View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic
Fernando Gago
05.Ocak.2011, 12:52
Hala forvet peşinde koşuyoruz ya. Eğer bu haber doğruysa harbiden yazıklar olsun böyle paraları çar çur edenlere
titates1
05.Ocak.2011, 12:59
Hala forvet peşinde koşuyoruz ya. Eğer bu haber doğruysa harbiden yazıklar olsun böyle paraları çar çur edenlere
Yerli kaliteli veya ucuz yedek yabancı forvet almalıyız ama 2 forvet kaldı
Fernando Gago
05.Ocak.2011, 13:07
Yerli kaliteli veya ucuz yedek yabancı forvet almalıyız ama 2 forvet kaldı
Zaten tek forvet oynuyoruz yıllardır. 2 forvet var da bir alternatif daha mı arıyoruz? Tamam normal şartlarda elbet gerekli görülebilir ama sol bek açığı var takımda çok bariz Bilica Santos Güiza gibi isimlerin durumu belirsizken Flores Mlores gereksiz çabalar. Alsınlar Cem Sultan'ı tamam. Ama bir daha gidip yabancı transfer yap E ayıp artık .. Çok alternatif arıyorlarsa ortasaha alsınlar stoper bulsunlar
titates1
05.Ocak.2011, 13:45
Evet bir alternatif daha lazım bence.Guiza ne zaman dönücek gerçi bilmiyorum yakın zamanda dönücekse sene sonuna kadar idare eder
Since-1907
05.Ocak.2011, 15:10
Evet bir alternatif daha lazım bence.Guiza ne zaman dönücek gerçi bilmiyorum yakın zamanda dönücekse sene sonuna kadar idare eder
Guiza'dan birşey beklemek artık zor iyileşip iyileşip sakatlanıyor çünkü.Mevlüt transferine olumlu bakıyorum ama öncelik sol bek ve defansif ortasahada olmalı.
KanaKe
05.Ocak.2011, 15:39
Cem Sultan icin Batuhan Karadeniz'den daha yetenekli diyorlardi bir ara galiba.. sonra söndü cocuk gs a takiminda hic sans buldumu simdiye kadar?
Cem Sultan'ın transfer olacağını sanmıyorum, Berk çıkar A takıma ihtiyaç var ise.
Lucas Neill
05.Ocak.2011, 19:13
Cem Sultan icin Batuhan Karadeniz'den daha yetenekli diyorlardi bir ara galiba.. sonra söndü cocuk gs a takiminda hic sans buldumu simdiye kadar?
Cem Sultan sanirim hic oynamadi bizim A takimda. Baya iyi oyuncu diyorlardi ama ben hic izlemedim kendisini altyapiyi takip eden arkadaslar yorumlarsa daha iyi olur.
Lucas Neill
05.Ocak.2011, 19:14
Flores'in menajeri: "Bir yanlış anlaşılma olmuş. Fenerbahçe, Flores'in sözleşmesinin sezon sonunda bittiğini sanmış"
Bülent Timurlenk
nerazzuri
05.Ocak.2011, 19:41
bu demek oluyor ki güiza sezon sonuna kadar takımda. sezon sonu bir forvet daha alınacak.
Deus Dominus
05.Ocak.2011, 20:26
Flores'in menajeri: "Bir yanlış anlaşılma olmuş. Fenerbahçe, Flores'in sözleşmesinin sezon sonunda bittiğini sanmış"
Bülent Timurlenk
doğru mu bu haber :D gerçekten böyle mi işin aslı?
Lucas Neill
05.Ocak.2011, 21:24
doğru mu bu haber :D gerçekten böyle mi işin aslı?
Bilmiyoru ama Bülent Timurlenk yazmis inaniyorum ben sallama haber yapmaz cünkü :)
Sarı-Lacivertliler, Nijeryalı oyuncuyu kadrosuna katıyor.
Teknik direktör Aykut Kocaman'ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Taye Taiwo için kulübü Marsilya ile anlaşmaya vardı.
Bir süredir Fransa'da bulunan yöneticiler sözleşmesi sezon sonu dolacak olan Taiwo için, Marsilyalı yöneticileri 3 milyon Euro'ya ikna etti.
Sarı-Lacivertliler, sezon başında da Marsilya'dan Senegalli forvet Mamadou Niang'ı transfer etmişti.SANTOS'UN İPİ ÇEKİLDİ
Fenerbahçe, Nijeryalı oyuncuyu transfer ederek bu sezon performansıyla oldukça eleştirilen Andre Santos'un da alternatifini bulmuş oldu.
Sarı-Lacivertliler'in, Taiwo transferiyle birlikte aynı mevkide forma giyen ve teknik direktör Aykut Kocaman'la da arası açık olan Santos'a 'yol vereceği' öğrenildi.
HTSPOR.COM / ÖZEL HABER / Erdem KELEŞ
nerazzuri
05.Ocak.2011, 23:57
imkansız. taiwo gibi bir oyuncuyu 3 milyon'a mı bırakmış marsilya? saçma sapan haberler yapmaya başladı htspor.
imkansız. taiwo gibi bir oyuncuyu 3 milyon'a mı bırakmış marsilya? saçma sapan haberler yapmaya başladı htspor.
Neden bırakmasın ki?
Sezon sonu serbest kalıyor ve yeni kontrat imzalamak istemiyor, gitmek istiyor.
nerazzuri
06.Ocak.2011, 00:04
Neden bırakmasın ki?
Sezon sonu serbest kalıyor ve yeni kontrat imzalamak istemiyor, gitmek istiyor.
sezon sonu sözleşmesinin bittiğini bilmiyorum fakat, yine de 3 milyon'a bırakmaz.
ingiliz ve italyan klüpleri var peşinde bildiğim kadarı ile, daha fazla para veren çıkar.
hatta goal.com'da (tr değil) at.madrid'in 10 milyon'u gözden çıkardığı haberi bile var.
Universal
06.Ocak.2011, 00:07
Tawio güzel transfer olur; nokta atışlar yapmamız gerekiyor.
sezon sonu sözleşmesinin bittiğini bilmiyorum fakat, yine de 3 milyon'a bırakmaz.
ingiliz ve italyan klüpleri var peşinde bildiğim kadarı ile, daha fazla para veren çıkar.
hatta goal.com'da (tr değil) at.madrid'in 10 milyon'u gözden çıkardığı haberi bile var.
İtalyan ve İngiliz kulüpleri de bedava almak var iken neden para verelim diyor...
KanaKe
06.Ocak.2011, 00:54
sezon sonu sözlesmesi bitecek bir oyuncu icin kimse cikarip 10 milyon euro vermez sallama haber onlar..
anil luque
06.Ocak.2011, 01:47
Bülent Timurlenk
Yok artık ya :D
Taiwo Marsilya'nın 1. kaptanı konumunda şu anda. O kadar kolay gitmek isteyeceğini ve Marsilya'nın da o kadar ucuza bırakacağını sanmam şahsen.
Yok artık ya :D
Taiwo Marsilya'nın 1. kaptanı konumunda şu anda. O kadar kolay gitmek isteyeceğini ve Marsilya'nın da o kadar ucuza bırakacağını sanmam şahsen.
Gitmek istememek? Kalmak istemediğini söyledi zaten :)
Marsilya yüksek bedel isteyemez, sezon sonu sözleşmesi bitiyor ve oyuncu kalmak istemiyor, işin gerçeği.
Dahasını söyleyeyim resmen görüştüğümüzün kanıtı:
Comme nous vous l´indiquions ce mercredi matin‚ Taye Taiwo (25 ans‚ 16 matchs et 3 buts en L1 cette saison) figure sur les tablettes de Fenerbahçe‚ le club de Mamadou Niang (31 ans‚ 14 matchs et 9 buts en championnat turc cette saison). Malgr ses liens d´amiti avec son ex-partenaire‚ le Sngalais ne fera rien pour convaincre le Nigrian de quitter l´Olympique de Marseille. "Sincrement‚ je n´tais pas au courant. Je reviens de vacances. Je n´ai repris l´entraînement qu´hier. Et je ne ferais du forcing pour personne‚ a affirm Niang sur RMC. Maintenant‚ c´est clair‚ si un joueur de l´OM devait venir Fenerbahçe‚ ça me ferait plaisir. Mais mon rle n´est pas de convaincre quelqu´un de signer quelque part." Une bonne nouvelle pour les dirigeants marseillais. (Par Pierre-Damien Lacourte)
Niang açıklamasında, Taiwo´yu ikna etmek gibi bir rol oynamayacağım‚ Marseille´in bir oyuncusu Fenerbahçe´ye gelirse sevinirim ama ikna edici çabam olmayacak diyormuş kıssadan hisse.
GeNç KaRTaL
06.Ocak.2011, 04:51
Niang da Marsilya'nın kaptanıyken geldi.Gelmesi imkansız bir futbolcu değil.Heleki şu zamanda.
M.O.S.H
06.Ocak.2011, 06:08
Taiwo öyle aman aman bir oyuncu değil ki sene sonunda sözleşmesi bitiyorsa 3 milyon euro gayet mantıklı bi rakam.
titates1
06.Ocak.2011, 18:16
Hasan Ali Kaldırım yazılmış Goal.com'da umarım bu transfer gerçekleşir , Kayseriyle iyi ilişkilerimiz var bırakmak isterler mi sezon ortasında bilmiyorum ama sol beke Türk oyuncu yerleştirip kontenjanı rahatlatabilir , defansif orta sahayı da kaliteli bir isimle takviye edersek iyi şeyler olur
Fearless Coward
06.Ocak.2011, 18:21
Taiwo'nun gelmesi çok zor açıkcası.Marsilya kulübü onuda satarsa zaten taraftarları kafayı yer.Hele bu sezon o attığı gol yokmu neydi yav o öyle.Eğer gelirse sol tarafı otobana çevirir.Fenerbahçe'ye de böyle bir oyuncu lazım..
Taiwo'nun gelmesi çok zor açıkcası.Marsilya kulübü onuda satarsa zaten taraftarları kafayı yer.Hele bu sezon o attığı gol yokmu neydi yav o öyle.Eğer gelirse sol tarafı otobana çevirir.Fenerbahçe'ye de böyle bir oyuncu lazım..
Satmazsa sezon sonu serbest zaten ayrılıyor, açıklaması var ayrılmak istiyorum diye.
Varonil
06.Ocak.2011, 21:58
Taiwo sol beke ilaç olur,umarım gerçekleşir bu transfer.Cristian ve Bilica'yı da yollayabilseydik keşke bir tane de ortasahaya Emre'nin yanına bir transfer yapardık.
ozaniel
06.Ocak.2011, 23:14
Simao 900 bin €'ye, Afellay 3 milyon €'ye transfer oldular. Zaten 6 ay sözleşmesi olan adamların değeri çok düşüyor. Taiwo gelirse çok sağlam bir transfer olur bence.
The.Crow
06.Ocak.2011, 23:31
Ben bir Fenerbahçe taraftarı olarak oyuncu transferi değil yönetim ve teknik ekip transferi beklerim neden mi ?
Avrupa zaten yok. Kupa da olmayacak. Bir tek lig var. Çıkarın bi takım. Mevkilerinde bu ligde daha iyi oyuncu yok. Olsa da en fazla 1-2 oyuncudan iyisi vardır onlar da bizde zaten yedek. Yani takımın transfere falan ihityacı olduğu tamamıyla gaz başka bir şey değil. Eldeki kadro iyi kullanılırsa Süper Lige fazla. Ama nedense yıllardır iyi kullancak bir tane adam bulamadılar. Bu kadar mı zor bu takımı adam gibi oynatacak bir hoca bulmak.
anil luque
06.Ocak.2011, 23:41
Fenerbahçe'nin sol bek ve ön libero transferine bal gibi ihtiyacı var abicim..
The.Crow
06.Ocak.2011, 23:45
Yaw nesi var. Santos var iyi oynamıyor. Bu takımda değilken ya da milli takımdayken nasıl iyi oynuyor demek ki oynatsan güveni versen oynar. Ön libero Emre var zaten iki ön liberoya ne gerek var topuz oynamaz mı ortada oynar.. Oynuyordu da.. Koskoca Fenerbahçe illa ki 2 ön libero mu oynayacak. Bence ihtiyaç falan yok.
CeNTeR_TR
06.Ocak.2011, 23:46
Anil aslında Umut abiye katılmamak elde değil.
Baktığımızda Aurelio çıkış yakalamadan önce Fenerbahçeden yollanmak istenene oyuncuların başında geliyordu.Aynısı Santos veya Christian içinde olabilir.Tabi tam tersi olmayadabilir.
Ama ben yinede Forma girmiş bir Santos ile sezonu bitirebileceğimizi düşünüyorum.
Ki Eğer biz bu 2 oyuncudan zarar etmek istemiyorsak bir şekilde takıma kazanmalıyız aksi halde zarar edeceğiz.
The.Crow
06.Ocak.2011, 23:51
Santos veya Caner ( hatalar yapsa da ) kalitesinde Süperligde oynayan bir sol bek örneği verir misiniz ? Diğer takımlar nasıl yonuyor da bizimkiler oynayamıyor.
nerazzuri
06.Ocak.2011, 23:58
Santos veya Caner ( hatalar yapsa da ) kalitesinde Süperligde oynayan bir sol bek örneği verir misiniz ? Diğer takımlar nasıl yonuyor da bizimkiler oynayamıyor.
o kalite de ben de sol bek(bekler) olduğunu zannetmiyorum ama, artık ligimizde takım oyunu oynanıyor ve kötü bekler bile sırıtmıyor.
bir oyuncu kötü olsa bile, sadece işini yaparak sırıtmıyor ve işini yapması da yetiyor.
biz takım olamıyoruz, takım oyunu oynayamıyoruz. mutlaka bir yerden birileri sırıtıyor. santos,caner,baroni ne kadar kaliteli olurlarsa olsunlar sırıtıyorlar.
devre arasında aykut hocayı gönderip başkasını getiremeyeceğimize göre, bunların gitmesi yerine adam gibi birilerinin gelmesi gerekiyor.
santos'u zorla oynatamazsınız. adam milli takımda real madrid'in beki, fenerbahçe'de 2.lig topçusu gibi oynuyorsa zorlamanın alemi yok. zorla güzellik olmaz.
CeNTeR_TR
07.Ocak.2011, 00:00
Geçenler bi gazetede okumuştum.
Gökhan Gönül Sol Bek'e Okan Alkan Sağ Bek'e monte edilecek diye.
Eğer Gökhan Sol'da Sırıtmazsa ki mücadelesi ile Santos'un üstünde bir oyun ortaya koyacağından eminim gerçekten mükemmel bir hamle olur.
The.Crow
07.Ocak.2011, 00:13
Takım oyunu oynanıyorsa o zaman madem Türkiye'nin en büyük kulübünde teknik direktörsün oynatacaksın!Mecbursun!Bu kadar basit. Oynatan nasıl oynatıyor.
nerazzuri
07.Ocak.2011, 00:23
Takım oyunu oynanıyorsa o zaman madem Türkiye'nin en büyük kulübünde teknik direktörsün oynatacaksın!Mecbursun!Bu kadar basit. Oynatan nasıl oynatıyor.
bugün barcelona ve manchester united dışında takım oyunu oynayan büyü klüp tanımıyorum.
bir alex varken takım oyunu oynatamazsınız ben böyle düşünüyorum. aynı şekilde atıyorum real madrid'de cristiano ronaldo varken takım oyunu oynayamazsınız.
bunu başarırsanız zaten bir barcelona, manchester united olmuşsunuzdur.
CeNTeR_TR
07.Ocak.2011, 00:30
bugün barcelona ve manchester united dışında takım oyunu oynayan büyü klüp tanımıyorum.
bir alex varken takım oyunu oynatamazsınız ben böyle düşünüyorum. aynı şekilde atıyorum real madrid'de cristiano ronaldo varken takım oyunu oynayamazsınız.
bunu başarırsanız zaten bir barcelona, manchester united olmuşsunuzdur.
Serkan 2-3 sene önceye gidersek.Şampiyonlar Liginde Çeyrek final oynadığımız seneye o zaman'da hemen hemen aynıydı bu takım.Bana göre'de gayet takım oyunu oynuyorduk Avrupa maçlarında.
Tek fark neydi sol bek'de R.Carlos vardı , yeri asla dolmaz
Ön Libero'da Aurelio Etmeni vardı , Emre bana göre aynı katkıyı veriyor bazı maçlarda
O zamanla bu zaman arasında kimler farklı Kezman / Niang , Wederson / Stoch , Deivid / Dia
Ama tek bir değişmeyen isim var Alex / Alex (:
Takım oyunundan yana bir sıkıntı yok bence sıkıntı maç seçen futbolcularımızda maç seçen taraftarlarmızda.
anil luque
07.Ocak.2011, 04:06
Abicim ben o adamlar yetersiz diye transfer yapılsın demiyorumki. İşin ciddiyetinde olmayan , o formayı haketmeyen isimler bence. Kalite olarak hakediyor olabilirler ancak bu zamanda kazanma arzun yoksa , istikrar sağlayamıyorsan istersen dünyanın en yetenekli topçusu ol yine hiçsin. Gattuso olağanüstü yetenekleri var diye mi dünyanın en iyi ön liberolarındandı? Hayır. Ama kazanmak için canını ortaya koyabilecek biriydi. Aynı şekilde Cassano dediğimiz adamda belki farkında değilsinizdir yahut değilizdir ama Allah vergisi akıl almaz bir teknik var ama bir o kadar da disiplinsizlik vurdumduymazlık. O yüzden gittiği hiç bir yerde tutunamıyor. Anlatmak istediğim olay bu yani.
Fener avrupadan elendi tatil rehaveti dendi şu bu vesaire. Andre Santos mahallenin sütçüsü gibi göbekle çıktı Young Boys , Paok maçlarına falan. Eee hani düzelecekti? Vatandaşı Baroni. Günümüz futbolu her ne kadar takım oyununa bağlı olsa da ön liberonuz varsa biraz daha ekstra işler yapmak zorunda o bölge. Takımın kalanına oranla daha fazla koşmak gibi. Ama bırakın daha fazlayı , 2 metre ötedeki topa koşmayan bir Baroni var. O'nun için de kendine gelir dendi. Ama yok. Farkındaysanız yakında ikinci yarı başlayacak ama aynı tas aynı hamam.
Ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin. E tüm takımı gönderip baroniyi santosu bırakma şansı olmadığına göre bu adamlarla yollar ayrılmalı. Koskoca Fenerbahçe topçusu 2-3 kiloyu kendine biraz dikkat edip maksimum 1 ayda atabileceği yerde 5 ay sonunda hiç birşeyini değiştirmiyorsa o formayı haketmiyordur.
Şahsen görüşlerim dikkatinizi çekerim bir 'Beşiktaşlı' olarak bunlar. Varın siz düşünün nereyi doğru nereyi yanlış yazmışım...
Andre Santos ve Cristian'ın acilen pazarlanıp satılması lazım.
Cristian'ın Corinthians transferine neden izin verilmedi (saçmalık) ya da dedikodudan mı ibaret sadece bilemiyorum. Sahada durarak maçı izleyip başkalarına oraya koş diyebiliyorsan sadece, ruh gibi geziniyorsan artık burada olmaman gerektiğini farkedebilmen lazım. İstemiyorsan gidersin, bütün Brezilya'lılar gibi paranın peşinde olma, onurunu koru biraz.
Artık sadece maçı izleyen oyuncular istemiyorum, çalışkan, azimli, ölümüne ciğerini sahaya koyan futbolcu istiyorum. Aldığın paranın hakkını vereceksin, biraz iş âhlakın olacak. Sana yat kalk kilo al diye para vermiyorlar, çalışmıyorsan düşersin oyundan.
Yok Cristian çok geniş alanda oynuyormuş, Santos çok teknikmiş bindirmelerden dolayı yoruluyormuş anlamam.
Fenerbahçe'ye ihanettir, hakarettir bu. Hiçbir Fenerbahçe'li kabul etmemeli, edemez. Can çıkar huy çıkmaz, özür ile olacak iş değil. Twitter'de 2011 yılı Fenerbahçe'de benim yılım olacam demekle olmuyor bu işler Andre Bey...
Fenerbahçe'nin büyüklüğünü kayramayanların, işine, taraftara ve kulübe saygı duymayanların, nerede olduğunu anlayamayanların yeri yok!
anil luque
07.Ocak.2011, 04:21
Andre Santos ve Cristian'ın acilen pazarlanıp satılması lazım.
Cristian'ın Corinthians transferine neden izin verilmed ya da dedikodudan mı ibaret sadece bilemiyorum. Sahada durarak maçı izleyip başkalarına oraya koş diyebiliyorsan sadece, ruh gibi geziniyorsan artık burada olmaman gerektiğini farkedebilmen lazım. İstemiyorsan gidersin, bütün Brezilya'lılar gibi paranın peşinde olma, ruhunu koru biraz.
Artık maçı izleyen oyuncular istemiyorum, çalışkan, azimli, ölümüne ciğerini sahaya koyan futbolcu istiyorum. Aldığın paranın hakkını vereceksin, biraz iş âhlakın olacak. Sana yat kilo al diye para vermiyorlar, çalışmıyorsan düşersin oyundan.
Yok Cristian çok geniş alanda oynuyormuş, Santos çok teknikmiş bindirmelerden dolayı yoruluyormuş anlamam.
Fenerbahçe'ye ihanettir, hakarettir bu. Hiçbir Fenerbahçe'li kabul etmemeli, edemez. Can çıkar huy çıkmaz, özür ile olacak iş değil. Twitter'de 2011 yılı Fenerbahçe'de benim yılım olacam demekle olmuyor bu işler Andre Bey...
Fenerbahçe'nin büyüklüğünü kayramayanların, işine, taraftara ve kulübe saygı duymayanların, nerede olduğunu anlayamayanların yeri yok!
İşte o kadar ..
goosfraba
07.Ocak.2011, 17:37
bilica bir anadolu takımına gidebilirmiş. eskişehirspor diye konuşuluyor, belki mustafa(aşkı şehir) biliyordur birşeyler.
yaman76hakanFB
07.Ocak.2011, 17:47
Koskoca Fenerbahçe topçusu 2-3 kiloyu kendine biraz dikkat edip maksimum 1 ayda atabileceği yerde 5 ay sonunda hiç birşeyini değiştirmiyorsa o formayı haketmiyordur.
Türk kasıdır onlar...:p Bizden biri oldu artık. :)
anil luque
07.Ocak.2011, 17:57
Türk kasıdır onlar...:p Bizden biri oldu artık. :)
Olmasın abi yahu :)
Türkiye'yi yan gelip yatma yeri olarak kullanmalarından nefret ediyorum böyle çok da aham şaham olmayan oyuncuların.
nerazzuri
07.Ocak.2011, 18:01
Türkiye'yi yan gelip yatma yeri olarak kullanmalarından nefret ediyorum böyle çok da aham şaham olmayan oyuncuların.
açıkcası santos'un öyle gelipte yatmak gibi bir şansı yoktu. kendisini gösterip avrupa'ydı hedef. onu bile beceremedi :)
anil luque
07.Ocak.2011, 18:05
açıkcası santos'un öyle gelipte yatmak gibi bir şansı yoktu. kendisini gösterip avrupa'ydı hedef. onu bile beceremedi :)
E düşün artık yani seko kendince hedefi var ama onun uğruna bile bir uğraşı yok..
Aşk-ı Şehir
07.Ocak.2011, 18:37
bilica bir anadolu takımına gidebilirmiş. eskişehirspor diye konuşuluyor, belki mustafa(aşkı şehir) biliyordur birşeyler.
Bülent Uygun'un Bilica'yı istediği doğru. Ne aşamada bilmiyorum ama Bülent Uygun önceliğin Ada'dan 2 futbolcuya ait olduğu gibi bir açıklama yapmış. Birisi Rafik Halliche sanırım, diğeride Derek Riordan. Ama dediğim gibi Bilica'nın listede olduğu doğru. 2. veya 3. sıradadır diye tahmin ediyorum...
yaman76hakanFB
07.Ocak.2011, 18:51
Öyle deme kardeşim. Koskoca yöneticilerin bir bildikleri vardır. Onlar biz kadar düşünmüyor mu? Hatta bizim sorgulamamıza, eleştirmemize, bunun için kafa yormamıza lüzum yok, böyüklerimiz bizden iyi bilir, bize sadece onların aldığı her kararda ince(!) bir hikmet aramak düşer. Biz içeride neler döndüğünü nerden bileceeeez? Onlar dururken Türkiye'nin yan gelip yatma yeri olarak kullanılmasını dert etmek bizim haddimize mi? :p
Şaka bir yana, hassasiyetin ve bakış açın için teşekkür ederim.
anil luque
08.Ocak.2011, 02:41
Keşke herkes benim gibi olsa diye konuya girip türk filmi havası vermek istemem ama durumun vehameti gözler önünde yani .. :)
goosfraba
08.Ocak.2011, 02:42
reto ziegler sampdoria tarafından bize önerilmiş. sezon sonu sözleşmesi bitiyormuş. kaynak skysports italya.
anil luque
08.Ocak.2011, 03:01
Bence sol kanada ilaç gibi gelir Santos'tan sonra.
SAİT71
08.Ocak.2011, 16:49
F.Bahçe'den Hasan Ali operasyonu
Taiwo'dan vazegeçen sarı lacivertliler gözünü Kayserispor'un sol bekine dikti...
http://u.goal.com/114200/114250_news.jpg
Marsilya ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Taiwo'dan vazgeçen Fenerbahçe, Kayserispor'un başarılı sol baki Hasan Ali Kaldırım ile ilgileniyor.
Gökhan Ünalve Colin Kazım ile yollarını ayıran Fenerbahçe'de gözler yapılacak takviyelere çevrildi. Andre Santos ve Caner Erkin'den istediği verimi alamayan teknik direktör Aykut Kocaman'ın sol beke yeni bir alternatif istediği biliniyor.
Sabah gazetesinde yer alan habere göre Taiwo'dan yüksek maliyeti ve yabancı kontenjanı nedeniyle vazgeçen sarı lacivertliler Kayserisporlu Hasan Ali Kaldırım için girişimlerde bulunacak.
Önder Turacı, Ali Bilgin gibi isimleri Kayseri'ye yollayan Volkan Babacan'ı da kiralayan Fenerbahçe'nin sarı kırmızılı kulüp ile olan iyi ilişkilerinin avantajıyla da bu transferi bu hafta sonuçlandırması bekleniyor.
Goal.com Türkiye
SAİT71
08.Ocak.2011, 16:50
Semih'e yol göründü
Fenerbahçe'nin nöbetçi golcüsü Semih Şentürk, İspanya yolcusu
http://u.goal.com/116000/116037_news.jpg
Spor Toto Süper Lig: Semih Şentürk (Fenerbahçe) (fenerbahce.org)
La Liga'nın köklü kulüplerinden Deportivo'nun Fenerbahçeli Semih Şentürk ile anlaştığı iddia edildi.
İspanya'nın yüksek tirajlı gazetesi Marca'nın haberine göre Deportivo başkanı Augusto César Lendoiro, 27 yaşındaki futbolcu ile anlaşmaya vardı. Semih yakın çevresine yaptığı açıklamada "Fenerbahçe ile aramda artık her şey bitti. Deportivo'da oynamaktan gurur duyarım," dedi.
Fenerbahçe altyapısından yetişen Semih, 2000-01 sezonunda A takıma yükseldi ve 2008'de 17 golle gol kralı oldu.
Goal.com Türkiye
KanaKe
08.Ocak.2011, 20:48
giderse tuncay gibi sürünür deportivo onun ayarinda takim degil avrupa kupalarinda oynayan takimlarda rahatlikla oynayabilir.
Revolution
08.Ocak.2011, 21:12
Fenerbahce'nin bence oncelikli hedefi kesici, savasan bir on libero olmali. Alabilecek imkani da var. Sol bekleri ne olursa olsun yeterli bana kalirsa..
TR.CaPTaiN
08.Ocak.2011, 21:32
İspanya'nın yüksek tirajlı gazetesi Marca'nın haberine göre Deportivo başkanı Augusto César Lendoiro, 27 yaşındaki futbolcu ile anlaşmaya vardı. Semih yakın çevresine yaptığı açıklamada "Fenerbahçe ile aramda artık her şey bitti. Deportivo'da oynamaktan gurur duyarım," dedi.
Marca da Semih'in yakın çevresine ulaşmayı başarmışsa bize tebrik etmek düşer. :}
Yedek forvet olarak kadroda tutulabilecek en iyi yerli forvet bana göre Semih'tir. Fenerbahçe Semih'le sözleşme yenilemeli. Ama ayrılmak isterse de iyi bir Avrupa kulübünde Semih'i izlemek güzel olur.
yaman76hakanFB
08.Ocak.2011, 22:37
N'olur, gidecekse bile bir kulp takmadan gönderelim çocuğu... Ardından ileri-geri laflar etmeden ve daima kapımızın açık olduğunun güvenini vererek... Gidenlerden çok, bu kulübe emeği geçenlere bir kulp takarak gönderilişleri ağırıma gidiyor. Umarım Semih'i de giderse "paragöz, Fenerbahçeyi sattı" gibi satır arası imalarla yollamazlar.
Revolution
09.Ocak.2011, 00:24
Aziz Yıldırım: A. Kocaman'ın istediği mevkiye istediği oyuncuyu kendisi alalım derse, alırız. Flaş mı olur, bilemem. Onu bekleyip göreceğiz
Ucu açık bir laf olmuş, bomba transfer gelebilir sanki :)
CeNTeR_TR
09.Ocak.2011, 00:31
Sanmıyorum bomba bi transfer olacağını.
Bomba transfer devrini biz kapattık bana göre.Başarıya aç Afrika kökenli oyuncular lazım.
BARIŞ, FENERBAHÇE'YE...
Fenerbahçe’nin sözleşmesini feshettiği Colin Kazım’ın G.Saray’a imza atmasından sonra gözler, sarı lacivertli takımın yapacağı hamleye çevrildi. Aykut Kocaman’ın kurmak istediği mücadeleci takım için önerilen bir isim dikkat çekici; Barış Özbek. G.Saraylı yöneticilerin, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan gurbetçi futbolcuyla henüz masaya oturmamış olması, onun gözden çıkarıldığı şeklinde yorumlanırken tarafların tıpkı F.Bahçe-Kazım ayrılığında olduğu gibi benzer bir yol izleyebileceği konuşuluyor
Sprx'in dedikodusu açıkçası memnun olurum (:
KaPaLı
09.Ocak.2011, 00:51
Sprx'in dedikodusu açıkçası memnun olurum (:
Aynen başkan. Barış'ı kimse sevmesede ben çok seviyorum. Adam herşeyden önce sürekli pres yapıyo, yoruyo rakibini baskıyla.
Revolution
09.Ocak.2011, 00:53
Barış'ın artık sadece presi kaldı zaten 2 top yapamaz oldu. Deli dana gibi oradan oraya koşuyor sadece son 1.5 senedir. Ama Aykut Kocaman ona özgüvenini tekrar kazandırırsa belki çıkış yakalayabilir..
A.FaruK
09.Ocak.2011, 00:54
Barış iyi topçu olabilir iyi pres yapıyorda olabilir ama bi Alex değil ...
CeNTeR_TR
09.Ocak.2011, 01:01
Aynen İso , Bende seviyorum Barış'ı.En azından orta alanda koşar baskı yapar rakibi yorar.Christian'dan faydalı olur.Alex tarzı oyuncuların yükünü biraz olsun hafifletir.
Kaan bana göre'de tam tersi şu hali bile yeter bize :) Ki pas vereceği alacağı adamlar Alex - Emre gibi Ligin bana göre en üst seviyede pas yapabilen oyuncularından 2 si olacak.Eğer transfer gerçekleşirse tabi (:
Eee evet Faruk Barış futbolu bilen bir oyuncu :p
TR.CaPTaiN
09.Ocak.2011, 01:14
Genelde iyi olsa kulübü niye bıraksın tarzındaki yaklaşımları doğru bulmam ama Barış konusunda o düşüncedeyim. İyi olsa Galatasaray niye bıraksın ? Barış'ın eksileri artılarından çok daha fazladır. Bana göre çok kötü bir hamle olur.
Since-1907
09.Ocak.2011, 01:21
Barış'ı bende hiç sevmem ne oyununu ne karakterini.Savaşan adam istiyorsak Bank Asya Ligi savaşan futbolculardan dolu.
CeNTeR_TR
09.Ocak.2011, 01:21
TR.CaPTaiN ; Bizim santos'a bakış açımız gibi olabilirmi mesela :)
Santos iyi topçu fakat biz göndermek istiyoruz.Barış içinde aynısı olabilir mesela.
Ama ben yine diyorum Christian , Selçuk yerine Barış olabilir rotasyonda.
Revolution
09.Ocak.2011, 01:24
Haklısın Turgut abi Selçuk'tan Cristian'dan fazla katkı verebilir belki ama bu asla onların çok üstüne çıkmayacaktır. Fener'in aradığı oyuncu kesici bir ortasaha, Barış tarzı değil bence.
TR.CaPTaiN
09.Ocak.2011, 01:31
TR.CaPTaiN ; Bizim santos'a bakış açımız gibi olabilirmi mesela :)
Santos iyi topçu fakat biz göndermek istiyoruz.Barış içinde aynısı olabilir mesela.
Ama ben yine diyorum Christian , Selçuk yerine Barış olabilir rotasyonda.
Bence Santos'la Barış çok ayrı dünyaların insanları. Santos yetenekli ancak kendisini kasmıyor. Barış ise koşuyor falan ama o kadar yani, ötesi yok. Mert'in dediği gibi aradığımız adamdaki tek özellik koşması ise bir ton bulabiliriz.
CeNTeR_TR
09.Ocak.2011, 01:34
Kaan ; Orası öyle zaten transfer gerçekleşirse sadece Rotasyon için olmalı.Aksi halde başımızda saç kalmaz valla :)
Muhammed ; Tabiyki ayrı dünyaların insanları ama dediğim gibi Rotasyon için iyi olabilir. Şuanki Christian ve Selçuk'dan daha bi katkılı da olabilir tabi buda şahsi fikrim.
Revolution
09.Ocak.2011, 12:21
Kaan ; Orası öyle zaten transfer gerçekleşirse sadece Rotasyon için olmalı.Aksi halde başımızda saç kalmaz valla :)
Muhammed ; Tabiyki ayrı dünyaların insanları ama dediğim gibi Rotasyon için iyi olabilir. Şuanki Christian ve Selçuk'dan daha bi katkılı da olabilir tabi buda şahsi fikrim.
Tabii ki Turgut abi katılıyorum. Jermaine Jones'un menajeri Türkiye'nin büyük kulüpleriyle görüşüyoruz demiş bir arkadaş Galatasaray Transfer Haberleri'nde paylaşmıştı. Fenerbahçe eğer Jones'u alırsa tam nokta atış yapmış olur.
Estranged
09.Ocak.2011, 12:44
Şu anda savaşan orta saha oyuncusu transferinde yapılabilecek en kötü transfer Barış Özbek olur sanırım. Galatasaray'dan geldiği için üstünde çok baskı olur, yeteneği kısıtlı, ayrıca hırçın. Bu ligde Fenerbahçe'de görürsem üzüleceğim sayılı oyunculardan.
Varonil
09.Ocak.2011, 13:01
Barış Özbek nedir ya? Barış'a gelene kadar alınacak birsürü yerli,savaşan ortasaha oyuncusu var bu ligde. Almayalım,kalsın :)
CeNTeR_TR
09.Ocak.2011, 13:02
Tabii ki Turgut abi katılıyorum. Jermaine Jones'un menajeri Türkiye'nin büyük kulüpleriyle görüşüyoruz demiş bir arkadaş Galatasaray Transfer Haberleri'nde paylaşmıştı. Fenerbahçe eğer Jones'u alırsa tam nokta atış yapmış olur.
Jones'u kadroya katarsak gerçekten nokta transfer yapmış oluruz.
Beşiktaş olmayacağı kesin artık yabancı transfer yapmazlar heralde o yüzden ya biz ya da sizle görüşüyodur menajeri heralde.Umarım bizim yönetim erken davranır (:
Revolution
09.Ocak.2011, 13:03
Jones'u kadroya katarsak gerçekten nokta transfer yapmış oluruz.
Beşiktaş olmayacağı kesin artık yabancı transfer yapmazlar heralde o yüzden ya biz ya da sizle görüşüyodur menajeri heralde.Umarım bizim yönetim erken davranır (:
Strese gerek yok Turgut abi. Adnan Sezgin bonservissiz vermezlerse almaz :D
CeNTeR_TR
09.Ocak.2011, 13:06
Strese gerek yok Turgut abi. Adnan Sezgin bonservissiz vermezlerse almaz :D
:icon_lol: :icon_lol: Haha orasıda doru ya :p
SAİT71
09.Ocak.2011, 16:48
Barış'tan daha iyi Gökay var baskı yapan. Saçma sapan bir transfer olur eğer alırsak. Gökay oynasın bundan sonra ki zaten oynamaya başladı çok iyi bir oyuncu olur. Hem daha modern futbola uyan bir oyuncu hem genç hemde çok iyi pres yapan bir oyuncu... Bu kadarda düşmesin büyük takımlar birbirlerinin işe yaramayan oyuncularını alarak...
Varonil
09.Ocak.2011, 19:11
Aynen.Gökay İravul gibi geleceği çok parlak bir genç kadroda dururken böyle bir hataya düşeceğimizi düşünmüyorum.
Andre Santos'un bu salı günü resmen gideceğini okudum bugün gazetede.O giderse yerine bir sol bek almak lazım.Taye Taiwo'yu alabilsek aslında o kadar güzel olur ki varya :)
yaman76hakanFB
09.Ocak.2011, 19:37
Barış kalsın, ben Sabri'yi isterim. Ya Sabri olsun, ya Ayhan Akman... Madem bir halt yiyeceğiz, yarım yamalak olmasın, en acılısından olsun. :p
A.FaruK
09.Ocak.2011, 20:36
Barış kalsın, ben Sabri'yi isterim. Ya Sabri olsun, ya Ayhan Akman... Madem bir halt yiyeceğiz, yarım yamalak olmasın, en acılısından olsun. :p
ahahahah çok iyiydi Hakan abi :D :D
Sheriff
09.Ocak.2011, 21:15
Aslında Barış çok yetenekli bir oyuncu.. Gelmesine itirazım olmaz, sevinirim.
Aslında Barış çok yetenekli bir oyuncu.. Gelmesine itirazım olmaz, sevinirim.
Çok yetenekli oyuncu :icon_eek: :confused:
SAİT71
10.Ocak.2011, 13:29
Bari Serveti felan alsak... ağız burun dalar rakibe.
Madem mücadele konumuz...
GodfatheR
10.Ocak.2011, 13:37
Barış transfer edilirse bütün güvenimi kaybeder bu yönetim ve teknik kadro. Azcık akıl varsa olmaz bu transfer.
Sheriff
10.Ocak.2011, 13:44
Çok yetenekli oyuncu :icon_eek: :confused:
Evet Cengiz bir çok kez aşağıdaki videodaki gibi ayak, bilek hareketleri yaptığına şahit oldum. Ben burdan teknik bir oyuncu olduğu kanısına vardım.
http://www.youtube.com/watch?v=v7cASorUnh8
GodfatheR
10.Ocak.2011, 20:12
Transfer de yaprak kıpırdamıyor. Rezalet.
Lucas Neill
10.Ocak.2011, 21:17
Baris biz de ilk geldigi sezon Kalli varken cok iyiydi ama sonradan ne olduysa müthis bi düsüs yasadi. Cok kostugu pres yaptigi icin de pas yapacak hali kalmiyor adamin :) Ilk 11 degil ama cok iyi yedek olur.
BleedingMoon
10.Ocak.2011, 21:53
bize duran değil, koşan adam lazım. barış gelse kötü olmaz. en azından selçuk'tan da cristian'dan da iyi oynar. formasının hakkını verir.
CeNTeR_TR
10.Ocak.2011, 21:56
bize duran değil, koşan adam lazım. barış gelse kötü olmaz. en azından selçuk'tan da cristian'dan da iyi oynar. formasının hakkını verir.
Kaç gündür dile getirmek istediğim nokta bu aslında :)
C h A o S
10.Ocak.2011, 21:57
Alın şu Barış'ıda kurtarın bizden:)Sadece mücadele ediyor.Bana göre vasat bir oyuncu.Sadece yerli olması avantaj şu anda.Kaldıki ben Fenerbahçe'nin böyle bir hata yapcağına inanmıyorum.Mücadeleci adam istiyorsanız alın bizim Mustafa Sarp'ı 90 dakika koşsun dursun:D
KanaKe
11.Ocak.2011, 00:49
Baris Selcuk'tan 10 kat daha iyi oyuncu gelmesini isterim kadro derinligi acisindan.
World Hollow o1
11.Ocak.2011, 01:37
Transfer de yaprak kıpırdamıyor. Rezalet.
Ne kadar transfer meraklısısınız yahu.. :)
Barcelona tarihi boyunca devre arası 10 tane adam almış, bizimkiler ise 3 4 oyuncu ister devre arası yapılan transfer tam bir göz doldurmadır, adam ülkeye alıştı takıma alıştı lige alıştı derken sezon bitiyor, sonra bir ton küfür bu adamı ben getireninde bilmem ne..
Lucas Neill
11.Ocak.2011, 14:22
SEmih'in Deportivo'ya transferi bu hafta netlik kazanacakmis.
CeNTeR_TR
11.Ocak.2011, 14:41
SEmih'in Deportivo'ya transferi bu hafta netlik kazanacakmis.
Semih kendisi açıklama yaptı ne olursa olsun Sezon sonuna kadar buradayım diye :)
GodfatheR
11.Ocak.2011, 15:43
Barcelona tarihi boyunca devre arası 10 tane adam almış, bizimkiler ise 3 4 oyuncu ister devre arası yapılan transfer tam bir göz doldurmadır, adam ülkeye alıştı takıma alıştı lige alıştı derken sezon bitiyor, sonra bir ton küfür bu adamı ben getireninde bilmem ne..
Verdiğin örneğe bak Barcelona.
Bu takımın çift yönlü orta saha oyuncusuna ihtiyacı var. Ben bunu görür bunu söylerim. Beşiktaş 2 sene önce devre arasında Fabin Ernst'le Yusuf'u aldı takım 2.yarı şaha kalkıp şampiyon oldu. Ki Fabian olmasaydı Beşiktaş şampiyon olamazdı o sezon. Bu takımın transfere ihtiyacı var. Aykut Kocaman ya da yönetim iyi bir adam bulup alacaklar devre arası sene sonu yok bu işin.,
KanaKe
11.Ocak.2011, 16:11
Semih kendisi açıklama yaptı ne olursa olsun Sezon sonuna kadar buradayım diye :)
sezon sonu sözlesmesi bitiyor sezon sonunda gidecek zaten :)
sezon sonu sözlesmesi bitiyor sezon sonunda gidecek zaten :)
Gideceğini kim söyledi? Dedikodu hepsi onların.
nerazzuri
11.Ocak.2011, 16:40
Alex De Souza;
''Kulübüme duyduğum saygı ve sevgiden dolayı ilk olarak Fenerbahçe ile görüşmeyi denedim, ancak bu zamana kadar sonuç alamadım.''
izmer96
11.Ocak.2011, 16:59
iyide Alex FB ile kontrat imzaladi diye haber cikmisti NTV SPOR'da bundan 2 hafta once ?!?!?!
TR.CaPTaiN
11.Ocak.2011, 19:57
Bazı gazetelerde Arsene Wenger'in Gökay'ı takibe aldığı yazıyordu. Bu gazetelerin pek önemi yok da eski FB TV spikeri Yusuf Kenan Çalık da aynısını diyor.
Lucas Neill
11.Ocak.2011, 20:01
Bazı gazetelerde Arsene Wenger'in Gökay'ı takibe aldığı yazıyordu. Bu gazetelerin pek önemi yok da eski FB TV spikeri Yusuf Kenan Çalık da aynısını diyor.
Müthis bi haber bu dogruysa fizik özelliklerini gelistirirse neden olmasin
bjk4ever
11.Ocak.2011, 22:16
Volkan Arslan, Ernst, Yusuf, Nobre. Ihtiyacin varsa ve dogru sartlarda dogru oyuncuyu bulabiliyorsan alirsin.
Universal
11.Ocak.2011, 22:21
Tek hedefi şampiyonluk olan bir takımın transfer yapmasına gerek yoktur, bu kadro şampiyon olabilecek bir kadrodur. Transfere filan ihtiyaç yok. Boşuna masraf. Elimizde patlayacak.
Rehavi
11.Ocak.2011, 22:47
Durmadan şikayet eden bi Santos, yedeği sol açıktan bozma Caner... Sezon sonu gideceğini söyleyen Alex, yerine oyuncu zaten pek mümkün değil... Alex yok diye sistem değiştirilse, oynayacak oyuncular yeterli değil, en azından şimdilik. Sezon başı her taraftara saç baş yolduran, yerine her türlü oyuncunun denendiği Cristian. Tek hedefi yine şampiyonluk olan, 9 puan öndeki takım 3-4 oyuncu alıyorsa ve sen ilk yarı 9 puan fark yiyen takıma takviye yapmıyorsan, o hedef te gerçekçi değildir.
KanaKe
11.Ocak.2011, 22:48
bu spikerin demekki arsenal kulübü icinde saglam kaynaklari var :) ex fbtv spikerine neye güvenerek inanalim? gökay gibi genc oyuncular yurt disinda dolu fenerin yaptirdigi bir haberdir bu.. 3 büyüklerin basindaki etkisini bilmiyoruz sanki..
TR.CaPTaiN
11.Ocak.2011, 22:59
İnanıp inanmamak herkesin kendi özgür iradesine kalmış. Resmi bir haber olsa kaynaklarıyla konulur zaten. Malum gazeteler yerine FB TV'de ağırlığı olan bir kişiye inanmak bana daha mantıklı geliyor. 3 büyüklerin basında etkili olup olmadığı tartışılır da, Gökay'ı Arsenal izliyor diye haber yapılması isteğinde bulunulmasının hiçbir mantıklı gerekçesi ve açıklaması olmadığından, en azından bu meselede sipariş haber yaptırmazlar. Şu dönemde yönetimin Gökay'ın izlenmesi haberine mi ihtiyacı var sanki ?
KanaKe
11.Ocak.2011, 23:07
3 büyüklerde genelde genc oyunculari hep büyük kulüpler izler basinin haberlerine bakarsak.. arda ilk ciktigi zaman realler barcelonalar arsenaller izliyordu keza besiktasta batuhan ciktigi zamanda böyle haberler yapildi.. 3 büyüklerin yazarlarinin veya muhabirlerinin yaptigi haberler bunlar.. kulüplerden habersiz böyle haberler asla yapmazlar.. fenerin cikari su olur aykut hoca ikinci yari daha fazla sans verir basinda sürekli pohpohlar sonrada bakmisiz star olmus :)
izmer96
11.Ocak.2011, 23:49
Baska topu alip hemen yanindakine veren oyuncu yokmuymus avrupa'da? benim 3 mac izledigim Gokay oyle bi oyuncu
SAİT71
12.Ocak.2011, 01:35
Ben transfer olacağına inanmıyorum. Bence başkanın tek hedefi transfer yapmayıp eldeki oyunculara sonuna kadar güvendiğini belli etmek ve onları gaza getirerek kafaya oynatmak. Zaten açıkladı da bunu. Aslında çok haksız olmasada yinede iyi bir sol bek ve dm --> (A)mc lazım bize. Fakat kadro kalitesi olarak başkanın dediği gibi kaliteli oyuncularımız var. Lakin bu oyuncuların kafa yapısı olarak şampiyonluğu bırak 2. ve 3. lükte bile gözleri yok. Tek sorun motive edebilmek. Bence 2. yarı Aziz Yıldırım operasyonlarıyla ilk 3 sıradan kopmayız ama zirvedeki takım bırakırmı yerini orasını hem bizim ligin sonuna kadar göstereceğimiz disiplin ve alacağımız puanlarımız hemde Trabzon ve Bursa'nın puan kayıpları belirleyecek. Ama ben olsam kesinlikle Baroni yerine kaliteli adam alırdım.. İşin devre arası faktörü olması nedeniyle bu dediğim zor olacağı için başkana çokta kızmıyorum artık. Çünkü devre arası her istenilen oyuncu olmayabiliyor.
Devre arası futbolcu transferi şart.. ama sezon sonu için. :) Şimdiden bazı futbolcularla görüşülüp anlaşılmalı. Özellikle çift yönlü orta saha konusundaki gediği kapatmak lazım.
goosfraba
12.Ocak.2011, 18:56
sezon sonu için premier ligden l'poollu bir oyuncu ile anlaşılmış. sezerle de ilgileniyormuşuz. bilica+para önerilmiş.
Since-1907
12.Ocak.2011, 19:12
Daniel Agger ile anlaşıldığı söyleniyor sezon sonu için ama pek inanasım gelmiyor olursada 10 numara olur.
Aşk-ı Şehir
12.Ocak.2011, 19:32
sezon sonu için premier ligden l'poollu bir oyuncu ile anlaşılmış. sezerle de ilgileniyormuşuz. bilica+para önerilmiş.
Sezer satılmayacak şu an için Umut. :) Belki sezon sonu olabilir...
GodfatheR
12.Ocak.2011, 20:09
Daniel Agger ile anlaşıldığı söyleniyor sezon sonu için ama pek inanasım gelmiyor olursada 10 numara olur.
o doğru adım bize yakışmaz. :)
Lucas Neill
12.Ocak.2011, 20:22
Agger Kopenhag'a dönecek diyorlardi ama gelirse müthis transfer olur.
TR.CaPTaiN
12.Ocak.2011, 20:25
Bazı basın yayın kuruluşlarında; Eskişehirspor’dan Sezer Öztürk’ü transfer etme karşılığında bu kulübe para artı futbolcumuz Bilica’yı önerdiğimiz şeklinde iddialar yer almaktadır. Söz konusu iddiaların hiçbiri doğru değildir.
Spor kamuoyuna duyurulur.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
ForsakeN
12.Ocak.2011, 20:42
Agger yalanlanmamış .
TR.CaPTaiN
13.Ocak.2011, 17:45
http://www.lephoceen.fr/depeches-OM/transfert-taiwo-a-le-choix-23336
Taiwo hakkında,
Marsilya sportif direktörü‚ Jose Anigo: "Ben daima devam etmesini umuyorum ama zor olacak. Benfica ve Fenerbahçe arasında tercihini Türk kulübünden yana kullanacağını düşünüyorum."
Dün L´Equipe TV´de katıldığı bir programda söylemiş.
Alıntıdır
yaman76hakanFB
13.Ocak.2011, 18:33
Resmi siteden ferman buyrulmadan inanmam. Hatta çubukluyu giyip sahaya çıksa dahi resmi site yazmadıysa inanmam. :p
Taiwo'nun yalanlanmamış olması güzel bir olay.
yaman76hakanFB
13.Ocak.2011, 20:51
Şu iletişim stratejisine bak!
Resmi siteden bir kelime açıklama gelecek diye milyonlarca taraftarı nöbet tutturuyorlar. Yalanlama yoksa umut var, yalanlanırsa iş olmamıştır. Kahine döndük valla... Kızılderililerin dumanla haberleşmesi gibi resmi sitenin sırlarını çözmekle uğraşıyoruz.
Burada bir umut bekleyen arkadaşlara üzülüyorum. Beğenmediğimiz Beşiktaş iletişim konusunda bizden kat kat fazla kurumsal...
nerazzuri
13.Ocak.2011, 22:59
büyük takım devre arasında transfer yapmaz gençler, rahat olalım büyük takımız.
GodfatheR
13.Ocak.2011, 23:12
" Şu takım istesin ligin tozunu atar. " neden istemiyor diye soran yok mu acaba ? Nyese elimizde avucumuzda bişey kalmadı zaten transfere ihtiyaç yok.
Since-1907
13.Ocak.2011, 23:18
Büyük takımın hiç bir özelliğini yerine getirme , işine gelen '' Büyük takım devre arası transfer yapmaz '' diye birşey uydur.
titates1
14.Ocak.2011, 00:50
Y.malatya maçı beni umutlandırdı , bu maçtan sonra transfer yapmazlarsa olay çıkar
SAİT71
14.Ocak.2011, 01:30
Sol bek 1. öncelikli ihtiyacımız. Orta saha yine kapatabilirizde sol bekte adam gibi birisi yok. Kazım kafasında bitirmiş kulübü. Kadro dışı bırakılmalı ve uygun teklifle satılmalı. Yada sezon sonuna kadar oynatıp değerini bulması sağlanmalı. Caner ise sezon sonuna kadar yedek olarak başlatılmalı ihtiyaç olunca alacağımız sol bekin yerine oynar.Sonrada satılır. Sezon sonunda çok ciddi operasyona ihtiyaç var. Bu takım böyle gitmez. Kadro kalitesi felan hikaye önemli olan kafa yapısı. Takımda ruh yok...
Sol bek 1. öncelikli ihtiyacımız. Orta saha yine kapatabilirizde sol bekte adam gibi birisi yok. Kazım kafasında bitirmiş kulübü. Kadro dışı bırakılmalı ve uygun teklifle satılmalı. Yada sezon sonuna kadar oynatıp değerini bulması sağlanmalı. Caner ise sezon sonuna kadar yedek olarak başlatılmalı ihtiyaç olunca alacağımız sol bekin yerine oynar.. Sezon sonunda çok ciddi operasyona ihtiyaç var. Bu takım böyle gitmez. Kadro kalitesi felan hikaye önemli olan kafa yapısı. Takımda ruh yok...
Kazım derken?
CeNTeR_TR
14.Ocak.2011, 01:33
SAİT71 ; Kazım değil Santos heralde :)
Herkesin askine sol bek ihtiyacımız olduğunu düşünmüyorum.
Sol Bek Gökhan Gönül Eminimki Caner ve Santos'dan daha iyi oynayacakdır.
Sağ bek'de ise genç Okan Alkan zaten ideal.
Elimizde avrupa yok Kupa yok Sadece Lig var bu iki kanatı böyle denesek hiçbirşey kaybetmeyiz.Aksine bence çok şey kazanırız.
SAİT71
14.Ocak.2011, 01:46
Ya KAzım nerden çıktı A.Santos olacaktı :D Allah söyletti heralde..
Bence G.Gönül gibi takımın en iyi 2 oyuncusundan birisi o mevkide harcanmamalı. Ne olursa olsun bari sağ bekimiz iyi işlesin. Ben o riskin alınmasına karşıyım.. Kritik maçlarımız var Okan tek başına orayı idare edemez bir sezon.
nerazzuri
14.Ocak.2011, 01:56
Aykut Kocaman ''istifa edecek misiniz?'' sorularını cevaplamadan takım otobüsüne binmiş. Sezon başından beri her soruya cesurca cevap veren adam neden sustu düşündürücü...
The.Crow
14.Ocak.2011, 02:28
Evet arkadaşlar dedim transfer gerekmez bu takıma eğer gerekiyorsa Yeni Malatyaspor'un sol beki ile ön liberosunu alalım.
Maç konusunda oyuncuların ruhundan bahsedilmiş. Semih,Selçuk gibi oyuncular İnter,Chelsea gibi takımları yenerken de buradaydı ve oynadıklarında gayet de güzel oynuyorardı şimdi mi yok oldu ruhları. Ruhu ortaya çıkaran antrenördür.. Aykut bu işi bilmiyor hepsi hayattan bezmiş gibi görünüyor. Zico bu işi iyi yapıyordu iyi gaz veriyordu ki kaldığı sezonlarda sadece Zico varken başarılı olmuş bir Deivid örneği var.
Guiza'ya o kadar para harcanacağına Zico'nun akrabalarına o paranın çok çok azını verip CL de maçlar kazanmaya devam etmeyi yeğlerdim. Yazıklar olsun. Bir de başka çıkıp oyuncularda suç yok mu diyor. Yok kardeşim yok! Tıkır tıkır işleyen takımı bozuyorsun inat uğruna 3 senede ne hale geldi takım yazık..
Transfer falan gerekmez takıma.. Caner hata yaptı bugün. Evet çok kötü oynadı da karşısında oynayan adam çok mu kaliteli bir adamdı. Ne farkeder kimi alsan olmaz bu iş al o zaman Malatya'nın sol beki.. Stoch'u sildi sahadan iyi adam demek ki ..
Yazık ki çok yazık.. Şimdi bir transfer yapıp bizi sezon sonuna kadar uyuturlar sonra da teknik adam değişir ( ki umarım şimdiden istifa eder ).. ertesi sene aynı senaryoya devam.
Lucas Neill
14.Ocak.2011, 15:04
Aykut Kocaman: "İstifa etmiyorum, görevimin başındayım."
Saat 15:30'da da devre arasini degerlendirmek icin toplanti yapacakmis
TR.CaPTaiN
14.Ocak.2011, 15:41
Aykut hoca yapamayacağımı anladığım an bırakırım diyordu. Bırakmadığına göre yapamayacağını henüz anlamış değil. Sezon sonunda anlamış olur ancak o zaman da bu sözünün pek anlamı kalmaz. Çünkü Fenerbahçe'de şampiyon olamayan hoca zaten ya bırakmak zorunda kalır ya da gönderilir. Uzun lafın kısası Aykut hocanın söylediği o sözün içi boş çıktı.
sananes
14.Ocak.2011, 15:57
Takıma gerçekten bir ön libero alınırsa ama cristian gibi falan değil misal sevilla'lı zokora gibi, şampiyon yapar aykut hoca bu takımı.Ayrıca şampiyon olunsa da olunmasada bu takımın yarısının belki daha bile fazlasının değişmesi şart artık.Her sene daha kötüye gidiyor fiziksel olarak bu oyuncular.Bunun değişen hocalar ile değil oyuncuların mental yapısı ile ilgili olduğunu düşünüyorum.
SAİT71
14.Ocak.2011, 16:07
Oyuncularda suç bal gibi var. Aykut mu çıkıp Canerin arkasından tutacakda dengesini kaybettirmeyecek. Antrenöründe yapabilecekleri sınırlıdır. Caner safın teki işte.
RasAnt
14.Ocak.2011, 16:35
Aykut Kocaman: "İstifa etmiyorum, görevimin başındayım."
Saat 15:30'da da devre arasini degerlendirmek icin toplanti yapacakmis
İzliyoruz bakalım
Lucas Neill
14.Ocak.2011, 16:52
Aykut Kocaman: Transferde üzerinde çalıştığımız 4-5 oyuncu vardı ama sonuç alamadık.
bjk4ever
14.Ocak.2011, 17:49
Oyuncularda suç bal gibi var. Aykut mu çıkıp Canerin arkasından tutacakda dengesini kaybettirmeyecek. Antrenöründe yapabilecekleri sınırlıdır. Caner safın teki işte.
O zaman Andre Santos'u hazirlayip oynatacaksin, dengesini kaybedebilecek Caner'i oynatmayacaksin.....
SAİT71
14.Ocak.2011, 18:18
A.Santos o sözleri söyledikten sonra onu dünyadaki hiç bi adam kadroya almazdı. Biz hariç. Bizdeki yönetim etkeniyle olan birşey. A.Santos u da gördük maçlarda. Çok iyi birşey değil oda.. Dengesini kaybedecek diye oynatmasın mı? Niye geldi o halde. Yada Volkan hatalı gol yiyecek diye bir daha alınmamalı. Kadro seçimi ne olursa olsun Malatya takımına karşı dengesini kaybetmeyecek. Gökayın pozisyonunda adamın yanında koşmayacak.. Burada hatalı olan oyuncudur. Hocanın hatası bunların arasında % 5 bile zor olur.
goosfraba
14.Ocak.2011, 18:39
transfer konusunda pek birşey beklemeyin derim ben. aykut kocaman sezon sonuna kadar takımın başında kalıp, sezon sonunda kendi bilgisi dahilinde yabancı bir teknik direktör getirilecek. eski görevine geri dönecek. aziz yıldırım aykut hocayı kaybetmek istemiyor bu yüzden istifası kabul edilmemiş.
Rehavi
14.Ocak.2011, 19:06
Caner zaten asla sol bek te iyi oynayamadı ki, herkes neden ısrarla orada oynatıyor... Bu adamı biz sol açık oynarken etkili oyunuyla tanımadık mı?
yaman76hakanFB
14.Ocak.2011, 19:35
Yeni Malatyaspor mağlubiyeti vesilesiyle bu sabah yazdım... Burada da paylaşmak istiyorum. Mesele bir transfer meselesinin çok ötesinde, oldukça vahimdir:
İşe birde şu tarafından bakmalı: Kalitesi, kariyeri n'olursa olsun, Andre Santos diye bir futbolcu çıkıyor ve bütün profesyonellik değerlerini hiçe sayarak hocasının ağzına yüzüne pisliyor. Oysa bir takımın hocası dünyanın en kötü teknik adamı, konuşan futbolcu da allame-i cihan olsa bu sözlerin, bu röportajın mazereti olamaz. Yapılacak olan bellidir.
Peki emsali görülmedik biçimde hocasının ağzına yüzüne pisleyen De Santos'un bu yaptıkları yanına kâr kaldıysa... Yani dün halen kadroda yer alıyorsa... Yaşanan rezaletin tek sorumlusu "Andre Santos'la devam" kararı verenlerdir. Aziz Yıldırım, "Aykut Kocaman tek yetkili" diyor. Bu durumda De Santos'un kalmasını Aykut hoca istemiştir ki, böyle bir şey onun biraz mazoşist, biraz pişkin olduğunu, gurur gibi değerlerden mahrum bulunduğunu gösterir. Oysa öyle olmadığını biliyoruz. Kimse beni Aykut hocanın Andre Santos'u kendi hür iradesiyle takımda tuttuğuna inandıramaz.
O zaman bunu isteyen kim? Cevap belli: Futbola, kadroya karışmadığını iddia eden Aziz Yıldırım... (Bizde yedik.) Yani Andre Santos'un o röportaj sonrası oynanan ilk maçta kadroda olması, üstelik oyuna girmesi, Aykut Kocaman'ın bütün futbolcular nezdinde saygınlığının dibe vurması, itibarının ayağa düşmesi demektir. Bu saatten sonra hangi futbolcu, niye ona saygı duysun ki? Ağzına yüzüne pislesen bile başkan senden yana yer alıyor. Bakmayın "oyuncuların hiç mi kabahati yok" dediğine? Her zamanki yanar-dönerlikler... Sen arkasında olduğunu, işine karışmadığını söylediğin hocanı, kendi ellerinle futbolcuların ayaklarının altına atarsan ve bunun adına kurumsallık dersen, birileri çıkar ve ve katıla katıla güler.
Eeee, Aykut Kocaman'ın da ne yapması gerektiği belliydi. "De Santos bu kadroda olacaksa, buyrun takımınızı, alın ve başınıza çalın; ben o lafları "YaRabbi şükür" diye sineye çekemem. Hem kendime saygım kalmaz, hem bundan sonra hiçbir oyuncu beni sallamaz." Bunu diyemedi.
Bütün bunları Malatya yenilgisi nedeniyle söylemiyorum. Dün çok farklı bir skorla yensek bile bu gerçek değişmeyecek, rezalet bir yerde patlak verecekti. Takımın altı oyulmuş vaziyettedir. Fenerbahçe teknik adamı ve futbolcuları yetersiz diye 2. ligin alt sıralarında yer alan bir takıma yenilmez. Teknik adamsız çıksa dahi böyle bir maçı kazanamıyorsa şubeyi kapatsınlar. Bu ayrı bir durum... Bunun başlıca mesulünü mü arıyorsunuz? Andre Santos'un halen takımda kalması talimatını kim verdiyse bu takımın altını oyan kişi de odur. Onun hemen ardından da bu durumu sineye çeken kişi gelir. Bütün değer yargıları, teamüller ayaklar altına alınmıştır. Bu kafayla şampiyon olsan neye yarar? Ruh, saygı, sevgi öldürüldükten sonra... "Büyüüük başgaaan bizi bırakmaaa!"
Andre Santos -tekrar ediyorum, dünyanın en iyisi olsa dahi- o beyanatın üstüne kadro dışı bırakılmıyorsa, üstelik ilk maçta kadroda yer alıyorsa, Fenerbahçe adına bu sezon bitmiştir. Aykut Kocaman'ın kabahati bu durumu sineye çekmesi, kendisini aşağılayan oyuncuya herhangi bir yaptırım yapamayacak kadar aciz kalmayı kendisine yedirebilmesidir. İstifa edecekti. Bizde görecektik ki, iddia edildiği gibi futbol takımından tek yetkili olan kişi Aykut Kocaman değil. İşler dün nasılsa bugünde öyle...Tekrar ediyorum, bu bir başarı-başarısızlık meselesi değildir. Bu saatten sonra hiçbir oyuncunun Aykut Kocaman'dan çekineceğini, saygı duyacağını sanmıyorum. Bu evlilik burada noktalanmalıydı. Çünkü o röportajdan sonra ikisinden birisi bu takıma fazlaydı.
Şöyle sorayım: Andre Santos, o sözleri Aykut Kocaman için değil de, Aziz Yıldırım için sarfetseydi, yine bugün kadroya girmeye devam eder miydi? Bir de böyle düşünün... Akibeti n'olurdu? Ama Andre Santos uyanıklık etmiş; Aykut Kocaman'ı aşağılayabildiği kadar aşağılarken, Aziz Yıldırım'ı da laf aralarında pohpohlayabildiği kadar pohpohlamış. Yerini garantiye almış yani... Fenerbahçe'nin nasıl bir kişinin doyma bilmez egosuna mahkum ve oyuncak olduğunu elin Brezilyalı'sı ne çabuk kavramış... Bravo...
ForsakeN
14.Ocak.2011, 19:40
Aykut Kocaman ile her halukarda yola devam edilmeli. Yeni gelecek antrenörler ile de birşey değişmeyecek. Sorun başka yerlerde. Bu takımın kurtarıcısı da yan gelip yatanı da değişmeli.
Bu arada De Santos kim? :)
yaman76hakanFB
14.Ocak.2011, 19:42
Andre miydi onun adı? :icon_smile: Adı batsın...
İkaz için teşekkürler... Düzelttim.
Adama sormuşlar;
-Eşinin adı ne?
-Bilmiyorum demiş.
- Niye?
-Geçinmeye niyetim yokta ondan demiş.
The.Crow
14.Ocak.2011, 21:33
Yahu Caner CSKA'da iken CL de canavar gibi oynuyordu ne zaman Reijkard ile Aykut'un eline düştü hali ortada.. Yazık adama hayatını mahvettti daha da toplayamaz bu dakikadan sonra. Cristian yerine ön liberoyu dışarıda aramasın bizim takım Yeni Malatya'da var. Transfer falan gerekmez tekrar diyorum. Antreman sisteminde ve zihinsel olarak hazırlıkta sorun var takımda ve bunu Aykut beceremiyor..
Varonil
14.Ocak.2011, 21:42
O zaman Andre Santos'u hazirlayip oynatacaksin, dengesini kaybedebilecek Caner'i oynatmayacaksin.....
Tatil öncesi bütün futbolculara uymaları için program veriliyor,hatta Aykut Kocaman'ın hangi futbolcu ne kadar çalışıyor kontrol etmesi için hepsine nabız saati veriliyor.Tatil dönüşünde koskoca takımda bir tek Andre Santos'un nabız saati yok ve bahanesi harika "Brezilya'da unuttum" Artık tatilde nasıl alem yapmışsa beyfendi idman yapmaya vakit bulamamış.
Sheriff
14.Ocak.2011, 22:05
Televizyon programında, Aykut Santos'a gider koyarsa, kimse kusura bakmasında Santos gitmek ister. Zaten çok saçma sapan açıklamalar yapılıyor son zamanlarda kaosa sürükleniyoruz yine kimse farkında değil..
sarianet
16.Ocak.2011, 18:52
http://gazete.netgazete.com/Gazete/fotospor.jpg
RasAnt
16.Ocak.2011, 19:12
Genemi kanoute :D abi forvetimiz var hala forvet haberi yapıyor gazeteler klişeleşmiş haber bunlar,baktılar gelişme yok salla ronaldinhoyu o gitti salla kanouteyi :D
RasAnt
16.Ocak.2011, 19:39
F.Bahçe resmen istedi!Fenerbahçe, St. Etienne'e ortasaha oyuncusu Blaise Matuidi için 6.5 milyon Euro'luk teklif sundu.
http://img5.mynet.com/spr4/matuidi-31289_501.jpg
27 yaşındaki futbolcu için Villa ve Fenerbahçe'den gelen teklifleri kabul eden Makoun, kararını Premier League'den yana kullanınca Sarı-Lacivertliler'in eli boş kaldı.
MAKOUN KAÇTI ROTA MATUIDI
Ancak Fransa'daki transfer girişimlerini sürdüren Fenerbahçe, St. Etienne'e ortasaha oyuncusu Blaise Matuidi için 6.5 milyon Euro'luk teklif sundu.
1 KEZ MİLLİ OLDU
Sarı-Lacivertliler'de takviye gerektirecek ilk bölge olarak gözüken orta sahada, dinamizmi ve çabukluğuyla dikkat çeken Angola doğumlu Fransız vatandaşı olan Matuidi, 24 yaşında ve 11 Ağustos'ta Norveç ile oynanan hazırlık maçında ilk kez Fransa Milli Takımı formasını giydi.
KOCAMAN MESAJI VERMİŞTİ
Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman da yaptığı açıklamada "Devre arasından bu yana 4-5 futbolcuyla görüşüyoruz. Ancak hem futbolcular hem de bu futbolcuların kulüpleriyle olan anlaşmazlıklar nedeniyle transfer yapamadık. Görüşmelerimiz sürüyor" şeklinde konuşmuştu.
Zekirdek
16.Ocak.2011, 19:43
Ya şu Yeni Malatya maçında bu takımı izledikten sonra insanın Taiwo'ya kırmızı halılarla getirmesi gerekiyor fakat Taiwo maçı izlese bu rezil takımamı gelecem der.
sarianet
16.Ocak.2011, 21:23
yav ona da her şeyi izlettirmesinler :D
ozaniel
16.Ocak.2011, 22:56
Ona maçların ilk 45 dakikalarını izletin koşa koşa gelir.:D
KaPaLı
16.Ocak.2011, 23:07
Matuidi gelirse çok iyi olur. Ama Matuidi daha çok Emre tarzında bir oyuncu.
CeNTeR_TR
16.Ocak.2011, 23:08
Transfere gerek yok.
Transfer'i yaptıracak antrenöre ve başkana gerek var.
bjk4ever
17.Ocak.2011, 23:03
FB sanirim stoper ariyor, Granqvist icin teklif goturmusler ama Groningen kabul etmemis.
goosfraba
17.Ocak.2011, 23:11
teklifi düşük bulmuşlar sanırım.
blaise matuidi, capoue, cabaye ortasaha adayları. herhalde matuidi veya capoue olacak.
TR.CaPTaiN
17.Ocak.2011, 23:13
Bu saatten sonra transfer zor görünüyor. Muhtemelen bizim yönetim topu topu 18 maç kaldı, kadromuz da zaten iyi, transfer yapmasak da olur diye düşünüyor.
TR.CaPTaiN
19.Ocak.2011, 18:19
Hollanda basını: Benitez Fenerbahçe'ye!
Hollanda basını‚ Fenerbahçe´nin teknik direktörlüğe Liverpool ve Inter´in eski çalıştırıcısı Rafa Benitez´i getirmek istediğini iddia etti
Elf Voetbal´a göre Benitez´in yeni takımı Fenerbahçe olabilir.
Sarı-lacivertli kulübün yeni sezona Inter Milan´dan Aralık ayında gönderilen İspanyol teknik adamla başlamak istediği ifade edildi.
Fenerbahçe´nin İsveçli Andreas Granqvist için Groningen kulübünden ret cevabı aldığını hatırlatan Elf Voetbal‚ sarı-lacivertlilerin Benitez´e transfer için 60 milyon euro bütçe sözü verdiğini ileri sürdü.
Valencia ve Liverpool´un eski çalıştırıcısı Rafa Benitez‚ Inter´e İtalya Süper Kupası ve Dünya Kulüpler Kupası´nı kazandırmasına rağmen‚ lig ve Avrupa´daki başarısız sonuçlar ve yönetim hakkındaki eleştirileri nedeniyle İtalyan takımından gönderilmişti.
Cnnturk.com
Sheriff
19.Ocak.2011, 18:28
Sezon sonuna kadar transfer yapılmaz, sezon sonu Aykut gönderilir, sezon sonu Benitez gelir, bir iki yıldız transfer edilir, tekrardan herşey toz pembe ye bürünür.
Revolution
19.Ocak.2011, 18:28
İspanyol teknik adamlar, Türk futbolunda başarılı olamıyorlar. Bence daha yararlı bir antrenör getirebilir Fenerbahçe.
TR.CaPTaiN
19.Ocak.2011, 19:41
Benitez'in kariyerine herhangi bir lafım olmaz ancak Liverpool'a Krygiakos'u getiren adam Fenerbahçe'ye Veysel Cihan, Ersen Martin ikilisini alır. Inter gibi son yılların en iyi takımlarından birinde başarısız olması ve kısa sürede kovulması ayrı bir soru işareti. Ek olarak; maaşı fazla olacağından, başarısız olduğu takdirde ciddi bir tazminatla karşı karşıya kalma ihtimalimiz de var. Bunlara ek olarak; bizim kulüplerimizde başarılı olan teknik adamlar genelde oyuncularıyla duygusal bağ kurabilenler oluyor. Oyuncularıyla patron-işçi ilişkisi kuranlar pek başarılı olamıyorlar. Sanıyorum bu teknik adam ve oyuncuların profesyonellik anlayışından kaynaklanıyor olsa gerek.
Şimdilik hoca değişimi olmayacak gibi duruyor ama futbolda hiçbir şey belli olmaz. Arka arkaya yaşanacak puan kayıplarıyla tüm hesaplar alt üst olabilir.
barahir
19.Ocak.2011, 20:27
Benitez geleceğine Yılmaz Vural gelsin daha iyi...
jesmatador
19.Ocak.2011, 20:33
Fenerbahçeye bir t. direktör ir de mc yani mehmet topuzun yerine mataudi yi alabilir stoperde ise yobo'nun bonservisini almaya çalışsalar bir de solda güzel bi adam bulsalar yada caneri oynatsınlar forvete niang kalır alternatifi semih olur takımı bana versinler ve koltuğa oturup çay + simit alsınlar ve izlesinler :D
takımım şöyle olurdu
Volkan
Gökhan Yobo Lugano Caner(Santos'da olabilir)
Mataudi Emre
Stoch Dia
Alex
Niang(Semih'le değişe değişe oynayabilirler)
Yedekler
Serkan
Santos
Okan
Gökay
Caner
Güiza
Semih
jesmatador
19.Ocak.2011, 20:34
Benitez geleceğine Yılmaz Vural gelsin daha iyi...
Evet döve döve Şampiyon yapar bizi :D
yaman76hakanFB
19.Ocak.2011, 20:58
Fenerbahçeye bir t. direktör ir de mc yani mehmet topuzun yerine mataudi yi alabilir stoperde ise yobo'nun bonservisini almaya çalışsalar bir de solda güzel bi adam bulsalar yada caneri oynatsınlar forvete niang kalır alternatifi semih olur takımı bana versinler ve koltuğa oturup çay + simit alsınlar ve izlesinler :D
takımım şöyle olurdu
Volkan
Mataudi Emre
Stoch Dia
Alex
Yedekler
Serkan
Santos
Okan
Gökay
Caner
Güiza
Semih
Caner bu takımın sol bekiyse bende Barcelona'nın sağ açığıyım. (Andre Santos'un ise o röportajdan sonra bu takımda durduğu her dakika Fenerbahçe'nin karizmasına sıkılmış bir kurşundur. Aynısı Guiza içinde geçerli... Bu mesele iyi futbolcu-kötü futbolcu meselesi değil.)
Yedek kaleci seçimine gelince... Ben Serkan Kırıntılı'yı en fazla bizim halı saha takımına alırım.
Rehavi
19.Ocak.2011, 21:20
takımım şöyle olurdu
Volkan
Mataudi Emre
Stoch Dia
Alex
Yedekler
Serkan
Santos
Okan
Gökay
Caner
Güiza
Semih
3-0 hükmen mağlup :D 7 yabancı oynatmışsın...
Estranged
19.Ocak.2011, 22:23
3-0 hükmen mağlup :D 7 yabancı oynatmışsın...
Alex'i de bizden sayıyoruz artık :n:
sarianet
19.Ocak.2011, 22:42
morinyodan başkası adam edemez bu takımı
boşuna yeni t.direktör getirmesinler
kafaları değiştirsinler
aykuta şans verilmeli bence
ha morinyoyu getirirsin ona lafım yok yada luçesku da olabilir oda bizim morinyo:D
SAİT71
20.Ocak.2011, 01:09
Sorun hocada değil. Kaç yıldır hoca değişiyor da ne oluyor. Aragones te geldi ama ilaç olamadı. Çünkü sorun hocada değil sadece.
Üstelik Kocaman daha yarım sezondur başında takımın. Bu duruma pes diyorum. 3. sıradayız. Ligin 2. yarısı var ve bir tek f.bahçe berbatmış havası var medyada. Buna uymayalım. Hala şansımız var.
TR.CaPTaiN
20.Ocak.2011, 03:20
Sorun hocada değil. Kaç yıldır hoca değişiyor da ne oluyor. Aragones te geldi ama ilaç olamadı. Çünkü sorun hocada değil sadece.
Üstelik Kocaman daha yarım sezondur başında takımın. Bu duruma pes diyorum. 3. sıradayız. Ligin 2. yarısı var ve bir tek f.bahçe berbatmış havası var medyada. Buna uymayalım. Hala şansımız var.
Geçen sene bu mantık bizi mahvetti. Hatta hala da mahvetmeye devam ediyor. Şuan lider Galatasaray, ikinci sıradaki takım Beşiktaş olsaydı muhtemelen yönetim üzerinde baskı hissedip transferde zorluk çıkarmayacaktı. Galatasaray ve Beşiktaş'ın başarısız olmasının bizi ilgilendirmemesi gerekir. Bizim hedefimiz Galatasaray ve Beşiktaş'ı geçmekse; evet Fenerbahçe berbat durumda havası yanlış. Ama bizim hedefimiz şampiyon olmak, ayrıca Avrupa'da bir yerlere gelmek olmalı. Avrupa'dan galibiyet alamadan elendik, ZTK'da 3 maç 0 puan, 3 maçta yenilen 9 gol, sezon başından beri önemli maçların hepsinden kayıplarla ayrılan, liderin 9 puan gerisinde olan takıma berbat demek bile övgü sayılabilir.
Önce kaptana son durumu sordular. Sohbetin başlangıcı da Fenerbahçe'deki çalışmalardı. Öyle ya medyada çeşit çeşit yorumlar yapılıyordu. Görevleri, kriz dönemini atlatmak için futbolcuların kafalarını rahatlatmak, ikinci yarıya sorunsuz hazırlanmalarını sağlamaktı.
'Nasıl çalışıyorsunuz?' diye lafa girmişler. Beş yöneticiyi bir anda karşısında gören Alex, 'Merak etmeyin her şey yolunda' diye söze başlayıp, 'Rahat olun, endişe edilecek bir durum yok' dedikten sonra şanssız bir dönem geçirdiklerini, çok pozisyon bulmalarına rağmen son vuruşta sıkıntı yaşadıklarını anlatarak, bunu da en kısa zamanda aşacaklarını söylemiş.
Sonra konu ailesine, çocuklarına gelmiş.
YAZILANLARA KESİNLİKLE İNANMAYIN
Rahat, aile ortamında geçen sohbette, yöneticiler konuyu transferine getirmişler.
Alex'in ilk sözü, 'Benim için önemli olan bugünkü gibi sizlerle oturup konuşmak, diyalog kurmaktı. Sözleşme hiç önemli değil. İsterseniz dört ay sonra imzalayayım' olmuş. Herkes rahatlamış. Alex konuşmaya devam etmiş: 'Ailem de ben de F.Bahçe'de mutluyuz. Kulübümüzü de çok seviyoruz. Ama benden habersiz yazılan, söylenenlere üzülüyorum. Önemli olan benim ve sizin düşünceniz.'
Ardından Brezilya'da hakkında yapılan konuşmaları hatırlatmış, yöneticilere 'Siteme hepsinin spekülasyon olduğunu, 'Benim ağzımdan duymadığınız hiçbir şeye inanmayın' diye yazdım. Lütfen siz de inanmayın ve bana güvenin' demiş.
SON SÖZ BAŞKAN AZİZ YILDIRIM'DA
Söz dönüp dolaşıp paraya gelmiş. Yöneticiler, yıllardır F.Bahçe'de oynadığını, sevilen ve örnek bir futbolcu olduğunu anlatarak, 'Yıllık 3.5 milyon euro ücretinden indirim' yapmasını istemişler. Ama bunu söylerken de 'Senin F.Bahçe'den ayrılacağına asla inanmıyoruz' sözünü de eklemişler. Alex hiç düşünmeden, 'Ben bu parayı Brezilya'da da alırım' diyerek, iki ülke arasındaki uçurumun kapandığını en ince ayrıntısına kadar anlatmış. Ama asla, 'İlle de bu parayı isterim' diye diretmemiş. Hatta gülerek pazarlık için açık kapı da bırakmış. Sıra kaç yıllık sözleşme istediğine gelmiş. Sohbette, sözleşmenin kaç yıllık olacağı da konuşulmuş. Parada esnek olan, diyalogdan mutlu olan Alex burada, 'İki yılda ısrarcı' görünmüş.
Sonuç mu! Son sözü Başkan Aziz Yıldırım söyleyecek ama yöneticiler iki yıla da sıcak bakıyorlar. Nedeni de 'Alex bu. F.Bahçe'ye çok şey verdi. İki yıl da yakışır' diyorlar.
SAİT71
20.Ocak.2011, 03:55
Tamam işte, sorun hocada değil yinede. Ayrıca Ligde şansımız hala var dediğim gibi. Hedefimiz Bjk yada Gs yi geçmek değil tabi ki yalnız yarım sezonda bu kadar acımasız olunmamalı. Takım kötü futbol oynar, geride kalır. Ama hocaya şans verilmeli. Gerekirse bir yıla mal olsa bile. Bir takımı istediğin düzene koymak için zamana ihtiyaç var. Yarım sezonda hocayı göndereceksek bırakalım toptan bu işi. Avrupa konusunda ise o kadar umutlu değilim. Avrupada iş yapacak takımın yönetim vizyonu böyle olmamalı. O konuda gerideyiz maalesef. Dünya kulübü masallarıyla uyutulduk şimdi ön elemede 2. sınıf avrupa takımlarını geçemiyoruz.
Benim demek istediğim konu şuydu orada:
Bursa'da Avrupa'dan sonuçta elendi. Tabiki onlar tecrübesizdi. Türkiye Kupası'ndan da elendiler. Ligdede hemen hemen aynıyız. Gs Bjk takımları bizim büyük rakiplerimiz ligde ise bizden gerideler. Ama medyada sürekli F.Bahçenin olumsuz havası aktarılıyor. Anlayamadığım biz ligde diğer takımlardan Ts hariç bence daha şanslıyız ama medyada nedense A.Kocaman hergün yollanıyo, takımda kaos oluyor birşeyler oluyo yani... Bu nedenle takıma güvenmekten başka çaremiz yok ve medyanın dolduruşuyla hocadan desteği çekmemeliyiz demiştim. Yoksa bjk gs yi geçtik yeter gibi bi ilkel düşüncede değilim :)
TR.CaPTaiN
20.Ocak.2011, 12:55
Sırasıyla gidecek olursak; Bursa'nın eleştirilmemesi normal, çünkü onlar için ŞL'de maç yapmak bile ciddi bir olay. Sonuçta bütçeleri belli, 4 büyükler dışında geçmişte onların yaptığını yapan bir takım olmamış. Kaldı ki Bursa ile Fenerbahçe'nin camia olarak beklentileri çok farklı. Fenerbahçe şampiyon olamadığı sezon başarısızdır ama Bursa ligi 2. bitirse dahi başarıdır. Bu açıdan Bursa ve Fenerbahçe kıyası yanlış olur. Beşiktaş'ın Avrupa kupalarında devam etmesi, yıldız oyuncu transferleri dolayısıyla onların da Fenerbahçe kadar eleştirilmemesi normal. Başarısızlık durumu bize en yakın olan takım Galatasaray gibi görünüyor. Galatasaray'ın da 1 sezonda 3 ayrı hocayla çalışma gibi bir durumu olamayacağından Hagi'nin gönderileceğine dair haberler olmuyor, bu da doğal.
SAİT71
20.Ocak.2011, 13:40
Burda hepimiz şampiyon olmayı bekleriz ancak bir kulüpte belli dönemde sıkıntılar olacağı için bazı şeylere sabır göstermeliyiz. Bunun adı diğer takımlarla kıyas yada şampiyonluktan umudu kesme değil geleceğimizin daha iyi olması için şuanki kötü duruma anlayış göstermektir. Benim ne Bursa ile nede Galatasaray yada başka takım ile kıyas gibi bir amacım yok. Ama medyada çıkan haberler bana göre doğal değil. Eleştiri bir yere kadar ama bizim medya olayı çok fazla abartıyor. Kulübü olduğundan daha fazla karıştırmak, kaos ortamı yaratmak için çeşitli şeyleri abartıyorlar. Ben bunu belirtmek istiyorum. Bu olay TT Arena'da da oldu. yok stad Bjk ya mı gidiyor vs. Kulüpleri birbirine yedirmek için...
nannar
20.Ocak.2011, 13:55
medya her zaman malzeme arar ve bulduğu malzemeden maksimum verim almak için konuyu olabildiğince uzatır. meyveyi posası çıkıncaya kadar sıkmak gibi ;) :D GS ile ilgili TT Arena'da yaşananların uzatılması, FB ile ilgili çok başarısızlar, yönetim ve antrenör istifa gibisinden haberler olmasa gazeteler satmaz... Şahsım adına son sırada da olsa ilk sırada da olsa takımımı desteklerim ve gösterilmesi gereken yerde de sabır sınırlarını zorlarım. Bence Fenerbahçe Aykut hocaya en az 1 sezon daha şans vermeli. Takımlarda eksik mevkiler belli fakat şu da unutlmasınki Trabzonspor o puanı dünya yıldızlarıyla toplamadı.Derleme toplama oyuncuları motive etme becerisi olan Şenol Güneş'in yaptığını maalesef ne sizin hoca ne bizim rijkaard ve Hagi şu anda yapabilmiş değil.....
TR.CaPTaiN
20.Ocak.2011, 14:11
Medyanın eleştirileri bana göre doğal. Bu sezon Fenerbahçe'ye baktığımızda başarısızlığın her türlüsünü görebiliyoruz. Olası bir Antalya maçındaki puan kaybı Fenerbahçe'yi 18. haftada şampiyonluk yarışından büyük ihtimalle koparmaya yetecektir. Sezonun tam ortasında tüm kulvarlardan elenmiş, ligde de kaderi pamuk ipliğine bağlı olan takımın teknik direktörü için illa ki eleştiriler olacak. Hatta bana göre Aykut Kocaman'ın gördüğü desteği bu kulüpte kimse görmedi. Aragones'e demediğimizi bırakmadık ama an itibariyle Aragones bile Aykut hocadan daha başarılı. Bazı yazarlar - Altan Tanrıkulu - şartlar ne olursa olsun Aykut Kocaman'ın destekçisiyim dedi. Birçok yazar Aykut Kocaman'a uzun süre laf kondurmadı. Ama Aykut hoca bu desteklerin karşılığını maalesef veremedi.
SAİT71
20.Ocak.2011, 14:44
Bence bir sezon daha sabredersek daha iyi yerlerde olacağımıza inanıyorum. Evet Aykut Kocaman da gerek taktik olarak gerekse saha dışında bir çok hata yaptı ama ben düzelteceğine inanıyorum...
ForsakeN
20.Ocak.2011, 15:15
Aykut Kocaman'ın gönderilmek istenmesini anlayamıyorum. Şu takıma gelip de takımın geleceğini düşünen, genç oyunculara şans veren, bunca yıldır bahanelere sığınıp iyiyiz vs. diyen hocaların aksine dobra dobra takımın eksiklerini çekinmeden konuşan başka hoca olmadı şu ana kadar. Emin olun ki Aykut hoca gidince yerine gelicek teknik direktör ondan çok daha bilgili çok daha başarılı olmayacak.
Bu sene de sabredin, ne güzel yerli hoca geçmiş takımın başına, futboldan zevk almaya bakın. Sonuca endeksli değerlendirmeyin takımı. Bu kadar meraklı olmayın Daumlara Aragoneslere milyonlarca Euro kaptırmaya.
CeNTeR_TR
20.Ocak.2011, 15:19
Aykut Kocaman tamam gençleri oynatıyor takımın eksik olduğu yerleri söylüyor dobra dobra konuşuyor ama icraat varmı ? - Yok !..
Şampiyonlar Ligi kıytırık takımlara elenerek başladı.
Uefa Avrupa Ligi hüsranla sonuçlandı.
Türkiye Kupası 3 maç 0 puan :)
Türkiye Süper Ligi ilk yarı liderin 9 puan gerisinde 2.hafta Trabzon'a puan kaybedilirse Şampiyonluk şansı yok denecek kadar az.
Oynanan futbol 1-2 maç haricinde adam akıllı futbol yok.Beşiktaş-Trabzon-Bursa maçları örnek olabilir.
Demekki Daum tekrar takımın başına gelse Okan'a Gökay'a şans verse Santos'u Christian'ı eleştirse iyi 1 sene daha şans verilse diyeceğiz.
ForsakeN
20.Ocak.2011, 15:26
Demekki Daum tekrar takımın başına gelse Okan'a Gökay'a şans verse Santos'u Christian'ı eleştirse iyi 1 sene daha şans verilse diyeceğiz.
Daum bu takımın simgesi midir? Daum aldığı paralara oranla bu takıma ne kadar hizmet etmiştir? Daum Türk müdür? Bu soruların da cevabı "Yok ! "
Anlattıklarım sadece o konularla alakalı değil. Burada kulübün efsanelerinden biri söz konusu..
Aykut Kocaman Fenerbahçe'ye son yıllarda gelmiş diğer hocalara oranla çok daha fazla saygıyı hakediyor. 6 ay sonra gönderilsin, , kovulsun denmeyi hakedecek adam değil bahsettiğimiz.
SAİT71
20.Ocak.2011, 15:31
Aykut Kocaman tamam gençleri oynatıyor takımın eksik olduğu yerleri söylüyor dobra dobra konuşuyor ama icraat varmı ? - Yok !..
Şampiyonlar Ligi kıytırık takımlara elenerek başladı.
Uefa Avrupa Ligi hüsranla sonuçlandı.
Türkiye Kupası 3 maç 0 puan :)
Türkiye Süper Ligi ilk yarı liderin 9 puan gerisinde 2.hafta Trabzon'a puan kaybedilirse Şampiyonluk şansı yok denecek kadar az.
Oynanan futbol 1-2 maç haricinde adam akıllı futbol yok.Beşiktaş-Trabzon-Bursa maçları örnek olabilir.
Tabi hersene yarı finaller oynuyorduk üst üste ligi kazanıyorduk. Haklısın Aykut Hoca çok çok başarısız. Sadece suçlu o gitmeli ve yerine Daum ekolünde bir hoca gelmeli. Evet sadece Gökayı bile oynattığı için gençlere, hakedene formayı verebilme cesaretinde bulunduğu için kalmalı.
Her söylediğim yanlış yerlere gidiyor. Bu benim fikrim. Daha fazlada konuşmaya gerek yok. Herkesin fikirleri kendine...
Volkan Şen
20.Ocak.2011, 16:07
Bence Aykut Kocamandan Teknik Direktör fln olmaz bu benim şahsi görüşüm. Fenerbahçe biran önce kurtulmalı bu adamdan. Fenerbahçe için çok faydalı olur Aykut ' un kovulması.
goosfraba
20.Ocak.2011, 16:18
şu an kovulması demek ilk 3'ten kopmak demek. sezon sonu ne oluyorsa olsun orası ayrı.
Since-1907
20.Ocak.2011, 16:28
Bence Aykut Kocamandan Teknik Direktör fln olmaz bu benim şahsi görüşüm. Fenerbahçe biran önce kurtulmalı bu adamdan. Fenerbahçe için çok faydalı olur Aykut ' un kovulması.
Ne kadar başarısız olursa olsun Aykut Kocaman Fenerbahçe'nin efsanelerindendir.Tabi ki eleştiri olacak fakat ''bu adam bir an önce kovulmalı'' diyecek kadar sıradan birisi değil Aykut Kocaman.Başarısız olmuştur katılırım , fakat hitap ederken biraz daha dikkatli olursak daha güzel olur.
jesmatador
20.Ocak.2011, 18:40
Caner bu takımın sol bekiyse bende Barcelona'nın sağ açığıyım.
Sağ Açık olma şansın yok Daniel Alves var sol açık olursun anca :D
Revolution
20.Ocak.2011, 18:51
İyi bir sol bek, ön libero, genç bir oyunkurucuyla biter Fenerbahçe'nin dertleri ama yönetimin pek böyle bir niyeti yok gibi..
TR.CaPTaiN
20.Ocak.2011, 20:36
http://www.yukleresim.com/images/42677390138231742372.jpg (http://www.yukleresim.com/)
Alıntıdır
Aykut hoca basın toplantısında 1-2 oyuncuyla temas halinde olunduğunu söyledi fakat bizim için en iyi transfer Antalya maçında belli olacak tarzında birşeyler dedi. Benim söylediklerinden çıkardığım; maçı kazanırsak, takım iyi denilip yola transfersiz devam edilecek. Eğer kaybedilirse 1 tane son dakika transferi yapmaya çalışacaklar.
Revolution
20.Ocak.2011, 21:03
Tabloyu gördüm de, Zico'ya çok büyük yazık edildi gerçekten. O ruh, o enerji herşey birden yok oldu.
Aşk-ı Şehir
20.Ocak.2011, 21:20
Türk Futbolundaki en yanlış 2 karar;
1- Galatasaray'ın Lucescu'yu gönderip Fatih Terim'i getirmesi,
2- Fenerbahçe'nin Zico'yu gönderip Aragones'i getirmesi...
Zekirdek
20.Ocak.2011, 21:24
Volkan Şen'in son olaylardan sonra gelmesini isterim. Yaşanan olaylardan dolayı maliyeti azalacaktır ve Anadolu Klüpleri arasında büyük takımlarda oynayabilecek en kaliteli futbolcu.
CeNTeR_TR
20.Ocak.2011, 21:25
Daum bu takımın simgesi midir? Daum aldığı paralara oranla bu takıma ne kadar hizmet etmiştir? Daum Türk müdür? Bu soruların da cevabı "Yok ! "
Anlattıklarım sadece o konularla alakalı değil. Burada kulübün efsanelerinden biri söz konusu..
Aykut Kocaman Fenerbahçe'ye son yıllarda gelmiş diğer hocalara oranla çok daha fazla saygıyı hakediyor. 6 ay sonra gönderilsin, , kovulsun denmeyi hakedecek adam değil bahsettiğimiz.
Daum bu takımın simgesi değildir , Hizmet neye göre baz alınacak orasını bilmek lazım , Daum Almandır. Daum'a takılmaya gerek yok o zaman Rıdvan Dilmen diyeyim sana Aykut'dan daha büyük bir simgedir kendileri bana göre.
Rıdvan Dilmen bu takımın başında olsun sonraki sene Hoojdonk gelsin sonra Uche'yi getirelim hep simgelerimiz gelsin neden liderin 9 puan arkasındayız diye simgemizi eleştirmeyelim kötülemeyelim sezon sonu evinin önünde farklı renklerin bayrakları açılsın bizde o sıra izleyelim.
Tabi hersene yarı finaller oynuyorduk üst üste ligi kazanıyorduk. Haklısın Aykut Hoca çok çok başarısız. Sadece suçlu o gitmeli ve yerine Daum ekolünde bir hoca gelmeli. Evet sadece Gökayı bile oynattığı için gençlere, hakedene formayı verebilme cesaretinde bulunduğu için kalmalı.
Her söylediğim yanlış yerlere gidiyor. Bu benim fikrim. Daha fazlada konuşmaya gerek yok. Herkesin fikirleri kendine...
Her sene yarı finaller oynamıyorduk ama mücadeleden zevk alıyorduk üstelik simgemiz olmayan bizle alakası olmayan Zico sayesinde (!) Daum'a bu kadar takılmayın yahu ben Daum'u örnek verdim.Bir zamanlar bu takımdada Kerim Zengin oynuyordu genç statüsünde ;)
Buda benim fikrim Aykut Kocaman ile Fenerbahçe Futbol Takımı başarısızdır.
Bu adam diye bahsettiğin kişi Aykut Kocaman (!) Hagi'ye Haji veya Haci yazılsa hoşuna gidermi ? - Gitmez.
Teknik Direktör olmaz dediğin adam şuanda Fenerbahçe Klubünün başındaysa emin ol Teknik Direktördür ;) He diyorsanki başarısızdır o konuda zaten hemfikriz.
Since-1907
20.Ocak.2011, 21:30
Hep söylerim bende yalnız bana göre Galatasaray'ın hatası Gerets'i göndermek.
Zico bu takımla duygusal bir bağ kurmuştu o kısıtlı kadroyla CL çeyrek finali , son haftaya kadar lig içinde olmak kolay değildi.Ama saçma sapan bir şekilde gönderildi.
Revolution
20.Ocak.2011, 21:53
Aynen öyle.
yaman76hakanFB
20.Ocak.2011, 22:47
Mustafa Denizli'nin bu kadar alt sıralarda olması kimseyi yanıltmasın. Takımı birbuçuk sezon çalıştırdı. İlk sezonunda şampiyon olduk, diğer yarım sezonda ikinci sıradaydık ve muhtemelen şampiyon alacaktık. Onun üstünde yer alan birçok isim bizi şampiyon yapamadı. Listeyi buna göre değerlendirmek lazım.
ozaniel
20.Ocak.2011, 23:12
Bence Daum'un yaptıkları hafife alınıyor, takımı neredeyse şampiyon yapıyordu, Avrupa da gruptan 1. çıktı ve bir sürü eksikle gittiği Lille'ye elendi. Kupa'da final oynattı. Aykut Kocaman Avrupa'da ve kupada alabileceği en kötü sonuçları aldı, ligde de ortalama seviyede bir performansı var.
Gençleri oynattığı maçlar oldukça sınırlı, Daum'dan biraz daha iyi olabilir ama gençleri oynatıyor denecek kadar bile oynamıyor(Okan ve Gökay 2-3 maç oynadı).
Takımındaki oyuncuları oynatamıyor, Daum Brezilyalıları daha iyi motive ediyordu, Aykut ne onları yollayabilir ne de kazanıyor.
Aykut Kocaman'ın elindeki takımın kalitesi çok daha iyi. Şimdi Daum'un kanatta oynattığı Özer ve Mehmet Topuz'a kanatta oynamaz deniliyor, Guiza-Niang ve Bilica-Yobo arasındaki farklar devasa.
Sırf efsane diye fazladan şans verilmesini doğru bulmuyorum, bence sezon sonuna kadar şans verilip olmuyorsa gönderilmeli.
A.FaruK
20.Ocak.2011, 23:27
Burda tartıştığımız şey zaten Aykut Kocamanın Teknik direktörlük bilgisi değil. Zaten kimse üst düzey bir teknik direktör olduğunuda kimse savunmadı. Aykut hocanın bu kadar arkasında durmamızın nedeni o dik duruşuydu zaten. Onun diğerleri gibi herkese boyun eğmiyeceğini düşünerek arkasında durduk. Tamam kötü sonuçlar alınıyor olabilir ama ben yinede arkasındayım eğer herkesin karşısında o duruşu sergileyebilecekse. Herkes gibi günü kurtarma peşindeyse zaten fazla bi ömrü yok bu takımın başında buda bi gerçek. Günü kurtarmanin peşine gidebilecekse eğer Daum gibi yapar ( iyi yada kötü tartışılır ) ama yinede ömrü uzun olmaz. Bu takım bence uzun yıllardan beri kurulan en iyi kadro . Bireysel olarak baktığında oyuncular gerçekten çok üst düzey topçular. Ama eğer sen bu topçulara maç kazanma azmini o takım ruhunu aşılayamıyacağın sürece ne yaparsan yap onun haricinde yapacağun herşey sadece yerinde saymak olur onlada bi arpa boyu yol kat edemezsin. Sen istediğin kadar yırt kendini geceni gündüzüne kat eğer senin topçun o gazla birlikte sadece bi maçlık performans sergileyip 10 hafta yatıyorsa onuda at çöpe. Yalandan yere kendini paralaman kar kalsın yanına.
Birde sen futbolda yok çok büyük takımız marka olduk falan havasına giripte her sene hüsran yaşamayı istikrar haline getirmişsen birde üstüne üslük sadece amacın bunların üstünü örtmeye çalışıp gündem değiştirme çabası içindeysen kusura bakmasın kimse bu futboldan zerre anlamadığın anlamına gelir. Hiç değilse sözde kalmasın bu dediklerin diğer şubelerde yaptığın gibi bu işi futboldan anlayan adamlara bıraksan senin at gözlüğüyle baktığın yerde onlar emin ol ki çok geniş açılardan bakıp bir şeyler görüyordur. Yok öyle futbol takımını Aykut Kocamanın elinde olduğunu sözde belirtip her olayda takımın başına çullanmak. Futboldan anlamadıkları aşikar yani. Eğer bu kafa değişmediği sürece biz bunları yıllar yılı konuşuruz. Biz bişey kazanamıyacağımızda belli ama onlar her şekil o kervanı döndürüp yolunu bulurlar. Bizde konuştuklarımızla kalırız
Rehavi
21.Ocak.2011, 00:29
Bence Daum'un yaptıkları hafife alınıyor, takımı neredeyse şampiyon yapıyordu, Avrupa da gruptan 1. çıktı ve bir sürü eksikle gittiği Lille'ye elendi. Kupa'da final oynattı. Aykut Kocaman Avrupa'da ve kupada alabileceği en kötü sonuçları aldı, ligde de ortalama seviyede bir performansı var.
Gençleri oynattığı maçlar oldukça sınırlı, Daum'dan biraz daha iyi olabilir ama gençleri oynatıyor denecek kadar bile oynamıyor(Okan ve Gökay 2-3 maç oynadı).
Takımındaki oyuncuları oynatamıyor, Daum Brezilyalıları daha iyi motive ediyordu, Aykut ne onları yollayabilir ne de kazanıyor.
Aykut Kocaman'ın elindeki takımın kalitesi çok daha iyi. Şimdi Daum'un kanatta oynattığı Özer ve Mehmet Topuz'a kanatta oynamaz deniliyor, Guiza-Niang ve Bilica-Yobo arasındaki farklar devasa.
Sırf efsane diye fazladan şans verilmesini doğru bulmuyorum, bence sezon sonuna kadar şans verilip olmuyorsa gönderilmeli.
Son cümle hariç katılıyorum. Bence bir teknik direktör vasatta olsa, eğer takım kötü giderken kendinden çok takımın geleceğini düşünebiliyorsa, kendinden sonrası için de planlar yapabiliyorsa, istikrar adına, Aykut Kocaman gibi efsanelerden vazgeçilmemelidir. Elbet birgün yanlışlarından döneceklerdir... Ama ne Fenerbahçe yönetiminde ne de Türkiye de ki büyük kulüplerin herhangi birinde bunu göremiyorum.
SAİT71
21.Ocak.2011, 01:38
Her sene yarı finaller oynamıyorduk ama mücadeleden zevk alıyorduk üstelik simgemiz olmayan bizle alakası olmayan Zico sayesinde (!) Daum'a bu kadar takılmayın yahu ben Daum'u örnek verdim.Bir zamanlar bu takımdada Kerim Zengin oynuyordu genç statüsünde ;)
Buda benim fikrim Aykut Kocaman ile Fenerbahçe Futbol Takımı başarısızdır.
Saygı duyuyorum. Aykut hoca ilk yarıda başarısızdı bunu bende kabul ediyorum. Tek söylemek istediğim 1.5. sezon daha sabır gösterilmeli. En azından diğer sezonun ilk yarısının bitimine kadar şans verilmeli. Sadece bunu belirtmek istedim.
ozaniel
21.Ocak.2011, 23:14
@Rehavi
Ben Aykut Kocaman'ın gelecek vaadettiğini düşünmediğim için en fazla sene sonuna kadar şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Mesela Schuster ve Hagi takıma bir kimlik kazandırdı, bu adamlar için beklenir ama Aykut Kocaman bunu denese de başarılı olamıyor bence.
KaPaLı
21.Ocak.2011, 23:20
Transfer gelmez bu saatten sonra.
Rehavi
22.Ocak.2011, 00:18
@Rehavi
Ben Aykut Kocaman'ın gelecek vaadettiğini düşünmediğim için en fazla sene sonuna kadar şans verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Mesela Schuster ve Hagi takıma bir kimlik kazandırdı, bu adamlar için beklenir ama Aykut Kocaman bunu denese de başarılı olamıyor bence.
Aykut hoca ya pek şans vermediler ama kadroyu değiştirebilmesi için... Ben sanmıyorum ki Aykut hoca Santos la Alex le uğraşmak istesin... Yerlerine yeterli oyuncular sezon başında beri getirilmiyor, eldeki malzemeyle geçen sezon Daum un yaptığı kadarını yap diyorlar. Tabi olayların tam olarak iç yüzünü bilemiyoruz, eğer kendi transfer istemediyse, büyük ölçüde hatası vardır ki zaten en çok eleştirildiği nokta da, bu takımın içinde 2. senesini geçiriyor olması ve hala bir sonuca varamıyor olması...
ozaniel
22.Ocak.2011, 01:13
Baroni ile Santos'u da Aykut Kocaman getirmişti, bayağı ciddi paralar verilmişti onlara. Bu sene de bayağı para harcandı, bu yüzden Aykut'a enkaz verildiğini düşünmüyorum, ayrıca ön libero ve sol bek o kadar alarm verirken kanatlara transfer yaptı.
Universal
22.Ocak.2011, 01:47
Hala Aykut'u tartışıyorsunuz. Aziz Yıldrım Aragones'i nasıl yollamadıysa Aykut'u da yollamaz. Aykut şampiyon olursa kalır, ikinci olursa gider. Fenerbahçe'de kural budur.
Rehavi
22.Ocak.2011, 01:57
Ama ne Fenerbahçe yönetiminde ne de Türkiye de ki büyük kulüplerin herhangi birinde bunu göremiyorum.
Hala Aykut'u tartışıyorsunuz. Aziz Yıldrım Aragones'i nasıl yollamadıysa Aykut'u da yollamaz. Aykut şampiyon olursa kalır, ikinci olursa gider. Fenerbahçe'de kural budur.
Yok yok, onun farkındayız zaten...
yaman76hakanFB
22.Ocak.2011, 02:51
Hagi ve Schuster'ın nasıl bir kimlik kazandırdığını iyice merak ettim şimdi.
ForsakeN
22.Ocak.2011, 02:53
Hagi ve Schuster'ın nasıl bir kimlik kazandırdığını iyice merak ettim şimdi.
Ben de merak ettim. Hagi geldiğinden bu yana ne değişmiş ?
SAİT71
22.Ocak.2011, 03:06
Ben Aykut hocanın transferi istememesinin altında başka nedenlerin yattığına inanıyorum... Takıma güveniyorum cart curt fasa fiso...
Rehavi
22.Ocak.2011, 03:29
Schuster in kazandırdıklarını görmek için, geçen seneki herhangi bir maçla bu seneki herhangi bir maçı mukayese etmek yeterlidir.
CeNTeR_TR
22.Ocak.2011, 03:35
Schuster in kazandırdıklarını görmek için, geçen seneki herhangi bir maçla bu seneki herhangi bir maçı mukayese etmek yeterlidir.
Geçen seneki Daum'un oynattığı futbol ile bu sene Aykut'un oynattığı futbol arasında da büyük fark var.
Bu sezonun seyir zevkinin en iyi 3 maçına bakarsak ;
Fenerbahçe - Beşiktaş
Trabzsonspor - Fenerbahçe
Bursaspor - Fenerbahçe
Rehavi
22.Ocak.2011, 03:42
Geçen seneki Daum'un oynattığı futbol ile bu sene Aykut'un oynattığı futbol arasında da büyük fark var.
Bu sezonun seyir zevkinin en iyi 3 maçına bakarsak ;
Fenerbahçe - Beşiktaş
Trabzsonspor - Fenerbahçe
Bursaspor - Fenerbahçe
Tam tersine ben futbol açısından bir gelişme göremedim ama en azından birşeyleri değiştirmeye çalıştığını gençleri takıma monte etmeye çalıştığını görüyorum. Zaten birşeyler kazandırmaya çalıştığıyla ilgili bir muhalefetim de yok...
En iyi maç konusuna katılmıyorum ama konu çok dağılıyor :)
yaman76hakanFB
22.Ocak.2011, 09:57
Mustafa hoca mutfakta elinde hangi malzeme varsa ona göre yemek pişiriyordu. O kadroyu gayette düzgün idare etti. Beğenilir, beğenilmez ayrı mesele...
Zamanında (2001 Aralık ayı) Mustafa Denizli'yi birbuçuk senelik görev sonunda harcamak bizim Aziz Yıldırım yönetiminin en büyük günahlarındandır. Ne iştir ki, Mustafa hocanın ardından o zamanda bir Alman getirmişlerdi: Lorant... Gerçi Lorant'la değil Schuster, Sakıp Özberk gibileri kıyaslamak bile günah olur. Ama Mustafa hoca gerçekten büyük hocadır, Türk sporunun en parlak beyinlerindendir. Geçen sezon başı anket mi ne yapılmıştı burada. Daum, Riijkard, Mustafa Denizli filan kıyaslanıyordu. Oyumu Mustafa hocaya vermiştim. Emin olun, bu kadar alternatifi olsaydı, kimlik nasıl kazanılırdı, o zaman görürdünüz. Gerçi hoca oyuncu kalabalığını sevmez. Üçüncü kaleciyle birlikte 23 kişiden fazla oyuncu istemez. Ama her hoca gibi kaliteli isimler istemek hakkıdır.
CeNTeR_TR
22.Ocak.2011, 11:58
En iyi maç konusuna katılmıyorum ama konu çok dağılıyor :)
Genel olarak spor yazarlarının ele aldığı 3-4 maç'ın içinde var baktığımız zamanda en çok pozisyonun olduğu ve topun bi o kalede bi bu kalede olduğu maçlardan 3 üydü saydığım 3 maç :)
Her neyse dediğin gibi konu dağılmasın.
sananes
22.Ocak.2011, 13:51
Takımın sorunu hoca değil.Zicodan beri her sezon daha geriye gidiyor oyuncular.Zico'yu çok övüyoruz ama yollandığı için yoksa inanın izlerken lig maçlarını bitsede gitsek modundaydım ben.Bir çoğumuz öyleydik.Gol yediğimizde çeviremiyoduk falan şimdi ki gibiydi.Sadece carlos'un büyük etkisi, Alex'in kaptanlık gazı, deividin şanslı yardımlar ve bence kritik olan Edu'nun arkayı iyi toplamasıyla avrupada başarılı olduk.Bi sezon sonra zico olsada olmayacaktı bi şey.Aragones dönemi futbol çok kötüydü,aykut kocaman'la kıyaslanamayacak kadar kötü.Bunların dışında tekrar söylüyorum kadronun bir çogunun değişmesi lazım.Alex falan dahil,sil baştan kadro yapılmalı.Çünkü bu oyuncuların düşüş dönemine girildi.Yapamıyorlar ,güçleri yetmiyo,kağıt üzerinde çok iyiler tamam ama sadece o kadar.Mehmet Topuz bize Burak yılmazın trabzona verdiği katkının yarısını vermemiştir en basiti.
Emre,Gökhan gönül,volkan,yobo,dia endeksli yeni bir takım yapılmalı sezon sonu şartlar ne olursa olsun.
barahir
22.Ocak.2011, 14:48
Ziconun başarısında kesinlikle Edu'nun payı çok büyüktü..
yaman76hakanFB
22.Ocak.2011, 15:28
Kovulmasında da payı büyüktü tabii... Nonda'nın SamiYen'de attığı golde büyük bir katkısı vardı. Kaçan şampiyonluk ise Zico'nun başını yedi.
Geçen gün laf lafı açmış ve Edu'ya gelmişti konu... Bir arkadaşın çocuğu hemen atıldı:
-"Amca, hani sürekli kendi kalesine gol atan birisi vardı. Edu'ydu değil mi o?"
Guiza kaçırdıklarıyla, Edu attıklarıyla (!) hatırlanacak malesef.
sananes
22.Ocak.2011, 15:35
Nonda'nın samiyende attığı golün hatalısı edu değil volkandı.Edu'nun uzaklaştıracagı tope geldi yumrugunun edu'ya sallayıp bozdu edu'yu.Ayrıca bunun dışında 2 yada 3 gol attı kendi kalesine.Hatta 2 olması lazım 1 tane de deivid atmıştı.Edu deplasmandaki cska moskova maçı haricinde kötü maç oynamadı bu takımda.Attıklarıyla hatırlanması popülist medyanın işi sadece.
bjk4ever
22.Ocak.2011, 16:29
Saygı duyuyorum. Aykut hoca ilk yarıda başarısızdı bunu bende kabul ediyorum. Tek söylemek istediğim 1.5. sezon daha sabır gösterilmeli. En azından diğer sezonun ilk yarısının bitimine kadar şans verilmeli. Sadece bunu belirtmek istedim.
Bu 'en azindan'lar baslamissa bu FB taraftarinin da bazi gercekleri gordugu ve Aykut'un omrunun pek uzun olmadigini gosterir bence.
bjk4ever
22.Ocak.2011, 16:35
Mustafa hoca mutfakta elinde hangi malzeme varsa ona göre yemek pişiriyordu. O kadroyu gayette düzgün idare etti. Beğenilir, beğenilmez ayrı mesele...
Zamanında (2001 Aralık ayı) Mustafa Denizli'yi birbuçuk senelik görev sonunda harcamak bizim Aziz Yıldırım yönetiminin en büyük günahlarındandır. Ne iştir ki, Mustafa hocanın ardından o zamanda bir Alman getirmişlerdi: Lorant... Gerçi Lorant'la değil Schuster, Sakıp Özberk gibileri kıyaslamak bile günah olur. Ama Mustafa hoca gerçekten büyük hocadır, Türk sporunun en parlak beyinlerindendir. Geçen sezon başı anket mi ne yapılmıştı burada. Daum, Riijkard, Mustafa Denizli filan kıyaslanıyordu. Oyumu Mustafa hocaya vermiştim. Emin olun, bu kadar alternatifi olsaydı, kimlik nasıl kazanılırdı, o zaman görürdünüz. Gerçi hoca oyuncu kalabalığını sevmez. Üçüncü kaleciyle birlikte 23 kişiden fazla oyuncu istemez. Ama her hoca gibi kaliteli isimler istemek hakkıdır.
Aynen katiliyorum, Schuster uzerinden M.Denizli'ye giydirenler cok BJK'li arkadaslarim var ve bende bundan rahatsizlik duyuyorum. Acikcasi M.Denizli su an kufur ederek gonderdigimzi Holosko ve Tabata'yla, gide gide Katar'a giden Delgado'yla, Bursa'da bile oynayamayan Zapo'yla, Eskisehir'de dogru durust oynayamayan Tello'yla cifte kupa kazandi, daha Yusuf, S.Ozkan, Nobre, G.Zan'dan bahsetmedim bile. Ikinci senesinde basarili olmus olabilir, ama o sene bile takimin lig baslangicinda konsantrasyon bozuklugu ve ligin sonundaki sanssizliklar cok buyuk etkiledi takimi, o takimla 8-9 mac ustuste neredeyse gol yemeden tum maclari kazanmisti BJK, bir haftada Trabzon Fener Manchster United'u gol yemeden yenebilmisti, ustelik o kadroyla. Schuster'in oyun formatina saygim var, en azindan bir futbolsever olarak, ama fark sudur ki, Schuster kotu oyuncularla hicbirsey yapamaz, Guti ve Q7+F.Tekke+Aurelio+M.Denizli'nin takimi ilk yariyi 4. kapatir, M.Denizli ise oyunculardan maksimum verim alir, kisitli kadrodan cikartabilecegini cikartir, kadroya gore oynar.
bjk4ever
22.Ocak.2011, 16:39
Aykut hoca ya pek şans vermediler ama kadroyu değiştirebilmesi için... Ben sanmıyorum ki Aykut hoca Santos la Alex le uğraşmak istesin... Yerlerine yeterli oyuncular sezon başında beri getirilmiyor, eldeki malzemeyle geçen sezon Daum un yaptığı kadarını yap diyorlar. Tabi olayların tam olarak iç yüzünü bilemiyoruz, eğer kendi transfer istemediyse, büyük ölçüde hatası vardır ki zaten en çok eleştirildiği nokta da, bu takımın içinde 2. senesini geçiriyor olması ve hala bir sonuca varamıyor olması...
Fenerbahce'nin kadrosu gecen sene UEFA'da ceyrek finalin son anda kapisindan donmus, ligi son macta 2. sirada tamamlamis bir takim. Ve bu kadronun uzerine tam 5.5+6.5+7+3.5 (Stoch, Dia, Niang, Caner) 22.5 milyon euro harcandi, Yobo ve Ilhan Eker takviyesini saymadim. Kadroyu degistirme firsati olmadi demek sacma, ne olacakti, Alex'in sozlesmesini mi fesih edecekti FB? Alex'siz FB'yi defalarca gorduk. Santos mu gidecekti? Gecen senenin en iyilerinden biriydi, hoca kullanamiyorsa oyuncu ne yapsin? Santos ve Alex'i gonderip parayi Dia gibi oyunculara carcur etseydi su an GS'nin durumunda olurdu FB. Siz dua edin yonetim bazi seylere karsi cikiyor.
SAİT71
22.Ocak.2011, 17:03
Bu 'en azindan'lar baslamissa bu FB taraftarinin da bazi gercekleri gordugu ve Aykut'un omrunun pek uzun olmadigini gosterir bence.
Aykut Kocaman hakkında görülemeyecek bir gerçek yok ki zaten...
Başarılı olduğunu iddia etmiyorum. Sadece En Azından (Tr'deki ve Bizim başkanın kafasındaki zihin yapısı nedeniyle en azından) bu sezonun kalanı ve gelecek sezonun sonuna kadarki 1.5 sezonluk süre zarfı boyunca görevinden alınmaması gerektiğini söylüyorum. Bana kalsa 4-5 yıl sabrederim ama gerekli ortam yok tabiki.. O nedenle maalesef "en azından" diyebiliyorum ki bu kadar süre verileceğinide sanmıyorum. Sezon sonu 2. de olsa yolcu...
Rehavi
22.Ocak.2011, 18:46
Mustafa Denizli ye de birşey dediğim yok... Ancak kimlik kazandırma açısından bakılınca Schuster in çok farklı bir sistemle çok daha zevk alınabilecek bir şekilde takımı oynattığını görebiliyoruz. Farklı birşeyler kazandırdığı kesin... Yoksa ne Mustafa Denizli nin başarılarına ve hatta Rıza ve Ertuğrul Hoca lara bile başarısız olmalarına rağmen bir sitemim yok... Benim derdim takımlarımızın teknik direktöre yeterli sabrı gösterememesi...
Fenerbahce'nin kadrosu gecen sene UEFA'da ceyrek finalin son anda kapisindan donmus, ligi son macta 2. sirada tamamlamis bir takim. Ve bu kadronun uzerine tam 5.5+6.5+7+3.5 (Stoch, Dia, Niang, Caner) 22.5 milyon euro harcandi, Yobo ve Ilhan Eker takviyesini saymadim. Kadroyu degistirme firsati olmadi demek sacma, ne olacakti, Alex'in sozlesmesini mi fesih edecekti FB? Alex'siz FB'yi defalarca gorduk. Santos mu gidecekti? Gecen senenin en iyilerinden biriydi, hoca kullanamiyorsa oyuncu ne yapsin? Santos ve Alex'i gonderip parayi Dia gibi oyunculara carcur etseydi su an GS'nin durumunda olurdu FB. Siz dua edin yonetim bazi seylere karsi cikiyor.
Bir arkadaş daha buna paralel şeyler söylemişti. Bir an aklımda nerden kaldıysa, Hagi gibi ters bir zamanda takımın ona devredildiğini düşünmüşüm. Şimdi tekrar düşününce haklısınız sanırım... Ama yine de ben Aykut Hoca ile devam edilmesinden yanayım... Bu tür insanlar kötü niyetli değildirler ve bizim bile görebildiğimiz hataları elbet bir gün görecek ve telafi edeceklerdir. Dahası takıma sadece günübirlik başarılar değil, ileriye yönelikte başarılar kazandırabilecek açıdan bakabileceklerdir. Bize gelen her tür hoca ilk baştan haklı olarak kontratındaki tazminatını ayarlarken bu tür efsanelerin çoğu beş kuruş almadan başarısız oldu diye takımı bırakır gider. Bknz. Daum un gönderilişi ve Aziz Yıldırım ın, Aykut yapamayacağını anlayınca kendi bırakır gider demesi...
Aykut Kocaman hakkında görülemeyecek bir gerçek yok ki zaten...
Başarılı olduğunu iddia etmiyorum. Sadece En Azından (Tr'deki ve Bizim başkanın kafasındaki zihin yapısı nedeniyle en azından) bu sezonun kalanı ve gelecek sezonun sonuna kadarki 1.5 sezonluk süre zarfı boyunca görevinden alınmaması gerektiğini söylüyorum. Bana kalsa 4-5 yıl sabrederim ama gerekli ortam yok tabiki.. O nedenle maalesef "en azından" diyebiliyorum ki bu kadar süre verileceğinide sanmıyorum. Sezon sonu 2. de olsa yolcu...
Yani... Geçtiğimiz 2 sezonda Daum la Aragones le yüksek tazminatlar kontratlar sonucu anlaşıldı da ŞL kupası mı geldi ki... İki sezonda Aykut Kocaman a sabredilmeli bence.
bjk4ever
22.Ocak.2011, 19:16
Iste o kotu niyetli degil diye sabredelim anlayisini anlamiyorum. Bana ne iyi niyetinden yahu, isterse melek olsun, adamin antrenorlugune bakarim ben. A.Kocaman baya uzun zamandir antrenorluk yapiyor, yeni biri degil, tecrubeli biri, ama kariyeri sifir, hicbir basarisi veya ayricaligi yok. Fenerbahce'deki durumu da malum, tam anlamiyla kaos. Iyi niyetse onun krali Riza, Ertugrul, Bulent'te de vardi, olmuyor iste. Turk antrenorleri maalesef yetersiz, hemde cok. Bizim antrenorumuz sansa GS'yi yener, sonra Telegole cikip gider board'a takim kurup 3-5 cumle edince antrenorluk dersi verdigini zanneder, ertesi hafta muthis antrenorumuzun takimi Bursa'ya yenilip kume dusme hattina girer, ama sorsan adam Mourinho! Herseyi gectim, kendilerini hic ama hic gelistirmiyorlar, yillardir ayni. Ziya Dogan bile bu ligde hala is bula biliyorsa kimse bana Turk antrenorunu anlatmasin.
Ha, yabancilar super mi? Bilgi olarak ustun, fakat cok karakteristik olan Turk futbolunu tanimamak sikinti yaratiyor. Ama yabancilar acisindan bakarsak, Zico birkac hafta bocaladiktan sonra FB'yi nerelere getirdi, Gerets cok kisitli kadroyla neler yapti GS'de, Daum'u begenirsin begenmezsin ama takimlari fiziksel olarak top-seviyededir ve 90 dakika mucadele eder, Aragones ise karakteristik pas futbolu oynatan hoca, ama onun istedigi tarzda ve kalitede oyuncular alinmadi, eline Selcuk ve Josico verilip pas futbolu oynatmasi istendi. Schuster bile elestiriliyoru yahu, ama eline istedigi tarz ve kalitede oyuncular verilince nasil futbol oynattigini gorduk. Boyle bir futbolu yerli bir antrenor 10 senede oynatamaz.
Rehavi
22.Ocak.2011, 19:32
İşte anlaşamadığımız nokta da orası zaten, bana göre Rıza da Ertuğrul da gönderilirken bana göre çok başarısız değillerdi. Ellerine yabancı hocalar kadar fırsat verilmiyordu o kadar. Ayrıca istikrar her zaman iyidir... Aynı fikri paylaşabileğimizi sanmıyorum o yüzden, bana göre teknik direktörün yeteneğinden çok, iyi niyeti, ileriye yönelik planlamalar yapması ve özelliklle de bu tür insanlara özel, takımın içinde yıllardır oldukları için, camia yı ve futbolcuları motive edebilmeleri daha önemlidir.
Çok beğendiğim Schuster in bile hala Fatih Tekke ile Rıdvan ı neden gönderdiğini anlayamıyorum. Ama Denizli döneminde anlayabiliyorduk, Batuhan ın niye oynamadığını... Ben başkan olsam her zaman takımı gerçekten seven bir profesyonel varsa (ki Ertuğrul Sağlam bunu Bursaspor da gösteriyor) onu tercih ederdim... Tekrar söyleyeyim ne Daum un başarılarına ne de Schuster in geldiğinden beri takımda kattıklarına hiç bir sözüm yok.
goosfraba
22.Ocak.2011, 22:29
neftçi'den denenmek için getirilen amit quluzade ile anlaşılamamış.
barahir
23.Ocak.2011, 00:23
Anlaşılamamış mı beğenilmemiş mi? :)
sananes
24.Ocak.2011, 13:10
puan farkını 4e indirme şansını yakaladığımız şu günlerde kaliteli bir önlibero alsak hiç fena olmaz.Bizim kadromuz kağıt üzerinde iyi evet ama sahada bunu yansıtamayacak kadar ezilerek oynuyorlar.Bu son yılların gerçeği yoksa her sene şampiyon olmamız gerekirdi.Sebebini aurelio'nun yerinin dolmamasına bağlıyorum.Aurelio-appiah ikilisi yani şimdi de emre'nin yanına bi tane daha kaliteli isim bulmalıyız.
LaigLeNoiR
24.Ocak.2011, 13:26
Ah şu Aurelio'yu alsanız hiç istemiyorum o adamı :)
Rehavi
24.Ocak.2011, 13:30
Ah şu Aurelio'yu alsanız hiç istemiyorum o adamı :)
Yok artık sende :D Adamın sayesinde bütün yabancılarımız oynuyor :D Son günlerde de taş gibi oynamaya başladı...
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
25.Ocak.2011, 14:32
Fenerbahçe'nin devre arasında transfer yapmayarak aynen geçen sezon devre arasında yaptığı hataya düştüğünü düşünüyorum. Bence bir DMC/MC almalılardı...
ForsakeN
26.Ocak.2011, 17:37
Fenerbahçe'nin devre arasında transfer yapmayarak aynen geçen sezon devre arasında yaptığı hataya düştüğünü düşünüyorum. Bence bir DMC/MC almalılardı...
Geçen yıl devre arasında transfer yaptık aslında. Gökhan Ünal'ı aldık. Gerçi bir işe yaramadı orası ayrı
Revolution
26.Ocak.2011, 22:37
Fenerbahçe'nin kesici bir ön libero alması şarttı. Alınmayarak büyük hata yapıldı bence.
yaman76hakanFB
26.Ocak.2011, 22:58
"Takım" diyor, "kaliteli" diyor.
CeNTeR_TR
26.Ocak.2011, 23:06
Bizimkiler transfer falan yapmazlar.Yaparlarsada giderler G.Ünal tarzı bi oyuncu alırlar olur biter.
Ah ulan arkadaş sene sonu baştan aşağaya bir değişiklik olsaya takımda.
izmer96
27.Ocak.2011, 12:21
Bence transferin yapilmamasinin tek nedeni sezon sonu Benitez yada turevi bir hoca ile anlasilicak olmasidir , gelen hoca yapsin istedigi transferleri mantigi ile Aykut Kocaman'a kadro yeterli denilmistir , tamamen benim kendi gorusum
CeNTeR_TR
27.Ocak.2011, 12:49
Ben pek sanmıyorum sene sonu T.D değişikliği olsun.
Şampiyon olursak yola devam edilir ama olamazsak yine bir fırtına kopar 2-3 transfer ile durum düzeltilmeye çalışılır vs vs.
Revolution
27.Ocak.2011, 13:16
DEDIKODU: Fenerbahce, Lucas Biglia ile ilgileniyor.
Tribundergi.
TR.CaPTaiN
27.Ocak.2011, 13:21
Biglia bizim aradığımız türden bir oyuncu değil. Biglia'nın görevini Emre yapıyor. Bizim sorunumuz Emre'nin yanında defansif açıdan sağlam bir oyuncumuzun olmaması.
TR.CaPTaiN
27.Ocak.2011, 21:53
Yabancı oyunculardan bir tanesini göndermesi durumunda, orta sahaya takviye yapmayı planlayan Fenerbahçe, ara transfer döneminin bitimine dört gün kala rotasını İtalya’ya çevirdi.
Radyospor’dan Özgür Sancar’ın edindiği bilgiye göre, sarı lacivertliler, Serie A ekiplerinden Genoa’da forma giyen Portekiz Milli Takım oyuncusu Veloso için harekete geçti.
BARONİ GİDERSE VELOSO GELECEK
İtalyan kulübü başkanı Enrico Preziosi, Veloso’yu sezon sonuna kadar kiralık olarak vermeye razı oldu. Futbolcunun Türkiye haklarını elinde bulunduran menajerlerle temas halinde olan sarı lacivertli yetkililerin Cristian Baroni ile yolların ayrılması durumunda Portekizli futbolcuyu transfer edeceği öğrenildi. Baroni ise, ayrılmak için bu sezonki alacaklarıyla birlikte bonservisini de istiyor. Sarı lacivertli yöneticiler ise daha makul bir formülle Baroni ile yolları ayırmayı amaçlıyor. Baroni'nin sözleşmesi 2014'e kadar sürüyor.
SATIN ALMA OPSİYONU DA FENERBAHÇE’DE OLACAK
Genoa’nın Veloso’nun sezon sonu satın alma opsiyonunu da sarı lacivertli takıma vereceği bildirildi. Fenerbahçe, bu transferi hiçbir bedel ödemeden gerçekleştirebilecek; sadece futbolcunun yarım dönemlik alacağı olan 800 bin euro ödenecek.
PORTEKİZ MİLLİ TAKIM OYUNCUSU
Tam adı Miguel Luis Pinto Veloso olan Portekizli futbolcu, bu sezon Genoa’da 14 lig ve 2 kupa maçında toplam 1048 dakika süre aldı. Portekiz A Milli Takımı’nda yer alan Veloso, milli takımda şu ana kadar 14 maçta forma oynadı; 1 gol kaydetti.
YENİ TEKNİK DİREKTÖR VELOSO’YA ŞANS VERMEDİ
Genoa’dan önce Portekiz’in köklü kulüplerinden Sporting Lizbon’un 4 sezon boyunca formasını giyen Veloso, bu sezon başında teknik direktör Gasperini’nin ısrarı üzerine transfer edildi; ancak İtalyan teknik adamın görevden ayrılmasından sonra yeni gelen teknik adam Davide Ballardini ile yıldızı barışmadı. Bu yüzden takımdan ayrılmak istiyor.
ALEX FERGUSON İSTİYORDU
Bir dönem Manchester United’in de talip olduğu Alex Ferguson’un üçüncü Portekizli yıldızı olacak denen Portekizli orta saha oyuncusunun bonservis bedeli 12 milyon euro olarak gözüküyor.
SAVUNMADA OYNAYABİLİYOR
Miguel Veloso, modern futbolun gelecek vadeden en önemli genç orta saha oyuncuları arasında gösteriliyor; ayrıca savunmada da oynayabiliyor.
GALATASARAY’IN DA GÜNDEMİNE GELDİ
Veloso, orta saha arayışlarını sürdüren Galatasaray’ın da gündemine geldi. Bir süre önce futbolcunun menajerleriyle temasta olan Sportif Direktör Adnan Sezgin, teknik direktör Hagi’nin Rumen oyunculara daha sıcak bakması nedeniyle bu transferden vazgeçti.
Radyospor
TR.CaPTaiN
28.Ocak.2011, 00:41
Aykut Kocaman: "Transfer konusunda çalışmalar son derece hızlı bir şekilde devam ediyor. Bir kaç gün içinde sonuçlanacağını tahmin ediyorum"
anil luque
28.Ocak.2011, 00:59
Veloso çok zor ama gelirse harika transfer olur
Sheriff
28.Ocak.2011, 01:14
Eldeki adamları değerlendiremiyoruz ki Veloso gelse ne olcak.
Skysports Liverpool'un Niang ile ilgilendiği yazdı.Niang'da doğruladı.
Niang:'Liverpool'da oynamayı çok isterim.Ama herşey klübüme bağlı.'
NTVspor
Lucas Neill
28.Ocak.2011, 16:15
Niang'in satilmasi sacmalik olur daha bu sene geldi son zamanlarda cok iyi performans göstermese bile bu ligin en kaliteli 2-3 forvetinden biri.
CeNTeR_TR
28.Ocak.2011, 16:36
Eğer iyi paraya satılacaksa olabilir.
Neden mi ?
Elimzide ne var sadece Süper Lig ! Süper Lig için Semih yeterli mi fazlasıyla yeterli.
SAİT71
28.Ocak.2011, 16:45
Niang giderse intihar olur. Bizimde Süper Lig hedefimiz var Liverpool para verecek diye sen elindeki adamını satarsan büyük kulüp dünya kulübü saçmalığından bahsetme. Ne verecek 8 milyon euro - 10 milyon euro verse ne olacak?
CeNTeR_TR
28.Ocak.2011, 16:49
Niang giderse intihar olur. Bizimde Süper Lig hedefimiz var Liverpool para verecek diye sen elindeki adamını satarsan büyük kulüp dünya kulübü saçmalığından bahsetme. Ne verecek 8 milyon euro - 10 milyon euro verse ne olacak?
Hedefimiz için gol kralı Semih Şentürk yeterli değilmi :)
Dünya Klubümü.Bahseden saçmalar zaten bu saatten sonra.Başında Antrenör var fakat yok.Elinde Dünya Klubü olmaya aday 2-3 topçun var.Finansal yönden rahat değilsin.
Spor Klubü olarak iyiyiz hatta çok iyiyiz fakat Futbol şubesinde kötüyüz hatta çok kötüyüz.
SAİT71
28.Ocak.2011, 16:56
Benim fikrimi soracak olursan yeterli değil. Çünkü Güiza ile bu iş olmaz. Yani Güiza bu saatten sonra lig için yarışacağımız takımlarla yapılacak maçlarda o stresi kaldırayım felan diyene kadar çok sular akar. Semih ise tek başına bu kadar maçta yeterli olmaz. Niang ile Semih rotasyonla oynatılmalı. Niang bu sıralar çok formsuz sakatlandıktan sonra istenilen verim alınamıyo ama inşallah eski formunu yakalayacak.
Herkes takıma transfer beklerken para için forvetini satan bir yönetim görür vede sezon sonunda şampiyonluk kaçarsa Bu yönetimi durdurmazlar artık. Aziz Yıldırım geleceğini düşünüyorsa ki heralde öyledir en azından bu hatayı yapmamalı. Hani Niang ın olmaması şampiyonluğu kaçırmamıza engel olmasa bile taraftar zaten Niagı sattın gitti şampiyonluk satmasaydın diyecek. Satılmamalı... Bu şekil düşünüyorum.
Dünya kulübüyüz felan der yine Fb dergisinde...
Aziz Yıldırım'ın şu sıralar övgü duyacağı 3 branş takımı var. Kadın ve Erkek Basketbol ile Bayan voleybol. Bunları incelemeli ve futbol takımına uygulamalı artık.
TR.CaPTaiN
28.Ocak.2011, 16:58
Fenerbahçe yönetimi bir mevkide oyuncu kaybettiğimiz zaman o mevkiyi 4-5 yıl rötarlı dolduruyor. PVH gittikten sonra beklentileri karşılayabilen Niang'a 5 yıl sonra kavuşabildik. Şimdi Niang'ın gitmesi halinde beklentileri karşılayabilecek bir forvete 2016'da falan ancak kavuşabiliriz. Niang eğer Fenerbahçe bırakırsa gitmek ister ancak ısrarcı olacağını zannetmiyorum. Çünkü ülkemizde oyuncular maddi olarak fazlasıyla tatmin oluyorlar. Niang burda 3.5 m € temiz para alıyor. Liverpool'a gitse burda aldığı paranın aynısını alsa dahi yarısını vergi olarak vermek zorunda kalacak.
Semih'e gelince, ben Semih'in Fenerbahçe'nin ilk 11 oyuncusu olabileceğini artık düşünmüyorum. Semih bizim Solskjaer'imiz olmalı ve hep göreve hazır halde beklemeli. Artık bıktım yedek kalmaktan havalarına girecekse de yolu açık olsun. Avrupa'nın bir takımına gidip başarılı olmasını isterim.
ozaniel
28.Ocak.2011, 17:51
Semih 1. forvet olmak için yetersiz ama yedek forvet olmak için de çok kaliteli. Semih'in yıllardır yaşadığı sorunun temeli burada.
yaman76hakanFB
28.Ocak.2011, 19:32
Aziz Yıldırım'ın şu sıralar övgü duyacağı 3 branş takımı var. Kadın ve Erkek Basketbol ile Bayan voleybol. Bunları incelemeli ve futbol takımına uygulamalı artık.
Aman kardeşim Said! Kadın Basketbolunu incelemeye kalkmasın, orası açık ara en kötü yönetilen şube... Şube değil, çiftlik. Başarı mı? O bir şekilde geliyor. İyi oyuncular alınıyor filan... Ama son iki senede şube resmen "Yalan Rüzgarı" dizisine döndü.
Erkek Basketbolu tamamen Aydın Örs'ün yetkisinde... Bayan voleybolunun durumu daha farklı... Özerk bir yer oldu. Mehmet Ali Aydınlar'ın başkanlığını yaptığı kulüp içinde ayrı bir kulüp gibi...
-Futbol
-Erkek Voleybol
-Kadın Basketbol
Bu üç şubeye ya Aydın Örs gibi tam yetkili bir menejer, ya maddi manevi herşeyinden mesul Mehmet Ali Aydınlar gibi bir patron lazım.
Kadın Basketbolunda yakalanan başarı kötü yönetimi gizliyor. Felaket gelip çatmadan önlem alınmalı...
ForsakeN
28.Ocak.2011, 20:59
Liverpool Luis Suarez'i aldı. Niang Fenerbahçe'de kalır
goosfraba
29.Ocak.2011, 14:01
Kicker: Bradley icin Türkiye´den teklif yapan Fenerbahce‚ Galatasaray degil. En yakin ihtimal Aston Villa gözüküyor.
Zekirdek
29.Ocak.2011, 14:02
Bradley çok iyi olur bizim orta sahaya.
Night_Mare17
29.Ocak.2011, 14:05
Stoch , Bradley cok yaratıcı transferleri var Fenerbahçe'nin adamın parası var rakip takım oyuncu almasın diye oyuncu alıyor yahu.
goosfraba
29.Ocak.2011, 14:06
Stoch , Bradley cok yaratıcı transferleri var Fenerbahçe'nin adamın parası var rakip takım oyuncu almasın diye oyuncu alıyor yahu.
:)
ihtiyaç var ki ilgileniliyor.
titates1
29.Ocak.2011, 14:11
Ne alakası var ? Bizi geçmenizden falan mı korkucaz ? Öyle olsa gider quaresmayı falan alırdık sene başında
uAburak89
29.Ocak.2011, 14:11
Ben kasıtlı olduğunu düşünmüyorum, aynı pozisyon için Fenerbahçe de oyuncu arıyordu sonuçta serbest piyasa. Hem bizim yönetim açıklamadı ki istiyoruz diye, belki teklif bile yapılmadı. Stoch'dan pek verim alamadınız ama Bradley gelirse faydalı olacaktır.
ForsakeN
29.Ocak.2011, 15:57
Bradley gelirse yerinde transfer olur
Zapata'yı da istedik de alamadık.
Stoch zaten bizim rakibimizdi.Emin ol bizim yönetim daha önce irtibata geçmiştir.Bradley'nin de daha önce ismi bizle geçmişti.Öyle bir şey yok yani.
goosfraba
29.Ocak.2011, 17:40
miguel veloso'nun pazartesi istanbul'a geleceği iddiaları var.
titates1
29.Ocak.2011, 17:51
miguel veloso'nun pazartesi istanbul'a geleceği iddiaları var.
Nerden bu iddialar ? kaynak nedir ?
Zekirdek
29.Ocak.2011, 18:02
Aykut Yıldırım: Transfer çalışması var ama isim belli değil. Kaynak: Twitter
TR.CaPTaiN
29.Ocak.2011, 18:08
Nancy´nin forumuna göz atiyorum
bazi taraftarlar N´diaye´yi begeniyorlar bazilari ise begenmiyorlar
orta saha´da çok ağirmiş‚ çok top kaybediyormuş‚ her an kirmizi
kart görebilirmiş vs
N´diaye defansin ortasinda iyi maçlar çikarmiş ama orta saha´da çok vasat
oynamiş diyorlar
alfred´i begenmeyenler 2M euro´ya bile razilar
fizik açidan çok olan N´diaye‚ teknik açidan çok vasatmiş‚ dogru düzgün
isabetli pas bile atamiyormuş‚ orta sahada pres yapmiyormuş vs
kötü performans sergiledigi için de bazi maçlarda kesik yemiş hocasi
tarafindan
http://forum.asnl.net/asnl/Le-mercato/alfred-diaye-turquie-sujet_843_22.htm
not: bunlar Nancy taraftarlarin görüşleridir ve futbolcu´nun + ve -´lerini herkesten
iyi biliyorlardir
kişisel görüş: bu görüşlerden sonra bu transfer hakkinda pek iyimser değilim açikcasi
Saygilar
29.Ocak.2011, 18:17
Biri Q7 mi dedi :D Ne işiniz var onla arkadaşım :)
titates1
29.Ocak.2011, 18:22
Biri Q7 mi dedi :D Ne işiniz var onla arkadaşım :)
Arkadaşın birin örnek olarak söyledim , gözüm yok aşkınızda :D
yaman76hakanFB
30.Ocak.2011, 22:43
Aykut hoca şimdi (birkaç dakika önce) Lig Tv'nin canlı yayınındaydı. Transfer sordular. "Olma ihtimali çok fazla" dedi. Mevkii sorusuna "orta saha" dedi. İsim vermedi.
goosfraba
30.Ocak.2011, 22:53
transfer gelecek.
herhalde matuidi, n'diaye, veloso üçlüsünden biri olacak.
BleedingMoon
30.Ocak.2011, 23:11
veloso olsun bizim olsun.
Veloso sezon başı gitmedi mi Genoa'ya?Niye Genoa yollamaya çalışyor?
Lucas Neill
30.Ocak.2011, 23:19
Demy de zeeuw deniyor cok yararli olur gelirse
titates1
30.Ocak.2011, 23:22
katılıyorum , demy yerinde transfer olur
TR.CaPTaiN
30.Ocak.2011, 23:23
AZ ile oynadığımız UEFA kupası maçlarında çok beğenmiştim. Umarım gelir.
goosfraba
30.Ocak.2011, 23:29
Oguz Yoruk oguzyoruk
Aykut Kocaman bir yabanci transferinin gerceklesecegini soyledi‚ bu transfer orta sahaya olacak duyum: Demy de Zeeuw
Zekirdek
30.Ocak.2011, 23:31
Demy De Zeeuw'un geleceğini pek sanmam. Bizim yönetim bizim takıma yararlı olacak transferleri genelde iknici plana atar.
EndoplazmiK RetikuluM
30.Ocak.2011, 23:33
de Zeeuw aradığımız tipte bir oyuncu değil. O çift yönlü bir oyuncu ve onun görevini Emre yapıyor.
titates1
30.Ocak.2011, 23:33
Demy De Zeeuw'un geleceğini pek sanmam. Bizim yönetim bizim takıma yararlı olacak transferleri genelde iknici plana atar.
Neden öyle birşey yapsınlar ki Aykut Hocanın getirdiği adamlar hep istediğimiz tarzda değil mi?
garydelgadov
31.Ocak.2011, 01:09
Şuanda en büyük korkum Yobonun bonservisinin alınması.Yoboya ihtiyacımız var Moyes kabul etmese bile..
TR.CaPTaiN
31.Ocak.2011, 01:10
Anderlecht Menajeri Van Holsbeeck yarın takımdan önemli bir oyuncun ayrılacağını ve bu oyuncunun Legear olmadığını açıkladı.
Biglia Galatasaray'da mı? Yoksa Fener'de mi? Yoksa başka bir yerde mi? Ya da bu isim Biglia mı? Bilmiyorum...
Gelen haberlerde kilit bir nokta var bir detay. Bu oyuncu daha büyük bir lige gidecek deniyor. Sizce "daha büyük" lig bizim lig olabilir mi?
Kibirli Belçikalılar Türkiye ligi için "daha büyük" bir lig ibaresini kullanırlar mı?
twitter/emreutkucan
titates1
31.Ocak.2011, 01:24
Ben bigliayı istemiyorum umarım gelmez
SAİT71
31.Ocak.2011, 01:36
Şuanda en büyük korkum Yobonun bonservisinin alınması.Yoboya ihtiyacımız var Moyes kabul etmese bile..
Alınmaması olacaktı heralde :D
goosfraba
31.Ocak.2011, 01:39
yobonun bonservisi için girişimlerimiz varmış :)
everton 5 m € istiyormuş biz düşürmeye çalışıyormuşuz.
Zekirdek
31.Ocak.2011, 01:39
Alınmaması olacaktı heralde :D
Yok abi hata yok arkadaş fanatik Everton'lı.
SAİT71
31.Ocak.2011, 01:57
Yok abi hata yok arkadaş fanatik Everton'lı.
Hmm anladım. Bilmiyordum :)
Benimde en büyük korkum alınmaması olur :D
yaman76hakanFB
31.Ocak.2011, 12:19
Zaten bizim için şu aşamada en iyi transfer Yobo olur. Nazara gelmezse defansın göbeğini üç-beş sene çekip çevirir. Herhalde aklı başında biri çıkar ve bu işi kökten çözer. Umarım.
Zekirdek
31.Ocak.2011, 12:32
Yobo ile Lugano ikilisi efsane olurlar eğer Yobo'nun bonservisi alınırsa. Efsane olurlar diyorum. Bunun olması içinde Lugano'nun kendini futbola daha çok vermesi gerekir. Bu ikilinin önemli özelliği birbirlerine hiç benzememeleri ve bu yönleri ile birbirlerini tamamlamaları.
Yobo hızlı, sakin. Lugano kesici, hırçın. Yobo pas yapabilen biri ve daha teknik. Ve ikiside çok tecrübeli. Tek dezavantajları ise yaşları.
Rehavi
31.Ocak.2011, 12:49
Zaten bizim için şu aşamada en iyi transfer Yobo olur. Nazara gelmezse defansın göbeğini üç-beş sene çekip çevirir. Herhalde aklı başında biri çıkar ve bu işi kökten çözer. Umarım.
Fenerbahçe de stoper ve santrafor oynamak çok zor... Açıkcası ben şimdiye kadar Fenerbahçe de 33 yaşında stoper in oynadığını görmedim... Yobo da 2 sene sonra kızağa çekilir gibi geliyor :)
yaman76hakanFB
31.Ocak.2011, 12:56
Ben iki seneye de razıyım. Luciano, Servet, Deniz Barış, Edu, Yasin Çakmak, Can Arat, Bilica ve daha neler ve neler? Bunca ıstıraptan sonra iki yıllık bile olsa bir sükunet lazım.
goosfraba
31.Ocak.2011, 17:29
galiba demy de zeeuw'u almışız.
Lucas Neill
31.Ocak.2011, 19:25
Ajax, Fenerbahçe kulübünün Demy de Zeeuw için yaptığı 8 milyon euroluk teklifi reddetti.
tribündergi
jesmatador
31.Ocak.2011, 19:33
Orta sahaya selçuğun yerine biri lazım zaten...Ama Niang'da gümlerse artık hiçbir forvet almayın Fener'in asıl forveti Semih bana göre az oynamasına karşın çok gol attı...Niang nerelerde oynuyor bilen var mı?
Varonil
31.Ocak.2011, 21:56
Veloso ve N'Diaye isimleri geçiyordu bugün de De Zeeuw diyorlar.Neyse yarın son gün.Eğer bir futbolcu alacaksak yarın açıklanır en kötü.
Transfer mransfer yapamayız biz artık..
fbdevil190737
31.Ocak.2011, 22:00
Aziz Yıldırım sen hala ne işle meşgulsün , Bursa , Beşiktaş bombaları patlatıyo bizim başkan bi ön libero transferi bile yapmıyor . Eğer yarın son gün orta sahaya transfer gelmezse bu takım şampiyon olamazsa en büyük suç Aziz Yıldırım'Indır !
besiktas1903
31.Ocak.2011, 22:31
Demy de Zeeuw bu aralar iyi oynamiyor Ajax'da eger dogruysa nekadar katki saglar bilemem.
SAİT71
01.Şubat.2011, 01:45
Açıkçası Stoch transferinden sonra Hollanda Ligi'nin en kralıda olsa bir adam almamak lazım diye düşünüyorum. O lig bizim ligden daha düşük seviyede bir lig. Hele Kezman'da aklıma gelince Hollanda pazarı dışında Fransa Ligi bizim için hele önlibero için daha uygun gibi...
fbdevil190737
01.Şubat.2011, 09:30
Yönetim dün geceden beri transfer çalışmalarına hız vermiş . Bugün saat 17.30'a kadar büyük ihtimal bir orta saha transferi gelecek gibi duruyor , umarım bizi hayal kırıklığınıa uğratmazlar .
Ghonedre
01.Şubat.2011, 14:33
Anderlecht Menajeri Van Holsbeeck yarın takımdan önemli bir oyuncun ayrılacağını ve bu oyuncunun Legear olmadığını açıkladı.
Biglia Galatasaray'da mı? Yoksa Fener'de mi? Yoksa başka bir yerde mi? Ya da bu isim Biglia mı? Bilmiyorum...
Gelen haberlerde kilit bir nokta var bir detay. Bu oyuncu daha büyük bir lige gidecek deniyor. Sizce "daha büyük" lig bizim lig olabilir mi?
Kibirli Belçikalılar Türkiye ligi için "daha büyük" bir lig ibaresini kullanırlar mı?
twitter/emreutkucan
Bahsettiğin oyuncu Jan Polak. Bahsettiğin lig Bundesliga :) takımda Wolsburg..
fbdevil190737
01.Şubat.2011, 15:04
Transfer sezonunun bitimine 3.5 saat civarı var . Umarım bir transfer yapılır ve biz taraftarlar ve Aykut Kocaman'a hayal kırıklığı yaşatmaz yönetim!
CeNTeR_TR
01.Şubat.2011, 16:06
Son saatte yapılan transferden kim hayır görmüş.
Gelmesin transfer falan takım her maça Trabzon maçındaki istekle çıksın bu ligde tozu dumana katar.
Gelecek olan bir transfer de bu saatten sonra dünya yıldızı olup sezon kurtaramayacağına göre gelmesin arkadaş kimse.
goosfraba
01.Şubat.2011, 16:08
Son saatte yapılan transferden kim hayır görmüş.
Gelmesin transfer falan takım her maça Trabzon maçındaki istekle çıksın bu ligde tozu dumana katar.
Gelecek olan bir transfer de bu saatten sonra dünya yıldızı olup sezon kurtaramayacağına göre gelmesin arkadaş kimse.
31.08.2010 TSİ 16.00
(bkz: Joseph Yobo)
CeNTeR_TR
01.Şubat.2011, 16:12
31.08.2010 TSİ 16.00
(bkz: Joseph Yobo)
Umut sen bir örnek verebilirsin ama ben sana birkaç örnek vereyim :)
Devre arasında takımımıza katılıp'da faydası olan oyuncu gördük mü Nobre haricinde ?
Aklıma gelenler belki yanılıyorumdur ama G.Ünal - G.Emreciksin - Kezman vs vs..
Bu saatten sonra gelen hangi topçu kimi kesecekde kadroya girecek ? Daha'da önemlisi sen hangi paralarla bu saatten sonra bir takımın direk 11 oyuncusunu alabileceksin ? Zaten Barcelona - Manu - Chelsea - Arsenal - Real haricinde bir takım'ın yedek oyuncusunu alacaksak gülerim ağlanacak halimize.
KaPaLı
01.Şubat.2011, 16:29
Bir tarafta NTVSpor açık bir tarafta FB TV. Transfer olmayacak gibi.