Log in

View Full Version : Fenerbahçe Sohbet Alanı

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45

sananes
14.Mart.2012, 19:53
Ne galatasaray'lı bir kaç bin kişi ne de fenerbahçe'li ya da beşiktaşlısı vs fark etmez rakip takımın sahasına bu şekilde giremez,cesaret edemezler. Ben de edemem siz de edemezsiniz. Katliam olur o işin sonu çünkü

sarianet
15.Mart.2012, 00:26
bilet konusunda kulüpten açıklama yok muhala akşam açıklama yapılacak denmişti

TR.CaPTaiN
15.Mart.2012, 01:29
Bilet konusu kesinlikle kimsenin kafasında soru işareti kalmayacak şekilde açıklanmalı. Çünkü şuan Biletix'e yöneltilen suçlama çok ciddi. Biletix'in çalışanlarının karaborsaya kalkıştığı iddia ediliyor. Ne kadar doğrudur, değildir bilemiyorum ama bunun iddiası bile kötü. 66 liralık biletler karaborsada 350 liradan insanlara satılıyor.

ReaList
15.Mart.2012, 01:36
Ne galatasaray'lı bir kaç bin kişi ne de fenerbahçe'li ya da beşiktaşlısı vs fark etmez rakip takımın sahasına bu şekilde giremez,cesaret edemezler. Ben de edemem siz de edemezsiniz. Katliam olur o işin sonu çünkü

Renktaşlar sakin olun ne katliamı : )

(bu söyleyeceklerim genel)
Arkadaş nasıl bir psikolojik durum içinde yaşıyoruz bu ülkede, dünyanın neresinde var rakip takımın seyircisinin stada alınmama kuralı, nerede var özgür haklardan kısıtlanma durumu ? Nereye gidiyoruz kimse farketmiyor mu ? Her gidilen deplasman maçında stadı yakıyoruz koltuklara tuvaletlere zarar veriyoruz bunları yapan zaten insan değil hele hayvan hiç değil. Koy oraya kedi köpek öküz o kadar zarar veremez inanın ama bizler ne yapıyoruz ? ya bunlara alkış tutanlara ne demeli "Helal olsun koçlarımıza nasıl cehenneme çevirdiler orayı" diyen adam ne amaçla yaşıyorsun ? Peki ya siz, stada girip milletin anasına bacısına küfür edenler bu mudur delikanlılık ? Suç sadece taraftarda mı ya siz yöneticiler, bu alana yön verenler, Milli Takım forması altında futbolcular ana avrat küfür yerken "tepki olabilir doğaldır" diyerek mi bu işi yürüteceksiniz.

Nedir bu insanlarımızın birbirine duyduğu nefret, kin ? Kusura bakmayın ama futbol sadece 22 kişinin peşinde koştuğu bir toptan ibarettir. Oynayanlar için spor, izleyenler için eğlence. Lütfen kimsenin eğlence hakkını suistimal etmeyin, zaten şu yukarıdaki özelliklere sahipseniz futbolu takip etmeyi falanda bırakın gidin Kickbox falan izleyin gerçekten yanlış alandasınız.

attirson
15.Mart.2012, 01:39
Şöyle birşeyde var bunu ''katliam'' kelimesi için söylüyorum.Rakip takım taraftarı dese dostça bir maç izleyelim bizimkilerin reddedip kovacagını hiç düsünmüyorum.Karşıdan gelenlerde basıcaz coskusuyla geliyorlar o yüzden olay böyle.Tabii bu bilet dedikoduları hepsi iddia sadece hani olursa diye söylüyorum.

sarianet
15.Mart.2012, 01:50
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=263139120433906&set=a.151672918247194.39687.151668101581009&type=1&theater
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=263159457098539&set=a.151672918247194.39687.151668101581009&type=1&theater

30 bin kişilik bi sayfadan alıntı acaba ne kadar doğru

attirson
15.Mart.2012, 01:55
Uydurmaa alttada bir sazan yazmış abilerim banada temin etti diye.Zaten 46.000 kişilik yer kesin dolu 5.000 bilet soruluyor 15.000 diye uydurmuslar.

sarianet
15.Mart.2012, 02:19
https://p.twimg.com/An8kV_gCIAEvejr.jpg%20%20%20yuuh%20be%20yuuuh

buına ne dersiniz ?

Gncl1905
15.Mart.2012, 02:19
Renktaşlar sakin olun ne katliamı : )

(bu söyleyeceklerim genel)
Arkadaş nasıl bir psikolojik durum içinde yaşıyoruz bu ülkede, dünyanın neresinde var rakip takımın seyircisinin stada alınmama kuralı, nerede var özgür haklardan kısıtlanma durumu ? Nereye gidiyoruz kimse farketmiyor mu ? Her gidilen deplasman maçında stadı yakıyoruz koltuklara tuvaletlere zarar veriyoruz bunları yapan zaten insan değil hele hayvan hiç değil. Koy oraya kedi köpek öküz o kadar zarar veremez inanın ama bizler ne yapıyoruz ? ya bunlara alkış tutanlara ne demeli "Helal olsun koçlarımıza nasıl cehenneme çevirdiler orayı" diyen adam ne amaçla yaşıyorsun ? Peki ya siz, stada girip milletin anasına bacısına küfür edenler bu mudur delikanlılık ? Suç sadece taraftarda mı ya siz yöneticiler, bu alana yön verenler, Milli Takım forması altında futbolcular ana avrat küfür yerken "tepki olabilir doğaldır" diyerek mi bu işi yürüteceksiniz.

Nedir bu insanlarımızın birbirine duyduğu nefret, kin ? Kusura bakmayın ama futbol sadece 22 kişinin peşinde koştuğu bir toptan ibarettir. Oynayanlar için spor, izleyenler için eğlence. Lütfen kimsenin eğlence hakkını suistimal etmeyin, zaten şu yukarıdaki özelliklere sahipseniz futbolu takip etmeyi falanda bırakın gidin Kickbox falan izleyin gerçekten yanlış alandasınız.

İmzamı atıyorum :)

Forumda derbi konusu bile kapatıldı.Biraz hoşgörü ya.

Nedvedmania
15.Mart.2012, 02:35

buına ne dersiniz ?

Bu tip adamlar(Klüple bağlantılı olan, biletleri önceden alabilen) her zaman vardır.

sarianet
15.Mart.2012, 02:36
Spor Toto Süper Lig 2010-2011 Sezonu şampiyonu Fenerbahçemizin Şampiyonluk Kupası, Fenerium mağazalarında taraftarlarımızla buluşmak için Türkiye turuna başlıyor. Geçmiş yıllarda olduğu gibi Türkiye genelindeki Fenerium mağazalarında sergilenecek olan Şampiyonluk Kupasını yakından görmek ve hatıra fotoğrafı çektirmek isteyen taraftarlarımız için tur programı aşağıdaki gibidir:

- Antalya Terra City Fenerium (14 – 15 Haziran)
- Konya Fenerium (16 Haziran)
- Ankara Ankamall Fenerium (17 Haziran)
- Ankara Kentpark Fenerium (18 Haziran)
- Sakarya Ada Fenerium (19 Haziran)
- Kocaeli Fenerium (20 Haziran)
- İstanbul Fenerium Alt (21 Haziran)
- İstanbul Suadiye Fenerium (22 Haziran)
- İstanbul Cevahir Fenerium (23 Haziran)
- İstanbul Beylikdüzü Fenerium (24 Haziran)
- İstanbul Marmara Forum Fenerium (25 Haziran)
- Bursa Anatolium Fenerium (27 Haziran)
- İzmir Bornova Fenerium (28 Haziran)
- İzmir Alsancak Fenerium (29 Haziran)
- İzmir Agora Fenerium (30 Haziran)
- Aydın Forum Fenerium (01 Temmuz)
- Denizli Fenerium (02 Temmuz)

Night_Mare17
15.Mart.2012, 02:36
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s320x320/430483_133011080158619_100003491821232_121741_9791 11014_n.jpg

İlginç

C h A o S
15.Mart.2012, 02:37

buına ne dersiniz ?

Karaborsacılıktada ön alım ilk defa görüyorum.Yakında evede kargolarlar.

byariff
15.Mart.2012, 02:37
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s320x320/430483_133011080158619_100003491821232_121741_9791 11014_n.jpg

İlginç

bu resimden sonra cumartesi ortalik baya kariscak gibi

sananes
15.Mart.2012, 02:38
İmzamı atıyorum :)

Forumda derbi konusu bile kapatıldı.Biraz hoşgörü ya.

elma ile armutu birbirine karıştırıyorsunuz. Bahsedilen illegal yollardan bilet temin edip ev sahibi takım tribünlerine karışmaya kalkmaktır.Bu yapıldığı takdirde bu ülkede hiç bir stadda derbi maçlar tamamlanamaz.Olaylar yatıştırılamaz bile. Yoksa maçlar bana kalsa yarı yarıya oynanmalı her derbide ama kazın ayağı öyle değil bu konuda.

Galatasaray taraftarı haddini aşmamalı,çok tehlikeli bir provokasyon kalkıştıkları.

Nedvedmania
15.Mart.2012, 02:39

İlginç

Ooo işte bu işleri değiştirir. Bi karnımızı doyuralım dedik yeni resimler çıkmış :)

Night_Mare17
15.Mart.2012, 02:40
Biletlerin sahte olma ihtimali var mı çok var resim.

Adamın elinde en az 150 bilet var.

Gncl1905
15.Mart.2012, 02:47
elma ile armutu birbirine karıştırıyorsunuz. Bahsedilen illegal yollardan bilet temin edip ev sahibi takım tribünlerine karışmaya kalkmaktır.Bu yapıldığı takdirde bu ülkede hiç bir stadda derbi maçlar tamamlanamaz.Olaylar yatıştırılamaz bile. Yoksa maçlar bana kalsa yarı yarıya oynanmalı her derbide ama kazın ayağı öyle değil bu konuda.

Galatasaray taraftarı haddini aşmamalı,çok tehlikeli bir provokasyon kalkıştıkları.

Arkadaş takım taraftarlığının artık holiganlığı bile geçtiğinden bahsetmiş ki bende ona katıldım.Yoksa gündemde olan bilet olayları vs. Galatsaray taraftarının yapması(gerçekse tabii resimler vs. ben inanmıyorum açıkcası) tabii ki büyük ayıp ve yanlış ona birşey demiyorum.Zaten böyle birşey olursa maç tamamlanamaz kavgalardan garanti maç tatil edilir.

ReaList
15.Mart.2012, 02:48
elma ile armutu birbirine karıştırıyorsunuz. Bahsedilen illegal yollardan bilet temin edip ev sahibi takım tribünlerine karışmaya kalkmaktır.Bu yapıldığı takdirde bu ülkede hiç bir stadda derbi maçlar tamamlanamaz.Olaylar yatıştırılamaz bile. Yoksa maçlar bana kalsa yarı yarıya oynanmalı her derbide ama kazın ayağı öyle değil.

Fenerbahçe taraftarı 2 defa Beşiktaş tribününe yasak olmasına rağmen girmedi mi ? Kan filan çıktığını görmedik, Eğer Galatasaray taraftarı parasını verip biletini almışsa her türlü maça gelebilir, gelmelerindeki amaç olay çıkarmaksa (ki bunu mümkün görmüyorum) müdahaleyi güvenlik güçleri yapacaktır.

Ama yinelemekte fayda var, bu kafayla (yakarız,yıkarız) futbol teröristlerini ne kadar barındırıp kendi içimizde översek o kadar insanlığımıza ihanet etmiş oluruz.

Şu görüntüleri insanlığımıza sığdıramıyorum neden aynılarını yaşamak idealimiz olsun ? Umarım bir problem yaşanmaz.

http://www.aktifhaber.com/images/other/amator-lig-macinda-kavga-cikti-DHA-295605dee10164be035be74ef32545b3-1-t.jpg

sananes
15.Mart.2012, 02:55
Fenerbahçe taraftarı 2 defa Beşiktaş tribününe yasak olmasına rağmen girmedi mi ? Kan filan çıktığını görmedik, Eğer Galatasaray taraftarı parasını verip biletini almışsa her türlü maça gelebilir, gelmelerindeki amaç olay çıkarmaksa (ki bunu mümkün görmüyorum) müdahaleyi güvenlik güçleri yapacaktır.

Ama yinelemekte fayda var, bu kafayla (yakarız,yıkarız) futbol teröristlerini ne kadar barındırıp kendi içimizde översek o kadar insanlığımıza ihanet etmiş oluruz.

Şu görüntüleri insanlığımıza sığdıramıyorum neden aynılarını yaşamak idealimiz olsun ? Umarım bir problem yaşanmaz.

http://www.aktifhaber.com/images/other/amator-lig-macinda-kavga-cikti-DHA-295605dee10164be035be74ef32545b3-1-t.jpg

kahraman olmaya mı çalışıyosun:) tamam sen böyle temenni ediyorsun diye söyleriz orada birşey yapmazlar. Fenerbahçe taraftarının girme olayıyla bu bir midir? Fenerbahçelilerin oturduğu tribünlere yasak yollarla galatasaray'lılar gelecek ve oradaki fenerbahçeliler hoşgeldiniz kardeşler mi diyecek aklınız alıyor mu? Bu ülkede hiç bir derbide bu olmaz. Fenerbahçe taraftarı geçen beşiktaş maçında satın aldığı "misafir tribünü" biletlerine rağmen içeri alınmadığı için kapıları kırıp içeri girdi. Örgütlü bir şekilde beşiktaş'ın hakkı olan tribünlere girmedi kimse.

Burada bunları yazdığım için gidip orada adamlara saldırmayacağım herhalde.O havayı estirmeye gerek yok. Olacakları tahmin etmek zor değil sadece.

Nedvedmania
15.Mart.2012, 02:58

İlginç

Ben bu fotoğrafların bu oyunun bir parçası olduğunu düşünüyorum. Adam o kadar bilet alacak güce sahip ama elinde net fotoğraf çekecek bir makinası olmayacak ha ? Oyunun bir parçası olduğu için bilerek tarih gözükmesin diye yapılmış olabilir. Elindeki eski maça ait bir bilettir arkasındakilerde bambaşka maçlara ait olabilir.

Ayrıca fotoğrafın ana kaynağı neresi biliyormusun ?

Edit: Sanırım fotonun üstünde yazan Canberk A. adlı kişiye ait. Ama ne gariptir ki böyle bir kişi UNI forumunda yok :)

ReaList
15.Mart.2012, 03:01
Verdiğin örnek tezini karşılar nitelikte ama Genç Fenerbahçeliler 2005-2006 yılında yasak olmasına ve kendilerine yer ayrılmamasına rağmen Beşiktaş stadına girip formalarını giyerek maçı izlediler. Katliam olmadı yani.

Kimse kahraman olma niyetinde değil, sadece futbol seyircisi ve taraftarı profilinden uzak insanların, sırf ortalık karışsın millet birbirine sallasın diye ortaya attıkları bu galeyana çanak tutmamanız arzumuz, onlar bir halt yiyor siz yapmayın bari.

Night_Mare17
15.Mart.2012, 03:02
Ben bu fotoğrafların bu oyunun bir parçası olduğunu düşünüyorum. Adam o kadar bilet alacak güce sahip ama elinde net fotoğraf çekecek bir makinası olmayacak ha ? Oyunun bir parçası olduğu için bilerek tarih gözükmesin diye yapılmış olabilir. Elindeki eski maça ait bir bilettir arkasındakilerde bambaşka maçlara ait olabilir.

Ayrıca fotoğrafın ana kaynağı neresi biliyormusun ?

GSCimbom'da biri paylaşmış o da internette bir yerden bulmuş.

World Hollow o1
15.Mart.2012, 03:04
Yahu ben Fenerbahçe sohbet Alanın'da GS atkısıyla birlikde bilet görmek zorundamıyım?
Fenerbahçe'nin bu resimle alakası yok ise bunun alakasız mesaj olduğu net iken neden kaldırılmıyor bu resimler paylaşımlar..
Ben takımımın burada son durumunu anlatan bir haber okumak yerine milletin çektiği resimleri kendi taraftar konumda neden okuyacağım?

Night_Mare17
15.Mart.2012, 03:04
Biletlerin resimlerinin ultrAslan Uni de olduğu söyleniyor. Yani biletler onda deniyor.

Night_Mare17
15.Mart.2012, 03:05
Yahu ben Fenerbahçe sohbet Alanın'da GS atkısıyla birlikde bilet görmek zorundamıyım?
Fenerbahçe'nin bu resimle alakası yok ise bunun alakasız mesaj olduğu net iken neden kaldırılmıyor bu resimler paylaşımlar..
Ben takımımın burada son durumunu anlatan bir haber okumak yerine milletin çektiği resimleri kendi taraftar konumda neden okuyacağım?

Fenerbahçe taraftarı biletini istiyor bilet Galatasaray taraftarında olabilir Fenerbahçe ile de alakalı bir durum hem konu burada başlamıştı. :)

Nedvedmania
15.Mart.2012, 03:06
Biletlerin resimlerinin ultrAslan Uni de olduğu söyleniyor. Yani biletler onda deniyor.

Yok öyle birşey :)

World Hollow o1
15.Mart.2012, 03:06
O biletleri çok merak edenler oluyorsa bir resmi siteye girip bakarlar işin burada cılkını çıkartmaya gerek yokki.

Hafta sonu oynayacağımız Galatasaray müsabakasının biletlerine gösterilen yoğun ilgi nedeniyle maalesef çok sayıda kongre üyemiz ve taraftarımız bilet satın alamamışlardır. Tüm kongre üyelerimiz ve taraftarlarımızın biletlere ulaşmak konusunda çektikleri sıkıntıları anlıyor üzüntülerini paylaşıyor ve kendilerinin anlayışlarına sığınarak bazı bilgileri bir kez daha paylaşmakta fayda görüyoruz.

Kulübümüzün mevcut anlaşmaları gereği her tür maç ve organizasyonun bilet satışı Biletix firması tarafından yapılmaktadır. Galatasaray maçı biletleri de yine Biletix firması tarafından satışa sunulmuştur.

Bir kez daha teşekkürlerimizle hatırlatmak isteriz ki; sezon başında taraftarlarımızın gösterdikleri yoğun ilgi nedeniyle stadyumumuzda yaklaşık 34 bin adet kombine kart satışı yapılmıştır.

Kombine kart rakamı düşüldükten sonra geriye kalan biletler;
- Kongre üyelerimiz ve taraftar kart sahibi taraftarlarımıza
- Taraftar derneklerimiz aracılığı ile taraftar kart sahibi taraftarlarımıza
- TFF kuralları gereği kadın taraftarlara
- Anlaşmaları gereği kulübümüz sponsorlarına
- Fenercell abonelerine
- Fenerium mağazası bilet kampanyasına
- Kulübümüz sporcuları ve ailelerine
- Delegasyona
- Protokole

verilecek şekilde düzenlenmiş ve mümkün olan maksimum sayıda bilet satışa çıkarılmıştır.

Tüm biletler Biletix firmasının Türkiye genelindeki 49 satış noktası ve internet sitesinde aynı anda satışa çıkmıştır. Aynı anda 49 satış noktası ve internetten yapılan satışlar neticesinde biletler dakikalar içerisinde tükenmiştir.

Bu yoğun ilgi nedeniyle maalesef çok sayıda kongre üyemiz ve taraftarımız bilet satın alamamışlardır. Bilet satın alamamış tüm taraftarlarımızın fiziken olmasa da ruhları ile stadyumumuzda olacağını tüm dünyadaki Fenerbahçe taraftarlarının tek yürek olarak takımlarına destek vereceklerini inanıyoruz.

Gösterilen yoğun ilgi dolayısıyla bir an olsun kulübüne sahip çıkmaktan ve onun yanında olmaktan vazgeçmeyen Fenerbahçemizin Büyük taraftarına teşekkür ediyoruz.

İyi ki varsınız…

Fenerbahçe Spor Kulübü

TR.CaPTaiN
15.Mart.2012, 03:09
Bu mesele gereksiz facebook, twitter spekülasyonundan başka bir şey değil. Sözde ilk yarıdaki derbide de Arena'ya 250 Fenerbahçe'li sızacaktı.

http://spor.mynet.com/haber/250-fenerli-arenaya-sizacak/43609

http://www.aktifhaber.com/gs-fb-derbisi-ile-ilgili-sok-iddia-529170h.htm

sarianet
15.Mart.2012, 03:16
http://f1203.hizliresim.com/v/h/3jq32.jpg

http://f1203.hizliresim.com/v/h/3jq3r.jpg

Night_Mare17
15.Mart.2012, 03:17
Forumun adı ne yolcu ben bile bilmiyorum bu forumu.

SaLviO
15.Mart.2012, 09:36
Şu bilet olayı tamamıyla twitter bombasıdır ya

attirson
15.Mart.2012, 10:10
Ya hiçbir resme görüntüye inanmıyorumda kendi aralarında böyle konusmaları ilginc geliyor.Yapacaklarını yaptılar konsantrasyonumuzu bozmak icin umarım tribündeki arkadaslarımız bu olayları düsünmeden takımımıza gereken destegi verir.

Fernando Gago
15.Mart.2012, 15:01
Bugun yönetimin organizasyonuyla 100 kişilik taraftar grubu ile Samandıra'ya antremana gideceğiz. Umarım futbolcular gücümüzü güvenimizi hisseder. Cumartesi çok çok çok önemli.

sui generis
15.Mart.2012, 15:42
kulüp taraftar kartıyla alınan biletler için taraftar kart sahiplerine ulaşıyor. bilet almadım diyenler var ve bu biletler iptal ediliyor. iptal edilen biletler cuma günü tekrar satışa çıkabilir.

SaLviO
15.Mart.2012, 17:32
klüp feneriumdan 500 tllik alışveriş yapanlara gs maçı bileti veriyormuş 200 bilet yanlış yapıyorlar

barahir
15.Mart.2012, 22:05
İptal edilmiş bu kampanya.. İyi dalga geçtiler bu dönem.. Bunları unutmayız ancak şimdi ne yeri ne de zamanı.. Her tepkinin bir zamanı var.. bekleyip görelim..

Cengo
16.Mart.2012, 00:23
klüp feneriumdan 500 tllik alışveriş yapanlara gs maçı bileti veriyormuş 200 bilet yanlış yapıyorlar

Fenerbahçe Taraftar Kartı olanlara yapsalardı bu kampanyayı o zaman sorun olmazdı.

TR.CaPTaiN
16.Mart.2012, 13:45
Fenerbahçe Üniversitesi için kazma vuruluyor

Aziz Yıldırım'ın rüyası gerçekleşiyor. Kayışdağı'nda 50 dönümlük araziye Fenerbahçe Üniversitesi kuruluyor.

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın 'En büyük hayallerimden biri' dediği Fenerbahçe Üniversitesi için nihai imar izni verildi.

Sabah'ın haberine göre, spor kulübü, 1993 yılında Maliye Bakanlığı'ndan tahsisle kullanım hakkı alınan 50 dönümlük arazinin 20 yıllık süresinin dolmasına 1 yıl kala üniversite yapımı için gerekli nihai onayı aldı.

Ataşehir Kayışdağı'nda 50 dönüm arazi üzerinde yapılacak üniversite için 150 bin metrekare inşaat yapılacak. Özel Fenerbahçe Spor Kulübü Lisesi'nin yer aldığı arazinin yanındaki 80. yıl parkı da plan tadilatına eklenerek yeşil alan olarak ayrıldı. Özel öğretim alanı dışında kullanılamayacak arazide ticari faaliyet yapılamayacak.

BELEDİYE KABUL ETTİ

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün 1993 yılında Maliye Bakanlığı'ndan tahsisle aldığı Ataşehir'deki 50 dönüm arazide üniversite ve lise kampüsü kurulmasına imkan sağlayacak nihai imar izni verildi.

2010 yılında 1/5000 ölçekli planlarda imar ön izni verilen üniversitenin uygulama imar planı da Ataşehir Belediyesi tarafından kabul edildi. Spor Kulübü üniversitenin inşası için nihai onayı almak üzere İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi İmar ve Bayındırlık Komisyonu'na başvurdu. Ataşehir ilçesi Kayışdağı 1845 ada 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11 ve 18 parseldeki 53 dönüm araziyle ilgili talep edilen imar değişikliğini görüşen komisyon, arazinin özel eğitim alanına alınarak üniversite yapılması talebini kabul etti.

Alanda, ilköğretim okulu, lise, spor akademisi ve üniversite yapılabilecek. Arazinin bulunduğu bölge eğimi göz önünde bulundurularak 2 bodrum katın emsale dahil edilmediği değişiklikle, inşaat alanından kazanılabilecek. Kat yüksekliğinin 5 katla sınırlandırıldığı arazi için ruhsat alınarak inşaata başlanabilecek.

Ntvmsnbc

ReaList
16.Mart.2012, 16:56
Aykut Kocaman bu hafta 3 yıllık bir sözleşme imzalamıştı, hazır derbi öncesi güzel bir gelişme oldu ancak ondan beklentilerimiz artık daha fazla.

2003/2004 sezonundan beri Aragones dönemi dışında bu takım her sezon ve her şartlarda şampiyonluk için oynadı. Galatasaray,Beşiktaş,Trabzonspor,Bursaspor,Sivassp or ile çekişti ve bugünde bu mücadelesi devam ediyor. 2003'ten bu yana Daum,Zico,Aragones ve Aykut Kocaman bu takımın başında hoca olarak kaldılar.

Daum'u pek sevmem ama yiğidi öldür hakkını yeme. Son 10 sezondur bu takım her sezon üst sıralara rahatça oynuyorsa bunun baş mimarıdır. Bir teknik adam olarak Daum bu takıma futbol disiplini kazandırdı (oyuncu disiplini değil buradaki) Takımın kimyasını değiştirdi, onunla beraber artık topa hakim olan pas yapan bir takım haline gelmiştik. 3 sezonda 2 şampiyonluk ve son maçta kaçan 1 şampiyonluk bunun meyveleriydi.

100. Yılda takımı Zico'ya emanet ettik. İlk sezon Daum'un Fenerbahçe'ye katmış olduğu taktik anlayışının üzerinden devam edip bunu daha da geliştirdi. Artık kanatları da kullanan bir Fenerbahçe izliyorduk. Hem Daum'dan kalma ayağında top tutan pas yapan organize olan Fenerbahçe hem de Kanatları takır takır işleyen bir Fenerbahçe vardı önümüzde. Nitekim 2 sezonda 1 şampiyonluk ve 1 şampiyonlar ligi çeyrek finali bu başarılı sürecin devamı oldu.

Aragones aslında düşünce olarak doğru, isim olarak yanlış biriydi. Çünkü iki farklı teknik adamın bu takımın kimyasına kattıklarına ekstra bir şeyler katacak farklı bir futbol kültüründen biriydi. Fakat hem avrupa şampiyonasından dolayı takıma geç katılması ve oyuncuları tanımaması (Emre'yi Porto maçında sağ açık oynatması gibi) hem de istediği oyuncuların getirilmemesi onun kafasında tasarladığı Fenerbahçe olgusunu başarı oranında uzak tuttu.

Daum tekrar takımın başına geldi. Takıma ekstra bir katkısı olamazdı zaten, vizyonu neyse onu zamanında kullanmış tekrar geldiğinde onun üzerinde devam etmeyi tercih etmişti. Ligde ve kupada final maçlarını kaybetmesi makus talihi olsa gerek.

ve Aykut Kocaman... 2 sezondur takımın başında, her iki sezonun başında da sıkıntılar içinde bu görevi devam ettirdi/ettiriyor. Şuana kadar Fenerbahçe'ye futbol mantelitesi olarak ekstra bir şeyler kattığını söylemek doğru olmaz. Rahat bir konumda olmadığı için bunu gerçekleştirememesini doğal karşılayabiliriz ama hem kendi kariyeri açısından hem de Fenerbahçe için bir şeyler elde etme zamanı gelmiştir. Yarın derbiyi kazanır kaybeder, ligi kazanır kaybeder bunun bir öneminin olmadığını yeni imzaladığı sözleşme bize gösterdi. Hocamızdan tek beklentimiz bu takımı geliştirmesi, daha önceleri sistem üzerine yapılan katkılara yenilerini eklemesi ve o şekil yoluna devam etmesi. Bakalım zaman bizlere neyi gösterecek.

sarianet
16.Mart.2012, 17:12
12 Numara ‏ @12numaraorg
Kural dışı yapılan tüm satın alma işlemleri biletix tarafından tespit edilmiştir.

12 Numara ‏ @12numaraorg
Bu şekilde elde edinilen biletlerin stadyuma giriş hakkı engellenecektir.

sarianet
16.Mart.2012, 17:35
Biletix’ten Açıklama

Biletix, yarın sahamızda Galatasaray’ı konuk edeceğimiz maçın biletleriyle ilgili bir açıklama yayınladı.

Derbi Maça Dair 16 Mart 2012 Tarihli Önemli Açıklama

17 Mart 2012 Cumartesi günü Fenerbahçe’nin evsahipliğinde oynanacak Fenerbahçe – Galatasaray derbisine ait bilet satışıyla ilgili bilgi kirliliğine son vermek amacıyla Biletix olarak bir açıklama yapma ihtiyacı duymaktayız.

Yıllardır pek çok farklı dalda etkinliğin bilet organizasyonunu yapan kurumumuz, satılan biletlerin her birinin kim tarafından alındığına dair kaydını eksiksiz olarak korumakta, aynı hassasiyeti Fenerbahçe – Galatasaray derbisi biletlerine dair de eksiksiz olarak göstermektedir.

Biletler üzerinden edinilebilecek haksız ve yasadışı kazancın önüne geçmek ve taraftarı mağdur etmemek adına; Fenerbahçe Spor Kulübü ile birlikte her bir biletin işlemi tek tek kontrol edilmektedir.

Bu bağlamda, kural dışı yapılan tüm satın alma işlemlerinin tespit edildiğini belirtir; bu şekilde elde edinilen biletlerin stadyuma giriş hakkının engelleneceğine dikkat çekmek isteriz.Aynı hassasiyet doğrultusunda kontroller maç anına kadar devam edecek ve bu tip uygunsuzlukların tespiti halinde stadyuma girişler de benzer şekilde engellenecektir. Biletleri konusunda, Fenerbahçe Spor Kulübü tarafından SMS alan taraftarların 0216 542 1960 numaralı faksa bilgilendirme yapmalarını önemle rica ederiz.

Ayrıca, kural dışı alındığı tespit edilen biletler, koltuk numaralarıyla birlikte bugün 18:00 itibariyle sitemizden duyurulacaktır.

Biletix çalışanları ve iş ortaklarının yanı sıra satın alma işleminde yasadışı bir yol izlediği ispat edilen kişi veya kişiler hakkında da yasal işlemlerin hemen başlatılacağını belirtiriz.

Biletlerin satışı ve sonrasında ortaya çıkan karmaşa için özür diler; biletlere dair yapılacak araştırma sırasında telefonla ulaşacağımız taraftarlara gösterecekleri anlayış ve işbirliği için şimdiden teşekkür ederiz.

Biletix

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=28384&utm_medium=fbsk&utm_campaign=fbsk&utm_source=fbsk

SaLviO
17.Mart.2012, 00:57
fb tv de geri sayım başladı klıbi var arkadaşlar nerden bulabiliriz onu

barahir
17.Mart.2012, 01:05
http://www.youtube.com/fbtvfbtv

belki burda bulabilirsin

SaLviO
17.Mart.2012, 03:36
Bizimkiler baskın basanındır yapmışlar galiba :D

Nedvedmania
17.Mart.2012, 03:55
Baskın felan yok sanırım. Samandıradaki takım karşılama fotoğrafını "Metin Oktay tesislerini bastık" adı altında paylaşmışlar :D

SaLviO
17.Mart.2012, 03:59
Olabilir ya bu saatte ne işleri var orda :D

Stan13
17.Mart.2012, 04:22
Bizimkiler "gerçekten" Samandıra'dalar şuan...

Nedvedmania
17.Mart.2012, 04:39
Haha bizimkiler cidden baskın yapmışlar :D

furkan58
17.Mart.2012, 04:42
İki takım taraftarıda birer resim koymuşken Fenerlilerin ki yalan galatasaraylıların ki nasıl gerçek oluyor buna nasıl kanaat veriyorsunuz anlamış değilim neyse .

Nedvedmania
17.Mart.2012, 04:49
İki takım taraftarıda birer resim koymuşken Fenerlilerin ki yalan galatasaraylıların ki nasıl gerçek oluyor buna nasıl kanaat veriyorsunuz anlamış değilim neyse .

Birisinde sadece meşale yakan insanlar var, diğerinde Samandıranın önünde çekilmiş resimler var. İlerleyen saatlerde resimlerin sayısı artar :)

furkan58
17.Mart.2012, 04:50
Birisinde sadece meşale yakan insanlar var, diğerinde Samandıranın önünde çekilmiş resimler var. İlerleyen saatlerde resimlerin sayısı artar :)

Samandıradakilerinde galatasaray taraftarı olduğu belli olmuyor belki zamanında Fener taraftarının gidip meşale yaktığı bir resimdir . Herşey olabilir :)

Nedvedmania
17.Mart.2012, 04:54
Samandıradakilerinde galatasaray taraftarı olduğu belli olmuyor belki zamanında Fener taraftarının gidip meşale yaktığı bir resimdir . Herşey olabilir :)

Haha eğer öyleyse daha komedi olur :D Kendi silahlarıyla vurmuş oluruz :D (Aslında aklımdan öyle bir düşüncede geçiyor ama eğer gerçekse ilerleyen saatlerde illaki yeni fotolar ortaya çıkar)

Nedvedmania
17.Mart.2012, 04:56
Ve 2. foto da düştü nete. Sarı kırmızı yazılarla bir pankart var :)

Stan13
17.Mart.2012, 05:04
KFY kendi taraftarını kandırmakla kalmadığı gibi rezil de oldu maalesef. Ayrca Samandıra baskınından video gelecek ilerleyen dakikalarda, bekliyoruz...

Nedvedmania
17.Mart.2012, 05:11
http://img341.imageshack.us/img341/3351/43066039111567090703610.jpg (http://img341.imageshack.us/i/43066039111567090703610.jpg/)
http://img829.imageshack.us/img829/2219/42026926939286647469421.jpg (http://img829.imageshack.us/i/42026926939286647469421.jpg/)

Suicider
17.Mart.2012, 06:39
Keşke KFY böyle birşey yapmasaydı çünkü bizimkiler gerçeğini yapmışlar ve pankartlı fotolar gelmeye devam ediyor küfürlü oldukları için koyamıyorum twitter'dan bakabilir herkes.Yarın vidyosu da düşecektir.

Boğa heykelinede boya atmışlar.

https://yfrog.com/Himg532/scaled.php?tn=0&server=532&filename=zfses.jpg&xsize=480&ysize=480

Nedvedmania
17.Mart.2012, 06:57
Yalnız bizimkiler baya abartmış :) Face'ye "Gece daha yeni başlıyor" yazmıştı UNI'den biri. Haklıymış. Stadın ordaki üst geçide felanda asmışlar pankart. Boğayıda sarı kırmızı yapmışlar.

http://img85.imageshack.us/img85/5793/aoooki11dcmainbfx.jpg (http://img85.imageshack.us/i/aoooki11dcmainbfx.jpg/)

Edit: Videosu düşmüş nete.

Sekopej
17.Mart.2012, 10:37
Ne oldu şimdi, Galatasaray şampiyon mu oldu? Onun mu kutlaması yapılıyor Fenerbahçe Sohbet Alanı'ında?

sui generis
17.Mart.2012, 11:39
cocukca seyler. Ve niye burda bu resimler? Bununla bu kadar mutlu olmakta farklı bir durum

nannar
17.Mart.2012, 12:14
Fenerbahçe taraftarı , KFY grubu toplanıp baskın yaptı diye önce sevindi. sonra ortaya çıktıki olay tamamen asılsız. Grup hem kendini rezil etti hem de camianın taraftarını nette dalga geçilecek bir pozisyona getirdi.

Bahsigeçen taraftar grubu bu işi gerçekten yapmış olsa ve video falan yayınlansa "OOOO, işte en büyük taraftar, Fenerbahçe ile kimse başa çıkamaz" denecekti , UltrAslan yapınca "çocukça şeyler bunlar" yorumları geldi :)

Yapılan işin doğrusu ya da yanlışı konusunda yorum özneldir. Bazılar rakip takımın tesislerinin basılmasını cesaret ve taraftarlık gösterisi olarak görürken bazıları ise saygısızlık olarak görürler. Fakat esas olan kendi takımınızın taraftarı yaptıgında verdiğiniz ya da vereceğiniz tepki ile rakip taraftarın yaptıgında verdiğiniz tepkinin aynı olmasıdır.

Gece Kadıköy'de FB tesisleri önünde gövde gösterisi yapan Gs taraftarını komik bulanlar ,Çağlayan adliyesi önünde toplanan grubu "cesaret ve destek ordusu" olarak nitelendiriyorsa zaten yorumlarına takılmaya gerek yoktur :)

SaLviO
17.Mart.2012, 12:14
futbol adama neler yaptırıyor ya :D

SaLviO
17.Mart.2012, 12:16
nannar çağlayanla bu bir değil dostum ikisini aynı cümlede kullanman bile yanlış

nannar
17.Mart.2012, 12:17
Adamlar yememiş,içmemiş,uyumamış, gece yarısı rakip takımın tesislerine gitmişler. Bence yapılan şey yanlış :) Gerek yok böyle işlere ama işte Fenerbahçe taraftar grubu durduk yere balon haber yapınca bizimkiler "öyle olmaz böyle olur" mesajı vermişler. Zaten giden grup öyle 500-1000 kişi değil, sanırım 8-10 araba yani 40-50 kişi falandır. Derbi öncesi hatırlamak istemediğimiz derecede insanların zarar gördüğü olaylar yaşanmaz umarım

nannar
17.Mart.2012, 12:19
nannar çağlayanla bu bir değil dostum ikisini aynı cümlede kullanman bile yanlış

bence hiçbir farkı yok. ikisinde de birilerine mesaj var. birinde kalabalık fazla. ikisi de futbolda tuttuğun takıma verdiğin desteğin üst düzeyde dışa vurumu.Konu Galatasaray'sa herşey mübahtır ya da konu Fenerbahçe ise herşey mübahtır tarzından yapılan her türlü miting,pankart,küfür ya da olaya karşıyım.

SaLviO
17.Mart.2012, 12:20
Bugünkü kareografiyi acayip merak ediyorum.TS maçındaki gibi bu dava ile ilgili bişey olucak heralde

attirson
17.Mart.2012, 12:44
Bu yaptıklarını baskın olarak nitelendirenler baskın New York saatine göre olmaz sabah bekleriz.

Kaka Leite
17.Mart.2012, 12:48
Yazık artık o boğa öyle kalır,başka yapacağınız bişeyler var mı ?

nannarda söylemiş 40-50 kişi olduğunu içlerinden 1 kişi bile biz neden bu saçmalığı yapıyoruz demediyse o onların sorunudur.Sonuçta bunları yapan galibiyete yaklaşmıyor bir amacı yok böyle destek mi veriliyor ?

Sen tüm yerleri yıkarsın,pankartını asarsın 1 ay sonra gelir bakarsın o halinden eser yok yaptığınla kalırsın.

Sekopej
17.Mart.2012, 13:15
Takımına destek olmak, takımının yanında olmak başkadır, bu yapılan başkadır. Dün gider Galatasaray tesislerinin önünde Galatasaraylı taraftarlar toplanır ve deste olur ve buna kimse garip gözüyle bakmaz.

Ama ülkemizde, hiç kimsenin, herhangi bir yere gitmesine engel olabilecek bir durum yokken, özgürce ülke içerisinde istediğim yere gidebiliyorken, bir yere bir grubun gitmesine baskın demek? Bana saçma gelen bu ve bu şekilde yine özgürce herkesin gidebileceği yere gidildi diye bundan gurur duymak, bunu sanki savaşta kazanmış gibi göstermek hayli hayli ilginç.

Birilerinin bir yere gitmesine de gerek yok, belki de adam Kadıköy'de oturuyor, evinden çıktı 100 m yürüdü ve oraya geldi, zaten orada oturuyorsa bu neyin baskınıdır? Galatasaraylı olanların sanki Kadıköy'e ya da Fenerbahçe tesislerine gitmesi imkansızmış gibi, gidildiğinde zafer kazanıldı edası niyedir? Ben şimdi çıksam Galatasaray'ın tesislerinin önüne ya da stadın önüne gidemem mi? Bunu engelleyen var mıdır? Ya da böyle bir mantık var mıdır, Galatasaraylılar gecenin üçünde gelebilir diye uyumamak, sebep? Baskın yememek neymiş sosyal medyada dalga geçilmemek.

Bu olayı dalga geçme unsuru olarak görenlere gülüyorum ben asıl, sanki 2 ayrı ülke, sınırları var ve bir taraftan diğer tarafa geçmek yasak, geçince büyük zafer kazanılmış oluyor ve gururla anlatılıp dalga geçiliyor. Ha bi gidin işinize ya, aynı evde 2 kardeş yok mu Galatasaray ve Fenerbahçe'yi tutan, ne yapacaklar düşman mı olacaklar takım için, aynı evde yaşayabildiğine göre 2 taraftar aynı mekanlara gitmesi de garip karşılanmamalı...

kalemci
17.Mart.2012, 13:23
Galatasaray taraftarı da anlamış anca gece böyle birşey yapabileceklerini. Gereksiz, boş işler. Hangi taraftar grubu yaparsa yapsın.

ReaList
17.Mart.2012, 13:34
Herşeye rağmen iyi ki varsın Fenerbahçe iyi ki varsın Galatasaray
Biri olmazsa bu haftanın koca heyecanı, beklentisi, eğlencesi olur mu ?

Sekopej
17.Mart.2012, 13:41
Galatasaray taraftarı da anlamış anca gece böyle birşey yapabileceklerini. Gereksiz, boş işler. Hangi taraftar grubu yaparsa yapsın.

İşte bu taraftar zihniyetine karşıtım ben, bu nedenle çok severek keyifle stadda maçını izlediğim Karşıyaka maçlarına gitmiyorum çünkü soğuttular beni, orada gördüklerimle.

Derbilerde rakip sahaya gidersin, koltukları kırarsın, tuvaletleri yıkarsın, bundan keyif alır, maharetmiş gibi orda burda paylaşırsın ama o masrafların bedeli zaten senin kulübün tarafından ödenmektedir.

Grup halinde maça gidiyorsundur, yolda karıya kıza laf atarsın, gördüğün dükkanın camını çerçevesini indirirsin, arabaların dikiz aynalarını kırarsın sonra da hava atarsın nasıl da geldik yıktık baskın yaptık diye ama bilmezsin milli servettten gittiğini sonra da aybaşına neden para yetiştiremiyorum dersin.

Şu kendini bir şey sanan, ancak bir grup haline geldiğinde bir şey yapabilen, tek kalsa o cesaretin onda birini gösteremeyecek ve bu saydıklarımı da yaparken bunu takım aşkına, taraftarlığa bağlayanlardan ne kadar tiksindiğimi anlatamam.

A takım B takım ayırt etmiyorum ha, bu nedenle Karşıyaka örneğini en başta verdim.

Sekopej
17.Mart.2012, 13:45
Herşeye rağmen iyi ki varsın Fenerbahçe iyi ki varsın Galatasaray
Biri olmazsa bu haftanın koca heyecanı, beklentisi, eğlencesi olur mu ?

İşte bunu yaşabilsek, biri olmazsa diğerinin anlamının olmayacağını bilsek. İşyerindeyim, işçiler mola verdi, dışarıdan sesleri geliyor, akşamki maç hakkında atışıyorlar, öyle güzel ki, Fenerbahçe lehine olsun aleyhine olsun söylenenlere gülmemek elde değil.

Ama bu saflığı, bu saflıkla yaşanacak bir derbiyi tüm toplumdan beklemek hayalden öte sanırım, gerçekleri görmek ve buna boyun eğmek gerek.

sui generis
17.Mart.2012, 13:49
derbi günü konu açılacaktı niye açılmadı?

ReaList
17.Mart.2012, 13:50
Kendine taraftar diyenlerin özellikle zarar faaliyetleri içinde olmasına bende çok kızarım, Stadın içinde stada, dışarıda da özellikle kamu malına verdikleri zarar akıl işi değil, kendi gözlerimle gördüm, acil hasta taşıyan ambulansa bile taş attılar. Bunlar değil taraftar insan bile olamaz. Onun için çevremdeki insanlara her zaman söylerim, sakın! böyle insanları özellikle sosyal medya içinde övmeyin, onları daha da teşvik eder, bu yapılanlara çanak tutmuş olursunuz. (not: burada a takım taraftarı, b takım taraftarı yapıyor demiyorum, ne yazık ki aşırı fanatik duygular taşıyan bütün kitleler böyle)

sarianet
17.Mart.2012, 13:58
Güneşli ve güzel bir gün gece daha da güzel olacak inşallah :)

ReaList
17.Mart.2012, 14:00
derbi günü konu açılacaktı niye açılmadı?

Bence maç konusunun açılması yerine en azından bu maç için tarafların kendi sohbet alanında bunu değerlendirmesi daha makul gibi maçtan günler önce açılan bir başlığın saatler içinde kapandığını düşünürsek bu yol bir nebze iyi olabilir, en azından karşılıklı atışmaların ve bir anlık heyecanla gelen yazıların/onlara verilen cevapların sonu kötü yerlere varmaz bı bir fikir tabi.

sarianet
17.Mart.2012, 14:08
Fanatikin koyduğu resme bak arkadaş bune

http://gazete.netgazete.com/Gazete/fanatik.jpg

SaLviO
17.Mart.2012, 14:35
HAYDİ ASLANLARIM yazsalardı bari

ReaList
17.Mart.2012, 14:38
Roberto Carlos ‏ @Oficial_RC3
Hoje tem FENERBAHCE x GALATASARAY tenho amigos nos dois times! Mas que o fenerbahce faca um grande jogo e ganhe! Sorte aos meu parceiros!

(Bugün Fenerbahçe-Galatasaray maçı var, Her iki takımda da arkadaşlarım var ama ibre Fenerbahçeden yana iyi şanslar yazmış kabaca Roberto Carlos)

ReaList
17.Mart.2012, 14:46
André Santos!!! ‏ @Andre_Santos27
Fenerbahceye tum kalbimle basarilar ve iyi sanslar dilerim.. Haydiiii
2 dk André Santos!!! ‏ @Andre_Santos27
Bugun dunyanin en buyuk derbilerinden birinde eski takim arkadaslarima destek icin yanlarinda olmak isterdim.. Haydiiii

Zekirdek
17.Mart.2012, 14:50
Niye taraftarlar böyle hiç bir akıla hizmet olmayan enteresan enteresan işler yapıyorlar. Bir türlü anlayamadım. Bir gün forumda bunları ve bunun gibileri eleştirdiğim için ceza bile aldım. Boş işler.

sarianet
17.Mart.2012, 14:56
biiriside şunu çevirse
Fabio Luciano ‏ @fabioluciano3

I cannot go to the match vs Galatasaray tomorrow but I will cheer for FENER to win!!I will go in Playoffs!!

Mamadou Niang ‏ @mamadniang11

Today is a great day for Fenerbahce with all my heart I am with them

Lucianonun yeri ayrıdır bizde:)

sarianet
17.Mart.2012, 14:57
haha santosa samet sufle yapıyouş bende diyorum andre nası böyle türkçe yazabildi :D:D:D

ReaList
17.Mart.2012, 15:07
@Yolcu

Ahmet yanılmıyorsam Bugünkü maça gelemeyeceğini ama playofflara gelebileceğini söylemiş Luciano çarpık ingilizceyle bu kadar : )

sarianet
17.Mart.2012, 15:09
bilet bulamamıştır :D

SaLviO
17.Mart.2012, 15:55
Luciano çok iyi topçuydu be :D

nannar
17.Mart.2012, 15:59
harbi maç başlıgı neden kapalı hala yahu?

Suicider
17.Mart.2012, 16:00
Sanırım asıl tartışmamız gereken konu 'Dünya Derbisi' dediğimiz bu derbiyi hiçbir yabancı kanalın yayınlamayacak olması.Biz burda derbiyle övünürken yurtdışında hiçbir kanalın vermemesi geldiğimiz noktayı gösteriyor.

Corpus
17.Mart.2012, 16:24
40-50 Kişi Samandıra'ya gitmiş bu kadar laf söylemişsiniz. Heralde Galatasaray yense forumu yakacaksınız. Biraz sakin olmakta yarar var sanırım. Eğlenmemize bakalım bugün savaş günü değil bugün futbol bayramı var.

Suicider
17.Mart.2012, 16:28
40-50 Kişi Samandıra'ya gitmiş bu kadar laf söylemişsiniz. Heralde Galatasaray yense forumu yakacaksınız. Biraz sakin olmakta yarar var sanırım. Eğlenmemize bakalım bugün savaş günü değil bugün futbol bayramı var.

Dediğin gibi bu ola abartılacakbirşey değil.Fakat bunun abartılmasının sebebi Fenerbahçelilerin(KFY) dün gece yalan yere ortaya attıkları şeydir.O olmazsa bu kadar forumda laf söyleneceiğini olay olacağını sanmıyorum.Twitter dan takip ettiyseniz eğer Fenerlilerin o 1 resimden sonra ne kadar dalga geçtiğini neler söylediğini görebilirdiniz.

RasAnt
17.Mart.2012, 16:54
Deplasmana Fenerbahçe formasıyla gelip,kendi forma ve atkılarını içine saklayan taraftarın ' baskın ' anlayaşının bu olduğuna şaşırmadık.

Madem resimler konmuş bizde bir iki koyalım,videoyu koyacaktım ama sunum küfür içerikli o yüzden koymadım merak edene pm den gönderilir.

http://img402.imageshack.us/img402/492/42784953.jpg

http://img10.imageshack.us/img10/518/29830115.jpg

http://img854.imageshack.us/img854/1733/43103266.jpg

Nedvedmania
17.Mart.2012, 17:06
Deplasman tribününün usulü odur zaten. Aynısını Fenerlilerde yapıyor Beşiktaşlılarda ,diğer anadolu klüpleride. Kadıköy deplasmanına Galatasaray forması giyerek yürüye yürüye gidilebileceğini mi sanıyorsunuz ? (Aynısı İnönü veya TT Arena içinde geçerli)

Suicider
17.Mart.2012, 17:10
Bu fotoğraflar bugünden mi?

nannar
17.Mart.2012, 17:11
Sadece büyük takımlar değil anadolu takımları için de geçerli. :) Deplasmanda formayla sokakta gezmek kolay iş değil. Ama çok kalabalık grupla gelinir o ayrı mesele.

attirson
17.Mart.2012, 17:20
Eski fotoğrafları koyup burayı karıştırmanın sebebi nedir? Amacın problem çıkarmak mıdır? Biz bu haftaki maçtan bahsederken geçmişten fotoğraf koymak gerçekten enteresan. Şimdi gelir bir gs li arkadaş ta resim koyar geçmişten ve ortalık karışır bunu mu istiyorsunuz? Eğer bu hafta ki maçla ilgili fotoğraflarınız varsa paylaşsanız daha mantıklı değil midir?

Azıcık mantıklı konuşun tarafsız konuşun.Sabahtan beri Samandıra baskını diye o kadar fotograflar paylasıldı amaçları neydi Problem çıkarmak mı? Ortayı karıstırmak mı? Sesimizi çıkarmadık ki burası Fenerbahçe sohbet alanı.Tarih fark eder mi böyle bir olayda.Biz bişey demediysek sende diyemezsin.

Suicider
17.Mart.2012, 17:21
Azıcık mantıklı konuşun tarafsız konuşun.Sabahtan beri samandıra baskını diye o kadar fotograflar paylasıldı amaçları neydi Problem çıkarmak mı? Ortayı karıstırmak mı? Sesimizi çıkarmadık ki burası Fenerbahçe sohbet alanı.Tarih fark eder mi böyle bir olayda.Biz bişey demediysek sende diyemezsin.

Tarih farkeder tabiki.Bu hafta sonu ile ilgili maçtan bahsediyoruz burda.Birdahaki maçta sizde böyle bişey yaparsanız paylaşıp koyarsınız.Ama eskilere gidilirse işin içinden çıkılamaz.Bak problem çıktı bile değil mi ? :)

RasAnt
17.Mart.2012, 17:23
Eski fotoğrafları koyup burayı karıştırmanın sebebi nedir? Amacın problem çıkarmak mıdır? Biz bu haftaki maçtan bahsederken geçmişten fotoğraf koymak gerçekten enteresan. Şimdi gelir bir gs li arkadaş ta resim koyar geçmişten ve ortalık karışır bunu mu istiyorsunuz? Eğer bu hafta ki maçla ilgili fotoğraflarınız varsa paylaşsanız daha mantıklı değil midir?

Sence sabahtır baskın baskın diosun ne baskını arkadaş bumu baskın bi şu resimlere bakında baskın yapan taraftarınızı görün,gecenin bir yarısı kimse yokken açmışlar pankart yakmışlar meşale baskın olmuş bırakınız bu işleri.

Bilmiyorum daha önce geldin mi ama zamanın olursa tek başına Fener forması ile metroyu kullanarak TT Arena' ya gel. Şöyle maç olduğu bir zaman olsun. Anlatılmaz yaşanır malumunuz :) Aynı şey diğer stadlar içinde geçerli. Sadece TT Arena değil

Orda gelenler grup dikkat edersen video olduğu için böyle tek tek koymak zorundaydım.

Suicider
17.Mart.2012, 17:25
Fotoğraflar yüzünden problem çıktı dediğim gibi ben çıkıyorum uzamasın muhabbet.Ama Yetkili arkadaşlar görecektir neden çıktığını tartışmanın ondan önce tartışma yoktu.İyi günler.

Corpus
17.Mart.2012, 17:25
Sence sabahtır baskın baskın diosun ne baskını arkadaş bumu baskın bi şu resimlere bakında baskın yapan taraftarınızı görün,gecenin bir yarısı kimse yokken açmışlar pankart yakmışlar meşale baskın olmuş bırakınız bu işleri.

Orda gelenler grup dikkat edersen video olduğu için böyle tek tek koymak zorundaydım.

3-4 kişiden fazlasını göremiyorum. Ama büyük bir stada 15 kişilik grup ile gelseniz bile birşey değişmez. Kim olursa olsun. Pek deplasmana gitmiyorsunuz sanırım.

nannar
17.Mart.2012, 17:26
sevgili yöneticiler artık maçın başlıgını açın da millet oraya ayzsın. FB ya da GS sohbet alanında maç konuşuyoruz :)

attirson
17.Mart.2012, 17:26
Aziz Yıldırım'lı bir karoegrafi var arkadaşlar.Tam göstermedi ama kırmızı bi perde filanda var meraklanmaya basladım.

RasAnt
17.Mart.2012, 17:28
Fotoğraflar yüzünden problem çıktı dediğim gibi ben çıkıyorum uzamasın muhabbet.Ama Yetkili arkadaşlar görecektir neden çıktığını tartışmanın ondan önce tartışma yoktu.İyi günler.

Çünkü biz sizin koyduğunuz foto ve videolara birşey demedik fotolara karşı foto önceki sayfalara bak bi kim koymuş önce fotoğraf

SaLviO
17.Mart.2012, 17:30
nerden gördün kareografiyi

attirson
17.Mart.2012, 17:31
nerden gördün kareografiyi

Ligtv stada baglandı ama tam göstermedi.

sarianet
17.Mart.2012, 17:32
maçkonusu açılsın artık

Suicider
17.Mart.2012, 17:32
Çünkü biz sizin koyduğunuz foto ve videolara birşey demedik fotolara karşı foto önceki sayfalara bak bi kim koymuş önce fotoğraf

Ben anlatamıyorum galiba.Sorun bende diyelim konu kapansın.

Nedvedmania
17.Mart.2012, 17:33
Özetlemek gerekirse :

Gece 02:00 'de KFY grubu twitterden "Floryayı bastık" şeklinde TT yaptı ama olay yalan çıktı. Bunun üzerine 03:00 civarı uA Samandırayı ve Kadıköy'ü gerçekten bastı.

Herhangi bir yeri basmak sizin için önemsiz birşeyse tartışmanın zaten manası yok. Ama her iki grup içinde önemliymişki birisi TT yapmış diğeride buna karşı saldırı yapmış.

sarianet
17.Mart.2012, 17:35
Özetlemek gerekirse :

Gece 02:00 'de KFY grubu twitterden "Floryayı bastık" şeklinde TT yaptı ama olay yalan çıktı. Bunun üzerine 03:00 civarı uA Samandırayı ve Kadıköy'ü gerçekten bastı.

Herhangi bir yeri basmak sizin için önemsiz birşeyse tartışmanın zaten manası yok. Ama her iki grup içinde önemliymişki birisi TT yapmış diğeride buna karşı saldırı yapmış.

saldırı ? :D

Nedvedmania
17.Mart.2012, 17:36
Baskın da diyebiliriz. Ona mı takıldın :D

SaLviO
17.Mart.2012, 17:36
ya şu sidik yarışını bırakın artık yeter ya :D

kareografi çok bomba olucak arkadaşlar

sarianet
17.Mart.2012, 17:37
Baskın da diyebiliriz. Ona mı takıldın :D

maç havasına daha tam giremedim bi şeye takılmam gerekiyo :D

RasAnt
17.Mart.2012, 17:38
Özetlemek gerekirse :

Arkadaşım şu noktada anlaşamıyoruz,baskınınn ne olduğunu sizin taraftar öğrenememiş halbuki önlerinde bizim gösterdiğimiz onlarca örnek var.Rakip varken yapılan eylemlere baskın denir.

SaLviO
17.Mart.2012, 17:41
http://www.ligtv.com.tr/haber/burasi-saracoglu

Nedvedmania
17.Mart.2012, 17:43
Kalabalık gruplarla karşıkarşıya yapılan kavga videolarıda mevcut iki tarafında. Ama buraya koyupta saçmalamanın bir manasını yok. Geceki olaydan bahsediyoruz.

Koreografinin bir kısmı

http://img29.imageshack.us/img29/4003/aomub29ceaavem.jpg (http://img29.imageshack.us/i/aomub29ceaavem.jpg/)

SaLviO
17.Mart.2012, 17:45
Kım o resimdeki ya ben çıkaramadım :D :D

RasAnt
17.Mart.2012, 17:49
@salvio

taraftar makasla perdeyi kesiyor arkasından Aziz yıldırım çıkıyor :p üstte arkadaş perde lafı yapmıştı böyle birşey sanırım :)

C h A o S
17.Mart.2012, 17:49
Aykut Kocaman sanırım.

SaLviO
17.Mart.2012, 17:51
Güzel güzel diğer tribünlerde yapıcakmış maroton üstte her zamanki gibi herkez haddini bilecek yazar :D

RasAnt
17.Mart.2012, 17:53
Aynen her tribünde bir gösteri olacak

kalemci
17.Mart.2012, 17:54
Vay arkadaş dün gece böyle bi olay oldu diye mutlu olan insanlar var. Saha içinde takımı desteklemek, bi yeri yırtılana kadar bağırmak, doğru olan saha dışı olaylar kadar saçma bi durum yok şu futbolda.

Kortejini yapar yürürsün stada, yada toplanırsın bi alanda rakip takımı anarsın istediğin gibi ama gecenin bi köründe Samandıraya, Floryaya, Kazana gidip şunu yaptık, bunu yaptık filan demek cidden çok çocukça.

RasAnt
17.Mart.2012, 18:04
Vay arkadaş dün gece böyle bi olay oldu diye mutlu olan insanlar var. Saha içinde takımı desteklemek, bi yeri yırtılana kadar bağırmak, doğru olan saha dışı olaylar kadar saçma bi durum yok şu futbolda.

Kortejini yapar yürürsün stada, yada toplanırsın bi alanda rakip takımı anarsın istediğin gibi ama gecenin bi köründe Samandıraya, Floryaya, Kazana gidip şunu yaptık, bunu yaptık filan demek cidden çok çocukça.

Eline sağlık,üstelik bunu yapan bu forumda görevli bir arkadaş,görevlilerin tarafsız olması gerekirken,koyduğu resimlerle rakip takıma karşı üstünlük kazandığı zannedip mutlu olup kendinden geçmek enteresan.

SaLviO
17.Mart.2012, 18:05
o zihniyette olanlar şuan mecdiyeköyde kadın ve çoçuklara saldırıyormuş futbol bu değil

Corpus
17.Mart.2012, 18:05
o zihniyette olanlar şuan mecdiyeköyde kadın ve çoçuklara saldırıyormuş futbol bu değil

Kaynak?

---

kalemci
17.Mart.2012, 18:08
Eline sağlık,üstelik bunu yapan bu forumda görevli bir arkadaş,görevlilerin tarafsız olması gerekirken,koyduğu resimlerle rakip takıma karşı üstünlük kazandığı zannedip mutlu olup kendinden geçmek enteresan.

Ben sadece Galatasaray'ı kastederek yazmadım bunu aynı şeyler Fenerbahçe için de geçerli. Dün gece ikisi de TT olmuştu. Yapıldı, yapılmadı o kısım çokta önemli değil. Ama yapılmış gibi sevinen böyle birşey yapıldığı için mutlu olan yüzlerce Fenerbahçe taraftarı da var.

byariff
17.Mart.2012, 18:11
sagdan soldan duyma haberler bunlar kaynak lazim :) ki galatasaray taraftari asla oyle birsey yapmaz.

SaLviO
17.Mart.2012, 18:14
http://twitpic.com/8xiiyt

SaLviO
17.Mart.2012, 18:29
10 yıldır derbileri takip ederim bu kadar heyecanlandığımı daha hatırlamıyorum su maç artık başlasa :D

sananes
17.Mart.2012, 18:30
sagdan soldan duyma haberler bunlar kaynak lazim :) ki galatasaray taraftari asla oyle birsey yapmaz.

hiç bir takım taraftarı kadınlara ve çocuklara saldırmaz zaten. Arkadaşın arkadaşı geyik yapıyodur ya da arkadaşın arkadaşının arkadaşı bu böyle uzar gider :)

Nedvedmania
17.Mart.2012, 18:38
http://img17.imageshack.us/img17/8538/42867526967640644634021.jpg (http://img17.imageshack.us/i/42867526967640644634021.jpg/)

SaLviO
17.Mart.2012, 18:39
yani tamamını görmeden değerlendirmek yanlış olur ama güzel bişey olacağı belli

Corpus
17.Mart.2012, 18:40
Zaten şu an pek birşey ifade etmiyor. Bana burada söylenenden farklı birşey çıkacakmış gibi geliyor.

sarianet
17.Mart.2012, 18:40
https://twitpic.com/show/large/8xireh

https://yfrog.com/gz5korxj:iphone

https://twitpic.com/show/large/8xih15

SaLviO
17.Mart.2012, 18:41
gülen yüz ve ağlayan yüz var orda bişeyler tahmin ediyor ama :D

nannar
17.Mart.2012, 18:42
kaç yıldır bizimkiler kareogragfi dersi veriyor tribünde. öğrensin artık sizinkilerde yavaş yavaş bu işi :) Akşam güzel görüntüler çıksın,hatta kareografi iel rakiplere takılsın FB taraftarı ve insanlar bunlarla eğlensin yeterki. yeterki yaralamalı,sakatlamalı olaylar çıkmasın.

SaLviO
17.Mart.2012, 18:44
aman yeni tartışma konusu açma şimdide burda kareografi kaygası olmasın :D

kalemci
17.Mart.2012, 18:45
Hocam Fener'in hakkını yeme bu konuda kendimi bildim bileli çok güzel kareografilere imza atıyorlar.Sen denk gelmemişsindir büyük ihtimal.

sarianet
17.Mart.2012, 18:47
bizim karagofimiz sizin karekökünüzü döver :D
artık daha fazla duramıcam bi çarşıya pazara gidp bakıyım kim napıyo :D

Nedvedmania
17.Mart.2012, 18:53
Koreografi konusunda Türkiyenin en iyisi Galatasaray'dır bence. Eminim böyle düşünene Fenerlilerde vardır. Ama bu siz koreografiyi hiç beceremiyorsunuz anlamına gelmez. Örneği ben Di canio'nun avatarındaki (http://forum.turksportal.net/vb/member.php?u=1413) koreografiyi çok beğeniyorum :)

byariff
17.Mart.2012, 18:53
Sakin olun arkadaslar kozlarinizi mac bitince paylasin :D

C h A o S
17.Mart.2012, 19:06
Foruma bi çakmak çaksam alev alıcak:D

furkan58
17.Mart.2012, 19:12
Şu kareografileri maçtan önce yayınlanmasına sinir oluyorum sürprizi kaçıyor :mad:

Ayrıca boş alanda meşale yakmak baskın oluyorsa bizim stadlara girmelerimiz felan ne olur bilmiyorum :)

furkan58
17.Mart.2012, 19:15
Geçen yıl hemen hemen her maçta çok güzel kareografilerimiz varken bir iki maçta yapılan kareografilerle en iyi olmak hmm .

Gncl1905
17.Mart.2012, 19:15
Derbi konusu boşuna kilitlendi tüm forumu kilitleseniz anca :)

Açıkcası kazanmak da istemiyorum kaybetmek de bu maçta.Kazansak bu halimizle anca bizi yenerdiniz olacak, kaybetsek bu halimizle bile sizi yendik olacak.En iyisi berabere bitsin, kavga falan çıkmasın, hakem konuşulmasın; adam gibi maç yapsınlar yeter ki :)

C h A o S
17.Mart.2012, 19:16

Sen bir maç konusu açılsın o zaman gör şenliği :D

europeanconquer
17.Mart.2012, 19:17

Açıkcası kazanmak da istemiyorum kaybetmek de bu maçta.Kazansak bu halimizle anca bizi yenerdiniz olacak, kaybetsek bu halimizle bile sizi yendik olacak.En iyisi berabere bitsin, kavga falan çıkmasın, hakem konuşulmasın; adam gibi maç yapsınlar yeter ki :)

Hocam başkaları ne derse desin yahu maçı kazanalım da isterlerse Japonya'ya atom bombasını siz attınız desinler :p Örnek pek alakalı olmadı sanırım :/

World Hollow o1
17.Mart.2012, 19:28
Yahu Fenerbahçe konusunda ne diye Galatasaray konuşuluyor ben bunu anlamış değilim.
GS'li kardeşler yokmu konunuz kendi görüntünüzü kendi düşüncenizi orda paylaşın FB'lilerde kendi sayfasında paylaşsın illa bir yeri dağıtmak mı gerek?

Corpus
17.Mart.2012, 19:29
Yahu Fenerbahçe konusunda ne diye Galatasaray konuşuluyor ben bunu anlamış değilim.
GS'li kardeşler yokmu konunuz kendi görüntünüzü kendi düşüncenizi orda paylaşın FB'lilerde kendi sayfasında paylaşsın illa bir yeri dağıtmak mı gerek?

Ötekileştirmeye "Hayır ! " Ayrı gayrı olmasın :D

europeanconquer
17.Mart.2012, 19:30
İstenmediğimiz yerde durmayız biz :(

Gncl1905
17.Mart.2012, 19:38
Barış :)

Tam yeri bu videonun :D Sonunda anlayacaksınız :)

RasAnt
17.Mart.2012, 19:47
kaç yıldır bizimkiler kareogragfi dersi veriyor tribünde. öğrensin artık sizinkilerde yavaş yavaş bu işi :)

Dersleriniz neymiş yazsana burda görelim bizde

sarianet
18.Mart.2012, 02:18
ben gidince burası da karışmış neyuse herkes fm başına egolarınızı orda tatmin edin :D

attirson
18.Mart.2012, 02:48
Forumun büyüğüdür insanları sakinleştirir diyoruz en çok ortamı geren oluyor işe bak.

sarianet
18.Mart.2012, 03:18
Büyük Resim

Çünkü hala Kocaman umutlarımızın sahibi odur.

http://www.grupck.com/files.php?file=ankaragucu_457355033.jpg

Uzun zamandır beklenen gün sonunda gelmiş, 3 Temmuz'dan beri adalet arayanlar, adaletin bekçileri kesilenleri Kadıköy'de ağırlamıştı.
3 Temmuz sabahı başlayan ve halen devam eden tiyatroda, kendisine verilen rolü başarıyla oynayan adalet bekçilerine, Okul Açık tiyatrosunda bu kez başrol verilmişti fakat, oyun ileri bir tarihe ertelendi.

İptal edilen koreografiyle birlikte bozulan moralleri, maçın başlamasıyla birlikte sahadaki 11 çubuklu düzeltmiş, ilk 15 dakikada 2-0 öne geçmişti. Herkesin aklına malum maçı getiren ilk 15 dakikadan sonra, işler istediğimiz yönde gitmedi ve bizim için kötü, Galatasaray için ise -verdikleri tepkilere bakılırsa- iyi bir sonuç oldu.

En başından beri dediğimiz gibi bu sene bizim işimiz puanla, averajla falan değil, onlar sadece sayısal birer veriden ibaret bizler için.Bu sezon bizler için istisna bir sezon ve tek isteğimiz yenilsek bile maçın sonunda çubuklu'nun sırılsıklam olması.

Aykut Kocaman için de ayrı bir parantez açmak gerek. Aykut Kocaman, her şeyden önce Fenerbahçesini bizler gibi sevdiği için bu takımın başındadır.Halen devam eden direnişin lideridir.

Bu sebeple Aykut Kocaman'ı eleştirmeden önce "3 Temmuz sürecini başka bir hocayla geçirseydik neler olurdu?" sorusunu sormakta fayda vardır. Yaşanan olaylara maç maç bakmak yerine büyük resmi görebilen herkes bugün Aykut Kocaman'ın arkasında durmaktadır. Çünkü hala Kocaman umutlarımızın sahibi odur.

http://www.grupck.com/index.php/haberler/3216-buyuk-resim.html

Corpus
18.Mart.2012, 03:38
3 Temmuz'dan beri adalet arayanlar, adaletin bekçileri kesilenleri Kadıköy'de ağırlamıştı.

Bu kısımda laf sokmaya yönelik birşey olmadığını savunup kimsenin alınmayacağını düşünüyorsanız.

3 Temmuz'dan beri şike ile suçlananlar, şike ile suçlanmayanları Kadıköy'de ağırlamıştı.

O sözü bu şekilde yazdığımda da kimsenin alınmaması gerekir.

Eğer size göre 1. alıntı gerçek ise başkasına göre de 2. alıntı gerçektir.

Ek : Unutmadan söyleyeyim. Eğer birşey paylaşırsanız bir bakın buna alınan olur mu , başkası ne düşünür diye

İyi geceler :)

RasAnt
18.Mart.2012, 12:02
Kareografi neden iptal oldu bilen varmı yetiştiremediler mi noldu devre arasındamı yapcaklar acaba maç sonundamı diye bekledim durdum ayıptır yani

SaLviO
18.Mart.2012, 12:38
bu takıma lazım olan tek şey play offa kadar firesiz gidip play offda ilk maçda galatasarayı içerde yenmek ondan sonra durduramazlar tabi aykut hocada durdurmazsa takımı :D

Bursaspor
18.Mart.2012, 12:54
Koreografinizin olmama sebepleri arasında ilk olarak çatı halatlarının yeterince kuvvetli olmayışı gösteriliyor. Ancak böyle bir işe girişirken bunların ayrıntılı olarak planlanması, ona göre yapılması gerekir. Böyle bir şey olacağını sanmıyorum. Bu kadar işi yaptıktan sonra gerekirse başka bir formül de üretilebilirdi (Kolonlara bağlantı yapılarak vs.).

Tabii halatlar koptu deniyor iddiasının altında koreografi ekibinin yaşandığı söylenen teknik aksaklık olduğu sırada yaşadığı panik ortamında iyi koordine olamayışı da yatıyor olabilir. O sırada iyi organize olamayınca yarım yamalak olacağına hiç olmasın denmiş olabilir.

İkinci olarak yapılacak koreografinin içeriğinin (Tiyatro perdesi açılacak Aykut Kocaman diye düşünülen elinde makas olan bir Fenerbahçe'li tasviri belirecek ve aslan ya da başka bir figürün iplerini kestiği anlatılacak gibi bir durum vardı en son.) çok fazla provokatif bulunması (Bir de koreografi içeriğinde bulunan pankartta hakaret olarak anlaşılabilecek bir durum var deniyor. İnce espri ile hakaret arasında dağlar kadar fark var. Daha önce birçok iş yapmış bir ekibin bu tip amatörce bir şey yapacağını sanmıyorum.) ve yönetim/emniyetin buna izin vermemesi.

Bugün veya yarın daha ayrıntılı bir açıklamayı koreografi ekibiniz yapacaktır.

RasAnt
18.Mart.2012, 12:56
Aykut hocanın açıklamaları

http://www.ligtv.com.tr/haber/sampiyonluk-icin-3

Görüyor bazı şeyleri ama oyuncu yetersizliği var istediği takımı daha kurmuş değil gördüğü şeyler doğru uygulama yanlış buda oyunculardan kaynaklanıyor,herşeye rağmen ilk 20 dakikalık performansa bakarak müthiştik transferlerle Aykut hocanın isteğine ulaşacağını bu 20 dakikalık performansı maça yayacağını düşünüyorum.

Bu süreçte şampiyonluğa bu denli ortak olmamız bile başarıdır o yüzden Aykut Hocaya yüklenilmesini doğru bulmuyorum o gerekeni yapıyor yazı bekliyoruz şimdiden yeni oyuncularla yeni havayla herşey daha güzel olacak hocamızda istediği şeyleri daha rahat uygulayacak.

ReaList
18.Mart.2012, 15:06
İyi hoca elinde iyi oyuncular olan değil elindeki malzemeyi en iyi kullanandır, Fenerbahçe sezon başındandır kendi sahasında yenilmiyorsa o formanın ve seyircinin ağırlığındandır. Bir insan kötü teknik adam diye ileride de kötü olacağı anlamına gelmez ama hatalarınızdan ders çıkarıp iyi olma yolunda devam etmeniz gerekir.

Bakıyoruz adama hala aynı hatalar, aynı hatalar. Yani yapılan bir hatayı tekrar tekrar uygulayıp başarısız olmayı tercih etmek... inanın aklım ermiyor. Biz Aykut Kocaman'a bu yüzden kızıyoruz, Rakibin senin sahanda Çift forvetle oynuyor yani neredeyse 3.forveti oyuna alacak ama sen forvetsiz oynamayı yeğliyorsun bu kadar korkak bir anlayış bu takımı ileriye götüremez ve bu korkaklığın sonu hep başarısızlıktır.Sezon başındandır bu maç emsali bir Beşiktaş maçında da çekildik çekildik çekildik Beşiktaş bulduğu pozisyonları cömertçe harcadı diye maçı kazandık aynı zihniyetle oynadıgımız tüm maçlarda puan kaybettik.

sananes
18.Mart.2012, 20:32
Aykut hocanın açıklamaları

http://www.ligtv.com.tr/haber/sampiyonluk-icin-3

Görüyor bazı şeyleri ama oyuncu yetersizliği var istediği takımı daha kurmuş değil gördüğü şeyler doğru uygulama yanlış buda oyunculardan kaynaklanıyor,herşeye rağmen ilk 20 dakikalık performansa bakarak müthiştik transferlerle Aykut hocanın isteğine ulaşacağını bu 20 dakikalık performansı maça yayacağını düşünüyorum.

Bu süreçte şampiyonluğa bu denli ortak olmamız bile başarıdır o yüzden Aykut Hocaya yüklenilmesini doğru bulmuyorum o gerekeni yapıyor yazı bekliyoruz şimdiden yeni oyuncularla yeni havayla herşey daha güzel olacak hocamızda istediği şeyleri daha rahat uygulayacak.

Aykut Kocaman Sow-Alex-Mehmet Topuz yapıp ki geçen sene de Niang'la yapıyordu bunu,geride 3 önlibero bırakmaktan vazgeçmedikçe boş boş konuşmasın.Geriye yaslanmamalıymışız.3 tane önliberoyu aynı anda sahaya alırsan bunlar lass-gökhan inler-emre olsalarda yaslanırlar dünki adamlar olsalarda yaslanırlar.Oyun stilleri bu.

Şu denediği taktik sürekli hüsrana uğruyor ama vazgeçmiyorda. Maç 2-1ken çıkamıyosan hücuma yorulan Baroni yerine diğer ön liberon Selçuk'u alacaktın,beğenmediysen Stoch'un performansını kontra atağa daha uygun Dia'yı alacaktın,sistemini bozmadan takıma nefes aldıracaktın.Dia'yı oyuna alıyor ama Dia'nın koşu yoluna top atacak Alex'i oyundan çıkartarak,Aykut Kocaman ya hatalarından ders alacak ya alacak yoksa onun işide bizim işimiz de çok zor.

Sekopej
18.Mart.2012, 23:32
Sen bizim Kocaman gururumuzsun, bu süreçte herhangi başka biri olsaydı, bırak şampiyonluk yarışında olmayı, play-off oynamaya yarışan orta sıralarda sezonu geçiren bir takım olabilirdik.

Bu takımı geçen sezon şampiyon yapan Aykut Kocaman'dır. Ve geçen sezon ikinci devreye ortaya çıkardığı, aşırı güvenli savunmayı, bu sene eldeki kadro maalesef sergileyememekte ve buna aldanmakta Aykut Kocaman. Geçen sene gol yemiyorduk, gol bulduktan sonra geri çekilsek de rakiplere pozisyon şansı vermiyorduk ama bu sene bu olmuyor, hocanın kendini geliştirmesi adına bunları görmesi gerekiyor.

Bu sene tarihinin en kötü sezonunu geçirmesine rağmen, tarihinin en birlik içinde, belki de seyirci ortalaması, gelir ortalaması en yüksek sezonu yaşanmakta taraftar bazında.

Bu kara, çamur atma süreci yaşanmamış olsa mevcut kadronun gelişeceğini de düşündüğümüzde, kaliteli oyuncularla, hata yapmış olsa da kazanan bir takım olacak ve muhtemelen Aykut Kocaman'ın gelişimi çok daha kolay olacaktı.

Kendi açıklaması da var, öncelikle 2 Temmuz akşamına gelmemiz gerekiyor diye. Ben açıklamalarını çok doğru bulsam da, uygulamada neden buna bağlı şeyler yapmıyor, buna şaşıyorum. Bu takıma biz Azizsilin lazım, Aziz Yıldırım dışarı çıkarsa ancak toplanabilir takım, genel resme baktığımızda olayın teknik/taktik oyuncu tercihleri, kalitesi ile de alakası yok, değişen psikolojiye etki edecek güçlü biri gerek.

Aykut Kocaman kendini geliştirmeli, bunu gösterdiğinde zaten çatlak sesler de kesilecektir, işin sahada futbolla ile alakalı kısmını eleştirme konusunda bu seneye pas geçeceğimi söylediğim için, sahaya girmiyorum.

sui generis
18.Mart.2012, 23:34
Sen bizim Kocaman gururumuzsun, bu süreçte herhangi başka biri olsaydı, bırak şampiyonluk yarışında olmayı, play-off oynamaya yarışan orta sıralarda sezonu geçiren bir takım olabilirdik.

Bu takımı geçen sezon şampiyon yapan Aykut Kocaman'dır. Ve geçen sezon ikinci devreye ortaya çıkardığı, aşırı güvenli savunmayı, bu sene eldeki kadro maalesef sergileyememekte ve buna aldanmakta Aykut Kocaman. Geçen sene gol yemiyorduk, gol bulduktan sonra geri çekilsek de rakiplere pozisyon şansı vermiyorduk ama bu sene bu olmuyor, hocanın kendini geliştirmesi adına bunları görmesi gerekiyor.

Bu sene tarihinin en kötü sezonunu geçirmesine rağmen, tarihinin en birlik içinde, belki de seyirci ortalaması, gelir ortalaması en yüksek sezonu yaşanmakta taraftar bazında.

Bu kara, çamur atma süreci yaşanmamış olsa mevcut kadronun gelişeceğini de düşündüğümüzde, kaliteli oyuncularla, hata yapmış olsa da kazanan bir takım olacak ve muhtemelen Aykut Kocaman'ın gelişimi çok daha kolay olacaktı.

Kendi açıklaması da var, öncelikle 2 Temmuz akşamına gelmemiz gerekiyor diye. Ben açıklamalarını çok doğru bulsam da, uygulamada neden buna bağlı şeyler yapmıyor, buna şaşıyorum. Bu takıma biz Azizsilin lazım, Aziz Yıldırım dışarı çıkarsa ancak toplanabilir takım, genel resme baktığımızda olayın teknik/taktik oyuncu tercihleri, kalitesi ile de alakası yok, değişen psikolojiye etki edecek güçlü biri gerek.

Aykut Kocaman kendini geliştirmeli, bunu gösterdiğinde zaten çatlak sesler de kesilecektir, işin sahada futbolla ile alakalı kısmını eleştirme konusunda bu seneye pas geçeceğimi söylediğim için, sahaya girmiyorum.

koyulaştırdığım kısım başta olmak üzere aynen katılıyorum.

TR.CaPTaiN
19.Mart.2012, 00:27
Beni Aykut Kocaman'ın teknik anlamda en çok üzdüğü konu, yaptığı hatayı tekrar denemesi. Bir değil, iki değil, bu sezon ne zaman bu çakma 4-3-3'ü denediysek hepsinde rakip daha baskın olmaya başladı. Hatta Aziz başkan bile bir gazeteciyle yaptığı röportajda TT Arena'daki maçı Aykut hocamızın yanlış tercihleri nedeniyle verdiğimizi söylemişti. Ben sıradan 10 yıllık bir futbol izleyicisi olarak sol kanatta Stoch'u çıkarıp defansif orta saha olan Selçuk'u oyuna almanın rakibin sağ bekinin de bizim sahamızdan çıkmayacağı anlamına geldiğini görüyorum. Sow'u sol kanada alıp, Alex'i de göbeğe stoperlerin içine atınca Fenerbahçe'nin hücumda da etkin olamayacağı çok açık. Alex ya önündeki oyuncuyu kaçırır, asistle skora katkı yapar. Ya da önündeki oyuncu Alex'e alan açar, stoperlerin dengesini bozar ve Alex golünü atar. Ayrıca Alex takımda topu ayağında en iyi tutan oyuncu. Alex'in rakibi Alex'ten fiziki anlamda daha güçlü olsa bile Alex yine vücudunu kullanarak topu vermez, saklayabilir. Yani çakma 4-3-3'ün bu kadar dezavantajı varken Aykut hoca niye aynı şeyi tekrar tekrar yapıyor anlamak mümkün değil. Fenerbahçe'nin sahasındaki bir maçta Hakan Balta gol atıyorsa ve Sow rakip sağ bekini savunmaya çalışıyorsa o maç özelinde Fenerbahçe teknik direktörü Mourinho bile olsa sınıfta kalır.

Aykut hocamızın özellikle 3 Temmuz sonrası aldığı rol altından kolay kalkılabilecek bir şey değil. Bir gün sabah kalkıyorsunuz yöneticileriniz, başkanınız tutuklanıyor. Dışarda olan yöneticiler şok içinde, ne yapacaklarını bilmiyorlar. Ve o gün Aykut hoca camiaya liderlik ediyor. Bunlar basit şeyler değil. Ama Aykut hocam ne olur milyonların gördüğü basit teknik hataları yapma. Bize Galatasaray maçının ilk 20 dakikasında rakibin ceza yayı üzerinde pres yapan Gökhan Gönül'ü izlet, rakip yarı sahada 8 oyuncuyla basan Fenerbahçe izlet. Sonucun önemi yok. Yeter ki biz mücadeleyi görelim.

SaLviO
19.Mart.2012, 02:16
birileri yine kupalarını istemiş gece gece güldürdüler beni :D

Lim10
19.Mart.2012, 03:33
Bende Serdar'la ilgili birkaç şey söylemek istiyorum.Galatasaray maçında yediğimiz 2 golde de Serdar'ın hataları söz konusu fakat bunlar yaptığı ilk hatalar değil.3-1 yenildiğimiz Samsunspor maçında yediğimiz ilk golde penaltıya sebep olması ve 2. golde Gekas'ı kaçırması, Karabükspor maçında 2. goldeki hatası, evimizde 2-1 kazandıımız MİY maçında Nduka'yı markaja alamaması ve kafayla yediğimiz gol, deplasmanda 2-1 kazandığımız Manisa maçında Simpson'a topu aldırması ve ardından vurdurması benim aklımda kalan bireysel hataları.Kaldı ki kaç hafta sakattı zaten, oynadığı az bir maçta da bu denli hata yapması Serdar hakkındaki görüşlerimin tamamen olumsuz olmasına neden oluyor maalesef.Ben açıkçası Serdar'ın takımımızın kalitesine yakışacak bir stoper olduğunu/olacağını düşünmüyorum.Yaşı genç diyoruz.Semih Kaya çok mu yaşlı?Adam olacak oyuncu biraz belli eder kendini.Bir stoper sezon boyunca 2 maksimum 3 bireysel hata yapar.Ama Serdar çok fazla oynamadığı bir sezonda bile yığınla bireysel hata yaptı.Fiziği bir stopere göre zayıf.Takımda yer alacak bir Lugano ile defans çok daha sağlam olurdu.Olmaz bu çocukla, olmaz.

ReaList
19.Mart.2012, 04:40
Serdar sezonun yarısında oynamadi
Bu sezon sakatlıklar fiziki yönden çok etkiledi, fizik olarak kuvvetli
değilseniz hata yapmanız olağan ıdare edebilirsiniz diyecem ama Takımın orta sahasının da direnci zayıf olunca tandeme yüklenme fazla oldu
Semih ıle kıyaslamak doğru olmaz çünkü ikisinin önünde oynayan adamlar çok farklı
Galatasarayın maçin başında baskı yemesi üst üstte gol yemesi savunmadan çıkarken sürekli yanlış top kullanmasi gözümüzün önüne gelsin farkı görürsünüz yani takım baskı yiyince aynı hataları sergiliyorlar ama genel anlamda bakarsak Semih çok şanslı çünkü Elmander ın bile savunma yaptıgı bir takım savunması düzeni içinde mücadele ediyor

Lim10
19.Mart.2012, 04:55
Bence sen olaya farklı bir dünyadan bakıyorsun.Aynı takımın tandeminde Yobo bulunuyor biliyorsun.Var mı ona laf söyleyebilecek birisi?Semih ile kıyaslama nedenim yaşı çok daha genç olduğu için.Serdar'a yöneltilen eleştirilerde genelde bu bahane gösteriliyor çünkü.Ayrıca görende Semih'in önünde Xabi Alonso ile Lass oynuyor sanacak.Şunu anlatmaya çalışıyorum, çocukta kumaş var ve kendini belli ediyor.Sakatlık kondisyonu, dolayısıyla gücü etkiler doğrudur.Ama pozisyon alma, markaj yapamama ile alakası yoktur.İnşallah ben yanılırım ileride.Ama Serdar'la bu işin olacağını zannetmiyorum.

attirson
19.Mart.2012, 08:18
Serdar'ın zaten Trabzonspor ve Bursaspor maçları dışında iyi oynadığını hatırlamıyorum.Ne umutlanmıstım arka arkaya 2 maç güzel oynayınca heralde Lugano'yu aratmayacak diye ama boşuna sevinmişim.Bencede bu iş Serdar'la gitmez.Zaten Şampiyonlar Ligi'nden men edilmeseydik Lugano gitmeseydi Serdar Lugano'nun yedeği olacaktı o amaçla alınmıştı.Lugano kalitesinde bir stoper alınması lazım Serdar ancak kaliteli bir yedek olur.

RasAnt
19.Mart.2012, 13:39
Bende Serdarın performansından memnun değilim babam bu adam çok kötü,yakar bizi demiştide inanmamıştım bir kez daha saygım arttı babamın futbol bilgisine :)

Bu arada Platini denen şahşiyet... ifade verecek.

İstanbul Kongre Merkezi'nde 22 Mart Perşembe günü yapılacak 36. Olağan UEFA Kongresi'ne katılmak için Türkiye'ye gelen UEFA Başkanı Michel Platini'nin, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın suç duyurusu sebebiyle ifadesi alınacak.

Platini, "Soruşturmanın gizliliğini ihlal, adil yargılamayı etkilemek, halkı kin ve düşmanlığa sevk etmek'le suçlanıyor. Türk basınına 6 Eylül 2011 tarihinde demeç veren Platini, "Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'ne niye almadığımızı tüm dünya biliyor. Şikeyi ben mi yaptım? Kim yaptıysa ondan hesap sorsunlar." demişti.

Bunun üzerine harekete geçen Aziz Yıldırım, avukatlarına talimat vermişti. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na yapılan ve Yıldırım'ın müşteki sıfatıyla yer aldığı şikâyet dilekçesinde Platini'nin, sözleriyle Fenerbahçe Kulübü'nü suçlu ilan ettiğinin altı çizilmişti.

Hukukî süreci değerlendiren eski Cumhuriyet Savcısı Gültekin Avcı, "Platini davete icabet etmezse o zaman savcı gözaltı kararı verebilir. Ancak bu tip krizler yaşamamak için Platini'ye yazılı tebligat ulaştırılır ve yazışma yoluyla ifadesi alınabilir." dedi.

Emekli Başsavcı Reşat Petek ise, "Platini'ye herhangi bir tebligat gidip gitmediğini bilmiyoruz. Lakin daha önce tebligat gitmiş ve Platini'den herhangi bir dönüş alınamamışsa havalimanında gözaltına alınabilir." ifadelerini kullandı.

sarianet
19.Mart.2012, 13:47
bu sene fransızlar damgasını vurdu krizlere sakozi platini napsak bi ihtilal de biz mi yapsak :D

ReaList
19.Mart.2012, 15:15
@Lim10

Yobo ile Serdar arasında 10 yaş fark var, söylediğim etkenler olmasına rağmen Yobo tecrübesiyle bunları kapatabiliyor, rakibin ortasahasında Xabi, Lass yok ama Selçuk,Cristian'da yok. Senin ortasahan top almaktan, kendini göstermekten korkan, rakibin arkasına saklanan oyuncular. Örnek verdiğin maçlardan birinde (karabük olması lazım) top Alex'te iken sağına soluna baktı, Cristian top istemek için kendini göstermeyince mecburen Serdar öne çıktı top istedi, topu kaptırınca o top kalemize gol olarak döndü, bunlar ince detaylar ama bunları görmemezlikten gelmek olmaz, Serdar'ın bireysel olarak bazı eksiklikleri olduğunu düşünüyorum ama şu oyun anlayışı ve böyle ortasaha oyuncularıyla oraya vidic-pique ikilisini koy çatlarlar. Genç oyuncuların göze batmaması için takımın göstereceği performans ve direnç bu bakımdan çok önemlidir.

SaLviO
20.Mart.2012, 17:22
http://f1203.hizliresim.com/v/n/3ppyp.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

saçları iyice beyazlamış hocanın

byariff
20.Mart.2012, 18:59
PFDK, Fenerbahce'ye kendi evinde 2 mac seyircisiz oynama cezasi verdi.

RaSenGan
20.Mart.2012, 19:00
2 maç az olmuş.

Suicider
20.Mart.2012, 19:11
Fenerbahçe'de aklımın almadığı bir düşünce hakim.Önce Aykut Kocaman ardından Emre Belezoğlu söylemiş.'Başka bir takım olsa bu kadar dirayetli güçlü olamazdı' diye.Peki bunu nerden biliyoruz? Umarım hiçbir takımımızın başına birdaha böyle birşey gelmez fakat gelmeden bunu söylemenin amacı nedir? Mesela bende çıkar derim ki 'Bizim takımın başına böyle birşey gelse biz daha da güçlü çıkmayı başarırdık'. İkisi de aynı düşüncenin ürünü sonuçta.Kim ne derse desin Fenerbahçe bu olaylardan gerçekten iyi ve güçlü çıkmıştır ama bunu överken diğer takımları yermenin ne anlamı var? Bu sözlerde ısrar edilmesinin sebebi sadece taraftara oynamak sanırım ben başka birşey göremiyorum.

sui generis
20.Mart.2012, 19:15
stadda adam bıçaklansa daha iyiymiş.

furkan58
20.Mart.2012, 19:18
Sahaya tonlarca su şişesi felan atıldıda mı biz kaçırdık yada 90 dakika küfür mü edildi ? 2 maç az olmuşmuş hadi attılar bişiler 1 idealdir 2 de tadındadır 3 fazla kaçardı .

sananes
20.Mart.2012, 19:19
2 maç normal aslında ama çok daha sertlerine komik cezalar verildiğini düşünürsek biraz isyan edilmesi normal.Yinede TFF yeni başladı görevine ve sanırım bu verdikleri ilk derbi sonrası ceza.

Standartı bu olarak kabul ederiz,bundan sonrasında da aynı şekilde ceza vermelerini bekleriz sorun olmaz. Üzülmeye gerek yok,atmasaydık sorun olmazdı ya da atıyosanda vurmayacaksın sanırım.Çünkü niceleri atıldı senelerce ama insanların isyan ettiği Fatih Hoca'nın kaşına isabet etmesi.Halbuki vursanda vurmasanda ceza aynıdır.

Son olarak Zico'nun kafasına tükürenleri de unutmadık.

C h A o S
20.Mart.2012, 19:58
Az olmuş.En az 3 maç bekliyordum.

nannar
20.Mart.2012, 20:06
Federasyon'un yeni olmasından dolayı 2 maça tamam deriz ama inşallah gelecek yıl da aynı dengede cezalar verilir.

sui generis
20.Mart.2012, 20:52
bence de federasyon yeni diye 2 maç tamamdır, ama ileride de aynı şekilde verecekse. mesela adam bıçaklamaya para cezası verip geçiştirmeyecekse. bekleyip göreceğiz.

sarianet
20.Mart.2012, 20:57
az olmuş diyenler hangi standarda göre söylüyorlar merak ediyorum biraz açar mısınız standartlarınızı

ReaList
21.Mart.2012, 01:06
Ben seyircisz cezaya karşıyım stadı kapat süper ligde takımı olmayan bir ıle al maçı bari oradaki seyirciler bu takımı görsün, oradaki ınsanlar içinde ıyi olur 1 gun bile olsa şehir senlenir yoksa stada kadın çocuk sok buna ceza de pek anlami kalmaz. Takım stada alışık yine 50 bin kişilik topluluk ne anladık bu cezadan, hem kadınlar en ufak hareketi bile alkışlıyor, hata olunca yuh çekmiyor motive edici bir yapıları var, böyle ceza mi olur bildiğin ödül (:

SaLviO
21.Mart.2012, 01:14
iki an en az 10 maç olması lazımdı adam bıçaklandıya sahada

Sekopej
21.Mart.2012, 01:24
Fenerbahçe'de aklımın almadığı bir düşünce hakim.Önce Aykut Kocaman ardından Emre Belezoğlu söylemiş.'Başka bir takım olsa bu kadar dirayetli güçlü olamazdı' diye.Peki bunu nerden biliyoruz? Umarım hiçbir takımımızın başına birdaha böyle birşey gelmez fakat gelmeden bunu söylemenin amacı nedir? Mesela bende çıkar derim ki 'Bizim takımın başına böyle birşey gelse biz daha da güçlü çıkmayı başarırdık'. İkisi de aynı düşüncenin ürünü sonuçta.Kim ne derse desin Fenerbahçe bu olaylardan gerçekten iyi ve güçlü çıkmıştır ama bunu överken diğer takımları yermenin ne anlamı var? Bu sözlerde ısrar edilmesinin sebebi sadece taraftara oynamak sanırım ben başka birşey göremiyorum.

Ünal Aylsal'ın açıklası vardı, Galatasaray camiası böyle değildir, bizde olsa taraftar tepkisini koymuş çoktan olağanüstü seçime gidilmiş ve başkan değişmişti diye.

Gerçi bu açıklamayı da o dönemde UEFA havasını pompalaması, asıl amaç olan Aziz Yıldırım'ın Fenerbahçe'den koparılmasına paralel bir açıklama olarak görmüştüm ben, sürekli basında çıkan bıraksa iyi olur, bırakıp iyi niyet gösterse diye.

Corpus
21.Mart.2012, 01:44
Arkadaşım maçtaydı. Tribüne girecekleri sırada arbede yaşanmış. Polis bibergazı kullanmış ve bu arada taraftarlar arasında kavga çıkmış. Sözlü kavga bir anda bir tarafın bıçak çıkarması ile iyice büyümüş. Ama kazasız belasız atlatılmış.

TR.CaPTaiN
21.Mart.2012, 17:11
Normal şartlarda 2 maç fazlasıyla ağır bir ceza. Ama eğer yeni TFF, biz en ufak yabancı madde atımına bile bundan sonra saha kapatma cezası vereceğiz diyorsa kabul. Standartlarının takipçisiyiz.

sarianet
21.Mart.2012, 17:14
Normal şartlarda 2 maç fazlasıyla ağır bir ceza. Ama eğer yeni TFF, biz en ufak yabancı madde atımına bile bundan sonra saha kapatma cezası vereceğiz diyorsa kabul. Standartlarının takipçisiyiz.

saha kapatmaya bir şey söylediğimiz yok zaten standartları ne olacak gerçekten takipteyiz

Suicider
21.Mart.2012, 17:42
Fenerin zaten 4 tane uyarısı vardı küfürden dolayı.Yani Gs maçı olmasa yine küfürden dolayı ceza alınacaktı. 1 maç sanırım küfürden diğeride atılan maddelerden gelmiştir.

attirson
23.Mart.2012, 13:21
Tr kupasında rakip Kayserispor oldu.Eger elersek Karabükspor-Boluspor galibiyle oynıycaz.

World Hollow o1
23.Mart.2012, 13:31
Maçlar tarafsız sahada oynancaktı sanırım.
Acaba yabancı liglerde olduğu gibi % 50 mi olucak? :)

ReaList
23.Mart.2012, 13:43
Doğal olarak %50-%50 olacak. Bu sezon mutlaka bir kupa kazanmamız lazım, lig ve tr kupası farketmez ama birini mutlaka almamız lazım.

sarianet
23.Mart.2012, 17:38
kuralar çekildimi nerde oynayacağız ?

Night_Mare17
23.Mart.2012, 17:42
Galatasaray - Fenerbahçe çeyrek finalde eşlesseydi ne olrudu düşünemiyorum seyirciler %50 %50 :D

@yolcu kuralar çekildi fenerbahçe kayserispor ile eşleşti nerde oynanacağı belli değil galiba.

kalemci
24.Mart.2012, 14:21
GG niye kadroya alınmadı bilen var mı ?

Sarı kart sınırındaymış. Bursa maçında oynatmayıp Trabzon maçına saklaması da bana saçma geldi :)

attirson
24.Mart.2012, 14:57
Neyse Orhan Samsun maçında fena oynamadı.Bu maçta da iyi oynar umarım.

sui generis
24.Mart.2012, 15:00
GG niye kadroya alınmadı bilen var mı ?

Sarı kart sınırındaymış. Bursa maçında oynatmayıp Trabzon maçına saklaması da bana saçma geldi :)

Orhan Şam ı iyi bulmuşken değerlendireyim demiştir :)

World Hollow o1
24.Mart.2012, 15:01
Orhan'ı mı iyi bulmuş?
Bursa maçında birde bahh sen....

RasAnt
24.Mart.2012, 16:49
Muhtemelen sarı kartından dolayı Orhanın Bursaspor maçını kaldırabileceğini düşünmüştür ondan riske atmamıştı gg yi.

Fernando Gago
24.Mart.2012, 23:26
Galatasaray maçında bizi Gökhan - Serdar ikilisi yaktı. 2 maçtır oynamamaları çok iyi oldu. Gökhan antremanlarda üst düzey performans göstermezse yine Orhan oynasın. Kaç maçtır çekiyoruz yeter.

byariff
25.Mart.2012, 00:00
Alex de Souza, 136.golünü atıp lig tarihinin en golcü 10.ismi olan Ümit Karan'ı yakaladı.

Deus Dominus
25.Mart.2012, 01:12
4 gol daha atarsa -ki 2 lig maçı, 6 play-off maçı atar gibi görünüyor :) - Aykut Kocaman'ı yakalıyor. Aykut Kocaman'ın Fenerbahçe formasıyla 140 golü varmış.

kaymak : terete sıpor

attirson
25.Mart.2012, 01:36
Bence bu sezon geçer.Aykut Kocaman kendisini geçmesin diye mi her fırsatta çıkarıyor Alex'i yahu :icon_eek:

attirson
25.Mart.2012, 16:22
Ömer Temelli'ye sezon bitmeden transfer hamlesi olucak mı diye sordum hayır dedi.Sanırım şu kararın verilmesi beklenecek.

Bekq
25.Mart.2012, 16:27
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/549271_10150711911798188_145169093187_9205080_1579 984014_n.jpg

Fenerbahçe & FK Novi Pazar 1928 dostluğu Fenerbahçe SK Müzesi'nde.

Deus Dominus
25.Mart.2012, 19:30
Fenerbahçe Universal bayan voleybol takımı şampiyonlar ligi finalinde Cannes'ı 3-0 yendi şampiyon oldu. İki yıldır Türk takımları kazanıyor bu kupayı, inşallah futbolumuzu da bayan basketbolunda, voleybolunda olduğu gibi zirvede görmek nasip olur :) Tebrikler.

sarianet
26.Mart.2012, 00:46
armanın gururu sarı melekler helal olsun size :)

KaPaLı
26.Mart.2012, 00:51
3. seferde oldu şampiyonluk.

sarianet
26.Mart.2012, 15:05
Şükrü Saracoğlu yeni açık tribünü önündeki kale direği, şike soruşturması kapsamında gözaltına alındı krmpn

Bekq
26.Mart.2012, 18:56
FB

http://www.sporx.com/voleybol/bayanlar/dilara-gondere-buyuk-tepkiSXHBQ273777SXQ

SaLviO
26.Mart.2012, 18:57
adam olsun :D

Nedvedmania
26.Mart.2012, 19:03
Ne demişti ki :)

SaLviO
26.Mart.2012, 19:04
şiddeti fener tarafratı çıkarttı gibisnden bişey söylemiş sanırım :D

Bekq
26.Mart.2012, 19:08
Ne demişti ki :)

"Olay çıkarmak için gelen taraftarlar" dedi twitter'dan. Naz Aydemir'de ben oradaydım taraftar boynuma atkı takmak isterken olaylar çıktı bilmeden yorum yapmayın yazdı.

Zekirdek
26.Mart.2012, 19:21
Her ne kadar özür dilese de hatalıdır. Eskiden ekmek yediği yer hakkında araştırmadan konuşmamalıydı.

TR.CaPTaiN
26.Mart.2012, 20:20
Taraftarlar otobüsün önüne geçiyor, meşaleler vs. Polis geliyor otobüsün önünden çekilin diyor. Bir taraftar oyunculara atkı hediye etmek isterken polis müdahalesi geliyor. Taraftarlar da karşılık verince olay iyice büyüyor. Oyuncular twitter'da polisin kendilerini taşıyan otobüse dahi saldırdığını söylüyor. Yönetim bundan sonra otobüslerimizi polisten koruması için özel güvenlik tutsa yeridir.

Dilara Gönder'e gelince; olayın aslını bilmiyorsan öyle gaza gelip yardırmayacaksın. Öyle bir anlattı ki orda bulunan Fenerbahçeliler ve oyuncularımızın söylediklerini bilmeyenler zannetmiştir ki; Fenerbahçe taraftarı durduk yere polise saldırmış, oraya oyuncuları karşılama amaçlı değil de içip içip olay çıkarmaya gelmişler. Ortada polisin 12 yaşında bir çocuğun ayağını kırdığı iddiası varken gecenin 3-4'ünde takımı karşılamaya giden taraftarlarımıza sallıyor. Neyse, Dilara Gönder konusu o kadar önemli değil. Önemli olan Ntvspor yayınına bağlanan Hakan Dinçay'ın taraftarımızı savunması ve üstü kapalı emniyete giydirmesi. Çünkü genelde yönetimler bu tip konularda taraftarları yalnız bırakırlar. Bu sefer öyle olmadı. Hakan Dinçay'a ve dolayısıyla yönetimimize tebrikler.

attirson
26.Mart.2012, 20:26
http://g1203.hizliresim.com/v/u/3uyjc.png (http://bit.ly/c25MCx)

Hala ögrenemediler Fener'le şaka olmaz.

ReaList
26.Mart.2012, 21:42
Bence 3 yorumu yapan arkadaşın bikini giyme merakı var, kulp bulmaya çalışıyor (:

Sekopej
26.Mart.2012, 23:05
Bunun en büyüğünü, bugünlerde Fenerbahçe'yi itibarsızlaştırma çalışmalarının en başında gelen Fatih Altaylı yapmıştı, nedense Alex her gol attığında o yazı aklıma gelir ve gülerim;

"Kandırmayın Fenerbahçelileri, Fenerbahçe'ye ancak dansöz Alex gelir."

Fenerbahçe ile dalga geçilmez, bu süreçte bunun keyfini yaşadığını düşünenlere de zamanla gereken cevaplar verilecektir.

Bekq
26.Mart.2012, 23:51
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/561891_298297560239931_247216222014732_689768_1366 718170_n.jpg

Yaşayan efsane ya :)

SaLviO
27.Mart.2012, 00:25
Bunun en büyüğünü, bugünlerde Fenerbahçe'yi itibarsızlaştırma çalışmalarının en başında gelen Fatih Altaylı yapmıştı, nedense Alex her gol attığında o yazı aklıma gelir ve gülerim;

"Kandırmayın Fenerbahçelileri, Fenerbahçe'ye ancak dansöz Alex gelir."

Fenerbahçe ile dalga geçilmez, bu süreçte bunun keyfini yaşadığını düşünenlere de zamanla gereken cevaplar verilecektir.
ne alexi alex felan gelmez fenere adamı real madrid barcelona istiyor

:D:D:D

sarianet
27.Mart.2012, 00:55
alex mi ne alexi alex ne arar la fenerde :D

sarianet
27.Mart.2012, 01:11
ztk maçımızın ankaraya verildiği doğru mu bi yerde okumuştum

Alicanfmfan
27.Mart.2012, 02:31
Bu Dilara Gönder'in , Fb Tv'de çalışmışlığı var sanıyorsam. Öyle değil mi ?

di canio
27.Mart.2012, 03:07
Bu Dilara Gönder'in , Fb Tv'de çalışmışlığı var sanıyorsam. Öyle değil mi ?

Evet. Kendisine hayran bıraktığı bir dönemdi :) Kıvanç Özkök ile Countdown ve tek olarak Müzik Box diye bir program sunuyordu.

ReaList
27.Mart.2012, 12:16
ztk maçımızın ankaraya verildiği doğru mu bi yerde okumuştum

Türkiye kupasi çeyrek final maçlari sükrü saraçoglu stadi ve ankara 19 mayis stadi'nda oynanacak diye bir söylenti var ama doğruluğu nedir bilmiyorum.

Bekq
27.Mart.2012, 13:54
Türkiye kupasi çeyrek final maçlari sükrü saraçoglu stadi ve ankara 19 mayis stadi'nda oynanacak diye bir söylenti var ama doğruluğu nedir bilmiyorum.

Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzon'dan herhangi biri Çeyrek Final'e çıksa bence vermezlerdi Saraçoğlu'na :)

Ayrıca bugün ben de Ankara'da oynanacağını duydum. Duydum dediysem arkadaşımdan yani. Gizli bir kaynağım yok :D

sarianet
27.Mart.2012, 13:55
izmire versinler nya ankarada zaten her allahın günü geliyo bu takımlar :D

TeNaciOUS MidFieLdeR
27.Mart.2012, 21:44
Sanliurfadaki final cok guzeldi. Ankara nerden cikti ki. Umarim oyle bir karar yoktur. Izmire de gelsin istemem, dogru durust bir stad yok ki. Izmirde futbolu stadda izlemek iskencedir.

di canio
27.Mart.2012, 21:45
Kalan maçların Süper Lig'de hatta 1. Lig'de takımı olmayan şehirlerde oynatılması taraftarıyım.

sarianet
28.Mart.2012, 13:02
Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçları Ankara ve İstanbul'da oynanacak 28.03.2012
Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçları Ankara ve İstanbulda oynanacak
Paylaş |

Bu yıl 50.si düzenlenen Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçları, 10, 11 ve 12 Nisan 2012'de Ankara 19 Mayıs Stadı ve Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu stadyumlarında oynanacak.

Tarafsız sahada tek maç eleminasyon sistemine göre yapılacak karşılaşmaların oynanacağı gün ve saatler, TFF tarafından daha sonra duyurulacak.

Müsabakalarının oynanacağı stadlardaki maç paylaşımı şöyle:

ANKARA 19 MAYIS STADI

FENERBAHÇE - KAYSERİSPOR
KARABÜKSPOR - BOLUSPOR

FB ŞÜKRÜ SARAÇOĞLU

SİVASSPOR - BURSASPOR
ESKİŞEHİRSPOR - MP ANTALYASPOR

sarianet
28.Mart.2012, 13:54
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/555146_10150638871407058_41921267057_9386418_39720 5991_n.jpg

TR.CaPTaiN
29.Mart.2012, 00:16
Aziz Yılmaz'ı kulüpten şutlayan eller dert görmesin. Darısı Aydınlar ve Ziya Şengül'ün başına.

-----

Fenerbahçe Kulübü Disiplin Kurulu, bugün yaptığı toplantıda, kongre üyesi Aziz Yılmaz'ın kulüpten ihracına karar verdi.

Birleşik Fenerbahçeliler Vakfı Başkanı olan Aziz Yılmaz, Fenerbahçe Kulübü'nden ihraç edildi.

Hürriyet

SaLviO
29.Mart.2012, 00:21
bu olaylar cumanın habercisimi ? :D :D :D

sarianet
29.Mart.2012, 00:58
kareografi tartulnasu başlatmak istememe ama bu konuda taraftarımız çok yaratıcı

http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/539766_10150639874792058_41921267057_9389724_70513 1160_n.jpg

SaLviO
29.Mart.2012, 01:01
nerde yapmışlar bunu i

SaLviO
29.Mart.2012, 10:01
GÖKHAN GÖNÜL’E: Biliyorum üzerinde baskı var ama hepimiz bunu yaşıyoruz. Eğer Oftaş’ta böyle oynasaydın, Fenerbahçe seni transfer eder miydi? Çok karakterli bir futbolcusun. Kendini toparla, takımın sana ihtiyacı var. Uzun yıllar bu formaya hizmet edeceğini de hiçbir zaman aklından çıkarma.
STOCH’A: İki haftadır çok kötüsün, hiç beğenmiyorum seni. Alex oyundan çıkarken 50 bin kişi alkışlıyor, seni de alkışlıyorlar ama yüzün asılıyor. Hemen moralini bozma. Daha sağlam dur.
CRİSTİAN’A: Alex futbolu bıraktığı zaman kime pas atacaksın. Sen bu musun? Sadece Alex’e mi pas atabiliyorsun. Yeteneğini ortaya
çıkarabilirsen Türkiye’yi ayağa kaldırırsın.. Ve bunu herkese göstermek zorundasın.
SELÇUK’A: Orta sahada topa basıp ikiye bir yapan Selçuk’u görüyor musun sahada, ben göremiyorum. Bundan sonra kazandığın topları değil, kaybettiklerini hesaplayacağım.
TOPUZ’A: Gol atana kadar sezon bitti. Atamıyorsan, attır bari. Senden beklenen her zaman daha fazla mücadele. Bunu unutma.
VOLKAN’A: Suratsız olma bu kadar. Biraz yüzün gülsün. Savunmaya devamlı bağırıp, çağırıyorsun. Onlar hata yapmasa zaten sana top gelmez. Takımı en geriden sen idare edeceksin, 50 bin kişinin gürültüsüne rağmen senin sesini duyacağım.

bunları söylediyse gerçekten helel olsun aykut hocaya

sananes
29.Mart.2012, 15:36
Birde Emre'ye üvey evlat muamelesi çekmekten vazgeçse artık.

SaLviO
29.Mart.2012, 16:06
yarın çağlayana giden varmı biz izmitten gelicez 7 arkadaş :D otomobil ile

C h A o S
29.Mart.2012, 16:16
Ben oralardayım hep gel karşılarım :D

SaLviO
29.Mart.2012, 16:18
ilk kez gidicem daha ya :D yanımdaki arkadaşlar biliyormuş oraları

pazar günü ygs var biz nerelerde takılıyoruz bu takımı bu kadar çok sevdiğimi hiç bilmiyodum

Bekq
29.Mart.2012, 21:19
http://2.bp.blogspot.com/-CFK2UV_8rm4/T3SYtz3A-0I/AAAAAAAAANc/JLeKHh2foSw/s1600/549525_326693574058978_137712972957040_899718_1808 993527_n.jpg

Az kaldı, çok az.

SaLviO
29.Mart.2012, 21:29
aykuta bak nasıl sırıtıyo :D :D :D

furkan58
29.Mart.2012, 21:31
Aykut Kocaman'ın bu kadar güldüğü başka resim yoktur heralde :D

attirson
29.Mart.2012, 21:33
O lafları oyunculara dediyse takım bu hafta baya ateşlenir heralde.

TeNaciOUS MidFieLdeR
29.Mart.2012, 21:42
GÖKHAN GÖNÜL’E: Biliyorum üzerinde baskı var ama hepimiz bunu yaşıyoruz. Eğer Oftaş’ta böyle oynasaydın, Fenerbahçe seni transfer eder miydi? Çok karakterli bir futbolcusun. Kendini toparla, takımın sana ihtiyacı var. Uzun yıllar bu formaya hizmet edeceğini de hiçbir zaman aklından çıkarma.
STOCH’A: İki haftadır çok kötüsün, hiç beğenmiyorum seni. Alex oyundan çıkarken 50 bin kişi alkışlıyor, seni de alkışlıyorlar ama yüzün asılıyor. Hemen moralini bozma. Daha sağlam dur.
CRİSTİAN’A: Alex futbolu bıraktığı zaman kime pas atacaksın. Sen bu musun? Sadece Alex’e mi pas atabiliyorsun. Yeteneğini ortaya
çıkarabilirsen Türkiye’yi ayağa kaldırırsın.. Ve bunu herkese göstermek zorundasın.
SELÇUK’A: Orta sahada topa basıp ikiye bir yapan Selçuk’u görüyor musun sahada, ben göremiyorum. Bundan sonra kazandığın topları değil, kaybettiklerini hesaplayacağım.
TOPUZ’A: Gol atana kadar sezon bitti. Atamıyorsan, attır bari. Senden beklenen her zaman daha fazla mücadele. Bunu unutma.
VOLKAN’A: Suratsız olma bu kadar. Biraz yüzün gülsün. Savunmaya devamlı bağırıp, çağırıyorsun. Onlar hata yapmasa zaten sana top gelmez. Takımı en geriden sen idare edeceksin, 50 bin kişinin gürültüsüne rağmen senin sesini duyacağım.

bunları söylediyse gerçekten helel olsun aykut hocaya

Taraftarin duymak istedikleri seyler bunlar, kurgu oldugu cok acik. Spor medyasinin her zaman yaptigi seydir senaryolar uretmek. Nerden okudun bunlari bilmiyorum ama eger ki bir gazetede falansa haberi yapanin imzasi buyuk ihtimal yoktur :)

SaLviO
29.Mart.2012, 21:44
fanatikte okumuştu açıkcası bende pek inanmadım :D

SaLviO
30.Mart.2012, 12:39
başkan yine çok iyi konuşuyor akşam inşallah gidip alıcaz cağlayandan :D

aziz yıldırım, 'sol taraftan kopup gelen stoch' performansı sergiliyor bugün.. :)

bu çok iyi ya :D :D :D

Kaka Leite
30.Mart.2012, 20:03
Dilara Gönder görevinden alınmış diyorlar ne kadar doğrudur acaba

IcedEarth
30.Mart.2012, 22:50
Aziz Yıldırım'a tahliye çıkmamış.. NTVSpor son dakika geçti..

furkan58
31.Mart.2012, 16:21
Trabzon deplasman maçı 19 kişilik kadro :

Volkan Demirel, Serkan Kırıntılı, Mert Günok, Gökhan Gönül, Orhan Şam, Serdar Kesimal, Bekir İrtegün, Joseph Yobo, Reto Ziegler, Alex de Souza, Özer Hurmacı, Caner Erkin, Cristian Baroni, Mehmet Topuz, Selçuk Şahin, Miroslav Stoch, Issiar Dia, Moussa Sow ve Henri Bienvenu.

GG var ama Emre yok bu bişeylere işaret mi ?

ReaList
31.Mart.2012, 16:27
Yapmayın beyler Selçuk Şahin var (!)

Lucas Neill
31.Mart.2012, 16:31
Aykut Kocaman icin uzun yillar takimin basinda kalsin deniyordu ama isler degismis sanirim.

furkan58
31.Mart.2012, 16:33
Aykut Kocaman icin uzun yillar takimin basinda kalsin deniyordu ama isler degismis sanirim.

Hala öyle deniyor . Bir kaç kişinin demesiyle kalmasin olmuyor . Hala kalsin diyorum ve diyenlerde var .

ReaList
31.Mart.2012, 16:39
Umarım sakat olduğundan dolayı kadroda değildir, Aksi halde kuzuyu kurda teslim etmiş olur ve elimizdeki değeri kaybetmiş oluruz.

SaLviO
31.Mart.2012, 16:47
Emre takım içi huzuru bozuyordu sezon sonu ayrılması hem onun hemde kulüp için iyi olucak gibi gözüküyor

Lim10
31.Mart.2012, 17:11
Olay farklı yerlere gitmeye başladı.Son mesajların yeri bence Fenerbahçe Sohbet alanı olmalı.

Emre'nin ne şekilde kadro dışı kaldığını bilmiyoruz.Eğer bu bir nevi cezaysa takıma olumsuz yansıyacaktır diye düşünüyorum.Trabzonspor'da Zokora'nın olmaması bu durumu kısmen daha etkisiz kılabilir.Ama yinede Emre büyük kayıp.Yenilirsek bizim için herşey biter.

A.FaruK
31.Mart.2012, 17:11
Herkes dikkat, Emre konusunda bazı samimi arkadaşlarımız olduğu gibi provakatörlerin de olduğu açık. Lütfen dikkatli olalım oltayı yemeyelim

Emre konusunda provakatörler (tanıdıklarımdan bahsetmiyorum) devreye girdi, arkadaşlar lütfen dikkatli olalım

yarın maç var. bunun için yapılıyor bu. Kendi kendimizi sabote etmeyelim.

@OkanAltiparmak

di canio
31.Mart.2012, 17:15
Vurun Aykut Kocaman'a. Hangimiz biliyoruz içeride neler yaşandığını? Neler döndüğünü? Ben Emre Belözoğlu'ndan daha çok güvenirim Aykut Kocaman'a. Emre Belözoğlu alınmamışsa ben inanırım Aykut Kocaman'a, vardır geçerli sebebi. Bir haber görüyoruz, "Emre Trabzon kadrosunda yok". Nedeni nedir, neden böyle olmuştur demeden, "defol git Aykut Kocaman", "Ama olsun Aykut Kocaman Fenerbahçe'li, Aykut Kocaman gol kralı. Aman onu üzmeyelim o ne derse o olsun. Kafasındaki Fenerbahçe'yi kursun. Bank Asya'da mücadele ederiz" gibi aklınca savunanlara laf sokmaya çalışmalar falan. Çok heyecanlısınız.

SaLviO
31.Mart.2012, 17:17
aykut kocamanki saçları simsiyahken geldi fenere şimdi görüyoruz saçlar olmuş bembeyaz :D

fenerbahçeyi en az bizim kadar seven bir hocamız var ve bu kulübe zarar vericek hiç bir iş yapmaz

A.FaruK
31.Mart.2012, 17:19
Herkes dikkat, Emre konusunda bazı samimi arkadaşlarımız olduğu gibi provakatörlerin de olduğu açık. Lütfen dikkatli olalım oltayı yemeyelim

Emre konusunda provakatörler (tanıdıklarımdan bahsetmiyorum) devreye girdi, arkadaşlar lütfen dikkatli olalım

yarın maç var. bunun için yapılıyor bu. Kendi kendimizi sabote etmeyelim.

@OkanAltiparmak

Arkada kalmasın mesaj. Hangi maçtı hatırlamıyorum ama yine böyle bi olay yaşanmıştı. Kimse gaza gelmesin medyanın şişirmesidir emin olun.

byariff
31.Mart.2012, 17:21
ibrahim seten ; Emre Belözoğlu, Trabzon deplasmanında ilk 18'e alınmadı.. Sakat filan da değil.

SaLviO
31.Mart.2012, 17:22
dün hafif sakatlığı vardı

sananes
31.Mart.2012, 17:25
Aykut Kocaman'ı eleştirmek de yasak olmuş. İyi valla Daum'a defol ona buna kahrol derken bir şey yok ama göz göre göre takımın en iyi orta saha oyuncusunu kadroya almayan hocayı eleştirmek yasak. Form durumu değil mesele öyle olsa Cristian-Ziegler-Mehmet üçlüsünün sahada ne işi var?

Sorun anlaşamamalarıysa sen hocaysan o adamı takıma verimli hale getireceksin,mecbursun buna. Vereceğin cezayı sezon sonu ver. Şu an Emre'ye ceza vermiyor hoca fenerbahçe'ye veriyor. Emre'siz Trabzonspor'u yenebiliriz bu maç ama play off'lardan başarılı çıkamayız.

Deus Dominus
31.Mart.2012, 17:36
Saçmalamayın hangi teknik direktör takımının kötü olmasını ister?! Eleştirinin dozunu kaçırmayın. O takımın sorumlusu Aykut Kocaman ve ne gerekiyorsa onu yapar. Bir oyuncunun formsuz olduğunu düşünüyorsa, mutsuz olduğunu düşünüyorsa, takımın oyun düzenini bozacağına inanıyorsa, vs. vs. istediği müdahaleyi yapar. Emre'den başka futbolcu yok sanki takımda...

SaLviO
31.Mart.2012, 17:36
önemli olan formanın içindeki değil arkadaşlar eğer emre huzursuzluk çıkartıyosa ki bence saha içinde malesef son zamanlarda çıkartıyor yeri fenerbahçe olamaz

di canio
31.Mart.2012, 17:41
Aykut Kocaman'ı eleştirmek de yasak olmuş. İyi valla Daum'a defol ona buna kahrol derken bir şey yok ama göz göre göre takımın en iyi orta saha oyuncusunu kadroya almayan hocayı eleştirmek yasak. Form durumu değil mesele öyle olsa Cristian-Ziegler-Mehmet üçlüsünün sahada ne işi var?

Sorun anlaşamamalarıysa sen hocaysan o adamı takıma verimli hale getireceksin,mecbursun buna. Vereceğin cezayı sezon sonu ver. Şu an Emre'ye ceza vermiyor hoca fenerbahçe'ye veriyor. Emre'siz Trabzonspor'u yenebiliriz bu maç ama play off'lardan başarılı çıkamayız.

"Hocaysan o adamı verimli hale getireceksin". Getirmeye çalışmıyor. Sorun hocada, değil mi? Yasak değil eleştirmek. Kimsenin de yasaklama gibi bir haddi yok. Yukarıda heyecanla defol git diyen arkadaş bu eylemini, epeydir hoş olmayan ifadelerle devam ettiriyor. Fenerbahçe Sohbet Alanı'nda da ben yazdım. Eleştirilmesi farklı, İstanbulspor'un efsanesi denmesi farklı, defol git denmesi farklı. Daum'un Fenerbahçe geçmişi yoktu. Ama ona da defol git denmesi doğru değildir. Kişiye saygınız, sevginiz yoksa bulunduğu konuma olsun. Çalışanı olduğu kulübe olsun. Ondan sonra da provoke etmek isteyen birisi gelir, "uzun yıllar takımın başında kalsın deniyordu ama değişmiş sanırım" diye oltayı atar gider.

DisCo
31.Mart.2012, 17:48
Fenerbahçe'nin her alanda efsaneleşen ismi var ama dikkatinizi çekerse yakın zamanda teknik direktör sıfatıyla efsaneleşen bir isim göremiyoruz. Bunun nedeni her noktaya verilen desteğin teknik direktöre verilmemesinden kaynaklanıyor.

Galatasaray'ın Ali Sami Yen'de Zola'lı Chelsea'den 5 yediği dönemleri unutmadık. Fatih Terim'e buna rağmen destek verildi ve hem Galatasaray tarihinde hem Türk sporunda önemli bir isim oldu. Bu manada hocaya inanılıyorsa hatalarında bile destek verilmesi lazım.

Lim10
31.Mart.2012, 17:50
Ondan sonra da provoke etmek isteyen birisi gelir, "uzun yıllar takımın başında kalsın deniyordu ama değişmiş sanırım" diye oltayı atar gider.

İşte şunu fark edebilmek mesele...

sarianet
31.Mart.2012, 17:53
ts maçına ayrı bi motivasyonla hazırlanıyorum bu hafta yaşadıklarımı futbolculara anlatsam en az 5-0 alırız maçı neyse maçın heyecanı şimdiden sardı yarın atkımızı takıp formamızı giyip maç heyecanını gün boyu yaşayacağız inşallah.

di canio
31.Mart.2012, 18:01
Fenerahçemiz tarihindeki ilk şampiyonluğuna 31 Mart 1912’de ulaştı. Ligin (İstanbul Futbol Ligi) son haftasında Strugglers’ı 1-0 mağlup eden Takımımız, tarihimizdeki ilk şampiyonluğunu elde etti.

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2012-03-31_100yil446.jpg

O dönemde yaşanan zorluklara rağmen 1911-1912 sezonunda şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçemiz, ilk maçında eski şampiyon Kadıköy’ü 3-1 ile geçmiş ve herkesin dikkatini çekmişti. İkinci maçında Rumblers ile 2-2 berabere kalan Takımımız, üçüncü maçında ise Progress’i 2-0’la geçmişti. 4 . maçında Strugglers ile 0-0 berabere kalan Fenerbahçemiz, şampiyonluk mücadelesi vermeye başlamıştı.

İki devreli ligin ikinci yarısına 4-0’lık Kadıköy galibiyeti ile başlayan Takımımız, Rumblers ile ise 1-1 berabere kalmış ve ligde henüz yenilgi yüzü görmemişti. Progress maçını da kazanan Fenerbahçemizin lider Rumblers ile arasında bir puan bulunuyordu. Strugglers’ı yenmesi durumunda şampiyon olacak Fenerbahçemiz, rakibini Sait Selahattin’in rövöşatası ile 1-0 mağlup ederek, tarihindeki ilk şampiyonluğuna ulaştı.

Fenerbahçemizin futboldaki ilk şampiyonluğunun 100. yılında, şampiyon kadrodaki büyüklerimizi ve idarecilerimiz rahmetle anıyoruz.

fenerbahce.org (http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=28603&utm_medium=fbsk&utm_campaign=fbsk&utm_source=fbsk)

sananes
31.Mart.2012, 18:12
"Hocaysan o adamı verimli hale getireceksin". Getirmeye çalışmıyor. Sorun hocada, değil mi? Yasak değil eleştirmek. Kimsenin de yasaklama gibi bir haddi yok. Yukarıda heyecanla defol git diyen arkadaş bu eylemini, epeydir hoş olmayan ifadelerle devam ettiriyor. Fenerbahçe Sohbet Alanı'nda da ben yazdım. Eleştirilmesi farklı, İstanbulspor'un efsanesi denmesi farklı, defol git denmesi farklı. Daum'un Fenerbahçe geçmişi yoktu. Ama ona da defol git denmesi doğru değildir. Kişiye saygınız, sevginiz yoksa bulunduğu konuma olsun. Çalışanı olduğu kulübe olsun. Ondan sonra da provoke etmek isteyen birisi gelir, "uzun yıllar takımın başında kalsın deniyordu ama değişmiş sanırım" diye oltayı atar gider.

Bizene abi provoke etmek isteyenlerden.Biz bi önümüzü görüp düşünelim daha doğrusu sorgulayalım neden emre yok? cevabı "antrenör tasarrufudur" olamaz. Ben yazımı o arkadaşı savunmak için yazmadım,yanlış şekilde eleştiriyor bunun bende farkındayım. Ama bir kesim varki her eleştiriye tepki gösteriyorlar.Ki şöyle de birşey var geçen sezon bu forumun %90'ı Aykut Hoca ile olmuyor derken,ben burada sabredin biraz o adam Aykut Kocaman'dır diyordum. Hala da görüşüm değişmedi ama bilmek istiyorum, takımın modern futbola uygun tek orta saha oyuncusu neden kesik yiyor. Taraftarım ben buna hakkım yok mu?

C h A o S
31.Mart.2012, 18:13
Her ne kadar yok densede Aykut Kocaman'ın GG ve Emre ile arası iyi olmadığı belli.Büyük ihtimal Emre sezon sonu gider.

sananes
31.Mart.2012, 18:17
Her ne kadar yok densede Aykut Kocaman'ın GG ve Emre ile arası iyi olmadığı belli.Büyük ihtimal Emre sezon sonu gider.

Kulislerde konuşuluyor evet. Emre,Gökhan,Volkan ve Alex'le arası iyi değil diye haber çıkmıştı sanırım. Bu isimler çok önemli isimler bir orta yol bulunmalı doğruysa. Geçen sene bizi şampiyon yapan şey Santos'un takıma dönmesiyle alakalıydı bence.Bu sene aynı bütünlük yok takımda. Sebebi saha dışı olaylarla çok oyalanmamız olabilir,şike davası vs.

di canio
31.Mart.2012, 18:18
Bizene abi provoke etmek isteyenlerden.Biz bi önümüzü görüp düşünelim daha doğrusu sorgulayalım neden emre yok? cevabı "antrenör tasarrufudur" olamaz. Ben yazımı o arkadaşı savunmak için yazmadım,yanlış şekilde eleştiriyor bunun bende farkındayım. Ama bir kesim varki her eleştiriye tepki gösteriyorlar.Ki şöyle de birşey var geçen bu forumun %90'ı Aykut Hoca ile olmuyor derken,ben burada sabredin biraz o adam Aykut Kocaman'dır diyordum. Hala da görüşüm değişmedi ama bilmek istiyorum, takımın modern futbola uygun tek orta saha oyuncusu neden kesik yiyor. Taraftarım ben buna hakkım yok mu?

Vardır bir sebebi. Emre'yi durup dururken kesmek için akli sorunların olması gerek. Aykut Kocaman böyle mi? Bence değil. Bekleyelim. Sıcağı sıcağına hiçbirşey çıkmaz ortaya. Bilmek istemek en doğal hakkımız. Ama bir sorun varsa ve hemen açıklanmıyorsa, varolan sorunu büyütmek istemediklerindendir, çözmek istediklerindendir diye düşünürüm. Bu insanların sen, ben ya da yöneticiler dışında herhangi birisine açıklama yapmak gibi bir sorumluluğu da zorunluluğu da yok. Yine eğer bir sorun varsa ve çözemezlerse, derler ki Emre bu takımda olmayacak. Biz de anlarız çözülememiş. Sorunun ne olduğunu da açıklamak zorunda değiller.

SaLviO
31.Mart.2012, 18:20
volkan tv8 de aykut kocaman babam gibi demişti nasıl arası kötü olsun

SaLviO
31.Mart.2012, 18:23
59 dan öncekiler galiba sayılmıyor şampiyonluklarda

ReaList
31.Mart.2012, 18:25
Emre dün bir sakatlık yaşamıştı. Dün sağ arka alt adalesinde ağrı hissettiği için antrenmanı tedbir amaçlı yarıda bıraktı, bu sabah yapılan son çalışmada ise takımla birlikte çalışmıştı. Ligin ilk yarısında Trabzonspor maçı öncesi de kadro dışı bırakıldı. Gerçi taraftar baskısı sonucunda affedildi.

Aykut Kocaman hocalığını gelecek sezonda bu şekil devam ettirecekse bence sezon sonunda Sportif Direktörlüğe tekrar çekilebilir aksi halde bu halde devam etmesi bir efsanenin bu kulüpten yuhalanarak kovulmasına kadar gidecek, gittiği yol ne yazık ki bunu gösteriyor. Şuan kulüp içinde sessiz bir çoğunluk var ve sadece bekliyorlar. Başarılı olun veya olmayın bu seneyi herkes görmezden gelir ama aynı düşünce ile gelecek sezon 5 hafta bile bu takımı idare edemezsiniz çünkü sessiz çoğunluk, sessiz kalmayacaktır.

SaLviO
31.Mart.2012, 18:28
ne zaman bu kaos biter o zaman aykut hocayı eleştirme ortamı oluşur bakın geçen seneki başarıya bu ortamda o başarıyı beklemek çok yanlış olur

Lim10
31.Mart.2012, 18:39
Evet federasyon kurulmadan önceki şampiyonluklar sayılmıyor.Eğer onlar sayılsa açık ara öndeyiz zaten:)

sarianet
31.Mart.2012, 18:41
lig şampiyonluğu olmayabilir ama sonuçta şampiyonluk boşverin ötesini :D

SaLviO
31.Mart.2012, 18:45
bende öyle duydum ya bu istanbul ligi felan :D

Bekq
31.Mart.2012, 19:18
Beşiktaş 2 yıllık bir dönemi başvurup almıştı diye biliyorum. Biz de önceki şampiyonluklar için böyle bir talepte bulunabiliriz. Tabii bunlar çok sonra yapılacak işler. Daha öncelikli işler var.

sarianet
31.Mart.2012, 19:35
beşiktaş yıldız mevzusu yüzünden başvurdu sanırım iki yıldız takmak için :D

attirson
31.Mart.2012, 21:41
Emre nasıl olmaz ya.İyice kafamı karıstırmaya basladı Aykut Kocaman hiçbir anlam getiremiyorum artık yaptıklarına sadece izliyorum.Söylenecek birşey yok Fenerbahçe taraftarı ile resmen dalga geçiyor hocamız.

SaLviO
31.Mart.2012, 22:09
kafası esmiştir aykut hocanın almamıştır

barahir
01.Nisan.2012, 01:11
SON DAKİKA : Novotel'de yediği yemekten zehirlenen Alex,Volkan,Stoch Karadeniz Teknik Üni Hastahanesine kaldırılmış !

Böyle bi haber var twitter'da. İnş doğru değildir..

Night_Mare17
01.Nisan.2012, 01:16
SON DAKİKA : Novotel'de yediği yemekten zehirlenen Alex,Volkan,Stoch Karadeniz Teknik Üni Hastahanesine kaldırılmış !

2 dakika sonra 1 Nisan zaaa derler.

di canio
01.Nisan.2012, 01:16

Fenerbahçe tarafında yok henüz böyle bir haber. 1 Nisan'dır.

Lim10
01.Nisan.2012, 16:28
Bu Fener, kolay kolay kâr etmez!

Fener’in kısa vadeli borçları 9 ayda 21 milyon TL'den 170 milyon TL'ye çıktı

01 Nisan 2012 Pazar, 09:36:03

Ana sözleşmesini değiştiren Fenerbahçe Sportif'in tıpkı Galatasaray ve Beşiktaş'ta olduğu gibi önümüzdeki dönemde kâr etmesi pek mümkün gözükmüyor. Fener’in kısa vadeli borçları 9 ayda 21 milyon TL'den 170 milyon TL'ye çıktı.

Fenerbahçe, 2011 yılı ilk 9 aylık finansal sonuçlarını açıkladı. Fenerbahçe Sportif AŞ'nin ana sözleşmesinde yapılan değişikliğin ardından, gelir ve giderlerin tamamının şirketin bilançosuna yansıması ile oluşan mali tablolara akıldığında şirketin tıpkı Galatasaray ve Beşiktaş’ta olduğu gibi önümüzdeki dönemde kâr etmesi pek mümkün gözükmüyor. Çünkü Fenerbahçe 2004 yılında yaptığı ve kulübe zarar veren yanlış halka arz modelinden, sağlıklı bir şirket yapısına adım attı.

Hem UEFA kriterleri hem de SPK’nın ana sözleşme değişikliği baskısının ardından şirketinmali tablosu da değişti. Fenerbahçe Sportif’in bilançosunda daha önce gelirlerin yüzde 80'i, giderlerin ise yüzde 15 gibi bir kısmı yer alıyordu.

9 AYLIK ZARAR 211 BİN TL
Ancak bu yapı sağlıklı ve sürdürülebilir olmadığı için ana sözleşmede yapılan değişiklikle şirket normal yani gelir ve giderlerin tamamının bilançoda yer aldığı daha sağlıklı bir yapıya kavuştu. Yeni yapıya göre açıklanan bilançoya göre, şirket, 29 Şubat 2012 itibarıyla yani ilk 9 aylık bilançosunda da 211 bin lira zarar açıkladı. Veriler, şirketin 31Mayıs 2012'de açıklanacak olan 2011 yıllık bilançosunda da hatırı sayılır bir zarar açıklayacağı yönünde. Oysa ki, Fener geçen yıl 97 milyon TL, 2009’da da 62.3 milyon TL kâr açıklamıştı. Fener’in Mayıs 2011’de 21 milyon lira olan kısa vadeli borçları 29 Şubat 2012’de 170 milyon liraya tırmandı. Galatasaray’da da zarardaki Futbol AŞ şirketini halka açtığı kârlı Sportif AŞ ile birleştirince 50 milyon doların üzerinde kâr eden ve temettü dağıtan yapı gitmiş, 100 milyon dolar zarar açıklayan bir şirket oluşmuştu. Oluşan bu yapı sürdürülebilirlik açısından daha sağlıklı bir yapıydı.

http://im.haberturk.com/2012/04/01/729909_3a869a4ff8dad5836bfe356a582b3f20.jpg

FUTBOLCULAR 94 MİLYON TL
Fenerbahçeli futbolcuların 29 Şubat 2012 itibarıyla net defter değeri (lisans değeri) 93.8 milyon lira olarak açıklandı. Öte yandan geçen yılın 9 aylık bilançosunda 63.2 milyon lira olan satış gelirleri bu yıl 181.2 milyon liraya ulaşırken, geçen yıl 9.4 milyon lira olan satışların maliyeti, 29 Şubat itibarıyla 180.2 milyon liraya ulaştı.

Sefer Yüksel / Gazete Habertürk

Bekq
01.Nisan.2012, 16:39
Bu Fener, kolay kolay kâr etmez!

Fener’in kısa vadeli borçları 9 ayda 21 milyon TL'den 170 milyon TL'ye çıktı

01 Nisan 2012 Pazar, 09:36:03

Ana sözleşmesini değiştiren Fenerbahçe Sportif'in tıpkı Galatasaray ve Beşiktaş'ta olduğu gibi önümüzdeki dönemde kâr etmesi pek mümkün gözükmüyor. Fener’in kısa vadeli borçları 9 ayda 21 milyon TL'den 170 milyon TL'ye çıktı.

Fenerbahçe, 2011 yılı ilk 9 aylık finansal sonuçlarını açıkladı. Fenerbahçe Sportif AŞ'nin ana sözleşmesinde yapılan değişikliğin ardından, gelir ve giderlerin tamamının şirketin bilançosuna yansıması ile oluşan mali tablolara akıldığında şirketin tıpkı Galatasaray ve Beşiktaş’ta olduğu gibi önümüzdeki dönemde kâr etmesi pek mümkün gözükmüyor. Çünkü Fenerbahçe 2004 yılında yaptığı ve kulübe zarar veren yanlış halka arz modelinden, sağlıklı bir şirket yapısına adım attı.

Hem UEFA kriterleri hem de SPK’nın ana sözleşme değişikliği baskısının ardından şirketinmali tablosu da değişti. Fenerbahçe Sportif’in bilançosunda daha önce gelirlerin yüzde 80'i, giderlerin ise yüzde 15 gibi bir kısmı yer alıyordu.

9 AYLIK ZARAR 211 BİN TL
Ancak bu yapı sağlıklı ve sürdürülebilir olmadığı için ana sözleşmede yapılan değişiklikle şirket normal yani gelir ve giderlerin tamamının bilançoda yer aldığı daha sağlıklı bir yapıya kavuştu. Yeni yapıya göre açıklanan bilançoya göre, şirket, 29 Şubat 2012 itibarıyla yani ilk 9 aylık bilançosunda da 211 bin lira zarar açıkladı. Veriler, şirketin 31Mayıs 2012'de açıklanacak olan 2011 yıllık bilançosunda da hatırı sayılır bir zarar açıklayacağı yönünde. Oysa ki, Fener geçen yıl 97 milyon TL, 2009’da da 62.3 milyon TL kâr açıklamıştı. Fener’in Mayıs 2011’de 21 milyon lira olan kısa vadeli borçları 29 Şubat 2012’de 170 milyon liraya tırmandı. Galatasaray’da da zarardaki Futbol AŞ şirketini halka açtığı kârlı Sportif AŞ ile birleştirince 50 milyon doların üzerinde kâr eden ve temettü dağıtan yapı gitmiş, 100 milyon dolar zarar açıklayan bir şirket oluşmuştu. Oluşan bu yapı sürdürülebilirlik açısından daha sağlıklı bir yapıydı.

http://im.haberturk.com/2012/04/01/729909_3a869a4ff8dad5836bfe356a582b3f20.jpg

FUTBOLCULAR 94 MİLYON TL
Fenerbahçeli futbolcuların 29 Şubat 2012 itibarıyla net defter değeri (lisans değeri) 93.8 milyon lira olarak açıklandı. Öte yandan geçen yılın 9 aylık bilançosunda 63.2 milyon lira olan satış gelirleri bu yıl 181.2 milyon liraya ulaşırken, geçen yıl 9.4 milyon lira olan satışların maliyeti, 29 Şubat itibarıyla 180.2 milyon liraya ulaştı.

Sefer Yüksel / Gazete Habertürk

Önce ciddiye alıp okudum sonra Habertürk yazısını görünce güldüm. Yazıda özellikle "Galatasaray ve Beşiktaş GİBİ" vurgusu dikkatimi çekti.

Bunların hepsi doğru olsun. Kulüp borç batağında olsun. Hiç sorun değil. En fazla 1 forma daha alırız.

di canio
01.Nisan.2012, 16:56
Bugün U16 ve U17 takımlarımız Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde Beşiktaş'la karşılaştı.

Oynanan ilk maçta U16 takımımız rakibini, hakkında birçok övgü olan genç golcümüz Aziz Ceylan'ın 2 golüyle 2-1 galip geldi.

U17 takımımız da son dakikada Cengizhan Gündüz'ün attığı golle sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Lim10
01.Nisan.2012, 19:33
Yanlış kararlar verip, yanlış oyuncu tercihleri yapıyor.Şahsen beğenmediğim ve eleştirdiğim birçok yönü var Aykut Kocaman'ın.Ama bazı Fenerbahçe'li arkadaşlarımın "Vurun abalıya" misali Aykut hocaya bu kadar sallamalarına anlam veremiyorum.Geçen yıl 17de 16 yaparken iyiydi ama?"Sen bizim Kocaman umutlarımızsın"dı?Ne oldu şimdi işler kötü gidince birden kapasitesiz vasat bir teknik adam oluverdi.Tekrar söylüyorum yanlışlarıda var.Hatta oyuncu tercihlerinde gerçekten saçmalıyor ama Mourinho 40 yılda bir çıkar.Galatasaray'ın Chelsea'dan 5 yediği dönemlerde Fatih hocanın arkasında durmasalardı belki şuan Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi hocalarından biri ortaya çıkmayacaktı.İnsaf biraz.

attirson
01.Nisan.2012, 19:36
Ya çok gol yedi diye yada takım kötü oynadı diye ona kızılmıyor ki.O şöyle eleştiriliyor yanlış oyuncuları oynatıyor yanlış degişiklikler yapıyor.Gereken 11i çıkarsa 10 tane yese kimse hocaya kızmaz oyunculara kızar.Ama oyunun kötü gitmesini sağlayan Aykut Kocaman'ın değişiklikleri ve 11 tercihi oluyor genelde.

Kaka Leite
01.Nisan.2012, 19:44
Aykut hoca'yı pek beğenmiyorum ama beğenmediğim yönleri çıkardığı 11'ler falan değil, olur her maç bizim kafamızdaki 11'i çıkarsa zaten orda o değil bir olurduk.Hatalarından ders almıyor, göremiyor bir sistemi denedin olmadı olmaz o nedir bu uğraşın nedir bu çaban 1 adamı oyuna sokucam diye tüm sistemi harcamak niye ?

Bunları genel olarak çok yapıyor ve bu yönleri yüzünden bizim güvenimiz sarsılıyor, kişilik olarak sonsuz saygım var kendisine ama durum böyle iken o saygımda azalıyor.

Bekq
01.Nisan.2012, 21:04
2003-2004 sezonu şampiyonu Fenerbahçe

Hoca: C. Daum

2004-2005 sezonu şampiyonu Fenerbahçe

Hoca: C. Daum

2005-2006 sezonu 2.'si Fenerbahçe

Hoca: C. Daum (2 sezon üst üste şampiyonluk yaşatmış bir hoca nasıl kovulur tüm Türkiye'ye gösterdik)

Aykut Kocaman şampiyon olmuş olabilir. -ki bunda kadro kalitesinin etkin olduğunu üstüne basa basa söylüyorum. 1 sezon şampiyon yaptı diye diğer sezon takımdaki oyuncuları küstürecek, takımı defans yapan oynadığı futbolla zevk vermeyen bi takım haline getirecekse orada herkes dur der.

Burası Fenerbahçe. 1 Aykut gider, 1000 Aykut gelir. Önemli olan Fenerbahçe'nin varlığıdır.

Stoch Trabzon maçında yok. Aykut Kocaman'a Messi'yi versen defans yapmıyor diye yedek bırakır.

Stoch konusu çok uzun. Maç bitince yazacağım bununla ilgili. Stoch'a acıyorum artık. Bir futbolcu nasıl köreltilir hep birlikte izliyoruz. Yazık gitsin avrupaya oynasın. Biz Stoch'u haketmiyoruz..

Bekq
01.Nisan.2012, 22:03
Aykut Kocaman KURTARICIMIZ ve MANEVİ OĞLU Özer'i ilk 18'e koyunca bu maç alacağını biliyordum. Alex sakatlanmasa bile girecekti ilerleyen dakikalarda.

Özer'in Fenerbahçe'nin topçusu olmadığını anlamak için daha kaç puan kaybedeceğiz..

Ve Aykut Kocaman'ın bu takımın Teknik Direktörü olmadığını anlamak için daha kaç kişi Kanser olacak?

SaLviO
01.Nisan.2012, 22:17
Aykut kocaman fenerbahçeye geldiğinde aklındaki sistem 4 3 3dü ama oyuncu yapısı uygun değildi sisteme bu sezonun başında istediği oyuncuları tek tek alıyodu takıma ama bazı olumsuz durumlardan dolayı olmadı hala hocanın aklında 4 3 3 var biraz sabretmek lazım diyorum

Alex bu sezon sonu ayrılırsa ve 4 3 3 e uygun en az 3 tane orta saha oyuncusu alınırsa işte gerçek aykut kocaman mentalitesini görürüz

SADECE BİRAZ SABIR geçen sene 9 puan varken nasıl sabrettiysek bu sezonda yaşanan bunca sıkıntılara rağmen hala kafaya oynuyosak bu kesinlikle hocalık başarısıdır ve yarıştığı 2 kulvardada devam ediyor takım

Bekq
01.Nisan.2012, 22:27
Aykut kocaman fenerbahçeye geldiğinde aklındaki sistem 4 3 3dü ama oyuncu yapısı uygun değildi sisteme bu sezonun başında istediği oyuncuları tek tek alıyodu takıma ama bazı olumsuz durumlardan dolayı olmadı hala hocanın aklında 4 3 3 var biraz sabretmek lazım diyorum

Alex bu sezon sonu ayrılırsa ve 4 3 3 e uygun en az 3 tane orta saha oyuncusu alınırsa işte gerçek aykut kocaman mentalitesini görürüz

SADECE BİRAZ SABIR geçen sene 9 puan varken nasıl sabrettiysek bu sezonda yaşanan bunca sıkıntılara rağmen hala kafaya oynuyosak bu kesinlikle hocalık başarısıdır ve yarıştığı 2 kulvardada devam ediyor takım

Ne sabırı yahu? Onurumuz, gururumuz için mücadele ediyoruz diyen oyuncuları sen 90 dakika çıkartmazsan, onlara taktik vermezsen ne sabretmesi?

Alsınlar UEFA kupası kazanmış bir hocayı ya da kılpayı kaçıran bir hocayı ona yapsınlar bu dediğini. Çünkü KENDİNİ KANITLAMIŞ olduğu için kafanda soru işareti kalmaz. Aykut Kocaman'ın en büyük başarısı nedir?

Emre'ye, Alex'e taktik verecek konumda mıdır Aykut Kocaman?

Maçta ara oluyor rakip takım hocası 1 dakikalık zamanda bile oyuncusuna taktik vermeye uğraşıyor. Bizim hocamız ne yapıyor? Sağo sola bakıyor, kötü oynayana trip atıyor, iyi oynayanı 11'den söküp atıyor.

Santos'u harcıyordu son anda kurtulduk. Semih'i harcadı, Dia'yı harcadı, Serdar'ı harcadı, Özgür'ü harcadı. Sıra Stoch'ta. Zaten Stoch'a kafayı takmış hoca. Seçimlerinden belli..

Aykut Kocaman PİŞECEK diye Fenerbahçe alçalacak öyle mi? YOK ÖYLE BİR DÜNYA. Fenerbahçe Teknik Direktörlük koltuğu STAJ YERİ DEĞİLDİR.

Yeter 2 senedir 1 tane rahat maç izlemedim. Geçen senede aynı şeyleri yapıyordu. Öne geçtiğimiz maçlarda Alex'i tek forvet yapıyordu. Gol yemediğimiz için kimse ses etmiyordu ama ben daha o zaman söylüyordum bu adam HOCA DEĞİL diye.