View Full Version : Fenerbahçe Sohbet Alanı
SaLviO
16.Nisan.2012, 19:43
6 maç sonra şampiyon belli oluyor gs normal sezonu lider olarak bitirdi.Play off dan haberin yok galiba :)
furkan58
16.Nisan.2012, 19:43
Galatasaray şampiyon olursa da konuşulacak , şu an da konuşuluyor şampiyon olduk hala uzatıyorlar.
Play-Off olmasayaydı şampiyon olabileceğinin garantisini veremessin bence herşey çok farklı olurdu.
Night_Mare17
16.Nisan.2012, 19:44
Play-Off olmasayaydı şampiyon olabileceğinin garantisini veremessin bence herşey çok farklı olurdu.
Fark çok daha fazla olabilirdi.
attirson
16.Nisan.2012, 19:45
Galatasaray şampiyon olursa da konuşulacak , şu an da konuşuluyor şampiyon olduk hala uzatıyorlar.
Öyle saçma konusuyorsun ki sanki siz ligi lider bitirdiniz diye yapıldı.Sezon öncesi yapılan birşey siz ligi lider bitirdiniz diye vazgecmelerini mi istiyosun
Night_Mare17
16.Nisan.2012, 19:45
İşte diyorum hak edene vermiyorlar şampiyonluğu uzatıyorlar Fener 1. olsaydı o hak ederdi.
furkan58
16.Nisan.2012, 19:47
Fark çok daha fazla olabilirdi.
Evet takımımız bozulmasaydı ve playoff olmasaydı şuan 10-15 puan farkla liderdik.
SaLviO
6 maç daha hak ederek oynasın o zaman verirler dert etme :)
sananes
kupanızı isteyin o zaman bu sıra çok moda diyorlar :)
Night_Mare17
16.Nisan.2012, 19:48
kupanızı isteyin o zaman bu sıra çok moda diyorlar :)
Hak etmeyene vermekte bu sıra çok moda :)
Night_Mare17
Evet takımımız bozulmasaydı ve playoff olmasaydı şuan 10-15 puan farkla liderdik.
Gs'li olduğunu öğrenmem iyi oldu.
furkan58
Hak etmeyene vermekte bu sıra çok moda :)
Hak etmeyen hiç bir zaman kupanın sahibi olamadı.
SaLviO
16.Nisan.2012, 19:50
konuyu gereksiz yerler çekiyosunuz.
furkan58
16.Nisan.2012, 19:51
Gs'li olduğunu öğrenmem iyi oldu.
Ne alakası var bu konuştuğumuzla dediğinin saçma saçma konuşuyorsun. Neyse sen anlamak istediği anla o takım bozulmasa şuan çok net 10-15 puan farkla lider olurdu hatta ŞL'de çeyrek final görebilirdi abartısız diyorum hani gsnin bilmem kaç yıldır gidemediği ŞL'de neyse uzatmıcam yaptığın yorumlarla seviyen belli :)
attirson
16.Nisan.2012, 19:54
Hakeden böyle zor maçlarla belli olur.Eminim hakeden şampiyon olacaktır.
Night_Mare17
16.Nisan.2012, 19:56
Ne alakası var bu konuştuğumuzla dediğinin saçma saçma konuşuyorsun. Neyse sen anlamak istediği anla o takım bozulmasa şuan çok net 10-15 puan farkla lider olurdu hatta ŞL'de çeyrek final görebilirdi abartısız diyorum hani gsnin bilmem kaç yıldır gidemediği ŞL'de neyse uzatmıcam yaptığın yorumlarla seviyen belli :)
Tamam şampiyon bile olurdunuz Şl'de Emenike'yle.
@attirson : İnşallah :) Puanların 2 ' ye bölünmesi haksızlık yoksa bir şey demezdim rakip bize yaklaşıyor böyle.
attirson
16.Nisan.2012, 20:00
O konu icin birşey diyemem sacmalık.Öyle olsa Ligtv para kazanamazdı ama. :)
Fenerbahçe taraftarı ve yönetim EN BAŞINDAN BERİ playoff'a karşıdır. Hala karşıdır.
Fakat eğer karar alındıysa bu sonuna kadar gitmelidir. Çünkü Aykut Kocaman sık sık playoff'a hazırlanıyoruz gibisinden açıklamalar yapıyordu. Keza Sow'da Playoff için alınmıştı. Ama erken geldi(takımı elenince).
Lig henüz bitmedi. Playofflarda 4. olan takım bile şampiyon olabilir.
Bu takım yarın açıklama yapıp Playoff'tan çekilmelidir. Şampiyon belli sadece Ligtv'nin para kazanması için yapılan bir şey bu playoff. Bu kadar açık belli edilmez daha ilk maçtan.
ReaList
16.Nisan.2012, 23:17
Arkadaşlar biz şampiyonluk için savaşırken şu güne kadar hangi skorlar işimize yaradı ki böyle bir umudumuz olsun veya bundan medet umalım ?
Olay basit kendi göbeğini kendin keseceksin, benim için Şampiyon olup olmamak önemli değil, 3 Temmuzdan beri rakipleriniz saha dışı olaylarla uğraşsın, bütün işi gücü bu olsun, bu takımların dengeleri tamamen bozulsun, sende rahat rahat şampiyonluğa yürü, bu çok mu zor bir şey ? Eğer Fenerbahçe %1 bile şampiyonluk umudu taşıyorsa içinde 6 da 6 yapacak, başka izahı yok. Kaybedeceği 1 puan bile şampiyonluk şansının bittiği anlamına gelir.
Açık ve net haftaya Arena'da Fenerbahçe kazanamazsa lig bitmiştir.
SaLviO
16.Nisan.2012, 23:22
Fenerbahçe için lig zaten 3 temmuzda bitmişti.
Şampiyon olamazsada milyonlarca taraftarın yanında.
http://g1204.hizliresim.com/w/j/4jsly.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
barahir
16.Nisan.2012, 23:25
Anlaşıldı 6'da 6 yapcaz..
sananes
16.Nisan.2012, 23:40
ben size didim didim inanmadınız hacılar :) Fenerbahçe kiminle çekişirse ligde, o takım diğer takımlarla olan derbileri kazanır. Bunu bilerek başladık bu işe ve buna uygun sonuçlar almalıyız.Galatasaray'ın saraçoğlu'nda şampiyonluk turu atmasını kimse istemez ve engel olmak da takımımızın elinde.
furkan58
16.Nisan.2012, 23:47
Lami cimi yok arkadaş 6/6 hatta kupayıda sayarsak 7/7 gelicek o kadar !
ReaList
16.Nisan.2012, 23:49
Lami cimi yok arkadaş 6/6 hatta kupayıda sayarsak 8/8 gelicek o kadar !
Bi düzeltme yaptım renktaş : )
furkan58
16.Nisan.2012, 23:51
Süper Finalde ilk maçı oynadık diye saymamıştım aslında :p :D Ha 7 ha 8 bi eksik bir fazla :)
SaLviO
16.Nisan.2012, 23:54
ahmet ercanlar:İsteyen istediğini söyleyebilir: Aziz Yıldırım bu ülkede spordaki dengeleri koruyan çok önemli bir adamdı. O gitti ve denge falan kalmadı.
adam haklı abi başkan dışarda olsa bu kadar bariz hatalar olurmuydu
TR.CaPTaiN
17.Nisan.2012, 00:15
Lig TV'nin maç içinde futbolcular ve hakemin arsında geçen konuşmaları kaydeden bir teknolojiye sahip diye okumuştum 2 sene önce. EPL'de de, Ligue 1'de de bu sistem var hatta.
Ligtv'deki Musa Çözen'de de Emre'ye özel kamera teknolojisi var. Yedek kulübesinde olsa dahi ağzına zum yapıp küfür yakalamaya çalışmaktan pozisyon bile kaçırabiliyor kendisi.
sarianet
17.Nisan.2012, 00:28
musa çözen zaten yönetmen falan değil ya maç yayınları berbat bi reklam koyuyolar futbolcu reklamın içinde dans ediyo topla göremiyoruz bazı önemli tekrarlar gösterilmiyor reklam adına orta sahada saçma görüntüler çıkıyor meydana yazık vallahi yazık bu kadar amatörce bi yönetim olmaz
ReaList
17.Nisan.2012, 01:10
Ligtv'deki Musa Çözen'de de Emre'ye özel kamera teknolojisi var. Yedek kulübesinde olsa dahi ağzına zum yapıp küfür yakalamaya çalışmaktan pozisyon bile kaçırabiliyor kendisi.
Emre ve Volkan'a özel kameraları var onların, yemin ediyorum her maç en az 10 tane küfür okuyorum, şu var sadece bu adamlar mı küfür ediyor ? tabiki hayır alayı ediyor ama özellikle o kamerayı bunların ağızlarının içine sokmak görev işi : )
Bir zamanlar Servet'e yaparlardı, sümkürürken ulan ne midesiz adamlar ya :D
sarianet
17.Nisan.2012, 01:16
ırakda petrol biter servette sümkürük bitmez gibi dalgalar vardı hatta :D
kalemci
17.Nisan.2012, 05:15
http://s7.directupload.net/images/120415/l54ei839.swf
İlk kelime doğru gibi ama ikinci kelime çok net anlaşılmıyor. Ama "P" harfi ile başlayan bir şey demediği çok aşikar.
Sekopej
17.Nisan.2012, 09:33
Şampiyonu hakem hataları belirleyecek ve buna engel olacak olan da Fenerbahçe'dir, çıkacaksın, yeneceksin tüm maçlarını herkese inat, yensen de konuşacaklar yenmesen de konuşacaklar nasılsa.
Bu sezonda 2 kupa çok daha büyük anlam kazandı artık. Ha 2 kupa olmazsa mı, hiç umurumda değil, bu süreç Fenerbahçe'yi ne kadar çok sevdiğimi anladım milyonlarla birlikte. Ve bu birliktelikle eski günlere dönmek çok uzak değil.
Deus Dominus
17.Nisan.2012, 13:32
Vallahi açık açık söyleyeyim en sevmediğim takımlardan birisiydi Fenerbahçe, hatta birinci sıradaydı ama bu zorlu dönemde ayakta kalarak bir arada durarak hiç alışık olmadığımız şeyleri gösterdiler bize. Takdir ediyorum ve gün geçtikçe de sempatim artıyor takımınıza.
ReaList
17.Nisan.2012, 13:47
Şampiyonu hakem hataları belirleyecek ve buna engel olacak olan da Fenerbahçe'dir, çıkacaksın, yeneceksin tüm maçlarını herkese inat, yensen de konuşacaklar yenmesen de konuşacaklar nasılsa.
Bu sezonda 2 kupa çok daha büyük anlam kazandı artık. Ha 2 kupa olmazsa mı, hiç umurumda değil, bu süreç Fenerbahçe'yi ne kadar çok sevdiğimi anladım milyonlarla birlikte. Ve bu birliktelikle eski günlere dönmek çok uzak değil.
Olayın özeti budur. Sene başındandır bunca olumsuzluğa rağmen hala bu noktadaysak, biz başarının alasını elde etmişiz demektir. Keşke bunun ölçüsü bir kupa olmasa ama öyle, Kupayı aldığın zaman kimse senin sene başındandır ekmek elden su gölden mücadele ettiğine, rakiplerin davalarla olaylarla mücadele ederken senin tek derdinini sahaya çıkıp top oynamak olduğuna bakmaz. Görünen tek şey herkesin adil şartlar altında eşit mücadele ettiği olur ama öyle değildir, işte bir kupa algıyı bu kadar etkileyebiliyor. Bu hafta takımımdan tek istediğim çıkıp korkmadan, cesurca mücadele etmeleri.
sui generis
17.Nisan.2012, 14:03
Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım, avukatları aracılığı ile aşağıdaki açıklamayı yapmıştır:
"Değerli Fenerbahçeliler,
Dün bir kez daha bana ve arkadaşlarıma, kelimelerle tarifi imkansız bir güç verdiniz.
Bağdat Caddesi'nde yaptığınız yürüyüşü ve dün oynanan maçta takımımıza verdiğiniz desteği görünce bizler bir kez daha moral bulduk, gelecege umutla bakmamız gerektigini hatırladık.
Siz taraftarlarımızın desteği olduğu sürece; sizler, herşeyin farkında olduğunuzu dosta düşmana demokratik yollarla bu şekilde gösterdikçe ve kulübümüze sahip çıkmaya devam ettikçe; kulübümüz üzerinde planları olanlar, bu planlarını asla gerçekleştiremeyeceklerini çok daha net olarak anlayacaklardır.
Bizlere vermiş olduğunuz destekten ve kulübümüze bu şekilde sahip çıkmanızdan ötürü sizlere şahsım ve arkadaşlarım adına bir kez daha gönülden teşekkür ediyorum.
Öte yandan dün stadyumumuzda hazırlanan koreografinin gösterimi sırasında, Onur Karabudak adlı taraftarımızın bir kaza geçirdiğini üzülerek öğrenmiş bulunuyorum.
Sevgili Onur Karabudak'a, ailesine ve camiamiza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor ve Onur'a acil şifalar diliyorum...
Saygılarımla,
Aziz YILDIRIM
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ BAŞKANI"
goosfraba
17.Nisan.2012, 16:27
Onca olumsuzluğa rağmen 2 kupada da finale gelmek, en az kupaları almak kadar anlamlı bana kalırsa.
byariff
17.Nisan.2012, 16:59
Emre Belözoğlu, Zokora'ya yönelik ırkçı söylemlerde bulunduğu iddiası ile PFDK'ya sevk edildi..
Emre ceza alırsa %5 olan kalma ihtimalide ortadan kalkar.
ommix
17.Nisan.2012, 17:08
http://s7.directupload.net/images/120415/l54ei839.swf
İlk kelime doğru gibi ama ikinci kelime çok net anlaşılmıyor. Ama "P" harfi ile başlayan bir şey demediği çok aşikar.
Bence de pri... demediği çok açık.Tekrar tekrar izliyorum f.. nigga diyor sanki.Bir Fenerbahçeli olarak Emre'yi saha dışındaki kişiliği ile ve oynadığı futbolla çok seviyorum.Bir de şu sinirlerine hakim olabilse. Bu gidişle saha dışında kalması kendisi açısından iyi olacak.
sarianet
17.Nisan.2012, 17:28
26 NİSAN 2012 PERŞEMBE
KDÇ KARABÜKSPOR
FENERBAHÇE A.Ş.
ANKARA 19 MAYIS STADI
19:00
bu ne laubalilik ya allah kahretsin ne bu ciddiyetsizlik madem tarafsız sahada oynanacak neden hep ankara ?
ReaList
17.Nisan.2012, 18:58
Şu olay yüzünden tek ceza alacak olan Emre olursa, Bundan sonra sahada küfür edip cezaya sevk edilen her oyuncu, ceza almamak için Zokora'yı savunma olarak örnek gösterecektir. Çünkü şu olayda sadece Emre'ye ceza vermek, birinin yaptığını kabullenip diğerininkini tasvip etmemek demektir ve gelecek olaylara emsal olacaktır(.)
attirson
17.Nisan.2012, 19:05
Hata Emre'de bence ama bana göre hatası insan gibi itiraf etmek.Zokora'da küfür ettigini söylecek cesaret yok demekki.
SaLviO
17.Nisan.2012, 19:48
perşembe kupa pazar süper final pazar yine sper final hayırlı işler kupada yedek ağırlıklı çıkarız
ommix
17.Nisan.2012, 19:52
perşembe kupa pazar süper final pazar yine sper final hayırlı işler kupada yedek ağırlıklı çıkarız
Bu haftaki GS maçının skoruna göre kupa kadrosu belli olur
sui generis
17.Nisan.2012, 19:52
Euro 2020 için aday olmuşuz. Fenerbahçe'nin CAS taki davası Türkiye'nin 2020 yi alması için büyük engel. davanın çekilmesi için baskı artacaktır, ama boyun eğmeyeceğiz.
SaLviO
17.Nisan.2012, 19:55
sırf davayı çektirmek için sanal gündem oluşturuyolar
bu dava ne olursa olsun geri çekilmemeli tüm türkiye bizim haklı olduğumuzu görmeli
SaLviO
17.Nisan.2012, 19:56
Bu haftaki GS maçının skoruna göre kupa kadrosu belli olur
o maç pek etkilemez gibime geliyor
furkan58
17.Nisan.2012, 20:00
o maç pek etkilemez gibime geliyor
Bence etkiler olası bir mağlubiyette yani düşünmüyoruz tabiki bunu ama ligden kopacağımız için direk kupaya yönelicektir Aykut Hoca.
sui generis
17.Nisan.2012, 20:04
SON DAKİKA// Trabzonspor kulübü ve yöneticileri hakkında suç duyurularında bulunulmuştur. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Trabzonspor AsBaşkanı Nevzat Şakar ve Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Temel Tarık Kazancıoğlu hakkında Suç örgütü kurmak ve yönetmek ve örgüte üye olmak (5237 sayılı TCK m 220/1-2), Nitelikli dolandırıcılık (5237 sayılı TCK m 158/1-d-e) Başlıkları ile suç duyurularında bulunulmuştur.
Ayrıca; Sadri Şener, Nevzat Şakar, Altuğ Atalay (TS Basın danışmanı), Mehmet Volkan Canalioğlu (CHP Trabzon Milletvekili), Cafer Hazaroğlu (CHP Trabzon İl Başkanı - Trabzonspor Divan Kurulu Üyesi), Temel Tarık Kazancıoğlu, Yavuz Karan (CHP Trabzon İl Başkanı) Mustafa Çevik (Gazeteci), Mehmet Gökmen Özdemir (Vatan Gazetesi Spor Yazarı), Sinan Zengin (Trabzonspor Kulüp Müdürü hakkında;
1- Suç örgütü kurmak ve yönetmek ve örgüte üye olmak;
2- Halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılamak (5237 sayılı TCK m 216)
3- Suç işlemeye tahrik (5237 sayılı TCK madde 214)
4- 6222 sayılı yasaya muhalefet başlıklarında suç duyurusunda bulunulmuştur.
-------
Suç duyurusunda bulunan Fenerbahçeli Avukatlar Derneği...
ommix
17.Nisan.2012, 20:08
SON DAKİKA// Trabzonspor kulübü ve yöneticileri hakkında suç duyurularında bulunulmuştur. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Trabzonspor AsBaşkanı Nevzat Şakar ve Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Temel Tarık Kazancıoğlu hakkında Suç örgütü kurmak ve yönetmek ve örgüte üye olmak (5237 sayılı TCK m 220/1-2), Nitelikli dolandırıcılık (5237 sayılı TCK m 158/1-d-e) Başlıkları ile suç duyurularında bulunulmuştur.
Ayrıca; Sadri Şener, Nevzat Şakar, Altuğ Atalay (TS Basın danışmanı), Mehmet Volkan Canalioğlu (CHP Trabzon Milletvekili), Cafer Hazaroğlu (CHP Trabzon İl Başkanı - Trabzonspor Divan Kurulu Üyesi), Temel Tarık Kazancıoğlu, Yavuz Karan (CHP Trabzon İl Başkanı) Mustafa Çevik (Gazeteci), Mehmet Gökmen Özdemir (Vatan Gazetesi Spor Yazarı), Sinan Zengin (Trabzonspor Kulüp Müdürü hakkında;
1- Suç örgütü kurmak ve yönetmek ve örgüte üye olmak;
3- Suç işlemeye tahrik (5237 sayılı TCK madde 214)
4- 6222 sayılı yasaya muhalefet başlıklarında suç duyurusunda bulunulmuştur.
-------
Suç duyurusunda bulunan Fenerbahçeli Avukatlar Derneği...
İşte bu ya.Özellikle ;
Bu maddeden dolayı ceza almaları lazım
SaLviO
18.Nisan.2012, 18:08
Fenerbahce'de futbolcular, yönetimin GS maci icin önerdiği ekstra primi kabul etmeme kararı aldı.
böyle bişey varsa eğer ...
http://www.twitvid.com/IT9IS
Emre Zokora'yı ittikten sonra dikkatli bakın Zokora sol eliyle ne yapıyor.
Sözde İspanyol basınıda Emre'yi çok eleştirmiş. Zokora çok uysalmış o yapmazmış Emre yapmıştır kesin falan. :)
meddah
18.Nisan.2012, 22:15
Zokora'ya "delikanlı olmamak" tan 8 maç ceza verilmeli; Emre'ye ise 4 gündür maruz kaldığı psikolojik baskıya istinaden, kart cezası alacağı maçlarda kullanmak üzere 4 maç avans verilmeli.
SaLviO
18.Nisan.2012, 22:17
ne olursa olsun orda o lafı söylememesilazım,söylediğide apaçık ortada
ReaList
18.Nisan.2012, 22:51
Ne olduğuna değil ne olacağına bakmak gerek, Adalet yine Fenerbahçe'ye vurdu, yerini buldu (.)
KanaKe
18.Nisan.2012, 22:53
http://www.twitvid.com/IT9IS
Emre Zokora'yı ittikten sonra dikkatli bakın Zokora sol eliyle ne yapıyor.
Sözde İspanyol basınıda Emre'yi çok eleştirmiş. Zokora çok uysalmış o yapmazmış Emre yapmıştır kesin falan. :)
trabzonlu arkadaslar bosuna zokorayi savunmasin tamam emrenin yaptigi yanlis bende kesinlikle karsiyim söyledigine onun hicbir aciklamasi özrü olamaz fakat zokora mactan sonra cikip masum ayaklarina yatmasi kendi yaptigi tahrikten bahsetmemesi onun ne olduğunu ortaya koyar.
ForsakeN
19.Nisan.2012, 00:32
Zokora'ya "delikanlı olmamak" tan 8 maç ceza verilmeli; Emre'ye ise 4 gündür maruz kaldığı psikolojik baskıya istinaden, kart cezası alacağı maçlarda kullanmak üzere 4 maç avans verilmeli.
Ilahi...
Kim ne yaptiysa cezasini cekmeli. Bu arada Trabzon yonetimi Fenerbahce'ye ayirdigi vakti kendi takimina ayirsaydi suan cok daha basarili olurlardi.
Fernando Gago
19.Nisan.2012, 12:26
Futbol oynayanların her zaman söylediği bir şey. Psikolojik etki bırakma ugruna rakip futbolcuların en zayıf noktasına temas etmek. Bunun en bariz durumunu Materazzi-Zidane olayında gördük. Zokora da görüldüğü gibi bunu çok çok iyi başarmış. Hem el hareketleri ile hem sözlerle. Zokora'nın ceza alması gündeme gelebilir.
Emre de böyle bir yol seçtiğini düşünüyor. Zokora'ya pis zenci dersem onda da aynı kızgınlıgı yaratırım vs. Ancak bu gerçekten kabul edilebilir bir şey değil, savunması olmaz. Yüzyıllardır çekilen büyük acılar, dökülen kanların bu sözleri kaldırması mümkün değil. O yüzden Emre'nin kesinlikle ciddi bir ceza alması lazım. Bu sözleri söyledi bu kadar açık birbirimizi kandırmayalım. İngiltere'de de söyledi, Zokora'ya söyledi.
Trabzonspor
19.Nisan.2012, 13:21
Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği, dudak okuma yöntemiyle Emre’nin, Zokora’ya, “S......min zencisi” dediğini tespit etti. Tedbirli olarak PFDK’ya sevk edilen yıldız oyuncu suçlu bulunursa, Türk futbolunda ırkçılık yüzünden ceza alan ilk oyuncu olacak...
Türk futbol tarihinde bir ilk gerçekleşti ve Fenerbahçe’nin yıldız oyuncusu Emre’nin ırkçı ifadeler kullandığı gerekçesiyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edildi. Fenerbahçe-Trabzonspor maçında Zokora’ya, İngilizce “S......min zencisi” dediği iddia edilen Emre, maç görüntülerinin izlenmesi ve ağız okuma yönteminden sonra tedbirli olarak PFDK’ya gönderildi.
Disiplin Talimatı’nın, “Ayrımcılık” başlıklı 44. maddesi, “Irk dil, din etnik köken ayrımcılığı yaparak insanlık onurunu herhangi bir şekilde zedeleyen futbolculara 4 ile 8 maç müsabakadan men cezası” öngörüyor. Emre suçlu bulunursa en az alt sınır olan 4 maç ceza alacak. Emre’nin yanı sıra Fenerbahçe’ye de talimata göre 50 ile 150 bin lira arasında para cezası kesilecek.
Emre Belözoğlu, tedbirin kaldırılması için yapılacak itiraz kabul edilmezse takımının bu hafta Galatasaray ile oynayacağı derbide yer alamayacak. Yine talimata göre kusurlu bulunur ve 4 maç ile cezalandırılırsa ancak final grubunun son haftasındaki Galatasaray derbisine çıkabilecek.
Futbol Federasyonu hukuk müşavirliğinin yaptığı inceleme sonunda Emre’nin söz konusu eylemi gerçekleştirdiği görüntülerden tespit edildi. Emre’nin, Zokora ile diyaloglarını İngilizce tercüman ve ağız okuma uzmanı ile değerlendiren hukukçular, milli oyuncunun maçtan sonra Lig TV’ye telefonla bağlanarak yaptığı açıklamaları da dosyaya koydu. Emre tarafından kendisine küfür ettiği ileri sürülen Zokora hakkında ise suç unsuruna rastlanmadı.
Emre Belözoğlu’nun sözlü ifade verebileceği bildirildi. Sarı-lacivertli futbolcu istediği takdirde savunmasını kurul üyeleri önünde yapabilecek. Bu arada Fenerbahçe’nin öncelikle tedbir kararına itiraz edeceği, ardından Emre için kapsamlı bir savunma hazırlayacağı kaydedildi.
Trabzonspor
19.Nisan.2012, 13:21
Fildişide bir yazı yayımlanmış Emre konusunda
http://www.fif-ci.com/brevs-details.php?newsID=4660
Türkçesi'de bu tabi çeviri %100 doğrumu bilmiyorum.
---------------------------------------------------------------------------------------
Fildişi Sahilleri Futbol Federasyonu, futbolcumuz Didier Zokora'nın maruz kaldığı ırkçı saldırı üzerine bir açıklama yaptı.
Resmi siteden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
EMRE BU KEZ DE ZOKORA'YA KARŞI IRKÇI HAREKETLE SUÇLANIYOR
Emre Belozoglu Turkiye Ligi'nde oynanan bir mac esnasinda Didier Zokora'ya irkci hakarette bulunmakla suclaniyor. Trabzonspor'un Fildisili oyuncusuna ''pislik zenci'' dedigi iddia edilen ve Turkiye'de medya tarafindan cok agir sekilde elestirilen Fenerbahceli oyuncunun 8 maclik buyuk bir ceza almasi soz konusu.
YOBO HAFIZASINI MI KAYBETTİ?
Takim arkadasi Nijeryali Joseph Yobo ile bir basin toplantisi duzenleyen Inter'in eski oyuncusu Emre ''Macin sicakligi icinde bazen oyuncular birbirlerine karsi kotu sozler sarf ederler. Ben de aptalca bir soz soylemis olabilirim. Soylediklerimden oturu ozur dilerim'' ifadesini kullandi.
Emre ilk kez rakibine irkci bir hakarette bulunmakla suclanmiyor. Oyuncu 2007 yilinda Newcastle formasi giyerken Everton'dan uc oyuncuya (Tim Howard, Joleon Lescott ve ... Joseph Yobo) irkci sozlerle hakaret etmekle suclanmisti ve bu olay onun Ingiltere'den ayrilmasina sebep olmustu.
ReaList
19.Nisan.2012, 13:52
Emre Belözoğlu kafadan ceza aldı bi kere.
Irkçılıktan veya küfürden, ceza almadan kurtuluşu yok. Yok Zokora küfür etmiş, tahrik etmiş, Emre'ye yaklaşmış edep yerini tutarak küfürler savurmuş bunun pek bir önemi yok. Kimse olayın o yönünü görmez, Mevzu biz olunca karşıdaki melake olur ! Zaten 3 Temmuzdan bu yana adalet bekleyen Fenerbahçeli, Komik Fenerbahçelidir. Adama gülerler.
Aykut Kocaman'ın Galatasaray maçı için kafadan Emre'yi unutması ve takımı ona göre hazırlaması gerek. Umarım yerine bir alternatif bulur, Selçuk-Cristian ikilisi ile sahadan galip ayrılmak için büyük bir şansa ihtiyacımız var.
sui generis
19.Nisan.2012, 14:37
Aynen ben de böyle düşünüyorum; Emre kafadan ceza aldı zaten. onsuz ne yapar Aykut hoca ? bence Cristian-Selçuk ikilisinden başka yol denemesi imkansız gibi duruyor. Sol kanatta Stoch u görürüz bu sefer ama keşke Selçuk yerine orada Caner'i oynatsa.
Sheriff
19.Nisan.2012, 14:52
Ben olsam Emre'nin yerine Mehmet Topuz'u koyardım.
barahir
19.Nisan.2012, 14:55
Pozisyonun başında Emreyi kızdırmak için zokora emreye eliyle kavrayıp edep yerini gösteriyo..
Ben olsam Emre'nin yerine Mehmet Topuz'u koyardım.
Topuz - Baroni - Caner - Stoch
Bu orta saha bize galibiyet getirir(Emre'nin olmadığını düşünürsek). Onun dışında maalesef çok zorlanırız.
SaLviO
19.Nisan.2012, 15:06
bence galibiyet getirmez intihara görtürür o orta saha
volkan
gg bekir yobo ziegler
topuz selçuk cris caner
alex
sow
Fernando Gago
19.Nisan.2012, 15:20
Selçuk görev yapacak böylece Baroni daha fazla hücuma katılbilecek. Emre oynasa hele bu maçta ileri çıkamazdı.
SaLviO
19.Nisan.2012, 15:22
http://www.youtube.com/watch?v=B8HLjcFuHTY&feature=youtu.be&t=28s
zokoraya bak yuh açıp göstermediği kalmış
Sekopej
19.Nisan.2012, 15:28
Erkektir yahu Zokora, o anda kaşıntı tutmuştur yoksa hiç avuçlayıp o esnada annesine küfür eder mi Emre'nin, zaten etmedim diyormuş.
Bizim için zenciler annelerimizden daha önemli, o nedenle Zokora'nın yaptıklarına bakmamak gerekir, sadece Emre'ye bakalım.
Bir insana ırkçı damgasını vurmak kolay, bu adam neredeyse 15 senedir, zencilerle aynı ortamda yaşıyor, ırkçı birisi bunu uzun süre saklayamaz, 15 senede hiç bir zenci çıkıp da, bana şu tavırlarıyla ırkçılık yaptı ya da benimle sırf zenciyim diye konuşmadı ya da şu tavır takındı bana zenciyim diye diyen oldu mu?
Mesela Suarez, adam elini sıkmadı örneğin ama Emre onunla aynı kefeye konuluyor.
Irkçılığa elbette karşıyım ama ülkemizin yarısından fazlası ırkçıyken(sadece zencilere o kelimeyi söylemek ırkçılık değildir, aparlar zaten böyle, israilli değil mi, israil şöyle, rumlar böyle, kürtler zaten terörist gibi genelleme yapanlara diyorum, bu genellemelerle onlar da ırkçılık yapmış oluyor), çıkıp da başkasını ırçılık yapıyor diye ayıplıyorsa, bu Emre olduğu içindir.
Dediyse cezasını çeksin ama ırkçılıkla suçlamak birisini çok basit olmamalı.(Yukarıda yazdığım gibi, genelleme yapanları çok basit ırkçılıkla suçladım mesela, bu kadar basit olmamalı ırkçılık)
World Hollow o1
19.Nisan.2012, 15:35
Erkektir yahu Zokora, o anda kaşıntı tutmuştur yoksa hiç avuçlayıp o esnada annesine küfür eder mi Emre'nin, zaten etmedim diyormuş.
Bizim için zenciler annelerimizden daha önemli, o nedenle Zokora'nın yaptıklarına bakmamak gerekir, sadece Emre'ye bakalım.
Tabii canım büyük ihtimalle sonuç budur abi, adam yabancı sonuçta yani art niyeti yoktur...
Ama bizim kendi evladımız küfür yiyor anasını bacısını çöpte buldu, küfür yiyince zoruna gidiyor oda öyle diyince bizim evladımız yerin dibine sokuluyor, ezik kalan küçük emrah moduna giren Zokoracığımız oluyor...
Nedvedmania
19.Nisan.2012, 17:08
Konu dışına çıkmak istemem ama Volkan bize tutupta orasını gösterdiğinde de bunu diyebilseydiniz keşke abi :)
Konu dışına çıkmak istemem ama Volkan bize tutupta orasını gösterdiğinde de bunu diyebilseydiniz keşke abi :)
Volkan'ın raporu var yalnız. O maçtan sonra PFDK'ya sunuldu o rapor. Ama yinede 3 maç ceza aldı.
Aynı cezayı Zokora'ya verebiliyoruz diyebilselerdi keşke :)
Nedvedmania
19.Nisan.2012, 17:23
Volkan'ın raporu var yalnız. O maçtan sonra PFDK'ya sunuldu o rapor. Ama yinede 3 maç ceza aldı.
Aynı cezayı Zokora'ya verebiliyoruz diyebilselerdi keşke :)
Daha rapor olayı ortaya çıkmadan Fenerlilerin çoğu "Kaşınmıştır belki, ağrımıştır belki" tarzında şeyler söylemişti. Ayrıca tribünlere bakıpta yaptı o hareketi. Kendi kendine yapsa neyse.
Ceza olayı yeni Federasyon'un bileceği iş. Ama Fener tarafından böyle bir şikayet gitmedi sanırım TFF'ye.
Zaten Emre'ye verilsin Zokora'ya verilmesin demiyorum .
ommix
19.Nisan.2012, 17:30
Aykut hoca Stoch'u yedek bırakacaktır.Selçuk-Cristian ikilisiyle başlayacak ki bence bu bizim açımızdan bence şans.Cristian savunma yapmayı sevmiyor.İleri çıkınca geri koşmuyor yürüyerek dönüyor.Selçuk defansif bölgede olacak tabi ama yine de Selçuk patlamaya hazır bomba gibi işin o yanı da var.Stoch maçın ikinci yarısında gidişata göre oyuna girer
Sekopej
19.Nisan.2012, 17:34
Zokora bir şey yapmamıştır, küfür etmedim diyorsa da doğrudur diyenlere karşı yazmıştım ben onu. Zaten yüz ifadelerine de bakarsan kimin sinirli kimin rahat olduğu görülür.
Emre'yi korumak gibi bir çabam yok, sadece olayın ırkçılık değil, o anki öfkesini kusma olarak görüyorum ben ve ırkçı birisi, 15 senedir farklı ülkelerden insanlarla bir arada oynayan birisinin ırkçı olup olmadığı böyle anlaşılmaz, mutlaka başka tavırlar da sergiler.
Zencileri biz geçmişte o şekilde köle olarak kullanmamışız, biz onlara geçmişte o şekilde hitap etmemişiz ki, şimdi onları ezmek için bu ifadeyi kullanalım.
O kelimeyi söylediyse ve sadece o kelimeye özel ceza varsa, cezasını elbette çeksin ama ırkçı demek, üstelik de başka siyahi oyuncuların açıklamaları ortadayken ırkçı demek yanlış bence.
Çoğu kişi de bunun farkında, Emre'nin ırkçı olmadığının, sinirli yapısı gereği edilen lafın altında kalmamak için karşılık verdiğinin, aynı şekilde küfür etse sinirlenmeyeceğinin ve onu sinirlendirecek kelimeleri seçtiğinin. Karşılık vermesi yanlıştır orası ayrı, sonra Emre suçsuzdur gibi bir şeyi savunduğum anlaşılmasın.
World Hollow o1
19.Nisan.2012, 17:35
Heh bak nasıl hemen izzaya geliyorsunuz. :)
O hareketten sonra, yok yav yapmamıştır adam bize diyip iyi düşündünüz demi? çoğunuz günlerce sövdü belkide. :)
Emre burda tepkisiz kalcaktı, ama siz sövünce bize haraket çekti.
Sekopej
19.Nisan.2012, 17:35
Aykut hoca Stoch'u yedek bırakacaktır.Selçuk-Cristian ikilisiyle başlayacak ki bence bu bizim açımızdan bence şans.Cristian savunma yapmayı sevmiyor.İleri çıkınca geri koşmuyor yürüyerek dönüyor.Selçuk defansif bölgede olacak tabi ama yine de Selçuk patlamaya hazır bomba gibi işin o yanı da var.Stoch maçın ikinci yarısında gidişata göre oyuna girer
Bence de Selçuk oynayacaktır orta sahada ve Muslera'ya da o garip gollerinden birini atacaktır artık.:p
Nedvedmania
19.Nisan.2012, 17:37
Abi ben de Emre'nin ırkçı olacak kadar düşeceğini sanmıyorum ama o anki küfür refleksi genelde farklı olur. Veya bunun ingilzcesi olur. Nasıl oluyorda refleks olarak ırkına , tenine küfür edebilir o noktada takılıyor insan.
Nedvedmania
19.Nisan.2012, 17:38
Heh bak nasıl hemen izzaya geliyorsunuz. :)
O hareketten sonra, yok yav yapmamıştır adam bize diyip iyi düşündünüz demi? çoğunuz günlerce sövdü belkide. :)
Emre burda tepkisiz kalcaktı, ama siz sövünce bize haraket çekti.
Dediğine göre Emre o hareketten sonra küfür etmekte haklı yani. Volkada küfür eden taraftar da haklı o zaman :)
ommix
19.Nisan.2012, 17:41
Bence de Selçuk oynayacaktır orta sahada ve Muslera'ya da o garip gollerinden birini atacaktır artık.:p
Muslera'da gider o zaman seneye :D
Sekopej
19.Nisan.2012, 17:43
Abi ben de Emre'nin ırkçı olacak kadar düşeceğini sanmıyorum ama o anki küfür refleksi genelde "Ananı ... , Ebeni..." şeklinde olur. Veya bunun ingilzcesi olur. Nasıl oluyorda refleks olarak ırkına , tenine küfür edebilir o noktada takılıyor insan.
Diyorum ya, Emre'nin orada yabancıların artık neredeyse küfür olarak bile görmediği kelimeyi söylemesi, siniri dindirmeyecek Zokora'yı da etkilemeyecekti, o da bana İngiltere'de böyle dememiş söylediler demişti hatırlarsanız, yani birini sinirlendirmek istiyorsan bunları bunları de demişler demek ki, o da o kelimeleri kullanmış.
Bence takıldığınız nokta o olmamalıydı, Zokora bu kadar içerlediyse neden maç içinde sarılıyor, maçtan sonra bir daha sarılıp birbirlerine başarı dileklerinde bulunuyorlar ve yine maçtan sonra yakın arkadaşı Yobo ile konuşurken Zokora neden bir sıkıntı yok diyor renktaşına. Böyle bir olaydan rahatsızlık duysa, hadi ilk 2 hareketi yaptı en azından maç sonunda Yobo'ya, ya bu bana böyle böyle dedi, size karşı da ırkçı hareketleri var mı gibisinden dert yanardı en azından.
Trabzonspor Kulübü, Fenerbahçe maçında Zokora'ya ırkçı hakarette bulunduğu gerekçesiyle Fenerbahçeli Emre Belözoğlu hakkında Kadıköy Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Trabzonspor'un dilekçesinde Emre'nin 3 aydan bir yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanması talep edildi.
Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan Süper Final karşılaşmasında bir pozisyon sonrasında Fenerbahçeli Emre Belözoğlu'nun, Trabzonspor'un Fildişi Sahilli oyuncusu Didier Zokora'ya ırkçı hakarette bulunduğu iddiaları gündeme gelmişti.
Trabzonspor, bugün avukatı Nusret Yılmaz aracılığıyla Emre Belözoğlu hakkında, Kadıköy Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusu dilekçesini Kadıköy Cumhuriyet Savcılığı'na iletilmek üzere Trabzon Cumhuriyet Savcılığı'na veren avukat Nusret Yılmaz, "Trabzonspor, kulüp olarak oyuncusunun arkasında olduğunu göstermek için suç duyurusunda bulundu" dedi.
DİLEKÇEDE NELER VAR?
Trabzonspor'un Emre Belözoğlu'nun 6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun'un 14/2 ve 6250 sayılı kanunun 3. maddesi gereğince yargılanması istemiyle verdiği dilekçede şu ifadeler yer aldı:
"Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe Trabzonspor maçında Zokora'ya ‘F..ing negro' gibi ‘S... zencisi' anlamına gelen ifadeler kullandığı görüntülerden tespit edilmiş, maç sonrası yayıncı kuruluşa yaptığı mülakatta oyuncu Emre Belözoğlu kötü sözler söylediğini kabul etmiştir. Bu nedenle Emre Belözoğlu'nun 6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun'un 14/2 ve 6250 sayılı kanunun 3. maddesi gereğince yargılanarak 3 aydan bir yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılmasını talep ediyoruz"
KANUN MADDESİ NE DİYOR?
6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun'un "Hakaret içeren tezahürat" başlıklı bölümünde yer alan 14'üncü maddesinin 2. fıkrasında şu ifadeler yer alıyor:
"Spor alanlarında veya çevresinde toplum kesimlerini din, dil, ırk, etnik köken, cinsiyet veya mezhep farkı gözeterek hakaret oluşturan söz ve davranışlarda bulunan kişi, fiili daha ağır cezayı gerektiren başka bir suç oluşturmadığı takdirde, altı aydan iki yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır."
6222 sayılı kanunda öngörülen 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası, 6250 sayılı kanunla, 3 aydan 1 yıla kadar hapis cezasına indirilmişti.
Bir de bu var, Zokora'nın kişiliğiyle alakalı bir durum, hadi TFF'ye Trabzonspor başvurdu, çünkü Emre'nin oynayıp oynamaması ile alakalı, Trabzon'a yarar sağlayabilecek bir durum ama savcılığa neden Zokora başvurmuyor da kulüp başvuruyor? Yabancıların şikayette bulunma hakları yok mu ülkemizde?
Nedvedmania
19.Nisan.2012, 17:46
Bence takıldığınız nokta o olmamalıydı, Zokora bu kadar içerlediyse neden maç içinde sarılıyor, maçtan sonra bir daha sarılıp birbirlerine başarı dileklerinde bulunuyorlar ve yine maçtan sonra yakın arkadaşı Yobo ile konuşurken Zokora neden bir sıkıntı yok diyor renktaşına. Böyle bir olaydan rahatsızlık duysa, hadi ilk 2 hareketi yaptı en azından maç sonunda Yobo'ya, ya bu bana böyle böyle dedi, size karşı da ırkçı hareketleri var mı gibisinden dert yanardı en azından.
Zokora'nın klüp baskısı sonucunda o açıklamayı yaptığında hemfikiriz zaten. TS'nin elinde bir koz vardı ve kullanmaya çalışıyor. Bakalım ne olacak. 1-2 saate açılanıcakmış diyorlardı internette.
World Hollow o1
19.Nisan.2012, 17:49
Dediğine göre Emre o hareketten sonra küfür etmekte haklı yani. Volkada küfür eden taraftar da haklı o zaman :)
Bana kalsa küfür babında küfüre karşıyım arkasını dönüp gitmesi gerekir heleki önemli bir maçda böyle birşey yapsa tamam emre artık sinirlerine hakim oluyor derim ama olmadı...
Volkan konusunda hani, günahı beni ilgilendirmez ama taraftar haklı. :D
Sekopej
19.Nisan.2012, 17:55
Zokora'nın klüp baskısı sonucunda o açıklamayı yaptığında hemfikiriz zaten. TS'nin elinde bir koz vardı ve kullanmaya çalışıyor. Bakalım ne olacak. 1-2 saate açılanıcakmış diyorlardı internette.
O zaman Emre ırkçıdır gibi bir ifade de kullanmamak, Türkiye'de ırkçılık yapan ilk futbolcu gibi yakıştırmalar da olmamalı.
Ne olacağını merak etmeye gerek yok, Emre'ye ceza gelmeyeceğini düşünen, buna inanan var mı?
2 tarafı da dinlemek için erteleyebilirler sadece tedbirini kaldırmadan, duruşmalı bir görüşmeye karar verirler, dinlemeden kesin karar vermezler, bu derece hassas bir konuda.
Tahrik unsuru hesaba katılacak mı? Zokora da ceza alacak mı? Benim de merak ettiğim bunlar, Emre'nin 4 maçı garanti zaten.
SaLviO
19.Nisan.2012, 17:57
2 tarafı da dinlemek için erteleyebilirler sadece tedbirini kaldırmadan, duruşmalı bir görüşmeye karar verirler, dinlemeden kesin karar vermezler, bu derece hassas bir konuda.
bende böyle bişey bekliyorum
Sekopej
19.Nisan.2012, 18:04
bende böyle bişey bekliyorum
Tabi yine 3 temmuz sürecinde savunmayı önemsemeyenler, savunmaya gerek görmeyenler, savunma alınmadan bir an önce ceza verilsin görüşündekiler, yine piyasaya çıkacaktır, kasten adam öldürdüğü kesin delillerle ispatlanmış birisine bile savunması soruldu diye sorar hakim ama bizim ileri düzey ultra zeki insanımız, nedense masumiyet karinesi ile dalga geçtikleri yetmezmiş gibi, savunmayı ciddi ciddi gerek görmemekteler.
Umarım bu düşüncedekilerin adalete hiç ihtiyacı olmaz, savunma yapacak durumda olmazlar yoksa kafalarına bir anda dank eder savunmanın kutsallığı.
TR.CaPTaiN
19.Nisan.2012, 19:41
Emre bu meseleden dolayı ceza alırsa Fenerbahçe yönetimi uyuyor demektir. Hakemin annesinin hatrını sorarken kameralara ulusa sesleniş konuşması yaparcasına yakalananları pas geçen TFF Emre'ye ceza veremez, vermemeli. Gerçi boğaz kesme işareti yaptı diye kamera görüntülerinden 3 maç ceza verilen ender oyunculardan Emre. Hatta kamera görüntülerinden 3 maçlık büyük bir ceza alan başka bir örneği ben hatırlamıyorum, tek oyuncu da olabilir.
attirson
19.Nisan.2012, 19:46
Galatasaray : 1.90
Beraberlik : 3.00
Fenerbahçe : 2.90
Keşke 3.20 filan verselermiş Fener'e daha çok kazanırdık. :D
SaLviO
19.Nisan.2012, 19:49
Galatasaray : 1.90
Beraberlik : 3.00
Fenerbahçe : 2.90
Keşke 3.20 filan verselermiş Fener'e daha çok kazanırdık. :D
bu günleridemi görücektik :D
Nedvedmania
19.Nisan.2012, 19:52
O laflar maç sonunda alıntılanır ben size söyleyeyim :D
SaLviO
19.Nisan.2012, 19:54
:D :D :D fenerbahçe sobhet alanındayız :D alıntılansın sorun olmaz :D
Nedvedmania
19.Nisan.2012, 19:57
Bizim alanda da geçti aynısı. En başta ben alıntılarım. Hele bi yenelimde :D
SaLviO
19.Nisan.2012, 19:59
bu kadar yenmeye kurma planlarını top yuvarlak bide yani selçuk etkisi var biliyosun :D :D :D
Nedvedmania
19.Nisan.2012, 20:00
Bizde de Muslera etkisi var :D Gol bile atıyor arada :D Benim Muslera'm senin Selçuk'unu döveeer.
Bizim alanda da geçti aynısı. En başta ben alıntılarım. Hele bi yenelimde :D
Her maç Fenerbahçe kaybeder diye oylayanlar, yorum yapanlar var. Maç sonu onlar alıntılanmıyorsa bunlar da alıntılanmaz. :)
byariff
19.Nisan.2012, 20:03
hava umarim yagmurlu olmaz yoksa selcuk reiz yazar :D
sananes
19.Nisan.2012, 20:07
Emre kararı açıklandı mı? En kritik karar bu benim için. Suarez 8 maç ceza aldı ama oynamıştı uzunca bir süre cezasını ne zaman çekti hiç bilmiyorum:) Emre'nin kararı da uzasa keşke,tedbiri kaldırsalar gerisi problem değil.Suçluysa zaten cezasını çeksin de şu en kritik maçımıza denk gelmesi kötü olacak
ommix
19.Nisan.2012, 20:24
Emre kararı açıklandı mı? En kritik karar bu benim için. Suarez 8 maç ceza aldı ama oynamıştı uzunca bir süre cezasını ne zaman çekti hiç bilmiyorum:) Emre'nin kararı da uzasa keşke,tedbiri kaldırsalar gerisi problem değil.Suçluysa zaten cezasını çeksin de şu en kritik maçımıza denk gelmesi kötü olacak
Emre tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edildiği için karar maç gününe kadar açıklanmaz ise Emre forma giyemeyecek.Karar açıklansa da büyük ihtimal ceza alacak.Aykut hoca Emre'siz kadroyu hazırlıyordur antrenmanlarda
SaLviO
19.Nisan.2012, 20:29
emre oynamıcak ya emrenin olmaması bence savunma acısından daha iyi
size komik gelicek ama ben selçuğun attı pasları beğeniyorum oyunun yönünü çok güzel değiştiriyor :D :D
di canio
19.Nisan.2012, 20:41
2 maç ceza verilmiş Emre'ye. Bu durumda ırkçılıktan verilmedi sanırım ceza.
Aynı müsabakada FENERBAHÇE A.Ş. sporcusu EMRE BELÖZOĞLU'nun, rakip takım sporcusuna hakareti nedeniyle takdiren 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına (oyçokluğu ile),
Sporcunun eyleminin, "ayrımcılık" şeklinde nitelendirilmesi gerektiği yönünde karşı oylar: Av. Sinan Gürsoy (Başkanvekili), Av. Yusuf Reha Alp (Üye), Av. Tolga Erol (Üye)
byariff
19.Nisan.2012, 20:42
Daha kesin degil ama 2 maç ceza diyorlar..
Edit ; 2 mac ceza gelmis
SaLviO
19.Nisan.2012, 20:43
beşiktaş maçıda seyircisiz oynanıcak inönüde iyi oldu
SaLviO
19.Nisan.2012, 20:45
iyi bari emre beşiktaş maçında olucak 2 maç biri gs biride karabüğe denk geldi
mustangshelby
19.Nisan.2012, 20:47
2 maç ceza verilmiş Emre'ye. Bu durumda ırkçılıktan verilmedi sanırım ceza.
böyle bir ceza verildiyse saçmalıktan başka birşey değil ya ırıkçılık yaptı der 4-8 maç arası verirsin yada yapmadı der vermessin 2 ne yani kararsız kaldık yarısımı...
Deus Dominus
19.Nisan.2012, 20:50
Katılıyorum. 2 maç ceza verilmesi ırkçılıkla ilgili bir kanıya varamadıklarını gösterir, ilgili madde 4 ila 8 maç arası cezayı gerektiriyor çünkü. 2 maç neye ceza vermişler? Küfüre mi? Tek küfür eden o muydu? Pozisyonda ki müdahalesi ne mi? Hakem sarı kartla cezalandırmış. Ne şiş yansın ne kebap demişler resmen.
SaLviO
19.Nisan.2012, 20:51
hakaretten vermişler demekki ırkçılık yok emre haklı çıktı.
Lucas Neill
19.Nisan.2012, 20:54
Videolarda gayet ne dedigi belli oluyor ama inanmamak size kalmis.
F.ck off diyene 3 mac irkcilik yapana 2 mac ceza sasirmadik zaten.
Verilen ceza hakaretten verilmisse sahada bundan sonra futbolcu kalmaz.
Zokora da ana baci diye küfretmisti ya hani ona neden ceza yok acaba ?
DisCo
19.Nisan.2012, 20:55
Bu federasyonun böyle bir karar vermesi normal zaten. Mesele Emre'nin ırkçı söylem sarfetmesi, ceza alması, almaması değildir.
X bir topçu sahada adam öldürse ve kararı bu federasyon verecek olsa 1 maç verir, olayı kapatır. İşin kötü yanı çoğu takım destek verdiği için ve kararlar lehlerine çıktığı için ortalık yangın yerine dönmüyor. Bu federasyon ve alt tabakalarının söylemlerine, aldığı kararlara, yaptığı işlere normal demek gerçekten çok zor.
Emre ırkçılık konusunda değerlendirmeye alındıysa ve böyle bir şey yok ise bu 2 maçlık ceza ne anlama geliyor. Bahsi geçtiği gibi ne şişi ne kebabı yakmamak adına alınan düşüncesizce kararlar ilerisi için yara oluyor.
Bundan sonra tvde kimin küfür ettiği görülse ceza alması istenecek. Yazık :)
2 Maç iyi gibi bence. Kötünün iyisi. Tüm maçlarda da olmayabilirdi.
Trabzonspor Emre'yi savcılığa verdi, PFDK'ya verdi, UEFA'ya verdi. Şikayet etmedikleri kurum kaldı mı? :D
Nedvedmania
19.Nisan.2012, 20:57
Ne oldu da federasyonun verdiği kararlara göre haklı demeye başladınız :)
Olay yurt dışında "Türkiye'de ırkçılık" diye duyulmasın diye böyle bir karar verdiler. Küfürden 2 maç ceza mı alınırmış ? Hemde video kararına göre :)
SaLviO
19.Nisan.2012, 20:58
AİHM kaldı onada giderler yakındır
Lucas Neill
19.Nisan.2012, 20:59
Siz her gün yürüyorsunuz oraya buraya birakin da adamlar istediklere yere basvursunlar.
SaLviO
19.Nisan.2012, 21:00
Olay yurt dışında "Türkiye'de ırkçılık" diye duyulmasın diye böyle bir karar verdiler. Küfürden 2 maç ceza mı alınırmış ? Hemde video kararına göre :)
ben adamlar haklı demedimki emre haklı çıktı dedim :D :D ama bu olayı böyle kapatmaları ne kadar doğru tartışılır emrenin ırkçılık yaptığıda tartışılır bence yapmadı bi anlık sinirle söylediği söz için adam ırkçı oldu çıktı
Dediğin gibi bir düşünce olsa "Türkiye'de ırkçılık suç değil" gibi bir kanıya varır herkes. Eğer dediğin gibi maksat dışarıya şirin gözükmek olsaydı Emre'nin futbol hayatı biterdi.
mustangshelby
19.Nisan.2012, 21:01
haklılarsa heryere gitmek hakları kaldıki hakarette bir suçtur.
SaLviO
19.Nisan.2012, 21:01
Siz her gün yürüyorsunuz oraya buraya birakin da adamlar istediklere yere basvursunlar.
bi oraya buraya değil bizim yürüdüğümüz tek yol var oda şaşkın bakkaldan mabede :)
ommix
19.Nisan.2012, 21:05
''EMRE BELÖZOĞLU'nun, rakip takım sporcusuna hakareti nedeniyle ''
Irkçılıktan değil hakaretten vermişler cezayı.Irkçılıktan olsa 2 maç vermezlerdi.Ama tabi bizim Türk futbolunda kararlar oynanacak maçlara göre veriliyor.Banada ırkçı bir söylem var gibi geldi görüntüde.İnşallah Emre için bu olay son olur.
TR.CaPTaiN
19.Nisan.2012, 21:08
Profesyonel Eyyam Kurulu. Emre'yi ırkçılıktan suçlu bulduysan kaç maç cezası varsa onu verirsin. Yok eğer ırkçılık suçu yoksa, video görüntülerinden küfür sebebiyle ceza alan ilk oyuncu da sanıyorum yine Emre oldu. E şimdi ekrana küfür ettiği bariz şekilde yansıyan oyuncular ne olacak ? Bu sezon hakeme giydirirken kameralara yakalananlarla ilgili ne yaptınız ? Zokora'nın malum yerini tuttuğu görüntünün net halini ortaya çıkaracak karşı taraftan herhangi bir görüntü yok muydu yani ? Bilmem kaç tane kamerayla yayın yapılıyor, karşı tarafta 1 tane bile kamera olmamasına kimse inanmaz. Musa Çözen'i de Allah bildiği gibi yapsın. Bundan sonra oyuncuların ekrana yansıyan küfürlerine bakalım ceza verilecek mi ? Bu karar emsal olacak. Bekleyip, görelim.
Suicider
19.Nisan.2012, 21:17
Saçma sapan bir karar.Sırf ceza vermiş olmak için ceza vermişler.Eğer ırkçılık varsa verirsin en az 4 maç cezanı.Yoksa da hakaretten 2 maç veriyosan sahalarda oyuncu kalmaz.Bizim Baros 'f. off' dedi kırmızı gördü 3 maç ceza aldı.Emre 'f... n..' dedi ve 2 maç ceza aldı oda tv görüntülerinden.Çok enteresan gerçekten.
Sekopej
19.Nisan.2012, 21:20
Emre'nin tv görüntüsünden ceza alması olayı da ilkti, o zaman da sanki Emre tüm suçlu gibi sadece Emre olduğu için ortalığı yıkanlar vardı, Tugay'ın da aynı hareketi yaptığını bilmeden, emsal dedik sonra devamı gelmedi, yine Emre ve rakibe hakaretten ceza alıyor ama ona hakaret eden Zokora'ya ceza yok, enteresan çok enteresan.
Yine devamı gelmeyecek, rakibi geçtim hakeme küfrettiği net görülen görüntüde bile ceza veremeyecekler kimseye, bu Emre olmazsa tabi, Emre olursa kamuoyu hazır zemini hazırlamaya ceza için.
meddah
19.Nisan.2012, 21:31
Hem İsa'yı hem de Musa'yı memnun etmek için alınmış ama nihayetinde ne İsa'ya ne de Musa'ya yaranılabilmiş klasik bir Disiplin Kurulu kararı daha.
Ali gider, Veli gelir; usûl yine aynı kalır.
World Hollow o1
19.Nisan.2012, 21:34
Son Dakika: PFDK, Emre'yi ırkçı ifadelerle suçlayan Didier Zokora'ya 8 mac ceza verdi.. Zokora macları da evinde tek ayak üstünde izleyecek!
: )))
Bordo61Mavi
19.Nisan.2012, 21:42
Emre'ye odul verirler diye hesap etmistim, 2 mac ceza vermeleri supriz oldu.
TRT çalışanı cezalar açıklanmadan 6 saat önce şöyle bir tweet atmış:
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/581534_341378859257116_137712972957040_935402_1207 495659_n.jpg
Gncl1905
19.Nisan.2012, 21:57
Zaten hakaret ettiğini kabul etmişti, illa ki ceza alacaktı kabul etmişken. Irkçılık yapmadım dedi PFDK da haklı bulmuş/inanmış olmalı ki 2 maç ceza verdi...
Zokora'ya ceza gelmedi herhalde zaten birşey demedim demişti; PFDK ona da inanmış/haklı bulmuş olmalı.
Koskoca LigTv'nin Zokora'yı önden çeken kamerası yoktu herhalde. O da ayrı konu...
sui generis
19.Nisan.2012, 22:07
Emre'ye ırkçılıkla ilgili birşey bulamadıkları için oradan ceza gelmedi ama Emre'ye küfür ettiği resmen zorla kabul ettirildi. Emre çıkıp 'onu demedim bunu dedim' demeseydi hiçbir ceza almayacaktı aynı Zokora'nın almadığı gibi. Emre küfür ettiğini itiraf etmiş olduğu için aldı 2 maç cezayı.
RaSenGan
19.Nisan.2012, 22:09
Emre'ye ırkçılıkla ilgili birşey bulamadıkları için oradan ceza gelmedi ama Emre'ye küfür ettiği resmen zorla kabul ettirildi. Emre çıkıp 'onu demedim bunu dedim' demeseydi hiçbir ceza almayacaktı aynı Zokora'nın almadığı gibi. Emre küfür ettiğini itiraf etmiş olduğu için aldı 2 maç cezayı.
Nasıl zorla kabul ettirildi ? Görüntüler vardı zaten.
sui generis
19.Nisan.2012, 22:11
Zokora çıkıp o açıklamayı yapınca Emre de mecburen açıklama yapmak zorunda kaldı.
ek: Zokora'nın da görüntüsü var öyle bakacak olursan ama nerede ceza ?
Kaka Leite
19.Nisan.2012, 22:15
Bana kalırsa herşey Emrenin suçu kendisinin sicili öyle kabarık ki akşam sahada adam kesmiş deseler inanırım.En sevmediğim futbolcu tipi ve futbolcudur.Yararlı olması bir yana insaniyeti yok malesef :)
Kalkıp görüntü olmasada malesef saha içi hareketleriyle yaptı diye yargılanabilecek bir adam Emre, Zokorada yapmış hareket görüntüsü var ama neyimiz doğru ki verilen cezayı eleştirelim...
RaSenGan
19.Nisan.2012, 22:20
Zokora çıkıp o açıklamayı yapınca Emre de mecburen açıklama yapmak zorunda kaldı.
ek: Zokora'nın da görüntüsü var öyle bakacak olursan ama nerede ceza ?
O durum farklı biraz.Zokora Trabzonspor'un değil de Samsunspor'un oyuncusu olsa belki hiç öyle açıklamalar olmazdı.
Bana kalırsa herşey Emrenin suçu kendisinin sicili öyle kabarık ki akşam sahada adam kesmiş deseler inanırım.En sevmediğim futbolcu tipi ve futbolcudur.Yararlı olması bir yana insaniyeti yok malesef :)
Kalkıp görüntü olmasada malesef saha içi hareketleriyle yaptı diye yargılanabilecek bir adam Emre, Zokorada yapmış hareket görüntüsü var ama neyimiz doğru ki verilen cezayı eleştirelim...
Emre adam kesmedi ama çok boğaz kesti :) Bu tip hareketleri çok sık olduğundan bir şey olduğunda Emre'nin cezasız yırtması çok zor oluyor.Zokora'nın görüntüsü hareket sanırım.Onu da incelemişlerdir.Es geçilme sebebi vardır sanırım.
Corpus
19.Nisan.2012, 22:23
Şaka gibi bir ceza...
SaLviO
19.Nisan.2012, 23:01
Son 5 yilda 5 ana branşta Beşiktaşın 1, Galatasarayın 1, FENERBAHÇENİN 17 şampiyonluğu var.
Deus Dominus
19.Nisan.2012, 23:03
Fenerbahçe bayan basketbol takımı durdurulamıyor :), üst üste 7. şampiyonluk oldu galiba.
ReaList
19.Nisan.2012, 23:08
Beklediğim gibi bir ceza geldi, Emre açık açık küfür/hakaret ettiğini açıklamıştı, Eh ben suç işledim diyeni cezasız bırakamazdınız.
Keşke Emre'nin aldığı cezanın az veya çok olduğu yönünde adaletsiz olduğunu savunanlar, Zokora'nın edep yerini tutarak Emre'ye savurduğu küfürlere rağmen ceza almamış olmasının da ne kadar adaletsiz olduğunu söylese.
Pardon, çok şey istedim bi an : )
di canio
19.Nisan.2012, 23:08
Basketbolda normal sezonda kazanıyoruz diye play-off'lara 1-0 önde başlamayı kaldırdılar. Voleybolda sezon oynanırken play-off serilerini tek maça düşürdüler ve oyuncu sayısını kısıtladılar. Önümüzdeki sezon ne gibi değiişiklikler yapılacak acaba.
Sekopej
19.Nisan.2012, 23:11
Yabancı sayısını azaltacaklar abi.:)
RaSenGan
19.Nisan.2012, 23:12
Beyler burası Futbol Sohbet Alanı :D
TR.CaPTaiN
19.Nisan.2012, 23:15
Ömer Çavuşoğlu bugün Aziz başkanı ziyaret etmiş.
omer cavusoglu @fenerlicavus
Mayıs ayında bşk adayı yani yeniden seçilecek. Sizlerin icinden gecen her duyguyu ona illettim hepsinin cevabını aldım.
https://twitter.com/#!/fenerlicavus/status/193052508967546880
di canio
19.Nisan.2012, 23:15
Bence sorun yok Aygün :icon_wink:
furkan58
19.Nisan.2012, 23:16
Beyler burası Futbol Sohbet Alanı :D
Fenerbahçe Sohbet Alanı yazıyor herhangi bir Futbol yazmıyor :)
7 sene üst üste ŞAMPİYON FENERBAHÇE !
RaSenGan
19.Nisan.2012, 23:17
Daha önce futbol dışı konuşulmasın diye bir şey söylenmişti de Osman abi ondan dedim (:
Fenerbahçe Sohbet Alanı yazıyor herhangi bir Futbol yazmıyor :)
7 sene üst üste ŞAMPİYON FENERBAHÇE !
Turksportal > TSI SPOR MEYDANI > Türkiyeden Futbol > Futbol Sohbet Alanı :)
ReaList
19.Nisan.2012, 23:19
Basketbolda normal sezonda kazanıyoruz diye play-off'lara 1-0 önde başlamayı kaldırdılar. Voleybolda sezon oynanırken play-off serilerini tek maça düşürdüler ve oyuncu sayısını kısıtladılar. Önümüzdeki sezon ne gibi değiişiklikler yapılacak acaba.
Voleybol'u hiç hatırlatma, Koca sezon bütün maçları kazan, Avrupa Şampiyonlar Ligi Şampiyonu ol, 1 maç kaybet diye bütün emek çöpe gitsin, O Voleybol Federasyonu Başkanının yatacak yeri yok !
furkan58
19.Nisan.2012, 23:20
Daha önce futbol dışı konuşulmasın diye bir şey söylenmişti de Osman abi ondan dedim (:
Turksportal > TSI SPOR MEYDANI > Türkiyeden Futbol > Futbol Sohbet Alanı :)
Sonuç olarak bu konunun adı Fenerbahçe Sohbet Alanı , Fenerbahçe Futbol Sohbet Alanı değil :)
Sekopej
19.Nisan.2012, 23:21
Voleybol'u hiç hatırlatma, Bütün sezon bütün maçları kazan, Avrupa Şampiyonlar Ligi Şampiyonu ol, 1 maç kaybet diye bütün emek çöpe gitsin, O Voleybol Federasyonu Başkanının yatacak yeri yok !
Şimdi bir de kupa maçları olacakmış, oyuncular yok, hoca yok olimpiyat elemeleri sebebiyle, bakalım o maçlar nasıl olacak.
RaSenGan
19.Nisan.2012, 23:22
Sonuç olarak bu konunun adı Fenerbahçe Sohbet Alanı , Fenerbahçe Futbol Sohbet Alanı değil :)
Bölüm futbol bölümü burda basketbol konuşulması başlı başına yanlışken ve bunu sen de biliyorken hala ısrar ediyorsun :) Neyse konuşun keyfini çıkarın ne diyim (:
di canio
19.Nisan.2012, 23:23
Şimdi bir de kupa maçları olacakmış, oyuncular yok, hoca yok olimpiyat elemeleri sebebiyle, bakalım o maçlar nasıl olacak.
Biz genç oyuncularımızla katılacakmışız. Voleybol demişken yarın akşam da erkek voleybol takımımızın Galatasaray ile play-off yarı final maçı var.
Aşağıdaki gibi birşey okudum az önce bir yerde :)
Başkan çıkana kadar her duruşmaya bir kupa
Sekopej
19.Nisan.2012, 23:23
Bölüm futbol bölümü burda basketbol konuşulması başlı başına yanlışken ve bunu sen de biliyorken hala ısrar ediyorsun :) Neyse konuşun keyfini çıkarın ne diyim (:
Bu konuda 107 mesajım varmış ve bunların en az 30-40 tanesi futbol dışı. Bu güne kadar sorun olmadı da, şimdi mi sorun oldu?
furkan58
19.Nisan.2012, 23:25
Peki bir konu söylede Basketbol , Voleyboluda tartışabilelim :)
RaSenGan
19.Nisan.2012, 23:28
Peki bir konu söylede Basketbol , Voleyboluda tartışabilelim :)
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=100154&page=2 buyur basketbolu konuşabilirsin :) Voleybol için diğer sporlarda konu vardır belki yoksa da konuşmak isteyen açabilir zor bir şey değil :)
Bu konuda 107 mesajım varmış ve bunların en az 30-40 tanesi futbol dışı. Bu güne kadar sorun olmadı da, şimdi mi sorun oldu?
Bilmiyorum kaç mesajın var abi takip etmiyorum.Şimdi gözüme çarptı ve bu yanlışı dile getirdim.Ama kuralları koyanlar kurallara uymuyorsa diğerleri hiç uymaz (:
di canio
19.Nisan.2012, 23:30
Aygün uğraşma baltalamak için istersen.
Takım 23:30 gibi Dereağzı'nda olacakmış. Karşılama yapılacakmış.
RaSenGan
19.Nisan.2012, 23:32
Aygün uğraşma baltalamak için istersen.
Takım 23:30 gibi Dereağzı'nda olacakmış. Karşılama yapılacakmış.
Baltalamıyorum abi.Maçın konusu var millet burda konuşuyor bunu.Ben de haftasonu olan derbi sonucunu basketbol alanında konuşurum o zaman.
barahir
19.Nisan.2012, 23:33
Yapma Aygün.. Nerde ne konuşulacağına kim karar verir? Adminler mi? Üst yöneticiler mi? Bölüm sorumluları mı? Eğer yasak denirse bu konu altında konuşmak, art niyet ararım, sıkıntı olur..
furkan58
19.Nisan.2012, 23:34
Aygün anlamak istemediğin bişey var bunca zaman burada voleybolda konuşuldu baskette şike davasıda o da bu da konunun geneline değil özel adına bakarsan Fenerbahçe Sohbet Alanı yazıyor branşı yazmıyor zaten :)
di canio
19.Nisan.2012, 23:35
Baltalamıyorum abi.Maçın konusu var millet burda konuşuyor bunu.Ben de haftasonu olan derbi sonucunu basketbol alanında konuşurum o zaman.
Maçla ilgili konular o başlıkta konuşulur. Biz Fenerbahçe ile ilgili konuları konuşuyoruz. Şampiyonluğumuzu orada kutladık, kutluyoruz. Burada sen "burası futbol sohbet alanı" yazmadan önce, sadece basketbolu, şampiyonluğumuzu ve sözkonusu maçı içermiyor yazdığımız şeyler.
RaSenGan
19.Nisan.2012, 23:37
Yapma Aygün.. Nerde ne konuşulacağına kim karar verir? Adminler mi? Üst yöneticiler mi? Bölüm sorumluları mı? Eğer yasak denirse bu konu altında konuşmak, art niyet ararım, sıkıntı olur..
Çok iyi hatırlıyorum basketbol konuşulduğunda burası basketbol yeri değil denildiğini.Nerde ne zamandı bilmiyorum ama bu söylenmişti.Ama şimdi yöneticiler bunu yapıyor.İki bölüm altta o maçla ilgili konu var ama buraya yazılıyor.Bunu yapan da üyeler değil yöneticiler.Neyse başka bir şey demiyorum ama biz benzerini yapınca bakalım neler olacak :)
Sekopej
19.Nisan.2012, 23:40
Çok iyi hatırlıyorum basketbol konuşulduğunda burası basketbol yeri değil denildiğini.Nerde ne zamandı bilmiyorum ama bu söylenmişti.Ama şimdi yöneticiler bunu yapıyor.İki bölüm altta o maçla ilgili konu var ama buraya yazılıyor.Bunu yapan da üyeler değil yöneticiler.Neyse başka bir şey demiyorum ama biz benzerini yapınca bakalım neler olacak :)
Bunu bana gösterirsen sevinirim Aygün, çünkü ben kendimi bildim bileli, bu konuda Fenerbahçe Spor Kulübü ile alakalı gelişmeleri paylaşırım. Öyle dendiyse, nedenini merak ettim ve bunu çözmek isterim, ilgili mesajı gösterirsen.
barahir
19.Nisan.2012, 23:41
Tekrar söylüyorum sıkıntısı olan gelir buraya yazar, kural koyucu bile olsa, ancak böyle bişi olursa art niyet ararım.. Cevap vermekten de çekinmem
Fenerbahçe Sohbet Alanında konuşmayacağız da nerde konuşcaz bunları biz.. Gidip Kafede konuşsak başka yere gidin dersiniz o halde..
attirson
19.Nisan.2012, 23:48
He diyip geçiyoruz , şampiyonluğu kutluyoruz.Kraliçelerimiz üst üste 7. KEZ ŞAMPİYON !
Nedvedmania
19.Nisan.2012, 23:51
Aygün'ün dediği doğru birşey. Futbol bölümü içindeyiz. Normalde bu konuların baskerbol alanında konuşulması lazım. Şimdi siz bu hatayı yapıyorsunuz başka zamanda biz unutup bu hatayı yapıyoruz. Doğrusu konuyu uygun yerde konuşmaktır. Şampiyonluk gününüze denk geldiği için ters tepki veriyorsunuz Aygün'e. Ya da Aygün sevincinizi kırmak için bu hatırlatmayı şimdi yapıyor :D Ama sonuç olarak doğru bir şey.
attirson
19.Nisan.2012, 23:52
Peki şunu düşünelim neden sadece Gs'lilere tamda bugün problem oldu bu ?
barahir
19.Nisan.2012, 23:52
Cihan neye göre doğru? Sen burda konuşmamıza yanlış dersen ben de derim ki bu konunun Futbol Bölümü altında olması yanlış derim.. Yanlış ararsak bitiremeyiz yanlışları..
Nedvedmania
19.Nisan.2012, 23:53
Peki şunu düşünelim neden sadece Gs'lilere tamda bugün problem oldu bu ?
Bizim alanımıza da "Burası futbol alanı" diyen olmuştu. Şu an içinde bulunduğunuz durumdan dolayı ters tepki veriyorsunuz. Dediğim gibi sakin kafayla düşünseniz basket konusunun burda konuşulması yanlış. Hazır bir konu duruyor zaten orda.
Trabzon'u yendik Emre'nin ırkçılığı,
Basketbolda şampiyon olduk burası futbol bölümüymüş..
Ben burada Fenerbahçe SPOR Kulübü ile ilgili her haberin paylaşıldığını biliyorum. Aylardır böyle. Bırakın bir sevinelim. Doya doya yazalım yahu. İlla her başarının ardından bir şey çıkartmak zorunda mısınız? Trabzon maçında bile belkide tüm senenin en iyi futbolunu oynadık ama bunu konuşmak yerine sayfalarca Emre konuşuldu.
Nedvedmania
19.Nisan.2012, 23:55
Cihan neye göre doğru? Sen burda konuşmamıza yanlış dersen ben de derim ki bu konunun Futbol Bölümü altında olması yanlış derim.. Yanlış ararsak bitiremeyiz yanlışları..
Şuna göre doğru :
Turksportal > TSI SPOR MEYDANI > Türkiyeden Futbol > Futbol Sohbet Alanı > Fenerbahçe Sohbet Alanı
Ayrı bir TSI SPOR MEYDANI > FB Sohbet alanı olsaydı isterseniz kürek takımını konuşun. Forum kurallarına göre yazılan şeyler "Konu" dışıdır.
Sevincinize engel olmak istemiyorum o yüzden uzatmakta istemiyorum ama doğrusu bu :)
Sekopej
19.Nisan.2012, 23:55
Bizim alanımıza da "Burası futbol alanı" diyen olmuştu. Şu an içinde bulunduğunuz durumdan dolayı ters tepki veriyorsunuz. Dediğim gibi sakin kafayla düşünseniz basket konusunun burda konuşulması yanlış. Hazır bir konu duruyor zaten orda.
Basketbol değil, Fenerbahçe ile alakalı olayları ben eğer özel konu açılacak bir durum yoksa bu konuda paylaşıyorum.
Şimdi gündeme gelmesi, şampiyonluğun konuşulmaması için yoksa bu kadar zamandır hiç görülmeyip, şimdi ilk defa oluyormuş gibi tepki verilmezdi.
RaSenGan
19.Nisan.2012, 23:56
Boşver Cihan boşver anlatamıyorsun :)
sui generis
19.Nisan.2012, 23:57
Cihan zaten burada kürek takımı da konuşulur niye dert ettiniz anlamadım. cidden anlamıyorum ve aşırı derece komik geliyor şu savunduğunuz şey.
barahir
19.Nisan.2012, 23:57
Şuna göre doğru :
Turksportal > TSI SPOR MEYDANI > Türkiyeden Futbol > Futbol Sohbet Alanı > Fenerbahçe Sohbet Alanı
Ayrı bir TSI SPOR MEYDANI > FB Sohbet alanı olsaydı isterseniz kürek takımını konuşun. Forum kurallarına göre yazılan şeyler "Konu" dışıdır.
Sevincinize engel olmak istemiyorum o yüzden uzatmakta istemiyorum ama doğrusu bu :)
O zaman bu konunun bu başlıklar altında olması yanlış diyorum, bi önceki mesajımda da dediğim gibi.. Eğer yanlış ararsak bula bula bitiremeyiz..
Nedvedmania
19.Nisan.2012, 23:58
Yanlış anlaşılmak istemediğim için, sevincinize engel olmak istemediğim için bu konu altında bu tartışmaya devam etmiyorum. Bana cevap yazanlara özel mesaj ile karşılık veriyorum :)
di canio
20.Nisan.2012, 00:00
Cihan, Aygün; 3500 mesaj olmuş, şimdi bunu farkediyorsunuz ya da şimdi bunu dile getiriyorsunuz ya, şampiyonluk kutlamasını argüman olarak kullanarak, inanın komik oluyor.
attirson
20.Nisan.2012, 00:00
Cihan zaten burada kürek takımı da konuşulur niye dert ettiniz anlamadım. cidden anlamıyorum ve aşırı derece komik geliyor şu savunduğunuz şey.
Boşver Muhammet boşver anlatamıyorsun. :)
SaLviO
20.Nisan.2012, 00:01
iyi o zaman basket konusu açında orda konuşalım madem :)
Kaka Leite
20.Nisan.2012, 00:01
O kadar saçma konuşuyosun ki hayretlerle izliyorum. Onunla alakası olmadığını sende biliyosun ama laf olsun işte
Nedvedmania
20.Nisan.2012, 00:05
Cihan, Aygün; 3500 mesaj olmuş, şimdi bunu farkediyorsunuz ya da şimdi bunu dile getiriyorsunuz ya, şampiyonluk kutlamasını argüman olarak kullanarak, inanın komik oluyor.
Abi beni lütfen o işin içine alma. Bak ben öyle gözükmek istemediğim için özel mesajla cevap yazıyorum herkese :) Hevesinizi kırmak gibi bir amacım olsa şuanda hala devam ederdim bu konu altından tartışmaya :)
Kaka Leite
20.Nisan.2012, 00:05
Bunlar konu dağıtmaktan başka birşey değil, amaçlarıda o sanırım yoksa böyle ufak birşeyi neden dert etsinler ki ?
di canio
20.Nisan.2012, 00:06
Abi beni lütfen o işin içine alma. Bak ben öyle gözükmek istemediğim için özel mesajla cevap yazıyorum herkese :) Hevesinizi kırmak gibi bir amacım olsa şuanda hala devam ederdim bu konu altından tartışmaya :)
Seni tenzih ederek sadece Aygün diyorum o zaman :)
Nedvedmania
20.Nisan.2012, 00:10
Bunlar konu dağıtmaktan başka birşey değil, amaçlarıda o sanırım yoksa böyle ufak birşeyi neden dert etsinler ki ?
Yav kardeşim beni almayın o işin içine. -lar değil bu, bu. Yüklenin Aygün'e :n:
Kaka Leite
20.Nisan.2012, 00:13
Yav kardeşim beni almayın o işin içine. -lar değil bu, bu. Yüklenin Aygün'e :n:
Bi kere girdiysen sende ondan sayılırsın, ben Aygüne alıştım artık zaten okuyup geçiyorum :)
Estranged
20.Nisan.2012, 00:15
Bunu TKBL Sohbet Alanına yazsalar, Aygün ne alakası var 17 şampiyonluğun TKBL ile, tahrik ediyorsunuz insanları diyecekti, onun kanını bilirim ben :n:
footballer33
20.Nisan.2012, 01:03
Prosedür; hakarete minimum 3 maç, maksimum 7 maç der. Irkçılık varsa da minimum 4, maksimum 8 maç cezayı öngörür. Emre'ye verilen cezaya bakıyoruz 2 maç. Cezası bittikten sonra çıkacağı ilk maç da Beşiktaş maçı. :) Ortada bilinçli verilmiş bir karar var demiyorum, ama empati de kurmak gerekiyor yani böyle durumlarda. Bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılık yerine, objektif bakmak lazım olaylara.
Bu arada, Emre'ye verilen 2 maç Zokora'ya verilmeliydi, yaptığı hareketlerden ve söylediği sözlerden ötürü. Emre ise, en azından 3-4 maç ceza almalıydı. Çok ilginç bir karar alınmış gerçekten, çok saçma geldi bana verilen ceza.
Dirsek atmak 3 maç, hakaret (!) 2 maç. O da iyiymiş. :)
barahir
20.Nisan.2012, 01:04
Prosedür; hakarete minimum 3 maç, maksimum 7 maç der. Irkçılık varsa da minimum 4, maksimum 8 maç cezayı öngörür. Emre'ye verilen cezaya bakıyoruz 2 maç. Cezası bittikten sonra çıkacağı ilk maç da Beşiktaş maçı. :) Ortada bilinçli verilmiş bir karar var demiyorum, ama empati de kurmak gerekiyor yani böyle durumlarda. Bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılık yerine, onjektif bakmak lazım olaylara.
Bu arada, Emre'ye verilen 2 maç Zokora'ya verilmeliydi, yaptığı hareketlerden ve söylediği sözlerden ötürü. Emre ise, en azından 3-4 maç ceza almalıydı. Çok ilginç bir karar alınmış gerçekten, çok saçma geldi bana verilen ceza.
Cezasını çekeceği diğer maç da beşiktaş maçı bunu gözden kaçırmışsın..
Corpus
20.Nisan.2012, 04:26
Memlekette insanlar birbirini düşman gibi görmeye başladı artık. Bari burada şunu yapmayalım.
Hadi öpüşün barışın ve laf sokmayın :D
En dip not: Tebrikler Fenerbahçe :D
nekop
20.Nisan.2012, 10:36
Emre'ye ceza hakaretten dolayı verilmiş sanırım. Şu ülkede neden hakarete ceza veriyorlar çözemiyorum. Sahadaki 22 futbolcu da küfreder ama kamera tutup birini çeker oda ceza alır. Ya diğer 21 tanesininde her dediği lafı çekecek düzeyde bir kamera sistemi kurun ya da hiç ceza vermeyin.
titates1
20.Nisan.2012, 10:41
Vallahi açık açık söyleyeyim en sevmediğim takımlardan birisiydi Fenerbahçe, hatta birinci sıradaydı ama bu zorlu dönemde ayakta kalarak bir arada durarak hiç alışık olmadığımız şeyleri gösterdiler bize. Takdir ediyorum ve gün geçtikçe de sempatim artıyor takımınıza.
Teşekkürler olaylara fanatik hatta holigan gözlüğüyle bakmayan herkes sanırım olanları görebiliyor ben açık açık söyleyebiliyorum başka takım böyle ayakta dursaydı hayranlıkla izler , kıskançlığımdan çatlardım.
ommix
20.Nisan.2012, 15:28
Karabük maçı var hafta arası Emre'nin cezası oraya yansıyacak.Tabi federasyon süper finalde yeni bir kural koymadıysa..
SaLviO
20.Nisan.2012, 16:53
Volkan Demirel : Biz şampiyon olacağımıza inanıyoruz. Kaldı ki biz zaten sezon başından itibaren verdiğimiz mücadeleye bakıldığında gönüllerin şampiyonuyuz. Bizim için kupalar önemli değil; Fenerbahçe forması ile sevinmek, üzülmek önemli… Kupalar semboliktir, önemli olan Fenerbahçelilik, o duygu ve hissiyat ve onun verdiği gururdur… Kupa her zaman kazanılır biz bunun bilincindeyiz. Şampiyon olmak tabii ki en büyük arzumuz, bunun farkındayız. Ancak söylediğim gibi asıl önemli olan Fenerbahçe ve Fenerbahçelilik duruşudur…"
Corpus
20.Nisan.2012, 19:32
Volkan sık sık açıklama yaparak taraftarın gönlünde yerini sağlamlaştırıyor ve efsane olma yolunda hızla ilerliyor...
footballer33
20.Nisan.2012, 19:47
Hayır, ben ne söylediğimi biliyorum. İlk maç G.Saray maçı, sonraki ise Karabük ile oynayacağınız kupa maçı. Beşiktaş ile bu 2 maçtan sonra karşılaşacaksınız. Her neyse, olan oldu. Biz ne söylesek boş bu saatten sonra.
World Hollow o1
20.Nisan.2012, 19:49
Eğer biri gülmek istiyorsa ntvspor'un sitesine baksın. :)
ForsakeN
20.Nisan.2012, 20:54
http://www.ntvspor.net/video-galeri/sener-emre-beni-dovmek-istedi
Yav bir insan bu kadar mı küçülür? Sadri Şener neyin peşinde?
nannar
20.Nisan.2012, 20:57
dövebilir mi acep emre ? :D
di canio
21.Nisan.2012, 01:43
U15 takımımız Nike Premier Cup yarı finalinde dün karşılaştığı Samsun Kadıköyspor'u 6-1 yenerek Finale yükselmiş. Gollerimizi Tarık Çalışkan ( 2), Boğtan Kızıltan, Bahadır Çiloğlu, Samed Karakoç ve Abdurrahman Canlı atmış.
Finaldeki rakibimiz ise Akademi Ligleri finalinde mağlup ederek şampiyon olduğumuz Bursaspor. Maç saat 13:00'te başlayacak.
Kazanan takım 3-6 Mayıs 2012 tarihlerinde Polonya’da düzenlenecek olan Nike Premier Cup Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek.
furkan58
22.Nisan.2012, 00:12
Perşembe bayan basketbol , cuma erkek voleybol takımlarımız galatasaray karşısında galibiyet aldılar hayırlısıyla pazar günüde futbolda galibiyetle ayrılırsak 3/3 olcak :)
di canio
22.Nisan.2012, 00:21
U15 takımımız Nike Premier Cup yarı finalinde dün karşılaştığı Samsun Kadıköyspor'u 6-1 yenerek Finale yükselmiş. Gollerimizi Tarık Çalışkan ( 2), Boğtan Kızıltan, Bahadır Çiloğlu, Samed Karakoç ve Abdurrahman Canlı atmış.
Finaldeki rakibimiz ise Akademi Ligleri finalinde mağlup ederek şampiyon olduğumuz Bursaspor. Maç saat 13:00'te başlayacak.
Kazanan takım 3-6 Mayıs 2012 tarihlerinde Polonya’da düzenlenecek olan Nike Premier Cup Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil edecek.
Bursaspor'a 3-0 kaybettik bu maçı. Maçın başında 10 kişi kaldık.
SaLviO
22.Nisan.2012, 01:25
bugün kazanırsak şampiyon olucaz hadi fenerbahçem
sui generis
22.Nisan.2012, 22:19
Cimbom'a karşı 3 te 3 yaptık bu hafta, affetmiyoruz :)
SaLviO
22.Nisan.2012, 22:22
İkiiii kupaa geliyorrrrrr
furkan58
22.Nisan.2012, 22:44
Perşembe bayan basketbol , cuma erkek voleybol takımlarımız galatasaray karşısında galibiyet aldılar hayırlısıyla pazar günüde futbolda galibiyetle ayrılırsak 3/3 olcak :)
Sağolsun yanıltmadılar beni ve 3/3 yaptık :)
sarianet
22.Nisan.2012, 23:51
zigler ah zigler bu maçımı bekliyordun sezon boyu ettiğimiz küfürlere deydi mi aga :D
attirson
22.Nisan.2012, 23:56
Aslında araştırılsın bu Ziegler'in Fenerbahçe formasıyla ilk şutu olabilir. :D İlk kez pozisyona girdi ve attı golünü.Böyle ileriye çıksa vursa pozisyona girse yine defanstaki açıklarını unutucak millet.Mesela Santos'ta çok iyi degildi defansta ama hücumda iyi oynayınca defansif hataları unutuluyordu.Ziegler'de Caner oynadıgında ileri çıkma şansını degerlendirmeli böyle pozisyonlara girmeli.Helal olsun Ziegler'i beni yalancı çıkardıgın icin. :D
World Hollow o1
23.Nisan.2012, 00:10
Fener gol gol gol gol :n: :n: :n:
sarianet
23.Nisan.2012, 00:11
şampiyonluk geliyoor :D
ReaList
23.Nisan.2012, 00:14
Sow ne yazık ki sakatlandı ve Kupa ve Bjk maçında olmayacak, bu kötü oldu. Bugün Bienvenu yaptığı olağanüstü presle (topu kaptırınca arkasını dönüp ortasahaya koşmak) benden en iyi övgü sözlerini fazlasıyla aldı. Umarım kupa ve Bjk maçlarında Semih oynar, hiç bir şey yapamasa bile yapacağı Pres kafidir. Golü atacak adam çok. Bu arada 6'da 6 yapmadan şampiyon olmak zor.
Şampiyonluk Yükleniyor...
6/1 +
6/2 +
6/3
6/4
6/5
6/6
Sow ne yazık ki sakatlandı ve Kupa ve Bjk maçında olmayacak, bu kötü oldu. Bugün Bienvenu yaptığı olağanüstü presle (topu kaptırınca arkasını dönüp ortasahaya koşmak) benden en iyi övgü sözlerini fazlasıyla aldı. Umarım kupa ve Bjk maçlarında Semih oynar, hiç bir şey yapamasa bile yapacağı Pres kafidir. Golü atacak adam çok. Bu arada 6'da 6 yapmadan şampiyon olmak zor.
Şampiyonluk Yükleniyor...
6/1 +
6/2 +
6/3
6/4
6/5
6/6
Az kaldı. Çok az. Sadece 4 maç + 2 kupa maçı sonunda Aziz Yıldırım'a 2 kupa götüreceğiz. Hatta futbolun AZICIK adaleti varsa 2 kez lig kupası, sayısız Türkiye kupasını finalde kaybetmiş takım bu sefer son anda 2 kupa birden alır. Ama ezer, ama ezilir sonuç kupa olsun. 19. şampiyonluğumuz 3 temmuz sürecini yerle bir eder..
sarianet
23.Nisan.2012, 01:04
ya avaz avaz bağırasım geliyor zaten bornovada deli gibi baırdık ama sanki yetmedi üç yola kadar metrodada susmadık ama hala baırasım var biri bana sakinleştirici falan versin :D yada eski sev neyse :D
SaLviO
23.Nisan.2012, 01:06
kendini haftaya beşiktaş maçına sakla :D
furkan58
23.Nisan.2012, 01:07
Bu sene Fenerbahçe hem yaklaşık 30 yıl sonra Türkiye Kupasını hemde o zorlu süreçten sonra Lig kupasını alırsa hani kelimelerle anlatılamaz kadar büyüklüğünü göstermiş olur. Herkese de güzel bir cevap vermiş olur. Allah izin verirse hayırlısıyla 2 kupayıda alıcaz :)
sarianet
23.Nisan.2012, 01:07
sanırım böyle bi mutluluğa ihtiyacım vardı o yüzden kendi kabıma sığamıyorum :D
haftaya afyonda izleyeceğim maçı inşallah izmirdeki kadar zevkli olmuyor ama idare edeceğiz :D
SaLviO
23.Nisan.2012, 01:10
Bugün iyi oynadığımız için degil, haklı olduğumuz için kazandık...
savcı zekeriya öz maçı stadda izlemiş ...
sarianet
23.Nisan.2012, 01:13
savcıyla ilgili geyikler dönüyo nette çok ayıp :D
bu arada ntvsporda da gol yağmuru var :D
ReaList
23.Nisan.2012, 01:57
Hafta boyunca Galatasaray ile oynanan tüm müsabakaları kazandık, Futbol,Basketbol,Voleybol... Şu şartlarda şu camia direnmeye devam ediyor ya, şarkıda söylendiği gibi: Fenerbahçeli olmak ne güzel bir şey
http://d1204.hizliresim.com/w/r/4smgg.jpg
sarianet
23.Nisan.2012, 01:58
fenerbahçeli futbolcularda kolve yumruk hareketleri çok oldu bugün ne ayak bi hafta boyunca bunu mu çalıştılar ne :D
SaLviO
23.Nisan.2012, 02:00
sowun sakatlığı ciddimi acaba
World Hollow o1
23.Nisan.2012, 02:13
2. derece yırtık tesbit edilmiş. Doktor iyi şeyler söyleyemiceycem Sow için dedi FB TV'ye.
SaLviO
23.Nisan.2012, 02:14
dışarda trabzon maçında oynar
Alicanfmfan
23.Nisan.2012, 02:19
SaLviO , cidden alttan alttan laf sokma çabaların herkesi güldürüyordur herhalde.
SaLviO
23.Nisan.2012, 02:23
SaLviO , cidden alttan alttan laf sokma çabaların herkesi güldürüyordur herhalde.
neye bozulduğunu tam olarak anlamadım ?
Alicanfmfan
23.Nisan.2012, 02:36
Sen çok iyi biliyorsun. Birşeye bozulduğum falan yok. Sow için niye Beşiktaş'ın 2 maçı değilde yada Galatasaray maçı değilde, Trabzon deplasmanında oynar diyorsun. Yapma gözünü seveyim. :)
SaLviO
23.Nisan.2012, 02:39
bu düşünce aklımın ucundan bile geçmedi
trabzon maçı beşiktaştan sonra değilmi 4. maç değilmi trabzon ?
Alicanfmfan
23.Nisan.2012, 02:42
3. ve 4. maçlarınız Beşiktaş ile diye biliyorum.
SaLviO
23.Nisan.2012, 02:44
4.maç trabzon 5.maç beşiktaş benim bildiğim
Alicanfmfan
23.Nisan.2012, 02:45
4. Maçı Trabzonla biz oynuyoruz.
SaLviO
23.Nisan.2012, 02:46
o zaman ikinci beşiktaş maçında sahada olur
sui generis
23.Nisan.2012, 03:21
ben hala anlamadım :D TS ile BJK arasındaki fark ne :)
barahir
23.Nisan.2012, 03:55
Ben de anlamadım.. Neyse çok da önemli olsa dillendirilirdi tekrar..
Sow'un TS'ye 2 golü var ondan sanırım :D Ya da bu değilse ben de anlamadım :D
furkan58
23.Nisan.2012, 11:38
Sow'un TS'ye 2 golü var ondan sanırım :D Ya da bu değilse ben de anlamadım :D
Ben hala daha anlamadım ve merak içerisindeyim :n:
sarianet
23.Nisan.2012, 11:55
Aman kamera görüntülerinden ceza verirler hocam ne yaptın sonra 2-3 maç ceza yer :)
keşke yese gol attığına ne bakıyorsunuz hepimizin isteği değil mi bu :D
bu arada sow olayını anlayan birisi açıklasın gerçekten merak ettim gözüme uyku girmiyor :D
SaLviO
23.Nisan.2012, 11:59
:D :D sow olayını arkadaş yanlıs anladı ben sakatlıgı geçer deplasmandaki trabzon maçında oynar dedim arkadaş bundan başka anlamlar cıkartmış :D :D
sarianet
23.Nisan.2012, 12:02
fbcell gol hediyesini ikiye katlamış 400 mb geldi hehe çok mudluyum :D
ommix
23.Nisan.2012, 12:04
bu arada sow olayını anlayan birisi açıklasın gerçekten merak ettim gözüme uyku girmiyor :D
Trabzonla Fener arasındaki olaya bi atıfta bulundu zannetmiş alican ama aslında o mesajda öyle bi algı yok.Aslına bakarsanız Sow'un sakatlanması iyi oldu.Ben Bienvenu'yu daha çok beğeniyorum mücadele etmesi açısından.Sow'u çok baskılı oynadığı maçlarda kullanması lazım Aykut hocanın.
attirson
23.Nisan.2012, 13:50
Sow'un ciddi birşeyi olsa bu saate kadar söylenirdi heralde.Önemli bir sakatlıgı oldugunu sanmıyorum.
Kaka Leite
23.Nisan.2012, 14:05
Dur daha hocam daha atacak o :)
Açılışı yaptırdım devamınıda getirticez :0: Şaka maka şöyle Galatasaray maçında yaptığı asist olsun, dün attığı gol olsun 1 maçlık kötü oynama kredisi kazandırıyor Reto'ya kızmıyorum pek :D
ommix
23.Nisan.2012, 15:50
Yabo dayı olayı kupadaki Kayseri maçından sonra olmuş
http://www.youtube.com/watch?v=m4H3qd6MsQ0
attirson
23.Nisan.2012, 15:52
Evet.Gökhan'la röportaj olayıda ordan başladı. :D
SaLviO
23.Nisan.2012, 16:26
yabo dayı gel gel
SaLviO
23.Nisan.2012, 16:37
sowda 3.derece yırtık sezonu kapatmış
TR.CaPTaiN
23.Nisan.2012, 16:39
Şu kritik dönemde Sow'un sezonu kapatması çok kötü oldu. Geçmiş olsun.
furkan58
23.Nisan.2012, 16:40
NTV SPOR @ntvspor
SON DAKİKA! SOW SEZONU KAPATTI! FENERBAHÇELİ FUTBOLCU MOUSSA SOW, SAĞ ARKA ALT ADALESİNDEKİ 3. DERECE YIRTIKTAN DOLAYI SEZONU KAPATTI!
Bu çok ama çok kötü oldu :(
RaSenGan
23.Nisan.2012, 16:41
Fenerbahçe için işler daha zor bir hale geldi.
SaLviO
23.Nisan.2012, 16:43
bu saatten sonra ısım oynamaz yürek oynar bienvenu ilk geldiği gibi değil
sananes
23.Nisan.2012, 16:58
Ben Bienvenu'ye güveniyorum. Sow çok kötü oldu alternatiflerimiz azaldı ama Bienvenu gerekeni yapacaktır bir şekilde. Şurda kaldı kupalarla birlikte maksimum 6 maç zaten
Sekopej
23.Nisan.2012, 17:16
yabo dayı gel gel
Dün bağırıyordu yahu, kulaklarımla duydum.:D
Sow'un sezonu kapatması kötü oldu ama Semih'in de küskünlüğü gitti bence, Bienvenu de elinden geleni yapacaktır. O nedenle Sow'un eksikliğini daha fazla gayret göstererek bu 2 isim kapatabilir. Tabi Alex'in de Sow'un olmadığını düşünürsek daha da fazla üretken olması gerekiyor, daha nasıl fazla üretken olabilir, orasını bilmiyorum.:)
ommix
23.Nisan.2012, 17:24
Sow'un oynamaması deplasman maçları için avantaj.Semih ve Bienvenu rakibin rahat oyun kurmasına izin vermiyorlar.İnşallah bu 2 oyuncu formayı kapmak için elinden geleni yaparlar ki takıma yansısın o rekabet
Sow'un olmaması iç sahada sıkıntı yaratır.
sui generis
23.Nisan.2012, 17:34
bu saatten öyle ya da böyle kazanırız gerekirse yine Ziegler atar golü :)
sui generis
23.Nisan.2012, 17:50
Loran'ın Ligtv den kovulduğu söyleniyor doğru mu ?
byariff
23.Nisan.2012, 17:55
Fenerbahçeli futbolcularla beraber sevinmis tunele girerken galiba
sananes
23.Nisan.2012, 17:56
Ligtv'den kovuldu mu bilmiyorum ama fenerbahçe'li oyuncularla birlikte maç sonu sevindiği için Fatih Terim tarafından staddan kovulduğu söyleniyor.
Adam fenerbahçe'li ve fenerbahçe muhabiri çok mu anormal sevinmesi ben de bunu anlamıyorum.
sui generis
23.Nisan.2012, 17:58
staddan kovulmuş mu bilmiyorum ama bizim futbolcular Loran yoksa röportaj da yok demişler. adam FB muhabiri elbette sevinecek. Fatih Terim böyle bir şey yaptıysa hiç yakışmamış.
sananes
23.Nisan.2012, 17:59
Fatih Terim centilmenliğini sadece kameralar çekerken sergiliyor sanırım.
Sekopej
23.Nisan.2012, 18:02
staddan kovulmuş mu bilmiyorum ama bizim futbolcular Loran yoksa röportaj da yok demişler. adam FB muhabiri elbette sevinecek. Fatih Terim böyle bir şey yaptıysa hiç yakışmamış.
Yönetim zaten röportaj vermedi, maç sonunda direk terk ettiler stadı, neden olduğunu anlayamamıştım dün izlerken.
byariff
23.Nisan.2012, 18:06
arkadaslar kusura bakmayinda ole kucuk habercilik sitesinde çalismiyor Koskoca ligtv"de çalisiyor adam taraftarliktan once objektif olmasi lazim fatih hoca kovduysada helal olsun.
furkan58
23.Nisan.2012, 18:08
arkadaslar kusura bakmayinda ole kucuk habercilik sitesinde çalismiyor Koskoca ligtv"de çalisiyor adam taraftarliktan once objektif olmasi lazim fatih hoca kovduysada helal olsun.
Fenerbahçeliyse sevinir. Kameralar önünde sevinmedi ya. Kovduysa gerçekten ayıp dicek söz bulamıyorum.
byariff
23.Nisan.2012, 18:08
tabiki sevincek tuttugu takim ama stadin icinde yapmasi yanlis cunki koskoca ligtv"de çalisiyor herseyden once objektif olmalari lazim.
sui generis
23.Nisan.2012, 18:09
bana sadece şunun cevabını ver: GS kazanmış olsaydı ve sevinen Loran değil de GS muhabiri olsaydı Fatih Terim onu kovacak mıydı ?
sananes
23.Nisan.2012, 18:11
Koskoca türk polisi sarı-kırmızı diye bağırmanıza ortak olunca helal olsun fatih terim haddini aşan işler yapınca helal olsun:) güzel sizin işiniz
Gerçi ne bekliyoruz ki bu ülkenin basını "neden sevindiniz" diye soran cevap verilmesine rağmen ısrarla nasihat vermeye kalkan insanlardan oluşuyor.
Adam fenerbahçe muhabiri çünkü fenerbahçeli ama sevinmeye hakkı yokmuş,işini yapmasına engel değilse sevinmesi istediği zaman istediği gibi sevinir. Herkes haddini bilsin.
byariff
23.Nisan.2012, 18:18
e ozman ligtv"ye maç yorumluyan hakan sukurde galatasarayli her maç ovsun goklere cikarsin ozman ? izlerseniz anlarsiniz objektif sekilde anlatiyor isini yapiyor , loraninda oyle yapmasi lazim sen galatasaray stadindasin ve koskoca ligtv spikerisin objektif olmak yerine taraftarcilik yapiyor herkes haddini bilecek
sui generis
23.Nisan.2012, 18:21
e ozman ligtv"ye maç yorumluyan hakan sukurde galatasarayli her maç ovsun goklere cikarsin ozman ? izlerseniz anlarsiniz objektif sekilde anlatiyor isini yapiyor , loraninda oyle yapmasi lazim sen galatasaray stadindasin ve koskoca ligtv spikerisin objektif olmak yerine taraftarcilik yapiyor herkes haddini bilecek
sorduğum soruya cevap değil bu :)
sarianet
23.Nisan.2012, 18:26
ya hiçbi işimiz tam gitmiy takımda bi cenabetlik var tam moraller ful diyoruz takım iyi oynadı diyoruz emrenin malum olayı hadi atlattık gsyi evinde yendik sow yok allahım yarabbim duş almadan oynayan futbolcu istemiyoruz :D
sananes
23.Nisan.2012, 18:26
Sevinmekle objektif olmanın bağlantısı yokki. Kameralar karşısında sevinse tamam neden sevindiği tartışılır ama ortada kamera yokken sevinilmesi çok normal.Galatasaray kazansa program öncesi Hakan Şükür sevincini yaşamayacak mı?
byariff
23.Nisan.2012, 18:30
Sananes ; eski ligtv programlarini aç bak kazandigimiz derbilerde hakan sukur ooo oley vs diye sevinmismi sakin bir sekilde adam maci anlatiyor.
nese lorana gelirsek gerçekten yanlis anliyorsunuz ben diyorumki tabiki sevincek tabiki hakkida ama neden galatasasray stadinda hadi bunuda geçtim Ligtv yayinci kurulusunda calisiyor turkiyenin en buyuk markalarindan biri ligtv"de çalisiyorsan objektif olcaksin.
sui generis
23.Nisan.2012, 18:33
gören de Loran sanki yayında sevinmiş gibi konuşuyorsunuz.
sarianet
23.Nisan.2012, 18:34
hep aynı kişiler hep aynı demogojiler gerçekten bıktık artık buna bi son verirmisiniz
sananes
23.Nisan.2012, 18:34
gören de Loran sanki yayında sevinmiş gibi konuşuyorsunuz.
bunu yazıyorum ben de ama anlamıyor:)
sui generis
23.Nisan.2012, 18:38
bunu yazıyorum ben de ama anlamıyor:)
farkettim zaten :) kısa ve öz geçeyim dedim :)
Fearless Coward
23.Nisan.2012, 18:40
Fatih Terim'in kovduğu kesin mi ? kesin değilse boşuna tartışmaya gerek yok...
Suicider
Fazla uzatılacak bir mevzu değil bence.Adam sevinmiş olabilir Fenerli sonuçta.Eğer Fatih Terim öyle birşey yaptıysa ayıp olmuş.Yayında yapsa farklı olurdu tabi ama yayında yapmamış.
byariff
siz anlamamakta israr ediyorsunuz ister canli yayin ister cansiz yayin olsun sonuçta ligtv"de çalisiyor herseyden once objektif olmasi lazim
sarianet
23.Nisan.2012, 18:48
siz anlamamakta israr ediyorsunuz ister canli yayin ister cansiz yayin olsun sonuçta ligtv"de çalisiyor herseyden once objektif olmasi lazim
yayın yaparken objektif olabilir ama yayın dışında neden objektif olsun ki sanki hakan şükür v.s. yayın dışında maç izlerken sevinmiyorlar mı artık ben yorumcuyum sevinmemem lazım mı diyor
sabahları best efemde cem diye bi eleman var çok gülüyorum şey diyo
bir olay oluyor fb gs bjk ts olsun karşı takımda olunca oooo nasıl olur nasıl yaşanır nası olur tepkiler tepkiler tepkiler ama aynı olay kendi takımlarında olunca
-ya ne var yaaaaa ne var yaaa ne olmuşkiiiii diyor
ama bunu diyiş şeklini duymanız lazım :D bizim taraftarları çok iyi özetliyor
şimdi de ben diyorum -ya ne var yaaaa :D
Cengo
23.Nisan.2012, 19:14
FB spikeri diyorsanız objektif olmasını bekleyemezsiniz.
"Lig TV Fenerbahçe Spikeri"
Daha neyi anlatmalıyız ki anlamıyorum.
Loran galibiyete sevinmiş galiba.Sevinsin,gidip basın toplantılarında Fatih Terim'e yalakalık Aykut Kocaman'a imalı sorular soranlardan olmasın da.
furkan58
23.Nisan.2012, 19:42
Objektiflikle alakası yok konunun. Canlı yayında sevinmiyor ya gider isterse takım otobüsünde sevinir isterse stadda sevinir isterse evinde sevinir. Örnek gösterdiğin hakan şükür lig tvde canlı yayında galatasarayı öve öve bitiremiyor da neyse.
sananes
23.Nisan.2012, 19:48
http://www.youtube.com/watch?v=tqlZ5C4O0XQ&feature=share
bunu izlemelisiniz kesinlikle.
furkan58
23.Nisan.2012, 20:00
Çok güzel olmuş valla helal olsun :)
RaSenGan
23.Nisan.2012, 20:01
FB spikeri diyorsanız objektif olmasını bekleyemezsiniz.
"Lig TV Fenerbahçe Spikeri"
Daha neyi anlatmalıyız ki anlamıyorum.
Fenerbahçe spikeri diye taraftar gibi mi davranmalı ? O adamın işi Fenerbahçe ile ilgili haberleri doğru tarafsız bir şekilde aktarmak.Tarafsızlığını koruyamayacaksa tribündeki taraftardan herhangi bir farkı kalmaz.
byariff
23.Nisan.2012, 20:05
Objektiflikle alakası yok konunun. Canlı yayında sevinmiyor ya gider isterse takım otobüsünde sevinir isterse stadda sevinir isterse evinde sevinir. Örnek gösterdiğin hakan şükür lig tvde canlı yayında galatasarayı öve öve bitiremiyor da neyse.
buyur gs-fb derbi mac yorumu ovmusmu ?
Açıkçası futbol her zaman hak edenin kazandığı bir oyun değildir. Volkan'ın başarısı kadar G.Saraylılar'ın vuruşlardaki tercih hataları var. En önemli veri derbi öncesi Süper Final'in ilk maçlarıydı. Geçen hafta G.Saray oyunu tutarak F.Bahçe çok iyi oynayarak kazanmıştı.
Bu maç tamamen G.Saray'ı anlatan maçtı. Fizik olarak diri, bol pozisyon üreten takımdı. Ama kazananı tebrik etmek lazım. İmkansız pozisyonlar oldu. Yedek kulübesi 1-1 bitse de gitsek duygusu içindeydi. Yarı sahayı 2 kez geçti F.Bahçe.
furkan58
23.Nisan.2012, 20:06
Fenerbahçe spikeri diye taraftar gibi mi davranmalı ? O adamın işi Fenerbahçe ile ilgili haberleri doğru tarafsız bir şekilde aktarmak.Tarafsızlığını koruyamayacaksa tribündeki taraftardan herhangi bir farkı kalmaz.
Anlamak istemiyorsunuz galiba ? Fenerbahçeli olduğu için canlı yayında değilken Se-vi-ne-bi-lir bunda anti etik bişey yok. Rıdvan Dilmen'de programdan önce seviniyor Güntekin Onay'da seviniyor Şansal'da o da bu da şu da. Çünkü herkesin tuttuğu bi takım var. O da sevinmiş ne var bunda ? Onlarda o an taraftar konumunda zaten.
sarianet
23.Nisan.2012, 20:11
evet işi o ama iş dışında objektif olmalı mı sanane banane kim karışır ki ister sevinir ister yerinir sanki canlı yayına bağlandığı zaman seviniyor
bir sürü spor muhabiri muhabirliğini yaptığı takımın aynı zamanda taraftarı bunu inkar edemezsiniz sanki gs muhabirleri sevinmiyor mu gs galibiyetlerinde çok saçmalıyorsunuz bitsin artık bu muhabbet
ForsakeN
23.Nisan.2012, 20:13
Canlı yayında "taraftarcılık" yaptığına şahit oldun mu?
Ben o kişinin dün olan olaylara kadar Fenerbahçe'li olduğunu bile bilmiyordum :)
Ama galibiyetimiz konuşulmasında ne konuşulursa konuşulsun :)
Cengo
23.Nisan.2012, 20:58
O da bir taraftar.
Lig TV Fenerbahçe spikeri tarafsız değildir, Fenerbahçe tarafındadır.
Nedir, niye anlayamıyorsunuz, ben de anlamıyorum? Sevinmesinde ne mahsuru olabilir? Kusura bakma ama saçmaladığının farkında değilsin Aygün.
Sekopej
23.Nisan.2012, 21:00
http://www.youtube.com/watch?v=tqlZ5C4O0XQ&feature=share
bunu izlemelisiniz kesinlikle.
Fenerbahçeli olmak ne güzel bir şey.:)
Kulübe mail atacağım, bu kardeşlerimize birer forma göndersinler.:)
furkan58
23.Nisan.2012, 21:01
https://p.twimg.com/ArHat35CEAAbpue.jpg
Bi biz bilemeyiz böyle :n:
attirson
23.Nisan.2012, 21:24
Bakalım haftaya BJK'yi yenersek ne uydurucaksınız galibiyeti gölgelemek icin.Simdiden çalısın bence saglam bişeyler bulun.
SaLviO
23.Nisan.2012, 21:26
loranın sevinmesi kadar doğal bişey olabilirmi adam zaten taraf lig tv fenerbahçe spikeri adam
sarianet
23.Nisan.2012, 21:35
Fenerbahçe spikeri mi muhabiri mi :D takım spikeri diye bişi olur mu yav :D
di canio
23.Nisan.2012, 21:37
Deplasmana taraftar gitmesine yasak geldi, bundan böyle maç sonrası galibiyetlere ya da atılan gollere sevinmeye de yasak getirilsin. Sadece ev sahibi takım sevinebilsin. Ne güzel yahu. Fenerbahçe takımının sevinci yetmedi, muhabirin sevincine taktılar. Attıysan attın golü, kazandıysan kazandın maçı. Senin ne haddine sevinmek? Terbiyesiz adam. Nasıl olsa sevinmesine gösterilen tepki bir şekilde masum gösterilip savunulabiliyor.
ReaList
23.Nisan.2012, 21:42
Sow sezonu kapattı diyorlar, ben yinede en kötü son Galatasaray maçına yetişeceğini umuyorum, umarım öyle olur. Aykut Kocaman'ın onun yerine kimin monte edeceği çok önemli ve bence bu isim Semih olmalı. Fenerbahçe'de gol atacak çok adam var, İleride adamın ayağında top tutması, Servis yapması ve pres uygulaması bile takım oyununa çok şey katar. Bienvenu sırtı dönük oynamada çok kötü ve pres yapmanın p'sini bilmiyor, o topu kaptırınca tekrar topa yöneleceğine geriye dönüp ortasahaya amaçsız koşusu yok mu ? Adamı çileden çıkarıyor.
Ayrıca pek kimse bahsetmese de Galatasaray maçında oyuna etki oyunculardan biri de Özer'di. Bazı bireysel hataları olsa bile ben onun futbolunu beğeniyorum, Özellikle öne geçtiğimiz maçlarda skoru koruyacaksak kenardan oyuna girmesi gereken isim Özer olmalı, Selçuk Şahin değil. Ayağında top tutmayı beceremeyen adamlarla her türlü gol yersiniz, Galatasaraylı oyuncuların şanssızlığı Selçuk'un şansı oldu.
Ayrıca kalan 4 haftada Dia ve Özgür'den de yararlanmamız gerekecek, olası sakatlıkları ve cezalı oyuncuları hesaba katarsak Aykut Kocaman'ın potansiyel kadroyu geniş tutması gerekecek.
TR.CaPTaiN
23.Nisan.2012, 21:51
Benim de bir arkadaşım deplasmanda oynadığımız Trabzonspor maçından beri Caner'e 20 lira basıyor. 3 maçtır tutturamadı. Tutturana kadar oynar. :}
furkan58
23.Nisan.2012, 21:53
Yalnız ilk golü değilde ikinci golü Ziegler atsaydı yıkılırdı heralde oynayan kişi :n:
KanaKe
23.Nisan.2012, 22:03
sowun sakatligi cok kötü oldu bienvenu ile semihe ben nedense güvenemiyorum... tamam bienvenu kosuyor ediyor cabaliyor fakat son vuruslari cok kötü... semih desen sanki futbola küsmüs gibi bir hali var..
RasAnt
23.Nisan.2012, 22:17
Bienvenü bence Sow kadar iş yapacaktır
World Hollow o1
23.Nisan.2012, 22:41
sowun sakatligi cok kötü oldu bienvenu ile semihe ben nedense güvenemiyorum... tamam bienvenu kosuyor ediyor cabaliyor fakat son vuruslari cok kötü... semih desen sanki futbola küsmüs gibi bir hali var..
Yoo, geçen kupa maçından sonra takım otobüsünde gayet istekli neşeli konuştu.
ForsakeN
24.Nisan.2012, 00:53
Bienvenu'nün oyun bilinci çok düşük. Topsuz alanda etkisiz ve de ikili mücadelelerde ayakta kalmakta zorlanıyor. Sow'u her türlü arayacağız
Kaka Leite
24.Nisan.2012, 00:57
Ayıp be gelip yazmadım mı atacak diye ayıp artık oynayın sizde daha ne diyem !
Galatasaray maçında oynadığı sürede aldığı topları hep boşa harcadı Sow açıkcası Bienvenü topu daha iyi tutuyor ayağında iyi oldu :)
World Hollow o1
24.Nisan.2012, 01:14
Sow sezonu kapatmış...
kalemci
24.Nisan.2012, 14:10
GG'nin ayak bileğinde ki kartal dövmesinin anlamını bilen var mı ? Yani Beşiktaş ile bi ilgisi alakası var mı ?
http://img801.imageshack.us/img801/8148/arprnktcmaa8eja.jpg (http://img801.imageshack.us/i/arprnktcmaa8eja.jpg/)
barahir
24.Nisan.2012, 14:42
Gökhan benden daha Fenerlidir..
kalemci
24.Nisan.2012, 14:44
Doğrudur bilemem, ama bunu Gökhan'ı bizzat tanıyan birine sormak daha iyi olabilir.