View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic
TR.CaPTaiN
15.Ocak.2010, 15:02
29 Ocak 2008
Kulübümüz‚ Kayserispor Kulübü ile Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal´ın transfer edilmesi konusunda görüşmektedir. Kayserispor yönetimine bu konuda teklif yapılmış ve yanıt beklenmektedir. Görüşmelerin sonuçları kulübümüzce daha sonra kamuoyuna duyurulacaktır.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Böylece rötarlı da olsa iki oyuncuyu da almış olduk. :} Forvette Güiza ve Semih haricinde alternatifimiz yoktu, iyi bir transfer oldu. Hatta eğer kafa olarak hazır bir Gökhan olursa Güiza ve Semih'le büyük forma savaşı verebilir. 7 ve 11 numaralı formalar boş; büyük ihtimalle 11'i alır. Kulübümüze hayırlı, uğurlu olsun. Hoşgeldin Gökhan Ünal.
BeeTLeJuiCe
15.Ocak.2010, 15:04
29 Ocak 2008
Kulübümüz‚ Kayserispor Kulübü ile Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal´ın transfer edilmesi konusunda görüşmektedir. Kayserispor yönetimine bu konuda teklif yapılmış ve yanıt beklenmektedir. Görüşmelerin sonuçları kulübümüzce daha sonra kamuoyuna duyurulacaktır.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Böylece rötarlı da olsa iki oyuncuyu da almış olduk. :} Forvette Güiza ve Semih haricinde alternatifimiz yoktu, iyi bir transfer oldu. Hatta eğer kafa olarak hazır bir Gökhan olursa Güiza ve Semih'le büyük forma savaşı verebilir. Kulübümüze hayırlı, uğur olsun. Hoşgeldin Gökhan Ünal.
Zamanında Gökhan ve Mehmet Fenerbahçede diye haber yapan gazeteler yarın biz demiştik diye manşet atmasınlar :D
Zamanında Gökhan ve Mehmet Fenerbahçede diye haber yapan gazeteler yarın biz demiştik diye manşet atmasınlar :D
Kesin atarlar. :D
Bordo61Mavi
15.Ocak.2010, 15:35
Allah yolunu acik etsin bizde yapamadigi patlamayi Fenerbahcede yapacak Gokhan bundan eminim
GeNç KaRTaL
15.Ocak.2010, 15:35
Gökhan Ünal hayırlı olsun Fenerbahçe'ye.Bakalım kendisini toparlayıp tekrar eski günlerini yaşatabilecek mi..
Sekopej
15.Ocak.2010, 15:37
Şimdi sıra geldi yabancı transferine. Aslında Deivid ile de yollar ayrılabilir ama Deivid yedek kaldığında sorun çıkarmayan bir oyuncu olduğundan sanırım tutuluyor kadroda. Gelecek oyuncu da muhtemelen yıldız olmayan, çok genç ve gelecek vaad etmeyen, orta yaşlarda, yedek kaldığında sorun çıkarmayacak bir orta saha oyuncusu olacaktır.
Aziz Yıldırım kulüpler birliğini bırakmayıp şu yabancı olayını da bir çözüme kavuştursun, sonra bıraksın.:D
Gökhan'ın satılmasına üzülmedim açıkcası.Kaliteli bir oyuncu olmasına rağmen bizde yapamadı.Bu kadar transfer haberinden sonrada yapabileceğini sanmıyordum.Bizde kalsaydı yine varlığı ile yokluğu farkedilmezdi.Hayırlı olsun Fenerbahçe'ye..
HooijDonk07
15.Ocak.2010, 15:39
Burak Yılmaz'ı parayla satıp , Stoke'ye Kazım ve para verip Tuncayı alabilirdik
Ahmet Göktaş
15.Ocak.2010, 16:27
İyi bir gol kaçırma makinesi... Tek forvet oynayan bir takım için çok gereksiz bir oyuncu.
Şimdiden allah sabırlar versin Güiza-Gökhan Ünal ikilisinin kahrını çekeceklere...
Devre arası için iyi transfer bence...
Varonil
15.Ocak.2010, 17:04
Hayırlısı olsun.Yararlı olacağına dair en ufak bir umudum bile yok,umarım mahcup olurum.
Suicider
15.Ocak.2010, 17:07
Hayırlısı olsun izleyip görücez önceden bilemeyiz ne kadar başarılı olacağını sezon başından beri formu düşüktü bir türlü kendini toparlayamadı bakalım tekrar eski formuna dönebilecek mi?...
tarikko
15.Ocak.2010, 17:15
Hayırlı olsun ne diyelim..İnşallah kendisinden beklenen patlamayı bizde yapar..
nerazzuri
15.Ocak.2010, 18:04
Aslına bakarsak,yönetim tarafından alınmış büyük bir risk Gökhan Ünal. Risk almak iyidir. Kötüde çıkabilir, ama patlamayı yapar ise? İyi iş yaptı yönetim.
el.nino
15.Ocak.2010, 18:18
gökhan uefa'da oynayamayacak ama.iyi oynarsa bu sorunu da var:)
GodfatheR
15.Ocak.2010, 18:21
Aslına bakarsak,yönetim tarafından alınmış büyük bir risk Gökhan Ünal. Risk almak iyidir. Kötüde çıkabilir, ama patlamayı yapar ise? İyi iş yaptı yönetim.
Aynen. Ya eski Gökhan olucak ya da Trabzon da ki umarım ilk seçenek olur. Eski günlerine dönerse çok yararlı olur. Bu konuda en büyük güvencem M.Topuz belki o Gökhan'ı eski Gökhan yapar : )
E.Cartman
15.Ocak.2010, 19:11
Fener en iyisini yaptı bence eğer Gökhan eski performansına dönerse FB'nin gol sorunu çözülebilir...
KaPaLı
15.Ocak.2010, 19:43
Bu sessizlik hayra alamet değil ben söyleyeyim :p
sentugo
15.Ocak.2010, 20:43
Fm'de işinize yarar :D
Fm'de işinize yarar :D
Evet FM'de baya atıyor. :D
scar face
15.Ocak.2010, 23:34
ben Gökhan a sonuna kadar inanıyorum başarılı olacaktır...güzel transfer..
Alicanfmfan
16.Ocak.2010, 00:19
Bana Kalırsa vasat bir transfer ama izlemedn yorum yapmak yanlıs olur..
LaigLeNoiR
16.Ocak.2010, 00:31
Kayseri'den ilk ayrıldığından beri diyorum Gökhan bir büyük takımın gol yükünü çekemez diye. Göründü ki Trabzon'un bile istenilen düzeyde çekemedi şimdi ise Semih'in bile doğru düzgün oynayamadığı bir büyük takıma geldi. İşi gerçekten çok zor. Pek fazla etkili olacağını zannetmiyorum.
Hayırlı olsun yine de.
Del Piero_10
16.Ocak.2010, 00:56
Gökhan Ünal bence gereksiz oldu. Semih'in de ayrılma vakti gelmiştir.
SAİT71
16.Ocak.2010, 01:11
Şahsen Semih gibi birisi varken Gökhan Ünal'ı alıyorsak Semih'e haksızlık ediyoruz.. Ben olsam 2 dakika daha Fenerde durmam.
goosfraba
16.Ocak.2010, 01:16
Bana kalırsa bu transferdeki amaç, forvet hattında rekabeti yükseltmektir ve bence doğru yapılmıştır.
Trabzonspor
16.Ocak.2010, 01:24
Alican sende ha GS alabilseydi farklı konuşurdun:d
Gökhan gitti Burak alındı ne fark etti sorarım başkana.Birde 5 m€dan aşağı satılmıcak deniyordu.Ben hiç istemiyorum Burak gelsin.Kazım olsaydı daha iyi olurdu en azından disiğlinsiz ama Yattara gelene kadar oynardı gelincede o mevkide rekabet olurdu.
Aşk-ı Şehir
16.Ocak.2010, 02:24
Al Güiza'yı vur Gökhan'a. ;) Ne farkı var bu iki oyuncunun arasında. Fenerbahçe çok yanlış bi politika uyguladı. Mehmet Batdal'ı alsalardı daha yerinde transfer olurdu...
Trabzonspor
16.Ocak.2010, 02:39
Bizim yönetimde almak istedi ama cepte akrep olduğundan alamdı:D
Al Güiza'yı vur Gökhan'a. ;) Ne farkı var bu iki oyuncunun arasında. Fenerbahçe çok yanlış bi politika uyguladı. Mehmet Batdal'ı alsalardı daha yerinde transfer olurdu...
Mehmet Batdal çok ağır, en kötü hamle yavaş bir pivot santrafor ile oynamak olur.
KaPaLı
16.Ocak.2010, 09:18
Bana Kalırsa vasat bir transfer ama izlemedn yorum yapmak yanlıs olur..
Çok şaşırttın beni Alican :icon_smile:
Gökhan'ın başarılı olacağını düşünüyorum nedense. Mehmet Topuz faktörüde var ayrıca.
Alicanfmfan
16.Ocak.2010, 12:57
Trabzon kariyerine bakınca vasatında vasatı yahu , İsmail ama Fener'de istatistikleri alt üst eder bilemem .
eXcitinG
16.Ocak.2010, 12:59
Guiza ya tahamüL eden Daum, Semih`e şans vermeyen Daum, Gökhan ÜnaL dan ne bekLenti içerisinde acaba, garip.
TR.CaPTaiN
17.Ocak.2010, 02:55
http://img30.imageshack.us/img30/151/52606374.jpg (http://img30.imageshack.us/i/52606374.jpg/)
Fenerbahçemizin yeni transferi Gökhan Ünal, takımımızın kamp yaptığı Antalya'ya geldi.
İdari Menajerimiz Hasan Çetinkaya'nın karşladığı oyuncumuz Gökhan Ünal, havalimanında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
Transferinin biraz geç, ancak tam zamanında olduğunu, çünkü Fenerbahçe'ye olgun çağında geldiğini belirten Gökhan, ''Fenerbahçe camiası çok büyük bir camia. Burada başarılı olacağıma inanıyorum. Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Başta Trabzonspor'a, kolaylık sağladığı için teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra daha farklı bir Gökhan karşınızda olacak'' dedi.
Fazla idman eksiği olmadığını dile getiren Gökhan Ünal, ''Kendimi çok iyi hissediyorum. Ligin ikinci yarısında daha farklı bir Gökhan olacak. Daha diri, daha güçlü Gökhan olacağıma inanıyorum. Fenerbahçe'ye gelmeden önce Mehmet Topuz ile görüştüm ve olumlu şeyler anlattı. Takımda uyum sorunu yaşayacağıma inanmıyorum. Milli takımdan da tanıdığım arkadaşlarım var. Forma rekabeti illa ki olacak ve bunda da Fenerbahçe kazanacak.'' diye konuştu.
Fenerbahce.org
http://img233.imageshack.us/img233/4462/19336235.jpg (http://img233.imageshack.us/i/19336235.jpg/)
Bu arada 39 numarayı almış.
http://www.youtube.com/watch?v=CuCefqBeQTg&feature=player_embedded
GodfatheR
17.Ocak.2010, 04:01
Yeni Anelka :p
barahir
17.Ocak.2010, 04:05
Yeni bir Anelka'yım diyor yani...
Hadi hayırlı olsun.. Alınmasına sevindim çünkü gökhan bence rakip savunma karşısında her zaman büyük tehdittir.. Hani Rıdvan derdi ya "ben savunma olsam onla oynamak istemem" diye; Gökhan da öyle bi oyuncu işte..
Her oyuncu gol kaçırır. Ancak Güiza kadar kaçırabilir mi? Ve, ya atarsa??
Her oyuncu gol kaçırır. Ancak Güiza kadar kaçırabilir mi? Ve, ya atarsa??
Mehmet 1.5 yıldır bu adamın her maçını izliyorum.Emin ol Gökhan'da o kaçırma potansiyeli var. :D Ya atarsa kısmına gelirsek.Biz bu duyguyu tadamadık umarım siz tadarsınız. :D
barahir
17.Ocak.2010, 04:22
Mehmet 1.5 yıldır bu adamın her maçını izliyorum.Emin ol Gökhan'da o kaçırma potansiyeli var. :D Ya atarsa kısmına gelirsek.Biz bu duyguyu tadamadık umarım siz tadarsınız. :D
Valla ne diyim.. İnşallah .) Kezman, Güiza derken Gökhan atar umarım da şöle bi "oh be" deriz.)
KaPaLı
17.Ocak.2010, 09:09
İyide Gökhan öyle çok kötü ortalaması yokmuşki. 3 maçta 1 gol atmış. Çok kaçırdığı için kötü oyuncuymuş gibi geliyo.
Bide niye 39 aldı yaa Nic39 kalsaydı :p
Sheriff
17.Ocak.2010, 11:22
Umarım faydalı olur. Sonuçta başarı yakalama potansiyeli var. Hep birlikte göreceğiz, açıkcası bende çok umutlu değilim :)
Dentinho Ve Erik Huseklepp Söylentileri Var...
İkisininde Faydalı Olabileceğini Düşünüyorum...
İkiside Sağ/Sol Kanat Ve Forvet Oynayabilen Oyuncular...
Dentinho Yaşça Genç Olmasıyla Erik İse Maliyetinin Daha Ucuz Olmasıyla Ön Plana Çıkıyor...
Bence Deivid'i Elden Çıkarıp 2'sini Birden Alabilirsek Faydalı Olurlar :)
BeeTLeJuiCe
17.Ocak.2010, 11:55
Dentinho Ve Erik Huseklepp Söylentileri Var...
İkisininde Faydalı Olabileceğini Düşünüyorum...
İkiside Sağ/Sol Kanat Ve Forvet Oynayabilen Oyuncular...
Dentinho Yaşça Genç Olmasıyla Erik İse Maliyetinin Daha Ucuz Olmasıyla Ön Plana Çıkıyor...
Bence Deivid'i Elden Çıkarıp 2'sini Birden Alabilirsek Faydalı Olurlar :)
Erik Huseklepp, süper adam keşke alsak, Dentinhoya tercih ederim. İskandinav kanat oyuncuları her daim sevmişimdir.
Deividi'i Corinthiansa versek bu ikisini alsak en az 2 sene kanat sıkıntısı çekmeyiz. Neden 2 sene derseniz ikisinide 2 seneden fazla elimizde tutamayız :D
Universal
17.Ocak.2010, 11:56
Gökhan hiç olmassa Türk, Güiza'dan en büyük artısı bu. Yabancı kontenjanını doldurmuyor. :) Kadroda bir forvet alternatifimiz oldu. Bu arada Gökhan Avrupa Kupalarında oynamıyor di mi?
Onun yerine Afrika Kupasında bir gözlemci gönderip, orada savaşan bir oyuncu bulsak daha iyi olurdu. Appiah misali...
Avrupada oynayamıyor Batuhan.Bizdeyken Toulouse maçına çıkmıştı.
KaF KeF
17.Ocak.2010, 14:23
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2010-01-17_gkhan4.jpg
Universal
17.Ocak.2010, 15:37
Avrupada oynayamıyor Batuhan.Bizdeyken Toulouse maçına çıkmıştı.
Bir tane oyuncu seçebiliyormuşsun bu tarz konumda iken. Öyle bir yorum okudum başka bir forumda.
tarikko
17.Ocak.2010, 16:39
Tekrardan hayırlı olsun Gökhan..İnşallah başarılı olacak..
Trabzonspor
17.Ocak.2010, 16:46
Vay be Gökah gitti vallaha Burak gelceği için üzgünüm ama fenerbahçeye hayırlı olsun .
El Barto
17.Ocak.2010, 16:49
Zaten arada Trabzonspor'a gitmesi yanlıştı. Fenerbahçe Kayseri'de oynarken istediğinde yönetim çok yokuşa sürdü ilanlar falan. :)
Sekopej
17.Ocak.2010, 17:46
Trabzonspor'un oynadığı maç ön eleme miydi? Ön elemeyse sanırım oynayabilir Gökhan. O kuralda bir değişiklik oldu ama bir türlü yeni k uralı tam anlamıyla öğrenemedik.
Sözleşme imzalayıp, lisans çıkarılması sanırım yarına yetişmeyecek. Burak olayı havada kaldı, ne zaman sözleşme imzalanacağıyla ilgili bir bilgi var mı?
tarikko
17.Ocak.2010, 17:48
Trabzonspor'un oynadığı maç ön eleme miydi? Ön elemeyse sanırım oynayabilir Gökhan. O kuralda bir değişiklik oldu ama bir türlü yeni k uralı tam anlamıyla öğrenemedik.
Sözleşme imzalayıp, lisans çıkarılması sanırım yarına yetişmeyecek. Burak olayı havada kaldı, ne zaman sözleşme imzalanacağıyla ilgili bir bilgi var mı?
Gökhan kamp dönüşü İstanbul'da imzalayacak büyük ihtimalle abi..
Sekopej
17.Ocak.2010, 17:51
Yarın oynama ihtimali yok o zaman, tabi lisnası çıkartıldıysa ve sadece tören İstanbul'da yapılacaksa bilemem.
tarikko
17.Ocak.2010, 17:52
Yarın oynama ihtimali yok o zaman, tabi lisnası çıkartıldıysa ve sadece tören İstanbul'da yapılacaksa bilemem.
Çıkartırılmıştır lisans.Kadroda olur yarın bence..
Sekopej
17.Ocak.2010, 17:54
En iyisi yarını beklemek, yarın öğrenmiş oluruz.:p
goosfraba
Aykut Kocaman Türkiye'de değilmiş sanırım.
tarikko
Trabzonspor'dan Gökhan Ünal'ı transfer ederek gol yollarındaki alternatiflerini arttıran Fenerbahçe'de transfer bitmiyor. Sezon öncesi Brezilya'ya giderek Christian Baroni ve Andre Dos Santos'un transferini bitiren Sportif Direktör Aykut Kocaman, aynı ülkeye ikinci kez gitti.
Antalya'ya gittiği açıklanan Aykut Kocaman'ın gizli transfer görüşmeleri için Brezilya'ya gittiği söyleniyor.
Sezon öncesi iyi ilişkiler kurulan Corinthians yönetimiyle görüşmelere yapacak Aykut Kocaman, gelecek vadeden orta saha oyuncusu Dentinho'yu transfer etmek için görüşmelerde bulunacak.
21 yaşındaki golcü geçen sezon takım 2. Lig'den 1. Lig'e çıkarken gol kralı olmuştu. Dentinho, Corinthians formasıyla 130 maçta 41 gol kaydetti.
Goal
Sekopej
17.Ocak.2010, 17:59
Dün Gökhan'ı karşılayanın Aykut Kocaman olmadığını gördüğümde zaten şüphelenmiştim bir yerle mi gitti diye. Daum'un istediği isim, ora sahadan ileriye destek verecek, ofansif özellikleri olan ve sol kanatta oynayabilen birisiydi. Eğer gelirse Özer ne olacak, yabancı sınırlamasıyla kim oynayacak? özer umarım formayı kaptırmaz.
KanaKe
17.Ocak.2010, 18:01
Haber dogruysa Dentinho süper olur.
Xsnoopkarl
17.Ocak.2010, 18:45
dentinho gerçekten süper olur ama Özerinde kadro dışı bırakılmasını istemem
Biz Gabriç'i almadan önce kendi takımıyla ön eleme maçına çıktı.Yöneticiler turu geçersek Gabriç'in ilerleyen turlarda forma giyemeyeceğini açıklamıştı.
Gökhan kamp dönüşü İstanbul'da imzalayacak büyük ihtimalle abi..
Protokolü imzaladı, sözleşme onaya gitmiştir.Basına yapılacak sadece işin show business kısmı.
sentugo
17.Ocak.2010, 22:17
Açıkçası forma yakışmamış :D Umarım başarılı olur
TR.CaPTaiN
18.Ocak.2010, 00:09
http://img7.imageshack.us/img7/9430/748041793750.jpg (http://img7.imageshack.us/i/748041793750.jpg/)
Fotomaç :}
ForsakeN
18.Ocak.2010, 00:12
Anlaşıldı Kocaman yine Brezilyalı getirecek.Nedir bu Brezilya sevdası anlamıyorum. Hadi ucuz olsalar neyse. Verdikleri paralar da az değil.
nerazzuri
18.Ocak.2010, 00:18
Dentinho geliyor heralde.
http://botecodabola.files.wordpress.com/2009/03/dentinho.jpg
Revolution
18.Ocak.2010, 00:24
Ben Gökhan'ın başarılı olacağını düşünüyorum.. Bakıldığında Trabzon'da Gökhan'ı zorlayacak güçlü bir alternatif yoktu ancak Gökhan Fenerbahçe'de tutunmak için çok çalışıp kendini aşmak zorunda çünkü önünde Semih ve Güiza gibi 2 önemli isim var.
sananes
18.Ocak.2010, 02:42
deivid'i gönderip ikisini birlikte alsak çok müthiş olur aslında:)
KaPaLı
18.Ocak.2010, 09:40
Allah Allah niye istemiyosunuz Brezilyalı almasnı. Takımda Brezilyalı hakimiyeti var. Gelecek adam dil sorunu çekmicek uyum sorunu olmayacak.
SAİT71
18.Ocak.2010, 11:16
Deivid duracağına takımda yeni gelen Brezilyalı dursun hiç bir fark olmaz. Yada R.Carlos olacağına yeni alınması muhtemel Dentinho felan gelsin takıma... Böyle patlama yapması muhtemel Brezilyalıları aldıktan sonra sorun olmaz bence.. Gidipte işe yaramayanları almayalım yeter..
Universal
18.Ocak.2010, 15:25
Abi iş insanda bitiyor, dil, din, ırk ayrımı yapmayın. Eğer bir oyuncu ortamı bozacaksa zaten Polonyalısıda, Almanıda, Brezilyalısıda bozar. Sonuçta gelecek olan Brezilya'lı uyum sorunu yaşamıyacak. Kaldı ki devre arasında Avrupa'da oynayan iyi bir oyuncu zaten ya Şampiyonlar Liginde oynuyor yada UEFA Avrupa Liginde oynuyordur, almak çok zor olur.
TR.CaPTaiN
18.Ocak.2010, 16:12
Fenerbahçe'de gözden çıkarılan Colin Kazım'ın yeni takımı belli oldu. İngiliz baba ve Türk annenin çocuğu olarak Londra'da doğan milli oyuncu, Fransa'nın önde gelen ekiplerinden Toulouse takımıyla anlaştı.
Fenerbahçe'nin kadro dışı bıraktığı Kazım, Fransız ekibiyle 2+1 yıllık anlaşma sağladı. Toulouse ekibinin Fenerbahçe'ye dört milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği öğrenildi.
Özgür Sancar / Radyospor.com
Universal
18.Ocak.2010, 16:14
4 milyon €, güzel bir ücrete satmışız. Umarım gerçektir. :)
TR.CaPTaiN
18.Ocak.2010, 16:19
http://www.lequipe.fr/Football/breves2010/20100118_140040_kazim-kazim-vers-toulouse.html
KanaKe
18.Ocak.2010, 16:53
Iyi para.. umarim Dentinho'yu getirir Aykut Kocaman
Addolorato
18.Ocak.2010, 18:29
Colin için iyi olmuş oynayabilecegi bir takıma gitmiş. Belki orda patlama yapar.
barahir
18.Ocak.2010, 18:31
Dentinho'yu bekliyoruz..
HooijDonk07
18.Ocak.2010, 18:54
Aykut Kocaman'dan Detinhoyu bekliyorum. :D
Universal
18.Ocak.2010, 18:57
http://www.youtube.com/watch?v=hmMUA-kafK4
Kiralamışlar. 3.5 Milyona satın alma seçeneği koymuşlar.
tarikko
18.Ocak.2010, 19:06
Kazım kiralık olarak Toulouse'da..
http://www.tfc.info/content/newsletter-un-attaquant-plus-au-tfc
KaF KeF
18.Ocak.2010, 23:37
Önder'e af yok
Fenerbahçe'de kadro dışı kalan ve kendisine kulüp bulunulması istenen Önder Turacı'ya af çıkmadı.
Fenerbahçe’de yönetim kurulu toplantısında durumu masa yatırılan Önder Turacı'ya beklediğ af kararı çıkmadı.
Teknik direktör Christoph Daum’un bazı futbolcuların affedilmesi yönünde yönetime istekte bulunmasına rağmen Önder Turacı'nın takıma dönme şansı kalmadı.
Bu ay başında özel yaşantıları nedeniyle Colin Kazım’la birlikte kadro dışı bırakılan Önder Turacı, Antalya kampına da götürülmemişti.
Sarı-lacivertli futbolcu 2 milyon Euro bonservis bedeliyle satış listesinde bulunuyor.
NTV Spor
goosfraba
18.Ocak.2010, 23:39
Stoper bulamazsak affedilir.
Universal
18.Ocak.2010, 23:44
Önder'i gönderelim, iyi bir ücret karşılığında satabiliriz. Önder Avrupa'da yabancı oyuncu değil. Yerinede altyapıdan bir oyuncu çıkarabiliriz.
Detinho için 8,5 milyon € veriyor, Fenerbahçe ama; 10 milyon € istiyor rakip kulüp. 48 saat içinde netlik kazanacak.
goosfraba
18.Ocak.2010, 23:55
Detinho için 8,5 milyon € veriyor, Fenerbahçe ama; 10 milyon € istiyor rakip kulüp. 48 saat içinde netlik kazanacak.
Kaynak...?
Universal
18.Ocak.2010, 23:55
Kaynak...?
Serhat Ulueren.
goosfraba
18.Ocak.2010, 23:56
Serhat Ulueren.
:D
8.5 m euro veren 10 m euro'yu da verir yahu :)
KaF KeF
18.Ocak.2010, 23:57
Feridun Niğdelioğlu dediyse o iş yatar..
Universal
19.Ocak.2010, 00:01
Belli olmaz ama; Aykut Kocaman G.Amerika'da mutlaka bir oyuncu alıp gelecek. Oda Dentinho olsun. =)))
SAİT71
19.Ocak.2010, 00:07
Merak etmeyin arkadaşlar 8.5 veren onuda verir yada 10 isteyen 9'a felanda razı olur ortak nokta bulunur.. TAbiki dedikleri gibi sorun sadece buysa.. Umarım Dentinho gelir.. Yahu Potansiyel değeri yüksek oyuncu alsalarda bizde FM'de satarken iyi paraya satsak.. :D
KanaKe
19.Ocak.2010, 00:16
Serhat Ulueren dediyse yatmistir bu transfer :)
sananes
19.Ocak.2010, 00:22
önder'e de af çıkmamasına sevindim zaten kazıma af çıkmalıydı bence öndere değil alt yapıdan oyuncu çıkarabiliriz sertaç eren mesela risk alalım biraz iyi bi stoper olabilir sertaç
SAİT71
19.Ocak.2010, 00:49
Keşke Marquinhos yada Krivets i felan alsak :D E-maili yokmu başkanın bi mesaj atalim :D Ben 600 bin euroya aldım 11 milyon euro ya sattım tam bizim başkana göre Krivets :D
KanaKe
19.Ocak.2010, 01:10
Ben 600 bin euroya aldım 11 milyon euro ya sattım tam bizim başkana göre Krivets :D
Bizim baskan tam tersini yapiyor ama :icon_lol:
SAİT71
19.Ocak.2010, 01:19
Kazım'dan kar ettik ama :D
KanaKe
19.Ocak.2010, 01:21
Ilerde pisman olmayalimda :) Kazim potansiyeli olan bir futbolcu üstelik daha 23 yasinda sahsen seneye takima geri dönmesini isterdim :)
Erik Huseklepp Tercihim Şu Aşamada Ama Dentinho'yada Hayır Demem :D
Keşke Yukarıda Yazdığım Gibi İkisini Birden Alabilsek :)
goosfraba
19.Ocak.2010, 09:24
Engin Verel CNN Turk'te Aykut Kocaman'ın Brezilya'ya Dentinho'yu transfer etmek için gittiğini söylemiş.mişşş
KaPaLı
19.Ocak.2010, 09:28
Sabah sabah kim görse beni Dentinho'yu almış Fener diyo :/
Hadi hayırlısı o zaman. Dentinho gelirse Deivid'e yol verilir artık. Onun yerine 1 stoper alınır.
SAİT71
19.Ocak.2010, 09:37
Aslında Deivid'in yerine de bir genç yenetenekli gelecek vadeden bi yabancı alsak..
goosfraba
19.Ocak.2010, 11:33
L'equipe Monaco'lu Nene için Fenerbahçe'nin 10 m euro teklif ettiğini yazmış.
http://www.lequipe.fr/Football/breves2010/20100119_080619_fenerbahce-seduit-par-nene.html
L'equipe Monaco'lu Nene için Fenerbahçe'nin 10 m euro teklif ettiğini yazmış.
http://www.lequipe.fr/Football/breves2010/20100119_080619_fenerbahce-seduit-par-nene.html (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.lequipe.fr%2FF ootball%2Fbreves2010%2F20100119_080619_fenerbahce-seduit-par-nene.html)
Nene'nin Yanında Mathias Defederico İsmi'de Konuşuluyor...
Bu Duyumcularda Ne Duyum Vereceğini Şaşırdı :0:
Fm'de Karşılarına Çıkan Oyuncuyu Fener'e Getiriyorlar Herhalde :icon_evil:
Bakalım Hayırlısı...
Sekopej
19.Ocak.2010, 14:44
Lig TV'de Haftanın Renkleri programında bir yorumcu cuma günü Aziz Yıldırım ile telefonda görüştüğünü ve yabancı transferi istemiyorum dediğini söyledi. Şu anda oynayan 6 yabancımız var, kulübeye yabancı transferi istemiyorum, bu nedenle yabancı sayısındaki +2 yerine, İngiltere'de ki kadar sert olmasa da belli kriterlerle sınırsız yabancı olmalı gibi şeyler demiş.
Aykut Kocaman eli boş da gelebilir, kanatlara alınacak bir oyuncuyla Özer kulübeye geçecekse kimse gelmesin, dün Gökhan girdikten sonra sağ kanada geçti, orada da çok başarılıydı.
Alınacak oyuncu Gökhan gibi gelecek sene düşünülerek alınabilir, bu nedenle zaman zaman yedek oturması da sorun olmaz. Lugano-Bilica-Santos-Baroni-Alex-Güiza, bu 6 isim takımdan kesilmeyecektir, bekliyoruz bakalım Kocaman'ın dönüşünü, neler olacak?..
BeeTLeJuiCe
19.Ocak.2010, 16:00
Dentinho(corinthians) 21, Maicon(fluminense) 20, Taison(Internacional) 18
Bu 3 isim Brezilyada takip ettiğimiz oyuncularmış. Üçüde İleri uçta her bölgede oynayabiliyormuş.
Edit:Bi daha mesaj yazmayım diye buraya ekleyim dedim :)
Birde Defederico diyorlar.
Yönetim bu gençlerden birini alsın beklenilmeyecek bir transfer olur. Böyle vizyon bizim ülkemizde ne gezer çünkü :D
eXcitinG
19.Ocak.2010, 16:01
Sadece Maicon Forvet hattında oynuyor. DiğerLeri Ofansif anLamda ofansif kaLeci diye bir tabir oLsa orda da oynar.
KaPaLı
19.Ocak.2010, 16:21
Hangisi gelirse gelsin 3'üde Brezilya'nın gelecekteki yıldızları. Süper olur alınırsa.
HooijDonk07
19.Ocak.2010, 17:55
Deivid gönderip Detinfo ve Taisonu alsak süper olur.
HooijDonk07
19.Ocak.2010, 18:06
Detinfo nedir ya Dentinho :n:
BeeTLeJuiCe
19.Ocak.2010, 18:25
Bu zamana kadar adam akıllı Anelka ve Baliçten para kazandı sanırım. Ben başka hatırlayamadım. Şimdi bu genç isimleri duyunca açıkcası şaşırıyorum. Avrupa takımları daha 16-17de kapıyor gençleri. SOnra yüksek bedellere satıyorlar.
Okocha var bide.
Varonil
20.Ocak.2010, 00:29
Aziz Yıldırım'ın daha önce vermiş olduğu demeçlerden birinde bu genç oyuncularla ilgili bizlerin de düşündüğü gibi bir isteği var,öyle ki Aykut Kocaman'da bu sebepten dolayı Brezilya'da.Umarım bu adı geçen 3 isimden 1'ini getiririz.
Universal
20.Ocak.2010, 01:14
Anelka, Baliç, Okocha, Boliç, Hogh(bizden sonra Chelsea'ye gitti.) bunlar sayesinde gelişti Fenerbahçe. Fenerbahçe bana göre oyuncuyu alırken ticarethane gibi geliştirip satmak için değil. Sadece yararlanmak için almalıdır. Örneğin; Alex istesek zamanında yüksek ücrete satabilirdik.
TR.CaPTaiN
20.Ocak.2010, 13:03
Monacolu futbolcu Nene ile ilgilendiğimiz yönünde bugün yazılı ve görsel basında bir takım haberler yer almaktadır. Basınımızı meşgul eden bu haberler gerçeği yansıtmamaktadır.
Monacolu futbolcuyu kulübümüze transfer etmeye yönelik hiçbir girişimimiz olmamıştır.
Kamuoyunun bilgisine sunulur,
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Nene yalanlanmış, Dentinho yalanlanmamış.
KanaKe
20.Ocak.2010, 13:12
Demekki Nene ile ilgileniyorlar :)
Neron_FB
20.Ocak.2010, 13:13
Corinthians teknik direktörü Mano Menezes, Fenerbahçe'nin istediği Dentinho için teklifleri değerlendirdiklerini söyledi.
Ara transferde kadrosuna Trabzonspor'dan golcü Gökhan Ünal'ı katan Fenerbahçe, yurt dışında futbolcu arayışlarını sürdürüyor.
Brezilya'da bulunan sportif direktör Aykut Kocaman'ın listesinin ilk sırasında Corinthians'ın genç yıldızı Dentinho var.
Corinthians teknik direktörü Mano Menezes, Brezilya basınına yaptığı açıklamada, Fenerbahçe'nin ismini vermeden Dentinho için yurt dışından teklifler aldıklarını doğruladı.
Menezes, "ülke dışından bir teklif geldiğinde kulüp bunu mutlaka değerlendirir. Corinthians mümkün olduğunca oyuncularını elde tutmaya çalışır ama iyi bir teklifi geri çevirmek de olmaz" dedi.
Corinthians formasıyla çıktığı 80 maçta 15 gol atan Dentinho'da en büyük sorun, birçok Brezilyalı oyuncuda olduğu gibi bonservisinin çeşitli gruplar arasında paylaşılmış olması.
Corinthians, hücuma dönük sol kanat oyuncusunun bonservisinin yüzde 57.5'ine sahip.
Brezilya basınına göre Fenerbahçe genç yıldız için Corinthians'a sekiz milyon euro önerdi. Kulüp ise Dentinho için resmi teklif almadığını açıkladı.
20.01.2010 cnnturk
ALINTIDIR
tarikko
20.Ocak.2010, 13:55
Gel artık be Dentinho :)
Dentinho ile ilgilendiğimiz açık 12 mn euro istiyorlarmış basındaki haberlere göre.2-3 seneye 40 a satarsınız diyormuşlar.
http://www.corinthians.com.br/site/futebol/perfilrecados.asp?id=6
Teşekkürler Dentinho Diyorlar...
Ancak Başka Bir Bilgi Yok...
Bitirdik Mi Acaba Bu Transferi?
Aşşağıdaki Yazıyı Transferi Fenerbahçe'nin Bitirdiğini Varsayarak Yazıyorum...
Defederico-Huseklepp-Dentinho İsimleri Geçiyordu Dentinho Geldi Sanırım...
Ben Bu Üçlü Arasından En Çok Huseklepp'i İstiyordum...
En Az İstediğim Dentinho Geldi Ama Olsun Ondanda Memnun'um :)
Bizde İyi İş Yapacağına İnanıyorum :)
KaPaLı
20.Ocak.2010, 16:53
Da Redação
[email protected]
O atacante Dentinho, revelado nas categorias de base do Corinthians, pode acertar sua transferência para o Fenerbahçe, da Turquia.
A diretoria do time estaria disposta a desembolsar até R$ 23 milhões para ter o jogador em seu elenco. Dentinho jogaria ao lado de outros dois ex-corintianos: o volante Cristian e o lateral-esquerdo André Santos, que saíram do Timão no meio de 2009.
Se a negociação com Dentinho não der certo, o clube turco passa a investir no lateral esquerdo Gustavo Nery, ex-Santo André.
Clube estaria disposto a pagar R$23 milhões para contratar o camisa 31 do Corinthians
Hadi hayırlı olsun (::)
Anelka, Baliç, Okocha, Boliç, Hogh(bizden sonra Chelsea'ye gitti.) bunlar sayesinde gelişti Fenerbahçe. Fenerbahçe bana göre oyuncuyu alırken ticarethane gibi geliştirip satmak için değil. Sadece yararlanmak için almalıdır. Örneğin; Alex istesek zamanında yüksek ücrete satabilirdik.
Ben Anelka neredeyse alındığı civarda bi paraya satıldı diye hatırlıyorum.Hatta 10'a falan alındı 13'e falanda satıldı diye kalmış aklımda.Tam rakamları yazarsanız sevinirim.
KanaKe
20.Ocak.2010, 17:11
Hadi hayırlı olsun (::)
23 milyon $ önerildigi yaziyor Corinthians teklifi kabul etmis :) Google'dan cevirdim vallahi gelmesse bende Google'in yalancisiyim :)
GodfatheR
20.Ocak.2010, 17:55
Gereksiz bir transfer bence forvet bolluğu oluştu zaten takımda. Solda oynayacaksa da bu da Özer'in kesilmesi demek oluyor pek sıcak bakmıyorum bu transfere. Ayrıca 23 milyon dolar çok büyük para :/
Neron_FB
20.Ocak.2010, 18:26
Hayatta 23 Milyon vermeyiz genç bir oyuncuya.. ya o 23 milyonlu haber yalan ya da dentinho hepten yalan.. O portekizce haberi görünce umudum tam kesildi.. Keşke 7-8 e alabilseydik..
Ben isterim o kadar iyi bi futbolcuysa gelmesini. Özeri bence solda oynatmamalıyız zaten. Dentinho - Santos iyi olabilir
TR.CaPTaiN
20.Ocak.2010, 18:55
SON DAKİKA... Ligue 1 resmi sitesi, Toulouse'un Colin Kazım'la sözleşme imzaladığını duyurdu
Ntvspor
KaF KeF
20.Ocak.2010, 19:13
Satın alma opsiyonuyla birlikte..
goosfraba
20.Ocak.2010, 19:20
Kiralık gitmiş. 4m avro satın alma opsiyonu varmış.
Suicider
20.Ocak.2010, 19:21
Ligue1.com: "Kazım Toulouse'da"
Fransa Ligue 1'in resmi internet sitesi olan ligue1.com Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Kazım Kazım'ın Toulouse kulübüyle sözleşme imzaladığını duyurdu.
Fransız ekibinin 23 yaşındaki genç futbolcuyu satın alma opsiyonu ile birlikte 6 aylığına kiraladığı ve resmi imzaların atıldığı ifade edildi. Toulouse'un sezon sonunda 4 milyon avro bonservis bedeliyle Kazım'ı satın alma hakkına sahip olduğu da belirtilirken, milli oyuncunun kariyerinden notlar ilgili haberde yer aldı.
Toulouse teknik direktörü Alain Casanova'nın Kazım hakkındaki ilk sözleri ise şu şekilde oldu: "Çok kuvvetli, hızlı ve ofansın her alanında oynayabilen, rakip defansa zor anlar yaşatabilen bir oyuncu. "
Toulouse ve Fenerbahçe Spor Kulübü'nden henüz resmi bir açıklama ise yapılmadı.
Kaynak : Sporx.com dış haberler
KaF KeF
20.Ocak.2010, 19:55
http://i47.tinypic.com/9bknbd.png
Alıntıdır..
Neron_FB
20.Ocak.2010, 19:59
Umarım dentinho'nun gelmesi adına bi işarettir bu
HooijDonk07
20.Ocak.2010, 20:48
Kazım gitmesine üzüldüm en azından 1 sene gidip daha sonra tekrar gelseydi belki aklı basına gelirdi.
BeeTLeJuiCe
20.Ocak.2010, 20:53
Kazım'ı severdim, takımdaki favori oyuncularımdan biriydi. Zaten favori oyuncularım bi türlü kalamadı şu Fenerde, misal Serhat.
KaPaLı
20.Ocak.2010, 21:12
Saha dışındaki hayatını biraz olsun bizden kısıtlayabilseydi çok iyi olurdu. Hamit anlatıyodu biz maçtan sonra gidip biramızı içerdik taraftarlarla diye. Türkiye'de yap bakayım yenildiğin maçtan sonra ne oluyo : )
Dentinho haberleri ciddi ciddi çıkmaya başladı. Deivid'in gönderileceğini düşünüyorum ben. Dentinho'nun gelmesi Özer'i kesmez.
Sekopej
20.Ocak.2010, 21:13
Bu sezon Galatasaray maçında neler yapabileceğini göstermişti bizlere ama disiplinsizlikleri nedeniyle tutunamadı. Yönetim aldığı kararın arkasında durarak yalan söylemesini affetmedi ve gönderdi, bu yönden memnunum.
Dentinho gelirse Özer sağda oynayabilir, hatta Antalya maçında sağ kanatta daha etkiliydi ama Mehmet Topuz bu sefer yedek kalacak, üstelik yabancı sayısı nedeniyle Güiza'nın yedeğe geçme durumu var, bekliyoruz gelişmeleri.
Varonil
20.Ocak.2010, 21:18
Sürekli devam eden disiplinsiz davranışları ve en son yönetime yanlış beyan vermesi Fenerbahçe'de sonunu hazırlayan gelişmeler oldu.Kazım kumaşı çok iyi bir futbolcu,kafasını biraz olsun futbola verse çok iyi yerlere gelecektir.
Neron_FB
20.Ocak.2010, 21:32
Dentinho gelirse Özer sağda oynayabilir, hatta Antalya maçında sağ kanatta daha etkiliydi ama Mehmet Topuz bu sefer yedek kalacak, üstelik yabancı sayısı nedeniyle Güiza'nın yedeğe geçme durumu var, bekliyoruz gelişmeleri.
Cristian'ın yerine Topuz oynamaz mı o bölgede acaba ? Özer sağda Dentinho solda oynar(gelirse) böylece guiza için de kontenjan açık olur..
HooijDonk07
20.Ocak.2010, 21:40
Cristian'ın yerine Topuz oynamaz mı o bölgede acaba ? Özer sağda Dentinho solda oynar(gelirse) böylece guiza için de kontenjan açık olur..
Cristian formdayken bence gereksiz olur.Güizayı kesmek daha mantıklı yada Türk stoper alıp Bilicayı kesiceksin Serdar Taşcı mesela .
Sekopej
20.Ocak.2010, 21:46
Daum böyle köklü bir değişiklik yapmaz gibime geliyor, Emre ve Mehmet orta sahayı kapatabilir ama Emre daha defansif oynamak zorunda kalırLigde iş yapabilir bir kadro oluşur. Aslında Hamit alınabilseydi, Emre-Hamit çok iyi ikili olurdu.
Bu hafta Alex cezalı ve Güiza-Gökhan yan yana oynayacak. Özer de kadroda olur. Ama kim gelirse gelsin, Özer böyle oynamaya devam ettikçe kadroda mutlaka yer bulur, Topuz ofansif anlamda kendini geliştirmezse yedeğe kayabilir.
HooijDonk07
20.Ocak.2010, 22:08
Ben Topuz'un ofansif daha iyi oynadığını düşünüyorum abi son maçlarda biraz düşüş yaşada.Ama Dentinho gelirse o zaman herşey belli olur.
Neron_FB
20.Ocak.2010, 22:08
Şimdiye kadar Cristiansız oynamayı hiç denemedik yanılmıyorsam. Bence 1 defa bile olsa denenmeli Topuz o bölgede. Eğer o kendini ofansif anlamda geliştiremiyorsa(ki geliştirmesi lazım) o mevkiide denensin bence bir maçlığına.
Ben de özerin sağ kanatta oynamasından yanayım çok daha etkili olur. Solda uğur ya da vederson daha mantıklı olur biri gelmese bile.
Sekopej
20.Ocak.2010, 22:16
Uğur ve vederson bir arada oynamalı ama.:p Uğur 90 dakika katkı sağlayamaz takıma, ikisi de birer devre oynasa olur.:D
Mehmet, Daum'un oyunculara fazla serbestlik tanımamasından dolayı öncelikle bölgesinde kalmayı tercih ediyor. Burada da takımda kalıcı olmak için risk almayıp, daha çok savunma görevini yapıyor, sık sık topu alıp içeriye katettiğini, rakibi çalımlarla geçmeyi denediğini ya da insiyatif aldığını pek görmedik. Bu da hem yerinin garanti olmaması hem de Daum nedeniyle böyle diye düşünüyorum. Özer ile o bölge için forma yarışına girerse Özer avantajlı olur.
Cristian yoksa Selçuk oynar, Mehmet'in oynaması takımında genel olarak görevlerin değişmesine neden olabileceğinden bu riske girmez Daum.
Bana kalsa 4-3-1-2 çok ideal, Emre-Cristian-Topuz, önlerinde Alex ve çift forvet. Zaman zaman Özer hem Emre hem Topuz hem de Alex yerine oynayabilir, sıkıntı olmaz. Yabancı hakkımı da iyi bir defanstan yana kullanırım, Bilica ve Lugano da formayı garanti görmemiş olur. Ama bu yönde bir planlama yapılmıyor görüntüsü var.
Aşk-ı Şehir
20.Ocak.2010, 22:18
Dentinho'yu canlı hiç izlemedim ama yanlış hatırlamıyorsam yeni Robinho diyorlardı bunun için. Ama ne olursa olsun 23 Milyon $ çok para. 23 milyon $'a ne futbolcular alınır. Fenerbahçe eğer bir transfer'e 23 Milyon $ harcamak istiyorsa Angel Di Maria gibi gelecek vaad eden ve Avrupa'yı koklamış oyunculara yönelmeli diye düşünüyorum. Yanlış mı düşünüyorum acaba? Dentinho'yu o kadara almak kumar oynamak demek...
SAİT71
20.Ocak.2010, 22:26
Bilmiyorum'da Brezilya lılar sanki Kaka yada Pato yu satacaklar.. Daha hiç birşey ispat etmemiş bir oyuncuya Neredeyse 25-30 m € istemekte tuhaf. O kadar para istiyorlarsa almayalım. Zaten satacağımız zaman o kadar paraya gönderemeyiz. Takımada alınmasa birşey kaybetmeyiz. O paraya alırsakta ne kadar faydalı olacağı şüpheli.. Kazıma ise üzülmedim hakettiğini buldu. Yetenekli kaliteli ama vurdumduymaz.. Belki bir umut sezon sonu satın alma opsiyonunu kullanmazlar aklı başına gelir tekrar döner ama zor çünkü huylu huyundan vazgeçmez. Öyle yetişmiş birisi..
HooijDonk07
20.Ocak.2010, 22:57
23 m € değildir o ya :D
BeeTLeJuiCe
20.Ocak.2010, 23:06
Brezilya para biriminde 23 Milyon.
Oda 9 MN €'ya denk geliyor.
TR.CaPTaiN
20.Ocak.2010, 23:07
Kazım yetenekli, kuvvetli bir oyuncu ama gerek istikrar sağlayamaması gerekse sahadışı davranışlarına dikkat etmemesi nedeniyle yeteri katkıyı sağlayamadı. Bu tip oyuncular resmen kendilerine, yeteneklerine ihanet ediyorlar. Kazım Fenerbahçe'de kendini geliştirme yoluna gitmedi ama Fransa'da bunu yapmak zorunda. Güçlü oyuncularla dolu bir ligde kendini geliştirme yoluna gitmezse kendisi için hayal kırıklığı yaşayabilir. Son olarak; biz takımımızdan giden oyuncuların haberlerini hep dış basından, karşı kulüplerin resmi sitelerinden öğrenmek zorunda mıyız ? Fenerbahce.org 2 satır birşeyler yazamaz mı ?
Mustafa 23 m $ abartılı bir bedel. Genel olarak haberler 8-12 m € arasında değişiyor. Gerçi Brezilya basınında çıkan haberler de bizim basınımızı kaynak gösteriyor. Dentinho ile ilgilendiğimiz açık; sadece birkaç sitede çıkan Nene haberi yalanlanırken, tüm programlarda konuşulan, gazetelerde yazılan Dentinho ismiyle ilgili herhangi bir yalanlama gelmedi. Eğer Dentinho alınabilirse başarılı olur veya olamaz önceden kestirmek zor ama en büyük artısı yönetim ve teknik ekibin düşünce tarzındaki önemli bir gelişme olacaktır. 20 yaşında bir oyuncuyu şu şartlarda 8-12 m € gibi ciddi bir bedelle kadroya katıp, öncelikle ondan yararlanmayı sonraki planda ise iyi bir bedel karşılığında satıp kar etmeyi, dolayısıyla potansiyeli, yeteneği belli bir oyuncuyu alıp geliştirme yolunu seçmek şu aşamada kolay iş değil. Olur da Dentinho veya onun tarzında, onun yaşında bir oyuncu gelirse, o oyuncu başarısız da olsa yönetim tebrik edilecek bir iş yapmış olacaktır.
IcedEarth
20.Ocak.2010, 23:30
Konuşulan fiyat (23 Milyon $) gerçekse Dentinho o kadar etmez bence. Fenerbahçe bu transferden maddi olarak epey zararlı çıkar.
Bu arada Dentinho ismi nedeniyle hep gözümün önünde diş doktoru gibi canlanıyor :zuhaha
Sekopej
20.Ocak.2010, 23:32
Mustafa'nın yukarıda belittiği gibi Brezilya para birimine göre 23. Verilemsi düşünülen para ya da istenilen en yüksek bedel 12 milyon Euro civarı.
IcedEarth
20.Ocak.2010, 23:38
Bu adam FM 2009'da AM/FC değil miydi? Açık söyleyeyim fazla bilgim yok bu adam hakkında ama fiyatı yüksekti, ondan daha iyileri ondan daha ucuz olduğu için almıyordum. Eğer mevkii hatırladığım gibiyse Fenerbahçe'de bu mevkiiye oyuncu gerekli mi (Alex - Özer varken) , sol açık olarak mı alınıyor, yoksa Alex'in yeri doldurulmaya mı çalışılıyor?
Sekopej
20.Ocak.2010, 23:43
AM RL/FC oynuyor. İkinci forvet olarak ve 2 kanatta da oynayabilir. Tekniği, hızı ve top sürmesi iyi bir oyuncu, adam geçerek çizgiye inip ortalar yapabilir. Alınma amacı Alex'e alternetif olması değil, 2 kanatta da oynayabiliyor olması ve genç olması. FM, PA değeri olarak 168 vermiş.
Neron_FB
20.Ocak.2010, 23:47
Brezilya para biriminde 23 Milyon.
Oda 9 MN €'ya denk geliyor.
çok mantıklı :)
BeeTLeJuiCe
21.Ocak.2010, 00:00
Portekizce yazıda R$23 yazıyo :D 23 MN Real Oda 9 MN € ediyor işte. Fenerbahçenin son 2 senede harcadığı bonservisleri toplasan 23MN€ etmez.
TR.CaPTaiN
21.Ocak.2010, 00:23
Profesyonel Futbol Takımımız oyuncularından Kazım Kazım, Fransa 1.Lig takımlarından Toulouse'a sezon sonuna kadar kiralanmıştır.
İki kulüp arasında yapılan bu sözleşme kapsamında oyuncuya dair satın alma opsiyonu Fransız ekibine verilmiştir.
Kamuoyuna duyurulur,
Fenerbahçe Spor Kulübü
Nihayet.
Neron_FB
21.Ocak.2010, 00:42
Dentinho'yu yalanlicaklar diye korkuyorum niye bu kadar istediğimi bilmiyorum bu transferi adam hakkında bilgim de yoktu oysa.. Sanırım takımımın durumundan pek bi memnunsuzum :)
IcedEarth
21.Ocak.2010, 01:21
Ne kadar doğru bilmiyorum ama Dentinho'nun alındığı Fenercell'den mesajla gönderilmiş üyelerine galiba...
Sekopej
21.Ocak.2010, 01:23
Transferler Fenercell ile duyuruluyor ama bunu bilen birisinin işletmesi de olabilir. Fenercell'den duyurulduysa eğer 1 saate kalmaz resmi açıklama da yapılır.
IcedEarth
21.Ocak.2010, 01:25
Yalan herhalde, ekşisözlükte görmüştüm bunu, ama şimdi girdim o entry silinmiş...
BeeTLeJuiCe
21.Ocak.2010, 01:31
Şaka yapmış sanırım birisi. Henüz kesin bişi yok.
TR.CaPTaiN
21.Ocak.2010, 02:30
Bir haftadır Dentinho transferi konuşuluyor Fenerbahçe'de. Gökhan Ünal transferi öncesinde Luis Suarez ismini yazdı birkaç arkadaş. "Yapmayın, etmeyin" dedim okuduğumda. Adam Ajax'ta otomatiği bağlamış. Hollandalıların amacı belli, en yüksek fiyattan çakacaklar. Şimdiden fiyatı 30 milyon bu adamın. Ardından Dentinho daha mantıklı geldi. "Bruno Ferreira Bonfim" dendiğinde galiba bir tek babası "benim oğlum" diyordur. Brezilya'da dişlerinden dolayı Dentinho diye çağırıyorlar. İki kanatta da oynuyor. Çok teknik demenin bir manası yok elbette (!) Andre Santos ve Cristian'ın geldiği Corinthians'ın alt yapısından yetişti ve hala orada. Fenerbahçe'nin bu iki transferden dolayı bildiği bir kulüp Corinthians. Peki Dentinho gelir mi? Napoli de peşinde olduğundan menajeri Mariano Grimaldi bugün İtalya'da radyoya bağlanmış. Oyuncusunun Corinthians'da taraftarın idolü olduğundan bahsediyor. "Brezilya U20 milli takımında oynuyor. Burada 50 bin taraftar önünde oynadığından Avrupa'da oynamaya hazır. Bu yıl Avrupa'ya geleceğini sanmıyorum. Dentinho'nun fiyatının oluşmasını bekliyoruz. Gerçek değerini bulduğu zaman gelecektir" demiş Grimaldi. Bir de pasaport meselesi var. İtalyan akrabası olmadığından Serie A'da yabancı sayılacak. Şubat 2009'da adının geçtiği postta (http://acetobalsamico.blogspot.com/2009/02/dentinho.html) yine İtalyanlar talip olduğunda 10 milyon Euro lafı geçiyordu. Kime giderse büyük transferdir...
http://acetobalsamico.blogspot.com/2010/01/dentinho.html
21.Ocak.2010, 07:00
Kazım ileride affedilebilir. Kiralanması bunu gösteriyor.
sananes
21.Ocak.2010, 07:08
touluse kazım gibi potansiyelli bi oyuncu için satın alma hakkını kesinlikle kullanacaktır.psg kezman için bile kullanmıştı ki iç açıcı da değildi performansı yani üzülüyorum ben kaybettik kazımı artık türkiyeye döneceğini hiç sanmıyorum avrupada oynamayı tercih edecektir.
KaPaLı
21.Ocak.2010, 10:19
Dentinho'nun satılmasını istemiyo Corinthians taraftarı. Cristian satıldığındada tepki göstermişlerdi. Ama fiyat onlar için çok iyi. Zaten Corinthians bizim alt kulup gibi oldu : ) Yetiştiriyolar Fener alıyo :D
Fenerbahçe'nin kadro dışı bıraktığı Kazım kazım, sezon sonuna kadar Fransa ligi takımlarından Toulouse'un formasını giyecek. Fransa ligi’nin resmi internet sitesine açıklama yapan Toulouse teknik direktörü alan Casanova, çok yönlü bir oyuncu olarak tanımladığı Kazım'ın takımına güç katacağını söyledi.
Fransa Birinci Ligi'nin resmi internet sitesinde aynı zamanda Toulouse Kulübünün resmi internet sitesinde yer alan haberde milli futbolcunun Fransız ekibine sezon sonuna kadar kiralandığı belirtilirken satın alma opsiyonunun da Fransız kulüpte olduğu açıklandı.
Fenerbahçe Kulübü de resmi internet sitesinden bu transferi duyurdu.
http://www.ntvmsnbc.com/id/25046897/ (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.ntvmsnbc.com%2 Fid%2F25046897%2F)
TuNdRaLoWeR
21.Ocak.2010, 11:57
http://img.skysports.com/10/01/218x298/colinkazimrichards_2409488.jpg
HooijDonk07
21.Ocak.2010, 12:26
9 numarayı giyecek forma yakışmış.Dentinho haberi gelmeli artık demi yahu :D
KanaKe
21.Ocak.2010, 12:31
Kazim adina sevindim umarim yeni takiminda basarili olur yüzümüzü kara cikarmaz:)
tarikko
21.Ocak.2010, 12:35
Hayırlı olsun hem Kazım hem bizim için..
HooijDonk07
21.Ocak.2010, 12:40
Dentinho geldi dedi bi arkadaş ne kadar doğru ??
tarikko
21.Ocak.2010, 12:41
Dentinho geldi dedi bi arkadaş ne kadar doğru ??
Nereden duymuş ?
HooijDonk07
21.Ocak.2010, 12:43
Bir kaç forumda gördüm diyo galiba yalan ya.Açıklanır 2-3 güne kesin durum bence
SAİT71
21.Ocak.2010, 12:45
http://i48.tinypic.com/30ll54m.jpg
sporx
GodfatheR
21.Ocak.2010, 13:19
Ben bu transferin olmayacağını düşünüyordum zaten. Hala da aynı fikirdeyim. devre arasında bu kadar büyük transfer ücretleri vermek akıl kârı değil bence.
TR.CaPTaiN
21.Ocak.2010, 13:34
Kazım ileride affedilebilir. Kiralanması bunu gösteriyor.
Umut, bu tercihi muhtemelen Toulouse tarafı yapmıştır. Çünkü satın alma opsiyonlu kiralık oyuncu almak çok mantıklı; oyuncu tutarsa daha önce belirlediğin, yani kiralamayıp direkt satın almaya kalktığında da gözden çıkardığın parayı verip alıyorsun. Buna karşılık oyuncu tutmazsa kayıp sadece 400-500 bin € oluyor.
Neron_FB
21.Ocak.2010, 14:26
Bence kazım gözden çıkarıldı bile.. Yani affedilmicek ilerde de satın alma opsiyonu onlarda olduğuna göre.. Muhtemelen de alıcaklardır sene sonunda..
"Dentinho konusunda Fenerbahçe'de sıcak gelişme bekleniyor" yazısını yazmasalar kesin almicaz derdim de içime kurt düşürdüler öyle yazarak :)
HooijDonk07
21.Ocak.2010, 14:30
NtvSpor'u ve RadyoSpor devamlı takip ediyorum transfer haberlerini :D
tarikko
21.Ocak.2010, 15:23
İdari Menejer Hasan ve hocamız döndüler, Aykut Hoca brezilyada bir oyuncu ile anlaşmış, yarın imzalanabilirmiş... hayırlısı artık
Emre'nin twitter'ına yazdığı yazı..
http://twitter.com/emrebelozoglu5
Fake değildir umarım..
KanaKe
21.Ocak.2010, 15:34
kesin fake o sayfa :)
HooijDonk07
21.Ocak.2010, 15:50
Emre'nin twitter öyle diye biliyorum ben.
SAİT71
21.Ocak.2010, 15:50
yenilmeyi kaldıramiyorum işte. saha içinde sakatlığımı bile unutup, kendi takım arkadaşlarıma kızıyorum. maçı alamadık, halen lideriz...
bu ne biçim yorum :D Emrenin işi yokta oturup transfer raporu verecek.. Bencede fakedir. Yönetim bile açıklamamış emre veya bir futbolcu kulübün transferini açıklamaz. Hemde twitterda..
C h A o S
21.Ocak.2010, 15:53
"GELMEYE HAZIRIM"
Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak için girişimlerini sürdürdürdüğü Brezilya'lı futbolcu Dentinho, sarı lacivertlilere transferi hakkında ilk kez konuştu.
21 yaşındaki Corinthians'lı forvet oyuncusu, Habertürk'e yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"İlk defa Türkiye’den bir gazeteci ile görüşüyorum. Şu anda bana gelen resmi bir durum yok. Ama kulübüme Fenerbahçe’den teklifler geldiğini biliyorum. Daha başkan beni çağırıp bu konu hakkında konuşmadı. Menajerim Fenerbahçe’nin beni istediğini söyledi. Ben de bunu duyunca Roberto Carlos ile konuştum. Oldukça olumlu şeyler söyledi. Özellikle İstanbul ve Türkiye ile ilgili. Hayatın oldukça güzel ve renkli olduğunu, futbolun 1 numaralı spor olduğunu, kulüpler arasındaki rekabetin üst seviyede olduğunu ifade etti. Ayrıca taraftarların aynı Brezilya’daki gibi oldukça sıcak ve ateşli olduğundan bahsetti. Carlos’tan çok olumlu bilgiler aldım."
‘GELİRSEM SIKINTI ÇEKMEM’
Türkiye’de oynayan çok sayıda Brezilyalı olduğunu bildiğini de belirten Dentinho, “Santos ve Cristian eski arkadaşlarım. Bunun için F.Bahçe’ye gelmemle ilgili problem yok. Eğer kulüpler anlaşırsa ben gelmeye hazırım. Ancak Corinthians’ın da bu sezon hedefleri büyük. Copa Libertadores’i kazanmak istiyoruz. Kulüp bırakır mı bilemem. Bunlar benim dışımda konular. Anlaşılırsa ve benim için de iyi bir kontrat olursa Fenerbahçe’ye gelmeye hazırım” ifadesini kullanarak transferine yeşil ışık yaktı.
Kaynak: Habertürk
Erci09
21.Ocak.2010, 16:17
Emre'nin twitter hesabı gerçek sanırım.Askmende ünlülerin twitter adresleri vardı.
http://askmen.mynet.com/yasam/131-haberler/1849-twitterda-unlu-adresleri (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Faskmen.mynet.com%2 Fyasam%2F131-haberler%2F1849-twitterda-unlu-adresleri)
Varonil
21.Ocak.2010, 16:55
Evet bu Emre'nin twitter hesabı arkadaşlar fake değil,çünkü yönetimin twitter&facebook gibi sosyal paylaşım sitelerine karşı aldığı tavır ile ilgili "Kontrollü yazacağıma eminler" yorumu var.
Del Piero_10
21.Ocak.2010, 17:06
Biraz çocuksu tarzda yazılmış sanki mesajlar. Bu yüzden fake izlenimi uyandırıyor.
Bülent Timurlenk blogunda hesabın Emre'ye ait olmadığını yazmış.
HooijDonk07
21.Ocak.2010, 17:17
Araştırmak lazım.
TR.CaPTaiN
21.Ocak.2010, 17:32
Esat Dergi de o hesabın Emre'ye ait olmadığını söylemiş.
RasAnt
21.Ocak.2010, 17:43
yaw corintiasla bir anlaşma yapsak ya biz :D kardeş klübümüz olsun her yıl 5 M Euro verelim istediğimiz bir oyuncuyu alalım :D dentinho da gelirse bu yıl 18-19 M Euro odemıs olacaz corinthias a :)
sananes
21.Ocak.2010, 17:54
italya ligi özetlerini izlerken fark ettim de bize cassano lazım en azından ben o bırakmadan fenerbahçe formasıyla saraçoğlunda izlemek istiyorum onu bu hayal tabi hiç öyle bi düşüncesi yoktur ve olmamıştır yönetimin ama keşke zamanında real madrid'de kadro dışı kaldığında alsaydık.adam arda alex karışımı gibi hem çok hareketli çalım atışı falan ardaya benziyor hem de aralara çok güzel toplar atıyor.forvet forvet arkası oynayabiliyo yardımcı forvet aslında 'ss' yani bence alexte öyle.alex gittiginde cassano gelse ne var şu takıma..
HooijDonk07
21.Ocak.2010, 18:30
Hürriyet Emre'nin twitter'ı haber yapmış hadi hayırlısı.
KanaKe
21.Ocak.2010, 18:36
http://ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=66886
HooijDonk07
21.Ocak.2010, 18:39
Yarın açıklancak diyor Emre'nin Twitter da (eğer doğruysa) nese bakalım inş. Dentinhoyodur o şahış :D
RasAnt
21.Ocak.2010, 20:34
Ronaldinho gelsin yawwww :D
TR.CaPTaiN
21.Ocak.2010, 22:26
Emre, Fenerbahçe TV'de sanal ortamlarda hesabım yok demiş. Yani o hesaptan bir takım şeyler yazan kişi Emre değil.
Loran, Ntvspor'da Aykut Kocaman'ın Dentinho ve ismi çok gizli tutulan bir oyuncu için uğraştığını ve Pazartesi gününe kadar sonuçlanmasını beklediklerini söyledi.
goosfraba
22.Ocak.2010, 05:27
Aykut Kocaman Brezilya'dan döndü. Brezilya'da bir yöneticimiz kalmış Dentinho ile ilgili mali sorunları halledecek. Bildiğiniz üzere Brezilya'da oyuncuların tek sahibi kulüpler değil, bir veya birden çok şirket de bonservisine ortak olabiliyor. O yüzden mali sorunları halledip Dentinho ile döneceğiz inşallah.
KaPaLı
22.Ocak.2010, 09:31
Dentinho ve Dalton olabilirmi sizce :)
Brezilya'nın defansında çok önemli oyuncu olacak Dalton.
el.nino
22.Ocak.2010, 11:41
bir bakarsınız adriano'yla dönüyor:D
izmer96
22.Ocak.2010, 12:16
ben bir GS li olarak bir gozlemimi paylasmak istiyorum gs nin bu sene yaptigi transferler e bakarsak , elano , keita , neill , jo ve olasi bir dos santon bunun yaninda fenerbahcenin aldigi oyunculara bakalim cristian ve santos butce olarak bakildigi zaman fenerbahcenin ne kadar ilerde oldugunu hepimiz biliyoruz fakat su anlasiliyorki iyi bir transfer politikaniz yoksa baskan futboldan anlamiyorsa butce nin olmasinin hic bir anlami yok
KaPaLı
22.Ocak.2010, 12:18
İsimle olsaydı Real madrid açık ara liderdi : ) Elano'yu aldı Galatasaray ama hangisi daha çok başarılı oldu. Cristian'mı Elano'mu ? Arsenal yıllardır adı şanı duyulmamış adamları alıyo. Bunları yetiştirip satıyo. Niye bizde böyle yapmayalım ?
izmer96
22.Ocak.2010, 12:18
bir ekleme daha yapmak istiyorum umarimki fenerbahce de 1-2 bomba transfer yapar yakin zamanda mesela dentinho , potansiyel olarak gs nin bu sene aldigi oyuncularin hepsinde daha iyi , fener , besiktas artik transfer politikalarini degistirmeleri gerekiyor diye dusunuyorum ,televizyon geliri olarak yilligi 400 milyon dolar eden bir ligin buyuk takimlarinin transfer politikalarini da buna gore ayarlamasi gerekiyor
SAİT71
22.Ocak.2010, 12:27
Kardeşim, başkan futboldan anlamıyor iyi transfer yapamıyor demişsin. Anelka'yı getirdik, Hoijdoonk'u getirdik, Alex'i getirdik, Andersonu getirdik bir çok isim getirdik. Ama yaptığımız transferlerde sen dersenki politikanız yok başkan anlamıyor futboldan hata edersin. Bakın siz isim aldınız senin düşüncene göre biz isim almadık ama bugün yine 1 puan farklada olsa lideriz. Demekki bizim politikamızda yanlış yok aksine doğru var. Üstelik bizim yaptığımız transferler bizim politikasız olduğumuzu değil, ne kadar politikamız olduğunu yansıtır. Çünkü, kulüp olarak belli şeylere göre transfer yapıyoruz. Hesabını yaparak, oyuncuları izleyerek. Brezilya'da takip ettiğimiz, detaylı raporlar aldığımız oyuncları getiriyoruz. Eskiden olsa parayı basıp isim alırdı başkanımız ama artık daha genç ve patlama yapacak doymuş oyuncu yerine böyle isim yapmaya aç oyuncuları getiriyor. Hem bunlar (Santos gibi) olası milli takıma seçilme şansından hemde kendini göstermek istemesi nedeniyle elinden geldiğince performansını yüksek tutuyor buda kulübe yarıyor. Bir süre sonrada iyi paralara satabilirsiniz.
Benim hep istediğim gibi, tamam 1-2 avrupadan yerine ihtiyacına göre yıldız alalım ama Arjantin'den, Brezilya'dan genç isimleri biz kapalım. Oradaki pazarı er geç elimize alabilirsek çok iyi oyuncuları kapabiliriz. Hatta Arjantin ve Brezilya'ya futbol okulumuzu açsak ve bir süre sonra ordan oyuncu bassak ileride neler olabileceğini düşünemiyorum..
izmer96
22.Ocak.2010, 12:31
benim yorumum su arkadasim sakin kimse yanlis anlamasin bir gs li olarak burda kimseyi kizdirmak falan degil niyetim , tek anlatmak istedigim sudur ligimizin su anda tv gelir degeri yillik 400 milyon dolar ispanya italya ve ingiltereden sonar en yuksek ucret , onumuzdeki sezondan itibaren ilk 4 e giricek takimlar sadece tv yayin haklarindan 30-40 m dolar alicaklarki bu cok buyuk bir paradir , artik ligimizin kalitesinin artma zamani gelmistir , bunu yapicak takimlarda unleri nedeniyle kaliteli oyunculari getirebilicek gs fener ve bjk ye dusuyor bu takimlar kaliteli oyuncular getirir basarilar yakalarlarsa anadolu takimlarinin da bir anlamda kaliteli oyuncu getirme konusunda yolunu acicaklardir tek anlatmak istedigim budur
TR.CaPTaiN
22.Ocak.2010, 14:57
Fenerbahçe'den sürpriz atak!
Brezilya ekibi Corinthians Dentinho transferi için bir süredir uğraştığı öne sürülen Fenerbahçe'nin asıl hedefinde Santos'un 23 yaşındaki yetenekli orta saha oyuncusu Madson Formagini Caridade var.
Brezilya basınında yer alan iddialara göre futbolcu ile görüşen Fenerbahçeli yöneticiler Santos kulübüyle masaya oturacak. Kulübü ile 2012 yılına kadar bir sözleşmesi olan Madson geçtiğimiz yıl Club de Regatas Vasco da Gama'dan Santos'a transfer oldu ve giydiği 33 maçta 9 gol kaydetti. 1.60 boyundaki genç futbolcu ofansif orta saha (hem sağ hem sol) olarak oynuyor ve yüksek top tekniği ile dikkat çekiyor.
Sporx
tarikko
22.Ocak.2010, 15:02
Boyu iyiymiş ya 1.60 :D
GodfatheR
22.Ocak.2010, 15:03
Çok uzadı bu iş, bugün lig başlıyor. Bu adam gelicek de adapte olacak da takıma katkı yapacak :/ Zor.
TR.CaPTaiN
22.Ocak.2010, 15:08
Madson
http://www.youtube.com/watch?v=M80kjl6XrWE
Sekopej
22.Ocak.2010, 15:09
Gelecek oyuncunun yabancı sayısı nedeniyle hemen oynaması da çok zor zaten, üstelik oturmuş bir takımımız var, transfer olmasa da bu takım ligi zirvede bitirecek kalitede. O nedenle gelecek oyuncya çok ihtiyacımız olduğu için alınmadığından, takıma zamanla adapte olup, katkı yapması sorun olmaz. Hele ki 3-4 senelik sözleşme imzalanırsa.
SAİT71
22.Ocak.2010, 15:19
Madson
http://www.youtube.com/watch?v=M80kjl6XrWE (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2F watch%3Fv%3DM80kjl6XrWE)
adam hakkatten top cambazıymış bence almalıyız böyle bir yetenek her takıma faydalı olabilir.
TR.CaPTaiN
22.Ocak.2010, 20:32
Aykut Kocaman Ligtv'de ''daha önce listemizde olan bir-iki oyuncu hakkında son raporları hazırlamak için Brezilya'ya gittim ve raporları yönetime teslim ettim.'' diyerek topun artık yönetimde olduğunu söylemek istedi.
KanaKe
22.Ocak.2010, 23:24
Madson sahada cocuk gibi kaliyor :D O boyla nasil profesyonel futbolcu olmus hayret :)
DenizlispoR
22.Ocak.2010, 23:32
Madson ile ilgili Sherrif'in yorumunu bekliyorum onun hayran olduğu futbolcuya benzettim :D.
BeeTLeJuiCe
22.Ocak.2010, 23:34
Madson her mücadeleye girindiğinde faul alırız, rakip ayağını kaldırsa 1.58i geçer.
RaSenGan
22.Ocak.2010, 23:38
Madson her mücadeleye girindiğinde faul alırız, rakip ayağını kaldırsa 1.58i geçer.
Servet'le karşı karşıya gelirse nolur peki :n:
BeeTLeJuiCe
22.Ocak.2010, 23:59
Bacak arasından sıyrılıp gider :)
tarikko
23.Ocak.2010, 00:06
Yürüyerek geçer Servet'i Madson :D
Sheriff
23.Ocak.2010, 00:09
Madson ile ilgili Sherrif'in yorumunu bekliyorum onun hayran olduğu futbolcuya benzettim :D.
Evet oyun tarzı ve fiziği çok benziyor ama Juninho kadar üst düzey değil. 23 yaşında Juninho dünyayı peşinden koşturuyordu :)
Bizim ligimiz için iyi bir transfer olur ama avrupa futboluna alışması çok kolay olmaz. Destekliyorum güzel transfer olur
RaSenGan
23.Ocak.2010, 00:10
Bacak arasından sıyrılıp gider :)
Yürüyerek geçer Servet'i Madson :D
Servet'in rüzgarından yıkılmasın da :D
KaF KeF
23.Ocak.2010, 00:15
Rüzgar Kayadan ancak toz alır Aygün..:p :n:
RaSenGan
23.Ocak.2010, 00:18
:D
Gelirse görürüz canım neler yaşanacak :)
IcedEarth
23.Ocak.2010, 01:06
O çocuğu bu ligde oynatmazlar, İsmail Güldüren tipi savunma oyuncuları bu çocuğu unufak eder... Siz de bunun farkındasınız, Carrusca gibi bir örnek var karşımızda, ki Carrusca'nın fiziği bu çocuğun yanında Hollywood Hogan gibiydi... Buonanotte için de aynı şeyi söylemiştim, bu çocuk için de söylüyorum, bu çocuğun bu ligde işi yok...
O iki ismin Dagoberto ve Hernanes olmasını istiyorum ve hayal ediyorum.Öyle de olursa değmeyin keyfime uzunda 30 M€ para verilmiş de olsa.
bjk4ever
23.Ocak.2010, 12:59
Su Brezilyali hayranligindan artik kusacagim geliyor.......
KaPaLı
23.Ocak.2010, 13:10
Fenerbahçe'nin kadrosu kötü değilki. Sadece alternatifsizlik var bazı bölgelerde. O bölgelere adam alınacak. 1 Defans ve 1 Ortasaha bekliyorum ben Aykut Kocaman'dan.
tarikko
23.Ocak.2010, 13:48
Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin, İngiltere Premier League takımlarından Blackburn Rovers'ta forma giyen Morten Gamst Pedersen'i renklerine bağlamak istediği iddia edildi.
İngiliz Daily Mirror gazetesi, sarı-lacivertli takımın Norveçli kanat oyuncusunu transfer etmek için çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, ''Pedersen takımdan ayrılma yolunda, sözleşmesi 6 ay sonra sona erecek. Eğer 1 milyon sterlin verilirse Pedersen Türkiye'ye gitmeyi tercih edebilir'' ifadelerini kullandı.
İlerleyen günlerde 29 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe ile ön anlaşma imzalayabileceğini savunan gazete, ''Pedersen, Blackburn Rovers'ta geleceğinin az olduğunu biliyor ve Rovers'ın da transfer döneminde para kazanmak için yeni yüzlere ihtiyacı olabilir'' yorumunu yaptı.
2004-05 sezonundan bu yana Blackburn Rovers'ta oynayan 1.83 metre boyundaki Pedersen, bu sürede 176 maçta forma giydi ve 26 gol attı. Norveçli futbolcu bu sezon ise 17 maçta takımının başarısı için ter dökerken, iki kez de rakip fileleri havalandırdı.
2000-04 yılları arasında Norveç Futbol Ligi takımlarından Tromsö'de oynayan Pedersen, 54 kez milli takımda oynadı ve 12 gol atmayı başardı.
Maraton
GodfatheR
23.Ocak.2010, 14:03
Güzel transfer olur bence.
KaF KeF
23.Ocak.2010, 14:05
Yalan haber diye düşünüyorum..Aykut Kocaman Brezilya'ya seyahat için mi gitti ? :D
GodfatheR
23.Ocak.2010, 14:07
Milliyet'in spor müdürü Cem Şengül, Dentinho transferinden kesinlikle vazgeçildi, boservis bedeli çok yüksek bulundu dedi dün akşam.
KaF KeF
23.Ocak.2010, 14:08
İlla ki Alternatifi vardır onun..
Norveçli Olarak Huseklepp'i İsteriz :D :p
Sekopej
23.Ocak.2010, 14:44
''TRANSFER İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR''
Fenerbahçeli yönetici Nihat Özdemir, ara transfer döneminde Turkcell Süper Lig'in yıldızlarından Gökhan Ünal'ı renklerine kattıklarını hatırlatarak, transfer çalışmalarının sürdüğünü kaydetti.Özdemir, ''Gerekli mevkilere, gerekli transferleri yapmak için ciddi izleme ve görüşme çalışmalarımız devam etmektedir. Teknik direktörümüz Daum, sportif direktörümüz Aykut kocaman, teknik heyetimiz ve sporcularımız tam bir uyum ve takım ahengi içinde bizi de memnun eden örnek bir çalışma düzeni içindedir'' şeklinde konuştu.
Özdemir, sportif direktör Aykut Kocaman'ın transferle ilgili görüşmeleriyle ilgi basın mensuplarının toplantı sonundaki sorularına, ''Az bir süre kaldı. En iyisini yapacağız'' şeklindeki sözlerle yanıt verdi.
Kenan Evren Lisesi'nin karşılığında yapılacak 3 okuldan ilkinin Küçükbakkalköy'de yapımı tamamlanarak, Milli Eğitim İl Müdürlüğü'ne devredildiğini, çalışır duruma geldikten sonra stadın yanındaki Kenan Evren Lisesi'nin yeni yerine taşınacağını bildiren Özdemir, ikinci okul için Üsküdar'da çalışmaların başladığını kaydetti.
Ataşehir'de spor salonu yapılmak için satın alınan arazinin bedelinin nakit ödendiğini belirten Özdemir, bu yatırımın kulüp ile Ülker Grubu işbirliği ve sponsorluğuyla gerçekleştirildiğini hatırlatarak, ''Kendilerine teşekkür ederiz. Bu olay Türk spor tarihinin, kulüp ve kurumlarının en büyük yatırımıdır'' dedi.
Taraftar kart projesinde 175 bin 800 sayısına ulaştıklarını bildiren Fenerbahçeli yönetici, Fenercell projesi için de ''En yakın rakiplerimizi katlayarak, 150 bin aboneye ulaşmış durumdayız'' şeklinde ifadeler kullandı.
ALTYAPIYA İNGİLİZ ANTRENÖR EĞİTMENİ
Nihat Özdemir, futbol altyapıda görevli antrenörlerini eğitmesi için bir İngiliz eğitmen ile anlaştıklarını açıkladı.İngiliz eğitmen ile görüşmelerin tamamlandığını, altyapıdaki antrenörlerinin eğitim alacağını kaydetti.
KaF KeF
23.Ocak.2010, 15:06
'Madson ile ilgilenmiyoruz'
Bugün pek çok gazetede Brezilya kulüplerinden Santos'ta forma giyen Madson'la ilgilendiğimize dair asılsız haberler yer almıştır.
Santoslu oyuncuyu transfer edeceğimiz yönündeki bu haberler gerçeği yansıtmamaktadır.
Madson'u renklerimize katmak adına herhangi bir görüşmemiz veya çalışmamız olmadığı gibi adı geçen Brezilyalı oyuncuyu transfer etmek gibi bir düşüncemiz de bulunmamaktadır.
Kamuoyunun bilgisine sunulur,
Fenerbahçe Spor Kulübü
tarikko
23.Ocak.2010, 15:23
İyi oldu Madson'un yalanlanması..İnşallah Dentinho yada Pedersen'den biri gelir..
sananes
23.Ocak.2010, 15:36
bizim stoper eksiğimiz var doğru düzgün kanat oyuncularımız yok özer ile mehmet alex'in oynadığı yerde oynuyolardı geldikleri takımlarda.emre'nin alternatifi yok diyoruz ki bence mehmet kapatabilir orayı ama en az 2 transfer yapılmalı bence bi stoper türk bulunabilirse çok iyi olur birde iki kanatta da oynayabilen yetenekli bi oyuncu hatta deividi yollayıp Huseklepp ve Dentinhoyu getirseler harika takım oluruz ama...
HooijDonk07
23.Ocak.2010, 15:47
Dentinho ve Dalton'u alırsak süper olur Deivid'i tek taraflı sözleşme fesh edip yada PSV ilgileniyordu bi ara oraya satalım.
E.Cartman
23.Ocak.2010, 15:49
bizim stoper eksiğimiz var doğru düzgün kanat oyuncularımız yok özer ile mehmet alex'in oynadığı yerde oynuyolardı geldikleri takımlarda.emre'nin alternatifi yok diyoruz ki bence mehmet kapatabilir orayı ama en az 2 transfer yapılmalı bence bi stoper türk bulunabilirse çok iyi olur birde iki kanatta da oynayabilen yetenekli bi oyuncu hatta deividi yollayıp Huseklepp ve Dentinhoyu getirseler harika takım oluruz ama...
aynen hocam katılıyorum Fener'in ciddi bir kanat eksikliği var Keita gibi süratli bi de ayağında top tutabilen adam lazım Fenere bence
TR.CaPTaiN
23.Ocak.2010, 15:49
Özer Ankaraspor'da çoğu maçta kanat oynuyordu. İdeal bir kanat oyuncusu mudur ? Hayır, ama görev verildiğinde 4-2-3-1'in sağ veya sol kanadında iyi işler çıkartır. Özer kendi açıklamalarında göbekte daha rahat ettiğini söylemişti. Hatta tam olarak bahsettiği bölge Emre'nin şuan oynadığı bölge fakat fiziki açıdan henüz orayı kaldırabilecek seviyede değil; bunda sezon başı kamp yapmamasının da büyük etkisi var. Ek olarak, Daum'un ne düşündüğü de önemli. Acaba Daum Özer gibi kanatlarda oynadığında çizgiye inmeyi değil de içeriye katetmeyi seven oyuncuları mı düşünüyor ? Yoksa Uğur gibi çizgiye inmeyi seven klasik kanat oyuncularını mı düşünüyor ? Şimdiye kadar ki görüntü içeriye katetmeyi seven oyuncuları düşünüyor.
Yaşı 30'un altında olan maliyeti az ama katkı yapabilecek bir oyuncu veya biraz tuzlu da olsa geleceği parlak bir oyuncu devre arası için iyi bir tercih olacaktır. Böylece Daum'un da elinde daha fazla seçenecek olacak ve rekabet daha da artacaktır.
Önder affedilmeyecekse kesinlikle alternatif bir defans oyuncusuna ihtiyacımız var. Yerli bir oyuncu alınmalı.
bjk4ever
23.Ocak.2010, 18:20
Bence FB'nin kanat adami almasindan ziyade acilen stopere yonelmesi lazim. Turkiye liginde ofansif anlamda cok sey yapabilecek oyuncular var zaten FB'de, ama savunmada yasanacak bir tane (uzun soluklu) sakatlik FB'yi cok zor duruma dusurur, ki bunu gecen devrenin sonunda Bilica ile gorduk (ki o zaman Onder de vardi). Sol kanatta Wederson-Santos-Ugur-Ozer dortlusunden 2'si her zaman oynar belli bir seviyede.....
HooijDonk07
23.Ocak.2010, 18:28
Özer Ankaraspor'da çoğu maçta kanat oynuyordu. İdeal bir kanat oyuncusu mudur ? Hayır, ama görev verildiğinde 4-2-3-1'in sağ veya sol kanadında iyi işler çıkartır. Özer kendi açıklamalarında göbekte daha rahat ettiğini söylemişti. Hatta tam olarak bahsettiği bölge Emre'nin şuan oynadığı bölge fakat fiziki açıdan henüz orayı kaldırabilecek seviyede değil; bunda sezon başı kamp yapmamasının da büyük etkisi var. Ek olarak, Daum'un ne düşündüğü de önemli. Acaba Daum Özer gibi kanatlarda oynadığında çizgiye inmeyi değil de içeriye katetmeyi seven oyuncuları mı düşünüyor ? Yoksa Uğur gibi çizgiye inmeyi seven klasik kanat oyuncularını mı düşünüyor ? Şimdiye kadar ki görüntü içeriye katetmeyi seven oyuncuları düşünüyor.
Önder affedilmeyecekse kesinlikle alternatif bir defans oyuncusuna ihtiyacımız var. Yerli bir oyuncu alınmalı.
Bence Özer sağ açıkda daha verimli olur.Topuz'u ortada oynatmak daha iyi bence.
Ali Turan'ı alabiliriz aslında stopere KayseriSpor'un genel menejeri Fener Ali Turan'ı istesin bedavaya veririm demişdi.
HooijDonk07
23.Ocak.2010, 18:34
http://fanatik.ekolay.net/Aliyi-Fenerbahceye-bedava-veririm_3_Detail_333_159708.htm
SAİT71
23.Ocak.2010, 18:34
Bence Bilica'dan iyi oynar.. Bilica iyice artisliğe kaçmaya başladı. Kupa maçında çalım atmaya kalkıyor, bu maçta Youla'dan yediği çalım... Lugano ve Ali iyi ikili olabilir.
HooijDonk07
23.Ocak.2010, 19:04
Bence Bilica'dan iyi oynar.. Bilica iyice artisliğe kaçmaya başladı. Kupa maçında çalım atmaya kalkıyor, bu maçta Youla'dan yediği çalım... Lugano ve Ali iyi ikili olabilir.
2 tane Brezilyalıya 30 m € verceksek eğer böle bir yatarım yapcaklarsa.Serdar'a verelim bide brezilyalı alasak daha verimli olur Ali'den.
HooijDonk07
23.Ocak.2010, 21:35
Transfer beklemekden sıkıldım.
titates1
23.Ocak.2010, 22:49
brezilyalı istemiyorum ben artık alınıyorsa da sert adam alsınlar yumuşak oyuncu istemiyoruz ...
HooijDonk07
23.Ocak.2010, 23:14
İtalyan alalım o zaman yada Alman :D
titates1
23.Ocak.2010, 23:35
ya afrikalı olsun daha iyi =) essienin bize attığı golü hatırlamıyomusun döve döve girmişti resmen ceza sahasına =) Türkiye liginde öyle adam hertürlü iş yapar .. Avrupa kupalarındada yapar ... bugun tottenham - leeds maçı vardi bi pozisyon oldu dedim aha adam kalkamaz yerden hiçbişey yokmuş gibi kalktı devam etti leedsli topçu dün Fener maçını izledim en ufak şeyde adamlar off amana yatıyolar da yatıyolar ... mücadele yok hırs yok keşke takım lugano , emre , bülent korkmaz gibi oyunculardan oluşsa =)
Sheriff
23.Ocak.2010, 23:42
Captan Özer kanada geçsin yerli Ronaldo izleriz ben söyleyeyim :)
Dentinho ve Pedersen'i yan yana koyamıyorum Dentinho'nun bariz bir üstünlüğü ortaya çıkıyor :)
BeeTLeJuiCe
23.Ocak.2010, 23:43
Fenerbahce icin yeni bir iddia: Fredy Montero
http://www.golgolgol.net/Futbol_Internacional/General/Noticias/Montero_iria_a_Europa_198-74648.html
nerazzuri
23.Ocak.2010, 23:43
Defans İtalya'dan, orta saha Almanya'dan, forvetler ise İngiliz olsun. He birde Cansu'da Berkecan'dan ayrılsın.
berksus
23.Ocak.2010, 23:49
Kimseyi almayacağımııza eminim.
HooijDonk07
23.Ocak.2010, 23:50
Nihat Özdemir alıcaz dedi bakalım hayırlısı bitemeden bi karar verseler Aykut Kocaman'ın listesine.
tarikko
24.Ocak.2010, 00:57
Gelecek hafta içine kaldı büyük ihtimalle transfer..Sivas maçına inşallah yeni transferi yetiştiririz..
TR.CaPTaiN
24.Ocak.2010, 02:22
Captan Özer kanada geçsin yerli Ronaldo izleriz ben söyleyeyim :)
Dentinho ve Pedersen'i yan yana koyamıyorum Dentinho'nun bariz bir üstünlüğü ortaya çıkıyor :)
Şerif, ben oynayamaz demiyorum; oynar, hatta şuana kadar da gayet başarılı ama Özer'in kendi röportajları var, orada söylüyor göbekte daha rahat ediyorum, oyunu çift yönlü oynamak istiyorum şeklinde. En beğendiği oyuncular sorulduğunda, Zidane ve Davids diyor. Ama Ankaraspor'da zaten birçok maçta kanat oynamış, kendini geliştirmeye hevesi olan bir oyuncu olduğundan sağ beke bile koysak elinden geleni yapacaktır. O konuda herhangi bir kuşkum yok.
Fenerbahçe'ye baktığımızda kanat oyuncuları içe girmeyi tercih ediyor. Muhtemelen bu Daum'un isteği ama Daum istemese dahi oyuncuların tarzı buna daha yatkın. Ben diyorum ki, bir tane klasik kanat oyuncusu alınırsa rekabete katkısı olur, Daum'un sakat ve cezalı oyuncular olduğunda elini daha güçlü tutar. Örneğin; önümüzdeki Sivas maçında, Özer sağa, Emre yerine Mehmet sol kanada da Vederson yerine transfer geçerdi. Ha alınmazsa ne olur ? Hiçbir şey olmaz, yerli alternatif bir defans oyuncusuyla birlikte kadro gayet iyi olur. Veya transfersiz şekilde Önder'in affıyla da bu sorun ortadan kalkabilir. Uzun lafın kısası; acil transfer diye bir derdimiz yok ama olursa da güzel olur.
SAİT71
24.Ocak.2010, 13:57
F.Bahçe'ye sürpriz golcü!
Fenerbahçe Asbaşkanı Nihat Özdemir'in transfer için derin bir çalıma yaptıklarını açıklamasının ardından gözler Aykut Kocaman'a çevrildi. Bir süre Brezilya'da bulunan ve özellikle Corintihans forması giyen Brezilyalı futbolcu Dentinho'yu takibe aldığı ileri sürülen Kocaman'ın rotasını Amerika Birleşik Devletleri'ne çevirdiği iddia edildi.
Kolombiya basını tarafından ısrarlı bir şekilde ortaya atılan haberde, Fenerbahçe'nin ABD MLS Ligi takımlarından Seattle Sounders'in Kolombiyalı oyuncusu Fredy Montero ile ilgilendiği ve bu transfer harekatının en geç bir hafta içerisinde sonuçlanacağı ileri sürüldü.
Bonservisi Deportivo Cali'de bulunan ancak kiralık olarak Seattle'de forma giyen golcü futbolcunün takımının kamp yaptığı yerden 25 Ocak Pazartesi günü ayrılarak Fenerbahçe ile transfer görüşmelerine başlayacağı ifade edildi.
Hedefinin Avrupa'da forma giymek istediğini her fırsatta dile getiren Fredy Montero için Rusya Premier Lig'den bir takımın da talip olduğu ancak genç golcünün şartların oluşması halinde Fenerbahçe'ye daha sıcak bakacağı öğrenildi.
Kariyerine 2005 yılında Deportivo Cali'de başlayan Fredy Montero, 4 yıl boyunca bu takımda forma giydi. Cali'de 4 sezon boyunca 56 maça çıkan Montero, 27 golün altına imza attı.
Teknik kapasitesi ve çabukluğu ile dikkat çeken genç golcü, 2006 yılında Atletico Huila'ya 2009 yılında da Seattle Sounders'a kiralandı.
http://www.sporx.com/img/2010/01/241264327420.jpg
24.01.2010
Kaynak : Sporx.com dış haberler
iyice suyu çıktı artık. Yabancılar bile fenere oyuncu yamıyorlar :D
HooijDonk07
24.Ocak.2010, 22:26
Transfer sezonun bitmesine az kaldı ses seda yok.
sananes
24.Ocak.2010, 22:35
bu takım neden transferlerde son bi kaç sezondur böyle anlamıyorum hadi yahu 30küsür gün lige ara verilmişti bu kadar günde nasıl bitmez transfer anlamıyorum ki
HooijDonk07
24.Ocak.2010, 22:40
Sonrada taraftar kızınca şuçlu biz oluyoruz.
tarikko
24.Ocak.2010, 23:16
Devre arası transfer döneminde suskun kalan Fenerbahçe bombayı patlatmaya hazırlanıyor.
Sarı-lacivertli takım İtalya Serie A takımlarından İnter´in Portekizli orta saha oyuncusu Ricardo Quaresma´yı renklerine katmayı planlıyor.
CNN Türk´te canlı yayına katılan Abdurrahin Albayrak‚ Nihat Özdemir´in en büyüğünü getireceğiz açıklaması ile ilgili olarak ´Fenerbahçe Jo´dan daha ünlü bir isimi getiriyor ama bana kim olduğunu sormayın´ şeklinde açıklama yaptı.
Sonrasında Abdürrahim Albayrak´ın bahsettiği bu oyuncunun İnter´in 27 yaşındaki oyuncusu Ricardo Quaresma olduğu ve kulübün bu transferi önümüzdeki günlerde açıklayacağı öğrenildi.
Oyuncunun menajeri ise bugün İtalya medyasına Quaresma´ya Türkiye´den büyük bir takımdan teklif olduğunu söyledi.
Fenerbahçe İkinci Başkanı Nihat Özdemir‚ transfer ile ilgili olrak dün yapılan divan kurulu toplantısında ´Biz en büyüğünü alacağız´ şeklinde açıklama yapmıştı.
titates1
24.Ocak.2010, 23:20
Doğruysa değişik şeyler olur =)
HooijDonk07
24.Ocak.2010, 23:25
Devre arası transfer döneminde suskun kalan Fenerbahçe bombayı patlatmaya hazırlanıyor.
Sarı-lacivertli takım İtalya Serie A takımlarından İnter´in Portekizli orta saha oyuncusu Ricardo Quaresma´yı renklerine katmayı planlıyor.
CNN Türk´te canlı yayına katılan Abdurrahin Albayrak‚ Nihat Özdemir´in en büyüğünü getireceğiz açıklaması ile ilgili olarak ´Fenerbahçe Jo´dan daha ünlü bir isimi getiriyor ama bana kim olduğunu sormayın´ şeklinde açıklama yaptı.
Sonrasında Abdürrahim Albayrak´ın bahsettiği bu oyuncunun İnter´in 27 yaşındaki oyuncusu Ricardo Quaresma olduğu ve kulübün bu transferi önümüzdeki günlerde açıklayacağı öğrenildi.
Oyuncunun menajeri ise bugün İtalya medyasına Quaresma´ya Türkiye´den büyük bir takımdan teklif olduğunu söyledi.
Fenerbahçe İkinci Başkanı Nihat Özdemir‚ transfer ile ilgili olrak dün yapılan divan kurulu toplantısında ´Biz en büyüğünü alacağız´ şeklinde açıklama yapmıştı.
Eskiden çok iyiydi şimdi fazla izlemedim gelirse Özer için kanatlarda nasıl oynayağı hakkında bilgi edinebilir Alex'den aldığı yardım gibi.Hem dil konusunda Brezilyalılarla iyi anlaşır.Takımda zaten 7 yabancı Guiza hariç bütün yabancılar portekizce konuşuyor. Vederson dahil.
HooijDonk07
24.Ocak.2010, 23:26
Ama Dentinho önceliğim olur :D:D
Quaresma'yı İsterükk :D:D
KaF KeF
24.Ocak.2010, 23:37
Gelirse Müthiş olur valla..
Ahmet Göktaş
24.Ocak.2010, 23:37
RQ7 büyük ihtimal Fenerbahçede.
sananes
24.Ocak.2010, 23:50
dentinho tercihimdir sorunlu bi Quaresma yerine ama neill geldi jo geldi dos santos gelecek diyolar altta kalmak istemeyecektir yönetim isimli oyuncu getirecektir ya da en azından son güne kadar bunun için çabalayacaklardır
Sheriff
25.Ocak.2010, 00:04
Quaresma her transfer sezonunda geliyo zaten buralara, umarım gelir ama yine hurafe gibi geliyo bana :)
E.Cartman
25.Ocak.2010, 00:07
Quaresma eğer doğru kullanılırsa yeniden çıkışa geçebilir Türkiye'de hem FB'de iyi transfer yapmış olur...
Varonil
25.Ocak.2010, 00:22
Aman Tanrım diyorum,doğru olduğuna inanmak istiyorum. :) Resmi ağızdan bir açıklama gelmeden beklemek en doğrusu olur.
TR.CaPTaiN
25.Ocak.2010, 00:32
Aykut Kocaman Brezilya seferi yaptı. Brezilya seferinden sonra transfer İtalya'dan olursa sağ gösterip sol vurmanın kralı olur herhalde. :}
KanaKe
25.Ocak.2010, 00:34
Quaresma bitmis bundan sonra gelse ne olur sahsen Özer'i ona tercih ederim.. Gerci Türkiye Ligi'nde sov yapar gelirse fakat devre arasi yüksek harcama yapmaya gerek yok Özer yeter bize :)
nerazzuri
25.Ocak.2010, 00:41
Hayır,gelmesin.
scar face
25.Ocak.2010, 00:52
Gelirse Efsane Maraton atkımı havalimanında ona takarım:D
Deus Dominus
25.Ocak.2010, 03:15
Quaresma gelirse görürüm ben hayır gelmesin diyenleri :)
öyle bir oyuncuyu bonservisiyle almak zor ara transferde. Bildiğim kadarıyla Inter'de şans bulamadığından banko oynayacağı bir takıma kiralık gitmesi muhtemel, e bu takım FB'de olabilir tabi :)
nerazzuri
25.Ocak.2010, 03:28
ciddiyim gelmesin. Takımda zaten bir disiplinsizlik havası var. Kazım'ı kadro dışı bırakan yönetim, Quaresma'yı alıyor. Ne kadar mantıklı bir iş. Çok saçma çok.
PesimiSTyLa
25.Ocak.2010, 03:32
disiplinsiz, hovarda olduğu doğrudur qua'nın ama kendini yeniden ispatlaması lazım sonuçta. Aklını futbola verip, futbol oynamaya gelen bir quaresma bilekleriyle çok sol beki zor durumda bırakır :icon_smile: aksi durumda dediğin doğru olabilir sadece.
nerazzuri
25.Ocak.2010, 03:35
Zannetmiyorum açıkcası kendini ispatlama duygusu içine gireceğini, hele birde havalimanında onu göklere çıkartanları görünce. sanırım birde yalvarmak gerekecek.
GeNç KaRTaL
25.Ocak.2010, 04:23
FENERBAHÇE SONUNDA BOMBAYI PATLATTI !
Futbola Sporting Lizbon Altyapısında başlayan, genellikle vatandaşı Cristiano Ronaldo ile aynı mevkiide yer aldığı için, oyun stilleri ve hızları ile kıyaslanan Ricardo Quaresma'yı sene sonuna kadar KİRALIK olarak renklerine bağladı.
Ricardo Quaresma, sağ ayağını daha iyi kullanabilmesine karşın sağ kanadın yanında çoğunlukla sol kanatta oynayan bir futbolcu.
2003 yılında FC Barcelona'da oynayan Ricardo Quaresma, Barcelona'ya geldiği yıldan bu yana Portekiz Milli Takımı'nın formasını giymektedir. Daha sonra Porto'ya transfer olan Ricardo Quaresma, Sporting Lizbon'un altyapısında yetişmiştir.
Fenerbahçe'ye gelmeden önce, hem Porto, hem de Portekiz Milli Futbol Takımı'nda oynamaktaa olan Ricardo Quaresma, Porto'da sahaya çıktığı 87 maçta 16 gol atmayı başarmıştır.
Porto'nun şampiyonluğunda önemli rol sahibidir. 2008-2009 sezonunda 23.4 milyon avro karşılığında İnter'e transfer olan Ricardo Quaresma, 2008-2009 sezonunun 2.yarısında Chelsea de kiralık oynamıştır. Geçtiğimiz yaz tekrar İnter'e dönmüştür.
QUARESMA, SENE SONUNA KADAR KİRALIK OLARAK FENERBAHÇE'NİN FUTBOLCUSUDUR.
SÖZLEŞMEDE OPSİYON MADDESİ OLUP OLMADIĞINI İSE SÖZLEŞME DETAYLARI ELİMİZE GEÇTİĞİNDE YİNE İLK SPORYAZARLARI.COM'DAN ÖĞRENEBİLİRSİNİZ !
goosfraba
25.Ocak.2010, 07:18
Abdurrahim Albayrak, Fenerbahçe çok ünlü biriyle anlaştı demiş. sanırım bu quaresma.
Ayrıca bir bilgi daha, kiralandığı doğruymuş ama yönetim satın alma opsiyonunu da almaya çalışıyormuş.
Önder'i de affedecekler, mecbur !
Varonil
25.Ocak.2010, 08:25
Kazım kadar disiplinsiz bir futbolcu değil.Eğer öyle bir futbolcu olsaydı İnter 23.4 Milyon € ödeyip de Quaresma'yı almazdı.Quaresma'nın kendini yeniden kanıtlaması gerekiyor.Burda geçireceği iyi bir dönem ile Portekiz Milli Takımı ile Dünya Kupasında forma giyebilir.Daum'un Quaresma'yı adam edeceğini düşünüyorum.Üstelik önümüzde bir Anelka örneği de var.Umarım transfer resmen açıklanır,doğrudur yalan değildir.
KaPaLı
25.Ocak.2010, 10:04
Obaa sabah sabah habere bak :) Bir an önce kim gelecekse gelsin artık. Lig başladı uyum süreci olacak daha.
SAİT71
25.Ocak.2010, 10:11
Quaresma gelirse olay olur valla :D
tarikko
25.Ocak.2010, 11:50
İnşallah yalanlanmaz Q7 :D
RasAnt
25.Ocak.2010, 12:15
evt bende duydum anlaşmışlar galiba :) kursağımızda kalmasında.En iyisini alacağız dediler divan kurulunda bakalım 6 gün kaldı
Suicider
25.Ocak.2010, 12:17
queresma gelirse olay olur şaka maka ligimizin kalitesi gittikçe artıyor bu çok güzel birşey :)
tarikko
25.Ocak.2010, 12:33
SON DAKİKA... Fenerbahçe'de Önder Turacı affedildi ve takımla antrenmanlara başladı.
Ntvspor
RasAnt
25.Ocak.2010, 12:35
önder affedilmiş yok böyle bbirşey kıyın parayı alın yenisni madem kazımı gonderdınız buda gitsin olmaz ki böyle
goosfraba
SON DAKİKA... Fenerbahçe'de Önder Turacı affedildi ve takımla antrenmanlara başladı.
Ntvspor
böyle olacağı belliydi. ya büyük konuşmayacaksın ya da tükürdüğünü yalamayacaksın.
goosfraba
önder affedilmiş yok böyle bbirşey kıyın parayı alın yenisni madem kazımı gonderdınız buda gitsin olmaz ki böyle
mecbur affedecekler çünkü cezalı duruma düşenler var takımda.
RasAnt
25.Ocak.2010, 12:37
mecburumu var bu işin bir fenerbahçe nasıl mecbur duruma düşer al altyapıdan sertaçı veya başka defans adamımı yok transfer yapana kadar oynasınlar çok çelişkili bir karar kazım niye gider ozman madem bunu affedecektin
GodfatheR
25.Ocak.2010, 12:38
Allahım sana geliyorum RQ7 :D Önder'in affedilmesine de sevindim açıkçası.
Fernando Gago
25.Ocak.2010, 12:38
Önderin affedilmesi iyi oldu Çünkü defans akternatifimiz yok Yönetimin transfer yapma niyeti de yok .. Seneye hesap kesilir artık
Trabzonspor
25.Ocak.2010, 12:45
Şimdi durum ne ben anlamdım gelio mu QARESMA?
TR.CaPTaiN
25.Ocak.2010, 12:45
Önder: "Lütfen beni göndermeyin"
Alaattin Metin, Önder'in affedildiğini yazdı, olayların gelişimini kaleme aldı.. İşte bugün idmana çıkacağı belirtilen Önder'le ilgili gerçekler..
-Tek başına yaptığı her idmandan sonra yanlarına gidip, “Hata yaptım, pişmanım, bana yardımcı olun. Ben bu takımın parçasıyım” dedi
Takım arkadaşları, “Sık dişini, sabırlı ol, çalış” diye moral verip, hocalarıyla yaptıkları her konuşmada Kazım’ı değil Önder’i savundular
Antrenörü Dolu Aslan da “İnanılmaz hırslı. Her an oynayacakmış gibi çok sıkı çalıştı. Sizlerden ‘Gel Önder’ haberini bekliyor” dedi
Sustu, çalıştı, pişman oldu ve sonunda kopma noktasına geldiği Fenerbahçe’ye geri döndü. Bugün takım arkadaşları ile birlikte idmanlara çıkacak olan Önder’in affedilmesinin perde arkasında; takımda sarı kart cezalısı oyuncu sayısının fazla olması mecburiyeti yatmıyor...
Sportif Direktör Aykut Kocaman ile Teknik Direktör Daum’a her idmandan sonra “Fenerbahçe’de kalmak istiyorum, lütfen bana yardımcı olun, göndermeyin” sözü...
Ve menajerinin “Seni Avrupa’dan da, Türkiye’den de isteyen çok kulüp var” sözüne karşılık “Fenerbahçe’de kalmak için sonuna kadar direneceğim. Asla teslim olmayacağım. Bütün kapıların kapandığına inanırsam, hocalarım da bana ‘Gitmen gerekiyor’ derlerse, o vakit teklifi yapan kulüplerle konuşurum” demesi...
Zico ile ters düştüğü günleri hatırlayın...
“Bu hoca olduğu sürece ben Fenerbahçe’de oynayamam” diyerek FK Moskova’ya gitmiş, sözleşme de imzalamıştı.
Ama sonra!
Zico gidip, Aragones gelince cebinden 250 bin dolar tazminat ödeyip F.Bahçe’ye geri gelmişti.
Başından bir olay geçti.
Yapmaması gerekeni yaptı. Pişman oldu.
Hocaları, arkadaşları ile yaptığı her konuşmada söze, hata yaptığını kabul ederek, “Çok pişmanım” diye başladı.
Kocaman’dan, Daum’dan, “Sizinle kalmak istiyorum. Ben bu takımın bir parçasıyım” diye yardım istedi.
Takım arkadaşları ile her konuşmasında “Bana yakışmayacak hatayı yaptım... Ama bu bana ders oldu. Bir daha tövbeler olsun” diyerek ne kadar üzgün, pişman olduğunu anlattı...
Teknik kadro, futbolcular her gün Önder’i konuştular. Kazım’ın gidişine değil ama Önder’e üzüldüler. Arkadaşları, sürekli “Sık dişini, sabırlı ol. Çalış” diye yol gösterdi.
Tek başına her idmana çıktı...
Antrenörü Dolu Aslan, “Önder nasıl?” diyenlere, “İnanılmaz hırslı. Her an takıma çağrılacakmış gibi çalıştı. Bugün çağırın ‘Oyna’ deyin, oynar” karşılığını verdi. Sonunda, çalışan, hatasını anlayan Önder affedildi.
Dört gözle beklediği, takım arkadaşları ile birlikte idmana çıkma arzusu, bugün gerçek oluyor.
Af haberine herkes sevindi
Fenerbahçe’nin Önder Turacı’yı affedeceği söylenti ve haberleri Samadıra’da memnuniyetle karşılandı. Daha önce takım arkadaşları ve kaptanlar Alex ile Emre’nin kadroya geri döndürülmesi yönünde görüş bildirdiği Turacı’nın Sarı-Lacivertliler’in bugünkü antrenmanına katılması bekleniyor. Af kararında büyük emekleri olan Alex ve Emre’nin yanı sıra takım arkadaşları, teknik heyet ve Samandıra çalışanlarının da Önder’in dönmesine oldukça sevindikleri öğrenildi. Önder’in gelecek hafta oynanacak Sivas karşılaşmasının 18 kişilik kadrosunda yer alması de bekleniyor.
Ajansspor
Fernando Gago
25.Ocak.2010, 12:46
Belki bu cezadan gönderilme korkusunda dolayıda aklı başına gelip ders almış olabilir. Bunu antremanlarda oynadıgı maçlarda gösterecektir. Hadi bakalım ne olacak göreceğiz.
Umarım dediğin gibi olur .. Deniz Barış bu değişime en iyi örnek ..
Varonil
25.Ocak.2010, 12:47
Quaresma'da son durum nedir? fenerbahce.org'da ses seda yok.
RasAnt
25.Ocak.2010, 12:48
bakalım önderi seviyorum kaliteli oyuncu ama kulübün verdiği karara sitem ediyorum biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar olumş kazımda gitmemeliydi ozman gelecek vaadeden bir oyuncuydu
DenizlispoR
25.Ocak.2010, 12:50
F5 tuşunda tutukluk başladı :zuhaha.
RasAnt
25.Ocak.2010, 12:51
hehe :D f5 yap dio :D:D
bakalım önderi seviyorum kaliteli oyuncu ama kulübün verdiği karara sitem ediyorum biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar olumş kazımda gitmemeliydi ozman gelecek vaadeden bir oyuncuydu
Kazım böyle giderse 2. okan koç olur,Berkant göktan gibi gibi yaşım itibariyle :) aklıma gelenler bunlar
tarikko
25.Ocak.2010, 12:52
Loran : Fenerbahçe yetkililerinde biraz evvel yaptıgımız görüşmede ´´Dentinho´nun transferi olma ihtimali çok düşük‚ sorun para değil daha farklı sorunlar var...´´
goosfraba
25.Ocak.2010, 12:53
Loran : Fenerbahçe yetkililerinde biraz evvel yaptıgımız görüşmede ´´Dentinho´nun transferi olma ihtimali çok düşük‚ sorun para değil daha farklı sorunlar var...´´
geçenlerde facebooktan bir corinthians taraftarı ile konuştum. dentinho'nun bu yıl coritnhians ile libertadores'i kazanmayı hedeflediğini söylemişti. sanırım doğru söylemiş.
RasAnt
25.Ocak.2010, 12:54
dentinho türkiyeye gelirsem patlama yapamam demiş
tarikko
25.Ocak.2010, 12:55
Loran:
"Transfer sezonunun bitmesine çok az bir süre kaldı‚ Fenerbahçe´ nin Avrupa´ daki temasları sonuçsuz kaldı bundan dolayı Güney Amerika´da temaslar sürüyor ama çok az alternatif kaldı‚ artık Nobre gibi şanslı transfer olması temenni ediliyor"
goosfraba
25.Ocak.2010, 12:56
Madson'u alın getirin bari.
RasAnt
25.Ocak.2010, 12:57
yok yok büyük oyuncu gelecek karamsar olmayın açıklama bu çünkü yalan söylemezler bize :)