Log in

View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 [25] 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90

Since-1907
02.Haziran.2010, 13:31
Bu transferden sonra Önder'in gözden çıkarıldığını düşünüyorum.

Sekopej
02.Haziran.2010, 13:33
Önder muhtemelen takımdan gönderilecek, senede 3 ya da 4 maç belki oynar, bonservisi elinde, maliyeti yok diye yedek kulübesine hatta tribüne yapılmış bir transfer.

eGowiCh
02.Haziran.2010, 13:36
İlhan Eker iyi bir transfer, Gençlerbirliği'nin kaptanı. Gökhan Gönül ile de uyumlu olurlar. İlhan'ın gelmesi Önder ile kesin olarak yollar ayrılıyor demektir. Lugano-Bilica-İlhan-Bekir. Önder fazlalık gibi duruyor.

tarikko
02.Haziran.2010, 13:37
İlhan yerli stoper olarak alabilecegimiz en iyi isimlerden biriydi bence.Iyi bir stoper.Iyi bir transfer oldu bana gore..

CeNTeR_TR
02.Haziran.2010, 13:43
Avrupada başarı istiyoruz İlhan'ı iyi stoper olarak adlandırıyoruz entresan :)

Since-1907
02.Haziran.2010, 13:44

Bu ülkede kim var ki Türk stoper olarak alabileceğin zaten İlhan 4.stoper durumunda ve bonservissiz.

tarikko
02.Haziran.2010, 13:45
Abi alternatif olarak baska kimi alabiliriz ki Turk olarak ? Sonucta Ilhan ilk 11 icin alinmadi..

goosfraba
02.Haziran.2010, 13:46
yahu adam zaten yedek olarak alındı. rotasyon için.

World Hollow o1
02.Haziran.2010, 13:50
Anlamadığım konu şu Türk bir transfer yapılınca neden hep yedek transfer muamelesi görüyor anlamadım gitti, adam Turkcell Süper Lig'in iyi takımlarından Gençlerbirliğinin kaptanlığını yapmış eğer yedek kalacak olsa para dışında Fenerbahçe'ye geleceğini düşünmüyorum..

CeNTeR_TR
Bu ülkede kim var ki Türk stoper olarak alabileceğin zaten İlhan 4.stoper durumunda ve bonservissiz.

Mesela Ali Turan vardı.Mesela Emre Güngör

En basitide elimizde bir Önder Turacı var.Herkes karşı çıksada bana göre iyi bir defans hiç olmadı yedek kalacaksa bile İlhan Eker'e göre daha iyi bir yedek olur :)

Abi alternatif olarak baska kimi alabiliriz ki Turk olarak ? Sonucta Ilhan ilk 11 icin alinmadi..

Genç oyuncuları kullanabilirz Tarık.Bu tür fazlalıklar yerine mesela.

Anlamadığım konu şu Türk bir transfer yapılınca neden hep yedek transfer muamelesi görüyor anlamadım gitti, adam Turkcell Süper Lig'in iyi takımlarından Gençlerbirliğinin kaptanlığını yapmış eğer yedek kalacak olsa para dışında Fenerbahçe'ye geleceğini düşünmüyorum..

Serhat yedek olacak tabi.Kolaymı öyle bir anda yıldızın parlamadan geliyorsun Türkiyenin büyük takımlarından birinde 11'e girebilirmisin.Bilica gibi 1 senede isim yapacaksınki anca 11 oynayabilesin.

di canio
Güzel transfer. Bonservisi olmaması bu transferi daha da güzel yapıyor. İlhan Türkiye'de yerli olarak alınabilecek az sayıda savunmacıdan birisi. Liderlik özelliği de var. İzlediğim kadarıyla soğukkanlı ve kontrollü bir oyuncu. Bilica'yı da göndersek keşke ve Lugano'nun yanına yerlilerden birisini yerleştirsek.

Arbitre
önder niye gönderilsin ki gökhan gönülün altarnatifi önder olmalı bence.

GeorgeWeah
Bence stoperde Lugano, İlhan, Bekir ve iyi bir stoper(transfer) yeterli olur. Kadroya alınacak ilk 11 oyuncuların yanı sıra sağ bek, sol bek ve kaleci de alınmalı. Gündemdeki isimler de gelirse iyi bir takım oluruz gerçekten. Bakalım bekliyoruz artık. :)

Arbitre
02.Haziran.2010, 13:54
stoper olarak pas yapacak oyuncu lazım.pique gibi

Since-1907
02.Haziran.2010, 13:54
Mesela Ali Turan vardı.Mesela Emre Güngör

En basitide elimizde bir Önder Turacı var.Herkes karşı çıksada bana göre iyi bir defans hiç olmadı yedek kalacaksa bile İlhan Eker'e göre daha iyi bir yedek olur :)

Ali Turan'ı Galatasaray aldı zaten devre arasında.Bu oyuncular rakibindeki bonservisli oyuncular.Ayrıca İlhan'dan da çok artılarının olduğunu düşünmüyorum.İlhan da direk 11 e alınmadı zaten Lugano-Bilica-Bekir den sonra 4.stoper konumunda alındı.

Since-1907
02.Haziran.2010, 13:56
önder niye gönderilsin ki gökhan gönülün altarnatifi önder olmalı bence.

Gökhan Gönül'ün alternatifi kesinlikle Önder olmamalı bence.Hem asıl mevkisinin stoper olması nedeniyle çok içeri katediyor hem de hücum varyasyonlarında hücuma çok az katılıyor , katıldığında da çok geç geriye dönüyor.

di canio
02.Haziran.2010, 13:57
Kesinlikle Gökhan Gönül ve Andre Santos'a alternatif sağ ve sol bek alınması lazım. Artık Önder kalmamalı bu takımda. Zaten taraftarın tahammülü kalmadı. Gitmesi hem kendisi için hem Fenerbahçe için daha hayırlı olur. Sağ bek olarak oynatıldığında bile Bekir, Önder'den daha verimli oynadı.

CeNTeR_TR
02.Haziran.2010, 13:57
Ali Turan'ı Galatasaray aldı zaten devre arasında.Bu oyuncular rakibindeki bonservisli oyuncular.Ayrıca İlhan'dan da çok artılarının olduğunu düşünmüyorum.İlhan da direk 11 e alınmadı zaten Lugano-Bilica-Bekir den sonra 4.stoper konumunda alındı.

Ali Turan vardı yazdım zaten (:

4.Stoper konumunda savunuyorsan zaten bende senin düşüncelerine ek katkıda bulunurum ama aksi halde ilk 11 için veya bi lugano sakatlığında ilk yedek için hiçde gereği olmayan bir transfer.

Fakat 4.5 stoper olacaksa o zaman dursun zaten kenarda.Bir sezonda oynayacağı maç sayısı 3-5 onun yerine genç sertaç alınsa a takıma hem daha az para verilir hemde ilerisi için tecrübe kazanırdı.

Arbitre
02.Haziran.2010, 14:00
serdar kurtuluş da sağ beke altarnatif olabilir hava toplarında da gökhan gönülden avantajlı

sananes
02.Haziran.2010, 14:01
ilhan bilicadan da bekirden de iyi bir stoper sogukkanlı bir isim ayagı fena değil.fenerbahcede tutunacak göreceksiniz

di canio
02.Haziran.2010, 14:01
Ali Turan vardı yazdım zaten (:

4.Stoper konumunda savunuyorsan zaten bende senin düşüncelerine ek katkıda bulunurum ama aksi halde ilk 11 için veya bi lugano sakatlığında ilk yedek için hiçde gereği olmayan bir transfer.

Fakat 4.5 stoper olacaksa o zaman dursun zaten kenarda.Bir sezonda oynayacağı maç sayısı 3-5 onun yerine genç sertaç alınsa a takıma hem daha az para verilir hemde ilerisi için tecrübe kazanırdı.

Keşke altyapı oyuncularına şans verilse. Ama verilmediğini düşününce oyuncu alınması daha doğru.

Altyapımızdan Gökay bu sezon defalarca maç kadrosuna alınmasına rağmen dakika bile oynatılmamıştır. Fenerbahçe'den artık altyapı oyuncusu beklemek büyük bir ütopya halini aldı benim için.

goosfraba
02.Haziran.2010, 14:04
alt yapı demişken, gökay iravul, okan alkan, eren sertaç vb. oyuncular kampa götürülmeli.

özellikle okan alkan veya eren sertaç iyi değerlendirilirse gökhan gönül'e alternatif olabilir.

titates1
02.Haziran.2010, 14:05
Keşke altyapı oyuncularına şans verilse. Ama verilmediğini düşününce oyuncu alınması daha doğru.

Altyapımızdan Gökay bu sezon defalarca maç kadrosuna alınmasına rağmen dakika bile oynatılmamıştır. Fenerbahçe'den artık altyapı oyuncusu beklemek büyük bir ütopya halini aldı benim için.

Şans verebilecekleri maç çok vardı evet ama ben çoğu takımdaki altyapının yetersiz olduğunu düşünüyorum , oyuncularda da suç var adam gibi oynadıkları sürece niye şans bulmasınlar ki ? messi gibi bir çocuk çıksa antremanda bilicayla luganoyu çalıma dizse hangi antrenör oynatmaz ?

GeorgeWeah
02.Haziran.2010, 14:06
Ben U18 maçında izledim. Sağ açıkda oynayan bir oyuncu vardı. Doğukan Genç. Gerçekten iyi bir yeteneği var gibi. Aslında alt yapıdaki oyuncuları hemen çıkarmamak lazım. Çünkü maç oynayamayacaklar. Bank Asyaya ya da 2. liglere kiraya versek daha iyi olur. Ama yönetim bunu düşünmüyor. Hep hazır oyuncu..

di canio
02.Haziran.2010, 14:08
alt yapı demişken, gökay iravul, okan alkan, eren sertaç vb. oyuncular kampa götürülmeli.

özellikle okan alkan veya eren sertaç iyi değerlendirilirse gökhan gönül'e alternatif olabilir.

Kampa götürülmeliler bence de.

Okan, Gökhan'a alternatif olabilir. Ancak hemen de kaldıramaz Fenerbahçe'de oynama baskısını. Zaman zaman sonradan oyuna sokulmalı, alıştırılmalı. Gökay da aynı şekilde. Zaten U17 milli takımında epey övgü almıştı Gökay'la ikisi. Ancak Sertaç savunmanın göbeğinde oynuyor. Sadece 1 maçını izledim, o maçta dikkat çeken bir oyun çıkardı. Fiziği falan çok iyi zaten.

Büyük umutlarla Sakaryaspor'dan alınan Onur ile Furkan da vardı. Hiç şans verilmedi. Onur Mersin İdman Yurdu'na kiralandı sezon ortasında. Bence kiralamadan önce kullanabileceğimiz oyuncuları 5-10 dakika oynatmalıyız maçlarda.

CeNTeR_TR
02.Haziran.2010, 14:08

Şans verebilecekleri maç çok vardı evet ama ben çoğu takımdaki altyapının yetersiz olduğunu düşünüyorum , oyuncularda da suç var adam gibi oynadıkları sürece niye şans bulmasınlar ki ? messi gibi bir çocuk çıksa antremanda bilicayla luganoyu çalıma dizse hangi antrenör oynatmaz ?

Tamamıyla hocayla alakalı bir durum.

Arda nasıl parladı boleslav maçında oynadı.Fenerbahçe hiç mi böyle maç oynamadı oynadı nerede o gençler klubede.Abdulkadır bunların en basit örneği sonra kiralık gitti.

Fenerbahçeninde bu tür gençleri sahaya sürmesi lazım yoksa her sene alternatif diye adlandırılan oyunculara hem para verilir hemde kadroda fazlalık yapar bu oyuncular.

Ayrıca gelen gençlerden bir tane üst seviye oyuncu yarattığını düşünsenize o zaman bilicalarla uğraşmassınız işte ;)

goosfraba
02.Haziran.2010, 14:09
Okan, Gökhan'a alternatif olabilir. Ancak hemen de kaldıramaz Fenerbahçe'de oynama baskısını. Zaman zaman sonradan oyuna sokulmalı, alıştırılmalı. Gökay da aynı şekilde. Zaten U17 milli takımında epey övgü almıştı Gökay'la ikisi. Ancak Sertaç savunmanın göbeğinde oynuyor. Sadece 1 maçını izledim, o maçta dikkat çeken bir oyun çıkardı. Fiziği falan çok iyi zaten.

bu takımın bir yerinde aykut kocaman'ın olması beni sevindiriyor açıkcası. çünkü bu gençler kaybolmayacak :)

titates1
02.Haziran.2010, 14:12
Tamamıyla hocayla alakalı bir durum.

Arda nasıl parladı boleslav maçında oynadı.Fenerbahçe hiç mi böyle maç oynamadı oynadı nerede o gençler klubede.Abdulkadır bunların en basit örneği sonra kiralık gitti.

Fenerbahçeninde bu tür gençleri sahaya sürmesi lazım yoksa her sene alternatif diye adlandırılan oyunculara hem para verilir hemde kadroda fazlalık yapar bu oyuncular.

Ayrıca gelen gençlerden bir tane üst seviye oyuncu yarattığını düşünsenize o zaman bilicalarla uğraşmassınız işte ;)

Ben alakası olmadığını düşünüyorum , yedekler veya genç oyuncular iyi oynasalar zaten girerler kadroya olcanı , gürhanı da oynattıkları zaman oldu ikiside top oynayamadı çıkıp oynasalar zaten oynarlar , hoca adama takık olmadığı sürece bunu görmezden gelemez .

goosfraba
02.Haziran.2010, 14:12
emek ege twitter'inde yazmış. marsilya forlan için atletico madrid'e 25 m euro önermiş.

:D

CeNTeR_TR
02.Haziran.2010, 14:14
Ben alakası olmadığını düşünüyorum , yedekler veya genç oyuncular iyi oynasalar zaten girerler kadroya olcanı , gürhanı da oynattıkları zaman oldu ikiside top oynayamadı çıkıp oynasalar zaten oynarlar , hoca adama takık olmadığı sürece bunu görmezden gelemez .

Semih gibi bir oyuncuyu oturtan ve geldiği günden beri 70.dakika olmadan oyuncu değiştirmeyen Sir Daum nasıl olacakdıda gençleri oynatacakdı ?

İmkanı yokdu böyle birşeyin.

Arbitre
02.Haziran.2010, 14:16
emek ege twitter'inde yazmış. marsilya forlan için atletico madrid'e 25 m euro önermiş.

fotomaçta çıkmış bu haber

Arbitre
02.Haziran.2010, 14:17
İspanyol El Mundo Deportivo, Marsilya teknik direktörü Deschamps'nın Forlan'ın transfer edilmesi için yönetime rapor verdiğini yazdı. Şampiyonlar Ligi'nde başarı isteyen Fransız ekibinin, Forlan için A.Madrid'e 25 milyon euro teklif ettiği bildirildi. Ancak A.Madrid reddetti. Forlan'ın sözleşmesinde 36 milyon euro'ya serbest kalır maddesini Marsilya işleme koymayı planlıyor. Yılda 4,5 milyon euro kazanan Forlan'ın, Fransız ekibinden 6 milyon euro'ya evet diyeceği kaydedildi.:D

goosfraba
fotomaçta çıkmış bu haber

o zaman o da oradan araklamıştır :)

titates1
Semih gibi bir oyuncuyu oturtan ve geldiği günden beri 70.dakika olmadan oyuncu değiştirmeyen Sir Daum nasıl olacakdıda gençleri oynatacakdı ?

İmkanı yokdu böyle birşeyin.

Semih'i Zico da aragones de oynatmadı doğru düzgün , bence vasat bir oyuncu Semih ... takımdan gönderilse zerre üzülmem , Guiza'nın çıkıp Semih'in girdiği her maç zaten Alex olduğu için önde iki tane yürüyen adamla geriye yaslanmak zorunda kalıyoruz ...

GeorgeWeah
02.Haziran.2010, 14:18
Yeni TD Aykut Kocaman olduğuna göre bu takımda bazı şeylerin değişmesi muhtemel. Daha resmi olarak açıklanmasa da Aykut Hocanın bütün transferlerle ilgilenmesi, Yönetimin sınırsız yetki vermesi ve kendisinin otoriter olması bu takımdaki Brezilyalıları yok edecek gibi görünüyor. Bu arada Aykut Hoca 20 isimle temastaymış. A,B,C planlarına göre transferlerler gerçekleşecek gibi duruyor. Ben Aykut Hocaya güveniyorum. İnşallah bu sene iyi şeyler olacak..

TR.CaPTaiN
02.Haziran.2010, 14:19

Ya Emek Ege çıldırmış ya da Marsilya. :}

İlhan rotasyon için iyi transfer, gerçekleştiyse hayırlı olsun.

goosfraba
02.Haziran.2010, 14:19
İspanyol El Mundo Deportivo, Marsilya teknik direktörü Deschamps'nın Forlan'ın transfer edilmesi için yönetime rapor verdiğini yazdı. Şampiyonlar Ligi'nde başarı isteyen Fransız ekibinin, Forlan için A.Madrid'e 25 milyon euro teklif ettiği bildirildi. Ancak A.Madrid reddetti. Forlan'ın sözleşmesinde 36 milyon euro'ya serbest kalır maddesini Marsilya işleme koymayı planlıyor. Yılda 4,5 milyon euro kazanan Forlan'ın, Fransız ekibinden 6 milyon euro'ya evet diyeceği kaydedildi.

haber baştan aşağı yalan yahu :D

marsilya 25 m önermiş madrid reddetmiş sonra serbest kalır maddesini uygulayacaklarmış. o da 36 m euro. 3 yıllık imzalasa 6 m eurodan 36 + 18 = oha m euro eder...

di canio
02.Haziran.2010, 14:20

Gürhan şans bulamadı Fenerbahçe'de. Olcan da çok az oynatıldı. Oynadığı maçlarda da ışığını hep gösterdi. Oyuncular da hata olabilir. Ancak asıl hata hoca ve yönetimdedir bence. Fenerbahçe'nin şans verdiği son altyapı oyuncuları kimler? Semih, Can, Volkan Babacan. Semih bile bu takımda sağlam bir yere sahip olamadı. Altyapıda ki oyuncular zaten oynatmayacaklar beni diye düşünebilirler. Böyle bir hava yaratıldı Fenerbahçe'de maalesef. Goosfraba'nın dediği gibi takımda Aykut Kocaman'ın olması güven verici.

CeNTeR_TR
02.Haziran.2010, 14:20
Semih'i Zico da aragones de oynatmadı doğru düzgün , bence vasat bir oyuncu Semih ... takımdan gönderilse zerre üzülmem , Guiza'nın çıkıp Semih'in girdiği her maç zaten Alex olduğu için önde iki tane yürüyen adamla geriye yaslanmak zorunda kalıyoruz ...

Çok farklı kutuplarda bakıyoruz olaylara o yüzden daha fazla uzatmakda istemem açıkçası.Çünkü sen düşüncelerini bana bende düşüncelerimi sana ikna etme yönleriyle kabul ettiremeyiz.

Çünkü farklı kutuplardayız bu görüşlerde.

titates1
02.Haziran.2010, 14:22
Çok farklı kutuplarda bakıyoruz olaylara o yüzden daha fazla uzatmakda istemem açıkçası.Çünkü sen düşüncelerini bana bende düşüncelerimi sana ikna etme yönleriyle kabul ettiremeyiz.

Çünkü farklı kutuplardayız bu görüşlerde.

Olsun ikimizinde birbirine mantıklı gelen tarafları olur burda birbirimize itiraf etmesek de başka bi yerde , böyle birşey de var ama diye konuşuruz belki birbirimizin kafasında yer eder , en güzel karşıt düşünceyle konuşmak , tartışmak =)

Arbitre
02.Haziran.2010, 14:24
Krasic FENERBAHÇE´ de ! Bunu ben söylemiyorum AYKUT Kocaman söylüyor.

Aykut Hoca Pazar günü saat 5 de İstanbula döndü. Bugun öğrendim
Transfer bitmiş. Bir kaç güne açıklanırsa kimse Şaşırmasın. Ben Aykut
Kocamanın yalancısıyım‚ İsim ve kaynak veriyorum. Aykut KOCAMAN.Bu
...transfer OLACAK ! Olay bitmiş. duyummm:D

GeorgeWeah
02.Haziran.2010, 14:25
Krasic FENERBAHÇE´ de ! Bunu ben söylemiyorum AYKUT Kocaman söylüyor.

Aykut Hoca Pazar günü saat 5 de İstanbula döndü. Bugun öğrendim
Transfer bitmiş. Bir kaç güne açıklanırsa kimse Şaşırmasın. Ben Aykut
Kocamanın yalancısıyım‚ İsim ve kaynak veriyorum. Aykut KOCAMAN.Bu
...transfer OLACAK ! Olay bitmiş. duyummm:D

Ama burda eksik birşey var. Aykut hoca olmayı da istemiyor deniyor :)

Arbitre
02.Haziran.2010, 14:27
Ama burda eksik birşey var. Aykut hoca olmayı da istemiyor deniyor :)

evet oda var

titates1
02.Haziran.2010, 14:28
İyi de , Aykut hoca olsa da olmasa da transferlerin hepsinde parmağı olacak . Duyum doğruysa bence yanlış birşey yok

GeorgeWeah
02.Haziran.2010, 14:30
İyi de , Aykut hoca olsa da olmasa da transferlerin hepsinde parmağı olacak . Duyum doğruysa bence yanlış birşey yok
Yanlış demedim zaten eksik dedim. Aykut Hocanın başa gelmek istememesinin nedeni basın. Çünkü Daumun kuyusunu kazdı diyecekler. O kadar karakterli bir adamki bunları düşünüyor. Fakat başkanın Aykut Hocayı ikna ettiğini düşünüyorum. :) Çünkü yabancı hoca gelecek olsa Aykut bu kadar başrolde olmaz. :)

titates1
02.Haziran.2010, 14:32
Yanlış demedim zaten eksik dedim. Aykut Hocanın başa gelmek istememesinin nedeni basın. Çünkü Daumun kuyusunu kazdı diyecekler. O kadar karakterli bir adamki bunları düşünüyor. Fakat başkanın Aykut Hocayı ikna ettiğini düşünüyorum. :) Çünkü yabancı hoca gelecek olsa Aykut bu kadar başrolde olmaz. :)

Aynen bence de , ayrıca basında bunu düşünüyordur Aykut hoca diye o kadar haber çıktı ki , artık o şekilde haber çıkartamayacaklardır , bu belki de yönetimin medyaya verdiği haberdir ileride gelecek terbiyesizce ithamları ortadan kaldırmak , şüpheye yer vermemek için.

goosfraba
02.Haziran.2010, 14:36
Evet arkadaşlar geçdiğimiz ayda KKTC´de Uluslararası Kıbrıs Üniversitesinde yönetim olarak konuk ettiğimiz Volkan Ballı ile Fenerbahçemiz hakkında birçok şeyi paylaştım.Geçen gün hal hatırını sormak için aradığımda ise transfer ile ilgili olarak Krasiç ile klübümüzün anlaştığını ve dünya kupasından sonra açıklanacağını bana bizzat kendisi söyledi.Umarım klübümüze hayırlısı olur.

http://forum.antu.com/images/bos.gif

Volkan BALLI: Krasic Fenerbahçe ile anlaştı...

titates1
02.Haziran.2010, 14:38
Kendimi çok şartlamak istemiyorum , quaresma olayına dönmesin beşiktaş'ın , ama çok heyecanlanıyorum , hayranım Krasic'e

GeorgeWeah
02.Haziran.2010, 14:38
Volkan BALLI: Krasic Fenerbahçe ile anlaştı...
Umut kim bekler Dünya Kupası sonrasını :) Açıklasınlar, imza sonra olsun :)

CeNTeR_TR
02.Haziran.2010, 14:39
Olsun ikimizinde birbirine mantıklı gelen tarafları olur burda birbirimize itiraf etmesek de başka bi yerde , böyle birşey de var ama diye konuşuruz belki birbirimizin kafasında yer eder , en güzel karşıt düşünceyle konuşmak , tartışmak =)

Tabi orasıda doğru ama bizim düşünceler baya zıt fakat kabul edilemez diye bir durumda yok :)

Neyse takımımız başarılı olsunda sen haklı çık ben haklı çıkayım sorun değil :)

goosfraba
02.Haziran.2010, 14:40
Umut kim bekler Dünya Kupası sonrasını :) Açıklasınlar, imza sonra olsun :)

ben de takıldım buna. anlaştıysak açıklasınlar. rahat rahat izleyelim krasic'i biz de :)

titates1
02.Haziran.2010, 14:40
Tabi orasıda doğru ama bizim düşünceler baya zıt fakat kabul edilemez diye bir durumda yok :)

Neyse takımımız başarılı olsunda sen haklı çık ben haklı çıkayım sorun değil :)

Aynen şöyle hırslı , başarılı bir kadro kurulsun da başka bir şey istemem =)

Arbitre
02.Haziran.2010, 14:41
evet açıklamaları gerekir.sabırsızlanıyoruz

GeorgeWeah
02.Haziran.2010, 14:42
ben de takıldım buna. anlaştıysak açıklasınlar. rahat rahat izleyelim krasic'i biz de :)
Bu kurumsallık anlayışı kabak tadı verdi artık :) Ama yönetimin düşüncesini tahmin edebiliyorum. Krasicin performansı iyi olacak diye bekleniyor Dünya Kupasında. Şimdi açıklasalar da bomba olur ama o zaman daha bi etki yaratacak. Ama olan yine bize olacak :)

Sekopej
02.Haziran.2010, 14:44
Anlaştılarsa, daha başlamamış Dünya Kupası sonrasını neden beklesinler? Dünya Kupası'nı bekleyen oyuncu, şimdiden kimseyle anlaşmaz, bekleyelim dediyse, başından savmıştır.

Aykut Kocaman takımın başına geçmese de, tüm yetki onda. Hocayı da kendisi seçmeli ve bizim şartlarımız bu, aldığımız/alacağımız oyuncular bu, ben bu şekilde bir takım istiyorum, bunu yapabilecek misin, böyle oynatabilecek misin demeli hoca adaylarına. Ve hocayı kendi seçip, göreve kendisi getirirse, geçen sene olduğu gibi sorunlar çıkmaz, Daum direk başkana bağlıyım diyordu ve Aykut yetkisini bilmeden takılıyordu.

Kendisinin takımın başına geçmesini istiyorum ama geçmeyecekse de gelecek hocayı böyle belirlemesi, en doğru hamle olur.

goosfraba
02.Haziran.2010, 14:46
Anlaştılarsa, daha başlamamış Dünya Kupası sonrasını neden beklesinler? Dünya Kupası'nı bekleyen oyuncu, şimdiden kimseyle anlaşmaz, bekleyelim dediyse, başından savmıştır.

Aykut Kocaman takımın başına geçmese de, tüm yetki onda. Hocayı da kendisi seçmeli ve bizim şartlarımız bu, aldığımız/alacağımız oyuncular bu, ben bu şekilde bir takım istiyorum, bunu yapabilecek misin, böyle oynatabilecek misin demeli hoca adaylarına. Ve hocayı kendi seçip, göreve kendisi getirirse, geçen sene olduğu gibi sorunlar çıkmaz, Daum direk başkana bağlıyım diyordu ve Aykut yetkisini bilmeden takılıyordu.

Kendisinin takımın başına geçmesini istiyorum ama geçmeyecekse de gelecek hocayı böyle belirlemesi, en doğru hamle olur.

buna ek olarak yeni bir teknik direktör gelirse eğer, imzalar atılırken başkan değil de aykut kocaman olmalı yanında. medyaya o tanıtmalı.

GeorgeWeah
02.Haziran.2010, 14:47
Forlan Haberleri Üzerine Bilgilendirme"

Atletico Madrid'de forma giyen Diego Forlan'ın Kulübümüze transfer olacağı yönünde çıkan haberler üzerine bilgilendirme yapma gereği duyulmuştur.

Uruguaylı oyuncu Forlan'ın menajeri iki sezon önce takımımız formasını giyen Josico'nun da menajeridir; yapılan görüşmeler de Forlan'la değil eski oyuncumuzla ilgilidir.

Bu bağlamda Forlan'la ilgilenmediğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Arbitre
02.Haziran.2010, 14:48
gelen teknik direktör aykut kocamanın kendisinin üstünde olduğunu bilmeli

goosfraba
02.Haziran.2010, 14:48
josico'nun bu kulüple daha nasıl bir ilişiği olabilir ki :S

Arbitre
02.Haziran.2010, 14:50
josico takımdan gönderilirken sorunlar olmuştu.ondan olabilir:S

titates1
02.Haziran.2010, 14:50
Forlan Haberleri Üzerine Bilgilendirme"

Atletico Madrid'de forma giyen Diego Forlan'ın Kulübümüze transfer olacağı yönünde çıkan haberler üzerine bilgilendirme yapma gereği duyulmuştur.

Uruguaylı oyuncu Forlan'ın menajeri iki sezon önce takımımız formasını giyen Josico'nun da menajeridir; yapılan görüşmeler de Forlan'la değil eski oyuncumuzla ilgilidir.

Bu bağlamda Forlan'la ilgilenmediğimizi kamuoyunun bilgisine sunarız.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Forlan bizde diyebiliriz o zaman :p

Sekopej
02.Haziran.2010, 14:51
buna ek olarak yeni bir teknik direktör gelirse eğer, imzalar atılırken başkan değil de aykut kocaman olmalı yanında. medyaya o tanıtmalı.

Daum'da yapılan en büyük hata buydu zaten, Daum geldi, üstüne Aykut geldi. Büyük sorunlar yaşanmadı elbette ama Aykut da 1 sene ipleri eline alamadı.

Hem futbolu bilen, teknik direktörlük yapmış birisi, bir teknik direktörle anlaşırken, aynı dili konuşup, karşılıklı isteklerini kolayca birbirlerine anlatabilirler. Bu nedenle Aykut Kocaman'ın getireceği hocaya da güveniyorum, daha belli değilken.:p

Ama yönetim bir süre bekleyecek, şimdiden başladı medyada homurdanmalar, tepkilere bakacak ve Aykut'u takımın başına getirecek bence. Aykut dürüst duruşunu bozmamak, arkasından laf söylenmesini sağlamamak için göreve atlamıyor ama bu baskıya fazla dayanamaz.

GeorgeWeah
02.Haziran.2010, 14:51
Forlan bizde diyebiliriz o zaman :p
Buradan çıkarılacak bu değil aslında. İlgilendik ama alamadık :mad:

di canio
02.Haziran.2010, 14:52
Yönetimin ilgiyi üstünden savma yöntemi. Her seferinde aynısını yapıyorlar. Yalanlayıp, daha sonra anlaştık diyorlar.

nerazzuri
02.Haziran.2010, 14:53
Bir önceki sayfada da yazmıştım, Aykut Kocaman büyük ihtimal yeni teknik direktör.

Trabzonspor
Fenerbahçe İlhan Eker'le anlaştı!

Fenerbahçe, Gençlerbirliği'nin 27 yaşındaki stoperiyle prensipte anlaştı.

Goal.com Türkiye

02 Haz 2010 12:53:00

http://u.goal.com/44300/44300_news.jpg

Son haftada kaybedilen şampiyonluğun şokunu atlatmaya çalışan Fenerbahçe, transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Sarı lacivertlilerin, Gençlerbirliği'nin savunma oyuncusu İlhan Eker'le prensip anlaşmasına vardığı iddia ediliyor.

Bonservisi elinde olan 27 yaşındaki futbolcunun, Fenerbahçe Sportif Direktörü Aykut Kocaman ile görüşerek prensipte anlaştığı öğrenildi. Gençlerbirliği yöneticileri de transferi doğruladı.

2008'de Gençlerbirliği OFTAŞ'tan Gençlerbirliği'ne gelen İlhan, geçtiğimiz sezon takımın kaptanlığını da yapmıştı.

Doğru mu bu haber?

goosfraba
bence teklif yaptık ama reddetti.

Arbitre
2013 e kadar sözleşmesi varmış forlanın ayrılması zor gözüküyor'deniliyor

titates1
Buradan çıkarılacak bu değil aslında. İlgilendik ama alamadık :mad:

Biliyorum o olmadığını , yalanlayınca genelde aldığımız için oyuncuları öyle dalga geçtim , Forlan gerçekten çok istediğim bir oyuncu , o olmasa da onun kalitesinde veya onun kalitesine erişebilecek bir forvet alınmalı

goosfraba
Fenerbahçe İlhan Eker'le anlaştı!

Fenerbahçe, Gençlerbirliği'nin 27 yaşındaki stoperiyle prensipte anlaştı.

Goal.com Türkiye

02 Haz 2010 12:53:00

http://u.goal.com/44300/44300_news.jpg

Son haftada kaybedilen şampiyonluğun şokunu atlatmaya çalışan Fenerbahçe, transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Sarı lacivertlilerin, Gençlerbirliği'nin savunma oyuncusu İlhan Eker'le prensip anlaşmasına vardığı iddia ediliyor.

Bonservisi elinde olan 27 yaşındaki futbolcunun, Fenerbahçe Sportif Direktörü Aykut Kocaman ile görüşerek prensipte anlaştığı öğrenildi. Gençlerbirliği yöneticileri de transferi doğruladı.

2008'de Gençlerbirliği OFTAŞ'tan Gençlerbirliği'ne gelen İlhan, geçtiğimiz sezon takımın kaptanlığını da yapmıştı.

Doğru mu bu haber?

haber doğru

GeorgeWeah
02.Haziran.2010, 14:55
Biliyorum o olmadığını , yalanlayınca genelde aldığımız için oyuncuları öyle dalga geçtim , Forlan gerçekten çok istediğim bir oyuncu , o olmasa da onun kalitesinde veya onun kalitesine erişebilecek bir forvet alınmalı
Valla kendilerince birşey yapıyorlar. İnşallah hayırlısı olur. Gerçi şöyle bir durumda var. Carlos yalanlandı. Sonraki gün transfer edildi. Bundan ne anlam çıkaracağımızı bilemez olduk. Xabi Alonso ile ilgilenmediğimiz açıklandı ama bize gelmeyi reddetmişti..

Sekopej
02.Haziran.2010, 14:58
Dünya Kupası'nda oynayacak oyuncu şu aşamada, çok astronomik ya da çok büyük bir kulüpten teklif almadıysa zaten kimseyle anlaşmaz. O nedenle boşuna heveslenmeyin diyorum, havaya girip, gerçekleşmediğinde daha kötü bir durum oluyor. Bekleyelim, mutlaka transfer yapılacak, en az 3 yabancı alınacak nasılsa.

Trabzonspor
02.Haziran.2010, 15:02
Haber doğruysa Önder,Bekir,Lugano,Bilica,İlhan baya bir geniş savunma göbeği oluyor bu isimler 11'de olmayınca sıkıntı olmasın yabancı sınırıda arttı daha yeni isimlerde katılır:

GeorgeWeah
02.Haziran.2010, 15:05
Haber doğruysa Önder,Bekir,Lugano,Bilica,İlhan baya bir geniş savunma göbeği oluyor bu isimler 11'de olmayınca sıkıntı olmasın yabancı sınırıda arttı daha yeni isimlerde katılır:
Bilica ve Önder takımdan ayrılabilir.

Trabzonspor
02.Haziran.2010, 15:06
Zaten ayrılsalar daha iyi olur.

GeorgeWeah
02.Haziran.2010, 15:09
Zaten ayrılsalar daha iyi olur.
Bilica Bucaya, Önder size :)

Universal
02.Haziran.2010, 15:48
İlhan Eker ne kadar doğru transfer tartışılır. İlk kez ismini bu gün duydum. Fenerbahçe'de Önder'in veya Bilica'nın pabuçu dama atıldı. Bakalım bekleyip göreceğiz.

di canio
02.Haziran.2010, 16:05
Haberlerine pek itibar etmesem de; Fanatik'te yazdığına göre Hamit'in menajeri İstanbul'a gelmiş.

İnandırıcı olmasa da kaynak: fanatik.com.tr (http://fanatik.ekolay.net/Default.aspx?aType=Detail&KategoriID=34&ArticleID=179187&Page=1)

Düzenleme: Mesajı gönderdikten hemen sonra, Ntv Spor'da Hamit'in Bayern Münih ile sözleşmesini uzattığı yazdı. :) Bu da Fanatik konusunda ki bir referans olsun.

TR.CaPTaiN
02.Haziran.2010, 16:35
Bilica Buca'ya doğru!

http://www.yukleresim.com/images/65781216861886913196.jpg (http://www.yukleresim.com/)

Bucaspor, Fenerbahçe’nin Brezilyalı savunmacısı Bilica’yı almak için görüşmelere başladıklarını açıkladı.

Radyospor’da Aydın Cingöz ile Gündem progrmanına katılan Bucaspor İkinci Başkanı Şeref Üstündağ, “Transfer için Fenerbahçe ve Bilica ile görüşmelere başladık. Fenerbahçe eğer bu futbolcuyu bırakırsa kadromuza katacağız” dedi.

Görüşmelerin sonuçlanması için Fenerbahçe’nin kararını beklediklerini söyleyen Üstündağ, “Fenerbahçe’nin kararına göre hareket edeceğiz. Bu transferde yetkiyi Bülent Uygun’a verdik. Bilica ile Bülent Uygun görüştü. Daha önce Sivasspor’da birlikte çalıştıkları için Bucaspor’a gelmeye sıcak bakıyor” diye konuştu.

Kaynak: radyospor.com

Bilica sezon boyunca yaptığı birkaç dengesiz müdahale nedeniyle günah keçisi ilan ediliyor fakat genel olarak performansı iyidi. Bilica, yerine daha iyisi alınacaksa bırakılmalı, aksi takdirde takımda kalmalı.

Fernando Gago
02.Haziran.2010, 16:39
10 kişilik yabancı kontejyanında Bilica takımda kalabilirdi Ama hem Brezilyalı olması hem de özel hayatıyla gündeme gelmiş olması öncelikle akla gelen Tabi sezon içinde yaptığı sayısız gereksiz hareketten sonra biletinin kesilmiş olması normal . Aykut Kocaman özellikle istemiyordu

Deivid Vederson Bilica gidiyor .. Cristian'ın durumu belli değil .. Bence bu konuda doğru yoldayız Bu sene sanırım Dentinho istisnası dışında Brezilyalı gelmeyecek .. Bu çoktan olması gereken bir durumdu

KaPaLı
02.Haziran.2010, 16:39
İlhan haberini dün nerazzuri'ye ben söylemiştim. Ankara basını yazıyo diye bugünde gerçekleşti. Hoş şeyler söylememiştim hakkında ama " Umarım " başarılı olur.

Trabzonspor
02.Haziran.2010, 16:41
Bülent Uygun eski öğrencisini geri almak istiyor .

Rsa
02.Haziran.2010, 16:47
Bilica umarım gider Buca'ya.

RasAnt
02.Haziran.2010, 18:04
Forlan haberleri yalanlandı.At Madrid 3.5 M Euroluk kontratını 5 M Euroya çıkararak konuya son noktayı koydu.

eGowiCh
02.Haziran.2010, 18:39
Bilica'nın takımda kalmasından yanayım. Bilica ve Lugano, göbekte iyi bir ikili oluşturdular. Defans göbeğini sık sık bozmak iyi bir şey değil. Edu-Lugano ikilisi de göbekte çok iyiydiler, daha sonra Lugano'ya partner olarak Önder veya Yasin gelince, Lugano da kötü oynuyormuş gibi gözükmüş, defansif anlamda çok sıkıntı yaşamıştık. Lugano-Bilica ikilisinin oynadığı maçların çoğunda iyi savunma yaptık, hatta gol bile yemedik uzunca bir süre. Bilica, eleştirilerin hedefi olsa da bence kaliteli bir savunma oyuncusu. Beşiktaş maçında yaptığı hareket centilmenliğe aykırı olsa da, bu onun kötü savunma oyuncusu olduğu anlamını taşımıyor. Bazen rakiplerine fazla sert girip kart görme tehlikesi yaşasa da bunun dışında olumsuz yönü yok. Bilica'nın gidip yerine yabancı bir savunmacının gelmesi demek, Lugano ile uyum süreci yaşamaları demektir, bu da takıma zarar verir. Geçen sezon Lugano ve Bilica, ikisinden biri olmadığında, yedek stoper yeterince iyi performans gösteremediğinden savunma zaafı yaşıyorduk. Özellikle Önder ikisinden biri olmadığında forma giyiyor ve sıkıntı çekiyorduk. Ancak Kasımpaşa maçında Bekir oynadı ve savunmada sıkıntı çekmediğimiz gibi Bekir ekstra katkı yaparak gol de attı ve iyi bir performans gösterdi. İlhan Eker de Bekir gibi kaliteli bir stoper. Yerli stoperler içinde İlhan ile Giray, OFTAŞ'ta iyi bir başarı yakalamışlardı, daha sonra İlhan Gençlerbirliği'ne kaptan olarak gitti, Giray da Trabzonspor'a. İlhan ve Bekir, yerli stoperler içerisinde sırıtmayan, iyi kalitede futbolcular. Servet ve G.Zan'ı ben beğenmiyorum, çok fazla hata yapmalarından ve ıska geçmelerinden dolayı, özellikle de G.Zan'ın sık sık sakatlanması onun değerini düşürüyor. Bana göre yerli stoperler içerisinde Giray Kaçar, Ali Turan, Aydın Toscalı, Eren Güngör (uzun zamandır sakat), Ömer Erdoğan iyi stoperler. Bunlar rakiplerimizde olduklarından (Aydın ve Eren hariç), onların transferi imkansız gibi göründüğünden alınabilecek en iyi stoper alındı diye düşünüyorum. İlhan ve Bekir, Lugano ve Bilica'nın boşluklarını dolduracaklardır.

Sekopej
02.Haziran.2010, 18:42
Eski hocaları getiren Aziz Yıldırım, Mustafa Denizli'yi tekrar getirir mi acaba?:D

GeorgeWeah
02.Haziran.2010, 18:49
Eski hocaları getiren Aziz Yıldırım, Mustafa Denizli'yi tekrar getirir mi acaba?:D
Yok Serkan. Mustafa Denizli sağlık sorunları nedeniyle ayrılmış. Bundan sonra dinlenir gibime geliyor.

Sekopej
02.Haziran.2010, 18:53
Gelmeyeceğini biliyorum yahu, espri yaptım.:D

BeeTLeJuiCe
02.Haziran.2010, 18:58
İlhan transfer doğruysa çok iyi olmuş. Önderden çok daha iyi bir stoper. Sağ bek yedek ve yine stoper rotasyonu için birde Orhan Şam'ı alsak çok güzel olur.

GeorgeWeah
02.Haziran.2010, 19:00
Gelmeyeceğini biliyorum yahu, espri yaptım.:D
Serkan şaka yaptın. Gerçek olmasın? :) Sağlık sorunları nedeniyle ayrılmamış. Oyuncuların parası ödenmediği için ayrılmış.

KaPaLı
02.Haziran.2010, 19:00
İlhan Cavcav bu gazla Fener'e adam satmaz :n: :n: :n:

SAİT71
02.Haziran.2010, 19:03
İlhanı FM'de takıma almıştım stopere ve süper oynamıştı sezon boyunca.. 30 lu yaşlardaydı ve iyi paraya satmıştım.. Umarım yararlı olur takıma..

Sekopej
02.Haziran.2010, 19:03
Gelsin Mustafa Denizli, başa dönsün, birer kere daha 3 büyük takımı şampiyon yapacağım diye.:n:

Orhan Şam adı geçiyor, herhalde artık hayatta satmaz Cavcav ya da fiyatı 2 oyuncu fiyatı olarak verir.:D

CeNTeR_TR
02.Haziran.2010, 19:58
Bilica yollanmamalı 10 yabancı kuralı geldiği için.Ne yapacaz yani Bilica gidince kim kalacak ? İlhan mı oyanayacak orada tabiyki Hayır.Eee ne yapacaz o zaman ver bi dünya para yabancı stoper al veyahutta elin mahkum oynat İlhan'ı Önder'i.Oturmuş bi düzen var Lugano-Bilica göndermek saçma olur.

Christian'da takımda kalmalı diye düşünüyorum.Selçuk son zamanlarda iyi top oynuyor fakat sürekliliği yok zaten bu sene tek ön libero ile oynarız diye düşünüyorum ismi geçen oyunculara baktığımızda bu şekilde gözüküyor.

Gitmesi gereken isimler ise Deniz Barış , Andre Santos , Ali Bilgin , Güiza , Gökhan Ünal

Deniz ve Ali'ye kimse itiraz etmez ama Santos ve Gökhan'a itiraz gelebilir.

Santos'un eğer denildiği gibi ciddi takipçileri varsa yollansın abi buz gibi adam bi hırçınlık yok brezilyalı defans eğer dünya yıldızı değilse cafu carlos lucio gibi işe yaramaz abi bence.

Gökhan Ünal Kayseriye yollansın tekrardan eminim Kayseri seve seve alacakdır.En azından ufakda olsa para kazanılır.

İlk 11 için bir sol bek , bir sol açık , bir sağ açık ve forvet alındığı takdirde çok iyi bir takım kurabilir teknik adam.

alternatif olarak ise bir sol bek bir sağ bek bir stoper alınmalı takıma.Bir tanede genç forvet.

Alt yapıdan Sertaç , Okan , Gökay , Onur gibi oyuncularda artık takıma kazandırılmalı diye düşünüyorum.

anilton
02.Haziran.2010, 20:27
İlhan Eker mevcut Türk stoperler arasında en iyi mental özelliklere sahip isimlerin başında gelir.Fiziksel olarak ağır bir oyuncu,markajı falanda iyi sayılmaz ancak pozisyon alma ve soğukkanlılık gibi konular onun en büyük artısı...

Ayrıca İlhan Eker ligimizde topu oyuna iyi sokan stoperler arasında.Bunda futbola başladığı Balıkesirspor da ve Hacettepe'ye transfer olduğu ilk yıllarda forvet arkası ve orta sahanın solunda oynamışlığınında etkisi var...

Universal
02.Haziran.2010, 20:29
Bilica yollanmamalı 10 yabancı kuralı geldiği için.Ne yapacaz yani Bilica gidince kim kalacak ? İlhan mı oyanayacak orada tabiyki Hayır.Eee ne yapacaz o zaman ver bi dünya para yabancı stoper al veyahutta elin mahkum oynat İlhan'ı Önder'i.Oturmuş bi düzen var Lugano-Bilica göndermek saçma olur.

Bilica gönderilmeli, Beşiktaş maçında yaptığı terbiyesi davranışdan dolayı. Zaten o tribünde oturacak oyunculara milyon dolarlar vermek çok büyük hata olur.

Zekirdek
02.Haziran.2010, 20:30
İlhan'ı FM'de Galatasaray alıyordu kariyerlerimde. Seneye Bilica yerine as oynatmayan.

di canio
02.Haziran.2010, 20:46
Bilica gibi bir oyuncunun takımda kalması; Fenerbahçe gibi köklü ve Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birisine, gönderilmesinden daha fazla zarar verir, veriyor. Bilica gönderilmeli. Varsın 5-10 gol fazla yiyelim yerine oynayacak oyuncu alışana kadar.

sananes
02.Haziran.2010, 21:21
ayrıca ilhanla bilica benzer özelliklere sahip oyuncular ikiside topu iyi sokuyo oyuna en iyi özellikleri bu bunun dışında yavaşlar ama sağlamlar geride bilicanın ekstra basit hataları ve röveşata yapma merakı var.ilhan daha iyi oyuncu biilicadan.önderden falan bahsetmiyorum zaten

HooijDonk07
02.Haziran.2010, 22:54
Gençlerden İlhanı almışken Aykut bide Mustafa'yı alıp Deniz+Para versek iyi olur :n:

Zekirdek
02.Haziran.2010, 22:59
Gençlerden İlhanı almışken Aykut bide Mustafa'yı alıp Deniz+Para versek iyi olur :n:

Adamlar canını verir ama Deniz'i almaz. :)

sananes
03.Haziran.2010, 00:22
ben fm'ye güvenirim forvete hiç düşünmeden lewandowskiyi alalım,başka bi yere gidip parlar dövünürüz sonra

Zekirdek
03.Haziran.2010, 00:25
ben fm'ye güvenirim forvete hiç düşünmeden lewandowskiyi alalım,başka bi yere gidip parlar dövünürüz sonra

Bende güvenirim fakat Guarin ve Adu'nun falan FM'de abartılırdı ama patlak çıktılar biri Portekizi biri Fransa'yı kaldıramadı.

sananes
03.Haziran.2010, 00:46
kaldıramayan oyuncu tabi ki çıkar ama adu oyunda en popüler olduğu dönemlerde bile milli takıma giremiyodu ve ikiside daha eski versiyonların yıldızlarıydı ben guarini çok benimseyememiştim oyunda ayrıca,yani git gide scoutlar daha kaliteli hale geliyo bence ve çok övgü dolu açıklamalar yapılıyo lewandowski hakkında aykut hocamda izlemiş zaten.o en iyi kararı verecektir

Aşk-ı Şehir
03.Haziran.2010, 01:18
Yıllardır hep söylemişimdir arkadaş çevreme. Fenerbahçe'nin alması gereken santrafor tipi John Carew tipidir...

izmer96
03.Haziran.2010, 01:22
Alabilirlerse Gignac da cok is yapacakdir Fenerbahce'de

RasAnt
03.Haziran.2010, 01:32
Ben Gignac süprizi bekliyorum açıkcası

eGowiCh
03.Haziran.2010, 01:38
John Carew'i alsak aslında süper olurdu bir iki sene öncesine kadar, şimdiki durumu ne, hiç bilmiyorum.

TR.CaPTaiN
03.Haziran.2010, 01:57
Pellegrini'ye İtalya, İngiltere ve Türkiye'den teklif var. Marca/Ntvspor

eGowiCh
03.Haziran.2010, 02:02
Basın da bir öyle, bir böyle. Aykut Kocaman deniliyor, Pellegrini deniliyor. Sürekli basın fikir değiştiriyor, biz de neye inanacağımızı şaşırdık.

Başkanın açıklamalarına bakarsak Aykut Kocaman gelecek takımın başına ama gönül ister ki Pellegrini veya Lucescu gelsin.

GeorgeWeah
03.Haziran.2010, 02:21
Antuda Ronaldinho duyumu geldi. Ayrıca yalanlamaların taktik olduğu çok büyük isimlerle görüşüldüğü söylendi. Bunu söyleyen geçen sene Topuz transferini bilen biri. Adam Topuzun su içtiğini, birşeyler dinlediğini ve üstündeki giysiye kadar bilmişti. Ama bu doğru olur mu bilinmez :)

eGowiCh
03.Haziran.2010, 02:29
Topuz transferini bilen kişi, neydi adı, KaYuS muydu? :D O daha sonra Tevez duyumu falan da vermişti, her duyumu doğru değil maalesef. :)

Şuı espri hoşuma gitti (İlhan Eker'in transferi sonrası): Bilica kazar, İlhan eker, Lugano biçer. :D

Sheriff
03.Haziran.2010, 04:22
Aslında şu Benitez boşa çıkmışken onu getirmek gerekir.

izmer96
03.Haziran.2010, 11:18
"F.Bahçe'de oynamak isterim"

Fenerbahçe'nin transfer listesinde olduğu iddia edilen Uruguaylı oyuncu Diego Forlan, 2010 Dünya Kupası öncesinde hazırlıklarını sürdürdükleri kampta Doğan Haber Ajansı'nın (DHA) sorularını yanıtladı.Yıldız futbolcu, 'Fenerbahçe'de oynamak ister misin?' şeklindeki soruya, "Tabii ki evet. Lugano'nun olduğu bir takımda oynamayı isterim" dedi.
Atletico Madrid'li futbolcu ayrıca, menajerinin İstanbul'da kendisi için Fenerbahçe ile pazarlık yaptığı iddialarının hatırlatılması üzerine de, "Bu konu hakkında bilgim yok. Menajerim ve Fenerbahçe'nin görüştüğünü gerçekten bilmiyordum" şeklinde konuştu.

"TÜRKİYE'NİN ÇOK BÜYÜK EKİPLERİ VE MUHTEŞEM SEYİRCİLERİ VAR"
Türkiye'de muhteşem bir taraftar olduğunu ve çok büyük ekiplerin yer aldığını dile getiren Forlan, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ı tanıdığını da ifade etti. Ayrıca Forlan, Lugano'nun dışında Leo Franco, Alex ve Bilica gibi birçok oyuncuyu da tanıdığını söyledi.
Uruguaylı futbolcu son olarak, 'Fenerbahçe'nin ikinci Diego'su olmak ister misin?' sorusuna da, "Şu anda bu konuda bir fikrim yok" şeklinde yanıt verdi.

goosfraba
03.Haziran.2010, 11:29
dha ise inanırım.

Arbitre
03.Haziran.2010, 13:33
krasiçte en büyük engel juveymiş.

sananes
03.Haziran.2010, 14:49
juve'nin maddi durumu ne durumdaki yani yıllardır başarısız oluyolar yüksek bütçeli transferler yapabilirler yada borç batagında da olabilirler.biz alamazsak italyadaki takımıma gitsin tabi.

birde anlayamadığım ve merak ettiğim birşey var bülent uygun dedi ki 1.2 milyon euro kazanıyo bilica alamayız.fenerbahce anadolu kulüplerindeki oyuncuların hepsinin oynamak isteyeceği bir kulüp yani bilica sivastan 1.2 kazanmıyordu herhalde bi anadolu kulübünden transfer yaparken oyuncunun maaşını bu kadar arttırmanın ne gereği var aynı ücreti dahi versen o sana gelecektir zaten.yani tabi zamlansın oyuncuların maaşları ama çok cuzi artışlarla transfer etmeliyiz bence gerek yok maaşları böyle şişirmeye

Trabzonspor
03.Haziran.2010, 15:12
Goal'de Santos-A.Madrid haberi var belkide Santos+para=Forlan yapabilirler mi acaba?

goosfraba
03.Haziran.2010, 15:20
santos'u alabilmeleri için 15 m euro'yu gözden çıkarmaları lazım.

sananes
03.Haziran.2010, 15:28
santosu göndermek delilik olur son zamanlarda izlediğim en etkili sol bek.herşeyi en düzgün şekilde yapabilen bir sol bekimiz var onu 31 yasındaki forlan için feda etmeye karşıyım

Trabzonspor
03.Haziran.2010, 15:30
Atletico Madrid Andre Santos'u istiyor!

Fenerbahçe ile Atletico Madrid'in ilişkisi hergün yeni bir hâl almaya devam ediyor...

Goal.com Türkiye

http://u.goal.com/52600/52694_news.jpg

İspanyol basınında yer alan haberlere göre Avrupa Ligi şampiyonu Atletico Madrid, Fenerbahçe'nin sol beki Andre Santos ile ilgileniyor.

Yeni sezon öncesi savunmasını güçlendirmek isteyen Madrid ekibinin Wolfsburg'da oynayan Marcel Schaefer ile ilgilendiği ama Alman ekibin oyuncusunu satmak istememesi üzerine gözlerin Andre Santos'a döndüğü iddia edildi.

Geçtiğimiz sezon Konfederasyon Kupası'nda müthiş bir performans gösterdikten sonra sürpriz bi şekilde Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Ancak Brezilyalının Türkiye'de mutsuz olduğu ve ayrılmak istediği de söyleniyor.

Bu transferdeki tek engelin Fenerbahçe'nin isteyebileceği yüksek bonservis bedeli olabileceği belirtiliyor.

-----------------------------------------

Umut senin dediğinden bahsediyor haberdede yüksek bonservis bedeli.

eGowiCh
03.Haziran.2010, 15:37
Andre Santos'u gönderirsek, o bölgeye bir sol bek almamız şart. Zaten transfer yapmakta sıkıntı çekerken, bir de sol bek arayışına girdik mi, hem de Dünya Kupası öncesi, kasamızdan yüklü bedeller çıkar. Bence Andre Santos takımda kalmalı.

Arbitre
03.Haziran.2010, 15:40
santos forlandan daha değerli

izmer96
03.Haziran.2010, 15:44
Fenerbahce iyi bir teknik direktor getirirse , gelen direktorun istiycegi ilk sey transferden once Santos'un gonderilmemesi olacakdir , Santos su anda Avrupa'da ki en iyi 10 sol bekden biridir , daha iyisini alabiliceksen satarsin ki su anda Santos'u satipda Fener'in alabilicegi daha iyi bir adam yok zannimca

GeorgeWeah
03.Haziran.2010, 16:00
Şu anda Santosu almak için en az 25 m euro gibi yüksek mebla vermesi lazım ki satalım. Zaten transferde sıkıntı çekiyoruz. Bir de Santos kalitesinde sol bek bulmak bizi uğraştırır. Santos takımın değişilmez ilk 11 oyuncusundan biri. Forlan için ya da başka bir oyuncu için Santosun takasa verilmesini istemem açıkçası..

Aşk-ı Şehir
03.Haziran.2010, 16:09
Santos ve 25 Milyon €? :D Uçmayalım lütfen Ümit. :D Santos en fazla 15 milyon € eder. Belki bu bile fazla...

TR.CaPTaiN
03.Haziran.2010, 16:10
Macaristan'ın tek günlük spor gazetesi Nemzetisport, Hollanda'nın PSV takımında oynayan Macar kanat oyuncusu Balazs Dzsudzsak'ın Fenerbahçe ile anlaştığını öne sürdü.

Nemzetisport, ''Dzsudzsak Fener'e çok yakın'' başlığını attığı haberinde, oyuncunun Fenerbahçe ile anlaştığını ve Macar futbolcunun Fenerbahçe'den yıllık 2,5 milyon avro alacağını yazdı.

Dzsudzsak'ın kulübü PSV Eindhoven'in bonservis ücreti olarak daha önce istediği 12 milyon avroyu, sıkı pazarlıklardan sonra 7 milyon avroya indirdiği belirtildi.

Macar futbolcunun menajeri Jozsef Vörösbaranyi, Fenerbahçe ile henüz anlaşma imzalamadıklarını, ancak temasın devam ettiğini belirterek, transfer görüşmelerini Fenerbahçe adına Aykut Kocaman'ın sürdürdüğünü açıkladı.

Macaristan Milli Takımı ile Hollanda'da bulunan Balazs Dzsudzsak ise transferin her an gerçekleşebileceğini söyledi.

Maraton.com.tr

http://www.nemzetisport.hu/legiosok/legiossors-tovabbra-is-targyal-dzsudzsakrol-a-psv-es-a-fener-2031131/

sananes
03.Haziran.2010, 16:12
Dzsuzsak'ı hiç izlemedim ama sizler çok övüyosunuz eğer klasik kanat oyuncusuysa ve sizlerin dediği kadar varsa krasiçten daha çok sevinirim bizim sağ kanat için alternatiflerimiz var ama solda o şansımız yok

izmer96
03.Haziran.2010, 16:12
Macaristan'ın tek günlük spor gazetesi Nemzetisport, Hollanda'nın PSV takımında oynayan Macar kanat oyuncusu Balazs Dzsudzsak'ın Fenerbahçe ile anlaştığını öne sürdü.

Nemzetisport, ''Dzsudzsak Fener'e çok yakın'' başlığını attığı haberinde, oyuncunun Fenerbahçe ile anlaştığını ve Macar futbolcunun Fenerbahçe'den yıllık 2,5 milyon avro alacağını yazdı.

Dzsudzsak'ın kulübü PSV Eindhoven'in bonservis ücreti olarak daha önce istediği 12 milyon avroyu, sıkı pazarlıklardan sonra 7 milyon avroya indirdiği belirtildi.

Macar futbolcunun menajeri Jozsef Vörösbaranyi, Fenerbahçe ile henüz anlaşma imzalamadıklarını, ancak temasın devam ettiğini belirterek, transfer görüşmelerini Fenerbahçe adına Aykut Kocaman'ın sürdürdüğünü açıkladı.

Macaristan Milli Takımı ile Hollanda'da bulunan Balazs Dzsudzsak ise transferin her an gerçekleşebileceğini söyledi.

Maraton.com.tr

http://www.nemzetisport.hu/legiosok/legiossors-tovabbra-is-targyal-dzsudzsakrol-a-psv-es-a-fener-2031131/ (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.nemzetisport.h u%2Flegiosok%2Flegiossors-tovabbra-is-targyal-dzsudzsakrol-a-psv-es-a-fener-2031131%2F)

Mukemmel ve cok akillica bir transfer olur Fenerbahce icin

titates1
03.Haziran.2010, 16:15
Mukemmel ve cok akillica bir transfer olur Fenerbahce icin

Krasic de gelsin sağlı sollu forvette artık Guiza'ya çarptırıp atarlar =) Yalnız 12 milyon'dan 7 milyona düşmeleri saçma nasıl bir pazarlıktır o öyle

izmer96
03.Haziran.2010, 16:18
Krasic de gelsin sağlı sollu forvette artık Guiza'ya çarptırıp atarlar =) Yalnız 12 milyon'dan 7 milyona düşmeleri saçma nasıl bir pazarlıktır o öyle

12m istiyordu PSV cunku Arsenal da istiyordu bu oyuncuyu fakat zannimca su anda tek teklif goturen Fenerbahce olunca makul bir fiyata indirmeleri dogal

titates1
03.Haziran.2010, 16:25
5 milyon euro indirim çok bence , 7 milyon euro'luk oyuncu değil zaten inmezler o kadar sanmıyorum , 12 15 neyse verelim alalım , paradan korkmaya gerek yok , forma satışlarıyla , stadı doldurarak çıkartır o parayı bizim takım zaten

izmer96
03.Haziran.2010, 16:28
Yeniden Pellegrini iddiası!

Fenerbahçe'nin, Real Madrid'te görevden alınan Şilili teknik direktör Maneul Pellegrini'ye teklif götürdüğü iddia edildi.İspanyol spor gazetesi AS, Pellegrini'ye şimdiden İngiltere, Almanya ve Türkiye'deki kulüplerden teklifler geldiğini öne sürdü. İddialarda, Pellegrini ile ilgilenen Türk kulübünün Fenerbahçe olduğu belirtilirken, Şilili teknik adamın, karar vermeden önce her teklifi ekonomik ve sportif boyutlarıyla düşündüğü kaydedildi.
Pellegrini'nin, Real Madrid'deki 1 yıllık sözleşmesi feshedilmiş ve yerine Jose Mourinho getirilmişti.
AS Gazetesi geçen haftada bu iddiada bulunmuştu.

KanaKe
03.Haziran.2010, 16:53
ligtv ibra haberi yapmis ciddimi onlar ya :D

GeorgeWeah
03.Haziran.2010, 17:03
Santos ve 25 Milyon €? :D Uçmayalım lütfen Ümit. :D Santos en fazla 15 milyon € eder. Belki bu bile fazla...
Mustafa ben 25 m eder demiyorum. Satmayacağımız için ancak öyle bir teklif gelmesi lazım. Allah hepimize ömür verirse ve Santos kendini biraz daha gösterirse 2-3 sene içinde rekor ücrete Real bu adamı bizden alır. Buna eminim :)

GeorgeWeah
03.Haziran.2010, 17:04
ligtv ibra haberi yapmis ciddimi onlar ya :D
Ligtvyi bırak. Kendi kendilerine eğleniyorlar. Hem haber yapıyorlar hem de imkansız olduğunu söylüyorlar. Sırf ortalığı karıştırıp popüler olmak için.. Yoksa İbra bize 40 yaşında da gelmez..

titates1
03.Haziran.2010, 17:08
santos , bekir , özer , topuz hep iyi transferler cristian da nispeten iyi oyuncu , demekki yönetim transferden anlıyormuş =)

RasAnt
03.Haziran.2010, 18:52
1-2 yılda alınan türk futbolular iyi,ancak santos baroni bilica bu transferle berbat.

Arbitre
03.Haziran.2010, 19:11
1-2 yılda alınan türk futbolular iyi,ancak santos baroni bilica bu transferle berbat.

santos ?

Arbitre
03.Haziran.2010, 19:20
christian ı bilmem ama santos süper bi bek

RasAnt
03.Haziran.2010, 19:33
Yok ya santosta gevşek brezilyalıların başında futbolla alakası yok herifin, 5 m bile etmez santos ki 25 15 yazıları uçusuyor forumda :)

Arbitre
03.Haziran.2010, 19:46
katılmıyorum

Estranged
03.Haziran.2010, 19:48
Yok ya santosta gevşek brezilyalıların başında futbolla alakası yok herifin, 5 m bile etmez santos ki 25 15 yazıları uçusuyor forumda :)

25 etmez de,5 milyon da değildir Andre Santos'un değeri.Önümüzdeki sene sonunda 9-13 M € arası bir değere avrupada çok daha iddialı bir klübe gideceğine inanıyorum.

RasAnt
03.Haziran.2010, 19:51
Yeterki gitsin en çok sevinenlerden biri olurum :) hatta Guiza mı Santos mu derseniz Guizayı hiç düşünmeden tercih ederim.

goosfraba
03.Haziran.2010, 21:18
Semih Palermo ile anlaşmış.

CNN Türk alt yazı.

goosfraba
03.Haziran.2010, 21:19
Ertem Şener de söylemiş.

BleedingMoon
03.Haziran.2010, 21:23
Semih Palermo ile anlaşmış.

CNN Türk alt yazı.

uzun zamandır edison cavani ve para karşılığında takas olabileceğini düşünmüştüm. bu mükemmel transfer şeklini kutluyorum. aferin!

BleedingMoon
03.Haziran.2010, 21:25
Yeterki gitsin en çok sevinenlerden biri olurum :) hatta Guiza mı Santos mu derseniz Guizayı hiç düşünmeden tercih ederim.

andre santos emre, lugano ve gökhan'la birlikte takımdaki en değerli oyuncu.

indie
03.Haziran.2010, 22:45
andre santos emre, lugano ve gökhan'la birlikte takımdaki en değerli oyuncu.

Bu adam 25 yaşında hala 2. ligde oynuyordu, 2008 yılında 500 bin euroya transfer olmuş. 1 sene sonra da Fenerbahçe 5 milyon euroya transfer etti. Sebep? 7-8 defa milli takıma çağrıldı diye. Belki kaçırmışımdır ama Fenerbahçeye transfer olduğundan beri de çağrılmadı yanılmıyorsam. Bundan sonra da Fenerbahçe şampiyonlar liginde çok çok ekstrem bir çıkış yapmazsa çağrılacağını sanmam. Çünkü sol bek için yeterli özellikler yok ve hücum oyuncusu olarak Brezilya milli takımında yer bulması olası görünmüyor. Bugünden sonra 5'ten yukarı satılabileceğine ihtimal vermiyorum.

Aynı şey Lugano için de geçerli, elinde bonservisi italyayı dolaştı adam, o zamandan bu zamana üzerine ne ekledi ki takımın en değerli oyuncularından olsun?

izmer96
03.Haziran.2010, 22:47
uzun zamandır edison cavani ve para karşılığında takas olabileceğini düşünmüştüm. bu mükemmel transfer şeklini kutluyorum. aferin!

semih arti para demissin ama palermo'nun baskani Edison Cavani'nin bonservisi 30 m euro dur bu parayi getirmiycek takimlar teklifde bulunmasin demisti 2-3 ay once

BleedingMoon
03.Haziran.2010, 23:38
Bu adam 25 yaşında hala 2. ligde oynuyordu, 2008 yılında 500 bin euroya transfer olmuş. 1 sene sonra da Fenerbahçe 5 milyon euroya transfer etti. Sebep? 7-8 defa milli takıma çağrıldı diye. Belki kaçırmışımdır ama Fenerbahçeye transfer olduğundan beri de çağrılmadı yanılmıyorsam. Bundan sonra da Fenerbahçe şampiyonlar liginde çok çok ekstrem bir çıkış yapmazsa çağrılacağını sanmam. Çünkü sol bek için yeterli özellikler yok ve hücum oyuncusu olarak Brezilya milli takımında yer bulması olası görünmüyor. Bugünden sonra 5'ten yukarı satılabileceğine ihtimal vermiyorum.

Aynı şey Lugano için de geçerli, elinde bonservisi italyayı dolaştı adam, o zamandan bu zamana üzerine ne ekledi ki takımın en değerli oyuncularından olsun?

santos başta sol açık oynamaya çalıştı. daha sonra yine çağrılmıştı bir iki kere sanırım. ancak sonraları dunga sol bek'e bastos'u monte etti. andre santos sonraları sol bekte toparlasa da şansını kaybetmişti. lugano vergiler yüzünden fenerbahçe'yi tercih etti. takımın en değerli oyuncuları kimler peki? mehmet topuz ve özer hurmacı'dan performans alamadık şimdilik. onları yazmadım.

BleedingMoon
03.Haziran.2010, 23:40
semih arti para demissin ama palermo'nun baskani Edison Cavani'nin bonservisi 30 m euro dur bu parayi getirmiycek takimlar teklifde bulunmasin demisti 2-3 ay once

semih 10 milyon etse (: +20 milyon euroya kapatırdık (:.

CeNTeR_TR
04.Haziran.2010, 00:53
Semih haberi kesin mi resmi sitede öyle bir haber yok .

Eğer gittiyse bana göre büyük bi değerimizi kaybettik.

indie
04.Haziran.2010, 01:54
santos başta sol açık oynamaya çalıştı. daha sonra yine çağrılmıştı bir iki kere sanırım. ancak sonraları dunga sol bek'e bastos'u monte etti. andre santos sonraları sol bekte toparlasa da şansını kaybetmişti. lugano vergiler yüzünden fenerbahçe'yi tercih etti. takımın en değerli oyuncuları kimler peki? mehmet topuz ve özer hurmacı'dan performans alamadık şimdilik. onları yazmadım.

Piyasa değeri olarak (yani bugün satmak istesek ne alırız gibisinden) bakarsak milli takım etiketleriyle ve yaşları, performansları itibariyle bence Gökhan Gönül ve Volkan diğerlerinden daha ön plana çıkıyorlar. Emre de bunları takip eder. Eğer Semih'in sözleşmesi bitmeseydi ve oynatılsaydı o da sağlam bir bonservis getirirdi. Özerin de düzenli oynayıp sakatlıklardan kurtulduğunda, milli formayı da sırtına geçirdiğinde çok piyasası olacağına inanıyorum. Lugano elbette önemli bir oyuncu, onun da çok iyi bir milli kariyeri var ama ona ha deyince milyonlar vermez avrupa kulüpleri.

Elbette istisnalar kaideyi bozmaz, normalde Tabata'ya da kimsenin 8,5 milyon vermemesi gerekiyordu, ama ligimizde oluyor. Avrupada da olmuyor değil. Ben Mehmet Topal'ın ta 2008'deki başarısı sayesinde bugün Valencia'ya 5 milyon euroya satılmasını da büyük bir reklam ve parlatma başarısı olarak görüyorum.

KaPaLı
04.Haziran.2010, 02:22
http://www.since1910.net/_Medya/Images/Ankaragucu/Sporcular/3261_abdullah-elyasa-sume.jpg

Ankaragücü ile sözleşmesi sona eren El Yasa Süme' nin Fenerbahce ile anlaştığı ve önümüzdeki günlerde sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Hikmet Karaman döneminde takımın bankolarından biri olan El Yasa, Lemerre ekibinin gelmesi ile fazla forma şansı bulamamıştı.

Fenerbahçe daha önce de Gençlebirliği'nin sözleşmesi biten futbolcusu İlhan Eker'i kadrosuna katmıştı.

Çok iyi transfer El Yasa. Gökhan Gönül'ün eksikliğini aratmayacak tek oyuncu..

TR.CaPTaiN
04.Haziran.2010, 02:38
Mevcut kadroda Gökhan'a tek alternatif Önder; Öner'in de şu saatten sonra bize pek faydalı olabileceğini sanmıyorum. Bonservissiz bir Elyasa, Önder yerine iyi olur.

CeNTeR_TR
04.Haziran.2010, 02:50
Elyasa transferi gerçektende iyi olur Alternatif kadro için.Bonservis bedelide ödemeyecek olmamız daha'da güzel olur.

Gerçekleşirse Gökhan'ın olmadığı maçlarda sağ kanatı Ali Bilgin'e bırakmayız Aragones zamanındaki gibi (:

Alicanfmfan
04.Haziran.2010, 02:56
Beklentilerinin altında bi transfer olur , eger dogruysa..

CeNTeR_TR
04.Haziran.2010, 03:01

Alternatif olarak alınacak zaten alınırsa.Hem bonservisi elinde hemde bir sezon oturacak maximum 5-6 maç 11'de sahaya çıkacak (:

KaPaLı
04.Haziran.2010, 03:14

El Yasa'yı kaç kere izledin : )

di canio
04.Haziran.2010, 03:20
Elyasa bedelsiz olduğu da düşünülürse çok iyi bir transfer. Kadroda derinlik oluşur. Zebina ismi geçiyor ancak Gökhan Gönül banko orada. Bir de sol bek için alternatif oyuncu alınmalı.

indie
04.Haziran.2010, 04:38
El Yasa ile Gönül'ün ne alakası var? Bekirle aynı tipte bir oyuncu, hatta Bekir ondan daha iyiydi Antepte düzenli oynadığı dönemde.

di canio
04.Haziran.2010, 05:07
El Yasa ile Gönül'ün ne alakası var? Bekirle aynı tipte bir oyuncu, hatta Bekir ondan daha iyiydi Antepte düzenli oynadığı dönemde.

Elyasa ile Gökhan'ın alakası aynı mevkinin oyuncuları olmaları. Bekir ile Elyasa aynı tipte oyuncular değil bence. Kaldı ki aynı tipte bile olsalar, oynamaya alışık oldukları pozisyonlar farklı. Bu da verimliliklerini son derece etkiler.

Bordo61Mavi
04.Haziran.2010, 06:20
El Yasa begendigim bi futbolcu, Trabzonspor icin istedim cok ama olmadi. Bedelsiz yapilan bi transfer ve ligde yerli statusunde sag bek oynicak en iyi futbolculardan biri :)

goosfraba
04.Haziran.2010, 07:41
alt yapı eğitimini almanya'da tamamlamış iyi bir yedek. gökhan'a alternatif yoktu ve bekir orada oynamak zorunda kalıyordu. şimdi buna da gerek kalmadı. önder'in de gitmesi kesinleşti sanırım.

nerazzuri
04.Haziran.2010, 08:10
Önder'i de böyle bir anda silmeleri garip. Önder çok çok iyi bir yedekti bana göre.

KaPaLı
04.Haziran.2010, 10:22
El Yasa - Bekir aynı tarz oyuncularmı :confused: El Yasa'yı kaç defa izledim. Adam sağ tarafta sürekli gidip geliyo. Stoper oynama özelliği var ama stoper olarak hiç oynamadı 2 senedir benim hatırladığım. Oynadıysa bile Gökhan'ın bir dönem oynadığı kadar oynamıştır. El Yasa sağ bek oyuncusudur.

Serkan, Önder zaten devre arası gözden çıkarılmıştı. Oyuncu alınamadığı için kalmıştı takımda. İlhan - El Yasa geldikten sonra artık şansı kalmadı hiç Önder'in. Türk bir sol bek içinde girişimler olursa çok iyi olur.

izmer96
04.Haziran.2010, 10:44
Cruzeiro'nun Alex planı

Alex'in eski kulübü, yıldız oyuncu'yu Brezilya'ya getirme planları yapıyor.

Goal.com Türkiye

03 Haz 2010 23:59:00

http://u.goal.com/57600/57683_news.jpg

Fenerbahçe'nin yıldız kaptanı Alex de Souza'ya memleketinden talip var. Cruzeiro Başkanı Zeze Perrela, Alex de Souza'yı tekrar takıma kazandırmak istediklerini belirtti.

Alex'in sözleşmesinin 2011 yazında sona erdiğini hatırlatan Perrela, "Her Cruzeirolunun gönlünde Alex'in büyük yeri var. Gelecek sezonun sonunda sözleşmesi sona eriyor. Umarım geri dönmekle ilgilenir" diyerek Eylül ayında 34 yaşına basacak Alex'e şimdiden taip olduklarını duyurmuş oldu.

2004-05 sezonunun başından bu yana aralıksız olarak Fenerbahçe forması giyen Alex de Souza, Fenerbahçe tarihinin en önemli yabancı oyuncularından biri olarak anılıyor.

Since-1907
04.Haziran.2010, 10:48
Alex futbolu büyük ihtimalle Brezilya'da bırakacak ama 1 senelik daha sözleşmesi var.O sözleşmesini bitirir de gider diye düşünüyorum.

CeNTeR_TR
04.Haziran.2010, 11:45
Alex gidecekse bile gitme sezonu bu sezon değil.

Andre Santos (?) Lugano (+) Bilica (+) Gökhan Gönül (+)

Alternatif yok (?) İlhan (?) Bekir (+) Elyasa Süme (+) ve Önder.

İşte birde sol bek alındığı takdirde oluşacak defans 4 lüsü ve arkasında bekleyecek defans 5 lisi.

İlhan'ı çokda iyi bilmediğim için ? işareti koydum.Wederson vardı o'da gitti sol bekde alternatif kalmadı.

Sol tarafda aslına bakarsanız yedek olacak Onur Karakabak var fakat kullanmıyorlar ! Umarım Aykut ile gençlerde forma şansı yakalar.

KaPaLı
04.Haziran.2010, 11:50
Özgür Çek'in bonservisi alınabilir geri..

CeNTeR_TR
04.Haziran.2010, 11:54

Aaa çok doğru.Ben Ankaraspor'a verildiğinde açıkçası baya üzülmüştüm.Geleceği olan bir genci kaybettiğimiz için.

RasAnt
04.Haziran.2010, 12:58
Elyasayı stoper bilidoum bende :) hiç izlemedim inş iyi bir transfer olur.Resmi açıklamalar daha yok ama 1 hafta sona dha net yorum yapabilirz.

KaPaLı
04.Haziran.2010, 13:08
JR Gökçek, Aydın Toscalı'nın imza töreninde " bildiğim kadarıyla " El Yasa henüz anlaşmadı Fenerbahçe'yle dedi..

TR.CaPTaiN
04.Haziran.2010, 13:24
Lugano ile röportaj yapılmış. Transferi ilgilendiren kısım:

FORLAN BANA FENERBAHÇE'NİN KENDİSİYLE İLGİLENDİĞİNİ SÖYLEDİ

- Fenerbahçe'nin milli takım arkadaşın Forlan'la ilgilendiği iddiaları var. Sen Forlan'a Türkiye'de oynamasını tavsiye ettin mi?

"Evet bir şeyler konuştuk. Bana Fenerbahçe'nin kendisiyle ilgilendiğini söyledi ama şu anda dünya kupasına yoğunlaşmık durumdayız, sonrasına bakacağız."

-Forlan'ın menajerinin pazarlık için İstanbul'da olduğu söyleniyor.

"Bana bir şeyler söyledi ama bilmiyorum."

-Fenerbahçe'nin Forlan'ı transfer etme şansı nedir sana göre?

"Bilmiyorum, fikrim yok. Sanırım bir sürü şeyin bir araya gelmesi gerekir."

- Forlan'la aynı takımda oynamak ister misin?

"Çok büyük oyuncu. Çok farklı.. golcü.. dünya çapında tartışılmaz bir oyuncu. Fenerbahçe'ye ve Türk futboluna farklılık katar. İnşallah Fenerbahçe'de birlikte oynarız."

DHA

izmer96
04.Haziran.2010, 13:46
Elyasa da Fenerbahçe'de

Sarı lacivertliler, ikinci transferini de yaptı.

Goal.com Türkiye

04 Haz 2010 10:23:00

http://u.goal.com/57500/57532_news.jpg

Gelecek sezon için hedefi yine şampiyonluk olan Fenerbahçe, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Savunmaya daha önce Gençlerbirliği'nden İlhan Eker'i transfer eden İstanbul ekibi, yine bir Ankara takımında forma giyen Elyasa Süme'yi de kadrosuna kattı.

Hürriyet'te yer alan habere göre bu sezon 21 maçta görev alan sağ bek, Fenerbahçe'yle kesin anlaşma sağladı. Sarı lacivertliler, Ankaragücü'yle olan sözleşmesi 31 Mayıs'ta sona eren Elyasa için için bonservis bedeli ödemeyecek.

Süme Elyasa oynadığı futbolun yanı sıra ilginç saç stiliyle de dikkat çeken bir oyuncu.

Sekopej
04.Haziran.2010, 13:53
Önder geçen sezon sakatım, evde dinleneceğim diyerek deplasmana gitmiyor ama öğreniliyor ki takım maça giderken o gece kulüplerinde. Zaten sonrasında yaşananları biliyoruz, elinden sakatlanıyor.

Devre arası takıma takviye şartken yönetim yapmama konusunda diretince, transferin bitmesine kısa süre kala zaten affedildi.

Sonrasında yaşanan stoper/sağ bek sıkıntılarında da hiç forma giymedi, hatırlamıyorum.

Bu tür davranışlar affedilmemeli, nasıl ki yalan söyleyen Kazım, akıllansın diye gönderildi, Önder de gönderilmeli, Bilica da gönderilmeli.

Zaten düşünülen transferler gerçekleşirse, muhtemelen yabancı sayısı sebebiyle stoperde bir yerli oynamak zorunda kalabilir. Ya da orta sahaya yabancı oyuncu yerine Trabzon'dan Ceyhun'u alırlar, Emre'nin yanında O oynar.

di canio
04.Haziran.2010, 13:54
Önder'i de böyle bir anda silmeleri garip. Önder çok çok iyi bir yedekti bana göre.

Önder kredisini tüketti bence. Kalsa bile Önder'e taraftar kötü önyargısıyla bakacak. Ayrılması hem kendisi için, hem Fenerbahçe için, hem de gideceği takım için iyi olur.

Verilmesi hataydı zaten Özgür'ün. Ayrıca sen daha iyi bilirsin KaPaLı ama Aydın Karabulut'un da sorunu varmış sanırım Ankaragücü ile, o da düşünülmeli sol açık için. Banko olamaz o bölgede ancak iyi bir alternatif olur. Çok yetenekli bir oyuncu. Ya da Olcan tekrar alınabilir.

eGowiCh
04.Haziran.2010, 14:20
Forlan hakkında Lugano'nun sözleri umut verici, ancak Forlan'ın transferi Dünya Kupası öncesi gerçekleştirilmeli, aksi halde Forlan'ı almak 20 milyon Euro'nun üstünde olur. Ben yine de bu transfere ihtimal vermiyorum ama yönetim bir sürpriz yapıp Dünya Kupası öncesi Forlan'ı transfer etse, üstüne bir de Forlan Dünya Kupası'nda harika bir performans gösterse, o zaman gerçekten çok karlı bir iş yapmış oluruz.

Santa Cruz'un adı vardı bugün gazetelerde. Santa Cruz, Adebayor ve Tevez'in gölgesinde kaldı, uzun boylu, kaliteli bir santrafor. Transfer edilmesi halinde bizde başarılı olur. Yönetim onun için de temaslarda bulunuyordur umarım.

KaPaLı
04.Haziran.2010, 14:47
Verilmesi hataydı zaten Özgür'ün. Ayrıca sen daha iyi bilirsin KaPaLı ama Aydın Karabulut'un da sorunu varmış sanırım Ankaragücü ile, o da düşünülmeli sol açık için. Banko olamaz o bölgede ancak iyi bir alternatif olur. Çok yetenekli bir oyuncu. Ya da Olcan tekrar alınabilir.

Özgür Çek şu anda Ankaraspor'un futbolcusu. Ankaragücü'ne devredilecek hakları. Fenerbahçe'nin Özgür'ü geri alma opsiyonu vardı Ankaraspor'a verirken. Bu sene belki düşünmüyolardır ama seneye Özgür büyük ihtimalle geri döner zaten takıma.

Aydın, Türkiye'de iş yapacak oyuncu değil. Çok savruk. İnanılmaz hareketler yapıyo rakibin belini kırıyo atıyo ama sonrası yok. Eziyo bütün topları. Büyük takımlarda çok zorlanır. Onunda adı Kayseri'yle takas söylentilerinde. Gökhan veya Hakan karşılığında takas edilecek büyük ihtimalle.

vuque
04.Haziran.2010, 15:57
Transferde beklediğimden iyi gidiyoruz...
Önce yurt içinden yerli oyuncular halledilip yedek kadrosu sağlamlaştırılıp sonra büyük oyuncuları nokta atışıyla alacağız...
Bu işlerde Aykut hoca'nın katkısı büyük...
O olmasaydı yine yıldız transfer beklerken son dakika bir alternatif alınır,Anadolu'dan yedek kadrosuna oyuncu milyon euro'lar verilir alınırdı...
Şimdi bedelsiz 2 tane güzel oyuncuyu kadromuza kattık...
Dahada kaliteli Türk oyuncular alacağımıza inanıyorum...
Benim Aykut hoca'dan 2 isteğim var...
1-Gençlere önem vermesi.Hatta yabancı oyuncularıda genç ama potansiyelli alalım kendimiz yıldız yapalım...
2-Takımı Brezilyalı ekolünden kurtarması.Santos hariç tüm Brezilyalılar gönderilsin.Alex dahil...
Gelecek oyuncularda Başka ülkelerden olsun...
1 Afrikalı,1Arjantinli-2 İtalyan falan gibi...
Bunları yapabilirse Aykut hoca siz o zaman Fenerbahçe'yi seyredin...
Aykut hoca'nın bunları yapmak istediğini düşünüyorum ama ne derece izin verilir,neler yapabilir bunları bekleyip göreceğiz...

GeorgeWeah
04.Haziran.2010, 17:02
Antu Admini Cengizhan

Lucescu ile sözel olarak anlaşıldı.
Bir daha transfer yazmayacaktım ama Mutu ve Lucescu paket olarak geliyor gibi duruyor.

goosfraba
04.Haziran.2010, 17:19
eğer gelirse lucescu, yönetim tükürdüğünü yalamış olacak.

GeorgeWeah
04.Haziran.2010, 17:24
eğer gelirse lucescu, yönetim tükürdüğünü yalamış olacak.
Zaten o zaman bütün Fenerbahce taraftarının gözünde ne Aziz Başkan kalır ne de yönetim. 2007 deki açıklamaları hatırlatmak lazım yönetime..

CeNTeR_TR
04.Haziran.2010, 17:28
Gelir 2 maç üst üste kazanır bağra basılır.

Öyle şey olmaz.

Bakınız Daum örneği.Ve daha birçok örnek verilebilir tükürük yalama konusunda (:

Sekopej
04.Haziran.2010, 17:29
Asıl Lucescu geçmişte dediği laflardan sonra gelirse, O'na inancım kalmaz. Daum'Un ilk senesini hatırlayalım, 11 puan geriden Fenerbahçe şampiyon olduğunda neler neler demişti.

GeorgeWeah
04.Haziran.2010, 17:30
Gelir 2 maç üst üste kazanır bağra basılır.

Öyle şey olmaz.

Bakınız Daum örneği.Ve daha birçok örnek verilebilir tükürük yalama konusunda (:
Daum durumu daha farklı. Şu açıklamadan sonra Lucescuyu getirmek mantıklı mı?

17 Mayıs 2007

"Sayın Neşet Yalçın böyle bir telefon görüşmesi yapmadığına göre‚ haberin kaynağı Lucescu ise kendisinin çıkıp bunun doğru olmadığını açıklaması gerekmektedir. Eğer Lucescu Fenerbahçe Spor Kulübünün adını kullanarak bu şekilde bir pazar yaratmaya çalışıyorsa şu herkesçe net olarak bilinmelidir ki‚ Fenerbahçe Spor Kulübü‚ kulüp ilkelerimiz ve spor anlayışımız ile tamamen birbirine zıt bir yapıda olan Lucescuyu hiçbir şekilde ve hiçbir dönem transfer etmeyi düşünmemiş‚ bundan sonrası için de kesinlikle düşünmemektedir."

goosfraba
04.Haziran.2010, 17:35
her ne olursa olsun ben lucescu'ya karşıyım. oynattığı futbolu beğenmiyorum.

alın getirin braga'nın teknik direktörü pacienca'yı. sabredin 1-2 yıl. sonra 5 yıl içinde gelsin istediğimiz şey.

adam 600-700 bin dolarlık oyuncularla zirveyi kılpayı kaçırdı. porto bile 32 yaşında teknik direktör getiriyor. biz neden yapamıyoruz? çünkü vizyon yok. vizyonumuz ne? kendisi ispatlamış teknik direktörü getir son demlerinde, şampiyonluk bekle...

goosfraba
04.Haziran.2010, 17:38
pacienca'ya takılmayın. sadece bir örnek. türevleri de olabilir.

GeorgeWeah
04.Haziran.2010, 17:41
her ne olursa olsun ben lucescu'ya karşıyım. oynattığı futbolu beğenmiyorum.

alın getirin braga'nın teknik direktörü pacienca'yı. sabredin 1-2 yıl. sonra 5 yıl içinde gelsin istediğimiz şey.

adam 600-700 bin dolarlık oyuncularla zirveyi kılpayı kaçırdı. porto bile 32 yaşında teknik direktör getiriyor. biz neden yapamıyoruz? çünkü vizyon yok. vizyonumuz ne? kendisi ispatlamış teknik direktörü getir son demlerinde, şampiyonluk bekle...
O zaman Aykuta bir şans verelim. Örneğin Ertuğrul Sağlamın yaptığını Aykut Kocaman neden yapamasın? Üstelik daha fazla avantajı var. Fener medyası, kulüp finansı, arkasında duracak taraftar ve hatta Aziz Yıldırımın Aykuta olan güveni. Yahu bunları da geçtim. En güzel örnek Zico. Adam geldi piyasasını yaptı. Hatta Fenerbahçeye teşekkür etmedi mi? Avrupada ismimi duyurmaya yardımcı oldunuz diye. Belki sonra başarılı olamadı ama bizimle başarılı oldu. Aragonesi getirdik, Daumu getirdik, hatta Lorant bile geldi. Bence Camianın çocuğu, Türk Futbolunun efsane isimlerinden Aykut Kocaman da bir şansı hak ediyor. Ama senin dediğin gibi Umut iş yine vizyona çıkıyor. Olmayınca olmuyor...

RasAnt
04.Haziran.2010, 17:45
Aman alh krusn ne lucescusu ya 20 yıl daum kalsın ondan iyidir.Lucescu kim ya hiç beğenmiyorrum.

yaman76hakanFB
04.Haziran.2010, 19:08
Asıl Lucescu geçmişte dediği laflardan sonra gelirse, O'na inancım kalmaz. Daum'Un ilk senesini hatırlayalım, 11 puan geriden Fenerbahçe şampiyon olduğunda neler neler demişti.

Yıl 2001... Galatasarayın başında Lucesku... Fenerbahçenin başında Mustafa Denizli... Arada müthiş bir şampiyonluk yarışı var. "İtler istedi diye atlar ölmez" şeklinde bir laf etti. Ortalık birbirine girdi. Devamında ve cevap mahiyetinde Kadıköy'de açtığımız pankratlardan bahsetmiyeyim...

eGowiCh
04.Haziran.2010, 19:35
Bu şekilde düşünmek yanlış. Tümer'in Fenerbahçe hakkında söylediklerini biliyoruz, ama geldiğinde bağrımıza basmadık mı? Hatta o da ayrıldıktan sonra Beşiktaşlı olduğunu, ama Fenerbahçe'nin bambaşka bir kulüp ve camia olduğunu, bunu ancak içinde olunca anladığını söylemişti.

Emre hakkında onca spekülasyon vardı, ancak gelince bağrımıza basmadık mı? Emre de çocukken Fenerbahçeli olduğunu söyledi, geçmişte ne yaptıysa yaptı beni ilgilendirmiyor, sahada formanın hakkını son damlasına kadar veriyorsa isterse Galatasaraylı ister Beşiktaşlı olsun.

Emre ve Tümer örnekleri var önümüzde, aynı şekilde daha devamı da gelebilir. Bugün Arda'nın ne kadar fanatik bir Galatasaraylı olduğunu bildiğimiz halde Fenerbahçe'de oynamasını istemez miyiz? Yine Tuncay'ın ve Semih'in ne kadar Fenerbahçeli olduğunu bildiğimiz halde Galatasaray veya Beşiktaş'a transfer olmasını anormal karşılar mıyız?

Ben sadece tek bir isme fanatik duygularıma bağlı olarak karşıyım, o da Fatih Terim. Terim hariç her hoca eğer işini düzgün yapacak bir hocaysa takımın başına gelebilir. Terim'in bizi ligde şampiyon yapacağını bilsem bile kendisini görmek istemem, sanıyorum hiçbir Fenerbahçeli görmek istemez. Ama ezeli rakiplerimizin diğer hoca veya oyuncularını eğer bizim yönetimimiz uygun görüp takıma kazandırmışsa ve o kişi işini düzgün yapıyorsa, saygım sonsuzdur.

Lucescu da bana göre çok kaliteli bir teknik direktördür. Galatasaray'ı şampiyon yapması dışında, yeni geldiğinde Süper Kupa'yı kazandı, ayrıca Galatasaray'ı ŞL'de çeyrek finale taşıdı. Üstelik kadro çok üst düzey de değildi, zira UEFA Kupası kazanıldıktan sonra birçok önemli futbolcu takımdan ayrılmıştı. Galatasaray'ı şampiyon yapmasına rağmen bence rahmetli Özhan Canaydın'ın büyük bir hatasıyla takımdan kovulmuş ve yerine Terim getirilmiş, Lucescu da Beşiktaş'ın başına geçmiş ve Beşiktaş'ın 100. yılında harika bir şekilde (yanılmıyorsam bir tek Diyarbakırspor mağlubiyeti vardı o sezon) şampiyon yapmıştı. Ertesi sezon da 11 puan öndeyken, Samsunspor maçında yaşanan olaylardan sonra takım çok kötü bir hal almıştı ve şampiyon Fenerbahçe olmuştu. Eğer Lucescu dışında gelişen bu olaylar yaşanmasa ve yönetim 11 puan öndeyken yaşanan olumsuzluklara karşı tedbirler almış olsaydı, Lucescu 2 yıl üst üste Beşiktaş'ı şampiyon yapacaktı. Lucescu'nun meşhur Chelsea zaferini kazandığını da unutmayalım Beşiktaş'la, Sergen'in attığı iki golle Stamford Bridge'de Chelsea gibi bir devi Beşiktaş devirmişti.

Lucescu'nun Shakhtar'daki yaptıkları da Türkiye'de yaptıklarından çok daha büyük. Onları tek tek anlatmaya gerek yok. Şu bir gerçek ki Lucescu çok iyi bir teknik direktör. Türkiye'yi tanıması açısından diğer yabancı hocalara göre gelmesi avantaj olur.

Umarım Lucescu ile ilgili Antu admininin vermiş olduğu bilgi doğrudur.

Sekopej
04.Haziran.2010, 19:44
Daha önce ezeli rakiplerde oynaması ya da çalıştırması değil sorun, buna ben de takılmam. Ama o dönemde Fenerbahçe'ye demediğini bırakmayan ve takımını toparlamak yerine sürekli Fenerbahçe'ye bulaşan birisi, takımın başına gelirse ben onu samimi bulmam. Tabi ki desteklerim takımın başına geldiğinde artık bizim hocamızdır, olay bitmiştir.

Geçen sene getirilse ki gündeme geldiğinde, hiç geçmişi düşünmeden getirilmesinde sakınca yok demiştim ama şimdi gördük ki Daum'un da eline 2 kanat oyuncusu ve 1 etkili forvet verin, aynı mantıkla Lucescu gibi takımı oynatır.

Savunma ağırlıklı, sadece 2 kişi ile hücum organizasyonu yapılan, hücumda Alex'e bağlı bir anlayışte takımı izlemek istemiyorum artık. Bu nedenle karşıyım, Lucescu geleceğine, Daum kalsın, 2-3 takviye ile, onun yapacaklarını yapar.

izmer96
04.Haziran.2010, 19:53
Ben Romanya'da yasiyorum hemen hemen hergun Lucescu ile ilgili haber cikar burda henuz Fenerbahce'ye gidecegi ile alakali bir sey gormedim , ayrica sunu da belirtmekte fayda var Lucescu icin iyi takim kurar iyi oynatir fakat belirli bir seviyesi var denilir burada , yonettigi takima buyuk basarilar kazandiramaz diye bir gorus var

KanaKe
04.Haziran.2010, 19:56
Ben Romanya'da yasiyorum hemen hemen hergun Lucescu ile ilgili haber cikar burda henuz Fenerbahce'ye gidecegi ile alakali bir sey gormedim , ayrica sunu da belirtmekte fayda var Lucescu icin iyi takim kurar iyi oynatir fakat belirli bir seviyesi var denilir burada , yonettigi takima buyuk basarilar kazandiramaz diye bir gorus var
Shaktari ucurdu adam yetmezmi :)

eGowiCh
04.Haziran.2010, 19:59
Daha önce ezeli rakiplerde oynaması ya da çalıştırması değil sorun, buna ben de takılmam. Ama o dönemde Fenerbahçe'ye demediğini bırakmayan ve takımını toparlamak yerine sürekli Fenerbahçe'ye bulaşan birisi, takımın başına gelirse ben onu samimi bulmam. Tabi ki desteklerim takımın başına geldiğinde artık bizim hocamızdır, olay bitmiştir.

Geçen sene getirilse ki gündeme geldiğinde, hiç geçmişi düşünmeden getirilmesinde sakınca yok demiştim ama şimdi gördük ki Daum'un da eline 2 kanat oyuncusu ve 1 etkili forvet verin, aynı mantıkla Lucescu gibi takımı oynatır.

Savunma ağırlıklı, sadece 2 kişi ile hücum organizasyonu yapılan, hücumda Alex'e bağlı bir anlayışte takımı izlemek istemiyorum artık. Bu nedenle karşıyım, Lucescu geleceğine, Daum kalsın, 2-3 takviye ile, onun yapacaklarını yapar.

Lucescu Daum'dan fazlasını yapabilecek bir hoca. Daum, hep aynı şekilde takımı oynatıyor, mümkünse kadroyu da değiştirmiyor ve bazı oyuncuları küstürüyor. Bunların başında Volkan gelir, sonra bu sezon yaşadıklarıyla Semih ve daha önce de Pierre van Hooijdonk ile Anelka. Dolayısıyla Daum kaliteli futbolculardan tam verim alamayan bir hoca, onları küstürüp takımdan ayrılma noktasına getirecek kadar da inatlaşan bir hoca. Sistemi ve taktiği de hep aynı, Trabzonspor'la oynanan iki maça bakalım, birinde tamamen ruhsuz ve isteksiz bir takım ama şablon aynı, yapılan müdahaleler ve değişiklikler aynı, diğerinde rakibi boğan ama gol yollarında yetersiz bir takım ama şablon yine aynı ve yapılan müdahaleler ile değişiklikler yine aynı. Bir buçuk hafta arayla takımda bu kadar farklı futbol olması normal olmadığı gibi buna getirilmeye çalışan çözümler hep aynı ve başarısız.

Lucescu ise modern futbolun gereklerini yerine getiren bir hoca. Farklı çözümler ve taktikler deniyor. En önemlisi de risk alıyor. Birlikte oynamaz denilen Tümer ve Sergen'den o dönem maksimum verimi almıştı. Galatasaray'a getirdiği isimsiz futbolcularla harikalar yaratmıştı. Forvetleri vardı, Niculescu muydu, öyle sıradan bir forvet bile verimli olmuştu, bizde Anelka ve Güiza gibi kariyerli ve kaliteli forvetlerden verim alınamadı. Avrupa'da da Daum'un yaptığı bir şey yok, Şampiyonlar Ligi ve UEFA maceraları hep hayal kırıklığıydı, bu sene de Lille gibi bir takıma elendik, üstelik bir üst turdaki muhtemel rakibimiz Liverpool'u dahi eleyecek güçte bir takım olmamıza rağmen. Lucescu bence istikrarlı, başarılı bir hocadır, kaliteli futbolcuları takıma getiren, hem savunmayı ustalıkla yapan hem de hücumda farklı yöntemleri deneyen, Avrupa'da da harika işler çıkaran bir hocadır. Daum'un kariyerinde bir Avrupa başarısı yok. Lucescu'nun ise Süper Kupa, UEFA Kupası, ŞL çeyrek finali gibi başarıları var. Bunlar tesadüf olamaz. Bana göre Lucescu ile anlaşılırsa ve istediği kadronun kurulması için maksimum fedakarlık gösterilirse, istikrarlı ve başarılı bir takım haline geliriz, şampiyonluk kaçırdığımızda da geleceğe umutla bakabilir veya Avrupa başarılarımızla teselli olabiliriz.

izmer96
04.Haziran.2010, 20:01
Shaktari ucurdu adam yetmezmi :)

Shaktar'i ucurdumu ? eger Uefa kupasi'ni diyorsan evet shaktar icin buyuk basaridir haklisin ama buna ucurmak bence denilemez cunku shaktar'in su anki ekonomik yapisi ve harcadigi paralar ile Uefa degil S. Liginde Lyon kadar istikrar li bir takim olmasi gerekirdi diye dusunuyorum

Fenerbahce'nin bu saatten sonra Daum'da oldugu gibi ''saglamci'' davranip bu adam daha once burda sampiyonluk yasadi nasil olsa yine olur diye bir mantikla Lucescu'yu getirmesi cok yanlis olur bu sene yasanan trajedidedn sonra bence FB'nin vites yukseltip cok daha iddaali bir kadro kurmasi gerekli bunun icinde ilk is karakterli iyi bir T. Direktor getirmekle basliyor ve su anda Pellegrini , Benitez gibi bir cok iyi T. Direktor bosdayken bu tarz kendi futbol ekolu , sistemi , mantalitesi olan bir hoca getirmek gerekir hatta bence FB icin en hayirli hoca su an Laudrup dur ama olurmu bilemem

Sekopej
04.Haziran.2010, 20:07
Bu sene devra arası 1 kaliteli stoper alınsaydı (Neill gibi) hem savunmada Lugano yokken Lille'e elenmezdik (savunma yine de iyiydi, golü maçın bitmesine yakın yemiştik) Daum'la de daha ileriye gidebilirdik, lig şampiyonluğu gelebilirdi.

Eğer ki bu sene stoperle birlikte 2 kanada ya da sol kanada ve orta sahaya, forvete de olmak üzere 3 oyuncu alınsın, Daum'un başarılı olacağını düşünüyorum, Lucescu'nun yapacağını en kötü yine yapar diyorum. Bu nedenle istemiyorum Lucescu'yu.

Lucescu geleceğine Aykut Kocaman'a şans verilsin, Lucescu umarım gelmez, sıkıcı maçları izlemek istemiyorum artık, 1-0 1-0 galibiyetler bu sene bizi yarışa ortak etse de, tüm sezonun genelinde böyle oyunu izlemek istemiyorum, bu nedenle karşıyım Luce'ye.

eGowiCh
04.Haziran.2010, 20:18
Daum farklı mı sanki? O da hep 1-0, 1-0... Hatta son dakika golleriyle kazandığımız maçlar da oldu, burun farkıyla. Daum'la bol gollü maç kazanmamız imkansız gibi. Bol gollü, çok ofansif bir futbol oynamak istiyorsak, öncelikle Alex'ten bağımsız bir hücum organizasyonu yapmalıyız ve Pellegrini gibi bir hocayı getirmeliyiz.

Sekopej
04.Haziran.2010, 20:19
İşte ben de onu diyorum Egemen. Lucescu daha çok savunmaya önem veren bir hoca, takım savunması yaptıracak, hücumu Alex üzerine kuracak. Böyle olacaksa Daum kalsın en azından diyorum.:)

Yoksa Daum'un kalmasını ben de istemiyorum.:D

Universal
04.Haziran.2010, 21:15
Lucescu gelirse, seneye Neymar'ı almak zorundayız. Yoksa hiçbir şekilde bu takım ile maç kazanamayız.

di canio
04.Haziran.2010, 22:50
Lucescu getirilene kadar Aykut Kocaman geçsin takıın başına.
Ayrıca bazı atasözleri geliyor aklıma Lucescu'nun söylediği, bir tek ben mi hatırlıyorum? Ne çabuk unuttu yöneticilerimiz.

TR.CaPTaiN
04.Haziran.2010, 22:55
Elyasa'nın menajeri görüşmelerin devam ettiğini, Fenerbahçe'ye yakın olduklarını açıklamış.

Macarca bir haberin iddia edilen çevirisine göre; Dzudzsak Fenerbahçe'ye gelmek istediğini söylemiş. Bir başka habere göre; Macaristan teknik direktörü Koeman Dzudzsak'a 1-2 yıl daha PSV'de kalmasını ve Türkiye'ye gitmemesini söylemiş.

Rsa
04.Haziran.2010, 23:01
Elyasa iyi bir alternatif olabilir.Dzudzsak ise müthiş olur.Umarım gerçekleşir bu transfer.

Universal
04.Haziran.2010, 23:35
Dzudzsak ile Nemeth'i alalım hücum hattında sorun kalmaz.

Universal
04.Haziran.2010, 23:54
Elyasa Konyaspor'da.

KaPaLı
04.Haziran.2010, 23:57
Dün ilk çıkan haber Konyaspor'a gideceği yönündeydi.. 1 saat geçtikten sonra Fenerbahçe'nin adı geçmeye başladı.. Fiyat yükseltmek için manager oyunuda olabilir çıkan haberler.

http://img328.yukle.tc/images/6103h.JPG

tarikko
05.Haziran.2010, 11:11
PSV Eindhoven forması giyen Macar futbolcu Balazs Dzsudzsak, ülkesindeki spor gazetelerinden Nemzeti Sport'a Fenerbahçe'nin teklif yaptığını açıkladı.
24 yaşındaki futbolcu, "Türkiye'ye ne kadar yakınsın?" sorusuna, "Fenerbahçe ile PSV Eindhoven arasındaki görüşmeler sürüyor. Transferin durumu haziran ayı içerisinde belli olacak" yanıtını verdi.

BU TEKLİF ONUR VERDİ
Başarılı oyuncu, "Bu teklifi almak bana onur verdi. Valencia, Stuttgart ve Palermo kulüpleri de beni istiyor" ifadesini kullandı. Dzsudszak, İspanya ya da İtalya liglerinde futbol oynamak istediğini, ancak PSV Eindhoven'a teklif edilecek bonservis bedelinin geleceğini büyük ölçüde belirleyeceğini de kaydetti.

Sporx

Sekopej
05.Haziran.2010, 11:34
Dün Lugano'nun, Forlan hakkında söyledikleri diye bir haber vardı, bu yalanlandı, boşuna umutlanmayın, basın gazı aldı, satabilmek için gazeteleri yapmadık numara kalmaz.

KaPaLı
05.Haziran.2010, 11:47
Balasz gelirse çok faydalı olur. Topla çok hızlı, orta açaması iyi, duran toplarıda kullanıyo. Uğur Boral'ın faydalı ve sürekliliği olan versiyonu.

Varonil
05.Haziran.2010, 12:29
Aykut Kocaman ve İsmail Kartal'ın Krasic'i izlediği haberleri vardı geçen gün.

Krasic ve Dzsudzsak bu sene gelmesini çok istediğim isimlerden.Ama ondan önce teknik direktör konusunu çözüme ulaştırmak gerekiyor.

sananes
05.Haziran.2010, 12:31
Aykut Kocaman teknik direktör olmuştur muhtemelen hatırlayalım geçen senede Daum'u uzun süre açıklamamışlardı.Lucescu'yu getirmezler geçmişte 2 tarafında söylediği sözlerden ötürü zaten getirirlerse Başkanda Lucescu'da gidene kadar askıya alırım taraftarlığımı.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
05.Haziran.2010, 12:41
El Yasa Fener'e doğru

Ankaragücü'nün başarılı defans oyuncusu El Yasa Süme, Fenerbahçe ile transfer görüşmesi yapmak için gelecek hafta Türkiye'ye gelecek.

Sezon sonu tatilini ailesinin yanında Almanya'da geçiren El Yasa'nın gelecek hafta Türkiye'ye gelerek Fenerbahçe ile masaya oturacağı öğrenildi. Başkent temsilcisi ile sözleşmesi sona eren El Yasa'nın ikinci tercihinin ise Gaziantepspor olduğu bildirildi.

LigTv

Since-1907
05.Haziran.2010, 13:06
A.Madrid'in sportif direktörü Santos+6 milyon euro ya Forlan takasını düşünebiliriz felan demişler.Şaka yapıyorlar sanırım

RasAnt
05.Haziran.2010, 13:09
Ben santos+guiza ya forlanı veririz dedikleri şeklinde haber de duymuştum, ancak bunlara pek aldırış etmemek lazım

eng1n
05.Haziran.2010, 13:48
A.Madrid'in sportif direktörü Santos+6 milyon euro ya Forlan takasını düşünebiliriz felan demişler.Şaka yapıyorlar sanırım

Güiza üstünede bir miktar para versek çok makbule geçer :D Santos iyi bir bek onu vermeyelim

goosfraba
05.Haziran.2010, 14:42
ZORUNLU AÇIKLAMA

05 Haziran 2010 Cumartesi

Basında bir süredir Atletico Madridten Forlan ve Ankaragücünden Elyasayı transfer edeceğimize dair sayısız haber yer almaktadır. Şunun net olarak bilinmesi gerekmektedir ki kulübümüzün bu iki futbolcu ile ilgili hiçbir transfer çalışması söz konusu değildir. Basına kulübümüz ile ilgili yalan transfer haberleri yapmaması çağrımızı bir kez daha yineliyor taraftarlarımıza da resmi açıklama olmadıkça hiçbir transfer haberine inanmamalarını önemle hatırlatmak istiyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Varonil
05.Haziran.2010, 14:44
Forlan'a inanmamıştım en baştan beri.El Yasa'da menajer oyunu gibi duruyordu zaten,oyuncunun piyasasını yükseltmek için.

CeNTeR_TR
05.Haziran.2010, 14:46
Kim geliyor kim geliyor ? Merak konusu oldu iyice.

En son bi josico maldonado hatırlıyorum ben konuşulan onca isimden sonra..

TR.CaPTaiN
05.Haziran.2010, 14:47
http://www.superdeporte.es/valencia/2010/06/05/joaquin-oferta-mareante-turquia/96910.html

Galiba Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Joaquin'i istediğini söylüyor.

CeNTeR_TR
05.Haziran.2010, 14:53
http://www.superdeporte.es/valencia/2010/06/05/joaquin-oferta-mareante-turquia/96910.html

Galiba Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Joaquin'i istediğini söylüyor.

Süper transfer olur her kime gelirse gelsin (:

eGowiCh
05.Haziran.2010, 16:32
Bizim yönetim başka sularda yüzüyor, takımın yedek sağ beki, yedek sol beki, sol açığı yokken, hatta ön liberosu yokken, hala ne diye sağ açık düşünülüyor, anlamak güç.

KaPaLı
05.Haziran.2010, 17:34
El Yasa'yı alacaklarını düşünüyorum ben.. Haberler çoğalmaya başladı El Yasa'yla ilgili. Sol bek içinde yabancı alacaklar herhalde. Sol açık zaten Balasz Dzudszak.

CeNTeR_TR
05.Haziran.2010, 17:37
Sol açık zaten Balasz Dzudszak.

Kesinleştimiki ?

RasAnt
05.Haziran.2010, 18:16
Yalanlıyor ama Kulüp hem El yasayı hem İlhanı hem Forlanı anlamadım gitti.Ama Krasic ve Macarlı futbolcu adını yazamıyorum onu yalanlamadı bildiğim kadarıyla. :)

KaPaLı
05.Haziran.2010, 18:20
Ankara'dan yayın yapan bir spor sitesi. Fenerbahçe'nin Serdar Kulbilge'yi tekrar istediğini yazdı..

nerazzuri
05.Haziran.2010, 19:02
Serdar'ın gönderilmesi çok büyük hataydı zaten. Ama bu saatten sonra alınmasıda çok büyük hata olur.

Kenara baktığımızda gencecik Volkan ve Mert var. Demirel'den sonra sıra Babacan'dadır bana göre.

TR.CaPTaiN
05.Haziran.2010, 19:10
Serdar çok fazla para istediği için sözleşme yenilenmemişti; resmi siteden böyle bir açıklama yapılmıştı. Fenerbahçe'den sorunlu ayrılan Serdar'a yönetimin kapıları tekrar açacağını hiç zannetmiyorum.

sananes
05.Haziran.2010, 19:10
başkan şampiyonluk için yeni formül buldu herhalde ankara deplasmanları zor geçiyo diye ankaradaki tüm futbolcuları almaya kalkıcaz :D serdara ihtiyacımız yok yalandır o haber

BeeTLeJuiCe
05.Haziran.2010, 20:05
Gignac = Kazım + 9MN€ diye bir işlem geçiyor. Doğru olsa bari. Gignac bizim için fevkaladenin fevkinde bir transfer olur. Doğruluk payı nedir bilmiyorum ama inanmak istediğim bir haber olduğu için koydum . (=

Varonil
05.Haziran.2010, 21:18
Of of ne kadar güzel olur hem de.Alabilsek keşke Gignac'ı ama sanmıyorum haberin doğru olduğunu.

Cengo
06.Haziran.2010, 00:01
Beşiktaş'ı da ilgilendirdiği için oraya da yazdım, buraya da kopyalıyorum.

Antrenör aramıyoruz

Her gün yüzlerce menajer‚ avukat kulübü arayıp futbolcu‚ hoca öneriyor. Montes ile görüşmeyi yaparken‚ Aykut Kocaman da yanımdaydı
Celal Kolot´a göre‚ Schuster´in menajeri olan Vicente Montes İstanbul´a Beşiktaş için gelmiş. Hatta sözleşmeyi onun yanında Milano´ya fakslamış
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım´ı aradım. Gazetelerde Real Madrid´den ayrılan Pellegrini´ye Fenerbahçe´nin antrenörlük teklif ettiğinizi yazıyordu..

Doğru mu diye sordum..
Şaşırdı..
´Ciddi misin?´ dedi..
Evet‚ İspanya gazeteleri böyle yazmış cevabını verdim..
O vakit‚ sen doğrusunu yaz diye şöyle anlattı..

DAUM´LA OTURUP KONUŞUCAĞIZ
´Her gün kulübe yüzlerce menajer‚ avukat telefon edip‚ faks çekerek antrenör‚ futbolcu öneriyor.. Fenerbahçe o kadar büyük kulüp ki‚ ünlü hocalar‚ futbolcuların hepsi gelmeye can atıyor.. Biz Pelligrini için kimse ile konuşmadık‚ teklif de yapmadık.. Tam tersine Josico´nun menajeri Vicente Montes telefon ederek bu hocayı bize önerdi. Hatta konuşmayı yaparken Aykut Kocaman da yanımdaydı.. Ve kendisine açık açık hoca aramadığımızı‚ bizim böyle bir sorunumuzun olmadığını da söyledim.´
Bu cevap karşısında insanın aklına iki soru geliyor.
´Ya Daum kaldı veya Daum gidecek‚ takımı Aykut Kocaman çalıştıracak..´
Onu da sordum.
´ Şu anda Fenerbahçe´nin sorunu hoca değil‚ eksik yerlerimize alacağımız oyuncular.. Görüştüğümüz‚ konuştuğumuz futbolcular var. İsmini açıkladığımız anda rakamlar yükseliyor. İşi bitirmeden‚ imzayı atmadan kimseye bir şey söylemeyeceğiz.. Daum ile de oturup konuşacağız.. Ortak bir noktayı bulursak da el sıkışıp‚ ayrılacağız..´
Telefonu kapattım.
İkinci bir haber ile karşılaştım.
O da Josico´nun menajerinin Türkiye´ye Fenerbahçe için değil‚ Schuster bağlantılı Beşiktaş içinmiş. Celal Kolat´a göre‚ Vicente Montes aynı zamanda Schuster´in menajerlik şirketinin önemli ismiymiş.. Kolot diyor ki ´Montes ile yemek yedim. Bana Beşiktaş için geldiğini‚ hatta iki yıllık sözleşme bile imzaladıklarını anlattı... Daha sonra ben de yanındayken sözleşmeyi cep telefonundan Milano´ya faksladı...´

Alaattin METİN
AKŞAM

KanaKe
06.Haziran.2010, 01:07
anlasilan baskan daumu göndermeyecek

di canio
06.Haziran.2010, 01:12
Onun kaynağı ne derece güvenilirdir bilmiyorum ama, benim duyumlarına güvendiğim bir abi; söylentileri doğruladı. Daum ile sonucu ne olursa olsun sözleşme en kısa zamanda feshedilecek, Aykut Kocaman da ondan sonra açıklanacakmış.

goosfraba
06.Haziran.2010, 01:53
15 haziranda daum istanbul'a gelecekmiş. aykut da 16'sında açıklanabilir.

anil luque
06.Haziran.2010, 01:59
Aykut hoca kesin olarak TD olacak mı ki ?

Universal
06.Haziran.2010, 02:03
Bu gün Fanatik gazetesinde, en son çare teknik adam olurum tarzında bir yazı vardı. Gönülsüz olarak gözüküyor.

di canio
06.Haziran.2010, 02:29
Dediğim gibi bu duyumu aldığım abi çok güvendiğim, sağlam yerlerle temasları olan birisi. Onun kaynağının kim olduğunu bilmiyorum ama, sağlamdır büyük ihtimalle. Bakalım göreceğiz. Olmazsa eğer dediği, eksi puan. :) Spor gazatelerinde ki transfer haberi gibi oldu. Hayırlısı bakalım.

goosfraba
06.Haziran.2010, 02:35
Dediğim gibi bu duyumu aldığım abi çok güvendiğim, sağlam yerlerle temasları olan birisi. Onun kaynağının kim olduğunu bilmiyorum ama, sağlamdır büyük ihtimalle. Bakalım göreceğiz. Olmazsa eğer dediği, eksi puan. :) Spor gazatelerinde ki transfer haberi gibi oldu. Hayırlısı bakalım.

abi transferlerle ilgili bir gelişme yok sanırım. hoş olsa yazardın zaten :)

Universal
06.Haziran.2010, 02:38
Antu'da birisi yazmış.

Şuan elimizde, bir Macar, bir İlhan ve Kocaman var.

Bakalım gene geç kaldık. En azından şu süre içinde hocamız ve netleşen iki oyuncumuz belli olmalıydı. Avrupa'da şampiyonlar ligine direkt katılacak ekipler bile transferlerini lig bitmeden bitiriyorlar.

Umarım bayan voleybolda ki gibi kısa sürede kadroyu tamamlarız.

di canio
06.Haziran.2010, 02:47
abi transferlerle ilgili bir gelişme yok sanırım. hoş olsa yazardın zaten :)

Daha çok amatör branşlarla ilgilenen birisi kendisi, bu da öyle laf arasında geçti. Voleybol'da ki transferi sordum kim diye, aklım ordaydı :) Aydınlar çok gizli tutuyormuş. Yönetimden de belki sadece Aziz Yıldırım biliyor kim olduğunu dedi.

goosfraba
06.Haziran.2010, 02:50
o zaman yeni td aykut kocaman olursa sportif direktörlük ya kalkacak ya da volkan ballı s. direktör olacak. çünkü geri döneceği haberleri vardı. aykut kocaman'a sabretmeliyiz bence.

Aşk-ı Şehir
06.Haziran.2010, 02:54
o zaman yeni td aykut kocaman olursa sportif direktörlük ya kalkacak ya da volkan ballı s. direktör olacak. çünkü geri döneceği haberleri vardı. aykut kocaman'a sabretmeliyiz bence.

Aziz Yıldırım - Sabır? :D

Fenerbahçe'nin TD yönünde ülkemize kattığı en güzel şey Avrupa'da başarılı olmuş hocaları getirip 1 yıl sonra gönderme olayıdır. :)

Varonil
06.Haziran.2010, 08:23
Aykut Kocaman gelirse Fenerbahçe taraftarı mutlaka sabredecektir.Çünkü taraftarın büyük bir çoğunluğu Aykut Kocamanı istiyor.Bundan dolayı dda taraftar desteğini de yanına alarak Aykut Kocaman ismiinin camiada büyük bir birleştirici güç olacağını düşünüyorum.

Sekopej
06.Haziran.2010, 12:37
Aragones'e 1 sene sabır gösterdi Aziz yıldırım, Aykut Kocaman da ne olursa olsun, üstelik taraftarın da desteği arkasındayken bu takımı 1 sezon çalıştırır.

Daum ayrılırken onunla konuşmadık denildi, şimdi Daum gönderilirse, sessiz kalacağını sanmam, başlar konuşmaya ve Aykut kuyumu kazdı demeye. Bunu engellemek için Daum'un gelmesi bekleniyor, muhtemelen anlaşacaklar ve ayrılırken Aykut'a destek olmasını ya da kötü yönde etkileyecek açıklamalar yapmamasını isteyecekler.

Şu anda Aykut Kocaman zaten ilgileniyor transferlerle. Takımın başına geçmese de, kafasında Daum yerine düşündüğü adaylar vardır, Daum'un dönmesini bekleyelim.

TR.CaPTaiN
06.Haziran.2010, 12:57
Ben Aykut Kocaman'ın doğru seçim olacağını düşünmüyorum. Bunun 3 nedeni var;

- Aykut Kocaman'ın teknik direktör olması Fenerbahçe'de sportif direktörlük koltuğunun aslında yedek teknik direktör koltuğu olduğu gibi bir iz bırakacak. Ve muhtemelen Aykut Kocaman'ın teknik direktör olmasıyla Fenerbahçe'de sportif direktörlük meselesi de tarihe karışacak.

- Aykut Kocaman'ın büyük takım tecrübesinin olmaması. Herkes bizim de bir Guardiola'mız olsun diye düşünebilir ama Leonardo'muz olma ihtimalini de unutmamak gerek. 3 senedir şampiyon olunamaması nedeniyle camianın bu sene şiddetle şampiyonluğa ihtiyaç duyması, ek olarak Avrupa'da başarı beklenmesi nedeniyle Aykut Kocaman bazı dönemlerde büyük baskı altına girebilir. Ve Aykut Kocaman'ın bu baskıyı kaldırıp kaldıramayacağı konusunda emin değilim.

- Haksız yere Fenerbahçe'den uzaklaştırılmış Aykut Kocaman yıllar sonra yuvasına döndü. Ancak; muhtemel bir başarısızlıkta Aykut Kocaman bu camiadan koparsa geri dönüşü için tekrar uzun bir süre geçmesi gerekecek. Ve benim gönlüm Aykut Kocaman'ın bu camiadan kopma ihtimaline razı olmaz. Sportif direktör olarak devam etmeli.

yaman76hakanFB
06.Haziran.2010, 13:01
Kim gelsin?

Lütfen ikiyüzlü ve yalaka bir hoca olmasın.

Lütfen Avrupa basınına başka, Türkiye'de başka konuşmasın.

Lütfen köylü kurnazlığı ve ayak oyunlarıyla koltuğuna yapışma derdinde birisi olmasın. Her mağlubiyette basın önüne çıkıp oyuncularını satmasın. Alttan alta hedef göstermesin. Günün birinde nasip olur da Pier Van Hoojdonk gibi gerçek bir futbol yıldızımız olursa, onun dobra dobra duruşundan komplekse girip türlü entrikalarla kuyusunu kazmasın.

Ve...ve...ve... Hepsinden önemlisi Türk insanını salak yerine koymasın. Onların duyarlı ve hasas olduğu konularda birkaç ayran kabartıcı davranış sergileyip prim yapma yoluna gitmesin. (Bu Türkler gaza çabuk gelir. İstiklal Marşı okunurken dudak kıpırdatırsam, şöyle bir tişört giyersem ve iki kelime de "şehitler filan" gibi laflar edersem bunun prestiji çok fazla olur diye düşünecek kadar biz Türkleri mümkünse çözmüş birisi olmasın. Bizimle, duygularımızla oynamasın.)

Kurnaz değil, ZEKİ bir hoca istiyorum. Hele onun bir köylü kurnazı olmasına, Türk halkıyla oynamasına bu saatten sonra hiç katlanamam.

Kim olursa olsun ama Fenerbahçe taraftarına beş yaşında çocuk muamelesi yapmasın, nabza göre şerbet veren birisi olmasın. ADAM OLSUN.

goosfraba
06.Haziran.2010, 13:04
Kim gelsin?

Lütfen ikiyüzlü ve yalaka bir hoca olmasın.

Lütfen Avrupa basınına başka, Türkiye'de başka konuşmasın.

Lütfen köylü kurnazlığı ve ayak oyunlarıyla koltuğuna yapışma derdinde birisi olmasın. Her mağlubiyette basın önüne çıkıp oyuncularını satmasın. Alttan alta hedef göstermesin. Günün birinde nasip olur da Pier Van Hoojdonk gibi gerçek bir futbol yıldızımız olursa, onun dobra dobra duruşundan komplekse girip türlü entrikalarla kuyusunu kazmasın.

Ve...ve...ve... Hepsinden önemlisi Türk insanını salak yerine koymasın. Onların duyarlı ve hasas olduğu konularda birkaç ayran kabartıcı davranış sergileyip prim yapma yoluna gitmesin. (Bu Türkler gaza çabuk gelir. İstiklal Marşı okunurken dudak kıpırdatırsam, şöyle bir tişört giyersem ve iki kelime de "şehitler filan" gibi laflar edersem bunun prestiji çok fazla olur diye düşünecek kadar biz Türkleri mümkünse çözmüş birisi olmasın. Bizimle, duygularımızla oynamasın.)

Kurnaz değil, ZEKİ bir hoca istiyorum. Hele onun bir köylü kurnazı olmasına, Türk halkıyla oynamasına bu saatten sonra hiç katlanamam.

Kim olursa olsun ama Fenerbahçe taraftarına beş yaşında çocuk muamelesi yapmasın, nabza göre şerbet veren birisi olmasın. ADAM OLSUN.

AYKUT KOCAMAN... gerisi yalan...

Lim10
06.Haziran.2010, 13:19
Ben Aykut hocanın teknik direktörümüz olmasını isteyenlerdenim.Ama diğer yanda Jol, Ramos,Pellegrini gibi teknk direktörlerin ülkeyi tanımadıkları için 2. Aragones vakası yaşayacağımızı düşünenler, bunların yanında Lucescu'nun gelmesiyle 5 sene arka arkaya lig şampiyonu olacağımız kesinmiş gibi onu destekleyenler, Lucescu'nun Daum'dan kötü olduğunu düşünenler, Daum'la devam etmemiz gerektiğini düşünenler var.

Şu tezat fikirlere bakar mısını? :)

Muhammed'in söyledikleri kısmen doğru olsa da tam olarak katılmıyorum.Avrupada başarı her sene bekleniyor.Fenerbahçe gibi bir camiada bu beklentinin -hangi teknik direktör olursa olsun- baskı yaratma gibi bir durum söz konusu değildir.Klübün büyüklüğü belli, beklentiler bununla doğru orantılı olarak normaldir.Sonuçta Aykut hoca 2. ligden gelmeyeck takımın başına.Zaten bu camiadan bir isim ve takımla geçirdiği 1 sene ile 1 adım önde başlayacak, gelmesi muhtemel başka bir hocadan.Aykut hocanın transferlerdeki etkinliği, başkanın demeçleri bir Guardiola denemesi yapacağımız sinyallerini veriyor..

sananes
06.Haziran.2010, 13:21
daha öncede söyledim kaybettiğimizde benim gibi hissedeb biri gelsin

Varonil
06.Haziran.2010, 13:33
Aykut Kocaman teknik direktör olarak açıklandıktan sonra sportif direktörlük görevleri de devam edecek gibisinden bir açıklama yapılabilir.Bir nevi İngiltere'deki menajerlik sistemi.

Şu anda Aykut Kocaman'ın camiada birleştirici güç olacağını düşünüyorum.Sezon başında Şampiyonlar Ligi'ne kalır ve ilk 10 haftada ve derbilerde iyi sonuçlar alırsak Aykut Kocaman'ın pek bir baskı yaşayacağını düşünmüyorum.

CeNTeR_TR
06.Haziran.2010, 13:37
Aykut Kocaman'ın gelmesinden yanayım bende daha doğrusu Teknik Adam olmasından yana.

Türk futbolunu yakından biliyor.Alışma süreci vs vs gibi durumlar olmayacak.

Takımdaki oyuncuları çok iyi tanıyor.En azından yıldız diye tabir edilen oyuncunun ne derece vasat bir oyuncu olduğunu geçen sene 1e1 yaşadı ve bu sene o hatalar düşmeyecekdir.

FenerbahçeLi ! Olması maçlarda kazanma arzusunu daha'da arttıracakdır buda demek oluyorki daha zevkli karşılaşmalar izleyebilirz.

Peki ya yabancı ant gelirse.

1-2 ay takımı tanıyacak.Ülkesinden bir oyuncu getirecek.Elimizde patlayacak.Sonra Avrupa serüveni başlayacak.Ülkesine gidip istediğim transfer yapılmadı diye sallayacak (!) ve en sonunda yollamak için dünya'nın tazminatı ödenecek.

Tam terside olabilir ama ihtimallere kalmaktansa bırakalım bizim TÜRK hocalarımızla doğuştan Fenerbahçeli olan hocalarımızla deneyelim görelim.

Varonil
06.Haziran.2010, 13:41
Ayrıca vizyon sahibi olması da avantaj olacak.Aragones ve Daum'da yeteri kadar heyecan ve vizyon yoktu başarılı olmak için.

Lugano'nun bir demeci vardı "Aykut Kocaman sayesinde bu dönem çok rahat bir çalışma ortamı bulduk" diye.Transferle bizzat kendisinin ilgilenmesi,takımla çok yakın olması,1 senedir camianın içinde olması da bir diğer sahip olduğu avantajlar.

goosfraba
06.Haziran.2010, 15:46
Balazs Dzsudzsak ile kesin olarak anlaşılmış.

GodfatheR
06.Haziran.2010, 15:55

Hay ağzın bal yesin :n:

Since-1907
06.Haziran.2010, 15:59

Anlaşılmıştır umarım.Ama neyi bekliyoruz anlaştıysak onu anlamıyorum.Macaristan Dünya Kupasında olsa , Dünya Kupasından sonra açıklanır diyecem de Macaristan yok Dünya Kupasında.

Universal
06.Haziran.2010, 16:19
Kaynağın neresi kardeş?

Antu'dan birisi yazdı de, uçayım buradan sana. :)

Universal
06.Haziran.2010, 16:22
Fenerbahçe Spor Kulübü‚ Kurumsal yapısı gereği aşağıdaki haberlerin doğruluğunu hiçbir şekilde teyit etmemektedir.

Vatan-Pas Fotomaç: Fener&Kartal Joaquin diyor. Valencia´nın yıldız oyuncusu Joaquin´e‚ Beşiktaş veya F. Bahçe´den birisi talip oldu.

Akşam: Luis Suarez bir adım önde. Forlan için yüksek bonservis bedeli talep ettiklerini açıklayan Atletico Madrid Sportif Direktörü Gutierrez‚ Fenerbahçe´nin rotasını yeniden Ajax´in Uruguaylı golcüsüne döndürdü.

Akşam: Yarasa Fenere geliyor. Valencia´nın sağ açığı Joaquin´e yıllık 2.4 milyon euro´dan 3 senelik sözleşme teklif edildi.

Fanatik: Yıldız adaylarını listesine alan Fenerbahçe oyun stiliyle Milan´ın efsane oyuncusu Boban´a benzetilen Hajduk Split´li Sharbini için 3 milyon euro´yu gözden çıkardı.

Hürriyet: Sarı lacivertlilerin listesinde Uruguaylı Luis Suarez ve Paraguaylı Santa Cruz´un da olduğu öğrenildi.

Takvim: Yüzyılın paketi. Fener Forlan Trezeguet ve Krasiç için tüm kozlarını ortaya koyuyor.

Pas Fotomaç: Caner bitiyor.Fenerbahçe CSKA Moskova´ya 2.5 milyon euro teklif etti.

Pas Fotomaç: Fenerbahçe Forlan´dan vazgeçmiyor. Kırmızı halı ile çağrıldı.

Pas Fotomaç: Balazs Dzsudzsak Fenerbahçe´ye koşuyor.

HT Spor: Teklif cazip geldi.Sarı lacivertli yönetim Forlan için Guiza artı 6 milyon euroyu geri çeviren Atletico Madrid´in Andre Santos artı para teklifine sıcak bakıyor.

HT Spor: Fenerabahçe yönetimi Krasiç´in işini Dünya Kupası öncesinde bitirmek istiyor.

Sabah: Aykut Kocaman ile görüşen Krasiç Dünya kupası´nın sonuna kadar sure istedi.

Star: Forlan formula. Uruguaylı golcü için Fenerbahçe Atletico Madrid´e 3 teklif sundu.

HT Spor: Dzsudzsak: Fenerbahçe bana teklif yaptı.

Fenerbahçe.org

BeeTLeJuiCe
06.Haziran.2010, 16:24

Antu'yu karıştırdın yetmedi hedefin burasımı :D

GeorgeWeah
06.Haziran.2010, 18:33
Antuda Dzsudzsak anlaşıldı haberi var ama kulüpten ses çıkmıyor. Habire bu haberleri teyit etmiyoruz diyor. Transferler gerçekleştiyse de yeni hoca belli olmamasından dolayı açıklanması zor gibi..

titates1
06.Haziran.2010, 20:12
Dzsudzsak olmalı biz PSV'den çok daha iyi takımız , yalnız hollanda maçında attığı gol fena özeti izlerken robben sandım sonra anladım =)

RasAnt
06.Haziran.2010, 22:11
Antu normal bir Fenerbahçe forum haber sitesi değil mi nereden biliyorlar haber kaynakları ne ? Dzsudzsak Krasic yalanlaması gelmedi zaten tahmin etmek zor değil, bilmediğimiz birşey söylesinler misal stoper orta saha fln yani.

Universal
06.Haziran.2010, 22:15
Bende bir keresinde antuya Sheva gelecek diye konu açmıştık, bizat futbolculardan aldım haberi sonra ne oldu bilmiyorum, yalan oldu olan benim replere oldu. İlk tahminim olmadı. Ondan sonra hiç duyum açmadım. Zaten basın biz oraya kimi yazarsak onlarda aynısnı yazıyor. Kısaca Antu basına çalışıyor.

Universal
07.Haziran.2010, 00:19
Rıdvan Dİlmen şuan Telegol'de öyle bir konuştu ki, Aykut Kocaman Fenerbahçe'nin yeni teknik adamı gibi.

goosfraba
07.Haziran.2010, 00:20
ne diyor????

Universal
07.Haziran.2010, 00:22
Karakteri ile, bilgisi ile Fenerbahçe'nin başına geçeceğini söylüyor.

Ek olarak; bu gün olsa istifa etmezdim dedi.

RasAnt
07.Haziran.2010, 00:25
Fenerbahçeye yakışır başarır fln diyor ama belli değil tabi

GeorgeWeah
07.Haziran.2010, 01:05
Gökdeniz Karadeniz Fenerbahcede. 15 Haziranı bekleyin :)

titates1
07.Haziran.2010, 01:09
Gökdeniz Karadeniz Fenerbahcede. 15 Haziranı bekleyin :)

Kaynak var mı ? bence iyi transfer olur

GeorgeWeah
07.Haziran.2010, 01:12
Kaynak var mı ? bence iyi transfer olur
Kaynak Antu. Ama gerçek olan birşey var. 15 Haziranda Daum tatilden dönecek. Görüşmeler yapılacak ve yollar ayrılacak. O saatten itibaren de bombaların patlaması bekleniyor.

KanaKe
07.Haziran.2010, 02:08
Kaynak Antu. Ama gerçek olan birşey var. 15 Haziranda Daum tatilden dönecek. Görüşmeler yapılacak ve yollar ayrılacak. O saatten itibaren de bombaların patlaması bekleniyor.
antu hersene oldugu gibi bu senede 10 tane isim ortaya atti 5 tanesi kesin dedi daha kesinlesen transfer yok artik antunun fotomactan bir farki yok kaynagi antu olan haberleri suraya yazmassaniz daha uygun olur bizide bosu bosuna heyecanlandirmamis olursunuz :)

di canio
07.Haziran.2010, 02:44
Gökdeniz'in isminin bu zamana kadar gazetelerde çıkmamasına şaşırdım doğrusu. :)

RasAnt
07.Haziran.2010, 11:41
Unutuldular yaw Rusyaada ondan çıkmıyordur :)

BeeTLeJuiCe
07.Haziran.2010, 11:59
Bugünleride gördük ya, Güiza Katar'a gidiyor. 8MN€'ya...

GodfatheR
07.Haziran.2010, 12:04
Bugünleride gördük ya, Güiza Katar'a gidiyor. 8MN€'ya...

Kaynak kaynak kaynak??? Allahım sana geliyorum doğru mu duyduklarım.

RasAnt
07.Haziran.2010, 12:05
Hdi ya kaynk saglammı iddiaa mı

KanaKe
07.Haziran.2010, 12:07
antu demeyin sakin :D

RasAnt
07.Haziran.2010, 12:08
antu demeyin sakin :D

hehe aynen :D

BeeTLeJuiCe
07.Haziran.2010, 12:08
Kaymağı Takvim gazetesi :D
Böle inanmak istediğim haberleri yazıyorum. (= Sinerji yaratalım kutumuzdan büyük çıkar belki.

RasAnt
07.Haziran.2010, 12:21
hehe :D:D inş diyelim

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
07.Haziran.2010, 17:47
Fener'e kötü haber!

İtalya'da geçen sezon yaşadığı hayal kırıklığını unuturmak isteyen Juventus'un, Fenerbahçe'nin de gündeminde olan Milos Krasic'i transfer ettiği ileri sürüldü.

Siyah beyazlı takımın, Sırp yıldızın kulübü CSKA Moskova ile bonservis bedeli konusunda anlaşma sağladığı iddia edildi. İtalya'nın Tuttusport gazetesi Juventus'un Krasic için önerdiği rakamı CSKA'nın kabul ettiğini yazdı, ancak Juventus'tan henüz resmi bir açıklama gelmedi.
Ayrıca La Gazzetta dello Sport'a göre de Krasic'te sona çok yaklaşan Juve, defans oyuncusu Giorgio Chiellini'nin sözleşmesini yenilemek istiyor. Haberde Juventus'un, Chiellini'nin kontratını 2015 yılına kadar uzatmak istediği ve yıllık ücretini 3.5 milyon Euro'ya çıkaracağı ifade edildi.
Öte yandan Torino devinin, Riccardo Montolivo için de Fiorentina'nın kapısını çalması bekleniyor...

(Ligtv.com.tr)

Trabzonspor
07.Haziran.2010, 18:06
Fenerbahçe'de problemin adı Andre Santos

Brezilyalı oyuncu, Türkiye'ye geri dönmek istemiyor...

By Goal.com Türkiye

http://u.goal.com/56500/56545_news.jpg

Yeni sezon için kadrosunu güçlendirme çalışmalarına şimdiden başlayan Fenerbahçe'de, Andre Santos'un takındığı tavır büyük sorun yarattı.

Milliyet Gazetesi'nide yer alan haberde, Fenerbahçe'de forma giymekten memnun olmayan Andre Santos'un, menajerine bir başka takım bulması için talimat verdiği, Brezilyalı oyuncunun ayrılmayı kafasına koyduğu belirtiliyor.

İspanya basınında adı Real Madrid ile anılan solak Brezilyalının menajeri Carlos Leite'nin, İspanyol devinin sportif direktörü Jorge Valdano ile bir görüşme yaptığı söyleniyor. Real Madrid'in oyuncuya talip olması durumunda, Fenerbahçe'nin de zorluk çıkarmayacağı ve bonservis pazarlığına girileceği tahmin ediliyor.

Fenerbahçe'nin talep edeceği bonservisin ne kadar olacağı ise şimdiden belirsiz.

Andre Santos, Süper Lig'de çıktığı 27 maçta 5, Avrupa Ligi'nde çıktığı 8 karşılaşmada yine 5 gol kaydetmişti.

Hugo
07.Haziran.2010, 20:01
krasic'in menajeri: 'fenerbahçe, juventus'tan iki kat fazla para teklif etti, ama krasic türkiye'de oynamak istemiyor. juventus'a yakınız'

twitter/ersin düzen

TR.CaPTaiN
08.Haziran.2010, 00:26
Fener bombayı patlatıyor!

http://www.yukleresim.com/images/15594173509884626688.jpg (http://www.yukleresim.com/)

Fenerbahçe dış transferde bu sezon ilk isimle anlaşmak üzere. PSV Eindhoven forması giyen orta saha oyuncusu Dzsudzsak ile sarı lacivertlilerin her konuda anlaştığı ve Macar oyuncunun imza atmasının çok yakın olduğu öğrenildi.

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=73471

BeeTLeJuiCe
08.Haziran.2010, 00:35
Bir sürü transfer yazılıp çiziliyorda, 6 yabancı dan hangisi lik 11 oynayacak.

Volkan
GG Lugano stoper Santos
kanat emre önlibero kanat
alex forvet

şu kadroda 3 yabancı var, eksik mevki 5.
Gökdeniz ismi doğru olsa bari. Topuz, Özer, gelirse Gökdeniz, gelirse Cucak, kalırsa Kazım bunlar yeterli kanatlar için.

Stoperde İlhan mı oynayacak? Bilica oynarsa hangi mevkide Türk oynayacak. Ön liberoda Cristian mı oynayacak Selçuk mu, yeni ön liberomu gelecek, Topuz-Emre ortasahasımı olacak yoksa.

TD'ninde çok zor...

RasAnt
08.Haziran.2010, 01:02
Dzsudzsak şu adam gelsin başkada birşey istemem :)

yaman76hakanFB
08.Haziran.2010, 01:18
Ben isterim valla... Öyle bir oyuncuyla avutamazlar beni. Bu takıma devrim lazım; ıslahat değil...

ForsakeN
08.Haziran.2010, 01:18
Volkan
GG Lugano stoper Santos
kanat emre önlibero kanat
alex forvet

Alex'in yerine bi adam bulsak, revizyonu o zaman yapmış oluruz. ileri uçta Alex-forvet ikilisi değil de forvet-forvet görmek istiyorum artık

RasAnt
08.Haziran.2010, 01:24
İstemem yan cebime koysunlar hesabı dmek istedim :) tabiki 1 transfer yetmez adamı istediğimi dile getirdim :)

yaman76hakanFB
08.Haziran.2010, 01:35
Alex'in yerine bi adam bulsak, revizyonu o zaman yapmış oluruz. ileri uçta Alex-forvet ikilisi değil de forvet-forvet görmek istiyorum artık

Uzun uzun yazacağım da... (Aynısını düşünüyorum.) Daha doğrusu forvet-forvet veya Alex-forvet gibi işin tekniğinde değilim. Ben takımın etrafında kurulacağı lider oyuncunun şampiyonluk yolunda burnundan soluyan kırmızı görmüş boğa gibi olmasını istiyorum. Malesef Alex olduğu müddetçe bu takıma ondan daha önemli bir ismi monte edemeyeceğiz. Onun oyun karakteri böyle... sadece virtüözlük yapabilir bu orkestrada... "Yahu bu maç virtüözlüğü şu yapsın, o bugün çok sıcak, ben bugünlük koroya geçip keman çalarak yardımcı oyunculuğa soyunayım" diyecek fiziki ve mental özellikleri yok. O sadece sopayı sallayarak senfoni şefliği yapabilir. Bu kötü niyetinden değil, oyun tarzı böyle... Bu yapısıyla ondan daha değerli bir yıldızı bu takıma monte etme şansımız yok. Monte edersek Alex'den hiç verim alamayız. O ya jön olur; ya hiç rol almaz... Asla 2.adam olmayı başaramaz. Eeee; o varken ondan daha iyisini takıma monte etme şansımız yoksa... Cevap vermek istemiyorum; olmayacaını biliyorum. Olmayacak duaya amin demek olur. Yine Aleks'li bir takım... Yine iteleye kakalaya, iki adım ileri, bir adım geri bir takım... Şampiyonluk mu? Her Aleks'li sezonda olduğu gibi ya rakipler bize ikram eder, ya biz rakiplere... Bu çark böyle devam eder gider. Ama şöyle gümbür gümbür şampiyonluğa koşan bir takım hayal olur.

GeorgeWeah
08.Haziran.2010, 01:59
Krasic transferinde büyük yalanlar dönüyor. Eğer İnter, Manu, Juve gibi takımlar isteseydi alırdı şimdiye kadar. Kurnaz menejeri o takımlara bizim teklifin yüksek olduğunu söylüyor. Daha fazla maaş verilmesi için. Bize de Türkiyeye gelmek istemiyor. Şunla bunlar görüşüyor deyip bizden daha fazla para koparmak amacında. Eğerki gerçekten böyle olaylar dönüyorsa inşallah Krasic Dünya Kupasından sonra hiçbir yere gidemez ve CSKada sürünür..

GeorgeWeah
08.Haziran.2010, 02:26
Beyler Antudaki şeyleri buraya getirdiğim için rahatsız olan arkadaşlar vardı. Fakat ben herkesin duyumunu değil, sadece güvenilir olanlarınkini getiriyorum. O yüzden yeni bir duyum gelmiş oldu :)

DUYUM

Daum kesin gitti‚kesin bilgidir bu.
Yönetim gercekten bütceyi acti ve milyonluk transferler yapilacak.

Alicanfmfan
08.Haziran.2010, 03:38
Bugün radyoda duydugum haberde Krasic'in Juventusla anlastıgı söyleniyordu , LigRadyo'ydu galiba.

di canio
08.Haziran.2010, 10:40
Beyler Antudaki şeyleri buraya getirdiğim için rahatsız olan arkadaşlar vardı. Fakat ben herkesin duyumunu değil, sadece güvenilir olanlarınkini getiriyorum. O yüzden yeni bir duyum gelmiş oldu :)

DUYUM

Daum kesin gitti‚kesin bilgidir bu.
Yönetim gercekten bütceyi acti ve milyonluk transferler yapilacak.

Bu duyumu biraz daha pekiştireyim kendi duyumlarımla. Çok çok büyük bir aksilik olmazsa, Daum gitmiş. Aykut Kocaman yeni hocaymış. Aykut Kocaman ismi açıklandıktan sonra bombalar geliyormuş. Bu bombalardan birisi çok ünlü bir forvet, diğeri Krasic diyorlar. Anlaşılmış Krasic ile.

goosfraba
08.Haziran.2010, 11:18
inşallah bir aksilik çıkmaz. osman abi krasic duyumunun kaynağı, aykut kocaman'ı söyleyen kişi mi? :)

KaPaLı
08.Haziran.2010, 11:37
Forlan içinde Marsilya söylentileri vardı. Herhalde bütün takımlar gibi tarih 10 haziran sonrası.

Trabzonspor
08.Haziran.2010, 13:18
Krasic: "Bir an önce Juventus'a gitmek istiyorum"

CSKA ile Juventus kulüplerinin anlaşmak üzere oldukları konuşuluyor.

Goal.com Türkiye

http://u.goal.com/99400/99450_news.jpg

Uzun süredir Fenerbahçe'nin de transfer listesinde bulunan CSKA Moskova'nın yıldızı Milos Krasic, Rusya'dan ayrılarak Juventus'a transfer olmak istediğini söyledi.

Şu an itibariyle kulüp yönetimiyle görüşen Krasic'in menajerinin transferdeki pürüzleri kaldırmaya çalıştığı ve bu transferin en kısa süre içerisinde gerçekleşeceği öğrenildi.

Transferiyle ilgili olarak Sportal.rs adlı siteye açıklamalarda bulunan Sırp futbolcu, "İki kulüp arasında görüşmelerin sürdüğünü biliyorum. Umarım en kısa zamanda bu transfer gerçekleşir. CSKA bonservis bedeli belirlemiş ve bunun üzerinde görüşmeler devam ediyormuş. Juventus, İtalya'nın en büyük kulüplerinden biri. Açıkçası benim kariyerim için orada oynamak çok önemli. Luigi Del Neri ile birlikte çalışmak ve onun 4-4-2 taktiğinde görev almayı çok isterim" şeklinde konuştu.

Bir süredir Fenerbahçe'ye transfer olacağı iddia edilen Krasic'in bu açıklamaları sarı lacivertlileri oldukça üzecek gibi gözüküyor.

goosfraba
08.Haziran.2010, 13:32
balazs dszudszak hayırlı olsun. sol kanat için mükemmel bir isim aldık bence.

geriye forvet ve sağ kanat kaldı. bir de türk ön libero alabilseydik iyi oludu.

Trabzonspor
08.Haziran.2010, 13:35
Hüseyin Çimşir olmaz mı Umut?:D