Log in

View Full Version : Fenerbahçe Sohbet Alanı

Pages : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45

sui generis
21.Ağustos.2011, 13:02
Fenerbahçe'nin başarılı oyuncusu Gökhan Gönül, şike iddiaları, geleceği ile ilgili ve Galatasaray'ın gündeminde olan Podolski hakkında açıklamalarda bulundu..

“Biz son dakikada gol attığımızda yerlerde ağlayan futbolcular, 2 hafta sonra rakibimize karşı 30 dakikada 3-0 geriye düşünce gülüyordu.”

“Başka bir maçta ise ligde hiçbir hedefi olmayan rakibimizin kalecisi 90+3’te gol için kalemize geldi.. Ne işi var ki kalecinin bizim kalede!”

“Sakatlandığım 4-3’lük Sivas maçında ne acılar çektim ben! 4-3 olunca o kritik son 1.5 dakikanın ömrümden ömür alması için insanlar ne diyecek..”

“Bu zorlu süreçten ‘alnımızın akıyla’ çıkacağız. Bana göre federasyon soruşturma konusunda çok doğru ve mantıklı bir karar aldı.”

F .BAHÇE’YE gelip Avusturya kampına katıldığında (Zico dönemi) “Yedek kalmayı düşünmüyorum” demiştim. Sözünde durdun ve formayı kaptın. Kısa zamanda bu kadar başarıya nasıl ulaştın?
“İLK geldiğim haftalarda kadroya bile girememiştim ama çalıştım. Özgüveni yüksek biri olarak sonunda bu formayı giydim. Benim hayatımdaki çok önemli dönüm noktalarından biridir, Türkiye’deki bir Süper Lig maçında forma bulamadan Şampiyonlar Ligi maçında ilk 11’de oynadım. O yüzden hayatımda Zico’nun yeri çok ayrıdır. Tabii ki Fatih Terim ile Metin Diyadin’in yeri de ayrıdır benim için. Ama Aykut hocam apayrı. Çünkü onunla da ilk Süper Lig şampiyonluğumu yaşadım..

-F.Bahçe’ye gelmeden evlenmiştin. Eğer düzenli bir aile yaşantın olmasa buradaki ortamdan nasıl etkilenirdin?
“TABİİ ki Ankara’dan İstanbul’a geliyorsun. Buraya bekâr olarak gelirsen riskleri de yanında getiriyorsun. Ama insan kendini bildikten sonra sorun yok. Buraya bekâr gelip de çok başarılı olan insanlar var. Ben F.Bahçe’ye transfer olmadan on gün önce evlenmiştim. Hani derler ya evlilikte keramet vardır.”

-Senin hücum gücün de var. Peki futbol anlamında bir eksikliğin var mı? Hangi yönünü güçlendirmek istersin?
“BELKİ son vuruşlarımı biraz geliştirebilirim. Gerçi fazla da şut çeken bir oyuncu değilim ama F.Bahçe forması altında attığım 6-7 golün hepsi de birbirinden güzeldi. Özellikle G.Saray’a, Antalyaspor’a attıklarım. Gollerimin çoğu akıllarda kalıcı yer edindi. Bana bazen iyi orta yapmayı beceremiyor diyorlar ama geçtiğimiz sene yaptığım asistlerimi bir cd’de izledim ve hiç de öyle değil. Zaten bana göre asist, bir oyuncuya pası atınca, o oyuncunun direkt olarak aldığı pası gol yapmasına denmelidir. Benim yaptığım asistlerin çoğu böyle.”

‘MAÇLARA BAKILSIN’
-Son gelişmeleri değerlendir misin?
“ŞİKE iddialarını ilk duyduğumda da şu anda da değişen bir şey yok benim açımdan. Biz bu şampiyonluğu alnımızın teriyle kazandık. Maçlarımızı bir karşılaştırın bakalım. Bir tane kolay maçımız yoktu. Biz son dakikada gol attığımızda yerlerde sürünüp ağlayan futbolcular, 2 hafta sonra rakibe karşı ilk 30 dakikada 3-0 geriye düşmüş olmalarına rağmen saha içinde gülebiliyorlardı. Başka bir maçta rakibimizin ligde hiçbir hedefi olmamasına rağmen bize karşı kalecisinin 90+3’te ceza alanımızda ne işi var? Sivas’ta maç 4-3 oldu, ben sakatlanıp çıkmıştım. Benim o maçta oyundan çıkarken ne acılar çektiğimi bir Allah, bir ben bilirim. Kulübede otururken maç 4-3 olunca o son 1.5 dakikanın ömrümden ömür alması ne olacak peki! Bence federasyon doğru bir karar aldı.”

‘Bu KULÜPTE bedava oynarım’
-Türkiye’de F.Bahçe’den başka takıma gider misin?
“BİR gün Avrupa’ya gitmezsem Türkiye’de F.Bahçe’den başka bir takıma gitmeyeceğim de diyemem. Ama gideceğimi de hiç zannetmiyorum. Kariyerimin sonuna kadar F.Bahçe formasıyla alnımın akıyla, üç ay beş ay ya da bir sene maaş almadan bile oynarım. Bunu ciddi söylüyorum.”

‘R.Madrid veya Barça GELSİN’
- Devler Ligi’nde hangi rakiplerle karşılaşmak istersin?
“ŞAMPİYONLAR Ligi’nde Real Madrid ya da Barcelona’dan biriyle aynı grupta olmayı çok istiyorum. Belki futbol yaşantımızda bu takımlara çok fazla rakip olamayız. Türkiye’de herkes futbol konuşuyor. Ama son aylarda onlarca şehit verdik. Kimse bunu konuşmuyor. Türkiye’nin önceliği futbol olmamalı..”

Valencia’ya gidecek mi?
- Valencia’dan teklif aldın mı, Avrupa hedefin var mı?
“BEN direkt olarak bir teklif almadım. Mukaveleli birinin bu işlerle uğraşması doğru değil, menajerim var. Gidersem para kazandırmadan gitmem. Zaten ‘15 milyon Euro’ya serbest kalır’ maddem var. Futbol stilime uygun olarak gördüğüm İspanya veya İngiltere olabilir. Tabii bir de oynayabilmem lazım. Alves varken Barça’ya gitmek aptallık olur.”

SELÇUK İNAN yorumu
- Orhan Şam’ın F.Bahçe’ye gelmesinde etkin var mı?
“ORHAN’IN gelmesinden etkim yok. O Orhan’ın başarısı. Bana göre sağ bek sorunumuz vardı. Ben yalnızca sohbet esnasında Orhan alınmalı demiştim. Çünkü benim yokluğumda tam bir sağ bek oyuncumuz yoktu. Zaten Türkiye transfer pazarında alınabilecek yerli oyuncu kısıtlı. Mesela benim beğendiğim Selçuk İnan da G.Saray’a gitti.”

‘Podolski’ye hesap soracağız’
“Bundesliga’da Podolski’nin Nuri’ye yaptığı hareketi hiç unutmadık. Onunla görülecek hesabımız var.”

- EURO 2011’e gidebilecek miyiz?
“MİLLİ takımda iyi bir hava yakaladık. Bence en iyi ikinci olma şansımız bile var. 2012 Avrupa Şampiyonası’na gideceğimize inanıyorum. Kazakistan ve Avusturya maçlarını kayıpsız geçersek Almanya’ya da kaybetmeyiz. Ayrıca Podolski’nin Nuri’ye yaptığı o hareketi de unutmadık. Onunla görülecek hesabımız var.

- Başkan Aziz Yıldırım’a Metris’te yapılan ziyaret esnasında neden yoktun?
AZİZ Yıldırım, büyük bir F.Bahçeli. Onun hayatı F.Bahçe üzerine kurulu. Böyle başkanım olmasından dolayı gurur duyuyorum. Metris’e takım olarak gitmek istedik ama prosedür gereği kaptanları gönderdik. En küçüğümüzden en büyüğümüze herkes başkanı görmek istedi.”

Bu sezon 90 puanla şampiyon oluruz
Geçen sezon 82 puanla şampiyon olmuştuk, bu sezon 90 puanı yakalayıp şampiyon olmak istiyoruz.”

- Küme düşme olsaydı..
“DAHA iddianamesi bile hazırlanmamış ve mahkemesi bile görülmemiş bir soruşturma aşamasında bizi küme düşürselerdi ve tahmini 6 ay sonra görülecek bir davada mahkeme bizi haklı bulunca bu aradaki maddi ve manevi kaybımızı kim geri ödeyecekti? Mahkeme belki 2 senede bitecek. Fakat biz emeğimizle kazandığımız şampiyonluğumuzu yaşamak istiyoruz.

MAHKEME sonuçlanır, eğer gerçekten suçlular varsa da onlar cezalarını çekecektir. Ama ben inanıyorum ki F.Bahçemiz, bu süreçten alnının akıyla çıkacaktır. Geçen sezon 82 puanla şampiyon olmuştuk, bu sezon 90 puanı yakalayıp şampiyon olmak istiyoruz.”

Vatan/ajansspor

Varonil
21.Ağustos.2011, 22:53
Palermo karşısında 4-3-3 düzeniyle sahadayız

Volkan

Orhan-Kesimal-Bilica-Andre Santos

Topuz-Cristian-Emre

Niang-Alex-Stoch

SaLviO
21.Ağustos.2011, 22:57
Palermo karşısında 4-3-3 düzeniyle sahadayız

Volkan

Orhan-Kesimal-Bilica-Andre Santos

Topuz-Cristian-Emre

Niang-Alex-Stoch
4 3 3 demiyelimde 4 1 2 2 1 diyelim hafta içinde selçuk açıklamıştı bu sistemi

Varonil
21.Ağustos.2011, 23:00
Evet böyle daha doğru :) Aykut Hoca bir süredir deniyormuş bu sistemi antremanlarda.Zaten geçen sene çoğu maçta öne geçtikten sonra deniyorduk bu dizilimi.

Night_Mare17
21.Ağustos.2011, 23:05
Palermo attı

Varonil
21.Ağustos.2011, 23:08
Bilica formunda her zamanki gibi.

barahir
21.Ağustos.2011, 23:26
1-1 oldu baroni

Night_Mare17
21.Ağustos.2011, 23:26
Alex asisti yaptı , Baroni attı .

SaLviO
21.Ağustos.2011, 23:27
1 1 oldu baroni attı baroni bu formunu sürdürürse bu sezon çok faydalı olucak takıma

Varonil
21.Ağustos.2011, 23:29
Kesimal attı 2-1 :)

Night_Mare17
21.Ağustos.2011, 23:30
Serdar attı 2-1

Night_Mare17
21.Ağustos.2011, 23:34
Palermo penaltı kullanacak . Andre Santos kırmızı kart gördü.

barahir
21.Ağustos.2011, 23:37
Sezon açılışlarında yenmek ayıp olurdu zaten :)

Varonil
21.Ağustos.2011, 23:38
Oldukça gereksiz bir hareketti Santos'un yaptığı.

SAİT71
21.Ağustos.2011, 23:54
Santos Brezilya milli takımındada aptalca hatalar yaptı. Umarım bu sezon yakmaz bizi. Birde Bilicayı düşünüyorlar sanırım. Öyleyse yuh diyorum..

kalemci
22.Ağustos.2011, 00:01
Fener'in sistemine gıpta ile bakmaya başlamıştım bu sezon ama cidden bilica'yı düşünüyorlarsa hala diyecek birşey bulamam.Alt yapıda hiç o mevkide oynayan gelecek vaadeden bir oyuncu var mı

sananes
22.Ağustos.2011, 00:03
Fener'in sistemine gıpta ile bakmaya başlamıştım bu sezon ama cidden bilica'yı düşünüyorlarsa hala diyecek birşey bulamam.Alt yapıda hiç o mevkide oynayan gelecek vaadeden bir oyuncu var mı

yok yahu ne bilicası serdar-lugano işte yobo gelmezse göbeğimiz.Yobo gelirse Bilica'yı yollarlar bile yüksek ihtimal.

Night_Mare17
22.Ağustos.2011, 00:10
Serdar demin çok büyük hata yaptı .

Varonil
22.Ağustos.2011, 00:13

Hasan Erbey var.Şu haliyle Bilica'dan bile daha iyidir bence.Zaten Lugano ve Yobo'nun yanı sıra Serdar,Bekir gibi isimler varken Bilica tribünde olacaktır bu sene eğer gönderilmesse.

ForsakeN
22.Ağustos.2011, 00:14
Serdar demin çok büyük hata yaptı .

ŞL'de Serdar oynarsa alıştırın şimdiden kendinizi bu tip şeylere.

sananes
22.Ağustos.2011, 00:24
İyi kötü türk milli takımının ilk 11inde oynayan stoperlerden biri Serdar,yaşı genç ve yeni geldi yani biraz maç yapsın heyecanını atsın hata yapmayı azaltacaktır.

sananes
22.Ağustos.2011, 00:25
Uğur attı 3-2 oldu

KaPaLı
22.Ağustos.2011, 00:35
Serdar'ı asmaya ne kadar meraklısınz be arkadaşım. Adamın yanında Bilica oynuyor. Geçen sene aynı sıkıntıyı İlhan yaşamıştı. Bilica'nın açıklarının kapatmakla uğraşıyor savunmacılar.Lugano'nun Yobo'lu ve Bilica'lı performanslarıda ortada.

goosfraba
22.Ağustos.2011, 00:37
serdar'ı bir de lugano'nun yanında görmek lazım.

Suicider
22.Ağustos.2011, 00:42
Açılış maçında niye yeniyonuz adamları yahu yazık :) :)

sananes
22.Ağustos.2011, 01:01
yediğimiz ilk golde de hatalı bilica değil santos'muş.Ben çok beğenirim santos'u ama kafası futboldaysa.

Night_Mare17
22.Ağustos.2011, 01:02
Serdar daha genç Lugano onun açıklarını kapatır ve Serdar'da yavaş yavaş gelişir . Ayrıca maç 3-2 olmasına rağmen temposunu düşük buldum . Fakat bu maç için Fenerbahçe Palermo'dan çok daha iyiydi.

futureless
22.Ağustos.2011, 01:11
10 kişi kaldıktan sonra Palermo'nun da açılış maçı olduğunu düşünerek kaybederiz diyordum da tahmin etmediğim bir galibiyet oldu.Sistem güzel , ama gerçekten bir defans lazım bize onu görüyoruz net bir şekilde.

sarianet
22.Ağustos.2011, 01:27
Arkadaşlar bi önerim var imza toplayalım TELEGOL programı GSTV'ye alınsın ne dersiniz :)

Lim10
23.Ağustos.2011, 04:34
Palermo maçının gollerini gördüm şimdi.Açıkçası benim için futbolda duran toptan gelen goller 2. sınıf goldür ve 2 golü bu şekilde atmışız.Maçı izleyen oldu mu 90 dakika, nasıldı takımımız?Santos geçen senenin başını anımsatıyor yine işimiz var yine.

futureless
23.Ağustos.2011, 05:04
Palermo maçının gollerini gördüm şimdi.Açıkçası benim için futbolda duran toptan gelen goller 2. sınıf goldür ve 2 golü bu şekilde atmışız.Maçı izleyen oldu mu 90 dakika, nasıldı takımımız?Santos geçen senenin başını anımsatıyor yine işimiz var yine.

Sadece bu maç için konuşacak olursam Palermo'ya göre daha hazır bir görüntümüz vardı.Palermo'nun sert futbolu ve etkili takım savunması pozisyon üretmemizi zorlaştırdı.Set hücumuna dönüp takılıyordu ataklarımız bir sağa bir sola.Duran top golleri bu tarz savunmalara karşı tek silahınız belki de.Ama bu tarz takımları açmayı da iyi bilmek lazım.Genel olarak iyiydik yani.Defansta biraz problem yaşadık.Yediğimiz gol komediydi zaten görmüşsün.Sistem olarak Niang sağa kayarak amr tarzı oynadı.Alex en uçta.Solda Stoch.Ortada Emre , Baroni ve Topuz üçlüsünü sağlam buldum.Andre içinse yine biraz kilo almış gibime geldi.Tarz olarak lakayıt bir futbolu olsa da toparlayacaktır diye düşünüyorum.

eng1n
23.Ağustos.2011, 16:30
ŞL kura çekimi yaklaşıyor, bu kura çekiminde Napoli ve Dortmund 4.torbada olacak en büyük korkum bu ikiliden birini çekmek 4.torbadan.

SaLviO
23.Ağustos.2011, 16:51
Torbalar bellimi ?

SaLviO
23.Ağustos.2011, 16:57
1. TORBA

M.United (İng.)
Barcelona (İsp.)
Chelsea (İng.)
*B.Münih (Alm.)
Arsenal (İng.)
R.Madrid (İsp.)
İnter (İta.)
Porto (Por.)

2. TORBA

Milan (İta.)
*O.Lyon (Fra.)
Shakhtar (Ukr.)
Valencia (İsp.)
*Benfica (Por.)
*Villarreal (İsp.)
CSKA Mos. (Rus.)
Marsilya (Fra.)

3. TORBA
*D.Kiev (Ukr.)
M.Zenit (Rus.)
*G.Rangers (İsk.)
Ajax (Hol)
Leverkusen (Alm.)
*Kopenhag (Dan.)
Olympiakos (Yun.)
F.Bahçe (Tür.)

4. TORBA
Lille (Fra.)
Basel (İsv.)
*Bate Borisov (Blr.)
Dortmund (Alm.)
*M.Haifa (İsr.)
Napoli (İta.)
*D.Zagreb (Hır.)
O.Galati (Rom.)
(*) Eleme turlarını geçerlerse

Bayern
Shaktar - benfica - cska 3 lüsünden biri
Fener
Basel

sananes
23.Ağustos.2011, 17:17
inter
valencia
FENERBAHÇE
dortmund

böyle bir grupta olacağız bence ve biz bu gruptan çıkarız.Dortmund'dan korkmuyorum,ligde iyiler ama geçen sene olduğu gibi avrupa'da yine afallayacaklar bana kalırsa.

MeMo
23.Ağustos.2011, 17:37
Aykut Kocaman : "Bazı kulüplerin fırsatçılık yapmasına gerek yok. Yenebiliyorlarsa bizi sahada yensinler"

GeNç KaRTaL
23.Ağustos.2011, 19:02
Süper kupa maçı yalan oldu sanırım?

Suicider
23.Ağustos.2011, 19:04
Aykut Kocaman : "Bazı kulüplerin fırsatçılık yapmasına gerek yok. Yenebiliyorlarsa bizi sahada yensinler"

Bizde aynı düşünüyoruz keşke şikeler,teşvikler yapılmasada herşey sahada olup bitse ve sadece futbol konuşsak.

GodfatheR
23.Ağustos.2011, 19:05
Arsenal , Villareal , Galati'li bi grup iyi olurdu :D

GodfatheR
23.Ağustos.2011, 19:06
Bizde aynı düşünüyoruz keşke şikeler,teşvikler yapılmasada herşey sahada olup bitse ve sadece futbol konuşsak.

Arena'nın açılışında çelmeyi taksaydınız da bunlar olmayaydı keşke , o maçla ilgili bi şike yok sanırım öyle bişey duymadım :0:

sananes
23.Ağustos.2011, 19:07

şu an için şike ve teşvik olduğunu ispat eden bir şey olmadığı için rahat rahat konuşabilirsiniz arkadaşım:)

:@ GeNç KaRTaL kardeşim bunu ben de merak ediyorum.O maçı oynatmamak saçmalıktır ya da bi daha hiç oynatmayacaklardır.Kimse böyle rutin işlerle ilgilenmiyor sanırım federasyonda her gün yeni bir ekşın:)

sananes
23.Ağustos.2011, 19:08
Arsenal , Villareal , Galati'li bi grup iyi olurdu :D

Galati'yi herkes yener bi avantaj sağlayamayız yahu:) Dortmund gelsin biz 4 puan alırız en az onlardan,diğer takımlardan bir tane galibiyet dahi alsa dortmund lehimize olur bu denklem.

C h A o S
23.Ağustos.2011, 19:09
Kuralar hangi tarihte çekiliyor?

Suicider
23.Ağustos.2011, 19:09
Ozaman iddalar kanıtlanırsa koyabilirsiniz yazımın başına :)

SaLviO
23.Ağustos.2011, 19:26
Kuralar cuma günü çekilicek

sananes
23.Ağustos.2011, 19:30
Kuralar cuma günü çekilicek

Çok heyecanlı bir kura olacak çünkü bu sene çok ümitliyim takımdan.Çok çok başarılı sonuçlar alabiliriz ortalama zorlukta bir gruba denk gelirsek.

GodfatheR
23.Ağustos.2011, 19:53
Galati'yi herkes yener bi avantaj sağlayamayız yahu:) Dortmund gelsin biz 4 puan alırız en az onlardan,diğer takımlardan bir tane galibiyet dahi alsa dortmund lehimize olur bu denklem.

en azından 3.lük cepte olur. 4.torbadan iyi bi takım çekersek işimiz zorlaşır bence. Bakalım bende umutluyum senin gibi ama her ihtimali düşünmek lazım :)

MeMo
23.Ağustos.2011, 20:04

Sahada olup bitenler de oldu.Neler sahanın dışında oldu bitti ben bilmiyorum.Ama sahada olup bitenleri kendim izledim.

Since-1907
23.Ağustos.2011, 20:12
Benim görüşüm 1.takım ne kadar iyi 4.takım ne kadar kötü olursa avantajdır.Kadıköy'de yenemeyeceğimiz takım yok o yüzden 1.takımdan alınan her puan önemli olsun bence. 2.takımla da oynayacağımız maçlarla kaderimizi çizeriz.

uAburak89
23.Ağustos.2011, 20:28
Aykut Kocaman Galatasaray'ın açıklamalarını fırsatçılık olarak algılıyorsa, kendi yaptığına ne demeli acaba ? O da bu durumu Galatasaray'a laf çarpmak için kullanarak fırsatçılık yapmış olmuyor mu? Madem yanlış bizim yaptığımız, o zaman sen sus da farklı ol. Bu soruşturma süreci kendisinin dengesini bozdu iyice, önce ısrarla Cüneyt Tanman izlesin dedi durdu, şimdi de bu çıktı.

MeMo
23.Ağustos.2011, 20:33
Aykut Kocaman Galatasaray'ın açıklamalarını fırsatçılık olarak algılıyorsa, kendi yaptığına ne demeli acaba ? O da bu durumu Galatasaray'a laf çarpmak için kullanarak fırsatçılık yapmış olmuyor ? Madem yanlış bizim yaptığımız, o zaman sen sus da farklı ol. Bu soruşturma süreci kendisinin dengesini bozdu iyice, önce ısrarla Cüneyt Tanman izlesin dedi durdu, şimdi de bu çıktı.

Soru üzerine dedi bunu.Dengesi de gayet yerinde.

uAburak89
23.Ağustos.2011, 20:35
Bu konuda konuşmak istemiyorum, arkadaşlar bunlar konumuz değil vb. kurulabilecek tonla cümle var, tabii cevap vermemek niyetinde olan adam için.

MeMo
23.Ağustos.2011, 20:38
Bu konuda konuşmak istemiyorum, arkadaşlar bunlar konumuz değil vb. kurulabilecek tonla cümle var, tabii cevap vermemek niyetinde olan adam için.

O zaman fırsatçılık olmuyor.Fikrini söylemek oluyor.

Hiç muhattap değilken atlarsa biri bence bu fırsatçılık olur.

uAburak89
23.Ağustos.2011, 20:40
Fikrini söyleyiş tarzı ve üslubuna göre değişir.

Galatasaray da muhattaptı, neydi konumuz Türk futbolunda şike soruşturması, Galatasaray kim, Türk takımı.

Night_Mare17
23.Ağustos.2011, 20:40
Hiç muhattap değilken atlarsa biri bence bu fırsatçılık olur.

Bu şike oalyları sadece Fenerbahçe ile ilgili olduğunu mu sanıyorsun ? Türk futbolunu ilgilendirir şike ve teşvik varsa kimse bir şey demesin , lay lay lom lig öyle devam mı etsin ?

MeMo
23.Ağustos.2011, 20:42
Fikrini söyleyiş tarzı ve üslubuna göre değişir.

Galatasaray da muhattaptı, neydi konumuz Türk futbolunda şike soruşturması, Galatasaray kim, Türk takımı.

Muhattap derken zaten söylediler fikirlerini toplantılarda vs. Bunun ötesinde bahsediyorum.

uAburak89
23.Ağustos.2011, 20:44
Fikrini sadece toplantıda mı beyan etmek gerek ? Karşısın federasyonun tutumuna, söylüyorsun adam çıkıp senin karşı olduğunu söylemeyeceğine göre. En doğal hakkın olan ifade özgürlüğünü kullanıyorsun. Kanun değil söylediğin, kendi düşüncen.

Bence ne Galatasaray'ın yaptığı fırsatçılık, ne de Aykut Kocaman'ın. Esas olay, bize fırsatçı diyebilecek algıda olanlar, kendi teknik direktörünün hem bugün hem de daha önce söylediklerine bakması gerektiğidir.

MeMo
23.Ağustos.2011, 20:53
Fikrini sadece toplantıda mı beyan etmek gerek ? Karşısın federasyonun tutumuna, söylüyorsun adam çıkıp senin karşı olduğunu söylemeyeceğine göre. En doğal hakkın olan ifade özgürlüğünü kullanıyorsun. Kanun değil söylediğin, kendi düşüncen.

Bence ne Galatasaray'ın yaptığı fırsatçılık, ne de Aykut Kocaman'ın. Esas olay, bize fırsatçı diyebilecek algıda olanlar, kendi teknik direktörünün hem bugün hem de daha önce söylediklerine bakması gerektiğidir.

Esas olay iki olayın arasındaki farklardır bence.

Biri rakip mümkün olan zararı almadı diye fikir değiştirmeye yönelik açıklama yapmak ve bunu sürekli yapmak.Diğeri ise bunu soru üzerine dile getirmek.

uAburak89
23.Ağustos.2011, 21:01
O açıklamaları okudun mu ? Okuyup bu anlamı çıkarabiliyorsan, işine geldiği gibi anlamaya devam et diyorum. Yok okumadıysan, boşuna laf anlatmaya çalışıyorum.

MeMo
23.Ağustos.2011, 21:19
O açıklamaları okudun mu ? Okuyup bu anlamı çıkarabiliyorsan, işine geldiği gibi anlamaya devam et diyorum. Yok okumadaysan, boşuna laf anlatmaya çalışıyorum.

Sonuncusunu okumadım.Hepsinin nereye vardığını neye isyan ettiklerini biliyorum ama.

Bahsedilenlerin detay,amaç değil araç olduğunu da biliyorum.

MeMo
23.Ağustos.2011, 21:32
Werde Bremen maçı ilk yarı bitti bu arada.

İyi oynuyoruz Baroni,Gökhan,Volkan çok iyiler.

SAİT71
23.Ağustos.2011, 23:08
76. dakikada Özer'in attığı golle Werder'ide 1-0 yendik. İnşallah bu hazırlık maçlarındaki grafiğimizi lige ve Avrupa'yada yansıtabiliriz.

Werder Bremen - F.Bahçe 0-1

sananes
23.Ağustos.2011, 23:11
Takımın çok üst düzey gibi duruyor yani çok tempolu oynayamıyoruz ama her şartta,her kadroda kazanıyoruz,erken form tutup ilerleyen zamanlarda sorun yaşamayız umarım.

goosfraba
23.Ağustos.2011, 23:16
takım çok iyi görünüyor.

bu takıma yobo + yedek bir forvet katılırsa tutulamaz.

yalnız ben gökhan gönül'ün ileride denenmesine karşıyım. onun yeri sağbek.

ParduS
23.Ağustos.2011, 23:31
20. saniyede 62 forma numaralı birimi var,ben mi yanlış gördüm?

sananes
23.Ağustos.2011, 23:34
20. saniyede 62 forma numaralı birimi var,ben mi yanlış gördüm?

selçuk Şahin yahu o:) ne alaka 62

ParduS
23.Ağustos.2011, 23:37
Forma numarasının 62 olduğuna yemin edebilirim Selçuk adına :)

goosfraba
23.Ağustos.2011, 23:39
selçuk şahin bu sezon 62 numaralı formayı giyecek.

SAİT71
24.Ağustos.2011, 01:37
Bu sene hazırlık maçlarımızın bir çoğunu izleyemedim ama son maçlarda U.Boral galiba çok iyi oynuyor. Bu sene şanssızlık yaşamazsa oda o bölgeyi kapatabilir.

TR.CaPTaiN
24.Ağustos.2011, 03:20
Bu saatte taraftarlar takımı karşılamak için Sabiha Gökçen'e akın etmiş.

http://i53.tinypic.com/25fimir.jpg

World Hollow o1
24.Ağustos.2011, 04:32
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/321593_239912166045567_177250395645078_615793_5188 543_n.jpg

Bir resim dahaa.. :)

BleedingMoon
24.Ağustos.2011, 04:43
aslında uğur iyiydi ama sakatlıkları kötüydü. tam çok iyi oynuyor dediğimiz anda sakatlandı. nazara geliyor. kötü oynuyor diyerek totem yapmak istiyorum :)

sui generis
24.Ağustos.2011, 05:54
takım çok iyi görünüyor.

bu takıma yobo + yedek bir forvet katılırsa tutulamaz.

yalnız ben gökhan gönül'ün ileride denenmesine karşıyım. onun yeri sağbek.

inşallah sadece deneniyordur. bir ara daha denenmişti. neyseki; sonra beke geri dönmüştü. o adama uzunca bir alan lazım koşması lazım. ayrıca; orhan bakalım onun kadar bekte olabilecek mi ?

vego
24.Ağustos.2011, 12:40
Fenerbahçe'de futbolculara iki gün izin

24 Ağustos 2011 11:14 | NTV Spor ve Ajanslar
Almanya kampını tamamlayarak İstanbul'a dönen Fenerbahçe'de futbolculara iki gün izin verildi.

http://media1.ntvspor.net/C/I/179/fener_2YJOF.jpg
Yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabını Almanya'da tamamlayarak İstanbul'a dönen Fenerbahçe'de futbolculara iki gün izin verildi.

Teknik direktör Aykut Kocaman, antrenman ve hazırlık maçlarında bir hayli efor sarf eden oyuncularına iki gün izin verirken, sarı-lacivertliler 26 Ağustos Cuma günü Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı idmanla yeni sezon hazırlıklarını sürdürecek.

SAİT71
24.Ağustos.2011, 19:28
UEFA'dan beklenen açıklama geldi

UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi kura çekimine katılacağını açıkladı.

http://cdn.sporx.com/img/3/2011/infantino.jpg

Perşembe günü yapılacak Şampiyonlar Ligi kura çekimi öncesi UEFA'dan Fenerbahçe'nin durumuyla ilgili önemli bir açıklama geldi.

Associated Press'e kura çekimi öncesi Şampiyonlar Ligi ile açıklamalarda bulunan UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi kura çekimine katılacağını söyledi.

UEFA'nın şike konusunda hassasiyetine değinen Infantino, sezon içerisinde adı şikeyle geçen bir kulübün aleyhine herhangi bir karar alınması durumunda turnuvalardan ihraç edileceğini belirtti.

Sözlerine hiçbir klüp, kişi ve ya yetkili hakkında yasal takibatta bulunma konusunda tereddüt etmeyeceklerini de ekleyen Gianni Infantino, oluşabilecek herhangi bir olumsuzlukta UEFA'nın kendi içerisinde sorunları halledeceğini ifade etti.

KURA ÇEKİMİ PERŞEMBE GÜNÜ
Şampiyonlar Ligi'nde grupların belirleneceği kura çekimi Perşembe günü saat 18.45'te Monaco'da yapılacak. Şampiyonlar Ligi'ne direkt olarak katılan Fenerbahçe'nin grubu ve rakipleri de belli olacak.
Şampiyonlar Ligi'nde grup maçları 13-14 Eylül'de başlayacak. Avrupa'nın kulüpler bazındaki en önemli kupasında final maçı ise 19 Mayıs 2012'de Almanya'nın Münih kentindeki Allianz Arena'da oynanacak.

ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE MUHTEMEL TORBALAR
http://www.sporx.com/img/3/2011/muhtemeltorbalar470.jpg

NOT: Henüz hangi 32 takımın katılacağı kesinleşmemiştir, bazı takımlar bu gece belli olacaktır, muhtemel torbalardır.

sporx.com

anil luque
24.Ağustos.2011, 19:47
@tribundergi
Tribun Dergi
SON DAKIKA - Fenerbahce Sampiyonlar Ligi'nde yok

LadroN
24.Ağustos.2011, 19:51
Ntvspor Son dakika
Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'nden men edildi.

sarianet
24.Ağustos.2011, 19:52
Federasyon fenerbahçe şlye katılamayacak

sui generis
24.Ağustos.2011, 19:53
yine anormallikler var. uefa katılabilirsin diyor ama tff nin açıklaması zıt yönde.

The.Crow
24.Ağustos.2011, 19:55
UEFA katılsın ama dava sonucunda şike çıkarsa hem Fenerbahçe'yi hem Türkiye'yi men ederiz demiş . TFF de bu durumdan korkarak toplantı yapıp hem Fenerbahçe'yi kormuş hem de Türkiye'yi. Ama komik bir durum tabi.

GALATAS4R4Y
adalet yerini buldu en azından burada.

anil luque
yine anormallikler var. uefa katılabilirsin diyor ama tff nin açıklaması zıt yönde.

Men edilmesini isteyen UEFA , nasıl UEFA istiyor da TFF göndermiyor ?

Lucas Neill
24.Ağustos.2011, 19:56
Noldu Gs'nin dedigine gelindi iste bosuna mi söyledik durduk.

sui generis
24.Ağustos.2011, 19:57
Noldu Gs'nin dedigine gelindi iste bosuna mi söyledik durduk.

uefa nın açıklaması fenerin katılmasına bir sakınca yok diyor. tff aksini söylüyor. hala çıkıp söylenir federasyon feneri koruyor.

sarianet
24.Ağustos.2011, 19:57
amigoluk yapılacak yer burası değil

The.Crow
24.Ağustos.2011, 19:59
Şimdi Fener suçlu çıkarsa Türkiye ve Fenerbahçe men edilecekti UEFA tarafından. Peki BJK veya TS olur da suçlu çıkarsa FB ile beraber o zaman UEFA yine men etmeyecek mi. Çelişki var. Ama boşverin renkdaşlar. Rahat olun. Seneye gene gidecez nasılsa. Zarar CL yayıncı kuruluşuna bize bi şey olmaz :D

Lucas Neill
24.Ağustos.2011, 19:59
uefa nın açıklaması fenerin katılmasına bir sakınca yok diyor. tff aksini söylüyor. hala çıkıp söylenir federasyon feneri koruyor.

UEFA, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılmaktan çekilme kararı vermesi gerektiğini TFF'ye iletti ve TFF de Fenerbahçe'nin bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılamayacağını açıkladı.

Ntvspor

sui generis
24.Ağustos.2011, 20:00
UEFA, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılmaktan çekilme kararı vermesi gerektiğini TFF'ye iletti ve TFF de Fenerbahçe'nin bu sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılamayacağını açıkladı.

Ntvspor

bu söylediğiniz tff nin açıklaması uefa nın değil

Lucas Neill
24.Ağustos.2011, 20:02
bu söylediğiniz tff nin açıklaması uefa nın değil

http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/46758/fenerbahce-sampiyonlar-ligine-katilamayacak

Haberde cevabi var.

sui generis
24.Ağustos.2011, 20:03
http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/46758/fenerbahce-sampiyonlar-ligine-katilamayacak

Haberde cevabi var.

bu yazı tamamen federasyonun yazısı okudum zaten. basında çıkan uefa temsilcisinin kararı zıt yönde.

ShevAnil
24.Ağustos.2011, 20:05
Uefa devam edilsin ama şike kararı çıkarsa Türkiye'yi men ederiz demiş, bunu anlayamayacak ne var ? TFF'de katılmasını engelliyor, demekki birşeyler var.

MeMo
24.Ağustos.2011, 20:06
Uefa devam edilsin ama şike kararı çıkarsa Türkiye'yi men ederiz demiş, bunu anlayamayacak ne var ? TFF'de katılmasını engelliyor, demekki birşeyler var.

İlk cümlede anlamayacak ne var demişsin.

2.cümlede anlamadığını açığa vurmuşsun.

sui generis
24.Ağustos.2011, 20:07

o zaman federasyon bizi düşürsün men ediyorsa. birkaç tv kanalına baktım da son gün böyle bir hakkı yok deniyor federasyonun. kesinlikle itiraz hakkımızı kullanmalıyız !

ShevAnil

İlk cümlemde benbenim'in anlayamadığı şeyi açıkladım, ikincide şikeyle alakalı birşeylerin gerçekten olduğunu vurguladım. Anlamak istediğin gibi değil anlattığım gibi anlamalısın.

SAİT71
Korkaklar....

Hakkımızda alınmış bir karar yok ve ligde devam edebilirken TFF'nin böyle birşey yapması korkaklık acizliktir. İtiraz edilmelidir.

Fenerbahçeyi koruyan federasyonu kınıyorum...

Lucas Neill
Korkaklar....

Aynen bugüne kadar hic bi somut adim atilmamisti gec kalmislardi.

sui generis
24.Ağustos.2011, 20:08
İlk cümlemde benbenim'in anlayamadığı şeyi açıkladım, ikincide şikeyle alakalı birşeylerin gerçekten olduğunu vurguladım. Anlamak istediğin gibi değil anlattığım gibi anlamalısın.

ben aynı şeyi yazıyorum zaten. uefa oyle diyorsa sen neden oyle karar veriyorsun diyorum. o zaman düşür kardesim beni

MeMo
24.Ağustos.2011, 20:08

İlk cümlende kararı açıklamışsın.Sırf onun açıkladıklarına bakarsak şike kararı çıkarsa diyor direk UEFA'yla ilgili bir durum.Bir şeyler var kısmı tamamen alakasız.

anil luque
24.Ağustos.2011, 20:09

Eğer şike ile ilgili ciddi bulgular olmasa TFF Fener'i paşa paşa (güvendiğini göstererek) ŞL'ye yollardı ama ihraç ettiğine göre şike konusunda ciddi olaylar var demekki diyor heralde adaş.

ShevAnil
24.Ağustos.2011, 20:11
Eğer şike ile ilgili ciddi bulgular olmasa TFF Fener'i paşa paşa (güvendiğini göstererek) ŞL'ye yollardı ama ihraç ettiğine göre şike konusunda ciddi olaylar var demekki diyor heralde adaş.

Tamamen buydu. Teşekkür ederim adaş. Sonuç olarak, yazık oldu gerçekten.

MeMo
24.Ağustos.2011, 20:13

Tamamen yanlış işte bu yorum.Ha bundan sonra şike var yok umrumda değil ama TFF'nin UEFA'dan korkmasından başka bir olay değil.Öyle bir şey olsaydı bugün Fenerbahçe katılacak diye yapılan açıklama olmazdı.

LadroN
24.Ağustos.2011, 20:19
Tamamen yanlış işte bu yorum.Ha bundan sonra şike var yok umrumda değil ama TFF'nin UEFA'dan korkmasından başka bir olay değil.Öyle bir şey olsaydı bugün Fenerbahçe katılacak diye yapılan açıklama olmazdı.
TFF'nin Uefa'dan korkmasının nedeni Fenerbahçe'ye güvenememesi.Uefa Fenerbahçe'yi alırız fakat sonradan şike olduğu ortaya çıkarsa tüm ülkeyi men ederiz diyerek rest çekmiş.Afedersiniz ama şike varsa bunun cezasını benim takımım çekmek zorunda değil.

MeMo
24.Ağustos.2011, 20:21
TFF'nin Uefa'dan korkmasının nedeni Fenerbahçe'ye güvenememesi.Uefa Fenerbahçe'yi alırız fakat sonradan şike olduğu ortaya çıkarsa tüm ülkeyi men ederiz diyerek rest çekmiş.Afedersiniz ama şike varsa bunun cezasını benim takımım çekmek zorunda değil.

Aynı şeyleri savunuyoruz hemen hemen.

anil luque
24.Ağustos.2011, 20:21

Yorumun doğruluğu veya yanlışlığı doğrultusunda müdahil olmadım konuya kardeşim , adaşı yanlış anlamışsın diye düşündüm sadece. Orası işin ayrı boyutu yani bu kararı o şekilde yorumlamak falan.

di canio
24.Ağustos.2011, 20:22
Ligden çekildiğimizi açıklamamız gerek, hemen bugün. Yönetim toplantı halindeymiş. Siteden bir açıklama yapılmış. Açamadım ben, şu an Ntv Spor'da okunuyor.

di canio
24.Ağustos.2011, 20:23
TÜRK FUTBOLUNU ATEŞE ATTILAR

"Hukuk Tanımaz Yaklaşımların Sorumluluğu Bu Kararları Alan ve Aldırtanların Omuzlarındadır"

Türkiye Futbol Federasyonu’nun İstinye’deki merkezinde, Kulübümüz yöneticilerinin de iştiraki ile gerçekleştirilen Süper Toto Süper Lig Başkanları toplantısı sonrasında, TFF yetkilileri tarafından saat 16:00 sularında, toplantıya katılım sağlayan yöneticilerimize bir yazı iletilmiştir.

UEFA’dan TFF’ye gönderildiği belirtilen, sayı numarası içermeyip konu kısmında "UEFA Bildirimi Hakkında" ibaresi bulunan yazıda, şike soruşturması çerçevesinde UEFA Şampiyonlar Ligi ile alakalı olarak, 24 Ağustos 2011 saat 12:00’a kadar, Kulübümüzün Şampiyonlar Ligi’ne katılımdan vazgeçtiğini beyan etmesi talep olunmuştur. Aynı yazıda, kulübümüzün bu yönde bir irade beyanı olmaması halinde, Türkiye Futbol Federasyonu’nun devreye girip Kulübümüzü Şampiyonlar Ligi’ne katılımdan men etmesi, bunun federasyon tarafından yapılmaması halinde ise UEFA olarak kendilerinin devreye girip TFF ile ilgili yaptırım uygulayacağı hususları belirtilmiştir.

Yukarıda bahsettiğimiz talebe cevaben, söz konusu yazının tarafımıza tebliğ tarihi ve saatinin 23 Ağustos 2011 saat 16:00 olduğu göz önünde bulundurulduğunda, böyle önemli bir mevzuda, hemen ertesi gün saat 12:00’ye kadar tanınan şekilde kısa bir süre zarfında, ilgili kurullarımızda konunun karara bağlanması fiilen mümkün olmadığından, şu aşamada herhangi bir yanıt verilebilmesinin söz konusu olamayacağı hususu bir yazı ile TFF’ye bildirilmiştir.

Bu akşamüzeri ise, TFF’nin internet sitesinden yapılan basın açıklaması ile Kulübümüzün Şampiyonlar Ligi’ne katılamayacağı hususu yönündeki TFF Yönetim Kurulu kararı bildirilmiştir.

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak şike ile mücadele konusunda UEFA’nın yasal imkânlarının ve sınırlarının bilincindeyiz. Ne var ki, UEFA’nın sözünü ettiğimiz talebinde hukuki bakımdan muğlâk olan bir takım hususlar bulunmaktadır ve bu hususlara tüm ilgililerin dikkatini çekmek Türk futbol ailesinin önemli bir ferdi olan Kulübümüzün vazifesidir. İlk etapta aklımıza takılan bazı sorulara değinmek ve bazı durumları izah etmek gerekirse:

 UEFA’nın elinde eğer yeterli derecede kanıt ve belge varsa, neden kendisi Kulübümüz ile ilgili kararı bizzat almamaktadır da bunu ya bizden (tüm yasal haklarımızdan ileriye dönük olarak feragat anlamına gelebilecek) yazılı bir beyanla, yahut da TFF’den almasını istediği bir kararla talep etmektedir?

 Acaba UEFA, şu an soruşturma safhasında olan ancak ileride bir kısım yöneticilerimizin yargılanması muhtemel davadan beraat kararı çıkması ve Kulübümüz bakımından şikenin söz konusu olmadığının mahkemelerce kesin olarak tespiti ihtimalini değerlendirdiği için mi Şampiyonlar Ligi’ne katılım konusunda sorumluluğu üzerinden atabileceği böyle bir formül ile TFF’ye başvurmuştur?

 Yukarıda yer alan maddeden olmak üzere UEFA, ileride kendisine karşı açılması muhtemel, bedeli çok yüksek olacak maddi ve manevi tazminat taleplerinden kaçınmak adına mı olası men kararını TFF’nin vermesini ve böylece hukuki ve mali sorumluluğu Türkiye Futbol Federasyonu’nun üstlenmesini sağlamaya çalışmaktadır? Böyle bir yaklaşım ne derece hukuki sayılabilinir?

 UEFA, Avrupa’da önünü alamadığı şike ve bahis skandalları ile alakalı mücadele yönündeki noksanlığını, Türk futbolunun kulüpler bazında Avrupa’daki en üst düzey temsilcisi olan Fenerbahçe’yi bir araç olarak kullanarak mı giderme düşüncesi içerisine girmiştir? Acaba bir Türk takımına ceza vermek suretiyle dünya spor kamuoyuna "Ben şike ile en ciddi şekilde mücadele ediyorum" mesajı mı verilmek istenmektedir? Diğer bir deyişle Fenerbahçe ve bir anlamda da Türk futbolu, UEFA’nın şike ve bahis ile mücadelesindeki başarısızlığını örtmesi için günah keçisi mi kılınmıştır?

 Bunların yanı sıra, 22 Ağustos 2011 tarihinde ülkemizde temaslarda bulunan UEFA Disiplin Baş Müfettişi, soruşturma savcısı ile gerçekleştirdiği 1,5 saatlik görüşme neticesinde, Sayın TFF yetkililerinin ve TFF Etik Kurulu’nun hepsi deneyimli birer hukukçu olan üyelerinin haftalar süren yoğun mesailerine karşılık tespit edemedikleri hangi hususları tespit etmiştir ki UEFA böyle radikal bir çıkış yapabilmiştir?

Bu soruları çoğaltmak mümkündür, ancak hatırlanacağı üzere, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu’nun 15 Ağustos Pazartesi gerçekleştirdiği toplantısının ardından düzenlenmiş olunan basın toplantısı ile bizzat Başkan Mehmet Ali Aydınlar tarafından açıklanan kararında "Federasyonumuz Yönetim Kurulunca bu aşamada, karar verilmesi için gerekli delillerin tamamına erişilmeden ve savunma hakkının hukuka uygun bir biçimde kullanımına imkan tanınmadan, vicdani kanaate varılmasının mümkün olmadığı görülmüştür. Bu aşamada bir hüküm verilmesinin doğru, adil ve hakkaniyete uygun olmayacağı kamuoyu takdirlerine sunulur" şeklinde bir irade beyanında bulunmuştur.

Federasyon’un, akla ve hakka dayanan bu kararına rağmen, UEFA tarafından yapılan söz konusu girişim nedeniyle geri adım atmış olması kabul edilemez.TFF tarafından atılmış bu adım apaçık bir hukuk ihlalidir ve TFF’nin bizzat kendi kararını hiçe sayması anlamına gelmektedir. TFF’nin iddianamenin beklenilmesi ve savunma hakkının tanınması yönündeki kararı gerek iç hukukumuza gerekse Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesi gibi uluslararası metinlerde yer alan genel hukuk normlara uygunken, TFF’nin bunun çiğnenmesine yol açan bu kararına karşı Kulübümüz maddi manevi tüm yasal haklarını ulusal ve uluslar arası tüm kurumlar nezdinde takipçisi olacağız.

Son olarak dikkatinizi, evrensel bir yargı doktrini olan "Masumiyet Karinesi"ne çekmek isteriz. Anayasa’mıza göre "suçluluğu hükmen sabit oluncaya kadar, kimse suçlu sayılamaz" (Ay.m.38/4). Öte yandan, Avrupa İnsan Hakları Sözleşmesine göre de "bir suç ile itham edilen herkes, suçluluğu yasal olarak sabit oluncaya kadar suçsuz sayılır" (ÎHAS.m.6/2). Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine göre, suç işlediği şüphesiyle hakkında polis soruşturması başlatılmış veya gözaltına alınmış kimsede bu karineden yararlanacaktır. Dolayısıyla, Masumiyet Karinesi, hüküm giymemiş kimsenin suçlu sayılamayacağı veya suçlu olarak lanse edilemeyeceği anlamına gelmekte olup şu an tutuklu bulunan yöneticilerimiz açısından bu durum gözetilmesi ve riayet edilmesi gereken bir yasal zorunluluktur.

Netice itibarıyla, TFF bu kararıyla, UEFA’nın hukuksuz yaklaşımına boyun eğmiş, Türkiye’nin bir hukuk devleti olduğunu ve kendi yasal süreçlerini kendisinin yürütmeye muktedir konumda bulunduğunu söylemekten aciz kalmıştır. Hukuka dayanmayan bu adıma karşı gerek UEFA’ya gerekse TFF’ye karşı her türlü yasal haklarımızı kullanma yönündeki kanaatimizi Türk spor kamuoyu ile işbu vesileyle paylaşmayı bir borç biliriz.
Saygılarımızla,

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

sui generis
24.Ağustos.2011, 20:54
İnaniyorum bugün ligden cekildigimizi açıklayacağız!

di canio
24.Ağustos.2011, 20:59
Yöneticilerimiz iş adamı olarak değil de Fenerbahçe yöneticisi olarak karar verirse çekiliriz.

Facx
24.Ağustos.2011, 21:20
ligden çekilince otomatik olarak 18. olunuyo dimi ?

sui generis
24.Ağustos.2011, 21:24
Belki bazilarimza fazla gelebilir ama milli takımdan oyuncularımızın affını istemeliyiz!

KanaKe
24.Ağustos.2011, 21:25
bence takimi ligden ceksinler yönetim bunu yaparsa helal olsun derim

di canio
24.Ağustos.2011, 21:25
Bana fazla gelir. Milli Takım başka.

Night_Mare17
24.Ağustos.2011, 21:26
Fenerbahçe ligden çekilirse küme de düşürürler öyle istediğin gibi çekilemezsin.

di canio
24.Ağustos.2011, 21:29
Fenerbahçe ligden çekilirse küme de düşürürler öyle istediğin gibi çekilemezsin.

Ligden çekilmek demek maçlara çıkmamak da demek. Ligler statüsüne göre bir sezonda 2 kez maça çıkmayan takım bir alt lige düşürülür.

Night_Mare17
24.Ağustos.2011, 21:34
Ligden çekilmek demek maçlara çıkmamak da demek. Ligler statüsüne göre bir sezonda 2 kez maça çıkmayan takım bir alt lige düşürülür.

O zaman ligden çekilmek buna değer mi , değmez mi iyi düşünmesi lazım yönetimin.

di canio
24.Ağustos.2011, 21:38
O zaman ligden çekilmek buna değer mi , değmez mi iyi düşünmesi lazım yönetimin.

Şampiyonlar Ligi'ne katılmamızı engelleyip, şampiyonluğumuzu yoksayan federasyonun en önemsediği organizasyonda, pazarlama aracı olarak en etkili organizasyonunda palyaço olmamak adına değer bence.

furkan58
24.Ağustos.2011, 21:43
Açıklama gelmeli ligden çekiliyoruz densin !

garydelgadov
24.Ağustos.2011, 21:51
Hehe eğer Federasyon "Fenerbahçeye maalesef sizi düşürmek zorundayız" derse ligden çekildiklerini açıklarlar merak etmeyin.

di canio
24.Ağustos.2011, 22:39
YÖNETEMEMEK

3 Temmuz sabahından bu yana futbolumuz son derece önemli bir süreçten geçmektedir. Kulübümüzün de aralarında yer aldığı birçok kulübün yönetici, idareci ve sporcuları sorgulanmakta ve ifadeleri alınmaktadır. Yürütülmekte olan şike ve teşvik primi soruşturmasında hukuk tarafında süreç ağır da olsa yürümektedir. Diğer tarafta ise konunun sportif boyutunu yürütmesi gereken Türkiye Futbol Federasyonu yer almaktadır.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun alacağı kararlar ve yapacağı uygulamalar milyonlarca taraftarı ve milyar dolarlık bir sektörü ve Türk futbolunun uluslararası alanda marka değerini etkileyecektir.Sürecin başından bu yana pek çok belirsizlik ve saat başı yeni gelişmelerin yaşandığı bir ortamda söylem ve eylem olarak kamuoyuna çelişkili açıklamalar yapan ve katılımcı zihniyetten uzak kararlar alan yönetim anlayışı çerçevesinde bu noktaya gelinmiştir.

Yaptığı her açıklamada, bir önceki ile çelişen ve tutarlılık sergileyemeyen TFF yönetimi ülkemizi temsil etme noktasında da vahim hatalar yapmaktadır. Sürecin en başında TFF'nin alacağı kararı bekleyeceği ve saygı duyacağını belirten UEFA, bugün ülkemize bir müfettiş göndererek, savcı ile görüşerek, haksız ve hukuksuz taleplerde bulunma hakkını kendisinde görebilmektedir. Henüz daha iddianamesi dahi yazılmamış, TFF Etik Kurulu'nun 26 günlük inceleme sonucunda net kanaate ulaşamadığını belirttiği bir ortamda ülkemize gelen UEFA müfettişi TFF yetkilileri ve savcı ile bir saatlik görüşmesinin ardından şike olduğu kanaatine varmış ve takımımızın Şampiyonlar Ligi'ne katılmamasının daha uygun olacağı şeklinde görüş belirtmiştir.

Şu net olarak görülmelidir ki; UEFA, iddianamesi dahi yazılmamış bir dava ile ilgili sadece bir savcı ile görüşerek ve sadece basında yer alan haberlere bakarak karar verdiği bugüne dek görülmemiştir. Ne böyle bir hakkı ne de bu şekilde bir mevzuatı vardır. Ancak yasal olarak bu şekilde bir hakkı olmayan UEFA, TFF'ye bir mektup göndererek "kulüp kendisi çekilsin" şeklinde hukuksuz bir kararı dayatmaya çalışmaktadır. UEFA ve TFF de bilmektedir ki; Takımımızın Şampiyonlar Ligi'ne katılmasını engelleyecek net hiçbir karar bulunmamaktadır. Ancak UEFA, bu şekilde futbolumuzu mahkum etmeye çalışmaktadır. Burada yapılmak istenen Türk futbolunu katletmek ve Türk takımlarını Şampiyonlar Ligi'nden uzak tutmaktır. UEFA başka ülke federasyonlarına yapamadığını Türkiye'ye yapmaya tenezzül etmiş ve bunu yapmaya da muvaffak olmuştur.

Bu noktada, ülkesinin takımlarının arkasında durması ve hatta bu şekilde bir incelemeye dahi gerek bırakmaması gereken Türk futbolunu idare edenler, maalesef Kulübümüze bir yazı göndererek Şampiyonlar Ligi'ne katılıp katılmama konusunda kararımızı sorma yoluna gitmişlerdir. Bunun da ötesinde Federasyon Kulübümüzün Şampiyonlar Ligine katılmaması konusunda aldığı kararı kulübümüze kendini savunma hakkı bırakmayacak bir şekil ve tarihte açıklayarak resmen duyurmuştur.

Fenerbahçe Spor Kulübü, hem kendi haklarını hem de Türk futbolunun haklarını savunmak adına UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılmak durumundadır. Şampiyonlar liginde de Türkiye'de elde ettiği 18. şampiyonluğunda olduğu gibi yine terinin son damlasına kadar zafer için savaşmalıdır. Sırf Fenerbahçe düşmanlığı yapmak adına Türk futbolunu adeta delik deşik edenlerin futbolumuza ve kulüplerimize ceza vermek adına adeta fırsat kollayan kurumların önüne atmaya çalışanlar, tarih önünde bu yaptıklarının hesabını mutlaka vereceklerdir.

Futbolu gerçekten seven ve sağduyu sahibi her taraftarın takım ve renk gözetmeksizin ülke futbolumuzun bu şekilde daha fazla değer kaybetmesine izin vermemesini bekliyoruz.

Gün; yurtdışına çıkış yasağı varken kendi takımının maçına dahi gidemeyen başkanların, kendisini pür-i pak gösterme çabalarını izleme; kendilerinden istenen belgeleri dahi teslim edemeyen ancak her fırsatta yurtdışına jurnalcilik yapan kulüplerin, kafa karıştıran demeçlerini dinleme zamanı değil, başımızı ellerimizin arasına alıp Türk futbolunun geleceğini düşünme günüdür. Gün; hep birlikte Türk futbolunu daha iyi bir noktaya taşıma ve uluslararası alanda haklarımızı koruma adına, adımlar atmak günüdür.

Bu düşüncede olmayan ve günü kurtarmaya çalışanlar, yarın batacak futbol gemisinde ilk boğulanlardan olacaklarını unutmamalıdırlar.

Federasyonun son kararının ardından kulübümüz yarın yapılacak Spor Toto Süper Lig kura çekimine temsilci yollamayacaktır.

Fenerbahçe Spor Kulübü

di canio
24.Ağustos.2011, 22:45
Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun aldığı; Fenerbahçe Spor Kulübünün bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılmaktan men edilmesi kararı neticesinde Şirketimiz 01.06.2011 - 31.05.2012 dönem gelirlerindeki kaybın, performans primleri hariç yaklaşık 25 milyon Euro civarında olması beklenmektedir. 31.05.2011'de sona eren özel hesap döneminde bu kapsamda bir gelir bulunmamaktadır.

http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=167429

goosfraba
24.Ağustos.2011, 22:54
25 milyon euro kayıp.

maddi manevi bitirdiler.

RaSenGan
24.Ağustos.2011, 23:00
25 milyon euro kayıp.

maddi manevi bitirdiler.

Kim kimi bitirdi abi durduk yere mi yaptılar bunları ?

sananes
24.Ağustos.2011, 23:00
performans primleri hariç 25 milyon euro yani 40ı falan bulurdu muhtemelen.Artık radikal kararlar alınmalı çekin takımı hatta tüm spor branşlarındaki takımlarımızı ligden.Bi 10 sene kendimize gelemeyelim sorun değil ama hakkımızı doğru arayalım,fikstür çekimine temsilci yollasan ne yollamasan ne?

SAİT71
25.Ağustos.2011, 00:22
Dört gözle ligden çekilme kararını bekliyoruz. 10 - 15 yıl geriye gitsek ne olacak sanki her sene Avrupada kupamı alıyorduk ekonomik olarak Tr ligi için yeterli bir kadro kursak bile Avrupaya gideriz. Tabi ilk önce süper lige çıkmalıyız. Amatör branşlardaki tüm faaliyetleri durduralım.

di canio
25.Ağustos.2011, 00:24
Dört gözle ligden çekilme kararını bekliyoruz. 10 - 15 yıl geriye gitsek ne olacak sanki her sene Avrupada kupamı alıyorduk ekonomik olarak Tr ligi için yeterli bir kadro kursak bile Avrupaya gideriz. Tabi ilk önce süper lige çıkmalıyız. Amatör branşlardaki tüm faaliyetleri durduralım.

Ligden çekilelim düşüncesini ben de destekliyorum ama amatör branşları durdurmayalım. Fenerbahçe, futbol takımı en üst ligde diye Fenerbahçe Spor Kulübü değil.

sarianet
25.Ağustos.2011, 00:36
http://www.antu.com/images2007/upLoad/uploadGiris/%5Ba2V4Gfi%5Dcekiliyoruz.jpg

sananes
25.Ağustos.2011, 00:38
Çekin şu takımı ligden yahu.Tüm sorumluluklarına katlanır bu camia bu olayın.Amatöre de düşsek şu takımı çekin ligden.

sarianet
25.Ağustos.2011, 00:42
ya bu antunun forumlarına nası giriliyo bi türlü giremediM:D

MeMo
25.Ağustos.2011, 00:46
Aykut Hoca'nın istifa ettiği söyleniyor.

50 küsür gün iyi savaştık.

Yenildik.

sui generis
25.Ağustos.2011, 00:48
Aykut Hoca'nın istifa ettiği söyleniyor.

50 küsür gün iyi savaştık.

Yenildik.

öyle birşey yok. sadece bu ortamda çalışmak çok zor demiş. bunu da istifa olarak algılamışlar ama yokmuş öyle birşey

MeMo
25.Ağustos.2011, 00:48
öyle birşey yok. sadece bu ortamda çalışmak çok zor demiş. bunu da istifa olarak algılamışlar ama yokmuş öyle birşey

Yusuf Kenan Çalık yazmış umarım yalandır.

Varonil
25.Ağustos.2011, 00:50
Yusuf Kenan Çalık yazmış umarım yalandır.

Bu ortamda bu işi yapmanın onurlu bir yeri yok demiş Aykut Hoca.Bu da istifa olarak algılanmış sanırım ama bir istifa yok ortada.Çok şükür ..

sananes
25.Ağustos.2011, 00:56
hepimizin avatarına düz siyah resim koymasını teklif ediyorum bundan sonra.

GodfatheR
25.Ağustos.2011, 00:57
En zor günümüzde bizi ortada bırakmaz Aykut KOCAMAN. Zaten bu yüzden Aykut KOCAMAN değil mi.

SAİT71
25.Ağustos.2011, 00:59
Herşeye razıyımda hocamızın takımı bırakmasını kaldıramam. O herşeyimiz.

Varonil
25.Ağustos.2011, 01:13
Zaten zor ayakta duruyorum şu dakikalarda dillendirmek bile istemiyorum böyle bir durum gerçekten yıkılacağım ve bir daha kendime gelemeyeceğim birşey olur.

sui generis
25.Ağustos.2011, 02:10
Yabanci oyuncular suan icin beklemedeler herhangi bir catlak ses yok.. Hatta Yobo onemli olan $ampiyonlar ligi degil Fenerbahce diyor.. @aykut yıldırım

Varonil
25.Ağustos.2011, 02:51
FBTV : Aykut Kocaman sadece futbol takımının değil,Fenerbahçe Spor Kulübünün başındadır.

sarianet
25.Ağustos.2011, 02:53
Aykut hocanın şuan takımda olması bizim için gerçekten büyük şans.

sui generis
25.Ağustos.2011, 10:51
uefa ya mail yollanıyor. boş geçmeyelim...

vFor
25.Ağustos.2011, 14:12
altın çağımız olarak kalıcak bence bu zamanlar belkide ligden düşücez sonra 3.lig 4.lige gidicez ordan ya da ligde kalıp orta sıraların takımı olucaz ama ben son seçeneği istemiyorum oynamayalım bu ligde gerçekten ligin adıda SPOR TOTO KARDEŞLİK LİGİ olsun.

vFor
25.Ağustos.2011, 14:51
UEFA`yı Mail Yağmuruna Tutuyoruz

UEFA dün Türk Futbol Federasyonu`na baskı yaparak hukuk dışı bir kararın alınmasını sağladı. Şike soruşturmasında adı geçiyor diye "sıfır tolerans ilkesi" nedeniyle, Fenerbahçemizin Şampiyonlar Ligi`nde men edilmesini sağladı. Buna karşın aynı soruşturma kapsamında yargılanan Trabzonspor`u Şampiyonlar Ligi`ne alarak kendi ilkesini yerle bir etmiş oldu.

TFF ve UEFA`nın ortaklaşa aldığı bu haksız karar isyan ediyor ve tepkimizi hem UEFA yetkililerine hem de Avrupa`nın önemli medya merkezlerine faks ve mail yoluyla bildiriyoruz.

Büyük Fenerbahçe`nin Büyük Taraftarı, lütfen aşağıdaki metni, belirtilen mail adreslerine gönder, bu haksızlık karşısında tepkisiz kalma!

MEKTUP METNİ

Dear Sir,

On 24th of August, one day prior to UEFA Champions League group stage draw, Turkish Football Federation (TFF) has debared Fenerbahçe SK under the pressure of UEFA from joining to Champions League.

The decision of TFF is contradicted to universal law principles and this decision is also taken before the judgment at law and all the issues against Fenerbahçe are just claim stage.

Until now, we have believed that UEFA is a trusty and fair association. In case this contradicted decision is taken under the pressure of UEFA, UEFA as responsible for management of European Football is also contradicted in its self and ignores the previous decisions taken for AC Milan and FC Porto cases.

On the other hand, it is worldwide known that UEFA emphasized the principle of “zero tolerance”. Fenerbahçe is excluded from Champions League since its name is involved in match-fixing investigation. However, in the same investigation the president of Trabzonspor, Sadri Şener is proclaimed by court to travel abroad and therefore could not participate to the Champions League pre-elimination away game with Benfica. What will be the decision for Trabzonspor? How come the participation of Trabzonspor to Champions League instead of Fenerbahçe get along with the “zero tolerance” principle of UEFA?

Again in the same investigation, the vice-president and Technical Director of Beşiktaş JK is still in jail. How come Beşiktaş will participate to UEFA European League in accordance with the “zero tolerance” principle of UEFA?

Since you threaten TFF president Mehmet Ali Aydınlar, “If Fenerbahçe would participate to Champions League, Turkey will be banned for 8 years in case the guilt of these football clubs are approved by Turkish Court”, should we understand from your threat that UEFA is an untrustworthy and frivolous association which does not apply its “zero tolerance” principle equally and shows arbitrary behaviors?

Please be aware that the unlawful decision of TFF taken under your pressure will be definitely cancelled by Court of Arbitration for Sports (CAS) and this situation will also damage the reputation of UEFA.

This unlawful decision which will cause Fenerbahçe huge financial and unrecoverable moral damages must be cancelled!

I strongly believe that justice will be served.

Respectfully yours,

UEFA MAİLLERİ
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]

MEDYA KURULUŞLARI
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected]
[email protected];
[email protected]

Sekopej
25.Ağustos.2011, 15:03
Ligden çekilmek en doğru karar, alınan karar skandal, yayın yasağı koymayanlara söylüyorum, amacınıza ulaştınız, UEFA basında çıkan haberleri dikkate alıp bu yönde istekte bulunmuş, bası Fenerbahçeli derler, 50 gündür basının neler yaptığını gördük.

Hukuk bilmeye, okumaya gerek yok, Fenerbahçe ile birlikte Beşiktaş ve Trabzonspor da benzer suçlamalarla iddianamede yer alıyor, Beşiktaş'ın teknik direktörü tutuklu, Trabzonspor'un başkanı şüpheli görüldüğünden yurt dışına çıkışında yasak var, hal böyleyken sadece Fenerbahçe'yi istemeyip, yerine Trabzon'u almak apayrı bir komedi, ya bu 3 takımı da göndermeyeceksin ya da adalat, hak hukuk bahsetmeyeceksin ki zaten adalet, hak, hukuk kalmadı ortada.

UEFA ülke futbolunu cezalandıramaz, Fenerbahçe'yi cezalandırır, eğer şike yaptığı ispat edilirse. Federasyon eğer takımının arkasında duramıyorsa ve UEFA'nın piyonu olacaksa, düşürsün Fenerbahçe'yi de ya da Trabzonspor'u da göndermesin, Beşiktaş'ı da.

Trabzonspor ve Beşiktaş ile ilgili iddialar ciddi değil, Fenerbahçe ile ilgili iddialar ciddi diyorlarsa, Fenerbahçe'yi hemen ligden düşürsünler.

Takımın ligden çekilmesi kararını destekliyorum, maçlara çıkmasınlar ve alt lige düşürülsünler. Bazılarının çıkarı var diye bu ligde kalmasınlar.

SAİT71
25.Ağustos.2011, 15:22
Hem bizi oyuncak edecekler, hemde bizi bu ligde tutup maskara yapacaklar ve bizim bulunduğumuz ligden para kazanacaklar. Hemen çekilelim. Yarın bir gün ligi lider götürürken biz düşürdük F.Bahçe'yi maçlara çıkmayacaksınız derlerse ülkede isyan çıkar. Varsın oynasınlar SporToto ligini. Biz yokuz. (diyebilelim)

sui generis
25.Ağustos.2011, 15:24
tahkimin kararı bekleniyor. ve ligden çekilme kararını yönetim kurulu değil genel kurul verir. bence; ligden çekildiğimiz bir söylem olarak kalsın. ve hiçbir maça gitmeyelim. zaten 2 maça gitmezsek düşürülüyoruz. seneye paşalar gibi bank asya da oynarız.

vFor
25.Ağustos.2011, 15:27
allah aşkına o psikolojide maçmı izlenir

Sekopej
25.Ağustos.2011, 15:36
Zaten çekilmekten kastım o, genel kurul toplanıp çekiliyoruz kararı alabilir, futbol şubesini kapatıyoruz diye de karar alabilir, kulübü kapatıyoruz diye de karar alabilir.

Maçlara çıkılmasın, çıkılmadığından dolayı alt lige düşürelim, bu kadar basit.

Ayrıca tahkime itiraz da boşuna, korkup yürütmeyi durdurma kararı alamazlar, ortada hukuksuzluk besbelli görünürken, UEFA abilerine karşı gelememek için yürütmeyi durduramazlar çünkü yürütmeyi durdururlarsa akşama fikstür çekimi yapılamaz, UEFA ŞL imajını daha baştan zedelemiş olur, ŞL imacımız zedelenmesin diye daha ne olduğu belli değilken bizi almayın demelerine bakınca, tahkimden olumlu karar çıkmasını beklemek, hayal.

Olimpiyatlara katılacak sporcuların üçte biri Fenerbahçe'ye kayıtlı sporcular, futbol olmasa da Fenerbahçe hep olacaktır ama yönetimin yerinde olsam, diğer branşlarda da faaliyetleri durdururum bir süreliğine.

sui generis
25.Ağustos.2011, 15:38
bence hiçbir branşta milli takıma sporcu yollamamalıyız.

SAİT71
25.Ağustos.2011, 15:43
Bende sürekli durdururdum amatörleri. Madem böyle olaylar oluyo ve zarar görüyorum ama amatör branşlarla Türk sporuna katkı sağlıyorum. Neden? Mecbur muyuz, enayi miyiz? O kadar masrafla amatör branşları ayakta tut sporcu yetiştir...

SAİT71
25.Ağustos.2011, 15:48
http://s3.amazonaws.com/twitpic/photos/large/381284386.jpg?AWSAccessKeyId=AKIAJF3XCCKACR3QDMOA&Expires=1314273823&Signature=1NrbLZ%2Fp4ZG9HgRhbpgLhHmktUw%3D

Hangi deliller acaba? Şu 26 klasördeki yeterli olmayan mı yoksa gizlilik kararı olan ve kimseye gösterilmeyen mi. tgrt açıklasında görelim bakalım madem o belgeler görülebiliyor???????????

sui generis
25.Ağustos.2011, 16:20
nihat özdemir'in istifa ettiği söyleniyor. inşallah asılsızdır.

TR.CaPTaiN
25.Ağustos.2011, 16:36
Metin Şen

N.Ozdemir ile konustum simdi"F.bahce'ye faydali olamiyorum artik. Haftalardir gozume uyku girmiyor.F.bahce defteri artik kapattim"Yazik oldu

http://twitter.com/metinsen

Bu istifanın sabahki başkanla görüşmeden sonra gelmesinden dolayı umarım başkanın yönlendirmesi dahilindedir.

Nedvedmania
25.Ağustos.2011, 16:39
Yeni başkan Ali Koç olur büyük ihtimalle.

RaSenGan
25.Ağustos.2011, 16:40
NTv Spor son dakika verdi istifa etmiş.

GeorgeWeah
25.Ağustos.2011, 16:44
Olağanüstü kongreye çabuk gidilmesi için alınmış bu istifa. Yeni başkan adayı Ali Koç olacak.

The.Crow
25.Ağustos.2011, 16:45
Etsin istifa rutin prosedür bu. Yeni Başkan seçilecek. Ama bu Murat Ülker O-LA-MA-YA-CAK. Ayrıca bence artık erkek basketbol takımımız da ÜLKER ile olan sponsorluk antlaşmasını fesh etsin. Kimse hiç bir kurum bizim ismimizden para kazanmasın. Digitürk bile. Şu an tatildeyim zaten eve gidince digi'yi iptal ettirecem. D-Smart iptalleri zaten başlamıştır.

Bence itiraf edelim şike yağtık diyelim de ligden düşürsünler bir an önce . Zaten Avrupa yok. Daha iyi. Ayrıca yayıncı kuruluş gelirleri azalırsa seneye çoğu kulüp UEFA standartlarının altına düşecekmiş. Eğer düşürmezlerse lig başlasın ilk 2 maça çıkmayalım yanlış hatırlamıyorsam 2 maça çıkmayan otomatik düşüyordu. Fenerbahçe'yi herkes görsün oynamayalım şu ligde bu sene.
Hadi artık açıklama yapın!!

guarin14
25.Ağustos.2011, 16:48
Kimse hiç bir kurum bizim ismimizden para kazanmasın.

O kurumlar sayesinde Fener Voleybolda,basketde bu kadar başarı kazanmadı mı zaten?

sui generis
25.Ağustos.2011, 16:49
Etsin istifa rutin prosedür bu. Yeni Başkan seçilecek. Ama bu Murat Ülker O-LA-MA-YA-CAK. Ayrıca bence artık erkek basketbol takımımız da ÜLKER ile olan sponsorluk antlaşmasını fesh etsin. Kimse hiç bir kurum bizim ismimizden para kazanmasın. Digitürk bile. Şu an tatildeyim zaten eve gidince digi'yi iptal ettirecem. D-Smart iptalleri zaten başlamıştır.

Bence itiraf edelim şike yağtık diyelim de ligden düşürsünler bir an önce . Zaten Avrupa yok. Daha iyi. Ayrıca yayıncı kuruluş gelirleri azalırsa seneye çoğu kulüp UEFA standartlarının altına düşecekmiş. Eğer düşürmezlerse lig başlasın ilk 2 maça çıkmayalım yanlış hatırlamıyorsam 2 maça çıkmayan otomatik düşüyordu. Fenerbahçe'yi herkes görsün oynamayalım şu ligde bu sene.
Hadi artık açıklama yapın!!

o açıklama tahkim kurulunun toplantısı bitmeden gelmez.

Del Piero_10
25.Ağustos.2011, 16:50
Olağanüstü kongreye çabuk gidilmesi için alınmış bu istifa. Yeni başkan adayı Ali Koç olacak.

Camia, Fenerbahçe'yi böyle bir duruma sokmuş olan yönetim kurulundan birinin yeni başkan seçilmesine ever diyecek mi?

SAİT71
25.Ağustos.2011, 16:50
O kurumlar sayesinde Fener Voleybolda,basketde bu kadar başarı kazanmadı mı zaten?

Ne alakası var? O zaman Barça'da sponsporlarla kupa kaldırdı?

sui generis
25.Ağustos.2011, 16:52
Camia, Fenerbahçe'yi böyle bir duruma sokmuş olan yönetim kurulundan birinin yeni başkan seçilmesine ever diyecek mi?

sosyal medyaya ve dün stadın önüne baksaydınız ne diyeceğimizi görürdünüz.

The.Crow
25.Ağustos.2011, 16:53

O kurumların katkısı olabilir ancak kulüp olarak bizi kullandılar sonuçta. Bir an önce ortaklıklar sonlanmalı. hiç problem olmaz. Hatta fesih te tazminat falan varsa ödensin hepsi çeksin kulübümüzden elllerini. Zaten bunlar sponsorlukla falan kulübümze sızdıklarında geldi başımıza.

Del Piero_10
25.Ağustos.2011, 16:54
sosyal medyaya ve dün stadın önüne baksaydınız ne diyeceğimizi görürdünüz.

Sosyal medya yanıltıcı olabilir. Onu ana kıstas kabul edersek geçtiğimiz genel seçim sonuçları da hayli farklı olurdu.

guarin14
25.Ağustos.2011, 16:55
Ne alakası var? O zaman Barça'da sponsporlarla kupa kaldırdı?

Eğer basketden falan bahsediyorsan Regal sayesinde diyorsan kazanmış olabilirler ama futboldan bahsediyorsan benim yazdıklarımla alakası yok.Acıbadem ve Ülker sponsorlugu öncesi kötü değilmiydi basket ve şubeleri.Kimse bizim üstümüzden para kazanmasın yazmışsın ama siz onların sayesinde kazanmadınız mı başarıları?Fener'in sponsorluk öncesi varmıydı böyle büyük başarıları?

sui generis
25.Ağustos.2011, 16:56
Sosyal medya yanıltıcı olabilir. Onu ana kıstas kabul edersek geçtiğimiz genel seçim sonuçları da hayli farklı olurdu.

bu sosyal medya şike soruşturması başlayınca; forma satışlarını %100 arttıran medyadır. ve her fırsatta tepkisini ortaya koymak için canlı-kanlı bulusur. sadece bilgisayar başında yazan değil.

The.Crow
25.Ağustos.2011, 16:56
Bundan sonra rahat ol gelir başarılar onları istemiyoruz ama.Bu kadar basit.

SAİT71
25.Ağustos.2011, 17:00
Eğer basketden falan bahsediyorsan Regal sayesinde diyorsan kazanmış olabilirler ama futboldan bahsediyorsan benim yazdıklarımla alakası yok.Acıbadem ve Ülker sponsorlugu öncesi kötü değilmiydi basket ve şubeleri.Kimse bizim üstümüzden para kazanmasın yazmışsın ama siz onların sayesinde kazanmadınız mı başarıları?Fener'in sponsorluk öncesi varmıydı böyle büyük başarıları?

Diyelim ki öyle, Sence kim karlı? Kaç milyon Fenerbahçe taraftarı Ülker ürünlerini kullanıp Ülker'i zengin etmiştir. F.Bahçe, Ülker'i dahada marka yapmıştır. Yani Ülker sponspor olarak F.Bahçenin adından ve destekçilerinden yararlanmıştır ;)

guarin14
25.Ağustos.2011, 17:00
Bundan sonra rahat ol gelir başarılar onları istemiyoruz ama.Bu kadar basit.

Umarım gelir,zaten artık voleybolda Avrupa'da sayılı ülkelerden biri olduk.Basketbolda da yavaş yavaş yükseliyoruz.Fener gibi bir kulüp elbet voleybol şubesine sponspor bulabilir ama Acıbadem gibi baya bi destek veren bir kurum bulabilir mi orası muamma.Tabi şu an taraftarın voleybolu falan da düşündüğü yok,herkes futboldaki belirsizliğe odaklanmış durumda.

SaLviO
25.Ağustos.2011, 17:01
Milli Takım Kaptanı Emre Belözoğlu "TFF yönetimi istifa etmeden Fenerbahçeli Futbolcular olarak Milli Takıma gitmeme kararı aldı

guarin14
25.Ağustos.2011, 17:03
Diyelim ki öyle, Sence kim karlı? Kaç milyon Fenerbahçe taraftarı Ülker ürünlerini kullanıp Ülker'i zengin etmiştir. F.Bahçe, Ülker'i dahada marka yapmıştır. Yani Ülker sponspor olarak F.Bahçenin adından ve destekçilerinden yararlanmıştır ;)

2 tarafda istediği şekilde yararlanmış istediğini almıştır diye düşünüyorum.Birde şöyle birşey var;önceden Ülker kullanırken,sponsorlukdan sonra kullanmamaya çalışan Fenerbahçeli olmayan taraftarlarda var ama :icon_biggrin:

guarin14
25.Ağustos.2011, 17:07
Milli Takım Kaptanı Emre Belözoğlu "TFF yönetimi istifa etmeden Fenerbahçeli Futbolcular olarak Milli Takıma gitmeme kararı aldı

Nereden bu haber?

footballer33
25.Ağustos.2011, 17:09
Böyle bir şeyin olabileceğine inanmıyorum. Sonuçta futbolcular ülke için, AY-YILDIZ için sahadalar, TFF Başkanı için değil.

sui generis
25.Ağustos.2011, 17:10
Böyle bir şeyin olabileceğine inanmıyorum. Sonuçta futbolcular ülke için, AY-YILDIZ için sahadalar, TFF Başkanı için değil.

oldu bile. devamı gelecek tüm branşlardan çekecek oyuncularını fenerbahçe.

footballer33
25.Ağustos.2011, 17:12
Yanlış bir karar olarak görüyorum ben yine de. Ligden çekilmeyi anlarım, ama milli takım hepimizin milli takımı, TFF'nin değil.

SAİT71
Ligden çekilme kararımızıda bekliyoruz.

Acaba Aykut hoca oyunculara gitmek isteyen gidebilir kalmak isteyen bizimle yola devam etsin diyemi çağırdıki oyuncuları samandıraya?

SaLviO
İnşallah yaparlar.Gitmesinler.
Aykur kocaman izin verdiği oyuncuları 17.00da samandıraya çagırmış.

vFor
25.Ağustos.2011, 17:13
Valla en doğrusunu yapıyolar hepsini bilemem ama emrenin yerinde olsam hiç gitmezdim sen beni ıslıkla ben bide oynayayım yok öyle dava.

sui generis
25.Ağustos.2011, 17:14
Yanlış bir karar olarak görüyorum ben yine de. Ligden çekilmeyi anlarım, ama milli takım hepimizin milli takımı, TFF'nin değil.

artık benim değil...

Ligden çekilme kararımızıda bekliyoruz.

Acaba Aykut hoca oyunculara gitmek isteyen gidebilir kalmak isteyen bizimle yola devam etsin diyemi çağırdıki oyuncuları samandıraya?

ondandır başka birşey değildir.

The.Crow
25.Ağustos.2011, 17:15
Takımımız şike yaparak şampiyonluğa ulaştılar yani şike yapmasak zaten şampiyon olamazdık o yüzden futbolcularımız daha iyi oynadı çünkü rakipleri bağladık. O zaman oyuncularımız zaten milli takım seviyesinde değiller. Hem oynarlarsa mazallah UEFA karar çıkınca ülkeye şikeci takımın oyuncularını oynattınız diye ağır cezalar verebilir. Eğer böyle bir karar alınmışsa büyük Türk futbolnu kurtarmak için almışızdır. geleceği düşünmüşüzdür.

Sekopej
25.Ağustos.2011, 17:16
Ya Aziz Yıldırım ile fikir ayrılığına düştüler ya da Aziz Yıldırım'ın isteğiyle ayrıldı. Netleşir yakında.

Aziz Yıldırım'ın istifa etmemesini olumlu karşılıyorum, istifa geldiği anda bu medyanın da baskısıyla öyle bir hava oluşturulacak ki, istenilen başkan seçtirelecek, bu nedenle bu yönetim ve başkan devam etmeli.

Medya şimdiki yönetimden birilerinin seçilmemesi için elinden geleni yapacaktır çünkü.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
25.Ağustos.2011, 17:18
MADDE 50 – MİLLİ MÜSABAKAYA KATILMAMAK
Yayın yolu ile veya yazılı tebligata rağmen haklı bir sebebi olmaksızın resmi veya özel milli müsabakalara veya hazırlık çalışmalarına katılmayan veya geç katılan veya çalışma ve müsabaka yerini terk eden futbolcular iki aydan bir yıla kadar müsabakalardan men cezası ile cezalandırılır.

Nedvedmania

Düşünmeden verilmiş bir karar. Psikolojik açıdan maçlara hazır değiliz dense neyse ama TFF ye tepki gösteripte böyle bir karar amak yanlış

guarin14
Milli takım olayı çok yakışıksız olmuş.Diyelim ki Kazakistan ve Avustralya maçında gelmedi bu topçular ve Türkiye puan kaybetti gidemedi Euro 2012'ye sonrada Tff istifa etti.Bu oyuncular hangi yüzle giyebilecek o milli formayı bir daha?

SAİT71
25.Ağustos.2011, 17:19
Şike yaptığı şimdiden itham edilen bir takımın oyuncuları UEFA'yı kirletebiliyorsa milli takımıda kirletirler. O nedenle A milli takıma gitmemeleri doğrudur.

byariff
25.Ağustos.2011, 17:20
Milli Takımın Kaptanı Emre Belözoğlu: "TFF yönetimi istifa etmeden Fenerbahçeli Futbolcular olarak Milli Takıma gitmeme kararı aldık"

eger haber dogru ise ; emreyi protesto etmek dogru bi kararmis nasil bir futbolcu oldugunu bir kez daha gosterdi sen kendi ulken vatanin icin oynuyorsun kendi takimini olaya ne karistiriyorsun arkadas.

DenizlispoR
25.Ağustos.2011, 17:21
Dünyadaki en yeni bağımsız ülke, Fenerbahçe Cumhuriyeti. :)

Kendi milli takınızı kurup tanınmayan ülkelere karşı maç yapın bari ne yapalım. :icon_frown:

sui generis
Milli takım olayı çok yakışıksız olmuş.Diyelim ki Kazakistan ve Avustralya maçında gelmedi bu topçular ve Türkiye puan kaybetti gidemedi Euro 2012'ye sonrada Tff istifa etti.Bu oyuncular hangi yüzle giyebilecek o milli formayı bir daha?

adama şikeci damgası vur, sl yi elinden al ama sonra gel de ki milli takıma ihanet. nasıl giyeceksin o formayı.. giymem kardeşim..

GeorgeWeah
Şu anda radikal kararlar gelecek gibi. Bence Aykut Kocaman gitmek isteyen gitsin kalmak isteyen kalsın diyecek. Ya da ligten çekileceğimizi futbolculara açıklayacak. Artık ligden çekilmemiz gerektiğini düşünüyorum. Herşeyden elimizi çekmeliyiz. Bizim üzerimizden bu saatten sonra hiçbirşey dönmesin. Fakat tek katılmadığım şey var. O da Fenerbahçeli futbolcuların milli takıma gitmemesi. Haksız yere kapıya kilit vurulsa dahi milli görev geldiği zaman gidilir.

guarin14
Kimler kimler sonra kimler Milli Takım kaptanı olmuş.Vay anasını sayın seyirciler!

Sekopej
25.Ağustos.2011, 17:22
Daha böyle bir açıklama olup olmadığını bilmeden üzerine yorum yapıp, oyuncuları yaftalamayalım.

Emre'nin şahsi düşüncesiyse, milli forma altında ben de ıslıklansam ben de giymek istemezdim o formayı, sonuçta o forma milli formaysa, o ıslıklayanların da forması.

Ayrıca şikeci takım diye denildiği gibi kirletiyorsa Fenerbahçe bir yerleri, oyuncularını milli takıma gönderip, milli takımı da kirletmesin.

Şahsi fikrim, bu düşüncenin yanlış olduğu ki böyle bir söylem olduğu da belli değil.

The.Crow
25.Ağustos.2011, 17:22
Dedik ya şike soruşturmasındaki takımın oyuncuları çağırılmasın zaten. UEFA ileride çok fena cezalara verebilir. Ülke futbolu kirlenir. Temizlik esastır. CL'nin temizlendiği gibi.

vFor
25.Ağustos.2011, 17:23
yaa kardeşim şikeci takımın futbolcularının milli takımda yeri yoktur olmaz ŞEREFLİ takımlarımızdan futbolcular gitsin bencede.

sui generis
25.Ağustos.2011, 17:23
Dünyadaki en yeni bağımsız ülke, Fenerbahçe Cumhuriyeti. :)

Kendi milli takınızı kurup tanınmayan ülkelere karşı maç yapın bari ne yapalım. :icon_frown:

espri miydi ? inan çok güldüm.

guarin14
25.Ağustos.2011, 17:24
adama şikeci damgası vur, sl yi elinden al ama sonra gel de ki milli takıma ihanet. nasıl giyeceksin o formayı.. giymem kardeşim..

Şike yapıldıysa yönetim nezlinde yapılmış demek ki,eğer oyuncularda şikenin içinde olsaydı 3-4 oyuncu koğuşta volta atıyor olurdu şimdi Korcan gibi

Evet böyle birşey yaparlarsa,milli takıma ihanet,ülkeye ihanettir.

DenizlispoR
espri miydi ? İnan çok güldüm.
Böyle gergin günlerde seni güldürebildiysem çok mutlu oldum. :) Demek ki bazıları Ay Yıldız için oynamıyormuş yahu maçlarda. :(

titates1
Kulüpleri ülkeyi Uefa'ya şikayet edenler ,
Kupalara bir takım eksik katılmamıza göz yumanlar , ülke puanı vb. göz ardı edenler

Şimdi birden ülke'yi düşünmeye başlıyorlar , ilginç , yapmayın , etmeyin

SAİT71
25.Ağustos.2011, 17:25
Kocaman'dan istifa açıklaması

Kocaman oyuncularına çağırdı! Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, istifa iddialarına yanıt verdi.

Lig TV'nin haberine göre; Fenerbahçe (http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/) Teknik Direktörü Aykut Kocaman (http://www.sporx.com/aykut-kocaman/), (http://www.sporx.com//) istifa ettiği iddialarının aksine "Yarın sabah 10:00'daki antrenmanda takımın başında olacağım" dedi.

Aykut Kocaman (http://www.sporx.com/aykut-kocaman/), (http://www.sporx.com//) izin verdiği futbolcularını bugün saat 17:00'da tesislere çağırdığı öğrenildi.

sporx.com

hakan769
25.Ağustos.2011, 17:25
kendilerini milli takımdan üstün gören insanlara pek gerek yok zaten.

The.Crow
25.Ağustos.2011, 17:26
Şike yapıldıysa yönetim nezlinde yapılmış demek ki,eğer oyuncularda şikenin içinde olsaydı 3-4 oyuncu koğuşta volta atıyor olurdu şimdi Korcan gibi

Yani yönetim nezlindeyse kirlenmez diyorsun o zaman CL ne olacak. Orda yöneticiler mi oynuyordu maçları sahada.

sui generis

sen o adamın hakkını çalıp başka kulube verirsen o da oynamaz tabi. siz ihanet olarak algılayın.. daha bu tüm branşlara da yayılacak. ve tek dileğim inşallah futbolcularımızın olmadığı maçlarda onları ararlar.

GeorgeWeah
Emre sırf Fenerbahçe'ye geldi ve Fenerbahçeli olduğunu açıkladığı için vatan haini ilan ettiniz. Yazıklar olsun.

vFor
25.Ağustos.2011, 17:27
bu arada volkan demireli,emreyi,gökhanı sürekli eleştiriyolardı tüm takım taraftarları niye alıyosunuz bi halta yaramıyolar diye buyrun fırsat niye kötü bişey olsun ki.

SAİT71
Bazılarıda kulüp çıkarlarını ülke futbolundan üstün tutabiliyor. Bunları ne yapmalı.

guarin14
Kulüpleri ülkeyi Uefa'ya şikayet edenler ,
Kupalara bir takım eksik katılmamıza göz yumanlar , ülke puanı vb. göz ardı edenler

Şimdi birden ülke'yi düşünmeye başlıyorlar , ilginç , yapmayın , etmeyin

Aynı şey mi ikisi,asıl kulüpleri Uefa'ya şikayet etmek ülkeyi düşünmektir.Yapıldıysa böyle birşey gerekenin yapılmasını istemektir.

GeorgeWeah
25.Ağustos.2011, 17:28
Bazılarıda kulüp çıkarlarını ülke futbolundan üstün tutabiliyor. Bunları ne yapmalı.
Onlar haklı her zaman. Ne desen anlatamazsın.

The.Crow
Benim de tek isteğim havuzun dağılması ihalenin yenilenmesi tabi FB çekilince ve şimdiki paranın 20 de biri ile ihale kazanılsa gelirleri herkesin düşse dün akşam MAA 'ın dediğği gibi seneye bir kaç takımın UEFA kriterlerinin altında kalması.

sui generis
Böyle gergin günlerde seni güldürebildiysem çok mutlu oldum. :) Demek ki bazıları Ay Yıldız için oynamıyormuş yahu maçlarda. :(

ne için oynadığımız önemli değil. sonuçta oynuyorlardı değil mi ? şimdi onlarsız oynayın. haydi şikesiz bir ülke sizler için bu..

vego
RT @CemKurel: Ulastigimiz Fenerli futbolcular Milli takim boykotu gibi birseyin soz konusu bile olmadigini soylediler.

guarin14
25.Ağustos.2011, 17:29
sen o adamın hakkını çalıp başka kulube verirsen o da oynamaz tabi. siz ihanet olarak algılayın.. daha bu tüm branşlara da yayılacak. ve tek dileğim inşallah futbolcularımızın olmadığı maçlarda onları ararlar.

Federasyona bağıracagına dönsün başkanına,asbaşkanına bağırsın bi.Ne yaptınız başkanım da bu hallere düştük diye.

Futbolda gelmemesine tek üzüleceğim adam Gökhan Gönül'dür.Gerisinin alternatifi bulunur başarılır olunur.Bu açıklamaya yapanlar varsayalım ki aynı tff ile Euro 2012'ye katılırsak ne yapacaklar ?

GeorgeWeah
25.Ağustos.2011, 17:30
RT @CemKurel: Ulastigimiz Fenerli futbolcular Milli takim boykotu gibi birseyin soz konusu bile olmadigini soylediler.
Zaten çok saçmaydı. Şu anda amatör oynayan bir Türk evladına çık oyna desen muhteşem bir inançla çıkar oynar. Milli takımı bu olaylara alet etmeyelim.

guarin14

Eğer öyle birşey yoksa boşuna mı tartışıyoruz :) .Kim çıkarıyor böyle haberleri :icon_twisted:

SAİT71
Önce haber kesinleşsinde ondan sonra idam edersiniz sabredin bir zahmet.

Sekopej
25.Ağustos.2011, 17:31

İnsanları yaftalamaya bayılıyoruz, Emre sırf Fenerbahçe'ye transfer olduğu için her fırsatta laf sokma çabasında olanlar, milli forma altında Emre ıslıklandığında, ıslıklayanlara VATAN HAİNİ demeyenler, AY YILDIZ ıslıklanıyor yahu, ötesi var mı bunun, şimdi daha Emre'nin söylediği belli bile olmayan bir söz üzerine, hepsini vatan haini yapabiliyorlar. :)

SAİT71
25.Ağustos.2011, 17:32
Geçen maçta ıslıklama olaylarına kimse ses çıkarmadı. Şimdi bir dedikodu üzerine adama söylenmedik laf koyulmadı. Yorumsuz...

SaLviO
25.Ağustos.2011, 17:34
Tahkim sonucu artık açıklasa

vego
25.Ağustos.2011, 17:36
RT @Fenerbahce: Emre Belozoglu: Internet ortaminda ve sosyal paylasim sitelerinde benim adim kullanilarak yapilan aciklamalar dogru degildir.

LadroN
25.Ağustos.2011, 17:36
Yani yönetim nezlindeyse kirlenmez diyorsun o zaman CL ne olacak. Orda yöneticiler mi oynuyordu maçları sahada.
Hani bu olaya girmemek en iyisi aslında da dayanamadım.Ne yani şimdi yöneticiler şike yapmışsa kulüp onun cezasını sahada almayacak mı?Bu şike olayı doğruysa futbolcularınızın antrenörünüzün emeklerini çalanlar cezayı verenler değil ceza almasını sağlayanlandır.

DenizlispoR
25.Ağustos.2011, 17:37
Artık insanlar ilgi görebilmek için ne yapacağını şaşırdı. Tam zaten uygun vaziyetti,birilerinin Fenerbahçe aleyhine çalıştığını düşünmeye başlıyorum ciddi ciddi.

TR.CaPTaiN
25.Ağustos.2011, 17:41

Yalanlanmış. Ama bunun yapılması gerekirdi.

vFor
25.Ağustos.2011, 17:52
Milli takım hakkında gelmiceklerini sanmıyorum zaten yalanmış yaparlarsada bişey demem milli futbolcu ıslıklayan zihniyet için bide üstüne bunu destekleyenler için ter akıtmak yersiz.Ligden çekilsek ne çekilmesek ne gram umrumda değil bu lig futbolcularda gidicekse gitsin a2 veya paf takımıyla oynayalım illa ki bi yerde oynicaksak.Bu takımı bitirmişlerdir bidahada toparlanabiliceğimizi sanmıyorum.

The.Crow
25.Ağustos.2011, 17:57
Hani bu olaya girmemek en iyisi aslında da dayanamadım.Ne yani şimdi yöneticiler şike yapmışsa kulüp onun cezasını sahada almayacak mı?Bu şike olayı doğruysa futbolcularınızın antrenörünüzün emeklerini çalanlar cezayı verenler değil ceza almasını sağlayanlandır.

Ortada alınmış bir ceza yok bu birincisi. İkincisi o lafı ben başka mesaja cevaben yazdım. mesajta bu anlamda yazı vardı ona cevaben yazdım .

TR.CaPTaiN
25.Ağustos.2011, 18:39
Fenerbahçe Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı Yüksel Günay, Yüksek Divan Kurulu Başkanlık Divanı olarak yaptıkları toplantıda, kulüp yönetim kuruluna gündemde tek madde olmak üzere olağanüstü genel kurul toplantı çağrısı yapmasını tavsiye ettiklerini açıkladı.

Gündemde seçim maddesi olmayacağını bildiren Günay, yaşananlar karşısında kulübün tavrının ne olacağı şeklinde görüş alınacağını söyledi.

İnternethaber

Ligden çekilme kararı tartışılacak gibi.

Sekopej
25.Ağustos.2011, 19:08
Tek madde deniyorsa, ne hakkında konuşulacağı da açık.

attirson
25.Ağustos.2011, 19:11
Aziz Yıldırım kulüpler birliği başkanlıgından istifa etmiş .

Xsnoopkarl
25.Ağustos.2011, 19:13
Burda Emre'ye son sayfalarda hakaret edenler şimdi yalanlandığında utanmış mıdır? tabiki hayır ne utanacaklar onlar her şeyi en iyi bilenler ne de olsa.

SAİT71
25.Ağustos.2011, 19:47
Burda Emre'ye son sayfalarda hakaret edenler şimdi yalanlandığında utanmış mıdır? tabiki hayır ne utanacaklar onlar her şeyi en iyi bilenler ne de olsa.

Amaç üzüm yemek değil ki...

vFor
25.Ağustos.2011, 19:52
aykut kocaman futbolculara basın gidin bence desin hemde işimiz kolaylaşır hala mücadele edelim diyenler varmı ?

Del Piero_10
25.Ağustos.2011, 20:03
Eğer Fenerbahçe ligden çekilip küme düşerse, olası bir şike cezası durumunda iki lig birden düşme durumuyla karşı karşıya kalabilir. Fiorentina'nın başına geçmişte böyle bir olay gelmişti. Sıralamada küme düştükleri sene aldıkları bir ceza yüzünden Serie C'ye düştüler.

vFor
25.Ağustos.2011, 20:04
ya öyle bir duruma geldik ki bölgesel amatör lige düşsek umrumuzda değil.

mehmetakar
25.Ağustos.2011, 21:13
Tahkim Kurulu aldığı kararda, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'nden men edilmesi kararına yaptığı itirazı reddetti. Böylelikle sarı-lacivertlilerin Avrupa yolu tamamen kapanmış oldu.

mynetspor

sui generis
25.Ağustos.2011, 23:42
Sadece sunu soyleyeyim. Hic bir futbolcu gitmek istemiyor. Yabancilar da dahil buna. @chemedya

Night_Mare17
25.Ağustos.2011, 23:56
Sadece sunu soyleyeyim. Hic bir futbolcu gitmek istemiyor. Yabancilar da dahil buna. @chemedya

Ali Koç konuşmadı zaten .

sui generis
26.Ağustos.2011, 00:01
burada aktarılan bir bilgi... doğruluğunu tartışırsın. dikkat ettiysen ben yorum yapmadım. aynen aktardım. sen nasıl böyle ters cevap verebiliyorsun ?

goosfraba
26.Ağustos.2011, 00:07
ali koç: oyuncularımıza teklifler var, üzülerek bunları değerlendirmek zorundayız.

oyuncuların gitmek istememesiyle, ali koç'un üzülerek teklifleri değerlendireceğiz demesi aynı şey değil.

RaSenGan
26.Ağustos.2011, 00:20
Lugano gitmek için can atıyordur.Santos falan da gitmek istiyordur.

SAİT71
26.Ağustos.2011, 00:24
Bu günlerde Gökaylar, Semihler, Aykutlar lazım bize... Santosu Luganosu her zaman bulunur. Önemli olan bu zor günde takım için gururunu ortaya koyacak isimler. Allah canımı alsın bunlar gitti diye üzülürsem... Keşke gitseler hatta.

Sekopej
26.Ağustos.2011, 00:53
Ali Koç'un konuşması beni çok etkiledi, oyuncuların dediğini iletirken hele ağlayacaktı neredeyse. Bu teknik ekip, bu oyuncular olduktan sonra amatöre düşelim sorun değil, helal olsun hepsine.

goosfraba
26.Ağustos.2011, 00:56
bosman kuralının mimari ve geçen sene mourinho'yu savunan avukat jean-leonce dupont anlaşmışız.

goosfraba
26.Ağustos.2011, 01:53
Alex: Gerekirse 1 yıl para almadan oynamam

ligtv muhabiri loran vaylovan

vFor
26.Ağustos.2011, 01:59
gerekirse 1 yıl para almadan oynamammı :/

SAİT71
26.Ağustos.2011, 02:01
Para almadan oynarım olacak o :)

Andre Santos'da yasananlarin problem olmadigini yeni bir eve tasindigini ve cocugunun istanbul'da dunyaya gelicegini hatirlatti..

Tabi ki tum bu aciklamalar uzerine kulubun istedigi fiyati veren olursa bazi isimlerle yollar mecburen ayrilacak..

A.Yıldırım (NTVSPOR)

goosfraba
26.Ağustos.2011, 02:08
Alex: Gerekirse 1 yıl para almadan oynamam

ligtv muhabiri loran vaylovan

düzeltme yapayım ''oynarım'' olacak.

sarianet
26.Ağustos.2011, 02:19
Ne olmuş yani milyonlarca dolar zarar ettiysek? Alt tarafı bir kaç forma daha fazla alırız !

Sekopej
26.Ağustos.2011, 02:26
Darağacındayız ve son sözümüz Fenerbahçe.

Alex, heykelini dikiyorlar, umarım bu ülkeyi terk etmez ve bu camia içinde kalır. Bugün takımı bırakıp gitmeyen, kalmak isteyenler şimdiden Fenerbahçe tarihinin efsaneleri arasına adlarını yazdırdılar.

Yarın federasyon muhtemelen bizi düşürmeyecek, düşüremeyecek ve kendisiyle bir kez daha çelişecek. Bu durumda maçlara çıkmayacağız kararı almalarını bekliyorum ya da cezası ne olursa olsun havuzdan ayrılmalarını.

SAİT71
26.Ağustos.2011, 02:29
İlk ayrilan isim belli oldu...

yazdı twitterdan Senad Ok acaba kim bekliyorum şuanda yazmasını...

goosfraba
26.Ağustos.2011, 02:40
Cristian Baroni : Brezilya'da 5 senede kazanacagim parayi bu kulup bana 1 senede verdi. Gerekirse sozlesme sonuna kadar bedava oynarim.

ne derece doğru bilmiyorum.

SAİT71
26.Ağustos.2011, 02:41
Lugano'nun PSG'ye gittiğini söylüyor Senad Ok

goosfraba
26.Ağustos.2011, 02:42
doğru olabilir.

vFor
26.Ağustos.2011, 02:46
Lugano artık gerçekten gitsin bende bıktım var elimizde idare edebilecek stoperlerimiz yeterlidir.

SAİT71
26.Ağustos.2011, 02:47
3.5'e gittiğini söylüyor. Tabi ne kadar güvenilir orası size kalmış ama sonuçta bir haberci. Yolu açık olsun...

vFor
26.Ağustos.2011, 02:52
Gidene laf etmemek lazım güle güle deriz teşekkür ederiz katkıları için gider.Kalanlarda adını geçmişe çok iyi yazdırmış olucak klüp tarihinde.

A.FaruK
26.Ağustos.2011, 02:56
Ne olmuş yani milyonlarca dolar zarar ettiysek? Alt tarafı bir kaç forma daha fazla alırız !

Çok güzel dedin Ahmet abi. Borsada değer kaybetmiş olması beni ilgilendirmez ama şu günlerde bu çubuklunun değeri dahada arttı gözümde.

Bu yazdıklarımı insanların okumalarını rica ediyorum.

Şampiyonlar liginden men edildik belki ama şöyle bi gerçek varki birinin mutsuzluğu başkasınıda mutlu etmez. 2000 senesinde çocuk aklımla kahveye gidip Galatasarayın maçlarını seyrederdim o derece inanırdım Türk Futbolunun gelişeceğine ve onların başarısından kendimede bir nebze pay çıkarıyordum en nihayetinde bizim en büyük rakibimizdir ama o parçalı formasında ay-yıldız vardı bu kulüp bizim ebedide dostumuzdur bide böyle bişey var. Ben bunları 8 yaşlarında falan o çocuk aklımla anlıyordum ama şimdi bakıyorumda bizim mutsuz oluşumuzla mutlu olanlar var. İsim vermeye gerek yok ama sırf insanların damarına bile bile basan çok arkadaş var burda kendilerini Allaha havale ediyorum. Hayatta kalp kırmayı sevmem ama kendimi şu satırları yazarken zor tutuyorum cidden kötü şeyler yazmamak için.

Bu olaylar olurken hep geri planda kaldım yorum yapmamaya çalıştım çünkü gerçekten kapl kırmak istemediğimdendir. Ama Sağolsun bizi anlayarak yazan bi kaç insan var onlara burda bi teşekkür etmek istiyorum. Birincisi uAburak adlı arkadaştır. Kendisini çok fanatik Galatasaraylı böyle Fenerden nefret eden biri zannederdim ama şunu anladım bu sitede gerçek Galatasaraylı bir kaç arkadaştan biridir kendisine hassasiyetinden dolayı teşekkür ediyorum. Aynı şekilde hiç anlaşamasakta aynı hassasiyeti göseteren Burak Abi ( Disco ) ya teşekkür ediyorum birde yazdığı bi yazı vardı yanılmıyorsam Mali nickli bi abimiz onada sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum bize bu zor zamanımızda yeri geldiğinde destek oldukları için. Onun haricinde şu durumda '' Vurun abalıya '' tarzındaki tutumlarından dolayı bazı arkadaşlarıda Allah'a havale ediyorum.

Son olarak geçen demiştim yine söylüyorum. Bu takımda yabancılardan Alex hariç hepsi gidebilir gram üzülmem. Takım ikinci lige düşer yine üzülmem. Üzüldüğüm tek şey Fenerbahçe olmadan Galatasaray olmaz aynı şekilde Galatasaray olmadan Fenerbahçe olmaz gerçeğini bilmeyen arkadaşlardır.

eGowiCh
26.Ağustos.2011, 03:17
İhtiyaç var şu an, gereken her futbolcu satılsın. Gökhan Gönül takımdan ayrılmak istemiyor ama maalesef yönetim onu satmak zorunda para kazanmak için, çünkü iyi para edecek bir futbolcu.

Niang, Lugano, A.Santos ve G.Gönül gidecek diyorlar. Gitsinler, yabancılara üzülmem ama bir G.Gönül'e üzülürüm, üzülsem de gideceği her yerde onu desteklerim. İlerde Fenerbahçe'ye kaptan olarak döner umarım bir gün... Yolu açık olsun.

http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2011/05/25/gokhan-gonul-o-varken-barca-ya-gidilir-mi--1370713.Jpeg

SAİT71
26.Ağustos.2011, 04:59
Gökhan Gönül'ün bu şekilde ayrılması çok koyar. Abartmıyorum Fenerbahçe'nin en mücadele eden aldığı parayı en çok hakeden 1. ismi Gökhan ve Alex'tir. Ama GG77 bana göre Alex'ten bile daha fazla hakeder o parayı çünkü istatistiksel olarak başarılı olmanın yanında sakatta olsa çıkıp çatır çatır mücadele ediyor. En çok onu göremeyeceğim için sağ kulvarda üzüleceğim. Diğer yabancılardan biri hariç hiç birisi gözümde değil çünkü dünyada yabancıdan bol ne var bastırır parayı alırsın iyi olduğun dönemde? Ama gel gör ki işte bazı şeyler paraylada kazanılamıyor.

GG77 giderse onun yerine şu dönemde Okan'ı monte edebilmeliyiz. Tek ona güveniyorum Tr'deki sağ bek açığını kapatabilecek isim olarak...

TR.CaPTaiN
26.Ağustos.2011, 05:18
Nihat Özdemir Aziz Yıldırım'a ligden çekilelim teklifi sundu. Aziz Yıldırım ise "hayır kalıp savaşın" dedi. Bu konuda fikir ayrılığına düşünce de Nihat Özdemir istifasını verdi.

Serdar Ali Çelikler

uAburak89
26.Ağustos.2011, 11:31
@ A.FaruK

Sağolasın dostum, ben de sana teşekkür ediyorum güzel sözlerin için.

Tarihinin en iyi kadrolarından birini kuran ve belki de yapacağı takviyelerle bunu geliştirecek olan Fenerbahçe takımı dağılacak yani şimdi, Ali Koç'un açıklamalarına bakılırsa. Bu soruşturma sonucunda Fenerbahçe aklanırsa, en ufak bir suçu bile olmadığı ortaya çıkarsa bu ülkede yer yerinden oynar.

kasım akdemir
26.Ağustos.2011, 11:45
Juventusta zamanında düştü dağıldı vs. Bişey olmaz merak etmeyin düşer çıkar yoluna devam eder.Akıllarda kalan tekşey şike olur.Herkesin başına gelebilrdi fakat işin arka planında ne olduysa olay fenere patladı.Yazık!!!

GeorgeWeah
26.Ağustos.2011, 14:08
Lugano borsaya bildirilmiş. 3.5 m € ya mı gidecek.

vFor
26.Ağustos.2011, 14:12
Görmeyenler vardır diye tekrar koymak istedim izleyin arkadaşlar.

http://www.youtube.com/watch?v=0aJ4U1mfvWQ

UEFA ile tekrar görüştüm. Mektubun içeriğini öğrendim. Merak eden renkdaşlar vardı UEFA'nın Fenerbahçe'ye tazminat ödeyeceği şeklinde MAA'nın açıklaması ile ilgili.

Görüşmeyi telefona kaydettim bu sefer:

Ben Emilia ile görüşebilir miyim?

UEFA Media Cnter Officer: Şuan ben yerine bakıyorum. Aynı konulardan sorumnluyuz. Lütfen ben yardımcı olayım size.

Ben: UEFA Türkiye Futbol Federasyonuna 'Eğer Fenerbahçeyi CL'den yasaklamaz iseniz Türkiye'ye, 8 yıl ceza vereceğiz' dediniz mi? UEFA'nın böyle bir bildirisi oldu mu TFF'ye? Türkiyenin UEFA'dan dolayı 8 yıl ceza alacağı doğru mu?
UEFA: (Özetliyorum sadece) Size TFF'ya gönderdiğimiz mektubu kontrol edip, böyle bir şeye değinilmiş mi hemen cevap vereceğim. Hatta kalın lütfen. Evet mektubu okuyorum şimdi, UEFA şunu diyor, 'Şu anda verilecek ceza hakkında birşey tahmin etmemiz gerçekten imkansız.' Kesinlikle UEFA'nın bu şekilde bir ceza vereceği iddiası spekülasyon. Tamamen spekülasyon. Ancak mektupta şuna değinilmiş, daha önceki cezalara göre bir karar vermemiz imkansız. Size şunu tavsiye ederiz ki zamanında A kulübü 8 yıla kadar ceza almış. Ama bu size de bu cezayı vereceğiz anlamına gelmez. Mektupta 8 yıl ile ilgili geçen konu bu ama,UEFA'nın bu söylediği tamamen spekülasyon. Biz 8 yıl ceza vereceğiz diye bir baskıda asla bulunmadık.

Ben: Peki UEFA eğer Fenerbahçenin suçsuz olduğu ispatlanırsa biz tazminat ödemeye hazırız dedi mi TFF'ye?

UEFA: Mektuba bakıyorum şaun..Hayır asla böyle birşey demedik TFF'ye. Bu doğru değil. Bu suçlamayı kabul etmiyoruz.

Ben: Fakat TFF başkanı heryerde bunları diyor. Biz size email olarak bu konuşmaları gönderdik. Lütfen bir Türk tercüman bularak bunları deşifre ediniz. Dava tamamen siyasidir. Trabzon 300 bin kişilik küçük bir şehirdir ama, 80 tane milletvekili vardır mecliste. Siyasette çok güçlüdür. Son 8 aydır şampiyon olmak için TFFya her türlü siyasi baskı yapılmıştır. Fenerbahçe kurban edilmiştir. Bunun bedelini hem TFF hem UEFA ödeyecektir.

UEFA: Dediklerinizi dikkatle dinliyorum.

Ben: TFF Başkanı açık ve net şekilde iki konuda yalan söylemiştir. Lütfen UEFA bu konuyu incelesin. Bu arada, bana çok yardımcı oldunuz. Bu yalanları sizin sayenizde ortaya çıkardık. KONUŞMALARINIZI KAYDETTİM VE FENERBAHÇE KULÜBÜNE GÖNDERECEĞİM ŞİMDİ!

UEFA: Derin bir sessizlik........

Bu telefon konuşması kesiti Forum 12 Numaradan The Last Canary adlı arkadaşımıza ait olup UEFA YETKİLİSİYLE GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR.

Forum 12 Numara olarak The Last Canary'e teşekkürü borç biliriz.

Bu konuşma bi seferde yapılmamıştır bu kayda alan kişi sadece 1 sefer konuşmadı bunu yapan arkadaş yaklaşık 5-6 kere arayıp daha öncedende konuştu bende Forum12'de üyeyim herkes bişeyler yapmaya çalıştı konuşmanın türkçe çevirisi aynı şekilde yazıyor yalan,dolan yok o forumda hep beraber yürüttük işi kaydı Fenerbahçe Klübüne gönderdiler.

DenizlispoR
26.Ağustos.2011, 14:35
Vay be. UEFA yetkilileri istediğimiz her belgeyi telefondan okuyabiliyorlar mıydı?

Acilen arayacağım ve UEFA maceramızın kayıtlarının bulunup bulunmadığını soracağım. :)

vego
26.Ağustos.2011, 14:37
"Şampiyonlar Ligi'ni oynatmam"

Fenerbahçe’nin anlaştığı Belçikalı ünlü avukat Louis Dupont, sarı-lacıvertli kulübün Avrupa’ya gönderilmemesinin yanlış olduğunu savunarak, "Büyük bir hata var. Şampiyonlar Ligi'ni oynatmam" dedi.

26 Ağustos 2011 Cuma - 11:56
Haberturk.com
Şampiyonlar Ligi’nden men edilen Fenerbahçe (http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/), (http://www.sporx.com//) dünyaca ünlü Avukat Louis Dupont ile anlaştı.

Habertürk gazetesinde yer alan habere göre Dupont, Fenerbahçe’ye verilen yasağın büyük bir hata olduğunu söyledi.

Fenerbahçeli yöneticilere “Bu sezon Şampiyonlar Ligi’ni oynatmam” dediği öne sürülen Avukat Louis Dupont’un CAS’ta açacağı davadan da çok ümitli olduğu bildirildi.

Bosman davasının ünlü isminin sarı-lacivertliler’e “Suçluluğu kanıtlanmamış bir kurum var. Buna rağmen ceza verildi. TFF (http://www.sporx.com/tff/) büyük hata yaptı” dediği öğrenildi.

Son olarak Real Madrid’in hocası Mourinho’nun avukatlığını yapan Louis Dupont’un Futbol (http://www.sporx.com/futbol/) Federasyonu’na 40 milyon Euro maddi, 60 milyon Euro da manevi olmak üzere toplam 100 milyon Euro’luk dava açacağı ifade edildi.

Avukat Dupont’un davada elini güçlendirmek adına Türkiye’den Bursa, Gaziantep (http://www.sporx.com/gaziantep/) ve Kayseri ile birlikte, rakipler Gomel (http://www.sporx.com/gomel/), (http://www.sporx.com//) Legia, Bilbao ve Benfica (http://www.sporx.com/benfica/) ile de temas kuracağı bildirildi.

World Hollow o1
26.Ağustos.2011, 15:03
Bu adam UEFA'ya ters bir adammış bakalım neler olucak önümüzdeki günlerde görecez...

di canio
26.Ağustos.2011, 15:08
Twitter'da yazıldığına göre eski oyuncumuz Deniz Barış şu an arkadaşlarına destek olmak amacıyla Samandıra'daymış.

vFor
26.Ağustos.2011, 15:08
Şampiyonlar ligini oynatmam demiş vay be.

di canio
26.Ağustos.2011, 15:09
Bakalım dedi mi böyle birşey. Medya taraftarın suyuna göre haber yapıyordur. Ayrıca demişse bile boş laftan öte birşey değil bence, itibar etmeyelim.

Xsnoopkarl
26.Ağustos.2011, 15:13
Twitter'da yazıldığına göre eski oyuncumuz Deniz Barış şu an arkadaşlarına destek olmak amacıyla Samandıra'daymış.

adamsın Deniz Barış.

GeorgeWeah
26.Ağustos.2011, 15:26
Gidecek oyunculara şimdiden teşekkür etmeliyiz. Kalanlar da ömür boyu unutulmayacaktır ve Fenerbahçe tarihinde yerlerini efsane olarak alacaktır. Volkan'ın dediği gibi "Bank Asya değil amatör de olsa ben ömrüm yettiğince Fenerbahçe'deyim. Hiçbir yere gitmiyorum."

mehmetakar
26.Ağustos.2011, 15:47
@ A.FaruK

Sağolasın dostum, ben de sana teşekkür ediyorum güzel sözlerin için.

Tarihinin en iyi kadrolarından birini kuran ve belki de yapacağı takviyelerle bunu geliştirecek olan Fenerbahçe takımı dağılacak yani şimdi, Ali Koç'un açıklamalarına bakılırsa. Bu soruşturma sonucunda Fenerbahçe aklanırsa, en ufak bir suçu bile olmadığı ortaya çıkarsa bu ülkede yer yerinden oynar.

Eğer bu soruşturmanın sonucunda Fenerbahçe suçsuz bulunursa.Dediğiniz gibi ülke karışır.

di canio
26.Ağustos.2011, 15:52
Bugünkü basın toplantısının ardından yarın Aykut Kocaman da ifadeye çağrılır sanırım. Sen bizim Kocaman gururumuzsun Aykut Hoca.

Sekopej
26.Ağustos.2011, 16:03
Çok doğru konuştu Aykut Kocaman, baktılar biz dimdik ayakta duruyoruz, herhangi bir olumsuzluk yok hatta takımda camiada ayrı bir kenetlenme var, ŞL'den men ettiler, eğer biz, oyuncular, taraftarımız bu şekilde duruş göstermeye devam ederse, biz maçları kazanmaya devam edersek küme düşme kararı verecekler, bu kesin.

Gurur duyuyorum böyle bir oyuncu topluluğu ve teknik direktöre sahip olduğumuz için. Bu duruş olduktan sonra amatör kümeye bile düşsek 55 bin taraftar o stadı doldurur, desteğe devam eder.

GeorgeWeah
26.Ağustos.2011, 16:15
Basın toplantısında duruşumuzu gösterdik. TFF bu kadar açıklamaya dayanamaz ve düşürür. Çünkü sezon ortasında vereceği kararda büyük kaos olur. Çünkü sezon başında biz istemiştik diyeceğiz normal olarak.

The.Crow
26.Ağustos.2011, 16:15
Aykut KOCAMAN ileride istifa etse bile artık efsanemdir. Sonuna kadar arkandayız. Ayrıca bugün bir gazete başkanlığa Hamdi Akın gelecek dedikoduları var diye yazılmış. O gazeteler boşuna ümitlenmeyin Hamdi Akın denilen o adama bu kulübü bırakmayacağız!!!!!

Aykut Hoca sonuna kadar söylediğin her şeyin arkasındayım.!!! HELAL OLSUN!!!

Ayrıca az önce Altan Tanrıkulu FBTV'de müthiş konuştu. Bunları yazmalı , programlara çıkıp takır takır söylemeli.

Sekopej
26.Ağustos.2011, 16:33
Fenerbahçeli yazarlar da çok şey konuşmadılar bu süreçte ve bundan sonra da pek konuşacaklarını sanmıyorum çünkü yavaş yavaş yorumculuğu bıraktığını açıklayanlar var. Ama dediğin gibi artık eteklerindeki taşları hepsi döksün, bırakmak yerine kalıp savaşsınlar onlar da.

sui generis
26.Ağustos.2011, 16:36
bu takımla gurur duymamak elde değil.. helal olsun hepsine.. gideceklerin yolu açık olsun. kalanlarla her şey daha yeni başlıyor...

di canio
26.Ağustos.2011, 17:25
Bilmeyenler vardır, yazalım kim olduğunu. İbrahim Serdar Aydın, 1996 doğumlu Fenerbahçe U15 takımının kaptanı.

Biz Sokaklarda da top toplarız http://yfrog.com/kluq5pcj

http://www.yukleresim.com/dm-EFCQ.jpg

http://twitter.com/#!/ibrahimaydin10/status/106803386296446976

SAİT71
26.Ağustos.2011, 17:29
Böyle küçük yüreklerin kocaman sevdası bizi ayakta tutan en önemli unsurdur. 7'den 70'e kulübün arkasındayız... Her zaman heryerde...

di canio
26.Ağustos.2011, 18:00
Fenerbahçe Kart'a büyük yüklenme var. Mayıs'ta dolmuştu süresi, bugün yenileyeyim dedim. Siteyi açmakta zorlandım. Neyse ki yenileyebildim uzun uğraşlar sonunda.

The.Crow
26.Ağustos.2011, 18:03
Bu sene bende almayı düşünüyorum FB kart. Ayrıca eve gideyim digitürk'ü de kapatıcam. Bence eğer bizi düşürmeseler bile hiç bir gazeteciye demeç verilmesin bundan sonra. Kimse bizden rayting ve para kazanmasın.

SAİT71
26.Ağustos.2011, 20:52
Önümüzdeki günlerde 35 TL'lik taraftar kartı almayı planlıyorum. Para gelecek ve ona yetecek gücüm... Eğer benim gibi kulübe destek olmak isteyen arkadaşlar varsa aşağıdaki başvuru formunu doldurarak kart sahibi olabilirler. Kartın teslimat yerini adresinize, Fenerium mağazasına yada derneklerden birini seçip oradan kartı alabilirsiniz.

http://www.fenerbahce.com.tr/lang_tr/general/fbcardregistration.aspx

futureless
26.Ağustos.2011, 21:05
Önümüzdeki günlerde 35 TL'lik taraftar kartı almayı planlıyorum. Para gelecek ve ona yetecek gücüm... Eğer benim gibi kulübe destek olmak isteyen arkadaşlar varsa aşağıdaki başvuru formunu doldurarak kart sahibi olabilirler. Kartın teslimat yerini adresinize, Fenerium mağazasına yada derneklerden birini seçip oradan kartı alabilirsiniz.

http://www.fenerbahce.com.tr/lang_tr/general/fbcardregistration.aspx

Teslim süresi hakkında bilgin var mı ona göre adres vericem başvuruyu yapmadım o yüzden hala.Öğrensem süreyi yapıcam.

SAİT71
26.Ağustos.2011, 21:06
Daha önce almadığım için bir bilgim yok... Siteye bir bakmak lazım menülerde bilgi olabilir.

Sitede Sıkça sorulan sorular bölümünde şu bilgiyi buldum...

Kartınız normal şartlar altında, en geç 3 hafta içinde adresinize teslim edilecektir. Eğer bu süre uzadıysa 0 216 444 1907 numaralı telefondan veya www.fenerbahce.com.tr adresinden bilgilerinizi girerek bilgi alabilirsiniz.

Eğer kart gelmezsede:
http://www.fenerbahce.com.tr/lang_tr/general/cardresendlogin.aspx

böyle bir menü var sitede

futureless
26.Ağustos.2011, 21:10
Anladım teşekkür ederim usta.3 haftaya burada değilim.Gideceğim yerin adresini vereyim o halde.Sağol tekrardan.

SAİT71
26.Ağustos.2011, 21:22
Önemli değil :)

Bu arada Aziz Yıldırım'ın avukatı Faik Işık Twitter'da kart alacağını söylemiş ve kart alamayan 100 kişiyede mail adresi vermiş ve buraya yazın isminizi diye. 100 kişiye alacağını söylemiş :) Ayrıca bir site ismi vermiş oda kart hediye edecekmiş.

http://twitpic.com/show/iphone/51n072

Niang'ın twitterından

Varonil
26.Ağustos.2011, 21:52
Taraftar kartlara olabildiğince yüklenelim arkadaşlar.Olanlar da eşine,dostuna imkanı yettiğince almaya çalışsın.Şu anda elimizden gelen en güzel destek bu olacaktır.

attirson
26.Ağustos.2011, 21:55
Madem kulübün bize ihtiyacı var bizde destek oluruz .

Fernando Gago
26.Ağustos.2011, 21:58
Fenerbahçe Kart işi sözde kalmasın arkadaşlar. Olabildiğine yüklenelim şu kartlara. Bu hafta sonu 3 tane başvuru yapıcam. 1 milyon'u aşacağımızdan şüphem yok

vFor
26.Ağustos.2011, 22:11
Bende sms göndericem o yolla alıcam baya yüklenme oldu çokda iyi oldu.

Xsnoopkarl
26.Ağustos.2011, 22:34
Bayram sonrası istanbul'a gittiğimde alacağım fenerbahçe kart,kuzenime de aldıracağım belki bi kaç arkadaşıma daha ve en az 2 adet forma almayı düşünüyorum bu sene.En az ayda 1 kez maça gitmeyi düşünüyorum.

Ayrıca elimizde kalanlarla şu ligde bir sezon adha oynamak isterdim yani Lugano'suz Bilica'lı defansla neredeyse forvetsiz kalmış takımla.Çünkü yine de şampiyon olacağımızı düşünüyorum.

goosfraba
26.Ağustos.2011, 22:37
işlerim rayına oturur oturmaz 3 taraftar kart alacağım.

TR.CaPTaiN
27.Ağustos.2011, 03:25
chemedya Ahmet Ercanlar (Hürriyet Fenerbahçe muhabiri)

6 yilda yani yaklasik 2000 gunde 218 bin kart satildi. Bu dunya rekoruydu. Bugun 10 saatte 18 bin kart satildi. Bu ne peki?

SaLviO
27.Ağustos.2011, 04:04
http://blog.milliyet.com.tr/Aziz_Yildirim_ve_Serdal_Adali_kazandiklari_Helikop ter_ihalesi_yuzunden_mi_iceride_/Blog/?BlogNo=316122

goosfraba
27.Ağustos.2011, 04:27
aktif kart (*) sayısı şu an itibarıyla 240.410´e ulaşmış...

sabaha kadar 250.000 aktifi geçmeyi bekliyorlarmış.

kart için sabaha kadar başvurulabiliyor.

(*) aktif kart sayısına yaklaşık 150.000 yenilenmemiş ve şu an aktivasyonu yapılmamış kart sayısı dahil değilmiş..

kaynak: FBTV - Ece Hanım FB Kart Sorumlusu...

sui generis
27.Ağustos.2011, 11:12
28 Agustos Buyuk Fenerbahce Depremi!

vego
27.Ağustos.2011, 15:53
ZOR GÜN DOSTU TARAFTAR: Fenerbahçe taraftarından takıma 2.5 milyon

http://dipnot.tv/Files/Article/photo_27082011140251_4387_large.jpg

ŞİKE soruşturması kapsamında sıkıntılı günler geçiren Fenerbahçe’de önce bir grup taraftar, başkan Aziz Yıldırım’ın 1 milyon kart hayalini gerçekleştirmek için bir site kurdu. Hürriyet'in haberine göre, “www.birmilyonsevda.com” adı altında kurulan bu site dün Aykut Kocaman’ın basın toplantısında vurguladığı ilk konuydu.
Kocaman’ın, Fenerbahçelileri bu sevdaya sahip çıkmaya çağıran sözlerin ardından Volkan Demirel de “Lütfen taraftarlarımız 1 milyon kart kampanyasına, destek versinler. 35 milyon taraftarımız var. Bunlara ihtiyacımız var” dedi.
Fenerium da doldu taştı
Toplantı sona erdiğinde ise Fenerbahçeliler kartlara adeta hücum etti. Tam 20 dakikada 3547 kart satıldı. Fenerbahçe Kulübü’nün telefonları ve Fenerkart’ın satıldığı site çöktü.
Ankara’dan arayan bir kadın taraftar ağlamaklı bir sesle “Ben 50 yaşındayım. Fenerbahçe kart almak istiyorum. Ama alamıyorum ne olur yardım edin” diyerek kulüpteki yetkililere adeta yalvardı.Bu öylesine bir dayanışmaydı ki sadece internet üzerinden değil Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı altında bulunan Fenerium mağazasında da bir yarış vardı.
Kuyruklar oluşturan Fenerbahçe taraftarı 6 yılda 218 bin tane satılan Fenerkart’a büyük ilgi gösterdi. Yetkilileri taleplere yetişemedikleri için satışa bir süre ara vermek zorunda kaldı.
Üç çeşit kart var
20 dakikada 3547 kart satan sarı lacivertliler kasalarına kısa sürede tam 1 milyon TL koydu. Yani Şampiyonlar Ligi’ne katılamamanın faturası olan yaklaşık 20 milyon Euro’nun yüzde beşi yarım saatte karşılandı. İlerleyen saatlerde hem Feneriumlar’da kuyruk arttı hem de Fenerbahçe Kart alanların sayısı arttı. Saatler 24.00’ü gösterdiğinde rakam 17 bin oldu ve kasaya yaklaşık 2.5 milyon girdi. Yetkililer tam gelirin ne kadar olduğu konusunda bilgi vermelerinin mümkün olmadığını belirttiler. Üç çeşit kart çıkartan sarı lacivertliler klasik kartı 35, Gold kartı 100 ve Platinyum kartı ise 350 TL’den satıyor.

vego
27.Ağustos.2011, 15:56
YÖNETİMİMİZ TOPLANDI 27 Ağustos 2011 Cumartesi http://fenerbahce.org/pic_lib/fenerbahce100.jpg

Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu bugün sat 14:00'da yaşanan son gelişmeleri değerlendirmek üzere toplanmıştır. Yönetim Kurulumuz futbol takımımızın önünde bulunan mevcut alternatifleri masaya yatırarak kulübümüz adına bundan sonra atılacak adımları görüşecektir. Toplantının ardından alınan kararlar ve yapılan değerlendirmeler bir açıklama ile kamuoyuyla paylaşılacaktır.

Öte yandan Bugün gazetelerde asbaşkanımız Sayın Ali Koç'un dün TFF binasına girerken çekilmiş bir fotoğrafı ve bu fotoğrafta elinde yer alan notlar yer alıyor. Fotoğraftan Sayın Koç'un elindeki notlarda yazanları haber yapan bazı gazeteler bunların kulübümüzün Federasyon ve UEFA'ya karşı yürüttüğü stratejiler olduğunu öne sürmektedirler.

Söz konusu notlar bir taraftarımız tarafından gönderilmiş ve kendisinin bizlere ilettiği fikirleridir. Bu süreçte bizlere bilgi ve görüşlerini ulaştıran binlerce taraftarımızın görüşleri yönetimimiz tarafından dikkatle incelenmekte ve değerlendirilmektedir. Gazetelere yansıyan fotoğrafta görülen notlarda bu çerçevede Sayın Koç tarafından incelenmek üzere o anda yanına aldığı görüşlerdir. Söz konusu notta yazanlar kulübümüzün resmi girişimlerini yansıtmamaktadır ancak taraftarımızın fikirlerini göstermesi açısından önemlidir.

Kamuoyuna saygılarımızla bildiririz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

vego
27.Ağustos.2011, 15:57
ADALET PEŞİNDEYİZ VE SONUNA KADAR TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ! 27 Ağustos 2011 Cumartesi http://fenerbahce.org/pic_lib/fenerbahce100.jpg

Kulübümüzün Şampiyonlar Ligi’nden men edilmesiyle sonuçlanan UEFA & TFF ortak girişimi sürecinde, UEFA tarafından gönderilen mektup üzerine, Fenerbahçe Spor Kulübü olarak ilgililerden tek bir talebimiz oldu: yalnızca adalet ve eşit muamele istedik, ne daha fazlasını, ne daha eksiğini talep ettik.

UEFA’dan TFF’ye iletilen, TFF’den de bize 23 Ağustos 2011 saat 16:00 civarında sunulan, "UEFA Bildirimi Hakkında" konulu mektup ile Kulübümüzden, Şampiyonlar Ligi’ne katılımdan vazgeçtiğimizi, 24 Ağustos 2011 saat 12:00’a kadar, 18 saat gibi mantıkla izah edilemeyecek kısalıkta bir süre içerisinde, beyan etmesi istenilmişti.

Biz dışarıdan gelen hakka, hukuka, yasalara, talimatlara ve hiçbir resmi yazışma usulüne uygun olmayan böyle bir talebi ve yaklaşımı Fenerbahçe Yönetim Kurulu olarak kabul etmedik ve ayrıca, bu yaklaşımı ülkemize karşı bir hakaret olarak değerlendirdiğimizi TFF’ye ileterek, gönderilen mektuptaki gayrı ciddi yaklaşıma vurgu yaptık.

Bu yaklaşıma karşılık, TFF’ye bir öneri sunduk ve Fenerbahçe nezdinde ülkemize yapılan bu ikinci sınıf muameleye karşı Türkiye’nin bir hukuk devleti olduğunu, yargı süreçlerinin belirli aşamaları bulunduğunu, ülkemizde konu ile ilgili yasal sürecin halen devam ettiğini vurgulamak suretiyle ortak bir duruş sergilenmesi gerektiğini belirttik. Bu talebimizi, TFF’nin 15 Ağustos 2011 tarihinde vermiş olduğu ve bir kısmında aynen "Bu aşamada bir hüküm verilmesinin doğru, adil ve hakkaniyete uygun olmayacağı kamuoyu takdirlerine sunulur" şeklinde ifade edilen kararına dayandırdık.

Fenerbahçe Kulübü olarak tek bir mantıklı beklentimiz vardı, o da TFF’nin henüz daha bir hafta önce vermiş olduğu kendi kararı arkasında durmasıydı, ne var ki bu TFF’ce yapılmadı, Kurum daha henüz bir hafta önce verdiği kendi kararının arkasında durmadı.

TÜRKİYE’DE SORUŞTURMAYLA İLGİLİ İŞLEYEN YARGI SÜRECİNE SAYGI DUYULMAMASINI ve EN TEMEL HUKUK KAİDELERİNDEN OLAN MASUMİYET KARİNESİ ile SAVUNMA HAKKINA RİAYET EDİLMEMESİNİ, TÜM TÜRKİYE’YE YAPILMIŞ BİR 2. SINIF ÜLKE MUAMELESİ OLARAK GÖRÜYORUZ ve KESİNLİKLE KABUL ETMİYORUZ!

Tam da bu noktada, olayımızdaki hukuksuz baskılara maruz kalan TFF değil de bir başka ülke federasyonu olsa sonuç yine böyle mi olurdu diye sormak istiyoruz. Bu sorumuza yanıtı, ülke kamuoyumuz ile bazı uluslararası örnekleri paylaşmak suretiyle hep birlikte sorgulamak isteriz:

1.Hatırlanacağı üzere İtalya’da, 2006 yılında ortaya çıkan skandalda, şike yaptığı tespit edilip kesinleşen Milan’a önce Seri B’ye düşürülme cezası verilmiş, daha sonra ise kulübün bir üst kurula yaptığı itirazın kabul edilmesini takiben şikeden dolayı Seri A’da kalmak ile birlikte 8 puanının silinmesine karar verilmişti. UEFA, şike yaptığı kendi ulusal federasyonunun kararı ile kesinleşmiş ve ceza almış Milan’ı Şampiyonlar Ligi’nin söz konusunu 2006-2007 sezonuna katılımdan men etmemiştir ve ne tesadüftür ki Milan o sezon Şampiyonlar Ligi şampiyonu olmuştur. Diğer bir deyişle UEFA, en önemli markası olduğunu belirttiği Şampiyonlar Ligi’ne, adı şikeyle anılmak bir yana bundan ötürü mahkum olmuş bir takımı dahil etmekten kaçınmamıştır. Hal böyle iken, aynı UEFA’nın daha soruşturma aşaması süren, ulusal federasyonun henüz herhangi bir karar alamamış olduğu olayımızda sergilediği yaklaşım hakkaniyet çerçevesinde izah edilememektedir.

2. Bir diğer örnek, güncel bir dosyadan olup, şike iddiaları nedeniyle Yunanistan’da Disiplin Kurulu tarafından bir alt lige düşürülen Olympiakos Volou ve Kavala kulüplerinin Tahkim Kurulu’na yaptıkları itirazın kabul edilmesi üzerine, iki takım da 2. Lig’e düşmeyerek, Olympiakos Volou’nun sezona -10, Kavala’nın ise -8 ceza puanla başlamasına karar verilmesi olayıdır. (Son bilgilere göre bu kulüpler Yunan Spor Mahkemesi tarafından amatör lige düşürülmüştür.)

Bu olayda dikkatinizi çekmek istediğimiz nokta şudur, Yunan Federasyonu Disiplin Kurulu’nun küme düşürme kararına rağmen UEFA, spor hukuku bakımından iç yargı yolu olan Tahkim Kurulu kararını beklemiş ve resmi olarak Federasyonkararı ile küme düşürülmüş Volou takımının Avrupa Ligi’nde Lüksenburg’un Differdange takımı ile oynamasına müsaade etmiştir. Bu çok yeni tarihli uygulamada da görülmektedir ki UEFA, spor hukuku bakımından Federasyonların iç yargı yollarının tüketilmesini beklemektedir ve ancak kararın kesinleşmesinden sonra harekete geçmektedir. Oysa bizim olayımızda, değil iç yargı yollarının tüketilmesi, spor hukuku bağlamında yargılamanın başlaması dahi beklenilmeksizin bir karar alınması talep olunmuş ve sağlanmıştır ki bu durum en temel hukuk kaidelerinden olan savunma hakkının hukuka uygun bir biçimde kullanımına imkân tanınmasının apaçık bir ihlalidir.

3. Şimdilik vereceğimiz bir başka örnek ise Portekiz’dendir. Porto kulübü ile ilgili UEFA karar vermek için, 2004 yılında söz konusu olan şike iddiaları ile ilgili olarak Portekiz makamlarınca yürütülen yargı sürecinin neticelenmesini tam 4 yıl boyunca beklemiş, kendi kararını yargı sürecinin neticelenmesi için 4 yıl bekledikten sonra vermiştir.

Bu örneklerden de görülmektedir ki, uluslar arası federasyonun, TFF’nin hakka ve hukuka riayet çerçevesinde, son derece büyük bir titizlikle yürütmekte olduğu soruşturmaya saygı duyma zorunluluğu vardır. Fakat TFF, kendisine gelen bir mektup üzerine panik psikolojisiyle hareket etmiş, 2011-2012 sezonunun ve ülke futbolunun geleceğini riske atmıştır.

EŞİT MUAMELE İLKESİ IŞIĞINDA ADİL YARGILANMA TALEBİMİZ, KULÜBÜMÜZE, TÜRK FUTBOLUNA ve ÜLKEMİZE REVA GÖRÜLEREK UYGULANAN HUKUKSUZ DAYATMAYA KARŞI DURUŞ SERGİLEYEMEYEN TFF TARAFINDAN TEMİN EDİLMEMİŞTİR.

Netice itibarıyla, bir kez daha vurgulamak gerekirse, bu konu kesinlikle sadece Fenerbahçe ile ilgili değildir. Konumuz esasında, Türkiye’nin iç yargı süreçlerine uluslararası arenada saygı duyulmasının temini ve dışarıdan gelen baskılara karşı duruşumuz ile alakalıdır ve ne yazık ki bu önemli sınavda TFF sınıfta kalmış, sadece başarısız olmakla kalmayıp Kulübümüzün adalet arayışında sürece hukuksuz bir müdahalede bulunmuştur. Şunun çok iyi bilinmesini isteriz ki Kulübümüz, maddi manevi tüm yasal haklarını her türlü mecrada aramaya kararlılıkla devam edecektir.

Fenerbahçe Spor Kulübü

GeorgeWeah
27.Ağustos.2011, 16:49
Ve TFF reddetti. 15 Ağustos'ta verdikleri kararlarında değişiklik yaratacak bir olay yokmuş. Ey TFF ŞL'ye neden yollamadın o zaman? Yazıklar olsun...

Suicider
27.Ağustos.2011, 16:53
İşte TFF'nin kararı

Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe'nin yapmış olduğu kamuoyu açıklamaları ve 26 Ağustos günü yapılan toplantı ile ilgili bir bildiri yayımladı.

27 Ağustos 2011 Cumartesi - 15:45
TFF

Türkiye Futbol Federasyonu, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün yapmış olduğu kamuoyu açıklamaları ve 26 Ağustos günü yapılan toplantı ile ilgili açıklama yaptı.

Açıklamanın tam metni şöyle:

"Fenerbahçe Spor Kulübü Asbaşkanı Ali Koç'un 25 ve 26 Ağustos tarihlerinde basına yapmış olduğu açıklamalarda, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi internet sitesinde, Ali Koç ve Aleaddin Yıldırım ile TFF Başkan Vekilleri Göksel Gümüşdağ ve Lutfi Arıboğan arasında 26 Ağustos'ta yapılan toplantıda, aynı gün Ali Koç ve kulüp avukatları ile Türkiye Futbol Federasyonu'nda yapılan toplantıda, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün 2011-2012 sezonunda Bank Asya 1. Lig'de oynatılması talebi dile getirilmiştir.

Ancak bugüne kadar, Türkiye Futbol Federasyonu'na bu konuda kulüp yetkililerince yazılı olarak herhangi bir resmi başvuruda bulunulmamıştır. Ayrıca gerek kulüp yetkilileri gerekse kulüp avukatları, bu konuda herhangi bir yazılı başvurularının söz konusu olamayacağını da belirtmişlerdir.

Bu durum karşısında; TFF Yönetim Kurulu, 15 Ağustos tarihinde aldığı karardan ayrılmasını gerektirecek bir durum bulunmadığı sonucuna varmıştır.

Dolayısıyla 25 Ağustos'ta fikstür çekimi yapılan Spor Toto Süper Lig ile 24 Ağustos'ta fikstürü belirlenen Bank Asya 1. Lig, ilan edildiği tarih olan 10 Eylül'de başlayacak ve müsabakalar çekilen fikstürler çerçevesinde oynanacaktır."

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Night_Mare17
27.Ağustos.2011, 17:47
Fenerbahçe Bank Asya'da oynamak istediğini iletmemiş .

goosfraba
27.Ağustos.2011, 17:50
aktif kart (*) sayısı şu an itibarıyla 240.410´e ulaşmış...

sabaha kadar 250.000 aktifi geçmeyi bekliyorlarmış.

kart için sabaha kadar başvurulabiliyor.

(*) aktif kart sayısına yaklaşık 150.000 yenilenmemiş ve şu an aktivasyonu yapılmamış kart sayısı dahil değilmiş..

kaynak: FBTV - Ece Hanım FB Kart Sorumlusu...

245.200 olmuş.