PDA

View Full Version : Fenerbahçe Sohbet Alanı

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 [36] 37 38 39 40 41 42 43 44 45

Moussa Sow7
25.Mayıs.2013, 11:41
Vay arkadas Sefa "Reis" neymis öyle

Aziz Yıldırım boşuna takık değil bu adama.

Kardeşilerin sana aşık diyenler! Daha neler göreceksiniz :)

GebzeLi1907
25.Mayıs.2013, 14:49
Sefa yı zerre sevmem..

Ama bu olayın iç yüzünde Aziz in parmağı olabilir. Sefa bu kişiye böyle yap niye desin diyelim ki dedi Sefa nın adamıysa gidip böyle ifade vermez. Aziz'in zaten Sefa ve tayfasına karşı savaşı bayadır malum önce uyuşturucu dedi, şimdi de böyle bir maniplasyona girmesi bana daha kuvvetli ihtimal geliyor.

Kaka Leite
27.Mayıs.2013, 00:40
.........

Nefis olmuş, 0:18 ve sonuna bittim ya :icon_biggrin:

sananes
27.Mayıs.2013, 20:36
Kale arkaları kombinede yok???

mpaker66
29.Mayıs.2013, 12:39
Aykut kocaman istifa etmiş.

GebzeLi1907
29.Mayıs.2013, 12:43
yönetimden 2 istifa daha var. ali yıldırım ve kığılı.
yönetimin zaten aziz den sonra göze çarpan iki adamıydı ikisi de gitti.
aziz iyice yanlız kaldı, tez vakitte onunda gitmesi ümidiyle.
gelecek yıldan beklentim sıfır. dibe vurmaya razıyım

petrol_fb12
29.Mayıs.2013, 12:54
Fenerbahce karışacak Vaziyet alın.

'Sen istifa edemezsin, ben seni kovuyorum'

Aziz Yıldırım'ın Aykut Kocaman'ın 'Yoruldum' tarzı sözlerine Aziz Yıldırım'ın çok sinirlendiği ve "Sen istifa edemezsin ben seni kovuyorum." diye cevap verdiği belirtiliyor.

Bu görüşmenin ardından Aykut Kocaman görevinden istifa etti. Aziz Yıldırım hariç, kulüpteki yönetim kurulu üyelerinin ise teknik adamı bu kararından vazgeçirmek için çaba harcadığı öğrenildi.

Aziz Yıldırım'da gitsin şu takımdan.Ali Koç gelsin yeter ya !

Mamadou
29.Mayıs.2013, 13:00
Ben bekliyordum böyle bir istifa Aykut Kocaman'dan hiç şaşırmadım.

ReaList
29.Mayıs.2013, 13:01
Büyük ihtimalle Aykut Kocaman transfer istemiş, Yönetim yine kafasına göre transfer hamleleri yapmak isteyince Kocaman'ın kafası atmıştır. Yani bir yere kadar, Adam senden oyuncu ister yıldız diye Ziegler'leri Webo'ları yutturmaya çalışırsın nereye kadar ?

Nocna Mora
29.Mayıs.2013, 13:03
İlginç şeyler oluyor..

Namzet
29.Mayıs.2013, 13:20
Aykut hocanın bırakacağını düşünüyordum umarım haber doğrudur iyi hoca ancak yetersiz Yılmaz Vural'ı çok isterim ancak olacağını zannetmem

Escochae
29.Mayıs.2013, 13:29
Tam da kaymağını yiyecekken bırakması çok kötü oldu. Bana kalırsa Aykut Hocayı göndermek son 3 seneyi çöpe atmaktır. Eminimki gelecek hoca Aykut Kocaman kadar başarılı olamayacak ve sil baştan tekrar yaşayacağız herşeyi.

petrol_fb12
29.Mayıs.2013, 13:30
Kığılı dün gece Türkiye'ye geldiğini, hiçbir şeyden haberi olmadığını söylerken, "İstifam söz konusu değil. Nereden çıkıyor bunlar?" dedi.

Tam da kaymağını yiyecekken bırakması çok kötü oldu. Bana kalırsa Aykut Hocayı göndermek son 3 seneyi çöpe atmaktır. Eminimki gelecek hoca Aykut Kocaman kadar başarılı olamayacak ve sil baştan tekrar yaşayacağız herşeyi.

Şu kadroyla vasat üstü teknik adma bizi ligde şampiyon yapar.Avrupa'dada bir yere götürür.Fenerbahce'ce gerçekten üst düzey bir kadro.

Mamadou
29.Mayıs.2013, 13:30
Aziz Yıldırım harbiden o istifa etmedi ben kovdum diye bir açıklamada bulundu mu ? Eğer böyle bir açıklama yaptıysa bu adam harbiden şaşırmış.

Namzet
29.Mayıs.2013, 13:31
Tepesi attıysa demiş olabilir ancak dediğini sanmıyorum kovacak olsa kötü sonuçların ardından kovardı

GebzeLi1907
29.Mayıs.2013, 13:35

son 3 senenin 2 si çöp zaten

goosfraba
29.Mayıs.2013, 13:37
Spor Dünyası ‏@sporistacom (https://twitter.com/sporistacom) şimdi (https://twitter.com/sporistacom/status/339672402311139328) Feridun Niğdelioğlu: Fenerbahçe Yönetimi'nde kaynama var. Olağanüstü kongre kararı çıkabilir.

bu fırsatçıların işine gelecek olsa da, kongreye gidilmesi faydalı olabilir. ali koç gibileri adaylığını koyar umarım.

Escochae
29.Mayıs.2013, 13:39
Bu kadro çok iyi mi sizce de şampiyon yapardı herkes diyorsunuz. Şu açık ve net olarak belliydi ki GS kadro kalitesi olarak bizden daha iyiydi ve hakederek şampyion oldular. Ama size göre bunu söylemek ne kadar kolay değil mi. Nasılsa FM oynuyoruz anasını satıyım. Umarım Aykut Hocayı aramayız.

petrol_fb12
29.Mayıs.2013, 13:41
Bu kadro çok iyi mi sizce de şampiyon yapardı herkes diyorsunuz. Şu açık ve net olarak belliydi ki GS kadro kalitesi olarak bizden daha iyiydi ve hakederek şampyion oldular. Ama size göre bunu söylemek ne kadar kolay değil mi. Nasılsa FM oynuyoruz anasını satıyım. Umarım Aykut Hocayı aramayız.

Türkiye'de şu an en iyi kadro ve en kapsamlı kadro.FENERBAHCE'DE var.Bunu kime sorarsan sor aynı cevabı alırsın.

Düşünsene Hamit Sakatlandı Galatasaray'da Alternetifi Aydın Yılmaz.Yada Selçuk İnan Sakatlıdığını Alternerif.Yekta.

Miereles sakatlandımı altenetifler.Mehmet Topal,Salih Uçan,Selçuk Şahin,Alper Potuk,Mehmet Topuz,Emre..

GebzeLi1907
29.Mayıs.2013, 13:46
Türkiye'de şu an en iyi kadro ve en kapsamlı kadro.FENERBAHCE'DE var.Bunu kime sorarsan sor aynı cevabı alırsın.

Düşünsene Hamit Sakatlandı Galatasaray'da Alternetifi Aydın Yılmaz.Yada Selçuk İnan Sakatlıdığını Alternerif.Yekta.

Miereles sakatlandımı altenetifler.Mehmet Topal,Salih Uçan,Selçuk Şahin,Alper Potuk,Mehmet Topuz,Emre..

gsnin kadrosu bütün olarak baktığında bizden çok daha iyi :) selcuk drogba sneijder muslera semih burak. bu oyunculara denk oyuncu var mı bizim kadro da. sow burak dan iyi diyebiliriz ki burak ın da avantajı yerli olması.

erdem344
29.Mayıs.2013, 14:06
Hoca istifa etmiş

Başkan artık yeter bırak

Önder HOCA
29.Mayıs.2013, 14:08
Fenerbahçe Kulübü, teknik direktör Aykut Kocaman'ın istifa ettiği yönünde çıkan haberleri yalanladı

beyler kocamana o kadar da yüklenmeyin isterseniz sanki yönetim adamın istediği transferleri yapıyorda kocaman yetersiz diyorsunuz hazardı belhandayı isteyen aykut kocamandı weboyu ziegler i getiren yönetimdi

LifeYourself
29.Mayıs.2013, 14:10
Aziz başkanda giderse Fener'e hayırlı olsun derim.1 sene biraz bulanık geçebillir ama önümüzdeki senelerde Fener taraftarı tekrar eski neşesine kavuşabilir bu sayede

sananes
29.Mayıs.2013, 14:11
Yok yalanlamadı aslında yönetim. KAP'a yapılan bildirimde henüz elimize bir istifa belgesi ulaşmadı dendi. Yoksa istifa sabit resmi evrak bekleniyor sadece. Kiğılı kabul edeceğiz diye açıklama yapmış bile hürriyet'e.

sarianet
29.Mayıs.2013, 14:11
Kığılı : istifayı kabul edeceğiz

ReaList
29.Mayıs.2013, 14:12
Enteresan bir açıklama yaptı kulüp, herhangi bir talep yok gelirse değerlendiririz. Yani böyle bir şey mümkün değil, olanaksız değil de hani açık kapı bırakmış gitmesi için. Enteresan bir yönetime sahibiz.

ForsakeN
29.Mayıs.2013, 14:20
Aykut hoca cidden istifa ettiyse uzulurum. Yerine gelecek adam kim olursa olsun daha iyisi olmaz. Tam da isleri rayina koymusken, sistem oturtmusken istifanin gelmesi anca bizim ulkede olur

erdem344
29.Mayıs.2013, 14:24
bırak artık bırak yeter

Hani ben olduğu sürece aykut kalacak diyordun bak aykut bıraktı

erdem344
29.Mayıs.2013, 14:28
kigılıda gitsin alayı gitsin

csblack
29.Mayıs.2013, 14:33
Aykut Kocaman gibi adama laf söylemek büyük hata. Ne olursa olsun yönetimdekilerin oyuncağı olmuştu istemsiz. Biz başarısız da olsak onun köşede ki duruşunu seviyorduk. Söylesenize ne zaman gördük hayatımızda yarı final? Zico, Aykut Kocaman bunlar tarihimizde ki en büyük başarıları yaşattı bunları böyle kolay harcamamak lazım.

Eğer yönetim el değiştirirse inş. tekrardan Aykut Kocaman gelir başa.

petrol_fb12
29.Mayıs.2013, 14:42
bırak artık bırak yeter

Hani ben olduğu sürece aykut kalacak diyordun bak aykut bıraktı

Bırakmamış "KOVMUŞ" Fenerbahce'de kimse görev bırakamaz "KOVULUR"..

csblack
29.Mayıs.2013, 14:44
Bırakmamış "KOVMUŞ" Fenerbahce'de kimse görev bırakamaz "KOVULUR"..

Cidden Aziz Yıldırım'mı kovmuş?

ForsakeN
29.Mayıs.2013, 14:48
Eğer yönetim el değiştirirse inş. tekrardan Aykut Kocaman gelir başa.

Amin insallah

erdem344
29.Mayıs.2013, 15:37
Ulkemize fazla bir adamdı .

allah yoluna hep ıyılerı çıkarsın

BleedingMoon
29.Mayıs.2013, 16:07
arda transferiyle bir alakası var mı acaba?

Kaka Leite
29.Mayıs.2013, 16:12
Bence artık bi yabancı hoca gelsin.

Ersun Yanal iyi olabilir ancak ben daha iyi bir yabancı teknik direktör ile anlaşabileceğimizi düşünüyorum boşta bu kadar iyi isimler dururken.

Sow ne olursa olsun gitmesin, gelmesi için yalvardım ve gitmemesi için de yalvarırım açık ve net.

Kaka Leite
29.Mayıs.2013, 16:24
Bu arada gider ayak Selçuk başımıza kaldı ya :n:

Biraz daha dursaydı ya acele ettik Selçuk ile sözleşme yenilemek için :icon_cry:

himone
29.Mayıs.2013, 16:35
Bu arada gider ayak Selçuk başımıza kaldı ya :n:

Biraz daha dursaydı ya acele ettik Selçuk ile sözleşme yenilemek için :icon_cry:

Bence Aykut'un orada da sözü yoktur. Tamamen Aziz Yıldırım'ın kararıdır.

En azından Cristian konusunda umutlandım, gelecek hocanın Cristian'a şans vereceğine inanmıyorum. Ama tekrar söylüyorum Aziz Yıldırım gitmediği sürece FB'de hiçbirşey düzelmez.

Bordo61Mavi
29.Mayıs.2013, 16:41
Ersun Yanal hayirli olsun diyelim ozaman.

Namzet
29.Mayıs.2013, 16:44
Ne Ersun Yanal'ı ya inşallah olmaz

Rsa
29.Mayıs.2013, 17:18
Yabancı hoca gelmeli. Yerli gelecekse Mustafa Denizli gelsin.

sananes
29.Mayıs.2013, 17:54
Mustafa Denizli günü kurtarmaya çalışmak olur avrupa'da da başarı hedeflemez. Ersun Yanal gelirse büyük potansiyelini sonunda gösterebilir.

erdem344
29.Mayıs.2013, 18:00
Rıdvan Dilmen ve Löw veya Biliç

GebzeLi1907
29.Mayıs.2013, 18:02
Denizli ismi çok ön planda. Yerli gelecekse Ersun Yanal gelmesinden yanayım bende.
Beni artık en çok korkutan ne teknik kadroda ne yönetimde transferden anlayan adam kalmadı.
Ersun Yanal ın da iyi bir transfer vizyonu olduğunu düşünmüyorum. Aykut Kocaman ın tek beğendiğim yönü oydu.

Bu yıl başarısız berbat bir sezon geçirmemiz ciddi anlamda uzun vadede Fenerbahçe nin yararına olacak.
Çok para saçmasınlar şu dönemde yeter.

GebzeLi1907
29.Mayıs.2013, 18:03
Spor Dünyası ‏@sporistacom
ÖZEL HABER | Aykut Kocaman'ın istifasının ardından FB Yönetimi, Kayserispor teknik direktörü Robert Prosinecki ile bir ön görüşme yaptı.

Şeklinde de bir haber var aklıma gelmedi değil. Tamamen yazı tura gibi olacak bizim için bu dönem

sarianet
29.Mayıs.2013, 18:05
Alın yılmaz hocayı ya adam daha ne yapsın

byariff
29.Mayıs.2013, 18:11
yilmaz hoca açiklama yapmis :D beni alin diye.

SON DAKİKA: Fenerbahçe Kulübü, Aykut Kocaman'ın istifasını kabul etti. (Lig TV)

mwaru
29.Mayıs.2013, 18:17
Aykut Kocaman tam da takım iyi oynamaya başlamışken bıraktı.Yazık oldu.Ersun Yanal'ı kesinlikle beğeniyorum.Eğer üst düzey bir yabancı gelmeyecekse,Ersun hoca iyidir.

Fearless Coward
29.Mayıs.2013, 18:24
Ersun hoca her şeyden önce güzel top oynatıyor Eskişehir'de istikrarı yakalasalardı Avrupa'ya giderlerdi.Eski oyuncusu Alper'de burada Fenerbahçe'ye uyum sağlamakta sıkıntı çekmez.Eğer Ersun hoca gelirse nokta atış olabilir ama bana Mustafa Denizli gelecek gibi geliyor.

footballer33
29.Mayıs.2013, 18:24
Aykut Kocaman ve FB için hayırlısı olsun. Sürekli istifa et, kabul edilmesin, geri dön, devam et vs. sıkmıştı artık. Sebep olarak, transfer konusundaki görüş ayrılıkları diyorlar. Alper'i istemediği hakkında bile söylentiler duydum, F.Bahçeli bir arkadaşımdan. Gelecek hocanın da kariyerli, yabancı bir hoca olacağını; olmazsa, Ersun Yanal olacağını düşünüyorum.

Önder HOCA
29.Mayıs.2013, 18:25
Aykut Kocaman ve FB için hayırlısı olsun. Sürekli istifa et, kabul edilmesin, geri dön, devam et vs. sıkmıştı artık. Sebep olarak, transfer konusundaki görüş ayrılıkları diyorlar. Alper'i istemediği hakkında bile söylentiler duydum, F.Bahçeli bir arkadaşımdan. Gelecek hocanın da kariyerli, yabancı bir hoca olacağını; olmazsa, Ersun Yanal olacağını düşünüyorum.

alperden değilde genel olarak istediği isimlerin alınmaması yada zamanında alınmaması

@Fearless Coward ersun yanal gelirse pek başarılı olabiliceğini düşünmüyorum çalıştırdığı takımlar sezon içi çok istikrarsız bir görüntü çiziyor lig sonlarına doğru takım kontrolünü pek sağlayamıyor ayrıca taraftardanda gerekli desteği görmez

byariff
29.Mayıs.2013, 18:29
yilmaz vural verilsin su adama artik bir sans. ben iyi birseyler yapcagina inaniyorum

ForsakeN
29.Mayıs.2013, 18:32
http://www.hizliresimyukle.com/images/2013/05/29/BCeUX.png

GebzeLi1907
29.Mayıs.2013, 18:33
ne Yılmaz Vuralı arkadaşlar Fenerbahçe o kadar basit bi klup değil. o medya maymunluğu ile bu takımın başına geçmesi imkansız ağzıyla kuş tutsun isterse. ülkede herkes gelir vural gelmez. divan kurulu direk fesh eder başkanlık makamını böyle bir hamlede.

lig içinden Yanal ve Prosinecki mantıklı. En azından hücum futbolu oynatıyorlar. Ama bu Aziz oldukça o hocalarda istedikleri gibi işini yapamayacak pek bir fark olmaz yani.

mwaru
29.Mayıs.2013, 18:39
Sezon başında gitmesini çok istiyordum Aykut Hoca'nın ama şuan inanılmaz bir burukluk var içimde.Hem takım da iyi oynamaya başlamıştı.

OrcunFB
29.Mayıs.2013, 18:40
Hayırlı olsun. Yeni gelen hoca kim olursa olsun Aziz Yıldırım olduğu sürece o da rahat bir ortamda işini yapamayacak.

sananes
29.Mayıs.2013, 18:41
Aziz Yıldırım maksimum 1 yıl bile duramayacaktır kulüpte.

GebzeLi1907
29.Mayıs.2013, 18:42
Aykut Kocaman başka bir hayatta Aziz Yıldırım ın başkan olmadığı bir Fenerbahçe de yıllarca sportif direktör olarak kalabilirdi kalmalıydı. Ama Daum un yerine Aziz onu alttan altta doldurdu sonra o mevkiyi aldı ve sonuç ortada.

Sportif Direktör iken 8 de 8 yapan takım için ben ve taraftar oynanan futboldan memnun değil açıklaması. Devre arası transfer isteyen Daum a transfer yapmaması, gerek yok demesi.
Ardından gelen sezon kendisine yaptığı kadro revizyonu.
Daum ile onun takımı arasında müthiş bir siklet farkı vardı. Güiza santrafor Özer Wederson falan kanatlarda 11 başlıyordu ertesi sene Niang Stoch Dia aynı anda geldi.
Vs vs.

Oynattığı futbol, Alex mevzusu asla Fenerbahçe taraftarının beğeneceği ve takdir edeceği şeyler değildi.

Alex'siz oynayacak takım derken, onun kaç kademe altı Baroni yi onun mevkisinde izlemeye mahkum edildi.

3 temmuz sonrası camianın direnişinde ve dik duruşunda büyük rolü var o yadsınamaz ama zaten teknik açıdan Aykut Kocaman Fenerbahçe için uygun değildi. Tamamen kurumsallaşmış ve kişisel egoların olmadığı Fenerbahçe de sportif direktörlük onun için uygun olabilirdi ancak.

Sevabıyla günahıyla dönemini bitirdi. Keşke kupa maçı sonrası direk istifasını verse idi. Zaten niyeti o yönde imiş. Bu kadar basit bir olaydan istifa edilmeyeceği mağlum.
O zaman belki bir kongre ihtimali de daha kuvvetli olurdu.

Namzet
29.Mayıs.2013, 18:42
Lucescu - Zico - Denizli şu an aklıma gelenler hayırlısı olsun

Deus Dominus
29.Mayıs.2013, 18:56
Nedense bana Aziz Yıldırım bu karışıklığı, kargaşayı büyük bir ismi getirmeye çalışarak yok etmek isteyecek gibi geliyor. Jupp Heynckes için girişimleri olacaktır, ikna edebilir mi edemez mi, orası ayrı konu.

Mamadou
29.Mayıs.2013, 19:00
Mesela Yılmaz Vural'a bir şans verilmesi gerektiğini yazan arkadaşlar kaç kez Elazığ maçını izlediniz bu sezon ? Yok korkusuz oynatıyormuş falan diye yazıyorsunuz. İzlediğim 2, 3 Elazığ maçında adam 4-1-4-1 kontra oynattı hep. Bu mu korkusuz futbolunuz. Kazanılan maçlarda hep tek farklıydı.

Sheriff
29.Mayıs.2013, 19:25
Jupp Heynckes gelse ne güzel olur, nasıl bir futbol oynatıyordu Bayern'e be..

sananes
29.Mayıs.2013, 19:28
Yılmaz Vural,Mustafa Denizli,Bülent Uygun,Rıdvan Dilmen dillenen bu isimler vizyonsuzluk olur ancak.

Türk olarak Ersun Yanal favori,Ertuğrul Sağlam plasedir. Yabancı hoca için ise pazar oldukça geniş ama hızlı hareket edilmeli hem de çok hızlı. O yüzden bir türk ile anlaşmak daha mantıklı duruyor.

KanaKe
29.Mayıs.2013, 19:31
mourinho'yu getirsinler

petrol_fb12
29.Mayıs.2013, 19:54
Jupp Heynckes gelse ne güzel olur, nasıl bir futbol oynatıyordu Bayern'e be..

Emekli olduğu için Bayern'i bıraktı.Bayern hayatta bırakmazdı yoksa.

Ersun Yanal İyi futbol izletir.Takıntılıdır yani güzel futbol izleriz sonuca gidemeyiz.Berabere biter çoğu maçlar.

Ertuğrul Sağlam Aziz Yıldırım baştayken gelmez takıma.

Yılmaz Vural Gelsin İyi oynamadıkları zaman döver adamları :D

Yılmaz Vural

Yılmaz Vural soyunma odasında :D

KaRaBükLü KraL
29.Mayıs.2013, 19:59
Fenerbahçe teknik direktör açısından bir istikrar yakalamaya başlamıştı ki kovmuş Aziz Yıldırım.Aziz Yıldırım bu tip hareketlere devam ettiği sürece daha çok Galatasaray şampiyonluğu görür.Acayip derece şaşırdım gönderilmesine.Hele ki ''ben buradayken Aykut bir yere gidemez''sözlerinin konuşulduğu bir kulüpte.

uAburak89
29.Mayıs.2013, 20:05
Kalsa iyiydi, üzülen Fenerbahçe'lilerin üzüntüsünü paylaşıyorum.

Aziz Yıldırım bu sene son kurşununu atıyor, şampiyonluk gelmezse başkanlığa devam etme imkanı yok, bu nedenle panik ve hırs ile garip kararlar alabileceğini düşünüyorum. Rıdvan Dilmen, Ersun Yanal, Bülent Uygun, Yılmaz Vural, Mourinho, Heynckes veya başka isim, herkes gelebilir. Sonuçta kimsenin elinde sihirli değnek olmayacak, mühim olan yapılacak transferler, esas merak ettiğim konu da bu. Çok ciddi hamleler gelebilir, kısacası Fenerbahçe bu sezon ya batacak ya çıkacak bence. Bakalım, görelim.

Cengo
29.Mayıs.2013, 20:16
Aykut Kocaman açıklama yapmış. Kavga yok. Yıprandım, ayrıldım.

attirson
29.Mayıs.2013, 20:20
Ertugrul Saglam veya Mustafa Denizli gelir umarım başa.

Corpus
29.Mayıs.2013, 20:21
Olayı iç yüzü yakında ortaya çıkar.

ForsakeN
29.Mayıs.2013, 20:23
Ertugrul Saglam veya Mustafa Denizli gelir umarım başa.

Bana kalırsa ikisi de olmasın. Zaten Ersun Yanal dışında yerli hoca getirmez yönetim

ReaList
Yılmaz Vural'a şans verilmesi gerekiğini düşünüyorum, Mustafa Denizli de kesinlikle vizyonsuz bir isim değildir bugün kral dediğiniz teknik adamları imkanları kısıtlı takımlara koyun bakalım nasıl yönetiyorlar ? Mustafa Denizli'yi istemem tabi ama bu adamlar büyük takımlar kadar küçük takımlarında tozunu yutmuş adamlar. Ersun Yanal ise Aykut Kocaman'ın futbol anlayışını taşıyan bir hoca. Futbol karakterleri aynı, yani Kocaman'ı gönderip Yanal'ı getirmek mantıksız olur. Keza Bülent Uygun yine öyle.

Kısaca kenardayken takımla beraber olan, heyecanını arzusunu ve isteğini hem takıma hem de taraftara yansıtabilecek bir hoca olursa ne ala. Yerli veya Yabancı. Fenerbahçe'ye bu lazım, kenarda bir enerji.

byariff
aziz yildirimin oldugu yere denizli gelmez bence

erdem344
29.Mayıs.2013, 20:26
Türk kimse gelmesin

petrol_fb12
29.Mayıs.2013, 20:33
http://r1305.hizliresim.com/19/x/nllhh.jpg

Yanlız bu fotoraf hiç olmamış.Antu'dan

byariff
29.Mayıs.2013, 20:33
Türk kimse gelmesin

yilmaz vural en uygun isim almanya dogumlu alman passaportu var :D

erdem344
29.Mayıs.2013, 20:35
Hiç çekilmiyo biliyomusun böyle ironiler vs vs

himone
29.Mayıs.2013, 20:39
1 hafta 10 gün içinde hoca belli olacak dediler en az 20 gün olur. Sezona tam kadro giricez dediler Ağustos sonuna oyuncular yetişir ve yine şampiyonlar ligine gidemeyiz. Umarım yerli bir hoca gelir ve 1 veya 2 yıllık sözleşme imzalanır. Aziz Yıldırım da bu sene başarısız olduktan sonra gider zaten, yeni gelen yönetimle köklü bir değişiklik yaşarız.

petrol_fb12
29.Mayıs.2013, 20:42
KOCAMAN'DAN SOW'A TRANSFER TAVSİYESİ

Diğer taraftan Moussa Sow'la görüşen Aykut Kocaman'ın "Benim durumum belli değil, sen de gelen teklifleri değerlendir" diyerek tavsiyede bulunduğu öğrenildi.

Bu doğruysa Helal Olsun ! Aykut Kocaman takımdaki en iyi forvete dediğine bak.Birde Fenerbahceliyim diye etrafta gezersin.

MoisHaLe
29.Mayıs.2013, 20:46
Aziz Yıldırım bu takımdan gitmeden teknik direktör olarak istersen mourinho, mancini, ferguson falan bir karışımı yap koy yine de olmaz. Yazık oldu Aykut Kocaman'a.. en zor günde en iyi şekilde idare etmeye çalıştı takımı ve elindeki yetersiz kadroyla iyi işler başardı. Şimdi Transfer yüzünden gitti deniliyor e yabancı büyük bir isim geldimi sıkıysa onun istediği adamı alma, mecbur alıcaksın e o zaman Aykut'a ayıp değil mi ? bence Fenerbahçe bu sezona çok kötü bir başlangıç yapacak bu yüzden hele yerli bir hoca gelmesi durumunda en az 2 sezon daha Fenerbahçe şampiyonluk göremez gibi geliyor bana

Namzet
29.Mayıs.2013, 20:47

Diğer taraftan Moussa Sow'la görüşen Aykut Kocaman'ın "Benim durumum belli değil, sen de gelen teklifleri değerlendir" diyerek tavsiyede bulunduğu öğrenildi.

Bu doğruysa Helal Olsun ! Aykut Kocaman takımdaki en iyi forvete dediğine bak.Birde Fenerbahceliyim diye etrafta gezersin.

Basının uydurmalarıdır,bugün çok yalan haber oldu resmi siteyi takip et yalanlamalar devam eder

sananes
29.Mayıs.2013, 20:48

bir cümleden mi ibaretmiş konuşma?

erdem344
29.Mayıs.2013, 20:53
bunu bende diyorum adama 17 vermişler hemen gitsin

stochu vermedikte ne oldu

petrol_fb12
29.Mayıs.2013, 21:00
Fenerbahçe'de Moussa Sow şaşkınlığı yaşanıyor. Teknik kadronun raporu doğrultusunda, takımda kalması planlanan Moussa Sow'a gelen sürpriz teklif ortalığı karıştırdı. Sow'un menajeri Shervin Nikoui, dün İstanbul'a gelerek Senegalli futbolcuya cazip teklifler olduğunu yönetime belirtti.

Nikoui, yöneticiler Hasan Çetinkaya ve İsmail Kartal ile yaptığı görüşmede sözleşmesinde '17 milyon Euro karşılığı serbest kalır' maddesi bulunan Sow için Arsenal ve Liverpool'un 15 milyon Euro ödemeye hazır olduğunu ifade etti.

Diğer taraftan Moussa Sow'la görüşen Aykut Kocaman'ın "Benim durumum belli değil, sen de gelen teklifleri değerlendir" diyerek tavsiyede bulunduğu öğrenildi

Tam Metin.

MoisHaLe
29.Mayıs.2013, 21:03
Ersun Yanal ve Yılmaz Vural gerçekten çok yanlış bir tercih olur Fenerbahçe için. Yılmaz Hoca'nın zaten ciddiye alınacağını pek zannetmiyorum oyuncular tarafından ve yönetim bazında da kredisi olmaz gibi geliyor. Rıdvan Dilmen cuk oturur ancak onunda camiayı yakından bilmesinden dolayı geleceğini zannetmiyorum. Aziz Yıldırım'dan kurtulduğu an Fener huzura erecektir.

OrcunFB
29.Mayıs.2013, 21:04
Mourinho çok uzak bir ihtimal değil bence olabilir.

erdem344
29.Mayıs.2013, 21:04
10 aldın 15e madde koyucan oldu canım

aykut kocaman öyle transfer yapmaz

erdem344
29.Mayıs.2013, 21:08
Seçimden başkası bizi kurtarmaz

Ali Koç ..........

zeck17
29.Mayıs.2013, 21:09
Yapmayın ya Mourinho Chelsea'ye gidecek eğer öyle bir durum olsa Fatih Terim le konuşur böyle bir durumu bile

bir de iki egoist insan aynı takımda zor yer alır olsa Aziz Yıldırım ile anlaşamazlar (bana göre binde birden az gelmesi)

sarianet
29.Mayıs.2013, 21:30
Yılmaz vurala olmaz diyenlerin elazığla fenerbahçeyi kıyaslaması mantığını anlayamıyorum
Elazığspora futbol oynatmak için değil maç kazandırıp ligde kalmak için geldi
Futbol bilgisinden şüphe edenlerin de futbol bilgisinden şüphe ederim
Hala savunuyorum
Facede incide bi süre dalga konusu olur ama aykut kocamana verilen şansın yarısı verilirse efsane olacağına olan inancım tam

Facx
29.Mayıs.2013, 21:31
Mourinho imkansız adam 3. kez cl yi almayı istiyor stsl yi alsa ne almasa ne ?

ForsakeN
29.Mayıs.2013, 21:33
Şu Yılmaz Vural lobisi nedir arkadaş? Hangi koltuk boşalsa onun adı geçiyor.

sarianet
Türk futbolu karışıkken mou"nun gelmesi cuk oturur hani bide yanında pepeyi getirirse seyret gümbürtüyü :)

nfornirvana
Yılmaz vurala olmaz diyenlerin elazığla fenerbahçeyi kıyaslaması mantığını anlayamıyorum
Elazığspora futbol oynatmak için değil maç kazandırıp ligde kalmak için geldi
Futbol bilgisinden şüphe edenlerin de futbol bilgisinden şüphe ederim
Hala savunuyorum
Facede incide bi süre dalga konusu olur ama aykut kocamana verilen şansın yarısı verilirse efsane olacağına olan inancım tam

Kesinlikle katılıyorum, ben geçmişten beri bir şans verilmesi taraftarıyım. Yıllardır en azından 1 sene yönetsin bizi demişimdir.

sananes
29.Mayıs.2013, 21:41
Yılmaz Vural iyi takımlarla da çalıştı hep başarısız oldu. Sezona bir takımın başında başlayıp hiç başarılı olamadı,neredeyse hiç diyelim. Sezonun sonuna doğru düşme potasında olan bir takımı anlık gazla biraz yükseltiyor hepsi bu.

Antalyaspor'un son küme düşmesini hatırlayın Burak'lı Ali Bilgin'li takım ligin kalburüstü takımlarındandı,o takımı düşürmek yeteneksizlikti tam anlamıyla ve düşürdü. Sonra intihar ediyorum falan diye tvlere bağlanmıştı. Ne işi var bu adamın 3 büyüklerden birinde.

uAburak89
29.Mayıs.2013, 21:45
Tweet kurbanı olacak son isim Sezer Öztürk olabilir, tabii bu karmaşada arada kaynama ihtimali de yok değil.

erdem344
29.Mayıs.2013, 21:47
Pelegrini , Biliç , Lucescu , Löw , Bielsa , Spaletti , Rudi Garcia , Roberto Inuguez

Bunlardan biri olsun

petrol_fb12
29.Mayıs.2013, 21:50
Pelegrini , Biliç , Lucescu , Löw , Bielsa , Spaletti , Rudi Garcia , Roberto Inuguez

Bunlardan biri olsun

Löw futbol tarzını izlemedim.Eskilerden duyduğum kadarı ile baya futbol oynatıyormuş.

europeanconquer
29.Mayıs.2013, 21:50
Tweet kurbanı olacak son isim Sezer Öztürk olabilir, tabii bu karmaşada arada kaynama ihtimali de yok değil.

Kimse bir şey diyemez şahsen takım içinde ki meselelerde ne olduğunu hiç kimse bilmiyor.Yorum yapmak yanlış olur ama şöyle bir soru sorabiliriz;

Baroni'nin kesintisiz,Selçuk Şahin'in sık sık oynadğı bir takımda Sezer Öztürk iyi oynamasına rağmen niye şans bulamaz ?

sarianet
29.Mayıs.2013, 21:51
Yoksa şenol güneş mi gelicek sezer bunu demek istiyor olabilir
Olamaz
Ama ben öyle abartılıcak bişi görmüyorum

Facx
29.Mayıs.2013, 21:51
Löw futbol tarzını izlemedim.Eskilerden duyduğum kadarı ile baya futbol oynatıyormuş.

hiç mi almanya milli takımını izlemedin ? :D

pellegrini imkansız man city e gitcek lucescu yeni sözleşme imzaladı diye hatırlıyorum diğerlerini bilmem

erdem344
29.Mayıs.2013, 21:53
Sezere sorsunlar metrısten çıktığında onu kim karşıladı kim onu bùtün takıma alkışlattı

petrol_fb12
29.Mayıs.2013, 21:55
Sezer Öztürk artistin teki.Maçlarda yaptığı ben kralım hareketleri cok göze batıyordu.

europeanconquer
29.Mayıs.2013, 21:56
Sezer Öztürk artistin teki.Maçlarda yaptığı ben kralım hareketleri cok göze batıyordu.

Adam 385 dakika süre almış be neyin hareketini yapacak.

5 gol atıp 2 de asist yapmış o sürede.

DaveJones
29.Mayıs.2013, 21:57
Kişisel olarak sevmesem de şu ortamda hem lig hem avrupada takıma başarı kazandırabilecek tek kişi Lucescu'dur. Aziz Yıldırım'la da sadece o başa çıkabilir gibime geliyor.

GebzeLi1907
29.Mayıs.2013, 21:57
Sezer'e sanal alemde linç girişimi başladı. Mou diyenlerinde dünyadan bi haber oldukları ortada. yıllık 10 milyona Chelseaye imza atacak

petrol_fb12
29.Mayıs.2013, 21:58
Adam 385 dakika süre almış be neyin hareketini yapacak.

5 gol atıp 2 de asist yapmış o sürede.

Göztepe maçını izlemiştim.Diğer maçlarıda.Hep böyle kralım tarzı bir havaları vardı.Özellikle Göztepe maçında bu üst seviyeye cıktı..

Belkide o yüzden oynatmadı Aykut Kocaman.

Facx
29.Mayıs.2013, 22:00
editt : gerek kalmadı gördüm zaten ayrılcaktı sezer bence

erdem344
29.Mayıs.2013, 22:02
Baronide 15 atıp 15 attırdı ona bakarsan

europeanconquer
29.Mayıs.2013, 22:04
Göztepe maçını izlemiştim.Diğer maçlarıda.Hep böyle kralım tarzı bir havaları vardı.Özellikle Göztepe maçında bu üst seviyeye cıktı..

Belkide o yüzden oynatmadı Aykut Kocaman.

Benim için bir sıkıntı yok.Ben Baroni ve Selçuk'un oynamasından memnunum.Sezer iyi demiyorum ancak bir Selçuk Şahin bile mi değil bu adam da Fenerbahçe'de şu an ?

@erdem344

Ben burada oyuncu yarıştırmıyorum ancak değerleri görmek isterseniz buyurun;

http://i.imgur.com/QIXoaV7.png

http://img823.imageshack.us/img823/3647/lgt5cd9.png

petrol_fb12
29.Mayıs.2013, 22:05
http://j1305.hizliresim.com/19/x/nlq6u.jpg

Bu fotoğrafı cok iyiymiş.

Teknik Direktör olarak beğenmesemde.Kişilik konusunda 10 Numara adamdı.

Benim için bir sıkıntı yok.Ben Baroni ve Selçuk'un oynamasından memnunum.Sezer iyi demiyorum ancak bir Selçuk Şahin bile mi değil bu adam da Fenerbahçe'de şu an ?

Savunma yönü takıntısı.Sezer belkide bu yüzden oynatmadı.Yada hareketlerini sevmediği içindir. Bilemiyorum.

erdem344
29.Mayıs.2013, 22:22
Aykut Kocaman Fenerbahçe için herhangi bir isim değildir. Duruşu, yaşam şekli, değerleri ve simgeledikleri ile çubuklu için çok farklı bir anlama gelir. Aykut Hoca Fenerbahçe’de her anlamda devrim umudunu besleyen, sportif yapılanma, kurumsallaşma, işleyen bir sistem beklentisini yükselten bir isimdi. İnsani niteliklerinin ne kadar önemli olduğunu 3 Temmuz krizinde gördük. Tamamen felç geçirmiş bir yönetimin yarattığı bütün boşluğu Aykut Kocaman doldurdu. Takıma ve camiaya liderlik yaptı. Topuk yaylasındaki görüntülerden, şike sürecinde ortaya koyduğu karaktere kadar her anlamda kulüp için ne kadar hayati olduğunu gösterdi. Herkes teknik direktör olabilir, ancak herkes lider olamaz. Aykut Kocaman bir liderdi.

3 Temmuz sürecinde. Aykut Kocaman’ın haksızlığa karşı çıkan ve emeklerine yönelik iftiralara karşı tutumu sürecin farklı gelişmesine neden oldu. Operasyonun arkasındakiler, bunun gönüllü destekçileri ve bundan gerçekten heyecan bulanlar Aykut Kocaman’a bu yüzden benzersiz bir nefret duyarken, Fenerbahçeliler de kalplerine kendisini çok farklı bir şekilde yazdılar.

Aykut Kocaman’ın kulüp için bu kadar kritik olmasının iki önemli sebebi var. Birincisi Aziz Yıldırım’ın yönetim şekliyle ilgili. Aziz Yıldırım bütün altyapı hamlelerine karşı kulübün kurumsallaşması, istikrarlı bir sistem kurulması noktasında başarılı olamadı. Olamadı derken, olmaya çalıştı da olamadı manasında değil, basbayağı böyle bir yönetim tarzını asla benimsemediği için bu başarıya erişemedi. Aykut Kocaman’a kadar teknik direktörlerin geleceği gelen şampiyonluk kupasına endekslendi. Futbolcu ve teknik direktör tercihleri konjuktürel kararlarla belirlendi. Duygusal hareketler, kızgınlıkla gönderilen teknik direktörler, bir heyecanla alınan futbolcular ile Fenerbahçe kalıcı, sürdürülebilir ve istikrarlı bir başarıdan ziyade dönemsel başarılarla yetinmek zorunda kaldı.

Aziz Yıldırım’ın Aykut Kocaman tercihi ve bu konudaki istikrarı Aziz Yıldırım’ın da yönetim tarzının / bakış açısının değiştiği yönünde umutları besliyordu. Bu dirayet başarıyı da getirdi.

3 Temmuz 2011 tarihi kulüp tarihi açısından önemli bir kırılma noktası oluşturdu. Bu tarihten sonra da Aykut Kocaman farklı bir portreye sahip oldu. Başka bir merkez üs oluşturdu.

Bu sene beklenen kulübün 3 Temmuz sürecinden gereken dersleri çıkarmasını, planlı, programlı, kurumsal hareket kabiliyetine sahip, stratejik düşünen bir kulübe dönüşmesini bekledik. İkinci nesil reformlardan beklenti buydu. Diğer başkan adayları ve isteklileri de tam da bu nedenle yetersiz gözüküyordu.

Bugün karşı karşıya geldiğimiz nokta şudur, Aziz Yıldırım eski Aziz Yıldırım haline geri döndü. Önümüzde, her birinde yönetimin sorumlu olduğu üç senaryo var

1- Eğer Aykut Kocaman kendisi istifa etmek istemiş ise, kulüp bunu asla kabul etmemeli, yeniden yapılanma noktasındaki en temel taşı asla feda etmemeli, onun kulüp ile kurduğu ilişkiyi göz önüne alarak bu yönde hareket etmeliydi. Bu yapılmadı veya yapılamadı. Burada Aykut Kocaman gerçekten çok yorulmuş, psikolojik olarak süreci kaldıramaz bir haldeyse de kendisini destekleyecek mekanizmaların kurulmuş olması gerekiyordu. Salt insan ilişkilerinden kaynaklanan eksikliklerle bu durum meydana gelmiş ise bunun engellenmesi için atılmayan her adımdan yönetim sorumludur.

2- Eğer Aziz Yıldırım Aykut Kocaman’ı kovmuş ise o zaman da bu kadar kritik bir hatanın yapılmasının mantıklı hiçbir açıklaması olamayacağı için burada ortaya çıkan yönetim zafiyetini kabul etmek gerekir. Dolayısıyla yönetim bundan sorumludur.

3- Aykut Kocaman istifa etmek zorunda bırakılmıştır, kendisine karşı bir oldu bitti kurulmuştur. Bu halde de yönetim bu hareket tarzı nedenyile ayrıca sorumludur.

Sorun tek bir kişinin kulüpten ayrılmış olması değil. Fenerbahçe kulübünden çok kişi gelir geçer, ancak sorun son bir senede tekrar tekrar görmek zorunda olduğumuz, kulübün yönetim aklının ve sistemin bozukluğudur.

Kulüp hala daha doğru düzgün bir iletişim stratejisine sahip değil. Alex olayında süreç kötü yönetildiği gibi, gazetecilere maymunlar derken de, muzlu basın açıklaması yapılırken de bütün bu süreçler kötü yönetildi. Bu kulübün profesyonellerinden kaynaklanmıyor, tam tersine kulübün seçilmişlerinin yaptıkları, plansız, programsız bazı durumlarda fevri hareketlerden kaynaklanıyor. Bunu da engellemenin yolu bulunmuyor. Bir karakterin reflektif davranışları asla engellenemez.

Kulüp yine geleceğe yönelik sistemli bir yapılanma içerisinde gözükmüyor. Divan kurulunda “bu zamana kadar bakkal dükkanı gibi kulübü yönetmişiz” ifadelerini doğrular şekilde bir yönetim tarzı kendisini her yerde gösteriyor. Heyecan, öfke, üzüntü gibi insani duygular rasyonel hareket etmesi gereken tüzel kişiliği teslim almış durumda. Kulübün yönetim aklı sadece hata üretiyor.

Kulüp yönetimi ile kendi taraftarı arasında aşılması çok zor bir uçurum var. Bugün kulüp yönetiminden kim mutlu desek, yönetim üyelerinin kendisi dışında gösterebileceğimiz pek az insan var. Taraftar da son 1 yılda yaşanan gelişmelerden sonra sürekli birbirini suçlayan, birbiriyle mücadele eden, birbirine öfke kusan bir hale geldi. Cepheler keskinleşti, insanlar arasında sağlıklı bir tartışma yapılmasını imkansız kılan bir cephedaşlık duygusu belirdi. Birbirinden nefret eden, birbirinden uzaklaşan, acıları ve sevinçleri farklılaşan bir bölünme atmosferi kulübü sarıyor. Alex olayı bu travmaların başlangıcı ise, arka arkaya gelen olaylar da travmaların derinleşmesine neden oldu. Bugün kısa zamanda bir sulh imkanı da bulunmuyor.

Esas inanılmaz olan 3 Temmuz sürecinde, gerçekten çok farklı bir insan portresi çizen, Nazım Hikmet şiirlerine referans veren, Aykut Hoca’nın arkasında duran, bir toplumsal figür haline dönüşen, Leman'a hem de pozitif olarak kapak olan, Cengiz Çandar’dan Ertuğrul Özkök’e, Ahmet Hakan’dan Ahmet Şık’a kadar çok geniş bir kesimden tutumu nedeniyle takdir toplayan Aziz Yıldırım’ın 1 yılda bütünüyle yalnızlaşması oldu. 3 Temmuz sürecindeki Aziz Yıldırım ile bugünkü Aziz Yıldırım arasında kapanmaz bir uçurum var.

Aziz Yıldırım 3 Temmuz sürecinde kendisine ve Fenerbahçe’ye yapılan haksızlığa karşı çıkan insanların kendisine sonsuz bir biat duyduğunu zannediyorsa yanılıyor. Böyle bir şey asla olmadı. 3 Temmuz kendisinin her hatasına verilen bir açık çek değildi, tersine geçmişte yaptığı hataların üstünü kapatan, tutumuyla da gelecek için kendisine bir kredi açılmasına vesile olan bir süreçti. Bugün bu kredinin çok kötü kullanıldığı gözüküyor.

Fenerbahçe açısından 3 Temmuz süreci yasal olarak sürse de psikolojik olarak artık bitti. Daha önemlisi, Fenerbahçe’nin de artık eski tip, tek adam üzerinden yürüyen, duygusal, anlık, konjuktürel, eski hataları aynen tekrar eden bir yönetim anlayışına tahammülü kalmadı. Kulüp yenilenme istiyor.

Bu olaylar sonrasında Aziz Yıldırım teknik direktör mevkisine Löw’ü, sportif direktörlüğe Rıdvan’ı getirse, takımın soluna Ribery’i, sağına Robben’i alsa, 3 Temmuz sürecindeki psikolojiye, toplumsal algıya ulaşması mümkün olmayacak. Destek bulamaz demiyorum. Aksine büyük destek de bulur. Türkiye’de başarının üstünü kapatamayacağı tek bir hata yoktur. Ancak 3 Temmuz’da oluşan o aura da artık yırtıldı.

Bugün artık idari kararlar veren, verdiği kararların da idari mesuliyeti üzerinde olan, tam olarak vaad ettikleri ve yapamadıkları ile değerlendirilecek bir Aziz Yıldırım var. Fenerbahçe yönetimi ile Fikret Orman yönetimi arasındaki yegane fark, yaşanmış olan hatıralar ve onların da hepsi iyi değil. Bu zamana kadarki uygulamalar da yönetimin devrimci bir değişikliğe imza atacağını göstermiyor. Yönetim tarzı bu ve bu yönetim tarzı bütün sonuçlarıyla kendisini tekrar edecek.

Fenerbahçe sürekli krizlere yuvarlanan, devamlı trajediler yaşayan, bir şeylerin üstüne katmak yerine başlangıç noktasına dönen, sürekli aynı dilemmalara mahkum olan, bu kaderi de kendi kendisine üreten bir kulüp olarak yola devam edemez.

Velhasıl kelam, aşağıdan yukarıdan, yolun sonu gözüküyor.

Belki artık gitme vakti gelmiş demektir.

byariff
29.Mayıs.2013, 22:32
e yuh bu kadarda olmaz adam gitti diye kurban kesmisler

http://www.haberler.com/haber-resimleri/202/aykut-kocaman-istifa-etti-diye-kurban-kestile-4680202_o.jpg

TeNaciOUS MidFieLdeR
29.Mayıs.2013, 22:38
bu kadar buyutulecek bir mevzu degil bu, abartmayin. medeni bir sekilde istifasini verdi ki bekleniyordu zaten ve fenerbahce macerasini sonlandirdi aykut kocaman. biz taraftara dusen ona tesekkur etmektir bana gore. sezonun hemen basinda bu karari almasi da aykut hocanin klubune ne kadar deger verdiginin bir kaniti. sezon baslamadan bu bosluk doldurulabilir. hersey rayina oturtulur.

ancak bayern klubu hepinizin bildigi gibi sezon devam ederken guardiolayi aciklamisti, malum emeklilik mevzusundan dolayi. aykut kocamanin israrla sezon sonu birakacagini soylemesine ragmen eger yonetim bir B plani olusturmadiysa gercekten yazik. bence bayern klubune benzer bir sekilde bu ayarlamalar yapilabilirdi. spekulasyonlara da izin verilmemis olurdu.

himone
29.Mayıs.2013, 22:39
Aykut Kocaman'ın oynattığı futboldan nefret etsem de gitmesine gerçekten üzüldüm hala üzülüyorum. Şahsiyet olarak FB camiasının çok üzerinde bir insan, şanssızlığı yanlış insanlarla birlikte yanlış zamanda çalıştı.

Bu arada Sezer ne demiş?

Facx
29.Mayıs.2013, 22:39
bu kadar buyutulecek bir mevzu degil bu, abartmayin. medeni bir sekilde istifasini verdi ki bekleniyordu zaten ve fenerbahce macerasini sonlandirdi aykut kocaman. biz taraftara dusen ona tesekkur etmektir bana gore. sezonun hemen basinda bu karari almasi da aykut hocanin klubune ne kadar deger verdiginin bir kaniti. sezon baslamadan bu bosluk doldurulabilir. hersey rayina oturtulur.

ancak bayern klubu hepinizin bildigi gibi sezon devam ederken guardiolayi aciklamisti, malum emeklilik mevzusundan dolayi. peki aykut kocamanin israrla sezon sonu birakacagini soylemesine ragmen eger yonetim bir B plani olusturmadiysa gercekten yazik. bence bayern klubune benzer bir sekilde bu ayarlamalar yapilabilirdi. spekulasyonlara da izin verilmemis olurdu.

sezon sonu bırakmayı planladığını düşünmüyorum adam daha 2 gün öncesine kadar kadroyla alakalı açıklamalar yapıyodu

Kaan Souza
29.Mayıs.2013, 22:42
Üzüldüm açıkçası kalsaydı iyiydi.

nannar
29.Mayıs.2013, 22:54

http://www.haberler.com/haber-resimleri/202/aykut-kocaman-istifa-etti-diye-kurban-kestile-4680202_o.jpg

camia karışacak anlaşılan....

erdem344
29.Mayıs.2013, 23:43
Ersun yanal gelecek gibi bari hemen yarın açıklansada kadro yapılanmasına hemen başlanılsa

petrol_fb12
29.Mayıs.2013, 23:52
Ersun yanal gelecek gibi bari hemen yarın açıklansada kadro yapılanmasına hemen başlanılsa

Ersun Yanal gelirse.İyi "FUTBOL" izleriz.Lakin kaleye gidemeyiz.Es-Es iyi futbol oynuyor lakin kaleye gidemiyor.

Ersun Yanal pas yaparak gol atma özelliğini bıraksaydı şampiyon olmuştu bu ligde.

mpaker66
29.Mayıs.2013, 23:53
Bence yabancı gelecek,bielsa olabilir.

TeNaciOUS MidFieLdeR
30.Mayıs.2013, 00:01

agzindan bal damliyor, insallah (:

GebzeLi1907
30.Mayıs.2013, 00:15
Ersun Yanal gelirse.İyi "FUTBOL" izleriz.Lakin kaleye gidemeyiz.Es-Es iyi futbol oynuyor lakin kaleye gidemiyor.

Ersun Yanal pas yaparak gol atma özelliğini bıraksaydı şampiyon olmuştu bu ligde.

Es Es kaleye gidemiyorsa santraforsuzluğundan. Necati önde tek olmaz. Onun önündeki, yanındaki adam da Kamara olmaz. Nihu da kazma çıkınca biraz kısır takım oldular.

Ersun Yanal gelirse güzel futbol oynayacağımıza inandığımdan iyi bir nokta santrafor transferi ile takım kısmen başarılı olabilir, en azından iyi top oynarız.

Ama kulislerde kesin olarak yabancı olacak deniliyor.

Bilesa yı Fenerbahçe nin başında görmeyi çok isterim ama Aziz Yıldırım varken o adam faydalı olamaz, birbirlerini boğazlarlar. Soyunma odasına girersin giremezsin onu oynatma bunu oynat derken.
İkisi de alttan alacak adamlar değil :)

mpaker66
agzindan bal damliyor, insallah (:

Olabilir yani, bielsa büyük teknik direktör. Eğer Aziz Yıldırım isterse masaya otururlarsa anlaşılabilir. Bi engel yok bence :)

Addolorato
Bülent Uygun gelirse hiç şaşırmam.

petrol_fb12
30.Mayıs.2013, 00:16
Philippe Montanier

Geçen gün birisinden duydum.Real Sociedad nasıl top oynuyor diye hayran kalmış izlerken.

sui generis
30.Mayıs.2013, 00:16
Yolun açık olsun Kocaman adam , seni hiç hak etmedik. kim bilir yine ne yaptılar sana.

Sezer'in hemen sözleşmesini fesh etsinler. Adam 1 maç oynayıp 10 maç sakatlanırsa ben de oynatmam. oynadığı maçlarda iyi oynamakla olmuyor bu iş. adam sezon boyunca sakat diye yattı.

Yılmaz Vural ; hiçbir zaman büyük takım yönetemez. vizyonu yok. her boş koltukta çıkıp yalvaran beni alın diyen , alay konusu olan bir adam Fenerbahçe'yi yönetemez.

Kim gelirse gelsin o şevk kalmadı bende artık.

Cengo
30.Mayıs.2013, 00:19

Harika olur.

erdem344
30.Mayıs.2013, 00:19
Ersun hocaya haksızlık yaptım sanki

Türk olarak tek adayım ersun yanal

Kaka Leite
30.Mayıs.2013, 00:29
Sonu Alex gibi oldu, başımızın tacı edip bir anda sildik yine.

Aykut Kocaman'ın suçu yok onun yorulduğunu ve artık bu işi yapamadığını göremeyen Başkanımızda suç yazık.

Böyle böyle simgelerimizi kaybediyoruz.

Ne olursa olsun yabancı bir teknik adam gelsin, Mustafa Denizli harici çok sıcak bakmıyorum Türk teknik adamlara.

Facx
30.Mayıs.2013, 01:00

Bu ne saçma bi söylem Fenerbahçe yle Eskişehirin hücum gücü bir mi ? Ersun Yanal çok iyi hocadır iyi kadro kurar ama sezon genelinde başarı sağlaması zor çok kırılgan oluyo genelde takımları bi yere kadar götürüp biyerden sonra tıkanıp geriliyo

Burak Akmanoğlu
30.Mayıs.2013, 01:01
Yabancı;Lucescu,Löw,Mancini,Heycnkes
Türk;M.Denizli,Ersun Yanal

Haberler böyle

petrol_fb12
30.Mayıs.2013, 01:07
Bu ne saçma bi söylem Fenerbahçe yle Eskişehirin hücum gücü bir mi ? Ersun Yanal çok iyi hocadır iyi kadro kurar ama sezon genelinde başarı sağlaması zor çok kırılgan oluyo genelde takımları bi yere kadar götürüp biyerden sonra tıkanıp geriliyo

Eskişehir bütün maçlarını izledim bu sezon.Kantlardan paslaşarak cıkıp cezazı içine topu getiren bir eskişehir vardı.Eğer futbol sonuç oyunu olmasaydı Es-Es şampiyon olurdu.Her zaman cok pas yapan bir takım golü "PASLA" bulmaya çalışan bir takım.O pas orginazyonunda Orta saha'da kaptırılan bir top savunma arkasına atıldığı zaman gol oluyor.(KAYSERİ,ELAZIĞ) Hatırladığım maçlar var.Rakip takım topu orta saha'da kaptımı gol bulması cok kolay oluyor.

Aynı yazıda dikkat ettiysen ne yazmışım.

Gol

Bu golü izleyerek ne demek istediğimi anlarsın.

Türk Hocalardan sadece Hamza Hamzaoğlu'nun gelmesini isterdim.

petrol_fb12
30.Mayıs.2013, 01:11
Spor Toto Süper Lig'de 2012-13 sezonunu 2. bitirerek Şampiyonlar Ligi'ne katılmaya kazanan Fenerbahçe Basel'in Young Boys karşısında 1-0 kazanıp 69 puanla şampiyonluğunu ilan etmesiyle seri başı oldu.

Sarı-lacivertlilerin Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'ndaki muhtemel rakipleri ise Salzburg, Nordsjaelland, Zulte Waragem, Atromitos/PAOK oldu.

Eğer Fenerbahçe seribaşı olmasayıd, Lyon, Zenit, PSV, Metalist veya Grasshoppers takımlarından biriyle eşleşecekti ve sarı-lacivertlilerin işi daha zor olacaktı.

sakary Ali
30.Mayıs.2013, 01:11
Heycnkess hadi kariyerine devam etti diyelim. Türkiye'de devam etme olasılığı imkansız gibi. Artık Aziz Yıldırım devrinin bitmesi gerekiyor. Türk bir teknik adamında Aziz Yıldırım ile verimli çalışması zor olur.

a.arıcı-11
30.Mayıs.2013, 01:34
en uygun aday ersun yanal. yabancılarla bir yere varamayacağını anladı artık ülke futbolu. gerek yok. hele bielsa,heycnkess intihar olur. aragones te bu adamların felsefesiyle aynı felsefedeydi. ne olduğu görüldü. ispanya dan türkiye gelen hiç bir hoca başarılı olamaz. heycnkess bayernin başında tek rakibi dortmund du. ki yönettiği takım rakibinin en büyük yıldızını tak diye alabilen takımdı. tatlı su hocalığı yapar bu saatten sonra yaparsa.

Mamadou
30.Mayıs.2013, 03:30

Bu nedir yahu. Allah büyük gelen gideni aratmayacağı ne malum. Millet harbiden şaşırmış.

Bordo61Mavi
30.Mayıs.2013, 03:38
Aykut Kocamani sevmem ama bu resimdeki insanlar kadar sevinmedim gidisine.

Simdi koyun kesenler, Aziz Yildirim gittiginde ne keseceklerini merak ediyorum.

ForsakeN
30.Mayıs.2013, 11:02
O fotograf gercekten Aykut hocanin gidisi uzerine mi cekilmis yoksa eski bi sampiyonluktan ne bileyim gecen seneki kupadan sonra falan mi cekilmis. Ben Aykut hocanin gidisi uzerine bu kadar yapilacagini dusunmuyorum, inanmak istemiyorum. Adam 106 yillik kulup tarihinde ilk defa Avrupa'da yari final gormemizi sagladi. Bu yapilanlar gercekse en hafif tabirle nankorluktur. Tekrarliyorum ben o resmin guncel olduguna inanmiyorum.

Edit: Simdi videolarini izledim de hakikaten o sebeple kesmisler kurbani. Ne diyeyim bos insanlarin yapacagi is. Sorsan kurban bayraminda kurban kesmemislerdir ordakilerin cogu. Yazik. Korkum Allah'in tokadinin olmamasi. Aykut Kocaman' i arayacagiz gibi geliyor..

nannar
30.Mayıs.2013, 11:38
Aykut Kocamani sevmem ama bu resimdeki insanlar kadar sevinmedim gidisine.

Simdi koyun kesenler, Aziz Yildirim gittiginde ne keseceklerini merak ediyorum.

:) Deve kesebilirler...

Aykut Kocaman şike sürecinde Fenerbahçe'ye sahip çıktı. Kulübü sahiplendi.Elinden geleni yaptı.Buraya kadar hepsi tamam fakat başarı konusunda ben sizle aynı fikirde değilim. Son 4 yılda 2 şampiyonluğu biz aldık zaten.Bir şampiyonluk Bursa aldı. Diğer Fenerbahçe şampiyonluğu ise hala sürüncemede ve "şike" iddaalarıyla anılıyor. Yani her ne kadar resmiyette Fenerbahçe şampiyon dense de Trabzonspor hala bu işi kovalıyor. 30 yıldan sonra Türkiye kupasını aldı.Bu bir seriyi sonlandırmak anlamında güzel birşey ama ülkemizde son yıllarda Türkiye Kupası genelde Anadolu takımlarının Avrupa kupalarına açılan kapısı olarak görülen ve büyükler tarafından çok da önem verilmeyen bir kulvar bence. UEFA kupasında yarı final oynamasına gelince. Grup maçlarında iyi mücadele etti ama sonraki turlarda lazio'ya kadar kolay ekipler geldi. Lazio zor bir engeldi ve geçildi. Fenerbahçe mevcut kadrosuyla oraya kadar normal şartlarda da gitmeyi hak ediyordu zaten. Bence Aykut Kocaman'ın futbol takımına kattığı hiçbir şey yok. Aksine eskiden hücum eden bir Fenerbahçe'yi artık 1 gol atınca geriye yaslanıp taraftarları kahreden bir takım haline getirdi. Dün Galatasaray'lı olarak Aykut'un gitmesine üzüldüm dediğimde arkadaşlar kızdı ama gerçekten onun kalması hep bize yaradı ve kalsaydı birkaç sene daha yarayacaktı. Aykut Kocaman T.D. olarak üstüne hiç koymadı.Hep yerinde saydı ve bence artık Fenerbahçe'de ona yeterince şans verildi. Aynı şansı Rıdvan'a vermemişlerdi mesela... Hayırlısı olsun artık.Yeni gelecek hoca ilk senede başarılı olamayabilir ama bence Fenerbahçe'nin önü az da olsa açıldı.Tam olarak açılması içinse kesinlikle başta Aziz Yıldırım olmak üzere yönetimin değişmesi lazım...

SAİT71
30.Mayıs.2013, 11:39
Alex'in kovulmasına tepki koyunca bazı "Aykut Hocacılar" olabilir gitmeliydi zaten demişlerdi. Halbuki Alex'in gönderilmesinden çok bizim tepkimiz onun 8 senelik emeğine bakılmaksızın "KOVULMASINA" idi. Ve yine tepkimiz Aykut Kocaman'dan çok bu tip işleri seven ve bazı dönemlerde diktatörlüğünü ispat etmek isteyen Aziz Yıldırım'a idi.

Gel gelelim bugüne. 3 yıldır iyi kötü bu takımı yöneten bir hoca, bu sene transfer döneminde tam takımın eksiklerini bilen ve ona göre rapor verebilecek bir hoca olarıda geçtim "Ben Burda Olduğum Sürecek Aykut Kalacak" diye geçen seneden beridir sürekli açıklama yapıp [bknz. (http://www.ucnokta.com.tr/haber/Aziz-Y305ld305r305m-quotBen-oldu287um-suumlrece-Aykut-tak305m305n-ba351305ndaquot-17883.html)] şimdide çıkıp Aykut Kocaman İstifa etti haberlerine inanmamız bekleyen bir başkan. Aykut Kocaman'ı teknik anlamda beğenmesemde kişilik olarak Fenerbahçe'ye yakışan bir hoca olduğunu düşünüyordum ancak bana göre sahadaki futbol ve sezon sonundaki başarısızlıklar sonucu takımda kalmaması gerektiğini düşünüyordum. Her neyse. Fakat ortada olan bir şey var. Bu Aziz Yıldırım yıllardan beri arkasındayım dediği adamı gönderiyor. Kimseye acımıyor. Kimsenin elinden birşey gelmiyor.

Kimse kusura bakmasın. Bu olayda Aykut'u sevmiyordum zaten iyi olmuş gibi düşüncelerle hareket etmemek lazım. Burada ciddi bir vizyon eksikliği, sözünde durmama ve takımın geleceğini kötü yönde etkileme söz konusudur. Bu olayda artık dur denmesi geç kalınmış bir tepkinin konması lazımdır. Ne yapıyorsun sen, yeter denmesi lazımdır. Bu olay Aykut Kocaman olayını aşmış tamamiyle kulüp Despotça bir yönetim biçimiyle idare edilmiş ve artık tamamiyle iş çığrından çıkmıştır.

İstifa olayında kimse kusura bakmasında Aykut Kocaman'ın harcandığını düşünüyorum. Bu olayın arkasında daha farklı şeyler var. Aziz Yıldırım kendine en ufak tepki koyanın ipini çekiyor. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın düşüncesiyle hareket edildiği sürece Aziz Yıldırım öyle düşünenleride yollamaya devam edecektir.

erdem344
30.Mayıs.2013, 11:52
www.cizgiden-cikaran.blogspot.ch/2013/05/in-galaxy-far-far-away.html?m=1

petrol_fb12
30.Mayıs.2013, 16:09
@nannar

Biz başarıda değilizki bunu anlayabiliminiz için daha kaç tane cümle kelime yazıcaz anlamadım gitti.

Biz şampiyon varsın olmalayım takım gerikerse küme düşsün.Takım şampiyon oluyor diye sevmedik.

Fenerbahce Yenilsin şampiyon olmasın yeterki "İYİ FUTBOL" oynasın bütün derdimiz bu.

titates1
30.Mayıs.2013, 16:10
Ersun Yanal Istanbul'a gelmis , hayirlisi olsun.

Moussa Sow7
30.Mayıs.2013, 16:11
Ersun Yanal hayırlı olsun.%99 Bitmiş iş.

petrol_fb12
30.Mayıs.2013, 16:13
Ersun Yanal Geldiyse iyi futbol oynayacaz demektir.

Pas yaparak gol atması hobisini bırakırsa acık ara şampiyonuz.

sarianet
30.Mayıs.2013, 16:19
Ersun yalan olmasın da :D

Moussa Sow7
30.Mayıs.2013, 16:23
Şimdi de Lig Tv Son Dakika Olarak geçti.

http://www.ligtv.com.tr/haber/yanal-fener-icin-geldi

titates1
30.Mayıs.2013, 16:25
Aykut Hoca'nin kalmasini isterdim ama Yanal'i da severim , umarim yari sezonda kovulmaz ve uzum vadeli plan yapilir , hayirli olsun , destegimizi vericez.

Fearless Coward
30.Mayıs.2013, 16:28
Hayırlı olsun Fenerbahçe'ye iyi bir futbol istiyordu taraftar en azından bunu başarmak için güzel bir hamle yapmış yönetim.Alper'de çabuk uyum sağlayacaktır takıma ve yine Ersun Yanal faktörüyle Veysel Sarı'da Fenerbahçe'ye gelebilir.

Moussa Sow7
30.Mayıs.2013, 16:37
Aykut Hoca'nin kalmasini isterdim ama Yanal'i da severim , umarim yari sezonda kovulmaz ve uzum vadeli plan yapilir , hayirli olsun , destegimizi vericez.
2010-2011 sampiyonu trabzon diye bir laf söylemiş,Doğruluk payı nedir bilmiyorum.Bilmediğim için susuyorum şimdilik.

Hayırlı olsun Fenerbahçe'ye iyi bir futbol istiyordu taraftar en azından bunu başarmak için güzel bir hamle yapmış yönetim.Alper'de çabuk uyum sağlayacaktır takıma ve yine Ersun Yanal faktörüyle Veysel Sarı'da Fenerbahçe'ye gelebilir.
Veysel Sarı"da Fenerbahçe"ye transfer olacak,Kesin gözüyle bakıyorum.

petrol_fb12
30.Mayıs.2013, 16:37
http://www.footballuser.com/formations/2013/05/725237_Fenerbahce_SK.jpg

Ayrıca cok sevineceğim bir konu olarak.Salih Uçan Gelişmesi olacak.Alper Potuk bu kadar geliştiren Ersun Yanal'dı Salih ondan daha iyi yapıcağı kesindir.

Ayrıca Fizik olarak daha diri bir fenerbahce görücez yeni sezonda.

Yedek Kadro.

http://www.footballuser.com/formations/2013/05/725248_Fenerbahce_SK.jpg

Sol Bek'e kesinlikle bir tane oyuncu Şart.

titates1
30.Mayıs.2013, 16:47
2010-2011 sampiyonu trabzon diye bir laf söylemiş,Doğruluk payı nedir bilmiyorum.Bilmediğim için susuyorum şimdilik.

Veysel Sarı"da Fenerbahçe"ye transfer olacak,Kesin gözüyle bakıyorum.

Ben de duydum ama bir kac Ts sitesi disinda bir bilgi bulamadim , konu hakkinda , cikar ortaya 1-2 gune ama Aziz Baskan en cok ceken kisi bu konudan , bu soylem gercekse cok sasiririm Yanal'i getirmesine.

GebzeLi1907
30.Mayıs.2013, 16:48
Ersun Yanal ı bende destekliyorum. İyi bir ekip ve bir kaç kaliteli transfer ile takımı başarıya götürür ve güzel de futbol oynatır.

GebzeLi1907
30.Mayıs.2013, 16:49
BİLGİ | Fenerbahçe'nin gündemindeki Ersun Yanal, kariyerindeki 303 maçta 140 Galibiyet 65 Beraberlik ve 98 mağlubiyet aldı.

Büyük takımda çalışmamış bir hoca için gayet iyi istatistikler.

petrol_fb12
30.Mayıs.2013, 16:59
Ersun Yanal "GEÇEN GÜN BİR HOCAMIZIN SÖZLERİNİ VAHİM İÇİNDE DİNLEDİM.ARTIK FUTBOL'UN BİR ÖNEMİ KALMADIĞINI TAMAMEN SONUÇA ODAKLI FUTBOL OYNAYACAK OLDUKLARINI SÖYLEDİ.FUTBOL BÖYLE OLMAMASI LAZIM.BİZİM İŞİMİZ ŞARTLAR NE OLURSA OLSUN ÖNCE "İYİ FUTBOL İZLETTİRMEK"

attirson
30.Mayıs.2013, 16:59
Şimdi Ersun Yanal kötü başlarsa stajyer hoca muhabbetleri başlar yine. :) Ben nötr yaklasıyorum Yanal'a orta halli bir performans beklemiyorum ya çok kötü bir performans ya da bir patlama bekliyorum.Transferde nasıl bir politika izleyecek çok merak ediyorum.

erdem344
30.Mayıs.2013, 17:00
Hayırlı olsun ersun hoca 2 3 bomba transfer olur

petrol_fb12
30.Mayıs.2013, 17:04
Transfer Aziz Yıldırım'ın tekerinde ona karşı cıkanı "KOVUYORUZ" onun için Ersun Yanal'ın trasnferlerini hiç beklemeyin.

Redrum
30.Mayıs.2013, 17:10
Bir Galatasaray taraftarı olarak,.Aykut Kocaman'ın istifasından dolayı çok endişelendim, Ersun hocanın da gelişiyle şampiyonluk yolunda en büyük aday Fenerbahçe'dir bana göre.

himone
30.Mayıs.2013, 17:46
Umarım Ersun Yanal'la anlaşırız. Başarılı olur mu veya Aziz Başkanla anlaşabilir mi bilmiyorum ama takıma pozitif futbol oynatmaya çalışacağına eminim. Ama 2 santrafor sistemine güle güle diyelim, Krasic ve Stoch'un gitmemesini isteyebilir. 1 tane düzgün stoper 1 tane de sol bek alsın da ben başka birşey istemiyorum. Alper'in ilk 11'deki yeri de garantilendi :D.

Moussa Sow7
30.Mayıs.2013, 17:50
Ben de duydum ama bir kac Ts sitesi disinda bir bilgi bulamadim , konu hakkinda , cikar ortaya 1-2 gune ama Aziz Baskan en cok ceken kisi bu konudan , bu soylem gercekse cok sasiririm Yanal'i getirmesine.

Twitter"dan Gürcan Bilgiç"e bu konu hakkında soru sorduk.Kendisi öyle birşey söylemediğini söyledi,Aksine o lafı söylese ertesi gün gazetelere manşet olurdu dedi.

Bu arada 2 Hafta içerisinde Stadyum isim satışı gerçekleşebilir.Çok ciddi gelir olacağı söyleniyor.

Escochae
30.Mayıs.2013, 18:04
Abicim ne Ersun'u ne Yanal'ı getirin yabancı bir teknik adamı. Ayrca bu kadar sabırsız bir taraftarında sonuçtan ziyade iyi futbol demesi de gerçekden tuhaf. Başarılı olacağına inanmıyorum. Yazık ederler Aykut Hocanın emeklerine ..

petrol_fb12
30.Mayıs.2013, 18:07
@CRaCPoT

Sabırsız bir taraftar değilim.İyi Futbol görmek istiyorum olay bundan ibaret.Ersun Yanal'ın Gençlerin başında avrupa'da yaptıklarını biliyoruz.

petrol_fb12
30.Mayıs.2013, 18:13
TRANSFERDE ANLAŞMAZLIK

İddiaya göre Aykut Kocaman’ın bir daha geri dönmemek üzere aldığı istifa kararı, kulübün başkanı Aziz Yıldırım ile yaptığı görüşmenin ardından ortaya çıktı.
İKİLİ arasında gerçekleşen transfer zirvesinde Arda Turan yüzünden kavga çıktı. Kocaman hem mevkisinin en iyi oyuncularından hem de dünya çapında bir yıldız olması nedeniyle ısrarla Arda’nın alınmasını istedi. Yıldırım’ın ise maliyetinin yüksek olmasına dikkat çekip “Oyuncuları aldırıyorsun ama aradaki fark yine 10 puan oluyor. Bu adamlar ne işe yarıyor” şeklinde yanıt vermesi üzerine ipler koptu ve Aykut Kocaman istifa kararı aldı.

‘Ali Yıldırım yoksa ben de yokum!’

AYKUT Kocaman’ın F.Bahçe ile bağları koparmasının diğer bir nedeni de yönetici Ali Yıldırım’ın istifa kararı... Özellikle kulübün 3 Temmuz’la birlikte yaşadığı sıkıntılı süreci F.Bahçe’nin minimum hasarla atlatması için Kocaman ve Yıldırım birlikte müthiş bir özveri göstermiş ve ikili arasında çok sağlam bir bağ kurulmuştu. Ancak Aziz Yıldırım’ın cezaevinden çıkmasının ardından Ali Yıldırım ağabeyi ile yaşadığı gerilim nedeniyle geri plana çekildi. Dün de istifasını kulübe gönderdi.
BAŞKAN özellikle geçen sezonun devre arasında Alper Potuk’un 5 milyon Euro’ya alma şansı varken, transfer edilmemesi nedeniyle kerdeşi ile Aykut Kocaman’a kızgındı. O dönem yapılan görüşmelerde “Beni G.Saray ve Trabzon’dan da istiyor” diyen Alper’i Ali Yıldırım “O zaman git, bizim seninle işimiz yok” diye geri çevirmişti. 5 milyon Euro’ya bitmeyen transfer bu sezon 6 milyon 250 bin Euro ve Orhan Şam ile Bienvenu karşılığında tamamlanmasının faturasını Aziz Yıldırım kardeşine ve Kocaman’a çıkardı.

zeck17
30.Mayıs.2013, 18:50
Ne yazık ki fenerbahçenin olası bir Ersun Yanal hamlesinde baya geriye gideceğini ve bu sezonki topladığı puanı toplayamayacağını düşünüyorum

petrol_fb12
30.Mayıs.2013, 18:52
Ne yazık ki fenerbahçenin olası bir Ersun Yanal hamlesinde baya geriye gideceğini ve bu sezonki topladığı puanı toplayamayacağını düşünüyorum

Başarılı olucaktır.

http://www.ahaber.com.tr/webtv/videoizle/arti-futbol--24032013

Ersun Yanal'ı tanımak için iyi bir program bende yeni izlemeye başladım.

sarianet
30.Mayıs.2013, 18:54
Ntvspor magat ve prosineçkiyi yazdı tam karar verilmedi sanırım

Namzet
30.Mayıs.2013, 19:16
Ya ne Ersun Yanal'ı allah aşkına,Alex doğru diyor bu takım avrupayı hedeflemiyor derim Ersun hoca gelirse..

petrol_fb12
30.Mayıs.2013, 19:18
Ya ne Ersun Yanal'ı allah aşkına,Alex doğru diyor bu takım avrupayı hedeflemiyor derim Ersun hoca gelirse..

Yabancı hoca geldiğinde Avrupa'yımı hedeflemiş oluyoruz ? :0:

Türkiye'de şu anda Fenerbahce'nin başına geçiçek iki yerli antrenör var.Bir Hamza Hamzaoğlu Diğeri Hamza Hamzoğlu.

Denizli,Yılmaz Vural bunları getirmez bir daha Aziz Yıldırım.

Yabancı olarak.Bu sene herkesin hayranlıkla söz ettiği Real Sociedad TD Philippe Montanier isterdim.

mwaru
30.Mayıs.2013, 19:41
Ersun Yanal Gençlerbirliği ile Uefa'da 4.tura kadar yükselmiş bir isim.En son Eskişehir'in Marsilya karşısında nasıl oynadığını da gördük.O yüzden bir şans verilmeli.

Namzet
30.Mayıs.2013, 19:43
Yabancı hoca geldiğinde Avrupa'yımı hedeflemiş oluyoruz ? :0:

Türkiye'de şu anda Fenerbahce'nin başına geçiçek iki yerli antrenör var.Bir Hamza Hamzaoğlu Diğeri Hamza Hamzoğlu.

Denizli,Yılmaz Vural bunları getirmez bir daha Aziz Yıldırım.

Yabancı olarak.Bu sene herkesin hayranlıkla söz ettiği Real Sociedad TD Philippe Montanier isterdim.

Böyle hocalarla avrupada hiç bir şey yapamayız

Önder HOCA
30.Mayıs.2013, 19:46
işe iyi yandan bakıyorum en azından 6 ay sonra ersunla beraber aziz yıldırımda gider

ReaList
30.Mayıs.2013, 20:11
Öncelikle yeni gelecek hocanın kaliteli bir hoca olması şart ve Aziz Yıldırım Fenerbahçe'sine göğüs gerebilecek bir kişi olması çok önemli.

Sene 2002-2003 Fenerbahçe ligi 51 puanla 6.sırada bitirmiş ve psikolojik açıdan bitik bir durumda. Takımın başına Cristoph Daum getirilir ve o adam üst üste 2 sene şampiyon olur, 3. senesinde 81 puanla 2.olarak görevden ayrılır. Ayrılırken 3 senelik bir emek ve birikmişlik bırakır, Daha önce üst düzey bir başarısı bulunmayan Arthur Zico takımın başına getirilir ve Daum'un mirasını yer. İlk senesinde şampiyon olur ikinci senesinde ligde düşüş gösterir.

Sene 2008-2009 Fenerbahçe ligi 61 puanla 4.bitirmiş ve psikolojik açıdan yine bitik bir durumda. Takımın başına tekrardan Cristoph Daum getirilik, çok kısa sürede takım oluşturulur ve toparlanır hatta ilk 10 haftada 9 galibiyet elde edilir. Sezon sonunda hem ligde hem de kupada son maçlara kalınır ancak Daum talihsiz bir şekilde bıraktığı senaryoyu tekrar yaşar. Ancak 1 sene içinde takımı tekrar potaya çıkarması ve sistem adaptasyonu önemlidir. Yerine daha önce üst düzey bir başarısı bulunmayan Aykut Kocaman getirilir. İlk senesinde şampiyon olur ve diğer 2 senede gitgide takımın lig performansı düşer.

Zico ve Kocaman'ın en büyük şansı Daum'un onlara sağlam bir takım bırakması ve sistemi oturtmuş olması. Zico ve Kocaman'ın Fenerbahçe'ye sistem olarak ekstra bir şeyler kattığını söylemek zor ki kendileride bunu dile getirmişlerdi.

Sene 2012-2013 Fenerbahçe ligi 61 puanla 2. bitirdi (Allahtan Galatasaray dışında rakip yoktu) ve psikolojik açıdan bitik bir durumda. Gel gelelim kuru fasulyenin faydalarına : )

Fenerbahçe'ye lazım olan Daum tarzında bir adam (Daum değil) Yani toparlayıcı, bütünleştirici ve kısa sürede inşa edici, Zico veya Kocaman gibi Teknik Direktörlük kariyerlerinde yeni bir adım peşinde olacak kişi Fenerbahçe'ye bu süreçte başarı getiremez çünkü ortada bir miras yok, birikim yok sadece sıkıntı ve Aziz Yıldırım baskısı var. Gelecek adamın bunlara göğüs gerecek biri olması lazım.

uAburak89
30.Mayıs.2013, 20:35
Aykut Kocaman'ın yerine Ersun Yanal'ın gelmesi Aykut Kocaman'ı eleştiren Fenerbahçe taraftarları için büyük hayalkırıklığı olur, köklü değişiklikler olacağını sanmıyorum. Gelirse de uzun süre kalabileceğini düşünmüyorum.

SAİT71
30.Mayıs.2013, 20:37
Bazı kaynaklarda; Ersun Hoca ile anlaşılamadığı haberleri geliyor yazılmış.

himone
30.Mayıs.2013, 20:52
Bence kim gelirse gelsin önemli değil. Kaliteli adam gelirse güzel futbol oynatır başarılı olur, tüm FB taraftarı mutlu olur. Kalitesiz adam gelirse başarısız olur Aziz Yıldırımla birlikte gider, tüm FB taraftarı yine mutlu olur. Her türlü bizi güzel bir gelecek bekliyor sadece biraz daha sabır.

luganoagan
30.Mayıs.2013, 22:08
Eskişehirspor, teknik direktör Ersun Yanal'ın kulüpten ayrılmasına onay verdi. NTVSPOR

TeNaciOUS MidFieLdeR
30.Mayıs.2013, 22:20
@balde_mir_07
İçerik Sorumlusu

ibrahim iyi guzel diyorsun da o kisiyi atayacak adam da aziz baskanin kendisi. onu takimin basina getiren kisiye nasil gogus gerer gelecek kisi. (:

dediklerine katiliyorum ancak gelecek kisi de aziz baskanin ekseninde olacaktir, yerine yeni bir baskan gelmedikce bu boyle devam eder.

petrol_fb12
30.Mayıs.2013, 22:25
Deneyimli gazeteci ve eski Fenerbahçe yöneticisi Uğur Dündar, sahibi olduğu Artı 1 TV'de Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın Aykut Kocaman'ın istifası sürecinde kendisine anlattıklarını açıkladı
"İlk günden itibaren Aykut Kocaman’ın arkasında durdum. Şu anda yeni teknik direktör konusunda bir isim kararlaştırmadık. Bu sene mutlaka şampiyon olmamız gerekiyor. Tüm hazırlıklarımızı bu hedef doğrultusunda yapacağız."
"Aykut Kocaman, Aziz Yıldırım’a transfer edilmesi için bir oyuncu adı verdi. Aziz Yıldırım da bu oyuncunun maliyetinin yüksek olduğunu söyledi. Bunun üzerine Aykut Kocaman ‘Kendimi kıskaç içinde hissediyorum, artık taşıyamayacağım’ diyerek toplantı odasından ayrıldı."

Fenerbahce Babasının malı ya ! Krasiç 7 Milyon Euro Mehmet Topal 4.500.000 Milyon Euro daha sayıcağım nice oyuncular var !

Bordo61Mavi
30.Mayıs.2013, 22:48
Ugur Dundar'in dedigi ile Aykut Kocaman satilmaz.

petrol_fb12
30.Mayıs.2013, 23:25
Ugur Dundar'in dedigi ile Aykut Kocaman satilmaz.

Ben değil ama..Ben burda olucaım sürece Aykut Kocaman'da burda diyen Aziz Yıldırım sattı..

Uğur Dündar burda Aziz Yıldırım'dan duyduğunu anlatmış

Bordo61Mavi
30.Mayıs.2013, 23:51
Tamda adamina vermis haberi. Ugur Dundara eskiden inanirdik onun ozgur haberciligi bitmis

Yine diyorum, her ne kadar sevmesemde Fenerbahcenin efsanesi Aykut'tur , Aziz degil.

Yildirim toplamis yanina saz arkadaslarini (Ridvan....vs) onune geleni harciyor. Iyice yoldan cikti bu adam.

Simdiye kadar niye istifa kabul etmemis ? Taraftar Aykutu sevdigi icin, Aykutu taraftara karsi kalkan olarak kullandi. Simdi niye vazgecti acaba cok merak ediyorum

uAburak89
30.Mayıs.2013, 23:54
"İstifa kabul etmek" lafı çok saçma aslında. İstifa tek taraflı bir karar, gerçekten bırakmak isteyen, bırakacak olan, bırakan bu eyleminin arkasında durur. Yapamıyorum, gücüm yok, başarısız oldum vb sebeplerle işine devam etmek istemeyen birisi bırakır. Bunun kabulü veya reddi olmaz. Zorla mı çalıştıracaksın?

erdem344
30.Mayıs.2013, 23:58
Tamda adamina vermis haberi. Ugur Dundara eskiden inanirdik onun ozgur haberciligi bitmis

Yine diyorum, her ne kadar sevmesemde Fenerbahcenin efsanesi Aykut'tur , Aziz degil.

Yildirim toplamis yanina saz arkadaslarini (Ridvan....vs) onune geleni harciyor. Iyice yoldan cikti bu adam.

Simdiye kadar niye istifa kabul etmemis ? Taraftar Aykutu sevdigi icin, Aykutu taraftara karsi kalkan olarak kullandi. Simdi niye vazgecti acaba cok merak ediyorum

Yargıtay ....

erdem344
31.Mayıs.2013, 00:08
http://l1305.hizliresim.com/19/y/nmw88.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

petrol_fb12
31.Mayıs.2013, 03:29
F.BAHÇE’DE Aykut Kocaman’ın istifasının ardından gündem bir anda yeni teknik direktörün kim olacağına dönerken, başkan Aziz Yıldırım istifalar nedeniyle hem hocasına hem de kardeşi Ali Yıldırım’a kırgın.

Atletico Madridli Arda Turan transferinde ters düştüğü Kocaman’a “Oyuncuları aldırıyorsun ama fark yine 10 puan oluyor. Bu adamlar ne işe yarıyor?” yanıtıyla tepki gösteren, Alper Potuk’un geçen sezon 5 milyon Euro’ya alınmamaması ve Alex’in gönderilmesinin faturasını Ali Yıldırım’la teknik direktörüne çıkaran Yıldırım ikiliyle ilgili düşüncelerini yakın çevresine şu sözlerle ifade etti:

‘GİDECEĞİNİ ANLADIM’
“AYKUT Kocaman sezon içinde istifa etti. Devre arasında geri dönüş yaptı. Ligin son haftalarına girerken tekrar istifa etti. Anladım ki geri dönmeyecek ve zaten gidecekti. O nedenle istifasını kabul ettik.
ALİ’YE ise çok üzüldüm. Ortada bir şey yoktu. Çalışıyorken, transfer görüşmeleri yaparken durup dururken istifa etti. En güvendiğim insanlar beni yarı yolda bıraktı.”

Alicanfmfan
31.Mayıs.2013, 05:00
Ben halen inanamıyorum habere. Bir şekilde öyle veya böyle geri döneceğine inanıyorum yani inşallah. :D

Şaka bi yana Ersun Yanal hamlesi gerçekleşirse , iki ihtimal olur fenerbahçe için ya zirve yada dip ortası yok bunun. Tabii birde kötü bir seri gelirse hemen goygoycular ''Futbol oynamamış adam ne anlar futboldan'' diye başlarlar.

titates1
31.Mayıs.2013, 14:37
Ultraslan , Gfb ve Çarşı , Gezi Parkı'na direnmeye gidiyor , gözlerimden yaş geldi yemin ediyorum , ellerinize , ayaklarınıza kurban olayım , helal olsun.

SAİT71
31.Mayıs.2013, 15:45
Helal olsun... Bu katliama sessiz kalınması ayıp olurdu. Ancak Padişahın yeniçerileri tarafından hırpalanabilirler...

petrol_fb12
31.Mayıs.2013, 15:52
Yapılan haklı veya haksız ajanslara o fotoraflar düştükçe gözyaşlarıma hakim olamıyorum.

Ne kadar tahmülsüz bir millet olduk böyle.Kimsenin kimseye saygısı kalmamış..

En cok üzen haber beni.Polis Taksim Metro'suna biber gazı atıp kapaları kapatması oldu..

Allah Sonumuzu hayır etsin..

12 Numara,Çarşı,UltraAslan tepkisini koyuyor.Taksim'de akşam bir tek dileğim ölüm olmasın.

ForsakeN
31.Mayıs.2013, 17:21
Fenerbahçe'deki sportif direktör ve teknik direktörlük görevlerinden istifa eden Aykut Kocaman, "Son yaşanan toplantının ardından; benim için bir nöbet değişimi, kulübümüz için bir kan değişimi zamanının geldiğini hissettim. Kararımı kesinleştiren yegane unsur budur. Bunun dışındaki spekülasyonlara itibar edilmemesini rica ederim" dedi.
İstifa kararının ardından sessizliğini bozan Kocaman, yaptığı açıklamada, ayrılık süreciyle ilgili bazı konulara değindi. Bu konuda fazla yorum yapıp, polemik yaratmak istemediğini kaydeden Kocaman, kamuoyunun merak ettiği konulara açıklama getirmek istediğini vurguladı.
Fenerbahçe'de görev yaptığı dönemde Türk futbolunun ve sarı-lacivertli kulübün maruz kaldığı sürecin normal sonucu olarak, bir futbol takımının hocasının ya da sportif direktörünün çok daha dışında bir takım görev ve sorumlulukları üstlendiğini belirten Kocaman, şunları kaydetti:
"Herkes biliyor ki; bu mücadeleyi bir saniye bile düşünmeden büyük bir istekle ve gururla yaptım. Ama bir yandan da, sportif rekabetin getirdiği tatlı yorgunluğun, gerginliğin çok daha ötesinde olan bu durum, zaman geçtikçe beni daha da çok yıprattı, ruhumu yordu. Beni asıl yaralayan ise bu zorlu süreci bir şekilde geride bıraktıktan sonra, bu sezona başlarken kendi içimizde yaşadığımız sorunlar ve bu sorunların aile içindeki yansımaları oldu. Lafı daha fazla uzatmadan gelinen bu noktada; ayrılık kararımın bu doğrultuda şekillendiğini ve bu kararı en doğru zamanda aldığıma inandığımı söylemek istiyorum. Son yaşanan toplantının ardından; benim için bir nöbet değişimi, kulübümüz için bir kan değişimi zamanının geldiğini hissettim. Kararımı kesinleştiren yegane unsur budur. Bunun dışındaki spekülasyonlara itibar edilmemesini rica ederim. Bu noktada yeni teknik heyette görev yapacak meslektaşlarıma sonsuz başarılar diliyorum. Kendilerine değerli bir futbol mirası bıraktığıma, yürekten inanıyorum."
BAŞKAN YILDIRIM VE YÖNETİCİLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Fenerbahçe'de dört yıldır büyük bir heyecan, azim, mutluluk ve sayısız güzel duyguyla görev yaptığını belirten Kocaman, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri dahil birlikte çalıştığı herkese teşekkür etti.
Kocaman şunları kaydetti:
"Görev yaptığım süre zarfında benimle birlikte çalışan tüm futbolcu kardeşlerime, teknik heyetteki arkadaşlarıma, çok değerli kulüp çalışanlarına tüm kalbimle teşekkür etmek istiyorum. Görev sürem boyunca yapmaya çalıştıklarımı, ideallerimi, hedeflerimi, prensiplerimi anlayan, anlamaya çalışan, destek veren, katkıda bulunan herkese ve bu çerçevede büyük Fenerbahçe taraftarına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Aynı şekilde, ilk günden itibaren sadece ve sadece Fenerbahçe'nin başarısı için çalıştığımız, tarihimizin en zor günlerinde tüm zorlukları birlikte göğüslediğimiz, iyi günde, kötü günde yanyana yürüdüğümüz başta Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Sayın Başkanı Aziz Yıldırım'a ve halen görevde olan olmayan değerli yönetici arkadaşlarımıza tüm samimiyetim ve içtenliğimle teşekkür etmek istiyorum.
Fenerbahçe ailesi olarak hep birlikte kazandığımız başarılar, kupalar bir tarafa; bizlere yaşatılan, yaşattırılan büyük zulüm sırasında ortaya koyduğumuz dayanışma, birlikte hareket etme gücü ve başarısı gerçekten çok önemliydi. Bu mücadelenin devam etmesinde bir damla katkım olduysa bunu da kendim ve ailem için büyük bir şeref sayarım."
"HAK EDEREK KAZANDIĞIMIZ KUPALAR..."
Her zaman çok sevdiği, neredeyse çocukluğundan bu yana mesleği olan futbol açısından bakıldığında önemli başarılara imza attığını vurgulayan Kocaman, kazandıkları kupaları son zerresine kadar hak ettiklerini vurguladı.
Saha başarıları kadar kulübün prensiplerine, geleneklerine saygılı ve özellikle takım ruhu, özveri, çalışma, disiplin, meslek ahlakı gibi özellikleri benimsemiş bir Fenerbahçe yaratma konusunda da bir hayli yol katettiklerini anlatan Aykut Kocaman şöyle konuştu:
"Benim her zaman en çok sevdiğim ve neredeyse çocukluğumdan bu yana mesleğim olan futbol açısından bakıldığında önemli başarılara imza attığımızı biliyorum. Son zerresine kadar hakkederek kazandığımız kupalar ve özellikle son sezonda tüm camiamıza çok büyük bir heyecan yaşatan Avrupa yolculuğumuz tek kelimeyle unutulmazdı. Avrupa'da çıtayı yükselttik, vites büyüttük. Kuşkusuz Fenerbahçe bundan sonra Avrupa sahnesine çok daha özgüvenli ve güçlü olarak çıkacaktır. Ancak en az bu saha başarıları kadar önem verdiğim bir konu olarak; kulübün prensiplerine, geleneklerine saygılı ve özellikle takım ruhu, özveri, çalışma disiplin, meslek ahlakı gibi özellikleri benimsemiş bir Fenerbahçe yaratma yolunda da bir hayli yol kattettiğimizin fakındayım. Bu da; arkama dönüp baktığımda beni en çok mutlu edecek kazanımlarım olacaktır. Umarım benden sonra Fenerbahçe'yi yönetecek teknik kadrolar da futbolun vazgeçilmezleri olarak kabul edilen unsurları daha da ileri taşırlar."

Kaynak : AA

Yine karakterini ortaya koymuş Kocaman adam

ForsakeN
31.Mayıs.2013, 22:18
Bülent Uygun Anteple tekrar anlaşmış. Neyseki bize gelme ihtimali kalmadı

wladcas
31.Mayıs.2013, 22:31
En büyük aday Ersun Yanal gelir bence.Bir de Veysel'i getirir yanında.

Namzet
01.Haziran.2013, 00:04
Hollandanın 2010 dünya kupasındaki hocası ile de görüşecekmişiz umarım olur beğendiğim bir hocaydı

Cengo
01.Haziran.2013, 00:12
Hollandanın 2010 dünya kupasındaki hocası ile de görüşecekmişiz umarım olur beğendiğim bir hocaydı

Allah korusun.

sananes
01.Haziran.2013, 05:30
Mustafa Denizli imzayı atmak üzereymiş deniyor.

erdem344
02.Haziran.2013, 12:11
Hazır olaylar varken bizim başkanıda indirsekya :D :D :D

KanaKe
02.Haziran.2013, 15:48
Mustafa Denizli imzayı atmak üzereymiş deniyor.
denizliyi ikinciye getirmez baskan akli varsa.. daumu ikinciye getirdide ne oldu? ayrica denizli fener düsmanidir kesinlikle böyle bir hata yapilmamali.

Mamadou
02.Haziran.2013, 16:15
Mustafa Denizli'yi getireceksen Aykut Kocaman'ı niye sildin diye sorarlar adama.

GebzeLi1907
02.Haziran.2013, 16:21
Gelecek dönem için Ferit Şahenk'in başkanlık için adının geçmesini bırak, bu kişi klupten içeriye dahi sokulmamalı. Fenerbahçe klubüne yakışan budur.

himone
02.Haziran.2013, 16:51
Gelecek dönem için Ferit Şahenk'in başkanlık için adının geçmesini bırak, bu kişi klupten içeriye dahi sokulmamalı. Fenerbahçe klubüne yakışan budur.

Sebep nedir söyleyebilir misin?

zeck17
02.Haziran.2013, 17:04

Olaylardaki ntv'nin tutumu olabilir

GebzeLi1907
02.Haziran.2013, 17:07

sahibi olduğu ntv kanalının, taksimdeki olayları ekrana taşımaması halkın değil iktidarın adamı, yalakası olması.

direnişin ve halkın takımına böyle bir kişi yakışmaz.

fenerbahçe kongresi de asla ve asla bu kişiye prim vermez.

ReaList
02.Haziran.2013, 17:17
Aziz Yıldırım da bugün öyle. Kongre primin Allah'ını veriyor.

GebzeLi1907
02.Haziran.2013, 17:23
Aziz Yıldırım ile Ferit Şahenk farklı. Aziz Yıldırım dan nefret etsem de kendisi iktidarın adamı değil, olmaz. Stada verdiği isim ve arkasında duruşu malumdur. Fenerbahçe dergisinde zaman zaman yazdığı yazılar malumdur.

Aziz'e olan destek 3 temmuzda klubun ele geçirilmesine karşı kimseyi vermemek adına biraz, biraz da kendi adamları vasıtasıyla.

Olası kongrede de Aziz'e ne destek verildiğini göreceğiz. Mali kurul kongrenin tamamını yansıtmıyor, bir önceki genel kurul ise biraz vefa biraz da dediğim gibi Aziz Yıldırım'ı teslim etmemek adına o şekilde gerçekleşti. Bir dahaki böyle olmaz.

GebzeLi1907
02.Haziran.2013, 17:24
İktidara yakın mesajlar vermiştir verebilir Aziz Yıldırım da klup başkanı olarak bundan doğalı yok ama teslim olmak kendini ona adamak onun adamı olmak bambaşka birşey. Şahenk de bu var

sui generis
02.Haziran.2013, 17:42
İktidar ile Aziz Yıldırım'ın yakın olduğunu düşünebilirsiniz ancak bu adam 'Ne şikesi memleket elden gidiyor' diyen birisi. Ferit Şahenk'in kişiliğini vs bilmiyorum ancak dün sınırları zorlamıştır. Olmasın abi , Fenerbahçe'ye başkan mı yok.

GebzeLi1907
02.Haziran.2013, 17:45
Onun yerine zor durumdaki halka koşulsuz kucak açan divan hotel sahiplerinden Ali Koç yakışır o makama, inşallah günü geldiğinde o oturur.

Rsa
02.Haziran.2013, 17:50
Ali Koç gerçekten çok yakışır. Umarım bir gün oturacak o başkanlık koltuğuna.

TeNaciOUS MidFieLdeR
02.Haziran.2013, 18:02
Mustafa Denizli'yi getireceksen Aykut Kocaman'ı niye sildin diye sorarlar adama.

ben istifa olarak algiliyorum, aciklamalari da ayni yonde. silindigi kanisinda degilim, zaten sezon sonu birakacagi asikardi. takimi avrupada yarifinale cikardigi halde taraftarina yaranamayan biri olarak gelecegi ile alakali isigi gorememis olabilir. ayrica cok yiprandi, birakmasi dogru karardi. keske cok daha fazla arkasinda durabilseydi taraftarlar, ama eminim onun istifasina sevinen kismin yuzdesi cok daha fazladir.

Önder HOCA
04.Haziran.2013, 01:00
tarihte bugün 4 haziran 2004 alex fenerbaçeye imza attı
hey gidi günler

Namzet
04.Haziran.2013, 17:03
500 binin üzerinde takipçisi bulunan hesaptan paylaşılan diğer mesajlarda ise, "Süper Kupa'da oynayacağımız maça, gerekirse Beşiktaş taraftarlarını da davet ederek, Türk Futbolu'ndaki kötü tabloya son vermek istiyoruz. Çağrımız ilk başta gülünç gelebilir. İlk önemli maçta ya da yöneticilerin açıklamaları sonrasında bu yapının bozulacağı öngörülebilir. Doğru, ancak biz taraftar olarak; bundan sonraki her olayda sağduyu sahibi olur, yöneticilerin önümüze geçmesine izin vermezsek başarabiliriz. 12 Numara olarak, TFF nezdinde, tüm tribün gruplarına ve tüm taraftarlara açık çağrımızdır: 'Gelin Süper Kupa'yı omuz omuza izleyelim.' " ifadeleri yer aldı.

-----

Olması gereken de bu

sarianet
04.Haziran.2013, 17:44
İki sene önce oynanmayan fb bjk maçı vardı
beşiktaşı da çağıralım maça üçlü bi turnuva yapsınlar kazanan süper kupayı alsın alsın :D

Ersun yanal heran açıklanabilir diyo ertem şener

uAburak89
04.Haziran.2013, 18:44
SEDAT KAYA ‏@SEDATKAYA_1 3 dk
SON DAKİKA: Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Ersun Yanal oldu.. Yarın resmi açıklama yapılacak

sui generis
04.Haziran.2013, 20:29
500 binin üzerinde takipçisi bulunan hesaptan paylaşılan diğer mesajlarda ise, "Süper Kupa'da oynayacağımız maça, gerekirse Beşiktaş taraftarlarını da davet ederek, Türk Futbolu'ndaki kötü tabloya son vermek istiyoruz. Çağrımız ilk başta gülünç gelebilir. İlk önemli maçta ya da yöneticilerin açıklamaları sonrasında bu yapının bozulacağı öngörülebilir. Doğru, ancak biz taraftar olarak; bundan sonraki her olayda sağduyu sahibi olur, yöneticilerin önümüze geçmesine izin vermezsek başarabiliriz. 12 Numara olarak, TFF nezdinde, tüm tribün gruplarına ve tüm taraftarlara açık çağrımızdır: 'Gelin Süper Kupa'yı omuz omuza izleyelim.' " ifadeleri yer aldı.

-----

Olması gereken de bu

Abartmayalım bence.

darkkobal123
04.Haziran.2013, 21:52
Abartmayın bencede. Futbol ile siyaseti birbirine karıştırmamak gerek. Bunlar lafta kalır, kimse kimseyi kandırmasın. :)

Corpus
05.Haziran.2013, 00:22
Abartmayalım bence.

Neden Muhammet ? farklı tarafların omu omuza maç izlemesi olamaz mı ?

Ben maç izlerken deliren biri olarak söylüyorum. Birçok derbiyi rakip takımı tutan arkadaşlarımla izliyorum ve en ufak sıkıntı olmuyor. Bence bu hayal değil

sui generis
05.Haziran.2013, 00:29
Bu birleşmenin amacı belliydi. ondan öteye gitmemeli.

Nedeni de şu ; şimdi yine 3 temmuz muhabbetleri yapmak istemiyorum ama o günleri unutmadım, çoğu Fenerbahçe taraftarı da unutmadı. Neyse ; ben kesinlikle karşıyım.

erdem344
05.Haziran.2013, 00:35
Bence de abartmayalım.

SAİT71
05.Haziran.2013, 00:43
Valla hakem felan bir haksız penaltı versin anında ortam değişir... Hepsi kanlı bıçaklı olur. Birde 2 taraftar grubunun haricinde üçüncüyüde işin içinde düşünemiyorum :D

Corpus
05.Haziran.2013, 00:50
Biz bu kafayla gidersek daha çok kan dökülür kavgalar olur futbol maçlarında.

Spor dostluk, kardeşliktir diye hiç söylemeyin bence.

sui generis
05.Haziran.2013, 01:00
Futbolda kan dökülmemesi için omuz omuza olmak gerekmiyor.

Mamadou
05.Haziran.2013, 01:30
Futbolda rekabet kaldığı yerden devam etsinde ama hiç bir şey eskisi gibi olmasın. olmayacakta inşallah.

erdem344
06.Haziran.2013, 10:29
Alex yine gereksiz şekilde konuşmuş yapma bunları kaptan

himone
06.Haziran.2013, 17:53

O haberlere hemen inanmamak lazım, bizim Türk medyasının yalan potansiyelinin bir sınırı yok malesef. Alex uzun zaman önce "artık Türk medyasına açıklama yapmayacağım, sürekli yalan söylüyorlar" demişti. Haber doğru olabilir ama olmama ihtimali daha yüksek.

Namzet
06.Haziran.2013, 18:08
Alex,twitterinden böyle konuşma yaptığı iddaalarını yalanladı görüşmemiş kimseyle

himone
06.Haziran.2013, 18:13
Demin Ntvspor'daki haberi izledim, Brezilya'da bir internet sitesine açıklama yaptığını söylüyorlar.
Ve Twitter'dan açıklama yaptıını da reddetmiş.

ReaList
06.Haziran.2013, 20:48

Erdem yine derken : )

Adam giderken zaten basın toplantısı yaptı, Kimsenin arkasından da konuşmadı. Çıktı eğrisiyle-doğrusuyla her şeyi söyledi ve gitti. Söyledikleri bizim için çok önemliydi en azından içeride ne dolapların döndüğünü az çok gördük, Örneğin Aziz Yıldırım'ın işine gelmediğinde gözünü kırpmadan herkesi silebildiğini, Aykut Kocaman'ın oyuncularıyla iletişiminde bazı problemler olduğunu falan.

Son senelerde oyuncu-hoca ilişkilerinde en çok problem yaşayan takım olduğumuz gerçeği ve çok değil geçtiğimiz günlerde Aziz Yıdırım'ın kardeşiyle hocayı bir kalemde nasıl sildiği gerçeği, Bu adamın sözlerinde zaten yatıyordu. Görenler o zamandan gördü.

SAİT71
06.Haziran.2013, 22:12
En azından Aziz Yıldırım kadar gereksiz konuşmuyor Alex. :)

uAburak89
07.Haziran.2013, 14:16
Yanal'ın prensi Cristian şeklinde bir haber gördüm, doğruysa galiba ya teknik direktörler ya da taraftarlar futboldan anlamıyor.

sarianet
07.Haziran.2013, 16:19
Cristian şu takımda en sevmediğim oyuncu

E.Cartman
07.Haziran.2013, 17:00
Yanal'ın prensi Cristian şeklinde bir haber gördüm, doğruysa galiba ya teknik direktörler ya da taraftarlar futboldan anlamıyor.

ya da Cristian'ın teknik direktörlere karşı farklı bir çekiciliği var. Kıvırcık saçlarından mıdır nedir :D

sui generis
07.Haziran.2013, 17:49
Cris öyle 'takımımda olmasın , Allah korusun' tarzı futbolculardan değil bence. Fenerbahçe'de hep mevki sıkıntısı yaşadı. ya defansif orta saha dendi ya da ofansif orta saha. ikisini de tam yapamadığı için kötü gözüktü. hala Cristian'ı sevmem ama eleştiriler fazla.

Escochae
07.Haziran.2013, 23:31
Şimdide Laudrup iddası çıkmaya başladı(Kaynak:Ntvspor). Hemen bitirsinler artık şu teknik direktör işini çok uzadı.

Namzet
07.Haziran.2013, 23:35
Tüm işaretler Ersun Yanal'ı gösteriyor,hayırlısı

Önder HOCA
08.Haziran.2013, 00:13
http://www.youtube.com/watch?v=_NZwL93Urqc
buruno alves ve meireles oynuyor canlı yayın

Sheriff
08.Haziran.2013, 01:17
Sakatlandı bizim eleman :)

sarianet
08.Haziran.2013, 13:44
Bielsa at. Bil. Ayrılmış

sarianet
08.Haziran.2013, 13:45

Salihtir o ikisi de kıvırcık karoştırmıştır yanal

byariff
08.Haziran.2013, 14:13
https://pbs.twimg.com/media/BMOpFDZCQAI2K_b.jpg:large

BleedingMoon
08.Haziran.2013, 14:25
ete gelmiş rambo okan :D

europeanconquer
08.Haziran.2013, 14:25
Biraz büyük mü ne ya bu adam ? :n:

Suicider
08.Haziran.2013, 14:26
Tam bir Vahe Kılıçarslan :D

SAİT71
08.Haziran.2013, 16:50
Abi adamın duruşu bile korku verici. Sahadaykende böyle ürkütücü olur inşallah :)

ReaList
08.Haziran.2013, 18:03
Egemenle beraber uyumları müthiş olur. Kale muhafızları : )

darkkobal123
08.Haziran.2013, 18:38
Amigo sanki duruşa bak. :n: Şaka bir yana fiziği muhteşem, tam bir defans oyuncusu.

E.Cartman
09.Haziran.2013, 22:01
#DirenFenerbahçe :n::n:

Fenerbahçe'nin başarılı orta saha oyuncusu, ülkesi Brezilya'da çarpıcı açıklamalarda bulundu. Avrupa'da başka bir kulübe gitmeyeceğini belirten Baroni, Fenerbahçe'den ayrılması durumunda Brezilya'ya döneceğini ifade etti. Brezilyalı oyuncu ayrıca, "Eğer Fenerbahçe'ye yardımcı olursam Türk vatandaşı da olurum. Evet olurum çünkü Türkler bana gerçekten çok iyi davranıyorlar" şeklinde konuştu.
http://skorer.milliyet.com.tr/baroni-avrupa-da-baska-kulube/fenerbahce/detay/1720660/default.htm

OrcunFB
09.Haziran.2013, 22:41
#provakasyonlaragelmiyoruz :n:

EndoplazmiK RetikuluM
09.Haziran.2013, 22:46
İyi güzel transfer de başımıza kalmasın sonra :p

http://i.imgur.com/8gdukgU.jpg

Facx
09.Haziran.2013, 22:54
İyi güzel transfer de başımıza kalmasın sonra :p

http://i.imgur.com/8gdukgU.jpg

ahaha gerçek mi bu :D 1.1.1900 tarihinde antepe transfer oluyomuş o nasıl oluyo anlamadım :D

EndoplazmiK RetikuluM
09.Haziran.2013, 23:09
ahaha gerçek mi bu :D 1.1.1900 tarihinde antepe transfer oluyomuş o nasıl oluyo anlamadım :D

Ben arkadaşın yalancısıyım :D

http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2479582&postcount=442

Fearless Coward
09.Haziran.2013, 23:36
Altta FMRTE açık beyler adam bizi yiyiyor anlayacağınız.

Kaka Leite
09.Haziran.2013, 23:37
#DirenFenerbahçe :n::n:

http://skorer.milliyet.com.tr/baroni-avrupa-da-baska-kulube/fenerbahce/detay/1720660/default.htm

Artık öyle bir düzeye geldim ki.

Beni antreman sahasına atsalar gidip öldürebilirim. Tüm Fenerbahçeli kardeşlerim için yapabilirim bunu.

Biz bu adamı çekmek zorunda mıyız ? Yetti yahu, bir git arkadaş. Kaç senedir çekiyoruz seni bu sezon artık doruklara ulaştı..

Yalandan presler, arada bir atılan goller istemiyorum arkadaşım seni, istemiyoruz seni. Yemin ediyorum caddeden falan geçerken arabası ile görsem taş alır atarım, arkasından koşarım.

Bıktım ben bu adamdan bu adam beni geri alın diye söylenirken yollayacaktık biz bunu. Belliydi böyle olacağı bu adam kaldı başımıza..

O açıklamanın Türkçesi de ;

Beni beyin ile yönetilen hiçbir takım istemiyor, ben paramı alıyorum burada mis gibi ondan kalmak istiyorum yoksa Fenerbahçe'yi falan sevdiğimden değil.

Burada kalmak için gerekirse Türk bile olurum çünkü Brezilya da muhtemelen bana bu kadar para veren bir takım çıkmaz. (Çıksa da 1 sezon katlanır en fazla)

Gönülden söylemek istedikleri bunlar aslında..

Pes, Fm, OFM nerede olursa olsun Fenerbahçe'yi seçer seçmez bir oyuncu direk satılır mı ya ?
Ben direk satıyorum, hele ki peste artık takımda bile değil..

ReaList
10.Haziran.2013, 02:31
Cristian Baroni'nin açıklamalarının meali: Az buçuk ileride oynayıp havalanınca, Basının da gazıyla beraber belki beni Avrupadan kulüpler ister diye bakındım ama orta sınıf bile etmeyen kulüpler dışında talibim olmadı. Onlar da bana en fazla 250-300 bin € bir maaş önerdiler, ben keriz miyim ? Değilim, hepinizi seviyorum.

petrol_fb12
10.Haziran.2013, 20:24
Fenerbahçe'den KAP'a bildiri

"UEFA Disiplin Müfettişinin raporu tarafımıza ulaşmış olup konuya ilişkin savunmamızın 20.06.2013 tarihine kadar sunulması istenmektedir. UEFA Disiplin ve Kontrol Kurulu 22.06.213 tarihli toplantısında konuyu değerlendirecektir."

1) Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım ve Yöneticilerimiz Sayın Alaeddin Yıldırım, Sayın Mehmet Şekip Mosturoğlu, Sayın İlhan Yüksel Ekşioğlu(Kulüp YK Üyesi) ve Sayın Cemil Turhan'ın disiplin ihlali işledikleri (Disiplin Düzenlemesi Madde 5) iddia edilmekte,
2) Anılan yöneticilerimiz için futbol faaliyetleri konusunda hak mahumiyeti talep edilmekte,
3) Kulübümüzün doğrudan veya dolaylı olarak maç sonucuna etki edecek eylemde bulunduğu iddia edilmekte,
4) Anılan sebeplerle Kulübümüzün gelecek 2 sezon UEFA müsabakalarından men edilmesi talep edilmektedir.
Aynı yazıda konuya ilişkin savunmamızın 20.06.2013 tarihine kadar sunulması istenerek, UEFA Disiplin ve Kontrol Kurulu'nun 22.06.2013 tarihli toplantısında konuyu değerlendireceği ifade edilmektedir.
UEFA Müfettişinin söz konusu iddia ve taleplerine karşılık Kulübümüzce ek belge ve ek süre talebinde bulunulmakta olup ayrıca UEFA Disiplin ve Kontrol Kurulunda duruşma talep edilmektedir."

davidvilla
11.Haziran.2013, 10:37
UEFA ne alaka şimdi ? Verdi ya bununla ilgili cezasını şimdi ne diye el atıyor tekrardan? Yeni bir şike suçlaması falan mı var bizim bilmediğimiz ? Ne kaypak adamlar var ya her yerde.

sananes
11.Haziran.2013, 12:58
1 sene men ettiler zaten ama hala daha fazlasını istiyorlar. Genel olarak bir hassasiyet olsa eyvallah diyeceğim de türkiye ve fenerbahçe'ye özel bir sertlik mevzu bahis. Kolay lokma görüyorlar sanırım türk lobisini. Porto'ya Milan'a zamanında yapamadıkları uzun uzun konuşuldu oraya girmeyeyim.

Birşey çıkmasa bile transfer işi yalan oldu bizim.

mpaker66
11.Haziran.2013, 13:05
1 sene men ettiler zaten ama hala daha fazlasını istiyorlar. Genel olarak bir hassasiyet olsa eyvallah diyeceğim de türkiye ve fenerbahçe'ye özel bir sertlik mevzu bahis. Kolay lokma görüyorlar sanırım türk lobisini. Porto'ya Milan'a zamanında yapamadıkları uzun uzun konuşuldu oraya girmeyeyim.

Birşey çıkmasa bile transfer işi yalan oldu bizim.

1 sene men işini UEFA değil TFF vermişti hatırlatırım.

Transferler aynı hızda devam edecekmiş.

sui generis
11.Haziran.2013, 13:11
Suc olustuğu varsayımından hareket edecek olursak ; aynı suçtan iki kere cezalandırma mümkün değil. Atıyorum 2 yıl ceza aldı diyelim Fenerbahçe. Önceki cezayı biz vermedik baştan 2 yıl çekeceksin diye bir durum olmuyor yani.

SAİT71
11.Haziran.2013, 13:16
E zaten bir kere ceza yemiştik. Mağazadan gömlek mi alıyorlarda taksite bölüyorlar. Madem o zaman bir ceza verdin TFF veya UEFA farketmez bu cezayı 1 değilde 2 -3 yıl verseydin. Çıkıpta şimdi 1 yıl ceza ver bu iş daha bitmedi dosyayı kapatmadık deyip bir iki yıl sonra tekrar 2 yıl ceza verilebilir de.

Mantığım almıyor bunu. Yani ortada bir suç varsa bu suçunda delilleri varsa neden bu kadar uzun sürüyor cezamız. Taraftar bunu merak ediyor. Yani bu işi 10 yıl sonraya kadar uzatırlarsa ve dosya kapanmadı derlerse 10 yıl sonra çıkıpta ceza alırsak adamlar zaten dosyayı kapatmamıştık demişlerdi haklılar mı demeliyiz. Tamamiyle kanıtların yetersiz olduğu burada ortaya çıkıyor.

mpaker66
11.Haziran.2013, 13:25
Kimse bu şike sürecinde mantık aramasın bence.

himone
11.Haziran.2013, 13:40
3 Temmuz sürecinde FB kendi çekilirse 1 yıl, Uefa veya TFF tarafından men edilirse 3 yıl, turnuvaya katılırsa ve sonradan suçlu olduğu ortaya çıkarsa 5 yıl ceza demişlerdi(bu seçenekte Ülke de ceza alıyor galiba). Bu durumda biz 3 yıllık kısma giriyoruz bizi onlar men etti 1 yılını çektik kaldı 2 yıl. Ama ben yargıtay kararının bekleneceğini düşünüyorum, eğer gerçekten hukuk var diye savunuyorlarsa bunu beklerler. Beklemezlerse de hukuk var demesinler bari de daha fazla sinirlenmeyelim.

davidvilla
11.Haziran.2013, 13:52
Platini sakal bekliyor olmasın :D

KanaKe
11.Haziran.2013, 22:14
benim anlamadigim uefa durduk yere neden böyle bir karar aliyor? düsündürücü cidden.. isin ilginci fener ilk defa transferleri bu kadar hizli yapiyor kampa yetismeleri icin acaba birilerinin gözümü korktu

Corpus
11.Haziran.2013, 22:26
benim anlamadigim uefa durduk yere neden böyle bir karar aliyor? düsündürücü cidden.. isin ilginci fener ilk defa transferleri bu kadar hizli yapiyor kampa yetismeleri icin acaba birilerinin gözümü korktu

Evet Fenerbahçe' nin transfer harekatlarını takip etmiş ve şampiyonlar ligini almasından korkmuş olmaları yüksek ihtimal.

Bir tek ben mi böyle düşünüyorum diyordum ben de. Neyse ki yalnız değilmişim :)

KanaKe
11.Haziran.2013, 22:53
Evet Fenerbahçe' nin transfer harekatlarını takip etmiş ve şampiyonlar ligini almasından korkmuş olmaları yüksek ihtimal.

Bir tek ben mi böyle düşünüyorum diyordum ben de. Neyse ki yalnız değilmişim :)
yok uefa degilde ülkemiz kanadindan birileri yine devreye girmis olabilir bence bu isin icinde bir bit yenigi var

Namzet
11.Haziran.2013, 23:21
Eskişehirspor ile sözleşmesi devam eden 51 yaşındaki çalıştırıcı, yönetim ile görüştükten sonra geçtiği Bodrum'da yaptığı tatili yarıda kesti ve İstanbul'a geldi.

Başarılı teknik adamın 12 Haziran Çarşamba günü Aziz Yıldırım ve Fenerbahçeli yöneticiler ile biraraya geleceği ve imza atacağı tahmin ediliyor.

Kaynak : superfb

sananes
12.Haziran.2013, 00:12
Yok Türkiye'den korkanlar oldu falan saçmalık. UEFA yanlış bilmiyorsam Malaga'yı da men etti. Yani adamların muhtemelen bu işlere zaman ayırdıkları dönemler var yıl içersinde.Şu anda da o dönemlerden birinin içerisindeyiz. Koskoca UEFA'yı ülke içerisinden kimse yönlendiremez,yönlendirebilecek bile olsa fenerbahçe'nin beşiktaş'ın lobisi yok mu buna engel olamayacak kadar. Tabi ki var. Komplo teorilerine başlamaya gerek yok. Şahsi görüşüm ceza çıkmayacaktır ama çıkmasa ne olur? Kaç sezon oldu hala ismimiz bu işlerle anılıyor,hala lekeli.

byariff
25.Haziran.2013, 00:58
Dogrumu acaba UEFA Ön Eleme Oynayacak Takımlar arasından Fenerbahçe'nin adını listeden kaldırdı.

http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2014/clubs/round=2000476/index.html

ReaList
25.Haziran.2013, 01:01
Dogrumu acaba UEFA Ön Eleme Oynayacak Takımlar arasından Fenerbahçe'nin adını listeden kaldırdı.

http://www.uefa.com/uefachampionsleague/season=2014/clubs/round=2000476/index.html

Çünkü Fenerbahçe o turda yok. Başlangıç turu "UEFA Champions League third qualifying round"

http://www.uefa.com/uefachampionsleague/news/newsid=1960191.html

erdem344
26.Haziran.2013, 04:45
2 yıldır çekmediğimiz çile kalmadı

yetmezmiş gibide 2+1 geldi

ne diyelim ki .....

uAburak89
26.Haziran.2013, 16:24
Fenerbahçe 2+1'den gidiyor, Ersun Yanal ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandığı ve akşam açıklanacağı iddiaları var.

Ralph
26.Haziran.2013, 16:38
2+1 demek teknik direktörden emin olamamak demek. Ama akıllıca bir hamle bence de Ersun Yanal için.

uAburak89
26.Haziran.2013, 16:44
Aykut Kocaman'dan pek farkı olmayacak bence, hayal kırıklığı yaratacak. Fenerbahçe taraftarının istediği ve özlem duyduğu futbolu oynatacak kişi Ersun Yanal değil.

ReaList
26.Haziran.2013, 17:07
Aziz Yıldırım başta oldukça Mourinho gelse ne yazar.

europeanconquer
26.Haziran.2013, 21:14
Aziz Yıldırım'ı geçici de olsa Fenerbahçe'den ve Türk sporundan uzaklaştırmayı başaran kişi Recep Özcan Fenerbahçe Spor Kulübü'nden ihraç edildi :)

Sizin kulüpte maalesef demokrasi ölmüş beyler,helvasını yiyeli de çok olmuş.

sui generis
26.Haziran.2013, 21:20
Gecen yılki olay :)

europeanconquer
26.Haziran.2013, 21:21
Dosyası bekletiliyormuş,yeni ihraç edilmiş :)

sui generis
26.Haziran.2013, 21:23
İyi yapmışlar o halde :)

europeanconquer
26.Haziran.2013, 21:25
Aziz Yıldırım'a da iyi yapmış :)

Demek istiyorum ki kendi çıkarlarını düşünen herkes birbirlerini yer,sonuçta kazanan Fenerbahçe olur.

sui generis
26.Haziran.2013, 21:26
O karar tedbir niteliğinde. Teminat gösterip kaldırabilir. Zor bir şey değil.

europeanconquer
26.Haziran.2013, 21:28
Valla o karar mı dersin,yargıtay da bekleyen karar mı dersin,UEFA'nın vereceği ceza mı dersin bilemiyorum ancak bu sürecin sonunda Fenerbahçe gereksiz isimlerden kurtulmuş olacak.

sui generis
26.Haziran.2013, 21:31
Baskanın ayrılma vakti gelmiştir elbette ama asla gereksiz isim olmadı.

sui generis
26.Haziran.2013, 21:32
Edittttttttt

Burak Akmanoğlu
26.Haziran.2013, 21:41
Yarın Allahın izni ile istifa edecek.

Şu Habere Dikakt !

Kura çekiminde hile mi var? Infantino ne yapıyor?

http://www.ajansspor.com/video/v/20130319/kura_cekiminde_hile_mi_var_infantino_ne_yapiyor.ht ml

uAburak89
26.Haziran.2013, 22:22
Yarınki basın toplantısı keşke saat 14.00'de başlasaydı, 15.30'da işe gitmek için evden çıkacağım, büyük kısmını kaçıracağım. Kaç defa Galatasaray diyecek acaba, inşallah hayırsever insanlar full olarak upload eder, gece izlerim.

attirson
26.Haziran.2013, 22:24
Bende Fenerbahce'den çok Gs diyecegini düsünüyorum.

Burak Akmanoğlu
26.Haziran.2013, 22:54
Bence konuşma ne Fenerbahçe ne Galatasaray istifa edecek .

himone
26.Haziran.2013, 23:04
Dün Mehmet Demirkol'u dinledikten sonra istifa edeceğine pek inanmıyorum. Kısa vadede tüm camianın Aziz Yıldırım'a destek olacağından bahsetti, Aziz Yıldırım da en ufak destekte o koltuğa yapışmayı kendine vazife etmiş birisi. En azından yargıtay kararları belli olmadan veya tahkimden Uefa men cezamız onanmadan istifa edeceğini zannetmiyorum.

Burak Akmanoğlu
26.Haziran.2013, 23:08
https://m.ak.fbcdn.net/sphotos-b.ak/hphotos-ak-ash4/1012295_263524507123717_1940407547_n.jpg

Birileri destek mi dedi ? İstifa ya destek. :) GFB-Okul Açık.

Cengo
27.Haziran.2013, 02:13
Aziz Yıldırım yarın bırakacak gibi görünüyormuş. Ali Koç'u aday yapmaya çalışıyorlarmış.

uAburak89
27.Haziran.2013, 02:26
Bence bırakmaz, aksine TFF, Trabzonspor ve Galatasaray üzerinden bir konuşma yapar.

Cengo
27.Haziran.2013, 06:13
Siyasetin bu süreç öncesi kendisine yaptığı iddia edilen tekliften bahsedecek olabilir. Eğer sonuç bu olacak ise yarın gündem değişebilir.

goosfraba
27.Haziran.2013, 09:16
Aziz Yıldırım yarın istifa edecek.

Kaynak : Uğur Dündar

europeanconquer
27.Haziran.2013, 09:36
Ben Aziz Yıldırım'ın istifa edeceğine gram inanmıyorum.İstifa etse bile yine Galatasaray'a,TFF'ye,Trabzon'a sallar sonra istifa eder.

sui generis
27.Haziran.2013, 09:50
Trabzon'a sallayacağı bir şey yok. Trabzon için empati yapmak gerek. TFF nin bu süreçte bir hatası yalanı olmuşsa sallasın zaten ona da aynı şekilde Galatasaray ile ilgili bir durum varsa ona da sallasın ama asarım keserim ile değil gerçekleri anlatarak. Tabii iğneyi de kendisine batırmayı unutmasın. Hayırlısı.

pele96
27.Haziran.2013, 09:55
Trabzon'a sallayacağı bir şey yok. Trabzon için empati yapmak gerek. TFF nin bu süreçte bir hatası yalanı olmuşsa sallasın zaten ona da aynı şekilde Galatasaray ile ilgili bir durum varsa ona da sallasın ama asarım keserim ile değil gerçekleri anlatarak. Tabii iğneyi de kendisine batırmayı unutmasın. Hayırlısı.
İğneyi geçtik çimdik atsın yeter :D

europeanconquer
27.Haziran.2013, 10:02

Abi dediğin şeyler Aziz Yıldırım için çok uçuk.Asarım keserim olmadan,Aziz Yıldırım olamaz başta.

sui generis
27.Haziran.2013, 10:49
http://geronimonunyeri.blogspot.com/2013/06/cubuklu.html?spref=tw