View Full Version : Fenerbahçe Sohbet Alanı
Trabzonspor
03.Temmuz.2012, 19:06
Aziz Başkan çıktığı için başkanınızın da sizin de biraz garip duygular içine girmeniz doğal gerçi , fazla uzatmayayım , normaldir.
Hayatımın hiçbir evresinde nokta kadar değeri olmayan birisi beni neden etkilesin ki?Birde dışarda fazla kalmayacak olan birisi neden etkilesin?
Benim yazdığım yazıya garip diyip ona verdiğin cevaba normal diyorsan zaten her moda girmen normal,karışmamam lazımmış haklısın.
RasAnt
03.Temmuz.2012, 19:08
http://www.trabzondanhaber.net/Upload/Haberler/aziz-yildirim-kimseye-kupa-falan-yok-13032012145926.jpg
titates1
03.Temmuz.2012, 19:10
Hayatımın hiçbir evresinde nokta kadar değeri olmayan birisi beni neden etkilesin ki?Birde dışarda fazla kalmayacak olan birisi neden etkilesin?
Benim yazdığım yazıya garip diyip ona verdiğin cevaba normal diyorsan zaten her moda girmen normal,karışmamam lazımmış haklısın.
valla ben bilmem laf sokmaya çalışıp , gayet düzgün ve normal bir cevap aldığınızda bile sinirleniyorsanız o adamla ilgili , yada o adamın bugünlere getirdiği takım , seni sağda solda yenip , bir de yaptığın herşeye rağmen elinden kupayı alıp , ertesi sene yine zirveye oynayıp , bir de üstüne türkiye kupasını alırken sen uefa ile yetinmek zorunda kalıyorsan , buradan bakınca biraz etkilenmiş gibi duruyorsunuz.
sarianet
03.Temmuz.2012, 19:18
sadri sener cas'a gidecekmis :D iyi güldürdü beni
istediği kadar kassın problem değil kendini daha da küçük duıruma düşürüyor iyice rezil oluyor o kadar
Trabzonspor
03.Temmuz.2012, 19:19
valla ben bilmem laf sokmaya çalışıp , gayet düzgün ve normal bir cevap aldığınızda bile sinirleniyorsanız o adamla ilgili , yada o adamın bugünlere getirdiği takım , seni sağda solda yenip , bir de yaptığın herşeye rağmen elinden kupayı alıp , ertesi sene yine zirveye oynayıp , bir de üstüne türkiye kupasını alırken sen uefa ile yetinmek zorunda kalıyorsan , buradan bakınca biraz etkilenmiş gibi duruyorsunuz.
Ne yazıkki söylediğin duyguları yaşamıyorum.Bu ülke içindeki futbol arkı içinde yaşanan hiçbir olay beni sinirlendirmeye yetecek düzeyde değil.
13 Şubat 1974 tarihinde, Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapılan ve 0-0 berabere sonuçlanan Türkiye Kupası çeyrek final maçıyla başlayan rekabette, takımımızın 37, Fenerbahçe’nin 41 galibiyeti bulunuyor. 29 maçta ise eşitliği bozan taraf olmadı. Fenerbahçe’nin attığı 130 gole takımımız 125 golle cevap verdi.
Sağda solda yenme gibi bir durum yok gibi duruyor.Birkaç yıl bize karşı üstünlük sağladı Fenerbahçe ama onlarında ne kadar normal yolla olduğu şüpheli.
Elinden kupayı almak tabirini yanlış kullanmışsın 'Kupayı çalıp' olması daha doğru olur.
İşte siz o kupayı çalınca takım dağıldığı için bizden daha iyi durumda olup 30 yıldır alamadığınız kupayı almanız normal karşılanacak bir durum.Uefa ile yetindik ama bakarsın bi anda yine ş.l'ye gideriz geçmişte örneklerine rastlamak mümkün.
Mavilerden kurtulunca geniş geniş yazmak hoş oluyormuş yahu :)
sarianet
03.Temmuz.2012, 19:21
Ne yazıkki söylediğin duyguları yaşamıyorum.Bu ülke içindeki futbol arkı içinde yaşanan hiçbir olay beni sinirlendirmeye yetecek düzeyde değil.
Sağda solda yenme gibi bir durum yok gibi duruyor.Birkaç yıl bize karşı üstünlük sağladı Fenerbahçe ama onlarında ne kadar normal yolla olduğu şüpheli.
Elinden kupayı almak tabirini yanlış kullanmışsın 'Kupayı çalıp' olması daha doğru olur.
İşte siz o kupayı çalınca takım dağıldığı için bizden daha iyi durumda olup 30 yıldır alamadığınız kupayı almanız normal karşılanacak bir durum.Uefa ile yetindik ama bakarsın bi anda yine ş.l'ye gideriz geçmişte örneklerine rastlamak mümkün.
Mavilerden kurtulunca geniş geniş yazmak hoş oluyormuş yahu :)
trabzonspor bu kafayla daha çok kupa görür rüyasında
herkes siyah siz beyazsınız öyle mi güldürmeyin adamı
Trabzonspor
03.Temmuz.2012, 19:25
trabzonspor bu kafayla daha çok kupa görür rüyasında
herkes siyah siz beyazsınız öyle mi güldürmeyin adamı
İsterse milyonlarca yıl kupa almasın. Kupa kazanıyor diye sevmedik Trabzonspor'u.
sui generis
03.Temmuz.2012, 22:12
FB TV yi açıp izleyin Fenerbahceli arkadaslar..
ForsakeN
03.Temmuz.2012, 23:50
İsterse milyonlarca yıl kupa almasın. Kupa kazanıyor diye sevmedik Trabzonspor'u.
Zaten sevmek için kupa kazanmasını bekleseydiniz sevemezdiniz, malum kazanamıyor pek :)
Kaka Leite
03.Temmuz.2012, 23:56
Zaten sevmek için kupa kazanmasını bekleseydiniz sevemezdiniz, malum kazanamıyor pek :)
Uzatmamakta fayda var. Kendi takımımızı överken rakibi düşürmeyelim...
Trabzonspor
03.Temmuz.2012, 23:56
2010-2011 Türkiye kupası,11-12 Süper Kupa,11-12 Süper lig kupası son yıllarda kazandığımız kupalar var benim orda yazdığım farklıydı ama birisi mesajımı editlemiş eski hali daha güzeldi. :)
RaSenGan
03.Temmuz.2012, 23:58
http://www.trabzondanhaber.net/Upload/Haberler/aziz-yildirim-kimseye-kupa-falan-yok-13032012145926.jpg
İzin alacaklar sanki :)
byariff
04.Temmuz.2012, 00:45
Gençler Kavga Etmeyin :D :D
http://b1207.hizliresim.com/z/3/97tyd.jpg
Fernando Gago
04.Temmuz.2012, 01:01
İzin alacaklar sanki :)
Sen hala kupada mısın :D :s7:
GodfatheR
04.Temmuz.2012, 01:51
2010-2011 Türkiye kupası,11-12 Süper Kupa,11-12 Süper lig kupası son yıllarda kazandığımız kupalar var benim orda yazdığım farklıydı ama birisi mesajımı editlemiş eski hali daha güzeldi. :)
11-12 Süper lig kupası ? :0:
SaLviO
04.Temmuz.2012, 02:46
Sonsuza kadar FENERBAHCE belgeseli süper olmuş
attirson
04.Temmuz.2012, 02:57
Süper ötesi bir belgeseldi 10 saat olsa izlerdim.
ForsakeN
04.Temmuz.2012, 09:21
11-12 Süper lig kupası ? :0:
Galatasaray'ın şampiyonluk kupasına da göz dikmişler :D
KanaKe
04.Temmuz.2012, 12:04
öyle demeyin adam dogru söylemis gecen seneninde asil sampiyonu trabzon :) aziz yildirim demir pamakliklar ardindan ne isler cevirdi trabzonun sampiyon olamamasi icin asil sike gecen seneydi :)
Trabzonspor
04.Temmuz.2012, 12:22
Rakamlara takilmanin anlami yok nasilsa verilen mesaj alinmistir.Bir iki rakamain yanlis yazilmasi bilinen gercegi degistirmez.
titates1
04.Temmuz.2012, 12:42
Rakamlara takilmanin anlami yok nasilsa verilen mesaj alinmistir.Bir iki rakamain yanlis yazilmasi bilinen gercegi degistirmez.
valla bizim savunmalarda bir iki rakam yanlışı bile yok ama siz trabzonlular nasıl yırtıyorsunuz böyle diyerek anlamıyorum.
goosfraba
04.Temmuz.2012, 12:47
valla bizim savunmalarda bir iki rakam yanlışı bile yok ama siz trabzonlular nasıl yırtıyorsunuz böyle diyerek anlamıyorum.
balık siparişi vermek için illa sivas'ta mı olmak lazım yahu?
desem mesela :)
Kaka Leite
04.Temmuz.2012, 13:32
- Kaptan sence seneye hangi sistemle oynamalıyız 4-4-2 mi ? 4-2-3-1 mi ?
Alex: 1 Kaleci ve 10 oyuncu.
Twitter'dan sormuşlar cevabıda almışlar :zuhaha
goosfraba
04.Temmuz.2012, 13:40
αунαη кαуα @ayhankaya1907
Baskanin ilk projesini tanitmak icin kuracagi cumle ; 'Stat oyle buyutulur ki, havuzdan cikiliverir' olacaktir. Yazin bir kenarda dursun...
Stad 100.000 kisi yapilir , 70.000 kombine 250 loca satilir. Havuzun icine isenir. Maclari FBTV yayinlar... Senelik 50 milyon reklam alir...
Deplasman maclari icin stadyumda organizasyonlar yapilir. Hatta deplasman maclarini stadda izlemek icin senelik kombine satilir...
Fenerium halka acilir... Avrupa'nin onemli takimlarinin stadlarinin altina Fenerium kornerlari kurulur. CL maclarinda urun satisi yapilir...
Kenan Evren lisesinin oldugu yere Fenerland AVM yapilir. Stada direk gecis yapilir. Aileler sabah gelir sinema yemek sonra maca girer.
Fenerland AVM'nin ust 4-5 kati butik otel yapilir. Deplasmana maca gelen takimlar orada konaklar. Buradan ortalama 20 milyon $ gelir...
Yahu bunlar benim aklimdan gecenler degil baskanin yapacaklari :)
Yeni stad tapusu dahil kendini 3 yilda amorti eder... Ayrica suanda cok buyuk bir arazi olayi var... Ama o araziye ne yapilir bilmiyorum...
Ayrica 10.000 TL olan uyeligin bir sure dusurulecegi , universitelere ciddi indirimler yapilmasi da aklinda. Uye sayisi 100.000 hedef...
------------------------------------------------------------------------------
http://galeri.uludagsozluk.com/26/napak-inanak-mı-kanka_12409.jpg
Kaka Leite
04.Temmuz.2012, 13:47
Deplasman maclari icin stadyumda organizasyonlar yapilir. Hatta deplasman maclarini stadda izlemek icin senelik kombine satilir...
Böyle bişeyi hep düşünmüşümdür.Çok güzel olurdu yapılsa :)
ReaList
04.Temmuz.2012, 14:03
Başkanda çıktığına göre yapılacak en iyi sey iyi bir planlama yaparak Fenerbahceye açık açık düşmanlik sergileyen, her fırsatta zarara ugratmaya çalışan kulüplerle bulunduğu bütün ortamlardan kendini soyutlamak olacaktır. Yayın havuzu, Kulüpler birliği vs.
Yeter artık bırakın su ülke menfaatleri, ülke futbolu meselelerini. Herkes kendi yağında kavrulsun.
Facx
04.Temmuz.2012, 15:49
ne güzel sallamış ya :D herşeyi geçtim fifa 100.000 kapasiteye izin vermiyo ve o alanda stadı daha nasıl genişleticek ve tapusu zaten gsgm den alınmıyo sadece üst kullanım hakları kiralanıyo bizim ülkemizde hey yavrum benim ne hayal gücü varmış :D
RasAnt
04.Temmuz.2012, 16:21
Ben daha önceden söylemiştim 'A.Yıldırım:Havuzdan ayrılsak 100 m dolar ekstra gelirimiz olacak' demişti,ancak diğer kulüpler zor durumda kalmasın diye havuzdan ayrılmıyoruz demişti.Bunu burda yazdığımda öyle birşeymi olur o kadar para olsa zaten çıkar gider demişlerdi gsli arkideşler.
Şimdi göreceksiniz 17 ye 1 dik bunun problemini siz yaşayacaksınız büyüklüğümüzü bir kez daha anlayacaksınız bizde arkamıza yaslanacağız bu 1 senenin acısını yıllarca çıkaracağız.Fenerbahçe olmadan birşey ifade etmiyorsunuz.
Unutulmamalı ki;
Şimdi bu Ulu Çınarın dallarını budamaya, kırmaya çalışanlar, gün gelecek güneşi görmek için yine bu Çınarın tepesine çıkmak zorunda kalacaklardır. Aziz Yıldırım"
Suicider
04.Temmuz.2012, 16:24
Bu 17ye 1'in hala güzel birşey olduğunu düşünenler olduğunu bilmiyordum.Demek ki hala var.
C h A o S
04.Temmuz.2012, 16:26
Fenerbahçe olmadan birşey ifade etmiyorsunuz.
Sakin ol şampiyon.
uAburak89
04.Temmuz.2012, 16:27
Çıkarız çınarın tepesine, sıkıntı yok. :D
Facx
04.Temmuz.2012, 16:30
hala 17 e 1 iz diyolar ya herşeyi geçtim en kötü kayseri gençlerbirliği falan var
sarianet
04.Temmuz.2012, 17:44
felipe de souza bugün profesyonelliğe ilerleyen yolda bi adım daha atmış:D
yani doğum günüymüş bugün:D
ForCimbom
04.Temmuz.2012, 18:26
felipe de souza bugün profesyonelliğe ilerleyen yolda bi adım daha atmış:D
yani doğum günüymüş bugün:D
alex'in oğlu falan mı ?
sarianet
05.Temmuz.2012, 01:27
https://p.twimg.com/Aw_EdcyCMAIXKde.jpg:large
topuk yaylası
Fernando Gago
05.Temmuz.2012, 01:37
Twitter'de bahsedilen mevzuların çoğu yapılabilir, statın 100bin kişi olması bağdat caddesi şartlarında belki mümkün değildir ama diğer projeler ki özellikle havuz meselesini her zaman istemişimdir, yok öyle Fenerbahçe'nin üstünden geçinip , arkadan kulisler çevirmek, ortada bir suç görüyorsan hak aramak başka bir şeydir, arkadan kulisler çevirip medya maymunluğu yapmak başka şeydir. Havuz meselesi halledilmeli, 17 takımın raytingini hep beraber görürüz !
SaLviO
05.Temmuz.2012, 01:45
havuz meselesi bencede halledilmeli kim ne kadar izleniyorsa o kadar parasını alsın
RasAnt
05.Temmuz.2012, 01:46
Varya şu havuzdan çekilsek diyoruz ki 20-25 m fenerli var
FB TV yi şifreli yapacaksın dekoderi olacak onu alcaz sadece FB TV olacak,aylık 10 tl gibi herkesin rahatlıkla alabileceği bir fiyat olacak.
5 m fenerli alsa ayda 50 m tl gelir demek yılda 600 m tl yayın geliri müthiş bir rakam.En kötüsünden 1 m fenerli alsın ki sanmam :) o bile 120 m tl yapar.
Taraftarından bu kadar destek gören bir takım bu projeyi kaçırmamalı ben mail falan atayım bunlara bu projemi :D
Cengo
05.Temmuz.2012, 01:52
ne güzel sallamış ya :D herşeyi geçtim fifa 100.000 kapasiteye izin vermiyo ve o alanda stadı daha nasıl genişleticek ve tapusu zaten gsgm den alınmıyo sadece üst kullanım hakları kiralanıyo bizim ülkemizde hey yavrum benim ne hayal gücü varmış :D
FIFA ile ne alakası var? FIFA ne karışır? Öyle mantıksız bir şey söylemişsiniz ki kendiniz bile inanmıyorsunuz.
Aksine FIFA destekler bile.
Güney Afrika'da son Dünya Kupası için yapılan 95000 kişilik Johannesburg Soccer City stadyumu: http://en.wikipedia.org/wiki/Soccer_City
Böyle desteksiz yorumları bir kenara bırakalım.
Eğer 100.000 kişilik stadyum yaparsa Fenerbahçe tarihinin gelmiş geçmiş en değerli ismi olur anında.
SaLviO
05.Temmuz.2012, 01:54
Beyler bu fb kart işinden anlayanınız varmı ?
ben şimdi karta başvurdum netten gittim parayı yatırdım bankamatikten dekontuda email olarak attım
[email protected]'a bu kadar dimi yapıcak başka bi olay yok yani
Bekq
05.Temmuz.2012, 02:04
Varya şu havuzdan çekilsek diyoruz ki 20-25 m fenerli var
FB TV yi şifreli yapacaksın dekoderi olacak onu alcaz sadece FB TV olacak,aylık 10 tl gibi herkesin rahatlıkla alabileceği bir fiyat olacak.
5 m fenerli alsa ayda 50 m tl gelir demek yılda 600 m tl yayın geliri müthiş bir rakam.En kötüsünden 1 m fenerli alsın ki sanmam :) o bile 120 m tl yapar.
Taraftarından bu kadar destek gören bir takım bu projeyi kaçırmamalı ben mail falan atayım bunlara bu projemi :D
E bizim maç yaptığımız takım ne olacak :) Onların taraftarları izleyemeyecek mi maçları?
Düşüncem böyle bir şey olursa birtek evimizdeki maçları yayınlayabiliriz. Ama deplasmanı nasıl yayınlayacaksın? Adamlar stada almıyorum der bitti. Lig TV'ye yapamıyorsun aynı şeyi zamanında yapmıştık Lig TV olmazsa maç başlamaz demişlerdi.
futureless
05.Temmuz.2012, 02:17
Beyler bu fb kart işinden anlayanınız varmı ?
ben şimdi karta başvurdum netten gittim parayı yatırdım bankamatikten dekontuda email olarak attım
[email protected]'a bu kadar dimi yapıcak başka bi olay yok yani
Ben kredi kartıyla verdim siparişi o yüzden havaleyle nasıl oluyor diye bakmamıştım da araştırdım sanıyorum eksik birşey yok yaptıklarında dostum.Hayırlı olsun.
titates1
05.Temmuz.2012, 02:25
topuk yaylasına giden oldu mu daha önce ? topuk yaylasında kamp yapılacak alan var mı , hem takımımın tesislerini gezip , hem çadır kurup , kamp yapmak istiyorum.
RasAnt
05.Temmuz.2012, 11:22
E bizim maç yaptığımız takım ne olacak :) Onların taraftarları izleyemeyecek mi maçları?
Düşüncem böyle bir şey olursa birtek evimizdeki maçları yayınlayabiliriz. Ama deplasmanı nasıl yayınlayacaksın? Adamlar stada almıyorum der bitti. Lig TV'ye yapamıyorsun aynı şeyi zamanında yapmıştık Lig TV olmazsa maç başlamaz demişlerdi.
Deplasman takımlarınada gereken pay verilir çok sorun değil o,kahvelerde olacak zaten fb tv giderler izlerler oralarda bunlar sorun olmaz ki :)
Bekq
05.Temmuz.2012, 12:31
Deplasman takımlarınada gereken pay verilir çok sorun değil o,kahvelerde olacak zaten fb tv giderler izlerler oralarda bunlar sorun olmaz ki :)
Ya biz çıkalımda havuzdan varsın bu sorun olsun :p En çok salladıkları kulüp havuzdan çıkarsa bakalım ne duruma düşecekler :)
Bekq
05.Temmuz.2012, 12:34
Ömer Temelli dün twitterdan 20 temmuzda formalar çıkacak dedi.
SaLviO
05.Temmuz.2012, 13:17
Ben kredi kartıyla verdim siparişi o yüzden havaleyle nasıl oluyor diye bakmamıştım da araştırdım sanıyorum eksik birşey yok yaptıklarında dostum.Hayırlı olsun.
aynen aradım 44 1907 yi tamam 1 hafta sonra kartın gelir dediler :)
Bekq
05.Temmuz.2012, 16:12
Oyuncumuz Bekir İrtegün, yeni transferlerle birlikte milli oyuncuların ağırlıklı olduğu bir takım haline geldiklerini, forma yarışından ve takım içi rekabetten Fenerbahçe’nin karlı çıkacağını söyledi.
Takımımızın kamp yaptığı Topuk Yaylası Tesisleri’nde bir basın toplantısı düzenleyen Bekir İrtegün, Şampiyonlar Ligi için takımda büyük bir açlık ve istek olduğunu belirterek, 2 ön elemeyi de geçip gruplara kalacaklarını kaydetti.
Sezona sevinç ve neşeyle başladık
Sözlerine "Yeni sezon hayırlı olsun. İstanbul’da toplandık ve bizlere armağan edilen, Türkiye’deki en iyi tesis olan buraya geldik. Çok güzel bir çalışma ortamımız var. Yani sezon başlangıçları heyecanlı oluyor; herkesin toplanması ve yeni transfer nedeniyle. Bizim için de önemli çünkü, gelecek sezonu tüm yatırımını burada yapıyoruz. Geçen sezon ne kadar sıkıntılı bir süreç yaşadıysak, bu sene de o kadar güzel bir sezon açılışı yaşadık. Başkanımız çıktı, aramıza yeni arkadaşlar katıldı. Biz de bunların verdiği sevinç ve neşeyle çalışıyoruz. Yeni gelen arkadaşlara başarılar, tüm takım arkadaşlarıma da sakatlıksız bir kamp dönemi diliyorum" diyerek başlayan Bekir İrtegün, toplantıda daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Mevkiimde 4 kaliteli oyuncu olacak
Takım içi rekabetin olmadığı yerde başarının da gelemeyeceğini söyleyen Bekir, "Özellikle büyük takımlarda bu rekabetin olması, futbolcuların performanslarını yükseltir. Geçen sene de karakter olarak çok sağlam arkadaşlarımız vardı, bu sene de öyle. Yetenek olarak da çok iyi oyunculara aramıza katıldı, daha da katılacak. Daha önceki yıllarda da takım içinde bir çok kaliteli oyuncu vardı. Ben o dönemde de kaçmadım, şimdi de buradan, Fenerbahçe’den kaçacak değilim. Milli sporcuların ağırlıklı olduğu bir takım olduk; özellikle bazı mevkilerde. Ama tabii bunlar kağıt üzerinde. Bu kadar kaliteli oyuncular, umarım Fenerbahçe’nin geleceğine güzel şeyler katmak için çalışacak. Beraber oynama şansı bulamadık ama Egemen ile biz uzun yıllar karşılıklı oynadık. Son Milli Takım kampında beraber olma şansı yakaladık, hoş sohbetlerde bulunduk. Yaşının verdiği olgunluk karakterini ortaya koyuyor. Futbolculuğu da çok iyi. Burada beraber olacağız ve aramamızda rekabet olacak. Tabii sadece Egemen ve ben değil bu takımda bir de Serdar var. O da kaliteli, milli bir oyuncu. Tahmin ediyorum bir arkadaşımız daha o mevkiye transfer olacak. Kendi mevkiim açısında 4 kaliteli oyuncu oyacak. Aykut Hoca da adalet duygusuyla, en i olana formayı verecek. Bu rekabetten Fenerbahçe karlı çıkacak. Yobo ile iyi bir uyumum vardı. Bu skorlara da yansımıştı diye düşünüyorum. En iyi anlaştığım şimdilik Yobo ama ondan sonrasını bilemem" diye konuştu.
Şampiyonlar Ligi için büyük açlık ve istek duyuyoruz
Şampiyonlar Ligi ve Lig için ise Bekir İrtegün,"Biz geçen sene sezon başından sezon sonuna kadar tarihi günler yaşadık. Şampiyonlar Ligi’ne girecekmiş gibi buraya geldik ama ne yazık ki katılamadık. Bu sene ise tekrar böyle bir şans geldi, iki ön eleme oynayacağız. Geçtiğimiz yıllar bu ön elemelerde hata yaptık, bunun tecrübesini yaşadık. Ancak tüm futbolcular ve camia bundan ders almış. Kesinlikle Şampiyonlar Ligi’ne kalmak ve orada başarılı olmak istiyoruz. Fenerbahçe büyük takım ve yarıştığı her kulvarda başarılı olmak ister. Edindiğimiz tecrübeyle, o büyük açlıkla ve istekle Şampiyonlar Ligi’ne kalacağız. Türkiye’de de bu sene bizim için çok farklı olacak, çok başarılı olacağız" dedi.
Kendimi buraya ait hissediyorum
Yeni transferlerimizden Dirk Kuyt hakkında, "Dünya futbolunda kendisini ispat etmiş bir utbolcu. İlk duyduğumda çok sevindim. Bazı oyuncular sahadaki duruşlarıyla takım oyuncusu olduğunu belli eder. Çok iyi bir profesyonel ve takım oyuncusu. Bize çok faydalı olacak. Sadece Kuyt deği; Egemen, Mehmet Topeal, Hasan Ali hepsi bize çok faydalı olacak" diyen Bekir, sözleşmesini uzatması hakkında ise "Milli takım kampı vardı ardından tatile çıktım. Söylediğiniz gibi imzanın uzadığını düşünmüyorum. Biz konuşmaya başladıktan 1 hafta sonra imza attık. Bu arada birçok haber geldi hiçbirine cevap vermedim. Ne hocamla ne de yönetici ağabeylerimle hiçbir sorunum olmadı. Yurt dışından iyi takımlardan da teklif vardı ama ben kendimi buraya ait hissettim. Sevildiğimi ve saygı gördüğüm yerde kalmanın doğru olduğuna inanıyorum. Kendimi buraya ait hissediyorum. İmzamı attım ve çok uzadığını da düşünmüyorum" diye konuştu.
Herkesin yeri doldurulur
Takımdan ayrılan oyuncular hakkında ise Bekir İrtegün, "Sadece Emre değil birkaç arkadaş daha ayrıldı. Ama futbolun doğasında bu var. Sezon başı gelenler, gidenler oluyor. Gidenlere başarı ve sakatsız bir futbol hayatı diliyorum. Emre ağabeyin futbolculuğunu kimse tartışamaz. Benim de kendisine düşkünlüğüm vardı. Ama gitmesi hem onun adına hem de Fenerbahçe ardına daha doğru oldu diye düşünüyorum. Ayrıca çok iyi takıma gitti. Ona da başarılar diliyoruz. Yokluğunun hissedilip hissedilmeyeceğini zaman gösterecek. Yerine gelen oyuncular da iyi oyuncular. Geçen sezon başında yaşana olaylardan dolayı çok iyi oyuncular takımdan ayrılmıştı. Biz kalanlar, onların yokluğunu aratmadık. Bu davaya hepimiz sahip çıktık ve Türkiye Kupası’nı aldık son maça kadar şampiyonluk şansımızı devam ettirdik. Büyük oyuncular çok önemli ama önemli olan sadece oyuncular değil, başarı başka unsurları da barındırıyor. Biz geçen sene bunu başardık. Bazsı insanların yokluğu Hissedilir ama herkesin yeri doldurulur" diye konuştu.
Artık sadece saha içi faktörlerle uğraşmak istiyoruz
Türk Futbolu adına bazı şeylerin iyiye gitmeye başladığını söyleyen Bekir İrtegün, "Geçen sene biz maçlara çıkarken her hafta bir olay oluyordu. Bunun sıkıntısını çok yaşadık; kampta antrenmanlarda. Ama bunların hepsinin üstesinden beraber olarak geldik. Taraftarımız bizi arkadan çok itti. Onlara ne kadar teşekkür etsek azdır. O günlerin altından kalktıysak taraftarımızın verdiği güç ve buradaki insanların kenetlenmesiyle oldu bu. Umarım bu sene saha dışı olaylar bizi yormaz. Sadece biz de değil Türk Futbolunun da bundan ayrılması lazım. Biraz iyiye doğru gidiş var, kafamız daha rahat olacak. Takımımızın hedefleri açısından saha dışı olaylardan bıkkınlık duyduk. Artık sadece baha içi faktörlerle uğraşmak istiyoruz. Umarım böyle de olur. Böyle olursa da bizim farkımız daha net görülür" diye konuştu.
Bu durumdan daha güçlü bir halde çıktık
Başkanımızın özgürlüğüne kavuşmasından büyük mutluluk duyduklarını söyleyen İrtegün, "Bir insanın 4 duvar arasında olması karar kötü bir şey olamaz. Çıkması, ailesine, sevenlerine müthiş bir huzur verdi. Biz onu çok özledik İnşallah buraya da gelecek; böyle bir durum da var. Başkanımızın dışarıda olması onu görmemiz, onunla konuşmamız çok önemli. Biz bu durumdan daha güçlü çıktık. O, İlhan ağabey, diğer ağabeylerimiz ve hepsi için mutluyuz" dedi.
Fenerbahçe’nin lige 5 maçlık seyircisiz oynama cezasıyla başlayacak olması hakkında ise Bekir İrtegün, "Bu olayların tek sorumlusu kesinlikle Fenerbahçe taraftarı değildi. Çok etkilenmeyeceğimizi düşünüyorum. Biz o kadar çok şey yaşadık ki artık etkilenmiyoruz" diye konuştu.
Son cümle :)
ommix
05.Temmuz.2012, 17:08
Fenerbahçeliler'in kesinlikle okuması gereken bir haber olmuş.
http://live.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/bu-transferler-psikolojikSXHBQ286202SXQ
eng1n
05.Temmuz.2012, 17:36
Ben söyleyeyim de kavga çıkmasın. o fotoshop yav benim hatırladığım gsliler transferi beklerken yapmışlardı o fotoyu. Resmi sitede böyle bir açıklama yapılmadı
Nedvedmania
05.Temmuz.2012, 17:38
Öyle bir resim eklendi de haberimiz mi yok ? :)
sarianet
05.Temmuz.2012, 18:02
forumlarda o resimle gövde gösterisi yaparken elinde patlayınca çok kötü olmuştu o yaz benim için çok kötü geçmişti ama tek iyi şey buydu çok gülmüştüm :)
goosfraba
05.Temmuz.2012, 18:22
https://p.twimg.com/AxC8Y5JCMAApR3f.jpg:large
Nedvedmania
05.Temmuz.2012, 18:24
https://p.twimg.com/AxC8Y5JCMAApR3f.jpg:large
Kaynak ?
goosfraba
05.Temmuz.2012, 18:27
twitter'dan gördüm. en azından fikir verir.
bir de şu var:
https://p.twimg.com/AxC7dCGCMAEH4Rc.jpg:large
Bujsas
05.Temmuz.2012, 18:40
Kaynak nedir dostum ?
LadroN
05.Temmuz.2012, 18:43
Beşiktaş 8 maçta cezali değil miydi yahu? Bu kadar gelir olmasi mantikli mi?
attirson
05.Temmuz.2012, 18:45
Beşiktaş 8 maçta cezali değil miydi yahu? Bu kadar gelir olmasi mantikli mi?
Uefa maçları kapatmıstır açıgı.
TeNaciOUS MidFieLdeR
05.Temmuz.2012, 18:46
Tarihler subata kadar verilmis, GS seyircisi ozellikle ligin 2.yarisinda daha cok ilgi gosterdi. O yuzden rakamlar dusuk cikmis olabilir GS icin.
bu 10.hafta, bos yer cok fazla
10.hafta GS-MIY (http://www.ligtv.com.tr/mac-ozetleri/spor-toto-super-lig#video)
bu da 30. hafta, nispeten daha iyi bos yerler azalmis
30.hafta GS-GB (http://www.ligtv.com.tr/mac-ozetleri/spor-toto-super-lig#video)
Nedvedmania
05.Temmuz.2012, 18:51
Excel'de hazırlanmış basit bir tablonun benim gözümde değeri yok :)
LadroN
05.Temmuz.2012, 18:59
Excel'de hazırlanmış basit bir tablonun benim gözümde değeri yok :)
Küsüratlı sallayayım yalanım ortaya çıkmasın gibi bir düşünceye sahip olabilir hazırlayan kişi.Resmi veri olursa hay hay :D
DisCo
05.Temmuz.2012, 19:03
Resmi ya da ev yapımı olsun farketmez. Neticede maddi açıdan iyi yönetilen bir Fenerbahçe varsa vardır. Bu manada diğer yönetimlerde bu durumdan örnek alıp olayı daha ileriye taşımalıdır.
Tabi olayın yukardaki boyutu ile beraber "en zengin biziz" gibi ezme boyutu da vardır. Açıkçası yılların fıkarası Galatasaray bu zorluklarla bu açlıkla Türkiye'nin en başarılı futbol kulübüdür. Bir de parası olduğunu düşündüğümüzde neyse düşünmek istemiyorum.
KanaKe
05.Temmuz.2012, 19:07
bence siz bu verileri arastirma sefine gösterin :) cünkü oyunda gs nin finansi fb den daha iyi durumda biz bunu kendisine zaten ilettik ama o israr ediyor hala gs nin finansinin daha iyi olduguna dair..
Crazycat
05.Temmuz.2012, 21:33
Kaynak nedir dostum ?
Kaynak ?
Ben şu sitede görmüştüm buradan alınmış olabilir;
http://www.hayatimfutbol.com/index.php/2012/05/adan-zye-dort-buyuklerin-bilancolari/
attirson
06.Temmuz.2012, 19:24
Egemen ilk antrenmanında
http://g1207.hizliresim.com/z/6/9dujb.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
ReaList
06.Temmuz.2012, 23:50
FB TV hergün bir futbolcuyla röportaj yapıyor.
Az önce Özer Hurmacı ile yapılan röportaja denk geldim, takdir etmedim değil.
Futbolcular bu gibi bildirimlerde 3 türde gözümde canlanır.
1- 2 kelimeyi yan yana getirip söylemekte zorluk çekenler, yardım alarak konuşanlar.
2- Kaf dağının ağası olup biz süperiz, yeneriz, ezeriz gibi klasik kalıplarla konuşanlar.
3- Gerçeği en güzel şekilde sentezleyip realist bir açıyla değerlendirme yapıp konuşanlar.
Özer 3 numaraya adını yazdırmış durumda. Fenerbahçe'ye geldiğinden beri yaşadığı sıkıntıları, kendi hatalarını, maruz bırakıldığı zor durumu o kadar güzel özetledi ki bir insan aynı anda ancak bu kadar iyi eleştiri ve özeleştiri yapabilir dedirtti. Belli ki kamuoyu takibini en iyi şekilde yapan birisi ve kendisi üzerinde oluşan kamuoyundan oldukça etkilenmiş durumda. Maçlarda gereksiz risk almasının ve istediğini yapamamasının bu baskı olduğunu söyledi. Özellikle sakatlığın kendisini zihinsel olarak çok zorladığını söyleyerek yapmak istediklerini bir türlü sahaya yansıtamamasından dert yandı. Konuşmasının en can alıcı kısmı ise kendisine karşı bir ön yargı oluştuğunu ve iyi oynasa da kötü oynasa da potansiyel kötü olarak göründüğünü söylediği kısımdı. Bu konuda ne yazık ki haklı.
Umarım kötü geçen 3 senenin izlerini tamamen atlatır ve istediği kıvama ulaşır. Alex yavaş yavaş saha kenarına çekiliyor. Özer'de yüksek bir potansiyel var ve bunu işleyebilirse bir Alex olmazsa bile çok iş görecektir.
attirson
06.Temmuz.2012, 23:54
Bence yeter artık Özer'e tanınan şans.Bu sene Sezer'den çok şey bekliyorum ben.Özer'e gösterilen sabır Sezer'e gösterilmeli.
ReaList
06.Temmuz.2012, 23:59
İkisinin de şanssızlığı aynı noktada buluştu; Sakatlık. Bir futbolcu için en kötü şeydir. Umarım ikisi de sakatlıktan şanssızlıktan uzak bir kamp süreci geçirir. Ondan sonra görün ne bomba top oynarlar : )
byariff
06.Temmuz.2012, 23:59
Egemen Reis"in Gozleri Kaymis Kafasi Dumanli :D
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/528166_437099456330171_1016491027_n.jpg
ReaList
07.Temmuz.2012, 00:14
Şuan Kadromuzda Bulunan Milli Oyuncularımız
Volkan Demirel 54 Maç
Mert Günok 3 Maç
Hasan Ali Kaldırım 4 Maç
Bekir İrtegün 3 Maç
Serdar Kesimal 7 Maç
Egemen Korkmaz 6 Maç
Gökhan Gönül 25 Maç
Mehmet Topal 21 Maç
Özer Hurmacı 2 Maç
Selçuk Şahin 25 Maç
Mehmet Topuz 16 Maç
Caner Erkin 17 Maç
Semih Şentürk 28 Maç
Ayrıca A Milli Takım düzeyine gelen, daha önce alt yaş gruplarında forma terleten Sezer Öztürk, Özgür Çek, Orhan Şam gibi oyuncuları da eklersek Kadromuzda 16 tane Milli Takımda oynayabilecek potansiyelde oyuncu var. Önümüzdeki Dünya Kupası eleme ve hazırlık maçları sürecinde hepside performanslarına göre çağrılma şansına sahip. Türk oyuncu popülasyonumuz için çok önemli bir rakam ve kalite. Bu kaliteyi en iyi şekilde kullanıp bir takım olgusu içinde harmanladığımız sürece başarıya ulaşmada zorluk yaşamayız.
sananes
07.Temmuz.2012, 12:50
http://www.12numara.org/haber/1808/pazar-gunu-topuk-yaylasindayiz
istanbul'da olup işi olmayan arkadaşlar pazar katılsın derim. ben katılacağım yüksek ihtimal
Cengo
07.Temmuz.2012, 15:02
Excel'e falan gerek yok. Sermaye arttırımına katılmazsa Galatasaray Sportif A.Ş., Financial Fair Play'de sınıfta kalıyor. %70'in üzerinde kalıyorlar. Tabloları inceledim daha önce.
Sermaye arttırımı bile tek başına yeterli değil. Beşiktaş'a yapılan uyarının aynısının Galatasaray'a da yapılması lazım ama SPK'nın Galatasaraylı başkanı(!) ayrımcılık yapmaya devam ediyor. Galatasaray'ın sermaye hak sahiplerine uyguladığı zulüme izin veren SPK başkanı da haksız kazanca izin veriyor, yatırımcının kandırılmasını yasallaştırıyor.
Kimsenin hakkı kimsede kalmaz elbet. Kul hakkı affedilmez.
uAburak89
07.Temmuz.2012, 15:05
Bunu da bir sen farkediyorsun dimi. :D
Zekirdek
07.Temmuz.2012, 15:07
Bunu da bir sen farkediyorsun dimi. :D
Çeşitli bloglarda çok uzun ve ayrıntılı yazılar bulunuyor. Bir tek biz görmüyoruz.
uAburak89
07.Temmuz.2012, 15:10
En başta Galatasaraylı yatırımcılar sesini çıkarırdı, herhangi bir kurumun başındaki her Galatasaraylıya çamur atılması son dönem yükselen trendi. İşiniz zor gerçekten.
Cengo
07.Temmuz.2012, 15:37
En başta Galatasaraylı yatırımcılar sesini çıkarırdı, herhangi bir kurumun başındaki her Galatasaraylıya çamur atılması son dönem yükselen trendi. İşiniz zor gerçekten.
Bu haksızlık yapılmadan önceki gece SPK kuralları değiştiği için yatırımcı dava etse bile aylar-yıllar sürecek. Batan battı, yatırımcı bu fahiş bedeli ödemezse lot başına değer 1 TL'ye düşecek. Rezalete bakın. Ne için ödeyecek, bir hiç için.
Her şeyi kılıfına uydurulmuş. Dava açılsa yıllar sonra kazanılsa bile Galatasaray'dan geri alınacak da değil. Kimden alacak, nasıl alacak, alamayacak. Yatırımcı bu arada batmış olacak, zaten battı batacağı kadar.
Çamur değil, gerçek bunlar. Kabul edilse iyi olur.
uAburak89
07.Temmuz.2012, 15:46
Neyin gerçeği ?
Galatasaray ve Finansal fair play diye araştırma yapıyorsun, karşısına çıkan siteler, tirajik, 12numara, antu. Tamamen yanlı ve taraflı yerler. Muhtemelen de senin kaynakların bunlardır zaten, oradan oku burada sat hesabı.
Pek çok makaleyi okudum ben yine de, sattığımız kombine sayısına bile inanmıyor bunları yazanlar. Gerçekse, daha gerçekçi kaynaklara ihtiyaç var. SPK başkanı Gs'li diyerek olmaz. Aynı şike mevzusundaki olaylar, Lütfi Arıboğan Gs'li herşey ondan oldu, e abi Başbakan Fenerli bunu ne yapıcaz, paranoyaklık bu..
Hakkı yenen insan gider davasını açar, eylemini yapar varsa madem böyle bir şey. Susup oturmaz. Dava açmıyorsa, açıp geri çekiyorsa, ya da lanet olsun deyip bırakıyorsa kendi hatasıdır.
Kulübün başında onlarca şirketi yöneten adam var, adamın tek anladığı iş bu para mevzuları, ben sanmıyorum burada paylaşılan tablolardaki kadar karamsar bir durum olabileceğini, varsa da onlar sizlerden kat kat iyi bildikleri için önlemini alabilirler.
Ha olurda gelecek sene alınmazsak şampiyonlar ligine, o zaman bu taraftar sorumluları tükürüğüyle boğar, arkasında durmaz. Siz rahat olun. ;)
Cengo
07.Temmuz.2012, 15:49
Neyin gerçeği ?
Galatasaray ve Finansal fair play diye araştırma yapıyorsun, karşısına çıkan siteler, tirajik, 12numara, antu. Tamamen yanlı ve taraflı yerler. Muhtemelen de senin kaynakların bunlardır zaten, oradan oku burada sat hesabı.
Pek çok makaleyi okudum ben yine de, sattığımız kombine sayısına bile inanmıyor bunları yazanlar. Gerçekse, daha gerçekçi kaynaklara ihtiyaç var. SPK başkanı Gs'li diyerek olmaz. Aynı şike mevzusundaki olaylar, Lütfi Arıboğan Gs'li herşey ondan oldu, e abi Başbakan Fenerli bunu ne yapıcaz, paranoyaklık bu..
Hakkı yenen insan gider davasını açar, eylemini yapar varsa madem böyle bir şey. Susup oturmaz. Dava açmıyorsa, açıp geri çekiyorsa, ya da lanet olsun deyip bırakıyorsa kendi hatasıdır.
Kulübün başında onlarca şirketi yöneten adam var, adamın tek anladığı iş bu para mevzuları, ben sanmıyorum burada paylaşılan tablolardaki kadar karamsar bir durum olabileceğini, varsa da onlar sizlerden kat kat iyi bildikleri için önlemini alabilirler.
Ha olurda gelecek sene alınmazsak şampiyonlar ligine, o zaman bu taraftar sorumluları tükürüğüyle boğar, arkasında durmaz. Siz rahat olun. ;)
Dava açılmaması haksızlık olmadığı anlamına gelmez. Gören gözler gerçeği görüyor. Görmek istemiyorsanız yaptığın gibi gözlerini kapatırsınız.
Bunun başka konular gibi yorumlanacak tarafı bile yok. Ne yapıldığı ortada, her şey maddi.
Böyle haksızlık ile Galatasaray'ın alınmasını, Beşiktaş'ın alınmamasını gururunuza yedirebiliyorsanız ne âlâ.
uAburak89
07.Temmuz.2012, 15:51
Haksızlık varsa dava açılır. Bana bir tane somut dava haberiyle gel, ondan sonra senin keskin ve kendinden emin cümlelerinin değeri olur gözümde.
Ayrıca Beşiktaş evrakta sahtecilikten alınmadı, sapla samanı karıştırma.
LadroN
07.Temmuz.2012, 16:02
Çamur değil, gerçek bunlar. Kabul edilse iyi olur.
Üslubunuz çok hoş gerçekten.
Kaka Leite
07.Temmuz.2012, 19:32
Real Madrid’de forma giyen Mesut Özil Alman Kicker dergisine yaptığı açıklamada Fenerbahçe taraftarı olduğunu söyledi.
...........
KanaKe
07.Temmuz.2012, 20:17
yeni bir olay degil daha henüz schalke'de alt yapida oynarkende röportajda fenerbahceli oldugunu söylemisti ayrica barcelona hayranidir kendisi..
Lim10
07.Temmuz.2012, 20:34
Buda demek oluyorki Türkiye'ye gelirse Galatasaray'a gelecek:D
attirson
07.Temmuz.2012, 20:38
Hatta Schalke alt yapısındayken bir gün Fenerbahçe forması giymek istiyorumda demisti. :D
Zekirdek
07.Temmuz.2012, 20:44
...........
FM 2011 ve 2012@de durum ne bilmiyorum ama FM 2010 Favorities Club'de Fenerbahçe var.
BleedingMoon
07.Temmuz.2012, 20:51
zaten fm 2009'da araştırmacılar favori kulüplerini barcelona ve fenerbahçe olarak belirlemişlerdi. sonra mesut fenerbahçe'yi tuttuğunu yalanlar gibi olmuştu. amaan... adam real madrid'de dünya yıldızı oldu, almanya'nın en önemli oyuncusu oldu... fm 2010'daki gibi dzeko'yla birlikte fenerbahçe'ye transfer edemeyeceğimize göre kendisinin fenerbahçeli olup olmamasının bir önemi yok.
Facx
07.Temmuz.2012, 22:55
FM 2011 ve 2012@de durum ne bilmiyorum ama FM 2010 Favorities Club'de Fenerbahçe var.
hatta barcelona da vardı 10 da :D yeni bişey değil mesut'un fenerbahçeli olduğu haberi
sarianet
08.Temmuz.2012, 00:12
ronaldoyu da fenerli ypasın ya bi işe yarasın bari gerçi o YD ile tanıştıktan sonra iflah olmaz bida ama bi denesin :D
Homer J.S
08.Temmuz.2012, 01:22
Böyle haksızlık ile Galatasaray'ın alınmasını, Beşiktaş'ın alınmamasını gururunuza yedirebiliyorsanız ne âlâ.
Şu lafı hangi cüretle atıyorsun bilmiyorum..
MeMo
08.Temmuz.2012, 12:53
Hani diyoruz ya bu hakem hatalarını ölçebilsek ne olurdu. Buyrun, en azından penaltı kısmı :
Aziz Yıldırım’ın son duruşmada Mahkeme Başkanı’na sunduğu İTÜ raporunu açıklıyoruz.
‘HERKES F.BAHÇE’NİN KOLLANDIĞINI SANIYOR AMA EN AZ PENALTI BİZE VERİLDİ’
Federasyon ve hakemleri etkilemekle suçlanan başkan Aziz Yıldırım, bunu çürütmek için İTÜ’ye başvurdu. Galatasaraylı Doçent Cevdet Cerit’in çalışması, kamuoyundaki algının ‘F.Bahçe kollanıyor’ olduğunu belirledi. Cerit, son 15 yılda en az penaltının F.Bahçe’ye verildiğini tespit edip, kamuoyu algısının yanlış olduğunu belirtti.
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, şike davasının son duruşmasında Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci’ye çok ilginç bir belge sundu. Yıldırım’ın sunduğu belge, avukatları aracılığıyla İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Fen-Edebiyat Fakültesi’ne yaptırdığı, Fenerbahçe’nin kamuoyundaki algısı ve buna karşılık gerçekleri içeren bir çalışmaydı.
Yıldırım’ın talebi ile akadamisyenler, öncelikle kamuoyunda F.Bahçe’nin kollanıp kollanmadığını araştırdı, ardından da kazanılan penaltılar hesaplanarak bu kayırılma olayının doğru olup olmadığını belirledi.
Yıldırım’ın avukatı Turen Öner’in başvurusu üzerine İTÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığı, araştırmayla Matematik Mühendisliği Bölümü’nü görevlendirdi. Bölüm de görevi Galatasaray taraftarı olan Doç. Dr Cevdet Cerit’e verdi. Bu çalışmayla, iddianamede yer alan, Aziz Yıldırım’ın eski TFF Başkanı Mahmut Özgener’e talimat vererek her istediğini yaptırdığı iddiası çürütülmeye çalışıldı.
Halkın kafasına yerleşen yargı
İTÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü tarafından mahkemeye sunulan raporda öncelikle Fenerbahçe’nin kollanıp kollanmadığı araştırıldı. Kamuoyu araştırması yapan bilim adamları, şu soruyu 340 kişiye sordu:“Size göre son 10 yılda en çok hangi büyük takım lehine penaltı verilmiştir?”
Bu soruya yüzde 32 oranla “Fenerbahçe” yanıtı verildi. Ankete katılanların yüzde 27’lik kısmı Galatasaray, yüzde 21’i Beşiktaş ve yüzde 20’si ise Trabzonspor’un kollanıp en çok penaltı verildiğini belirtti. Böylelikle, kamuoyu algılamasını belirleyen çalışma, halkın Fenerbahçe’nin en çok penaltı verilerek kollanan takım olduğunu düşündüğünü ortaya koydu.
http://www.hurriyet.com.tr/_np/9900/17189900.jpg
Bilimsel çalışma tersini söylüyor
Daha sonra İTÜ’lü bilim adamları son 15 sezonun gol ve penaltı sayılarını oranladıkları araştırma ile kamuoyundaki bu algının bilimsel olarak doğru olup olmadığını belirlemeye girişti. Fenerbahçe’nin bu dönemde diğer 3 büyük takımdan ve hatta Gaziantepspor’dan bile daha az penaltı kazandığı görüldü. Raporda Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor’un kazandıkları penaltı adetlerinin kamuoyu algısı ile uyum gösterdiği belirlenirken, Fenerbahçe’nin halkın sandığından çok daha az sayı ve oranda penaltı atışı kazandığı belirlendi.
İTÜ raporuyla çürütülmek istenilen savcılık iddiası
Şike ve teşvik davası iddianamesinde Aziz Yıldırım’ın, Futbol Federasyonu eski Başkanı Mahmut Özgener ile yaptığı telefon görüşmelerinde şüpheli bazı konuşmalar olduğu belirtiliyordu. İddianamede, Yıldırım’ın, Fenerbahçe maçlarını yönetecek hakemlerin kendi lehlerine karar vermesi için girişimlerde bulunduğu, Yıldırım’ın hakem ayarlamaya çalıştğı ileri sürülüyordu.
Fenerbahçe Başkanı, İTÜ’ye hazırlattığı özel rapor ile, hakem ayarladığı iddialarının gerçeklerle örtüşmediğini bilimsel veriler ışığında kanıtlamaya çalıştı.
İŞTE RAPORUN SONUCU
Fener en çok golü attı, en az penaltıyı kazandı
16. Ağır Ceza Mahkemesi’ne sunulan raporun sonuç bölümünde İTÜ’lü bilim adamları vardıkları sonuçları ise şu şekilde sıraladı:
- Verilere göre takımların attıkları gol ortalaması ile paralellik taşımakta. Ancak Fenerbahçe diğer kulüplerin aksine attığı gol oranının çok altında penaltı kazanmış…
- Kamuoyu algısına göre en çok penaltıyı Fenerbahçe kazanıyor. Oysa Fenerbahçe kazanılan penaltı oranlarında ilk dört sıraya bile girememiş ve Gaziantepspor’un da altında yer almış durumda...
- Hakemlerin son 15 sezonda F.Bahçe aleyhine bir tutum izledikleri belirlenmiştir. Bu durum bilimsel verilere göre yüzde 97 tesadüfi değildir.
- İddianamede yer alan son 3 sezonun yani Mahmut Özgener döneminin penaltı istatistiklerinde hakemler Fenerbahçe’ye karşı diğer takımlarla eşit, yani nötr bir yaklaşım göstermişler…
http://www.hurriyet.com.tr/_np/9883/17189883.jpg
semih99999
08.Temmuz.2012, 13:11
gördüğüm en saçma araştırma bilim adamları :D bunu mu araştırmışlar sonra bide bu ülkede niye mucit yok :D
goosfraba
08.Temmuz.2012, 13:15
aziz yıldırım'ın isteğiyle araştırmışlar. sen de gittin nereye bağladın :)
semih99999
08.Temmuz.2012, 13:26
aziz yıldırım'ın isteğiyle araştırmışlar. sen de gittin nereye bağladın :)
tamam o zaman hocam gerçekten ilginç istatistikler var :)
goosfraba
08.Temmuz.2012, 14:44
taraftarlarımız 60 otobüs ile topuk yaylasına gitti :)
grkm33
08.Temmuz.2012, 14:50
Ntvspor Topuk yaylasından canlı yayında.
byariff
08.Temmuz.2012, 18:20
isaretlenmis yerde aziz yildirimin fotografi var galiba :D
http://g1207.hizliresim.com/z/8/9j21y.jpg
RasAnt
08.Temmuz.2012, 21:07
---------------------Volkan Demirel-------------------
Gökhan-------Egemen----------?-------------Hasan
--------------------Mehmet Topal--------------------
---------------?-------------------Cristian---------------
Kuyt----------------------------------------------Stoch
---------------------Moussa Sow----------------------
--------------------------------------------------------------------
----------------------Mert Günok----------------------
Orhan---------Bekir------------Serdar---------Caner
----------------------Selçuk Şahin----------------------
-----------Mehmet Topuz-----Sezer Öztürk-------
-----------------Issiar Dia---------------------------------
-----------------------------------Alex---------------------
-------------------------Bienvenü------------------------
GK-Serkan Kırıntılı
DL/ML-Özgür Çek
MC-Salih Uçan
MC-Özer Hurmacı
AMC/R/L-Recep Niyaz
ST-Semih Şentürk
Berk-Hasan gibi altyapı oyuncularımızla birlikte alternatifli bir kadroya sahibiz
7 yabancı var 2 tane daha as kadroya sağlam yabancı alcaz baya güzel olacak.
attirson
08.Temmuz.2012, 21:09
Ali Yıldırım: Ben Kuyt ile görüşmemizde Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nı anlattım. 50 bin dedim bana 52 bin 500 dedi.
ForsakeN
08.Temmuz.2012, 21:17
Bu sezon özellikle iç saha maçlarında çift forvete dönsek daha iyi olur bence. Bienvenü-Sow, Kuyt-Sow şeklinde bir ileri uç hatta düşünülebilir. Alex'in de artık daha fazla yedek kalacağını düşünürsek uygulanması daha kolay olur geçmiş sezonlara nazaran.
İç sahada çok rahatlıkla kullanılabilir bu 11
http://www.footballuser.com/formations/2012/07/451448_Fenerbahce_SK.jpg
Cengo
08.Temmuz.2012, 22:41
Ali Yıldırım: Ben Kuyt ile görüşmemizde Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nı anlattım. 50 bin dedim bana 52 bin 500 dedi.
Hiçbir şey anlamadım bu cümleden :n:
sui generis
08.Temmuz.2012, 22:46
Ali Yıldırım stadın 50 bin kişilik olduğunu söylemiş, kuyt da 52500 kisi demiş :)
Önder HOCA
08.Temmuz.2012, 22:46
Adam bizi bizden daha iyi biliyor
attirson
08.Temmuz.2012, 23:50
UEFA disiplin kurulu nihai kararını yarın açıklayacak.
vFor
09.Temmuz.2012, 00:03
Yani yarın %100 belli oluyo herşey gidip gitmeme gibi
Bordo61Mavi
09.Temmuz.2012, 06:19
Bu disiplin kurulunu bizim medya kac kere bir araya topladi ama bi turlu olmadi o toplanti :)
barahir
09.Temmuz.2012, 08:45
Ali Yıldırım stadın 50 bin kişilik olduğunu söylemiş, kuyt da 52500 kisi demiş :)
İkisi de bilmiyor :) 50509 kapasitesi var :)
Kaka Leite
09.Temmuz.2012, 10:07
İkisi de bilmiyor :) 50509 kapasitesi var :)
50.530 diyorum :zuhaha
barahir
09.Temmuz.2012, 11:48
50.530 diyorum :zuhaha
Valla benim kaynağım TFF :)
DisCo
09.Temmuz.2012, 13:12
Fenerbahçe'nin yeni forması için ne diyorsunuz?
GodfatheR
09.Temmuz.2012, 13:18
Çubuklu , Lacivert ve siyah formalar gelicek deniyor.
RasAnt
09.Temmuz.2012, 13:19
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/579463_357721124295560_168481733219501_955031_4441 0428_n.jpg
http://www.apacimuzik.com/player/fenerbahce-2013-aziz-yildirim.jpg
http://www.kanaryalar.tv/resimler/galeri/buyuk/galeri_4f460d371c9f0.jpg
http://www.gncfb.org/wp-content/gallery/fenerbahce-20122013-forma-tasarimlari/fenerbahce-2012-2013-forma-tasarimlari-5.jpg
http://www.gncfb.org/wp-content/gallery/fenerbahce-20122013-forma-tasarimlari/fenerbahce-2012-2013-forma-tasarimlari-8.jpg
http://sosyalz.com/wp-content/uploads/Fenerbahce-forma-2013.jpg
http://sosyalz.com/wp-content/uploads/fenerbahce-2013-forma-3.png
http://sosyalz.com/wp-content/uploads/fenerbahce-2013-forma-4.png
Böyle tasarımlar var ancak daha açıklanan birşey yok
DisCo
09.Temmuz.2012, 13:20
Lansman'ın belirli bir tarihi yok sanırım.
Siyah formada taraftarın önerisiyle "Fenerbahçe düşmanlarını yeneceğiz" yazacakmış acaba forma üzerinde bu tarz yazılara izin var mı?
attirson
09.Temmuz.2012, 13:20
Türk bayrağı da olmalı formada.
Abdullah Kıgılı lansman tarihi için temmuzun ortaları demisti sonra bir yerde 20 temmuz diye gördüm.
Cengo
09.Temmuz.2012, 13:30
Çubuklu , Lacivert ve siyah formalar gelicek deniyor.
O koyu formayı bir şekilde gördüm sanırım ama nasıl gördüğümü açıklamayacağım. Koyu lacivert gibi duruyordu. Dümdüz, üstünde yazı yoktu. Belki de antrenman formasıdır.
DisCo
09.Temmuz.2012, 13:35
Böyle bir forma geziyor.
http://i52.tinypic.com/2wn0c2c.png
GodfatheR
09.Temmuz.2012, 13:46
O koyu formayı bir şekilde gördüm sanırım ama nasıl gördüğümü açıklamayacağım. Koyu lacivert gibi duruyordu. Dümdüz, üstünde yazı yoktu. Belki de antrenman formasıdır.
Dümdüzse antreman forması olabilir abi.
sarianet
09.Temmuz.2012, 13:54
ne zaman cins bi forma çıkarsak ve o formayla maça çıksak yeniliyoruz bakınız turkuaz ibb yeşil forma bi chelsea nın forması iyi gelmişti sanırım çok beyenmiştim o formayı bu sene çubuklu alacağım inşallah :)
vFor
09.Temmuz.2012, 16:07
tek yıldız formada çok uğursuz gelmişti
BleedingMoon
09.Temmuz.2012, 18:02
baklava desenli umut sarıkaya forması komik olmuş.
SaLviO
09.Temmuz.2012, 18:03
Böyle bir forma geziyor.
çok iyi bu forma
Corpus
09.Temmuz.2012, 18:04
Çok klas olmuş eğer o forma doğruysa. Gayet hoş duruyor.
ReaList
09.Temmuz.2012, 18:07
Böyle bir forma geziyor.
Bu forma çok güzel biraz daha koyu laciverte kaysaymış daha iyi olurdu, Siyah olmaz.
Bu forma ve üstte paylaşılan formalar webdeki taraftarlarımızın tasarlamış olduğu formalar. Yeni formalar daha farklı olacaktır, Özellikle geçen seneye ve yaşanan olaylara atıfta bulunan bir formanın gelmesi mümkün.
ReaList
09.Temmuz.2012, 18:20
Alex 17 Yaşındayken
http://f1207.hizliresim.com/z/9/9kqft.jpg
KanaKe
09.Temmuz.2012, 18:25
bir adamin tipi hic mi degismez arkadas :D
vFor
09.Temmuz.2012, 18:34
yuh 17 mi alexe şimdi saç ekle koy gene 17 de aynısı :)
Fernando Gago
09.Temmuz.2012, 18:35
O formanın rengi simsiyah olmalı bence
RasAnt
09.Temmuz.2012, 18:38
Real Madrid’de forma giyen Mesut Özil Alman Kicker dergisine yaptığı açıklamada Fenerbahçe taraftarı olduğunu söyledi.
Sadri Şener; Mesut Özil Fenerbahçe'li olabilir ama Karadeniz kökenli bir aile'nin çocuğu olduğu için Hukuken trabzonsporlu'dur itiraz edicez.
SaLviO
09.Temmuz.2012, 19:02
Volkan Demirel: "Bu takımla ölmeye bile giderim."
sananes
09.Temmuz.2012, 21:32
en üstteki fenerli forma,fenerbahçe düşmanlarını yeneceğiz forması ve klasik çubuklu çıkarırlarsa hepsinden alabilirim bu sene. Aslında ben artık düz beyaz güzel bir forma istiyorum ama bu sene siyaha yöneleceğiz tam aksi gibi.
SaLviO
10.Temmuz.2012, 00:23
https://p.twimg.com/AxYd51_CEAElSjq.jpg
Facx
10.Temmuz.2012, 01:22
fifa oynuyolarmış o zaman tamam :icon_cool:
GodfatheR
10.Temmuz.2012, 01:41
Bizde çalışıyolar sanalım !!!!! :D
SaLviO
10.Temmuz.2012, 01:49
volkan reis tam ergen oturuşu yapmış :D :D :D
sarianet
10.Temmuz.2012, 03:25
playstationları volkan mı aldırdı acaba :D
Corpus
10.Temmuz.2012, 03:32
"Fenerbahçe düşmanlarını yeneceğiz" tarzı sözler bence hiç hoş değil. Ötekileştirme çabasından ileriye gitmiyor.
sarianet
10.Temmuz.2012, 03:33
"Fenerbahçe düşmanlarını yeneceğiz" tarzı sözler bence hiç hoş değil. Ötekileştirme çabasından ileriye gitmiyor.
insnlar ötekileşince her sözleri karşı taraff tarafından ötekileştirme olarak algılanıyor
Corpus
10.Temmuz.2012, 03:38
insnlar ötekileşince her sözleri karşı taraff tarafından ötekileştirme olarak algılanıyor
Fenerbahçe' nin ötekileştiği falan yok. Herkes için o da bu ülkenin takımı. Ne daha fazlası ne daha azı. Ancak Fenerbahçe cephesinde bu tarz laflar kullanılınca öyle olduğuna inanıyorsunuz.
Nasıl, Ermeni bir çocuk orada doğduğu için soykırım yapıldığına inanıyor. Ancak Türkiye' de doğan bir çocuk soykırımın olmadığına inanıyorsa işte aynı hesap. Siz Fenerbahçe' yi tutuyorsunuz ve diyorsunuz ki ötekeleştiriyorlar. Fenerbahçe' yi tutmayanların ise böyle birşeyden haberi bile yok. Aynı şey İslam dinini hak dini saymamızda da geçerli. Hristiyan anne babadan doğup o kültürde büyüsek neler düşünecektik acaba ?
futureless
10.Temmuz.2012, 04:04
Fenerbahçe ' nin düşmanı olan düşünsün onu bırak da Zaferim :p
İstesek de istemesek de 100 yıldır bir rekabet var ortada , rekabetin şekli değişmiş tabii bu süreç içerisinde. Bizde nedense modern düşünce yapısına ters orantı yapmış bu rekabetin değişimi. İbret alınacak olaylar yaşanmış işin 'ebedi dost' kısmında önceleri.Ama sonradan ne hallere geldi. Şimdi elin İspanyol'u şampiyon olan ezeli rakibini alkışlar biz de çok geriyiz deriz.Biz önceden yaşamışız halbuki bu tarz örnekleri :p Bunlardan neden bahsettin dersen , bu tarz sloganların ( bkz: Fenerbahçe düşmanlarını yeneceğiz , Fener'le kimse başa çıkamaz ) her birinin doğru ya da yanlış bir çıkış noktası var.Doğru ya da yanlış diyorum çünkü bazı insana ters geliyor bu laflar , bazı insana da normal geliyor.Slogandır bunlar.Üzerinde bu kadar düşünmeye gerek yok.
Verdiğin örneklere şunu da ekleyelim , Fenerbahçe'li olsan neler düşünecektin bu tarz sözlerle ilgili , bu da öyle değil mi ?
Suicider
10.Temmuz.2012, 05:21
Gece ne güzel bütün konularda eğlence gülen suratlar var :) Öğleden sonra göreceğiz ki yine millet birbirine girmiş :)
KanaKe
10.Temmuz.2012, 10:13
fifa oynuyolarmış o zaman tamam :icon_cool:
pes öldü artik gömeni yok :)
SaLviO
10.Temmuz.2012, 11:13
https://p.twimg.com/AxbKrw3CEAAAkm4.jpg
http://f1207.hizliresim.com/z/b/9lbr7.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
10 Temmuz 2011 Direnişin başladığı tarih
Önder HOCA
10.Temmuz.2012, 11:30
Helal olsun
sarianet
10.Temmuz.2012, 13:23
yok mu tartışma ya çok sıkıcısınız bari ben başlatayım
nası attık 6tane :D
Corpus
10.Temmuz.2012, 15:36
Verdiğin örneklere şunu da ekleyelim , Fenerbahçe'li olsan neler düşünecektin bu tarz sözlerle ilgili , bu da öyle değil mi ?
Tabii ki öyle. Verdiğim örneklerden de belli zaten düşüncem. Herkes hangi mental yapının içindeyse ona göre düşünüyor, ben de dahil.
Facx
10.Temmuz.2012, 16:27
pes öldü artik gömeni yok :)
valla Tr'de hala yaşatmaya çalışanlar var ama artık Tr'de de ölüyo :icon_cool:
barahir
10.Temmuz.2012, 16:45
Bence Dia'nın katara gitmesine hiç şaşırmamak lazım, adamın yaşam tarzı Katar.. Gerçi Cuma çıkışı ama yine de Katar
http://img1.zaman.com.tr/2012/07/06/cuma2.jpg
KanaKe
10.Temmuz.2012, 16:59
bildigim kadari ile o senegal'in yöresel kiyafetlerindenmis :)
RasAnt
10.Temmuz.2012, 18:32
Egemen röportajı
http://www.ligtv.com.tr/haber/kocamanin-tavri-cok-onemliydi
RasAnt
11.Temmuz.2012, 00:15
Akşamki antremandan birkaç kare
http://fenerbahce.org/pic_lib/2012-07-10_akidman1.jpg
http://fenerbahce.org/pic_lib/2012-07-10_akidman3.jpg
http://fenerbahce.org/pic_lib/2012-07-10_akidman5.jpg
http://fenerbahce.org/pic_lib/2012-07-10_akidman6.jpg
http://fenerbahce.org/pic_lib/2012-07-10_akidman8.jpg
http://fenerbahce.org/pic_lib/2012-07-10_akidman2.jpg
http://fenerbahce.org/pic_lib/2012-07-10_akidman4.jpg
SAİT71
11.Temmuz.2012, 13:52
Akşamki antremandan birkaç kare
http://fenerbahce.org/pic_lib/2012-07-10_akidman1.jpg
Adamın surata bak yahu. Karşısına çıkmaya korkardım valla :n:
RasAnt
11.Temmuz.2012, 16:23
Sabah antremanından kareler
http://fenerbahce.org/pic_lib/2012-07-11_idman5.jpg
http://fenerbahce.org/pic_lib/2012-07-11_idman6.jpg
http://fenerbahce.org/pic_lib/2012-07-11_idman7.jpg
http://fenerbahce.org/pic_lib/2012-07-11_idman9.jpg
http://fenerbahce.org/pic_lib/2012-07-11_idman8.jpg
http://fenerbahce.org/pic_lib/2012-07-11_idman12.jpg
http://fenerbahce.org/pic_lib/2012-07-11_idman13.jpg
http://fenerbahce.org/pic_lib/2012-07-11_idman11.jpg
http://fenerbahce.org/pic_lib/2012-07-11_idman14.jpg
RasAnt
11.Temmuz.2012, 16:25
Stoch: “Kafam tamamen Fenerbahçe’de”
http://fenerbahce.org/pic_lib/2012-07-10_miro446.jpg
Slovak oyuncumuz Miroslav Stoch, takımda aynı pozisyonda oynayan birçok oyuncunun bulunmasının Aykut Kocaman’ın elini güçlendiren ve takım lehine bir durum olduğunu belirterek, hakkında çıkan transfer haberlerini birinci ağızdan yalanladı.
Takımımızın Topuk Yaylası’nda yaptığı hazırlık kampında bugün bir basın toplantısı düzenlen Stoch, hiçbir zaman Fenerbahçe’den ayrılacağını söylemediğini, Fenerbahçe’de mutlu olduğunu ve kafasının tamamen Fenerbahçe ile dolu olduğunu söyledi.
Kuyt’ın büyük katkıları olacak
Devam eden kampı, "Çalışmalara sıkı bir şekilde devam ediyoruz. Sıkı bir şekilde çalışıyoruz. İlk günlerde bir yorgunluk vardı ama herkes yavaş yavaş normal durumuna geliyor. 2 hafta daha böyle devam edecek ve ardından hedeflerimiz için hazır hale geleceğiz" cümleleriyle özetleyen Stoch, ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yeni transferlerimizden Dirk Kuyt ve takım içi forma rekabeti hakkında Stoch, "Kuyt çok iyi bir oyuncu. Hollanda Mili Takımı, Şampiyonlar Ligi ve İngiltere Premier Ligi’nden tecrübelerini biliyoruz. Benim görüşüme göre takıma çok büyük katıları olacak, tecrübelerini aktaracak. Aynı pozisyonda birçok oyuncunun olması, Takımımızın lehine bir durum.Bu sezon Şampiyonlar Ligi ve Türkiye Ligi’nde mücadele edeceğiz. Bu durum da hocamızın eline alternatif veriyor. O nedenle iyi ve kaliteli oyuncuların gelmesi bizim açımızdan iyi" dedi.
Fenerbahçe’de çok mutluyum
Kendi hakkında çıkan transfer haberleri konusunda ise Stoch, "Hiçbir zaman kulüpten ayrılacağımı söylemedim Slovakya’dayken de bana bunu soruyorlardı Benim onlara verdiğim cevap ise ’Ayrılmak için hiçbir nedenim yok. O nedenle ayrılmayı düşünmüyorum’ oluyordu. Teklifleri gazetelerden, internetteki haberlerden duydum. Ama ben kulübümde çok mutluyum. Kulübüm de benden çok mutlu ve o nedenle ayrılmak için bir nedenim yok" dedi. Dia’nın takımdan ayrılmasını, "Dia’nın seçimi hakkında yorum yapmak istemiyorum ve kendisine yürekten, bol şans diliyorum" cümleleriyle değerlendiren Stoch, "Şu anda Fenerbahçe’deyim, kafam tamamen burada ve burada başarılı olmak istiyorum, burada mutluyum. Kariyer planlarımda ise; İspanya veya İngiltere’de şans bulursam, oralarda oynamak isterim. Ama değimi gibi benim kafam tamamen burada ve her şeyden önce burada başarılı olmak istiyorum" diye konuştu.
Hasan Ali ile başaralı oluruz
Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalabilmek içi ellerinden gelen her şeyi vereceklerini söyleyen Stoçh, Reto Ziegler ve Hasan Ali Kaldırım hakkında ise "Reto burada kiralıktı. Beklentimiz kulüple anlaşması yönündeydi. Ancak Hasan Ali de çok kaliteli bir oyuncu, burada bulunmasından dolayı mutluyum. Onunla oynamayı sabırsızlıkla bekliyorum. Takımızın sol kanadında, Hasan Ali’yle çok başarılı olacağımız umuyorum" dedi.
Dizim iyi durumda
Dizindeki sakatlığının geçtiğini belirten Stoch, "Geçen sezon 3-4 aylık periyotta dizimde ağrılarım vardı ve bu ağrılarla oynamaya çalışıyordum. Sezon bitiminin ardından toparlanma döneminde dizim iyi duruma geldi ve geçen sezonki sakatlığımın etkileri kalmadı Şimdi sadece futbola konsantre olmak istiyorum" dedi.
Umuyorum, güzel gollerim bu sene de devam eder
Geçen sezon attığı birbirinden şık goller hakkında ise Stoch, "Elimden gelenin en iyisini bu sene de yapacağım. Geçen sene 12 gol attım. Belki bu sene daha fazla veya daha az atarım. Ama her zaman için takımıma faydalı olmak için çalışacağım. Özelikli Slovakya’daki arkadaşlarım, futbolcu olmasalar da attığım güzel gollerden sonra arayıp, ’Sen deli misin?’ şeklinde tepki veriyorlardı. Bunlar güzel tepkilerdi. Geçen sene değişik mesafelerden şut denemelerim ve bir sürü böyle güzel golüm oldu. Umuyorum ki bu sene ne de bunları gösterebilirim" şeklinde konuştu
RasAnt
11.Temmuz.2012, 16:28
Hasan Ali : “Fenerbahçe’de sembol isim olmak istiyorum”
http://fenerbahce.org/pic_lib/2012-07-11_hasanali446.jpg
Fenerbahçemizinh yeni transferlerinde Hasan Ali Kaldırım, Fenerbahçe’ye uzun yıllar hizmet etmek ve bu takımın sol bekinde sembol isim olmak istediğini söyledi.
Defansif yönünün ofansif yönünden daha iyi olduğunu ifade eden Hasan Ali Kaldırım, ofansif yönünü de geliştirmeyi ve sağ bekte Gökhan Gönül’ün yaptığı gibi hücuma destek olmayı amaçladığını kaydetti.
Fenerbahçemizin Topuk Yaylası’nda devam eden yeni sezon hazırlık kampında bugün bir basın toplantısı düzenleyen Hasan Ali Kaldırım, "Çok iyi bir kamp ortamı var. Yoğun bir şekilde hazırlanıyoruz. Ne kadar iyi hazırlanırsak, o kadar rahat bir şekilde sezonu geçiririz. Tesisler dört dörtlük, emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Saha şartları, sosyal ortam her şey düşünülmüş. Yeni transfer için takıma alışmak sorun değil. Çabuk alışıyorum" diyerek sözlerine başladı.
Sol bekin sembol ismi olmak istiyorum
Fenerbahçe’yi "Türkiye’nin en büyük kulübü" şeklinde tanımlayan Hasan Ali, "Bu Fenerbahçe’yi tercih etmemin en büyük nedenidir. Fenerbahçe’ye uzun yıllar hizmet etmek istiyorum. Sol bekte bir sembol olmak istiyorum bu camiada. Şampiyonlar Ligi’nde başarılar elde etmek istiyorum. Adım adım hedeflerime ulaşmak istiyorum. Takım olarak önce Şampiyonlar Ligi’nde gruplara katılmak, sonra Süper Kupa maçını kazanarak lige başlamak istiyoruz" diye konuştu.
Keşke Ziegler de olsaydı
Üstlerinde baskının bulunmasının gayet normal olduğunu söyleyen Hasan Ali Kaldırım, "Baskı elbette var, burası Fenerbahçe. Büyük hedefleri olan bir kulüp. Bu nedenle baskı olması normal. Ziegler iyi bir sene geçirdi. Ben de Kayserispor’da ve Milli Takımda güzel bir sene geçirdim. Ben kendime güveniyorum, kimseden korkmuyorum. Ziegler burada olsa daha iyi olurdu, rekabet açısından. Ziegler iyi bir profesyonel, ben de profesyonelim ve kendime güveniyorum. Çok çalışıp Ziegler’i unutturacağım" dedi.
Ofansif yönümü geliştimeliyim
Mevkisi ve oyun anlayışı hakkında ise Hasan Ali, "2.5 senedir sol bekte oynuyorum, asıl mevkiim sol bek. Ama hocam nasıl görev verirse görevimi en iyi şekilde yaparım. Defansif ve ofansif yönümü geliştirmeye çalışıyorum. Defansif yönüm daha iyi, ofansif yönümü geliştirmem lazım, bunu biliyorum. Ofansif oynayan ve çok kaliteli futbolcuların olduğu bir takıma geldim. O nedenle ofansif anlamda bir sorun olacağını zannetmiyorum. Önümde Stoch var. Kendisinin Amrabat’a benzeyen bir stili var. Kesinlikle bana katkısı olacak. Birbirimize alışıyoruz, elbette biraz zaman alacak. Gelecek haftalarda elbette daha iyi olacaktır" diye konuştu.
Gökhan Gönül gibi olmalıyım
Kendisine takımın sağ bekinde görev yapan Gökhan Gönül’ü örnek aldığını belirten Hasan Ali Kaldırım, "Burada kalıcı olmak istiyorsam Gökhan Gönül ile aynı performansı göstermem lazım. İki tane ofansif anlamda katkı sağlayan bek olursa, takım için iyi olacağını düşünüyorum. Sağ bekte Gökhan Gönül var. O nasıl bindiriyorsa ben de o şekilde bindirmeler yapacağım. Tabii ki bu üstümde baskı yaratabilir. Ama ben kalitemin bilincindeyim. Korkmuyorum ve kalitemi sahaya yansıtacağımı düşünüyorum" diye konuştu.
Aykut Kocaman’ı mahcup etmeyeceğim
Aykut Kocaman’ın transferinden memnun olduğunu dile getiren Hasan Ali, "Hocam transferimden memnun. Bana güveniyor. Beni istiyordu, bunu biliyorum, kendisi söyledi. İnşallah ben de onu mahcup etmeyeceğim ve herkese layık bir Hasan Ali’yi göstereceğim'' diyerek sözlerini tamamladı.
SaLviO
11.Temmuz.2012, 16:34
. Çok çalışıp Ziegler’i unutturacağım"
Bu taraftar ziegleri unutmaz
ReaList
12.Temmuz.2012, 20:11
Bu taraftar ziegleri unutmaz
Ziegler o da kim ?
Olimpiyat'lara giden sporcularımız.
http://spor.milliyet.com.tr/fenerbahce-nin-olimpiyat-gururu/spor/spordetay/12.07.2012/1566307/default.htm
BleedingMoon
12.Temmuz.2012, 20:19
rövoşataya kalkan kim?
sarianet
12.Temmuz.2012, 20:19
olm aynı ziglerden mi bahsediyoruz hani bizi deli eden maçlarda adamı hasta eden
gsye gol attı diye ne çabuk unuttunuz krizleri
ReaList
12.Temmuz.2012, 20:22
rövoşataya kalkan kim?
Gökhan Gönül
Not: Ben adamı her taraftan tanırım :p
BleedingMoon
12.Temmuz.2012, 20:31
adam sağlam atletikmiş.
RasAnt
12.Temmuz.2012, 20:32
Evet gökhan ayakkabılardaa mavi :)
enesemin53
12.Temmuz.2012, 20:34
Gökhan Gönül
Not: Ben adamı her taraftan tanırım :p
Mesela krampondan.:D
barahir
12.Temmuz.2012, 20:36
olm aynı ziglerden mi bahsediyoruz hani bizi deli eden maçlarda adamı hasta eden
gsye gol attı diye ne çabuk unuttunuz krizleri
Bi futbolcu sadece futboluyla değil, karakteriyle de anılır.. Ziegler gelen yabancılar arasında en karakterlilerindendi..
RasAnt
12.Temmuz.2012, 20:38
http://fenerbahce.org/pic_lib/2012-07-12_volkan1.jpg
Kalecilerimizden Volkan Demirel, Fenerbahçe’nin bu sezon çok iyi transferler gerçekleştirdiğini ve kendisinin takımın içinde bulunduğu son 10 yılın en iyi kadrosunu kurduğu söyledi.
Özellikle milli oyuncuların transferlerdeki etkisini, "Fenerbahçe’yi anlatıyorum. Sağ olsunlar onlar da söylediklerimizi dinliyorlar" şeklinde aktaran Volkan Demirel, Başkanımızın Aziz Yıldırım’ın da aralarına katılmasıyla amaçlarına emin adımlarla ilerleyeceklerini kaydetti.
Çok güzel bir ortam var
Topuk Yaylası’nda bugün bir basın toplantısı düzenleyen ve ilk olarak devam eden kampı değerlendiren Volkan Demirel, "Kampta çok güzel bir ortam var.Böyle bir ortamda çalışmak, böyle bir havayı teneffüs etmek çok güzel. Ben yeni katıldım ama herkes çok güzel bir ortamın olduğunu söylüyor. Bizi buraya getirenlere, tesisin yapımında emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Sezon başı kampı her zaman zorluklarla doludur. Elimizden geldiği kadar ayak uydurmaya çalışıyoruz. İlk maçımıza kadar kampımızı en iyi şekilde değerlendirmek istiyoruz. İyi bir başlangıç oldu, umarım iyi devam eder. Bu sene 3 kulvarda yarışacağız, 3 kulvarda da hedeflerimize ulaşmak için çalışacağız" dedi.
Hepsi çok iyi kaleciler
Fenerbahçe kalesinin geleceği hakkında ise Volkan Demirel, "Bizim kalecilerin hepsi çok iyi. Zaten geçmişten geleceğe, Fenerbahçe hep iyi kaleci iyi yetiştirir. Şimdi kiralık olmasına rağmen Ertuğrul, Mert, Serkan, Erten hatta aramıza yeni katılan Hasan Ali; hepsi çok iyi kaleciler. Bu arkadaşların kaleyi devralması konusunda ise; bu zamana kadar iyi oynadınız belki yarın kötü oynarsınız. Mert, Serkan, Erten hatta Hasan Ali’nin çok iyi olduğunu söyleyebilirim. Biz de insanız bu yükü kaldıramayacağımız zamanlar olacaktır ve onlara da şans gelecektir. Şans geldiğinde en iyi şekilde değerlendireceklerdir" diye konuştu.
Sağ olsunlar, söylediklerimi dinliyorlar
Fenerbahçe’nin bu sezon bugüne kadar gerçekleştirdiği transferlerdeki etkisi hakkında ise Volkan Demirel, "Fenerbahçe’de olan ortam hiçbir yerde yok. Arkadaşlarımızla, sizinle(Basın) hocalarımızla, yöneticilerimizle diyaloglarımız başka hiçbir yerde yok. Ben bunları onlara anlatıyorum. Kimseye zorla imza attıramazsınız ama, onlar da sağ olsunlar söylediklerimizi dinliyorlar. Egemen benim çocukluktan beri arkadaşım. Mehmet Topal olsun, Egemen olsun çok değerli oyuncular. Şimdi odamı onunla paylaşıyorum. Ben ikisinin de gelmesinden çok mutlu oldum. İnşallah yeni gelen arkadaşlarla beraber daha da iyi bir takım olarak yolumuza devam edeceğiz. Güzel bir aileyiz, inşallah sonucu da güzelliklerle, başarılarla dolu olur" diye konuştu.
Transfer politikasını çok iyi yönetiyoruz
Fenerbahçe’nin bu sezonki diğer transferleri Dirk Kuyt, Hasan Ali Kaldırım ve Salih Uçan’ın da çek kaliteli oyuncular olduğunu söyleyen Volkan Demirel, "Kuyt’a söylenecek bir şey yok. Kendisini Avrupa’da kanıtlamış bir oyuncu. Artık Türkiye Ligi’nin ne kadar kaliteli olduğunu herkes kabul etsin. Gelen isimler, normal isimler değil. Üst seviyedeki liglere çok yaklaştık. Kendi içimizdeki savaşı kaldırırsak, Türk Futbolunu daha da iyi yerlere getireceğiz.Bu sene bize gelen arkadaşların hepsi çok iyi. Zaten bu sene transfer politikasını çok iyi yönetiyoruz. Türk futbolcularının çoğunlukta olması, hem de Avrupa’da isim yapmış futbolcuların katılması gücümüze güç katacak. Zaten çok iyi bir kadromuz vardı, çok iyi bir birlikteliğimiz vardı. Bu birlikteliği, bu seneki transferlerle daha da güçlendireceğiz. En büyük gücümüz de Başkanımızın aramıza dönmesi oldu. Bu sene en büyük transferimiz o olmuş durumda. Bu sene daha sorunsuz dönemler geçireceğiz. Geçen sene her maçtan önce olumsuz bir karar çıkıyordu. Bu sene bunlar olmayacak ve futbola daha çok odaklanacağız. Umarım Başkanımız Aziz Yıldırım’ın da aramıza gelmesiyle yolumuza emin adımlarla ilerleyeceğiz" ifadelerini kullandı.
Fenerbahçeli Volkan olarak bırakırım
Transfer döneminde bahsi geçen isimleri Fenerbahçe’de görmekten mutlu olacağını, bu isimlerin başka takımlara gitmesi durumunda da onları tebrik edeceğini söyleyen Volkan Demirel, Fenerbahçe’deki kendi geleceği hakkında ise, "Sözleşmem devam ediyor. Ben bu saatten sonra bir yere gitmem ve Fenerbahçeli Volkan olarak futbolu bırakırım. Fenerbahçe’ye ilk geldiğimde bebek gibi emekliyordum. Emeklemekten, yürümeye başladık. Şimdi de olgunluk evremi yaşıyorum. Bu nedenle gerek saha içi gerekse saha dışı hareketlerim daha rahat oluyor" dedi. Volkan, "Vücudum elverdiği sürece oynamayı düşünüyorum, düştüğüm zaman futbolu bırakırım" diyerek, futbolu bırakacağın zaman hakkında bir değerlendirme de yaptı.
Biz, Başkanımızla her zaman böyleydik zaten
Başkan Aziz Yıldırım’ı evinde ziyareti konusunda ise Volkan, "Gittik, oturduk, çay içtik, muhabbet ettik. Kendisini çok iyi gördüm. Başkanımız inşallah en kısa sürede aramızda olacak. Zaten aramızdaki diyalog her zaman çok iyiydi. Orada olmasını bilmek, görmek bizim için çok üzüntü vericiydi. Ben de orada onu elimden geldiğince yalnız bırakmamaya çalıştım. Tabii 5-6 kez gitmekle bunu başaramıyorsunuz. Son mahkemede de yanındaydım. Çıktıktan sonra da yanına gitmek istedim. Sağ olsun beni kırmadı ve çok güzel diyaloglarımız oldu. İnşallah böyle de devam edecek. Biz Başkanımızla, her zaman böyleydik zaten. Bundan sonra da inşallah böyle olacak" diye konuştu.
Son 10 yılın en iyi kadrosu
Fenerbahçe’nin bu sezonki ilk hedefinin Şampiyonlar Ligi’ne kalmak olduğunu söyleyen Volkan Demirel, "Şu anki kadromuz yeterli, hatta fazla olduğunu düşünüyorum. Çok kaliteli bir ekip olduk ki gelecek arkadaşlarımız da var. Kuyt takıma katılacak ve yeni transferler de olacaktır. İnşallah gelecek arkadaşlarla beraber güzel bir kaynaşma olur. Ben 10 senedir buradayım. Şu anki kadromuz, geçmişteki tüm kadrolardan daha iyi bir kadro. Umarım gelecek arkadaşlarla birlikte, bu lafın arkasında daha iyiyi dururuz. İlk hedefimiz de elemeleri geçip Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmak. Bunu da başarırız inşallah" şeklinde konuştu.
http://fenerbahce.org/pic_lib/2012-07-12_volkan4.jpg
sarianet
12.Temmuz.2012, 20:47
türk telekom değişik bi hava vermiş umarım kocaman yazıp çubukluyu berbat etmezler :)
Sekopej
12.Temmuz.2012, 22:26
2008'de olduğu gibi 2012'de de Olimpiyatlar'a en fazla sporcu gönderen kulüpler arasına girmiş durumda Fenerbahçe.
Türk sporunun lokomotifi olduğun için, bunu sağlayan Aziz Yıldırım'a sonsuz teşekkürler.
attirson
13.Temmuz.2012, 15:39
Aykut Hoca'nın basın toplantısından dediklerinden ben Alex'le devam edecegini çıkardım.Yani bizim dedigimiz o 3lü orta saha işi yatar gibi.
C h A o S
13.Temmuz.2012, 15:42
Alex gibi bir oyuncu zaten gitmediği sürece ilk 11 çıkmalı.O teknik ve kalite yedek kulübesini kaldırmaz.Aykut Kocaman'da sanırım gitmediği sürece yine Alex'le başlar.
Çift Forvet Oynamayı Düşünmüyor
Aykut Kocaman, Oğuz Çetin'in 'Fenerbahçe çift forvet oynamalı ve Kocaman bunu yapabilmeli. Alex gerekirse ön liberoya çekilme" şeklinde açıklamasına, "Alex oyun yapısı itibariyle en verimli yerde oynuyor. Onu değiştirmek mümkün değil. Umarım cevabım tatmin edici olmuştur" diyerek yanıt verdi.
byariff
13.Temmuz.2012, 15:47
Aykut Kocaman: Fernandes ve Pektemek ile ilgili bir talebim yok, olmadi da..
Aykut Kocaman 'Fernandes'i istemedik diyor'' Bjk yönetimi Fernandes'le ilgili transfer girişimi yok' diyor
A.Kocaman: Alex polemiği medya için en güzel malzemelerden birisi..Bu polemiğe nokta koymak mümkün değil..Alex bu kulübün büyüttüğü insandır
Aykut Kocaman:Rakibimiz Gs son 1 haftada ciddi atılımlar yaptı ama çok büyük bir hata yapmazsak Şampiyonlugun 1 numaralı adayı yine Fb'dir
Aykut Kocaman : "Hamit'i istiyordum, Hamit'e transfer teklif ettik."
eGowiCh
13.Temmuz.2012, 15:57
Kocaman: Yobo için ayrıldı dersek çok erken tespit olur.
Yobo ile ilgili görüşmelerin sürdüğü mesajını verdi, muhtemelen Yobo geri dönecek.
Kocaman: Bir oyuncunun ayrılma tercihi olursa onun yerine transfer talebim olabilir. Takımdan ayrılacak oyuncular olacak. Bienvenu ile ilgili bir verdiğimiz bir karar yok.
Muhtemelen kamp dönemi, hazırlık maçları sonrası Kocaman'ın düşünmediği isimler olacak ve onlar giderse yerlerine yeni isimler alınacağının sinyalini verdi.
2 oyuncu daha alınacağını söyledi. Biri stoper, diğeri orta saha olur.
BleedingMoon
13.Temmuz.2012, 16:15
yobo çok yetersiz kalır şampiyonlar ligi hedefi için. neden yobo'da bu kadar ısrar ediyor aykut hoca? anlayan beri gelsin.
Suicider
13.Temmuz.2012, 16:24
Aykut Kocaman tartışmalara son noktayı koymuş.
eGowiCh
13.Temmuz.2012, 16:36
yobo çok yetersiz kalır şampiyonlar ligi hedefi için. neden yobo'da bu kadar ısrar ediyor aykut hoca? anlayan beri gelsin.
8 sene dünyanın en zor ligi İngiltere Premier Lig'de oynamış bir stoperden bahsediyoruz. 8 yılda 220 maç oynamış ve Everton gibi kalburüstü bir takımın formasını giymiş.
Yobo yaşlanmış olabilir ama halen kalitesini koruyor. Tecrübesi çok iyi, fiziği çok iyi, topu oyuna sokabiliyor, hızlı, ayrıca takıma da alışmış durumda, diğer savunmacılar ve kaleciyle iletişimi iyi.
Yobo'nun gözünüze hoş gelmesi için Lugano gibi devamlı duran toplarda gol mü atması gerekiyor?
Adam işini iyi yapıyor, bana göre Türkiye'deki en iyi stoper.
Şampiyonlar Ligi yükünü de kaldırabilecek bir oyuncu kalitesi ve tecrübesiyle.
Çeyrek final oynadığımızda savunmada Lugano-Edu vardı. Edu'nun yaptığı hatalar malum. Lugano-Yobo ikilisi olsa daha iyi olurdu elbette ama bu mümkün olmadığına göre Yobo-Egemen ikilisi ideal oluyor.
BleedingMoon
13.Temmuz.2012, 17:43
8 sene dünyanın en zor ligi İngiltere Premier Lig'de oynamış bir stoperden bahsediyoruz. 8 yılda 220 maç oynamış ve Everton gibi kalburüstü bir takımın formasını giymiş.
Yobo yaşlanmış olabilir ama halen kalitesini koruyor. Tecrübesi çok iyi, fiziği çok iyi, topu oyuna sokabiliyor, hızlı, ayrıca takıma da alışmış durumda, diğer savunmacılar ve kaleciyle iletişimi iyi.
Yobo'nun gözünüze hoş gelmesi için Lugano gibi devamlı duran toplarda gol mü atması gerekiyor?
Adam işini iyi yapıyor, bana göre Türkiye'deki en iyi stoper.
Şampiyonlar Ligi yükünü de kaldırabilecek bir oyuncu kalitesi ve tecrübesiyle.
Çeyrek final oynadığımızda savunmada Lugano-Edu vardı. Edu'nun yaptığı hatalar malum. Lugano-Yobo ikilisi olsa daha iyi olurdu elbette ama bu mümkün olmadığına göre Yobo-Egemen ikilisi ideal oluyor.
yobo her maçta uyuyor! konsantrasyonu zayıf. müdahaleleri yumuşak. rakibin metrelerce önünde duruyor ve sezgileri zayıf olduğundan rakibin hamlesini de takip edemiyor. cover oynatılan bir stoper cin gibi olmalı. yobo çok yetersiz.
edu bu ligin gördüğü popescu'dan sonra topu oyuna en iyi sokan stoperlerden biriydi. edu'yla yobo arasında ciddi kalite farkı var.
RasAnt
13.Temmuz.2012, 20:57
Stoperde acele etmememiz doğru bir hamle 3 tane milli takım oyuncusuna sahibiz elimiz güçlü en uygun fiyata en iyisini alacağızz.
Orta saha içinde girşimler var umarım en yakın zamanda sonuçlanacak.
Takımdan gidecekler olacak dedi beni heyecan bastı umarım Özer gider :D
Hamit konusunada ufaktan gönderme yaptı oyuncunun ederi neyse onu veririz 4 milyon eden oyuncu var etmeyen var dedi bu konuda çekinmeyiz ihtiyacımız o parada olan oyuncuysa alırız ancak takım dengelerini koruyup takımı için mücadele eden oyuncular almak ilk hedefim dedi.
barahir
13.Temmuz.2012, 21:16
Bence ana hedef stoper değil bir ortasaha..
RasAnt
13.Temmuz.2012, 21:19
Aynen konuşmasındada önce orta saha der gibi oldu doğrusuda bu geçen sene orta sahadan çok kaybettik bu senede orta saha olarak aynı durumdayız,1 tane Appiah herşeyin ilacı olacak
ReaList
13.Temmuz.2012, 22:08
Takımda 3 tane Milli stoper var, sırf pasaportunda dünyanın bilmem neresinden yazıyor diye oyuncu getirmek saçma. Bu oyuncular bu takım için futbol adına yeterli mi yeterli. Sadece sayısal olarak bir sıkıntı mevcut. Azami 4 oyuncunun olması faydalı olacaktır. 3 tane oynayabilecek düzeyde hazır oyuncu varken Yobo'yu getirmek sadece 4 oyuncuya da huzursuzluk katar. Onu geçtim transfer haberlerindeki gibi gidip 15 milyon €'lara defans getirmek abeste iştigal kaçar. Eğer bu bölgeye bir transfer yapılacaksa Ümit Milli veya Genç Milli takımlarımızda oynayan gelecek vaadeden bir oyuncuyu almak daha faydalı olacaktır.
attirson
14.Temmuz.2012, 00:39
Dirk Kuyt İstanbul'da.
byariff
14.Temmuz.2012, 02:41
bence arkada kalmasin medyanin oyunlarina gelmeyin beyler.
Hamit'i istiyordum, Hamit'e transfer teklif ettik
SaLviO
14.Temmuz.2012, 02:45
Geldiğim yeri ve pozisyonu yeterli görmüyorum. Sürekli üstüne bir şeyler eklemek istiyorum. Başladığım günden bugüne çok fark var. Bırakacağım zaman da bugüne dair dağlar kadar fark olacak.
Aykut KOCAMAN
furkan58
14.Temmuz.2012, 14:18
bence arkada kalmasin medyanin oyunlarina gelmeyin beyler.
Hamit'i istiyordum, Hamit'e transfer teklif ettik
Bunu tekrar tekrar paylaşmanın anlamı nedir ? Hamit isteniyordu anlaşılamadı bu kadar abartılcak kısım neresi ?
byariff
14.Temmuz.2012, 14:19
furkancigim onceki mesajlari oku anlarsin
Hugo
14.Temmuz.2012, 14:19
Çünkü ısrarla Hamit'i istemedik, istesek alırdık vesaire diyorsunuz. Abartmaya teşvik ediyorsunuz arkadaşları.
enesemin53
14.Temmuz.2012, 14:53
Şu Kuyt'ı bi antremanda göreydik iyiydi, renklerimize çok yakışacak ve de takıma renk katacak. Antrenman diyince aklıma geldi futbolcuyu hep maçta hayal ediyoruz da bu tarz mentali gelişmiş, tecrübeli, kaliteli topçular çok büyük şans gençlerimiz için.
Mamadou
14.Temmuz.2012, 15:05
Helal olsun Aykut Kocaman'a. Açık bir sözlülükle Hamit'i istedim ama olmadı demiş. Dürüstçe bunu dile getirmiş.
sarianet
14.Temmuz.2012, 15:09
egolar tatmin oluyo renktaşlar bırakın arakadaşları rahat etsinler :)
MeMo
14.Temmuz.2012, 15:10
Beyler Aykut Kocaman'ın Hamit'le ilgili konuştuğu video var mı ? Özellikle GsTube uploadı olursa sevinirim. Teşekkürler...
RasAnt
14.Temmuz.2012, 15:19
Arkadaş Hamit hakkındaki konuşmanın bir kısmını kesip koymuş ancak röportajın devamını izlerseniz 4 m eden oyuncu var ETMEYEN oyuncu var sanırım demek istediğim anlaşılmıştır,diyerek transfer politikasını açıkladı.
Medyanın oyununa gelmeyelim yazmış ama bu sefer Gslilerin oyunu olmuş bu video.
Ayrıca Hamite teklif yapmadık diyen renktaş yok,onun istediği parayı değil kendi istediğimiz parayı verdik diyen renktaşlar var.
Kısacası Aykut hoca gerekeni açıkladı zaten.
Lucas Neill
14.Temmuz.2012, 15:22
Özer Topuz kavga etmis diyolla nedense medyamizda hic yer bulmadi.
RasAnt
14.Temmuz.2012, 15:24
İnş etmişlerdir :D Özere yol görünsün
goosfraba
14.Temmuz.2012, 15:25
sana da, medya fenerli demek fırsatı geldi herhalde.
özer sert girince, topuz üstüne yürüdü. star yumruklaşma oldu yazmış. ne yumruğu?
eng1n
14.Temmuz.2012, 15:26
FB TV yayınında olay görülmüş goosfrabanın anlattığı gibi özer sert girmiş topuz da sinirlenmiş.
Lucas Neill
14.Temmuz.2012, 15:27
sana da, medya fenerli demek fırsatı geldi herhalde.
özer sert girince, topuz üstüne yürüdü. star yumruklaşma oldu yazmış. ne yumruğu?
Medya Fenerli degil de Sekip Mosturoglu ciktiktan sonra güven olmuyo tabi medyaya ismarlama haberlere falan filan hayat tuhaf iste
goosfraba
14.Temmuz.2012, 15:28
Medya Fenerli degil de Sekip Mosturoglu ciktiktan sonra güven olmuyo tabi medyaya ismarlama haberlere falan filan hayat tuhaf iste
haha, sizinkiler hiç girmedi ona bakarsak?
yoksa? ...
Sekopej
14.Temmuz.2012, 15:30
Komik olmayın yahu, Aykut Kocaman istemese Fenerbahçe teklif yapar mı Hamit'e? Adam da bunu söylemiş, gariplik nerede?
byariff
14.Temmuz.2012, 15:37
Komik olmayın yahu, Aykut Kocaman istemese Fenerbahçe teklif yapar mı Hamit'e? Adam da bunu söylemiş, gariplik nerede?
Sekopej transfer alanini aç bak biz dedik fenerbahçede teklif yapti diye ama herkes inkar etti fenerbahce teklif yapmadi biz istesek alirdik falan diye laflar dondu dolasti
Önder HOCA
14.Temmuz.2012, 15:40
http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/dirk-kuyt-idmanlara-basladiSXHBQ287350SXQ
Adam dün gelmesine rağmen bu sabah antremana çıkmış ne profesyonel adam
Önder HOCA
14.Temmuz.2012, 15:41
18 Temmuz Çarşamba:
20.00 Fenerbahçe-MTK Budapeşte (Wiener Neu Stadı)
21 Temmuz Cumartesi:
19.00 Fenerbahçe-Newcastle United (Ritzing Sonnensee Stadı)
23 Temmuz Pazartesi:
20.00 Fenerbahce-Dinamo Tiflis (UPC-Arena Graz)
25 Temmuz Çarşamba:
20.00 Fenerbahce-Wisla ****ow (Wiener Neu Stadı)
sarianet
14.Temmuz.2012, 15:46
bu özer de bi maçlarda sert girmiyo hatta hiç girmiyo arkadfaş bide maçlarda sert gir be :p
MeMo
14.Temmuz.2012, 15:46
Özer Topuz kavga etmis diyolla nedense medyamizda hic yer bulmadi.
Fb Tv'de yer buldu.
sirf...
Sekopej
14.Temmuz.2012, 15:52
Sekopej transfer alanini aç bak biz dedik fenerbahçede teklif yapti diye ama herkes inkar etti fenerbahce teklif yapmadi biz istesek alirdik falan diye laflar dondu dolasti
İyi de o lafı söyleyen Ali Yıldırım, istesek alırız dedi, teklif yapıldı, zaten istenmese görüşülmez bile.
Ali Yıldırım'ın o açıklamasından sonra bir mesaj atmıştım, o zaman da Aykut hoca istese alınır diyenler için, Aykut hoca istemese zaten görüşme bile yapılmaz demiştim.
Şartlarını sunarsın, oyuncu kabul eder ya da pazarlık yaparsın ya da reddeder.
Getirisi, götürüsü, takıma katkısı hesaplanır, ona göre değer biçilir.
Fenerbahçe Hamit'i istemedi demek zaten spor gündeminden hayli uzak kalınmış demektir.
Siz bunu bir maç gibi görüp, biz kazandık havasına girmek için, Aykut Kocaman'ın bile lafından prim yapmaya çalışıyorsunuz.
Lim10
14.Temmuz.2012, 15:54
http://img201.imageshack.us/img201/4006/40962239323034073863445.jpg
ForCimbom
14.Temmuz.2012, 16:29
egolar tatmin oluyo renktaşlar bırakın arakadaşları rahat etsinler :)
ali yıldırım egosunu tatmin ederken de böyle açıklama yapıyor musun :)
aferin.
sarianet
14.Temmuz.2012, 16:30
ali yıldırım egosunu tatmin ederken de böyle açıklama yapıyor musun :)
aferin.
ali yıldırımın sözlerini daha hazmedemediniz herhalde maden suyu iyi gelir kızılay olanından alınız
byariff
14.Temmuz.2012, 16:35
ali yıldırımın sözlerini daha hazmedemediniz herhalde maden suyu iyi gelir kızılay olanından alınız
Gorduk sonuç ne oldu tartismaya gerek bile yok.:)
BleedingMoon
14.Temmuz.2012, 16:41
kim teklif yapılmadı demiş? genellikle isteseydik daha çok para verip alırdık minvalinde döndü tartışmalar. iki cepheden de tekliflerin yapıldığını sağır sultan biliyor. loran vayloyan tarafından -ne gereği varsa- aykut hoca istemedi dendi sadece. aykut hoca da açıklıyor zaten fiyatla ilgili anlaşmazlıkların olduğunu. olay bu kadar basit.
attirson
14.Temmuz.2012, 16:45
Adamı istemisizdir ancak Aykut Hoca'nın dedigi gibi 4 mn edicek adam var etmiycek adam var.
sui generis
14.Temmuz.2012, 16:46
Yahu açıklamayı iyi dinleyin. 4M edecek adam var etmeyecek adam var diyor. Artık ne isterseniz onu anlarsınız. Evet biz parayı versek Hamit'i alirdik yoksa ne oldu da haftalarca imzalamadı. Parayı seçti anormal bir durum yok.
sarianet
14.Temmuz.2012, 16:52
Gorduk sonuç ne oldu tartismaya gerek bile yok.:)
sonucu tekrar söylüyorum güzel kafana sok
fenrbahçenin bi teklif sınırı vardı o sınırı hamit aştı o parayı da gs verdi ve transfer gerçekleşti mesajlarımı arattır yüz kere bunu yazdık hala egon tatmin olmadıysa bidaha yaz bidaha cevap yazayım
RasAnt
14.Temmuz.2012, 16:56
Abi laf anlatmaya çalışmayın şahsen ben tt arena devletin stadı diyorum sabaha kadar bana belge sunsalar gene düşüncem değişmeyecek,onlarda hamit konusunda vazgeçmezler boşuna dil dökmeyin :)
LadroN
14.Temmuz.2012, 16:58
Abi laf anlatmaya çalışmayın şahsen ben tt arena devletin stadı diyorum sabaha kadar bana belge sunsalar gene düşüncem değişmeyecek,onlarda hamit konusunda vazgeçmezler boşuna dil dökmeyin :)
Belgeye gerek yok.Biz Beşiktaş'ı istemedik ve oynayamadılar.
Suicider
14.Temmuz.2012, 16:58
Böyle at gözlüğü takan bir insana zaten gelip burda belge falan koymayız merak etme.
ForCimbom
14.Temmuz.2012, 17:00
hamit'i istesek alırız
ama o kadar para veremeyiz, olmaz.
ibrahimovic'i istesek alırız
ama o kdar para veremeyiz, olmaz.
messi'yi istesek alırız
ama o kadar para veremeyiz olmaz.
mantık bu sizin yazdığınıza göre.
çok güzel mantık aferin.
goosfraba
14.Temmuz.2012, 17:03
''4 milyon edecek oyuncu var, etmeyecek oyuncu var.''
tartışmanın çoktan bitmiş olması lazımdı.
aferin ama.
sarianet
14.Temmuz.2012, 17:03
hamit'i istesek alırız
ama o kadar para veremeyiz, olmaz.
ibrahimovic'i istesek alırız
ama o kdar para veremeyiz, olmaz.
messi'yi istesek alırız
ama o kadar para veremeyiz olmaz.
mantık bu sizin yazdığınıza göre.
çok güzel mantık aferin.
gerçekler acıdır baklava tatlıdır o hade baklava gerçek değildir
messi ile hamiti kıyaslayan zihneyetin mantık saptaması budur
ForCimbom
14.Temmuz.2012, 17:05
hamit'i istesek alırız açıklamasının mantığını anlatsana bana.
byariff
14.Temmuz.2012, 17:05
''4 milyon edecek oyuncu var, etmeyecek oyuncu var.''
tartışmanın çoktan bitmiş olması lazımdı.
aferin ama.
Galatasaray 4m vermedi 2.9 obur yillardada 2.75 açiklayici olmustur sanirsam :)
yahu hata bizde zaten neyi anlatmaya calisiozki hersey gun yuzune cikiyor ama bazi zihniyetler anlamamakta israr ediyor.
goosfraba
14.Temmuz.2012, 17:07
Galatasaray 4m vermedi 2.9 obur yillardada 2.75 açiklayici olmustur sanirsam :)
ben galatasaray 4 milyon veriyor demedim ki? nasıl okudun?
hamit fenerbahçe'den toplamda 4 milyon istedi.
can havliyle mesaj yazmayın allah rızası için.
sarianet
Bizim bu sene maaş olarak üst sınırımız var onu aşamayız maddi olarak alırız istesek ama prensip olarak o maaş sınırını aştığı için almıyoruz anlatabildim mi
Suicider
Zaten 3.5m euro verildi hamit e 4 nerden çıktı anlamadım.Yine yıllık 2.750 veriliyor buda sizin o meşhur sınırınızın altında oluyor sanırım.Size göre Alper potuk 5m euro ediyor fakat Hamit 3.5m euro etmiyor.Biraz oturup düşünmek lazım ozaman ne diyim.
goosfraba
14.Temmuz.2012, 17:08
Bizim bu sene maaş olarak üst sınırımız var onu aşamayız maddi olarak alırız istesek ama prensip olarak o maaş sınırını aştığı için almıyoruz anlatabildim mi
ya sen bir sorsana, hamit neden bu kadar beklemiş de, imzayı anca atabilmiş? :D
sarianet
14.Temmuz.2012, 17:09
Zaten 3.5m euro verildi hamit e 4 nerden çıktı anlamadım.Yine yıllık 2.750 veriliyor buda sizin o meşhur sınırınızın altında oluyor sanırım.Size göre Alper potuk 5m euro ediyor fakat Hamit 3.5m euro etmiyor.Biraz oturup düşünmek lazım ozaman ne diyim.
alper olayı nedir anlamadım
Lim10
14.Temmuz.2012, 17:11
Beyler boşuna dil dökmeyin.Bunun acısı 1 değil 10 Hamit transferi ile ancak çıkar:D
http://img26.imageshack.us/img26/5521/miroslavstoch254126.png
byariff
14.Temmuz.2012, 17:12
ben galatasaray 4 milyon veriyor demedim ki? nasıl okudun?
hamit fenerbahçe'den toplamda 4 milyon istedi.
can havliyle mesaj yazmayın allah rızası için.
hee fenerden 4 istedi gs"den 2.9 sonraki yillar 2.750 istedi yahu sen buna inaniyormusun ? hamit niye 4 istesin fenerden 4 isteyen adam galatasaraydanda 4 isterdi
Nedvedmania
14.Temmuz.2012, 17:12
Beyler boşuna dil dökmeyin.Bunun acısı 1 değil 10 Hamit transferi ile ancak çıkar:D
Ne oldu şimdi bunu ekleyince ? Anlamı nedir bu resmin ?
goosfraba
14.Temmuz.2012, 17:13
hee fenerden 4 istedi gs"den 2.9 sonraki yillar 2.750 istedi yahu sen buna inaniyormusun ? hamit niye 4 istesin fenerden 4 isteyen adam galatasaraydanda 4 isterdi
toplamda demek ne demek yahu?
sen şimdi sadece yıllığı yazmışsın.
cık, anlaşamıyoruz.
Lim10
14.Temmuz.2012, 17:13
Ne oldu şimdi bunu ekleyince ? Anlamı nedir bu resmin ?
Hadi güzel kardeşim.Sağdan ilerle:)
Nedvedmania
14.Temmuz.2012, 17:14
Hadi güzel kardeşim.Sağdan ilerle:)
O resim resmi sayfada yayınlanmadı haberin olsunda ;)
byariff
14.Temmuz.2012, 17:15
toplamda demek ne demek yahu?
sen şimdi sadece yıllığı yazmışsın.
cık, anlaşamıyoruz.
bonservis diyorsan oda 3.5 kardesim daha ne istiyorsun anlamadim ?
RasAnt
14.Temmuz.2012, 17:15
- Hamit seni kadroda görmek isteriz sana önerdiğimiz fiyat 2.8 m euro bonuslar şunlar şunlar gelirimisin
--- Hayır olmaz ben bu paraya oynamam 4 m euro isterim
- Hamit seni istiyoruz paramız var ancak bizim dengelerimiz ve senin piyasan 4 m euroyu kaldırmaz,teklifinde ısrarcıysan bizimde bu fiyat son teklifimiz 4 m euroya ben Diarrayı alırım.
--- Yok baba ben 2.8 e sizde oynamam
- Peki kardeşim sen bilirsin,fiyatının bu kadar edeceğini bilsek hemen veririz ancak değmessin,dolayısıyla transferinden vazgeçiyoruz futbol hayatında başarılar.
Yeterince açık oldu gibime geliyor.
attirson
14.Temmuz.2012, 17:17
Ya ben sıkıldım artık bu muhabbetten.Ben Fenerbahçe sohbet alanına takımımla ilgili son gelismeleri ögrenmek için giriyorum.Gs oyuncusu Hamit'ten banane yeter artık ya !
Suicider
alper olayı nedir anlamadım
Alper kabul etse yıllık ücretini 5m euro bonservisle sizdeydi de ondan onu örnek verdim.
goosfraba
bonservis diyorsan oda 3.5 kardesim daha ne istiyorsun anlamadim ?
şimdi de bonservisi kattın :D
toplamda derken, yıllık verilecek ücreti ve diğer primleri kastettim. artık ne varsa.
Suicider
14.Temmuz.2012, 17:20
şimdi de bonservisi kattın :D
toplamda derken, yıllık verilecek ücreti ve diğer primleri kastettim. artık ne varsa.
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=223477
dostum açıklama ve verilecek ücret bu daha ne primi ıvır-zıvırı anlamadım olay bundan ibaret.
sarianet
14.Temmuz.2012, 17:20
alpere kim 5verdi kaynağınız nedirneden gelmedi alper aptal mı ?
goosfraba
14.Temmuz.2012, 17:22
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=223477
dostum açıklama ve verilecek ücret bu daha ne primi ıvır-zıvırı anlamadım olay bundan ibaret.
her yıl 30 maç oynadığını düşünelim bir de.
olay dallanıp, budaklanıp nerelere geldi.
Suicider
14.Temmuz.2012, 17:22
alpere kim 5verdi kaynağınız nedirneden gelmedi alper aptal mı ?
Alper'e kim mi 5 verdi? Abi yapma gözünü seveyim ya bildirim bile yaptınız Alper'le görüşmelere başlandı diye.Sonra yıllık ücrette anlaşamadınız geri döndü adam.Fener li dostlara sor anlatırlar sana detaylı.
Suicider
14.Temmuz.2012, 17:23
her yıl 30 maç oynadığını düşünelim bir de.
olay dallanıp, budaklanıp nerelere geldi.
Tamam ama samimi olmanız için Kuyt'ın senelik ücretini tavan gösterip onun 30 maç oynacağını hiç hesaba katmadınız.Bunu yapmazsanız ben sizin samimi olduğunuza inanmam kusura bakma.
goosfraba
14.Temmuz.2012, 17:26
Tamam ama samimi olmanız için Kuyt'ın senelik ücretini tavan gösterip onun 30 maç oynacağını hiç hesaba katmadınız.Bunu yapmazsanız ben sizin samimi olduğunuza inanmam kusura bakma.
kuyt kim, hamit kim?
hamit bu paraya değer miydi?
bizimkiler bunun hesaplamasını yapıp vazgeçmiş.
DisCo
14.Temmuz.2012, 17:28
Hikayenin adı yukarıdaki resimdir. Bu resim resmi sitede yayınlandı ya da yayınlanmadı farketmez.
Galatasaray, Fenerbahçe olaya dahil olmadan öncede Hamit'le bir türlü anlaşamıyordu. Ali Yıldırım'ın biz Hamit'i istersek alırız lafından sonra Fenerbahçe'nin Hamit'le görüştüğü hatta anlaştığı haberlerini duyduk.
İşte, Fenerbahçe anlaşsaydı Stoch resminin yanında Hamit'in de resmi bırakılacaktı. Fenerbahçe Galatasaray'ın elinden aldı olacaktı.
Şimdi bu durumu övünç kaynağı olarak dalga geçme amaçlı ya da üstünlük olarak kullanıyorsak her kazancın bir riski vardır.
Bu sefer Fenerbahçe için risk gerçekleşti ve Galatasaray'ın transferine müdahil oldu ama Galatasaray'ın ilgilendiği oyuncuyu almaya gücü yetmedi. Yani Fenerbahçe istediği oyuncuyu alamıyormuş.
Sabaha kadar biz istemedik, sabaha kadar verdiğimiz para belliydi densin. Buradan çıkarılacak ders büyük konuşmamak lazım yoksa gün gelir övünç kaynağı olur gün gelir elinde patlar.
Suicider
14.Temmuz.2012, 17:30
kuyt kim, hamit kim?
hamit bu paraya değer miydi?
bizimkiler bunun hesaplamasını yapıp vazgeçmiş.
Bak yine benim söylediğimden bambaşka biyere çektiniz olayı.Ben diyorum ki ozaman niye Kuyt'ın oynayacağı maç sayısını hesaba katmıyosunuz.Ben size katın demiyorum zaten normali katmamak.Ama konuyu karşılaştırma olayına getirdiniz tabiki kuyt daha iyi bir oyuncu bu sene kimin daha iyi katkı vereceğini izleyip görüp ondan sonra yorum yaparız.Maalesef yabancı sınırından dolayı türk oyuncuların aldığı ücretler hep yabancıların üstünde oluyor bunu inkar edemeyiz.
sui generis
14.Temmuz.2012, 17:35
Bence artık bu olay burada kapansın yahu. Hamit Galatasaray da. Olay bundan ibaret. Bu olayın burada konuşulması da saçma zaten.
goosfraba
14.Temmuz.2012, 17:35
Bak yine benim söylediğimden bambaşka biyere çektiniz olayı.Ben diyorum ki ozaman niye Kuyt'ın oynayacağı maç sayısını hesaba katmıyosunuz.Ben size katın demiyorum zaten normali katmamak.Ama konuyu karşılaştırma olayına getirdiniz tabiki kuyt daha iyi bir oyuncu bu sene kimin daha iyi katkı vereceğini izleyip görüp ondan sonra yorum yaparız.Maalesef yabancı sınırından dolayı türk oyuncuların aldığı ücretler hep yabancıların üstünde oluyor bunu inkar edemeyiz.
iyi de ben karşılaştırma yapmazsam, doğru transferi nasıl bulacağım takımım adına?
hamit'i biz alsaydık yine kuyt ile ve aldığı parayla karşılaştıracaktım. o zaman yine gerekli mi gereksiz mi muhabbeti olacaktı.
şayet ben kuyt'a o parayı veriyorsam, aynı mevkideki başka bir oyuncuya aynı parayı vermem.
Suicider
14.Temmuz.2012, 17:39
Disco'nun dediği gibi Fenerbahçe Hamit'i alsa şuanda bu forum 'Galatasaray'ın elinden nası kaptık ama futbolcuyu hahahah' yorumlarıyla çalkalanacaktı.Geçen sene stoch olayında olduğu gibi bak biri nasıl gelmiş koymuş hemen.
GeNç KaRTaL
14.Temmuz.2012, 18:51
Disco'nun dediği gibi Fenerbahçe Hamit'i alsa şuanda bu forum 'Galatasaray'ın elinden nası kaptık ama futbolcuyu hahahah' yorumlarıyla çalkalanacaktı.Geçen sene stoch olayında olduğu gibi bak biri nasıl gelmiş koymuş hemen.
Ek olarak,Fenerbahçe Hamit'i alsaydı,Tsi forumlarında yazan bir çok Fenerbahçe'li arkadaş,Gs'nin elinden kapmış olmanın verdiği hazla,ödenen parayı pek sorgulamayacaktı diye düşünüyorum.Bu tarz konuların burada konuşulması gereksiz fikrine ise katılmıyorum.Saygı sınırları aşılmadığı sürece,tabii ki konuşulacak bunlar.
Sheriff
14.Temmuz.2012, 20:14
Bu forumda Hamit transferini isteyen 3-5 Fenerli'den biri bendim. Hamit haberleri çıktığında burdaki bir çok kişinin yorumu beni pek heycanlandırmıyor, Hamit gelmesin, Hamit'i ne yapacağız gibi yorumlardı, geriye doğru mesajları okuyarak giderseniz bunu görürsünüz. Hatta bende Hamit'i beğenmemenize anlam veremiyorum falan diyordum artık, çünkü bana göre gerçekten çok iyi futbolcu.
RaSenGan
14.Temmuz.2012, 21:01
Bu forumda Hamit transferini isteyen 3-5 Fenerli'den biri bendim. Hamit haberleri çıktığında burdaki bir çok kişinin yorumu beni pek heycanlandırmıyor, Hamit gelmesin, Hamit'i ne yapacağız gibi yorumlardı, geriye doğru mesajları okuyarak giderseniz bunu görürsünüz. Hatta bende Hamit'i beğenmemenize anlam veremiyorum falan diyordum artık, çünkü bana göre gerçekten çok iyi futbolcu.
"Hamit'i istemiyordum ama Gs'nin elinden kapmak iyi oldu :D" diyecekti o istemeyenler de :) Sonra da başlardı "Fb büyüklüğü başka büyüklüktür,Fb kimi isterse alır,sizin aylardır bitiremediğiniz işi iki haftada bitirdik,başkan çalıma kaldığı yerden devam ediyo heheh...." diye gider bunlar :)
Sheriff
14.Temmuz.2012, 21:30
"Hamit'i istemiyordum ama Gs'nin elinden kapmak iyi oldu :D" diyecekti o istemeyenler de :) Sonra da başlardı "Fb büyüklüğü başka büyüklüktür,Fb kimi isterse alır,sizin aylardır bitiremediğiniz işi iki haftada bitirdik,başkan çalıma kaldığı yerden devam ediyo heheh...." diye gider bunlar :)
Ama öyle demiyorsunuz cigerim, bak bakalım yukarı abilerin neler demiş. Bu konu bu kadar uzamaya devam etmesin mümkünse. Yoksa FB'ye gelseydi FB'lilere yapacaklarımı GS lilere yapmak zorunda kalacağım.
RaSenGan
14.Temmuz.2012, 21:51
Ama öyle demiyorsunuz cigerim, bak bakalım yukarı abilerin neler demiş. Bu konu bu kadar uzamaya devam etmesin mümkünse. Yoksa FB'ye gelseydi FB'lilere yapacaklarımı GS lilere yapmak zorunda kalacağım.
Abi olmuyo ama bak hep tehdit ediyon sen beni :D
Sheriff
14.Temmuz.2012, 21:54
Abi olmuyo ama bak hep tehdit ediyon sen beni :DUslu dur uslu ;)
ReaList
14.Temmuz.2012, 22:03
Transferler sıcak sıcak yapılırken söyledim ama arada kaynadı. Siz, biz onu kaptık siz şunu alabildiniz diye durun Dünyaca ünlü bu takımlarımızın transfer çehresi kendi gölgelerinin metre karesi kadar küçük.
Koca koca kulüpler ama Koca Fenerbahçe Ortasahaya 1 senedir Diarra'dan başka adam bulamazken Koca Galatasaray sol kanada 1 senedir Amrabat'ı getiriyor. Dünyada 1 tane Ortasaha ve 1 tane Sol kanat olduğu için bu transferler gerçekleşti mi "Efendim biz bu sene Şampiyonlar Ligini kazanmak istiyoruz" diyor Yönetici abileriniz
Şunu ciddi olarak söylüyorum gerçekten üzülüyorum. Marka değeri ve futbol değeri yerlerde.Ligin gol kralına Avrupa'dan 1-2 orta sınıf takım dışında talip yok, Dünyaca ünlü diye övündüğümüz takımlara orta sınıf yabancı oyuncular bile gelmiyor ama biz kendi çöplüğümüzde 2 transfer yaptık mı "Bu sene kralız herkesi ezeriz Şampiyonlar Ligini kazanırız"
Sahi Fenerbahçe ve Galatasaray son 10 senede kaç defa Şampiyonlar Ligine katıldı ? Avrupa'da ne yaptı ?
Şu ana kadar söylediklerimi Reklam Arası sayın ve "Biz sizden onu kaptık, siz onu alabildiniz" diye tartışmaya devam edin.
attirson
14.Temmuz.2012, 22:28
1 ağustosta ŞL maçımız var.Rakip ne zaman belli olacak bilen var mı ?
vFor
14.Temmuz.2012, 22:43
20 Temmuzda kuralar çekilicek.
sarianet
14.Temmuz.2012, 22:47
formaları bekliyorum gecikti ha çubuklu alıcam bu sene tabi iyi bi alternatif gelirse onu alırım
Önder HOCA
14.Temmuz.2012, 22:47
25'i gibi bir önceki tur maçları bitiyor muhtamelen o hafta içi çekilir
attirson
14.Temmuz.2012, 22:49
Formalar 20 temmuzda çıkacak diye biliyorum.
barahir
14.Temmuz.2012, 22:49
formaları bekliyorum gecikti ha çubuklu alıcam bu sene tabi iyi bi alternatif gelirse onu alırım
27 Temmuzda tanıtılacak..
RasAnt
15.Temmuz.2012, 16:20
http://fenerbahce.org/pic_lib/fenerbahce100.jpg
Bugün tarihli Hürriyet Gazetesi’nde "Yaylada Kavga" başlığıyla yer alan haber doğru değildir. Topuk Yaylası’ndaki söz konusu antrenmanda futbolcularımız arasında bir kavga yaşanmamıştır.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Suicider
15.Temmuz.2012, 16:25
Hayır anlamadığım kavga çıksa ne olacak? Bu sıcakta antremanlarda böyle şeyler olması gayet normal.Hem oyuncuların hırslı olduğunu gösterir ve dahada hırslandırır.Büyük hocalar hep söyler çok fazla abartı olmadığı sürece bu tip tartışmalar her zaman oyuncuları ateşlemiştir.
ReaList
15.Temmuz.2012, 16:36
Mesele kavganın çıkmış olabilmesi değil yalan haberle takımı yıpratma yoluna gidilmesine verilen tepki, dün bu yalan habere denk geldim altında yorumlar vardı "eheheh bizim üst üste transfer haberlerine sinirlendiler birbirlerini dövüyolar"
Hayır hem yalan haber yapıyorsunuz hem de şu düşüncelerle bizi karşı karşıya bırakıyorsunuz, şu 0-6 yaş grubu espriler yalan haberden de öte : )
mwaru
15.Temmuz.2012, 18:05
Taraftar profillerimiz hiç değişmeyecek bir tarafta galatasaraylılar "yehuu los galacticos olduk" nidaları atıyor -bunu elano'lu jo'lu sezonda da yapıyorlardı-bir tarafta bizim fenerliler takmışlar oyuncu maliyetlerine kabul edelim ki Fenerbahçe'de son 2-3 sezondur rayına oturdu oyuncu maliyetleri bunu da aykut hoca başardı şuan fenere kattığı en güzel şey diyebiliriz.Hamit'in maliyeti bence gayet düzgün ha kabul edelim ki parayı seçseydi fenere giderdi gibi laflar çok anlamsız fenerbahçe galatasaraydan biraz daha az ücret teklif etmiş,aslında aynı ücreti teklif etseydi de hamit gsye giderdi eski hocası fatih terim verilmiş sözler falan.Bir gerçek var ki kulüblerimizin vizyonu çok dar bakıyoruz gazetelere 3-4 yıl önce bahsedilen isimler hala gündemde nitekim bazıları gerçekleşiyorda artık adam gibi tarayıp iyi oyuncu almalılar,tabi geçen senelere göre yükselen bir grafik görüyoruz gerek genç isimlere yönelme gerek harcamayı kısıtlama yönünden.
mwaru
15.Temmuz.2012, 23:18
:D:icon_lol: Topuz manyak ya la.
http://www.youtube.com/watch?v=u6jZimaXMzg
Night_Mare17
16.Temmuz.2012, 04:13
Okuyorum da hala para konuşuluyor az para verince kral olmuyorsun. Para verirsen alırsın teklif yapıp para vermezsen alamamışsın olursun almadım değil.
barahir
16.Temmuz.2012, 08:53
Okuyorum da hala para konuşuluyor az para verince kral olmuyorsun. Para verirsen alırsın teklif yapıp para vermezsen alamamışsın olursun almadım değil.
Bunları bir Galatasaraylıdan duymayalı epeeeey olmuştu :)
Night_Mare17
16.Temmuz.2012, 09:11
Bunları bir Galatasaraylıdan duymayalı epeeeey olmuştu :)
Biz hiç bir zaman almadık diye bir şey söylememiştik. Alamadığımız zaman alamadık demeyi bildik. Bkz : Forlan , Shaqiri , Podolski.
barahir
16.Temmuz.2012, 09:22
Biz hiç bir zaman almadık diye bir şey söylememiştik. Alamadığımız zaman alamadık demeyi bildik. Bkz : Forlan , Shaqiri , Podolski.
Onu demiyorum ki Parayı verdik aldık dediğini diyorum :)
SAİT71
16.Temmuz.2012, 11:04
En son 3-4 gün önce forma girmiştim. Yeni girdim şimdi hala Hamit tartışması yaşanıyor. Hamit 2 takımdan birisine gelecekti bu G.Saray oldu. Bu kadar.
Lim10
16.Temmuz.2012, 14:55
Şl'de kaç tur oynayacağız?Şimdi muhtemel rakiplerimizden biriyle (Feyenord, Motherwell, Brugge vs) oynadıktan sonra 1 tur daha oynayacak mıyız, yoksa direk gruplara mı?
bySperman
16.Temmuz.2012, 14:56
toplam 2 tur :)
europeanconquer
16.Temmuz.2012, 14:57
2 tur oynayacaksınız.İlk turda seri başı olacaksınız diğer turda tam olarak ne olacaksınız onu bende bilmiyorum.
attirson
16.Temmuz.2012, 14:58
Diger tur için muhtemel rakipler kimler belli mi ?
Lim10
16.Temmuz.2012, 15:02
O zaman diğer turda rakipler İtalya, İspanya, Almanya ve İngiltere 3-4.leri.Süper:)
ReaList
16.Temmuz.2012, 17:24
Hafızamızda taze Young Boys ve Paok örnekleri varken rakibin 67. torbadan gelmesine bile aynı ciddiyetle yaklaşacağımızı düşünüyorum. Sonuçta bu takımlar kupaya rast gele katılmıyor belli bir başarının sonucunda katılan takımlar. Hangi takımla oynarsak oynayalım karşımızda başarılı bir ekibin olduğunu unutmamak gerek.
RasAnt
16.Temmuz.2012, 21:18
Fenerbahçemiz Viyana’da
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2012-07-16_karsilama446.jpg
Yeni sezon hazırlıklarının 2. etabını Avusturya’da gerçekleştirecek olan Profesyonel Futbol Takımımız, Avusturya’nın başkenti Viyana’ya ulaştı. Saat 13.50’de Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan özel bir uçakla Avusturya’nın başkenti Viyana’ya hareket eden kafilemiz, 2 saat 30 dakika süren yolculuğun ardından kamp yapacağı Bad Erlach bölgesindeki Linsberg Asia Oteli’ne vardı. Çok sayıda taraftar tarafından karşılanan ekibimiz, akşam saatlerinde yapacağı antrenmanla 2. etap hazırlıklarına başlayacak. TSİ göre 20.00’de başlayacak çalışma basın mensuplarını da açık gerçekleştirilecek.
Fenerbahçemizin 26 kişilik kamp kadrosunda ise şu oyuncular yer alıyor:
Alex de Souza, Bekir İrtegün, Caner Erkin, Cristian Baroni, Dirk Kuyt, Erten Ersu, Egemen Korkmaz, Mert Günok, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım, Henri Bienvenu, Mehmet Topuz, Mehmet Topal, Miroslav Stoch, Moussa Sow, Orhan Şam, Özer Hurmacı, Özgür Çek, Recep Niyaz, Salih Uçan, Selçuk Şahin, Semih Şentürk, Serdar Kesimal, Serkan Kırıntılı, Sezer Öztürk ve Volkan Demirel.
ForsakeN
16.Temmuz.2012, 21:24
6 yabancı kalmış takımda yahu
attirson
16.Temmuz.2012, 22:29
2 tane gelicek daha :D
RasAnt
16.Temmuz.2012, 22:36
Az,kaliteli yabancı kadrosuna bayılıyorum fm de revizyonu hatırlatıyor :) Bienvenü dışında hepsi taş
pele96
16.Temmuz.2012, 23:36
Hafızamızda taze Young Boys ve Paok örnekleri varken rakibin 67. torbadan gelmesine bile aynı ciddiyetle yaklaşacağımızı düşünüyorum. Sonuçta bu takımlar kupaya rast gele katılmıyor belli bir başarının sonucunda katılan takımlar. Hangi takımla oynarsak oynayalım karşımızda başarılı bir ekibin olduğunu unutmamak gerek.
Young Boys ve Paok Fenerbahçe nin çok altında rakiplerdi elenmesi Onların becerisi değil Fenerbahçenin beceriksizliğiydi , bu sene aynı şeyin yaşanmaması istiyorumAvrupadaki sıramız için 2 Şampiyonlar Ligi Ekibimizde sağlam ayrıca artık bizde Şampiyonlar Ligine 3 takım yollayalım ya :D
vFor
16.Temmuz.2012, 23:42
Yalnız PAOK beceriksizlikdi young boys gayette kaliteli bi takımdı çok iyi oynadılar geçtiler paok öyle değildi ama
pele96
16.Temmuz.2012, 23:46
Yalnız PAOK beceriksizlikdi young boys gayette kaliteli bi takımdı çok iyi oynadılar geçtiler paok öyle değildi ama
2 Takımda Fenerbahçenin aşağılarında o takımların Türkiye'den eleyeceği takımlar Bursasporla kafa kafaya oynamaları Sivasspor , Eskişehirspor gibi takımlarıda zar zor yenmeleri gerekir.10 Yıldır aynı tas aynı hamamla giden Türkiye olunca işler değişiyor Ülkenin en büyük takımlarından birini geçebiliyorlar.
sarianet
17.Temmuz.2012, 00:01
y.boys şl de de iyi işler çıkarmıştı :)
furkan58
17.Temmuz.2012, 03:21
y.boys şl de de iyi işler çıkarmıştı :)
ŞL'ye gitmediler UEFA'ya gittiler :)
ommix
17.Temmuz.2012, 10:31
Hürriyet gazetesinde forma ile ilgili bir haber çıkmış
http://live.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/bu-forma-cok-konusulacakSXHBQ287653SXQ
KAYNAK : SPORX
futureless
17.Temmuz.2012, 11:20
Hürriyet gazetesinde forma ile ilgili bir haber çıkmış
http://live.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/bu-forma-cok-konusulacakSXHBQ287653SXQ
KAYNAK : SPORX
Ben de bunları gördüm de yine de resmi bi olay bekliyor insan.
http://twitpic.com/a8h7xf
http://twitpic.com/a8h7dg
http://twitpic.com/a8h8ac
http://twitpic.com/a8h85t
http://twitpic.com/a8h7oy
http://twitpic.com/a8h7in
Ralph
17.Temmuz.2012, 11:21
Milliyet'te "Fenerbahçe'nin yeni forması çok konuşulacak" denmiş. Formada Türkiye haritası var ve ortasında FB amblemi var. Bana çok saçma geldi. Gerçek dışıdır heralde..
caglaruzun
17.Temmuz.2012, 12:46
Çok kötü gözüküyor ya türkiye haritası olan forma cidden. İnşallah o değildir.
Fernando Gago
17.Temmuz.2012, 13:03
Haritalı forma çok zorlama duruyor, gerek yok bu tür şeylere.
BleedingMoon
17.Temmuz.2012, 13:45
2. lacivert forma taslağı şık duruyor.
futureless
17.Temmuz.2012, 13:51
2. lacivert forma taslağı şık duruyor.
Onu ben de çok beğendim :)
sarianet
17.Temmuz.2012, 13:57
http://live.sporx.com/img/2012/07/17/forma.jpg
bu sene çubuklu alacaktım böyle bişi olursa almam
vFor
17.Temmuz.2012, 14:04
o ne öyle ya
vFor
17.Temmuz.2012, 14:05
bu arada ceza olayı ne zaman açıklanıcak
barahir
17.Temmuz.2012, 14:26
Bekliyoruz, her an açıklama gelebilir..
futureless
17.Temmuz.2012, 14:43
Ben Türkiye haritası olan formanın gerçek olduğunu düşünmüyorum ya.
ommix
17.Temmuz.2012, 15:01
Ben Türkiye haritası olan formanın gerçek olduğunu düşünmüyorum ya.
Formada Türk Telekom yazısı göğüste olması gerektiği için uydurma bir habermiş.
vFor
17.Temmuz.2012, 15:11
Ceza gelmez umarım gelirse gene aynı olaylar vs vs.
futureless
17.Temmuz.2012, 15:11
Formada Türk Telekom yazısı göğüste olması gerektiği için uydurma bir habermiş.
Evet o aklıma gelmemişti :D
Yukarıda verdiğim twitpicler olabilir mi acaba gerçekten formalar?
ommix
17.Temmuz.2012, 15:33
Evet o aklıma gelmemişti :D
Yukarıda verdiğim twitpicler olabilir mi acaba gerçekten formalar?
Senin resimler daha gerçekçi
mwaru
17.Temmuz.2012, 16:14
umarım formalar haritalı falan olmaz iyice soyutlarız kendimizi diğer takımlardan zaten gün geçtikçe fb gs'ye anadolu takımları daha kötü bakıyor.Şu günlerde yönetimde gariplikler var misal kuyt'ın konuşmasını kendisine ezberlettirildiğini düşünüyorum şu yaz döneminde fenerbahçede mantıklı açıklamalar yapan tek kişi aykut kocaman diyebilirim artık taraftara hoş gözükme adına saçma sapan demeçleri kesmeleri gerekiyor ki zaten bu açıklamalarla tatmin olan taraftarlar benim gözümde koyundan başka birşey değil.
ReaList
17.Temmuz.2012, 16:15
Şuana kadar paylaşılan tüm forma tasarımları istek ve arzu taşıyor son senelerde çok güzel formalar tasarlandı ve piyasaya sürüldü eminim bu sezonda geçen sezona atıfta bulunacak bir forma dizayn edilmiştir. Umarım bunu şekil olarak göstermektense renkleri kullanarak gösterirler. Çünkü renkler bazen çok şey anlatır.