PDA

View Full Version : Fenerbahçe Sohbet Alanı

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45

Sekopej
22.Temmuz.2012, 15:43
Sonuçta şikeci olarak anılmıyor musunuz ? He cümle farklı olunca şikeci olarak anılmak rahatsız etmiyorsa sizi bilemiycem.

Arkadaşımız Rumen basınının bir haberini koymuş keyif almış olabilir eğlenmiş olabilir ama kimse haberi koydu diye bir şey diyemez ona.Sonuçta twitterdan falan bir şey paylaşmıyor.O basının kendi yazdığı gerçek,ciddi bir şeyi paylaşıyor.

Fenerbahçe yüzünden men edilince tabi ki herkes Fenerbahçe'ye yüklenir doğal bir şey bu.Sonuçta onların şikesinin cezasını tertemiz takımlar çekmiş olacak.Üzülmek ayrı laf sokmak ayrı.

Dünyanın yarısı bizi Arap sanıyor mesela bu beni, şikeci anılmaktan daha fazla rahatsız eder ama bir şey değişiyor mu?

Ya da Juventus'un, Milan'ın şikeci olarak anılması burada bir şey değiştiriyor mu? Juventus gidip liginde şampiyon oluyor, Milan gidip ŞL'yi kazanabiliyor ve bu takımları destekleyenler de dünyanın dört bir yanında yer alıyor, sadece İtalya'da kendi şehirlerinde değil.

Dünyanın yarısı yine hindi diye dalga geçiyor bizimle ama değişen ne?

Rumen basının haberi, şike depremi şeklinde. Sonrasında yazılan yorum art niyetli, bunu ne kadar ciddiye alırsın?

Fenerbahçe'ye yüklenilmemesinden bahsetmedim, Fenerbahçe ile geçilecek dalganın keyfi, gidememenin üzüntüsünü unutturur anlamında yazdım, benim fikrim bu yöndedir.

Tabi bu arada kendini çok akıllı sandığın için özenle seçtiğin kelimelerle kurduğun cümleler karşı salağa yatayım, anlamamış gibi yapayım da, sen o keyfi yaşayama.:)

mwaru
22.Temmuz.2012, 16:18
Sonuçta şikeci olarak anılmıyor musunuz ?
ÖZEL YETKİLİ MAHKEMELER sayesinde anılıyoruz aziz yıldırımında bu durumda katkısı var tabiki.
Bakın gidin twitterden facebooktan herhangi bir yerde BALYOZ davası ile ilgili bir haber paylaşın hemen herkes özel yetkili mahkemelere saldırır allah o savcının belasını versin derler fakat şike davası ile ilgili birşey paylaşın bakın insanlar nasıl 180 derece dönüyorlar.Savcıya mahkemeye övgüler adalet sağlandı gibi laflar gırla gidiyor.

Bu iki davanın ortak noktası sadece savcısı mahkemesi değil bir de savunucuları var başta taraf gazetesi yazarları rasim ozan kütahyalı,mehmet baransu ve diğer yazarlar bunlara ek olarak talip doğan karlıbel gibi dolandırıcılıktan hüküm giymiş yüzlerce dolandırıcılık olaylarına karışmış biri var.Bunda bir bit yeniği yok mu sizcede ?.Ammann ne uğraşıyon ki fener yıllardır şike yapıyor diğer kulüplerimiz tertemiz.

A.FaruK
22.Temmuz.2012, 16:24
7 yıldızlı şikeci değil o başka bişey yanlış yazılmış orada. Doğrusunu anlayan anladı zaten.

titates1
22.Temmuz.2012, 16:31
"fransız"lar kadar olsaydık zaten en başta , trabzon gitmeyi kabul etmez , birbirimizle dalga geçmeye "çalışmaz" , geçen sene şampiyonluk değil , kümede kalma yarışındayken , kalkıp alakası bile yokken olayla , taraftarı , yöneticisi , şikayet mektuplarıyla , sırtından vurmaya çalışmazdı birileri.

Fearless Coward
22.Temmuz.2012, 16:35
Beyler Arif'e yüklenmenizi saçma buluyorum adam haber paylaşıyor siz ona laf yetiştiriyorsunuz adam ne yaptı yahu haber paylaşmakta mı suç şaka gibisiniz vallaha...

byariff
22.Temmuz.2012, 16:37
romanya basinina sanki ben dedim bu takim 7 yildizli sikeci diye :D yahu adamlar haber yapmis bende paylastim daha 2 gun once bir fenerbahceli arkadas vaslui baskaninin konusmasini paylasinca bu takim sole bole diyince hepiniz ooo onlara gununu gostercez diyordunuz biz haber paylasinca suçlu biz oluyoruz sen bize sikeci demek istiyon diyorsunuz iste diyorum ya insanin içi fesat olmucak =)

A.FaruK
22.Temmuz.2012, 16:38
Ya siz mi inadına böyle konuşuyosunuz ben anlamıyorum . Haber paylaşmak var haber paylaşmak var. Adam dalga geçer gibi dünya klübü oldunuz falan gibi şeylerden dem vuruyor aklı sıra dalga geçiyo sonra biz bişey diyince yinede suçlu biz oluyoruz. Ramazan, ramazan böyle seçme yapıyosunuz sanki anlayamıyorum.

MeMo
22.Temmuz.2012, 16:42
Beyler Arif'e yüklenmenizi saçma buluyorum adam haber paylaşıyor siz ona laf yetiştiriyorsunuz adam ne yaptı yahu haber paylaşmakta mı suç şaka gibisiniz vallaha...

Esas şaka bu heralde. O resmin üstündeki yazı resme mi ait sence ?

MeMo
22.Temmuz.2012, 16:42
romanya basinina sanki ben dedim bu takim 7 yildizli sikeci diye :D yahu adamlar haber yapmis bende paylastim daha 2 gun once bir fenerbahceli arkadas vaslui baskaninin konusmasini paylasinca bu takim sole bole diyince hepiniz ooo onlara gununu gostercez diyordunuz biz haber paylasinca suçlu biz oluyoruz sen bize sikeci demek istiyon diyorsunuz iste diyorum ya insanin içi fesat olmucak =)

Romanya basını da 7 yıldızlı şikeci demiyor sen hala diyorsun ben mi dedim :D

ForsakeN
22.Temmuz.2012, 16:43
Birileri Galatasaraylı arkadaşlara Arif'in paylaştığı haberden çok yorum olarak yazdığı şeylerden dolayı(kendi yorumu değilmiş diye iddia ettiği hani) tepki gösterdiğimizi anlatabilir mi?

Nedvedmania
22.Temmuz.2012, 16:47
Arif sıkıntı haber eklemende değil. O avrupa takımı şeklinde yaptığın yorumda. O yorum sana ait veya kopyala yapıştır yapmışsın farketmez. Sonuçta alaycı bir yaklaşım içeren yazı eklemişsin buraya. Gelen tepkiler doğal. Ben evdeki durumlar sebebiyle tam takip edemedim konuyu ama şimdi o kısım silindi.

mwaru
22.Temmuz.2012, 16:52
O değil de iyi oldu böyle basın oyunları deli gibi gaza gelip vaslui'yi dağıtacaz.

düzenleme:takımımın öyle anılmasından memnun değilim.

Fearless Coward
22.Temmuz.2012, 16:54
Esas şaka bu heralde. O resmin üstündeki yazı resme mi ait sence ?

Ben o yazıyı görmedim dostum o yüzden ne yazdığını bilmiyorum...

C h A o S
22.Temmuz.2012, 16:55
Vaslui heralde şansımız yok biraz üstlerine oynayalım mantığıyla olaya yaklaşıyor.Psikolojik baskı olayı.İlginç maçlar olacak Vaslui ile.Şimdiden ortam gergin bakalım Kadıköy'de nasıl tepkiler olacak.

Zekirdek
22.Temmuz.2012, 17:32
Ya aklınız almıyor mu her ne kadar vurgu yapsalarda 7 yıldızlı şikeci diye kimse bir ibare kullanmaz. Bildiğiniz anlatım bozukluğu fakat. Sizin işinize geliyor. Gelmiyor diyorsanız da bizi inandıramazsınız. İnanmıyoruz. İşinize geliyor.

Yani herhangi bir yerde 7 yıldızlı şikeci diye bir başlık atılabileceğine inanıyorsanız o sizin sorununuz. Gerçekten böyle bir olduğuna inandı iseniz pes.

Türk gazetelerinde doğru yazan tek şey tarihtir.
Haim Revivo

attirson
22.Temmuz.2012, 18:45
Basın ahlaksızlıgını sürdürüyor.Bilmediklerinden mi öyle çevirdiler o yazıyı ? Hiç sanmıyorum.

attirson
22.Temmuz.2012, 18:50
Aklını Başına Al

Oruç tutmakta ısrar eden Senegalli ile görüşen Kocaman: Senin için büyük fedakarlıklar yaptık. Profesyonelsin. İşine sarıl
F.Bahçe'de gündem Moussa Sow krizi... Geçen sezon devre arasında Lille'den 10 milyon euro'ya transfer edilen Senegalli golcünün kamptaki isteksiz tavrı, teknik direktör Aykut Kocaman'ı harekete geçirdi. Tecrübeli çalıştırıcı, oruç tutmaktaki ısrarı ile dikkat çeken yıldızla önceki gün Avusturya'da kaldıkları otelde bir toplantı yaparak hem derdini sordu hem uyardı. İdari menajer Hasan Çetinkaya'nın da yer aldığı toplantıda şu diyaloğun yaşandığı öğrenildi:

TÜRKİYE'YE UYUM SAĞLAYAMADIM, MUTSUZUM!
Kocaman: Sende genel bir isteksizlik var. Bunun nedeni nedir? Sow: Takıma uyum sağlayamadım. Kimseyle ilişki kuramıyorum. (K): Profesyonelsin. Önce işini düşünmelisin. Kafanı temizle. (S): Mutsuzum. Türkiye'ye alışamadım. (K): Seni büyük fedakarlıklarla aldık.
Aklını başına topla. Böyle gidersen forma giymen zor... Görüşme sonrası Sow'un çok üzgün olduğu belirtildi.

DİA GİDİNCE YIKILDI
Moussa Sow'un isteksiz tavrının altında Issiar Dia'nın takımdan ayrılmasının yattığı sanılıyor. Duygusal yapısı olan Senegalli yıldızın, en yakın arkadaşı ve vatandaşı Dia'nın Katar'a gitmesiyle iyice içine kapandığı belirtildi. İnançlarına çok bağlı olan Sow'un uzun günlerde oruç tutmasının idman performansını düşürmesinin de doğal olduğu kaydedildi.

FOTOMAÇ

Bir futbolcunun oruç tutması kadar saçma birşey olabilir mi ya ?

William Rookwood
22.Temmuz.2012, 19:22
Yalan haberdir bence o

Sekopej
22.Temmuz.2012, 19:31
Aykut Kocaman ve Sow görüşüyor, görüşmede Hasan Çetinkaya da var. O zaman siz nereden biliyorsunuz?

Kimden öğrendiniz, kim tarafından bildirildi, belirtildi, öğrenildi?

Kasıtlı bir haber, Aykut Kocaman oruç tutturmuyor, Aykut Kocaman en yakın arkadaşını sattı, Aykut Kocaman, Aykut Kocaman.

Aykut Kocaman ile alakalı yine kasıtlı olduğunu düşündüğüm haberler çıkmıştı ama yemezler, Aykut Kocaman'ı Fenerbahçe'den ayıramaz kimse.

attirson
22.Temmuz.2012, 19:44
Haber yalan olabilir ama Sow oruç tutuyor diye biliyorum.Bana göre gereksiz bir davranıs.Emekli olunca tutarsın orucunu arkadaş.

sarianet
22.Temmuz.2012, 20:28
Hala oruc tartisiliyor adam sanki ilk defa bu sene basladi oruca

Haber yalan merak etmeyin

RaSenGan
22.Temmuz.2012, 21:00
Bildiğim kadarıyla Hakan Şükür de futbolculuk hayatı boyunca hep oruç tutmuştu.Kişiye göre değişebilir tabi ki ama performans düşüklüğü çok normal.Hele bu sıcakta o kadar koş yorul bi şey yeme içme çok çok zor.Biz oturduğumuz yerden çok zorlanıyoruz.

Facx
22.Temmuz.2012, 21:09
bence maç günleri dışında tutup tutmaları tamamen kendine kalmış bişey de maç günü tutmamaları performans açısından önemli bişey

bay e-ko
22.Temmuz.2012, 21:40
Konu çok derin yerlere gidebilir. Bu din meselesi olduğu için kimsenin ne yapacağı başka biri tarafından kısıtlanamaz. Bence diye başlayan cümleler kullanılmamalı.

vFor
22.Temmuz.2012, 22:17
Adam siyahi dayanıklı tutar be.

Kaka Leite
23.Temmuz.2012, 10:04
http://www.haberedikkat.com/haber_34494_sike-sike-fenerbahce.html

Ertem Şener döktürmüş. :)

murat taşlı
23.Temmuz.2012, 13:07
arkadaşlar niye ertem şener in yazısını koymuyorlar buraya acaba çok merak ettim şimdi?

europeanconquer
23.Temmuz.2012, 13:16
Çok doğru yazmış Ertem Şener.Umarım Fenerbahçe farklı skorlar alarak turu geçer de bir nebze ağızlarının payını vermiş oluruz.

sarianet
23.Temmuz.2012, 13:33
Birak romanyayi o haberi agizlarinin suyunu akita akita facede twitterde paylasan gsliler var dostlarimizdan firsat bulursak dusmanlarimizla mucadele edecez

LaigLeNoiR
23.Temmuz.2012, 13:43
Birak romanyayi o haberi agizlarinin suyunu akita akita facede twitterde paylasan gsliler var dostlarimizdan firsat bulursak dusmanlarimizla mucadele edecez

Bunda yadırganacak bir durum yok bence.

G.Saray'lısı hata yapar, diğerleri onla dalga geçer.
Fenerlisi hata yapar, diğerleri onla dalga geçer.
Beşiktaşlısı hata yapar, diğerleri onla dalga geçer.

Bu Ülke'de yıllardır bu böyle devam eder. O yüzden bence abartılacak durum yok.

Ne ilk defa F.Bahçe'nin başına geliyor, ne de diğer takımların başına hiç gelmedi.

uAburak89
23.Temmuz.2012, 13:55
Mail meselesi de Murat'ın dediği gibi. Trabzonsporlular haklarının yendiğini düşünüyor ve mail atıyor. Herkesin kendine göre nedeni var. Tersi durum olsaydı Fenerbahçeliler de sineye çekmez, haklı olduklarını düşündükleri için mail atmak gibi şeyler yaparlardı.

Kaka Leite
23.Temmuz.2012, 14:17
FB TV'de stajyer olarak çalışan GS'li Selin Yağcıoğlu'nun işine son verilmiştir.

Taraftar gaza getirdi ve amacına ulaştı.Ancak bir yönden haklı buluyorum taraftarıda eski twitleri paylaşıldı.
Ballı Fener tarzı rahatsız edici mesajı var.Taraftarda gaza geldi anında başladı twitter'da twit atmaya ve sonunda amacına ulaştı.
Eski eskide kalmış bence yanlış bir hareket kimsenin ekmeği ile oynanmaz şuanda size bir zararı yokken.

europeanconquer
23.Temmuz.2012, 14:32
Aynen katılıyorum.Kimsenin ekmeği ile oynanmamalı.Haberleri sunarken kulübe bir saygısızlığı veya işini yaparken bir hatası yokken kendi görüşlerini belirtti diye işinden oldu.Aslında çok da masum bir yazı.''Ballı Fener'' yazmış.Yani ona göre Fenerbahçe diğer takımlara göre biraz daha şanslı.Sırf bu yazı yüzünden, yazık gerçekten çok yazık.

eGowiCh
23.Temmuz.2012, 14:41
Bir yıldır taraflar birbirine düşman edildi, aradaki rekabet, rekabet olmaktan çıkıp düşmanlığa dönüştü. Bunda şüphesiz saygın (!) yöneticilerimizin ve teknik adamlarımızın katkısı büyük. Alın işte sonuç.

Bu saatten sonra nasıl toparlayacaksınız merak ediyorum. Sağduyulu yaklaşılmadı, bundan sonraki her maçta yine olaylar çıkacak, yine saha kapatma cezaları. Gerçekten 3 Temmuz süreci "TEMİZ FUTBOL İÇİN MİLAT OLACAK" dendi ama "TÜRK FUTBOLUNUN YERLEBİR OLMASININ VE ŞİDDETİN GÜNBEGÜN ARTMASININ MİLADI" oldu.

eGowiCh
23.Temmuz.2012, 14:45
Ertem Şener benim anlatmak istediklerime de tercüme olmuş, harika bir yazı kaleme almış.

Juventus şike yaptı tescillendi;
Avrupa’da rakiplerinden ,
Kimseden ses yok…
Bunu kendi sorunu olarak görmüş;
Inter’i de,
Diğerleri de…
Hatta az buçuk şike yaptı denilen
Milan’ı da ,Roma’yı da Lazio’yu da
Kattılar işin içine.
‘Eğer birbirimize sallarsak,kavgaya dökersek,
Bana da bulaşır ucu' dediler,
Hepsi de …
Sonra ?
*
Sonra, Juve’nin,Milan’ın ,İtalyanların adı okununca Avrupa kupaları kurasında,
Çıt var mıydı,
Lazio’nun rakibi Vaslui’de ?
Diğer ülkelerde ?
Şşşş ses yok
Sakin !
Olmaz tabi
Biz dürüstüz ya tek!
En dürüst,en küfür etmeyen,en misafirperver,en soğukkanlı…
Kendi işimizi kendi içimizde halledemedik
Rezil olduk !
Vır vır vır konuştuk
*
Ya şikesi tescillenen Porto?
Rakipleri bir şey dedi mi?
Manchester United mesela dedi mi ;
‘Eyvah şikecilerle oynuyoruz?’
Dedi mi?
Demedi…
Niye ?
Çünkü Portekiz’de kaldı o iş.
Çıkmadı dışarı!
Almanya,Fransa,Belçika,Yunanistan…
Hepsi içerde halletti,
İçeride çözdüler,
Dışarı malzeme vermediler…
*
1907’de kurulan
Sevin ya da nefret edin,
Türkiye’yi temsil eden,
Attığı golle bile Trabzon’a, Galatasaray’a, Beşiktaş’a puan kazandıran Fenerbahçe için
Elin Vasluisi için Romanya basını
‘Deprem 7 yıldızlı şikecilerle maçımız var’ manşetini atıyor…
10 yıl önce kurulan
Bacak kadar Vaslui‘nin çapına bakmadan
‘Yıldızlı şikecilerle oynayacağız’ diyor…
*
Devamı: http://www.haberedikkat.com/haber_34494_sike-sike-fenerbahce.html

sui generis
23.Temmuz.2012, 14:48
Sadece ballı fener değil Trabzonspor ve Galatasaray i öven twitleri var. Çok yerinde oldu işine son verilmesi. Ekmek yediğin yere saygılı olacaksın.

Kaka Leite
23.Temmuz.2012, 14:54
Sadece ballı fener değil Trabzonspor ve Galatasaray i öven twitleri var. Çok yerinde oldu işine son verilmesi. Ekmek yediğin yere saygılı olacaksın.

Çok eski olduğunu duydum.

Trabzonspor
23.Temmuz.2012, 15:14
Ertem Şener'in zırvalamalarını okudum bende.Söylediği ülkelerde o şike yapan takımları kurtarmak için 40 takla atmadılar.Neyse cezaları hemen kesip işlerine baktılar.Juvemtus gibi bir kulüp 2. lige düşürüldü.İtalyada başbakan çıkıp şike sahaya yansımamıştır demedi yada Juve düşerse futbol biter marka değeri kalmaz denmedi.Milan'ın puanları silindi.Juventusun 2 şampiyonluğu alındı.Orda ülke kendi içinde adaletli olduğu için kimse sağa sola çıkarmadk olayı.

Bizim ülkemizde de türlü şaklabanlıklar yapılmayıp suçluya cezası verilseydi kimse ne mail atardı nede hakkını dışarıda arardı.Sonra kimsede senin şike yapan takımınla dalga geçmezdi.Bu iş bu kadar baist.

Ertem yabancı takıma sallayacağına önce bu işleri buraya getirenlerin karşında durmayı bilsin ama olur mu rant var.Kim para kazanacak bu işten.Fener düşerse ülke futbolu biter marka değeri kalmazya.

Sekopej
23.Temmuz.2012, 15:17
Ne olursa olsun kimsenin ekmeğiyle oynanmalı, işini yapıyorsa, yaptığı işte yetersiz değilse, hoş olmamış.

Chivalry
23.Temmuz.2012, 15:23
Haber yalan olabilir ama Sow oruç tutuyor diye biliyorum.Bana göre gereksiz bir davranıs.Emekli olunca tutarsın orucunu arkadaş.

Öncelikle sow oruç tutmaya fenerbahçede başlamadı, adamın tuttuğu zaten belliydi araştırmalarını (sowu araştıranlara sözüm) iyi yapsalardı bunu göze alır veya almaz başka bir oyuncu düşünürlerdi. Kişisel inançlara karışılamaz sow isterse der ki benim için öğleden sonra antrenman yapmak günah ben buna inanıyorum ve antrenman yapmıyorum, siz ona da karışamazsınız, verebileceğiniz tepki oyuncuyu takımınıza almamak olabilir ancak. Eğer Aykut Kocaman'ın dedikleri gerçekse, ben de diyorum o zaman aykut hocama sen bu oyuncuyu takımına almadan önce bilmiyor muydun bu durumu ?

inananalar için : Ayrıca konuyu saptırmak istemem ama "Bana göre gereksiz bir davranıs.Emekli olunca tutarsın orucunu arkadaş." böyle bir şey söz konusu değil. Borsa oynamıyoruz burda zaman zaman yap zaman zaman yapma şeklinde.

sarianet
23.Temmuz.2012, 15:38
Ertem Şener'in zırvalamalarını okudum bende.Söylediği ülkelerde o şike yapan takımları kurtarmak için 40 takla atmadılar.Neyse cezaları hemen kesip işlerine baktılar.Juvemtus gibi bir kulüp 2. lige düşürüldü.İtalyada başbakan çıkıp şike sahaya yansımamıştır demedi yada Juve düşerse futbol biter marka değeri kalmaz denmedi.Milan'ın puanları silindi.Juventusun 2 şampiyonluğu alındı.Orda ülke kendi içinde adaletli olduğu için kimse sağa sola çıkarmadk olayı.

Bizim ülkemizde de türlü şaklabanlıklar yapılmayıp suçluya cezası verilseydi kimse ne mail atardı nede hakkını dışarıda arardı.Sonra kimsede senin şike yapan takımınla dalga geçmezdi.Bu iş bu kadar baist.

Ertem yabancı takıma sallayacağına önce bu işleri buraya getirenlerin karşında durmayı bilsin ama olur mu rant var.Kim para kazanacak bu işten.Fener düşerse ülke futbolu biter marka değeri kalmazya.

Hala sike diyor hakim misin savci misin yoksa o sene trbzonu bjkyi gsyide mi satin aldi fb
Bukemedigin eli opeceksin

Kaka Leite
23.Temmuz.2012, 15:43
Vaslui forveti Wesley'i çok beğendim, aktif ve fiziksel olarak çok iyi bir oyuncu.Rövanş'ta bişeyler rahat yapacaktır.

İlk maçta olmaması iyi oldu bence çünkü çoğu savunmayı zorlayacak adam...

Kaka Leite
23.Temmuz.2012, 15:49
Bu arada yazık Ertem Şener böyle bir yazı yazdı diye neler diyenler var.Ne Trabzonlular adama sövüyorlar yazık cidden.

Adam da halen insan gibi anlatmaya çalışıyor bişeyleri ama biz yıllardır deniyoruz be abi diyesi geliyor insanın.Kızıyorsun yorumuna tamam ama adam kaç yaşında adama neden sövüyorsun ki ?

Trabzonspor
23.Temmuz.2012, 15:51
Hala sike diyor hakim misin savci misin yoksa o sene trbzonu bjkyi gsyide mi satin aldi fb
Bukemedigin eli opeceksin aglamayacaksin sagda solda

Hakim değil savcı değil şuanda öğrenciyim.

O sene bizi satın almadı diğer takımları ne yaptı bilemem.O yıl Avni Aker'de kazandık.Deplasmanda yenildik.Hala şike diyorum evet.58 değişti.CAS namus davası geri çekildi.Başbakan bile işin içine girdi 'Sahaya yansıyan birşey yok'dedi.Etik kurul raporu şikeyi doğruladı.Demirören gidip UEFA'larda ceza alınmaması için garantiler falan aldı vs vs daha çok şey yazılır ama siz hala şike yok demeye devam edin.Neyse.

eGowiCh
23.Temmuz.2012, 16:02
Hakim değil savcı değil şuanda öğrenciyim.

O sene bizi satın almadı diğer takımları ne yaptı bilemem.O yıl Avni Aker'de kazandık.Deplasmanda yenildik.Hala şike diyorum evet.58 değişti.CAS namus davası geri çekildi.Başbakan bile işin içine girdi 'Sahaya yansıyan birşey yok'dedi.Etik kurul raporu şikeyi doğruladı.Demirören gidip UEFA'larda ceza alınmaması için garantiler falan aldı vs vs daha çok şey yazılır ama siz hala şike yok demeye devam edin.Neyse.

Dostum hem kalkıp şimdi Başbakan'ı eleştiriyorsun, sürecin başında senin başkanın değil miydi "iktidar partisi seçimlerde Trabzon'da rekor oy aldı" (yanılmıyorsam %68 oy) diye? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye sorarlar adama.

Sürecin başından beri hep çelişki içindesiniz, bir söyleminiz olsunuz da biz de anlayalım ne demek istediğinizi.

Trabzonspor
23.Temmuz.2012, 16:07
Dostum hem kalkıp şimdi Başbakan'ı eleştiriyorsun, sürecin başında senin başkanın değil miydi "iktidar partisi seçimlerde Trabzon'da rekor oy aldı" (yanılmıyorsam %68 oy) diye? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye sorarlar adama.

Sürecin başından beri hep çelişki içindesiniz, bir söyleminiz olsunuz da biz de anlayalım ne demek istediğinizi.

Trabzonda oy rekoru kırıldı diye Başbakanı eleştirme hakkım yok mu benim.Ben zonguldakta yaşıyorum bak bakalım zonguldakta kim çıkmış.

Ayrıca seçimde oy verildi diye sonradan yanlışını görünce insanlar sesini çıkaramayacak mı ? Sen Akp'ye oy verdin sus sesini çıkarma.

eGowiCh
23.Temmuz.2012, 16:12
Trabzonda oy rekoru kırıldı diye Başbakanı eleştirme hakkım yok mu benim.Ben zonguldakta yaşıyorum bak bakalım zonguldakta kim çıkmış.

Ayrıca seçimde oy verildi diye sonradan yanlışını görünce insanlar sesini çıkaramayacak mı ? Sen Akp'ye oy verdin sus sesini çıkarma.

Bu kadar çabuk fikirlerin değişiyorsa benim yapabileceğim bir şey yok.

Haziran'da seçim, Temmuz'da aynen devam, Başbakan Mart'ta açıklama yapınca hemen zıt bir dönüş.

İşinize geldi mi Başbakan iyidir, arkasındayım, %68 oy.
İşinize gelmedi mi Başbakan'ı eleştirirsiniz.

Başbakan "Kişilerin suçlarını kurumlar çekmemeli" diye son noktayı koydu, ardından da ÖYM'leri kaldırdı. Ayrıca Sayın Başbakan'a yakın bir isim olan Demirören TFF'nin başına geçti.

Kusura bakma ama her zaman her istediğin olmaz. Sayın Başbakan'ın tavrını gayet doğru buluyorum.

Walter Sakana
23.Temmuz.2012, 16:14

Mükemmel yazmışsın Mustafa.

Trabzonspor
23.Temmuz.2012, 16:15
Kusura bakma ama her zaman her istediğin olmaz. Sayın Başbakan'ın tavrını gayet doğru buluyorum.

Bir Fenerli olarak doğru bulmaman hata olur zaten.

MeMo
23.Temmuz.2012, 16:21
Trabzonspor'lu arkadaşlar iddianameyi okurken kendi yönetimlerinin sezon sürerken bırakın ceza almamayı "şampiyonluk" istediğini gördü mü acaba ?

titates1
23.Temmuz.2012, 16:27
Mükemmel yazmışsın Mustafa.

adaletsiz olduğunu kabul ediyorsunuz dimi ikinizde ?

bir karar verin bu öym'ler adaletli mi adaletsiz mi ?

baktığı her davaya orda burda küfür et ama konu fenerbahçe olunca , adaletli olsun , hem öbür yandan yine adaletsizliği bağırmaya çalış , kafa karıştırıyorsunuz diyecem de , işinize geldiği gibi konuştuğunuzu hepimiz biliyoruz.

mükemmel yazdım he

Trabzonspor
23.Temmuz.2012, 16:52

baktığı her davaya orda burda küfür et ama konu fenerbahçe olunca , adaletli olsun , hem öbür yandan yine adaletsizliği bağırmaya çalış , kafa karıştırıyorsunuz diyecem de , işinize geldiği gibi konuştuğunuzu hepimiz biliyoruz.

mükemmel yazdım he

Benim ÖYM'lere küfür ettiğimi nerede gördünüz çok merak ettim.Bu söylediğimden de ÖYM'leri desteklediğimi anlamayın ama sadece soru çünkü sizin zihniyette birşeye bir kere ak dediysen sonra kara demek yanlış oluyorda.Sanki her söylediği %100 tutarlı insanlarmışsınızda bizim söylediklerimizdeki tutarsızlıkları eleştiriyorsunuz.

Diyelim ki mahkeme adaletsiz.Neden bu kadar olaylar döndü maddeler değişti? He doğruya Trabzonspor tesvik verdi teşvik verende suçlu kabul edildiği için dimi size göre öyle.Niye namus davnızı çektiniz? Ülke menfaati diyordunuz.Adamlar başvuran fazla olmadı diye Avrupa kupası ev sahipliği başvuru süresini falan uzattı.Söylendiği gibi olsaydı temiz temiz verirlerdi bize.Saygıdeğer başbakanın açıklamaları.Demiörenin kapı kapı gezmesi.Etik kurul raporları vs bunlar zaten haksızlık olduğunu kanıtlıyor.Bunlara ek birçok şey çıkar araştırıp yazmaya bakar.ÖYM'ler adaletsiz diyerek suçsuzmuşsunuz edası vermeye luzum yok.

Neyse sürekli aynı şeyleri konuşmayalım.Size göre Fener sütten çıkmış ak kaşık ama diğer herkes adaleti kendi menfaati için destekleyen kimseler.

titates1
23.Temmuz.2012, 17:14
bana devlet tarafından hukuksuz diye kaldırılmıs bir mahkemenin hala nasıl hukuka uygun bir karar verebilecegini acıklayın , baska sorum yok.

Allah icin biri gelsin acıklasın sunu bunu ne zaman yazsam mesajıma cevap alamıyorum , sadece buna cevap verin baska cevap istemiyorum.

murat taşlı
23.Temmuz.2012, 17:16
şike sadece para vererekmi yapılıyor trabzon a hatır şikesi yapılmadımı diğer bütün kulübler trabzon şampiyon olsun isteyerek sahaya çıkmadılarmı?

Walter Sakana
23.Temmuz.2012, 17:19

mükemmel yazdım he

Evet kabul ediyorum ama ÖYM'lerin değil, tahkim/pfdk kararlarının ve mahkeme kararlarının adaletsiz olduğunu. Öym'ler falan umurumda değil, benim beklentim bu dava sonucunda hakedenlerin hakettikleri cezaları almalarıydı. Yargıtay'dan çıkacak sonuç adaletin yerini bulup bulmayacağını belirleyecek ancak şuan ki gidişat bulmayacağı yönünde çünkü gerek Başbakan tarafından gerek Federasyon tarafından müthiş bir kurtarma operasyonu yürütülmekte. Lehinize olan herşeyi aleyhinize gibi yansıtıp çarpıttığınız için bazı şeyleri anlatmak güç size o yüzden fazla uzatmayacağım.

Ezbere ve genelleyerek yorum yapmayı bırakırsanız ve birazcık olsun araştırma zahmetine girerseniz kimin ne yazdığını bilir ona göre yorum yaparsınız. Mustafa gibi ben de sorayım: Benim Öym'leri savunduğumu veya eleştirdiğimi nerde gördünüz? Öym'lerle ilgili tek yorumum balde_mir_07'ye yazdığım bir cevapta davanın Öym'de görülmesinin yasal olarak normal olduğuydu (işin içine örgüt suçlaması girdiğinden).

Ben çıkan kararları hep eleştirdim ve ceza alanlar dışında ceza alması gerekirken paçayı kurtaranlar da olduğunu düşündüğümü belirttim. En baştada eski TFF başkanı Mahmut Özgener olmak üzere. Adaletsiz olduğunu düşünmemin sebebi kişilerle kurumların ayrılıp açık açık Fenerbahçe için şike yapmış veya yapmak için teşebbüste bulunmuş insanlar ceza alırken Fenerbahçe'nin aklanması (tabi bana göre aklanmamıştır o ayrı). Daha birçok şey var ama dönüp dolaşıp tekrar aynı şeyleri tartışmanın lüzumu yok.

Ha bu yazdıklarımdan sonra adalet bekçileri diye sallayabilirsiniz her zaman yaptığınız gibi.

futureless
23.Temmuz.2012, 17:24
şike sadece para vererekmi yapılıyor trabzon a hatır şikesi yapılmadımı diğer bütün kulübler trabzon şampiyon olsun isteyerek sahaya çıkmadılarmı?

Ligimizde hatır şikesi her sezon olmuştur diye tahmin ediyorum (kimin yaptığını gözetmeden) ancak bu şekilde sorulara cevap bulamazsın maalesef.

Tartışma da gereksiz uzamış.Bi son verilmese mi ?

murat taşlı
23.Temmuz.2012, 17:26
Ligimizde hatır şikesi her sezon olmuştur diye tahmin ediyorum (kimin yaptığını gözetmeden) ancak bu şekilde sorulara cevap bulamazsın maalesef.

Tartışma da gereksiz uzamış.Bi son verilmese mi ?

bende son verilsin istiyorum ama sürekli ısıtıp ısıtıp gündeme getiriliyor .

titates1
23.Temmuz.2012, 17:30
yazdıklarınıza cevapmar zaten 100 kere verildi forumda , ben bir tek yukarıdaki soruma cevap arıyorum , onun dısında zaten isin icinden cıkamayanlar tabikide gostermelik ceza vereceklerdi , yoksa olay adalet olsa jet hızıyla aklanan davalar , itiraflar , balıklar falan da girerdi iddianameye he o zaman biz olmazdık iceride o ayrı.

ommix
23.Temmuz.2012, 18:10
http://www.ligtv.com.tr/haber/vaslui-kacamadi-ozet
Vaslui'nin bu haftasonu oynadığı lig maçının özeti

attirson
23.Temmuz.2012, 18:14
Bu Wesley leblebi gibi gol atıyor.Rövans maçı napacak merak ediyorum.

anil luque
23.Temmuz.2012, 18:16
Bu Wesley çok değişik adam. Fener'in çok dikkat etmesi lazım.

attirson
23.Temmuz.2012, 18:19
32 yaşındaymış bende genç sanıyordum.

futureless
23.Temmuz.2012, 18:23
Bi Alex sanırım bu arkadaş.

eGowiCh
23.Temmuz.2012, 18:26
Wesley ilk maçta oynamayacakmış, cezalıymış.

futureless
23.Temmuz.2012, 18:41
Benim anlamadığım bu adam grubun 3. maçında kırmızı görmüş.4 maç mı ceza almış da sarkmış ta buraya ?

ommix
23.Temmuz.2012, 18:56
Benim anlamadığım bu adam grubun 3. maçında kırmızı görmüş.4 maç mı ceza almış da sarkmış ta buraya ?

Evet 4 maç ceza almış kırmızı karttan dolayı

Varonil
23.Temmuz.2012, 19:14
Yeni formalar bu Cuma günü tanıtılıyor.

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=30007&utm_campaign=fbsk&utm_source=fbsk&utm_medium=fbsk

Varonil
23.Temmuz.2012, 19:44
Twitter çıktı mertlik bozuldu, nerede o eski heyecanla forma tanıtımının beklendiği günler.

İşte yeni sezon formalarımız ;

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/524456_10150993960238347_27384906_n.jpg

RaSenGan
23.Temmuz.2012, 19:46
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/524456_10150993960238347_27384906_n.jpg

sananes
23.Temmuz.2012, 19:47
beklediğimden daha kötü çıktı formalar. Özellikle beyaz olanı. Belki gidip gördüğümüzde canlı canlı daha farklı gelebilir ama şu an ısınamadım. Chelsea'nin geçen sene barca macında giydiği beyaz formalarının aynını yaptırsak 10 numara olurdu.

titates1
23.Temmuz.2012, 20:11
yakından görmek lazım çubuklu uzaktan çok kötü duruyo , diğer ikisi güzel , çubuklu'nun lacivert'ine dokunulmamalıydı

sananes
23.Temmuz.2012, 20:14
çubuklunun üst lacivertleri koyu alt taraflar açık renk. muhtemelen ışık yüzünden fotoda böyle olmuştur. Koyudur yine hepsi. Ben beyaza salladım ama beyaz alacağım yine de:)

mwaru
23.Temmuz.2012, 20:17
Lacivert siyah olanın üst tarafında gariplik var gibi yanılıyor muyum ? türk bayrağı koyabiliyor muyuz ?

ShevAnil
23.Temmuz.2012, 20:20
Fenerbahçe'nin formalarını da şahsen beğenemedim, tıpkı Galatasaray'ın formalarını beğenmediğim gibi. Takımlarımız artık klasikleşmiş ve aynı zamanda hoş olmayan formalar çıkartmak için sanki yarışıyorlar. :)

Nedvedmania
23.Temmuz.2012, 20:23

Sağdaki iki formada arma ve bayrak arası aşırı mesafe olmuş.

vFor
23.Temmuz.2012, 20:26
sağdaki 2 forma güzel

Varonil
23.Temmuz.2012, 20:28
Öyle gözükmesi Adidas logosu üstte olduğu için çok normal.

Çubuklunun tasarımı çok kötü, sembol bir forma, zaten en çok satan forma. Diğer 2 formayı istediğin gibi yap, fakat çubuklunun tasarımına dokunma yani.

Bunun dışında beyaz formayı beğendim fakat bir de Fenerium'dan gidip görmek lazım Mavi-Lacivert çubuklu da fena gözükmüyor.

MeMo
23.Temmuz.2012, 20:29
Formalar belli olmadı sızdırıldı :)

futureless
23.Temmuz.2012, 20:41
Kaç gün önce twitterda görüp buraya yazdığım formalarmış hakkaten.Yahu ne diye sızdırıyorlar o kadar öncesinden :D

IcedEarth
23.Temmuz.2012, 20:43
Ben her zaman klasik formalardan yana olmuşumdur, nasıl ki Galatasaray'ın en güzel forması parçalıysa Fenerbahçe'nin en güzel forması da çubukludur.

attirson
23.Temmuz.2012, 21:03
Bugün hazırlık maçımızda Kuyt forvet.Merak ediyorum iş yapıcak mı bugun.

Stan13
23.Temmuz.2012, 21:05
Formaları sızdıran kişi şuan muhtemelen zevkten dört köşe olmuştur. Nasıl bir zevkse artık...

eGowiCh
23.Temmuz.2012, 21:13
Sağdaki iki formada arma ve bayrak arası aşırı mesafe olmuş.

Ben de tam aynısını söyleyecektim. Daha önceki formalarda da aynı şeyi yapmışlardı. Bir türlü arma ve bayrak arası mesafeyi ayarlayamadılar.

Formaları pek beğenmedim, geçen seneki formalar çok daha güzeldi.

Bir turkuaz forma, bir arma forma gibi özgün tasarımlar olmamış bu sene.

GebzeLi1907
23.Temmuz.2012, 21:19
Bende formaları beğenmedim.Çubuklu bile nedense pek hoş gelmedi gözüme.Sarı beyaz çubuklu, lacivert de tek renk çıksa hiç sıkıntı olmayacak da, hep kendini tekrar etmemek için ve her yıl forma satmak için ne yazıkki her sene tasarımlar değişiiyor.

E.Cartman
23.Temmuz.2012, 22:14
Bence formalar arasında (resme göre) en güzeli beyaz olmuş. Sarı-Lacivert çubuklu klasik zaten ama diğer çubuklu hiç olmamış.

Facx
23.Temmuz.2012, 22:16
yalnız bişey dikkatimi çekti bizim simgemiz parçalı bi normal sarı kırmızı parçalı yapıyoruz bi tanede kırmızı ve başka tonda kırmızı parçalı fenerbahçenin simgeside çubuklu bi normal sarı lacivert çubuklu bi tanede mavi lacivert çubuklu :D 3. forma da ikimizde de beyaz :D

Corpus
23.Temmuz.2012, 22:16
Beyaz forma hariç güzel olmuş.

vFor
23.Temmuz.2012, 22:23
Kuyt süper arkadaşlar forvette harika paslar dağıtıyor duvar paslarıda dahil iyi bi görüntü çizdi şu ana kadar forvette

footballer33
23.Temmuz.2012, 22:25
En sağdaki forma, ilk bakışta İnter formasını anımsattı bana.

byariff
23.Temmuz.2012, 22:32
Takim Cok Kotu alex defansa kadar gelip oyun kuruyor acilen bi emre tarzi bir oyuncu birde top yapan defans lazim , kuyt 1-2 pozisyonda iyiydi.

GebzeLi1907
23.Temmuz.2012, 22:35
kuyt'ın arkasına iyi anlaşacağı ortasahadan ona destek verecek bi oyuncu yada yanına bi santrafor olduğu zaman verimli olacağının sinyallerini veriyor.takımın temposuz ve pres yapmamasına tek isyan edem ayrıca saha içinde.baroni topal çok kötü, hasan ali mehme topuz iyi ve istekliler

BleedingMoon
23.Temmuz.2012, 22:42
vay vay hasan ali'ye bak sen... bu kadar yetenekli olduğunu bilmiyordum. bence gökhan'ın sol bekini bulduk.

vFor
23.Temmuz.2012, 22:50
Transferlerde hep böyledir transferler arasında Kuyt Topal Salihi falan konuşurken Hasan Ali düzadam dendi şu 3 maçta çok iyi şeyler yapıyor.

Önder HOCA
23.Temmuz.2012, 22:53
Abi maçı izliyordum ajdarın müziği çalmaya başladı nasıl bir işkence :S

GebzeLi1907
23.Temmuz.2012, 22:53
Sırtı dönük oynayabilen forvet = Dirk Kuyt

Fernando Gago
23.Temmuz.2012, 22:57
Formalar içime sinmedi açıkçası ne bileyim işte budur dediğim olmadı maalesef geçen sene çok daha özenilmişti.

vFor
23.Temmuz.2012, 22:58
Geçen senede kötüydü be hocam en azından bu sene lacivert mavi hoş olmuş

BleedingMoon
23.Temmuz.2012, 23:00
abi alex oynasın ya... varsın defans yapmasın. bir sene daha ilk 11'de izleyelim şu adamı dünya gözüyle.

GodfatheR
23.Temmuz.2012, 23:01
Formalar çok büyük hayal kırıklığı. Şu çubukluyu klasik yapın azıcık yahu.

GebzeLi1907
23.Temmuz.2012, 23:07
Hasan Ali solda yardırıyor bu gece

BleedingMoon
23.Temmuz.2012, 23:08
orhan şam: mustafa doğan'dan sonra fenerbahçe tarihindeki en yeteneksiz sağ bek olabilir.

Önder HOCA
23.Temmuz.2012, 23:15
Selçuk ne zaman giricek yahu

vFor
23.Temmuz.2012, 23:16
o orhan şamı hangi mantıkla aldılar anlamadım zaten :)

vFor
23.Temmuz.2012, 23:17
Hasan Ali gerçekten hiç böyle oynamasını beklemiyodum gerçekten çok iyi bu adam.

ParduS
23.Temmuz.2012, 23:30
Arkadaşlar bir şey soracağım.. Gökhan Ünal'ın bonservisi bizde mi ? UEFA'daki oyuncu listesine baktım forvetlerin arasında Gökhan'da var.. Liste 20 Temmuz tarihinde güncellenmiş. Bilgisi olan var mı ?

Bu arada ilgili link;
http://www.uefa.com/teamsandplayers/teams/club=52692/domestic/index.html

titates1
23.Temmuz.2012, 23:31
özer'i satıp yerine emekli zafer biryol'u alsınlar daha çok sevinirim yeminle.

Önder HOCA
23.Temmuz.2012, 23:34
Arkadaşlar bir şey soracağım.. Gökhan Ünal'ın bonservisi bizde mi ? UEFA'daki oyuncu listesine baktım forvetlerin arasında Gökhan'da var.. Liste 20 Temmuz tarihinde güncellenmiş. Bilgisi olan var mı ?

Bu arada ilgili link;
http://www.uefa.com/teamsandplayers/teams/club=52692/domestic/index.html

Bizde diye biliyorum 1 senelik sözleşmesi daha var sanırım oyundada öyleydi

vFor
23.Temmuz.2012, 23:38
Birde şov yapıyomuş Gökhan bu sene olurmu olur :)

BleedingMoon
23.Temmuz.2012, 23:39
2 yıllık kiralanmamışlar mıydı okan alkan'la beraber?

titates1
23.Temmuz.2012, 23:44
recep güzel oynuyor , şimdiye kadar görebildiğim iki pozisyonunda da gol tehlikesi yarattı.

edit: recep , alex ile çok güzel verkaça girdi , yine kaleye düşünüp vurdu , helal valla , o ilk girdiği maçtaki özgüvensizlik yok , nazar değmesin.

Önder HOCA
23.Temmuz.2012, 23:46
2 yıllık kiralandı ama bonservisi bizde

attirson
23.Temmuz.2012, 23:49
O degilde artık kazanalım yahu 1 tane hazırlık maçını.

Sekopej
24.Temmuz.2012, 00:46
2 yıllık kiralandı ama bonservisi bizde

Kayseri sezon devam ederken göndermemiş miydi Gökhan'ı, ben öyle hatırlıyorum sanki.

Lim10
24.Temmuz.2012, 01:59
Yine kazanamadık ha.Oda güzel.Bu arada formaların hiçbiri hoşuma gitmedi.Hele beyaz olan 3.yü nasıl tamamlasak demişlerde son yarım saatte yapmışlar gibi.

Nedvedmania
24.Temmuz.2012, 02:01
Beyaz antreman forması gibi.

eGowiCh
24.Temmuz.2012, 02:25
Hazırlık maçlarını izlediğim kadarıyla,
Hasan Ali çok iyi transfer, Ziegler'den daha iyi bir görüntü çizdi şimdiye kadar. Ziegler'i beğenmiyordum, Hasan Ali zamanla daha da iyi olacaktır, daha genç bir isim. Alman altyapısında yetişen, üstelik daha 23 yaşında.
Egemen için bir şey diyemeyiz, sakatlık geçirdi, hazırlık maçlarında da sadece bugün oynayabildi.
Mehmet Topal, bana göre bu senenin en iyi transferi F.Bahçe adına. Çok şey katacak diye düşünüyorum takıma, böyle bir orta sahaya ihtiyacımız vardı.
Kuyt da sanırım forvette değerlendirilecek gibi görünüyor ki bence daha faydalı ve verimli olacak ama joker bir oyuncu, nereye koy orada oynar, o yüzden iyi transfer.
Salih için daha önce güzel şeyler söylemiştim, hala arkasındayım.

Mehmet Topuz'un takıma monte edilmesi gerektiği kanısındayım, orta sahadaki dinamoyu oluşturacak bir isim, ama göbekte oynatırım ben olsam. Krasic gelirse Topuz zaten sağ kanatta forma şansı bulamayacağından göbekte oynayabilir.

Krasic ve Stoch'u, arkalarında da Hasan Ali ve Gökhan Gönül'ü etkili kullanacak Aykut Hoca. Merkez için bence, Topal-Topuz daha mantıklı geliyor. Topuz topla katedebilen de bir futbolcu, Kayserispor'daki pozisyonuna geri döndürülmeli.

William Rookwood
24.Temmuz.2012, 03:07
Geçen seneki formalar daha iyiydi bence

Lim10
24.Temmuz.2012, 03:09
Shevchenko:

Türk taraftarları takımlarına çok destek veriyor.Diğerleride öyledir ama Şükrü Saraçoğlu bir cehennem gibi.

GodfatheR
24.Temmuz.2012, 03:13
Ondan mı 4 tane attın lan allahsız :D

Lim10
24.Temmuz.2012, 03:13
Ondan mı 4 tane attın lan allahsız :D

Benimde aklımdan geçmedi değil:D

GodfatheR
24.Temmuz.2012, 03:18
Benimde aklımdan geçmedi değil:D

Mekan oynatıyo hocam :n:

Fearless Coward
24.Temmuz.2012, 03:37
Yalan olmasın ? 4 tane gol atmışsın cehennem diyorsun :D komik :D

Corpus
24.Temmuz.2012, 03:56
Cehennem gibi gelmese neler yapacaktı kim bilir...

TheWizard
24.Temmuz.2012, 06:09
Krasic tamam iyi futbolcuda hangi mantıkla transfer etmeye çalışıyorlar.ayrıca 1 forvet ve 1 stoper alınacakmış.Fener'in ileri 4 lüsü Alex-Stoch-Kuyt-Sow olduğuna göre kuyt veya krasic'ten biri yedek olacak sakatlık v.b durumlar olmadığında.+ yıldız forvet transferi konuşuluyor oda geldiği gibi yedek veya 10 milyonluk sow yedek.topuz zaten sağda ve ortada oynayabiliyor.benim düşüncem emre tarzında hem ileri top taşıyabilecek hemde defansif yönü iyi olan bir oyuncu alınmalı.ama bu kesinlikle mehmet topal gibi top kesip kısa pas yapan lass veya alex gibi sadece ofansif özellikleri olan diego olmamalı..

goosfraba
24.Temmuz.2012, 08:03
Yalan olmasın ? 4 tane gol atmışsın cehennem diyorsun :D komik :D

Cehennem gibi gelmese neler yapacaktı kim bilir...

noluyor ya?

tek cehennemi ali samiyen mi sandınız?

ommix
24.Temmuz.2012, 11:15
Hasan Ali gerçekten beni de çok şaşırttı.Dün harika oynadı.Hazırlık maçı olduğu için bişey denmemesi lazım belki ama girdiği pozisyonları atması lazımdı.İnşallah o yanını da geliştirir

sarianet
24.Temmuz.2012, 13:10
noluyor ya?

Merak etme renktas onlar kadikoyu cok iyi bilir
Bu sene kupayi kadikoyde istemeleri de yillarin uzerlerinde biraktigi kadikoy cehennemi zaten

vFor
24.Temmuz.2012, 13:48
Bence bizim stad rakibe hiç baskı kuramıyor yalnız 40 maçtırda yenilmiyoruz Kadıköyde :)

Dile kolay 2009-2010 sezonu 23.haftadan sonra
2010-2011
2011-2012

tek yenilgi yok stadımızda.

attirson
24.Temmuz.2012, 14:09
O maçta çok kıytırık gitmişti be.Bursa karşısında 2-0dan 2-3 yenilmistik.

byariff
24.Temmuz.2012, 14:12
Yine bazi "INSANLAR" yine yanlis anliyor okumadan etmeden hurra yukleniyorsunuz yahu adamlar diyorki cehennem gibi gelmese shevchenko 4"den fazla atar demisler cehennem gibi geldigi icin 4"de kalmis demisler yeter artik yahu her olayda olay cikartiyorsunuz

futureless
24.Temmuz.2012, 14:17
Arifim tutarsız yazmış arkadaşlar ama onu neden görmüyorsun ki ? Onları da severim bir şey demiyorum kendilerine ancak şaka kaldıracak sakinliğin kalmadığı şu ortamda şakayla karışık gereksiz söylemlerin olmaması gerekir şahsi kanaatimce. Farklı düşünen varsa saygı duyarım.

europeanconquer
24.Temmuz.2012, 14:25
Aslında cehenmem olmasıyla 4 tane atmasının bir ilgisi yok.O zaman ki Shevchenko dünyanın en iyi forvetlerinden biri olduğu için ha cehennem ha cennet fark etmez oyununa bakardı.Baktı da zaten :) Stadın atmosferinden etkilenmiştir orası ayrı.

sarianet
24.Temmuz.2012, 14:57
Yine bazi "INSANLAR" yine yanlis anliyor okumadan etmeden hurra yukleniyorsunuz yahu adamlar diyorki cehennem gibi gelmese shevchenko 4"den fazla atar demisler cehennem gibi geldigi icin 4"de kalmis demisler yeter artik yahu her olayda olay cikartiyorsunuz

Bi soze bakarim birde soyleyene bunu yazacak son kisi sensin

RaSenGan
24.Temmuz.2012, 15:00
http://magaza.fenerium.com.tr/pinfo.asp?pid=9819

Şu ürün çok tuhafıma gitti başka yerde görsem çakma derim.Çok acayip olmuş.

Fearless Coward
24.Temmuz.2012, 15:13
noluyor ya?

Bir şeyi de doğru anlayın be kardeşim...Şevşenko haberine yalan diyorum ben sadece adam 4 gol atmış niye cehennem desinki tek cehennem ali sami yen falan dediğimiz mi var siz Fenerliler her şeyi BİR ŞEKİLDE Galatasaray'a çekiyorsunuz.

attirson
24.Temmuz.2012, 15:17
Atmosferi begenmesi icin kötü mü oynaması gerek ?

sarianet
24.Temmuz.2012, 16:00
Bir şeyi de doğru anlayın be kardeşim...Şevşenko haberine yalan diyorum ben sadece adam 4 gol atmış niye cehennem desinki tek cehennem ali sami yen falan dediğimiz mi var siz Fenerliler her şeyi BİR ŞEKİLDE Galatasaray'a çekiyorsunuz.

Belkide atmosfer sevayi kamciladi neden negatif bakiyorsunuz olaya gs icin ayni tip haber ciktiginda hemen atliyorsunuz ama

Kaka Leite
24.Temmuz.2012, 16:10
http://live.sporx.com/futbol/sligi/f-bahcenin-rakibine-mesaj-yagmuruSXHBQ288564SXQ

Yazık...

Chivalry
24.Temmuz.2012, 16:24
girsinler girsinler 3-5 bilet fazladan satarız ekonomiye katkı :)

attirson
24.Temmuz.2012, 16:26
Bunlara alışmak lazım artık.Bende onların rakiplerini tutuyorum.Kazandıkları kupayı bize mi kazanıyorlar ? Görüyoruz işte bizim UEFA kupamız var olayını. :) Bu her yerde böyledir milliyetçilik yapmaya gerek yok.

europeanconquer
24.Temmuz.2012, 16:29
Haberin doğru olduğuna inanmıyorum,inanmak istemiyorum.Böyle saçmalık olmaz.Eğer olur da öyle bir şey yaşanırsa.Ben oradakileri ne Galatasaraylı ne de Türk kabul ederim.

Chivalry
24.Temmuz.2012, 16:31
Bunlara alışmak lazım artık.Bende onların rakiplerini tutuyorum.Kazandıkları kupayı bize mi kazanıyorlar ? Görüyoruz işte bizim UEFA kupamız var olayını. :) Bu her yerde böyledir milliyetçilik yapmaya gerek yok.

olay burada bitiyor işte :)

Bordo61Mavi
24.Temmuz.2012, 16:32
Valla Turkiyede hersey olur :) daha once cok ornekleri var ...

attirson
24.Temmuz.2012, 16:32
Haberin doğru olduğuna inanmıyorum,inanmak istemiyorum.Böyle saçmalık olmaz.Eğer olur da öyle bir şey yaşanırsa.Ben oradakileri ne Galatasaraylı ne de Türk kabul ederim.

İlk defa olmuyor ki bu.Ali Samiyen kapalısı zamanında Gs-Fb maçında bizim Barcelona maçı sonrası nasıl ..... Barcelona diye bagırıyordu.Yani illa Gs'li ilan etmiyorsan böyle yapanları UA'yı Gs'li kabul etme. :)

europeanconquer
24.Temmuz.2012, 16:36
İlk defa olmuyor ki bu.Ali Samiyen kapalısı zamanında Gs-Fb maçında bizim Barcelona maçı sonrası nasıl ..... Barcelona diye bagırıyordu .Yani illa Gs'li ilan etmiyorsan böyle yapanları UA'yı Gs'li kabul etme. :)

Adamlar Vaslui tarafından bilet istiyorlar.Öyle şey mi olur ? Ona bakılırsa Beşiktaş'ın 8-0 ı ile de baya dalga geçildi.O zaman da yapmışlar bir hata ama gidip Barcelona tarafından bilet mi almış uA ? Senin gibi olamam ben.Milliyetçi duyguları ağır basan biriyim ben.Küçüklüğüm de Fenerbahçe yenilsin isterdim ama geçti o zamanlar.Sevilla maçında ben babamla birlikte sevindim.Chelsea maçında birlikte üzüldüm.Daha çok örnekleri var.

uAburak89
24.Temmuz.2012, 16:40
Uefa kupası final maçı öncesinde Arsenal diye tezahürat yapanlarda vardı, tam tersine maçı büyük coşkuyla izleyip Galatasaraylılar kadar sevinenler de. Genelleme yapmamak lazım. Milliyetçiyim diyen bir insan ayrım yapmamalı, futbol konusu olduğunda onu hariç tutmamalıdır bence. Fanatizm, renk düşmanlığı gözleri kör edebiliyor, ateş her gün körüklendiği sürece bizden bir yol olmaz.

attirson
24.Temmuz.2012, 16:42
Adamlar Vaslui tarafından bilet istiyorlar.Öyle şey mi olur ? Ona bakılırsa Beşiktaş'ın 8-0 ı ile de baya dalga geçildi.O zaman da yapmışlar bir hata ama gidip Barcelona tarafından bilet mi almış uA ? Senin gibi olamam ben.Milliyetçi duyguları ağır basan biriyim ben.Küçüklüğüm de Fenerbahçe yenilsin isterdim ama geçti o zamanlar.Sevilla maçında ben babamla birlikte sevindim.Chelsea maçında birlikte üzüldüm.Daha çok örnekleri var.

Benim gibi ol diyen yok.Bilet almış veya almamış sonuçta görüsleri o rakibi tutuyorlar.Ve emin ol halen aynı.Böyle saçma şeylerde milliyetçilik olmaz.Bu dünyanın her yerinde böyledir.Fanatik bir Gs'li (UA'dakiler mesela) Fenerbahçe'yi ne kadar içten destekleyebilir ? Daha geçen hafta sövdükleri takımı ?

europeanconquer
24.Temmuz.2012, 16:45
Benim gibi ol diyen yok.Bilet almış veya almamış sonuçta görüsleri o rakibi tutuyorlar.Ve emin ol halen aynı.Böyle saçma şeylerde milliyetçilik olmaz.Bu dünyanın her yerinde böyledir.Bir Gs'li Fenerbahçe'yi ne kadar içten destekleyebilir ?

Tamam sen destekleme kardeşim.Avrupa'da yabancı bir takımı destekleyeceğime kendi ülkemin takımını desteklerim.Futbol gibi uluslararası bir spor dalında Milliyetçilik elbet olmak zorunda.Sen sadece Fenerbahçe Cumhuriyeti'nde kısılıp kalırsın :) 2000'de Kopanhag'da ve Monaco'da Galatasaray'dan öte orada Türk Bayrağı'nın olduğunu da hatırlatırım.Siz kazanınca sadece kendi bayrağınızı dalgalandırırsınız o zaman :)

Walter Sakana
24.Temmuz.2012, 16:46
Yani illa Gs'li ilan etmiyorsan böyle yapanları UA'yı Gs'li kabul etme. :)

Senin bu mantıkla u17 maçında Fenerbahçeli çocuklara saldıranlar gerçek Galatasaraylı, Galatasaray'lı kız voleybolculara saldıranlar da gerçek Fenerbahçeli oluyor yalnız.

attirson
24.Temmuz.2012, 16:49
Niye o zaman UEFA kupasını bize hava yapma amaçlı kullanıyorsunuz madem Türkiye'nin kupası ? Unutma biz Chelsea'ye elendigimizde UA tribünü yine 'Fenerbahçe'nin kısa metraj filmi bitti.Filmin sonu bizde ...' Diye pankart açtı.Kendimizi kandırmaya luzum yok.

attirson
24.Temmuz.2012, 16:51
Senin bu mantıkla u17 maçında Fenerbahçeli çocuklara saldıranlar gerçek Galatasaraylı, Galatasaray'lı kız voleybolculara saldıranlar da gerçek Fenerbahçeli oluyor yalnız.

Dedigim gibi bagıran UA degil mi ? Arkadaşta ben rakip takımı tutanı gerçek Gs'li kabul etmem diyor.

futureless
24.Temmuz.2012, 16:53
Konunun milliyetçilikle de çok alakası olduğunu düşünmüyorum ben.Biraz da insanlık yönü var işin.Trabzon'un Rusya deplasmanında CSKA tribününde Fenerbahçe'liler de vardı yanlış hatırlamıyorsam.Kendi işimize bakmak yerine maalesef rakip takımlar aleyhine işler yapıyoruz.Takımımıza destek olmak yerini rakip takıma köstek olmaya bırakmış artık.

Biz birbirimize maalesef rakip değil düşman olmuşuz çoğu zaman çoğu yerde, Metin'ler Lefter'ler çoktan kalmış mazide.

Genelleme için kusura bakmayın , sözler sadece böyle davranan , böyle davrananları destekleyenlere.

europeanconquer
24.Temmuz.2012, 16:53
@attirson

Ne alaka şimdi ? Türk Futbol tarihinin en büyük başarıları ile övünmeyelim mi ? Bak durmadan örnekler veriyorsun.Ben de bilirim örnek vermeyi.Ama Fenerbahçe taraftarının Galatasaray'a yaptığı iğnelemeler beni ilgilendirmez.Ben Fenerbahçe'yi Avrupa'da taraftarları için değil Türk kulübü olduğu için destekliyorum.Fenerbahçe taraftarının yaptıkları umurumda değil.

attirson
24.Temmuz.2012, 16:55
Konunun milliyetçilikle de çok alakası olduğunu düşünmüyorum ben.Biraz da insanlık yönü var işin.Trabzon'un Rusya deplasmanında CSKA tribününde Fenerbahçe'liler de vardı yanlış hatırlamıyorsam.Kendi işimize bakmak yerine maalesef rakip takımlar aleyhine işler yapıyoruz.Takımımıza destek olmak yerini rakip takıma köstek olmaya bırakmış artık.

Biz birbirimize maalesef rakip değil düşman olmuşuz çoğu zaman çoğu yerde, Metin'ler Lefter'ler çoktan kalmış mazide.

Genelleme için kusura bakmayın , sözler sadece böyle davranan , böyle davrananları destekleyenlere.

Bizim eski zamanlarımızda bize böyle davrananları ben destekleyemem.Diyiceksiniz ki genellemeye gerek yok.İyide tribünlerde hep aleyhe pankartlar açılıyor.Hiç Avrupa'da başarılar diye açılan pankart görmedim.Görsem genelleme yapmazdım.

attirson
24.Temmuz.2012, 16:56
@attirson

Ne alaka şimdi ? Türk Futbol tarihinin en büyük başarıları ile övünmeyelim mi ? Bak durmadan örnekler veriyorsun.Ben de bilirim örnek vermeyi.Ama Fenerbahçe taraftarının Galatasaray'a yaptığı iğnelemeler beni ilgilendirmez.Ben Fenerbahçe'yi Avrupa'da taraftarları için değil Türk kulübü olduğu için destekliyorum.Fenerbahçe taraftarının yaptıkları umurumda değil.

Olabilir.Senin görüsün.

europeanconquer
24.Temmuz.2012, 16:58
Olabilir.Senin görüsün.

Peki niye en başından böyle düşünmeyip cevap verme gereği duydun ?

Kaka Leite
24.Temmuz.2012, 17:00
Yazık diyorum başka bişey demiyorum.

Geçen gün bu konu hakkında yazı yazdığımda özelden saçma yorumu bile almıştım ancak şuan gözüküyor ki Fanatizm gözleri kör etmiş durumda...

Artık ülke adına bişeyler yapamaz hale geldiysek boşa top oynuyor oradaki oyuncular çok istiyorsan çok seviyorsan Romanyalıları gelirsin Fenerbahçe'yi desteklersin zordan, maç sonu anlaşılır ortak bi alkış falan olur.

Ancak bu bildiğin ayıptır ! Açıklamasıda yoktur ! Yazıklar olsun diyorum böyle taraftara cidden çok üzüldüm.

attirson
Peki niye en başından böyle düşünmeyip cevap verme gereği duydun ?

Daha da uzatırımda gerek yok uzatmaya.

futureless
Bizim eski zamanlarımızda bize böyle davrananları ben destekleyemem.Diyiceksiniz ki genellemeye gerek yok.İyide tribünlerde hep aleyhe pankartlar açılıyor.Hiç Avrupa'da başarılar diye açılan pankart görmedim.Görsem genelleme yapmazdım.

Ben birini destekleme konusunda herhangi bir telkinde bulunmadım, yorumumda sadece durumun işler acısı haliyle ilgili bir cümle kurdum o kadar.Onun dışında, rakip takımı, haydi örnek verelim, Galatasaray'ı Avrupa maçında desteklemek zorunda da değilsin.Ama rakibini desteklemek ? O çok farklı bir boyut. Senin için değil yine o konuya ithafen yazdım.

attirson
24.Temmuz.2012, 17:03
Ben birini destekleme konusunda herhangi bir telkinde bulunmadım, yorumumda sadece durumun işler acısı haliyle ilgili bir cümle kurdum o kadar.Onun dışında, rakip takımı, haydi örnek verelim, Galatasaray'ı Avrupa maçında desteklemek zorunda da değilsin.Ama rakibini desteklemek ? O çok farklı bir boyut. Senin için değil yine o konuya ithafen yazdım.

Neyse herkes görür zaten bu sene Fenerbahçe'de ŞL'ye giderse.Atıyorum Gs kazansın Fb yenilsin makaraları görürsünüz. :) iş tam tersi olsun bu sefer Fenerliler makara yapar.

futureless
24.Temmuz.2012, 17:08
Neyse herkes görür zaten bu sene Fenerbahçe'de ŞL'ye giderse.Atıyorum Gs kazansın Fb yenilsin makaraları görürsünüz. :) iş tam tersi olsun bu sefer Fenerliler makara yapar.

Kendi adıma konuşayım Galatasaray yenildiğinde makara yapmam Avrupa maçı söz konusuysa.Fenerbahçe yenildiğinde makara yapan rakip takım taraftarı da benden arkadaşım diye söz etmesin :)

Nedvedmania
24.Temmuz.2012, 17:08
Ülke içinde makara yapılması gayet doğal (Bana göre ). Ama ülke dışına bunu duyurmamak lazım. İki tarafta birbirinden fazla farklı değil zaten.

Walter Sakana
24.Temmuz.2012, 17:10
@attirson

UA örneğini bir kenara bırakırsak genel açıdan bakıldığında bende senin gibi düşünüyorum. Senin anlatmak istediğin tam anlaşılamadı bence ondan tepki gösteriliyor.

Bence de bu tür maçlarda milliyetçilik yapılması saçma. Roma-Lazio, Rangers-Celtic örneklerinde olduğu gibi bizde de rakip takımın desteklenmesi çok yadırganmamalı. Ha ben zamanında Fenerbahçe'nin Inter, Sevilla, Chelsea galibiyetlerinde havalara sıçradım, Galatasaray'ın maçıymış gibi heyecanla izledim ama yeri geldi karşı takımı tuttuğum da oldu. Mesela Young Boys maçında elenmenize sevindim. Man Utd maçında yenip tarihe geçmenize üzüldüm çünkü bizim Man Utd zaferimizi gölgeledi. İnsan ülke puanını falan umursamıyor bazen, şimdi bunlar yenerse kupa alırsa 10 sene konuşurlar çekilmez diye düşünüyorsun bizim Uefa kupası örneğinde değindiğin gibi. Rakibinin yenilmesini istemek ayrı gidip tribünde rakibinin rakibini desteklemek ayrı. Onu bende yanlış ve abartı buluyorum. Yazdıklarım fanatiklik değil bence, sonuçta aramızda bir rekabet var ve bu rekabet sadece aramızdaki maçlarla sınırlı değil. Başarılarımızı kıyasladığımız bir rekabet.

Galatasaray taraftarı olarak baktığında; Fenerbahçe Avrupa'da başarılı olursa ekonomik açıdan dahada güçlenecek, daha iyi oyuncular alacak ve daha fazla yatırımlar yapacak. Yani Galatasaray'ı birçok açıdan geçecek. Şimdi sen en büyük rakibinin taraftarı olarak bu durumda Türk futbolunu mu düşünürsün?

futureless
24.Temmuz.2012, 17:10
Bu arada az önce Alex twitterda kendisine sorulan Hagi mi sen mi sorusuna 'Hagi' cevabını verdi :)

Nedvedmania
24.Temmuz.2012, 17:11
Bu arada az önce Alex twitterda kendisine sorulan Hagi mi sen mi sorusuna 'Hagi' cevabını verdi :)

Önceden de demişti aynısını :)

Bordo61Mavi
24.Temmuz.2012, 17:13
Anelkaya atmadigi paslar yuzunden bi kiz ona seni sevmiyorum yazmis :D cevabi guzeldi " sen manyak misin ? " :D

Nedvedmania
24.Temmuz.2012, 17:14
Ahaha ne demişler ya :D

45 dk önce "Alex10combr ‏@Alex10combr
@alikareli biliyorum...ama cok sert.kiz icin guzel degil..." diye cevap verdiği soruya bakın :D Alex'de biliyormuş :D

attirson
24.Temmuz.2012, 17:15
@attirson

UA örneğini bir kenara bırakırsak genel açıdan bakıldığında bende senin gibi düşünüyorum. Senin anlatmak istediğin tam anlaşılamadı bence ondan tepki gösteriliyor.

Bence de bu tür maçlarda milliyetçilik yapılması saçma. Roma-Lazio, Rangers-Celtic örneklerinde olduğu gibi bizde de rakip takımın desteklenmesi çok yadırganmamalı. Ha ben zamanında Fenerbahçe'nin Inter, Sevilla, Chelsea galibiyetlerinde havalara sıçradım, Galatasaray'ın maçıymış gibi heyecanla izledim ama yeri geldi karşı takımı tuttuğum da oldu. Mesela Young Boys maçında elenmenize sevindim. Man Utd maçında yenip tarihe geçmenize üzüldüm çünkü bizim Man Utd zaferimizi gölgeledi. İnsan ülke puanını falan umursamıyor bazen, şimdi bunlar yenerse kupa alırsa 10 sene konuşurlar çekilmez diye düşünüyorsun bizim Uefa kupası örneğinde değindiğin gibi. Rakibinin yenilmesini istemek ayrı gidip tribünde rakibinin rakibini desteklemek ayrı. Onu bende yanlış ve abartı buluyorum. Yazdıklarım fanatiklik değil bence, sonuçta aramızda bir rekabet var ve bu rekabet sadece aramızdaki maçlarla sınırlı değil. Başarılarımızı kıyasladığımız bir rekabet.

Galatasaray taraftarı olarak baktığında; Fenerbahçe Avrupa'da başarılı olursa ekonomik açıdan dahada güçlenecek, daha iyi oyuncular alacak ve daha fazla yatırımlar yapacak. Yani Galatasaray'ı birçok açıdan geçecek. Şimdi sen en büyük rakibinin taraftarı olarak bu durumda Türk futbolunu mu düşünürsün?

İşte olay bu.Tabiki rakip tribüne gitmek saçma birşey zaten o kadar abartanları destekledigimi söylemedim ama normal karşılıyorum.Yapılan şeyler cünkü bunlar.

futureless
24.Temmuz.2012, 17:15
Anelkaya atmadigi paslar yuzunden bi kiz ona seni sevmiyorum yazmis :D cevabi guzeldi " sen manyak misin ? " :D

Aynen şu an çok konuşuluyor Twitter'da :zuhaha

Ahaha ne demişler ya :D

45 dk önce "Alex10combr ‏@Alex10combr
@alikareli biliyorum...ama cok sert.kiz icin guzel degil..." diye cevap verdiği soruya bakın :D Alex'de biliyormuş :D

:zuhaha çok iyiydi o :D

europeanconquer
24.Temmuz.2012, 17:17
Alex10combr ‏@Alex10combr
@dilex daiane biraz manyak...turk bayrak cok buyuk...

Adam karısına manyak demiş :n:

Kaka Leite
24.Temmuz.2012, 17:18
Biraz dalga geçem bari kaptanla :D

attirson
24.Temmuz.2012, 17:21
Alex Abi yazmış biri. :n:

Kaka Leite
24.Temmuz.2012, 17:24
@zehrayalazaa
@Alex10combr kaptan bana selam desene :)

@Alex10combr
@zehrayalazaa selam

Ne şizofrenler var ya :D

futureless
24.Temmuz.2012, 17:29
Ceko twitter'da kaptana atar yapıyor :zuhaha

Kaka Leite
24.Temmuz.2012, 17:33
Ceko twitter'da kaptana atar yapıyor :zuhaha

Az takılak dedikte ''Sen manyak mısın'' yazarsa kötü olur :D

furkan58
24.Temmuz.2012, 19:23

Normal bişey eğer ben deseydi havalara girdi kendini büyük görüyor felan denirdi alttan alarak doğrusunu yapmış

anil luque
24.Temmuz.2012, 19:59
Normal bişey eğer ben deseydi havalara girdi kendini büyük görüyor felan denirdi alttan alarak doğrusunu yapmış
Alttan aldığından niye bu kadar eminsin ki kardeşim adam belki doğruya doğru Hagi mantığıyla söyledi ? :)

Bu arada kaptanın da açık sözlü biri olduğunu görmüş olduk manyak mısın falan :) :)

E.Cartman
24.Temmuz.2012, 20:31
Alex felaket bi adam ya :D Sen manyak mısın dan sonra biri biz sonuna Gökmenin gazetesini koyuyoruz daha güzel oluyo demiş Alex'de biliyoruma bi kız için çok sert, olmaz demiş.

vFor
24.Temmuz.2012, 22:35
Ahahahahahahahahahahahahaha

Vays kaptana bak hele twitter kuşu

eng1n
24.Temmuz.2012, 23:06
Kaptan pek twitter da takılmasa iyi olacak sıkmasın boşu boşuna canını. ben olsam sırf 3256.kere sorulan hagi sorusu için bile kapatırdım.

Fernando Gago
24.Temmuz.2012, 23:18
Bugün işyerinde denk geldim Alex kopardı yaa :D :D o kızın hesabı fakeymiş zaten, böyle aradan çıkmaları iyi oluyor.

vuque
25.Temmuz.2012, 05:07
Twitter'da gördüğüm hoşuma giden bir yorum
"Alex de Souza'ya "Hagi mi sen mi?" diye sorsan "Hagi" der. Hagi'ye "Maradona mı sen mi?" diye sorsan "ben" der. Aradaki fark bu."

Nedvedmania
25.Temmuz.2012, 05:21
Twitter'da gördüğüm hoşuma giden bir yorum
"Alex de Souza'ya "Hagi mi sen mi?" diye sorsan "Hagi" der. Hagi'ye "Maradona mı sen mi?" diye sorsan "ben" der. Aradaki fark bu."

Nereden biliyorsun "Ben" diyeceğini ?

vuque
25.Temmuz.2012, 05:30
Nereden biliyorsun "Ben" diyeceğini ?
Öncelikle mesajda belirttiğim gibi twitterda gördüğüm bir yorum.Benim iddaam değil ancak iddaa sahibinin neden böyle bir iddaası olduğunu anlamakta çok güç değil.
Hagi'nin karakteri sanırım bu konu hakkında yeterince ipucu veriyor...

byariff
25.Temmuz.2012, 05:31
Yarin"ki Konumuz ; Hagi"Mi iyi Alex"mi :D

Facx
25.Temmuz.2012, 05:32
Öncelikle mesajda belirttiğim gibi twitterda gördüğüm bir yorum.Benim iddaam değil ancak iddaa sahibinin neden böyle bir iddaası olduğunu anlamakta çok güç değil.
Hagi'nin karakteri sanırım bu konu hakkında yeterince ipucu veriyor...

Haginin karakterinin fenerbahçe sohbet alanıyla ve sizinle ilgisi nedir ?

Nedvedmania
25.Temmuz.2012, 05:35
Yarin"ki Konumuz ; Hagi"Mi iyi Alex"mi :D

He yani durduk yere büyük ve anlamsız bir tartışmaya kapı açılıyor. Yıllardır süren boş bir tartışmadır bana göre Hagi Alex tartışması. İki tarafta birbirini asla ikna edemeyeceğine göre ...

attirson
25.Temmuz.2012, 06:11
Çok saçma kıyaslamalar bunlar.Hagi ne derdi bilmemde Alex bence kendine o soruyu sorana manyak mısın sen demeliydi.Kabak tadı verdi bu kıyaslama.

goosfraba
25.Temmuz.2012, 09:19
Aziz Kaptan ‏@aziz__kaptan__
KOMBİNE SATIŞINDA DURUM: F.Bahçe:30.650..G.Saray:29.700 Beşiktaş:3.800..Trabzon:1375.. 24.07.2012 maliye den alınmıştır veriler..

Corpus
25.Temmuz.2012, 09:24
Aziz Kaptan ‏@aziz__kaptan__
KOMBİNE SATIŞINDA DURUM: F.Bahçe:30.650..G.Saray:29.700 Beşiktaş:3.800..Trabzon:1375.. 24.07.2012 maliye den alınmıştır veriler..

Resmi veri değil. Büyük ihtimal yalandır. Doğru olma ihtimali yok mudur? Vardır.

Bunun doğruluğu kanıtlanmadıkça yani Fenerbahçe kulübü bunu doğrulamadıkça burada yayınlanmasını doğru bulmuyorum.

goosfraba
25.Temmuz.2012, 09:27
merak etme, kulüp son durumu açıkladığında o sayıyı da geçmiş olacak. muhtemelen bir 33 bin falan.

siz 40 bin mi satmıştınız?

Corpus
25.Temmuz.2012, 09:33
merak etme, kulüp son durumu açıkladığında o sayıyı da geçmiş olacak. muhtemelen bir 33 bin falan.

siz 40 bin mi satmıştınız?

Galatasaray kulübünden gelen açıklama o yönde. Siz biz değil. Kulüpler var ortada. Benim bildiğim Fenerbahçe kulübü böyle bir açıklama yapmadı. Sadece twitterda 1 kişi yazmış ve ardından aynı bilgi art arda paylaşılmış. Ben şuan sallayabilirim. Balıkesirspor kombine satışı 20.000 diye ve Fenerli taraftarların yaptığı gibi Balıkesirli taraftarlar da sürekli bu bilgiyi paylaşarak, bilginin doğru gibi görünmesini sağlayabilirler. Bu yüzden twitterdan tam kaynağı belli olmayan bilgilerin, kaynağın ne kadar güvenilir olduğuna bakılmaksızın, "aha la X takım Y takımdan iyiymiş hemen yazayım" diyerek paylaşılmasına karşıyım.

Son olarak bilgi doğru da olabilir. Ancak şuan ne kaynağından eminiz ne de Fenerbahçe kulübü böyle bir doğrulama yaptı. Sonuç olarak yalan yanlış bilgidir, şuan için.

Bunlara ek olarak :

http://www.platinhaber.com/avrupasiz-ve-yildizsiz-kartala-kombine-soku-55394h.htm?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

Şöyle bir haber linki atabilirim. Ancak ben bunun bile doğruluğunu tartışırım. Kaynağı tanımıyoruz çünkü.

http://live.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/ya-evde-yoksanSXHBQ288657SXQ?utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

Sporx' e inanırsanız, belki inanabiliriz bu habere :)

Galatasaray'ın 41 bin, Fenerbahçe'nin 28 bin kombine bilet sattığı sezonda en az 15-20 bin kombine kart hedefleyen Beşiktaş, 1624 rakamına ulaştı.

goosfraba
25.Temmuz.2012, 09:45
fazla büyüttün.

illa doğru açıklamaları duymak mı lazım? rakamlar aşağı yukarı bu şekilde olur.

sen twitter'da balıkesirspor 20 bin kombine sattı yazarsan millet zaten inanmaz. her takımın potansiyeli bellidir zaten.

ek olarak, platinhaber'i ilk defa duyuyorum. bir ntvspor koysaydın keşke.

Corpus
25.Temmuz.2012, 09:50
fazla büyüttün.

illa doğru açıklamaları duymak mı lazım? rakamlar aşağı yukarı bu şekilde olur.

sen twitter'da balıkesirspor 20 bin kombine sattı yazarsan millet zaten inanmaz. her takımın potansiyeli bellidir zaten.

ek olarak, platinhaber'i ilk defa duyuyorum. bir ntvspor koysaydın keşke.

Yanlış bilgiyi düzelttim sadece. Yanlış açıklamaları duymak doğru açıklamaları duymaktan daha mı iyi ? Rakamlar aşağı yukarı böyle değil kusura bakmayın. 29.700 ile 41.000 arasında 11.300 kişilik fark var ki bu % 25' ten fazla bir oran eder, Galatasaray kombine satışları için. Haliyle aşağı yukarı aynı denemez.

Geçtiğimiz sene 10 bin kişilik stada 20 bin kişi sığdı Balıkesir'de. Ve bu bir maç değil 8-10 maç böyleydi. Demek ki Balıkesirspor bile stada 20bin kişi getirtebiliyor. Yani her takım potansiyelinin üstüne çıkabilir. Bu sadece ufak bir örnek :)

Platinhaber' e inanmak ne kadar doğrudur tartışılır dedim ben de zaten. Altına sporx koydum. Onlara güvenilir mi onu da bilmiyorum. Sitede sürekli kaynak olarak gösteriliyor. Özellikle Avrupa Transfer haberlerinde. Demek ki site yöneticileri de güvenilir buluyorlar. Zaten güvenilir olmasa izin vermezler. Örn: Fotomaç.

E.Cartman
25.Temmuz.2012, 12:16
Bi düzeltme yapıyım platinhaber'in kaynağı Milliyet.

futureless
25.Temmuz.2012, 12:16
Vaslui maçının biletleri kongre üyeleri için satışa çıktı.

http://www.ntvspor.net/haber/gunun-haberleri/68826/f-bahcevaslui-macinin-biletleri-satisa-cikti?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

sarianet
25.Temmuz.2012, 13:01
Benim bildigim gsnin sattigi biletlerin tamami bu sene satilmadi onceki senelerin de kombineleriyle birlikte 40 bin tabi bu bilincli olarak soylenmiyor

attirson
25.Temmuz.2012, 13:19
Maçın tarihi belli oldu mu ?

futureless
25.Temmuz.2012, 13:21
Maçın tarihi belli oldu mu ?

Biletix'e göre 1 Ağustos.

byariff
25.Temmuz.2012, 13:29
Kim bu aziz kaptan ? kulup ile alakali birimi itibarsiz kisilere inanmayin eger klub ile alakasi yok ise.

Corpuscugum tartismaya girme hakli olsanda haksiz olursun he 30 bin sattik diyip geçebilirsin , resmi sitemiz ve sedat dogan adnan ozturk gerçek rakamlari soluyorsa bizim icin gerisi onemli degildir.

Edit : fenerbahcenin mac biletleri bugun satisa cikmaya baslamistir.

LadroN
25.Temmuz.2012, 13:32
Yeri değil ama

Ozgur Gundogan ‏@ozgurgundogan74
Kombine konusunda herkes net rakamı istiyor, bu rakamı satışı kapattıktan sonra açıklayacağız. Şu anda 39-40 bin aralığında..

https://twitter.com/ozgurgundogan74/status/228049223378169856

Kendisi TT Arena Satış Direktörü.Maliyeden kim bilgi alıyorsa(ki alıyor mu meçhul) yanlış bilgi alıyor.

ommix
25.Temmuz.2012, 13:45
Biletix'e göre 1 Ağustos.

1 Ağustos'ta 21.45'te.UEFA açıkladı bu bilgiyi

sarianet
25.Temmuz.2012, 14:23
40 binin hepsi bu sene mi satildi yoksa gecen seneki satilanlarla birlikte mi o rakam cikti biri aciklasin

Stan13
25.Temmuz.2012, 14:31
40 binin hepsi bu sene mi satildi yoksa gecen seneki satilanlarla birlikte mi o rakam cikti biri aciklasin

Nasıl bir soru bu arkadaşım ? Geçen senekileri saysalar o zaman 60-70 bin kombine satılmış olur. Geçen sene 25 bin civarında satıldı sadece. 40 bin sadece bu sene satılanlar. Bunun neresini anlamadın ?

ForsakeN
25.Temmuz.2012, 14:33
Ne komik insanlarız ya. Kombine satışlarını bu kadar yarıştırmanın ne gereği var?

Stan13
25.Temmuz.2012, 14:42
Ne komik insanlarız ya. Kombine satışlarını bu kadar yarıştırmanın ne gereği var?

Yarıştırmak ayrı şey, yalan bilgiyi düzeltmek ayrı şey. Yarıştırmak nasıl olur biliyor musun ? "Hahaha biz sizden daha fazla sattık, zaaaa xD" tarzı mesajlar olursa bunun adı sidik yarışıdır. Ancak burada goosfraba denen arkadaş yalan yanlış bir bilgi koymuş, Corpus da bunun doğrusunu yazmış, resmi ağızlardan söylenen miktarı.

Ayrıca kombine satışı ne sidik yarışı için müsait bir konudur, ne de gocunulacak birşeydir. Büyütmenin manası yok dediğin gibi. Hoş, büyütülen birşey de yok tabi.

C h A o S
25.Temmuz.2012, 15:14
Ek olarak Adnan Öztürk zaten 40 bin kombineye ulaştık,şehir dışındaki taraftarlarımızı düşünerek satışı durduruyoruz dedi.İnanmayın böyle twitter ergenlerine.
Hoş niye burda bunu yazıyorsak...

futureless
25.Temmuz.2012, 15:21
Uzatmayın şunu.

Vaslui maçına gitmeyi düşünen özelden bana ulaşsın.

ReaList
25.Temmuz.2012, 15:44
Alex Saraçoğluna ilk çıktığında

http://e1207.hizliresim.com/z/t/b22pg.jpg

Corpus
25.Temmuz.2012, 19:09
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, dün kamuoyunda 'Cüppeli Ahmet' olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü'yü Metris Cezaevi'nde ziyaret etti

http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1095230&CategoryID=77

LadroN
25.Temmuz.2012, 20:29
Sonra da biz cemaat takimi oluyoruz.:p

BleedingMoon
25.Temmuz.2012, 20:48
günahların takımı oluyoruz bir de :)

ShevAnil
25.Temmuz.2012, 20:53
günahların takımı oluyoruz bir de :)

Cübbelinin içeriye niye girdiği belli, başka nolcaktı :p :n:

vFor
25.Temmuz.2012, 21:25
aykut hocada teknik direktörlük yeneteği falan yok cidden adamın bu özelliği 0 inatla yapıyo bu işi hala

bunu diyince şampiyon olduk diyenler var fakat ben bunu değil oynadığımız futbolu kastediyorum adam geldiğinden beri futbolumuz dahada kötüye gitti hiç sevmiyorum valla kendisini.

tyfnkrvl07
25.Temmuz.2012, 21:27
İlk 11'imiz: Volkan - Orhan, Bekir, Egemen, Caner - M.Topuz, Selçuk, Cristian, Stoch, Recep, Bienvenu

attirson
25.Temmuz.2012, 21:30
Madem böyle bir kadro çıkacaktı Selçuk yerine Salih oynasaydı.

sarianet
25.Temmuz.2012, 21:34
Offf herkes t direktor olmus

Crazycat
25.Temmuz.2012, 21:39
Alex de Souza: "Fenerbahce'de genc oyuncunun gelip kendisini ispat etmesine izin vermeyen bir felsefe var. Ben buna üzülüyorum."

Kaynak (https://twitter.com/tribundergi/status/228096670477467648)

attirson
25.Temmuz.2012, 21:55
Evet cidden güzel söyledi kaptan.İnşallah Recep ve Salih'i kaybetmeyiz.

MeMo
25.Temmuz.2012, 21:59
Sonra da biz cemaat takimi oluyoruz.:p

Bu da az bilgi ve sapla samanı karıştırmaya güzel örnek olmuş.

tyfnkrvl07
25.Temmuz.2012, 22:03
Yağmurdan yayın gitti :D

vFor
25.Temmuz.2012, 22:10
Offf herkes t direktor olmus

Beni mi kastettin söylerken dostum ?

BleedingMoon
25.Temmuz.2012, 22:15
Yağmurdan yayın gitti :D

maç da iptal oldu gibi şimdilik...

Önder HOCA
25.Temmuz.2012, 22:21
Bu mevsimde ne bu yağış arkadaş Avusturya'yamı yerleşsek ne

BleedingMoon
25.Temmuz.2012, 22:22
saha göl gibi olmuş zaten. o sahada oynanan hazırlık maçından da hayır gelmez :D

Önder HOCA
25.Temmuz.2012, 22:33
İptal olmuş beyler dağılın

http://www.fenerbahce.org/fb2008/index.asp

eng1n
25.Temmuz.2012, 22:39
Kuyt foto attı twitterdan az önce bakabilirsiniz orda saha kötü durum da oynamamak doğru karar olmuş sakatlık yaşanma riski fazlaydı.

futureless
26.Temmuz.2012, 11:46
Vaslui, Wesley'i 3 milyon euro karşılığında Al-Hilal'e sattı.

sarianet
26.Temmuz.2012, 13:59
oh be sonunda nete girebildim cepten kaç gündür anam ağlıyodu :p

ommix
26.Temmuz.2012, 14:45
Vaslui maçını İspanyol hakem Antonio Mateu Lahoz yönetecek.

futureless
26.Temmuz.2012, 15:12
Vaslui maçı için Türk Telekom kale arkası bileti an itibariyle Biletix'te listeden kaldırıldı.

GebzeLi1907
26.Temmuz.2012, 15:14
10 dakikada bitti zaten telekom ben 11 15 te almaya çalıştım 4 blok açılıyor zaten sadece onlarda da hiç yer yoktu.migrosa düştü yolumuz hiç migrosa gitmemiştim ilk olcak bakalım nası bi atmosferi var.telekomdan bakınca pek iç açmıyordu

DisCo
26.Temmuz.2012, 15:18
Fenerbahçe'nin yeni sezon formaları kesin olarak burada paylaşılan formalar mı?

futureless
26.Temmuz.2012, 15:24
10 dakikada bitti zaten telekom ben 11 15 te almaya çalıştım 4 blok açılıyor zaten sadece onlarda da hiç yer yoktu.migrosa düştü yolumuz hiç migrosa gitmemiştim ilk olcak bakalım nası bi atmosferi var.telekomdan bakınca pek iç açmıyordu

Ben sabah alırken Telekom aktifti uzun süre.Bitmemişti.Ben bazı sebeplerden dolayı Migros'u tercih ettim o ayrı :)

GebzeLi1907
26.Temmuz.2012, 15:26
Ben sabah alırken Telekom aktifti uzun süre.Bitmemişti.Ben bazı sebeplerden dolayı Migros'u tercih ettim o ayrı :)

bende alırken aktifti de seçince koltuk kalmamıştır diyordu.migrosu neden seçtin acaba tribün komple telekomda olacak :)

futureless
26.Temmuz.2012, 15:36
bende alırken aktifti de seçince koltuk kalmamıştır diyordu.migrosu neden seçtin acaba tribün komple telekomda olacak :)

Nedeni bizde saklı olsun Migros'un :) Ayrıca Migros'a gidecek olan olursa özelden ulaşabilir bana.

goosfraba
26.Temmuz.2012, 15:39
Fenerbahçe'nin yeni sezon formaları kesin olarak burada paylaşılan formalar mı?

evet, kesin...

Crazycat
26.Temmuz.2012, 16:48
Alex de Souza: "Fenerbahce'de genc oyuncunun gelip kendisini ispat etmesine izin vermeyen bir felsefe var. Ben buna üzülüyorum."

Yukarıdaki cümlenin de yer aldığı yazının tam metni aşağıdaki linkte.

Brezilyalı yıldız "Nerede oynarım o belli olmaz. Fenerbahçe'de mi olur, şimdilik bir beklentim veya planım yok. Elbette işsiz kalmayacağımı düşünüyorum. Mutlaka bir kulüp bulurum kendime" dedi.

Kaynak (http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1095229&CategoryID=84)

attirson
26.Temmuz.2012, 17:07
Vaslui, Wesley'i 3 milyon euro karşılığında Al-Hilal'e sattı.

Manyak mı bunlar :D Takımı taşıyan adamı satmışlar.

ommix
26.Temmuz.2012, 17:18
Manyak mı bunlar :D Takımı taşıyan adamı satmışlar.

Wesley ilk maçta cezalı ve Niculae'yi kadrolarına katmışlardı.3 milyon onlar için iyi bir para.

KanaKe
26.Temmuz.2012, 17:34

fenerle alakasi yok türkiyede genel anlamda bir sorun bu..

attirson
26.Temmuz.2012, 17:39
Wesley ilk maçta cezalı ve Niculae'yi kadrolarına katmışlardı.3 milyon onlar için iyi bir para.

O performansı vermesi imkansız Niculae'nin.Wesley 1 sezonda 27 gol bu sezona da 2 golle basladı Niculae 4 sezonda 38 gol.

ommix
26.Temmuz.2012, 18:10
O performansı vermesi imkansız Niculae'nin.Wesley 1 sezonda 27 gol bu sezona da 2 golle basladı Niculae 4 sezonda 38 gol.

Onların ne düşünerek oyuncuyu sattığını bilemeyiz tabii ki ama dediğim gibi 3milyon onlar için iyi bir para.Bence bunlara takılmamamız lazım Vaslui'yi rahat geçmemiz lazım.Bizim rakibimiz olamaz ama bizim Türk takımları rakip yabancı oldu mu gözünde fazla büyütüyor.İnşallah ilk maçı farklı alırız.

Bir de Badelj Hamburg ile anlaşmış.

Crazycat
26.Temmuz.2012, 23:12
@KanaKe

Dediğiniz gibi ama Galatasaray'da Semih Kaya, Beşiktaş'ta Necip Uysal çıktı mesela. Gerçi biraz da oyuncularla ilgili bir durum olabilir. Sonuçta ilk 11 kalitesinde değilse oyuncu, yaşının önemi olmadan fazla süre almaması normal.

Ne Sevmek Ne Sevilmek

Video güzel olmuş. İzlemenizi tavsiye ederim.

sarianet
27.Temmuz.2012, 15:09
formalar akşam mı tanıtılacak acaba ?

futureless
27.Temmuz.2012, 15:10
formalar akşam mı tanıtılacak acaba ?

Evet 21.15 mi 21.45 mi neydi.

sarianet
27.Temmuz.2012, 15:12
feneryumlarda forma var mıdır bu sıcakta boşa gitmiyim:p

ommix
27.Temmuz.2012, 15:19
feneryumlarda forma var mıdır bu sıcakta boşa gitmiyim:p

Gece 22.00'dan itibaren formalar Fenerium internet sitesinden satışa çıkacak.Fenerium mağazalarında da yarın satışa çıkar büyük ihtimal bugün imkansız

Fenerbahçe'nin, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Rumen temsilcisi Vaslui ile yapacağı rövanş maçını yönetecek hakem de açıklandı.
UEFA'nın resmi internet sitesinden alınan bilgiye göre, 8 Ağustos'ta oynanacak karşılaşmayı Rus hakem Sergei Karasev yönetecek.
Piatra Neamt kentindeki Ceahlaul Stadı'nda oynanacak karşılaşma saat 21.00'de başlayacak.
KAYNAK : NTVSPOR

goosfraba
27.Temmuz.2012, 16:08
tanıtılmasına gerek kalmadı.

çok güzel olmuş formalar bence.

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/396801_392914440769248_680816118_n.jpg

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/552508_392913950769297_456840320_n.jpg

http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/557184_392911237436235_1238042003_n.jpg

erdem344
27.Temmuz.2012, 17:34
beyaz forma çok hoş

futureless
27.Temmuz.2012, 17:43
Çubukluya aşık oldum bir kez daha.. Vaslui maçına gittiğim gün alırım artık kısmetse.

titates1
27.Temmuz.2012, 17:46
uzaktan ve yanlış açıdan gördüğümüz resimlerle rezalet dedik ama gerçekten 3 forma da güzel olmuş.

GebzeLi1907
27.Temmuz.2012, 17:52
koyu çubuklu formada göğüste iki göz mü var ben mi benzetiyorum

futureless
27.Temmuz.2012, 17:57
koyu çubuklu formada göğüste iki göz mü var ben mi benzetiyorum

Özellikle yapılmış sanırım.Formalar ilk sızdığında sanırım Yiğit(attirson) de yazmıştı senin yazdığına benzer bir şey :D

sarianet
27.Temmuz.2012, 18:14
Cubuklu muthis

barahir
27.Temmuz.2012, 18:19
peki çubukludaki Türkiye haritasını gördüm diyenler? Bakalım kaç kişi farketmiş

futureless
27.Temmuz.2012, 18:22
peki çubukludaki Türkiye haritasını gördüm diyenler? Bakalım kaç kişi farketmiş

Çok güzel bir detay olmuş o.

goosfraba
27.Temmuz.2012, 18:23
bu çubuklu alınır beyler :)

ommix
27.Temmuz.2012, 18:31
Yakından bakınca formalar hakkındaki görüşler tamamen değişcek kanımca.Süper olmuş formalar

BleedingMoon
27.Temmuz.2012, 18:56
mavi lacivert tamamen sade olsaymış daha güzel olabilirmiş.

sarianet
27.Temmuz.2012, 19:06
göğüs rreklamı da değişik bihava katmış çubukluya sizde benim gibi mi düşünüyorsunuz :p

Nedvedmania
27.Temmuz.2012, 19:10

Formalar aynı galiba. Beyaz forma burda antreman forması gibi duruyor , aşağıdaki bilgisayar resminde daha iyi duruyor. Futbolcular giyince görmek lazım birde :)

RaSenGan
27.Temmuz.2012, 19:19
Formalar yakından güzel de maçlarda falan öyle futbolcuların dibinden çekim olmayacak.İzlerken futbolcuların üstünde yine kötü duracaktır formalar.

goosfraba
27.Temmuz.2012, 19:22
aygün ve teşhisleri...

hele bir sahaya çıksınlar da, görürüz :)

sarianet
27.Temmuz.2012, 19:33
Formalar yakından güzel de maçlarda falan öyle futbolcuların dibinden çekim olmayacak.İzlerken futbolcuların üstünde yine kötü duracaktır formalar.

bu yoruma şaşıran var mı :p

E.Cartman
27.Temmuz.2012, 19:54
Aygün düz mantıkta zirveye ulaşmış :D:D

barahir
27.Temmuz.2012, 19:57
Valla ben formayı sokakta giydiğimde Lig TV beni 40 metreden kamerayla çekmeyeceği için bi problem olmaz kötü dursa bile..

attirson
27.Temmuz.2012, 20:02
Valla ben formayı sokakta giydiğimde Lig TV beni 40 metreden kamerayla çekmeyeceği için bi problem olmaz kötü dursa bile..

Peki ya 40 metre uzaktaki adama nasıl görünüceksin ? O yüzden formalar kötü. :D Yani Aygün varya. :D

goosfraba
27.Temmuz.2012, 20:04
ya alabildiğine kötü olsun veya kötü dursun. yine seve seve 100 liraya alıp, giymeyecek miyiz? :D

sarianet
27.Temmuz.2012, 20:06
100 lira dimi küsuratı olmasın aman diyim :D
gerçi ben isim yazdıracağım için biraz artacak ama olsun sorun yok :)

Kaka Leite
27.Temmuz.2012, 20:07
Bende alacağım ancak yazdıracağım isim bu sefer fantazi olacak yani tahmin eden eder zaten :D

sarianet
27.Temmuz.2012, 20:10
bence sen iki forma al birine emma birine cenker yazdır bi tane şişme bebeğe formayı giydir arkanızı dönüp foto çektirin :D
ben formanın sırt yazı fontunu da merak ediyorum geçen seneki fontu hiç beyenmemiştim

Kaka Leite
27.Temmuz.2012, 20:11
bence sen iki forma al birine emma birine cenker yazdır bi tane şişme bebeğe formayı giydir arkanızı dönüp foto çektirin :D
ben formanın sırt yazı fontunu da merak ediyorum geçen seneki fontu hiç beyenmemiştim

Al adam bildi işte E. Stone yazdırıcam bu sene ciddiyim bu konuda caps atarık :icon_biggrin:

sarianet
27.Temmuz.2012, 20:13
olurda evlenirsen cenker stone yaparsın ismini fena bozdu bu gelin seni:D

Kaka Leite
27.Temmuz.2012, 20:16
olurda evlenirsen cenker stone yaparsın ismini fena bozdu bu gelin seni:D
Arkasına Cenker yazdırcam da nolcak bari sevdiğim birinin adını yazdıram gitsin :0:

attirson
27.Temmuz.2012, 20:19
Font konusunu bende merak ediyorum küçük harf yazılar iyi gidiyordu geçen sene gereksiz bozdular.

sarianet
27.Temmuz.2012, 22:06
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/555102_399908286731141_455025026_n.jpg

furkan58
27.Temmuz.2012, 22:09
Mavi - Siyah'tan almayı düşünüyorum ama arkasına ne yazdırsam bilmiyorum.

RaSenGan
27.Temmuz.2012, 22:46
Felaket bir tanıtım var şu an.Organizasyon,düşünce falan çok hoş da sunucu adam içine etti ve etmeye de devam ediyor biri şunun mikrofonunu kapasın :D

Nedvedmania
27.Temmuz.2012, 22:53
Abi cidden çok uzak şu armayla bayrak ya :D Hele bayanlar giyince koltukaltına taşıyor.

di canio
27.Temmuz.2012, 23:05
Felaket bir tanıtım var şu an.Organizasyon,düşünce falan çok hoş da sunucu adam içine etti ve etmeye de devam ediyor biri şunun mikrofonunu kapasın :D

Muhteşem bir şov yapıldı ama sabah şekeri mahvetti cidden. Formaları görmüştük zaten, futbolcuların üstünde de güzel durmuş. Özellikle beyaz forma daha bi güzel duruyor. Çubuklu forma ile hiç oynanmasa keşke. Dizayn, tasarım falan filan, çubuklu formayı muaf tutmak lazım bunlardan. Her sezon standart, aynı çubuklu olsun. Onun yanına ne tasarlayabiliyorlarsa yapsınlar.

Ekleme: Çubuklu formanın standart hali de, Lefter'i kaybettiğimizin ertesinde futbolcularımızın bir maç öncesi giydikleri çubuklu forma diyeyim daha kolay canlandırılsın gözlerde.

Fernando Gago
27.Temmuz.2012, 23:11
Formaların fiyatları belli oldu mu ? Böyle bi şovun ardından fiyatları merak ettim doğrusu :)

ReaList
27.Temmuz.2012, 23:20
Güzel gösteriydi efektler falan, Fenerium tek başına marka.

di canio
27.Temmuz.2012, 23:35
Formaların fiyatları belli oldu mu ? Böyle bi şovun ardından fiyatları merak ettim doğrusu :)

Fiyatları 99 TL. Arma formadaki arma vurgusu muhteşem olmuş.

attirson
27.Temmuz.2012, 23:46
Manyak bir gösteri olmuş.

ReaList
27.Temmuz.2012, 23:50
Fiyatları 99 TL. Arma formadaki arma vurgusu muhteşem olmuş.

http://c1207.hizliresim.com/z/v/b51n2.png

http://c1207.hizliresim.com/z/v/b51pn.png

ReaList
27.Temmuz.2012, 23:53
Bu da kızgın kanarya, formalar gerçekten anlamlı, muazzam.

http://c1207.hizliresim.com/z/v/b51r1.png

sui generis
27.Temmuz.2012, 23:59
lacivert-siyah alacağım da çubuklu da alasım var. bakalım , bütçeyi zorlarız artık :)

di canio
28.Temmuz.2012, 00:03
Lacivert ve Siyah değil arkadaşlar, Antrasit ve Mavi formanın rengi. Başka yerlerde de Lacivert-Siyah yazılıyor formayla ilgili.

RasAnt
28.Temmuz.2012, 00:16
Güzel olmuş formalar

http://fenerbahce.org/pic_lib/2012-07-27_forma2.jpg

http://fenerbahce.org/pic_lib/2012-07-27_forma6.jpg

http://fenerbahce.org/pic_lib/2012-07-27_forma11.jpg

http://fenerbahce.org/pic_lib/2012-07-27_forma18.jpg

Göz formamızda logolar biraz kenarda kalıyor düzenleme yapılırsa iyi olur

William Rookwood
28.Temmuz.2012, 00:57
Mavi forma bir yerden tanıdık geliyor dedim de meğerse İnter formasına benzetmişim :)

sarianet
28.Temmuz.2012, 01:24
çubuklu ve mavide bayrak arma uyumsuzluğu var :)

attirson
28.Temmuz.2012, 01:25
Kaleci formalarımızda güzel olmus.

sarianet
28.Temmuz.2012, 01:28
ya bide kk kids jr jr çocuk sanırım da diğerleri ne anlama geliyor

sarianet
28.Temmuz.2012, 02:00
sipariş verecektim de feneryum deli etti beni artık yarın feneryuma bizzat gider formaları görür öyle alırım :)

barahir
28.Temmuz.2012, 02:04
Bence güzel formalar.. Çubuklu almaya niyetliydim bu sezon, niyetimi bozmam sanırım..

sarianet
28.Temmuz.2012, 02:08
http://imggaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages/Spor%20Foto/400/%c4%b0%c5%9fte%20Fenerbah%c3%a7e%27nin%202012-2013%20sezonu%20formalar%c4%b1/03.JPG

http://imggaleri.hurriyet.com.tr/LiveImages/Spor%20Foto/400/%c4%b0%c5%9fte%20Fenerbah%c3%a7e%27nin%202012-2013%20sezonu%20formalar%c4%b1/01.jpg

barahir
28.Temmuz.2012, 02:28
"Ben bunları Paintte çizerim" mi demek istedin abi anlamadım?

sarianet
28.Temmuz.2012, 02:38
yok ya formaların iç yüzü yani çözemeyenler falan varsa o yüzden koydum

tanıtımı izledim de korku filmi gibi olmuş özellikle gölge formanın tanıtımını çok beyendim o formadan bu sene olmadı seneye ucuzlayınca alıcam :)
bu arada baroninin oğlu ikinci formalarda üçüncü formayı giyerek tanıtımın içine etmiş :D

attirson
28.Temmuz.2012, 02:51
Bu arada inşallah bir daha medyaya sızmaz şu formalar.Hayatımda ilk defa forma tanıtımını canlı izlemedim sonradan bir sitede gördümde izledim.İnsanın heyecanını kaçırıyorlar.