Log in

View Full Version : Fenerbahçe Sohbet Alanı

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45

davidvilla
15.Kasım.2012, 10:59
Falcao sen ne biçim bir insansın demek istiyorum sayın seyirciler o nasıl gol ya

RasAnt
15.Kasım.2012, 16:47
Beyler Stoch ve Sow'un golleri yılın en iyi 10 golü içinde oylamalar başlamış buyrun

http://www.fifa.com/ballondor/puskasaward/index.html

mpaker66
15.Kasım.2012, 16:58
Bursa ve Sivas'a helal olsun.
Sivas her zaman böyle :)

ReaList
18.Kasım.2012, 03:07
Umarım Yargıtay'a gidecek olan mahkeme kararları ya iptal olur ya da az bir ceza'ya döner Aziz Yıldırım en az zararla bu olaydan kurtulur ve artık Fenerbahçe'yi bırakır. Bugün tekrar kendini belli etti ki O, bu kulübün başında oldukça bu takım bu ülkede sorunsuz bir şekilde yoluna devam edemeyecek. Mücadele etmek olağan, yeri geldi ettik de ama bu durum kulübe zarar vermekten öteye gitmeyecek artık. Onunla uğraşanlar peşini bırakmayacak, Zerre kadar bu kulübü seviyorsa kendi üzerinden bu kulübe vuranlara bu fırsatları vermesin artık.

erdem344
18.Kasım.2012, 13:05
Umarım Yargıtay'a gidecek olan mahkeme kararları ya iptal olur ya da az bir ceza'ya döner Aziz Yıldırım en az zararla bu olaydan kurtulur ve artık Fenerbahçe'yi bırakır. Bugün tekrar kendini belli etti ki O, bu kulübün başında oldukça bu takım bu ülkede sorunsuz bir şekilde yoluna devam edemeyecek. Mücadele etmek olağan, yeri geldi ettik de ama bu durum kulübe zarar vermekten öteye gitmeyecek artık. Onunla uğraşanlar peşini bırakmayacak, Zerre kadar bu kulübü seviyorsa kendi üzerinden bu kulübe vuranlara bu fırsatları vermesin artık.

Ben yargıtayın kararı onaylıyacağını düşünüyorum bunun sonunda da Aziz yıldırımın türk futbolundaki sayfası bir daha açılmamak üzere kapatılacaktır ama onun yerine kim gelir o çok önemli işte yok sadettin saranmış yok mehmet ali aydınlarmış yok ferit şahenklermiş bunlar aziz yıldırım tipi başkanlar para ile başkan olan tipler ( saran hariç o biraz futboldan anlar) eğer değişim istiyorsak Ali KOÇ başkanlığında aykut kocaman liderliğinde bi sistemle devam etmeliyiz ben aykut kocamanın ölene kadar bu kulüpte görev almasını istiyorum - hoca ve sportif direktör hiç farketmez -

Aziz yıldırımın bu suskunluğu kulübe zarar veriyor ama çıkıp konuştuğu zamanlarda olanlar ortada yine tüm sorumluluk aykut kocamana kalıyor adam geldiğinden beri normal bir sezon geçiremedi

EndoplazmiK RetikuluM
18.Kasım.2012, 21:43
FB Bony'nin peşinde deniliyor doğruluğu nedir acaba.

Cengo
18.Kasım.2012, 23:22
Bienvenu ve Semih gönderilip bir santrafor alınacak gibi ama ne olacak bilemiyorum. Her kafadan farklı ses çıkıyor. Milyon tane transfer haberi var piyasada.

ForsakeN
19.Kasım.2012, 01:17
Bana gore bize suan en cok lazim olan oyunun hucum yonunu cok iyi oynayabilen bir ortasaha. Cristian hucumda yanlis tercihler yapiyor, Sow'a servis yapacak adam lazim.

ReaList
19.Kasım.2012, 01:34
Alex'i gönderdik. Krasiç'i Kuyt'ı Meireles'i Topal'ı aldık, Elimizde Sow ve Stoch vardı. Genel Kanı ;

Krasiç-Meireles-Topal-Stoch
Kuyt-Sow

düzeninde 4-4-2 oynayacağımızdı. Ama Aykut Hoca 4-2-3-1'den taviz vermedi ve devam ediyor. Eğer sistem değişmeyecekse Sow'un arkasında oynayacak oyuncu, yapacağımız ilk transfer olmalı. O alandaki tek tercihin Cristian olması oldukça sakıncalı. Gerçi bizim Cristian'dan da veya yapılacak herhangi bir transferden de daha kaliteli ve yetenekli bir oyuncumuz var ; Recep Niyaz. Ama ona da Aykut Kocaman sabır göstermez.

OrcunFB
19.Kasım.2012, 01:50
Hem Meireles'in hem de Topal'ın performansının iyi olmasından dolayı transfer olmaz bence o bölgeye. Olursa forvet arkası mevkiğine olur veya forvete. Forvete alınacak kaliteli bir adam çok iyi olabilir. Sağ kanatta da kullanabiliriz Kuyt'ı.

ForsakeN
19.Kasım.2012, 17:10
Alex'i gönderdik. Krasiç'i Kuyt'ı Meireles'i Topal'ı aldık, Elimizde Sow ve Stoch vardı. Genel Kanı ;

Krasiç-Meireles-Topal-Stoch
Kuyt-Sow

düzeninde 4-4-2 oynayacağımızdı. Ama Aykut Hoca 4-2-3-1'den taviz vermedi ve devam ediyor. Eğer sistem değişmeyecekse Sow'un arkasında oynayacak oyuncu, yapacağımız ilk transfer olmalı. O alandaki tek tercihin Cristian olması oldukça sakıncalı. Gerçi bizim Cristian'dan da veya yapılacak herhangi bir transferden de daha kaliteli ve yetenekli bir oyuncumuz var ; Recep Niyaz. Ama ona da Aykut Kocaman sabır göstermez.

Aslında hoca 4-2-3-1 oynatmıyor artık. Bildiğin 4-3-3 oynuyoruz. Topal ve Meireles daha defansif Cristian onların biraz önlerinde daha ofansif oynuyor. Kanatlarda Kuyt ve Stoch(Caner) ileri uçta da Sow oynuyor. Göbekte görevini en çok aksatan Cristian...

Eskişehir maçında sahadaki dizilişimiz.
http://www.footballuser.com/formations/2012/11/579006_Fenerbahce_SK.jpg

Universal
20.Kasım.2012, 17:45
Aykut Kocaman ile Caner PFDK'ya sevk edildi.

Sezer'i unutmuşlar? Oda ceza almalı, başı yarılıp oyun süresinden çaldığı için.

BleedingMoon
20.Kasım.2012, 18:11
borçlu çıkıcaz.

ReaList
20.Kasım.2012, 20:09
Aslında hoca 4-2-3-1 oynatmıyor artık. Bildiğin 4-3-3 oynuyoruz. Topal ve Meireles daha defansif Cristian onların biraz önlerinde daha ofansif oynuyor. Kanatlarda Kuyt ve Stoch(Caner) ileri uçta da Sow oynuyor. Göbekte görevini en çok aksatan Cristian...

Eskişehir maçında sahadaki dizilişimiz.
http://www.footballuser.com/formations/2012/11/579006_Fenerbahce_SK.jpg

Diziliş ve oyun felsefemiz açısından 4-2-3-1 veya 4-3-3 arasında pek fark yok Alex fazla geri gelmezdi Cristian arada geriye geliyor. Yoksa kanatlar yine açık oynuyor sadece Kuyt biraz daha ofansif ve içe kateden biri. Mevcut kadrodaki oyuncularla çok rahat 4-4-2 oynayabiliriz ama neyse : )

Madem şablon bu ve değişmeyecek Recep Niyaz'ın da forma giymesi imkansız o zaman yapılacak ilk transfer mutlaka Cristian'ın olduğu bölgeye olması gerek.

erdem344
20.Kasım.2012, 20:23
bu oyuncu tiplerı 4 4 2 ye uygun degil bence

ommix
22.Kasım.2012, 19:33
http://kralspor.ensonhaber.com/felipe-lahmacunu-ozlemis-2012-11-22.html

Felipe lahmacunu özlemiş :icon_biggrin:

BleedingMoon
22.Kasım.2012, 19:37
gelsin ısmarlayalım :D

Kaka Leite
22.Kasım.2012, 19:43
Şu çocukta topçu olsa da gelse Türkiye'ye zaten topçu olsun Fenerde oynama işi banko

Kaka Leite
22.Kasım.2012, 19:49
http://img7.ressim.net/out.php/i6379518_adsiz.png

Allah bu medyayı başımızdan eksik etmez İnşAllah.

Nedvedmania
22.Kasım.2012, 22:49
SON DAKIKA - PFDK, Aykut Kocaman'a 1, Caner Erkin'e 2 mac ceza verdi.

Escochae
22.Kasım.2012, 22:51

Tamda düşündüğüm gibi karar. Bu yakışırdı.

ForsakeN
22.Kasım.2012, 22:51

Ne demek istemiş PFDK? Resmen ahkam kesmişler.

Nedvedmania
22.Kasım.2012, 22:52
Gerekçe: İhraç öncesi ve sonrası hakeme yönelik sportmenlik dışı hareketler

sananes
22.Kasım.2012, 22:53
helal olsun PFDK'ya geçen seneden beri rengini çok iyi belli ediyor. Devam etsinler sayelerinde takım olarak daha çok kenetlenebiliyoruz.

ommix
22.Kasım.2012, 22:53
Fırat Aydınus ek bir rapor sunmamış ve bu ceza gelmiş.Eğer ek bir rapor sunup kendi suçunu kabul etme şerefini gösterebilseydi Caner ceza almayacaktı

ForsakeN
22.Kasım.2012, 22:55
Gerekçe: İhraç öncesi ve sonrası hakeme yönelik sportmenlik dışı hareketler

Caner'in kafa göz girmediğine şükretsin valla. Engin,Lugano gibi bi adam olsaydı düşünemiyorum

sui generis
22.Kasım.2012, 22:56
küfretseydi kaç maç ceza alacaktı ? 6-7 maç heralde.

di canio
22.Kasım.2012, 23:03
Ekşisözlük'te yazılmış ben de oradaki görüşü kendimce düzenleyip yazayım; Bir tarafta Avrupa'da maç yöneteceği için eleştirilmesine tepki gösterilen hakem, diğer yanda Avrupa'da çıkacağı maçtan 1 saat önce cezaları açıklanan futbolcu ve teknik adam. Acaba Aykut Kocaman'ın cezası bilinmeyen bir sezonun, bilinmeyen bir haftasına ertelenir mi?

Şunu da eklemek lazım ki; Aykut Kocaman'ın cezası doğru bence. Caner'in ise kırmızı karttan sonra neler dediğini bilmiyoruz. O da doğru olabilir. Kırmızı kartın yanlış olması, verilen cezaları da yanlış kılmaz.

Ekle ekle bitmiyor eklemesi; PFDK, Salı ve Perşembe toplanıp kararlar alıyor ve açıklıyor. Bu cezaların bugün açıklanması normal bir durum. Ama bunun sabahı var, öğlesi var. Açıklamanın zamanlama olarak maçtan hemen önce olması en hafif şekliyle düşüncesizlik.

Lim10
22.Kasım.2012, 23:16
Hepsi bir yanada Avrupa maçına 2 saat kala böyle bir karar açıklanmazki.Yazıklar olsun.

Walter Sakana
22.Kasım.2012, 23:17
TFF resmi sitesinde şu şekilde yazıyor:

7- FENERBAHÇE A.Ş.'nin, 17.11.2012 tarihinde oynanan ESKİŞEHİRSPOR - FENERBAHÇE A.Ş. Spor Toto Süper Lig müsabakasında, oyuncu kriterlerine uymamasından dolayı takdiren 50.000-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada FENERBAHÇE A.Ş. sporcusu CANER ERKİN'in, müsabakada görmüş olduğu kırmızı kartın cezai uygulamalarının kaldırılmasına ilişkin talebinin FDT'nin 87/2. ve 87/3. maddesi uyarınca REDDİNE,

Aynı müsabakada FENERBAHÇE A.Ş. sporcusu CANER ERKİN'in, ihraç öncesi ve ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ve 20.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada FENERBAHÇE A.Ş. teknik sorumlusu AYKUT KOCAMAN'ın, sportmenliğe aykırı açıklamada bulunmasından dolayı takdiren 1 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 10.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=246&ftxtID=16738

Cartmanez
22.Kasım.2012, 23:18
Etmediği küfürden ceza alıyor Caner, ve bunu Avrupa maçından 1 saat önce açıklıyorlar. Fenerbahçe düşmanlığı sınır tanımaz.

uAburak89
22.Kasım.2012, 23:21
Zamanlama yanlış, erteleme için önce erteleme talebinin olması gerek. 1 maç için erteleme talep edileceğini sanmıyorum.

ReaList
22.Kasım.2012, 23:38
Fırat Aydınus Avrupa müsabakasına çıkacak.
"Aman çocuğun üstüne gitmeyin insanlık halidir olur böyle şeyler, kafası karışmasın çıkması gereken önemli bir maç var"

Fenerbahçe Avrupa müsabakasına çıkacak.
"Caner'e 2, Aykut Kocaman'a 1 maç ceza"

Siz söylemeden ben diyeyim evet dünya biz Fenerbahçelilerin etrafında dönüyor : )

Universal
22.Kasım.2012, 23:48
Yazıklar olsun böyle sisteme.

Ağzını kıpırdatmadı ama cezalar havada uçuştu.

attirson
22.Kasım.2012, 23:54
Diyecek söz yok gercekten.Hırsızın hiç mi suçu yok diyesi geliyor insanın.

Corpus
22.Kasım.2012, 23:57
Belki moral bozmaz da hırs verir oyunculara. Yani umarız bu şekilde olur.

Sekopej
23.Kasım.2012, 10:32
Az bile vermişler, neden 3 maç değil? Ciddi anlamda soruyorum, hakeme hakaret varsa 3 maç verilmiyor mu? Şimdi tahkim de tamamen kaldırmayıp 1 maça indirirse ne olacak? Neye dayanarak 1 maç verilmiş olacak?

Çok mu zor hakemin çıkıp, evet ben böyle duydum ama onu söyleyen Caner değilmiş diyerek raporunu düzeltmesi, bu nedenle de yaptığı hatadan dolayı özür dilemesi. Olay kapanır giderdi.

Zamanlama ise mükemmel, bekle maçtan sonra açıkla ya da gündüz açıkla, enteresan...

barahir
23.Kasım.2012, 11:22
Az bile vermişler, neden 3 maç değil? Ciddi anlamda soruyorum, hakeme hakaret varsa 3 maç verilmiyor mu? Şimdi tahkim de tamamen kaldırmayıp 1 maça indirirse ne olacak? Neye dayanarak 1 maç verilmiş olacak?

Çok mu zor hakemin çıkıp, evet ben böyle duydum ama onu söyleyen Caner değilmiş diyerek raporunu düzeltmesi, bu nedenle de yaptığı hatadan dolayı özür dilemesi. Olay kapanır giderdi.

Zamanlama ise mükemmel, bekle maçtan sonra açıkla ya da gündüz açıkla, enteresan...

"Daha neyi vereceksin lan" dediği (!) için 1, kırmızı gördükten sonraki "hadi lan (!)" için de 1 maç olmak üzere toplam 2 maç.. Futbolcular bundan sonra nasıl oynayacak merak ediyorum..

Sekopej
23.Kasım.2012, 12:29
O zaman tamam, daha neyi vereceksin lan cezasını kaldırıp, hadi lan cezasını onar tahkim, 1 maç olur, kılıfına uyar.

Bundan sonra maç içerisinde, hakeme olsun ya da olmasın, hakeme bakıyor olsun ya da olmasın, hakeme yakın olsun ya da olmasın, her lan diyen atılmalı ama atılır mı? Hani tv görüntülerinden ceza verilecekti, Emre ile başlamıştı, 3 maç cezayı almıştı sonrasını görememiştik, bu olayda da cezayı yiyen Fenerbahçe olacak, sahada futbolcular lan demeye devam edecek ama ne kart gelecek ne de bunu ekranda görüp maçtan sonra ceza verecekler.

Tahkim Aykut Kocaman'ın cezasını da belirsiz bir zamana erteler mi acaba?

uAburak89
23.Kasım.2012, 14:16
Madde 105 - YAPTIRIMIN ERTELENMESİ
1- Aşağıda belirtilenler haricindeki disiplin yaptırımları ertelenebilir:
a) uyarı,
b) kınama,
c) hak mahrumiyeti.
2- Yaptırımın uygulanması en az bir yıl en fazla beş yıl süreyle ertelenebilir. İstisnai durumlarda bu sürenin uzatılması veya ilgili kişinin TFF yetki alanından çıkması halinde yaptırımın ertelenmesi mümkündür.
3- Erteleme süresi içerisinde, ihlalin tekerrürü halinde, yetkili kurul, kural olarak, asıl yaptırımın uygulanmasına hükmeder. Bu yaptırıma ikinci ihlal için öngörülen yaptırım eklenir.

Belirsiz zaman diye bir şey söz konusu değil.

sananes
23.Kasım.2012, 14:21
Belirsiz zaman diye bir şey söz konusu değil.

bu aslında belirsiz zaman oluyor. İlerde göreceğiz Fatih Hoca bir ceza alırsa neler olacağını.

uAburak89
23.Kasım.2012, 14:28
bu aslında belirsiz zaman oluyor. İlerde göreceğiz Fatih Hoca bir ceza alırsa neler olacağını.

Alacağı ceza + 2 maç olacak ve bu şekilde çekecek. Açık ve net.

Ayrıca bir karar vermek lazım, Aykut Kocaman haksız yere mi ceza aldı, yoksa cezası yerinde ve ertelememi isteniyor? Bu bile belli değilken, gereksiz laf sokma çabalarına gerek yok gibi.

Sekopej
23.Kasım.2012, 15:16
Belirsiz bir zaman işte, bir daha ne zaman ceza alacağı belli değil. Aykut Kocaman'a sportmenliğe aykırı açıklamalardan dolayı ceza geldi ama benzer maç sonu açıklamalarına bu sezon ne cezalar verildi ya da verilmedi gördük.

Haksız yere ceza aldı ama adalet, haksız yere ceza alsan da seni cezalandırıyor, o zaman erteleme seçeneğini kullanıp cezadan yırtacaksın, olay budur.

uAburak89
23.Kasım.2012, 15:21
Kuralın kimler için çıkarıldığını herkes biliyor, kurala göre bakarsak 1-5 yıl demiş, ceza almazsa düşecek veya kural değişir burası Türkiye. Selçuk da milli takımda yararlandı, erteleme isterse 1 maç için Aykut Kocaman da alır herhalde, yalnız şöyle bir şey var, Fatih Terim 1 maç cezasını zaten çekmişti, çünkü erteleme talebi duruşmalı değerlendirilmiş galiba, bunun için zaman yok. Maça 2 gün var zaten.

Sekopej
23.Kasım.2012, 15:28
Hayır bu zaten UEFA'nın kullandığı bir uygulama, önce cezayı veriyor, sonra da indirime gidip kalanı tekrarı halinde çekeceksin diyor, böyle çok uygulaması var ama iş bizim ülkeye gelince, uygulamada gariplikler çıkıyor ortaya işte.

Tahkim'den muhtemelen Caner'in 1 maç cezası kaldırılır, Aykut Kocaman'ın ki kalır çünkü hakeme yönelik değil, açıklamalarından dolayı verilmiş ceza, hakem zaten raporuna yazamazdı, yazsa niye tribüne göndermedin derlerdi.

di canio
24.Kasım.2012, 16:22
Fenerbahçe 14 yaş altı takımımızdan centilmenlik örneği

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2012-11-24_u14446.jpg

Elit Akademi Ligi’nin 16.haftasında Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde Fenerbahçe U14 takımımız ile Bucaspor U14 takımı arasında oynanan karşılaşmada, "fair play" ruhuna yakışan bir davranış gerçekleşti.

Erhan Şahin yönetimindeki Fenerbahçe U14 takımımızın, Bucaspor ile oynadığı mücadelede, 34.dakikada rakip takım oyuncusu kırmızı kartla oyun alanı dışında kaldı. Sahada eşit şartlarda mücadele etmek isteyen Fenerbahçe U14 Takımımız, Bucaspor’un sahada 10 kişi ile mücadele etmesi üzerine; önce TFF yetkililerine, daha sonra karşılaşmanın hakemine ve rakip takım teknik heyetine saha içinde 10-10 mücadele etmek istediklerini belirterek, bir oyuncusunu çıkarma isteğini iletti. Bunun üzerine 36.dakikadan itibaren oyun alanından 1 oyuncusunu çıkaran Fenerbahçemiz, karşılaşmaya 10 kişi ile devam etti. Müsabakanın 36.dakikasına kadar karşılaşmada 2-0’lık üstünlüğü bulunan Fenerbahçe 14 yaş altı takımımız, mücadelenin geri kalanında 2 gol daha bularak, karşılaşmadan 4-1 galip ayrıldı.

Fenerbahçe U14 takımı teknik heyetimiz ile futbolcularımızı bu anlamlı davranışlarından ötürü kutluyoruz.

fenerbahce.org (http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=31901)

uAburak89
24.Kasım.2012, 16:30
@HakanCan2011
Caner Erkin ve Aykut Kocaman'ın duruşmalı Tahkim toplantısı 14.30'da..

@HakanCan2011
Aykut Kocaman cezası iptal edilmezse erteleme istememiş. Ceza kalkmazsa Gençlerbirliği maçında İsmail Kartal takımın başında olacak

Sekopej
24.Kasım.2012, 16:31
Gençlerimizde bu tür örnekleri çok görüyoruz, geçen sefer olan kadar ses getirmeyebilir ama onu örnek alıp artık bu tür davranışlar sergilemek de oldukça hoş, devamını da sıklıkla göreceğimizi düşünüyorum alt yapılarımızda ilk olaydan sonra.

Sekopej
24.Kasım.2012, 16:33
Suçsuz olduğuna inanıyorsa erteleme istememesi normal. Çünkü ortada hakemin katlettiği bir durum var, ilk başta düşündüğüm gibi Caner'i 1 maça düşürürler, Aykut Kocaman'ın da cezasını kaldırırlar, giden Eskişehir maçında kazanılması muhtemelen 2 puana olur.

OrcunFB
24.Kasım.2012, 20:11
Aykut Kocaman'ın cezası kaldırılmış, Caner'in ki ise onanmış.

Nedvedmania
24.Kasım.2012, 20:14
Tahkim Kurulu Aykut Kocaman'ın men cezasını 50 bin lira para cezasına çevirirken, Caner Erkin'in 2 maçlık cezasını onadı.

uAburak89
24.Kasım.2012, 20:42
Hiçbir şey yapmayan Caner'in cezası aynen kalıyor, sahaya giren, hakeme alenen art niyetli diyen Aykut Kocaman'ın ki para çevriliyor. Mantığa gel.

SacrificeGGTC
24.Kasım.2012, 21:36
Hiçbir şey yapmayan Caner'in cezası aynen kalıyor, sahaya giren, hakeme alenen art niyetli diyen Aykut Kocaman'ın ki para çevriliyor. Mantığa gel.

Ona bakarsan ortada hiçbirşey yokken ceza alan taraf biziz!

uAburak89
24.Kasım.2012, 21:38
Ona bakarsan ortada hiçbirşey yokken ceza alan taraf biziz!

Farkındaysan ben tahkimi eleştiriyorum.

SacrificeGGTC
24.Kasım.2012, 21:42
Farkındaysan ben tahkimi eleştiriyorum.

Farkındayım, gayet. Yazdığım şeyden neye sitem ettiğimi çıkarabilmen gerekirdi.

uAburak89
24.Kasım.2012, 21:44
Farkındayım, gayet. Yazdığım şeyden neye sitem ettiğimi çıkarabilmen gerekirdi.

Pek farkına varabilmişsin gibi gözükmüyor, neyse.

ReaList
24.Kasım.2012, 23:49
Hiç bir şey dememesine rağmen Kırmızı Kart gören bir futbolcu.
Buna haklı itiraz eden bir hoca.
Kaybedilen 2 puan.
Bitmedi...
"Lan" kelimesini Caner söylemedi ben söyledim diyen oyuncunun açıklamasına rağmen 2 maç ceza yiyen Caner.
1 maç ceza yiyen Aykut Kocaman (sonra 50 bin lira paraya çevrildi)
Hala neyin ne olduğunu anlamayan biz.
Bitmedi...
Saha içinde kendi oyuncusuna, hakeme bağıra çağıra küfreden bir hoca
TV başında bunu açık açık izleyen milyonlar
Ama !
Bunu göremeyen gözler, konuşamayan diller.

The.Crow
24.Kasım.2012, 23:53
Sahalarda Lan kelimesi yasak gerisi serbest ..

Sekopej
25.Kasım.2012, 00:19
Hiç bir şey dememesine rağmen Kırmızı Kart gören bir futbolcu.
Buna haklı itiraz eden bir hoca.
Kaybedilen 2 puan.
Bitmedi...
"Lan" kelimesini Caner söylemedi ben söyledim diyen oyuncunun açıklamasına rağmen 2 maç ceza yiyen Caner.
1 maç ceza yiyen Aykut Kocaman (sonra 50 bin lira paraya çevrildi)
Hala neyin ne olduğunu anlamayan biz.
Bitmedi...
Saha içinde kendi oyuncusuna, hakeme bağıra çağıra küfreden bir hoca
TV başında bunu açık açık izleyen milyonlar
Ama !
Bunu göremeyen gözler, konuşamayan diller.

Çok net, hayali bir sesle oyuncu atılıyor ki itiraf olmasına rağmen oyuncu aynı şekilde cezalandırılıyorsa, demek ki yaptıklarını doğru görüyorlar, dün yazmıştım artık göreceğiz her lan diyen acaba atılacak mı, ceza alacak mı diye? Lan demeyi geçtim, küfür edenlerin bile yanına kar kalacak, olan yine Fenerbahçe'ye olmuş olacak.

E.Cartman
25.Kasım.2012, 01:00
Caner'e ceza veriliyorsa Aykut Kocaman'a daha çok ceza verilmelidir fakat Aykut Hoca'nın cezasını para cezasına çevirip Caner'inkini onayan kafaya diyecek söz yok.

MeliksahAydogan
25.Kasım.2012, 01:07
Caner'e ceza veriliyorsa Aykut Kocaman'a daha çok ceza verilmelidir fakat Aykut Hoca'nın cezasını para cezasına çevirip Caner'inkini onayan kafaya diyecek söz yok.

Tüpçü kafası :D

uAburak89
26.Kasım.2012, 11:56
Transfer haberleri başlamış, Krasic gidecek, Sneijder gelecek diyorlar.

ForsakeN
26.Kasım.2012, 12:20
Transfer haberleri başlamış, Krasic gidecek, Sneijder gelecek diyorlar.

Cok mantikli bir hamle. Sneijder gelirse deprem olur,sel olur, tsunami olur :D

darkkobal123
26.Kasım.2012, 22:33
Krasic kalitesini ispatlamış bir oyuncu, bu kadar kolay harcanmamalı bence.

Escochae
26.Kasım.2012, 23:26
Krasic kalitesini ispatlamış bir oyuncu, bu kadar kolay harcanmamalı bence.

Yalan haberdir o. Ama transfere gelecek olursak bir ortasaha alacaklarını düşünüyorum. Sneijder gibi 10 numara değil de oyunun 2 yönünü oynayabilecek ortasaha. Aklıma Gökhan İnler geliyor ama olur mu bilinmez :)

mwaru
27.Kasım.2012, 03:19
STOPER İÇİN DIAKITE
Stoper için Lazio'da forma giyen Modibo Diakité gündeme geldi.
Sarı lacivertli yetkililer bu futbolcuyu takibe aldı.
İtalyan kulübü sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Diakité'yle yeni sözleşme yapmak istiyor; ancak Mali asıllı Fransız oyuncu, önerilen şartlar nedeniyle yeni sözleşme imzalamaya sıcak bakmıyor. Bu nedenle taraftarın tepkisini de çeken 25 yaşındaki oyuncuya fazla forma şansı verilmiyor. Rusya'dan da teklifler alan Diakité, eşinin Rusya'da yaşamaya sıcak bakmaması nedeniyle, bu teklifleri geri çevirdi. Diakité'nin eşinin İstanbul'a gelmeye ise sıcak baktığı öğrenildi.
20 YAŞINDAKİ SOL KANAT OYUNCUSU
Devre arasında Stoch'un olası ayrılığını dikkate alan sarı lacivertli yetkililer, bu mevkii için uzun yıllar katkı sağlayabilecek bir oyuncu arayışındalar.
Bu çerçevede, Spartak Moskova'nın 20 yaşındaki sol kanat oyuncusu Jano Anahrize önerildi.
Dün görevden alınan İspanyol teknik direktör Unay Emery'nin son maçlarda çok fazla şans tanımadığı genç oyuncu, takımdan ayrılmak istiyor.

2014 yılına kadar sözleşmesi devam eden Anahrize'nin piyasa değeri 2 milyon Euro olarak gözüküyor; fakat sözleşmesinde özel bir madde bulunuyor. Moskova ekibinin bu ek maddeye bağlı olarak talep ettiği ücretin çok daha yüksek olduğu belirtiliyor. Bu futbolcu için kiralama yöntemi de bir seçenek olarak gözüküyor.
kaynak:ajansspor

SacrificeGGTC
27.Kasım.2012, 23:58
Birazda eğlenelim. :)

http://www.youtube.com/watch?v=8kF_QYxWMHc&feature=g-logo

ReaList
30.Kasım.2012, 17:19
UEFA'dan Fenerbahçe ve Eskişehirspor'a iyi haber!
UEFA, Fenerbahçe ve Eskişehirspor'un Ödül gelirlerine konulan tedbir kararını kaldırdı.

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), Fenerbahçe ve Eskişehirspor’un da aralarında bulunduğu, Finansal Fair Play uygulamasının gerekliliklerini sağlamadığı gerekçesiyle gelirleri geçici olarak dondurulan 23 kulüpten, 16’sı üzerindeki tedbirin kaldırıldığını duyurdu.

UEFA Kulüp Finansal Kontrol Birliği (CFCB), Türkiye’den Fenerbahçe ve Eskişehirspor’un da aralarında bulunduğu, Finansal Fair Play uygulamasının gerekliliklerini sağlamadığı gerekçesiyle ”UEFA organizasyonlarından elde ettiği gelirleri geçici olarak dondurulan” 23 kulüpten, 16’sı üzerindeki tedbirin kaldırıldığını açıkladı.

CFCB, 30 Eylül 2012 tarihine kadar kendilerinden istenen bilgileri güncellenmiş olarak vermesi gereken 23 kulüpten, 16’sının hesaplarında yapılan inceleme sonucunda gereklilikleri yerine getirdiği ve vadesi geçmiş borç hesabında denge sağlandığını bildirdi.

Fenerbahçe ve Eskişehirspor ile birlikte tedbir kararı kaldırılan kulüpler şöyle:

Borac Banja Luka (Bosna Hersek)
Sarajevo (Bosna Hersek)
Zeljeznicar (Bosna Hersek)
CSKA Sofya (Bulgaristan)
Atletico Madrid (İspanya)
Maccabi Netanya (İsrail)
Shkendija (Makedonya)
Floriana (Malta)
Buducnost Podgorica (Karadağ)
Rudar Pjevlja (Karadağ)
Ruch Chorzow (Polonya)
Sporting Lizbon (Portekiz)
Vaslui (Romanya)
Rubin Kazan (Rusya)

CFCB, ayrıca gelirlerindeki tedbir kaldırılmayan Hajduk Split (Hırvatistan), NK Osijek (Hırvatistan), Malaga (İspanya), Dinamo Bükreş ve Rapid Bükreş (Romanya), Partizan ve Vojvodina (Sırbistan) kulüplerinin dosyalarının, gerekli işlemin yapılması için yargılama komisyonuna sevk edildiği bilgisini verdi.

http://skorer.milliyet.com.tr/uefa-dan-fenerbahce-ve-eskisehirspor-a-iyi-haber-/fenerbahce-eskisehirspor/detay/1635208/default.htm

attirson
04.Aralık.2012, 17:24
Meireles ve Mehmet Topal kart sınırındaymıs Gs maçı öncesi.Meireles oynatılmasa iyi olur aslında İBB maçında.Meireles olmassa Gs maçı bizim için çok sancılı geçer.

mwaru
05.Aralık.2012, 05:38
Düşüne düşüne kafayı yedim biz niye kazanamıyoruz deplasman maçlarında?

ReaList
05.Aralık.2012, 14:02
Düşüne düşüne kafayı yedim biz niye kazanamıyoruz deplasman maçlarında?

1. maç puan kaybedersin, şanssızlıktır
2. maç puan kaybedersin, hakem hata yapmıştır
3. maç puan kaybedersin, sakatlık ve cezalar yüzünden olur

ama 1 Ocak 2012'den bu yana normal sezonda deplasmanda sadece 3 galibiyetin varsa demek ki bir şeyi çok yanlış yapıyorsun. Bu sene Avrupa'da deplasman maçlarının çoğunu kazandık ama futbol yine aynı futbol, anlayış yine aynı anlayış. Alex'in kovulduğu hafta Möchengladbach maçında takım beklediğimiz oyunu oynadı. Onun dışında Ael ve Marsilya deplasmanında verdiğimiz pozisyonların haddi hesabı yok, buna rağmen kornerden bulduğumuz tek pozisyonu gole çevirerek maçları kazandık. Kimine göre bu stratejiydi, bana göre şans. Ama O şans her zaman yüzünüze gülmüyor işte, o şansta bir yere kadar.

Yani kimse kusura bakmasın Kadıköy'de maçları kazanıp, deplasmanda rezil top oynayarak bu maçların genelinde puan kaybetmek için çok ekstra bir şey yapmaya gerek yok. Aykut Kocaman bu kulübün en büyük değerlerinden biri, saygılı ve karakteriyle örnek olması gereken kişilerden ancak ona hocalığında en büyük zararı da yine kendi sevenleri veriyor. Hocayı savunmak başkadır, hatayı savunmak başkadır. Sırf bu yüzden taraftarlar bile birbirleriyle atışır duruma gelmiş. Bu böyle yanlış bir şekilde nereye kadar sürüp gider bilmiyorum.

ForsakeN
05.Aralık.2012, 15:16
Ayni seyleri okumaktan biz sıkıldık siz yazmaktan sıkılmadınız. Takim deplasmanda zorlaniyor, anladik. Kaldi ki son haftalarda deplasmandaki oyunu da begeniyorum.

Eskisehir macinda maca cok iyi baslamistik,malum oyun hakem tarafindan baltalandi, kirmizi kart ve penalti calindi. Buna ragmen 1puan cikarabildik.

Kayseri macinda yakaladigimiz pozisyonlarin sayisi cok fazlaydi, atamadik.

Avrupa maclarindaki deplasman sonuclarimiz zaten muazzam. 4mac ust uste kazandik deplasman maclarini.Hani diyorsunuz ya 1mac kazanamazsin sanssizlik, 2.mac hakem hata yapmistir. O zaman bu galibiyetler icin de ayni mantigi yurutebiliriz.
Vaslui maci sansti,
Monchengladbach maci hakem hatasiydi, Ael maci sakatlik ve cezalar yuzundendi,
Marsilya macini da kazandik.
O zaman ozellikle Avrupa'da bircok seyi dogru yapiyoruz:)

Bunlar hepsini sans diye nitelendirmek asiri onyargidir kusura bakmayin

mwaru
06.Aralık.2012, 18:52
Ayni seyleri okumaktan biz sıkıldık siz yazmaktan sıkılmadınız. Takim deplasmanda zorlaniyor, anladik. Kaldi ki son haftalarda deplasmandaki oyunu da begeniyorum.

Eskisehir macinda maca cok iyi baslamistik,malum oyun hakem tarafindan baltalandi, kirmizi kart ve penalti calindi. Buna ragmen 1puan cikarabildik.

Kayseri macinda yakaladigimiz pozisyonlarin sayisi cok fazlaydi, atamadik.

Avrupa maclarindaki deplasman sonuclarimiz zaten muazzam. 4mac ust uste kazandik deplasman maclarini.Hani diyorsunuz ya 1mac kazanamazsin sanssizlik, 2.mac hakem hata yapmistir. O zaman bu galibiyetler icin de ayni mantigi yurutebiliriz.
Vaslui maci sansti,
Monchengladbach maci hakem hatasiydi, Ael maci sakatlik ve cezalar yuzundendi,
Marsilya macini da kazandik.
O zaman ozellikle Avrupa'da bircok seyi dogru yapiyoruz:)

Bunlar hepsini sans diye nitelendirmek asiri onyargidir kusura bakmayin
Avrupa'da kazanıyoruz doğru,peki bunu niye lige yansıtamıyoruz? ya avrupada motivasyon ile kazanıyoruz ya da ligte takımlar kapanıyor biz bu kilidi açamıyoruz fakat bize karşı kapanan takım da göremiyorum,Kayseri de en az bizim kadar pozisyon buldu.Bir yerlerde yanlışlık var ne bu yanlışlık bulup çözmemiz lazım.

ForsakeN
07.Aralık.2012, 14:37
Stoch'u oyundan alis nedenini aciklamis Kocaman. Mac sirasinda ben de kizmistim da, aciklamasi gayet makul.

Oyundan çıkma kararına tepki
gösteren ve Dirk Kuyt'ın elini sıkmayan
Miroslav Stoch'la ilgili de konuşan Aykut
Kocaman, "Bazı oyuncularımızın
gelişimleriyle ilgili nedenleri ortaya koyan
davranışlardan birisi bu. Stoch bugün çok
başarılı oynadı. Son dönemlerdeki çıkışını
gösteren başarılı oyunlarından birisini
sergiledi. Oyundan çıkmasının en büyük
nedeni 3 gün sonra İstanbul Büyükşehir
Belediyespor maçı var ve artık fazla
hırpalanmaması gerekiyordu. Kenara almak
gerekiyordu. İşte oyuncular bunu
yakalayabilseler... Tabii ki anlayabiliyorum,
oynamak istiyorlar iyi giderken. Ama bunu
anlayabilseler belki iletişimleri çok daha
kolay olacak. Bana, antrenöre bir yere kadar
tepkiyi de anlayabiliyorum. Bizler yaş olarak
da olgun insanlarız, bunu kolay
anlayabiliyoruz ve absorbe edebiliyoruz kendi
içimizde ama kendi arkadaşına karşı
olmaması lazım. Bu çok yanlış. Bunu yarın
veya yarından sonra mutlaka konuşacağız.
Tepkiyi sahada performansını artırarak
vermeli oyuncu. Doğru olan bu." diyerek
sözlerini noktaladı.

tyfnkrvl07
11.Aralık.2012, 13:16
:D
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/205109_437476546307708_1778742145_n.jpg

davidvilla
11.Aralık.2012, 15:58
ahah çok iyi koymuş lafı gediğine Alex 10 numara adam ya :)

barahir
11.Aralık.2012, 16:04
Alırım anahtarını Mayk demiş Alex :)

erdem344
13.Aralık.2012, 21:07
:D
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/205109_437476546307708_1778742145_n.jpg

:D :D :D :D :D

cuk diye bi ses duydum :D :D

Kaka Leite
13.Aralık.2012, 23:44
Mirsad çalıştırıyomuş Krasic'i basket maçında da yanında idi zaten :icon_smile:

erdem344
15.Aralık.2012, 22:06
Mirsad çalıştırıyomuş Krasic'i basket maçında da yanında idi zaten :icon_smile:

Çalıştırsın işi ney :D

birazda kendisini yere atmasa iyi olucak :D :D

Kaka Leite
17.Aralık.2012, 01:46
Az önce Ahmet Çakar çok güzel birşeye değindi.

İlk 8 de bulunan takımlardan Beşiktaş hariç diğerlerini yenememişiz. Galatasaray maçında kaybettik yine saldırılmaya başlandı havası var Aykut Kocaman'a ancak bazı konular da insanlar haklı.

Duygusal bakmamak gerek artık bu işe benim kendi açımdan rahatsız olduğum bir çok konu var ;

Skor ne olursa olsun dakika 60-65'e kadar oyuncu değiştirilmiyor.
Yapılan değişiklikler hep aynı Sezer-Baroni, Caner-Stoch, Krasic-Kuyt ezberlenmiş bir senaryo yeni birşey deneme gibi bir amacımız yok. Bu bazen işe yarar ancak bazen yaramaz, bu yapılanların ezber olması rakiplerimizin bize karşı 2 katı önlem alması demektir.
Sistemsel yanlışlıklar bu kadar kaliteli kadro bana göre doğru kullanılmıyor, biz bir kontra takımı değiliz ancak öyle oynuyoruz. Gol beklenerek atılmaz bizim sistemimiz buna ters bekliyoruz açık verilsin de gol atalım ancak rakibin kaliteli olunca beklerken golünü yiyorsun.

İyi yönleri de olabilir ki var ancak bu kadar önemli 3 madde burada ortada iken ben açıkcası çok da iyi yönlerine takılmam.

Benim görüşlerime zıt kişiler de olabilir hatta var bildiğim de ancak duygusallığı bırakmamız gerek. Aykut Kocaman görevinden ayrılınca bana para gelmeyecek sonuçta :)

Ben de herkes gibi takımımın taraftarıyım ve görüşlerim bu şekilde.Belki bu gün kazansaydık bunları yazmayacaktım ancak kazanamadık zaten bu sistem bu olgu ile de kazanmamız çok çok zor..

ReaList
17.Aralık.2012, 02:00
Ahmet Çakar söyleyince hoş biz söyleyince tu kaka : )

Gerçi söylemeye ne hacet durum ortada. Sanki ortada fol yok yumurta yok her şey güllük gülistanlıkmış da bu vahim durumu eleştirince tepki geliyor. Deplasmanda Beşiktaş'ın 5 Galatasaray'ın 4 attığı Antalya'dan içeride 3 yedik. Deplasmanlarda Fenerbahçe diye bir şey yok, Her puan kaybından sonra "Güçlü bir takımla oynuyorduk" diyor hocamız, Sanırsın biz Ankaraspor'uz. Yazık ne diyeyim.

erdem344
17.Aralık.2012, 02:07
Krasiçi niye aldık acaba ?

düşünüyorum bi türlü bulamadım kaytı alırken acaba forvet diyemi aldık yoksa sol açık diyemi sol açık diye aldıysak neden sağ açıkda oynuyor forvet diye aldıysak neden sağ açık oynuyor sağ açık diye aldıysak neden krasiçi aldık krasiçi sol açık diye aldıysak neden caner oynuyor caner ve stoch sol açıkta varken krasiçi neden aldık krasiçi madem aldık neden oyatmıyoruz çok tuhaf anlayan varmı :D

OrcunFB
17.Aralık.2012, 02:11
Az önce Ahmet Çakar çok güzel birşeye değindi.

İlk 8 de bulunan takımlardan Beşiktaş hariç diğerlerini yenememişiz. Galatasaray maçında kaybettik yine saldırılmaya başlandı havası var Aykut Kocaman'a ancak bazı konular da insanlar haklı.

Duygusal bakmamak gerek artık bu işe benim kendi açımdan rahatsız olduğum bir çok konu var ;
Skor ne olursa olsun dakika 60-65'e kadar oyuncu değiştirilmiyor.
Yapılan değişiklikler hep aynı Sezer-Baroni, Caner-Stoch, Krasic-Kuyt ezberlenmiş bir senaryo yeni birşey deneme gibi bir amacımız yok. Bu bazen işe yarar ancak bazen yaramaz, bu yapılanların ezber olması rakiplerimizin bize karşı 2 katı önlem alması demektir.
Sistemsel yanlışlıklar bu kadar kaliteli kadro bana göre doğru kullanılmıyor, biz bir kontra takımı değiliz ancak öyle oynuyoruz. Gol beklenerek atılmaz bizim sistemimiz buna ters bekliyoruz açık verilsin de gol atalım ancak rakibin kaliteli olunca beklerken golünü yiyorsun.
İyi yönleri de olabilir ki var ancak bu kadar önemli 3 madde burada ortada iken ben açıkcası çok da iyi yönlerine takılmam.

Benim görüşlerime zıt kişiler de olabilir hatta var bildiğim de ancak duygusallığı bırakmamız gerek. Aykut Kocaman görevinden ayrılınca bana para gelmeyecek sonuçta :)

Ben de herkes gibi takımımın taraftarıyım ve görüşlerim bu şekilde.Belki bu gün kazansaydık bunları yazmayacaktım ancak kazanamadık zaten bu sistem bu olgu ile de kazanmamız çok çok zor..

FB ne zaman kontraatak takımı oldu ki zaten.

Kaka Leite
17.Aralık.2012, 02:18
FB ne zaman kontraatak takımı oldu ki zaten.

Valla şuan oynanan oyuna ben bu ismi veriyorum. Durum da böyle zaten :)

Night_Mare17
17.Aralık.2012, 03:15
Sow harcanıyor net. Krasic'de hiç bir şey yapamıyor anlamadım Fenerbahçe keşke yerine daha iyi bir adam alsaydı hemde daha ucuza alabilirdi. Avrupa'da inşallah bu şanssızlıkları yaşamaz Fenerbahçe turları birer birer geçer.

Mamadou
17.Aralık.2012, 03:55
Beşiktaşlıyım ama Aykut Kocaman'ın oyuncu seçimlerini bu sezon hayretler içerisinde izliyorum. Bana göre Krasic dışında transferde çok başarılı bir teknik adam ve belli bir oyun felsefesi var. Krasic transferini gereksiz gördüğümden dolayı yazdım ve maliyeti az buçuk bir şeyde değildi. Oynattığı futbolu beğenen de var beğenmeyen de. Fenerbahçe'de tek sorunun oyuncu seçimleri olduğunu düşünüyorum buda Aykut Kocaman kaynaklı bir durum. Tamamen arkasındaki beke destek olsun diye Caner ısrarıdır gidiyor. Sırf bu ısrarı yüzünden Stoch'u rotasyon oyuncusu haline dönüştürdü ki taraftarın bu sezon en umutlu ve beklentileri yüksek tuttuğu oyuncu Stoch idi. Elindeki oyuncu grubuyla Baroni'yi Alex'ten boşalan bölgeye atmak Mönchengladbach ve Beşiktaş maçı dışında pek tutmadı. Kuyt'ı sağ açık kullanmak için sezona iyi başlayan Mehmet Topuz kesik yedi. Gerçi Mehmet Topuz'un sakatlığı olmuştu diye hatırlıyorum. Geçen iki sezonda izlediğim Fenerbahçe'de Kuyt'ın Sow'a daha yakın oynaması gerekirdi. Kanatların daha üretken olması gerekirken bu sezon belki de tarihinin en iyi kadrolarından biri varken yeni arayışlara giriyor buda beklentiler bu kadar yüksek iken olacak bir şey değil.

Bir diğer konu ise Meireles. Meireles transfer edilmeden önce taraftarlar ve futbolu pek çok bilen yorumcularımız Meireles'den ne bekliyorlardı acaba. Hagi gibi, Alex gibi, Fernandes gibi takımı tek başına sırtlayıp zor anlarda takım ipten almasını mı. Taraftarlar (geneli değil) ve yorumcular daha saha içinde ne yaptığını çözememiş. Sebebi fazla gol atamaması ve asist yapmaması. Meireles dediğin oyuncu saha içinde her şeyden biraz yapabilen yönlü bir oyuncu. Burada kullanıcı adımdan dolayı adamı kayırıyor gibi olduk ama alakası yok tabi :)

TeNaciOUS MidFieLdeR
17.Aralık.2012, 04:34
Krasiçi niye aldık acaba ?

düşünüyorum bi türlü bulamadım kaytı alırken acaba forvet diyemi aldık yoksa sol açık diyemi sol açık diye aldıysak neden sağ açıkda oynuyor forvet diye aldıysak neden sağ açık oynuyor sağ açık diye aldıysak neden krasiçi aldık krasiçi sol açık diye aldıysak neden caner oynuyor caner ve stoch sol açıkta varken krasiçi neden aldık krasiçi madem aldık neden oyatmıyoruz çok tuhaf anlayan varmı :D

krasic aziz yildirimin hevesiyle alakali. kac yildir pesindeydi, firsat olunca aldi. aykut kocamanin dahli yoktur bence, o da stoch bu kadar formda bir sezon gecirmisken hayatta istemezdi krasici. ancak malum durum baskan hapisten falan cikti, bunun etkisi buyuk. hala bazi duygusalliklarla yonetiliyor klupler. serbest kalir kalmaz bir nevi transfer sovu yapti kendince ama fena kazik yedi bence :D

takima gelirsek, ben her gecen gun daha iyiye gittigini goruyorum takimin. alexle gecen 8 yilin ardindan takima yeni bir karakter kazandirmak kolay degildir herhalde. hele ki takimin beyni durumunda bir alex ise soz konusu. ya alexin yerini doldurmaliyiz ya da yeni bir duzene gecmeliyiz. yeni duzeni secen aykut kocaman da bazi zorluklar yasiyor. uzun suredir takimin basinda oldugu halde ilk defa bu sene istedigine yakin bir kadro kuruldu. gecen 2 yili kimse burda konusmamali, bana gore aykut kocaman bu senenin basinda, hatta alex gittikten sonra goreve baslamistir. bu yuzden bu kadar cabuk kellesini istemek acimasizlik olur. istedigine yakin bir kadro dedim cunku hala tam bir kadro degil. misal sow icin bir yedek yok, ortasaha takviye istiyor, krasic fiyaskosu da var vs. goruntude iyi bir takim gibi olsa da eksik yani cok fazla. umarim devre arasi falan takviyeler yapilir.

gs maci icin de bazilari mahkum falan oynadik demis ama sanirim macin heyecaniyla falan edilmis kelamlar bunlar. oyle bir durum yoktu cunku, gs abartilacak bir oyun sergilemedi. biz de oyle. mac konusunda da bahsettim, bizim kadar onlar da daha cok kesici adamlari tercih ettiler. hal boyle olunca pozisyonsuz bir mac oldu. gecen seneki ilk yaridaki yenildigimiz mac gercekten tam bir husrandi ama o gunku psikolojisi cok bozuktu takimin. bugun oyle bir seyden soz edemeyiz. macin hakki beraberlikti ama pozisyonsuz macta kaybettik. deplasmandan almak isteyecegin sonuc bana gore beraberliktir zaten. kimse geyik yapmasin, her maca kazanmak icin cikmaliyiz diye. rakibinden deplasmanda 1 puan almaktir ilk hedefin. kazanirsan da bu isin cilegi olur :) tabi bu kafa kafaya oldugumuz rakipler icin, anteple falan oynarken kazanmaya gidersin :)

ReaList
17.Aralık.2012, 12:25
@TeNaciOUS MidFieLdeR

Hocam soruyu senin üzerinden hocayı destekleyen tüm arkadaşlara soruyorum. Aykut Kocaman'ı eleştirmek, Aykut Kocaman'ı sevenler tarafından açık açık bir küfür olarak algılanıyor, bu açık ve net. Onun üzerine bir eleştiri geldiği zaman eleştirinin içeriğine cevap vermek yerine "Siz böylesiniz, Siz şöylesiniz" diye başlıyor cümleler, anlamsız ve garip.

"gecen 2 yili kimse burda konusmamali" demişsiniz, Kocaman'ı destekleyen arkadaşların da genel görüşü bu, bana göre anlamsız çünkü Fenerbahçe o 2 yılda hiç Fenerbahçeliliğini kaybetmedi ne maddi ne manevi.

2010/2011= 54 milyon TL
2011/2012= 84 milyon TL
2012/2013= 72 milyon TL

Transfer harcamalarımız var. Beşiktaş ise bizim geçen sene yaşadığımız kısmi daralmayı bu sene yaşadı ve transfere ne kadar harcadı biliyor musunuz ? 4.2 milyon TL. Bu işin maddi kısmı. Manevi kısma gelelim. Yoksaydığınız iki senede bu taraftar Dünyada eşi benzeri görülmemiş bir destekle takımına sahip çıktı, her yerde oldular, her platformda destek çıktılar.Kombineler, taraftar kartları, maçlara destekler en kötü zamanda bile en üst seviyede oldu. O stad hiç bir zaman 40 binin altına düşmedi. Destek hiç eksilmedi. Bir de diğer takımların kötü zamanlarını aklınıza getirin, stadlar dolmuyor.

Para desen para, Destek desen destek hem de en alası oldu, onun için 2 seneyi yok saymak ne kadar vicdana sığar, sizlerin takdiri.

İlk sorum
Ben hocadan neden umutlu değilim ? Çünkü bu kadar süre geçmesine rağmen hala futbolumuz oturmuş değil. (Normal şartlarda, Zorda darda kalmadığımız zaman için diyorum) Koca üç senede iki elin parmak sayısını geçmeyecek kadar maçta rakibimizi oyunumuza mahkum ettirmişiz. Gerisi hep kayıp. Ne zaman işler zora girer, sarpa sarar o gazla futbol oynuyoruz bu nereye kadar böyle sürecek ?

İkinci sorum
Takımımızın kullanabildiği (!) tek sistem var. B planımız dahi yok. Oyun içinde önde olsak da şablon aynı, geride olsak da şablon aynı. Forvet çıkar, forvet sok, sol açık çıkar sol açık koy hep aynı döngü. Örneğin dün Fatih Terim 2 forvetle başladı, skor avantajını yakaladı tek forvete döndü, eminim geride olan taraf olsaydı 3 forvete döner veya başka bir hücum şablonu oluştururdu ama bizde böyle bir şey yok, ne olursa olsun hep aynı. Üstüne üstün hata olduğunu, kötü oynadığımızı bile bile hep tercihlerde aynı.

Gençlerbirliği maçında Topal-Meireles-Cristian ile oynadık ilk yarı berbat futbol, İkinci yarı Sezer-Topal değişikliği iyi futbol.
Bugün yine Topal-Meireles-Cristian ile oynadık ilk yarı futbol adına sıfırız. İkinci yarı Sezer-Topal değişikliği (ilk yarıya nazaran) iyi futbol.
Beklenen şey ne olur ? Yahu bu Topal-Meireles-Cristian üçlüsü ile olmuyor, hücumda kötüyüz, Yaratıcılık eksikliği mevcut, bağlantıyı tam kuramıyor, oyunu karşı alana yıkamıyoruz, bunu değiştirelim artık.
Ama ben adım gibi eminim bu olmayacak ve haftaya yine (Galatasaray maçı için demiştim) Topal-Meireles-Cristian çıkacak.
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2375933&postcount=106

Sürekli aynı şeyi yapan ve aynı senaryoyu yaşamayı seven bir hocamız var, Kötü giden bir şeyi değiştireyim, bu böyle olmuyor farklı bir şeyler deneyeyim diye bir takıntısı yok. Sürekli aynı şeyleri yapıp, aynı senaryoları yaşayan bir hocanın nasıl başarılı olmasını ve bu makus kaderi değiştirmesini bekliyorsunuz ?

Üçüncü Sorum
Yaşanılan her puan kaybından sonra "Bugün güçlü bir takımla oynadık" diye başlıyor cümleler. Rakibin kim olduğunun önemi yok, Rakipler hem sahada Fenerbahçe karşısında güçlü hem de hocanın algısında sürekli güçlü. Fenerbahçe sürekli rakiplere önlem alarak oynuyor, korkulan takım olmak yerine, korkan takım hüvüyetinde, Her sene dünyanın parası harcanarak oluşturulan, Sizin hayalinizdeki Fenerbahçe bu mu ?

ve Son Sorum
Dün hocamızda söyledi, bugün onu destekleyenler de söylüyor, takviye şart...
Allah Aşkına Fenerbahçe'nin başarılı olması için Orta sahada "Xavi-İniesta-Pirlo" ileri de "Messi-Ronaldo" falan mı olması gerekiyor ? Sanırsın ligde oynadığımız takımlarda dünya yıldızları var da Fenerbahçe onlara karşı eksik kalıyor, Senin 1 oyuncunun değeri kadar etmeyen Akhisar'a karşı son dakikalarda ecel telleri döküyosun, Ligin en pahalı takımının, en geniş ve iyi kadroya sahip takımının kötü futbolunun nedeni takviye eksikliği midir ? Sene başında kadrosunu dağıtan 4 milyon TL transfer harcaması yapan ve Fernandes dışında kendi takımına alacağınız oyuncu olmayan Beşiktaş kadar futbol oynayamıyorsan, her şeyin har vurup harman savurarak yapılacak takviyelerle mi iyi olacağını bekliyorsunuz ?

Şimdiden Teşekkürler.

davidvilla
17.Aralık.2012, 12:46
Fenerbahce zaten harika transferler yapmış daha ne takviyesi. Baldemir'e katılıyorum. Aykut hoca yanlış oynatıyor biraz. Kuyt ile Sow çift forvet yan yana ya da arka arkaya oynasa. Orta ikili baroni meireles olsa kanatlarda da stoch ve krasic oynasa, ve kötü oynasalar dahi bu kadroda bir kaç maç ısrar etse bence cok iyi bir fenerbahce izleriz. Ha hadi izleyemediğimizi varsayalım. Bu saydıgım oyuncuların bulundugu takımın hangi bölgeye takviye ihtiyacı var onu hiç anlamadım. Bunların yedegi bile var Mehmet topuz,caner, mehmet topal sag bek Tr'nin en iyi sag beki, sol bek alınabilecek en iyi turk sol bek, Stoperde serdar (daha dune kadar en gelecek vadeden turk stoperlerden biriydi) egemen,bekir gibi ligin tecrubeli isimleri e bu da yetmezmiş gibi bir de Yobo.
Bir tek ben yıllardır kalede problem goruyorum fenerbahce'de o da Serkan tercihi ile bence önlem alınabilecek bir durum.
Ayrıyetten bu şablona dönülürse ve madem semih'i gözden cıkardıysanız bir tane alternatif turk santrafor alınabilir o kadar.

sui generis
19.Aralık.2012, 22:35
http://live.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/iste-raul-meirelesin-savunmasiSXHBQ307855SXQ

http://live.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/meireles-icin-boas-ve-torresten-aciklamaSXHBQ307885SXQ

Ne fark eder ki , Caner'in demediği gün gibi açıkken cezayı almadı mı Meireles de alır.

uAburak89
19.Aralık.2012, 22:50
Yalan haber uzmanı Esat Dergi haberinin kaynağı ne ? Bizzat kendisi mi konuşmuş bu isimlerle. :)

Ayrıca diyelim ki doğru, 1000'de 1 ihtimal bu tabii, e ne olacak yani ? Yapmamıştır demek için 3. şahıslardan fikir alınması kadar saçma bir şey yok, olay oyuncu ve hakem arasında. İkisi de yapar savunmasını, karar verilir.

sui generis
19.Aralık.2012, 22:57
benim görüşüm şudur ; tek doğru olarak hakemin raporunun kabul edilmesi saçma. oyuncuya söz hakkı verilmiyor. Aynı şey Canerde oldu işte. hakem raporu öyle diye değişmedi , neymiş ek rapor sunması gerekmiş hakemin. üstüne itiraf bile vardı. 'Lan' kelimesini ben kullandım dedi Veysel . (Lan küfür olarak kabul edildi ama Veysel cezasız kaldı ) Garip bir ülkede yaşıyoruz.

uAburak89
19.Aralık.2012, 23:04
Bazı itirazlar duruşmalı yapılmıyor mu ? Yani ceza geldikten sonra illa ki tahkime gidilecek. Ayrıca hakem niye iftira atsın, basının yazdığı şeyler doğru olmayabilir rapor hakkında spekülasyon yapıyor olabilirler. Meireles zaten konuştu, Esat'ın masa başı haberlerine gerek yok. Bu haberlere bakarak az ceza beklentisine girerseniz aksi durumda hayal kırıklığı olması normal tabii.

Caner olayında TFF berbat bir tutum sergiledi. Orada Veysel'in de hatası var yalnız, sözünün arkasında durmuş olsa bence Caner ceza almazdı.

Burak Akmanoğlu
19.Aralık.2012, 23:05
Meireles çok güzel şeyler söyledi.Villas Boas ve Fernando Torres'in de söyledikleri güzel :)

sui generis
19.Aralık.2012, 23:12
Bazı itirazlar duruşmalı yapılmıyor mu ? Yani ceza geldikten sonra illa ki tahkime gidilecek. Ayrıca hakem niye iftira atsın, basının yazdığı şeyler doğru olmayabilir rapor hakkında spekülasyon yapıyor olabilirler. Meireles zaten konuştu, Esat'ın masa başı haberlerine gerek yok. Bu haberlere bakarak az ceza beklentisine girerseniz aksi durumda hayal kırıklığı olması normal tabii.

Caner olayında TFF berbat bir tutum sergiledi. Orada Veysel'in de hatası var yalnız, sözünün arkasında durmuş olsa bence Caner ceza almazdı.

duruşmalı yapılıyor mu bilmiyorum ama en net örneğinde Caner var ortada hakemin raporundan dolayı. Meireles rapordaki suçlamaları reddediyorum, gereken hukuki yollara başvuracağım diyor. yani rapor bir bakıma kesin bence. Şimdi şöyle düşünüyorum; Caner olayında raporda yazıyor diye ceza vermeden geçemeyen TFF , aksini Meireles için yapar mı hiç sanmıyorum. hatta imkansız. Meireles'in durumu Caner'e göre daha ağır bence. Tahkimde inse inse 1 maç iner , ötesi olmaz.

ve benim beklentim yok zaten :) 5 maçtan az ceza alması benim için sürpriz olacak.

uAburak89
19.Aralık.2012, 23:17
duruşmalı yapılıyor mu bilmiyorum ama en net örneğinde Caner var ortada hakemin raporundan dolayı. Meireles rapordaki suçlamaları reddediyorum, gereken hukuki yollara başvuracağım diyor. yani rapor bir bakıma kesin bence. Şimdi şöyle düşünüyorum; Caner olayında raporda yazıyor diye ceza vermeden geçemeyen TFF , aksini Meireles için yapar mı hiç sanmıyorum. hatta imkansız. Meireles'in durumu Caner'e göre daha ağır bence. Tahkimde inse inse 1 maç iner , ötesi olmaz.

ve benim beklentim yok zaten :) 5 maçtan az ceza alması benim için sürpriz olacak.

Bence dün Aziz Yıldırım'ın konuşmasının devamı Meireles'in konuşması. Bir takım iddialar var falan demiş dün Aziz Yılırım, kesin olduğunu sanmıyorum raporun ben hala. Hukuki yol kısmı da baskıyı arttırmak için, gerçekten başvurur tabii ki ama ortada görüntüler var Caner olayı gibi değil ki bu. O gün maçı izlerken kimse anlamamıştı, bunda ise Türk insanına göre net olan şeyler var. Kimse zaten çıkıp da evet yaptım o manada şeyler demesini beklemiyordu herhalde ? :) Bence de 4-5 maç ceza alacak ve bu normal olacak, basındaki gibi 8-10 falan imkanı yok.

Lucas Neill
20.Aralık.2012, 13:40
http://www.ligtv.com.tr/haber/kimseye-tukurmedim#

Daha önce yazildi mi bilmiyorum ama bu videoda 3.26 da tükürmedigi ama hakeme ingilizce son of a bitch dedigi gözüküyor.

MeMo
20.Aralık.2012, 13:42
Tükürmediği çok net. Haftalardır tükür diye iftira atmak ne kadar kolaymış bunu da öğrenmiş olduk.

goosfraba
20.Aralık.2012, 23:27
Fırat Günayer ‏@firatgunayer (https://twitter.com/firatgunayer) Son dakika!!!! PFDK, Fenerbahçeli futbolcu Meireles'e 11 maç ceza verdi... (Beyaz Tv)

Ralph
20.Aralık.2012, 23:28
Offff 11 maç rekor oldu sanırım. Bildiğin sezonu kapattı adam.

uAburak89
20.Aralık.2012, 23:29
Kaynak Beyaz Tv ya. :D

RaSenGan
20.Aralık.2012, 23:31
11 maç yerinde bir ceza.Az bile olabilir yaptığı onca şeyden sonra.

sui generis
20.Aralık.2012, 23:32
doğruysa yazıklar olsun.

uAburak89
20.Aralık.2012, 23:34
Doğruymuş. :S

FENERBAHÇE A.Ş. sporcusu RAUL JOSE TRINDADE MEIRELES'in, ihraç sonrası müsabaka hakemine tükürmesinden dolayı ve ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle takdiren 11 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ve 20.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=246&ftxtID=16947

Çok fazla bence, büyük haksızlık.

RaSenGan
20.Aralık.2012, 23:34
Tribun Dergi ‏@tribundergi

PFDK, Galatasaray - Fenerbahce macinda kirmizi kartla oyundan cikan Meireles'e 11 mac ceza verdi.

Ferhat Kiraz
20.Aralık.2012, 23:35
11 miş Ntvsporun hatası :)

Partenopei
Yazıklar olsun başka söylenecek bir şey yok.

Ralph
Bana kalırsa da çok olmuş. 11 maç nedir yahu??

RaSenGan
20.Aralık.2012, 23:36
Bence de yazıklar olsun.Sorumsuz davranışlarıyla hem kendini hem takımını yaktı.

Ralph
@firatgunayer
!!! PFDK, Meireles'e 11 maç ceza +20 bin lira para cezası verdi..Ceza sebebi: Hakeme tükürmesi ve ihraç sonrası hakeme yönelik hareketler..

barahir
Söylenecek söz kalmadı artık.. Kimse kusura bakmasın da böyle insanlar var olduğu sürece Futbol şiddet ve holiganlık olarak kalacaktır..

Lucas Neill
20.Aralık.2012, 23:37
3e indirirler dicem de onu irkcilik yapinca veriyorlardi. Sadece hakemin annesi hakkinda aciklamalar yapti 5-6 kafidir.

uAburak89
Cezanın infazının çift sarı kart görmesi nedeniyle oynamaması gereken ilk müsabakayı takiben başlatılmasına

Şu kısmı görmemişim, ceza 11 + 1 oluyor ntvspor o yüzden 12 diyor yanılmıyorsam.

Lig Tv'deki videoda tükürme falan göremedim, bu video ile yapılacak itiraz sonucu düşer bu ceza, düşmeli yani adalet varsa.

sui generis
tükürme denmiş de nerede tükürmüş bir göstersinler.

Ferhat Kiraz
20.Aralık.2012, 23:38
Şu kısmı görmemişim, ceza 11 + 1 oluyor ntvspor o yüzden 12 diyor yanılmıyorsam.

Aynen 12 Maç oluyor toplamda.

attirson
Yuh diyorum başka da birşey demiyorum.11 maçın ilki kupada gitti sanırım ?

Partenopei
Tamam 11 maç belki de fazla ama o hareketlerden sonra o armayı bin kere de öpse kendini affettiremez bana bu kalitedeki bir futbolcunun takımını bu kadar maç yalnız bırakmaya hakkı yok.

footballer33
20.Aralık.2012, 23:40
Ben 6-7 maç diyordum ve ona bile çok diyen FB'li arkadaşlarım vardı; fakat 11 maç aklımın ucundan bile geçmedi.

Çok olmuş bu ceza bence.

barahir
20.Aralık.2012, 23:41
Ederi en fazla 5-6 maç ceza bunun.. Tükürme nerde yahu? O pozisyonun 5 açıdan tekrarı var, hangisinde tükürmüş hakeme.. Meireles tükürmedi ama ben hepinizin şerefine tükürüyorum, haysiyetsizler..

attirson
20.Aralık.2012, 23:41
Meireles Ts deplasmanını kaçırıcak.

uAburak89
20.Aralık.2012, 23:42
Yuh diyorum başka da birşey demiyorum.11 maçın ilki kupada gitti sanırım ?

Aynen öyle oluyor, 5 kupa maçı var, 6 lig maçı kaçıracak ceza bu şekilde kalırsa.

Alicanfmfan
20.Aralık.2012, 23:43
Kariyerinde hiç kırmızı kart görmemiş ama, bir gördü pir gördü gibi oldu.

attirson
20.Aralık.2012, 23:43
Aynen öyle oluyor, 5 kupa maçı var, 6 lig maçı kaçıracak ceza bu şekilde kalırsa.

En fazla 8-9a indirirler bence.

MeMo
20.Aralık.2012, 23:44
Hocanın Eskişehir maçında bahsettiği zulüm devam ediyor. Tükürdü denilen oyuncunun görüntüsü yok. Yok gay işareti yapmış, yok bilmem ne. Ayıptır ya yazıklar olsun.

antiochia
11 maç yerinde bir ceza.Az bile olabilir yaptığı onca şeyden sonra.
Lütfen at gözlüklerini bırakalım. 11 maç az haklısın en az 55 maç olmalıydı. Tarafsız taraflı federasyon ve PFDK ile...

OrcunFB
Hakemi dövseydi bari bi şey kaybetmezdi.

Night_Mare17
20.Aralık.2012, 23:45
Ceza inmez 11 maç verilebilecek en az ceza zaten.

Bu arada zaten cezanın yarısı kupada kaynıyor.

antiochia
aynı cezayı alırdı. Az bile demiş bana kalırsa.PFDK birilerine mesaj yollamak istedi...

barahir
Allah'tan ülkemizde idam cezası yok..

Partenopei
20.Aralık.2012, 23:46
Lütfen at gözlüklerini bırakalım. 11 maç az haklısın en az 55 maç olmalıydı. Tarafsız taraflı federasyon ve PFDK ile...

Harbiden haklısın hocam yaptığı onca şey derken şunu da unutmayın hakemin yakasına yapışan adamla aynı kefeye konuluyor bu hareketler, maksimum 7-8 maç olmalıydı bana göre.

Lucas Neill
3 temmuz süreci hala devam ediyor.

erdem344
haklıysan korkma hak seni korur.

attirson
20.Aralık.2012, 23:47

Aynen icim ona yandı tartaklasaydı biraz bari lafla gecismis oldu.

Sekopej
20.Aralık.2012, 23:47
Oyuncumuz küfür etmez, küfür etti diye ceza verirler, oyuncumuz tükürmez, tükürdü diye ceza verirler. Ey güzel ülkemin güzel insanları...

Hakemi dövmek de 11 maç, bari dövseydi de, içinde kalmasaydı, en azından çıktım dövdüm, 11 maç ceza aldım derdi.

MeMo
20.Aralık.2012, 23:48
Tükürmeden 8 maç ceza almış Meireles. Tükürmediği halde. Bunun hesabını kim verecek?

barahir
20.Aralık.2012, 23:49
Oyuncumuz küfür etmez, küfür etti diye ceza verirler, oyuncumuz tükürmez, tükürdü diye ceza verirler. Ey güzel ülkemin güzel insanları...

Hakemi dövmek de 11 maç, bari dövseydi de, içinde kalmasaydı, en azından çıktım dövdüm, 11 maç ceza aldım derdi.

Merak etme abi bu cezalar hep emsal, bundan sonra hakemlere sözlü sataşma yok, direk ağız burun dalmak var..

sui generis
tükürdü diyerek yalan söyleyen bir hakem var. ötesi var mı ? o adam kimin adamı , bunu bulsunlar.

antiochia
sıra geldi herhalde Kuyt'a...

uAburak89
20.Aralık.2012, 23:50
En fazla 8-9a indirirler bence.

Engin örneği var, hiç düşmedi alt limitlerde verildi diye. Sanıyorum bu da aynı şekilde yani düşmeyedebilir ama LigTv görüntüsünde tükürme yok, sıkıntı burada. Bence ceza yanlış, 10 verselerdi ama sebebi gerçekçi olsaydı. Tükürmeyen adama tükürdü diye ceza veremezsin benim mantığım almıyor bunu. Tükürük geldiyse bile aynı şey değil kasıt yok, o mesafeden sen gördüğüm en iyi hakemsin de tükürük gelir ya. Caner olayında hakem küfür ya da işte lan duydum dedi oyuncuları karıştırmış bu da hata elbet ama kasıt yok. İşi batıran PFDK idi. Bu sefer hakem de işin içinde, burada içten içe sevinen Fenerbahçe'li olmayanların da düşünmesi lazım bu veya başka hakem yarın bir gün bizleri de yakabilir. Ayrıca Meireles olmayacak diye Fenerbahçe için çok da değişen bir şey olmaz, Selçuk var, deplasmanda tek galibiyet Selçuk ile gelmiş.

Sekopej
20.Aralık.2012, 23:51
Merak etme abi bu cezalar hep emsal, bundan sonra hakemlere sözlü sataşma yok, direk ağız burun dalmak var..

Emsal deyince tv görüntülerinden ceza alan Emre geliyor hep aklıma, nedense o da emsal olacaktı, artık tv görüntülerinden ceza gelecekti.

Ama şaşırmamak lazım, ağzını açmayan adama 2 maç ceza verdiler ki itiraf da vardı orada, ona ceza verenler, bunu mu es geçeceklerdi.

barahir
20.Aralık.2012, 23:54
Futbol gerçekten adaletsiz bir oyun oldu artık.. Her alanda adaletsiz oldu..

antiochia
20.Aralık.2012, 23:55
O yüzden Futbol fena halde hayata benzer diyorlar ya...

Facx
ben 8-9 maç bekliyodumda 11 de çok şaşırlcak bi rakam değil bence

MeMo

Daha ilk yarı bitmedi. Bir oyuncumuz etmediği küfürden 2 maç, diğer oyuncumuz ortada olmayan tükürükten 12 maç ceza aldı. Alenen yapılması bazı olayların aslında olayın artısı. Utanma yok sıkılma yok.

Sekopej
20.Aralık.2012, 23:58
Daha ilk yarı bitmedi. Bir oyuncumuz etmediği küfürden 2 maç, diğer oyuncumuz ortada olmayan tükürükten 12 maç ceza aldı. Alenen yapılması bazı olayların aslında olayın artısı. Utanma yok sıkılma yok.

Eğer denildiği gibi tükürükten 8 maçsa, 3 maçın küfür ve hakaretten olması normal, olması gereken de oydu ama sanmıyorum ben yaptım diye itiraf varken Tahkim cezayı kaldırmadı, şimdi tv görüntülerine bakıp hakemini yaksın, cezayı onaylarlar, tv den bakıp değerlendirme de bir zamanların emsali olarak kalmış olur.

barahir
20.Aralık.2012, 23:59
Artık yönetim de ne yapıyosa yapsın.. Caner'e verdiler bişi yapmadılar, üstüne Caner'in hakkını savunan Aykut Kocaman'a verdiler yine bişi yapılmadı.. Her gelen at oynatmaya başladı.. Anladık 3 temmuz devam ediyor ancak elini kolunu bağlayan bi durum mu var? Varsa kalkın o koltuktan..

Güya bunların düşüncesi yargıtay kararına kadar uslu duralım, sen kazanacaksın diye Fenerbahçe kaybediyor efendi..

sananes
21.Aralık.2012, 00:01
Buraya gelip ceza normal yazanları da allah'a havale ediyorum. Ayıptır,kul hakkı diye bir şey var. Siz de biliyorsunuz ortada tükürük falan yok! Şimdi bu cezanın 8 maçı olmayan tükürükten verilmiş deniyor,hadi 8 değil yarısı yani 6 maç tükürükten verilmiş olsun. Olmayan bir tükürük yüzünden,hakemin yalanıyla 6 maç ceza alacakken 12 maç ceza alıyor bir insan. Bu mudur normal bu mudur sizin adalet kavramınız?

OrcunFB
21.Aralık.2012, 00:02
6-7 maç idealdi bence.

cureshot
21.Aralık.2012, 00:03
Ceza çokmuş, vay anasını be!

Siz şu talimatnamenin 42. maddesine bir bakın önce.

Meireles'in 2 suçu var rapora göre; hakeme hakaret ve tükürme. Talimatnamenin ilgili maddesi şöyle:

MADDE 42 – KİŞİLİK HAKLARINA SALDIRI, HAKARET ve TEHDİT
(1TFF veya mensuplarına, müsabaka görevlilerine, futbolculara, yöneticilere veya diğer ilgili kulüp ve kişilere, hakaret eden, söven, tehdit eden veya herhangi bir şekilde kişilik haklarına saldırıda bulunan;
(aFutbolculara iki ila beş; fiillerin müsabaka görevlilerine yönelik olması halinde ise üç ila yedi müsabakadan men cezası,
(bKulüp yöneticilerine otuz ila altmış gün; fiillerin müsabaka görevlilerine yönelik olması halinde ise altmış ila yüz yirmi gün hak mahrumiyeti cezası ve Süper Lig kulübü yöneticileri için 20.000.-TL’den 80.000.-TL’ye kadar, 1. Lig kulübü yöneticileri için 10.000.-TL’den 40.000.-TL’ye kadar, 2. Lig kulübü yöneticileri için 7.500.-TL’den 15.000.-TL’ye kadar, 3. Lig kulübü yöneticileri için 5.000.-TL’den 10.000.-TL’ye kadar para cezası,
(cDiğer kişilere iki ila beş; fiillerin müsabaka görevlilerine yönelik olması halinde ise üç ila yedi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı veya yirmi bir ila elli gün arasında hak mahrumiyeti cezası,
verilir.
(2Bir futbolcuya ya da müsabaka görevlileri dışında kalan kişilere tükürenlere dört ila altı müsabakadan men, soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı veya kırk beş ila doksan gün hak mahrumiyeti cezası verilir. Bu fiilin müsabaka görevlilerine yönelik olması halinde ise sekiz ila on iki müsabakadan men, soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı veya doksan ila yüz seksen gün hak mahrumiyeti cezası verilir.

Yani, hakaretin cezası 3-7 maç arası, tükürmenin cezası da 8-12 maç arası.

Meireles 3+8+1 maç cezası almış. İki ceza da alt sınırdan.

Siz daha ne istiyorsunuz Allah aşkına ya, araştırma yok bir şey yok, boş boş sallıyorsunuz!

cureshot
21.Aralık.2012, 00:04
6-7 maç idealdi bence.

Neye göre ideal, sallayıp duruyorsunuz! Açın okuyun önce bir neymiş bunun cezası diye.

barahir
21.Aralık.2012, 00:05
Keşke gerçekten tükürseydi..

Partenopei
21.Aralık.2012, 00:05

Meireles'in 2 suçu var rapora göre; hakeme hakaret ve tükürme. Talimatnamenin ilgili maddesi şöyle:

(1TFF veya mensuplarına, müsabaka görevlilerine, futbolculara, yöneticilere veya diğer ilgili kulüp ve kişilere, hakaret eden, söven, tehdit eden veya herhangi bir şekilde kişilik haklarına saldırıda bulunan;
(aFutbolculara iki ila beş; fiillerin müsabaka görevlilerine yönelik olması halinde ise üç ila yedi müsabakadan men cezası,
(bKulüp yöneticilerine otuz ila altmış gün; fiillerin müsabaka görevlilerine yönelik olması halinde ise altmış ila yüz yirmi gün hak mahrumiyeti cezası ve Süper Lig kulübü yöneticileri için 20.000.-TL’den 80.000.-TL’ye kadar, 1. Lig kulübü yöneticileri için 10.000.-TL’den 40.000.-TL’ye kadar, 2. Lig kulübü yöneticileri için 7.500.-TL’den 15.000.-TL’ye kadar, 3. Lig kulübü yöneticileri için 5.000.-TL’den 10.000.-TL’ye kadar para cezası,
(cDiğer kişilere iki ila beş; fiillerin müsabaka görevlilerine yönelik olması halinde ise üç ila yedi müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı veya yirmi bir ila elli gün arasında hak mahrumiyeti cezası,
verilir.
(2Bir futbolcuya ya da müsabaka görevlileri dışında kalan kişilere tükürenlere dört ila altı müsabakadan men, soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı veya kırk beş ila doksan gün hak mahrumiyeti cezası verilir. Bu fiilin müsabaka görevlilerine yönelik olması halinde ise sekiz ila on iki müsabakadan men, soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı veya doksan ila yüz seksen gün hak mahrumiyeti cezası verilir.

Siz daha ne istiyorsunuz Allah aşkına ya, araştırma yok bir şey yok, boş boş sallıyorsunuz!

Tükürdüğünü ispatlayabileceksen eyvallah.

antiochia
21.Aralık.2012, 00:06

verilir.

Çok iyi araştırmışsın kardeş. Ama olmayan şeyin cezasının verildiğine isyan burada. kanunlar yazılır ama herkese eşit uygulanmaz....

darkkobal123
21.Aralık.2012, 00:10
11 maç mı ? Oha diyorum abi, çok fazla verilmiş.

Facx

0.58 den sonrasına dikkat nasıl türkmüyo anlamadım ?

attirson
Her pozisyonu 100 tane kamerayla ceken Ligtv o anı baska acıdan veremiyor mu ?

futureless
Tükürme falan hikaye kendiniz bile inanmıyorsunuz, keşke Engin gibi döveydi de böyle cezayı o şekilde alaydı.

ForsakeN
21.Aralık.2012, 00:12
Harbi diyorum keske balgam atip tukurseydi de en azindan havadan ceza almamis olurdu

furkan58
21.Aralık.2012, 00:13
Hakeme darp eden , yakasına sarılana verilen cezaya bak birde tüküren(!) , hakaret edene verilen cezaya bak.. Peeh bu ülkede futbol masa başından ibaret.

Partenopei
21.Aralık.2012, 00:14
Hocam komik olma ya Engin'in olayında her şey açıkken bas bas bağıran kimdi Allah aşkına.

attirson
21.Aralık.2012, 00:15
http://www.ligtv.com.tr/haber/kimseye-tukurmedim 3.26 tükürükle uzaktan yakından alaka yok.

antiochia
21.Aralık.2012, 00:15
hakeme tükürmüyor ki dikkat edeseniz....

MeMo
21.Aralık.2012, 00:16

O pozisyonun farklı bir açısı da 3.26'da. Bak bakalım tükürmüş mü?

furkan58
21.Aralık.2012, 00:17
http://www.ligtv.com.tr/haber/kimseye-tukurmedim 3.26'dan sonrasını izleyinde tükürüyomuymuş , tükürmüyomuymuş kendiniz görün! Saydam , görünmez tükürük var heralde Meireles'te sadece pfdk görüyor!

Partenopei
21.Aralık.2012, 00:19
O pozisyonun farklı bir açısı da 3.26'da. Bak bakalım tükürmüş mü?
Hocam istersen beş yüz tane açı getirelim hala tükürdü derler bilmiyor musun Allah aşkına.

Ralph
Quaresma giderken Meireles'i de yanında götürecek sanırım

Facx
3.26 tükürülükle alakası yok diyosunuz peki ordaki o ağız hareketi nedir çok merak ediyorum tükürüğü görmen mi gerekiyo illa he görmen gerekiyosa 8k 4k çözünürlüğünde video getirinde o zaman tamam tükürmemiş diyelim

barahir

Bak işte aynu görüntünün daha yakın ve ters açısı var 3.27 de. Senin dediğin saniyelerde doğru tükürüyor gibi bir izlenimi var ancak aynı pozisyonun diğer açısına bakarsan ordaki kelimeyi bağırarak söylediği çok açık..

Börk
21.Aralık.2012, 00:20
Vallaha öyle kameradan tükürdü mü tükürmedi mi tartışması yapmak çok gereksiz.Bazısı tükürdü diyor bazısı tükürmedi diyor.Bu hakemin ve Meireles'in vicdanına kalmış bir şey.Meireles'in o hareketi yaptığın da hakaret değil demesi hiç samimi değil bence.Tükürük konusunu bilemem.11 maç fazla 5-6 maç arası hakaret cezası verilebilirdi.Meireles'i savunmayın bu yüzden ama dediğim gibi ceza fazla.

Sheriff
21.Aralık.2012, 00:20
Objektif olamıyorsanız yorum yapmayınız, eğerki yorumunuzun objektif olduğunu düşünüyorsanız kanıtlarla destekleyiniz, destekleyemiyorsanız ortamı germeyiniz. Bazı GS'li arkadaşlar bile tükürmedi diyorsa, ceza verildiyse tükürmüştür gibi basit, ortamı gerecek, rakip takım taraftarını kızdıracak yorumlardan kaçınınız.

barahir
21.Aralık.2012, 00:22
Ha unutmadan.. 2 günce çıkan haberleri hepimiz biliyoruz, hakemin rapor değiştirdiğini.. Şimdi herşey cuk oturuyor..

-Halis, Meireles sana tükürüyor neden rapora yazmadın?
-Nerde abi?
-Yahu sana itiraz ederken tükürüyor sen de alnını siliyosun 5-6 saniye sonra
-Hakkaten abi hiç dikkat etmemişim, tükürmüş bana
-Tamam yazarsın rapora bunu
-Tamam abi ek rapor yazarım bunla ilgili merak etme sen..

Bak işte Tükürük öyle uydurulmaz böyle uydurulur..

LaigLeNoiR
21.Aralık.2012, 00:22
Ağızdan çıkabilecek olan S,F,P gibi harfleri sert bir şekilde söylerseniz istemesenizde ağzınızdan tükürük çıkabilir, ancak görüntülere göre Tükürme olayı yok.

Ceza baya fazla 11 maç, Ligin ikinci yarısında 17 maç var 5 maç da kupa kaldı şu anda, kupada turu geçerse muhtemelen 2 maç daha kupada oynamaz, en az ligin ikinci yarısında 4 maç oynamaz.

Sheriff
21.Aralık.2012, 00:24
Daha fazla şansını zorlayan olursa ceza geliyor

Lucas Neill
21.Aralık.2012, 00:26
Bi videoda tükürmüyo olarak gördüm ama burada net tükürüyor gibi kafa hareketinden dolayi.

http://s1.directupload.net/images/121220/83b2pwh3.swf

Universal
21.Aralık.2012, 00:26
Meireles olayını konuşmaya bile gerek yok, artık yönetim konuşmak yerine uygulama göstermelidir.

furkan58
21.Aralık.2012, 00:27
Bi videoda tükürmüyo olarak gördüm ama burada net tükürüyor gibi kafa hareketinden dolayi.

http://s1.directupload.net/images/121220/83b2pwh3.swf

Zaten bu görüntünün tersten yani Meireles'in ağzının gözüktüğü açıdan çekilmiş kısmı. Ordan gözükmüyorsa burdan nasıl gözükücek Allah aşkına :) Kafa hareketiyle tükürmüş mü oluyor yapmayın gözünüzü seviyim ya :D

antiochia
21.Aralık.2012, 00:28
boş verin artık insanlarda sabit fikir oluşmuş, değiştiremezsiniz..

furkan58
21.Aralık.2012, 00:29
Cevap yazmıyım diyorum da olmuyor ki. Ortada fol yok yumurta yok ceza veriyor en hafifinden verse nolucak ? Haksız ceza var ortada.

The.Crow
21.Aralık.2012, 00:31
Diyecek bir şey yok. Yayıncı kuruluşta cepheden görüntü var. Direk Meireles'in ağzı görünüyor ve tükürme diye bir şey yok. Tükürme olmadan tükürdü diyen hakem bırak hakemliğini insanlığını sorgulamalı bence.

antiochia
21.Aralık.2012, 00:32
Gerçekten de Türkiye'de futbolun, futbol sevgisinin bittiği gündür 3 temmuz. Bu daha iyi anlaşıldı.

uAburak89
21.Aralık.2012, 00:33
Aynı görüntünün çok net açıdan çekimi var yahu yapmayın etmeyin. Arkadan veya yandan tükürdü gibi gözüküyor eyvallah da, önden yok bir şey. Görüntü aynı, Sow geliyor çekiyor işte daha ne ? Arkadaş 3 günlük dünya yazık günah insanları sinir ediyorsunuz ben de fanatiğim de bu fazla ya, aynısı başımıza gelecek o zaman siz de sinir krizleri geçireceksiniz herhalde o zaman anlayacaksınız. İnşallah adalet yerini bulur en kısa sürede.

MeMo
21.Aralık.2012, 00:35
Aynı görüntünün çok net açıdan çekimi var yahu yapmayın etmeyin. Arkadan veya yandan tükürdü gibi gözüküyor eyvallah da, önden yok bir şey. Görüntü aynı, Sow geliyor çekiyor işte daha ne ? Arkadaş 3 günlük dünya yazık günah insanları sinir ediyorsunuz ben de fanatiğim de bu fazla ya, aynısı başımıza gelecek o zaman siz de sinir krizleri geçireceksiniz herhalde o zaman anlayacaksınız. İnşallah adalet yerini bulur en kısa sürede.

Burada sabahtan beri tükürmedi diye yazıyoruz ama içimizdeki siniri dışa vurmak için aslında. Yoksa anlamı yok tükürdü demişler dememişler. Bunu tespit etmesi gerekenler belli ama onlar olmayan tükürük için 8 maç ceza verdi. Sıkıntı burada gerisi boş.

Lucas Neill
21.Aralık.2012, 00:36
Yahu tamam tükürmemis olabilir de bu adam önce

1- Hakemi eliyle koluyla itiyor

2- Uzun süre homosun isareti yapiyor bunu hakemin gözüne soka soka yapiyor.

3- Hakemin yüzüne karsi son of a bitch diyor.

Bu adama keske bu 3ünden ceza verselerdi de alsaydi bi 15 mac

Hakeme lan diyen Caner 2-3 mac aldi, fuck off diyen Baros 3 mac ceza aldi. Bu adam gitti anasina sövüyor hakemin. Bunlar hic konusulmuyor. GS'ye ceza verilence ibretlik ceza bilmem ne Fener'e ceza verilince bu kadar da olmaz he gülüm he canim.

Chivalry
Yazık yahu fanatizm insanlığın önüne geçiyor :) sevdiği rengin lacivert yerine kırmızı olması bu kadar küçültememeli insanı, bu denli yok etmemeli vicdanı. Diğer arkadaşların da sabrına hayran kaldım halen insanca anlatmaya çalışıyorlar dertlerini.

Yormayın kendinizi boşa, üstünde sarı lacivert forma varsa, SUÇLUSUN kardeşim.

furkan58
Ya ne açısı, takmışsınız 3.26'dan sonrasına.

Kafa hareketi nedir onu bana söyleyin tamam haklısınız diyeyim.

Bağırarak bir şey söylüyor ve kafası oynuyor , her o kafa hareketini yapan tükürüyor mu ? Tutturmuşsunuz arkadan ne yaptığı belli olmayan bir açıdan kafa hareketine. Önden görüntü var diyorum ağzından salya , sıvı , tükürük hiç bişi çıkmıyor diyorum görüntü var diyorum hala kafa hareketi diyorsun.

Sekopej
21.Aralık.2012, 00:37
Oyuncu çıkar, Caner etmedi, ben söyledim o lafı der, hakem ek rapor yazma zahmetinde bulunmaz ama burada raporunu değiştirebilir. Neden? Çünkü verilecek ceza 4-5 maç olacakken tükürük eklenerek bu 12 maça çıkarılıyor.

Ceza neden çok, çünkü tükürdü diye, e ceza çok diye niye itiraz ediyoruz, tükürmediği görüldüğü için. O zaman tükürmediği için bu kadar ceza almasına tepkimiz.

Küfür etmeyen adam 2 maçsa tükürmeyen adam 12 maç, yarın maçta bir oyuncumuz da hakemi dövmedi diye 20 maç ceza alırsa şaşırmam.

furkan58
21.Aralık.2012, 00:38

Hakeme lan diyen Caner 2-3 mac aldi, fuck off diyen Baros 3 mac ceza aldi. Bu adam gitti anasina sövüyor hakemin. Bunlar hic konusulmuyor. GS'ye ceza verilence ibretlik ceza bilmem ne Fener'e ceza verilince bu kadar da olmaz he gülüm he canim.

Hakemi nerde itiyor ? El işareti yapıyor tamam ona ceza verilsin o yüzden 4-5 maç diyoruz. Hakemin yüzüne karşı ettiği(!) küfürü de bir tek senden duydum videosu var mı öyle birşey dediğine dair paylaşırsan sevinirim ben görmedim şuana kadarda.

Bordo61Mavi
21.Aralık.2012, 00:39
3 Temmuz ve sonrasi hakkinda kitap yazilsa milyonlar satar :)

Demiroren adaleti boyle bisey olsa gerek.

uAburak89
21.Aralık.2012, 00:40

Talimat ne diyor bilmiyorum yani sınır kaç maç ama, cezanın sebebi hakeme yönelik el hareketleri ve hakaretleri olsaydı ve -atıyorum- 10 maç ceza gelseydi elbette yine Engin ile kıyaslar görecektik ama bu kadar serzeniş olmazdı. Göreceli olabilir, sana fazla gelir, bana az gelir, ötekine göre normaldir. Şimdi olmayan bir sebeple ceza veriliyor, hepsinin önüne geçiyor bu durum. PFDK bence kendini yaktı bugün, aynı şekilde hakem de. İki tarafa da güvenim sıfır.

europeanconquer
21.Aralık.2012, 00:41
11 maç çok olmuş 5-6 maç idealdi

Universal
21.Aralık.2012, 00:43
Öncelikle Meireles tükürdüğü hala kanıtlanamadı.

Yaptığı hareket onun yetiştiği kültürde belki bizde ki gibi bir anlamı yok. Zaten bu amaçla yapmadığını söylüyor. Gay ve gay olmanın doğal bir olay olduğu İngiltere'den geliyor ki orada bu evlilikler bile normal.

Bu kulüp küfür etmeyen oyuncusu için yenen cezaya ses getirmemişken bunada getirmez. Mahkeme kararından dolayı mı çok korkuyorlar anlamıyorum.

11 maç ve bir maçda sarı karttan gelen 12 maç çok fazla.

Meireles umarım mahkemeye vereceğim demişti ve verir. Kendini haklı çıkarır. Başka hiçbir şekilde çözülmez.

zeck17
21.Aralık.2012, 00:46
Ya zaten ülkemizde ligde verilen ceza kupada geçerli oluyor ama kupada olan ligde geçerli olmaması gibi saçma bir kural var adam 5 maçını zaten türkiye kupalarında geçirecek

Meirelesin cezasıo tükürme 6-9 maç herhalde sözlü taciz el hareketi filan bildiğim kadarıyla 4-7 maç gibi cezası olmalı yani ikisini toplayınca o kadar bir ceza vermişler burda birisi haklı demeyeceğim ama suçu kendinde araması gereken meirelestir tabi o sırada kalbi 180-190la attığından pişman olacağı hareketler yaptı

Son olarak enginin cezasıyla karşılaştıranlara sözüm enginin cezası azdı 15 maç filan olması gerekiyordu karşılaştırınca tabi meirelesin cezası ağır gözüküyor ama kurallara göre yerinde bir karar

Bordo61Mavi
21.Aralık.2012, 00:46
Bu federasyonun ucu herkese dokunmaya basladi, simdi gorim Aziz Yildirim Fenerbahcenin menfaatlarini nasil koruyor ?

Lucas Neill
21.Aralık.2012, 00:48
Hakemi nerde itiyor ? El işareti yapıyor tamam ona ceza verilsin o yüzden 4-5 maç diyoruz. Hakemin yüzüne karşı ettiği(!) küfürü de bir tek senden duydum videosu var mı öyle birşey dediğine dair paylaşırsan sevinirim ben görmedim şuana kadarda.

Eger agiz okuyabiliyorsan ve biraz da ingilizcen varsa su video 3.25'den itibaren izle ne diyor hakemin yüzüne bak bakalim

http://www.ligtv.com.tr/haber/kimseye-tukurmedim

Night_Mare17
21.Aralık.2012, 00:52
Burada sabahtan beri tükürmedi diye yazıyoruz ama içimizdeki siniri dışa vurmak için aslında. Yoksa anlamı yok tükürdü demişler dememişler. Bunu tespit etmesi gerekenler belli ama onlar olmayan tükürük için 8 maç ceza verdi. Sıkıntı burada gerisi boş.

Görüntüden değil hakem kendine tükürdüğünü söylüyor raporda. Orada tükürüldüğü iddia edilen kişi hakem bırakında o karar versin bir zahmet.

furkan58
21.Aralık.2012, 00:55
Eger agiz okuyabiliyorsan ve biraz da ingilizcen varsa su video 3.25'den itibaren izle ne diyor hakemin yüzüne bak bakalim

http://www.ligtv.com.tr/haber/kimseye-tukurmedim

Çelişki var şuan eğer senin dediğin gibi küfür ediyorsa tükürmüyor , tükürüyorsa küfür etmiyor. Çünkü o kafa hareketinin sırasında ağzından kelimeler çıkıyor ve tükürmediği açık ama küfür mü ediyor net anlaşılmıyor.

Universal
21.Aralık.2012, 00:58
Maçta ikinci sarı kart görüp oyundan atılmasının ana sebebi hakeme tükürmesi gösterilmiş. Zaten bende film koptu tartışmaya devam edin....

futureless
21.Aralık.2012, 01:01
Maçta ikinci sarı kart görüp oyundan atılmasının ana sebebi hakeme tükürmesi gösterilmiş. Zaten bende film koptu tartışmaya devam edin....

:zuhaha ciddi mi bu ? Atılma sebebi o mu ?

Lucas Neill
21.Aralık.2012, 01:02
Çelişki var şuan eğer senin dediğin gibi küfür ediyorsa tükürmüyor , tükürüyorsa küfür etmiyor. Çünkü o kafa hareketinin sırasında ağzından kelimeler çıkıyor ve tükürmediği açık ama küfür mü ediyor net anlaşılmıyor.

Tükürmüyor ama ana baci küfür var. Zaten tff'de denilene göre okumadim ama internette yazmislar bilerek tükürerek konusmak yaziyormus. Nese zaten 7 ye 8'e iner ceza hakketigi cezayi almis olur kasmayin bu kadar.

uAburak89
21.Aralık.2012, 01:03

Aynı müsabakada FENERBAHÇE A.Ş. sporcusu RAUL JOSE TRINDADE MEIRELES'in, ihraç sonrası müsabaka hakemine tükürmesinden dolayı ve ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle takdiren 11 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ve 20.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, Cezanın infazının çift sarı kart görmesi nedeniyle oynamaması gereken ilk müsabakayı takiben başlatılmasına

Buradan o anlamı nasıl çıkardın ? Ben dediğin gibi anlamadım.

petrol_fb12
21.Aralık.2012, 01:17
Ceza doğru.Yaptığı hareket ingiltere'de farklı yorumlanabillir.Ama burası türkiye o hareketi sokakta birine yapsan sana dalar.Ceza doğru halen neyin itirazını yapıyoruz anlamıyorum.

Hakeme küfür etmişte olabilir.İngiltere'de maç başına 3-4 F*ck diyorlar ama burası TÜRKİYE maalesef ligde sanırım 23 haftaya kadar yok büyük kayıp.

William Rookwood
21.Aralık.2012, 01:20
12 maç.. Birde bunun form tutması var Fenerbahçe için çok büyük bir kayıp oldu..

Burak Akmanoğlu
21.Aralık.2012, 01:21
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yS5EzsmzS8Q

Tüm arkadaşlar şunu bir izlesin. :)

Walter Sakana
21.Aralık.2012, 01:22
Öncelikle Meireles tükürdüğü hala kanıtlanamadı.

Yaptığı hareket onun yetiştiği kültürde belki bizde ki gibi bir anlamı yok. Zaten bu amaçla yapmadığını söylüyor. Gay ve gay olmanın doğal bir olay olduğu İngiltere'den geliyor ki orada bu evlilikler bile normal.

Bu kulüp küfür etmeyen oyuncusu için yenen cezaya ses getirmemişken bunada getirmez. Mahkeme kararından dolayı mı çok korkuyorlar anlamıyorum.

11 maç ve bir maçda sarı karttan gelen 12 maç çok fazla.

Meireles umarım mahkemeye vereceğim demişti ve verir. Kendini haklı çıkarır. Başka hiçbir şekilde çözülmez.

İyi de, kamuoyuna bir şey kanıtlamak zorunda değiller ki. Öyle bir mecburiyet yok yani. Hakem tükürdü diye yazdıysa kanıtlanmıştır (pfdk için), gerisi fasa fiso.

Ayrıca tükürüp tükürmemesi yaptığı diğer tüm hareketleri ve hakeme hal hatır sormasını meşrulaştırır mı? Hadi tükürmedi, hadi küfür etmedi... onu da kabul edelim, yuvarlak işareti 0 anlamına gelsin. Peki o yuvarlağın içine soktuğu parmak ne? O ne anlama geliyor? Buna ciddi ciddi inanmıyorsunuz değil mi?

Cezanın az veya fazla olmasıyla, tükürdüğü veya tükürmediğiyle, hakettiği veya haketmediğiyle ilgili fikir belirtmiyorum. Sana göre azdır bana göre çoktur veya sana göre haketmemiştir bana göre haketmiştir vs... kişiden kişiye değişebilir. Ama yaptığı hareketlerin yorumu kişiden kişiye değişmemeli. O hareketlerin "sence"si "bence"si olmamalı. O hareketleri tasvip etmemek bu kadar zor olmamalı. Bugün tükürüp tükürmediğinden ziyade bugün o hareketleri yapan ve sonrasında hala utanmadan sıkılmadan "yok o hareket şu anlama geliyor" "yok şu hareket bu anlama geliyor" diye yalan söylemesi konuşulmalı...

Beşiktaş zamanında en önemli oyuncusu Nouma'nın gözünün yaşına bakmadı, anında kapının önüne koydu. Galatasaray'da Engin hakemin yakasına yapıştı, 11 maç ceza aldı. Git bak Galatasaray Sohbet Alanı sayfa 262'den (7844.mesajdan) itibaren, taraftarlar Engin'i yerden yere vurdu, haketti, az bile aldı diye yazdı. Meireles ise neredeyse peygamber ilan edilecek az kaldı...

Escochae
21.Aralık.2012, 01:24
Tükürmüyor ama ana baci küfür var. Zaten tff'de denilene göre okumadim ama internette yazmislar bilerek tükürerek konusmak yaziyormus. Nese zaten 7 ye 8'e iner ceza hakketigi cezayi almis olur kasmayin bu kadar.

Ya nerden biliyorsun ana bacı sövdüğünü ? Bu kadar olmaz yaa pes doğrusu. Başınıza gelmeden anlamayacaksınız herhalde. Ama gelince de görürüm ben seni. O zaman da diyebilecek misin ana bacı sövüyor bizim oyuncumuz diye

europeanconquer
21.Aralık.2012, 01:27
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yS5EzsmzS8Q

Tüm arkadaşlar şunu bir izlesin. :)

Videonun sonuna doğru ani bir tepki veriyor orada ağzında tükürük birikip bir anda parlayınca hakemin yüzüne gelmiş olabilir mi o tükürükler ? O yüzden de tükürdü diye yazmış olabilir raporuna.

petrol_fb12
21.Aralık.2012, 01:27
Ya nerden biliyorsun ana bacı sövdüğünü ? Bu kadar olmaz yaa pes doğrusu. Başınıza gelmeden anlamayacaksınız herhalde. Ama gelince de görürüm ben seni. O zaman da diyebilecek misin ana bacı sövüyor bizim oyuncumuz diye

Mesele türkürmesi değil.Mesele hakeme yaptığı el işareti hadi yapıyorsun.Tamam eyvallah o sinirle olsun diyelim.

Parmağını neden içine sokuyorsun.Böyle 11 maç verirler oturursun aşağaya karar doğru.Neyini savunuyoruz anlamıyorum.

Bizi 23.haftaya yanlız bıraktı orta saha'da.5 hafta yok onsuz oynadığımız maçlar orta'da orta saha'da top ceveremiyoruz.o beş maçta 2 mağlubiyet alsak bunu hesabını kim vericek ?

Escochae
21.Aralık.2012, 01:29
Fenerbahçe şampiyon olmayacak buna izin vermiyoruz desinler bari de hem Aykut Kocaman'ın hem oyuncularımızın hemde biz taraftarların en azından emekleri boşa gitmesin. Yazıktır günahtır.

Sekopej
21.Aralık.2012, 01:30
Mesele türkürmesi değil.Mesele hakeme yaptığı el işareti hadi yapıyorsun.Tamam eyvallah o sinirle olsun diyelim.

Parmağını neden içine sokuyorsun.Böyle 11 maç verirler oturursun aşağaya karar doğru.Neyini savunuyoruz anlamıyorum.

Bizi 23.haftaya yanlız bıraktı orta saha'da.5 hafta yok onsuz oynadığımız maçlar orta'da orta saha'da top ceveremiyoruz.o beş maçta 2 mağlubiyet alsak bunu hesabını kim vericek ?

Mesele tükürmesi.

Tükürmekten dolayı ceza vermeseler, hakaretten dolayı alacağı ceza bu kadar olamaz, 6-7 maçlık bir ceza gelir maksimum.

Sorun burada çıkıyor, tükürdüyse ceza doğru, tükürmediyse ki bakıldığında tükürmediği görülüyor en azından ben görüyorum, bu ceza verilmemeliydi.

petrol_fb12
21.Aralık.2012, 01:33
@CRaCPoT

Bir takım Miereles kalmışsa kapatalım kulubu gidelim.Alex neden gönderildi koşmuyor diye.Orta saha'nın en iyi adamı gitti.Sezer ve Salih onun boşluğunu tamamlar mı bu tartışılmalı.

Ayrıca şampiyon olucam diyorsun Süper Lig'de ilk 8'de bulunan 7 takımdan 6 puan topluyorsun.Sonra şampiyonluktan bahsediyorsun.

Hakem hatası bir maçta oldu es-es maçı 1 puan aldık.Onu cıkart 5 puan kalır.

Yine 17/17 yaparsak anca öyle başka türlü olmaz.

Mesele tükürmesi.

Tükürmekten dolayı ceza vermeseler, hakaretten dolayı alacağı ceza bu kadar olamaz, 6-7 maçlık bir ceza gelir maksimum.

Sorun burada çıkıyor, tükürdüyse ceza doğru, tükürmediyse ki bakıldığında tükürmediği görülüyor en azından ben görüyorum, bu ceza verilmemeliydi.

Yaptığı hareket bile en az 6-7 görüntüler tükürmemiş diyor ama türkümüş yazıyor.Hakemin vicdanına kalmış bir olay görüntüler insanı bazen aldatabilir.Ama türkümediği halde türkürmüş yazdıysa mebali ağır olur hakem için.

OrcunFB
21.Aralık.2012, 01:51
Açık bir şekilde tükürmüyor.

ReaList
21.Aralık.2012, 01:54
5-7-10-12-50 sayının bir önemi yok.
Meireles tükürdü tükürmedi, hareket çekti çekmedi, hakaret etti etmedi bir önemi var mı ?

Kartı gördükten sonra arkasını dönüp çıksa, bu hafta Karabük maçında oynayacaktı. Başka Problem ?

Futbolcunun hakemle hesaplaşacağı yer saha değildir, saha olmamalı. Meireles gibi profesyonel bir oyuncu böyle bir koz vermeyecekti. Zaten "Vurun Abalıya" durumu mevcut. Aziz Yıldırım Fenerbahçe menfaatleri için 1 dakika düşünmem diyor, Lütfen artık birileri başkana kendisi orada oldukça bu kulübün başından dertlerin eksik olmayacağını ve onun yüzünden Fenerbahçe'nin başının yandığını söylesin artık. İşi gücü her şeyi bırakıp Aziz Yıldırım ve Karşıtlarının savaşını izliyoruz, bu zararın kulüp üzerinde nereye kadar devam edeceğini, Fenerbahçe'nin ne zaman bu şeylerden arınacağını merak ediyorum.

Kaka Leite
21.Aralık.2012, 01:56
Ayrıca el hareketine ek olarak Eboue'nin yanındayken de o el hareketini yapıyor.Yani ben hakem'e hakaret olarak yaptığını düşünmüyorum.

Tükürük olayını geçtim zaten 12 maç nedir abi.

MeMo
21.Aralık.2012, 01:58
5-7-10-12-50 sayının bir önemi yok.
Meireles tükürdü tükürmedi, hareket çekti çekmedi, hakaret etti etmedi bir önemi var mı ?

Kartı gördükten sonra arkasını dönüp çıksa, bu hafta Karabük maçında oynayacaktı. Başka Problem ?

Futbolcunun hakemle hesaplaşacağı yer saha değildir, saha olmamalı. Meireles gibi profesyonel bir oyuncu böyle bir koz vermeyecekti. Zaten "Vurun Abalıya" durumu mevcut. Aziz Yıldırım Fenerbahçe menfaatleri için 1 dakika düşünmem diyor, Lütfen artık birileri başkana kendisi orada oldukça bu kulübün başından dertlerin eksik olmayacağını ve onun yüzünden Fenerbahçe'nin başının yandığını söylesin artık. İşi gücü her şeyi bırakıp Aziz Yıldırım ve Karşıtlarının savaşını izliyoruz, bu zararın kulüp üzerinde nereye kadar devam edeceğini, Fenerbahçe'nin ne zaman bu şeylerden arınacağını merak ediyorum.

Burada oyuncuya iftira atan bir karar ve hakem var. Biz hala "profesyonel" gibi kelimeler kullanıyoruz. Meireles 3-4 maç ceza almalı zaten. Hırsızın hiç mi suçu yok?

europeanconquer
21.Aralık.2012, 02:01
Burada oyuncuya iftira atan bir karar ve hakem var. Biz hala "profesyonel" gibi kelimeler kullanıyoruz. Meireles 3-4 maç ceza almalı zaten. Hırsızın hiç mi suçu yok?

Şuna bile cevabınız varsa ne diyeyim.Şu konuda ki en mantıklı yorumu yaptı adam.

furkan58
21.Aralık.2012, 02:02
PFDK’nın oyuncumuz Raul Meireles hakkında vermiş olduğu 12 maçlık ceza kamuoyunun malumudur.

Bilinmelidir ki Fenerbahçe Yönetim Kurulu olarak, haksız ve mesnetsiz olarak verilmiş bu cezanın tarafımızdan kabul edilebilir nitelikte olmadığını ve bu cezanın futbolcumuz Raul Meireles’e değil tüm camia olarak Fenerbahçe’ye verilmiş bir ceza olduğunun farkındayız.

PFDK kararı sonrasında bu kararla ilgili olarak devam eden disiplin yargılaması nedeniyle göstermek zorunda olduğumuz sabır ve sukunet saklı kalmak kaydıyla;
Fenerbahçe Yönetim Kurulu’nun olağanüstü olarak toplanacağını,
Kararla ilgili olarak Tahkim Kuruluna gerekli müracaatın yapılacağını ve duruşma talep edileceğini,
Tahkim Kurulu’nda yapılacak duruşmaya Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sayın Aziz Yıldırım ve diğer tüm ilgililerin bizzat katılacağını,
Tarafımızdan konuya verilen önem nedeniyle hukuki mücadelemizin devamında ise Yönetim Kurulumuz tarafından alınacak kararların radikal ve Türk futbolunu yakından ilgilendirecek nitelikte kararlar olacağını tüm kamuoyuna bildiririz:

Fenerbahçe Spor Kulübü

Kulüpten konu ile ilgili açıklama.

uAburak89
21.Aralık.2012, 02:02
PFDK görüntü falan izlemiyormuş, hakem raporuna göre ceza veriyormuş diyenler var, goygoy mu troll mü gerçek mi bilemedim ama doğru gibi sanki, olaya ve karara bakınca ancak bu şekilde mantıklı. Tahkimde bakılıyormuş görüntü işlerine.

MeMo
21.Aralık.2012, 02:04
Şuna bile cevabınız varsa ne diyeyim.Şu konuda ki en mantıklı yorumu yaptı adam.

Var yahu niye olmasın? Sen hırsızlık yapsan sana cinayetten ceza verseler. Sonrada hırsızlık yapmasaydın hakettin müebbeti deseydim mantıklı olur muydu?

Mirza
21.Aralık.2012, 02:04
Mesele tükürmesi.

sen daha ölmedin mi :D

mwaru
21.Aralık.2012, 02:05
Profesyonellikten dem vurmayın artık,o anki gerginlik,taraftar baskısı herkesi hata yapmaya zorlar.Aykut Kocaman'ın Sivas maçı sonrası bize oyun oynanıyor minvali açıklamalarından sonra emin olduğum birşey var bizim futbolcularım bilerek yahut bilmeyerek bu tür şeylerle dolduruluyor bu psikoloji ile sahaya çıkıyorlar,gol attıktan sonra hemen amblemi öpmeler bunun bir belirtisi olduğunu düşünüyorum.

europeanconquer
21.Aralık.2012, 02:06
Var yahu niye olmasın? Sen hırsızlık yapsan sana cinayetten ceza verseler. Sonrada hırsızlık yapmasaydın hakettin müebbeti deseydim mantıklı olur muydu?

Hocam hala sen kırmızı karttan sonraki pozisyonları tartışıyorsun.Daha ne kadar açık yazabilir anlamadım ki.

furkan58
21.Aralık.2012, 02:08
İstediği kadar profesyonel olsun 2 dakika önce hakemin gözü önünde çekilen Meireles'e devam kararı gelirken 2 dakika sonra hemen hemen aynı pozisyona faul+sarıdan kırmızı kart verince profesyonelliği kalmıyor o da insan sonuçta isyan ediyor.

ReaList

Mehmet kardeşim yukarıda bizler yazmadık mı ?
"Caner küfür etmemesine rağmen, Veysel o kelimeyi ben kullandım demesine rağmen 2 maç ceza alan Caner'di" diye.... Senin önünde böyle bir kurul böyle bir zihniyet varken, Hırsızı mı sorgulayacaksın : )

Aziz Başkan başta olduğu sürece böyle şeyleri daha çok görürüz, Edilmeyen küfürden cezalar, Olmayan tükürükten infazlar, bu işin sonu yok. Aziz Yıldırım'ın hasımları onu vurmak için 2 seneyi aşkındır en kolay yolu seçti ve bunu uyguluyor, Ve bu işten inanın sadece Fenerbahçe zarar görüyor, ne Yıldırım ne de diğerleri.

Lucas Neill
Fenerbahce yine havuzdan cekilecekmis yarin haberler o yönde.

mwaru
21.Aralık.2012, 02:11
"Caner küfür etmemesine rağmen, Veysel o kelimeyi ben kullandım demesine rağmen 2 maç ceza alan Caner'di" diye.... Senin önünde böyle bir kurul böyle bir zihniyet varken, Hırsızı mı sorgulayacaksın : )

Aziz Başkan başta olduğu sürece böyle şeyleri daha çok görürüz, Edilmeyen küfürden cezalar, Olmayan tükürükten infazlar, bu işin sonu yok. Aziz Yıldırım'ın hasımları onu vurmak için 2 seneyi aşkındır en kolay yolu seçti ve bunu uyguluyor, Ve bu işten inanın sadece Fenerbahçe zarar görüyor, ne Yıldırım ne de diğerleri.

Aziz Yıldırımı çok da desteklemem fakat bırakalım da başa geçmek isteyenler geçsin mi? Ne olduklarını bilmediğimiz adamlar mı başa geçsin? Sırf yönetime geçmek için Fenerbahçeye zarar veren adamlardan hayır gelmez diye düşünüyorum.

MeMo
21.Aralık.2012, 02:12

Başkan istifa edemiyorsa hesap soracak. Biz zarar görüyoruz diye sinecek de değiliz. Böyle gitmez bu.

ReaList
21.Aralık.2012, 02:15
Aziz Yıldırımı çok da desteklemem fakat bırakalım da başa geçmek isteyenler geçsin mi? Ne olduklarını bilmediğimiz adamlar mı başa geçsin? Sırf yönetime geçmek için Fenerbahçeye zarar veren adamlardan hayır gelmez diye düşünüyorum.
Ben mevcut kongre üyelerinin Aziz Yıldırım'a karşıt bir ismi Başkan seçeceklerini zannetmem. Yine Aziz Başkan'a yakın isimlerden biri gelecektir. İnan mevcut durum Fenerbahçe'ye daha çok zarar veriyor, verecektir.

Başkan istifa edemiyorsa hesap soracak. Biz zarar görüyoruz diye sinecek de değiliz. Böyle gitmez bu.
Ben de bunu umuyorum.

Ralph
21.Aralık.2012, 02:16
Bu olay Fenerbahçe'nin itirazından sonra 5-6 maça kadar düşer diye tahmin ediyorum.

Night_Mare17
21.Aralık.2012, 02:25
İstediği kadar profesyonel olsun 2 dakika önce hakemin gözü önünde çekilen Meireles'e devam kararı gelirken 2 dakika sonra hemen hemen aynı pozisyona faul+sarıdan kırmızı kart verince profesyonelliği kalmıyor o da insan sonuçta isyan ediyor.

Size göre hakemlerin eyyam yapması gerekiyor tamam anladık.

furkan58
21.Aralık.2012, 02:26
Size göre hakemlerin eyyam yapması gerekiyor tamam anladık.

Anlamadım? Ben ortada çifte standart olduğundan bahsediyorum sen eyyam yapması gerekiyor size göre diyorsun. Ne kastettiğimi anlamadan yorum yapıyorsun.

Night_Mare17
21.Aralık.2012, 02:29
Anlamadım? Ben ortada çifte standart olduğundan bahsediyorum sen eyyam yapması gerekiyor size göre diyorsun. Ne kastettiğimi anlamadan yorum yapıyorsun.

1 pozisyonu vermedi diye diğerini vermek zorunda değil işte. 1 faul vermemiş oo çifte standart , ona vermediysen bize de veremezsin. Eğer verirsen tükürürüm , yuvarlak işareti yaparım , küfür ederim. Siz bunu doğal bir şey olarak kabul ediyorsunuz.

furkan58
21.Aralık.2012, 02:32
1 pozisyonu vermedi diye diğerini vermek zorunda değil işte. 1 faul vermemiş oo çifte standart , ona vermediysen bize de veremezsin. Eğer verirsen tükürürüm , yuvarlak işareti yaparım , küfür ederim. Siz bunu doğal bir şey olarak kabul ediyorsunuz.

Senin dediklerinle benim dediklerim arasında alaka yok. Profosyonel oyuncu itiraz etmez gibi bişeyler döndü orda bende 2 dakika önce kendisine aynısı yapıldı devam ettirdi 2 dakika sonra kendisi başkasına yapınca kırmızı görünce haliyle sinirlendi dedim ne var bunda ? Çifte standart değil mi bunun adı ? Bi standartı olmalı hakemin ama yok işte. Belki o pozisyonda gol yicektik gözünün önünde çekti adamı yahu.

Night_Mare17
21.Aralık.2012, 02:33
Senin dediklerinle benim dediklerim arasında alaka yok. Profosyonel oyuncu itiraz etmez gibi bişeyler döndü orda bende 2 dakika önce kendisine aynısı yapıldı devam ettirdi 2 dakika sonra kendisi başkasına yapınca kırmızı görünce haliyle sinirlendi dedim ne var bunda ? Çifte standart değil mi bunun adı ? Bi standartı olmalı hakemin ama yok işte. Belki o pozisyonda gol yicektik gözünün önünde çekti adamı yahu.

Profesyonel oyuncu tabi ki de itiraz eder ama Meireles'in yaptğını itirazdan öteydi zaten o yüzden ceza aldı.

uAburak89
21.Aralık.2012, 02:39
Bu mantıkla bakarsak Engin de haklı, onun da yaptıklarının temel sebebi penaltımızın verilmeyişi. :) Hakem Meireles'in çekilmesini görmemiş olabilir, sonrasında gözünün önündeki çekmeye kart vermemesi gerekmez, o zaman eyyam olur çünkü.

OrcunFB
21.Aralık.2012, 03:49
Aynen. Haklı olsun olmasın o el hareketini yapamaz hakarettir bu.

Escochae
21.Aralık.2012, 04:30
Aynen. Haklı olsun olmasın o el hareketini yapamaz hakarettir bu.

Nasıl ya yapamaz ? Geçin bu profesiyonal ayaklarını. İnsanlar haksızlıklar karşısında bazen çıldırabiliyor. Sonuçta hepimiz insanız ve hayatımızda anlık duygularımıza yenik düştüğümüz zamanlar vardır.

petrol_fb12
21.Aralık.2012, 04:36
Nasıl ya yapamaz ? Geçin bu profesiyonal ayaklarını. İnsanlar haksızlıklar karşısında bazen çıldırabiliyor. Sonuçta hepimiz insanız ve hayatımızda anlık duygularımıza yenik düştüğümüz zamanlar vardır.

Eyvallah vardır'da.Bu adamlar Profsyenol olmak zorunda 11 maç yok bunun günahını kulup cekicek.Adam oturduğu yerden parasını kazanıcak.

OrcunFB
21.Aralık.2012, 05:22
Giydiğin formanın sorumluluğunu taşıyorsun. Meireles'in orada kendine hakim olması lazımdı.

Kaka Leite
21.Aralık.2012, 05:30
1 pozisyon önce Yekta'ya bacak arası atıyorum, bana müdahalesi oluyor ve pozisyon devam ediyor.

1-2 pozisyon sonra aynısını ben yapıyorum ki ikisi de atak kesme aynı durum yani, ancak bana faul çalınıyor ardından kırmızı veriliyor.

Şu senaryoya göre ben olsam ben de aynısını yapardım. Profesiyonellik de bir yere kadar Chelsea görmüş diye sinirleri alınmamış ya insandır haksızlık durumu olunca sinirlenir.

petrol_fb12
21.Aralık.2012, 05:38
@ThreepWooD

İngiltere'de olsa bunu yapamazdı bile.Oyununa devam ederdi.Hakem'in taktiri ona faul calmamış buna calmış.Amatör Lig'lerde Hoca'lar derler.HAKEME OYNAMA,BİR ŞEY DEME,İTİRAZ ETME.Sonuç 11 Maç ceza aldı.Bizi Süper Lig'deki KASIMPAŞA maçına kadar yanlız bıraktı.Geri dönmesi tempo tutması ligi kapattı.

O hareketi yapmıyacaktı hakeme.

OrcunFB
21.Aralık.2012, 05:39
1 pozisyon önce Yekta'ya bacak arası atıyorum, bana müdahalesi oluyor ve pozisyon devam ediyor.

1-2 pozisyon sonra aynısını ben yapıyorum ki ikisi de atak kesme aynı durum yani, ancak bana faul çalınıyor ardından kırmızı veriliyor.

Şu senaryoya göre ben olsam ben de aynısını yapardım. Profesiyonellik de bir yere kadar Chelsea görmüş diye sinirleri alınmamış ya insandır haksızlık durumu olunca sinirlenir.
Sinirlenebilirsin ama sinirini dışa vurmayacaksın. Sadece Meireles haksızlığa uğramıyor. Haksızlığa uğrayan birçok futbolcu sinirlerini kontrol edebiliyor.

Kaka Leite
21.Aralık.2012, 05:47
@ThreepWooD

İngiltere'de olsa bunu yapamazdı bile.Oyununa devam ederdi.Hakem'in taktiri ona faul calmamış buna calmış.Amatör Lig'lerde Hoca'lar derler.HAKEME OYNAMA,BİR ŞEY DEME,İTİRAZ ETME.Sonuç 11 Maç ceza aldı.Bizi Süper Lig'deki KASIMPAŞA maçına kadar yanlız bıraktı.Geri dönmesi tempo tutması ligi kapattı.

O hareketi yapmıyacaktı hakeme.
Kalınla yazdığım yeri bana kanıtlayamazsın sadece bir düşünce bu.Bende yapardı diyorum.

Evet belki yapmamalıydı ancak baktığımızda birçok futbolcu bugün kırmızı yiyince falan küfür ediyor. Hareket konusuna gelmeyeceğim çünkü ben halen hakem'e yaptığını düşünmüyorum.

Ceza çok ağır ve düşürülmeli, sezonu kapattı diye birşey yok.İşimize gelince büyük oyuncu işimize gelmeyince bir anda bunu unutur gibi yapmayalım :)

Meireles madem ki bu kadar iyi bir profesiyonel form da kalacaktır.

Son görüşlerim de bunlardır konu hakkında ceza düşer umarım.

KaRaBükLü KraL
21.Aralık.2012, 10:13
Ceza düşecek belli de öyle 12'yi 5-6 maça çekmezler beklenti içinde pek olmasın bence kimse.Yaptığı hakaret ortada arkadaşın biri arka sayfalarda bir video koymuş Meireles tükürmüyor hakeme ama yaptığı hakaret aşırılıktır.O hareketi kimse savunamaz.Fenerbahçe gibi önemli kulüpte el üstünde tutulan bir futbolcunun hakeme karşı coşması da profesyonellik değildir çok net.Arkasını dönüp çıksa ne tükürmediği şeyden ceza yiyecekti ne o hareketi yapacaktı.Önce hakeme şikeye yakınanlar bir de Meireles'e objektif bir şekilde baksınlar daha iyi olabilir.

Sekopej
21.Aralık.2012, 10:33
Ne yaparsa yapsın, hakeme o şekilde hakaretin cezası 12 maç değil, tükürdüğü için 8 maç ceza aldı, o nedenle tükürmedi denirse Tahkim tarafından o ceza 5-6 maça inecek, aslında 4 maça inecek ama yine de bindirme yaparlar, 4 maç olmaz.

İtiraz, isyan buna, tutturmuşsunuz, yaptığı hareket yanlış, burası Türkiye, hakaret ağır vs vs, olay o değil ki, olay tükürükten verilen 8 maç ceza.

davidvilla
21.Aralık.2012, 10:42
.
Ceza çok ağır ve düşürülmeli,

Bir şey sorcam fener gs bilmemne bir yana bırak. Bak benim için hiç farketmez FB şampiyon olsun kupalar alsın, sorum şu ;

Bu ligde hakeme karşı (yanlış karar verse dahi) yapılan bu tarz terbiyesizlik veya değil "tepkilerden" bıkıp usanmadın mı? Bu tarz şeylerin sonsuza dek önüne geçmek istemiyor musun?
İstiyorsan eğer bu bir şanstır artık he yok ben istemiyorum Fener'in maçları benim için daha önemli bu sene şampiyon olsun ne olursa olsun diyorsan da Turk futbolu neden gelişmiyor niye şampiyonlar liginde en basit kura olarak görülüyoruz bilmem ne diye şikayet etmeyeceksin.

Bu olay TFF için bir şans ya cezadan vazgecmeyecek ya da bu tarz şeylerin önüne daha da geçemez.
He bak Demirören'i günahım kadar sevmem ama geldiğinden beri desteklediğim kararları desteklemediklerimden daha fazla.

Engin ve ardından Meireles olası en ağır şekilde cezalandırılmalı ki bir daha oyuncular bu tarz davranışlara kalkışmasın. Hakem kararı ne olursa olsun hakem sahanın mutlak hakimidir. Raporunda da istediği gibi yazar bu dünyanın her yerinde böyledir. Federasyonlar hakeme mutlak güvenirler biz de güvenmek durumundayız.

Sen şimdi diyeceksin ki Meireles tükürmedi, hakem de tükürdü diyor.
Yani biri yalan söylüyor. Bu yalan söyleyen konumuna neden hakem getiriliyor? Meireles yalan söylüyor belki. Sonuçta futbolda dünyanın her yerinde bu tip durumlarda futbolcuya pek söz hakkı verilmez. FIFA ve UEFA her olaganustu hakem kararında bir açıklama gereği duyduğu zaman, maçın mutlak hakimi hakemdir diye özellikle belirtiyor. Kısacası hakem ne derse o.
Ayrıca Meireles FB klubunun gucunu arkasına alarak sütten çıkma ak kaşıkmış gibi demeçler veriyor.
Yok sıfır kart gordum demek istemiş de bilmem neymiş de hakeme seni seviyorum demiş de. Canım ya ne iyi niyetliymiş. Ayıp ayıp asıl sizin klüp olarak para cezasını geçirmeniz lazım kendisine. Aynen bizim Engin'e yapmamız gerektiği gibi (yapıldı mı bilmiyorum).

Herkes istediği gibi işine geldiği gibi yorumluyor bu tip olayları. Aynı durum bizim de başımıza geldi adam hakemin yakasına sarıldı gelip hala 11 maçın az oldugunu söyleyenler oldu ben ceza mercii olsam ikisine de sezonu kapattırmıştım.
Olaya bir de federasyon ve hakemler açısından bakın, bu adam en sağlam ceza verilmezse bir daha da sahada otorite bilmem ne beklemeyin. Türk futbolunun gelişmesinden falan da bahsetmeyin.

Ayrıca FB yönetimine söylüyorum;
"devamında ise Yönetim Kurulumuz tarafından alınacak kararların radikal ve Türk futbolunu yakından ilgilendirecek nitelikte kararlar olacağını tüm kamuoyuna bildiririz"

Bu ne şimdi? Sürekli aynı tehdit, yeter artık ya havuzdan cıkmak istiyorsanız cıkın yani bunu sürekli neden kendi lehininizde kararlar cıkması için kullanıyorsunuz. Çıkın havuzdan paranız sizin olsun ama o zaman Turk futbolunun zarar gordugu kadar Fb klubu de zarar görecek bunu da çok iyi bildikleri için sürekli pazarlık unsuru olarak kullanıyorlar. Hem çıkamıyorlar hem de çıkarız diye tehdit unsuru oluşturuyorlar. E çıkın mademki, Avrupa'da çıkanların durumu ortada işte.

antiochia
21.Aralık.2012, 11:55
Kimse kusura bakmasın ama Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman ve bu TFF ile Fenerbahçe rahat olamaz. Gerçekten Türk Futbolunun temizlenmesini istiyorsak, önce kendi takımlarımızdan başlamalıyız. Takım ve renk ayırt etmeksizin. Siyasetin veya başka güçlerin futbola müdahalesine karşı çıkmalıyız. İnsanları nefrete sürükleyen gazetecileri, televizyonculardan kurtulmalıyız. Tıpkı eskisi gibi birbirimizi kırmadan hep birlikte maç izlemeliyiz. Birbirimizin düşmanı değiliz... Ama nedense birileri bu rekabeti körükleyerek rant peşinde koşuyorlar. Bu futbolcular, taraftar Milli maçlarda yan yana değiller mi? Öncelikle gerçekten Türk Futbolu'nun parazitlerden arınması gerekiyor artık. Yoksa komplo teorilerinin, şiddetin ve nefretin önüne geçilemez.

ForsakeN
21.Aralık.2012, 13:00
Sen şimdi diyeceksin ki Meireles tükürmedi, hakem de tükürdü diyor.
Yani biri yalan söylüyor. Bu yalan söyleyen konumuna neden hakem getiriliyor? Meireles yalan söylüyor belki. Sonuçta futbolda dünyanın her yerinde bu tip durumlarda futbolcuya pek söz hakkı verilmez. FIFA ve UEFA her olaganustu hakem kararında bir açıklama gereği duyduğu zaman, maçın mutlak hakimi hakemdir diye özellikle belirtiyor. Kısacası hakem ne derse o.
Ayrıca Meireles FB klubunun gucunu arkasına alarak sütten çıkma ak kaşıkmış gibi demeçler veriyor.
Yok sıfır kart gordum demek istemiş de bilmem neymiş de hakeme seni seviyorum demiş de. Canım ya ne iyi niyetliymiş. Ayıp ayıp asıl sizin klüp olarak para cezasını geçirmeniz lazım kendisine. Aynen bizim Engin'e yapmamız gerektiği gibi (yapıldı mı bilmiyorum).

Sorun da tam burda kardesim. Bu adam tükürmemis, bunu onun sozleriine bakarak degil de goruntulerden anliyoruz. Yani su durumda hakemin yalan soyledigi cok acik. Sarikirmizi renkli gozluklerini cikarip da videolari izlersen sen de cok rahat idrak edebilirsin. Yapmadigi sey yuzundrn ceza alan ikinci oyuncumuz bu kisa sure icinde. E herkesinde bir sabri var,bu kulup de patlama noktasina geldi bu konuda artik. Hakemler sahanin hakimidir,kabul, fakat kendi kafalarina gore oyunculara suclama yukleyip ceza almalarini,hatta cezalarinin 11maca cikmasini saglayamazlar

davidvilla
21.Aralık.2012, 13:30
Sorun da tam burda kardesim. Bu adam tükürmemis, bunu onun sozleriine bakarak degil de goruntulerden anliyoruz. Yani su durumda hakemin yalan soyledigi cok acik. Sarikirmizi renkli gozluklerini cikarip da videolari izlersen sen de cok rahat idrak edebilirsin. Yapmadigi sey yuzundrn ceza alan ikinci oyuncumuz bu kisa sure icinde. E herkesinde bir sabri var,bu kulup de patlama noktasina geldi bu konuda artik. Hakemler sahanin hakimidir,kabul, fakat kendi kafalarina gore oyunculara suclama yukleyip ceza almalarini,hatta cezalarinin 11maca cikmasini saglayamazlar

O püh sana gibi bi hareket var kafa hareketi lig tv de arkadan cekim sonra 3g olarak on cekimi bulunmuş bence orada bi su kitlesi olup olmadıgı anlaşılmıyor ki puh hareketi anlaşılıyor. Siz oradan ne kadar tukurmedi diye iddia etseniz de karşı taraf da o kadar tukurdu diye iddia edebilir. Yani demek istediğim bunları geçiniz.
O meireles'in hareketlerini sokakta biri sana sinirlenip yapsa gömersin kafayı.
Hakem niye durup dururken futbolcu için bana tükürdü desin. Hakem fanatik Galatasaray'lı hatta öyleki bize 10 tane penaltı verdi sizi 7 kişi bıraktı sonra da evine gitti oooh kafayı vurdu yattı.
Bu mu yani?
Sizin Meireles ne kadar dürüst şerefliyse bizim Halis Ozkahya ondan 10 kat daha dürüst ve şereflidir.
Bilmemne Torres bütün parasını koyuyormus Meireles'e ben de Halis Ozkahya'yı tanıyorum ve butun mal varlıgımı koyuyorum yalan söylemediğine dair.

Bu arada hadi senin bakış açından bakmak istiyorum, hadi tükürmedi, orada artık ne soyluyorsa onu sinirle hiddetle söylerken agzından tükürük gelmiş olabilir yani hepimizin basına gelen bişey hakem de bunu tükürdü olarak almış olabilir.
Hadi hakem yalan söylüyor diyelim ona da tamam.Tükürmedi olarak kabul edelim.
Bu hareketleri yapan adamın hakeme cok tatlısın demediği kesin bu itirazlarına en az 10 maç verilmezse en agır ceza verilmezse bir daha bu hareketlerin önüne nasıl geçeceğiz?
Bir kere o el hareketinden en az 10 maç almalı. Gelmiş burada Turk insanını gerizekalı yerine koyuyor. Ok işareti yaptım diyor. Benim portekizli arkadaslarım var iş yaptıgım adamlar var üşenmedim gonderdim videoyu ne yapıyor bu dedim bu el hareketi ne dedim? Adam telefonla aradı beni bunu Portekizde yapsa 12 maçtan daha fazla alırdı dedi. Bu uluslarası bir hareket ve hakaret içeriyor. Bak bunlar hep hakem yalan soyluyorsa olarak düşündüğüm konular. Tükürmeyi cıkarsak bile en az 10 maç almalı yani yoksa önüne geçemeyiz, sonu yok.

Ayrıca oyuncuların arkasında koskoca klüpler var fakat hakemlerin arkasında kimse yok, kimse durmuyor. Bu da dipnot.

ancar
21.Aralık.2012, 13:51
Sizin Meireles ne kadar dürüst şerefliyse bizim Halis Ozkahya ondan 10 kat daha dürüst ve şereflidir.
Bilmemne Torres bütün parasını koyuyormus Meireles'e ben de Halis Ozkahya'yı tanıyorum ve butun mal varlıgımı koyuyorum yalan söylemediğine dair.

Son cümleler baya bir fanatiklik derecesinde olmuş. Daha önceki yorumlarına hiç bakmadım sadece bu cümlen değişik geldi. Hangi takımlısın bılmıyorum sadece cümlene bakarak yorum yaptım

davidvilla
21.Aralık.2012, 13:59
Son cümleler baya bir fanatiklik derecesinde olmuş. Daha önceki yorumlarına hiç bakmadım sadece bu cümlen değişik geldi. Hangi takımlısın bılmıyorum sadece cümlene bakarak yorum yaptım

Hangi takımlı olduğum belli ama bu cumlede bir fanatiklik yok hakemi gerçekten tanıyorum. İnsan olarak sevdiğim bir adam. Burada kim tanısa sever öyle bir adam. Zaten diger noktaları okumak işinize gelmez. Sizin istediğiniz hersey FB lehine olsun. Bunu Gs'lı bi oyuncu yapsa burada neler derdiniz,sezonu kapatsın derdiniz.
Benimki fanatiklik sizinki objektiflik mi yani?

He bu arada burada üşenmeyeceğim bu konu hakkında hepinize cevap vereceğim. Çünkü haksızsınız.

petrol_fb12
21.Aralık.2012, 14:12
Mierels haksız.Yaptığı hareketi hakeme resmen "GAY" diye ititafta bulunmuş hadi parmağını nedne içeri sokuyorsun ? O hareketi bile sadece 7-8 maç yer.Savunmayın şu adamı sonra herkes aynı hareketi yapmaya başlıyıcak.Kasımpaşa maçına kadar yok

ancar
21.Aralık.2012, 14:15
Hangi takımlı olduğum belli ama bu cumlede bir fanatiklik yok hakemi gerçekten tanıyorum. İnsan olarak sevdiğim bir adam. Burada kim tanısa sever öyle bir adam. Zaten diger noktaları okumak işinize gelmez. Sizin istediğiniz hersey FB lehine olsun. Bunu Gs'lı bi oyuncu yapsa burada neler derdiniz,sezonu kapatsın derdiniz.
Benimki fanatiklik sizinki objektiflik mi yani?

He bu arada burada üşenmeyeceğim bu konu hakkında hepinize cevap vereceğim. Çünkü haksızsınız.

ben yorumuna dedim onun dışında kırmızı kartın getirdiği cezaya ağzımı açmadım dikkat edersen. Hakemi tanıyabilirsin ona lafım yok asma fanatiklik derecesinde yazmışsın ben onu dedim. Sizin Engin'de yaptığı zaman sizde aynılarını yaptınız şimdi bize olunca sizde aynılarını yapıyorsunuz bunun ne sen önüne geçersin nede ben nede bir başkası böyle gelir gider onun için hiç " He bu arada burada üşenmeyeceğim bu konu hakkında hepinize cevap vereceğim. Çünkü haksızsınız " demene gerek yok ;)

davidvilla
21.Aralık.2012, 14:27
ben yorumuna dedim onun dışında kırmızı kartın getirdiği cezaya ağzımı açmadım dikkat edersen. Hakemi tanıyabilirsin ona lafım yok asma fanatiklik derecesinde yazmışsın ben onu dedim. Sizin Engin'de yaptığı zaman sizde aynılarını yaptınız şimdi bize olunca sizde aynılarını yapıyorsunuz bunun ne sen önüne geçersin nede ben nede bir başkası böyle gelir gider onun için hiç " He bu arada burada üşenmeyeceğim bu konu hakkında hepinize cevap vereceğim. Çünkü haksızsınız " demene gerek yok ;)

Engin'e ben olsam 2 sene falan verirdim. O konuda benim görüşüm belli.
Diğer söylediğin de dogru aynıları Gs taraftarı yaptı videolarla bilmem ne aynısı kimin basına gelse aynı reaksiyonlar oluşuyor bir kişi de Turk futbolunu federasyonunu hakemlerini düşünmüyor.
Ben kendi tuttugum takımın da başına gelse rakip takımın da başına gelse nesnel olarak olması gerekeni söylüyorum. Bu forumda da sokakta da. Kendi takımımın taraftarıyla da çok tartışma yaşadım ben. Infazda olsun Ua içinde olsun. Hiçbirine de üye değilim artık. Çunku bu kafalardan sıyrılmadan bizden başarılı bir futbol cıkacagını dusunmuyorum.

mpaker66
21.Aralık.2012, 14:33
Raul M.' se verilen ceza çok fazla, düşürülmeli bencede.

mpaker66
21.Aralık.2012, 14:37
Bence Raul meireles o kadar insanın önünde hakeme gay işareti yapacak aptal birisi değil,zira bence orda anlatmak istediği daha önce hiç kırmızı kart görmediği idi. Tükürme işine ise bişe diyemem izlemedim onu.

Suicider
21.Aralık.2012, 15:03
6-7 maç idealdi.12 maç fazla olmuş bence indirmesi lazım tahkimin.

KaRaBükLü KraL
21.Aralık.2012, 15:04
Ya şu muhabbete de hasta oluyorum yahu.''Adam kariyerinde hiç kırmızı kart görmemiş''Ne şimdi bu yaptığı hareketi haklı mı çıkarıyor.Şu ana kadar olmayacak birşey bundan sonra da mı olmayacak.Futbolcu öyle ya da böyle her zaman kırmızı kart riski taşır.bkz.2006 Dünya Kupası Finali Zidane karşıdaki küfür etti diye çaktı kafayı çıktı.Zidane'ın o maç öncesi kaç kişi kırmızı kart görebileceğini tahmin etti acaba.Meireles'i ne yaptığı hareket ve tavırları ne de bundan önce kırmızı kart görmeyişi haklı pozisyona getirir.Bu adamın bu kadar savunulması(yaptıkları ortada olduğu halde)fazla gereksiz.

attirson
21.Aralık.2012, 15:09
Ya şu muhabbete de hasta oluyorum yahu.''Adam kariyerinde hiç kırmızı kart görmemiş''Ne şimdi bu yaptığı hareketi haklı mı çıkarıyor.Şu ana kadar olmayacak birşey bundan sonra da mı olmayacak.Futbolcu öyle ya da böyle her zaman kırmızı kart riski taşır.bkz.2006 Dünya Kupası Finali Zidane karşıdaki küfür etti diye çaktı kafayı çıktı.Zidane'ın o maç öncesi kaç kişi kırmızı kart görebileceğini tahmin etti acaba.Meireles'i ne yaptığı hareket ve tavırları ne de bundan önce kırmızı kart görmeyişi haklı pozisyona getirir.Bu adamın bu kadar savunulması(yaptıkları ortada olduğu halde)fazla gereksiz.

Yaptıkları nasıl ortada bende bu muhabbete hasta oluyorum.Herkesin tükürdü dedigi pozisyonu cepheden olan acıdan gördük ve tükürmedigi anlasıldı.Türk argosunda o hareket homo işareti diye dünyanın her yerinde öyle mi oldugunu sanıyorsunuz ? Bu kadar profesyonel bir oyuncu aptal degil ya milyonların önünde o anlamda bir isareti yapsın ne ceza gelecegini bildigi halde.Küfretmişse birşey diyemem onunda cezası bu kadar olmamalı.

KaRaBükLü KraL
21.Aralık.2012, 15:13
Yaptıkları nasıl ortada bende bu muhabbete hasta oluyorum.Herkesin tükürdü dedigi pozisyonu cepheden olan acıdan gördük ve tükürmedigi anlasıldı.Türk argosunda o hareket homo işareti diye dünyanın her yerinde öyle mi oldugunu sanıyorsunuz ? Bu kadar profesyonel bir oyuncu aptal degil ya milyonların önünde o anlamda bir isareti yapsın ne ceza gelecegini bildigi halde.Küfretmişse birşey diyemem onunda cezası bu kadar olmamalı.

Tabi ben sana homo işareti yapsam sen boynuma atlayacaksın demi sevginden

attirson
21.Aralık.2012, 15:14
Tabi ben sana homo işareti yapsam sen boynuma atlayacaksın demi sevginden

Dedigimi düzgünce okusaydın bu zırvayı yazmazdın diye düsünüyorum.TÜRK ARGOSUNDA böyle bu işaret.Dünyanın her yerinde böyle olmak zorunda degil biz böyle anlıyoruz.

KaRaBükLü KraL
21.Aralık.2012, 15:15
Dedigimi düzgünce okusaydın bu zırvayı yazmazdın diye düsünüyorum.TÜRK ARGOSUNDA böyle bu işaret.Dünyanın her yerinde böyle olmak zorunda degil biz böyle anlıyoruz.

Canım kardeşim homo işareti yapıp ardından parmağını sokmak ne pardon onu da mı başka anlamda yaptı yahu:)

petrol_fb12
21.Aralık.2012, 15:20
Dünya'da bilmemde TÜRKİYE de o hareketin cezazı bu olur anca.Ceza doğru.Savunmak diğerlerine fırsat vermektir.Bu mantıkla gidersek Engin Baytar'da haklı ? Oda hakkını arıyordu.Ligdeki bütün oyuncular haklı.

Sonra armayı öpmesi yaptığı hatanın farkına varıp fanatizm gönlünü feth etmek istemiştir.Miereles hayatında kırmızı kart görmemesi görmeyeceği anlamına gelmez.

TeNaciOUS MidFieLdeR
21.Aralık.2012, 15:20
sadece tukurme eylemi 8 mac ceza gerektiriyor. yeni cikan lig tv goruntulerinde bu eylemin gerceklesmedigi goruldugunden yapilacak itirazdan sonra bu 8 maclik ceza indirilir ve 4 mac ceza alir meireles. sivas macinda oynamadigi icin 3 mac cezasi kalir. olayin ozeti budur.

sui generis
21.Aralık.2012, 15:23
Fenerbahçelilerin itirazı tukurme olayına. Bakın sistem basit. Bu adam tükürmeden 8 mac aldı mı aldı. Tükürdü mü ? Hayır. O halde 12 mac 4 mac olur. Bu kadar basit. He eğer tükürmeyi iptal edip 4 maçtan fazla ceza verirse tahkim yine hukuku çiğnemiş olacaklar. Arttırma yetkileri yok diye biliyorum. Gerçi onlar neleri katlettiler bunu mu katletmeyecekler.

davidvilla
21.Aralık.2012, 15:32
sadece tukurme eylemi 8 mac ceza gerektiriyor. yeni cikan lig tv goruntulerinde bu eylemin gerceklesmedigi goruldugunden yapilacak itirazdan sonra bu 8 maclik ceza indirilir ve 4 mac ceza alir meireles. sivas macinda oynamadigi icin 3 mac cezasi kalir. olayin ozeti budur.

Aynen böyle olacak. Peki bu şekilde bu olayların önüne geçebilecek miyiz? Bence hayır.

Universal
21.Aralık.2012, 15:43
Burada ki herkes tükürme olayına sitem ediyor. Lig TV o anları 36 farklı açıdan göstermek zorundadır. Kimsenin aklında soru işareti bırakamaz!

Night_Mare17
21.Aralık.2012, 15:45
Burada ki herkes tükürme olayına sitem ediyor. Lig TV o anları 36 farklı açıdan göstermek zorundadır. Kimsenin aklında soru işareti bırakamaz!

Orda muhattabı olan kişi Fenerbahçe kulübü , taraftara hesap vermek zorunda değil hatta Fenerbahçe'ye bile hakem raporu uygulanır biter.

Universal
21.Aralık.2012, 15:48
Orda muhattabı olan kişi Fenerbahçe kulübü , taraftara hesap vermek zorunda değil hatta Fenerbahçe'ye bile hakem raporu uygulanır biter.

Asıl taraftara hesap vermek zorunda ben bir yıl içinde dünyanın parasını veriyorsam o kanala bana o 36 kamera ile göstermek zorunda. Kulüp para vermiyor, o kulüp sayesinde taraftaralrdan para alıyor.

Facx
21.Aralık.2012, 15:50
Hakem raporuna tükürdü yazdığı halde tahkim tükürme yok derse hakemi hiç etmiş olur bu yüzden cezada indirim beklemiyorum

bu arada

SON DAKİKA: Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören ile görüşmek için TFF binasına geldi.

davidvilla
Asıl taraftara hesap vermek zorunda ben bir yıl içinde dünyanın parasını veriyorsam o kanala bana o 36 kamera ile göstermek zorunda. Kulüp para vermiyor, o kulüp sayesinde taraftaralrdan para alıyor.

Lig tv senin zorla paranı mı alıyor.
Hizmetten memnun değilsen lig tv alma. Federasyona da yazı yaz.
Yok artık iyice abartılmaya başladı

MeMo
Aynen böyle olacak. Peki bu şekilde bu olayların önüne geçebilecek miyiz? Bence hayır.

Ne olayının önüne geçmek istiyorsun? Onu belirleyelim önce.

davidvilla
21.Aralık.2012, 15:51
Ne olayının önüne geçmek istiyorsun? Onu belirleyelim önce.

Belirleyelim hakemlere saldırma olayının onune geçmek. Meireles bunu şampiyonlar liginde yapabilecek mi ? Şampiyonlar liginde hakemler her zaman dogru karar mı veriyorlar? veya premier ligte.

davidvilla
21.Aralık.2012, 15:55
"Demirören ile yapacağı görüşmede son dönemde yaşanan gelişmeleri değerlendireceği belirtilen Yıldırım'ın aynı zamanda Kulüpler Birliği tarafından veto edilen Yasa Tasarısı ve havuz konusunu da masaya yatıracağı öğrenildi."

Cevirisi: Ya cezasını indirin ya da havuzdan çıkarız.

Hala aynı tehdit.

ancar
21.Aralık.2012, 15:56
"Demirören ile yapacağı görüşmede son dönemde yaşanan gelişmeleri değerlendireceği belirtilen Yıldırım'ın aynı zamanda Kulüpler Birliği tarafından veto edilen Yasa Tasarısı ve havuz konusunu da masaya yatıracağı öğrenildi."

Cevirisi: Ya cezasını indirin ya da havuzdan çıkarız.

Hala aynı tehdit.

Abi sende baya bir ileri görüşlü çıktın. Şimdi diyeceksin neredeyse şike olaylarına bağlayacaklar falan fişman. Harbiden de olaylar bizde amma büyüyor arkadaş :)

Universal
21.Aralık.2012, 15:56

Ben tuttuğum takımın maçını izleyebileceğim tek yer orası ise oradan satın almak zorundayım.

Ayrıca bir olay netliğe kavuşması gerekiyor ise bu yayıncı kuruluşun görevidir. Burada susarak kimlere hizmet ettiği ortadadır ki, yazdığım cümleden hemen sonra herkes bir anda kanalı savunur oldu.

Kaldı ki Meireles'in tükürüp tükürmediği netlik kazanmamıştır; maç içinde ki görüntülerle tükürmediği gözükmektedir, başka açılarlada gösterip herkesin gönülünü ferahlatmak zorundadır.

Televizyon kanalları ülke menfaati ve toplum için yayın yaparlar; böyle bir hassas konuda da futbolseverleri aydınlatmak zorundadırlar. Susarak veya herhangibi davranışda bulunmayarak belli bir hizmete katkıda bulundukları aşikadır. Şükürler olsun ki hem kulübüm hem taraftarlar ne Allah Allah diyenlerin ne de siyasi güçlerin arkasına sığınarak mücadele etmemektedir.

Bu kulüp etmediği küfür yüzünden, yapmadığı şike yüzünden, tükürmeyen futbolcu yüzünden ceza almıştır. Tertemiz sayfası kirli eller ve beyinlerle karalanmıştır. Ama tarih her zaman haklıdır. Kupalar rakiplerin olabilir tertemiz sayfalar bizimdir.

Umarım Meireles hakemi mahkemeye verir, umarım kulübümüzde artık şu Lig TV'den çıkarak küçük anadolu kulüplerine, siyasi güçlerin arkasına sıkışmış futbol adamlarına para kazandırmaktan vazgeçer.

MeMo
21.Aralık.2012, 15:59
Belirleyelim hakemlere saldırma olayının onune geçmek. Meireles bunu şampiyonlar liginde yapabilecek mi ? Şampiyonlar liginde hakemler her zaman dogru karar mı veriyorlar? veya premier ligte.

Hakemlere saldırma yok bu örnekte.

En fazla hakaret ve aşırı itiraz var. Bunun önüne geçmek de 4-5 maç cezadır. Hem de 2. sarıdan atılıp 1 maç ceza alman gerekirken, yaptığın hareketlerle 3-4 maç daha fazla oynamıyorsun. Yetmez mi?

davidvilla
21.Aralık.2012, 15:59
Ben tuttuğum takımın maçını izleyebileceğim tek yer orası ise oradan satın almak zorundayım.

Ayrıca bir olay netliğe kavuşması gerekiyor ise bu yayıncı kuruluşun görevidir. Burada susarak kimlere hizmet ettiği ortadadır ki, yazdığım cümleden hemen sonra herkes bir anda kanalı savunur oldu.

Kaldı ki Meireles'in tükürüp tükürmediği netlik kazanmamıştır; maç içinde ki görüntülerle tükürmediği gözükmektedir, başka açılarlada gösterip herkesin gönülünü ferahlatmak zorundadır.

Televizyon kanalları ülke menfaati ve toplum için yayın yaparlar; böyle bir hassas konuda da futbolseverleri aydınlatmak zorundadırlar. Susarak veya herhangibi davranışda bulunmayarak belli bir hizmete katkıda bulundukları aşikadır. Şükürler olsun ki hem kulübüm hem taraftarlar ne Allah Allah diyenlerin ne de siyasi güçlerin arkasına sığınarak mücadele etmemektedir.

Bu kulüp etmediği küfür yüzünden, yapmadığı şike yüzünden, tükürmeyen futbolcu yüzünden ceza almıştır. Tertemiz sayfası kirli eller ve beyinlerle karalanmıştır. Ama tarih her zaman haklıdır. Kupalar rakiplerin olabilir tertemiz sayfalar bizimdir.

Umarım Meireles hakemi mahkemeye verir, umarım kulübümüzde artık şu Lig TV'den çıkarak küçük anadolu kulüplerine, siyasi güçlerin arkasına sıkışmış futbol adamlarına para kazandırmaktan vazgeçer.

Evet lig tv ntvspor hakemler federasyon hepsi Galatasaray'ı destekliyor. Sizi istemiyorlar.
Şu yazdıkların var ya tam FB yonetimi kafası...devam edin cocuklar.

Valla cevap vermek istiyorum ama ciddiye alamıyorum yazdıklarını umarım tertemiz sayfalar açabilirsiniz bu kadar söyleyebilirim.

Universal
21.Aralık.2012, 16:01
Evet lig tv ntvspor hakemler federasyon hepsi Galatasaray'ı destekliyor. Sizi istemiyorlar.
Şu yazdıkların var ya tam FB yonetimi kafası...devam edin cocuklar.

Valla cevap vermek istiyorum ama ciddiye alamıyorum yazdıklarını umarım tertemiz sayfalar açabilirsiniz bu kadar söyleyebilirim.

Ben yönetim ilede zıttım, bu kadar yıldır bir türlü tepki koyamadılar. Bu yönetimide desteklemiyorum. Bu havuzda olmamız gereken kulübüz, böyle bir düzen olmaması gerekir.

davidvilla
21.Aralık.2012, 16:02
Hakemlere saldırma yok bu örnekte.

En fazla hakaret ve aşırı itiraz var. Bunun önüne geçmek de 4-5 maç cezadır. Hem de 2. sarıdan atılıp 1 maç ceza alman gerekirken, yaptığın hareketlerle 3-4 maç daha fazla oynamıyorsun. Yetmez mi?

Hakaret yeter. Drogba hakeme "shit" dediği için 9 maç aldı. Hakem otoristesini sarsıyor böyle davranışlar bunun onune gecmek lazım

sui generis
21.Aralık.2012, 16:04

Ligtv tekel durumunda. Memnun degilsen alma diye birşey olamaz. Başka yayıncı kuruluş daha olsaydı bu dediğin mantıklı olurdu.

Kaka Leite
21.Aralık.2012, 16:06
Bir şey sorcam fener gs bilmemne bir yana bırak. Bak benim için hiç farketmez FB şampiyon olsun kupalar alsın, sorum şu ;

Bu ligde hakeme karşı (yanlış karar verse dahi) yapılan bu tarz terbiyesizlik veya değil "tepkilerden" bıkıp usanmadın mı? Bu tarz şeylerin sonsuza dek önüne geçmek istemiyor musun?
İstiyorsan eğer bu bir şanstır artık he yok ben istemiyorum Fener'in maçları benim için daha önemli bu sene şampiyon olsun ne olursa olsun diyorsan da Turk futbolu neden gelişmiyor niye şampiyonlar liginde en basit kura olarak görülüyoruz bilmem ne diye şikayet etmeyeceksin.

Yo bıkmadım eğer haklıysan tabii ki itiraz edeceksin. Orada haklı olan bir Meireles'den çıkarılacaksa Türk futbolundaki itiraz meselesinin acısı, evet o zaman Fenerbahçe daha önemli.

İtirazın kalkmasıyla nasıl ülke futbolunun gelişeceği ise en büyük merakım, en basit kura ile de alakası olmayan bir mesele.

Walter Sakana
21.Aralık.2012, 16:23
Markus Merk
"Bana göre Halis Özkahya, Meireles konusunda doğru kararlar verdi. Son zamanlarda izlediğim en iyi maçlardan birisiyldi. Halis Özkahya, olağanüstü bir performans gösterdi."

Ahmet Çakar
"Bence birinci dakikadan 90. dakikaya kadar çok ama çok iyi bir yönetim gösterdi. İnanılmaz soğukkanlı, sakin ve oyuncularla ilişkisi kusursuz. Ne çok sert, ne de bazı hakemlerimiz gibi sürekli oyuncuyla konuşur halde. Yani tatlı sert ve otoriter duruşu, maçı kontrolünde çok önemliydi. Aslında maçta fazla da bir kritik pozisyon yaşanmadı. Gösterdiği tüm kartlar yerindeydi. Oyunculara "Ben buradayım. Dikkatli olun" dedi. Son yılların en hatasız ve en disiplinli derbilerinden birini yönetti."

Erman Toroğlu
"Meireles'in Yekta Kurtuluş'u arkadan çekmesi sarı kart. Yani hakemin sarı kart ve ikinci sarı karttan kırmızı kart kararı doğru."

Ömer Üründül
"Halis Özkahya, bir tek orta alanda Meireles'i sinirlendiren Yekta'nın açık faulünü devam ettirmenin dışında yardımcıları ile birlikte çok başarılı bir yönetim gösterdi."

Başta her zaman kaynak gösterdiğiniz tarafsız Markus Merk olmak üzere ülkenin en önde gelen hakem yorumcuları ve bütün Türkiye hakem süperdi derken sadece sizlerin böyle bir karalama olayına girişmeniz en fazla ne kadar objektif olabildiğinizi gösteriyor.

Ben Meireles'in tükürdüğünü görmedim. Küfrettiğini de işitmedim. Ama yaptığı hareketleri gördüm. Hakemin maçı tarafsız ve adil yönettiğini gördüm. Bugüne kadar ülkenin en önde gelen hakem yorumcularının çok nadiren bir hakemi bu kadar övdüklerini gördüm. Tablo bu şekildeyken, hakem maçı Markus Merk'in deyimiyle "olağanüstü" başarılı yönetmişken hakemin kalkıpta Meireles'e yapmadığı bir şeyden ötürü iftira atacağına zerre inanmıyorum. Hakemin öyle bir art niyeti olsa en başta maçı taraflı yönetirdi.

Meireles eğer yalan konuşmayıp o yaptığı hareketlerin başka anlamlara geldiği zırvasıyla milleti enayi yerine koymaya kalkmasaydı, birazcık delikanlı ve dürüst olsaydı belki farklı bir açıdan bakabilirdim olaya. Ama şu tabloda art niyetli olan, yalan konuşan ve iftira atan (hakeme) kesinlikle ve kesinlikle Meireles!

Ha şu da var; Fenerbahçe taraftarı ahlaksızlığın arkasında duruyorsa, ahlaksızı destekliyorsa yapacak bir şey yok. Fatih Terim'in Meireles'in yaptığı hareketler yanında çok masum kalan "onu çekme bunu çek" hareketinde yaygara koparanların bugün nasıl bir değişim gösterdiğini görmek pek şaşırtıcı değil aynı zamanda...

futureless
21.Aralık.2012, 16:28
Burada itiraz 12 maç cezanın fazlalığına abi. Hakemi savunup durmayın, gerek yok, PFDK'ya kızılıyor. Meireles'in önden çekimde tükürmediği %100 net bir şekilde görülüyorken bu şekilde bir rapor yazılması saçma bunu bir kere kabullenelim. Gerçekten tükürse burada 12 maç cezaya en fazla 2-3 kişi itiraz ederdi onlar da belli kişiler. Yaptığı hareketler gereksiz Meireles'in. Ben savunmuyorum Meireles'i kesinlikle. Ama büyük bir yanlıştır tükürme var denip bu kadar ceza verilmesi. Tükürdüğünü yalayacaklar gibime geliyor ama. Çok net çünkü önden tükürmediği. Düşecek en kötü ihtimal yarı yarıya o ceza, düşmeli daha doğrusu.

Sekopej
21.Aralık.2012, 16:36
Hakeme tükürmek 8 maçtan başlıyor, hakaret ise 3-7 maç. 8 maç tükürmekse 3 maç da hakeme yaptığı hareketlerden.

Hakem raporuna yazdıklarına göre, kendisine hakaretten 3 maç veriliyor, tükürdüğü için de 8 maç.

Tükürmediği görüntülerle ortaya çıkarılır ve bu ceza kaldırılırsa aldığı ceza 3 maç oluyor.

Sizin 10 numara hakeminiz, öyle rapor yazmış ki, 3 maça tekabül ediyor. O halde tükürük yoksa, üzerinde durulan hareket 3 maçlık bir ceza, bu kadar yaygara kopartmaya gerek yok, o 3 maç da hakemin yazdığı rapora göre verilen ceza çünkü, süper hatasız maç yöneten hakemin yazdığı rapora göre.

Universal
21.Aralık.2012, 16:38
Markus Merk
"Bana göre Halis Özkahya, Meireles konusunda doğru kararlar verdi. Son zamanlarda izlediğim en iyi maçlardan birisiyldi. Halis Özkahya, olağanüstü bir performans gösterdi."

Ahmet Çakar
"Bence birinci dakikadan 90. dakikaya kadar çok ama çok iyi bir yönetim gösterdi. İnanılmaz soğukkanlı, sakin ve oyuncularla ilişkisi kusursuz. Ne çok sert, ne de bazı hakemlerimiz gibi sürekli oyuncuyla konuşur halde. Yani tatlı sert ve otoriter duruşu, maçı kontrolünde çok önemliydi. Aslında maçta fazla da bir kritik pozisyon yaşanmadı. Gösterdiği tüm kartlar yerindeydi. Oyunculara "Ben buradayım. Dikkatli olun" dedi. Son yılların en hatasız ve en disiplinli derbilerinden birini yönetti."

Erman Toroğlu
"Meireles'in Yekta Kurtuluş'u arkadan çekmesi sarı kart. Yani hakemin sarı kart ve ikinci sarı karttan kırmızı kart kararı doğru."

Ömer Üründül
"Halis Özkahya, bir tek orta alanda Meireles'i sinirlendiren Yekta'nın açık faulünü devam ettirmenin dışında yardımcıları ile birlikte çok başarılı bir yönetim gösterdi."

Başta her zaman kaynak gösterdiğiniz tarafsız Markus Merk olmak üzere ülkenin en önde gelen hakem yorumcuları ve bütün Türkiye hakem süperdi derken sadece sizlerin böyle bir karalama olayına girişmeniz en fazla ne kadar objektif olabildiğinizi gösteriyor.

Ben Meireles'in tükürdüğünü görmedim. Küfrettiğini de işitmedim. Ama yaptığı hareketleri gördüm. Hakemin maçı tarafsız ve adil yönettiğini gördüm. Bugüne kadar ülkenin en önde gelen hakem yorumcularının çok nadiren bir hakemi bu kadar övdüklerini gördüm. Tablo bu şekildeyken, hakem maçı Markus Merk'in deyimiyle "olağanüstü" başarılı yönetmişken hakemin kalkıpta Meireles'e yapmadığı bir şeyden ötürü iftira atacağına zerre inanmıyorum. Hakemin öyle bir art niyeti olsa en başta maçı taraflı yönetirdi.

Meireles eğer yalan konuşmayıp o yaptığı hareketlerin başka anlamlara geldiği zırvasıyla milleti enayi yerine koymaya kalkmasaydı, birazcık delikanlı ve dürüst olsaydı belki farklı bir açıdan bakabilirdim olaya. Ama şu tabloda art niyetli olan, yalan konuşan ve iftira atan (hakeme) kesinlikle ve kesinlikle Meireles!

Ha şu da var; Fenerbahçe taraftarı ahlaksızlığın arkasında duruyorsa, ahlaksızı destekliyorsa yapacak bir şey yok. Fatih Terim'in Meireles'in yaptığı hareketler yanında çok masum kalan "onu çekme bunu çek" hareketinde yaygara koparanların bugün nasıl bir değişim gösterdiğini görmek pek şaşırtıcı değil aynı zamanda...

Tek cümle yazacağım ceza 12 maç 1 maç sarı kartlardan dolayı doğrudur, geriye 11 maç kalıyor o 11 maçın 8 maçı hakeme tükürdüğü içindir. Biz işte o fazladan gelen 8 maça sinirliyiz. Yenilen hakkımıza, hakem maçı iyi yönetmiş olabilir; ama maç sonunda yazdığı rapor yalandır. İftiradır.

Sekopej
21.Aralık.2012, 16:42
Burada itiraz 12 maç cezanın fazlalığına abi. Hakemi savunup durmayın, gerek yok, PFDK'ya kızılıyor. Meireles'in önden çekimde tükürmediği %100 net bir şekilde görülüyorken bu şekilde bir rapor yazılması saçma bunu bir kere kabullenelim. Gerçekten tükürse burada 12 maç cezaya en fazla 2-3 kişi itiraz ederdi onlar da belli kişiler. Yaptığı hareketler gereksiz Meireles'in. Ben savunmuyorum Meireles'i kesinlikle. Ama büyük bir yanlıştır tükürme var denip bu kadar ceza verilmesi. Tükürdüğünü yalayacaklar gibime geliyor ama. Çok net çünkü önden tükürmediği. Düşecek en kötü ihtimal yarı yarıya o ceza, düşmeli daha doğrusu.

İşte sıkıntı burada, tükürmediyse ceza 3 maç olacak ama bizim ultra dengeleri gözetmek isteyen eyyamcı yapımız gereği 3 maç ceza veremeyecekler, tıpkı Caner'in cezasını, itiraflar olmasına rağmen kaldıramadıkları gibi. O 3 maçı da, 3-7 arası hakarete ceza verilir diyerek 5-6'ya çıkaracaklar. Benim tahminim bu yönde, öyle olunca da sormazlar mı, bunun cezası 5 maçsa neden önce 3 veriyorsun, 3 maçsa neden değiştiriyorsun.

Yoksa yapılması gereken 12 maç ceza onanır ya da 4 maça düşer. Ama tükürmeyi düşünmüş, az tükürmüş gibi gerekçeler bularak saçma indirim yaparlar mı, yapabilirler burası Türkiye.

Küfretmeyen oyuncuya küfürden 2 maç, tükürmeyen oyuncuya tükürükten 8 maç, bu hafta Karabük maçında Sow, durup dururken kırmızı görüp 15 maç ceza alacak, çünkü artık o kaldı, hakemi dövmeden hakemi dövmekten 15 maçlık ceza, sırada o var.

ReaList
21.Aralık.2012, 16:47
@Walter Sakana

http://www.youtube.com/watch?v=yS5EzsmzS8Q

20.saniyede P harfiyle başlayan cümleyi söylediği zaman tükürmüş gibi bir izlenim yaratıyor. Ağız hareketiyle hepimiz deneyelim aynı durum ortaya çıkacaktır : )

Emsal Misal olaylarına kafayı hep takmışımdır, Hocam izlemişsen hatırlıyorsundur, Erol Ersoy ve Hagi arasında yaşananları. Hakeme hakaretten, her türlü fiziki müdahaleye, tükürmeden, ayağa tekmelere her şey yaşanmış ve sadece 6 maç ceza verilmişti. Tabi o zamanki yönetmelikle şuan ki arasında çok fark var ayrıca o doğruydu bu yanlış için demedim, başta dediğim gibi Emsal Misal ancak mesele olmayan aksiyondan ceza üretmek. Eminim burada, bu durumu savunan arkadaşların çoğu bunları savunuyordur.

Yoksa dün de dediğim gibi kartı aldıktan sonra arkasını dönüp çıksa, bu hafta sahada olacaktı. Yaptığı baştan sona yanlış. Ayrıca Şu kısma da katılmıyorum, Hayatında ilk kez görmüş tepki ondan vs. 4 yıldır araba kullanırım, Ehliyet - Ruhsat kontrolü için bile 1 defa durdurulmadım, şans o ya, bir gün fakülteye geç kalmayayım diye 90'ı biraz geçmişim ama farkında değilim, ilk kez durduruldum 100 lira üssü ceza yedim ve okula geç kaldım. O an ki sinirimi anlatamam ama geçip Polis Memuruna saldırgan bir tavır içinde olduğumu hatırlamıyorum : ) Eğer Meireles bugüne kadar kırmızı kart görmemişse uysal bir yapısı vardır diyebiliriz, Kötü oynadığı bir maçta kötü bir şekilde atılmayı hazmedemedi diye düşünüyorum. Keşke olmasaydı ayrıca ceza da düşmeyecektir, olmayan küfürden ceza düştü mü ki ? Olmayan tükürükten ceza düşsün.

BleedingMoon
21.Aralık.2012, 16:50
Markus Merk

Ahmet Çakar

Erman Toroğlu

Ömer Üründül

pozisyonun ikinci sarıdan kırmızı kart olduğunu biz de biliyoruz. meireles'in itirazı daha önce çifte standarta, bizim itirazımız ise meireles'in yapmadığı hareketlerden dolayı ekstra cezalandırılmasına. yoksa arkadan çekip atağı kesmek ikinci sarıdan kırmızı karttır. bunu yorumcularla kanıtlayıp meireles'e verilen 12 maçlık cezayı meşru göstermenin anlamı yok. mantığı da yok.

sui generis
21.Aralık.2012, 16:55
Hakemin macı iyi yönetip yonetmemesi ile yazdığı rapor arasında nasıl bağlantı kuruyorsunuz ? İyi yönetti diyelim raporu da dogru mu yazmış oldu simdi ?

furkan58
21.Aralık.2012, 16:58
Hakaret yeter. Drogba hakeme "shit" dediği için 9 maç aldı. Hakem otoristesini sarsıyor böyle davranışlar bunun onune gecmek lazım

Fatih Terim kulübede duramaz o zaman ? Her maç küfür ediyor. Basın mensuplarına onu çekmeyin bunu çekin diyerek neler yapıyor burada nerde otorite ? Bu da basının otoritesini sarsmıyor mu ? Böyle davranışların önüne geçmek için ceza lazım değil mi ?

europeanconquer
21.Aralık.2012, 17:07
Fatih Terim kulübede duramaz o zaman ? Her maç küfür ediyor. Basın mensuplarına onu çekmeyin bunu çekin diyerek neler yapıyor burada nerde otorite ? Bu da basının otoritesini sarsmıyor mu ? Böyle davranışların önüne geçmek için ceza lazım değil mi ?

Basının otoritesi mi ? Basının futbolda yeri yok hocam,hele hele orada görevi olmayan bir basın mensubunun hiç yok.Fatih Terim 20 yıldır kulübeden küfür yağdırıp duruyor yeni bir şey değil ki şimdi şimdi birilerine batmaya başladı.

furkan58
21.Aralık.2012, 17:10
Basının otoritesi mi ? Basının futbolda yeri yok hocam,hele hele orada görevi olmayan bir basın mensubunun hiç yok.Fatih Terim 20 yıldır kulübeden küfür yağdırıp duruyor yeni bir şey değil ki şimdi şimdi birilerine batmaya başladı.

Kendinde diyorsun küfür yağdırıp duruyor hani ceza ? Denmeyen Lan'a cezalar küfür yağdırana hiç bişi yok.

Facx
21.Aralık.2012, 17:13
Kendinde diyorsun küfür yağdırıp duruyor hani ceza ? Denmeyen Lan'a cezalar küfür yağdırana hiç bişi yok.

küfürü hakeme mi ediyo ? oldu olucak çektiği kötü şuttan sonra hay ayağımı ... diyende ceza alsın hakeme küfr etmekle bir tutuyosunuz ya şunu

europeanconquer
21.Aralık.2012, 17:15

Rakibe mi küfür ediyor ? Hakem me mi küfür ediyor ? Kendi oyuncusuna küfür ediyor.Ayrıca maç oynanırken her şeyi bırakıp teknik direktörlerimi takip edecek hakem ? Kaç gözü var bu adamın ? Biraz mantıklı olun.Kendi oyuncusuna küfür eden hiç bir teknik direktör ceza alır mı ? Alan birini gösterin.Caner tamamen şanssızlığının kurbanı oldu ona bir şey demedim zaten.

ancar
21.Aralık.2012, 17:17
Rakibe mi küfür ediyor ? Hakem me mi küfür ediyor ? Kendi oyuncusuna küfür ediyor.Ayrıca maç oynanırken her şeyi bırakıp teknik direktörlerimi takip edecek hakem ? Kaç gözü var bu adamın ? Biraz mantıklı olun.Kendi oyuncusuna küfür eden hiç bir teknik direktör ceza alır mı ? Alan birini gösterin.Caner tamamen şanssızlığının kurbanı oldu ona bir şey demedim zaten.

Sen hiç hakemin verdiği yanlış karar sonrasında küfür edeni mi görmedin yoksa Terim'in oyuncusu dışında küfür ettiğin mi görmedin benim bilidğim etti ama yansımamıştır herhangi bir yere

europeanconquer
21.Aralık.2012, 17:21
Sen hiç hakemin verdiği yanlış karar sonrasında küfür edeni mi görmedin yoksa Terim'in oyuncusu dışında küfür ettiğin mi görmedin benim bilidğim etti ama yansımamıştır herhangi bir yere

Sen gördüysen eyvallah hocam ben daha hiç görmedim.

ancar
21.Aralık.2012, 17:23
Sen gördüysen eyvallah hocam ben daha hiç görmedim.

Hadi en basitinden Terim örneğini vermiyim ben yanlışlık olmasın Yılmaz Vural bu işin en önde gideni :D

davidvilla
21.Aralık.2012, 17:30
Markus Merk

Ahmet Çakar

Erman Toroğlu

Ömer Üründül

Şunun üzerine de denecek söz yok artık. Daha ne kadar objektif olunabilir,daha ne kadar gerçekçi olunabilir ki. Vay be.

@ThreepWooD

Haklı olan Meireles? Haklı olan Engin de hakemi öldürseydi o zaman keşke.
Futbolun gelişmesiyle hakemlerin ve federasyonun otoritesi arasındaki bağı ben sana anlatırım da inan o kadar zamanım ve gucum yok. Anlamaya çalış artık. Araştır Avrupadaki benzerleri gör. Ne federasyon kararları oldugunu ve insanların nasıl arkasında durdugunu/durmak zorunda oldugunu ve bunun futbollarına nasıl yansıdıgını görmeye çalış. Yani zaten ben sana burada saatlerimi ayırsam anlatsam bile "haklı olan meireles" imajını silemeyecegim için hiç bir değeri yok.

He bu arada o tükürme/tükürmeme anındaki "pu" var ya. işte o kelimenin ben devamını biliyorum portekizce. Onu portekizde bir hakeme söyleseydi acaba Porto taraftarı ne düşünürdü Meireles hakkında. Sorumsuz en agır cezayı almalı mı derdi acaba yoksa Haklı Meireles mi?
O cücük kadar ekonomisiyle bütün dünyaya futbolcu satan,takımı her sene Şamp. lginde gruptan cıkan ülke.

sui generis
21.Aralık.2012, 18:01
Portekiz federasyonu meirelesin açıklamalarını yayınlamış ve ceza almasına sebep olan görüntüleri tffden istemiş. Gerekirse casa gidilecekmis. İngiliz ve Hollanda basını tükürüğün olmadıgı videoyu yayınlayarak skandal olarak nitelendirdiler.

Fenerbahce düşmanlığı yüzünden rezil ettiler kendilerini.