PDA

View Full Version : Fenerbahçe Sohbet Alanı

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 [28] 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45

antiochia
01.Ekim.2012, 22:38
Stoch ne yaptı ki ben anlamadım hala. Neden Stoch gönderilir deniyor ?

Aykut Kocaman'ın takıntısı var ona karşı geldiği günden beri.Kendi düşüncemi söyledim

Escochae
01.Ekim.2012, 22:43
Aykut Kocaman'ın takıntısı var ona karşı geldiği günden beri.Kendi düşüncemi söyledim

Ya o yüzden aldı zaten.

sananes
01.Ekim.2012, 23:01
ulan bu takımda bekir oynuyor be, hasan ali oynuyor, selçuk oynuyor, orhan şam gibi bir über kazma oynuyor... yazıklar olsun aziz yıldırım'a! aykut kocaman'a bir şey demiyorum, o zaten kukla. alex'e fenerbahçe camiası çok büyük bir özür borçlu. bu kadar ayıp edilemez yahu... milyon kişi uğurlamalı kendisini en azından. çok yazık da oldu, çok da ayıp oldu...

alınan kararın futbolcu yeteneği ile alakası yok. "alex'ciğim ya sen çok yeteneksizsin hadi ülkene" denilmedi herhalde adama. Alex hocasını sabote etmeye başlamıştı cezasını da çekti.

Crazycat
01.Ekim.2012, 23:14
alınan kararın futbolcu yeteneği ile alakası yok. "alex'ciğim ya sen çok yeteneksizsin hadi ülkene" denilmedi herhalde adama. Alex hocasını sabote etmeye başlamıştı cezasını da çekti.

Alex'ten önce gitmesi gerekenlere ne olacak peki? Günah keçisi ilan edildi resmen. Fenerbahçe'de oynamayı hak etmeyen bir sürü yeteneksiz futbolcu var şu an takımda.

attirson
01.Ekim.2012, 23:23
Alex'i böyle pat diye gönderenler benim gözümde bitmistir.Dünyanın en iyi kulübü yapsalar bile Fenerbahce'yi bu yönetime bu teknik direktöre saygım bitmistir.Böyle bir efsaneye de jübile maçı yapmayacaksak kime yapıcaz !

sananes
01.Ekim.2012, 23:23
Alex'ten önce gitmesi gerekenlere ne olacak peki? Günah keçisi ilan edildi resmen. Fenerbahçe'de oynamayı hak etmeyen bir sürü yeteneksiz futbolcu var şu an takımda.

ben ne diyorum siz ne cevap veriyorsunuz. sorun yeteneksizlik miydi alex'te?

yeteneksiz futbolcuların kadroda olup olmaması alex konusu ile tamamen alakasız. Alex iyi bir oyuncu diye haftalardır ısrarla yaptığı şeyleri görmezden mi gelmeliyiz?

yeteneksiz futbolcularda ben kendimi bildim bileli her hoca döneminde varlar.Şu anki döneme ait özel bir seçim değil bu.

Crazycat
01.Ekim.2012, 23:37
ben ne diyorum siz ne cevap veriyorsunuz. sorun yeteneksizlik miydi alex'te?

yeteneksiz futbolcuların kadroda olup olmaması alex konusu ile tamamen alakasız. Alex iyi bir oyuncu diye haftalardır ısrarla yaptığı şeyleri görmezden mi gelmeliyiz?

yeteneksiz futbolcularda ben kendimi bildim bileli her hoca döneminde varlar.Şu anki döneme ait özel bir seçim değil bu.

Yetenek ile ilgili değildi ama benim demek istediğim farklı. Alex De Souza bu takımdan gidebiliyorsa ondan önce gidecekler olmalıydı diyorum ben.

erdem344
01.Ekim.2012, 23:44
taraftar resmen 2ye bölünmüş yazık çok yazık geçen sene yapamadılar ama bu sene çok güzel yaptılar

aykut hoca yarın görevi bıraksın yoksa bu iş daha çok kötüye gider.

ReaList
01.Ekim.2012, 23:48
Alex de Souza

O Fenerbahçe'ye geldiğindendir büyük işler yaptı, bireysel olarak verebileceği şeyin çoğunu kazandırdı her gülün dikeni olur Alex için değil ama önünde olan oyuncular için o diken çok ağır oldu. Takımın başına hangi hoca gelirse gelsin bu adama mahkum olarak takımı oynatmak zorunda kaldı. Başarılı olanı da oldu başarısız olanı da. En büyük ceremeyi de ileride kaderine terk edilen tek forvetler çekti. Fenerbahçe'ye geldikleri zaman en iyi dönemlerini yaşayan oyuncular Alex'e dayalı bu sistemin kurbanı oldu. O geldikten ve takım ona göre oynamaya başladıktan sonra
Hooijdonk, Anelka, Kezman, Güiza, Niang, Sow en çok eleştirilen oyuncular arasında zirveye oynadı, bu adamların hepsi mi kötüydü ? 2. plana atılmaktan korkan egosu yüzünden olan hep forvetlere ve hocalara oldu yine öyle olacak...

Aykut Kocaman

O bu takımın en büyük golcülerinden, Fenerbahçe tarihinin büyük oyuncuarından biri. Fenerbahçe'yi çalıştırmaya başladığı günden bu güne bu takım 1 şampiyonluk 1 lig ikinciliği bir de Türkiye Kupası kazandı. Kağıt üzerinde baktığınızda başarılı sonuç ama sahadaki futbol hiç bir zaman taraftarı rahat ettirmedi. Takımın zorda olmadığı zamanlarda oynadığı savruk futbol taraftarı illallah ettirirken işler tamamen zora girince oynanan gaz futbolu istenileni vermesine rağmen her maç taraftara tırnak yedirtti. Taraftar artık bu futbol anlayışını kabul etmezken onun inadı geçmek bilmiyor. Bir şey olmuyorsa olmaz...

Aziz Yıldırım

Fenerbahçe tarihinin en verimli başkanlarından en önde gelenidir. Bu kulübü alt yapıdan kurumlaştırmaya kadar çoğu noktada çok ileriye taşıdı, örnek oldu. Yaptıkları yadsınamaz ama konu futbol olunca Fenerbahçe tarihinin en iyi yöneticisi yine aynı tarihin en kötü futbol idarecisi konumuna geldi. Geçen sene kulubün başına gelen felaketin baş mimarı. Bunu o suçludur veya suçlu değildir diye demiyorum. Gerekçeli kararda ne diyordu ? Aziz Yıldırım'ın bilmem kaç sene şampiyonluk sözü vermesi ve başarısızlığa tahammülü olmadığı için...
Eğer Aziz Yıldırım Fenerbahçe futbol takımı üzerinde bu kadar etkili olmasa, takımın idaresinden heyetine bu kadar karışmasa belki gerekçeli kararda belirtilen şüphe durumu kökten olmayacaktı ama Aziz Yıldırım, o kadar çok takım işlerine karışıyor ki sonunda hem kendi hem de kulübün başını yaktı. Dün gece yine soyunma odasındaymış...

Bu kulüp için değerli 3 şahsiyet her zaman bizim kalbimizin bir köşesindedir ve öyle kalacaktır. Onlara yakışan ise bulundukları yere saygı gösterip bu kulüpten kendini soyutlamaları. Bugün Aykut İstifa diyen diller yarın sahada Alex'i yuhalar Yönetim İstifa diye bağırır. Böyle durumlar sonrası gitmektense sular seyrindeyken bırakmak en mantıklısı olacaktır. Bu yolun sonu yok.

Teşekküler Alex de Souza sen büyüklüğünü gösterdin kulübün önünü açtın.

Sırada Sen Varsın
>Aykut Kocaman
>Aziz Yıldırım

Facx
01.Ekim.2012, 23:50
taraftar resmen 2ye bölünmüş yazık çok yazık geçen sene yapamadılar ama bu sene çok güzel yaptılar

aykut hoca yarın görevi bıraksın yoksa bu iş daha çok kötüye gider.

bu yaptılar olayını da anlamıyorum kim yaptı basın mı gaza getirdi alex twitterdan salladı aykut kocaman yedek bıraktı vs. derken burda sürekli kendi kendinizi gaza getirdiniz k.bakmayında kendiniz yaptınız bunu kimseye suç atmayın

TeNaciOUS MidFieLdeR
02.Ekim.2012, 00:02
fenerbahce yillardir iyi futbol oynamiyor, turkiyede iyi futbol oynanmiyor arti milli takimda da iyi futbol oynanmiyor. aykut kocaman gitse farkli mi olacak. herseyi yok ederek neyi elde edebiliriz ki, anlamis degilim. o gitsin bu gitsin, su kalsin. eger zaten taraftarin yonettigi bir takim istiyorsaniz buyrun alternatif takiminizi kurun. bkz. FC United.

alex yillardir gittiydi kaldiydi, alexli mi alexsiz mi, hep kambur oldu. bence sezon basi bu gerceklesmeliydi, iki taraf da birbirini uzmeden. zamanlama yanlis oldu. ama takimi lav etmenin manasi da yok. Terimli galatasarayin basarisi bizi buraya getirdi bence, yoksa sampiyon oldugumuz sene niye kimse sesini cikarmadi, cok mu guzel oynuyorduk aykut kocaman yonetiminde. hayir. taraftar guzel futbol istiyor masalini birakin, kupa kazanildigi anda tum yorumlar 180 derece doner.

kac tane sampiyonluk kacirdik, kac kere avrupa kupasinda ilk turda elendik. bu yil da bunlar olsa ne farkeder. Taraftarin bu ofkeli hali beni uzuyor acikcasi, bu hic bir fayda getirmez takima. isi arabeske dokmenin bir manasi da yok. insanlari bu kadar karalamak cok yanlis, cadi avinda gibisiniz. surekli giyotine gonderilecek kelleler ariyorsunuz. is zivanadan cikmis.

ForsakeN
02.Ekim.2012, 00:13
fenerbahce yillardir iyi futbol oynamiyor, turkiyede iyi futbol oynanmiyor arti milli takimda da iyi futbol oynanmiyor. aykut kocaman gitse farkli mi olacak. herseyi yok ederek neyi elde edebiliriz ki, anlamis degilim. o gitsin bu gitsin, su kalsin. eger zaten taraftarin yonettigi bir takim istiyorsaniz buyrun alternatif takiminizi kurun. bkz. FC United.

alex yillardir gittiydi kaldiydi, alexli mi alexsiz mi, hep kambur oldu. bence sezon basi bu gerceklesmeliydi, iki taraf da birbirini uzmeden. zamanlama yanlis oldu. ama takimi lav etmenin manasi da yok. Terimli galatasarayin basarisi bizi buraya getirdi bence, yoksa sampiyon oldugumuz sene niye kimse sesini cikarmadi, cok mu guzel oynuyorduk aykut kocaman yonetiminde. hayir. taraftar guzel futbol istiyor masalini birakin, kupa kazanildigi anda tum yorumlar 180 derece doner.

kac tane sampiyonluk kacirdik, kac kere avrupa kupasinda ilk turda elendik. bu yil da bunlar olsa ne farkeder. Taraftarin bu ofkeli hali beni uzuyor acikcasi, bu hic bir fayda getirmez takima. isi arabeske dokmenin bir manasi da yok. insanlari bu kadar karalamak cok yanlis, cadi avinda gibisiniz. surekli giyotine gonderilecek kelleler ariyorsunuz. is zivanadan cikmis.

Çok doğru konuşmuşsunuz gerçekten. Yahu bu ülkede kelle götürmeyi ne çok seviyoruz

ReaList
02.Ekim.2012, 00:17
@TeNaciOUS MidFieLdeR

Yorumun genel ama kendi adıma cevaplamam gerekirse,

Koca kulübün temiz tarihi sadece Yargıtay'ın onayına kalmış bilmem taraftar bunun farkında mı ? Ne kadar adil yargılama ne kadar yanlış yargılama kimse işin o tarafına bakmaz. Ama sizin mevcut durumunuz bu iken bu taraftar hala o karanlık günlerin içinde bulunan şahsiyetlerinin ardındaysa bu vahim bir durumdur. Aziz Yıldırım hata yapar eleştirirsin Azizciler çıkar piyasaya susturmaya çalışır, Aykut Kocaman hata yapar eleştirirsin Aykutçular çıkar piyasaya susturmaya çalışır, Alex de Souza yanlış yapar eleştirirsin bu defa Alexçiler çıkar piyasaya...

Fenerbahçe bir batağın içinde, bir yandan isimler yüzünden bölünmüşlük bir yandan kara bir leke...Buna rağmen hala isimler kulüpten önde geliyorsa o kulübün prestiji yerle bir olmuştur. Bu kulüp yeni bir sayfa açmak istiyorsa kendini kulüpten daha büyük gören bu şahsiyetlerden kurtulmak zorunda.

Crazycat
02.Ekim.2012, 00:28
Daha ilk başarısızlıkta Aykut Hoca ve Aziz Yıldırım'a tepkiler gelecektir, bakalım bu süreçte neler olacak, ileriki günlerde göreceğiz.

ForsakeN
02.Ekim.2012, 00:41
Alex'in ayrilisiyla hucuma devre arasinda en az 1 transfer bekliyorum. Hem suratli hem de teknik bir adam lazim ileriye

di canio
02.Ekim.2012, 00:45
@TeNaciOUS MidFieLdeR

Yorumun genel ama kendi adıma cevaplamam gerekirse,

Koca kulübün temiz tarihi sadece Yargıtay'ın onayına kalmış bilmem taraftar bunun farkında mı ? Ne kadar adil yargılama ne kadar yanlış yargılama kimse işin o tarafına bakmaz. Ama sizin mevcut durumunuz bu iken bu taraftar hala o karanlık günlerin içinde bulunan şahsiyetlerinin ardındaysa bu vahim bir durumdur. Aziz Yıldırım hata yapar eleştirirsin Azizciler çıkar piyasaya susturmaya çalışır, Aykut Kocaman hata yapar eleştirirsin Aykutçular çıkar piyasaya susturmaya çalışır, Alex de Souza yanlış yapar eleştirirsin bu defa Alexçiler çıkar piyasaya...

Fenerbahçe bir batağın içinde, bir yandan isimler yüzünden bölünmüşlük bir yandan kara bir leke...Buna rağmen hala isimler kulüpten önde geliyorsa o kulübün prestiji yerle bir olmuştur. Bu kulüp yeni bir sayfa açmak istiyorsa kendini kulüpten daha büyük gören bu şahsiyetlerden kurtulmak zorunda.

Aziz Yıldırım için söylediklerine ben de katılıyorum. Ancak Aykut Kocaman'ı, o bataklık diye tabir ettiğin yerden dışarıda tutmak gerek. Eğer 3 Temmuz'da başlayan operasyondaki iddialar gerçekse, Aykut Kocaman değil bunun sorumlusu. Ki Aykut Kocaman'ı karakter olarak az çok tanıyanlar ne kadar karakterli bir adam olduğundan bahseediyor sürekli. Fenerbahçe'de bir devrim gerçekleşecekse eğer bu, Aziz Yıldırım'ın ayrılmasıyla olabilir. Aziz Yıldırım'ın kulübün önünde olduğu bir gerçek. Yine eğer bir devrim olacaksa, yerli teknik adamlar içinden bunu yapabilecek ve yapması gereken en doğru isim Aykut Kocaman'dır.

ReaList
02.Ekim.2012, 00:51
Aziz Yıldırım için söylediklerine ben de katılıyorum. Ancak Aykut Kocaman'ı, o bataklık diye tabir ettiğin yerden dışarıda tutmak gerek. Eğer 3 Temmuz'da başlayan operasyondaki iddialar gerçekse, Aykut Kocaman değil bunun sorumlusu. Ki Aykut Kocaman'ı karakter olarak az çok tanıyanlar ne kadar karakterli bir adam olduğundan bahseediyor sürekli. Fenerbahçe'de bir devrim gerçekleşecekse eğer bu, Aziz Yıldırım'ın ayrılmasıyla olabilir. Aziz Yıldırım'ın kulübün önünde olduğu bir gerçek. Yine eğer bir devrim olacaksa, yerli teknik adamlar içinden bunu yapabilecek ve yapması gereken en doğru isim Aykut Kocaman'dır.

Aykut Kocaman da o dönem içinde, suçlu veya değil ama başta olan isimlerden biri de O. Ortada bir şey varsa "Ee onlar yapmış bir şeyler biz nerden bilelim" demek bir savunmadır ama yeterli olmuyor ne yazık ki..
Ayrıca şunu açıkça belirtmek gerek Yargıtay Mahkeme kararını onaylayacaktır.
Eğer Aykut Kocaman sizin bildiğiniz gibi biriyse sözünü tutup bırakacaktır zaten, çünkü kendisi "Şike tespit edildiyse burada oturmamızın anlamı yok. Biz arsız insanlar değiliz. Eğer şike varsa burada oturmamızın anlamı yok" demişti.

LaigLeNoiR
02.Ekim.2012, 01:20
Rasim Ozan Kütahyalı: Fenerbahçe'nin yeni başkanı Seyfi Şahin olacak, Teknik Direktör'ü Luxemburgo ve yardımcısı da Alex olacak.

erdem344
02.Ekim.2012, 01:22
şeyfi şahin kimdir :D

ReaList
02.Ekim.2012, 01:23
Rasim Ozan Kütahyalı: Fenerbahçe'nin yeni başkanı Seyfi Şahin olacak, Teknik Direktör'ü Luxemburgo ve yardımcısı da Alex olacak.

Rok'ta başbakan olur : )

RasAnt
02.Ekim.2012, 01:50
Ahmet Çakar yardırıyor :D

GebzeLi1907
02.Ekim.2012, 02:02
Kupa kazanılsa da Aykut kocaman ve aziz yıldırım a karşıyım
Artık yeter günlük başarı kimsenin gözünü boyamaz.
Göreceksiniz tribünlerin büyük gazabına uğrayacak bu ikili.

Aziz Yıldırım şuan bu güce sahipse bu kadar tanınıyorsa Fenerbahçe sayesindedir.
Kendisinin Fenerbahçeden büyük ve bu klubün kendi çiftliği olmadığını taraftar en sert şekilde yüzüne vuracak.
Taraftarın sevdiği bir adamı böyle kovarcasına kapı dışı etmenin hesabı sorulacak hem ona hem de aykut'a.

rasim ozan ın fenerbahçe camiasına yakınlığı sıfır söylediği kişi de teknik direktörün de gelme ihtimali yok bana göre

ayrıca aykut kocaman ın da artık karakterli yada iyi bir insan olduğundan şüpheliyim.
daum santos emre alex
hep mi karşı taraf suçlu diyesi geliyor insanın.

emre nin ve alex in zamanı gelince konuşmasını bekliyorum
daum zaten konuşuyor da kişiliği dolayısyla pek ciddiye alınmıyor
ama emre ve alex de benzer şeyler söylerse aykut kocaman ın adamlık vasfı da elinden gidebilir

erdem344
02.Ekim.2012, 02:07
alexi başkan kovmadı ama kendi gitmek istemiş

GebzeLi1907
02.Ekim.2012, 02:08

bir de ben kovdum mu diyecekti

GebzeLi1907
02.Ekim.2012, 02:22
https://pbs.twimg.com/media/A4JpaZ9CUAMUqpa.jpg:large

Sheriff
02.Ekim.2012, 02:22
Yönetim kurulu kararıyla kadro dışı bırakmak=kovmak.

erdem344
02.Ekim.2012, 02:24
vahlar olsun benim takımımım armasını yakan taraftarlara

Sheriff
02.Ekim.2012, 02:25
Taraftarı bu hale getirenlere bence. Artı amaç armayı yakmak olmadığını hepimiz biliyoruz.

GebzeLi1907
02.Ekim.2012, 02:30

parmağın gösterdiği yere bakacağına parmakla uğraşamaya bayılıyorsun sevgili renkdaşım

erdem344
02.Ekim.2012, 02:30
Taraftarı bu hale getirenlere bence. Artı amaç armayı yakmak olmadığını hepimiz biliyoruz.

armayı ordan yırtıp alsalardı madem

Deus Dominus
02.Ekim.2012, 02:31
Taraftarı bu hale getirende direkt yönetim ya da Aykut Kocaman değil ki... Medya, sosyal medya ve onun gücü. Ben çok ciddi merak sarmaya başladım bu konuya, ufacık bir zedelenmeyi devasa bir yaraya dönüştürebilme gücü var.

Nocna Mora
02.Ekim.2012, 02:37
Aziz Yıldırım kendi elleriyle bence takımın ipini çekiyor yavaş yavaş. Benden sonrasında hiç bir şey kalmasın demek istermiş gibi. Aykut'un ne kadar yetersiz bir teknik adam olduğunu biliyoruz. Oynatmak istediği futbol güzel olabilir fakat oynatamadığı da bir gerçek. Oyunu okuyamaz. Küme takımı yönetiyormuş gibi savunma yapar öne geçince. Fenerbahçe'ye layık bir teknik adam değil ve bu adam için Alex gönderilmeli miydi ? Bence hayır. Üzülüyorum Alex için. Onun gibi bir topçu bir daha gelmez Fener'e.

erdem344
02.Ekim.2012, 02:43
Serkan abi nerde acaba onun alex konusundaki düşüncelerini merak edıyorum

di canio
02.Ekim.2012, 03:12
Aziz Yıldırım'ı günahım kadar sevmem. Ama kulübe faydaları için destan yazılır. Tam tersi, zararları için de yazılabilir. Avrupa Ligi maç konusunda gördüm. Takımın kaybetmesini isteyenler var. Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman'ın gitmesi için takımın yenilmesini isteyenler var. Takımın kaybetmesini istemek apayrı bir konu. Benim gönlüm kaldırmaz ama görüşlere de saygım var, kimseyi eleştiremem.

Aziz Yıldırım başkanlığı bırakmalı düşüncesindeyim çok çok uzun zamandır. Ama 3 Temmuz girince araya bırakmamalı diye düşündüm. Fenerbahçe Başkanı olarak aklansın, sonra bıraksın istedim gönlümce. Bu operasyon Fenerbahçe Başkanı olduğu için yapıldı kendisine bana göre. Şu an bırakmamalı Yargı kararı netleşene kadar. Bu konu da bu kadar. Asıl değinmek istediğim başka aslında. Takım 3 sene kaybedeceğine 3 maç kaybetsin diye bir şey okudum az önce. Maç konusuna konuyu saptırmamak adına yazmadım. Yazacaklarım bunu yazan arkadaşa yönelik de değil. Aziz Yıldırım, ben ve Aykut Kocaman 3 yıl daha kulübün ve takımın başında dedi diye yazılmış bu belli. Aziz Yıldırım gidince ne değişecek peki? Aziz Yıldırım'ın kulübün önüne geçtiğinin ben de farkındayım. Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman gidince herşey düzelecekmiş gibi yazanlar var. Yaşım 2 gün önce 30'a dayandı. Aytaç Hocam da önceki sayfalarda ya da Alex konusunda yazmıştı alıntı yapamadım şimdi. Yaşı bizim gibi biraz ilerlemiş olanlar bile Fenerbahçe'nin hangi durumlardan buralara geldiğini bilirler, ki daha büyük olanlar daha iyi bilirler sanırım. Aziz Yıldırım Fenerbahçe'de bir devrim yapmıştır. Ne kadar başarılı, kime göre başarılı tartışılır. Ama Fenerbahçe'de 1988'den beri gördüğüm tablo; bu gitsin, şu gitsin, o gitsin. Gidenler gidiyor da, gelenler de hep aynı tırpanı yiyor. Aziz Yıldırım döneminde değişti mi? İlk dönemlerinde Aziz Yıldırım da bu furyanın bir elçisiydi. Ama diğer başkanlardan başka olarak kulübü son derece modern tesislere ve kurumsal kimliğe kavuşturdu. Sporun amatörlüğüne aşık birisi olarak bu kadar kurumsallaşma hoşuma gitmese de; büyüklüğünü devam ettirme, daha çok büyüme, daha başarılı olma adına bu adımlar atılmak zorunda günümüzde.

Aziz Yıldırım öncesi Fenerbahçe kongrelerini bilenler vardır muhakkak. Bir sürü grup, bir sürü çıkar amaçlı oy satan grup lideri. Her gruba ayrı ayrı tolerans, hatta birçoğuna koltuk. Bugün de muhakkak vardır benzer durumlar ama son zamanlarda kongreleri bu grup savaşlarının sahnesi haline gelmedi. Ha Aziz Yıldırm tek adam oldu. Ama bu yapılan doğrunun, yanlış bir sonucuydu. Aziz Yıldırım bırakacak illaki başkanlığı. Fenerbahçe'nin normal bir şekilde idare edileceğini mi sanıyorsunuz? Hepimizin isteğidir Ali Koç'un başkan olması. Ama olmayacak. Onun gibi birisi de başkan olmayacak Fenerbahçe'de. Başkan ve Teknii Direktör değişince hemen herşey değişmeyecek. Yine paralar saçılacak, yine başarılı olunamayacak. Türkiye'de zaten tepedesin her sezon. Avrupa'da Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman öncesinde de her sene çeyrek final, yarı final oynamıyorduk. Bu sabırsızlık niye? 3 yıldır takımın başında Aykut Kocaman, yeterli değil mi denebilir. Ama bu 3 sezon birbirinin devamı olmadı. İlk sezon kurulan takım, oturtulmaya çalışılan sistem geçen sezonki operasyon nedeniyle sekteye uğradı. Geçtiğimiz sezonki geçiş döneminin ardından bu sezon yeni bir yapılanmaya gidiliyor. Kendi içimizden yetişen, efsanemiz olan bir isme bile bu zor şartlar altında sabır gösteremeyeceksek "Alex efsanemizdi, nasıl böyle gönderilir" demesin kimse bi zahmet. Önünde Aykut Kocaman da var senin. Ona ettiğin laflara da bak. Amacım kimseyi savunmak falan değil. Aziz Yıldırım'ı savunmuş olabileceğimi düşünmek bile kalbimi sıkıştırmak için yetiyor. Aykut Kocaman'ın ise bence savunulmaya ihtiyacı yok. Ben sadece biraz da insanların emeklerine saygılı olalım diye yazdım. Yanlışları herkes görüyor. Fenerbahçe en çok nefret edilen camialardan birisiyse, Aziz Yıldırım'ın yanlışlarının rakipler tarafından iyi görülmesindendir büyük oranda. Ama doğrularını Fenerbahçe taraftarı görür. Bu doğruları da bir çırpıda silip atmayalım. Aykut Kocaman yeterli bir teknik adam olmayabilir. Bu takımın başından ne hocalar geçti. Hemen hemen hepsi de yetersiz görüldü. Bazıları da dünyanın en iyi teknik direktörü oldular. Bu hocaları da sabırsızlık yüzünden gönderdi Fenerbahçe.

Bu takımdan ne hocalar, ne oyuncular geldi geçti. Oğuz Çetin ve Aykut Kocaman'ın 1996'da takımdan gönderilmesinde ağlayanlardanım. Alex'in ayrılışında da aynı duyguları yaşadım. Ama dünya devam ediyor, Fenerbahçe baki. Yeni oyuncular, yeni efsaneler de olacak. Lefter, Oğuz, Aykut, Rıdvan, Alex olmaz, Recep olur, Aziz olur.

Son olarak belirtme gereği duyuyorum. Yanlış anlaşılacağını biliyorum çünkü. Aziz Yıldırım & Aykut Kocaman vs Alex ikiliğinde değilim. Alex'in bu şekilde ayrılması çok yanlış. Ama bu yanlışın tek sorumluluğu da Aziz Yıldırım & Aykut Kocaman'da değil. Bu ayrılıkta Alex'in de büyük sorumluluğu var. Başka da yazmayacağım bu konuda.

Uzun bir yazı oldu. Planlı da değildi, o yüzden karışık olmuş olabilir. Uykusuz ve yorgunum, affola.

sui generis
02.Ekim.2012, 07:15
Ben alexin bir tezgahın icine çekilmiş olabileceğini de düşünüyorum. Yaptıkları sanki beni yollayın der gibi. Çok zorladı.

Gel gelelim fenerbahce başkanının ve armasının olduğu tshirt u yakanlar ile Yargıtay kararı onasin diye bekleyen fenerbahçeliler aynılar benim gözümde. Bana kalırsa en büyük dusmanliktir bu, ötesi yok. Hep dışarıda arıyoruz , o kadar kasmaya gerek yokmuş.

sui generis
02.Ekim.2012, 11:29
Yine soyluyorum tek suclu yok.. Tek kazanan var; "ben de Fenerbahceliyim ama"cilar..

twitterda biri yazmış. gerçekten öyle..

uAburak89
02.Ekim.2012, 12:10
Aykut Kocaman istifasını Aziz Yıldırım'a verdi.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/21603892.asp

Fenerbahçe yalanlamış.

Suicider
02.Ekim.2012, 12:45
Sayın Başkanımız Aziz Yıldırım'ın bugün sabah saatlerinde Sportif Direktörümüz ve Teknik Sorumlumuz Sayın Aykut Kocaman ile istifa içerikli bir görüşme yaptığı üzerine spekülatif ve tamamen asılsız haberler yer almaktadır.

Başkanımız, bazı yöneticilerimizle birlikte daha önceden planlanan projeler çerçevesinde kulübümüzde bir takım görüşmeler sürdürmektedir; iddiaların aksine bugün Sayın Hocamızla herhangi bir görüşme yapmamıştır.

Bu tip asılsız ve itibarsızlaştırma yönelimli haberlere itibar edilmemesini önemle rica ederiz.

Saygılarımızla,

Fenerbahçe Spor Kulübü

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=31033

erdem344
02.Ekim.2012, 12:46
Olan benim garibim aykut kocamana olucak

murat taşlı
02.Ekim.2012, 14:25

garibim mi?

Nedvedmania
02.Ekim.2012, 14:27

garibim mi ? alex konusunda bir nebze hakli olabilir ama adam takimi berbat yonetiyor . arti takimi butun huzurunu kacirdi.

erdem344
02.Ekim.2012, 14:38
takımı berbat yönetir tabi adamın bi kafası rahat olmadıki

murat taşlı
02.Ekim.2012, 14:53

bu kadar taraflı olunmaz yahu daha neyi savunuyorsunuz?

GodfatheR
02.Ekim.2012, 14:53

Kafasını da bi rahatlatamadık be ne nazlıymış bu garibim Aykut.

erdem344
02.Ekim.2012, 14:56
bu kadar taraflı olunmaz yahu daha neyi savunuyorsunuz?

taraf derken ? alex aykut kocaman olayında taraf olucaksak benim safım kesinlikle aykut kocamandır.

Fenerbahçe > aykut kocaman > alex de souza > aziz yıldırım

murat taşlı
02.Ekim.2012, 15:12
taraf derken ? alex aykut kocaman olayında taraf olucaksak benim safım kesinlikle aykut kocamandır.

Fenerbahçe > aykut kocaman > alex de souza > aziz yıldırım

taraf derken Aykut u Fenerbahçe nin çıkarlarını hiçe sayacak şekilce seviyor olman ve savunman...Bir kişiyi bu kadar seviyor olabilirsin ama olan biteni görmeyecek kadar körü körüne olmamalı.

murat taşlı
02.Ekim.2012, 15:17
Aykut 3 temmuz u tam bir kalkan olarak kullanıyor :) halbuki tam tersini düşünün bıraksaydı ne olurdu? Fenerbahçe efsaneliği biterdi herhangi bir Anadolu takımı ile anlaşırdı .Yani bırakamazdı yapması gerekeni yaptı sadece ama sanki fedakarlık yapmış gibi gösteriliyor .Yaptığını küçümsemiyorum ama büyütmüyorumda görevini yapmıştır.

erdem344
02.Ekim.2012, 15:18
olan biteni siz görmüyorsunuz alex bunu haketmiştir ama bu şekilde değil.

FENERBAHÇENİN çıkarları için alexin gitmesi doğru olandı doğru olanda yapıldı ama yanlış biçimde yapıldı

TeNaciOUS MidFieLdeR
02.Ekim.2012, 15:32
degerlerimizi itibarsizlastirmaya devam, alexi elimizden kacirdik simdi de aykut kocamani gonderin sehpaya. oldu olacak sampiyonlugu zaten sikeyle kazandik, o sezon aykut kocamanin hic bir katkisi yoktu deyin de tam olsun. yazik, gercekten yazik.

murat taşlı
02.Ekim.2012, 15:36
degerlerimizi itibarsizlastirmaya devam, alexi elimizden kacirdik simdi de aykut kocamani gonderin sehpaya. oldu olacak sampiyonlugu zaten sikeyle kazandik, o sezon aykut kocamanin hic bir katkisi yoktu deyin de tam olsun. yazik, gercekten yazik.

bu eğer burada yazdıklarımızla değersizleşiyorsa ben hep olumlu yazayım :) Alex i gönderen saha içinde ve dışında başarılı olamayan bir hoca varken hergeçen gün kan kaybediyorsun Aykut hoca değerli kalmak istiyorsa fazla t.d lük yapmasın Fenerde olmuyor çünkü ısrar etmenin manası yok.

murat taşlı
02.Ekim.2012, 15:38
daha tam kendi takımını kuramamış ,kafası rahat değilmiş :) oldu olacak sırtına yastık eline kahve ohhh başka ne ister hoca acaba.:)

murat taşlı
02.Ekim.2012, 15:39
şu an bir 11 yapın bakalım hoca 11 de kaç kişiyi hoca getirmiş? hemde ne paralara?

TeNaciOUS MidFieLdeR
02.Ekim.2012, 15:43
@murat tasli

kendinde degilsin, ofke kusuyorsun. biraz sakinles bence.

murat taşlı
02.Ekim.2012, 15:46
@murat tasli

kendinde degilsin, ofke kusuyorsun. biraz sakinles bence.

evet doğru ama hoca gitmeden sakinleşmem....

jesmatador
02.Ekim.2012, 16:15
Bu arada Beşiktaş Alex'e teklif götürmüş diyorlar. İnşallah götürmüştürler. Gelirse başka takımda da olsa yine izlemiş oluruz Alex'i :)

goosfraba
02.Ekim.2012, 16:19
alex türkiye'de başka bir takımda oynamaz.

muhtemelen brezilya'ya dönecek. 5 yıl içinde döner ama :)

darkkobal123
02.Ekim.2012, 18:53
Bu arada Beşiktaş Alex'e teklif götürmüş diyorlar. İnşallah götürmüştürler. Gelirse başka takımda da olsa yine izlemiş oluruz Alex'i :)
Olmayacak birşey için konuşmaya gerek yok bence.

wladcas
02.Ekim.2012, 21:44
Bir adam vardı o da gitti.

sananes
02.Ekim.2012, 21:46
Bir adam vardı o da gitti.

yalnız kullandığın -da ekinin cümleye kattığı anlam provoke edici.

KanaKe
02.Ekim.2012, 21:46
Aykut Kocaman istifasını Aziz Yıldırım'a verdi.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/21603892.asp

Fenerbahçe yalanlamış.

fenerbahce yalanladi alex ise dogruladi sahsen ben alexe inanirim.. zamaninda neler neler yalanlandi tek tek yazmaya gerek yok..

barahir
02.Ekim.2012, 22:23
Fenerbahçe Profesyonel davranıp olayın üzerini kapamaya çalıştı, Alex ise amatörce davranıp olayın herşeyini serdi.. Hangisini beğenirseniz.. Hangisini yerseniz..

ForsakeN
02.Ekim.2012, 22:25
Alex'i son 2 aydır tanıyamıyorum

erdem344
02.Ekim.2012, 22:27

Tek sen değil

ReaList
02.Ekim.2012, 23:03

Alex hep böyleydi yalnız hep en gözde olduğundan problem olmuyordu. O meşhur Avrupa maçında ıslıklandığının ertesi günü bavullarını toplayıp gidiyordu. Ne zaman ikinci plana atılmak istense şu kulüple görüşüyorum, Brezilya'ya dönebilirim haberlerini yaydı. Mütavazı bir oyuncu mudur ? bilmem ama geldiği zaman kendisinden daha popüler olan Anelka'yı söndürüp Nobre gibi bir adamı nasıl kral ettiğini, Anelka'nın ayrıldığı zaman bu duruma değinerek "Nobre ,Alex olmazsa 5 gol atamaz" dediğini ve Nobre'nin BJK'yi gittikten sonra ligde 2-3 gol falan attığını bilirim : )

murat taşlı
03.Ekim.2012, 10:43
[QUOTE=barahir;2338331]Fenerbahçe Profesyonel davranıp olayın üzerini kapamaya çalıştı, Alex ise amatörce davranıp olayın herşeyini serdi.. Hangisini beğenirseniz.. Hangisini yerseniz..[/QUOT

Fenerbahçe profesyonel davransaydı sezon başı yapaılanmasını doğru yapar bugünlere gelinmezdi kimse Alex in kesilmesine gitmesine bişey demez ama şekil yanlış uslüp yanlış böylemi olması gerekir sezon başı alınan oyunculara bakın ve 11 yapın artı harcanan paralara bakın sizi tatmin ediyormu? giden ve gelenlere bakın yerleri dolmuşmu? şimdi sanki tek şuçlu Alex miş gibi gösteriliyor tepki buna ama er yada geç herkes görecek gerçek sorunun kimde olduğunu ama olan Fenerbahçe ye olacak ona üzülüyorum yoksa Alex gider başkası gelir Aykut gider öbürü gelir ama olan garibim Aykut a olmaz Fenerbahçeme olur

enesemin53
03.Ekim.2012, 10:48
Kimseye çatmadan güzel yazmış Okay Karacan; Fenerbahçe'nin En Büyük Taraftarı (tıkla) (http://www.zaman.com.tr/yazar.do?yazino=1353424&title=fenerbahcenin-en-buyuk-taraftari)

Sekopej
03.Ekim.2012, 11:17
Okay Karacan iyi yazmış ama Alex'in burada futbolu bırakma düşüncesi yoktu, belki 3 sene daha sözleşmesi olsa burada bırakırdı ama Alex oynamak istiyordu, sezon sonu sözleşmesi bitse de ülkesine gidip en az 1 sezon oynayacaktı, 2 sezon sonra sözleşmesi bitse de ülkesine gidip yine en az 1 sene oynayacaktı.

İstanbul'da jübile yapılması zordu ama bu yapılmayacak anlamına gelmez. Alex Brezilya'da futbol oynamaya devam edecek ve günün birinde futbolu bırakacak, işte o zaman Fenerbahçe formasını da giyeceği bir maç olmalı mutlaka.

Bunun için de bu hafta oynanacak Beşiktaş maçında yönetim tarafından ödüllendirilmeli, seyirci önünde vedası yapılmalı. Bu mutlaka ama mutlaka yapılmalı, yönetim, Aykut Kocaman tepki alacak böyle bir tören yapılsa dahi o esnada ama yapılmasa da tepki alacaklar nasılsa.

Oyundan çıkarken alkışladı yüzüne bakılmadı, yine de kalkıp heykel açılışına gitti, karşılığı yedek kulübünde oturmam tribüne çıkarım oldu ama son defa, Fenerbahçe için, bu hale gülen Fenerbahçe düşmanları için, o stadda Alex'e ödülünü sen ver Aykut Kocaman, Alex'e taraftarın önünde sen teşekkür et.

Alex, gidince zaten konuşacaksın ama en azından o maçta tören yapılmasına izin ver, orada eğer gerçekten Fenerbahçe taraftarıysan, Fenerbahçe için orada ol, taraftarla vedalaş.

Tabi bu bir varsayım, sanmıyorum bir tören olsun, olmasını düşünen olsa da, olmasın diye görüş bildirip engelleyenler de olacaktır, keşke olsa ve günün birinde Alex jübilesini yaparken o Brezilya takımını Türkiye'ye getirse ve vedayı burada yapsa, keşke...

ForsakeN
03.Ekim.2012, 22:46
UEFA Avrupa Ligi C Grubu 2. maçında Fenerbahçe deplasmanda Borussia M'Gladbach ile karşılaşacak. Bu zorlu mücadele öncesinde Aykut Kocaman ve Hasan Ali Kaldırım basın mensuplarının karşısına çıktı...

Aykut Kocaman Alman ekibi ile oynayacakları karşılaşma ile ilgili şu ifadeleri kullandı, "Uzun yıllar sonra Avrupa kupalarında yer alan bir takımla karşılaşacağız. Almanya'nın en köklü ve geçmişi başarılı ekiplerinden biri. Şu anda geçmişlerini arıyorlar. Avrupa Ligi'ne başlarken kendi sahamızda grupta yarışacağımızı düşündüğümüz Marsilya ile oynadık. Çok başarılı 80-82 dakikalık oyundan sonra beklenmedik şekilde berabere kaldık. Dolayısıyla puan ve moral olarak avantaj yitirdik. 4 takım da birer puanla başladı. Perşembe günkü maçla berabere bu durumu avantaja çevirmek için mücadele edeceğiz. Aldıkları olumsuz sonuçları pozitife döndürmeye çalışacaklar. Avrupa Ligi'nde sonuna kadar gidecek kalitede kadromuz var. Umarım bunu başarırız"

Uzun yıllar futbolun içerisinde olduğunu belirten Kocaman, "Her şekilde, her ne pahasına olursa olsun, yaralarımızı sarmayı ve doğruları düşünerek sahaya çıkmayı öğrendim. Bu bizi çok etkilemeyecek. Ancak oyuncular daha genç insanlar. Bu yaşadığımız durum onları nasıl etileyecek bilemiyorum." ifadelerini kullandı.

Futbolcuların makine olmadığını söyleyen teknik direktör, "Geçen sezon hemen hemen her maç öncesi farklı olaylar vardı. Burada geçen sezon olağanüstü bir sezondu. Dışardan birtakım etkenler vardı. Şimdi kendi içimizde sıkıntı var. Takımın potansiyeli olduğunu biliyoruz ve yarın harekete geçmesini bekliyoruz. Takım kaptanlığı ile ilgili düşüncem ise kıdem üzerine. Kendi içinde dinamikleri bir oyun futbol. Psikolojileri içinde barındıran etkenler var. Gel-gitler olabiliyor. Sıkıntılı dönem ikinci yarılarda daha fazla ortaya çıkıyor" dedi.

"Performans işi eleştiriye tabi" diyen Kocaman, "Tepki olacaktır. Yoğun bir tepki. Beklentiler yüksek. Bundan sonraki süreçle ilgili büyük fikirlere sahip değilim. Potansiyeli, kapasitesi yüksek takımımız var. Hayata geçirmek için yeni bir takım kurduk. Bu takımın zamana ihtiyacı var, ama yarışmak da gerekli. Karşımızda ve içimizde duvarları geçmek kolay değil" şeklinde görüş belirtti.

KOCAMAN'A ALEX SORUSU VE CEVAP!

Alman medyası Alex'in neden olmadığını sorunca Aykut Kocaman, "Takımımızda birtakım sorunlar vardı. Bunu çözmek adına takım kaptanı Alex ile yollarımızı ayırdık. Almanya'dan dönüşte bu konu ile ilgili gerekli açıklamaları yapacağız" dedi.

Alex sorununu sezon başında neden çözülmediği sorusuna ise, "Sezon içinde böyle bir durum oluşması mutluluk verici bir durum değil. Kimse bunu istemez. Yaklaşık 1 ay önce Lig TV'de 2.5 saatlik programda bu konu ile ilgili konuşmuştum. Sezon başında böyle bir tasarrufumuz yoktu. Bu noktaya gelmesi noktasında bana değil, Alex'e bakmalısınız" diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Sporx.com

ReaList
03.Ekim.2012, 23:50
Aziz Yıldırım artık yeter :0:

GebzeLi1907
04.Ekim.2012, 01:49
Antudan güzel bir yazı.
Ben artık yazmaya üşendiğim için paylaşıyorum genel hatlarıyla katıldığım bir yazı.

KOCAMAN masalcı
- Düzen kurban istiyor‚ teknik direktörlüğü bırakıyorum.
- Daum´un yerine gelmek gibi bir düşüncem asla yok. Bu hem kendimi‚ hem Fenerbahçe´yi inkar etmek olur.
- Yapamayacağımı düşündüğüm an istifa ederim.

Maçlardan sonra bahane üretir
- Yağmur yağdı
- Rüzgar esti
- Zemin bozuktu
- Erken gol attık planımız bozuldu
- Erken gol yedik planımız bozuldu
- Çok motive olduk
- İyi motive olamadık
- Test maçıydı
- Oyuncularım suçlu

Böyle uzar gider.

Kendisi orta sahaya futbolcu arar‚ taraftar istedi mi buna transfer histerisi der. Sonra gider orta saha alır.

Teknik direktör takımı olmaktan bahseder‚ ama bir başkan takımı haline getirir. Başkan gelip soyunma odasına inmeden otorite kuramaz. Sonra gelip teknik direktör takımı olmaktan bahseder.

Pas oyunu ve pas kalitesi der‚ takımın kaliteli pas yapabildiği yer iki stoperin arasıdır. Orta sahayı pasla geçmekte zorlanır.

Bizim baskın yönümüz pas ve bunda ısrar edeceğiz der‚ 1 hafta sonra takım daha direk bir oyun tarzına geçer.

Kondisyon problemi iddialarına güler‚ Avrupa´yı yakalamak için en kolay hedefi takım koşusu olarak belirler. 3 sene sonunda takım ligin en az koşanıdır oysa. 3 sene önce teslim aldığı takımın bile gerisindedir.

İşte böyle bir senettir sözleri...

KOSKOCAMAN masalcı

- 2007´de Avrupa´da final oynayacağız.

- Capello´yu alabilirdim.

- İstifa ediyorum.

- İstifa demedim‚ görevi bırakıyorum dedim.

- Denizli maçı ile ilgili elimde belgeler var.

- Sonra konuşacağım.

- Bu takım yürüye yürüye şampiyon olmalıydı.

- Sevilla´nın forvetleri bizde olsa final oynardık.

- Ronaldinho´yu alabilirdim.

- Betondan da anlarım futboldan da.

- Kadıköy´e yıldız yağdıracağım.

- Aragones kafama en uygun teknik direktör.

- Söz veriyorum bu sene Şampiyonlar Ligi´nden uzak kaldığımız son sene olacak.

- Fenerbahçe Kulübü´nün şikeden suçsuz olduğu anlaşılana kadar‚ Fenerbahçe´nin havuzda olmamasını sağlayacağız.

- 3 yıl sonra Fenerbahçe´nin kasasında 1 milyar dolar olacak.

Masallara devam... Bir varmış‚ bir yokmuş. Evvel zaman içinde‚ kalbur saman içinde...

petrol_fb12
04.Ekim.2012, 02:08
Aziz yıldırım futbolcuları inşaat işcisi olarak görmeye devam ederse ...fenerbahce hiç ilereye gidemez..Oyuncu aldığı paraya bakar..aziz yıldırım cok sevdikleri için başkan demiyorlar...Parasını verdikleri için başkan diyorlar (BKNZ:EGEMEN KORKMAZ) ..Kafasına göre teknik direktör getirir götürür...İstikrar sağlamaz.. bir hocayı..getirir şampiyon yapamaz kovar gönderir..(BKNZ: DAUM,ZİCO) ....Hep günü düşünür ileriyi düşünmez..3 temmuz sürecinde aldığı destekle takımı artık kendisinin malı görmeye başlamıştır...Aykut Kocaman ısrarını halen anlam veremiyorum...Futbol oynamıyoruz...İki pas yapamıyoruz..Fizik olarak cok kötüyüz..Ruhsuzuz..."ALEX" Takımı kötü yönde etkiliyormuş....Bu oyuncular profesyonel aldıkları paraya bakarlar...Oyuncuya bakmazlar...Takım içinde otorite,elinde değil..başkanın gelip konuşmadan oyuncuların seni dinlemiyor bile.. ? Budamı Alex suçu ? Daum zamanında..herkes işine bakardı ...Herkes oyununu oynardı...Başkan soyunma odasına inmezdi...Bile kolay kolay samandıra'ya bile gitmezdi...Ama otorite eksikliği var...Bunu biletini ALEX kesti..AYKUT-AZİZ..İkilisi...Fenerbahce...almanya'daki maçı kazanamasın..birde içerde koşan pas yapan beşiktaşa yenilirse...Alex suçu olur ? AYKUT KOCAMAN "ALEX YAPTIĞI ACIKLAMALAR,BİZİ COK ETKİLEDİ 3 TEMMUZ SÜRECİ DEVAM EDİYOR,EGEMEN PERFROMASINDAN MEMNUN DEĞİL,KOL BOZUKTU,RUZGAR ESTİ,HAKEM COK KÖTÜYDÜ,ZEMİN KÖTÜYDÜ"..

Aykut Kocaman "KOŞAN BİR TAKIM YAPAMAYA CALIŞIYORUZ,BU DOĞRULTUDA OLİMPİYATLARDA 100 METRE FİNALİNE KATILAN BÜTÜN "ATLETLERİ" TRANSFER ETMEK İSTİYORUZ"...

Aykut Kocaman "PAS YAPAN BİR TAKIM YAPMAK İSTİYORUZ,BARCA'YLA GÖRÜŞMELERİMİZ DEVAM EDİYOR,BÜTÜN KULUBÜ BİZE "HİBE" ETMESİNİ BEKLİYORUZ"...

Börk
04.Ekim.2012, 17:35
http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/421281_427518430639303_456163926_n.jpg

fenerbahçeli arkadaşlar yanlış anlamasın :)

futureless
04.Ekim.2012, 17:51
Komik resim galerisinde daha çok ilgi görecektir :D

Börk
04.Ekim.2012, 17:55
Eğer yönetim uygun görürse daha taşınsın o zaman :D

TeNaciOUS MidFieLdeR
06.Ekim.2012, 21:17
trt sporun amaci ne anlamadim. her boslukta alexle ilgili videolar donuyor, bilerek mi yapiyorlar bunu, damara basma oluyor bu biraz. biraz zaman gecsin de bari oyle koy bunlari, daha kirki cikmadan derler ya. zaten durum gergin, sadece FBde ikilik yaratmak icin diye dusunuyorum. taraftarin damarina basiyorlar bile bile. ben de seviyorum alexi, izlemesi hos ama arkasinda art niyet var. uzuluyorum.

Zekirdek
06.Ekim.2012, 21:46
trt sporun amaci ne anlamadim. her boslukta alexle ilgili videolar donuyor, bilerek mi yapiyorlar bunu, damara basma oluyor bu biraz. biraz zaman gecsin de bari oyle koy bunlari, daha kirki cikmadan derler ya. zaten durum gergin, sadece FBde ikilik yaratmak icin diye dusunuyorum. taraftarin damarina basiyorlar bile bile. ben de seviyorum alexi, izlemesi hos ama arkasinda art niyet var. uzuluyorum.

TRT Spor Şike sürecinde ilk günlerde bizim maçlarımızı Fenerbahçe'nin şike yaptığı maçlar adı altında 10'larca kez özet görüntü göstermiş bir kanal. Söylediklerini takip etmedim. Düşündüğün olabilir. Çünkü artık biraz özel kanal havası var. Ve bazı şeylerin bilerek yapıldığına inanıyorum.

erdem344
07.Ekim.2012, 02:45
Aziz Yıldırım - Samet

Çok iyi ya :D :D

sarianet
08.Ekim.2012, 15:03
Bakalım alex neler söyleyecek

Suicider
08.Ekim.2012, 15:18
Alex: "Kocaman'a bir oyuncu 3 sene kendini gelistiremiyorsa verimli olamaz dedim. Antrenmanlarla oyuncu gelisir dedim."

Alex: "Kocaman bana burasi Türkiye, burada antrenmanlarla oyuncu gelismez diye bir yanit verdi."

Abov.

Alex: "MTK macindaki o golden sonra yedek kulubesindeki Kocaman'in haline bakilirsa o golu kendi kaleme atmis gibiydim."

Adam haklı sanırım.

http://www.youtube.com/watch?v=G0A052M6Ybc

futureless
08.Ekim.2012, 16:19
Sadece kendini iyi gösteren bir çok şey söylüyor tamam da bir lafına çok takıldım,

"Young Boys maçından sonra başkan beni çağırıp "kulüple ilişkini kes" dedi."

"Samandıra'ya gidip eşyalarımı toplamaya başladım, o sırada Aykut Kocaman beni çağırdı."

"O gün benim kulüpte kalmamı sağlayan kişi Aykut Kocaman'dı, o gün için teşekkür ederim."

Kaka Leite
08.Ekim.2012, 16:20
Alex: "Kocaman'a bir oyuncu 3 sene kendini gelistiremiyorsa verimli olamaz dedim. Antrenmanlarla oyuncu gelisir dedim."

Alex: "Kocaman bana burasi Türkiye, burada antrenmanlarla oyuncu gelismez diye bir yanit verdi."

Abov.

Alex: "MTK macindaki o golden sonra yedek kulubesindeki Kocaman'in haline bakilirsa o golu kendi kaleme atmis gibiydim."

Adam haklı sanırım.

http://www.youtube.com/watch?v=G0A052M6Ybc

Gerçekten haklı duruşu ve imajında büyük bir değişim var Kocaman'ın bu son 2 maçta ve ben bu durumdan oldukça rahatsızım.

Ne oldu o sevinmeyen donuk hallerine ?

Suicider
08.Ekim.2012, 16:32
Sadece kendini iyi gösteren bir çok şey söylüyor tamam da bir lafına çok takıldım,

"Young Boys maçından sonra başkan beni çağırıp "kulüple ilişkini kes" dedi."

"Samandıra'ya gidip eşyalarımı toplamaya başladım, o sırada Aykut Kocaman beni çağırdı."

"O gün benim kulüpte kalmamı sağlayan kişi Aykut Kocaman'dı, o gün için teşekkür ederim."

İşte burda da Aykut hocanın yaptığı iyiliği söylemiş.Yani sadece toplantıda herkese sallayıp 'tek iyi benim herkes kötü' açıklamaları yapmadı.Herkesin yaptığı hataları da iyi yanlarını da söyledi.Böyle bir şeyi de anca Alex gibi zeki bir adam yapardı.Ben dürüst olduğuna %100 inanıyorum.

petrol_fb12
08.Ekim.2012, 16:32

Türk futbol'unu özetliyor..Ben fm bile..taktik,teknik,savunma,hcuum antrenörleri getiriyorum..zannederdim ki..Ülkemiz'de işler böyle yürüyor ama nerde..bu sözü duyunca..neden ülkemizde kaliteli futbol oynanmadığını öğrendim..

Bu arada içerde neler dönüyormuş ya...

futureless
08.Ekim.2012, 16:40
İşte burda da Aykut hocanın yaptığı iyiliği söylemiş.Yani sadece toplantıda herkese sallayıp 'tek iyi benim herkes kötü' açıklamaları yapmadı.Herkesin yaptığı hataları da iyi yanlarını da söyledi.Böyle bir şeyi de anca Alex gibi zeki bir adam yapardı.Ben dürüst olduğuna %100 inanıyorum.

Yok ben fikir belirtmedim, Alex'in bugün genel olarak doğruları söylediğini de biliyorum zaten.Tamamen masum olmadığını da biliyorum maalesef. Çok yanlış kişilere bu konuları anlattığını falan. Neyse konumuz bu değil.

Benim fikrim değişmedi bugün yaptığı konuşmayla. Hala aynı düşüncedeyim, Alex görüldüğü kadar masum değil, hoca için sarfettiği kıskanç kelimesi ne kadar doğru olursa olsun dile getirme şekli ve yeri yanlış.Aykut Kocaman da hocalık otoritesini kuramadığı için masum değil benim gözümde.Sonuç olarak da gönderilme kararı doğru, şekli yanlış. Zaten ilk gönderildiğinde de fikrim buydu.

petrol_fb12
08.Ekim.2012, 16:43
Yok ben fikir belirtmedim, Alex'in bugün genel olarak doğruları söylediğini de biliyorum zaten.Tamamen masum olmadığını da biliyorum maalesef. Çok yanlış kişilere bu konuları anlattığını falan. Neyse konumuz bu değil.

Benim fikrim değişmedi bugün yaptığı konuşmayla. Hala aynı düşüncedeyim, Alex görüldüğü kadar masum değil, hoca için sarfettiği kıskanç kelimesi ne kadar doğru olursa olsun dile getirme şekli ve yeri yanlış.Aykut Kocaman da hocalık otoritesini kuramadığı için masum değil benim gözümde.Sonuç olarak da gönderilme kararı doğru, şekli yanlış. Zaten ilk gönderildiğinde de fikrim buydu.

Ama bunu ryan giggs'de "BENİ KISKANIYOR" demiştir Alex ferguson'a söylemişti..ama futbol oynamaya devam ediyor..Bir oyuncuyu idare edemiyip yollarsan..bu senin idarenle alakalı bir konudur...Alex savunmuyorum..tarafsız olmaya calışıyorum...

"SOYUNMA ODASINDE KUTSAL BİR YERDİR,BAŞKANLARIN YÖNETİCELERİN İŞİ OLAMAZ,ONLAR İDARECİDİR"..

Suicider
08.Ekim.2012, 16:45
Alex: Soyunma odası futbolla ilgili olanların bulunması gereken yerdir. Başkan futbolla ilgili değildir, idari bir makamdır.

Alex: "Bir gun TD olursam sunu soylebilirim: Soyunma odasi futbola ilgili olanlar icin kutsal yerdir. Baskan'larin girecegi yer degildir."

Çok önemli bu söyledikleri.Katılmamak elde değil.

futureless
08.Ekim.2012, 16:46
Yukarıda yazdım @petrol_fb12 ; Aykut Kocaman da hocalık otoritesini kuramadığı için masum değil benim gözümde.

Ben ikisini de savunmuyorum.

Ralph
08.Ekim.2012, 16:50
Bu Alex Türkçe bilmiyor mu? Sorulan soruları bile çeviriyor çevirmen. Nasıl iş anlamadım ben.

futureless
08.Ekim.2012, 16:51
Bu Alex Türkçe bilmiyor mu? Sorulan soruları bile çeviriyor çevirmen. Nasıl iş anlamadım ben.

Çok iyi olmasa da biliyor , anlıyor ve konuşuyor. Ancak herşeyi anlayamıyor ve anlatamıyor. Alex'in esprisi geldi aklıma, ben Türkçe konuşursam Samet işsiz kalır. :D

petrol_fb12
08.Ekim.2012, 16:55
"ŞİMDİ,ZİCO'YU ALEX Mİ GÖNDERDİ ? AZİZ YILDIRIMI ?" Al sana yeni bir tartışma daha..

Tuskarr
08.Ekim.2012, 17:20

Emin olmak istiyor yanlış birşey söylemekten kaçınıyor.Doğrusu da bu bence.

davidvilla
08.Ekim.2012, 17:22
Alex toplantısıyla bir kez daha anladık ki öyle futbol 4-4-2yle iyi oyuncu kötü oyuncuyla yani kısacası dışardan atıp tutmakla olmuyormuş. İnsan bunlar insan. Kimbilir daha neler yaşandı Alex haricinde de biz bilmiyoruz.

Nedvedmania
11.Ekim.2012, 02:16
Halılar klasik türk halısı :)

http://c1210.hizliresim.com/12/c/dul5s.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

TeNaciOUS MidFieLdeR
11.Ekim.2012, 02:23
Halılar klasik türk halısı :)

http://c1210.hizliresim.com/12/c/dul5s.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

aziz baskanin karsisinda da boyle oturuyomus alex :n:

ben simdiden ozlemeye basladim alexi, cok ilginc. sanki sonsuza kadar fenerbahcede oynayacakmis gibi geliyordu. huzunlendim bak :)

BleedingMoon
11.Ekim.2012, 14:09
elinde tiwit :D

sarianet
11.Ekim.2012, 16:33
Foto şop dil dimi samet

darkkobal123
11.Ekim.2012, 17:04
Aziz Yıldırım'a inceden gönderme var sanki. :D

Nedvedmania
11.Ekim.2012, 17:07
Bende gönderme var diye düşündüm :)

ommix
11.Ekim.2012, 17:13
Krasiç milli takıma çağrılmasına rağmen hocasından hazır olmadığı için izin isteyip İstanbul'da kalmış.Takım izindeyken bile antrenman yapmış.Helal olsun , inşallah tam hazır hale gelir o zaman bu sistemde fırtına gibi eser işte

ForsakeN
11.Ekim.2012, 18:33
Krasiç sahada ruh gibi dolaşıyordu. Milli maç arası ona iyi gelir umarım

MeMo
11.Ekim.2012, 19:03
Krasic geçen sene doğru düzgün top oynamadı. Bu senede 1 ay sakatlık yaşadı. Zamana ihtiyacı var.

Varonil
11.Ekim.2012, 22:25
İyi gelecektir bu milli maç arası Krasiç'e. Memo'nun da dediği gibi biraz daha zaman lazım. Caner de çok formdayken, ilk 11'e zorlamanın bir anlamı yok.

Meireles de Milli Takım kampında bir uyluk sakatlığı geçirmiş, çok ciddi birşey yoktur umarım. Bursa'ya tam kadro gitmeli takım.

di canio
11.Ekim.2012, 22:43
A2 takımımız geçen gün geçen sezonun şampiyonu Kartalspor'la Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde 0-0 berabere kalmıştı. Bugün ise deplasmanda karşılaştığı Akhisar Bld.'yi Beykan Şimşek'in attığı golüyle 2-0 yendi.

darkkobal123
11.Ekim.2012, 22:44
Adam sahada basmadık yer bırakmıyor resmen, son yıllarda Fenerbahçe'nin yaptığı en iyi transfer diyebiliriz Meireles için. Sakatlığı Fenerbahçe adına kötü olur.

Varonil
11.Ekim.2012, 23:28
A2 takımımızı Manchester City ile oynanan maçta tribünde izleme fırsatı bulmuştum. Manchester City ile başa baş mücadele etmiştik o maçta, çocuklar cidden çok yetenekliler fakat yetenek de yetmiyor sadece çalışmak lazım. :)

Beykan'ı 1-2 senedir çok övüyorlar fakat bir sıçrama göremedik. Bunun dışında Hakan Cinemre, Furkan Taşdemir ve Oğuz Mataracı da dikkat çeken diğer isimler.

di canio
11.Ekim.2012, 23:33
A2 takımımızı Manchester City ile oynanan maçta tribünde izleme fırsatı bulmuştum. Manchester City ile başa baş mücadele etmiştik o maçta, çocuklar cidden çok yetenekliler fakat yetenek de yetmiyor sadece çalışmak lazım. :)

Beykan'ı 1-2 senedir çok övüyorlar fakat bir sıçrama göremedik. Bunun dışında Hakan Cinemre, Furkan Taşdemir ve Oğuz Mataracı da dikkat çeken diğer isimler.

İleride adından fazlaca söz ettirecek bir gencimiz daha var. Forvet oynuyor, A2 takımına bu sezon çıktı. 1996 doğumlu, Aziz Ceylan. Henüz 16 yaşında, A2 liginde 3 maçta 2 golü var bu sezon.

zeck17
11.Ekim.2012, 23:40
Yobo sakatlanmış diyorlar doğru mu bu haber
Emre Özcan ‏@parmamaniac
Joseph Yobo ciddi sakatlık geçirmiş. Bölge dizi, iki Türk kaynak çapraz bağ sakatlığı diyor ama dışarıda ayrıntı bulamadım.

Şöyle bir şey var.. RT @oluwashina: Nigeria captain Joseph Yobo ruled out of their #Afcon2013 tie vs Liberia with a torn cruciate ligament.

IcedEarth
12.Ekim.2012, 19:41
Yobo sakatlanmış diyorlar doğru mu bu haber
Emre Özcan ‏@parmamaniac
Joseph Yobo ciddi sakatlık geçirmiş. Bölge dizi, iki Türk kaynak çapraz bağ sakatlığı diyor ama dışarıda ayrıntı bulamadım.

Şöyle bir şey var.. RT @oluwashina: Nigeria captain Joseph Yobo ruled out of their #Afcon2013 tie vs Liberia with a torn cruciate ligament.

Torn cruciate ligament ise Fenerbahçe'nin savunması evlere şenlik hale gelir. Bizim savunmadan pek bir farkı kalmaz. Umarım değildir, Yobo'yu severim.

darkkobal123
12.Ekim.2012, 21:04
Bekir'e gündoğdu yine. :D

ReaList
12.Ekim.2012, 21:27
Serdar Kesimal takımla çalışmalara başladı. Umarım forma şansını Serdar eline geçirir ve iyi değerlendirir. Sezon öncesi hazırlık maçlarında çok parlak performans ortaya koydu keza Newcastle maçında sahanın yıldızıydı ama geçen sene olduğu gibi bu sene de sezon başında sakatlandı. Şansızlığın bu kadarı... Ben olsam Bekir yerine onu tercih ederim. En azından geriden topla çıkmadan Bekir'e göre kat kat iyi. Eksik olan yanı Sert savunma yapmıyor olması onu da Egemen kapatır zaten.

Universal
12.Ekim.2012, 21:45
Sezer vardı Sezer ne oldu acep?

goosfraba
12.Ekim.2012, 21:50

o adam bundan sonra anca fm'de oynar. oynatırız yani :)

Escochae
12.Ekim.2012, 22:27

Tam anlamıyla iyileşmiş ama maç eksiliği varmış kendisi söyledi bunu .. Muhtemelen 2-3 haftaya kadroya girer ..

pele96
12.Ekim.2012, 22:30
Tam anlamıyla iyileşmiş ama maç eksiliği varmış kendisi söyledi bunu .. Muhtemelen 2-3 haftaya kadroya girer ..

O mevkilerde cok alternatif var.Besiktastaki Burak Kaplan Tanju Kayhan ve Mehmet Akyuz gibi goruyorum kaderini.

Escochae
12.Ekim.2012, 22:34
O mevkilerde cok alternatif var.Besiktastaki Burak Kaplan Tanju Kayhan ve Mehmet Akyuz gibi goruyorum kaderini.

Bende tam tersini düşünüyorum. Meireless ve istikrarsız bir Cristian var önünde sadece. Fizik olarak yeterli seviyeye gelirse forma şansı bulur.

pele96
12.Ekim.2012, 22:35
Bende tam tersini düşünüyorum. Meireless ve istikrarsız bir Cristian var önünde sadece. Fizik olarak yeterli seviyeye gelirse forma şansı bulur.

Selcuk var orda :D Selcugu kesmek her babayigidin harci degil :D

Varonil
13.Ekim.2012, 12:13
İleride adından fazlaca söz ettirecek bir gencimiz daha var. Forvet oynuyor, A2 takımına bu sezon çıktı. 1996 doğumlu, Aziz Ceylan. Henüz 16 yaşında, A2 liginde 3 maçta 2 golü var bu sezon.

Evet, Aziz Ceylan'ı da unutmuşum. 24 Ekim'de de PSG ile oynayacakmışız sanırım İstanbul'da. Vakit bulabilirsem o maçı da izlemek istiyorum tribünde.

ForsakeN
13.Ekim.2012, 13:42
Bu Salih Ucan bize mi transfer oldu Milli takima mi anlayamadim. Her hafta bi turnuvada. Isin ilginc yani simdi Milli mac aralari var, bu sefer de Salih Samandira'da kalmis.

sarianet
13.Ekim.2012, 18:45
Topal meirales sakatlandı umarım ciddi değildir

Escochae
13.Ekim.2012, 18:50
Bu Salih Ucan bize mi transfer oldu Milli takima mi anlayamadim. Her hafta bi turnuvada. Isin ilginc yani simdi Milli mac aralari var, bu sefer de Salih Samandira'da kalmis.

Seneye yabancı sayısı 5'e düşecekse bu oyunculara gerçekden ihtiyacımız olacak. İnşallah Sezer gibi oda iyi çalışırda formayı Cristian'dan alırlar ..

BleedingMoon
13.Ekim.2012, 19:33
salih-cristian-selçuk üçlüsünü görebiliriz önümüzdeki hafta. meireles ve topal sakat gelecek.

goosfraba
13.Ekim.2012, 19:44
meireles'in oynama ihtimali varmış.

darkkobal123
13.Ekim.2012, 20:21
Şu anda Recep Niyaz'ı alternatif olarak saymazsak, Baroni'nin tek alternatifi Sezer Öztürk. Takıma kazandırılmalı diye düşünüyorum.

Suicider
13.Ekim.2012, 22:30
meireles 2-3 hafta yokmuş.

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=31216&utm_campaign=fbsk&utm_source=fbsk&utm_medium=fbsk

GebzeLi1907
13.Ekim.2012, 22:52
İnşallah baroni de sakatlanır Salih oynar

zeck17
14.Ekim.2012, 20:13
yobo gökhan gönül meireles mehmet topal ın aynı anda sakatlanması çok ilginç sezon öncesi bu adamlara ne yaptılırdı diye merak ediyorum çünkü zaten ilk haftalarda fenerbahçenin kondisyonu da 0 dı

ForsakeN
14.Ekim.2012, 20:18
Gökhan Gönül'ün 1 ay üst üste sakatlanmadan oynadığı nerde görülmüş ki zaten

Nedvedmania
14.Ekim.2012, 20:23

Eskiden bu tip mesajlara tepki gelirdi. Zaman değişmiş :)

sui generis
14.Ekim.2012, 20:52
Eskiden bu tip mesajlara tepki gelirdi. Zaman değişmiş :)

hala tepkiliyiz ama yazmıyoruz işte Cihan :)

milli maç arası kabusa döndü bizim açımızdan. GG , Yobo , Topal , Meireles en önemli isimler gitti.

Bursa maçına 442 ile çıkmalıyız artık. hem topal hem de meireles yok.

------Sow Kuyt

Caner-----------Krasiç

-----Selçuk Cristian

HAK Egemen Bekir Topuz(Orhan)

şeklinde olabilir. Yobo dönerse Bekir'in yerine o geçer. Selçuk'un oynamasını ben de istemem ama oynayacak , kaçarı yok :) bir de bekir ile orhan aynı anda sahada olursa vay halimize. ikisinden biri olmasın :)

ReaList
14.Ekim.2012, 20:58
Bekir ve Selçuk yerine, Serdar ve Sezer oynasa daha makul olur ama... Aykut Bey futbol oynayan adamı değil futbolu körerten oyuncuları seviyor.

Nedvedmania

Tepki gösterilmezse insan hata yaptığının farkına varmaz. Bugün "Keşke sakatlansa"ya tepki gösterilmezse yarın "Ölse de kurtulsak" lafına tepki gösterilmez.

Not: Gebzeli sözüm sana özel değil. Son zamanlarda bu tip mesajları görmeye başladım yeri gelince belirteyim dedim.

Escochae

milli maç arası kabusa döndü bizim açımızdan. GG , Yobo , Topal , Meireles en önemli isimler gitti.

Bursa maçına 442 ile çıkmalıyız artık. hem topal hem de meireles yok.

------Sow Kuyt

Caner-----------Krasiç

-----Selçuk Cristian

HAK Egemen Bekir Topuz(Orhan)

şeklinde olabilir. Yobo dönerse Bekir'in yerine o geçer. Selçuk'un oynamasını ben de istemem ama oynayacak , kaçarı yok :) bir de bekir ile orhan aynı anda sahada olursa vay halimize. ikisinden biri olmasın :)

Bu kadro ile kora kor mücadele edemeyiz. Özellikle ortasahanda Cristian gibi uyuşuk bi adamla bu hiç ama hiç olmaz. O yüzden 4-4-2 oynayacağımızı düşünmüyorum. Yine 4-3-3 oynayacağımızı hatta Aykut Kocaman'ın bir süpriz yapıp Sezer yada Salih ikilisinden birine bu maçta forma vereceğini düşünüyorum.

sui generis
14.Ekim.2012, 21:02
Bu kadro ile kora kor mücadele edemeyiz. Özellikle ortasahanda Cristian gibi uyuşuk bi adamla bu hiç ama hiç olmaz. O yüzden 4-4-2 oynayacağımızı düşünmüyorum. Yine 4-3-3 oynayacağımızı hatta Aykut Kocaman'ın bir süpriz yapıp Sezer yada Salih ikilisinden birine bu maçta forma vereceğini düşünüyorum.

kadro bence de iyi değil ama bu , daha fazlası zor. ancak şöyle olur. Krasiç çıkar Topuz girer , Orhan da beke gelir. Ben Sezer'i bir anda 11'e alacağını düşünmüyorum . belki Salih ama o da çok zor. hele Sezer bu kadar sakat arasında yine 18'e giremezse daha da giremez bence.

vuque
14.Ekim.2012, 21:04
yobo gökhan gönül meireles mehmet topal ın aynı anda sakatlanması çok ilginç sezon öncesi bu adamlara ne yaptılırdı diye merak ediyorum çünkü zaten ilk haftalarda fenerbahçenin kondisyonu da 0 dı
Hayır saldırmak için mesaj atılırda bu kadar mı aleni atılır...
Yobo,Meireles bunlar ne zaman geldi acaba? Hiç düşünmeden sallayalım nede olsa amaç belli değil mi?

zeck17
14.Ekim.2012, 21:12
Hayır saldırmak için mesaj atılırda bu kadar mı aleni atılır...
Yobo,Meireles bunlar ne zaman geldi acaba? Hiç düşünmeden sallayalım nede olsa amaç belli değil mi?

kimseye salladığım filan yok meireles ve yobonun da ne zaman geldiğini sizden daha biliyorumdur ve fenerbahçenin kondisyonunu korumanız da biraz ilginç olmuş ilk haftaları, takımın ikinci yarı koşmamasını özlediniz herhalde

vuque
14.Ekim.2012, 21:17
kimseye salladığım filan yok meireles ve yobonun da ne zaman geldiğini sizden daha biliyorumdur ve fenerbahçenin kondisyonunu korumanız da biraz ilginç olmuş ilk haftaları, takımın ikinci yarı koşmamasını özlediniz herhalde
Evet bizden iyi bildiğin için!!! bu adamların sezon öncesi hazırlığına katılmadığını bildiğin halde bunu Fenerbahçe yönetimine sallamak için kullandığından art niyetli olduğunu belirttim zaten.
Hani çok iyi biliyorsun ya ben yinede sözleşme tarihlerini vereyim sana ne olur ne olmaz :0:
JOSEPH MICHAEL YOBO 06.08.2012
RAUL JOSE TRINDADE MEIRELES 03.09.2012

MeMo
14.Ekim.2012, 22:36

Ne sakatlanması direk futbol hayatı bitmeli ayağı falan kırılsa keşke.

Bu zihniyet Fenerbahçe'nin yeniden dizaynını istiyor. Bazen Allah koruyor bizi.

Varonil
14.Ekim.2012, 22:39
Salih'in oynamasını istiyoruz Salih de Salih diyoruz da hazırmıyız bakalım gençleri sahada görmeye.

Salih bugün maça çıksa Kadıköy'de kaptırdığı ilk topta yuhalanır sahaya direkt etki eden Maraton Alt tribününden. Sonra Aykut Kocaman gençleri oynatmıyor oluyor.

sui generis
14.Ekim.2012, 23:41
Gökay'ı yuhalayanlar Salih, Recep oynasın diyor :) tamam oynasınlar ama şöyle son 15 dk falan. bu adamların bu kadar göz önünde olması onlara zarar. her maçtan sonra salih , recep olsaydı demeyi bırakmalıyız bence. şu adamları kendilerine bırakın , geliştirsinler kendilerini. 20 yaşında falan gelsinler. 17-18 yaşında daha bunlar.

ReaList
14.Ekim.2012, 23:53
Twitter'da dönüyor Telegol müdür nedir Fenerbahçe'nin eski doktoru oraya çıkmış herhalde falanda fistan. Ne Fenerbahçe'ymiş bu bildiğin Dallas Tercümanından Doktoruna Çaycısından Tuvaletçisine kulüpteki her insan çok değerli ve çok ünlü ! Var mı bu denli önemli başka bir kulüp ?

sui generis
14.Ekim.2012, 23:55
tercüman istifa eder son dakika geçer var mı ötesi :) o telegole çıkan doktor haklı mıdır değil midir bilmem ama telegole çıktıktan sonra umrumda değil , istediği kadar haklı olsun :)

daha Toroğlu Sow'u Aykut mu Daum mu getirdi diyor .. bu adamlar da sözde futbol yorumluyor :)

uAburak89
15.Ekim.2012, 00:04
Habertürkte çıkan Sow'un sakatlığı ile ilgili bir haber vardı, gündem olsun diye çıkarmışlardır doktoru, konu buldukları için. Burda kulübün ya da kişilerin öneminden ziyade gündem ve reyting kaygısı var. Dönemsel biraz bu işler, Fenerbahçe de biraz müsait bu dönemde.

Sheriff
15.Ekim.2012, 00:07
Zaten ufaktan bir gündem olsun, azıcık bi boşluk görsün hemen giydirir Toroğlu. Gitsin Acunla çalışsın.

ForsakeN
15.Ekim.2012, 01:10
Yahu adam sakat olsa ilk başta Aykut Kocaman istemez transferini. Çünkü başına iş açar müzmin sakat bir oyuncuysa. HaberTürk ve Telegol yine çalışıyor. Aklıma gelen her türlü küfürü hakediyor bunlar. Yaptıkları fesatlıktan başka birşey değil.

ReaList
15.Ekim.2012, 01:50
Valla Fenerbahçe'de sakat bir adam varsa o da Gökhan Gönül'dür.
Allahtan Milli Takım senede 20 maç falan yapmıyor yoksa ne olurdu la : )
Milli Takma çağırılma = Gökhan Gönül kadrodan çıkarıldı

ForsakeN
15.Ekim.2012, 08:53
Emre ve Alex bosuna calismiyor demiyor Gokhan icin. 4mac ust uste oynayabildigini hatirlamiyorum. Bu kadar hucumcu olmasa adini bile duymazdik da, sansi ve kisiliginin de yardimiyla buralara kadar geldi.

ommix
15.Ekim.2012, 10:59
Fenerbahçe'nin A2 takımında oynayan 18 yaşındaki genç yıldızı Oğuz Mataracı'yı İngilizlerin dev kulübü Manchester United izliyor.

6 yaşından beri Fenerbahçe altyapısında forma giyen Oğuz, NextGen serisi kapsamında da Manchester City'e karşı oynadığı futbolla göz doldurmuştu. Orta sahada oynayan Oğuz Mataracı, iyi oyun görüşüne sahip, her iki ayağını kullanan ve oyunu kurabilen bir oyuncu olarak göze çarpıyor.

Oğuz Mataracı, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi önelemesinde oynadığı Vaslui ve Spartak Moskova maçları için de UEFA'ya bildirilen kadronun içerisindeydi.

KAYNAK (http://live.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/fenerbahceli-gence-united-kancasiSXHBQ299230SXQ)

sananes
15.Ekim.2012, 16:54

Sakatliklar darbeye dayali olusan sakatliklar oldugu icin takim kondisyonu ile alakali bir mevzu değil.

barahir
15.Ekim.2012, 17:12
Sakatliklar darbeye dayali olusan sakatliklar oldugu icin takim kondisyonu ile alakali bir mevzu değil.

ki Meireles sezon kampını Chelsea'de geçirdi..

nekop
16.Ekim.2012, 04:41
Sürekli sakatlanmanın da bir sebebi elbet vardır. Bende amatörde oynarken sürekli sağ bileğimden sakatlanırdım. En sonunda doktor tavsiyesiyle ayak bileğini destekleyicisi taktım 1.5 ay, antrenman ve maçlara da çıkmadım bu dönemde ama geçti bu rahatsızlığım. Gökhan'ın da bu konuda bir sıkıntısı var demek ki. Belki gerekli bölgelere yeterince çalışmıyordur, belki de tam iyileşmeden oynamaya çalışıyordur. Ülkede bu kadar sağ bek varken Gökhan'ın hepsinin toplamından fazla sakatlanmasının nedensiz olduğunu düşünmek pek olası değil.

Varonil
16.Ekim.2012, 22:45
Gökhan Gönül Fenerbahçe'ye geldiği günden bu yana 1-2 senede kat ettiği gelişimin ardından hep var olan halinden yemiştir. Mevcut durumuyla yetinmeyip biraz daha kendini geliştirse, bu yönde antremanlar yapsa şu an Avrupa'da her kulüpte oynayabilecek bir potansiyelde futbolcu olacaktı. Futbolu Fenerbahçe'de bıracaktır yine de. :)

GeNç KaRTaL
17.Ekim.2012, 15:03
Gökhan Gönül Fenerbahçe'ye geldiği günden bu yana 1-2 senede kat ettiği gelişimin ardından hep var olan halinden yemiştir. Mevcut durumuyla yetinmeyip biraz daha kendini geliştirse, bu yönde antremanlar yapsa şu an Avrupa'da her kulüpte oynayabilecek bir potansiyelde futbolcu olacaktı. Futbolu Fenerbahçe'de bıracaktır yine de. :)

Hedefim Avrupa'da oynamak değil,Fenerbahçe'de futbolu bırakmak diye bir açıklaması vardı yanlış hatırlamıyorsam.Belki bu yüzden kasmıyordur kendisini daha da geliştirmek için.

di canio
18.Ekim.2012, 01:37
Dün akşam A2 takımımız ile hazırlık maçı yapmışız. 3-1 kazanmışız. A takımımızın gollerini Henri Bienvenu, Semih Şentürk (penaltı) ve Dirk Kuyt, A2 takımımızın golünü ise Emrah Akar atmış. Orhan Şam ile girdiği bir mücadelede A2 takımımızdan Furkan Taştemir'in sağ kaval kemiğinde shaft kırığı meydana gelmiş, yarın sabah Göztepe Medical Park Hastanesi’nde ameliyat olacakmış. Maçın kadroları konusunda bilgim yok. Ama yukarıda adı geçenler dışında fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla Salih Uçan, Sezer Öztürk, Milos Krasic, Selçuk Şahin, Bekir İrtegün, Moussa Sow oynamış.

ommix
18.Ekim.2012, 11:50
Fenerbahçemizin 1988-1989 sezonunda, Ali Sami Yen Stadı’nda, Galatasaray karşısında, ilk yarısını 3-0 geride kapattığı ve sonunda 4-3 kazandığı maçın bir benzerini, Fenerbahçe 17 Yaş Altı Takımımız, bugün, Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde, Trabzonspor karşısında, Camiamıza bir kez daha yaşattı.

Elit Akademi Ligi’nin 11. haftasında Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde Trabzonspor’u konuk eden Fenerbahçe U17 Takımımız, ilk yarısını 3-0 geride kapattığı maçı, ikinci yarıda bulduğu 4 golle 4-3 kazanmayı başardı.

Maça iyi başlayan Trabzonspor U17 Takımı 12., 14. ve 35. dakikalarda Oğuzhan’la bulduğu gollerle maçın ilk yarısını 0-3 önde kapadı. Ancak ikinci yarıda müthiş bir oyun sergileyen Fenerbahçe U17 Takımımız 48.dakikada Melih, 65.dakikada Çağrıhan Ağaç, 72. dakikada Yasir (Penaltı) ve 78.dakikada Ahmethan ile bulduğu 4 golle maçtan 4-3 galip ayrıldı.

Böylece Fenerbahçe A Takımının 23 yıl önce Galatasaray karşısında gerçekleştirdiğini, 23 yıl sonra Fenerbahçe U17 Takımı Trabzonspor karşısında gerçekleştirmiş oldu. Genç futbolcularımız, galip ayrıldıkları bu müthiş mücadele sonrası büyük sevinç yaşadı.

3 Mayıs 1989’da ne olmuştu?

Fenerbahçemiz, ezeli rakibi Galatasaray karşısındaki galibiyetlerinin en unutulmazlarından bir tanesini 3 Mayıs 1989’da Ali Sami Yen Stadı’nda elde etmişti. Bu tarihte, Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Galatasaray ile karşılaşan Fenerbahçe, ilk yarıyı 3-0 yenik kapatmıştı. İkinci yarıda şahlanan Fenerbahçe, bugünkü Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman’ın 1 ve Hasan Vezir’in kaydettiği 3 golle sahadan 4-3 galip ayrılmış; hem maçı kazanmış hem de tur atlamıştı. O maçta Fenerbahçe on birinde bulunan bir başka unutulmaz oyuncumuz Rıdvan Dilmen’in "7 yesek, 8 atardık" sözü de bu unutulmaz maçın unutulmaz anekdotu olarak kayıtlara geçmişti.

KAYNAK (http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=31265)

ForsakeN
18.Ekim.2012, 12:26
Meireles 4-6 hafta yokmuş. AEL Limasol maçlarının ikisini de kaçıracak.

ReaList
20.Ekim.2012, 22:20
Fenerbahçe'de iki tane sağlam sağ kanat (Kuyt-Krasiç) iki tane sağlam sol kanat (Stoch-Caner) varken Moussa Sow gibi gol ayağı bir adamın Bursaspor maçında bir sağda bir solda oynaması futbola ihanettir. Takımlar rakiplerinin eksiklerini analiz eder ve o eksiklerinden faydalanır Aykut Kocaman ise tam aksini yapar. Sow'un oyun tarzına göre Takımın en zayıf halkaları Ömer ve İbrahim'in üzerine oynamak varken en diri oyuncular Wederson ve Basser ile kıran kırana mücadele etti. Hocalık analiz sentez çözümleme vs bu olsa gerek.

Bursaspor size karşı 18 yaşında bir oyuncu oynatır, Arsenal 16, Galatasaray 17...
Ama siz oynatmazsınız, çünkü tecrübesi yoktur, potansiyeli yoktur, rakip ciddidir, zorlu maçtır bahane çok. Oysa oynatmadığınız adamlar Milli Takımlarının el nuru göz bebeği, Kulüp takımından çok Milli Takımda boy gösteriyor bu gençler. Ama Selçuk gibi bir abide varken onları oynatmak kimin haddine ?

Koca Fenerbahçe 2 oyuncu değişikliğini kullanmak için (Oyuncular tel tel oyundan dökülüyorken) son dakikaları bekliyorsa, Maçı kazanmak için sahada 2 forvet bile tutamıyor, geri çekiliyorsa, Maç bittikten sonra taraftar "ohh yenilmedik" diye rahat bir nefes alıyorsa, Şampiyonlar Liginin bir kulp'ünden tuttuk sayılır, ciddiyim bak...

MeMo
20.Ekim.2012, 22:22
Galatasaray'ın oynattığı 17 yaşındaki oyuncu kim?

Trabzonspor
20.Ekim.2012, 22:23
Fenerbahçe'de iki tane sağlam sağ kanat (Kuyt-Krasiç) iki tane sağlam sol kanat (Stoch-Caner) varken Moussa Sow gibi gol ayağı bir adamın Bursaspor maçında bir sağda bir solda oynaması futbola ihanettir. Takımlar rakiplerinin eksiklerini analiz eder ve o eksiklerinden faydalanır Aykut Kocaman ise tam aksini yapar. Sow'un oyun tarzına göre Takımın en zayıf halkaları Ömer ve İbrahim'in üzerine oynamak varken en diri oyuncular Wederson ve Basser ile kıran kırana mücadele etti. Hocalık analiz sentez çözümleme vs bu olsa gerek..

Maçta Gener 7 orta açmış 1 tanesi gol olmuş TRT'de istatistiklerde vardı.O isabet bulan ortada golün ortası.

ForsakeN
20.Ekim.2012, 22:39
Galatasaray'ın oynattığı 17 yaşındaki oyuncu kim?

Emre Çolak'ı kastediyor arkadaş sanırım, bilmiyorki 21 yaşında :) Bir de Sow ve Kuyt'ın bölge değiştirmelerine niye tepki gösteriliyor anlamıyorum. Rakibi şaşırtmak için çok başarılı bir hamle. Dünya'da o imrendiğiniz takımların çoğu uyguluyor bunu, Messi sadece sol kanatta mı oynuyor, Ronaldo sadece sağ kanatta mı oynatılıyor, Benzema hiç mi kanada çekilmiyor, İnter Barcelona'yı ŞL yarı finalinde elerken Eto'o neredeyse sağbek gibi oynamadı mı.. Uzar gider..

ReaList
20.Ekim.2012, 23:01
@Memo @ForsakeN

Galatasaray sana karşı genç yaşlarında Aydın Yılmaz'ı Uğur Uçar'ı Ferhat Öztorun'u Semih Kaya'yı Emre Çolak'ı oynattı, Sen kimi oynatabildin ? 16-18-20-22 yaşın ne önemi var. Sen sorsana önce sende o cesaret var mı ? Bugün Bursaspor'un yaptığı hamle kadar cesaretin var mı ? Kenarda korkudan tir tir titrer oyuna müdahale etmeye korkarken, 2 değişiklik hakkını 88, 89'da yaparken sende o cesaret var mı ? Bugün "ohh be yenilmedik" diye iç çekerken, o cesaretin esamesi okunmaz kusura bakmayın.

RaSenGan
20.Ekim.2012, 23:04
Emre Çolak'ı kastediyor arkadaş sanırım, bilmiyorki 21 yaşında :) Bir de Sow ve Kuyt'ın bölge değiştirmelerine niye tepki gösteriliyor anlamıyorum. Rakibi şaşırtmak için çok başarılı bir hamle. Dünya'da o imrendiğiniz takımların çoğu uyguluyor bunu, Messi sadece sol kanatta mı oynuyor, Ronaldo sadece sağ kanatta mı oynatılıyor, Benzema hiç mi kanada çekilmiyor, İnter Barcelona'yı ŞL yarı finalinde elerken Eto'o neredeyse sağbek gibi oynamadı mı.. Uzar gider..

Sen de bilmiyorsun ki Emre Çolak 18-19 yaşında başladı A Takımda oynamaya :)

ForsakeN
20.Ekim.2012, 23:06
Sen de bilmiyorsun ki Emre Çolak 18-19 yaşında başladı A Takımda oynamaya :)

Onu "A takımda oynamak" diye nitelendirirsen Recep Niyaz da "oynadı", Gökay İravul da ..

ilk11 oyuncusu olmak çok başka şey

Kaka Leite
20.Ekim.2012, 23:09
@Memo @ForsakeN

Galatasaray sana karşı genç yaşlarında Aydın Yılmaz'ı Uğur Uçar'ı Ferhat Öztorun'u Semih Kaya'yı Emre Çolak'ı oynattı, Sen kimi oynatabildin ? 16-18-20-22 yaşın ne önemi var. Sen sorsana önce sende o cesaret var mı ? Bugün Bursaspor'un yaptığı hamle kadar cesaretin var mı ? Kenarda korkudan tir tir titrer oyuna müdahale etmeye korkarken, 2 değişiklik hakkını 88, 89'da yaparken sende o cesaret var mı ? Bugün "ohh be yenilmedik" diye iç çekerken, o cesaretin esamesi okunmaz kusura bakmayın.

Genç oyuncu oynatmak cesaret sayılmaz ki ?
Eğer oynatabileceğin genç oyuncun yoksa herkes korkak o zaman öyle iş mi olur.Recep ve Salih belki antremanda kötülerdi, birçok nedeni olabilir.

Kadro bakımından bu maç Aykut Kocaman eleştirilecekse eğer oyuncu dizilişleri bakımından eleştirilir.Eğer sen neden o bu oynamadı diyorsan bu kadar sakat varken genç oyuncu oynatmak büyük kumar olur zaten..

RaSenGan
20.Ekim.2012, 23:09
Onu "A takımda oynamak" diye nitelendirirsen Recep Niyaz da "oynadı", Gökay İravul da ..

ilk11 oyuncusu olmak çok başka şey

Kimse Salih'in pat diye ilk 11 oynamasını beklemiyor ki zaten.Emre Çolak ilk oynamaya başladığı zaman 8 maç oynamış 18-19 yaşındayken.A takımda oynadı dediğim maça çıktı anlamındaydı.

ReaList
20.Ekim.2012, 23:17
@ThreepWooD

Recep ve Salih'in oynaması Pişti ise Selçuk Şahin'in oynaması Rus Ruletidir ;)

ForsakeN
20.Ekim.2012, 23:18
Kimse Salih'in pat diye ilk 11 oynamasını beklemiyor ki zaten.Emre Çolak ilk oynamaya başladığı zaman 8 maç oynamış 18-19 yaşındayken.A takımda oynadı dediğim maça çıktı anlamındaydı.

Aygün Gökay, Okan Alkan, Can Arat, Recep Niyaz da 17-18 yaşındayken forma şansı buldular zaman zaman eğer konumuz 11'de oynatmak değilse. O zaman Fenerbahçe için de o dediğini tartışmanın gereği yok. Gereksiz uzamasın konu, manasız çünkü

Kaka Leite
20.Ekim.2012, 23:21
@ThreepWooD

Recep ve Salih'in oynaması Pişti ise Selçuk Şahin'in oynaması Rus Ruletidir ;)

Selçuk Şahin dediğin adam o 2 oyuncudan da daha tecrübelidir.Tecrübe herşey mi değil :)

Ancak benim önüme koysalar ben yine Selçuk'u seçerim.Hani diyosun ya Fenerbahçe'nin berabere kalması seyir haline geldi diye, Selçuk'ta öyle aslında o en iyi oyununu da oynasa üzerindeki kimlikten kurtulamıyor :)

TeNaciOUS MidFieLdeR
20.Ekim.2012, 23:30
@Memo @ForsakeN

GS ile FB nin yapisinin cok farkli oldugunun farkinda degilsin sanirim. GS mecbur kaldigi icin altyapidan isimlere yer vermek zorunda kaldi. FB de ise milyon dolarlar vererek alinmis adamlar dururken sen 18 yasindaki adami niye oynatasin. ki ortaya koydugu messivari bir performans da yokken bu genclerimizin. maddi sikinti yok ve kadroyu kurarken paraya kiymiyoruz, FB de durum bu. GS ise transfer yaparken 50 kere dusunmeli cunku milyonlarca dolar borclari var. durum boyleyken GSnin altyapiya yonelmesi gayet normal. zaman icinde bizim takim da 1 ya da 2 isim monte edebilir, ben buna inaniyorum ama boyle bir zamanda bu gercekten kumar olur. gokayla ciktigimiz sivas macini hatirliyorum da, 45 dakika zor dayanabildik kendisine.

buna ilave, emre disinda GS de 11de oynayabilecek isim yok bence. semihin neler yaptigini goruyoruz, hem milli takimda hem de GS de. Gozunuzde buyutmeyin bunlari. FB kadrosu gayet kuvvetli, gerektigi zaman gencler de yer bulacak. sabirli olmaliyiz. kadro derinligi yeterli, bu yuzden genclere daha sira var. oynamalari icin cok daha fazla calismalilar. onlerindeki isimler krasic, meireles falan. oyle kolay degil 11e girmek.

ReaList
20.Ekim.2012, 23:47
@ThreepWooD

Selçuk iyi oynamıyor, Selçuk kötü oynamadığı zaman iyi olarak görünüyor. Örneğin bu maçta bazı spor yazarları Selçuk'un çok iyi bir maç çıkardığını yazıp çiziyolar, Valla o çok iyi maç çıkardıysa Belluschi, N’Diaye, Batalla üçlüsü Busquest, Xavi, İniesta üçlüsü gibiydi : ) Bakış açısı.

@TeNaciOUS MidFieLdeR

Ben buna katılmıyorum ama senin görüşündür saygı duyarım. 3-5-7 sene öncede aynı tartışmaları yapar "FB kadrosu gayet kuvvetli, gerektigi zaman gencler de yer bulacak." dönütünü alırdım. Hiç bir zaman gerçekleşmeyen bir dönüt : ) Bu konuda rahat olabilirsiniz. Evet Galatasaray'la aramızda yapı farkı var ama bu bizim %100 zararımıza, bunun farkında değiliz.

Kaka Leite
20.Ekim.2012, 23:51
@ThreepWooD

Selçuk iyi oynamıyor, Selçuk kötü oynamadığı zaman iyi olarak görünüyor. Örneğin bu maçta bazı spor yazarları Selçuk'un çok iyi bir maç çıkardığını yazıp çiziyolar, Valla o çok iyi maç çıkardıysa Belluschi, N’Diaye, Batalla üçlüsü Busquest, Xavi, İniesta üçlüsü gibiydi : ) Bakış açısı.

Sen örneklendirmeye hep Barcelona,Xavi,İniesta ölçüsü ile başladığın için kaybetmeye mahkumsun..

Selçuk bir N'Diaye değil ya da bir Batalla değil, Selçuk düz bir futbolcu ve onun iyi oynadığı zaman belli.Senin ondan ne beklediğine göre değişir aslında bu durum, senin anlattığın düzeyde futboldan anlayan birisi zaten Selçuk'un iyi halini bilir.(Hani antremanları falan izliyomuşsun ya)Neler yapabileceğini görür..

Demek ki sen ondan daha fazla şeyler bekliyosun.Verdiğin örneklere bakılırsa ...

MeMo
20.Ekim.2012, 23:52
@Memo @ForsakeN

Bunların hangisi o yaşlarda parladı? Emre Çolak ve Semih geçen sene hariç hep "potansiyel yıldız"dı bu sene anca takım oyuncusu oldular. Recep Niyaz bırakalım 19'u 20'yi çocuk 17 yaşında genç bile değil. Ara ara da şans buluyor. Hoca ilk senesinde de Gökay'ı oynattı sık sık o zaman cesur diye övgüler dizildi mi?

Bursa'yla berabere kalınca kıyametin koptuğu ortamda 17 yaşındaki adam oynamadı mı diye yıkacağız ortalığı?

ReaList
21.Ekim.2012, 00:00
@ThreepWooD

Örneği Selçuk'un çok iyi oynadığını düşünenlerin ne kadar abartıda olduklarını göstermek için kullandım : )

Bu sohbet alanında daha önce Aykut Kocaman'ın sürekli yaptırdığı pas antrenmanını eleştirmiş ve Selçuk Şahin, Selçuk Şahin'dir ondan Xavi yaratamazsınız demiştim. Bir taraftar olarak sen Selçuk'un ne verebileceğini biliyorsun bende biliyorum. Eleştirdiğim kısım da orada yatıyor zaten, Pas oyunu oynuyorsunuz ama oynadığınız adam Selçuk Şahin. Sorun da burada. Sen bu adamın sana istediğini veremeyeceğini bile bile oynatırsan el mahkum demek olmaz. Çare üreteceksin ki o çare de o gençlerde yatıyor. Ağacı yaşken eğmek kolay ama Selçuk artık eğilmez : )

ForsakeN
21.Ekim.2012, 00:12
Aykut Kocaman'ı her fırsatta eleştirenler bence baştan sona izlemeliler. İzlemiş olsalar bu kadar insafsızca eleştirmezlerdi diye düşünüyorum. Özellikle Recep ve Salih'i neden oynatmıyor diyenler, Aykut Kocaman'ın onları oynatmak için ne kadar istekli olduğunu izleyerek görsünler.

Bahsettiğim kısım 1saat 34.dk'da başlıyor

Aykut Kocaman - Maraton Özel

ForsakeN
21.Ekim.2012, 00:46
Aynı programdan alıntı:

Aykut Kocaman: Spor direktör Aykut Kocaman olarak Teknik Direktör Aykut Kocaman'a eleştirim, 1 veya 2 tane genç oyuncuyu kadronun içine doğru itmesi lazım. Ancak geçen yıl iç ve dış sorunlarla çok uğraştım, genç oyunculara pek vakit ayıramadım

Kaka Leite
21.Ekim.2012, 00:50
@balde_mir_07
Adam doluydu da sanki Aykut Kocaman oynatmadı.Ben söylüyorum yine söylerim, Aykut Kocaman'ı sevmiyorum, istemiyorum ancak onun da kendine göre haklı tarafları olduğunu saklamak saçma olur.

Şu maç için elinizde çok fazla adam yokken kalkıp hocayı eleştirecek değilim.Benim de önüme sunsalar 2-3 genç oyuncu ben gider Selçuk'u seçerim belki de bu yüzden bugün buradayım :)

Aykut hoca eğer hak etselerdi şans verirdi.

sananes
22.Ekim.2012, 17:35
Yabancı oyunculara gelecek yıldan itibaren türkçe öğrenme zorunluluğu getirilecekmiş. Aykut Kocaman'ın isteği ile Özel dersler alarak 6 ay içerisinde türkçe öğrenmeleri isteniyormuş.

Nedvedmania
22.Ekim.2012, 17:42
Yabancı oyunculara gelecek yıldan itibaren türkçe öğrenme zorunluluğu getirilecekmiş. Aykut Kocaman'ın isteği ile Özel dersler alarak 6 ay içerisinde türkçe öğrenmeleri isteniyormuş.

Aykut Kocaman gelecek yıl + 6 ay daha takımın başında olacak mı acaba :)

di canio
22.Ekim.2012, 17:45

Sözleşmesi 2015 Mayıs sonuna kadar devam ediyor. Buna yönelik yapıyordur planını programını. :)

nekop
22.Ekim.2012, 17:49

Aykut Kocaman kalmasa bile şart olmalı bu durum. En basitinden takım arkadaşlarıyla saha içi ve dışında daha rahat anlaşırlar.

sananes
22.Ekim.2012, 17:50

çok çok yüksek ihtimalle kalacaktır.

GebzeLi1907
22.Ekim.2012, 17:53
Şampiyon olması halinde ancak kalabilir.Aziz Yıldırım hüküm giyerse yine kalamaz.
Şampiyon da oluruz çok büyük olasılıkla

Nedvedmania
22.Ekim.2012, 17:54
Aykut Kocaman kalmasa bile şart olmalı bu durum. En basitinden takım arkadaşlarıyla saha içi ve dışında daha rahat anlaşırlar.

Aynen öyle. Fikir güzel ama Aykut Kocaman yerine yabancı bir hoca gelir bence. Ve bu plan devre dışı kalır.

barahir
22.Ekim.2012, 17:58
Limasol'un teknik direktörü kovulmuş.. Umarım bize olumsuz yansımaz bu yeni hoca..

GebzeLi1907
22.Ekim.2012, 18:03
Aynen öyle. Fikir güzel ama Aykut Kocaman yerine yabancı bir hoca gelir bence. Ve bu plan devre dışı kalır.

Fİkir güzel de uygulanabilirliği çok düşük bana göre.Haberin tamamında oyuncuların sözleşmesine türkçe öğrenemezse para cezası ve daha sonrasında sözleşmesinin fesh edileceği gibi detaylar var.
Gelen adama türkçe dersi aldırırsın bu gereklidir.Ama sözleşmesine türkçeyi 6 ayda öğrenemezsen kovulursun gibi madde koymak ya da öğrenemedi diye para cezası kesmek bana göre çok saçma.
Ayrıca oyuncu da çekinceyle yaklaşacaktır bu sözleşmeye.
Ki uygunalamaz yine diyorum Sow geldi takır takır gol atıyor 6 ay geçti 8 ay geçti konuşamıyor diye adama ceza kesip sözleşme mi fesh edeceksin.
Hayır elbette..
Ya haber yalan ya da rastgele ortaya atılmış bir fikir..

zeck17
22.Ekim.2012, 18:16
Bence eğer böyle bir şey yapılırsa çok mutlu olurum çünkü bana senelerce bu ülkede oynayıp türkçe bilmeyen yabancı oyuncu görmek sinir ediyor.Seni dilini kültürünü önemsemiyorum der gibi.

ReaList
25.Ekim.2012, 00:02
22 Eylül 2012
http://f1210.hizliresim.com/12/s/f8d2h.jpg

24 Ekim 2012
http://f1210.hizliresim.com/12/s/f8d40.jpg

Hayırlısı be gülüm istediğin zamaaan olsun :0:

MeMo
25.Ekim.2012, 00:42
Çok eleştiri gördüm de "takım biraz daha oturacaktır" ve "çok daha iyi olacağız"ı aynı şey sanacak kadar gözü karartan eleştiri görmedim. Son maçlarda rezaletiz ya zaten her maç ayrı bahane.

di canio
25.Ekim.2012, 00:48
Henüz 1,5 ay geçmemiş olmasına rağmen görüşler değişmeye başlamadı mı oynanan futbolla ilgili? Gladbach, Beşiktaş ve Bursaspor maçlarında daha umut vaadeden bir takım izledim ben daha önceki maçlara göre. Bursaspor maçı çok iyi olmayabilir. Ama diğer ikisinin devamı olduğu için ekledim. Onca eksiğe rağmen Bursaspor maçında da verilen mücadele, Gladbach maçından itibaren süregelen durumla birlikte düşününce beni memnun ediyor açıkçası. Takım şu anda daha oturmuş durumda. Bu istikrar devam ederse, devre arası kampını da düşünürsek, ikinci yarı daha iyi olacağız bence de.

MeMo
25.Ekim.2012, 00:53
Henüz 1,5 ay geçmemiş olmasına rağmen görüşler değişmeye başlamadı mı oynanan futbolla ilgili? Gladbach, Beşiktaş ve Bursaspor maçlarında daha umut vaadeden bir takım izledim ben daha önceki maçlara göre. Bursaspor maçı çok iyi olmayabilir. Ama diğer ikisinin devamı olduğu için ekledim. Onca eksiğe rağmen Bursaspor maçında da verilen mücadele, Gladbach maçından itibaren süregelen durumla birlikte düşününce beni memnun ediyor açıkçası. Takım şu anda daha oturmuş durumda. Bu istikrar devam ederse, devre arası kampını da düşünürsek, ikinci yarı daha iyi olacağız bence de.

Kaldı ki hocanın bu dedikleri tutmayabilirdi de ama güya kendi kendini yalanlıyor hissini vermek çok saçma.

ForsakeN
25.Ekim.2012, 01:34
Millet Aykut Kocaman'a saldiricak yer ariyor yahu, komedi.

ReaList
25.Ekim.2012, 01:42
Kimseye kendi kendini yalanlıyor hissini vermiyorum güzel kardeşim, Hocanın geldiğindendir dile getirdiği geçmeyen zaman kavramını dile getirdim, ne zamanmış ki bu böyle 3 senedir bir takım bir sistem oturtamaz. Daum efendi de böyle bir huy vardı. Sürekli hatalarımızdan ders çıkaracaz derdi. Takımı ÖSS'ye SBS'ye koysan çıkarılan derslerle Türkiye derecesi yapardı yemin ederim : )

@di canio

Fenerbahçe maç kazanır elbet, şampiyonluğa da oynar, kupaya da. İlk 11 değeri 120 milyon €'yu bulan bir takımdan bahsediyoruz. Benim takımımın hocası 1-1 devam eden bir maçta oyuncular sahada yorgunluktan tel tel dökülürken, maçı kazanmak adına yapacağı hamleyi 89. dakikada zaman geçirmeye yönelik yapıyorsa "Auvv takımım 1 ayda ne değişmiş bea" diyemem. Çünkü kafa hala aynı kafa. Bu senaryoyu geçen senede gördük geçen yazda geçen ayda...Ne diyelim inş hocamız haklı çıkar ve bizi yanıltır, başka temenni edeceğimiz bir şey yok (:

di canio
25.Ekim.2012, 01:51
Kimseye kendi kendini yalanlıyor hissini vermiyorum güzel kardeşim, Hocanın geldiğindendir dile getirdiği geçmeyen zaman kavramını dile getirdim, ne zamanmış ki bu böyle 3 senedir bir takım bir sistem oturtamaz. Daum efendi de böyle bir huy vardı. Sürekli hatalarımızdan ders çıkaracaz derdi. Takımı ÖSS'ye SBS'ye koysan çıkarılan derslerle Türkiye derecesi yapardı yemin ederim : )

@di canio

Fenerbahçe maç kazanır elbet, şampiyonluğa da oynar, kupaya da. İlk 11 değeri 120 milyon €'yu bulan bir takımdan bahsediyoruz. Benim takımımın hocası 1-1 devam eden bir maçta oyuncular sahada yorgunluktan tel tel dökülürken, maçı kazanmak adına yapacağı hamleyi 89. dakikada zaman geçirmeye yönelik yapıyorsa "Auvv takımım 1 ayda ne değişmiş bea" diyemem. Çünkü kafa hala aynı kafa. Bu senaryoyu geçen senede gördük geçen yazda geçen ayda...Ne diyelim inş hocamız haklı çıkar ve bizi yanıltır, başka temenni edeceğimiz bir şey yok (:

3 senedir aynı takımla mı çalışıyor da sistem oturtamadı acaba? İlk sene beraber çalıştığı oyuncularından önemli isimler geçen sezon ayrıldı takımdan. Mali sıkıntılar doğrultusunda yamalar yapıldı, yeni transferler geldi. Bu sezon yeniden, baştan başlıyor, eğer bir sistem ya da takımı oturtmaya çalışıyorsa. Bunu da gözardı etmemek gerek.

Ben maç ya da kupa kazanmasından bahsetmedim. Ortaya koydukları mücadele gözle görülür derecede. Banko oynayan 5 oyuncusundan eksik geldiği deplasmanda, tel tel döküldüğünü düşündüğümüz isimlerin sezon başından beri oynamayan oyunculardan daha faydalı olacağını düşünmüş olabilir. O oyuncuların fiziksel ve zihinsel durumlarını hepimizden iyi biliyordur sanırım. Kaldı ki oyuncu değiştirmek için maç sonunu beklemedi, devre arasında ilk değişikliğini yaptı.

ReaList
25.Ekim.2012, 01:59
@di canio

Evet devre arasında ilk yarının yıldızı, sahada görünen ilk isimlerden biri ve golün mimarı olan Krasic'in yerine, formsuz ve fiziksel olarak kötü durumda olan Stoch'u oyuna alarak kendi ayağına sıktı diyecem ama neyse hocanın tercihleri bunlar.

Evet 3 maçtır ortaya koyulan bir mücadele var ama keşke bu kadar para akıtılan takımın mücadele etmesi için Başkanın soyunma odasını basmasına, takımın kaptanın kovulmasına, oyunculara göz dağı verilmesine gerek kalınmasaydı. Takımın mücadele etmesi için illa Azizsilin mi devreye girecek ? diye kendine soramadan edemiyor insan.

di canio
25.Ekim.2012, 02:03
Krasic'in maçtaki durumu neydi onu biliyor muyuz? Belki bir sorunu vardı. Belki de istediklerini yerine getiremedi. Formsuz olduğu doğru ama fiziksel olarak bence Krasic'ten daha iyi Stoch. Ama onu yine formsuz olduğu dönemde oynatmayınca eleştirilen de Aykut Kocaman. Aşağı tükürse sakal, yukarı tükürse bıyık yani. Krasic'in çıkmasını gerektiren bir durum varsa, o kulübeden onun yerine oyuna alınabilecek tek isim Stoch'tu maalesef.

Keşke gerek kalınmasaydı dediğin gibi ama gerekiyormuş demek ki ve oldu. Bundan sonra keşkelerle avunmak yerine geleceğe bakmak daha doğru bence.

barahir
25.Ekim.2012, 10:00
Kafa aynı kafa.. 3 yıl da geçse 5 yıl da geçse aynı..

sananes
25.Ekim.2012, 10:58
Krasic maçın en iyilerindendi diyen adam ya maçı izlememiştir ya yalan konuşuyordur. Krasic dökülüyordu resmen,Stoch girdi o da döküldü ama en azından kötü oynayan oyuncuyu 45'te değiştirdi hoca.

uAburak89
25.Ekim.2012, 12:55
Aziz Yıldırım ile Fikret Orman, ‘tarihi bir anlaşma’ için biraraya geldi. İkili, ön protokol yaparak önümüzdeki sezon İnönü Stadı’nın yıkılacak olması nedeniyle Beşiktaş’ın maçlarını Şükrü Saracoğlu’nda oynamasına karar verdi.

http://spor.haberturk.com/futbol/haber/788295-tarihi-anlasma

sananes
25.Ekim.2012, 13:16
Aziz Yıldırım'ın durumu önemli yani başkanlığı düşerse protokol falan yalan olur. Bana kalırsa İnönü'de yıkılmaz zaten.

luganoagan
25.Ekim.2012, 15:23
Aziz Yıldırım ile Fikret Orman, ‘tarihi bir anlaşma’ için biraraya geldi. İkili, ön protokol yaparak önümüzdeki sezon İnönü Stadı’nın yıkılacak olması nedeniyle Beşiktaş’ın maçlarını Şükrü Saracoğlu’nda oynamasına karar verdi.

http://spor.haberturk.com/futbol/haber/788295-tarihi-anlasma

Sayın Orman'ın, kendi kulüplerine ait yeni stadyum projelerine dair fikir edinmek adına, 20 Ekim 2012 Cumartesi günkü stat ziyaretine paralel olarak, niyet okuma güdüsüyle hazırlanan haber, gerçekleri yansıtmamaktadır.

Bu vesileyle, Başkanımız ile Sayın Orman arasında bu yönde herhangi bir görüşme yapılmadığını kamuoyunun bilgisine sunarız.

Saygılarımızla,

Fenerbahçe Spor Kulübü

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=31394

barahir
25.Ekim.2012, 19:26
Zaten muhabirlerinin Stada bile alınmadığı bir kurumun haberine itimat etmek bile çok mantıklı değildi..

GebzeLi1907
26.Ekim.2012, 20:50
En azılı Aziz Yıldırım ve A.Kocaman destekçilerinden Gürcan Bilgiç de Kocaman'ın Fenerbahçe hocası olduğunu anlayamadığına değinmiş.

http://www.sporyazarlari.com/ffutbol/fenerbahce/gurcan-bilgic/26-10-2012/kazanmak-yeter-mi/499581.aspx

Universal
30.Ekim.2012, 16:17
Bu gün bloğumda paylaştığım yazı:

Geçen sezon sonu yaşanan dram, bu sezona beş maçlık ceza ile başlamamıza sebep oldu. Aslında ceza demekte yanlış olur, dün kadın taraftarlarımız: "Biz ceza değiliz" dedi. Kesinlikle haklılar. Tribünleri güzelleştiren olgulardır kadın ve çocuklar. Onlarla daha renkli tribünler oluyor. Evinden daha huzurlu bir ortamda maç seyretmene sebep oluyorlar.

Dile kolay tam tamına beş maç ceza almıştık. Dün gece itibari ile bu cezamız bitti. Kadın taraftarlar derbi olsun olmasın stadımızı doldurmuş, çubuklu forma giyenlere sahip çıkmışlardı. Ama onları bu takım ne kadar mutlu edebildi. Ne verebildi. Oraya gelenler tek istediği eve zafer şarkıları ile dönmek, kendilerine verilen bu kutsal görevi zafer ile taçlandırmaktı. Olmadı, olamadı.

Türk Futbol tarihimizin en büyük eleştirilerini yaşadığımız sezondayız. Açık ve net, bu sezona kadın taraftarlarımızın desteği ile başladık; onlar üstlerine düşenleri fazlası ile yaptılar. Ama teknik heyet, başkanından futbolcusuna kadar bu formanın ağırlığını taşıyamadılar. Başaramadılar. Artık bu takım için bazı isimlerin istifa vakti gelmiştir, geçiyordur. Bu takım artık bir gün daha kaybetmemeli. Yeni kan, yeni idealler ve yep yeni bir sistem bu takımı kurtaracak tek olgudur. En azından sizi yalnız bırakmayan o kadın ve çocuk taraftarlarımız için bir düşünün. Hepimiz Fenerbahçe sevdalısıyız; ama unutmamak gerekir sevdaya sahip çıkmak isterken diğer sevdalıları öldürmeyin.

petrol_fb12
30.Ekim.2012, 16:58
”UEFA Avrupa Ligi’nde zirveye kadar çıkmak istiyoruz” Aziz Yıldırım

Zico gönderilme nedeni "BENİM İÇİN TÜRKİYE ÖNEMLİ AVRUPA DEĞİL" SENE 2012 "AVRUPA'DA SONUNA KADAR GİTMEK İSTİYORUZ....5 sene'de ne değişti ? Dur söyleyim..Aykut'la takıma müdahale edebiliyorsun ama Daum,zico,aragone'te müdahale edemiyordun o yüzden !

Denize düşen yılana sarılır !

Kaka Leite
02.Kasım.2012, 02:15
Doğum günü imiş sevgili başkanımızın bugün.. :)

Lim10
02.Kasım.2012, 02:21
Paylaşmak istedim...

İSTATİSTİK: Başarısız (!), korkak (!) Aykut Kocaman döneminde 3 büyüklerin puan tablosu: Fenerbahçe 163 puan, Galatasaray 141 puan, Beşiktaş 121 puan.

Başarısız ve savunma futbolu oynatan (!) Kocaman döneminde Fenerbahçe 156, hücum oynayan GS 132, BJK ise 119 gol atmış.

Başarısız (!) Aykut Kocaman döneminde toplam 4 kupanın 2 tanesi alınmış... 3'üncüsü ise son maçta kaçmış.

Başarısız (!) Aykut Kocaman döneminde Fenerbahçe 42 maç kendi sahasında yenilmemiş.

Fenerbahçe, Başarısız (!) Aykut Kocaman yönetiminde çıktığı 20 derbi maçında sadece 3 kez rakiplerine mağlup olmuştur.

Yaratılan algılar ve gerçekler birbirinden ne kadar farklı değil mi?

Chivalry
02.Kasım.2012, 02:26
Ya yapmayın nolur maç izlerken zevk alıyor musunuz? 1-0 1-0 gittiğimiz maçlarda hadi maç bitse de gitsek havasına girmiyo musunuz? Tatmin ediyor mu sizi elin dandirik takımlarına 65. dakkaya kadar berbat bir futbol oynayıp kaçırdıkları 50 tane golden sonra 1 gol atıp adamların dağılmasını fırsat bilerek yendiğimiz 4-0 maçlar?

Hiç mi rahatsız etmiyor Galatasaray'a bu kadar ezik oynamamız, LİMASSOL diye bir takıma 1 puanı razı şekilde gitmemiz? Bu kadar korkak futbol, Cristian Topal Selçuk orta sahası hiç mi rahatsız etmiyor?

Nedvedmania
02.Kasım.2012, 02:27
Mesele alınan galibiyetler değil zaten. Aylardır bunu konuşuyoruz :) Fenerbahçe kazansa bile taraflı tarafsız herkes maçtan sıkılıyor. Fenerbahçe'ye yakışmayan şekilde oynatıyor takımı.

Lim10
02.Kasım.2012, 02:44
Bende söylediklerinizden farklı düşünmüyorum zaten.Tek eksik güzel futbol.Son şampiyon olduğumuz yıl kayseri deplasmanı aklıma geliyor mesela yada Kadıköy'de 90+'da Santos'la gol bulup yendiğimiz Antep maçındaki mücadele.Olabiliyor demek ki.Hoca aynı hoca, takım üzerine çok daah fazla koymuş.Şimdi neden?Dün silinen bir mesajım vardı, orda da belirtmiştim; eğer futbolcuların Aykut Hocaya karşı kırgınlıkları varsa ve onu istemedikleri için takım bu hallerdeyse zaten Aykut hocanın bırakması uzun sürmez.Açıkçası takım bir ivme kazanmazsa ki zor görünüyor; ben bu sürecin çokda uzak olmadığını düşünüyorum.

Yabancı oyuncularımız Türkçe dersinde:

http://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/292699_439633189431682_431485428_n.jpg

Kaka Leite
02.Kasım.2012, 02:45
http://img7.ressim.net/out.php/i6345972_427805-482820105091439-1111950530-n.jpg

Antalyaspor macindan sonra A.Yildirim'in evine giden FB taraftarlari evin önüne "I Love You Alex" yazdilar

nekop
02.Kasım.2012, 03:07
http://img7.ressim.net/out.php/i6345972_427805-482820105091439-1111950530-n.jpg

Resimdeki yola bakınca bu yolun Aziz Yıldırım'ın evine giden yol olduğuna inanası gelmiyor insanın. Bence bambaşka bir yere yazılmış, bu şekilde haber yapılmış. :)

GebzeLi1907
03.Kasım.2012, 02:36
Paylaşmak istedim...

İSTATİSTİK: Başarısız (!), korkak (!) Aykut Kocaman döneminde 3 büyüklerin puan tablosu: Fenerbahçe 163 puan, Galatasaray 141 puan, Beşiktaş 121 puan.

Başarısız ve savunma futbolu oynatan (!) Kocaman döneminde Fenerbahçe 156, hücum oynayan GS 132, BJK ise 119 gol atmış.

Başarısız (!) Aykut Kocaman döneminde toplam 4 kupanın 2 tanesi alınmış... 3'üncüsü ise son maçta kaçmış.

Başarısız (!) Aykut Kocaman döneminde Fenerbahçe 42 maç kendi sahasında yenilmemiş.

Fenerbahçe, Başarısız (!) Aykut Kocaman yönetiminde çıktığı 20 derbi maçında sadece 3 kez rakiplerine mağlup olmuştur.

aykut kocaman a verilen kadro bu klup tarihinde kimseye verilmedi
daum kanat oyuncusu istedi alınmadı, santos wederson özer topuz kanatları ile son hafta şampiyonluğu kaybetti ertesi sene 12 13 milyon euro bonservis iki kanat oyuncusuna harcandı
santrafor istedi gökhan ünal verildi, ertesi sene fransa gol kralı getirildi 4 milyon yıllık 8 milyon avro bonservis ile.
aragones zico zamanı yine aç da bir kadrolara bak.
belki daumun ilk dönemi son sene ki kadrosu bu kadronun yanına yaklaşabilirdi
ama bu kadronun yine de daha iyi olduğunu düşünüyorum.

alex ve emre gibi klup tarihinin gördüğü en iyi beyni ve en önemli savaşçılarından birini de kendi egolarıyla yeme delaletinde bulunmasına rağmen, bu kadar iyi bir kadroya sahip

ama 20 maçta 6 galibiyet
mersin maçı cristian sonsuzdan vurdu gol iyi bir oyun yok şansa bir skor
antep volkan gününde olmasa yenmene ihtimal yok antepin kaçırdığı pozisyonlarn haddi hesabı yok
limasol maçı; sow rakipte olsa 3 lük olup sepetlerlerdi bizi çok çok vasat ve yeteneksiz oyunculara dünyanın pozisyonunu verdik volkan ın performansıyla yine maç kazandık
trabzona yenilmediysek yine tamamen şansa bala
beşiktaş ile gladbach maçları sadece çok az olumlu oyun oynadığımız maçlar
o maçlarda bile rakipler adına kırılma noktaları mevcut özellikle gladbach yine volkanı geçemedi iyi geldiği dakikalarda..
beraberlik aldığın diğer maç izmirde 50 bin seyircin önünde gelişi güzel sağdan soldan adam getirerek toparlanmış elazığ
attığın gol günlerce tartışıldı ciddi pozisyonun yok
bursa deplasmanı taraftar 1 puan alındı diye kurban kesecekti
diğer maç da sivas maçı tamamen ortada hatta sivas a daha yakın bir maç

20 maçtan 6 sını kazanmış 4 ü de bana göre şansa ucu ucuna gelmiş 3 senedir bu takımın başında
tüm transferleri kendi yapmış istediği alınmış istemediği derhal gönderilmiş

takım en iyi performanslarını sadece başkan gazlaması ve primlemesi sonucunda, hataya 0 toleransın olduğu, pabucun pahalı olduğunu başkan tarafından dikte edildiğinde gösterebilmiş
ki en büyük seri de ki maçlarda alex in performansını açıp izlemeni öneririm
o sezon boyu yine alex ile uğraşıyordu başkan müdahalesi ile alex ve santos sorunları çözüldü takım başarıya yelken açtı..

kim eleştirelecek şu tabloda kim sorumlu tutulacak anlatırmısın

petrol_fb12
03.Kasım.2012, 02:42
Paylaşmak istedim...

Galatasaray fener şampiyonluğa giderken ligde fırttanalar koparıyordu dimi Beşiktaş ve Trabzon aynı şekilde Yapmayın allah aşkına artık nasıl savunucağınız şaşırdınız. Kardeşim ben aykutu teknik direktör olarak görmüyorum..Şu kadro daum'da oslaydı cok farklı olurdu

Hucum oynayan galatasaray 10 Maçta 21 Puan topladı hatırlatırım ..Yetmedi 10 Maçta 25 gol attı

Fener ne toplamış bakalım 9 maçta 13 Puan 11 Gol atmış Yürü be aykut hoca kim tutar seni ..

Fener ne yapmış Ligde antalyaya 3-1 yenilmiş Galatasaray ne yapmış bakalım antalyaya antalyada "4" ATMIŞ

MeMo
03.Kasım.2012, 02:49
Aykut Kocaman'a kadro verilmedi kendisi yaptı transferleri.

petrol_fb12
03.Kasım.2012, 02:53
Doğrudur kendisi yapmış olabilir ama yönetim ona destek cıkmadan bu transfeleri yapamazdı oda var..

Aykut sadece oyuncu seçimi yapsın..Bence sportif direktörlüğe geri dönsün..oyuncu potansiyeli yargılaması cok iyi ama teknik direktör olamaz..

GebzeLi1907
03.Kasım.2012, 02:57
Aykut Kocaman'a kadro verilmedi kendisi yaptı transferleri.

kadro kötü değil yaptığı transferlerde kötü değil ona birşey diyemeyiz asla.
ama bunları yönetme becerisi yok kendisinde

daum a istediği transfeleri yapma yetkisi verildi mi
gökhan ı daum mu istedi
kazım ın takımda kalmasını istemedi mi kanat transferi istemedi mi vs vs

aragones senna alonso derken josico ya tamah ettirilmedi mi
aragones çok kötü bir hoca idi ancak şu kadro ona verilse o bile daha başarılı olurdu.

zico ya niang sow gibi bir santrafor verildi mi hayır istemedi mi pek ala istedi.

alex emre gibi iki tane fenerbahçe ye yüksek katkı veren oyuncuyu aykut kocaman dışında hangi hoca yiyebilirdi ?

MeMo
03.Kasım.2012, 03:02
Bu saydıklarınızı sizle sabaha kadar tartışırım ama hoca şunları istiyorum gidin alın demeden tüm transferleriyle ya kendisi ya da ekibi ilgilendi. Biraz geleneği değiştirdi bu konuda.

GebzeLi1907
03.Kasım.2012, 03:04
O ekibini sportif direktör iken kızağa çekmeseydi keşke.

MeMo
03.Kasım.2012, 03:06
O dönem Fenerbahçe Quaresma ve Mancini'yle ilgilenmişti. Baya da ciddiydi diye hatırlıyorum o yakınlaşma. Böyle kötü bir niyeti olsa hocanın niye en baştan engellemesin?

GebzeLi1907
03.Kasım.2012, 03:25
Takımın transfere ihtiyacı yok kararı aldı hocanın güvendiği kazım ı takımdan uzaklaştırdı
ilgilenir gibi yapmak ayrı takıma getirmek ayrı
basında çıkan her habere kanmamak lazım.quaresma ve mancini, eğer bu oyuncular için girişm olup sonuç alınamadıysa en azından bir kalibre altı adam mutlaka getirilirdi.
ertesi sezon stoch ve dia hamleleri oldu mesela kazım da geri çağrılıp bel bağlandı

sananes
03.Kasım.2012, 03:47
Alex'in de Emre'nin de gitmesinde Aykut Kocaman'ın egosuyla alakalı bir durum yoktur. İnsan ilişkilerinde kötüydü dersiniz tamam ama egosu yüzünden demek biraz desteksiz atmaktır. Hele ki Alex'te Aykut Kocaman'ın bir yalvarmadığı kalmıştı Alex'e sorunun çözülmesi için. Her türlü adımı attı hoca.

Takım kötü oynuyor diye insanlığına bari laf etmeyin.

Nedvedmania
03.Kasım.2012, 03:49
Alex'in de Emre'nin de gitmesinde Aykut Kocaman'ın egosuyla alakalı bir durum yoktur. İnsan ilişkilerinde kötüydü dersiniz tamam ama egosu yüzünden demek biraz desteksiz atmaktır. Hele ki Alex'te Aykut Kocaman'ın bir yalvarmadığı kalmıştı Alex'e sorunun çözülmesi için. Her türlü adımı attı hoca.

Alex kendisi dedi "Aykut Kocaman en baştan beri bana takıntılıydı" diye. Son basın toplantısında uzun uzun açıkladı Aykut Kocaman'ın insanlığını. Eğer yalan söylemiyorsa insan olarakta kötüleşmiş demekki.

sui generis
03.Kasım.2012, 04:11
Aykut kocaman ve ego kelimelerinin yan yana kullanılması bile hata. Adama vurmadiginiz yer kalmadı , valla helal olsun :) buyuk basarı .

GebzeLi1907
03.Kasım.2012, 04:24

aykut kocaman ın ben artık iyi bir insan olduğuna inanmıyorum
futbolculuğuna yetişmedim ama hep süper bir insan olduğunu duyduk okuduk bende öyle şartlanarak büyüdüm
teknik adamlığını görebildim sadece.
konyaspor başında camiasını hedef göstermesi kutsal ittifakın kurulmasında, bütün takımların bize cephe almasında başrollerden birine sahip idi.
teknik direktörlüğü o gün keşke dediği gibi bıraksaymış
sonrasında ankarasporda tita ile yaşadıkları..

geldi klube sportif direktör olarak en yetkili konumda olacak dendi
daum un kuyusunu kazıyor dendi ben asla o göreve gelmem kendimle çelişmiş olurum dedi
lakin kazın ayağının öle olmadığını gördük
daum forvet ve kanat mevkilerine transfer istedi yapılmayınca elindeki kısıtlı kadro ile kötü futbol ve averaj ile şampiyonluğu kaybetti
son maçında 30 küsür şut ve insan üstü performans gösteren onur u aşamayarak.
daum un eline stoch dia niang ayarında adamlar verse belki çok erkenden ligi bitirecekti

yeri geldiğinde mehmet yozgatlıdan bile en üst düzey verimi almış bir adam daum
elinde hiç bir kozu olmadan çıktı hep sahaya.

üstelik en güvendiği ve daum kontorlünde en iyi performansını sergileyen kazım ı takımdan uzaklaştırdı.
daum gitti kendisi geldi kazım ı 11 e koydu.
baktı olmuyo yol verdi.

santos ile yaşanan sorunlar emre ile yumruklaşmalar kavgalar rezillikler alex e geldiği günden beri kafayı takması

hep mi karşı taraf suçlu gibi en basit en sığ bakış açısına sahipim belki ama burada cidden böyle bakılacak bir durum var.
konyaspor zamanı fenerbahçe camiası, tita, santos, alex, daum, emre listeye bakalım daha kimler eklenecek ?
bu kadar kötü adam hep aykut kocaman ı buluyor olamaz

ayrıca 3 0 önde olduğu maça selcuk sahin i sokarken çok kritik puan kaybının yenilginin başına iş açma ihtimali yüksek maçlara da salih gibi recep gibi gençleri kritik dakikalarda takımın skora ihtiyacı varken oyuna alması da bence iyi bir kişilik örneği değil.
tutarsa kahramanlıktan kendine pay, tutmazsa gençleri yem edebilme ihtimali gençlerin oynamasının konuşulması vs...

tv ye çıktığı zaman çok güzel konuşuyor(maç sonraları hariç) iyi laflar çeviriyor idealist tablo çiziyor ama gerçekle arasında dağlar kadar fark var.
kendisi hakkında ki iyi insan melek gibi adam benzetmelerini o da iyi kullanıyor ve çok sahiplenmiş.
bir röportajda alex i kıskandığınız konusuna ne diyeceksiniz diye sorulmuştu
o soruya bu sorunun bana sorulmasına hiç anlam veremiyorum yada içerliyorum falan gibi bir cümle söylemişti -tam hatırlamıyorum- ve cevap vermemişti.
sen peygambermisin sen kıskanç olamazmısın egoların olamaz mı
bırak bu sorunun sana sorulmasını sen değil seni sevenler senin iyi insan olduğunu bilenler eleştirsin.
sen eleştirince orada göze parmak sokarcasına melek gibi bir insanım bu bana sorulur mu yakıştırılır mı havası veriyosun..

fenerbahçeye faydam olmadığını anladığım gün giderim diyor da ne zaman anlayacak cok merak ediyorum
kendisi hakkında son tahmin ise fenerbahçeden sonra hiç bir takımı çalıştıramayacağı ve maddi kaybını göz ardı edemediği için istifa etmediğii.

benim görüp izleyebildiğim aykut kocaman profili bu.

murat taşlı
03.Kasım.2012, 12:14
aykut kocaman ın ben artık iyi bir insan olduğuna inanmıyorum
futbolculuğuna yetişmedim ama hep süper bir insan olduğunu duyduk okuduk bende öyle şartlanarak büyüdüm
teknik adamlığını görebildim sadece.
konyaspor başında camiasını hedef göstermesi kutsal ittifakın kurulmasında, bütün takımların bize cephe almasında başrollerden birine sahip idi.
teknik direktörlüğü o gün keşke dediği gibi bıraksaymış
sonrasında ankarasporda tita ile yaşadıkları..

geldi klube sportif direktör olarak en yetkili konumda olacak dendi
daum un kuyusunu kazıyor dendi ben asla o göreve gelmem kendimle çelişmiş olurum dedi
lakin kazın ayağının öle olmadığını gördük
daum forvet ve kanat mevkilerine transfer istedi yapılmayınca elindeki kısıtlı kadro ile kötü futbol ve averaj ile şampiyonluğu kaybetti
son maçında 30 küsür şut ve insan üstü performans gösteren onur u aşamayarak.
daum un eline stoch dia niang ayarında adamlar verse belki çok erkenden ligi bitirecekti

yeri geldiğinde mehmet yozgatlıdan bile en üst düzey verimi almış bir adam daum
elinde hiç bir kozu olmadan çıktı hep sahaya.

üstelik en güvendiği ve daum kontorlünde en iyi performansını sergileyen kazım ı takımdan uzaklaştırdı.
daum gitti kendisi geldi kazım ı 11 e koydu.
baktı olmuyo yol verdi.

santos ile yaşanan sorunlar emre ile yumruklaşmalar kavgalar rezillikler alex e geldiği günden beri kafayı takması

hep mi karşı taraf suçlu gibi en basit en sığ bakış açısına sahipim belki ama burada cidden böyle bakılacak bir durum var.
konyaspor zamanı fenerbahçe camiası, tita, santos, alex, daum, emre listeye bakalım daha kimler eklenecek ?
bu kadar kötü adam hep aykut kocaman ı buluyor olamaz

ayrıca 3 0 önde olduğu maça selcuk sahin i sokarken çok kritik puan kaybının yenilginin başına iş açma ihtimali yüksek maçlara da salih gibi recep gibi gençleri kritik dakikalarda takımın skora ihtiyacı varken oyuna alması da bence iyi bir kişilik örneği değil.
tutarsa kahramanlıktan kendine pay, tutmazsa gençleri yem edebilme ihtimali gençlerin oynamasının konuşulması vs...

tv ye çıktığı zaman çok güzel konuşuyor(maç sonraları hariç) iyi laflar çeviriyor idealist tablo çiziyor ama gerçekle arasında dağlar kadar fark var.
kendisi hakkında ki iyi insan melek gibi adam benzetmelerini o da iyi kullanıyor ve çok sahiplenmiş.
bir röportajda alex i kıskandığınız konusuna ne diyeceksiniz diye sorulmuştu
o soruya bu sorunun bana sorulmasına hiç anlam veremiyorum yada içerliyorum falan gibi bir cümle söylemişti -tam hatırlamıyorum- ve cevap vermemişti.
sen peygambermisin sen kıskanç olamazmısın egoların olamaz mı
bırak bu sorunun sana sorulmasını sen değil seni sevenler senin iyi insan olduğunu bilenler eleştirsin.
sen eleştirince orada göze parmak sokarcasına melek gibi bir insanım bu bana sorulur mu yakıştırılır mı havası veriyosun..

fenerbahçeye faydam olmadığını anladığım gün giderim diyor da ne zaman anlayacak cok merak ediyorum
kendisi hakkında son tahmin ise fenerbahçeden sonra hiç bir takımı çalıştıramayacağı ve maddi kaybını göz ardı edemediği için istifa etmediğii.

benim görüp izleyebildiğim aykut kocaman profili bu.

:) hepsine katılıyorum bende aynen böyle düşünüyorum.

MeMo
03.Kasım.2012, 13:11
Alex kendisi dedi "Aykut Kocaman en baştan beri bana takıntılıydı" diye. Son basın toplantısında uzun uzun açıkladı Aykut Kocaman'ın insanlığını. Eğer yalan söylemiyorsa insan olarakta kötüleşmiş demekki.

Birinin insan olarak kötüleşmiş olmasını sportif bir konuymuş gibi bu kadar basitleştirip çıkarım yapmaya kadar düşürdünüz ya bravo. En başından beri bana takıntılıydı bile Alex'in yanından geçmediği bir cümle. Yazık ne diyelim.

Hatta şunu sorayım kaç puan kötüleşmiş insanlığı?

Nedvedmania
03.Kasım.2012, 13:44
Birinin insan olarak kötüleşmiş olmasını sportif bir konuymuş gibi bu kadar basitleştirip çıkarım yapmaya kadar düşürdünüz ya bravo. En başından beri bana takıntılıydı bile Alex'in yanından geçmediği bir cümle. Yazık ne diyelim.

Hatta şunu sorayım kaç puan kötüleşmiş insanlığı?

Şuradan Alex-Aykut Kocaman arasında geçen bölümü okursan ne demek istediğimi anlarsın. Anlayamazsan da canın sağ olsun.

http://www.internethavadis.com/spor/48005.html

di canio
03.Kasım.2012, 13:58
İnsanlıkla, iş ortamında yaşadığı anlaşmazlık durumunu, anlaşamadığı kişinin bana takıntılıydı demesini aynı potada buluşturmak ilginç ama. Aykut Kocaman peygamber değil elbet. O da insan. Her konuda sizin, yanında çalışan personelin, birlikte çalıştığı futbolcunun düşüncesiyle aynı olmayacaktır düşüncesi. Ama egosu yüzünden harcadı denmesi, insanlığının sorgulanması saçmalık. Hele bir üstte yazan arkadaş, Aykut Kocaman'ın konular üzerindeki düşüncelerini ondan daha iyi yorumluyor sanki. Gençleri oynatması tutarsa kahraman olmak, tutmazsa onları harcamak falan filan. Aykut Kocaman'ın ben iyi insanım havası vermesine gerek yok. Futbol camiasından olanlar, kendisini tanıyanlar, kendisinden bahsederken söze, onun dürüstlüğü ve karakterini överek başlıyorsa; hakkında bildikleri gazete, tv, internet ortamından ibaret olanların eleştiriyi edebiyle yapması gerek. Bana, sana göre başarısızdır. Takımdan ayrılmasını isteyebilirsiniz. Ama Türk futboluna karakteriyle damga vurmuş bir insanı 2 maç yüzünden "Fenerbahçe'den ayrılınca para kazanamayacak, onu düşünüyor" diye karalamaya hakkınız yok, kusura bakmayın.

MeMo
03.Kasım.2012, 14:03
Şuradan Alex-Aykut Kocaman arasında geçen bölümü okursan ne demek istediğimi anlarsın. Anlayamazsan da canın sağ olsun.

http://www.internethavadis.com/spor/48005.html

Biliyorum takip ettim basın toplantısını. Hocayla arasındaki problemlerden bahsetti. "Bana karşı önyargılıydı." anlamında bir söz söylemedi. Ezbere konuşulduğu için aslında senin de pek kabahatin yok.

Nedvedmania
03.Kasım.2012, 14:05
Canın sağ olsun :)

sananes
03.Kasım.2012, 14:31
Santos Santos diyoruz adamlar seks partisi düzenliyordu yahu hoca ne yapsın? Zaten performansını artırıp işine baktığında takımın değişilmezi olmuştu Aykut Hoca kendisine saatini hediye etmişti hatta. Araları o denli iyiydi.

Emre konusunda hocaya yumruk attığı iddia edilen,sen kimsin de benimle böyle konuşuyorsun diyen bir oyuncuyu sene sonuna kadar idare etmesi bile büyük erdemdir.

Alex'e takıktı diyorsunuz. Zannedersin Alex'i hiç oynatmıyordu. İyi oynadığı her maç 90 dakika sahada kaldı Alex. Kötü oynarken de çıktı. Bunun yanında Sivas'ta alkışladı hoca Alex yüzüne bakmadı. Heykel açılısına gitti. Alex kendisine twitter üzerinden sallayıp durdu.

Ama hoca haksız tabi. Neden tek nedeni var çünkü takım kötü oynuyor ve hocanın gitmesini isteyenler herşeyi hocanın aleyhine kullanmayı seçiyorlar.

Son olarak burada bazı arkadaşlar var nick vermeye gerek yok işte o tarz insanlar için oynadığımız oyunu beğenmesem de hocanın arkasındayım. İnsanlar bu kadar manipüle etmemeli konuları. Hoca hepinizi utandırdığında da burada bizlerle olursunuz umarım.

furkan58
03.Kasım.2012, 14:33
Santos Santos diyoruz adamlar seks partisi düzenliyordu yahu hoca ne yapsın? Zaten performansını artırıp işine baktığında takımın değişilmezi olmuştu Aykut Hoca kendisine saatini hediye etmişti hatta. Araları o denli iyiydi.

Emre konusunda hocaya yumruk attığı iddia edilen,sen kimsin de benimle böyle konuşuyorsun diyen bir oyuncuyu sene sonuna kadar idare etmesi bile büyük erdemdir.

Alex'e takıktı diyorsunuz. Zannedersin Alex'i hiç oynatmıyordu. İyi oynadığı her maç 90 dakika sahada kaldı Alex. Kötü oynarken de çıktı. Bunun yanında Sivas'ta alkışladı hoca Alex yüzüne bakmadı. Heykel açılısına gitti. Alex kendisine twitter üzerinden sallayıp durdu.

Ama hoca haksız tabi. Neden tek nedeni var çünkü takım kötü oynuyor ve hocanın gitmesini isteyenler herşeyi hocanın aleyhine kullanmayı seçiyorlar.

Altına imzamı atarım. Güzel yazı tebrikler aynen katılıyorum.

MeMo
03.Kasım.2012, 14:42

Son olarak burada bazı arkadaşlar var nick vermeye gerek yok işte o tarz insanlar için oynadığımız oyunu beğenmesem de hocanın arkasındayım. İnsanlar bu kadar manipüle etmemeli konuları. Hoca hepinizi utandırdığında da burada bizlerle olursunuz umarım.

Santos sezon sonunda hocayı omzuna alan ilk kişilerdendi.

Emre hala hoca hakkında çok iyi konuşuyor adama hayran adeta.

Şampiyon olduğumuz sene Niang röportaj da bizim de katkımız var ama en çok hocanın başarısı diye bir röportaj vermişti.

Alex yine işler iyi gittiğinde Galatasaray maçında hocaya sarılıp, "Bize sakin kalmamızı söyledi biz de bunu yerine getirdik ve maçı kazandık." gibilerinden bir şeyle hocayı övmüştü.

Şu anki oyuncular da gözlemlediğim hocaya karşı çok saygılılar. Golden sonra ona gitmeler falan. Herkes aklına gelen şeyleri sayarken bunları düşünüyor mu?

Uzun lafın kısası; şu an Aykut Kocaman başarısız bu onu anca başarısız bir hoca yapar, karaktersiz yapmaz. Bana kalırsa bu sezon dışında gayet başarılı bir teknik adam. Hiç bir şey de bitmiş değil bu sene için.

zeck17
03.Kasım.2012, 15:16
Paylaşmak istedim...

istatistikler zamanın şartlarına göre değerlendirildiğinde önem arz eder.Fenerbahçe şampiyon olduğu dönemde galatasarayda maddi kriz ve oyuncular arasında gruplaşma vardı.Beşiktaşın portekizli yıldızları ve türkleri arasında da aynı durum geçerliydi gece hayatları filan da vardı takım uyumsuz.Trabzon zaten o sezon en az sorunsuz takımdı paşalar gibi oynadı başarılar elde ettiler ama nefesleri nedense yetmedi.

Şimdi günümüz şartlarına göre değerlendirirsek takımın başında 3 senedir olan aykut kocaman var her istediği transfer yapılmasına rağmen takım gol yollarında büyük sıkıntı çekiyor sıkıcı futbol oynuyor ve öne geçip savunmaya çekildiklerinde belli bir savunma planı yok takımın işte bu yüzden eleştiriliyor aykut kocaman modern futbola ters mentaliteye sahip olduğu için

di canio
03.Kasım.2012, 15:29
istatistikler zamanın şartlarına göre değerlendirildiğinde önem arz eder.Fenerbahçe şampiyon olduğu dönemde galatasarayda maddi kriz ve oyuncular arasında gruplaşma vardı.Beşiktaşın portekizli yıldızları ve türkleri arasında da aynı durum geçerliydi gece hayatları filan da vardı takım uyumsuz.Trabzon zaten o sezon en az sorunsuz takımdı paşalar gibi oynadı başarılar elde ettiler ama nefesleri nedense yetmedi.

Şimdi günümüz şartlarına göre değerlendirirsek takımın başında 3 senedir olan aykut kocaman var her istediği transfer yapılmasına rağmen takım gol yollarında büyük sıkıntı çekiyor sıkıcı futbol oynuyor ve öne geçip savunmaya çekildiklerinde belli bir savunma planı yok takımın işte bu yüzden eleştiriliyor aykut kocaman modern futbola ters mentaliteye sahip olduğu için

İçinde bulunulan şartlar önemli dediğin gibi. Aykut Kocaman'ın 3 yıldır takımın başında olması bir artı olamadı maalesef. Her sezon yeniden bir yapı oturtmak zorunda kaldı. İstediği transferler yapılırken elden çıkartmak zorunda kaldığı çok önemli isimler de oldu. Şu anda işler istendiği gibi gitmiyor. Bahane üretmeyi seven birisi değilim ama şartlar buna zorlyor insanı. Takımın en kritik oyuncularının aynı anda uzun süreli sakatlanması FM'de başımıza gelse Bug der raporlarız. Gladbach ve Beşiktaş maçlarındaki kadro önceki durumuna göre gelişme göstermiş bir görüntü çiziyordu. Sakatlıklarldan dolayı yine kazanayım yeter mantalitesine büründü takım.

Suicider
03.Kasım.2012, 15:44
Fenerbahçe'de ki kötü durumu sadece bu foruma bakarak bile anlamak mümkün.Mesela Gs kaç hafta üst üste kazanamamasına rağmen maç konularında her zaman 'Gs kazanacaktır' yorumları daha fazla olmuştur.Ama Fenerbahçe'nin son Akhisar konusuna bakıyorum yani bu maç için bile 'acaba?' diyor arkadaşlar.Bu aslında oynanılan oyununun ve genel tablonun vahim olduğunu ortaya koyuyor.Fenerbahçe maçta çıkar 3-4 atar yener o konu ayrı ama seyirci artık her maça tedirgin bakıyor.

vuque
03.Kasım.2012, 19:36

Noktasına kadar katılıyorum...

Walter Sakana
04.Kasım.2012, 17:13
Aykut Kocaman'ın başarılı olup olmadığı diğer kulüplerle değil, kendinden önceki teknik direktörlerle kıyaslanırsa anlaşılır bence.

İstatistikler en tarafsız verilerdir, paylaşayım, sizler kıyaslayın kendi kriterlerinize göre.

Not: 2000/2001 sezonundan bu yana görev yapmış teknik direktörleri içermektedir.

Puan Ortalamaları

Lig:

Christoph Daum (136 maç) 2.28 / 2 kez Şampiyonluk, 2 kez 2.lik
Werner Lorant (33 maç) 2.21 / 2.lik
Mustafa Denizli (51 maç) 2.15 / Şampiyonluk
Aykut Kocaman (84 maç) 2.13 / Şampiyonluk, 2.lik
Arthur Zico (68 maç) 2.10 / Şampiyonluk, 2.lik
Luis Aragones (34 maç) 1.79 / 4.lük
Oğuz Çetin (10 maç) 1.50 / 6.lık
Tamer Güney (8 maç) 0.87 / 6.lık

Kupa:

Luis Aragones (9 maç) 2.44 / Final
Mustafa Denizli (7 maç) 2.14 / Final
Arthur Zico (14 maç) 2.00 / Yarı Final
Aykut Kocaman (9 maç) 2.00 / Şampiyon
Christoph Daum (27 maç) 1.96 / 3 Kez Final

Avrupa:

Arthur Zico (24 maç) 1.75 / Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final
Christoph Daum (24 maç) 1.54 / Avrupa Ligi Son 32
Aykut Kocaman (11 maç) 1.27 / Avrupa Ligi Gruplar
Luis Aragones (10 maç) 1.20 / Şampiyonlar Ligi Gruplar
Werner Lorant (6 maç) 0.83 / Avrupa Ligi 2.Ön Eleme
Mustafa Denizli (8 maç) 0.50 / Şampiyonlar Ligi Gruplar

Atılan Gol Ortalamaları

Lig:

Mustafa Denizli 2.31
Christoph Daum 2.27
Werner Lorant 2.12
Arthur Zico 2.01
Aykut Kocaman 1.98
Luis Aragones 1.76
Oğuz Çetin 1.40
Tamer Güney 0.62

Kupa:

Mustafa Denizli 3.14
Arthur Zico 2.50
Aykut Kocaman 2.44
Christoph Daum 2.33
Luis Aragones 1.77

Avrupa:

Arthur Zico 1.87
Aykut Kocaman 1.54
Christoph Daum 1.50
Luis Aragones 1.50
Werner Lorant 1.33
Mustafa Denizli 0.62

Yenilen Gol Ortalamaları

Lig:

Werner Lorant 0.90
Christoph Daum 0.93
Aykut Kocaman 0.96
Arthur Zico 1.00
Luis Aragones 1.05
Tamer Güney 1.12
Mustafa Denizli 1.13
Oğuz Çetin 1.50

Kupa:

Luis Aragones 0.66
Arthur Zico 0.71
Werner Lorant 1.00
Aykut Kocaman 1.44
Christoph Daum 1.48
Mustafa Denizli 1.85

Avrupa:

Arthur Zico 1.20
Aykut Kocaman 1.27
Luis Aragones 1.40
Christoph Daum 1.54
Mustafa Denizli 1.62
Werner Lorant 2.00

EKLEME:

Derbilerden bahsedilmişti, onları da ekleyeyim (puanlar ligde toplanan puanlardır):

2000/01: 4G 1B 2M (10 puan)

2001/02: 3G 0B 3M (9 puan)

2002/03: 2G 1B 4M (7 puan)

2003/04: 4G 2B 0M (14 puan)

2004/05: 3G 0B 4M (9 puan)

2005/06: 5G 2B 2M (14 puan)

2006/07: 5G 3B 1M (14 puan)

2007/08: 5G 1B 3M (12 puan)

2008/09: 4G 2B 0M (14 puan)

2009/10: 4G 1B 1M (13 puan)

A.KOCAMAN DÖNEMİ:
2010/11: 2G 3B 1M (9 puan)
2011/12: 2G 3B 1M (9 puan) (normal sezon)
2011/12: 4G 1B 1M (13 puan) (süper final)
2012/13: 1G 1B 0M (4 puan)

20 Maçta: 9G 8B 3M

A.Kocaman döneminde Fenerbahçe derbilerde her 2 sezonda da son 12 sezonun 7'sinden daha az puan toplamış. 2010/11 sezonu ve 2011/12 normal sezonu 2002/03 sezonunun ardından en az puan toplanan 2.sezon yani (2001/02 ve 2004/05 sezonlarıyla birlikte).

Aynı dönemde Fenerbahçe 20 derbi maçta sadece 3 kez yenilmiş ama 11 maçı da kazanamamış. Buna 20 maçın 17'sinde yenilmemiş gözüyle de bakılabilir 20 maçın 11'ini kazanamamış gözüyle de. Bakış açısına bağlı yani.

erdem344
04.Kasım.2012, 17:23
o dönemlere bide şike olaylarını ekleyin öyle hesaplayın

yapmayın etmeyin beyler 1 sezon kalmayı hakediyor bu adam

== Hakkında yazılan kitap ==
Barış Tut tarafından kaleme alınan ve Aykut Kocaman'ı konu alan '''"Kocaman Bir Adam Sıradışı Bir Teknik Direktörün Portresi"''' isimli kitap 2004 yılında yayınlanmıştır. Kitabın arka kapağındaki tanıtım yazısı ''"Aykut Kocaman, bu ülkenin futbol çölünde bir vahadır"'' cümlesiyle başlar.

Adamın kişiliğine demediklerini bırakmadılar , fatih terim 1 ay maç kazanamadı 1 tane gazetede okudunuzmu hoca istifa edicek diye taraftar akıllı olsun çıksın takımını hocasını desteklesin

eleştiri olucaksada adam kişiliğine değil futbol sahasındaki hareketlerini eleştirin

petrol_fb12
04.Kasım.2012, 17:24
@Walter Sakana

Mesela istatisk vs..başka bir şey..Takım top oynamaıyor..Akhisarı bile zor yeniyorsak..es-es ordu gibi takımlar bizi dağıtırlar..

"TOP OYNAMIYORUZ SIKINTI BU İSTASTİK DEĞİL"..

sui generis
04.Kasım.2012, 17:45
Sezer çok istekli. hep bir şeyler yapmaya çalışıyor. formayı hak ediyor. Meireles gelince ortasaha üçlümüz ; Topal-Cristian-Meireles olur. burada şans bulması zor. Sol kanatta Caner ile değişmeli forma şansı verilebilir. gerektiğinde ortasahaya çekilir. her yerde oynar bu adam.

sentugo
04.Kasım.2012, 17:49
Zaten istatistiklerde de iyi değil. Aykut Kocaman bana kalırsa bu sezon şampiyon olamazsa gider.

Walter Sakana
05.Kasım.2012, 12:30
Fenerbahçe'den bu hafta 2 örnek davranış geldi:

Fener'den fair-play dersi!

Fenerbahçe Kulübü’nden yapılan açıklamada, Vali Hanefi Demirkol Tesisleri’nde yapılan ve Fenerbahçe’nin 2-1 kazandığı maçta, Tolga Şanbay yönetimindeki sarı-lacivertli takımın, 65. dakikada Eskişehirspor’un sahada 10 kişiyle mücadele etmesi üzerine, önce Türkiye Futbol Federasyonu yetkililerine, daha sonra karşılaşmanın hakemi ve rakip takım teknik heyetine saha içinde 10-10 mücadele etmek istediklerini ilettiği bildirildi.

Talebin kabul edilmesi üzerine 65. dakikadan itibaren oyun alanından 1 oyuncusunu çıkaran Fenerbahçe’nin, karşılaşmaya 10 kişi ile devam ettiği belirtildi.

Sarı-lacivertli kulüp, bu anlamlı davranışlarından dolayı Fenerbahçe takımının teknik heyet ve futbolcularını kutladı.

F.Bahçe'den ezeli jest!

Türk sporunda görmek istediğimiz görüntüler...

Fenerbahçe Spor Kulübü ezeli rakibi Galatasaray Medical Park Basketbol Takımı'nda sakatlık yaşayan Göksenin Köksal'ın sakatlığı için resmi internet sitesinden bir geçmiş olsun mesajı yayınladı.

Mesajda şu ifadeler kullanıldı;

"Milli Basketbol Takımımız ile ezeli rakibimiz ve ebedi dostumuz Galatasaray Medical Park Basketbol Takımının oyuncularından Göksenin Köksal'ın, Belgrad'da gerçekleşen turnuvada, dizine aldığı darbe sonucunda ön çapraz bağlarında yaralanma tespit edildiğini öğrendik.

Göksenin Köksal'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; bir an evvel sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü"

Göksenin Köksal sarı-kırmızılı takımın, Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da katıldığı özel turnuvada Mega Vizura ekibi ile oynadığı karşılaşmada, aldığı darbe sonucu dizinin dönmesiyle sakatlanırken 3-4 hafta sonra takımla beraber olacağı açıklanmıştı.

G.SARAY'A BARIŞ ÇUBUĞU?

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün yaptığı bu açıklama sporseverler arasında şaşkınlık yaratırken, bunun sarı-kırmızılı camiaya bir barış çubuğunun uzatılması olarak da yorumlar yapıldı ve bu hareket 7'den 77'e herkes tarafından takdir topladı.

uAburak89
05.Kasım.2012, 12:38
İkisine de alkış. Umarım Göksenin konusunda başka niyetler yoktur ama. :) Bir de bundan sonra her sakatlanan oyuncumuza geçmiş olsun mi diyecekler şimdi ? :)

sananes
05.Kasım.2012, 22:31
@Walter Sakana

Mesela istatisk vs..başka bir şey..Takım top oynamaıyor..Akhisarı bile zor yeniyorsak..es-es ordu gibi takımlar bizi dağıtırlar..

"TOP OYNAMIYORUZ SIKINTI BU İSTASTİK DEĞİL"..

aslında olay şu ki bizi es-es ordu falan dağıtamıyor. Takım herkese karşı aynı oranda zorlanıyor. Bu nasıl oluyor ben de bilmiyorum:) Aykut Kocaman'ın takımları hep geç açılıyor. 2 senedir görüyoruz bunu,yine böyle olacaktır. Yetenekli oyuncular takıma döndüğünde kötü oyunda nispeten de olsa ortadan kalkacaktır. Yetenekliden kastım form tutması beklenen Stoch-Krasic ikilisi Meireles ve Sezer.

Kaka Leite
06.Kasım.2012, 17:35
Selçuk ile daha yeni kontrat yapılmadı mı ?

Sözleşmesi biticek olan Selçuk ile yenileme kararı almışız öyle yazıyo da twitter da asarım kendimi :uzgun:

di canio
07.Kasım.2012, 00:58
Alex10 Alex10 ‏@Alex10combr

Fefon Fb devam!!!

http://yfrog.com/scaled/landing/857/waegn.jpg

https://twitter.com/Alex10combr/status/265919138650787840

uAburak89
07.Kasım.2012, 01:01
Çok güzel foto. :)

BleedingMoon
07.Kasım.2012, 01:46
çocuğun topa gelişteki teknik bir çok değme futbolcuda yok :D

uAburak89
08.Kasım.2012, 13:45
Bu hesap gerçek mi ?

https://twitter.com/HenriBienvenu15/status/266471772193431553

goosfraba
08.Kasım.2012, 13:47
evet gerçek malesef.

patlamış sonunda.

uAburak89
08.Kasım.2012, 13:57
Tam gününü bulmuş, sanki oynadığında çok faydalı oluyor da.

ReaList
08.Kasım.2012, 13:58
Beyfendi Fenerbahçe'yi mahalle takımı zannediyor herhalde. Geldiğinden beri izlemiş olduğu mevcut çizgide bırakın oynamayı bu takımın bir bireyi olduğuna şükretsin. Aslında suç onun değil suç Fenerbahçe'ye yakışmayan ve hiçbir şey yapmadan Dünya'nın parasını cebine koyan böyle futbolcuları takımda barındıranda.

Rsa
08.Kasım.2012, 14:50
Gidişine kimse üzülmez herhalde.

Cengo
08.Kasım.2012, 15:49
Gitmek istiyorsa Twitter'dan değil, yönetime söylemesi lazım. Her sıkışan futbolcu Twitter'dan eleştirmeye başlıyor. Böyle huzurluk yaratacak adam üst düzey oyuncu da olsa durmasın gitsin. Her gidenin yeri doluyor elbet. Bienvenu'nün gidişine kimse engel olmaz zaten.

sui generis
08.Kasım.2012, 15:51
Yolu acik olsun.

darkkobal123
08.Kasım.2012, 15:51
Fenerbahçe için çok gereksiz bir futbolcu zaten kendisi. Ayrılması negatif bir etki yaratmaz.

Facx
08.Kasım.2012, 17:08
elinde twit :D aman selçuk şahin kendine dikkat etsin twitter a falan girmesin :D

barahir
08.Kasım.2012, 17:15
Selçuğun Twitter'ı var zaten..

ReaList
08.Kasım.2012, 17:39
Selçuk'un yeğeni küçük kardeşi falan var mı acaba, hani şöyle kazayla girip bir iki şey karalasa : )

Şaka bir yana lafım yine Aykut Hoca'ya gidecek, burada onu seven arkadaşlar yine bana laf sayacak ama Andre Santos, Okan Alkan, Emre, Cristian, Alex, Sezer, Semih, Bienvenu ve onun döneminde aklıma gelmeyenler, bu oyuncuların hepsinde mi bir karakter problemi var yoksa oyuncu-hoca iletişiminde büyük bir sorun mu var takdir sizin. Her ne kadar, Fenerbahçe üzerine oyun oynanıyor, içten yıkmaya çalışıyolar, mahkemede yıkamadılar (!) Ali Cengiz oyunlarıyla yıkmaya çalışıyolar, ABD'nin oyunları bunlar gibi savunma mekanizmaları geliştirilse de büyük bir problemin olduğu açık.

footballer33
08.Kasım.2012, 17:39
Bienvenu bence, söylediklerinde haklı; söyleme şeklinde haksız. Twitter de iyi moda oldu. Bana kalırsa, bütün futbolcuların twitter kullanması sezon içerisinde yasaklanmalı. Bu uygulamayı, bir Avrupa takımı yapmıştı sanırım. Avrupa Şampiyonası esnasında, tüm futbolculara sosyal medya (facebook, twitter) yasaklanmıştı.

Mamadou
08.Kasım.2012, 18:11
Bienvenu bence, söylediklerinde haklı; söyleme şeklinde haksız. Twitter de iyi moda oldu. Bana kalırsa, bütün futbolcuların twitter kullanması sezon içerisinde yasaklanmalı. Bu uygulamayı, bir Avrupa takımı yapmıştı sanırım. Avrupa Şampiyonası esnasında, tüm futbolculara sosyal medya (facebook, twitter) yasaklanmıştı.

İspanya Milli takımında turnuva boyunca yasak kararı alınmıştı ama karardan 1 hafta sonra yasak kalkmıştı.

Cengo
08.Kasım.2012, 18:30

Özgürlüklerin engellenmesi de hoş değil.

vuque
08.Kasım.2012, 20:17
SS alan oldu mu acaba tweet'ten? Şu anda göremiyoruzda onun için sordum.Eğer elinde SS olan birisi paylaşırsa ne dediğini görebiliriz bizde...

furkan58
08.Kasım.2012, 20:19
SS alan oldu mu acaba tweet'ten? Şu anda göremiyoruzda onun için sordum.Eğer elinde SS olan birisi paylaşırsa ne dediğini görebiliriz bizde...

http://www.fanatik.com.tr/Sikildim_3_Detail_34_282588.htm burada mevcut resim.

uAburak89
08.Kasım.2012, 20:20
Tribündergi almış;

http://www.tribundergi.com/g/337/398/b/11082012024239_b7908.jpg

vuque
08.Kasım.2012, 20:22
Teşekkürler.Öncelikle ağır şeyler söylememiş.Oynayamıyorum sanırım gitsem daha iyi olacak demiş ve böyle bir talepte bulunmak her oyuncunun hakkıdır ancak bunu hocayla ve yönetimle konuşması gerekirdi sosyal medya üzerinden tüm dünya ile değil...

BleedingMoon
08.Kasım.2012, 20:26
adam sesli düşünmüş. kariyerine saatçi olarak devam etmek istediğini söylemiş. büyütecek bir şey yok. o yetenekle başka da bir şey olmaz zaten kendisinden.

petrol_fb12
08.Kasım.2012, 20:34
adam sesli düşünmüş. kariyerine saatçi olarak devam etmek istediğini söylemiş. büyütecek bir şey yok. o yetenekle başka da bir şey olmaz zaten kendisinden.

21 Maçta 12 gol atmış gecen sene..

Süper Lig (GECEN SEZON) 16 maçta 7 gol (Bu Maçların İlk On Birde 13 maç sahaya sürülmüş Diğer kalan dakikalar hep sonradan oyuna girmiş.

Süper Finalde 3 maça cıkıyor bu maçların 1 ilk on bir cıkıyor diğer 2'si sahaya sonradan sürülmüş 1 Gol Atmış..

Türkiye Kupası 3 Maçta 4 Gol 2'si ilk on bir diğeri oyuna sonradan girme 3 gol atmış..

Bu sene 4 maçta forma şansı bulmuş onlardada hep sonradan oyuna girmiş..Oynadığı toplam süre "68"..

Bu adam gitsin anadolu takımına oynadıkca kendine gelir bir kalitesi var çünkü..

Sow'u kesemez Mümkün değil çünkü.

BleedingMoon
08.Kasım.2012, 20:40
space jam'deki gibi yetenekleri alınmış demek ki. geçen sene son maçta neden semih'in yerine oynamadı diye söyleniyorduk. bu sene ayakta duramadığı son maçta bütün kredisini tüketti. kendini geliştireceğine geri gitmiş olacak ki aykut kocaman da onu düşünmüyor takımda.

sui generis
08.Kasım.2012, 20:41
bence bir Anadolu takımına kiralansa kendini geliştirebilir. 11 oynayacağı bir takım olmalı. mesela ; Webo gidecek devre arasında , kiralayalım Bienvenü'yü.

footballer33
08.Kasım.2012, 23:43
Özgürlüklerin engellenmesi de hoş değil.
İşte, ben bu yüzden bu tarz şeylerin kısıtlanması taraftarıyım. Twitter yasaklanmasa dahi, bu tarz yazılar yasaklanabilir ve yasağa uymayanlara para cezası uygulanabilir ağır şekilde. Sonuçta, takım içinde olan şeyler, takım içinde kalmalı.

Teşekkürler.Öncelikle ağır şeyler söylememiş.Oynayamıyorum sanırım gitsem daha iyi olacak demiş ve böyle bir talepte bulunmak her oyuncunun hakkıdır ancak bunu hocayla ve yönetimle konuşması gerekirdi sosyal medya üzerinden tüm dünya ile değil...

ReaList
12.Kasım.2012, 23:39
http://f1211.hizliresim.com/13/d/fvw3h.jpg

E.Cartman
12.Kasım.2012, 23:44
Cüneyt Çakır'a Avrupa'dan gıcık adam getirdi Fenerbahçe :n::n: Çok içine oturmuş belli yazık ya :D

erdem344
12.Kasım.2012, 23:48
stilı cok iyi olmus . Kalitesı tartısılmaz farkını hemen gosterdi

erdem344
13.Kasım.2012, 00:11
Ahmet Ercanlar @chemedya 
Aykut Kocaman eğer bizi tehdit etseydi, gece yarıları arayıp haberlerin değiştirilmesini isteseydi, kulis yapsaydı bugün herkes alkışlardı.

davidvilla
13.Kasım.2012, 11:01
Polemik yaratmış olmak istemem ama Alex twitter'dan buna benzer şeyler yazdıgında altındaki yorumlar Bienvenu için yapılanlarla aynı değil. Sözüm meclisten dışarı buradakiler tutarlı davranıyor. Fakat genel kamuoyu iki tweet olayına farklı şekilde yaklaşıyor. Tamam biri efsane biri başarısız. Ama ikisinin de davranışı doğru değil. Yani 1 aya kadar takım kaptanı olan Alex twitterdan klubun iç işlerini ifşa ediyorsa, bienvenu de yapar ahmet mehmet de yapar. Burada Bienvenu'ye kızmak çok anlamlı değil. Twitter konusu tek bizde değil bütün avrupada zaten başağrısı konumunda bunun için klüpler yaptırımda bulunmak zorunda gibi geliyor bana. Nasıl bazı klüpler oyuncularının gece hayatını yasaklıyorsa belli programlar veriyorsa twitter için de yasak gelmesi bence özgürlük kısıtlaması anlamına gelmez

ReaList
14.Kasım.2012, 16:17
Fenerbahçe Spor Kulübü olarak, futbolun bir temaşa oyunu olduğunu ve en temel öğesinin taraftar olduğunu bilerek, bazı Anadolu takımlarının taraftarımıza yönelik bilet politikasını kabul etmediğimizi daha önceleri de belirtmiştik.

Takımımızın deplasmanda oynadığı / oynayacağı maçlara yönelik taraftarımız için uygulanan bilet politikası spor kamuoyunun malumudur.

Taraftarımızın mağduriyetine yönelik durumun ortadan kaldırılması adına yaptığımız görüşmelerin sonuçsuz kalması, Türkiye Futbol Federasyonu'nun çok uzun yıllardır süregelen bu adaletsizliğe çözüm bulamaması nedeniyle, taraftarımıza yönelik bu uygulamalara Kulübümüzün de aynı şekilde karşılık vereceğini kamuoyunun bilgisine sunarız.

Bununla beraber, Kulüpler Birliği Vakfı'nın da bahse konu olan bu durum karşısında bir an önce gerekli adımları atması gereğini ısrarla ve önemle belirtmek isteriz.

Saygılarımızla,

Fenerbahçe Spor Kulübü

Deplasman Fiyatları
Elazığ maçı - 60 tl
Sivas maçı - 10 tl
Kasımpaşa - 80 tl
Bursa 10 tl
Akhisar 80 tl
Eskişehir 100 TL
Marsilya deplasmanı 15 €

İşte Futbol Anlayışımız, İşte Futbol Kalitemiz.

OrcunFB
14.Kasım.2012, 16:34
Volkan sakatlığı nedeniyle Danimarka maçının kadrosundan çıkartılmış. İnşallah Es-Es maçına kadar sağlığına kavuşur.

BleedingMoon
14.Kasım.2012, 17:03
puşkaş yılın golü ödülünde adaylardan ikisi sow ve stoch.

luganoagan
14.Kasım.2012, 18:52
Oy verelim lütfen..

http://www.fifa.com/ballondor/puskasaward/index.html

nekop
14.Kasım.2012, 18:59
Oy verelim lütfen..

http://www.fifa.com/ballondor/puskasaward/index.html

Stoch ve Sow'un golleri güzel gerçekten ama Gastón Mealla'nın golü gördükten sonra diğerlerine oy vermek istemiyor insan. :)

Sekopej
14.Kasım.2012, 19:00
Tamamdır, mutlaka dereceye sokarız artık biz bizimkileri, tabi 2 tane olmasaydı, oylar bölünmeseydi iyiydi.:p

Sow'a verdim ben oyumu.

sui generis
14.Kasım.2012, 19:06
ben ikisine de verdim :)

attirson
14.Kasım.2012, 20:38
Tamamdır, mutlaka dereceye sokarız artık biz bizimkileri, tabi 2 tane olmasaydı, oylar bölünmeseydi iyiydi.:p

Sow'a verdim ben oyumu.

Aynen 2 tane olması kötü oldu. :D Bende Sow'a verdim oyumu.

erdem344
14.Kasım.2012, 21:00
miro miro miro . Karaboga da bizim evladımız ama miro

Mamadou
14.Kasım.2012, 21:30
Stoch'a verdim. Gerçekten muazzam bir goldü.

BleedingMoon
14.Kasım.2012, 21:32
bence oy vermemiş arkadaşlar sow'u tercih etsin. ödülü muslera'nın elinden alacak. güzel bir enstantane olur :)

sui generis
14.Kasım.2012, 21:33
yahu ikisine de verin :)

GebzeLi1907
14.Kasım.2012, 21:35
bence oy vermemiş arkadaşlar sow'u tercih etsin. ödülü muslera'nın elinden alacak. güzel bir enstantane olur :)

sow a aldırmak lazım bu ödülü :p direk internet oylaması mı dikkate alınıyor son bir karar aşamasından geçiyiodur herhalde dimi

darkkobal123
14.Kasım.2012, 21:57
Stoch'a oy verdim ancak Falcao'nun golünü de göz ardı etmemek gerek.

futureless
14.Kasım.2012, 22:03
Tüm goller bir harika tabii ki sonuçta yılın golü adayı bunlar, ama tabii bizimkilerden biri alsa çok hoş olur. Diğer takım taraftarı arkadaşlardan da konu aracılığıyla ricam bu iki gole oy vermeleri. İki farklı tarayıcı ile halledebilirsiniz.Yukarıda da söylemiş arkadaş, Sow kazanırsa Muslera'dan alacak ödülü malum, ezeli rekabet ebedi dostluk adına bence çok da hoş olur, ses de getirir fazlasıyla.

Sekopej
14.Kasım.2012, 22:16
Eve geldim, buradan da Sow'a verdim.:p

OrcunFB
14.Kasım.2012, 22:24
İkisine de verdim oy, inşallah kazanırlar. :)

Rsa
14.Kasım.2012, 23:46
Sow'a oy verdim de en güzelinin Falcao'nun attığı olduğunu düşünüyorum. :D

E.Cartman
15.Kasım.2012, 00:26
Ben Stoch'a verdim oyumu ama Falcao'nun gol öyle böyle bi gol değil yani :D

ReaList
15.Kasım.2012, 01:05
Her iki oyuncumuza da oy verdim ama hangisi kazansın derlerse tabi ki Gastón Mealla. Akrep vuruşu muazzam.

MeMo
15.Kasım.2012, 01:23
Recep Niyaz, Hollanda'ya 3 gol atmış.

di canio
15.Kasım.2012, 01:26
Bu oylamadan sonra ilk 3'e girenler arasında biroylama yapılacak diye biliyorum ben.

ReaList
15.Kasım.2012, 01:40
Recep Niyaz, Hollanda'ya 3 gol atmış.

Ama şimdi kendi yaş grubunda asdjashkj vs anladınız siz onu : ) Recep'i tebrik etmek lazım, büyük yetenek umarım işleyebiliriz.

lakin1907
15.Kasım.2012, 01:48
Deplasman Fiyatları
Elazığ maçı - 60 tl
Sivas maçı - 10 tl
Kasımpaşa - 80 tl
Bursa 10 tl
Akhisar 80 tl
Eskişehir 100 TL
Marsilya deplasmanı 15 €

İşte Futbol Anlayışımız, İşte Futbol Kalitemiz.

Bursa ve Sivas'a helal olsun.