View Full Version : Fenerbahçe Sohbet Alanı
ReaList
24.Nisan.2012, 14:44
2 Gün sonra Kupa maçına çıkacaz, Umarım Aykut Kocaman takımı Galatasaray maçı etkisinden kurtarmıştır, çünkü daha kazanılması gereken 6 maç var. 6 maç sonunda her şey olur. İki kupayı da kazanabilirsiniz, birini alır diğerini kaybedersiniz veya ikisini de kaybedebilirsiniz. Bu süreçte önemli olan mücadeleye devam etmek olacaktır. Fenerbahçe ligi önde götürürken alınan her puan kaybında "Zaten playoff var lig uzun" diyenler, ön koltuğa geçince 8 aydır olan bu düzenin sanki dün icat edilmiş tavrı halindeler.
Süper final başladığından bu güne 3 maça çıktık. Kupada Kayseri maçını kazandık, Hakem sondaki faule verseydi... dediler, Trabzonspor maçını kazandık, ırkçılık yaptı... dediler, Galatasaray maçını kazandık, Bu futbolla şampiyon olmak hak mıdır ?... dediler. Keşke adil şartlarda mücadele etseydik de o zaman hak ve hukuku tartsaydık. Bazen Fenerbahçe üzerine yapılan yorumlara bakıyorum da sanki bu kulüpte her şey güllük gülistanlık gibi aksediliyor. İnsan kendisini nasıl görürse diğerlerini de öyle görür, bundan kaynaklanıyor olsa gerek.
Pazar gününe kadar kazanılması gereken Karabük ve Beşiktaş maçları var, bu maçları kazandıktan sonra yine "derler" varsın biz kazanalım da ne derlerse desinler. İnanıyorum ki bu 2 maçtan alınacak galibiyet bu savaş içinde verdiğimiz mücadeleye gücün gücünü katacaktır.
tyfnkrvl07
24.Nisan.2012, 14:45
http://www.sporbucks.com/gallery/i/5e04f2791d0dcd0b77e0897b2abf192d.jpg?
Fenerbahçe, dünya devlerini geride bıraktı.
Fenerium, logolu ürün çeşidinde yerli rakiplerinin yanı sıra Manchester United, Barcelona, Real Madrid gibi sporun ticaretinde öne çıkan kulüplere de fark attı. Feneriumlar FB logolu ekmek kızartma ve tost makinasından kol düğmesine, sıvı sabundan nevresim takımına, takım elbiseden ataça kadar 1.000'in üzerinde farklı ürünü taraftarlarıyla buluşturdu. Oysa Avrupa'da 800'ün üzerinde farklı ürünü olan takım yok.
Vatan Gazetesi'nin haberine göre; pazar günü Süper Final'in ikinci haftasında Galatasaray'ı Türk Telekom Arena'da 2-1 yenerek şampiyonluk yarışına yeniden ortak olan Fenerbahçe, Fenerium ile de Avrupa'nın dev takımlarına fark attı. Forma, tişört ve eşofman gibi geleneksel ürünlerin dışında tost makinasından kol düğmesine, sıvı sabundan nevresim takımına, takım elbiseden ataça kadar 1.000'in üzerinde ürünü taraftarlarıyla mağazalarında buluşturan Fenerium; Manchester United, Barcelona, Juvantus, Milan gibi Avrupa devlerini bu anlamda geride bıraktı.
Satışlar yüzde 20 arttı
Avrupa'daki takımların hiçbirinin lisanslı üründe Fenerium kadar çeşide sahip olmadığını söyleyen Fenerbahçe Spor Kulübü Asbaşkanı Abdullah Kiğılı, “Fenerium'un dünyada eşi emsali yok. Manchester United'dan Juventus'a, Milan'dan Barcelona'ya hiçbir kulüpte Fenerium'daki kadar çeşit yok. Hepsine gittik, gezdik baktık… Bu anlamda Avrupa'da birinci sıradayız” dedi.
Fenerium'da satılan ürün çeşidinin 1.000'in üzerine çıktığını kaydeden Abdullah Kiğılı, yılbaşından bu yana satışlarda yüzde 20 civarında artış olduğunu vurguladı. Kiğılı, “Satışlarımız müthiş gidiyor. Geçen yılın ilk 4 ayıyla bu yılın aynı dönemine baktığımızda satışlarda yüzde 20'ye varan artış var. Taraftarımız çok ciddi destek veriyor. Ürün çeşidindeki bolluk da satışlardaki artışı katlıyor” değerlendirmesini yaptı. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkan Vekili Nihat Özdemir de Fenerium'un Fenerbahçe'nin en başarılı dallarından biri olduğunu anlattı. Özdemir, “Fenerium kulübümüzün en büyük gelir kaynaklarından biri. Taraftarımız inanılmaz destek veriyor, alışveriş yapıyor. Aklınıza ne gelirse Fenerium'da bulmanız mümkün” diye konuştu.
60 milyon TL ciro
Fenerbahçe, 3 Temmuz'dan bu yana şike soruşturması yüzünden sıkıntılı günler geçirirken kulübün lisanslı ürünlerini satan Fenerium, satış rekorları kırdı. Fenerium 2011 yılında 60 milyon lira ciro yaptı. Bu cironun yarıya yakını Temmuz'dan sonra yapıldı.
Fenerbahçe'nin rakipleri Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un satışlarının toplamı ancak Fenerium kadar ediyor. Şu anda 78 mağazası olan Fenerium'un önümüzdeki yıl 100 mağazaya ulaşması hedefleniyor.
'Zafer inananlarındır' tişörtü satışa çıkıyor
Abdullah Kiğılı, 2-1'lik galibiyetin ardından yeni sloganlı tişörtlerin de 24 saat içinde Fenerium mağazalarında satışa çıkacağını söyledi. Kiğılı, tişörtlerden 10 bin adet üreteceklerini belirterek, “Şampiyonluk için 4-5 sloganımız hazır. Ama önce 4 maçımızı kazanalım, engelleri aşalım ondan sonra bu sloganları da tişörtlere dönüştüreceğiz” diye konuştu.
Logolu tost da var tavla da…
Fenerium'da tabir yerindeyse ne ararsanız bulmak mümkün. Kadın, erkek, çocuk ve bebek dışında elektronik, ev-ofis, aksesuar gibi farklı kategorilerde 1.000'in üzerinde ürün satılıyor. Bu ürünler arasında logolu tost yapan tost makinası ve logolu ekmek kızartan ekmek kızartma makinası, okey ve tavla takımı, bilgisayarlar için radyasyon koruyucu, gömlek, pantolon, blazer ceket, takım elbise, triko, uçurtma, çocuklar için masa ve sandalye, kadın küpeleri ve kadın kol düğmeleri, bebekler için hastaneden çıkış seti, ataç ve ayıraç gibi Avrupalı rakiplerinde olmayan yüzlerce ürün de bulunuyor.
GG'nin ayak bileğinde ki kartal dövmesinin anlamını bilen var mı ? Yani Beşiktaş ile bi ilgisi alakası var mı ?
http://img801.imageshack.us/img801/8148/arprnktcmaa8eja.jpg (http://img801.imageshack.us/i/arprnktcmaa8eja.jpg/)
Doğma büyüme Beşiktaş'lıymış. Futbolu Beşiktaş'lı Gökhan olarak bırakmak istiyormuş. :)
Hayırdır Kartal şeklinin patentini mi aldınız? Melo'da Aslan dövmesine sahip. Adam kendi dedi ben GS'ye gelmeden bu vardı ilginç bir rastlantı oldu diye. O Fenerbahçe'de ya da BJK'de olsa GS ile ilgisi mi olacak dövmenin?
World Hollow o1
24.Nisan.2012, 16:14
Adam birşey demiyor, sadece soruyor merak etmekde yasak heralde birşey sorulmuyacak.
Herşeyide art niyetli kabul etmeyin arkadaşlar lütfen.
Fearless Coward
24.Nisan.2012, 16:16
Bekq ne yaptın sen yahu adam sadece merakından sormuş kaldıki Ahmet art niyetli biri değildir zaten...
byariff
24.Nisan.2012, 16:37
Biri Bekq"i durdursun sakin ol sampiyon :D
eng1n
24.Nisan.2012, 16:43
GG'nin ayak bileğinde ki kartal dövmesinin anlamını bilen var mı ? Yani Beşiktaş ile bi ilgisi alakası var mı ?
http://img801.imageshack.us/img801/8148/arprnktcmaa8eja.jpg (http://img801.imageshack.us/i/arprnktcmaa8eja.jpg/)
Kesin bir bilgi olmamakla beraber GG'nin Beşiktaşlı olduğunu duymuştum. Belki eskiden kalan bir dövmedir.
sananes
24.Nisan.2012, 17:04
Bir futbolcunun takımını bu kadar belli edecek bir dövme yaptırması olanaksız geliyor bana. Yani genç bir oyuncunun ben beşiktaşlıyım yada fenerbahçeliyim demesi normal şartlar altında kariyerinde diğer büyüklerden teklif alma şansını azaltır ve aklı başında kimse bunu yapmaz. Başka bir sebebi olduğunu düşünüyorum dövmenin.
Kaldıki beşiktaşlıysa da bu problem değil,harika oynuyor takımımıza değer katıyor, önemli olan bu.
Trabzonspor
24.Nisan.2012, 17:08
Bir futbolcunun takımını bu kadar belli edecek bir dövme yaptırması olanaksız geliyor bana. Yani genç bir oyuncunun ben beşiktaşlıyım yada fenerbahçeliyim demesi normal şartlar altında kariyerinde diğer büyüklerden teklif alma şansını azaltır ve aklı başında kimse bunu yapmaz. Başka bir sebebi olduğunu düşünüyorum dövmenin.
Kaldıki beşiktaşlıysa da bu problem değil,harika oynuyor takımımıza değer katıyor, önemli olan bu.
Burak açıkladı Beşiktaşlıyım diye sonra gol atmayı bırakmadıya mantıklı olanda bu zaten.Kovalımmı Beşiktaşlıyım dedi diye dimi ama.SOnra ekledi Trabzon için canımı veririm diye zaten burnu kırıldı kafası yarıldı beyin kanaması geçirdi.Her ne kadar ben gelmesini istemiş olsamda hala sevmesemde o bizim takıma bir değer katıyor.Gökhanda öyle Fener'e katkı sağlıyor.
sarianet
24.Nisan.2012, 17:21
kız meselesidir takmayın :D
SaLviO
24.Nisan.2012, 17:43
Oğlu Felipe’nin bir an önce futbola başlamasını annesinin de istediğini söyleyen Alex, "Felipe topu çok seviyor ve heryşei top yerine koyup ona vurmak istiyor. Önüne televizyonu koysanız ona da vurmak istiyor. Futbolcu olur mu bilinmez ama futbolu ve topu çok seviyor. Felipe ne görürse taklit etmeye ve uygulamaya çalışıyor. Artık tehlikeli hale gelmeye başladı" diye konuştu.
geliyor geliyor yeni 10 numaramız geliyor :D :D
sarianet
24.Nisan.2012, 17:49
bence daha çok yetersiz :D
di canio
24.Nisan.2012, 17:52
Özer'e sinir oluyorum ama aşağıdaki röportajı izledikten sonra üzüldüm kendisi için. Özellikle röportajın sonundaki halleri fena.
http://www.sporxtv.com/futbol/superlig/fenerbahce/ozer-derbi-maci-degerlendirdiSXTVQ33789SXQ
KanaKe
24.Nisan.2012, 17:53
bjk taraftari olabilir fakat olaya bu yönden bakarsak yanlis olur sonucta fenerbahce kadrosunda bulunan futbolcularin fenerbahceli olma zorunlulugu yok onlarin hepsi "profesyonel" yani mesleklerini yapiyorlar bugün fb de yarin gs de oynar futbolda bunlar normal seyler millet olarak bir türlü asamadik bunlari.. bu arada benim bildigim gökhan bu dövmeyi takima transfer olduktan sonra yaptirdi.. bjk ile alakasi olabilir olmayabilir orasini bilemeyiz tabi..
KanaKe
24.Nisan.2012, 17:55
Özer'e sinir oluyorum ama aşağıdaki röportajı izledikten sonra üzüldüm kendisi için. Özellikle röportajın sonundaki halleri fena.
http://www.sporxtv.com/futbol/superlig/fenerbahce/ozer-derbi-maci-degerlendirdiSXTVQ33789SXQ
demekki internette hakkinda yapilan yorumlari takip ediyor kendisi acikcasi bende özerin bu duruma üzüldüm taraftarlar elestiride bulunurken dozunu kacirmamali özerin kirgin oldugu her halinden belli...
Nedvedmania
24.Nisan.2012, 17:56
Ben de üzüldüm. Adam kırılmış. Sevsenize sizde adamı arkadaş :D Bizde Sabri neler neler yapıyor ama biz hala seviyoruz :D
di canio
24.Nisan.2012, 17:57
Ben de üzüldüm. Adam kırılmış. Sevsenize sizde adamı arkadaş :D Bizde Sabri neler neler yapıyor ama biz hala seviyoruz :D
İsteğine, mücadelesine, hırsına lafım olmaz. Benim adıma tek sorun kendisinden büyük beklentilerimin olması, buna rağmen kendisinin çok basit yanlışlar yapması.
Nedvedmania
24.Nisan.2012, 18:00
Demek ki bizim Sabri'den bir beklentimiz olmadığı için kızmıyoruz ona :D
Sekopej
24.Nisan.2012, 18:24
Takım Kaptanımız Alex de Souza, tüm branşlardaki oyuncuların tüm yaşananlara sahada cevap vermek için olağanüstü bir mücadele sergilediğini ve ligin sonucunun ne olursa olsun Fenerbahçe’nin ayakta kaldığını ispat ettiğini belirterek, bu tarihi günlerin öneminin 20-30 yıl sonra daha iyi anlaşılacağını söyledi.
Sakatlığı ve Galatasaray maçı hakkındaki görüşlerini aktaran Alex, Fenerbahçe ile gelecek yıl bitecek sözleşmesinden sonra da futbol oynamaya devam edeceğini, kendisinin Fenerbahçe’de kalmak istediğini ancak bu konuda kararı verecek tek kişinin kendisi olmadığını söyledi.
FB TV’de canlı yayınlanan Günün Röportajı isimli programda taraftarların sorularını yanıtlayan Alex, Aykut Kocaman’dan oğlu Felipe’ye kadar bir çok konuda açıklamalarda bulundu.
Karabük maçında yok
Sakatlığı ile ilgili olarak Alex, "Durumum beklediğimden daha iyi. Maçtan sonra kafama takılmıştı sakatlığım. Çünkü başparmağını üzerindeki kemikler çok ağrıyordu. Ama yaptığımız tedavilerden sonra iyi hissediyorum, biraz şişlik var ama kısa sürede geçecek. Ancak Karabük maçında maalesef oynayamayacağım. Çünkü ayağıma ayakkabı ve krampon giyemiyorum, şişlikten ve ağrıdan dolayı. O nedenle Karabük maçında forma giyemeyeceğim. Fakat hocam benim yerime kime şans verirse, o arkadaş en iyi şekilde oynayacaktır. Bizim için bir final maçı artık son adamı atmak istiyoruz" diye konuştu. Alex, Beşiktaş maçı için ise "Kramponumu giyebildiğim sürece sahada olurum. Ağrı ve sızı olabilir ama ağrıyla ve sızıyla gidecek. Ama önemli olan kramponumu ayağıma giyebilmem. Bu olduğu sürece ağrı sızı önemli değil" dedi.
Şansımız yardım etti
Galatasaray maçı ve bu maçta hayatını yitiren Galatasaray taraftarı Fatih Çalışkan hakkında ise Alex, "Fatih kardeşimiz için Allah’tan rahmet, sevenleri ve geride kalanlara da sabır ve uzun ömürler diliyorum. Böyle bir olayın yaşanması çok tatsız ve kötü.Umarım huzur içinde yatar. Maç özelikle skor açısından bizim hedeflediğimiz gibi bitti. Amacımız puan farkını 2’ye indirmekti ve bu da oldu. Ancak olumlu ve iyi bir oyun ortaya koyduğumuzu söyleyemeyiz. Bize biraz da şans yardım etti ve sonuç planladığımız gibi gitti. Ancak bundan sonraki maçlarda şans her zaman bizden yana olmaz. Bunu da dikkate alarak bundan sonra daha bilinçli ve daha dikkatli oynamalıyız" diye konuştu. Kendi açısından maçı özetleyen Alex, "Aslında benim sakatlandığım pozisyona kadar iyi mücadele ediyorduk. Ben sakatlandıktan sonra oyundan düştüm. Maça kafamı o kadar vermiştim ki; ilk yarı sonunda oyundan çıkmak istemedim. Düşünceme göre, ikinci yarıda 15-20 dakika tutunabilirsek, Galatasaray daha fazla üstümüze gelecekti ve daha çok fırsat bulabilecektik. Daha sonra ağrılarım arttı, dayanamadım ve dışarı çıktım. Oyundan çıktıktan sonra da gol geldi. Gol gelince Galatasaray 2. gol için daha çok yüklendi ve arkada boşluklar bıraktı ve biz de bunu değerlendirip galip geldik" dedi.
Hedef hedef gitmeliyiz
2 kupa hedefi hakkında "Taraftarlarımız isteği hepimiz isteği" diyen Alex "Fakat 2 kupa yolu hem zorlu hem de uzun bir yol. Şimdi bizim hedef hedef gitmemiz gerekiyor. Önümüzde bizim adımıza alınabilecek 12 puan var. Türkiye Kupasında ve ligde kendimize bağlıyız. Bu maçları adım adım gidersek hedefimize ulaşırız, Bu konuda da inancımız sonsuz" dedi.
"Bazen futbolda beyin ayakların önüne geçebiliyor" diyen Alex, "Saha içerisinde takımımız bana bağımlı şekilde oynamıyor. Önemli olan isimler değil, oyun şablonunun oturması. Ardından oyuncuların kendi özelliklerini göstermesidir. Benim oynadığım zaman oyun şablonu farklı oluyor. Diğer oyuncularda ise farklı şablonlar ortaya çıkıyor. İsimler öne çıkmamalı. Oyuncuların özelliklerine göre şablonlar belirlenmeli" dedi.
Oyuncular sahada cevap vermek için mücadele ediyor
Bu sene yaşanan olaylardan dolayı maça hazırlanış şekillerinin değişmediğin ancak tüm oyuncuların olağanüstü bir mücadele verdiğini belirten Alex, "Benim hazırlanış şeklim değişmedi. Bu sene tüm yaşadığımız süreçten dolayı bunu sahaya yansıtış şekli farklı gelmiş olabilir insanlara. Oyuncular, burada ne sıkıntılar çekildiğini en iyi bilenlerdir. Aidiyet duygum yüksek olduğu için ben diğer branşlardaki hocalarla da bu kulüp için oturup konuşan bir oyuncuyum. Tüm bu sıkıntılara saha içinde cevap verilmeli. Oyuncular bunun için mücadele ediyor. Ben farklı bir performans sergilediğimizi düşünmüyorum ama mücadelemiz ve hırsımız, bize karşı yapılan haksızlıklara karşı verdiğimiz cevaptır. Kulübün içinde her birey; bütün bu mücadele içinde her bir birey, ayrı bir tebriki hak etti benim gözümde. İçimizde Fenerbahçeli, aidiyet duygusu olan insanlar var yabancılar da var. Çalışanlar da dahil bu kulübün içindeki her bir birey, o kadar bu mücadelenin içinde oldu ki; bu kadar olumsuzluğa rağmen içerideki insanlar birbirine sarıldı ve takım şu anda bu durumda. Bu sene bu kulübün içinde olan her birey ayrı bir tebriki hak etti" dedi.
İşsiz kalmam herhalde
Fenerbahçe’deki geleceği hakkında ise Alex, "Bu konuda Başkanımızın da görüşünü alsın insanlar. Ben elbette isterim, 1 yıllık kontratım var ve ondan sonra da futbol oynama kararı aldım. Ancak bu konuda görüşü sorulması gereken tek kişi ben değilim. Aykut hocamızla da konuştuğumuz zaman kendisi bana planlarından bahsetti. Bu değişikliklerde hiçbir zaman benim kontratım bittiği döneme dair şeyler konuşmadık. Kendisinin planları var. 2013’e kadar kontratım sürüyor. Ancak Bunda sonra da futbol oynamaya karar verdim. Ancak bu burada mı olacak başka bir yerde mi olacak? Bu oturup konuşulacak. Ancak beni sevindiren bir şey, herhalde işsiz kalmam. Elime gelen birçok teklif var. Futbol camiasında birçok futbolcu ve dostlarım var. Belli bir noktaya geldikten sonra devam edebilecekleri yol yok. Ben her zaman kendime yol açabilen biri olduğum için bunları konuşmak için erken olsa da 2013’te Fenerbahçe benimle devam etmek istemezse en azından benim bir yolum var. O nedenle işsiz kalmam herhalde dedim" diye konuştu.
Aykut Hoca dürüst ve samimi
"Açıkçası ben hangi maçta bu şampiyonluk düğümünün çözüleceğini bilmiyorum. Düşündüğüm tek şey Karabük ve Beşiktaş maçları. Hangi maçta çözülür ve şampiyonluk hangi takıma gider bunu düşünmüyorum. Düşündüğüm şey, umarım en kısa sürede şampiyonluk bizim olur" diyen Alex, Aykut Kocaman hakkındaki görüşlerini ise, "Aykut hoca ile benim aramdaki oyuncu-hoca ilişkisi benim açımdan çok yararlı oluyor. Daha önceden Daum , Zico ve Aragones ile çalıştım. Hepsi yabancı hocalardı ve hepsinden kendime kattığım şeyler oldu. Bir Türk ve Fenerbahçe’nin içinde yıllarca oynamış, Türk Futbolunu çok iyi bilen, değişik takımlarda çalışmış bir hoca olarak paylaşımımı farklı oluyor. Benim Türk Futbolu hakkındaki bilgilerimde de hocamın büyük katkısı oldu. Birbirimize Katıldığımız ve katılmadığım şeyler de var ama önemli olan bunları harmanlamak. Aykut Hoca’dan öğrendiklerim büyük yarar sağlıyor. Geçen senenin başında belki bir birimiz anlamadığımız şeyler olabilir ama şu anda birbirimize bilgiler katıyoruz. Aykut Hoca ile çalışma dönemimde en hoşuma giden noktalardan bir tanesi, açık bir ilişkisi olması. Her zaman ne düşünüyorsa açıkça onu söyleyen bir insan. Hararetli anlar da oldu benim ve onum da ama ne düşünüyorsak hiçbir şeyi saklamadan konuşması gerektiğinde karşısına alıp konuşan bir insan.Samimiyet ve dürüstlük önemli. Bu da Aykut Hoca’da fazlasıyla var. Bu tecrübelerin de kendisine çok şey katacağını düşünüyorum" cümleleriyle aktardı.
Felipe her şeyi top zannediyor
Oğlu Felipe’nin bir an önce futbola başlamasını annesinin de istediğini söyleyen Alex, "Felipe topu çok seviyor ve heryşei top yerine koyup ona vurmak istiyor. Önüne televizyonu koysanız ona da vurmak istiyor. Futbolcu olur mu bilinmez ama futbolu ve topu çok seviyor. Felipe ne görürse taklit etmeye ve uygulamaya çalışıyor. Artık tehlikeli hale gelmeye başladı" diye konuştu.
Duygular kontrollü olmalı
Galatasaray galibiyetinin bundan sonraki maçlar için bir rehavet oluşturmayacağını belirterek, "Hiçbir hedefimize ulaşmadık. Rehavete kapılmak için hiçbir henüz hiçbir sebebimiz yok" diyen Alex, Galatasaray maçı sonrası yaşanan sevinç gösterileri hakkında ise "Aslında demin Aykut hocadan örnek verdiğimde şundan bahsetmek istemiştim. Benim buradaki futbol anlayışımı geliştirmemde Aykut Hoca’nın rolü büyüktür. Futbol duyguları beraberinde getiriyor. Bu ülkede duyguları yoğunlaştıran şeylerden bir tanesi de futbol. Bu o kadar yüksek düzeyde oluyor ki; bazen duygu futbolun önüne geçiyor. Duygu yüksek olmalı ama bu duygular da kontrol edilebilmeli. Futbolun dışındaki olayların futboldan çok konuşulmasının sebebi bu" diye konuştu.
Tarihi günler yaşıyoruz
Bu arada Bekir’in canlı yayına gelmesi üzerine Alex, "Bekir maçın adamı olmalıydı ama sahada Volkan vardı" dedi ve Bekir’i "Emekçi" bir oyuncu olarak tanımladı.
Alex, bu sene yaşananlara ilave olarak, "Bu ligin sonucu bu saatten ne olursa olsun bu kulüp zaten ayakta kalmıştır. Bizler futbolcular olarak bu camianın en ufak yapı taşlarından biriyiz. Bu camia o kadar büyük ki birleşmeleri gerektiğinde birleştirdiler statları doldurdular.Bu dönem tarihi bir dönem. Belki ne kadar tarihi olduğunu içinde olduğumuz için anlayamıyoruz. 20-30 sene sonra bu daha iyi anlaşılacak" dedi.
Takımdaki çoğu oyuncunun, Galatasaray maçı öncesi Barcelona-R.Madrid maçını ayrı ayrı odalarında izlediğini belirten "Toplu bir şekilde maçı izlemedik. Ancak iki maçın kıyaslanacak bir yanı yoktu" diyerek sözlerini tamamladı.
www.fenerbahce.org
Fearless Coward
24.Nisan.2012, 18:29
Özer'i Arda ile kıyaslıyorlardı yani beklenti büyüktü o yüzden normal eleştiri alması...
ommix
24.Nisan.2012, 18:33
Kartalsporlu Gökhan Gönül ondan yaptırmış :p
sananes
24.Nisan.2012, 18:40
Özer futbol eğitimini almanya'da aldığı için topsuz oyunu oynayabilen bir oyuncu.Maçlarda dikkat ederseniz pası verdiğinde anında başka bir yere gidiyor olması gerekeni yapıyor. Bizim takımımız ise çok durarak oynayan bir takım.Düşük tempoda olduğumuz yerde oynuyoruz. Bu da Özer'i zorluyor biraz. Olmadık toplar denemesinin bir sebebi de bu gibi geliyor bana. Kendisinden hala ümitliyim,Özer'i her türlü Caner'e tercih ederim,hatta Mehmet Topuz'a da aslında biraz form tuttuktan sonra.
Sekopej
24.Nisan.2012, 18:58
Özer futbol eğitimini almanya'da aldığı için topsuz oyunu oynayabilen bir oyuncu.Maçlarda dikkat ederseniz pası verdiğinde anında başka bir yere gidiyor olması gerekeni yapıyor. Bizim takımımız ise çok durarak oynayan bir takım.Düşük tempoda olduğumuz yerde oynuyoruz. Bu da Özer'i zorluyor biraz. Olmadık toplar denemesinin bir sebebi de bu gibi geliyor bana. Kendisinden hala ümitliyim,Özer'i her türlü Caner'e tercih ederim,hatta Mehmet Topuz'a da aslında biraz form tuttuktan sonra.
Özer'in sahada olduğunda en çok koşan oyuncu olmasını da bu açıklıyor. Basit oynamıyor, benim de eleştirdiğim yanı burası, hala bir panik durumu var gibi üzerinde, Alex gibi bir üstad var yanında, mutlaka bunu kullanması gerekir Özer'in, en azından basit oynamanın da fayda sağlayacağını bilmesi gerekir. Faydalı oynamaya başladığında zaten ekstra özelliklerini daha rahat sergileyebilir ve daha başarılı olabilir.
attirson
24.Nisan.2012, 19:14
Cidden üzüldüm Özer öyle diyince.
barahir
24.Nisan.2012, 21:11
Benim de içim parçalandı.. Bi camia'nın tüm topçularına tepki olmadan sadece kendisine tepki verildiğini bilmesi çok kötü bi durum..
Umarım performansıyla herkesi utandırır
TR.CaPTaiN
24.Nisan.2012, 21:22
Futbolcu ıslıklama kültürü acilen yok edilmesi gereken bir alışkanlık. Futbolcuyu ıslıkladıktan sonra oyuncu birden Messi'leşecek değil. Milyonların izlediği maçlarda oyuncuları ıslıkla rezil etmek büyük ayıptır. Ankara'daki Kayseri maçında da oyundan çıkarken Caner ıslıklandı. Neyse ki sonraki alkışlarla durum biraz olsun toparlandı ama taraftarımıza oyuncu ıslıklamak yakışmıyor. Özellikle 3 Temmuz sonrası süreçte "gerekirse para almadan oynarım" diyen oyunculardan biri de Özer'dir. Özer'in yeteneklerini Ankaraspor'dan biliyoruz. Bizde kendini yeteri kadar kanıtlayamaması yaşadığı ağır talihsiz sakatlıklardan dolayıdır. Tek bir ağır sakatlık bile oyuncuların kariyerlerine büyük darbe vururken 3 kez ciddi sakatlık yaşayan bir oyuncunun da pat diye eski haline dönmesini beklemek biraz uçuk olur. Her şeye rağmen Özer kadromuzda bulunması gereken değerli bir oyuncudur. Kendini daha fazla kanıtlayacağı günler de umarım gelecektir.
Özer bence verilen tüm şansları harcadı.
Daum zamanı Sol Kanat oynuyordu ve fena değildi. Ama onu bu takıma getiren ve eski hocası olan Aykut Kocaman'ın elinde adeta köreldi. Üstüne sakatlıklar yaşadı ve iyice geriledi.
Aykut Kocaman maalesef oyuncu harcama konusunda çok istekli.
Sezer'i aldık biz. Sezer'in mevkisini Aykut Kocaman'a bir muhabir sorsun. Merak ediyorum ne diyecek :) Keza Uğur gitti. Özer gidecek. Bilica gidecek. Semih gidecek. Dia gidecek.
Bunlar kötü oyuncu diyebilirsiniz. Özer ve Bilica 2010'da kılpayı kaçan şampiyonlukta ilk 11'deydiler çoğu maç. Keza Uğur sakatlık yaşamasa estiriyordu adeta.
Ama Aykut Kocaman'ın kafasında ne var çözemiyorum. Altyapımızdan kaliteli bir genç çıkmış Okan Alkan diye. İlk maçında 2 asist yapmış ve adeta estirmiş. Bu adam artistlik yaptı diye 2 sene kiraya veriyorsun :) Böyle bir disiplin yöntemi var mı? Ben hayatım boyunca görmedim. Oyuncuyu kazanmak yerine onu kiraya verip sorunu büyütmek çok ilginç bana göre.
Yine eleştiriyorum Aykut Kocaman'ı. Evet eleştiririm. Bu benim en büyük hakkım. Yıllık 1.5 Milyon $ alan adamı eleştiririm.
SaLviO
24.Nisan.2012, 21:31
sezerin sakat olduğundan haberin yok galiba
furkan58
24.Nisan.2012, 21:35
Sezerin sakat Okan'ın alt yapıdakilere yanlış hareketleri , Bilica'nın başta bu yıl arenadaki ilk maçta yaptığı hataları bilmiyorsan susmak gerek :)
sezerin sakat olduğundan haberin yok galiba
Oynayıp/oynamadığı için harcıyor demedim. Sakat olduğunu biliyorum. Laflarımı cımbızla çekip yorum yapmayı bırakın.
Sezer'in ilk 11 oynadığı tek maç Alex'in olmadığı bir maçta Alex'in mevkisinde oynattığı maçtı. O da Sivasspor maçıydı. Hani şu bilmem kaç maçlık serimizin bittiği maç. Ondan sonra daha oynamadı zaten(Mersin maçında sonradan oyuna girmiş).
Sezerin sakat Okan'ın alt yapıdakilere yanlış hareketleri , Bilica'nın başta bu yıl arenadaki ilk maçta yaptığı hataları bilmiyorsan susmak gerek :)
Özer'in sana 10 katı hatasını sayarım. Ama ona değişik bir sempati var.
Okan'ın A2 takımında hakeme itirazdan atıldığını ve Aykut Kocaman'a saygısızlık yaptığını biliyorum. Bu onu 2 sezon kiraya göndermesini gerektirmez. Eğer çok aşırı bir şey yapmışsa Aykut Kocaman çıkar der ki; "Fenerbahçe formasını kaldıracak bir oyuncu değil, kulübümüzle yollarını ayırıyoruz".
Bilica kötü zaten. Özer'de kötü. Sorun o oyuncuların oynatılmaması değil. Önceden iyi oynayan oyuncuların bir anda böyle formunun düşmesi.
Kaka Leite
24.Nisan.2012, 21:41
Özerin gelmesini hep hata olarak bulmuştum.Ancak ayrı bir sempatim benimde var hiçbir işe karışmayan kendi halinde bir adam yedek klübesinde bulunması gerekiyor.
furkan58
24.Nisan.2012, 21:41
Bilica hep kötüydü son şansınıda bu seneki ilk galatasaray maçında kullandı ve bitti. Okan daha genç bak Mert , Recep , Gökay vs. A takımda oynayıp paf takımda takım arkadaşlarına hava atmıyolar hocaya saygısızlık yapmıyolar. Anadolu takımlarında bişeyler öğrenip gelmeli.
Ayrıca Bilica ile Özer'i bir tutmamalısın. Bi kere Özer genç Bilica yaşlı ayrıca biri Türk biri Brezilyalı yani yabancı sınırına takılıyor elbet şansları daha farklı olucaktır.
Bilica hep kötüydü son şansınıda bu seneki ilk galatasaray maçında kullandı ve bitti. Okan daha genç bak Mert , Recep , Gökay vs. A takımda oynayıp paf takımda takım arkadaşlarına hava atmıyolar hocaya saygısızlık yapmıyolar. Anadolu takımlarında bişeyler öğrenip gelmeli.
Ayrıca Bilica ile Özer'i bir tutmamalısın. Bi kere Özer genç Bilica yaşlı ayrıca biri Türk biri Brezilyalı yani yabancı sınırına takılıyor elbet şansları daha farklı olucaktır.
Ben Özer'e tüm şansların verildiğini düşünüyorum. 2009'dan beri takımda ve biz hala hangi mevkide daha verimli olduğunu bilmiyoruz. Sürekli sakatlanıyor birde. Geçen sene yarım dönem yoktu. Bu sene de genelde sakattı. E sürekli sakatlanan, oyuna girdiğinde acaba bu maç hangi hatayı yapacak diye baktığımız Özer'i artık yollama zamanı gelmiştir. Yok eğer takımda tutuyorsan o zaman eleştiririm. Neden bu takımda, neden eski hırsı yok. Sebebi nedir yani.
Bilica'da sezon sonu bitiyor sözleşmesi zaten. Ama Özer'e 3 sene dayanan biz Dia gibi adama 2 sezon dayanamıyoruz. Üstelik her girdiğinde acaba gol/asist yapacak mı diye baktığımız bir adama.
attirson
24.Nisan.2012, 21:46
Stoch o hareketi açıkladı.
''Başka bir takımın formasını giymem söz konusu bile olmaz. Böyle olunca şortuma soktum. Hem rahatça sevinebildim, arkadaşlarıma sarılabildim.''
furkan58
24.Nisan.2012, 21:48
Ben Özer'e tüm şansların verildiğini düşünüyorum. 2009'dan beri takımda ve biz hala hangi mevkide daha verimli olduğunu bilmiyoruz. Sürekli sakatlanıyor birde. Geçen sene yarım dönem yoktu. Bu sene de genelde sakattı. E sürekli sakatlanan, oyuna girdiğinde acaba bu maç hangi hatayı yapacak diye baktığımız Özer'i artık yollama zamanı gelmiştir. Yok eğer takımda tutuyorsan o zaman eleştiririm. Neden bu takımda, neden eski hırsı yok. Sebebi nedir yani.
Bilica'da sezon sonu bitiyor sözleşmesi zaten. Ama Özer'e 3 sene dayanan biz Dia gibi adama 2 sezon dayanamıyoruz. Üstelik her girdiğinde acaba gol/asist yapacak mı diye baktığımız bir adama.
Yanlış anlaşılmasın ben Özer'i savunmuyorum daha öncede söyledim fazlasıyla şans verildi ama o videoda izledikten sonra demek ki üzülmüş taraftarın söylediklerine daha çok çalışıcaktır elbet bunu düşünüyorum
Sheriff
24.Nisan.2012, 21:48
Özer'in sana 10 katı hatasını sayarım. Ama ona değişik bir sempati var.
Okan'ın A2 takımında hakeme itirazdan atıldığını ve Aykut Kocaman'a saygısızlık yaptığını biliyorum. Bu onu 2 sezon kiraya göndermesini gerektirmez. Eğer çok aşırı bir şey yapmışsa Aykut Kocaman çıkar der ki; "Fenerbahçe formasını kaldıracak bir oyuncu değil, kulübümüzle yollarını ayırıyoruz".
Bilica kötü zaten. Özer'de kötü. Sorun o oyuncuların oynatılmaması değil. Önceden iyi oynayan oyuncuların bir anda böyle formunun düşmesi.
Sen bence Aykut Kocaman'a gıcık oluyorsun. Yoksa bir insanın herşeyi eleştirilmez, iyi yaptığı şeylerde var Aykut Kocaman'ın, bence şu durumda bir takımı son derece iyi idare ediyor, sadece zaman zaman yaptığı taktiksel müdahaleler hatalı.
Sekopej
24.Nisan.2012, 21:52
Alex;
"Açıkçası ben hangi maçta bu şampiyonluk düğümünün çözüleceğini bilmiyorum. Düşündüğüm tek şey Karabük ve Beşiktaş maçları. Hangi maçta çözülür ve şampiyonluk hangi takıma gider bunu düşünmüyorum. Düşündüğüm şey, umarım en kısa sürede şampiyonluk bizim olur" diyen Alex, Aykut Kocaman hakkındaki görüşlerini ise, "Aykut hoca ile benim aramdaki oyuncu-hoca ilişkisi benim açımdan çok yararlı oluyor. Daha önceden Daum , Zico ve Aragones ile çalıştım. Hepsi yabancı hocalardı ve hepsinden kendime kattığım şeyler oldu. Bir Türk ve Fenerbahçe’nin içinde yıllarca oynamış, Türk Futbolunu çok iyi bilen, değişik takımlarda çalışmış bir hoca olarak paylaşımımı farklı oluyor. Benim Türk Futbolu hakkındaki bilgilerimde de hocamın büyük katkısı oldu. Birbirimize Katıldığımız ve katılmadığım şeyler de var ama önemli olan bunları harmanlamak. Aykut Hoca’dan öğrendiklerim büyük yarar sağlıyor. Geçen senenin başında belki bir birimiz anlamadığımız şeyler olabilir ama şu anda birbirimize bilgiler katıyoruz. Aykut Hoca ile çalışma dönemimde en hoşuma giden noktalardan bir tanesi, açık bir ilişkisi olması. Her zaman ne düşünüyorsa açıkça onu söyleyen bir insan. Hararetli anlar da oldu benim ve onum da ama ne düşünüyorsak hiçbir şeyi saklamadan konuşması gerektiğinde karşısına alıp konuşan bir insan.Samimiyet ve dürüstlük önemli. Bu da Aykut Hoca’da fazlasıyla var. Bu tecrübelerin de kendisine çok şey katacağını düşünüyorum" cümleleriyle aktardı.
TR.CaPTaiN
24.Nisan.2012, 21:53
17 yaşındaki çocuklara şans veren Şota, Okan Alkan'a şans vermiyorsa bence Okan konusunda Aykut hocanın da hatası yok demektir. Şota verdiği raporda Okan'ın geri gönderilmesini istemiş. Uğur maalesef istikrar tutturamadı ve artık yaşı da geçiyordu, gönderilmesi pek anormal bir durum değil. Dia da aynı şekilde istikrar tutturamamış bir başka oyuncumuz. Eğer aldığımız parayı veren varsa gönderilmesinde bir sakınca yok bana göre. Bilica'nın TT'deki ilk Galatasaray maçında yaptığı hatalar bardağı çoktan taşırdı. Ayrıca onun da yaşı ilerledi, sözleşme yenilenmemesi normal. Ancak Semih ve Emre gibi önemli oyuncularla sözleşme yenilemek lazım. Özellikle bu sene fazla şans bulamamış olsa da Semih sıradan bir oyuncu değil. Gerek takımın en eskilerinden biri olması, gerekse sonradan girdiğinde hep bir umut olması Semih'i ayrıcalıklı kılıyor. Sezon başında fiziken kötü durumdaydı ama o da toparlanacaktır. Kayseri maçında iyi sinyaller verdi. Emre'nin önemini anlatmaya zaten gerek yok. Emre'nin yerini herhangi bir yerliyle dolduramayız. Yabancıyla doldurmaya kalkarsak da bir dünya parayı gözden çıkarmak lazım.
Alex;
Aykut Kocaman hakkında tek olumsuz konuşan A. Santos'tu. Sonrasında ne olduğunu hepimiz biliyoruz.
Ha Alex öyle şirin gözükmek için bunu diyecek biri değil. Elbet doğru söylüyordur. Ama burada Alex Aykut Kocaman'ın kişiliğinden bahsetmiş. Kişilik olarak zaten efsane. Boş konuşmaz hiçbir zaman Aykut Kocaman. Kimsenin arkasından konuşmaz, iş çevirmez. Ama biz kişiliğine değil yeteneklerine para ödüyoruz.
Aykut Kocaman'ın yaptıkları her şey batmıyor aslında. Ama yaptığı çoğu şey BANA GÖRE yanlış.
Emre'yi harcamaya çalışıyor mesela. Bana sorsalar Emre mi Aykut mu diye Emre derim her türlü. Çünkü Rıdvan'ın da dediği gibi kariyer olarak ve futbolcu olarak Emre Türkiye'nin en kariyerli oyuncularından biridir. Sıkı bir Fenerbahçe'lidir. Kazanmak için her şeyi yapar. Kaptandır, candır.
Emre her zaman ağır basar. Böyle efsane bir oyuncuyu yollamak bir diğer efsaneyi sıkıntıya sokar mı diye sormak lazım. Mesela Aziz Yıldırım çıkar çıkmaz Aykut Kocaman'ı tazminatını verip kovsa ne olur. İlginç bir durum oluşur.
Kaka Leite
24.Nisan.2012, 22:14
Bilica mı, Emre mi desen Bilica derim.O derece hiç sevmediğim ve en önemli anlarda bizi hep eksik bırakan bir insan.
Bilica mı, Emre mi desen Bilica derim.O derece hiç sevmediğim ve en önemli anlarda bizi hep eksik bırakan bir insan.
Aragones mi Aykut mu desen Aragones derim bende. En azından kendini kanıtlamış başarıları olan bir dede :)
Kaka Leite
24.Nisan.2012, 22:19
Aragones mi Aykut mu desen Aragones derim bende. En azından kendini kanıtlamış başarıları olan bir dede :)
Bende beğenmiyorum ama abartmıyorum bu işi sen iyice nefrete vurmuşsun bu işi ben Emre işini karakter olarak beğenmiyorum.
Aykut Aragones işinde karakter olarakta bi sorun yokken bizim başımızda bizi şampiyon yapan biri ile bize az çektirmeyen üzerine Guiza kazığını atıp giden birini karşılaştırman ayıptır.
SaLviO
24.Nisan.2012, 22:45
kendini kanıtlamış aragonesle ligi 5. bitirdik stajer aykutla 1.
Fernando Gago
24.Nisan.2012, 23:03
Bazı arkadaşlarımızın Aykut Kocaman düşmanlığı miğde bulandırıcı noktaya gelmiş, yazık ki ne yazık. Böyle bir süreçte Aykut Hoca hiç mi hiç hak etmiyor, hataları elbette var bu kabul edilebilir seviyede. Neyse ki böyle düşünen arkadaşlar çok çok çok çok az :)
Bende beğenmiyorum ama abartmıyorum bu işi sen iyice nefrete vurmuşsun bu işi ben Emre işini karakter olarak beğenmiyorum.
Aykut Aragones işinde karakter olarakta bi sorun yokken bizim başımızda bizi şampiyon yapan biri ile bize az çektirmeyen üzerine Guiza kazığını atıp giden birini karşılaştırman ayıptır.
Evet La Liga gol kralı müthiş kazık.
kendini kanıtlamış aragonesle ligi 5. bitirdik stajer aykutla 1.
Seninle muhatap olmuyorum. Ben sana 10 satır yazı yazsam yine içeriden bir cümle seçer onu cevaplarsın.
Mourinho dünyanın en iyi hocası ilk sene ne yaptı Real ile? Başarısı var mı? Kral kupası sadece. Aragones'te Türkiye kupası alıyordu Volkan Babacan faktörüne takıldı :)
Neyse uzatmayacağım. Konu yine gidiyor. Aykut Kocaman düşmanlarıymış. Peh. 3 temmuz süreci Emre'ye işlemiyor mu? Onu neden eleştiriyorsunuz?
SaLviO
24.Nisan.2012, 23:44
Mourinho dünyanın en iyi hocası ilk sene ne yaptı Real ile? Başarısı var mı? Kral kupası sadece. Aragones'te Türkiye kupası alıyordu Volkan Babacan faktörüne takıldı :)
ne fener bi real madrid nede aragones bi mourinho ikisini kıyaslaman çok mantıksız
di canio
24.Nisan.2012, 23:45
Ben de Bekq'e katılıyorum. Yüklen Bekq. Yetmez, daha fazla.
Kaka Leite
24.Nisan.2012, 23:49
Evet La Liga gol kralı müthiş kazık.
Seninle muhatap olmuyorum. Ben sana 10 satır yazı yazsam yine içeriden bir cümle seçer onu cevaplarsın.
Öncelikle o muhatap olmama konusu gerçekten karşındakine bir saygısızlıktır.La Liga'da gol atan,gol kralı olan bir adamı o kadar para vererek almak burada ona attıracağı anlamına gelir.
Atamayacağını uyum sorunu yaşayacağını düşünmesi gerekiyordu.Ayrıca o konuda Mallorca gibi düşük kuvvette bir takımın adamlarını ne kadar önemsenebilir ki ? Ne kadar savunulabilir.O yüzden Fenerbahçe gibi oyuncu markajlarının yüksek olduğu bir takımda oynayamayacağını hesaplaması gerekirdi.Yani Aragonesin karşılaştırılacak bir yanı yoktur.
Öncelikle o muhatap olmama konusu gerçekten karşındakine bir saygısızlıktır.La Liga'da gol atan,gol kralı olan bir adamı o kadar para vererek almak burada ona attıracağı anlamına gelir.
Atamayacağını uyum sorunu yaşayacağını düşünmesi gerekiyordu.Ayrıca o konuda Mallorca gibi düşük kuvvette bir takımın adamlarını ne kadar önemsenebilir ki ? Ne kadar savunulabilir.O yüzden Fenerbahçe gibi oyuncu markajlarının yüksek olduğu bir takımda oynayamayacağını hesaplaması gerekirdi.Yani Aragonesin karşılaştırılacak bir yanı yoktur.
Aragones Fenerbahçe'ye tatil yapmaya ve para kazanmaya geldi dersek doğru olur. O konuda sorun yok. Haklısınız. Ama Aragones'in ölüsü şu kadro ile iş yapardı. Bunu anlayamıyorsunuz.
Evet Aykut Kocaman geçen sezon şampiyon olan takımın hocası. Siz diyorsunuzki onun sayesinde şampiyon olduk. E o zaman 82 puan toplayan geçen seneki takım bu sene nasıl 68 puan topladı? Keramet Aykut Kocaman'da ise nasıl yapamadı aynı seriyi?
di canio
24.Nisan.2012, 23:56
Sana cevap yazmama konusunda sözüm var kendime ama durmuyorsun, ben de duramıyorum. Evet, Aykut Kocaman geçen sezon şampiyon olan takımın hocası. Ama kimse demiyor ki takımın şampiyon olmasını sadece Aykut Kocaman başardı. O zamanki kadro, o zamanki motivasyon, inanç farklı, bugün farklı. Bunu da anlayamıyorsan, yazmaya gerek yok daha fazla.
Escochae
24.Nisan.2012, 23:56
Bekq .. Bu işi iyice nefret boyutuna getirmişsin bu da bana kalırsa çok çirkin. Aykut Kocaman düşmanın olsa bu kadar dolmazsın. O eleştirdiğin Aykut Kocaman geçen senenin şampiyonu ve bu senede ligde ve kupadada iddialı yani ipler bizim elimizde .. 3 Temmuz süreci her teknik adamın da kaldırabileceği bir olay değil farkına var artık ! Yeter ya valla biraz saygı duy en azından başarabildiklerine !
Kaka Leite
24.Nisan.2012, 23:58
Ama Aragones'in ölüsü şu kadro ile iş yapardı. Bunu anlayamıyorsunuz.
Senin anlamadığın şeylerden sonra bizim anlamadıklarımız 10 parmağı geçmez.Ayrıca o dediğini bize kanıtlayamazsın, bende iş yapmaz diyorum.
Ralph
25.Nisan.2012, 00:00
Bekq .. Bu işi iyice nefret boyutuna getirmişsin bu da bana kalırsa çok çirkin. Aykut Kocaman düşmanın olsa bu kadar dolmazsın. O eleştirdiğin Aykut Kocaman geçen senenin şampiyonu ve bu senede ligde ve kupadada iddialı yani ipler bizim elimizde .. 3 Temmuz süreci her teknik adamın da kaldırabileceği bir olay değil farkına var artık ! Yeter ya valla biraz saygı duy en azından başarabildiklerine !
Sakin ol şampiyon :icon_biggrin:
attirson
25.Nisan.2012, 00:04
Bekq abartma be kardeşim.Tamam bende eleştiriyorum filan ama fazla ileriye gidiyorsun.Öyle bir anlatıyorsun ki sokaktan birini tutsak daha iyi yöneticekmiş gibi.
Sekopej
25.Nisan.2012, 10:36
Öyle bir teknik direktör ki takım deplasmana giderken onu federasyon başkanı çağırıyor ve pazarlık yapmak istiyor onunla, orada gereken cevabı verip, kalkıp maça çıkıyor bu adam. Ve pek çok etraftan gelen baskılar, her maç öncesi, her an, her dakika.
Sürecin başını hatırlayın, herkes şaşkın, yöneticiler ekranlardan kaçıyor, sağlıklı açıklamalar yapılamıyor ama ortada Aykut Kocaman var, çıkıyor, ben biliyorum, ben yaşadım o stresi, o mücadeleyi, ben biliyorum yok öyle bir şey diyor. O dönemde hatırlarsınız, eleştiriyordu bazı kesimler Aykut Kocaman'ı neden sürekli bu konu hakkında konuşuyor diye çünkü basın muhattap alacak birisini bulamamıştı karşısında ve Aykut Kocaman o zaman tüm camiayı bir arada tuttu. Sonrasında yöneticiler yavaş yavaş olay netleştikçe ortaya çıktılar.
O nedenle Aykut Kocaman sadece sahadaki işine asla konsantre olamadı.
Maç içerisinde hataları olmuyor mu, oluyor, teknik yönden, taktik bilgisi yönünden dünyanın en iyisi mi, elbette hayır ama bu sezon Aykut Kocaman'ı sırf saha içinde yaptıkları/yapmadıklarıyla değerlendiremeyiz.
Korkuyorum Aykut Kocaman nefretinden, geçen sene o şampiyon yapmadı, şike ile şampiyon olduk diyeceksin yakında.:)
Aykut Kocaman'a neden inanıyorum, bir oyun felsefesi var bunu oturtmak istiyor, buna uygun transferler yapıyor ve geçen sene o süreç yaşanmasa, hangi oyuncuları istediğin de ortada.(Şike belgesi diye yönetime sunduğu transfer listesi ortaya çıktı çünkü) Yani bir vizyonu var, bu camia kimlere katlandı, kendi evladına da 1 sezon sabredemeyecekse hiç büyüğüm demesin.
Bu sezon bir şekilde atlatılacak, hele ki 2 kupa ile tamamlanırsa ve muhtemelen sezon başlamadan da federasyon suçsuz olduğumuzu açıklarsa, seneye artık saha içine gireriz. Sadece kendi işini düşünen Aykut Kocaman'ın kendini geliştirmeye yönelik hamleleri var mı ona bakarız? Hatasız kul olmaz, elbette hata yapacak ama bunlardan ders çıkarıyor mu ona bakarız?
Ama bu sezon için, görevinden fazlasını layıkıyla yerine getirmiştir Aykut Kocaman.
ommix
25.Nisan.2012, 11:30
İnşallah Aykut hoca bizim Alex Ferguson'umuz olur.Çok karakterli bir insan.Eleştiriler olur,olacakda ama dozunu iyi ayarlamak lazım.Aykut hoca futbolculuk döneminde bu takıma çok şey katmış birisi.Hocalık döneminde daha çok şey katar umarım.
Öyle bir teknik direktör ki takım deplasmana giderken onu federasyon başkanı çağırıyor ve pazarlık yapmak istiyor onunla, orada gereken cevabı verip, kalkıp maça çıkıyor bu adam. Ve pek çok etraftan gelen baskılar, her maç öncesi, her an, her dakika.
Sürecin başını hatırlayın, herkes şaşkın, yöneticiler ekranlardan kaçıyor, sağlıklı açıklamalar yapılamıyor ama ortada Aykut Kocaman var, çıkıyor, ben biliyorum, ben yaşadım o stresi, o mücadeleyi, ben biliyorum yok öyle bir şey diyor. O dönemde hatırlarsınız, eleştiriyordu bazı kesimler Aykut Kocaman'ı neden sürekli bu konu hakkında konuşuyor diye çünkü basın muhattap alacak birisini bulamamıştı karşısında ve Aykut Kocaman o zaman tüm camiayı bir arada tuttu. Sonrasında yöneticiler yavaş yavaş olay netleştikçe ortaya çıktılar.
O nedenle Aykut Kocaman sadece sahadaki işine asla konsantre olamadı.
Maç içerisinde hataları olmuyor mu, oluyor, teknik yönden, taktik bilgisi yönünden dünyanın en iyisi mi, elbette hayır ama bu sezon Aykut Kocaman'ı sırf saha içinde yaptıkları/yapmadıklarıyla değerlendiremeyiz.
Korkuyorum Aykut Kocaman nefretinden, geçen sene o şampiyon yapmadı, şike ile şampiyon olduk diyeceksin yakında.:)
Aykut Kocaman'a neden inanıyorum, bir oyun felsefesi var bunu oturtmak istiyor, buna uygun transferler yapıyor ve geçen sene o süreç yaşanmasa, hangi oyuncuları istediğin de ortada.(Şike belgesi diye yönetime sunduğu transfer listesi ortaya çıktı çünkü) Yani bir vizyonu var, bu camia kimlere katlandı, kendi evladına da 1 sezon sabredemeyecekse hiç büyüğüm demesin.
Bu sezon bir şekilde atlatılacak, hele ki 2 kupa ile tamamlanırsa ve muhtemelen sezon başlamadan da federasyon suçsuz olduğumuzu açıklarsa, seneye artık saha içine gireriz. Sadece kendi işini düşünen Aykut Kocaman'ın kendini geliştirmeye yönelik hamleleri var mı ona bakarız? Hatasız kul olmaz, elbette hata yapacak ama bunlardan ders çıkarıyor mu ona bakarız?
Ama bu sezon için, görevinden fazlasını layıkıyla yerine getirmiştir Aykut Kocaman.
Yöneticilerimizin yapması gerekeni yapmış Aykut Kocaman. Takdir ediyorum. Efsane kaptan diye geçen adamın Telegol'de para için neler yaptığını görüyoruz. Aykut Kocaman bunun aksine takımına sahip çıktı.
Ama ben TD olarak değerlendiriyorum. Dünyanın en iyi insanı olsun hoca olamadıktan sonra ne önemi var?
Hatalarından ders çıkarmıyor. Hala daha çıkaracak mı diye beklerseniz çok beklersiniz :) Bu süreçte sırf hoca istedi diye 10 Milyon $ verilip bir oyuncu alınıyorsa başarısız sonuç gelemez, gelmemeli. Eğer geliyorsa parasını veririz yenisini getiririz hocanın.
Lippi Sportif Direktör olarak gelecek diyorlar mesela. Lippi'den bahsediyoruz. Adam Aykut Kocaman'ın çalışanı gibi olacak. Parasıyla değil mi? Van Gaal bile gelir şuan Fenerbahçe'ye. Ama takımın gücünün farkında değilsiniz. Sanki sezon sonu kesin şampiyonluk gitti, avrupadan senelerce men edildik, küme düştük gibi konuşuyorsunuz.
Biz şike soruşturmasından suçsuz çıkacağız dedikten sonra "Bu süreçte bize kimse gelmez" diyorsunuz. Sanki küme düşmüşüz gibi konuşuyorsunuz.
Aykut Kocaman yerine yabancı bir hoca olsa bu soruşturmayı takmaz ona göre takımı yönetirdi. Eğer dediğiniz gibi kaçma ihtimali olsa takımda oyuncu kalmazdı. Hepsi sattırırdı kendini ya da oynamazdı bilerek. Ama ağza bir laf dolanmış; "Aykut Kocaman'dan başkası olsa" diye. Sanki yabancı hocalar çıkıp biz mücadele edip şampiyonluğu aldık geri vermeyiz demeyecek. Sanki puan silme pazarlığına girecek yabancı hoca.
Komik oluyorsunuz. Aykut Kocaman'ı savunacağım diye asıl değerlerinizden vazgeçiyorsunuz.
Tekrar söylüyorum. Playoff bir lütuf. 9 puan fark yediğimiz takım ile şuan aramızda 2 puan fark var. Bunun sebebi Aykut Kocaman değil takım ve şanstır. Aydın topu Volkan'a vuracağına köşeye falan vursa şuan Aykut Kocaman'ı tartışıyor olurduk. Çünkü ilk maçta yaptığının AYNISINI yaptı. Bu sefer skor farklıydı o kadar.
ForsakeN
25.Nisan.2012, 11:48
Ben bu Bekq isimli arkadaşın Fenerbahçeli olduğuna inanmıyorum. A desek B diyor, B desek A diyor. Amacı sadece Aykut Kocaman'a giydirmek. Son mesajından sonra bu konuda emin oldum
Sekopej
25.Nisan.2012, 12:13
Yöneticilerimizin yapması gerekeni yapmış Aykut Kocaman. Takdir ediyorum. Efsane kaptan diye geçen adamın Telegol'de para için neler yaptığını görüyoruz. Aykut Kocaman bunun aksine takımına sahip çıktı.
Ama ben TD olarak değerlendiriyorum. Dünyanın en iyi insanı olsun hoca olamadıktan sonra ne önemi var?
Hatalarından ders çıkarmıyor. Hala daha çıkaracak mı diye beklerseniz çok beklersiniz :) Bu süreçte sırf hoca istedi diye 10 Milyon $ verilip bir oyuncu alınıyorsa başarısız sonuç gelemez, gelmemeli. Eğer geliyorsa parasını veririz yenisini getiririz hocanın.
Lippi Sportif Direktör olarak gelecek diyorlar mesela. Lippi'den bahsediyoruz. Adam Aykut Kocaman'ın çalışanı gibi olacak. Parasıyla değil mi? Van Gaal bile gelir şuan Fenerbahçe'ye. Ama takımın gücünün farkında değilsiniz. Sanki sezon sonu kesin şampiyonluk gitti, avrupadan senelerce men edildik, küme düştük gibi konuşuyorsunuz.
Biz şike soruşturmasından suçsuz çıkacağız dedikten sonra "Bu süreçte bize kimse gelmez" diyorsunuz. Sanki küme düşmüşüz gibi konuşuyorsunuz.
Aykut Kocaman yerine yabancı bir hoca olsa bu soruşturmayı takmaz ona göre takımı yönetirdi. Eğer dediğiniz gibi kaçma ihtimali olsa takımda oyuncu kalmazdı. Hepsi sattırırdı kendini ya da oynamazdı bilerek. Ama ağza bir laf dolanmış; "Aykut Kocaman'dan başkası olsa" diye. Sanki yabancı hocalar çıkıp biz mücadele edip şampiyonluğu aldık geri vermeyiz demeyecek. Sanki puan silme pazarlığına girecek yabancı hoca.
Komik oluyorsunuz. Aykut Kocaman'ı savunacağım diye asıl değerlerinizden vazgeçiyorsunuz.
Tekrar söylüyorum. Playoff bir lütuf. 9 puan fark yediğimiz takım ile şuan aramızda 2 puan fark var. Bunun sebebi Aykut Kocaman değil takım ve şanstır. Aydın topu Volkan'a vuracağına köşeye falan vursa şuan Aykut Kocaman'ı tartışıyor olurduk. Çünkü ilk maçta yaptığının AYNISINI yaptı. Bu sefer skor farklıydı o kadar.
Geçen sene Aykut Kocaman bir şey yapmadı, şikeyle şampiyon olduk yoksa olamazdık bu hocayla de, tam olsun artık.:)
sarianet
25.Nisan.2012, 12:18
bu zihniyeti kınıyorum
rıdvan dilmen bi programda demişti ki
- eskiden herkes futbolcuydu sokakta top oynuyor kendine futbolcuların ismini takıyor öyle oynuyor öyle değerlendiriyordu şimdi herkes teknik direktör fm fifa pes oynuyor kendini futboldan anlıyor sanıyor gerçekten böyle fmnin her şeyini çözüyor adam kendini futbolun ilahı sanıyor ondan sonra gelmiş takımla yatan takımla kalkan bi senede saçları beyazlayan aykut kocamanın hocalığına laf atıyor cevabım bir atasözüyle olacak "şaha kalkmak isteyen eşşek sırt üstü düşer" herkes haddini bilsin
World Hollow o1
25.Nisan.2012, 12:23
Heee.. Volkan iyi yer tutmadı Aydın üstüne vurdu beh...
Fenerbahçe konusunda Fenerbahçe'liyim diyip bu kadar itici bulduğum başka kimse yoktur heralde şu memlekette.
ommix
25.Nisan.2012, 12:54
Ziegler anlaşılan eleştirilerden baya bunalmış :)
http://img98.imageshack.us/img98/2536/ziegler.jpg
Gol sonrası yaptığı sevincin gerçek Fenerbahçeli olmakla ilgili olduğunu ifade eden Ziegler, "Geldiğim ilk gün bana gerçek bir Fenerbahçeli olabilmek için Galatasaray'a gol atmam gerektiğini söylediler. Ben de golümden sonra sevincimde kollarımı gösterdim. Bu şekilde damarlarımda Fenerbahçe kanı aktığını göstermek istedim" diye konuştu.
ReaList
25.Nisan.2012, 13:12
Yalnız Ziegler damarlarını komple göstermiş : )
RasAnt
25.Nisan.2012, 14:01
Şu süreçte Aykut Hocayı veya futbolcuları eleştirmek saçmalıktan ibaret,bizim kadromuza uygun olmayan oyuncular var,bunlardan rahatsızız ama bu süreçte hepsi kapasitelerini aşağı yukarı zorlayarak mücadelelerini verdiler,bu belirsizlikte sahaya çıkıp oynadıkları futbol bana göre alkışı hakediyor.Çoğu insan o durumda şevkini kaybeder ama bizimkiler zoru başardılar.
Sene başını hatırlarsak müthiş bir kadro vardı ve güzel takviyelerde avrupada başarı bekleniyordu.İşler ters gidince,oyuncular gidince eldekilerle yetinmek durumunda kaldık.
Aykut hocanın bir oyun planı var,o planı bu oyuncularla uygulamaya çalışınca bazen afallıyor,ama sene sonunda güzel oyuncularla onunda rahatlayıp istediklerini daha rahat uygulayacağına inanıyorum.
Aman aman bir futbol oynamıyoruz bunun sorumlusu ne Aykut hoca nede futbolcular kesinlikle dış etmenler.Geçen seneki mücadeleler,rekorlar aklınıza gelsin.Gerçek takımı ve Aykut hocanın mentalitesini görmek zor değil.
Bizim şuanki halimizin bile lige yettiğini görüyoruz,bu futbolcular ve Aykut hoca sadece alkışlanır...
Corpus
25.Nisan.2012, 14:05
Aynı takımı tutuyor diye başka düşüncelere sahip olamaz mı yani ? Yapmayın arkadaşlar.
di canio
25.Nisan.2012, 14:20
Emre Belözoğlu'nu Aykut Kocaman'a tercih eden birisinin değerlerden bahsetmesi ne kadar ironik olmuş.
SaLviO
25.Nisan.2012, 14:55
bu zihniyeti kınıyorum
- eskiden herkes futbolcuydu sokakta top oynuyor kendine futbolcuların ismini takıyor öyle oynuyor öyle değerlendiriyordu şimdi herkes teknik direktör fm fifa pes oynuyor kendini futboldan anlıyor sanıyor gerçekten böyle fmnin her şeyini çözüyor adam kendini futbolun ilahı sanıyor ondan sonra gelmiş takımla yatan takımla kalkan bi senede saçları beyazlayan aykut kocamanın hocalığına laf atıyor cevabım bir atasözüyle olacak "şaha kalkmak isteyen eşşek sırt üstü düşer" herkes haddini bilsin
% 1.000.000 haklısın
KanaKe
25.Nisan.2012, 15:49
bu zihniyeti kınıyorum
dogru fakat herkes elestiri hakkina sahip aykut hoca yanlis yaptiginda elestirilmesin mi yani? fatih terimin kariyerine bakin o kadar kupa kaldirdi türkiyeye galatasaraya büyük basarilar yasatti o bile bugün olur olmadik adamlar tarafindan elestiriye magruz kaliyor aykut kocaman onun yaninda kim ki elestirilmesin?
Sekopej
25.Nisan.2012, 15:56
Eleştiri elbette olacak ama nefret eder gibi de eleştirmemek gerekir ya da yaptığı olumlu şeyleri görmemek ya da olumsuzları hocaya yıkıp, olumlu şeyleri başka sebeplere bağlamak hoş durumlar çıkarmıyor ortaya.
Ben bu sezon oyuncuları ya da hocayı eleştirme durumu olduğunda vicdanım sızlıyor ve bunu yapamıyorum, tabi herkes böyle olmalı da demiyorum ama olağandışı bir sezon geçiriyoruz, hele dava sonuçlansın, suçsuzluğumuz ortaya çıksın, sadece sahadaya konsantre olsun herkes, o zaman hatalar varsa elbette eleştiririz.
Hatasız kimse olmaz, elbette hatalar yapılacak, hata yapan yoktur demek mümkün değil.
TeNaciOUS MidFieLdeR
25.Nisan.2012, 16:21
Okurken cok eglendim acikcasi. Bekqdan inciler, Nihat Dogan gibi adam :zuhaha
Kusura kalma ama elestirinin olcusunu kacirmissin, kendini dev aynasinda gorur olmussun. Bu kadar kisi bilmiyor bir sen mi biliyorsun. Korlemesine yazma, biraz verilen cevaplari sindirerek yazmaya calis. Bir cok kisinin sabrini tasirmaya basladin ama zaten yakinda yazdiklarini ipleyen de kalmayacak bu gidisle.
Nedvedmania
25.Nisan.2012, 16:25
Gol sonrası yaptığı sevincin gerçek Fenerbahçeli olmakla ilgili olduğunu ifade eden Ziegler, "Geldiğim ilk gün bana gerçek bir Fenerbahçeli olabilmek için Galatasaray'a gol atmam gerektiğini söylediler. Ben de golümden sonra sevincimde kollarımı gösterdim. Bu şekilde damarlarımda Fenerbahçe kanı aktığını göstermek istedim" diye konuştu.
Zaten o hareketi yaparken eliyle kolunu tutmuyor, eliyle koluna vuruyordu. Yani kötü bir niyet yoktu.
Okurken cok eglendim acikcasi. Bekqdan inciler, Nihat Dogan gibi adam :zuhaha
Kusura kalma ama elestirinin olcusunu kacirmissin, kendini dev aynasinda gorur olmussun. Bu kadar kisi bilmiyor bir sen mi biliyorsun. Korlemesine yazma, biraz verilen cevaplari sindirerek yazmaya calis. Bir cok kisinin sabrini tasirmaya basladin ama zaten yakinda yazdiklarini ipleyen de kalmayacak bu gidisle.
Öncelikle ben kimseye hakarete varacak kelimeler kullanmadım. Yazdığım mesajlar tamamen hoca diye geçinen biriyle ilgili. Ama sizin yazdıklarınız direk bana geliyor ve yazdıklarınıza dikkat etmelisiniz.
Emre'ye laf söyleyen adam bana göre Fenerbahçe'li değildir. Ama Emre'ye laf söyleyene "Sen kimsin ki Emre'yi eleştiriyorsun" demiyorum. Aykut Kocaman'ı eleştirdiğimde de kimsenin bana bunu demeye hakkı yok. İstediğimi yazarım kimseyi ilgilendirmez.
İşin garibi ben burada bunu yazıp diğer forumlarda farklı yazmıyorum. Fenerbahçe forumlarında bile Aykut Kocaman hakkında aynen bunları yazıyorum fakat bu forumdaki kadar tepki gelmiyor.
Aykut Kocaman'ın 4-2 biten Fenerbahçe - Konyaspor maçı sonrası açıklamaları:
Konyaspor'un hocası Aykut Kocaman maç sonrası oyuncularıyla yaptığı toplantıda, "Madem sistem böyle işliyor ve bir kurban istiyor, şu andan itibaren teknik direktörlüğü bırakıyorum" diyerek herkesi şoke etti.
Türk futbolunun en ilkeli, en saygın teknik adamlarından biri olan Konyaspor'un hocası Aykut Kocaman, yaşananlara isyan ederek maç sonrası şok bir şekilde teknik direktörlüğü bıraktığını açıkladı. Maç sırasında saha içinde yaşanan olayların büyümemesi için büyük çaba harcayan Kocaman, karşılaşmanın ardından futbolcularıyla bir toplantı yaptı. Tecrübeli hoca, "Arkadaşlar artık bu sistemden, bu düzenden bıktım. Bu sistem, bu düzen düzelmek için bir kurban istiyor. Dayanacak gücüm kalmadı ve teknik direktörlük hayatımı bu maçla birlikte noktaladım" dedi. Aykut Kocaman'ın bu sözleri Konyasporlu futbolcuları adeta şoke etti. Yeşil - Beyazlı oyuncular, gözyaşları içinde hocalarını kararından vazgeçirmek için çaba harcadı ancak Kocaman, "Kararım kesindir. Lütfen ısrar etmeyin" diyerek geri adım atmayacağını söyledi. Konyalı futbolcular, Aykut Kocaman'ın ikna edilememesi halinde, çarşamba günü antrenmana çıkmayacaklarını yönetime bildirdi.
Üstüne bir şey söylemeyeceğim. Aykut Kocaman benim için bir isimden öteye gitmez. Takımın başında durmasını istemiyorum. İstiyorsa As Başkan olsun ama TD olarak istemiyorum.
futureless
25.Nisan.2012, 18:48
Ne bekliyordun ? Konya hocasıyken Fener maçında kaybedince göbek mi atsaydı ?
"Ama ben TD olarak değerlendiriyorum. Dünyanın en iyi insanı olsun hoca olamadıktan sonra ne önemi var?" şeklindeki komik ifadene senin mantığınla şöyle mi cevap vermek lazım ,
Dünyanın en iyi Fenerlisi ol istersen , insan olamadıktan sonra ne önemi var ?
Aykut KOCAMAN , bu sezon avukat da oldu doktor da oldu psikiyatrist de oldu kalan zamanlarda teknik direktör oldu . Ben bu adamı eleştiremem , sen git FM de Aykut'un yapmadıklarını yap , egoların tatmin olsun biraz .
ommix
25.Nisan.2012, 19:02
Emre ile Aykut Kocaman'ı karşılaştırmak zaten abes.
sui generis
25.Nisan.2012, 19:55
Emre mi Aykut mu diye sorsalar Emre diye cevap veren tek Fenerbahçeli olacaksın bana kalırsa ki öyle bir durum yok. sen durumu öyle bir hale getirmişsin ki; Aykut hocayı görende takımda ajan sanacak, herkese yok etmeye-silmeye-çalışıyor diyorsun. Sezer diyorsun adam sakat, Özgür diyorsun sakat, Dia yı harcadı diyorsun sakatlıklar boğuştu, milli takım kampı vs oynayamadı ki oynayamazdı zaten Stoch'un bu performansıyla. Stoch'u geçen sezon harcadı diyorsun; adam defalarca söyledi Stoch için özel çalışmalarımız var, onu gelecek sezon görün diye. bu sezon da gördük, adam döktürdü. Semih diyorsun adam bu sene başında şans verdi olmayınca Sow geldi; belki dersin Bienvenu oynadı Semih oynamadı bu dönemde, eleştirirsin doğrudur. ama diğer futbolcularımız hakkında yaptıklarını okuyunca insan Semih konusunu da pek ciddiye almıyor. Açıkçası senin yorumunu görünce, okumadan önce Aykut hoca acaba yine ne yapmış diyorum.. Aykut hoca kendisi gitmek isteyene kadar bu takımda kalacak, kalmalı..
attirson
25.Nisan.2012, 21:10
Ya bu Sezer iyileşmedi mi daha ?
The.Crow
25.Nisan.2012, 21:32
BAYAN BASKETBOL ŞAMPİYON : FENERBAHÇE
BAYAN VOLEYBOL AVRUPA ŞAMPİYONU : FENERBAHÇE
ERKEK VOLEYBOL ŞAMPİYON : FENERBAHÇE
Voleybol,Basketbol, BOL BOL!!!!!!
Sözde küçülen kulüp,sözde mali krizdeki kulüp !! Alın size cevap!!! Her zaman her branşta sonuna kadar SAVAŞIRIZ!!! YIKAMAZSINIZ!!!!
SaLviO
25.Nisan.2012, 21:35
allahın izniyle futbolda gelicek
di canio
25.Nisan.2012, 22:03
Apar topar Cumhurbaşkanı'nı ziyarete gidenler, Etik Kurulu raporunun açıklanmasına bir şey kalmamışken 3 Temmuz sürecini başlatan Özel Yetkili Savcı'nın TFF'yi ziyaret etmesi... Ne diyelim, hayırlı işler olsun.
sui generis
25.Nisan.2012, 22:07
raporda Fenerbahçe için sahaya yansıyan bir durumun olmadığının yazdığı iddia ediliyor, bakalım neler dönüyor yine. ama bizim açımızdan iyi şeyler değil gibi geliyor bana dönen dolaplar.
SaLviO
25.Nisan.2012, 22:31
tutuştu adamlar neyapsınlar onlarda haklı
Fernando Gago
26.Nisan.2012, 00:41
Yarın Alex, Emre, Sow, Bekir, Yobo, Mehmet Topuz kadroya alınmadı. Muhtemelen Volkan da dinlendirlecek. Umarım bir sürprizle karşılaşmayız gerçekten korkuyorum.
ReaList
26.Nisan.2012, 00:43
Futbolda ve Erkek Basketbolda da şampiyon olursak, Türk spor tarihi bu yılı 100 yıllar geçse de unutmayacak...
Fernando Gago
26.Nisan.2012, 00:45
Sadece Futbolda şampiyon olsak bile yeter çünkü iddialar buradan gelmişti ve küme düştü kümede kaldı gibi spekülasyonlar bu takıma yapıldı. Bence dünya spor tarihinin en onurlu şampiyonlugu olur. Dünya sporunda hiçbir takım bu kadar haksız lince maruz kalmamıştır.
ReaList
26.Nisan.2012, 00:49
Yalnız başkan ve yöneticiler sadece Futbol takımımın değil tüm kulübün sorumluları onun için her branşta alınacak şampiyonluk önemli, o bakımdan söyledim, tabi futbol öncelik ama bana göre hepsi birbirinden değerli ve önemli. Şu şartlar içinde örneğin Bayan Voleybol takımının Avrupa Şampiyonu olması bir şahaser, tabi burası Türkiye, başarıyı hasır altı etmede üzerimize yok. Allahın izniyle Futbolda lig ve kupayı, Erkek Basketbolda da ligi kazanırsak, bundan sonra bu kulübü durdurmanın tek yolunun kulübü kapatmaktan başka çare olmadığını tüm cümle aleme göstermiş olacağız : )
Fernando Gago
26.Nisan.2012, 00:53
Dostum ben önemsemediğim için söylemedim hatta bu sene Fener logosunun mücadele ettiği neredeyse tüm maçları izledim Kadın Voleybol-Basket vs ilk defa bu sene kadroları ezberledim yedeklerine kadar. Benim vurgulamak istediğim 5 kupa elbette hedeftir ama 3 temmuz göz önünde bulunduruldugunda sadece futbol olsaydı bile düşmanlarımıza, alın terimizi yok sayanlara karşı en büyük cevap olacaktı. Avrupa Şampiyonlugu, Kadın Basketteki Avrupa başarısı, hatta Ziraat Türkiye kupasındaki başarı :D Ligde bu konumda olmamız çok çok önemli, bir de sonunu getirebilirsek dünya kutlama görsün
di canio
26.Nisan.2012, 03:43
Bugün eski başkanlarımızdan Güven Sazak'ın ölüm yıldönümü. Çok beyefendi bir insandı.
futureless
26.Nisan.2012, 03:58
Geçen sene vefat etmişti sanırım.Allah rahmet eylesin.
Sekopej
26.Nisan.2012, 13:30
Çok güzel bir yazı, Hürriyet'tn Ateş BAKAN yazmış;
Yine amatör sporlardan…
Bu kez erkek voleyboldan gelen altın madalya…
Türkiye kupası ve süper kupadan sonra üçüncü kupa…
Hem de Avrupa dördüncüsü Arkas karşısında alınan bir madalya…
Tıpkı basketbol ve voleybolcu kızlardan gelen kupalar gibi…
Yine Metris’ e gidiyor.
En iyisi Metris’ e müze yapmak.
Ya da daha iyisi, 12 Eylülde yapılan Metris’i, müze yapmak.
*
Ülkemizde voleybol, basketboldan sonra gelir.
Erkek voleybol da, kızlardan sonra.
Hani “dış kapının mandalıdır”.
Seyircisi yoktur. Haberi de çıkmaz. Kimse ilgilenmez.
Hava yapılmaz. Para hiç kazanılmaz.
Bütçesi de hafifi sayılmaz.
Özetle verdiğini alamazsın.
Devlet bankaları ve Arkas gibi gönüllü firmaların elinde gelişmiştir..
Özetle, problem yaşandığı takdirde ilk terkedilecek kalemdir.
*
03 Temmuzdan bu yana:
Bütçeler yerle bir oldu.
Vazgeçmedi.
Vazgeçmediler…
Şampiyon oldular.
İtiraf edelim, gerçeği söyleyelim,
Arkas ile Halk bankası final oynasa seyretmezdik, yazmazdık..
Voleybolu da gündeme taşıdı..
Hep birlikte izledik..
Sevmeye başladık..
*
Sarı Lacivert yine kürsünün zirvesinde..
Bu renklere gönül verenler çok sevinmişlerdir.
Bende sevindim.
Ancak benim için asıl önemli olan şu;
Bir erkek voleybol maçı Çanakkale’de izleniyorsa…
Kazananı da kaybedeni de, alkışlanıyorsa…
Gencecik çocuklar Dünya’nın en iyi smaçörlerinin; Agomez – İvan’ın düellosunu izleyebiliyorsa…
Aslan Ekşi’yi, Burutay Subaşı’nı örnek alıp spor yapıyorsa…
Boşuna yapılmamış demektir..
*
Ben önce ülkemize ilk kez final four oynatan Arkas’ı tebrik edeyim.
Müthiş bir final izlettiler.
Pes etmediler seriyi üçüncü maça taşıdılar.
İzmir’in ve ülkemizin gururu oldular.
Milli takımımıza oyuncular yetiştirdiler ve gümüş madalya aldılar.
*
Sonra bu en anlamlı senede üçüncü kupayı getiren Fenerbahçe Grundig voleybol takımını,
“Fenerbahçe futbol değil spor kulübüdür” iddiasından bir adım bile geri atmayan yönetim kurulunu kutlayayım.
*
En sonunda da, Metris’e yine bir selam göndereyim.
Türk sporunda devrim yapan “sevimsiz adamın”(!) elini sıkayım.
Elinden öpeyim..
O’ndan önce Fenerbahçe neredeydi
O’ndan sonra Türk sporu nerede ona bakayım..
“O’ndan sonrayı” düzeltelim,
O’ nunla birlikte Türk sporu diyelim…
Sanıyorum ülke sporuna yapacağı son hizmeti de:
“Temiz spor” olacaktır.
Benim diyeceğim de;
“Kirlenme seninle başlamadı ama senin çektiklerinle temizlenecek” olacaktır.
Özetle:
“Boşuna çekilmeyecek bunca acılar.”
Diyelim…
Fernando Gago
26.Nisan.2012, 13:59
Yazı 10 Numara :)
SaLviO
26.Nisan.2012, 14:10
dava geri çekilmiş
ommix
26.Nisan.2012, 17:34
dava geri çekilmiş
Kulüpten açıklama bekliyorum yorum yapmak için.Herkes sağda solda atıp tutuyor ama en yetkili ağızdan olayı bi duyalım ondan sonra konuşuruz tartışırız
SaLviO
26.Nisan.2012, 17:38
KAP'a açıklamışlar.Kesin geri çekilmiş dava
ommix
26.Nisan.2012, 17:53
KAP'a açıklamışlar.Kesin geri çekilmiş dava
Onu biliyorum da nedenini de bi açıklasınlar bakalım.
Fernando Gago
26.Nisan.2012, 19:05
Ben soğukkanlılığımı korumaya devam diyorum. Yönetim ne yaptıysa bizim menfaatimiz için yapmıştır. Ne lobiler Ne ittifaklar kurulmuştur ki böyle bir karar çıkmış. Ancak bu sürecin takibindeyiz bunu en iyi yönetim biliyor. Burada bitmedi bu iş.
sui generis
26.Nisan.2012, 19:08
Ben soğukkanlılığımı korumaya devam diyorum. Yönetim ne yaptıysa bizim menfaatimiz için yapmıştır. Ne lobiler Ne ittifaklar kurulmuştur ki böyle bir karar çıkmış. Ancak bu sürecin takibindeyiz bunu en iyi yönetim biliyor. Burada bitmedi bu iş.
şuanda her Fenerbahçeli böyle düşünmeli !
KanaKe
26.Nisan.2012, 21:56
cas davasimi geri cekildi?
demekki siyasi eller platinin ziyareti ile olaya müdahale etti Allah onlari bildigi gibi yapsin ne diyelim..
ReaList
26.Nisan.2012, 22:05
Ligde normal sezon bittikten sonra seri olarak kazanmaya bugün aldığımız galibiyetle beraber devam ediyoruz. 2 kupayı kazanmak için bütün maçları kazanmaktan başka çaremiz yok. Şuana kadar bunu gerçekleştirme adına iyi yoldayız umarım bu tılsım bozulmadan devam eder.
Kupalar Yükleniyor...
9/1 Kayserispor (w)
9/2 Trabzonspor (w)
9/3 Galatasaray (w)
9/4 Karabükspor (w)
9/5 Beşiktaş
9/6 Beşiktaş
9/7 Trabzonspor
9/8 Bursaspor
9/9 Galatasaray
Ligde normal sezon bittikten sonra seri olarak kazanmaya bugün aldığımız galibiyetle beraber devam ediyoruz. 2 kupayı kazanmak için bütün maçları kazanmaktan başka çaremiz yok. Şuana kadar bunu gerçekleştirme adına iyi yoldayız umarım bu tılsım bozulmadan devam eder.
Kupalar Yükleniyor...
9/1 Kayserispor (w)
9/2 Trabzonspor (w)
9/3 Galatasaray (w)
9/4 Karabükspor (w)
9/5 Beşiktaş
9/6 Beşiktaş
9/7 Trabzonspor
9/8 Bursaspor
9/9 Galatasaray
Az kaldı. :) Başaracağız.
furkan58
26.Nisan.2012, 22:09
Kaldı topu topu 5 maç azıcık sıkın dişinizi be çocuklar azıcık !
ommix
26.Nisan.2012, 23:00
Oğuz Savaş'ın antrenmanda ayağı kırılmış:icon_sad:İnşallah kısa zamanda sağlığına kavuşur
Lucas Neill
27.Nisan.2012, 02:07
26 Nisan 2012 Perşembe günü Fenerbahçe Sportif A.Ş tarafından Kamu Aydınlatma Platformu’na gönderilen ve CAS’taki davamızın çekildiğine ilişkin açıklama 24 Nisan 2012 tarihli Yönetim Kurulu toplantımızda alınan karar uyarınca yapılmıştır. Hal böyle iken bugün tarihli Milliyet Gazetesi’nde Cemal Ersen imzası ile yayınlanan ve CAS davasının çekilmesi kararının başkanımız Sayın Aziz Yıldırım tarafından alındığına ilişkin haber de doğru değildir. Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım’ın CAS’taki davanın çekilmesine dair dahli ya da direktifi olmamıştır.
Önümüzdeki günlerde konuya ilişkin detaylı bilgilendirme yapılacaktır.
Saygılarımızla
Fenerbahçe Spor Kulübü
attirson
27.Nisan.2012, 03:57
Yönetimin aldıgı bir karar degil bence bu.RTE-Platini görüsmelerinden çıkmış bir karar bence.
Sekopej
27.Nisan.2012, 09:53
Aziz Yıldırım'ın avukatının günler öncesinden söylediği gibi, Aziz Yıldırım buna karşı ama çok büyük baskı var, yönetim kurulu isterse başkan onaylamasa da bu kararı alabilir demişti.
Yönetimde değerli iş adamları var, bir yere kadar direnirler ama bu dönemde siyasi iradeyi direk karşılarına almak istemezler, bunu kimse istemez.
Başkanın aday olmaması bile gündeme gelebilir ilerleyen günlerde, son dönemde açıklamalarıyla bunu sezdim, bu CAS olayındaki gibi bir his sadece, orada da Nihat Özdemir çekmeyeceğiz demesine rağmen, nedense pek inanmak gelmemişti içimden.
Yönetin neyi düşünüp bu kararı aldı, Aziz Yıldırım ne düşünüyor? Bunlar önemli şimdi.
Aziz Yıldırım'ın, avukatlarının dedikleri bir bir çıkıyor, mayısa kadar beni bırakmazlar demişti, ilk girdiğinde, bakalım bu tahmini de tutacak mı?
SaLviO
27.Nisan.2012, 19:47
http://www.superfb.com/haber/52076/kangaldan-mesaj-var/?ref=AKM2
mehmet topuza bak ya böyle komik bi adam olabilrmi ya :D
yaboooo yabooo dayııı gel gel
Homer J.S
27.Nisan.2012, 21:10
Yabo nedir yahu ahaha :D
sarianet
27.Nisan.2012, 21:58
yabo dayııı :D:D:D
ommix
27.Nisan.2012, 22:47
Lig TV muhabiri Loran Vayloyan Galatasaray–Fenerbahçe maçı sonrasında yaşanan olaylarla ilgili bir basın açıklaması yaptı...
22.04.2012 tarihinde Türk Telekom Arena’da oynanan Galatasaray – Fenerbahçe maçı sonrasında yaşanan olaylarla ilgili;
Maçın bitimi ile birlikte bir kulüp çalışanı ile anlık gelişen “çak” hareketi, çok insani bir tepki olmakla birlikte an itibariyle doğru olmadığını, her fırsatta tüm şirket içi amirlerimle ve telefonla görüştüğüm herkesle paylaştım. Bunun sonrasında gelişen olay maalesef çok ciddi bir yanlış anlamadan kaynaklanmıştır.
Lig TV’de görev yaptığım 2 yıl boyunca gitmiş olduğum 100’e yakın maçta, saha içinde, karma alanda, çıkış tünellerinde benzer bir olay kesinlikle yaşamadım.
Olayın ertesi günü bazı gazetelerde belirtildiği şekilde aşırı bir sevinç hareketi yapmam, küfür etmem, argo bir kelime kullanmam, futbolcularla birlikte galibiyeti kutlamam gibi bir durum kesinlikle söz konusu değildir.
Karşılaşma sonrasında takibi ile yükümlü olduğum Fenerbahçeli futbolcuları yaşanan sıkıntı nedeniyle sadece “röportaj alanında” gördüm. Hiçbiri ile maç sonu yayın dışında sevinç yaşamak bir yana tek kelime diyalogum dahi olmamıştır.
Pazartesi gününden bu yana gerek şahsım gerek kurumumun bu tip asılsız haberlere maruz kalmasından dolayı duyduğum üzüntüyü belirtmekle birlikte, yanlış anlaşılmamdan kaynaklanan bu durum için çalıştığım kurumumdan ve kamuoyundan özür dilerim.Yaşamış olduğum psikolojik sıkıntı nedeniyle de, kendi isteğimle bir süre işimden ayrı kalıp dinlenmemin en doğru karar olduğunu düşünmekteyim.
KAYNAK : LİG TV
sarianet
27.Nisan.2012, 22:59
insanların sevinmelerine bile ambargo koyan bir zihniyet gerçekten insanlar içmeden sarhoş olmayı beceriyorlar
Nedvedmania
27.Nisan.2012, 23:46
http://www.superfb.com/haber/52076/kangaldan-mesaj-var/?ref=AKM2
mehmet topuza bak ya böyle komik bi adam olabilrmi ya :D
yaboooo yabooo dayııı gel gel
Güzeldi gerçekten :) Selçuğun sesi ne kadar inceymiş :D Telefonla konuşup kameraya el salladığında muhabirin verdiği tepkiye çok güldüm :D Bir de 2.05 deki Mehmet Topuzun mikrofon tutuşuna güldüm baya :D
byariff
27.Nisan.2012, 23:53
Volkan Reiz cok ciddi yalniz :D
sarianet
27.Nisan.2012, 23:58
mehmet topuzun şive de harika hani saf doğal göründüğü gibi değilmiş :D
ommix
27.Nisan.2012, 23:59
http://www.youtube.com/watch?v=TxL_Uoz3ASM
GS maçı sonrası takım otobüsü ve tabii ki Topuz şov :)
ForsakeN
28.Nisan.2012, 00:31
18:44 mehmet yobo ya sövüyo :D :D :D
Nedvedmania
28.Nisan.2012, 00:39
http://www.youtube.com/watch?v=TxL_Uoz3ASM
GS maçı sonrası takım otobüsü ve tabii ki Topuz şov :)
19:10 - 19:14
ve 19 : 34
Semih'e bak kop :n:
Sadece 19.dk ya felan baktım. Diğer kısımlarda kimbilir ne hallderde :D
ForsakeN
28.Nisan.2012, 00:41
26'dan sonra kendilerini kaybediyolar :D
Lucas Neill
28.Nisan.2012, 01:11
FB resmi sitesinden hala CAS ile aciklama yok neden ki acep ?
furkan58
28.Nisan.2012, 01:13
CAS davasını bizden daha çok merak edenler var :)
TR.CaPTaiN
28.Nisan.2012, 14:31
Tahkim Kurulu Emre hakkında idari tedbir kararının uygulanmasına karar vermiş. E diyelim ki Emre suçsuz bulundu, bu kaçırdığı maçların hesabını kim verecek ? Her neyse 2 kupa geliyor sakin ol Tahkim.
di canio
28.Nisan.2012, 14:34
Tahkim Kurulu'nun açıklamasındaki takım hangi takım? Fenerbahçe'nin ismi değişti de haberimiz mi yok acaba? Fenerbahçespor nedir?
SaLviO
28.Nisan.2012, 14:37
şaşırdı hepsi şaşırdı iki kupayı alalım o zaman hepsi kendine gelicek
Bir Galatasaray galibiyetinin bu kadar bedeli olması çok ilginç.
byariff
28.Nisan.2012, 14:43
Bir Galatasaray galibiyetinin bu kadar bedeli olması çok ilginç.
Ne alaka ?
Tahkim Kurulu'nun Emre Belözoglu icin idari tedbir kararinin devami sonrasinda Emre yarinki Besiktas macinda forma giyemeyecek.
Yazık şu karara. Emre'yi harcamaya çalışıyorlar senelerdir ve bu sene başaracaklar. Bedava kalsa istemeyecek artık hoca. Bu olaylar + arkaplanda yaşananlar yüzünden.
Şike davası sürerken, başkan içerideyken, yöneticiler uzun süre içeride kalmışken gelecek şampiyonluk soruşturmayı yerle bir edeceği için zorluyorlar :) Bu sene şampiyon olalım bakarsınız şey derler; "Şike paraları 2 yıllıkmış" :)
TR.CaPTaiN
28.Nisan.2012, 14:56
Twitter'da muhabirlerin yazdığına göre Zokora itirazını 19 Nisan'da yapmış. Yani 9 gün önce. Ama Tahkim kararı ancak derbiden 1 gün önce verebiliyor. Ne kadar güzel bir tesadüf(!)
sui generis
28.Nisan.2012, 15:01
Fenerbahçeli tahkimin yaptığına bak sen; maça 1 gün kala açıklanır mı bu karar ? istediğiniz kadar uğraşın durduramazsınız; 2 kupa geliyooor :)
byariff
28.Nisan.2012, 15:02
Ali Sen: "CAS'a gitmeyin dedim ben. Hicbir sonuc cikmaz diye bas bas bagirdim. Ustune siz suclu olursunuz dedim, dinlemediler."
Ali Sen: "Sike iddiasi olan kasetleri gelin ben Platini'yi, Beckenbauer'i cagirayim izletelim maclari bu maclarda sike var mi diye soralim"
Ali Sen: "Bunu yapsaydik o zaman Platini ve UEFA, Fenerbahce'nin uzerine bu kadar gelmezdi."
Ali Sen: "Aziz Yildirim'in tekrar baskan olmasinda sorun yok. Tek aday olarak girmeli ama. Ben de desteklerim bu durumda onu"
Ali Sen: "Kimse bugunlerde aday olarak cikmamali ortaliga. Su anki durumdan kimse sebeplenmeye kalkmamali."
Ali Sen: "Aykut Fenerbahce'nin basinda olmasaydi Fenerbahce bu sene ligde 6.7. zor olurdu."
Ne alaka ?
Tahkim Kurulu'nun Emre Belözoglu icin idari tedbir kararinin devami sonrasinda Emre yarinki Besiktas macinda forma giyemeyecek.
Tüm ülkenin gidişatı değişti o günden sonra az gündemi takip eden kişi bana hak vermese de ne demek istediğimi anlar.
DisCo
28.Nisan.2012, 15:19
Fırat Aydınus'un Caner'i atmamasını Fenerbahçe ayarı olarak düşünmüyor muyuz?
Emre'nin durumunun da Galatasaray ayarı olarak düşünülmesi normaldir.
furkan58
28.Nisan.2012, 15:27
Onlara en güzel cevabı sahada futbolcularımız vericekler hayırlısıyla. Yılmadan daha yüksek sesle " Fener Gol Gol Gol İki Kupa Geliyor ! "
di canio
28.Nisan.2012, 15:29
Tahkim Kurulu'nun açıklamasındaki takım hangi takım? Fenerbahçe'nin ismi değişti de haberimiz mi yok acaba? Fenerbahçespor nedir?
Düzeltmişler.
attirson
28.Nisan.2012, 15:32
Yuh artık Fenerbahçespor.
sananes
28.Nisan.2012, 15:35
Fırat Aydınus'un Caner'i atmamasını Fenerbahçe ayarı olarak düşünmüyor muyuz?
Emre'nin durumunun da Galatasaray ayarı olarak düşünülmesi normaldir.
Ofsayttan gol atıp böyle şeyler olabiliyor diyorsunuz,ofsayt kadar etkileyici bir karar olmayan kırmızı kart için günlerdir konuşuyorsunuz.
Ayrıca denildi ki "lig tv para kaybeder o yüzden şike soruşturmasında fenerbahçe'yi düşürmezler." şimdi de ben diyorum ki eğer playoff'larda şampiyon değişirse Digiturk'un başı çok ağrır o yüzden şampiyon Galatasaray olsun istiyorlar. Maç sonunda Şansal Büyüka'yı izlediyseniz bunu sizde fark etmişsinizdir.Adam Galatasaray başkanından daha Galatasaray'lı gibiydi. Mesela 6-7 sefer farklı zamanlarda Galatasaray'ın stadında küfür olmuyor bir tek bu ülkede dedi. Üstelik daha 1 hafta önce Trabzonspor'la iç sahada tamamen sorunsuz bir maç oynamamıza rağmen. Unutmadan ilginçtir ki Galatasaray bizim maçtaki kötü tezahüratlardan ötürü PFDK'ya sevk edildi:)
Nedvedmania
28.Nisan.2012, 15:47
Ayrıca denildi ki "lig tv para kaybeder o yüzden şike soruşturmasında fenerbahçe'yi düşürmezler." şimdi de ben diyorum ki eğer playoff'larda şampiyon değişirse Digiturk'un başı çok ağrır o yüzden şampiyon Galatasaray olsun istiyorlar. Maç sonunda Şansal Büyüka'yı izlediyseniz bunu sizde fark etmişsinizdir.Adam Galatasaray başkanından daha Galatasaray'lı gibiydi. Mesela 6-7 sefer farklı zamanlarda Galatasaray'ın stadında küfür olmuyor bir tek bu ülkede dedi. Üstelik daha 1 hafta önce Trabzonspor'la iç sahada tamamen sorunsuz bir maç oynamamıza rağmen. Unutmadan ilginçtir ki Galatasaray bizim maçtaki kötü tezahüratlardan ötürü PFDK'ya sevk edildi:)
O zaman bi aksilik olmazsa şampiyonuz :D
sananes
28.Nisan.2012, 15:53
O zaman bi aksilik olmazsa şampiyonuz :D
Fenerbahçe son haftaya herhangi bir sürpriz yaşarsa şampiyonsunuz :) Yoksa ben son hafta kazanıp sürpriz yapacağımızı düşünüyorum biliyorsun kritik son haftalarda kazandığımız görülmemiştir :D
DisCo
28.Nisan.2012, 15:55
Ofsayttan atılan golü kaç gün geçmesine rağmen örnek veriyorsun, kırmızı karta karşı aman ne var canım modundasın. İşte tam da bunu anlatıyorum.
Herkes işine gelen yeri kendince değerlendirip yaşantılara kapalı olarak devam etmeyi yeğliyor.
Bu zamana kadar gelişen bir olayın doğru değerlendirildiğine dair bir adet örnek gösterebilir misin? Hep bir bahanesi var. Ya Galatasaray ayarlamıştır ya Fenerbahçe ya federasyon ya hükümet ya cemaat ya yorumcular ya gazeteler ya bilmem kimler de kimler...
Stadtaki konuya dönersek eğer Galatasaray'da Fenerbahçe'nin halini görüyorum. Stadı yapılır yapılmaz değişen, sürekli övülen, örnek gösterilen taraftar profili var. Ağırlığı fazla olan ve 4-3 kaybedilen Beşiktaş maçı sonrası alkışlamanın benzerleri var. Oluşan bu profil karşısında mecburi bir uyum gösterme var. Günü geldiğinde Galatasaray tribünleri de mecburiyetten bastırdığı içindeki duyguları ortaya dökecektir. Zihniyetler aynı kaldığı sürece değişim gerçekleşmez.
Nedvedmania
28.Nisan.2012, 16:00
Fenerbahçe son haftaya herhangi bir sürpriz yaşarsa şampiyonsunuz :) Yoksa ben son hafta kazanıp sürpriz yapacağımızı düşünüyorum biliyorsun kritik son haftalarda kazandığımız görülmemiştir :D
Senin dediğine göre Lig TV işini şansa bırakmaz. Son haftaya kalmadan Feneri hakem hatalarıyla durdurur ve sondan 2. haftada GS şampiyonluğunu ilan eder :)
furkan58
28.Nisan.2012, 16:03
Senin dediğine göre Lig TV işini şansa bırakmaz. Son haftaya kalmadan Feneri hakem hatalarıyla durdurur ve sondan 2. haftada GS şampiyonluğunu ilan eder :)
Lig Tv bunu kesinlikle istemez. Son haftaki Fenerbahçe - galatasaray maçından kazanacağı geliri düşünüyodur kesinlikle.
SaLviO
28.Nisan.2012, 16:32
ali şen yine döktürmüş :D
World Hollow o1
28.Nisan.2012, 16:40
Neden her maçımızdan 1 gün önce veya saatler önce böyle dip noktalardan patlat sesler çıkıyor.!
Cengo
28.Nisan.2012, 17:14
Neden her maçımızdan 1 gün önce veya saatler önce böyle dip noktalardan patlat sesler çıkıyor.!
Neden olabilir sence? Şampiyonluk gitti korkusu mu, kesinlikle bu.
Bela anmamak için zor tutuyorum. İtirazdan 9 gün sonra toplanıp nasıl geçici idari tedbir uygularsınız? Nasıl ahlaksız insanlarsınız siz?!?!?!
Bu ne rezillik, kim veriyor bu emirleri.
@DisCo
Caner kırmızıyı haketmedi. Sarı kartlık pozisyonu vardı sadece ve sarı kart aldı. Kırmızı diye bahane uydurmayın.
DisCo
28.Nisan.2012, 17:24
@DisCo
Caner kırmızıyı haketmedi. Sarı kartlık pozisyonu vardı sadece ve sarı kart aldı. Kırmızı diye bahane uydurmayın.
Futbol kurallarını bilmeyenler için bunlar bahane gelebilir. Zaten bizim de amacımız bilenler arasında teyit etmek değil bilmeyenlere öğretmektir.
ReaList
28.Nisan.2012, 17:28
Teknik heyet hafta boyunca planlar yapsın, stratejiler hazırlasın 1 hafta önceki itiraz kararını maça 1 gün kala değerlendir. Sonra efendim siz fenerliler hayal dünyasında yaşıyorsunuz dünya sizin çevrenizde dönüyor sanıyorsunuz derler, Yahu dünyanın dönmesine gerek yok, başımızdaki bela yeter. Fenerbahçe kötü gittiği zaman herşey durgundu sessiz sakindi ortam, ne zaman Fenerbahçe şampiyonluk adına yine söz sahibi oldu, kupada ilerledi sesler yine yükseldi. Emre'nin olup olmaması önemli değil ama 3 Temmuzdan beri başkoyduğumuz bu yola koyulan taşlardan 3-5 tanesi de rakibimize konsaydı, Dünyanın kaç bucak olduğunu o zaman görürdük.
Emre'nin küfür olayında eli edep yerinde dolaşıp dakikalarca konuşan Zokora, Kesin vaaz veriyordu aksi halde kimse bana bu olayda "neden Zokora'nın sorgulanmadığı"nın açıklamasını yapamaz.
Cengo
28.Nisan.2012, 17:37
Futbol kurallarını bilmeyenler için bunlar bahane gelebilir. Zaten bizim de amacımız bilenler arasında teyit etmek değil bilmeyenlere öğretmektir.
Futbol kuralları o pozisyona sarı kart der, önce sizin öğrenmeniz lazım. Bahaneye en güzel örnek sizin yaptığınız.
byariff
28.Nisan.2012, 17:44
kirmizi olmasi icin illa ayagini kirmasina gerek yok :)
SaLviO
28.Nisan.2012, 17:45
pozisyon hangi pozisyon
selçuğun gol attığı pozisyondamı
sui generis
28.Nisan.2012, 17:46
bana biri çıkıp maça 1 gün kala tedbir kararını açıklamanın art niyetli olamayacağını açıklasın o zaman derim tamam, adamlar haklı..
Teknik heyet hafta boyunca planlar yapsın, stratejiler hazırlasın 1 hafta önceki itiraz kararını maça 1 gün kala değerlendir. Sonra efendim siz fenerliler hayal dünyasında yaşıyorsunuz dünya sizin çevrenizde dönüyor sanıyorsunuz derler, Yahu dünyanın dönmesine gerek yok, başımızdaki bela yeter. Fenerbahçe kötü gittiği zaman herşey durgundu sessiz sakindi ortam, ne zaman Fenerbahçe şampiyonluk adına yine söz sahibi oldu, kupada ilerledi sesler yine yükseldi. Emre'nin olup olmaması önemli değil ama 3 Temmuzdan beri başkoyduğumuz bu yola koyulan taşlardan 3-5 tanesi de rakibimize konsaydı, Dünyanın kaç bucak olduğunu o zaman görürdük.
Emre'nin küfür olayında eli edep yerinde dolaşıp dakikalarca konuşan Zokora, Kesin vaaz veriyordu aksi halde kimse bana bu olayda "neden Zokora'nın sorgulanmadığı"nın açıklamasını yapamaz.
Biri çıkar şimdi "İşte bu yüzden sizden bu kadar nefret ediliyor. Hayal dünyasında yaşıyorsunuz" falan der :)
Anlatamazsın, anlamazlar. Burak Yılmaz bugün mesela oynayacak mı? Sakat sanırım oynamayacak.
Culio
Stancu
Necati
Yiğit
ve şimdi Burak.
Ben bunlara bakıp laf atmıyorum. Yani böyle oldu siz yaptınız bunu demiyorum. Bize bunların sadece biri oldu. Emmanuel Emenike. Adam 3 gün içerde kaldı. Para sayma görüntüleri var dediler yalan çıktı. Adamın sakat raporu var :)
Ama hayır. Fenerbahçe ise araştıracaksın. En derine ineceksin. Çünkü Fenerbahçe en nefret edilen kulüp. Başkanları tüm kirli işleri yöneten adam. Futbolcuları futbolcu değil mafya. Yersen tabii :)
DisCo
28.Nisan.2012, 17:57
önce sizin öğrenmeniz lazım.
Artık dışa bağımlı olmaktan kurtulmamız lazım. Doğru da olsa yanlış da olsa kendi fikirlerimizi ortaya koyabilmeli, hatalı olanları da kendimizi güncel tutarak düzeltmeliyiz. Yani twitter hesaplarında, farklı forumlarda insanların söylediklerini araştırmadan gelip burada savunmamak gerekir.
Mesela Beşiktaş - Galatasaray maçında Melo'nun attığı golü ele alalım. Ultraslan'ın tamamı ofsayt olmadığına öyle inanıyordu ki gülmemek elde değildi. Hatta resimler felan da piyasaya düştü. Açıkçası benim oradaki insanların inandığı şeye inanman beklenemezdi. Çünkü kameraların her farklı açıda yanıltacağını bilen, ofsayt kuralından ve hareket hissinin ne olduğundan haberdar biriyim. Lig TV 34 cm'i hesap etmese bile ofsayt olduğunu görebiliyorum. Ultraslan'ın fikirlerine sabit kalsaydım emin ol ki o pozisyon ofsayt değildi.
Şimdi Caner'in ilk gördüğü sarı karttan sonra Elmander'e yaptığı hareket 2. sarı kartı gerektirir. Orada Caner topa dokunuyor diye söyleyenler oldu. Zaten Caner'in dokunmadığı gün gibi ortadaydı ama bunu çürütecek iki şey söyleyebilirim. Caner önce dokunuyorsa dokunduğu ayağı Elmander'in ayağının önünde olması gerekir. Pozisyonda çok net Elmander'in iki bacağının arasında olduğunu görüyoruz. Top Elmander'in uzattığı ayağın içinden geçtiyse yani hayalet özelliği varsa Caner dokunmuş olabilir. Ben bilmeme rağmen acaba unuttum diyerek Kural 2 topun özelliklerine baktım. Böyle hayalet bir özellikten bahsedilmemiştir. İkinci kısımda düz gelen bir topun spin atarak devam etmesi içn ya iç vuruş ya dış vuruş gerekir. Buna ek olarak yüksekten yere düşen topa üst vuruş yaparak topu döndürürsün. Bunun eğitimini almayan twitter'dan, sağdan soldan bunu öğrenemez söyleyeyim. :] Elmander'e gelen topa Caner tabanıyla dokunmuştu değil mi? Tabanla hiçbir topa spin attıramazsın. 2 + 2 = 4 Elmander dış vuruşla topu yana veriyor.
Bu nedenle Kural 12'de yer alan direkt serbest vuruş verilmesi gerekir. Yine Caner'in müdahalesi Kural 12'de yer alan ihtar verilecek haller kapsamına girdiği için 2. sarı karttan atılması gerekir. Biliyoruz da konuşuyoruz bakma fazla göstermediğimize...
Bundan yaklaşık 1-2 ay öncede iddianamenin hukuki açıdan kanıt olmadığına karşı muhalefet yapmıştın. Bende o öznel görüştür, size göre saçma olabilir ama iddianame savcının kanıtıdır demiştim. Yine kabul etmemiştin. Hukukta yer alan maddeyi koyuncada seni bir daha itiraz ederken görmemiştim. Eminim ki o iddianame kanıt olamaz diye takip ettiklerinde bundan habersizdi.
Tekrarlıyorum. Bilmiyorsan araştırabilirsin. Bunu yapmazsan belki kısa süreçte zararını görmezsin ama uzun vadede Fenerbahçe'nin rengi sarı laciverttir desen güvenirliliğini kaybedersin.
byariff
28.Nisan.2012, 18:51
vay arkadas buragida ayartmisiz :D
World Hollow o1
28.Nisan.2012, 19:12
Benim sezon başından beri savunduğum görüş var...
Öldürmeyen darbe güçlendirir abiler, kim ne derse desin. ;) :)
Hani diyoruz da bu federasyon falan bize karşı her takım için.Bunlar bazen mantıklı gelse de tarihin en alçakça saldırıları Fenerbahçe'ye yapılıyor ve bu işin federasyonu,hakemi falan da yok.
SaLviO
28.Nisan.2012, 20:37
4 maçını kazan şampiyon ol bu kadar basit ! sana kimseden hayır yok !
ReaList
28.Nisan.2012, 20:40
9'da 9 yap kupalara uzan
Kupalar Yükleniyor...
9/1 Kayserispor (w)
9/2 Trabzonspor (w)
9/3 Galatasaray (w)
9/4 Karabükspor (w)
9/5 Beşiktaş
9/6 Beşiktaş
9/7 Trabzonspor
9/8 Bursaspor
9/9 Galatasaray
Problem ??
Bugün tekrar gördükki Fenerbahçe şampiyonu kendi belirleyecek.
4'te 4 yapıp şampiyon olacağız. Başka bir yolu yok bunun.
Sekopej
28.Nisan.2012, 22:03
Tahkim Kurulu başkanın çağrısıyla acil toplanıp, maça 1 gün kala Emre'ye ceza veriyor, üstelik cezasını tamamlamış bir oyuncuya, üstelik 9 gün önce başvuru yapılmış bir.
Bunun mantıklı hiç ama hiç bir açıklaması olamaz, her şey gün gibi ortada. Her şeyi yaptılar bu sezon, her türlü saldırdılar, bitirmek için türlü iftiralar, karalamalar attılar (iddianamede yazılanlar hariç, basının topyekün uydurduğu yalanlar), yine yıkılmadı, yine yıkılmadı Fenerbahçe.
Her maçı öncesi sansasyon yaratabilecek, takımın ruh halini bozabilecek gelişmeler duyuruldu ama şaşırdım açıkçası, Emre'ye bu tedbiri bence yarın vermeliydiler, biraz erken olmuş.
Yıkılmadı Fenerbahçe, üstüne üstlük daha da güçlenerek çıkacak bu süreçten, ne yaparlarsa yapsınlar, kalan 5 maçı kazanıp tarihinin en rezil saldırılarına maruz kaldığı sezonda 2 kupayı almak da hala Fenerbahçe'nin elinde.
İbret-i Alem için, 2 kupayı getirin bize...
Tahkim Kurulu başkanın çağrısıyla acil toplanıp, maça 1 gün kala Emre'ye ceza veriyor, üstelik cezasını tamamlamış bir oyuncuya, üstelik 9 gün önce başvuru yapılmış bir.
Bunun mantıklı hiç ama hiç bir açıklaması olamaz, her şey gün gibi ortada. Her şeyi yaptılar bu sezon, her türlü saldırdılar, bitirmek için türlü iftiralar, karalamalar attılar (iddianamede yazılanlar hariç, basının topyekün uydurduğu yalanlar), yine yıkılmadı, yine yıkılmadı Fenerbahçe.
Her maçı öncesi sansasyon yaratabilecek, takımın ruh halini bozabilecek gelişmeler duyuruldu ama şaşırdım açıkçası, Emre'ye bu tedbiri bence yarın vermeliydiler, biraz erken olmuş.
Yıkılmadı Fenerbahçe, üstüne üstlük daha da güçlenerek çıkacak bu süreçten, ne yaparlarsa yapsınlar, kalan 5 maçı kazanıp tarihinin en rezil saldırılarına maruz kaldığı sezonda 2 kupayı almak da hala Fenerbahçe'nin elinde.
Yazılacak çok şey var aslında. Biz yazamıyoruz siliyorlar mesajımızı. O yüzden sesimiz oluyorsun Serkan abi :)
2 Kupa alırsak Türkiye bunu kaldırabilir mi bu yaşananlardan sonra bilmiyorum.
SaLviO
28.Nisan.2012, 22:19
kimse bana kızmasın ama şu ortamda iki kupa almamız imkansız
sui generis
28.Nisan.2012, 22:20
Ayıp ettin abi, yarına etik kurulu raporunu saklamışlar, onu açıklayacaklarmış. hiç boş geçerler mi :)
furkan58
28.Nisan.2012, 22:23
Kızılcak bişey yok. Biz almaya çalışsak aldırmazlar. Her hafta izliyoruz maçları neler olduğunu ama olurda iki kupayı alırsak Türkiye kaldıramaz bu durumu.
Sekopej
28.Nisan.2012, 22:27
Zaten göreceğiz, Trabzonspor bugün sezonu bitirmiş gibi oynarken Fenerbahçe maçında sezonun en kritik maçı gibi oynayacak, buna şaşırmıyorum, garipsemiyorum, kimseden medet ummaya da gerek yok.
Bizim gördüklerimizi oyuncular da görüyor, inansınlar, neden olmasın?
Ama şu da var, Fenerbahçe'nin şansının sürüyor olması bile ne hale soktu herkesi bunu görüyoruz, bu paniklerini izlemek bile keyif, sinir bozuyordu başlarda ama artık bu hallerine gülüyorum sadece. O nedenle bakalım son maça kadar kazanmaya devam ederse Fenerbahçe, daha neler göreceğiz ve buna da inanıyorum, şampiyon yapmayacaklar artık Fenerbahçe'yi, bunu da anladım bugün, sadece daha ne saçmalıklar görebiliriz, onu merakla bekleyeceğim kalan 2 haftada.
SaLviO
28.Nisan.2012, 22:29
play offda puan silme cazasını verirlerse şaşırmam :D
ReaList
28.Nisan.2012, 22:33
Şu davada üzerimize yazılan senaryoların %99 oranında bizi suçlayanların yaşıyor olması takdir-i ilahi. Arada tek fark var sen yapınca kesin suçlusun, onlara olunca insanlık hali : )
RaSenGan
28.Nisan.2012, 23:16
Zaten göreceğiz, Trabzonspor bugün sezonu bitirmiş gibi oynarken Fenerbahçe maçında sezonun en kritik maçı gibi oynayacak, buna şaşırmıyorum, garipsemiyorum, kimseden medet ummaya da gerek yok.
Trabzonspor mu sezonu bitirmiş gibi oynadı ? Geçen haftaki Fenerbahçe'den 10 kat iyi oynadılar.
ReaList
28.Nisan.2012, 23:33
Trabzonspor mu sezonu bitirmiş gibi oynadı ? Geçen haftaki Fenerbahçe'den 10 kat iyi oynadılar.
Onun için mi yenildiler ?
Real Madrid Barcelona deplasmanına puana kaybetmemesi gerekir 2 atak yapar maçı kazanır, helal Madrid, Fenerbahçe berabere kalsa bile havlu atacağı bir maçta kontra oynar 2 gol atar tü kafa Fener. Trabzonspor'un nasıl oynayacağı beni ilgilendirmez ama geçen hafta Fenerbahçe'nin göstermiş olduğu direncin yarısını gösterse ilk 3-0 olmazdı.
Otla samanı birbirine karıştırmamak gerek.
Sekopej
28.Nisan.2012, 23:35
Oynanan oyuna bir şey demedim, gösterdikleri mücadele açısından yazdım, çok değil haftaya bugün konuşacağız nasılsa, Trabzon'un nasıl canla başla mücadele ettiğini.:)
SaLviO
29.Nisan.2012, 00:40
başkanlık için ferit şahenkin adı ciddi ciddi anılmaya başladı eğer aziz başkan olmucaksa olabilir ferit şahenk
di canio
29.Nisan.2012, 00:41
başkanlık için ferit şahenkin adı ciddi ciddi anılmaya başladı eğer aziz başkan olmucaksa olabilir ferit şahenk
Sürecin başından beri belli bir kesime yakın olan bir ismi başkan yapmak istiyorlar diyorduk, Ferit Şahenk bu tanımlamaya uyan bir isim. Ben karşıyım.
SaLviO
29.Nisan.2012, 00:43
ferit şahenk dediğin kesimlere yakın olsaydı aziz yıldırımın yanında işi olmazdı bence
sui generis
29.Nisan.2012, 00:43
Aziz Yıldırım dışındaki herkese karşıyım.
Fernando Gago
29.Nisan.2012, 00:49
Aziz Yıldırım'dan öteye başkan aramaya gerek yok. Bence düşünmeyin bile. Ne yaparlarsa yapsınlar hedeflerine ulaşamayacaklar. Aziz Yıldırım'ın direnci sürene kadar başkan aramaya gerek yoktur.
nannar
29.Nisan.2012, 00:49
Yarın Alex de yokmuş sanırım.Emre de yok.Sow de sakat.Fenerbahçe'nin işi baya zorlaşmış...
Bu arada Trabzonspor oynamadı dienlere inat ben geçen hafta Fener'in OYNADIĞI maçın istatistiklerini koyayım da modlar silerse silsin.Burda Fenerbahçe'liler sanki biz okumuyormuşuz gibi Trabzon'un yattığını,oynamadığını ısrarla yazarken hiçbir mesaj silinmiyor,ama nedense biz "sizden daha iyi oynadılar ve daha çok şut attılar" diyince hemen siliniyor.
http://i.imgur.com/vZDf3.jpg
SaLviO
29.Nisan.2012, 00:50
şu resmi ısıtıp ısıtp buraya koymanızdaki amaç nedir tamam gs bizi ezdi tamam çok iyi oynadı tamam oyunun tek hakimiydi tamam trabzon daha iyi oynadı tamam şampiyon galatasaray
Fernando Gago
29.Nisan.2012, 00:51
İstatistikler hakkında Ferguson'un ünlü lafını söylemeyeceğim. Takımın saha içi direncinden bahsediyoruz. İlk dakikadan pes adan takımdan bahsediyoruz. İlk dakikadan!
furkan58
29.Nisan.2012, 00:51
Yarın Alex de yokmuş sanırım.Emre de yok.Sow de sakat.Fenerbahçe'nin işi baya zorlaşmış...
Bu arada Trabzonspor oynamadı dienlere inat ben geçen hafta Fener'in OYNADIĞI maçın istatistiklerini koyayım da modlar silerse silsin.Burda Fenerbahçe'liler sanki biz okumuyormuşuz gibi Trabzon'un yattığını,oynamadığını ısrarla yazarken hiçbir mesaj silinmiyor,ama nedense biz "sizden daha iyi oynadılar ve daha çok şut attılar" diyince hemen siliniyor.
Bizden daha kötü oynadılar çünkü mücadele etmediler. Daha çok şut atmak futbolda bi anlam ifade etmez çoğu zaman ama siz bunu anlamak istemiyorsunuz zaten mücadele etselerdi skor 2-4 değil 4-2 olurdu ;)
nannar
29.Nisan.2012, 00:56
yahu FB-GS maçında kadıköyde ilk 15 dk sahanın tek hakimi sizdiniz 2-0 öne geçtniz. bizimkilerin ayagına top değmedi! sattık mı yani biz o maçı size? :) komikleşmeyin. TT Arenada'ki lig maçında ize karşı Trabzon harika oynadı ve 1-1 bitirdi.Ama sizle oynadığı maçta aynı oyunu oynayamadı siz kazandınız.Daha 2 hafta önce süper final ilk maçında Trabzon'u 2-0 yenerken "Bizim takımın muhteşem oynadı" diyip, bu akşam biz yenince " Trabzon oynamak istemedi" demek ayıptır,günahtır :)
di canio
29.Nisan.2012, 00:56
Trabzonspor'un yattığının yazıldığı veya ima edildiği mesajlar silindi. Rahatsız olduğunuz mesajları uyarı butonuyla bildirin. Gözümüzden kaçmışsa, silinmesi gerekiyorsa onlar da silinir.
Sekopej
29.Nisan.2012, 01:09
Sizin duymak istediğiniz kelimeler onlar olduğu için öyle anlıyorsunuz.
Trabzonspor çok değil, haftaya Fenerbahçe ile oynayacak ve orada sanki daha sezona yeni başlamış gibi oynayacak diye kişisel bir yorum yaptım, bugün de sanki sezonu bitirmiş, bitse de gitsek havasındaydılar dedim.
Onlar çok şut atmış, biz atmamışız, orta kesmişiz, onlar kesmemiş gibi şeylere girmedim. Kişisel bir yorum yaptım, Fenerbahçe maçının istatistiklerini koymaktaki amaç nedir? Aksini mi iddia ettik burada, Trabzon az şut atmıştır dedik de bunu mu ispatlamak için koydunuz?
nannar
29.Nisan.2012, 01:12
Furka eğer ben biraz futboldan anlıyorsam yazayım onları sebebini. Ligin ilk maçında Selçuk kalecinin sağından attı frikik golünü ve genelde u akşam attıgı yerden hep kalecinin sağ köşesine vuruyor. barajı ona göre kurdurup sağa yaklaştı kaleci ama selçuk ters yere vurunda kıpırdayamadı. aynısı colman'ın golünde muslera'nın başına da geldi bu akşam. diğer köşeye vuracak diye sola adım attı,sağ köşeye vurunca kıpırdayamadı bile muslera. (penaltı değil,diğer golde)
Topu çelmeside de kornere gitmesin diye yakalarım diye atladı tutamadı. yani bunların altında falan birşeyler arayacaksak yıllar önce sen belki yaşından dolayı hatırlamazsın ama Beşiktaş kalecisi Fevzi ya da Ömer'di sanırım tıngır mıngır gelen şutu bacaklarının arasından aldı kaleye. hem de kupa finali falandır sanırım.
Ama şunu derseniz haklısınız derim. "Şampiyonluğa oynayan ve inanmış bir Trabzon olsa daha çok zorlardı." Yani lige havlu atmış,geride kalmış ve en büyük gol silahından yoksun sahaya çıkan br takımın ,ligde 9 puan farkla önde bitirmiş ve çok daha kaliteli gol silahları olan bir takıma karşı üst düzey bir motivasyon ve oyun ortaya koymasını beklememek lazım.
2 hafta sonra size karşı daha iyi oynarlar ya da oynayamazlar orasını bilemem ama daha motive olacakları kesin çünkü geçen sezonki şampiyonluk mücadelesi ve ardından gelişen tüm olaylar sebebiyle FB-TS çekişmesi yaşanıyor.
Bunun adı maçta yatmak değil.Trabzon'un Galatasaray'a olan motivasyonu ile Fenerbahçe'ye olan motivasyonunun aynı olmayşının altında bizim kulüple ilgili bir durum yok.Sizle Trabzon arasında yaşananlarla ilgisi var.Bizim suçumuz değil yani size daha motive oynamaları :)
Serkan mesajda senin yorumuna da cevaplar var sanırım...
furkan58
29.Nisan.2012, 01:15
Furka eğer ben biraz futboldan anlıyorsam yazayım onları sebebini. Ligin ilk maçında Selçuk kalecinin sağından attı frikik golünü ve genelde u akşam attıgı yerden hep kalecinin sağ köşesine vuruyor. barajı ona göre kurdurup sağa yaklaştı kaleci ama selçuk ters yere vurunda kıpırdayamadı. aynısı colman'ın golünde muslera'nın başına da geldi bu akşam. diğer köşeye vuracak diye sola adım attı,sağ köşeye vurunca kıpırdayamadı bile muslera. (penaltı değil,diğer golde)
Topu çelmeside de kornere gitmesin diye yakalarım diye atladı tutamadı. yani bunların altında falan birşeyler arayacaksak yıllar önce sen belki yaşından dolayı hatırlamazsın ama Beşiktaş kalecisi Fevzi ya da Ömer'di sanırım tıngır mıngır gelen şutu bacaklarının arasından aldı kaleye. hem de kupa finali falandır sanırım.
Ama şunu derseniz haklısınız derim. "Şampiyonluğa oynayan ve inanmış bir Trabzon olsa daha çok zorlardı." Yani lige havlu atmış,geride kalmış ve en büyük gol silahından yoksun sahaya çıkan br takımın ,ligde 9 puan farkla önde bitirmiş ve çok daha kaliteli gol silahları olan bir takıma karşı üst düzey bir motivasyon ve oyun ortaya koymasını beklememek lazım.
2 hafta sonra size karşı daha iyi oynarlar ya da oynayamazlar orasını bilemem ama daha motive olacakları kesin çünkü geçen sezonki şampiyonluk mücadelesi ve ardından gelişen tüm olaylar sebebiyle FB-TS çekişmesi yaşanıyor.
Bunun adı maçta yatmak değil.Trabzon'un Galatasaray'a olan motivasyonu ile Fenerbahçe'ye olan motivasyonunun aynı olmayşının altında bizim kulüple ilgili bir durum yok.Sizle Trabzon arasında yaşananlarla ilgisi var.Bizim suçumuz değil yani size daha motive oynamaları :)
Serkan mesajda senin yorumuna da cevaplar var sanırım...
Koyu yazdığım yerdeki olaylar geçen yıl Korcan'ın başına geldiğinde şike sıfatı takıldı 10 aydır konuşuluyor o zaman bişey yok Tolga yapınca bunlarda bişi aramak hata :) İşte bu yüzden anlaşamıyoruz :)
hakan769
29.Nisan.2012, 01:18
Fenerbahçe - Kasımpaşa maçı vardı 3 4 yıl once. Kasımpaşa 3-1 kazanmıştı kadıkoyde Volkan dışarı çıkan topu içeri aldığı an kasımpaşalı golü atmıştı futbolda olur bunlar.
furkan58
29.Nisan.2012, 01:20
Fenerbahçe - Kasımpaşa maçı vardı 3 4 yıl once. Kasımpaşa 3-1 kazanmıştı kadıkoyde Volkan dışarı çıkan topu içeri aldığı an kasımpaşalı golü atmıştı futbolda olur bunlar.
Daha bugun gördüm o golü bi programda işte bunlar olabiliyor ama size 10 aydır anlatamıyoruz bunların olabileceğini şike de şike tutturuyorsunuz :)
SaLviO
29.Nisan.2012, 01:20
futbolda olur bunlar biz olmaz demiyoruz zaten ama nedense fenere karşı olunca değişik şekilde yorumlanıyor
en basit örneği burak olayı emenike olayının kopyasıdır çıktımı medayada 1 tane haber
hakan769
29.Nisan.2012, 01:21
futbolda olur bunlar biz olmaz demiyoruz zaten ama nedense fenere karşı olunca değişik şekilde yorumlanıyor
en basit örneği burak olayı emenike olayının kopyasıdır çıktımı medayada 1 tane haber
arkadaş adam kırık burunlamı oynasaydı.
Deus Dominus
29.Nisan.2012, 01:22
Fenerbahçe maçında kırıldı burnu, hadi bakalım attım yemi :D
SaLviO
29.Nisan.2012, 01:22
ben oynamamasını bişey demiyorumki adam sakat oynamadı ama emenikede sakattı oynamadı ama bi ton haber çıktı
Nedvedmania
29.Nisan.2012, 01:26
Daha bugun gördüm o golü bi programda işte bunlar olabiliyor ama size 10 aydır anlatamıyoruz bunların olabileceğini şike de şike tutturuyorsunuz :)
Siz de aynısını yapmıyormusunuz ? Daha maç başlamadan demediniz mi ?
Anlatamazsın.
Bucaspor - Fenerbahçe: 3 - 5 > Şike
Samsun - Galatasaray: 2 - 4 > 2000 ruhu
Emenike > Şike
Burak, Culio, Stancu, Necati, Yiğit > Tesadüf
Korcan hatalı gol yer > Şike (Aylarca tutuklu)
GS'nin rakibinin kalecisi hatalı gol yer > İnsanlık yiyebilir
Ama biz bunları söylediğimizde suçlu oluruz. Anlatamazsın. Şimdi biri gelir bu mesajımı alıntılar evet biz şike yaptık der sonra tüm mesajlar silinir biz yine bildiğimizle kalırız :)
furkan58
29.Nisan.2012, 01:27
Bize yıllarca o damga vuruldu bir maç yapmışız çok mu ?
di canio
29.Nisan.2012, 01:28
İlgili maç konusunda bu yönde atılan ilk mesaj bir Galatasaraylıya ait ama Cihan.
Nedvedmania
29.Nisan.2012, 01:29
İlgili maç konusunda bu yönde atılan ilk mesaj bir Galatasaraylıya ait ama Cihan.
Twitter'dan bahsediyorum. Daha maç başlamadan TT olmuştu.
Nedvedmania
29.Nisan.2012, 01:29
Bize yıllarca o damga vuruldu bir maç yapmışız çok mu ?
İşte bunu dediğin an olay sonsuza kadar devam eder. Hataya hatayla karşılık verilince siz haklı duruma çıkmıyorsunuz.
byariff
29.Nisan.2012, 01:32
Burak bizim transfer listemizdemi ? emenike transferi daha lig bitmeden konusulmaya baslandi ve anlastilardi her iki tarafta
culio stancu zaten bizim oyuncularimiz kiralik yolladik ki stancu ne alaka cozemedim.
necati transfer doneminde satin aldik transfer doneminde transfer yapmicagizda ne zaman yapicagiz ?
yigit"i 2-3 yildir her transfer doneminde istiyoruz zaten nerde usulsuzluk var çozemedim "DEVRE ARASI TRANSFER DONEMINDE ALDIK".
SaLviO
29.Nisan.2012, 01:33
emenike transferide UEFA kurallarına uygun olarak gerçekleştirildi senin mantığınla bakarsak
Night_Mare17
29.Nisan.2012, 01:35
emenike transferide UEFA kurallarına uygun olarak gerçekleştirildi senin mantığınla bakarsak
Emenike'ye laf atan biz değiliz ki basın , savcı falan
byariff
29.Nisan.2012, 01:35
yalniz transfer donemi degildi ;;)
di canio
29.Nisan.2012, 01:37
Ne transfer dönemiymiş arkadaş. Sanki transfer döneminden önce takıma getirip, oynatmışız. Transfer dönemi dışında da önce kulübüyle görüşülmek suretiyle transfer yapabiliyorsun. Transfer dönemi olmayınca usulsüz mü oluyor? Kulübüyle anlaşılmış, oyuncuyla anlaşılmış. Sizin kendi transferleriniz için usule uygun söylemleriniz, burada neden geçerli değil?
DisCo
Konulara çok düz mantıkla yaklaşıyorsunuz. Bu şekilde baktığımız zaman her maçın altından bir şey çıkar.
İki değişken arasında benzerlik olması için bazı yönlerinin tutarlı olması gerekir. Bu benim kişisel düşüncemden ziyade bilimsel bir saptamadır.
İki örnek veriliyor ama iki örnek arasında ciddi farklar var. Oyuncu sakat olur oynamaz, sakat olmadığı halde oynamaz. Kaleci hata yapar ya da yapmaz. Bunların kararından birini teknik ekip verir diğeri de maç içinde gelişen doğal bir olaydır. Verilen iki örnek bu yönden tutarlı olsaydı zaten haklı bir serzeniş olurdu. Sadece bu kısmına takılı kalarak değerlendirmek doğru olmaz.
Birisi tarlalar sürüldü mü, o kendi kalesine atanla görüştünüz mü derse, birileri sağa sola şike teklif edildi diye anlatırsa, birileri şike teklif edecekler diye telefonu mu açmadım gibi şeyler söylerse, birisi hocaya danışırsa bu ciddi farkları gözardı edip olayları birbirine denk tutamayız.
Culio - boşluk bırakayım ve ismi siz bırakın- için Galatasaray Başkanının bir telefon görüşmesi, bir maili, başka bir olayı bulunur ve orada "yolları asfaltladık mı" dedikten sonra karşısında "asfaltladık sorun yok demişse" o zaman eş tutulabilir. Cluio ve asfalt ne alaka diye insan sorar.
Galatasaray çok temiz bir takımdır demiyorum. Geçmişinde kirli çamaşırları var ve bunlarda ortaya çıksın. Ancak bu süreçte Galatasaray'a bulaşarak konuları saptırmayı doğru bulmuyorum. Çünkü Galatasaray üzerinden aklanma olmaz. Galatasaray bu olayların şahidiyse şahit gösterir öyle aklanırsın o ayrı konudur.
furkan58
Antalya maçı öncesi Necati , Kayseri maçı öncesi Amrabat , Ordu maçı öncesi Culio, Stancu ; Manisa maçı öncesi Yiğit hepsi transfer dönemi hepsi de tesadüf ama Emenike şike çok mantıklısınız çok :)
Sekopej
29.Nisan.2012, 01:38
Burak bizim transfer listemizdemi ? emenike transferi daha lig bitmeden konusulmaya baslandi ve anlastilardi her iki tarafta
Fenerbahçe, görüşmelere şubat ayında başlandığını zaten açıkladı, kulübe Emenike ile ilgili teklifini yaparak.
Taa şubat ayından, sadece şampiyonluk için, Emenike bize karşı oynamasın diye o kadar para verecek ha, buna sadece gülünür.:D
Tabi bir de, bir maçta oyuncu kötü oynasın diye, diğer maçta hiç oynamasın diye şike teklif ediyor Fenerbahçe, bu da garip. Tabi Emenike'nin raporlarını, Trabzon'a karşı da oynamadığını hatırlatmaya gerek yok.
Ha en garibi, Karabük maçında en önemli şike iddiası, karıştırılan yardımcı antrenör Seyit ile alakalı iddia. Siz inanmaya devam edin bunlara...
SaLviO
29.Nisan.2012, 01:39
olmasın, sonuçta bi kural var(önce kulüp sonra oyuncu) o kurala uyulmuşmu uyulmuş
amrabat konusunu hatırla
Evet biz öyle bir takımız ki Başkan'a; "Selçuk transferini neden düşünmediniz" diye sorduklarında; "Rakibimizle şampiyonluk mücadelesi verirken onun oyuncusu ile anlaşmayı doğru bulmadık" diyor.
"SELÇUK ÖNCE BİZE GELDİ"
İşte Yıldırım'ın sözleri: "Niang sakatlandı bir şey yok dediler. 3 hafta oynayamadı. Emenike'ye biz dedik(!) “Fenerbahçe maçında oynama diye...” Böyle bir şey olabilir mi?.. Yobo kiralık pozisyonda gözüküyor. Onun yerine Emenike'yi aldık, Yobo'yu da alacağız. Olmazda daha iyisini aldık. Selçuk'la ilgilendik. Devre arasında mukavele yapalım dediler. Kabul etmedik. Trabzonlular bilsin. Sezon sonu konuştuk, Galatasaray'a söz verdim dedi. Hayırlı olsun Galatasaray'a... Emenike'yle Galatasaray'ın da ilgilendiği yönünde duyum aldık."
http://spor.milliyet.com.tr/aziz-yildirim-dan-carpici-aciklamalar/spor/spordetay/26.05.2011/1395090/default.htm
sui generis
29.Nisan.2012, 03:57
beyler, sutopu branşı açıyormuşuz :D
Nedvedmania
29.Nisan.2012, 04:17
beyler, sutopu branşı açıyormuşuz :D
Gerçek haber mi bu yoksa şaka mı ? Eğer gerçekse iyi olur. En azından rakip buluruz kendimize :D Fener parayla toplar tek tek adamları ve güçlü bir takım oluşturur.
SaLviO
29.Nisan.2012, 12:10
su topu neymiş ya
bırakalım orda bari gs hegomenyası devam etsin
Addolorato
29.Nisan.2012, 12:27
su topu neymiş ya
bırakalım orda bari gs hegomenyası devam etsin
Fenerbahçe ''hegemonya''sı nerede ben çok merak ediyorum. Bayan basketbol takımından voleybol takımından 2 isim sayamayan insanlar yada Galatasaray derbileri hariç hiçbir maçını izlemeyenler gelipte burada şu sporlarda lideriz , şampiyonuz demesinler ancak kendilerini kandırırlar. Ülkemizde malesef en çok önem verilen 2 konu erkek basketbol ve erkek futbol branşlarıdır. Bu iki branşta lider Galatasaray'dır.
SaLviO
29.Nisan.2012, 12:30
türkiye liginde son 10 yıla bak ilk 2 ıraya kim abone olmuş
Bayan basketbol takımından voleybol takımından 2 isim sayamayan insanlar yada Galatasaray derbileri hariç hiçbir maçını izlemeyenler gelipte burada şu sporlarda lideriz , şampiyonuz demesinler ancak kendilerini kandırırlar.
şu lafı bana diyosan eğer çok yanlış kişiye söylemiş olursun
Addolorato
29.Nisan.2012, 12:36
türkiye liginde son 10 yıla bak ilk 2 ıraya kim abone olmuş
Bayan basketbol takımından voleybol takımından 2 isim sayamayan insanlar yada Galatasaray derbileri hariç hiçbir maçını izlemeyenler gelipte burada şu sporlarda lideriz , şampiyonuz demesinler ancak kendilerini kandırırlar.
şu lafı bana diyosan eğer çok yanlış kişiye söylemiş olursun
Ben genel olarak şu branşta lideriz şu branşta Galatasaray'ı yendik diyenlere söylüyorum. Bu ülkede üzülerek söylüyorum ki çok az kişi voleybol ve amatör sporlar ile ilgileniyor. Fenerbahçe Avrupa şampiyonu olmuştu sanırım voleybol'da bu sene gereken ilgiyi görmedi kesinlikle. Bu yüzden diyorum ki asıl ilgiyi gören sporlar erkek basketbol ve futboldur.
SaLviO
29.Nisan.2012, 12:37
yanlış düşünüyorsun
geçen gün çanakkalede arkasspor fenerbahçe grundig erkek voleybol maçı vardı tribünler fulldu
edit. şampiyon olmuştuk
Ben genel olarak şu branşta lideriz şu branşta Galatasaray'ı yendik diyenlere söylüyorum. Bu ülkede üzülerek söylüyorum ki çok az kişi voleybol ve amatör sporlar ile ilgileniyor. Fenerbahçe Avrupa şampiyonu olmuştu sanırım voleybol'da bu sene gereken ilgiyi görmedi kesinlikle. Bu yüzden diyorum ki asıl ilgiyi gören sporlar erkek basketbol ve futboldur.
Daha ne yapsınlar. Havaalanında karşılandılar. Trabzonspor maçında önce kupa ile çimlerde yürüdüler tüm taraftarlar "Armanın gururu sarı melekler" diye tezahürat yaptı. Var mı stadında Voleybol takımı için pankart açan başka kulüp?
eng1n
29.Nisan.2012, 12:56
Biz gereken ilgiyi gösteriyoruz da medya gereken ilgiyi göstermiyor.
furkan58
29.Nisan.2012, 13:10
Biz gereken ilgiyi gösteriyoruz da medya gereken ilgiyi göstermiyor.
Engin cevabı doğru vermiş.
Bende bir şey eklemek istiyorum size göre galatasarayın başarılı olduğu branşlar ilgi görmüş oluyor nedense ama spor dünyası sadece "futbol" ve "erkek basketbol" etrafında dönmüyor ki zaten erkek basketbolda son 4-5 senede 3-4 şampiyonluğumuz var. Bayan baskette son 7 seneydi sanırım erkek voleybol takımı 3 kupa aldı bir tek bayan voleybol takımımız mevcut sistemin kurbanı oldu.
Daha 2 yıl öncesine kadar size göre erkek basketbol bile ilgi görmez iken galatasaray euroleague gidince değerlendi heralde :)
di canio
29.Nisan.2012, 19:35
U15 FutbolTtakımımız, Erkek Voleybol Takımımız ve Kadın Basketbol Takımımız şu an stadda taraftarları selamlıyorlar kupalarıyla. Bu organizasyonun temellerini atan Başkan'a selam olsun.
SaLviO
29.Nisan.2012, 22:26
forvette eksiklik çok belli oluyor
emrenin durumu ne olacak acaba
Corpus
29.Nisan.2012, 22:42
Semih' i severdim. Ama Beşiktaş maçında gördüm ki o da bitmiş.
ReaList
29.Nisan.2012, 22:42
9'da 9 yap kupalara uzan
Kupalar Yükleniyor...
9/1 Kayserispor (w)
9/2 Trabzonspor (w)
9/3 Galatasaray (w)
9/4 Karabükspor (w)
9/5 Beşiktaş (w)
9/6 Beşiktaş
9/7 Trabzonspor
9/8 Bursaspor
9/9 Galatasaray
Savaş Devam Ediyor : )
ReaList
29.Nisan.2012, 22:45
Semih' i severdim. Ama Beşiktaş maçında gördüm ki o da bitmiş.
Bitmiş hali bile Bienvenu'den iyidir (:
Biri şu adama pres nedir? nasıl yapılır? ciddi bir şekilde öğretmesi lazım. 2 m2 alanda şaban gibi etrafa bakınmak yerine pres yapsa daha yararlı olacaktır. Semih o yorgun haliyle 80. dakikada Rüştü'nün üzerine depar atıp pres halindeyken, beyfendi stadın üzerinde gezen kuşlarla meşgul olsa gerek. Gol beklentisini geçtim artık, o yönünden hiç bahsetmesem daha iyi.
SaLviO
29.Nisan.2012, 22:59
Volkan Demirel: Beşiktaş'ı tebrik ediyorum, mücadele budur, aslanlar gibi oynadılar. 2 kupayı da alacağız ve başkanımıza hediye edeceğiz.
SaLviO
29.Nisan.2012, 23:10
Volkan Demirel: "Tek kolla, tek bacakla kalmadığım sürece Fenerbahçe kalesini korumak istiyorum
SaLviO
29.Nisan.2012, 23:15
Aykut Kocaman, Emre olayi icin ise soyle konustu: Emre olayi nedir ki? 3 Temmuz'dan beri yasadiklarimizin yaninda Emre olayi hic kaliyor...
cuk diye bi ses duydum ben :D :D
Aykut Kocaman: "Herkes her maçı seyrediyor. Ülke spor kamuoyunun vicdanı olduğuna inanmak istiyorum."
ReaList
29.Nisan.2012, 23:19
Fenerbahçeli bütün oyuncular twitter'da Beşiktaş'ı mücadelesinden dolayı kutluyor, tabi burdaki sadece bir kutlama değil kutlama+gönderme : )
Bazen burada yaşanan olaylara değiniyoruz bizi eleştirenler oluyor ama yaşanan en ufak olayın bile takımın psikolojisini ne kadar etkilediğini görmek için şu futbolcuları dinlemek yeter, Her maç öncesi yaşanan enterasan olaylarla o maça o psikolojiyle çıkmak zorunda bırakılan bu adamların mücadelesini görmek, gerçekten insanı gönül verdiği bu renklerle onurlandırıyor.
Homer J.S
30.Nisan.2012, 00:38
Aykut Kocaman kimse kusura bakmasın ama itici gelmeye başladı bana. Her kötü futbolla kazanılan maçtan sonra hatta her normal maçtan sonra takım ruhu ayağı çekiyor. Anlamıyorum ki şu ruh bi tek Fenerbahçede mi var.
Sheriff
30.Nisan.2012, 00:53
Biz birbirimizi sinir etmekten hoşlanan bir milletiz. O gelir seni o konuda sinir eder sen soluğu burda alırsın. Malesefki bu yanlış herkesin bahanesi olmuş. Kendi adıma söyleyeyim, görürsem diğer konulardakileride silerim, diğer konularda da ceza verebilirim. Eminim bunu diğer yöneticilerde yapar. Varsa bir yanlış, rapor edin, öm atın, destek merkezine konu açın ama başka konuya gidip "sen şurda şunu yaptıydın he şimdi bende bunu yapıyom nollduu" tarzı mesaj yazmayın.
SaLviO
30.Nisan.2012, 03:12
http://www.ligtv.com.tr/haber/alexten-felipeye-futbol-dersi
Sheriff
30.Nisan.2012, 03:28
Çok tatlı bir çocuk ya, maşallah, nası güzel kontrol ediyor topu :D
Kaka Leite
30.Nisan.2012, 03:55
O yanakları ısır ısır :D
TR.CaPTaiN
30.Nisan.2012, 04:44
http://www.yukleresim.com/di-K5D8.jpg
http://www.yukleresim.com/di-RIGG.jpg
Bu pankartı açanların elleri dert görmesin.
ForsakeN
30.Nisan.2012, 10:57
Alex'in sağ ayaklısı :)
nannar
30.Nisan.2012, 11:09
Acayip şirin kerata :) Top kontrolü bizim sabri'den iyi valla :n:
ommix
30.Nisan.2012, 11:14
Topu nasıl tutuyor babası gibi süper ya:)
Fernando Gago
30.Nisan.2012, 13:07
Fenerbahçe Yönetimi Çarşamba saat 14.00'de basın toplantısı yapacakmış.
SaLviO
30.Nisan.2012, 13:12
yapsınlar bakalım
SaLviO
30.Nisan.2012, 14:19
http://www.youtube.com/watch?v=ynrB7LfcSxc
bu adamı eleştirenlere gelsin
Night_Mare17
30.Nisan.2012, 14:25
Bu arada bu sezon da lig bitti gibi artık. Ali Koç 58.madde değişirse takımı ligden çekeriz demişti büyük ihtimal Fenerbahçe ligden çekilir.
byariff
30.Nisan.2012, 14:25
Ntvspor Son dakika : Volkan Demirel sakatlığından dolayı Bjk maçında oynayamayacak.
SaLviO
30.Nisan.2012, 14:28
mert oynar sıkıntı değil
ReaList
30.Nisan.2012, 14:29
Ama Volkan'ı sakatlayanlar, Mehmet Topuz'a topsuz alanda dirseği çakanlar, Semih'in karnına darbeyi indirenler, Yine Semih'e iki hakemin gözünün içine baka baka O.. Çocugu diyenler, Hakemle sahada küfürleşenler vs sahadaki yerini alacaklar rahat olun : )
Ama Volkan'ı sakatlayanlar, Mehmet Topuz'a topsuz alanda dirseği çakanlar, Semih'in karnına darbeyi indirenler, Yine Semih'e iki hakemin gözünün içine baka baka O.. Çocugu diyenler, Hakemle sahada küfürleşenler vs sahadaki yerini alacaklar rahat olun : )
Acaba Beşiktaş'ın maçı bizle değilde başkasıyla olsa TV'den bakıp ceza verirler miydi? Aslında sormam hata :)
KanaKe
30.Nisan.2012, 15:54
Ntvspor Son dakika : Volkan Demirel sakatlığından dolayı Bjk maçında oynayamayacak.
TS macini kastettin sanirim
nannar
30.Nisan.2012, 15:57
hafta içinde bjk maçınız varya :D
byariff
30.Nisan.2012, 15:58
TS macini kastettin sanirim
yok yok besiktas-fenerbahce
http://i.imgur.com/U1ET2.jpg
KanaKe
30.Nisan.2012, 16:06
fikstüre hic bakmiyorum ts ile mac yapacagiz saniyordum ben hafta ici. :) volkan olmasada sorun olmaz bjk nin gol atacak oyuncusu yok.
ReaList
30.Nisan.2012, 16:09
fikstüre hic bakmiyorum ts ile mac yapacagiz saniyordum ben hafta ici. :) volkan olmasada sorun olmaz bjk nin gol atacak oyuncusu yok.
Bence oyuncusu çok, hatta Toraman-Egemen ikilisi bile duran toplarda tehlike. Almedia'nın da cezası bitti yanılmıyorsam, rakibi küçümsersek yelkenleri suya indiririz. Ciddiyeti elden bırakmadan son 4 maçı da kazanıp 2 kupayı alarak şikeyi tamamlamak istiyoruz : )
Bence oyuncusu çok, hatta Toraman-Egemen ikilisi bile duran toplarda tehlike. Almedia'nın da cezası bitti yanılmıyorsam, rakibi küçümsersek yelkenleri suya indiririz. Ciddiyeti elden bırakmadan son 4 maçı da kazanıp 2 kupayı alarak şikeyi tamamlamak istiyoruz : )
Son 2 maçtır bence iyi oynamıyoruz. İnönü'de böyle oynarsak sıkıntılı bir maç yaşayabiliriz. Ama Alex gelsin başka bir şey istemiyorum. O yine çıkar atar 1-2 tane. En olmadı asist yapar :D
ReaList
30.Nisan.2012, 16:36
Biz zaten iyi oynamak için çıkmıyoruz sahaya, mücadele edip kazanmak için çıkıyoruz, çünkü iş artık iyi futbol oynama olayından çıktı, Ya sonuna kadar mücadele edersin ya da hiç : )
TR.CaPTaiN
30.Nisan.2012, 18:50
Dün akşam itibariyle bakıldığında; 4 gün sonra oynanacak maçta oynayıp oynamayacağı belli olmayan Volkan'ın dünkü maçı tamamlaması hakkaten mucize.
SaLviO
30.Nisan.2012, 18:57
volkan bence beşiktaş maçında saha olucak
attirson
30.Nisan.2012, 19:23
İşimiz zor olur Volkan olmazsa ne olursa olsun en korktugum takım Bjk çok güzel kontralara çıkıyorlar.
ReaList
30.Nisan.2012, 21:27
Loran Vayloyan'ın görevine son verildi. Lig Tv kendi isteğiyle ayrıldı, yaşanan bu süreçte yıpranmış diye açıklama yayınladı. Bizim ödediğimiz vergilerle maaş alan polislere Sarı-Kırmızı-Şampiyon-Cimbom diye tezahürat yaptırınca güzel Lig Tv'nin Fenerbahçe Muhabiri çak işareti yapınca kötü... Ve şuan sanık sandalyesinde bu kulüp oturuyor. Adaletini sevdiğim dünyası ...
Fernando Gago
30.Nisan.2012, 21:33
Olağanüstü günler yaşıyoruz, maçlar çıkarıyoruz. Böyle bir ortamda şampiyonluğu beklemek gerçekten haksızlık olur daha doğrusu şampiyon olamadık diye üzülmek, hayıflanmak haksızlık olur. Hepsinin alınlarından öpmek lazım belki 34 maçlık periyodda o formaya yakışmayacak şekilde oynadıkları maçlar oynadılar ama gerek kupa maçları gerek play off maçları olağanüstü maçlar çıkarıyoruz, insanüstü performans sergiliyorlar. Perşembe İnönü deplasmanı, Pazar Trabzon deplasmanı ... Açıkçası puan kayıpları yaşanabilir ben bunu bekliyorum ve üzülmemek hayıflanmamak lazım bunu da biliyorum.
Medyanın ve Devlet Kurumlarının yaptıklarını anlatmanın izahı yok. Elbette devran tersine dönecek. Sabret ve inanmaya devam et Fenerbahçeli.
Sekopej
30.Nisan.2012, 21:59
Tam tersi durum olsaydı ve Fenerbahçe lider, herhangi başka bir takım bu durumda olsaydı, şimdiye çoktan gönüllerin şampiyonu ilan edilirdi, methiyeler düzülürdü onun için.
Bu dönemde takım bu halde, hala 2 kupaya aday tek takım, önünde sadece saygıyla eğilmek yakışır. Siz şansınızı sürdürdükçe etrafa saldığınız korkuyu gördüm ya, siz kazanmaya devam ettikçe ortaya çıkan türlü komediler gördüm ya, varsın şampiyon olmasın, siz milyonlarca Fenerbahçelinin gönlünde bir ömür boyu yer edindiniz bile artık. Seneler seneler sonra bile, bu ekibi ezbere sayacak Fenerbahçe, sizlerin bu direnişinizi asla unutmayacak.
Hele bir de bunu 2 kupayla taçlandırırsanız, bırakın sonra 2 kupayı da elimizden alsınlar, puanları silsinler, küme düşürsünler, siz kalplere kazındınız bir kere, gönderin kupaları çok isteyenlere, müzede kupaya gerek yok, siz şu anda zaten zirvedesiniz, kupaya ulaşamamak bile bu haklı gururu yaşamayı etkilemeyecek. Ama o kupaları alıp, haykırmak istiyor milyonlar şike şike diyerek...
SaLviO
30.Nisan.2012, 22:06
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz
Aykut Kocaman'a kızıyordum falan ama şu durumda Volkan'ı forvete koysa laf etmem artık.
Takım kenetlendi. Onuru, gururu için oynadığını gösterdi. Varsın gelmesin şampiyonluk. Fenerbahçe'den değerli mi?
Sekopej
30.Nisan.2012, 22:12
Aykut Kocaman'a kızıyordum falan ama şu durumda Volkan'ı forvete koysa laf etmem artık.
Takım kenetlendi. Onuru, gururu için oynadığını gösterdi. Varsın gelmesin şampiyonluk. Fenerbahçe'den değerli mi?
Olay bu, bu seneyi atlatalım, seneye bol bol bunu tartışırız, nasıl böyle oynattı, niye geç değiştirdi, niye hep aynı oyuncular gibisinden.
O bacakla bir oyuncu takımı için mücadele devam ediyor ya, arkadaşları ona sahip çıkıyor ya, daha söyleyecek ne sözümüz olabilir ki, 4 maç, direnmeye devam, her sonuç bize o gururu yaşatacak, kazansak da kaybetsek de.
SaLviO
30.Nisan.2012, 22:14
doğru yolu buluyorsun :icon_razz::icon_razz:
ommix
30.Nisan.2012, 22:31
Volkan twitterda perşembe günü oynayıp oynamayacağım henüz belli değil.Doktorumuz Ertuğrul Karanlık ile oynamam için elimizden geleni yapıyoruz yazdı.İnşallah yetişir maça
Sekopej
30.Nisan.2012, 22:31
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2012-04-30_cagla2.jpg
Aykut Kocaman gülüyor.:)
O da ne, poşet gördüm, yoksa yoksa? Hakime de mi poşet vermişler, abouvvv...
SaLviO
30.Nisan.2012, 22:32
hoca çok karizma çıkmış maçlarada böyle çıksaya
Sekopej
30.Nisan.2012, 22:35
hoca çok karizma çıkmış maçlarada böyle çıksaya
Uğurlu eşofmanıymış maçlarda giydiği, geçen sene derbilerde kazandığımız maçlarda giydiği için bu sezon da aynı eşofmanı giyiyormuş o nedenle.:)
SaLviO
30.Nisan.2012, 22:38
Uğurlu eşofmanıymış maçlarda giydiği, geçen sene derbilerde kazandığımız maçlarda giydiği için bu sezon da aynı eşofmanı giyiyormuş o nedenle.:)
totem olayı yani , aykut hocadan beklemezdim böyle şeyler beni şaşırttı :D
Fernando Gago
30.Nisan.2012, 22:47
Ben de sana bunu diyorumdum geçmişte o kadar dil döktük sana sonunda değdiğini görmek güzel :D Aykut Kocaman'a ben de çok kızdım derbilerde gölgesinden bile korkan adam filan yazmıştım facebookta. ama sonra anladım ki ne yeri ne zamanı. Birgün bu medya ve devlet kurumlarının linci kalkar, başkanımız yöneticilerimiz özgür olur, fenerbahçe bu sene küme düşecek mi, avrupada seneye gidecek mi dedikoduları biter, o zaman Aykut Kocaman'ı teknik anlamda tartışırız.
Fernando Gago
30.Nisan.2012, 22:49
Tam tersi durum olsaydı ve Fenerbahçe lider, herhangi başka bir takım bu durumda olsaydı, şimdiye çoktan gönüllerin şampiyonu ilan edilirdi, methiyeler düzülürdü onun için.
Bu dönemde takım bu halde, hala 2 kupaya aday tek takım, önünde sadece saygıyla eğilmek yakışır. Siz şansınızı sürdürdükçe etrafa saldığınız korkuyu gördüm ya, siz kazanmaya devam ettikçe ortaya çıkan türlü komediler gördüm ya, varsın şampiyon olmasın, siz milyonlarca Fenerbahçelinin gönlünde bir ömür boyu yer edindiniz bile artık. Seneler seneler sonra bile, bu ekibi ezbere sayacak Fenerbahçe, sizlerin bu direnişinizi asla unutmayacak.
Hele bir de bunu 2 kupayla taçlandırırsanız, bırakın sonra 2 kupayı da elimizden alsınlar, puanları silsinler, küme düşürsünler, siz kalplere kazındınız bir kere, gönderin kupaları çok isteyenlere, müzede kupaya gerek yok, siz şu anda zaten zirvedesiniz, kupaya ulaşamamak bile bu haklı gururu yaşamayı etkilemeyecek. Ama o kupaları alıp, haykırmak istiyor milyonlar şike şike diyerek...
Bu ortamda 2 kupanın "hayali" bile güzel bazen düşünüyorum da dünya spor tarihinin en onurlu şampiyonlukları olur, nasıl bir kutlama olur o gece istanbulun, Türkiye'nin meydanları nasıl inler, gerçekten hayallerimin ötesine geçiyor, işimiz zor ama imkansız değil, 3 Temmuz ve Fenerbahçe sözkonusu oldu mu anormal düşünmek lazım zaten :)
Zekirdek
30.Nisan.2012, 23:23
Ah bir şu şampiyonluk gelse sabahlara kadar sokaklarda içeriz, kutlarız bütün hafta okulu ekeriz. Bütün gün her yere Fenerbahçe formalarımız ile gideriz. Fenerium'lara akın ederiz. Çok güzel. İnşallah ulaşacağız bu iki kupaya. Önce Türkiye Kupası, sonra STSL.
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/392496_389924311052885_1015201181_n.jpg
Bugün gördüm :) Güzel bir görüntü olmuş.
ReaList
30.Nisan.2012, 23:26
Bugün açıklama yaptı twitter'dan Alex, Felipe Volkan'ı çok seviyor diye : ) Fenerbahçe'yi yıkmayacak olan budur, problem ?
sarianet
30.Nisan.2012, 23:27
felipe mi o oğlan :D
volkan da bıyıklarla yeniçeri gibi olmuş tam osmanlı torunu :D
SaLviO
30.Nisan.2012, 23:30
cocuk arkadan bile çok tatlı maşallah ya darısı volkanın başına
TR.CaPTaiN
01.Mayıs.2012, 00:04
Dün Türk Telekom tribünü Felipe takımı buraya getir tezahüratı yapıyordu. Felipe de artık epeyce benimsendi. :}
furkan58
01.Mayıs.2012, 00:13
Felipe'nin Alex ile birlikte maç öncesi tribün önünden geçerken tribünlere el sallaması felan çok iyiydi :) maşallah çok tatlı çocuk :)
furkan58
01.Mayıs.2012, 01:30
Boşa dil döküyoruz aslında hatayı biz yapıyoruz ki Fenerbahçe düşmanlarından anlayış bekliyoruz. En mantıklısı o konulara daha fazla yorum yazmamak çünkü anlatamıyosun ne olduğunu bi at gözlüğünü takmışlar "ŞİKE de ŞİKE" kanıtlarmısın arkadaşım ? Kanıtlayamadığın şeyi 10 aydır savunma o zaman sonra gelmiş burda dil döküyolar yok CAS'ı niye çektiniz yok o yok bu yok şu bizim davamızla bizden çok ilgileniyorlar sonra Adalet Bekçileri diyince kızıyorlar :)
SaLviO
01.Mayıs.2012, 01:33
ben size söyledim dimi girip yorum yapmayın diye bırakın
Fernando Gago
01.Mayıs.2012, 01:44
Boşa dil döküyoruz aslında hatayı biz yapıyoruz ki Fenerbahçe düşmanlarından anlayış bekliyoruz. En mantıklısı o konulara daha fazla yorum yazmamak çünkü anlatamıyosun ne olduğunu bi at gözlüğünü takmışlar "ŞİKE de ŞİKE" kanıtlarmısın arkadaşım ? Kanıtlayamadığın şeyi 10 aydır savunma o zaman sonra gelmiş burda dil döküyolar yok CAS'ı niye çektiniz yok o yok bu yok şu bizim davamızla bizden çok ilgileniyorlar sonra Adalet Bekçileri diyince kızıyorlar :)
Bu konu hakkında bir yorum yapıcam da bunu nasıl kurallar dahilinde yapıcam onu bir türlü bulamadım. Bırrrraksınlar bu işleri diyeyim kısa yoldan. Kimin ne olduğunu herkes biliyor, medyadaki ceset yiyenlerle bu gerçekleri değiştiremezler.
DisCo
01.Mayıs.2012, 01:59
bizden çok ilgileniyorlar sonra Adalet Bekçileri diyince kızıyorlar :)
Bu kısımda hatalısın.
Galatasaray'ın ofsayttan attığı gol de Beşiktaş'lılardan çok Fenerbahçe'lileri ilgilendirmişti. Bundan normal bir şey olabilir mi? Bence olamaz.
Durum böyleyken futbol kuralını bilmeden bekçisi olanlar dediğim zaman bu pek sevimsiz olur.
Fenerbahçe'nin neyi eleştirilse sıkıntı oluyor. Fenerbahçe'lisi eleştirirse hükümet yanlısı, diğerleri eleştirirse bizden çok ilgileniyorlar. Kendini bu kadar merkezde görmek sağlıklı bir düşünce değildir.
Fenerbahçe'nin yükselmesi nedeniyle bize düşmanlar yaklaşımı var. Biz bu kadroyla Avrupa'da başarı sağlayacaktık, şunu şunu yapacaktık, bu bu olacaktı deniyor. Bakın, bunların ihtimalini saymanın yanında gerçekleştiren bir Galatasaray vardı. 4 sene ligi domine etti. Avrupa'nın 1 numarası oldu ama ben Galatasaray takımına karşı insanların sevgi vermekten başka bir şey yaptığını görmedim. Galatasaray'lısı zaten sever ama Galatasaray'ı tüm Türkiye sever. Normalde sizin haklı gördüğünüz denkleme göre Türkiye'nin sevilmeyen takımı -en azından 1996-2000 arasında- Galatasaray olmalıydı. Bu süreçte de nötr olunması lazımdı.
Alicanfmfan
01.Mayıs.2012, 02:06
Bakın arkadaşlar siz kendinizi bir ölçün önce. Benim şahsi olarak şike ile ilgilendiğim yok, umrumda da değil. Ben kendi takımıma bakıyorum. Ancak sizin yaptığınız yorumları bi okuyun derim. Sürekli Galatasaray'a taş atmalar, bu süreç içine Galatasaray'ı da dahil etmeler. Her transferi ''Emenike'' ile kıyaslamalar, yakışmıyor cidden yakışmıyor.
Hee ben ne hukuku çok iyi bilirim nede avukatlık yaparım. Ama gelipte biri durduk yere Galatasaray'ı başka bir itham yada başka birşeyle şuçlarsa tabi ki karşılık veririm.
SaLviO
01.Mayıs.2012, 02:06
Fenerbahçe'nin neyi eleştirilse sıkıntı oluyor. Fenerbahçe'lisi eleştirirse hükümet yanlısı, diğerleri eleştirirse bizden çok ilgileniyorlar. Kendini bu kadar merkezde görmek sağlıklı bir düşünce değildir.
olaylara hep tek yönlü bakarsanız sıkıntı olması gayet normaldir.Bu sözüm sana değil
DisCo
01.Mayıs.2012, 02:13
olaylara hep tek yönlü bakarsanız sıkıntı olması gayet normaldir.Bu sözüm sana değil
Bende tek taraflı bakıyor olabilirim. Her şeye çok müthiş yaklaşırım gibi bir iddiam olmadı. Mutlaka hatalı yorum yaptığım, yanlış değerlendirdiğim şeyler olabilir. Önemlisi sonrasında bunlara hala bağlı mı kalıyorum yoksa düzeltebiliyor muyum? Bununda cevabını bilemiyorum. :) Dışardan bakanların ne düşündüğü bu konuda önemli.
Neyse. Sıkıntının tek taraflı düşünce yapısı olduğunu sanmıyorum. Mesela Nihat Özdemir'i o kadar övdük, övdük. Bir beğenmediğimiz yorumunda zaten ne olduğunu biliyorduk hükümet yanlısı dedik. Överken çok yönlü düşünen bu adam tek yönlü düşündüğü için mi eleştirildi.
SaLviO
01.Mayıs.2012, 02:15
Bende tek taraflı bakıyor olabilirim. Her şeye çok müthiş yaklaşırım gibi bir iddiam olmadı. Mutlaka hatalı yorum yaptığım, yanlış değerlendirdiğim şeyler olabilir. Önemlisi sonrasında bunlara hala bağlı mı kalıyorum yoksa düzeltebiliyor muyum? Bununda cevabını bilemiyorum. :)
Neyse. Sıkıntının tek taraflı düşünce yapısı olduğunu sanmıyorum. Mesela Nihat Özdemir'i o kadar övdük, övdük. Bir beğenmediğimiz yorumunda zaten ne olduğunu biliyorduk hükümet yanlısı dedik. Överken çok yönlü düşünen bu adam tek yönlü düşündüğü için mi eleştirildi.
nihat özdemiri ben ilk günden beri eleştiriyorum adam dansöz gibi oynuyor ne dediği belli değil istifa ettiği gün ne olduğu ortaya çıkmıştı
furkan58
01.Mayıs.2012, 02:16
Bu kısımda hatalısın.
Galatasaray'ın ofsayttan attığı gol de Beşiktaş'lılardan çok Fenerbahçe'lileri ilgilendirmişti. Bundan normal bir şey olabilir mi? Bence olamaz.
Durum böyleyken futbol kuralını bilmeden bekçisi olanlar dediğim zaman bu pek sevimsiz olur.
Fenerbahçe'nin yükselmesi nedeniyle bize düşmanlar yaklaşımı var. Biz bu kadroyla Avrupa'da başarı sağlayacaktık, şunu şunu yapacaktık, bu bu olacaktı deniyor. Bakın, bunların ihtimalini saymanın yanında gerçekleştiren bir Galatasaray vardı. 4 sene ligi domine etti. Avrupa'nın 1 numarası oldu ama ben Galatasaray takımına karşı insanların sevgi vermekten başka bir şey yaptığını görmedim. Galatasaray'lısı zaten sever ama Galatasaray'ı tüm Türkiye sever. Normalde sizin haklı gördüğünüz denkleme göre Türkiye'nin sevilmeyen takımı -en azından 1996-2000 arasında- Galatasaray olmalıydı. Bu süreçte de nötr olunması lazımdı.
Pek sanmıyorm.
Aslında sizin kendinizi gördüğünüz yer ile bizim kendimizi gördüğümüz yer arasında zerre fark yok. Sadece basın ve medya unsurları bizim aleyhimize yazınca Fenerbahçe kötü oluyor. 10 aydır kanıtlanmayan bir soruşturmadan şike damgası yiyorsun daha kanıtlanmamış. Sonra dava bizim davamız , ofsayt maç içerisinde olan bi olay. Maçı herkes tartışır da bizim davamızı neden herkes tartışır ben onu anlamıyorum.
Night_Mare17
01.Mayıs.2012, 02:18
Bbizim davamızla bizden çok ilgileniyorlar
Siz mi bunu diyorsunuz onların Uefa kupası var geyiğini başlattınız. O kupayı o kadar fazla kullanmamımıza rağmen o kupanın adını bizden fazla ağzınıza alıyorsunuz. Bu kupa ile dalga geçebilen ilk insan türleri de sizler oldunuz ona da şaşkınım doğrusu :)
furkan58
01.Mayıs.2012, 02:20
Siz mi bunu diyorsunuz onların Uefa kupası var geyiğini başlattınız. O kupayı o kadar fazla kullanmamımıza rağmen o kupanın adını bizden fazla ağzınıza alıyorsunuz. Bu kupa ile dalga geçebilen ilk insan türleri de sizler oldunuz ona da şaşkınım doğrusu :)
Çok farklı şeyler. O geyik her yenilgide gösterilen sebepten dolayı yıllardır olan bişey . Dava ile Uefa kupasını bir tutuyorsan zaten konuşmak hata. Zaten kendin diyorsun biri geyik biri dava mahkemelik bişey yani.
LadroN
01.Mayıs.2012, 02:22
Pek sanmıyorm.
Aslında sizin kendinizi gördüğünüz yer ile bizim kendimizi gördüğümüz yer arasında zerre fark yok. Sadece basın ve medya unsurları bizim aleyhimize yazınca Fenerbahçe kötü oluyor. 10 aydır kanıtlanmayan bir soruşturmadan şike damgası yiyorsun daha kanıtlanmamış. Sonra dava bizim davamız , ofsayt maç içerisinde olan bi olay. Maçı herkes tartışır da bizim davamızı neden herkes tartışır ben onu anlamıyorum.
Dava sizin davaniz degil ki.once bunu bi anlasak.fenerbahce turkiye'ye mal olmus bir kulup degil mi?bu davanin sonucu herkese etki etmiyor mu?Ergenekon davasi nasil tartisiliyorsa bu dava da o kadar tartisilir.yargilanlar turkiye'nin onemli insanlari
furkan58
01.Mayıs.2012, 02:23
Dava sizin davaniz degil ki.once bunu bi anlasak.fenerbahce turkiye'ye mal olmus bir kulup degil mi?bu davanin sonucu herkese etki etmiyor mu?Ergenekon davasi nasil tartisiliyorsa bu dava da o kadar tartisilir.yargilanlar turkiye'nin onemli insanlari
Sonuç olarak cezayı Fenerbahçe almayacak mı ? Madem kendinizi dava dışında görüyorsunuz , bizi çekmeye çalışıyorlar ama biz suçsusuz diyorsunuz karışmamanız gerekir.
Corpus
01.Mayıs.2012, 02:24
Aman burda da bir tartışma başlamasın. Yöneticilere fazla iş çıkarmayalım :D
Night_Mare17
01.Mayıs.2012, 02:24
Sonuç olarak cezayı Fenerbahçe almayacak mı ? Madem kendinizi dava dışında görüyorsunuz , bizi çekmeye çalışıyorlar ama biz suçsusuz diyorsunuz karışmamanız gerekir.
Hayır Uefa tüm Türk takımlarına men verebilir.
DisCo
01.Mayıs.2012, 02:25
Pek sanmıyorm.
Şimdi sanmama fikrine elbette saygısızlık etmiyorum ama benim bu konuda ciddi bir izlenimim var. Türkiye'de baskın bir grubun Galatasaray'a sevgisi vardır. Zaten sizlerde çoğu zaman bunu manalı kullanmazmısınız? Beşiktaş ve Trabzonspor Galatasaray'a yatar diye. Bunun nedeni takımlardan kaynaklanmamaktadır. Bu takım taraftarlarının Galatasaray'a olan olumlu bakışlarıdır. Anadolu'yu karış karış gezersen Galatasaray'a olan olumlu tutuma yine rastlarsın. Fenerbahçe'liye sorarsın onlar sevmeyebilir. Tabi konu biraz farklı yere geldi. Galatasaray'ı seviyorlar sizi sevmiyorlar karşılaştırmasına girmiyorum. Sadece Fenerbahçe çok başarılı diye düşmanlık yapılıyorsa başarılı olan Galatasaray'a bu neden yapılmadı diyorum.
Cas davasına gelirsek bu dava sadece Fenerbahçe'yi ilgilendirmiyor. Şike davasına gelirsek bu da sadece Fenerbahçe'yi ilgilendirmiyor. Doğru tanımlamayı yaparsak Fenerbahçe'yi doğrudan diğerlerini dolaylı etkileyen konulardır.
SaLviO
01.Mayıs.2012, 02:27
anadoluda sevilen takım fenerbahçedir
geçmişe bakarsanız çok rahat anlarsınız
nannar
01.Mayıs.2012, 02:27
Evet bence de 1 başlıkta tartışın ki yöneticiler zorlanmasın
furkan58
01.Mayıs.2012, 02:28
Ne ben size sabaha kadar dil döksem değişen bir şey olucak ne siz bana sabaha kadar anlatsanız değişen bir şey olucak o yüzden tek tek mesaj yazmaklada uğraşmak istemiyorum sabah erken kalktım uykumda gelmeye başladı yarın sağlam kafa açıklanan şeylerle konuşuruz.
SaLviO
01.Mayıs.2012, 02:28
Hayır Uefa tüm Türk takımlarına men verebilir.
versede kurtulsak adamlar bir kere bile ceza veririz demedi(benim bildiğim)
LadroN
01.Mayıs.2012, 02:29
Şimdi sanmama fikrine elbette saygısızlık etmiyorum ama benim bu konuda ciddi bir izlenimim var. Türkiye'de baskın bir grubun Galatasaray'a sevgisi vardır. Zaten sizlerde çoğu zaman bunu manalı kullanmazmısınız? Beşiktaş ve Trabzonspor Galatasaray'a yatar diye. Bunun nedeni takımlardan kaynaklanmamaktadır. Bu takım taraftarlarının Galatasaray'a olan olumlu bakışlarıdır. Anadolu'yu karış karış gezersen Galatasaray'a olan olumlu tutuma yine rastlarsın. Fenerbahçe'liye sorarsın onlar sevmeyebilir. Tabi konu biraz farklı yere geldi. Galatasaray'ı seviyorlar sizi sevmiyorlar karşılaştırmasına girmiyorum. Sadece Fenerbahçe çok başarılı diye düşmanlık yapılıyorsa başarılı olan Galatasaray'a bu neden yapılmadı diyorum.
Cas davasına gelirsek bu dava sadece Fenerbahçe'yi ilgilendirmiyor. Şike davasına gelirsek bu da sadece Fenerbahçe'yi ilgilendirmiyor. Doğru tanımlamayı yaparsak Fenerbahçe'yi doğrudan diğerlerini dolaylı etkileyen konulardır.
Cok birsey dememe gerek kalmamis.son kismin benzerini yazacaktim.
Night_Mare17
01.Mayıs.2012, 02:30
Kurallar öyle.
Sizin Avrupa'da amacınız olmayabilir de bizim büyük amaçlarımız var.
Night_Mare17
01.Mayıs.2012, 02:30
Kurallar öyle.
furkan58
01.Mayıs.2012, 02:36
Kurallar öyle.
Bizim amaçlarımız geçen yıldan beri var sizi amaçlardan çok özleminiz var :)
Nedvedmania
01.Mayıs.2012, 02:37
Biz amacımıza ulaşmışız ki artık özlem duyuyoruz :)
sananes
01.Mayıs.2012, 02:39
Kurallar öyle.
çok yakın bir tarihte benzer bir olay yunanistan'da yaşandı. Ülke geneli ceza aldı mı? Yanlı basınınız,yönetiminiz yalan yanlış açıklamaları gibi dayanağı olmayan bir saçmalık avrupa'dan tüm ülkenin men edilmesi. Dünya'da emsali yok yahu böyle bir şeyin.İlk kez türkiye'de mi şike soruşturuluyor da bizim ülkemize verecekler ülkece katılmama cezası.
Night_Mare17
01.Mayıs.2012, 02:39
Özlemimiz olabilecek bir amacımız var fakat sizde ne yazık ki o da yok.
Night_Mare17
01.Mayıs.2012, 02:40
çok yakın bir tarihte benzer bir olay yunanistan'da yaşandı. Ülke geneli ceza aldı mı? Yanlı basınınız,yönetiminiz yalan yanlış açıklamaları gibi dayanağı olmayan bir saçmalık avrupa'dan tüm ülkenin men edilmesi. Dünya'da emsali yok yahu böyle bir şeyin.İlk kez türkiye'de mi şike soruşturuluyor da bizim ülkemize verecekler ülkece katılmama cezası.
Avrupa basını da tüm takımların ceza alma ihtimalini yazıyor tek bizim basınımız değil ki.
SaLviO
01.Mayıs.2012, 02:41
konu yine tamam sizin uefa kupanız var lafına geliyor :D :D :D :D
SaLviO
01.Mayıs.2012, 02:43
Fenerbahçe büyüklüğü ne kupa büyüklüğü ...