View Full Version : Fenerbahçe Sohbet Alanı
ForsakeN
03.Haziran.2012, 16:28
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=207341
Walter Sakana
03.Haziran.2012, 22:42
Umarım artık futboluyla konuşulur. QTM'ye yem ettiğimiz Fenerbahçe'li oyunculardan biri daha gidiyor.
Yolun açık olsun Fenerbahçe'li Emre. Bu taraftar seni göndereni de gönderir sen rahat ol. Gözün arkada kalmasın.
Hala QTM'ye yem ettiğimiz deniyor. Emre yem etti kendini. Emre düşünecekti onu ve QTM'ye yem olacak hareketler yapmayacaktı. Keşke yapmasaydı da, o takımımızda oynamaya devam etseydi, biz de onu izlemeye. Kim göndermiş Emre'yi? Var mı bir açıklama? Kendisi gitmiş olamaz mı?
Ama vereceğin cevabı biliyorum ben, Aykut Kocaman.
Adam kendi ağzıyla canlı yayında ben kalmak istiyorum dedi.
Emre hırslı bir oyuncu olabilir. Maç içinde İSTEM DIŞI ters hareketler yapıyor olabilir ama bu onu göndermeye sebep değildir.
Belki de başka sebeplerle gönderilmiştir!
O zaman çıkıp açıklasınlar diyorum bende.
Peki Emre'nin hiç mi suçu yok?
Yukarıdaki yazılanlara cevap olur mu bilmiyorum ama habere göre Aykut Kocaman Emre'yle ilgili şunları söylemiş:
'Emre affedilmez işler yaptı'
Aykut Kocaman, Atletico’ya giden yıldız oyuncu için, “Kavgaları ve hareketleri affedilir türden değildi. Kırgın değilim ama Emre ile yaşanan tatsızlıkları asla unutamam” dedi.
Fenerbahçe'de Emre Belözoğlu'nun Atletico Marid'e gidişinin yankıları sürürken, Teknik Direktör Aykut Kocaman bu konuda ilk kez konuştu. Emre'nin İspanya'ya transfer olmadan önce kendisiyle konuşmadığını belirten deneyimli teknik adam, "Emre saha içerisinde çok agresif. Takım arkadaşlarıyla saha içerisindeki kavgaları ve saha dışındaki hareketleri affedilir türden değildi. Gitmesi için ben kendisine kesinlikle baskı yapmadım. Bu teknik bir karardı. Bundan sonraki hayatında ona başarılar dilerim. İspanya'ya giderken beni aramadı. Dolayısıyla konuşmadık. Umarım Atletico Madrid'de çok başarılı olur. Kimseye kızgın ve kırgın değilim. Ama Emre ile aramızda yaşanan tatsızlıkları asla unutamam. Çünkü bunlar unutulur ve affedilir cinsten değildi. Ancak bunlar geride kaldı. Artık herkes kendi yolunu çizmeli" şeklinde konuştu.(Star)
Kaynak: http://haber.gazetevatan.com/emre-affedilmez-isler-yapti/455185/5/Manset
ReaList
04.Haziran.2012, 02:02
Emre'nin takımda kalma tasarrufu tamamen Aykut Kocaman'a aitti. O da yol gösterdi. Bu açık bir durum. Keşke böyle şekilde sonlanmasaydı ama...
SaLviO
04.Haziran.2012, 02:11
emre biraz aklını kullansaydı ...
Night_Mare17
04.Haziran.2012, 02:18
emre biraz aklını kullansaydı ...
Galatasaray'da kalırdı.
berkay123456
04.Haziran.2012, 02:39
Galatasaray'da kalırdı.
Hayır, ruhunu ortaya koysaydı Galatasaray'da kalırdı.Ama o parayı seçti, yani aklını kullandı.
ReaList
04.Haziran.2012, 03:19
Hayır, ruhunu ortaya koysaydı Galatasaray'da kalırdı.Ama o parayı seçti, yani aklını kullandı.
Ruh mu ? Türkiye'de büyük takımlarda oynayacaksınız, milyon dolarları alacaksınız ve taraftarları böyle avutacaksınız. Sana değil milyon dolarları 52 bin kişinin önünde geç Arena'da 15 dakika Galatasaray forması ile oyna deseler bunu dünyalara değişmezsin. Futbol futbolcu için bir meslektir, iştir ve işte duygusallığa yer yoktur. Türkiye'de 2 şeye hasta olurum,
Bir bu ruh muhabbetine (hani muhabbeti geçen adamlarda öyle gariban falanda değil milyon dolarlarla oynayan adamlar)
iki fm tabiriyle dmc tarzı oyuncular olmazsa büyük takımların ortasahasının yol geçen hanı olacağı inancına (biz severiz öyle deli danalar gibi koşup bal yapmayan arıları)
furkan58
04.Haziran.2012, 12:00
Avrupaya gitmek ne zaman para işi oldu ? Inter'e , Newcastle'a para için gitti yani hm...
attirson
04.Haziran.2012, 12:12
Galatasaray'da kalırdı.
İnter'den teklif varken Gs'de kalanın aklınaa...
Walter Sakana
04.Haziran.2012, 14:01
İETT'den kulüplere dava!
İstanbul’da terör saldırıları dışında futbol maçlarından sonra meydana gelen olaylarda da İETT otobüsleri ve metrobüs araçları büyük zarar gördüğü ifade edildi. Fanatik taraftarların çıkardığı olayların İETT’ye verdiği zarar 610 bin 590 lirayı bulduğu belirtilirken şu ana kadar takibi yapılan davalar sonucunda spor kulüplerinden 186 bin TL tahsil edildiği kaydedildi.
Açıklamada, "2011 yılında Galatasaray Spor Kulübü’nden 8 bin 510 lira alınırken, Beşiktaş hakkında 485 bin liralık kamu zararının tahsili için açılan dava hala devam ediyor. Aynı dava Fenerbahçe için de geçerli.
12 Mayıs 2012’de yapılan Fenerbahçe-Galatasaray derbi maçı sonrası çıkan olaylarda İETT 1.366.500 TL zarara uğradı. İETT bu zararı tahsil etmek için Fenerbahçe Spor Kulübü’ne ve zarara neden olan faili meçhul kişilere, kamu zararının tahsili için dava açmaya hazırlanıyor.
Kaynak ve haberin tamamı: http://haber.gazetevatan.com/iettden-kuluplere-dava/455366/1/Gundem
ReaList
04.Haziran.2012, 14:24
24 takımın katılımıyla gerçekleştirilen UEFA onaylı Nextgen Series'te mücadele edecek Fenerbahçe'nin rakipleri belli oldu. Sarı-Lacivertliler 2. Grupta Manchester City, Juventus, Paris Saint Germain ile gruplardan çıkmak için mücadele edecek.
http://www.ligtv.com.tr/haber/fbahcenin-rakipleri-belli-oldu
Homer J.S
04.Haziran.2012, 17:40
İnter'den teklif varken Gs'de kalanın aklınaa...
Galatasaray o senenin UEFA ve Süper Kupa şampiyonu ve ondan sonraki senenin ŞL Çeyrek Finalisti'ydi ama. O sezon dize getirmediği takım da yoktu..
O yüzden birinin aklına ... demeden önce dönemin koşullarını da düşünmek lazım.
furkan58
04.Haziran.2012, 17:42
Galatasaray o senenin UEFA ve Süper Kupa şampiyonu ve ondan sonraki senenin ŞL Çeyrek Finalisti'ydi ama. O sezon dize getirmediği takım da yoktu..
Inter diyoruz , Avrupa diyoruz.. Demek ki ileri görüşlüymüş bidaha Avrupa'da başarı alamıcağım yerde kalmam demiş hep başarılı olabileceği bir yere gitmiş.
Homer J.S
04.Haziran.2012, 17:56
Inter diyoruz , Avrupa diyoruz.. Demek ki ileri görüşlüymüş bidaha Avrupa'da başarı alamıcağım yerde kalmam demiş hep başarılı olabileceği bir yere gitmiş.
Ben ileri görüşten çok paragözlük diyorum. Ekmeğini yediği, adam olduğu yere 3 kuruş kazandırmadan gitti ya değersizleşmiştir zaten.
Hayır o zaman Fener'e Avrupa'da başarı kazanacağını düşündüğü için mi geldi? Madem Avrupa diyosun o zaman dönmeseydi Türkiye'ye.. Ve madem dönecekti niye gitti o zaman? Aynı şey Mehmet Topal için de geçerli, Fener'e gelecek diyorlar.. Madem dönecektin niye gittin, Fener her sene ŞL'de yarı final görüyor da bizim mi haberimiz yok?
furkan58
04.Haziran.2012, 18:03
Ben ileri görüşten çok paragözlük diyorum. Ekmeğini yediği, adam olduğu yere 3 kuruş kazandırmadan gitti ya değersizleşmiştir zaten.
Hayır o zaman Fener'e Avrupa'da başarı kazanacağını düşündüğü için mi geldi? Madem Avrupa diyosun o zaman dönmeseydi Türkiye'ye.. Ve madem dönecekti niye gitti o zaman? Aynı şey Mehmet Topal için de geçerli, Fener'e gelecek diyorlar.. Madem dönecektin niye gittin, Fener her sene ŞL'de yarı final görüyor da bizim mi haberimiz yok?
Gittiğinde 22-23 yaşlarında oluyolar geldiklerinde 28-29 o yaştan sonra Avrupa'da pek tutunamıyorlar zaten. Oradan sonrası tekrar parlama yapıcak takım oluyor.
Mehmet Topal'a Avrupa'dan talip çıkmazsa takımından dolayı gönderilcek.
Hamit niye Türkiye'ye geliyor o zaman ? Real Madrid gibi bi takımı bırakıp ? Kendi takımına gelirken bunlar düşünülmez ama :)
TeNaciOUS MidFieLdeR
04.Haziran.2012, 18:14
Paragoz olucak tabi, boyle endustri haline gelmis bir sektorde paradan soz etmemek mumkun mudur. Mantikli olalim bence, kisa bir kariyer imkani olan futbolculukta bu tip firsatlari es gecemezsin. Takim ruhu eskide kaldi, bunlar bos sozler. Metin Oktayin, Lefterin vardi takim ruhu. Mehmet Topal mevzusu da basittir, Avrupa tecrubesi yapmak istedi, o da bir kariyer secimi. Bundan sonra iyi bir paraya Turkiye donmek de bir kariyer secimi. Ekonomik sartlari da dusunmek zorunda, idealist olmak futbolda pek mumkun degil bence.
Homer J.S
04.Haziran.2012, 18:49
Gittiğinde 22-23 yaşlarında oluyolar geldiklerinde 28-29 o yaştan sonra Avrupa'da pek tutunamıyorlar zaten. Oradan sonrası tekrar parlama yapıcak takım oluyor.
Mehmet Topal'a Avrupa'dan talip çıkmazsa takımından dolayı gönderilcek.
Hamit niye Türkiye'ye geliyor o zaman ? Real Madrid gibi bi takımı bırakıp ? Kendi takımına gelirken bunlar düşünülmez ama :)
Hamit hatalı tercih yaptı, yedi bitirdi kendini.. Kalsaydı Bayern'de bakalım bu sezon konuşuyor olacak mıydık Galatasaray'a.. Bilmiyorum ben pek senin gibi düşünmüyorum.
Paragoz olucak tabi, boyle endustri haline gelmis bir sektorde paradan soz etmemek mumkun mudur. Mantikli olalim bence, kisa bir kariyer imkani olan futbolculukta bu tip firsatlari es gecemezsin. Takim ruhu eskide kaldi, bunlar bos sozler. Metin Oktayin, Lefterin vardi takim ruhu. Mehmet Topal mevzusu da basittir, Avrupa tecrubesi yapmak istedi, o da bir kariyer secimi. Bundan sonra iyi bir paraya Turkiye donmek de bir kariyer secimi. Ekonomik sartlari da dusunmek zorunda, idealist olmak futbolda pek mumkun degil bence.
İdealist olursan efsane olursun ama.. Ben halen daha futbolun bir ruhu olduğunu düşünüyorum..
eng1n
04.Haziran.2012, 18:56
Atletico Madrid de bu senenin UEFA şampiyonu ama İnter veya onun ayarında bir teklif gelse Atletico'lu oyunculara çoğu kabul eder. Ayrıca kimin söylediğini hatırlamıyorum ama GS o dönem sözleşmesi biterken Emre ve Okan sözleşme işini falan soruyorlarmış yönetime yönetim GS'de sezon sonu bakılır o işlere diye cevap vermiş sezon sonu da iyi bir takımdan teklif gelince kabul etmişlerdir.
Homer J.S
04.Haziran.2012, 22:19
Atletico Madrid de bu senenin UEFA şampiyonu ama İnter veya onun ayarında bir teklif gelse Atletico'lu oyunculara çoğu kabul eder. Ayrıca kimin söylediğini hatırlamıyorum ama GS o dönem sözleşmesi biterken Emre ve Okan sözleşme işini falan soruyorlarmış yönetime yönetim GS'de sezon sonu bakılır o işlere diye cevap vermiş sezon sonu da iyi bir takımdan teklif gelince kabul etmişlerdir.
Şimdi sen bu seneki Atletico Madrid ile o zamanki Galatasaray'ı karşılaştırırsan hata etmiş olursun. O zaman biz Real Madrid'leri, Arsenalleri, Leeds'leri dize getirdik de oralara geldik. Ayrıca biz Türkiye'nin şampiyon takımıyız, Atletico ilk 4'lük.
İşte anlatmaya çalıştığım o.. Eğer bu iki oyuncu paragöz olmasaydı beklerlerdi, Galatasaray'da paşa paşa sözleşmeleri önerirlerdi.
RasAnt
04.Haziran.2012, 22:30
--------------------Volkan-----------------
GG---------?------------------?-----------?
--------------------Topal-------------------
--------------Diarra-------Cristian--------
Kuyt---------------------------------Stoch
--------------------Sow--------------------
DisCo
04.Haziran.2012, 22:31
O dönem giden herkes kariyer için Galatasaray'ı terk etti. Takdir edersiniz ki Türk takımlarına göre Avrupa arenası daha bir kariyer sayılıyor. Kariyer, parayı da getirdiği için dolaylı yoldan para için, şöhret için gitmiş oluyorlar. Hayatta çalışmanın amacı da bu değil midir? Kim çalışayım ama az para kazanayım der.
Fatih Terim'de aynı dönemde takımı bırakıp giden kişiler arasındadır. Giden kim varsa gittikleri için kızmıyorum, para kazandırmadan gittikleri içinde kızmıyorum. Hatta Emre sonradan Fenerbahçe'ye döndü diye de kızmıyorum.
Sadece bu takım Şampiyonlar Ligini alabilecekken bırakıp gitmelerine kızıyorum. Onun haricinde herkes hayatında doğru olanı yapar. İster Avrupa'ya gider ister Avrupa'dan döner.
byariff
04.Haziran.2012, 22:32
yobo kalmicaksa ust duzey defans sart , sol bek icin bence para harcamaya gerek yok elinde fenerbahcenin kaliteli oyunculari var ozgur ve caner yeterlidir. bekir ve serdarda bence yeterli olur seneye sadece yanlarina çok saglam bir defans lazim.
attirson
04.Haziran.2012, 22:46
1 sene böyle yüksek yerlere çıktı diye R. Madrid'den teklif gelse gitmiycek mi yani ?
ommix
05.Haziran.2012, 12:48
--------------------Volkan-----------------
GG---------?------------------?-----------?
--------------------Topal-------------------
--------------Diarra-------Cristian--------
Kuyt---------------------------------Stoch
--------------------Sow--------------------
oo Diarra'yı da almışsın kadroya hayırlı olsun :)
ommix
05.Haziran.2012, 12:51
Fenerbahçe'nin geçen sezon Juventus'tan kiraladığı Reto Ziegler, İsviçre Fenerbahçeliler Derneği imza gününde taraftarlarla bir araya geldi. Dernek tarafından Ziegler’e üzerinde Almanca ’seninle gurur duyuyoruz’ yazılı bir plaket verildi.
Taraftarların sorularını yanıtlayan Reto Ziegler, Türkiye’ de ve Fenerbahçe’ de çok mutlu olduğunu söyledi. Teknik direktör Aykut Kocaman'ın liderliğinde her maça başkan Aziz Yıldırım için çıktıklarını belirten İsviçreli oyunucu, "Ne yazık ki son maçta golü bulamadık. Buna rağmen 29 yıl sonra kazanılan Türkiye Kupası ile teselli bulduk" diye konuştu.
Ziegler, Galatasaray maçında attığı golden sonraki sevinciyle ilgili soruya, "O an damarlarımda akan kanın sarı lacivert olduğunu hissetmemden kaynaklandı" şeklinde yanıt verdi.
Volkan Demirel'in Avrupa'nın en iyi kalecisi olduğunu savunan Ziegler, Fenerbahçe taraftarından da övgüyle bahsetti. Fenerbahçe'de kalmak istediğini ifade eden İsviçreli futbolcu, "Fenerbahçe’de çok mutluyum. Umarım Juventus ile görüşmeler olumlu geçer ve Şampiyonlar Ligi’nde Fenerbahçe forması giyerek taraftarımızın beklentilerine cevap veririm" diye konuştu.
KAYNAK : NTVSPOR
SaLviO
05.Haziran.2012, 12:51
diarra yıllık 5 m £ istiyormuş takımın dengesini bozar gelmesin
DisCo
05.Haziran.2012, 13:04
Bu Diarra çok iyi bir oyuncu mu yoksa Türkiye standartlarında mı iyi iş yapar?
Gittiği takımlar büyük takımlar ama neden tutunamıyor?
furkan58
05.Haziran.2012, 13:08
Gittiği takımlarda elbet tutunuyor ama Xabi Alonso'nun felan gölgesinde kalıyor doğal olarak. Türkiye standartlarında da fazlasıyla iş yapar.
futureless
05.Haziran.2012, 13:10
Tutunamıyor derken demek istediğin nedir ? Chelsea(20 yaşında) , Arsenal(22 yaşında) ve Real Madrid(24 yaşında) kariyerli bir oyuncu , uzun süre kalmamasından mı bahsediyorsun yoksa az forma şansı bulmasından mı ? Şahsi fikrim Türkiye standartları için 'iş yapar' lafı az kalır.Buraya göre bir Essien bir Mikel kalır.
SaLviO
05.Haziran.2012, 13:10
Bence iyi oyuncu ülkemize göre 2 gömlek üsrt reale göre yarım gömlek alt bi oyuncu
DisCo
05.Haziran.2012, 13:22
Dünya üzerinde birçok futbolcu var. Transfer dönemlerinde özellikle Diarra'nın istenilmesini merak ediyorum. Oyuncunun kalitesi mutlaka vardır ama bu kadar istenmesini sağlayacak bir özelliğini ben duymadım. Duymama nedenim kendi cahilliğimden de olabilir. Zaten bu cahilliği giderme adına yazdım.
RasAnt
05.Haziran.2012, 13:24
oo Diarra'yı da almışsın kadroya hayırlı olsun :)
Diarra garanti zaten ya kadro öyle olacak :) defasta o 3 lü hakkında pek bilgim yok ama gerisi böyle :)
furkan58
05.Haziran.2012, 13:40
Diarra garanti zaten ya kadro öyle olacak :) defasta o 3 lü hakkında pek bilgim yok ama gerisi böyle :)
Nasıl bu kadar emin olabiliyorsun :) Kaynak felan gösterde bizde sevinelim :)
RasAnt
05.Haziran.2012, 13:55
Valla ben yarı dönemden beri diyorum anlaşıldı diye çubuklu fotoğrafını bekleyelim kaynak benim :) geçenlerde süreçten dolayı kimse alınmaz beklemeyin artık Diarrada,Capounede gelmez dedim ama Kuyt transferini gördükten sonra problem yok kurtulduk cezalardan,Nihat Özdemiride dinledim oda ipucu verdi zaten ceza almayız diye o bakımdan geçen sene başında transfer haklarını aldığımız Diarrayı tutup kolundan getirecekler.Şimdi Diarra garanti,stoper arıyo bizimkiler o yüzden daha transferi açıklamıyorlar belki bu transferi Aziz Yıldırımın içeri girdiği zaman açıklayabilirler hani tam transferler oluyordu Diarra geliyordu hop başkan içerde,işte gene herşey tamam 3 temmuz Diarrayla yeniden başlangıç olacak gibime geliyor :)
ReaList
05.Haziran.2012, 14:05
Dünya üzerinde birçok futbolcu var. Transfer dönemlerinde özellikle Diarra'nın istenilmesini merak ediyorum. Oyuncunun kalitesi mutlaka vardır ama bu kadar istenmesini sağlayacak bir özelliğini ben duymadım. Duymama nedenim kendi cahilliğimden de olabilir. Zaten bu cahilliği giderme adına yazdım.
Ülkendeki kulüplerde adam akıllı transfer komitesi yoksa, Profesyonel Scout ekibiyle çalışmıyorlarsa ve hala paragöz menajerlerin onların önüne getirmiş olduğu cilalı püskülere kalıyorlarsa, bunun sonucu senin sorunun cevabıdır.
Koca kulüpler menajerin oyuncağı halinde yazık.
IcedEarth
05.Haziran.2012, 15:14
Transfer konusunda da yazdım buraya da yazayım, Kuyt transferi çok yerinde bir hamle.. Orta sahaya ve defansa da birkaç takviye gelirse Fenerbahçe Avrupa'da iş yapacak seviyeye gelecektir..
sui generis
05.Haziran.2012, 18:01
Emre'ye açılan ırkçılık suçlamasına takipsizlik kararı verildi. Emre Fenerbahçe'den gitti bu karar geldi , artık İspanya'da saldıran olmaz ona. Emre'ye halen ırkçı diyenler/diyecek olanlar suç işliyorlar.
uAburak89
05.Haziran.2012, 18:51
Fenerbahçe resmi sitesi açıklama yapmış, pek bir şey anlamadım doğrusu.
C h A o S
05.Haziran.2012, 18:55
Şimdi sıra bu süreci hazırlayanların başta da planladığı üzere UEFA Disiplin Kurulu’ndadır. Kamuoyu görecektir ki, birkaç gün içerisinde önceden tasarlanan pazarlıklar ve bunun sonucu olan süreç an be an bu şekliyle hayata geçirilecektir. Ve ’Fenerbahçe’ adı altında Türk Futbolu feda edilecektir.
Ben artık Uefa'nın ülke genelinde ceza vericeğine kesin gözüyle bakıyorum.Burası bana böyle bir izlenim yarattı.
Zekirdek
05.Haziran.2012, 18:59
Tüm gemileri yakmışız anlaşılan.
attirson
05.Haziran.2012, 23:00
Savcı Emre Hakkındaki Kararı Verdi!
Emre Belözoğlu hakkında, Zokora’ya Trabzonspor ile oynanan maçta ırkçı söylemde bulunduğu iddialarına ilişkin yürütülen soruşturmada takipsizlik kararı verildi. Kararda, “Şüpheli Emre Belözoğlu’nun din, dil, ırk, etnik köken, cinsiyet veya mezhep farkı gözetmek kastıyla hakaret ettiğine dair delil elde edilemediği, atılı suçun unsurlarının oluşturmadığı sonuç ve kanaatine varılmıştır.” denildi.
furkan58
05.Haziran.2012, 23:03
Emre gittikten sonra açıklasan neye yarar açıklamasan neye yarar..
sarianet
05.Haziran.2012, 23:18
en azından ağzından salyalar sarkıtan insanlar biraz olsun utanmıştır belkide utanmamıştır :)
goosfraba
06.Haziran.2012, 10:27
Aktif kart sayısı 307 bin olmuş.
Walter Sakana
06.Haziran.2012, 12:58
Emre Belözoğlu şikayetçi
Emre Belözoğlu, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında kendisine tekme atan Zokora'yı 'kasten yaralama' suçlamasıyla Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığı'na şikayet etti...
...Öte yandan Emre Belözoğlu yine avukatı Işıkay aracılıyla futbol yorumcusu Gökmen Özdenak’tan da şikayetçi oldu. Katıldığı TV programında Özdanak’ın kendisine “terörist gibi sahanın içinde", “saldırgan" ve benzeri hitaplar kullandığını belirten Belözoğlu, ‘hakaret ettiği’ gerekçesiyle Özdanak hakkında kamu davası açılması için İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikayet dilekçesi sundu
http://haber.gazetevatan.com/emre-belozoglu-sikayetci/455901/5/Spor
sui generis
06.Haziran.2012, 13:11
adamsın Emre. o gün de demiştim aç davayı diye. o hareket artık sınırları aşmıştı ama geç kalınmış bir şikayet. büyük ihtimal Fenerbahçedeyken Aykut hoca ve yönetim izin vermemiştir. gidince şikayetçi olmuştur.
biri gider oyuncusunu gazlar şikayetçi olsun diye diğeri....
Walter Sakana
06.Haziran.2012, 23:11
FB TV’de görevden alınanlarla ilgili sosyal medyada yayınlanan “G.Saraylılar” yaklaşımı işten çıkartılan personeli çileden çıkarttı.
Kendilerine karşı yürütülen suçlamalara FB TV’de 7 yıl istihbarat şefi olarak görev yapan Selahattin Koyuncu yaptığı yazılı açıklama ile cevap verdi. Koyuncu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
......
FB TV'de ekran yüzü değilim, ismim de hiçbir zaman ön plana çıkmadı. Çalıştığım süre boyunca İstihbarat Şefi olarak haber trafiğinin yönetimi, Editör olarakta başta başkanımızın 10. Yıl Belgeseli olmak üzere izlenen birçok haberin metnini yazdım. Televizyonun canlı yayın koordinasyonunda önemli görevler yaptım. Nice olaya tanıklık ettim, nice ilki bildim, nice görülmemesi gerekene şahit oldum. Hepsini namusun bildim ve bildiklerim benimle sır olarak kalacaktır.
* Kaynak * (http://haber.gazetevatan.com/fb-tvde-is-krizi/456011/1/Gundem)
Koyulaştırdığım kısım enteresan. Ne tür olaylara tanıklık etmiş, ne tür görülmemesi gerekenler görmüş olabilir ki?
Universal
07.Haziran.2012, 00:53
Aktif kart sayısı 307 bin olmuş.
Aslında telefon hatları, dergi aboneleride bu sayılara ulaşsa çok büyük gelir kapısı olacak bizim için.
malpince
07.Haziran.2012, 01:54
Savcı Emre Hakkındaki Kararı Verdi!
Emre Belözoğlu hakkında, Zokora’ya Trabzonspor ile oynanan maçta ırkçı söylemde bulunduğu iddialarına ilişkin yürütülen soruşturmada takipsizlik kararı verildi. Kararda, “Şüpheli Emre Belözoğlu’nun din, dil, ırk, etnik köken, cinsiyet veya mezhep farkı gözetmek kastıyla hakaret ettiğine dair delil elde edilemediği, atılı suçun unsurlarının oluşturmadığı sonuç ve kanaatine varılmıştır.” denildi.
Fenerbahçede kalsaydı 10 maç ceza yerdi.
Önder HOCA
07.Haziran.2012, 15:06
aziz yıldırım taburcu oldu
ommix
07.Haziran.2012, 16:33
Emre Belozğlu'nun Atletico Madrid'e transfer sürecini değerlendiren Fenerbahçe'nin İdari Menajeri Hasan Çetinkaya, milli futbolcunun Atletico'ya transfer olurken kimseye haber vermediğini söyledi.
Emre'nin Fenerbahçe ile transfer görüşmesi yapmak için beklemediğini ifade eden Çetinkaya, "Emre Belözoğlu Atletico Madrid'e gidiyorum diye kimseye haber vermedi. Sözleşmesi biten ve milli takıma giden Bekir İrtegün ile Mert Günok'un aksine Emre görüşmek için bile bizi beklemedi. Biz milli takım kampında bulunan futbolcularımız ile kamp ortamını bozmamak için görüşmedik. Bekir de Mert de kamp dönüşü onlarla görüşme yapacağımızı biliyorlardı. Emre Belözoğlu ise Atletico Madrid'e gittikten sonra Aykut hocayı arayarak helallik istedi. Aykut hoca da Emre'ye başarı dileklerini iletti. Konu bundan ibaret..." dedi.
KAYNAK : SPORX
ReaList
07.Haziran.2012, 16:45
Emre gitmeyi kafasına koymuştu bir kere. Ülkede bunca şeye maruz kalacaksın, Aklı olan kalır mı ?
Sekopej
07.Haziran.2012, 22:05
Fatih Avan, Diamond League'de, cirit atmada yarışacak. Diamond League'e bakarken tesadüfen onun olduğunu duydum.
Bakalım Olimpiyatlarda yer alacak muhtemel rakiplerine karşı ne yapacak?
KanaKe
07.Haziran.2012, 23:08
Emre gitmeyi kafasına koymuştu bir kere. Ülkede bunca şeye maruz kalacaksın, Aklı olan kalır mı ?
bence emre daha cok kariyerini düsünerek bu karari verdi atletico madrid gibi bir takima 32 yasinda transfer olmak o kadar kolay degil..
Walter Sakana
08.Haziran.2012, 03:22
Fatih Avan, Diamond League'de, cirit atmada yarışacak. Diamond League'e bakarken tesadüfen onun olduğunu duydum.
Bakalım Olimpiyatlarda yer alacak muhtemel rakiplerine karşı ne yapacak?
Diamond League'de yılın en iyi ikinci derecesini elinde bulunduran Milli ciritçi Fatih Avan, Oslo Grand Prix'sinde 83.82 metre atarak ikinci oldu.
Milli ciritçi Fatih Avan, Elmas Lig'in (Diamond League) beşinci ayağı olan Oslo Grand Prix'sinde 83.82 metre atarak ikinci oldu.
Norveç'in başkenti Oslo'daki Bislett Stadı'nda düzenlenen yarışlarda, Türkiye rekortmeni milli ciritçi Fatih Avan, sekiz rakibinin arasından sıyrılmayı başardı ve yarışı 83.82 metreyle ikinci sırada tamamladı.
Yarışın birincisi 88.11'lik derecesiyle Çek Cumhuriyeti'nden Vitezslav Veseli olurken, Norveçli Andreas Thorkildsen 82.30 ile üçüncü sırada yer aldı. Yarışın galibi Veseli, yılın en iyi derecesine de imza attı.
Başarı grafiği giderek yükselen Fatih Avan, geçen ay İzmir'de 85.60 atarak kendine ait Türkiye rekorunu geliştirmiş, aynı zamanda dünyada yılın en iyi ikinci derecesini yapmıştı. Avan, daha önceki yarışlarında Londra Olimpiyat Oyunları'nda (A) barajını aşmayı başarmıştı.
http://www.ntvspor.net/haber/atletizm/66219/fatih-avandan-bir-basari-daha
NOT: NtvSpor'da Lefter Küçükandonyadis belgeseli var, tavsiye ederim. Alex'le buluşmasını gösterdiler az önce, her izleyişimde Alex'e saygım daha da artıyor.
di canio
08.Haziran.2012, 17:59
Beşiktaş'la karşılaştığımız U18 Final maçı Fenerbahçe TV'de canlı yayınlanıyor. Başlamak üzere.
tyfnkrvl07
08.Haziran.2012, 18:01
Beşiktaş'la karşılaştığımız U18 Final maçı Fenerbahçe TV'de canlı yayınlanıyor. Başlamak üzere.
Teşekkürler hatırlattığın için unutmuştum :icon_razz:
Walter Sakana
08.Haziran.2012, 18:06
F.Bahçe eski asbaşkanlarından Ali Koç’un CEV isyanıyla ilgili olarak çok çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.
F.Bahçe eski asbaşkanlarından Ali Koç’un olayın üzerinden uzun bir süre geçmesine rağmen CEV kararını bugün yineden medyanın bir numaralı gündeki haline getirmesinin ardından ortaya çıkan ilginç bir ayrıntı dikkat çekti.
Sarı-lacivertli yönetimde yer almayan Ali Koç’un Universal Hastaneler Grubu'nun sponsorluktan çekilmesinin ardından Wild Card alamayan kadın voleybol takımının sponsorluğunu aldığı ortaya çıktı…
Universal F.Bahçe voleybol takımın yeni sezondan itibaren Beko F.Bahçe Voleybol takımı olarak faaliyet göstereceği bu sponsorluk anlaşmasının birkaç gün içinde resmen açıklanacağı öğrenildi.
Ali Koç’un ayrıca erkek voleybol takımı içinde yine sponsor olarak grup şirketlerinden Arçelik’i düşündüğü ifade edildi.
Koç’un voleybol şubesine sponsor olmasının hemen ardından yaşanan bu şok gelişmelerin, Ali Koç’un isyanını daha da artırmasına neden olduğu iddia edildi.
sporx
http://www.dha.com.tr/ali-kocun-cev-isyaniyla-ilgili-iddia_323939.html
di canio
08.Haziran.2012, 18:36
U18 Ligi Final maçının 30. dakikasında 2-0 öndeyiz. 17. ve 30. dakikada Recep Niyaz attı golleri. 17. dakikadaki gol penaltıdan geldi. Penaltı pozisyonunda Beşiktaş 10 kişi kaldı. 2. golü ise ceza sahası yayının oradan çok güzel bir plase ile geldi.
Ekleme: 35. dakikada Murat Rüzgar'ın golüyle 3-0 oldu skor.
di canio
08.Haziran.2012, 18:49
44. dakikada 4-0 oldu. Gol yine yerli Messi, Recep Niyaz'dan. 3. golü maçtaki.
furkan58
08.Haziran.2012, 18:58
Recep Niyaz şov var maçta :)
di canio
08.Haziran.2012, 19:50
83. dakikada Cankurt Beşiktaş'ın golünü attı, skor 4-1 oldu.
di canio
08.Haziran.2012, 19:55
4-1 kazandık ve U18'de Türkiye Şampiyonu olduk. Recep Niyaz maçın yıldızıydı. Aferin çocuklar.
Maç sonu sevinçleri de görülmeye değer.
sui generis
08.Haziran.2012, 20:15
yahu maç başlamadan uyuya kalmışım. gözümü açtığımda 4-0 olmuştu :) Recep şov yapmış. araştırma ekibi görün bunları :D
di canio
08.Haziran.2012, 20:17
Akademi Liglerinde 5 yaş grubunda 4 final, 3 şampiyonluk kazanmış olduk bu şampiyonlukla.
ReaList
09.Haziran.2012, 02:01
http://e1206.hizliresim.com/y/9/7nzgq.jpg
Seninle 1 yıl daha
Kederlendiriyor beni
1 yıl daha siliyor canım
Çift yönlü ortasaha özlemimi
DenizlispoR
09.Haziran.2012, 02:17
Seninle 1 yıl daha
Kederlendiriyor beni
1 yıl daha siliyor canım
Selçuk şiir gibi mi oynuyor acaba,gören şiir yazıyor.
GS'ye gol atan her Fener'li oyuncu kulüpte 5 yıl civarı kalıyor sanırım. :n:
ReaList
09.Haziran.2012, 02:24
Galatasaray'a gol atmaktan ziyade adam sorunsuz problemsiz.
Selçuk oyna de oynuyor
Selçuk otur de oturuyor
Selçuk topları topla da gel de yapıyor
Selçuk malzemecilere yardım et de ediyor
Selçuk şu kadar maaş veririz de kabul ediyor
Kimi takım vardır oyuncuyu elinde tutmak içim fedakârlık yapar, kimi oyuncu vardır takımda kalmak için fedakârlık yapar. Şahsen beni de alsalar takıma Selçuk'un istediklerinin %10'nu istemem : ) Bu bardağın dolu tarafı.
Bir de futbol tarafı var, işte oraya hiç girmeyelim. 1 sene daha bekleriz başa gelen çekilir.
ReaList
09.Haziran.2012, 02:39
Dünkü Final Maçından, Recep Niyaz Şov https://www.youtube.com/watch?v=u48BmNMZB7s
di canio
09.Haziran.2012, 02:48
Dünkü Final Maçından, Recep Niyaz Şov https://www.youtube.com/watch?v=u48BmNMZB7s
Önümüzdeki sezon daha fazla zaman alacaktır Recep. Bu arada dünkü maçta oynayan savunmacımız Hakan Çinemre ve forvetimiz Beykan Şimşek'in sezon öncesi hazırlık kampına götürüleceği söylentileri var.
ReaList
09.Haziran.2012, 02:53
Aykut Kocaman götürür onları, böyle şeyleri düşünmek istemiyorum ama ! Olur da Uefa'dan ceza yersek lütfen sezon boyunca gelecek vaadeden gençlerle serpiltilmiş bir kadro ile mücadele edelim. En azından boşa kürek çekmiş olmayız.
Lim10
09.Haziran.2012, 03:26
Men edilmeyeceğimiz konusunda rahatım şahsen.Cas'dan çektiğimiz davada sıradan bir geri çekme değildi ve bunların pazarlıkları yapıldı bence.İnşallah yanılmam.Recep'i ilk kez izledim:)Müemmel bir yetenek varmış bu çocukta yahu.Sağ-Sol ayak, dribling, şut mükemmel bir potansiyel barındırıyor.Alex'in daha hızlısı gibi resmen.
Zekirdek
09.Haziran.2012, 09:47
http://spor.milliyet.com.tr/iste-emre-yi-fenerbahce-dan-gonderen-rapor/spor/spordetay/09.06.2012/1551409/default.htm Şu linkteki Emre haberinde bile tag olarak ırkçılık kullanılmış. Art niyet yokta ne var. Cevaplayabilecek olan var mı?
Nedvedmania
09.Haziran.2012, 09:52
Haberin içeriğinde ırkçılık kelimesi geçtiğinden olmasın :)
ForsakeN
09.Haziran.2012, 10:12
Seninle 1 yıl daha
Kederlendiriyor beni
1 yıl daha siliyor canım
Şu fotografı görünce Selçukla olan yakınlığı nedeniyle Bekir'e olan sempatim azaldı. O kadar istenmiyorsun Selçuk :D
sarianet
09.Haziran.2012, 11:45
Selçuk şiir gibi mi oynuyor acaba,gören şiir yazıyor.
GS'ye gol atan her Fener'li oyuncu kulüpte 5 yıl civarı kalıyor sanırım. :n:
genelde şiir insanın canını çok takan kişilere yazılır bu mantıkla bakmak lazım :D
ommix
09.Haziran.2012, 13:05
Salih Uçan için hazırlanan videolardan biri
https://www.youtube.com/watch?v=8PYWgKX4Gus
ForsakeN
09.Haziran.2012, 23:06
Bilmiyorum daha önce verildi mi bu haber.
Başmüfettiş Cornu, 'YALAN RAPOR' nedeniyle görevden el çektirildi. UEFA müfettişi Pierre Cornu istifa etti! Haberi Türk basınında sadece AKŞAM verdi. Peki bu tarihi istifanın gerekçesi neydi? Bunun için çok iddia var. Ancak en çarpıcısı Cornu'nun tartışmalı raporla F.Bahçe ile UEFA arasındaki ilişkileri bozduğu gerekçesi... Ayrıca Cornu'yla yolların ayrılmasını CAS davasını çeken F.Bahçe'ye UEFA'nın bir jesti olarak algılayanlar da bulunuyor.
ANCAK işin aslı oldukça çarpıcı... Cornu ile UEFA Haziran 2011'de 1 yıllık sözleşme yaptı. İlk olarak da Cornu, 3 Temmuz'da Türkiye'de patlayan şike soruşturmasında görevlendirildi. İstanbul'u 23 Ağustos'ta ziyaret eden Cornu, sonraki süreçte olay adam oldu. F.Bahçe'nin açtığı CAS davasına verdiği ek raporla skandal yaratan Cornu için UEFA soruşturma açtı. Raporu geri çekip bir ilke imza atan UEFA, Disiplin Komitesi savunma aldı. Cornu, raporuna dayanak gösteremedi, bunun üzerine İtalyan müfettişe 'istifa' edip kenara çekilmek düştü.
CORNU bunları yaparken eski TFF'yi de bir hayli sora sokmuştu. Hatta kaderin cilvesi 23 Ağustos akşamı Four Seans Otel'de Cornu ile yemek yiyen 5 isim de çeşitli gerekçelerle federasyondan ayrıldı.
CORNU MAĞDURLARI MEHMET ALi AYDINLAR
1 TÜRKİYE Futbol Federasyonu Başkanı olarak Pierre Cornu ile yenen yemeğin lideriydi. CAS davası sürecinde F.Bahçe ile sık sık kavga etti. F.Bahçeliler hedef göstermedi ama 'yanıltılıyor' diyerek şikayette bulunuldu. Aydınlar, CAS davası ile ilgili yazılan mektuplardan haberdar edilmediği gerekçesiyle istifa etti. Olayın yanlış anlamadan kaynaklandığı ortaya çıktı ama Aydınlar geri dönmedi.
LUTFi ARIBOĞAN
2 F.Bahçe'NİN en çok suçladığı isimlerin başında idi. TFF 1. Başkan Vekili olarak UEFA ilişkileri sağlıklı bir şekilde yürüttü. Cornu'yu yalan beyandan dava etmeye hazırlanıyordu ki, UEFA müfettişin ifadesini çekti. Aydınlar ile birlikte görevi bıraktı...
iLHAN HELVACI
3 TFF eski baş hukuk müşaviri olarak F.Bahçelilerin hep hedefinde oldu. G.Saraylı olması ve Pierre Cornu'ya bilgi verdiği iddiası hep gündemde tutuldu. Defalarca istifaya çağrıldı, etmedi... Ancak Demirören federasyonu ile birlikte görevine son verildi.
YUNUS EGEMENOĞLU
4 ESKİ TFF'nin hukuktan sorumlu üyesi olarak Pierre Cornu'nun yemeğinde yer aldı. Aydınlar federasyonu gittikten sonra 27 Şubat'taki yeni federasyon yönetimine girmedi, TFF'yi bıraktı...
TURKİYE'DE NE YAPMIŞTI?
23 Ağustos'ta UEFA müfettişi olarak İstanbul'a öğleyin geldi. Önce UEFA ilişkilerini düzenleyen Lutfi Arıboğan ve İlhan Helvacı ile görüştü. Ardından Savcı Mehmet Berk'i ziyaret etti. Aynı günün akşamında Four Seasons Otel'de 5'li yemek yendi. 2.5 saatlik yemekten sonra gece İstanbul'da kalan Cornu, ertesi gün İsviçre'ye döndü. Bir gün sonra UEFA'dan TFF'ye 'F.Bahçe Şampiyonlar Ligi'nden çekilsin. Çekilmiyorsa siz çekin. Yoksa biz atacağız' mektubu geldi. F.Bahçe ligden çekilmedi, TFF aldığı kararla Fener'i Avrupa'ya göndermedi.
DAHA sonra ise F.Bahçe CAS'a yürütmeyi durdurma ve 45 milyon euroluk tazminat davası açtı. İlk başvuru reddedildi. Tazminat davası sürecinde ise Cornu'nun CAS'a gönderdiği, 'TFF yetkilileri bana bilgi verdi. 'Medyada çıkanların yüzde 1'i bile doğru mu?' diye sordum, 'Evet' yanıtı verdiler' iddiasında bulunup F.Bahçe'yi şike yapmakla suçladı, TTF yetkililerini de dayanak gösterdi. TFF tarafından şiddetle yalanlanan ve kınanan Cornu büyük tepki aldı.
AVRUPA'YA GÖRE İSTİFA!
İSTİFA için birbirinden ilginç iddialar var:
1 UEFA Genel Sekreteri İnfatontino'ya göre 'ailevi sebepler'den dolayı istifa etti.
2 İNGİLİZ medyası Cornu'nun, 'UEFA ile F.Bahçe ve Sion kulüplerinin ilişkilerinin düzelmesine engel olduğu' tezini savunuyor.
3 ASYA'DAKİ bahis mafyasından sürekli ölüm tehditleri alıyordu. Cornu, ailesini korumak için görevi bırakmak zorunda kaldı.
4 'ŞİKE' kitabının ünlü yazarı Declan Hill'e göre Pierre Cornu, futboldaki kokuşmuşluğa savaş açtığı için görevden bıraktırıldı.
www.aksam.com.tr
Lim10
12.Haziran.2012, 00:53
Sıfır tolerans diye Fenerbahçe'yi satanlara...
SaLviO
12.Haziran.2012, 02:21
19 Mayıs 2012 tarihinde yapılan Fenerbahçe Olağan Genel Kurulu’nda; Sayın Aziz Yıldırım başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulumuz, bu akşamki toplantısında görev dağılımı yaptı.
Buna göre yönetim kurulu üyelerimiz arasındaki görev ve sorumluluk alanları dağılımı, aşağıdaki şekilde belirlendi:
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
YÖNETİM KURULU:
-ABDULLAH KİĞILI : BAŞKAN VEKİLİ
-MİTHAT YENİGÜN: ASBAŞKAN SOSYAL İLİŞKİLER VE DERNEKLER SORUMLUSU
-NİHAT ÖZBAĞI : ASBAŞKAN YATIRIM VE PROJELER SORUMLUSU
-ALAEDDİN YILDIRIM: ASBAŞKAN FUTBOL ŞUBE VE KURUMSAL İLETİŞİM SORUMLUSU
-İLHAN YÜKSEL EKŞİOĞLU: ASBAŞKAN AMATÖR ŞUBELER SORUMLUSU
-ÖMER TEMELLİ: ASBAŞKAN STAT VE TESİSLER SORUMLUSU
-TALAT YILMAZ: GENEL SEKRETER
-ENDER ALKAYA: ASBAŞKAN FİNANSAL VE İDARİ YAPILANDIRMA
-AHMET TAHİR PEREK: ASBAŞKAN MUHASİP ÜYE
-İSFENDİYAR ZÜLFİKARİ: ASBAŞKAN REKLAM PAZARLAMA VE KAYNAK YARATMA
-SEMİH ÖZSOY: BASKETBOL ŞUBE SORUMLUSU
-TOLGA DENİZ AYTÖRE: HUKUK İŞLERİ SORUMLUSU
-MEHMET ŞEKİP MOSTUROĞLU: HUKUK İŞLERİ SORUMLUSU
-HÜSEYİN ERSAN TOPBAŞ:FUTBOL ALT YAPI SORUMLUSU AMATÖR ŞUBELER YARD.
YEDEK ÜYELER
-YASEMİN MERÇİL: HUKUK İŞLERİ SORUMLU YARDIMCI
-ÜNAL UZUN: SOSYAL İŞLER SORUMLUSU
-HAKAN DİNÇAY: VOLEYBOL ŞUBE SORUMLUSU
-MUSTAFA SERDAR ERKAN: SAĞLIK HİZMETLERİ SORUMLUSU
-TURHAN ŞAHİN: FB KOLEJ VE TAHSİSLİ ARAZİLERDEN SORUMLU
-AHMET KETENCİ: ALT YAPI VE AMATÖR ŞUBELER YARDIMCISI
-YALÇIN HAKER: STAT VE TESİSLER YARDIMCISI
tyfnkrvl07
12.Haziran.2012, 17:41
Fenerbahçe kaleci Mert Günok'la 3 yıllık yeni bir sözleşme imzaladı.
attirson
12.Haziran.2012, 17:48
Helal olsun..
KanaKe
12.Haziran.2012, 19:42
ertem senere helal olsun iyi kapak yapmis :) severimde zaten kendisini.. ins. SL'ne bu sezon katilirizda daha ne "baba golü gördünmü baba" tarzi goller görürüz :) özledim vallahi ertem senerin fb sampiyonlar ligi maclarini anlatmasini..
furkan58
12.Haziran.2012, 19:44
ertem senere helal olsun iyi kapak yapmis :) severimde zaten kendisini.. ins. SL'ne bu sezon katilirizda daha ne "baba golü gördünmü baba" tarzi goller görürüz :) özledim vallahi ertem senerin fb sampiyonlar ligi maclarini anlatmasini..
Artık Ertem Şener anlatmıyor :)
KanaKe
12.Haziran.2012, 19:45
Artık Ertem Şener anlatmıyor :)
valla ben star tv de sl maclari izlemedigim icin bilmiyorum sadece fenerin maclari oldumu star tv den izlerim, niye anlatmiyor peki?
furkan58
12.Haziran.2012, 19:51
valla ben star tv de sl maclari izlemedigim icin bilmiyorum sadece fenerin maclari oldumu star tv den izlerim, niye anlatmiyor peki?
Yanlış bilmiyorsam Star el değiştirdi. Yayın gruplarını çok bilmem ama NtvSporla bağlantılılar Ercan Taner felan anlatıyor çünkü :)
KanaKe
12.Haziran.2012, 20:19
Yanlış bilmiyorsam Star el değiştirdi. Yayın gruplarını çok bilmem ama NtvSporla bağlantılılar Ercan Taner felan anlatıyor çünkü :)
ertem sener baska kanala mi gecti yani ? :)
GeanyGS
12.Haziran.2012, 20:24
Çok doğru söylemiş ama arada ki farkı ben söyleyeyim. Bahsedilen 2 takım da federasyonları tarafından ceza almış UEFA'nın olaya el atmasına gerek kalmamış, Türkiye'de ise Federasyon kulüplere ceza vermediği için UEFA olaya müdahale etmek zorunda kalıyor.
Night_Mare17
12.Haziran.2012, 20:27
ertem sener baska kanala mi gecti yani ? :)
Doğan grubunun sahip olduğu kanallarda işte. Cnn Türk , Kanal D vb.
Sekopej
12.Haziran.2012, 20:47
İşte budur, federasyon o dönemde Fenerbahçe'yi sırtından bıçaklayacağına, UEFA'yı dolduruşa getireceğine, basında çıkan haberleri kanıt gösterip Fenerbahçe men edilsin diye uğraşacağına, bu gerekçeleri öne sürüp, hakkını savunsaydı.
0 tolerans yalanın en alası söz göre göre yaşanırken, milyonlara yalan söylemeselerdi.
Ha şu da var, Ertem Şener'in bahsettikleri doğru ama UEFA bir düzenleme yapıp, artık bu tarz durumlarda kendi organizasyonlarına almıyor dendi, yani 0 tolerans dendi yine.
Hal böyleyse, UEFA'nın Türkiye'ye vereceği ceza Fenerbahçe yüzünden olmaz, 0 tolerans diyenlerin, Beşiktaş ve Trabzon'u avrupaya göndermesinden olur, Türkiye başka türlü ceza almaz, kulüplere verilebilir sadece diye düşünüyorum.
ReaList
12.Haziran.2012, 21:48
Öyle zaten Serkan, Eğer Uefa Türkiye'ye toplu bir ceza verir, Türk takımlarını Avrupa Kupasından men ederse bunun sorumlusu Fenerbahçe değil, Davanın sanıkları olmasına rağmen Avrupa Kupalarında "0 tolerans kontejanından" oynayan Beşiktaş ve Trabzonspor yüzünden olur. Lakin bütün sorumluluk yine Fenerbahçe üzerine yıkılır bundan şüphemiz yok : )
Sekopej
12.Haziran.2012, 21:50
Öyle zaten Serkan, Eğer Uefa Türkiye'ye toplu bir ceza verir, Türk takımlarını Avrupa Kupasından men ederse bunun sorumlusu Fenerbahçe değil, Davanın sanıkları olmasına rağmen Avrupa Kupalarında "0 tolerans kontejanından" oynayan Beşiktaş ve Trabzonspor yüzünden olur. Lakin bütün sorumluluk yine Fenerbahçe üzerine yıkılır bundan şüphemiz yok : )
Orası garanti, hem her şeyi Fenerbahçe yaptı, yaptırıyor derler, yok Aziz Yıldırım yasası, yok federasyon Fenerbahçe'ye çalışıyor yok şöyle yok böyle derler, yani her taşın altından Fenerbahçe çıkıyordur ama biz çıkıp, bize karşı oyunlar oynanıyor deriz, yazılmış senaryo oynanıyor deriz, yahu herkes mi size karşı derler, yahu sen her şeyi mal ediyorsun Fenerbahçe'ye ama...:)
Night_Mare17
13.Haziran.2012, 02:05
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YNhOX_N9p3k
:D :D haha çok iyi ya.
attirson
13.Haziran.2012, 02:11
Bende çok güldüm buna. :n:
ommix
13.Haziran.2012, 10:38
''Baba golü gördün mü baba'' repliği Emre Tilev'e ait ama :)
SaLviO
13.Haziran.2012, 12:17
hocanın saçları o kadar siyah değil :D bakışları aynı ama :D :D
byariff
13.Haziran.2012, 14:52
Fenerbahce'de Kuyt transferi oncesi satilan toplam kombine: 7.000. Kuyt sonrasi ulasilan rakam: 17.000
barahir
13.Haziran.2012, 15:39
Fenerbahce'de Kuyt transferi oncesi satilan toplam kombine: 7.000. Kuyt sonrasi ulasilan rakam: 17.000
3 Hazırana kadar zaten kombine sahiplerinin öncelikli hakkı vardı düşük olması normal.. 3 Hazirandan sonra kademeli olarak, kombine üyelerine, fenercell sahiplerine ve Fenerbahçe kartı sahiplerine, Daha sonra da genel satışa çıkarıldı.. Kuyt transferine pek bağlamamak lazım bu olayı.. Kuyt alnmasa da satılırdı o kadar
Nedvedmania
13.Haziran.2012, 15:41
Evet bende onu yazacaktım da belki yanlış anlaşılırım diye yazmadım :) Kuytla fazla alakası yok o sayının. Zaten gün geçtikçe artacak o sayı.
sui generis
13.Haziran.2012, 15:48
kombineler çok fazla bizde yahu. öğrenci indirimi olacak deniliyordu , o da yapılmadı.
Kaka Leite
13.Haziran.2012, 17:12
Gazeteci : Hollanda takımında çok iyi oyuncular var.Hem ilk 11'de hem yedek kulübesinde.Sence en çok hangi oyuncu golü zorlar ?
Cristiano Ronaldo : Bütün hücüm oyuncuları kaleyi zorluyacaktır.Başlarında tabi ki Robben,Sneijder,Persie,Afellay,Huntelaar olucaktır.Yedek kulübesindeki oyuncularda çok kaliteli.Dirk Kuyt iki kişilik koşan yorulmak nedir bilmeyen bir futbolcu eğer oda girerse oyuna gerekli önlemleri alırız.Manchester'da oynarken Ferguson ona özel yöntemler uyguluyodu.Ama bize hat-rick yapmayı başarmıştı.
Gazeteci : Dirk Kuyt'ın Fenerbahçe'ye transfer olmasını nasıl değerlendirirsiniz ?
Cristiano Ronaldo : Fenerbahçe iyi bi takım.Nuri ve Hamit Fenerbahçe'nin çok zor bi dönemden geçtiğini ancak iki kupadada sonuna kadar mücadele ettikleri söyledi.Pek fazla gol yemiycekler herhalde.Çünkü kalecileri inanılmaz.Bidaha ona karşı oynamak istemezdim açıkcası.
Lim10
13.Haziran.2012, 17:25
Pek fazla gol yemiycekler herhalde.Çünkü kalecileri inanılmaz.Bidaha ona karşı oynamak istemezdim açıkcası.
Biz ona kısaca adamın hammaddesi diyoruz:schaf:
Kaka Leite
13.Haziran.2012, 17:31
Olası bir Şampiyonlar ligi Real eşleşmesine aynı şekilde oynarsa seneye Real'de görürüz Volkan'ı :D
Zaten korkuyorum övüp duruyor aldıracak gibi :zuhaha
Nedvedmania
13.Haziran.2012, 17:33
Pek fazla gol yemiycekler herhalde
"Yemiycekler" ne ya :D Nasıl bi habercilik anlaşıyı bu :D
GeanyGS
13.Haziran.2012, 17:37
En az 20 tane imla hatası sayabilirim, kaynak yine bir forum sitesi galiba.
Facx
13.Haziran.2012, 17:46
Olası bir Şampiyonlar ligi Real eşleşmesine aynı şekilde oynarsa seneye Real'de görürüz Volkan'ı :D
Zaten korkuyorum övüp duruyor aldıracak gibi :zuhaha
orda bi duralım aldırmak volkanın işi :D
C h A o S
13.Haziran.2012, 17:49
@ThreepWooD
Nereden buluyon hacı 2 gündür bu röportajları:D
Kaka Leite
13.Haziran.2012, 17:51
En az 20 tane imla hatası sayabilirim, kaynak yine bir forum sitesi galiba.
@ThreepWooD
Nereden buluyon hacı 2 gündür bu röportajları:D
Evet forum siteside Futbol üzerine değil bizim gibi kısım var orada buldum.
Yahu anlıyorsan sorun yok öyle yazmışlar :icon_biggrin:
GeanyGS
13.Haziran.2012, 17:52
Evet forum siteside Futbol üzerine değil bizim gibi kısım var orada buldum.
Yahu anlıyorsan sorun yok öyle yazmışlar :icon_biggrin:
Sen de inandın?
*Vizontele geldi aklıma. :)
Kaka Leite
13.Haziran.2012, 17:54
Sen de inandın?
*Vizontele geldi aklıma. :)
Ne alaka ki ? Gerçek olma payıda vardır yani bunları daha önce söylemişti zaten adam.
Direk Kuyt'ın Fenere transferini sorsaydı inanmayabilirdim ama konu milli maçtan açılmış ve Ronaldonun maçlar öncesi basına konuştuğunu biliniyor..
Birazcık araştırsan belki sende bilirdin bunun doğruluk payı olabileceğini.
Ayrıca bu doğru olmasa bile burada rakip takım hakkında birşey yok.Amacınız farklı işte buradan belli bu dostum.
GeanyGS
13.Haziran.2012, 18:01
Ne alaka ki ? Gerçek olma payıda vardır yani bunları daha önce söylemişti zaten adam.
Direk Kuyt'ın Fenere transferini sorsaydı inanmayabilirdim ama konu milli maçtan açılmış ve Ronaldonun maçlar öncesi basına konuştuğunu biliniyor..
Birazcık araştırsan belki sende bilirdin bunun doğruluk payı olabileceğini.
20 tane imla hatası ve kelime hatası olan bir röportajın doğru olma ihtimali var diyosun yani? Kaynakta bir forum sitesi?
Şöyle olabilir; televizyondan duyduğu bir röportajı yazım kurallarıyla pek alakadar olmayan bir arkadaş yazmıştır ama 8 gol yediğimiz rakibin kalecisine Hami'nin şutunu soran bir medyanın böyle bir haberi boş geçeceğini sanmıyorum. Aralarında oynadıkları bir maçtan sonra Volkan'ı iyi bulması her röportajda "Allah'ım o nasıl bir kaleciydi bir daha karşıma çıkmaz umarım" demek olmuyor.
Volkan benim gözümde de çok iyi bir kaleci belki Dünya'da ilk 10'a, ilk 20'ye girebilecek bir kaleci ama bu yazanlara ben inanmadım, ayrıca komik buldum.
Kaka Leite
13.Haziran.2012, 18:05
20 tane imla hatası ve kelime hatası olan bir röportajın doğru olma ihtimali var diyosun yani? Kaynakta bir forum sitesi?
Şöyle olabilir; televizyondan duyduğu bir röportajı yazım kurallarıyla pek alakadar olmayan bir arkadaş yazmıştır ama 8 gol yediğimiz rakibin kalecisine Hami'nin şutunu soran bir medyanın böyle bir haberi boş geçeceğini sanmıyorum. Aralarında oynadıkları bir maçtan sonra Volkan'ı iyi bulması her röportajda "Allah'ım o nasıl bir kaleciydi bir daha karşıma çıkmaz umarım" demek olmuyor.
Volkan benim gözümde de çok iyi bir kaleci belki Dünya'da ilk 10'a, ilk 20'ye girebilecek bir kaleci ama bu yazanlara ben inanmadım, ayrıca komik buldum.
İnanmayabilirsin, ancak diyorum ki gerçek olmasada bunları söylemişti zaten sana göre herşey komik buraya ne yazsak bir olumsuzluk çıkarıyorsun.
byariff
13.Haziran.2012, 18:06
Son Dakika : Fenerbahçe Messi ile ilgileniyor Kaynak : Antu Boyle Bir Haber Galiba Cenkerin Paylastigi :icon_smile:
attirson
13.Haziran.2012, 18:08
Bence de gerçekçi degil.
ReaList
13.Haziran.2012, 18:39
Ronaldo Volkan'dan mı bahsetmiş ? Konuşurken Fenerbahçe mi demiş ? Vay be, yahu yaşadık biz, 2 bira açıp bunu kutlamalıyım.
zeck17
14.Haziran.2012, 11:52
hocam pek inandırı gelmedi haber fakat doğruysa helal olsun ne diyeyim volkan çok iyi bir kaleci ve üst yorumlarda gördüm adamın dibi denmiş bence hata yapılmış kalecinin dibi olmalı ordaki mesaj çünkü volkanı ya seversin yani fenerbahçe taraftarısındır ya da nefret kin duyarsın ülkenin geri kalanısındır
ommix
14.Haziran.2012, 14:49
Fenerbahçe'de değişim rüzgarları esmeye devam ediyor. Önceki yıllarda transfer ettiği yıldızların uçak biletinden, evindeki mobilyaya kadar kulübün kasasından harcama yapan sarı lacivertliler, farklı bir uygulamaya gidiyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Dirk Kuyt transferi ile birlikte yepyeni bir uygulamaya imza atmaya hazırlanıyor. Başarılı teknik adam, Kuyt'a kulübün lojmanları olduğunu ve isterse ücretsiz olarak orada kalabileceğini söyledi. Ancak burada kalmayı tercih etmezse evinin tüm masraflarının kendisinin karşılaması gerektiğini belirtti.
1 milyon dolarlık tasarruf
Bunun üzerine Kuyt'ın eşi Gertrude, çocukları ile İstanbul'a geldi ve Beykoz'dan kirası 20 bin dolar olan evlere baktı. Genel masraflar dahilinde F.Bahçe, Kocaman'ın başlattığı uygulama ile 1 milyon dolar tasarruf edecek.
SPORX
goosfraba
14.Haziran.2012, 16:03
adam takımın menfaatini düşünüyor tamamiyle. gurur verici.
barahir
14.Haziran.2012, 16:50
Yahu Alex falan zaten kendi kirasını kendisi veriyodu.. Yeni bi uygulama değil ki bu..
LadroN
14.Haziran.2012, 16:54
Gazeteci : Hollanda takımında çok iyi oyuncular var.Hem ilk 11'de hem yedek kulübesinde.Sence en çok hangi oyuncu golü zorlar ?
Cristiano Ronaldo : Bütün hücüm oyuncuları kaleyi zorluyacaktır.Başlarında tabi ki Robben,Sneijder,Persie,Afellay,Huntelaar olucaktır.Yedek kulübesindeki oyuncularda çok kaliteli.Dirk Kuyt iki kişilik koşan yorulmak nedir bilmeyen bir futbolcu eğer oda girerse oyuna gerekli önlemleri alırız.Manchester'da oynarken Ferguson ona özel yöntemler uyguluyodu.Ama bize hat-rick yapmayı başarmıştı.
Gazeteci : Dirk Kuyt'ın Fenerbahçe'ye transfer olmasını nasıl değerlendirirsiniz ?
Cristiano Ronaldo : Fenerbahçe iyi bi takım.Nuri ve Hamit Fenerbahçe'nin çok zor bi dönemden geçtiğini ancak iki kupadada sonuna kadar mücadele ettikleri söyledi.Pek fazla gol yemiycekler herhalde.Çünkü kalecileri inanılmaz.Bidaha ona karşı oynamak istemezdim açıkcası.
O değilde röportaj çin mali gibi.neresinden tutarsan tut elinde kaliyor.
Facx
14.Haziran.2012, 17:24
O değilde röportaj çin mali gibi.neresinden tutarsan tut elinde kaliyor.
aynen v.persie snijdeer van der vaart robben affelay huntelaar varken öve öve kuyt ı övmüş :D
SaLviO
15.Haziran.2012, 12:41
https://p.twimg.com/AvavydCCIAAHfUt.jpg:medium
pele96
15.Haziran.2012, 12:43
https://p.twimg.com/AvavydCCIAAHfUt.jpg:medium
Kemal Sunal birçok film'inde Beşiktaşlıdır :D
Kaka Leite
15.Haziran.2012, 12:49
aynen v.persie snijdeer van der vaart robben affelay huntelaar varken öve öve kuyt ı övmüş :D
Geç olacak ama kendini kanıtlamış adamları överek eline ne geçecek ?
Persie'yi övmedende o bir yıldız diyebiliyoruz.Ayrıca o Snijdeer değil Sneijder'dir.
Soru o yönde sorulurken onları övmesi gibi bi durum da olamaz.
Facx
15.Haziran.2012, 13:28
Geç olacak ama kendini kanıtlamış adamları överek eline ne geçecek ?
Persie'yi övmedende o bir yıldız diyebiliyoruz.Ayrıca o Snijdeer değil Sneijder'dir.
Soru o yönde sorulurken onları övmesi gibi bi durum da olamaz.
kut 18-20 yaşında bi genç yetenekte haberimiz mi yok ? kuyt ı övemez demiyorum röportaj bariz fake onu belirtmek istedim
Kaka Leite
15.Haziran.2012, 13:34
kut 18-20 yaşında bi genç yetenekte haberimiz mi yok ? kuyt ı övemez demiyorum röportaj bariz fake onu belirtmek istedim
O yazdığın ila bağlantıyı kurmak malesef 1 senemi alır :)
Öve öve Kuyt'ı övmüş demek çok değişik anlam taşır.Ayrıca yaşa bu kadar takılmayın önünüzde Alex örneği varken.
Facx
15.Haziran.2012, 13:37
O yazdığın ila bağlantıyı kurmak malesef 1 senemi alır :)
Öve öve Kuyt'ı övmüş demek çok değişik anlam taşır.Ayrıca yaşa bu kadar takılmayın önünüzde Alex örneği varken.
kendini kanıtlamış adamları överek eline ne geçecek ?
dedin kuyt kendini kanıtlamamış mı o yüzden kuyt gençte bizmi bilmiyoruz dedim
Walter Sakana
16.Haziran.2012, 03:55
'F.Bahçe, bu sezon da Avrupa'da olmayacak'
http://haber.gazetevatan.com/fbahce-bu-sezon-da-avrupada-olmayacak/457999/5/Spor
http://www.dha.com.tr/fenerbahce-bir-sezon-daha-avrupa-kupalarina-katilmamaya-razi-olarak-cas-davasini-geri-cekmeyi-kabul-etti-mi_326687.html
Fenerbahçe'den CAS açıklaması
http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=24545
Night_Mare17
16.Haziran.2012, 03:59
Şu an Avrupa'ya tek takım mı gidiyor ?
sananes
16.Haziran.2012, 12:29
Bakacağız ceza gelecek mi gelmeyecek mi? ceza gelirse de yerine başka bir takım illaki gider, ben ceza geleceğini sanmam.
Sekopej
16.Haziran.2012, 12:45
Şimdi bize ceza niye gelecek?
Eğer TFF uygulamalarıyla alakalıysa bunun bizimle ne alakası var, tüm takımlara ceza gelir.
Eğer savcının mütaalası ile alakalıysa, bu sefer de Beşiktaş ve Trabzonspor geçen sene avrupaya gittiği için bu 2 kulübe ceza gelir.
Sadece Fenerbahçe'yi ilgilendiren bir ceza beklemiyorum ben de ya tüm takımları men ederler ya da hiç kimseyi men etmezler. Fenerbahçe'ye bireysel ceza verilecekse, UEFA maçında suçlanması ve bunun ortaya çıkması gerekir ki, öyle 5 senelik cezalar verilsin.
Ayrıca UEFA, cezayı verip, tekrarı halinde uygulanacak şekilde düzenler.
Bu noktayı iyi irdelemek lazım, UEFA'nın kararını neden bekliyoruz? UEFA neyin değerlendirmesini yapıp, ne gerekçeyle ceza verecek?
ReaList
16.Haziran.2012, 13:42
UEFA'nın kararını neden bekliyoruz? UEFA neyin değerlendirmesini yapıp, ne gerekçeyle ceza verecek?
Benimde en merak ettiğim kısım burası, Geçen sene M.A.A bize "Bu durum Fenerbahçe'nin lehine eğer gitselerdi Uefa'dan 8 yıl ceza alırdı, Bu sene Avrupa kupalarına katılmayarak olası bir cezadan kurtuldular" demedi mi ? Nihat Özdemir'e "Siz bu sene gitmeyin, Uefa bizi uyardı, Suçlu bulunursanız büyük bir ceza alırsınız" demedi mi ?
Biz geçen sene Avrupa Kupalarına katılmadık ve onların düşüncelerine göre kimsenin hakkı gasp edilmedi. Yani total bir ceza'da en son sorgulanacak taraf Fenerbahçe'dir. Fenerbahçe yönetimi 1 senedir uyuyor hala aynı şarkıyı çalıyorlar, ben bıktım. Hala "Kaldı ki bu durumun gerekçeleri, çok yakında tarafımızdan tüm kamuoyuna açıklanacaktır." diyolar. Açıkla da iş işten geçtikten sonra gürültü içinde sesini duymaya çalışmayalım.
Walter Sakana
16.Haziran.2012, 14:02
Fener'den UEFA'nın tehdidine hayır
UEFA, ceza söylentileri üzerine Cenevre’ye görüşmeye giden Ali Koç, Nihat Özdemir ve Cihan Kamer’e “2 yıl cezaya razı olun” dedi. Fenerbahçeli yöneticiler, “HAYIR” deyip masayı terk etti.
Ahmet ERCANLAR/HÜRRİYET
“FENERBAHÇE, UEFA ile pazarlık yaptı”, “Fenerbahçe’ye 5 yıl ceza gelecek”, “Fenerbahçe’ye UEFA şoku”...Son dönemlerde spor kamuoyu bu haberlerle ve bu tarz konuşmalarla çalkalanıyor. Herkes ne olup bittiğini merak ediyor. Önceki gün Hürriyet’te eski bir TFF yöneticisinin ismini vermeden yaptığı “CAS davasının çekilmesi cezayı etkilemez” sözleri bu tartışmayı daha da alevlendirdi.
Gerçekten de Fenerbahçe UEFA ile pazarlık masasına oturmuş muydu? Gelin 3 ay öncesine dönüp, CAS davasının çekildiği o günlerde neler yaşandığına birlikte bakalım.
Cenevre’de ceza pazarlığı
Fenerbahçe’nin CAS davasının çekilmek üzere olduğu günler...Sarı lacivertlilerin bugün yönetim kurulunda olmayan 3 önemli yöneticisi, Başkan vekili Nihat Özdemir, Asbaşkanlar Ali Koç ve Cihan Kamer, UEFA yönetimiyle bir araya gelmek için Cenevre’ye giderler...Masaya oturulur ve diyalog başlar...
Fenerbahçeli yöneticiler:
- Biz geçtiğimiz yıl Avrupa’ya gidemedik ve 1 yıl ceza çektik zaten...
UEFA yetkilisi: Cezanızı tamamladığınız fikrine katılmıyoruz.
Yöneticiler: 1 yıl Şampiyonlar Ligi’ne gidemedik zaten bunun dışında bir cezaya razı değiliz...
UEFA yetkilisi: Sizi 2 yıl daha Avrupa’dan men etmeyi düşünüyoruz. Bu cezayı kabul etmelisiniz.
Yöneticiler: Bu söylediğiniz kabul edilemez. Şayet sizin bu önerinizi kabul edersek, şike yaptığımızı da kabul etmiş oluruz.
Sonradan anlaştılar mı?
BU sözler üzerine görüşme sonlandırılır ve Fenerbahçe yöneticeleri hayal kırıklığı içinde masadan kalkarlar...UEFA sarı lacivertlilere vermeyi düşündüğü 2 yıllık cezadan geri adım atmayacağını net bir biçimde iletmiştir. Ancak bu görüşmeden çok kısa bir süre sonra Fenerbahçe’nin CAS davası çekilir...
Herkesin merak ettiği konu olarak ise şu akıllara takılır. UEFA’nın “2 sene ceza vereceğiz” tehdidine sert çıkan Fenerbahçe, daha sonra CAS davasını neden çekti? Yoksa gerçekten de bazı pazarlıklar yapıldı ve verilecek ceza konusunda anlaşma sağlandı mı?
BEKLEYİP GÖRECEKSİNİZ
Fenerbahçe ile UEFA arasındaki pazarlıkların içeriğini sormak için aradığımız TFF yetkilileri yanıt vermekten kaçındılar. TFF yetkilileri, “Bu soruyu bize sormayın. bekleyip göreceksiniz” ifadeleri ile konuya ilişkin yorum yapmaktan kaçındılar.
‘Yakında konuşacağız’
FENERBAHÇE Kulübü, CAS’taki davasını Türkiye’nin menfaatleri uğruna çektiklerini açıkladı. Sarı lacivertliler, resmi internet sitesinden, “CAS davasını sadece Türkiye Cumhuriyeti’nin menfaatleri doğrultusunda geri çektik. Kaldı ki bu durumun gerekçeleri, çok yakında tarafımızdan tüm kamuoyuna açıklanacaktır” ifadelerini kullandı.
http://www.dha.com.tr/fenerden-uefanin-tehdidine-hayir_327234.html
http://haber.gazetevatan.com/fenerden-uefanin-o-tehdidine-rest/458240/5/Manset
MeMo
16.Haziran.2012, 14:58
Şimdi bize ceza niye gelecek?
Eğer TFF uygulamalarıyla alakalıysa bunun bizimle ne alakası var, tüm takımlara ceza gelir.
Eğer savcının mütaalası ile alakalıysa, bu sefer de Beşiktaş ve Trabzonspor geçen sene avrupaya gittiği için bu 2 kulübe ceza gelir.
Sadece Fenerbahçe'yi ilgilendiren bir ceza beklemiyorum ben de ya tüm takımları men ederler ya da hiç kimseyi men etmezler. Fenerbahçe'ye bireysel ceza verilecekse, UEFA maçında suçlanması ve bunun ortaya çıkması gerekir ki, öyle 5 senelik cezalar verilsin.
Ayrıca UEFA, cezayı verip, tekrarı halinde uygulanacak şekilde düzenler.
Bu noktayı iyi irdelemek lazım, UEFA'nın kararını neden bekliyoruz? UEFA neyin değerlendirmesini yapıp, ne gerekçeyle ceza verecek?
Ortada yaratılan kamuoyu, işlerini eksiksiz yapan jurnalciler hariç, geçen sene cezasını çeken Fenerbahçe'nin ceza yemesi için bir sebep yok. Ne Fenerbahçe, Uefa maçlarında şikeyle suçlandı ne de bir ceza alması olasılığı varken CL'de oynadı.
Ama ben büyük ihtimalle ceza geleceğini düşünüyorum hiç bir gerçekle bunu destekleyememe rağmen.
KanaKe
16.Haziran.2012, 18:30
http://www.dha.com.tr/fenerden-uefanin-tehdidine-hayir_327234.html
http://haber.gazetevatan.com/fenerden-uefanin-o-tehdidine-rest/458240/5/Manset
bizde yedik bu yazilanlari.. mal mi alip satiyorlar neyin pazarligi kardesim..
SaLviO
19.Haziran.2012, 17:50
Şike operasyonundan bir buçuk ay önce, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım yanına Alex de Souza'yı da alarak Sayın Erdoğan'ı ziyaret ederken; ona sadece Fenerbahçe formasını değil Fenerbahçelilerin desteğini de sunmuş oluyordu.
Peki geldiğimiz noktada durum nedir?
Daha önce de yazdım: Önceki seçimlerde AKP'ye oy verdiğini söyleyen pekçok Fenerbahçeli yemin billah ederek artık o partiye oy atmayacağını bildirdi.
ŞİKE DEĞİL ÇETE NEDEN
Kamuoyuna şike davası, yani futbol maçıyla ilgili bir normal dava gibi yansıtılan bu operasyon; savcı Mehmet Berk tarafından çıkar amaçlı suç örgütü (çete) davası olarak kurgulandı. İddianameye göre Aziz Yıldırım, bir çete kurmuş; Fenerbahçe'den menfaat temin etmiş. Şike savcısı Mehmet Bey'e soralım: Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'e kazandığı 92 milyon liralık ihaleyi bırakan Aziz Yıldırım mı menfaat çetesi kurup da Fenerbahçe'yi bu amaçla kullanacak? Hazırladığınız iddianamede; telefon konuşmalarında geçen en masum kelimeleri bile Aziz Yıldırım'ı mahkum ettirecek biçimde yorumlamadınız mı? Aziz Yıldırım lehine olabilecek hiçbir veriyi iddianameye koymadığınızı dünya alem bilmiyor mu?
Şüpheli kişilerle Aziz Yıldırım hiç konuşmamışken, onlarla konuşan başkalarını tanık olarak bile iddianemenize almayışınız, tek hedefin Aziz Yıldırım'ı mahkum ettirmek olduğunu göstermez mi?
Ve neden Fenerbahçe'nin diğer yöneticilerini de çağırıp, 'Aziz Yıldırım burada çete kurmuş; haberiniz var mı?' diye sormadınız? İddianıza gülüneceği için mi?
YETKİSİZ MAHKEME
Mahkemenin inatla içeride tuttuğu Aziz Yıldırım'ı, bırakın çeteyi şikeyle suçlayacak bile ciddi belge ve tanık ifadesi yok. Ama mahkeme inatçı mı inatçı:
-Kaptım bir kere; asla bırakmam; diyor.
Ben en başından beri; bu davaya özel yetkili mahkemenin bakmasının bir hukuk rezaleti olduğunu yazdım.
İlgili mahkeme bu içi boş ve delilsiz suçlamalarla dolu iddianameyi kabul ederek, aslında görev gaspı sayılabilecek bir yanlışa imza attı. Mahkeme heyeti; belli oldu ki Aziz Yıldırım'a ceza verecek. Baksanıza; bu işi bilen uzman hukukçuların hazırladığı Etik Kurulu raporunda Aziz Yıldırım'ın aklanmış olmasını hiç önemsemiyor.
Yargıçlara önerim; bulundukları mahkemeyi Yassıada mahkemesi gibi hep kötü anılan bir mahkeme durumuna düşürmemeleridir. Orada siyasi değil adli bir yargılama yürütüldüğüne inanmak istiyoruz.
CEMAAT İŞİ Mİ?
- MİT davası, *eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'un terörist ilan edilerek tutuklandığı İnternet andıcı davası; *Uludere olayı ve *6222 Sayılı futbolda şiddet yasasının değiştirilmesi,
- Cumhurbaşkan'ı Gül'e 2. kez adaylık yolunun açılması süreci de dahil birçok olay gösteriyor ki Gülen cemaati ile Başbakan Erdoğan arasında bir çatışma var.
Bu çatışma, Başbakan Erdoğan Cumhurbaşkanı olursa, Türkiye'yi kim yönetecek; çatışmasıdır. Bu yüzden; Cemaat; Sayın Erdoğan'ın fazla güçlü olmasını istemiyor. Baksanıza Sayın Erdoğan; Fethullah Gülen'i açıkça ve ısrarla Türkiye'ye çağırıyor ama o hiçbir ciddi gerekçe göstermeden bu çağrıyı reddediyor. Cemaat medyasındaki yayınlar da bu çatışmayı çok açık biçimde yansıtıyor.
Kafamda dönüp dolaşan soru şu: Aziz Yıldırım'ı hapse attırıp mahkum ettirerek Başbakan Erdoğan'a karşı Fenerbahçelilerin tepi göstermesi mi planlandı?
Gerçekten de Fenerbahçe'ye karşı bu yıkım operasyonu, böyle hukuksuzca sürdürülürse; bundan en büyük zararı görecek olan isim Sayın Tayyip Erdoğan olacaktır. Çünkü; cumhurbaşkanlığı seçimi çantada keklik değildir.
Not: Son Anayasa Mahkemesi kararındaki 'Abdullah Gül, isterse 2014 seçimine de girebilir.' kararı da Başbakan Erdoğan'a verilmiş bir gözdağıdır. 'Sen cumhurbaşkanı ol ama partiyi ve dolayısıyla Türkiye'yi bize bırak.' mesajı...
Rıza Zelyut
Çok güzel yazı olmuş
goosfraba
19.Haziran.2012, 17:57
güzel yazı, mantıklı yerlere değinmiş.
bizim burada yazdıklarımızla pek farkı yok.
attirson
21.Haziran.2012, 02:51
Uefa ne zaman açıklayacak kararı ?
SaLviO
21.Haziran.2012, 02:52
26sında tahminimce
Corpus
21.Haziran.2012, 03:02
Şike operasyonundan bir buçuk ay önce, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım yanına Alex de Souza'yı da alarak Sayın Erdoğan'ı ziyaret ederken; ona sadece Fenerbahçe formasını değil Fenerbahçelilerin desteğini de sunmuş oluyordu.
Peki geldiğimiz noktada durum nedir?
Daha önce de yazdım: Önceki seçimlerde AKP'ye oy verdiğini söyleyen pekçok Fenerbahçeli yemin billah ederek artık o partiye oy atmayacağını bildirdi.
ŞİKE DEĞİL ÇETE NEDEN
Kamuoyuna şike davası, yani futbol maçıyla ilgili bir normal dava gibi yansıtılan bu operasyon; savcı Mehmet Berk tarafından çıkar amaçlı suç örgütü (çete) davası olarak kurgulandı. İddianameye göre Aziz Yıldırım, bir çete kurmuş; Fenerbahçe'den menfaat temin etmiş. Şike savcısı Mehmet Bey'e soralım: Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'e kazandığı 92 milyon liralık ihaleyi bırakan Aziz Yıldırım mı menfaat çetesi kurup da Fenerbahçe'yi bu amaçla kullanacak? Hazırladığınız iddianamede; telefon konuşmalarında geçen en masum kelimeleri bile Aziz Yıldırım'ı mahkum ettirecek biçimde yorumlamadınız mı? Aziz Yıldırım lehine olabilecek hiçbir veriyi iddianameye koymadığınızı dünya alem bilmiyor mu?
Şüpheli kişilerle Aziz Yıldırım hiç konuşmamışken, onlarla konuşan başkalarını tanık olarak bile iddianemenize almayışınız, tek hedefin Aziz Yıldırım'ı mahkum ettirmek olduğunu göstermez mi?
Ve neden Fenerbahçe'nin diğer yöneticilerini de çağırıp, 'Aziz Yıldırım burada çete kurmuş; haberiniz var mı?' diye sormadınız? İddianıza gülüneceği için mi?
YETKİSİZ MAHKEME
Mahkemenin inatla içeride tuttuğu Aziz Yıldırım'ı, bırakın çeteyi şikeyle suçlayacak bile ciddi belge ve tanık ifadesi yok. Ama mahkeme inatçı mı inatçı:
-Kaptım bir kere; asla bırakmam; diyor.
Ben en başından beri; bu davaya özel yetkili mahkemenin bakmasının bir hukuk rezaleti olduğunu yazdım.
İlgili mahkeme bu içi boş ve delilsiz suçlamalarla dolu iddianameyi kabul ederek, aslında görev gaspı sayılabilecek bir yanlışa imza attı. Mahkeme heyeti; belli oldu ki Aziz Yıldırım'a ceza verecek. Baksanıza; bu işi bilen uzman hukukçuların hazırladığı Etik Kurulu raporunda Aziz Yıldırım'ın aklanmış olmasını hiç önemsemiyor.
Yargıçlara önerim; bulundukları mahkemeyi Yassıada mahkemesi gibi hep kötü anılan bir mahkeme durumuna düşürmemeleridir. Orada siyasi değil adli bir yargılama yürütüldüğüne inanmak istiyoruz.
CEMAAT İŞİ Mİ?
- MİT davası, *eski Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ'un terörist ilan edilerek tutuklandığı İnternet andıcı davası; *Uludere olayı ve *6222 Sayılı futbolda şiddet yasasının değiştirilmesi,
- Cumhurbaşkan'ı Gül'e 2. kez adaylık yolunun açılması süreci de dahil birçok olay gösteriyor ki Gülen cemaati ile Başbakan Erdoğan arasında bir çatışma var.
Bu çatışma, Başbakan Erdoğan Cumhurbaşkanı olursa, Türkiye'yi kim yönetecek; çatışmasıdır. Bu yüzden; Cemaat; Sayın Erdoğan'ın fazla güçlü olmasını istemiyor. Baksanıza Sayın Erdoğan; Fethullah Gülen'i açıkça ve ısrarla Türkiye'ye çağırıyor ama o hiçbir ciddi gerekçe göstermeden bu çağrıyı reddediyor. Cemaat medyasındaki yayınlar da bu çatışmayı çok açık biçimde yansıtıyor.
Kafamda dönüp dolaşan soru şu: Aziz Yıldırım'ı hapse attırıp mahkum ettirerek Başbakan Erdoğan'a karşı Fenerbahçelilerin tepi göstermesi mi planlandı?
Gerçekten de Fenerbahçe'ye karşı bu yıkım operasyonu, böyle hukuksuzca sürdürülürse; bundan en büyük zararı görecek olan isim Sayın Tayyip Erdoğan olacaktır. Çünkü; cumhurbaşkanlığı seçimi çantada keklik değildir.
Not: Son Anayasa Mahkemesi kararındaki 'Abdullah Gül, isterse 2014 seçimine de girebilir.' kararı da Başbakan Erdoğan'a verilmiş bir gözdağıdır. 'Sen cumhurbaşkanı ol ama partiyi ve dolayısıyla Türkiye'yi bize bırak.' mesajı...
Rıza Zelyut
Çok güzel yazı olmuş
Yazarların objektif yazı yazabilmeyi becerebilmelerinden yanayım. Yazdıkları doğru veya yanlış farketmez. Yanını çok belli etmeden yazarsa daha inandırıcı olacaktır. Öte yandan bu şekilde yazarsa, Fenerbahçeliler tarafından " güzel yazmış, doğru konuşmuş" , ancak diğer kesimden "adam yandaş işte ne olacak" şeklinde yorumlar alırız. ( Diğer kesim Galatasaray değil)
Corpus
21.Haziran.2012, 03:04
bizde yedik bu yazilanlari.. mal mi alip satiyorlar neyin pazarligi kardesim..
Daha hangi haber kaynaklarından duymak gerekiyor yalan olmadığına inanmanız için ? Hangi yayınlar doğrudur sizin için ?
not: herhangi bir açıklama , tartışma olmadan net cevap istiyorum.
attirson
21.Haziran.2012, 11:32
RESMİ SAĞLIK SPONSORUMUZ MEDİCAL PARK OLDU
http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=29631&utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook
MeMo
21.Haziran.2012, 12:10
Daha hangi haber kaynaklarından duymak gerekiyor yalan olmadığına inanmanız için ? Hangi yayınlar doğrudur sizin için ?
Sence bu haberlere inanmamak için yeterince sebep yok mu ?
TFF ceza vermedi diye diğer federasyonların resti çekmesi haberlerinden farkı yok. (Buna da inananların mevcut olduğunu söylemek lazım.)
sarianet
21.Haziran.2012, 14:07
https://p.twimg.com/Av58yGMCMAAEQjy.jpg
RaSenGan
21.Haziran.2012, 14:35
Kuyt taraftara oynuyor resmen :D
LadroN
21.Haziran.2012, 14:37
Taraftar yine sahaya indi:D
RaSenGan
21.Haziran.2012, 14:42
TFF ceza vermedi diye diğer federasyonların resti çekmesi haberlerinden farkı yok. (Buna da inananların mevcut olduğunu söylemek lazım.)
Bu haber bir değil birçok ülkenin haber sitelerinde vardı.Ama sizler Fenerbahçe karşıtı her haber yalandır bizi bitirmeye çalışıyorlar anlayışına sahip olduğunuz için farketmiyor bu haberlerin gerçek olup olmaması :)
ardaskoc
21.Haziran.2012, 14:53
FB Tv'de çıkan Dirk Kuyt Fenerbahçe'de videosundaki şarkının adı ne ya, bittim ona. :D
MeMo
21.Haziran.2012, 16:01
Bu haber bir değil birçok ülkenin haber sitelerinde vardı.Ama sizler Fenerbahçe karşıtı her haber yalandır bizi bitirmeye çalışıyorlar anlayışına sahip olduğunuz için farketmiyor bu haberlerin gerçek olup olmaması :)
Yabancı haber sitelerinde böyle bir şey görmedim çok büyük ihtimalle yalan söylüyorsun. Link gönderirsen sevinir özür dilerim. Yoksa senin için 2. Hasan Çetinkaya olayı olacak.
Corpus
21.Haziran.2012, 16:29
Diye de o kadar yazdım ama olmadı sanırım yine.
RaSenGan
21.Haziran.2012, 16:32
Yabancı haber sitelerinde böyle bir şey görmedim çok büyük ihtimalle yalan söylüyorsun. Link gönderirsen sevinir özür dilerim. Yoksa senin için 2. Hasan Çetinkaya olayı olacak.
Olm niye yalan söyliyim şimdi durduk yere :D Soruşturma konusuna 330.sayfadan itibaren göz gezdirirsen bu konuların konuşulduğunu görürsün.Yunanistan ve Almanya federasyonlarının rest çektiği falan yazılmış son dakika olarak.Ben haber linklerinin de verildiğini hatırlıyorum.Linkler verilmiş ama bu rest konusuyla ilgili değilmiş ben yanlış hatırlıyormuşum. 2.Ali Koç olayı olmasın da :D
MeMo
21.Haziran.2012, 16:33
Yandaş dediğimiz gazetelerin dediklerine inanmıyoruz zaten bunları sen de çok iyi bilirsin. Onun dışındaki Ntv, Lig Tv kurumları en güvenilir görünenler şu anda. Onun dışında kalanlar da haberlerinin mantığa uygun olup olmadığına, haberi yapan gazeteciye göre değişir.
Kesin cevabı olmayan bir soru sormuşsun. Yeterlidir umarım.
MeMo
21.Haziran.2012, 16:34
Olm niye yalan söyliyim şimdi durduk yere :D Soruşturma konusuna 330.sayfadan itibaren göz gezdirirsen bu konuların konuşulduğunu görürsün.Yunanistan ve Almanya federasyonlarının rest çektiği falan yazılmış son dakika olarak.Ben haber linklerinin de verildiğini hatırlıyorum.Linkler verilmiş ama bu rest konusuyla ilgili değilmiş ben yanlış hatırlıyormuşum. 2.Ali Koç olayı olmasın da :D
O malum son dakikalar Twitter'da gördüğün sallamalardan başka bir şey değildi işte.
1. Ali Koç olayı neydi ?
RaSenGan
21.Haziran.2012, 16:36
O malum son dakikalar Twitter'da gördüğün sallamalardan başka bir şey değildi işte.
1. Ali Koç olayı neydi ?
Ya Mehmet tamam Allah aşkına :D Bi de neydi diyo :D
Corpus
21.Haziran.2012, 16:38
Yandaş dediğimiz gazetelerin dediklerine inanmıyoruz zaten bunları sen de çok iyi bilirsin. Onun dışındaki Ntv, Lig Tv kurumları en güvenilir görünenler şu anda. Onun dışında kalanlar da haberlerinin mantığa uygun olup olmadığına, haberi yapan gazeteciye göre değişir.
Kesin cevabı olmayan bir soru sormuşsun. Yeterlidir umarım.
Kimin mantığına uyup uymadığı önemli nokta bence. Haber objektiftir mantığı olmaz bence. Sizce farklıdır o da sizin görüşünüz tabi.
MeMo
21.Haziran.2012, 16:40
Ya Mehmet tamam Allah aşkına :D Bi de neydi diyo :D
Vallaha bilmiyorum CAS olayı mı ? Benim dediğim senle ilgili bir olaydı. (Hasan Çetinkaya olayı)
vego
21.Haziran.2012, 19:34
Bu nedir ? http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=216753
ReaList
21.Haziran.2012, 19:39
Yanılmıyorsam, Denizbank'tan kredi çekilmiş, teminat olarak da TV gelirleri gösterilmiş.
ReaList
21.Haziran.2012, 19:40
Bu arada Aziz Yıldırım'ın o büyük çetesinin Afrika uzantısına ait fotoğraf internete düştü : )
http://g1206.hizliresim.com/y/p/8fmt1.jpg
Cengo
21.Haziran.2012, 22:04
Henüz o krediler kullanılmadı. İhtiyaç olması yönetim prosedürler ile karşılaşmayacak.
SaLviO
22.Haziran.2012, 02:57
Bu arada Aziz Yıldırım'ın o büyük çetesinin Afrika uzantısına ait fotoğraf internete düştü : )
http://g1206.hizliresim.com/y/p/8fmt1.jpg
hizmet hizmet çete değil :)
vego
22.Haziran.2012, 15:32
İBB yeni sezonda kadiköyde oynayabilirmiş.
ReaList
22.Haziran.2012, 15:39
İBB yeni sezonda kadiköyde oynayabilirmiş.
Oynasınlar, bizim stadımız herkese açık.
barahir
22.Haziran.2012, 15:45
Çimlere yeterince iyi bakıldığı sürece bi sorun olacağını sanmıyorum
ReaList
22.Haziran.2012, 15:53
Çimlere yeterince iyi bakıldığı sürece bi sorun olacağını sanmıyorum
Bursa'nın şampiyon olduğu sene çimlerimizin hali perişandı, O sezon sonu yeni bir teknoloji getirilerek yenilendi ve o günden bu güne yaz kış, yağmur çamur zerre sorun yaşanmadı. Hatta bu sene Türkiye Kupasında 2 maç üst üste maç oynanıp Süper Final'de Trabzon maçına çıkılmıştı. Önceki gün yağmurdan dolayı Beşiktaş'ın sahasında maç yapılmıyordu. Bu şartlarda bile saha pırıl pırıldı. Bu yüzden "iyi bakıldığı sürece" problem olmayacaktır.
Revolution
22.Haziran.2012, 15:54
Oynasınlar, bizim stadımız herkese açık.
Çünkü Arena bizim değil, onu devlet yaptı milyar dolarlık arazi vermedik ki biz oraya beleştepeciler bizi =(((((. Ne kadar misafirperversiniz :uzgun::uzgun::uzgun:
ReaList
22.Haziran.2012, 16:11
@Revolution
Kimin malını kime veriyorsun ? Devlet arazi alıyor stat yapıyor, kullanım hakkını (1 liralık sembolik bedelle) sana veriyor.
1933-1935 yılları arasında devlet yetkilileri ile yapılan görüşmeler sonucunda, kentin dışarısında yer alan o dönemki adıyla Mecidiye Köyü’nde , Likör Fabrikası'nın yanında bulunan Tekel'e ait arazi Beden Terbiyesi Genel Müdürlüğü tarafından satın alınarak, 30 yıl süreyle, yıllığı 1 TL'den Galatasaray Spor Kulübü'ne kiralandı ve şimdiki arazi Galatasaray’a yapılması planlanan stad için tahsis edildi.
Daha sonra o stadı yıkıp yeni stat yapmak istiyorsun, Devlette sana bu araziden çık sana başka arazide stat yapalım diyor kabul ediyorsun.
2004 yılında, Seyrantepe'de inşaat edilecek stadyum karşılığında Galatasaray Spor Kulübü sahip olduğu stad arazisinin üst kullanım hakkını devretti.
Aslında hiç senin olmayan, sadece bir üst kiracı olduğun bir şeyi devrediyorsun, malın değil mülkün değil bu sahiplik niye ? Son olarak şuan Gs Sohbet Alanında konuşuluyor, Beşiktaş'la kullanmayız vermeyiz etmeyiz falan, Nafile. Devlet nasıl isterse öyle yapmak zorundasın.
RaSenGan
22.Haziran.2012, 16:14
@Revolution
Kimin malını kime veriyorsun ? Devlet arazi alıyor stat yapıyor, kullanım hakkını (1 liralık sembolik bedelle) sana veriyor.
Daha sonra o stadı yıkıp yeni stat yapmak istiyorsun, Devlette sana bu araziden çık sana başka arazide stat yapalım diyor kabul ediyorsun.
Aslında hiç senin olmayan, sadece bir üst kiracı olduğun bir şeyi devrediyorsun, malın değil mülkün değil bu sahiplik niye ? Son olarak şuan Gs Sohbet Alanında konuşuluyor, Beşiktaş'la kullanmayız vermeyiz etmeyiz falan, Nafile. Devlet nasıl isterse öyle yapmak zorundasın.
Keşke biraz da gündemi takip etsen açıklamaları dinlesen.Adnan Öztürk kendisi açıkladı biz izin vermeden kimse oynayamaz diye.
Corpus
22.Haziran.2012, 16:14
Canınız sıkılınca nasılda Galatasaray ' a saldırmaya çalışıyorsunuz yahu. Arada başka şeylerle de uğraşın. Hayat sadece Galatasaray kıskançlığı ile geçmez.
uAburak89
22.Haziran.2012, 16:26
@baldemir
bilip bilmeden konuşuyorsun. Ya da bildiklerin işine gelmediği için yazmak zor geliyor.
Madem stadınız herkese açık, Fb, Bjk, İbb üçlü ortak kullanın.
ReaList
22.Haziran.2012, 16:28
Keşke biraz da gündemi takip etsen açıklamaları dinlesen.Adnan Öztürk kendisi açıkladı biz izin vermeden kimse oynayamaz diye.
Hmm bak sen, Keşke Burası bir futbol stadı, miting alanı değil, burada siyasi parti propagandası veya toplantısı yapamazsınız, biz izin vermeyiz diyebilseydi. Haftaya bakanın nezninde bir toplantı yapılacak ve Beşiktaş bu konuda ısrarcı olur, şartları yerine getireceğinin taahaüdünü verirse, teklifleri kabul edilecek.
Revolution
22.Haziran.2012, 16:41
@Revolution
Saraçoğlu'nu nasıl aldığınızı biliyor musun? Şükrü Saraçoğlu kimmiş mesela bir fikrin var mı? Üst kullanım hakkı Galatasaray'da mı Galatasaray'da, istese oradaki stadı yıkar pazar kurar devlet hiçbirşey diyemezdi. Devlet oradan milyar dolarlık kar elde edeceği için aldı onu babasının hayrına yapmadı hiçbir şeyi.
Destek olmuş mudur tabii ki büyük ölçüde olmuştur. Ama devletin görevi de budur zaten. Sakın bana kalkıp "devletin görevi stat yapmak mı" filan demeyin. Devletin asli görevi "stat yapmak değildir" ama "kamuya hizmet"tir görevi. Galatasaray da kamunun büyük parçalarından biridir. 2 tarafın da karlı çıktığı bir anlaşmadan sonra ki bu inanılmaz seviyede "stadı yapan"ın tarafındaysa, şimdi bir de maksimum holiganizm fışkıran duygularla utanmadan bizim stat gibi çocukça ironilerde bulunma, kalın yazınca hele hiç bir şey olmuyor.
Sözleşmede de "resmi bayramlar hariç Galatasaray yönetim kurulu'nun izni gerekiyor" yazıyormuş sözleşmeyi yapan Işın Çelebi'nin de söylediğine göre. Tabii siz bunu bildiğiniz halde dediyseniz "devlet isterse yapmak zorundasın"ı padişahlaştırmışsınız demektir iktidar sahiplerini. İşinize gelmeyince cemaatçi, pis, düşman iktidar; rakibinizin işine gelmeyince "isterse yapmak zorundasın" oluyor.
barahir
22.Haziran.2012, 16:48
İstersen o açıklamadan sonraki dönemin GSGM başkanı Yunus Akgül'ün açıklamalarını da bi oku..
Adam kendi stadımızda oynatırız demiş hepiniz damlamışsınız.. Sonra kıskançlık falan.. Yok FB, İBB, BJK hep beraber oynayın falan.. Lütfen mantık çerçevesinde yorum yapın..
Ha deyin ki biz oynatmıyoruz, siz oynatıyosunuz siz bizi kötü gösteriyosunuz diye.. O zaman zaten kimseye laf düşmez.. Siz de haklısınız..
C h A o S
22.Haziran.2012, 16:52
Şu şike konusunda işinize geldiği gibi anlamak istiyorsunuz diyenler şimdi laftan anlamıyor.Siz bizim stadla kafa yorucağınıza içine düştüğünüz durumlara kafa yorun.Anlamak güç bu stad size niye bu kadar dokundu?
uAburak89
22.Haziran.2012, 16:53
@barahir
Yunus Akgül 31 Ocak 2011'de neler demiş, bi oku.
http://spor.milliyet.com.tr/-stadi-galatasaray-icin-yaptik-/spor/spordetay/31.01.2011/1346484/default.htm
TOKİ, stadı yaptı. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünün yükümlülükleri işte Ali Sami Yen'in devriydi. Oradaki maddi karşılığını sağlamaktı. Galatasaray'ın da bazı yükümlülüklerı var. Bunlardan en önemlisi stadın üstününü kapatılması olayı Galatasaray'a aittir. Bunun belli bir süresı vardır. Galatasaray da bu statın üstünü kapatmakla yükümlüdür. Biz bu statyumu Galatasaray için yaptık, bu bir gerçek. İlk söz hakkı Galatasaray'ın olacaktır.
C h A o S
22.Haziran.2012, 16:54
Alın birde ben koyuyumda susun...
"Beşiktaş Arena'ya giremez"
SPORX ÖZEL - Gençlik Spor Genel Müdürü Yunus Akgül'ün "Beşiktaş, Arena'da oynamak için Galatasaray'dan değil devletten izin alması yeterlidir" açıklamasına Işın Çelebi ve Mehmet Helvacı'dan cevap geldi.
19 Haziran 2012 Salı - 14:33
SPORX ÖZEL - Beşiktaş'ın önümüzdeki sezon maçlarını Türk Telekom Arena'da oynamak istemesi ve Türk Telekom Arena'nın sarı-kırmızılı kulübün taşınmazı olmadığı yönündeki iddialara Galatasaray Eski Asbaşkanları Işın Çelebi ve Mehmet Helvacı Sporx.com aracılığıyla yanıt verdi.
Gençlik Spor Genel Müdürü eski başkanı Yunus Akgül'ün "Beşiktaş'ın Galatasaray'dan izin alması gerekmez. Beşiktaş'a izin verecek olan devlettir" açıklamasının ardından Türk Telekom Arena krizi yeni bir boyut kazandı!
"KARARI DEVLET DEĞİL, GENEL KURUL VERİR"
Gençlik Spor Genel Müdürlüğü ile yapılan protokol gereği Mayıs 2011'de de Türk Telekom Arena'nın kullanım hakkının 49 yıllığına Galatasaray'a verildiğini dile getiren Işın Çelebi, "Yunus Akgül, yapılan sözleşmeleri tüm detaylarıyla dikkatlice incelemelidir. GSGM ile Galatasaray arasında son olarak 31 Mayıs'ta Galatasaray 49 yıllığına Türk Telekom Arena'yı kullanım hakkına sahip olduğunu içeren bir sözleşme yapıldı. Bu sözleşmede de Galatasaray hakları açıkca belirtilmiştir" dedi.
Türk Telekom Arena'da spor faliyetleri için Galatasaray'ın izninin olması gerektiğini ifaden eden Çelebi, "Galatasaray Kulübü'nün izni olmadan Beşiktaş'ın Türk Telekom Arena'da oynaması gibi bir durum söz konusu değildir. Türk Telekom Arena şu anda kulübün taşınmazı ve bu taşınmazın akibeti için de genel kurulun kararı gerekir" şeklinde konuştu.
MEHMET HELVACI: "GALATASARAY'DAN İZİN ÇIKMASI GEREKİR"
Galatasaray eski İkinci Başkanı Mehmet Helvacı da sarı-kırmızılı kulübün izni olmadan başka bir kulübün Türk Telekom Arena'yı kullanmasının mümkün olmadığını açıkladı.
Gençlik Spor Genel Müdürü eski başkanı Yunus Akgül'ün açıklamalarını anlam veremediğini ifade eden Helvacı, "Gençlik Spor Genel Müdürlüğü ön protokol olması için çok çalıştı ama sözleşmenin bir yeri dışında bunu koyduramadı. Daha sonra Adnan Polat ve Işın Çelebi ile 1.5 milyon TL yıllık kira, yüzde 10 reklam hakkı ve 400 de koltuk üzerinden bir anlaşma yapıldı. Bu durumun Galatasaray'a maliyeti de 296.940.000 TL'dir" dedi.
Yapılan sözleşmeler gereği Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nin 49 yılığına Galatasaray'ın olduğunu ifade eden Helvacı, stat kullanımının ya da başkasına tahsisinin ancak sarı-kırmızılı kulübün yetkili organlarının izniyle yapılabileceğini belirerek Beşiktaş'ın sadece devletten izin almasının yeterli olmayacağını dile getirdi.
LadroN
22.Haziran.2012, 16:57
@barahir
Yunus Akgül 31 Ocak 2011'de neler demiş, bi oku.
http://spor.milliyet.com.tr/-stadi-galatasaray-icin-yaptik-/spor/spordetay/31.01.2011/1346484/default.htm (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fspor.milliyet.com. tr%2F-stadi-galatasaray-icin-yaptik-%2Fspor%2Fspordetay%2F31.01.2011%2F1346484%2Fdefau lt.htm)
TOKİ, stadı yaptı. Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünün yükümlülükleri işte Ali Sami Yen'in devriydi. Oradaki maddi karşılığını sağlamaktı. Galatasaray'ın da bazı yükümlülüklerı var. Bunlardan en önemlisi stadın üstününü kapatılması olayı Galatasaray'a aittir. Bunun belli bir süresı vardır. Galatasaray da bu statın üstünü kapatmakla yükümlüdür. Biz bu statyumu Galatasaray için yaptık, bu bir gerçek. İlk söz hakkı Galatasaray'ın olacaktır.
Boşuna uğraşmayın arkadaşlar birazdan biri gelir "Bunlar yandaş siz bunların sözüne mi inanıyorsunuz?" gibi bir cümleyi kurar.Yakındır.
barahir
22.Haziran.2012, 16:58
@uaburak89
Ben de şöyle cevap vereyim
Tarih 21 Haziran 2012
Stadı inşaata girecek olan Beşiktaş, TT Arena’da oynayabilecek mi? Son günlerin en fazla öne çıkan polemiklerinden biri bu sorunun etrafında dolaşıyor. Yönetici açıklamaları, çekilen restler, derken konu uzadıkça uzadı. FANATİK olarak konunun hakimi olan, yapılan stat protokolü döneminde kurumun şimdiki adıyla Spor Genel Müdürü (SGM) olan Yunus Akgül’e başvurduk. Akgül, polemiklerin bitmesi, olayın aydınlanması için çok önemli bilgiler aktardı.
“Ben bu konunun bir uzantısı, polemiğe katkı sağlayan isim olmak istemem. Zaten işin bu noktaya da gelmemesi lazım. Sonuçta sürekli bahsi geçen altındaki imzaların belli olduğu protokol, gizli, saklı bir şey değil. Evet bu stat 49 yıllığına kullanımı için Galatasaray Kulübü’ne verildi. Ancak orada bir önemli madde var. Deniliyor ki özetle, gerekli gördüğü takdirde SGM bu stadı başka kullanımlara da açabilir. Beşiktaş gider Galatasaray’dan izin isterse bu izni Galatasaray da verebilir kendi inisiyatifiyle. Fakat buradan Beşiktaş olumsuz bir yanıt alırsa SGM’ye de gidebilir.
O zaman da SGM isterse, uygun bulursa o maddeyi işletebilir. Buna da Galatasaray’ın bir yaptırımı olamaz. Yani bu kadar basit bir konu ama çok farklı anlatılıyor, bir yere çekiliyor.
Sanırım üstüne daha fazla konuşmamak gerekir.. Zira bu anlaşmalar yapıldığında Adnan Öztürk yoktu piyasada.. Haberi olmaması gayet normal..
Bu arada stad falan batmıyo siz rahat olun.. Aksine GS'nin böyle bi stada sahip olması hoşuma gidiyor.. Ben sadece neden bu şekilde oynatmayız diye diretmenizi anlayamadım..
uAburak89
22.Haziran.2012, 17:01
Orada başka kullanımdan kasıt, bayramlar, devletle alakalı durumlar içinmiş, bunlar da madde madde belirlenlenmiş. Beşiktaş kim ? Keyfi için istiyor tamamen. Zaruri bi hal söz konusu değil. Daha stadı yapabilecekleri bile meçhul, projeleri yok, paralayı yok. Amaç Inter - Milan modelinin uygulanması.
Siz kiralık evinizde otururken, ev sahibiniz bir odayı başkasına verebilir mi ? Canını istediğini yaptırabilir mi ? Basit bir mantık. Niye diretiyoruz onun cevabı da basit, Arena bizim yeni mabedimiz, taraftar 36 bin kombine almış, stadı benimsemiş, sahiplenmiş. Kendi stadımıza deplasman takımı olarak çıkmak istemiyoruz.
RaSenGan
22.Haziran.2012, 17:02
Hiçbir şeye cevap vermiycem yalnız sormak istediğim bir şey var.Stat bizim stad.Oynamak isteyen Beşiktaş.Fenerbahçe konusunda bu konu niye konuşuluyor size noluyor ?
vego
22.Haziran.2012, 17:06
Hay Allah belamı versin :/
barahir
22.Haziran.2012, 17:06
Aygün bi kaç mesaj önceye git cevabını alırsın..
RaSenGan
22.Haziran.2012, 17:09
Aygün bi kaç mesaj önceye git cevabını alırsın..
Abi Beşiktaşlılar'dan daha çok istiyorsunuz stadı paylaşmamızı.Hayır yani sizi ilgilendiren ne tamam başka türlü kulübe laf atamıyorsunuz bir şekilde laf atmanız lazım bu yolu bulabiliyorsunuz da çok abartı ve saçma oluyor gerçekten.Beşiktaşlılar bir şey demiyorken sizin her şeye karışmanız çok yersiz.
Revolution
22.Haziran.2012, 17:12
Fenerbahçe Şampiyonlar Ligi'ne alındı NTVSPOR son dakika.
sarianet
22.Haziran.2012, 17:13
uefa bizi şl davet etmiş akıllanmışlar herhalde :D
barahir
22.Haziran.2012, 17:15
Abi Beşiktaşlılar'dan daha çok istiyorsunuz stadı paylaşmamızı.Hayır yani sizi ilgilendiren ne tamam başka türlü kulübe laf atamıyorsunuz bir şekilde laf atmanız lazım bu yolu bulabiliyorsunuz da çok abartı ve saçma oluyor gerçekten.Beşiktaşlılar bir şey demiyorken sizin her şeye karışmanız çok yersiz.
Konu nerden geldi buraya aygün, sen bana onun cevabını ver.. Burda İbrahim ve ben yazıyorum Fenerli olarak.. Bir de oğulcan haberi bırakıp gitmiş, haberin üzerine oynasınlar demişim ben, ibrahim bizim stadda oynasınlar demiş ve oltayı atmış.. 1 dakka sonra hepiniz üşüştünüz yemi kapmaya maşallah herkes de bu anı bekliyomuş, sonra da gelip diyosun sizi ne ilgilendiriyo.. Bırakın Allah aşkına.. Bizim için daha önemli gelişmeler varken bunlarla hiç uğraşamayacağım şahsen..
1-2 Saat içinde UEFA kararı açıklanacak..
Not: Ben bunları yazarken almışlar bile..
MeMo
22.Haziran.2012, 17:16
Adaletin bekçisi Uefa sopası :)
barahir
22.Haziran.2012, 17:18
Şimdi Erman Toroğlu elinde hiyarla çıksın bu UEFA'dan bi cacık olmaz desin.. Desin de gülecek bişiler bulalım..
enesemin53
22.Haziran.2012, 17:22
Bugün enaz bir transfer açıklanır mı acaba.
barahir
22.Haziran.2012, 17:23
UEFA'ya atılan mailler işe yaramamış.. Yazık oldu harcanan karara..
Revolution
22.Haziran.2012, 17:26
Şimdi birşey diyeceğim ve yine FB düşmanı ilan edileceğim ama Mehmet Ali Aydınlar döneminde alınan FB'nin Şampiyonlar Ligi'ne katılmaması kararının ne kadar doğru olduğunu gördük böylece. Hayırlı olsun, herşey normal şartlarda olması gerektiği gibi olacağı için açıkçası çok mutluyum. Önüne gelen ceza almıştı, bugün 2 güzel haber aldık. Darısı Beşiktaş'a ve diğer takımlarımıza.
RasAnt
22.Haziran.2012, 20:28
Şimdi Erman Toroğlu elinde hiyarla çıksın bu UEFA'dan bi cacık olmaz desin.. Desin de gülecek bişiler bulalım..
Hatırlattın şu karektersiz herifi onun konuştukları aklıma gelince 5 dakika soluksuz sövüyorum böyle bir insan! olamaz
Fernando Gago
22.Haziran.2012, 22:07
Fenerium UEFA supası ürünü piyasaya sürsün. dostlara hediye edelim :)
Sekopej
22.Haziran.2012, 22:11
Kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık ile yollar ayrılmış. Keşke kalsaydı takımda, duyduklarımıza göre işinde oldukça iyi birisiymiş.
Onu, sakatlık anında kenardan ekibi çağırdığında gelmediği için sinirlenip tepki gösterdikten sonra, 1 maç ceza almasıyla hatırlayacağım. Bunu da görmüştük geçen sezon.:D
attirson
22.Haziran.2012, 23:44
Van Persie:Kuyt çok büyük bir klübe gitti.Umarım bende birgün Fenerbahçe forması giyerim.
Böyle bir haber dolasıyor internette.Ne diyelim başımızın üstünde yeri var. :D
C h A o S
22.Haziran.2012, 23:48
Van Persie:Kuyt çok büyük bir klübe gitti.Umarım bende birgün Fenerbahçe forması giyerim.
Böyle bir haber dolasıyor internette.Ne diyelim başımızın üstünde yeri var. :D
Aga sen kaçırdın transfer haberlerine gir olayları gör :n:
attirson
22.Haziran.2012, 23:52
Okumaya üsendim valla.Yahu Ronaldo'da Bjk'de futbol oynamak isterim demisti yarın transfer olacak diye birşey yok ya. :D
sarianet
23.Haziran.2012, 00:25
onun kavgası yeni bitti yeni mevzu bul renktaş :D
Night_Mare17
23.Haziran.2012, 00:50
Fenerium UEFA supası ürünü piyasaya sürsün. dostlara hediye edelim :)
O sopa geçmedi mi ?
DisCo
23.Haziran.2012, 01:01
O sopa geçmedi mi ?
Şimdi CAS davası konusunda süreci gören bir yorum vardı. Fenerbahçe yöneticileri, avukatları istedikleri kadar söylesinler bu davayı geri çekecekler deniyordu. Nitekim dava geri çekilince ister istemez söylemiştik yaklaşımını gösterdik. Yani iki sonuçlu bir konuda bizim dediğimize gelmişlerdi.
Bugünde Uefa, Fenerbahçe'nin Avrupa kupalarına katılacağını bildirdi. Yine ister istemez nerde nerde Uefa sopası nerde denecektir. Çünkü bu seferde Uefa bir şey yapmaz diyenlerin dediğine gelmiş olduk. Savunulan fikirler varken tersi durumlarını da kabullenmek lazım. Kabullenemiyorsak fikirlerimizi savunmamamız gerekir. Tabi sana kabullenemiyorsun demiyorum sadece sohbet anlamında yazıyorum.
İşin hakiki boyutuna gelirsek ülke olarak yeri geldiğinde bende istediğim gibi anlamak da ısrarcı oluyorum, belki işime bu geliyor belki hoşlanıyorum.
Uefa'nın hangi konuda karar verdiğini doğru anlamak lazım. Fenerbahçe takımı bu sezon Avrupa biletini hak eden bir sıralamada ligi bitirdi. Uefa'nın gecikmeli karar vermesi nasıl yanlış değerlendirildiyse turnuvalara katılabilir kağıdı da aynı şekilde yanlış değerlendiriliyor. Bakın, Fenerbahçe ceza alacak, alsın da rahatlayalım mantığında değilim. Uefa, Fenerbahçe'nin mevcut durumu ile ilgili bir karar vermedi. Zaten olması gereken bir konuyla ilgili karar verdi. İlerleyen günlerde yaptırım gelebilir/gelmeyebilir. O yüzden bence Uefa sopası ne oldu kim aldı da vermiyor sevinçleri için erkendir.
Bu konular önemsiz de hayatın ciddi noktalarında umarım olanı doğru algılarız.
Night_Mare17
23.Haziran.2012, 01:12
Şimdi CAS davası konusunda süreci gören bir yorum vardı. Fenerbahçe yöneticileri, avukatları istedikleri kadar söylesinler bu davayı geri çekecekler deniyordu. Nitekim dava geri çekilince ister istemez söylemiştik yaklaşımını gösterdik. Yani iki sonuçlu bir konuda bizim dediğimize gelmişlerdi.
Bugünde Uefa, Fenerbahçe'nin Avrupa kupalarına katılacağını bildirdi. Yine ister istemez nerde nerde Uefa sopası nerde denecektir. Çünkü bu seferde Uefa bir şey yapmaz diyenlerin dediğine gelmiş olduk. Savunulan fikirler varken tersi durumlarını da kabullenmek lazım. Kabullenemiyorsak fikirlerimizi savunmamamız gerekir. Tabi sana kabullenemiyorsun demiyorum sadece sohbet anlamında yazıyorum.
İşin hakiki boyutuna gelirsek ülke olarak yeri geldiğinde bende istediğim gibi anlamak da ısrarcı oluyorum, belki işime bu geliyor belki hoşlanıyorum.
Uefa'nın hangi konuda karar verdiğini doğru anlamak lazım. Fenerbahçe takımı bu sezon Avrupa biletini hak eden bir sıralamada ligi bitirdi. Uefa'nın gecikmeli karar vermesi nasıl yanlış değerlendirildiyse turnuvalara katılabilir kağıdı da aynı şekilde yanlış değerlendiriliyor. Bakın, Fenerbahçe ceza alacak, alsın da rahatlayalım mantığında değilim. Uefa, Fenerbahçe'nin mevcut durumu ile ilgili bir karar vermedi. Zaten olması gereken bir konuyla ilgili karar verdi. İlerleyen günlerde yaptırım gelebilir/gelmeyebilir. O yüzden bence Uefa sopası ne oldu kim aldı da vermiyor sevinçleri için erkendir.
Bu konular önemsiz de hayatın ciddi noktalarında umarım olanı doğru algılarız.
Ben orda Uefa sopasının zaten gelip geçtiğini söyledim.
SaLviO
23.Haziran.2012, 02:02
uefanın kararı türkiyenin 4te3ünü üzdü ama yapacak bişey yok
Estranged
23.Haziran.2012, 14:36
uefanın kararı türkiyenin 4te3ünü üzdü ama yapacak bişey yok
Bu egoyu cidden anlayamıyorum. Fenerbahçe Yunan takımı ya da başka bir şey değildir, bu ülkenin en büyük 2-3 takımından biridir. Belli insanların yaptığı aşırı fanatikliği, takım tutmaktan çok Anti-Fenerbahçeliliği, tüm Fenerbahçeli olmayan insanlara kimse mâl edemez. İşi gücü olmayan tek derdi Fenerbahçe olan insanlar yok mu, var tabii; ama ülkenin 4'te 3'ü Fenerbahçe'den nefret ediyormuş da, Fenerbahçe'nin Avrupa'ya katılmasını istemiyormuş da... Hikaye bunlar. Ego tatmini. Ben de Fenerbahçeliyim, forumda denk geldiğin 2-3 fanatiğin yanında ben bir sürü "sevindim, mutlu oldum ligin kalitesi arttı, Avrupa'ya giden takımlarımızın ortalama kalitesi arttı" diyen kaç tane Galatasaraylı, Beşiktaşlı gördüm. Fenerbahçe ayrı bir ülke, bir ütopya değildir, bu toplumun futboldaki en büyük temsilcilerinden biridir. Ve Avrupa maçlarında bu ülkede fanatik olmayan, 7'den 70'e, onlarca milyon insan Fenerbahçe'yi destekliyor. Ülkeyi "Fenerbahçeliler ve diğerleri" olarak ikiye bölmenin, "siz zaten bizi sevmiyorsunuz, 1'e karşı 17!!" gibi nidaların anlamı yok.
Revolution
23.Haziran.2012, 15:48
Bu egoyu cidden anlayamıyorum. Fenerbahçe Yunan takımı ya da başka bir şey değildir, bu ülkenin en büyük 2-3 takımından biridir. Belli insanların yaptığı aşırı fanatikliği, takım tutmaktan çok Anti-Fenerbahçeliliği, tüm Fenerbahçeli olmayan insanlara kimse mâl edemez. İşi gücü olmayan tek derdi Fenerbahçe olan insanlar yok mu, var tabii; ama ülkenin 4'te 3'ü Fenerbahçe'den nefret ediyormuş da, Fenerbahçe'nin Avrupa'ya katılmasını istemiyormuş da... Hikaye bunlar. Ego tatmini. Ben de Fenerbahçeliyim, forumda denk geldiğin 2-3 fanatiğin yanında ben bir sürü "sevindim, mutlu oldum ligin kalitesi arttı, Avrupa'ya giden takımlarımızın ortalama kalitesi arttı" diyen kaç tane Galatasaraylı, Beşiktaşlı gördüm. Fenerbahçe ayrı bir ülke, bir ütopya değildir, bu toplumun futboldaki en büyük temsilcilerinden biridir. Ve Avrupa maçlarında bu ülkede fanatik olmayan, 7'den 70'e, onlarca milyon insan Fenerbahçe'yi destekliyor. Ülkeyi "Fenerbahçeliler ve diğerleri" olarak ikiye bölmenin, "siz zaten bizi sevmiyorsunuz, 1'e karşı 17!!" gibi nidaların anlamı yok.
Hay bin yaşa Yağız ya, elini öpem.
attirson
23.Haziran.2012, 15:49
Hem biz demiyormuyuz halkın takımıdır Fenerbahçe diye ? Böyle diyenler bunla ters düsüyor.
LadroN
23.Haziran.2012, 15:52
Üstüne söylenecek başka birşey yok.
Night_Mare17
25.Haziran.2012, 02:41
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/555882_413143002063027_1491760496_n.jpg
SaLviO
25.Haziran.2012, 02:54
İnsanlık ... bunun rengi olmaz
attirson
25.Haziran.2012, 03:12
Helal olsun.
sarianet
25.Haziran.2012, 14:56
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2012-06-25_nbafb446.jpg
Fenerbahçe Ülker, Boston Celtics’i ağırlayacak
THY Euroleague ve NBA ortaklığıyla gerçekleşen NBA EUROPE LIVE 2012 organizasyonu kapsamında, 17 kez NBA Şampiyonu olan Boston Celtics, 5 Ekim Cuma günü Fenerbahçe Ülker’in konuğu olacak. Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena’da gerçekleşecek olan bu organizasyon saha dışında taraftarlar için aktiviteler, basketbol geliştirme programları, oyuncularla tanışma fırsatı gibi birçok farklı etkinlik ve programla desteklenecek. Etkinlik programı ve biletlerle ilgili detaylar daha sonra açıklanacak.
Facx
25.Haziran.2012, 15:24
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2012-06-25_nbafb446.jpg
Fenerbahçe Ülker, Boston Celtics’i ağırlayacak
THY Euroleague ve NBA ortaklığıyla gerçekleşen NBA EUROPE LIVE 2012 organizasyonu kapsamında, 17 kez NBA Şampiyonu olan Boston Celtics, 5 Ekim Cuma günü Fenerbahçe Ülker’in konuğu olacak. Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena’da gerçekleşecek olan bu organizasyon saha dışında taraftarlar için aktiviteler, basketbol geliştirme programları, oyuncularla tanışma fırsatı gibi birçok farklı etkinlik ve programla desteklenecek. Etkinlik programı ve biletlerle ilgili detaylar daha sonra açıklanacak.
ülker arena bize yakın gidicem inşallah tam tarih nedir :D
bySperman
25.Haziran.2012, 15:43
5 ekim yazıyor ya :D
Facx
25.Haziran.2012, 15:53
5 ekim yazıyor ya :D
:icon_redface:
saati ormuştum aslıda :icon_cool:
sarianet
25.Haziran.2012, 16:49
:D:D:D biz sizi ararız diyo yazının sonunda :D
Börk
25.Haziran.2012, 16:53
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/540862_432142866807639_675772477_n.jpg
sarianet
25.Haziran.2012, 17:51
onu bırakın da resimdeki adama bakın :D
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/252637_394539740594261_340257144_n.jpg
Walter Sakana
25.Haziran.2012, 17:57
Aykut Kocaman ile 4 yıl için anlaşmıştım!
Sarı lacivertlilerin “mucize doktoru” Ertuğrul Karanlık, Aykut Kocaman’ın garantisine rağmen işine son verildiğini söyledi.
FENERBAHÇE’de birçok futbolcunun tedavisinde hızlı ve başarılı sonuçlar aldığı için adı “mucize doktor”a çıkan Ertuğrul Karanlık görevine son verilmesinin kendisini şoke ettiğini söyledi. Karanlık, sezon sonunda Aykut Kocaman’la sözlü olarak 4 yıl daha görevinin başında olacağı şeklinde anlaşma yaptığını ancak İdari Menajer Hasan Çetinkaya’nın kendisini telefonla arayarak görevine son verildiğini tebliğ etmesi üzerine şaşırdığını belirtti.
Ailesiyle birlikte Amerika’da tatil yapan Karanlık, böyle bir kararı hiç beklemediğini ifade ederek “Aykut Kocaman benden memnun olduğunu belirtip, çalışmaya devam edeceğimizi söylemesi üzerine sezon bitmesine rağmen son dakikaya kadar profesyonelce davranıp futbolcuların sakatlıklarıyla ilgili çalışmalarımı yürüttüm ve tatile çıktım. Ancak Hasan Çetinkaya yeni sağlık sponsoru Medical Park’ın kulüpte çalışmalara kendi doktorlarıyla devam etmek istediğini bu yüzden de görevime son verildiğini belirtti. Hemen Aykut Kocaman’ı aradım. Ancak ulaşamadım. Artık gelen teklifleri değerlendirip kendime yeni bir rota belirleyeceğim” dedi.
Süleyman ARAT/HÜRRİYET
http://www.sporaktif.com/haberdetay.asp?Newsid=186923
attirson
25.Haziran.2012, 20:11
Fenerbahçemiz hazırlık kampında, Charleroi, Real Mallorca, St. Pauli ve Köln ile hazırlık maçları yapacak.
Önder HOCA
25.Haziran.2012, 22:43
Fenerbahçemiz hazırlık kampında, Charleroi, Real Mallorca, St. Pauli ve Köln ile hazırlık maçları yapacak.
tarihleri açıklandımı
sananes
25.Haziran.2012, 23:10
Ertuðrul Karanlik'in kavulmasi çok üzücü bir haber. Aykut Kocaman yönetimin bu tarz hareketlerine dur diyebilmeli.
ommix
25.Haziran.2012, 23:38
Ertuðrul Karanlik'in kavulmasi çok üzücü bir haber. Aykut Kocaman yönetimin bu tarz hareketlerine dur diyebilmeli.
Ertuğrul Karanlık 10 numara bir doktordu.Ama sağlık sponsorumuz değiştiği için mecburen takımdan gönderildi.Çok üzüldüm bu duruma
KanaKe
26.Haziran.2012, 01:35
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/540862_432142866807639_675772477_n.jpg
helal olsun gökhana
attirson
26.Haziran.2012, 01:49
Daha önce yazıldımı bilmiyorum da Dirk Kuyt kariyeri boyuncu hiç kırmızı kart görmemis.
SaLviO
26.Haziran.2012, 02:18
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2012-06-25_park11.jpg
varmı daha ötesi
bu adamdan başkasını düşünemiyorum hoca olarak
Sheriff
26.Haziran.2012, 02:24
Daha önce yazıldımı bilmiyorum da Dirk Kuyt kariyeri boyuncu hiç kırmızı kart görmemis.
Çünkü kariyeri boyunca Türkiye'de futbol oynamamıştı :D
SaLviO
26.Haziran.2012, 02:33
https://p.twimg.com/AwQqauICAAAQ5FF.jpg:large
attirson
26.Haziran.2012, 02:34
Çünkü kariyeri boyunca Türkiye'de futbol oynamamıştı :D
Aynen burda siftah yapar. :D Elmander'de sanırım buraya gelene kadar kırmızı kart görmemisti öyle hatırlıyorum. :D
attirson
26.Haziran.2012, 02:45
tarihleri açıklandımı
....Hayır.
Fearless Coward
26.Haziran.2012, 03:07
Aykut hoca karizma olmuş bu haliyle devam etsin maçlarda da...
sarianet
26.Haziran.2012, 06:12
aynı babama benzemiş :D o yüzden koydum bende resmi :D
demekki babama sakalları kestirsem aynı aykut kocaman gibi olacak düz mantık :D
attirson
26.Haziran.2012, 11:20
Birazdan Aziz Yıldırım ve İlhan Ekşioğlu'nun Mahkemede Duruşmaları Başlayacak... İnşallah Bizim İçin Hayırlı Geçer...
SaLviO
26.Haziran.2012, 11:55
Başkanın verdiği cevaplar çok sert,bazı şeylerin farkına vardı sanırım
Aziz Yıldırım: "Devlete güvenmiyorum, devlet suça teşvik ediyor."
Addolorato
26.Haziran.2012, 12:01
Aziz Yıldırım'ın çıkması lazım artık madem şike yok sahaya yansımadı daha ne tutuyorlar adamı orada 1 senedir.
SaLviO
26.Haziran.2012, 14:35
Beyler fb kart için ödeme aylıkmı yıllık mı bide kaç para
Revolution
26.Haziran.2012, 14:36
https://p.twimg.com/AwQqauICAAAQ5FF.jpg:large
Yalan o tapelerin hepsi yalan :)
SaLviO
26.Haziran.2012, 16:36
Abdullah Kigılı: Bankalara 120 milyon dolar borcumuz var, istesek 1 dakida bitiririz bu borcu...
Abdullah Kiğılı: "Şuan satılan kombine satışı 22.000. Taraftar derneklerimizden 7-8 bin kombine talebi var."
RasAnt
26.Haziran.2012, 21:33
Abdullah Kiğılı tam röportaj
http://www.ligtv.com.tr/haber/bu-is-artik-bitti
Walter Sakana
27.Haziran.2012, 22:01
Fenerbahçe'de kamp programı değişti
Fenerbahçe, kamp çalışmalarını Almanya yerine Avusturya'da yapacak.
Fenerbahçe'nin yeni sezon öncesi Almanya'da yapmayı planladığı kamp çalışmaları Avusturya'ya alındı.
Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, profesyonel futbol takımının yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde gerçekleştirmeyi planladığı Avrupa hazırlık maçı kamp programına ilişkin çalışmaların devam ettiği belirtilerek, ''Bu çerçevede yapılan temaslar neticesinde; Belçika'nın Charleroi, Almanya'nın St. Pauli, İspanya'nın Real Mallorca ve Getafe takımlarıyla birer hazırlık maçı yapma konusunda karşılıklı mutabakat sağlanmıştır'' ifadesine yer verildi.
Yapılan açıklamada, işbirliği içinde bulunulan UEFA lisanslı maç organizatörlerinin, bu maçların oynanacağı Almanya'nın Köln ve Krefeld şehirlerinin stat yetkilileriyle gereken planlamaları sağladığı, ancak Alman Futbol Federasyonu'nun, dün söz konusu statlara gönderdiği bir yazıyla, bu statlarda maç oynanmasına izin vermeyeceği; buna gerekçe olarak da daha önce Türk takımlarının Almanya'da yaptığı hazırlık maçlarında meydana gelen tribün olaylarını gösterdiği kaydedildi.
Fenerbahçe Kulübü, bu nedenle Almanya'da yapılması planlanan hazırlık maçlarının, Alman Futbol Federasyonu'nun bu kararıyla son dakikada iptal olduğunu ve bu çerçevede hazırlık maçı kamp programı organizasyonun 16-26 Temmuz dönemi için Avusturya bölgesine yönlendirildiğini açıkladı.
http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=25483
attirson
29.Haziran.2012, 01:20
Tarihte Bugün: 29 Haziran 1923'de Fenerbahçe, General Harington Kupası’nın Sahibi Oldu..
SaLviO
29.Haziran.2012, 01:24
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/5/50/General_Harrington_Cup.JPG/180px-General_Harrington_Cup.JPG
SaLviO
29.Haziran.2012, 03:07
Bugün büyük gün sabah ola hayır ola
davayı takip etmek için telefona internet paketi aldım
ommix
29.Haziran.2012, 12:23
Futbol endüstrisinde hızla büyüyen forma sponsorluğunda Fenerbahçe bu yıl marka değişikliğine gidiyor.
Türk Telekom ve Avea, Fenerbahçe formasında yer değiştiriyor. Formanın kolundaki Türk Telekom, artık göğüste yer alacak. Avea ise kol reklamlarında olacak.
SPORX
attirson
29.Haziran.2012, 13:36
Kötü olmuş.Şimdi daha büyük görünücek reklam.
sananes
29.Haziran.2012, 19:42
Vodafone sponsorumuz olsa en iyisi olacak ama türkiye piyasasına girmediler bir türlü.
sarianet
29.Haziran.2012, 21:19
fenercell falan davası varken sponsor olacağını sanmıyorum :D
sonuçta avea alt yapısını kullanıyor avea sıcak bakmaz bu duruma :)
Walter Sakana
30.Haziran.2012, 00:30
Futbol endüstrisinde hızla büyüyen forma sponsorluğunda Fenerbahçe bu yıl marka değişikliğine gidiyor.
Türk Telekom ve Avea, Fenerbahçe formasında yer değiştiriyor. Formanın kolundaki Türk Telekom, artık göğüste yer alacak. Avea ise kol reklamlarında olacak.
SPORX
Fenerbahçe'nin KAP'a yaptığı açıklama şu şekilde;
"Avea ile Şirketimiz arasındaki mevcut forma reklam sözleşmesi çerçevesinde Avea ve Türk Telekom markaları forma üzerinde yer değiştirmiştir.
Avea ve Türk Telekom firmaları ile Şirketimiz arasındaki forma, reklam, tribün isim hakkı vb gelirlerin toplamı yıllık 11 milyon ABD Dolarıdır.
SPK Seri VIII No54 Sayılı Özel Durumların Kamuya Açıklanmasına İlişkin Esaslar Tebliği, Haber ve Söylentilerin Doğrulanması başlıklı Madde 18 gereğince; yatırımcılarımızın bilgisine sunarız."
http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=25614
RaSenGan
30.Haziran.2012, 16:58
Twitter'da formalarla ilgili şöyle bir resim gördüm.
http://e1206.hizliresim.com/y/y/90uj3.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
futureless
30.Haziran.2012, 17:07
Beğenmedim. Ki zaten Türk Telekom olacak .
futureless
30.Haziran.2012, 18:13
"BÜYÜK FENERBAHÇE TARAFTARI’NA
HAKKIMIZDA KARAR ALINMASINDAN ÖNCE BİLİNMESİNİ İSTERİM Kİ; BU BÜYÜK KULÜBÜN, BU EMSALSİZ CAMİANIN VE SİZ; BÜYÜK VE YÜREKLİ FENERBAHÇE TARAFTARININ BAŞKANI OLMAKTAN SONSUZ GURUR DUYUYORUM…
BİLİYORUM.. YÜREKLERİNİZ SANCILI…. HATTA TEDİRGİN.. 3 TEMMUZ’DAN BERİ HERGÜN DAĞLANAN YARALARINIZ KABUK BAĞLAMADI HENÜZ…
YAŞATILANLARIN ONURUNUZDA BIRAKTIĞI HASAR DAHA TAMİR EDİLMEDİ VİCDANLARDA…
AMA SİZLER;
BÜYÜK VE YÜREKLİ FENERBAHÇE TARAFTARI,
BİR TEK SİZ VARDINIZ MEYDANLARDA..
ONURUMUZSUNUZ,
GURURUMUZSUNUZ...
SİZLERİN SAYESİNDE TÜM TÜRKİYE GÖRDÜ
CESARETİ… KARARLILIĞI… MÜCADELEYİ….
EN ÖNEMLİSİ SİZ VARKEN,
KİMSE YALNIZ KILAMADI BİZLERİ
TEK KİŞİLİK KALABALIK OLDUK TUTULDUĞUMUZ YERLERDE…
SİZLERİN SAYESİNDE GÖKYÜZÜNÜ ÖZLEMEDİK
LACİVERTİ SEMA YAPTINIZ HAKSIZLIKLARIN ÜZERİNE..
VE SARISI YARGICI OLDU TÜM TİRANLARIN.
KARANLIĞI TUTUKLAYIP ATTINIZ
ÇUBUKLUNUN ARKASINA..
SİZ VARKEN KORKU HİÇ UĞRAMADI YANIMIZA
BİR TEK DÜŞMANLARIMIZIN GÖZLERİNDE GÖRDÜK ONU..
VE HİÇ DÜŞÜNMEDİK SONUMUZU
SİZ HERKESE ÖĞRETTİNİZ SONSUZLUĞUMUZU…
BİR FENERBAHÇE DESTANI YAZDINIZ.. TARİH YAZDIĞINI SANANLARA İNAT…
BİZLER BİBER GAZINDAN YORULMUŞ GÖZLERİNİZDE GÖRDÜK KARARLILIĞI
YA DA TEKMELENEN BACAKLARINIZDA… ÜSTELİK KUCAĞINIZDA ÇOCUĞUNUZLA….
İNANIN EN KÖTÜ GÜNLERİMDİ .
LANET ETTİM YANINIZDA OLAMADIĞIMA…..
SİZLER ÖĞRETTİNİZ..
UÇURTMALARIN YÜKSEĞE ÇIKMASI İÇİN
RÜZGARI ARKASINA ALMAKTANSA
RÜZGARA KARŞI DURULMASI GEREKTİĞİNİ.
SEVGİYİ, SADAKATİ, BAĞLILIĞI
SİZDEN ÖĞRENDİ TÜM TÜRKİYE..
HATTA BABALAR GÜNÜ YANLIZLIĞININ
NASIL TEK KİŞİLİK KALABALIKLA KUTLANABİLECEĞİNİ GÖRDÜ..
VE FUTBOLUN
PAYLAŞILAN PUANLARDAN İBARET OLMADIĞINI
ANLADI HERKES…
PAYLAŞILAN BUNCA ŞEYİN YANINDA…
VOLKANLAR GİBİ PATLAYAN KOCAMAN YÜREKLERE TANIK OLDU TÜRKİYE..
SAYENİZDE….
HER KOŞULDA TESLİM OLMAMAYI, UMUDU GÖRDÜ
VE FENERBAHÇENİN BÜYÜKLÜĞÜNE TANIKLIK ETTİ TARİH…
EN ADİ İTHAMLARA MARUZ KALIRKEN
"AVRUPA ŞAMPİYONU" OLAN İNANCA ŞAPKA ÇIKARDI..
TÜM TÜRKİYE…."
"KARDEŞİN DUYMAZ ELOĞLU DUYAR "
TÜRKÜSÜNÜ HİSSETTİ
HAKKIMIZ, YABANCILARIN ADALETİNE TERKEDİLİRKEN…
VE SİZLERLE
MUSTAFA KEMAL’İ ÖZLEDİĞİNİ
HATIRLADI TÜRKİYE…
VATANIN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜNÜ
VE BİR KARIŞ TOPRAĞIN TESLİM EDİLEMEYECEĞİNİ….
ŞİMDİ.. HAKKIMIZDA KARAR VERİLMEYE GELDİ SIRA…. TÜRK ADALETİNE VE EN ÖNEMLİSİ HAKLILIĞIMIZA GÜVENİN.. KARAR NE OLURSA OLSUN, TÜRK MİLLETİ ADINA KARAR VEREN, CUMHURİYETİMİZİN ADI İLE BAŞLAYAN BU KURUMLARDAN SAYGINIZI ESİRGEMEYİN…
VE UNUTMAYIN Kİ BEN HEP ÖZGÜRDÜM VE SİZLERİN SAYESİNDE BİRGÜN BİLE TUTUKLU KALMADIM. BİR İNSANIN YAŞAYABİLECEĞİ HER TÜRLÜ ONURU VE MUTLULUĞU YAŞADIM SAYENİZDE…
HEPİNİZE SONSUZ ŞÜKRANLARIMI SUNARIM..
BANA BU ONURU BU GURURU YAŞATTIĞINIZ İÇİN….
HEPİNİZE SAYGILARIMI SUNARIM,
BANA BU SAYGINLIĞI YAŞATTIĞINIZ İÇİN…
AMA BU SEVDA BİTMEZ..
VE BİLİNMELİDİR Kİ..
BUGÜN BURADA VE HER YERDE OLDUĞU GİBİ
YARIN ÇAĞLAYAN’DA DA
SON SÖZÜMÜZ "FENERBAHÇE"…
AZİZ YILDIRIM
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı"
Sporx'ten alıntıdır.
sananes
30.Haziran.2012, 18:23
Forma zaten beğenmek için değilki hapishane parmaklıklarına vurgu yapılmış,tahrik etme amaçlı bir şey. Siteye ekleyen arkadaş da bunu çok iyi biliyor da işte insanlık mesele.
attirson
30.Haziran.2012, 18:37
Hayır ya bu benim bildigim
Çubukların mapus olsun biz yatacagız sözüne istinaden yapılmıs bir forma.Tahrikle ilgili degil diye düsünüyorum.
Nedvedmania
30.Haziran.2012, 18:51
Hayır ya bu benim bildigim
Çubukların mapus olsun biz yatacagız sözüne istinaden yapılmıs bir forma.Tahrikle ilgili degil diye düsünüyorum.
Benim bildiğim bu formayı dalga amaçlı yapmışlardı. Ama dediğin gibiyse iş değişir :)
Night_Mare17
30.Haziran.2012, 18:55
Ben o formayı direnişle alakalı bir şey sandım :D
RaSenGan
30.Haziran.2012, 19:06
Forma zaten beğenmek için değilki hapishane parmaklıklarına vurgu yapılmış,tahrik etme amaçlı bir şey. Siteye ekleyen arkadaş da bunu çok iyi biliyor da işte insanlık mesele.
Dalga amaçlı eklemedim.İnsanlıktan bahsetmeden önce yargısız infaz yapmamayı öğren.Attirson'un yazdığı anlamda yapılmış bir forma.Veya en azından ben onu düşünerek ekledim.Direnişle ilgili yapılmış yaratıcı bir forma olarak düşünüp buraya koydum.
titates1
30.Haziran.2012, 19:25
aynen öyle bu forma , hatta twitterda çok konuşuldu gerçekten yapılsın bu forma diye ,dalga geçme amaçlı değil ama işte koyan kişi rasengan olunca bilmeyen insan direk öyle düşünür adamın 10 mesajından 11'i tahrik etme amaçlı :p
RaSenGan
30.Haziran.2012, 19:27
aynen öyle bu forma , hatta twitterda çok konuşuldu gerçekten yapılsın bu forma diye ,dalga geçme amaçlı değil ama işte koyan kişi rasengan olunca bilmeyen insan direk öyle düşünür adamın 10 mesajından 11'i tahrik etme amaçlı :p
İnsanın adı çıkacağına canı çıksın arkadaş :icon_biggrin:
attirson
30.Haziran.2012, 20:08
Bu arada başkan çok güzel yazmış be tüylerim diken diken oldu.
Sekopej
30.Haziran.2012, 22:47
Bazı oyunlar oynanıyor derken, mahkemede zaten olacaklar belli derken, bu Aziz Yıldırım'ı bitirme planıdır derken, taraftara da karar ne olursa olsun, kararı veren mercilere saygısızlık etmeyin diyor, bunu diyebiliyor, taraftar gaza gelmesin diye.
Büyüksün başkan, sonuç ne olursa olsun, 1 senedir yaşananlara bakıyorum, geçen sene sahada alnının terini akıtan futbolculara bakıyorum, benim için rahat sadece senin 1 dakikalık bir ceza bile alsan futboldan men edilecek olmanda sıkıntı...
ReaList
30.Haziran.2012, 23:37
@Sekopej
Aziz Yıldırım misyonunu fazlasıyla tamamladı. Kulübü her yönüyle kalkındırdı. Makamda olduğu son sezonda kulüp bütün takım branşlarda şampiyonluk yaşadı. Bireysel branşlarda sayısız kupa ve madalya geldi. Bugün olimpiyatlara en fazla sporcu gönderen kulüp Fenerbahce. Başarı bakımından Dünya üzerindeki en başarılı spor kulübü seviseyeslerine erişildi.
Aziz Yıldırım Fenerbahcenin basına gelen en büyük talihlerden, güzelliklerınden biridir. Bugün milyonlarca insan ondan desteğini esirgemiyor çünkü tartıya koyduğun doğrular yanlışları Allahina kadar eziyor...
MeMo
30.Haziran.2012, 23:38
Nevin Yanıt, 100m engellide Avrupa Şampiyonu oldu. Madalyayı başkana götürecek.
Sekopej
30.Haziran.2012, 23:50
Futbolda pek çok hata yaptı aslında ama son dönemde tüm yetkiyi Aykut Kocaman'a bırakmasıyla orada da uzun vadeli başarı planları yapılmaya başlanmıştı.
Aziz Yıldırım'ın Türk sporunun tesisleşmesi ve sporun sadece futbol olmadığını göstermek adına çok büyük katkıları oldu. Sadece futbolu değil, yeri geliyor, gençlerin boks antremanında oluyordu yeri geliyor minikler masa tenisi maçlarında.
Futbolun alt yapısı konusunda da pek çok önemli adım attı, bu sezon çoğu kategoride Fenerbahçe gençleri şampiyon oldu, olamadıklarında da ilk 3'te yer aldı.
Geçen sene Fenerbahçe, bir Spor Kulübü olarak çıtayı en yükseğe koydu. Şimdi o çıtayı daha da yukarı çıkaracak isimler gerek. İnşallah Ali Yıldırım için bir ceza gelmez, ben onun gençliği, enerjisiyle çok daha ileriye gidebileceğini düşünüyorum Fenerbahçe'nin.
Hüküm giyip tahliye kararı çıkarsa, Yargıtay onayana kadar ceza kesinleşmediği için başkanlığı düşmüyor ama olur da bu şekilde çıkarsa cezanın onanmasını beklemeden genel kurula kulübü taşır diye düşünüyorum.
Night_Mare17
30.Haziran.2012, 23:55
Nevin Yanıt, 100m engellide Avrupa Şampiyonu oldu. Madalyayı başkana götürecek.
Başbakan mı cumhurbaşkanı mı ?
Fearless Coward
01.Temmuz.2012, 00:00
Tuğrul Aziz Yıldırım'a götürecek diyor Memo...
Night_Mare17
01.Temmuz.2012, 00:03
Milli olayda saçma olurdu o yüzden sordum.
MeMo
01.Temmuz.2012, 00:06
Aziz Yıldırım'a.
http://www.hurriyet.com.tr/spor/digersporlar/20847343.asp
Sekopej
01.Temmuz.2012, 00:06
Bu 2008 Olimpiyatlarında da çıkmıştı, neden kulüp takımından bahsediyorlar diye ama işin aslı öyle değil. Bu isimlere yatırım yapan, çalışmalarını sağlayan, onlara destek olan kulüplerini hiçe saymak çok yersiz.
Uluslararası organizasyonlarda milli takım adına koşuluyor, daha doğrusu bireysel yaptığın derecelerle uluslararası organizasyonlara katılıyorsun, senin bireysel çalışmalarını da gerçekleştirdiğin yer kulübün.
O nedenle takım sporlarıyla karşılaştırmamak gerekir bireysel sporları.
Zekirdek
01.Temmuz.2012, 00:21
Aziz Yıldırım'a götürecek tabi başka kim olabilir.
Milli olayda saçma olurdu o yüzden sordum.
Kendini yetiştiren adama bir madalya götürmeyide çok görmeyelim. He mahkemeden içeri almazlar o ayrı. Kupalarıda almıyorlardı.
goosfraba
01.Temmuz.2012, 09:56
nevin yanıt şike yapmışşşşş...
goosfraba
01.Temmuz.2012, 17:20
son 2 olimpiyata fenerbahçe 38, galatasaray 5 sporcu gönderirken, bjk ve ts hiç gönderememişler.
madalyalar da hep fenerbahçeli sporculardan gelmiş.
aziz başkan'ın eseri...:0:
Sekopej
01.Temmuz.2012, 17:23
Gencecik bir kızımız bugün 1500 metrede gümüş madalya aldı.
Ayrıca yeri değil ama bu şampiyonada Türkiye çok iyi gidiyor, 1500 metrede ilk 2 sırayı Türk atletler aldı, atletizmde aynı yarışta ilk 2 sırada 2 Türk sporcu görmek, pek alışık olduğumuz bir şey değil.:)
Lim10
01.Temmuz.2012, 17:30
İspanya’nın Valencia takımından transfer ettiğimiz Mehmet Topal, Fenerbahçe’ye geldiği için çok mutlu olduğunu ve bu camiaya layık olmak için elinden geleni yapacağını söyledi.
Ayağının tozuyla FB TV’de canlı yayına çıkan Mehmet Topal, tüm Dünyada tanınan Fenerbahçe gibi büyük bir kulübün hedeflerinin de her zaman büyük olması gerektiğini savunarak, amacının Fenerbahçe formasıyla Şampiyonlar Ligi finali oynamak olduğunu kaydetti.
Çok büyüt bir camiaya geldim
Fenerbahçe’ye geldiği için çok heyecanlı olduğunu söyleyen Mehmet Topal, "Transfer için mutluyum. İnşallah bu camiaya layık olurum. Uzun süredir görüşülen bir transferdi. Neticesinde bugün her şey bitti. Burada olduğum için çok mutlu ve heyecanlıyım. İspanya’da çok iyi 2 sezon geçirdim. Sakat olmadığım sürece, Türk Futbolun İspanya’da, diğer arkadaşlarımla birlikte en iyi şekilde temsil ettim. Çok iyi dostluklarımız oldu. Büyük bir camiadan, çok büyük bir camiaya geldim. Nasıl bir takıma geldiğimin farkındayım. İnşallah İspanya’da gösterdiğim başarıları burada devam ettiririm" dedi.
Hedeflerim her zaman üst seviyededir
Hedefleri sorulduğunda ise Topal, "Böyle bir takımın hedefleri her zaman en üstlere çıkmaktır, üst üste şampiyonluklara yaşamak ve Avrupa’da yükseklere çıkmaktır. Şampiyonlar Ligi’nde finale kadar gidebileceğimiz düşünüyorum. Türk Futbolu artık Avrupa’da çok iyi tanınıyor. Umuyorum söylediğim hedeflere ulaşırız Fenerbahçe’de. Banim hedeflerim her zaman üst seviyededir. Biz Şampiyonlar Ligi’ne gidiyorsak, o finali oynayacak güçteyizdir demektir, boşu boşuna gitmeyiz. Fenerbahçe çok büyük takım. Oyunumuzu üst seviyeye getirirsek, finale kadar gideriz. Zorlu iki ön eleme sürecinden geçersek daha başarılı olacağımız düşünüyorum" diye konuştu.
Topal’dan Nevin’e kutlama
Geçen sezon Fenerbahçe’nin çok iyi bir mücadele ortaya koyduğunu söyleyen Topal, "Yaşanan olumsuzluklara rağmen çok iyi mücadele ettiler, son maçta şampiyonluğu kaçırdılar. Ama çok iyi bir sezon geçirdiler ve son dakikaya kadar mücadele ettiler" dedi.
Fenerbahçe’nin milli gururu Nevin Yanıt’ı da tebrik eden Topal, "İzleme şansım oldu. İzlerken göğsümüz kabardı, gözlerimiz doldu. Türk sporcusunun ne kadar güçlü ve başarılı olduğunu gösterdi. Tüm kalbimle Nevin’i kutluyorum. Türk atletleri için örnek oluşturdu. 2012 Olimpiyatlarında bu başarı, diğer atletleri daha da ateşleyecek" dedi.
Taraftar motive etti
Zorlukları aşmayı seven bir karakterinin olduğunu söyleyen ve "İspanya’da ilk 1-2 ay çok zorlandım, özellikle dil konusunda. Sahada çok sıkıntı yaşadığımı düşünmüyorum. Çok çabuk kaynaştık .İspanya Dünyanın en zor liglerinden biri. Tüm oyuncular futbol oynamaya, oyundan zevk almaya çalışıyor. Zorluklar oldu ama üstesinden gelmeye çalıştım" diyen Topal, Avrupa Ligi’nde Stoke City’e attığı golün kendisi için ayrı bir önemi olduğunu belirterek, "O gol, bir üst tura çıkmamızı sağladı. Ayrıca yakın zamanda bir oğlum olmuştu; Mehmethan. Onun için de bir gol atmak istiyordum . Takıma faydalı olmak daha önemli ama gol atmak da ayrı bir heyecan veriyor" dedi.
Transferine olumlu yaklaşan Fenerbahçe taraftarına teşekkür eden Mehmet Topal, "Ali Yıldırım, Aykut Hoca ve Aziz Yıldırım beni burada görmek istediklerin bana çok hissettirdiler. Burada olduğum içinde çok mutluyum. Bu transfer sürecinde Fenerbahçe taraftarlarına da teşekkür ediyorim. Hiç olumsuz bir tepkiyle karşılaşmadım. Bu beni en çok motive eden şeylerden bir tanesiydi. Şükrü Saracoğlu, Türkiye’nin zemini en güzel ve en büyük statlarından biri. Umarım çok iyi başınalar burada imza atarız" dedi.
İspanya bana çok şey kattı
İspanya’da futbol oynamanın kendisine çok şey kattığını söyleyen Mehmet Topal, "Gitmeden önceki halimle arada çok fark var. Ben Valencia’ya gitmeden önce de işi profesyonelce yapamaya çalışıyordum. Ancak orada profesyonelliği daha çok öğrendim. 2 sezon ispanyada oynadığım futbol beni çok tecrübelendirdi" dedi.
Milli Takımda Volkan Demirel ve Gökhan Gönül’ün ayrıca çocukluk arkadaşı Orhan Şam’ın söylediklerinin de Fenerbahçe’ye gelmesinde önemli bir etken olduğunu söyleyen Topal, "Aykut Hoca, futbolculuk döneminde kendini kanıtlamış beyefendi bir kişilik. Kendisiyle bir kere görüştüm. Bir ağabey, bir arkadaş gibiydi. Tabii ki futbolcular için bunlar çok önemli şeyler. Bunlar futbolcuyu ayrı motive eder. İnşallah biz de Aykut Hoca’ya layık futbolcular oluruz" dedi.
Türk futbolcusu her ligde oynar
"Türkiye’ Euro 2012’de olmalıydı" diyen Topal, "Eksiğimiz yok fazlamız var. Türk Futbolcusu Dünyanın en yetenekli futbolcularında biri. Ancak devamlılık ve profesyonelliği artırmalıyız. Yurt dışında her ülke, kendi futbolcusuna çok sahip çıkıyor. Biz de kendi yeteneklerimize sahip çıkmalıyız. Altyapı da önemli tabii. Fırsat verildiği takdirde Türk futbolcusu Dünyanın tüm liglerinde oynayabilecek kalitedir" dedi.
Sessiz biriyim
Valencia forması altında unutamadığı maçları son oynadığı Real Madrid ve Stote City karşılaşmaları olarak sıralayan Topal, kişiliğini ise şu cümlelerle ifade etti:
"Sessiz biriyimdir arkadaşlar arasında şakacıyımdır. Sessiz olmayı seviyorum. Oyun içinde itiraz etmeme gibi bir yapım var. Sessiz bir yapıya sahip olduğum söylenebilir. Futbol dışında aileme çok önem veririm. Daha çok onlarla zaman geçiriyorum" dedi.
Kendisine takılan ’Örümcek Adam’ lakabını sevdiğini belirten Topal, "Bacaklarım uzun olduğu ve tüm toplara müdahale edebildiğim için bu lakap verildi. İspanya’ya gittiğimde Örümcek Adam ve ahtapot t dediler. İkisi bir arada gidiyor. Uğurum ise; oğlum olduktan sonra onun bir kıyafetini her deplasmana götürüyorum bir de sahay sağ ayağımla çıkarım" dedi.
Gücümün son damlasına kadar
Son olarak taraftara seslenen Topal, "Oynadığım tüm kulüplerde, o külübün formasına layık olmaya çalıştım. Sahna içi ve saha dışında. O formanın hakkını vermeye çalıştım. Ne kadar büyük bir camiaya geldiğimin farkınaydım. Fenerbahçe formasına layık olmak içi sahada gücümün son damlasına kadar mücadele edeceğim. Umarım bu formayla büyük başarılar imza atacağım" dedi.
KanaKe
01.Temmuz.2012, 19:40
mehmet topal kuskusuz iyi futbolcu fakat ben futbolundan cok karakterini seviyorum :) bu adamin herhangi bir mactan sonra ne hakem nede rakip futbolcular hakkinda kötü konustugunu gördüm.. kaliteli bir adam aldik gercekten..
SaLviO
02.Temmuz.2012, 10:31
Bugün karar ne olursa olsun aziz yıldırım yaptığı savunma ile benim gözümde aklanmıştır
Fenerbahçenin tertemiz olduğunu herkese göstermiştir
Üzüldüğüm tek nokta Aziz yıldırım isminin böyle türk futboluna veda etmesi olucak böyle sonu haketmedi
bizim için büyük başkandın ama artık sende yaşayan efsanelerden oldun aziz başkan
http://2.bp.blogspot.com/-q5e7HCcYFYw/T5-ZuUwGrzI/AAAAAAAAB4g/5cygh4B_I2s/s400/528722_3477271685494_1082291045_33353527_204970483 9_n.jpg
SaLviO
02.Temmuz.2012, 10:53
Başkanımız Aziz Yildirim: TFF'nin oynattigi tüm macların pislikleri fb üzerinden temizlenmek isteniyor. Tarih önünde hesap verilecektir..
Başkanımız Aziz Yıldırım: "Bugün vereceğiniz kararla bizim gibi siz de tarih önünde yargılanacaksınız.."
Başkanımız Aziz Yıldırım: "Bütün pislikler Fenerbahçe üzerinden temizlenmeye çalışılıyor. Son sözüm Fenerbahçe"
SaLviO
02.Temmuz.2012, 13:53
https://p.twimg.com/AwyiGknCQAEQXLT.jpg:large
Tahliye haberini alan şöför kardeşimiz
barahir
02.Temmuz.2012, 14:03
Başkanımız Aziz Yıldırım: "Bütün pislikler Fenerbahçe üzerinden temizlenmeye çalışılıyor. Son sözüm Fenerbahçe"
Çalışılmadı, yapıldı.. Karabük-Fener maçında da şike tespit ettiler ya bravo diyorum, şike yaptık çünkü tek 1 pozisyona bile giremedik, Şike yaptık çünkü karambolden gol attık, şike yaptık çünkü 90+ larda rakip kaleci bizim kalemizdeydi, yedek kaleci sinirden ayakkabı fırlattı..
Bu kararın hiç bir izahı yoktur gözümde..
attirson
02.Temmuz.2012, 14:33
"Hisselerimiz Uçuşa Geçti"
Başkanımız Aziz Yıldırım ve diğer yöneticilere tahliye kararının çıkması borsadaki hisselerimizi de coşturdu. Fenerbahçe hisseleri ilk seansı yüzde 7.24 artışla 59.25 liradan tamamladı.Karar açıklanmadan önce 56.50 TL seviyelerinde olan hisseler, açıklanamın ardından hareketlendi. Hızlı alım satımların yaşandığı hisse bir ara 61 lira olan tavan fiyata kadar yükseldi.
KanaKe
02.Temmuz.2012, 17:37
bu arada baskani nedense hapisten cikinca daha dinc gördüm saclari felan gürlesmis insallah dahada iyi olacak :)
vFor
02.Temmuz.2012, 18:27
bu arada baskani nedense hapisten cikinca daha dinc gördüm saclari felan gürlesmis insallah dahada iyi olacak :)
Aynen öyle :icon_lol:
TeNaciOUS MidFieLdeR
02.Temmuz.2012, 18:36
"Hisselerimiz Uçuşa Geçti"
Başkanımız Aziz Yıldırım ve diğer yöneticilere tahliye kararının çıkması borsadaki hisselerimizi de coşturdu. Fenerbahçe hisseleri ilk seansı yüzde 7.24 artışla 59.25 liradan tamamladı.Karar açıklanmadan önce 56.50 TL seviyelerinde olan hisseler, açıklanamın ardından hareketlendi. Hızlı alım satımların yaşandığı hisse bir ara 61 lira olan tavan fiyata kadar yükseldi.
tahliyeden sonra aciklanan hapis cezalariyla da hizli bir dususe gecti maalesef :]
borsayi bile karistirdi bu kararlar :]
uAburak89
02.Temmuz.2012, 18:38
Bu borsa işinden iyi para götürdü millet.
sarianet
02.Temmuz.2012, 18:49
şimdi kafam karıştı başkan tahliye oldu hapis mevzusu ne kim gircek hapse ne oldu
Fernando Gago
02.Temmuz.2012, 19:25
şimdi kafam karıştı başkan tahliye oldu hapis mevzusu ne kim gircek hapse ne oldu
Başkan'ın cezası yargıtay veya diğer yüksek mahkeme tarafından onanırsa 1 2 yıl daha yatıcak, ancak bu ezanın bir şekilde bozulacağı kesin, dert etme sen :)
SaLviO
03.Temmuz.2012, 00:48
kanaltürkü açında ermanın yüzü şeklini görün bi
korkunun ecele faydası yok erman bey
Facx
03.Temmuz.2012, 01:05
kanaltürkü açında ermanın yüzü şeklini görün bi
korkunun ecele faydası yok erman bey
fenerbahçe aklandıda haberimizmi yok ? şikeniz mahkeme tarafından tescillendi
SaLviO
03.Temmuz.2012, 01:07
mahkeme tarafından onaylandı evet haklısın ama yargıtay kararı var daha sakin ol yani tamam
futureless
03.Temmuz.2012, 01:09
Güzel kardeşim yaşına istinaden olay çıkartmak istemiyorum , lakin Aziz Yıldırım dışarıda artık.Orada arkadaşın bahsettiği şey Erman Toroğlu'nun başkan içerdeyken atıp tutmaları sonrası dışarı çıkınca bu hale gelmesi.Tutturmuşsunuz bir tescillendi tescillendi.Yeter yahu. 2 kere 2 , 4 eder desek , 4 eder ama tescillendi diyeceksin sabahtan beri neredeyse :D
Facx
03.Temmuz.2012, 01:15
Güzel kardeşim yaşına istinaden olay çıkartmak istemiyorum , lakin Aziz Yıldırım dışarıda artık.Orada arkadaşın bahsettiği şey Erman Toroğlu'nun başkan içerdeyken atıp tutmaları sonrası dışarı çıkınca bu hale gelmesi.Tutturmuşsunuz bir tescillendi tescillendi.Yeter yahu. 2 kere 2 , 4 eder desek , 4 eder ama tescillendi diyeceksin sabahtan beri neredeyse :D
napıcak evinden mi aldırcak :D ona kadar volkan hallederdi :D şaka bi yana siz yok aziz başkan içerde olması haksız karanlık bi kişi değil falan diyodunuz ama bunu demeniz bile aziz yıldırım hakkında asıl düşündüklerinizi orataya çıkarıyo
futureless
03.Temmuz.2012, 01:20
napıcak evinden mi aldırcak :D ona kadar volkan hallederdi :D şaka bi yana siz yok aziz başkan içerde olması haksız karanlık bi kişi değil falan diyodunuz ama bunu demeniz bile aziz yıldırım hakkında asıl düşündüklerinizi orataya çıkarıyo
Valla benim öyle bi düşüncem yoktu , asıl düşünceler derken neyi kastediyorsun bilmiyorum da , başkanın tehlikeli bir adam olduğunu da gayet iyi biliriz yani gerçek düşünce bu , he işin diğer kısmı , yani ; benim ona olan sevgim Fenerbahçe sevdasındandır , takıma kattıklarındandır.
sarianet
03.Temmuz.2012, 16:43
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/553959_202668343193781_1385423625_n.jpg
titates1
03.Temmuz.2012, 17:37
Aziz Yıldırım : "Çok yoruldum 1 hafta kafamı dinlemek istiyorum. 1 hafta sonra Fenerbahçeliler hazır olsun çok farklı projelerim var."
barahir
03.Temmuz.2012, 17:38
Aziz Yıldırım : "Çok yoruldum 1 hafta kafamı dinlemek istiyorum. 1 hafta sonra Fenerbahçeliler hazır olsun çok farklı projelerim var."
Çok büyük merak, heyecan ve hırsla bekliyorum.. Onu karşılayacağımız ilk iç saha maçını iple çekiyorum..
Trabzonspor
03.Temmuz.2012, 17:45
İçerde çok düşünme fırsatı oldu 1 yıldır yeni fikirler bulması zor olmamıştır.
titates1
03.Temmuz.2012, 18:24
İçerde çok düşünme fırsatı oldu 1 yıldır yeni fikirler bulması zor olmamıştır.
içeride bile oturup Fenerbahçe'sini düşünen bir başkanımız olduğu için guruluyuz işte
sarianet
03.Temmuz.2012, 18:43
ben öyle ahım şahım bişiler beklemiyorum :)
bu ene formalarımız naıl olacak acaba biz hep en geç tanıtıyoruz formayı nedene :)
Trabzonspor
03.Temmuz.2012, 18:48
içeride bile oturup Fenerbahçe'sini düşünen bir başkanımız olduğu için guruluyuz işte
Fenerbahçe başkanı olduğu için takımını düşünmesi nomal kalkıp İBB'yi düşünecek hali yok.Sari Şener içerde olsaydı oda Trabzonspor'u düşünürdü.Olması gerekenler bunlar zaten ama senin olayı yanlış anlayıp hemen buna nasıl bir yanıt versemde havamı bassam moduna girmene gerek yok.
titates1
03.Temmuz.2012, 18:52
Fenerbahçe başkanı olduğu için takımını düşünmesi nomal kalkıp İBB'yi düşünecek hali yok.Sari Şener içerde olsaydı oda Trabzonspor'u düşünürdü.Olması gerekenler bunlar zaten ama senin olayı yanlış anlayıp hemen buna nasıl bir yanıt versemde havamı bassam moduna girmene gerek yok.
hayda , senin garip mesajına , gayet normal bir cevap verdim , istediğim moda girer çıkarım , seni ne ilgilendiriyor ? kaldı ki öyle bir amacım yok , gururluyuz başkanımızla diyorum.
Sadri Şener'in mahkemede bile eli ayağına dolanıyor , içeride pek düşünemezdi diyeyim ben de o zaman.
Aziz Başkan çıktığı için başkanınızın da sizin de biraz garip duygular içine girmeniz doğal gerçi , fazla uzatmayayım , normaldir.
Facx
03.Temmuz.2012, 18:55
içeride zaten yapıcak fazla bişey olmadığı için yapıcak en iyi ve en basit şey düşünmek ve kitap okumak olsa gerek
KanaKe
03.Temmuz.2012, 19:02
sadri sener cas'a gidecekmis :D iyi güldürdü beni
Önder HOCA
03.Temmuz.2012, 19:04
sadri sener cas'a gidecekmis :D iyi güldürdü beni
:) normaldir