Log in

View Full Version : Fenerbahçe Sohbet Alanı

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 [38] 39 40 41 42 43 44 45

Corpus
26.Temmuz.2013, 18:00
"Abdullah Kiğılı: Yeni formalara muazzam bir ilgi var"

:D

attirson
26.Temmuz.2013, 18:02
Rekor satıs bekliyoruz demisti aynı zamanda.İlla alıcak olursam 3. formayı alırım taraftar hatrına. :D

sananes
26.Temmuz.2013, 18:28
çubukludan alacağım ben de bu sene. Beyazı beğenmedim,3. formadan almayı da sevmiyorum.

ama liverpool'un 3. formasından alırım istisna olarak :)

Bizim 2 takımda bu sene formada sınıfta kalmışlar genel kanıya göre.

EndoplazmiK RetikuluM
26.Temmuz.2013, 22:43
Bizim ön elemele maçları d-smart'ta hayırlı olsun.

Kaka Leite
29.Temmuz.2013, 07:07
Salzburg ligde 21 maçtır yenilmiyormuş.

Şimdi tur garantilendi demek ki :n:

mustinho03
29.Temmuz.2013, 14:02
fener salzburg u dikkate alsa iyi olur avusturya ligi o kadar ahim sahim bir lig degil ama salzburg un oturmus bir sistemi var.eger fenerbahceli oyuncular salzburg u kücümserlerse hezimete yol acabilir.

tyfnkrvl07
30.Temmuz.2013, 21:43
Hoca çok net. Kesin kazanıcağız diyor. En azından Aykut Kocaman döneminde ki gibi her rakibi barcelona yapmıyoruz bu da bi gelişme.

himone
30.Temmuz.2013, 23:16
Kadormuza sadece 3 oyuncu katıldı demiş, Holmen'i saymıyor galiba.

TeNaciOUS MidFieLdeR
31.Temmuz.2013, 00:28
fener salzburg u dikkate alsa iyi olur avusturya ligi o kadar ahim sahim bir lig degil ama salzburg un oturmus bir sistemi var.eger fenerbahceli oyuncular salzburg u kücümserlerse hezimete yol acabilir.

gecen sene luksemburg takimina elenmisler SL elemesinde, dudalange diye bir takimdi galiba. cok fazla da abartmamak lazim, rahat gecmemiz gereken bir tur bu. bu turda endiselenmeye baslayacaksak biz, SL ye hic katilmayalim daha iyi :)

Hoca çok net. Kesin kazanıcağız diyor. En azından Aykut Kocaman döneminde ki gibi her rakibi barcelona yapmıyoruz bu da bi gelişme.
holmenin lisansi henuz cikarilmadigi icin an itibariyle kadroda sayamayiz, o acidan bunu soylemistir.

mpaker66
31.Temmuz.2013, 01:26
Hocanın emenike mi cardozo mu sorusuna yönetim karar verecek cevabı çok saçma geldi bana. Sanki aynı tip oyuncular ucuz olan alınacak.

byariff
01.Ağustos.2013, 01:10
holmenin sozlesme ile sorunlari vardi galiba net meirelesden daha katki yapar daha iyi oynar

alper-holmen-emre

daha hizli oynar fenerbahce.

kuyt-sow-stoch

eng1n
01.Ağustos.2013, 01:12
Topal şu sistem de en kritik oyuncu herhalde 11'e ilk yazılan olur.

sui generis
01.Ağustos.2013, 01:26
Hala Topal kesik yesin diyenler var :D

SAİT71
01.Ağustos.2013, 01:27
Topal bugün çok iyi oynadı. Topal, Bruno, Baroni ve Sow maçı getirdiler.

himone
01.Ağustos.2013, 02:09
Topal değil Emre ve Meireles'iin kesik yemesi gerekiyor. Topal da olmasa orta saha çöker. Açıkçası şu an Topal-Alper-Holmen üçlüsü hepsinden daha iyi oynar. Bu arada eğer Hasan Ali bu Kadlec'in arkasında kalırsa yazıklar olsun.

Raul Meireles
01.Ağustos.2013, 02:13
Topal değil Emre ve Meireles'iin kesik yemesi gerekiyor. Topal da olmasa orta saha çöker. Açıkçası şu an Topal-Alper-Holmen üçlüsü hepsinden daha iyi oynar. Bu arada eğer Hasan Ali bu Kadlec'in arkasında kalırsa yazıklar olsun.

Hocam Kadlec konusunda bende seninle aynı fikirdeyim. Ama inşallah ilerleyen haftalarda müthiş form grafiğiyle müthiş bindirmeleriyle hepimizi yanıltır :D

ReaList
01.Ağustos.2013, 02:14
Kadlec'in bindirme yapabilecek kapasitede bir oyuncu olduğuna inanmıyorum, Ziegler'den kat kat iyi ama Hasan Ali'den kesinlikle iyi değil.

ReaList
01.Ağustos.2013, 02:25
Ben de ciddi ciddi Emre ve Meireles'e artık sıcak bakmıyorum, Aşırı narin futbolcular ve kırılganlar. Yani her pozisyonda eyvah sakatlandılar diye bakınıyorum, Elleri her pozisyonda bacaklarında, sanki emekli olmuşlar da zorla futbol oynuyorlar gibi. Çağdaş futbolun en önemli mevkiisinde bu kadar kırılgan 2 oyuncuyla birlikte oynamak takıma büyük ağırlık getirir.

Corpus
01.Ağustos.2013, 05:53
Ben de ciddi ciddi Emre ve Meireles'e artık sıcak bakmıyorum, Aşırı narin futbolcular ve kırılganlar. Yani her pozisyonda eyvah sakatlandılar diye bakınıyorum, Elleri her pozisyonda bacaklarında, sanki emekli olmuşlar da zorla futbol oynuyorlar gibi. Çağdaş futbolun en önemli mevkiisinde bu kadar kırılgan 2 oyuncuyla birlikte oynamak takıma büyük ağırlık getirir.

Halısahaya hatır için çağırılan amcalar geliyor aklıma. Tam tarifleri bu sanırım

ShevAnil
01.Ağustos.2013, 13:04
Sow gibi bir forvetin olacak ve sen onu kanatta çürüteceksin. :) Ersun Yanal umarım daha da köreltmez Sow'u.

mustinho03
01.Ağustos.2013, 13:17
Ya bu fener alacagi oyunculari hic mi izlemez kadlec dün h8c bindirme yapmadi ne demeye aldilar onu hasan ali bile ondan kat kat iyidir @baldemir arkadasin dedigi gibi kadlec bindirme yapabilen oyuncu degil ama hasan ali bu dedigimi yapabilen birisi bence fenerin orta sahasi topal holmen ve alper den olusmali meireles iyi bir alicisi varsa satsinlar

sui generis
01.Ağustos.2013, 14:18
Her bek bindirme yapacak değil. Kadlec gibi adamla paslaşarak ilerleyebilirsin. onun için Kadlec-MC-AML nin orada kuracağı üçgenler önemli oluyor. Dün Emre çok kötüydü, solda kimin oynadığı belli olmayınca Kadlec de saf dışı kaldı. Kadlec'in bence bir artısı GG sık sık ileri çıkabilecek, Kadlec de defansta 3.stoper rolüne bürünebilecek. tabii ben olsam böyle bir bek almazdım ama tercih meselesi.

Sow solda oynatılabilir gayette ama oynayacağın sisteme göre değişir. Cardozo gibi bir adam alacaksan Cardozo'nun boşaltacağı alanlarda Sow oldukça etkili olabilir ama gidip Emenike'yi alacaksan Sow'u forvet oynat, hızlı, adam eksilten bir kanat al.

ForsakeN
01.Ağustos.2013, 14:31
Sow solda oynatılabilir gayette ama oynayacağın sisteme göre değişir. Cardozo gibi bir adam alacaksan Cardozo'nun boşaltacağı alanlarda Sow oldukça etkili olabilir ama gidip Emenike'yi alacaksan Sow'u forvet oynat, hızlı, adam eksilten bir kanat al.

Ben tam tersini düşünüyorum. Cardozo alınırsa onu pozisyona sokacak,daha iyi besleyecek kasnat oyuncuları lazım. Çizgiye inebilen Stoch ve Krasiç kullanılabilir.

Emenike alınırsa yanında daha çok ona yardımcı olacak tarzda,o bölgede birbirlerini tamamlayacak, görev paylaşımı yapabilecek forvetler kullanmak lazım.Sow ve Kuyt yani.

Mevcut sisteme Emenike daha uyumlu bence

sui generis
01.Ağustos.2013, 15:25
Sen Cardozo'nun golcü yanına değinmişsin bense pasörlüğüne.

TeNaciOUS MidFieLdeR
01.Ağustos.2013, 15:26
emre form tutamazsa kolay kolay 11e giremez bu sezon. cok eksigi var, oyunu epey gerilemis. meireles daha faydali gorunuyor ama sakatlik egilimi cok fazlaymis gibi hissettiriyor sahada, ona da guven olmaz gibi uzun vadede. onlari yedekleyebilecek kadromuz oldugu icin sikinti olmaz. forvet transferini sonuclandirabilirsek mevcut kadro ligi goturur.

emenike cardozo beraber gelirse hic sasirmam. oyle bir durumda hangi 3 oyuncuyu gondeririz acaba. belki emenike transferinde takas yapabilirler verilecek paranin ustune.

sui generis
01.Ağustos.2013, 15:29
Bence Stoch ve Krasiç'in 18'de olmaması gideceklerine işaret. Avrupada oynayacak bir kulübe satılacak olabilirler ya da takas.

Ralph
01.Ağustos.2013, 16:08
Alex de souza geçen sene kümede kalmaya oynayan Coritiba'yı yaz liginde şampiyon yaptı. Şimdi de Brezilya Seri A'da 10. hafta da lider yaptı.

erdem344
01.Ağustos.2013, 16:11
5 3 biten maçta attığı frikik golünü gördüm tam usta işi

ama kilo almış gibiydi

SAİT71
01.Ağustos.2013, 16:59
Alex'e bacak bacak üstüne attı gibi bir bahaneyle ona yapılan bu ihanet unutlmayacaktır. Bu takımda dün Alex olsa eminim 2 kat daha fazla pozisyon bulur belkide maçı bile kazanabilirdik.

ReaList
01.Ağustos.2013, 17:21
Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım'ın futboldan ne kadar anladığının göstergesidir, Alex.

Kaka Leite
01.Ağustos.2013, 17:46
Alex'e bacak bacak üstüne attı gibi bir bahaneyle ona yapılan bu ihanet unutlmayacaktır. Bu takımda dün Alex olsa eminim 2 kat daha fazla pozisyon bulur belkide maçı bile kazanabilirdik.

Ersun Yanal, Webo'ya yaklaşın diye gırtlağını yırtmazdı en azından çünkü her an forvetlerin yanında olan bir adamdı Alex.

Bu taraftar bu ihaneti unutmaz, yıllar geçtikçe sorulur..

Ralph
01.Ağustos.2013, 18:03
Bu konuda hala Aykut Kocaman'ı savunan kişiler var. Saygı duyarım görüşlerine ama aynı zamanda da aklım almıyor savunmalarını.

erdem344
01.Ağustos.2013, 18:08
Ben hala hocayı savunuyorum

Ama

Koskaca Alex öyle GÖN - DE - Rİ - LE - MEZ

sui generis
01.Ağustos.2013, 19:05
Geçen sezon Aykutçu , bu sezon Ersuncu olacağız heralde. Evet Alex gibi biri öyle yollanmamalıydı ama Alex gibi biri de hocası için beni kıskanıyor dememeliydi ve kulüpten ayrıldıktan sonra Fenerbahçe için hala bu konuşmalara devam etmemesi gerekirdi. İki tarafta birbirinden fazla hatalı bence.

himone
01.Ağustos.2013, 20:20
Benim düşüncem o dönemde takımın bu hale gelmesinde Alex-Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım hepsinin eşit payı vardı. 2 tanesi gitti kaldı biri, başkan da giderse takım ancak o zaman ilerleyebilir. Ama bu Alex'in ölüsü bizde top oynatırdı. Özellikle Alex'in arkasına bu Topal ve Alper'i koysaydık, koşmayı bırak yürümeye bile ihtiyaç duymadan gol atmaya devam ederdi.

Ralph
01.Ağustos.2013, 20:22
Geçen sezon Aykutçu , bu sezon Ersuncu olacağız heralde. Evet Alex gibi biri öyle yollanmamalıydı ama Alex gibi biri de hocası için beni kıskanıyor dememeliydi ve kulüpten ayrıldıktan sonra Fenerbahçe için hala bu konuşmalara devam etmemesi gerekirdi. İki tarafta birbirinden fazla hatalı bence.

Doğru, o şekilde konuşması aslında Alex'e yakışmadı. Ama bence de Aykut Kocaman egosuna yenik düştü ve kıskandı gerçekten Alex'i. Gerçek olan bana göre bu. Ancak konuşmaması gerekirdi, orası ayrı. Alex gibi profesyonel birine de olaylar geçtikten sonra o şekilde konuşmak yakışmadı.

TeNaciOUS MidFieLdeR
01.Ağustos.2013, 20:33
emenike cardozo beraber gelirse hic sasirmam. oyle bir durumda hangi 3 oyuncuyu gondeririz acaba. belki emenike transferinde takas yapabilirler verilecek paranin ustune.

yapilan aciklamaya bakilirsa dedigim gerceklesecek. ancak boylesi kritik bir kararin verilecegi bir surecte bu denli masrafa girmek ne kadar dogru. bakalim kimler takasla gidecek emenikeye karsilik. yabanci kadrosu sisti, 3 yabanciyi gondermek zorundayiz.

BleedingMoon
01.Ağustos.2013, 20:47
krasic ve stoch kesin gidecek ama...

sananes
01.Ağustos.2013, 23:33
İkiside gelirse Sow'u satacaklardır.

attirson
01.Ağustos.2013, 23:36
Sow ikisinden de daha iyi o yüzden ikisi gelicek diye Sow'u satmak gibi bir hareket sacmalıktır.

SAİT71
01.Ağustos.2013, 23:58
Sow'u ikisinede değişmem. Eğer öyle birşey yaparsalar bıraksınlar koltuğu...

Frexy
02.Ağustos.2013, 00:01
Cardozo , Emenike ve Sow üçgeninde dönen olaylar ne acaba biri anlatabilir mi arkadaşlar ?

petrol_fb12
02.Ağustos.2013, 00:10
Eğer hayal ettiğim gibiyse.

Buda cok ofansif bir takım demek.

Topu ilerde tutmaya dayalı bir sistem kuruluyor (EĞER TRANSFERLER GERÇEKLEŞİRSE)

Alper TOPAL değişmeli oynayabilir.Emre-Alper olur...Cok Orta saha var ya :D

http://www.footballuser.com/formations/2013/08/783692_Fenerbahce_SK.jpg

ReaList
02.Ağustos.2013, 00:13
@petrol_fb12

Şu dizilimle ve o oyuncularla oynasın Fenerbahçe maç başına ortalama 3 tane pozisyon bulursa öp elini başına koy : ) Kim gelirse gelsin, yeter ki şu saçma sistemden vazgeçelim, 1 senedir rakipler bizi sahada eziyor ama biz hala bu dizilimle oynamaya inat ediyoruz.

sui generis
02.Ağustos.2013, 00:23
http://www.footballuser.com/formations/2013/08/783705_Fenerbahce_SK.jpg

Bu dizilişte Alper , Deivid gibi sağa yakın görünse de aslında biraz serbest oynayacak, o kanat GG'ye emanet olacak.

Cardozo, Alex gibi 2.forvet rolünde olacak. Sow ve Emenike'ye boş alanlar yaratacak.

zeck17
02.Ağustos.2013, 00:26
Bence 2side gelirse kötü olur fenerbahçe için ve fenerbahçeye taktik yapmak hiç kolay değil 4-4-2 oynasan kanatlı 10 tane orta saha var olmaz 4-1-2-1-2 oynasan kuyta yazık olur radikal değişimler şart

TeNaciOUS MidFieLdeR
02.Ağustos.2013, 00:27
@petrol_fb12

Şu dizilimle ve o oyuncularla oynasın Fenerbahçe maç başına ortalama 3 tane pozisyon bulursa öp elini başına koy : ) Kim gelirse gelsin, yeter ki şu saçma sistemden vazgeçelim, 1 senedir rakipler bizi sahada eziyor ama biz hala bu dizilimle oynamaya inat ediyoruz.

451 superligde cok kisirlastiriyor bizi, avrupada oynasin ama turkiyede bu tutmuyor, rakibe yariyor. onlar bekliyor, biz de bekliyoruz. gol yiyince de deli danalar gibi kosmaya basliyoruz. hep ayni senaryo :)

footballer33
02.Ağustos.2013, 01:01
2 forvetle de adı geçiyor F.Bahçe'nin ve ceza yememek için mecbur 2'si de bildirildi KAP'a. Sadece birisi alınacak ve transfer kapatılacak. Ha oldu da, 2 forvet birden geldi diyelim; Sow kesinlikle satılır. Hem 2 forvet al hem Sow'u takımda tut, çok saçma olur ve bu durumda, bütçe de epey zorlanmış olur. Daha Avrupa Kupaları'ndaki akibet bile belli olmadan, böyle bir riske gireceğini sanmıyorum F.Bahçe'nin.

Frexy
02.Ağustos.2013, 01:10
2 forvetle de adı geçiyor F.Bahçe'nin ve ceza yememek için mecbur 2'si de bildirildi KAP'a. Sadece birisi alınacak ve transfer kapatılacak. Ha oldu da, 2 forvet birden geldi diyelim; Sow kesinlikle satılır. Hem 2 forvet al hem Sow'u takımda tut, çok saçma olur ve bu durumda, bütçe de epey zorlanmış olur. Daha Avrupa Kupaları'ndaki akibet bile belli olmadan, böyle bir riske gireceğini sanmıyorum F.Bahçe'nin.

Kesinlikle birde bunu herkes anlasa çok daha iyi olacak hocam :)

sui generis
02.Ağustos.2013, 01:13
Stoch ve Krasiç verilecek Emenike'ye karşılık deniyor. Nerede okudum hatırlamıyorum ama böyle olursa Fenerbahçe'ye yük değil aksine bütçesinde hafifleme olur.

ParduS
02.Ağustos.2013, 03:00
Cardozo gelirse, bir iki maç kötü oynarsa keşke Emenike olsaydı diyeceğiz. Emenike gelirse aynı durumun tersini.

ReaList
02.Ağustos.2013, 03:29
@benbenim

Muhammet İkisi birden alınmaz bence prosedür gereği iki oyuncu açıklandı, Çünkü ikisiyle de resmi görüşmemiz var ve sadece 1 tanesi alınacak. Spartak Moskova'ya Stoch verilirse bence Emenike transferi Cardozo transferine göre daha avantajlı olur, Eskiden Stoch'un gitmesine karşıydım ancak artık gönderilmesi taraftarıyım, Çünkü Stoch'u ve oyun tarzını çok beğeniyorum, böyle bir yeteneğin Kuyt, Cristian gibi kapasitesi sınırlı adamların arkasında çürümesini görmek daha üzücü. Krasiç'e gelirsek o zaten yaşayan ölü yani bedavaya bile elden çıkarmak büyük başarıdır : )

Alper ve Salih en nihayetinde ön ortasaha oynayıp Orta alanla Forvet arasındaki bloktaki bağlantıyı sağlayabilir, Eğer sistemde ısrar edeceksek bari tercihlerimiz sistemin işlemesine yönelik oyunculardan oluşsun. Hoş bu dakikadan sonra pek sistem değiştireceğimizi de zannetmiyorum çaresiz ve kaderine mahkum bir şekilde denizde yol alan bir Fenerbahçe var, bakalım rüzgar nereye eserse yine o yöne hareket edecez.

sui generis
02.Ağustos.2013, 03:40
Aslında bir tanesini alacağız gibi gözüküyor ama neden ikisi için bildirim yapıldı? şimdiye kadar alacağımız oyuncu için bildirim yapılırdı sadece, ilginç doğrusu. bir ilginç nokta da hiç haber sızmıyor dışarı biri ya da ikisi alınacak diye. Çok kapalı götürülüyor bu süreç.

ReaList
02.Ağustos.2013, 04:08
@benbenim

İkisini alamamak da bir ihtimal biz pek yaşamadık ama sağolsun Galatasaray bu durumları çok yaşattırdı bize, örnek sağlam yani :D

Frexy
02.Ağustos.2013, 04:13
Aslında bir tanesini alacağız gibi gözüküyor ama neden ikisi için bildirim yapıldı? şimdiye kadar alacağımız oyuncu için bildirim yapılırdı sadece, ilginç doğrusu. bir ilginç nokta da hiç haber sızmıyor dışarı biri ya da ikisi alınacak diye. Çok kapalı götürülüyor bu süreç.

İkisi için bildirim yapılmasının nedeni ceza yememek amaçlı , eğer ikisi de alınacak olsa ayrı ayrı bildirim yapılırdı diye düşünüyorum , kesinlikle ikisinden bir tanesi alınacaktır bence.

Mamadou
02.Ağustos.2013, 04:30
Eğer hayal ettiğim gibiyse.

Buda cok ofansif bir takım demek.

Topu ilerde tutmaya dayalı bir sistem kuruluyor (EĞER TRANSFERLER GERÇEKLEŞİRSE)

Alper TOPAL değişmeli oynayabilir.Emre-Alper olur...Cok Orta saha var ya :D

http://www.footballuser.com/formations/2013/08/783692_Fenerbahce_SK.jpg

Bence sistem değişmez 4-2-3-1'e devam edilir. Bir tane forvet alınır. Cardozo ve Emenike ikisinin birden alınacağını sanmıyorum. Karambole golcü aranıyor belli ki bu isimde Emenike. Emenike'yi isteyende Ersun Yanal. Bir kere Kuyt'ın kesik yiyeceğini kesinlikle düşünmüyorum. Dünkü izlediğim Baroni'de her türlü oynamaya devam eder. Raul ve Emre bu haldeyken. Taraftar çift forvet istiyor ama bunun Avrupa maçları, zorlu deplasmanları var. Artık her takım klasik 4-2-3-1'i oynuyor. Muhtemelen Galatasaray'da 4-2-3-1'e geçiş yapacaktır. Yani öyle taktik yapmak anlamsız. Dizilişten ziyade sahada oynanan oyunun akıcılığı önemli. Chelsea, Real, Bayern, Dortmund'u da sahaya 4-2-3-1 diziliyor. Avrupa kupasında zorlu bir rakibe karşı çift forvet çıkıp, merkezi sağlama almazsan harcarlar. Hele ikiliden biri Topal olursa ağlatırlar.

Kaka Leite
02.Ağustos.2013, 05:55
Cardozo'nun gelmesini istemiyorum Emenike adı geçiyorken.

Cardozo gibi henüz ayağına top değmemiş bir adamın hazır olması da 2-3 hafta ve bizim o kadar zamanımız yok. Haftaya pazar günü Galatasaray ile önemli bir kupa maçımız var, mevcut duruma bakarak bu forvet ve yapı ile Galatasaray bizi kafa olarak da çok rahat yener.

Webo Salzburg'a karşı bile bu kadar etkisiz ve silik oynadıysa Galatasaray'a karşı topa değemez herhalde. Bize gelecek forvet hazır olmalı ve bu isim kesinlikle Emenike olmalı.

Ayrıca şunu söylemek de istiyorum, Salzburg maçında Sow sonradan girdikten sonra daha çok merkezde görüldü. Ersun Yanal belli ki daha serbest bırakmış kendisini ve çok etkili oldu..

Webo sola yanaştı etkisizliğe devam etti, zaman zaman bu ikiliyi merkezde yan yana gördük ama. Bence çift forvete geçmemiz gerek, bu sistem bize çok uyar.

Önder HOCA
04.Ağustos.2013, 20:13
http://www.spothaber.com/haber/34115/cardozo-gelmedi-diye-babasini-bicakladi-sok-haber.html

Ankara'da bir genç Cardozo gelmedi diye babasını bıçakladı!

ReaList
04.Ağustos.2013, 20:15
Habere inanmak istemiyorum ama sonra melekler kulağıma fısıldıyor, burası Türkiye.

BleedingMoon
04.Ağustos.2013, 20:45
cardozo gelirse çocuğumu keserim deyiminin tersinden yaşanmışı olmuş.

SAİT71
04.Ağustos.2013, 20:46
İnşallah o çocuk stadlardan toplumdan uzak olur. Allah kimseyle karşılaştırmasın öyle canavarlar ile.

GodfatheR
04.Ağustos.2013, 21:31
Emenike yine attı golü Kuban deplasmanında

GodfatheR
04.Ağustos.2013, 21:34
daha bugün kendi kendime Emenike'nin daha kafa golünü yok nası tek forvet oynar filan derken bugün attığı gol ; http://www.youtube.com/watch?v=oSbUstM10W4

Bordo61Mavi
04.Ağustos.2013, 21:40
Nasil bir pskolojiye burunmus insanlarimiz. Yazik

attirson
04.Ağustos.2013, 21:47
Yalan haberdir yahu daha neler burası Türkiye olabilir ama o kadar da degil. :D

darkkobal123
04.Ağustos.2013, 22:10
Çok büyük ihtimalle yalan haber. Hatta inci sözlük'de görmüştüm, bu da resim ;

http://i.imgur.com/WouZCYa.jpg

goosfraba
04.Ağustos.2013, 22:11
haberde isim yok, görüntü, video yok. ankara kızılay'da olmuşmuş.

okuyucu çekmek için yalan haber türetilmiş.

davidvilla
06.Ağustos.2013, 10:49
Selçuk Yula vefat etmiş arkadaşlar.
Kalp krizi geçirmiş.
Allah rahmet eylesin, renkli bir adamdı.

Bordo61Mavi
06.Ağustos.2013, 11:11
Selcuk Yula vefaat etmis deniyor. Allah rahmet eylesin

Fenerbahce konusuna yazacaktim buraya denk gelmis. Fenerbahcenin maci oldugu gunde birakti gitti Selcuk Yula.

KanaKe
06.Ağustos.2013, 13:37
Allah rahmet eglesin.. iyi bir insandi selcuk yula

ReaList
06.Ağustos.2013, 13:52
Allah Rahmet Eylesin

attirson
06.Ağustos.2013, 14:21
Edit: Düzeltilmiş.

Allah rahmet eylesin Selçuk Yula.Sabah duyunca gerçekten şok oldum.Bugun Fb Tv'de maçtan önce yorumlarını dinleyemeyecegiz..

Kaka Leite
07.Ağustos.2013, 15:50
Beyler bi sorum olcaktı.

Dün akşam Fenerbahçe kart siparişi verdim de, son kısımda fotoğraf yüklemek gerekiyordu. Yükledim sonra bir yazı çıktı, sistem üzerinden fotoğrafınız kontrol edildikten vs.

Kabul gördüğünde mail falan gelecek sanırım, bu konuda bilgisi olan aydınlatırsa iyi olur.

sui generis
07.Ağustos.2013, 20:02
Hücuma çıkmıyor yea, pas özürlüsü yea.

@MatchStudyTR: Fenerbahçe-Salzburg maçında Mehmet Topal'ın topla oynama noktaları ... http://t.co/SNFEI9qdoc

@MatchStudyTR: Dün F.Bahçe'de topla en çok buluşan, en fazla başarılı pas yapan, rakipten en çok top karşılayan ve en fazla sahipsiz top alan isim M.Topal.

erdem344
07.Ağustos.2013, 22:44
http://n1308.hizliresim.com/1d/7/r86pg.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Ralph
07.Ağustos.2013, 23:51
Bugün çalıştığım yere önce Mehmet Topal 15 dakika sonrada Caner geldi. Mehmet Topal'a tebrikler abi dedim. İçimden "uzaktan çektiğin şutları azalt biraz, fmde çok çekiyoruz" diyesim geldi ama diyemedim :D

SAİT71
07.Ağustos.2013, 23:57
Keşke dışından deseymişsin. Taraftarı kahrediyorsun erittin bitirdin bizi diye...

Ralph
08.Ağustos.2013, 02:59
Caner'i çaktırmadan çekmeye çalıştım ama net çıkmadı pek. Oğluda onun gibi sapsarı :) Adam plajdan geliyor heralde.

http://img541.imageshack.us/img541/9797/kxeu.jpg (http://img541.imageshack.us/i/kxeu.jpg/)

Önder HOCA
08.Ağustos.2013, 03:42
adam bildiğin piknikçi :)

mwaru
09.Ağustos.2013, 18:39
şu şekilde oynamalıyız bence

http://this11.com/boards/abFhX0babc.jpg

KanaKe
09.Ağustos.2013, 19:49
o bölgede salih yerine cristian yada alper daha cok sans alir ama genel anlamda buna yakin bir dizilis ile cikariz..

ReaList
10.Ağustos.2013, 00:43
Ben bu sezon Salih'in pek forma şansı bulacağını zannetmiyorum. Malum 2 süperstar Cristian ve Selçuk'u kesmesi biraz zor.

Ralph
10.Ağustos.2013, 01:16
Ben tam tersini düşünüyorum. Salih formayı bir alacak pir alacak. Patlama yapar bu sene ve as oynaması düşünülenleri yedek bırakır.

ReaList
10.Ağustos.2013, 01:28
Ben tam tersini düşünüyorum. Salih formayı bir alacak pir alacak. Patlama yapar bu sene ve as oynaması düşünülenleri yedek bırakır.
Salih formayı şuanki haliyle bile almıştır zaten sorun formayı vermeyenlerde (:

SAİT71
10.Ağustos.2013, 19:57
http://www.fotospor.com/images/userfiles/b7e282260a65f1b9324511fd03cee737.jpg

Niyeti bozuk bu İngilizlerin...

Kaka Leite
10.Ağustos.2013, 21:37
Yazalım da burada dursun ;

Fenerbahçe turu geçecek.

Arsenal, City'i 3-1 yendi hazırlık maçında, lig başlasın da görelim biz Arsenal'i bir. Suarez'i almazlar ise çok iyi olur..

Bu gidişle alamazlar ya hadi hayırlısı, güveniyorum takıma geçicez bu turu inşAllah.

Önder HOCA
10.Ağustos.2013, 22:13
Yazalım da burada dursun ;

Fenerbahçe turu geçecek.

Arsenal, City'i 3-1 yendi hazırlık maçında, lig başlasın da görelim biz Arsenal'i bir. Suarez'i almazlar ise çok iyi olur..

Bu gidişle alamazlar ya hadi hayırlısı, güveniyorum takıma geçicez bu turu inşAllah.

suarezdi alamadılar ama eto peşinden koşmaya başladılar malum etoda satılık şuan

5267
11.Ağustos.2013, 01:19
Şu şekil nasıl ?

http://this11.com/boards/abFiqJhapE.jpg

ReaList
11.Ağustos.2013, 01:24
@5267

Fenerbahçe'nin 4-4-2 oynadığını görmeden ölecez sanırım.

europeanconquer
11.Ağustos.2013, 01:40
Fenerbahçe bizim tarzda bir dizilişle oynarsa iyi olabilir,çünkü kanat olarak da pek etkili oyuncu yok.Çıkıp kanat olarak kullanılan forvetleri de söylemeyin.Ben olsam şöyle bir diziliş ve kadro ile oynardım;

http://www.footballuser.com/formations/2013/08/792719_Fenerbahce_SK.jpg

Forvet arkasına transfer olabilir veya Salih'e güvenilip oynatılabilir.Kuyt oynarsa da 4-3-3 oynanır.

byariff
11.Ağustos.2013, 01:40
emenike oynuyamaz. lisansi cikmadi + saglik kontrolu testleri bitmedi.

Sekopej
11.Ağustos.2013, 01:42

Sağlık kontrolü bitti pazartesi imzalanacak, neden oynayamasın ki? ;)

europeanconquer
11.Ağustos.2013, 01:45

Ben genel kadro yazdım abi sadece Emenike'ye mi takıldın ?

Emre sakatlıktan yeni çıktı belli değil,Meireles,Volkan,Egemen ve Gökhan zaten yok.Onlara hiç mi takılmadın ? :D

byariff
11.Ağustos.2013, 01:49
Sağlık kontrolü bitti pazartesi imzalanacak, neden oynayamasın ki? ;)

dr gurkan 2. bi test olcak dedi + lisansi cikmamis daha kontenjandan dolayi galiba.

Sekopej
11.Ağustos.2013, 01:51
dr gurkan 2. bi test olcak dedi + lisansi cikmamis daha kontenjandan dolayi galiba.

"Futbolcu Emmanuel Emenike ile 4 yıllık (2016-17 sezonu sonuna kadar) anlaşma sağlanmıştır. Futbolcu sağlık kontrollerini başarılı bir şekilde tamamlamış olup, taraflar arasında 12.08.2013 Pazartesi günü sözleşme imzalanacaktır.

Sözleşme imzalanmasının ardından sözleşme şartları KAP’a bildirilecektir.

Fenerbahçe Futbol A.Ş."

Stoch yerine dahil edilecek sözleşme imzaladığı an lisansı çıkarılacak pazartesi günü, bir sıkıntı yok yani.

byariff
11.Ağustos.2013, 02:06
europeanconquer"in derbi kadrosu yazidigini zannediyordum ona nazaran yazdim yani lisansi tabiki cikcak ama yarin oynuyamicak anlaminda dedim :D

SAİT71
11.Ağustos.2013, 03:39
cezalı olan Volkan, Meireles, sakat olan Gökhan Gönül, kadroya alınmayan Krasic ve Yobo ile lisansları çıkmayan Emenike ve Samuel Holmen oynayamayacak diye biliyorum bende..

Sekopej
11.Ağustos.2013, 11:38
9 ve 10 numara boşta sanırım, Stoch resmi maçta forma giymediği için 9 alınabilir durumda olması lazım, Emenike 29 almış, acaba boş mu kalacak bu 2 numara?

Chivalry
11.Ağustos.2013, 12:38
Yeni transfer olmadığı sürece 10 numarayı kime verseler sırıtır zaten şuanda. Boş kalması daha iyi bu haliyle.

SAİT71
11.Ağustos.2013, 16:46
10 numaraya yakışacak oyuncumuz yok bence. 9 numarayıda genelde pivotlar giyiyor.

Sekopej
11.Ağustos.2013, 16:59
10 numaraya yakışacak oyuncumuz yok bence. 9 numarayıda genelde pivotlar giyiyor.

Özeli geneli mi var Stoch giyiyordu 9 numarayı yahu.:) Emenike giyebilirdi ama Rusya'da giydiği numarayı aldı, 10 numara Salih'e verilebilir, boş kalmasının anlamı yok bence.

sui generis
11.Ağustos.2013, 17:36
Cristiana verilsin.

zarateray
11.Ağustos.2013, 18:53
Salih'e bir anda 10 numara vermek oyuncu üzerinde baskı yaratır bence bos kalması mantıklıdır

himone
11.Ağustos.2013, 20:51
10 numaralık adam yok malesf takımda ama bu kadar da takmamak lazım, geçen sene GS'da Melo giymişti. Bizde de giyen ben Salih'ten ziyade Recep'i daha çok yakıştırıyorum 10 numaraya.

Namzet
11.Ağustos.2013, 23:42
Arsenal maçlarında hezimet yaşayacaz arkadaşlar hazır olun

SAİT71
11.Ağustos.2013, 23:43
Biz zaten biliyoruz ama yönetim ve teknik heyet farkında değil. Hayal aleminde yaşıyorlar Kiğılıda %51 şansımız diyor..

Burak Akmanoğlu
11.Ağustos.2013, 23:46
Kiğilinin açıklaması;Cardozo 24 saatte açıklanacak Pantolon 79 Takım Elbise 120 TL .

ReaList
12.Ağustos.2013, 00:31
Teknik direktörümüz İsmail Kartal, Kocaman dönemi taktiği ve oyuncu tercihleriyle sağolsun kendisini aratmıyor. Yine aynı mahkum futbolu izliyoruz ve yine Galatasaray'ı kazandırıyoruz. Aziz Yıldırım'a ise tek diyeceğim, 4. yıldızı taktır, Galatasaray'ın efsanelerine adını yazdır da öyle git bari, adamları kupa canavarı yaptın.

uAburak89
12.Ağustos.2013, 00:51
Fenerbahçe'nin stoper eksiği vardı, Bruno Alves aranan adam, başarılı transfer. Sadece biraz daha sakin olması lazım, bu şekilde oynadığı maç sayısı az olur çünkü, ayrıca Egemen ile iyi bir ikili olacaklar gibi geliyor bana. Bir diğer transfer Alper, Emre'den çok daha faydalı oldu. Emre artık bitmiş durumda, Emenike de oynamaya başladığında daha aktif bir hücum hattı olur. Bence iki eksiği var Fenerbahçe'nin, Gökhan'ın yarısı kadar oynayacak bir sağ bek yok, Mehmet Topuz'la olmuş iş. Diğeri de yedek Türk forvet. Bu sistemle devam edilecekse alternatif şart. Kuyt sık sakatlanmasa da yaşı belli, Avrupa maçları da olursa kaldıramaz. Sow sakatlanıyor, Webo da yaşlı. Alternatif bir taktik için de uygun oyuncular yok. Planlama konusunda sadece yabancı açısından değil, bölge ve oyuncu tarzı açısından da yanlışlar var. Bunlar düzeltebilir tabii. Bence bu sezon Fenerbahçe'de çok bir şey değişmeyecek ama Aykut Kocaman döneminden az da olsa daha iyi olacağından eminim.

zarateray
12.Ağustos.2013, 01:02
Bruno Alves cok iyi mac cıkardı nokta transfer Alper aynı alper kendini gelistirmeli bu sezon ayrıca bu hasan ali fatih terim'in elinde olsa ne riera ne baskası banko oynar cok begendım ve adama yazık olur oynatılmazsa

eng1n
12.Ağustos.2013, 01:06
Alper' i beğendim ya salzburg maçlarında hiç bir şey yapmamıştı bu maç biraz uğraştı topu ileri taşıdı.

sui generis
12.Ağustos.2013, 01:08
Takım çok ama çok yaşlı. Transfer döneminde saçmaladık. adam eksiltebilen oyuncu yok. Stoch vardı gitti, Krasiç de gidecek deniyor. saçmalık.

Bu kadar orta saha var takımda ama en sıkıntılı bölge orası. Emre ve Meireles ikilisinden biri sahada olmalı, aynı anda olmamalılar. hatta Emre kulübede kalsa skor değiştirecek eleman olarak girse daha iyi olur. Topal-Salih-Meireles-Alper-Holmen beşlisinden üçü oynamalı. ve bu takıma kanat şart.

yedek sağ bek kimi alacağız? veysel demeyin topuzdan beter bence.

ReaList
12.Ağustos.2013, 01:12
@benbenim

Sağ bek alınacağını zannetmiyorum, Yani Aziz Yıldırım'ın planlarında sağ bek almak yok. Hoca raporu, isteği falan hikaye. Yani dünyanın en aptal hocası bile bu kadar kötü kadro planlaması yapamazdı, imkansız. Adam daha Ersun Yanal'ın kendi teknik ekibini getirmesine müsaade etmedi, bir de transferlere mi bulaştıracak ? Kafasına göre oyuncu alan ve gönderen bir Başkan olduğu sürece hocaya kalan tek şey, başarılı olabilmek için dua etmek. Adam korkudan sistem bile değiştiremiyor o kadar ki el mahkum, Enteresan yani.

uAburak89
12.Ağustos.2013, 01:52
Kadlec'i almak yerine Hasan ve Caner ile sezonu geçirip, sağ bek için genç ve potansiyelli bir yabancı alınabilirdi. Gökhan Gönül de sık sakatlanan bir oyuncu, alternatifinin forma şansı fazla olurdu haliyle.

europeanconquer
12.Ağustos.2013, 01:54
Kadlec'i sol bek için aldılar ama adam bildiğin tam bir stoper çıktı.Alves ile beraber o bölgeyi götürürler bu sezon.

zeck17
12.Ağustos.2013, 02:03
Çok merak ediyorum kadlec kadroya alınmasa yobo-alves oynasa sağda bekir oynasa solda yine hasan ali oynasa bu kadar kafa çalışmıyor olamaz kafasına bir şeyler yazmış ersun yanal yobo yok gidecek diye adamın yanına 2 senedir konulacak oyuncu alınıyordu...

Kaka Leite
12.Ağustos.2013, 03:46
Takım çok ama çok yaşlı. Transfer döneminde saçmaladık. adam eksiltebilen oyuncu yok. Stoch vardı gitti, Krasiç de gidecek deniyor. saçmalık.

Bu kadar orta saha var takımda ama en sıkıntılı bölge orası. Emre ve Meireles ikilisinden biri sahada olmalı, aynı anda olmamalılar. hatta Emre kulübede kalsa skor değiştirecek eleman olarak girse daha iyi olur. Topal-Salih-Meireles-Alper-Holmen beşlisinden üçü oynamalı. ve bu takıma kanat şart.

yedek sağ bek kimi alacağız? veysel demeyin topuzdan beter bence.

Krasic mümkünse adam eksiltmesin.

Krasic kafadan satılmalıydı, gidip en istekli hevesli adamı yolladılar. Şimdi Krasic giderse bir kanat almamız gerek, ileride adam eksiletecek bir oyuncumuz harbiden yok..

Kadlec stoperde çok iyiydi, Alper de daha bi dengeli oynadı. Yahu zaten azıcık aklını kullansa orta saha'ya ilk yazılacak isim olacak kapasitesi var Alper'in.

Basit oynasa gerektiği zaman çalım işlerine girse yeterli, kimse ondan adamın sağından atıp solundan geçmesini ya da 2 adam arasına girip çıkmasını beklemiyor..

Tekniği zaten iyi bir oyuncu, gerektiğinde de çalım atıyor. Sakin oynasa çok iyi işler yapacak bir oyuncu..

sui generis
12.Ağustos.2013, 04:15
Sol bek Canerle olmaz. Sağ bek için de GG varken asla yabancı almam. Kadlec transferi doğru transfer. Egemen'in durumuna göre stoper yapıp Hasan'ı da sola çekeriz. Stoper gibi sıkıntı bir mevkide ilaç olur. bugün beğendim Kadlec'i.

Takımda sonradan girip oyunu değiştirecek tek oyuncu Caner. o da sınırlı. bu yüzden 11'de 5 yabancı bulundurup Webo'yu 18'e almak zorundayız ya da Cristian'ı. Aslında ben olsam gider ne yapar Arda'yı alırım ve 4-4-2 oynarım da, çok zor işte. Sow-Emenike-Kuyt üçlüsü büyük sıkıntı yaratacak bence. Kuyt'a başka pozisyonlar bile deneyebiliriz savunma anlamında. DR-DMC iyi oynar.

Uzun lafın kısası; takım ümit vermiyor. tek umudum emenike ve salih'in gelmesiyle bir şeylerin değişebileceği.

Kaka Leite
12.Ağustos.2013, 04:34
Ben ileri üçlüyü bugün hiç beğenmedim.

Sanarsın adam eksik diye halı sahaya çağırmışlar, bir isteksizlik vardı ileride. İkinci yarı biraz düzelir gibi oldu ama kart ile işler zaten savunmaya döndü.

Bir kaç sezondur kadro planlaması ve transfer planlaması adı altına yapılan takım katliamın'dan nefret ediyorum. Bu kadar paralar harcanarak halen istediğimiz futbolu yaratamadıysak zaten büyük bir sorun var demektir..

Emenike'den bende çok ümitliyim ancak Sow'un kanatta oynatılıp, çürütüldüğünü görünce yeter demekten alamıyorum kendimi. 4-4-2'yi mevcut kadro ile oynamak çok mu zor yahu ?

Sol kanat bugün bom boştu, öyle saçma bir taktiğimiz var ki şuan oyuncular dönüşümlü forvete geçiyor ama Sow forvete geçince onun yerine Webo sola geçmiyor. Hasan 2-3 pozisyonda soldan atak başlatmak istedi ama bir baktı kendisinden başka kimse kalmamış..

Sow forvet oyuncusu arkadaş, olmuyor işte adam da belli ki rahat değil o pozisyonda. Caner'i sol tarafa koymak çok mu zor ?

Sow - Emenike forvet, Caner ve Kuyt kanat olur. Ortasaha zaten bol alternatifli ama yok biz Sow'u kanatta çürütücez.

2 sezondur çektiğimizi ne desek anlatamayız sanırım.

5267
12.Ağustos.2013, 12:33
@5267

Fenerbahçe'nin 4-4-2 oynadığını görmeden ölecez sanırım.

+1 ............

ForsakeN
12.Ağustos.2013, 13:03
http://www.footballuser.com/formations/2013/08/794190_Fenerbahce_SK.jpg

Caner göbeğe daha yakın oynar. Kuyt daha hücumcu.

Ralph
12.Ağustos.2013, 20:41
http://img202.imageshack.us/img202/3258/fflb.png (http://img202.imageshack.us/i/fflb.png/)

himone
12.Ağustos.2013, 21:35
Hala şu Caner'den birşeyler bekliyorsanız boşuna derim. Senede en fazla 3 maçta iyi oynar, özellikle biz gerideyken girdiğinde topu saçma sapan şişirmekten başka birşey yapmıyor. Dün oyuna sonradan girdi herkesden diriyken bir tane sprinti yok. Adama bir de kanat oyuncusu olacak. Salih ve Recep takıma monte edilmeli artık Caner'le falan olmaz.

Takımda çok fazla yaşlı oyuncu var ve takım iyi çalışmamış. 30. dakikada Kuyt, Emre, Baroni ve Topuz resmen bitti. Sow da gününde olmayınca takım hiçbirşey yapamadı. Takımın gençleşmesi gerekiyor. Alper kesinlikle sahada olmalı, Emre ve Meireles mümkünse oynamasınlar artık yarım saat zor dayanıyorlar.

Hasan Ali şu an sol bekte harika oynuyor. Kadlec ve Alves stoperde oynasın gerektiğinde Kadlec sola geçer ve Hasan Ali dinlenir. Ersun Yanal GS maçında Topuz'u sağ beke koyarak hata yaptı, sağa Bekir'i koyup ortada Kadlec-Alves le başlayabilirdi. Bu arada Topuz fizik olarak kendini toparlarsa ligde en azından 10 takıma karşı oynayabilir. Zaten ondan bütün maçlarda oynamasını bekleyen yok. Gökhan Gönül gibi bir bekin yerini kimse dolduramaz. Dünyada hangi takımın aynı kalitede 2 tane sağ beki var. Takıma yedek forvet kesinlikle gerekli, dün en ofansif yedeğimiz topu şişirmekten başka birşey yapmayan Canerdi. Ersun Yanal'ın Emre ve Cristian'dan vazgeçmesi lazım artık, en azından fizik olarak hazır olana kadar. Aynı şekilde Kuyt ta çok kötü durumda.

eng1n
12.Ağustos.2013, 21:40
Webo ile Sow'un kondisyonu 60 dakikalık ondan sonrası sıkıntı. Bakıyorum Meireles gitsin falan deniyor da Meireles'in oynadığı maçlar ile oynamadığı maçlar arasında ki farklar çok net belli oluyor.

himone
12.Ağustos.2013, 21:52
Webo ile Sow'un kondisyonu 60 dakikalık ondan sonrası sıkıntı. Bakıyorum Meireles gitsin falan deniyor da Meireles'in oynadığı maçlar ile oynamadığı maçlar arasında ki farklar çok net belli oluyor.

Dün Drogba'nın kaç kere Hasan Ali veya Topuzla defansa geldiğini gördün. Ama Sow ve Webo en azından 15-20 kere gelmiştir. Bu şekilde koşan hiçbir forvet 60 dakikanın üstüne çıkamaz. Yoksa Sow da Webo da rahat bir şekilde 90 dakika çıkarabilir. Sorun sistemde ve oyuncuları hazırlayamayan teknik ekipte.

goosfraba
12.Ağustos.2013, 22:00
8 tane ortasaha var, hiçbirisi de oynadığı oyunla ne sow'u, ne de webo'yu attığı pas ile kaleciyle karşı karşıya bırakabilir. yaratıcı oyuncu eksikliği var.

mwaru
12.Ağustos.2013, 23:15
Gökhan iyileşene kadar şu formasyon ile çıkabiliriz sahaya. 3-6-1 Sow ceza sahasına daha yakın olma şartıyla tabi.

http://this11.com/boards/abFi7JCaiE.jpg

ReaList
13.Ağustos.2013, 01:03
@goosfraba

Recep ve Salih'te o yetenek fazlasıyla var ancak onlara tahammün edebilecek bir ortam maalesef yok.

SAİT71
13.Ağustos.2013, 02:11
Gökhan iyileşene kadar şu formasyon ile çıkabiliriz sahaya. 3-6-1 Sow ceza sahasına daha yakın olma şartıyla tabi.

Valla 4 tane defansla çıktığımız halde Allah bereket versin bir sürü pozisyon veriyoruz 3 defans ile düşünemiyorum :)

mwaru
13.Ağustos.2013, 02:28
Valla 4 tane defansla çıktığımız halde Allah bereket versin bir sürü pozisyon veriyoruz 3 defans ile düşünemiyorum :)

Yalnız verdiğimiz pozisyonlar genellikle M.Topuz'un yanlış pozisyon almasından kaynaklanıyor. Kadlec, Egemen ve Alves üçlüsü geriyi çok iyi toparlar diye düşünüyorum. Bunun yanı sıra M.Topal da stoperlerin arasına girmeyi sevdiğinden dolayı gerideki üçlünün sağına Bekir'i koyup Alvesi ortaya çekebiliriz.

SAİT71
13.Ağustos.2013, 03:19
Ben Emrenin sakat olmadığı sürece kesik yiyeceğini düşünmüyorum şahsen. Keşke Salih o pozisyonda 3-4 maç oynatılsa. Bence açılacaktır.

antiochia
13.Ağustos.2013, 11:24
Recep kiralanmalı ama salih kesinlikle ilk 11 oynamalı Alper ve Mehmet Topal ile birlikte takıma sağ bek ve hala kanat oyuncusu lazım. Kuyt, Sow ve Caner ile olmaz bu iş...

sananes
13.Ağustos.2013, 11:53
Bu isimlerle olmayacağı için kanatsız oynamalıyız. Bu orta saha bolluğunda 4-4-2'yi kanatsız oynamalıyız.beklerimize de güveniyorken,yani defansif anlamda önlerinde birisi olmasa da vasatın altına pek düşmezler(zaten alışkınlar senelerdir önlerinde adam oynamadığından) bu sisteme dönmeliyiz. Topal-meireles-salih-alper inanılmaz işler yapabilir 2-3 maç oynayıp birbirlerine ısındıktan sonra. Hem çok koşan hem de değişik meziyetleri olan oyuncular bunlar. Topal ve Meireles uzaktan etkili şut atarlar,Alper iyi bir delicidir,Salih ise ortalama üstü bir zekaya sahip,pası seven bir oyuncu.

Bu 4'lünün önüne Sow-Emenike ve Kuyt'ı değiştirerek koyarsın,her türlü oynarlar. Gözünü diktiği gol rekoruna yaklaşır bu takım. Gerektiğinde bekler hücuma çıkar,Mehmet Topal defansı 3'ler gibi oynar. Saha içi alternatifi de yüksek bir 11 olur.

titates1
13.Ağustos.2013, 12:57

Geçenlerde de söyledim yine söylüyorum , Gökhan geldiğinde bile formasyonlarımızdan biri hatta ilk formasyon 3-6-1 - 3-5-2 tarzında olmalı.Türkiye ve hele 3 büyük takıma o kadar uygun bir sistem ki , neden denenmez anlamıyorum demiştim , kesinlikle denenmeli.Bek bulma özürlüsü takımlarımıza ilaç olacaktır.

europeanconquer
13.Ağustos.2013, 13:12
Sow gibi bir adam sol kanat oynarken benim bile Fenerbahçe için içim cız ediyor.

Mamadou
13.Ağustos.2013, 19:30
Sow gibi bir adam sol kanat oynarken benim bile Fenerbahçe için içim cız ediyor.

Avrupa'da başka takımlar kanat oyuncularını (Walcott, Bale..) forvette oynatırken bizde durum tam tersi. Direk ileri uç oyuncusu Sow'u sola, Emenike ve Burak'ı sağ kenara yazıyoruz. Bu oyuncuların kanat özellikleri olmamasına rağmen. Hocalar biraz hızlı bir oyuncu gördü mü kanata, azıcık teknik bir oyuncu gördü mü hemen forvet arkasına çekiyorlar. Baroni, Fernandes gibi.. Hocalar kadroda yama yaptıkça ilk 11'ini bulamıyorlar. Saydığım oyunculardan bir tek Burak kanatta oynayabilir. Ama Terim hep esas mevkisinde oynattı hiç kanatlara atmadı.

himone
13.Ağustos.2013, 21:00
Bize önce düzgün bir başkan, düzgün bir hoca ve teknik ekip lazım. Son 4 yılır takım hazırlık kampında dökülüyor ama hala aynı ekip duruyor, üstelik en iyi kondisyoner de takımdan ayrılıyor. Ondan sonra da takımın hazır olması için 1 ay var, olmadı 1,5 ay daha diye diye sezon bitiyor. Artık kulüp her anlamda dökülüyor biz de burada 11 yazıyoruz. Takımın köklü bir değişikliğe ihtiyacı var.

Taktik için konuşacak olursak herkesin dediği gibi kesinlikle baklava orta sahalı 4-4-2 oynamalıyız. Ve bu taktikte Alper, Salih, Recep üçlüsünden en az ikisi sahada olmalı. Ama malesef sırf tecrübeliler diye 30 dakika koşup biten Meireles, Emre ve Cristian sahaya çıkacak.

lofthei
13.Ağustos.2013, 21:03
burada sayfalar boyunca boşu boşuna çene döküyoruz arkadaşlar. webo yerine emenike geçecek sadece, başka da hiçbir değişiklik olmayacak. fenerbahçe aykut kocaman'ın kalıntılarını sonuna kadar silmeden hiçbir zaman hedeflediği başarıları yakalayamaz.

edit: himone'ye sonuna kadar katılıyorum. başkan, teknik direktör ve teknik ekip kesinlikle değişmeli, başka yolu yok.

SAİT71
13.Ağustos.2013, 21:33
Bizim en büyük problemimiz ligin ilk bir veya bir buçuk ayında takımın hazır olacağı görüşüne sığınılıp olmadık puanlar kaybedilmesi ve sezon sonunda o kaybedilen puanlar sonucu şampiyonluğun kaçmasıdır. Ligin başı olmasa her sene şampiyon olacağız ama şu ligin başının önemini bi anlayamadılar arkadaş. Yine aynı senaryo takım 1 ay sonra daha iyi olacak...

Önder HOCA
13.Ağustos.2013, 22:57
Theo Walcott sakatlanmış 2 hafta yok
http://skorer.milliyet.com.tr/arsenal-e-sok-walcott/fenerbahce/detay/1749173/default.htm

sarianet
14.Ağustos.2013, 06:38
Geçenlerde de söyledim yine söylüyorum , Gökhan geldiğinde bile formasyonlarımızdan biri hatta ilk formasyon 3-6-1 - 3-5-2 tarzında olmalı.Türkiye ve hele 3 büyük takıma o kadar uygun bir sistem ki , neden denenmez anlamıyorum demiştim , kesinlikle denenmeli.Bek bulma özürlüsü takımlarımıza ilaç olacaktır.

3-5-2 yi ya aragones yada zicodan biri denemişti ligin ilk haftasında ve hüsran yaşamıştık sonra 4 lü savunmaya geçilmişti
Savunmamız oturmadı daha oturmadan da bu sistemi oynatmak intihar olur

titates1
14.Ağustos.2013, 18:53
3-5-2 yi ya aragones yada zicodan biri denemişti ligin ilk haftasında ve hüsran yaşamıştık sonra 4 lü savunmaya geçilmişti

1 hafta deneyip vazgeçmesi saçmalık.Al hem defansta hem ofansta sağlam takım.

http://this11.com/boards/abFjMFtanA.jpg (http://this11.com)
Make your football formation (http://this11.com) with this11.com (http://this11.com)

Facx
14.Ağustos.2013, 19:02

Make your football formation (http://this11.com) with this11.com (http://this11.com)

bu 3 - 5 - 2 değil baya bildiğin 5 - 3 - 2 olmuş

SAİT71
14.Ağustos.2013, 19:03
Yalnız ordaki 2 bek ofansif olarak düşünülmüş galiba. ?

titates1
14.Ağustos.2013, 19:05
Ofansif tabi , zaten ikisi de ofansif bek , özelliklerini daha rahat kullanırlar , defans orjinli oldukları için de savunma müdahelelerinde de fark yaratırlar.

Facx
14.Ağustos.2013, 19:12
Yalnız ordaki 2 bek ofansif olarak düşünülmüş galiba. ?

gökhan neysede hasan alinin açık olarak ofansfta ciddi katkılar vericeğini gerçekten düşünüyor musunuz ? bide ortasahadaki 2 oyuncu çift yönlü olmalı salih yerine meireless olabilir orda solda da kuyt olabilir öyle 3-5-2 olucağını sanmıyorum

bu arada emenike sağ tarafta oynarsa hiç şaşırmayın webo kuyttan 10 kat daha iyidir

titates1
14.Ağustos.2013, 19:23
gökhan neysede hasan alinin açık olarak ofansfta ciddi katkılar vericeğini gerçekten düşünüyor musunuz ? bide ortasahadaki 2 oyuncu çift yönlü olmalı salih yerine meireless olabilir orda solda da kuyt olabilir öyle 3-5-2 olucağını sanmıyorum

bu arada emenike sağ tarafta oynarsa hiç şaşırmayın webo kuyttan 10 kat daha iyidir

3'lü defansın var , kesici Topal var , Hasan Ali ve Gökhan da varken orta sahadaki oyuncunun çift yönlü olmasına gerek yok , sol da sağ da şu anda olduğundan daha kötü işlemez , 2 katı daha iyi işler kadro yapısı çok uygun bu sisteme.

4-4-2 mümkün değil bu kadroyla , Topal'ı kesemezsin.
Kanatlı 4-1-3-2 4-3-3 gibi sistemler için kanatımız yok.

İki seçenek var ya Galatasaray'ın kullandığı sistem ya 3-5-2.Keşke denense.

byariff
14.Ağustos.2013, 19:32
kanatsiz sistem fenerbahcede olur aslinda bu sekilde yani ama ersun yanal hep tek forvet tercih ediyor zor tabi..

http://this11.com/boards/abFjNduag6.jpg

eng1n
14.Ağustos.2013, 20:32

Hasan Ali yerine Hücumda daha etkili olması için Caner'de oynatılabilir

Mamadou
15.Ağustos.2013, 00:50

Zico Rize maçında denedi izlemiştim o maçı :) hatta şampiyonlar liginde çeyrek final oynadığınız sezon. O maçta bol pozisyona girmiştiniz ama savunmada verilen açıklar yüzünden sadece o maçla kalmıştı. Maç 1-1 berabere bitmişti diye biliyorum. Ligin 4. , 5. haftasıydı sanırım.

Bulstrap87
15.Ağustos.2013, 10:16
Theo Walcott sakatlanmış 2 hafta yok
http://skorer.milliyet.com.tr/arsenal-e-sok-walcott/fenerbahce/detay/1749173/default.htm

walcott dün aksam ingiltere iskoçya macında gol attı..
fenere karsı oynayacaktır bu kötü olmus ama hasan ali kaldırımın işi cok zor..

Ralph
15.Ağustos.2013, 13:23
Adam ne hale gelmiş yahu

http://img844.imageshack.us/img844/9651/xu0c.png (http://img844.imageshack.us/i/xu0c.png/)

Ralph
15.Ağustos.2013, 13:45
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım hakkında 2 ayrı isme hakaret ettiği iddiasıyla hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı. (DHA)

europeanconquer
15.Ağustos.2013, 13:49
Bu adam kime hakaret etmedi acaba,kendi taraftarlarına bile hakaret etmişliği var.

attirson
15.Ağustos.2013, 13:58
Sefa Kalya'da dava açmış Salzburg maçında bedava bilet dagıtmış diye.

mustinho03
15.Ağustos.2013, 14:20
Hala aziz yildirimcilar laf kondurmamazlik yaparlar mi sevgili baskanlarina

GebzeLi1907
15.Ağustos.2013, 14:38
Aziz Yıldırım bi hapise girse ama yargıtay ama başka bişey, lokma döktürüp mahalleye dağıtıcam

footballer33
15.Ağustos.2013, 14:50
Adam ne hale gelmiş yahu

http://img844.imageshack.us/img844/9651/xu0c.png (http://img844.imageshack.us/i/xu0c.png/)
Neden bu hale gelmiş? Kavga mı, maçta aldığı bir darbe mi, yoksa başka bir şey mi?

europeanconquer
15.Ağustos.2013, 14:52
Kavga gibi duruyor ama antrenmanda De Guzman ile havada çarpışmışlar,öyle yazıyor haberlerde.

sui generis
15.Ağustos.2013, 14:52
Aziz Yıldırım dövmüş :)

Aziz Yıldırım bıraksın isterim ama siz sevmeyince daha çok seviyorum bu adamı :)

EndoplazmiK RetikuluM
15.Ağustos.2013, 15:10
De Guzman ile çarpışmış. Kuyt'ın kaşına 5 dikiş atılmış, olay sonrası De Guzman'ı ambulansla hastaneye kaldırmışlar.

europeanconquer
15.Ağustos.2013, 15:14
Aziz Yıldırım dövmüş :)

Aziz Yıldırım bıraksın isterim ama siz sevmeyince daha çok seviyorum bu adamı :)

Biz sittin senedir sevmiyoruz Aziz Yıldırım'ı,siz sevsenizde,sevmesenizde.

sananes
15.Ağustos.2013, 15:37
Aziz Yıldırım'a 3 Temmuz'da kızan 3 kişilik ekipteydim ben :)

O gün büyük başkanın arkasındayız diyenler bugün arkasından vuruyorlar. Onları duruşlarından ötürü tebrik ediyorum.

Bunun dışında ben de Aziz Yıldırım gitsin isterim ama bir şekilde hapise girsin diye dua etmek günah oluyor. Günahı boynunuza tabi o konuya da ben giremem. Sadece böyle laflar okumak midemi bulandırıyor.

davidvilla
15.Ağustos.2013, 16:30
kuyt yine iyi. De guzman beyin sarsıntısı geçirmiş müşaade altındaymış

attirson
15.Ağustos.2013, 19:14
kuyt yine iyi. De guzman beyin sarsıntısı geçirmiş müşaade altındaymış

Şeye benzemiş bu ''sen birde diger cocuga bak'' :icon_biggrin:

SAİT71
15.Ağustos.2013, 19:54
Gözün haline bak yahu dayak yemekten beter olmuş.

Crazycat
16.Ağustos.2013, 21:59
Kuyt'ın Jonathan De Guzman ile çarpışmasını aşağıdan izleyebilirsiniz:

http://www.sporxtv.com/futbol/superlig/fenerbahce/iste-kuytu-taninmaz-hale-getiren-pozisyonSXTVQ48244SXQ

Konya Torku maçının 18 kişilik kadrosunda yer alıyor Kuyt, sözleşmesinde "her maç oynayacak" diye bir madde var herhalde.

byariff
22.Ağustos.2013, 00:18
Stochun schalkeye attigi gol

http://www.youtube.com/watch?v=p5zpOlGeCCc&feature=youtu.be

SAİT71
22.Ağustos.2013, 00:19
Lanet olsun böyle zihniyete. Stoch'u gönderen zihniyete.

erdem344
22.Ağustos.2013, 02:44
Yaptığım müthiş sosyolojik tespit: Fener maçının olduğu günlerde gündüz mutsuz Fenerbahçeli, maçtan sonra da mutlu Fenerbahçeli göremezsiniz

alıntı

ReaList
24.Ağustos.2013, 23:27
Daha ligin 2. haftası ve boş tribünler. İnsanları futboldan ve Fenerbahçe'den soğuttunuz Fenerbahçe yönetimi. Artık gidin, İstifa edip onurunuzla gidin de yarın Uefa'nın, Yargıtay'ın kararlarıyla onursuz bir şekilde ayrılmayın.

Mamadou
25.Ağustos.2013, 01:45
Benimde dikkatimi çeken ilk şey tribünler oldu. Tribünlerde çok büyük boşluklar vardı. Fenerbahçe iç sahada oynadığı zaman stadın %90'ı dolardı. Malum yaz sezonu olduğu için millet tatilini sürdürüyor. Bu aydan sonra dolar herhalde stat. Genelde Fenerbahçe maçına gelen taraftarlar varlıklı kişilerden oluşuyor denilir. Bu sezon kaç kombine satıldı net bir rakam var mı. Taraftar takıma sırt çevirdiyse bilemem tabi.

SAİT71
27.Ağustos.2013, 00:56
Önceki haftalardaki aynı senaryo yaşanıyor bugün. Torku maçında Mert olağanüstü göze battı. Maçın en etkili ismiydi. Süper Kupa'da keza maçın adamı seçilmişti. Ancak takıma baktığımızda ondan çok daha aşağıdaydı. Arsenal maçından öncede demiştim. Form ve güven aşılama açısından Arsenal maçına Volkan yerine Mert ile çıkmalıyız diye. Ancak Volkan oynadı. Böyle durumlarda çok yanlış yapıyor hocalar. Arsenal maçında neden Volkan ile çıkıyorsun. Ben sana az güveniyorum bu maçta kenarda durda ligde yine oynarsın mesajı veriyorsunuz oyuncuya. Bu haftada Arsenal maçının öncesi ve ligde yine Mert göze battı. Yine harika oynadı. Yine maçın en iyi ismi kalecimiz Mert oldu. Ve yine Arsenal maçı öncesindeyiz. Yine Mert oynasın diyorum. Bari bu maçta Mert'e aşağılık duygusunu verme. Onu oynat...

Eskişehir maçının başlığına yazmıştım bu mesajı. Ersun Yanal basın toplantısında Volkan'ın oynayacağını söyledi. Bu adil bir seçim değil. Mert Volkan'a göre çok daha formda ve iyi. Mert'e yanlış yapıyor... Senaryo ise aynı şekilde işliyor. Hep aynı olaylar...

ForsakeN
28.Ağustos.2013, 16:50
Keşke toplantının ardından yönetim istifa ettiğini açıklasa

Burak Akmanoğlu
28.Ağustos.2013, 17:04
SON DAKİKA | Aziz Yıldırım'ın istifa etti ! yönetim kurulunun kararı bekleniyor !
Yönetim kurulunun bu kararı kabul ettiği söyleniyor, karar FB TV ve fenerbahce.org adresinden açıklanacak !

OrcunFB
28.Ağustos.2013, 17:08
Lütfen gerçek olsun.

Burak Akmanoğlu
28.Ağustos.2013, 17:08
SON DAKİKA | 1-2 saat içinde Aziz Yıldırımın istifası açıklanabilir! Yönetim istifayı kabul etti!

Umarım gerçektir.

Namzet
28.Ağustos.2013, 17:20
İstifa edecektir,haber %95 doğru

Ralph
28.Ağustos.2013, 17:41
Bence şu anda Aziz Yıldırım'ın istifa etmesi hiç doğru değil. Başka bir çözüm lazım Fenerbahçe'ye. Şu anda tüm Fenerbahçeliler sinirli ve sabrı taşmış durumda ama gelen gideni aratmasın sonra. Hele ki şu şike olayları hala muallakta iken bırakması hiç doğru olmaz. Her Fenerbahçe'linin arkasında olması lazım. Adam artık öyle yıprandı ki doğru düzgün takım bile kuramadı. Asıl şimdi Fenerliler destek göstermeli.

sananes
28.Ağustos.2013, 18:13
Şike olayından bağımsız olarak başkanın istifa etmesi gerekiyordu zaten. Artık kendisini seven yok taraftarlar arasında.

Burak Akmanoğlu
28.Ağustos.2013, 18:36
12 Numara akıl körü yemin ediyorum akıl körü !

ForsakeN
28.Ağustos.2013, 19:38
ligtv'leri iptal edebiliriz gönül rahatlığıyla beyler. nasıl olsa şampiyon olsak bile bi anlamı yok.

footballer33
28.Ağustos.2013, 19:39
Aziz Yıldırım'dan istifa etmesini bekleyenler:

Aziz İstifa...

SAİT71
29.Ağustos.2013, 00:40
Önce tur şansımız %51 denildi hezimete uğradık. Sonra CAS davası %80 lehimize sonuçlandı diye açıklama yapıldı şimdide defedildik. 2 yıl toparlanmamız için güzel bir süre. Şimdiden teknik heyet+yönetim ve bir çok futbolcu ile yollar ayrılmalı. Bu takımda ciddi bir revizyon olmalı yoksa sonumuz cidden çok karanlık.

Kaka Leite
29.Ağustos.2013, 01:24
Bu saate kadar bir an olsun bu işi düşünmeyen adam verilen 2 - 3 ceza ile mi istifa edecek ?

Güldürmeyin beni, siz Aziz Yıldırım'ın böyle bir hata yapacağına inanıyor musunuz ?

Bırakırsa kendisi adına imaj olarak (çok önemli imajı var ya paşamın) bir zedelenme olacağı için ve suçu bir nevi kabul etmiş durumuna düşeceği için asla böyle bir şey yapmaz.

Aziz Yıldırım zor gününde Fenerbahçe'yi yalnız bırakır mı hiç :)

SAİT71
29.Ağustos.2013, 01:25
Şimdide İsviçre Federal mahkemesindeyiz. Bir süre daha götürür böylelikle...

Mamadou
29.Ağustos.2013, 01:30
Yalnız şimdi şöyle bir ortam oluştu ki tam Ersun Yanallık. Hedefe yönelik bir takım oluşturuldu ama geriye lig ve kupa kaldı. Şu önümüzdeki iki yılda genç oyunculara şans tanıyacak, yeni bir jenerasyon oluşturacak yerli tek adam Ersun Yanal. Kendini geri plana atacak yönetimle, kendi kuracağı ekiple Ersun Yanal Fenerbahçe'ye çok şey kazandırır. Selçuk, Burak ve Egemen'li kadro Şenol Güneş'in değil, Ersun Yanal'ın kurduğu kadroydu. Bana göre Galatasaray'ın 2000 yılındaki jenerasyonundan sonra en iyi jenerasyon o kadroydu yerli oyuncu bakımından. Yönetim bazında ne tür değişiklikler olur bilemem ama bir an önce Ersun Yanal'ın üzerindeki baskıyı atmak için hocanın sözleşmesini 3 yıla çıkartmak çok doğru bir iş olur. Hoca yönünden Fenerbahçe ne çekiyorsa hep bu yapılan bir yıllık anlaşma yüzünden çekiyor. Tamamen saçmalık oyuncuya bunu anlatamazsın. Ersun Yanal'ın oyuncu havuzu geniştir istedikleri yapılırsa ileride gidince bile arkasında sağlam bir kadro bırakır. Tabi şu anki mevcut kadroda otuzu geçsin, otuzuna demir atmış oyuncularla yolları ayırıp kadroyu boşaltmak yapılacak en öncelikli iş olsa gerek. Takımın yaş ortalaması epey bir aşağı çekilmeli. İşin özü Fenerbahçe artık hazır zihniyetten vazgeçip daha planlı, programlı bir şekilde bir sistem inşa etmeli. Artık dünyanın en iyi takımları bile belli bir düzene yoğunlaşıyor. Tesisleşme yönünden çok iyi olduğu için Fenerbahçe bunu yapabilecek en uygun takımdır Türkiye'de. Süreçle ilgili kısım artık taraftara kalmış bir şey. Taraftar yeri geldiğinde hesabı keser burada kalmaz. Bu bizim içinde geçerli. Bu takımlar 100 yılı aşkın takımlar öyle kolay kolay yaşandı bitti diye atılmaz.

byariff
29.Ağustos.2013, 01:45
fenerbahcenin yapcagi tek sey tum yabancilari yollucaklar emenike-sow-haric yoksa buyuk bir maddi kriz fenerbahçeyi bekliyor bu 2 yil boyunca... genç oyunculara yonelmeleri sart takim ruhunu tekrar yakalamak sart hoca olarakda kendi camialariyla ozdelesmis birini getirmeleri hayirlisi olur...

SAİT71
29.Ağustos.2013, 03:07
Ersun Yanal'ın iyi bir jenerasyon bırakması için bana göre bu kadronun ciddi revizyona ihtiyacı var. Yaş ortalaması çok yüksek. Gelecek vadeden 1-2 oyuncumuz var ve oynatılmıyor. Bu sene kadroyu gereksiz yere çok şişirdik. Artı bonservislere gerekli gereksiz para harcadık. Bana göre Baroni, Yobo, Krasic, Kadlec, Meireles yollanmalı. Bunlara 2 yıl boyunca hiç ama hiç gerek yok. Ligde iyi ya da kötü sonuca taraftar kendini hazırlamış durumda. Baroni ile oynasak ne olacak oynamasak ne olacak. Yerine zaten Holmen gibi bir adam var yabancı olarak. Artı olarak Türkiye'de oynamamız sebebiyle Salih gibi genç oyunculara daha çok şans tanınmalı. Olası bir ülke içinde ceza durumunda finansımız iyice kötüye gidecek. Bunu düşünerek kadrodaki oyuncu sayımız 24'e felan düşürülmeli. Bunu yapabilmek içinde en başta yukarıda saydığım adamları göndermek lazım. Selçuk Şahin'i de bu listeye katabiliriz. Hiç bir katkısı yok bu kulübe. 3-5 kuruş bile değerlidir bu saatten sonra. Düştüğümüz durum budur. Bu takımdan hiç bir artı bir şey beklemiyorum.

Lyon forumlarında Krasic'in transfer haberleri bayadır tartışılıyor. İnşallah olur. İyi bir oyuncu Krasic ancak bizle birlikte 2 yıldır oynatılmıyor. Bana göre ilk aldığımızdan itibaren bu adam yüklensek çok feci bir kanat oyuncusu elde etmiş olabilirdik. Ancak 2-3 maçta bu adam neden hazır değil, dökülüyor diye ipini çektik. Zaten alırken 1 yıl oynatılmadığını bilerek aldık. Sneijder'e çok benziyor aslında. Sabredilmesi lazımdı...

http://forum.olweb.fr/showthread.php?151575-Arriv%E9e-Milos-Krasic-(Fenerbah%E7e)&p=7764186

Kaka Leite
29.Ağustos.2013, 03:11
Mevcut kadrodan bir kaç yabancı ile yolların ayrılacağını düşünüyorum. Bunlar benim tahminime göre ;

Raul Meireles
Moussa Sow
Yobo

Umarım Meireles gider ancak Sow gitmek isterse kötü olur, takımda kesinlikle kalması gereken oyunculardan kariyerini düşünüp gitmek isterse alıcı da çok olacaktır.

MuraTBudaN
29.Ağustos.2013, 05:06
Yalnız şimdi şöyle bir ortam oluştu ki tam Ersun Yanallık. Hedefe yönelik bir takım oluşturuldu ama geriye lig ve kupa kaldı. Şu önümüzdeki iki yılda genç oyunculara şans tanıyacak, yeni bir jenerasyon oluşturacak yerli tek adam Ersun Yanal. Kendini geri plana atacak yönetimle, kendi kuracağı ekiple Ersun Yanal Fenerbahçe'ye çok şey kazandırır. Selçuk, Burak ve Egemen'li kadro Şenol Güneş'in değil, Ersun Yanal'ın kurduğu kadroydu. Bana göre Galatasaray'ın 2000 yılındaki jenerasyonundan sonra en iyi jenerasyon o kadroydu yerli oyuncu bakımından. Yönetim bazında ne tür değişiklikler olur bilemem ama bir an önce Ersun Yanal'ın üzerindeki baskıyı atmak için hocanın sözleşmesini 3 yıla çıkartmak çok doğru bir iş olur. Hoca yönünden Fenerbahçe ne çekiyorsa hep bu yapılan bir yıllık anlaşma yüzünden çekiyor. Tamamen saçmalık oyuncuya bunu anlatamazsın. Ersun Yanal'ın oyuncu havuzu geniştir istedikleri yapılırsa ileride gidince bile arkasında sağlam bir kadro bırakır. Tabi şu anki mevcut kadroda otuzu geçsin, otuzuna demir atmış oyuncularla yolları ayırıp kadroyu boşaltmak yapılacak en öncelikli iş olsa gerek. Takımın yaş ortalaması epey bir aşağı çekilmeli. İşin özü Fenerbahçe artık hazır zihniyetten vazgeçip daha planlı, programlı bir şekilde bir sistem inşa etmeli. Artık dünyanın en iyi takımları bile belli bir düzene yoğunlaşıyor. Tesisleşme yönünden çok iyi olduğu için Fenerbahçe bunu yapabilecek en uygun takımdır Türkiye'de. Süreçle ilgili kısım artık taraftara kalmış bir şey. Taraftar yeri geldiğinde hesabı keser burada kalmaz. Bu bizim içinde geçerli. Bu takımlar 100 yılı aşkın takımlar öyle kolay kolay yaşandı bitti diye atılmaz.
Olayı çok güzel açıklamışsın hocam tebrik ederim , yönetimin baskısı olmadan Ersun hoca çok iyi şeyler yapabilir ( özellikle gençlerle ) ya da yeni yönetim gelirse onlarla beraber Aykut hoca da geri dönebilir.

sananes
29.Ağustos.2013, 08:23
Ersun Yanal konusunu ben de düşündüm cezayı ilk duyduğumda. Eğer yönetim giderse ve yeni gelen yönetim ersun hocayı kovmazsa takım için faydalı olabilir.Mevcut kadroyu kendisinin isteyerek bu şekilde oynattığını düşünmüyorum,başkanın zoru olabilir.

şimdi bu mevzu sebebiyle kadrodaki şişkinlik bir kaç yabancının gitmesiyle azalacaktır,o da istediğine daha yakın bir takım yapabilir bu sayede.

ReaList
29.Ağustos.2013, 09:30
12 Numara akıl körü yemin ediyorum akıl körü !
12 numara dediğin adamlar Aziz Yıldırım'dan maaşlı kendine ofis kuran elemanlar. Nasıl Genç FB Aziz Yıldırım tarafından kurulup beslendiyse, bu grup da özellikle Genç FB'nin karşısında Aziz Yıldırım tarafından beslenip, suni destek yaratıyor. Bugün Fenerbahçe küme düşsün ama Aziz Yıldırım'a ceza gelmesin "Yarabbi Şükür" diyecek adamlar onlar. Para insana neler yaptırmıyor ki ?

davidvilla
29.Ağustos.2013, 09:45
Bu saate kadar bir an olsun bu işi düşünmeyen adam verilen 2 - 3 ceza ile mi istifa edecek ?

Güldürmeyin beni, siz Aziz Yıldırım'ın böyle bir hata yapacağına inanıyor musunuz ?

Bırakırsa kendisi adına imaj olarak (çok önemli imajı var ya paşamın) bir zedelenme olacağı için ve suçu bir nevi kabul etmiş durumuna düşeceği için asla böyle bir şey yapmaz.

Aziz Yıldırım zor gününde Fenerbahçe'yi yalnız bırakır mı hiç :)

Fenerbahce'nin gucuyle ayakta duruyor A.Y. İstifa ettiği anda içeriden çıkamaz bir daha.
Eğer gerçekten FB'yi düşünseydi bu adam daha en başta istifa ederdi o zaman klüp kurtulurdu.
Çünkü birilerinin bu adamla büyük derdi var ve onu FB üzerinden vurmaya devam edecekler bırakmadıgı surece.

Burak Akmanoğlu
29.Ağustos.2013, 17:26
12 numara dediğin adamlar Aziz Yıldırım'dan maaşlı kendine ofis kuran elemanlar. Nasıl Genç FB Aziz Yıldırım tarafından kurulup beslendiyse, bu grup da özellikle Genç FB'nin karşısında Aziz Yıldırım tarafından beslenip, suni destek yaratıyor. Bugün Fenerbahçe küme düşsün ama Aziz Yıldırım'a ceza gelmesin "Yarabbi Şükür" diyecek adamlar onlar. Para insana neler yaptırmıyor ki ?

Aynen öyle...

mwaru
29.Ağustos.2013, 18:22
Fenerbahce'nin gucuyle ayakta duruyor A.Y. İstifa ettiği anda içeriden çıkamaz bir daha.
Eğer gerçekten FB'yi düşünseydi bu adam daha en başta istifa ederdi o zaman klüp kurtulurdu.
Çünkü birilerinin bu adamla büyük derdi var ve onu FB üzerinden vurmaya devam edecekler bırakmadıgı surece.

Aynen öyle abi. Bütün olayların özeti bu.

goosfraba
29.Ağustos.2013, 18:53
kongreye gidiliyor ama tekrar aday olacağı da söyleniyor.

hala neyin derdinde...

sui generis
29.Ağustos.2013, 18:54

Aziz Yıldırım istifa etmemeliydi. İstifa etse şikeden kolayca ceza yiyebilirdik. Gelecek yönetim -kim olursa olsun- hükümet baskısıyla şikeyi ve puan silme cezasını kabul edecekti. Şikeyi ben yapmadım ki Aziz yapmış diyerek çevirmeye çalışacaktı. Gelecek hiçbir yönetim bunun altından kalkamazdı. Sadece Aziz Yıldırım. o da kendi suçlandığı için bu kadar götürebildi. Ki hükümetin milletvekillerinin, belediye başkanlarının sürekli yaptıkları açıklamalar bunu destekliyor. 2 kelimelerinden biri 'Aziz istifa'.

Aynı şekilde başbakan geçen gün Trabzonda 'Fenerbahçeliyim ama Fenerbahçeye değil size geldim' diyor. Spor bakanı 2010-2011 şampiyonu kim sorusuna bilmiyorum diyerek cevap veriyor. bu bakanın oğlu şikeci fener, kupayı alacağız vs tweetler atıyor. İnce ince çalışan bakanları da var zaten. ee hiçbir mitingi es geçmeyen bir Trabzonspor başkanı da varken bu kupa bizde kalmaz. alırlar yakında. hele ki; Aziz Yıldırım giderse ve yeni gelen yönetimin ilk icraatı kupayı vermek olur. bu yeni gelecekler Aziz Yıldırım'a muhalif isimlerden olursa kupa verme işini de seve seve yaparlar.

sui generis
29.Ağustos.2013, 19:05
http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=36048

erdem344
29.Ağustos.2013, 19:07
Başkan bıraktı

sentugo
29.Ağustos.2013, 19:15
Nihat Özdemir olursa Aziz Yıldırım olmayacakmış da olmazsa aday olabilirmiş..

sui generis
29.Ağustos.2013, 19:16
Muhalefeti şimdi görmek istiyorum. Çıkıp aday olsunlar o kadar sallayacaklarına. Özellikle MAA ve Ali Şen'in aday olmasını istiyorum.

ReaList
29.Ağustos.2013, 19:16
Başkan bıraktı
Aday olur, Demokratik seçimlerle :D tekrar başkan olur. "Diktatör" filmini izleyen varsa aranızda filmin sonundaki demokratik seçimlerin nasıl yapıldığı gözünde canlanmıştır. En az o kadar demokratik olacağından şüpheniz olmasın.

erdem344
29.Ağustos.2013, 19:17
Ali KOÇ tek aday olur belkı SARAN çıkar karşısına

Burak Akmanoğlu
29.Ağustos.2013, 19:29
Ali Koç ve ferit şahenk olur aday gibime geliyor.

Hsyn53Yvz
29.Ağustos.2013, 19:36
Kongre padişahımızın (!) doğum günü olan 2 Kasım'da olacakmış. Nihat Özdemir,Ferit Şahenk, Ali Koç, Mehmet Ali Aydınlar ve Saadettin Saran adaylığını koyması beklenilen kişiler. Ben Ali Koç'un gelmesini uzun zamandır istiyorum, kardeşi de ''Başkanlığa adaylığını koyarsa destekleriz'' demişti.

Corpus
29.Ağustos.2013, 19:39
Kongre padişahımızın (!) doğum günü olan 2 Kasım'da olacakmış. Nihat Özdemir,Ferit Şahenk, Ali Koç, Mehmet Ali Aydınlar ve Saadettin Saran adaylığını koyması beklenilen kişiler. Ben Ali Koç'un gelmesini uzun zamandır istiyorum, kardeşi de ''Başkanlığa adaylığını koyarsa destekleriz'' demişti.

Olay kardeşinde değil Rahmi Bey' de bitiyor

SAİT71
29.Ağustos.2013, 19:42
Aziz Yıldırım'ın arası Ali Koç ile iyiydi belki ondan dolayı Ali Koç olabilir. Ancak siyasi işler nedeniyle pek istekli olmayabilirde...

Bordo61Mavi
29.Ağustos.2013, 19:43
Aziz Yildirimla ters dusenlere firsat bakalim kim baskanligi ondan alabilecek.

SAİT71
29.Ağustos.2013, 19:59
Arkadaş şu ligde de ne ceza verilecekse verilsede kapansa gitse şu saçmalık... 2 sezon Avrupa'da oynamayız 2 sene sonra da birde ligde ceza verirler iyice çorba ederler. En iyisi bir an önce 2 kulvardada cezamızı çekmek. Haklı ya da haksız olmak artık anlamsız. Öyle ya da böyle 2-3 sene geçti ve sonuç yok hala. İyisi mi cezanı çekince artık kafan rahat olur önünde engel kalmaz.

Hsyn53Yvz
29.Ağustos.2013, 20:03
Mehmet Ali Aydınlar taraftara yaranmaya çalışıyor ama koltuğun peşinde olduğunu biliyoruz. O gelmesin de... Ali Koç adı geçen isimler arasında en iyisi bence, taraftarlarla arası çok iyi ve büyük kesim onu istiyor.

titates1
29.Ağustos.2013, 20:53
Koç grubu baskan oldugunda kupayi veririz ama onemli degil Ali Koc kukla baskan olmayacaksa gelsin olsun , M.Ali aydinlar da Saadettin Saran da aday olsun , kim hakediyorsa kazansin.

ForsakeN
29.Ağustos.2013, 23:03
Ali Koç adaylığını koyduğu an başkan olur zaten.

Önder HOCA
29.Ağustos.2013, 23:39
sadettin saran, nihat özdemir yada ferit şahenk başkan olmasın gönlümden geçen isimde ali koç. unifeble anıtkabirde karşılaşmıştık kendisiyle adamın duruşu bile bir başka

byariff
29.Ağustos.2013, 23:43
sanki aydinlar baskan olacak gibi..

Namzet
29.Ağustos.2013, 23:46
Ali Koç..Gerisi yalan

sui generis
29.Ağustos.2013, 23:47
http://r1308.hizliresim.com/1d/x/s22dg.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Bu adam mı Fenerbahçe'ye başkan olacak ? İmkansızz.

Nedvedmania
29.Ağustos.2013, 23:49
Ali Koç adaylığını koyduğu an başkan olur zaten.

Aynen öyle. Koç olur başkan.

Önder HOCA
29.Ağustos.2013, 23:54
http://r1308.hizliresim.com/1d/x/s22dg.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

oldu olucak demirören gelsin (c) (f)

EndoplazmiK RetikuluM
30.Ağustos.2013, 00:02
Ali Koç olsun. Gönlümden geçen isim o. Başkanlığa Ali Koç yakışır.

Sheriff
30.Ağustos.2013, 00:22
Bende Ali Koç'u isterim ama Aydınlar olacak gibi.

Burak Akmanoğlu
30.Ağustos.2013, 00:24
Ali Koç aday olursa alır.

SAİT71
30.Ağustos.2013, 00:26
Aydınlar olursa Demirören gibi bir şey olur. Kesinlikle onun olmaması lazım. Koç gelsin koç gibi..

Sheriff
30.Ağustos.2013, 00:26
Gerçi Ali Koç'u istiyormuyum emin değilim, normal şartlarda isterdim ama sonuçta oda Aziz Yıldırım'ın bir kolu. Daha uzak birinin gelmesi daha iyi olur sanki.

ForsakeN
30.Ağustos.2013, 00:45
Koc Aziz'in maşası olacak bir adam degil. Soyadi bile yeter cogu sey icin

sui generis
30.Ağustos.2013, 00:49
Yalnız Koç gelirse hükümeti hepten karşımıza almış oluruz. canımızı daha çok yakarlar.

Bıktım yahu, spor kulübü müyüz derin devlet mi belli değil. hep kaos hep kaos. yeter artık. her maçtan sonra yok şu istifa etsin, yok başbakan şunu dedi, bakan kupayı alacakmış, şu ceza geliyomuş vs vs bıktık valla. Normal bir kulüp olmamızı kim sağlayacaksa o gelsin.

Önder HOCA
30.Ağustos.2013, 00:55
Gerçi Ali Koç'u istiyormuyum emin değilim, normal şartlarda isterdim ama sonuçta oda Aziz Yıldırım'ın bir kolu. Daha uzak birinin gelmesi daha iyi olur sanki.

aziz yıldırım la arası açık. 2 sene önce takımı küme düşürün teklifinden dolayı bu yüzdende yönetim kadrosundan çıkmıştı yanlışım yoksa.

antiochia
30.Ağustos.2013, 01:08
En aklı başında adam Ali Koç diğerleri Fenerbahçeyi meze yaptırırlar...

sarianet
30.Ağustos.2013, 01:40
kim olursa olsun aziz yıldırımı aratmasın da...

erdem344
30.Ağustos.2013, 01:49
Yalnız Koç gelirse hükümeti hepten karşımıza almış oluruz. canımızı daha çok yakarlar.

Bıktım yahu, spor kulübü müyüz derin devlet mi belli değil. hep kaos hep kaos. yeter artık. her maçtan sonra yok şu istifa etsin, yok başbakan şunu dedi, bakan kupayı alacakmış, şu ceza geliyomuş vs vs bıktık valla. Normal bir kulüp olmamızı kim sağlayacaksa o gelsin.

O zaman MAA

manager725
30.Ağustos.2013, 11:22
CAS'ın Fenerbahçe'yi 2 yıl Avrupa kupalarından men etmesinin ardından UEFA'nın Sarı Lacivertli ekibin yerine Avrupa Ligi'ne alacağı ekip Güney Kıbrıs temsilcisi APOEL FC oldu.

titates1
30.Ağustos.2013, 12:28
Maalesef M.Ali Aydınlar'ın söyledikleri bir bir çıktı , daha sıcak bakıyorum kendisinin başkanlığına ayrıca Saadettin Saran , Hakan Bilal Kutlualp'i de yanına alıp gleirse çok daha profesyonel bir yapılanma izleyebiliriz.

sui generis
30.Ağustos.2013, 12:32
MAA'ya nasıl sıcak bakarsınız Allah aşkına? Bu adam bizi men etti avrupadan. ve bir hiç için gitmemiş olduk. o seneyi şuan UEFA saymıyor. siz kendiniz gelmediniz diyor. Bunların hepsini o adam ve yanındakiler yaptı. İlk çıkıp kandırıldım dediğinde az da olsa inanmıştım ona ama sonra çıkıp yanındaki adamlara dürüst falan demesi bitirdi. Camiadan herkese tamam diyebilecek durumdayım başkanlık için ama MAA asla. Adam üzerimize kabus gibi çöktü.

ForsakeN
30.Ağustos.2013, 12:37
MAA'ya nasıl sıcak bakarsınız Allah aşkına? Bu adam bizi men etti avrupadan. ve bir hiç için gitmemiş olduk. o seneyi şuan UEFA saymıyor. siz kendiniz gelmediniz diyor. Bunların hepsini o adam ve yanındakiler yaptı. İlk çıkıp kandırıldım dediğinde az da olsa inanmıştım ona ama sonra çıkıp yanındaki adamlara dürüst falan demesi bitirdi. Camiadan herkese tamam diyebilecek durumdayım başkanlık için ama MAA asla. Adam üzerimize kabus gibi çöktü.

Aynen katiliyorum. O sene SL'de devam edebilirdik, bosu bosuna bu işbilmez adamlar yuzunden 2kere cezalandiriliyoruz

zarateray
30.Ağustos.2013, 14:26
Fenerbahce yerine APOEL i almaları benım icimi rahat ettirmedi bu iste bir iş var demek durumundayım artık

sentugo
30.Ağustos.2013, 15:32
Valla bu adam ne dediyse çıktı.

Hatta "İnşallah ben hakszı çıkarım." alan de dedi. Hatta

"Şayet fenerbahçeye biz zarar verdiysem bu zararı şahsen tazmin etmeye hazırım, bedeli ne olursa olsun" diyor. Ekliyor "Bu davranışlarından dolayı Fenerbahçe zarar görürse maddi ve manevi olarak bunu ben de onlardan tazmin ediceğim Fenerbahçe Kulübü adına" da diyor.

Bir Bursasporlu olarak başka bir aday aramaya gerek olduğunu düşünmüyorum. Eğer Aziz Yıldırım bu adamın sözünü dinleseydi herşey Fenerbahçe adına çok daha zararsız olacaktı.

Videosu da var;

http://video.cnnturk.com/2013/spor/7/16/mehmet-ali-aydinlar-ne-dediyse-o-oldu

sui generis
30.Ağustos.2013, 15:50
"Şayet fenerbahçeye biz zarar verdiysem bu zararı şahsen tazmin etmeye hazırım, bedeli ne olursa olsun"

1 yıl boşu boşuna gitmedik avrupaya. Tazmin etsin bekliyoruz.

Crazycat
30.Ağustos.2013, 16:02
Mehmet Ali Aydınlar istediği kadar doğruları söylesin, eğer ortada bir suç gördüyse buna ceza vermesi gerekiyordu fakat ceza veremedi, ondan sonra ne söylese boş!

Sadettin Saran aday olacakmış.

Kaynak (http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/24617868.asp)

sui generis
30.Ağustos.2013, 16:08
2 sene avrupada yokuz. Yeni bir yapılanma şart. Ersun hoca bu işi başarabilir bence. Ancak; iplerin onun eline verilmesi gerek. Adamın kafasında şimdi kaç tilki dolaşıyordur. Başkan aday olacak mı, aday olursa benimle devam eder mi, yeni gelecek yönetim beni ister mi vs vs. Transfer döneminin bitmesine de çok az süre kaldı. Yapılanma gerek ama imkansız gibi bir şey.

Hocaya ilk olarak ekibini kur. Beğenmediğin, istemediğin adam varsa teknik ekipten yollayalım denmeli.

Sonra futbolculara sıra gelir.

- Sow 15 ve üzeri bir teklife satılsın. (Emenike geldikten sonra ikisinin bir arada olması saçma. 442 de oynamıyoruz. 2 yılda yokuz avrupada. adamı harcamaya gerek yok)

- Meireles 45 dakikadan fazlasını kaldıramıyor. Alper'in Salih'in süresini yiyor. 5 ve üzeri teklife yollayalım.

- Kadlec ; Hasan ve Caner varken avrupada da yokken kalması yersiz. avrupaya gittiğimizde 30 yaşında olacak. öyle aman aman biri de değil. yeni geldi ama gitsin.

- Kuyt ; bu sezon da kalsın. sonra hadi eyvallah densin. takımı gençleştirmek gerek.

- Mert; bu sezon kiralansın, yedek beklemesinin anlamı yok. Serkan , Volkan'ın yedeği olur. Seneye gelsin forma onun olsun. Volkan gerekirse yollansın. kalede sıkıntımız yok.

- Mehmet Topuz, Selçuk gibi isimler yollanarak 2 sene sonrası düşünülerek genç oyuncular alınsın. Sefa gibi.

- Emre bu sezon da takımda olsun ama 11'de diretilmesin. gerekirse yedek beklesin. sezon sonu performansına göre kalıp kalmayacağı belli olsun.

- Krasiç ile yollar ayrılamıyorsa en azından arada kadroya girsin de bir şeyler yapıp yapamayacağı belli olsun. Hazırlık maçlarında iyiydi. ya yollasınlar ya da oynatsınlar.

- Holmen'in lisansı çıksın ve 11 oyuncusu olsun.

- Cristian ve Yobo ne olursa olsun yollansın.

- Webo bu sezon yedek beklesin. seneye yol verilsin.

- Alves, Emenike, Kuyt, Webo , Holmen belki Sow yabancı olarak bunlar kalsın. Geri kalan kontenjan için 20-24 yaş arası genç oyuncular alınsın diyeceğim ama imkansız.

- Stoch gelecek sezonki planlamada yer alsın.

Uzun lafın kısası; 2 yıl sonra avrupadayız. gençleşmemiz gerek. Bu kadroyla olmaz. Yapılanma şart.

Bir de başkan Aykut Kocaman olsun.

EndoplazmiK RetikuluM
30.Ağustos.2013, 16:28
Nasıl MAA'yı istiyorsunuz anlamıyorum. Ceza verilmesi gerekiyordu ama veremedi boşu boşuna kadromuz dağıldı, Şampiyonlar Ligi'ne katılmamıza izin verilmedi, maddi açıdan iki büklüm olduk. Ceza verilse bunlar yine olacaktı ama boşu boşuna 1 sene hakkımız yendi. Şimdi siz bu pısırık adam gelsin başkan olsun diyorsunuz.

SAİT71
30.Ağustos.2013, 16:40
Artık ligden düşmeyi bekliyorum. Bu iş üzerimize kaldıysa kimle şike yaptıysak hepsi açıklansın. Ben kiminle ne şekilde şike yaptığımızı bilmek istiyorum. Bana delillerini sunsunlar. Niye ortada belgesi varken iş bu kadar uzuyor. AÇıklasınlar kim kimle bu haltı yemiş hangi futbolcu hangi kulüp hangi başkan hangi çaycı şikeye bulaşmış hepsini men et takımları bir alt lige düşür bizde rahatlayalım herkesde rahatlasın önümüze bakalım. Bekliyorum artık bunu. CAS şike dediyse TFF'nin düşürmesi lazım. Düşürmezse adidir, haindir, art niyetlidir.

manager725
30.Ağustos.2013, 19:16
İki sene Avrupa'da yok Fenerbahçe bu sırada yeni başkanla beraber düzgün bir yapılanmaya gidilmeli. Sil baştan bir ekip kurulmalı ve söylüyorum Ersun Yanal'la bu iş gitmez.

Küme düşürme olacağını zannetmiyorum olmamalı da. Maksimum verilebilecek ceza gelecek seneye - puanla başlamak. Zaten Avrupa'ya gidemeyecek bir Fenerbahçe'ye de bu pek koymaz, yine ilk 4'te olur Fenerbahçe.

sentugo
30.Ağustos.2013, 19:37
Nasıl MAA'yı istiyorsunuz anlamıyorum. Ceza verilmesi gerekiyordu ama veremedi boşu boşuna kadromuz dağıldı, Şampiyonlar Ligi'ne katılmamıza izin verilmedi, maddi açıdan iki büklüm olduk. Ceza verilse bunlar yine olacaktı ama boşu boşuna 1 sene hakkımız yendi. Şimdi siz bu pısırık adam gelsin başkan olsun diyorsunuz.

Yalnız eğer Fenerbahçe onun dediği gibi puan düşme cezasını kabul etseydi şimdi Avrupa'ya gidiyordu. Olay bu kadar basit aslında. Aziz Yıldırım istemedi ve olaylar buraya sürüklendi. Yani o aslında ceza verilmesi gerektiğini düşünüyordu ve istiyordu. Düşük cezalar vererek durumu kurtaracktı fenre adına ama yaptırmadılar adam da istifa etti zaten...

Haa beni ilgilendirmiyor orası ayrı konu. Diğer adaylar falan bilmem. Ancak Mehmet Ali Aydınlar'ın herhangi bir suçu varmış gibi gözükmüyor. Yanlış yargılamana yapmayın yani.

ForsakeN
30.Ağustos.2013, 19:59
Küme düşürme olacağını zannetmiyorum olmamalı da. Maksimum verilebilecek ceza gelecek seneye - puanla başlamak. Zaten Avrupa'ya gidemeyecek bir Fenerbahçe'ye de bu pek koymaz, yine ilk 4'te olur Fenerbahçe.

Eksi puan cezası seneye verilirse gayet de koyar çünkü seneye ŞL'ye katılmak için lig mücadelesi vereceğiz. Bu sezon verilirse koymazdı.

Kaldı ki ben ceza falan verilebileceğini sanmıyorum

manager725
30.Ağustos.2013, 21:51
Eksi puan cezası seneye verilirse gayet de koyar çünkü seneye ŞL'ye katılmak için lig mücadelesi vereceğiz. Bu sezon verilirse koymazdı.

Kaldı ki ben ceza falan verilebileceğini sanmıyorum

UEFA TFF'yi ceza verme konusunda zorlayacaktır.

SAİT71
30.Ağustos.2013, 22:03
Bu iş küme düşürmeden temizlenemez. Şikeye en ufak bir şekilde karışmış olan takım küme düşürülmelidir. Etinden sütünden faydalanayım diye ligde tutmak adiliktir.

BaGa TaRKaN
30.Ağustos.2013, 22:11
Sırf Aziz Yıldırım'a Tepki Olsun Diye Yıldırım'ın Kulüpten Kovduğu Sadettin Saran'ın Başkan Olmasını İsterim Ama...

Kendisinden Başka Kimseye Faydası Olmayan, O Kadar Şirket ve Holding'i Olan Adamın Memleketinde Bir Tane Bile Girişimi Olmayan Sadettin Saran'ın Fenerbahçe'ye Hiçbir Katkısı Olamaz.

Kaka Leite
30.Ağustos.2013, 22:17
Küme düşeceksek düşelim, UEFA daha ceza verecekse versin ama Allah aşkına şunu bu sezon halledin artık.

2 sezondur, bugün yedik bugün yiyeceğiz derken her sezon umutla başlayıp sezon içi performans ve üzerine cezalar ile futboldan soğutuyorlar adamı.

Fenerbahçe'nin durumu bir yana bu cezalar ile daha da uzaklaşıyoruz futboldan, artık başkan da gitsin ve yeni bir sayfa açalım.

Bu sene küme düşelim ne bileyim UEFA 2-3 sene daha eklesin ama her şey bu sezon içinde halledilsin artık. Ben bu sezondan bir şey beklemiyorum artık, olursa olur olmaz ise de sorun yok.

Çünkü olursa da bu olaylar hatırlanıp övülecek, olmazsa da bu olaylar öne atılıp yırtılıcak. Seneye artık rahatız diyerek başlayalım şu gözünü sevdiğimin ligine.

Şampiyonluğu Avrupa için değil de taraftarın gönlünü almak için kazanmak isteyen ''kararlı'' oyuncular ile başlayalım.

Nerede duracağını bilen ve Fenerbahçe'nin yararını düşünen bir başkan ile başlayalım. Çok şey mi istiyoruz anlamıyorum ki ben..

sui generis
30.Ağustos.2013, 23:16
Yalnız eğer Fenerbahçe onun dediği gibi puan düşme cezasını kabul etseydi şimdi Avrupa'ya gidiyordu. Olay bu kadar basit aslında. Aziz Yıldırım istemedi ve olaylar buraya sürüklendi. Yani o aslında ceza verilmesi gerektiğini düşünüyordu ve istiyordu. Düşük cezalar vererek durumu kurtaracktı fenre adına ama yaptırmadılar adam da istifa etti zaten...

Haa beni ilgilendirmiyor orası ayrı konu. Diğer adaylar falan bilmem. Ancak Mehmet Ali Aydınlar'ın herhangi bir suçu varmış gibi gözükmüyor. Yanlış yargılamana yapmayın yani.

Yalnız anlaşamadığımız nokta şu: adam şike yapmadım diyor, neden puan silme cezasını kabul etsin ?
Burada MAA'nın başkan olup olmayacağını konuşmak bile yersiz. Sadece onun hayali olarak kalır.

titates1
30.Ağustos.2013, 23:22
Yalnız anlaşamadığımız nokta şu: adam şike yapmadım diyor, neden puan silme cezasını kabul etsin ?
Burada MAA'nın başkan olup olmayacağını konuşmak bile yersiz. Sadece onun hayali olarak kalır.

Biz zaten bugüne kadar destek verdik , demesin kabul etmesin diye ama bu süreçten sonra gelen yalanlar Başkan'a desteği azalttı , kalkıp Avrupa'ya gidicez dediler gidemedik , demeseydin zaten kabullenirdik , bunun üstüne çıkıp emin şekilde açıklama yapmaları çok şey götürdü taraftardan.

Gönüllerden geçen en büyük isim Ali Koç tabiki ancak ben Saadettin Saran'ın çok profesyonel bi kulüp oluşturabileceği kanısındayım , Saran , Hakan Bilal Kutlalp ikilisi , yönetim seçimlerinin seyrini değiştirir.

SAİT71
30.Ağustos.2013, 23:47
Taraftar artık o kadar bıktı ki yapmadıysak bile herşeyi kabul edip bir an önce cezamızı çekip önümüzü görmek istiyor. Olay budur.

Önder HOCA
31.Ağustos.2013, 01:20

işte saçmalık burada değil mi neden bizim kabulümüze bırakılıyor. varsa suç verin puan düşme cezasını

himone
31.Ağustos.2013, 02:18
Sow ve Meireles ayrılmak istiyormuş. Meireles defolsun ama Sow'un gitmesi çok koyar. Krasic gitti, Kadlec te gönderilecekmiş ama şu Cristian hala takımda :(. Bu adamlarla birlikte Yobo ve Selçuk ta gitmeli ve gençlerle yeni yapılanmaya gidilmeli. Artık Alper ve Salih'in banko oynaması gerekiyor.

GebzeLi1907
31.Ağustos.2013, 02:25
takımı kupalar başarılar kazanılan maçlar yıldız oyuncular için sevmedik evet.

ama bu yönetimin yaptıkları yanlışlar o kadar fazla oldu ki benim içimdeki futbol aşkını söktüler, kazıdılar.
o kadar para harcanıp bu kadar kötü top oynanması bu kadar kötü kadro planlaması, uefa cas sürecinin bu kadar kötü yönetilmesi beni bezdirdi.
benim gibi milyon tane insan var inanıyorum.

yarın sivas maçı için heycanlanan var mı içinizde ? veyahut da bu sezon için herhangi bir beklenti, heycan ?

bu havanın değişmesi için aziz yıldırımın kesinlikle tasfiye olması şart. giderken kimseyi işaret etmemeli.

hür bir kongre ile seçim olmalı. mehmet ali aydınların seçilme ihtimali % 1 bile değil zaten.

saaddetin saran eğer hukuken engel olmaz ise karşısına da ali koç çıkmazsa başkanlığı alır.

bence çok şık bir isim, avrupalı havası var, karizması yüksek, futbolu biliyor, bağlantıları çok güçlü, mafyavari işleri yok, Fenerbahçeye yakışacak bir başkan olur. hakan bilal kutlualp de geri dönerse iyi bir yapılanma ile taraftar ancak heycanlanır

SAİT71
31.Ağustos.2013, 02:50
Sadettin Saran'ın Avrupa'da da ciddi bir popülaritesi ve saygınlığı var. Lobiside sağlamdır...

afaf

SAİT71
02.Eylül.2013, 02:16
saf

Bu adamı bitirenlere yazıklar olsun. Holmen ile birlikte takımı şahlandıracak tek isimdi. Yine yazmış golünü.

footballer33
02.Eylül.2013, 02:26
saf

Bu adamı bitirenlere yazıklar olsun. Holmen ile birlikte takımı şahlandıracak tek isimdi. Yine yazmış golünü.
Konuya bu golü eklemek için girmiştim. Gole hayran kaldığımdan, herkesin izlemesi gerektiğini düşündüm; ama sen benden hızlı davranmışsın. :)

O nasıl bir goldür ya! :icon_eek:

Suicider
02.Eylül.2013, 02:49
Paok,taraftarıda severse,seneye bir yerden bulur parayı basıp alır Stoch'u :D

BleedingMoon
02.Eylül.2013, 03:01
recall from loan seçeneği aktif mi acaba? :(

ForsakeN
02.Eylül.2013, 03:46
5M satis opsiyonu koymamiz kotu oldu

Kaka Leite
02.Eylül.2013, 04:23
Gidecekler listesinde sırada Sow var.

Yönetim görüşecekmiş Sow ile twitter olayını Aziz Yıldırım pek sever bu sebeple adam satmayı, muhtemelen yolcu. Gitmesi kendisi açısından daha iyi olur.

Hem sol tarafta çürümez, hem de kariyerini 2 sezon Avrupa cezası olan bir takımda sürdürmemiş olur..

Webo için Sow'u harcadılar ya ben bir şey demiyorum artık. Stoch da aynı şekilde sebepsizce gitti adam sezona en hazır olarak başlayacak oyuncumuzu sattık.

Yönetime planlama açısından kocaman bir teşekkür ederim.

Sivasspor maçındaki pres ve istek beni tek umutlandıran konu oldu. Holmen - Alves ve Alper iyi transferler, Emenike aslında çok iyi olacak bir transferdi ama adamı meğer kanat olarak almışız :)

En azından çalım özelliği var buna da şükür.

Taktiksel olarak gelen batırıyor, giden batırıyor. Ne olacak bu halimiz bilmiyorum tek istediğim şey şuan bir an önce yeni başkanın seçilmesi, ben şampiyonluğu falan da geçtim.
Yeni başkan adam gibi birisi olsun da bu sezon da varsın güme gitsin. Kurtulalım artık Aziz Yıldırım'dan..

davidvilla
02.Eylül.2013, 11:54
saf

Stoch orada oynanan futbol seviyesinin cok cok üstünde gerçekten. Gol olağanüstü.

Ralph
02.Eylül.2013, 11:56
Muazzam bir gol. Opsiyonlumu sattı Fenerbahçe?

EndoplazmiK RetikuluM
02.Eylül.2013, 12:39

5M € hem de :icon_redface:

Zekirdek
02.Eylül.2013, 12:56

Evet. 5 Milyon Euro.

Nedvedmania
02.Eylül.2013, 13:05
Ben Stoch geldiğinden beri diyorum bu adam çok yetenekli diye. Tam sevdiğim tip futbolcu. Ama Fener'de niyeyse oynayamadı bir türlü.

SAİT71
02.Eylül.2013, 13:12
Aykut Kocaman'ın kendine has egoları vardı. O da ayrı bir davaydı zaten.. Oynatmadı adamı. İnşallah Stoch Fenerbahçe'de kalmayı tercih eder. Tek seçenek bu.

sananes
02.Eylül.2013, 13:26
ordan şut attığı için oynayamıyordu fenerbahçe'de. Become a legend oynamayı seviyor sanırım stoch. Bu yüzden de üst düzey hiç bir ligde oynayamayacak.

davidvilla
02.Eylül.2013, 14:14
ordan şut attığı için oynayamıyordu fenerbahçe'de. Become a legend oynamayı seviyor sanırım stoch. Bu yüzden de üst düzey hiç bir ligde oynayamayacak.

Ronaldo da oynayamaz o zaman. Adamın bir maçta ortalama uzaktan 20 şutu var çoğu tribunden toplanıyor :D

furkan58
02.Eylül.2013, 14:14
Stoch hiç bi zaman büyük takım topçusu olamaz. Yunan liginde de çözsünler onu görürüz. Tek marifeti sağa çekip vurmak. Geçen sezon ona yeterince fırsat verildi kaç tane golü var ? Golü geçtim kaç tane olumlu hareketi vardı ? Sonra Aykut Kocaman'ın egosu Aykut Kocaman'ın kıskançlığı vs. Bu senede Ersun Yanal'ın egosundan dolayı gönderildi heralde. Adama bak bi o iyi ama bütün hocalar egolu...

sananes
02.Eylül.2013, 14:33
Ronaldo da oynayamaz o zaman. Adamın bir maçta ortalama uzaktan 20 şutu var çoğu tribunden toplanıyor :D

ronaldo'nun şut dışındaki özellikleri stoch'a benziyor olsa o da şu an boavista'da oynuyor olurdu evet.

ha bu arada ben stoch'u severim mevcut kadroda da ben karar versem tutardım. Fakat mental eksiklikleri inanılmaz boyutta. Oynayarak gelişmez mental eksiklikler,yunanistan'da oturup düşünsün kendi kariyeri için olumlu olacaktır. Ben böyleyim derse yunan ligi gibi,ligimiz gibi 2. kalite liglerde ego tatminiyle uğrasır

SAİT71
02.Eylül.2013, 14:48
Stoch gibi bir oyuncuyu gönderip yerine abuk sabuk adamları oynatıyoruz ve Stoch bu takımda oynayamaz diyoruz. Stoch bu takımda banko oynar arkadaş. Sanırım herkes kadromuzu R.Madrid'in kadrosu gibi görüyor. Kimin nerede oynadığı belli değil. Kanatlarda kimler oynuyor biliyoruz. Yerine adam olsa tamam oynamasın diyecemde yerine kimi oynatıyoruz. Nasıl oynayamaz diyorsunuz onu anlamıyorum ben. Al yerine daha iyisini bende deyim xx i aldıktan sonra Stoch bu kafayla zor oynar. Yok ki... Son maçta gördük kanatların etkin kullanıldığında ne kadar tehlikeli olabileceğimizi. Birde Stoch oynayaydı ne olurdu.

sananes
02.Eylül.2013, 15:46
Kanatlara ah vah çekeceksek Dia'yı özlemeliyiz diyorum ben,Stoch kanat oyuncusu gibi değildi.

Kaka Leite
02.Eylül.2013, 16:58
Senegalli yıldız, dün gece konu ile ilgili Telegol programına bomba açıklamalar yaptı.

KOCAMAN HERKESİ ÇOK SEVİYORDU

Telegol'e yaptığı açıklamada "Bu sezona iyi başlayamadığım doğru" ifadesini kullanan sarı-lacivertli yıldız, "Hocayla neden kadroda olmadığımı konuşmadık. Kendisiyle konuşmak istedim ama o benimle konuşmak istemedi.Takımda neden olmadığımı soracaktım. Bence onun beni çağırması ve neden oynamadığımı bana açıklaması lazım. Şunu da söylemek istiyorum. Tabii ki benden daha önemli olan Fenerbahçe takımı. Ben de bu yüzden neden oynamadığımı bilmek istiyorum" dedi. Yanal ile Aykut Kocaman dönemini kıyaslayan Senegalli forvet, "Aykut Kocaman takımdaki herkesi çok seviyordu. Takımın başında o varken Avrupa'da çok iyi maçlar çıkarttık. Yeni hoca ve yeni programa adapte olmakta zorlanıyor olabiliriz" diye konuştu.

FENERBAHÇE'DEN ASLA AYRILMAM

Emenike'ye oranla Webo ile daha iyi anlaştığını çünkü Emenike'nin yeni geldiğini vurgulayan Sow, "1.5 senede F.Bahçe için her şeyi yaptım, formamı terlettim. İnşallah böyle devam edecek" dedi.

KİMSE BANA 'ORUÇ TUTMA' DİYEMEZ

Sow oruç tutması ile ilgili de şunları söyledi: Ben hayatım boyunca hep oruç tuttum ve bana kimse 'oruç tutamazsın' diyemez. Benim form düşüklüğüm ramazandan mı kaynaklanıyor bunu bilemem. Hakkımda bazı şeyler konuşuluyormuş. Benim çok koşmadığım gibi ifadeler kullanılıyormuş. Bana hep 'iyi antrenman yapılacak' dendi ben de bunu yapmaya çalıştım. Şimdi bana karşı bir şeyler söylüyorlar ama denecek bir şey yok. Bir problem varsa hocamız, profesyonelce beni odasına çağırır ve benimle konuşup sorunu tartışabilir.

Paşamız kabul etmemiş konuşmayı eğer doğru ise ki Sow'un yalan söyleyeceğini düşünmüyorum Ersun Yanal'ın amacı nedir ?

Eskişehirspor da kaldı sanırım aklı Sow'un nasıl bir oyuncu olduğunu anlamadı daha. Yemin ederim bizim ligimizdeki çoğu Türk teknik adam sadece lafta ''Teknik Direktör'' şu ünvanlarının anlamını bilseler keşke.

sananes
02.Eylül.2013, 17:54
masa başı bir habere benziyor.

byariff
02.Eylül.2013, 17:58
Dr. gurkanin deyisine gorede sow antremanlarda fazla calismiyormus o yuzden kesik yemis

ReaList
02.Eylül.2013, 18:00
Stoch Fenerbahçe kadrosundaki en kaliteli gol ayaklarından biriydi tartışılmaz. Ben bazen gülüyorum, şu eksiği var bu eksiği var diye yazılıp çizilenlere. Sanırsın kadromuzda Ribery'ler Robben'ler Ronaldo'lar falan var da bir Stoch eksik kalıyor : ) 32 yaşına gelmiş, hala ceza alanı çevresine yaklaşırken geriye dönüp 50 metre gerideki savunma oyuncusuna pas atan Selçuk Şahin'in 11 oynadığı takımda hele.

Kaka Leite
02.Eylül.2013, 18:03
Stoch Fenerbahçe kadrosundaki en kaliteli gol ayaklarından biriydi tartışılmaz. Ben bazen gülüyorum, şu eksiği var bu eksiği var diye yazılıp çizilenlere. Sanırsın kadromuzda Ribery'ler Robben'ler Ronaldo'lar falan var da bir Stoch eksik kalıyor : ) 32 yaşına gelmiş, hala ceza alanı çevresine yaklaşırken geriye dönüp 50 metre gerideki savunma oyuncusuna pas atan Selçuk Şahin'in 11 oynadığı takımda hele.
Her şeyi Selçuğa yıkmak çok olmuyor mu ?

Stoch oynamaz - Selçuk suçlu, Salih oynamaz - yine Selçuk suçlu. Sow da bence Selçuk yüzünden oynamıyor..

Selçuğa gelene kadar daha bir çok adam var o formayı üzerinde taşımaması gereken, buraya gelince şımaran. Selçuk en azından forma şansı verilince bir şeyler yapmaya çalışıyor.

ReaList
02.Eylül.2013, 18:12
@Kaka Leite

Stoch'un kadroda düşünülmemesini gerektiren kalite ölçüsünü göstermek için örnek sundum, yoksa mental eksikmiş, savunma yapmıyormuş, gözü üstünde kaşı varmış hikaye. Fenerbahçe kadrosundaki oyuncularda ne ne eksikler var ama mevzu Stoch olunca eksiklik abidesi dikiliyor.

Selçuk için ise tartışmaya bile gerek yok, zamanında Semih için de aynı şeyi söylerdim. Serbest bırak, kendine Fenerbahçe şartlarının yarısını bile sunacak kulüp bulamaz. Semih'in akıbetini görüyoruz, Selçuk'un da farklı olmayacaktır.

himone
02.Eylül.2013, 21:12
Stoch ve Krasic konusunda çok büyük hatalar yaptık, takımda ne kazmalara inanılmaz şanslar verilirken bu 2 oyuncuya düzgün şans verilmedi ve hep ilk çıktıkları maçta gol asist gibi işler beklendi. Bu adamlara takımın gerçekten parçası oldukları hissettirilseydi bence her türlü oynarlardı. Şu takıma bir tane ofansif orta saha alıp kanatlara Stoch ve Krasic'i koysaydık o zaman gerçek futbolu görürdük. Gerçekten ciddi hatalar yaptık, umarım yeni gelen yönetim oyuncuyu ikna eder de seneye satmayız ve takımda gerçek bir kanat görürüz.

davidvilla
03.Eylül.2013, 10:05
Şu takıma bir tane ofansif orta saha alıp kanatlara Stoch ve Krasic'i koysaydık o zaman gerçek futbolu görürdük. .

Nokta tespit imzamı atarım.

Turk insanında garipçe bir moda başladı kanatsız oynayalım modası. Yahu hem kanatsız oynayacaksın ortasahanın ortasını kalabalıklarla kuşatacaksın hem de rakibini hapsederek oynamasını isteyeceksin futbolda yok böyle bir şey. İtalyanlar yapar bunu genelde ortasahanın ortasını 4-5 oyuncuyla doldururlar ki rakip rahat pas yapamasın ve kazanılan toplarla hızlı hucuma cıkarlar e bunun adı da kontra atak zaten. Biz(FB-GS) hem istiyoruz ki takım önde oynasın baskı yapsın top dolaştırsın rakibi cıkarmasın hem de diyoruz ki kanat oyuncusu oynamasın yahu nasıl olacak bu iş. Takım enini genişletmeden nasıl rakip sahada top cevirebilirsin. Cizgilere inmeden rakibini nasıl hapsedebilirsin.

Mesela Fb zamanında Sneijder'i alacaktı o zaman onlar için demiştim FB için nokta transfer olur diye.
Öyle olmuş olsaydı şimdi bir düşünün; topal meireles - stoch sneijder krasic - sow

Namzet
03.Eylül.2013, 12:44
Bu krasiç sevdanızı anlamıyorum,adam oynadığı maçlarda bana hiç umut vermemişti

SAİT71
03.Eylül.2013, 15:12
Adam Juvede 2 sene kaldı bize gelmeden. İlk sezon 30 üzerinde maçta oynadı yani iyiydi, ikinci sezonda 7 maçta forma giydi. Yani 1 sezonda hiç oynamadı. Biz aldık. CSKA'daki formundan dolayı hayranlığımız vardı zaten Krasic'e. Yönetiminde böyle bir içinde kalan bir nukteydi adeta. Aldılar. Galatasaray'da Sneijder'i bu şekilde aldı. Herkes bitmiş, oynamamış, Inter bilmiyor muydu iyi adamı yoksa bırakır mıydı, 1 yıldır top oynamamış adamı aldılar gibi yorumlar yapıldı. İlk geldiğinde Sneijder nasıl oynuyordu? Herkes hatırlamıştır. NE yaptı Galatasaray, oynattı, sabretti ve şimdi nasıl etkili bir koza dönüştü görüyoruz. Biz ise tam tersini yaptık. Çok az sabrettik, hemen idam ettik. Krasic yetenekli bir oyuncu. Krasic'e milyon euro verdiysek elbet adama şans verilmesini isteriz. Krasic belki Bastia'da düzenli olarak giyerse çok süper performans gösteremeyebilir. Çünkü o adamın toparlanması için 1 yıl düzenli oynaması lazım. Anca sezon sonuna doğru toparlayabilir. Belki daha erkende forma girer. O zaman daha net fikir sahibi olabiliriz. Dediğim gibi oynarsa eğer seneye hazır şekilde gelir.

Kaka Leite
04.Eylül.2013, 01:15
Yalnız harbiden Sivasspor maçındaki oyunumuz benim çok hoşuma gitti.

Emenike kanatta çürüyor ama yapacak bir şey yok, buna da şükür diyelim kendine has bir çalım yeteneği de var. Topu önüne alırken hızı ile geçiyor rakiplerini ve bu asist yaptırdı ona.

Bir kaç kez de tehlike yaşattı ceza sahasında, Holmen'e gelirsek çok beğendim ben kendisini böyle bir şey beklemiyordum. Pres yapıyor (Baroni gibi göstermelik pres değil), nerede olduğunu ve verilen şansı farkında..

Selçuk da benim hoşuma gitti kim ne derse desin, en azından bazen olmadık işler yapıyor. Bir çalım şov da yaptı maç içinde :icon_biggrin:

Keşke Sow'da kendine yer bulabilse şu kadroda, azıcık toparlansa Webo direk silinir o kadrodan ancak toparlanması gerek kesinlikle..

Çekingen oynamadık, rakibin bizi ezmesine izin vermedik. Tek bir sorun var o da kalecimiz Volkan böyle geleni geçeni içeri tokatlayacaksa işimiz var..

İlk gol yenecek gol değil kusura bakmasın, hadi 2. golü geçtim. Mert biraz daha şans bulmalı diyeceğim ama zor, Volkan emekli olana kadar o formayı alamaz Mert ne yaparsa yapsın.

Baroni'yi neden satmadığımız anlamıyorum, böyle bir yetenek 2 sene Avrupaya gitmeyecek bir takıma fazla bence satalım da gitsin. Kariyerini zedeliyor garibim boşuna..

Krasic gitti, Stoch gitti arkalarından ağlamanın bir mantığı kalmadı, elimizdekinin değerini bilemiyor ve bilmeyeceğiz maalesef. Öyle ya da böyle biz Fenerbahçe'liyiz :)

SAİT71
04.Eylül.2013, 01:37
Bizim takımda maalesef genç oyunculara sen şöyle kenarcıkta bekle biraz diye bir anlayış var. Lobicilik var. Başkanın yalakası sağ kolu olan adamlar ne olursa olsun formasını kaptırmıyor. Teknik direktör kesse bile başkan tekrar koyuyor onu. Bu sistem değişmedikçe nice Mertleri, Salihleri kaybederiz. Bende hiç umutlu değilim Mert gibi bir yetenekli kalecinin formayı alabileceğinden. Mert'in 20 yaşından beri oynaması lazımmış meğersem. Oynamadığı halde bu kadar yeteneği varsa oynasaydı nasıl olurdu kimbilir.

Kaka Leite
04.Eylül.2013, 01:39
Bizim takımda maalesef genç oyunculara sen şöyle kenarcıkta bekle biraz diye bir anlayış var. Lobicilik var. Başkanın yalakası sağ kolu olan adamlar ne olursa olsun formasını kaptırmıyor. Teknik direktör kesse bile başkan tekrar koyuyor onu. Bu sistem değişmedikçe nice Mertleri, Salihleri kaybederiz. Bende hiç umutlu değilim Mert gibi bir yetenekli kalecinin formayı alabileceğinden. Mert'in 20 yaşından beri oynaması lazımmış meğersem. Oynamadığı halde bu kadar yeteneği varsa oynasaydı nasıl olurdu kimbilir.
Maalesef öyle.

Volkan ölmüş, helvasını kavuran yok ancak bunu Ersun hoca görmüyor. Görüyordur da Volkan gerçek ''Fenerbahçe''li unuttum ben onu.

SAİT71
04.Eylül.2013, 01:50
Krasic iddialı konuştu!
Fenerbahçe'den Fransız ekibi SC Bastia'ya 1 senelik kiralık giden Milos Krasic iddialı konuştu.

Fransa’nın Bastia takımına bir yıllığına kiralanan Milos Krasic, Fenerbahçeli taraftarlara kalitesini gösteremediği için üzgün olduğunu dile getirdi.

Milliyet’e konuşan Sırp futbolcu, “Şu an tek hedefim oynamak ve tekrar kendimi göstermek. Kalitemi ve yapabileceklerimi çok iyi biliyorum. Bunu Fenerbahçe taraftarına gösteremediğim için gerçekten üzgünüm. Ama geri dönmeyi istiyorum. Uzun süre sonra sezon başı kampı yaptım ve fizik olarak hazırım. Maç ritmi yakalayıp kendimi kanıtlayacağım." dedi.

Krasic; "Fenerbahçe formasını mutlaka yeniden giyeceğim ve gerçek Krasic’i herkese göstereceğim” ifadelerini kullandı.

http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20130903/krasic_iddiali_konustu_.html

Escochae
04.Eylül.2013, 03:47
Yahu bu takım Emenike'yi kanat oynatacaktı madem neden aldı? O kadar parayı verdikten sonra orjin bir kanat oyuncusu alınamazmıydı ? Hadi onu geçtim Emenike'nin kanatta yaptığı etkiyi ve patlayıcılığı gördükten sonra en azından 1 tane daha hızlı ve çalım atabilecek bir oyuncuyu neden almıyoruz ? Kerim Frei gibi hem türk hem yetenekli hemde genç bir oyuncuyu almayı Beşiktaş düşünürken , bizim bu kadar ihtiyacımız olduğu halde düşünmememiz gerçekten çok trajik.

Hsyn53Yvz
04.Eylül.2013, 16:25
Abi bizim transfer politikamızı anlayamıyorum. Gövde gösterisi yapmak asıl amacımız sanırım.

Kaka Leite
04.Eylül.2013, 16:30
Abi bizim transfer politikamızı anlayamıyorum. Gövde gösterisi yapmak asıl amacımız sanırım.
Çok az kaldı sabredin.

Bitiyor bu sıkıntılı dönem de başkanlık seçimi sonrası umuyorum artık aklı başında birisi gelecek başımıza.

Ralph
06.Eylül.2013, 00:36
Yargıtay şike dosyasını geri göndermiş. Aziz Yıldırım yeniden aday olur garanti.

sui generis
06.Eylül.2013, 00:40
Basit bir işlem bu. Bozma kararı değil yani. bu işlem gönderme olmuyor.

Ralph
06.Eylül.2013, 00:44
Tape olayı olabilir. Çünkü mahkeme dosyayı verdiğinde yargıtaya deliller kısmı var. Olmak zorunda her mahkemenin. Temyize gittiğinde yargıtay zaten tape falan kabul etmez. Yani ben şike yapıyorum desen bile bırak 3 tarla sürdük falan, ben şike yapacağım diye telf. konuşman olsa bile bunu delillendirmen lazım. Maddi delil hiç yok bu davada. At falan diyorlardı ya hani Serdal adalı ibrahim akın falan, ortada at yok :)

Tabi biz normal tarafsız yargıtaydan bahsediyoruz. Hep unutuyoruz ki şu an ki gerçek mahkeme değil.

erdem344
06.Eylül.2013, 01:53
Abi atı geçtim ortada topçu yok

SAİT71
06.Eylül.2013, 01:56
Mahkemeye delil olarak at götürseler hayli ilginç olurdu aslında :n:

Şakayı sağ yanıma bırakırsam, zaten baştan beri dediğim bir şey, mahkeme bu kararı bozsa bile benim için hiç bir şey değişmez. Ben bu yargı sistemine öyle ya da böyle güvenmiyorum. Neyse ısıtıp ısıtıp aynı şeyleri söylemeyim yine.

Cengo
06.Eylül.2013, 02:50
Mahkemeye delil olarak at götürseler hayli ilginç olurdu aslında :n:

Şakayı sağ yanıma bırakırsam, zaten baştan beri dediğim bir şey, mahkeme bu kararı bozsa bile benim için hiç bir şey değişmez. Ben bu yargı sistemine öyle ya da böyle güvenmiyorum. Neyse ısıtıp ısıtıp aynı şeyleri söylemeyim yine.

Niye ki, hakimler Leyla ile Mecnun mu izliyorlarmış? :D

Kaka Leite
12.Eylül.2013, 00:57
Başa gelen her hoca bize bir zarar vermek zorunda mı ?

Alex'den sonra Sow'u da küstürün, gitmeden yaptığı tek doğru hamleleri de almak istiyor geri Aziz Yıldırım ve ekibi sanırım.

Sheriff
12.Eylül.2013, 01:54
Ben Sow'un formsuzluğu sebebiyle kesilmesini doğru buluyorum, yaptığı açıklamaları da gereksiz buluyorum. Bir problemin varsa gide hocanla konuşursun tweete mweete gerek yok, basınla kanka olmaya gerek yok. Ersun Yanal'dan çok hoşnut olmasamda bu duruşunu doğru buıluyorum, Fatih Terim'e bunu yapamazsın işte, Ersun Yanal'a da yapmayacaksın.

playeray
12.Eylül.2013, 02:04
Sow ayrılmak istiyordur belki de. Önünde Alex örneği de varken en iyi yolu böyle görmüş olabilir.

SAİT71
12.Eylül.2013, 17:30
Sow Sivas maçının kadrosun alınmayınca binlerce taraftar Twitter üzerinden Sow'a hakaretler salladı. Herkes onun ayrılmak istediği için kadroya alınmadığını zannetti. Bir çok twit atıldı kendisine küfürlere varan.
Sow da bunun üzerinde ayrılmak gibi düşüncesi olmadığı ve Fenerbahçeyi sevdiğini söyledi. Neden alınmadığımı bilmiyorum diyerek hocayı eleştirmiş mi oldu?

Ortada bir sorun varsa bunun bir numaralı sebebi her konuda fevri davranmaya başlayan taraftardır. Herkes onun da gideceğini düşünerek bir şeyler yazdı bu bir.

İkinci suç ise bu tepkiyi neden verdiğini anlamayan ve iletişim kurmada problemi olduğunu hissettiğim Ersun Yanal. Ne olduğunu, neden yazdığını bilmeden medya önünde Sow'u eleştirdi. Şu anki durumda en masum kişi Sow'dur.

Basın da her an bunu sorun gibi gösteriyor ki çok normal, daha önce de yapıldı.

Bunun tek çıkış yolu Sow ile birlikte bir basın toplantısı düzenlemektir. Bu yapılmadığı sürece, hem taraftarlar hemde medya bu olayın iç yüzünü net olarak bilmeden bu tür yorumlar yapacaktır. Eğer bunu engellemek istiyorsa Ersun Yanal dediğim gibi bir basın toplantısı düzenler ve oyuncusunun yanında olduğunu söyler.

Aksi halde bu durum böyle sürerse, şahsen ben sürekli aralarında hep bi soğukluk olduğunu düşünmeye devam ederim.