View Full Version : Fenerbahçe Sohbet Alanı
Kryptonite
24.Ağustos.2014, 17:03
Zaten bu oyunculara fesih yapmayacağımız net.O parayı ödeyecez belli.Bari kiralık gönder maaşını da biz karşılayalım en azından Diegoya yer açılır.Belki Krasic bişeyler yapar okuturuz 3e 5e.
SAİT71
24.Ağustos.2014, 17:44
super kupa maçına çıkıyoruz yeni transferimiz fark yaratacak isim lisansı yok diye oynayamıyor allah hepsini bildiği gibi yapsın
ForsakeN
24.Ağustos.2014, 18:40
Krasic Elche ye gitmedi mi beyler ?
Seçkinn
24.Ağustos.2014, 18:51
Yani şu yönetimin yaptığı gerçekten iş değil. Bakıyorum sağda solda herkes ne oldu yabancıya itiraz ediyordunuz diyor şimdilerde. Haklı insanlar bir açıdan tabi. Hoş kimseyi ilgilendirmez, Diego olmadan da oynar takım gerekiyorsa. Kulüp yabancı kuralı kalksın gibi bir şey demiyor zaten.
Ama öyle bir duruşun varsa bu konuda, bu adamları ya önceden ikna etmiş olacaksın yada bu mali yükün altına girmeyi baştan kabul edeceksin. Şu yaşanan süreç rezilliktir bana göre.
ReaList
25.Ağustos.2014, 10:19
Mesele Diego'nun takımda olup olmaması değil ancak bir oyuncuya imza parası + maaş 8 milyon € civarı para veriyorsan ondan yararlanacaksın. Peki kimler yüzünden yararlanamıyoruz?
7 milyon € gibi tarihin en büyük kazığı olan ve yıllık 2 milyon € üzeri alan Krasiç
6 milyon € gibi bir bedelle senelerdir kangren olan ve yine yıllık 2 milyon € üzeri alan Cristian
ve aynı şartları taşıyan Yobo dayı.
Bir hata diğer büyük hataları doğuruyor. Keşke Türkiye'deki tüm kulüp yöneticileri babasının parası gibi savurduğu bu paralar yüzünden hesap verse. Onlardan hesap soran yok olan kulüplere oluyor. Paraları böyle hatalı harca dara girincede garibanın sevdasını ve bağlılığını "Fenerbahçe'nin en büyük gücü taraftarı" safsatasını kullanarak cebindeki üç kuruşa göz dik.
Kryptonite
26.Ağustos.2014, 21:04
Bu takım bu senede ligi süpürür tozunu alır Diego olsa da olmasa da.Bence Diego olursa takım sekteye uğrar.Oynarsa sol açıkta veya sağ açıkta oynamalı diyecem de hangisini keseceksin? Kuyt desen böyle prof topçuyu kesmek intihar olur.Sow ara sıra form düşüklüğü yaşıyor ama taraftarın sevgilisi.Sadece Beşiktaş kafa tutar onlar da son haftalarda geçen sene olduğu gibi kendi ayaklarına sıkar düşünüyorum.
sui generis
26.Ağustos.2014, 21:28
Dün 65-70 dakika Meireles mükemmel oynadı. Bu haliyle kesilmesi mümkün değil bence. Emre kesik yer. Yabancı sınırı içinse Sow kulübeye gider Alper sola geçer.
Kryptonite
26.Ağustos.2014, 21:34
Dün 65-70 dakika Meireles mükemmel oynadı. Bu haliyle kesilmesi mümkün değil bence. Emre kesik yer. Yabancı sınırı içinse Sow kulübeye gider Alper sola geçer.
Meireles iyi de çok yatıyor be hocam.Emre de dün pas trafiğinin odağıydı.Bence çıkarılması bile hataydı.Meirelesi kesmez ama hoca adam koşuyor çünkü.Alperin de sola geçmesi mantıklı olur.Orta sahada çok top tutuyor ayağında çok çalıma giriyor bunlar da top kaybına neden oluyor.
sui generis
26.Ağustos.2014, 21:39
Emre sarı kart görene kadar iyiydi. Sonra kayboldu adam. Meireles çok top kaptı ve pasları çok düzgündü. Ben olsam şu haliyle hayatta kesmem Meireles'i. Resmen fark yaratıyor. Kuyt da aynı şekilde çok iyiydi.
Kuyt-Stoper-Meireles-Diego-xx
Artık Sow mu Emenike mi olur belli değil. Aziz Yıldırım'ın Emenike aşkı yüzünden Emenike olur :)
SAİT71
26.Ağustos.2014, 21:41
Meireles gereksiz bir topçu. Hani diyorlarya bu sene nasılsa Avrupa yok transfere gerekte yok, bu sene Avrupa'da yok Meireles'e hiç gerek yok. Henüz transfer açıkken okutmak en iyisi olacak.
Kryptonite
26.Ağustos.2014, 21:49
Kuyt resmen fark yaratıyor takımda.Meirelesi seneye okuturuz bu sene geçti artık.Pas oranımız çok iyi ve çok iyi paslaşıyoruz hele o küçük üçgenler Salzburg tarzı çok hoşuma gitti :)
himone
26.Ağustos.2014, 22:58
Zaten Meireles ve Emre'ye güvenebilsek Diego'yu da almazdık. Birincisi dün Meireles sadece ilk yarı oynadı 2. yarıda inanılmaz bir şekilde oyundan düştü. 45 dakikalık topçu, maçın başında oyunun yönünü değiştiren pasları da 2. yarıda kayboldu zaten yattı durdu. Emre de maça çok iyi başladı ama sarıyı gördüğü gibi sindi, sinmese de o da yarım saatte pili bitenlerden. Bu iki oyuncuya da hem sezonda hem de maç içerisinde güven olmaz o yüzden ben olsam ikisini dönüşümlü oynatırım. İyi oynasalar bile en fazla 4 maç, ondan sonra ya sakatlık ya cezalı duruma düşme. Geri dönüşleri de 2 ayı buluyor, bence ikisi de gereksiz, maaşları azalmayacaksa takımda tutmanın anlamı yok. Alper de oyuna girdikten sonra hiçbir şey yapmadı, galiba hoca değişikliği en çok belki de sadece onu etkiledi. Topuz'un da orta sahada daha çok düşünülmesi gerektiğine inanıyorum. Sırtı dönük top alıp saklayabilecek bir oyuncu ve topu oyuna sokarken faydalı bir özellik, ayrıca orta özürlü takımımıza bu yönde sınıf atlatıyor.
Kuyt da dediğiniz gibi çok iyi oynuyor, geçen sene bir ara sallandı ama sonra toparladı ve üstüne ekleyerek devam ediyor. Dünya kupasından sonra da yan gelip yatmamış, FM itibariyle model profesyonel belki de model vatandaş.
Seçkinn
26.Ağustos.2014, 23:15
Baroni ve Krasic'in durumları netleşmedi değil mi? Bu adamları görmek istemiyorum artık gerçekten.
Kryptonite
26.Ağustos.2014, 23:23
Baroni veya Yoboya teklifler varmış diye biliyorum ama bakalım hayırlısı.
Klüpten açıklama geldi.Bitiriş çok etkiledi beni.Ve tekrar dedim ki;
İYİ Kİ FENERBAHÇELİYİM :)
sananes
28.Ağustos.2014, 12:02
Volkan'a hala ceza gelmedi mi? şöyle 6-7 maç ceza çıksa ne güzel olur. Bir daha da kaleye geçemez o kadar ceza alırsa.
ReaList
28.Ağustos.2014, 12:16
Volkan üzerine yapılan kampanya aslında Fenerbahçe takımının oldukça lehine olur. Arkada iki tane aslan gibi bekleyen Ertuğrul ve Mert var. İkisi de büyük bir heyecan ve azimle bu görevi yerine getirebilir. Volkan'ın hantal ve ağırlığından daha fazlasını ortaya koyarlar.
Leonadias
28.Ağustos.2014, 13:30
Sarı-lacivertli yönetim, Karabük maçı için geçici kombine kartı dağıtacak.
sananes
28.Ağustos.2014, 14:43
Ertuğrul'u Volkan ceza alırsa diye yollamayacaklarmış, Mert'in yedeği olsun diye. İyi kaleci yedek bekler mi? Düşünmüyorsan çocuğa da yazık.sat ya da kirala.
sarianet
28.Ağustos.2014, 14:48
Volkan'a hala ceza gelmedi mi? şöyle 6-7 maç ceza çıksa ne güzel olur. Bir daha da kaleye geçemez o kadar ceza alırsa.
geçer hocam geçervolkan her türlü geçer burda volkanı savunmuyorum ama realite bu :)
Leonadias
28.Ağustos.2014, 17:33
Fenerbahçe Kulübü, yabancı kontenjanı nedeniyle Cristian Baroni ile yollarını zorunlu olarak ayırdığını duyurdu.
Hoppa boşa verilen trilyonların ardından boş pazara yollandı bakalım, Brezilya'ya mı döncek
SAİT71
28.Ağustos.2014, 20:03
volkanda bu şekilde devralmıştı rüştüden daha dün gibiydi ve şimdide artık aynı şekilde merte devretme vakti 34 maç ceza versinler sevinirim
attirson
28.Ağustos.2014, 20:06
Volkan en fazla 9 maç ceza alır diyorlar bakalım insallah 9 olur yoksa antrenörlerin Volkan'ı kesecegi yok.Ertugrul'u da bence transferin son günü yada devre arası kiralık gönderirler bizde sezonu tamamlayacagını sanmıyorum.
himone
28.Ağustos.2014, 20:06
Gitti diye seviniyorum ama kesin giderken sağlam bir para almıştır. Neyse buna da şükür umarım Yobo ve Krasic de bir an önce gönderilir. Bu sene transfer yapmadık, asıl transferlerimiz eldeki çöpleri göndermek oldu ve olacak.
Volkan da artık ceza alsa da kurtulsak, en azından 4-5 maç için. Ama ne olursa olsun döndüğünde kaleye geçer, adam hoca gönderdi Mert ve Ertuğrul kim.
attirson
28.Ağustos.2014, 20:59
Volkan 3 maç ceza almıs ya. :uzgun:
mayfaka
28.Ağustos.2014, 20:59
İyi oldu Mert'in değeri bilinir en azından
Falcao9
28.Ağustos.2014, 21:58
Volkan 3 maç ceza almış. Trabzonspor maçında yok. Bu bizim için çok iyi oldu.
sui generis
28.Ağustos.2014, 22:13
Volkan 3 maç ceza almış. Trabzonspor maçında yok. Bu bizim için çok iyi oldu.
Şampiyonluğu kaybettiğiniz sene Mert'in kurtardığı penaltı sayesinde ikili averajla geriye düşmüştünüz.
Falcao9
28.Ağustos.2014, 22:31
Şampiyonluğu kaybettiğiniz sene Mert'in kurtardığı penaltı sayesinde ikili averajla geriye düşmüştünüz.
Hangi seneden bahsettiğinizi anlamadım. Zaten ben Volkan'ın kaleciliğinden korkmuyorum. Taraftarı kışkırttığı için istemiyorum. Maç İstanbul'da olsaydı Volkan'ı isterdim.
SAİT71
28.Ağustos.2014, 22:50
Volkan'ın olmaması bizim için daha avantaj. Çünkü herif artık futboldan ziyade daha çok kişisel egolarını tatmin etmek peşinde koşuyor. Bir futbolcu önce sahada sadece futbol oynamaya odaklanması lazım, çirkeflik yapmaya değil. Çirkeflik yapan her kim olursa olsun onu savunmayacağım. Bunları savundukça futbolumuz içinden çıkılmaz bir hale geliyor. Mert her yönüyle örnek bir futbolcu, sessiz sakin ve şans bulduğunda da başarılı.
Seçkinn
29.Ağustos.2014, 09:15
Volkan yine alır kaleyi. Belki beklenenden erken bile alır. Tahkim yolu açıksa cezanın bu ceza ikiye düşer. Mert iyi kaleci ama bu sezonda yüzü gülmez, belki seneye. Ertuğrul 3 maç için kalacaksa yazık.
Baroni'nin gitmesi sevindirici. Oldum olası ısınamadığım sevmediğim bir oyuncuydu. Kurtardığı maçlar filan var ama yinede sevmezdim futbolunu. Darısı Krasic'in başına. Yobo'nun bu şekilde gitmek zorunda kalmasına üzülüyorum. Fazlasıyla emek verdi zamanında ama işte bu kadar uzun kontrat niye yaparlar anlamak güç. Sanki FM oynuyorlar :) zaten şüpheleniyorum Aziz Yıldırım'ın oynadığından.
sananes
29.Ağustos.2014, 10:32
Stoper sorunu yaşarken gönderilmemesi gereken bir adam aslında Yobo ama yabancıyı ayarlayamıyorlar zannediyorum. Ben olsam Yobo'yu tutup Kadlec'i gönderirdim.
sui generis
29.Ağustos.2014, 11:03
Stoper sorunumuz yok bence. Bekir maşallah çok iyi. Egemenin sürekli sakatlanıyor olması ona yaradı. Egemenin Bekir'den formayı alması zor artık. Kadlec de Alves'ten kötü stoper değil. Bu sezon en önemli transferimiz Alves'ten kurtulmak olmalıydı. Pozisyon almayı bilmeyen stoper olamaz. Yobo ise yaşlanınca hızını ve cevikliğini kaybetti. Kadlec bence net daha iyi. 6-2-1 in 1'inde hücum oyuncusu bulundurmak kanat bulundurmaktan daha iyi bence.
himone
29.Ağustos.2014, 19:16
Yobo dayı gitmiş, hayırlısı olsun. En başından bonservisi alınmaması gereken birisiydi, sırf 2 yıl bizde oynadı diye o yaştaki adamı aldık ve sonuç ortada. Umarım şu yaşlı stoper takıntımızdan kurtuluruz.
sananes
01.Eylül.2014, 14:41
Dün maç stoper sorunumuzu tekrar göz önüne getirdi. Kadlec stoper değil kardeşim zorlamanın lüzumu yok. Attığı golle alakalı değil o insanlık hali sokuverdi kafasını. Maçın genelinde döküldü,karşısında biraz pırpır ya da güçlü oyuncu olduğunda vasat altı bir adam oluveriyor. "Uzun boylu ayağı iyi hadi stoper yapalım" olmuyor maalesef.
Bekir zaten saatli bomba, 2 kere iyi oynarsa 5 kez kötü oynar.
Cengo
05.Eylül.2014, 13:54
Aziz Yıldırım PassoLig'e geçmememizin sebebini HaberTürk'e açıklamış. PassoLig için toplantıda 5M TL harcamaya yapacağız, size 20M TL yıllık vereceğiz demişler. Aziz Yıldırım da o 5M TL'lik harcamayı biz yaparız; siz 20M TL'yi yıllık verin, 10 yıllık anlaşma yapalım. Kredi kartı ve benzer hizmetleri almıyoruz, sadece kart olacak. Bileti biz satarız ya da Biletix. Aksi durumda paranızı istemiyoruz demiş. Bir sonraki toplantıda 1.8M TL yıllık önermişler. Aziz Yıldırım da bu şartlarda asla kabul edemeyiz demiş.
Fenerbahçe bugünkü sistemine zaten 18M TL kazanıyormuş. Garanti ile anlaşmasının bozulmasını istemişler. Aziz Yıldırım kabul etmemiş, rantınıza hayır demiş.
Fenerbahçe yakında belli ki e-bilet sistemine geçecek ama kendi sistemi ile. Fenerbahçe Kart zorunlu olacak ve kartlar e-bilet sistemine göre yenilecek. Karttaki bilgiler e-bilet sistemine gönderilir. Geliri 2 katına da çıkabilir bu işlem. Kartı olmayan maça gidebilmek için kart alacak çünkü. Altyapı çalışmaları süreyi uzatacak belli ki. İlk devrede gelişme beklememek lazım.
europeanconquer
06.Eylül.2014, 14:19
Ahahahaha Aziz Yıldırım yine formunda beyler :n:
Ne güzel açıklamalar yapmış.
erdem344
06.Eylül.2014, 14:23
İFM haberlerini de avukat yalanlamış
byariff
06.Eylül.2014, 14:36
cok iyi ya :D
https://pbs.twimg.com/media/Bw1-1WiIYAAG13_.jpg
Cengo
06.Eylül.2014, 15:05
cok iyi ya :D
https://pbs.twimg.com/media/Bw1-1WiIYAAG13_.jpg
Komik olan bir şey yok. Tüzük olmadan 1 Milyon üye yapılması imkansız. Tüzük yapıldı ama tüzükle yetkilendirilen üye alımı için gerekli olan ofisler henüz açılmadı.
1 milyon üye ütopik değil. Üyelik ücreti düşük ve alım için referans kalkıyor.
Ahahahaha Aziz Yıldırım yine formunda beyler :n:
Ne güzel açıklamalar yapmış.
Gülünecek bir şey yok. Gayet mantıklı açıklamalar. Daha önce bilgilendirmeliydi. Fenerbahçe'ye verilen 200 bin TL'lik hukuksuz ceza sırf PassoLig'e geçmediği için. Maç başı tazminatı 100 bin TL çünkü.
Keşke Aziz Yıldırım kadar dik dursaydı Ünal Aysal, Galatasaray da biat etmeseydi.
byariff
06.Eylül.2014, 15:08
Komik olan bir şey yok. Tüzük olmadan 1 Milyon üye yapılması imkansız. Tüzük yapıldı ama tüzükle yetkilendirilen üye alımı için gerekli olan ofisler henüz açılmadı.
1 milyon üye ütopik değil. Üyelik ücreti düşük ve alım için referans kalkıyor.
Gülünecek bir şey yok. Gayet mantıklı açıklamalar. Daha önce bilgilendirmeliydi. Fenerbahçe'ye verilen 200 bin TL'lik hukuksuz ceza sırf PassoLig'e geçmediği için. Maç başı tazminatı 100 bin TL çünkü.
Keşke Aziz Yıldırım kadar dik dursaydı Ünal Aysal, Galatasaray da biat etmeseydi.
abo biz tuzukden falan bahsetmiyoruz 15 bin nere 1m nere..
sarianet
06.Eylül.2014, 15:10
Valla Azşz Yıldırım 10 senedir 1 milyon üye lakırdısı yapıyor daha icraat göremedik
Cengo
06.Eylül.2014, 15:23
Bir kulübün üyesi olmak için üye referansı gerekir. Ayrıca başvurunun onaylanması gerekir. Şu anda o kadar zor ki, imkansıza yakın gibi. Üye olmak isteyen o kadar çok insan var ki, hayal bile edemezsiniz. Belirli bir bütçenin üzerindeki insana hitap ediyor zaten. Dünyada da bir çok insan var. Bir yılda olacak değil ama zamanla istenen rakama ulaşılacak. Ütopik bir şey değil. Kulüpte uzun vadede başkan olmanın bile yolunu açıyor.
1923'te 12 milyonluk ülke, 2014'te 76 milyon oldu. Bu işler zamanla olur. Aziz Yıldırım dememiş ki kısa zamanda yapacağız bu işleri diye. Kulübü seven 1 milyon insanı zamanla bulmak zor değil. Çok yüksek bedellerden bahsedilmiyor. Zamanla trend haline gelecek. Parti üyeliği gibidir bu işler. Her sezon forma alan adamın mantığı da aynıdır. Bağıştan bahsedilmiyor burada.
ps. (giriş ücreti 2000 TL, yıllık 100 TL aidat)
sui generis
06.Eylül.2014, 15:50
Şuanki mevcut üyeler ile Aziz Yıldırım'ın bahsettiği 1 milyon üye farklı statüler. 15 bin değil yani şuan Aziz Yıldırım'ın bahsettiği üye sayısı aslında sıfır.
Belirli miktar parayı ödeyen herkes kulübe üye olacak. Ama bu üyelerin seçimlerde vs direkt oy hakkı olmayacak. Bu 1 milyon üye seçimlerde kendilerini temsil etmesi için belirli sayıdaki üyeyi seçecek. Onlar seçimlerde oy kullanacak. Yani bir milyon üye seçileni değil seçmeni seçecek.
Komik olan bir durum yok. Biz yaparız bunu, birkaç yıla kalmaz siz de yaparsınız :)
Cengo
06.Eylül.2014, 16:08
Şuanki mevcut üyeler ile Aziz Yıldırım'ın bahsettiği 1 milyon üye farklı statüler. 15 bin değil yani şuan Aziz Yıldırım'ın bahsettiği üye sayısı aslında sıfır.
Belirli miktar parayı ödeyen herkes kulübe üye olacak. Ama bu üyelerin seçimlerde vs direkt oy hakkı olmayacak. Bu 1 milyon üye seçimlerde kendilerini temsil etmesi için belirli sayıdaki üyeyi seçecek. Onlar seçimlerde oy kullanacak. Yani bir milyon üye seçileni değil seçmeni seçecek.
Komik olan bir durum yok. Biz yaparız bunu, birkaç yıla kalmaz siz de yaparsınız :)
2 tip üyelik var. 10 bin TL ödeyerek üye olanlar doğrudan seçimde oy kullanabilecek. 2 bin TL ile üye olanlar bölgesindeki seçmen olacak delegeyi seçecek (toplam 10 bin yeni delege olacak bu seçimler ile). İleride yapılması beklenen değişiklik, belirli bir süreyi geçen üyenin doğrudan oy kullanma hakkı kazanması.
Sekopej
06.Eylül.2014, 18:57
FB Kart sayısını dikkate alın, o zaman 1 milyon komik mi geliyor görürsünüz, ulaşması zor bir hedef değil, sadece mevcut delegelerin haklarıyla yenilerin uyumu için tüzükte adil bir değişiklik şart, kimse mağdur olmamalı.
erdem344
06.Eylül.2014, 19:16
2 yıl mı en fazla 1 yılda 1 milyon olur
Her forma alana bir tane kakalasan tamam işte :D
Seçkinn
06.Eylül.2014, 19:47
Genel kurulu üyeliğiyse bahsedilen o sayı çok zor. Ben kulübe normal üye diye biliyorum.
Bir kaç yıl önce ekonomik durumum o zamanlar iyi olduğundan genel kurul üyeliği için uğraştım. 2 referans isteniyor hali hazırda genel kurul üyesi olan. Beni iyi tanıyan bir kişi vardı, ikinci kişiyi de o buldu. Yalnız kulüp ikinci kişinin beni iyi tanımadığını bir şekilde çözdü ve başvuruyu reddetti. Kast edilen üye tipi o olsa sanırım her parayı vereni alırlar.
europeanconquer
06.Eylül.2014, 22:05
Cengiz abi ben Melo hakkındaki açıklamalarından bahsettim.
Night_Mare17
07.Eylül.2014, 01:25
Arkadaşlar komik olan 1 Milyon üyeye yaklaşmış gibi söylemesi daha 15 bin oysa ki. Hedefimiz 1 milyon dese kimse sesini çıkarmaz.
Cengo
07.Eylül.2014, 01:30
Arkadaşlar komik olan 1 Milyon üyeye yaklaşmış gibi söylemesi daha 15 bin oysa ki. Hedefimiz 1 milyon dese kimse sesini çıkarmaz.
Siz yanlış anlamışsınız belli ki.
Night_Mare17
07.Eylül.2014, 01:37
Siz yanlış anlamışsınız belli ki.
Ahmet Hakan'ın sorusundan sonra Aziz yıldırımın söylediği cevapla oluşan bir tebessüm geliyor da.
Cengo
07.Eylül.2014, 01:44
Ahmet Hakan'ın sorusundan sonra Aziz yıldırımın söylediği cevapla oluşan bir tebessüm geliyor da.
Demek ki daha önce söylediklerini hiç okumamışsınız.
1 milyon rakamına ulaşmak için 5 yıllık bir proje olacak muhtemelen. Biz göremeyeceğiz ama önemli değil dedi daha önce.
Siz dalga geçmek için sözde bir bahane arıyorsunuz belli ki.
E.Cartman
07.Eylül.2014, 01:46
Demek ki daha önce söylediklerini hiç okumamışsınız.
1 milyon rakamına ulaşmak için 5 yıllık bir proje olacak muhtemelen. Biz göremeyeceğiz ama önemli değil dedi daha önce.
Siz dalga geçmek için sözde bir bahane arıyorsunuz belli ki.
Abi 5 yıllık süreç falan geç bunları laf komik işte. Lafın komik olmasının nedeni hedef değil söylenişi. Daha 15 bin üyen varken 1 milyona yaklaştık dersen insanları güldürürsün bu kadar basit.
Cengo
07.Eylül.2014, 01:50
Abi 5 yıllık süreç falan geç bunları laf komik işte. Lafın komik olmasının nedeni hedef değil söylenişi. Daha 15 bin üyen varken 1 milyona yaklaştık dersen insanları güldürürsün bu kadar basit.
Komik olan bir şey yok ortada. 1 milyon yaklaştık derken daha alım süreci bile başlamamış olması apaçık niyeti gösteriyor. Bahane arıyorsunuz. Hedefe yaklaşmış olmak için gerekli olan ilk adımı atmaktır. Gerisi sonra deneyim kazanarak zamanla halledilir.
Buraya bir çok Ünal Aysal potu koyarım. Sonrası çok karışır. Bahane aramayalım. Niyetinizi göremeyecek kadar kör olduğumu sanmıyorum.
sui generis
07.Eylül.2014, 04:07
Özgür bahsettiği üye alımı yok henüz. Sıfır yani 15 bin değil. Evet Fenerbahçe cok yaklaştı. Mesela yavaş yavaş illerdeki dernekler Fenerbahçe'nin birer şubesi oluyor. Kulubün resmi yerleri haline geliyor. Üye alımları oradan yapılacak. Dün Antalya fenerbahçeliler derneği şube haline geldi. Bundan önemlisi tüzük değişti. Önlerinde bir engel kalmadı. O yüzden fenerbahce 1 milyon üyeye cok yakın.
byariff
07.Eylül.2014, 14:10
ben biraktim tartismayi sizde birakin. gsliler :D
Sekopej
07.Eylül.2014, 16:51
Tartışılacak bir durum yok aslında, sadece anlamak işinize gelmiyor. gsliler
Daha önce belirttim, FB Kart alır gibi yapmak istiyor Aziz Yıldırım üyeliği ama işte bu tzüğü değiştirecek olan da o 15.000 üye. Onlar da kendi statülerini kaybetmek istemiyorlar çünkü bu sistem devreye girdiğinde ödenecek para, şu anda ödenen paradan hayli az olacak. Diğer yandan seçimler kısmı var, bunların hem yasalara hem de tüzüğe uygun şekilde, adil şekilde düzenlenmesi.
Yani yeni bir tüzükle yeni bir üyelik sistemiyle hedef 1 milyon üyeli bir kulüp olmak, yukarıda yazılmıştı, siyasi partiler gibi bir nevi.
300.000'den fazla FB Kart üyesi var, 1.000.000 olabilir mi, bu bir hedeftir, bir iddiadır bekleyip görmek lazım. 15.000 diyerek gülmeye gerek yok, mevcut sistem ayrı, düşünülen sistem ayrı çünkü.
Corpus
07.Eylül.2014, 17:17
Yahu adam anlatırken hata yapmış, konuyu ayrıntılı bilmeyen ve adamın beynindekileri okuyamayan birine de komik gelmiş. Genel olarak da gülenler olmuş konuya. Siz ayrıntılı olarak konuyu bildiğiniz için haklısınız, size komik gelmemiş olabilir.
Seçkinn
07.Eylül.2014, 18:08
Egemen'in kesin bir dönüş tarihi var mı yoksa sakatlığın ucu açık mı biliyor musunuz?
eng1n
07.Eylül.2014, 18:38
Egemen'in kesin bir dönüş tarihi var mı yoksa sakatlığın ucu açık mı biliyor musunuz?
Egemen daha uzun süre yok ya Beşiktaş maçında düzelir diye okumuştum bir yerde Beşiktaş maçı kasımda.
himone
07.Eylül.2014, 18:47
Ekim ayında takımla birlikte çalışmalara başlayacakmış, hazır olması da Kasım ayını bulur galiba. Üstüne maç eksiğini de düşünürsek bence 2. yarıdan önce düzgün bir Egemen beklemeyin. Hatta sakatlığının çok ciddi olması ve yaşını göz önüne alınca sanki artık Egemen takıma fazla katkı veremez gibi geliyor bana. Umarım yanılırım.
Seçkinn
07.Eylül.2014, 19:02
Durum vahim yani. Devre arasında takviye şart oraya. Aslında çoktan bir yerli stoper bakılması lazımdı. Umuyorum planlaması yapılıyordur.
BleedingMoon
07.Eylül.2014, 19:30
stoper bölgesi selçuk'a kalacak diye endişeleniyorum :D
nerazzuri
07.Eylül.2014, 19:37
en kötü topal oynar stoperde. endişeye gerek yok.
kadlec'de var. lig için yeterli. çok çok zor durumda kalırsak serdar bile forma şansı bulabilir.
nedense endişelenmediğim tek mevkii stoper.
Seçkinn
07.Eylül.2014, 19:55
çok çok zor durumda kalırsak serdar bile forma şansı bulabilir.
Serdar'ı tamamen unutmuşuz, kaç ay oldu en son formayı giyeli :)
Yinede bir sonraki sezon için yerli stoper bakılmalı derim.
himone
07.Eylül.2014, 20:29
Bence yerli değil tam tersi yabancı stoper almalıyız, tabi önce Alves ve Kadlec gönderilmeli. Alves geçen sene de yediğimiz gollerin çoğunda hatalıydı, çok basit pozisyon hataları yapıyor ve çok saçma kartlar görme ihtimali de yüksek. Kadlec ne kadar profesyonel olsa da olmuyor, 2 pozisyon için de yetersiz(adlığı paraya göre değerlendiriyorum). Bu 2 oyuncuyu gönderip 2 tane birden yabancı stoper almalıyız, Avrupa'da mevcut stoperlerimizle çok sıkıntı yaşarız. Yerli stoper olarak ben transfere karşıyım, Bekir bence olabilecek en iyi yedek stoper, Egemen de sağlıklı olursa çok iyi oynayabilir ve Topal gibi gerektiğinde görev verilebilecek bir oyuncumuz da var. Serdar'ı bence hiç düşünmeyin artık bizim yedeğimiz bile olamaz.
Seneye bir tane sağlam yabancı stoper ve hem Topal'ı hem de defansı yedekleyebilecek bir yabancı alınmalı. Ben kaliteli yerli olduğuna inanmıyorum, bir tek Ömer Toprak var o da alınabilecek bir oyuncu değil.
Seçkinn
07.Eylül.2014, 21:03
Yabancı benimde tercihim olur ama kısıtlama var sonuçta. Dediğin gibi Alves yada Kadlec ayrılmalı bir şekilde.
Gerçi Kuyt'da belki ayrılır bu sezonun sonunda ama o zamanda 3 yabancı stoper bulundurmak bana göre fazla lüks. Orta sahaya iyi bir yabancı gerektiğini düşünüyorum zaten Avrupa için.
İşin özü eninde sonunda Türk stoper şart diyorum. Yada Serdar'da Bekir seviyesine ulaşmalı.
nerazzuri
10.Eylül.2014, 19:04
caner trabzonspor maçında forma giyemeyecekmiş.
ForsakeN
10.Eylül.2014, 19:29
Kotu oldu, en iyi hucumcumuz solbekimiz Canerdi
Falcao9
10.Eylül.2014, 19:35
Bruno Alves oynayacak mı? Ben onu çok merak ediyorum.
himone
10.Eylül.2014, 20:55
Alves de olmayacak büyük ihtimalle, savunmamız büyük sıkıntı olacak. Bununla birlikte hücum performansımız da düşecek. Bizim için büyük sınav, hocanın yerinde olsam kapanır direk kontraya oynarım, bu kadar eksikle beraberlik te çok iyi.
Cengo
10.Eylül.2014, 20:59
Bruno Alves oynayabilir istenirse.
himone
11.Eylül.2014, 00:16
Meireles de sakatlanmış 2 hafta yok. Neden şaşırmadım acaba.
nerazzuri
11.Eylül.2014, 00:27
o zaman kadlec sola geçer. hasan ali oynamaz zannetmiyorum.
topal-bekir stoper, önlerinde selçuk oynar.
Cengo
11.Eylül.2014, 00:30
Solda Hasan Ali oynar. Fantaziye girmeyelim. Caner'in oynama ihtimali olabilirmiş. Kırık, çatlak yok. Maç gününü beklemek lazım.
Mert, Hasan Ali - Alves - Bekir - Gökhan, Topal, Emre - Diego, Sow - Emenike - Kuyt
ReaList
11.Eylül.2014, 01:23
Caner ve Volkan'ın olmaması iyi, Emre de olmasaydı keşke. Bunlar kart potansiyeli yüksek oyuncular, diğer senelere nazaran daha fazla saha içi baskısı hissedeceğimiz bir maç olacak. Oyuncuların üzerinde yük daha fazla olacak. Saydığım üç adam da kart görme potansiyeli oldukça açık oyuncular.
Ben özellikle Diego'nun 11 başlayıp başlamayacağını merak ediyorum
Seçkinn
11.Eylül.2014, 02:02
Hazır Meireles yokken başlar bence ilk 11de. Caner'in olmaması can sıkıcı. Hasan Ali en son ne zaman resmi maça çıktı onu bile hatırlamıyorum artık. Zor geçecek maç o kesin, ben yinede kazanacağımızı düşünüyorum. En azından kaybetmeyiz. Rakipte hazır değil, onlarında sakatları var. İsmail Kartal için esas sınavlardan biridir bu maç.
sananes
11.Eylül.2014, 10:03
Alper'e ne oldu? Adamın adı bile anılmıyor artık. Ben olsam Alves oynuyorsa eğer Kadlec'i solda oynatır, sow veya emenike'den birini kesip Alper'i de sola atardım.
Cengo
13.Eylül.2014, 23:55
Sow'un kiloları sorun olmasa bari. Hiç hoşuma gitmiyor.
https://pbs.twimg.com/media/Bt5j9LTCMAE4Qp2.jpg:large
Seçkinn
14.Eylül.2014, 01:00
Neyle besleniyor yeminle anlamıyorum..
erdem344
25.Eylül.2014, 14:04
155 bin forma satılmış
Seçkinn
26.Eylül.2014, 02:30
Bu hafta deplasmanda puan alması zor takımın. İsmail hoca için ciddi bir sınav olacak. Kaybetmesi muhtemel.
Namzet
26.Eylül.2014, 02:44
Benim gördüğüm Fenerbahçe,Akhisar'a yenilir gibi
Seçkinn
28.Eylül.2014, 22:24
Savunmayı toparlarsa Egemen toparlar. Diğer oyuncular ancak ona yardımcı olur bana göre. Hırsı yeter Egemen'in. O dönmedikçe çok sıkıntı olur savunmada.
Orta saha bu kurguda Emre formsuz yada eksik oldukça hiç bir şey yapamaz. Alper, Emre, Topal dışında hiç bir yerli oyuncu bu takımda olmayı hak etmiyor zaten. Selçuk, Topuz gibi isimlerle sezona başlayıp alternatif yerli oyuncu almayan yönetime helal olsun. Ne demişti Aziz amca; Erkan Zengin'i istedi Ersun, almadım. Aferin, böyle devam :)
Forvet hattında Kuyt artık çok yaşlandı, adam zaten DK yorgunu form tutsa bile geç tutacaktır. Sow fit değil, hazır değil ben olsam bu sezon başında satardım. Emenike bu takımın forveti değil ama elindeki tek forvet bence. Taraftar kavgası onunda ipini çekti. Webo sonradan girince iyi adam ama 11de başlayınca öyle oynayamıyor, bunu daha öncede gördük. Yerli bir forvet almayan yönetim otursun derdine yansın.
Yine söylüyorum İsmail Kartal iyi adam hoş adam düzgün adam ama oturduğu koltuk bu vasıflarla idare edilebilecek bir yer değil. Devreyi görürse büyük başarıdır.
mwaru
28.Eylül.2014, 22:31
http://www.kadronukur.com/uploads/squads/1599046d09-15685.png (http://www.kadronukur.com/squads/view/1599046d09-15685.html)
Bizim acilen bu dizilişle oynamamız gerekiyor. Öndeki 3'lü yürüdüğü için takım resmen tek noktada birikiyor 4-4-2 ile daha geniş bi şekilde oynayabiliriz diye düşünüyorum.
europeanconquer
28.Eylül.2014, 22:43
Mert
Gökhan Egemen Alves Hasan Ali(garibim topun şeklini unutmuştur gerçi)
Alper Emre
Kuyt Diego Caner
Sow
İlk 11'i ile oynatırım ben olsam ama Fenerbahçe o kadar değişik oynuyor ki yıllardır böyle bir 11 çıkartması imkansız herhangi bir menajerin.
attirson
28.Eylül.2014, 23:07
Mert
Gökhan Egemen Alves Hasan Ali(garibim topun şeklini unutmuştur gerçi)
Alper Emre
Kuyt Diego Caner
Sow
İlk 11'i ile oynatırım ben olsam ama Fenerbahçe o kadar değişik oynuyor ki yıllardır böyle bir 11 çıkartması imkansız herhangi bir menajerin.
Mehmet Topal bu takımın en önemli oyuncusu en son kesik yiyecek adam bence.
europeanconquer
28.Eylül.2014, 23:13
Mehmet Topal bu takımın en önemli oyuncusu en son kesik yiyecek adam bence.
Mehmet Topal 4-5-1 de oynayabilecek bir oyuncu 4-2-3-1 ona yaramaz,en fazla stoper oynar.
Seçkinn
29.Eylül.2014, 01:47
Topalsız olmaz takım. Mutlaka oynamalı.
Bu arada basın toplantısı yakındır. Başkan çıkıp veryasın edecektir. Herkes FB'yi kötülüyor, o formsuz bu formsuz diyorlar, İsmail hocayı karalıyorlar vb laflar edecektir. Bu takım şampiyon takım ve söylüyorum yine şampiyon olacağız diyecektir. Yıllardır desteklerim, pek çok konuda halen desteğime sahip ancak bu sefer takım konusunda fena yanılıyor.
mwaru
29.Eylül.2014, 02:55
Valla form durumuna göre kadro kurmak aslında en mantıklısı biraz önce verdiğim 4-4-2 diziliş gayet sağlıklı olabilir fakat uzun süredir 3'lü ortasaha ile oynadığımız için değişmez bu. 4-2-3-1 oynayıp kanatlarda Alper ve Kuyt kullanılmalı öndeki de Webo olmalı.
ForCimbom
29.Eylül.2014, 02:58
https://pbs.twimg.com/media/Bt5j9LTCMAE4Qp2.jpg:large
abi adam palazlanmış resmen iyi yakalamışsın :)
sui generis
29.Eylül.2014, 11:32
Takımın her şeyi Emre olmuş. O olmadan olmuyor. Diego'yu dün beğenmeyenlere de şaşırıyorum. Adama ayak uyduran kimse yok. Hepsi alışmışlar ver Caner'e orta açsın takımda oyun kurucu olduğunun bile farkında değiller. Teknik direktör ne kadar kötü olursa olsun topal Emre(meireles) Diego üçlüsü bu ligi alt üst eder.
sananes
29.Eylül.2014, 14:36
Alper çizgi oyuncusu çizgi. göbekte oynatarak hem çocuğa hem takıma zarar veriliyor. Sow ve böyle oynayacaksa Kuyt 18'e zor girmeliler ama her hafta 11'deler. Emenike'den Sow çok daha zararlı.
ReaList
29.Eylül.2014, 15:17
Takımın her şeyi Emre olmuş. O olmadan olmuyor. Diego'yu dün beğenmeyenlere de şaşırıyorum. Adama ayak uyduran kimse yok. Hepsi alışmışlar ver Caner'e orta açsın takımda oyun kurucu olduğunun bile farkında değiller. Teknik direktör ne kadar kötü olursa olsun topal Emre(meireles) Diego üçlüsü bu ligi alt üst eder.
İsim olarak edebilirler ama futbol isimlerle oynanmıyor. Bu isimleri koordine edecek, iyi hazırlayacak, disipline edip, diri tutacak bir teknik heyet gerekiyor. Maalesef Fenerbahçe'de olmayan şey bu.
Disiplinsizlik, Vurdumduymazlık, Aşırı Amatörlük tavan seviyede. Yahu sen takımın başına teknik direktör getirip "Efendim teknik direktörün şampiyonlukta payı yoktur" dersen bırak taraftarı, kendi elinin altındaki oyuncu o adama saygı duyar mı? Kukla niyetine oraya dikilen adama hangi futbolcusu saygı duyar?
Ki duymuyorlar zaten. Bir tane Fenerbahçe futbolcunun kendi hocasına saygısı yoktur. Amatörde de olsa biz de futbolculuk yaptık senelerce. Takımı yöneten nice adam geldi. Kendimden bilirim, ciddiyeti olmayan adama lakayık tavır içinde olurdum rahat takılırdım ama ciddi bir hoca takımın başındaysa idmanda bile ayağım titrerdi. İşte bizde olmayan bu.
Son olarak 1-2 hafta sonra sözde disipline etme adına bir kaç yıldız ! oyuncu kadro dışı kalacak göreceksiniz.
E.Cartman
29.Eylül.2014, 15:31
Tam izlemedim maçı ama bizim Sneijder'le yaşadığımız sorunun bi benzerini Fenerbahçe Diego'yla yaşıyor gibi geldi. Diego'ya ayak uyduramıyor takım böyle olunca da Diego da sıradanlaşıyor.
Cengo
29.Eylül.2014, 17:01
Tam izlemedim maçı ama bizim Sneijder'le yaşadığımız sorunun bi benzerini Fenerbahçe Diego'yla yaşıyor gibi geldi. Diego'ya ayak uyduramıyor takım böyle olunca da Diego da sıradanlaşıyor.
Dediğin gibi ileri üçlü hücum hattı ayak uyduramadı Diego'ya. Yoksa ben memnunum dünkü oyunundan. Alper de dibinden ayrılmadı. Emre bile olsa çok farkederdi oyun. Sneijder'da savunmada alanı doldurmak, yardımlaşmak diye bir alışkanlık hiç yok ama Diego neredeyse Emre'nin doldurduğu alanın da gerisine gelip Topal'a yaklaştı sürekli. Emre ve Meireles'in katılması, Sow ve Emenike'nin fiziksel seviyelerinin yükselmesi ile takım geçen seneki ritmini bulur. Dünkü oyunda Fenerbahçe'deki problem, savunmanın orta sahaya çıkmasına rağmen ileri üçlü hücum hattının önde hiç pres yapamasından kaynaklı oyununu 2 ile 3. bölge arasındaki dar alana sıkıştırmasıydı. Öyle olunca üretkenlik de azalıyor.
Seçkinn
29.Eylül.2014, 17:23
Öndeki üçlünün bu tip formsuzluk durumları için alternatif oluşturulmaması çok stratejik bir hatadır. İster farklı bir oyun planına dönerek ister başka oyuncularla kadroyu güçlendirerek bu açık kapatılmalıydı.Dünkü maça üç ön oyuncuyla değil tek oyuncuyla çıkıp orta alanı kalabalık tutarak öncelikle 1 puanı garantilemeye bakardım ben olsam.
Büyük takım olmak iyi oynayan bir ekiple deplasmanda karşılaşırken ben oyun planımdan vazgeçmem deme özgürlüğünü vermez kimseye. Son bir kaç yıldır büyük takımların en büyük sorununun deplasmanlarda kaybedilen puanlar olduğu bir ligde içeride dışarıda aynı taktikle oynamaya devam etmek hiç doğru değil. Takımınız süper formda olsa bu duruma katlanırsınız ancak böyle formsuz dönemlerde katlanacağınız tek şey kendi takımınızın rezil oyunu olur.
Önemli bir nokta; dün Emenike'nin oyuna girmesi kocaman bir eksidir İsmail Kartal için. Bir hafta önce taraftar problemi nedeniyle oyundan aldığınız, bu hafta yedek çıkardığınız oyuncuyu takım sahada bir varlık gösteremeyince oyuna almak bütün ipleri oyuncuya vermek demektir. Size bir faydası da olmaz, uzun vadede ciddi sıkıntılara sebebiyet verir. Maalesef bunları ilerleyen zamanlarda göreceğiz gibi duruyor.
sananes
29.Eylül.2014, 18:01
Ben dün Diego'yu oynadığı oyunla değil ama yansıttığı görüntüyle çok beğendim. Adam inanılmaz istekliydi ve sempatik birisi sadece futbolu düşünüyor. itiraz vs. hiç yok. Önündeki faydasız 3'lü yüzünden istatistik yapamadığını düşünüyorum.
bunun yanında ligimizle alakalı beni rahatsız eden bir durum var. dün zokora 10'dan fazla faul yapmıştır herhalde, bir kaç hafta önce Salih Dursun keza öyle. bu adamlar kartsız tamamladılar maçı. Hiç sert faul de yapmadılar evet ama sürekli faul yapıp oyunu bozdular. Bunun taktiksel bir kötü niyet olduğu çok açık. Hakemlerin 1-2-3 diye saymalarını özledim :)
sui generis
29.Eylül.2014, 20:12
Bence dün Sow varken Emenikenin kesilmesi de hatalıydı. Emenike her ne kadar taraftarla tartışmış olsa da Sow varken Emenike'yi kesmek yanlıştı.
Bana kalırsa Merkezde Kuyt sağda Emenike oynamalı. Kuyt orta açan değil de orta açılan isim olmalı. Ceza sahası içinde ona ihtiyacımız var.
Walter Sakana
30.Eylül.2014, 21:26
edit......
Kaka Leite
01.Ekim.2014, 00:50
Bence dün Sow varken Emenikenin kesilmesi de hatalıydı. Emenike her ne kadar taraftarla tartışmış olsa da Sow varken Emenike'yi kesmek yanlıştı.
Bana kalırsa Merkezde Kuyt sağda Emenike oynamalı. Kuyt orta açan değil de orta açılan isim olmalı. Ceza sahası içinde ona ihtiyacımız var.
İmzamı atarım.
Kuyt'ın topla çok oynamaması gerekiyor. İlerde o presi, rakip stoperlere zorluklar çıkartır. Kuyt'ın ceza sahasında topla oyunu bana göre daha etkili.
Kafa olarak da Emenike ve Sow'dan çok daha iyi. Caner'in ortalarına bana göre Kuyt gerekiyor ama Webo - Sow - Emenike üçlüsünü denemekten başka bir şey yapmıyor hocamız.
Seçkinn
01.Ekim.2014, 18:57
Caner'in isabetsiz ortalarını kimsenin orta yapmamasına tercih ederim. Birde bu ortaların isabet oranını değerlendirirken forvet hattının mal gibi durup hiç hamle yapmamasını da hesaba katmak lazım. Gökhan'ın da kendini bir an önce toparlaması lazım. Bu haftaki açıklamaları sonrasında iyice hırslandığını düşünüyorum. Hızlı şekilde yükselecektir. Meireles'in iyileşmesi güzel haber, umarım aklı futbol oynamaktadır.
Nedvedmania
08.Ekim.2014, 11:37
Emre Belözoğlu'nun ırkçılık yaptığı mahkeme tarafından resmen kabul edildi.
Önder HOCA
13.Ekim.2014, 19:19
webo gs maçında yok beyler
annesini kaybetmiş allah rahmet eylesin
ForsakeN
13.Ekim.2014, 19:33
Sow da yokmus buyuk ihtimal. Milli macta sakatlanmis
himone
13.Ekim.2014, 20:17
Takım çıkaracak adam kalmadı ama ben bol orta sahalı taktiğin daha iyi olacağına inanıyorum. Temennim Diego sola geçer ve Topal, Emre, Meireles(Alper) orta sahası ile oynarız.
Seçkinn
13.Ekim.2014, 22:24
webo gs maçında yok beyler
annesini kaybetmiş allah rahmet eylesin
Allah sabır versin, çok zor tabii. İnsan üzülüyor ama bugün pazartesi maç hafta sonu, izinli olacaksa doğru bulmuyorum. Tabii ki içerisinde bulunduğu hal ruh durumu önemli ama bu iş devam etmeyi gerektirir.
attirson
13.Ekim.2014, 22:25
Derbi tam bir kör dövüsü olacak.Her sonuca acık.İki takımda güven vermiyor.3-0 yensekte sasırmam yenilsekte sasırmam.
Önder HOCA
13.Ekim.2014, 22:26
Allah sabır versin, çok zor tabii. İnsan üzülüyor ama bugün pazartesi maç hafta sonu, izinli olacaksa doğru bulmuyorum. Tabii ki içerisinde bulunduğu hal ruh durumu önemli ama bu iş devam etmeyi gerektirir.
bende gs maçında yok derken kafa olarak kendini veremeyeceğinden oynatmazlar diye düşünüyorum
sui generis
13.Ekim.2014, 22:35
Webo oynayamayacaksa Kuyt forvet Emenike sağda Alper solda oynasın.
davidvilla
13.Ekim.2014, 23:15
Yanal-terim olsa super mac olurdu. Bu haliyle berbat bir mac olur
ForsakeN
14.Ekim.2014, 11:37
Kadro eksiklere rağmen güzel ve dengeli hala. Ben GS maçından galibiyet alabileceğimizi düşünüyorum
Mert/Volkan
Gökhan
Alves/Kadlec
Bekir
Caner
Topal
Meireles
Emre/Diego
Alper
Kuyt
Emenike
gaztenin birinde orta saha Selçuk-Topal-Emre olacak yazıyordu. :( bu orta saha çıkma ihtimali de çok yüksek.
ReaList
14.Ekim.2014, 16:48
Mehmet Topal bana göre Milli Maçlarda stoperde fena işler çıkarmadı. Zaten Galatasaray'da Topal'ı zorlayabilecek üst düzey bir Santrafor da yok. Bekir ve Egemen'in yokluğunda ve yabancı kontenjanını düşünürsek şöyle bir 11 tadından yenmez;
http://i.hizliresim.com/gLrQlN.jpg
Egemen oynayacaktır. Sakatlığı geçti. Sow'un da yetişme ihtimali var. Tam kadro çıkabiliriz.
Volkan
Gökhan
Alves
Egemen
Caner
Topal
Emre
Diego
Kuyt
Sow
Emenike
himone
15.Ekim.2014, 19:42
Egemen oynayacaktır. Sakatlığı geçti. Sow'un da yetişme ihtimali var. Tam kadro çıkabiliriz.
Volkan
Gökhan
Alves
Egemen
Caner
Topal
Emre
Diego
Kuyt
Sow
Emenike
Tabi ya, iyileşti diye 6 aydır top oynamayan adamı GS maçında ilk 11'e yazalım maç sonunda da eğleniriz.
Volkan
Gökhan
Alves
Kadlec
Caner
Topal
Emre
Alper
Diego
Kuyt
Emenike
Şeklinde çıkacağımızı düşünüyorum. Bekir cezalı olmasaydı Meireles kesin oynardı ama Bekir yamuk yaptı. Olur da (Allah korusun) Topal stoper oynarsa orada kesin Selçuk oynar, o yüzden Serdar Kesimal bile oynasa daha iyi.
sui generis
15.Ekim.2014, 19:56
Topal'ın stoperde oynaması stoper bölgesinde olumsuz bir etki yaratmaz ama orta saha Topalsız olmaz.
nerazzuri
16.Ekim.2014, 01:53
topal'sız orta saha olmaz. hele bir de galatasaray deplasmanında.
gökhan-alves-egemen(kadlec)-caner
topal
diego-emre
kuyt-sow(alper)
emenike
0-0, 1-1'lik bir sonuç çıkar bana göre bu derbiden tahminimce.
Lord Black
16.Ekim.2014, 02:01
Sow düz koşu yapıyormuş, zaten formsuzdu bir de üstüne sakatlık geldi. İlk 11de olmayacağını düşünüyorum. Egemen ise çok uzun süredir sakat olduğundan aynı şekilde o da olmayacaktır.
Arzu ettiğim 11;
------------Volkan
Gökhan Alves Kadlec H.Ali
------------Topal
------Meireles Emre
Kuyt-----------------------Caner
------------Emenike
Tahmin ettiğim 11;
------------Volkan
Gökhan Alves Kadlec Caner
------------Topal
---------Diego Emre
Kuyt-----------------------Alper
------------Webo
4-2-3-1 in göbeğinde oynamayacaksa eğer Diegonun 4-3-3 ün göbeğinde gerçekten işlevi çok az, özellikle Galatasaray gibi bir deplasmanda..
sarianet
16.Ekim.2014, 02:16
kadro değil ruh lazım bizim futbolcular bu sene farklı geldi bana pek ümitli değilim açıkçası
sananes
16.Ekim.2014, 11:52
Sow umarım yetişemez derbiye. 1-2 Hafta dinlense herkes için daha olumlu olacağa benziyor.
muhtemelen 11'imiz: volkan-GG-bruno-kadlec-caner-topal-emre-meireles-alper-webo-kuyt yapacaktır.
Eğer Sow yetişecek gibi olursa da Meireles'i kesip Alper'i ortaya çeker. Ki bu bizim için hiç iyi olmaz.
bana kalırsa Diego bu maç oynamalı ama hiç zannetmiyorum.
Seçkinn
17.Ekim.2014, 23:43
Çok işini zorlaştıracak bir durum yok bence İsmail Kartal'ın. Basın elde malzeme olmadığı için yazıp çizip duruyor. Bence en az çarşamba gününden bu yana 9 kişi kafasında nettir hocanın.
Egemen'in iyileşmesi sevindirici. Bu maçta oynar mı bilmiyorum ama bana da biraz erken gibi geliyor. Yapacak bir şey yok Kadlec'e teslim forma. Yanında da Alves olunca gol yiyeceğimiz garantileniyor.
ForsakeN
18.Ekim.2014, 23:15
Artık kadroda revizyona gitmek gerekiyor
Volkan - Alves - Emenike
Bu arkadaşların bi kaç hafta kesik yemeleri gerekiyor.
Emre de artık 11 oyuncusu olarak yazılmasın bence. Güven vermiyor. Önümüzdeki hafta içerde şöyle çıkalım, orta sahada pas oyunu oynayacaksak bu oyuncular daha yatkın.
http://www.footballuser.com/formations/2014/10/1131315_Fenerbahce_SK.jpg
himone
18.Ekim.2014, 23:36
Ben oraya Webo'yu düşünmeden yazarım, bence takımın en kaliteli forveti ve benim gibi düşünen kişi sayısı az değil. Normalde yapılması gereken Sow, Emenike ve Alves'in satılarak yerlerine bir tane stoper, 1 tane kanat ve bir tane Emre alınmalı. Emreli ve Emresiz FB arasında büyük fark var. Diego'nun hangi şartla olursa olsun oynamaması bence doğru değil. Alper de solda iyiydi bugün, eğer orta saha olmayacaksa solda oynamalı.
Mert-Gökhan-Bekir-Kadlec-Caner-Topal-Meireles-Diego-Alper-Kuyt-Webo
bu 11 bence hepsinden daha iyi iş yapar, tabi 3-4 maç sabredilirse. Keşke Emre'ye güvenebilsek ama olmuyor işte.
Seçkinn
19.Ekim.2014, 16:40
Dün Demirkol ntvsporda söyledi aynen katılıyorum; İsmail Kartal'ın basın açıklamaları için mutlaka profesyonel destek alması lazım. Kötü niyetli değil, daha çok heyecanlı. Çok dikkat etmeye çalışıyor söylediklerine, haliyle hatalı sözler sarf ediyor. Atamadı üstünden takımın başına geçmiş olma şokunu. Tabi farklı bir tecrübe teknik direktörlük büyük takımda, mutlaka alışacaktır ama çok yanlış yerlere gidebilecek laflar ediyor. Başı çok ağrır bu şekilde devam ederse.
Egemen dönsün artık, bir şekilde nerede yaptıracaklarsa maç filan yaptırsınlar acil dönsün takıma. Topal başta hepimiz nefes alalım.
ReaList
19.Ekim.2014, 16:54
İsmail Kartal 3 senedir Ligtv'ye konuşuyor bunları ilk kez yapmıyor ki?
Hem Kocaman döneminde hem de Yanal döneminde hem maç önü hem de maç sonu çoğu kez konuşmuştur. Özellikle maç önlerinde bir çok defa onun konuşmasına denk geldiğimi biliyorum. Ne kadar destek alırsa alsın, adam mantelitesinin yansıttığını konuşuyor.
10 kişi kalsa da Fenerbahçe yılmamalı, çekilmemeli, savaşıp, mücadele etmeli ve puan kazanmalı demek cesur bir adamın demecidir, Haddimizi bilerek oynuyoruz açıklaması da bu profilin ürünüdür. Hiçbir destek bu gerçeği değiştiremez.
attirson
19.Ekim.2014, 17:00
Ersun Yanal gecen sezonun basında ''Bu takım şampiyon olacak'' gibi cesur bir acıklama yapmıstı ve benim güvenim orda baslamıstı Ersun Yanal'a.İsmail Kartal'ın ''Haddimizi bilerek oynadık'' açıklamasıyla da ona olan güvenim -zaten yoktu- tamamen bitti.Bu acıklama kulube edilen küfür gibi birşey.
himone
19.Ekim.2014, 19:14
Sene başında İsmail Kartal'a şans verilmesi gerektiğini düşünmüştüm ama 6. haftada fikrim tamamen değişti. Takımı Aziz Yıldırım bile yönetiyor olsa yetersiz bir hoca, hepimizin nefret ettiği korkak düşünceye sahip bir hoca ile bu iş yürümez. Uzun yıllar sonra devre arasında, belki de daha önce, hoca değişikliği yaşadığımız sezon olabilir.
TeNaciOUS MidFieLdeR
19.Ekim.2014, 19:17
ersun yanal kalmis olsaydi; su ana kadar izledigim lig icin konusuyorum, cok net 18 puan almistik.
sananes
19.Ekim.2014, 19:25
Mert-Caner-Egemen-Kadlec(Bekir)-GG-Mehmet Topal-Meireles(Emre)-Diego-Alper-Kuyt-HERHANGİ BİR SİYAHİ FORVET
Artık 4-3-3'ten 4-2-3-1, 4-4-1-1 gibi bir taktiğe geçmemiz gerekiyor.
Önder HOCA
19.Ekim.2014, 19:37
meireles bu sezon çok iyi böyle devam ederse ve devre arasında yanına bir adam, bir kanat birde stoper aldıkmı şampiyonuzda ama nerde
Seçkinn
19.Ekim.2014, 20:52
meireles bu sezon çok iyi böyle devam ederse ve devre arasında yanına bir adam, bir kanat birde stoper aldıkmı şampiyonuzda ama nerde
Üç adamı geçtim bir adam alsalar razıyım. Ama dediğin gibi nerde
SacrificeGGTC
19.Ekim.2014, 23:07
Takımdan gitmesi gerekenleri şuan şu dakika yazıyorum. Herhangi bir şekilde bu futbolcuların 1 tanesi dahi, bu takımda yer alırsa Fenerbahçe maçlarını izlemeyeceğim.
Yıllarca saçma sapan, kabiliyetsiz, yaşlı adamlara dökmediğimiz para, vermediğimiz destek kalmadı. Artık buraya kadar benden. Net bir tavır koyuyorum kendimce.
1. Volkan Demirel
2. Bruno Alves
3. Egemen Korkmaz
4. Serdar Kesimal
5. Selçuk Şahin
6. Meireles
7. Emre Belözoğlu
8. Holmen
9. Mehmet Topuz
10. Krasic
11. Dirk Kuyt
12. Emenike
13. Webo
Zaten bunların sözleşmeleri kafadan €22M falan eder, transferde istemiyoruz. Gerekirse, çıkarırsın Recep Niyaz'ı, Beykan Şimşek'i, Hasan Erbey'i, Gökay Iravul'u çağırırsın Stoch'u da, koyarsın kaleye Mert Günok'u delikanlı gibi, çıkar oynarlar. Yeter yahu!
Açıklarsın size 3-4 yıl şampiyonluk yok, yönetim olsun, geçmiş teknik direktörler olsun hiçbiri vizyon ve misyon sahibi değildi. Sezonu kurtarmak için yapılan transferlerle, gün doldurdular. Birbirine naz yapan sevgililer gibi sürekli yönetimle, açıklamalarla ve terbiyesiz yorumlarıyla gazetelerde, sokaklarda nefret söylemleriyle taraftarları böldüler ya da diğer takımların bize olan saygısını yitirmelerine sebep oldular. Yeni gelecek olan teknik adamında söylemesi gerek sadece bu.
Yapması gerekenler; 15-16 kişilik scout ekibiyle, bir kısmı, Türkiye Bölgesel Amatör ligleri de dahil olmak üzere Türkiye'yi karış karış yontucaklar, araştıracaklar. Kalan ekipler, Latin Amerika ve Avrupa'nın 2. sınıf ülkelerinde genç topçuların peşinde koşacaklar. İngiltere, İspanya, İtalya, Hollanda, Almanya yeni ekip için ağır olabilir. O yüzden 2. sınıf ülkeler öncelikli olmalı. Zaten bu ülkelerde yıllardır misyonu olan takımlar kapatıyor bütün topçuları. Arsenal, Barça, Ajax, Juventus, Ath. Madrid, Dortmund say say bitmez.
Tavrım artık bu şekilde, gerekirse takımımı bırakırım. Arsenal taraftarı olarak devam ederim!
Eleştirilere açığım, takip edeceğim burayı bundan sonra, görüşmek üzere...
Universal
19.Ekim.2014, 23:11
Yönetimsel bir değişiklik en doğrusu gibime geliyor. İçimizde heyecan kalmadı.
himone
19.Ekim.2014, 23:29
Oraya 13 tane futbolcu ismi yazmaktansa Aziz Yıldırım yazman yeterli olurdu. Başkan gitmediği sürece ben hoca değişikliği ve transfere karşıyım. Diego gibi bir adam aldık, en önemli maçımızda yedek kulübesinde oturdu daha ne olsun.
sui generis
19.Ekim.2014, 23:55
Yönetim mi teknik ekip mi bilmem ama birinin Volkan'ı ameliyat olmaya zorlaması lazım. Gören de kaleci sıkıntımız var da Volkan ameliyat olmuyor, fedakarlık yapıyor diyecek ! Gitsin olsun ameliyatını da o da rahat etsin biz de.
Takıma gelecek olursak, Alves çok çok iyi bir ceza alması lazım.Performans olarak da Kadlec'in ondan daha iyi olduğunu düşünüyorum. Defans çizgimiz Kadlec yokken hep geri gidiyor. O yüzden bence Kadlec oynamalı. Yanına da Egemen. Egemen gelene kadar Bekir-Alves'ten birini koy işte.
Diego ne yaptı da kesik yedi anlamadım. Adamın dilinden anlayan yok, kabak onun başına patladı. İleri üçlü bu kadar formsuzken Topal-Emre-Meireles-Diego orta sahasını denemeliyiz. Bu 4lü bu lige çok fazla. Kullanabilirsek tabii.
Kuyt lütfen forvet oynasın. Sow ve Emenikeden biri de sağ açık. Alper de kanatlarda önemli bir silah olarak beklesin.
http://www.footballuser.com/formations/2014/10/1131970_Fenerbahce_SK.jpg
SAİT71
20.Ekim.2014, 02:06
Takımdan gitmesi gerekenleri şuan şu dakika yazıyorum. Herhangi bir şekilde bu futbolcuların 1 tanesi dahi, bu takımda yer alırsa Fenerbahçe maçlarını izlemeyeceğim.
Yıllarca saçma sapan, kabiliyetsiz, yaşlı adamlara dökmediğimiz para, vermediğimiz destek kalmadı. Artık buraya kadar benden. Net bir tavır koyuyorum kendimce.
1. Volkan Demirel
2. Bruno Alves
3. Egemen Korkmaz
4. Serdar Kesimal
5. Selçuk Şahin
6. Meireles
7. Emre Belözoğlu
8. Holmen
9. Mehmet Topuz
10. Krasic
11. Dirk Kuyt
12. Emenike
13. Webo
Zaten bunların sözleşmeleri kafadan €22M falan eder, transferde istemiyoruz. Gerekirse, çıkarırsın Recep Niyaz'ı, Beykan Şimşek'i, Hasan Erbey'i, Gökay Iravul'u çağırırsın Stoch'u da, koyarsın kaleye Mert Günok'u delikanlı gibi, çıkar oynarlar. Yeter yahu!
Açıklarsın size 3-4 yıl şampiyonluk yok, yönetim olsun, geçmiş teknik direktörler olsun hiçbiri vizyon ve misyon sahibi değildi. Sezonu kurtarmak için yapılan transferlerle, gün doldurdular. Birbirine naz yapan sevgililer gibi sürekli yönetimle, açıklamalarla ve terbiyesiz yorumlarıyla gazetelerde, sokaklarda nefret söylemleriyle taraftarları böldüler ya da diğer takımların bize olan saygısını yitirmelerine sebep oldular. Yeni gelecek olan teknik adamında söylemesi gerek sadece bu.
Yapması gerekenler; 15-16 kişilik scout ekibiyle, bir kısmı, Türkiye Bölgesel Amatör ligleri de dahil olmak üzere Türkiye'yi karış karış yontucaklar, araştıracaklar. Kalan ekipler, Latin Amerika ve Avrupa'nın 2. sınıf ülkelerinde genç topçuların peşinde koşacaklar. İngiltere, İspanya, İtalya, Hollanda, Almanya yeni ekip için ağır olabilir. O yüzden 2. sınıf ülkeler öncelikli olmalı. Zaten bu ülkelerde yıllardır misyonu olan takımlar kapatıyor bütün topçuları. Arsenal, Barça, Ajax, Juventus, Ath. Madrid, Dortmund say say bitmez.
Tavrım artık bu şekilde, gerekirse takımımı bırakırım. Arsenal taraftarı olarak devam ederim!
Eleştirilere açığım, takip edeceğim burayı bundan sonra, görüşmek üzere...
İlk başta yönetim baştan ayağa değişecek, sonra şu yukarıdaki çöp oyuncuların yerine daha gelecek vadeden dinamik oyuncu grubu oluşturacağız. Ancak yönetim değişmedikçe Real'in kadroyu getir, Aziz yıldırım hepsini futboldan soğutur.
Kaka Leite
21.Ekim.2014, 02:28
Alex'i her zaman bu takımdan görüyorum ve göreceğim o yüzden buraya yazmayı uygun görüyorum.
Dunga'ya baskı yapılıyormuş diyolar önümüzdeki ay oynanacak Brezilya'ya maçı için Alex'i kadroya alsın diye. Emekli olacak ve en büyük isteği bunu Saraçoğlunda yapmak olduğunu biliyorsunuz o yüzden isteniyor alınmasını kadroya.
Aziz beyin tavrı belli olduğundan dolayı umarım bu yol olur.
sarianet
21.Ekim.2014, 02:31
Alex'i her zaman bu takımdan görüyorum ve göreceğim o yüzden buraya yazmayı uygun görüyorum.
Dunga'ya baskı yapılıyormuş diyolar önümüzdeki ay oynanacak Brezilya'ya maçı için Alex'i kadroya alsın diye. Emekli olacak ve en büyük isteği bunu Saraçoğlunda yapmak olduğunu biliyorsunuz o yüzden isteniyor alınmasını kadroya.
Aziz beyin tavrı belli olduğundan dolayı umarım bu yol olur.
inşallah dediğin olur :)
Kaka Leite
21.Ekim.2014, 02:53
http://i.imgur.com/nNN7Gi6.png
Tam olarak olması gereken diziliş ve kadro bence bu.
Volkan'dan her ne olursa olsun bir kerede vazgeçmemeliyiz. Alves son hareketiyle gözümden düştü, kadroya kesinlikle alınmamalı.
Sol bek kısmında bana göre Hasan Ali oynamalı çünkü hevesli, nerede olduğunu farkında olan her oyuncu bizim işimize yarar. Kadlec - Egemen de defansı çok rahat toparlar zaten rotasyon için Bekir de mevcut.
Caner'in orada iyi katkı sağlayacağını düşünüyorum. Meireles ve Topal orta alanı çok rahat toparlayacaktır. Kuyt'a pek bir şey demeye gerek duymuyorum çünkü belli bir standart'ın ne altına çıkıyor, ne de üstüne. Takımdaki en yararlı oyuncu olduğunu düşünüyorum ve aldığı para son kuruşuna kadar helal olsun.
Diego'yu artık daha önde kullanmalıyız. Bu adam kaliteli ama çok geride kullanmaya çalışıyoruz adamı boş yere öldürüyoruz.
Forvetlerin hepsi birbirinden berbat bence o yüzden Kuyt'ı forvete çekip gerekirse sağ tarafta Topuz'u bile kullansak ben onay veririm.
Kuyt o üçlüye bakışla çok daha aktif bir oyuncu. Takımı ileride rahatlatan bir isim o yüzden onu oraya kaydırıp yerine birini koymak mantıklı olabilir.
Bu taktik normalde klasik 4-4-1-1 FM tabiriyle. Topal'ın daha savunma yönünü göstereceği Meireles'in de ileri hat ile bağlantı olacağı bir diziliş bizi rahatlatır diye düşünüyorum.
sarianet
21.Ekim.2014, 03:27
emresiz olmuyor malesef alper de meirales te diego da emrenin verdiğini veremiyor
Kaka Leite
21.Ekim.2014, 03:34
emresiz olmuyor malesef alper de meirales te diego da emrenin verdiğini veremiyor
Emre hiçbir zaman yok ki.
Agresifliği ile her an kırmızı görebilecek potansiyele sahip, saçma sapan anlarda (düz koşu yaparken bile) sakatlanma potansiyeline sahip bir adamın bize verdiği tek şey zarardır.
Emre varken de yok. Topal - Meireles / Diego üçlüsü gayet iyi katkı verir.
sananes
21.Ekim.2014, 10:26
Topal-Meireles-Diego gayet olur ama bu 3'lüden herhangi birinin yerine Alper girerse olmaz. Alper çizgi oyuncusu. Göbek için fazla savruk.
antiochia
21.Ekim.2014, 10:55
Topal-Meireles-Diego gayet olur ama bu 3'lüden herhangi birinin yerine Alper girerse olmaz. Alper çizgi oyuncusu. Göbek için fazla savruk.
Böyle oldu mu Diego vasatın altında kalıyor...
Kaka Leite
21.Ekim.2014, 10:59
Böyle oldu mu Diego vasatın altında kalıyor...
Forvet arkası olarak oynamıyor ki.
Benim dizilişimde bu adam forvete yakın olacak şekilde ayarlı. Şuan resmen MC gibi oynatılıyor o sebeple yararsız kalıyo.
antiochia
21.Ekim.2014, 11:34
Forvet arkası olarak oynamıyor ki.
Benim dizilişimde bu adam forvete yakın olacak şekilde ayarlı. Şuan resmen MC gibi oynatılıyor o sebeple yararsız kalıyo.
Evet Genellikle forvet arkası bir oyuncu..Kanatlar da gerektiğinde içe katederek orta sahayı kalabalık yapabilir, beklere yardım edebilir..Bence uygun kadro..En uçta buna en uygun isim kesinlikle Webo. Alper de kanattan içe katederek oynarsa daha yararlı olacağını düşünüyorum...
SAİT71
21.Ekim.2014, 11:41
http://i.imgur.com/nNN7Gi6.png
Tam olarak olması gereken diziliş ve kadro bence bu.
Volkan'dan her ne olursa olsun bir kerede vazgeçmemeliyiz. Alves son hareketiyle gözümden düştü, kadroya kesinlikle alınmamalı.
Sol bek kısmında bana göre Hasan Ali oynamalı çünkü hevesli, nerede olduğunu farkında olan her oyuncu bizim işimize yarar. Kadlec - Egemen de defansı çok rahat toparlar zaten rotasyon için Bekir de mevcut.
Caner'in orada iyi katkı sağlayacağını düşünüyorum. Meireles ve Topal orta alanı çok rahat toparlayacaktır. Kuyt'a pek bir şey demeye gerek duymuyorum çünkü belli bir standart'ın ne altına çıkıyor, ne de üstüne. Takımdaki en yararlı oyuncu olduğunu düşünüyorum ve aldığı para son kuruşuna kadar helal olsun.
Diego'yu artık daha önde kullanmalıyız. Bu adam kaliteli ama çok geride kullanmaya çalışıyoruz adamı boş yere öldürüyoruz.
Forvetlerin hepsi birbirinden berbat bence o yüzden Kuyt'ı forvete çekip gerekirse sağ tarafta Topuz'u bile kullansak ben onay veririm.
Kuyt o üçlüye bakışla çok daha aktif bir oyuncu. Takımı ileride rahatlatan bir isim o yüzden onu oraya kaydırıp yerine birini koymak mantıklı olabilir.
Bu taktik normalde klasik 4-4-1-1 FM tabiriyle. Topal'ın daha savunma yönünü göstereceği Meireles'in de ileri hat ile bağlantı olacağı bir diziliş bizi rahatlatır diye düşünüyorum.
Aslında Diego'yu sağa çekip yerine Alper'i denesek çok mu etkisiz kalır Alper :)
Kaka Leite
21.Ekim.2014, 11:48
Aslında Diego'yu sağa çekip yerine Alper'i denesek çok mu etkisiz kalır Alper :)
Diego etkisiz kalır bence abi.
Alper'i zaman zaman Caner yerine de koyabiliriz. Alper bu kadroya her türlü girebilir ama elimizde Diego gibi yaratıcı adam varken kullanamıyorsak sorun taktikseldir.
davidvilla
21.Ekim.2014, 12:15
emre geriden oyun kuran , takımın beyni şeklinde bir oyuncu.
diego daha çok forvete yakın son pas, çalım ya da şutla skora etki eden bir oyuncu.
yani demem o ki bu şekilde emre yerine 4231 e geçip diego forvet arkası oynarsa sorun yine çözülmez.
diego'nun emre'nin işini yapması lazım. bu yetenek var mı var. fakat bu yetenekten de öte tarz stil meselesi. diego'yu emreleştirmek gerekir.
ReaList
21.Ekim.2014, 13:21
Ben de kadro kurmak isterdim ama maalesef kurduğum kadro maç içinde değişiyor.
Gol atar atmaz hücumdan bir adam çıkıp Selçuk giriyor, olur da rakip baskın çıkarsa forvetler çıkıp defanslar giriyor. Bu yüzden kadro kurmaktan vazgeçtim ama heveslilerin kadrolarını takip etmek de güzel.
Hayaller ve Acı Gerçekler. En azından sizlerin ki hayal, gerçekler daha öte ikisi de birbirinden farklı ama ben bir şey biliyorum ki her ikisi de aynı:
"Şampiyonlar Ligi" hem hayal hem de yine katılamayacağımız için acı bir gerçek.
Seçkinn
21.Ekim.2014, 14:54
İnsan merak etmeden duramıyor; Ersun hoca kalsa Diego'nun şu anki durumu ne olurdu acaba.
sananes
21.Ekim.2014, 18:00
Amma 3 amma 5 hafta bekler Ersun Hoca'nın elinde parlardı Diego.
Herşeyden bağımsız olarak ise bu hafta kendisi eğer hoca 90 dakika sahada tutarsa büyük oynayacaktır.
Önder HOCA
21.Ekim.2014, 18:19
Amma 3 amma 5 hafta bekler Ersun Hoca'nın elinde parlardı Diego.
Herşeyden bağımsız olarak ise bu hafta kendisi eğer hoca 90 dakika sahada tutarsa büyük oynayacaktır.
valla tek adamla olsa, hocanın önüne sağına soluna kimleri serpiştirceğine bağlı
sananes
22.Ekim.2014, 14:42
Hakan Cinemre diye bir çocuk var takımda stoper. İsmail Hoca biraz cesaretliyse ve kendini taraftarına sevdirmek istiyorsa bu maç stoper eksikliğinde bu çocuğu koyar stopere. Ama ihtimal vermiyorum.
di canio
22.Ekim.2014, 14:50
Kartal şu an kendini camiaya kanıtlama baskısı altında. Hele Galatasaray derbisi de kaybedilmişken bu tür riskler alacağını sanmıyorum. Fenerbahçe geleneğinin dışına çıkarak gençlere uzun bir aradan sonra ilk ve sanırım uzunca bir süre de son olarak en fazla şans veren hoca Aykut Kocaman oldu/olacak.
sananes
22.Ekim.2014, 18:46
İç sahada rakipler doğru düzgün üstümüze bile gelmiyorken ben olsam aynı baskının altında risk alırdım. Risk olarak görmüyorum bile aslında bunu. Bu çocuk Buca'da 30'dan fazla maça çıktı geçen yıl. Orta sahadan stopere adam çekmek benim gözümde esas risk.
di canio
22.Ekim.2014, 20:57
Sana bana göre risk değil; ama hoca oynatır da maç kazanılamazsa hemen hemen herkes o oyuncunun neden oynatıldığını, Topal'ın MT'da stoperde de iyi oynadığını konuşur. Esas olan skor ülkemizde. FM'de olsa 16 yaşındaki çocuğu koyarım ben takıma ama İsmail Kartal'ın yerinde olsam şu an, maç kazandıracağını düşündüğüm en ideal, en tepki çekmeyecek kadrolarla çıkarım maçlara. Takımı geçen sezon Nisan'da şampiyon yapan ve kendisini ülkede fazlasıyla kanıtlamış bir hocayı türlü bahanelerle; takıma o ana kadarki en büyük Avrupa başarısını yaşatmış hocayı ligde şampiyon olamadı diye, takımın son 10 yılındaki en başarılı ve en etkili, tüm başarılarda büyük oranda pay sahibi, takımın (hatta kulübün) son zamanlardaki en büyük efsanesini bacak bacak üstüne attı, tivit mivit diye arkasına teneke bağlayarak kovan bir zihniyet var kulübün başında.
Seçkinn
23.Ekim.2014, 18:57
Topal'ı bir maç daha stoperde izlersem iyice soğuyacağım takımdan. Hadi geçen hafta mecbur kaldı filan gerçi orada da golleri yememizde ki en önemli sebep oldu. Wesley Selçuk'a kalmasaydı Topal o alanları vermezdi bence.
Artık genç mi oynatır yoksa Serdar mı oynar bilemem ama Topal'ı orada görmek istemiyorum. Çıksın oynasın Serdar, antrenman yapıyor herhalde bu adam, 3 eksik varken oynamayacaksa ne zaman oynayacak.
himone
23.Ekim.2014, 19:13
Alves'e 2 maç ceza verilmiş, şaka gibi. Adamlar bize inat yapıyor sanki, tam seviniyoruz belki uzun süre ceza alır diye 2 maç veriliyor. Meireles olayında da aynısı oldu, Emre ile de aynılarını yaşadık Volkanla da. Bize daha fazla zarar veriyor bu cezaların az olması. Bir de Bekir iyi niyetine rağmen 2 maç ceza alırken bu adam nasıl 2 maç alıyor nasıl bir hukuk bu.
SAİT71
23.Ekim.2014, 20:39
En az 4 maç ceza alması lazımdı. Zaten herif kırmızı kart görmüş, sadece karta ceza verilmiş, yaptığı harekete ceza yok.
himone
23.Ekim.2014, 21:49
İsviçre federal mahkemesi başvurumuzu reddetmiş, şimdi nereye başvururuz acaba.
Seçkinn
24.Ekim.2014, 00:05
Kuyt'ı Southampton istiyor deniyor, aslı varsa gönderilmeli. Yenilenme zamanı artık kadro 40'a merdiven dayadı.
Önder HOCA
24.Ekim.2014, 01:13
Kuyt'ı Southampton istiyor deniyor, aslı varsa gönderilmeli. Yenilenme zamanı artık kadro 40'a merdiven dayadı.
katılmıyorum kuyt ı kaça göndericen bedava ee gerek yok o zaman dursun adam 11 oynuyor şuan kuyta gelene kadar alves, emenike, sow var
SAİT71
24.Ekim.2014, 02:19
Avrupa'da başarı isteniyorsa artık Kuyt'a da yol vermek gerek. Yabancı sınırı serbest olsa kalsın ama kısıtlı yabancı ile oynarsak bence artık daha dinamik adamlara ihtiyaç var. Yarın bir gün Münihle ŞL'de felan eşleşirsek aradaki fark anlaşılır.
Önder HOCA
24.Ekim.2014, 02:55
Avrupa'da başarı isteniyorsa artık Kuyt'a da yol vermek gerek. Yabancı sınırı serbest olsa kalsın ama kısıtlı yabancı ile oynarsak bence artık daha dinamik adamlara ihtiyaç var. Yarın bir gün Münihle ŞL'de felan eşleşirsek aradaki fark anlaşılır.
yerine adam akıllı kanat almaya kalksan kasandan 10 milyon çıkar
yaşından dolayı gitsin diyorsanız takımda en çok koşan adam
ayrıca kanımca seneyede (ocaktada olabilir) yabancı sınırı esnetilecek
adam hala hollanda milli takımında banko oynuyor yahu bu kadar iyi bir takım mıyız :)
ReaList
24.Ekim.2014, 02:57
@Önder
Kuyt mı yoksa Gökhan Töre veya Olcay Şahan mı?
Önder HOCA
24.Ekim.2014, 02:59
@Önder
Kuyt mı yoksa Gökhan Töre veya Olcay Şahan mı?
abicim ben kuyt'a süper oyuncu banko her maç oynar demiyorumki kuyt'a gelene kadar takımda bi dünya çöp var
kuyt mı olcay yada gökhanmı dersen;
önce alınık başkan ve hoca
ReaList
24.Ekim.2014, 03:04
abicim ben kuyt'a süper oyuncu banko her maç oynar demiyorumki kuyt'a gelene kadar takımda bi dünya çöp var
Ama alıcıları yok sorun da orda. Şuan senin A2 takımda günde 2 saat düz koşu yapıp yıllık 2.7 milyon € alan oyuncun var. Alıcısı geldi mi affetmeyeceksin yolla gitsin. Öncesi sonrası yok.
Önder HOCA
24.Ekim.2014, 03:09
Ama alıcıları yok sorun da orda. Şuan senin A2 takımda günde 2 saat düz koşu yapıp yıllık 2.7 milyon € alan oyuncun var. Alıcısı geldi mi affetmeyeceksin yolla gitsin. Öncesi sonrası yok.
vileda kafayı karıştımayalım :)
ayrıca takım kötü oynuyor bunun sebebini herkes biliyor önce alınık hoca ve volkan çetesi gitmeli
ReaList
24.Ekim.2014, 03:12
Böyle böyle göndereceksin işte. Kuyt gidecek, başkasının alıcısı çıkacak o gidecek tutmayacaksın elde. Şu takımda Gökhan, Caner, Topal, Alper, Diego dışında vazgeçilmeyecek oyuncu yok. Kimin talibi varsa gönder ve genç kaliteli adamları toplamaya bak.
Önder HOCA
24.Ekim.2014, 03:20
Böyle böyle göndereceksin işte. Kuyt gidecek, başkasının alıcısı çıkacak o gidecek tutmayacaksın elde. Şu takımda Gökhan, Caner, Topal, Alper, Diego dışında vazgeçilmeyecek oyuncu yok. Kimin talibi varsa gönder ve genç kaliteli adamları toplamaya bak.
şuan için erken işte hazarda 2 milyon fazla vermeyen başkanla o yapılanma olmaz.
şimdi gönderse ocakta başka bir vileda kafa alıp gelirler
sananes
24.Ekim.2014, 10:23
Kuyt eskisi gibi en çok koşan oyuncu da olmuyor en azından ilk yarı istatistiklerinde öyle görünüyor. Zaten ikinci yarılarda da oyundan düşüyor artık.
Bizim yeni bir yapılanmaya ihtiyacımız var. Mesela hiç büyük transfer yapmadan 20 milyon euro harcamayı kabul etmeli takım. Zaten yabancı sınırı da kalkıyor 10-12 tane genç çocuk alalım bu paraya.
Zaten öyle veya böyle takımımız 1 seneyi daha götürür, Stoch döner Salih döner bişey olur. Kaldı ki hadi 2 tane de as takıma yap transfer. Kulüp bu kadar harcamayla batmaz.
erdem344
24.Ekim.2014, 11:24
yabancı sınırı kesin kalkıyor mu
himone
24.Ekim.2014, 19:27
Avrupa'da başarıyı isteyen kim, boşverin bu kadro iyi. Bu yönetimle para harcamaya değmez, umarım seneye de sadece 1 tane futbolcu alıp kapatırlar sezonu.
Diğer yandan ben de Kuyt'ın gitmesinden yanayım, ilk geldiği seneki temposu yok. Gökhan Gönül'ü birçok pozisyonda yalnız bırakıyor. Üstelik takımda teknik ve top taşıyacak adam sayısı bu kadar azken Kuyt takıma lüks kaçıyor. Benim düşüncem kanat oyuncusu kaç km koştuğundan ziyade verkaçları ve top sürmesi ile değerlendirilmeli ayrıca ortaları ile. Şuan oyuncuları satmak istesek bence sadece Sow'a 6-7 milyon civarı teklif gelir, diğerlerine teklif bile gelmez. Sow da sözleşmesi düşük olduğu için.
Seçkinn
24.Ekim.2014, 21:56
Kuyt bana göre gönderilmeli derken yaşını hesaba katarak söyledim. Bu yaşta adama talip varsa para vereceklerse tutmanın manası yok. Emekli sandığına döndü iyice takım, gelen burada bırakacak diye bir şart yok.
Hocam; Sow, Emenike, Alves demişsin. Bunlardan gitse gitse Alves gider, oda muhtemelen parasız gider. Diğer ikisi gitmez, en az ikişer sene daha kalırlar. Haklısın Kuyt öncelik değil ama hazır alıcısı varken takımı bir yerlerden yenilemek lazım.
yabancı sınırı kesin kalkıyor mu
Şu an bir şey yok. Kalkması değil zaten arttırılması söz konusu sınırın. Oda devre arasında olabilir deniyor, yok öyle bir şey. En yakın ihtimalle sezon sonunda. Rıdvan Dilmen bir laf söyledi herkes peşinden koşuyor :)
Seçkinn
29.Ekim.2014, 15:59
İsmail Kartal için bir fırsat daha. Bu hafta kazanırsa cepleri krediyle dolacaktır. Oynanan futbol onaylanmasa da derbi galibiyeti elini epey rahatlatır hocanın. Bir kırılma anı bekliyorum oyun açısından. Daha tempolu, daha baskılı bir oyun şu haftalarda gelirse devam edecektir.
Bu hafta için, kırmızı kart ve penaltılar olmadıkça beraberlik olacağını düşünüyorum.
attirson
29.Ekim.2014, 17:35
Bjk'yi yenersek lider olma ihtimalimiz olacak.Bu kadar kötü oyunla hala böyle bir şansımızın olması ligin kalitesizligine baglı.Kolay kolay şampiyonluktan kopmayız.Kadıköy'de zaten forma kazanıyor deplasmanlarda da 3 maçta bir kazansak sampiyon oluruz heralde. :D Bizim kötü oldugumuz sezon sansımıza diger takımlarda kötü.
sui generis
29.Ekim.2014, 18:07
Bence bu sene de şampiyon oluruz İsmail Kartal'a rağmen. Galatasaray zaten çok kötü bir sezon geçiriyor. Tek rakip Beşiktaş gibi. Onların da hala kırılgan bir yapıya sahip olduğunu düşünüyorum.
İsmail Karta için büyük bir şans.
Seçkinn
30.Ekim.2014, 14:24
Bendeki tüm kredisini Beşiktaş'dan daha formdayız diyerek tüketti hoca.
Buradan ayrılmam bir saniye ne demektir arkadaş. Daha yeni geldin. Önümüze bakıyoruz de, çalışıyoruz de, henüz sezon başı de. Yoksa herkes biliyor ayrılmanın bir saniyede olacağını. Aziz Yıldırım'ın belirleyeceği bir saniyede gidersin.
ForsakeN
31.Ekim.2014, 01:22
Sizin icin hoca ne dese kotu yav :n:
Seçkinn
31.Ekim.2014, 17:03
Sizin icin hoca ne dese kotu yav :n:
:) kusura bakmasın ama konuşmayı pek bilmiyor. Biz daha iyi takımız dese eyvallah derim ama form olarak alakası yok.
himone
31.Ekim.2014, 21:05
GS maçından sonra öyle bir pot kırdıki Barcelona maçına çıksa daha iyi takımız der!
sui generis
02.Kasım.2014, 23:07
Tüm deplasman derbilerinden lider olarak çıktık. Artık gönül rahatlığıyla; Biz Şampiyon Olacağız !
Seçkinn
03.Kasım.2014, 00:44
Çok önemli bir virajı kazasız döndük. Takım beklediğimden iyiydi. Bir tek maçın erken koparılmamasını onaylamıyorum ama hocanın galibiyeti koruma isteğini haklı bulduğumdan onuda es geçiyorum. Savunmada eksikler umarım bir an önce döner, Diego adapte edilir form yükselerek devam ederiz.
ReaList
03.Kasım.2014, 01:12
Geçen senenin aynı taktiği, aynı oyuncuları ve aynı oyun anlayışıyla oynayan -Sadece hocaların hücum/garantici zihniyet farkı var- bir takıma göre daha fazlasını ortaya koymamız gerekiyorken yine de lider olmak güzel. Ersun hoca kalsaydı bana göre şampiyonluk geçen seneye göre çok daha erken gelebilirdi. Bu takım İsmail hocayla da şampiyon olur ancak bu ne bu kadro ne de İsmail hoca (katılabilirsek) Avrupa kupalarında 2 maç öteyi göremez, bu bir gerçek. Lig liderliği veya lig performansı yanıltmasın zira Avrupa'da kevgire dönen Galatasaray'la aynı puanda olduğumuz gerçeği ortada.
Seçkinn
03.Kasım.2014, 01:23
Önümüzdeki sezon Avrupa'da olacağımızı varsayarak takımın revizyona gitmesi şart bana göre.
erdem344
03.Kasım.2014, 03:30
İsmail hoca şampiyon yapar bırakır bence
sarianet
03.Kasım.2014, 03:55
Önümüzdeki sezon Avrupa'da olacağımızı varsayarak takımın revizyona gitmesi şart bana göre.
gitmezse zaten Fenerbahçe İH (ihtiyar heyeti) olur külübün adı
Cengo
03.Kasım.2014, 06:20
Sene komple takım da değişecek, hoca da değişecek bence. Zaten Aziz Yıldırım'ın kafasında kesin bir plan vardır. Ersun Hoca kalsa bile yine gidecekti bence, yolu yapılmış oldu.
Seçkinn
03.Kasım.2014, 18:17
Sene komple takım da değişecek, hoca da değişecek bence. Zaten Aziz Yıldırım'ın kafasında kesin bir plan vardır. Ersun Hoca kalsa bile yine gidecekti bence, yolu yapılmış oldu.
Bazı isimleri bu sezonda görmek istemiyordum bende herkes gibi. Selçuk, Topuz, Serdar aklıma gelen ilk isimler. Ancak mali kriterleri göz önünde tutarak bu sezon için revizyon beklemek çok mantıklı değildi. Ancak seneye bu isimlerin yanında Kuyt, Webo, Alves, Kadlec gibi isimlerle de yollar ayrılmalı bana göre. Tabi Avrupa'da başarı isteniyorsa.
ForsakeN
03.Kasım.2014, 18:28
Stoch devre arasi geri alinsin ozledik valla gollerini
SAİT71
03.Kasım.2014, 18:32
Stoch bu takımda çok fark yaratır ama biz illa forvetleri beekleri kanat yapalım elimizdeki kanatı kiralayalım harbi yok böyle bi şey
davidvilla
03.Kasım.2014, 18:35
benim de bir komplo teorim var bununla ilgili.
1.ersun yanal'ın gelişi , avrupa yok sadece ligdesin, ertesi sene de sadece ligde oynayacaksın. lig futbolunun bug'ını bilen ersun yanal ve yaptırım gücünle iki senedir şampiyon olmuş galatasaray karşısında şampiyon olmalıydın oldun.
2. yanal tarzı bir futbolla avrupa'da başarılı olamazsın yaklaşık 60 maçı o tarz bir futbolla geçiremezsin o yüzden yavas yavas bir futbol tarzı bir sistem oturtmalısın o yüzden ismail kartal ile seneye gelecek hocanın doğrultusunda kadro planlaması ve oyun stili hazırlanır (ismail kartal - aykut kocaman benzerligi)
3. aykut kocaman sezon sonu konya'dan ayrılır ve önümüzdeki sezon fener'in başına geçer. şu anda konyaspor ile imzalaması da paslanmasın diye olabilir.
4. ben bundan sonra yapılacak transferlerin veya gönderilenlerin aykut kocaman onayından geçeceğini düşünüyorum.
bu sadece bir komplo teorisi ve kısaca anlattım.
Seçkinn
03.Kasım.2014, 18:44
1.ersun yanal'ın gelişi , avrupa yok sadece ligdesin, ertesi sene de sadece ligde oynayacaksın. lig futbolunun bug'ını bilen ersun yanal ve yaptırım gücünle iki senedir şampiyon olmuş galatasaray karşısında şampiyon olmalıydın oldun.
2. yanal tarzı bir futbolla avrupa'da başarılı olamazsın yaklaşık 60 maçı o tarz bir futbolla geçiremezsin o yüzden yavas yavas bir futbol tarzı bir sistem oturtmalısın o yüzden ismail kartal ile seneye gelecek hocanın doğrultusunda kadro planlaması ve oyun stili hazırlanır (ismail kartal - aykut kocaman benzerligi)
3. aykut kocaman sezon sonu konya'dan ayrılır ve önümüzdeki sezon fener'in başına geçer. şu anda konyaspor ile imzalaması da paslanmasın diye olabilir.
4. ben bundan sonra yapılacak transferlerin veya gönderilenlerin aykut kocaman onayından geçeceğini düşünüyorum.
Böyle komplo teorisine can kurban :) Aykut hoca dönsün ben başka bir şey istemiyorum.
erdem344
03.Kasım.2014, 19:11
Aziz Başkan varken imkansız
Ali Koç başkan
Aykut Kocaman hoca
Volkan Ballı Futbol Şube Sorumlusu
Hasan Çetinkaya İdari Menajer
Gökhan Gönül Kaptan
Mehmet Topal İkinci kaptan
Çok şey mi istedik
1. Aziz Yıldırım ile Aykut Kocaman'ın arası iyi değil.
2. Aziz Yıldırım bu kadar uzun vadeli düşünmez :)
himone
03.Kasım.2014, 22:06
Senden iyi senarist olurmuş aslında. Mantıksız bir komplo teorisi de değil bence.
Ben de hocanın bu sene idareten takımın başına getirildiğine inanıyorum, şampiyon olsun veya olmasın seneye gidecektir. Oyunculardan da 3-4 tane(ilk 11) değişiklik olacağına inanıyorum, özellikle stoper ikilisi ve kanatlarda revizyon olması kaçınılmaz. Ayrıca kulübede bekleyenlerde de bir revizyon olacaktır. Bu takım Avrupa'da yokken bile 60 dakikayı zor götürüyor bir de Allah korusun Avrupa maçlarımız olsaydı şuan rezil durumdaydık.
Herşeye rağmen eğer revizyon takımın mali durumunu bozacaksa olmasın daha iyi. Futbol olarak kötü bir dönemden çıkmak kolay, bir şekilde altından kalkılır. Ama bir de üstüne mali sıkıntı eklenirse işin içinden çıkılmaz bir hal alır durum. Son 3-4 yıldır çok iyi olan mali durumumuz yok oldu, hala kötü değiliz ama eskisi gibi iyi de değiliz. Sırf kaliteli takım kurmak için bir sürü transfere karşıyım. Örneklerini defalarca gördük ve başarılı olana da denk gelmedik. Seneye 2 tane kaliteli stoper 1 tane de kanat oyuncusu alınsa yeterli. Stoch da takıma dönünce gayet iyi bir kadromuz olur bence. Elimizdeki oyunculardan da biraz kazanırsak kaliteli bir orta saha alırız. Değişimi abartmamak lazım. Başarı aniden gelmez, sabırlı ve planlı olmak lazım. Gerekirse seneye Avrupa'da ilk turda elenirsin, ondan sonraki sene 2-3 değişiklik daha yaparsın ve daha başarılı bir takım elde edebilirsin. Tabiki bunların hiçbirisi mevcut yönetimle olmaz, en başta kötü imajımızdan kurtulmamız gerekli. Bunun için de Aziz Yıldırım, Emre Belözoğlu ve Volkan Demirel ile yollar ayrılmalı. Olur mu tabi ki olmaz.
SAİT71
03.Kasım.2014, 22:37
Ben Saranın başkan olmasını istiyorum ornek bir başkan nasıl olur tam tarifi. sporcu birisi abd de eğitim almış kulubu ileriye taşıyack kişi
Cengo
03.Kasım.2014, 22:40
Aykut Kocaman gelecek olsa şimdi gelirdi. Onu boşuna yazmadım. Daha büyük düşün ;)
sarianet
03.Kasım.2014, 23:10
gençlerbirliği ile yaptıklarını unuttunuz sanırım ersun hocanın
Seçkinn
04.Kasım.2014, 19:30
Emre basın toplantısı yapacakmış yarın. Şu olayların dışında kalmayı bir öğrenemedi diyeceğim ama onun içinde çok geç. Artık bir şey yapmasa da bu kadar olayın üstüne zanlı konumuna düşüyor. Kaptanlığın seneye el değiştirmesi gerektiğini düşünüyorum. Oyuncununda talep-kabul etmesi lazım ama Mehmet Topal hak ediyor bence.
Bu arada bu haftaki olaylarla ilgili bir ton şey söyleniyor ama kimse Bilic'te niye koridorda Emre'yi bekliyor ne gereği var demiyor. Futbolu bilen bir insanın oyuncuların oyun esnasında, bitişinde veya değişiklik sırasında çok gergin olabileceğini bilir ve uzak dururdu. Sadece bizim ligle ilgili de değil, çok üst düzey liglerde de oyuncuların kendi hocalarına takım arkadaşlarına bile sert tavırlar sergilediğini gördük daha önce.
SAİT71
04.Kasım.2014, 21:14
Emre'nin yaşı gelmedi mi daha jübilesini yapsa da rahatlasak artık. Biz sadece maçlarımızı konuşmak istiyoruz yahu ne Aziz'i ne Emreyi hiç birisini dinlemek istemiyoruz arkadaş.
sarianet
04.Kasım.2014, 22:27
galatasaray maçında da beşiktaş maçında da emre çıktıktan sonra hucüm anamında varlık gösteremedik emrenin alternatifi takımda yok Diego ve Alper tam olarak emrenin alternatifi değil
bazı futbolcular böyledir yapacak bir şey yok Real Madrid nasıl Pepeyi yollamadıysa biz de emreyi alternatifi bulana kadar kadroda tutmalıyız
ha futbol dışı davranışlarının sebebi yöneticilika cziyetidir. yönetim cezayı kesecek kimse ceza vermeye vermeye emreyi bu hale getirdiler
mwaru
06.Kasım.2014, 12:20
Ne Aykut Kocaman'i Allah askina korkutmayin insani. Zar zor kurtulduk o kanserli futbol anlayisindan ustune Ismail hoca cikti. Umuyorum ismail hoca ya tempoyu artırır ya da istifa eder cunku vallahi Ersun'u ozledik.
nerazzuri
06.Kasım.2014, 20:25
Aykut Kocaman tekrar gelse keşke demeden geçemiyor insan.
İsmail Kartal'a futbolculardan destek var gibi gösteriyorlar ama aslında saygı görmüyor hoca. Tamamen Aziz Yıldırım baskısı ile oynuyorlar. Başkanın istediği şeyde tam olarak buydu zaten Ersun hocayı gönderirken.
Ne Ersun tekrar bize gelir ne başkan bu takımdan gider. Ama şampiyon olursak, ciddi anlamda şov bekliyorum. Tüm Türkiye'ye ve Avrupa'ya gövde gösterisi yapacağını düşünüyorum.
Ciddi paralar harcar bana göre bu yaz şampiyon olursak.
SAİT71
06.Kasım.2014, 20:30
Bana da bu sene şampiyonlar ligine katılırsak baya iyi adamlar alır gibi geliyor, çünkü bu takımla bir halt olmayacağının farkındadır ancak bu politika ancak göz boyama olur. Bu takımın sistemli bir revizyona ihtiyacı var. Buda Aziz Yıldırım ile olacak iş değil. İsterse Messi'yi ronaldoyu aynı anda getirsin bu bizi kurtarmayacaktır.
Seçkinn
06.Kasım.2014, 20:49
Messi ve Ronaldo aynı anda gelirse baya bir kurtarırlar :)
İşin esprisi bir yana bu revizyon neyle olacak durumu var birde. Başkanda her fırsatta söylüyor; artık para yok devir ekonomi devri dev transferler bitti diye. İç pazar zaten ateş pahası, hoş kimi alacaksınız. Yabancı getirsen iyi olması şart. Bana yine Brezilya'dan ucuza iyi adamlar alınır gibi geliyor eğer yenilenme olursa kadroda.
Altyapı ne iş yapar çözemedim gitti. Bir dönem bir sürü Hollanda'lı adam getirdiler, sonuç yine aynı. Ya iyi çocukları bulamıyoruz ki biz bu kadar imkanla bulamıyorsak kim bulacak. Yada hakikaten yetiştirmekten gram anlamayan adamlar görev başında. Fener'den hep kaleci çıkar diyorduk oda bitti sanıyorum. Şu ekonomik düzende çok pişman olacağız altyapıyı iyi çalıştırmadığımız için.
Önder HOCA
06.Kasım.2014, 20:53
Bana da bu sene şampiyonlar ligine katılırsak baya iyi adamlar alır gibi geliyor, çünkü bu takımla bir halt olmayacağının farkındadır ancak bu politika ancak göz boyama olur. Bu takımın sistemli bir revizyona ihtiyacı var. Buda Aziz Yıldırım ile olacak iş değil. İsterse Messi'yi ronaldoyu aynı anda getirsin bu bizi kurtarmayacaktır.
messi ronaldo gelecekse aziz kalsın
Seçkinn
10.Kasım.2014, 12:13
Bu kombineleri iptal edilen grupla ilgili bu hafta açıklama yapılacakmış. Başkan kendi konuşur sanıyorum. Zaten dün bir açıklama gelmişti kulüpten bu grupla ilgili ihbar ve şikayet geldi ve bunun üzerine iptal ve iade yapıldı diye.
Eğer bu grup sürekli küfür edip cezalara sebep olan grupsa ben kulübün tavrından yanayım.
di canio
10.Kasım.2014, 14:47
Kombinelerin iptali ile ilgili yönetimin ve başkanın yapacağı hiçbir açıklamaya inanmam. Yapılan açıklama elbetteki dün yapılan açıklama gibi olacak. "Fenerbahçe'nin başarısızlığını isteyenler", "Fenerbahçe'ye zarar vermek isteyenler", "Fenerbahçe üzerinde emelleri olanlar", "paraleller", "xyz lobisi" temalı olarak yapılacaktır. Rizespor maçının konusuna da yazmıştım. Alıştık artık koltuk sahibi herkesin kendine ve temsil ettiği koltuğa karşı düşmanlar yaratmasına, bu düşmanların temsil ettiği koltuğa zarar vermek istemesine, hainlere karşı mücadele etmesine. Ekşi Sözlük'te de yazılmış bugün isteyen bakabilir. Aziz Yıldırım'ın derdi kontrolü dışındaki taraftarlar ve grupları sindirmek. Bunu daha önce GFB eliyle yapıyordu. Şimdi ise tribüne almayarak. Kendisi diyordu, "tribünlerdeki Ali İsmail tezahüratlarını kimse engelleyemez" diye. O da kendisine gösterilen tepkileri engelleyemeyecek. Susturamaz tribünleri. Tribüne almasa park var, sokak var.
ReaList
10.Kasım.2014, 15:08
45 bin kişiye oynayan Stad 5 bin kişiye oynuyor. Kiminin Yeni Türkiyesi kiminin Yeni Fenerbahçesi. Gittiği gün Fenerbahçe için milat olacak, Fenerbahçe'nin önündeki en büyük engel ortadan kalkmış olacak.
Seçkinn
10.Kasım.2014, 15:53
Eğer hafta içi açıklamasında sadece sözlü bir beyanat gelirse dediklerinizin bir kısmına katılıyorum. O zaman muz cumhuriyeti kuralları işlemiş demektir. Sağda solda bu konuyla ilgili belge ve görüntülerin ifşa edileceği bilgisi dolanıyor. Belgeden kasıt, grup hakkında 'gol atılınca sevinmemize bile izin vermiyorlar' diyenlerin şikayet dilekçeleri olabilir. Başka türlü bir belge anlamsız olur zaten. Tabi burada esas mesele görüntü olup olmadığı. Bakalım bekleyip göreceğiz.
Stadın dolmamasını buna bağlamayı yanlış buluyorum. Mutlaka etkisi vardır ancak diğer stadların durumuna bakınca sadece bununla ilgili değil gibi görünüyor.
Kişi önemli değil, 20 yıl görevde kalan birisi ayrıldığında kim olursa olsun milat olur bence.
İşin bana en garip gelen yanı bunca tepkiye ve muhalefete rağmen her seçimden daha kuvvetli çıkması. Üstelik ciddi anlamda bir rakip bile çıkmıyor karşısına. Güç meselesi tabi ama camiada tek güçlü yada en güçlü adam değil bana sorarsanız kendisi.
ReaList
10.Kasım.2014, 16:11
Muhalefet mi kaldı Allah Aşkına? Ne zaman bir güç oluşmaya kalksa kendi imkanlarını tüm şekillerde kullanıp muhalefet sindirildi. Ya kulüpten ihraç oldu ya da karalama kampanyası. Maalesef Fenerbahçe taraftarı zamanında bunları yuttu, çünkü günlük başarılar daha cazipti. Ne zaman Fenerbahçe taraftarı uyandı o zaman stadda bölünmeler başladı. Yaşanan bunca tepkiyi, Sadece GFB yapıyor demek RTE'nin her şeyi güllük gülistanlık sanıp sadece Paraleller ülkeyi karıştırıyor paranoyasıyla bir. Şimdi taraftar muhalefet olmaya çalışıyor, sindirilme ve uzak tutulmaya çalışılan bu kez taraftar oluyor.
Passolig falan hikaye. Zaten Fenerbahçe 30 bin üzerinde kombine karta oynayan bir stada sahip değil miydi? Şuan alanen stadın bazı bölümlerinde bilet satılmıyor ve satılan kombinelere de el konuluyor.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10152830216186838&id=645736837&_rdr
Babasıyla maça gelen, kendi parasıyla ve hakkıyla aldığı kombine kartının iptal edilmesiyle stadın kapısından kovulan bu çocuk mu Fenerbahçe'nin refahını ve güvenliğini tehdit ediyor?
Yanlış, yanlıştır.
SAİT71
10.Kasım.2014, 16:20
Bu herife gore herkes hain zaten, iyice diktator oldu muharebede kale savunması yapan ordu gibi teslim etmiyo kulubu. Bu adam istifa ettiğinde keşke bıraksalardı donmeseydi. Ben yokum diyene kadar maalesef başkan o olacaktır.
SAİT71
10.Kasım.2014, 16:21
Bu herife gore herkes hain zaten, iyice diktator oldu muharebede kale savunması yapan ordu gibi teslim etmiyo kulubu. Bu adam istifa ettiğinde keşke bıraksalardı donmeseydi. Ben yokum diyene kadar maalesef başkan o olacaktır
SAİT71
10.Kasım.2014, 16:23
Bu herife gore herkes hain zaten, iyice diktator oldu muharebede kale savunması yapan ordu gibi teslim etmiyo kulubu. Bu adam istifa ettiğinde keşke bıraksalardı donmeseydi. Ben yokum diyene kadar maalesef başkan o olacaktır
SAİT71
10.Kasım.2014, 16:24
SAİT71
10.Kasım.2014, 16:25
Silinsin........
SAİT71
10.Kasım.2014, 16:28
Silinsin..........
SAİT71
10.Kasım.2014, 16:30
Silinsin..........
Seçkinn
10.Kasım.2014, 16:30
Uygulamayla ilgili tartışılır tabi. Bu şekilde kapıdan çevirmek bencede yanlış. En azından insanlara bilgi verip gelmeyin kardeşim dersin. Bunlara bir şey diyemem. Çocukla ilgili kısım biraz duygusala bağlamak oluyor. Tabii ki o çocuk değil bunların sorumlusu. Dediğim gibi uygulanma şekli yanlış bana göre de. Yinede yapılacak açıklamaları beklemek lazım diyorum.
Muhalefet ile ilgili kısımlarda haklı olduğunuz yerler var ancak kimse çıkamaz karşısına sindirir yıpratır gibi bir yaklaşımı kabul etmiyorum. Genel kurulda Aziz Yıldırım'ın bile yanlarında el pençe divan duracağı onlarca üye var. Ha derseniz ki öyleleri de umursamıyor, görev almak istemiyor ona bir şey diyemem.
Doluluk için pasoligle filan bağlantılı değil durum bana göre, öyle demedim zaten. Esas olan daha önceki yıllarda verilen ancak artık verilemeyen beleş biletli seyirciler bence. Tüm kulüpler için geçerli bu durum. En az 10ar bin seyirci kaybı var buradan büyük takımların. Küçüklerde durum zaten hep böyleydi. Ben Gençlerbirliğinin Ankaragücünün maçlarına defalarca para vermeden binlerce seyircinin girdiğine bizzat şahit oldum. Kapıdaki güvenlik bile yahu boş zaten girinde dolsun biraz deyip adam alıyordu içeri. İstanbul'da bu işler daha sıkıdır ondan eminim. Orada da çeşitli yöneticiler üzerinden bilet verilerek bu iş görülüyordu. Olan futbol seyircisi ( evet kayıp var mutlaka ) bu kadar işte, kimse kendisini kandırmasın.
Seçkinn
15.Kasım.2014, 20:05
Yapılan açıklamalardan sonra fikirlerim değişmedi. Söz konusu olan bu grup oldukça da değişmeyecek. İptalin şeklini yanlış buluyorum, mağduriyetler mutlaka giderilmeli. Kalan kısımlarda kulüpten yanayım.
Seçkinn
19.Kasım.2014, 20:04
Emre bugün antrenmanda takımla çalışıyormuş. Eğer sıkıntı olmazsa devam edecekmiş. Yinede maçta oynayıp oynayamayacağı henüz bilinmiyor. Gökhan da takımla çalışıyormuş bir sıkıntısı yokmuş. Aynı şekilde onunda oynayıp oynamayacağı belli değilmiş.
Kaleci antrenmanında kullanılan yeni bir makineyi gösterdi ntvspor haberlerinde. Danimarka'dan ücretsiz getirilmiş. 140 km hıza ulaşan üst üste şutlar atabilen değişik bir makineymiş. Volkan ile genç çocuklar çalışıyordu Murat Öztürk'ün kontrolünde. Oyuncu çıkaramıyoruz kaleci çıkarmaya devam edelim bari :)
Önder HOCA
19.Kasım.2014, 21:58
.
Kaleci antrenmanında kullanılan yeni bir makineyi gösterdi ntvspor haberlerinde. Danimarka'dan ücretsiz getirilmiş. 140 km hıza ulaşan üst üste şutlar atabilen değişik bir makineymiş.
versinler bana 50 lira yapıverem o kadar uzaklara gitmeye gerek yoktu :D
Seçkinn
19.Kasım.2014, 22:27
Hocam 50 lira diyorsun, nasıl oldu bilmiyorum ama bedava getirmişler :) vermez başkan 50yi boş yere sana.
Başka bir şeyler daha yapıyormuş makine ama hepsini aklımda tutamadım.
himone
19.Kasım.2014, 23:11
Nijerya Afrika kupasından elenmiş. Böylelikle Sow dışında sorun kalmadı ve zaten 3 maç olan sıkıntı ortadan kalktı.
TeNaciOUS MidFieLdeR
19.Kasım.2014, 23:52
zaten afrika kupasi sallantida, ebola yuzunden en son kupanin yapilamayacagi soylentileri donuyordu.
Seçkinn
20.Kasım.2014, 00:54
Gine üstlendi sanırım turnuva yapılacak.
nerazzuri
03.Aralık.2014, 13:56
Salih Uçan sakatlanmış. 3 ay yok.
Ocak ayında kiralık gidecek derken çok yazık oldu. Bu seneyi de boş geçecek anlaşılan.
SAİT71
03.Aralık.2014, 16:55
Salih in çok buyuk bir şey yapıp kendini gosteremediği surece Roma da kalabilecegini sanmıyorum bize doner geri :)
erdem344
04.Aralık.2014, 12:53
Ne yaptı da 3 ay sakatlandı
himone
04.Aralık.2014, 19:01
3 ay olduğuna emin misiniz, ben 3 hafta diye okudum. Rezerv takımla maça çıkmış orada da sakatlanmış. Sene başında da uzun süreli sakatlanmıştı, büyük ihtimalle devre arasında kiralanır gibi geliyor bana.
Universal
08.Aralık.2014, 00:08
Alex futbolu bıraktı bir kişi bahsetmemiş ne diyim...
ReaList
08.Aralık.2014, 01:22
Sen bu yüreklerde her daim sevgi ile anılacaksın...
http://i1.eurosport.com/2012/10/02/895432-14980991-640-360.jpg
Önder HOCA
08.Aralık.2014, 03:17
Adama 2 kere veda ettik sağolsunlar...
sarianet
08.Aralık.2014, 03:44
Aziz yıldırım faktörü olmasa yeni nzesilin yüzde yetmişini fenerli yapardı Alex
Felipeyi iyi yetişatir kaptan :)
Mobil
SAİT71
08.Aralık.2014, 13:37
Alex e çok ayıp ettik, el birliğiyle harcadılar adamı.
himone
08.Aralık.2014, 19:11
Özledik bee, bir daha gelmez böylesi. Seni harcayanlar utansın Büyük Kaptan, herşeye rağmen onların seviyesine düşmemen bile nasıl bir karakter olduğunu ortaya koyuyor.
http://i.hizliresim.com/n5G03g.jpg (http://hizliresim.com/n5G03g)
ReaList
12.Aralık.2014, 01:57
http://www.youtube.com/watch?v=HjnnEfiJUn4#t=178
nerazzuri
13.Aralık.2014, 00:59
Galatasaray'ın Hagi sendromunu yaşar mıyız? dedik. Uefa'da yarı final oynadık, geçen sezon şampiyon olduk. Bu sezon Diego'yu oynatmamalarından mıdır nedir, gözüm hep Alex'i arıyor.
Belki Diego oynamaya başladığı zaman bu eksiklik az da olsa hissedilmeyecek ama takım bu şekilde ilerlemeyecek onu biliyorum. Bariz yaratıcı,lider eksiğimiz var.
SAİT71
15.Aralık.2014, 23:58
Caner bayılmış restorandayken hastaneye kaldırılmış...
himone
16.Aralık.2014, 00:54
Galatasaray'ın Hagi sendromunu yaşar mıyız? dedik. Uefa'da yarı final oynadık, geçen sezon şampiyon olduk. Bu sezon Diego'yu oynatmamalarından mıdır nedir, gözüm hep Alex'i arıyor.
Belki Diego oynamaya başladığı zaman bu eksiklik az da olsa hissedilmeyecek ama takım bu şekilde ilerlemeyecek onu biliyorum. Bariz yaratıcı,lider eksiğimiz var.
Diego elbet bu takımın beyni olacak biraz sabırlı olmak lazım, ben bu konuda rahatım. Hazırlık kampında sakatlanıp kampı kaçırdı, sonra insafsızca yedek bırakıldı. Tam toparladı derken bir daha sakatlandı, sağlığına kavuştuğunda bir Alex kadar olmasa bile çok iyi etkisi olacaktır. Gol atmasa, asist yapmasa bile takımı oynatması yeter.
Caner'e de geçmiş olsun, ciddi bir şeyi yokmuş galiba.
Önder HOCA
17.Aralık.2014, 23:18
Alex'e İstanbul'da jübile - Amk Spor Gazetesi (http://amkspor.com/2014/12/17/alexe-istanbulda-jubile-379413/)
Hadi inşallah
Böyle birşey olursa stat full çeker
Facx
18.Aralık.2014, 01:02
Oyuncudan Diego Formasını Almaya Çalışan Asbaşkan - Video - Alkışlarla Yaşıyorum (http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/236086/oyuncudan-diego-formasini-almaya-calisan-asbaskan)
http://i.amkspor.com/amk-resimler/2014/12/formay%C4%B1-ald%C4%B1-233x300.jpg
bu nedir şimdi ya ?
Burak Akmanoğlu
18.Aralık.2014, 01:05
Oyuncu yaptığı açıklamada Bakşanımız öyle birşey yapıyor dememiş hatta korumuş başkanı
Diego o anda geri dönüp o forma senin kimseye verme diyor.
Facx
18.Aralık.2014, 01:11
Oyuncu yaptığı açıklamada Bakşanımız öyle birşey yapıyor dememiş hatta korumuş başkanı
Diego o anda geri dönüp o forma senin kimseye verme diyor.
ben inanmıyorum şahsen mecbur öyle dicek yoksa kapıya koyarlar ayıp yani bu kadarıda , diego nunda karakterine dair herhangi bi fikrim yoktuda helal olsun dedim şu görüntüden sonra
himone
22.Aralık.2014, 22:24
Roberto Carlos istifa etmiş, bizim takımın başına geçse adım gibi eminim çok güzel futbol oynatır bir de artist futbolcular ağzını açamaz artık. Brezilya ekolü iyiydi, biraz daha görmek güzel olur.
ForsakeN
23.Aralık.2014, 23:08
Roberto Carlos istifa etmiş, bizim takımın başına geçse adım gibi eminim çok güzel futbol oynatır bir de artist futbolcular ağzını açamaz artık. Brezilya ekolü iyiydi, biraz daha görmek güzel olur.
Aynen katiliyorum. Carlos iyi gelir camiaya. Birlestirici olur
SAİT71
24.Aralık.2014, 11:16
aslında Alex ile bir ekip oluşsa çok guzel olur. Baya iyi oyuncular gelir takıma ancak bu dediğim olay aziz yıldırım ile olmaz
sarianet
26.Aralık.2014, 17:36
Altınordu biletleri 5-10-15 tl
sanırım haftaiiçi diye bu kadar ucuz yaptılar
himone
19.Ocak.2015, 21:33
Senegal Gana'yı 2-1 yenmiş, galibiyet golünü 90+4 te Sow atmış. Keşke yenilseydiler grupta zordu umutluydum, gelişi gecikti.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
himone
28.Ocak.2015, 00:12
Senegal elenmiş ve Sow geri geliyor. Güzel tarafı da maçlarda yedekti ve dinç olması lazım. Sadece 1 maç kaçırması iyi oldu ama umarım yine sol kanada alınmaz.
ReaList
28.Ocak.2015, 10:10
Sow'un artık sol kanada geçmesinin Alper'in de formayı bırakmasının mümkünatı yok. Son maçlardaki gibi Sow forvette oynayacaktır. Zaten Emenike'den de Webo'dan da o mevkide iyi olduğu bariz belli. Webo aslında daha iyi ancak yaşı çok ilerlediği için beyin istiyor vücut reddediyor :D Transfer dönemini bitmeden 1 kanat oyuncusu alınması taraftarıyım. Alper ve Kuyt'ın kanatlarda sergilediği performansı sergileyecek 2. bir adam yok. Ayrıca şu genç Ramazan da kanatlar için hiç fena değil.
ForsakeN
28.Ocak.2015, 19:04
Ramazan vucut calisirsa ilk 4 takim topcusu olabilir, fizigini gelistirmezse ptt topcusu olur.
Ben Uygar Mert i daha cok begendim
himone
28.Ocak.2015, 23:33
Asıl sorun Alper veya Sow değil, orta sahada hem Emre hem de Meireles'in olmaması normal şartlarda Alper'in o pozisyonu bırakması mümkün değil. Kanada bence Jimmy alınabilirdi, çok maliyetli de olmazdı.
Dün İsmail Kartal saçma sapan bir kadroyla çıktı maça, asıl pozisyonu ofansif orta saha olan Uygar merkezde, kanat olan Ramazan ofansif orta saha pozisyonunda ve Serdar sağ bekte. Ramazan maça çok kötü başladı ama kanada geçince kalitesini gösterdi, süratli ve çabuk bir oyuncu ama kuvvetli değil. Yine de milyonlar verip kulübede oturtmaktansa bu oyuncular çok rahat kadroya girerler. Muhammed Akarslan, Savaş Polat ve Caner Koca da kadroya girebilecek oyuncular bence.
Ayrıca Kadlec, Serdar Kesimal ve Mehmet Topuz resmen bitmişler takımdan gönderilmesi gereken ilk 3 oyuncu.
ForsakeN
12.Şubat.2015, 20:55
Caner 1 mac , Volkan 4 mac ceza almis. Caner'in cezasi kupa maci dolayisiyla bitti zaten. Volkanin olmayacak olmasina sevindim acikcasi
byariff
12.Şubat.2015, 20:59
Mehmet topal niyeti bozmus abi o ney oyle ya hahah :D
https://vine.co/v/OPuwe9hgWzp
attirson
13.Şubat.2015, 00:38
Volkan son zamanlarda fena degildi aslında.1-2 ay önce olsa sevinebilirdim de iyi oynuyorken bu cezayı alması kötü oldu.Ama olsun Mert'e güvenimiz tam.
ForsakeN
13.Şubat.2015, 08:59
Son zamanlarda Karabuk macinin son dklari disinda Volkan a top gelmiyor ki. Ondan siritmiyor bence :n:
himone
13.Şubat.2015, 10:33
Bu adamlar sürekli ceza alıyorlar ama kimse birşey demiyor. Yönetim de aynı kafada olunca böyle itici bir grup oluşuyor. Hepsinin gideceği günü dört gözle bekliyorum. Volkan isterse Neuer kalitesinde olsun cezaya sevindim, galiba maçlardan 1 tanesini kupaya sayarlar 3 tane de lig maçı kaçırır(tabi başka kupa maçı olmazsa)
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
ReaList
13.Şubat.2015, 13:37
Alves ve Egemen takıma dönünce savunma anlamında zaaflar azalmıştı. Bu da Volkan için avantajdı. Keşke sezon sonuna kadar ceza alsaymış, takım artist dolu.
sarianet
13.Şubat.2015, 16:17
Umarım mert bu fırsatta şansızlık yaşamaz çünkü kaliteli bi kaleci ama şansızlık yaşarsa geleceği konusunda pek de ümitli değilim
caner ve volkanın ettikleri kaç oldu ama malesef yönetim ona buna laf yetiştirmekten ceza vermeye vakit bulamıyor
hakkını ararsın ama laf kalabalığından artık şahsen ben tiksiniyorum
byariff
28.Mart.2015, 20:44
fernerbahcenin yeni sezon formasi diyorlar..
FENERBAHCE : NOUVEAU MAILLOT DOMICILE 2015/2016 - www.maillotfoot2010.com (http://maillotfoot10.11.over-blog.com/2015/03/fenerbahce-yeni-Formalar-2015-2016.html)
himone
28.Mart.2015, 21:00
Forma normal duruyor gerçekten buysa kötü değil aslında, bu senenin çubuklusu bence mükemmel onunla ömür boyu devam edilebilir. Ben zaten 1. formanın hiçbir şartta değişmemesini savunuyorum ama Türkiye'deki pazarlama stratejileri farklı.
Alex veda etti :(
https://pbs.twimg.com/media/CBOfUv6WAAA83-r.jpg
SAİT71
30.Mart.2015, 01:13
Maçın özetini izleyen oldu mu, harika goller atılmış Alex ve Tuncay'da 2 şer gol atmışlar. Tuncay'ın topukla attığı gol çok güzeldi, Alex'in de uzaktan attığı ilk gol harikaydı. Şu adamı koy Fener'de oynamazsa şerefsizim. :(
nerazzuri
01.Nisan.2015, 11:54
100.yıl formasını andırıyor.
arka tarafı düz değil de çubuklu olması daha cezbedici bence. bu sezonki formadan daha hoş duruyor.
Barak
02.Nisan.2015, 09:53
''Artem Radchenko'' bu elemanın profili kimde var? Almışız bu Ukraynalıyı
BaGa TaRKaN
02.Nisan.2015, 11:16
Barak Senin Oyunda Çıkıyor mu? Profili Nasıl? İlerleyen Senelerdeki Profili Kimde Varsa Karşılaştırabiliriz.
http://www.yukleresim.com/images/2015/04/02/ef251100de1c35b3490ce79d3cb75a6b.png
Bu Profile Göre Değerlendirirsek Tek Özelliği Hızı, Çabukluğu ve Topla Dribbling'i Dışında Göze Batan Bir Özelliği Yok.
Türkiye'de Genç Oyuncu Yetiştiremeyeceğimize Göre Çok Anlamsız Bir Transfer Ama Bu Şartlara Göre :)
Barak
02.Nisan.2015, 12:14
Para ödememişizki olsun :) Çocuk Ukrayna 19 yaş altında oynuyor. Akşam bakayım bendeki profili çıkıyorsa karşılaştırız
SAİT71
02.Nisan.2015, 19:53
Oyuncuyu FM'e göre değerlendirmek bence yanlış, izlediğim videolardan fena bir adama benzemiyor. Yaşı genç ve ücretsiz. Bence sıfır risk. Biraz parlasa 5-6 milyon ederi olur nerden baksan. En kötü bi Yunan takımına kakalarsın olmazsa :n:
Barak
02.Nisan.2015, 20:16
Oyuncuyu FM'e göre değerlendirmek bence yanlış, izlediğim videolardan fena bir adama benzemiyor. Yaşı genç ve ücretsiz. Bence sıfır risk. Biraz parlasa 5-6 milyon ederi olur nerden baksan. En kötü bi Yunan takımına kakalarsın olmazsa :n:
Emin ol FM bizim Scout ekibinden 5 gömlek daha üstün, Bienvenü'nün Sion maçından sonra youtube videolarıyla geldiğini biliyorum :) Üstelik biz bir FM forumunda futbol yorumu yapıyorsak işin içinde FM'de olmalı :) Ama dediğinde %100 haklısın biz biraz ön fikir peşindeyiz :D
SAİT71
02.Nisan.2015, 20:30
Bu adamın öyle olmayacağını düşünüyorum ben. Bienvenu müdür nedir o tam bir felaketti.
roomonecool
02.Nisan.2015, 20:48
Hız var hızlanma var eğer doğru bi gelişmeyle drilling vs artar buda Türkiye'de yeterli
himone
03.Nisan.2015, 18:07
Vallaha bence Emenike hepsinden daha büyük facia elimizden çıkarmazsak Guiza olacak Bienvenu hiç olmazsa o kadar maliyetli değildi, hatta öbürleri hiç olmazsa oyun içinde faydalıydı bu herif takımı baltalıyor. Yeni yabancı kontenjanında genç bir çocuk ve bedava hatalı demek için ortada hiçbir sebep yok, bu şekilde 10-15 tane oyuncu alırsınız 1 tanesini bile takıma monte etseniz kardır. Sanki Arsenal-Porto falan her aldığı oyuncuyu parlatıp as takıma çıkarıyor, aynı zamanda bu transferler kültür gelişimine bile yardımcı olur.
byariff
05.Nisan.2015, 18:30
fenerbahce camiasina ve turkiyeye gecmis olsun.. lig maci ertelemek ne demek bu arada erteliceksen butun maclari ertele ki oynanmasin , kimse kusura bakmasin ama su an fenerbahcenin 3-4 sakat oyuncusu var tff resmen onlara calisiyor oyuncularin iyilesmesi icin.
sarianet
05.Nisan.2015, 18:42
baş sağlığı dileyip taş atmakgayri ahlakidir her şeyin yeri zamanı var ayıptır kardeşim
byariff
05.Nisan.2015, 18:54
iyide fenerbahceye birsey demiyorum burda hatali olan tffdir. erteliceksen hepsini ertelicen ertelemiyorsan ben bunda art niyet ararim ben degil herkes arar kimse kusura bakmasin.
Barak
05.Nisan.2015, 18:59
Adamlar ölümden dönmüş, koyun can derdin de kasap et.
Unsal123
05.Nisan.2015, 19:07
Tamam ölümden döndüler sonuçta ölmediler.
Barak
05.Nisan.2015, 19:39
Ölseler zaten bugün ülke bambaşka bir noktadaydı. Bu kadar sığ düşünmeyin. Sonuçta bir katilam senaryosu var ortada
Unsal123
05.Nisan.2015, 19:44
1 hafta erteledin tamam, diğer hafta bunun olmayacağı ne malum. Yapıldıysa her takıma yapılsın. Tabii 8 9 sakat olunca.
Barak
05.Nisan.2015, 20:07
Yok bütün takım sakat ne kadar abrtıyonuz ne kadar korkuyonuz Fenerbahçe'den
byariff
05.Nisan.2015, 20:34
korku ? :D neyse sen cok yanlis anlamissin.
Nedvedmania
05.Nisan.2015, 20:43
Bu ertelemenin hiç bir mantıklı açıklaması yok. Adamların otobüsüne saldırı yapıldı diye neden maçları erteleniyor ? Futbol maçı ile ne alakası var olayın ? Ertelenenince ne değişiyor ? Tam bir rezillik.
Namzet
06.Nisan.2015, 01:14
Böyle bir erteleme kararı kadar saçma bir şey olamaz hadi yaptın her maçı ertele..
dAleksic
06.Nisan.2015, 01:27
Bizim olayları başka yöne çektiğimiz falan da yok vallahi. Her türlü olaydan kendilerine pay çıkartanlara bizim sözümüz. Ayrıca maç ertelemesi ne alaka, gerçekten mantıklı bir açıklama yapılması gerekiyor. Sadece Fenerin maçları ertelenmesi tam bir skandaldır. Erteleme falan gerekmiyor ayrıca..
nannar
06.Nisan.2015, 01:54
bu lige bir demir lady lazım... futbola 1 sene yasak koyulsun,bakın nasıl değişiyor taraftarlık ve spor yöneticiliği. takımların başındakiler bence bizlerden daha fanatik olduğu için bu hale geldi bu iş... aziz yıldırımla hacıosmanoğlu'nu aynı odaya koysak acaba 2si de canlı çıkar mı ? :) bu kadar nefret tohumu atılan bir ülkede bence futbol şu an için lüks...
Önder HOCA
06.Nisan.2015, 03:46
milli maç arası erteleme filan derken doğru düzgün maç izleyemez olduk
bu arada tek maç olarak ertelenmesi işimize geldi, lakin kimsenin çıkıpta laf etmeye yüzü olmaması lazım avrupa maçı var diye rakibe sorulmadan maç ertelendiğini biliriz ki bizim erteleme talebi sanırım bursaspordan gelmiş
TS-GS’nin ertelenmesi tepki gördü (http://arsiv.ntv.com.tr/news/140746.asp)
Barak
06.Nisan.2015, 09:16
25 tane sakatımız vardı bu erteleme iyi oldu ohh missss
europeanconquer
06.Nisan.2015, 09:44
Yahu isterlerse kalan 8 maçı da ertelesinler,siz kendi takımınıza bakın,bizi engelleyen bir şey yok,onların maçı ertelense de ertelenmese de biz aynı yolda gidiyoruz,şampiyonluk yolunda giden takımın derdi başka takımın maçının ertelenmesi değil gelecek maçımızı nasıl kazanırız olmalı.
Gereksiz bir tartışma bu,maçın ertelenmesi Fenerbahçe'nin derdi.
Barak
06.Nisan.2015, 10:46
Her şey maç değil, sığ düşünmeyin derken bunu kastediyorum. Eğer bu olay aydınlatılmazsa sizin Sniejdır başta olmak üzere bu ülkede bir tane yabancı futbolcu en azından kaliteli yabancı futbolcu kalmayacak. Olayı basite indirgemeye gerek yok. Tüm takımı öldürmek için kurulan pusu, şimdi pusu gerçekleşmedi diye hayat normale mi dönecek
Alves: “Türkiye dışarıdan sürekli bombaların patladığı bir Ortadoğu (http://www.hurriyet.com.tr/index/ortado%C4%9Fu) ülkesi gibi duruyor. Ailem ve sevdiklerim buradan ayrılmamı istiyor.â€
Sow: “Evime kadar dualar okuyarak gittim. Bu psikolojiyi nasıl atlatacağız bilmiyorum. ‘F.Bahçe’yi bırak’ diye ailemden baskı var.â€
‘PANİK OLSA ÖLEBİLİRDİK’
MICHAL Kadlec de endişesini şu şekilde dile getirdi: “Biz futbolcuyuz ve işimiz futbol oynamak. Ancak öyle bir noktaya geldik ki canımız tehlikede. Otobüste panik hali olmuş olsaydı ölebilirdik. Yaşadığımız anın bir tarifi yok. Futbol sevgisinin sonunda ölüm varsa bunun adı spor olamaz. Ben geleceğim adına endişeliyim.â€
Olması gerektiği gibi komple ertelendi Süper Lig maçları 1 haftalığına. Olayı küçümseyen, kendi başına gelmediği için anlayamayan, hatta buna içten içe sevinenler için de yeterli olacaktır muhtemelen bu karar. Tabii ki 1 hafta erteleme olayı temizlemeyecek, ancak bizim oyuncularımız ve ülkedeki diğer yabancılar için psikolojik olarak toparlanma imkanı sunacaktır.
SAİT71
06.Nisan.2015, 19:38
olayın boyutu sportif konunun dışında çok buyuk bir tehlike atlatıldı bu kolay bir durum değil kaldıki bu yapılan sadece bir kulube değil hem ulkeye hemde turk futboluna yapılmıştır.
Sheriff
07.Nisan.2015, 02:29
Skandal, tam anlamıyla bir terörizm. Ülkenin prestiji açısından çok kötü oldu bu. Allah'tan bir can kaybı yaşanmadı. Futbola ve hatta ülkemize büyük zararları olabilecek bir olay. Yabancı yıldızlar ülkeye gelirken bir çok şey düşünüyorlar, artık birde terörizmi düşünürler..
Namzet
07.Nisan.2015, 12:52
2 Trabzonspor taraftarı gözaltına alınmış,umarım bu olayın Trabzon şehri veya insanıyla alakası yoktur.
Nedvedmania
07.Nisan.2015, 13:45
Ya yapmayın Allah aşkına :D Psikolojik rahatlamaymış :D Aşırı derecede gereksiz bir olay liglerin ertelenmesi. 1 hafta sonra Türkiye'de futbol normale mi dönecek ?
Hayır, futbol zaten normal değildi. Yaşananlar futbol ile normalde alakasız olup futbolu da kötü etkileyen şeyler, yaşananlar insanlığa karşı işlenmiş suçlar. Vize-final haftana girecekken aile bireylerinden birine Allah korusun bir şey olduğunu düşün, alakası var mı ders notlarınla? Normalde yok ama etkileniyorsun. Hocan dese ki banane arkadaşım, çok gereksiz bir bahane bu. Almam telafi sınavına. Böyle düşünmezsin. O psikolojiyle çalışamazsın normal halin gibi. Bazı durumlarda insanlık faktörü devreye girmeli.
himone
07.Nisan.2015, 18:08
Kesinlikle haklısınız niye ertelensin ki ligler, o kadar para veriyoruz izlemek hakkımız. Alt tarafı ölümden dönmüşler, sanki öldüler veya bir yerleri kırıldı sakat kaldılar. Eğer Türkiye'de futbol oynayıp milyonlarca Euro kazanıyorsan laf etmeye hakkın yok, canın tehlikede bile olsa çıkıp oynayacaksın. Beni ilgilendirmez senin psikolojin, insanlığın, ailen. Ben İNSAN mıyım ki sen de İNSAN gibi muamele göresin.