View Full Version : Fenerbahçe Sohbet Alanı
Gncl1905
17.Mayıs.2012, 08:31
Fenerbahçe alamıyor diye yıllardır medyanın da yardımıyla değer üstüne değer katılan bu kupa aslında çok değersizmiş. Cidden benim gözümde birden değersizleşti. Ve anladım ki, bu kupaya değer katan Fenerbahçe'ymiş, yıllardır bu kupanın alınamayışıymış. Birşey daha anladım tekrar, bunu herkes biliyor ama neyse, sustum...
Bu ne egoymuş arkadaş ya :) Bu kupa maalesef kendimi bildim bileli değerli olmadı. Sadece yıllardır alınmadı diye ezeli rakibimizle bol bol dalga geçtik. Tek üzüldüğüm nokta bu malzemenin elimizden gitmiş olması :D Onun dışında zaten kupanın değeri yoktu benim fikrim bu tabi.
Gerçi bana göre ligin de o kadar değeri yok, Avrupa'ya gitmek için araç sadece :D Şampiyon ol direk git ön eleme problem...
titates1
17.Mayıs.2012, 09:33
Bu ne egoymuş arkadaş ya :) Bu kupa maalesef kendimi bildim bileli değerli olmadı. Sadece yıllardır alınmadı diye ezeli rakibimizle bol bol dalga geçtik. Tek üzüldüğüm nokta bu malzemenin elimizden gitmiş olması :D Onun dışında zaten kupanın değeri yoktu benim fikrim bu tabi.
Gerçi bana göre ligin de o kadar değeri yok, Avrupa'ya gitmek için araç sadece :D Şampiyon ol direk git ön eleme problem...
geçen sene küme düşerken , avrupaya gitme şansınız olsaydı bu kupayı alıp görürdüm ben değeri var mı yok mu
Gncl1905
17.Mayıs.2012, 09:55
geçen sene küme düşerken , avrupaya gitme şansınız olsaydı bu kupayı alıp görürdüm ben değeri var mı yok mu
Son cümlemde ne demişim Avrupa için araç değil mi? Yani dediklerimiz aynı noktaya çıkıyor :)
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/525687_360285600699775_137712972957040_983874_1292 512412_n.jpg
Tebrikler Fenerbahçe.
Sözüm Aykut Kocaman'a. Kendisini çok eleştirdim falan ama adam 2 senede 2 kupa kazandı + birini son maçta kaybetti. Hala Fenerbahçe için yetersiz olduğunu düşünmekle birlikte kendisi hoca olarak efsane olma yolunda ilerliyor.
Seneye eminim kendisini daha iyi anlayacağız ve kesinlikle 1 sene daha kalmasını destekliyorum şuan. 3 Temmuz bahanesi olmadan ve istediği takımı kurduğunda tekrar görmek istiyorum.
Alex'e ise diyecek bir şey yok. Son lig maçında tek bacakla bile olsa oynamalı demiştim. Aykut Kocaman hatalarına bir yenisini ekledi fakat bu sefer bu hata kupanın gitmesine sebep oldu. Yinede kimse Alex oynasa o maçı kazanırdık gibi bir garanti sunamaz.
Ayrıca o maç Paftan adam alıp koysan ona göre oynardı. İsmin önemi yoktu. Nasip kısmet değilmiş demek daha doğru.
Şimdi Fenerbahçe'nin kazanacağı tek bir şey kaldı. Aziz Yıldırım'ı ne pahasına olursa olsun oradan çıkartmak, giden 1 senemize 2. seneyi ekletmemek.
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/536291_440320329313132_245744098770757_1705387_210 8928949_n.jpg
Tebrikler kocaman yürekli adamlar.
barahir
17.Mayıs.2012, 15:59
Buraya geçen Fenerbahçenin 100. Yılında kazandığı kupalar ve madalyalarla Guiness Rekorlar kitabına giren tek kulüp olduğunu yazmıştım ama her ne hikmetse kaldırılmış.. Bi sıkıntı falan mı vardı acaba mesajımda sizi rahatsız eden bi durum mu oldu da kaldırıldı merak ediyorum..
meddah
17.Mayıs.2012, 17:03
...........
Fenerbahçe 100. yılında kazandığı toplam 1134 kupa,madalya ve ödül ile Guinness Dünya Rekorlarına giren tek takımdır
ReaList
17.Mayıs.2012, 18:19
Bursaspor dün Alex'i marke etmeden serbest oynayınca o da ustalığını konuşturdu. Kupanın kazanılmasına en çok onun adına sevindim. Böyle bir efsanenin bu takımda kazandığı koleksiyonda bu kupanın eksik olması kötü olurdu.
Alex büyük oyuncuydu, bu takım için efsane. Yalnız gelecek sezon takımı onun üzerine kurmak yerine daha farklı bir oluşum içine girmeliyiz. O artık yaşlı ve Fenerbahçe'nin çehresinin artık değişmesi lazım.
erdem344
17.Mayıs.2012, 18:35
http://c1205.hizliresim.com/x/k/61pfz.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
titates1
17.Mayıs.2012, 18:54
Son cümlemde ne demişim Avrupa için araç değil mi? Yani dediklerimiz aynı noktaya çıkıyor :)
aynı noktaya çıkmıyor , ilk dediklerinizi geçersiz kılıyor
mehmetcoo
17.Mayıs.2012, 20:21
PFDK, Fenerbahçe'ye 6 maç seyircisiz oynama cezası verdi.
erdem344
17.Mayıs.2012, 20:21
hayırlısı olsun .
Trabzonspor
17.Mayıs.2012, 20:27
Sahaya meşale atmaya,çakmak karton parçası atmaya 4 maç kadın seyirci cezası.Sahayı yak yık,sahaya in,polise saldır,güvenlik döv vs vs 6 maç kadın seyirici cezası versinler.Çokta adaletlidir PFDK'mız.
byariff
17.Mayıs.2012, 20:27
6 maç uygun bir ceza.
TR.CaPTaiN
17.Mayıs.2012, 20:30
Türkiye İsviçre maçında adamların oyuncularını ülke olarak dövdük yolladık UEFA 6 maç verdi. Fenerbahçe - Galatasaray maçındaki olayların oyuncularla, oyunla hiçbir alakası olmamasına rağmen aynı cezayı almışız. Adamın biri geliyor 2 metrelik demir çubukla tribünleri tahrik ediyor, diğeri ortada hiçbir şey yokken biber gazı sıkıyor. Ardından olaylar çıkıyor ve sonuç olarak Fenerbahçe binlerce lira zarara giriyor, ek olarak sportif açıdan da dezavantaj yaşıyor ama demir çubukla tribünleri dürten 1 kişiye hiçbir şey olmuyor. Bu cezanın Tahkim'de düşürülmesi lazım.
europeanconquer
17.Mayıs.2012, 20:44
Bu cezaların sayısının bir önemi yok hatta cezaların bir önemi de yok.Artık hiç bir maç seyircisiz oynanmıyor.Kadınları ve çocukları seyirciden saymayıp sadece kadınlara,12 yaş ve altı çocuklara izletiyorlar.Bu uygulama çıktı çıkalı saha kapama olayları daha çok çıktı.Adamlar da korku yok ki.Nasıl olsa takımım yalnız kalmayacak deyip sahaya dalıyorlar,sahaya bulduklarını atıyorlar,küfür ediyorlar.Her şeyi yapıyorlar.
Polis kim pardon? :)
Türk Polisi bilmemne ayaklarına yattığınız zaman böyle devam eder bu. Adam facebook adresinden olayların resmini koyup hacı oldum yazıyorsa, bir daha gelin bir daha döveriz diye tweet atıyorsa ben ona Türk Polisi demem işte.
Oyunun durmasını sağlayacak en ufak bir şey olmadı. Kornerlerde sadece 1-2 defa bir şey atıldı onlarda anında uyarıldı zaten. Anons bile yapılmasına gerek kalmadı.
Olaylar tamamen polisin kışkırtması. Çağlayanda yaşananların birnevi devamı. Parfüm sıkar gibi biber gazı sıkmak nedir?
3 yaşında, 4 yaşında çocuklar gazdan nefes alamazken burada Fenerbahçe taraftarıyım diye geçinen biri hangi akla hizmet bu olaylarda piyon olarak kullanılan kişilere terörist diyor çözemedim.
sananes
17.Mayıs.2012, 20:50
Sahaya meşale atmaya,çakmak karton parçası atmaya 4 maç kadın seyirci cezası.Sahayı yak yık,sahaya in,polise saldır,güvenlik döv vs vs 6 maç kadın seyirici cezası versinler.Çokta adaletlidir PFDK'mız.
maçın içine edilmedi en azından saraçoğlu'nda. Olaylar maç sonunda çıktı.
6 maça bile az diyenler akıl tutulması yaşıyorlardır başka hiç bir şey değil.
Ha bu arada Terörist denilen adamların içinde Doktor, mühendis, üst düzey şirkette yönetici, avukat vb. okumuş bir çok insan var. Bu insanlar durup dururken hadi polise saldıralım dememiştir herhalde :)
GeanyGS
17.Mayıs.2012, 20:52
Polis kim pardon? :)
Türk Polisi bilmemne ayaklarına yattığınız zaman böyle devam eder bu. Adam facebook adresinden olayların resmini koyup hacı oldum yazıyorsa, bir daha gelin bir daha döveriz diye tweet atıyorsa ben ona Türk Polisi demem işte.
Oyunun durmasını sağlayacak en ufak bir şey olmadı. Kornerlerde sadece 1-2 defa bir şey atıldı onlarda anında uyarıldı zaten. Anons bile yapılmasına gerek kalmadı.
Olaylar tamamen polisin kışkırtması. Çağlayanda yaşananların birnevi devamı. Parfüm sıkar gibi biber gazı sıkmak nedir?
3 yaşında, 4 yaşında çocuklar gazdan nefes alamazken burada Fenerbahçe taraftarıyım diye geçinen biri hangi akla hizmet bu olaylarda piyon olarak kullanılan kişilere terörist diyor çözemedim.
O profil fake, emniyet açıklama bile yaptı. Bir insan fenerbahçe sayfalarının paylaştığı bu tarz şeylere nasıl inanır anlamak çok zor.
Oyun bir kere bile durmadı demişsin ama Selçuk korner kullanırken yağan çakmaklarda Emre gibi rakibi kışkırtmak için yere atsaydı kendini o maç 1 değil 10 kere dururdu her defasında olayların şiddeti biraz daha artardı.
O profil fake, emniyet açıklama bile yaptı. Bir insan fenerbahçe sayfalarının paylaştığı bu tarz şeylere nasıl inanır anlamak çok zor.
Oyun bir kere bile durmadı demişsin ama Selçuk korner kullanırken yağan çakmaklarda Emre gibi rakibi kışkırtmak için yere atsaydı kendini o maç 1 değil 10 kere dururdu her defasında olayların şiddeti biraz daha artardı.
Yere atmak? :) Hakemin gözü önünde gelen cisim kameraya çok net yansıyor. GS sayfalarında mı yazıyor kendini yere attığı? :)
Ayrıca o kişinin açık adresi, bilgileri vb. şeyler paylaşıldı. Ardından profili kapandı. Resim de mi fake?
Trabzonspor
17.Mayıs.2012, 20:56
maçın içine edilmedi en azından saraçoğlu'nda. Olaylar maç sonunda çıktı.
6 maça bile az diyenler akıl tutulması yaşıyorlardır başka hiç bir şey değil.
Maçın içinde olmayınca hafifliyormu yapılanlar?Maçın içine edilme sebplerinide yeniden yazmaya gerek yok.Akıl tutulması falan da yok evet diğer cezaya göre bu ceza az ama normal şartlarda 2 cezada fazla.
Maçın içinde olmayınca hafifliyormu yapılanlar?Maçın içine edilme sebplerinide yeniden yazmaya gerek yok.Akıl tutulması falan da yok evet diğer cezaya göre bu ceza az ama normal şartlarda 2 cezada fazla.
Buradaki ceza dışarıda olan olaylar için verilmedi tabii ki. Olay Polis - Taraftar arasında. GS ile bir alakası yok.
GS ile alakası olsa polis yerine oyunculara saldırırdı taraftar.
sui generis
17.Mayıs.2012, 21:10
yahu hadi gidin işinize 6 maç nedir yahu. bir de bunu Trabzonspor taraftarıyla karşılaştırmayın onlar apayrı bir dünyada yaşıyorlar. kendilerine has bir dünya, başka kimse giremez. bu ceza inecektir. o polisler görevlerinden alındı mı ?
Bordo61Mavi
17.Mayıs.2012, 21:28
Tartismanin anlami yok, o cezalar silinir :D hani her sene tertemiz basliyalim diyorlarya, ondan faydalaniriz.
doncarlo
17.Mayıs.2012, 21:42
Galiba 6222 sadece Anadolu kulüpleri için geçerli.Bazı kardeşlerimiz kadıköyün Anadolu'da olduğunu belirtebilir ama gerçeğin onlarda farkında.
RaSenGan
17.Mayıs.2012, 21:44
Gayet uygun bir ceza olmuş.Umarım indirmezler.Yaşanan rezillikler için yeterli bu ceza.
sarianet
17.Mayıs.2012, 21:51
6 maç ceza rakam düşündürücü :D
DisCo
17.Mayıs.2012, 21:52
Malesef yine bir düzeltme yapmak istiyorum. Hani kılıf bulma konusunu hep eleştiriyorum o yüzden düzeltme yapmak da tabiri caizse farz oluyor.
Saha olaylarında verilen cezalar için maçı durdurdu mu, maç önümü oldu, rakibe mi saldırdı, polise mi kızdı, kendi arasında mı dövüştü diye ayrımlar yoktur. Sanki bunlar varmış gibi kendi kendimize inanmayalım.
Saha içerisinde yapılan tüm olaylar cezaya tabidir. Bunun ağırlığını belirten kriterde olayların gerçekleşme süreci ve doğurduğu sonuçlardır. Takım isimlerini örnekleme anlamında yazacağım ama inanın takımların durumu beni ilgilendirmemektedir.
Galatasaray'ın sulu derbisi 5 maç ise Bursa'da olanlar 8 maç Trabzon'da olan olaylar 10 maçtır, Kadıköy'de olanlar 12 maçtır. Tabi rakamları öylesine uydurdum.
Verilen kararlarda kriter olmadığı için bu müsabakada yaşananlara 6 maç gelmesi normaldir. Hatta 2 maç bile gelebilirdi. Çünkü neyi neye göre veriyorlar bilmiyoruz. Cidden bu federasyonun yaptığı işlere akıl sır erdirmek mümkün değildir.
meddah
17.Mayıs.2012, 22:01
Verilen kararlarda kriter olmadığı için bu müsabakada yaşananlara 6 maç gelmesi normaldir. Hatta 2 maç bile gelebilirdi. Çünkü neyi neye göre veriyorlar bilmiyoruz.
Nabza göre...
Fenerbahçe kupayı alamamış olsaydı en fazla 3 maç gelirdi... Şampiyon da olmuş olsaydı mesela, en az 8 maç.
Federasyon'un müdahil olduğu her hüküm sonrası, hemen herkes refleksif bir biçimde rererörörö diye sesini yükseltmeye başladığı için, Federasyon'un hüküm vermedeki birincil kriteri optimum sessizlik oluyor her zaman. Yeni bir şey değil malesef.
Sekopej
17.Mayıs.2012, 23:05
Oyunun oynanmasını engelleyen bir durum yok, sportif açıdan bir sıkıntı yok hatta maç sonu tüm taraftar ayakta takımını alkışlıyor sıkıntı yok.
Fenerbahçe yönetimi sorun çıkaranları polise bildirecekti. Bu isimlere mutlaka ceza verilmeli, şahıslara ceza verilmeli.
Ve tabi ki toplumu yatıştırmayı değil kışkırtmayı seçen polislere de yaptırım uygulanmalı. Adamların gözlerindeki hırsı maç sonunu izleyen herkes görmüştür ve maça gidip, küfrederek saldırdıklarına canlı şahit olmuş insanlar var.
Toplumsal bir sorundur irdelenmeli. Rakibin şampiyonluğu kazanması, şampiyonluğun kaybedilmesi yada fanatizm ile açıklanmayacak derecede büyük bir sorun.
ReaList
17.Mayıs.2012, 23:15
Yine bir Suç ve Ceza durumunda en kolay olan yol seçildi. Kaos çıkaran fanatiklere karşı ne yaptırım oldu ? Peki görevini kötü kullanan polislerın akıbeti ne ? Fenere 6 degil 16 maç ceza ver asıl suçlular ceza almadıkca bu olayların önü kesilmez.
C h A o S
17.Mayıs.2012, 23:17
6-8 arası bir ceza bekliyordum.6 maç yerinde olmuş.Tabi düşürülmezse.
eng1n
17.Mayıs.2012, 23:21
8 maç polissiz oynama cezası alsaydık daha adaletli olurdu.
TeNaciOUS MidFieLdeR
17.Mayıs.2012, 23:53
Olan yine mac izlemeyi haftasonu eglencesi olarak goren, takimiyla heyecanlanan, sevinen ya da uzulen taraftara oldu. Istersen 17 mac kapat ama cozum saha kapatmak degil. Kalici cozumler getirmek zorundayiz. Bu boyle devam etmez.
ommix
18.Mayıs.2012, 00:15
Bazı arkadaşlar seyircisiz cezası fark etmez bayan ve çocuklar geliyor diyor.Fakat bu uygulama seneye yapılmayabilir.Bu sene için çıkarılan uygulamalardan biriydi seneye devam edip etmeyeceği henüz netlik kazanmadı
LaigLeNoiR
18.Mayıs.2012, 00:16
6 Hafta baya fazla gerçekten. Taraftarıyla Kadıköy'de 12 veya 13. Haftada buluşacak demek oluyor.
Nedvedmania
18.Mayıs.2012, 00:30
6 maç ceza rakam düşündürücü :D
Neden 5 değil, 7 değil de 6 ? Neden 6 hocam ? :D
Benim için tamamen seyircisiz olmadığınca bu cezalar bir anlam ifade etmiyor.
erdem344
18.Mayıs.2012, 00:35
Nerden baksan tutarsızlık
footballer33
18.Mayıs.2012, 00:38
Verilen ceza tartışılır da, ben başka bir şeye takıldım. Neden 'seyircisiz' ceza? Şu cezayı ya 'tamamen' seyircisiz yapsınlar ya da '6 maç kadın ve çocuk taraftara açık' şeklinde düzeltsinler. Gerçi bu ifade de eksik kalabilir açıklama içerisinde ama; ben olayın başka tarafındayım. Bu ülkede kadın ve çocuk, seyirci; onu da geçtim, insan yerine konmuyor heralde!
ForsakeN
18.Mayıs.2012, 00:47
Ceza tahkimde 4 maça indirilir diye tahmin ediyorum. Fakat şu bi gerçek ki kendi sahamızdaki maçları izlemek eziyet gibi olacak uzun bi süre. O çığlık sesleri çekilmez bir hal alıyor bi süre sonra
sarianet
18.Mayıs.2012, 01:42
DİLİMDE şarkıların gündüz gece deli gibi aşığız fenerbahçe
bu dünyayı yıkarız senin için büyük başkan glince
içimden geldi ağalar hayde :D
TR.CaPTaiN
18.Mayıs.2012, 03:06
http://www.yukleresim.com/di-5V6O.jpg
Nedvedmania
18.Mayıs.2012, 03:08
Bi Fernandes'e denilenler kadar değil :D
kalemci
18.Mayıs.2012, 03:19
Zaten Fernandes'e yazılanlar bunlar :)
erdem344
18.Mayıs.2012, 08:54
soba kur yakayım nedir ya :D :D :D
ommix
18.Mayıs.2012, 11:43
Fenerbahçe'nin efsane oyuncuları arasındaki yerini çoktan alan kaptan Alex de Souza, önümüzdeki yılın sonunda bitecek olan sözleşmesini uzatmak için yönetime resmen başvurdu.
İki sezon daha futbol oynadıktan sonra sporculuk yaşantısını noktalamayı düşündüğünü dile getiren Brezilyalı oyuncunun “2013 yılında bitecek sözleşmemi bir yıl daha uzatıp sarı-lacivertli forma altında futbolu bırakmaktan yanayım. Ben burada mutluyum ve hâlâ Fenerbahçe'ye hizmet edebileceğime inanıyorum. Son karar sizin” ifadelerini kullandığı bildirildi.
Fenerbahçe'den ayrılmayı kesinlikle istemediğini ve kalan futbol yaşantısını Türkiye'de geçirmek istediğini belirterek yönetime net mesaj veren Alex bugün ülkesine gidecek. Sarı-lacivertli ekibin en değerli oyuncusu olarak tarihe geçen Brezilyalı oyuncunun bu isteğini teknik sorumlu Aykut Kocaman'ın nasıl karşılayacağı bilinmezken, Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerin bu isteğe olumlu baktıkları öğrenildi.
İNDİRİM YAPMIŞTI!
Alex, Bursaspor maçı sonrası da Aykut Kocaman'a bu konuda şu mesajı göndermişti: “Fenerbahçe'de futbolu bırakma ihtimalim yüksek görünüyor. Bunu şu anki şartlara göre söylüyorum. Önümüzde kontratımın devam ettiği 1 sene daha var. Kariyerimi devam ettirmek istiyorum. Hocamızın da yeni sezonla ilgili planları var. Eğer hocamız, yönetim kurulumuz, kulübümüz bu plan dahilinde benimle olmak istediklerini söylerse, burada devam edip, ardından futbolu bırakmaktan mutlu olurum. Planlar dahilinde değilsem, yoluma devam edip sonra futbolu bırakabilirim”.
Brezilyalı oyuncu yılda kazandığı 3,5 milyon eurodan önemli miktarda indirim yapmış, iki yıllık yeni sözleşme imzalarken yıllık 2,7 milyon euroya oynamaya devam etmişti.
KAYNAK : SPORX
ForsakeN
18.Mayıs.2012, 13:48
http://pclionfc.blogspot.com/2012/05/fenerbahcenin-sl-yolu-forza-chelsea.html
okuyun derim..
Helal olsun.
Taraftardan Devlete Suç Duyurusu (http://www.tribundergi.com/haber/taraftardan-devlete-suc-duyurusu)
http://2.bp.blogspot.com/-JmsXEoPoOQw/T7ObOhxtSrI/AAAAAAAAGf0/slVQjv71Yas/s320/non-champions-path.png
Chelsea kupayı alamazsa böyle. Alırsa;
http://3.bp.blogspot.com/-PL2AW3eB41k/T7OeX4FsF5I/AAAAAAAAGgA/F0L17y_oe2I/s320/chelsea-nonchampion.png
Böyle olacak. Yani ikisinde de seri başı olacağız(Chelsea kupayı alırsa). Onun dışında seri başlarının ilk turda elenmesi bizi yine yarar sağlayacak. Ve gruplara kalırsak büyük ihtimalle 3. torbadan gireceğiz.
Fearless Coward
18.Mayıs.2012, 17:37
Bu arada Kopenhag'ın şampiyonluğu kesin değil eğer Nords şampiyon olursa Fener'in işi zorlaşabilir...
sarianet
18.Mayıs.2012, 17:52
Fener Gol Gol Gol...
europeanconquer
18.Mayıs.2012, 17:58
Sezon bitti abi :n:
World Hollow o1
18.Mayıs.2012, 18:38
Fener Gol Gol Gol...
Yeni Transferler geliyorrr... :n: :n: :n:
ReaList
18.Mayıs.2012, 20:21
Helal olsun.
Taraftardan Devlete Suç Duyurusu (http://www.tribundergi.com/haber/taraftardan-devlete-suc-duyurusu)
Gerçekten helal olsun. Ne yazık ki olaylar tamamen Fenerbahçe taraftarına yıkılmış durumda.
http://vimeo.com/42377360
Verdiğim linkteki videoyu dikkatle izlerseniz Fenerbahçe taraftarı hala tribündeyken, tribüne doğru biber gazı sıkılıyor. Atılan bombanın haddi hesabı yok. Sonunda dayanamayan taraftarlar sahaya atlayıp polisleri kovalıyor.
Maç bitmiş taraftarlar takımını alkışlıyor. Sahaya giren çıkan yok. Bir kaç tane meşale atılmış, her maçta atılmıyor mu? 2 gün önce Bursa maçındaydım, bilmiyorum Tv'de gösterdiler mi, Bursa taraftarının sahaya atmadığı meşale, patlayıcı kalmadı hatta Fenerbahçe tribününe bile meşale atıp oley çektiler, onlara karşı böyle mi davranıldı ? Sen ordaki binlerce insana karşı insanlık suçu işleyeceksin, sonrada mazlum olacaksın ne güzel dünya.
erdem344
18.Mayıs.2012, 23:41
Sözün bittiği yer.. Alex: "Bu sezon Aykut hocayla her oturup konuştuğumuzda, ilk kez "futbolu", sezon başladıktan "7 ay" sonra konuşabildik"
erdem344
19.Mayıs.2012, 00:38
4 büyük takımın bilançoları
http://www.hayatimfutbol.com/index.php/2012/05/adan-zye-dort-buyuklerin-bilancolari/
TR.CaPTaiN
19.Mayıs.2012, 00:50
Helal olsun.
Meselenin kimi kime şikayet ediyoruz boyutu olsa da en azından polisin yaptıklarına dikkat çekilmiş olur. Şikayetçi olan taraftarımıza tebrikler.
Yönetim Alex'in önüne boş sözleşmeyi koymalı ve süresini, ücretini, her şeyini kendin belirle demeli. Bu jesti Alex hak etmiyorsa kim edecek ?
sarianet
19.Mayıs.2012, 02:21
sanırım alexsiz sançez olmaya alışmalıyız gs nin bi on yıl yeni hagiaradığı gibi basında bizim adımıza yeni aleler arar durur ama artık aleiz fenere alışmak lazım büyük oyuncu ama sanırım artık yaşlı bi kurt oldu :)
erdem344
19.Mayıs.2012, 02:22
chelsea yarın yenerse 2.turda seri başı olucaz
hadi maviler :D :D
Corpus
19.Mayıs.2012, 02:26
sanırım alexsiz sançez olmaya alışmalıyız gs nin bi on yıl yeni hagiaradığı gibi basında bizim adımıza yeni aleler arar durur ama artık aleiz fenere alışmak lazım büyük oyuncu ama sanırım artık yaşlı bi kurt oldu :)
Kaç tane yazım hatası var sayamadım vallahi :n:
Şaka bir yana, biz yıllardır Hagi aradık ve bulamadık. Bu oyuncuların 20-30 yılda bir geldiği gerçeğini görmeli ve 10 numarasız bir sistem kurmaya başlamalıyız.( Fenerbahçe için özellikle)
Ferit Şahenk yeni yönetimde yer alacakmış.
Revolution
19.Mayıs.2012, 02:31
İyice polis ve hakim devleti olduk. Onlar ne derse ses çıkarılmıyor, boyun eğiliyor. Bu hafta 48 Fenerbahçeli'nin duruşması vardı Kadıköy Adliyesi'nde. Ben bile ne tribün kovalarım ne birşey yaparım destek olmak için gittim oraya. Aileler dışında toplasanız 50 kişi yoktu. Daha fazla sahip çıkılamaz mıydı bu insanlara? Kesinlikle çıkılırdı.
erdem344
19.Mayıs.2012, 02:39
Ferit Şahenk yeni yönetimde yer alacakmış.
aziz yıldırımdan sonraki başkan olarak gösteriliyor kendileri
ReaList
19.Mayıs.2012, 02:40
Kaç tane yazım hatası var sayamadım vallahi :n:
Şaka bir yana, biz yıllardır Hagi aradık ve bulamadık. Bu oyuncuların 20-30 yılda 1 geldiği bir geldiği gerçeğini görmeli ve 10 numarasız bir sistem kurmaya başlamalıyız.( Fenerbahçe için özellikle)
Hata detected : )
Corpus
19.Mayıs.2012, 02:42
Hata detected : )
Hemen ardından düzeltildi :)
ReaList
19.Mayıs.2012, 02:46
Şuan ortalıkta dolaşan söylentilere göre Ferit Şahenk ve Raif Dinçkök'ün yeni yönetimde olacağı ve Emre'nin takımda kalacağı konuşuluyor. Ne kadar doğru bilinmez ama her ne olacaksa ivedilikle halledilmeli.
Corpus
19.Mayıs.2012, 02:48
Şu Emre olayının ciddiyeti nedir ? Yönetimden yok mu bir duyum ?
barahir
19.Mayıs.2012, 02:54
Aziz Yıldırımın talimati var ne olursa olsun anlaşın ve takımda kalsın yönünde..
Lim10
19.Mayıs.2012, 03:50
Bienvenü :D
ReaList
19.Mayıs.2012, 12:11
Günün Resmi: Maziden
http://d1205.hizliresim.com/x/m/65k16.jpg
La Selçuk futbolun kadar giyinişin de kötü : )
erdem344
19.Mayıs.2012, 12:20
serhat akin takimi cekmis ustune aurelioda fena degil
Redrum
19.Mayıs.2012, 12:31
Abi bu nedir ya öldüm :D
KanaKe
19.Mayıs.2012, 12:36
efsane 03-04 kadrosu :) hooijdonka bak hey mahsallah
ommix
19.Mayıs.2012, 12:47
Şu Serhat Akın nasıl bu hallere geldi ya.Adama çok ayrı bir sempatim var.O genç yaşında fırtınalar estiriyordu.Çok iyi bir oyuncuydu.
Revolution
19.Mayıs.2012, 12:49
Fotoğraf inanılmaz hakikatten.
erdem344
19.Mayıs.2012, 12:59
aziz baskanin fotografi var twitterda cok kilo vermis baskan
İyice polis ve hakim devleti olduk. Onlar ne derse ses çıkarılmıyor, boyun eğiliyor. Bu hafta 48 Fenerbahçeli'nin duruşması vardı Kadıköy Adliyesi'nde. Ben bile ne tribün kovalarım ne birşey yaparım destek olmak için gittim oraya. Aileler dışında toplasanız 50 kişi yoktu. Daha fazla sahip çıkılamaz mıydı bu insanlara? Kesinlikle çıkılırdı.
Gerçekten gittin mi ?
Revolution
19.Mayıs.2012, 13:27
Gerçekten gittin mi ?
Fotoğraf mı çekmem lazım gittiğime inandırmam için?
Fotoğraf mı çekmem lazım gittiğime inandırmam için?
Hayır merak ettim. Helal olsun ne diyeyim.
LadroN
19.Mayıs.2012, 15:38
O Bienvenü videosunda yapılan bir bakıma ırkçılık aslında.
barahir
19.Mayıs.2012, 15:40
Ne bakımdan ırkçılık?
ForsakeN
19.Mayıs.2012, 15:41
Doğru, adamı linç etmişler orda dimi
World Hollow o1
19.Mayıs.2012, 15:41
Bu kadarda fesatlık olmaz..
Video'yu izleyince o zenciler bizim kardeşlerimizdir diyecektim ırkçılık yapmadığımız her yerden belli dicektim ama şu mesajı görünce harbiden artık fesatlıkdan öleceksiniz diyesim geldi...
Adam orada kendi bile nasıl gülüyor ayıptır bu kadarda fesat olmayın.
LadroN
19.Mayıs.2012, 15:48
Bu kadarda fesatlık olmaz..
Video'yu izleyince o zenciler bizim kardeşlerimizdir diyecektim ırkçılık yapmadığımız her yerden belli dicektim ama şu mesajı görünce harbiden artık fesatlıkdan öleceksiniz diyesim geldi...
Adam orada kendi bile nasıl gülüyor ayıptır bu kadarda fesat olmayın.
Yahu ben kimseye ırkçısınız falan demedim sakin olun.O adamın denilenleri anladığını da pek kastetmiyorum.Irkçılık sadece birine renginden dilin dininden dolayı hakeret etmek değildir ki.O adam renginden dolayı bir dalga konusu olmuş resmen.Irkçılık sadece birine f.uking nigger falan demekle olmaz.
goosfraba
19.Mayıs.2012, 15:52
Yahu ben kimseye ırkçısınız falan demedim sakin olun.O adamın denilenleri anladığını da pek kastetmiyorum.Irkçılık sadece birine renginden dilin dininden dolayı hakeret etmek değildir ki.O adam renginden dolayı bir dalga konusu olmuş resmen.Irkçılık sadece birine f.uking nigger falan demekle olmaz.
önemli olan niyet.
Kusura bakma ama saçmalıyorsun.
Corpus
19.Mayıs.2012, 15:53
Arkadaşlar arasında olur öyle şakalar :)
Bunlar bir "takım"
LadroN
19.Mayıs.2012, 15:57
önemli olan niyet.
Kusura bakma ama saçmalıyorsun.
Abicim ordaki insanların ırkçılık amacıyla yapmış olduğunu düşünmüyorum düşünmekte istemiyorum.Nitekim Türkiye'de ırkçılğıın olmadığına inanmıyorum.İnsanlar bu arkadaşlara arkadaş otamında demedeiğini bırakmayım sonra da ırkçı değiliz diyorlar.Irkçılık için direk hakaret mi lazım?
World Hollow o1
19.Mayıs.2012, 15:59
0.13 saniye bak kimin ne niyette olduğunu anlarsın.
mehmetcoo
19.Mayıs.2012, 15:59
Nereden saldırsam da konu açsam çabaları vol1234567891234
Ayrıca Türkiye'ye gelen siyahi insanların Türkçeleri gayet iyi oluyor öğreniyorlar çabuk.
LadroN
19.Mayıs.2012, 16:01
Nereden saldırsam da konu açsam çabaları vol1234567891234
Ayrıca Türkiye'ye gelen siyahi insanların Türkçeleri gayet iyi oluyor öğreniyorlar çabuk.
Benim saldırmak gibi bir amacım yok. .Ayrıca saldıracak bir durumda yok.Futbolda takımım alacağını almış.Onun sevincini yaşıyorum.Bu olaya ben o takım bu takım veya futbol olarak bakmıyorum zaten.Futbollada pek alakası yok.
Memedov
19.Mayıs.2012, 16:05
Yok artık Henri Bienvenü :)
ReaList
19.Mayıs.2012, 18:13
Bayan Voleybol'dan sonra Kadınlar Masa tenisinde de Şampiyonlar ligi şampiyonu olduk. Seneye futbolda da alsak fena olmaz hani : )
Sekopej
19.Mayıs.2012, 21:33
Aziz Yıldırım seçilecek yarın 3 sene, bu 3 sezon içerisinde futbolu bilemem ama diğer tüm branşlarda avrupa şampiyonluğu geleceğine eminim.
Bu 6 maçlık ceza, Fatih Terim'in yöntemiyle ertelenecek mi acaba? Önemli maçlarda seyircili olsun, sezon ortasında mutlak favori olduğumuz maçlarda arada çekerek tamamlarız cezayı.
Corpus
19.Mayıs.2012, 21:41
Aziz Yıldırım seçilecek yarın 3 sene, bu 3 sezon içerisinde futbolu bilemem ama diğer tüm branşlarda avrupa şampiyonluğu geleceğine eminim.
Bu 6 maçlık ceza, Fatih Terim'in yöntemiyle ertelenecek mi acaba? Önemli maçlarda seyircili olsun, sezon ortasında mutlak favori olduğumuz maçlarda arada çekerek tamamlarız cezayı.
Şu erteleme işinde belli bir kural var mı ? Yoksa kafamıza göre şu maç olsun bu maç olsun diyebiliyor muyuz?
Sekopej
19.Mayıs.2012, 21:43
Benim bir fikrim yok, erteleme derken şartlı mı erteliyorlar yoksa belli bir süresi var öyle mi erteliyorlar bilmiyorum.
Ama madem ki Fatih Terim'in ertelendi, Fenerbahçe de başvursun ertelensin, erteleme bitince bir daha başvururlar, erteleye erteleye gider.:p
sarianet
20.Mayıs.2012, 01:02
ŞAMPİYON FENER....gerisi vesaire
erdem344
20.Mayıs.2012, 01:35
beyler bizim muhtemel rakiplerimiz bellimi
Cengo
20.Mayıs.2012, 01:55
FC Copenhagen şampiyon olursa 1. önelemede seribaşıyız (Lider ve 2 hafta kaldı). Chelsea sayesinde 2. önlemede seribaşı olduk.
3 tanesi olursa ŞL'nde 3. torbadayız.
- Basel’in elenmesi
- Anderlecht’in elenmesi
- Malaga’nın CL gruplarına kalması.
- Monchengladbach’ın CL gruplarına kalması.
- Brugge’un CL gruplarına kalması.
- FC Nordsjaelland’ın şampiyon olması veya ön eleme ile CL gruplarına kalması.
- Panathinaikos’un CL ön eleme hakkı kazanamaması.
- Udinese’nin CL gruplarına kalması
- Lille’in CL gruplarına kalması
erdem344
20.Mayıs.2012, 01:58
FC Copenhagen şampiyon olursa 1. önelemede seribaşıyız. . Chelsea sayesinde 2. önlemede seribaşı olduk.
1. ön eleme derken 2. yani dimi sonrada play off elemesi oluyor heralde toplamda 4 ön eleme maçı yapıcaz
ReaList
20.Mayıs.2012, 01:59
FC Copenhagen şampiyon olursa 1. önelemede seribaşıyız (Lider ve 2 hafta kaldı). Chelsea sayesinde 2. önlemede seribaşı olduk.
http://4.bp.blogspot.com/-2yxtxB8XP1Y/TxE-LO1Aw-I/AAAAAAAABho/Ej1wRMYKfYQ/s1600/300110_10150372178074870_9206934869_8038641_725437 94_n.jpg
Cengo
20.Mayıs.2012, 02:01
1. ön eleme derken 2. yani dimi sonrada play off elemesi oluyor heralde toplamda 4 ön eleme maçı yapıcaz
2. eleme turu.
1. -> 2. -> ŞL grupları
Yarın AEK Pana'yı yenerse, Kopenhag'a da gerek kalmıyor.
erdem344
20.Mayıs.2012, 02:03
2. eleme turu.
1. -> 2. -> ŞL grupları
Yarın AEK Pana'yı yenerse, Kopenhag'a da gerek kalmıyor.
tamam anladım
yarın AEK'lıyız beyler :D
RaSenGan
20.Mayıs.2012, 12:12
Ali Koç, Nihat Özdemir, Vedat Olcay, Murat Özaydınlı, Cihan Kamer ve Serhat Çeçen Aziz Yıldırım'ın listesinde yer almıyormuş.
TR.CaPTaiN
20.Mayıs.2012, 12:32
Ali Koç'un olmaması kötü oldu ama yapacak bir şey yok hayırlısı olsun. Bu arada MAA'nın bahsettiği sessiz çoğunluktan hala haber alınamıyor. Norveç'e falan taşındılar herhalde. :}
http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/292665_333871156682571_247216222014732_771716_1582 928901_n.jpg
Ali Koç'u bir 5-6 sene sonra başkan olarak göreceğiz inşallah :)
erdem344
20.Mayıs.2012, 12:42
isfendiyar zulfikari bu adam tehlike
Sekopej
20.Mayıs.2012, 12:46
Ali Koç'a ailesinden büyük baskı vardı, bunu aylar önce ifade etmişti, başkan dışarıda olsa belki ikna ederdi ki dün Nihat Özdemir, Ali Koç'a başkanvekli olması gerektiğini söyledi, Aziz Yıldırım'dan sonraki de başkan olacaktı.
Ama bu derece önemli bir aile, direk taraf olmaktan yana değil. Her kulübe destek veren aile bireyleri var ama başkan olacak kadar değil. Ali Koç biraz geri planda kalacak sanırım ama mutlaka o koltuğa oturacak bir gün.
Ali Koç'un yönetime girememesi olayı haricinde çok güzel geçiyor. Vefa Küçük çok önemli bir konuşma yaptı. Vefa Küçük'ten o sözleri duymak birlik beraberlik adına çok önemliydi.
Aydınlar ve onun sessiz çoğunluğu sessiz kalmayı tercih etmiş sanırım. Hani başkan olup 45 milyonu cebinden verecekti.
Ayrıca Aziz Yıldırım'ın tahliyesinden sonra ya da bir kaç ay içinde dava sonucunda aklandığında Olağanüstü Kongre yapılacağını düşünüyorum. Yani bu yönetimin ömrü o kadar uzun olmaz.
Bugün tek adayla Aziz Yıldırım'ın yanındayız mesajı verilmeliydi ve birlik beraberlik gösterilmeliydi, o da gerçekleşiyor.
sui generis
20.Mayıs.2012, 13:15
MAA nin sessiz cogunlugu görülmeye değerdi ben göremedim bir türlü :D samanyolu haber bir açıklama yapmış; yoneticimiz , taraftarımız hepsi provokatör veya teröristmis. Açıklama yapmaları iyi oldu. Kiminle savaştığımızı herkes görsün. Kacak dövüsmesinler artık, böyle açık olsunlar :)
sarianet
20.Mayıs.2012, 15:22
Fenerbahçe spor kulübü
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/543741_234210420026458_122550111192490_417107_9315 74814_n.jpg
Cengo
20.Mayıs.2012, 15:23
isfendiyar zulfikari bu adam tehlike
Nasıl tehlike?
Zülfikarlar Şirketler Grubu patronu, petrol zengini. Bence harika bir isim.
Ne zamandır insanları isimleri ile yargılıyoruz, hor görüyoruz?
Kadir Topbaş'ın oğlunun orda olmasını kabullenemiyorum.
erdem344
20.Mayıs.2012, 15:25
Nasıl tehlike?
Zülfikarlar Şirketler Grubu patronu, petrol zengini. Bence harika bir isim.
Ne zamandır insanları isimleri ile yargılıyoruz, hor görüyoruz?
Kadir Topbaş'ın oğlunun orda olmasını kabullenemiyorum.
senin anlattığın yönden tehlike yani :D :D :D yanlış anladın sen heralde
barahir
20.Mayıs.2012, 15:35
Kadir Topbaş'ın oğlu daha önceden de yönetimde alt yapıdan sorumluydu.. Listeye yeni girmiş birisi değil..
Sekopej
20.Mayıs.2012, 15:40
Kadir Topbaş'ın oğlu geçen yönetimde de vardı, Futbol Altyapıdan Sorumlu yönetici olarak. İsminden dolayı değil, önceki çalışma döneminde yaptıklarından dolayı bu listeye de girmiştir umarım
barahir
20.Mayıs.2012, 15:46
Kadir Topbaş'ın oğlu geçen yönetimde de vardı, Futbol Altyapıdan Sorumlu yönetici olarak. İsminden dolayı değil, önceki çalışma döneminde yaptıklarından dolayı bu listeye de girmiştir umarım
Ben de öyle düşünüyorum çünkü Futbol altyapı ve Amatör Branşlardan sorumluydu ve Amatör Branşlarda alınan başarılar ortada.. Futbol altyapı da hiç olmadığı kadar iyi durumda şuan..
Suicider
20.Mayıs.2012, 15:47
Ferit Şahenk göremedim ?
Sekopej
20.Mayıs.2012, 15:49
Ferit Şahenk göremedim ?
Ferit Şahenk başkan olmayı da düşünmeyen birisi, Fenerbahçe'ye dışarıdan destek oluyor, sponsor olarak. Bu şekilde devam edecektir.
erdem344
20.Mayıs.2012, 16:20
Aziz Yıldırım : "Ben Çıktığımda Dünya Sadece 3 Takımdan Bahsedecek. Barcelona, Real Madrid ve Fenerbahçe!"
Zekirdek
20.Mayıs.2012, 17:56
Kadir Topbaş'ın orada olmasının bizim stat problemimiz ile yakın ilgisi olduğunu birkaç sene önce bir yerde okumuştum. Tahminen yine öyledir.
Corpus
20.Mayıs.2012, 18:20
Aziz Yıldırım : "Ben Çıktığımda Dünya Sadece 3 Takımdan Bahsedecek. Barcelona, Real Madrid ve Fenerbahçe!"
Biraz uçmuş bence. Bir hedefin önce SMART olması gerekir. Bu haliyle bu bir hedef değil sadece hayaldir.
Umarım bu hayal gerçek olur.
Sekopej
20.Mayıs.2012, 18:23
Bunu nerede söylemiş Aziz Yıldırım, ben göremedim.
erdem344
20.Mayıs.2012, 18:25
antu forumundan aldım bende
Corpus
20.Mayıs.2012, 18:29
Taraftar forumları çok gereksiz yerler. İnsanları çok fazla yanıltıyorlar. Herkes bir gaz ile yazıyor çünkü.
TR.CaPTaiN
20.Mayıs.2012, 19:39
5271 oyun 5269 tanesini Aziz başkan almış. MAA'nın bahsettiği sessiz çoğunluk 2 kişiden ibaretmiş. :} Camiamıza hayırlı, uğurlu olsun.
RaSenGan
20.Mayıs.2012, 19:41
Kim acaba o iki kişi :D
RaSenGan
20.Mayıs.2012, 19:42
Hiç çıkamayacağını düşünüp söylemiş olabilir :confused: Ama büyük ihtimalle doğru değildir bu bilgi.
Hiç çıkamayacağını düşünüp söylemiş olabilir :confused: Ama büyük ihtimalle doğru değildir bu bilgi.
Bu lafı söylemedi diye biliyorum. Facebook sayfalarının uydurduğu bir şey.
Ama Aziz Yıldırım'ın lafı vardır. Fenerbahçe kimi isterse onu alır diye. Para için Katar'a, Çin'e giden Türkiye'ye de gelir.
ReaList
20.Mayıs.2012, 20:12
5271 oyun 5269 tanesini Aziz başkan almış. MAA'nın bahsettiği sessiz çoğunluk 2 kişiden ibaretmiş. :} Camiamıza hayırlı, uğurlu olsun.
Hayırlı olsun. Ben yine de başkan çıktıktan ve bu süreç bittikten sonra yeniden seçimli genel kurula gidilmesi taraftarıyım. Mevcut yönetimden daha güçlü bir yönetim elde edebiliriz. Mevcut süreç yüzünden bu işlere bulaşamayacak insanlar var.
Sekopej
20.Mayıs.2012, 20:54
Hayırlı olsun. Ben yine de başkan çıktıktan ve bu süreç bittikten sonra yeniden seçimli genel kurula gidilmesi taraftarıyım. Mevcut yönetimden daha güçlü bir yönetim elde edebiliriz. Mevcut süreç yüzünden bu işlere bulaşamayacak insanlar var.
Sana ne çok katılıyorum bu günlerde.:)
Bu yönetim işleri idare edecek yönetim olmalı.
Aziz Yıldırım, belki de yapımı devam ederken rüyalarına giren bu salonun son halini göremedi ve o salonda yeniden başkan seçildi. O salonda çıktığında bir kongre daha yakışır Aziz Yıldırım'a.
Bu arada 2 atletimiz daha olimpiyat barajını aşmış ve Londra'da mücadele edecekler. Bunların hepsi Aziz Yıldırım'ın eseri.
ReaList
20.Mayıs.2012, 21:01
Bu arada 2 atletimiz daha olimpiyat barajını aşmış ve Londra'da mücadele edecekler. Bunların hepsi Aziz Yıldırım'ın eseri.
Aziz Yıldırım Masa Tenisi şubesini aktif edip Çin'den getirdiğini 2 kız sporcuyu Türk vatandaşlığına kazandırırken millet dalga geçiyordu. O kızlar hem Fenerbahçe Masa tenisi takımını şahlandırdı, bilgi ve becerilerini Türk oyunculara aktardı hem de Türkiye'yi olimpiyatlarda temsil ettiler. Dün de Fenerbahçe'yi Avrupa Şampiyonlar Ligi Şampiyonu yaptılar.
Aziz Yıldırım'ın en sevmediğim yönü diğer branşlarda doğru yaptığı işleri futbolda yapmaması. Futbol takımına da biraz mesafeli kalabilseydi, Son senelerde branşlarda gelen uluslararası dereceler ekonomisi büyük olan futbolda çok rahat elde edilirdi. İşin sadece futbol kısmı ile değilde bir spor kulübü olarak ele alırsak, Aziz Yıldırım bu kulüp için efsanedir ve şuanki şartlarda bu kadar desteklenmesinin sebebi budur, olmayan bilemez.
Sekopej
20.Mayıs.2012, 21:34
Dediğin gibi futbol için de sadece destekleyen olsaydı, eminim büyük başarılar orada da gelirdi. Bunu yapmaya başlıyordu aslında, futbolu tamamen futbolun içinden gelmiş birisine teslim etmek ve sadece destek olmak yönünü yapmayı düşünüyordu, kısmen de gerçekleştirdi.
Futbol dışı branşlara da ilgi gösterip, her maçı izlemeye çalışıyordu hatta diğer branşlarda alt yapıların karşılaşmalarında bile yer alıyordu. Alt yapıda boks maçı yapan miniklerin kendilerini başkanın izlediğini bilmesi, Fenerbahçe bünyesinde yer alan 2000'den fazla sporcuyu bilmesi ve yüz yüze görüşüp onlarla konuşması, Fenerbahçe'ye ve Türk sporuna yaptığı en büyük katkılardan.
2008 olimpiyatlarında Türkiye en yüksek katılımı gerçekleştirmişti muhtemelen 2012'de daha da yüksek olacak katılım. İçeriden çıktığında, daha hırslı olacaktır ve tüm branşlarda avrupa şampiyonluğu için oynayacaktır artık ki çoğu branşta zaten bunu gerçekleştirecek potansiyel var.
erdem344
20.Mayıs.2012, 21:41
hasan ali gelmiş :D :D
ntvspor kaynak
DisCo
21.Mayıs.2012, 10:50
Yanılmıyorsam 12000 civarı kongre üyesi var. Bahsettiği sessiz çoğunluk geriye kalan 7000 kişi olabilir.
titates1
21.Mayıs.2012, 11:37
Yanılmıyorsam 12000 civarı kongre üyesi var. Bahsettiği sessiz çoğunluk geriye kalan 7000 kişi olabilir.
Öyle bir sayıları olsa zaten gelir seçtirirlerdi kendi adaylarını , o 7.000 kişinin içinde tek aday olduğu için oy kullanmaya gitmeyen bir çok kişi var , misal geçen seçimde biz gitmiştik kullanmaya , şimdi gitmeye gerek duymuyoruz.
DisCo
21.Mayıs.2012, 11:44
Sessiz çoğunluğun başı sensin demek :)
Ben tesadüfen 12000 civarı üye sayısı olduğunu öğrenmiştim. Cümleme de yanılmıyorsam diye başladım çünkü yanlış olabilir. Bunu bilmeyen kişiler sadece 5271 üye olduğunu sanabilirler. Bu nedenle 2 kişiymiş dememek lazım. En basit şekilde 3 kişide olabilirler.
Yoksa Mehmet Ali Aydınlar'ın bir sözü varsa bunu seçime girerek gösterir. 7 bin oyu Aziz Yıldırım alır, 5 bin oyu kendisi alır. O zaman seçilmese bile sessiz bir çoğunluk vardır denebilir. Aday olmadığı sürece söylediği söz havada kalıyor.
TR.CaPTaiN
21.Mayıs.2012, 12:24
Katılım hiçbir zaman %100 olmadığı için geriye kalanların hepsine sessiz çoğunluk demek doğru olmaz. Örneğin; 2009'da da %60 katılım oluyor. Aziz Yıldırım'ın tek başına girmesinden dolayı zaten kazanacak mantığıyla Aziz Yıldırım'a oy verecek insanlar da sandık başına gitmemiş olabilir. 7 bin kişinin tamamının muhalif olması lazım ki MAA'nın söylediği gerçek olsun.
ReaList
21.Mayıs.2012, 13:19
Seçim oldu bitti.
Fenerbahçeli yöneticilerin çok uyanık olması lazım keza Uefa'da Türkiye tarafından Fenerbahçe'nin bu sene de Şampiyonlar Ligine alınmaması için büyük bir lobi çalışması var. Yönetim bu süreçte de haklarını koruyamaz ve bu lobiye boyun eğerse bu işe başlamadan bırakıp gitsinler. Sene başında hem resmi olarak hem de taraftar topluluklarını organize ederek Uefa'ya toplu mail kampanyaları düzenleyip Fenerbahçe'nin hakkını gasp edenlerin aynı topraklarımızda yaşanan aynı dili konuşup aynı dine bağlı olan insanlar tarafından gerçekleştirilmiş olması ne kadar gurur verici değil mi ?
Aynı gururu tekrar yaşamamak adına, hakkımızı yedirmemek adına dikkatli olmalıyız. Dün gece TFF binasını kurşunladıkları gibi baskılar bu süreçte daha da artacaktır. Genel Kurulda konuşan Fenerbahçeliler Türkiye'de son yıllarda ağır basan oluşuma karşı ağır konuşup karşı durmuştu, Elbet bunu cezalandıracaklardır. Eğer bir savaşı açtıysanız karşı durmasını da bileceksiniz. Umarım bunun altında kalkabilecek bir yönetimimiz vardır.
Sekopej
21.Mayıs.2012, 14:53
Aziz Yıldırım geçen seçimde aldığı oydan daha fazlasını aldı bu seçimde. Bu da yeterlidir.
DisCo
21.Mayıs.2012, 15:49
Katılım hiçbir zaman %100 olmadığı için geriye kalanların hepsine sessiz çoğunluk demek doğru olmaz. Örneğin; 2009'da da %60 katılım oluyor. Aziz Yıldırım'ın tek başına girmesinden dolayı zaten kazanacak mantığıyla Aziz Yıldırım'a oy verecek insanlar da sandık başına gitmemiş olabilir. 7 bin kişinin tamamının muhalif olması lazım ki MAA'nın söylediği gerçek olsun.
Ortada Aziz Yıldırım açısından bir belirsizlik, Mehmet Ali Aydınlar açısından yenmiş bir etiket var.
Aziz Yıldırım aklanırsa elde ettiği başarılar nedeniyle zaten kimse deviremez. Zamanında Fenerbahçe İnşaat Kulübü diye dalga geçiyordum ama şimdi dalga geçilmesi gereken kişinin ben olduğumu anlayabiliyorum. Çünkü gelen başarılara baktığımızda hem alt yapı hem sportif başarı olayı bir sürece yayılmıştır.
Aziz Yıldırım aklanmazsa o zaman başkan olarak kalamaz, hadi aday olsa bile kendi çevresi dışında oy alamaz. Bu şekilde olursa Mehmet Ali Aydınlar'da boşuna etiketlenmiş olacağından sessiz çoğunluğa gerek kalmadan başkanlık koltuğundaki değişir.
sarianet
21.Mayıs.2012, 15:58
Fenerbahçem benim biricik sevgili söyle sendne başka kimim var benim
hep destek tam destek herzaman yanındayız kanarya...
ReaList
21.Mayıs.2012, 17:26
Geçen sezon başında oynanması gereken! Süper Kupa'nın gün itibariyle oynanmaması yönünde karar alındı ve iptal oldu. Bir Kupa ancak bu kadar amatörce gasp edilebilirdi.
sarianet
21.Mayıs.2012, 21:54
o kadar da süper bi kupa değilmiş demekki
Geçen sezon başında oynanması gereken! Süper Kupa'nın gün itibariyle oynanmaması yönünde karar alındı ve iptal oldu. Bir Kupa ancak bu kadar amatörce gasp edilebilirdi.
1 Kupa az alırız. Sorun değil :)
ommix
22.Mayıs.2012, 10:38
Nihat Özdemir basın mensuplarıyla söyleşi yapmış.Önemli olduğunu düşündüğüm açıklamaları şu şekilde ;
- Takımdan ayrılacağı söylentileri olan Emre Belözoğlu için kararı verecek kişinin Aykut Kocaman olduğunu söyleyen Özdemir, "Onun gelecek planlarında varsa, sözleşme uzatılır. Şahsi fikrim, Emre'nin yerini ne Fenerbahçe ne Milli Takım kolay kolay dolduramaz. Hem Türk hem de bu kadar yetenekli futbolcu bulmak zor"
- Gerçekleşmemesine en çok üzüldüğüm transfer İbrahim Toraman'dı. G.Antep'in o zamanki başkanı Celal Doğan'a "İbrahim'e kim ne veriyorsa en son bize bildir" dedik. Söz verdi. Daha sonra Beşiktaş'la görüştü ve beni aradı. 'Şu kadar veriyorlar, bu fiyatı siz verirseniz İbrahim sizindir' dedi. Hemen Aziz Yıldırım'ı aradım. O, parayı verip alma taraftarıydı. Ama sorduklarımız çok pahalı deyince İbrahim Beşiktaş'a gitti. Başkan çok istiyordu, gelmeyince çok üzüldü. Hatta uzun süre hepimize çok kızdı. Mehmet Topuz transferinde de Beşiktaş'la çekişme yaşadık. Ancak bu kez olay bizim için onur meselesi olmuştu. Bu nedenle maliyet biraz arttı ama adımızı koyduğumuz bir işi bitirmemiz gerekirdi.
- Alper Potuk transferinde Eskişehir'i biraz üzdük. Gerçi Halil Ünal'la ilişkilerimiz hala iyi. Ancak devre arasında Alper çok yüksekten uçtu. Bu hareket hem Ali Yıldırım'ı hem Aykut Kocaman'ı çok üzdü. Bundan sonra F.Bahçe'ye gelmesi çok zor ihtimal
- G.Birliği'nden Soner Aydoğdu'yu Fenerbahçe'de görmeyi çok istiyorum. Başkanı İlhan Cavcav'la bizzat görüştüm. Biz istiyorsak, bu oyuncuyu Galatasaray ve Trabzonspor alamaz
Bayan Voleybol Takımımız Şampiyonlar Ligine alınmamış sanırım. Sebep olarak çok şey yazılıyor. Playoff'ta erken elenmemiz, otel sorunu, forma sorunu gibi sebeplerden bahsediliyor. Herkes ayrı bir şey yazmış. Ama resmi olan alınmadığımız.
Haber:
http://www.cev.lu/News.aspx?NewsID=12557&ID=5
24 teams to highlight next women´s Champions League
2013 CEV Volleyball Champions League - Women
Luxembourg‚ May 22‚ 2012. Similarly to the scenario that was just announced for the mens competition‚ the next edition of the CEV Volleyball Champions League Women will mark another real milestone in the history of the sport as 24 teams will be joining the most elitist among the European Cups for the 2013 season. This shows once again the unique appeal of this competition says CEV President Andr Meyer. After extending the starting field to 28 mens teams‚ we can be proud that 24 sides‚ a real record‚ were retained for the womens competition that will be starting later this fall.
The participating teams will be assigned to the preliminary groups of the League Round this coming June 29 at the Drawing of Lots held concurrently with the European Volleyball Gala jointly organized by the CEV and the Austrian Volleyball Federation (OeVV) in Vienna.
As per the latest European Ranking List which takes into consideration the results of the last three European Cups season preceding the one that was just completed this past April and the files submitted by the various National Federations‚ the following clubs were retained for the 2013 CEV Volleyball Champions League Women:
Rabita BAKU (AZE)
RC CANNES (FRA)
ASPTT MULHOUSE (FRA)
SCHWERINER SC (GER)
Yamamay BUSTO ARSIZIO (ITA)
MC-Carnaghi VILLA CORTESE (ITA)
Atom Trefl SOPOT (POL)
Tauron MKS DABROWA GORNICZA (POL)
2004 Tomis CONSTANTA (ROU)
Dinamo KAZAN (RUS)
Dinamo MOSCOW (RUS)
Uralochka-NTMK SVERDLOVSK REGION (RUS)
Crvena Zvezda BEOGRAD (SRB)
Eczacibasi VitrA ISTANBUL (TUR)
Vakifbank ISTANBUL (TUR)
Additionally‚ wild-cards were assigned by the CEV to the following clubs:
Azerrail BAKU (AZE)
Lokomotiv BAKU (AZE)
Agel PROSTEJOV (CZE)
DRESDNER SC (GER)
Robur Tiboni URBINO (ITA)
Bank BPS Fakro MUSZYNA (POL)
Dinamo Romprest BUCURESTI (ROU)
Volero ZÜRICH (SUI)
Galatasaray ISTANBUL (TUR)
Bu işin sorumluları kim ise acilen istifa etmelidir.
ReaList
22.Mayıs.2012, 13:11
Son Avrupa Şampiyonlar Ligi Şampiyonu ve Dünya Şampiyonu Fenerbahçe Universal Bayan Voleybol Takımı, Seneye şampiyonlar liginde olmayacak. Lig şampiyonu ve ikincisi otomatikman giderken Wild Card'ı lig dördüncüsü Galatasaray'a vermişler. 2 Sezondur Dünya tarihinde eşi benzeri görülmeyen bir vicdansızlık yaşanıyor. Yazıklar olsun. Sebebine Bakalım
TVF Başkanı Karabıyık: "FB'nin katılmayı hak ettiği kupa CEV Cup. Kulüplerimiz CEV'e Wild Card başvurusunda bulunabilir. Hem FB hem de GS başvuru yaptı. CEV, FB'nin Şampiyonlar Ligi'ne organizasyona saygılı davranmadığı gerekçesiyle başvuruyu uygun bulmadı. Rapora göre organizasyon otelinde kalmayı reddetmiş. Forma rengiyle ilgili superviser'a itiraz edilmiş. Yine de Fenerbahçe Ligi 3 değil 2. bitirse katılabilirdi (!)'"
Son 3 sezondur Bayan Voleybol takımımızı engellemek için görebileceğiniz en komik kararları alan ve yukarıdaki açıklamayı yapan Federasyon başkanı denilen zat, Allah seni bildiği gibi yapsın. Normal sezonu nağmalup lider bitirdi bu takım. Koyduğun aptal sistem yüzünden koca sezonda alınan tek mağlubiyet şampiyonluktan etti. Şimdi alınmama sebeplerini söylerken insan gülüyor. Eğer sebepler gerekçe olsaydı o son söz de gerçekleşmezdi. "Yine de Fenerbahçe Ligi 3 değil 2. bitirse katılabilirdi"
Bir bitmediniz arkadaş...
ommix
22.Mayıs.2012, 13:19
Sen git avrupa şampiyonu ol seni organizasyona almasınlar.Daha geçen hafta maçımızda 15 yaşındaki kızlarımızı oynatmak zorunda kalmıştık federasyon yüzünden.Neler oluyor bu ülkede!!
Sekopej
22.Mayıs.2012, 13:28
Yönetim ilk icraatını yapmalı ve o adamı oradan indirmeli. Bu kadar olmaz. Sen çıkıp bu takım son Şampiyonlar Ligi Şampiyonu, son Dünya Şampiyonu, 3 senedir sürekli Final - Four oynuyor, bu takımı ya alırsınız ya alırsınız restini çekemiyorsan hiç orada oturup da Türk voleybolu için çalışıyorum deme.
Skandaldır başka bir şey değil. Hele açıklaması, 3. değil 2. bitirse katılabilirdi, skandaldan da ötedir.
Organizasyonun son şampiyonu bu organizasyona katılamıyor ve buna karşı çıkıp Fenerbahçe'nin haklarını savunacak federasyon başkanı, dalga geçer gibi açıklamalar yapıyor. Yıllardır uğraştığı şeye ulaştı, o nedenle keyiflidir.
Voleybolu babasının çiftliği gibi kullanan malum lobinin ürünü Ünal Karabıyık'a mı kızsak yoksa türlü rezilliklere rağmen bunlara ses çıkarmayan yönetime mi ?
Bütün sezon tüm rakiplerimizi ezdik. Saçma bir sistem yüzünden 1 maç yenildik diye şampiyonluk gitti.
Bu yetmedi Türkiye Kupası tarihini ileri attılar. Tüm yabancılarımız yoktu. Tepki amaçlı yıldız takımla çıktık.
2010 > Avrupada İkinci
2011 > Avrupada Üçüncü - Katar Dünya Kulüpler Şampiyonu (Özel Turnuva)
2012 > Avrupa Şampiyonu
olan takım saçma bir sistem yüzünden gönderilmiyor. Voleybol Federasyon başkanı hangi takımlı olduğunu ve aldığı kararları çok iyi biliyorum. Yeter artık. Fenerbahçe'nin önünü keseceğiz diye Türkiye'ye zarar vermeye başladılar.
Yönetim bu kararın üzerine sonuna kadar gitmeli ve hakkını savunmalıdır.
Fenerbahçe Bayan Basketbol takımı oyuncularında doping bulunur. B numunesi beklenmeden karar verilir. Sonra her şeyin yanlış olduğu ortaya çıkar. Giden avrupa şampiyonluğuna mı üzülelim yoksa giden 1 senemize mi?
Fenerbahçe Bayan Voleybol takımı avrupa şampiyonu olur. Sonraki sene avrupaya gönderilmez.
Fenerbahçe Futbol Takımı lig şampiyonu olur. Avrupaya gönderilmez ve yerine soruşturmada adı geçen başka bir kulüp yollanır.
Yazık. Ama bu varya. Bizi takımımızı daha sıkı bağlıyor :) Aynen devam edin. Fenerbahçe Yıkılmaz, CÜMLE ALEM BİR OLSA BAŞA ÇIKAMAZ diye boşuna söylemiyorlar.
attirson
22.Mayıs.2012, 14:33
Fenerbahçe'de transferde öncelik yerli oyuncularda... Kayserisporlu Hasan Ali Kaldırım ve Gençlerbirliği'nden Soner için girişimlerini hızlandıran sarı lacivertlilerin, Valencia'da forma giyen Mehmet Topal'ın transferinde de önemli adımlar attığı ortaya çıktı.
2 yıl önce Galatasaray'dan 4.5 milyon euro bonservis bedeliyle İspanya'ya giden Topal'ın kulübü ile görüşmelerin olumlu devam ettiği belirtilirken, İspanya'da yıllık 1. 3 milyon euro kazanan milli futbolcuya ise yıllık 2.6 milyon euro ücret önerileceği öğrenildi. Türkiye'ye dönme konusunda kesin kararını vermeyen Mehmet Topal'ı ikna etmek için uğraş veren yönetimin, milli takım kampında bulunan yıldız oyuncuya bir hafta icinde imza attırmak istediği belirlendi.
LİGTV
BleedingMoon
22.Mayıs.2012, 14:41
mehmet topal 4 3 3teki üçlü orta sahanın gerisinde tek kelimeyle mükemmel olur. turnayı gözünden vururuz. ama la liga'da oynamak varken türkiye'ye gelir mi mehmet? pek sanmıyorum.
Bu takım Avrupaya gidemiyor :) Son Avrupa Şampiyonu Avrupaya gidemiyor. Helal olsun emeği geçenlere.
http://img15.imageshack.us/img15/9501/fbu.png
Bu işin peşi kesinlikle bırakılmamalı. Giden lig şampiyonluğuna mı üzülelim, kupa şampiyonluğuna mı yoksa Avrupaya gidememeye mi..
DisCo
22.Mayıs.2012, 15:27
Şampiyonlar Ligi şampiyonu olmuş, son dönemde buraya damgasını vurmuş bir takımın turnuvaya çağrılmamasını doğru bulmuyorum. Bu işin düzgün şartlardaki halidir.
Fenerbahçe'nin geçen turnuvadaki tutumu nedeniyle alınmadığı söyleniyor. Kazanan hep yalnızdır sloganını severim ama Fenerbahçe yönetimi yalnız kalmak için elinden geleni yapıyor. Biz olmazsak mantığı sürdüğü sürece Fenerbahçe'nin hakkı olan şeyler elinden uçmaya devam edecektir. Çünkü biz olmadan da her şey güzel şekilde işliyor.
CEV yetkilisi SPORTİVİ'ye konuştu!
http://www.sportivi.com.tr/images/haberler/cev_yetkilisi_sportiviye_konustu_1337687489.jpg
Haber Kaynağı: SPORTİVİ / ÖZEL HABER
Avrupa voleybolunun patronu CEV, Fenerbahçe konusunda kararlı.
22 Mayıs 2012 Salı 14
2012-13 yılında Fenerbahçe'nin Wild Card isteğini olumsuz değerlendiren Avrupa Voleybol Konfederasyonu yöneticilerinden Thorsten Endres SPORTİVİ'ye önemli açıklamalarda bulundu.
İşte Endres'in SPORTİVİ'ye yaptığı açıklamalar;
Endres; "Fenerbahçe’nin wild card talebinin reddedilmesi konusunda tek söz sahibi CEV’dir. Biz geçen sezon yaşanan usulsüzlükler hakkında kulübe uyarı gönderdik. Şampiyonlar ligi konusunda tek yetkili CEV’dir. Fenerbahçe ligde final oynamış olsa böyle bir yaptırıma gitmezdik. Ancak wild card regülasyonu hakkında kurallar net. CEV’in otoritesini sarsacak hareketlerde bulunulduğu için bu kararı almayı uygun gördük. Türkiye voleybol federasyonu bize iki kulübün de wild card talebini gönderdi. Bu kararda onların herhangi bir söz hakkı bulunmadı, bulunamaz da. Bu sezon için yapılacak herhangi bir itirazın geçerli olması söz konusu değil. Gelecek sezondan itibaren Fenerbahçe yeniden Şampiyonlar ligi’ne katılmakta serbesttir. Bu kararı sadece CEV’in otoritesini sarsmamak için aldık, bunu bir kulübe sergilenen bir tavır olarak değerlendirmek doğru olmaz. Fenerbahçe’nin sportif başarılarını takdir ediyoruz, ancak kurallar böyle ve kurallara uyulmak zorunda" dedi.
SAYGIDEĞER FENERBAHÇE KAMUOYUNA
Dün, 21-Mayıs-2012 günü kulüp binamızda yaptığım görüşme sonucunda, önümüzdeki sezon itibariyle, aranızda olamayacağımı sayın şube yetkililerine ilettim.
Üç yıl önce “BOŞ SÖZLEŞMEYE” imza atarak, bugüne kadar fırsat verildikçe gururla hizmet ettiğim kulübümden, benden kaynaklanmayan nedenlerle ayrılma kararımı vermek, hiç de kolay olmadı.
En derin saygılarımla.
Naz Aydemir
18 dakika önce resmi sitesine yazılmış.
https://twitter.com/#!/nzydmr11
http://www.nazaydemir.com/archives/553
Ne yapmaya çalışıyor bu yönetim anlamıyorum. Sanırım amaçları sadece avrupa şampiyonu olmaktı. 2 seneye kaparlar kepenkleri.
ommix
22.Mayıs.2012, 16:56
A2 milli takımının kampında bulunan Mert Günok , A Milli takımın kadrosuna çağırılmış
RaSenGan
22.Mayıs.2012, 17:29
CeVaatin işleri bunlar :p
sarianet
22.Mayıs.2012, 17:59
cevaat mevzusu n e ya ben fransız kaldım :D
ForsakeN
22.Mayıs.2012, 18:06
Kapatın şubeyi mubeyi arkadaş bu ülke başarıyı haketmiyor yav. Önce müthiş işleyen voleybol takımlarına yabancı sınırında azaltmaya giderek darbe vurdular, ardından garip bir lig statüsü belirlediler. Şimdi de son şampiyon olmasına rağmen turnuvaya alınmayan ülke takımını destekleyeceğine federasyonu başkanı o takımla dalga geçercesine açıklama yapıyor. Garip bir ülkede yaşıyoruz hakikaten
cevaat mevzusu n e ya ben fransız kaldım :D
Amaç belli artık alıştık :D Cevap verme he de geç. Eğlensin.
ForsakeN
22.Mayıs.2012, 18:32
Facebook'ta gördüğüm bir yazı. Haksız değil..
- Herşey Taurasi'ye "dopingli" denmesiyle başladı. Daha sonra yapılanları yazmaya sayfalar yetmez. Durmayacakları da belli oldu. -
ommix
22.Mayıs.2012, 18:37
BJK Zico ile görüşüyormuş.İnşallah anlaşmazlar ama anlaşacaklar gibi gözüküyor.
ReaList
22.Mayıs.2012, 19:21
Mehmet Baransu: Fenerbahce voleybol takimi sike yuzunden avrupaya gidemedi. Seyirciler kendilerini kandiranlardan hesap soracak. Az kaldi. Voleybol federasyonuna fenerbahcenin ismi saibeli gondermeyeceksiniz dendi ve formul bulundu Ali koc da onceki aksam baskanla biraraya geldi. Voleybolda bulunan sadece bir gerekce. Uefa nin kararindan once aciklama yapmamak icin otel, basin toplantisi gerekcesi uyduruldu.
Twitter'da dolaşırken gözüme çarptı aynen bunları yazmış. Özellikle Şike Davası sürecindendir bazı kesimler bu hasta adamı Adaletin ışığı olarak yansıtmakta Tv programlarına falan çıkarıp ağzındaki salyalarla bunu dinlemekte. Yazık.
KanaKe
22.Mayıs.2012, 19:53
yahu sike yapan futbol takimi degil mi? bayan voleybol ile ne alakasi var sikenin kardesim? bu adam gibi sözde gazetecilerin isi gücü milleti germek baska birsey degil bunlarin yaptigi haberciligin alasini yaparim ben..
SaLviO
22.Mayıs.2012, 20:24
Mehmet Baransu: Fenerbahce voleybol takimi sike yuzunden avrupaya gidemedi. Seyirciler kendilerini kandiranlardan hesap soracak. Az kaldi. Voleybol federasyonuna fenerbahcenin ismi saibeli gondermeyeceksiniz dendi ve formul bulundu Ali koc da onceki aksam baskanla biraraya geldi. Voleybolda bulunan sadece bir gerekce. Uefa nin kararindan once aciklama yapmamak icin otel, basin toplantisi gerekcesi uyduruldu.
Twitter'da dolaşırken gözüme çarptı aynen bunları yazmış. Özellikle Şike Davası sürecindendir bazı kesimler bu hasta adamı Adaletin ışığı olarak yansıtmakta Tv programlarına falan çıkarıp ağzındaki salyalarla bunu dinlemekte. Yazık.
sadece bu adam olsa keske bunun gibi yuzlerce var
SaLviO
22.Mayıs.2012, 21:03
faik isik twitterda baskan pazartesiye kadar tahliye olmazra Avrupa insan haklari mahkemesine gidicez diye twet atmis
Sekopej
23.Mayıs.2012, 09:41
Kapatın voleybol şubesini, seneye final oynarsa girebilirmişmiş, kapatın gitsin. Madem diğer kupaya da almasın, oraya neden alıyorlar?
Türkiye'nin birlik olup bu karara itiraz etmesi gerekirken bununla eğlenenler var. Yabancı sayısı da bir kaç güne artar, federasyon başkanından bunu da bekliyorum, indirdiği sayıyı geri arttıracak.
Sen ki son 2 ŞL organizasyonu kazanmış 2 takıma sahipsin ve bu kadar mı aciz olabiliyorsun? Ama niye rest çeksin ki, federasyon başkanının isteği bu yönde zaten.
SaLviO
23.Mayıs.2012, 23:55
FENERBAHÇE Ş. Ligi 3. Ön Eleme Turunda; Club Brugge, Feyenoord, Vaslui ve Motherwell Takımlarından birisi ile eşleşecek. hayırlı olsun
şimdiki kadromuz ile hepsini eleriz
ReaList
23.Mayıs.2012, 23:57
FENERBAHÇE Ş. Ligi 3. Ön Eleme Turunda; Club Brugge, Feyenoord, Vaslui ve Motherwell Takımlarından birisi ile eşleşecek. hayırlı olsun
şimdiki kadromuz ile hepsini eleriz
Niye hepsi elenmek için mi sahaya çıkıyor : )
KanaKe
23.Mayıs.2012, 23:58
gecen sene young boysu da elerdik sonra ne oldu? bu takimlarin hepsi young boys tan daha iyi..
SaLviO
24.Mayıs.2012, 00:00
yapmayın beyler geçen seneki takım ile şimdiki takım birmi o zaman oyun tarzımız yoktu young boys şimdi gelsin paramparça ederiz
attirson
24.Mayıs.2012, 00:02
gecen sene young boysu da elerdik sonra ne oldu? bu takimlarin hepsi young boys tan daha iyi..
Bunları eleyemiyorsak gitmeyelim zaten SLye bosuna rezil olmayalım.
ReaList
24.Mayıs.2012, 00:04
Şimdi de bir oyun planımız yok bütün sistem Alex'e bakıyor, o varken ona yönelik oynuyoruz o yokken ne oynadığımızı bende bilmiyorum (: Bir takım bir oyuncuya göre sistem şekillerse böyle oluyor ne yazık ki yeni transferler gelir takım yeni bir çehre sahibi olur artık köhne sistem yerine çağdaş futbolun gerekli olan sistemlerinden birini kendimize empoze edebilir, oyuncuya göre değilde takıma göre sistem oturtursak o zaman böyle maçlar için "cepte" diyebiliriz. Şuan o listedeki bütün takımlar bizi eleyebilir bu açık ve net.
evet katılıyorum motherwell hariç bu takımlar young boys'dan iyi takımlar.vaslui bu sene romanya liginin şampiyonluk yarışının 2.adayı,2'li averajdan dolayı şampiyonluğu kaçırdılar.club brugge ise eski gücünde değil bence.çünkü artık belçika'nın tek dominesi anderlecht durumunda.fenerbahçe brugge,motherwell'i farka boğar diğer iki takım hakkında yorum yapmak zor şu an için.ama fenerbahçe için bir kere kaza oldu ikincisi olmaz.
Ceza almayalım da. Gerisi gelir.
ommix
24.Mayıs.2012, 11:00
Motherwell'in kadrosunu pek tanımasamda ada futbolu bize ters gelebilir , tercih yapacak olsam benim tercihim Vaslui
byariff
24.Mayıs.2012, 17:18
Mourinho: Bana teklif yapan ilk yabanci kulup Fenerbahce dir
ommix
24.Mayıs.2012, 17:24
Sarı-lacivertliler, seri başı oldukları Devler Ligi 3. ön eleme turunda Belçika'nın Club Brugge, Romanya'nın Vaslui, İskoçya'nın Motherwell ve Hollanda'nın Feyenoord takımlarından biriyle eşleşecek.
Fenerbahçe bu turu geçmesi durumunda seri başı olamayacağı 4. turda Portekiz'in Braga, Ukrayna'nın Dinamo Kiev, Yunanistan'ın Panathinaikos, Danimarka'dan Kopenhag ve eski oyuncusu Emenike'nin forma giydiği Spartak Moskova takımlarından biriyle karşılaşacak
TR.CaPTaiN
24.Mayıs.2012, 19:44
4. turda iyi ki seri başı değiliz. Seri başı olmayan kulüpler (Udinese, Lille, Monchengladbach, Malaga) daha güçlü. :}
GeanyGS
24.Mayıs.2012, 19:58
Feyenoord çıkarsa fener eler, diğerlerine elenir. Yıllardır her takımımız Avrupa'nın büyük kulüplerine kök söktürüp küçük gördüğümüz takımlar karşısında yıkıldı. Umarım bu sene Avrupa'da tüm takımlarımız başarılı olurda şu ülke puanımız biraz olsun artar.
Zekirdek
24.Mayıs.2012, 21:17
Mourinho: Bana teklif yapan ilk yabanci kulup Fenerbahce dir
Ararsanız belki bulabilirsiniz. Resimi vardı. Adını hatırlayamadığım bir menejer, Mourinho ile yemek yiyiyor. Aziz Yıldırım Mourinho'yu tecrübesiz diye istemiyor. Yıl ya 2000 yada 2001. Sonra Zeman takımın başına geçiyor. Ayrıca Mou o güne kadar hiçbir takımda teknik direktörlük görevi yapmamıştı.
ForsakeN
24.Mayıs.2012, 21:20
Ararsanız belki bulabilirsiniz. Resimi vardı. Adını hatırlayamadığım bir menejer, Mourinho ile yemek yiyiyor. Aziz Yıldırım Mourinho'yu tecrübesiz diye istemiyor. Yıl ya 2000 yada 2001. Sonra Zeman takımın başına geçiyor. Ayrıca Mou o güne kadar hiçbir takımda teknik direktörlük görevi yapmamıştı.
http://golsuzesitlik.files.wordpress.com/2010/04/jmjmjm.jpg
Hey Mourinho hey :) Ortadaki Bayram Tutumlu, en soldaki kebapçı :D
furkan58
24.Mayıs.2012, 21:26
Moussa Sow evleniyor
Cumartesi gunü dünyaevine girecek olan Sow'un düğünü futbola başladığı yer olan Mantes-la-Jolie'de gerçekleşecek. 26 yaşındaki futbolcu yeni sezon hazırlıkları için eşi ile birlikte Temmuz ayının başında İstanbul'a dönecek.
Aydın baba olunca patlama yapmıştı galatasarayda. Sow'da evlenince bi patlama yapar mı :n:
sarianet
25.Mayıs.2012, 01:14
Aydın baba olunca patlama yapmıştı galatasarayda. Sow'da evlenince bi patlama yapar mı :n:
bi patlama olacağı kesin umarım futboluna yansır :D
ForsakeN
25.Mayıs.2012, 01:18
:D :D bu iyiydi :n:
canavar20
25.Mayıs.2012, 01:30
Aykut Kocaman sadece transfer politikası için bile uzun yıllar Fenerbahçe'de hocalık yapmalı. Gurur duyuyorum.
sarianet
25.Mayıs.2012, 23:48
Türk Gazetelerinde Yazan Tek Doğru Tarihtir Revivo
maziden güzel bi gol :)
Cengo
26.Mayıs.2012, 03:14
Feyenoord çıkarsa fener eler, diğerlerine elenir. Yıllardır her takımımız Avrupa'nın büyük kulüplerine kök söktürüp küçük gördüğümüz takımlar karşısında yıkıldı. Umarım bu sene Avrupa'da tüm takımlarımız başarılı olurda şu ülke puanımız biraz olsun artar.
Esas Feyenoord çıkarsa %50-50, diğer takımları bu takım çok rahat geçer.
Zekirdek
26.Mayıs.2012, 09:42
TRT 1 transferler konusunda pek güvenilir bir kaynak olmasa bile Mehmet Topal'ın gelecek sene Fenerbahçe forması giyeceğini bildirdi.
Örümcek Fenerbahçe'de (http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=22923#.T8Bru_dZ2eM.twitter)
ReaList
26.Mayıs.2012, 13:27
Mehmet Topal ismi iyice ağırlık kazanmış durumda Kulüpten yalanlamada gelmiyor. Bu transfer gerçekleşebilir.
sarianet
26.Mayıs.2012, 14:04
Fenerbahçeli taraftarlar, Mekke’de tavaf (Kabe’nin çevresini 7 kez dönme) sırasında gördükleri Süper Lig hakemi Kuddusi Müftüoğlu’na “Maçlarda canımızı yakıyorsun... Bizi üzme... Lütfen daha adil yönetim göster” dedi
Bunu da gördük diyeceğimiz bir olay Kabe’de yaşandı...
Şike süreci sonrası başkan Aziz Yıldırım ile başlayan ve sonrasında taraftara kadar giden “Darağacında olsak da son sözümüz F.Bahçe” sözü Kabe’de hayata geçti... Dini görevi yetire getirmek için Mekke’ye giden 5 Fenerbahçe taraftarı tavaf sırasında Süper Lig hakemi Kuddusi Müftüoğlu’nu gördü. Müftüoğlu’nun yanına yaklaşan Sarı-Lacivertliler “Hocam biz Fenerbahçeliyiz. Bizim maçlarda canımızı yakıyorsun, bizi zor durumda bırakıyorsun. Lütfen daha adil bir yönetim göster” şeklinde konuştu.
İlk etapta bu tepkiye şaşırıp kalan ancak taraftarın güleryüzlü yaklaşımı nedeniyle sakinleşen Müftüoğlu tavafta olduğu için herhangi bir yanıt vermedi. Müftüoğlu ve taraftarların tavaf sonrası sohbet ettiği öğrenildi.
‘HOŞGÖRÜ İLE YAKLAŞTIM’
Olayı doğrulayan Müftüoğlu, “Dini vecibelerimi yerine getirmek için Umre’ye gittim. Tavaf sırasında taraftarlardan bu sözleri duydum. Sonra da kendileri ile gayet güzel ve medeni bir şekilde muhabbet ettim. Rahatsız edici bir davranış görmedim. Bana bu tür ilginç yaklaşımlar çok oluyor. Genelde de Fenerbahçe taraftarlarından oluyor. Ama bu kez Tavaf sırasında yaşadım. Bunlara hoşgörü ile yaklaşmak gerekiyor. Ben de öyle yapıyorum” dedi.
(Habertürk)
Cengo
26.Mayıs.2012, 14:06
TRT 1 transferler konusunda pek güvenilir bir kaynak olmasa bile Mehmet Topal'ın gelecek sene Fenerbahçe forması giyeceğini bildirdi.
Örümcek Fenerbahçe'de (http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=22923#.T8Bru_dZ2eM.twitter)
Fanatik haberlerine güvenilmez.
Fearless Coward
26.Mayıs.2012, 14:18
Gökhan Töre var en yakınından...
anil luque
26.Mayıs.2012, 14:31
Ne kadar terbiyesiz bir forum olup çıktık ya :D :D
SAİT71
26.Mayıs.2012, 14:35
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/580063_294608760628794_1261944358_n.jpg
Ekliyim didim :)
ommix
26.Mayıs.2012, 17:19
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/580063_294608760628794_1261944358_n.jpg
Ekliyim didim :)
fotoyu çeken adam diyet yapsın biraz (h)
Homer J.S
26.Mayıs.2012, 17:21
Mehmet Topal'da gitsin bakalım, karakterini bozmasın veya Emre abisi gibi olmasın da varsın Galatasaraylıların göğsünü kabartmasın.
sarianet
26.Mayıs.2012, 17:27
Mehmet Topal'da gitsin bakalım, karakterini bozmasın veya Emre abisi gibi olmasın da varsın Galatasaraylıların göğsünü kabartmasın.
ne demek istediğini anlamadım
furkan58
26.Mayıs.2012, 17:38
'Transfer haberleri zevkli ama'
Stoch, Vebnoviny isimli spor portalına ilginç açıklamalarda bulundu.
Çok başarılı bir sezon geçirdiğini ve 4 golünün ayın golü seçildiğini belirten yıldız oyuncu, “Türkiye’ye çok önemli yıldızlar geliyor. Benim bunların arasından ön plana çıkmam mükemmel bir duygu. Bazılarını geride bıraktığım için mutluyum. Fenerbahçe’de lig kupası da Türkiye Kupası da kazandım. Bunun için çok gururluyum. Transfer haberlerini okumak zevkli, ancak Fenerbahçe’yle 2 yıllık daha kontratım var. İstanbul’da çok mutluyum, kulüp de benden memnun. Ayrılmam için herhangi bir sebep yok. Transfer dönemlerinde neler olacağını asla bilemezsiniz. Ancak ifadelerimi iyi seçmeye çalışıyorum ve kulübümde kalmak istiyorum” dedi.
Can Gebetaş
Homer J.S
26.Mayıs.2012, 19:54
ne demek istediğini anlamadım
Diyorum ki bir Galatasaraylı olarak bizi üzecek ama önemli değil gidebilir, Emre Belözoğlu gibi olmasın yeter.
titates1
26.Mayıs.2012, 20:15
Diyorum ki bir Galatasaraylı olarak bizi üzecek ama önemli değil gidebilir, Emre Belözoğlu gibi olmasın yeter.
Emre Belözoğlu'na nolmuş ?
europeanconquer
26.Mayıs.2012, 20:23
Emre Belözoğlu Galatasaray taraftarının o kadar çok nefretini kazandı ki UEFA Kupası'nı kaldırdığımız resimlerde yüzü bile sansürlenmişti bir ara.Yapılan doğru değildi ama o kadar büyük bir nefret kazanan bir adam için çıkıp da ''Emre Belözoğlu'na nolmuş ?''demen biraz garip değil mi ?
Homer J.S
26.Mayıs.2012, 20:35
Emre Belözoğlu'na nolmuş ?
Hiiiç, hiçbir olayda adı geçmeyen sorunsuz bir futbolcu olduğundan yazdım, biz Galatasaraylılara batıyor böyle düzgün adamlar :)
titates1
26.Mayıs.2012, 20:36
Emre Belözoğlu takım değiştirdiği için nefret kazandı , yani yaptıkları aslında aynı şey olacak , yoksa Emre başka bir şey yapmadı onu demeye çalışıyorum.
Emre sizdeyken de böyleydi , Inter ve Newcastle'da da aynı Emre idi , Fenerbahçe'ye gelene kadar seviliyordu , gelip Galatasaray'da aynı hareketleri yapsa , yine sevilecek , savunulacaktı ama işte karaktersiz , şerefsiz olan kendisi oldu , halbuki adam hiç değişmedi.
europeanconquer
26.Mayıs.2012, 20:38
Emre Belözoğlu takım değiştirdiği için nefret kazandı , yani yaptıkları aslında aynı şey olacak , yoksa Emre başka bir şey yapmadı onu demeye çalışıyorum.
Emre sizdeyken de böyleydi , Inter ve Newcastle'da da aynı Emre idi , Fenerbahçe'ye gelene kadar seviliyordu , gelip Galatasaray'da aynı hareketleri yapsa , yine sevilecek , savunulacaktı ama işte karaktersiz , şerefsiz olan kendisi oldu , halbuki adam hiç değişmedi.
O konuda haklısın başkalarına yaparken bizim için hava hoş,çünkü o ''bizim Emre'' idi.Ama Fenerbahçe'ye gelip aynı tavırları Galatasaray'a gösterince nefret edilen adam oldu.Hangi kulüpte aynı olay yaşansa Emre'ye yine nefret duyulacaktı.Futbolun yapısı bu.
Fenerbahçe mağduriyetinin rakip takıma giden eski futbolcuya olan nefretle birleşmesi sonucu oluştu bu Emre olayı. Bu tip olaylar olurken rakipte Melo gibi oyuncular kahraman muamelesi gördü.
titates1
26.Mayıs.2012, 20:43
O konuda haklısın başkalarına yaparken bizim için hava hoş,çünkü o ''bizim Emre'' idi.Ama Fenerbahçe'ye gelip aynı tavırları Galatasaray'a gösterince nefret edilen adam oldu.Hangi kulüpte aynı olay yaşansa Emre'ye yine nefret duyulacaktı.Futbolun yapısı bu.
Aynen öyle başka adam olsa , bizim taraftar da aynı şeyi yapacaktı.
Ben böyle oyuncuları severim ama , Pascal , Lugano , Bülent Korkmaz , Emre B. vb. oyuncular kendi takımında olunca tapacağın , karşı takımda olunca nefret edeceğin adamlar , ben herşeye rağmen böyle adamları seviyorum , farklı takımda da olsa , futbolun güzellikleri bunlar.
sarianet
26.Mayıs.2012, 20:44
emre galatsaraya ne yaptı hafızamı yokladım da bir arkadaımız hatırlatırsa sevinirim :)
europeanconquer
26.Mayıs.2012, 20:55
emre galatsaraya ne yaptı hafızamı yokladım da bir arkadaımız hatırlatırsa sevinirim :)
"Türkiye'de Galatasaray'dan başka takımda oynamam" deyip Fenerbahçe'ye transfer oldu.
Fenerbahçe'ye geldi geleli Galatasaray maçlarında seyirci ile ufak münakaşaları oldu.
Bunlar Emre'den gerektiği kadar nefret etmemize neden oldu ama benim içim son madde;
Volkan ile Galatasaray taraftarının tartışmasında -Volkan haklı o konuda orası ayrı - gelip o kadar taraftarın annesine küfür etmesi.Volkan gerekli hareketi yapmış cevabı vermiş sen ne hakla söylüyorsun o lafları ?
sarianet
26.Mayıs.2012, 20:58
"Türkiye'de Galatasaray'dan başka takımda oynamam" deyip Fenerbahçe'ye transfer oldu.
Fenerbahçe'ye geldi geleli Galatasaray maçlarında seyirci ile ufak münakaşaları oldu.
Bunlar Emre'den gerektiği kadar nefret etmemize neden oldu ama benim içim son madde;
Volkan ile Galatasaray taraftarının tartışmasında -Volkan haklı o konuda orası ayrı - gelip o kadar taraftarın annesine küfür etmesi.Volkan gerekli hareketi yapmış cevabı vermiş sen ne hakla söylüyorsun o lafları ?
volkan gs taraftarının validesine neden küfretti ?
hemen hemenher futbolcu rakip taraftarla dalaşa giriyor normal
europeanconquer
26.Mayıs.2012, 21:01
volkan gs taraftarının validesine neden küfretti ?
hemen hemenher futbolcu rakip taraftarla dalaşa giriyor normal
Volkan değil abi :n: Gerçi etse o konumda Volkan haklıdır çünkü milli takım forması giyiyor ama Emre'ye en ufak bir tahrik,laf,hareket yokken gelip annelerine küfretti.Kameralarda yakaladı o anı.
furkan58
26.Mayıs.2012, 22:01
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/403419_337499906319696_247216222014732_780231_2418 65721_n.jpg
Damat Moussa Sow :)
europeanconquer
26.Mayıs.2012, 22:03
Düğün fotoğraflarında siyahilerin gözükmediği bir fotoğraf çıkar mı ? :n:
sarianet
26.Mayıs.2012, 22:11
sol eli ne öyle yoksa ben mi fesatım :D
furkan58
26.Mayıs.2012, 22:13
sol eli ne öyle yoksa ben mi fesatım :D
Sen bu günlerde fazla fesatsın abi :n: Önce evlilik haberinde sonra resimde :D
sarianet
26.Mayıs.2012, 22:24
neyse resimden daha çok mesajlar çıkarırım ama damadı kutlamakla yetineyim :D
ReaList
26.Mayıs.2012, 23:05
Ahmet tehlikeli sularda yüzüyosun aman diyeyim : )
SaLviO
27.Mayıs.2012, 10:33
http://c1205.hizliresim.com/x/v/6vpjr.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
SaLviO
28.Mayıs.2012, 12:41
http://b1205.hizliresim.com/x/w/6yx27.png (http://bit.ly/c25MCx)
Koca reis :D
bugünleri hala unutmadım sinirimden 1 hafta televizyon izlemedim
ReaList
28.Mayıs.2012, 13:20
Godfather Altan'da yukarıda yine sıkmış koçum benim. Kendilerine ait tek silah bile bulunmayan bu 2 kişilik dev Çete Counter Strike oynayarak suç işliyormuş : )
Walter Sakana
28.Mayıs.2012, 14:17
edit......
byariff
28.Mayıs.2012, 14:20
Volkan Reiz futbolu birakinca alayini kursunlucak :D
SaLviO
28.Mayıs.2012, 15:56
bugün mahkeme yokmuydu ya?
Sekopej
28.Mayıs.2012, 16:17
Gazetenin attığı manşete bak, o dönemde birilerinin yönlendirmesiyle köşe yazarıyım diyen kalemşörlerin kasıtlı yazılarına bak, şimdiki duruma bak. Alakası yok. Biz o dönemde o yazılanlara isyan ederken, dalga geçiliyordu bizimle, şimdiyse unutuldu gitti o yazılanlar.
Gazetenin attığı manşete bak, o dönemde birilerinin yönlendirmesiyle köşe yazarıyım diyen kalemşörlerin kasıtlı yazılarına bak, şimdiki duruma bak. Alakası yok. Biz o dönemde o yazılanlara isyan ederken, dalga geçiliyordu bizimle, şimdiyse unutuldu gitti o yazılanlar.
Savcı 90'a çaktı veya Hasan Çetinkaya olayının görmezden gelinmesi gibi olayları forumumuzda da görebilirsiniz.
SaLviO
28.Mayıs.2012, 19:59
savcı doksana taktı manşetini bulabilecek varmı :D :D :D
yarın savcı beyde mahkemede olucak
barahir
28.Mayıs.2012, 20:08
savcı doksana taktı manşetini bulabilecek varmı :D :D :D
yarın savcı beyde mahkemede olucak
Teşrif etmişler efendim..
ommix
28.Mayıs.2012, 21:04
Çok şükür Spahija'yı göndermişler.
GodfatheR
28.Mayıs.2012, 21:21
Obradoviç Pao'dan ayrılıyor onu almayı denemeliyiz.
Sekopej
28.Mayıs.2012, 21:37
Spahija'nın gitmesi iyi de Aydın Örs'ün gitmesi hoş olmadı. Aziz Yıldırım çık artık, eminim Aziz Yıldırım dışarıda olsa gitmezdi Aydın Örs, hele bir de yeniden Mahmut Uslu gündemde ki, bu hiç ama hiç iyi olmaz.
barahir
28.Mayıs.2012, 21:49
Obradoviç Pao'dan ayrılıyor onu almayı denemeliyiz.
O çok iyi olur ama sanırım Messina ile anlaşacaklar
ommix
30.Mayıs.2012, 11:54
Salih Uçan'ın açıklamaları ;
Fenerbahçe'deki ilk senesinin kendisi için çok önemli olduğunun altını çizen genç oyuncu, bu sürede kulübün tesislerinde kalacağını bildirdi. Salih, sarı-lacivertli kulübün Temmuz ayında başlayacak hazırlık kampına katılacağını ve kamp bitiminde Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın vereceği karar doğrultusunda hareket edeceğini dile getirdi.
Kocaman'ın kamp süresince kendisini yeterli görmesi durumunda takımda kalacağını, aksi halde Bucaspor'a bir yıllığına kiralanacağını açıklayan milli oyuncu, teknik heyetin gözüne girmek için elinden geleni yapacağını söyledi. Fenerbahçeli taraftarlardan destek isteyen Salih, “Yaşım genç olduğu için bana sahip çıksınlar. Ben de sahada her şeyimi ortaya koyacağım. Hem kulübüm hem de onlar için oynayacağım” dedi.
Marmaris gibi önemli bir tatil bölgesinde yetiştiğine dikkat çeken Salih Uçan, İstanbul'un renkli yaşantısının kendisini kesinlikle değiştirmeyeceğini sözlerine ekledi.
6 Ocak 1994'te doğan Salih, 21 Aralık 2010'da, Fenerbahçe'ye karşı da görev yaptı. Samet Aybaba, Şükrü Saracoğlu Stadı'nda 3-2 kazandıkları kupa maçının son 3 dakikasında o tarihte 15 yaşında olan Salih'e şans vermişti.
furkan58
30.Mayıs.2012, 12:29
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/319707_320871417993005_212774702136011_719786_1974 211164_n.jpg
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/385768_320870964659717_212774702136011_719784_9619 4804_n.jpg
Tatlılığa bak ya :) Maşşallah :)
europeanconquer
30.Mayıs.2012, 12:31
O yaşta bira göbeği var :p
RaSenGan
30.Mayıs.2012, 18:05
Jr.Ronaldo :n:
BleedingMoon
30.Mayıs.2012, 18:18
projeksiyon ve ses sistemi iştah kabartıcı :D
SaLviO
31.Mayıs.2012, 02:29
http://b1205.hizliresim.com/x/z/780x2.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/582373_369653409762994_144318411_n.jpg
Umarım artık futboluyla konuşulur. QTM'ye yem ettiğimiz Fenerbahçe'li oyunculardan biri daha gidiyor.
Yolun açık olsun Fenerbahçe'li Emre. Bu taraftar seni göndereni de gönderir sen rahat ol. Gözün arkada kalmasın.
di canio
31.Mayıs.2012, 15:18
Hala QTM'ye yem ettiğimiz deniyor. Emre yem etti kendini. Emre düşünecekti onu ve QTM'ye yem olacak hareketler yapmayacaktı. Keşke yapmasaydı da, o takımımızda oynamaya devam etseydi, biz de onu izlemeye. Kim göndermiş Emre'yi? Var mı bir açıklama? Kendisi gitmiş olamaz mı?
Ama vereceğin cevabı biliyorum ben, Aykut Kocaman.
Hala QTM'ye yem ettiğimiz deniyor. Emre yem etti kendini. Emre düşünecekti onu ve QTM'ye yem olacak hareketler yapmayacaktı. Keşke yapmasaydı da, o takımımızda oynamaya devam etseydi, biz de onu izlemeye. Kim göndermiş Emre'yi? Var mı bir açıklama? Kendisi gitmiş olamaz mı?
Ama vereceğin cevabı biliyorum ben, Aykut Kocaman.
Adam kendi ağzıyla canlı yayında ben kalmak istiyorum dedi.
Emre hırslı bir oyuncu olabilir. Maç içinde İSTEM DIŞI ters hareketler yapıyor olabilir ama bu onu göndermeye sebep değildir. Daha öncede yazdım. İlla her oyuncunun saha içinde-dışında Alex gibi olmasını bekleyemeyiz. Bugün Balotelli gelse bu adam olmaz diyerek yollayacak mıyız? Gattuso'nın hırsı Emre'nin belkide 10 katıdır. Adam senelerce Milan'da oynadı. Milli takımda hocasının boğazına sarıldı.
Biz Emre'nin egosunu çekemedik. Yerine dolduramayacağımız bir oyuncu gitti. Gitmesinde kimin payı varsa yazıklar olsun. Bu sadece Aykut Kocaman değil en ufak bir etki veren kişide olur.
Ha Aykut Kocaman kalsın dese kimse çıkıp "Hayır hocam seni dinlemiyoruz biz gönderiyoruz" demezdi.
Bir oyuncuyu yolluyorsan yerini dolduracaksın. Emre'nin yeri bir tek TÜRK OLARAK Nuri ve Selçuk İnan ile dolar. Hadi bakayım istediğiniz kadar para verin alabilecek misiniz ikisinden birini?
Min 8-10 Milyon $ bonservis + 1 adet yabancı sınırına mal oldu bize. Ki başkan çıkmazsa bu bile zor görünüyor..
ommix
31.Mayıs.2012, 22:38
Emre hırslı bir oyuncu olabilir. Maç içinde İSTEM DIŞI ters hareketler yapıyor olabilir ama bu onu göndermeye sebep değildir.
Belki de başka sebeplerle gönderilmiştir!
Belki de başka sebeplerle gönderilmiştir!
O zaman çıkıp açıklasınlar diyorum bende.
Emre'yi yem ettik. Amaçlarına ulaştılar. Bunu hazmedemiyorum. Aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor. Basın bu kadar üstüne gitmese bunlar olur muydu diye düşünüyorum.
Emre'yi Fenerbahçe taraftarının bu kadar kolay harcamasını hazmedemiyorum. Bugün Emre'ye laf söyleyenler yarın Alex kovulmuş gibi gönderildiği zaman SÖZ HAKKINA SAHİP DEĞİLDİR.
Eğer Profesyonel futbolcu olsaydım Fenerbahçe'de oynamazdım asla. Çünkü ne kadar fanatiksen, o kadar uğraşılır senin. Eli belinde Baroni'yi izlemeyi isteyenler için müstahak aslında. Emre avrupada oynarken "TV'yi açtım Emre'yi aradım. Eli belinde birini görünce Emre olduğunu anladım" gibi geyikler dönüyordu. Bu adam Fenerbahçe'de ayrı oynuyordu. Tıpkı Tuncay gibi. Tıpkı Serhat Akın gibi.
Aurelio gider (Aurelio suçlu)
Appiah'a futbol oynarsa ölür teşhisi konulur ve yollanır. Sonrasında çatır çatır oynar (Appiah suçlu)
Emre gider (Emre suçlu)
Zico gider (Zico suçlu)
Doğru ama hep sorunlu adamlar bize geliyor. Hepsi sorunlu adamlar. Bizimkilerin hiç suçu yok.
Aykut Kocaman tek suçludur demiyorum. Bu kararı alan HERKES suçludur.
Baroni'nin ikizi gelecek diye doğuyor içime. Neyse giden 1 sene olsun. Stajer hocalardan kurtuluruz.
Kaka Leite
31.Mayıs.2012, 22:58
Yemin ederim Fenerbahçe ile ilgisi olan konulara artık giresim kalmadı her dakika tartışma her dakika laf sokma bu nedir arkadaş.
İşin gücün yok mudur her dakika laf atmaktan başka anlamıyorum ki...
ommix
31.Mayıs.2012, 23:02
Emre'yi yem ettik. Amaçlarına ulaştılar. Bunu hazmedemiyorum. Aklıma geldikçe sinirlerim bozuluyor. Basın bu kadar üstüne gitmese bunlar olur muydu diye düşünüyorum.
Emre'yi Fenerbahçe taraftarının bu kadar kolay harcamasını hazmedemiyorum. Bugün Emre'ye laf söyleyenler yarın Alex kovulmuş gibi gönderildiği zaman SÖZ HAKKINA SAHİP DEĞİLDİR.
Eğer Profesyonel futbolcu olsaydım Fenerbahçe'de oynamazdım asla. Çünkü ne kadar fanatiksen, o kadar uğraşılır senin. Eli belinde Baroni'yi izlemeyi isteyenler için müstahak aslında. Emre avrupada oynarken "TV'yi açtım Emre'yi aradım. Eli belinde birini görünce Emre olduğunu anladım" gibi geyikler dönüyordu. Bu adam Fenerbahçe'de ayrı oynuyordu. Tıpkı Tuncay gibi. Tıpkı Serhat Akın gibi.
Appiah'a futbol oynarsa ölür teşhisi konulur ve yollanır. Sonrasında çatır çatır oynar (Appiah suçlu)
Emre gider (Emre suçlu)
Zico gider (Zico suçlu)
Doğru ama hep sorunlu adamlar bize geliyor. Hepsi sorunlu adamlar. Bizimkilerin hiç suçu yok.
Baroni'nin ikizi gelecek diye doğuyor içime. Neyse giden 1 sene olsun. Stajer hocalardan kurtuluruz.
Peki Emre'nin hiç mi suçu yok?
Ayrıca stajyer hocalardan kurtuluruz demişsin.4-5 satır önce Zico örneğini vermişsin....Yorumsuz
attirson
31.Mayıs.2012, 23:20
Emre gider (Emre suçlu)
Zico gider (Zico suçlu)
Koyulastırdıgım kısımlar harici katılıyorum.
Yemin ederim Fenerbahçe ile ilgisi olan konulara artık giresim kalmadı her dakika tartışma her dakika laf sokma bu nedir arkadaş.
İşin gücün yok mudur her dakika laf atmaktan başka anlamıyorum ki...
Anlamak istemiyorsun sanırım. Ben kimseyle tartışmıyorum. Ben buraya tepkimi koyuyorum. Tartışma çıkaran sizlersiniz ben değil. Ben Emre'ye laf atan üyenin mesajını alıntılayıp "Sen neyin kafasındasın" yazmıyorum.
Lim10
01.Haziran.2012, 00:12
Yahu bu kadar suyunu çıkartmanın anlamını anlamıyorum bende:)Kaç gün önce girdim konuya Aykut Kocaman, hala Aykut Kocaman.2003'ten beri forumdayım, senin kadar saçmalayanını görmedim.İnsanın zorla kendine antipati beslemesini sağlıyorsun.Gerek var mı şu savunduğun laflara, söylemlere.1 kere dile getir, 2 kere getir.Bu kadar abartmanın anlamı ne yani.Kimseyle polemiğe girmeyi sevmem ama şimdi benim mesajıma alıntı yapacaksın, daha çok canımı sıkacaksın:)
Kaka Leite
01.Haziran.2012, 00:15
Yahu bu kadar suyunu çıkartmanın anlamını anlamıyorum bende:)Kaç gün önce girdim konuya Aykut Kocaman, hala Aykut Kocaman.2003'ten beri forumdayım, senin kadar saçmalayanını görmedim.İnsanın zorla kendine antipati beslemesini sağlıyorsun.Gerek var mı şu savunduğun laflara, söylemlere.1 kere dile getir, 2 kere getir.Bu kadar abartmanın anlamı ne yani.Kimseyle polemiğe girmeyi sevmem ama şimdi benim mesajıma alıntı yapacaksın, daha çok canımı sıkacaksın:)
Aynen bende çok sinir bozmadıkça kimse ile oturup ikili savaşa girmem.Ama arkadaş bıktırdı artık malesef...
Bekq
01.Haziran.2012, 00:23
Kimseye durup dururken bir şey yazmıyorum.
Ben Aykut Kocaman'a tepkimi gösteriyorum, sizler direk benim şahsıma hakaret ediyorsunuz.
Benim mesajıma alıntı yapıp haddinizi aşan şeyler yazarsanız buna cevap veririm.
Buna dikkat ederek yazarsanız sevinirim. Burası bir forum. Yazdığımız şeyi 2 kere düşünerek yazalım. Sonra mahkemelik olmayalım boşu boşuna.
Kaka Leite
01.Haziran.2012, 00:26
Kimseye durup dururken bir şey yazmıyorum.
Ben Aykut Kocaman'a tepkimi gösteriyorum, sizler direk benim şahsıma hakaret ediyorsunuz.
Benim mesajıma alıntı yapıp haddinizi aşan şeyler yazarsanız buna cevap veririm.
Buna dikkat ederek yazarsanız sevinirim. Burası bir forum. Yazdığımız şeyi 2 kere düşünerek yazalım. Sonra mahkemelik olmayalım boşu boşuna.
:zuhaha
Neyse istediğini söyle dostum kendin bilirsin.
DisCo
01.Haziran.2012, 00:26
İnsanın zorla kendine antipati beslemesini sağlıyorsun.Gerek var mı şu savunduğun laflara, söylemlere.1 kere dile getir, 2 kere getir.
Olaya farklı bir pencere kazandırayım. 1 kere 2 kere dile getirdi de sen niye 1 kere 2 kere 3 kere karşılık verme ihtiyacı duyuyorsun.
Gerek var ki yapıyorsun. Demek ki arkadaşımızda gerek duyuyor ki eleştiriyor. Aynı fikirde yazmıyor diye saçmalıyor anlamına gelmez. Şayet Aykut Kocaman'ı çok eleştiriyor diye saçmalıyor olsaydı aynı şekilde Aykut Kocaman'ı sürekli savunanlar da saçmalıyor olurdu. Bunlarda bir fikir yani.
attirson
01.Haziran.2012, 00:28
Stajer hoca diye sacmalamanı anlamıyorum ben.Stajerse bile artık kaliteli oldu.Sonucta 2 senedir Fenerbahçe'yi yönetiyor ve 2 senedir 2 kupa aldı son maçta kaybettik 1 taneyi.Bu kadar abartmanın luzumu yok.Bazı dediklerin anlamlı şeyler oluyor ama sonuna yine Aykut Kocaman'a laf atınca kimse o dedigini kaale almıyor.Ben tümünü okuyorum ama artık sana karşı bir antipati olustu herkes benim gibi düsünmüyor.Bu benden sana sadece bir tavsiye.Herkes senin hocamızla ilgili görüsünü biliyor artık bunu her seferinde dile getirmenin anlamı yok bence.
Bekq
01.Haziran.2012, 00:32
Stajer hoca diye sacmalamanı anlamıyorum ben.Stajerse bile artık kaliteli oldu.Sonucta 2 senedir Fenerbahçe'yi yönetiyor ve 2 senedir 2 kupa aldı son maçta kaybettik 1 taneyi.Bu kadar abartmanın luzumu yok.Bazı dediklerin anlamlı şeyler oluyor ama sonuna yine Aykut Kocaman'a laf atınca kimse o dedigini kaale almıyor.Ben tümünü okuyorum ama artık sana karşı bir antipati olustu herkes benim gibi düsünmüyor.Bu benden sana sadece bir tavsiye.Herkes senin hocamızla ilgili görüsünü biliyor artık bunu her seferinde dile getirmenin anlamı yok bence.
Benim şahsıma bu tür ithamlar yapılması benim hoşuma gitmiyor tabii ki. Bundan sonra hoca ile ilgili ne olursa olsun yazmayacağım zaten.
Amacım kimseyi kırmak, sinirlendirmek, tartışma çıkarmak değil. Sadece tepkimi aşırı veriyorum belkide.
Neyse uzatmayalım kapansın konu. Benim hakkımda atıp tutanlar için söyleyeceğim tek şey; canları sağolsun.
İyi forumlar.
Lim10
01.Haziran.2012, 00:47
Olaya farklı bir pencere kazandırayım. 1 kere 2 kere dile getirdi de sen niye 1 kere 2 kere 3 kere karşılık verme ihtiyacı duyuyorsun.
Gerek var ki yapıyorsun. Demek ki arkadaşımızda gerek duyuyor ki eleştiriyor. Aynı fikirde yazmıyor diye saçmalıyor anlamına gelmez. Şayet Aykut Kocaman'ı çok eleştiriyor diye saçmalıyor olsaydı aynı şekilde Aykut Kocaman'ı sürekli savunanlar da saçmalıyor olurdu. Bunlarda bir fikir yani.
Bende olaya farklı bir pencere kazandırmaksızın cevap vereyim o halde.Arkadaşa 1 kere, 2 kere, 3 kere değil.Sadece 1 (bir) kez cevap verdim, bu kadar.Aykut Kocaman'ı eleştirmesi böyle bir sezonun ardından 2 kulvarda da finale yükselmişken saçma evet.Ama çocukça bahanelerle eleştirmesi dahada saçma.Bende Aykut Hocanın eksiklerini eleştiririm, eleştirdimde.Ama arkadaş işi şova döktü.Sıkıntı burda.
DisCo
01.Haziran.2012, 01:18
Sıkıntı Fenerbahçe'ye karşı olumsuz bir eleştiriyi kaldıramamandan kaynaklanıyor. En azından ben böyle düşünüyorum. Neticede herkesin aynı düşünmesi mümkün değildir.
Bende gördüğüm yerde Yıldırım Demirören'i eleştiriyorum. Aynı şekilde Aykut Kocaman'ı eleştiriyor. İsimlerin değişmesinin bir önemi var mı? Araç farklı olsa da amaç görülen hataların eleştirilmesidir.
Demek ki sana göre bu zor durumda şampiyonluğu son anda kaybetmesi, Türkiye kupasını alması başarıdır, bir başkasına göre eleştirilen yönlerini düzeltseydi daha iyi şeyler olabilirdi. Belki sürekli bu yazılanları görmek hoşuna gitmiyor olabilir. Eleştiri abartılı da olabilir ama herkesin gerçeği kendine normaldir.
di canio
01.Haziran.2012, 01:26
Sıkıntı Fenerbahçe'ye karşı olumsuz bir eleştiriyi kaldıramamandan kaynaklanıyor. En azından ben böyle düşünüyorum. Neticede herkesin aynı düşünmesi mümkün değildir.
Bende gördüğüm yerde Yıldırım Demirören'i eleştiriyorum. Aynı şekilde Aykut Kocaman'ı eleştiriyor. İsimlerin değişmesinin bir önemi var mı? Araç farklı olsa da amaç görülen hataların eleştirilmesidir.
Demek ki sana göre bu zor durumda şampiyonluğu son anda kaybetmesi, Türkiye kupasını alması başarıdır, bir başkasına göre eleştirilen yönlerini düzeltseydi daha iyi şeyler olabilirdi. Belki sürekli bu yazılanları görmek hoşuna gitmiyor olabilir. Eleştiri abartılı da olabilir ama herkesin gerçeği kendine normaldir.
Kendi adıma eleştirmesine lafım yok. Benim tepkim ikisi de Aziz Yıldırım'ın başkanlığında çalışmasına rağmen başka bir hocayı başarılı bulup, Aykut Kocaman'ın başarısını Aziz Yıldırım'a mal etmesi. Sorunlu olduğu bütün cihan tarafından bilinen bir oyuncu ile ilgili sıkıntıda suçluyu Aykut Kocaman ilan etmesi. Aykut Kocaman'ın uyguladığı özel idmanlarla hazırlanan bir oyuncunun başarılı performansının Aykut Kocaman'a rağmen olduğunu iddia etmesi. Uzun zamandır çizdiği tablo, ayağı taşa takılsa Aykut Kocaman'ı suçlayacak birisine tepki gelmesi, eleştiriye tahammül edilememesinden değil, haksızlığa karşı konmak istenmesindendir.
DisCo
01.Haziran.2012, 01:42
Aykut Kocaman'ın eleştirilmesi bence o kadar haksız değildir. Bu sezon olumlu bakacağım tek şey evladım olsa futbolcudur diyemeyeceğim Baroni'ye çağ atlattı.
Sürece bakıyoruz olumsuz, kadroya bakıyoruz olumsuz bu süreçte şampiyonluk son anda gitmiş ve Türkiye kupası kazanılmış. Tamamdır, iyi bir süreç, iyi bir kadro oldu mu uçar gideriz.
Zihniyetin belli kalıplar içindeyse bir adım öteye gidemezsin. Aykut Kocaman futbol oynatamıyor, skor üretemiyor, üretse elinde tutamıyor. Formada maçı kazanıyor. Bu sezonun böyle olmadığını bana kim anlatabilir. Oyuncuların emeğini çöpe attığım zannedilmesin ama her maçta aynı senaryo oynuyorsa bunun adı başka ne olabilir.
Sonuç olarak Aykut Kocaman'ı göklere çıkarsam bile eleştirenlerin olması da normaldir. Messi'yi bile eleştirebiliriz çünkü bir maçta leblebi gibi gol atıyorsa düzelteceği bir iki hatasıyla leb demeden gol atar. Amaç hep iyi olmak ise kimse kusursuz değildir.
di canio
01.Haziran.2012, 01:45
Aykut Kocaman'ın eleştirilmesi bence o kadar haksız değildir. Bu sezon olumlu bakacağım tek şey evladım olsa futbolcudur diyemeyeceğim Baroni'ye çağ atlattı.
Sürece bakıyoruz olumsuz, kadroya bakıyoruz olumsuz bu süreçte şampiyonluk son anda gitmiş ve Türkiye kupası kazanılmış. Tamamdır, iyi bir süreç, iyi bir kadro oldu mu uçar gideriz.
Zihniyetin belli kalıplar içindeyse bir adım öteye gidemezsin. Aykut Kocaman futbol oynatamıyor, skor üretemiyor, üretse elinde tutamıyor. Formada maçı kazanıyor. Bu sezonun böyle olmadığını bana kim anlatabilir. Oyuncuların emeğini çöpe attığım zannedilmesin ama her maçta aynı senaryo oynuyorsa bunun adı başka ne olabilir.
Sonuç olarak Aykut Kocaman'ı göklere çıkarsam bile eleştirenlerin olması da normaldir. Messi'yi bile eleştirebiliriz çünkü bir maçta leblebi gibi gol atıyorsa düzelteceği bir iki hatasıyla leb demeden gol atar. Amaç hep iyi olmak ise kimse kusursuz değildir.
Önceki mesajımda da yazdım, Aykut Kocaman'ın eleştirilmesine değil tepkim. Aykut Kocaman'a takıntısını gözlere sokmuş birisinin istisnasız her konuda kendisine saldırmasına tepkiliyim. Aykut Kocaman'ı ben de eleştiriyorum senin bahsettiğin konularda.
SaLviO
01.Haziran.2012, 02:08
aykut kocaman şu ortamda tartışılmaz,tartışılamaz
tartışmaya vicdanım müsade etmez
TR.CaPTaiN
01.Haziran.2012, 11:04
Atletico Madrid'le 2 yıllık sözleşme imzalayan Emre Belözoğlu, arzusunun Fenerbahçe’de futbolu bırakmak olduğunu belirterek, “Nasip değilmiş. Fenerbahçeli Emre olarak kalmak isterim, beni seven sevmeyen herkes hakkını helal etsin, benim hakkım geçtiyse helal olsun” dedi.
Radyospor’dan Özgür Sancar’ın sorularını yanıtlayan milli futbolcu, “Atletico Madrid’i Avrupa’nın en iyi takımlarından bir tanesi olduğu için seçtiğini belirterek, “Arda’nın varlığı da çok önemliydi. En az 3 yıl daha ful performansla oynayacağımı düşünüyorum” şeklinde konuştu.
İşte Emre Belözoğlu’nun Özgür Sancar’a yaptığı çok özel açıklamalar:
BANA OLAN İLGİYİ GÖRDÜKTEN SONRA ATLETİCO MADRİD’İN DOĞRU TERCİH OLDUĞUNU ANLADIM
İspanya'nın en iyi kulüplerinden bir tanesine transfer oldum. Benim için büyük bir onur. Transferde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Gerçekten çok heyecanlıyım. Bu benim için Avrupa'da yeni bir başlangıç anlamana geliyor. Fenerbahçe'de 4 yıl başarıyla forma giydim. Sonrasında Atletico Madrid'in kapısı açıldı benim için. Benim için Atletico'ya transfer en doğru tercihti. Ailem, menajerim Ahmet Bulut ve arkadaşlarımla oturduk konuştuk ve ortak bir karar aldık. Umarım bu kararım en iyi sonuçları doğurur. Ancak şunu söylemeliyim. Madrid'te bana olan ilgiyi gördükten sonra kararımın ne kadar doğru olduğunu anladım.
AİLEM, AHMET BULUT VE ARKADAŞLARIM BU KARARI ORTAK VERDİK
Evet dediğiniz gibi pek çok teklif vardı. Ancak ben hiç bir zaman transfere sadece daha çok para kazanmak açısından bakmadım. Daha yüksek ücretlerle pek çok kulüp bana transfer teklifinde bulundu. Ben Avrupa'da oynamak istiyordum. Aliemle, yakınlarıma danıştım. Ortak kararımız Atletico'ya gitmek yönünde oldu. 3 yıl daha tam performans oynayacağıma inanıyorum. Kendime güveniyorum. Atletico'yu tercih etmemdeki en önemli nedenlerden bir tanesi Atletico'nun Barcelona ve Real Madrid'ten sonra İspanya'nın en büyük takımı olmasıdır. Barça ve Real Madrid, ekonomok olarak çok daha güçlü oldukları için hep önde gidiyorlar. Atletico geçen sezon Avrupa Ligi'ni kazandı. Arda varlığı transferimdeki önemli etkenlerdendi. Arda benim kardeşim.
ÜLKEMİ ÇOK İYİ TEMSİL EDECEĞİM
Atletico Madrid'te benimle ilgili beklentilerin büyük olduğunu biliyorum. Tüm beklentilere cevap vereceğime inanıyorum. Teknik direktör Simeone'nin mesajları, yöneticilerin yaklaşımları benimle ilgili beklentileri anlatıyor. Bana çok güvendiklerini hissediyorum. En iyisi yapacağım. Ülkemizi, bayrağımızı, Arda, Mehmet, Nuri ve Hamit'le birlikte en iyi şekilde temsil edeceğiz.
BANA ÇOK YARDIMCI OLUYORLAR
Atletico Madridli yöneticilerle tanışma yemeği yedik. Çok fazla ftubol konuşmadık; ama bana ihtiyaçlarımı sordular. Ellerinden gelen yardımı yapacaklarını söylediler. Ben oynadığım bütün takımlarda en iyisini yapmaya çalıştım. Burada da en iyisini yapacağım.
FENERBAHÇE BENİM HAYALİMDİ, BAŞARILI BİÇİMDE AYRILDIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM
Fenerbahçe benim hayalimdeki takımdı. Çocukluğumdan bu yana Fenerbahçe'yi hayal ettim. Türkiye kariyerimin son bölümünü Fenerbahçe'de tamamladım. Bundan dolayı çok mutluyum. Başarılı oldum ve sarı lacivertli formayı gururla giydim. Fenerbahçe benim için çok önemli. Benim aşık olduğum takımdır. Geçen sezonu iyi bitirdiğimizi düşünüyorum. Şimdi Atletico'dayım 2 yıllık anlaşma yaptım. Bu 2 yılı dolu dolu geçireceğim. Çok mutluyum.
SIMEONE BANA GÜVENİYOR
Teknik direktörümüz Simeone, Lazio'da futbol oynarken ben Inter'deydim. Attığı kafa golüyle bizi şampiyonluktan etti. Demek ki ben yaşlanıyorum. Benim dönemimde futbol oynayanlar şimdi teknik direktör. Simeone beni iyi tanıyor. Eminim bana güveniyor. Birlikte başarılı olacağımıza inanıyorum.
DİREKT OYNAYACAĞIMA İNANMASAYDIM MADRİD’E GELMEZDİM
Takım içi rekabet elbette yüksek olacak. Avrupa'da bir takım sezonda 60 maç oynuyor. Ben en az 30-35 maç oynayacağıma inanıyorum. Zaten oynayacağıma inanmasaydım, Madrid'e gelmezdim. Takımda çok kaliteli ve yetenekli oyuncu var. Avrupa Ligi'ni kazandılar.Ayrıca bu kadar genç bir kadroda yer almak benim için farklı bir deneyim olacak. Bizim asıl hedefimiz, ligde Şampiyonlar Ligi'ne kalacak sonucu elde etmek.
ARDA BENİM KARDEŞİMDİR; DÜNYA’NIN EN İYİLERİNDEN BİR TANESİ OLABİLİR
Bence Arda geçen sezonu çok iyi tamamladı. Neredeyse tüm maçlarını izledim. O benim kardeşim. Onun varlığı beni Madrid'te motive edecek. Elbette benim varlığım da onu. Bu sezon geçen sezonkinden daha iyisini yapabilir. Kendine her zaman çok iyi bakması durumunda kendi mevkiinde, hiç tartışmasız, dünyanın en iyilerinden bir tanesi olacaktır. Sadece futbola odaklanırsa efsane bir oyuncu olur. Hem milli takımda hem de Avrupa'da uzun yıllar oynar.
FENERBAHÇE’DEN ÜZÜLEREK AYRILIYORUM; AMA HEP FENERBAHÇELİ EMRE OLARAK KALMAK İSTİYORUM
Fenerbahçe’den sözleşme yenilemek için davet alıp, almadığımı konusunda konuşmak istemiyorum. Ben Fenerbahçe’deki 5 yıllık futbol hayatımda yönetim taraftar, camia hem maddi hem de manevi anlamda bana her şeyi verdiler, ben de elimden gelen her şeyi verdim.
Ben de kendisini bu camiaya vermiş birisi olarak gerçekten üzülerek ayrıldım. Fakat futbolun içerisinde, profesyonellikte bunlar var. Ne olursa olsun ben her zaman Fenerbahçeli Emre olarak anılmak isterim. Taraftarlarımızın bana göstermiş olduğu teveccühü de hayatım boyunca, son nefesime kadar unutmayacağım. Onlar benim için çok büyük anlam ifade ediyor. Ben tüm hocalarıma bana emeği geçen herkese teşekkür ediyor. Bu konuda fazla yorum yapılmasını da istemiyorum. Emre Belözoğlu gibi çok oyuncunun yerini Fenerbahçe doldurur. Umarım Fenerbahçe önümüzdeki sezon çok başarılı olur. Kimse de benim yokluğumu dile getirmez. Benim en büyük isteğim budur.
AİLEM ÇOK ETKİLENDİ, AMA BENİM HAKKIM GEÇTİYSE HELALİ HOŞ OLSUN
Dediğiniz gibi değişik polemik konularıyla sık sık gündeme getirildim. Ben bunlardan kendimden ziyade ailemin etkilenmesinden çok rahatsız oluyorum. Türkiye’de yaşıyorsunuz, popülerseniz, reyting yapıyorsanız, siz konuştuğunuzda programlar izleniyorsa, internette yaptığınız haberde en çok siz konuşuluyorsanız çok daha fazla dikkat çekiyor. Ben bunu hiçbir zaman problem görmedim. Benim de hatalarım oldu. Ben bunu bir sebep olarak görmedim. Yorgun ayrılıyorum Türkiye’den; ama zaten bir süre dinlenip tekrar takıma konsantre olabilirdim Benim için iki tane yer var: güvendiğim insanlarla birlikte olduğum yer ve sahanın içerisinde olmak. Bu nedenle büyük bir sebep değil üzerime gelinmesi için… Saha içerisinde hatalarım olmuştur; ama ben hep takımım adına en iyisini yaptım. Herkes hakkını helal etsin. Benden yana da bir şey geçtiyse helali hoş olsun. Hayatta her zaman yaşanabilecek şeylerden bir tanesi yaşıyorum. Arzum elbette ki Fenerbahçe’de futbolu bırakmaktı. Nasip değilmiş; ama her zaman Fenerbahçeli Emre olarak kalmak istiyorum. Şimdi Avrupa’nın en iyi takımlarından bir tanesindeyim. Beni seven sevmeyen herkes hakkını helal etsin.
Radyospor
SaLviO
01.Haziran.2012, 11:40
fenerbahçeli emre yolun açık olsun
Bekq
01.Haziran.2012, 15:53
TFF, Avrupa’da mücadele edecek takımları UEFA’ya bildirdi
Türkiye Futbol Federasyonu, 2012-2013 sezonunda Avrupa kupalarında mücadele edecek takımların listesini UEFA’ya bildirdi. Buna göre Fenerbahçemiz, Şampiyonlar Ligi’ne 3. ön eleme turundan katılacak ve ilk maçını 31 Temmuz veya 1 Ağustos’ta oynayacak.
Konuyla ilgili olarak TFF’nin resmi internet sitesinden ’5 takım Avrupa kupalarında mücadele edecek’ başlığıyla yayınlanan açıklamada şu ibarelere yer verildi:
"Türkiye Futbol Federasyonu, UEFA’ya önümüzdeki sezon Avrupa kupalarında mücadele edecek takımların listesini gönderdi. Buna göre; Spor Toro Süper Lig’i şampiyon olarak bitiren Galatasaray, 2012-2013 sezonunda Şampiyonlar Ligi’ne gruplardan katılacak. Lig ikincisi Fenerbahçe de Şampiyonlar Ligi’ne eleme turundan dahil olacak. Trabzonspor, Beşiktaş ve Bursaspor da UEFA Avrupa Ligi’nde yer alacak. UEFA Şampiyonlar Ligi’nin grup maçları 18 Eylül 2012’de başlayacak olup eleme turlarının takvimi şöyle: 3. eleme turu: 31 Temmuz/1 Ağustos 2012, Rövanşı: 7/8 Ağustos 2012. Play-off turu: 21/22 Ağustos 2012. Rövanşı: 28/29 Ağustos 2012. UEFA Avrupa Ligi’nin grup maçları 20 Eylül 2012’de başlayacak olup eleme turlarının takvimi şöyle: 2. eleme turu: 19 ve 26 Temmuz 2012, 3. eleme turu: 2 ve 9 Ağustos 2012, Play-off turu: 23 ve 30 Ağustos 2012"
http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=29465
Az önce yayınlandı fakat Bursa ve Beşiktaş'ın yerine İBB ve Es Es gidecek sanırım.
eng1n
01.Haziran.2012, 18:10
.
Diğerleri için haklı olabilirsin de Appiah sonrasında çatır çatır oynamadı belli ki bir hastalığı vardı onun için gittiği takımlarda da oynayamadı doğru düzgün. Hatta wiki'den baktım şimdi appiah 2008 de ayrılmış bizden, bizden sonra 3 takımda oynamış o 3 takımda yaptığı toplam maç sayısı 24.
Bekq
01.Haziran.2012, 19:42
http://www.tff.org/default.aspx?pageID=247&ftxtID=15373
6 Maçlık ceza 5'e inmiş. Şaka gibi :)
Universal
01.Haziran.2012, 19:45
İnadına 17 maç seyircisiz oynayacaksın, üstüne gidip 55bin kombine satacaksın...
Sekopej
01.Haziran.2012, 21:42
Erteleme yok mu? Yoksa seneye bakacaklar, derbiye gelen seyircisiz maçları mı erteleyecekler? Yoksa bu erteleme işine nasıl gelirse o zaman kullanılan bir yöntem mi?
uAburak89
01.Haziran.2012, 21:44
Erteleme talep edilmemiş olabilir.
Fatih Terim cezasını kabul edip erteleme istemişti, siz direk olarak cezaya itiraz ettiyseniz erteleme çıkmaması normal değil mi ?
Sekopej
01.Haziran.2012, 21:45
Onu da talep etsinler, her kabul edip erteleme isteyeninki kabul edilecekse zaten cezaya ne gerek var?
Bekq
01.Haziran.2012, 21:47
Erteleme talep edilmemiş olabilir.
Fatih Terim cezasını kabul edip erteleme istemişti, siz direk olarak cezaya itiraz ettiyseniz erteleme çıkmaması normal değil mi ?
Erteleme istemişti değil.
Uğruna yürüyüş yaptığınız, TFF'yi istifaya davet ettiğiniz maddeden yararlanıp erteleme istemişti.
uAburak89
01.Haziran.2012, 21:47
Yanlış bilmiyorsam erteleme bir seferlik bir olaydı ve aynı şekilde ceza olursa ilerleyen dönemde üzerine ekleniyordu.
@bekq
Yapılan herşeye rağmen madde geçerliyse, buna kullanmak anormal değil.
Sekopej
01.Haziran.2012, 21:49
Tamam, Fenerbahçe'nin bir daha 5 maç nerede kapanacak sahası? Erteleme ister herkes, Fatih Terim'i emsal gösterip, eğer buna rağmen erteleme verilmezse bu eşitlik ilkesine ayrı olur, o nedenle her isteyene verilmeli artık.
uAburak89
01.Haziran.2012, 21:51
Tekrar bir itiraz hakkı verilmezsi lazım bu sefer erteleme talebiyle. Yalnız maddenin kapsamı falan da belli değil ki, sanıyorum ilk Selçuk İnan'ın milli maç sebebiyle gündeme geldi bu erteleme olayı. Oradan da bir kıyas yapılabilir belki.
RaSenGan
01.Haziran.2012, 21:53
6 maç zaten azdı bir de 5 maça düşürmüşler.
Facx
01.Haziran.2012, 21:53
Tamam, Fenerbahçe'nin bir daha 5 maç nerede kapanacak sahası? Erteleme ister herkes, Fatih Terim'i emsal gösterip, eğer buna rağmen erteleme verilmezse bu eşitlik ilkesine ayrı olur, o nedenle her isteyene verilmeli artık.
ertelense nolucakki sezonun ilk 5 maçını seyircisiz oynamak daha iyi değilmi ? (son veya ortalardaki 5 maça göre )
attirson
01.Haziran.2012, 21:56
Yok 17 olmalıydı.
attirson
01.Haziran.2012, 21:57
ertelense nolucakki sezonun ilk 5 maçını seyircisiz oynamak daha iyi değilmi ? (son veya ortalardaki 5 maça göre )
Ya ilk 5 maçın biri derbiyse ?
Sekopej
01.Haziran.2012, 21:57
Ben ilk 5 maç için demiyorum ki, mesela 6. hafta derbi olacak muhtemelen, o maçın cezası ertelensin, derbi nedeniyle, normal anadolu takımı maçında çekelim cezayı.
Night_Mare17
01.Haziran.2012, 22:16
Bu yapılanlar 5 maç mı şimdi :D
RaSenGan
01.Haziran.2012, 22:17
Yok 17 olmalıydı.
İstersen yaşananları açıp tekrar izle :)
attirson
01.Haziran.2012, 22:20
Saha dışı olayları kastediyorsan zaten saçmalık onun bu cezaya yansıması.Saha icindeki olayları söylüyorsan da 2007deki Gs-Fb maçını izlemeni öneririm.
eng1n
01.Haziran.2012, 22:21
Maça etki edilmedi. Saha dışı olayların cezası tutuklama ile verildi zaten.
C h A o S
01.Haziran.2012, 23:14
Katılıyorum.Allah'tan 3 maça felan düşürmemişler.
ReaList
01.Haziran.2012, 23:41
Bak şimdi sen nasıl olur da öyle değerli bir şahsiyet için özel verilmiş bir kararla kendi kulübünü aynı kefeye koyarsın ? Yanlış işler bunlar.
Bekq
01.Haziran.2012, 23:50
Stad çevresinde olan olaylar maça dahil olsaydı 6 maç doğruydu. Fakat maç 1 kez bile durmamışken, rakip takıma en ufak fiili saldırı olmamışken bu cezanın verilmesi komik.
Polisin arkasında nasıl bir güç olduğunu anlamıştır herkes :) Zamanında askerde vardı bu güç. Artık polisler sazı eline aldı.
Facx
02.Haziran.2012, 01:15
Ben ilk 5 maç için demiyorum ki, mesela 6. hafta derbi olacak muhtemelen, o maçın cezası ertelensin, derbi nedeniyle, normal anadolu takımı maçında çekelim cezayı.
öyle bişey olabilirmi ki ? mesela bi futbolcu 5 maç ceza aldı bi maç cezasız olsun bi maç cezalı olsun gibi oluyo bu ceza ertelenicekse toptan ertelenmeli o yüzden
attirson
02.Haziran.2012, 01:23
öyle bişey olabilirmi ki ? mesela bi futbolcu 5 maç ceza aldı bi maç cezasız olsun bi maç cezalı olsun gibi oluyo bu ceza ertelenicekse toptan ertelenmeli o yüzden
Fatih Terim'e aynısı olmadı mı ? 1 maç cezalıydı sonra bizim maçta çıktı ve sezon bası yine cezalı olacak.
Bekq
02.Haziran.2012, 02:09
Yanlış bilmiyorsam erteleme bir seferlik bir olaydı ve aynı şekilde ceza olursa ilerleyen dönemde üzerine ekleniyordu.
@bekq
Yapılan herşeye rağmen madde geçerliyse, buna kullanmak anormal değil.
Düşüncene saygı duyarım fakat;
Galatasaray Spor Kulübü şikeyle ilgili konuşmaktan ziyade adım atmayı tercih eden yapısını sürdürerek 105. maddenin kaldırılması için Tahkime başvurdu. İlk önce TFF'ye ihtarname göndererek Avrupa yolunda yerini sağlamlaştırmaya çalışırken bir yandan da diğer kulüplerin aklına gelmeyen bir yöntemi kullanarak yasal süreci işletmeye çalışıyor.
Tarih: 3 Mayıs 2012
PFDK'nın GS'li üyesi Yusuf Reha Alp yeni yürürlüğe konan 105. maddeye göre Fatih Terim'in cezasının ertelenmesini talep etti.
Tarih: 4 Mayıs 2012
Düşünsenize bizim böyle bir şey yaptığımızı :) Basın asmıştı çoktan bizi. Cas davasını bile birilerinin EMRİ ile çektik diye neler demişlerdi.
Mesajın arka sayfaya düşmüş o sebeple yeni görebildim.
Facx
02.Haziran.2012, 02:39
Fatih Terim'e aynısı olmadı mı ? 1 maç cezalıydı sonra bizim maçta çıktı ve sezon bası yine cezalı olacak.
hayır aynısı olmadı tahkim toplantısı salı günüydü yanılmıyosam maçtan sonraya denk geliyodu o yüzden itirazda anca maçtan sonra bulunabildi
Sekopej
02.Haziran.2012, 11:55
Tamam, Fenerbahçe de Tahkim'e erteleme için derbi maçı öncesi başvuru yapar. Tahkim Kurul'u da gelen itirazı değerlendirir ve emsal gösterip cezayı kaldırır.
Kaldı ki, bu sportif bir olayla alakalı değil. Polisin nasıl da tahrik ettiğini ve sonrasında sahaya yağan koltukları açıkça gösteren videolar var. Demek ki bunları dikkate almamış Tahkim.
Sahaya 90 dakika boyunca tüm koltukları atanlarla, futbolun oynanmaması için elinden gelen tüm çabayı sarfedenlerle aynı sayıda maç cezası verilmiş.
Tabi bir de Bursaspor olayı var, onların cezası ne olmuştu? Hatırlayanınız var mı? Unutulmuştur gerçi...
antiochia
02.Haziran.2012, 16:52
Bence sen daha dikkatli izle. Provokasyonu kimin yaptığını resmi kanallardan değil, bağımsız internetten izle...
The.Crow
02.Haziran.2012, 16:59
Bence Federasyonun başına Faruk Süren gelsin o zaman bir kesim cezalardan memnun olur eminim.
eng1n
02.Haziran.2012, 18:09
http://g1206.hizliresim.com/y/1/7bhy4.jpg
Şu foto müthişmiş gerçekten. Selçuğun pantolonu, Volkan Miroğlu , Servet'in arkada sümkürmesi, Luciano'nun paçalar, Tuncay'ın kazağı.
foto'da ki oyunculardan 2 kaleci ve önder hariç hepsinin galatasaray'a golü vardır.
Zekirdek
02.Haziran.2012, 18:26
En bombaları Selçuk'un pantalonu ve Tuncay'ın kazağı. Serhat ise çok resmi.
Addolorato
02.Haziran.2012, 18:29
Hayatımda bu kadar çirkin giyinen bir topluluk görmemiştim. Luciano ve Selçuk Şahin midemi bulandırdı resmen onlar ne öyle.
di canio
02.Haziran.2012, 18:37
Serhat'ı görünce ilk kez takım elbise giydiğim an geldi aklıma. Üzerimde eğreti duruyordu, biraz da bol gibiydi. Zorunluluğum ortadan kalkar kalkmaz çıkartıp atmıştım. İllet bişey.
RasAnt
02.Haziran.2012, 19:30
Bu fotoyu görünce birkez daha moda iyiki var diyoruz
Lim10
03.Haziran.2012, 14:45
Tarihte bugün:
3 Haziran 2004
Alex de Souza FENERBAHÇE'de..
http://img207.imageshack.us/img207/5582/alexdesouzafatihaltaylk.jpg
ForsakeN
03.Haziran.2012, 14:56
Her okuyuşumda çok gülerim :D
GodfatheR
03.Haziran.2012, 15:58
8 yıldır gülüyorum :n: Roberto Carlos posteri alan Adnan Polat var o da iyi :n:
Zekirdek
03.Haziran.2012, 16:25
Fenerbahçe'miz Dirk Kuyt ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi. Mükemmel ötesi bir transfer olacak. İnşallah makul bir rakama 3 yıllık bir sözleşme olur.