Log in

View Full Version : Fenerbahçe Sohbet Alanı

Pages : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45

Revolution
09.Temmuz.2011, 21:34
Alex daha demin twitter hesabında bir foto paylaştı arkadaşlar , kamp güzel iyi çalışıyoruz falan dedi resimde 3 oyuncunun da saçları 3 numara böyle bir tepki olarak herkes saçlarını üçe vurdursa takımda twitterdan baskı yapsak falan veya başka birşey ? inci , avare , ekşi vb. sitelerde hesabı olanlar konular açsa böyle bir sosyal medyayı kullanarak da tepki versek

Anlasilan yeni A takima cikanlara boyle birsey yapmislar. Yillardir Galatasaray'da da oluyor boyle yeni A takima cikanlarin saclarini keserler :)

titates1
09.Temmuz.2011, 21:35
Tamamen komplo teorisi. Aziz Yildirim her zaman soyledi benden sonra baskan Ali Koc olacak diye. Yonetimin icindeki cogu kisiye de bir guzel camur atilmis. Galatasaray'a da giydirilmis. Onu yazan senarist olsun, harcaniyor sozluklerde. Cihan Kamer'le Aziz Yildirim'in iliskisi de kotu degildir. Hele sanildigi gibi Aziz Yildirim'in iktidar partisiyle arasi acik hic degildir.

Ben yazıyı okudum , benim kulağıma gelen ve bugün forumda yazdığım ve silinen şeylerle benzerlikler taşıyor , Türkiye gündemini yönlendiren insanlardan kimin kimle arasının açık olup olmadığını , kimin kimden çıkarı olup olmadığını kestirmek o gündeme çok yakın insanlar için bile anlaşılması çok zor birşeydir , söylediğiniz şeyler sadece gazetelerde yazan ve başbakanla aziz yıldırımın görüşmesi falan gibi şeylerden çıkardığınız yorumlarsa , benim yazımı dikkaete alın onun dışında birşeyse özelden görüşmek isterim

Revolution
09.Temmuz.2011, 21:39
Yok hayir ben gazetelerden okuduklarimi degil, bildiklerimi soyluyorum.

NisRoc
09.Temmuz.2011, 21:41
Tamamen komplo teorisi. Aziz Yildirim her zaman soyledi benden sonra baskan Ali Koc olacak diye. Yonetimin icindeki cogu kisiye de bir guzel camur atilmis. Galatasaray'a da giydirilmis. Onu yazan senarist olsun, harcaniyor sozluklerde. Cihan Kamer'le Aziz Yildirim'in iliskisi de kotu degildir. Hele sanildigi gibi Aziz Yildirim'in iktidar partisiyle arasi acik hic degildir.

sen nerden biliyorsun ?

titates1
09.Temmuz.2011, 21:43
Yok hayir ben gazetelerden okuduklarimi degil, bildiklerimi soyluyorum.

o zaman burda paylaşmak yasak olduğundan benimle , özelden görüşüp anlatabilir misiniz ?

barahir
09.Temmuz.2011, 21:45
Zaten iptal etmek için yer arıyodum iyi olur böyle birşey yaparlarsa.

Aynen ben de.. Pazartesi halledeceğm hemen..

Revolution
09.Temmuz.2011, 21:45
sen nerden biliyorsun ?

Cihan Kamer aile dostumuzdur. Yanilmiyorsam Dia gelmeden once Cihan Kamer Fransa'da, oradan bir takviye olabilir demistim. Arastirirsaniz goreceksiniz.

Revolution
09.Temmuz.2011, 21:48
o zaman burda paylaşmak yasak olduğundan benimle , özelden görüşüp anlatabilir misiniz ?

Ustteki mesajimda da yazdim kendisi aile dostumuzdur ve bizimle paylastigi seyi ancak yazdigim kadar paylasabilirim. Zaten siyasetcilerle arasini yazmak yasak degil forumda yorum yapmadigimiz surece :)

titates1
09.Temmuz.2011, 21:52
Cihan Kamer aile dostumuzdur. Yanilmiyorsam Dia gelmeden once Cihan Kamer Fransa'da, oradan bir takviye olabilir demistim. Arastirirsaniz goreceksiniz.

ah be güzel kardeşim , üstteki yorumunu ciddiye almıştım oysa ki , kusura bakma seni küçültmek için söylediğim bir şey değil ama gündemde , gündemi değiştiren , gündemin dostları olan bu kadar çok "dostum" değil "akrabam" varken , ne senin söylediklerine , ne medyanın söylediklerine inanmak o kadar imkansız ki ...

Revolution
09.Temmuz.2011, 21:59
ah be güzel kardeşim , üstteki yorumunu ciddiye almıştım oysa ki , kusura bakma seni küçültmek için söylediğim bir şey değil ama gündemde , gündemi değiştiren , gündemin dostları olan bu kadar çok "dostum" değil "akrabam" varken , ne senin söylediklerine , ne medyanın söylediklerine inanmak o kadar imkansız ki ...

İnanmayabilirsiniz tabii ki beni baglamaz benim bildigim bana da yeter. :) Kimsenin uzerinden prim yapmam, tarzim degil. Dedigim gibi zaten ben bunu Transfer Donemi'nde de soylemistim. Yeni birsey degil, siz istediginize inanmakta ozgursunuz. :)

titates1
09.Temmuz.2011, 22:07
İnanmayabilirsiniz tabii ki beni baglamaz benim bildigim bana da yeter. :) Kimsenin uzerinden prim yapmam, tarzim degil. Dedigim gibi zaten ben bunu Transfer Donemi'nde de soylemistim. Yeni birsey degil, siz istediginize inanmakta ozgursunuz. :)

dostum anlatmak istediğim aile dostunun sana anlattığının doğruluğuna inanıp inanmamam değil , sana inanıyorum , söylediğinlerin doğruluğundan en ufak bir şüphem yok ama ilk mesajındaki sana söylenen şeyden yaptığın yoruma katılamıyorum , kusuruma bakma

sarianet
09.Temmuz.2011, 22:21
http://s3.amazonaws.com/twitpic/photos/full/342030951.jpg?AWSAccessKeyId=AKIAJF3XCCKACR3QDMOA&Expires=1310236634&Signature=JSWe2g0bfned5%2Fmgbd7E0WVLKwY%3D

@Alex10combr kamp devam.iyi calişiyoruz!!!

Varonil
10.Temmuz.2011, 01:54
Bu olumsuz havanın takıma en az derecede yansıması önemli.Aykut Kocaman ve kaptan Alex takdir edilesi bir iş çıkarıyorlar.

NisRoc
10.Temmuz.2011, 03:11
Neyse renkdaşlarım ben yataroğlu.. Yarın Çorlu'dan takımımı desteklemeye Kadıköy'e, oradan da Topuk Yaylasına gideceğim.. Gazamız mübarek ola :D

Varonil
10.Temmuz.2011, 13:21
Topuk yaylasında şu anda müthiş bir atmosfer var.FBTV Selçuk ile röportaj yapmaya çalıştı fakat Selçuk ağlamaklı olduğu için yapamadı.Futbolcular oldukça iyi etkilenmiş gözüküyorlar atmosferden.

Varonil
10.Temmuz.2011, 13:22
Futbolcular teker teker bütün taraftarların formalarını imzalıyor neredeyse.

GodfatheR
10.Temmuz.2011, 14:04
Müthiş bir taraftarımız var.

BeeTLeJuiCe
10.Temmuz.2011, 14:32
http://www.sporxtv.com/futbol/superlig/fenerbahce/duygu-dolu-anlar-|-topuk-yaylasindan-birlik-mesajiSXTVQ25001SXQ

Adamsın Selçuk diyorum.

sarianet
10.Temmuz.2011, 15:00
http://www.sporxtv.com/futbol/superlig/fenerbahce/duygu-dolu-anlar-|-topuk-yaylasindan-birlik-mesajiSXTVQ25001SXQ

Adamsın Selçuk diyorum.

hep guizadan bulaştı bu tip şeyler:D

Night_Mare17
10.Temmuz.2011, 15:35
Yalnız Fenerbahçe taraftarı takıma güzel moral verdi.

di canio
10.Temmuz.2011, 15:46
http://media1.ntvspor.net/C/I/165/fbtaraftarrr_DCDNA.jpg

Fenerbahçeli taraftarlar, Düzce'nin Kaynaşlı ilçesindeki Topuk Yaylası'nda sabah yapılan antrenmanda büyük destek verdi.
İstanbul'dan ve çevre illerden otobüsler ve özel otolarıyla tesislere gelen yaklaşık 2 bin taraftar, saha kenarından antrenmanı izledi.

Devamı için: http://www.ntvspor.net/haber/futbol/43968/taraftardan-futbolculara-kocaman-destek

Revolution
10.Temmuz.2011, 16:15
Bu taraftar olduktan sonra takımı Amatör'e düşürseler nolur?

NisRoc
11.Temmuz.2011, 00:03
Arkadaslar diğer konuya yazmıyorum artık, cunku bazi seyleri 328952835 kere yazmaktan sıkıldım. Aziz Yıldırımın tutuklu yargılanması gayet doğaldır. Ha belki sağlık nedenlerinden dolayı içeri alınmasına karşı çıkanlar olabilir ama, yasaya göre; Sadece adlî para cezasını gerektiren veya hapis cezasının üst sınırı bir yıldan fazla olmayan suçlarda tutuklama kararı verilemez. Sporda Şiddet yasasına karışanlar 5-12 yıl arası hapsi istenir. Dolayısıyla Aziz Yıldırım'ın içerisi alınması olağandır.

sarianet
11.Temmuz.2011, 01:21
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2011-07-10_taraftar1.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2011-07-10_taraftar2.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2011-07-10_taraftar3.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2011-07-10_taraftar4.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2011-07-10_taraftar5.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2011-07-10_taraftar6.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2011-07-10_taraftar12.jpg

kalemci
11.Temmuz.2011, 01:35
Bilica'nın ne işi var orada hayla anlamadım gitti :D

ForsakeN
11.Temmuz.2011, 13:13
Bilica'nın ne işi var orada hayla anlamadım gitti :D

Takıma futbolcu sakatlayacak adam lazım . Daha 2.antremanda işini yaptı uğur boral'ı sakatladı.

RasAnt
11.Temmuz.2011, 15:06
http://www.yukleresim.com/images/47395596267279758525.jpghttp://www.yukleresim.com/images/47395596267279758525.jpghttp://www.yukleresim.com/images/47395596267279758525.jpg

Night_Mare17
11.Temmuz.2011, 15:10
Yeni başkan ne zaman seçilir ?

RasAnt
11.Temmuz.2011, 15:13
Yeni başkan ne zaman seçilir ?

TFF'nin kararından sonra diye tahmin ediyorum.

goosfraba
11.Temmuz.2011, 15:15
AYemeniciler (http://twitter.com/#%21/AYemeniciler) Alper Yemeniciler
2012 mayısına kadar Nihat Özdemir FB Başkanlığını sürdürecek.Ali Koç başkan olmayı istemiyor.

Night_Mare17
11.Temmuz.2011, 15:24
Aziz Yıldırım hapisten çıkınca o mu devam edecek başkanlığa ?

Revolution
11.Temmuz.2011, 15:32
Şikeye karışanlar ömür boyu men cezası alır. Zaten dava daha başlamadı, çok uzun sürecek. Ak/kara tam olarak orada belli olur.

TR.CaPTaiN
11.Temmuz.2011, 20:45
chemedya Ahmet Ercanlar (Hürriyet Fenerbahçe muhabiri)

Fenerbahce takimiyla ilgili bazi bilgiler verecegim. Lak tak sonuclarina gore cristian inanilmaz bir fiziksel yukselis icinde

Cristian'in ardindan Caner, onun ardindan da Alex gecen seneye gore en cok fiziksel yukselis gosteren oyuncular

Dia sanki gecen yilki adam degil. Tank gibi olmus. Su an lig baslasa Fenerbahce lige muthis performansla baslar

RasAnt
11.Temmuz.2011, 20:47
Bu olaylardan sonra transfer olmaz zaten belki Yobo olur oda muamma.Eldeki oyunculardan max verim alması lazım Aykut hocanın,umarım Cristian artık bekleneni karşılar

Varonil
11.Temmuz.2011, 20:52

Tüzüğe göre üst üste 3 kere genel kurula mazeretsiz bir şekilde katılmassa üyeliği düşüyor.Fakat hapiste olduğu için başkanlığı devam edecektir.Yalnız yine de Fenerbahçe'yi başkansız bırakmak istemeyip istifa da edebilir.Kesin birşey söylemek zor.

sarianet
11.Temmuz.2011, 21:04
ali koç gibi isimler varken kimlerin adı geçiyor umarım uydurmadır

sui generis
11.Temmuz.2011, 21:11
ali koç başkanlığı istemiyormuş. nihat özdemir ismi ön plandaymış.

RasAnt
11.Temmuz.2011, 21:15
ali koç gibi isimler varken kimlerin adı geçiyor umarım uydurmadır

Bnde birkaç garip isim duydum umarım dediğin gibi uydurmadır.

Ali Koç ailesinden dolayı başkan olmaya yanaşmıyor,bildiğim kadarıyla Koç ailesi daha erken diyormuş godamanları yani :)

Varonil
11.Temmuz.2011, 21:30
Evet Ali Koç için şu an erken.İleride o da bu kulübün başkanlık koltuğuna oturacak bir isim,fakat şimdi değil.Bir başkanlık değişimi olacaksa Nihat Özdemir en mantıklı gelen isim bana göre.

sarianet
11.Temmuz.2011, 21:32
saadettin saran :D

RasAnt
11.Temmuz.2011, 21:33
Bende Nihat Özdemirin destekcisiyim.

di canio
11.Temmuz.2011, 21:35
Bende Nihat Özdemirin destekcisiyim.

Ben Nihat Özdemir'de lider vasfı göremiyorum açıkçası. Mevcut yönetimde kim de var dersen, hiç kimsede göremiyorum.

RasAnt
11.Temmuz.2011, 21:37
Ben Nihat Özdemir'de lider vasfı göremiyorum açıkçası. Mevcut yönetimde kim de var dersen, hiç kimsede göremiyorum.

Bende dediğin gibi düşünüyordum taaki borsacı amcam birgün Nihat Özdemiri anlatana kadar :)

Revolution
11.Temmuz.2011, 21:41
Murat Ülker, Hamdi Akın'a hayır diyorsunuz. Nihat Özdemir'e evet. Bazı arkadaşlar bu bu insanlar için komplo yapıldı derken çok kulaktan dolma konuşuyorlar. Nihat Özdemir sizin size komplo yaptığını düşündüğünüz kesime gayet de yakın bir isim.

RasAnt
11.Temmuz.2011, 21:46
Murat Ülker ve Hamdi Akın hakkında bilgim yok.Aziz Yıldırımla ilişkileri falan bilmiyorum.Nihat Özdemiri bildiğim için yazdım

sananes
11.Temmuz.2011, 21:47
Ali Koç olmayacaksa eğer Sadettin Saran olmalı.Siz ne düşünürsünüz bilmem ama Saran'ın zamanı geldi de geçiyor bile.

barahir
11.Temmuz.2011, 22:35
Federasyonun bu kararı hoşuma gitmedi benim.. Şimdi 3 ay sonra küme düşürürlerse 1 yerine 2 yılımız gidecek.. Kötü günler bizi bekliyor..

sananes
11.Temmuz.2011, 22:50
Federasyonun bu kararı hoşuma gitmedi benim.. Şimdi 3 ay sonra küme düşürürlerse 1 yerine 2 yılımız gidecek.. Kötü günler bizi bekliyor..

onu yapamazlar.Zaten iddianame açıklandıktan sonra disiplin soruşturmasına başlanacaktır dendi.İddianameye bakar bakmaz karar vereceğiz denmedi,süreç bir kaç aydan çok daha uzun kısacası.Bir kaç yıl karar çıkmayacaktır.Bu konuda rahat olabiliriz,sezon ortasında küme düşürülme gibi bir durumumuz olmayacaktır.

barahir
11.Temmuz.2011, 22:51
onu yapamazlar.Zaten iddianame açıklandıktan sonra disiplin soruşturmasına başlanacaktır dendi.İddianameye bakar bakmaz karar vereceğiz denmedi,süreç bir kaç aydan çok daha uzun kısacası.Bir kaç yıl karar çıkmayacaktır.Bu konuda rahat olabiliriz,sezon ortasında küme düşürülme gibi bir durumumuz olmayacaktır.

Bir kaç yıl sonra mı küme düşürüleceğiz suçlu bulunursak? Fatal Error :)

sananes
11.Temmuz.2011, 23:02
Bir kaç yıl sonra mı küme düşürüleceğiz suçlu bulunursak? Fatal Error :)

o zaman şöyle yazıyım suçlu değiliz rahat ol :D

sui generis
11.Temmuz.2011, 23:03

yapma etme ya. niye küme düşürülceğimize bu kadar kesin bakıyorsunuz ya :(

sananes
12.Temmuz.2011, 01:51
ben Sadettin Saran'dan hiç bir ses soluk çıkmamasını anlamıyorum,benim şahsi görüşüm şu sıralar kendisine ihtiyaç var.Mevcut yönetim benimsemesede bu camia için büyük bir değer kendisi.

di canio
12.Temmuz.2011, 02:00
ben Sadettin Saran'dan hiç bir ses soluk çıkmamasını anlamıyorum,benim şahsi görüşüm şu sıralar kendisine ihtiyaç var.Mevcut yönetim benimsemesede bu camia için büyük bir değer kendisi.

Ben Sadettin Saran ile ilgili hiç olumlu şeyler düşünmüyorum maalesef.

RaSenGan
12.Temmuz.2011, 02:01
Nihat Özdemir bana hiç öyle başkanlık görevinde olabilecek bir isimmiş gibi gelmiyor.Ali Koç cuk oturur mesela ama Nihat Özdemir'i yakıştıramıyorum ben.

TR.CaPTaiN
12.Temmuz.2011, 12:03
‘Başkanın tutuklanması sonrası Feneriumlardaki ciro geçen yıla oranla yüzde 100 arttı. Bu tablo beni ağlattı. Böyle bir taraftar varken biz de yönetim olarak sonuna kadar görevdeyiz’

Fenerbahçe’nin içinde bulunduğu durumla ilgili asbaşkanlardan Abdullah Kiğılı’yı aradım. Kiğılı’ya “Başkan tutuklandı, yönetim olarak istifa etmek, olağanüstü kongre kararı almak gibi bir düşünceniz varmı?” diye sordum. Ve çok net bir yanıt aldım: “Hayır. 10 ay daha görevimizin başındayız.”

Asbaşkan Abdullah Kiğılı, Fenerbahçe tüzüğüne göre başkan istifa etmeden yeni bir başkan seçilemeyeceğini, ancak başkanın hüküm giymesi halinde seçimin söz konusu olabileceğinin altını çizdi ve devam etti: “Fenerbahçe’de yönetim kurulu ayrı, başkan ayrı seçilir. Başkan istifa ederse, istifa mektubunu gönderirse, 30 gün içinde bir başkanlık seçimi yapılır. Biz yönetim kurulu olarak istifa etmediğimiz için yeni seçilecek başkan da 10 ay boyunca (2012 Mayıs’ındaki olağan kongreye kadar) bizimle çalışır. Dolayısıyla biz bir istifa kararı almayacağız.

‘BIRAKIP KAÇMAYIZ’

Varsayalım biz de istifa kararı aldık ve olağanüstü kongre yaptık. Bu durumda da yeni seçilecek başkan ve yönetimin görev süresi 10 aydır.Mayıs ayındaki olağan genel kurulda tekrar seçim yapılır. Ancak tüm bunlar bir yana böyle bir durumda bırakıp gidiyor, görevden kaçıyor imajı vermek istemiyoruz. Biz yönetim kurulu olarak çok daha fazla çalışarak, gecemizi gündüzümüze katarak önümüzdeki

10 ayı en iyi şekilde tamamlayacağız. Bu taraftar buna layık. Haftasonu başkanın durumu ortaya çıkınca Feneriumları biraz gezeyim, çalışanlara moral vereyim istedim. Daha 1 hafta önce “İğne bile satılmıyor” dediğim Feneriumlarda inanılmaz bir satış patlaması yaşandı. Geçen yılın aynı dönemiyle kıyaslama yaptık. Ve satışların yüzde 100 arttığını gördük. Üstelik herhangi bir ürüne özel bir talep de yok. Taraftar ‘Kulübüme destek olmalıyım’ düşüncesiyle Feneriumları doldurmuş. Bu tabloyu görünce gözlerim yaşardı. Bazı arkadaşlarla birlikte ağladık. Takımına böyle destek çıkan bir taraftarın olduğu yerde biz de bırakıp kaçmayız.”

Serdar Ali Çelikler/Habertürk

sarianet
12.Temmuz.2011, 12:04
‘Başkanın tutuklanması sonrası Feneriumlardaki ciro geçen yıla oranla yüzde 100 arttı. Bu tablo beni ağlattı. Böyle bir taraftar varken biz de yönetim olarak sonuna kadar görevdeyiz’

borsadan kaybettiğimizi karşılar umarım

RasAnt
12.Temmuz.2011, 12:42

Sadettin Saran için bende olumsuz düşünüyorum ki mevcut yönetimde onu isteyecek kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmez geçmemeli.

Nihat Özdemir fazla küçümseniyor ancak Fenerbahçeli arkadaşlar bu isim gelirse hiç kuşkuya düşmesinler ben şöyle bir kıstas yapayım Aziz Yıldırımı aklınızda nasıl düşünüyorsanız gerek ekonomi,gerek tesisleşme vs Nihat Özdemir Aziz Yıldırımdan %200 daha güçlü bir isim,araştırmanızı tavsiye ederim herkez göründüğü gibi değil :)

BeeTLeJuiCe
12.Temmuz.2011, 12:59
Sadettin Saran için bende olumsuz düşünüyorum ki mevcut yönetimde onu isteyecek kişi sayısı bir elin parmaklarını geçmez geçmemeli.

Nihat Özdemir fazla küçümseniyor ancak Fenerbahçeli arkadaşlar bu isim gelirse hiç kuşkuya düşmesinler ben şöyle bir kıstas yapayım Aziz Yıldırımı aklınızda nasıl düşünüyorsanız gerek ekonomi,gerek tesisleşme vs Nihat Özdemir Aziz Yıldırımdan %200 daha güçlü bir isim,araştırmanızı tavsiye ederim herkez göründüğü gibi değil :)

Aziz Yıldırım yerine geliyosa daha temiz biri gelsin başkan olarak. Nihat Özdemir fazlasıyla kirli biri.

RasAnt
12.Temmuz.2011, 13:23
Aziz Yıldırım yerine geliyosa daha temiz biri gelsin başkan olarak. Nihat Özdemir fazlasıyla kirli biri.

Zaten Nihat Özdemir gerek normal iş hayatında gerekse Fenerbahçede bulunduğu dönemde kendini önplana atan bir isim değil pek görünmemeye çalışır.Kirli olup olmadığına dair net bir bilgim yok senin varsa paylaş ancak fazlasıyla kirli biri yerine fazlasıyla güçlü biri diye yazarsak daha doğru olacak gibi.

Zaten işlerinden dolayı önümüzdeki sene sonunda görevinden ayrılacaktı,başkanlık yapmayı isteyen biri olduğunu düşünmüyorum ancak zor durumda bu görevi mecburen üstlenecektir.Söylentiler Mayısa kadar onun başkan olacağına dair,daha sonrası muamma.

sui generis
12.Temmuz.2011, 14:17
başkan değişecekse aziz yıldırım'ın yanımızda olabileceği bir başkan olsun.

Zekirdek
12.Temmuz.2011, 14:17
Aziz Yıldırım şu an başkanlığı yürütebilecek diye biliyorum. Başkanlık konusundaki soru işaretleri Aziz Yıldırım'ın ilk duruşmasından sonra yavaş yavaş cevap bulur. Şu an klübü asbaşkanlarımız idare edeceklerdir. İleride Ali Koç veya Nihat Özdemir'den birinin başkan olmasını istiyorum.

Lim10
12.Temmuz.2011, 14:43
Ben aslında Sadettin Saran ve Hakan Bilal Kutlualp ekibinin zamanının geldiğini düşünüyorum.Ama camia olarak böyle hassas bir dönemdeyken yönetimin tamamen değişip, farklı düşüncedeki insanların gelmesi yarardan çok zarar getirebilir.Onun için 2012 Mayısına kadar bu işi en iyi götürebilecek isim mevcut yönetimden biri olmalı.Ali Koç'un olması zor, bu durumda en mantıklı isim Nihat Özdemir gibi duruyor.

A.FaruK
12.Temmuz.2011, 15:01
Ali Koç'un başkan olma ihtimali çok zor bilindiği gibi her ismi başkanlık için anıldığında ailesi karşı çıkıyor. Aynı şekilde Murat Ülkerde şu durumda öyle bişey düşünülmediğini açıklamıştı. Mevcut şartlarda Nihat Özdemirle yola devam edilicektir en azından bu periyot atlatılana kadar.

sananes
12.Temmuz.2011, 19:38
Fenerbahçe koskoca bir camiadır.Aziz Yıldırım başkan olmadan önce adını kaç fenerbahçeli biliyordu.Yani Nihat Özdemir'e gerek yok illa yönetimden olacak diye bir kaide yok.Yönetimden Ali Koç olacaksa tamam yeni bir ekip oluştursun ve sorumluluk altına girsin ama olmayacaksa yeni bir ekibin gelmesi lazım.Dava sonuçlanmasada koskoca fenerbahçe başkanı tutuklu yargılanıyor ve yönetimin değişmesi gerek bana kalırsa.

Night_Mare17
13.Temmuz.2011, 03:46
http://web5.twitpic.com/img/344770413-d7b39e99f767589fac8bf6effd5689c1.4e1ce000-full.png

Forma sızmış . Güzel forma.

goosfraba
13.Temmuz.2011, 03:55
güzel forma olmuş.

Zekirdek
13.Temmuz.2011, 11:18
Formanın orta kısımlarındaki desen gibi gözüken şey olmasa güzel olurdu. Diğer çıkacak formalarıda inceleyeceğim. Eğer çok güzel bir forma varsa alacağım.

sarianet
13.Temmuz.2011, 11:45
hani nrde forma :D

sui generis
13.Temmuz.2011, 11:57
artık şu şikeyi bırakalım da sezon başlıyor. devler ligi bizi bekler. süper kupa maçımız var. eminim bu sezona bomba gibi başlayacağız :)

sarianet
13.Temmuz.2011, 12:08
Yeni sezon hazırlıkları kapsamında 14-16 Temmuz tarihlerinde Brüksel’de düzenlenecek olan 3’lü turnuvaya katılacak olan Fenerbahçemizde turnuva kadrosu belli oldu. Takımımızın 20 kişilik Brüksel kadrosunda şu oyuncular yer alıyor:

Volkan Demirel, Serkan Kırıntılı, Mert Günok, Ertuğrul Taşkıran, Orhan Şam, Gökhan Gönül, Fabio Bilica, Bekir İrtegün, Caner Erkin, Selçuk Şahin, Emre Belözoğlu, Cristian Baroni, Sezer Öztürk, Hasan Erbey, Miroslav Stoch, Daniel Güiza, İssiar Dia, Özer Hurmacı, Alex de Souza, Semih Şentürk.

Fenerbahçemiz 3’lü turnuvanın ilk maçında 14 Temmuz Perşembe günü Hollanda temsilcisi Twente ile; ikinci maçında ise16 Temmuz Cumartesi günü Belçika ekibi Standard Liege ile karşılaşacak. Tubize Stadyumu’nda oynanacak her iki karşılaşma da yerel saat ile 20.00’de başlayacak.

Kafilemiz, bugün saat 11.00’de Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkacak özel bir uçakla Belçika’ya hareket edecek.

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=25243&utm_source=fb.sk&utm_medium=fb.sk&utm_campaign=fb.sk

KaPaLı
13.Temmuz.2011, 12:36
Serdar Kesimal
Diego Lugano
Andre Santos
Mamadou Niang
Emmanuel Emenike
Gökay İravul
Berk Elitez
Recep Niyaz
Mehmet Topçu
İlyas Yılmazer

Kadro çok iyi. Birtek ortadaki çukur kapatılmadı gibi gözüküyor.

canavar20
13.Temmuz.2011, 12:45
Gençleri neden kampa almamışlar?

RasAnt
13.Temmuz.2011, 13:01
Gençleri neden kampa almamışlar?

Kamp sayılmaz bu,2 maç oynayıp takım geri dönecek oynamayacak oyuncuların orda olmasına gerek görmemiş olabilirler.

sarianet
13.Temmuz.2011, 13:02
sanırım turnuva yapılacak

Varonil
13.Temmuz.2011, 13:06
http://web5.twitpic.com/img/344770413-d7b39e99f767589fac8bf6effd5689c1.4e1ce000-full.png

Forma sızmış . Güzel forma.

resim uçmuş sanırım ya,meraklandık şimdi yükleyebilirmisiniz tekrardan? :p

KaPaLı
13.Temmuz.2011, 13:09
http://img838.imageshack.us/img838/6480/asdash.jpg

Niang'ın üzerinde var genşler.
http://i53.tinypic.com/21kgl1d.jpg

2 alternatif var. Diğeri kurbağa olsada tinypic sağlam : )

Rsa
13.Temmuz.2011, 13:11
Çok iyi olmuş forma.

RaSenGan
13.Temmuz.2011, 13:12
Niang mı bu yüzü gözü gözükmüyor ki çok karanlık :D Forma buysa pek güzel değil bence :)

KaPaLı
13.Temmuz.2011, 13:13
Aygün göz muayenesi acilen .

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/282069_184040751657595_137712972957040_493912_1820 918_n.jpg

Buda Alex'in imzaladığı forma.

sarianet
13.Temmuz.2011, 13:16
bence şike olayından daha skandal bi forma:D

C h A o S
13.Temmuz.2011, 13:19
İlginç bir forma olmuş.Pek başarılı değil bana göre.Karmaşık bir şey olmuş.

Varonil
13.Temmuz.2011, 13:29
Sıradışı bir forma olmuş.Kesin kararı vermek için çıplak gözle de görmek lazım,sonradan daha güzel gözükebilir.Sanırım bu 4.cü forma filan olacaktır geçen seneki palamut forma gibi.

sarianet
13.Temmuz.2011, 13:31
geçen seneki mavi formayı çok beyenmiş ilk defa lisanslı bi forma almıştım bakalım bu sene nasıl olacak formamız

TR.CaPTaiN
13.Temmuz.2011, 13:39
Daha güzeli yapılabilirmiş gibi ama yine de sahada bir görmek lazım. Ayrıca sızmaması gerekirdi.

GeNç KaRTaL
13.Temmuz.2011, 13:39
Değişik bir şey olmuş ama ben beğenmedim.Beğenip beğenmemem de önemli değil tabii.:icon_biggrin:

sui generis
13.Temmuz.2011, 13:44
mavi rengini sevdiğim için midir bilmem ama bana güzel geldi :)

BleedingMoon
13.Temmuz.2011, 13:48
sadece birinci ve sonuncu çubuktaki renkten oluşsa şahane olurmuş. yahut renklerin tam tersi olması gerekirdi. ortadaki rengi anlamadım. ille bir arjantin sıkıştıracaklar araya.

sarianet
13.Temmuz.2011, 13:53
mavi rengi bu şekilde hoyrat kullanmak hiç hoşuma gitmedi

William Rookwood
13.Temmuz.2011, 14:00
Arjantin milli takımının forması gibi :)

NisRoc
13.Temmuz.2011, 14:04
Forma korkunç olmuş.

barahir
13.Temmuz.2011, 14:10
Bu yıl siyah bir forma yapılması lazım...

barahir
13.Temmuz.2011, 14:11
yapma etme ya. niye küme düşürülceğimize bu kadar kesin bakıyorsunuz ya :(

Yok yahu kesin bakmıyorum, ben ihtimalleri düşünüp yazıyorum sadece..

RasAnt
13.Temmuz.2011, 14:35
Bende beğenmedim formayı geçen seneki mavi bundan daha iyidi,çubuklu yapılcaksa 1 tane yapılır oda sarı-laci olur buna gerek yoktu keşke değişik yapsalarmış :)

GodfatheR
13.Temmuz.2011, 15:26
Formayı hiç beğenmedim. Belki gördükçe alışırız :)

sarianet
13.Temmuz.2011, 15:29
bizde hep şu olmuştur
her sene bi cins forma çıkarırız o formayı giydiğimiz ilk maç yeniliriz bir daha o formayı giymeyiz:D

Hugo
13.Temmuz.2011, 15:32
Beyler ben de her sene formaları beğenmem vs ama mağazaya gidince hepsi gözüme hoş gelir. Siz de fenerium'lara gidince beğeneceksiniz bence formayı.

goosfraba
13.Temmuz.2011, 15:42
bu 4. forma.

diğer 3 forma da en az bunun kadar iyi olacaktır.

Varonil
13.Temmuz.2011, 15:49
.

her sene bi cins forma çıkarırız o formayı giydiğimiz ilk maç yeniliriz bir daha o formayı giymeyiz:D

Geçen seneki Young Boys maçlarını hatırladım birden :D

Düz sarı veya düz lacivert bir forma olmalı bence mutlaka.

goosfraba
13.Temmuz.2011, 15:50
düz sarı, platin ve çubuklu diğer formalarımız.

Zekirdek
13.Temmuz.2011, 15:51
.

Geçen seneki Young Boys maçlarını hatırladım birden :D

Düz sarı veya düz lacivert bir forma olmalı bence mutlaka.

Birde ZTK'da Bucaspor maçıdı sanırım. Yeşil formayı girmiştik ve yenildik. Sonra formada yalan oldu.

GodfatheR
13.Temmuz.2011, 16:00
Düz sarı çıkarsa çıktığı an alırım :)

Varonil
14.Temmuz.2011, 15:07
Yeni sezon formalarının bugün resmi siteden tanıtılacağına dair haberler var.Bir bilgisi olan var mı bu konuda?

KaPaLı
14.Temmuz.2011, 15:09
1 saat içinde siteye konulacak dendi. Beklemedeyim ben. Bugün düşerse Fenerium'a ben almayı düşünüyorum. 95TL forma fiyatı.

Zekirdek
14.Temmuz.2011, 15:23
Formalar 6 lira daha pahalanmış ama değer Fenerbahçe'me. Düzgün forma çıkmaz ise çubuklu almayı düşünüyorum. En son çubuklu formamı babam sünnet olduğumda almıştı. :) 6-7 sene oluyor. Kısmetse bu seneye.

Varonil
14.Temmuz.2011, 16:00
Geçen seneki çubuklu harikaydı,ilk çıktığı gün almıştım bir tane.Bu sene alternatiflerin güzel olmasını bekliyorum.Düz sarı veya düz lacivert yaparlarsa koşa koşa alırım :)

KaPaLı
14.Temmuz.2011, 16:28
Açıklansa artık formalarda bütçeyi onaylasak.

KaPaLı
14.Temmuz.2011, 16:33
Saldırınnnnnn

http://fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=25255

GodfatheR
14.Temmuz.2011, 16:35
Sarı formayı çıktığı gün alıyorum arkadaş süper olmuş :)

KaPaLı
14.Temmuz.2011, 16:36
http://fenerbahce.org/pic_lib/2011-07-14_forma001.jpg
http://fenerbahce.org/pic_lib/2011-07-14_forma002.jpg
http://fenerbahce.org/pic_lib/2011-07-14_forma003.jpg
http://fenerbahce.org/pic_lib/2011-07-14_20110714forma004.jpg
http://fenerbahce.org/pic_lib/2011-07-14_forma005.jpg

GodfatheR
14.Temmuz.2011, 16:37
Ayrıca çubuklu ve sarı formayı ne kadar beğendiysem diğer iki formayı da o kadar beğenmedim :/ Madem bu sene bu olaylar yüzünden mali kayıp yaşadık özellikle borsada. O zaman bir yerine iki forma alıcaz. Saldırın FeneriumLara :)

GodfatheR
14.Temmuz.2011, 16:39
Sarı formada kabartma var mı ?

bay e-ko
Düz sarı almaya değer...:yildiz::s_fenerbahce:

KaPaLı
http://fenerbahce.org/pic_lib/2011-07-14_forma006.jpg
http://fenerbahce.org/pic_lib/2011-07-14_forma007.jpg
http://fenerbahce.org/pic_lib/2011-07-14_forma008.jpg
http://fenerbahce.org/pic_lib/2011-07-14_forma009.jpg
http://fenerbahce.org/pic_lib/2011-07-14_forma010.jpg

sarianet
14.Temmuz.2011, 16:41
çubuklu diyorum :)

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2011-07-14_formatoplu446.jpg

sarianet
14.Temmuz.2011, 16:46
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/167130_183141698375535_135797843109921_506988_3997 69_n.jpg

bu arada 18 ocakta fanatik gastesinde çıkan bi haber gözüme takıldı facede paylaşmıştım komik diye
ama gel gör ki buca maçındaki performansıyla sanırım haber doğru çıktı:D

KaPaLı
14.Temmuz.2011, 16:52
http://yenisafak.com.tr/resim/site/fenerbahcepaok11bab44d1196e391by.jpg

Şu forma olsa nefis olurmuş.

GodfatheR
14.Temmuz.2011, 17:00
http://yenisafak.com.tr/resim/site/fenerbahcepaok11bab44d1196e391by.jpg

Şu forma olsa nefis olurmuş.

Aynen abi şu formanın arkasını lacivert yapsalardı harika olurdu.

Avrupa'da yine öyle olacak sanırım , formanın arkası düz renk olmak zorunda çubuklu veya parçalı yasak diye biliyorum.

Zekirdek
14.Temmuz.2011, 17:01
Yalnız Arjantin formanın şortu rezalet olmuş denebilir.

Addolorato
14.Temmuz.2011, 17:02
Arjantin'in formasına benzeyen forma oldukça güzelmiş. Ben Fenerbahçe'li olsam ondan alırdım.

BleedingMoon
14.Temmuz.2011, 17:03
zırh formayı beğenmedim. ama nedense arjantin tarzı forma gözüme daha güzel göründü. şık duruyor.

GodfatheR
14.Temmuz.2011, 17:07
Takımla alakası olmayan renklerden oluşan formayı hayatta almam. Ticari amaçlı yapılıyor ama bana hitap etmiyor. Arjantin formayı hiç beğenmedim , zırhlı formayı da beğenmedim. Sarı kanaryalar sarı giyer :)

ForsakeN
14.Temmuz.2011, 17:30
turkuaz formaya büyük piksellerde bakınca daha iyi geldi gözüme. yakından bakınca hoş duruyor.

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2011-07-14_tekyildizbasin001.jpg

goosfraba
14.Temmuz.2011, 17:30
formalar çok şahane olmuş.

para ayırabilirsem hepsinden birer tane alacağım.

TR.CaPTaiN
14.Temmuz.2011, 17:34
Sıralama yapmam gerekirse;

1- Çubuklu
2- Sarı
3- Arjantin stili ( Stoch'un giydiği açık mavi şortla daha güzel duruyor )
4- Altın zırh ( Belki beyaz şortla daha güzel durabilir)

GodfatheR
14.Temmuz.2011, 17:40
Sıralama yapmam gerekirse;

1- Çubuklu
2- Sarı
3- Arjantin stili ( Stoch'un giydiği açık mavi şortla daha güzel duruyor )
4- Altın zırh ( Belki beyaz şortla daha güzel durabilir)

+1...

Çubuklunun arkası lacivert olsa süper olurdu. Ki şampiyonlar ligi formaları çıktı mı öyle olacak öyle sevenler biraz beklesin.

sarianet
14.Temmuz.2011, 18:30
ben zırhı beyendim çubuklu zaten muhteşem :)

bu sene zırh ve çubukluyu giyeceğiz gibi geliyor daha çok

RasAnt
14.Temmuz.2011, 19:08
Arjantini beğnememiştim ama böyle sunulunca gerçekten beğendim güzel duruyor,hepsi güzel olmuş ama zırh formada short güzel değil,hep alternatif formalar almıştım 100.yıl olsun mavi olsun,lacivert ortası amblemimiz olan olsun onları almıştım bu sene çubuklu almayı planlıyorum

Rsa
14.Temmuz.2011, 19:11
Zırh forma dışındaki formalar çok güzel olmuş bence.

sarianet
14.Temmuz.2011, 19:12
geçen sene mavi almıştım bu sene de geçen senenin çubuklusunu alayım nası olsa ucuz olacak:D

sarianet
14.Temmuz.2011, 19:15
Fenerbahçe Spor Kulübü Profesyonel Futbol A Takımı, 2011/2012 Futbol Sezonu’nda dört farklı formayla mücadele edecek.

Yeni formaların her biri, Fenerbahçe’nin tarihinden izler yansıtacak şekilde tasarlanmış olup, kullanılan her bir renk ve motif Fenerbahçe tarihine isimlerini altın harflerle yazdırmış, formalarını terleriyle ıslatmış efsanelerden esinlenilerek oluşturulmuştur.

2011 / 2012 Efsane Çubuklu Forma:

Fenerbahçe Spor Kulübü efsane çubuklu formasına bu yıl 3 boyutlu bir perspektif getirerek, yeni bir formatla taraftarıyla buluşturuyor.

2011 / 2012 sezonu için özel olarak hazırlanan efsane çubuklu forma sarı, lacivert ve retro mavi renklerden oluşuyor ve her üç renk, Fenerbahçe’yi "Fenerbahçe" yapan değerleri yansıtıyor.

İlk boyut, köklü geçmiş. Fenerbahçe Spor Kulübü’ nün 100 yılı aşkın tarihi ve bu tarihin oluşturduğu kültür.

İkinci boyut, Fenerbahçe’nin büyük taraftarı. Fenerbahçe, tarihinden soyutlanamayacağı gibi, kulübüne gönülden bağlı, onu her koşulda destekleyen büyük taraftarı olmadan da düşünülemez.

Üçüncü boyut, Fenerbahçe Spor Kulübü çatısı altında, kurulduğu günden beri mücadele veren ve yarıştıkları her branşta elde ettikleri başarılarıyla kulübünün adını yücelten, Fenerbahçe’nin savaşçıları, sporcuları.

2011 / 2012 Tek Yıldız Forma:

Beyaz saflığın ve istikrarın, Mavi renk ise sonsuzluğun ve özgürlüğün simgesidir. Kurtuluş savaşı yılları, milli mücadele döneminde ortaya konan özgürlük mücadelesi içerisindeki aktif rolü ile başlayan ve istikrarlı olarak Türk Spor Tarihi’ nde adını her dönem en tepeye yazdıran Fenerbahçe Spor Kulübü varlığını Türk Sporu’ nun en büyük ve tek yıldızı olarak sonsuza dek sürdürecektir. Formanın göğüs kısmına gofre tekniği ile uygulanmış olan Tek Yıldız motifi temanın ana tasarım detayı olarak karşımıza çıkıyor.

2011 / 2012 Altın Zırh Forma:

Özel kumaş dokusu ile zırhı andıran ve Fenerbahçe’ nin savaşçıları yani futbolcuları için bir nevi manevi güç kaynağı olan Fenerbahçe forması bu tema ile onları rakiplere karşı koruyan, yenilmez kılan bir zırh vazifesi de görüyor.

2011 / 2012 Sarı Kanarya Forma:

Fenerbahçe Spor kulübünün ana renklerinden biri olan sarı Fenerbahçe’ ye duyulan gıptayı tasvir eder. Fenerbahçe tarihinin önemli isimlerinden, "uçan kaleci" lakabıyla da tanınan efsane kaleci Cihat Arman’ dan ismini alan sarı kanarya forma geçmişle geleceği özenle harmanlıyor. Balıksırtı deseni ile göz kamaştıran formamız bu sene Sarı Kanaryaların en gözde formalarından biri olmaya aday.

Bu Sene Bir Model Kaleci Forması Satışta Olacak

Fenerbahçe Futbol A Takımı kalecilerinin 2011/2012 Futbol Sezonu’nda giyeceği Mavi Zırh kaleci kazağı da A Takımı formalarıyla aynı anda tüm Fenerium ve adidas satış noktalarında satışa sunuluyor.

Yeni sezon Fenerbahçe formaları ve taraftar ürünleri, Fenerium Mağazaları ve adidas satış noktalarında 19 Temmuz’dan itibaren satın alınabilir. Futbol takımının giydiği orijinal maç formaları ve kaleci kazağı 95 TL’ den, Ağustos ayı ortasına doğru mağazalarda olacak olan taraftar formaları ise 60 TL’ den satışa sunuluyor.

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2011-07-14_sarikanaryabasin001.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2011-07-14_altinzirhbasin002.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2011-07-14_efsanecubuklubasin001.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2011-07-14_tekyildizbasin001.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2011-07-14_formabasin75.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2011-07-14_formatoplubasin01.jpg

di canio
14.Temmuz.2011, 19:17
Sahada da görmek gerek formaları. Fikir değiştirtebilir. Ben çubuklu almayı düşünüyorum öncelikle. Sonra da Arjantin forma. Çubuklu'nun arkası düz olmasın arkadaşlar. Çubuklu'nun aslı tam çubukludur. Geçtiğimiz sezon o değişiklik çok hoşuma gitmişti. Avrupa'da giyemiyorsun maalesef. Zırh formlar da zırh gibi görünecekmiş. Parlaklık falan var sanırım. O havayı verecekmiş. Formaların yakaları da çok güzel yapılmış gibi bu sene.

Ayrıca Kaleci formaları her sezon çok güzel oluyor. Şu renkleri takım forması için de düşünseler keşke.

RasAnt
14.Temmuz.2011, 20:17
Maç hangi kanalda beyler ?

sarianet
14.Temmuz.2011, 20:19
dsmarttadır büyük ihtimal

World Hollow o1
14.Temmuz.2011, 20:20
Formalar iyi olmamış yahu, neden taraftarlardan tasarım almıyorlar ki yada alıyorlarsa daha sağlamları var nette gördüğüm kadarıyla.

di canio
14.Temmuz.2011, 20:23
D-Smart üzerinden Euro Futbol kanalında, şifreli.

World Hollow o1
14.Temmuz.2011, 20:24
http://i52.tinypic.com/2wn0c2c.png

şu forma çok tehlikeliydi ya keşke bunu yapsalarmış :(

goosfraba
14.Temmuz.2011, 20:24
dün trabzonspor'un maçını şifrelemediler.

eğer bu maça şifre girerse d-smartı iptal ettireceğim.

Zekirdek
14.Temmuz.2011, 20:25
Maç kahvelerde ücretsizdir dimi?

sarianet
14.Temmuz.2011, 20:26
Maç kahvelerde ücretsizdir dimi?

üç beş bardak çay içersin:D

di canio
14.Temmuz.2011, 20:28
dün trabzonspor'un maçını şifrelemediler.

eğer bu maça şifre girerse d-smartı iptal ettireceğim.

Bakmadım hiç dün maça. Ama bizim maçı şifresiz yapmazlar sanırım.

RasAnt
14.Temmuz.2011, 20:30
Google amcaya sordum birkaç site FB tv de diyor

di canio
14.Temmuz.2011, 20:36
Google amcaya sordum birkaç site FB tv de diyor

Fenerbahçe Tv'nin yayın akışında var. Lig maçları gibi sadece istatistik ve maç anlatımı olur diye düşünüyorum. Ama belli de olmaz. Ben e-posta gönderdim. Doğan Grubu ile olan anlaşmayı iptal edin diye. Sanmıyorum ama belki de yapmışlardır. :)

goosfraba
14.Temmuz.2011, 20:38
muhtemelen istatistik desteğiyle radyo gibi anlatılır maç.

geçen sene de öyleydi.

RasAnt
14.Temmuz.2011, 20:44
Tamam beyler saolun

KaPaLı
14.Temmuz.2011, 21:04
Bende maçı arıyorum deli gibi. Meğerse 21:00 mış saati.

KaPaLı
14.Temmuz.2011, 21:45
Mert Günok

Orhan Şam
Bekir İrtegün
Fabio Bilica
Caner Erkin

Cristian Baroni
Selçuk Şahin
Özer Hurmacı
Miroslav Stoch

Semih Şentürk
Daniel Güiza.

Yedekler
Serkan Kırıntılı
Gökhan Gönül
Emre Belözoğlu
Issıar Dia
İlyas Yılmazer
Mehmet Topçu

goosfraba
14.Temmuz.2011, 21:51
yeni formalarla mı çıkıyoruz acaba?

KaPaLı
14.Temmuz.2011, 21:54
Sarı formayla çıkılacakmış.

eng1n
14.Temmuz.2011, 21:55
Yedek kadro ile çıkmışız da keşke orta sahada başka bir oyuncu olsaydı Cristian-Selçuk ortasahası olmaz ligde de denemiştik bir kere, pas yapamamıştık doğru düzgün.

Varonil
14.Temmuz.2011, 22:03
Sarı forma ile çıkıyoruz maça.Kendi kendime bir totem yapmıştım 19'unda ilk olarak sarı formayı alıyorum :D

KaPaLı
14.Temmuz.2011, 22:05
Sarı forma çok hoş. Fontlarda değişmiş ayrıca. Bu fontlar daha güzel.

KaPaLı
14.Temmuz.2011, 22:07
http://i51.tinypic.com/rivu4i.jpg

NisRoc
14.Temmuz.2011, 22:09
Maçı nereden takip edebilirim?

Varonil
14.Temmuz.2011, 22:11
Dk.2 yedik golü bir kademe hatası Twente 1-0 önde.

NisRoc
14.Temmuz.2011, 22:21
Bu taraftarın amacı ne ? Maç Fenerbahçe - Galatasaray arasında sanki. Tey Allah'im

NisRoc
14.Temmuz.2011, 22:22
2 oldu. :)

sarianet
link vermek serbest mi :)

Varonil
Bilica formundan hiçbirşey kaybetmemiş sağolsun.Twente 2-0 önde.

C h A o S
14.Temmuz.2011, 22:24
Bilica ve Güiza'nın akibeti nedir gönderilmiyor mu bu sezon?

NisRoc
14.Temmuz.2011, 22:26
hop 0 - 3 oldu :)

Varonil
3 oldu dk.20.Twente ortasahada kazandığı her topta çok rahat kalemize geliyor.Takım şu anda pas yapmaktan aciz bir durumda.

Suicider
Noluyor yahu.

sarianet
ben diyorum arkadaş ne zaman yeni bi formayla maça çıksak facia:D

NisRoc
14.Temmuz.2011, 22:27
Böylesine kaliteli bir takıma karşı yedek kadroyla çıkmanın mantığı nedir anlamadım?

Night_Mare17
14.Temmuz.2011, 22:29
Hatırlatırım geçen sene Köln maçı pek fazla takılmamak lazım.

goosfraba
14.Temmuz.2011, 22:30
bence de.

hazırlık maçlarında bu tür sonuçlar çıkabilir.

sarianet
14.Temmuz.2011, 22:30
arkadaş ne takımda ruh var ne seyircide nede spikerde:D

byariff
14.Temmuz.2011, 22:31
0-3 su an mac erken dagildi fenerbahce ozellikle savunma.

sarianet
14.Temmuz.2011, 22:31
bu arada son üç dört senedir kullandığımız sırt numarası fontumuz değişmiş :)

sarianet
14.Temmuz.2011, 22:33
guiza formunda:D

NisRoc
14.Temmuz.2011, 22:34
Antrenman maçında bile daha hırslıdır bu futbolcular bu ne böyle ya. Neyse 3-0dan sonra biraz kıpırtı geldi :D

sarianet
14.Temmuz.2011, 22:39
guizaaaaaa :D

Varonil
14.Temmuz.2011, 22:40
Güiza'dan ibretlik bir vuruş geldi :D Stoch'u kullanamadık şu dakikaya kadar.Orhan sağdan iyi bindiriyor.Biraz daha pres lazım.

NisRoc
14.Temmuz.2011, 22:44
pff 4 oldu :)

NisRoc
14.Temmuz.2011, 22:50
Semih 4-1 :)

KaPaLı
14.Temmuz.2011, 22:50
Böylesine kaliteli bir takıma karşı yedek kadroyla çıkmanın mantığı nedir anlamadım?

Diego Lugano, Andre Santos - Copa America
Serdar Kesimal, Emanuel Emenike, Alex de Souza , Uğur Boral, Mamadou Niang - Sakat
Mehmet Topuz, Gökhan Gönül - Rahatsız, hafif sakat
Gökay İravul- Milli takım kadrosunda.

Geriye kalanlar gençler ve sahadaki kadro.

Varonil
14.Temmuz.2011, 22:51
Nihayet geldi gol. :) Güiza'nın Semih'i bekletmeden görmesi iyiydi.Toparlarız 2.yarıya.

NisRoc
14.Temmuz.2011, 22:53
Diego Lugano, Andre Santos - Copa America
Serdar Kesimal, Emanuel Emenike, Alex de Souza , Uğur Boral, Mamadou Niang - Sakat
Mehmet Topuz, Gökhan Gönül - Rahatsız, hafif sakat
Gökay İravul- Milli takım kadrosunda.

Geriye kalanlar gençler ve sahadaki kadro.

Ha pardon o zaman son olaylardan sonra takip edemiyoruk ki durumu :)

Varonil
14.Temmuz.2011, 23:09
Güiza ve Özer'in yerine Dia ve Sezer oyunda :) Bakalım 2.yarı oyun toparlayacak mı biraz?

ForsakeN
14.Temmuz.2011, 23:13
Yobo alınmayacaksa Şampiyonlar Ligi'ndeki akıbetimizi hiç iyi görmüyorum ben. Serdar Kesimal antreman yapamadı hala adam gibi. Ki formda olsa dahi soru işaretleri olan bir oyuncu. Defans Bekir-Bilica/Lugano olacaksa işimiz yaş .

Varonil
14.Temmuz.2011, 23:44
Emre ve Gökhan Gönül'ün de girmesi ile takım daha da hareketlendi 2.yarı.Semih'in ayağından gelen 2 gol var ve şu an skor 4-3.

eGowiCh
14.Temmuz.2011, 23:49
3 golü kim attı?

Zekirdek
14.Temmuz.2011, 23:50

3 golü kim attı?

Semih attı diye yazıyor internette ama maçı izlemediğim için bilmiyorum?

byariff
14.Temmuz.2011, 23:50
semih atti

Varonil
14.Temmuz.2011, 23:54
Semih attı.

Skor ne olursa olsun maç sonunda penaltı atışları varmış.Amacını anlayamadım ama :)

NisRoc
15.Temmuz.2011, 00:08
Penaltılarda 5-3 kazandık :p

sui generis
15.Temmuz.2011, 00:23
Penaltıların nedeni turnuvayı takımların aynı gol ve aynı averajla bitirmeleri halinde şampiyonu belli etmek. @chemedya

sarianet
15.Temmuz.2011, 12:36
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/269141_191661380892381_138432502881936_500391_4948 684_n.jpg

“SON SÖZÜMÜZ FENERBAHÇE” TİŞÖRTLERİ SATIŞA ÇIKIYOR

“Hep destek tam destek”, büyük Fenerbahçe taraftarı için bir slogan değil, takımına sonsuz desteğini anlatan bir ifade, bir yaşam biçimidir. 12. Adam, her koşulda takımının, kulübünün yanındadır. Bizi büyük ve rakiplerimize karşı güçlü, yenilmez ve tek kılan aramızdaki bu güçlü bağdır.

Tribünlerde hep dillerde bu sevda bitmez gönüllerde darağacında olsak bile son sözümüz Fenerbahçe. Bu slogandan yola çıkarak hazırlanan tişörtlerimiz 15 Temmuz Cuma gününden başlayarak Fenerium mağazalarında taraftarlarımızla buluşuyor. Taraftarımızdan gelen yoğun istek üzerine üretilen "son sözümüz fenerbahçe" tişörtlerini, en yakın Fenerium mağazasına uğrayarak ya da internet üzerinden fenerium.com.tr adresine bağlanarak inceleyebilirsiniz.

Varonil
15.Temmuz.2011, 14:36
Dünkü maçtan en çok Orhan Şam ve Cristian'ı beğendim.Takım genel eksiği aerobik kapasiteye henüz ulaşamaması,o da 1-2 haftaya hallolabilecek birşey.Ayrıca bu sezon birçok maçta Gökhan Gönül'ü sağ önde izleyebiliriz gibi geliyor bana.

Zekirdek
15.Temmuz.2011, 20:21
Yarın Sevgi Eylem Gerektirir organizasyonunun 4. günü ve Feneriumlara akın edilecekti. Yönetimde taraftarımız için yarın tüm Fenerium ürünlerinde %25 indirim olduğunu açıkladı. Yeni sezon formalarından birini bu yolla almaya çalışıyordum fakat formalar Manisa'ya 19.07.2011'de gelecekmiş.

Varonil
15.Temmuz.2011, 20:33
Yarın Sevgi Eylem Gerektirir organizasyonunun 4. günü ve Feneriumlara akın edilecekti. Yönetimde taraftarımız için yarın tüm Fenerium ürünlerinde %25 indirim olduğunu açıkladı. Yeni sezon formalarından birini bu yolla almaya çalışıyordum fakat formalar Manisa'ya 19.07.2011'de gelecekmiş.

Sadece Manisa değil her yerde aynı tarihte satışa çıkıyor.

Zekirdek
15.Temmuz.2011, 20:43
Sadece Manisa değil her yerde aynı tarihte satışa çıkıyor.

Sitede okumamıştım sadece resimlere bakmıştım. Kötü oldu. 24 lira cepte kalacaktı.

sarianet
15.Temmuz.2011, 20:46
geçen seneki formalar hala 89 liraymış yeni formalar çıktı diye indirimli olur diyodum:D

Zekirdek
15.Temmuz.2011, 20:48
geçen seneki formalar hala 89 liraymış yeni formalar çıktı diye indirimli olur diyodum:D

Yeni formalar 95 TL.

sarianet
15.Temmuz.2011, 20:50
biliyorum ben 69 a falan inmesini bekliyodum belki 19 07 de iner:)

eng1n
15.Temmuz.2011, 22:01
Yeni sezon formaları güzel olmuş. Tanıtım resimlerin de Gökhan Gönül'ün üzerinde Çubuklu çok iyi durmuş. Gökhan'ın fotoğraftaki asil duruşu, Mükemmel. İnşallah üzerinde hep Çubukluyu görürüz Gökhan'ın.

KaPaLı
16.Temmuz.2011, 04:27
Üstte tshirt ve " Biz bize Yeteriz " temalı tshirt için yarın erken saatlerde dayanırım kapıya.

William Rookwood
16.Temmuz.2011, 04:31
Bence Aykut Kocaman'ın geçen sene ki şampiyonluğa hiç bir katkısı yoktu. Tamamen Alex + takım kalitesine bağlı galibiyetler aldı. Bu takımı Daum yönetseydi açık ara şampiyon olurdu.

goosfraba
16.Temmuz.2011, 04:37
Bence Aykut Kocaman'ın geçen sene ki şampiyonluğa hiç bir katkısı yoktu. Tamamen Alex + takım kalitesine bağlı galibiyetler aldı. Bu takımı Daum yönetseydi açık ara şampiyon olurdu.

18 de 17'yi daum yapamazdı.

tamamiyle ruh ve inanç meselesi.

futbolcuların bütün gollerden sonra gidip aykut kocaman'a sarılması vs.

aykut kocaman = ruh, inanç, mantık.

ayrıca çok önemli birşey olmadıkça aykut yıllardır takımın başında kalabilecek nitelikte.

ozaniel
16.Temmuz.2011, 06:08
Daum 8'de 8'le başlamış, son 10 maçın 9'unu da kazandırmıştı. Forvette Guiza'nın savunmada Bilica'nın olduğu, özellikle 2. yarıda rotasyonda çok az oyuncunun olduğu bir kadroyla. Daum bence hem takımı mental hem de taktiksel yönden hazırlamakta bayağı başarılı bir isimdi ve bence hak ettiği değer hiç verilmedi.
Aykut Kocaman gençleri oynatmayı daha çok seven ve hücum futbolunu daha çok seven bir isim ama Andre Santos'u yarım sene kullanamadı, Alex'i sene başında yarım yamalak oynattığı için Fenerbahçe Avrupa'ya gidemedi. 4-4-1-1(kısa vadeli hedef) ile 4-3-3(uzun vadeli hedef) arasında takıldı, bir süre 2 apayrı taktiği oynatmaya kalktı. Alex kaldığına göre Aykut Kocaman da belli ki kısa vadeli düşünüyor, o konuda usta olan Daum'u ise yolladınız.

World Hollow o1
16.Temmuz.2011, 11:56

Hiç bir katkısı yoktu he.?
Gerçekden hani karalanırda bir kişinin emeği bu kadar karalanmaz yahu ayıp, takımı bitik halden yine canlandıran oyunculardı doğru diyorsun..
Santos'un problemleri varken, sorunu halleden hoca değildi, takıma birlik beraberliği aşılayan hoca değildi Alex'di doğrusun...

sui generis
16.Temmuz.2011, 12:26

yok artık daha neler :D takımdaki o havayı hangi hoca yaşatmıştı ki fenere. takım oyunu denilen şeyi o öğretti bu takıma..

Since-1907
16.Temmuz.2011, 12:50
Yeni Malatyaspor maçı sonrası Aykut Kocaman istifasını verecekken Emre,Gökhan,Volkan'ın " Hocam lütfen istifa etmeyin , bu duruma biz soktuk biz düzelteceğiz " demesiyle başlayan bir seri var.Aynı durumda Daum olsaydı bu futbolcular aynı tepkiyimi verecekti ? Ayıca Aykut Kocaman müthiş bir arkadaşlık ortamı sağladı takımda.André Santos kendisi hakkında aleyhine konuşmalar yapmasına rağmen onu dışlamadı , kendisiyle özel bir görüşme yapıp geri kazandı.2.yarıdaki Santos'un performansı zaten ortada.Stoch yedek olmasına rağmen hep sırasını bekledi onu da küstürmedi , zamanı gelince oynayacağını söyledi ve Stoch'un da son maçlardaki katkısı ortada.

Daha bunun gibi bir çok sebep sayılacakken Aykut Kocaman'ın bu şampiyonlukta katkısı olmadı demek büyük haksızlıktır.

Varonil
16.Temmuz.2011, 12:54

Geçen seneki şampiyonluğun en büyük pay sahiplerinden birisidir Aykut Kocaman.

Aykut Kocaman'ı ne zaman maça gitsem kulübede gördüğüm zaman aldığım huzuru hiçbirşeye değişemem.Çünkü biliyorum,kalbi tıpkı benim gibi Fenerbahçe için çarpan bir insan var kulübede.Bu benim hislerim sırf bu da değil tabi.Kendimi bildim bileli Fenerbahçe'nin bütün maçlarını takip ederim.Takımı geçen senenin 2.yarısında Zico'dan beri ilk defa bu kadar iştahlı ve göze hoş gelen bir futbol oynarken seyrettim.İlk yarıda silik olan Cristian,Andre Santos filan 2.yarı şahlandıysa Aykut Kocaman'ın sayesindedir.Yine 2.yarı yeterince forma şansı bulamamış Stoch oynadığı az sürede bile katkı vermişse takıma bu Aykut Kocaman'ın o futbolcuya verdiği güven hissidir.Aylardır forma şansı bulamamış Güiza Gençlerbirliği maçında Lugano'nun attığı golden sonra çocuklar gibi seviniyorsa bu Aykut Kocaman'ın takımda yarattığı arkadaşlık havası sayesindedir.Futbolcularla arasındaki ilişki gerçekten harika.Fenerbahçe'ye çok yakışan bir teknik direktördür Aykut Kocaman.18'de 17'yi değil Daum bizi çeyrek final oynatan Zico bile yapamazdı diye düşünüyorum.Aykut Kocaman Fenerbahçe'nin ruhudur,daha uzun yıllar takımımızın başında olacktır kendisi. ;;)

ve ben inanıyorum,birgün bir Avrupa Kupası kazanırsak bunu bize getirecek teknik direktördür Aykut Kocaman. ;;)

sananes
16.Temmuz.2011, 13:06
Daum 8'de 8'le başlamış, son 10 maçın 9'unu da kazandırmıştı. Forvette Guiza'nın savunmada Bilica'nın olduğu, özellikle 2. yarıda rotasyonda çok az oyuncunun olduğu bir kadroyla. Daum bence hem takımı mental hem de taktiksel yönden hazırlamakta bayağı başarılı bir isimdi ve bence hak ettiği değer hiç verilmedi.
Aykut Kocaman gençleri oynatmayı daha çok seven ve hücum futbolunu daha çok seven bir isim ama Andre Santos'u yarım sene kullanamadı, Alex'i sene başında yarım yamalak oynattığı için Fenerbahçe Avrupa'ya gidemedi. 4-4-1-1(kısa vadeli hedef) ile 4-3-3(uzun vadeli hedef) arasında takıldı, bir süre 2 apayrı taktiği oynatmaya kalktı. Alex kaldığına göre Aykut Kocaman da belli ki kısa vadeli düşünüyor, o konuda usta olan Daum'u ise yolladınız.

transfer haberlerinde bu konu nasıl tartışılıyor anlamamakla birlikte ben de yazıyım düşüncelerimi.Öncelikle sene başında birçok oyuncu hazırlık kampı yapamadı,transferler gecikti ve Alex'te çok çok formsuzdu.Kötü başlamanın sebebi budur.

Santos'u yarım sene kullanmadı doğrudur.Ama bunun cevabı santosta idi.Disiplinsizdi oynamadı.Şimdi Santos'a sorsanız çalıştığı en iyi bir kaç hocadan biri olarak Aykut Kocaman ismini de verir emin olun.

Daum kazanmak için çamur futbol oynatan bir hocaydı.Yani çirkin bir futbol oynuyodu fenerbahçe sıkıcı,göze hoş gelmeyen bir takımımız vardı.Aykut Kocaman'ın Fenerbahçesi ise çogu zaman bunun tersini yapıyor.

Daum'da son haftaya kadar şampiyonluk mücadelesi içinde tuttu takımı doğrudur ama Daum'un takımı kaç puan almış Aykut Kocaman'ın takımı kaç puan almış bunu da hesaba katmak gerek.

GodfatheR
16.Temmuz.2011, 13:09
19 Temmuz'da hem yeni sezon formamı hem bu yukardaki t-shirtü gidip alıcam. İmkanı olan herkes de almalı. Bugün her zamankinden daha fazla destek olmamız lazım kulübümüze. Hem maddi hem manevi anlamda.

KaPaLı
16.Temmuz.2011, 13:23
Bugün Fenerium'larda %25 indirim var gençler. İnternet üzerinden yaptım alışverişi epeyy kaybetmişim kendimi alışveriş yaparken :n: Onay maili geldiğinde anladım :n:

William Rookwood
16.Temmuz.2011, 13:49
Benim demek istediğimi anlamamışsınız. Ben Fenerbahçe'nin Türkiye ligini hedef olarak görmesini yakıştıramıyorum. Çok büyük kulüpleriz artık Avrupada başarı yakalamamız gerek, Young Boys ve Paok gibi takımlara elendik. Benim demek istediğim Aykut Kocaman yerine başka bir teknik adam olsada şampiyon olurdu Fenerbahçe, çok kaliteli isimlere sahip ve bir takım olmuşlar. Daum olsa belki daha ileri gidebilirdi onu demek istedim

GodfatheR
16.Temmuz.2011, 13:51
Avrupa hedefiniz varsa Daum en son tercih olmalı. Adam 2004-2005 ve 2005-2006 'da Alex'li , Anelka'lı , Appiah'lı , Tuncay'lı , Marco'lu o müthiş kadroyu rezil etti Avrupa'da. Bi kaç dikkat çekici galibiyetten başka hiç bişey yapamadık. Zico bile o kadronun yarısıyla çeyrek final oynattı.

Varonil
16.Temmuz.2011, 13:58
Benim demek istediğimi anlamamışsınız. Ben Fenerbahçe'nin Türkiye ligini hedef olarak görmesini yakıştıramıyorum. Çok büyük kulüpleriz artık Avrupada başarı yakalamamız gerek, Young Boys ve Paok gibi takımlara elendik. Benim demek istediğim Aykut Kocaman yerine başka bir teknik adam olsada şampiyon olurdu Fenerbahçe, çok kaliteli isimlere sahip ve bir takım olmuşlar. Daum olsa belki daha ileri gidebilirdi onu demek istedim

Daum olsa belki daha ileri gidebilirdi ama en fazla 1 sene,sonrası yine hüsran.Daum vizyonu sınırlı,sığ bir teknik direktördür.Daum'un hiçbir şekilde Avrupa Kupalarında başarılı olacak bir vizyonu olduğunu düşünmüyorum.Adam kendi ülkesinde bile "Büyük ikinci" olarak anılıyor,düşünün yani.

Fenerbahçe Trabzonspor maçında kaybettiği şampiyonluğun getirdiği travmayı öyle kolay kolay atlatamadı.Young Boys ve PAOK maçlarını statta canlı seyretmiş biri olarak söylüyorum bunu.Young Boys bizim çok rahat eleyebileceğimiz bir takımdı fakat o kadar korkak bir futbol oynadık ki büyük bir şoka uğradık.

PAOK maçında ise öne geçtikten sonra takım skoru koruyacağım telaşına geri çekildi ve yine hata yaptı.Dediğim gibi bu olayda şampiyonluğu son maçta kendi sahanda kaybetmenin getirmiş olduğu bir travmadan kaynaklanıyor.Tabi Yobo,Dia,Niang gibi isimlerin takıma geç katılması da Avrupada erken elenmemizde etkili oldu.

Aykut Kocaman takımı bu travmadan çıkarmak ve onların kendilerine olan güvenlerini yerine getirmek için çok uğraştı.Şampiyonluk sürecine öyle kolay kolay girmedi takım yani.

Sonuç olarak Türkiye Liginde Şampiyonluk Fenerbahçe için daima yeterli bir hedef olmamıştır.Fakat geçen sene içinde bulunduğumuz zor bir durumdan dolayı elde kalan tek hedef o olmuştur.

Bu sene Fenerbahçe için hedef yine ligde ve kupada şampiyonluk,fakat ondan öncesinde Avrupa Kupalarında üst turlarda oynamaktır.

sui generis
16.Temmuz.2011, 14:02
daum kendisi de her zaman vurgulamıştır zaten. hedefimiz lig. avrupa 2. planda. böyle bir adamla avrupa da başarılı olmamız imkansız. ayrıca; fener'in kadrosu hemen hemen her sezon rakiplerine oranla daha üstün oluyor. ama her sezon şampiyon olamadığına göre demek ki aykut kocaman da farklı olan bir şey var.

Varonil
16.Temmuz.2011, 14:04
fener'in kadrosu hemen hemen her sezon rakiplerine oranla daha üstün oluyor. ama her sezon şampiyon olamadığına göre demek ki aykut kocaman da farklı olan bir şey var.

buna katılıyorum.kritik nokta,bence burada ;;)

eng1n
16.Temmuz.2011, 14:14

Daum'un oyun sistemiyle gelecek başarı bizden uzak dursun. Bu arada Fenerbahçe ligi hedef olarak görmeden kazanamaz. Bizim ligimiz Norveç ligi değil ki Her sene Rosenborg şampiyon olsun.

William Rookwood
16.Temmuz.2011, 14:15
Daum olsa belki daha ileri gidebilirdi ama en fazla 1 sene,sonrası yine hüsran.Daum vizyonu sınırlı,sığ bir teknik direktördür.Daum'un hiçbir şekilde Avrupa Kupalarında başarılı olacak bir vizyonu olduğunu düşünmüyorum.Adam kendi ülkesinde bile "Büyük ikinci" olarak anılıyor,düşünün yani.

Fenerbahçe Trabzonspor maçında kaybettiği şampiyonluğun getirdiği travmayı öyle kolay kolay atlatamadı.Young Boys ve PAOK maçlarını statta canlı seyretmiş biri olarak söylüyorum bunu.Young Boys bizim çok rahat eleyebileceğimiz bir takımdı fakat o kadar korkak bir futbol oynadık ki büyük bir şoka uğradık.

PAOK maçında ise öne geçtikten sonra takım skoru koruyacağım telaşına geri çekildi ve yine hata yaptı.Dediğim gibi bu olayda şampiyonluğu son maçta kendi sahanda kaybetmenin getirmiş olduğu bir travmadan kaynaklanıyor.Tabi Yobo,Dia,Niang gibi isimlerin takıma geç katılması da Avrupada erken elenmemizde etkili oldu.

Aykut Kocaman takımı bu travmadan çıkarmak ve onların kendilerine olan güvenlerini yerine getirmek için çok uğraştı.Şampiyonluk sürecine öyle kolay kolay girmedi takım yani.

Sonuç olarak Türkiye Liginde Şampiyonluk Fenerbahçe için daima yeterli bir hedef olmamıştır.Fakat geçen sene içinde bulunduğumuz zor bir durumdan dolayı elde kalan tek hedef o olmuştur.

Bu sene Fenerbahçe için hedef yine ligde ve kupada şampiyonluk,fakat ondan öncesinde Avrupa Kupalarında üst turlarda oynamaktır.

Güzel yazmışsın. Şuan ki Galatasaray'ın durumuda hemen hemen aynı şekilde o travmayı atlatması zaman alıcak. :)

Zekirdek
16.Temmuz.2011, 14:30
Ayrıca şunu belirteyim. Young Boys maçlarında stoperde İlhan ve Bekir oynamıştı hatırladığım kadarıyla. Ve yine o İlhan geçen 34 maçlık STSL'de sadece Manisaspor maçında 1 dakika görev aldı. Kimlerle oynadığımız unutulmasın.

eng1n
16.Temmuz.2011, 15:01
tribündergi

DEDIKODU - Basbakan Recep Tayyip Erdogan'in FB Spor Kulubu'nden kongre uyeliginin ihraci icin 250 imza toplandi.

Varonil
16.Temmuz.2011, 15:11
Bugün Standard Liege ile 2.hazırlık maçını oynayacağız.Takımın Twente maçından daha diri bir görüntü ile sahada olmasını bekliyorum bu maçta.Bir de 2.ci bir totem yaptım yeni formalarla ilgili ona göre forma almaya gidicem salı günü :D

BeeTLeJuiCe
16.Temmuz.2011, 16:09
tribündergi

DEDIKODU - Basbakan Recep Tayyip Erdogan'in FB Spor Kulubu'nden kongre uyeliginin ihraci icin 250 imza toplandi.

Geç olmadan kulübü bunlardan temizlemek lazım ama adam başbakanken geçi erkeni yok bu işin.

titates1
16.Temmuz.2011, 20:56
Bugün Fenercell'e geçtim , forma da yollayacaklar , kulübe katkımız olur inşallah zor zamanında , keşke arjantin forma yollasalar tabi ama bakalım ne yollayacaklar

William Rookwood
16.Temmuz.2011, 21:14
Maçı hangi kanal vericek?

goosfraba
16.Temmuz.2011, 21:16
euro futbol (d-smart)

taraftar fenerium'lara akın etmiş.

GodfatheR
16.Temmuz.2011, 21:22
Fenerıum'lar yıkılmış bugün :)

di canio
16.Temmuz.2011, 21:59
Fenerium'a gidemeyenler de internet üzerinden akın etti :) Ben de epey etmişim, ipin ucunu kaçırdık.

Varonil
16.Temmuz.2011, 22:00
Bugün Fenerbahçeli olduğum için bir kez daha gurur duyduğum günlerden birisiydi :)

Şimdi Liege maçını izlemeye koyulabiliriz artık :)

ozaniel
16.Temmuz.2011, 22:02
Fenerbahçe şike olayını bile finansal olarak başarıya dönüştürebildi, helal olsun valla.

Varonil
16.Temmuz.2011, 22:07
Tam açtım maçı golü yedik :) 1-1 Fenerbahçe'nin golü Güiza'dan gelmiş.

William Rookwood
16.Temmuz.2011, 22:08
Güiza'dan bende burdayım sinyali bu. :)

GodfatheR
16.Temmuz.2011, 22:11
Güiza müthiş bi gol attı :) Ama en dikkat çeken isim Dia, çok güçlü çok seri.

GodfatheR
16.Temmuz.2011, 22:21
Yine Dia yine Dia :)

Cristian'ın oyunu umut veriyor 2-1.

goosfraba
16.Temmuz.2011, 22:56
cristian acayip güçlenmiş. kondüsyon %100 izlenimi verdi. keza selçuk ile beraber pas alış-verişlerde pek hata da yapmıyor.

dia'ya nazar değmesin inşallah.

bu arada güiza'nın golünü seyredemeyenler için,

http://www.sporxtv.com/futbol/superlig/fenerbahce/guizadan-mukemmel-bir-vole-|-fenerbahce-1SXTVQ25217SXQ?cstwit=1

William Rookwood
16.Temmuz.2011, 23:11
Golü izledim harikaymış. Birde golü izlerken gözüme Twente maçı çarptı onada baktım. Caner yine aynı Caner hiç değişmemiş onu farkettim. :)

Xsnoopkarl
16.Temmuz.2011, 23:13
Şu Dia sakatlanmadan sezonu geçirebilse çok farklı bir takım oluruz da zor bizim ligimizi sakatlamadan tamamlaması.Umarım uzun süreli sakatlıklar yaşamaz bu sezon ona çok ihtiyaç var,özellikle avrupada.

Varonil
16.Temmuz.2011, 23:20
Dia ve Cristian'ı oldukça güçlenmiş gördüm bu maçta,epey sevindirdi bu durum açıkcası :) Şampiyonlar Ligi'nde Dia'nın,Stoch'un performansları önemli olacak.

goosfraba
16.Temmuz.2011, 23:32
gökhan gönül 7 numara giyiyor. niang? :icon_confused:

Varonil
16.Temmuz.2011, 23:50
Semih Şentürk 3-1 :) Dia 3 asistle maçın yıldızıydı şüphesiz.

Orhan'ın golü hazırlarken risk aldı,kötü bir topa girdi.İnşallah ciddi bir sakatlık değildir.

Turnuvanın şampiyonu Fenerbahçe oldu.Birazdan kupa töreni olacak.

goosfraba
16.Temmuz.2011, 23:57
gördüğüm kadarıyla orhan'da birşey yok. sapasağlam çok şükür.

selçuk belçika güzelinden kupayı aldı :)

takım 24.00'dan önce türkiye'ye doğru yola çıkacak.

Zekirdek
17.Temmuz.2011, 00:05
Dia'nın 3 asist yapması çok sevindirici. Umarım geçen seneki gibi sakatlıklarla boğuşmaz. Ben ligden çok Şampiyonlar Ligi'nde Dia'yı merak ediyorum ve Şampiyonlar Ligi'nde daha etkili olacağını düşünüyorum.

Varonil
17.Temmuz.2011, 00:47
http://img64.imageshack.us/img64/2508/20110716selcuk446.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/64/20110716selcuk446.jpg/)

:D

goosfraba
17.Temmuz.2011, 01:47
Orhan Şam: Taraftarından malzemecisine, teknik heyetinden futbolcusuna kadar hayatım boyunca görmediğim bir dayanaışma gördüm.

Night_Mare17
17.Temmuz.2011, 02:05
Çubuklu tam Champions League forması olmuş :n:

tosunpasa
17.Temmuz.2011, 02:24
helal olsun şu selçuk'a ya bu kadar kötü futbolla yıllardır fenerbahçe'de ve milli takımda en sonunda hazırlık adınada olsa düzenlenmiş bir turnuva sonucunda kaptanlık pazubandıyla kupayı kaldırdı.. bu adam başlı başına azmin zaferidir kimler qeldi kimler qitti o ortasahaya bir selçuk kaldı. bravo selçuk bulunmaz hint kumaşı qibisin. qooqle'de azimle hoplayan betonu delermiş diye qrafiklerden aratınca bu üstteki fotoğraf çıkmalı bence :) böle bir yeteğene senden sonra baya bir hasretlik çekebiliriz -inşallah- (:

goosfraba
17.Temmuz.2011, 05:50
ekşisözlük'ten bir yorum.

tüyler diken...

16.11 civarı evden çıkıyorum bugün. fenerium´lardan alışveriş günü. bende 20 lira var‚ o da yemek parası evden gelene kadar. 3 kuruşun hesabını yapmak lazım istanbul´da. malum; gurbette öğrenciyiz.

maraton tribününün altındaki fenerium´un önünde buluşuyoruz arkadaşlarla. içeriye giriyoruz. arkadaşlar bir şeyler alıyorlar. ben de fotoğraf çekiyorum. içerisi çok sıcak. terliyorum‚ fotoğraf çekmeyi bırakıp dışarıya çıkıyorum. merdivenlere oturup bir sigara yakıyor ve çektiğim fotoğraflara bakmaya başlıyorum. tam o esnada ilkokul öğrencisi 7 - 8 çocuk toplanıyor önümde. bir tanesi içeri giriyor. 2 - 3 dakika sonra dışarıya çıkıp "top 20 liraymış. herkes verebildiği kadar para versin." diyor. pürdikkat izliyorum. hepsi cebinden paraları çıkartıyor. 7 - 8 lira civarı bir para topluyorlar. topu alamayacaklar. tam o sırada ufak tefek bir tanesi "takımımıza destek olmamız lazım‚ hepimiz eve gidip ailelerimizden para isteyelim." diyor.

o an doluyor gözlerim. çağırıyorum o ufaklığı‚ çıkarıp cebimdeki parayı veriyorum. diğer çocuklar da geliyor yanıma. "gidin‚ alın topu." diyorum. ilk başta kabul etmiyorlar. ben ısrar edince aralarından birisini yollayıp topu alıyorlar.

ufaklık topladıkları parayı avuçlarına doldurmuş‚ bana uzatıyor. almıyorum. "al abi bu parayı." diyor. "almayacağım." diyorum. ben parayı almayınca yanıma merdivenin üstüne döküyor tüm parayı. "alın bu parayı‚ yoksa burda bırakacağım." diyorum. zar zor alıyorlar. teşekkür edip yanımdan ayrılıyorlar.

4 - 5 metre uzaklaşıyorlar. bir tanesi dönüp "fenerbahçe düşmanlarını yeneceğiz dimi abi?" diyor. "yeneceğiz tabii." diyorum. uzaklaşıyorlar.

2 damla yaş akıyor gözlerimden arkalarından bakarken. üzüntüden değil ama.

mutluluktan.

çoğu insanın yıkılsın diye baktığı o ağacın köklerinin sağlamlığını görmenin mutluluğundan.

RasAnt
17.Temmuz.2011, 15:00
Çok fena bir olay sevgimize hiçbirşey engel olamaz gelde duygulanma

Zekirdek
17.Temmuz.2011, 15:01
Umut abi çok güzel bir yazı olmuş. Gerçekten tüyleri diken diken eden bir yazı. Twitter'da da linkini paylaştım.

barahir
18.Temmuz.2011, 19:17
32 binin üzerinde bir kombine satışı gerçekleşmiş.. Kalan Kombine sayısı 2-3 bin arası.. Alacak olan varsa elini çabuk tutsun..

A.FaruK
18.Temmuz.2011, 21:10
Harkulâde bir hadise. Gerçekten ''çoğu insanın yıkılsın diye baktığı o ağacın köklerinin sağlamlığını görmenin'' mutluluğunu bende hissettim şuan.

sui generis
19.Temmuz.2011, 00:16
yarın giyin formaları sokaklara akın :)

GodfatheR
19.Temmuz.2011, 00:19
Yarın formaları alıyoruz heyecan dorukta :)

sarianet
19.Temmuz.2011, 00:31
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/34773_417602326911_642701911_4591927_2983951_n.jpg

Fenerbahçeliler gününüz şimdiden kutlu olsun renktaşlar :)

GodfatheR
19.Temmuz.2011, 16:22
Formasını alanlar şuraya resimleri koysun görelim yahu :D

Zekirdek
19.Temmuz.2011, 16:46
Formaları bugün yakından inceledimde sarının üstündeki desen pek hoşuma gitmedi. Kollarda ki reklamları da hiç beğenmedim. Türk Telekom fontu ve rengi çok kötü.

titates1
19.Temmuz.2011, 17:55
ben fenercell aldım forma bekliyorum şimdi , 32 bin kombine mi satılmış helal olsun valla, büyükülüğümüzü heryerde gösteriyoruz...

biz bize yeteriz...

Zekirdek
19.Temmuz.2011, 18:00
@titates1

29 bini zaten şike soruşturmasından önce satıldı diye biliyorum. Umut abi soruşturma başlamadan önce bir yerde belirtmişti.

titates1
19.Temmuz.2011, 18:02
sayının yüksek olması zaten iyi , 3 bin tane satılması da iyi şike olayından sonra , feneriumlar'a hücüm edilmesi de iyi , bunlardan bahsediyorum

Zekirdek
19.Temmuz.2011, 18:21
@titates1

Tabi ki de çok iyi. Geçen sene 15 bin civarında kombine satılmış diye biliyordum. Rakamı 2'ye katlamak çok güzel.

eng1n
19.Temmuz.2011, 19:40
Ligden düşürülürsek yönetim büyük ihtimal kombine iade yapar.

Varonil
20.Temmuz.2011, 01:37
http://img600.imageshack.us/img600/8678/girisf.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/600/girisf.jpg/)

goosfraba
20.Temmuz.2011, 01:39
çok manidar olmuş. futbolcuların haklarını bu şekilde aramaları çok hoş.

di canio
20.Temmuz.2011, 18:24
Pazar günü Sakaryaspor'la oynanacak maçı Ntv Spor yayınlayacakmış. Maç Atatürk Stadı'nda ve saat 20:00'de başlayacak.

Sekopej
20.Temmuz.2011, 19:06
Biletler ne kadardı ki, gidebilirim aslında bu maça ama bilet kaldı mı ya da kalır mı bilmiyorum.

sarianet
20.Temmuz.2011, 19:28
Yılın Fotosu

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/268595_245910522100741_146682582023536_930464_6575 66_n.jpg

goosfraba
21.Temmuz.2011, 00:44
http://fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=25318

t-shirt yarın öğleden sonra satışa çıkacakmış.

sadece 10 TL.

di canio
21.Temmuz.2011, 00:54
Pazar günü oynanacak Sakaryaspor maçını Fenerbahçe Tv de yayınlayacakmış.

di canio
21.Temmuz.2011, 02:52
Shaktar Donetsk maçı için resmi siteden duyuru yapılmış.

http://fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=25315

barahir
21.Temmuz.2011, 19:14
Milyonlarca Taraftarın Yan Yana

http://www.1907unifeb.org/images/haber/haber1231a.jpg

20 Temmuz 2011
Hasret bitiyor, sevgililer Kadıköy’de buluşuyor. Sarı-Lacivert sevdanın tarafları Perşembe akşamı ‘aşkın mabedi’nde biraraya geliyor. “En kötü gün bugünse, bugün de Fenerbahçe!” diyerek, devam eden süreçte tek yürek, tek bilek, omuz omuza olan; dosta düşmana birlik-beraberlik örneği gösteren büyük Fenerbahçe Taraftarı takımını karşılamak için Şükrü Saraçoğlu’na akın ediyor.

Türkiye’nin ve Dünya’nın çeşitli noktalarında, bu maçta tribünde olmak isteyen milyonları temsilen bizler takımımızın arkasında olacağız. “Fenerbahçe Ruhu”nun çağrısına kulak veren on binler olarak sahadaki yüreklere hak ettikleri desteği vereceğiz. Çubuklu’nun bundan önce hiç yalnız kalmadığını hatırlatıp, bundan sonra da asla yalnız kalmayacağını haykıracağız.

Bu buluşmada gelenekselleştirdiğimiz Okul Açık koreografilerinden bir yenisi daha tribünlerimizi süsleyecek. Bundan önce gizlilik konusunda yüksek hassasiyet gösteren Okul Açık ekibi olarak kulübümüzün içinde bulunduğu durum sebebiyle bu maçlık gizlilik ilkesini bir kenara koyarak çalışmamızını taslağını sizlerle paylaşıyoruz. Umuyoruz ki yine tribün tarihine geçecek bir çalışma olacaktır. Shaktar Donetsk maçının takımımıza güzel bir başlangıç olmakla birlikte tribünümüz adına da iyi bir sınav olmasını diliyoruz.

Okul Açık

Orda olmak için neler vermezdim..

Bujsas
21.Temmuz.2011, 19:32
Helal olsun vallaha.

Since-1907
21.Temmuz.2011, 20:29
Aziz Yıldırım'dan Mektup !

Ben Aziz Yıldırım‚ Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı. 1952 yılında Diyarbakır Erganide doğdum. Bu ülkenin insanıyım. İnşaat mühendisiyim. Bugüne dek kendi ülkem ve milletim için çalıştım ve gözlerimi de vatanımda yumacağım.

Spor sevdalısı‚ ama daha da fazla Fenerbahçe sevdalısıyım. Betondan da‚ futboldan da anlamam ondandır. Ama voleyboldan da anlarım‚ yelkenden de anlarım‚ basketboldan da anlarım‚ masa tenisinden de anlarım‚ yüzmeden de anlarım‚ kürekten de anlarım‚ atletizmden de bokstan da anlarım.

2000e yakın sporcu evladım vardır benim. Hepsi birbirinden değerlidir‚ çünkü onlar Fenerbahçe forması giyerler. Onlar Fenerbahçe formasını çıkarır milli formayı giyer; ülkemin insanlarının yurtdışında göğsünü kabartır‚ gözlerini yaşartır mutluluk gözyaşı döktürürler.

Ben evlatlarımın hepsini ismen tanırım‚ nereden geldiklerini‚ nasıl sporcular olduklarını bilirim. Ben hepsinin akıttıkları helal terin‚ kazandıkları her başarının kefiliyim‚ hamisiyim. Çünkü ben Fenerbahçe Spor Kulübünün Başkanıyım. 1990dan bu yana kulübüme hizmet ettim. 1998de "bir oy" farkla seçimi kazanıp başkan oldum. Herkesten de "bir farkım" oldu hep‚ çünkü ben Fenerbahçeyi herkesten çok‚ canımdan‚ hayatımdan‚ kendimden çok sevdim.

Fenerbahçeye hayatımı adadım. Eşimi‚ çocuklarımı‚ işimi bıraktım gece demeden gündüz demeden Fenerbahçenin yolunda yürüdüm. Bu yolda hep doğru bildiklerimi yaptım. Kimsenin karşısında eğilmedim‚ bükülmedim. Çok eğilenler‚ çok sürünerek‚ yanımdan geçip gitmeye çalışanlar oldu ama zamanla hepsi ya ezildiler ya yok olup gittiler.

Sevenim de çok oldu sevmeyenim de. Beni kendilerine benzetemeyenler beni eğip bükemeyenler nefret etti benden. Kimsenin adamı olmadım‚ sadece Fenerbahçenin Başkanı‚ Fenerbahçenin adamı oldum. Asırlık bir çınara liderlik ettiğimi‚ Ulu Önder Atatürkün kulübüne başkanlık yaptığımı hiç aklımdan çıkarmadım. Onun gösterdiği yolda sporu sevdim‚ öğrettim‚ uyguladım. Hiç yanlış yola sapmadım‚ sapmak isteyene beni yanlış yola çekmek isteyene de hiç müsade etmedim.

Çalıştım‚ hep çalıştım. Amatör sporların Türkiyenin geleceği gençler için ne kadar önemli olduğunu gördüm. Bu alanda liderlik ettim amatör şubelere devletten daha fazla yatırım yaptım. Popülizm yapıp tüm kaynakları futbola ayırmadım. Ülkemi‚ ülkemin uluslararası müsabakalarda‚ boksta‚ yelkende‚ atletizmde dalgalanacak şanlı bayrağını düşündüm.

Tesisler yaptım. Yeni sporcular yetişsin‚ "Bu ülkeden sporcu çıkmaz" diyenler Türk gencinin başarısını görsünler diye. Genç çocuklar önce Fenerbahçeli olsunlar‚ sonra ülkelerine milletlerine faydalı fertler olsunlar diye her yanda tesisler yaptım. Gençleri hep heveslendirdim‚ cesaretlendirdim. Minik takımdaki sporcularımın bile isimlerini öğrendim‚ antrenmanlarına gittim onlara moral verdim. Fenerbahçelilik nedir‚ nasıl Fenerbahçeli olunur‚ o çubuklu forma nasıl kutsaldır‚ öğrensinler diye mücadele ettim.

Çok mücadele ettim; sağlığımı verdim. Sağlığımdan ödün verdim ama Fenerbahçe sevdamdan ödün vermedim. Ameliyat masasından kalkıp takımımın başında deplasmana gittim. Beni gören taraftar stadyumları salonları doldurdu. Önce‚ onlar da bana kızdılar. Tribünde küfür ettirmedim‚ kavgaya‚ kargaşaya izin vermedim. Ama sonra onlar da anladılar her şeyin daha büyük bir Fenerbahçe yaratmak için olduğunu. Büyük Fenerbahçe taraftarı benim yaptıklarımı görüyor‚ biliyor. Onların bilmesi‚ onların görmesi kafi. Onların sevgisi bundan sonra bana yeter.

Beni eğip bükemeyenler‚ beni kendilerine benzetemeyenler meyve veren ağacı taşlayanlar baktılar ki taşladıkça ağaç inadına daha da büyüyor yakmaya karar verdiler ağacı. Kurguladıkları bir senaryo ile bugün beni hayatımın en büyük sevdası Fenerbahçeden kopardılar. Yaktılar ağacı‚ yanan ağacın yerine yenisinin dikilemeyeceğini bilmeyenler. Ama ben de tükendim. Bu süreç beni çok yordu. Ruhum‚ bedenim iflas etti‚ artık daha fazla taşı da ateşi de taşıyamaz hale geldim. Bu süreci atlattığımda hayatımın geri kalan bölümünde Fenerbahçe artık sadece yüreğimde bir sevda olarak kalacak. Şimdi sadece bu yaşamakta olduğumuz süreçte yine kulübüme hizmet etmeye devam edeceğim. Bu geçiş sürecinin ardından da artık gururla taşıdığım ve namusumla‚ onurumla yerine getirmek adına gecemi gündüzüme kattığım şerefli görevim son bulacak. Ama içimdeki Fenerbahçe sevdası asla bitmeyecek.

Fenerbahçe sevdam cehennem donana kadar sürecek. Dar ağacında olsam da son sözüm hep Fenerbahçe olacak

Tüm bu duygu ve düşüncelerin içerisindeyken‚ 14 vatan evladının hain saldırılar sonucu şehit olduğunu öğrenmem sıkıntımı ve üzüntümü daha da artırdı. Kaybettiğimiz‚ Mehmetçiklerimize Allahtan rahmet‚ kederli ailelerine ve ulusumuza da en derin duygularımla başsağlığı dileklerimi iletmek isterim.

Saygılarımla

Aziz Yıldırım

goosfraba
21.Temmuz.2011, 20:57
yapmadığına emindim ama, bu yazıdan sonra adım kadar eminim şimdi.

Varonil
21.Temmuz.2011, 20:59
ilk günden beri başkanımızdan hiç şüphe duymadım,bu mektuptan sonra da şüphe duymadığım için içimi mutluluk ve huzur kapladı.inanıyorum ki bu kötü günleri atlatacağız.

World Hollow o1
21.Temmuz.2011, 21:51
Bu süreci atlattığımda hayatımın geri kalan bölümünde Fenerbahçe artık sadece yüreğimde bir sevda olarak kalacak. Şimdi sadece bu yaşamakta olduğumuz süreçte yine kulübüme hizmet etmeye devam edeceğim. Bu geçiş sürecinin ardından da artık gururla taşıdığım ve namusumla, onurumla yerine getirmek adına gecemi gündüzüme kattığım şerefli görevim son bulacak. Ama içimdeki Fenerbahçe sevdası asla bitmeyecek

Yapma be büyük başkan ! Tüylerim diken diken oldu çok duygulandım şikede yapsan helal be sana büyük başkan helal sana !

Varonil
21.Temmuz.2011, 22:06
Ukraynalı gazeticler hariç bütün gazeteciler stadı boşaltıyor.

Daha yeni başlıyor :)

Night_Mare17
21.Temmuz.2011, 22:13
Ne yapmaya çalışıyorlar gazetecilere yahu. Ayıp , rezalet.

Night_Mare17
21.Temmuz.2011, 22:15
Ukraynalı gazeticler hariç bütün gazeteciler stadı boşaltıyor.

Daha yeni başlıyor :)

Bunu mu savunuyorsun . Bravo .

Varonil
21.Temmuz.2011, 22:18
Bunu mu savunuyorsun . Bravo .

Savunuyorum.Benim başkanımı suçu kanıtlanmadığı halde sanki teröristmiş gibi eşgal tanıma fotoğraflarını gazetesinde yayınlıyor.O gazeteciler stattan sağ salim çıktıklarına dua etsinler :)

Edit:17 gündür bütün gazeteler tarafından Fenerbahçe'ye yapılan yargısız infaz işi bu noktalara sürüklemiştir.

kalemci
21.Temmuz.2011, 22:21
tabi herkes gücü yettiğine :)

SyNdRoMe23
21.Temmuz.2011, 22:23
Savunuyorum.Benim başkanımı suçu kanıtlanmadığı halde sanki teröristmiş gibi eşgal tanıma fotoğraflarını gazetesinde yayınlıyor.O gazeteciler stattan sağ salim çıktıklarına dua etsinler :)

Edit:17 gündür bütün gazeteler tarafından Fenerbahçe'ye yapılan yargısız infaz işi bu noktalara sürüklemiştir.

bu ülkede her gün binlerce kişi daha mahkemeye çıkmadan infaz ediliyor zaten ilk defa aziz yıldırım ile olan bir şey değil, alışmamız lazım :(

Varonil
21.Temmuz.2011, 22:24
Kimin kime gücü yettiğini pazar günkü yürüyüşte polisin müdahalesinden gördük.Fenerbahçe taraftarının şu anki hissettiklerini anlamanızı bekleyemem,anlayamazsınız zaten. :)

bu ülkede her gün binlerce kişi daha mahkemeye çıkmadan infaz ediliyor zaten ilk defa aziz yıldırım ile olan bir şey değil, alışmamız lazım :(

Haklısınız,fakat bir tek bize olmuyor diye de tepkisiz kalmak doğru değil diye düşünüyorum.Biz başkanımız ve yöneticilerimizin suçsuz olduğuna inanıyoruz.Bu yüzden de bu olan yargısız infaza karşı tepkimizi koyuyoruz.

eng1n
21.Temmuz.2011, 22:27
Aynen beyler ne yaptıklarını sanıyor bu tribündekiler bu ülkede yanlış giden bir şey varsa ona tepki gösterilmez, Yanlışı doğru gibi gösterip ona alışırız.

kalemci
21.Temmuz.2011, 22:33
Çok yanlış düşünüyorsunuz çok kimse medya doğru yaptı demiyor madem bu kadar eminsiniz aklanınca zaten bunların hesabını soracaksınız ama size göre bu şekilde sormak daha makul gelmiş anlaşılan.Umarım benim gibi düşünen fanatiklikten uzak bakan aklıyla mantığıyla düşünen Büyük Fenerbahçe taraftarı kalmıştır.

Varonil
21.Temmuz.2011, 22:39
Ortada bir rezillik olduğu doğru,uzatmayalım da zaten.Burada sizin sabit fikirlerinizi değiştirecek değilim.Pazar günkü yürüyüşte kendi gözümle şahit olduğum şeylere karşılık bana hiç kimse bu ülkenin polisinin Fenerbahçe taraftarına muamalesini anlatamaz.

Night_Mare17
21.Temmuz.2011, 22:41
Ortada bir rezillik olduğu doğru,uzatmayalım da zaten.Burada sizin sabit fikirlerinizi değiştirecek değilim.Pazar günkü yürüyüşte kendi gözümle şahit olduğum şeylere karşılık bana hiç kimse bu ülkenin polisinin Fenerbahçe taraftarına muamalesini anlatamaz.

Tek Fenerbahçe taraftarına olduğunu düşünüyorsanız :yildiz::yildiz::yildiz::yildiz:

kalemci
21.Temmuz.2011, 22:41
sen benle ankarada ankaragücü-beşiktaş maçına gelsene bi :) o zaman da aynı düşünceleri savunursan helal olsun derim.

Varonil
21.Temmuz.2011, 22:50
Tek Fenerbahçe taraftarına olduğunu düşünüyorsanız :yildiz::yildiz::yildiz::yildiz:

İşte ben de bu çelişkinizi anlamıyorum.Ben zaten polis bir tek Fenerbahçe taraftarına karşı böyle diye birşey söylemedim.Fakat siz terörist muamelesi görmüyorsunuz dediğiniz zaman ben de burada birebir kendi yaşadıklarımı söylemek zorunda kalıyorum.

sui generis
21.Temmuz.2011, 22:51
şu an maçı izleyemiyorum ama boşalttırıyorlarsa helal olsun..

goosfraba
21.Temmuz.2011, 22:53
fenerbahçe taraftarının basına ve medyaya olan protestosu son derece doğrudur.

fenerbahçeli olmayan bunu anlayamaz, empati yapsa dahi.

sen fenerbahçe'ye her türlü iftirayı yazacaksın, sonra gelip islam çupi'de oturacaksın. böyle bir dünya yok.

Night_Mare17
21.Temmuz.2011, 22:55
fenerbahçe taraftarının basına ve medyaya olan protestosu son derece doğrudur.

fenerbahçeli olmayan bunu anlayamaz, empati yapsa dahi.

sen fenerbahçe'ye her türlü iftirayı yazacaksın, sonra gelip islam çupi'de oturacaksın. böyle bir dünya yok.

taş ve yaralıyıcı maddelerle yapılıyor bu protesto.

goosfraba
21.Temmuz.2011, 22:56
taş ve yaralıyıcı maddelerle yapılıyor bu protesto.

basının anladığı dil budur.

eline, diline, beline sahip olamayan cezasını çeker.

kalemci
21.Temmuz.2011, 22:57
o cezayı kesen kurum kuruluşsunuz siz yani:) tabi imam cemaat ilişkisi.

Night_Mare17
21.Temmuz.2011, 22:58
yok abi kulüp planlıyor taraftar uyguluyor.

sui generis
21.Temmuz.2011, 22:59
tepki vardır tepki vardır. onların da anladığı budur.

kalemci
21.Temmuz.2011, 23:00
ben cidden bi Fenerbahçelinin böyle düşünebileceğini tahmin etmezdim.Çok şaşırdım.Ama siz gayet memnunsunuz halinizden bize laf düşmez.

eng1n
21.Temmuz.2011, 23:01

Gerekli kurumlar Gerekeni yapabilselerdi keşke. Bir de böyle bakarsak hayatta hiç bir şeye tepki göstermeyelim.

uAburak89
Bu olay bir şeyi çözmez, daha da körükler.

Varonil
yok abi kulüp planlıyor taraftar uyguluyor.

klüp planlıyor,taraftar uyguluyorsa o zaman Ali Koç neden basın tribününe kadar gelip birebir bütün gazetecileri dışarı çıkarttırıyor?

eng1n
21.Temmuz.2011, 23:02
En çok üzüldüğüm nokta Habertürk denen gereksiz basın organın bu tepkiye maruz kalmamış olmasıdır.

Not : Maçtan önce habertürk stada alınmadı.

kalemci
21.Temmuz.2011, 23:07
Gerekli kurumlar Gerekeni yapabilselerdi keşke. Bir de böyle bakarsak hayatta hiç bir şeye tepki göstermeyelim.

tepki dediğin böyle olmaz.Taşlamak yakmak yerine o kadar güzel tepki yolları bulursunuz ki.

SyNdRoMe23
21.Temmuz.2011, 23:10
Aynen beyler ne yaptıklarını sanıyor bu tribündekiler bu ülkede yanlış giden bir şey varsa ona tepki gösterilmez, Yanlışı doğru gibi gösterip ona alışırız.

hayır tepki gösterilir de yıllar sonra helede adam gibi adam RTE pankartı açtıktan sonra böyle tepki göstermek bana biraz mantıksız geliyor. hadi o pankartı unuttum bunca senedir neredeydi FB taraftarı ?, meğer o kadar meraklılar tepki göstermeye kendi başkanları tutuklanınca mı akıllarına geldi bu ülkede yanlış şeyler yapıldığı ?

tepkinizi sandıkta da gösterebilirdiniz, daha bunlar olmadan. belki o zaman hiç bunlar olmazdı ?

eng1n
21.Temmuz.2011, 23:13
hayır tepki gösterilir de yıllar sonra helede adam gibi adam RTE pankartı açtıktan sonra böyle tepki göstermek bana biraz mantıksız geliyor. hadi o pankartı unuttum bunca senedir neredeydi FB taraftarı ?, meğer o kadar meraklılar tepki göstermeye kendi başkanları tutuklanınca mı akıllarına geldi bu ülkede yanlış şeyler yapıldığı ?

tepkinizi sandıkta da gösterebilirdiniz, daha bunlar olmadan. belki o zaman hiç bunlar olmazdı ?

O pankart açıldığında ne kadar utandıysam bugünde o kadar gurur duydum. Bu arada genelleme yapmamak lazım kimin kime oy verdiğini bilemeyiz.

eng1n
21.Temmuz.2011, 23:27
Maçta yaptığımız tek gereksiz şey bu sahaya girmekti bunu yapmamamız gerekiyordu.

Night_Mare17
21.Temmuz.2011, 23:29
Şu rezaleti açıklayabilecek var mı . Bir daha bilet falan satılmasın . Güvenlik görevlilerini dövdüler . Kolktuklarla sahaya daldılar . Maçı bitirdiler, basını taşladılar .