View Full Version : Fenerbahçe Sohbet Alanı
attirson
11.Mayıs.2014, 22:44
Şampiyon birazdan sahaya çıkıyor.
eng1n
11.Mayıs.2014, 23:08
Genç Fenerbahçelilere azar kayıyor Aziz Başgan :D
kumbara
11.Mayıs.2014, 23:09
ashgbfjkalsfs bildiğin şov yapğtı ya la adam
europeanconquer
11.Mayıs.2014, 23:10
Bu mu şimdi Fenerbahçe'ye yakışan başkan ?
Kendi şampiyonluk kutlamasını baltaladı adam :n:
attirson
11.Mayıs.2014, 23:11
Yürü beeee ! Ulan harbi icimi döktü şu Gfb'ye Aziz Yıldırım.Nasıl sustular. :D İnsallah dedigi gibi almaz bunları bir daha stada.
Cengo
11.Mayıs.2014, 23:13
Şampiyonluk kutlamasında Alex diye bağırıp Ersun Yanal'ı aşağılarsan azarı yersin.
Gfbli adam Fenerbahçeli değildir.
MoisHaLe
11.Mayıs.2014, 23:15
İyi patlamış Aziz Başgan:) haketmiş Gfb..
Önder HOCA
11.Mayıs.2014, 23:19
muabir:bekir duygukarını alalım
bekir: valla abi 3 haftadır kuluyorum hala daha duygulanıyorum
uAburak89
11.Mayıs.2014, 23:24
Çok güzel kutlama olmuş gerçekten. Dilber Ay göndermesini de yanlış anlamışız, kusura bakmayın, nereden bilelim bir grup Fb taraftarına yapıldığını.
europeanconquer
11.Mayıs.2014, 23:32
Alex tezahüratının üstüne söylemiş o lafları,kusuruma bakmasın,gayet güzel cevap vermiş,tam yerinde olmuş.
Kaçırdım ben niye öyle yaptığını.
Namzet
11.Mayıs.2014, 23:40
Aziz başkan gereken cevabı verdi helal olsun büyük başkan
eng1n
11.Mayıs.2014, 23:55
GFB'yi stattan atmak için gereken ortamda oluşmuş oldu böylece.
attirson
11.Mayıs.2014, 23:58
Birde nasıl bir taraftar toplulugu tuttugu takımın diger taraftarlarını bu kadar asagılar anlamıyorum.''Biz Fenerbahce taraftarıyız gerisi Aziz Yıldırım'ın ...leri.'' diye birşey yazmıslardı Twitter'dan bir ara.Yahu senin staddaki yerin max 2000 kisilik filandır nasıl geri kalan o kadar kisiye hakaret edersin.Artık kendilerine tutacak baska bir takım bulurlar Cünkü geriye kalan 48.000 kisi tarafından istenmiyorlar.
E.Cartman
12.Mayıs.2014, 01:21
Tartışmalarınızı özelden yapın beyler, cılkı çıktı bu işin. Bu tarz bir hareketin tekrarı halinde yapanların kim olduğuna bakmadan gerekli cezaları vereceğiz yönetim olarak, bilginiz olsun. Sonra vay efendim ben niye ceza aldım olmasın.
Ek olarak Burak Abinin mesaja dokunmadım çünkü bence orada net bir ironi var, sakıncalı görmüyorum eğer siz bir sakınca görüyorsanız basarsınız rapor butonuna biz de yönetim içinde mesajı tartıp gereken kararı veririz.
SacrificeGGTC
12.Mayıs.2014, 08:04
Bir Fenerbahçeli olarak sadece şunu söylemek istiyorum;
Keşke şampiyon takımın başkanı kürsüye davet edildiğinde yaşanmasaydı.
Oghuse
12.Mayıs.2014, 11:09
Aziz Yıldırım uslübü her ne kadar bir başkana yakışmayacak olsa da (ki ben de olsam aynı tepkiyi verebilirdim) bence gereken cevabı vermiş. Şampiyonluk kutlamasına gölge düşürse de en azından bu konuda Fenerbahçe için birşeyler düzelecektir.
ReaList
12.Mayıs.2014, 12:01
Aziz Yıldırım = Recep Tayyip Erdoğan
TeNaciOUS MidFieLdeR
12.Mayıs.2014, 17:24
Klüp başkanı otoriter olabilir, sakınca yok. Ama devlet başkanı otoriter olamaz. Bu kıyaslama gereksiz bence.
Kendisini taparcasına sevmiyorum ama bu başarılı oldugu gerçeğini değiştirmez. Sevmek zorunda da değiliz zaten. Ben taraftarım, sahadaki oyuna bakarım. Başkan kim olmuş, pek mühim değil. Benim seçimim sorulmuyor sonuçta.
ReaList
12.Mayıs.2014, 19:54
Klüp başkanı otoriter olabilir, sakınca yok. Ama devlet başkanı otoriter olamaz. Bu kıyaslama gereksiz bence.
Kendisini taparcasına sevmiyorum ama bu başarılı oldugu gerçeğini değiştirmez. Sevmek zorunda da değiliz zaten. Ben taraftarım, sahadaki oyuna bakarım. Başkan kim olmuş, pek mühim değil. Benim seçimim sorulmuyor sonuçta.
Valla abi al birini vur ötekine. Eğer başarılı ve iyi diyorsan diğeri de iyidir, aksini diyorsan diğeri de öyledir. Ben birbirine tavır, hareket ve koltuk sevdası bakımından bu kadar benzeyen başka bir çift hatırlamıyorum. Tepkiler bile neredeyse aynı.
Paralı Köpekler dediği grubu kendi kurdu. Artık kendi cebinden mi kulübün parasından mı nereden temin ettiyse kendi adına sayısız organizasyon düzenletti. "Paralı köpekleri" yaratan da kendisi. Kime neyi şikayet ediyor?
Eh zatı muhterem de en az onun gibi hırçın ve saldırgan olduğunu geçen gün gösterdi. Bu yüzden aralarında pek fark göremiyorum. Koltuk sevdası başa bela!
kumbara
12.Mayıs.2014, 19:58
+ Fikret Orman
SAİT71
12.Mayıs.2014, 20:29
Aziz Yıldırım'ın Federasyona hatta meclise milli küme şampiyonluklarınında hesaplanması için başvuracağı söyleniyor. Olması gereken inşallah olur ve o şampiyonluklarda kulüplerin şampiyonluk sayısına eklenir. Bu hesaplamayı hangi ileri akıllı akıl ettiyse çok saçma bir sistemimiz var.
Banega
12.Mayıs.2014, 21:02
Kasımpaşa Volkan Demirel'e dava açıyor.
http://www.ntvspor.net/haber/gunun-haberleri/107190/kasimpasadan-volkana-dava
byKpln
12.Mayıs.2014, 22:21
Kasımpaşa Volkan Demirel'e dava açıyor.
http://www.ntvspor.net/haber/gunun-haberleri/107190/kasimpasadan-volkana-dava
Evinden aldıracağım :zuhaha:zuhaha
İyi güldüm akşam akşam :D
sananes
13.Mayıs.2014, 01:56
Aziz Yıldırım yeteri kadar zeki değil ve kontra yapmayı bilmiyor. Yaşlandı böyle oldu belki de bilmiyorum ama çok çabuk tahrik oluyor. Sürekli sinirli görür olduk kendisi.
Mikrofonu eline aldığında sadece 1 kez "i love you alex i love you alex" dese. Alex diye bağırarak sorun çıkartmaya çalışanların düşüncesi elinde patlayacaktı.
uAburak89
13.Mayıs.2014, 03:03
Nokta tespit olmuş. Silinen mesajların birinde bunu yazmıştım ben de, benzeyen sadece üslup değil, tarz olarak da çok yakınlar. Birisi Feyzioğlu'nu azarladı, diğeri Gfb'yi bir gün ara ile, o da enteresan oldu. Aynı şekilde birisi eski dostu cemaat ile düşman oldu, diğeri yıllarca destek verdiği taraftar grubuyla.
Toplumda yaratılan algı da çok benziyor, sanki Erdoğan öncesi Türkiye yoktu, yol, su, elektrik yoktu. Aynı şey Aziz Yıldırım için de geçerli, sanki ondan önce Fenerbahçe yoktu.
Cengo
17.Mayıs.2014, 09:38
Tüm geliri vefat eden madencilerin ailelerine bağışlanacak.
http://magaza.fenerium.com.tr/pinfo.asp?pid=13843
http://i.imgur.com/HdszMFi.jpg
SAİT71
17.Mayıs.2014, 14:58
FB ile BJK maç yapacaklarmış...
http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=40015
byariff
19.Mayıs.2014, 02:36
oyuncu kiyaslama sezonu erken acildi bu yil :D Sinan engin : diego , sneijderden daha iyi oyuncu.
http://www.youtube.com/watch?v=G97OBaQHPMk&feature=youtu.be
SAİT71
19.Mayıs.2014, 02:43
Bu kıyaslamayı takımda göstereceği performansa göre yaparız. Şimdiden sidik yarıştırır gibi tartışmak manasız. Sinan Engin'in programı ve masasındaki kişiler daha öncede bir çok kez rezil olmuş, sırf taraftarlar arasında izlenebilmek için suni gündem yaratan insanlar.
TeNaciOUS MidFieLdeR
19.Mayıs.2014, 03:52
kigili yine 48 saat falan vermis, yandik. yine transferin son gunu bizim transferler ancak biter, belki bitmez :D
himone
19.Mayıs.2014, 12:17
Kiğılı konuştuysa geçmiş olsun. Bu arada Sinan Engin'in programını hala izleyen var mı?
attirson
19.Mayıs.2014, 20:54
Mahmut Uslu: CAS gerekçeli kararı kulübe ulaştı. Güzel haberler var. Şimdi daha rahatız. Avrupa'ya katılacağız gibi duruyor.
Trtspor'a konusmus sanırım Facebook'ta birkaç sayfada gördüm.
Namzet
19.Mayıs.2014, 23:12
Umarım dediği gibidir.Avrupa hakkımız
sananes
22.Mayıs.2014, 11:41
Çoktandır aklımda da yazamadım. Egemen Korkmaz ile bir sorun mu var acaba? Şampiyonluk kutlamalarında falan göremedim kendisini. Şampiyonlukta da ismi Serdar Kesimal'den bile sonra okundu diye okudum internette, hayırdır inşallah?
sarianet
22.Mayıs.2014, 14:00
bizim yönetime göre ceza da almayacaktık duruşmalar da iyi geçmişti
artık söze değil olaylara bakmak lazım görecez bakalım nolacak
uAburak89
22.Mayıs.2014, 18:06
Fenerbahçe yine seyircisiz açacak sezonu. 3 maç ceza var toplamda.
1- FENERBAHÇE A.Ş.'nin, 16.05.2014 tarihinde oynanan KAYSERİSPOR - FENERBAHÇE A.Ş. Spor Toto Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde 7. kez gerçekleştirilmesinden dolayı takdiren 2 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA ve 300.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
http://www.tff.org/default.aspx?pageID=246&ftxtID=20680
Fenerbahçe AŞ.'nin PFDK'nın 15.05.2014 tarihli ve E.2013-2014/1116, K.2013-2014/1311 sayılı kararına itirazı incelendi. İtirazın süresinde olduğu, gerekli harcın yatırıldığı görüldü. Tüm dosya kapsamında yapılan müzakere neticesinde; PFDK'ca Fenerbahçe AŞ'ye taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve ihlalin FDT'nin 52/1. maddesinde yapılan değişiklikten sonra aynı sezon içerisinde 6.kez gerçekleşmesi nedeniyle FDT'nin 52/7. maddesi uyarınca 1 resmi müsabakayı seyircisiz oynama ve 300.000.-TL para cezası verilmesinde sübut, hukuki nitelik ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, yapılan itirazın reddine, cezanın onanmasına, oybirliği ile, (K.2014/163 );
http://www.tff.org/default.aspx?pageID=247&ftxtID=20675
himone
22.Mayıs.2014, 18:21
Aziz Yıldırım ve gfb çatışması yüzünden biz bir daha zor seyircili oynarız. Zaten sürekli ceza alıyoduk bir de taraftar yönetim çatışması eklendi.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
kumbara
22.Mayıs.2014, 18:22
Aziz Yıldırım ve gfb çatışması yüzünden biz bir daha zor seyircili oynarız. Zaten sürekli ceza alıyoduk bir de taraftar yönetim çatışması eklendi.
Büyük problem yaratıcak bencede, şuan bizim yaşadığımızı yaşayabilir fenerbahçe.
attirson
22.Mayıs.2014, 18:42
Yıllardır bekledigim hamle geldi sancılıda olsa şu gruptan kurtulmamız gerekiyor artık.
kumbara
22.Mayıs.2014, 21:32
Ali Koç: "Hükümetin ve uygulamalarının arkasındayız.."
Cumhuriyetin son kalesi :)
attirson
22.Mayıs.2014, 22:20
Kale mi kaldı Allah askına.Butun kulüp yoneticilerinin tarafı belli.
attirson
25.Mayıs.2014, 23:13
Krasic ne kadar bitik oldugunu Bastia'da da göstermis.
http://i.hizliresim.com/1P71gY.jpg (http://hizliresim.com/1P71gY)
himone
26.Mayıs.2014, 00:03
Krasic'e 2 milyon falan verip sözleşmesini fesih etmekten başka çare yok. Bu performanstan sonra kiralık parası 500 bin bile teklif etmezler.
Walter Sakana
26.Mayıs.2014, 00:18
Takım arkadaşları tatile giderken, F.Bahçeli yıldız yabancı dilini daha da geliştirebilmek için çalışmalar başlayana kadar İngiltere'de kursa gidecek.
Sezonu şampiyon olarak tamamlayan F.Bahçe'de ligin bitmesinin ardından futbolcular Türkiye'nin ve dünyanın farklı yerlerine dağılırken, takımda bir isim var ki tatili değil eğitimi tercih etti.
Sarı-lacivertlilerin tecrübeli savunmacısı Bekir İrtegün takım arkadaşları sezonun yorgunluğunu atarken, İngilizcesi'ni daha da ilerletebilmek için Ada'nın yolunu tutuyor.
Bekir, üniversiteli bir değişim öğrencisi gibi İngiltere'de otelde değil bir ailenin yanında kalacak ve iyi olan dilini geliştirebilmek için tatil süresi boyunca burada kursa gidecek.
Bravo valla. Kendini her açıdan geliştirmeye çalışan insanları çok takdir ediyorum. Bekir zaten karakter olarak tuttuğum bir sporcuydu şimdi daha da tuttum. İngilizce önemli, hem saha içinde yabancı takım arkadaşlarınla anlaşma hem uluslararası maçlarda hakemlerle diyalog hem de yurtdışına transfer olursan çevrenle iletişim kurabilmen açısından önemli bir avantaj. İleride teknik direktörlük kariyerine atılırsan da yabancı oyuncularınla birebir iletişim kurmanı sağlar.
ReaList
26.Mayıs.2014, 10:09
Krasic ne kadar bitik oldugunu Bastia'da da göstermis.
http://i.hizliresim.com/1P71gY.jpg (http://hizliresim.com/1P71gY)
Stoch ve Recep bu takımda olmalı. Eğer Avrupa'da yoksak rotasyon için mükemmel olur. Özellikle Recep'i kazanmak geleceği kazanmaya eş değer.
sananes
26.Mayıs.2014, 15:31
Kiralık tüm yabancılarımız hiç düşünmeden gönderilmeli. Stoch ancak türk olsaydı takımda kalmalıydı. Mevcut yabancılarımız arasında 8'e giremez.
Emenike-Diego-Kuyt-Sow-Meireles-Bruno-Webo-Kadlec 8'i tamamlıyorlar.
Kadlec gönderilmeli ama gönderemeyiz, o kontratı bırakıp gitmez. Sow ve Meireles'i bence satmalıyız ama takım satar mı bilmem. 2'si birden satılırsa o zaman Stoch düşünülebilir.
SAİT71
26.Mayıs.2014, 17:09
Seneye olası bir ŞL'ne katılım durumumuzda kadro kuracağız yeniden. Bence yabancı iskeleti bu sezondan ayarlanmalı. Kim gideceksen bu sezon yollanmalı. Seneyede 1-2 tane belki üst düzey yabancı alınır ve yeni sezona hazır bir kadroyla gireriz. Bu sene nasıl olsa avrupada yokuz mantığıda çok doğru değil. Avrupa'da bu sezon yokuz ama muhtemelen gelecek sezon olacağız. Gelecek sezonun ana kadro şablonunu şimdiden kurmamız lazım ki takım otursun. Bana göre Recep veya Beykan bu sezon aradığımız alternatif oyuncular arasında olabilirler. Gerçi Salih gibi birisi oynayamadı ancak bu adamlar rahatlıkla rotasyonda takımı taşıyabilecek kapasitedeler.
attirson
27.Mayıs.2014, 22:08
CAS kararının iptali ve yürütmenin durdurulması talepli dava açılmıştır.
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=363012
uAburak89
27.Mayıs.2014, 22:51
Bundan da sonuç çıkmazsa bir sonraki mahkeme hangisi?
sui generis
27.Mayıs.2014, 23:43
Bundan da sonuç çıkmazsa bir sonraki mahkeme hangisi?
Gerçekten merak ettiğinden mi soruyorsun yoksa amacın alay etmek mi ?
Merak ettiğini varsayarsak; talep ilk dereceli mahkemede kabul görmezse İsviçre'deki üst mahkeme olur. Buradaki Yargıtay gibi.
uAburak89
27.Mayıs.2014, 23:49
Gerçekten merak ettiğinden mi soruyorsun yoksa amacın alay etmek mi ?
Merak ettiğini varsayarsak; talep ilk dereceli mahkemede kabul görmezse İsviçre'deki üst mahkeme olur. Buradaki Yargıtay gibi.
Merak. Bunun son noktası neresi peki?
Ayrıca Cas gerekçeli kararı 1 ay öncesinde Fenerbahçe avukatlarına ulaşırken Fenerbahçe'nin bize gelen bir karar yok diyerek aslında kelime oyunu ile insanları yanıltmasının sebebi nedir? Bu karar neden paylaşılmaz, üstelik iş lehimize dönecek denirken, bir tek bana mı çelişkili geliyor?
Merak. Bunun son noktası neresi peki?
Ayrıca Cas gerekçeli kararı 1 ay öncesinde Fenerbahçe avukatlarına ulaşırken Fenerbahçe'nin bize gelen bir karar yok diyerek aslında kelime oyunu ile insanları yanıltmasının sebebi nedir? Bu karar neden paylaşılmaz, üstelik iş lehimize dönecek denirken, bir tek bana mı çelişkili geliyor?
Ben de orasını anlamadım. CAS hakkında detaylar paylaşılmıyor ve servis edilmiyor ilginç.
Bordo61Mavi
27.Mayıs.2014, 23:59
orijinal aciklamanin tarihide dikkatimi cekti
himone
28.Mayıs.2014, 00:21
orijinal aciklamanin tarihide dikkatimi cekti
Geçen sene Cas'a yapılan itirazın sonuçlandığı tarih olması lazım. Şimdi de o karara itiraz ediyorlar.
sui generis
28.Mayıs.2014, 00:28
Sebebi muhtemelen UEFA ile pazarlık yapılıyordur. UEFA'dan sonuç alamayınca mahkemeye başvurulmuş olabilir. Ya da bir başka ihtimal zaman kazanmak için olabilir. Sonuçta İsviçre'de dava açılıyor, oranın hukuk sistemi falan araştırılmış olabilir. Ama ilk olasılık daha ağır basıyor.
Cengo
28.Mayıs.2014, 02:14
Ben de orasını anlamadım. CAS hakkında detaylar paylaşılmıyor ve servis edilmiyor ilginç.
CAS kararları taraflardan tamamı kabul etmediği sürece resmen yayınlanamaz. Bu konuda UEFA'nın tüzüğünde kuralı açıklayan madde var.
SAİT71
28.Mayıs.2014, 03:30
UEFA ile pazarlık konusu bana da daha yakın geliyor. Dedikodular vardı sosyal medyada zaten ancak böyle bir pazarlıktan bizim lehimize bir şey çıkmaz. Mahkeme en iyisi. Lakin bence 1 yıl daha gitmeyelim bir şey olmaz. En azından bir daha eline koz geçmez adamların. Şimdi tekrar alacaklar, zart bir şey çıkarıp yine men edebilirler. Artı geçen sene hiç kupada eleme oynamasaydık o sene için puan yazılmayacaktı bize. UEFA yarı finalinde 24 bin puan toplamıştık sezonda. Geçen sene ise kupaya katıldığımız için kontenjanda sayıldık ve 1.200 küsür mü ne puan topladık. Aradaki farka bakın. Ve bu sezonluk puanlar avrupa katsayısında hesaplanıyor. Son beş sezonun puanları ile hesaplandığı için geçen sene çok kötü oldu. O puanın ortalamadan çıkması için 6 yıl geçmesi gerekecek. Olaya bu açıdan da bakalım.
di canio
28.Mayıs.2014, 05:09
UEFA ile pazarlık konusu bana da daha yakın geliyor. Dedikodular vardı sosyal medyada zaten ancak böyle bir pazarlıktan bizim lehimize bir şey çıkmaz. Mahkeme en iyisi. Lakin bence 1 yıl daha gitmeyelim bir şey olmaz. En azından bir daha eline koz geçmez adamların. Şimdi tekrar alacaklar, zart bir şey çıkarıp yine men edebilirler. Artı geçen sene hiç kupada eleme oynamasaydık o sene için puan yazılmayacaktı bize. UEFA yarı finalinde 24 bin puan toplamıştık sezonda. Geçen sene ise kupaya katıldığımız için kontenjanda sayıldık ve 1.200 küsür mü ne puan topladık. Aradaki farka bakın. Ve bu sezonluk puanlar avrupa katsayısında hesaplanıyor. Son beş sezonun puanları ile hesaplandığı için geçen sene çok kötü oldu. O puanın ortalamadan çıkması için 6 yıl geçmesi gerekecek. Olaya bu açıdan da bakalım.
Şu an zaten ülke ortalaması olan 1340 puan yazılmış bizim hanemize. Katılmasaydık da aynısı olacaktı. O yüzden geçtiğimiz sezon katılmamızın bir zararı yok şu durumda. Ha yerimize başka bir takım gitseydi ülke puanını yükseltebilirdi belki ama öyle bir şey olacağını sanmıyorum ben.
SAİT71
28.Mayıs.2014, 13:57
Katılmasaydık o sezonu bizim puanımıza dahil etmeyeceklerdi. Maç yaptığımız için puan yazıldı. O puanda uefa katsayımızın hesaplanması için kullanılacak. Yani katılmamız çok zararlı oldu.
di canio
28.Mayıs.2014, 22:13
Katılmasaydık da dahil edilecekti o puan. Son 5 sene de en az 1 kere Avrupa'da mücadele edersen, katılmadığın sezona ülke ortalaması yazılıyor puan olarak benim bildiğim kadarıyla. Şu an telefondan yazıyorum, o yüzden bağlantı adresi gönderemiyorum ama UEFA'nın sitesinden bakabilirsen bu sezon katılmayan takımlara ülke ortalamasının yazıldığını görürsün.
SAİT71
28.Mayıs.2014, 22:43
Bakalım bu sezon mahkemeden olumsuz karar çıkarsa o zaman netliğe kavuşur bu olay :)
TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Haziran.2014, 03:33
Alex gelmis istanbula, tatil icin...
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/108198/alex-yeniden-istanbulda-video
sarianet
04.Haziran.2014, 16:05
F.Bahçe'ye Devler Ligi garantisi!
Fenerbahçe'de 3 Temmuz süreci bitmek bilmezken, sarı lacivertli takımın ortak çalıştığı Martens Hukuk Bürosu'ndan sevindirici bir haber geldi.
Büronun, sarı lacivertli yönetime "Davayı kazanacağımıza eminiz. Eğer Fenerbahçe yeni sezonda Devler Ligi'ne giderse sizden avukatlık ücreti olarak 2 milyon euro nakit para istiyoruz. Aksi takdirde ücret almayacğaız dediği iddia edildi.
Bilindiği gibi sarı lacivertli takım CAS'ın UEFA'nın verdiği 2 yıllık cezayı onaylamasının ardından bu sezon yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam etmesi gerekirken sadece ligde mücadele etmiş, sezon sonunda mutlu sona ulaşmasına rağmen Şampiyonlar Ligi vizesini ezeli rakibi Galatasaray'a kaptırmıştı.
Habertürk
SAİT71
04.Haziran.2014, 16:05
Fenerbahçe'de 3 Temmuz süreci bitmek bilmezken, sarı lacivertli takımın ortak çalıştığı Martens Hukuk Bürosu'ndan sevindirici bir haber geldi.
Büronun, sarı lacivertli yönetime "Davayı kazanacağımıza eminiz. Eğer Fenerbahçe yeni sezonda Devler Ligi'ne giderse sizden avukatlık ücreti olarak 2 milyon euro nakit para istiyoruz. Aksi takdirde ücret almayacğaız dediği iddia edildi.
Bilindiği gibi sarı lacivertli takım CAS'ın UEFA'nın verdiği 2 yıllık cezayı onaylamasının ardından bu sezon yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam etmesi gerekirken sadece ligde mücadele etmiş, sezon sonunda mutlu sona ulaşmasına rağmen Şampiyonlar Ligi vizesini ezeli rakibi Galatasaray'a kaptırmıştı.
Habertürk/
Sekopej
05.Haziran.2014, 00:24
Bugünkü Habertürk Gazetesi'nde Feridun Niğdelioğlu imzasıyla yayınlanan "Dev Garanti" başlıklı haber, tamamen yalandır.
Öncelikle belirtmek isteriz ki Fenerbahçe Spor Kulübü olarak Martens Hukuk Bürosu ile İsviçre Federal Mahkemelerinde görülecek dava ile ilgili ücreti vekalet anlaşmamız ve taahhütümüz, 30 bin İsviçre Frangı'ndan ibarettir.
Dolayısıyla haberde yazılan rakam yalan, yanlış ve maksatlıdır.
Tavsiyemiz, gerçek dışı ve şişirilmiş ücreti vekalet makbuzları ile Kulübünü soyanlar ile Fenerbahçe Spor Kulübü'nün birbirine karıştırılmamasıdır. Bir yargılama sırasında hukukçuların o yargılamaya ilişkin garanti verebilmesi ancak bu tür haberleri yapabilecek nitelikteki kurum ve bu kurumun etrafındaki hukukçulara atfedilecek bir özelliktir.
Bu ve benzeri haberler; UEFA'ya karşı yürüttüğümüz hukuk mücadelesini olumsuz etkilemek, kulübümüzün yolunu kesmek ve diğer kulüplerdeki suistimallerin etkisini örtme amacı güden, operasyonel haberlerdir.
Kamuoyunun, ciddiyetten uzak bu haberlere itibar etmemesini rica ederiz.
Saygılarımızla,
Fenerbahçe Spor Kulübü
TeNaciOUS MidFieLdeR
05.Haziran.2014, 03:07
Fenerbahçe’nin efsane kaptanı Alex de Souza, Pazar akşamı % 100 Futbol’da Rıdvan Dilmen ve Güntekin Onay’ın konuğu oluyor. saat 21:00’de Bodrum’dan canlı yayınla NTV, NTV Spor ve NTVSpor.net’te...
erdem344
11.Haziran.2014, 16:10
20. şampiyonluğumuz şimdiden hayırlı olsun
europeanconquer
11.Haziran.2014, 16:15
Attım fava.
TeNaciOUS MidFieLdeR
11.Haziran.2014, 16:22
Mancini gittigi icin garanti diyorsan bence yanlisin var. Deplasmandan puan cikaramayan mancini ile devam eden bir gs yi tercih ederdim. Ondan baska herkes faydali olur gs de bence. Şimdi daha tehlikeli bir rakip olma ihtimali oluştu.
Ayrica bjk de bizim rakibimiz, 4. yildiz sadece gs ye endeksli bir durum degil ki.
uAburak89
11.Haziran.2014, 16:27
Attım fava.
Favına yazık.
europeanconquer
11.Haziran.2014, 16:28
Favına yazık.
Ne olur nolmaz abi lazım olur bir gün,fav çok bende :icon_cool:
erdem344
11.Haziran.2014, 16:32
Bence BU bjk rakıbimiz değil
sarianet
11.Haziran.2014, 17:12
bence bizim şampiyon olmamamız için bize bizim çelme takmamız gerek Bjk şu haliyle ve gsye de fatih terim gelmezse şamiyonuz tabi kendi ayağımıza sıkacak şeyler yapmazsak
SAİT71
11.Haziran.2014, 17:19
Manci'nin gitmesi kötü oldu bence.
William Rookwood
11.Haziran.2014, 17:34
Galatasaray deplasmanda bu kadar puan kaybetmeseydi bu yıl çok farklı şeyler konuşuyorduk bence. Fenerbahçe, Beşiktaş'tan da Galatasaray'dan da iyi oynadı ve daha fazla puan topladı bur bir gerçek. Fakat bu sezon şampiyonluk yarışı çok daha fazla kızışacaktır.
IcedEarth
11.Haziran.2014, 18:34
Eninde sonunda alacaksınız tabii :)
Suicider
17.Haziran.2014, 18:55
Zokora'ya ırkçı söylemden dolayı dava edilen Emre Belözoğlu 2 ay 15 gün hapis cezası aldı..Hüküm ertelendiği için Emre cezaevine girmeyecek.
uAburak89
17.Haziran.2014, 22:20
Zokora'ya ırkçı söylemden dolayı dava edilen Emre Belözoğlu 2 ay 15 gün hapis cezası aldı..Hüküm ertelendiği için Emre cezaevine girmeyecek.
Yeniden yargılanmalı.
attirson
19.Haziran.2014, 15:39
Meireles bacagına Sultanahmet Camii'ni dövme yaptırmıs. :D
http://i.hizliresim.com/ZN0DqG.jpg (http://hizliresim.com/ZN0DqG)
TeNaciOUS MidFieLdeR
19.Haziran.2014, 15:45
dovme yaptirmaya baslayan sinirini cizemiyor, bi kac yil icinde teni gorunmez hale geliyor. tuhaf bir durum. adam tablo gibi oldu :D
attirson
19.Haziran.2014, 15:51
Normalde kaplama dövme sevmem ama bu adamın dövmeleri güzel görünüyor. :D
SAİT71
19.Haziran.2014, 17:07
İşin garibi diğeri tertemiz :n:
KanaKe
19.Haziran.2014, 19:41
o bacagida yakinda doldurur merak etme :D
erdem344
23.Haziran.2014, 19:07
http://i.hizliresim.com/glaZ5O.jpg (http://hizliresim.com/glaZ5O)
SAİT71
23.Haziran.2014, 20:13
Bu senede gitmeyelim Avrupa'ya bakalım. İnşallah mahkemede aklanırız. Ve o zaman bu yılların tek tek hesabını sorarız...
Cengo
26.Haziran.2014, 13:18
Ürdün kralı 2. Abdullah sahibi olduğu Umman Havayollarını Fenerbahçe’ye sponsor oluyor. 5 yıllık anlaşma karşılığında formasına Umman Havayolları reklamı ve stadın ismide Umman Şükrü Saraçoğlu Stadı olacak. Bu anlaşma karşılığında Fenerbahçe yıllık 20 milyon Euro’dan 5 yıllık anlaşma karşılığında 100 milyon Euro nakit para alacak.
uAburak89
26.Haziran.2014, 14:44
FB Futbol A.Ş kime bağış yapacak?
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=367467
himone
26.Haziran.2014, 20:01
FB Futbol A.Ş kime bağış yapacak?
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=367467
Soma ile alakalıdır.
caner485
01.Temmuz.2014, 10:59
CAS'ın yapmış olduğu son açıklamaları bir çok büyük gazete olarak lanse edilen yerlerde göremedim. Okuyup işin aslını bilen varmıdır?
SAİT71
03.Temmuz.2014, 19:46
Soma için Sheffield United ile oynuyoruz
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2014-07-03_fbshef538.jpg
Yeni sezon hazırlıklarına 14 Temmuz 2014 tarihinde başlayacak olan Profesyonel Futbol Takımımız, Düzce’deki Fenerbahçe Topuk Yaylası’nda gerçekleşecek olan 12 günlük hazırlık kampının ardından ilk hazırlık maçını, 31 Temmuz Perşembe günü, İngiltere’nin köklü kulüplerinden Sheffield United ile oynayacak.
Karşılaşmaya, Sheffield United’ın halen maçlarını oynadığı, dünyanın en eski stadı olarak bilinen "Bramall Lane" ev sahipliği yapacak.
Bu sezon 125. yılını kutlayan Sheffield United, İngiltere’de York Shire bölgesinin takımı ve bölgenin en önemli geçim kaynağı madencilik. Bu çerçevede, iki kulüp arasında yapılan anlaşma gereği, karşılaşmadan elde edilecek gelir Soma’ya bağışlanacak.
İngiltere’de 4 kez FA Cup kazanma başarısını gösteren Sheffield United, aynı zamanda İngiltere 1. Ligi Premier League adını aldıktan sonra ligde ilk golü atan takım ve bu sezon League One’da mücadele ediyor.
Sheffield United-Fenerbahçe karşılaşması, İngiltere saati ile 19:30’da başlayacak.
Fenerbahce.org.tr (http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=40650)
di canio
03.Temmuz.2014, 19:49
Güzel bir haber.
Yeni sezon formaları ne zaman tanıtılacak acaba? Duyumlar falan var mı?
Partenopei
04.Temmuz.2014, 15:23
Güzel bir haber.
Yeni sezon formaları ne zaman tanıtılacak acaba? Duyumlar falan var mı?
19 Temmuzda tanıtılacak sanırım twitterda tribündergi hesabı yazmıştı.
Cengo
05.Temmuz.2014, 18:51
Tüzüğe bağış maddesinin eklenmesinin sebebi:
http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=40650
Gerçi haber gönderilmiş, farketmemişim.
nerazzuri
11.Temmuz.2014, 14:46
diego yıllık 3.5m€ alacakmış. kuyt'ında alacağı para değişecek mi acaba? 2.8 m€ taban ücret belirledik diye biliyorum kuyt'ı alırken.
gitmesini temenni ettiğimiz futbolcularda hala bir hareketlenme yok. hepsi birden kalacak sanırım. :)
Namzet
12.Temmuz.2014, 19:31
Diego 10 numaralı formayı giyecek..
http://95.211.168.15/news/maraton/newpics/news/120720141815304923752_3.jpg
SAİT71
12.Temmuz.2014, 20:01
Şuan sahada poz veriyor:
http://www.dailymotion.com/fenerbahce
http://i.imgur.com/CwqNwZG.jpg
ReaList
12.Temmuz.2014, 20:12
Ricky Martin'e benzeten bir tek ben miyim (:
di canio
12.Temmuz.2014, 21:18
Gözlerim iyi görümüyor şu an ama eski forma değil değil mi o? Değilse yeni sezon çubuklusu da kesinleşmiş oldu sanırım böylece.
SAİT71
12.Temmuz.2014, 21:23
Eski olması lazım, sadece reklam sökülmüş sanırsam.
himone
12.Temmuz.2014, 21:25
Umarım aldığı parayı hak eder. Bence iyi bir transfer ama oynamadan bir şey demek mümkün değil. Yanında kesinlikle Alper oynamalı, Emreyle Meirelesle olmaz bu iş.
di canio
12.Temmuz.2014, 21:26
Geçtiğimiz sezonun formasıymış, Fotpğrafı büyütünce farkettim. Reklamsız olunca acaba yeni forma mı diye heyecanlandım bir an.
SAİT71
12.Temmuz.2014, 21:41
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/dr10_40749_4500413.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/dr25_40749_4594529.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/dr11_40749_4500772.jpg
ForsakeN
12.Temmuz.2014, 21:42
Çok sevindirecek bu adam bizi çok
Leonadias
12.Temmuz.2014, 22:04
Sevimli kerata ha :D
TeNaciOUS MidFieLdeR
12.Temmuz.2014, 22:22
gogus reklami olmadan daha hos duruyor forma. bu arada gogus reklami konusunda anlasmazlik vardi sanirim. istenen fiyata cikilmazsa bos cikicaz falan deniyordu. o noldu acaba.
CocukMenajer
12.Temmuz.2014, 22:43
Göğüs reklamı olmadan çok daha güzel olmuş gerçekten :D
sarianet
12.Temmuz.2014, 22:58
böyle satılsa ya düşünmeden alırım
A.FaruK
13.Temmuz.2014, 01:48
Pazarlama muhabbetine her sene zırvalayıp beklentilerin altında forma çıkaracağına böyle reklamsız forma yeminle yağmur damlası gibi tertemiz yemin ediyorum. Birde şu uzun kol forma muhabbetine bi çözüm bulsalar. Satışların 2 kat artacağına ben teminat veriyorum, ben bizzat kendim papazım
Sekopej
13.Temmuz.2014, 10:43
Fenerbahçe'nin belirlediği ücreti veren olmazsa sponsorsuz olacak ya da Fenerium yazarak. Bu yönde açıklama vardı.
A.FaruK
13.Temmuz.2014, 13:56
Alex'in geldiği sene böyle bi muhabbet olmuştu ama adidasla olmuştu bu sefer yanlış hatırlamıyorsam. Sene başında herkese Fenerium markalı formaları kitlediler 2 hafta sonra adidasla anlaşmışlardı
SAİT71
15.Temmuz.2014, 15:27
Aslanım benim be ilk idmanına çıkmış :)
http://www.asroma.it/images/gallery/lg/19494STE_6261.jpg
http://www.asroma.it/images/gallery/lg/19502STE_6523.jpg
http://www.asroma.it/images/gallery/lg/19493STE_6234.jpg
SAİT71
15.Temmuz.2014, 16:47
2. Hafta - Trabzonspor-Fenerbahçe
6. Hafta - Galatasaray-Fenerbahçe
8. Hafta - Beşiktaş-Fenerbahçe
O değilde ilk 8 haftada tüm derbileri deplasmanda bitireceğiz. Eğer iyi kullanabilirsek bence şampiyonlukta ciddi avantaj yakalayabiliriz. İkinci yarı hepsini evimizde oynamak çok avantaj olacak :)
nerazzuri
15.Temmuz.2014, 17:26
bursaspor maçıda ilk devre deplasmanda.
ben genel olarak fikstürü beğendim. ikinci yarı ts-gs-bjk-bursa ile evimizde oynayacağız.
TeNaciOUS MidFieLdeR
15.Temmuz.2014, 17:30
2. Hafta - Trabzonspor-Fenerbahçe
6. Hafta - Galatasaray-Fenerbahçe
8. Hafta - Beşiktaş-Fenerbahçe
O değilde ilk 8 haftada tüm derbileri deplasmanda bitireceğiz. Eğer iyi kullanabilirsek bence şampiyonlukta ciddi avantaj yakalayabiliriz. İkinci yarı hepsini evimizde oynamak çok avantaj olacak :)
ersun yanal yazip verse daha iyisini yapamazdi. cok sansli bir kura cekmisiz. ilk yariyi basabas bile kapatsak ikinci yari kopar gideriz bu fiksturle :D
himone
15.Temmuz.2014, 18:09
Bence hiç iyi değil fikstür. Maçları kabettiğimiz takdirde sürekli baskı hissedicez. Herkes iyi tarafına bakmış ama kötü tarafını düşünen yok. Tabi 2 tane galibiyet çıkartırsak süper olur.
A.FaruK
15.Temmuz.2014, 19:22
Harbiden Ersun Baba yazıp verse bu kadar olur ya :n:
TeNaciOUS MidFieLdeR
15.Temmuz.2014, 19:38
Bence hiç iyi değil fikstür. Maçları kabettiğimiz takdirde sürekli baskı hissedicez. Herkes iyi tarafına bakmış ama kötü tarafını düşünen yok. Tabi 2 tane galibiyet çıkartırsak süper olur.
iyi tarafindan bakalim ki sonuclar da olumlu olsun. bastan karalar baglarsak zaten hic sansimiz olmaz ki sampiyonluk icin. gectigimiz sezondaki ersun yanal durusu bizi sampiyon yapan. ilk mactan sampiyonluga inandirdi camiayi, gerceklesti. malum ersun hocanin baslangiclari iyidir. yine iyi baslarsak ikinci yari cosariz, gecen sezonki farkin daha buyugu gelebilir. oyle bir fikstur olmus.
ayrica deplasmandaki derbilerde puan kaybina kimse ses cikarmaz herhalde, dedigin gibi buralardan ekstra puanlar cikarirsak aman aman :D
Fearless Coward
15.Temmuz.2014, 20:29
Geçen sene de bunun tersiydi durumlar. Ama ilk yarıdan farkı açmıştı Fener. Bu sefer tersi olur gibi geliyor bana himone'nin dediklerine de katılıyorum.
ReaList
15.Temmuz.2014, 20:38
http://icube.milliyet.com.tr/Skorer600x298/2014/07/15/fenerbahce-36-yil-sonra-reklamsiz-formayla-4577123.Jpeg
Fenerbahçe'nin yeni sezonda giyeceği formalar tarihe geçecek. Sarı lacivertli kulüp, bir süredir konuşulan "Göğüs reklamsız forma" konusunda son kararını verdi. Fenerbahçe tam 36 yıl sonra ilk kez sahaya göğüs reklamı olmadan çıkacak.
"4. yıldız yolunda reklamsız forma" kampanyasıyla taraftarlarını mutlu etmek isteyen sarı lacivertli yönetim, aynı zamanda bu kampanyayla birlikte forma satışlarında da patlama yaşanmasını hedefliyor.
Fenerbahçe'nin göğüs reklamsız forması, Dünya Fenerbahçeliler günü olarak ilan edilen 19 Temmuz'da görücüye çıkacak ve aynı gün piyasaya sürülecek.
Yeni transfer Brezilyalı yıldız Diego'nun basına tanıtımı esnasında giydiği formanın reklamsız olması, bu müthiş kampanyanın da bir anlamda sinyalini vermişti.
Fenerbahçe ilk kez 1978-1979 sezonunda, Cemil Turan'lı unutulmaz kadrosuyla sahaya göğüs reklamlı formasıyla çıkmıştı.
(Goal.com)
Ve bu sene Orijinal forma alınır (:
TeNaciOUS MidFieLdeR
15.Temmuz.2014, 20:38
bir de su var, ilk haftalar her takim icin kayiplar zamanidir. 8. haftada bjk ile bu evreyi kapatmis olacaz. kayip olursa derbilerde olacak en azindan. onlar da zaten hesaba katilan kayiplardir cogu zaman. telafi icin uzun bir donem olacak onumuzde. keza ikinci yarida da derbilerin tamami evimizde. bence inanilmaz avantajli bir fikstur olmus. yeter ki 1-2 maglubiyetle karalar baglamayalim, takima guvenmeye devam edelim. puan kayiplarini olagan gorelim. ikinci yari isimiz cok daha kolay olacak cunku.
reklamsiz forma olursa ciddi bir forma satis patlamasi olur.
A.FaruK
15.Temmuz.2014, 20:40
Bu kadar karamsar olacak ne yaşadın be kardeşim :) Adamın kötü bir sezon başlangıcı yok hayatında. Ligin ikinci devresinde ne kadar kötü olabilir. İçeride Ersun Hoca alır ama o atmosferde maç vermeyiz. Bundan iyi bi fikstür hatırlamıyorum cidden
Sekopej
15.Temmuz.2014, 22:33
Reklamsız forma gerçekten alınır.
himone
15.Temmuz.2014, 23:19
Karamsarlık değil sadece gerçekler üzerinden konuşuyorum. GS 2011-2012 sezonunda şampiyon olurken bizim maça kadar top oynamıyordu, bizi 3-1 yendikten sonra şahlandılar ve biz hep geride kaldık ondan sonra. Aynı şekilde bir sene sonra biz sene başında avantaj yakalayamadık ve geriden takip ettik, bir yerde de patladı. Geçen sene de fikstürün de etkisi ile erkenden kopardık, derbileri içerde oynadık ve uzun süre puan kaybı yaşamadan gittik. O avantaj sayesinde hep rahattık. Şimdi ise tam tersi olası geçen sene yaşadığımız avantaj bu sene dezavantaj olabilir demek istediğim bu. Ben de şampiyon olacağımıza inanıyorum ama bence fikstür avantajlı bir fikstür değil, dediğim gibi 3 mağlubiyet olursa sürekli baskı altında kalırız.
Ben her zaman en başından avantajlı olmayı tercih ederim, bence asıl fikstür avantajı geçen seneki gibi ilk yarı derbileri içerde oynayıp puan farkını en başından cebe koymaktır. Psikolojik faktörü çok önemli.
TeNaciOUS MidFieLdeR
15.Temmuz.2014, 23:37
@ himone
karamsarlik gereksiz bence, 8. hafta zor maclari bitiriyorsun. sonrasinda takim da tam anlamiyla forma girmis olacak. firesiz cok uzun bir seri yapma imkani dogacak. hele bir de sezon basi takim uyumu sorununu da dusunursen bence rakiplerimiz dezavantajli bu durumda. biz hazir sayiliriz. degisiklik yok. gs yeni hoca yeni planlar icinde, keza bjk ve ts de ayni durumda. deplasmandan puanlar cikarma ihtimalimiz yuksek bu sartlarda. icini ferah tut. yine cok iyi bir baslangic olmasi durumunda zaten gerisine bakma bile, sampiyon olur bu takim.
hatta gecen sene butun derbiler ikinci yari deplasman, cok kotu oldu dedik. simdi tam tersi. seni anlayamadim sahsen.
SAİT71
15.Temmuz.2014, 23:54
Bu arada bu afrika kupası hangi maçlarımızı etkiler? Forvet sıkıntısı yaşarsak zor puan çıkarırız o maçlardan.
mayfaka
16.Temmuz.2014, 00:00
İkinci devrenin ilk maçları sanırım inşallah Galatasaray maçına kadar yetisirler
himone
16.Temmuz.2014, 00:18
@ himone
karamsarlik gereksiz bence, 8. hafta zor maclari bitiriyorsun. sonrasinda takim da tam anlamiyla forma girmis olacak. firesiz cok uzun bir seri yapma imkani dogacak. hele bir de sezon basi takim uyumu sorununu da dusunursen bence rakiplerimiz dezavantajli bu durumda. biz hazir sayiliriz. degisiklik yok. gs yeni hoca yeni planlar icinde, keza bjk ve ts de ayni durumda. deplasmandan puanlar cikarma ihtimalimiz yuksek bu sartlarda. icini ferah tut. yine cok iyi bir baslangic olmasi durumunda zaten gerisine bakma bile, sampiyon olur bu takim.
hatta gecen sene butun derbiler ikinci yari deplasman, cok kotu oldu dedik. simdi tam tersi. seni anlayamadim sahsen.
Bence de anlaşamadık, ben karamsar falan değilim dediğim gibi şampiyon olacağımıza da inanıyorum. Fikstür ne olursa olsun düşüncem değişmez çünkü hem her yönüyle hazır bir takımız hem de Avrupa'da yokuz. Benim demek istediğim sadece bence fikstür avantajımız yok, verdiğim örneklerde de olduğu gibi. Farz edelim deplasmanda yaptığımız derbileri kaybettik ve ilk yarı 6-7 puan geride kapattık. Gerçekten bütün derbiler içeride olduğu için rahat olabilir miyiz? Yıllardır bunun gibi senaryolar görüyoruz ama ben daha o seviyeden ligi çevirebilene denk gelmedim(Biz hariç :D). Geçen sene de GS'ın derbileri içerideydi, ondan önceki sene de bizim... Benim demek istediğim eğer 10. hafta bittiğinde puan farkı yoksa o zaman fikstüre avantajlı derim öbür türlü ters tepme ihtimali de var. Daha önceki senelerde de buna benzer fikstürler oldu ve şampiyon olamadık.
TeNaciOUS MidFieLdeR
16.Temmuz.2014, 01:51
Bu arada bu afrika kupası hangi maçlarımızı etkiler? Forvet sıkıntısı yaşarsak zor puan çıkarırız o maçlardan.
nijerya buyuk ihtimal katilamayacak. fifa lisansi bloke edildi ulkedeki siyasi durumdan oturu. webo kamerun tarafindan cagrilmayacaktir. geriye bi tek sow kaliyor, cok etkilemez o yuzden. ben de senin gibi dusunuyordum ama mevcut kosullarda pek etkilenmiyoruz. basin toplantisinda bu duruma dair bir gorus alisverisi olacagini da acikladi ersun yanal. bir gelisme yasanabilir o yuzden.
@himone
fakat soyle bir durum var, derbiler 8. haftada bitiyor. butun derbilerin disarda olmasi degil tek mesele. soyle dusun, 8. hafta dedigin gibi 5-6 puan geride kalsak bile ilk yarinin bitmesine 9 hafta kalacak. bu surecte cok kolay durumu dengeleyebiliriz. ayrica kendi aralarinda da oynayacak bu takimlar bu surecte. ikinci yarida da hersey icsaha performansimiza bagli olacak. bundan daha iyisi olabilir mi? samdak ayisi diyorlardi galiba :n:
di canio
16.Temmuz.2014, 02:27
Biz adidas ile sözleşmeyi bu sezon mu yenilemiştik? Kamp fotoğraflarına baktım tişörtler falan da adidas olmuş. Tüm ekipmanı adidas sağlayacak sanırım artık. Eskiden Fenerium yapıyordu maç ekipmanının dışındakileri.
nerazzuri
16.Temmuz.2014, 05:50
Sadettin Saran'ın 2007 yılında alınan ihraç kararı mahkeme tarafından iptal edilmiş bu arada.
http://im.htspor.com/2014/07/15/969819_77e4561cb677327655cddbeb390ef2c3.jpg?140545 8077
yeni başkanda sanırım böylece belli oldu. önünde hiç bir engel kalmadı.
sarianet
16.Temmuz.2014, 06:07
formalar ne zaman tanıtılacak
19.07 olması lazım
Hsyn53Yvz
16.Temmuz.2014, 11:08
Fikstür harika da Afrika Kupası sıkıntı oldu şimdi, ikinci yarı Trabzon maçını kaçıracak bizim kara çocuklar gerçi Trabzon maçı dert değil de Galatasaray derbisini kaçırmasalar bari.
ReaList
16.Temmuz.2014, 12:14
Saadettin Saran güçlü bir adam sanırım Uefa'nın kişiler hakkındaki kararlarından sonra karar kesin olduğundan dolayı Aziz Yıldırım'ın başkanlığı düşecek. Mahmut Uslu, Nihat Özdemir, Abdullah Kigılı falan başkan olursa zaten artık iflah olmayız. Yeter artık şu adamların dönemi bitsin.
Kryptonite
16.Temmuz.2014, 14:11
Dünya Fenerbahçelilier gününde tanıtılacak formalar.
SAİT71
16.Temmuz.2014, 18:38
Sadettin Saran vizyon sahibi, ABD'de tanınan, son derece ana dili gibi İngilizce konuşabilen, zengin, yöneticilik vasıfları olan bir adam. Bence Saran ile çok farklı bir kimlik yakalayabilir kulüp. Saran ile Ali Koç'tan birisini başkan olarak görmek isterim.
TeNaciOUS MidFieLdeR
16.Temmuz.2014, 18:54
recep niyaz neden kampa alinmadi, bilgisi olan var mi? kiralanacaksa da kampta yeralmasi uygun olmaz miydi? tuhaf bir karar.
sui generis
16.Temmuz.2014, 18:55
Sakatlığı var. Büyük ihtimal kiralanır. O yüzden kamp kadrosuna alınmamıştır.
SAİT71
16.Temmuz.2014, 20:01
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/t1.0-9/10245479_683004041752621_5560503032324209981_n.png
:)
sarianet
17.Temmuz.2014, 00:23
ne demek istiyor yani ?
Hsyn53Yvz
17.Temmuz.2014, 18:35
http://www.futbolformalar.com/wp-content/uploads/2014/07/Fenerbahce-2014-2015-yeni-forma.jpg
İç saha formamız olduğu söyleniyor, %100 değil ama büyük ölçüde doğru gibi.
sananes
17.Temmuz.2014, 19:07
Geçen seneki daha güzeldi. Ayrıca bu sarı Fenerbahçe sarısı değil onda bir düzeltme yaparlar umarım. Koyu sarıyı genelde galatasaray kullanıyor bizimki daha açık ve parlak bir sarı
di canio
17.Temmuz.2014, 19:14
Eğer buysa bence bu daha güzel geçen senekinden. Sarı renk konusunda haklısın. Umarım formaların orasına burasına yok uçan Kanarya, gülen ayva, ağlayan nar falan iliştirmezler de sade bir forma yaparlar. önceki birkaç forma neydi öyle hologram mı, forma mı belli değil.
Hsyn53Yvz
17.Temmuz.2014, 19:23
Renk tonu bu resimde öyle gözükebilir ama formada orjinaldeki gibi olur. Forma fena değil ama hâlâ istediğim klasik çubuklu olmamış. Şu formanın sarı-laciverti olsa müthiş olur:
http://spordefteri.com/resimler/karikaturler/buyuk/eintracht-frankfurt-2014-2015-sezonu-yeni-forma-11361.jpg
Ama bu tür klasik formaları genelde Nike yapıyor, Adidas çok fantaziye giriyor, yok noktalı detaylar, yok tırtıklı falan filan.
http://i.tmgrup.com.tr/aktuel/2013/06/03/705580845894.jpg
Şu şekilde çıkartsalar da olur mesela, çok iyi tasarımlar; Bayrak Forma tam olmasa da.
SAİT71
17.Temmuz.2014, 19:31
ne demek istiyor yani ?
Sanırsam karşı karşıya oynadığı en iyi 10 numaraymış Sergen. Yanlış anlamadıysam eğer :)
Şu yukarıdaki forma hoşuma gitti fakat şu tırtıkları kaldırsalar Lefter'in giydiği klasik formamıza benzeyecek, daha hoş olacaktı.
http://www.fourfourtwo.com.tr/wp-content/uploads/2011/12/17.jpg
TeNaciOUS MidFieLdeR
18.Temmuz.2014, 00:26
bugun 17 temmuz degil miydi, havadis bekleniyordu galiba. olmadi mi birsey :/
forma yukardaki gibiyse ben begendim. deplasman formalarini daha cok merak ediyorum.
sarianet
18.Temmuz.2014, 02:05
daumun ilk geldiği sezon hoijdonkun falan çok gol attığı
o sezonki çubuklu gerçekten iyiydi
sui generis
18.Temmuz.2014, 04:52
bugun 17 temmuz degil miydi, havadis bekleniyordu galiba. olmadi mi birsey :/
forma yukardaki gibiyse ben begendim. deplasman formalarini daha cok merak ediyorum.
Ligden düşürmüşler bizi, 10 yıl da men etmişler avrupadan. Seneye süper lige çıkarsak bir daha düşürceklermiş :n:
sananes
18.Temmuz.2014, 10:44
Birde kolları beyaz çubuklu formaları özledim ben. 90'ların sonu-2000'lerin başı vardı böyle formalarımız. Yeniden çıkartsalar keşke 3. forma olarak falan
TeNaciOUS MidFieLdeR
18.Temmuz.2014, 18:09
http://img-cdn.ntvspor.net/C/I/517/dd600_6GPPL.jpg
antrenman formalarinin renkleri hosuma gitti, ozellikle sari renk cok canli. umarim yeni sezon formalarinin rengi de boyle olur.
eng1n
18.Temmuz.2014, 19:57
Forma lansmanı inanılmazz. :D
TeNaciOUS MidFieLdeR
18.Temmuz.2014, 20:21
:n:
http://img-cdn.ntvspor.net/C/I/517/fbforma600_D5SPC.jpg
sarianet
18.Temmuz.2014, 20:57
Güzel olmuş formalar
caner485
18.Temmuz.2014, 21:06
9-10 halısaha yapan amcalar gibiler :) Reklamsız olunca 100. yıla özel yapılan bir forma vardı taraftar için ona benzemiş sanki.
Ralph
18.Temmuz.2014, 21:12
Forma çok iyi
eng1n
18.Temmuz.2014, 21:14
http://img.tapatalk.com/d/14/07/19/ga3u2ana.jpg
Ralph
18.Temmuz.2014, 21:16
Reklam da yok göğüste işte tamamen samimiyet kokuyor :D
di canio
18.Temmuz.2014, 21:21
Benim de hoşuma gitti forma. Keşke tırtıklar da olmasaydı. Diğer formaları merakla bekliyorum. Umarım daha önce de yazdığım gibi ekstra işler yapmazlar formalarda. Sade olması daha güzel. Kanarya gözü, Türkiye haritası falan saçma sapan geliyor bana. Oradan bakınca bir çeşit, buradan bakınca başka çeşit görseller falan.
Bu sezon sponsor olmayacakmış söylediklerine göre. Onlar böyle diyorsa -hele ki Mahmut Uslu- bugün yarın sponsor anlaşması yapılır sanırım. Yapılmadan almak lazım bir forma.
erdem344
18.Temmuz.2014, 22:20
Sponsor gelmeden kapmak lazım bundan süper olmuş
Kaan Souza
18.Temmuz.2014, 22:25
Bütün takımlar formalarını en etkili silahlarıyla tanıtmışlar :)
sarianet
18.Temmuz.2014, 22:26
bu sene sponsor almayacakmışız
ligtv öyle yazıyor
Cengo
18.Temmuz.2014, 22:48
Sponsor aylık alınması gündemde ama satılan formalara yansımayacakmış.
Sponsorlar uzun yıllık ve düşük bütçeli teklifler yapmışlar. Biz sponsor olmasak para kazanamazsınız diye tehdit etmişler. Rest çekilmiş. Galatasaray da aynı durumda. Hatta onlar yakın oldukları basın kuruluşlarına Emirates, GazProm sponsor oluyor diye sahte haberler yaptırdılar sırf baskı altına almak için. Kendilerini bulunmaz hint kumaşı zannediyorlar. Eninde sonunda kulüplerin istedikleri paralara gelecekler.
Namzet
18.Temmuz.2014, 22:49
Formamız çok iyi umarım diğer formalar da güzel olur,ben sarı forma bekliyorum bu sene bakalım
sarianet
18.Temmuz.2014, 22:50
kaç paraysa toplayalım 1 ay turksportal yaptıralım
bu arada salih de gol atmış devamı gelir inşallah
Hsyn53Yvz
18.Temmuz.2014, 23:40
http://www.futbolformalar.com/wp-content/uploads/2014/07/Fenerbahce-2014-2015-yeni-forma.jpg
İç saha formamız olduğu söyleniyor, %100 değil ama büyük ölçüde doğru gibi.
Bu mesajdan selam olsun :D
di canio
18.Temmuz.2014, 23:41
Hangi bölgeler için bilmiyorum ama maçlık reklam anlaşması görüşmeleri varmış sanırım. Kol ve sırttır muhtemelen. Formaya reklam alınmayacağı söylendiğine göre forma önü için değildir.
sarianet
19.Temmuz.2014, 00:17
Bu mesajdan selam olsun :D
renk tonu açısından öyle olmadığına sevindim ama :)
SAİT71
19.Temmuz.2014, 01:11
Aslında Lyon gibi falan sade formalara reklam alınsa. Mesela çubukluya reklam alınmasa ama diğer formalar için ayrı ayrı anlaşmalar yapılsa. SAllıyorum sarı bir formamız olur ona x firmasıyla anlaşırız, diğer üçüncü formaya y firmasıyla anlaşırız göğüs kol ve sırt için. Ancak çubuklu istediğimiz fiyat gelmezse böyle kalır.
Şuna benzer ama farklı formalar için. Yada iç saha da giyilecek forma ayrı dış sahada giyilecek forma ayrı olarak anlaşmalar yapılabilir. İç saha çubukluysa o kalır sade dış saha için anlaşma yapılır.
http://1.bp.blogspot.com/-iBnLaq-n-TU/U1b6WSLrAFI/AAAAAAAAIHs/7S3gI91qQOQ/s1600/PES+2013+Olympique+Lyonnais+Home+Kit+2015+by+JEREM Z0310.jpg
attirson
19.Temmuz.2014, 01:11
Forma güzel olmuş bu sene cubukluyu kesin alırım.Deplasman icinde güzel birşey yapsalar bari.Beyaz t shirt gibi forma sıktı artık.
Sheriff
19.Temmuz.2014, 02:03
Salih bu sene Roma'da döktürür Ersun Yanal'da izler. Dediydi dersiniz..
Night_Mare17
19.Temmuz.2014, 02:11
Aslında Lyon gibi falan sade formalara reklam alınsa. Mesela çubukluya reklam alınmasa ama diğer formalar için ayrı ayrı anlaşmalar yapılsa. SAllıyorum sarı bir formamız olur ona x firmasıyla anlaşırız, diğer üçüncü formaya y firmasıyla anlaşırız göğüs kol ve sırt için. Ancak çubuklu istediğimiz fiyat gelmezse böyle kalır.
Şuna benzer ama farklı formalar için. Yada iç saha da giyilecek forma ayrı dış sahada giyilecek forma ayrı olarak anlaşmalar yapılabilir. İç saha çubukluysa o kalır sade dış saha için anlaşma yapılır.
http://1.bp.blogspot.com/-iBnLaq-n-TU/U1b6WSLrAFI/AAAAAAAAIHs/7S3gI91qQOQ/s1600/PES+2013+Olympique+Lyonnais+Home+Kit+2015+by+JEREM Z0310.jpg
Abi bence o konuda sponsorlar problem çıkarır. Bizim reklamımız olan forma bu kadar maç giyildi , bu sponsorlu forma bu kadar maç falan tarzı ..
SAİT71
19.Temmuz.2014, 02:13
Haklısın ancak onu zaten bilerek masaya oturacaklar. Mesela sezonda sarı formayı şu kadar maçta giyeceğiz, laciverti şu kadar maçta ve yıllık 8 milyon euro değilde 4 milyon euro olacak gibi. Yani gidipte ben çubuklu formayı istiyorum diyorsa zaten kulübün istediği rakam belli.
Birde bu formalarda göğüs ayrı sırt ve kol da ayrı olacak tabi. Ancak bu söylediğim sistemi bizim ülkede beceripte uygulayacak birileri yok maalesef :)
TeNaciOUS MidFieLdeR
19.Temmuz.2014, 03:19
Salih bu sene Roma'da döktürür Ersun Yanal'da izler. Dediydi dersiniz..
sezon bittikten sonra daha net gordum. ersun hoca sampiyonlugu kazanmak icin hicbirseyi riske etmedi. salihin potansiyeline iliskin kuskusu yoktur suphesiz ama tecrubeli isimlerle oynamayi tercih etti, cunku buyuk takimin ozellikle de hedefledigi takim olan fenerbahcenin basina gectigi icin verilen 1 yillik firsati en iyi sekilde degerlendirmek istedi. sampiyon olamazsa gonderilecegini biliyordu. bu sezon da oyle bir baski olacaktir uzerinde. simdi de 4 yildiz saplantisi olustu butun camiada. salih kalsaydi yine kenarda otururdu buyuk ihtimal.
gs camiasi da 4 yildizi saplanti haline getirmis durumda. ya da yonetimi diyelim. toplantinin basinda unal baskan 4.yildiz onemli degil, biz uzun vadeli plan yaptik demesine ragmen prandelli ceviriyi almamis olacak ki gorusmeden satirbaslari aktarirken baskanimiz 4.yildiz konusunda israrli deyiverdi. yani hikayenin ozeti boyle bir yarista riskler minimum tutulacaktir maalesef. salih, emre colak gibi genclere sira gelmez bu ortamda.
nihayetinde ersun yanal salih doktururse cok da sasirmaz, o sadece risk almadi.
SAİT71
19.Temmuz.2014, 03:49
Aykut Kocaman'ı bu konuda tebrik ediyorum. Adam gençlere daha çok şans veriyordu. Bence bu saplantılardan kurtulmamız lazım. Salih oynadığı maçlarda çok iyi performanslar gösterdi. Hiç birimiz Salih'i oynattı da şampiyonluk gitti diye bir eleştiri yapmazdık. Dediğim gibi zaten oynadığı maçlarda da nasıl oynadığını biliyorduk. Teknik direktörler kendilerini biraz geliştirmeliler. Millet 18-19 yaşındaki adamlarını, bırak ligi Şampiyonlar Ligi finallerinde Dünya Kupalarında oynatıyor.
sui generis
19.Temmuz.2014, 05:01
Nerden nereye. Aykut Kocaman da zamanında gençlere şans vermiyor diye yerden yere vuruluyordu. Hep dava fazlasını istiyoruz :)
Seçkinn
19.Temmuz.2014, 10:43
Formalar çok güzel olmuş. Bu sezon almak şart oldu klasikten. Tanıtım işi garip geldi biraz ama, başkan zaten "ben değişik bir adamım" dedi kendisi :)
Salih dün gol atmış. Çocuk için en iyisi oldu gitmek. Burada yine oynayamayacaktı. Oynasa da laf eden çok olacaktı. Öyle birilerinin pişmesini bekleyecek sabredecek yapıda değiliz, maalesef.
Cengo
19.Temmuz.2014, 10:49
Beyaz basit gibi dursa da sadelik iyidir. Üçü de güzel. Çubuklu, efsane çubuklu olmuş neredeyse. Hiç kaçırılmamalı.
https://pbs.twimg.com/media/Bs4zksXIIAA2T4u.jpg
http://img2-adidas.mncdn.com/mnresize/1500/1500/Content/media/ProductImg/original/635413535488348955.jpg
http://img2-adidas.mncdn.com/mnresize/1500/1500/Content/media/ProductImg/original/635413533228969531.jpg
http://img2-adidas.mncdn.com/mnresize/1500/1500/Content/media/ProductImg/original/635413535916006943.jpg
World Hollow o1
19.Temmuz.2014, 10:52
Deplasman Formamız
https://pbs.twimg.com/media/Bs4041_CUAAJVMW.jpg:large
3.Formamız
https://pbs.twimg.com/media/Bs40eqkCIAAXd-0.jpg:large
sui generis
19.Temmuz.2014, 10:59
Beyaz olan en iyisi bence. Mükemmel olmuş hepsi.
himone
19.Temmuz.2014, 11:38
Formalar çok güzel olmuş, bu sene göğüs reklamı da yok artık almak farz oldu. Normalde forma alan birisi değilim, takımı ligtv üzerinden destekliyorum :) ama başkanın dediği gibi bu sene sponsor taraftar olacak bu formalar kaçmaz.
Çubuklu efsane, almak gerek.
Hsyn53Yvz
19.Temmuz.2014, 11:57
Her sene en az bir forma alırım, çubuklu garanti bu sene; elektrik mavisi forma da "beni al" diye bağırıyor. Çok detaylı olmamış, sade ve klasik olmuş ama fena değil, hatta güzel olmuş.
Namzet
19.Temmuz.2014, 12:06
Formalarımız çok güzel bence,sadelik ön planda..Mavi formayı ne kadar almak istesem de öncelik çubuklu..
davidvilla
19.Temmuz.2014, 12:34
Forma güzel de tanıtım biraz değişik olmus :)
erdem344
19.Temmuz.2014, 13:19
Cebimizde ki 240 liraya göz dikmiş bizim yönetim süper formalar
Hsyn53Yvz
19.Temmuz.2014, 13:23
Fenerium anasayfasındaki 130 TL'lik forma ile bu formanın (http://www.fenerium.com.tr/tr/forma-c-553) farkı nedir?
sarianet
19.Temmuz.2014, 13:40
Ben de çok beğendim harika olmuş gerçekten
5267
19.Temmuz.2014, 13:42
Efsane çubuklu efsane olmuş :)
A.FaruK
19.Temmuz.2014, 13:56
Formalar efsane lafım yok ama 130 lira nedir be kardeşim. Ben alırım eyvallah sorun yok ama halkın takımıyım diyorsun ama bu türk değil heralde isviçre halkı falan.
Hsyn53Yvz
19.Temmuz.2014, 13:58
Aziz Yıldırım: Yaptığımız hesaplara göre bu kararla geçmişte sponsorlardan alınan gelirden daha fazla gelir elde edeceğimizi düşünüyoruz.
O gelir sanırım 130 TL vereceğimiz formalarla elde edilecek. 6-7 sene sonra 1000 TL'ye satışa çıkar herhalde formalar, soygun bu resmen!
Mamadou
19.Temmuz.2014, 14:21
Formada sponsor olmayacak mı.
Kaka Leite
19.Temmuz.2014, 14:22
Formada sponsor olmayacak mı.
Hayır olmayacak.
Böylesi çok daha güzel oldu valla.
TeNaciOUS MidFieLdeR
19.Temmuz.2014, 14:38
Mavi forma çok güzel, amblem harika.renk seçimi de mükemmel. Beyaz formayı sevmedim. Sarı kanaryaya atfen tamamı sarı bir forma bekliyorum artık.
uAburak89
19.Temmuz.2014, 14:46
Sponsor aylık alınması gündemde ama satılan formalara yansımayacakmış.
Sponsorlar uzun yıllık ve düşük bütçeli teklifler yapmışlar. Biz sponsor olmasak para kazanamazsınız diye tehdit etmişler. Rest çekilmiş. Galatasaray da aynı durumda. Hatta onlar yakın oldukları basın kuruluşlarına Emirates, GazProm sponsor oluyor diye sahte haberler yaptırdılar sırf baskı altına almak için. Kendilerini bulunmaz hint kumaşı zannediyorlar. Eninde sonunda kulüplerin istedikleri paralara gelecekler.
Sahte haber yaptırıldığı iftirasını neye dayanarak söyleyebiliyorsunuz? Sahte haberi yapan kurumlardan birinde çalışıyorsunuz herhalde.
Ayrıca sadece forma değil, aylar öncesinden bildirimi yapılan stadyum için isim sponsoru da bulamadı Fenerbahçe. Forma + stadyum senelik 50 milyon euro gelecek diye haberler çıktı onu da Fenerbahçe yönetimi mi yaptırdı baskı altına almak için, bu nasıl bir mantık daha doğrusu mantıksızlık böyle.
nerazzuri
19.Temmuz.2014, 14:46
an itibarı ile 300bin forma satılmış. büyük rağbet varmış.
sarianet
19.Temmuz.2014, 14:59
an itibarı ile 300bin forma satılmış. büyük rağbet varmış.
Artık hiçbi habere güvenenez olduk
130 lira verilmez taraftarız ama kaz değiliz
Namzet
19.Temmuz.2014, 15:01
Fenerium anasayfasındaki 130 TL'lik forma ile bu formanın (http://www.fenerium.com.tr/tr/forma-c-553) farkı nedir?
Sanırım bunlar çocuklar için
ReaList
19.Temmuz.2014, 15:19
Türk futbolu bitik, büyük kulüplerin istediği astronomik rakamları vermeye firmalar yanaşmıyor. Haklılar. Ülker'i Telekom'u çıkar sponsor bulamazsın. Bursaspor bile şampiyon olduğu senenin ertesinde Sponsor bulamamıştı çünkü istedikleri rakamlar önceki seneye göre baya abartıydı.
Fenerbahçe'nin sponsor'a ihtiyacı var mı? Hayır. Fenerbahçe her türlü kazanıyor önemli olan kazanmak değil kazandığını iyi harcamak.
SAİT71
19.Temmuz.2014, 17:39
Formaların hepsi 10 numara olmuş. Çubuklu forma ise ayrı bir şey. Uzun bir aradan sonra keşke gücüm yetsede üçünü birden alsam diyorum. Tek eleştirim keşke şu Ülker reklamıda sırttan kaldırılsada özüne dönsek artık. En uyuz olduğum şey sırt reklamı :)
Corpus
19.Temmuz.2014, 18:13
Beyaz gerçekten çok kötü ama diğerleri çok güzel.
sananes
19.Temmuz.2014, 18:23
Gidip Fenerium'da görmüş birisi olarak rahatlıkla söyleyebilirim beyaz>çubuklu>mavi forma.
ReaList
19.Temmuz.2014, 18:43
https://pbs.twimg.com/media/Bs4zksXIIAA2T4u.jpg
Formayı geç de bu üçlü bu sene çok can yakacak : )
TeNaciOUS MidFieLdeR
19.Temmuz.2014, 19:29
Gidip Fenerium'da görmüş birisi olarak rahatlıkla söyleyebilirim beyaz>çubuklu>mavi forma.
buyuktur-kucuktur isaretlerini ters koymus olabilir misin acaba :n:
Fearless Coward
19.Temmuz.2014, 19:35
Bence en güzeli mavi olmuş.
Kryptonite
19.Temmuz.2014, 19:51
Beyazı canlı gördüm gerçekten en iyisi o.
SAİT71
19.Temmuz.2014, 19:56
Hepsi birbirinden > :n:
Kaka Leite
19.Temmuz.2014, 20:04
Mavi forma harika duruyor onu kestirdim gözüme. :icon_cool:
Şuan yakından bakarken farkettim de beyaz formada düğme detayı varmış. Beyaz ve Lacivert'i almak istiyorum da fiyatları sıkıntı önce Beyaz sonra Lacivert şeklinde alacağız.
SAİT71
19.Temmuz.2014, 21:36
İlk günde 15 bin formadan 2 milyon TL gelir elde edilmiş, bence gerek kalmadı sponsora :n:
di canio
19.Temmuz.2014, 22:24
Formalar bence çok güzel olmuş. Tam benim istediğim gibi, sade. Tek takıldığım çubuklunun sırtının düz olması. TFF'nin ekipman talimatına göre böyle olması gerekiyor maalesef. Ama keşke tamamen düz yerine sadece numara ve ismin olduğu kısımlar düz olsaydı.
SAİT71
19.Temmuz.2014, 23:09
2014-15 formalar
Kaka Leite
19.Temmuz.2014, 23:12
Abi şu tanıtıma bak ya :n:
Caner'in hareket aşırı cool, bizimkiler Adidas'ı tehdit falan mı etti ne yaptı? Adamlar nefis iş çıkarmış forma olayında.
SAİT71
19.Temmuz.2014, 23:14
Formalar videoda üzerlerinde çok daha güzel duruyor harbi efsane oldu bu tasarımlar şimdiden :)
Leonadias
19.Temmuz.2014, 23:27
Türkiye rekoru kırmış Fener ilk günden satılan forma adeti olarak helal olsun valla iyi pazarladılar :)
TeNaciOUS MidFieLdeR
20.Temmuz.2014, 00:30
reklam da nefis olmus. iyi girdik yeni sezona. cok havaliyiz :n:
Kaka Leite
20.Temmuz.2014, 00:51
19.07'nin de bu işte katkısı çok büyük oldu.
Formalar da son yıllarda yapılan en iyi forma olunca pazarlanması çok da zor olmadı. Tanıtım bile aldırıyor kendisini daha ne diyelim ki?
CocukMenajer
20.Temmuz.2014, 16:31
Formalarin hepsi harika Gokhan her tanitimda beyaz giyiyor :D
TeNaciOUS MidFieLdeR
20.Temmuz.2014, 20:52
SALIH UCAN
SAİT71
22.Temmuz.2014, 19:34
Fenerbahçe ve Olympiakos tarihi bir adım atıyor. İki takım Gazze için karşı karşıya gelecek. Sarı-Lacivertli kulübün idari menajeri Hasan Çetinkaya, Olympiakos genel direktörü Giannis Vrentzos ile bir dostluk maçı oynanması için görüşme yaptı. İki kulüp 16 Ağustos tarihinde mutabık kalırken, ilginç bir öneri ortaya atıldı.
MAÇIN GELİRLERİ GAZZE’YE GİDECEK
Fenerbahçe eski yöneticisi Erol User, yakın arkadaşı olan Olympiakos Başkanı Evangelos Marinakis’e ‘Olympiakos zaten UNICEF için çalışan bir kulüp. Maçın gelirini Gazze’deki çocuklara bağışlayın’ dedi. Olympiakos Başkanı Marinakis ‘Harika bir fikir’ diyerek tarihi bir adımın fitilini ateşledi. Fenerbahçe de bu teklife ‘Evet’ dedi.
OLYMPİAKOS BİLBAO İLE DE GÖRÜŞÜLÜYOR
Fenerbahçe idari menajeri Hasan Çetinkaya ve Olympiakos genel direktörü Giannis Vrentzos iki kulübün atacağı tarihi adım için bir kez daha görüşecek ve maçın tarihi bu görüşmeden sonra netleşecek. Olympiakos’un 13 Ağustos tarihinde Athletic Bilbao ile Yunanistan’da bir maç yapacağı ve bu maçın tüm gelirinin de UNICEF’e bağışlanacağı öğrenildi
* (http://www.aksam.com.tr/spor/fenerbahce/fbahce-gazze-icin-mac-yapacak/haber-326186)
GeNç KaRTaL
22.Temmuz.2014, 20:17
Güzel fikir eğer doğruysa.Bu arada Soma için Beşiktaş ile Fenerbahçe maç yapacak deniyordu,o ne oldu bilgisi olan var mı? Sezon başlamadan önce mi yapılacak acaba.
mustangshelby
22.Temmuz.2014, 20:20
Güzel fikir eğer doğruysa.Bu arada Soma için Beşiktaş ile Fenerbahçe maç yapacak deniyordu,o ne oldu bilgisi olan var mı? Sezon başlamadan önce mi yapılacak acaba.
Chelsea-Beşiktaş-Fenerbahçe benim bildiğim hala geçerli yapılacakta tarihini bilmiyorum bellimi.
sarianet
22.Temmuz.2014, 22:18
Fenerbahçe ve Olympiakos tarihi bir adım atıyor. İki takım Gazze için karşı karşıya gelecek. Sarı-Lacivertli kulübün idari menajeri Hasan Çetinkaya, Olympiakos genel direktörü Giannis Vrentzos ile bir dostluk maçı oynanması için görüşme yaptı. İki kulüp 16 Ağustos tarihinde mutabık kalırken, ilginç bir öneri ortaya atıldı.
MAÇIN GELİRLERİ GAZZE’YE GİDECEK
Fenerbahçe eski yöneticisi Erol User, yakın arkadaşı olan Olympiakos Başkanı Evangelos Marinakis’e ‘Olympiakos zaten UNICEF için çalışan bir kulüp. Maçın gelirini Gazze’deki çocuklara bağışlayın’ dedi. Olympiakos Başkanı Marinakis ‘Harika bir fikir’ diyerek tarihi bir adımın fitilini ateşledi. Fenerbahçe de bu teklife ‘Evet’ dedi.
OLYMPİAKOS BİLBAO İLE DE GÖRÜŞÜLÜYOR
Fenerbahçe idari menajeri Hasan Çetinkaya ve Olympiakos genel direktörü Giannis Vrentzos iki kulübün atacağı tarihi adım için bir kez daha görüşecek ve maçın tarihi bu görüşmeden sonra netleşecek. Olympiakos’un 13 Ağustos tarihinde Athletic Bilbao ile Yunanistan’da bir maç yapacağı ve bu maçın tüm gelirinin de UNICEF’e bağışlanacağı öğrenildi
* (http://www.aksam.com.tr/spor/fenerbahce/fbahce-gazze-icin-mac-yapacak/haber-326186)
haber doğruysa fenerbahçe spor kulübü değil sosyal bir kulüp olduğunu bir kez daha göstermiş olacak inşallah doğrudur
Hsyn53Yvz
23.Temmuz.2014, 22:52
Antrenmanın son anları: Gökhan'ın uzaktan müthiş şutu, Volkan'ın kurtarışı...
https://vine.co/v/M207UlUzObE
sarianet
25.Temmuz.2014, 02:05
ntvsporda böyle bişi var
bjk chelsea maçlarını merakla bekliyorum
Sarı-Lacivertliler İstanbul'da Soma yararına düzenlenecek turnuvaya katılacak. Beşiktaş ve Chelsea'nin de olacağı turnuvanın 8 Ağustos'ta yapılması planlanıyor. Fenerbahçe'nin takvimine eklenen son karşılaşma ise Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak. Sarı-Lacivertliler 16 Ağustos Cumartesi günü saat 21.30'da Olympiakos'u konuk edecek.
Seçkinn
25.Temmuz.2014, 13:30
İsviçre Federal mahkemesi kararını vermiş sonunda. Durdurma kararını bozdular. UEFA tüm tazminatları kabul edeceğini bildirmiş, tabii kulüp bu davalardan haklı çıkarsa. Aslında esas olan tazminatın ilk yıl verilen Avrupa kupalarına katılmama cezası için olabileceği konuşuluyor kulislerde. O ceza içinse UEFA topu zaten federasyonun kucağına bıraktı o dönemde. Dolayısıyla bir tazminat durumu oluşursa federasyon daha büyük yük altında kalacak. Kendi bacağımıza sıktık gibi bir durum bana sorarsanız. Biraz Mehmet Ali Aydınlar'ın şahsi menfaatlerini düşünerek yaptığı bir hata olarak görüyorum. Hoş kendine de hiç bir faydası olmadı.
Bu formanın önüne reklam alınmaması için; sponsor bulamadılar gibi bir eleştiri getiriliyor şu sıra. Mesele sponsor bulamamak değil istenen ücreti verecek sponsor bulunamaması. Bana göre ederini veren yoksa satmamak doğru karar. Daha önce forma önüne reklam almayan kulüplerin bir sonraki sponsorluk anlaşmalarında çok daha fazla gelir elde ettiği ile ilgili bir makale vardı. Bu tarz hamlelerin marka değerini arttırdığı, sponsorlar açısından (bak adamlar reklam almıyorken biz reklamımızı verdik çıkarımıyla) daha ilgi çekici olduğuna dair. Denk gelirsem burada paylaşırım.
Sekopej
26.Temmuz.2014, 16:02
İlk hazırlık maçımız bugün, saat 18.00'de İran'ın İsfahan ekibiyle, FB TV'de. Maç Düzce'de oynanacak.
İkinci hazırlık maçını, bir maden şehrinin takımı olan Sheffield United ile İngiltere'de yapacağız ve bu maçın tüm geliri Soma'ya bağışlanacak. Maç 31 Temmuz'da saat 21.30'da.
3. hazırlık maçımız da son Avrupa Ligi şampiyonu Sevilla ile Danimarka'da olacak. 2 Ağustos'ta oynanacak maç da 21.30'da.
3'lü turnuva da kesinleşti. 8 Ağustos Cuma günü, 45 dakikalık devreler şeklinde Fenerbahçe, Chelsea ve Beşiktaş karşı karşıya gelecek ve organizasyonun da tüm geliri Soma'ya bağışlanacak. Chelsea de maça çıkmak için ekstra para talebinde bulunmamış.
Son hazırlık maçı da 16 Ağustos'ta yine İstanbul'da Olimpiyakos ile olacak. Bu maçın da başlama saati 21.30.
İlk maç hariç diğer tüm maçlar muhtemelen D Smart üzerinden verilecek.
sarianet
26.Temmuz.2014, 16:05
aynen öyle
bedava izlediğimiz bi hazırlık maçları vardı onu bile aldılar antrenmanları bile şifreli kanalda verirler yakında
Leonadias
26.Temmuz.2014, 19:03
Fenerbahçe'nin Sepahan karşısındaki ilk 11'i: Mert, H.Ali, Kadlec, Bekir, Gökhan, Emre, Mehmet Topal, Diego, Sow, Mehmet Topuz, Webo
https://pbs.twimg.com/media/BtepasKCIAAhQtl.jpg
Escochae
26.Temmuz.2014, 19:27
Diego ilk asistini yaptı hadi bakalım :D
Leonadias
26.Temmuz.2014, 19:29
Gol şahane izlemek isteyen altta ki linke tıklasın.
https://vine.co/v/M06eJF1wQEl
Sekopej
26.Temmuz.2014, 21:10
Gençler umarım sezon içerisinde de şans bulur. Savaş mesela, Gökhan'ın yedeği Mehmet Topuz olacağına bu çocuk oynasın, kendi değerlerimize biraz daha önem vermeliyiz.
Olimpiyakos maçından sonra bir maç daha yapacağız sanırım, maç sonunda Emre İtalya'ya geçeceğiz dedi. Resmi olarak açıklanmadı henüz ama son hazırlık maçımız da İtalya'da Roma ile olacak.
SAİT71
26.Temmuz.2014, 23:19
Açıklandı resmi olarak, 19 Ağustos'ta Roma ile Roma'da oynayacağız.
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xpa1/t1.0-9/10441313_758018520923328_4294542715625674240_n.jpg
https://scontent-a-cdg.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/v/t1.0-9/10525996_758391870885993_8626857049207696228_n.jpg ?oh=c9fb763e36b907b87ee598a10317c250&oe=545669EC
Namzet
30.Temmuz.2014, 21:46
http://imgz.vol.io/rotahaber/newpics/news/290720142326469655207_3.jpg
Fenerbahçe üçlü turnuvada (45'er dakikalık) Soma yararına Beşiktaş ve Chelsea ile 8 Ağustos'ta Şükrü Saracoğlu'nda karşı karşıya gelecek. Başkan Aziz Yıldırım bu karşılaşmada taraftarların iç içe oturacağını söyledi.
Fenerbahçe, Beşiktaş ve İngiliz taraftarlar aynı tribünde olacak. Sarı-lacivertli yönetim maçın tüm takım taraftarlarına açık olduğunu belirterek, "Galatasaraylılar da gelebilir" açıklaması yaptı.
----
Umarım o turnuvaya Galatasaray dahil tüm takımın taraftarları gider de biraz olsun şu taraftarlar arasındaki gerginlikler azalır.
Leonadias
31.Temmuz.2014, 04:18
Fenerbahçe'de sol dizinden ameliyat olan Egemen Korkmaz, 6 hafta sahalardan uzak kalacak.
ReaList
31.Temmuz.2014, 11:38
Egemen'in yokluğu pek hissedilmez. Avrupa'da yokuz zaten. Alves banko Bekir, Serdar, Kadlec üçlüsü her türlü lokal düzeyde futbola müsait oyuncular, sırıtmazlar. Asıl sorun hücum hattında. Diego'nun arkasındaki adamların mücadelesi çok önemli. Arkadaki 2 ortasahanın Diego için de mücadele etmesi gerekecek ancak öyle öyle takım dengeyi sağlar ve maçta kalır.
Leonadias
31.Temmuz.2014, 21:39
Fenerbahçe'nin Sheffield United karşısındaki 11'i: Volkan, Gökhan, Bekir, Alves, Caner, M.Topal, Emre, Meireles, Diego, Sow, Webo
nerazzuri
31.Temmuz.2014, 21:41
4-3-1-2 deniyor Ersun hoca sanırım.
Namzet
31.Temmuz.2014, 21:42
4-3-1-2 deniyor Ersun hoca sanırım.
Aynen alternatif olarak uygun bir sistem olur tutarsa
nerazzuri
31.Temmuz.2014, 21:47
Gökhan, Caner gibi ofansif bekler varken bence zaten yıllardır olması gereken buydu. Umarım ısrarcı olur bu sistemde.
eng1n
31.Temmuz.2014, 21:49
https://pbs.twimg.com/media/Bt4-BCzCMAEThVr.png:large
Fb tv böyle vermiş dizilişi, bekler standartını oynasa yeter de Emre Meireles'ten hücum katkısı alabilmek kritik nokta.
SAİT71
31.Temmuz.2014, 21:55
Maç yayını var mı tv de?
5267
31.Temmuz.2014, 21:56
Maç yayını var mı tv de?
D Smart Sport'da.
Kaka Leite
31.Temmuz.2014, 22:09
Şu takımı sonunda çift forvet izleyeceğiz abi şükürler olsun ya.
İnşAllah ısrarcı olunur bu sistemde çünkü özellikle bizim takıma inanılmaz uygun bir sistem.
5267
31.Temmuz.2014, 22:48
11' | Pierre Webo GOOL !
Dave S Mustaine
31.Temmuz.2014, 22:48
Muazzam gol. Caner'in ortası daha da muazzam.
Namzet
31.Temmuz.2014, 22:49
Caner harika bir orta,Webo harika bir vuruş ve güzel bir gol oldu 1-0.
mayfaka
31.Temmuz.2014, 23:07
Webo ve Diego sahanın en iyilerinden suan
ReaList
01.Ağustos.2014, 11:50
Dün Sheffield 11 ve dizilişini beğendim. İlk yarı mükemmel bir Fenerbahçe vardı sahada. Eğer elinizde Diego varsa bu takım böyle oynamalı. (Kuyt ve Emenike katıldıktan sonra)
http://i.hizliresim.com/Y3kgQa.jpg
Orta alandaki oyuncular çok iyi ayağa pas yapan oyuncular. Ayrıca oyun sıkıştığında oyun zekaları yüksek olduğundan dolayı topu çok iyi bir şekilde başka alana aktarabilme kapasiteleri var. Emre ve Meireles'i bazı özelliklerinden dolayı beğenmiyoruz ancak şuan Türkiye'de onların oyun zekasında oynayabilecek oyuncu sayısı oldukça az. Takımın şiddetle fizik yüklenmesi gerek. Dün ilk 5 dakika rakip takım topu bile alamadı. Yine maçın bazı bölümlerinde tamamen oyunu çevirdi bu kadro ve dizilim.
Eksi yönlerine gelirsek; Maalesef alternatifsiz bir kadromuz mevcut. Sağ Bek kesinlikle alınmalı. Topuz'la falan olacak iş değil. Gökhan fazlasıyla ikili mücadelelere girdiğinden sakatlanma riski yüksek bir oyuncu. Topal'ın yedeği Selçuk olmamalı. Sene olmuş 2014 hala milyon tane hata yapıyor. Çok kilit bir bölgede bu kadar hatalı oynayan oyuncu ile bu iş yürümez. Topal'ın alternatifi de şart. Son olarak bir Stoper. Kadlec'ten stoper falan olmaz. Dün yenilen gollerde pozisyonların içinde Serdar olmasından dolayı tüm yük onda kaldı oysa stoper olmasına rağmen pozisyonların 30 metre içinde Kadlec piyasada yok. Suç onun değil tabi. Topuzdan santrafor oynatıyordu bi ara hoca. Olmayacak şeyi zorlamamak gerek. Kadlec'ten Stoper olmaz. Alan savunması ve Pozisyon alması oldukça berbat. Onun Stoper olacağı her maçta dünkü gollerden çok görürüz, çünkü yanındaki Stoper'i oldukça yalnız bırakıyor.
fbdevil190737
01.Ağustos.2014, 15:02
Dün Sheffield 11 ve dizilişini beğendim. İlk yarı mükemmel bir Fenerbahçe vardı sahada. Eğer elinizde Diego varsa bu takım böyle oynamalı. (Kuyt ve Emenike katıldıktan sonra)
http://i.hizliresim.com/Y3kgQa.jpg
Orta alandaki oyuncular çok iyi ayağa pas yapan oyuncular. Ayrıca oyun sıkıştığında oyun zekaları yüksek olduğundan dolayı topu çok iyi bir şekilde başka alana aktarabilme kapasiteleri var. Emre ve Meireles'i bazı özelliklerinden dolayı beğenmiyoruz ancak şuan Türkiye'de onların oyun zekasında oynayabilecek oyuncu sayısı oldukça az. Takımın şiddetle fizik yüklenmesi gerek. Dün ilk 5 dakika rakip takım topu bile alamadı. Yine maçın bazı bölümlerinde tamamen oyunu çevirdi bu kadro ve dizilim.
Eksi yönlerine gelirsek; Maalesef alternatifsiz bir kadromuz mevcut. Sağ Bek kesinlikle alınmalı. Topuz'la falan olacak iş değil. Gökhan fazlasıyla ikili mücadelelere girdiğinden sakatlanma riski yüksek bir oyuncu. Topal'ın yedeği Selçuk olmamalı. Sene olmuş 2014 hala milyon tane hata yapıyor. Çok kilit bir bölgede bu kadar hatalı oynayan oyuncu ile bu iş yürümez. Topal'ın alternatifi de şart. Son olarak bir Stoper. Kadlec'ten stoper falan olmaz. Dün yenilen gollerde pozisyonların içinde Serdar olmasından dolayı tüm yük onda kaldı oysa stoper olmasına rağmen pozisyonların 30 metre içinde Kadlec piyasada yok. Suç onun değil tabi. Topuzdan santrafor oynatıyordu bi ara hoca. Olmayacak şeyi zorlamamak gerek. Kadlec'ten Stoper olmaz. Alan savunması ve Pozisyon alması oldukça berbat. Onun Stoper olacağı her maçta dünkü gollerden çok görürüz, çünkü yanındaki Stoper'i oldukça yalnız bırakıyor.
Çok doğru analizler , ben orta sahada Emre'nin yerine 4-1-2-1-2 düzeninde Alper'in çok daha katkı sağlayacağını düşünüyorum . Emre yaşı dolayısı ile eski dayanıklı görüntüsünden çok uzakta . Alper savunma ile hücum arası top taşıma görevini fazlası ile yerine getirecektir düşüncesindeyim .
ForsakeN
01.Ağustos.2014, 15:09
Kadlec ne yapsa yaranamıyor zaten. Golleri tekrar izlerseniz 2 golde de Selcuk'un kademe hatalarını görürsünüz. İlk golde Topuz ve Selcuk kademeye gelmemiş hatta Cristian da ortalarda yok. Gerçi onun huyudur kendini 10 numara sanmıştır. İkinci golde bariz bi şekilde Selcuk markajındaki oyuncuyu kaybediyor. Bana kalırsa Kadlec stoper olarak Bekir'den de Egemen'den de daha iyi. Serdar'ı stoperden saymıyorum zaten, aklı bi karış havada pozisyon alıyor. Onların şansı Türk pasaportları.
SAİT71
01.Ağustos.2014, 17:09
Selçuk'u eleştirince kızıyorlar ama herif işte saman altından su yürütüyor, hiç göze çarpmıyor fakat bu takıma bir yararı yok zararı var. Yıllardır boşu boşuna kadroda.
Escochae
03.Ağustos.2014, 01:23
Caner'in özel hayatı üstünden çok çirkin yorumlar yapılmaya başlanmıştı. Bir yerde patlayacağı belliydi. O da Sevilla maçına denk geldi. Gerçekten üzülüyorum bunların konuşulmasına. Kaçıncı yüzyılda yaşıyoruz yahu ..
Ha bu arada bu kartın resmi müsabakalarda geçerliliği var mıdır ?
BleedingMoon
03.Ağustos.2014, 01:32
selçuk'u eleştirince karşı çıkan biriyle futbol konuşma :D gereksiz.
SAİT71
03.Ağustos.2014, 02:06
Bize sağlam bir stoper lazım. Savunmayı hiç beğenmiyorum. Sevilla maçında çok pozisyon verdik. Yediğimiz ilk golde Alves resmen arkasını dönmüş. Ayrıca Caner'de hiç iyi değildi. Yedirdiği golün yanında kırmızı kart görmesi hiç hoş olmamış. Hazırlık maçında rakibe öyle yapılmaz. Bu sene Avrupa'ya gitmememiz bizim hayrımıza. Bu takımla Avrupa'da bir şey yapamayız biz. Adam akıllı revizyon gerekiyor. Hemde bu sene yapmalıyız. İşimiz seneye kalırsa biz transfer falan yapalım diyene kadar çoktan bavulu toplar lige döneriz buraya yazıyorum. Bu yönetimle her şeyi en az 1 yıl önceden yapmak lazım.
fbdevil190737
03.Ağustos.2014, 02:34
Ersun Hoca pas odaklı futbol oynatmaya çalışıyor . Pas yüzdesi yüksek mi ? Evet yüksek ancak pozisyon sayısı da bir o kadar az . Salih'in satılması başlıca hataydı . Şu dönemde gençleştirme sürecine gitmek gerekiyordu malesef bunu uygulayamıyoruz .
SAİT71
03.Ağustos.2014, 03:04
Beşiktaş'a bakıyoruz, Oğuzhan 21, Necip 23, Veli 25, Olcay 27, Gökhan Töre 22, Kerim Frei 21 yaşında. Buna karşılık aynı mevkilerde bizdeki adamlar Kuyt 34, Emre 33, Raul ve Cristian 31, M.Topuz 30 yaşında. Üzerine birde Salih ve Recep Niyaz'ı gönderdik tam anti-genç olduk. Beşiktaş gençlertirme operasyonunu çok iyi uyguladı. Biz ise yaşlı kadroyla sadece ligi kurtarma peşindeyiz. Tüm bunların acısı seneye Avrupa'ya gidersek çıkar gibi geliyor. Çünkü bu işler kısa zamanda olmaz, aa hadi bir kaç ay içinde takımı gençleştirelim şu adamları alalım tarzında anlayış çok gerilerde kaldı.
sananes
03.Ağustos.2014, 10:11
Alper'i neden oynatmıyor hoca. Meireles'e bu kadar önem vermeye gerek yok, Meireles iyi bir oyuncu değil.
anil luque
03.Ağustos.2014, 12:38
Beşiktaş'a bakıyoruz, Oğuzhan 21, Necip 23, Veli 25, Olcay 27, Gökhan Töre 22, Kerim Frei 21 yaşında. Buna karşılık aynı mevkilerde bizdeki adamlar Kuyt 34, Emre 33, Raul ve Cristian 31, M.Topuz 30 yaşında. Üzerine birde Salih ve Recep Niyaz'ı gönderdik tam anti-genç olduk. Beşiktaş gençlertirme operasyonunu çok iyi uyguladı. Biz ise yaşlı kadroyla sadece ligi kurtarma peşindeyiz. Tüm bunların acısı seneye Avrupa'ya gidersek çıkar gibi geliyor. Çünkü bu işler kısa zamanda olmaz, aa hadi bir kaç ay içinde takımı gençleştirelim şu adamları alalım tarzında anlayış çok gerilerde kaldı.
Daha bunların yanında Motta ve Pektemek 88 , İsmail 89 , Cenk ve Franco 91 doğumlu oyuncular. Son zamanlarda kulüpte beğendiğim nadir işlerden biridir bu politika.
sarianet
03.Ağustos.2014, 13:41
Ben Türkiyede gençleştirme muhabbetinin fayda sağlayacağına inanmıyorum
Gençleri alsan ne olacak resmen adamların hayatını bitiriyoruz adam xavi olacak selçuk olup çıkıyo
Beşiktaş öyle ama şampiyon en son ne zaman oldu bakmak lazım bu sene favori mi bence değil tabi futbol bu amatürkiyede gençleştirme olmuyo
Sekopej
03.Ağustos.2014, 13:45
Yukarıdakine benzer bir mesaj yazacaktım, teşekkürler. =)
Bu sene de sonuna kadar Fenerbahçe şampiyonluk yarışı içerisinde olacak, seneye gençleştirme yaparsın 1 sene kaybedersin diğer sene yine yarış içerisinde olursun. Şampiyonsan gerisi hikaye, gençleştirme olsa ne olacak, şampiyon olamadıktan sonra.
Seneye Stoch dönecek, belki Salih dönecek, Recep belki kadroda olacak, Alper artık kadroda yerini sağlamlaştıracak, gençleştirme derken 11 genç adam almayacak herhalde takım. O nedenle fazla takılmamak lazım bu gençleştirme işine.
sui generis
03.Ağustos.2014, 14:43
Transferleri bu sene yapmamız seneye yine transfer yapmayacağımız anlamına gelmiyor. Taraftara kalsa her sene 10-15 adamın gidip 10-15 adamın gelmesi lazım. Futbolcuların yüzleri eskidiği için rakip takımdaki Türk oyuncular çok ilgi çekici geliyor. Halbuki kendi takımındaki oyuncudan pek bir fazlası olmuyor gelen adamın. O yüzden ne kadar transfer yapmazsak o kadar iyi. Çünkü bu sene transfer yapsak seneye bu adamları yollayalım şunları alalım muhabbeti yine olacak. Bu seneki kadro şampiyonluğa yetiyor. O yüzden kadroyu gençleştirmek falan gereksiz. Kim mevkisinde iyiyse o oynar, yaşlanınca performansı düşerse yollanır, yenisi gelir.
SAİT71
03.Ağustos.2014, 16:48
Bizim takımda Recepmiş Salihmiş asla oynayamazlar. Oynasaydı Salih oynardı. Bizim takımda bu yönetim gitmedikten sonra ne hakettiği halde Mert oynayabilir, ne Salih oynayabilir Ne Recep oynayabilir. Aziz'in evlatları konumundaki Emre, Volkan gibi adamlar oynar. Gençlerin önünü tıkarlar. Ayrıca Stoch'un da bu takımda düşünüldüğünü pek sanmıyorum. Çakma kanatlarımız var ne de olsa. Neyse madem Türkiye ligi için yetiyor kadromuz sorun yok o zaman. Ama Avrupa için asla yeterli bir kadro değil bu. Avrupa'da başarı hedefleniyorsa o işte 3 ay da olmaz.
Beşiktaş'ın yaptığı hamleleri beğeniyorum. Belçika'da ki pilot kulüp örneği çok güzel. Keşke bizde yapsak. Yetenekli yabancıları, potansiyeli olanları kiralarsın elinin altında olur. Bu sene iyi bir görüntü çiziyor Beşiktaş, Ligde de ilk 3 içinde bence. Hatta şampiyonlukta da iddialı görüyorum.
nerazzuri
03.Ağustos.2014, 16:58
abartıyoruz şu durumda bana göre.
birbirine alışmış, belli bir seviyeye gelmiş, uyum içinde oynayan kadroyu değiştirmek intihardan başka birşey değildir. kendi fikrimce.
lig ve kupa için gayet yeterli kadromuz. ileriyi düşünecek olursak; ersun hoca bu ülkede genç yapılanmayı yapabilen en başarılı hocalardan bir tanesi. bu bile yeterli.
BleedingMoon
03.Ağustos.2014, 17:34
takım dinamik değil işte :) takımı sırtlayan oyuncular 30'lara geldi. hoş, tempo anlamında gökay da zamanında 30 yaşındaymış gibi oynuyordu, salih de 30 yaşındaymış gibi oynadı. bize tempolu oyuncu lazım arkadaşlar. yürüyen adamlarla olmaz. baygınlık geliyor sahada walking dead misali oyuncuları görünce.
A.FaruK
04.Ağustos.2014, 01:09
Dinamik değil dediğiniz takım geçen sezon ligi sürklase eden takım, fazlası var eksiği yok bu sezon. Başarı gelmedikten sonra topçuların alayı 20lik olsa banane. Bu laflarımı yine sizin için sizin ağzınızla diyorum, ben Fenerbahçeyi başarısız zamanlarda daha çok seviyorum valla. Ama şu takım için yaşlı derseniz haksızlık etmiş olursunuz, dinamik değil derseniz çarpılırsınız. Bu takım ki ligdeki tüm istatistiklerde zirveye oynamış bir ekip koşu mesafeleri vs.
Avrupaya gitmeyeceğimiz için fazla maceraya gerek yoktu zaten. Bütçeyi gelecek sezona saklamışlar belli. Ersun Hocam işini bilir.
sarianet
04.Ağustos.2014, 02:33
bu sene sadece lig var
dinamizmle mi olur yürüyerek mi olur uzanarak mı olur bilmem ama bu sene şampiyonluk çok önemli
rakiplerimiz avrupa mücadelesi verirken bunu iyi değerlendirmek lazım
kötü oynadığın maçı bile kazanmak lazım ki bunun için de tecrübe çok önemli
inş kupada da ısrar etmeyip bian önce elenir gideriz.
antiochia
04.Ağustos.2014, 14:23
Takımın takviyeye ihtiyacı var..Özellikle savunma bölgesine Alves-Bekirle olmaz..Yaratıcı orta saha oyuncu almamız lazımdı Diego değil
sarianet
04.Ağustos.2014, 14:48
Takımın takviyeye ihtiyacı var..Özellikle savunma bölgesine Alves-Bekirle olmaz..Yaratıcı orta saha oyuncu almamız lazımdı Diego değil
Yaratıcı orta saha almamız lazımdı dieogo değil kısmı gerçekten enteresan olmuş diego zaten o sebeple alındı bence ilk söylediğine katılıyorum ama önümüzdeki sezon için bu sene idare edilir
Hsyn53Yvz
04.Ağustos.2014, 15:40
Çift forvetli sistemde Moussa yedek kalacaksa bir işe yaramaz, hem 4-3-3 ile iyiyiz, kadroyu da bozmadık yine şampiyon oluruz maceraya gerek yok.
Volkan - Gökhan,Alves,Bekir (Egemen),Caner - Topal,Alper,Diego - Kuyt,Moussa,Emenike
Escochae
04.Ağustos.2014, 16:41
Alper ile Diego'yu aynı 11'e koymayın. Ersun Hoca böyle birşeyi yapmaz, yapamaz. Alper, Sow veya Diego'nun alternatifi olacak gibi duruyor şimdilik
bilmania
04.Ağustos.2014, 16:51
Alper tam bir joker olacak bana göre. Gerekirse orta sahada savaşçı rolünde oynar, gerekirse oyun kurucu rolünde, gerekirse de geçen sezon ara ara denendiği ve başarılı olduğu sol kanatta oynar. Çok yönlü bir futbolcu Alper.
GeNç KaRTaL
04.Ağustos.2014, 22:44
Fenerbahçe yine şampiyon olabilir.Sezon başından bu sezon x şampiyon olur diye yorum yapmak pek sağlıklı değil bence.Sezon içerisinde işler çok değişebiliyor çünkü.Fakat şöyle bir fikrim var.Bu sezon şampiyonluk yarışı geçen sezona göre çok daha çetin geçecektir.Yani Fenerbahçe veya kim şampiyon olursa geçen sezon Fenerbahçe'nin şampiyon olduğu kadar rahat bir şampiyonluk yaşamayacak bence.
ReaList
04.Ağustos.2014, 23:31
Ben de Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı avantajlı görüyorum. Galatasaray yeni düzendi, oyuncusuydu, oyunuydu derken yine sendeleyecektir. Oturmuş kadro ve düzenleriyle Fenerbahçe ve Beşiktaş alır götürür ligi, Galatasaray toparlanana kadar atı alan üsküdarı geçer. Maalesef bu üçlüyü bu sezon üst sıralarda zorlayacak bir ekip bulunmuyor. Şampiyonlukta foto finişin 71-76 puan aralığında olacağını düşünüyorum.
sananes
07.Ağustos.2014, 16:30
Başkan haberler doğruysa takımı fırçalamış, ersun hoca'nın itibarını da oyuncuların gözünde 2 paralık etmiş.
Bazı şeyler taraftar olarak çok ağırıma gidiyor. Bunların elbette birincisi takımın adeta bir amatör takım/lise takımı gibi yönetilmesi. Futbol takımında tek adamlık yapılmaz. Ha velev ki yapıldı bu tek adam ancak HOCA olabilir.
transfer yapmadık bu sene, hocanın kadro yeterli falan dediğine bakmayın adamın önüne ne koyarlarsa onunla idare etmeye çalışıyor. Geçen sene Aykut Hoca'nın kadrosuyla yola devam edildi, öyleki ayrılmasına rağmen onun transferleri yapıldı. bu sene diego alınıp, tek ve sistemi bozacak transfer yapıldı. Ersun Hoca niye transfer istemesin,kadro eksiğim diye bağırıyor resmen. Kanat yok, stoper yedeği yok vs.
Hoca bazı oyuncuların eline mahkum izlenimi veriyor. Örneğin Volkan Demirel'in geçen sene kesik yememesi Ersun Yanal'ı tanıyanlar için müthiş bir sürpriz olmuş olmalı. Kendisi gençleri özellikle sever. Mert'te çok formdaydı üstelik. Fakat başkanın çocukları olarak adlandırılan( Volkan, Emre, Cristian vb.) oyunculara hocanın sözü geçmiyor, kadrodaki mevcut durumlarını bozmaya cesareti de yetmiyor. Bu çok belli bir durum. Zaten bu adamları kesmeye kalksa takımın başında çok kalamaz.
Bakalım takımda kazan kaynıyor ve bana kalırsa herşey ersun yanal'ın elinde. Alttan alabilirse takımı kurtarır yoksa hoca sezonu tamamlayamaz diye düşünüyorum.
antiochia
07.Ağustos.2014, 16:43
Yaratıcı orta saha almamız lazımdı dieogo değil kısmı gerçekten enteresan olmuş diego zaten o sebeple alındı bence ilk söylediğine katılıyorum ama önümüzdeki sezon için bu sene idare edilir
Forvet arkası oynayacak oyuncu..Yaratıcı oyuncudan kastım savunması iyi ve yaratıcı, oyunun iki yönümü oynayan..Diego oynarsa ya baklava dilimi oynayacak ya da 4-2-3-1 sistemi ile...
SAİT71
07.Ağustos.2014, 18:05
Başkan haberler doğruysa takımı fırçalamış, ersun hoca'nın itibarını da oyuncuların gözünde 2 paralık etmiş.
Bazı şeyler taraftar olarak çok ağırıma gidiyor. Bunların elbette birincisi takımın adeta bir amatör takım/lise takımı gibi yönetilmesi. Futbol takımında tek adamlık yapılmaz. Ha velev ki yapıldı bu tek adam ancak HOCA olabilir.
transfer yapmadık bu sene, hocanın kadro yeterli falan dediğine bakmayın adamın önüne ne koyarlarsa onunla idare etmeye çalışıyor. Geçen sene Aykut Hoca'nın kadrosuyla yola devam edildi, öyleki ayrılmasına rağmen onun transferleri yapıldı. bu sene diego alınıp, tek ve sistemi bozacak transfer yapıldı. Ersun Hoca niye transfer istemesin,kadro eksiğim diye bağırıyor resmen. Kanat yok, stoper yedeği yok vs.
Hoca bazı oyuncuların eline mahkum izlenimi veriyor. Örneğin Volkan Demirel'in geçen sene kesik yememesi Ersun Yanal'ı tanıyanlar için müthiş bir sürpriz olmuş olmalı. Kendisi gençleri özellikle sever. Mert'te çok formdaydı üstelik. Fakat başkanın çocukları olarak adlandırılan( Volkan, Emre, Cristian vb.) oyunculara hocanın sözü geçmiyor, kadrodaki mevcut durumlarını bozmaya cesareti de yetmiyor. Bu çok belli bir durum. Zaten bu adamları kesmeye kalksa takımın başında çok kalamaz.
Bakalım takımda kazan kaynıyor ve bana kalırsa herşey ersun yanal'ın elinde. Alttan alabilirse takımı kurtarır yoksa hoca sezonu tamamlayamaz diye düşünüyorum.
Noktasına kadar katılıyorum, bu takımda Volkan, Emre, Baroni gibi başkan yalakası adamlar kesilmediği sürece, yerine formayı hakedenler oynamadığı sürece biz aynı tas aynı hamam devam ederiz. Ali Koç ya da Sadettin Saran gibi modern başkanlar gelmeli bu takıma.
uAburak89
08.Ağustos.2014, 11:26
Ersun Yanal haberleri çok acayip. Dün habertürkte gördüm ilk, masa başı haber gibi geldi. Sonra Seten tweet attı, yine ihtimal vermedim. Ama öğlen Ahmet Ercanlar haber girince ve üstüne yalanlama konusunda son derece hassas olan Fenerbahçe kulübü sessiz kalınca haberlerin doğru olma ihtimali yüksek gelmeye başladı.
erdem344
08.Ağustos.2014, 12:13
Hoca gitmez
sananes
08.Ağustos.2014, 12:36
Hoca gitmeyebilir de söylentiler doğruysa hoca'yı hangi oyuncu takar şu saatten sonra?
SAİT71
08.Ağustos.2014, 15:38
Hocanın magazin basınında çıkmasından rahatsız deniyor haberde. Benim gördüğüm adam tatilde yatta eğleniyor bu olayda ne varki?
sananes
08.Ağustos.2014, 15:56
Hocanın magazin basınında çıkmasından rahatsız deniyor haberde. Benim gördüğüm adam tatilde yatta eğleniyor bu olayda ne varki?
Yani çok enteresan şeyler yazılıyor. Hoca'nın genç bayan arkadaşı varmış da ona kızmış başkan vs. Hoca evli mi bilmiyorum ama eğer evli değilse başkandan buna ne? Hatta evliyse bile başkana ne? Hocamız futbolcu değil kondisyon vs derdi yok,gezer tozar boş zamanını nasıl geçireceğine başkan mı karar verecek?
Son olarak esasında ayıp ama başkanın seviyesinde yazmak istiyorum. Kendi eşi başkandan kaç yaş genç? Kendisi 60küsür yaşında genç bir hanımefendi ile birlikte olabiliyorsa başkasına karışma hakkı yoktur.
himone
08.Ağustos.2014, 19:00
Haberler bana yalan gibi geldi, haberi çıkartan kaynakta belli. Başkan açıklama yaptı ama ne dedi bilmiyorum. Azarlama olayını garipsemem ama sebebi açıkçası inandırıcı değil.
SAİT71
08.Ağustos.2014, 19:27
Samandıraya geç gelinmesine karşı çıkarım falan demiş galiba.
ForsakeN
08.Ağustos.2014, 19:27
Ersun Yanal in da ayrilmasina sebep olursa durmasin daha bu kulupte, kafayi yemis artik
Cengo
08.Ağustos.2014, 19:30
Samandıraya geç gelinmesine karşı çıkarım falan demiş galiba.
Demiştir, haklıdır da. Antrenmana düzenli geç kalmak disiplinsizliktir. Bunu söylemesi kadar doğal bir şey olamaz.
SAİT71
08.Ağustos.2014, 19:40
Basın toplantısı
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, son günlerde medyada yayınlanan haberlerin ardından basının karşısına çıktı. Yıldırım, takımın fazla izin ve tatil yaptığını savunarak, bu konuda Ersun Yanal'ı uyardığını doğruladı. Yıldırım "Uyarılarımız dinlenmezse gerekeni yaparız ama şu anda böyle bir durum yok" diye konuştu.
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, son dönemde teknik direktör Ersun Yanal ile tartışma yaşadıkları yönünde medyada çıkan haberler sonrası bir basın toplantısı düzenledi.
Futbol takımının 2.5 aydır tatil yaptığını söyleyerek eleştirilerde bulunan Aziz Yıldırım, Ersun Yanal'ı bu konuda uyardığını doğruladı. Yıldırım, uyarılarının dinlenmemesi durumunda gerekeni yapacaklarını da net bir dille belirtirken, şu anda böyle bir durumun söz konusu olmadığını da sözlerine ekledi.
Aziz Yıldırım basın toplantısına Soma yararına oynanacak üçlü turnuva ile başladı. Yıldırım turnuvanın bir ilk olacağına dikkat çekerek, "Soma için yardım maçı yapılacak. Taraftarlar hep beraber oturacak. Belki bir ilk olacak. Basında süregelen gelen 'Yöneticiler taraftarlardan dolayı bir araya gelmiyorlar' tezi de çökmüş olacak. Kombine bileti olan taraftarlar stada bilet alıp girmek zorundadır. Soma'daki şehitleri anacağız. Hayatını kaybedenlere bir kez daha Allah'tan rahmet diliyorum. Ayrıca eski basketbolcu Engin Muratoğlu bugün vefat etmiştir. Ona da Allah'tan rahmet diliyorum" diye konuştu.
Fenerbahçe Spor Kulübü'nün şirket mantığıyla idare edildiğini söyleyen Fenerbahçe Başkanı Yıldırım, "Fenerbahçe yüzde 19'u halka arz edilmiş bir şirkettir. Kulüpler şirketleştikten sonra denetlenmektedir ve bu denetlemenin sonucunda UEFA'da ve TFF'de belli kriterlere erişmek zorundadır. Bunun için de kulüplerin gelir-gider dengelerinin sağlam olması gerekir" dedi
"UYARMAK BENİM GÖREVİM"
Aziz Yıldırım Fenerbahçe şampiyon olduktan sonra 2.5 aylık bir tatil yaptığını söyleyerek, "Futbolcularla beraber teknik heyet ve personel de tatil yaptı. Benim görevim yeni sezonun planlamasını anlatmak ve denetlemek. Şirket olarak bütün çalışanların ödemelerini yaptık. Şirketleri yönetenlerin gerekli ikazları yapmaları gerekir. Bunun karşılığında yeni dönemde geçmişi unutarak şampiyonluk için çalışmaları lazım. Bunları anlatmak yönetimin ve başkanın görevidir. Ben basında konuşmam. Ben bu kulübü yöneten insanlarla yüzyüze konuşurum. Hataları varsa yüzlerine söylerim" ifadelerini kullandı.
"ÖZEL HAYAT TAKIMI ETKİLERSE..."
Kimsenin özel hayatı ile ilgilenmediklerini belirten Yıldırım, "Özel durum takıma zarar veriyorsa o zaman ikaz ederim. Ben kimsenin özel hayatı ile ilgilenmem. Ben nasıl hayatıma dikkat ediyorsam onlardan da bunu istemek benim görevimdir. Gerektiğinde kızmak da bağırmak da benim görevim" dedi.
"BENİM HAKARET ETME HAKKIM YOK"
Transfer döneminde ilk defa nokta atışı bir transfer yaptıklarını ve başka transfer yapmayacaklarını kaydeden Aziz Yıldırım "İkinci bir oyuncu almayacağımı söyledim. Şampiyonlukta başarı varsa yönetimin payı yok, başarısızlıkta ise yönetim sorumlu anlayışı var. Burada bir başarı varsa herkesin başarısı vardır demektir.Takıma bu sene de şampiyon olmamız gerektiğini anlattım" diye konuştu
Aziz Yıldırım, 2011 yılından bu yana birçok oyuncunun takımda olduğuna dikkat çekti. Yıldırım, "Futbolcularımız onur mücadelesi yapmıştır. Onlara benim kızma veya hakaret etme hakkım yoktur ama uyarırım. Ben oraya kızmaya gitmedim, uyardım. Hocaya takıma fazla izin vermemesi konusunda bazı şeyler anlattım. Tatilin uzun olduğunu anlattım. 'Para savurmayalım' dedim. Bütün personeli topladım. Çalışmak gerektiğini belirttim. Olayı ortaya koydum. 2.5 ay tatil yaptıktan sonra tekrar adapte olmak zor oluyor" şeklinde konuştu.
"ÇEKTİĞİMİZ ACILAR BİTMEDİ"
Takım içindeki olumsuz bir durum karşısında uyarılarda bulunduğunu söyleyen Yıldırım, "Bizim çektiğimiz acılar bitmedi. Biz Şampiyonlar Ligi'ne gidersek camianın acıları azalır. Uyarılarımız dinlenmiyorsa gereğini yaparız. Şu anda öyle bir durum söz konusu değil. Herkesi ne yapması gerektiği konusunda uyarıyoruz. Kız basketbol takımının alt yapısına 1 trilyon para gitmiş. Geri dönüşü sıfır. Futbolda altyapıya 4.7 trilyon lira harcama yaptık. Biz bu aradaki farkları nasıl kapatacağız diye çalışma yapıyoruz" diye konuştu.
"ERSUN YANAL ÇALIŞIYORSA MESELE BİTMİŞTİR"
Ersun Yanal ile herhangi bir problem olmadığını söyleyen Aziz Yıldırım, "Ersun Yanal çalışıyorsa benim için mesele bitmiştir. Öbür tarafı kendi problemidir. Bugün bütün basında Soma olsun isterdik. Ama başka şeylerle meşgul olunuyor. Fenerbahçe takımı kötü oynarsa basın bunu sorgular. Bunun dışında sorgulamak basının görevi değil. Bu magazin gazeteciliğine giriyor" ifadelerinde bulundu.
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/111565/uyarilarimiz-dinlenmezse-gerekeni-yapariz
SAİT71
08.Ağustos.2014, 23:22
Bu takım yeter, savunma yeter diyenleri bir görelim :) Bu takımdan hiç bir cacık olmaz. Savunma çok kötü
anil luque
08.Ağustos.2014, 23:38
Fener'in savunması cidden s.o.s veriyor.
eng1n
08.Ağustos.2014, 23:40
Madem transfer yapmayacağız Egemen ne zaman dönüyor acaba ? Savunma bayağı kötü ve savunmadan önce oyuncular çok ciddiyetsiz.
uAburak89
08.Ağustos.2014, 23:44
Diego Costa'nın golü güzeldi.
Egemen varken Bruno Alves sağ stoperdi, Bekir olduğunda sol stoper oynuyor. Caner ile uyumlu gözükmediler pek. Fenerbahçe geçen sene Süper Kupa ve Arsenal maçlarında da iyi oynamamıştı, lig başladıktan sonra açılırlar muhtemelen yine. Tek hazır gözüken isim Caner'di bana göre.
SAİT71
08.Ağustos.2014, 23:45
Alves bugün sadece adamları biçmek için sahadaydı. Böyle psikopat bir futbolcu sezon içerisinde bizi çok yakar. Diego Costa'nın golünü 11 adet bastırıp sahadaki 11 oyuncuya da izletmek lazım.
Sekopej
08.Ağustos.2014, 23:48
Aziz Yıldırım'ın yaptığı açıklama gereksiz olmuş, hocanın keyfini kaçırmaktan başka bir şey değil. Daha hazırlık süreci, hazırlık maçı kaybedildi diye sezon boyunca etkileyecek hazırlık dönemi programını kafana göre değiştiremezsin, Ersun Yanal bu işi en iyi yapan hocalardan. Sezon uzun, geç forma girmesi normal takımın bugüne kadar, bugün keyifler kaçmış zaten.
Aziz Yıldırım açıklama yapacaksa, takımın tek patronu Ersun Yanal'dır demeli, kadroya karışmamalı, hiç yoktan hocanın başını yiyecekler.
fbdevil190737
09.Ağustos.2014, 00:20
Asıl ilginç olan sezon sonunu şampiyon tamamlayarak Şampiyonlar Ligine katılma hedefi açıklamaları yapılırken , stoper ve merkez orta saha'ya transfer düşünülmemesi . Malesef 32 yaşında ki Bruno Alves , sol bek tandemli Kadlec , Bekir , Meireles , Emre ile falan olacak iş değil artık .
himone
09.Ağustos.2014, 00:30
Stoper, yedek sağ bek, yerli forvet, iki yönlü orta saha bunların hepsi boş beklentiler, asıl yönetim değişikliği gerekli. Bizimkiler devre arasında 15 milyon Euro harcar ya da Yanal gönderilir.
SAİT71
09.Ağustos.2014, 00:40
Beşiktaş'ı çok beğendim. Lig için favori takımların başında geliyor. Burada Beşiktaş'ın genç dinamik oyuncularını yazdığımda bazı arkadaşlar pek ciddiye almamışlardı ama görülüyorki bizden daha hazırlar şuanda. Ligde de ciddi olarak zirveye oynayacak bir takımları var. Bu sene hiçte kolay olmayacak bazılarının sandığı gibi. Asıl kumarı kendimizi çok açık farkla lig için yeterli görerek oynuyoruz da çoğu kişi bunun farkında değil. Umarım yanılan ben olurum.
Mete07
09.Ağustos.2014, 00:55
Açıkcası Aziz Yıldırım'ın yaptıgı acıklamalar fazlasıyla saçma , ben bundan bir iki tane kötü skor alsın kovarım anlıyorum en azından tanıdıgım Aziz Yıldırım'ın bu acıklamaları benim kafamda böyle bir senaryo canlandırdı . Ersun Yanal en yetenekli en bilgili yerli hocaların başında geliyor , geçen sene çok rahat bir şampiyonluk kazandık diğer takımlar kötüydü o yüzden mi ? belki de evet ama ben geçen sene bu takımın kondisyon açısından ligin diger takımlarının 4-5 kat üstünde olduguna inanıyorum . Bu sene de aynı kondisyon düzeyine sahip olsak sampiyonluk elbet garanti değil .
Ayrıca en önemli konunun transfer oldugunu hepimiz biliyoruz Aykut Kocaman zamanında abartısız 100 M euro'luk bonservis ödenmiştir ve sayısızca gereksiz transfer var bunun içinde Ersun Yanal'ın transfer istememe gibi bir aptallık içine düştügünü hiç ama hiç zannetmiyorum kesinlikle eksiklerin farkında mevcut kadroda istemedigi bir manga adam vardır , SAYIN AZİZ BEY ne dedirtiyorsa onu diyor maalesef en büyük hayalini gerçekleştirmiş bir teknik direktör Fenerbahce'yi sampiyon bile yapmışsın konuş çatır çatır be Ersun hocam ...
sarianet
09.Ağustos.2014, 02:48
Hala sözlerimin arkasındayım şampiyonluk kolay olmayacak ama ne rakibi gözümde büyütür ne de takımımı küçümserim
Maçları izleyemediğim için pek yorum yapamayacağım ama iş ciddiye binince bizim takım akar gider korkmayın portakal suyunuzu yudumlarken arkanıza yaslanın ve gelecek şampiyonluk için şimdiden sevinin :D
Namzet
09.Ağustos.2014, 02:54
Yanlış bir şeyler varsa başkanın olaya el atması kadar doğru bir şey olamaz,2.5 ay tatil yaptılar,toparlanmaları zaman alır neresi yanlış? Böylesine önemli bir sezonda,rakiplerin geçen sezondan çok farklı olacağı sezonda işi baştan sıkı tutmak gerekir..
SAİT71
09.Ağustos.2014, 02:59
Ben Ersun Hoca'nın yerinde olsam, şampiyon olmuş bir hoca olarak kukla olacağıma gururlu şampiyon bir hoca olur ve istifa ederdim. Ben Aziz Yıldırım ile iyi şeyler yaşandığını hiç sanmıyorum. Ve bu olaylar inşallah sezon ortasında patlak vermez. Çünkü yaşananlar o yönde olacağını gösteriyor.
Ralph
09.Ağustos.2014, 03:08
Ersun Yanal istifa eder. Hala benim tanidigim Ersun Yanal sa tabi.
Corpus
09.Ağustos.2014, 03:39
Ben Ersun Hoca'nın yerinde olsam, şampiyon olmuş bir hoca olarak kukla olacağıma gururlu şampiyon bir hoca olur ve istifa ederdim. Ben Aziz Yıldırım ile iyi şeyler yaşandığını hiç sanmıyorum. Ve bu olaylar inşallah sezon ortasında patlak vermez. Çünkü yaşananlar o yönde olacağını gösteriyor.
Kesinlikle katılıyorum. Ersun Hoca halen kariyerli bir hoca. Ancak Aziz Yıldırım' ın Ersun Hoca' nın itibarını yerle bir ettiği bir yerde Ersun Hoca kaldıkça değeri düşecektir.