View Full Version : Fenerbahçe Sohbet Alanı
Kaka Leite
09.Ağustos.2014, 04:34
Ben bu olayda Aziz Yıldırım'ın da haklı olduğunu düşünüyorum.
Şu turnuva öncesinde de oynadığımız hangi hazırlık maçında bir ışık gördük bu takımdan? Aziz Yıldırım da bu kötü gidişe dur deme hakkı vardır, takımda işler kötü gittiği halde hoca takıma bu kadar çok izin veriyorsa birisi dur der ona.
Aziz Yıldırım'ı ele veren şey dur deme şekli oluyor. Ersun Yanal'ın gitmesi beni üzmez hatta sevindirir çünkü bu sezon neyse ama gelecek sezon Avrupa kupalarına katıldığımızda benim kendisinden beklentim sıfır.
Transfer konusunda da henüz bir yararını görmedik. Elindeki kadroyu iyi döndürmekten başka bir artısı yok ama bana göre bu takıma bir artı gerekli. Takım gerçekten iğrenç bir futbol oynuyor Chelsea maçında Diego Costa gibi ağır bir adamın o kadar oyuncu etrafından sıyrılarak o golü atması bana göre tam bir faciadır.
Futbolumuzun elle tutulur bir tarafı yok. Ersun Yanal'ın da eski duruşunu saha kenarında açıkcası göremedim belli ki onunda pek bir yönetesi yok.
Umarım bu ayrılık olursa eğer Süper Kupa maçı öncesi olsun. Bu tarz olaylar yüzünden rakibimize karşı 1-0 önde başlayabileceğimiz bir kupayı elden kaçırmak geriye düşmek olur.
Benim içimde her zaman bir Lucien Favre aşkı var. En beğendiğim teknik adam da o zaten Avrupa'da. Gönül ister ki ayrılık olursa o gelsin başa ama zor.
SAİT71
09.Ağustos.2014, 04:44
Ben katılmıyorum, adam zaten geçen sezon takımı şampiyon yapmış, bende beğenmiyorum takımın formunu ama hem transfer yapmayacağız diye direten kendisi, hemde sezon öncesi takım kötü gidiyor diye korkup fırçalayan kendisi. Kendi kendiyle çelişmiş Aziz Yıldırım. Bana kalırsa savunma zaten hem ağır adamlardan kurulu, hem yaşlı hemde yeteneksiz :) Stoperde Bruno tarzı bir adam varsa yanına daha hızlı, genç ve teknik birinin olması lazım bence. Bu savunma ile Ersun hoca değil kim gelirse gelsin Costa tarzı adamı zor durdurur. Burada suç Ersun hocanın değil bence. BJK mesela bence defans anlamında bizden çok daha iyi.
Bana kalırsa bu sezon Avrupa cezamızın kalkması ile birlikte Aziz Yıldırım'da stres başladı. Çünkü bu sezon mutlaka şampiyon olup ŞL'ye katılma olayı var. Buna kendini şartladı adam. Ve ne pahasına olursa olsun bu sezon yapılacak hatalarda çok kelleyi gönderecek bu takımdan buna emin olabilirsiniz. Çok canlar yakacaktır. Hatta belki olası bir geç form tutmamız durumunda hocanın ikinci yarıyı göremeyeceğini bile düşünüyorum :)
Ralph
09.Ağustos.2014, 13:14
Haklı ya da haksız, asıl önemli olan medya önünde bu tarz söylemlerin olmamasıdır. Çocuğu gibi azarlamış nerdeyse. İçerde konuşulmalı böyle şeyler. Medya önünde haddini aşmış Aziz Yıldırım.
A.FaruK
09.Ağustos.2014, 14:51
Ersun Hocayı satan kendisini de satar.
Leonadias
09.Ağustos.2014, 15:11
Gökhan'da çatlak var
Fenerbahçe, dün oynanan üçlü turnuvada Gökhan Gönül'ün sağ el bileğinde çatlak tespit edildiğini açıkladı
http://www.3puan.com/images/uploads/fb/gokhangonulsoma.Jpeg
FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA
Dün oynanan üçlü turnuvada girdiği bir ikili mücadelede elinden sakatlanan futbolcumuz Gökhan Gönül’ün, Kulüp Doktorumuz Burak Kunduracıoğlu tarafından yapılan tetkikleri sonucunda, sağ el bileği scafoid kemiğinde yoğun ödem ve çatlak tespit edilmiştir. Liv Hospital’de alçı uygulaması yapılan futbolcumuzun 1 hafta sonra takımla çalışmalara başlaması planlanmaktadır.
uAburak89
09.Ağustos.2014, 16:37
Lig TV Ersun Yanal istifa etti diyor.
SAİT71
09.Ağustos.2014, 16:38
Tahmin ettiğim gibi oldu Ersun hoca en doğru kararı vermiş ve kukla olmak istememiş. Sezon ortasında zaten patlayacaktı bu olaylar. En hayırlısı olmuş.
himone
09.Ağustos.2014, 16:41
Olacağı buydu, böyle saçma bir takım mı var? Geçen sene GS' ın yaşadıklarının hepsini bu sene biz yaşayacağız.
Bordo61Mavi
09.Ağustos.2014, 16:42
Aziz Yildirim Uefa lisansi alip teknik direktorlukte yapar bu gidisle :)
Leonadias
09.Ağustos.2014, 16:42
Çok normal Bilic o kadar uzun süre konuştu Ersun hoca tek kelime etmeden yarın uzun uzun konuşuruz lafını söyledi kalktı.
Aziz Yıldırım'da çok ağır konuştu artık bazı lafları medya önünde sarf etmemesi gerekiyor.
Şimdi eğer istifa doğrulanırsa kimi getireceksin başa ligin başlamasına 20 gün kalmış ve hazırlık döneminde takımın başında Ersun hoca varken yeni gelen takıma ısınacakta falan filan
BJK eğer Ersun Hoca'nın istifası doğrulanırsa FB'nin önüne geçer ligde.
1-GS 2-BJK olur.
Ligin başında epey bocalarlar hatta deplasmanlarda aldıkları önemli seri galibiyetleri bu sezon biraz zor alırlar.
nerazzuri
09.Ağustos.2014, 16:44
başlarım ben böyle başkana da işe de.
SAİT71
09.Ağustos.2014, 16:45
Bu yıl hocaya bırakması lazımdı takımı Aziz Yıldırım'ın. Gereksiz baskı yaratıyor oyuncular ve teknik ekipte. Olayın özeti budur.
Resmi siteye de erişim yok şuanda.
uAburak89
09.Ağustos.2014, 16:47
Haber doğruysa ya Kocaman gelir ya da Daum herhalde.
Leonadias
09.Ağustos.2014, 16:47
Murat Özaydınlı: "Ersun Yanal haberi doğru değildir
Kaka Leite
09.Ağustos.2014, 16:48
Resmi açıklama ortada yokken konuşmaya gerek yok bence.
Leonadias
09.Ağustos.2014, 16:48
Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, görevinden istifa ettiğini açıkladı
2 dakika önce yalanlama geldi şimdi resmi açıklama geldi nasıl iş anlamadım
Banega
09.Ağustos.2014, 16:53
Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, görevinden istifa ettiğini açıkladı
2 dakika önce yalanlama geldi şimdi resmi açıklama geldi nasıl iş anlamadım
Fenerbahce`nin veya 3 buyuk klubun yalanlamasina hic bakma, cunku gercek konusmuyorlar.
Fenerbahce icin buyuk kayip.Ligin baslamasina surada ne kaldi? Aziz Yildirim sadece bir baskan degil, klubun padisahi da ayni zamanda.
SAİT71
09.Ağustos.2014, 16:55
Aziz yıldırım şimdi tam anlamıyla rus ruleti oynuyor. Zaten tek avantajımız ligi kazandırabilecek bir hocanın takımda olmasıydı onuda kaybettik. Açıkçası bu kadroyu zirveye Ersun hoca gibi oynatacak birini bulmak zor. Kocaman falan gelebilir belki :)
Namzet
09.Ağustos.2014, 16:57
Ersun Yanal haberi doğruysa doğru düzgün bir hoca getirmeliyiz
cklnc
09.Ağustos.2014, 16:59
resmi sayfada hata var sanırım bir açıklama yapılacak şimdilik kaynak: http://www.ntvspor.net/haber/futbol/111623/ersun-yanal-birakti
cklnc
09.Ağustos.2014, 17:01
Ersun Yanal haberi doğruysa doğru düzgün bir hoca getirmeliyiz
löw ne iyi olurdu almanya ile uzatmasaydı :D
Fearless Coward
09.Ağustos.2014, 17:02
Ersun hoca gibisini zor bulur Fenerbahçe. Hele yabancı bir hoca gelirse tam fiyasko olur. Şurda lige ne kalmış takımı tanıyacakta o olacakta Mancini'den farklı olamaz yani. Aykut Kocaman haberleri var bence o gelir gibi.
William Rookwood
09.Ağustos.2014, 17:05
İşte bu yüzden Türkiye'de hiç bir şey istikrarlı bir şekilde devam etmiyor. Aziz Yıldırım'a saygı duyuyorum fakat davranışlarını pek tasvip etmiyorum. Geçen sezon mükemmel performans sergileyen takım hazırlık maçlarında kötü sonuçlar aldı diye sert bir şekilde eleştirmek başkanın görevi değil bence. Hazırlık maçlarında kötü sonuçlar alındıysa illaki teknik direktör oyuncularının nerede hata yaptıklarını analiz edip düzeltmeye çalışır. Hazırlık maçını da geçtim, ilk 5 haftada bile kötü sonuç alınsa yapılmaması lazım. Çok büyük ayıp edildi bence Ersun Yanal'a.
cklnc
09.Ağustos.2014, 17:07
Ersun hoca gibisini zor bulur Fenerbahçe. Hele yabancı bir hoca gelirse tam fiyasko olur. Şurda lige ne kalmış takımı tanıyacakta o olacakta Mancini'den farklı olamaz yani. Aykut Kocaman haberleri var bence o gelir gibi.
ersun hoca iyiydi fakat aykut hoca daha iyiydi :) tamam ersun hoca türkiye liginde hücum oynatarak göze hoş gelen bir futbol oynattı ama o futbol avrupa takımlarına karşı sanki iş yapmaz gibiydi bizim sistem aykut hocanın sistem gibi olmalı savunma güvenliği ve sağlam hücum bunu çok iyi uygulamıştık uefa da yarı finale gelene kadar ama fb deki hocaların her zamanki kaderi iş yapanı barındırmazlar örneğin zico tam sistemi kursun oturtsun sen gönder, kocaman sistem kur oturt gönder hep böyle oldu geriledi takım.
Leonadias
09.Ağustos.2014, 17:07
Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, Anadolu Ajansı'na yaptığı yazılı açıklamada, Fenerbahçe Kulübü'nde çalıştığı süre boyunca teknik direktör olarak görev almaktan büyük onur duyduğunu belirterek, "Göreve geldiğim sezon takımımı şampiyon yapmış bir teknik adam olarak bugünkü koşullarda görevime devam etmem mümkün değildir" ifadesini kullandı.
Teknik direktörlüğü süresince kendisine destek veren Fenerbahçe taraftarına, yönetimine, medya ve spor kamuoyuna teşekkür eden Yanal, ülke futboluna her düzeyde katkıda bulunmaya devam edeceğini belirterek, "İlkeler, kazandığımız ve kazanacağımız paradan her zaman daha üstündür ve başarı için olmazsa olmaz koşuldur" diye görüşlerini aktardı.
Muhabir: Doğa Kirmizioğlu
SAİT71
09.Ağustos.2014, 17:11
Bari bu sezon takımı tanıyan bilen Aykut Kocaman'a verilse şu görev. Yoksa sezonu yakarız gibi geliyor.
Namzet
09.Ağustos.2014, 17:12
Aykut hoca bence gelmek istemez
Kaka Leite
09.Ağustos.2014, 17:12
Yahu yapmayın gözünüzü seveyim sanki bu takım Yanal ile varoldu da ah, vah ediyorsunuz.
Bu olayda Ersun Yanal'ın savunulacak tarafı yok abi. Sen evli adamsın allah aşkına açında bakın teknelerde verdiği pozlara ayıptır yahu. Evli ve aylar önce kızını evlendirmiş bir adam kızı yaşındaki biriyle tekne sefası yapıyorsa diyecek kelime bulamıyorum.
Böyle bir adam benim teknik direktörüm olsa açık konuşayım şu olayları gördükten sonra sözünü falan dinlemem. Evli olmasa bu yaptığını anlayabilirim ancak bu haliyle açıklanır bir tarafı yok kimse kusura bakmasın.
Fenerbahçe bir kurum ve bu kurumunda bir ciddiyeti var. Takımın hocasının böyle haberleri çıkıyorsa,bu takımın vay haline!
Ersun Yanal'ın istifası beni üzmedi yerine Aykut Kocaman ya da Daum gelirse üzer ama ne yalan söyleyeyim :zuhaha
Aykut Kocaman hele ki tekrar gelirse o Fenerbahçe'den gram umudum kalmaz. Yabancı bir teknik direktör ile anlaşılır zaten takımın mevcut haline bakışla Ersun Yanal da takıma yeni gelmiş gibiydi.
Dün oynadığımız oyun iğrenç ötesiydi yeni gelecek adamın da bundan kötüsünü yapacağını pek sanmam.
erdem344
09.Ağustos.2014, 17:13
Yazıklar olsun
ErsunYanal
09.Ağustos.2014, 17:14
Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, görevinden istifa ettiğini açıkladı.
Ersun Yanal, Fenerbahçe Kulübü'nde çalıştığı süre boyunca teknik direktör olarak görev almaktan büyük onur duyduğunu belirterek, "Göreve geldiğim sezon takımımı şampiyon yapmış bir teknik adam olarak bugünkü koşullarda görevime devam etmem mümkün değildir" ifadesini kullandı.
Teknik direktörlüğü süresince kendisine destek veren Fenerbahçe taraftarına, yönetimine, medya ve spor kamuoyuna teşekkür eden Yanal, ülke futboluna her düzeyde katkıda bulunmaya devam edeceğini belirterek, "İlkeler, kazandığımız ve kazanacağımız paradan her zaman daha üstündür ve başarı için olmazsa olmaz koşuldur" diye görüşlerini aktardı.
Diyeceklerim bu kadardır ERSUN YANAL GİDER,AZİZ YILDIRIM GİDER,FENERBAHÇE KALIR
Leonadias
09.Ağustos.2014, 17:16
Ersun Yanal, Fenerbahçe Kulübü'nde çalıştığı süre boyunca teknik direktör olarak görev almaktan büyük onur duyduğunu belirterek, "Göreve geldiğim sezon takımımı şampiyon yapmış bir teknik adam olarak bugünkü koşullarda görevime devam etmem mümkün değildir" ifadesini kullandı.
Yukarıda belirtildi sen yeni hesap aç :D
ReaList
09.Ağustos.2014, 17:16
Cenker Ersun Yanal'ı bu konuda eleştiren Aziz Yıldırım karısına tekmeyi basıp boşayarak kendisinden 40 yaş küçük biriyle evleniyor. İş özele girerse altından kimse çıkamaz bu yüzden o konulara girmeyelim.
Ne günahımız vardı ki Allah senin gibisini bize başkan yaptı Aziz Yıldırım? Bari kendi kulübeye geçsin, sürekli soyunma odasına in çık in çık yaşlı adam sonuçta, yorar.
Redrum
09.Ağustos.2014, 17:17
Kim gelirse gelsin Ersun Hoca gibi olmayacaktır. Galatasaray taraftarı olarak bu sene Fenerbahçe'bin performansının düşeceğini tahmin ediyor ve umuyordum, ama artık %100 eminim. Şu saatten sonra Jose Mourinho gelse ne yapabilir ki?
mpaker66
09.Ağustos.2014, 17:18
Takımın başına Aziz Yıldırım geçsin herkes rahatlasın.
Tahminim Yılmaz Vural yahut Daum geçecek.
ReaList
09.Ağustos.2014, 17:19
Aykut Kocaman'n oynattığı futbolu da beğenmezdim, Ersun Yanal'ın da. Ama sonuçta başarılıydılar. Biri bu takımı Uefa'da yarı final oynatarak kovuldu diğeri Nisanda şampiyon yaparak. Boşuna demiyorlar bu ülkede hiç bir başarı cezasız kalmaz diye.
Kaka Leite
09.Ağustos.2014, 17:19
Cenker Ersun Yanal'ı bu konuda eleştiren Aziz Yıldırım karısına tekmeyi basıp boşayarak kendisinden 40 yaş küçük biriyle evleniyor. İş özele girerse altından kimse çıkamaz bu yüzden o konulara girmeyelim.
Ne günahımız vardı ki Allah senin gibisini bize başkan yaptı Aziz Yıldırım? Bari kendi kulübeye geçsin, sürekli soyunma odasına in çık in çık yaşlı adam sonuçta, yorar.
Aziz Yıldırım farklı bir şey değil ki zaten.
O da gitse keşke ben Aziz Yıldırım'ı gram sevmiyorum ama onu kovacak bir yürek yok işte bu takımdan.
Aziz Yıldırım'ın da farksız olması Ersun Yanal'ın ayıbını örtmez demek istediğim bu.
SAİT71
09.Ağustos.2014, 17:20
Hocam geçmiş olsun sana da ne yapalım takma kafana olur böyle şeyler... :n:
Bordo61Mavi
09.Ağustos.2014, 17:20
Adamin ozeli kendine aittir, kameralar onunde onu elestirmek medya onune atmak cok yanlisti.
sarianet
09.Ağustos.2014, 17:22
Galatasaray Fatih Terimi gönderip nasıl kafasına sıktıysa Yönetim de kafasına sıktı bu kararla
ersun yanaldan çok üzüldüm lan
ReaList
09.Ağustos.2014, 17:27
Bu adam bir de seçimlere girip bilmem kaç bin küsür oy alıyor ya işte onlar asıl bu kulübün hainleridir. Milyonlarca insanın sevdasına zincir vurduran hainler.
Leonadias
09.Ağustos.2014, 17:43
Azizsilin mağdurları: Tam 14 kişi!
1- Otto Bariç
Aziz Yıldırım'ın ilk kez başkan seçildiği 1997-1998 sezonunda görev yapan Hırvat Otto Bariç, sezon bitmeden gönderildi.
2- Joachim Löw (98-99)
Şimdilerde Almanya'nın başında başarılı olan Löw'ün de kaderi gönderilmek olmuştu.
3- Rıdvan Dilmen (99-00)
Rıdvan Dilmen de çok fazla durmadı. MTK maçı sonunu hazırladı...
4- Zdanek Zeman (99-00)
Rıdvan Dilmen'den sonra geldi ancak o da kısa ömürlü oldu...
5- Turhan Sofuoğlu (2000)
1999-2000 sezonunda Rıdvan Dilmen ve Zdenek Zeman'ın yardımcı antrenörlüğünü yaptıktan sonra görevi devraldı. Turhan Sofuoğlu yönetimindeki sarı-lacivertli takım, 19 haftada 11 galibiyet, 5 mağlubiyet, 3 beraberlik alırken, özellikle derbi maçlarının tümünü kazanmasıyla dikkatleri üzerine çekti. Lakabı derbi kralı oldu.
6- Mustafa Denizli (00-02)
Fenerbahçe'yi şampiyon yapan ilk Türk teknik direktör oldu... Sonraki sezon katıldığı UEFA Şampiyonlar Ligi'nde hiç puan alamayarak grup sonuncusu oldu. Fenerbahçe, Kosice takımından sonra ilk kez grup seviyesinde 0 puan alan takım oldu. Ligde de alınan kötü sonuçlardan sonra Diyarbakırspor yenilgisinden sonra Fenerbahçe yönetimi tarafından görevinden gönderildi.
7- Werner Lorant (2002)
6-0'lık Fenerbahçe-Galatasaray maçını kazanarak tarihe geçmişti. Bu maçtan sonra "Korkaklar kazanamaz" şeklinde bir demeç vermişti. Tarihi bir maça rağmen sezon hüsranla bitince o da aynı sonu yaşamıştı.
8- Oğuz Çetin (2002-2003)
Lorant'ın ayrılmasını müteakip bir süreliğine Fenerbahçe'nin teknik direktörlüğünü aldı ancak uzun soluklu olamadı. Ortega gibi bazı isimlerle sorun yaşadığına dair haberler çıktı.
9- Tamer Güney (2003)
1995-2000 arasında Galatasaray alt yapısında bulunan Tamer Güney, Burada Emre Belözoğlu, Fatih Akyel gibi yıldızları yetiştirdi. 2000 yılında Fenerbahçe altyapısına geldi. 2003 yılında da sarı-lacivertli takımın teknik sorumlusu oldu.
10- Christoph Daum (2003-2006 ve 2009-2010)
Daum, 2003 yılında geldiği Fenerbahçe'yi 2006 yılına kadar 3 sezonda 2 kez şampiyon yaptı. 2005-06'da son maçta şampiyonluk kaçtı. 2009-2010 sezonunda Aragones'ten sonra göreve bir kez daha geldi. Bu sezon da şampiyonluğu son maçta Bursaspor'a kaptırdı ancak Aziz Yıldırım'ın en güvendiği isimlerden biri oldu.
11- Arthur Zico (2006-2008)
Fenerbahçe'ye 100. yılda geldi ve şampiyon yaptı. 2007-2008'de Şampiyonlar ligi çeyrek finali görmesine rağmen sezon sonu şampiyonluğun kıl payı kaçmasından sonra görevinden alındı.
12- Luis Aragones (08-09)
Fenerbahçe'ye İspanya milli takımını Euro 2008 şampiyonu yaparak geldi. Aziz Yıldırım, kendisine kefil olduğunu açıkladı ancak sezon kötü bitince gönderildi.
13- Aykut Kocaman (10-13)
2009-2010 sezonunda Fenerbahçe'de sportif direktör olarak görev yapmıştı. (Dönemin teknik direktörü Daum'du.) 2010-2011 sezonunda Fenerbahçe teknik direktörlüğüne getirildi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, sarı lacivertli kulüpte en fazla galip gelen teknik direktör olma unvanını yakaladı. Kocaman, 2010-2011 sezonunda şampiyonluğu aldı. Takım, 12-13 sezonunda ise Avrupa Ligi'nde yarı final oynadı. 29 Mayıs 2013 tarihinde Fenerbahçe'den istifa etti.
14- Ersun Yanal
2013-2014 sezonunda Fenerbahçe'nin başına gelen Ersun Yanal, 2014-2015 sezonu öncesinde görevinden istifa etti.
Kaka Leite
09.Ağustos.2014, 17:54
R. Carlos gelsin hiç olmadı be. :icon_biggrin:
Bordo61Mavi
09.Ağustos.2014, 17:56
Gs ve Ts'nin ne yapacagi belli degil
Besiktas halen eksiklerini tam anlamiyla gidermedi
Surda ligin baslamasina birseyde kalmadi
Gecen sezon kadar kolay olmasada sampiyonlugu neredeyse garanti bir takimin duzenini bozacak aciklamayi neden yapti bu adam ?
CocukMenajer
09.Ağustos.2014, 18:00
Roberto Carlos gelsin :D
William Rookwood
09.Ağustos.2014, 18:06
Carlos'un biraz daha pişmesi lazım bence. Şuan için defansı pek düşünmeyen hoca görüntüsü verdi bana. Fakat ligin başlamasına sayılı günler kala bu ayrılık, geçen sene Terim'in gidip Mancini'nin gelmesi gibi bir şey oldu. Bu saatten sonra takımın başına geçecek kişi Türk bir hoca olmalı bence.
ErsunYanal
09.Ağustos.2014, 18:07
Gs ve Ts'nin ne yapacagi belli degil
Besiktas halen eksiklerini tam anlamiyla gidermedi
Surda ligin baslamasina birseyde kalmadi
Gecen sezon kadar kolay olmasada sampiyonlugu neredeyse garanti bir takimin duzenini bozacak aciklamayi neden yapti bu adam ?
Geçenler'de haber okumuştum Ersun Yanal giderse kimin geleceği ile alakalı Lucescu diyordu ama sanmam
Hiç bir zaman ligin başında şampiyon belli olmammıştır :) geçen sezon rahat şampiyon olmamızın sebebi kesinlikle diğer takımların formsuzluığuydu bence bizde iyiydik tabi ona birşey diyemem ama şuanda Beşiktaş ön planda gibi. :)
antiochia
09.Ağustos.2014, 18:08
Aziz Yıldırım klasiği.Kişilerin özel hayatlarını eleştirecek en son kişidir. Bence de en iyisi kendisi kolay zannediyorsa bu işleri takımı yönetsin. Zaten kankaları Volkan ve emre de var...
erdem344
09.Ağustos.2014, 18:13
Aykut hoca , denizli veya ismail kartal
Bunlardan biri olur
davidvilla
09.Ağustos.2014, 18:14
Aykut is coming
sananes
09.Ağustos.2014, 18:28
Bunlara kukla lazim. Ismail Kartal yeni hoca olur.
sananes
09.Ağustos.2014, 18:31
Olayda emre ve volkan'in parmagi var deniyor.
Ralph
09.Ağustos.2014, 18:49
Ersun Yanal istifa eder. Hala benim tanidigim Ersun Yanal sa tabi.
Hala benim tanıdığım Ersun hocaymış. Doğru olanı yaptı.
Rsa
09.Ağustos.2014, 18:52
Zico gelsin.
sarianet
09.Ağustos.2014, 19:01
en mantıklısı olursa lucescu onun dışında kim gelirse gelsin soru işaretidir
byKpln
09.Ağustos.2014, 19:05
Bazılarına komik gelebilir ancak Hikmet Karaman bence çoğu teknik direktörden başarılı olur.
sui generis
09.Ağustos.2014, 19:29
Bırak git artık be adam. Ersun hoca daha ne yapacak da beğeneceksin ?
Bu saatten sonra Aykut hoca gelir umarım. Onun yeri başka bende.
ForsakeN
09.Ağustos.2014, 19:36
Lucescu veya Aykut Kocaman dışında kim gelirse gelsin şampiyonluk hayal
Hsyn53Yvz
09.Ağustos.2014, 19:36
Her yerde Aykut Hoca, Lucescu ve Denizli isimleri dönüyor, birinci aday Lucescu'ymuş, ben bu adamı istemiyorum. Mustafa Denizli, Yılmaz Vural, Aykut Kocaman, Roberto Carlos veya Zico benim adaylarım, zor ama içlerinden biri gelirse çok iyi olur özellikle Zico ama Zico'nun gelme ihtimali çok düşük.
attirson
09.Ağustos.2014, 19:40
İnsan şu durumda ne diyecegini bilemiyor.Bu nasıl bir ahlaktır ? Medya önünde ligin bitmesine 1 ay kala sampiyon olmus teknik direktörünü asagılıyorsun.Artık bu adama bir dur demeli bence son kursunu kendisine sıktı bu saatten sonra kimse Aziz Yıldırım'ın arkasında durmaz.Zaten kisiliginden nefret ediyorum ama yaptıklarına saygım vardı iyi bir Fenerbahceli oldugunu düsünüyordum ancak Fenerbahce'yi egoları ugruna sattı.12 numara , Fenerist gibi olusumlar bile twit atıp savunamıyor suan Aziz Yıldırım'ı.2 paralık yaptıklarına saygımız vardı onu da aldı gitti.
Banega
09.Ağustos.2014, 19:50
Normal sartlarda gelir de, Lucescu`nun gelme ihtimali 0 su an.Galatasaray`a gitmek icin baskanla konusmustu fakat baskan onun kalmasi icin israrci oldu, Ukrayna`daki durum malum, eger giderse yerine teknik adam bulamayacagini soyledi.Lucescu`da buyuk bir fedakarlik gostererek herkes haldir haldir Ukrayna`dan kacarken takiminin basinda kaldi.
Ben yeni teknik direktorun Aykut Kocaman,Daum,veya ligi taniyan baska bir yerli hoca olacagini dusunuyorum.
Namzet
09.Ağustos.2014, 19:53
Yeni hocanın Yılmaz Vural olmasını çok isterim ancak çok düşük bir ihtimal..Ya Kocaman gelir yada Denizli..
attirson
09.Ağustos.2014, 19:59
Aykut Kocaman niye gelsin ki adam zaten stresten catladıgı icin gitti kafasını dinledi böyle bir ortamda yeniden gelecegini hiç sanmıyorum.
uAburak89
09.Ağustos.2014, 20:32
Fenerbahçe Profesyonel Futbol Takımımızın Teknik Direktörü Sayın Ersun Yanal'ın görevinden ayrıldığına dair istifa mektubu, 09 Ağustos 2014 tarihinde saat 19.15 itibariyle tarafımıza ulaşmıştır.
Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu olarak Sayın Ersun Yanal'a kulübümüze bugüne kadar sağladığı katkılardan dolayı teşekkür eder, bundan sonraki yaşantısında başarılar dileriz.
FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş.
BleedingMoon
09.Ağustos.2014, 20:43
Yahu yapmayın gözünüzü seveyim sanki bu takım Yanal ile varoldu da ah, vah ediyorsunuz.
Bu olayda Ersun Yanal'ın savunulacak tarafı yok abi. Sen evli adamsın allah aşkına açında bakın teknelerde verdiği pozlara ayıptır yahu. Evli ve aylar önce kızını evlendirmiş bir adam kızı yaşındaki biriyle tekne sefası yapıyorsa diyecek kelime bulamıyorum.
Böyle bir adam benim teknik direktörüm olsa açık konuşayım şu olayları gördükten sonra sözünü falan dinlemem. Evli olmasa bu yaptığını anlayabilirim ancak bu haliyle açıklanır bir tarafı yok kimse kusura bakmasın.
Fenerbahçe bir kurum ve bu kurumunda bir ciddiyeti var. Takımın hocasının böyle haberleri çıkıyorsa,bu takımın vay haline!
Ersun Yanal'ın istifası beni üzmedi yerine Aykut Kocaman ya da Daum gelirse üzer ama ne yalan söyleyeyim :zuhaha
Aykut Kocaman hele ki tekrar gelirse o Fenerbahçe'den gram umudum kalmaz. Yabancı bir teknik direktör ile anlaşılır zaten takımın mevcut haline bakışla Ersun Yanal da takıma yeni gelmiş gibiydi.
Dün oynadığımız oyun iğrenç ötesiydi yeni gelecek adamın da bundan kötüsünü yapacağını pek sanmam.
sana ne kardeşim milletin özel hayatından? sana mı kaldı ahlak bekçiliği yapmak? tüm yöneticilerin, futbolcuların özel hayatı, karakteri çok mu düzgün? kime göre, neye göre düzgün? insanlar senin ahlak algına göre davranmak zorunda mı? fenerbahçe'nin ahlaki tutumu sana mı kaldı?
sarianet
09.Ağustos.2014, 20:45
Vay arkadaş bigün önce kafamda en problemsiz takımdık şimdi nerelere geldi iş
Bi dönem daha bu adamı başkan yaparlarsa yazıklar olsun o delegelere de kulübe de
attirson
09.Ağustos.2014, 20:52
Bu arada teknik direktör cok büyük ihtimalle İsmail Kartal veya benzeri yönlendirebilecekleri bir adam olur.Yukarılarda hatırlayamadım kim oldugunu ama bir arkadas ''hoca degil kukla lazım '' diye yazmıstı aynen durum bu işte.Öyle yabancı 3-5 yıllık planları olan bir hoca filan beklemeyin.Cünkü o tarz bir hoca gelipte transfersiz sezona baslamaz bu takımla.Ama İsmail Kartal gelirse önüne yazılanı okur '' harika bir kadromuz var 3-4 sene transfer yapmasak bile olur'' der gecer görevinin basına.Gerçi bu takıma şuan Klopp bile gelse bir degisim olmaz önce bastakinin degismesi gerekiyor.
Cengo
09.Ağustos.2014, 20:54
Normal sartlarda gelir de, Lucescu`nun gelme ihtimali 0 su an.Galatasaray`a gitmek icin baskanla konusmustu fakat baskan onun kalmasi icin israrci oldu, Ukrayna`daki durum malum, eger giderse yerine teknik adam bulamayacagini soyledi.Lucescu`da buyuk bir fedakarlik gostererek herkes haldir haldir Ukrayna`dan kacarken takiminin basinda kaldi.
Ben yeni teknik direktorun Aykut Kocaman,Daum,veya ligi taniyan baska bir yerli hoca olacagini dusunuyorum.
Lucescu, kovuluş şeklini hakaret olarak algıladığı için Galatasaray'a gelmedi. Orası bahaneydi. Kandırmayalım şimdi kendimizi.
dAleksic
09.Ağustos.2014, 21:02
Aziz yıldırım Fenerbahçe'nin başında olduğu sürece bu takımdan birşey olmaz. Görüp görebileceğiniz tek şey AL'de yarı finaldi ve ligde de şampiyonluktu. Bundan fazlasını beklemeyin. Bir Galatasaraylı olarak değil tarafsız biri olarak düşüncelerim bunlar. A.yıldırımın Fenerbahçe sevgisi zarar veriyor takıma. Gözünü hırs bürümüş ve başarılı olmak için her yolu denediği de ortadaydı (şike süreci, Uefadan men vsvs). Ersun Yanal bence gayet başarılıydı. Ki asıl sorunun özel hayatından kaynaklandığını düşünmüyorum. Hazırlık maçlarındaki performansa göre değerlendirilmesi çok acımasızca oldu bence.
balot50
09.Ağustos.2014, 21:23
Aziz Yıldırımın aşırılığa kaçması bu takımı hasara sürüklüyor, zarar veriyor. Sezon başında da Ersun Yanala "Kadleci niye oynatmıyovsun, niye aldım ben o adamı" diye laflar soktuğunu hatırlatırım. Ersun Yanal boş bir teknik adam değil, ilk sezonunda gördük. Avrupada başarı falan hayal bizim için. Halimiz ortada. Umarım baştaki değişir, Mourinhoyu getirsen Azizle bir şey yapamaz adam.
Dave S Mustaine
09.Ağustos.2014, 21:38
Daum'un gelme ihtimali Aykut hocanın gelme ihtimalinden çok daha fazla bana göre.
sentugo
09.Ağustos.2014, 22:01
https://pbs.twimg.com/media/BumuGwiCAAAzx6u.jpg
5267
09.Ağustos.2014, 22:04
Yılmaz Hoca gelse takımı adam gibi adam yapar, ciddiyet kazandırır.
O değilde Alex gelse nolurdu acaba :icon_razz:
Sekopej
09.Ağustos.2014, 22:07
Dün Aziz Yıldırım'ın açıklamasına çok çirkin demiştim, ben hazmedemedim o lafları, Ersun Yanal'ın istifa etmesine hiç şaşırıyorum bu sebeple, zaten dün akşam maçta da pek havasında değildi. Aziz Yıldırım, Türkiye'de belki de sezona takımı en iyi hazırlayan hoca olan adamı takmayarak kafasına göre takımın iznini iptal ederse o adam da orada durmaz, özel hayatıyla alakalı söyledikleri de zaten ipi kopardı.
Daha ligin başlamasına 20 gün var, takım haftada 1 maç yapacak, erken form tutmasına gerek yok, hoca belki transfer istiyor ama sen çıkıp her gün transfer yok diye durmadan açıklama yapıyorsun.
Şu 3 Temmuz sürecinde sonsuz destek verdik, hala da o davanın takipçiyiz ama sportif yönden artık yeter, artık Aziz Yıldırım istifa diyorum ben de, seni nisanda şampiyon yapan hocaya bu yapılmamalıydı.
Şimdi kendi insin kulübeye, bence tüm dertler biter.
Gelecek hoca da kukla olmayı kabul edecek hoca olmalı. Yoksa hocasını kovmak için çete olmuş oyunculara neşteri vurması gerekiyor ama vurdurmayacaklar. Bu tarz oyunculara sinir olurum ama böyle devam edecekler.
3 Temmuz sürecinde kahramanımız oldunuz, yıkılmadan mücadele ettiniz, camianın dik durmasını sağladınız ama artık o süreç bitti, takımı için oynayan oyuncular olmanız gerekirken çeteleşiyorsunuz. Hiç sanmıyorum ama yerine gelecek hoca, görevi teslim aldığı hocanın kuyusunu kazan oyunculara takımında yer vermemeli.
Sekopej
09.Ağustos.2014, 22:09
Ha bu arada Carlos gelsin, sadece Carlos gelirse heyecanlanırım, çünkü o bildiği okur, bildiğini söyler, işine karışılırsa da basar gider, kukla olmaz. Oyuncular bildini okuyacağı için, oturmuş sistemle takımın başında kim olursa olsun yine zirve mücadelesinde olur takım, zorda kalınca paçayı sıkarlar, ilerisi ne olur bilemem ama.
SAİT71
09.Ağustos.2014, 22:37
Alex'e de bunu yaptı, Zico'ya da bunu yaptı herkese bunu yaptı bu adam. Vefasız birisi. Bu takımda başarılı olan kim varsa egosu yüzünden harcadı hepsini.
sananes
09.Ağustos.2014, 22:51
Geçen sene yeni sezon planları yapan Aykut Kocaman sessiz sedasız istifa etmişti. Zaten sonradan yaptığı röportajlarda da "takımdan düşündüğümden erken ayrıldım" gibi şeyler söylemişti. Muhtemelen Ersun Hoca'ya yapılanın aynısı geçen sene de kendisine yapıldı. Aykut Kocaman gibi Ersun Yanal gibi "benim için en üst nokta fenerbahçe'dir" diyecek kadar fenerbahçe sevdalısı insanların istifa ettirilmeleri -hem de birisi zorlu süreçte her ne olursa olsun takımı hep toplayan isimken, diğer nisan ayında takımı şampiyon yapmışken- edepsizliktir.
Ben İsmail Kartal hoca olur diyorum. Elbette herkesin kendi kişiliği var eminim İsmail Bey'de değerli bir insandır. Fakat yıllardır takımın içinde her hoca ile çalışıyor yönetim kendisini ısrarla göndermiyor, sanki yönetimin içerdeki adamı gibi. Ve başkanın kukla hoca düşüncesi varsa tercih kendisi olacaktır.
nerazzuri
09.Ağustos.2014, 22:56
Ciddi anlamda artık son damla oldu. Bardak taştı bende.
Aurelio'ya sustum, Zico'yu 200bin€ için gönderip, yıllık bilmem kaç m€'lara Aragones'i getirdi sustum, Alex'e sustum, Aykut Hoca'ya sustum. Yeter artık.
Ersun Yanal'ın yıllardır bu takımın başına gelmesini istiyordum. Ersun Yanal benim için bir idoldür.
Saygısızca, takımı şampiyon yapan hocayı medyanın önüne atmakta neyin nesi? Bir kez daha şerefizce, saygısızca. Her sevdiğimiz adamı gönderin.
Volkan'dan da, Emre'den de, başkanın adamı olarak nitelendirilen her futbolcudan nefret ediyorum. Midem bulanıyor. En çokta başkandan.
Şuna kanaat getirdim ki artık; Aziz Başkan denen herifin, hükümetin başındaki heriften karakter olarak aşşağı kalır bir yanı yok.
Yıllar sonra hocasıyla, formalarıyla, kadrosuyla içime sinen bir Fenerbahçe vardı. Belki de ilk defa bu kadar güveniyordum takıma, ta şimdiden şampiyon olacağına.
Yerin dibine batsın Fenerbahçe'liliğin.
SAİT71
09.Ağustos.2014, 22:57
Hocanın İsmail Kartal olması da aslında bizim için avantaj olabilir. Hiç değilse bu sezonu kurtarmak için en mantıklı hamlelerden birisi olur. Çünkü adam yıllardır takımda ne olduğunu, başkanın ne istediğini ve takımı bilen birisi. Tam Yıldırım'ı idare edebilecek, nabza göre şerbet verebilecek birisi gibi. Eğer biraz aklı varsa takımı zirveye oynatır.
Seçkinn
09.Ağustos.2014, 23:05
Yönetim FM'de takımı ne kadar iyi yönettiğimi görmüş, ben geleyim diye Ersun hocayı rahatsız edip gitmesini sağlamış :P
İşin esprisi bir yana, halen yönetimlerin takımı tüm takımlar bu ligde. En az 20-25 sene daha bu sistem değişmez kanımca. Sözde İngiliz sistemini örnek alıyoruz ama apaçık ortadadır ki bizim rol modelimiz İtalya'dır. Beceremediğimiz kısmı ise büyük takımların en iyi oyuncularını birbirlerine rahatlıkla satma durumudur. Birde oyuncu yetiştirme noksanlığı var tabi.
Taraftar olarak bakınca, hakikaten için cız ediyor. Ne gereği vardı, neden bu kadar büyük macera aranıyor anlamak mümkün değil pek. Tabii olmuyorsa olmuyordur. Sezon arasında olmasındansa şimdi olması daha katlanılır hale getiriyor durumu. Bu kadar kişisel yaşam neden kulübün içinde, başkan biraz daha hocayı korur bir tavır sergileyemez miydi gibi sorular kalacak akıllarda.
Adaylara bakınca; Aykut Kocaman'ın oynattığı futbol hep heyecanlandırmıştır beni. Keşke dönse ama hiç sanmıyorum. Zor çıktığı ateş aynen yanıyor, gelmez. Mustafa Denizli, bilmiyorum. Futbol çok değişti, hocaya saygım sonsuz ama başarı getirebileceğinden cidden şüphelerim var. Roberto Carlos deniyor, olabilir. Tam başkanın istediği adam. Ver parasını istediğini yapsın. Hücum futbolu tercihi zaten. Gelirse şaşırmam. Bana kalırsa bir yabancı bulunacaktır.
Walter Sakana
10.Ağustos.2014, 00:20
Bir Galatasaraylı olarak üzüldüm Yanal'ın gitmesine. Şampiyon yapmış olmasına rağmen iyi bir teknik direktör olduğunu düşünmüyorum. Geçen sezon camia olarak çok iyi birlik oldu Fenerbahçe ve bu da şampiyonluğu getirdi. Yanal'ın da önemli payı vardı mutlaka, oyuncularını bu şampiyonluğa inandırmada. Geldiği ilk dakikadan itibaren aşıladı takıma. Fizik olarak da güçlüydü FB ama bunu geçen sezon ki hırsa bağlıyorum birazda. Galatasaray'ın kendi ayağına sıkması, Beşiktaş'ın da tecrübesizliği (genç kadro ve genç hoca) Fenerbahçe'nin ekmeğine yağ sürdü onu da unutmamak gerek. Ne olursa olsun hak edilen bir şampiyonluktu tabi, o konuda yanlış anlaşılma olmasın.
Ben kadroyu transfer istemeyecek kadar iyi bulmuyorum açıkçası. Aziz Yıldırım erken farketti (kendi açımdan: ne yazık ki) bu sezon lastiğin patlayabileceğini. Yaşlı bir takım var. Tecrübe önemli mutlaka ama dinanizm de lazım. Sakatlığa yatkın oyuncuların yanısıra alternatifsiz oyuncular var kadroda.
Fenerbahçe geçmiş yıllarda ofansif gücüyle ürkütücü bir takımdı. Şimdiki forvet hattı da ürkütücü muhakkak ama burada bahsettiğim farklı bir şey. Takım olarak ofansif olmasını kastediyorum. Türkiye'nin Bayern'i gibiydi yani. Şimdiki kadro Kuyt, Meireles, Emre, Topal, Alves, Egemen gibi fizik gücünü kullanan güçlü ve defansif oyunculardan kurulu. Chelsea tarzı yani. Top taşıyacak kanat oyuncusu yok. Kapanan takımlara karşı fiziksel kalitesiyle bir şekilde gol buldu takım geçen sezon birçok maçta ama şans her zaman gülmez. Teknik kaliteye de ihtiyaç var böyle zamanlarda. Bu açıdan bakarsak Diego nokta transfer.
fbdevil190737
10.Ağustos.2014, 00:33
Artık Aziz Yıldırım'ın kulübe nalları diktiğini bildiğim için yönetim değişikliği olsun falanda diyemiyorum . Malum süreçte görevi bırakmayan biri bundan sonra da olağanüstü bir durum olmasa bırakmaz . Ersun Yanal için ise özel hayatını kulübe yansıttığı haberlerinin basın tarafından abartıldığını düşünüyorum . Sıkı antrenman çalışmaları herkes tarafından bilinen bir gerçek . Oynattığı futbolu da beğeniyordum ben tek eksisi halen Emre - Meireles gibi isimlerde diretmesi idi . Bundan sonra nasıl bir süreç izlenir bilinmez ama , İsmail Kartal'la falan olacak iş değil , takımı gerçekten yönetecek biri gerekli ki böyle bir teknik direktörü de Aziz Yıldırım'ın koltuğa getireceğini düşünmüyorum .
Kaka Leite
10.Ağustos.2014, 01:32
sana ne kardeşim milletin özel hayatından? sana mı kaldı ahlak bekçiliği yapmak? tüm yöneticilerin, futbolcuların özel hayatı, karakteri çok mu düzgün? kime göre, neye göre düzgün? insanlar senin ahlak algına göre davranmak zorunda mı? fenerbahçe'nin ahlaki tutumu sana mı kaldı?
Öncelikle üslubuna dikkat etmeni rica ediyorum.
Karşındaki kişi Aziz Yıldırım değil. Aziz Yıldırım zihniyetini de asla ve asla kabullenmiyorum ama olaya kişisel bakıyorsunuz.
Aziz Yıldırım temiz demiyorum ama Fenerbahçe resmi bir kurum en başta Aziz Yıldırım kovulmalı bende bunu farkındayım. Olaya kurumsal olarak bakarsak böyle büyük bir camia'nın bu tarz olaylar ile anılması kötü.
Nasıl ki bir futbolcu gece hayatı yüzünden kadro dışı bile kalabiliyorsa bunu yönetimden birisi yaptığında da kovulur. Siz çıkıp kovan adama bak o farklı mı diyorsunuz ben bunu da anlıyorum ve sizinle aynı fikirdeyim.
Kaka Leite
10.Ağustos.2014, 01:56
https://pbs.twimg.com/media/BuoG7YyCEAA45vt.jpg:large
Gökhan gibi adamlar zor gelir bu takıma.
attirson
10.Ağustos.2014, 02:51
Öncelikle üslubuna dikkat etmeni rica ediyorum.
Karşındaki kişi Aziz Yıldırım değil. Aziz Yıldırım zihniyetini de asla ve asla kabullenmiyorum ama olaya kişisel bakıyorsunuz.
Aziz Yıldırım temiz demiyorum ama Fenerbahçe resmi bir kurum en başta Aziz Yıldırım kovulmalı bende bunu farkındayım. Olaya kurumsal olarak bakarsak böyle büyük bir camia'nın bu tarz olaylar ile anılması kötü.
Nasıl ki bir futbolcu gece hayatı yüzünden kadro dışı bile kalabiliyorsa bunu yönetimden birisi yaptığında da kovulur. Siz çıkıp kovan adama bak o farklı mı diyorsunuz ben bunu da anlıyorum ve sizinle aynı fikirdeyim.
Futbolcunun gece hayatına kimse birşey demiyor tatil zamanında.Futbolcuya sezon icinde bir maçı kaybettikten sonra gece kulubune gitti diye (işini ciddiye almadıgını gösterir) veya bir maç öncesi gitti diye kızılır performansını etkileyeceginden dolayı.Ancak teknik direktör antrenman dısında özgürdür.Yani futbolcuların yazın özgür oldugu gibi.Adamın kondisyon problemi mi var ? İstedigini yapar boş zamanında bunu sorgulamakta kimseye düsmez.Hoca takıma gereken ilgiyi göstermez o zaman karısılır ancak öyle bir olay yokken kimse bu konuda bir hocayı sorgulayamaz.
Bu arada Ersun Yanal göndermede bulunmus Twitter hesabından
http://i.hizliresim.com/nYWY6B.jpg (http://hizliresim.com/nYWY6B)
Escochae
10.Ağustos.2014, 03:25
Şimdi arkadaşlar ben bu konuya sizin gibi bakmıyor ve Aziz Yıldırımın doğru yaptığına inanıyorum.Nerden geldin kardeşim bu konuya derseniz şurdan geldim.
Halk gözünde şike yapmış olabileceğimiz düşünülüyor(yani Fenerbahçeli olmayan çoğu insan bu ihtimali düşünüyor) Bunun üstüne Ersun Yanalın bir kadınla ahlak dışı bir beraberlik yaşaması, halk gözünde Fenerbahçe algısını destekleyecek nitelikte olduğu için, Aziz Yıldırım bir nevi bu algıyı kırmak adına bir şeyler yapması gerekiyordu. Bunu da butun olayı Ersuna yıkarak başarabilirdi.(sonuçta halkımız böyle ahlaksızlık yapıyorlarsa şikede yapmıştır diye düşünecekti) Yani vermek istediği düşünce ben bu kulüpte ahlak dışı hiç bişeye izin vermem mesajıydı. Haa başarılı oldu mu bence oldu. Yapması gereken bir şey miydi.. Evet öyleydi. Buna nerden karar verdin diye sorarsanız bu halkın seçim sonuçlarına ve kültür düzeyine bakmanız yeterlidir.
Aziz Yıldırım çok hatası vardır ancak bu onun aptal olduğunu göstermez.
Walter Sakana
10.Ağustos.2014, 04:34
http://fotocdncube.gazetevatan.com/vatangalerifile/Detail/2014/08/09/istifa-sonrasi-vural-capsleri-ccedil-ildirdi-776163.jpg
Namzet
10.Ağustos.2014, 05:33
Şimdi arkadaşlar ben bu konuya sizin gibi bakmıyor ve Aziz Yıldırımın doğru yaptığına inanıyorum.Nerden geldin kardeşim bu konuya derseniz şurdan geldim.
Halk gözünde şike yapmış olabileceğimiz düşünülüyor(yani Fenerbahçeli olmayan çoğu insan bu ihtimali düşünüyor) Bunun üstüne Ersun Yanalın bir kadınla ahlak dışı bir beraberlik yaşaması, halk gözünde Fenerbahçe algısını destekleyecek nitelikte olduğu için, Aziz Yıldırım bir nevi bu algıyı kırmak adına bir şeyler yapması gerekiyordu. Bunu da butun olayı Ersuna yıkarak başarabilirdi.(sonuçta halkımız böyle ahlaksızlık yapıyorlarsa şikede yapmıştır diye düşünecekti) Yani vermek istediği düşünce ben bu kulüpte ahlak dışı hiç bişeye izin vermem mesajıydı. Haa başarılı oldu mu bence oldu. Yapması gereken bir şey miydi.. Evet öyleydi. Buna nerden karar verdin diye sorarsanız bu halkın seçim sonuçlarına ve kültür düzeyine bakmanız yeterlidir.
Aziz Yıldırım çok hatası vardır ancak bu onun aptal olduğunu göstermez.
nokta.........
GeNç KaRTaL
10.Ağustos.2014, 05:52
Bu tekne muhabbeti ne derece doğru bilmiyorum ama eğer denildiği gibi evli olan Ersun Yanal'ın başka bir hanımla uygunsuz görüntüleri ortaya çıkıyorsa,başkanın bu konuda uyarması normal bence.Çünkü bu insanlar toplumun gözü önünde olan insanlar,bu insanları seven,örnek alan bir sürü insan var.Hareketlerine dikkat etmek zorundalar.(normal insanlar da etmeli tabii,onlar etmeyebilirler manası çıkmasın :D) Bu işin zorluklarından birisi de budur.İster kabul edin,ister kabul etmeyin.Bunu sürekli Türkiye'deki yöneticilik zihniyetini eleştiren birisi olarak söylüyorum.Başkanın takımın hazırlanmasıyla ilgili hocaya karışması ise kesinlikle yanlıştır.Eğer bundan dolayı istifa ettiyse Ersun Yanal,%100 haklıdır.Fakat Türkiye'de işler böyle yürüyor malesef.İpler her şeyi çok iyi bildiğini sanan yöneticilerin ellerinde.
Kaka Leite
10.Ağustos.2014, 06:05
Bu tekne muhabbeti ne derece doğru bilmiyorum ama eğer denildiği gibi evli olan Ersun Yanal'ın başka bir hanımla uygunsuz görüntüleri ortaya çıkıyorsa,başkanın bu konuda uyarması normal bence.Çünkü bu insanlar toplumun gözü önünde olan insanlar,bu insanları seven,örnek alan bir sürü insan var.Hareketlerine dikkat etmek zorundalar.(normal insanlar da etmeli tabii,onlar etmeyebilirler manası çıkmasın :D) Bu işin zorluklarından birisi de budur.İster kabul edin,ister kabul etmeyin.Bunu sürekli Türkiye'deki yöneticilik zihniyetini eleştiren birisi olarak söylüyorum.Başkanın takımın hazırlanmasıyla ilgili hocaya karışması ise kesinlikle yanlıştır.Eğer bundan dolayı istifa ettiyse Ersun Yanal,%100 haklıdır.Fakat Türkiye'de işler böyle yürüyor malesef.İpler her şeyi çok iyi bildiğini sanan yöneticilerin ellerinde.
Twitterdaki fotoğrafı bile tekne olayı yüzünden istifa ettiğini açıklar.
Bu sebeple ettiği için bende diyorum ki iyi ki etmiş. Böyle kişiler Fenerbahçe camiasına zarar vermekten başka bir şey yapmaz.
Bir oyuncu adam olmadıktan sonra isterse sezonda 100 gol atsın bu da ona benziyor. Ersun Yanal öyle ahım şahım bir iş de yapmadı, Fenerbahçe'nin başına gelen herkes takımı şampiyon yapmakla sorumludur oda bunu yaptı.
Bunu yapacak 500 teknik adam bulursunuz ama adam bulamazsınız. Açık konuşayım o kovulma olaylarını falan bir kenara bırakın evli ve çocuk babası bir insanın twitterda o fotoğrafı paylaşmasını kimse bana açıklayamaz.
Net bir biçimde pişkinliktir bu yazık diyorum sadece karısı için üzüldüm gerçekten.
Walter Sakana
10.Ağustos.2014, 06:22
Aziz Yıldırım taraftarın ikiye bölündüğünün farkındadır. Bu 1-2 hafta içinde bir yıldız transferi gelir muhtemelen.
sananes
10.Ağustos.2014, 07:48
https://pbs.twimg.com/media/BuoG7YyCEAA45vt.jpg:large
Gökhan gibi adamlar zor gelir bu takıma.
Gökhan Gönül şu açıklamasıyla ya yalancı olduğunu ya da biraz saf olduğunu belli etmiştir. Ersun Yanal 2 hafta önce şöyle bir tivit atmış. "mutluluk FENERBAHÇE'DE olmaktır."
Bunu yazan adam istifa edebilir mi kolay kolay? Kaldı ki geldiğinden beri başkanın hocanın onurunu linç etmesini izliyoruz, hepsini sineye çekmişti adam. Sebebi de sadece Fenerbahçe sevgisi olsa gerek.
Şampiyonluk kutlamalarında "oooooo Aziz Yıldırım" diye böğüren kaptanlarıyla gökhan'a mutluluklar. Gökhan ve Caner muhtemelen en masumlarıdır ama yeni gelecek hocanın biraz aklı varsa ilk iş otobüste en arkada oturan tayfayı dağıtmalıdır.
Kaka Leite
10.Ağustos.2014, 08:01
http://store.donanimhaber.com/11/70/d0/1170D011E4388B193BDCAA0841FE0449.gif
Fenerbahçe'nin başına gelen herkes üsttekini kabul etmiş sayılır. Aziz Yıldırım'ın yönettiği bir kulüpte teknik direktör olmak oyuncuların başına çoban olmaktan öte olamaz.
Keşke şu yukarıdaki sahne artık gerçekleşse de Aziz Yıldırım da rahatlasa.
Ersun Yanal konusunda ben artık pek bir şey söylemek istemiyorum çünkü bana göre Aziz Yıldırım'ın da haklı yanları var bu olayda hatta çok da ağır basıyor.
Yeni gelecek teknik adam keşke Löw olabilseydi ama o olmuyorsa Zico'yu isterim. Zico'yu her zaman çok severdim giderken de çok üzülmüştüm eğer tekrar gelirse de inanılmaz sevinirim.
Lucien Favre adı dahi geçmiyor belki ama keşke bir Türk takımı şu adamı başına getirebilse. İnanılmaz işler yaptı Gladbach da ve bize çok çok güzel gider diye düşünüyorum ama bunlar hep hayal tabii.
Carlos'un da alternatif olarak görüyorum. Eğer Zico falan gelmiyorsa Carlos gelsin en azından seviyoruz kendisini.
Bu arada ek olarak altta Walter Sakana da yıldız transfer edilir falan demiş ama ben teknik adam olarak öyle bir bomba bekliyorum. Herkesi susturmak adına çok başarılı birini getirecekmiş gibi bir his var içimde ve bu isim de Löw olursa şaşırmam. :n:
uAburak89
10.Ağustos.2014, 10:40
Aziz Yıldırım taraftarın ikiye bölündüğünün farkındadır. Bu 1-2 hafta içinde bir yıldız transferi gelir muhtemelen.
Bunun olma ihtimalini düşük görüyorum, ne yıldız oyuncu ne de yıldız bir hoca gelmeyecek bence. Böyle düşünme sebebim mali nedenler, Fenerbahçe'nin KAP'a yaptığı son bildirimleri inceleyince durumun iyiye gitmediği görülüyor.
Kocaman, Daum, Denizli, Carlos gibi isimler geçer ama yola Ismail Kartal devam eder gibi gözüküyor. Uzun süredir yardımcı, çok para istemez, transfer beklemez, oyuncular da çok seviyormuş. Bu dönemde her karar risk demek sonuçta. Bizim Cevat Güler'e veremediğimiz şansı Fenerbahçe Ismail Kartal'a verebilir.
ReaList
10.Ağustos.2014, 13:29
Bu Uefa kişiler hakkında kararı ne zaman verecek? Versinler de kurtulalım şu adamdan artık. Uefa'nın sistemi de abuk subuk. Hiç suçu olmayan kulübü ceza manyağı yap, Her şeyin odak noktası ve sorumlusu olan adam hala babasının çiftliği gibi kulübü yönetsin.
uAburak89
10.Ağustos.2014, 13:45
Kulüpler nasıl ki başarıları gerçek kişiler (başkan, yönetim, teknik adam, futbolcular, taraftar) sayesinde elde ediyorsa, işlenen suçlarda veya olumsuz durumlarda da aynı şekilde yaptırım görmek zorunda. UEFA'nın işleyişi yavaş olmasıyla sebebiyle eleştirilebilir ama mantıken sıkıntılı değil bence.
Ayrıca UEFA'ya gelene kadar kızılması gereken esas kişiler Azizbahçespor taraftarları olmalı, bu adam ilk kez böyle bir şey yapmıyor. 1-2 defa istifa etti, yalvar yakar geri getirildi. Aday olduğu her seçimi rahatlıkla kazanıyor. Bunda ilk başkan olduğu dönem ile şimdiki üye sayısı arasındaki aşırı değişimin de payı vardır elbet ama şu oluşan tepkiler hava civadan öte değil bence. Seçim ne zaman bilmiyorum ama aday olursa yine seçilecek Aziz Yıldırım, futboldan men edilse dahil kendi göstereceği ve destekleyeceği aday ile zihniyetini devam ettirebilir gibi geliyor bana. Kısacası o istemediği sürece kimse onu başkanlıktan indiremez.
Kryptonite
10.Ağustos.2014, 14:57
Bunun olma ihtimalini düşük görüyorum, ne yıldız oyuncu ne de yıldız bir hoca gelmeyecek bence. Böyle düşünme sebebim mali nedenler, Fenerbahçe'nin KAP'a yaptığı son bildirimleri inceleyince durumun iyiye gitmediği görülüyor.
Kocaman, Daum, Denizli, Carlos gibi isimler geçer ama yola Ismail Kartal devam eder gibi gözüküyor. Uzun süredir yardımcı, çok para istemez, transfer beklemez, oyuncular da çok seviyormuş. Bu dönemde her karar risk demek sonuçta. Bizim Cevat Güler'e veremediğimiz şansı Fenerbahçe Ismail Kartal'a verebilir.
Klüp şuan Türkiyenin en iyi finansına sahip takımı.Yıldız transfer istemeleri halinde rahatlıkla yapabilir.Türkiyede vergi borcu olmayan 8 klüpten biriyiz.Biri bi laf attı ortaya Fenerbahçede mali kriz var diye herkes ona göre bişeyler diyor.
Yaparlar mı yıldız transfer bence de yapmazlar.Bunun nedeni mali kriz değil takımın oturmuş gözüken havasını bozmak istemezler ama takım oturmuş falan değil bence.
SAİT71
10.Ağustos.2014, 15:01
ulan istifa etiği zaman kim dondurduyse bu adamı 100 yılın hatasını yapmış
uAburak89
10.Ağustos.2014, 15:17
Klüp şuan Türkiyenin en iyi finansına sahip takımı.Yıldız transfer istemeleri halinde rahatlıkla yapabilir.Türkiyede vergi borcu olmayan 8 klüpten biriyiz.Biri bi laf attı ortaya Fenerbahçede mali kriz var diye herkes ona göre bişeyler diyor.
Yaparlar mı yıldız transfer bence de yapmazlar.Bunun nedeni mali kriz değil takımın oturmuş gözüken havasını bozmak istemezler ama takım oturmuş falan değil bence.
KAP'a ayın 8'inde yapılan bildirimlerdeki tablolara göre konuşuyorum, birinin ortaya attığı bir laf üzerine değil. Ayrıca ben mali kriz var yazmadım, gidişat iyi değil yazdım. Ezbere cevap vermemek lazım. Önce okumak lazım, gerçekten önemli.
Geçen yıl 10 milyon TL zarar varken, şimdi 128 milyon TL. FB A.Ş.'nin net borcu 360 milyon TL'den 440 milyon TL'ye çıkmış. Özkaynak ise -240 milyon TL. En iyi finansa sahip dediğin takım da artık diğer kulüpler gibi teknik iflasta.
Tüm bunları bir kenara koyalım, Aziz Yıldırım iki lafının birinde sözü paraya getiriyor, durum iyi değil, iyiye gitmiyor diyor açıkça. Bu konuda yorumun nedir? Değişmediğini son bir haftada tekrar gösteren Aziz Yıldırım'ın gerçekten takımı yeterli gördüğü ve kimyası bozulmasın diye sadece Diego transferi ile dönemi kapattığına gerçekten inanıyor musun?
Ralph
10.Ağustos.2014, 15:19
Büyük ihtimal Aykut gelecektir.
Geçtiğimiz senelerde Daum takımı şampiyon yapmıştı ve yollar ayrılmıştı, ancak 2 sene sonra (yanılmıyorsam) tekrar göreve getirilmişti. Buna benzer olay şimdi Aykut'ta yaşanır ve Aykut kocaman uzun yıllar Fenerbahçe'de kalır. Ancak Aziz yıldırım'ın 16 yılda 14 teknik direktör değiştirdiğini düşünecek olursak yanılma payım yüksek gibi.
ForsakeN
10.Ağustos.2014, 15:21
Aziz Yıldırım'ın kellesini ancak Aykut Kocaman'ı geri getirmesi veya Lucescu'yu ikna etmesi kurtarır. Ama gönül isterki avatarımda 2 yıldır bulunan adam Aykut Kocaman tekrar gelsin, takımın babası evine dönsün. LigTV'de de Aykut Kocaman düşünülüyor gibisinden birşeyler duydum
Kryptonite
10.Ağustos.2014, 15:30
KAP'a ayın 8'inde yapılan bildirimlerdeki tablolara göre konuşuyorum, birinin ortaya attığı bir laf üzerine değil. Ayrıca ben mali kriz var yazmadım, gidişat iyi değil yazdım. Ezbere cevap vermemek lazım. Önce okumak lazım, gerçekten önemli.
Geçen yıl 10 milyon TL zarar varken, şimdi 128 milyon TL. FB A.Ş.'nin net borcu 360 milyon TL'den 440 milyon TL'ye çıkmış. Özkaynak ise -240 milyon TL. En iyi finansa sahip dediğin takım da artık diğer kulüpler gibi teknik iflasta.
Tüm bunları bir kenara koyalım, Aziz Yıldırım iki lafının birinde sözü paraya getiriyor, durum iyi değil, iyiye gitmiyor diyor açıkça. Bu konuda yorumun nedir? Değişmediğini son bir haftada tekrar gösteren Aziz Yıldırım'ın gerçekten takımı yeterli gördüğü ve kimyası bozulmasın diye sadece Diego transferi ile dönemi kapattığına gerçekten inanıyor musun?
Evet inanıyorum.Nedense bu tür konularda bu forumda Fenerbahçeli arkadaşlardan çok Galatasaraylı arkadaşlar yorum yapıyor çok komik.Bizim başkanımız transfer yapmayıp formaya reklam almıyor.Mali desteğimiz diğer takımlarla karşılaştırılmamalı bence çok iyiyiz diğer takımlardan -ki şuan bazı başkanlar zırıl zırıl yurtdışında sponsor ararken bizim sanki mali açıdan kötü olduğumuzu göstermeye çalışmak komiğime gidiyor.
uAburak89
10.Ağustos.2014, 15:43
Evet inanıyorum.Nedense bu tür konularda bu forumda Fenerbahçeli arkadaşlardan çok Galatasaraylı arkadaşlar yorum yapıyor çok komik.Bizim başkanımız transfer yapmayıp formaya reklam almıyor.Mali desteğimiz diğer takımlarla karşılaştırılmamalı bence çok iyiyiz diğer takımlardan -ki şuan bazı başkanlar zırıl zırıl yurtdışında sponsor ararken bizim sanki mali açıdan kötü olduğumuzu göstermeye çalışmak komiğime gidiyor.
Sanki yıllardır reklam almıyor, hiç güleceğim yoktu. Formanın arkasında Ülker reklamı oması da ayrı konu tabii. Barcelona gibi büyük bir kulüp dayanamadı ve reklam almaya başladı. Mevcut düzen neyi gerektiriyorsa ona göre hareket edilmek durumunda. Formaya reklam almayıp transfer mi yapmıyor, yoksa sadece yerel ligde mücadele eden takımına beklediği teklif gelmediği için forma reklamı alamayıp haliyle transfer yapmama yoluna mı gidiyor, bakış açısına göre değişir tabii. Sonuç değişmiyor ama.
Mali destek karşılaştırılırsa ortaya çok bir fark olmadığı çıkabilir, bazı konuların şehir efsanesi olduğu görülebilir tabii, haklısın. Senin başkanın açıklıyor hem sözle, hem de yasal mercilere yaptığı bildirimlerle. Kimsenin bir şeyi kötü göstermeye çalıştığı yok, gerçekler dışında bir şey yazmadım. Matematik yalan söylemez. ;)
sarianet
10.Ağustos.2014, 15:59
İsmail kartal deniyor her yerde ama benim tanidiğim aziz yildirim birini getirir
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bilmania
10.Ağustos.2014, 16:04
Aziz Yıldırım artık tüm taraftarlardan kendisini nefret ettirecek duruma geldi. Ancak kendi isteğiyle giderse gidebilir.
Ersun Yanal'ın özel hayatı bence sadece ailesini ilgilendirir ki lig daha başlamamış vs. Lig başlasa neyse.
Kısa vadede; takımın başına gelebilecek ve başarı sağlayabilecek (yani şampiyonluk ) tek isim bence İsmail Kartal'dır. Yıllardır bu takımda ve ben onun geleceğini düşünüyorum.
Uzun vadede; Aziz Yıldırım bu kulübün başında olduğu sürece böyle bir seçenek yok.
Cengo
10.Ağustos.2014, 16:28
Zarar sorun değil. %25lik Fenerium halka arzından 100M TL bekleniyor.
http://www.aksam.com.tr/ekonomi/feneriumun-halka-arzi-seneye-kaldi-ilk-hedef-100-milyon-tl-ciro/haber-180297
Fenerium devrini bilançoda gösterince zarar büyüyor sanki sorun varmış gibi.
sananes
10.Ağustos.2014, 16:59
O degil de olimpiyakos hazirlik macinda en ucuz bilet 50 Tl. Hayirdir ya?
Ralph
10.Ağustos.2014, 17:01
Çaktırmadan yapılan bir "FEDA" kampanyasımı var acaba Fenerde :p
sui generis
10.Ağustos.2014, 17:09
İsmail Kartal'ı tanımam etmem ama Aykut Kocaman veya Carlos gelmeyecekse o geçsin takımın başına. Zico, Lucescu, Denizli gibi gereksiz isimler gündeme gelmesin artık.
Muhalefet Aziz Yıldırım'a alternatif çıkarsın da öyle konuşalım. Yoksa kimse memnun değil şuan başkanın yaptıklarından. Gidip MAA'yı aday gösterirlerse Aziz Yıldırım tabii ki kazanır. Ferit Şahenk, Ali Koç belki Saadet Saran artık göstersinler kendilerini.
Seçkinn
10.Ağustos.2014, 17:54
Bu Ersun hocanın özel hayatıyla ilgili mesele için; bir kısım yanlış tavırlar demiş, bir kısım kimseyi ilgilendirmez demiş. Bende takımı ve spor basınını yakından takip ediyorum. İnanın görmedim bu haberleri hiç. Magazinsel spor basınını takip edip etmemekle de alakalı sanırım bu durum. Kendi düşüncem kimseyi ilgilendirmediği yönünde. Ek olarak bu meseleler deşilir, kimin kaç kadınla birlikte olduğu (kadınlar bizi affetsin) ortaya dökülürse piyasada ne futbolcu nede teknik adam kalır. Tabii ki kendi görüşü doğrultusunda düzenli bir hayat yaşayanlarda var mutlaka ama bu sayı oldukça azdır.
İşin Avrupa aynasına bakarsak, çok uç noktalarda magazinsel değeri olan isimler dışında (örn; Beckham, Ronaldo vb.) kimsenin özel hayatına ilişkin haberler ciddi spor basınında yer almaz. Sadece sokaklarda satılan ucuz magazin mecmualarında bu tarz haberleri görebilirsiniz. İspanya'da Marca ve As gibi önde yer alan spor basını elinde veri olsa bile atıyorum gidip Ancelotti'nin özel hayatına dair hiçbir içeriği yayınlamaz. Mesela İngiltere'de BBC vb. medya Mourinho'nun özel hayatını bırakın yayınlamayı bunu düşünmekten bile çekinir.
Hiçbir sporcunun yada spor adamının (aslında kimsenin) özeli medyada yer bulmamalı. Tabii ki kişi yaşamını insanların gözü önüne seriyorsa işler değişir. Ama tekne turunda kimin ne yaptığını görüntüleyip sayfa sayfa haber yaparsanız işler bu noktaya gelir.
Tavrının ve söylemlerinin çokta doğru olduğunu düşünmesem de Aziz Yıldırım'ın yönetim şeklini eleştiren gazeteciler ilk önce kendi etiklerini sorgulamalı. Lig Tv ile birlikte ülkenin spor medyasında başı çeken Ntvspor'daki bazı kendini bilmezler bile bu işin magazinsel boyutu vardır yorumunu yapabiliyor tekne fotoğrafları için. Bunlar yanlış işler.
ReaList
10.Ağustos.2014, 20:17
İsmail Kartal'ı hoca yapar, kendi takımı yönetir.
SAİT71
10.Ağustos.2014, 21:56
Bazı fener sayfalarında Zico ile anlaşıldığı yazıyor acaba doğruluk payı nedir?
Kryptonite
10.Ağustos.2014, 22:00
Bazı fener sayfalarında Zico ile anlaşıldığı yazıyor acaba doğruluk payı nedir?
İnşallah öyle olur.Çok üzülmüştüm gittiği zaman.İnşallah tekrar o gelir.
ErsunYanal
10.Ağustos.2014, 22:01
Aziz Yıldırım, İsmail Kartal kararını futbolculara açıkladıktan sonra golcü futbolcu Moussa Sow, Kartal'ın boynuna sarılarak onu ilk kutlayanlardan oldu.
Kaynak: maraton.com.tr
5267
10.Ağustos.2014, 22:04
Aziz Yıldırım, İsmail Kartal kararını futbolculara açıkladıktan sonra golcü futbolcu Moussa Sow, Kartal'ın boynuna sarılarak onu ilk kutlayanlardan oldu.
Kaynak: maraton.com.tr
Eğer haber doğruysa bence hiç kötü olmaz, sezonu kurtarırız en azından.
İsmail Kartal hem klubü hem oyuncuları tanıyor.Bence doğru bir karar.
Kryptonite
10.Ağustos.2014, 22:08
Abi İsmail Kartal kimdir Allah aşkına tamam anladık senelerdir bizde futbolcularla arası iyi ama baskıyı kaldırabilecek mi? Aziz Yıldırımın maşası olacak bu kadar basit.
SAİT71
10.Ağustos.2014, 22:11
Zaten bizde öyle bir adam olması sebebiyle İsmail Kartal'ı istiyoruz. Dik başlı bir hoca bu takımda fazla kalamaz. Aziz Yıldırım'ın maşalığını yapacak takımı idare edebilecek en iyi isim şuanda Kartal gibi görünüyor.
sarianet
10.Ağustos.2014, 22:16
zico brezilyalılarla iyi uyum sağlamıştı ama takım kimyası artık ö dönemdeki gibi değil aynı etkiyi yapacağını sanmıyorum
sui generis
10.Ağustos.2014, 22:32
Ne Zicoymuş arkadaş, ne kadar çok abarttınız. Fenerbahçeden önce ve sonra ne yapmış bu adam ?
Kaka Leite
10.Ağustos.2014, 22:33
İsmail Kartal kimdir abi ya?
Kulübü tanısa ne olur? Kulübede yüzünü asıp durmaktan başka ne yapmış bu adam?
Aykut Kocaman'ın vol 2 versiyonu sadece.
Namzet
10.Ağustos.2014, 22:33
Şu takım İsmail Kartal'a kaldıysa vay halimize...Yerli hoca istiyorsan boşta Yılmaz Vural gibi bir hoca var ama Aziz Başkan'ın alacağı bir hoca türü değil..Daha çok sözünü geçirebileceği hocaları tercih ediyor.
ReaList
10.Ağustos.2014, 22:42
Hocanın İsmail Kartal olduğunu açıklamak, bu sene bu takımı Aziz Yıldırım yönetecek demektir. İsmail hocaya ayıp olmasın ama bundan sonra çok büyük bir hoca gelmediği vakit gerçek budur. Zaten sayaç koyacam PC'ye. Maçları PC'den takip ediyorum zaten. Aziz Yıldırım her soyunma odasına girdiğinde sayaç saat yönünün tersinde 1 defa ilerleyecek. Bu sayaç fırıldak olur mu, ne dersiniz?
attirson
10.Ağustos.2014, 23:15
Futboldan sogudum resmen ya.Yalaka futbolcular , kendini padişah sanan bir baskan.Şu an derbi olsa izlemem o kadar nefret ettirdiler.Hiçbir problem yokken sezona favori takım olarak girecekken adamın egosu yüzünden olan şeylere bak.
Raul Meireles
10.Ağustos.2014, 23:20
İsmail Kartal kimdir abi ya?
Kulübü tanısa ne olur? Kulübede yüzünü asıp durmaktan başka ne yapmış bu adam?
Aykut Kocaman'ın vol 2 versiyonu sadece.
Katılıyorum. Ayrıca eğer tekrar Aykut Kocaman gelirse bu sene maçları takip etmeyi düşünmüyorum. Çünkü o sıkıcı pas trafiği uykumu getiriyor. B planı yok, sakin oynayalım nasıl olsa atarız mantalitesi var sadece.
Corpus
10.Ağustos.2014, 23:26
Katılıyorum. Ayrıca eğer tekrar Aykut Kocaman gelirse bu sene maçları takip etmeyi düşünmüyorum. Çünkü o sıkıcı pas trafiği uykumu getiriyor. B planı yok, sakin oynayalım nasıl olsa atarız mantalitesi var sadece.
E nasıl olsa atıyordunuz daha ne ? :n:
Sadixx
10.Ağustos.2014, 23:35
Aziz Yıldırım Lütfen Git bak bunu okuyorsan git abi istemiyorum git. Senin takımın değil bu bizim takımımız.
Kryptonite
10.Ağustos.2014, 23:58
Ne Zicoymuş arkadaş, ne kadar çok abarttınız. Fenerbahçeden önce ve sonra ne yapmış bu adam ?
Öncesi ve sonrasına gerek yok Fenerbahçede tarih yazdı bence bu yeterli.
footballer33
11.Ağustos.2014, 00:15
F.Bahçeli arkadaşlar yanlış anlamasınlar. :)
balot50
11.Ağustos.2014, 00:27
Sesli güldüm :D
Fenerbahçe: Notluyum.
himone
11.Ağustos.2014, 00:28
Yanlış anlayacak birşey yok, bunun resmini Kaka Leite paylaşmıştı.
Ben Zico'nun gelmesini çok istiyorum ama geleceğine inanmıyorum. Kupası başarısı herşey bir yana kulüp tarihinde en iyi futbol oynatan hocadır. İsmail Kartal tam facia olur, Aykut Kocaman döneminde teknikp ekibi çok eleştirirdim ve kendisi o ekibin başıydı.
Şunu da unutmamak lazım gelen hoca sistemi değiştirmeden devam eder. Bizim 3 maçı izleyince de takımla ilgili bilmesi gereken herşeyi öğrenir. :). Son 4 yıldır oynadığımız topu oynamaya devam ederiz.
Hsyn53Yvz
11.Ağustos.2014, 00:50
Her branşa lazım:
http://37.media.tumblr.com/dfc92c993e96f5bad84fca744777199d/tumblr_mvqv7xTgML1t0pmglo1_500.jpg
Raul Meireles
11.Ağustos.2014, 01:10
E nasıl olsa atıyordunuz daha ne ? :n:
Atamıyorsun işte öyle olmuyor :D
Önder HOCA
11.Ağustos.2014, 03:26
Spalletti conte low pesinde kosarlar 1 hafta sonra arap ismaili aciklarlar.bu sezona ersun yanalla baslamalari sacmaydi bu sezon basindan yeni bir yapilanma gerekiyordu buna azzizin gitmeside dahildi
Kaka Leite
11.Ağustos.2014, 04:03
Zico için burada bir yorum görmüştüm bize gelmeden önceki başarısı ne? Sonraki başarısı ne? tarzında bir mesajdı.
Aykut Kocaman bize gelmeden önce Şampiyonlar Ligi mi kaldırmıştı? İsmail Kartal'ın adı anılıyor o ne başarı gösterdi ya da?
Mevcut seçenekler içinde Zico en çok istediğim adamdır. Harika bir teknik adam olduğunu düşünüyorum ve keşke gelse de diyorum.
SAİT71
11.Ağustos.2014, 05:04
Anlamadığınız nokta bu adamlar daha önce bir Aziz Yıldırım darbesiyle görevden alındılar. Mesele Zico veya Aykut değil mesele Aziz Yıldırım'dır. Önemli olan takımı Aziz Yıldırım başındayken idare edebilecek, her yapılanı sineye çekebilecek ama takımı da 20 günde tanıyacak, alışacak birinin olmasıdır. Yani bu takıma kuma bir teknik adam olarak gelmeyi kabul edecek birisinin olmasıdır. İSmail Kartal dünyanın en iyisi olduğu için kimse istemiyor zaten. Başında Aziz Yıldırım varken bu söylediklerimizi yapabilecek nadir insanlardan birisidir. Söylediğiniz Zico, Aykut veya Alex teklif yapıldığında bakalım tekrar gelecekler mi? Çünkü onlar biliyorlar durumu. Veya bakalım Aziz Yıldırım onlara nasıl bakıyor. Mesele iyi hoca meselesi değil, Aziz Yıldırım'ın gitmediği sürece bize hiç bir iyi hocanın yaramayacağıdır. Mourinho da olsa ben bu şartlarda istemem. En iyisi idare edebilecek birisi gelsin. Ya da en temizi Aziz gitsin.
Seçkinn
11.Ağustos.2014, 06:16
Aykut ve Zico gelmez. Getirmezler zaten. Yeni bir isim veya daha eskilerden birisi olur. Daum bile olabilir. Löw'de eski gerçi :)
İsmail Kartal yalan olur. Olursa da 2-3 aylık olur..
sananes
11.Ağustos.2014, 10:24
http://spor.mynet.com/fenerbahce/69167-ersun-yanal-i-istemezuek.html
süreç ile ilgili benim çok hoşuma giden bir yazı okumanızı tavsiye ederim.
Kaka Leite
11.Ağustos.2014, 10:47
Ersun Yanal'ın oynattığı futbola hiç bir zaman lafım yoktur çünkü Aykut Kocaman döneminde bas bas bağırdığımız, istediğimiz, arzuladığımız o hücum futbolunu sonuna kadar oynattı.
Kalp sorununa rağmen gelip Galatasaray maçında takımın başında olması da takdir edilesi bir hareket. Sezon içindeki takım idaresi, fazla demeç vermeyip işine bakması, Fenerbahçe kulübü tarihinin en çok teknolojiden faydalandığı bu dönem gerçekten bunlar da takdire şayan davranışlar.
Geçtiğimiz sezon çıkan devre aralarında takıma hatalarını izletiyor haberleri falan benim çok hoşuma gidiyordu. Kısacası Ersun Yanal her zaman nerede olduğunu farkında olan bir hoca oldu. Geldiği mevkinin kıymetini bildi ve ona göre hareket etti.
Yalnız bu sezon başında benim gözlemimle çok büyük bir değişime uğradı. Takım sezon başında yaptığı hazırlık maçlarının hepsinde döküldü resmen. Bu kadar çalışkanlığı seven bir hocanın takımı bu kadar kötü hazırlaması Ersun Yanal'ın da bana göre suçu var.
Belki diyeceksiniz ki oyuncular çalışmadıktan sonra hoca ne yapsın? Olaya böyle bakarsak tabii size hak veririm ama ben Ersun Yanal'ın da gözünde takımdan sıkılmış bir hava sezdim. Bunun sebebi gerek isteklerini yapılmaması, gerek Aziz Yıldırımın demeçleri olabilir ama olmamalıydı.
Benim gitmesini istememdeki temel sebeplerden birisi de o tekne olayı idi. Açık konuşayım nedense ben Ersun hocaya bunu hiç yakıştıramadım. Olayın ahlak boyutuna pek de girmek istemiyorum ama gerçekten çıkan haberler bizim camiamızdan birisine yakışmayacak haberler diye düşünüyorum.
Ersun Yanal'ın başarılı bir teknik adam olduğu ortada ama bizde potansiyelini bana göre gösteremedi çünkü rahat bir çalışma ortamı yok. Fenerbahçe'ye gelen her teknik adamın görevi takımı şampiyon yapmaktır altı düşünülmez o da bunu yaptı ve gitti.
davidvilla
11.Ağustos.2014, 11:30
Resmen yanal'i yedi. Fazla tartismaya gerek yok. Yazık.
KanaKe
11.Ağustos.2014, 12:18
ersun yanalin da son dönemdeki tavirlari iticiydi acikcasi... üstüne birde oyuncularla sürekli atismasi var bence olasi gereken buydu fakat sezon sonunda direk gönderilse daha iyi olurdu.
ReaList
11.Ağustos.2014, 12:53
Ersun Yanal'ın gitmesindeki sebep dayatma. Geçen sezon kafana göre transfer yapıyorsun ve adamı takımın başına getiriyorsun. 1 yıllık sözleşmen var ya şampiyon yap ya da git. Adam bu gazla seni Nisanda şampiyon yapıyor çünkü kelle koltukta. Bu süreçte tabi ki harcanan oyuncular oluyor çünkü başında cellat.
Bu seneye başlıyorsun herkesten iyi takımın eksiklerini biliyorsun ancak başkan para edecek oyuncuları elden bir şekil çıkarıp çöpleri sana bırakıyor ve 1 transfer gerçekleştirip hadi yine oyna diyor.
İşte bu olmaz. Hiçbir teknik adam (Bakın teknik adam diyorum, piyon demiyorum) bunu kabullenemez. Sürekli işine karışılmasından, dayatmalardan, zorlamalardan vs. Çünkü bu senin özgürlük alanın değil başkasının istediğinin bekçisi oluyorsun ve en ufak başarısızlıkta suçlu olmamana rağmen kellesi gidecek ilk kişinin sen olacağını biliyorsun. Aziz Yıldırım bu konuda usta.
Alex'i de bu yüzden gönderdi, Kocaman'ı da. Aziz Yıldırım Fenerbahçe içinde kendisinden başka kimsenin daha çok sevilmesine, saygı gösterilmesine ve tutulmasına müsaadesi yok. Kıskanç bir çocuk gibi.
Ersun Yanal'ın gönderilme sürecinde tetikçi gazeteciler aracılığıyla yaptırdığı haberler ise takdir-e şayan. Alex döneminde de aynısını görmüştük. Maalesef Aziz Yıldırım'ı hala tanıyamayanlar bu algı kampayasındaki oltaları rahat bir şekilde yiyor.
Bu kulübün, onun yüzünden şerefli temiz tarihi lekelendi. Kendi çıkarları için kulübü babasının çiftliği gibi kullanmaya devam ediyor. Hala bu adamı savunan varsa benim gözümde en büyük Fenerbahçe düşmanıdır.
Leonadias
11.Ağustos.2014, 13:38
Büyük takım psikolojisinden başka bir şey değil görüşleriniz, adam 10 yıl top koşturmuş alt yapılarınız da hizmet vermiş az çokta yardımcılık yapmış ve 1 sene de olsa başa koyulmuş bir isim. 20 gün kala lige bir teknik direktörü getirip bocalamaktansa böylesine bir ismin belki de yükselişini izleyeceğiz. Yaptıklarıyla yapamadıklarıyla.
Sizin takımın hem taraftarı hem emekçisi başa geldiğinde neden bu kadar yadırganıyor.
Daha çok sahip çıkılması gereken bir isimken siz bu kimdir diyerek adamı küçümsemeniz verdiği emeklere hakaret sayılır.
Biz anadolu takımları bizim çocuğumuz bizim adamımızın başa geçmesini isterken geçtiğinde de sonuna kadar destek verip gönderildiğinde yönetime fırça kayanlarız.
Üstüne üstlük fırça atmakta yalnız değiliz 3 BÜYÜK taraftarı da iki kelime fırça atmadan geçmez.
Sizler BÜYÜKSÜNÜZ ya " MARKASI " olmayan biri geldiğinde hemen laf atıyorsunuz.
Daha çok takımı diktatör gibi yönetip kendini Fenerbahçe'nin sahibi sanarak önüne geleni söyleyip sizlere stadda mikrofonu eline alıp karşıt kişilere anında cevaplar vererek artislik yapmaktan başka hiç bir faydası olmayan birini baştacı yapıyorsunuz da İsmail Kartal Bey'i kulübün başına geçirince mi laf atıyorsunuz.
Yapmayın Allah aşkına.
İlk sizi kirletene karşı olun daha mantıklı olmuş olur.
Zaten hangi sezon takımı Aziz yönetmedi de bu adam gelince hoca yönetecek ..
sarianet
11.Ağustos.2014, 14:01
Ertuğrul Sağlam yazıyor bi yerde doğru değildir umarım
balot50
11.Ağustos.2014, 14:54
Ertuğrul Sağlam yazıyor bi yerde doğru değildir umarım
İnşAllah. Eskişehirsporun teknik adamlarını çalmak gibi birşey bu.
attirson
11.Ağustos.2014, 16:56
Şansal Büyüka: "Ersun Yanal ağır çalışmayı seven bir hoca olarak, kaytarmayı alışkanlık haline getiren bazı futbolcuların işine gelmedi."
Şansal Büyüka: ''Alper ile Caner dışındaki, belki biraz daha ılımlı olan Kuyt’ı da sayalım, Salih başta olmak üzere diğer oyuncular açtı ağzını yumdu gözünü. Hepsi Ersun Yanal‘ı şikayet etti... Hatta Emenike, “Seneye o varsa, ben yokum” dedi... Başkan Yıldırım, Emenike‘ye “Öyle söylüyorsun ama seni bu takıma aldıran Ersun Yanal“ dedi... Ancak buna rağmen başkanla, futbolcularla ortak bir koro oluştu: “Ersun Yanal‘ı istemezük...”
ReaList
11.Ağustos.2014, 17:32
Ersun Yanal'ın ses kaydı piyasaya düşmüş. Büyük ihtimalle Aziz Yıldırım servis ettirmiştir. Tabi kayda aldırdığını da es geçiyorum.
-bak benden istediginiz birsey varsa
-bende herseyi bir tarafa biraktim zaten
-ben bu aksamda gitmeye hazirim
-benim icin problemde degil,hic önemli degil
-ben buraya fenerbahceyle gelmedim
-fenerbahceylede gitmek istemiyorum
-hic umrumda degil bu
-cokta s.... de degil afederseniz
-ne zaman istiyorsaniz o zaman gelin
-nezaman istiyorsaniz o zaman gidin antremana
-sok...sum antremanina ya
-hic umrumda degil anladiniz mi
Fenerbahçe'den yönetim ve bazı futbolcular temizlenmedikçe bu kulüp düzlüğe çıkamaz. Bu Ses kaydı Fenerbahçe'nin şike mevzusu kadar kara lekesidir. Fenerbahçe taraftarındır, sırtından geçinen hainlerin değil.
sananes
11.Ağustos.2014, 17:45
Futbolcularla yapılan bir konuşma. Muhtemelen oyunculardan birisi kaydetmiş, kaydeden kimse bulunup takımdan gönderilmeli asıl.
SAİT71
11.Ağustos.2014, 18:00
Yukarıdaki yazı iyi özetlemiş aslında olayı, bu kulüpte oluşturulan bir çete sistemi var. Ağa babası Aziz Yıldırım. Çete üyeleri Volkan, Emre hatta yabancı futbolculardan bazıları. Kafalarına göre at koşturuyorlar kulüpte. İstediklerini yaptırıyorlar. Buna karşı çıkan, kural koyan bir hoca işlerine gelmedi. Ben bunda futbolcularında payının büyük olduğunu düşünüyorum. Böyle bir hoca kesinlikle işlerine gelmedi. Yönetimin değişmesi ve kadroya neşter vurulması şart. Başta Volkan olmak üzere Emre falan gönderilmelidir. Yoksa bu takımdan hiç bir cacık olmaz. ÖZel hayat kimseyi ilgilendirmez. O halde Caner'de Asena'dan boşansın, karısının adı çıktı her yerde boşanmazsa onu da mı gönderelim bu mu mantık yani?
ErsunYanal
11.Ağustos.2014, 18:19
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpa1/t1.0-9/10348447_325184097650098_6755388968202977654_n.jpg
Söz konusu hesap, ses kaydını yaymak için twitter'da birçok kullanıcıya gönderdi ve ardından hesabı kapattı.
eng1n
11.Ağustos.2014, 18:21
Kayıtta Ersun Yanal'ı kötüleyen bişey yok, bu nasıl kötü bir karalama kampanyası ya :D Kayıttan anladığım oyuncular tembel, çalışmak istemiyor, geç geliyorlar falan.
CocukMenajer
11.Ağustos.2014, 18:23
Bu konuşmalar kaydediliyor Fb Tv de Şampiyonluğun Öyküsü adlı programdı galiba yayınlandı buna benzer konuşmalar tabi bu farklı olabilir
LadroN
11.Ağustos.2014, 18:24
Fenerbahçe'nin Azizbahçe'ye dönüştüğünün kanıtı bu ses kaydı.Bir de bize cemaatçi diye sallarlar cemaat tarzı iş yapıyorlar Yanal'ı itibarsızlaştırmak için.
İyi ki Galatasaraylıyım ulan.
Kaka Leite
11.Ağustos.2014, 18:34
Aziz Yıldırım bu kayıtları kendisi yayınlatmaz.
Bu kayıtlarca anlaşılıyor ki bizim oyuncularımız tembel, bizim oyuncularımız hocayı ap açık istemiyor. Hocanın da üslubu açıkcası çok büyük sıkıntı ben kendisini saygılı biri bilirdim.
Fenerbahçe hiç de dışarıdan gözüktüğü gibi değilmiş ben buna üzülüyorum. İçeride çok büyük dalgalar dönmüş ama bizim avantajımız ne olursa olsun bunu içimizde yaşayabiliyoruz özellikle şika olaylarından sonra.
Fenerbahçe bu gününden de kurtulur, herkes yarını düşünmeye başlasın diyorum.
ErsunYanal
11.Ağustos.2014, 18:38
Ersun Yanal'ı severdim ama bu uslüb'ü ile kendisinden soğuttu beni ayrıca bu kayıt Ersun Yanal'ı Aziz Yıldırımın değil'de oyuncuların gönderdiğinin gösteriyor bence.
sananes
11.Ağustos.2014, 18:39
Üsluba takılanları anlamıyorum, hayatınızda hiç mi soyunma odası havası solumadınız acaba? Az bile söylemiş bana kalırsa. Bu futbolculara az.
Seçkinn
11.Ağustos.2014, 18:40
Kayıtları FBTV alıyor arkadaşlar. Özel bir kayıt değil. Zaten seslere dikkat ederseniz Tercümanın sesi hocadan daha az geliyor, kayıt hocaya yakın yerden yapılıyor yüksek ihtimalle.
Mesele bu konuşmalarda değil zaten. Bunlar gündem oluşturma çabaları. Adamı sevmeyenler hazır gitmişken arkasından pislik yapıyor. Bu bir FBTV çalışanı bile olabilir. Futbolcu olduğunu sanmıyorum. Ama yanlış işler bunlar.
Hocanın tarzı ve konuşmalarıyla ilgilide olumsuz düşünüyorum. Onu yaparım bunu yaparım, yap ne olacak der birileri mutlaka. Ama buda futbol sonuçta. Hangi soyunma odasında kampta küfürler havada uçmuyor?
Kaka Leite
11.Ağustos.2014, 18:41
Üsluba takılanları anlamıyorum, hayatınızda hiç mi soyunma odası havası solumadınız acaba? Az bile söylemiş bana kalırsa. Bu futbolculara az.
Ortada bir yanlış varsa herşeyiyle konuşmak gerek.
Oyuncular büyük suçlu ben buna katılıyorum artık. Ancak hocanın üslubu da pek azımsanacak bir şey değil.
Bir tane oyuncu çıkıp aynı üslupta cevap verse orada bir şey söyleyemez çünkü o seviyeye inen sensin. Ek olarak her soyunma odasında bunların olması olayı doğru kılmaz şu saçma algıdan bir vazgeçelim artık.
Seçkinn
11.Ağustos.2014, 18:41
Bu futbolculara az, genel için haklısın ama bundan rahatsız olabilecek bir sürü düzgün adamda var orada. Yanlış düşünüyorsun o nedenle bana göre.
sarianet
11.Ağustos.2014, 18:45
helal olsun ersun hocaya bu işine duyduğu saygıyı gösteriyor disiplini gösteriyor
ersun yanalı karalayalım derken disiplin skili hakkında on numara done vermişler elimize :)
sananes
11.Ağustos.2014, 18:46
Valla futbolun içinde olan bir şey küfür. Bunu kabul etmemek bana yanlış geliyor asıl.
Ayrıca futbolcu ile hoca bir mi de aynı şekilde cevap veriyormuş?
Değerli başkanınızın "s.iyim böyle fenerbahçe'yi" demesi ile çalışmayan futbolculara ne haliniz varsa görün anlamında bir küfür etmek aynı şey değil.
anil luque
11.Ağustos.2014, 18:47
Valla Fener'in gittiği yol yol değil Aziz sayesinde.
uAburak89
11.Ağustos.2014, 18:47
Aziz Yıldırım'ın haberi ya da katkısı yoktur bu kayıt işinde bence, her fırsatta tapelerden şikayet ederken bu işlere gireceğini sanmıyorum. Istediği zaman gönderebilecek imkanı vardı zaten, en kötü ihtimal sözleşme yenilemezdi.
Futbolcularla Ersun Yanal'ın arasının iyi olmadığı tezi kuvvetlenmiş oldu bu kayıtla. Bu ayrılık Fenerbahçe için daha iyi oldu gibi, artık daha net favori bence.
davidvilla
11.Ağustos.2014, 18:50
Yeniçeri sistemi hayırlı olsun fenerli dostlar.
Biz reisleri hala temizleyemedik darısı sizin başınıza.
CocukMenajer
11.Ağustos.2014, 18:51
Bencede ayrılık iyi oldu Ersun yanal ve futbolcuların arasının kötü olduğu bariz ortada başkan yalakası futbolcular gitmedikçe bu tür sorunlar doğal...
Kaka Leite
11.Ağustos.2014, 18:53
Valla futbolun içinde olan bir şey küfür. Bunu kabul etmemek bana yanlış geliyor asıl.
Ayrıca futbolcu ile hoca bir mi de aynı şekilde cevap veriyormuş?
Değerli başkanınızın "s.iyim böyle fenerbahçe'yi" demesi ile çalışmayan futbolculara ne haliniz varsa görün anlamında bir küfür etmek aynı şey değil.
Teknik Direktör ile futbolcu arasında fark var haklısın ama hiç bir teknik adam oyuncuya küfür edemez kusura bakma.
Teknik Direktörlüğün temel kuralı da soyunma odasında küfür patlaması yaşamak değil. Yapan olduğu kadar yapmayan da mevcut onların da pek bir kaybı olduğunu düşünmüyorum. Ülkemizde bazı argo kelimeler artık küfür olarak bile görülmüyor bunları söylemek ayrı bir de coştukça coşmak ayrı.
Ersun Yanal maşAllah almış yürümüş. Ben orada oyuncu olsam aynı üslupta verecek çok güzel bir cevabım vardı mesela.
Bir de sizlerden ricam forumda küfürlü kelimeleri sansürleseniz bile yayınlamamanız. Ses kaydındakileri İbo sansürlü bir biçimde koymuş zaten.
sananes
11.Ağustos.2014, 18:53
Ya zaten bir iş yerinde alt üstü sevmeyecek denir. Bu laf çoğu zaman doğrudur. Alt üste saygı duyacak, bizimkiler maalesef saygı duymuyorlarmış. Bakalım İsmail Kartal'la işler nasıl olacak sonuç olarak aslolan fenerbahçe'dir.
Sadece büyük yemin ettim Aziz Yıldırım gidene kadar fenerium'a 1 tl bile yok.
Seçkinn
11.Ağustos.2014, 18:54
Bu ayrılık Fenerbahçe için daha iyi oldu gibi, artık daha net favori bence.
Aynı fikirdeyim. Yine bir kenetlenme olur takımda bencede. Yalnız İsmail Kartal ile olmaz. İsmail Kartal'ı futbolcular eminim çok seviyorlardır. Şu kayıttan sonra dana net anlaşılıyor ki hocanın tavrı sert. Büyük ihtimalle İsmail hoca dengeyi kurmak için çok iyi yaklaşıyor oyunculara. Takım komple ona kalınca bu iş yürümez gibi geliyor. Tavırları değişse yine aynı yere gelinecek zaten.
Off off çok darlanıyorum üç gündür. Özlemişiz şurada futbolu, lig başlayacakken olacak iş miydi şunlar :uzgun:
sarianet
11.Ağustos.2014, 18:56
Ya zaten bir iş yerinde alt üstü sevmeyecek denir. Bu laf çoğu zaman doğrudur. Alt üste saygı duyacak, bizimkiler maalesef saygı duymuyorlarmış. Bakalım İsmail Kartal'la işler nasıl olacak sonuç olarak aslolan fenerbahçe'dir.
Sadece büyük yemin ettim Aziz Yıldırım gidene kadar fenerium'a 1 tl bile yok.
aslında bunu kampanya haline getirsek adamı deviririz de bu kampanyaya uyacak bütün taraftarlar
belki kısa vadede takım zarar edebilir ama uzun vadede fenerbahçeye yapılacak en hayırlı katkı olur
SAİT71
11.Ağustos.2014, 18:56
Yalnız bu tayfa ile kim gelirse gelsin kanları uyuşmazsa yine gelecek olan hoca gönderilecektir. Bu ekiple ancak Türkiye'de şampiyonluğa oynarız dahası da olmaz. Küfür olayına çok takılmayın, bir çok hoca küfür eder o reaksiyonla.
Seçkinn
11.Ağustos.2014, 18:57
aslında bunu kampanya haline getirsek adamı deviririz de bu kampanyaya uyacak bütün taraftarlar
belki kısa vadede takım zarar edebilir ama uzun vadede fenerbahçeye yapılacak en hayırlı katkı olur
Durun be kardeşim :) zaten avrupa yok gelir kısıtlı. Adamı yıkacağız diye komple batırmayalım kulübü.
attirson
11.Ağustos.2014, 19:36
Hemen 30 saniyelik kayıt üzerinden üsluba sallamıssınız.Acaba adam o raddeye gelene kadar neler yaşadı.Kimse durduk yere böyle küfürlü konusmaz.Artık bıkmış ne halt ederseniz edin isterseniz antrenman yapmayın konumuna gelmis.Helal olsun valla hocaya.Zaten bıraktıktan sonra yaptıgı acıklamada kafamda bırakmak vardı demisti demek ki nedeni buymus.Bu dandik futbolcularla işimiz zor bizim.Ulan senin işin bu antrenman erteletmek nedir.Dalga geciyordum ama harbiden bu takıma Yılmaz Vural lazım pozisyon kaçırdıgında sövecek bagıracak bu tür bir adam lazım.Sakin ılımlı td yaramaz bunlara.
Leonadias
11.Ağustos.2014, 20:11
Fenerbahçe'de Yönetim Kurulu toplantısı sonucu teknik direktörün İsmail Kartal, Kuyt'ın ise yardımcısı olması bekleniyor (NTV Spor)
SAİT71
11.Ağustos.2014, 20:25
Demekki Kocaman'ın yüzü ondan gülmüyormuş adama çok kızmamak lazım o zaman :)
nerazzuri
11.Ağustos.2014, 20:31
kısa ve öz; yazıklar olsun böyle takıma.
ersun hocama da helal olsun. daha çok sevdim. bir günde fikirlerim alt üst oldu bu takım hakkında. emre,volkan,gökhan,emenike kim bilir daha niceleri. yerin dibine batınız.
Leonadias
11.Ağustos.2014, 20:35
Emenike viskeyi yudumlarkene :n:
https://pbs.twimg.com/media/BuwnHe7IMAEDliH.jpg:large
himone
11.Ağustos.2014, 20:43
5 gün önce kombine ve forma planları yapıyordum. Şimdi lig tv yi kapatma durumuna geldim. Resmen tiksindim takımdan, yıllardır Volkan, Emre gibi oyuncuların gitmesi gerektiğini düşünürüm şimdi daha derin duygulara sahibim. Kim ne derse desin ben hocanın haklı olduğuna inanıyorum. Yıllardır bütün teknik adamlarla aynı sorunlar yaşanıyor demekki sebep futbolcular anlamayacak bir şey yok.
balot50
11.Ağustos.2014, 21:47
Kesinlikle takıma yeni bir yapılanma şart. Azizin fenerbahçe sevgisi iyice takımı batırdı. Lekesiz tarihimize "Şike" terimi geldi. Ulan Galatasaraylı dayım her seferinde laf çarpıyor bana. Ersun Yanala saygı duydum. Adam disiplini uyguluyor.
Facx
11.Ağustos.2014, 22:56
Ersun yanal ın kaydını dinledim de ben böylesi iyrenç i durumu en son rijkaard ın gittiği dönemde görmüştüm bildiğin kuyusunu kazmışlar futbolcular
Kaka Leite
11.Ağustos.2014, 23:30
İsmail Kartal'ı yarın açıklarlar diye tahmin ediyorum. ''Attan inip eşeğe binmek'' deyimini gerçekleştiren yönetimimizi çok tebrik ediyorum buradan.
Ersun Yanal'ın gitmesine çok üzülmemiştim ama yerine geleni görünce inanılmaz üzüldüğümü net söyleyebilirim. Aykut Kocaman - İsmail Kartal arasında gram fark yoktur, İsmail Kartal da oyun yapısı olarak o dönemi baz alacaktır.
Fenerbahçe'yi amatörlerin yönettiği bir kulüp yaptılar resmen kulüp kendi kendini yönetmeye çalışıyor. Bu takım bugün daha beter hallerde olabilirdi ama o kadar dirençli ki bir türlü istenileni yapıp kulübü batıramıyorlar. Bu gidişle çok da dayanacağını sanmıyorum, hayırlı olsun...
KanaKe
12.Ağustos.2014, 01:22
soyunma odasinda konusunlarlarin bu sekilde basina servis edilmesi cok yanlis ersun yanali kücük düsürecek birseyde görmüyorum ben o konusmada adam hakli onu ersun yanal yapan fener olmadi ersun yanal kendi cabalariyla buralara kadar geldi 2-3 argo kelime söylemisse ne olmus yani sanki hic birimizin agzindan cikmayan laflar.. onu gectim baskanin bu konusmayi servis eden oyuncuyu/oyunculari derhal takimdan uzaklastirmasi lazim bugün ersun yanala yaptiklarni yarin öbürgün gelecek yeni hocaya yapmayacaklari ne malum
attirson
12.Ağustos.2014, 02:36
İbrahim Seten'in az önceki twiti.
Bu kadar kendini düsüremez bir insan ayıp yahu azıcık edep.O zaman deseydin o zaman kovsaydın sana bu kadar dokunuyorsa.O zaman yemediyse simdi arkasından dedikodu yapmayacaksın.Adam arkasından agzını acmamısken cıkan kayıtlar söylenen sözlere bak.Birde bu kayıtlarla Ersun Yanal'ı kötülemeye calısıyorlarken tam tersine kendilerinden iyice sogutuyorlar.
Kaka Leite
12.Ağustos.2014, 03:25
İbrahim Seten'in son tweetini foruma sansürlü de olsa koymayalım. Çok okumak ve burada yorumlamak isteyen olursa girip onun twitter adresinden okur zaten.
Aziz Yıldırım çok ufaldı bu hareketi ile gerçekten.
E.Cartman
12.Ağustos.2014, 03:27
Olaylar olaylar
http://www.milliyet.com.tr/-bayan-arkadasina-program-hazirliyo-fenerbahce-1924384-skorerhaber/
http://www.milliyet.com.tr/-sampiyonlukta-yanal-in-payi-yok--fenerbahce-1924385-skorerhaber/
ReaList
12.Ağustos.2014, 03:29
Çok özür diyorum gönülden bir Fenerbahçeli olarak. Bu terbiyesizliğin, seviyesizliğin, kalitesizliğin utancı hepimizin. Ulan Uefa açıkla da kurtulalım, başka çare yok.
SAİT71
12.Ağustos.2014, 03:31
Bunlar hep paralel yapının işi :)
Kaka Leite
12.Ağustos.2014, 03:45
Bakın amacım kesinlikle Aziz Yıldırım'ı korumak falan değil ama benim kafamda farklı bir düşünce mevcut.
Öyle yangından mal kaçırır gibi Anadolu Ajansı’na açıklama yapmazsın.
Öncelikle inanılmaz saçma bir laf söylemiş. Ersun Yanal'ın bunu yaptığından yakınıyorsun adam gideli daha 2 gün oldu çıkıp arkasından sallıyorsun?
Kafamdaki şeylere gelecek olursak ; Ersun Yanal'ın bu kadın muhabbetlerine ben inanıyorum açıkcası. Ersun Yanal bu kadar olaydan sonra çıkıp açık yüreklilikle ''Tekne olayları falan yalan'' diyemedi. Kovulduğu günün akşamı gidip o tekne fotoğrafını oraya koyması da bana göre bu muhabbeti kabul etmesi demektir.
Salih konusuna gelecek olursak, twitter da Salih'in ''Ersun hoca beni sevmedi'', ''Kanımız uyuşmadı'' tarzı demeçler verdiğini okudum.
http://www.sabah.com.tr/Spor/Futbol/2014/08/11/salih-ucandan-ersun-yanal-itirafi
Buyurun link de koyayım hatta. Buna bakışla Aziz Yıldırım bu konuda da haklıdır. Ersun Yanal ve Salih arasında belli ki bir problem olmuş bunu bir tek Yıldırım değil Salih de söylüyor.
Aziz Yıldırım düşmanlığı yapıp söylediği her lafı çöpe atmak yanlış olur. Abarttığına şüphem yok ama Kadın ve Salih konularına inanıyorum çünkü Ersun Yanal bu konularda kendi kendini ele verdi. Kadınlarla takılmak amacıyla kulübe gerekli ilgiyi verip, vermediği konusunu ise bilmiyorum.
Mete07
12.Ağustos.2014, 04:04
Aziz Yıldırım'a bayılan birisi degilim yaptıgı acıklamaların gerçek olma ihtimali var fakat abartılarak anlatıldıgı cok bariz . Aykut Kocaman'ın da Ersun Yanal'ında oynanan oyuna cok fazla etkisi olduguna kesinlikle inanmıyorum . Acımasızca eleştirilen Mancin'nin Galatasaray'ı tamamen Mancini'nin oyunuyla , kararlarıyla , taktigiyle sampiyonlugu Fenerbahce'ye bıraktı .
Benim açıklamalardan sonra en çok sinirlendigim olay Aziz Yıldrım'ın herkesin arkasında dururken bir gün olsun (herkes yuhlarken ben alkıslıyordum hariç) Alex'in arkasında durdugunu görmedim .Aykut istedi yolladım Alex'i diyor . Ersun Yanal'dan şikayetçi ama geçen sene arkasında durdu sustu bu olayları dile getirmedi . Aykut Kocaman kusura bakmasın kimse ama dondurması yere düşmüş cocuk gibi aglamasına izin verdi 40 kez istifa etti 40 kez geri gel diye yalvardılar . Peki bu Alex ne yaptı da Aykut'un karşısına geçip ALEX ULAN BU ALEX istemedigin adamın farkına var diyemedi ?
Alex kendiside söylemişti hep bir lidere ihtiyaç duydum diye , TT Arena'da ki ilk derbi (2:1 biten) Alex oyundan çıktıktan sonra Aykut Kocaman'dan daha fazla sahadakilere komut verdi be gözlerimizle gördük biz bunları , Alex alex diyip uzattım farkındayım fakat ne Aykut Kocaman ne de Ersun Yanal bu takımı taktiksel olarak sampiyon yapmadı taktiksel olarak bir yerlere getirmedi belki en ala karaktersizi adamlarla dolu bu takım belki de en karakterli futbolculara sahibiz bunu bilemem ama 3 Temmuz'dan bu yana saha da tek taktik var o da Haksızlıga karsı mücadele edin koskoca klüp böyle yönetilmez
Cengo
12.Ağustos.2014, 06:46
Hiç dert tasa etmiyorum açıkcası. Fenerbahçe'de sistem değişmez, hücum futbolu bitmez.
Bazı şeyler zamanında konuşulmazsa saygı diye bir şey kalmaz.
Sezon ortasında kangren olacak yarayı kesip atmıştır Fenerbahçe. Küfür kabul edilemez. İletişim kopmuşsa işler bir daha düzelmez. Fenerbahçe sezonu kurtarmıştır.
İyi ki Galatasaraylıyım diyenler yanlış yoldalar. Aksine üzülmeniz gerekir.
Fenerbahçeliler esas İyi ki Fenerbahçeliyim demeliler. Fatih Terim'den hoşlanmayan oyuncular yüzünden sezon gitti ve kovdurdular. Mancini ile oyuncular arasından gerginlik maç sırasında belli oluyordu ve kovdurdular. Sabri'nin açıklanmadan kadro dışı kalması, Melo-Zan, Melo-Riera, Arda-Caner kavgaları ve cezasız kalması...
Saklayarak, kafayı kuma gömerek düzelttiğinizi sanıyorsanız yanılıyorsunuz.
Fenerbahçe'de mı at koşturabilirsiniz acaba, yoksa Galatasaray'da mı? Sezon başlayınca hiçbir şey konuşulmuyor olacak artık. Şu durumda hangi takımın oyuncusu oynamak zorunda hisseder acaba? Bir takımın havasını solumadan neler olabileceğini anlayabilmeniz imkansız
jevox06
12.Ağustos.2014, 10:26
Hiç dert tasa etmiyorum açıkcası. Fenerbahçe'de sistem değişmez, hücum futbolu bitmez.
Sezon ortasında kangren olacak yarayı kesip atmıştır Fenerbahçe. Küfür kabul edilemez. İletişim kopmuşsa işler bir daha düzelmez. Fenerbahçe sezonu kurtarmıştır.
Fenerbahçeliler esas İyi ki Fenerbahçeliyim demeliler. Fatih Terim'den hoşlanmayan oyuncular yüzünden sezon gitti ve kovdurdular. Mancini ile oyuncular arasından gerginlik maç sırasında belli oluyordu ve kovdurdular. Sabri'nin açıklanmadan kadro dışı kalması, Melo-Zan, Melo-Riera, Arda-Caner kavgaları ve cezasız kalması...
Fenerbahçe'de mı at koşturabilirsiniz acaba, yoksa Galatasaray'da mı? Sezon başlayınca hiçbir şey konuşulmuyor olacak artık. Şu durumda hangi takımın oyuncusu oynamak zorunda hisseder acaba? Bir takımın havasını solumadan neler olabileceğini anlayabilmeniz imkansız
İyi ki GALATASARAYLIYIM
davidvilla
12.Ağustos.2014, 10:49
abi sen müthiş bir taraftarsın gerçekten.
uAburak89
12.Ağustos.2014, 11:45
Madem bu kadar kötüymüş bu Ersun Yanal o zaman neden sözleşme yapmışlar yeniden. Aziz Yıldırım yedirememiş istifayı.
antiochia
12.Ağustos.2014, 11:52
Çok özür diyorum gönülden bir Fenerbahçeli olarak. Bu terbiyesizliğin, seviyesizliğin, kalitesizliğin utancı hepimizin. Ulan Uefa açıkla da kurtulalım, başka çare yok.
Evet ben de artık UEfa'nın bir an önce karar vermesini bekliyorum..Lobisi güçlüler devreye girsinler artık...
aytekin79
12.Ağustos.2014, 12:18
İyi ki Galatasaraylıymışım !
Kryptonite
12.Ağustos.2014, 13:03
Bence Aziz Yıldırım haklı.Kadın ve Salih konularındada haklı.Bu arada Şampiyonluk Öyküsü diye 2 saatlik video var.Şampiyonluğun öyküsünü anlatıyor soyunma odası konuşmalarını gösteriyor.Abi Ersun Yanal hiçbirşey konuşmaz mı? Çok dikkatimi çekmişti.Sadece Haydi beyler haydi diyor olay bu.Kuyt geliyor taktiği resmen o belirliyordu.Yok topu kanatlara oynayalım sakin olalım top dolaştıralım.Yaklaşık 1 ay önce izledim o zaman kafama takılmıştı.Futbolcular da hiç iplemiyordu.Yazık oldu ama iyi oldu.Aziz Yıldırıma Aykut Kocamanı da sormuşlar siz beni daha tanımamışsınız demiş.Aykut Hocanın ve Ziconun gelmesi neredeyse imkansız.İsmail Kartala kaldık görünüşe göre.
Namzet
12.Ağustos.2014, 13:36
Aziz Başkan'ın verdiği demeçlerden sonra daha da çok sevindim Ersun hocanın gitmesine...
Kryptonite
12.Ağustos.2014, 14:02
http://www.ntvspor.net/haber/futbol/111752/yazdigimin-bir-10-kati-daha-var
Böyle bişey olabilir mi? Kıramayacağım insanlar devreye girdi bende getirdim ne demek başkan? Hatır klübü mü burası?
DenizlispoR
12.Ağustos.2014, 14:05
Aziz Yıldırım bu açıklamalarıyla müstakbel cumhurbaşkanımız seviyesine indi gözümde. Merak edenler için bir üst seviyeleri Mehmet Ali Erbil.
Bu haberleri okudukça yıllar önce iyi bir karar verdiğimi anlıyorum yeniden.
CocukMenajer
12.Ağustos.2014, 14:09
Fenerbahçe yönetimi, saat 16.00'da yeni teknik direktör ile ilgili basın toplantısı düzenleyecek
Kryptonite
12.Ağustos.2014, 14:16
Fenerbahçe yönetimi, saat 16.00'da yeni teknik direktör ile ilgili basın toplantısı düzenleyecek
İsmail Kartalı açıklayacaklar bence heyecan yapmaya gerek yok.
CocukMenajer
12.Ağustos.2014, 14:17
İsmail Kartalı açıklayacaklar bence heyecan yapmaya gerek yok.
Katılıyorum şuan teknik direktör açıklanıcaksa İsmail Kartal olur bu kadar kısa sürede başka birisiyle anlaşamazlar.
Ralph
12.Ağustos.2014, 14:19
Aziz Yıldırım'ın Milliyet'e yaptığı açıklamayı gördünüz mü Ersun'la ilgili? Acımasız bir röportaj olmuş.
LadroN
12.Ağustos.2014, 14:32
Yani abi kalınlaştırdığım kısımda baya bi güldüm.Takımın başkanı eski hocasını antrenman saatini paralı işçilere göre ayarlamakla suçluyor.Taraftara paralı köpekler diyor.Siz boşuna k....... yormayın ben ne dersem o olur diyor.Baya saygılıymış Aziz Başkan.
Neyse umarım Aziz Yıldırım onlarca yıl daha başkan olarak kalır.
CocukMenajer
12.Ağustos.2014, 14:41
Fenerbahçe Teknik Direktörlük Görevine İsmail Kartalın Getirildiğini Açıkladı.
antiochia
12.Ağustos.2014, 14:41
Beklenen oldu yeni Teknik direktör Aziz Yıldırım pardon İsmail Kartal oldu
sarianet
12.Ağustos.2014, 14:48
Aziz yıldırım bi bitmedin la....
Kryptonite
12.Ağustos.2014, 14:48
Beşiktaşın şampiyonluğu hayırlı uğurlu olsun.İsmail Kartal nedir? Komik.
sarianet
12.Ağustos.2014, 14:52
yav kardeşim fb sohbet alanı konusu ne güzeldi kimse bişi yazmıyordu maçlardan maçlara ancak yazılıyordu. en büyük derdimiz yeni sezon forması nasıl olacaktı olmuş mu olmamış mı idi la iki günde takımı nası da garıştırdı bu adam
uAburak89
12.Ağustos.2014, 14:55
İsmail Kartal'ı küçümseyen ve bu göreve yakıştırmayanlara şaşırıyorum. Aykut Kocaman'ın da mükemmel bir teknik direktörlük kariyeri yoktu Fenerbahçe öncesi. İsmail Kartal da Aykut Kocaman gibi Fenerbahçe'de futbol oynamış. Sivasspor'u Süper Lige çıkaran teknik direktörmüş aynı zamanda. Yıllardır takımın içinde, başarılı olma ihtimali hiç de az değil bence. Sonuçta oturmuş ve bildiği bir düzenin başına geçiyor. Aziz Yıldırım en doğru kararı verdi.
Kryptonite
12.Ağustos.2014, 14:57
İsmail Kartal'ı küçümseyen ve bu göreve yakıştırmayanlara şaşırıyorum. Aykut Kocaman'ın da mükemmel bir teknik direktörlük kariyeri yoktu Fenerbahçe öncesi. İsmail Kartal da Aykut Kocaman gibi Fenerbahçe'de futbol oynamış. Sivasspor'u Süper Lige çıkaran teknik direktörmüş aynı zamanda. Yıllardır takımın içinde, başarılı olma ihtimali hiç de az değil bence. Sonuçta oturmuş ve bildiği bir düzenin başına geçiyor. Aziz Yıldırım en doğru kararı verdi.
Sen sanıyor musun ki takımı İsmail Kartal kuracak? Aziz Yıldırım şunu oynat bunu oynat diyecek oynayacak.Çok net.
antiochia
12.Ağustos.2014, 14:58
Sen sanıyor musun ki takımı İsmail Kartal kuracak? Aziz Yıldırım şunu oynat bunu oynat diyecek oynayacak.Çok net.
Volkan ve Emre de yardımcıları mı olacakmış?
erdem344
12.Ağustos.2014, 15:01
Oyuncu grubu İsmail hocayı çok seviyormuş.
Başkanında desteği arkasında
Taraftar zaten destekleyecektir.
Bence başarılı olacaktır
uAburak89
12.Ağustos.2014, 15:03
Şartlara göre konuşuyorum ben, yaratılan şartların doğru olduğunu düşünmüyorum ama bu başarısız olacağı anlamına gelmiyor. Dün Mehmet Demirkol güzel bir tespitte bulundu, Aziz Yıldırım aslında teknik direktör değil, takımı iyi çalıştıracak bir antrenör istiyor dedi. Bu İsmail Kartal açısından bir handikap belki ama başarı açısından bakarsak şartlar müsait. Aziz Yıldırım önemli olan takımın iyi çalışması, parasının zamanında yatması ve futbolcuların birlik olup istemesi diyor. Mourinho, Pep, Kloop gelse Aziz Yıldırım ona da karışır. O olduğu sürece bu düzen değişmeyeceğine göre, bu düzene en uygun isimlerden biri olan İsmail Kartal bu işi götürür diye düşünüyorum.
MoisHaLe
12.Ağustos.2014, 15:05
Fenerbahçe yönetim açısından çok garip bir yolda ilerliyor.. Ersun Yanal ile ilgili yapılan şampiyonlukta herhangi payı yoktur açıklamaları vs çok samimiyetsiz.. külüpte herkes birbirinin kuyusunu kazıyor herhalde. . Aykut Kocaman, Daum sonrası geçti takım başına ki külüpte görevliyken.. şimdide İsmail Kartal görevliyken Ersun Yanal yerine geldi.. tuhaf geldi bana.
mpaker66
12.Ağustos.2014, 15:05
Ben çok merak ediyorum: o yerden yere vurduğu Ersundan farklı olarak ne yapacak bu İsmail Kartal. Taktik aynı kalacak antrenman sistemi aynı. Hani ersun hoca değildi o şampiyon yapmamıştı. Bu şartlar altında İsmail Kartal'ın görevi kabul etmesi de çok komik bence. Bi insanda hiç mi şahsiyet olmaz. Hayırlı işler. İzlemeye devam.
Bence Turhan Sofuoğlu gibi olur sonu.
Rsa
12.Ağustos.2014, 15:14
Bu şartlar altında İsmail Kartal doğru karar. Sene başında gelseydi bende tepki gösterirdim. Takımı bilen, oyuncular tarafından sevilen birisi. Bu yüzden oyuncuları motive etme konusunda bir sıkıntı çekeceğini sanmıyorum. Taktiksel bilgi birikimi de iyiyse başarısız olması için sebep yok. Ama tabii bu takımın hem yönetim hem oyuncular olarak büyük bir revizyona ihtiyaç duyduğu gerçeğini değiştirmiyor. Aziz Yıldırım'ın artık bırakması gerekiyor. Volkan, Selçuk, Emre, Bekir, Meireles, Baroni gibi adamların da yollanması lazım.
Falcao9
12.Ağustos.2014, 15:16
Ben oyun anlayışını merak ediyorum. Ersun Yanal gibi mi Aykut Kocaman gibi mi oynatacak? Yoksa farklı bir diziliş farklı bir oyun anlayışı mı belirleyecek? Ben bu soruların cevabını merak ediyorum. En yakın hazırlık maçın da bu soruların cevabını alırız.
davidvilla
12.Ağustos.2014, 15:18
Ben oyun anlayışını merak ediyorum. Ersun Yanal gibi mi Aykut Kocaman gibi mi oynatacak? Yoksa farklı bir diziliş farklı bir oyun anlayışı mı belirleyecek? Ben bu soruların cevabını merak ediyorum. En yakın hazırlık maçın da bu soruların cevabını alırız.
oyun anlayışı mı ? yeniçeri ocağı olmuş fenerbahce. bizim gibi olmuşlar. oyun anlayışını oyuncular belirler artık. deplasmanlarda kedi evde şahane. geniş alana yayılmış bir takım olacak.
attirson
12.Ağustos.2014, 15:20
Daha önce tahmin ettigimiz gibi İsmail Kartal başa geçti.Ancak dogru bir tercih gibi gelmeye basladı son olan olaylardan sonra.Cünkü bu iş ahlakı sıfır olan futbolculara ancak sohbet muhabbet edecek sevdikleri birinin gelmesi top oynattırabilir.
sananes
12.Ağustos.2014, 15:34
Başkan hoca değil şahsiyetli,karakterli futbolcularım bu takımı şampiyon yaptı demiş. E 3 senedir neredeydi bu şahsiyetli futbolcuların?
BleedingMoon
12.Ağustos.2014, 15:34
artık iş çığırından çıktı. taraftarın çok büyük tepki göstermesi lazım başkana.
sarianet
12.Ağustos.2014, 15:41
Oyuncu grubu İsmail hocayı çok seviyormuş.
Başkanında desteği arkasında
Taraftar zaten destekleyecektir.
Bence başarılı olacaktır
güzel ironi :)
SAİT71
12.Ağustos.2014, 15:59
Şartlara göre konuşuyorum ben, yaratılan şartların doğru olduğunu düşünmüyorum ama bu başarısız olacağı anlamına gelmiyor. Dün Mehmet Demirkol güzel bir tespitte bulundu, Aziz Yıldırım aslında teknik direktör değil, takımı iyi çalıştıracak bir antrenör istiyor dedi. Bu İsmail Kartal açısından bir handikap belki ama başarı açısından bakarsak şartlar müsait. Aziz Yıldırım önemli olan takımın iyi çalışması, parasının zamanında yatması ve futbolcuların birlik olup istemesi diyor. Mourinho, Pep, Kloop gelse Aziz Yıldırım ona da karışır. O olduğu sürece bu düzen değişmeyeceğine göre, bu düzene en uygun isimlerden biri olan İsmail Kartal bu işi götürür diye düşünüyorum.
aynen oyle millet sanıyorki ancelotti gelse bu takımı ucurur, ama 1 ay sonra kaçar gider
himone
12.Ağustos.2014, 16:00
Sene başında oyuncuların isteksizliğini gördükten sonra şampiyonluk zaten hayaldi bu yüzden İsmail Kartal seçimi çok ta önemli değil. Nasıl olsa herşey oyuncularda bitiyormuş! Bence doğru karar en azından düşük maliyetli. Bir de şu veya bu şekilde çabuk karar verilmesi iyi oldu.
BleedingMoon
12.Ağustos.2014, 16:09
bilgisayarla falan şampiyonluk olmaz diyor ya :D ah ulan aziz yıldırım. abaküsle olur değil mi antrenman?
ThersoN
12.Ağustos.2014, 16:16
takıldığım nokta: neden sezon sonu yollar ayrılmadı neden sözleşmesi uzatıldı sorusuna araya kıramayacağım kişiler girdi demiş. Koskoca kulüp başkanının cevabına bak.
William Rookwood
12.Ağustos.2014, 16:28
Ismail kartal ile başarılı olmak gunu kurtarmanin otesine gecemez. Eger bu kadar buyuk sorunlar varsa neden sezon basinda yollar ayrilmadi, neden sabredildi diye sormak lazim aziz yildirim'a. Fenerbahce gibi buyuk bir camia baskan yuzunden her yıl sezonu ve gunu kurtatma hesaplari yapiyor. Bu 3 temmuzdan oncede boyleydi sonrasi da. Ne zamam gelecek ile ilgili planlar yapilsa, konusulsa ve tartisilsa her zaman bu planlamayi baltalayacak birsey cikiyor mutlaka. Asil sorulmasi gereken soru da aziz yildirim gercekten basarili mi yoksa basarisiz bir baskan olusu mu oldugudur. Bana soracak olursaniz kulubun basina hangi baskan gelirse gelsin fenerbahce her zaman sampiyonluga oynayan ve kupa başarılari kazanan bir takim olacaktır. Aziz Yıldırım olmasa fenerbahçe icin hersey cok farkli olurdu.
attirson
12.Ağustos.2014, 17:34
Aziz Yıldırım'ın şu dediklerinden sonra Aziz Yıldırım bulundugu sürece bize gelecek antrenörün zekasından şüphe ederim.Artık diyecek birşey yok bu adama ya şaka gibi.Madem kimsenin katkısı yok sampiyonluklarda hoca alma niye alıyorsun ki ? Sadece futbolcu al kendi kendilerine oynasınlar.
ReaList
12.Ağustos.2014, 18:09
Belki bu defa hoca giderken yanında büyük bir yüküde götürür kim bilir?
İsmail Kartal şunu iyi bilmeli, isterse en kralını yapsın, yarın giderken başkan tarafından "Zaten bir hiçti" olarak lanse edilecek. Zaten Aziz Yıldırım kovacağı tarzda bir hoca getirdi. Nitekim giden hocanın ardından,
"Türkiye'de başarısı olmayan
Zaten bir hiçti
Antrenman yaptırmayı bilmiyor
Otoritesi yok
Onsuz da yapılabilir
Varlığı bir şey ifade etmiyodu"
gibi ifadeleri taşımak önemli.
Sanırım Arap İsmail'de bu özelliklerin hepsi var. Aziz Başkan büyük adam ilk kez kovacağı özelliğe göre hoca seçerek çığır açmıştır. Helal olsun.
sananes
12.Ağustos.2014, 18:20
valla onu bunu bilmem bir kulüp başkanı hocasının antremana getirdiği kadınlara/insanlara hayat kadınının küfür versiyonunu söylüyor. Bundan büyük bir terbiyesizlik yok. Aklını yitirmiş başkan.
Hsyn53Yvz
12.Ağustos.2014, 18:33
Valla Aziz Yıldırım'a yazıklar olsun, bu sezon kombine alacaktım ama sırf bu yaşananlardan dolayı almayacağım.
sarianet
12.Ağustos.2014, 18:42
Aziz yıldırımın kafama en uygun hoca aragones açıklaması yaptıktan sonra kartalın da aynı makus talihle karşılaşacağından kimsenin şüphesi olmasın umarım bizi yanıltır
Seçkinn
12.Ağustos.2014, 19:51
Yıllarca kulübe hizmet vermiş bir hocanın gelmesinden memnunum. Gönlümden geçen 3-5 sezon kalmasıdır. Ama kalıcı olacağına inancım maalesef sıfırdır.
Gncl1905
12.Ağustos.2014, 19:59
Şu anda gelebilecek en iyi isim geldi belki de. Takımı, ligi tanıyor; daha ne olsun. Çok kötü bir tercih olarak görmüyorum.
Aziz Yıldırım'a da teşekkür ediyorum, stajda sıkılırken günümü şenlendirdi :D Yarın da Ersun Yanal'ı okuruz artık :D
lakin1907
12.Ağustos.2014, 20:06
Büyük ihtimalle başarılı olacaktır İsmail Kartal ama Aziz Yıldırım'ın dikdatörvari davranışları ve özellikle bugünkü basın toplantısındaki halleri hiç hoş değil. Bir de kalkmış kurumsallıktan bahsediyor ayıp gerçekten.
İsmail Kartal'ın da daha önce çalıştığı Aykut Kocaman ve Ersun Yanal'la ilgili böyle aşağılayıcı ifadeler kullanılmasına izin vermesi de karakteri açısından şüphe uyandırdı bende. Kaliteli adamlar tarafından yönetilmediğimiz ortada...
antiochia
12.Ağustos.2014, 20:53
Aziz Yıldırım kimse kusura bakması ama hasta, narsizmi dibe vurmuş...Neredeyse ben şampiyon yaptım diyecek utanmadan..
SAİT71
12.Ağustos.2014, 22:01
Zaten bana göre şampiyonlukta kimse Aziz yıldırım a pay vermeyince egoları tavan yapıyor, sinirleniyor bence. O adam herkes beni övsün istiyor.
Kaka Leite
12.Ağustos.2014, 22:54
Karar çok canımı sıktı ama Fenerbahçe'nin başarısız olmasını isteyecek değiliz. Umarım bizleri yanıltır ben pek sanmıyorum 10. haftayı göremez diye bir düşüncem var.
ForsakeN
12.Ağustos.2014, 22:56
Zaten bana göre şampiyonlukta kimse Aziz yıldırım a pay vermeyince egoları tavan yapıyor, sinirleniyor bence. O adam herkes beni övsün istiyor.
Tam aksine son sampiyonlukta Aziz Yıldırım a fazlaca paybicildi. Futbolcular da dahil tüm kulüp şampiyonluk Aziz Başkanın deme gafletinr düştüler. Bu pohpohlamaların sonucu olarak görüyorum ben bu A.Yıldırım'daki "ben yaptım ben başardım " ukalalığını
Seçkinn
12.Ağustos.2014, 23:14
Yönetimin tavırlarına çokta kızmıyorum, bu konuda kulübe yapılan eleştirilere çok katılmıyorum.
Ersun hocayı genel olarak severim, sistemli ve bilimsel çalışmasını vs. takdir ederim. Ama bu adam şampiyonluk kutlamasına bile katılmadı kardeşim. Söz verilen Adriana Lima veya Obama bile olsa orada olacaksın. Bunu kimse sindirememişti o günden beri bu kesin.
Keşke olaylar bu noktaya gelmeden o gün ilişki bitirilseydi o ayrı bir mesele ama kusura bakmasın bizim teknik direktörümüz değildi.
balot50
12.Ağustos.2014, 23:26
Bence İsmail Kartal bu şartlar altında seçilebilecek en iyi teknik direktördü. 4 yıldır bu kulüpte, Aziz Yıldırımı tanıyor ve onun suyuna gidebilir. Yabancı değil, uyum sorunu yaşamaz. Volkan, Emre gibi oyunculara da nabza göre şerbet verebilir. Bence bir Vahid Halilhodzic olmayacak ama neyse. Çok kritik bir sezondayız. Dileğim ilk sezon ki başarısından çok istikrar sağlayıp takıma hizmet etmeye 3-5 sene devam etmesi.
jevox06
13.Ağustos.2014, 00:41
Neden Volkan ve Emre'ye nabza göre şerbet versin ki. Bu oyuncuların ne özelliği var.
balot50
13.Ağustos.2014, 00:49
Neden Volkan ve Emre'ye nabza göre şerbet versin ki. Bu oyuncuların ne özelliği var.
İkisininde ne kadar agresif oyuncular olduğu bariz. Aziz röpartajında bu ikisi, emenike ve salihe adam basbaya ispiyoncu dedi.
Leonadias
13.Ağustos.2014, 12:46
Diego Türk usulü :n:
https://pbs.twimg.com/media/Bu5-bdgIQAA36eY.jpg
Leonadias
13.Ağustos.2014, 15:34
Abdullah Kiğılı: Fenerium'daki görevimden istifa ettim. Yönetim kurulundaki görevime devam edeceğim.
Rsa
13.Ağustos.2014, 16:27
Roland Koch'a ve PVH'ye antrenörlük için teklif yapılmış.
http://www.ligtv.com.tr/haber/efsane-geri-donuyor-7
sananes
13.Ağustos.2014, 17:06
Koch kondisyon için iyi olur. PVH'yi de kulübede görmek beni mutlu eder.
Seçkinn
13.Ağustos.2014, 19:41
Koch gelirse harika olur. Takımı da yeterince tanıyor zaten. Yalnız Lig TV haberi kaldırmış.
attirson
13.Ağustos.2014, 19:45
Kulup yalanladı Koch ve Hooijdonk'u.
Sekopej
13.Ağustos.2014, 21:21
İsmail Kartal iyi oldu, ben kendisine güveniyorum, boş bir isim değil, geldiği ortam da ne kadar dışarıdan pek iyi görünmese de kaos ortamı değil, en azından oyuncular arasında ikilik yok, hepsi beraber davranıyorlar.:p
Daha 20 gün var maçların başlamasına, takımı tanıyor ama takıma etki edebilmesi için bir şeyler göstermesi lazım. Aynı dizilişle Ersun Yanal nasıl ki Aykut Kocaman takımından farklı bir takım çıkardı ortaya, İsmail Kartal da bir şekilde etkisini göstermeli.
Süper Kupa alınır sezona iyi başlanırsa, tepkiler Aziz Yıldırım üzerinden yürür, hoca rahat eder, dün pek takip edemedim ama transfer konusunda düşünceleriniz nedir diye soru sorulsun isterdim İsmail Kartal'a.
Seçkinn
14.Ağustos.2014, 22:35
Takımı yakından takip eden bir tanıdığımla görüştüm bugün. Tesislerdeki çalışanların bile yüzü gülmeye başladı uzun zaman sonra diyor. Genel bir rahatsızlık varmış Ersun hocaya karşı duyulan. Disiplinden çok tarzı ve tavırları geneli rahatsız ediyormuş diyor. Ancak bu rahatlamanın iyi mi kötü mü olduğu konusunda kuşkuları var.
Birde Olympiakos maçında takım çok istekli görünebilir gelişmelerden dolayı ama esas durumu lig başlayınca anlayacağız görüşünde. Bu maçtaki havayı çokta dikkate almamak lazım demekki.
Yardımcı antrenörler ne oldu bilgisi olan var mı?
ReaList
15.Ağustos.2014, 01:57
7-8 yıl amatör futbol oynadım. Rahmetli bir başkanımız vardı. Bazen öyle ağır idmanlardan geçerdik ki hani profesyonel takımlar bu kadar yüklenmez derdik. Başkan hep bizi motive etmek için "Çalışın çocuklar antrenmanda ağlamayan maçta gülemez" derdi. Tabi zaman geçtikçe bu sözlerin önemini daha iyi kavrıyorsunuz.
Bu takım geçen sene Nisanda şampiyon olduysa, o ağır yaşına rağmen fizik kuvvetini maksimum noktaya çıkarıp çoğu maçta sonradan puan ve puanları kopardıysa hepsi ağladıkları antrenmanlar sayesindedir.
Fenerbahçe takımı biraz gevşesin sahada farklık olur. Gerçi sezon başındandır oyuncular gevşek, antenmanlardan oldukça şikayetçi ve başkana da ağlamışlar belli. Yarın bu başkanın aslanlarını sahada görecez bakalım, nasıl tel tel dökülüyolar.
Buraya yazıyorum sonra bu yazımı alıntı yapacam 5 veya 6 hafta sonunda tekrar yazı üzerinde konuşuruz.
CocukMenajer
15.Ağustos.2014, 13:06
Yıllarca Avrupa'da top koşturan ve İtalyan devi İnter'deki performansı ile adından oldukça söz ettiren Emre Belözoğlu'na Papa Francesco'dan davet geldi.
Katolik dünyasının ruhani lideri, 1 Eylül'de düzenlenecek Barış İçin Dinlerarası Maç organizasyonuna Fenerbahçe'nin kaptanını da çağırdı. Papa Francesco, dünyadaki savaşlara dikkat çekmek amacıyla Roma Olimpiyat Stadı'nda oynanancak maç için Emre'yi bizzat aradı. 33 yaşındaki yıldız, Papa'nın "Bu mücadelede seni de görmek istiyoruz" sözlerinin ardından teklifi hemen kabul etti. Kuküp yönetiminden de izin alan Emre'nin, 1 Eylül'deki organizasyonda boy göstereceği öğrenildi.
Karşılaşmaya davet edilen Türk ve Müslüman ilk futbolcu olan deneyimli orta sahanın, böyle bir yardım maçında yer alacağı için oldukça mutlu olduğu ifade edildi.
Geliri, Papa'nın belirleyeceği vakıflara ve yardıma muhtaç ülkere bağışlanacak olan maça; Messi, Buffon, Zidane, Zanetti, Roberto Baggio, Pirlo ve Samuel Eto'nun da katılacağı biliniyor.
Galatasaray'ın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera da Papa Francesco'nun isteğiyle düzenlenecek organizasyona davet edilmişti. Böylece farklı dinlerden dünya futbolunun yıldızlarını bir araya getirecek mücadelede, Süper Lig'den 2 oyuncu yer almış olacak.
antiochia
15.Ağustos.2014, 15:03
7-8 yıl amatör futbol oynadım. Rahmetli bir başkanımız vardı. Bazen öyle ağır idmanlardan geçerdik ki hani profesyonel takımlar bu kadar yüklenmez derdik. Başkan hep bizi motive etmek için "Çalışın çocuklar antrenmanda ağlamayan maçta gülemez" derdi. Tabi zaman geçtikçe bu sözlerin önemini daha iyi kavrıyorsunuz.
Bu takım geçen sene Nisanda şampiyon olduysa, o ağır yaşına rağmen fizik kuvvetini maksimum noktaya çıkarıp çoğu maçta sonradan puan ve puanları kopardıysa hepsi ağladıkları antrenmanlar sayesindedir.
Fenerbahçe takımı biraz gevşesin sahada farklık olur. Gerçi sezon başındandır oyuncular gevşek, antenmanlardan oldukça şikayetçi ve başkana da ağlamışlar belli. Yarın bu başkanın aslanlarını sahada görecez bakalım, nasıl tel tel dökülüyolar.
Buraya yazıyorum sonra bu yazımı alıntı yapacam 5 veya 6 hafta sonunda tekrar yazı üzerinde konuşuruz.
Katılıyorum arkadaşa. Futbolda artık fiziksel gücü olmadan bir yere gelemezsin.Özellikle sezon öncesi antreman çok önemli. Çalışmazsan asla toparlayamazsın daha sonra. Bu takım özellikle ikinci yarı dökülür...
antiochia
15.Ağustos.2014, 15:03
Takımı yakından takip eden bir tanıdığımla görüştüm bugün. Tesislerdeki çalışanların bile yüzü gülmeye başladı uzun zaman sonra diyor. Genel bir rahatsızlık varmış Ersun hocaya karşı duyulan. Disiplinden çok tarzı ve tavırları geneli rahatsız ediyormuş diyor. Ancak bu rahatlamanın iyi mi kötü mü olduğu konusunda kuşkuları var.
Birde Olympiakos maçında takım çok istekli görünebilir gelişmelerden dolayı ama esas durumu lig başlayınca anlayacağız görüşünde. Bu maçtaki havayı çokta dikkate almamak lazım demekki.
Yardımcı antrenörler ne oldu bilgisi olan var mı?
Volkan ve Emre ne güne duruyor :)
ForsakeN
15.Ağustos.2014, 18:10
Aziz Yıldırım da takımın iyi çalışmamasından şikayetçiydi, Ersun Yanal'ın istifa sürecini başlatan da bu oldu.
Seçkinn
15.Ağustos.2014, 20:28
Volkan ve Emre ne güne duruyor :)
Antrenörlük için söylemiyorsun umarım bunu :) felaket olur sonu..
Antrenman yoğunluğu ve gevşeme konusunda haklısınız arkadaşlar ama bu ayrılığın sebebi antrenmanlar değil. Çok ufak bir payı var kanımca. Zaten yeni teknik ekibinde ağır antrenman verip vermeyeceğini bilmiyoruz henüz.
O değilde şu yardımcılar ne oldu :)
Namzet
16.Ağustos.2014, 23:02
Olympiakos oynuyor bizimkiler izliyor..
mayfaka
16.Ağustos.2014, 23:08
Caner yaklasık 26-27 metreden kullandığı frikikten ağları sarstı
Namzet
16.Ağustos.2014, 23:08
Caner harika bir vuruşla frikikten golü buldu 1-0.
SAİT71
16.Ağustos.2014, 23:35
https://vine.co/v/M3KlJ1lhV2K
ReaList
16.Ağustos.2014, 23:35
Aziz Yıldırım da takımın iyi çalışmamasından şikayetçiydi, Ersun Yanal'ın istifa sürecini başlatan da bu oldu.
Alakası yok. Ersun Yanal bu takımı şampiyon yapmasına rağmen yönetimce, özellikle de Aziz Yıldırım tarafından hep hor görüldü. Sezon sonunda taraftar baskısı olmasa yeni sözleşme bile imzalanmayacaktı. Aziz Yıldırım imzaya rağmen yine de cephe aldı. Hocanın gitmesi için tüm imkanları kullandı.
Antrenman bastı, gazetelere tetikçi gazeteciler aracılığıyla haberler yaptırdı, basının karşısında fırçaladı, ses kaydının yayınlanmasına müsaade etti ve en son röportaj vererek bel altından vurup adamı itibarsızlaştırmanın dibine vurdu. Süreç hepimizin gözünün önünde yaşandı.
Oyuncular ağır idmanlardan şikayetçi. Ersun Yanal'ı idman yaptırmıyor sözü üzerine sadece gülünür. Adam son teknolojik sistemlerle, analizlerle bunları yaptırıyordu. Bu yaşlı kadromuz Nisanda şampiyon olup, bir çok maçı sonradan çevirerek, hatta bir derbiyi 10 kişi ile başabaş dişediş oynuyorsa (bjk) bu muazzam bir şeydir. Yaşım itibariyle 97'den beri aktif halde Fenerbahçe'yi izlerim, ben geçen seneki gibi bir Fenerbahçe'ye şahit olmamıştım.
Aziz Yıldırım'ın her zamanki egosu, her şeyi ben bilirim, ben yaparım. Hadi yapsın bakalım, biz de izleyelim görelim.
CocukMenajer
16.Ağustos.2014, 23:42
Sow nasıl değerlendiremez o pozisyonu ya
CocukMenajer
17.Ağustos.2014, 00:15
Emre çok klas attı ya :D
Namzet
17.Ağustos.2014, 00:17
Emre de frikikten attı galiba:D
Seçkinn
17.Ağustos.2014, 05:13
Oynanan oyunu hiç beğenmedim açıkçası. Umarım sezon başladığında işler farklı olur.
Bu arada konu başlığını normale çevirsek, bitti gitti artık önümüze bakalım :)
ForsakeN
18.Ağustos.2014, 11:03
Oynanan oyun illaki düzelecektir. Daha ciddi maça çıkmadılar bizimkiler. Açıkçası ben takımın kadrosundan memnunum. Afrika kupası zamanı bile oyuncular iyi yerleştirilince yedek forvet işini kotarabiliriz. Elimizdeki oyuncuların çoğu birkaç bölgede oynayabiliyor. Bekte bile oynayabilen Kuyt diye bir oyuncumuz var :)
İdeal 11:
http://www.footballuser.com/formations/2014/08/1074603_Fenerbahce_SK.jpg
Geçen seneki dizilim:
Meireles yerine Emre oynatılarak, Alper-Kuyt değişikliği olabilir. Emenike'nin özellikleri kanat için daha müsait bence
http://www.footballuser.com/formations/2014/08/1074604_Fenerbahce_SK.jpg
Afrika kupası kadrosu:
http://www.footballuser.com/formations/2014/08/1074607_Fenerbahce_SK.jpg
ReaList
18.Ağustos.2014, 13:59
Bir defa sistem değişmez. Aykut ve Ersun hocadan kalan sistemle devam edilir. İsmail hocanın yeni bir sistem geliştirebileceğini düşünmüyorum. Mevcut sistemde de ağır bir yabancı oyuncu sıkıntısı var.
İleri dörtlü yabancı olacak Diego, Kuyt, Emenike, Sow
Geriye 1 kişi kalıyor. Bunun için bekleyen Alves, Meireles, Webo, Kadlec olacak. Hala gönderilmeyen Cristian, Krasiç ve Yobo var. Diego'nun lisansı çıkmış değil ve 1 haftaya Galatasaray maçı var. Şuan berbat bir takım yönetimi söz konusu.
Kısacası şu araba biraz sendelesin öyle bir yıkılır ki kimse toparlayamaz.
himone
18.Ağustos.2014, 19:16
Lisans konusu bence çok ta önemli değil. Yeri gelirse futbolcular bedavaya kiralanır ve sorun çözülür. Şuan 3-5 kuruş koparmanın eşiğindeyiz. Gs maçı da 2 yıldır alamıyoruz ve kıyamet kopmuyor süper kupayı takmamak lazım, zaten Bekir bi tane asar ve bitirir olayı!
Sistemin değişeceğini zannetmiyorum çünkü kanatsız oynayabilmek için yardımlaşan hızlı orta sahalar gerekli ama bizdekiler 20 m alanı ancak kontrol edebiliyor. Bize asıl stoper lazım defansımız iyi olmadığı için yıllardır huzur içinde hücum yapamıyoruz.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
ForsakeN
19.Ağustos.2014, 10:48
Degisip degismeyecegini bilemem, olabilecek kadrolari soyledim. Hemen muhalefete o kadar alismissiniz ki :D Sakin beyler hepimiz ayni takimi destekliyoruz, baskanin kim oldugu bi tarafa.
Ayrica ortasaha oyuncularimizin kosmadigi gorusune katilmiyorum Emre haric. Topal ve Meireles ligin en iyi iki topsuz alan oyunculari. Pozisyon almalari ust duzeyde. Emre 60tan sonra sisiyor, evet.
sananes
19.Ağustos.2014, 11:37
Topal ve Meireles aynı anda oynadıklarında lüks defansif anlamda lüks, ofansif anlamda kıtlık. Meireles'i göndermek lazım ama artık zor.
Baroni'nin sözleşme fesh edilmiş bu arada.
CocukMenajer
19.Ağustos.2014, 23:26
Moussa Sow'u isteyen Katar takımları varsa satılsın Guiza gibi geliyor artık.
Kryptonite
19.Ağustos.2014, 23:46
Moussa'nın gol kaçırma kredisi çok yüksek bizim için kaçırsın sorun yok :) Ben takımın futbolunu beğeniyorum.Bruno da ne yapıştırdı ama.
Seçkinn
19.Ağustos.2014, 23:48
Baroni fesih güzel haber.
Meireles de gidebilir bana göre. Lüks olayına katılıyorum.
Namzet
20.Ağustos.2014, 00:37
5 dakikada 2 gol yenir mi yahu
ErsunYanal
20.Ağustos.2014, 00:37
Fenerbahçe ilk 11; Nike
Fenerbahçe yedekler; Nixe
Neyse oynayabilen bir takımımız varmış bunu gördük
ReaList
20.Ağustos.2014, 00:43
Mevcut sistemde takım iyi. Ne yapacağını nasıl oynayacağını biliyor. Aykut Kocaman'dan kalma, Ersun Yanal'ın daha da geliştirdiği sistem 3 senedir kemik. Burda sıkıntı yok.
Ancak asıl sıkıntı Diego takıma girdikten sonra olacak. Ersun hoca bu sıkıntıyı antrenmanlarda görmüş olmalı ki sistemde oynama yapıp çare arıyordu. Şuanlık sıkıntı yok ancak Diego döndükten sonra İsmail hoca nasıl bir çare bulacak merak ediyorum.
Kryptonite
20.Ağustos.2014, 00:44
İlk 11 müthiş.Romayı perişan ettik.Emenike de formda.Serdar Kesimalı da beğendim ama Mehmet Topal bu takımın herşeyi.Volkanın yerine de artık Ertuğrul mu Mert mi kim geçecekce geçsin bıktım artık.
fbdevil190737
20.Ağustos.2014, 01:40
Artık Emre yerine Alper monte edilmeli kadroya ya da Meireles kesilip Alper ilk 11'de yer almalı . Ayrıca Diego'nun da fiziksel olarak ofansif orta saha'nın yanında kanat , kanat forvet gibi de oynayabileceğini düşünürsek Sow'un yerine o bölgede kullanılabilir fikrimce .
SAİT71
20.Ağustos.2014, 02:22
Yediğimiz son 2 golü gördüm resmen komedi. Bu savunma başımızı çok ağrıtır. Son gol özellikle savunmayı geçtim o kalas Volkan nasıl tutamamış onu anlamıyorum. Acilen Mert'i artık ilk 11'e ısındırmamız lazım. Volkanla bu iş olmaz.
Süper Kupa maçında ilk kez kendimizi daha avantajlı görüyorum. Derbiler belli olmaz fakat bana göre şuanda Galatasaray'dan biraz daha hazır gibiyiz :)
ForsakeN
20.Ağustos.2014, 10:31
Geçen seneki sistemde Meireles-Topal önlerinde Diego orta saha üçlüsü süper ligte fazla açık vermez diye düşünüyorum. Avrupa'yla şuan kafamızı kurcalamaya gerek yok kanımca :n: Tek sıkıntı yabancı sınırı ( Alves-Meireles-Diego-Sow-Emenike-Kuyt). 6 oluyor. Onu da İsmail hoca Alper'i sol kanatta oynatarak çözebilir. Bu sene ligi alalım da gerisini sonra düşünürüz.
Volkan yerini Ertuğrul-Mert ikilisinden birine bırakmalı artık.
sananes
21.Ağustos.2014, 18:16
Büyük teknik direktörümüz İsmail Kartal, Emre'ye neden Roma maçında oynamadığını açıklamış. Emre'yi süper kupaya saklıyormuş. Muhterem adam sen oyuncuna bir hazırlık maçında neden yedek kaldığını değil taraftarını 15 metreden kafa golü yiyen kaleciyi neden ısrarla 11'e yazdığını bir anlat zahmetse.
aynı oyuncularla aynı oyunu oynatacaksan sen hoca olarak ne katacaksın bu takıma? Şu takımda Alper'e yer bulamayacak kadar aciz misiniz siz.
ReaList
21.Ağustos.2014, 18:20
Bence Diego da yedek kalacak. Henüz ona göre bir oyun düzeni almış değiliz. Sow-Emenike-Kuyt-Diego ağır yaralara sebep verir. Hem kontenjanı kasar hem de takım savunmasını. Yanal zeki adamdı bunu çözmek için çare arıyordu ki kafası kesildi. Bakalım ne yapacaklar.
Kryptonite
21.Ağustos.2014, 18:40
Diego gereksiz transferdi zaten.Onun yerine Webo gönderilip Mevlüt de takıma kazandırılsaydı çok iyi olurdu.Meireles de lüks şuan.Ben anlamıyorum Diego illa Alex pozisyonunda mı oynatılmak zorunda.Koy Simeone gibi sağ açık sol açık orta saha adam hepsinde oynuyor.Tutturduk bi yeni Alex.
mpaker66
22.Ağustos.2014, 11:52
Zamanında Diego gereksiz transfer bu taktikle intihar dediğimde başta aboo olmak üzere tüm fenerliler sert bi şekilde karşı çıkmıştı. Neyse hayırlısı.
antiochia
22.Ağustos.2014, 12:04
Ben de Diego yerine daha defansif oyun kurucu şeklinde oyuncu alınması gerektiğini düşünüyordum..Vokan'a gelince. Volkan Aziz'in adamı iyi de olsa kötü de olsa ilk 11'de...
Namzet
22.Ağustos.2014, 13:18
Diego bu sistemde kanatta da oynar,Sow'a göre daha da iyi oynar bekleyin bir görelim gereksiz transfer demek yanlış
sananes
22.Ağustos.2014, 13:31
Diego bu sistemde Türkiye liginde rahatlıkla oynar. Panik yapmayın, yetenekli orta sahamız yok diyorduk artık var. İyi bir Diego çok katkı sağlar. Alex gibi durağan bir adam değil diego, top çalma meziyeti olmasa dahi takım savunmasında disiplinli bir oyuncudur. Zaten Kuyt forvet gibi değil pek defansa yardım oranı çok yüksek.
himone
22.Ağustos.2014, 15:21
Adam daha maça çıkmadan sildiniz. Ben de olsam Kampl gibi bir adam alır orta sahayı Alper, Kampl ve Topal şeklinde kurardım. Ama takım Avrupa'da yok Bizim ligimizi de geçen sene gördük biraz koşunca şampiyonluk geliyor. Yine top oynamayız ama çok sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Bizim sorunumuz bence stoperlerden kaynaklanıyor ve kanatlarda bulunan forvetlerden.
Bursaspor Batalla-Bellushi, Eskişehir Alper-Tello ikilisi ile takdir toplarken biz Diego-Alper olmaz diyoruz, biraz tutarlı olalım.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
SAİT71
22.Ağustos.2014, 20:22
diego atleticoda da kanatta oynuyordu bizim takımda da oynar sorun yok
Leonadias
23.Ağustos.2014, 14:53
Fenerbahçeli bir grup taraftar, Samandıra Can Bartu Tesisleri'ne pankart operasyonu düzenledi.
https://pbs.twimg.com/media/Bvt66miCEAAvwJ_.jpg:largehttps://pbs.twimg.com/media/Bvt6-JlCEAAZnEc.png:large
sarianet
23.Ağustos.2014, 15:46
emre volkan diğerleri kim acep 5li merak ettim
himone
23.Ağustos.2014, 17:36
emre volkan diğerleri kim acep 5li merak ettim
5 kişiden ziyade sadece anlamı için kullanılmış olabilir. Ama tahmin yürütecek olsam Selçuk Şahin ve Emenike var derdim 5. benim de aklıma gelmedi. Selçuk bu kulüpten başkan hariç herkesi gönderebilir buna eminim.
Kryptonite
23.Ağustos.2014, 17:40
Arka 5'li Egemen,Bekir,Selçuk,Volkan ve Gökhan.Burda otobüsteki arka 5liden bahsediyorlar. :)
SAİT71
23.Ağustos.2014, 19:54
hiç biriside takım için olmazsa olmaz futbolcular degil hatta olmasalar daha iyi :)
Kaka Leite
23.Ağustos.2014, 20:15
hiç biriside takım için olmazsa olmaz futbolcular degil hatta olmasalar daha iyi :)
Hepsine katılırım da Gökhan olmazsa olmaz abi.
Ligde bu kadar sağ bek sorunu varken elimizdeki altın oyuncu o. Kaç senedir rakiplerimiz oyuncu değiştirip dururken bir kere bile gündeme gelmedi orası gerçekten büyük oyuncu.
O da dağılsın ama otobüsün başka yerine geçsin. :n:
SAİT71
23.Ağustos.2014, 20:27
gokhani gormemişimm baş tarafa şoyle baktım sonunu okumadım zaten gokhan hariç hepsine zamanla yol verilmeli selçuk hele hiç bir yararı olmayan aksine takımda kendi kolonisini yaratan bir adam
CocukMenajer
24.Ağustos.2014, 11:50
Yahu hangi teknik direktör Selçuk Şahin'i Fenerbahçede ister bir kurtulamadık şu adamdan
ReaList
24.Ağustos.2014, 15:18
Bir defa sistem değişmez. Aykut ve Ersun hocadan kalan sistemle devam edilir. İsmail hocanın yeni bir sistem geliştirebileceğini düşünmüyorum. Mevcut sistemde de ağır bir yabancı oyuncu sıkıntısı var.
İleri dörtlü yabancı olacak Diego, Kuyt, Emenike, Sow
Geriye 1 kişi kalıyor. Bunun için bekleyen Alves, Meireles, Webo, Kadlec olacak. Hala gönderilmeyen Cristian, Krasiç ve Yobo var. Diego'nun lisansı çıkmış değil ve 1 haftaya Galatasaray maçı var. Şuan berbat bir takım yönetimi söz konusu.
Kısacası şu araba biraz sendelesin öyle bir yıkılır ki kimse toparlayamaz.
Diego lisans yüzünden maçta olmayacak sizin yöneteceğiniz kulüp bu kadar olur, reziller.
Kryptonite
24.Ağustos.2014, 15:40
Arkadaşlar Selçuk Şahin takımda kalmalı.Tamam iyi oynamıyor vs bizim takımın kalitesinde değil ama takım içinde moral veren takıma eğlence katan oyuncuların en başında geliyor.Her takımda böyle oyuncular olması lazım.
Bordo61Mavi
24.Ağustos.2014, 16:17
Diego'nun lisansinin halen cikmamasi rezillikten baska birsey degil.
Hadi Cristian giderde
Bu Yobo'nun kac sene sozlesmesi var ve kac para aliyor.
himone
24.Ağustos.2014, 16:34
Sorun sadece Cristian değil, Yobo, Krasic ve Cristian üçlüsünün gitmesi gerekiyor. Cristian ve Yobo'nun son seneleri, Krasic'in 2 yıllık sözleşmesi var. 3 futbolcunun yıllık maaşı toplam 6 milyon Euro'nun üzerinde ve hiçbir talipleri yok(aldıkları ücreti verecek, hepsinin fesih bedeli 8 milyon falan yapıyor). Ben de yönetim de olsam Diego'ya lisans çıkartmadan önce bu oyunculardan kurtulmaya çalışırdım. Varsa 6 milyon Euro'nuz siz gönderin o zaman. Oyuncular da FB'nin durumunu bildikleri için paralarının tamamını alma peşindeler, transferin son gününe kadar bu durum çözülmez. Yemişim süper kupayı biraz para koparmak daha önemli. Çıkıp prestij derbi falan demeyin boşuna, o dedikleriniz laftan başka bir şey değil.