View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic
Universal
23.Haziran.2009, 02:32
Ben katılmıyorum sana bu kadar abartmayın. Daha kimi aldılar yahu.En önemli mevkiler defans lugona ne oldu kii getirecekler belli değil,Ön libero facia adam lazım o bölgeye,trasnfer ne oldu belli değil. İmza attırmadan konusalan yani Fbye gelecek isimlerin anılmasından dolayı duydugunuz hazzı ve hayalleri anlıyabiliyor ama Mehmet Topuz ve Özeri almakla bu iş bitmiyor. Sol açık hani?Volkanın durumu ne oldu?Hoca durumu nedir?Nerden biliyoruz ya baskası ile anlaştıklarını,ya daum değilse?ya gelecek kişi,taraftarı tatmın etmez ise?Neler var ki neler.. Başarı zamanla olacak bişey. İlk sene bence birşey beklemeyin. Türk takımlarının en büyük zaafları,habire TD değiştirir oyuncu alır. İlk sene hemen basarı. Sen aynı adamı oturt bakalım 4-5 senede o zaman görelim istikrarı,basarıyı. Ama taraftarında sucu var. Bugun eli öpülen adamın yarın ölüm fermanı imzalanıyor. Niye? Kötü sonuçmuş? Olacak kardeşim futbol,sabrı bilmiyorsan takımda tutmucaksın:D
Çeyrek final oynadığımızda iki eksiğimiz vardı, forvet ve sol açık. Sol açık hala eksik. Forvet ise Güiza ve Semih bize yetecektir. Lugano ve Volkan bu saatten sonra kulüp bulacaklarına inanmıyorum. Fenerbahçe'de kalacaklardır. Eğer ön libero ve sol açık transferi yaparsak bu seneki kadromuz çeyrek final oynadığımız yıldaki kadrodan daha iyi olacaktır. Çünkü artık yedek kulübemiz güçlü oldu. Rahatça oyuna alabileceğimiz isimler var. Can ve Yasin yerine Bilica ve Bekir geldi. Ortasahaya Mehmet Topuz, Özer Hurmacı geldi. Sercan'ıda renklerimize bağlarsak inanılmaz bir kulübe olacak.
HooijDonk07
23.Haziran.2009, 03:01
Hangi Diarra?
ALou mu Mamadou mu?
ikisi de harika olur bence...ama Alou'nun gelmesinin imkanı yoktur...
bu arada geleceğe yönelik Fransa liginden bi dmc almayı neden düşünmüyoruz...Fofana,M Bami,Mavuba...
Madrid de olan adas.
Aşk-ı Şehir
23.Haziran.2009, 03:06
Bursaspor başkanı şu anda Kanaltürk kanalında canlı yayında ve Sercan'ın bonservisini söyledi. 7 Milyon € veren Sercan'ı alır dedi...
Crocodile1963
23.Haziran.2009, 03:09
Bursaspor başkanı şu anda Kanaltürk kanalında canlı yayında ve Sercan'ın bonservisini söyledi. 7 Milyon € veren Sercan'ı alır dedi...
Ben yayını başından beri izliyorum değil Kanaltürk'te, Yazıcı katıldığı hiçbir kanalda (BURSASPOR TV dahil) rakam telafuz etmedi.
NOT: Aynı programda Yazıcı, Topuz'dan tek kuruş aşağı fiyata satılmayacağını söyledi. . .
Universal
23.Haziran.2009, 03:18
5 Milyon € + Burak Yılmaz... 7 milyon € eder. Oyuncu gitmek isterse tutamazlar. (::)
Aşk-ı Şehir
23.Haziran.2009, 03:22
Ben yayını başından beri izliyorum değil Kanaltürk'te, Yazıcı katıldığı hiçbir kanalda (BURSASPOR TV dahil) rakam telafuz etmedi.
NOT: Aynı programda Yazıcı, Topuz'dan tek kuruş aşağı fiyata satılmayacağını söyledi. . .
Allah allah o zaman sunucunun azizliğine uğradık.:)
enforcer
23.Haziran.2009, 03:34
yabancı basında onyewu nun adı çok fazla çıkmaya başladı... birşeyler var mıdır acep?
gerrrard
23.Haziran.2009, 03:57
Oguchi Onyewu adındaki hayvanın,insan azmanının FM'deki profili
http://img40.imageshack.us/img40/4176/oguchi.png
Sadece Oguchi Onyewu için alıyordum Standard'ı.
Crocodile1963
23.Haziran.2009, 04:05
yabancı basında onyewu nun adı çok fazla çıkmaya başladı... birşeyler var mıdır acep?
Bildiğim kadarı ile Onyewu'nun sözleşmesi 30 Haziran'da sona eriyor. Ve Onyewu B.Uygun'un menajerlik şirketi ile anlaşma sağladı. Yani Türkiye'ye gelmesi kesin gibi. Ancak hangi takıma gider bilemiyorum. . .
Cengo
23.Haziran.2009, 04:06
Oguchi Onyewu adındaki hayvanın,insan azmanının FM'deki profili
http://img40.imageshack.us/img40/4176/oguchi.png
Sadece Oguchi Onyewu için alıyordum Standard'ı.
Jumping 18 olabilirmiş, 16 eğer gerçekten zıplayamıyorsa ideal.Oldukça fizikli girmişler.
Positioning 12, Decisions 7, Concentration 10, Pace 10, Acc 8
Bunlar hiç hayra alamet şeyler değil.
Gerçekten doğru bir profil ise gelmemesini tercih ederim.
gerrrard
23.Haziran.2009, 04:19
Jumping 18 olabilirmiş, 16 eğer gerçekten zıplayamıyorsa ideal.Oldukça fizikli girmişler.
Şahsen Pozisyon almanın 14-15 olması gerektiğini düşünüyorum.
Yavaşlığıda izlediğim maçlarda pek problem olmadı. Liverpool-Standard maçlarında Torres ile kapıştı ki zaten 118. dakikada Kuyt'ın golü ile elendiler. Onyewu-Sarr defansı Everton karşısında ilk maçta gol yemedi.
Yine UEFA'da Sevilla'dan gol yemediler. Mısır-ABD maçında Zidan gibi hızlı biri karşısındaydı ve Zidan'da iyi bir maç çıkartamadı.
Alicanfmfan
23.Haziran.2009, 04:24
İlk defa sana bir konuda katılıyorum ,
Defansı geride kurmadıgı zaman sıkıntı çeker Fener , Bölgesel markaj ı yapamaz , geç uyanır bu özelikler onu gösteriyor.
TR.CaPTaiN
23.Haziran.2009, 04:58
Samanyolu TV'de Davut Dişli, Aziz Yıldırım Poulsen'den daha büyük bir ismin peşinde, Poulsen'le anlaşıldı eğer o daha büyük isim gelmezse Poulsen gelecek ve Sercan'la da büyük oranda anlaşıldı demiş.
Alicanfmfan
23.Haziran.2009, 05:01
O Büyük isim acaba Madrid'de ki M.Diarra mı ?
HooijDonk07
23.Haziran.2009, 05:19
O Büyük isim acaba Madrid'de ki M.Diarra mı ?
Madrid'de ki Diarra'ya çok yanlış yapıldı çok iyi oyuncu Lokomotif gibi adam Genç'de Transfer listesine koyulması hata bence.Ondan ilgileniyor olabilir FB.
enforcer
23.Haziran.2009, 06:37
bu turkspor.net ne diyor yahu halil ile hamit istanbuldaymış falan... adamlar birde haberi hayat memat meselesi gibi anlatmışlar çok ciddi bir halleri var...
TR.CaPTaiN
23.Haziran.2009, 06:55
Haberlerimize yalan diyenin alnını karışlarız demek istiyorlar. Yalnız haber tarzları enteresan. :n:
enforcer
23.Haziran.2009, 07:04
başka bir şekilde görsem inanmama ama öyle yazmışlar ki acaba diyorum şimdi... gece gece iyi güldürdüler ama...
HooijDonk07
23.Haziran.2009, 07:22
Hamit ve Halil kardeşler Bodrum'da tatil yapıyormuşLar.Aziz Yıldırım sölemişdi :D
JunkChorn
23.Haziran.2009, 10:06
Turkspor.net'ten o haberi yazan Saim Altunterim'i bilirim, boş haber yazmaz. Eğer biraz turkspor.net takip ederseniz çoğu haberin ilk orada çıktığını net görürsünüz. Diğer siteler/gazeteler aynısını yazar durur.
Görüşmeyi yalanlayan yok, Aziz Yıldırım sadece yurt dışına çıkmadım dedi. Gerçekleşirse görürüz, dalgamızı bir daha geçeriz. :)
KaPaLı
23.Haziran.2009, 12:38
Fenerbahçeli yöneticiler İtalya'da şu anda ama sadece Poulsen için gittiklerini nerden biliyosunuz :)
murat taşlı
23.Haziran.2009, 14:15
Aziz başkanın cep no sunu bilen varmı arayalım bakalım nerdeymiş.))))
KaF KeF
23.Haziran.2009, 16:13
"Beşiktaş aklımdan bile geçmedi"
Fenerbahçe ile yollarını ayırma noktasına gelen ve Beşiktaş ile görüştüğü iddia edilen Diego Lugano, "Türkiye’de futbol oynamayı sürdürürsem, bu takım sadece Fenerbahçe olur" diyerek net konuştu.
Uruguaylı yıldız, Beşiktaş’a gitmek istediğine dair çıkan haberleri yalanlayarak, "Ben böyle bir şeyi aklımdan bile geçirmedim. Ayrıca menajerimin de benim onayımı almadan Beşiktaş ile görüşmesi mümkün değil" dedi. Tek hedefinin İtalya’da futbol oynamak olduğunu da dile getiren Lugano, şöyle devam etti: "Bu yüzden bu güne kadar Fenerbahçe’nin teklifini kabul etmedim. Forma giydiğim üç yılda çok mutlu günler geçirdim. Taraftarın beni ne kadar çok sevdiğini iyi biliyorum. Ailevi nedenlerden dolayı İtalya hevesim var. Çok kısa süre içinde bunu belirleyeceğiz. Yöneticilerle bir kez daha masaya oturacağız."
Kaynak: Hürriyet
TR.CaPTaiN
23.Haziran.2009, 16:14
Oguchi Onyewu´nun Fenerbahçe´yle anlaştığı iddiaları‚ Goal.com´a konuşan menajeri tarafından yalanlandı. Menajer Yorks‚ sarı lacivertlilerle görüşme halinde olduklarınıysa doğruladı.
Fenerbahçe‚ ABDli savunma oyuncusu Oguchi Onyewu´yla henüz anlaşamadı. Dün İngiliz basınında çıkan "Onyewu‚ Fenerbahçe´yle üç yıllığına anlaştı" şeklindeki iddia‚ bugün oyuncunun menajeri Lyle Yorks tarafından yalanlanırken‚ görüşmelerin sürdürüldüğü öğrenildi.
Goal.com´un email yoluyla ulaştığı Lyle Yorks‚ Fenerbahçe´yle görüşme hlinde olduklarını doğrularken‚ "Bir ilgi var; ancak henüz anlaşma olmadı" dedi. Amerika Birleşik Devletleri Mill Takımı´yla birlikte Konfederasyon Kupası´nda mücadele ettiği için şu sıralarda Güney Afrika´da bulunan Oguchi Onyewu´nun‚ kararını‚ turnuva bitiminden sonra vermesi bekleniyor.
Belçika´nın Standard Lige takımında forma giyen Onyewu‚ takımıyla olan sözleşmesi bu ay sonunda dolacağı için‚ serbest oyuncu statüsü kazanacak. Başka bir deyişle‚ Fenerbahçe eğer bu oyuncuyla anlaşabilirse‚ transfer‚ bonservis bedelsiz olarak gerçekleştirilecek. Kanarya´nın kararında‚ Diego Lugano´nun durumunun da etkili olacağı ifade ediliyor.
Goal
gerrrard
23.Haziran.2009, 16:17
Onyewu gelmemiş demekki. Güzel güzel :n:
anilton
23.Haziran.2009, 16:34
"Beşiktaş aklımdan bile geçmedi"
Fenerbahçe ile yollarını ayırma noktasına gelen ve Beşiktaş ile görüştüğü iddia edilen Diego Lugano, "Türkiye’de futbol oynamayı sürdürürsem, bu takım sadece Fenerbahçe olur" diyerek net konuştu.
Uruguaylı yıldız, Beşiktaş’a gitmek istediğine dair çıkan haberleri yalanlayarak, "Ben böyle bir şeyi aklımdan bile geçirmedim. Ayrıca menajerimin de benim onayımı almadan Beşiktaş ile görüşmesi mümkün değil" dedi. Tek hedefinin İtalya’da futbol oynamak olduğunu da dile getiren Lugano, şöyle devam etti: "Bu yüzden bu güne kadar Fenerbahçe’nin teklifini kabul etmedim. Forma giydiğim üç yılda çok mutlu günler geçirdim. Taraftarın beni ne kadar çok sevdiğini iyi biliyorum. Ailevi nedenlerden dolayı İtalya hevesim var. Çok kısa süre içinde bunu belirleyeceğiz. Yöneticilerle bir kez daha masaya oturacağız."
Kaynak: Hürriyet
Zaten Lugano'nun istemesi için önce Beşiktaş'ın onu almak istemesi gerekir.Böyle bir şey olmadığı içinde bu açıklamanın bir anlamı kalmıyor...
eGowiCh
23.Haziran.2009, 16:34
Onyewu ile görüşmeler sürdüğüne göre büyük ihtimalle bu transfer noktalanır. Konfederasyon Kupası'nın bitmesi bekleniyor olabilir.
Cenk Gönen Fenerbahçe'de!!! Denizlispor başkanı Ali İpek transferin bittiğini resmen duyurmuş. Hayırlı olsun.
KaF KeF
23.Haziran.2009, 16:40
Ufuk'u tercih ederdim.2 milyon euro yazıyor bence çok fazla..
KaPaLı
23.Haziran.2009, 17:00
Ufuk içinde 2 milyon Euro teklif yaptık. Galatasaray sadece takas önermiş. Bekliyoruz bakalım Ufuk'ta alırız umarım.
EreN
23.Haziran.2009, 17:10
Zaten Lugano'nun istemesi için önce Beşiktaş'ın onu almak istemesi gerekir.Böyle bir şey olmadığı içinde bu açıklamanın bir anlamı kalmıyor...
Senin bu yazdığında pek bi gereksiz olmuş anıl :D
anilton
23.Haziran.2009, 17:35
Niye Eren?Çemişgezekspor'da oynayan bir oyuncunun "çıkıp ben hiç Barcelona'yı düşünmedim" demesinden ne farkı var bunun?:)
DenizlispoR
23.Haziran.2009, 17:36
Cenk Gönen Ufuktan daha kalitelidir kanımca :).Harika bir transfer oldu.Fenerbahçe en az 10 sene kaleci sıkıntısı çekmez ;;).
goosfraba
23.Haziran.2009, 17:37
Lugano durduk yere demedi zaten. Söylentilere cevap verdi.
Varonil
23.Haziran.2009, 17:41
Cenk Gönen transferine çok sevindim.TSL'nin iyi kalecilerinden,ayrıca genç ve ileride Milli Takım düzeyine gelecek bir oyuncu.Anlaşılan daha uzun süre Milli Takımımızın kalecileri Fenerbahçe'den. :p
eGowiCh
23.Haziran.2009, 17:44
Cenk Gönen'in Deivid'den yediği ama sayılmayan gol aklımda hala. O golü nasıl yersin sen? :) Şüphelerim var bu kaleci ile ilgili, Ufuk Ceylan daha yerinde bir transfer olurdu.
anilton
23.Haziran.2009, 17:44
Lugano durduk yere demedi zaten. Söylentilere cevap verdi.
Her zaman olduğu gibi yine suç medyanın.Gidipte böyle bir başlık atarsan insanları Beşiktaş istedi ama Lugano gitmek istemedi düşüncesine sürüklersin. "Yöneticilerle bir kez daha masaya oturacağız" .Burada ele alınması gerek konu budur.Ama bizim medyamız M.Topuz olayından baya zevk almış olacaklarki böyle küçük şeylerden medet umuyorlar...
tarikko
23.Haziran.2009, 17:45
Hayırlı olsun Ufuk olacaktı ama Cenk transfer edilmiş :) İyi bir kaleci olacak bence gelecekte.Hayırlı olsun..
Universal
23.Haziran.2009, 17:45
Beşiktaş yönetimide açıklama yapmıştı geçtiğimiz günlerde, Lugano'yu istemiyoruz diye...
EreN
23.Haziran.2009, 17:49
Niye Eren?Çemişgezekspor'da oynayan bir oyuncunun "çıkıp ben hiç Barcelona'yı düşünmedim" demesinden ne farkı var bunun?:)
Zaten orda söylentilere cevap verdi. Bilmem haberi tam okudun mu:(
anilton
23.Haziran.2009, 17:51
Zaten orda söylentilere cevap verdi. Bilmem haberi tam okudun mu:(
Tam okudum haberi evet,yukarıda gerekli açıklamayı yaptım zaten...
Sekopej
23.Haziran.2009, 17:59
Aziz Yıldırım resti çekmiştir, Fenerbahçe'nil ilk teklif ettiği fiyatı veren olsa avrupada çoktan giderdi Lugano ama veren yok. Hiç bir oyuncu Fenerbahçe'den büyük değildir, GS maçından sonra Lugano'yu da istemiyorum zaten, kulübün teklif ettiği miktarı kabul ederse gelir imzalar, etmezse de güle güle.
Volkan'ın para konusunda sıkıntı yaratacağını sanmıyorum, sonuçta bu oyuncu geçen sefer boş mukaveleye imza atmıştı, Daum yakın zamanda Türkiye'ye gelecekmiş, onunla görüşüp, ne düşündüğünü öğrendikten sonra o da imza atacaktır.
hem Daum ilk geldiği dönemde Enke faciasını saymazsak kale 2 gence emanetti. Volkan ve Recep. Şimdi Volkan imzalamazsa yabancı kaleciye hiç gerek yok, Cenk alındıysa Volkan ve Cenk kaleyi korurlar. Şampiyonlar Ligi'nde yokuz nasılsa.
Davut Dişli dün iddialı konuştu, Poulsen cepte, Aziz Yıldırım'ın başka düşüncesi var, onun için bekleniyor dedi. Umarım sadece ismi büyük olan değil, takıma katkısı da büyük olacak bir isimdir.
Şimdi eldeki yabancıları sayacak olursak, Alex, Edu, Deivid, Carlos, Güiza, Bilica. Lugano ile anlaşılamazsa 1 yabancı stoper mutlaka gelecek, geriye 1 kontenjan kalıyor, o da orta saha olur. Carlos'un gitme düşüncesi varsa ve ayrılırsa sol beke yabancı alınır.
Sanırım Josico'nun 1 senelik daha sözleşmesi var ve fesh edilmedi, Maldonoda ve Lugano'nun sözleşmeleri sona erdi. Lugano olayı netleşmeden, Josico'nun da sözleşmesi fesh edilmeden yabancı transferi açıklanmaz. Josico için Aragones'in sözleşmesinin fesh edilmesi bekleniyor sanırım, Lugano işi de kısa zamanda çözülür.
1 yabancı için de yer açılabilir, bu da Edu'nun satılmasıyla olur. Şu sakat haliyle Edu'nun satılabileceğini sanmıyorum. Bu durumda tek yabancı transferi orta sahaya gerçekleşecek gibi, Türkiye'den Sercan mutlaka alınmalı ve sol tarafa alternatif olarak da İbrahim Akın getirilecek gibi duruyor.
JunkChorn
23.Haziran.2009, 17:59
@Anıl, Beşiktaş da açıklama yapmıştı ki :) Boş iş ikisi de.
Sercan'ın imzasına az kaldı.
Bir de Poulsen'i yedeğe atan arkadaş gelse.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca, Carlos görüştüğünü açıkladı ve kararı eşi ile vereceğini söyledi. Bence çok büyük ihtimal gidecektir. Hayırlı olsun.
DenizlispoR
23.Haziran.2009, 18:05
Carlos sonunda gidiyor :).Batuhan abi Deividden güzel gol yemeyen kaleci var mı :D.Daha genç olduğu için bir an konsantrasyon sorunu yaşadı kanımca.Bunu Volkanda yaşıyor :).
tarikko
23.Haziran.2009, 18:14
Kulüpler Birliği Vakfı İstanbul'da toplandı. Vakfın Astoria Alışveriş Merkezi'ndeki ofisinde gerçekleştirilen toplantıda Süper Lig kulüplerinin yeni sezon öncesi bir değerlendirmelerde ve fikir alışverişinde bulunacağı öğrenildi.
Toplantıya Diyarbakırspor ve Antalyaspor kulüplerinden bir yetkili katılmazken, bu kulüplerin başka kulüplere vekalet verdiği öğrenildi. Beşiktaş Kulübü'nden de herhangi bir yönetici toplantıya katılmazken, siyah beyazlı kulübün başka bir kulübe de vekalet vermediği öğrenildi. Fenerbahçe ve Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Aziz Yıldırım neşeli tavırlarıyla dikkat çekerken, Yıldırım, Galatasaray Başkanı Adnan Polat ve Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'ya "Siz yanyana oturmayın yoksa Sercan transferini bitirirsiniz" diyerek espri yaptı.
Sporx
:):)
sananes
23.Haziran.2009, 18:18
sercanı ve ibrahim akını almalıyız bence sol kanatta carlos gidecek mi belli degil wedersonla ugurun zaten kendilerine bile hayırları yok cok yönlu oyuncular bulunup alınmalı sercan ibrahim gibi hem forvet oynarlar hem kanat sıkıntı cekmeyiz sonucta ilhan gitti forvet sayımızda yetersiz...orta sahaya galatasarayın ilgilendigi volkan seni neden düşünmüyor yönetim ilginc sercandan bile yetenekli bence
barahir
23.Haziran.2009, 18:19
Toplantı dün oldu, haberi bugün çıkıyo:) ne kadar hızlı bi medyamız var..
Crocodile1963
23.Haziran.2009, 18:37
Bursa'daki yerel bir kanalda alt yazı geçiyor Sercan Fenerbahçe'de diye. Kulüpler birliği toplantısından sonra başkanlar el sıkışmış. . .
barahir
23.Haziran.2009, 18:41
Olay TV mi?
BeeTLeJuiCe
23.Haziran.2009, 18:43
Kaldı Önlibero ve Solkanat. :)
Sol kanat olmasada olur aslında. Daum gene yapar eder Tuncay gibi kullanır Özer ve Sercan'ı.
Sercan Transferini LigTV, NTVSpor gibi kanallarda geçmiş.
Akşama doğru açıklanacaktır.
Sekopej
23.Haziran.2009, 18:44
Fenercellleri açık tutun.:D
Dün başkan zaten istediğim fiayt verildikten sonra satarım demişti. Bu açıklamadan sonra da transferin gerçekleşme ihtimali çok artmıştı. Resmi açıklama da gelsin, yeni transferleri beklemeye başlayalım.:D
KaPaLı
Mehmet dün akşamki programda yarın toplanıcaz dedi başkanlar. Dün olan Göksel Gümüşdağ - Adnan Polat - Aziz Yıldırım ve Mahmut Özgener toplantısı sanırım.
Anlaştıysak hayırlı olsun. Türkiye'den alınacak hangi adam kaldı :p ?
Crocodile1963
As TV
Olay TV, Digitürk ve D-Smart'ta var. . .
tarikko
23.Haziran.2009, 18:45
Fenerbahçe Sercanı transfer etti . Resmi imza 2 gün sonra atılacak . Son dakika ...
Ligtv
DenizlispoR
23.Haziran.2009, 18:48
Hayırlı olsun :).
sananes
23.Haziran.2009, 18:51
cok iyi oldu adam gecebilen dribling yapan oyuncu sıkıntımız vardı özer sercan bu konuda sıkıntıları giderebilirler kadro değişimi sarttı zaten bu yıl daha transfer döneminin basında bi cok transfer yaptık geriside gelecektir...ben yinede hala volkan sen diyorum :)
Sekopej
23.Haziran.2009, 18:58
Volkan alınacak olsa Sercan ile birlikte alınırdı, artık yerli tek alınma ihtimali olan oyuncu İbrahim Akın bence. Eğer Daum Sercan'ı ya da Özer'i solda düşünmüyorsa İbrahim Akın'ı da istemiştir. Hatta Uğur'u beke bile çekebilir, Vederson bekleneni vermedi bir türlü çünkü.
Defans ve orta sahaya yapılacak birer takviye yeterli olacaktır. Şartlar zorlanır ve bir kanat oyuncusu da alınırsa harika olur.:)
Bordo61Mavi
23.Haziran.2009, 18:59
Hayirli ugurlu olsun :D Allah verede Aragones'in istahi kabarmasin :D boyle futbolcuarla calismayi kim istemez :D Fenerbahceyle fm de ilk sene $l alirim kesin
barahir
23.Haziran.2009, 19:01
Aragones'le de anlaşılmış, Avukatı, iki tarafında fedakarlık yaparak bu işin çözüldüğünü söyledi. Yakında Daum'da imzalar..
BeeTLeJuiCe
23.Haziran.2009, 19:03
Şu ana kadar transfer ettiğimiz tüm oyuncular yanında yabancı alma ihtimalimiz olan yerlere yabancı transferi yaparak İlk sezonda ŞL finali oynadım FB ile. :D
Çok iyi kadro kuruyoruz. Yabancı transferleride kampa yetişirse tadından yenmez. :)
Sekopej
23.Haziran.2009, 19:05
Aragones 1 senelik alacağı olan 3,5 milyonu peşin almaktan vazgeçmiyor, Fenerbahçe taksitle ödeme isteğinden. Sanırım peşin olarak, daha az bir para ödenecek, orta yol bu şekilde bulunmuş olabilir.
KaPaLı
23.Haziran.2009, 19:05
İbrahim Akında büyük ihtimalle Fenerbahçe'de oynayacak :)
Sercan Yıldırım - Özer Hurmaci - Mehmet Topuz - Bilica - Bekir İrtegün şu ana kadar aldıklarımız. Cenk'le anlaştık. Mehmet Aurelio 1.2 milyon'a anlaşacak bizle. Yabancı bir Stoper + 1 ön liberoyla transferi kapatırız.
Jesus_FB
23.Haziran.2009, 19:06
Haydi hayirli olsun bakalim
BeeTLeJuiCe
23.Haziran.2009, 19:09
--------------------- Volkan -----------------
Gökhan ----- Önder ----- Bekir ----- Uğur
------- Mehmet --- Selçuk ---- Emre ------
--- Sercan ------------------------- Özer ---
--------------------- Semih ------------------
Alın size yabancısız zirveye oynayacak kadro :)
Crocodile1963
23.Haziran.2009, 19:09
Yok mu şimdiye kadar Fenercell'den mesaj. . .
anilton
23.Haziran.2009, 19:10
Muhtemelen bir sol açık,bir önlibero,Lugano gidersede bir stoper alınır.Eğer Lugano kalırsa Bilica ile çok iyi ikili olurlar...
Rıdvan Dilmen'in söylediği gibi F.Bahçe'nin en büyük eksikliği olan yedek kulübeside güçleniyor.Verilen paralar çok yüksek ama "para var huzur var" kimse bir şey diyemez bu konuda.Kulübün ekonomisini bu duruma getiren Aziz Yıldırım.Harcamayada hakkı var.Kongrede verdiği 3 yıl şampiyonluk sözünü yerine getirmek için her türlü fedakarlığı yapacağa benziyor.Yabancı transferleride merakla bekliyorum bir futbolsever olarak...
Sekopej
23.Haziran.2009, 19:10
NTVSPOR'da İbrahim Yazıcı'nın Sercan konusunda kimseyle anlaşmadık açıklaması var. Biz yine de Fenercell'i bekleyelim, basına güven olmaz, anlaşma olsaydı haberi duyulurdu. Sevinmek için erken, beklemekte fayda var.:D
BeeTLeJuiCe
23.Haziran.2009, 19:11
Yok mu şimdiye kadar Fenercell'den mesaj. . .
Kişisel tahminim yarın öğlen veya akşam 8'de mesaj çekilecektir. Sercan için imza'nın Perşembe günü atılacağı söyleniyor çünkü.
Antu'daki sağlam duyumcular kesin dediği için kesin diyorum ben artık transfere :D
Sekopej
23.Haziran.2009, 19:12
Muhtemelen bir sol açık,bir önlibero,Lugano gidersede bir stoper alınır.Eğer Lugano kalırsa Bilica ile çok iyi ikili olurlar...
Rıdvan Dilmen'in söylediği gibi F.Bahçe'nin en büyük eksikliği olan yedek kulübeside güçleniyor.Verilen paralar çok yüksek ama "para var huzur var" kimse bir şey diyemez bu konuda.Kulübün ekonomisini bu duruma getiren Aziz Yıldırım.Harcamayada hakkı var.Kongrede verdiği 3 yıl şampiyonluk sözünü yerine getirmek için her türlü fedakarlığı yapacağa benziyor.Yabancı transferleride merakla bekliyorum bir futbolsever olarak...
150 milyon futbol için ayırdık demişti, şimdi kullanma zamanı.
Canlı yayında İbrahim Yazıcı henüz kulübün menfaatini koruyacak düzeye gelmedik, bir anlaşma yok diyor. 1-2 gün içerisinde netlik kazanır dedi.
Crocodile1963
23.Haziran.2009, 19:15
http://i42.tinypic.com/71mr5t.jpg
Başkan 10M € dan düşük bir fiyata Sercan'ı satmayacağından eminim. Aziz Yıldırım'da kulübede duracak bir oyuncuya o fiyatı vermez . . .
BeeTLeJuiCe
23.Haziran.2009, 19:16
Sercan için büyük ihtimal Burak yollanacak bunun için bir forvet daha alabiliriz. Sanıyorum bu İbrahim Akın olacak. İbrahim FB'de oynamak istiyorum diye açıklamada yapmış galiba.
MeMo
23.Haziran.2009, 19:18
http://i42.tinypic.com/71mr5t.jpg
Başkan 10M € dan düşük bir fiyata Sercan'ı satmayacağından eminim. Aziz Yıldırım'da kulübede duracak bir oyuncuya o fiyatı vermez . . .
10M€ fazla bir miktar o paradan daha az bir miktara alırız diye düşünüyorum.
sananes
23.Haziran.2009, 19:19
evet izledim ibrahim fb gibi büyük bi camiada oynamak isterim dedi ntvspor futbol tatilde mi öyle bi program var onda
Crocodile1963
23.Haziran.2009, 19:23
10M€ fazla bir miktar o paradan daha az bir miktara alırız diye düşünüyorum.
10M € düşük bir fiyata satarsa Yazıcı, Bursa'yı karşısına alamaz. Ertuğrul Sağlamı ise karşısına almayı hiç istemez çünkü Sağlam sene başından beri Volkan - Sercan satılmayacak diyor.
Hayırlısı ne ise o olsun. Gelişmeler olursa aktarmaya devam ederim. Umarım Sercan, Bursaspor'dan ayrılmaz :)
Bordo61Mavi
23.Haziran.2009, 19:30
Guiza ve Semihin yedegi olacak bi futbolcuya 10 milyon vermek ne kadar dogru olur bilmem.
Sercan kaliteli bi futbolcu ama direk 11 de oynicak bi yere gitmesi gerekir ha gidemiosada Bursada kalsin futbolunu gelistirsin
goosfraba
23.Haziran.2009, 19:32
Fenercell'den Sercan'ın alındığına dair mesaj gelmiş sanırım birkaç taraftara.
Sekopej
23.Haziran.2009, 19:35
Sercan'ın yedek kalacağının kesinliği yok ki, belki Daum'un çok istediği bir oyuncu. Eğer 4-3-3 oynayacaksak ki Daum geçmişte böyle oynatmıştı, Güiza'nın yanında sol tarafta oynayabilecek oyuncu olabilir Sercan. Aynı şekilde sağ tarafta da düşünebilir.
Tek forvet Güiza, onun yedeği Semih, onun da yedeği Sercan şeklinde olmayacaktır. Tek forvet oynarsak kanatlarda Sercan mutlaka oynayacaktır, çift forvet oynarsak zaten Güiza ve Semih'in her maç 90 dakika oynamayacağını düşünerek yine forma şansı bulacaktır.
BeeTLeJuiCe
23.Haziran.2009, 19:36
10M € düşük bir fiyata satarsa Yazıcı, Bursa'yı karşısına alamaz. Ertuğrul Sağlamı ise karşısına almayı hiç istemez çünkü Sağlam sene başından beri Volkan - Sercan satılmayacak diyor.
Hayırlısı ne ise o olsun. Gelişmeler olursa aktarmaya devam ederim. Umarım Sercan, Bursaspor'dan ayrılmaz :)
7 Milyon € deniyor Sercan Bonservisi için.
Crocodile1963
23.Haziran.2009, 19:55
Olay TV'de son dakika gelişmesi olarak verdi.
Kenan Yıldırım : Bursaspor ile Fenerbahçe Sercan konusunda anlaştı diye. . .
barahir
23.Haziran.2009, 19:57
Kenan Yıldırım Kim, Babası mı Sercan'ın
Crocodile1963
23.Haziran.2009, 19:58
Kenan Yıldırım Kim, Babası mı Sercan'ın
Sercan'ın babası. . .
DenizlispoR
23.Haziran.2009, 20:03
Sercanda gelirse mükemmel olacak :).
TR.CaPTaiN
23.Haziran.2009, 20:09
Lugano'nun kalmasını istiyorum fakat kalmazsa da büyük ihtimalle Onyewu alınacak. Onyewu Lugano kadar başarılı olabilir mi olamaz mı bilemiyoruz tabi fakat yönetimin tutumu çok yerinde. Bak kardeşim şöyle bir sözleşmeye imza atıyorsan buyur, sana da şu kadar zaman. Aynı zamanda da başka bir defansla görüşülerek yedekleniyor. Lugano kesin olarak bir takıma gittiğinde Onyewu ile sözleşme imzalanacak. Dolayısıyla bir oyuncunun gidişiyle sudan çıkmış balığa dönülmeyecek ve sağdan soldan sürpriz transfer yapılmayacak. Yani uzun lafın kısası tarih sarksa da işler planlı programlı gidiyor.
erdili
23.Haziran.2009, 20:09
Kenan Yıldırım bi röportajında oğlunu İbrahimoviç'e benzetmişti,
Fenerde Semih'in görevini yapacağını zannediyo sanırım :)
erdili
23.Haziran.2009, 20:47
Sercan'a 6 milyon euro!
(ÖZEL HABER) İstanbul ve İngiliz ekipleri peşinde, Bursaspor ise en iyi teklifi bekliyor! "Sercan Yıldırım hangi takıma kime gidecek?" sorusu yanıtını ararken, Ajansspor.com sarı lacivertlilerin dev teklifine ulaştı! Alınan bilgiye göre, Sercan'ın bu sene sonunda Bursaspor'da kalmayacağı da kesin!
BURSASPOR KESİN OLARAK SATACAK-
Transferde bu iddialar ortaya atılırken, Ajansspor.com yıldız futbolcunun bu sezon kesin olarak takımdan ayrılacağı bilgisine ulaştı.
Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, transferde her fırsatta kulüp menfaatlerinin ön planda tutulacağını belirterek, Sercan için önemli bir transfer bedeli almak istediklerinin altını çiziyor.
Ajansspor.com'un elde ettiği bilgilere göre, yaklaşık 18 milyon Lira borcu olan Bursaspor yönetimi, Sercan transferinden elde edilecek astronomik geliri kaybetmek istemiyor. Bu nedenle Sercan'ın kesin olarak satılması planlanıyor. Fakat İngiliz ve Türk kulüpleri arasından en iyi fiyat elde edilmeye çalışılıyor.
-FENERBAHÇE'DEN DEV TEKLİF-
Ajansspor.com'un istihbaratına göre Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Sercan için son olarak 6 milyon euroluk dev bir teklifte bulundu ve transferde ön plana çıktı.
Fakat Bursaspor bu ücretin yanında bir futbolcu istedi, transferde sorun da bu noktada ortaya çıktı. Fenerbahçe'nin futbolcu göndermeye sıcak bakmadığı, aynı zamanda bu ismin kim olacağı konusunda da sorun olduğu belirtildi.
Elde edilen bilgilere göre Fenerbahçe transferde 1 adım önde bulunuyor ve presipte bir anlaşma sağlanmış durumda. Para ve futbolcu sorununun çözülmesi durumunda transferin bitebileceği, bunun da 1-2 gün içinde aşılacağı öğrenildi.
Ajansspor
TR.CaPTaiN
23.Haziran.2009, 21:53
http://img189.imageshack.us/img189/7879/bekir.jpg (http://img189.imageshack.us/i/bekir.jpg/)
Gaziantepspor'dan transfer edilen Bekir İrtegün için yarın imza töreni düzenlenecek. İlk kez Fenercell abonelerine duyurulan imza töreni, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı 1907 Tribünü'nde basına açık olarak saat 14.00'te gerçekleştirilecek.
BEKİR İRTEGÜN KİMDİR?
20 Nisan 1984'de Elazığ'da dünyaya gelen Bekir İrtegün, futbola 1998 yılında Gaziantep Köy Hizmetleri'nde başladı. Bir yıl sonra Gaziantepspor'un altyapısına geçen Bekir İrtegün, 2001 yılına kadar burada oynadıktan sonra 2001-2002 sezonuna Gaziantepspor'un Paf takımında başlayıp sezon içinde Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'ne geçerek profesyonelliğe geçiş yaptı. Aynı sene içinde Gaziantepspor'a geri dönen Bekir İrtegün o sezon 1 maçta oynadı ve 2002-2003 sezonunda Gaziantep Büyükşehir Belediye'ye kiralandı. Genç oyuncu bu ekipte 35 maça çıkarken 2 de gol attı. Genç futbolcu bir sene burada oynadıktan sonra 2003-2004 sezonundan 2008-2009 sezonuna kadar da Gaziantepspor'da futbol hayatını sürdürdü. Gaziantepspor formasıyla 147 maçta 2 gol kaydeden Bekir İrtegün Turkcell Süper Lig'de yer alan başarılı savunma oyuncularından biri olarak dikkat çekti
2000-2003 yılları arasında toplam 26 kez Türkiye A Genç Milli futbol takımı, 2 kez Türkiye 15 yaş altı Milli takımı, 8 kez Türkiye 16 yaş altı Milli takımı, 10 kez Türkiye 19 yaş altı Milli takımı, 6 kez Türkiye 20 yaş altı Milli takımı, 26 kez Türkiye 21 yaş altı Milli futbol
takımı| formalarını giydi. 2005 yılında Akdeniz Kupası'nda 5 kez olimpik milli takımda oynayan Bekir İtegün, 2007 yılında ise 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası grup elemelerinde Norveç maçında A Milli takım formasını giydi.
Fenerbahce.org
erdili
23.Haziran.2009, 21:58
Gol sayısı çok düşükmüş, demek ki duran toplarda, kornerlerde geride bekleyecek.
Bizim Önder Turacı da ofansif toplarda çok beceriksiz.
KaPaLı
23.Haziran.2009, 22:35
Burak Yılmaz nedense Daum'la çok şey yapacakmış gibi hissediyorum :) Takımdan yollanmasını istemiyorum hiç.
KanaKe
23.Haziran.2009, 23:29
Yollanmayacaktir zaten.. adam gecen sezon dogru dürüst forma sansi bulamadi
Sekopej
23.Haziran.2009, 23:31
Nedense benim de içimde Burak'ın patlama yapcağı hissi vardı ama büyük ihtimalle Sercan'ın transferinde kullanılacak kendisi.
Crocodile1963
23.Haziran.2009, 23:33
Bülent Uygun gibi konuşalım: "Sercan'ı alan şampiyon olur ! " :)
Bursa'da müthiş bir bilgi kirliliği var Yazıcı'dan başka transferden kimsenin haberi yok. Allah sonumuzu hayır etsin. . .
LaigLeNoiR
24.Haziran.2009, 01:33
Sercan'ı da alırsa Fenerbahçe piyasadaki tüm iyi Türkleri toplamış olacak :)
Cengo
24.Haziran.2009, 01:35
İnşallah :)
HooijDonk07
24.Haziran.2009, 02:58
İnsallah 3 kulvarda başarı dedi Başkan görücez :) Bide Şu gurbetçileri alsak tam olcak çok yetenekli adamlar var :D
JunkChorn
24.Haziran.2009, 03:09
3 kulvarda demedi, 3 sene şampiyonluk dedi :)
scar face
24.Haziran.2009, 03:14
Sercan eksiğimiz olan driplingli forvet özelliğini de tamamlayacak...Çok yerinde bir transfer olacak...
JunkChorn
24.Haziran.2009, 06:09
ÖNCEKİ akşam Doğan Yayın Holding CEO’su Mehmet Ali Yalçındağ’ın evinde yemekteydik. Her sezon sonunda şampiyon olan takımın başkanını kutlamak için verilen bu yemeğin onur konukları Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Galatasaray Başkanı Adnan Polat idi.
Yemekte Fenerbahçe Yönetimi’nden Ali Koç ve Ömer Temelli, Beşiktaş Yönetimi’nden Kenan Öner ve Ertunç Soğancıoğlu, Galatasaray Yönetimi’nden de Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ da bulunuyordu.
Mustafa Taviloğlu, Osman Çarmıklı, Ömer Dinçkök, Ömer Sabancı, Ahmet Faralyalı, Tayfun Bayazıt, Ergun Özen’in yanı sıra Ertuğrul Özkök, Sedat Ergin, Zafer Mutlu, Hasan Cemal, Tayfun Devecioğlu, İsmet Berkan, Rıfat Ababay, Eyüp Can Sağlık, Necil Ülgen, Aydın Ayaydın gibi gazeteciler de vardı.
Yemek masasında Aziz Yıldırım ile Yıldırım Demirören yan yana oturuyorlardı. Tam karşılarındaki sandalyede ise Adnan Polat oturuyordu.
Yemek yeni başlamıştı ki Aziz Yıldırım, Adnan Polat’a, "Başkan, yemeğe başlamadan önce söyleyeyim, Arda için 15 milyon Euro peşin ödemeye hazırız" dedi.
Başkanların muhatabı başkanlar olur
Adnan Polat, tebessüm etti ve "Arda, Galatasaraylı, size gelmez" dedi.
Bunun üzerine Yıldırım, "Yarım saat görüşme için izin verin, Arda istemezse zaten olmaz" dedi.
Polat karşı teklifini getirdi: "O zaman biz de Gökhan Gönül ile konuşalım."
Aziz Yıldırım, "Bırakın da bu sene iyi bir takım kurup, Avrupa’da bir Türk rüzgárı estirelim" diye yanıtladı.
Adnan Polat, "Bizde transfere Haldun bakıyor, onunla konuşun isterseniz" dedi.
Aziz Yıldırım bunun üzerine Haldun Üstünel’e dönüp "Demek muhatabımız sensin, gel otur bakalım konuşalım" dedi.
Haldun Üstünel, "Estağfurullah başkanım, başkanların muhatabı başkanlar olur" diye yanıtladı.
Biz de Galatasaray forması giyeriz
Aziz Yıldırım teklifini yineledi. Üstünel, hiç düşünmeden "Arda, Galatasaray’ın ruhudur. Galatasaray ruhunu satabilir mi?" diye bir soru sordu.
Bunun üzerine Zafer Mutlu ile ben söze karıştık: "Arda, Fenerbahçe’ye gelirse söz veriyoruz biz de imza töreninde Galatasaray forması giyeriz" dedik.
Aziz Yıldırım da gülerek "Hepimiz giyeriz" diye destekledi. Yemek biterken bu konuşmayı yazmak için izin istedim. İki başkan da bana izin verdiler.
Bildiğim Aziz Yıldırım, bu işin peşini bırakmaz.
Üç kulübün başkanının, medeni bir ortamda dostça sohbetlerini böylece gazete sayfasına taşımak da bana düştü.
Bütün taraftarlara örnek olması gereken bir dostluk bu! Eminim ki önümüzdeki sezon bu güzel tabloyu sonuçlar ne olursa olsun izlemeye devam edeceğiz.
----
Habere yapılan bir yalanlama henüz yok. İşi tutup Fenerbahçe-Galatasaray kavgasına getirmeyelim lütfen.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kaynak:Hürriyet (http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/11931180.asp?gid=229)
Alicanfmfan
24.Haziran.2009, 06:11
Diyaloglar bence tamamen sallama
Gel otur bakalım Haldun
-Est. Başkan :s
Sekopej
24.Haziran.2009, 06:15
Adamlar şakalaşmış yahu, olayın ciddi olmadığını anlamayan yoktur herhalde.:D Bursa başkanının da yanına oturma dedi diye bir haber vardı yine, Adnan Polat ile şakalaştığı.:)
İçeriğe değil de, 3 başkan ve yöneticiler gerçekten bir araya gelip, böyle yemek yeyip, eğlenebiliyorsa, taraftar boşu boşuna birbirine giriyor diye düşünüyorum.
Şimdi bu şakalaşmayı ciddiye alıp, Arda zaten gelmez ki diye tartışma konusu başlatmayalım lütfen, Arda'nın gelmeyeceğini herkes gibi Aziz Yıldırım da biliyordur ve ciddi ciddi böyle bir konuşma geçmez aralarında. Burada da ciddiye alınmasın, şaka olarak düşünülsün isterim.:)
PesimiSTyLa
24.Haziran.2009, 06:22
Edit; Serkan abi haklı, tartışmak yersiz :p
KaPaLı
24.Haziran.2009, 12:50
Aziz başkanın normal şakaları oda bilmiyomu Galatasaray'ın Arda'yı Fenerbahçeye vermeyeceğini (:
Gökhan Gönül'e bir alternatifte bulmamız lazım adam bütün sezon tek başına oynamak zorunda kalıyo.
tarikko
24.Haziran.2009, 13:03
Aziz başkanın normal şakaları oda bilmiyomu Galatasaray'ın Arda'yı Fenerbahçeye vermeyeceğini (:
Gökhan Gönül'e bir alternatifte bulmamız lazım adam bütün sezon tek başına oynamak zorunda kalıyo.
Ali Bilgin var ya İsmail Abi :p
DenizlispoR
24.Haziran.2009, 13:04
Doğru aslında Gökhan Gönül'e bir yedek bulmamız gerekiyor.Abdurrahman iyi olur bence :).
KaPaLı
24.Haziran.2009, 13:05
Hay o Ali Bilgin'in varya :D ömrümü yedi bitirdi bu sene :D
Rıdvan Şimşek çok istiyorum Tarık, Gökhan gibi sürekli bindirme yapabilen çokta genç oyuncu.
tarikko
24.Haziran.2009, 13:07
Müthiş olur valla değerini de 1 milyon euro olarak belirlerdiler rahat alabiliriz aslında :)
E.Cartman
24.Haziran.2009, 14:19
Aziz Yıldırım Adnan Polat'tan Arda'yı istedi
Üç büyük kulübün başkanları önceki gece Doğan Yayın Holding Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ´ın evsahibi olduğu gecede biraraya geldi.
http://i.milliyet.com.tr/HaberAnaResmi/2009/06/24/fft17_mf294488.Jpeg
Aziz Yıldırım: Arda’nın bonservisi için 15 milyon Euro veririm. Parayı da pazartesi günü hesabınıza peşin olarak yatırırım...
Adnan Polat: Siz galiba benim Galatasaray’daki görevime devam etmemi hiç istemiyorsunuz
Üç büyük kulübün başkanları önceki gece Doğan Yayın Holding Başkanı Mehmet Ali Yalçındağ’ın evsahibi olduğu gecede biraraya geldi. Mehmet Topuz ve Gökhan Zan transferlerinden sonra kamuoyunun aklından geçen ‘Acaba araları açıldı mı?’ sorusunun cevabını almak ise 30 saniye sürdü. Gece tam anlamıyla, ‘Dostların buluşması’ şeklinde geçti.
Üç başkan son derece samimi ve eğlenceli bir sohbete dalarken, geceye damgasını vuran konu hiç şüphesiz Aziz Yıldırım’ın, Adnan Polat’tan Arda Turan’ı istemesi oldu. Sarı-Kırmızılı genç yıldızın bonservisi için Galatasaray Başkanı’na 15 milyon Euro öneren Yıldırım, “Arda’yı verin pazartesi günü hesabınıza parayı peşin yatırayım” dedi.
Polat’ın bu teklife yanıtı ise esprili oldu: “Aziz başkan sen benim artık başkanlık yapmamı istemiyorsun herhalde.”
Arda’yı satmalarının söz konusu ve mümkün olmadığını belirten Polat, Aziz Yıldırım’a, “Sen bize Gökhan Gönül’ü sat başkan” talebinde bulundu. Sarı-Lacivertli ekibin başkanı buna karşılık, “Sen Arda’yı satabilirsen, ben de Gökhan’ı o da isterse veririm. Artık bunları aşmamız lazım. Büyük kulüpler arasında da futbolcular transfer olabilmeli, herkes de bunu anlayışla karşılamalı” diye konuştu.
Kaynak: Fanatik
Sekopej
24.Haziran.2009, 14:40
Dünkü kulüpler birliği toplantısında da keyfi yerindeydi Aziz Yıldırım'ın, gülüp duruyordu. Bu kadar rahat, keyifli olması düşündürmüyor değil insanı?:D Bir bomba patlatacak bakalım ama nasıl bir bomba olacak merakla bekliyoruz.
Daum Önder'i sever, Gökhan oynayamayacak durumda olursa Önder sağ beke kaydırılacaktır. Ha gurbetçi genç oyuncularla takviye yapılacaksa zaten hiç durmasınlar, yedeklerin katkısı hiç olmuyordu takıma, en azından yedek kulübemizde de iş yapan oyuncular olmuş olur.
Fernando Gago
24.Haziran.2009, 15:05
Aziz Başkan güç gösterisi yapmış :)
EreN
24.Haziran.2009, 15:22
Masabaşı haber olduğuna inanıyorum :D
Ama zaten A.Polat ile A.Yıldırım'ın arası bildiğim kadarıyla iyi.
fmsmyrna
24.Haziran.2009, 15:56
Hazır Aykut Hoca gelmişken Umut Sözen'i alsın Fenerbahçe.Sol açık halen oynar mı bilmiyorum genç ve kaliteli bir solak
Nedvedmania
24.Haziran.2009, 15:59
Aziz Yıldırım:
“Arda’yı ver, pazartesi günü 15 milyon Euro hesabınıza yatsın. İstersen futbolcu da veririm.”
Adnan Polat: “Sizde Gökhan’dan başka bizim işimize yarayacak futbolcu yok.”
Yıldırım: “Tamam, Gökhan artı 5 milyon Euro’ya bu işi bitirelim.”
Haldun Üstünel: “Arda iyi bir G.Saraylı’dır.. Zaten biz bıraksak bile F.Bahçe’ye gelmez.”
Yıldırım: “Sen alacağın paraya bak.. Beni Arda ile 10 dakika başbaşa bırak, o iş biter.”
GEÇEN hafta Ayşe Arman’ın çıplak fotoğraflarını yayınlayarak olay yaratan Hello! dergisi, bu hafta da 3 büyük kulübün başkanını biraraya getirdi.. Önceki akşam Hello!’nun düzenlediği yemekte buluşan F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, asbaşkanlar Ali Koç, Ömer Temelli, G.Saray Başkanı Adnan Polat, futbol şubesi sorumluları Haldun Üstünel, Murat Yalçındağ ve Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, genel sekreter Kenan Öner, asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu özellikle transfer konusunda samimi konuşmalar yaptı..
YEMEK, Gökhan Zan’ın G.Saray’a transferinin gerçekleştiği akşama denk geldiği için biraz gergin başladı.. Morali bozuk olduğu her haliyle farkedilen Demirören, bir ara diğer 2 başkanın yanından ayrılarak öteki davetlilerin yanına bile gitti.. Demirören “Gökhan Zan’ı biz mi bıraktık? G.Saray mı kaptı? Hiç kimse işin bu tarafına bakmaz mı?” ifadesini kullanırken, yemekte bulunan Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ertuğrul Özkök de kendisine destek çıkarak, “Bence Yıldırım Bey doğru söylüyor.. Geçen sezon Mustafa Denizli ile röportaj yapmaya tesislere gittiğimde kulüp doktoru Gökhan Zan’dan çok şikayet etmiş, hatta ’Bu adam beni bitiriyor.. Zan başka takıma gitsin, 1 yıl bedava çalışırım’ bile demişti” anekdotunu aktardı.. Bunun üzerine Polat “Hay Allah! Yoksa biz hata mı yaptık?” yorumunda bulundu..
TARİHİ DİYALOGLAR
DAKİKALAR geçtikçe Zan konusundaki gergin hava yerini yumuşak bir atmosfere bıraktı.. Ve Aziz Yıldırım, geceye damga vuran teklifi yaptı.. Konuşmayı aynen aktarıyoruz:
* AZİZ YILDIRIM: Adnan Başkan, işte sana bir teklif yapıyorum.. Arda’yı bize ver, pazartesi günü hesabına ’cash’ 15 milyon Euro yatırayım.. Hangi kulüp önermiş sana bu kadar parayı?
* ADNAN POLAT: Arda’yı satmayı düşünmüyorum başkan..
* A.Y: İstersen sana futbolcu da veririm.. Bizden kimi istersin?
* A.P: F.Bahçe’de Gökhan’dan başka işime yarayacak adam yok ki!
* A.Y: Tamam, Gökhan’ı da veririm.. Gökhan artı 5 milyon Euro’ya gel bu işi bitirelim.. (Yemekteki davetliler ’Uğur Boral’ı da verin başkan’ diye espri yapınca...) Tamam, Uğur’u da vereyim.. Yeter ki bu transferi yapalım..
* A.P: Başkan, bizde bu konularda yetki futbol şubesindedir.. (Haldun Üstünel’i çağırır..)
* H.Ü: Başkanım sakın yanlış anlamayın, çok değer verdiğimiz bir büyüğümüzsünüz.. Ama Arda iyi bir G.Saraylı’dır, F.Bahçe’ye zaten gitmez..
* A.Y: Boşver, sen alacağın paraya bak.. Siz beni Arda ile 10 dakika başbaşa bırakın, görün bakın ne oluyor! Arda’yı ikna edemezsem saygı duyarım, yanaklarından öper gönderirim..
* A.P: Yok başkan yok..
* A.Y: Senin için bir jest daha yaparım Adnan.. Arda’yı ver, ben de G.Saray forması giyip poz veririm..
Alıntı @ Gazetevatan
Universal
24.Haziran.2009, 16:28
Bütün gazeteler yazıyor. :D Arda'nın satılmayacağı ortadadır, ama G.Gönül'den vazgeçmem onun gibi sağ bek bulamayız. :)
R.Madrid'in Ronlado'yu almasından daha zor ihtimal....O yüzden imkansız görüyorum. =)))
DenizlispoR
24.Haziran.2009, 16:45
Kolpa habercilikte son nokta :zuhaha.
EreN
24.Haziran.2009, 16:45
Bütün gazeteler yazıyor ve hepside farklı yazıyor yok artık :D
scar face
24.Haziran.2009, 16:57
Arda'yı isteyen kim :p ben sahsen istemem...
Bu arada kadro kac kişi oldu doldurduk yine 23 kaliteli oyuncumuz olsa yeter...Su an resmi olarak kac kişiyiz??
Alicanfmfan
24.Haziran.2009, 16:59
Havada kaparsın burak :D
scar face
24.Haziran.2009, 17:01
Valla istemem inandığım tüm değerler üstüne yemin ederim Ali:D
eGowiCh
24.Haziran.2009, 17:45
Emreciksin gitti!
Mehmet Topuz transferi için Kayserispor'a gönderilen Fenerbahçeli futbolcu belli oldu. Sarı lacivertliler, daha önce de medyada yer aldığı üzere, Ankaragücü'nden transfer ettikleri Gökhan Emreciksin'i Kayserispor'a verdiler. Bugün Kayseriye giden Gökhan'ın resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.
EreN
24.Haziran.2009, 17:54
e hayırlı olsun madem
BeeTLeJuiCe
24.Haziran.2009, 18:08
Özer 20 numarayı giyecek o halde. Hayırlı olsun. :)
Özer'e 7 numara daha çok yakışır gerçi. :)
Emreciksin'i fazla izleme şansımız olmadı. Medyada yer alan haberlere göre gece hayatından dolayı ipi çekildi.
Deivid'den kurtulsak bide keşke...
Alicanfmfan
24.Haziran.2009, 18:10
Mustafa aman burak duymasın :D
enforcer
24.Haziran.2009, 18:20
yav bekir polat alemdar'a mı benziyor? :D hayırlı olsun her iki taraf için de faydalı olacağına inanıyorum bekir'in...
gökhan'ın da sonu yusuf gibi olur yetenekli ancak 30'undan sonra kıymete biner ama inşallah pişman olmaz o da
Crazycat
24.Haziran.2009, 18:20
Paulsen'de son durumu bilen var mı?Sercan'da da son durum nedir?
eGowiCh
24.Haziran.2009, 18:38
Revizyon yapılacak dendi ama hala gönderilen oyuncu yok.
Giden futbolcular: G.Emreciksin, Y.Çakmak, Ö.Çek ve İ.Parlak oldu şimdiye kadar. Bu oyuncuların geçen yıl kaçan şampiyonlukta ve kötü futbolda suçu var mıydı? Bence yoktu.
Geçen yılki facianın sorumlularından Uğur Boral, Maldonado, Josico, Deivid, R.Carlos gibi isimlerin hepsi yerli yerinde, takımda duruyorlar. Aziz Başkan bunları yollamadığı sürece bahsettiği revizyon yalan olmuş olacak.
Crazycat
24.Haziran.2009, 18:58
Takım arıyolardır.Kim ne yapsın 2 maçta bir sakatlanan Josico'yu.Maldonado zaten ayrı bir facia.Üstüne para verseler ancak takım bulunur onlara.
enforcer
24.Haziran.2009, 19:06
maldonado'nun sözleşmesi bitti bildiğim kadarıyla serbest kalacak... brezilya'ya döner artık...
goosfraba
24.Haziran.2009, 19:12
Maldonado serbest, Bilica onun yerine geldi.
eGowiCh
24.Haziran.2009, 19:15
Michael Owen'ın sözleşmesi bildiğim kadarıyla sona erdi. Owen transfer edilirse muhteşem olur, ileri uçta Güiza-Owen ikilisi muazzam iş yapar diye düşünüyorum.
http://img.skysports.com/08/04/218x298/Michael_Owen_Newcastle_Premier_League_Footbal_8034 43.jpg
goosfraba
24.Haziran.2009, 19:16
Bekir imzayı attı.
http://www.antu.com/images2007/upload/upload/2008_09manset/Futbolcular/bekir/bekir_imza_[Amk1RDGK].jpg
TR.CaPTaiN
24.Haziran.2009, 19:19
Bilica, Bekir, Önder, Lugano ( ? ) Elimizde 4 kaliteli stoper var. Anormal bir durum olmadığı sürece Can bir daha forma yüzü göremez. Sevindirici bir durum.
Maldonado serbest kaldı, Josico'yu da Aragones'le birlikte gönderirler. Deivid için CSKA'nın istediği yazılıp çiziliyor fakat sanmıyorum ki Zico böyle bir iyilik yapsın. Sol açık ve defansif ortasaha kesinlikle gerekli. Bence Özer'in gelişi de sol açık kapandı şeklinde değerlendirilmemelidir. Özer joker oyuncu ortasahanın her yerinde oynar ama hem kadro genişliği hem de rekabet açısından kaliteli bir sol açık gereklidir diye düşünüyorum. Defansif ortasahanın gerekliliğini söylemeye bile gerek yok zaten.
nerazzuri
24.Haziran.2009, 19:22
Michael Owen'ın sözleşmesi bildiğim kadarıyla sona erdi. Owen transfer edilirse muhteşem olur, ileri uçta Güiza-Owen ikilisi muazzam iş yapar diye düşünüyorum.
http://img.skysports.com/08/04/218x298/Michael_Owen_Newcastle_Premier_League_Footbal_8034 43.jpg
İngiltere'den ve Avrupa'dan kendisine çok ilgi varmış. Önceliği İngiltere'de kalmakmış. Olmazsa Avrupa'dan gelen tekliflere bakıcakmış. Ki bana göre Ada'da kalıcak:)
Crazycat
24.Haziran.2009, 19:36
Newcastle'daki Martins herhangi bir takıma transfer oldu mu?
eGowiCh
24.Haziran.2009, 19:48
Aykut Kocaman'ın gelişi gerçekten süper oldu, bugünkü imza töreninde yine bir tek o vardı. Aşağıdaki resim de tablonun ne kadar güzel olduğunu bir kanıtı olsa gerek, Kocaman'ın oyuncularla diyalogu ve iletişimi açısından.
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2009-06-24_bekir10.jpg
Ghonedre
24.Haziran.2009, 20:01
mthiş bişey ya helalsin aykut :D
KaPaLı
24.Haziran.2009, 20:08
Helal olsun Aykut Kocaman. Bekir transferide iyi oldu. Şu anda 3 tane kaliteli stoper var. 1 tane daha yabancı stoper alınacaksa sağ beke yedek bir oyuncu alınmalı.
EreN
24.Haziran.2009, 20:34
Aykut KOCAMAN :)
KaF KeF
24.Haziran.2009, 20:36
ismimi boşuna ondan almadım..:0::p
Varonil
24.Haziran.2009, 20:38
Özgür Çek ve İlhan Parlak bonservisleri ile verildiler değil mi Ankaraspor'a?
tarikko
24.Haziran.2009, 20:46
Özgür Çek ve İlhan Parlak bonservisleri ile verildiler değil mi Ankaraspor'a?
Evet ama Özgür için geri alma maddesi koymuşlardır..
BeeTLeJuiCe
24.Haziran.2009, 20:48
Hayır Geri Alma Maddesi yok.
Faket Özgür sağlam bir Fenerbahçeli, Ankaraspor'da kendini gösterirse tekrar Fenerbahçeye gelebilir. Ankaraspor yönetimininde bir çok kişi Fenerbahçeli olduğu için zorlukda çıkarılmayacaktır düşüncesindeyim. :)
sananes
24.Haziran.2009, 20:50
özgür çek çok yetenekli diye duymuştum izleme şansım olmadı ama umarım kendini gösterirde gelir sol kanadın değişmezi olur
EreN
24.Haziran.2009, 21:22
Sercan açıklama yapmış sanırım NTVspor'a 6.30da yayınlarlar
sananes
24.Haziran.2009, 21:34
bazı sitelerde özerin ameliyatının söylendiğinden daha ciddi olduğu dönmesinin 3 ayı bile bulabilecegi yazıyo :S
tarikko
24.Haziran.2009, 21:36
Sercan ve ailesi NTVSPOR'a konuşmuşlar..Program 18:30'da..
Varonil
24.Haziran.2009, 21:38
bazı sitelerde özerin ameliyatının söylendiğinden daha ciddi olduğu dönmesinin 3 ayı bile bulabilecegi yazıyo :S
Sakatlığının nüksetmemesi için küçük bir operasyon geçirecek,o kadar.2-3 hafta uzak kalacak sadece.
barahir
24.Haziran.2009, 21:39
Kaynağı Fanatik..
Crazycat
24.Haziran.2009, 21:47
http://fanatik.ekolay.net/fanatik/FENERBAH%C3%87E-%C5%9Eok!-%C3%96zer-3-ay-yok_4_HDetail_34_136871_8.htm
erdili
24.Haziran.2009, 21:50
Hayır Geri Alma Maddesi yok.
Faket Özgür sağlam bir Fenerbahçeli, Ankaraspor'da kendini gösterirse tekrar Fenerbahçeye gelebilir. Ankaraspor yönetimininde bir çok kişi Fenerbahçeli olduğu için zorlukda çıkarılmayacaktır düşüncesindeyim. :)
Bu bir temenni mi ?:smismileyiw2:
BeeTLeJuiCe
24.Haziran.2009, 21:52
Özer'in ayağı kırılmıştı, iyileştikten sonra bir kaç maçada çıktı. Sanırım bileğinde vida varmış. Operasyonda bu vida çıkarılacak. Daha sonra iyileşecek antremanlara çıkacak derken 3-4 haftayı bulacak bu süreç. Transfer olurken bu şekilde bahsedildi. QTM gene abartıyor suni gündem yaratıyor.
BeeTLeJuiCe
24.Haziran.2009, 21:53
Bu bir temenni mi ?:smismileyiw2:
Temenni değil aslında olacak bişidir. Wederson ve Özer transferlerini hatırlayalım, ikisiylede vakti zamanında Galatasaray anlaştı fakat şu anda hangi kulüpte oynuyorlar? Ankaraspor'a yakınımdır ayrıca. :)
erdili
24.Haziran.2009, 22:09
Bilica, Bekir, Önder, Lugano ( ? ) Elimizde 4 kaliteli stoper var. Anormal bir durum olmadığı sürece Can bir daha forma yüzü göremez. Sevindirici bir durum.
Maldonado serbest kaldı, Josico'yu da Aragones'le birlikte gönderirler. Deivid için CSKA'nın istediği yazılıp çiziliyor fakat sanmıyorum ki Zico böyle bir iyilik yapsın. Sol açık ve defansif ortasaha kesinlikle gerekli. Bence Özer'in gelişi de sol açık kapandı şeklinde değerlendirilmemelidir. Özer joker oyuncu ortasahanın her yerinde oynar ama hem kadro genişliği hem de rekabet açısından kaliteli bir sol açık gereklidir diye düşünüyorum. Defansif ortasahanın gerekliliğini söylemeye bile gerek yok zaten.
Deivid sakatlıktan sonra kötü bi sezon geçirsede takımda kalmalı,
Aragones formsuz olduğu halde sürekli ilk 11'de yer vermesi taraftarın gözünde değer kaybetmezdi.
Sol açık mevkine de çıkan son haberlerden sonra ya bir Türk oyuncu alınacak ya da hiç alınmayacak.
Arda'lı bi takım ütopik olur ama Tuncay'ın dönmesi daha olası.
sananes
24.Haziran.2009, 22:24
mücadeleci bi takım yaratılacak anlasılan bu yıl ama burda önemli olan 4-3-1-2 mi yoksa klasik 4-4-1-1 mi? yani alex varsa kesilmez onun için 2 alternatif taktigimiz var her halukarda deividin +2 yabancı kontenjanında olması gerektigini düşünüyorum alexin alternatifi olabilir mesela
erdili
24.Haziran.2009, 22:30
Alex'in de alternatifi olabilir de bence onu en iyi Zico sağ açıkta değerlendirdi.
07-08 sezonunda G.Gönül'ün önünde harika performans sergiledi.
Hem defansif anlamda Gökhan'a yeterince destek verdi hem de ofansta ceza sahasına başarılı bindirmeler yaptı. Ama geçen sezonki hantallığını üzerinden atması ve eski formuna kavuşması lazım,
şu haliyle Daum kadroya dahi almayabilir .
scar face
24.Haziran.2009, 22:57
Deivid'in gitmesi beni üzer ama ondan daha iyi bire oyuncu bulanacaksa neden olmasın sadece onun katkısının görülmemesine üzülüyorum bu kadar...
Varonil
24.Haziran.2009, 23:32
Onyewu 1 Temmuz'da imza atacak
İngiliz basınında önceki gün çıkan "Fenerbahçe Onyewu ile anlaştı" yönündeki haberlere, oyuncunun menajeri Lyle Yorks açıklık getirdi.
Fenerbahçe ile oyuncunun görüşme halinde olduğunu bildiren Yorks, "Ancak yüzde 100 bir anlaşma yok. Onyewu kararını Konfederasyon Kupası'nın bitiminden sonra verecek" diye konuştu.
S.Liege takımında forma giyen Onyewu, takımıyla olan sözleşmesi bu ay dolacağı için 1 Temmuz'dan itibaren serbest oyuncu statüsü kazanacak. Bu tarihten itibaren istediği kulübe bedelsiz olarak imza atabilecek.
BONSERVİS VERİLMEYECEK
F.Bahçe eğer transferi gerçekleştirirse, bonservis ödemeyecek. Kanarya, Oguchi Onyewu ile anlaşarak stoperde bir türlü anlaşamadığı Uruguaylı Diego Lugano'yla da ilişkisini kesmeyi planlıyor.
24.06.2009
Kaynak : Sabah
BeeTLeJuiCe
24.Haziran.2009, 23:34
Deivid'in gitmesi beni üzer ama ondan daha iyi bire oyuncu bulanacaksa neden olmasın sadece onun katkısının görülmemesine üzülüyorum bu kadar...
katkıymış :p
Adam 1 maç göz boyuyor 3 maç yatıyor formülü bulmuş :D
Deivid yerina alabiliyosak Sol açık alalım, yada +2 dursun. Başka bi yabancı yedek beklemez zaten. :)
Sekopej
24.Haziran.2009, 23:42
Aykut Kocaman bugün iyiydi ama asıl yabancı transferinde yönetciler bakalım dayanabilecek mi? Yoksa Daum'da da gerçekleşecek tüm transferlerde de tek kişi Aykut mu olacak?
Deivid konusunda Mustafa'ya katılıyorum, maç içerisinde herkesi sinir ettiği anlarda uzaktan attığı şutlarla golü atıp 3-4 maç idare ediyordu. Onun yerine maçın her dakikasıi her maç katkı sağlayacak bir oyuncu olsa, uzaktan atılan golleri de bekleyecek olmayız.
Bilica ya da Edu +2'den birisi olacak, diğeri de zaman zaman Deivid, zaman zaman da Alex olacaktır. Yedek kulübesine yabancı transferi yapılmayacağından Deivid gönderilmez muhtemelen.
Varonil
24.Haziran.2009, 23:51
Edu ağustos sonunda sahalara dönecek,acaba bu sene de devam edilecek mi,yoksa sözleşme fesih mi edilecek?
Lugano konusu bu önümüzdeki 4-5 gün içerisinde çözülür diye düşünüyorum,verilen ücreti kabul etmemesi durumunda 1 Temmuz'da Onyewu ile sözleşme imzanalacak.
1 tane üst düzey defansif orta saha transferi bekliyorum. :) Şartlar biraz zorlanabilirse bir tane de sol açık fena olmaz kadro derinliği açısından.
İlhan gitti,Sercan'da son durumda neler oldu bakalım.Bu transferde de sona yaklaştık gibi hissediyorum.
Sekopej
24.Haziran.2009, 23:53
Edu'nun her zaman piyasası olur, sözleşmesinin fesh edileceğini sanmam. Sakatlığı tam atlatabilirse transfer sezonu sona ermeden belki satılır yoksa da kulüpte kalır diye düşünüyorum.
Varonil
24.Haziran.2009, 23:57
29 Haziran'da da yeni sezon hazırlıklarına başlıyormuşuz,Önder Hoca gitti,kimin yönetiminde çalışacak futbolcular Daum gelene kadar :D Herhalde Paf takım antrenörü Mehmet Çakıroğlu çalıştırır takımı.
BeeTLeJuiCe
25.Haziran.2009, 00:00
29 Haziran'da da yeni sezon hazırlıklarına başlıyormuşuz,Önder Hoca gitti,kimin yönetiminde çalışacak futbolcular Daum gelene kadar :D Herhalde Paf takım antrenörü Mehmet Çakıroğlu çalıştırır takımı.
Aykut Kocaman neci :)
eGowiCh
25.Haziran.2009, 00:01
Roland Koch önden gelebilir veya en olmadı Aykut Hoca çalıştırır :D
Varonil
25.Haziran.2009, 00:02
Aykut Kocaman neci :)
Onu merak ediyordum,o zaman teknik heyetin içinde olacak Aykut Kocaman.Maçlarda yedek kulübesinde olacak Daum ile birlikte.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Edit:Ama yetki olarak Daum'dan üstte tabi. :)
GodfatheR
25.Haziran.2009, 00:03
Lig Tv Ana Haberinde Güiza-Tekke takası hakkında bir haber çıktı.Ne kadar soğru acaba.
Varonil
25.Haziran.2009, 00:05
Şekip Mosturoğlu'nun birkaç gün önce bir radyo kanalına verdiği demeçte Güiza ve Volkan kesin kalacak demişti.Sanmıyorum böyle bir girişimde bulunulduğunu.Ama belli olmaz yoğun bir transfer dönemi geçiriyoruz.
eGowiCh
25.Haziran.2009, 00:06
Güiza-Tekke takası kadar saçma bir takas olamaz. Güiza 14 milyon Euro'luk, İspanya Milli Takımının futbolcusu iken, üstelik yaşı Tekke'den daha genç iken, Tekke kariyerinin sonlarına yaklaşmış, çaptan düşmüş bir futbolcu. Böyle bir takas asla olmaz.
Geçen yıl da Kezman-Tekke takası haberleri çıkıyordu, yeni moda Güiza-Tekke takası herhalde :)
GodfatheR
25.Haziran.2009, 00:08
Tekke üstünede bir miktar para deniyor.Habere göre 10 gündür yoğun bir pazarlık yapılıyormuş.Ancak bana da çok saçma geldi.Önümğzde ki sene için Güiza'nın kalmasından yanayım.
TR.CaPTaiN
25.Haziran.2009, 00:17
Transferin hızlı takımı Fenerbahçe'nin gündemine yılın takası olabilecek bir transfer geldi. Sarı lacivertli ekibin golcüsü Daniel Güiza'yı kadrosuna katmak isteyen Zenit'in, İspanyol yıldız için transfer listesine koyduğu Fatih Tekke ile birlikte 10 milyon euro teklif ettiği iddia edildi
Lig TV'nin haberine göre geçtiğimiz sezon şampiyonluğu Rubin Kazan'a kaptıran Zenit St. Petersburg'da teknik direktör Dick Advocaat'ın Güiza'yı çok istediği belirtilirken, bunun için Tekke ve 10 milyon euroyu gözden çıkardığı iddia edildi. İki haftadır süren pazarlıklarda sona yaklaşıldığı, Fenerbahçe'nin de bu transferin ardından kadrosuna bir de yıldız katmak için girişimlere başlayacağı iddialar arasında.
Ligtv
EreN
25.Haziran.2009, 00:40
başladı masa başı haberler
tarikko
25.Haziran.2009, 01:17
Bana da pek inandırıcı gelmiyor bu haber ama Guiza'nın satılmaması lazım kesinlikle seneye çok iyi işler yapacağına inanıyorum..
Suicider
25.Haziran.2009, 01:22
şuanda son dakika loran bağlandı ntvsporda zenitin tekke+10 milyon euro önerdiğini belirtti
fthz
25.Haziran.2009, 01:23
Guiza kalmalı ;)
KaF KeF
25.Haziran.2009, 01:24
yönetim böyle bir hata yapmamalı..
fthz
25.Haziran.2009, 01:26
Eminim o 10 milyonunda ödeme şeklide bu transfer için değmeyecek düzeydedir.
Suicider
25.Haziran.2009, 01:29
sanırım teklif resmi 1-2 gün içinde olup yada olmıyacağı açıklanır dedi bence de fenerin guizayı vereceğini sanmıyorum
HooijDonk07
25.Haziran.2009, 02:11
Guiza'yı vermez Aziz Yıldırım ve bitmiş bir oyuncuyu almaz.Fanatik yarın Daum'un getireceği yıldız oyuncuyu açıklıcakmış bakalım .
Alicanfmfan
25.Haziran.2009, 02:21
Fanatik'e kaldıysan yalan , hergün diyorlar ''İşte yıldızı acıklıyoruz'' :D
Suicider
25.Haziran.2009, 02:26
eto dur yada ronalidnho dur başka kim olcak :D
tarikko
25.Haziran.2009, 02:28
Guiza'yı vermez Aziz Yıldırım ve bitmiş bir oyuncuyu almaz.Fanatik yarın Daum'un getireceği yıldız oyuncuyu açıklıcakmış bakalım .
Carlos Tevez :p
sananes
25.Haziran.2009, 02:55
fatih tekkeyi hiç sevmiyorum hem oyununu hemde hareketlerini silah taşımalar efe efe konuşmalar falan, yaşı da geçti zaten ayrıca ersun yanalın milli takımı takır takır oynarken fatih tekke cok basit pozisyonlarda özellikle yunan maclarında beceriksizce davrandı ve ersun hocanın milli takım kariyeri güme gitti
Sekopej
25.Haziran.2009, 03:14
Peşin para olmadıktan sonra satılmaz ki zaten Güiza satılmamalı. Bu sene mutlaka kalmalı takımda.
Lugano'yu boşver Aziz başkan, Onyewu'yu getir bize.:D
KaF KeF
25.Haziran.2009, 03:14
elimizden alacaklar diye korkmaya başladım.:D
nerazzuri
25.Haziran.2009, 03:16
Onyewu'yu alamıyacağız gibi, şu saniyeden sonra talipleri baya bir arttı gibi geliyor bana :D
eGowiCh
25.Haziran.2009, 03:20
Onyewu ne oynadı yahu, bence tartışmasız maçın yıldızıydı. İspanyol futbolculara geçit vermedi, müthiş hamleler yaptı. Eğer Onyewu'yu transfer ettiysek -ki dış basın ettiğimizi söylüyor- gerçekten muhteşem bir transfer yapmışız demektir. Yılın transferi olur bana göre, olası ön libero transferini bile gölgede bırakır. Lugano'nun gidişini bir tek Onyewu'yu alarak affettirebilir yönetim, hatta fazlasıyla yapar bunu :)
Güiza giderse forvet problemi çıkar, ayrıca Güiza'nın Zenit'e gideceğini sanmıyorum, bizde mutlu görünüyor, formu giderek artmıştı zaten, gelecek yıl çok iş yapacak Daum'un sisteminde, sağlam bir takımda.
Alicanfmfan
25.Haziran.2009, 03:21
Onyewu bildigin ayı ya :D
Şu konferadasyon kuapaları cok kötü oluyor tam transfer zamanı oluyor adamlar kendini gösteriyor alamıyoruz Bkz:Baptista finalde golü attı degeri 10 milyon euro arttı ,bizde alamadık :D
Enterokinaz
25.Haziran.2009, 03:29
elimizden alacaklar diye korkmaya başladım.:D
onyewu elinizde yani ?
HooijDonk07
25.Haziran.2009, 03:45
onyewu elinizde yani ?
Dış basına göre elimizde yada Aykut Guiza'dan bahsetti kendisine sor
erdili
25.Haziran.2009, 03:47
Yahu geçen sene de Aragones için bu endişeler vardı,
adam kupayı alana kadar net bişey söylemedi,
ama yönetim Onyewu için Poulsen kadar girişim yaptı mı bilemeyiz..
Enterokinaz
25.Haziran.2009, 03:48
Dış basına göre elimizde yada Aykut Guiza'dan bahsetti kendisine sor
dış basını falan geçeceksin yahu. onlarda bizim fanatik'in, fotogol'ün daha modern versiyonu.
TR.CaPTaiN
25.Haziran.2009, 03:50
Ntvspor da Tekke + 10 m € karşılığında Zenit'in Güiza'yı istediğini yazmış. Ben de her ne kadar Güiza'nın bu sezon başarılı olacağına, kalitesine inansam da bence gelen teklif (gerçekse) güzel. Fatih her ne kadar eski Fatih olmasa da bence ligimizde iyi iş yapar. Ayrıca gelecek olan 10 m €'nun üstüne ekleme yapılarak Vagner Love gibi daha kaliteli isimler de alınmaya çalışılabilir.
Onyewu için herkes çok olumlu konuşuyor fakat yine de Lugano'nun kalması daha iyi olur gibi. Lugano sahada taraftarlardan birisi gibi. Formasının hakkını sonuna kadar veren bir oyuncu. İtalya'da oynama isteği ve menajerinin Figer olması kalmasını zorlaştırıyor ama umarım kalır.
eGowiCh
25.Haziran.2009, 03:51
dış basını falan geçeceksin yahu. onlarda bizim fanatik'in, fotogol'ün daha modern versiyonu.
Herkesi neden kendimiz gibi zannediyoruz? Dış basının Fanatik, Fotomaç olduğunu nerden çıkardın, nasıl vardın bu kanıya? Adamlar Türkiye'deki gibi masa başı haber kolay kolay yapmıyor ve dikkat edersen Aragones ve Güiza transferini de geçen yıl ilk olarak İspanyol medyası duyurmuştu. Ben güvenirim dış basına. Zaten Onyewu'nun menajeri de Fenerbahçe ile görüşmelerin sürdüğünü, ufak pürüzlerin kaldığını açıkladı.
erdili
25.Haziran.2009, 03:52
Güiza için de eğer Sercan'ı alacaklarsa Zenit'in teklifini yukarı çekip değerlendirebilirler,
Guiza = 14 milyon € + Tekke gibi. Ama ben kalsın isterim, piyasası olan bi futbolcu Guiza.
Athletico Madrid, Forlan veya Agueoro'yu satarsa daha klas bi teklifle gelebilir.
fmsmyrna
25.Haziran.2009, 03:54
Lugano'yu İtalya'dan isteyenler niye hala imzalamıyor Figer'in oyunu gibi geldi.Eğer Aziz Yıldırım Onyewu ile anlaşmış ise çok iyi yapmış bir takım kimsenin blöfü ile uğraşmamalı
Enterokinaz
25.Haziran.2009, 03:54
Herkesi neden kendimiz gibi zannediyoruz? Dış basının Fanatik, Fotomaç olduğunu nerden çıkardın, nasıl vardın bu kanıya? Adamlar Türkiye'deki gibi masa başı haber kolay kolay yapmıyor ve dikkat edersen Aragones ve Güiza transferini de geçen yıl ilk olarak İspanyol medyası duyurmuştu. Ben güvenirim dış basına. Zaten Onyewu'nun menajeri de Fenerbahçe ile görüşmelerin sürdüğünü, ufak pürüzlerin kaldığını açıkladı.
galatasaray için babel'leri, nistelrooy'ları, saviola'ları getiren hep dış basındı. ispanyol basını da başı çekti hep. arada her gazete tutturur doğrusunu, bahsettiklerinde olduğu gibi.
ben inanmıyorum basının hiçbir haberine. siz inanmaya devam edin.
onyewu konusunda dediğin gibi gelişmeler varsa eğer, hayırlı olsun. iyi bir futbolcu onyewu.
HooijDonk07
25.Haziran.2009, 03:56
Tuttosport'un suana kadar PouLsen haberinde şuanlık tutmadı o kadar Appiah Transferini ilk oradan duymuşdum.Times'in haberLeride çoğunlukla doğru oluyor.Fanatik Fotomaç 15 kisi sölüyor 15 kişiden 1 tanesi geliyor . BunLar 2 kişi söylüyor 2'sinden biri geliyor bu açıdan bak biraz :)
erdili
25.Haziran.2009, 04:07
Onyewu için herkes çok olumlu konuşuyor fakat yine de Lugano'nun kalması daha iyi olur gibi. Lugano sahada taraftarlardan birisi gibi. Formasının hakkını sonuna kadar veren bir oyuncu. İtalya'da oynama isteği ve menajerinin Figer olması kalmasını zorlaştırıyor ama umarım kalır.
Formasının hakkını tabi veriyor da, bugün Pique Barça'dan yıllık 2.2 milyon € alıyor Man U'dan gittiği halde.
Lugano 4 milyon € alacak bi oyuncu da değil, Avrupa'nun dev takımlarından da gelmedi.
Ne hakediyosa onu talep etmeli, İtalya'da oynamak istiyosa yolu açık olsun ama bunu koz olarak kullanmasın..
scar face
25.Haziran.2009, 05:50
Onyewu gelecek öyle tahmin ediyorum içimden bi ses öyle diyor...
Deivid gitsin artık ben de gitmesini istiyorum....
Raten
25.Haziran.2009, 06:16
Maldonado'nun sözleşmesi bitti mi ? Ayrıca Josico da gidiyor mu ? Bu ikisinden resmi olarak kurtulalım bir de psikolojim düzelsin biraz :D Onyewu alınırsa güzel olur ama Lugano kalırsa da güzel olur.Lugano da fazla istiyor ama eğer istediği parayı veren klüp çıkmazsa mecburen bize atar imzayı.
eGowiCh
25.Haziran.2009, 06:35
Bu hafta içinde Hamit-Halil bombası patlayabilir. Demedi deme İbrahim.
Raten
25.Haziran.2009, 06:43
Evet turkspor da baya ciddi ciddi açıklama falan yaptı ama hayırlısı hamit iyi olur da halil ne yapar onu pek bilemiyorum.
EreN
25.Haziran.2009, 08:23
galatasaray için babel'leri, nistelrooy'ları, saviola'ları getiren hep dış basındı. ispanyol basını da başı çekti hep. arada her gazete tutturur doğrusunu, bahsettiklerinde olduğu gibi.
ben inanmıyorum basının hiçbir haberine. siz inanmaya devam edin.
onyewu konusunda dediğin gibi gelişmeler varsa eğer, hayırlı olsun. iyi bir futbolcu onyewu.
Senin üslubunu aynı bir TobiAslan vardı burda birebir ona benzetiyorum. Oda böyle sert ve devamlı fenere nerden laf soksam uğraşındaydı:u:
Enterokinaz
25.Haziran.2009, 08:38
Senin üslubunu aynı bir TobiAslan vardı burda birebir ona benzetiyorum. Oda böyle sert ve devamlı fenere nerden laf soksam uğraşındaydı:u:
i really appreciate for it. ;)
Varonil
25.Haziran.2009, 12:44
Daum'un ilginç isteği!
Alman teknik adam, daha önce Fenerbahçe’ye kendisinin getirdiği fizyoterapist olan vatandaşının gönderilmesini istedi.
Christoph Daum, Türkiye’ye gelmeden esmeye başladı. Fenerbahçe’ye geri dönen Alman hoca, ilk olarak, İstanbul’a kendisinin getirdiği Alman fizyoterapist Michael Shulten ile yolların ayrılmasını istedi. Daum’un, Shulten’le ters düştüğü için bu yönde karar aldığı ifade edildi.
Kendisine yardımcı olması için Fenerbahçeli eski oyunculardan belirlenen antrenörleri veto eden Alman teknik adam, ekibini de belirleyip yönetime bildirirken, Samandıra’daki idari personelin çoğunlukla değiştirilmesini talep etti.
Alman çalıştırıcının, yardımcılıklarını eski yardımcısı Roland Koch başta olmak üzere, Köln Spor Akademisi’nden Türk antrenör Ayhan Tumani ve kaleci antrenöre Uli Gehrke yapacak.
Sportif direktörlüğe getirilen Aykut Kocaman’dan Samandıra’da işine karışılmaması için istekte bulunan Daum, sürekli çalışacağı idari personeli de kendisinin belirleyeceğini söyleyip kurallarını, Kocaman’a bildirdi.
Alman hoca, futbolculara da gözdağı veren bir haber gönderdi. Daum, üç gün sürecek laktak testlerinden çıkacak sonuçların kendisi için çok önemli olduğunu bildirdi.
24.06.2009
Kaynak : Milliyet
KaPaLı
25.Haziran.2009, 13:14
Beşiktaş Nihat'la sözleşme imzaladığı günün akşamında yeni transfer gelecek demedi demeyin (::)
Rıdvan Dilmen o kadar Aziz Yıldırım'a yakın nasıl adaşını transfer ettirtmedi anlamıyorum.
EreN
25.Haziran.2009, 15:03
Transferlere devam etmeli takım :D iyi alıştık.
Sekopej
25.Haziran.2009, 16:26
Beşiktaş Nihat'la sözleşme imzaladığı günün akşamında yeni transfer gelecek demedi demeyin (::)
Rıdvan Dilmen o kadar Aziz Yıldırım'a yakın nasıl adaşını transfer ettirtmedi anlamıyorum.
Karşıyaka'nın Trabzonspor'a sattığı kaleci Onur'u geçen sezon Fenerbahçe almak üzereydi, üstelik Aziz Yıldırım ile Rıdvan anlaşmışlardı fakat Karşıyaka yönetimi Onur'u 400 bine Trabzonspor'a sattı. Rıdvan da ben 1,5 milyona Fenerbahçe'ye satacaktım, madem ki danışmanınızım neden haberim olmadı bu transferden diterek Karşıyaka ile olan ilişkisini kesti.
Yoksa Karşıyaka'yı da çok seviyor Fenerbahçe'yi de ama, arada böyle de bir durum olunca Rıdvan ilgilenmemiş olabilir.
TR.CaPTaiN
25.Haziran.2009, 17:22
Teşekkürlerimizle
Profesyonel Futbol Takımımızda geçtiğimiz sezonlarda hizmet veren oyuncularımızdan Yasin Çakmak, İlhan Parlak, Gökhan Emreciksin, Can Arat ve Özgür Çek ile yollarımız ayrılmıştır. Fenerbahçemize verdiği hizmetlerden ötürü adı geçen oyunculara teşekkür ediyor, bundan sonraki futbol hayatlarında başarılar dileriz.
Fenerbahçe Spor Kulübü
25.Haziran.2009, 17:26
Can serbest bırakılmış sanırım, Maldonado ve Josico, en önemlisi Aragones hakkında ne zaman açıklama gelecek acaba? Maldonado'nun sözleşmesinin bitmiş olması lazım, kulübe hiç hizmet etmediğinden teşekkür etmemiş olabilirler.:D
tarikko
25.Haziran.2009, 17:26
Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, genç forvet Sercan Yıldırım'ı, yurt içinde herhangi bir takıma vermeyi düşünmediklerini söyledi.
Yazıcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sercan Yıldırım'ın, son günlerde transfer haberleriyle gündemde olduğunu belirtti. Genç forvet oyuncusuyla ilgili olarak, teknik direktör Ertuğrul Sağlam'la fikir alışverişinde bulunduklarını dile getiren Yazıcı, şöyle konuştu: ''Genç oyuncumuzu, yurt içinde herhangi bir takıma vermeyi düşünmüyoruz. Sercan için yurt dışından çok sayıda transfer teklifi geliyor. Ancak çok cazip bir teklif gelmesi halinde, Sercan'ın yurt dışı transferine onay verebiliriz. Bu konunun son olarak böyle bilinmesini istiyorum.''
Sporx
enforcer
25.Haziran.2009, 17:30
federasyon'un sitesinden baktım maldonado'nun sözleşmesi bitmiş neden bir açıklama yokki? muhtemelen yönetim teşekkür etmiyor, ya da unuttular öyle bir futbolcularının olduğunu :D
tarikko
25.Haziran.2009, 17:32
Fenerbahçe’nin genç oyuncusu Gürhan Gürsoy sarı lacivertli takımla yollarını ayırdı ve Eskişehirspor’a transfer oldu!..
Fenerbahçe’de bir türlü şans bulamayan 22 yaşındaki oyuncuya Antalyaspor başta olma üzere Turkcell Süper Lig’den birçok takımın talip olduğu öğrenilirken, Eskişehirspor Yönetimi’ne söz veren Başkan Aziz Yıldırım’ın, bu oyuncuyu kırmızı siyahlı kulübe verme konusunda anlaştığı öğrenildi.
Fenerbahçe ile 2010 yılına kadar sözleşmesi olan Gürhan, geçtiğimiz sezon Turkcell Süper Lig’de 5 kez sarı lacivertli formayı giymiş ve bu maçlarda hep sonradan oyuna dahil olmuştu!..
Maraton
sananes
25.Haziran.2009, 17:37
can gibi gürhan gibi oyuncuları bedava yollamamalıyız servet konusunda oldu aynısı hem biz oyuncularımızı bedava yolluyoruz gidip banko oynuyolar ama biz anadoludan oyuncu istedigimizde klubümüzün menfaatleri önemli deyip yüksek ücretler istiyolar
Sekopej
25.Haziran.2009, 17:49
Gürhan da gönderildiyse, Maldonado ve Josico'yu da sayarsak takımdan 8 oyuncu ayrılmış olacak. Kamp döneminde Daum'un beğenmediği isimler de mutlaka olacaktır ve onlarla da yollar ayrılacaktır.
Sercan olur ya da olmaz farketmez bu takıma bir forvet transfer şart. Eğer Burak yollanacaksa tabi, Burak kalacaksa, sıkıntı olduğunda forvette değerlendirilebilir. Aykut'un dün söylediği söz vardı, bu sene mücadele gücü yüksek oyuncuları kadromuza katıyoruz diye. Geçtiğimiz sezon maç giderken çırpınan 1-2 oyuncu varken, şimdi bu sayı artarsa, isteyen, savaşan oyuncu sayısı artarsa, bizde azap çekmekten kurtuluruz.
Daha bu istediği duymayan oyuncular var, gönderilmesi gereken.
sananes
25.Haziran.2009, 17:55
ama benim anlamadıgım gönderilen 8 oyuncu kac mac oynadı ki gecen yıl çok değil yani başarısızlıkta payı en çok olan oyuncular hala takımda revizyon derken öncelikle onların değişeceğini düşünmüştüm ben
El Comandante
25.Haziran.2009, 18:01
Özgür Cek'in bonservisiyle verilmesi büyük hata bence. Cok yetenekli bir futbolcuydu.
Sekopej
25.Haziran.2009, 18:03
İlhan istenilen seviyeye bir türlü çıkamadı, Can yıllardır altyapı zorunluluğu nedeniyle takımda duruyordu artık yeter dediler, Gürhan geçen sezon başı kampta iyiydi ama sezon içerisinde bir türlü Uğur'u zorlayamadı. Emreciksin yetenekliydi ama kendi başını yaktı, en son alkollü araba kullanırken yakalanmasıyle bileti kesildi.
Özgür'ü izleme şansı bulamamıştık, elde tutulabilirdi. Yasin son dönemde iyi işler yaptı ama Bilica ve Bekir alındı ve bu kadar fazla stoper arasında şans bulması zor olurdu.
Ali Bilgin, Burak bunları Daum izlemeden göndermez. Selçuk ile sözleşme yenilendi, Deniz'i Daum zaman zaman kullanacaktır, Vederson bana kalırsa hemen gönderilmeli, yabancılar arasında da Daum kamptan önce yollamayacaktır kimseyi. Sonuçta revizyon yapılacak ama takımda da 23-25 oyuncu olması gerekir.
Ne olursa olsun, Fenerbahçe'nin 11'i iyidi, yedek kulübesi çok kötü olduğundan, işler kötü giderken oyunu çeviremiyordu Fenerbahçe ve şimdi bu katkı sağlayamayan yedekler gönderiliyor. Kapmtan sonra da ayrılanlar mutlaka olacaktır, bekleyelim.
tarikko
25.Haziran.2009, 18:07
Deniz Yilmaz ile anlasilmis heralde LigRadyo soyledi ...
barahir
25.Haziran.2009, 18:13
Sakaryadan aldığımız 2 genç vardı onlar PAF'a mı gidecek yoksa kampa katılacaklar mı A takımla..
Sekopej
25.Haziran.2009, 18:15
Kampa katılırlar muhtemelen ama Daum onları yetersiz görüp ya pafa gönderir ya da kiraya. Kısa dönemde başarı hedefleniyor, Daum hemen takımı şampiyon yapsın diye getirildi, sanmıyorum ki gençlerin gelişimi ile uğraşsın bu dönemde.
Kampa da denenmek için gurbetçiler getirilecektir mutalaka, oradan da ransferler yapılabilir.
eGowiCh
25.Haziran.2009, 18:20
Can Arat'ın gönderilmesi en sevindirici haber oldu. Uğur Boral ile de yolların ayrıldığı söylenirse bir güzel haber daha olur, transfer yapılmış kadar sevinirim.
Gönderdiğimiz oyuncular yetenekli oyunculardı, özellikle İlhan Parlak. İnşallah gönderdiğimiz için kafamızı duvarlara vurmayız ilerde. Uğur Boral'a verilen şans Gökhan Emreciksin'e, İlhan Parlak'a verilse eminim ikisinin de durumu çok farklı olurdu.
Burak Yılmaz kalacak gibi görünüyor, umarım kalır, onu da göndermek gibi bir hata yapmayız umarım, adam geçen yıl ya 2 ya 3 maçta onbir oynamıştır, Manisaspor'da en son neler yaptığı ortada. Kalmasından yanayım. İlhan ve Emreciksin de kalmalıydı, esas gönderilmesi gerekenlerden bir tek Can gönderildi. Sırada Josico, Maldonado, Deivid ve Uğur Boral da var. R.Carlos da giderse ne mutlu.
sananes
25.Haziran.2009, 18:21
deniz yılmazla anlasılmıssa cidden fena haber degil fmde potansiyeli olan bi oyuncu deniz ve fm bu konularda pek yanılmıyo
anilton
25.Haziran.2009, 18:26
Deniz Yılmaz alındıysa cidden Sercan'a falan gerek kalmaz.Maliyetide çok daha ucuzdur,çok yetenekli Deniz Yılmaz...
tarikko
25.Haziran.2009, 18:27
Daumun da istedigini biliyorum Denizi ins. aliriz ..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Volkanin menajeri Ligtvde Fenerbahceyle gorusmeler suruyor basinda cikan haberler yanlis dedi..
Crazycat
25.Haziran.2009, 18:32
Mücadeleci ısıran bir kadro isteniyorsa Alex,Carlos ve Deivid gönderilmeli bence.Çünkü devamlılıkları yok.Carlos eski Carlos değil,Alex desen tamam 10 maç oynuyor sonra sakatlanıyor + takım onla illaki tek forvet oynumak zorunda.Deivid de aynı şekilde istikrarsız.Devamlılıkları olan oyuncular alınır inşallah.Madem revizyon yapılacak böyle bir şey olmalı.Carlos bir ara gidecek falan haberler çıkıyordu kesinleşmiş bir şey var mı?
sananes
25.Haziran.2009, 18:33
volkan ne yapıyor anlamıyorum yani her sözlesme bitiminde volkan en son imzalıyan kişi oluyo tamam fena kaleci degil ama her sene en az 5 mac kacırıyo bu adam ceza alıp bi kalecinin bu kadar mac kacırmaya hakkı yok bi kere sonra kaleciler genelde diger mevki oyuncularına göre daha az para kazanıyolar dünyanın her yerinde böyle bu volkana da bizden çok veren klup oldugunu sanmıyorum
erdili
25.Haziran.2009, 18:38
Kampa katılırlar muhtemelen ama Daum onları yetersiz görüp ya pafa gönderir ya da kiraya. Kısa dönemde başarı hedefleniyor, Daum hemen takımı şampiyon yapsın diye getirildi, sanmıyorum ki gençlerin gelişimi ile uğraşsın bu dönemde.
Kampa da denenmek için gurbetçiler getirilecektir mutalaka, oradan da ransferler yapılabilir.
Zamanında Gökhan İnler'i yetersiz bulduğu gibi,
ama Aykut sahip çıkar Türk gençlerine, O'na güvenim tam..
BeeTLeJuiCe
25.Haziran.2009, 19:00
Can Arat'ın gönderilmesi en sevindirici haber oldu. Uğur Boral ile de yolların ayrıldığı söylenirse bir güzel haber daha olur, transfer yapılmış kadar sevinirim.
Gönderdiğimiz oyuncular yetenekli oyunculardı, özellikle İlhan Parlak. İnşallah gönderdiğimiz için kafamızı duvarlara vurmayız ilerde. Uğur Boral'a verilen şans Gökhan Emreciksin'e, İlhan Parlak'a verilse eminim ikisinin de durumu çok farklı olurdu.
Burak Yılmaz kalacak gibi görünüyor, umarım kalır, onu da göndermek gibi bir hata yapmayız umarım, adam geçen yıl ya 2 ya 3 maçta onbir oynamıştır, Manisaspor'da en son neler yaptığı ortada. Kalmasından yanayım. İlhan ve Emreciksin de kalmalıydı, esas gönderilmesi gerekenlerden bir tek Can gönderildi. Sırada Josico, Maldonado, Deivid ve Uğur Boral da var. R.Carlos da giderse ne mutlu.
Uğur Boral tamam düzensiz, biraz dengesiz, birde savruk olabilir ama Sol Ayaklı Kanat oyuncusunun nadir yetiştiği ülkemizde iyi bir oyuncu. Uğur'u da yollayalım diyenleri aklım almıyor. Yerine daha iyi kimi getirecekler acaba...
Sekopej
25.Haziran.2009, 19:02
Uğur bu takımda kalmalı yahu, gerektiğinde sol bekte bile oynayabilir. Kadroda derinlik sağlayan isimlerden olur, yedek kulübesinde oturur.
+2 sebebiyle yedek oturmayı kabullenecek yabancı lazım. Birisi Edu ve Bilica olacak, diğeri de Deivid muhtemelen. Alex'in alternatifi olarak kadroda kalabilir Deivid.
Crocodile1963
25.Haziran.2009, 19:04
Sercan ile ilgili haberler başkan'ın bu açıklamasından sonra son bulur herhalde. . .
BeeTLeJuiCe
25.Haziran.2009, 19:08
Uğur bu takımda kalmalı yahu, gerektiğinde sol bekte bile oynayabilir. Kadroda derinlik sağlayan isimlerden olur, yedek kulübesinde oturur.
+2 sebebiyle yedek oturmayı kabullenecek yabancı lazım. Birisi Edu ve Bilica olacak, diğeri de Deivid muhtemelen. Alex'in alternatifi olarak kadroda kalabilir Deivid.
Bilica her türlü +2. Edu yada Lugano'dan biri kalacak takımda. Edu'nun sözleşmesinin feshi için Lugano durumunun netleşmesi bekleniyor. Gerçi Edu'nun sağlık durumu ve Daum'un görüşüde etkili olacak. Ona göre Lugano giderse Daum'un raporuna göre Edu kalacak yada yerine yabancı stoper alınacak. Yabancı stoper'in partneri Bekir yada Önder olacak sanırım.
Deivid'in talipliside var deniyor başka zaman töbe satamayız hemen kurtulmamız gerek. Deivid'in durumu için Sercan transferi bekleniyor. Sercan alınırken Burak verilirse Deniz Yılmaz da alınabilir.
Birde süpriz olabilir takımda + olarak Josico kalabilir. :) Daum bekleniyor sanırım onun içinde.
BeeTLeJuiCe
25.Haziran.2009, 19:09
Sercan ile ilgili haberler başkan'ın bu açıklamasından sonra son bulur herhalde. . .
Sercan transferi bittiyse Cuma günü açıklanacak.
Aklıma gelmişken söyleyim, Aziz başkan Nihat transferinin resmen gerçekleştiği gün bomba patlatabilir. :)
KaPaLı
25.Haziran.2009, 19:12
Musti bende öyle düşünüyorum :n:
TR.CaPTaiN
25.Haziran.2009, 19:17
Bilica her türlü +2. Edu yada Lugano'dan biri kalacak takımda. Edu'nun sözleşmesinin feshi için Lugano durumunun netleşmesi bekleniyor. Gerçi Edu'nun sağlık durumu ve Daum'un görüşüde etkili olacak. Ona göre Lugano giderse Daum'un raporuna göre Edu kalacak yada yerine yabancı stoper alınacak. Yabancı stoper'in partneri Bekir yada Önder olacak sanırım.
Deivid'in talipliside var deniyor başka zaman töbe satamayız hemen kurtulmamız gerek. Deivid'in durumu için Sercan transferi bekleniyor. Sercan alınırken Burak verilirse Deniz Yılmaz da alınabilir.
Birde süpriz olabilir takımda + olarak Josico kalabilir. :) Daum bekleniyor sanırım onun içinde.
Ligtv'ye göre; Santos istiyormuş fakat Deivid 4 yıl daha Fenerbahçe forması giymek istiyorum demiş.
sananes
25.Haziran.2009, 19:18
ugur takımda kalmalı ama vederson gitmeli vederson oynayacagına alt yapıdan birini oynatsınlar pek eksik oynamaz çünkü alınabilirse mesut özil yada caner erkin sol kanat için alternatif olabilirler.hem mesut solda oynar alexin oynadıgı yerde de oynar çok yönlü olması avantaj schalke satarken alınması gerekiyodu aslında zamanında ama
nerazzuri
25.Haziran.2009, 19:19
Ligtv'ye göre; Santos istiyormuş fakat Deivid 4 yıl daha Fenerbahçe forması giymek istiyorum demiş.
4 yıl daha mı? Allah korusun.
KaF KeF
25.Haziran.2009, 19:20
Vargas seferi
Fenerbahçe Yönetimi yabancı sol açık için çalışmalarını sürdürürken listeye son dahil olan ismin Fiorentina'lı Juan Vargas olduğu öğrenildi.
26 yaşında ve 1. 82 boyundaki Perulu oyuncu için İtalyan Kulübünün 10 milyon Euro bonservis bedeli talep ettiği ve pazarlıkların sürdüğü öğrenildi.
Fiorentina ile 2013 yılına kadar sözleşmesi bulunan Vargas, geçtiğimiz yıl İtalya Ligi Seria A da forma giydiği 27 maçta 3 gol attı.
Fenerbahçe yönetiminin yılan hikayesine dönen Poulsen transferi için de Danimarkalı oyuncuya pazartesi gününe kadar süre verdiği ve kesin kararını bildirmesini istedikleri belirlendi.
Sarı Lacivertli Yönetim kulübün internet sitesinden yaptığı açıklmada ise yollarını ayırdıkları Yasin Çakmak, Gökhan Emreciksin, Can Arat, İlhan Parlak ve Özgür Çek'e teşekkür ettiler.
Gürhan Gürsoy için ise Eskişehirspor ile görüşüldüğü ve transferin noktalanmak üzere olduğu belirlendi.
Öte yandan Fenerbahçe'nin Brezilyalı Oyuncusu Deivid ülkesinde Globo gazetesine yaptığı açıklamada;Santostan teklif aldığını ancak Fenerbahçe ile sözleşme yenilediğini ve anlaşmanın bitiş tarihine kadar Türkiye'de futbol yaşantısını sürdürmek arzusunda olduğunu söyledi.
Kariyerini Brezilyada noktalayacağını açıklayan Deivid önümüzdeki 4 yıl daha Fenerbahçe'de kalacağını ifade etti.
LigTv
eGowiCh
25.Haziran.2009, 19:20
Deivid dünyanın parasını alıyor tabii, ayrılmak ister mi hiç? Sözleşmesi uzatılarak büyük hata yapıldı.
Uğur Boral konusuna gelince, bence derhal gönderilmeli. Oynadığı futbol yok ortada, bir de taraftara bağırıp çağırıyor oyundan alınırken, tepki gösteriyor. Sene boyunca yaptığı katkı yok, ne bir mücadelesi var, ne bir olumlu hareketi. Çok sıradan bir futbolcu, sırf sol ayağı var diye takımda kalsın demek bana göre saçma. Ben de sol ayaklıyım, o zaman takıma beni de alsınlar, en azından Uğur Boral'dan daha çok mücadele eder, koşarım. Futbol zekası olmayan, topla 4-5 kişinin arasına giren, karşı karşıya kaldığında bile gol atamayan, pas vereceği yere şut çeken, orta açamayan bir adamın bizim takımımızda işi ne? Özer ondan kat be kat daha iyi oynar sol kanatta.
tarikko
25.Haziran.2009, 19:21
Deivid dünyanın parasını alıyor tabii, ayrılmak ister mi hiç? Sözleşmesi uzatılarak büyük hata yapıldı.
Futbol zekası olmayan, topla 4-5 kişinin arasına giren, karşı karşıya kaldığında bile gol atamayan, pas vereceği yere şut çeken, orta açamayan bir adamın bizim takımımızda işi ne? Özer ondan kat be kat daha iyi oynar sol kanatta.
Bu konuda katiliyorum sana ..
sananes
25.Haziran.2009, 19:29
ugur boral ilk 11 oyuncusu olmamalı zaten takımda ama sonucta yedek klübesinde oturmasında bi sakınca yok öyle çok yüksek bi ücreti de yok bildiğim kadarıyla sol kanatta oyuncu eksikliğimiz var hem
erdili
25.Haziran.2009, 19:54
Vargas seferi
Fenerbahçe Yönetimi yabancı sol açık için çalışmalarını sürdürürken listeye son dahil olan ismin Fiorentina'lı Juan Vargas olduğu öğrenildi.
26 yaşında ve 1. 82 boyundaki Perulu oyuncu için İtalyan Kulübünün 10 milyon Euro bonservis bedeli talep ettiği ve pazarlıkların sürdüğü öğrenildi.
Fiorentina ile 2013 yılına kadar sözleşmesi bulunan Vargas, geçtiğimiz yıl İtalya Ligi Seria A da forma giydiği 27 maçta 3 gol attı.
LigTv
Roberto Carlos'un gidişi kesinleşti o zaman..
Raten
25.Haziran.2009, 20:19
Carlos ve Josico da gönderilirse harika olur.Deivid de gitse iyi olur ancak sanmam gönderileceğini.
BeeTLeJuiCe
25.Haziran.2009, 20:23
Uğur Boral konusuna gelince, bence derhal gönderilmeli. Oynadığı futbol yok ortada, bir de taraftara bağırıp çağırıyor oyundan alınırken, tepki gösteriyor. Sene boyunca yaptığı katkı yok, ne bir mücadelesi var, ne bir olumlu hareketi. Çok sıradan bir futbolcu, sırf sol ayağı var diye takımda kalsın demek bana göre saçma. Ben de sol ayaklıyım, o zaman takıma beni de alsınlar, en azından Uğur Boral'dan daha çok mücadele eder, koşarım. Futbol zekası olmayan, topla 4-5 kişinin arasına giren, karşı karşıya kaldığında bile gol atamayan, pas vereceği yere şut çeken, orta açamayan bir adamın bizim takımımızda işi ne? Özer ondan kat be kat daha iyi oynar sol kanatta.
Bende Özer'in ondan iyi oynayacağını düşünüyorum ama yedekte durmasının bir zararı yok. Daha iyisini yedekte oturtamayacağına göre Uğur Sol kanat alternatifi için en iyi isimdir.
Roberto Carlos'un gidişi kesinleşti o zaman..
Vargas alınırsa bek için değil açık için düşünülüyordur. Carlos 1 sene daha bizde. Vargas ismini Antu'da adamın biri ortaya attı 30 dakika geçmedi LigTV haber yaptı. :)
eGowiCh
25.Haziran.2009, 20:28
Vargas haberlerini de Antu'da biri yazdı diye çıkarmışlar, Lig TV'nin haber kaynağı zaten Antu, boşuna Fenerbahçe muhabirleri para alıyor.
tarikko
25.Haziran.2009, 20:32
Evet Vargas haberleri Antu'dan çıktı LigTV'de hemen almış siteye koymuş adamların işleri yok paso antudan alıyorlar haberi :)
eGowiCh
25.Haziran.2009, 20:38
Bende Özer'in ondan iyi oynayacağını düşünüyorum ama yedekte durmasının bir zararı yok. Daha iyisini yedekte oturtamayacağına göre Uğur Sol kanat alternatifi için en iyi isimdir.
Uğur bence yedek kulübesinde bile oturmayı hakedecek bir futbolcu değil. Kulübede oturan adam girer oyuna, takıma katkı yapar, ne bileyim sonradan oyuna girdiğinde girer gol atar, defansın dengesini bozar, asist yapar ama sen inanıyor musun Uğur'un sonradan oyuna girip bunları yapacağına? Adam ilk onbir oynadığında bile katkı sağlayamazken, oyuna ısınmamış vaziyette kurtarıcı olarak girmesini hayal bile edemiyorum.
erdili
25.Haziran.2009, 21:06
Uğur bence tam bir yedek, ilk 11'de sürekliliği olmayan bi oyuncu.
Oynadığında da Dani Alves'i yerlerde süründürüyo..
EreN
25.Haziran.2009, 23:24
İstikrar önemli.. Uğurda yok.
nerazzuri
25.Haziran.2009, 23:37
Poulsen için fiyat yükseltmişiz. 4 yıl için 16 m €. Yılda 4 m €. Çok para bana göre.
sananes
25.Haziran.2009, 23:45
ya poulsen öyle fark yaratan bi oyuncu degil ki niye bu kadar ısrarcıyız bi appiah degil yani poulsen hem gidip hem gelmiyo sadece defans yapıyo alıyo yanındakine veriyo yani fenerbahce seyircisinin en illet oldugu orta saha oyuncusu tipi...bence ısrara gerek yok selcuktan cok daha üstün cıkmayacak gelirse hepimiz görücez tabi
nerazzuri
25.Haziran.2009, 23:48
ya poulsen öyle fark yaratan bi oyuncu degil ki niye bu kadar ısrarcıyız bi appiah degil yani poulsen hem gidip hem gelmiyo sadece defans yapıyo alıyo yanındakine veriyo yani fenerbahce seyircisinin en illet oldugu orta saha oyuncusu tipi...bence ısrara gerek yok selcuktan cok daha üstün cıkmayacak gelirse hepimiz görücez tabi
Yapma canım sende. Selçuk'la Poulsen'i mi kıyaslıyorsun.
Poulsen savaşcıdır en başta. Çok iyi markaj yapar. Zaten bizim defansif yönümüz zayıf orta sahada, tam aradığımız oyuncu.
Ama yılda 4 m € vermek, bilemiyorum.
sananes
26.Haziran.2009, 00:00
birincisi ikisini kıyaslamadım selcuktan cok da faydalı olmaz dedim yani selcuk 3 gol 2 asist yapıyosa poulsen 2 gol 4 asist yapar ekstradan biraz daha ii savunma yapar hepsi yaptıgı savunmada avrupada işe yara ligde zaten 2 kişiyle geliyo rakipler maksimum defansif zaaf göstermez daumun kuracagı fenerbahce...sadece avrupada biraz daha iyi defans yapmamızı saglıyacaksa bi oyuncu bonservisi,kendi ücreti falan toplandıgında poulsen cok pahalı bize appiah gibi yada ne biliyim brezilya milli takımında izledik ya ramires gidiyo geliyo yada eski emre gibi hem savascı hem topla arası iyi oyuncular lazım gs uefayı kazandı tamamen defansif orta sahası varmıydı hatırlamıyorum ben suatın falan top kabiliyeti iyiydi
TR.CaPTaiN
26.Haziran.2009, 00:09
Başımıza ne geldiyse Anadolu takımlarını küçümsemekten geldi. Ligin ilk 5-6'da tamamlayan takımların aralarında yaptıkları maçlarda lider Fenerbahçe ama şampiyon 10 puan farkla Beşiktaş. Zaten 2 kişiyle geliyorlar dediğimiz takımlar bu sezon Fenerbahçe'yle maçımız olsa da küme düşme hattından biraz uzaklaşsak diye bekler oldular. Dolayısıyla Selçuk bu lige zaten yeter mantığına karşıyım.
Poulsen gibi Schalke, Sevilla, Juventus ve Danimarka Milli takımında forma giyen bir oyuncuyla topu ayağından çıkarması 5 dakika süren Selçuk'un isimlerinin yan yana gelmesi bile bana göre hatadır. Tabi ki biz de isteriz ki hem defansif hem ofansif olarak çatır çatır oynayan bir adam gelsin. Essien gibi hem defansa yardımcı olsun hem de hücuma çıkıp kale direklerini yıksın ama ligimizin çapı belli. Bu tip oyuncuları getirmek kolay değil. Kaldı ki Poulsen gibi sağlam bir oyuncu alınırsa zaten Poulsen'in hücuma çıkmasına da pek ihtiyaç kalmaz. Ama Serkan'ın dediği gibi yıllık 4 m € dengeler adına ciddi bir rakam.
sananes
26.Haziran.2009, 00:21
zaten selcuk iyi demedim ben deniz varken selcuk benim takımımda oynayamaz mesela ama poulsen sevillada oynarken karsılastık ve orta sahamızda selcuk oynuyodu bizimde aynı macta aralarında pek bi fark görmedim ben oyun içinde etliye sütlüye pek karısmamaya calısan topu pek sevmeyen dmc oyuncuları iste yani o maçlara poulsen agırlıgını koyduda biz mi fark etmedik sonra juventusu yakından takip ederim ben tiago ve poulsen insanı sinir ediyolar yahu izlerken cidden en azından ben böyle düşünüyorum
guiza gelmeden önce taa subat aylarında mallorcada bi forvet var guiza onla ortaya da schalkeden ernsti alsak keske diyodum arkadaslarıma ernsti bjk aldı sampiyon oldu tamda bize lazımdı aslında simdi de bu tarz oyuncular alınabilir illa essien olmak zorunda degil bu afrikadan guney amerikadan bulunabilir arjantin-ekvator macını seyrettim mesela ekvator top göstermedi 2. devre arjantine cok güçlü yetenekli orta saha oyuncuları var bulmak zor degil aslınmda fmi acıp oyuncuları inceleseler sonra burda belirledikleri oyuncuları izleyip karar verseler bile bulunabilir cok yeterli bi orta saha diye düşünüyorum
Universal
26.Haziran.2009, 00:33
Uğur Dündar, Star TV Ana haberi bittiğinde açıklama yaptı. Aziz Başkan bir kaç gün içinde büyük bir transfer yapacağını belirtti.
TR.CaPTaiN
26.Haziran.2009, 00:34
zaten selcuk iyi demedim ben deniz varken selcuk benim takımımda oynayamaz mesela ama poulsen sevillada oynarken karsılastık ve orta sahamızda selcuk oynuyodu bizimde aynı macta aralarında pek bi fark görmedim ben oyun içinde etliye sütlüye pek karısmamaya calısan topu pek sevmeyen dmc oyuncuları iste yani o maçlara poulsen agırlıgını koyduda biz mi fark etmedik sonra juventusu yakından takip ederim ben tiago ve poulsen insanı sinir ediyolar yahu izlerken cidden en azından ben böyle düşünüyorum
guiza gelmeden önce taa subat aylarında mallorcada bi forvet var guiza onla ortaya da schalkeden ernsti alsak keske diyodum arkadaslarıma ernsti bjk aldı sampiyon oldu tamda bize lazımdı aslında simdi de bu tarz oyuncular alınabilir illa essien olmak zorunda degil bu afrikadan guney amerikadan bulunabilir arjantin-ekvator macını seyrettim mesela ekvator top göstermedi 2. devre arjantine cok güçlü yetenekli orta saha oyuncuları var bulmak zor degil aslınmda fmi acıp oyuncuları inceleseler sonra burda belirledikleri oyuncuları izleyip karar verseler bile bulunabilir cok yeterli bi orta saha diye düşünüyorum
Birkaç maçla değerlendirmek yanlış. Maldonado da 2-1 kazandığımız Chelsea maçında sırıtmadı karşısında Avrupa'nın en iyi ortasaha oyuncuları olmasına rağmen. Poulsen'in forma giydiği takımları söylememin nedeni; eğer bu adam Schalke'deki başarılı olmasa Sevilla almazdı, Sevilla'da başarılı olmasa Juventus almazdı. Zaten Juventus'ta da başarılı olsaydı şuan Fenerbahçe Poulsen'i almak için girişimde bile bulunamazdı.
Taraftarın büyük bir kısmı zaten bu Güney Afrika'dan, Fransa'dan futbolcu alma konusunda hemfikir. Yani ismi duyulmuş olmasına gerek yok, kaliteli olsun yeter fikrinde. Fakat yönetimde taraftarda bir heyecan uyandırmak için, açıkçası kombine sayısını da arttırmak için daha tanıdık isimlere yöneliyor. Tabi Güney Afrika'dan, Güney Amerika'dan alınacak oyuncular da sonuç olarak risktir. Maldonado örneği önümüzde. Hatta Appiah alındığı dönemde taraftar forumlarında neden Maldonado alınmadı da Appiah alındı diyenler bile varmış. Ama gelin görün ki Maldonado şuan herkesin dalga geçtiği bir oyuncu konumuna düştü.
tarikko
26.Haziran.2009, 00:35
Ertem Şener'e Aziz Yıldırım 1-2 gün içinde bir bomba patlatabilir iyi takip et demiş Uğur Dündar :)
Professeur
26.Haziran.2009, 00:38
Ertem Şener'e Aziz Yıldırım 1-2 gün içinde bir bomba patlatabilir iyi takip et demiş Uğur Dündar :)Bu bomba kim olabilir acaba?Kaç gündür transfer haberleriyle ilgilenemedim de.Bombadan kasıt Poulsen felansa bence öyle bomba bir transfer değil:D.
sananes
26.Haziran.2009, 00:40
ben orta sahada bize en iyi gidecek oyuncu ya cok iyi arastırılıp alınan bi afrikalı yada tanıdık kombine satacak oyuncu deniyosa hamit diyorum...ortanın ortasında oynarken bambaska oynuyo hamit münihte de avrupa sampiyonasında da görduk bunu
tarikko
26.Haziran.2009, 00:41
Sabah da Ece Erken programında Ufuk Ceylan Fenerbahçe'de demiş :) Ufuk'la yakın arkadaşlar :) heralde..
RaSenGan
26.Haziran.2009, 00:47
İ.Yazıcı Sercan'ın Türkiye'de hiçbir takımda oynamayacağını söylemiş.
DenizlispoR
26.Haziran.2009, 00:48
Sabah da Ece Erken programında Ufuk Ceylan Fenerbahçe'de demiş :) Ufuk'la yakın arkadaşlar :) heralde..
Yuh diyorum :zuhaha.Artık sabah programlarında da transfer haberleri çıkmaya başladı :n:.
Sekopej
26.Haziran.2009, 00:52
Uğur Dündar, Star TV Ana haberi bittiğinde açıklama yaptı. Aziz Başkan bir kaç gün içinde büyük bir transfer yapacağını belirtti.
Uğur Dündar bir ara yöneticilik yapmıştı, boş bilgi vermez. Yine kulübe yakın Davut Dişli, Aziz Yıldırım'ın Poulsen'den önce düşündüğü başka isim var, Poulsen işi bitti, eğer anlaşılamazsa o oyuncuyla Poulsen gelecek demişti.
Şimdi bekliyoruz bakalım Aziz Yıldırım'ın sürprizini.
Aşk-ı Şehir
26.Haziran.2009, 00:55
Gürhan Gürsoy hakkında bir bilgisi olan var mı? Cidden gelmiş mi bize? :)
eGowiCh
26.Haziran.2009, 00:57
Ertem Şener Fenerbahçe'nin Riise ile anlaştığını son dakika olarak duyurdu, umarım doğrudur.
Bence Uğur Dündar'ın bahsettiği bomba Hamit-Halil Altıntop bombası.
sananes
26.Haziran.2009, 01:00
riise hamit halil 3ude gelse süper transferler olur bee hadi baskan :)
BeeTLeJuiCe
26.Haziran.2009, 01:02
Önlibero için ilgilendiğimiz isimler 3 oldu.
Poulsen-Rolfes-Simplicio
sananes
26.Haziran.2009, 01:03
simplicioyu alalım bu 3unden biri gelecekse yada rolfes
EreN
26.Haziran.2009, 01:03
Boşa heyecan yapıyoruz sanki :D
TR.CaPTaiN
26.Haziran.2009, 01:06
Gürhan Gürsoy hakkında bir bilgisi olan var mı? Cidden gelmiş mi bize? :)
Resmi açıklama yok ama olabilir bence bu transfer. Gürhan Sivasspor'da forma aldığı maçlarda iyi oynuyordu. Bu sezon başında hazırlık maçlarında da iyi performans sergilemişti. Hatta burda Aragones'in onu Silva gibi kullanacağı çok şans bulacağı yazılmıştı çoğu Fenerbahçeli tarafından. Umutlu olduğumuz bir oyuncuydu ama şans bulamadı. Bence herhangi bir Anadolu takımında iyi iş yapar.
Bizim açımızdan ise; Gürhan konusunda yönetimi eleştiremiyorum çünkü geçen sezonda Olcan örneği vardı. Ben Olcan'ın gidişine üzülmüştüm, kalması gerektiğini düşünüyordum ama Gaziantepspor'da bile adını hiç duyuramadı.
Sekopej
26.Haziran.2009, 01:20
Riise deyip de adamı heyecanlandırmayın şimdi, sonra olmayacak transfer üzüleceğiz.:D
eGowiCh
26.Haziran.2009, 01:37
R.Carlos yerine alınabilecek en iyi isim Riise olur. Savaşçı takım yapısına uygun, istikrarlı, oyunu iki yönüyle oynayabilen çok iyi bir futbolcu. Frikik atışları da ona emanet edilir, inanılmaz kullanıyor. Umarım transfer edilir, Ertem Şener Star Ana Haber'e bağlanıp son dakika gelişmesi diye duyurdu Uğur Dündar'a, yalan değilse eğer yönetim çok iyi işler yapıyor. Riise'nin yanına Onyewu ve Poulsen de gelirse, işte o zaman bal kaymak olur :) Gerçek anlamda savaşçı, mücadeleci ve süper bir takım kurmuş oluruz ki sahaya yansıtılacak mücadele çoğu Fenerbahçeli'nin yıllardır özlemini çektiği mücadele olur.
http://cache.daylife.com/imageserve/01Tq6Sa3MR9Q3/340x.jpg
RaSenGan
26.Haziran.2009, 01:47
Riise'nin taçları da çok iyi.Gelirse çok iyi bir transfer olur.Çok katkı sağlar.
Raten
26.Haziran.2009, 02:02
Evet Ece Erken'in programda Ece Erken değil de oradaki konu Ufuk Fener'e gidecek şimdi dedi :D annem izlerken gördüm :p Ertem Şener de Sercan büyük ihtimalle ManU da oynayacak dedi şaşırdım baya Uğur Dündar'ın bahsettiği de Hamit-Halil olabilir.
erdili
26.Haziran.2009, 02:04
Önlibero için ilgilendiğimiz isimler 3 oldu.
Poulsen-Rolfes-Simplicio
Şu Poulsen'den vazgeçseler de direkt Rofles' e yönelseler keşke.
Öyle bi rahatlıyacam ki şu önlibero transferi bitince anlatamam :smismileyiw2:
Onurap
26.Haziran.2009, 02:07
http://img25.imageshack.us/img25/7071/fotomact.jpg
Varonil
26.Haziran.2009, 02:12
Yuh artık yahu.Neremle güleceğimi bilemedim bu habere. (cc)
Konuyla alakasız ama Almanya kampında oynayacağımız hazırlık maçlarından biri belli olmuş.21 Temmuz'da TSG 1899 Hoffenheim ile hazırlık karşılaşması oynayacağız.
http://www.tsg-hoffenheim.de/4news.php?d%5Bnr%5D=3168&d%5Babteilung%5D=Fu%DFball
tarikko
26.Haziran.2009, 02:20
qtm'e bak sen :) adamı sol bek yaptılar ya :)
EreN
26.Haziran.2009, 02:21
QTM ne olacak... :)
Since-1907
26.Haziran.2009, 02:43
Bari masa başı haber yapıyonuz , bir araştırın futbolcunun mevkilerini.Bilmeden yazıyorsunuz halbuki Rolfesi Forvete , Poulseni Sol Beke , Capel'i kaleye alacaz :p . Araştırın Biraz QTM :)
tarikko
26.Haziran.2009, 02:47
Gerçekleşirse müthiş olur Riise transferi haydi inşallah diyelim :)
EreN
26.Haziran.2009, 03:59
Riise cuk oturur..
Cengo
26.Haziran.2009, 04:01
Riise cuk oturur..
cuk oturur da imkansızdan öte bi şey..
Universal
26.Haziran.2009, 04:07
Riise gelirse 5 yıl oynar 33 yaşında gider... Süper transfer olur. Carlos'a verdiğimiz maaşı verelim yeter.
Sheriff
26.Haziran.2009, 04:16
Oyun tipi Carlos'a benzeyen bir oyuncu. Riise süper ötesi olur..
MaTRaKaN
26.Haziran.2009, 04:17
Riise hayal gibi geliyor bana :)
TR.CaPTaiN
26.Haziran.2009, 04:26
Ertem Şener'in çok haberi patladı. Maalesef Riise çok zor. Kesenin ağzı açılsa bile elimizde Şampiyonlar Ligi kozu yok.
Crazycat
26.Haziran.2009, 04:38
Ertem Şener'in çok haberi patladı...
Star'daki Uğur Meleke'ydi sanırım ikisi yaptığı programda Capel Fener'de dedi ama daha somut bir şey bu konuda.
EreN
26.Haziran.2009, 04:57
herkes biri fenerde diyor...
erdili
26.Haziran.2009, 08:23
Sol açığa ufak tefek adam almazlar umarım,
Metalistten Jaja Coelho'yu bırakırlar mı acaba 6-7 milyon € 'ya..
KaPaLı
26.Haziran.2009, 12:33
Alalım artık valla meraktan ölcem :D Beşiktaş Nihat'a imza attırdığı gün gelecek büyük transferler çok eminim ama beklemekte öldürüyo insanı.
Varonil
26.Haziran.2009, 13:51
Volkan Demirel konusu netlik kazanmalı artık,bu futbolcuda bir kaza yaşamamalıyız.Volkan bu takımdaki en sağlam Fenerbahçelilerdendir ;) Para konusunu fazla dert edeceğini sanmıyorum,zira daha önce boş mukaveleye imza atmış bir futbolcu ;;)
nerazzuri
26.Haziran.2009, 15:00
Volkan Demirel konusu netlik kazanmalı artık,bu futbolcuda bir kaza yaşamamalıyız.Volkan bu takımdaki en sağlam Fenerbahçelilerdendir ;) Para konusunu fazla dert edeceğini sanmıyorum,zira daha önce boş mukaveleye imza atmış bir futbolcu ;;)
Ama yabancı futbolcuların aldığı para baya yukarıda, en basit örnek Deivid, 3m€ alıyor yılda. Volkan ve Deivid'i kıyasladığımızda performans olara 1 yıl içinde Volkan üst seviyede. Deivid ise koca bir hiç. Bu konudada haklı kendisi en az 3m€ almasından yanayım. Yabancı futbolculara değil aksine Türk futbolculara geçmiş yıllarda boş mukaveleye imza atan futbolculara sahip çıkmamız gerekiyor.
sananes
26.Haziran.2009, 15:29
simdi dünya piyasasında takımlar incelenirse en az parayı her zaman kaleciler alır tabi buffon degilseniz sonra volkan her sene en az 5 mac kacırıyo hemde ceza alıp sakatlık falan degil yani bi kalecinin böyle sacma cezalar almaya hakkı yok ki deivide verdigimiz para kazık yemektir bence deividden kazık yedik hadi volkandan da yiyelim en azından türk oyuncu demekte gelmiyor içimden
volkana avrupadan teklifler var deniyo bence bizim verdigimiz parayı veren bi takım olsaydı avrupada coktan imza atar yurt dışına giderdi
KaPaLı
26.Haziran.2009, 15:30
Sercan Yıldırım Avrupa'ya giderse Fenerbahçe Mehmet Yıldız'ı alır demedi demeyin.
Addolorato
26.Haziran.2009, 15:57
Mehmet Yıldız'ın havası sönmüştür bence bu saatten sonra Fenerbahçe almaz onu.
tarikko
26.Haziran.2009, 15:59
Sercan Yıldırım Avrupa'ya giderse Fenerbahçe Mehmet Yıldız'ı alır demedi demeyin.
Allah korusun ..
EreN
26.Haziran.2009, 16:45
Mehmet yıldız artık bitti gözümde:)
HooijDonk07
26.Haziran.2009, 17:02
Star'daki Uğur Meleke'ydi sanırım ikisi yaptığı programda Capel Fener'de dedi ama daha somut bir şey bu konuda.
Star'ın Fenerbahçe Haberleri doğru oluyor Uğur Dündar vardır belki arkasında Guiza ve Aragonesi oradan duymuşdum :p
eGowiCh
26.Haziran.2009, 17:51
Fener'den Onyewu'ya 2.3 milyon avro
Fenerbahçe'ye transferi büyük ölçüde tamamlanan Oguchi Onyewu'nun yıllık maaşı da belirlendi. Amerikalı oyuncu Kanarya'dan yılda 2.3 milyon avro kazanacak.
Kanarya'da Lugano yerine getirilmesine hazırlanılan Oguchi Onyewu, yüksek maaş alacak. Standard Liège takımında oynayan; ancak Belçika ekibiyle sözleşmesi ay sonunda dolacağı için Fenerbahçe'ye transfer olması durumunda Bosman kurallarıyla bedelsiz olarak gelecek olan Onyewu, yılda 2.3 milyon avro alacak.
Onyewu'nun transferinde son noktanın, her şeye rağmen Lugano'yla yapılacak olası son görüşmelere bağlı olacağı ifade ediliyor. Fenerbahçe'nin yeni sözleşme teklifini bugüne dek kabul etmeyen Uruguaylı futbolcu, şu âna kadar kendisine uygun bir kulüp bulabilmiş değil. Lugano'nun çark etmesi durumunda, Fenerbahçe'nin Onyewu transferinden vazgeçmesi bekleniyor.
27 yaşındaki Onyewu, eğer her şey yolunda giderse, 1 Temmuz tarihinde İstanbul'a gelerek imza atacak. ABDli stoper, millî takım forması altında Konfederasyon Kupası'nda sergilediği performansla büyük beğeni topluyor.
Goal.com
JunkChorn
26.Haziran.2009, 18:02
Sercan işi bitti, kendisi Manchester ile anlaşmış. Birazdan düşer manşetlere.
Crocodile1963
26.Haziran.2009, 18:04
Sercan işi bitti, kendisi Manchester ile anlaşmış. Birazdan düşer manşetlere.
Kaynak TD mi ?