View Full Version : Fenerbahçe Sohbet Alanı
TR.CaPTaiN
06.Ekim.2011, 19:21
Universal Hastaneler Grubu, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün tüm profesyonel ve amatör şubelerinde ’Resmi Sağlık Sponsoru’ ve Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı’nın ’Ana Sponsoru’ oldu. 3 yıllık sponsorluk anlaşması çerçevesinde takım bundan böyle ’Fenerbahçe Universal Bayan Voleybol Takımı’ olarak anılacak. Sponsorluk anlaşması basın tanıtım toplantısında konuşan Asbaşkanımız Ali Koç, Fenerbahçe’nin 2000’den fazla sporcusunun sağlık hizmetlerini Üniversal Hastaneler Grubu’nun vereceğini, Bayan Voleybol Takımımızın hem Türkiye hem de yurtdışındaki başarılarını bundan böyle Universal ismi adı altında elde edeceğini söyledi. Çok gururlu ve mutlu olduklarını belirten Universal Hastaneler Gurubu Başkanı Dr.Azmi Ofluoğlu ise Fenerbahçe’ye gönül verenlerin yanlarında olacaklarını kaydetti.
Türkiye’nin en köklü hastane grubu olan Universal Hastaneler Grubu ile Fenerbahçe Spor Kulübü arasında imzalanan anlaşma, bu hafta itibariyle yürürlüğe girdi. Anlaşma, Fenerbahçe Universal Bayan Voleybol Takımı’nın ana sponsorluğunun yanı sıra, Fenerbahçe Spor Kulübü’nün profesyonel ve amatör şubelerdeki tüm sporcularının sağlık kontrollerinin bundan böyle Universal hastanelerinde yapılmasını da kapsıyor.
Asbaşkanımız Ali Koç, Voleyboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Hakan Dinçay ile Universal Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Azmi Ofluoğlu ve Genel Müdürü Dr. Mahir Turan’ın katılımlarıyla düzenlenen basın toplantısı, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı 1907 Tribünü’nde gerçekleştirildi.
Hakan Dincay: "Zirvede olan ismini Türkiye ve Avrupa’da duyuracak"
Sponsorluğa ilişkin olarak konuşan Hakan Dinçay, "Son derece önemli bir süreçten geçen Fenerbahçemizde, bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Fenerbahçe, Üniversal Hastaneler Grubu’yla işbirliğine gidiyor. Hem tüm sporcularımız Universal Grubu’ndan sağlık hizmeti alacak hem de Bayan Voleybol Takımımız bundan böyle Fenerbahçe Universal Bayan Voleybol Takımı olarak zaten zirvede olan isminin Türkiye’de ve Avrupa’da duyuracak" dedi.
Ali Koç: "Başarılar Universal adı altında gelecek"
Asbaşkanımız Ali Koç ise "Çok kısa sürerde camiamızı için çok önemli bir anlaşmaya imza attık. Bu anlaşmanın 2 ayağı var. İlki tüm Voleybol Takımımızın ana sponsorluğu, diğeri tüm sporcularımızın sağlık hizmetini Üniversal Hastaneler Grubu’ndan alması. 3 yıllık bu anlaşma herkese hayırlı olsun. 9 ayrı branşta; bayan takımlarını da katınca 11 ayrı branşta 2000’den fazla sporcumuzu var. Tüm sporcularımız sağlık hizmetini Universal Hastaneler Grubu’ndan alacak. Bayan Voleybol Takımımız, bundan böyle Universal ismi adı altında, son yıllarda hem Türkiye’de hem yurt dışında elde ettiği başarılarını devam ettirecek" dedi.
Dr.Azmi Ofluoğlu: "Fenerbahçeli olmak bizim için onurdur"
Universal Hastaneler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Azmi Ofluoğlu ise "Bizim gönlümüz zaten Fenerbahçe’deydi. Sağlığa verdiğimiz hizmetlerle artık Fenerbahçe’ye gönül verenlerin de yanında olacağız. Çok gururlu ve mutluyuz. Sağlık olarak elimizden ne gelirse; maddi, manevi Fenerbahçe’yi destekleyeceğiz. Grubumuzda o kadar çok fanatik Fenerbahçeli var ki; onlardan da aldığımız şevkle bu işe giriştik. Fenerbahçe’yi seviyoruz. Fenerbahçeli olmak bizim için onurdur. Bu anlaşmada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hayırlı, uğurlu olsun" dedi.
Dr. Mahir Turan: "İki köklü kurumun birlikteliği"
Universal Genel Müdürü Dr. Mahir Turan ise yaptığı açıklamada "Sponsorluklarda sporun yanına hangi alan yakışıyor diye baktığınızda, şüphesiz, akla ilk önce sağlık geliyor. Bir yandan 104 yıllık geçmişiyle Fenerbahçe, diğer yandan 40 yıllık geçmişiyle Universal. Türkiye’nin sporda ve sağlıkta böylesine köklü iki kuruluşunun birlikteliği, bu bakımdan çok büyük mana ifade ediyor. Bizler bu birlikteliğin her iki taraf için de sinerji yaratacağına, ayrıca voleybola ve Türk Sporuna sağlayacağı faydalarla da örnek teşkil edeceğine yürekten inanıyor ve bunun parçası olabilmekten onur duyuyoruz" dedi.
Ali Koç: "Sponsorluklarda artık seçici konumdayız"
Toplantıda yöneticilerimiz basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. Uzun vadede stratejik sponsorluk ilişkilerine önem verdiklerini belirten Ali Koç, "Camiamıza ve Türk Voleyboluna yaptıkları hizmetlerden dolayı buradan eski sponsorumuz Acıbadem’e teşekkür ediyoruz. İki tarafın da sağduyusu ve şeffaf davranması sayesinde bu yeni anlaşmayı çok kısa sürede sağladık. Fenerbahçe’nin geldiği noktaya batkınızda sponsorluklarda artık eski konumunda olmadığını görürsünüz. Fenerbahçe, sponsorluklarda artık seçici konuma gelmiştir. Fenerbahçe, bugün tüm branşlarına sponsor bulmakta son derece rahat ve değişik alternatifleri bünyesinde barındırmayı artık çok daha kolay sağlıyor" dedi. Ali Koç, anlaşmanın 3 yıllık olduğunu da yineledi.
Hakan Dinçay: "Tüm oyuncular Kasım’da katılacak
Tüm branşlarda olduğu gibi voleybolda da hedefin şampiyonluk ve Avrupa’da başarı olduğunu belirten Hakan Dinçay ise Dünya Şampiyonası nedeniyle, eksik oyuncuların Kasım ayında takıma katılacağını. Dinçay, "Hafta sonu yapılacak maçlarda Süper Kupaları alarak camiamıza hediye edeceğiz" dedi.
Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı Hakkında
İlk adımlarını futbolda atan Fenerbahçe Spor Kulübü, 9 ayrı branşta edindiği ulusal ve uluslararası başarılarla her geçen gün büyüyor; ülkemize gurur vesilesi olurken, rakiplerine de öncülük ediyor.
Fenerbahçe’nin bu vizyonu ışığında ülkemizin ilk bayan voleybol takımı da Fenerbahçe Spor Kulübü çatısı altında can bulur. Ancak, rakipsiz olmanın çaresizliğiyle iki yılın sonunda kapanır. O ilk takımın üyesi olan Suphiye Rıfat Hanım ise, erkek takımında mücadele ederek tarihe geçer.
50’li yılların ilk yarısında kurulan bayan voleybol ligiyle birlikte, yeniden hayat bulan Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı, takip eden 20 yıla 9 İstanbul Ligi, 8 de Türkiye Şampiyonluğu sığdırarak, öncülük ettiği alanda başarısını gösterir.
1977 yılında tekrar kapanan Bayan Voleybol Takımımız, her ne kadar belli aralıklarla yeniden kurulsa da 1.Lig’de yer alma hedefini 90’lı yılların başında koyar ve arzu ettiği yere 2003-2004 sezonunda ulaşır.
Fenerbahçe taraftarı tarafından; ’Sarı Melekler’ adı layık görülen Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı, 2006-2007 sezonunda 1.Lig’i 2. olarak bitirdi, 2007-2008 sezonunda 37 yıllık kupa hasretine son vererek kupayı Fenerbahçe müzesine getirdi. 2008-2009 sezonunda hem Lig Şampiyonu hem de Türkiye’nin ilk Süper Kupası’nın sahibi olan Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı, 2010-2011 sezonuna da Süper Kupa zaferiyle başladı. Aralık 2010’da Katar’da düzenlenen Dünya Kulüplerarası Voleybol Şampiyonası’nda set vermeden şampiyon olarak, Türk Spor Tarihinde bir ilke imza atan Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı, 2010-2011 sezonunu da Şampiyon olarak tamamladı.
Universal Hastaneler Grubu Hakkında
Kurulduğu 1974 yılından bu yana büyüyerek gelişen Universal Hastaneler Grubu, 1.500’e ulaşan yatak kapasitesine sahip genel ve branş (onkoloji) hastaneleriyle, Türkiye’nin en büyük özel hastane zincirlerinden biridir.
Geçtiğimiz Nisan ayında ADM Capital, PGGM ve bir Dünya Bankası kuruluşu olan ICF’nin ortak olmasıyla sermaye yapısını güçlendiren Universal, aralarında onkoloji, karaciğer ve böbrek nakli, tüp bebek, kardiyoloji ve kalp cerrahisi, beyin cerrahisi ve ortopedi gibi branşlarının da olduğu geniş bir hizmet yelpazesiyle dünya standartlarında, kaliteli ve güvenilir sağlık hizmetleri sunmaktadır.
Grup halen, İstanbul’da Taksim Alman, Çamlıca, İtalyan, Aksaray ve Kadıköy hastaneleri olmak üzere 5, ülke genelinde ise İzmir, Bodrum, Bursa, Diyarbakır, Karabük, Konya Ereğli, Manisa ve Malatya’da olmak üzere toplam 13 hastaneyle faaliyet göstermektedir.
Fenerbahce.org
-----
Özellikle basın toplantılarında oyuncuların arkasındaki panoda dikkat çeken Acıbadem yazısı fazlasıyla rahatsız ediciydi. Sağlık sponsorumuzun değişmesi çok güzel oldu. İki taraf adına da hayırlı olsun.
Varonil
06.Ekim.2011, 22:33
İki taraf adına hayırlı olsun.Sarı Melekler Universal ile birlikte çok büyük başarılara imza atmaya devam edecek.Ben de panodaki Acıbadem yazısından oldukça rahatsız oldum,bundan sonra hiçbir yerde görmemek dileğimiz.
TR.CaPTaiN
06.Ekim.2011, 23:00
22:30'da Aykut hoca TRT 3'teki (Spor) programın konuğu.
Varonil
07.Ekim.2011, 00:26
Programa katılanlar sordukları sorularla niyetlerini açıkca belli ediyorlar.Habertürk müdürünün sorduğu soru özellikle..1 saat oldu daha adam akıllı bir tane soru gelmedi.
Programı izliyorum,bir kez daha gurur duyuyorum şu anda Aykut Kocaman gibi bir lidere sahip olduğumuz için.Uzun yıllar bu takımın başında görmek istiyorum kocaman gururumuzu.
Varonil
08.Ekim.2011, 12:01
17 Ekim 2011 Pazartesi - Mersin İdman Yurdu-Fenerbahçe
23 Ekim 2011 Pazar - Fenerbahçe-Samsunspor
27 Ekim 2011 Perşembe - Beşiktaş-Fenerbahçe
31 Ekim 2011 Fenerbahçe - KDÇ Karabükspor
ForsakeN
08.Ekim.2011, 21:29
En az 10 puan bekliyorum şu fikstürden
goosfraba
08.Ekim.2011, 21:30
mersin'e gidebilmeyi umuyordum ama malesef gidemeyeceğim :(
sui generis
08.Ekim.2011, 22:56
15 gunde 4 maç ! cok guzel begenmemek elde değil..
TR.CaPTaiN
09.Ekim.2011, 11:40
Fenerbahçe'ye Afrika müjdesi!
Joseph Yobo'lu Nijerya, 2012 Afrika Uluslar Kupası'na katılma şansını kaybetti; Fenerbahçe, ikinci devrenin başında stoperinden mahrum kalma tehlikesini atlattı
Ocak-Şubat aylarında Gabon ve Ekvator Ginesi'nin düzenleyeceği 2012 Afrika Uluslar Kupası öncesi son şampiyon Mısır'ın yanı sıra favoriler arasında gösterilen Kamerun ile Nijerya da elemeleri geçemedi.
Fenerbahçeli Yobo'nun formasını giydiği ve B Grubu'nda mücadele eden Nijerya, konuk ettiği Gine önünde son dakikalara 2-1 önde girmesine karşın sahadan 2-2 berabere ayrılarak Afrika 2012'ye katılma şansını kaybetti. Yobo'nun Ocak ayında takımdan uzak kalma ihtimali ortadan kalkarken, Bienvenu'yü çağırma ihtimali bulunan Kamerun'un vedası da Fenerbahçe teknik heyetini sevindirdi.
Sabah
Çok güzel oldu bu. Özellikle Yobo'suz bir defans hattı düşünemiyordum.
Varonil
09.Ekim.2011, 11:57
7-8 maç kaçırabilme ihtimalleri vardı.Ben de çok sevindim Kamerun ve Nijerya'nın elenmesine.Sanırım bir tek Dia'yı gönderiyoruz Afrika Kupasına.
ForsakeN
14.Ekim.2011, 15:12
Caner bu sefer de Semih'le idmanda münakaşaya girişmiş.
goosfraba
14.Ekim.2011, 17:12
http://www.sporxtv.com/futbol/superlig/fenerbahce/fenerbahce-antrenmaninda-gerginlikSXTVQ27910SXQ
GodfatheR
14.Ekim.2011, 17:18
Emre iyi toparlamış allahtan.
Varonil
14.Ekim.2011, 17:29
İçinde bulunduğumuz onur mücadelesinde takımdaki her futbolcu iyi birşeyler yapmak istiyor Fenerbahçe için.Böyle bir ortamda gayet normal bu ufak anlaşmazlıklar.
Kaldı ki biz bile oynadığımız halısaha maçlarında can ciğer kuzu sarması olduğumuz arkadaşlarımızla bile tartışabiliyoruz yani.Futbolcular da insan,robot değil.
anil luque
14.Ekim.2011, 18:13
İçinde bulunduğumuz onur mücadelesinde takımdaki her futbolcu iyi birşeyler yapmak istiyor Fenerbahçe için.Böyle bir ortamda gayet normal bu ufak anlaşmazlıklar.
Kaldı ki biz bile oynadığımız halısaha maçlarında can ciğer kuzu sarması olduğumuz arkadaşlarımızla bile tartışabiliyoruz yani.Futbolcular da insan,robot değil.
Olay bundan ibaret ...
ForsakeN
14.Ekim.2011, 21:59
Evet videoyu izleyince anladım ki büyütülecek bir olay değil. Gazetecilerin abartması
TR.CaPTaiN
15.Ekim.2011, 00:59
Mert'in dediği gibi basit halı saha maçlarında bile insanlar birbirine giriyor. Olmasa daha iyi tabi ama bunlar normal şeyler. Emre'nin meseleyi toparlaması ve iki değerli oyuncumuzun sonunda olayı kendi aralarında tatlıya bağlamaları güzel.
europeanconquer
15.Ekim.2011, 13:44
Issiar Dia ufak çaplı bir trafik kazası geçirmiş.Geçmiş olsun.Allah korumuş.
Night_Mare17
15.Ekim.2011, 13:47
Geçmiş olsun ...
TR.CaPTaiN
16.Ekim.2011, 14:12
http://www.yukleresim.com/dm-NIF9.jpg (http://www.yukleresim.com/pm-NIF9.html)
Varonil
16.Ekim.2011, 14:25
Bu soğukta ve sabahın erken saatinde oraya giden bütün taraftarlarımıza helal olsun,ayaklarına sağlık.Fenerbahçe taraftarının büyüklüğüne yakışan bir organizasyon oldu.
sananes
16.Ekim.2011, 14:29
Son günlerde futbolumuzda en çok konuşulan isimlerden biri olan Bünyamin Gezer'den önemli açıklamalar...
Hakemliği bırakarak yorumculuğa soyunan Bünyamin Gezer, ilk programına çıktı. TRT'deki Futbol Ateşi programında önemli açıklamalarda bulunan Gezer, "Aziz Yıldırım hakem odası bastı" iddialarına son noktayı koydu.
İşte Bünyamin Gezer'in, Aziz Yıldırım ile ilgili açıklamaları...
“Trabzon maçının 2. yarısına çıkarken Aziz Yıldırım bana 'Vermediğin faul sonucu etkiledi’ dedi.. Bu isyan normal.
Benim soyunma odamı kimse basmaya kalkmadı, sadece teşekküre gelirlerdi. Ama koridorda rastlıyorduk zaman zaman. Örneğin Trabzon - Fenerbahçe maçında çok yazıldı. İkinci yarıya tam çıkarken Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım benim önümden geçiyordu. Durdu ve sadece şunu söyledi: “Hocam şu dakikada vermediğin faul sonucu etkiledi. Bakacağım eğer sen haklıysan hiçbir şey demeyeceğim ama yüzde yüz ben haklıyım. Buna eminim.”
Söylediklerinin hepsi bu.. Sonra bu kısa konuşma çok abartıldı. Penaltı ofsayt falan değil, bir faul kararını söyledi. Bence bunu söyleme bir yöneticinin hakkı olmalı. Bu kadar da isyan normal karşılanmalı. Faul değilse ben futbolu bilmiyorum dedi. Sonra ertesi gün bakıyorsunuz soyunma odasını bastı. Kim bastı kardeşim?”
hürriyet
Sürekli Aziz Yıldırım Trabzonspor maçında hakem odası bastı deniyordu ya işte birinci ağızdan gelen yalanlama.
Zaten raporda böyle bir şey yoktu.Aylarca taraftarını gaza getirmeye çalışan yöneticiler,kin kusan medya mensupları kullandı bu yalanı.
sui generis
16.Ekim.2011, 14:51
şike, teşvik vs hepsi bir bir gidiyor. bakalım geriye birşey kalmayınca ne yapacaklar ?
goosfraba
17.Ekim.2011, 12:10
alex: atatürk'e hayranım, islam'ı araştırıyorum...
SAİT71
17.Ekim.2011, 14:30
Futboldan sonra müslüman olup fetva verirse tam bir fenomen olur :n:
TR.CaPTaiN
17.Ekim.2011, 18:57
Cihan Kamer 18:15'te Habertürk'te, 22:00'de ise TRT Spor'da olacakmış. Taraftar Habertürk'ü stattan kovuyor Cihan Kamer bunların konuğu oluyor; nasıl iş anlamadım gitti.
barahir
17.Ekim.2011, 19:15
Cihan Kamer 18:15'te Habertürk'te, 22:00'de ise TRT Spor'da olacakmış. Taraftar Habertürk'ü stattan kovuyor Cihan Kamer bunların konuğu oluyor; nasıl iş anlamadım gitti.
Nihat Özdemir de herkes lig tv alsın diyor.. şu şoruşturma geçsin bi başımızdan zaten camida hesaplaşma başlayacak..
ForsakeN
17.Ekim.2011, 20:18
Alex, Türk insanını iyi tanıyor :)
KaPaLı
17.Ekim.2011, 23:45
Alex, Türk insanını iyi tanıyor :)
Daiane de Souza'nın dövmesi..
http://www.ogunhaber.com/assets/uploads/news/73131.jpg
http://video.milliyet.com.tr/video-izle/Alex-in-esi-dovmesini-gosterdi-gMAqMs6DbojT.html
RasAnt
18.Ekim.2011, 01:03
Müslüman olursa bu adam 50 yaşına kadar oynasın takımda :D
ReaList
18.Ekim.2011, 01:45
Müslüman olursa bu adam 50 yaşına kadar oynasın takımda :D
Bence seneye oyuncu-antrenörlük yapsın (Aykut Kocaman'ın yanında)
Aykut'tan sonra takımın başında görmek istiyorum onu
Nede olsa -tahminen o vakitle beraber- 10 senedir o takımın içinde yer alan birinden daha fazla kimse bilemez bu takımı
barahir
18.Ekim.2011, 02:24
Bence seneye oyuncu-antrenörlük yapsın (Aykut Kocaman'ın yanında)
Aykut'tan sonra takımın başında görmek istiyorum onu
Nede olsa -tahminen o vakitle beraber- 10 senedir o takımın içinde yer alan birinden daha fazla kimse bilemez bu takımı
O soruyu Twitter da sordular Alexe.. Alex böyle bişeyi istemediğini söyledi..
ReaList
18.Ekim.2011, 23:05
O soruyu Twitter da sordular Alexe.. Alex böyle bişeyi istemediğini söyledi..
Zamanla düşüncesi değişir eğer burada kalmaya niyeti varsa
Ayrıca artık Türkçeyi iyi bir şekilde öğrenmesinin zamanı geldi diye düşünüyorum
Böyle bir değeri kulupte tutmamız gerekiyor
(bkz. Damir Mrsic)
RasAnt
19.Ekim.2011, 18:46
Fenerbahçe Grundig Erkek Voleybol Takımı
Ulusal ve uluslararası alandaki başarımız ve katkımızla ülke voleyboluna renk getiren kulübümüz, yeni bir sponsorluk anlaşmasıyla, çıtayı biraz daha yükseltiyor.
Sezona Süper Kupa zaferiyle başlayan, Avrupa’da Dörtlü Final, Türkiye’de şampiyonluk unvanını koruma hedefindeki takımımız, Almanya’dan sonra Türkiye’de de atağa geçen elektronik devi Grundig’in ana sponsorluğunda daha da güçleniyor.
Bir artı bir yıl olarak imzalanan anlaşmanın ardından takımımız, CEV Şampiyonlar Ligi’nde bu sezonki ilk maçına, yarın (20 Ekim 2011 Perşembe), Fenerbahçe Grundig Erkek Voleybol Takımı olarak, Avusturya’da, Hypo Tirol deplasmanında çıkacak.
Bu vesileyle, bugünden itibaren Fenerbahçe Grundig Erkek Voleybol Takımı olarak anılacak şampiyonlara Avusturya’da başarılar diliyor; Fenerbahçe Ailesi’nin en yeni üyesi Grundig’e spora katkıları için teşekkür ediyoruz.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
furkan58
21.Ekim.2011, 13:55
Hazır mısın Erten?
Kaleci Volkan Demirel'den sonra Mert Günok'un da sakatlanması Fenerbahçe'de şok etkisi yarattı. Bu iki oyuncunun iyileşmemesi durumunda Samsunspor maçında kaleyi genç Erten Ersu koruyacak.
Pazar günü oynayacağı Samsunspor maçının hazırlıklarını dün yaptığı çift antrenmanla sürdüren Fenerbahçe’de kaleci şoku... Sakatlığı süren Volkan Demirel’in ardından Mert Günok da sağ arka alt adalesinde sertleşme olduğu için dün akşamki idmana çıkamadı. Oyuncunun tedavisine hemen başlanırken, antrenmanda file bekçisi olarak altyapıdan Anıl ve Hüseyin görev aldı. Mersin İdmanyurdu maçında 18 kişilik kadroda yer alan 17 yaşındaki genç file bekçisi Erten Ersu ise U19 Milli Takım kampında olduğu için dün takımdaki yerini alamadı. As kalecilerin iyileşmemesi durumunda, Samsunspor maçında kaleyi Erten Ersu’nun koruması bekleniyor. Bu arada sabah antrenmanında halsizlik şikayeti sebebiyle katılamayan Emre Belözoğlu ile bağırsak enfeksiyonu rahatsızlığı nedeniyle katılmayan Semih Şentürk, akşam antrenmanında takımdaki yerlerini aldı. Volkan Demirel, Serdar Kesimal, Mehmet Topuz ve Serkan Kırıntılı’nın tedavilerine ise tesislerde devam edildi.
Kaynak : Fanatik
BaGa TaRKaN
21.Ekim.2011, 14:06
Fenerbahçe Grundig Erkek Voleybol Takımı
Ulusal ve uluslararası alandaki başarımız ve katkımızla ülke voleyboluna renk getiren kulübümüz, yeni bir sponsorluk anlaşmasıyla, çıtayı biraz daha yükseltiyor.
Sezona Süper Kupa zaferiyle başlayan, Avrupa’da Dörtlü Final, Türkiye’de şampiyonluk unvanını koruma hedefindeki takımımız, Almanya’dan sonra Türkiye’de de atağa geçen elektronik devi Grundig’in ana sponsorluğunda daha da güçleniyor.
Bir artı bir yıl olarak imzalanan anlaşmanın ardından takımımız, CEV Şampiyonlar Ligi’nde bu sezonki ilk maçına, yarın (20 Ekim 2011 Perşembe), Fenerbahçe Grundig Erkek Voleybol Takımı olarak, Avusturya’da, Hypo Tirol deplasmanında çıkacak.
Bu vesileyle, bugünden itibaren Fenerbahçe Grundig Erkek Voleybol Takımı olarak anılacak şampiyonlara Avusturya’da başarılar diliyor; Fenerbahçe Ailesi’nin en yeni üyesi Grundig’e spora katkıları için teşekkür ediyoruz.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Grundig Bir Ara Ekonomik Krize Girmişti İflasın Eşiğine Gelmişti
SAİT71
21.Ekim.2011, 14:32
Grundig Arçeliğin bünyesinde... Yani Türk oldu artık.
BaGa TaRKaN
21.Ekim.2011, 14:59
Beko Olmasın O :)
SAİT71
21.Ekim.2011, 15:17
Beko'da Arçeliğin zaten :D
2008 yılında Beko şirketin tamamını Alba'dan satın aldı ve Beko Elektronik bölümünün adını Grundig Elektronik AŞ olarak degistirdi. 2009 yılı ortalarında ise Grundig Elektronik AŞ, Arçelik Anonim Şirketi tarafından devralma yolu ile birleşmiştir
Arçelik A.Ş.'nin, Grundig Elektronik A.Ş.'yi devralma yoluyla birleşmesine ilişkin duyuru metni ve ekleri (http://www.imkb.gov.tr/companynews/company_m_a.aspx)
punisherfero
21.Ekim.2011, 16:14
Zamanla düşüncesi değişir eğer burada kalmaya niyeti varsa
Ayrıca artık Türkçeyi iyi bir şekilde öğrenmesinin zamanı geldi diye düşünüyorum
Böyle bir değeri kulupte tutmamız gerekiyor
(bkz. Damir Mrsic)
Alexle haftalar önce istinye parkta karşılaştım .foto çekildim ve türkçesi çok iyiydi.
RasAnt
21.Ekim.2011, 16:24
Beko
Arçelik
Grundig
Altus
Blomberg
Arctic
Elektra Bregenz
Leisure
Flavel
Arstil
Yukarıdaki beyaz eşya alanındaki tüm markalar Koç Holdinge ait
Heroon
21.Ekim.2011, 18:18
Hazır mısın Erten?
Kaleci Volkan Demirel'den sonra Mert Günok'un da sakatlanması Fenerbahçe'de şok etkisi yarattı. Bu iki oyuncunun iyileşmemesi durumunda Samsunspor maçında kaleyi genç Erten Ersu koruyacak.
Pazar günü oynayacağı Samsunspor maçının hazırlıklarını dün yaptığı çift antrenmanla sürdüren Fenerbahçe’de kaleci şoku... Sakatlığı süren Volkan Demirel’in ardından Mert Günok da sağ arka alt adalesinde sertleşme olduğu için dün akşamki idmana çıkamadı. Oyuncunun tedavisine hemen başlanırken, antrenmanda file bekçisi olarak altyapıdan Anıl ve Hüseyin görev aldı. Mersin İdmanyurdu maçında 18 kişilik kadroda yer alan 17 yaşındaki genç file bekçisi Erten Ersu ise U19 Milli Takım kampında olduğu için dün takımdaki yerini alamadı. As kalecilerin iyileşmemesi durumunda, Samsunspor maçında kaleyi Erten Ersu’nun koruması bekleniyor. Bu arada sabah antrenmanında halsizlik şikayeti sebebiyle katılamayan Emre Belözoğlu ile bağırsak enfeksiyonu rahatsızlığı nedeniyle katılmayan Semih Şentürk, akşam antrenmanında takımdaki yerlerini aldı. Volkan Demirel, Serdar Kesimal, Mehmet Topuz ve Serkan Kırıntılı’nın tedavilerine ise tesislerde devam edildi.
Kaynak : Fanatik
Serkan Kırıntılı'damı sakat yoksa takımdan ayrıldıda haberim mi yok?
RasAnt
21.Ekim.2011, 18:23
Serkan sezon öncesi sakatlanmıştı 3 ay mı neydi daha sakat oda
sarianet
21.Ekim.2011, 18:25
inşallah erten geçer kaleye puan kaybetsek bile bi oyuncu kazanırız
sui generis
21.Ekim.2011, 18:42
Trabzonspor Asbaşkanı Sayın Nevzat Şakar’ın Moskova’da oynanan Şampiyonlar Ligi karşılaşması sırasında tribünde yer alan Fenerbahçeli taraftarlar için sarf ettiği "Türk kanı taşıdıklarını düşünmüyorum" şeklindeki sözleri, Fenerbahçe camiasında ve spor kamuoyunda "son derece yakışıksız ve talihsiz" olarak değerlendirilmiştir.
Trabzonspor Kulübü’ne mal etmek istemediğimiz bu tarz sözlerin, camialar arasında nefret tohumları ekmekten başka hiçbir amaca hizmet etmediği açıktır.
Kulübümüz ve camiamız adına Sayın Şakar’ı kınıyor, milletçe çok hassas günlerden geçtiğimiz ve birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımızın olduğu bu dönemde spor yöneticilerini de daha dikkatli ve özenli davranmaya davet ediyoruz.
Saygılarımızla,
Fenerbahçe Spor Kulübü
furkan58
21.Ekim.2011, 18:53
Serkan Kırıntılı'damı sakat yoksa takımdan ayrıldıda haberim mi yok?
Serkan RasAnt'ın dediği gibi sezon öncesinde sakatlık geçirdi .
ParduS
21.Ekim.2011, 19:55
Mert'in sakatlığı ciddi değildir tahminim keza resmi sitede falan yok sakatlık haberi. Ertan biraz özgüvenle kaleyi koruyabilir sanırım. Nasıl bir oyuncu acaba hiç izleyen var mı ?
SAİT71
22.Ekim.2011, 04:06
Mert son antrenmanda adelesinde hafif şişme varmış ve antrenmanda havuzda çalışmış. Ciddi birşeyi yok. Ancak 2 kalecimizde sakat. Mert'e de birşey olması insanı tedirgin ediyor. Mert'in bir kaç maç daha ilk 11 oynamasını çok istiyorum. Volkan'dan daha büyük kaleci olabileceğine inanıyorum.
ReaList
28.Ekim.2011, 00:45
9. hafta FENERBAHÇE - Karabükspor 31 ekim PAZARTESİ
10. Hafta Sivasspor - FENERBAHÇE 4 Kasım CUMA
Ligin başında herkes 5 biz 3 gün ortala ile maçları oynarken "efendim fikstür bu size öyle denk gelmiş" diyenlere. 3 Temmuz'dan beri oynadığınız bu psikolojik savaşı kazanacaz bunun başka yolu yok !
ShevAnil
28.Ekim.2011, 01:32
9. Hafta 29.10.2011 19:00 GAZİANTEPSPOR - TRABZONSPOR A.Ş.
CL 4. Hafta 02.10.2011 21:45 TRABZONSPOR A.Ş. - CSKA MOSKOVA
10. Hafta 06.11.2011 16:00 TRABZONSPOR A.Ş. - KAYSERİSPOR
--
8. Hafta 27.10.2011 20:30 BEŞİKTAŞ A.Ş. - FENERBAHÇE A.Ş.
9. Hafta 30.10.2011 19:00 BEŞİKTAŞ A.Ş. - SİVASSPOR
AVL 4. Hafta 03.11.2011 20:00 BEŞİKTAŞ A.Ş - DYNAMO KYIV
10. Hafta 06.11.2011 19:00 GENÇLERBİRLİĞİ - BEŞİKTAŞ A.Ş.
- Diğer takımların fikstürleri de sıkışık ve Lig TV yayını gereği bu karar verilmiş olabilir ama görüldüğü üzere artık fikstürden şikayetçi olmak bence yanlış.
sananes
28.Ekim.2011, 01:38
Diğer takım diye yazdığınız avrupa kupalarında oynayan takımlar onların sıkışık olması zaten kaçınılmaz.Bizim isyanımız o ikisi dışanda kalan ligin 15 takımıyla aynı şartlara sahip olmamak.
Varonil
28.Ekim.2011, 14:59
İyi de bu takımlar zaten Avrupa Kupalarında mücadele eden takımlar,bir zahmet sıkışık olsun fikstürleri yani.
ReaList
28.Ekim.2011, 15:16
Avrupa'da oynayan takımlar zaten sıkışık fikstürle oynamak zorunda, ama oynamayan takımların daha doğrusu Fenerbahçe'nin suçu ne ? Oyuncularımız zaten Psikololijk olarak zor günler geçiriyor bir de üzerine onları masa oyunlarıyla zor durumda bırakırsan bizde ligin sakatlıklarla en fazla uğraşan takımı oluruz.
TR.CaPTaiN
28.Ekim.2011, 23:10
Caner form durumuyla milli takımı sonuna kadar hakediyor. İnşallah Hırvatistan maçı aday kadroda olur.
Varonil
28.Ekim.2011, 23:21
Evet son 1-2 haftada form grafiği oldukça yükseldi.Ben de bekliyorum Hırvatistan maçı kadrosuna çağrılmasını Caner'in.
Caner bu sene iyi başladı zaten son haftalarda tavan yaptı her yerde Yeni Tuncay Şanlı olabilir falan yazıyor umarım olur takımda öyle mücadeleci, inatçı futbolculara ihtiyaç var.
Zekirdek
28.Ekim.2011, 23:25
Caner bu sene iyi başladı zaten son haftalarda tavan yaptı her yerde Yeni Tuncay Şanlı olabilir falan yazıyor umarım olur takımda öyle mücadeleci, inatçı futbolculara ihtiyaç var.
Caner bu sezon geçen sezon göre iyi. Son haftalarda da bende beğeniyorum fakat Yeni Tuncay falan da olmaz.
BleedingMoon
28.Ekim.2011, 23:50
caner'de istikrar problemi var. bunu aşarsa tuncay'dan da iyi olabilir.
TR.CaPTaiN
28.Ekim.2011, 23:56
Serdar takımla birlikte çalışmalara başlamış.
http://www.yukleresim.com/dm-N8OE.jpg (http://www.yukleresim.com/pm-N8OE.html)
ReaList
29.Ekim.2011, 12:37
Volkan
Gökhan-Serdar-Yobo-Ziegler
Stoch-Cristian-Emre-Caner
Alex-Semih
Karabük maçında ideal olur, Caner ve Stoch'u aynı anda kullanmalıyız eldeki gücü bölerek zarar ederiz.
furkan58
29.Ekim.2011, 13:31
Bienvenu ne kadar kötü olursa olsun Semih'ten gene iyidir diye düşünüyorum . Semih hem yavaş kalıyor hem top tutamıyor vs. Bienvenu en azından bir şeyler çabalıyor geriye geliyor top alıyo pas atıyo kaçıyo pozisyona girmeye çalışıyo . Semih bu sene çökmüş aklı sahada değil gibi geliyo bana.
ForsakeN
29.Ekim.2011, 13:34
Bienvenu'yu iki maçtır fizik olarak çok kötü gördüm.Ayakta durmakta zorlanıyor ama yine de Semih'ten iyidir.
murat taşlı
29.Ekim.2011, 13:50
Alex forvet oynasın:)
murat taşlı
29.Ekim.2011, 13:55
stoch sezer
caner topuz
emre
şeklinde arkasına üretken oyuncular koyalım....
TR.CaPTaiN
29.Ekim.2011, 14:01
Bugün Alex'le ilgili saçma sapan bir haber dolanıyordu gazete ve sitelerde. Sözde Alex Gökhan Gönül'e takıma ihanet ediyorsun demiş. Habere Alex'ten cevap geldi.
Alex10combr Alex10.com.br
Bugun hakkimda Aksam ve Sabah gazetelerinde cikan haberler YALANdir. Bunlari yazanlar YALANCIdir!
Alex10combr Alex10.com.br
Dogan Cil ve Oguz Yoruk isimli gazeteciler yalan haber yapmislardir.
futureless
29.Ekim.2011, 14:04
Aynen her zamanki gibi medyanın yamuğu bir haber gördüm sabah.Anında yalanlandı zaten.
TR.CaPTaiN
29.Ekim.2011, 14:44
_gokhangonul Gökhan Gönül
Kaptan alex'ın de dedıgı gıbı bugun aksam ve sabah gazetelerınde cıkan dogan cıl ve oguz yoruk ımzalı haberler yalandır.bunlar yalancıdır...
Haberı yapan ve halaa haberın dogrulugunu savunan oguz yoruk ıspatlasın bugun futbolu bırakıyorum.
Evet performansımın dusuk oldugunu bılıyorum.kendımede kızıyorum.ama sızde bılıyosunuzkı sakatlıklardan dolayı bırturlu mac oynayamadım.
Mac eksıgım cok.En kısa surede toparlanıcagımdan suphenız olmasın BüYüK FENERBAHÇE TARAFTARI.
ShevAnil
29.Ekim.2011, 16:49
- Diğer takımların fikstürleri de sıkışık ve Lig TV yayını gereği bu karar verilmiş olabilir ama görüldüğü üzere artık fikstürden şikayetçi olmak bence yanlış.
Eskisi gibi sık giremediğim için şimdi görüyorum yorumları, bu cümlemin anlaşılmamış olduğunu düşündüğüm için açıklama gereği hissettim.
Hafta içi oynayan Beşiktaş ve Trabzonspor'un cuma günü maç oynamasını bekleyemezsiniz heralde. Bursaspor ve Galatasaray Cuma günü oynayabilirmiş ancak tercih edilmemiş, bu konuda birşey söyleyemem ama her şeyi Fenerbahçe'ye karşı olarak yorumlamanızı doğru bulmuyorum. Bu yüzden de bu açıklamayı yaptım :) Bu mesajıma cevap verilmezse sevinirim.
TR.CaPTaiN
29.Ekim.2011, 22:51
http://img190.imageshack.us/img190/2218/65894985.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/190/65894985.jpg/)
http://img638.imageshack.us/img638/8210/77217098.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/638/77217098.jpg/)
http://img225.imageshack.us/img225/1204/17078043.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/225/17078043.jpg/)
Sırbistan Süper Lig'in de mücadele eden tek Müslüman takım olan FK Novi Pazar'ın taraftar grubu Torcida 1989 Sandžak, bugün kendi sahasında oynadığı Radnicki Kragujevac maçında "Şehitler onurumuz, Türkiye gururumuz" ve "Sancak'ta da atıyor Fenerbahçe'nin kalbi" yazılı pankartlar açarak bizleri bir kez daha onore etti.
Kardeşlerimize teşekkür ediyor, FK Novi Pazar'a başarılar diliyoruz.
GFB
sarianet
29.Ekim.2011, 23:02
haha çok hızlısın ben koyacaktm :)
ForsakeN
29.Ekim.2011, 23:24
Aynı taraftarlar deplasmana giderken otobüste Mehter Marşı çalıyormuş.
http://www.sporxtv.com/futbol/dunya/bosnak-taraftarlar-maca-mehter-marsi-ile-hazirlaniyorSXTVQ28295SXQ
TR.CaPTaiN
29.Ekim.2011, 23:33
Emenike Moskova derbisinde (Spartak Moskova - Lokomotiv Moskova) hattrick yapmış.
Varonil
30.Ekim.2011, 00:47
Başta Doğan Çil ve Oğuz Yörük denen gazeteci müsveddeleri olmak üzere bundan sonra yalan haber yapan her kim olursa olsun kulüp tesislerinden içeri alınmaması gerekir.
TR.CaPTaiN
01.Kasım.2011, 00:50
10. hafta Cuma günü yine bizim maçımızla açılıyormuş. 17 haftanın 12'si haftaiçine denk getirilmiş. TFF neyin peşinde ?
ForsakeN
01.Kasım.2011, 00:52
Bizi Avrupa'dan çekme sebeplerini anladım sanıyorum. Fenerbahçe'nin de Avrupa maçları olsaydı, Ligtv fikstür oluşturamayacaktı .
sarianet
01.Kasım.2011, 19:30
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/381251_10150350078822058_41921267057_8353509_11267 62584_n.jpg
RasAnt
01.Kasım.2011, 19:54
Fenerbahçe Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir, hac görevini yerine getirmek için eşiyle kutsal topraklara gitti.
http://img5.mynet.com/spr4/nihat-ozdemir-hac-42365_501.jpg
Allah kabul etsin :)
sarianet
01.Kasım.2011, 19:56
jesmatador
01.Kasım.2011, 19:58
Amin :) Cümlemize Hac Görevini Tamamlamayı nasip etsin Allah'ım :)
barahir
01.Kasım.2011, 20:24
Cihan Kamer de gitmiş..
Varonil
01.Kasım.2011, 21:00
Allah kabul etsin,cümlemize nasip etsin :)
sarianet
01.Kasım.2011, 21:03
amin cümlemize inşallah
aklıma bin türlü espri geliyo ama dini konu olduğu için yapmak istemiyorum :)
Kaka Leite
01.Kasım.2011, 21:18
Euroleague maçına gideceğim büyük ihtimal :)
Nedvedmania
01.Kasım.2011, 23:21
Bende hac meselesini yazmak için girmiştim. Allah kabul etsin :)
TR.CaPTaiN
02.Kasım.2011, 12:43
Fenerbahçelilik Zordur
Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım, doğum günü vesilesiyle desteklerini ve inançlarını bir kez daha gösteren taraftarlarımıza avukatları aracılığıyla teşekkürlerini iletmiştir.
"Doğum günümü, sizlerden ve en büyük sevdam Fenerbahçe'den ayrı geçirmenin üzüntüsünü yaşarken; büyük taraftarımızın Karabükspor maçındaki kutlamalarının beni son derece mutlu ettiğini belirtmeliyim. Fenerbahçeliliğin zor ama dünyanın en güzel duygularından biri olduğunu bana bir kez daha hissettirdiniz. Büyük taraftarımız da biliyor, ben de yürekten inanıyorum ki; bu süreç geçici… Hepimiz yarına büyük umutlarla bakıyoruz. Adaletin yerini bulması ile inanın her zamankinden daha güçlü olacağız. Bizleri öldürmeyen, öldüremeyen ve öldüremeyecek bu acının bizleri ne kadar güçlendirdiğini bizleri nasıl birbirimize bağladığını herkese her gün yeniden gösteriyoruz.
Birbirine bu kadar kenetlenmiş bir camia her türlü başarıyı hakediyor; hak ettiği tüm başarıları da elde edecektir. Fenerbahçe forması giyen tüm sporcuların da bu bilinçte olduğunu biliyor ve görüyorum. Bu noktada, terini Fenerbahçe için akıtan tüm sporcularımıza bir kez daha seslenmek istiyorum; bu sezon sizin başarılarınıza her sezon olduğundan daha fazla ihtiyacımız var. Taraftarlarımız, takımlarına hiç olmadığı kadar sahip çıkıyor, sporcularımız da kendilerinin de sıklıkla ifade ettiği gibi her maçta onur mücadelesi veriyor. Biliyor ve inanıyoruz ki hep birlikte bu büyük onur mücadelesinden başarılarla çıkacağız.
Bizlere reva görülen her tür uygulamaya karşı güçlü olmalıyız. Bu vesileyle bugüne dek bizlere verilen bu muazzam destekten ötürü hem şahsım hem de benimle birlikte tutuklu bulunan tüm arkadaşlarım adına tüm Fenerbahçeliler'e teşekkürlerimizi sunmak istiyorum. Zor günlerden geçiyoruz… Ama bugünleri de hep birlikte atlatacağımıza inanıyoruz.
Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Sayın Altan Tanrıkulu'nun 24 Nisan 2011'de kaleme aldığı yazının bir bölümünü kendisinin de izniyle sizlerle paylaşmak istiyorum. Tanrıkulu, bizlerin bugün yaşadıklarına o gün tercüman olurken, Fenerbahçe'yi ve büyük camiamızı anlayamayanlara bizleri anlatıyor. *
Doğum günümü kutlayan, bizlere desteklerini esirgemeyen tüm Fenerbahçeliler'e bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum.
Saygılarımla
Aziz YILDIRIM
Başkan"
Fenerbahce.org
* http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/17623457.asp
Varonil
02.Kasım.2011, 15:36
Fenerbahçe Hafta İçi Mahkumu!
Şu ana dek 9 karşılaşmanın sadece 2'sini hafta sonunda oynayan Fenerbahçe, ilk yarı sonunda 5 maça ulaşacak. Galatasaray ve Trabzon 10'ar, Beşiktaş ise 9 maçını cumartesi-pazar oynayacak.
Şike soruşturması nedeniyle ligi bir ay geç başlatan Futbol Federasyonu, bunun üstüne bir de sezon sonunda Play-Off maçları oynanacağı için, zorunlu olarak hafta ortasına da maçlar koydu.
İlk yarıda bu şekilde takımlar 4’er maç oynayacak. Buraya kadar herşey normal. Ancak normal olmayan birşey var. O da, Fenerbahçe’nin ilk yarıdaki 17 karşılaşmanın 12’sini hafta içinde, 5’ini ise cumartesi-pazar günlerinde oynayacak olması. “Bunda ne var” diyebilirsiniz. Tüm takımlar bu şekilde oynasa birşey yok da, ne yazık ki, öyle değil. Fenerbahçe 9 maçının 7’sini hafta içinde oynarken, 2 kez cumartesi-pazar maçına çıktı. Kalan 8 haftada da 5 hafta içi, 3 hafta sonu maçına çıkacak. Ya diğer büyükler? Beşiktaş 5 hafta içi 4 hafta sonu; Galatasaray
4 hafta içi, 5 hafta sonu; Trabzonspor 3 hafta içi, 6 hafta sonu oynamış.
İlk yarı sonuna kadar Beşiktaş 8 hafta içi, 9 hafta sonu: Galatasaray 7 hafta içi 10 hafta sonu, Trabzonspor da 7 hafta içi, 10 hafta sonu karşılaşmasına çıkacak. Yani Fenerbahçe sadece 5 kez cumartesi-pazar maçına çıkarken, rakipleri bu şansı kendisinden 2 misli fazla yaşayacak. İşte bu tablo Fenerbahçe taraftarını isyan ettiriyor.
SaLviO
02.Kasım.2011, 18:54
Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım, doğum günü vesilesiyle desteklerini ve inançlarını bir kez daha gösteren taraftarlarımıza avukatları aracılığıyla teşekkürlerini iletmiştir.
"Doğum günümü, sizlerden ve en büyük sevdam Fenerbahçe’den ayrı geçirmenin üzüntüsünü yaşarken; büyük taraftarımızın Karabükspor maçındaki kutlamalarının beni son derece mutlu ettiğini belirtmeliyim. Fenerbahçeliliğin zor ama dünyanın en güzel duygularından biri olduğunu bana bir kez daha hissettirdiniz. Büyük taraftarımız da biliyor, ben de yürekten inanıyorum ki; bu süreç geçici… Hepimiz yarına büyük umutlarla bakıyoruz. Adaletin yerini bulması ile inanın her zamankinden daha güçlü olacağız. Bizleri öldürmeyen, öldüremeyen ve öldüremeyecek bu acının bizleri ne kadar güçlendirdiğini bizleri nasıl birbirimize bağladığını herkese her gün yeniden gösteriyoruz.
Birbirine bu kadar kenetlenmiş bir camia her türlü başarıyı hakediyor; hak ettiği tüm başarıları da elde edecektir. Fenerbahçe forması giyen tüm sporcuların da bu bilinçte olduğunu biliyor ve görüyorum. Bu noktada, terini Fenerbahçe için akıtan tüm sporcularımıza bir kez daha seslenmek istiyorum; bu sezon sizin başarılarınıza her sezon olduğundan daha fazla ihtiyacımız var. Taraftarlarımız, takımlarına hiç olmadığı kadar sahip çıkıyor, sporcularımız da kendilerinin de sıklıkla ifade ettiği gibi her maçta onur mücadelesi veriyor. Biliyor ve inanıyoruz ki hep birlikte bu büyük onur mücadelesinden başarılarla çıkacağız.
Bizlere reva görülen her tür uygulamaya karşı güçlü olmalıyız. Bu vesileyle bugüne dek bizlere verilen bu muazzam destekten ötürü hem şahsım hem de benimle birlikte tutuklu bulunan tüm arkadaşlarım adına tüm Fenerbahçeliler’e teşekkürlerimizi sunmak istiyorum. Zor günlerden geçiyoruz… Ama bugünleri de hep birlikte atlatacağımıza inanıyoruz.
Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Sayın Altan Tanrıkulu’nun 24 Nisan 2011’de kaleme aldığı yazının bir bölümünü kendisinin de izniyle sizlerle paylaşmak istiyorum. Tanrıkulu, bizlerin bugün yaşadıklarına o gün tercüman olurken, Fenerbahçe’yi ve büyük camiamızı anlayamayanlara bizleri anlatıyor.
Doğum günümü kutlayan, bizlere desteklerini esirgemeyen tüm Fenerbahçeliler’e bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum.
Saygılarımla
Aziz YILDIRIM
Başkan"
SICAKTA YAĞAN YAĞMUR
Altan Tanrıkulu
24 Nisan 2011
Hürriyet Gazetesi
Fenerbahçeli olmak güçlü olmaktır.. Güçlü olduğunu göstermektir.. Bırakın futbolcuları, teknik adamları bir kenara; yüzlerce futbol kulübünün başkanlığını yapan isimlerin "çocukluğunun takımı" olmaktır.. Fenerbahçeli olmak halkın yanında olmaktır.. Onları sokağa dökmek, sevindirmektir.. "Beraber yürüdük biz bu yollarda.. Beraber ıslandık yağan yağmurda.. Şimdi sıra geldi şampiyonluğa.." dizelerini söyletmektir..
F.Bahçelilik saygı ve sevgi gerektirir.. Şampiyonluğu çok istemek, ama olmazsa kazanana saygı göstermektir.. F.Bahçelilik kültürdür, eğitimdir, okumaktır.. Sanatçıdır, siyasetçidir, eğiticimdir F.Bahçeli.. Sokaktaki simitçinin yüreğindeki ümittir, milletvekilinin yüreğindeki saflıktır, işadamının içindeki çocukluktur, tribündeki taraftarın haykırışıdır..
Alınteridir Fenerbahçelilik
F.Bahçelilik Türkiye’nin her yerinde, dünyanın her köşesinde olmaktır.. Nemrut Dağı’nda nöbet tutan Mehmet’in takımıdır o.. Tatvan’daki futbol okuluna giden küçük çocukların yaşam umududur.. New York’taki bir balonun görkemidir.. Şırnak’taki bir gecenin unutulmazlığıdır.. Bazen Buca’dır rakibin, bazen Inter, bazen Chelsea.. Arena’daki ilk galibiyetin mutluluğu, R.Carlos’un gelişi, Ortega’nın çalımları, Anelka’nın deparları, Oğuz’un İmparatorluğu, Aykut’un Kocaman’lığı, Rıdvan’ın Şeytan’lığı, Alex’in Krallığı’dır.. Alınteridir F.Bahçelilik.. 9 puan geriye düşse de bırakmamaktır, yılmamaktır.. 90. dakikada gol atmak, 3-0’dan maç çevirmek, her dalda farklı rakiple şampiyonluk mücadelesine girebilmektir.. Fenerbahçelilik zordur.. Acı çektirir.. Pendik olur, Malatya olur yıkar geçer seni, dibe vurdurur.. Rakiplerini çoğaltır, mutlu eder, birleştirir.. Fenerbahçelilik başka bir duyguya benzemeyen bir tatmindir, bağımlılık yapar, aşık eder.. O yüzden hep dipten yukarıya iter seni.. Ve hiçbir zaman unutma.. Fenerbahçelilik demokratlıktır.. İsteyen tutar, isteyen karşı durur bu sevgiye, bu tutkuya..Tıpkı çok sıcak bir havadan sonra yağan yağmura benzer.. Bazıları ıslanır, bazıları ıslanmaz..
TR.CaPTaiN
02.Kasım.2011, 19:11
fabioluciano3 Fabio Luciano
Mutlu Yillar Buyuk Baskan..Her Zaman Tesekur Ederim!!
http://twitter.com/#!/fabioluciano3/status/131749859760939010
ForsakeN
03.Kasım.2011, 23:28
Alex'in cezası tek maç olarak açıklanmış.
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu`nun 03.11.2011 tarih ve 26 sayılı toplantısında almış olduğu kararlar içinde Kulübümüze toplam 95.000 TL ceza kesilirken Kaptanımız Alex De Souza`ya ise 1 maç men cezası verdi.
2- FENERBAHÇE A.Ş.`nin, 27.10.2011 tarihinde oynanan BEŞİKTAŞ A.Ş. - FENERBAHÇE A.Ş. Spor Toto Süper Lig müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürattan nedeniyle takdiren 30.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
Aynı müsabakada FENERBAHÇE A.Ş.`nin, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 60.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
Cezaların birleştirilmesi suretiyle FENERBAHÇE A.Ş.`nin, toplam 90.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, karar vermiştir.
5- FENERBAHÇE A.Ş. hakkında, 31.10.2011 tarihinde oynanan FENERBAHÇE A.Ş. - KARDEMİR D.Ç. KARABÜKSPOR Spor Toto Süper Lig müsabakasında, çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle sevk yapılmış ise de isnat olunan ihlalin unsurları oluşmadığından CEZA TAYİNİNE YER OLMADIĞINA,
Aynı müsabakada FENERBAHÇE A.Ş.`nin, taraftarlarının neden olduğu saha olaylarından dolayı takdiren 5.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
Aynı müsabakada FENERBAHÇE A.Ş. sporcusu ALEXSANDRO DE SOUZA`nın, rakip takım sporcusuna yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle takdiren 1 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına, karar vermiştir.
cembaba1992
04.Kasım.2011, 02:02
Bu PFDK kör heralde, hala Alexin hareketine kasti diyorlar...
SaLviO
05.Kasım.2011, 02:46
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, son zamanlarda seviyelerinin bu kadar altında oldukları bir maç fazla hatırlamadığını söyledi.
Kocaman, maçın ardından yaptığı açıklamada, 4 gün önce 5. dakikada 10 kişi kalıp, bu 10 kişi kalmayı hiç hissettirmeden oynayan bir takım görüntüsü sergilediklerini, rakibe kendi oyunlarını ve kendi şartlarını dikte ettirmeyi başardıklarını, bugün ise bunun tam tersi olduğunu belirtti.
"HİÇBİR DİRENÇ GÖSTEREMEDİK"
Sivasspor'un kendi oyununu kabul ettirdiğini ifade eden Kocaman, ''Sivasspor, kendi oyununu, bizim Karabükspor karşısındaki bir adım daha, bir metre daha oyun anlayışını ve aslında doğrusunu söylemek gerekirse şartlarını zorlama halimizi, bugün tam bizim karşımızda ortaya koydu. Maçın genel özeti bu şekildeydi. Bütün oyun boyunca bize, belki son 5-10 dakikalık periyot hariç oyununu dikte etti. Buna karşı hiçbir direnç gösteremedik. Kendi tarafımızdan önce Sivasspor'un hakkını teslim etmek gerekiyor. Sivasspor bugün hakikaten bütün oyun boyunca sonucu aldığı ana kadar, aldıktan sonra da devamında son 5-6 dakikalık periyota kadar kendi oyununu oynama konusunda yüksek iradeyle, direkt baskıyla bizi hataya zorladı. Biz de buna cevap verecek, kendi oyunumuzu rakibe kabul ettirecek direnci bir türlü ortaya koyamadık ve maç bu şekilde şekillendi'' diye konuştu.
"SEVİYEMİZİN ÇOK ALTINDA OLDUĞUMUZ BİR MAÇTI"
Kocaman, ''Uzun zamandır başarılı olduğumuz ya da başarısız olduğumuz maçlar oynadık. Sonuçlar zaman zaman lehimize oldu, zaman zaman da istemediğimiz şekilde aleyhimize oldu. Maçlar içinde bu tip kırılmalar oldu. İyi anlar, kötü anlar, ancak bugünkü maçın tamamı için, son zamanlarda seviyemizin bu kadar altında olduğumuz bir maç çok fazla hatırlamıyorum. Dolayısıyla bu maçı bu arada uzun uzun seyredip, tekrar tekrar seyredip değerlendirmekte fayda var. Çünkü gerçekten seviyemizin çok altında olduğumuz bir maçtı. Son 10 dakikalık periyota kadar hemen hemen gol pozisyonumuzun bile olmadığı bir maçtı. Fenerbahçe için çok kolay görülen bir durum değil'' dedi.
Sivasspor'u kutlayan Kocaman, Sivassporla başlayan Sivassporla biten 27 maçlık seriyle ilgili görüşlerinin sorulması üzerine, bununla ilgili çok fazla söyleyecek bir şeyin olmadığını söyledi.
Kocaman, ''Bu serilerden ziyade bizim temel amacımız maçları kazanacak motivasyonu sağlamak. Ondan sonra bu motivasyonla beraber maçtaki aksiyonları yerine getirebilmek, ki bizi bunlar bu boyutlara getirdi'' dedi.
Yeni Malatyaspor maçından sonraki artılarının neler, şimdiki eksilerinin neler olduğu konusunda futbolcularıyla milli takımlardan dönmelerinin ardından görüşeceğini ifade eden Kocaman, kendilerini şampiyonluğa götüren etkenlerin başında yüksek mücadele azmi ve yüksek kalite ortaya koymaları olduğunu söyledi.
Kocaman, açıkçası bugün bunların çok uzağında olduklarını belirterek, ''Rakibimizi kutlamaktan başka söyleyecek çok fazla bir şey yok'' dedi.
''YENİLİRSEK BİZİ DAĞITIRLAR, DAĞITMAYA ÇALIŞIRLAR''
Rakibin dirençli oyununa karşı bu direnci koyamadıklarını ifade eden Kocaman, bir basın mensubunun, kaleci Volkan'ın ''Yenilirsek bizi dağıtırlar, dağıtmaya çalışırlar'' şeklinde açıklama yaptığını belirterek ''Öyle bir süreç yaşanır mı?'' sorusu üzerine, ''Böyle bir süreç genel olarak futbolun dışındaki durumu soruyorsunuz. Futbolun dışında zaten böyle bir süreç var yani. Sistematik biçimde çok net bir şekilde gözüküyor. Çeşitli vesilelerle hem takım içindeki durumlar, çok fazlasıyla olmayan durumlar oluyormuş gibi, var olanlar da abartılarak sunuluyor'' ifadelerini kullandı.
"BU MAÇI KAZA OLARAK DEĞERLENDİRELİM"
Maç öncesi ''Cüneyt Çakır büyük takımlara verilmiyor'' gibi yorumların olduğunu ifade eden Kocaman, büyük resmin içerisinde küçük küçük parçalar konulduğunu, bunu çok net bir şekilde gördüklerini belirterek, ''Ama bunlar hep bugüne kadar bizi bir şekilde kendi irademizi zorlaya zorlaya, büyük mücadele vererek aşabildiğimiz şeylerdi. Bugün bu konuda kendi tarafımıza bakarak söylüyorum, eksik kaldık. Eksik kalınca bunları söylemenin bir anlamı yok. Bunlarla yaşamayı öğrenmeye çalışıyoruz. Öğrendik. Ama Fenerbahçe futbol takımı bugüne kadar ki en azından azmiyle bunların hep üstesinden gelebileceğini gösterdi. Bunu kaza olarak değerlendirelim. Umarım mücadele etmeden maç kazanmanın kolay olmadığı düşüncesini tekrar yakalarız'' diye konuştu.
"YAŞANAN SÜREÇ OLUMSUZ ETKİLİYOR"
''İddianamede Fenerbahçe'nin ceza alacağı söylemi sizi ve takımı nasıl etkiledi?'' yönündeki bir soru üzerine Kocaman, ''Mağlup olduğumuz bu maçtan sonra değil, diğer maçlardan sonra da zaman zaman çeşitli vesilelerle gazeteci arkadaşlarımızla sohbetlerimizde dile getirdiğimiz şeylerdi. Bunun insan olan insanı etkilememe şansı yok tabi, çok doğaldır. Bunun da 'çok olumlu etkiliyor, şahane oluyor' falan diyecek halimiz de yok ama bugünkü maç bu düşüncelerin paralelinde bir şey değildi yani. Bunun ikisini birbirinden ayıralım. Bu söylediklerim de bugünkü maça bağlanmasın lütfen. Böyle bir şeyi söylemiyorum. Ama genel olarak etkilenmediğimizi söylemek eşyanın tabiatına aykırı. Yani herkes etten, sinirden yapılmış, canlı varlık. Canlı varlıklarız, etkilenmediğimizi söylemek mümkün değil'' dedi.
"HAKEMLERİ YARGILAMANIN BİR ANLAMI YOK"
Forvette sıkıntı olup olmadığının sorulması üzerine Kocaman, bugünkü maça göre her tarafta sıkıntı olduğunu söyledi. Sahada bu kadar top kaybı yapan Fenerbahçe'nin çok uzun zamandır az görüldüğünü vurgulayan Kocaman, genel sıkıntılarının kolektif anlayışın ve kolektif direncin dışında oynamaları olduğunu kaydetti.
Bir soru üzerine Kocaman, hakemlerin zaten 5-10 dakikalık davranışlarında çok net bazı şeylerin gözüktüğünü belirterek, bunun bugünkü maçın hakemiyle ilgili söylenecek bir durum olmadığını, Cüneyt Çakır'ın ülkenin en iyi hakemlerinden biri olduğunu ifade etti.
Çakır'ın, kendi hakemlik kriterleri içerisinde hakkaniyetli bir maç yönetmeye gayret ettiğini anlatan Kocaman, ofsayt ve penaltı gibi durumların çok anlık olduğunu belirterek, buradan hakemleri yargılamanın bir anlamı olmadığı, Çakır'ın bugün en azından dışarıdan gördüğü kadarıyla hakkaniyetli bir maç yönetmeye çalıştığını kaydetti.
Kocaman, Sivasspor'un ilk golünün ofsayt gibi gözüktüğünün belirtilmesi üzerine, izlemeden yorum yapmanın yanlış olacağını sözlerine ekledi.
barahir
05.Kasım.2011, 02:50
Neymiş bu saha olayları ya.. Her hafta her takıma veriliyo bu sahaa olayları cezası.. Açıklasınlar tam olarak şunu.. Adam mı dövmüşler sahada, yasaklı biri mi girmiş..
TR.CaPTaiN
05.Kasım.2011, 11:13
Lugano Ligtv'deki Quiz programının konuğu olmuş.
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=101340
last breath
05.Kasım.2011, 14:35
Morallerimi Bozacağız... Asla Neden Mi ?
* Gol Atarsın Ofsayt Derler Verilmez(Manisa Maçı) Ama Yine Lidersin
* Bariz Ofsayttır Hakem Görmezden Gelir Golü Yer Yenilirsin Ama Yine Lidersindir
* Takımın En İyisini Kaptanını Alakasız Bir Şekilde Oyundan Atarlar Yine Yenersin Yine Lidersin
* 4 Günde Bir Maç Verirler Yorgunsundur Kaybedersin Yine Lidersin
* Kardeş Üzülme Neden Mi ?
ÇÜNKÜ SEN FENERBAHÇELİSİN !
Facebookta gördüğüm çok güzel bir yazı.Paylaşmak istedim :)
RaSenGan
05.Kasım.2011, 14:59
Birisi arkadaşa sezon sonunda lig liderinin şampiyon olmadığını söylesin :)
DaveJones
05.Kasım.2011, 15:08
Biri arkadaşa lig liderinden 36 puan geride olanın şampiyonluk şansının olmadığını da söylesin.
Night_Mare17
05.Kasım.2011, 15:17
Biri arkadaşa kaleci olmayan oyuncuların da kalecilik yapabilidiğini söylesin hatalara tek taraflı bakmasın.
Biri arkadaşa kaleci olmayan oyuncuların da kalecilik yapabilidiğini söylesin hatalara tek taraflı bakmasın.
Olay budur.Başka zaman sürekli elle oynuyorlar,bize kasten hata yapıyorlar,şimdi hatalar tek taraflı değil. :)
barahir
05.Kasım.2011, 16:37
Birisi de desin ki, hatta ben diyim, Sevgili kardeşim, yenersin 17 üzülür, yenilirsin 17 bayram yapar..
Bayram yapın zaten "Kurban bayramı" da yarın başlıyo.. Bizle beraber kutlamış olursunuz..
DenizlispoR
05.Kasım.2011, 17:24
Yine 17'ye 1 muhabbetiniz başlamış.
18.Klasik Fenerbahçeliler "Abi hep 17'ye karşı 1'iz biz" Bayramına hoşgeldiniz,Kurban Bayramı ile birleşebilir.
ozaniel
05.Kasım.2011, 17:32
Lütfen yapmayın artık şunları, diğer bütün takım taraftarlarının Fenerbahçe'den nefret etmesinin nedeni işte bu düşünceler. Herkes Fenerbahçe'yi durdurmaya çalışıyor, Federasyon zaten Fener düşmanı diyerek herkesi düşman ilan ediyorsunuz. Bu forumda bile Fenerli oyuncular düşük yapılmış diye o o kadar olay çıktı. Diğer takım taraftarları arasında bu mantıkla düşünenler var ama azınlığı oluşturuyorlar.
Lütfen bu yazıyı yazmamın nedeni biraz da bizim bakış açımızı görmeniz, başka bir amacı yok.
http://www.itusozluk.com/image/fenerbahceden-nefret-etme-sebepleri_250346.jpg
GeNç KaRTaL
05.Kasım.2011, 21:57
Evet,mesela son sıradaki Ankaragücü taraftarları Fenerbahçe'nin başarılarını,hele ki diğer branşlardaki başarılarına dayanamıyor.Ondan dolayı Fenerbahçe'den nefret ediyor.Hani 17 takım da Fenerbahçe'ye karşı ya.:icon_smile: Böyle bir durum yok bence ama olsa bile ben utanırdım şahsen,herkes kötü,bir biz mi iyiyiz diye düşünürdüm.
uAburak89
05.Kasım.2011, 22:05
17'ye 1 muhabbeti yapanlar bu şekilde kendilerini daha büyük hissediyor herhalde. Kaldı ki 18 takımın rekabet ettiği bir ligte 17 takım sadece 1 takımdan haz etmiyorsa iddia edildiği gibi, bu sadece o 17 takımla ilgili bir sorun mudur ?
Fenerbahçe yenildiği zaman Galatasaray Beşiktaş Trabzonspor Bursaspor ve diğer takım taraftarlarının sevinmesi rekabet duygusundan değil mi ? Galatasaray yenildiği zaman diğer bütün takımlar yas mı tutuyorlar ya da yenilmesin diye maç mı satıyorlar ?
Fenerbahçe taraftarının bu 17ye 1 vb söylemleri bir kısır döngü haline geldi. Siz herkes bize karşı diyorsun. şahsen bana görede bu kişisel bir tatminden ibaret. Böyle olunca kendinizi daha bir önemli daha bir büyük hissediyorsunuz herhalde. Bir yandan da bir çelişki doğuruyor bu, İslam Çupi'nin meşhur sözüyle, 17ye 1, Fenerbahçe düşmanlarını yeneceğiz falan tezat bence.
SAİT71
06.Kasım.2011, 21:35
Ne diyelim yani. Bize yapılan hatalarda her zaman hatadır gözüyle bakılıyor. Biz 5-0 önde olduğumuz maçta 6. golü ofsayttan dahi atsak maçın önüne geçiyor bu hata. Halbuki maç 5-0 olmuş zaten. Kimse bunlara yalan diyemez.
ReaList
06.Kasım.2011, 21:58
Bi de hakem hatası açık açık olmasına rağmen özellikle bizim maçlarda " eee canım fenerbahçe zaten kötüydü" diye başlayıp bu hataları meşru kılmıyorlar mı şakasınız şaka (: yani kötü oynuyoruz diye ofsayttan gol yemek, attığımız bariz golü ofsayt diye kesmek mübah mı ?
futureless
06.Kasım.2011, 22:24
Biri geliyor Fenerbahçe sohbetine , ortalığı karıştırıyor.Fenerli cevap veriyor bu sefer Fenerli olmayan diğer takım taraftarları birleşip Fenerlilere cevap veriyor.Sonra biz tek siz hepiniz deyince..
GeNç KaRTaL
06.Kasım.2011, 22:55
Bi de hakem hatası açık açık olmasına rağmen özellikle bizim maçlarda " eee canım fenerbahçe zaten kötüydü" diye başlayıp bu hataları meşru kılmıyorlar mı şakasınız şaka (: yani kötü oynuyoruz diye ofsayttan gol yemek, attığımız bariz golü ofsayt diye kesmek mübah mı ?
Çok net hatırlıyorum,şu bizim Ertuğrul Sağlam döneminde üst üste aleyhimize net hakem hataları olduğu zaman (hani Ankara maçında Nobre'nin eline değmediği halde golümüzün iptal edildiği dönemler) aynısı bize söyleniyordu ki bunları söyleyenler arasında Fenerbahçe'liler de vardı.Size has bir muhabbet değil yani.:icon_smile:
TR.CaPTaiN
11.Kasım.2011, 11:43
3 Temmuz'dan bu yana yaşanan zorlu süreç geri kaldığında, şüphesiz, akıllara ilk olarak taraftarımızın kulübüne derin bağı, koşulsuz desteği ve inancı gelecektir.
Bu inançla stadı dolduran, salonlara akın eden 'kadın-çocuk, genç yaşlı' taraftarımız, birlik ve beraberlik duygusunu önce ulusal sonrasında da uluslararası basının ilgi odağına taşıdı.
Futbol özelindeyse; her deplasmanda takımını karşılayan, kendilerine ayrılan tribünü tek bir boş koltuk dahi bırakmadan dolduran taraftarımız; 27 maçlık serinin bozulduğu mağlubiyet karşısında da onurlu duruşunu bozmadan, desteğini, gecenin karanlığında gösterdi.
Bu sezon evimizde oynadığımız Spor Toto Süper Lig'deki 4 maçta (Cezamız nedeniyle Orduspor maçında taraftarımızdan yoksunduk), 139 bin 898 Fenerbahçeli, 'Hep destek tam destek' için yerini aldı; tek bir ağızdan inancını, armaya olan aşkını haykırdı.
Ligde evimizde oynadığımız 2'si hafta içine denk gelen bu 4 karşılaşmanın ortalaması alındığında, her maç ortamla 34 bin 898 Fenerbahçeliye oynayan, liderlik koltuğuna taraftarımızın büyük desteğiyle oturan takımımız, bu anlamda 'evinde hiç yalnız' olmadı.
Tribünler henüz dolmamışken çekilen fotoğraflar, 4 işlem kullanılarak yapılan ayrıntısız hesaplamalar, ne Fenerbahçe gibi büyük bir ailenin itibarını zedeleyebilir; ne de Türk Futbolu'nun geçtiği bu zor dönemde herhangi bir kulübe fayda sağlayabilir.
Her adımımızda yanımızda olan, nefes nefese geçen bu zorlu maratonun sonunda inancımızın zaferini yine birlikte yaşayacağımız tüm taraftarlarımıza bir kez daha bin kez teşekkürler.
Fenerbahçe Spor Kulübü
TR.CaPTaiN
11.Kasım.2011, 14:13
Milliyet’in dün “Evde tek başına” başlıklı haberinde Fenerbahçe’nin sahasında yaptığı maçlardaki taraftar ortalaması, seyircisiz oynama cezası aldığı maç dikkatten kaçtığı için düşük çıkmıştır. Fenerbahçe’nin seyirci ortalaması 34 bin 760 olacaktır. Düzeltir, özür dileriz...
http://spor.milliyet.com.tr/ozur-ve-duzeltme/spor/spordetay/11.11.2011/1461511/default.htm
ReaList
12.Kasım.2011, 12:43
Milli Takımımızda Sensin ♥
TR.CaPTaiN
17.Kasım.2011, 22:50
http://img510.imageshack.us/img510/4305/serdari.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/510/serdari.jpg/)
Oynayacağı ilk maçtan sonra kesecekmiş sakalları Serdar. Ama iyi sabır varmış, fena uzatmış. :}
http://img510.imageshack.us/img510/4305/serdari.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/510/serdari.jpg/)
Oynayacağı ilk maçtan sonra kesecekmiş sakalları Serdar. Ama iyi sabır varmış, fena uzatmış. :}
o ne ya öyle :schaf: volkanıda geçmiş :D sokakta dolaşılmaz öyle hacı gibi :D
ForsakeN
17.Kasım.2011, 23:22
Gereksiz bi totem olmuş. Saçını uzatsaydı bari :)
GeNç KaRTaL
17.Kasım.2011, 23:27
Yakışmış bence.Değişik bir hava katmış.
Bari tam uzatmasaydı. Yani ilk maçtan sonra sinek kaydı falan yapardı. :D
KaPaLı
18.Kasım.2011, 01:27
Hırss hırs başka anlamı yok.
ReaList
18.Kasım.2011, 22:12
koy muhteşem yüzyıla oynasın Sokulluyu :D
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
18.Kasım.2011, 22:35
http://img510.imageshack.us/img510/4305/serdari.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fimageshack.us%2Fph oto%2Fmy-images%2F510%2Fserdari.jpg%2F)
:n: Sakatlığı sırasında Umre'ye mi vardı acaba ? Benim dedemde o kadar sakal yok :p
Sirius Black
18.Kasım.2011, 22:42
Karizma olmuş ama. :D
SAİT71
18.Kasım.2011, 23:21
İğrenç görünüyor. Sanki 3-5 aydır ıssız bir adada mahsur kalmış gibi. Volkan, Egemen ve Serdar Kesimal mümkünse sakalı koyuvermesinler. Çok kaba görünüyor valla.
TeNaciOUS MidFieLdeR
18.Kasım.2011, 23:37
Kac aylik bu sakal yahu, ben 1 sene uzatsam ancak bu kadar olur. Sakatliktan once temizdi yuzu, 3-4 ayda bu kadar oluyosa masallah :n:
Night_Mare17
18.Kasım.2011, 23:39
En iyi sakal Ujfalusi'ye yakışıyor :D Serdar hacı gibi olmuş.
GodfatheR
19.Kasım.2011, 00:15
Derhal forma şansı verilmeli. :D
SAİT71
19.Kasım.2011, 00:25
sezon sonuna kadar oynamazsa işimiz var :n:
Zekirdek
19.Kasım.2011, 01:17
Allah'tan geçen İlhan Eker böyle bir inat yapmadı. :) Geçen sezon ilk kez 21. haftada 1 dakika şans bulmuştu. Oluşabilecek sakalları düşünmek bile istemiyorum.
TR.CaPTaiN
21.Kasım.2011, 01:22
Fenerbahçe ile Brezilya'nın ünlü takımı Coritiba arasında bir dostluk maçı organize edilmeye çalışılıyor.
Fenerbahçe'de kaptan Alex De Souza'nın memleketi ve aynı zamanda futbolculuk kariyerinde ilk profesyonel takımı olan Coritiba takımının tribün lideri Coritiba ile Fenerbahçe arasında bir dostluk maçı düzenlemek için imza kampanyası başlattı
CORİTİBA ALEX'İN İLK GÖZAĞRISI
Alex 1995 yılında futbolu Corotiba'da başladı ve 2 sene bu takımda forma giydikten sonra Brezilya'nın köklü takımlarından Palmeiras'a transfer olmuştu. Alex Coritiba'da çıktığı 124 maçta 32 gole imza attı. Alex De Souza 2004'ten beri Fenerbahçe forması giyiyor...
Maraton.com.tr
BleedingMoon
21.Kasım.2011, 01:27
serdar o ne ya?
RaSenGan
21.Kasım.2011, 01:31
Survivor'a katılmış oynayamadığı dönemde :D
Lucas Neill
21.Kasım.2011, 01:33
Bacaklarindan aldirdigi killari yüzüne ekletmis :D
enesemin53
21.Kasım.2011, 01:35
Aykut Hoca yeter artık diyip oynatsın diye münasip biyerini uzatmış adam, olur o kadar kolaymı bu devirde kadroya girmek..))
sarianet
21.Kasım.2011, 01:35
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/317075_10150297179629159_194819994158_6856781_9555 36444_n.jpg
böyle biraz daha karizmatik:D
Cengo
21.Kasım.2011, 01:37
koy muhteşem yüzyıla oynasın Sokulluyu :D
:n: .........
kalemci
21.Kasım.2011, 01:45
Duygu sömürüsüdür belki Aykut Hoca'ya yada gözdağıdır oynatmazsan olacaklardan ben sorumlu değilim der gibi :)
Lim10
21.Kasım.2011, 01:47
Demiş diyeceğini zaten.Madem oynatmıyosun bende böyle hanzo gibi gezerim.
ForsakeN
21.Kasım.2011, 01:50
Bekir çok iyi oynuyor son 3-4 haftadır. Serdar'ın o sakalları kesmesi zor görünüyor :)
sananes
21.Kasım.2011, 14:42
Bekir haftaya cezalı.
anil luque
21.Kasım.2011, 14:45
Benim merak ettiğim bir konu var , internette araştırdım ama detaylı bir video bulamadım. Es-Es maçında Emre Gökhan'a niye kızdı ?
enesemin53
21.Kasım.2011, 14:54
O ara topla fazla oynamıştı ve top kayıpları yapmıştı Gökhan, tahminimce bu sebepten, gerçi Gökhan da anlamadı ya niye kızdığını
futureless
21.Kasım.2011, 15:02
Benim merak ettiğim bir konu var , internette araştırdım ama detaylı bir video bulamadım. Es-Es maçında Emre Gökhan'a niye kızdı ?
Emre bu , bulmuştur birşey :D
Ben de kanadını savunmak yerine topla oynayıp mevkisini kaybettiğinden diye biliyorum.
Cengo
21.Kasım.2011, 16:08
Emre bu , bulmuştur birşey :D
Ben de kanadını savunmak yerine topla oynayıp mevkisini kaybettiğinden diye biliyorum.
4 kişinin arasına girip çalım atmaya çalıştığı için imiş.
TR.CaPTaiN
21.Kasım.2011, 16:31
Emenike 2 tane daha atmış. Bu adamın ülkeyi terketmesine neden olanlara sürekli beddua ediyorum.
sui generis
21.Kasım.2011, 16:33
Emenike 2 tane daha atmış. Bu adamın ülkeyi terketmesine neden olanlara sürekli beddua ediyorum.
Ediyoruz abi...
enesemin53
21.Kasım.2011, 21:18
Fenerbahçe Futbol Takımı Kaptanı Alex de Souza, twitter hesabında bir taraftarın ''Kaptan bizim takımın kalitesi yeter mi şampiyonluğa sence?'' şeklindeki sorusuna ''Yeter değil'' yanıtı verdi.
World Hollow o1
21.Kasım.2011, 21:22
Volkan Demirel Aziz Başkan çıkana kadar kestirmicekti sanırım sakallarını doğruluk payı varmı bilgisi olan?
Night_Mare17
21.Kasım.2011, 21:22
Bence şu an ligde her takımda şampiyonluğa yetecek kadar kalite yok.
anil luque
21.Kasım.2011, 21:23
Cevaplayanlara teşekkürlerimi sunuyorum.
@Enesemin53 aynen abicim ben de Gökhan'ın o tepkisinden dolayı merak ettim açıkçası. Adam ne oldu ki abi deyip duruyordu maç içinde.
SaLviO
21.Kasım.2011, 22:28
Coritiba pilot klübümüz olabilirmiş arkadaşlar öyle haberler var olursa güzel olur bence
enesemin53
21.Kasım.2011, 22:51
Çok güzel olur, inşallah doğrudur ve en kısa zamanda gerçekleşir, bir tane de Almanya'da bi kulüp ayarlamak lazım
barahir
21.Kasım.2011, 23:27
Twitter'da Ömer Temelli'yi takip etmenizi öneririm.. Şahsen şu 2 gün içinde aklımdaki pek çok soru cevaplandı kendisi tarafından..
http://twitter.com/#/OmerTemelli
ReaList
22.Kasım.2011, 01:25
Bekir çok iyi oynuyor son 3-4 haftadır. Serdar'ın o sakalları kesmesi zor görünüyor :)
ben aksini düşünüyorum geriden attığı uzun pasların büyük çoğunluğu rakibe gidiyor
tehlikeli bölgede top adamdayken genelde faul yapıyor (ki kart cezalısı olmaması şaşırtıcı olurdu zaten)
ve topu genelde taca atıyor :D en nefret ettiğim özelliği tamam yapacak bişey yoktur zordasındır bunu yaparsın ama yanında 2-3 arkadaşın varken o topa o şekil savurgan vurmak niye ?
kısmen iyi bir oyuncu ama bir alex değil :D
TR.CaPTaiN
22.Kasım.2011, 03:17
TRT 1'de Bienvenu canlı yayın konuğu.
Volkan gitmek istiyor şeklindeki haberleri Volkan yalanladı.
1VolkanDEMIREL Volkan Demirel
Zaman gazetesi'nden Erhan Güven'in haberi doğru değildir.
http://twitter.com/#!/1VolkanDEMIREL/status/138894041621340160
sui generis
22.Kasım.2011, 19:06
http://img217.imageshack.us/img217/4605/20111122ybasin1.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/217/20111122ybasin1.jpg/)
Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)
SaLviO
25.Kasım.2011, 01:18
Yasa geçti cumhurbaşkanı bu gece onaylarsa pazartesiye başkan çıkmış olur hatta bi ihtimal hafta sonu
sui generis
27.Kasım.2011, 16:28
tuncaysanli17 Tuncay Sanli
Fenerbahce'mle alakali sorulara:evet tum maclari seyrediyorum.Siz bu seneki maclari hangi duygularla seyrediyorsaniz bende oyle seyrediyorum
Sekopej
28.Kasım.2011, 03:05
3 Temmuz'dan beri yaşanan sürece bakıyorum, yok edilme kampanyasına bakıyorum ve oynanan liglere bakıyorum. Ve zirvede yine Fenerbahçe'yi görüyorum. 5 branşın dördünde zirvede Fenerbahçe var, Fenerbahçe Ülker'de de ufak tefek sıkıntılar var, onları aştıklarında onlar da zirvee yerleşecektir, eminim.
ReaList
28.Kasım.2011, 12:52
3 Temmuz'dan beri yaşanan sürece bakıyorum, yok edilme kampanyasına bakıyorum ve oynanan liglere bakıyorum. Ve zirvede yine Fenerbahçe'yi görüyorum. 5 branşın dördünde zirvede Fenerbahçe var, Fenerbahçe Ülker'de de ufak tefek sıkıntılar var, onları aştıklarında onlar da zirvee yerleşecektir, eminim.
Erkek basket takımımızın en büyük sıkıntısı sezon öncesi sakatlıklar ve moral bozukluğundan olan konsantrasyon sorunu oldu, bir de üzerine ligdeki takımlar NBA oyuncularıyla mevcut halinden 2 kat daha fazla performans gösterince biraz sekteye uğradık ama son gelişen olaylardan sonra orada da toparlanıp yine şampiyonluğa rahat oynarız.
TR.CaPTaiN
28.Kasım.2011, 13:54
Alex'in heykeli dikildi
Fenerbahçe Futbol Takımı Kaptanı Alex De Souza'nın heykeli önümüzdeki hafta açılacak.
Fenerbahçe Futbol Takımı Kaptanı Alex De Souza için taraftarlarca yaptırılan heykelin açılış töreni, 4 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek.
Fenerbahçeli taraftarlar tarafından, Kadıköy'deki Yoğurtçu Park'ındaki sarı-lacivertli efsane futbolcu Lefter Küçükandonyadis'in heykelinin bulunduğu alana konulan Alex de Souza heykelinin açılışı, saat 15.00'te düzenlenecek törenle yapılacak.
AA
Sezer Öztürk çok ciddi bir biçimde sakatlanmış. İdmanı sedye ile terketmiş.
ReaList
28.Kasım.2011, 15:37
Sezer Öztürk çok ciddi bir biçimde sakatlanmış. İdmanı sedye ile terketmiş.
En azından sakat diye oynamıyor diyecez.
Mevcut durumda Özer Selçuk Uğur Boral gibi adamlar sahada yürürken onu kenarda otururken görmek sinir katsayılarımı arttırıyor.
TR.CaPTaiN
28.Kasım.2011, 20:36
Sezer maalesef 8 hafta civarında yokmuş. Geçmiş olsun.
futureless
28.Kasım.2011, 20:39
Ankaragücü maçı için kale arkası biletler 33 lira olmuş.
sarianet
29.Kasım.2011, 00:34
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/302089_10150316911874159_194819994158_6918971_3737 77718_n.jpg
serdar yakında mağara adamına döner:D
barahir
29.Kasım.2011, 02:14
baroni de saçlarını uzatıyo sanırım :)
kalemci
29.Kasım.2011, 02:15
Ziya Şengül'ün dediğine göre ( :) ) Emenike'nin bonservisi Fenerbahçeli bir yöneticinin elindeymiş, Aziz Yıldırım çıktığında Fenerbahçe formasıyla izleyecekmişiz.
Cengo
29.Kasım.2011, 02:22
Ziya Şengül'ün dediğine göre ( :) ) Emenike'nin bonservisi Fenerbahçeli bir yöneticinin elindeymiş, Aziz Yıldırım çıktığında Fenerbahçe formasıyla izleyecekmişiz.
Ziya Şengül saçmalıyor.
barahir
29.Kasım.2011, 02:25
zaten bonservisin şahıslarda olması yasak.. En kötü menajerlik şirketi kötü bi klüp alır ona imzalattırır.. Figer gibi
sarianet
29.Kasım.2011, 02:27
baroni de saçlarını uzatıyo sanırım :)
saçı geçtm de o baldırlar ne öyle:D
Bu birçok yerde konuşuldu. Fenerbahçe'nin düşmeyeceği kesinleşince Emenike geri alınacak sözleşmesine öyle bir madde eklenmiş falan diye fakat ihtimal vermiyorum.
sarianet
29.Kasım.2011, 02:33
şekip mosturoğlu intihar etti diye bi haber var ama dilek mosturoğlu yalanladı
SAİT71
29.Kasım.2011, 14:37
Yahu Serdar bi git Allah aşkına o ne öyle arkadaş vallahi korkuyorum görünce... Aykut hoca oynatsada şu manzaradan kurtulsak.
Lucas Neill
29.Kasım.2011, 21:03
Ali Koc acikalamalar yapmis. Yine sike yapmadik dememis kendi haklarini Fenerbahce büyüklügünü anlatarak korumaya calismis. Fenerbahce Türkiye spor kulübüdür falan fisman demis de ee siz hani cumhuriyettiniz. Biz bize yeteriz diyorlardi simdi de herkesten destek bekliyoruz demis.
Bu arada sorulardan biri GS'li Aribogan'in sike muhabbetinde görevli olmasiyla ilgili rahatsizmisiniz denmis ee TFF baskani FB'li o ne olacak. Hala olaya tek karismayan GS'yi cekmeye calisiolar.
Yöneticilerin egolari FB'ye cok zarar veriyor.
SaLviO
29.Kasım.2011, 21:07
Ali Koc acikalamalar yapmis. Yine sike yapmadik dememis kendi haklarini Fenerbahce büyüklügünü anlatarak korumaya calismis. Fenerbahce Türkiye spor kulübüdür falan fisman demis de ee siz hani cumhuriyettiniz. Biz bize yeteriz diyorlardi simdi de herkesten destek bekliyoruz demis.
Bu arada sorulardan biri GS'li Aribogan'in sike muhabbetinde görevli olmasiyla ilgili rahatsizmisiniz denmis ee TFF baskani FB'li o ne olacak. Hala olaya tek karismayan GS'yi cekmeye calisiolar.
Yönetici egoları değil yapılan haksızlıklar bize çok zarar veriyor.
Suçu kanıtlanmamış herkes suçsuzdur. Türkiye'de medya adam yargılıyor.
sui generis
29.Kasım.2011, 21:36
bu adamlar kaç defa şike yapmadık dedi. bir araştırın bence. isimler lütfi arıboğan ve ilhan helvacı olunca şüphelenmemek elde mi ? ya bu iki şahıs hain ya da uefa yalancı...
hadi birbirinize düşün. izliyoruz sizleri artık.
sananes
29.Kasım.2011, 21:47
MAA'ı hangi 3 büyük takım destekledi seçimlerde?
Lütfi Arıboğan hakkında UEFA'ya fenerbahçe suçludur dediği iddia ediliyor, rahatsız olunmasın mı?
Sürekli Fenerbahçe'den yöneticiler, ilgililer şike yapmadık diyor yetmiyor mu?
Fenerbahçe Cumhuriyet'i olayını ısrarla anlamamaya çalışmak nedir? Ali Sami Yen Cehennemi gibi bir betimlemedir ordaki Cumhuriyet.Bunu anlamak zor mu?
Son olarak koca yöneticiler destek isterken sana mı soracak, bana mı soracak? Çok gerdiyse bu durum seni biraz araştır Ali Koç'un ya da herhangi bir yöneticinin mailine ulaş sıkıntılarını dile getir.Gelip burayı germeye kalkma.
SAİT71
29.Kasım.2011, 23:03
Hala olaya tek karismayan GS'yi cekmeye calisiolar.
Gerçekten buna inananlar var demek. :)
TR.CaPTaiN
30.Kasım.2011, 01:41
Fenerbahçe yöneticilerinin ego problemi yok. Hele ki Ali Koç gibi bir insanda ego problemi olacağını hiç sanmıyorum. Ha eğer bu yöneticilerin Fenerbahçe'ye verdiği zarar TFF'nin yalanlarını ortaya çıkarmaksa sonuna kadar versinler. Lütfi Arıboğan Galatasaray'ın temsilcisi mi ki Lütfi Arıboğan'ın bombası patlayınca Galatasaray işin içine çekilsin ? Ali Koç biz zamanında objektif kişilerin bu konuyla ilgilenmesini, aksi halde problemler oluşabileceğini söyledik dedi. Yani bugünlerin endişesini 2-3 ay öncesinden söyledi ve uyarıda bulundu. Sonuç nedir ? Ali Koç'un uyarısı dikkate alınmadı, L.Arıboğan ve İlhan Helvacı TFF adına büyük bir rezalete imza attılar.
Bugün bazı gazetelerde haberler çıkmış. Neymiş Sezer üst üste 3-5 çalım atınca Emre de sinirlenmiş gitmiş Sezer'e sert girmiş ve Sezer sakatlanmış. İnsanda biraz insaf olur. Hadi insaf yok, ekmek kazandığın iş için 2 dakikanı ayırıp Fenerbahçe resmi sitesine girip Sezer'in açıklamasını okuma zahmetinde bulun. O da yok. Böyle insanları gazeteci yapıyorlar sonra da vay efendim Emre niye basın tribününe el kol hareketi yaptı oluyor. Hakediyorlar.
Bugünkü antrenmanda sakatlanan futbolcumuz Sezer Öztürk’ün çekilen MR’ı sonrasında, sağ arka alt adelesinde yaklaşık 3 cm boyunda 3. derece yırtık ve yoğun ödem tespit edildi. Futbolcumuzun tedavisi devam ediyor.
FB TV’ye sakatlığıyla ilgili açıklamalarda bulunan Sezer Öztürk, "Emre ağabey ile Stoch ikili mücadeledeydi. Ben de topa müdahale etmeye çalışınca ayağım çime takıldı. O arada hissettim zaten bir şey olduğunu. Ayağım çime takıldığı için oldu. Zaten yırtıldığını hemen hissettim. Darbeye bağlı olmadı. Şimdiye kadar hiç sakatlık geçirmedim, olacağı varmış demek ki" diye konuştu.
Futbolcumuza geçmiş olsun diyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyoruz.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
TR.CaPTaiN
30.Kasım.2011, 15:32
Fenerbahçeli futbolcu Bekir İrtegün, Fenerbahçe Kulübü'nün aylık resmi yayın organı Fenerbahçe Dergisi'nin Aralık sayısında röportajında yer aldı.
Fenerbahçeli futbolcu Bekir İrtegün, teknik heyet, futbolcular, yönetim ve taraftarlar olarak kenetlendiklerini belirterek, sezon sonu istedikleri hedefe ulaşacaklarını savundu.
Fenerbahçe Kulübü'nün aylık resmi yayın organı Fenerbahçe Dergisi'nin Aralık sayısında röportajı yer alan savunma oyuncusu Bekir, ''Bu renklere gönül vermiş teknik heyet, futbolcular, yönetim, taraftarlar kenetlenmiş bir biçimdeyiz. Burada en önemli faktör taraftar. Bize çok inandılar, hiç yalnız bırakmadılar ve bırakmasınlar da. Sezon sonu istediğimiz hedefe ulaşacağız. Bize desteklerini sürdürsünler çünkü biz onlarla varız'' ifadelerini kullandı.
Fenerbahçe Kulübü'nün internet sitesi, dergide yer alan röportajdan bazı bölümleri yayımladı.
Futbola ilk başladığında ön libero veya ön orta saha denen mevkide oynadığını anlatan Bekir, ''Belli bir mevkide devamlı oynadığınızda zamanla o bölgenin özelliklerini kazanıyorsunuz ve diğer özelliklerinizi kaybediyorsunuz. Ben de yıllar içinde orta saha özelliklerimi kaybettim ve defansif özelliklerim arttı'' dedi.
Fenerbahçe'ye gelmeden önce Gaziantepspor formasıyla uzun yıllar Süper Lig'de oynadığını anlatan deneyimli futbolcu, şunları kaydetti:
''Çok genç yaşta Süper Lig'de oynamaya başladım ve yıllar öncesinden kendimi tecrübeli olarak görmeye başladım. Maç sayım yüksekti, iyi süre alıyordum. Hem de bu süreyi alırken üst sıralara çıkma ve küme düşmeme mücadelesi veriyorduk. Küme düşmemeye oynamak çok stresli ve insana çok tecrübe katan bir durumdur. Maddi anlamda zor günler yaşadık ve ben böyle bir takımın kaptanlığını yaptım. Bu sıkıntıları çektikten sonra, Fenerbahçe gibi büyük bir camiaya geldiğimde gerçekten özgüvenim çok yüksekti ama yine de ister istemez bir bocalama dönemi yaşadım, performans olarak da geriye gittim. Ailem ve yakın arkadaşlarım bana hep destek oldu. Başta başkanımız Aziz Yıldırım, yöneticilerimiz ve Aykut hocam bana güvendi ve o geçiş dönemini atlattım.''
-''İşimize bakıyoruz''-
Futbolda yaşanan şike ve teşvik iddialarına yönelik soruşturma süreciyle ilgili görüşlerini dile getiren Bekir İrtegün, şu ifadeleri kullandı:
''Biz oyuncular olarak takımımıza ne kadar katkı sağlarız diye düşünüp, işimize bakıyoruz. Bu süreçte oturup sızlanmanın bir faydası olmayacağı gibi bizi daha da geriye götüreceği kesin. Bu anlamda hiç olmadığı kadar birlik bütünlük içinde olup, hiç olmadığı kadar çalışmak zorundayız. Böyle bir görevimiz, misyonumuz var ki taraftarımız da bunu sezon başı Topuk Yaylası'ndan beri, sanal ortamda, maçlarda, tesislere gelerek her alanda bize destek verdi. En başta bizim bu taraftarın özverisine karşılık vermemiz lazım.''
Bekir, röportajının bir bölümünde, ''Türkiye futbolunu yöneten insanlar, evet futbolu anlayan, futbol zekası olan insanlar ama Türk futbolu içinden gelmemiş, futbol kültürü olmayan insanlar diye düşünüyorum. Bu yıllardır hemen hemen böyle oldu. Ben bunun değişmesi gerektiğini düşünüyorum. Eğer bir futbol kültürümüz oluşmazsa istikrar da yakalamayız. Bazı şeylerimizi değiştirmek zorundayız. Basın belki işini yapıyor. Bundan herkes nemalanıyor. Eleştiri tabii ki yapılacak ama skor yorumculuğu bırakılmalı'' ifadelerini kullandı.
-''Türk futbolcusu oynasın ki Türk futbolu gelişsin''-
A Milli Futbol Takımı'nın 2012 Avrupa Şampiyonası finallerine katılamamasıyla ilgili de görüşlerini aktaran Bekir, şunları kaydetti:
''Türkiye için bir şampiyonaya gitmek artık bir soru işareti olmamalı. Bu anlamda insan üzülüyor. En büyük sorunlardan biri bence yabancı oyuncu sayısının fazla olması. Biz bir İngiltere, İspanya değiliz ki! Biz ilk önce Türk futbolu olarak bir yerlere gelmeliyiz ki daha sonra yabancı sayısı ile ilgili değişikler yapalım. Türk futbolcusu oynasın ki Türk futbolu gelişsin. Türk futbolu gelişsin ki Milli Takım gelişsin, Milli Takıma katkıda bulunulsun.''
Spor Toto Süper Lig'de bu sezon ilk kez uygulanacak play-off sistemi hakkında da görüşlerini açıklayan Bekir, ''Play-off sisteminin yeni bir heyecan getireceği kesin. Mayıs ayı geldiğinde, oynanacak 6 maç inanılmaz güzel, inanılmaz heyecanlı olacak. Ama ben yine de önceki halini tercih ederim. 34 maçlık kıran kırana yaşanmış yarışı birinci bitiren takıma bence biraz haksızlık olacak. Tekrar bir yarış verilecek. Ben bunun bu seneye özel olduğunu düşünüyorum. Bunu yaşayıp göreceğiz. Şartlara ayak uydurmak zorundayız'' dedi.
-''Bundan sonra yaşayacağımız stresler bize vız gelir''-
Bekir İrtegün, sarı-lacivertli takımın Sivas'ta sona eren yenilmezlik serisi hakkında da şunları kaydetti:
''Ocak ayına kadar namağlup gitmeyi isterdim ki çünkü bir sene boyunca mağlup olmamış bir takımın oyuncusu olma hazzını yaşayım. Ama yine 27 maçlık bir seri inanılmaz bir seridir. Bir stres olur mu, tabii ki olmaz. Biz yaşayacağımız stresi yaşadık, bundan sonra yaşayacağımız stresler bize vız gelir. Biz olgun futbolcularız. Büyük takım olsanız bile mağlubiyeti hazmetmeden hiçbir şey olmaz. Biz bunu hazmedecek yapıdayız. Bunu avantaja çevireceğimizi düşünüyorum.''
Fenerbahçe ile olan sözleşmesinin bu sezon sonunda biteceğini anlatan Bekir, ''Ama çok sevdiğim bir camiadayım. Gelecek ile ilgili olarak; Fenerbahçe'ye hizmet edebileceğim kadar hizmet etmek istiyorum. Yaşım 27. Futbolu bırakana kadar en üst seviyede oynamayı istiyorum ve bunun da Fenerbahçe gibi sevdiğim bir camiada olmasını çok isterim. Futbol yaşantım sonrası için de teknik direktörlük hayalim var. Türk futboluna ve çalıştıracağım takıma çok şey katacağımı düşünüyorum. Bu anlamda da kendimi geliştirmeye çalışıyorum'' ifadelerini kullandı.
AA
TR.CaPTaiN
03.Aralık.2011, 03:15
http://img254.imageshack.us/img254/6465/94850668.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/254/94850668.jpg/)
Fenerbahçemiz, yarın oynayacağı Ankaragücü maçında taraftarlarıyla buluşuyor.
12.Adam'ın büyük desteği ile yeni bir zafere imza atmak istediğimiz Ankaragücü maçında, taraftarlarımızın tezahüratlarında dikkatli olması; küfür etmemesi-ettirmemesi gerekiyor.
Kulübümüz, küfürlü tezahürat dolayısıyla iki kez ceza aldı. Ankaragücü maçı ile birlikte deplasmanda oynayacağımız Bursaspor maçında alacağımız herhangi bir küfürlü tezahürat cezası, stadyumumuzda oynayacağımız Trabzonspor karşılaşmasında, Takımımızı, en büyük gücü taraftarımızdan yoksun bırakabilir.
Topuk Yaylası'nda, Bağdat Caddesi'nde, Saracoğlu'nda, salonlarda takıma bağlılık duygusunun en güzel örneklerini sergileyen, Kulübünü asla yalnız bırakmayan büyük Fenerbahçe taraftarı, zorlu lig yarışlarında takımını yalnız bırakmamak için üzerine düşeni yine yapmalı ve şunu asla unutmamalı; 12.Adam, takımının ne kadar yanında ise takımı o kadar güçlü; Fenerbahçeli, Kulübüne ne kadar destek ise Kulübü o kadar ayakta.
Ankaragücü maçında, üzerimizde formalar, ellerimizde bayraklar ile küfür etmeden-ettirmeden yine Fenerbahçemizin yanında…
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
sarianet
03.Aralık.2011, 19:35
Antu.com Fenerbahçe'nin İnternetteki Kalesi
Kaptanımız Alex De Souza için yoğurtçu parkında yapılan ve yarın açılışı yapılacak olan heykelin açılış töreni iptal edildi.
SAİT71
03.Aralık.2011, 19:36
Neden acaba? Birşey mi bekleniyor ki?
sarianet
03.Aralık.2011, 19:37
maçtan hemen önce bu açıklamanın gelmesi enteresan
TR.CaPTaiN
03.Aralık.2011, 20:10
Coca Cola Akademi Ligi’nde mücadele eden takımlarımızdan 14 Yaş Altı Futbol Takımımız ile 15 Yaş Altı Futbol Takımımız deplasmanda Galatasaray’ı 1-0 ve 2-1’lik sonuçlarla mağlup ederken, 18 Yaş Altı Futbol Takımımız ise Dardanelspor deplasmanından 1-0 galip ayrıldı.
Galatasaray 0-1 Fenerbahçe (U14)
Coca Cola Akademi Ligi’nin ikinci haftasında oynanması gereken ancak Kurban Bayramı tatili nedeniyle bugüne ertelenen karşılaşmada iki takım Florya Metin Oktay Tesisleri’nde karşı karşıya geldi. Rakibini Erdem’in golüyle 1-0 mağlup eden 14 Yaş Altı Futbol Takımımız, bu galibiyetle puanını 15 yükseltti ve zirvedeki yerini korudu.
Galatasaray 1-2 Fenerbahçe (U15)
U14 Yaş Altı Takımımızda olduğu gibi, 15 Yaş Altı Futbol Takımımızın derbi maçı da Kurban Bayramı nedeniyle 3 Aralık Cumartesi gününe ertelenmişti. Bugün Florya Metin Oktay Tesisleri’nde oynanan derbi karşılaşmasında, Galatasaray’ı Samet ve Tarık’ın golleriyle 2-1 yenen 15 Yaş Altı Futbol Takımımız, puanını 15 yükselterek, zirvedeki yerini korumayı başardı.
Dardanelspor 0-1 Fenerbahçe (U18)
U18 Coca Cola Akademi Ligi 8. hafta mücadelesinde deplasmanda Dardanelspor ile karşılaşan 18 Yaş Altı Futbol Takımız, rakibini Koray’ın golüyle 1-0 mağlup etti. Bu galibiyetin ardından puanı 19’a yükselten Takımımız zirvedeki yerini korudu.
Fenerbahce.org
SAİT71
03.Aralık.2011, 20:22
Şu alt yapımızda ne cevherler varda kullanmasını bilmiyoruz.
barahir
03.Aralık.2011, 20:23
Şu alt yapımızda ne cevherler varda kullanmasını bilmiyoruz.
Seneye sanırım 3 oyuncu A takıma çıkacak.. Bunların başında Beykan geliyor..
SAİT71
03.Aralık.2011, 20:31
Aykut hoca dönemine kadar alt yapılardaki oyuncuların kullanılabileceğinden çok ümidim yoktu ama bundan sonraki dönemlerde hakeden ilk 11 de bile kendine yer bulur.
sarianet
03.Aralık.2011, 20:44
Rıdvan hoca coşuyo gene :D
sarianet
04.Aralık.2011, 21:06
serdar son bi foto yayınladı :D
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s720x720/376006_10150326751029159_194819994158_6946740_1724 830097_n.jpg
Sekopej
04.Aralık.2011, 21:18
Bekir böyle oynadığı müddetçe Serdar'ın işi zor, bari son dakikalarda oyuna soksa sa Aykut hoca, şu sakallardan kurtulsa adam.:D
barahir
04.Aralık.2011, 21:19
Serdar Bekiri değil de Jobo'yu kesebilir..
Sekopej
04.Aralık.2011, 21:23
Serdar bu takımın bir gün değişilmez stoper oyuncusu olacak ama şu şartlarda direk formayı alması zor. Yobo'yu kesebilir ama sanmıyorum onu da. Öncelikle Serdar'ın Bilica'yı kesip kulübeye oturması gerekiyor. FOrmayı bir kaptığında zaten çıkarmayacaktır.
barahir
04.Aralık.2011, 21:26
Nijerya Afrika Kupasına gitme hakkı kazanmış mıydı ?
ReaList
04.Aralık.2011, 21:40
Nijerya Afrika Kupasına gitme hakkı kazanmış mıydı ?
Hayır.
Bence Serdar bu hafta oynayacaktı ama maçtan 1-2 gün önce geçirdiği hastalık oynamasını engelledi kimse kusura bakmasın ama Bekir değil Serdar'ı kesmek karpuz bile kesemez :D çok iyi niyetli bir oyuncu ama bizim takımda İyi niyetlileri esirgeme yurdu falan değil. Senelerce Selçuk için bunu diye diye bu keneden kurtulamadık.
Bekir,Selçuk,Özer,Semih gibi oyuncularla bu iş ciddi anlamda yürümez zorlamanın manası yok, dün Semih oyuna girdi haline bakın ? sanki 4 maç üst üste oynamış da öyle girmiş sahaya, ayakta duracak hali yok adamın.
Sekopej
04.Aralık.2011, 21:45
Genel olarak konuşmadım zaten ama Bekir'in son haftalarda gösterdiği performans da gözardı edilmemeli. Bilica bile o kadar eleştirilmesine rağmen geçen hafta takımın en iyisiydi bence. Bir oyuncu vasat olduğunda bunu belirttiğimiz gibi, vasat bir oyuncu iyi oynadığında da bunu söylemeliyiz. Eğer oyuncuların form durumuna bakmadan oyuncu seçimi olacaksa baştan kaybederiz. Serdar'ın kalitesi kendisini zaten ilk 11'e sokacak.
BleedingMoon
04.Aralık.2011, 22:31
kolektif olarak defans yapamadığımızdan dolayı ikiye üçe tek kalan oyuncuların hataları onları kötü oyuncuymuş gibi gösteriyor. takım oyununundan zaman zaman ödün veriyoruz. bunun oyuncu yapısıyla alakası var sanırım. mesela fletcher baroni'den daha yetenekli değil. keza park ji sung da özer'den daha yetenekli değil. ama adamlarda takım oyununa yatkınlık ve disiplin denen şeyler var işte. bizde yok malesef. o yüzden takım belirli aralıklarda derli toplu gözükmüyor.
ReaList
04.Aralık.2011, 22:54
Genel olarak konuşmadım zaten ama Bekir'in son haftalarda gösterdiği performans da gözardı edilmemeli. Bilica bile o kadar eleştirilmesine rağmen geçen hafta takımın en iyisiydi bence. Bir oyuncu vasat olduğunda bunu belirttiğimiz gibi, vasat bir oyuncu iyi oynadığında da bunu söylemeliyiz. Eğer oyuncuların form durumuna bakmadan oyuncu seçimi olacaksa baştan kaybederiz. Serdar'ın kalitesi kendisini zaten ilk 11'e sokacak.
İyi niyetli olduklarını ve elinden geleni yaptıklarını söyledim ama gerçekten artık yeter. Ülkemizde hadi onu geçtim alt yapımızda bu formayı hak eden nice gençlerimiz var. Yani yıllarca şu Selçuk'a tanınan şans -onca şans tanınmasına rağmen 1 gram bile gelişme gösterememesi cabası- şu gençlere tanınsa ne olacak ? ne kaybederiz ? Top ayağına geldiğinde eli ayağına dolanan faydasından çok zararı dokunan bu tarz oyunculara nereye kadar iyi niyet gösterecez ? Hani bu adamlar artık genç falanda değil
Bilica 32
Selçuk 30
Semih 28
Yani bunların üzerinde ısrarla durup bir Gökay'ın Hasan'ın Berk'in önünü tıkamak niye ? Daha kötüsünü yapabilirler mi ? Kimse bana tecrübe demesin misal bu adamlar paf takımda Özgür Çek'le beraber oynuyordu Özgür bugün takır takır Ankaragücü'nde top oynarken tecrübe diye alakasız bir kıstas koyarsak zaten kafadan kaybederiz.
ParduS
05.Aralık.2011, 10:46
Yakında Serdar'ın "Muhteşem Yüzyıl"a transfer olmasını bekliyorum...
Since-1907
05.Aralık.2011, 11:20
Formsuz oyuncuları değilde iyi performans gösteren oyuncularımızdan hangisi hangisini kesecek diye konuşmamız güzel.Son performanslara göre Yobo,Bilica,Bekir 3'ü de iyi durumda Serdar'ın formayı alması özellikle maç eksiği varken bu periyotta çok zor.Devre arasından önce formayı kapabileceğini düşünmüyorum fakat ligin 2.yarısında Yobo-Serdar ikilisini izleyebiliriz.
ForsakeN
05.Aralık.2011, 12:35
Alex takımdan ayrıldığında, Dia-Stoch kanatlarda rahatlıkla kullanılabilir.Bu sayede ben çok daha iyi futbol ortaya koyacağımızı düşünüyorum. Alex çok büyük işler yaptı ama artık 90dk. sahada bulunması çok zor,fizik gücü yerlerde.
ReaList
06.Aralık.2011, 01:52
Bekir dedik dedik adam antrenmanda sakatlanmış geçmiş olsun
Eğer Serdar'ın sakatlığı geçmişse bence oynatılmasında fayda var yoksa Bilica-Yobo ile çıkarsak yabancı kontenjanı çok problem yaratır.
Serdar-Bilica
Cristian-Selçuk
Stoch-Caner
Henri-Semih
seçimlerinde büyük oynamalar olur.
barahir
06.Aralık.2011, 02:20
Mehmet Topuz da oynayamayacak sanırım.. Özer desek formsuz..
TR.CaPTaiN
06.Aralık.2011, 02:33
Bana göre eğer Topuz yetişemezse Aykut hoca risk alıp sağ kanatta sol ayaklı Caner'i, solda da Stoch'u oynatmalı.
barahir
06.Aralık.2011, 02:34
Bence Uğur Boral sürprizi olabilir her an..
sananes
06.Aralık.2011, 03:07
Bir şekilde Dia'yı sahaya sürmeli Aykut Hoca.Galatasaray'ın her iki kanadını da hallaç pamuğuna çevirir,konsantre olmuş bir Dia.
Bekq
06.Aralık.2011, 11:05
Bir şekilde Dia'yı sahaya sürmeli Aykut Hoca.Galatasaray'ın her iki kanadını da hallaç pamuğuna çevirir,konsantre olmuş bir Dia.
Maç eksiği var ve 90 dakika maç çıkarabileceğini düşünmüyorum. Stoch her ne kadar istemesede artık mecburen sağ kanatta oynamalı.
sui generis
06.Aralık.2011, 11:29
Bana göre eğer Topuz yetişemezse Aykut hoca risk alıp sağ kanatta sol ayaklı Caner'i, solda da Stoch'u oynatmalı.
Ben de böyle düşünüyorum. Uğur Boral sakın ha.. Ama Caner sırıtmaz bence sagda.
ReaList
06.Aralık.2011, 14:04
Bana göre mevcut oyunculardan 3 farklı kadro
Volkan
Gökhan-Serdar-Yobo-Ziegler
Özer-Cristian-Emre-Stoch
Alex-Bienvenu
Volkan
Gökhan-Bilica-Yobo-Ziegler
Dia-Selçuk-Emre-Caner
Alex-Bienvenu
Volkan
Gökhan-Bilica-Yobo-Ziegler
Cristian-Selçuk-Emre
Bienvenu-Semih-Alex
anil luque
06.Aralık.2011, 14:18
Bence kaprisi bırakıp sağ kanada geçmeli Stoch. Hakan Balta'yı sürati sayesinde zor durumlara düşürebilir ama Eboue fizik olarak çok daha üstün Stoch'tan. Caner bir nebze mücadele edebilir onunla solda.
sui generis
06.Aralık.2011, 14:27
Bence kaprisi bırakıp sağ kanada geçmeli Stoch. Hakan Balta'yı sürati sayesinde zor durumlara düşürebilir ama Eboue fizik olarak çok daha üstün Stoch'tan. Caner bir nebze mücadele edebilir onunla solda.
stoch iyi şut çekiyor ve sağda oynayamıyor solda oynaması çok daha iyi olur.
Trabzonspor
06.Aralık.2011, 14:29
Serdar azdaha uzatıp cemaat kurar artık o sakallar sayesinde :)
Bekq
06.Aralık.2011, 14:31
Bekir antremanda bileğini burkmuş sanırım. Derbide oynamasıda zor görünüyormuş. Umarım Bilica'yı koyup yabancı sınırlaması yüzünden Stoch-Cristian ikilisinden birini kesmez Aykut Hoca.
ForsakeN
06.Aralık.2011, 15:56
Cristian'i keserse Selcuk'un gol atmasindan korkuyorum
ParduS
06.Aralık.2011, 16:35
Serbest kalmışken Özgür Çek'i tekrar kulübe kazandırsak keşke.
Sekopej
06.Aralık.2011, 19:12
Stoch topu sağına geçirip o şekilde ilerleyen ya da şut atan bir oyuncu. Sağ kanatta oynayamaz mı, pekala oynayabilir ama Stoch'tan beklenileni tam olarak veremez. Savunma anlamında zaafiyet doğurabilir ve bu sebeple sağda oynamasının o etkili şutlarının sayısını azaltacağını düşünürsek avantajı kalmaz.
Caner'in bu maçta oynayacağını düşünüyorum, bu sebeple de Stoch sağa geçebilir, Caner'in sağ kanatta oynama olasılığı da var tabi ki son maçta oyuna girdiğinde ortada oynamıştı ama Stoch'un sağda oynaması Caner'e göre daha olası.
Dia henüz 90 dakika oynayabilecek durumda değil, ayrıca yedek kulübesinde de Dia silahının olması her zaman avantajdır. Caner-Özer tercihi yapıp Stoch'un yedek beklemesi de olası.
Gökhan - Yobo - Bilica -Ziegler
Özer - Cristian - Emre - Caner
Alex - Bienvenu
Semih'in maalesef ki asla ilk 11'in değişilmez oyuncusu olacak form durumunu yakalayamaması ve Serdar'ın oynama ihtimalinin derbiye denk gelmesi sıkıntı yaratan noktalar. Semih tercihi yapıp Stoch'u 11'e alabilir ya da eğer idmanlarda hazır gördüyse ve güveniyorsa Serdar ile başlayıp kontenjanı açar. Selçuk - Cristian tercihi de belirleyici olur, gerçekten sıkıntılı bir durum, sadece Bekir'in sakatlanması çoğu taşı yerinden oynatmaya yetiyor.
BleedingMoon
06.Aralık.2011, 19:14
aykut hoca macera aramaz ve özer'i oynatır.
sui generis
06.Aralık.2011, 19:18
Cristian mutlaka oynar. İnsallah kesilen isim stoch olmaz
anil luque
06.Aralık.2011, 20:55
stoch iyi şut çekiyor ve sağda oynayamıyor solda oynaması çok daha iyi olur.
Biliyorum Mami. Twente'de oynarken de oyun karakteri aynıydı. Soldan içeri dribbling edip şut çekmek. Zaten ters ayağıyla çok yüzdeli orta açabilen bir oyuncu değil. Bu yüzden sağda oynamaya pek sıcak bakmıyor onun da farkındayım. Ancak ilk mesajımda belirttiğim gibi Eboue fizik açıdan çok daha üstün bir oyuncu Stoch'tan. O'nun karşısında zorlanabilir Stoch.
ReaList
08.Aralık.2011, 02:19
Özgür Çek Tekrar Fenerbahçe'de
Hayırlı olsun.
Kaynak Menajeri Erdil Arpacı
Facebook'tan alıntı, doğruluğu şuan şüpheli
A.FaruK
08.Aralık.2011, 02:22
Fenerbahçe Borges'le anlaşmış.
Bekq
08.Aralık.2011, 02:23
Fenerbahçe Borges'le anlaşmış.
Kaynak nedir?
A.FaruK
08.Aralık.2011, 02:28
@chemedya
Borges ile anlaşıldı diye biliyorum. Bunlar hep 3. şahıslardan duyduğumuz şeyler. Ancak ne kadar doğru transfer döneminde göreceğiz.
Bekq
08.Aralık.2011, 02:32
@chemedya
Borges ile anlaşıldı diye biliyorum. Bunlar hep 3. şahıslardan duyduğumuz şeyler. Ancak ne kadar doğru transfer döneminde göreceğiz.
"Samet Brezilya'ya gitmişti. Borges ile anlaşıldı diye biliyorum."
Bu kişinin söylediklerinin doğruluğu var mı bilmiyorum. Bekleyip göreceğiz.
Borges ise şuana kadar adını 1 kere bile duymadığım, sadece gazetede "Fenerbahçe'de oynarsam gol kralı olurum" lafını okuduğum bir oyuncu. 30 yaş üstü ve umarım Fenerbahçe için yarar sağlar.
barahir
08.Aralık.2011, 04:10
ben de yeni duydum adını kendisinin.. Alınırsa umarım iyi uyum sağlar ve nobre etkisi yaratır... Alınmazsa da çok üzüleceğimi sanmıyorum :)
anil luque
08.Aralık.2011, 04:16
Borges bu yaşına rağmen anca bu sezon patlama yapabilmiş bir oyuncu diye biliyorum ben. FM'deki kariyer geçmişi de o yönde yanlış hatırlamıyorsam. Ama gelir burada büyük işler yapar orası ayrı tabi .
ForsakeN
12.Aralık.2011, 15:24
Alex, Twitter'da 'takimda en cok kimi ariyorsunuz' sorusuna 'Mamadou Niang' yanitini vermis. Bienvenu'dan memnun olmadigini acikca belli etmis boylece.
BleedingMoon
12.Aralık.2011, 15:40
bu borges celso borges mi? oysa eğer fm 2009'dan sonra pek kendisiyle karşılaşamadım.
Cengo
12.Aralık.2011, 15:52
"Samet Brezilya'ya gitmişti. Borges ile anlaşıldı diye biliyorum."
Bu kişinin söylediklerinin doğruluğu var mı bilmiyorum. Bekleyip göreceğiz.
Borges ise şuana kadar adını 1 kere bile duymadığım, sadece gazetede "Fenerbahçe'de oynarsam gol kralı olurum" lafını okuduğum bir oyuncu. 30 yaş üstü ve umarım Fenerbahçe için yarar sağlar.
Samet Güzel nereye nasıl gidebilir, yurtdışına çıkışı yok, kendisi şike soruşturmasında şüpheli.
barahir
12.Aralık.2011, 17:26
Samet Güzel nereye nasıl gidebilir, yurtdışına çıkışı yok, kendisi şike soruşturmasında şüpheli.
şüpheli ama yurtdışı yasağı yok diye biliyorum.. zira onun için önce gözaltına alınıp mahkemeye çıkarılıp hakkında yasak uygulanması lazım.. Oysa samet güzel ne gözaltına alındı ne de hakkında mahkeme kararı var.. Yani çıkabilir yurtdışına bi sorun yok..
Bekq
12.Aralık.2011, 18:42
Üstte bahsedildiği gibi bunu bende değil chemedya adında biri twitter'dan yazmış. Zaten doğruluk payı az.
Night_Mare17
12.Aralık.2011, 19:22
Santos'da ki Borges'se çok yarar sağlar.
ReaList
13.Aralık.2011, 17:24
Emre kadro dışı bırakılmış
Helal olsun hepinize koyun adamın yanına Selçukları Cristianları Bilicaları hem onu hem bizi çıldırtın sonra bu abukluğa dur diyeni cezalandırın, çok büyük bir adım bu kararı alan herkesi tebrik ederim. Sonunda yam yam gibi onca zamandır Emre aleyhinde kamuoyu oluşturanların oyununa geldiniz tebrikler, futbolun bir erkek oyunu olduğunu unutup artık kız gibi ruhsuz sorumsuz mücadele edenlerle devam edersiniz yola !
Mamadou
13.Aralık.2011, 17:25
3 maç sonra affedilir.
ReaList
13.Aralık.2011, 17:28
3 maç sonra affedilir.
Ben olsam çeker giderim, daha topa dokunmayı bilmeyen adamlar prim yaptığı şu takımda durmak zarar
TR.CaPTaiN
7-8 senede 1 tane adam gibi forvet (Niang) bulabilen Fenerbahçe yönetimi Emre'nin yerini 10 senede ancak doldurur. Eğer Aziz başkan dışarda olsaydı adım gibi eminim ortada bir problem varsa bile bunu camia içinde çözerdi. Emre'yi böyle yem gibi ortaya atmazdı.
Neyse ki devre arasına 2 maç kaldı. Bu 2 maçta Emre oynatılmaz, araya devre arası da girince biraz zaman geçmiş olur ve affedilir diye umuyorum. Eğer olur da Emre ayrılırsa Cristian + Selçuk'la krizler geçire geçire maçları izleriz. Vay efendim takımda ruh yok laflarını duyarız.
William Rookwood
Durup dururken niye kadro dışı kaldı ki iyide oynuyordu
Corpus
13.Aralık.2011, 17:31
Cristian ve Aykut Kocaman ile kavga ettiği söyleniyor. Yumruklaşmaya gitmiş sanırım.
C h A o S
13.Aralık.2011, 17:32
Emre hem milli takım hemde kulüp kariyerinin sonuna geliyor yavaş yavaş.Karakteri onu bitiriyor.
El Barto
13.Aralık.2011, 17:33
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/19455743.asp
“Henüz olay çok sıcak. İlerleyen zamanda bu konuda açıklama yapmam gerekirse yaparım”
diye de eklemiş.
kalemci
13.Aralık.2011, 17:37
ibrahimseten İBRAHİM SETEN
Emre kimseye vurmuyor.. Aksine Emre'yi itekleyen Aykut Hoca.. Bu şartlar altında Emre'yi affetmesi imkansız.. Yani Emre "süresiz" kadrodışı!
TR.CaPTaiN
13.Aralık.2011, 17:43
Feridun Niğdelioğlu Nobel ödüllü yalancı Fenerbahçe muhabiridir. Yanılmıyorsam kendisine tesislere girişte yasak bile uygulanıyordu. Türkiye'nin başkenti Ankara'dır dese inanmamak gerek. Emre'nin Aykut hocaya yumruk atmayı düşünmesi bile mümkün değil. Çocukluğumda Rıdvan Dilmen'in, Aykut Kocaman'ın posterleri odamı süslüyordu diyen adam Aykut hocaya nasıl yumruk atsın ? Zaten diğer tüm muhabirler de yalanlıyor yumruk meselesini.
RaSenGan
13.Aralık.2011, 18:30
Emre'nin kadro dışı olmasının sebebi dün Baroni'yle olan tartışmasıymış sanırım.Emre kendini durdurmasını bilmiyor ve hem kendine hem takımına zarar veriyor.Fenerbahçe Emre'ye şu durumda muhtaç.O olmadan orta saha kanser eder tüm Fenerlileri.Trabzonspor maçı öncesi Fenerbahçe için çok kötü olmuş.
kalemci
13.Aralık.2011, 18:32
ersinduzen Ersin Düzen
yer: samandıra... aykut hoca takımın önde gelen oyuncularıyla toplantı yapar ama o toplantıda emre yok. çünkü hoca çağırmamış.
ersinduzen Ersin Düzen
aykut hoca'nın toplantıya damga vuran cümlesi şu : "yerli oyuncular sorumluluk almıyor. yabancı arkadaşlarınıza bakın, onlardan örnek alın"
ersinduzen Ersin Düzen
emre hem toplantıya çağrılmadığı için hem de aykut hoca'nın yerli futbolcularla ilgili sözleri üzerine tavır koyuyor.
ersinduzen Ersin Düzen
galatasaray derbisinin dev arasında oyundan alınması tuz biber oluyor. ve fenerbahçe'den ayrılmayı kafasına koyuyor.
ersinduzen Ersin Düzen
dünkü maçtan sonra yaşananlarda kesinlikle yumruklaşma veya fiziki bir şiddet yok. ama ciddi tartışmalar olduğu doğru...
TR.CaPTaiN
13.Aralık.2011, 18:42
AltanTanrikulu Altan Tanrıkulu
bu takım bilicayı en büyük yanlışları yaparken kadro dışı bırakmadı. emre ikinci kaptan. baroni onun tepkisi üzerine bir tepki veriyor.
emre dışında da bu takımda çok bağıma-çağıma oldu. emrenin geçen yıl takım dip yapmışken gerçek kaptanlık yaptığını bilen bilir..
Sekopej
13.Aralık.2011, 18:50
Geçen sezon başında Emre'nin saha içindeki gereksiz agresiflikleri üzerine Alex'i bile yedek bırakıyorsunuz Emre bu şekilde yedek kalır mı sorusuna, Emre'nin agresifliğini topa yoğunlaştırmasını sağlayacağız zaten Emre eğer ki kendine çeki düzen vermezse ben de kendisiyle çalışmam demişti Aykut Kocaman. Üzerinden 1,5 yıl geçti, Emre'nin saha içinde gösterdiği katkı tartışılmaz, Emre'nin olmadığı maçlarda orta sahanın hiç çalışmadığı gerçeği tartışılmaz Emre'nin bu agresifliğini düzeltmek için çabalaması da tartışılmaz ama yeterli olmamış anlaşılan.
Kulüp, oyuncular çok zor günler geçiriyor. Sahaya çıkıp oynuyorlar ama şampiyon olsalar bile belki bu şampiyonlukları da elinden alınacak çıkacak karara göre, böyle bir ortamda oyuncuları motive etmek, onları kazanmaya şartlandırmak çok zor. Bu sebeple kimsenin kolay kolay yapamayacağı bir işi yürütüyor Aykut Kocaman.
Oyuncular da bu süreçte önlerini net görememenin vermiş olduğu huzursuzlukla anlık sinir patlamaları yaşayabiliyorlar. Emre'nin sezon sonu sözleşmesi sona eriyor, şu anda iyi bir para alıyor ama sözleşme yenilendiğinde şimdikinden çok daha az alacağını düşünüyorum. Henüz karar verilmemiş olması da, gelecek adına sözleşmesi sona erecek oyuncuları ikilemde bırakıyordur, bu nedenle kendilerinin kaybettikleri anlar da oluyor.
Rıdvan Dilmen'in bir lafı vardı 3-4 hafta önce, aslında oyuncu dışarıda çok iyi, melek gibi sahada değişiyor lafına katılmıyorum, iyi olan adam maçta da iyidir dışarda da iyidir demişti. Orada aslında o dönemde Emre için söylüyor diye düşünmüştüm ama şimdi gelişmele bakınca Aykut Kocamanla demek ki aralarında böyle bir konuşma geçti ki Rıdvan programda üstü kapalı bahsetti.
Olayın detaylarını bilmiyoruz elbette ama Emre büyük kayıp. İyimser tabloda yapacağım yorum, Emre'nin özür dilemesi ve yeni sözleşme imzalanarak Emre'nin takıma dönmesi olur önümüzdeki haftalarda. Diğer bir olasılık da, devre arasında satılması.
Yerini dolduramayacağımızı/doldurmayacağımızı düşündüğümde Emre mutlaka geri kazanılmalı ve kaptana katılıyorum eğer ki Aziz Yıldırım dışarıda olsaydı tüm bu olaylar yaşanmazdı. Aykut Kocaman'a bıraktı tüm futbol şubesini neredeyse yönetim hatta bir ara dava ile alakalı sorulara bile Aykut Kocaman yanıt veriyordu. Birisinin çıkıp Aykut Kocaman üzerindeki yükü de hafifletmesi gerekiyor, orta yolu bulması gerekiyor.
Kazanım ya da kaybedim, kazanım ne olur, Aykut Kocaman'ın disiplinsizliğe taviz vermemesi ve diğer oyuncuların buna bağlı olarak sorun çıkarma ihtimallerinin düşmesi, aksi ise oyuncuların hocaya olan inancının azalması, takımın huzurunun bozulması ve birlik ortamının dağılması olur.
barahir
13.Aralık.2011, 18:57
Devre arasında konuşulur tatlıya bağlanır.. Ancak yeni sözleşme yapılacağını pek sanmıyorum bu saatten sonra.. Hatta teklif varken bile satılabilir devre arasında..
SAİT71
13.Aralık.2011, 19:00
Bende Emre'nin her pozisyonda her olayda aşırı sinirli olduğunu ve gereğinden fazla tepki verdiğini gözlemliyorum. En ufak pozisyonda bile bağırıp çağırıyor. Tamam agresif olabilirsin anca bunu belli bir seviyeye kadar anlayabiliriz. Kaç maçtır artık takım arkadaşlarıyla bile bağrışıyor. En kritik dakikada bakıyoruzki Emre birileriyle ağız dalaşında. Bir hoca ister istemez bu tür durumlarda birden fazla kalınca sinirlenir. Bir kez olmadı bu olaylar. Aykut hocaya hak veririm bu konuda. Eğerki disiplin için bir kaç maç kadro dışı bırakıldıysa anlarım. Yerini dolduracak iyi bir adam alınırsa bunu süresiz anlayışa bile dönüştürürüm. Herkes kendine çeki düzen verecek.
sarianet
13.Aralık.2011, 19:09
Emre gibi formasını gerçekten terleten bi oyuncuyu kadro dışı bırakmak gerçekten benim için hayal kırıklığı. kaç tane futbolcu var ki bu forma için gerçekten azimle ter döküyor bir avucun parkalarını geçemez. andre dossantosun geçen seneki yaptıkları kazımın falan rezillikleri bilicanın malum hareketleri
hırsına yenik düştüğü için emreyi kadro dıı bırakmak yanlış çok yanlış umarım bu hatadan bian önce döner yönetim bize huzur ve sükunet lazım gerginlik bölücülük değil
sananes
13.Aralık.2011, 19:14
Emre çok iyi oyuncu ama kadro dışı kalma sebebi başka performans başka.Bir oyuncunun yetenekleri kısıtlı diye kadro dışı kalması etik dışıdır ama kötü niyetli tavırları için kadro dışı kalması anlaşılabilir.
Bunun yanında kadro dışı kalma muhabbetinin en yoğun yaşandığı dönemlerin oyuncusu Aykut Kocaman.O zamandan bir alışkanlık olabilir bu keza günümüzde kadro dışı kalmasını bir oyuncunun doğru bulmuyorum ben.
Barışırlar mı yeri dolar mı muhabbetine girmeyeceğim, gerekirse Mehmet Topuz'u orada oynatır hoca bir şekilde yama yapılır ama haftalardır Aykut Kocaman kenarda çılgına dönüyor Emre'nın agresifliklerine. Birikmişlik de bu sonucu doğurdu demekki.
Alper Potuk'u alırsak Emre'nın yeri dolar. Emre'de hakikaten A.Madrid'e gider belki.
sui generis
13.Aralık.2011, 21:17
http://img21.imageshack.us/img21/6280/lt4nz.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/21/lt4nz.jpg/)
SAİT71
13.Aralık.2011, 21:19
Hadi herkesin gözü aydın :n:
The.Crow
13.Aralık.2011, 21:23
Kesimal mı o ? Valla olmamış sakallı iyiydi ya :D
sarianet
13.Aralık.2011, 22:01
kesilen kılları bilicanın kafasına ektirmek lazım az adama benzesin :D
TR.CaPTaiN
13.Aralık.2011, 22:35
ersinduzen Ersin Düzen
sicak bilgi 1: emre belözoglu'na, fenerbahçe yönetimi tarafindan kadro disi birakildigina dair su ana kadar resmi bilgi iletilmedi...
sicak bilgi 2 : emre'nin özür dileyerek, mevzunun tatliya baglanmasi ve muhtemel kadro disi kalma durumunun ortadan kalkma ihtimali yüksek
İnşallah Ersin Düzen'in duyumu doğrudur.
sui generis
13.Aralık.2011, 22:41
İnsallah doğrudur. Emre siz olmaz...
attirson
13.Aralık.2011, 22:44
Eğer iyi bir teklif varsa satılsın yerine Alper Potuk gelsin.
KanaKe
13.Aralık.2011, 23:03
Eğer iyi bir teklif varsa satılsın yerine Alper Potuk gelsin.
sözlesme bitimine 6 ay kalmis kaca satacaklar? bence en azindan sezon sonuna kadar takimda tutulmasi dogru olur.
A.FaruK
13.Aralık.2011, 23:38
Alper Potuk gelse Emre'nin yeri falan dolmaz bununla kandırmayalım kendimizi. Bi Aurelio'nun boşluğunu 5 senede dolduramadık. Emre gibi bi değer kaybedilmemelidir. Emre , Baroni'ye bağırdı diye falanda silinecek bi topçu değildir. Gökhanla tartışma mevzusunda bile Aykut Kocaman böyle şeyler saha içindeki enerjimizi , agresifliğimizi gösterir falan demişti.
Bazı topçular vardır yeri dolmaz işte Emre Belözoğlu'da Fenerbahçe için öyledir. Eğer bi yanlış yapmışsa bile özürünü diler tatlıya bağlanır. Her büyük maçtan önce kamuoyuna kaos ortamına , sürekli gergin bir ortama çekilmeye çalışıyor Fenerbahçemiz. Kimsenin oltasına gelmemek gerek öyle abartıldığı gibi büyük bi mevzu olduğuna inanmıyorum, inanmakta istemiyorum.
A.FaruK
14.Aralık.2011, 00:19
@Alex10combr
emre ve cristian hic problem..
BleedingMoon
14.Aralık.2011, 00:38
emre'nin işinin tatlıya bağlanması bana gerrard transferi gibi gelir :)
TR.CaPTaiN
14.Aralık.2011, 01:02
OmerTemelli Omer Temelli
Emre kadro disi diye alinmis bir karar yok yarin yonetim kurulu toplantisi var bir problem var ise orada gorusulecektir
ersinduzen Ersin Düzen
3.5 saat önce yazdigim sicak bilgi gerçeklesti. emre'nin kadro disi karari iptal, su an para cezasi da yok. emre yarin aciklama yapacak...
Trabzonspor
14.Aralık.2011, 01:09
Tüh Serdar niye kestiki saklları öyle iyiydi ya.
Bekq
14.Aralık.2011, 01:15
Emre olayı tatlıya bağlanmış. Yarın çıkıp açıklama yapacakmış.
ForsakeN
14.Aralık.2011, 01:50
Emre her çıktığı programda Aykut Kocaman'ı ne kadar çok sevdiğini, onun ne kadar iyi bir insan olduğunu anlatır. Ona karşı herhang bir terbiyesizlik yapacağını sanmıyorum zaten. En fazla Aykut Kocaman ona kızabilir agresif tavırları yüzünden. Bu da kadro dışı kalmasını gerektirmez.
footballer33
14.Aralık.2011, 02:23
Serdar, sakalları yine de tam kestirmemiş, sadece makineyle incelttirmiş o kadar. :D Ama bu uzunluk iyi, yakışıyor. Önceki hali, tam bir felaketti. :D
ReaList
14.Aralık.2011, 02:28
Emre'yi kadro dışı bırakmak, onu bu forma altında hazımsız bir şekilde izleyenlerin ekmeğine yağ sürmeye eş değerdir.
Emre bu takımın kaptanlarından biridir ve ona göre hareket eder, bir kaç hafta önce maç içinde Gökhan Gönül'e kızmıştı, 2-3 pozisyonda musait olmasına rağmen pas vermek yerine gereksiz çalıma girince ve topu kaptırınca doğal olarak kaptandan fırçayı yemişti ama sanki Emre daha dünkü çocukmuş da Gökhan'a kızmış diye acımasızca eleştirildi.
Dün Fenerbahçe topu sahasından çıkarmak için canla başla mücadele ediyor, Cristian efendi sanki o dakika'ya kadar başka maç izliyor pat oyuna girip alakasız bir şekilde topu rakibe veriyor o pozisyonda kalede tehlike yaratınca yine kaptan tepkiyi koyuyor.
Yani bir takımın kaptanlarından biri bunu yapmayacak da kim yapacak?
Ben sadece tek bir görüşe katılabilirim "Aykut Kocaman varken ona düşmez" evet doğrudur ama Aykut Kocaman maç oynanırken yok ki ? iki eli birbirine bağlı put gibi yandan maçı izliyor ne oyuncuları uyarma ne herhangi bir tepki ne oyuna bir müdahale...
Bilica geçen maçı daha dk 15 iken katletti ne bir uyarma ne bir müdahale
Dün Selçuk ortasahayda çok kötü mücadele etti 85 dakika o eziyete katlandık yine bir müdahale yok
Emre topu alıp ileri çıkarken Cristian Selçuk gibi adamlar onunla gideceğine yürüyerek ortasahayı geçiyor izleyin görün.
Aykut Kocaman olması gereken yerlerde olmadığı için bu yük Emre'ye kalıyor, kan ter içinde mücadele eden ve bu savaşı veren Emre'ye bu denli bir yaklaşım sergilemeyi nasıl kendimize yakıştırıyoruz anlamıyorum ? Emre de diğerleri gibi pasif korkak pısırık vurdumduymaz mı olsun illa ? Yanlışı sahipleniyoruz hem de çok.
DisCo
14.Aralık.2011, 03:18
Emre her çıktığı programda Aykut Kocaman'ı ne kadar çok sevdiğini, onun ne kadar iyi bir insan olduğunu anlatır. Ona karşı herhang bir terbiyesizlik yapacağını sanmıyorum zaten. En fazla Aykut Kocaman ona kızabilir agresif tavırları yüzünden. Bu da kadro dışı kalmasını gerektirmez.
Geçmişte Arda ve Semih muhabbetini de biliriz. Maçta birbirlerine girdiler. Sevme, sayma ayrı konular ama o an ki gelişmeler farklı olabilir. Sinir hali gibi. Belki Emre maç içerisinde koyduğu tepkilerden de şimdi pişmandır. Arkadaşın ne kadar hata yaparsa yapsın onu dışarıya yem olarak atma hakkı sende değildir. Emre hiç mi hata yapmadı.
Bekq
14.Aralık.2011, 03:49
Geçmişte Arda ve Semih muhabbetini de biliriz. Maçta birbirlerine girdiler. Sevme, sayma ayrı konular ama o an ki gelişmeler farklı olabilir. Sinir hali gibi. Belki Emre maç içerisinde koyduğu tepkilerden de şimdi pişmandır. Arkadaşın ne kadar hata yaparsa yapsın onu dışarıya yem olarak atma hakkı sende değildir. Emre hiç mi hata yapmadı.
Ahmet bey yazmış..
Peki dün gece ne oldu?
Net bir biçimde yazalım ki sağdan soldan duyduklarınıza inanmayın.
1- Saha içinde olanları herkes biliyor zaten...
2- Cristian yapı olarak kindar ve kolay kolay sineye çekmeyen biridir.
3- Emre‚ Alex´e yüksek sesle İngilizce olarak bağırıyor koridorda.Yaşananlarda haklı olduğunu söylüyor. Tartışıyor yani...
4- Aykut Kocaman‚ Emre´yi soyunma odasına itiyor. Yeter ulan yeter diyor...
5- Emre soyunma odasında Aykut Kocaman´a bağırıyor. Neden hep ben suçlanıyorum diyor. Neden hep ben haksızım diyor.
6- Soyunma odasında devam eden tartışma Emre ve Cristian arasında kavga dönüşüyor.
7- Yobo kazandığımız maçta neden kavga ediyorsunuz diye bağırıyor.
8- Mehmet Topuz ve Volkan da yüksek sesle bağırarak kavgayı ayırmaya çalışıyor.
9- Alex‚ konuşalım‚ neden konuşmuyoruz diye bağırıyor.
Ve 10 dakika süren bu karmaşa sona eriyor...
Şöyle bir yazı gördüm. Ne kadar doğrudur bilemem.
Sirius Black
14.Aralık.2011, 13:32
Serdar'ın sakallar karizmaydı yahu kötü olmuş böyle. :)
eng1n
14.Aralık.2011, 20:38
Keşke kalsaydı Serdar'ın sakallar viking havası vardı karşı forvetlere korku salan bir duruşu vardı :D
DisCo
14.Aralık.2011, 21:00
Fenerbahçe yönetimi tarafından kadro dışı bırakıldığı söylenen Emre Belözoğlu, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda basın toplantısı düzenledi. Emre "Kovulmadığım sürece bu formayı giyeceğim" dedi.
Bursaspor deplasmanında takım arkadaşı Cristian Baroni ile tartışan, sonra da teknik direktör Aykut Kocaman ile gerginlik yaşadığı gerekçesiyle yönetim tarafından kadro dışı bırakıldığı haberleri çıkan Fenerbahçeli Emre Belözoğlu, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda basın toplantısı düzenledi.
Kadro dışı bırakıldığı yönündeki haberlerin gerçek olmadığını söyleyen Emre Belözoğlu, "Herkesten özür dilerim. Kovulmadığım sürece Fenerbahçe forması giymek istiyorum" dedi.
İşte Emre Belözoğlu'nun açıklamaları:
"Buraya kadar geldiğiniz için herkese teşekkür ediyorum. Malum konuyla ilgili konuşacağım ve soru almayacağım. Gelirken de 'Bir şeyler yazayım' dedim. Spekülasyon olmaması için...
Futbol ailesi 3 Temmuz'dan beri büyük sıkıntı yaşıyor. Bu süreçte yaşanan sıkıntılardan en çok da Fenerbahçe camiası etkilendi. Hakkımda da iftira silsilesi başlatıldı. Ama bunların gerçek olmadığı, iddianamenin da açıklanmasıyla birlikte ortaya çıktı. Fakat yaşanan bu süreçte kendimi yorgun ve bitkin hissettim. Bunlar da bizi bazen olmadığımız biri haline getirecek kadar aşırı motive etti. Bizi farklı yerlere götürdü. Son maçla ilgili bazı şeyler söyleyip, toplantıyı bitirmek istiyorum.
Tarihinin en sıkıntılı dönemini yaşayan camiamızın bu sağlam duruşuna zarar verdiysem; bize inanan insanlara üzüntü verdiysem, yönetime, takım arkadaşlarıma ve Sayın Aykut Kocaman'a sıkıntı verdiysem özür diliyorum. Olay tamamen aramızda. Ve yanlış anlaşılmadan dolayı meydana geldi.
Önemli olan Fenerbahçe'nin başarısı. Biz bugün varız, yarın yokuz. Bu sezon şampiyon olup, geçen sezon anamızın ak sütü gibi hakkımız olan şampiyonluğu perçinlemek istiyoruz. Bugüne kadar, bu süreçte ikili ilişkilerimde hata yaptığım herkesten özür dilerim.
Ben futbolu Fenerbahçeli Emre olarak bırakmak istiyorum. Veda diye bir şey yok. Kadro dışı bırakılmam da söz konusu değil. Yapmamış olduğum bir hatadan dolayı ceza çekmem.
Mukavelem süresince - ki daha önümde 6 ay var - Fenerbahçe forması giyeceğim. Yollanmadığım sürece Fenerbahçe'de kalmak istiyorum. Ama beni istemeyenler çıkarsa 'Seninle çalışmak istemiyoruz' denilirse de profesyonelce davranırım.
Küçük olduğum için ben özür diledim. Aykut Kocaman'a çok saygı duyuyorum. Bu bir milat mıdır, değil midir bilmiyorum. Ayinesi iştir kişinin."
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
14.Aralık.2011, 21:12
Yapma bunu be Kesimal,kesme işte o sakalları... :uzgun:
Sekopej
14.Aralık.2011, 22:25
Aykut Kocaman'a bu avantaj sağladı, Emre'ye herkesin önünde özür diletti, hem onu kaybetmemiş oldu hem de takım üzerindeki ağırlığını. Emre çok iyi bitirmiş, ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz, şimdi bu dedikleriyle değil bize gösterecekleriyle asıl ne olduğunu belli edecek.
Olay tatlıya bağlandı ve kaybeden Fenerbahçe olmadı.
TR.CaPTaiN
14.Aralık.2011, 22:37
Kovulmadığım sürece bu formayı giymek istiyorum diyen oyuncu baş tacıdır. Volkan'ın da benzeri bir açıklaması vardı. Emre de aynı açıklamayı yaptı. Serkan'ın dediği gibi Emre'nin basın toplantısıyla birlikte ne şiş yandı ne kebap. Aykut hoca veya yönetim lafını yememiş oldu. Aynı zamanda Emre'den de mahrum kalmadık.
Emre Türkiye'de futbol oynarken işi en zor oyunculardan herhalde. Basın tribününe yaptığı kol hareketinden dolayı basın sürekli üzerine geliyor. Öyle ki her kornerde Ligtv Emre'nin ağzına zum yapıyor küfür yakalayabilmek için. Her statta ıslıklanıyor. Üzerinde milli forma varken bile hakaretlere maruz kalıyor. Neyse ki çok şükür Fenerbahçe taraftarı Emre'ye sahip çıkarak onun oyun anlamında dağılmasını engelliyor. Ben sahada kesinlikle sinirleri alınmış bir Emre görmek istemem. Gerekirse hakeme de itiraz edecek, kendi tribünlerini de ateşleyecek. Bir kadroda tüm oyuncular agresif olursa olmaz. Ama aynı şekilde tüm oyuncular sinirleri alınmış tarzda olursa o da olmaz. Bunun harmanlanması gerekiyor. Bu açıdan Fenerbahçe takımının normal düzeyde olduğunu düşünüyorum. Gerektiğinde soğukkanlılığını koruyabilen Alex, Yobo, Ziegler gibi isimler ve Emre, Topuz, Caner gibi agresif isimler var.
SAİT71
14.Aralık.2011, 22:49
Posta ve Habertürk gazetelerini aldım ve bu olayla ilgili Emre'ye açık birşekilde sallama var. Yaptığı hareketler ile böyle gazetelere medyaya laf veriyor. Umarım Emre kendine çeki düzen verir.
El Barto
16.Aralık.2011, 01:07
http://www.hurriyet.com.tr/_np/3598/15253598.jpg
Hiç olmamış Serdar hiç. :D Böyle daha iyiydi.
attirson
16.Aralık.2011, 01:20
Maç çıkışı Hacca gidicek gibi bir hali vardı. :n:
LaigLeNoiR
16.Aralık.2011, 17:23
Arkadaşlar burası taraftar forumu değildir. Paylaşımlarınıza ve yorumlarınıza lütfen dikkat ediniz.
Bölüm kurallarını bilmeyen arkadaşların da önce Bölüm Kurallarını okumalarını ardından yorum yazmalarını rica ediyorum.
Bu silinen mesajlara hiçbir ceza-i işlem uygulamadım ancak bundan sonra devam ederse eğer ceza-i işlemlere başlamak an meselesidir. Bilginize.
A.FaruK
17.Aralık.2011, 16:53
Fenerbahçe 8 - 0 Beşiktaş (U-15 Ligi)
ReaList
17.Aralık.2011, 16:57
Bak benden önce davranmışsın tam da ben paylaşacaktım, helal olsun gençlerimize :D
ReaList
17.Aralık.2011, 19:28
Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımımız, Beşiktaş'ı evinde 65-84 mağlup etti. Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nin 9. haftasında, Akatlar Spor Salonu'nda Beşiktaş'a konuk olan Fenerbahçemiz, rakibi karşısında baştan sona üstün bir oyun sergilediği karşılaşmadan 19 sayı (65-84) farkla galip ayrıldı
fenerbahce.org
Beşiktaş için bugün kabus olduk (:
Sekopej
17.Aralık.2011, 23:05
Fenerbahçe Spor Kulübü'nün yarıştığı tüm branşlarda şampiyonluk mücadelesi vermesi ve zirvede olması, geçen sene nedense avrupa şampiyonu olması beklenen takım linç edilirken gerçeğin ortaya çıkması sonucu bürünülen sessizlik beni şaşırtmasa da bu sene böyle absürdlük yaşanmazsa şampiyonluğa aday bayan basketbol takımı, yine avrupa şampiyonluğunu son maçta bir Türk takımına kaybeden ve bu sezon da finale çıkacaklarına inandığım bir bayan voleybol takımı, her şeye rağmen yıkılmayan ve zirveye ortak bir futbol takımı, takıma sakatların dönmesiyle ve yeni salonun da faaliyete girmesiyle 8'li finale kalmasının beklenmesi, amatör branşlarda 2012 Londra Olimpiyatları'na milli forma altında mücadele edecek pek çok sporcu göndermesi, Fenerbahçe'yi tuttuğum için gurur duyacağım olaylar arasında.
ReaList
18.Aralık.2011, 03:30
Günün sonuçları..
Fenerbahçe Ülker 80-63 Olin Edirne (Basketbol Erkek)
Fenerbahçe Grundig 3-0 Niksar Belediye (Voleybol Erkek)
Fenerbahçe Universal 3-0 Beşiktaş (Voleybol Bayan)
Beşiktaş 65-84 Fenerbahçe (Basketbol Bayan)
Fenerbahçe 8-0 Beşiktaş (U15)
Hadi bakalım, devamı yarında gelsin.
DisCo
18.Aralık.2011, 13:21
Başkan Aziz Yıldırım’ın önce gözaltına alınıp sonra da tutuklandığı 3 Temmuz’dan bu yana hayatının en zor günlerini geçiren Fenerbahçe’nin başkanvekili Nihat Özdemir, son tahliyelerden sonra ilk kez konuştu.
Nihat Özdemir’le Fenerbahçe taraftarının tabiriyle “tapınakta” yani Şükrü Saracoğlu Stadı’nda buluştuk. Gitmişken stadın içinde gezindik. Çimleri bütün gücüyle tutup çekerek kontrol etti bir ara. Ve anlatmaya başladı: “Bu cihazı Hollanda’dan getirttik. Suni güneş ışığı...” Alex kadar koşmasak da stat yordu, acıktık. Sağlıklı beslenmek için 1994’ten beri kırmızı et yemeyen Özdemir tavuk, ben Adana kebabı yedim.
Bu arada aklıma gelen her şeyi sordum. Bir ara Özdemir müdahale etti “Ekonomi de konuşalım” diye. Ben hemcinslerime göre futbolla bayağı ilgili biriyim ve evet, hasta bir Fenerbahçeli’yim. Ama sorularımı tarafsız ve basit bir dille sormaya gayret ettim. Nihat Özdemir de bazen sadece bir futbolsever, bazen bir baba, bazen işadamı, bazen de sadece insan olarak cevap verdi.
Laf Aziz Yıldırım’a geldiğindeyse gözyaşlarına hakim olamadı...
60 yıllık ömrünüzün 3’te 1’i Fenerbahçe’yle, bir o kadarı da işle geçti. “Deli miyim ben” dediniz mi?
Yaşadığım hiçbir şeyden pişman değilim. Fenerbahçe’de son yaşananlar bile tecrübe oldu.
Mayıs’ta neler olacak, başkanlığa aday mısınız?
Mayıs’a daha çok var. Her gün yeni bir şey oluyor, daha da devam edecek; federasyon, yönetim, Aziz Bey’in durumu. Ama başkan olmak gibi bir niyetim kesinlikle yok.
Taraftar sizi seviyor mu?
Kendimi sevdirmek gibi bir derdim yok, doğru bildiğimi yaparım. Yanıldığım da olur ama asla tribünlere oynamadım.
Aziz Yıldırım suçlu mu, suçsuz mu?
Kesinlikle suçsuz, buna bütün kalbimle inanıyorum. Arkadaşlarımız beraat edecek. İnanmak zorunda olduğum bir adalet var. Yargı 8 kişinin tahliyesine karar verdi, geride kalanların durumu da inceleniyor. Yargıya güveniyorum.
“Hastane, mezarlık, hapishane. İnsan yaşamı boyunca hak etmese de her an bu üçüne de girebileceğini düşünerek yaşamalı.”
Geçen ay hacca gittiniz. Bunu hükümete yakın gözükmek için mi yaptınız?
Annem-babam Bitlisli, ben Diyarbakır’da büyümüş muhafazakâr bir ailenin çocuğuyum. Eşim sizin gibi modern giyimli, saçları açık ama dinimize bağlı biridir. Suudi Arabistan’da işler aldım, zamanında umreye gittim. Gördüm ki bu işin gençken yapılması lazım. Yaşlıların nasıl zorlandığını gördüm. Kim ne derse desin umurumda değil. Ben Müslümanlığın bir şartını yerine getirdim. Hükümetle hiç ilgisi yok.
Nazara inanır mısınız?
Çok inanırım, çok dua okurum. Maşallah kelimesini çok kullanırım. Ama benim nazarım kimseye değmez, kıskanmam.
Maçlarda uğur ya da toteminiz var mı?
Cezalıysam ve evdeysem devre boyunca yerimden kımıldamam. Stattaysam telefonların birini sağa, birini sola koyarım. Hep kazanmasak da yüzdesi fazla. Yani yani uğur tutuyor.
‘TELEFONUMUN DİNLENDİĞİNİ TAHMİN EDİYORUM’
Görevi bıraktıktan sonra geri döndünüz. Başbakan’ın hatırını kırmak istemediğiniz doğru mu?
Hiç öyle bir şey yok. İstifa dilekçem yönetim kurulu tarafından reddedildi. Bana çok mesaj geldi ama Başbakan “Geri dön” diye aramadı.
Son aylarda paranoyaklaştınız mı biraz? Koruma ordusuyla dolaşmadığınızı biliyorum ama telefon dinlenme korkusu, takip edilme gibi şeylerden endişe ediyor musunuz?
Hayır dersem yalan olur. Dinlendiğimi tahmin ediyorum ve çok konuşmamaya çalışıyorum. Telefonumun sistemi farklı zaten biliyorsun, arandığımda kapalı çıkıyor. Tanıdık numaralara geri dönüyorum. Takip edilmekten ne doğuda ne İstanbul’da korkmadım. Kadere inanırım.
Sağlığınıza dikkat ediyor musunuz?
Her sene eşimle check-up yaptırırız. Bir zaman içki ve sigara kullandım ama bıraktım. Şu birkaç ay uyuyamadım, gıdama dikkat etmedim ama şimdi daha iyiyim.
Bu akşam FenerbahçeTrabzonspor maçı var.
50 bin kişi orada olacak. Güzel futbol ve galibiyet bekliyorum.
‘EŞİM SONRADAN FENERLİ OLDU’
Kulüp yöneticiliği, ihaleler, maçlar derken ailenize nasıl vakit ayırıyorsunuz?
Eşim aynı zamanda üniversiteden sınıf arkadaşım. Birlikte çalıştığımız memurluk dönemimde bile gecelediğime şahit. (Bir dönem Gazi Üniversitesi’nde öğretim üyesiydi. O aynı zamanda bir makine mühendisi.) Bunu bile bile evlendi. Limak’ı kurduktan sonra tempo uluslararası boyuta ulaştı ama hiç şikâyet etmedi. Ben de hafta sonlarını ailemle geçirmeye dikkat ettim.
Ailede herkes Fenerli mi? Baskı var mı?
Kızım ve oğlum Fenerli. Eşim, ben yönetim kuruluna girince Galatasaray’ı bırakıp bize katıldı ama baskı yapmadım. Sevabım oldu yani! Damat Galatasaraylı, ama sorun yok.
Evde neler yaparsınız? Yemek mesela? Yemekten hiç anlamam, belki bir kere sahanda yumurta yapmışımdır. Ev işleriyle de hiç aram yok. Ben sadece hazıra iştirak ederim. Çok okurum, spor yaparım; bazen günde 2 kere. Akşamlara mutlaka tenis maçı koyarım. Ama hafta içi inanılmaz yoğunum.
YUMRUKLAŞMA OLMADI
Emre’ye kızdınız mı son olaylarda? Emre, herkesin kabul ettiği gibi ülkenin yetiştirdiği en iyi oyunculardan. Hırslı, kazanmak için her şeyi yapıyor. Saha içinde arkadaşlarıyla tartışma yaşıyor ama bunu saha dışına taşımaması lazım. Ahlaklı biridir. Hatasını kabul etti, özür diledi. Özür dilemek fazilettir. Daha sevecen olmalı artık. Alex de hırslı ama “ağabey” yanı var. Emre’nin Alex’le beraber ağabeylik yapması gerek.
Aykut Kocaman’ı yumrukladığı doğru mu?
Bütün futbolcuların çok iyi oynadığı ve kazandığımız bir maçtı Bursa maçı. Kutlamaya indik ve tartışmalara şahit olduk. Aykut Hoca’nın morali çok bozuldu ama itme, yumruklama olmadı. Birlik beraberliğe ihtiyacımızın olduğu bir dönemde bu son olur umarım. Taraftar bunu fazlasıyla yapıyor.
“Aziz Bey hep basına çıkmamızı öneriyordu. Bizse sorunları kapalı kapılar ardında çözmeye çalıştık. Taraftar zaten sıkıntılı; çok kötü toplumsal olaylar meydana gelebilirdi”
Gözaltıların başladığı “3 Temmuz” sonrası futbolcuların psikolojisi bozuldu mu? Emre’nin tavrı, hatta Galatasaray’a 1319 gün sonra kaybetmek... Bunlar onun uzantısı mı?
3 Temmuz sonrası yaşananlar karakterlerle ilgili olarak farklı etkiledi herkesi. Volkan o günün hatırasına sakal bıraktı mesela. Emre olayı... Ama bir elin parmağı kadar bile değil. Galatasaray maçına gelince; uzun zamandır yenilmiyorduk ama o gün iyi oynadı ve hakkıyla kazandı. Olaylar etkilemiş olabilir. Oyuncu derbide sadece kazanmayı düşünür, bahane kabul etmez büyük takımlar. Tabii unutulmamalı ki bir sonraki maç bizim sahamızda.
Futbolcularla mesafeli misiniz? Gece, başları sıkışınca ararlar mı?
Çok nadir, o da “ağabey Nihat”a kişisel sorunlarını anlatmak için. Kulüple ilgili sorunları hocaları bize iletir. Ama bayramlarda hiçbiri mesajsız bırakmaz.
SaLviO
18.Aralık.2011, 16:50
Bu adamın başkan olmasını hiç istemem yeni başkan ya koç olsun yada ülker
sui generis
18.Aralık.2011, 18:15
Beşiktaş 1-2 Fenerbahçe (U16)
barahir
18.Aralık.2011, 18:27
Nihat özdemir mümkünse artık bıraksın.. İstemiyoruz kendisini açıkça söylemek lazım.. Başkan çıkacaksa bu yönetimden, o kişi sadece Ali Koç olur.. Ülker falan da olamaz, oldurtmayız..
SAİT71
18.Aralık.2011, 20:40
Bu kulüpte bir başkan varsa o da Aziz Yıldırım'dır. Aksi takdirde bırakması halinde, (yüksek olasılıkla) onunda istediği kişi Ali Koç olacaktır. Yakışanda budur.
Sekopej
18.Aralık.2011, 23:16
Bence Ali Koç bu süreçte beklenen liderlik özelliğini sergileyemedi. Belki hala bir liderimiz olduğundan ön plana çıkmak istemedi ama bu kulübün başkanı zaten belli. Mayısta da Aziz Yıldırım seçilecektir.
sui generis
20.Aralık.2011, 17:35
Profesyonel Futbol Takımımız; 2010-11 sezonunun ikinci yarısında oynadığı1530 dakikanın her bir saniyesinde, inançla, emekle, varlığımızın tüm gücüyle mücadele etti ve biz bu mücadeleyi, bir ’Spor Kulübü’ olarak, tüm branşlarımıza taşıdık.
Bu sezon, televizyon programlarından, gazetelere; internet sitelerinden sosyal medyaya kadar; görsel-yazılı-sosyal bütün alanlarda takımımızın, yöneticilerimizin, başkanımızın hakları çiğnenirken; koskoca bir camia sistematik olarak linç edilirken, biz, birbirimize olan inancımızdan, takımımıza olan güvenimizden, sahada verdiğimiz emekten biran olsun şüphe duymadık.
Çoğu zaman bu yargısız infazlar karşısında duruşumuzu bozmadık; ancak bu infazı yapanların isimlerini, tarihimizin unutulmayacak sayfalarına -teker teker- ’silinmeyecek şekilde’ kaydettik.
Nasıl işlediğini ve hedefini bilmediğimiz sistemin çarkları, sürekli aleyhimize dönerken; biz Fenerbahçe Spor Kulübü olarak ’içimize dönüp, oyunumuza baktık; taraftarımız ile bütünleşip tüm bu sürece ve yaşanan tüm haksızlıklara, kimseye saygısızlık yapmadan karşı koymaya çalıştık.
Ancak bir noktada artık YETER demenin vakti geldi.
Trabzonspor Kulübü yöneticileri, nasıl bir hezeyan içinde olduklarıyla yüzleşmeksizin, takımımızın HAKKIYLA KAZANDIĞI başarıya ve Fenerbahçe’yi Fenerbahçe yapan değerlere saldırdılar…
Ancak ne Trabzonspor Kulübü yöneticileri ne de bu süreçte basın mensubu kimliği altında bu yargısız infaza taraf olanlar; 104 yıllık bu değerli kulübe -sevseler de sevmeseler de- saygı duymak zorunda olduklarını bilmeliler.
Son olarak aldıkları cezalar, attıkları adımlar, eleştirdikleri kurumlar ve kişiler, sürekli kulübümüzün adı kullanılarak dile getiriliyorsa, bugün biz sussak bile herkes emin olsun ki tarih bunları konuşacak; Fenerbahçe bunu unutmayacaktır!
25 milyon taraftarı olan bu büyük kulüp; örnek alınmalı, evet; yarıştığı tüm branşlarda karşısına rakip olarak çıkılmalı, evet; ancak şu bir gerçek ki Fenerbahçe adı bu kadar kolay anılmamalı…
Trabzonspor’dan beklentimiz; sporcularını, yöneticilerini, kulüplerini artık FENERBAHÇE’DEN bağımsız düşünmeleri; her fırsatta FENERBAHÇE’YE saldırmaktan vazgeçmeleridir…
Trabzonspor Kulübü yöneticilerine tavsiyemiz ise, rotasını şaşıran takımlarını lige yeniden bağlamaları, mevcut durumlarına örtmek için kısır çelişkilerle gündem değiştirmekten kaçınmaları ve bu yarışı yeniden zevkli hale getirmek için çalışmaları yönündedir.
Bugün; spor, yöresel değil ulusal, hatta uluslararası boyutlardadır. Trabzonspor yöneticilerinin, sporu artık bu açıdan görmeleri ve bu boyutuyla değerlendirmeleri gerekmektedir.
Bu süreçte; FENERBAHÇE, DÜN OLDUĞU GİBİ BUGÜN DE BUGÜN OLDUĞU GİBİ YARIN DA SAHADA KONUŞMAYA, SÖZÜNÜ SAHADA SÖYLEYEME DEVAM EDECEK…
Saygılarımızla,
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
http://www.fenerbahce.org/fb2008/det...ontentID=27128
sarianet
21.Aralık.2011, 01:02
o kadrodan kaç eleman çıkaracağız as takıma ben ona bakarım yoksa 18 tane de atsak boş :)
sui generis
21.Aralık.2011, 02:07
Pazar gunu büyük Fenerbahçe mitingi var. Gelebilecek olan herkes gelmeli !
A.FaruK
21.Aralık.2011, 14:34
Kimseye bişey demeye çalıştığım yok sadece Fenerbahçe-Trabzon maçında Disco bu sene Fenerbahçenin hakem hatalarıyla kazandığı 6-7 maç sayabilirim demişti o konu kilitli olduğu için buraya yazayım dedim. Kazanılmış 6-7 maç var diyenler daha bir kaç sene öncesinde kazanılmış şampiyonluklarına bakmaları gerek. Bişey imâ ettiğim yok sadece somut deliller ortaya koydum videoda bir kaç futbolcu hatası var onlara bişey demiyorum ama sadece hakem hatalarına bakmanız yeterli...
http://www.youtube.com/watch?v=VVyP61EkU1g
Bekq
21.Aralık.2011, 15:12
Kimseye bişey demeye çalıştığım yok sadece Fenerbahçe-Trabzon maçında Disco bu sene Fenerbahçenin hakem hatalarıyla kazandığı 6-7 maç sayabilirim demişti o konu kilitli olduğu için buraya yazayım dedim. Kazanılmış 6-7 maç var diyenler daha bir kaç sene öncesinde kazanılmış şampiyonluklarına bakmaları gerek. Bişey imâ ettiğim yok sadece somut deliller ortaya koydum videoda bir kaç futbolcu hatası var onlara bişey demiyorum ama sadece hakem hatalarına bakmanız yeterli...
http://www.youtube.com/watch?v=VVyP61EkU1g (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2F watch%3Fv%3DVVyP61EkU1g)
Videoyu izlemedim fakat 90+6 gollerini de unutmamak gerek o sene için. :)
futureless
21.Aralık.2011, 16:21
Fenerbahçe'nin ligin 21 , 23 ve 25. haftalarında evinde oynayacağı Kayseri , Mersin İY ve Beşiktaş maçlarına beraber gidecek adam arıyorum gidecek olan olursa özel mesaj beklerim :) Tribün farketmez. Ara tatilde maç kaçırmayalım bari derslerden pek gidemiyorum maça.
barahir
21.Aralık.2011, 16:38
Fenerbahçe'nin ligin 21 , 23 ve 25. haftalarında evinde oynayacağı Kayseri , Mersin İY ve Beşiktaş maçlarına beraber gidecek adam arıyorum gidecek olan olursa özel mesaj beklerim :) Tribün farketmez. Ara tatilde maç kaçırmayalım bari derslerden pek gidemiyorum maça.
O tarihlerde sanırım Polonyada olcam.. Ancak Sivas maçına zar zor yetişebiliyorum.. Sonrasında gelirsen seve seve :)
futureless
21.Aralık.2011, 16:50
O tarihlerde sanırım Polonyada olcam.. Ancak Sivas maçına zar zor yetişebiliyorum.. Sonrasında gelirsen seve seve :)
Sivas maçı zamanlarında sanırım dersler başlamış olur ama ilk haftalar olacağı için sorun olmaz gelebilirim :) Kısmet bakalım konuşuruz daha sonra.
barahir
21.Aralık.2011, 17:04
Tamam o halde gelince haberleşiriz tekrar :) tabi başka gelecek olan olursa haber etsin :)
DisCo
21.Aralık.2011, 17:39
http://www.youtube.com/watch?v=VVyP61EkU1g
Öncelikle benim ortaya attığım bir düşünce var. Bu düşünceyi ortaya atarken somut şeyler koyuyorum. Yani Trabzonspor maçında Gökhan Gönül'ün hareketine kart değildir diyen kişinin futbol bilgisi zayıf demektir. Somutluktan kastım budur. Benim görüşüme karşı fikir ortaya koyan birisi varsa eğer o da somut bir şekilde benim fikrimi çürütmelidir. Bahsettiğim pozisyonlarla ilgili bir kural ortaya koyar ve somut bir savunma yapmış olur.
Tüm bunların yanında ben hakemleri, seyircileri, şike soruşturmasını eleştiriyorum. Ben bunların eleştirisini yaparken "sizde hakemlerle kazanıyorsunuz", "bu olaylar sizin stadta olmuyor sanki", "sizin geçmişiniz çok temiz ya" gibi cümlelerle beni zor durumda bırakamazsın. Taraftarlığım, hakemlerle kazandığımız maçları görmezden gelecek, taraftarın yaptığı yanlışı doğru gösterecek, geçmişte yaşanmış şaibeli maçları inkar edecek kadar gözümü kör etmedi. Hele hele senin geçmiş şampiyonlukları ortaya koyma hamlene karşı bende Fenerbahçe'nin şampiyon olduğu ve içinde bir hayli hakem hatası olan yılların videosunu koymayacağım.
Ben Fenerbahçe'nin puanlarına hakem hatalarının karışmadığını ispat edebilecek var mı dedim. Sen gidip konuyla sıfır alakalı bir videoyu koyarak somut delil bıraktım diyorsun. Eğer alakasını kurabilirsen bana da anlatmanı rica edeceğim. Şayet ben geçmişte Galatasaray hakem hatalarıyla hiç puan kazanmamıştır deseydim videon beni utandırabilirdi.
Aslında bu video ile Fenerbahçe'nin hakem hatalarıyla puanlar topladığını kabul edip bana da sizde hakem hatalarıyla şampiyon olmuştunuz demek istiyorsun. Tabi iyi niyetinle geçmiş yılları anlatarak fikrimi merak ediyorsun. Kalecinin gözüme ışık geldi de topu göremedim hikayesine bende inanmamıştım. Antep'te ofsayt golünün bende farkındayım. Orada gelen puanların ve şampiyonluğun içinde hakem hatalarının olduğunu biliyorum. Peki sen benim kadar yürekli olup 34 puanın bir bölümünü hakem hatalarıyla aldığını söyleyebilecekmisin? Yoksa geçmiş yıllardaki şampiyonluklar ve o yıllarda geçen hakem hatalarını koymaya devam mı edeceksin. Seçim senin.