Log in

View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 [42] 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90

RasAnt
04.Eylül.2010, 10:57
Listede Stochun Canerin isimlerinide gördüm,sanırım tüm transfer haberlerini koymuşlar :)

di canio
04.Eylül.2010, 11:08
Listede Stochun Canerin isimlerinide gördüm,sanırım tüm transfer haberlerini koymuşlar :)

Öyleymiş :) Okumamıştım listeyi. Sayfanın altına hızla inerken Recep Niyaz'ın soyismi gözüme takılmıştı. O yüzden yazdım. Benim hatam oldu.

RasAnt
04.Eylül.2010, 11:39
Olabilir ya nolcak :)

goosfraba
04.Eylül.2010, 14:14
aslında santos'un gitmesi ihtimalini göz önünde bulundurarak yönetim portekizli coentrao'yu yoklamış. hatta baya mesafe katetmişiz o transferde fakat santos'un gitmeyeceği kesinleşince geri adım atmışız.

şimdi diyorum ki, keşke olsaydı :)

sananes
04.Eylül.2010, 14:36
coentrao milli takımlarında sol bek oynayan adam değil mi eğer oysa çok iyi oyuncuyu kaçırmışız.

goosfraba
04.Eylül.2010, 14:39
evet o adam. santostan katbe kat iyi.

KanaKe
04.Eylül.2010, 14:59
coentrao tuzlu olurdu biraz benfica kolay kolay birakirmi öyle adami?

Redrum
04.Eylül.2010, 14:59
O adam sol açık orijinli değil mi?

Aşk-ı Şehir
04.Eylül.2010, 15:27
Andre Santos'ta sol açık orjinli. :) Coentrao daha hızlı ve disiplinli bir oyuncu.

Zekirdek
04.Eylül.2010, 15:30
Recep Niyaz FM 2011'de databaseye dahil olalcak mı?

di canio
04.Eylül.2010, 16:02
Profesyonel sözleşmesi var. Olacaktır.

titates1
04.Eylül.2010, 17:27
Coentrao müthiş bir oyuncu fazla kalmaz Benfica'Da çok da tuzlu olurdu

nerazzuri
05.Eylül.2010, 13:25
Güiza'nın Webster kuralı ile transfer olması bekleniyor-muş.

Webster ise, 3 yıl bir takımda oynayan oyuncunun aldığı ücreti takıma vererek transfer etmek.

Yani,Güiza devre arasında 3 Milyon €'ya transfer olabilir.

nerazzuri
05.Eylül.2010, 13:28
Bu Websterin tam olarak açıklaması bilinmemekle birlikte şunlara da bir göz atalım;

Kemal KAPULLUOĞLU
(Spor Hukukçusu)
FIFA sıcak bakmıyor

FIFA, sıcak bakmıyor. Eğer koruma dönemi dışına çıkmış bir futbolcu, başka bir kulüple anlaşırsa FIFA duruma müdahale eder. Oyuncunun 4 yılda aldığı ücret, bonservis bedeli ve menajerine verilen ücret 4’e bölünür.
Sepp BLATTER
(FIFA Başkanı)

Futbola zarar verir
WEBSTER kararı futbolculara büyük serbestlik ve haklar getirdiği için futbol dünyasına zararlar verebilir. Özellikle menajerlerin bu durumda büyük kazancı olacak. Futbolcular, sözde bir zafer elde ettiler.
Webster olayı nedir?

İskoçyalı Andy Webster’in 2006 yılında ülkesinde oynadığı Heart of Midlothian takımından İngiliz Wigan Athletic’e transferi sonunda alınan karar uyarınca, bir takımla uzun süreli sözleşmesi olan futbolcuların yıllık ücreti, sözleşme süresiyle çarpılıyor ve bonservis bedeli belirleniyor. Daha önceki uygulamada ise, bir kulüpte anlaşması olan futbolcu, kendisi ve takımının istemesi durumunda takım değiştirebiliyor, eğer sözleşmede belirli bir meblağ ve şartlar yer almıyorsa, takımı tarafından bonservis bedeli belirleniyordu. Bu istenilen bonservis bedeli üzerinde pazarlık yapılarak anlaşma yoluna gidiliyordu.

Kawaguchi
05.Eylül.2010, 15:15
http://www.medyaspor.com/content/img/News/headline/guiza_01.08.10.10.07.09.jpg

Fenerbahçe Kulübü’nün hem topuğundaki rahatsızlıktan kurtulması için ameliyat olması, hem de kulüp bulması için İspanya’ya gönderdiği Daniel Güiza’nın dönüp dönmeyeceği tartışma konusu oldu. Ancak, ortaya çıkan belirtiler Okçu’nun dönüşünün olmayacağı yönünde...

Başkan Aziz Yıldırım’ın kazanmak için her yolu denediği Güiza, “Takımın havasını bozuyor” diyerek kendisini gözden çıkaran teknik direktör Aykut Kocaman’ın isteği üzerine hem ameliyat olmak hem de kulüp bulması için ülkesi İspanya’ya gönderildi.

Hürriyet’in iki gün önceden duyurduğu bu haber sonrası, kulüp de önceki gün Okçu ile ilgili kararını açıkladı ve ülkesine yolladı. Güiza’nın ameliyatı sonrası yaklaşık 3 ay futbol oynayamayacak oluşu ve bu sürenin devre arasına denk gelmesi, ülkesinde kulüp arayışlarına yöneleceği ihtimalini güçlendiriyor. Ülkesinde önce milli takım doktorlarına görünecek olan golcü, karar verilmesi halinde bıçak altına yatacak.

Herkesle vedalaştı

Güiza’nın İspanya yolculuğu öncesi Samandıra’daki Can Bartu Tesisleri’nde takım arkadaşlarıyla ve kulüp personeli ile vedalaşması dikkat çekti. Samimi bir şekilde takım arkadaşlarıyla vedalaşan İspanyol oyuncunun bu tavrı “dönmeyecek” iddialarını güçlendirdi. Devre arasında kulüp bulacağını ve Fenerbahçe’den ayrılacağını düşünen Güiza’nın, kulüp bulamaması durumunda 2008 yılında CAS’ın aldığı Webster kararı ile 3 milyon Euro bonsrvis ücreti karşılığında kulüpten ayrılmayı planladığı öğrenildi.

Hukukçular en az 6 milyon Euro diyor

FIFA’nın Webster olayı ile kulüplerin mağdur olacağını düşünmesi bu durumu şüpheli hale getiriyor. Sezon bitiminde sözleşmesinin son yılına girecek olan Güiza “koruma” döneminden çıkarak belirli bir ücret karşılığında serbest kalabilecek. Ancak Fenerbahçe Kulübü’nün bu duruma itiraz edeceği ve FIFA’nın kulüpler lehine tavrından yararlanarak yüksek bir bonservis bedeli talep edeceği belirtiliyor.

İşte Fener’in planı

Fenerbahçe Yönetimi Güiza’yı İspanya’ya göndererek bu konuda haklı duruma geçmeyi planlıyor. Güiza’nın ameliyat olarak sağlıklı dönebileceğini hesaplayan sarı lacivertliler, eğer ameliyat kararı çıkmaz ve sağlık probleminin olmadığı ortaya çıkarsa bu kez onu İstanbul’a çağırarak ağır bir antrenman programı ile kondisyon olarak takıma yetişmesini sağlayacak.

Güiza, Webster olayına güveniyor ve 3 milyon Euro ile F.Bahçe’den ayrılmayı planlıyor. Ancak, spor hukukçusu Kemal Kapulluoğlu’na göre bu zor. Kapulluoğlu’nun hesabına göre Güiza giderken en az 6 milyon Euro ödemek zorunda kalır. Hesap şöyle: 15 milyon Euro/4: 3.8 milyon Euro. 12 milyon Euro/4: 3 milyon Euro: 6.8 milyon Euro.

UZMANLAR WEBSTER OLAYI İÇİN NE DİYORLAR?

Kemal KAPULLUOĞLU
(Spor Hukukçusu)

FIFA sıcak bakmıyor

Eğer koruma dönemi dışına çıkmış bir futbolcu, başka bir kulüple anlaşırsa FIFA duruma müdahale eder. Oyuncunun 4 yılda aldığı ücret, bonservis bedeli ve menajerine verilen ücret 4’e bölünür.

Sepp BLATTER
(FIFA Başkanı)

Futbola zarar verir

Webster kararı futbolculara büyük serbestlik ve haklar getirdiği için futbol dünyasına zararlar verebilir. Özellikle menajerlerin bu durumda büyük kazancı olacak. Futbolcular, sözde bir zafer elde ettiler.

Webster olayı nedir?

İskoçyalı Andy Webster’in 2006 yılında ülkesinde oynadığı Heart of Midlothian takımından İngiliz Wigan Athletic’e transferi sonunda alınan karar uyarınca, bir takımla uzun süreli sözleşmesi olan futbolcuların yıllık ücreti, sözleşme süresiyle çarpılıyor ve bonservis bedeli belirleniyor. Daha önceki uygulamada ise, bir kulüpte anlaşması olan futbolcu, kendisi ve takımının istemesi durumunda takım değiştirebiliyor, eğer sözleşmede belirli bir meblağ ve şartlar yer almıyorsa, takımı tarafından bonservis bedeli belirleniyordu. Bu istenilen bonservis bedeli üzerinde pazarlık yapılarak anlaşma yoluna gidiliyordu.

Zekirdek
05.Eylül.2010, 16:16
FM'de Bosman kuralı işliyor fakat Webster kuralı işliyor mu?

Revolution
05.Eylül.2010, 16:19

Sanırım hayır..

nerazzuri
05.Eylül.2010, 16:21
Sözleşmesinin bitimine 6 ay kalmış bir oyuncuya o an ki değerini verip hemen alabiliyorduk. Bu vardı Fm'de.

Zekirdek
05.Eylül.2010, 16:32
Sözleşmesinin bitimine 6 ay kalmış bir oyuncuya o an ki değerini verip hemen alabiliyorduk. Bu vardı Fm'de.

Hmm. Ben Apporonce to Sign ile sezon sonu almayı tercih ediyordum. Fakat varmış. Bilmiyordum.

Cengo
05.Eylül.2010, 22:37
FIFA kullanılmasını istemediği için kimse kullanamadı, FM'den de kaldırıldı bu yüzden.

TR.CaPTaiN
06.Eylül.2010, 15:01
Devre arası transfer dönemine kadar kilit.

TR.CaPTaiN
30.Kasım.2010, 10:11
Fenerbahçe'nin devre arasında bir önliberoya ihtiyacı var. Santos'un durumuna göre bir de sol bek düşünülebilir. Umarım yönetim geçen sene Daum'un transfere ihtiyaç var açıklamalarına rağmen, büyük takım devre arası transfer yapmaz gibi saçma sapan bahanelerle bu eksikleri gözardı etmez. Gerçi yönetim, Aykut Kocaman da başarılı olamazsa artık hedefin teknik direktörden önce kendileri olduğunu biliyorlardır ve buna göre davranıp transfer yaparlar.

Gökhan Ünal muhtemelen ayrılmak isteyecektir. Niang, Semih, Güiza varken Gökhan Ünal'ın şans bulması zor ve ayrılması sanırım kendisi için daha iyi olacak. Gökhan Ünal yerine Şahin Aygüneş'i takıma kazandırsak iyi olur.

Bilica'nın da bileti kesilebilir. Kayseri vermez diye tahmin ediyorum ancak Serdar Kesimal Bilica yerine çok iyi olur.

Andre Santos'un ayrılmak istediğini düşünüyorum. Hal ve hareketlerinden ayrılmak istediği belli oluyor. İyi bir paraya satılırsa kaliteli sol bek almak gerek.

Cristian İBB maçındaki performansı kalan 3 maçta da yansıtırsa sezon sonuna kadar kendisine şans verilecek gibi. Kalan 3 maç Cristian'ın geleceği için çok önemli.

nerazzuri
30.Kasım.2010, 16:56
Cristian devre arasında ülkesine döneceğini söylemişti, klüp bulamasa bile.

Muhammed'in dediği gibi Santos da duruma göre, taliplileri çıkarsa gönderilebilir. Aynı şekilde Güiza'da.

Öncelikle bir ön libero transferini ben garanti olarak görüyorum. Yobo'nun bonservisi alınacaktır.

Gökhan Ünal'da takımdan ayrılabilir.

TR.CaPTaiN
03.Aralık.2010, 17:39
Fener mi yoksa Beşiktaş mı O'nu istiyor?

Karabükspor Başkanı Feridun Tankut, ligin gözde futbolcuları arasında yer alan Emenike ile ilgili açıklama yaptı.

Kardemir Karabükspor Başkanı Feridun Tankut, bu sezon ortaya koyduğu performansla Süper Ligi'n gözde futbolcuları arasında yer alan Nijeryalı Emanuel Emenike ile ilgili açıklama yaptı.

Kardemir Karabükspor Başkanı Feridun Tankut kartalbakisi.com'a açıklamalar yaptı.

Bu sezon ortaya koyduğu üstün performansla Süper Lig'in gözde futbolcuları arasında yer alan Nijeryalı Emanuel Emenike ile ilgili soruları yanıtlayan Tankut Beşiktaş'tan yıldız futbolcu için bir teklif almadıklarını söyledi.

İşte Tankut'un açıklamaları; "Emenike ortaya koyduğu performansla herkesin gözdesi oldu. Onunla ilgili transfer haberlerini ve iddialarını çokça basında görüyoruz. Başarısının büyük kulüplerin iştahını kabartması çok normal. Ancak size şunu söylemeliyim ki Emenike için şu ana dek herhangi bir kulüpten resmi teklif almadık. Beşiktaş'ın futbolcumuzla ilgilendiği yönünde medyada çok haber görüyoruz. Hatta Serdal Adalı ile Karabük'te bir görüşme yaptığımız dahi yazıldı. Bu haberler gerçeği yansıtmıyor. Siyah beyazlı kulüp ya da bir yöneticisi ile Emenike için görüşmedik. Ama şunu ilk kez sizler aracılığı ile açıklayabilirim ki futbolcumuz ile en ciddi ilgilenen Fenerbahçe kulübü.

Sarı lacivertli kulüpten Ocak ayında Emenike'nin transferi ile ilgili görüşmek için randevu istendi. Biz de kendilerine teşekkür ederek oyuncumuzu ara transferde satmayı düşünmediğimizi ancak sezon sonu için bu taleplerini değerlendirebileceğimizi belirttik."

"Emenike'yi devre arasında satmayı kesinlikle düşünmüyoruz. Bu sezonki hedeflerimizi gerçekleştirmede Emenike önemli rol oynayacak. Ancak sezon sonu için onu satmaya sıcak bakabiliriz. Sezon sonunda Emenike ile ilgili teklifleri değerlendireceğiz."

"Beşiktaş'ın Ocak ayında göndereceği bazı futbolcular ile Emenike'nin takas edileceği iddiaları da gerçeği yansıtmıyor. Holosko ve Yusuf ile kesinlikle ilgilenmiyoruz. Bunu da kamuoyunun bilmesini isterim."

İnternetspor

goosfraba
03.Aralık.2010, 17:45
2. ligde golleri atarken, karabük süper lige çıktığında aynı performansı gösteremeyeceğini düşünüyordum ama emenike yanılttı.

bence güiza'nın yerine genç, dinamik ve güçlü bir emenike harikulade olur.

ama önce takımdan, cristian, güiza ve bilica'nın ayrılması lazım.

ayrıca fransa'dan ortasahaya genç bir göbek oyuncusu transferi bekliyorum.

Volkan Şen
03.Aralık.2010, 17:48
2. ligde golleri atarken, karabük süper lige çıktığında aynı performansı gösteremeyeceğini düşünüyordum ama emenike yanılttı.

bence güiza'nın yerine genç, dinamik ve güçlü bir emenike harikulade olur.

ama önce takımdan, cristian, güiza ve bilica'nın ayrılması lazım.

ayrıca fransa'dan ortasahaya genç bir göbek oyuncusu transferi bekliyorum.

Moussa Sisokko olabilir. Touluse takımından.

DaveJones
03.Aralık.2010, 17:51
Nancy'deki Alfred N'Diaye nin adı geçiyordu sene başında. Emenike gerçekten çok iyi olur ama bilmiyorum alınırmı.

barahir
03.Aralık.2010, 18:07
Emenike bildiğin explosive striker :)

nerazzuri
03.Aralık.2010, 19:47
Moussa Sisokko olabilir. Touluse takımından.
maliyeti oldukça yüksek, bizim yönetim ön liberoya para vermez.

ForsakeN
03.Aralık.2010, 19:56
maliyeti oldukça yüksek, bizim yönetim ön liberoya para vermez.

Cristian'ı da 5milyon Euro'ya almıştk :)

nerazzuri
03.Aralık.2010, 21:30
Cristian'ı da 5milyon Euro'ya almıştk :)
Sisokko'nun maliyeti öyle 5 Milyon€ değil.

Cristian ayrıca 7 Milyon €'ya gelmişti dipnot.

Sisokko'nun 15-20 Milyon€ civarı bir maliyeti var.

goosfraba
03.Aralık.2010, 21:40
moussa sissoko'nun yanında oynayan etienne capoue ilaç gibi gelebilir ortasahaya. müthiş bir kesici ve iyi bir oyun kurucu. sürekli dikine oynuyor. ayrıca sissoko'dan daha ucuz.

fransa'yı tarayan aykut kocaman'ın gözünden bu oyuncu kaçmamıştır diye düşünüyorum.

KanaKe
04.Aralık.2010, 11:55
Emenike süper olur oynatacaklarsa alsinlar oynatmayacaklarsa hic almasinlar...

Zekirdek
04.Aralık.2010, 12:01
Emenike'nin transferi şu an çok yanlış bir transfer olur. Çünkü gereksiz bir transfer olur. Zaten gol atma konusunda sorun yaşamıyoruz ve Niang'ta çatır çatır oynuyor yani. Onun yerine orta saha ve sol beke transfer öncelikle yapılmalı.

TR.CaPTaiN
04.Aralık.2010, 15:08
Bugün bazı gazetelerde; Kulübümüzün, Karabük'te top koşturan Emenike'yi transfer etmek üzere girişimde bulunduğu iddia edilmektedir.

Kardemir D.Ç. Karabükspor Başkanı Sayın Feridun Tankut'a atfen yapılan haberlerde, yönetimimizin devre arasında Emenike'yi almak istediği ancak Sayın Tankut'un olumsuz yanıt verdiği öne sürülmektedir.

Bu haberler doğru değildir. Kulübümüzün, söz konusu futbolcuyu transfer etmek gibi bir düşüncesi olmadığı gibi konuya dair herhangi bir girişimi de olmamıştır.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Varonil
04.Aralık.2010, 15:37
Sevindim böyle bir girişimimiz olmadığına.Zira çok yanlış bir transfer olurdu.Şu an için yerli bir sol bek (düşünüyorum ama çok iyi bir isim yok,belki Kayserispor'lu Hasan Ali Kaldırım olabilir) bir de güçlü bir önlibero/ortasaha lazım.

nerazzuri
06.Aralık.2010, 03:49
emenike bu gece habertürk'de ki -hoş beş iki- adlı programa katıldı.

şampiyonluğun favorisi olarak fenerbahçe'yi gördüğünü söyledi.

A.FaruK
06.Aralık.2010, 11:50
emenike bu gece habertürk'de ki -hoş beş iki- adlı programa katıldı.

şampiyonluğun favorisi olarak fenerbahçe'yi gördüğünü söyledi.

Zarf mı atıyor acaba :)

KanaKe
06.Aralık.2010, 12:19
Emenike cok saglam oyuncu gercekten bence Karabük 3 büyüklere satmasin direk avrupaya yollasinlar ilerde adindan cok söz ettirir.

TR.CaPTaiN
07.Aralık.2010, 18:45
Sakat oyuncularının da iyileşmesiyle eli güçlenen Kocaman, devre arasında takımı bir orta saha oyuncusu ile takviye etmek istiyor. Yabancılardan ise Bilica ile yollar ayrılacak.

Spor Toto Süper Lig'de Karabükspor galibiyetiyle 3. sıraya yükselen Fenerbahçe'de, hedef ilk yarıyı lider Trabzonspor'un arkasında tamamlamak...Üst üste alınan 3 galibiyet sonrası sakat futbolcuların da takıma dönmesiyle teknik sorumlu Aykut Kocaman'ın uzun süredir istediği hava yakalanmış durumda.

Ligde ilk yarıyı 2. sırada tamamlamak isteyen sarı-lacivertliler, devre arasında yapılacak takviyeler ile şampiyonluk hasretine son vermeyi planlıyor.

Daha önce İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından sonra yönetimle bir araya geleceğini söyleyen Kocaman, bu hafta transfer görüşmesini gerçekleştirecek. Aykut Kocaman, uzun süredir takip ettiği birkaç ismi yönetime sunarak devre arası kampına kadar transferlerin bitirilmesini isteyecek.

Cristian ve Gökay'ın yükselen performansı, Selçuk ile Emre'nin sakatlıktan dönüşü her ne kadar olumlu bir gelişme olsa da Kocaman, hem hücum hem de defansif özellikleri olan bir orta saha oyuncusunu transfer etmek istiyor.

Kadrosunda 10 yabancı oyuncusu bulunan Fenerbahçe'nin yeni yabancı transferi için öncelikle Bilica ile yollarını ayıracak. Lugano'nun yokluğunda formasını Bekir'e kaptıran ve antrenmanda Caner ile kavga eden Bilica da takımdan ayrılmak istiyor. Birkaç Anadolu takımı da Bilica'yı devre arasında transfer listesine almış durumda.

Ntvspor

İki taraf adına da ayrılık iyi olacak. Bilica Anadolu takımlarında yine her maç ilk 11'de olan, defansın lideri konumundaki oyuncu olur. Fenerbahçe de kontenjan açmış olur.

TR.CaPTaiN
09.Aralık.2010, 00:22
Fenerbahçe'den Taiwo bombası!

Transfer arayışlarını Fransa'da sürdüren Fenerbahçe'de sol bek transferi gerçekleşmek üzere!

Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın isteği doğrultusunda Fransa'da görüşmelerde bulunan Fenerbahçe yöneticisi Cihan Kamer'den müjdeli haber geldi.

Fenerbahçe Kulübü'ne yakın kaynaklardan aldığımız bilgilere göre; Marsilya'nın sol beki Taye Taiwo'nun transferi için bir haftadır Fransa'da bulunan Cihan Kamer Nijeryalı yıldız ile prensip anlaşmasına vardı. Ancak Marsilya yönetiminin sunduğu yüksek bonservis bedeli adeta dudak uçuklattı.

Marsilya'nın Taiwo'yu 9 milyon Euro'dan aşağı bir fiyata kesinlikle elden çıkarmak istemediği öğrenildi.

Taiwo'nun bonservis bedelini yüksek bulan Fenerbahçe yönetimi pazarlığı 6 milyon Euro'dan açacak. Transferin gerçekleşmemesi durumunda ise fiyatın 7 milyon Euro'ya kadar çekileceği öğrenildi.

Taiwo'nun Marsilya'dan eski takım arkadaşı Niang ve Nijerya Milli Takımı'ndan arkadaşı Yobo'nun transferde önemli bir rol oynadığı öğrenildi.

Tümspor Özel

Zekirdek
09.Aralık.2010, 00:23
Keşke gelsede Milyon Eurolar feda olsun Taiwo'ya. Çok kaliteli bir solbek. Uzaktan şutları ve frikikleri ciddi şekilde tehliklei fakat kaynağada güvenesim gelmiyor.

Fearless Coward
09.Aralık.2010, 00:23
Taiwo olmasa bile devre arasında yine bi zenci katılır takıma :D

ForsakeN
09.Aralık.2010, 00:27
Taiwo olmasa bile devre arasında yine bi zenci katılır takıma :D

Aynen, ön liberoya bir transfer bekliyorum ben Fransa'dan. Cristian'ın son zamanlarda yükselen performansına rağmen

Zekirdek
09.Aralık.2010, 00:31
Bir ön libero ile bir sol bek alırsak hakikaten Türkiye sınırları içinde tutulamayız. Ön libero için gelmesini istediğim isimler Emana, Didier Zokora, biraz daha hücum yönlü olsada Pedretti. Sol bek için büyük bir hayal olsada Coentrao, Taiwo gibi isimler gelirse harikulade olur ama hayallerimiz suya düşeceğe benziyor.

Fearless Coward
09.Aralık.2010, 00:32
Bütün zenciler Fransa'da zaten.Alınacaksa sol bek alınsın en zayıf bölge orası bence FB'de.

Since-1907
09.Aralık.2010, 00:49
Taiwo güzel transfer olabilir fakat ön libero da şart bence eğer Santos elden çıkarılmazsa devre arası sol bek transferi sezon sonuna kalabilir.Emana'yı ben ön libero olarak görmüyorum hücum özellikleri daha fazla gibi Betis'te forvet arkası gibi oynuyordu.

sui generis
09.Aralık.2010, 12:17
bence gelecek ortasaha Türk olsun. selçuk inan ceyhun gülselam mesela...

Lim10
09.Aralık.2010, 14:55
Gökhan Gönül için Milan ve Man City'nin 8M€'luk teklif yaptıkları söylendi bugün Spor Servisinde.Kontratında 15M€ serbest kalma maddesi olduğu için menajeri teklifi klübe iletmemiş dahi.

Taiwo transferi bana pek gerçekçi gelmiyor.Keşke olsa.

Since-1907
09.Aralık.2010, 15:00
Yabancı sınırı olmasa Gökhan Gönül'ü Avrupa'da izlemek isterdim açıkçası.

RasAnt
09.Aralık.2010, 15:05
Dentinho fenerbahceyle anlaştım demiş ama kaynak mynet :D

TR.CaPTaiN
09.Aralık.2010, 15:56
Cabaye el yaktı

Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman'ın transfer listesinde yer alan Lille' nin 24 yaşındaki futbolcusu Yohan Cabaye'den yüksek borservis bedeli nedeniyle transferinin askıya askıya alındığı ortaya çıktı.

Lille'de forma giyen orta saha oyuncusu Yohan Cabaye'nin 14 milyon Euro olan bonservis bedelinden Fransız kulübü geri adım atmazken , sarı- lacivertli yöneticilerin sezon sonunda bu futbolcu için yeniden masaya oturacakları öğrenildi.

Yohan Cabaye'den şimdilik vazgeçen Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman' ın ayrıca Paris s. Germain' de forma giyen 2 orta saha oyuncunu takibe aldığı ve temasların devam ettiği belirtildi.

Bu arada dün akşamki antrenmanda sakatlanarak çalışmalarını yarıda bırakan Niang ve Caner' den sevindirici haber geldi. Her iki futbolcunun da Ankaragücü maçında forma giyebileceği açıklandı.

Ligtv

sananes
09.Aralık.2010, 16:21
Ön libero almak zorundayız.Edu'dan sonra adam gibi bir stoper bulduk ama ön libero sıkıntısından çok pozisyon veriyoruz.Sol bek sorun değil.Takımın kaderini etkilemez Caner'in sol bek oynaması.Bizim cristian'dan daha sert bir ön libero bulmamız şart.Son maçlarda performansını arttırdı Baroni ama buna güvenemeyiz.Sert ve birazcıkta olsa tempolu ön libero bulabilirsek ki buna en iyi aday Sevilla'dan Zokora'dır.Bu sene şampiyon oluruz bir sonraki sene avrupada başarılı olmak adına da güzel bir adım atmış oluruz.İyi bir kadromuz var ama orta sahadaki yumuşaklık her maçı zorlaştırıyor.Öne geçip kaybettiğimiz bir sürü maç var sebebi Cristian'ın kaçak futbolu.

Varonil
09.Aralık.2010, 16:35
Sol bek değil de ön libero transferi daha öncelikli olmalı diye düşünüyorum.Cristian'ın her ne kadar son haftalarda oynadığı futbol iyileşse de Fenerbahçe'de forma giyecek bir futbolcu olduğunu düşünmüyorum.

eng1n
09.Aralık.2010, 19:33
Bu arada Cristian milli takıma çağrılacakmış, şaka gibi

barahir
09.Aralık.2010, 19:56
zaten bi tek biz beğenmiyoruz onu, ancak şu 3-4 maçtır gözle görülür bi gelişme var cristianda.. yiğidi öldür hakkını ver demişler..

RasAnt
09.Aralık.2010, 21:03
Bu arada Cristian milli takıma çağrılacakmış, şaka gibi

Futbolla ilişkimi keserim

ozaniel
09.Aralık.2010, 21:38
Cristian bir iki maç daha iyi oynar yerini kurtarır, transfer dönemi bitince eski Cristian geri gelir bence.

barahir
09.Aralık.2010, 22:01
Cristian bir iki maç daha iyi oynar yerini kurtarır, transfer dönemi bitince eski Cristian geri gelir bence.

öyle bi yazmışsın ki sanki cristian bilerek ve isteyerek kötü oynuyo..

ozaniel
09.Aralık.2010, 22:46
Motivasyonsuz bir oyuncu. Motive olduğunda iyi oynayabiliyor, ilk geldiği dönem gibi. Ama motive olmadığı maçlarda 10 metre karede oynuyor, burada antrenörün verdiği motivasyon değil oyuncunun kendi yaratması gereken motivasyon ve istek sorun. Yumurta kapıya dayandığı için şimdi motive olabiliyor benec.

SAİT71
10.Aralık.2010, 11:16
Koca Fenerbahçe'de koca sezonda koca maçlarda motive olamayan bir oyuncu istemiyoruz. Kaç maç oldu hala adam istikrarsız. İsterse Plüton karması olsa oraya seçilse yinede satılmalı bu..

hsyn0618
10.Aralık.2010, 14:38
Aziz Yıldırım transfer yapmayacağız demiş... Spor servisinde gördüm gibi oldum sanırım gördüm ama evet evet böyle bi haber gördüm sanki :D

Since-1907
10.Aralık.2010, 14:57
14 milyon euroya futbolcu alımına karşıyım.Gerekirse 15 verip öyle alalım.(Bknz:Guiza)

Lim10
13.Aralık.2010, 00:55
Cristian'ın yükselen formuyla birlikte, özellikle bugünkü Ankaragücü maçında Caner'i yine izledikten sonra hala ön libero transferinin, sol bekten daha önemli olduğunu düşünen var mı merak ediyorum.

nerazzuri
13.Aralık.2010, 01:22
cristian'ın istikrarsız olduğu gerçeğini hepimiz biliyoruz ama. bir de bu var.

sol beke de yabancı alırsak ne yapacağız, hangi yabancı ilk11 de forma giyecek. elbette sol bek ihtiyacımız var ama bu yabancı olmamalı elde de yerli sol bek yok mecburen katlanacağız caner'e, gelişmesini bekleyeceğiz.

ha selçuk inan alınır, ceyhun gülselam alınır sol beke de yabancı alırız. olur. başka türlü olmaz.

RaSenGan
13.Aralık.2010, 01:26
Caner gelişmez.Geçen yıl bizi delirtiyordu.Ne pası pas ne ortası orta ne şutu şut.Caner'den sol bek falan olmaz.

bySilver
13.Aralık.2010, 01:27
Abi bu adamın asıl mevkii sol açık değilmiydi zaten ?

nerazzuri
13.Aralık.2010, 02:02
Abi bu adamın asıl mevkii sol açık değilmiydi zaten ?
evet sol açık kendisi.

ofansta çok başarılı, fakat defansta bir o kadar kötü.

nekop
13.Aralık.2010, 02:17
ha selçuk inan alınır, ceyhun gülselam alınır sol beke de yabancı alırız. olur. başka türlü olmaz.

oldu olacak montla yapalım. :D

Lim10
13.Aralık.2010, 03:15
Cristian için söylenecek en son yorum istikrarsız olur.İstikrarsız, bir iyi bir kötü oynayan oyuncuya denir.Cristian son 5 hafta hariç, bende dahil hemen hiçbir Fb taraftarının sevmediği, koşmayan, basmayan, kaçak oynayan, takıma zerre katkısı olmayan bir oyuncuydu.Ama 5 haftadır başka Cristian var.Yani yükselen bir Cristian izliyoruz.Cristian'ı sevmeyenlerin en başında geliyordum emin olun.Ama bu kadar da sabit fikirli olmanın anlamı yok.Adam son 5-6 haftadır her maç takımın en iyi 3 oyuncusu arasında.Pres yapıyor, top kapıyor, ofansa yardıma çıkıyor.Daha ne yapsın?

Caner bu takımın 11 oyuncusu değil.Ufak ufak gelişim gösterir tamam derim.Ama hep aynı.Daha öncede dedim, kafa topları ve top kapmada sıkıntı yok.Ama o kadar savruk oynuyorki.Adam markajı ile uzaktan yakından alakası yok.Bununla birlikte; kaç tane orta yaptı, sol ayaklı bir oyuncu gibi orta yapmıyor.Tanımasam bu adam sağ ayaklı bir oyuncu derim.Ankaragücü'nün ofsayt olan golünde de adamını kaçırdı, sayılmayan o golde Caner'in yüzünden yenmişti.

GG'nin solağını bulmak, o bölgeye yabancı transferi yapıp kontenjanı boşaltmaktan daha zor.Bunun için bence sol beke takviye yapılmalı.

BleedingMoon
13.Aralık.2010, 18:18
okan alkan sol bek'e monte edilebilirse çok güzel olur.

Varonil
13.Aralık.2010, 18:23
Caner Erkin'e karşı çok iyi niyetliydim ben de bugüne kadar,ama artık hiçbir zaman savunmayacağım dün akşamki maçtan sonra.Sol beke transfer şart.Ceyhun Gülselam'ı alabilsek aslında.Sol beke de Taye Taiwo ne güzel olur ama yine Ocak ayındaki Fenerbahçe yönetiminin demeçlerini görür gibiyim "Transfere ihtiyacımız yok"

Bordo61Mavi
13.Aralık.2010, 19:36
Fenerbahce keske soyle guzel bi teklif versede Ceyhunu versek :) Senol Gunesin sisteminde yer bulamiyor daha dogrusu uymuyor

barahir
13.Aralık.2010, 20:27
Fenerbahce keske soyle guzel bi teklif versede Ceyhunu versek :) Senol Gunesin sisteminde yer bulamiyor daha dogrusu uymuyor

Ceyhun sözleşme yeniledi mi ki siz onu satıyosunuz:)

nekop
13.Aralık.2010, 21:00
Ceyhun sözleşme yeniledi mi ki siz onu satıyosunuz:)
opsiyon hakkı var. sizin semih'e yaptığınız tarzda bizde ceyhun'a imza attırabiliyoruz şuan.

ozaniel
13.Aralık.2010, 23:27

Okan Alkan'ın en önemli özelliği isabetli ortaları. Eğer sol beke geçerse bu yeteneğini de kaybeder. Bence Malik Fathi gibi Türk pasaportlu yarım sezon idare edecek bir adam bulunsun(veya yarım sezon Caner'le idare edilsin) ve sene sonu sol beke yabancı alınsın. Çünkü ara transferde düzgün bir oyuncu bulmak çok zor, risk alınmasın.

bjk4ever
14.Aralık.2010, 00:11

Aman diyim, sonra cocukla iyi oynasa bile senelerce dalga gecersiniz (bkz Umit Ozat).
FB'nin ihtiyaci 1 ust duzey onlibero (yabanci), hocanin dos Santos'u hic dusunmemesi halinde (oyle gozukuyor) bir solbek (yerli), Mahamadou Diarra/Mohamed Sissoko ve Hasan Ali Kaldirim cuk oturur. Sagbeke de alternatif iyi olur, gerci Okan ve Bekir duruyor hala.

Cengo
14.Aralık.2010, 12:28
oldu olacak montla yapalım. :D

umut sarıkaya :D

TR.CaPTaiN
15.Aralık.2010, 13:58
Ntvspor Fenerbahçe muhabiri Aykut Yıldırım: Devre arası Bilica ve Kazım'a yol göründü. Bilica Sivas ya da Eskişehirspor'a, Kazım da İngiltere'ye gidiyor.

deniz.91
15.Aralık.2010, 20:51
Kayserispor Kazımı istiyormuş snaırım bizim forumdan güvenilir bir kişi yazmış ama kazım kayseriye gelirmi bilemiyorum

TR.CaPTaiN
15.Aralık.2010, 22:26
http://www.footmercato.net/super-lig/dossier-taiwo-l-om-en-discussions-avec-fenerbahce_59562

Dış basın da Taiwo'yu yazmış.

KaPaLı
15.Aralık.2010, 23:00
Taiwo'nun geleceğini bende hissediyorum sanki. Son maçlarda takımındada sonrada girdi maça. Taiwo gelirse yanlız fena olur.

KaPaLı
15.Aralık.2010, 23:57
Ne kadar taraftar sitesi yazsada Fenerbahçe'nin Sapara'yla ilgilendiği haberleri var. Ayrıca 2 futbolcuyla daha görüşüyolarmış.

Zekirdek
16.Aralık.2010, 20:11
Sapara beğendiğim bir futbolcu. Gelmesinde yarar var. Ne yıldızlar geldide bir yoğurda cacık olamadılar. Ama Sapara başka o adam bu takımda oynar. 28 yaşında olduğundan 2-3 yıl arası bir sözleşme yapılır.

Taiwo'da gelirse süper olur üstünede bu takım FM'de daha alınmaz.

yaman76hakanFB
16.Aralık.2010, 22:07
Alırlar, alırlar... Padişah efendimizde flash ve nokta transfer yapmak için ellerini ovuşturup duruyordu zaten. Taraftaımızı üzdük diye geceleri gözüne uyku girmiyormuş, hatta bu uykusuzluğundan ötürü Kulüpler Birliği'nin işlerini aksatır olmuş. Ama olmaz ki, Türk futbolunun marka değeri, sırf Fenerbahçe taraftarı için uykusuz kalıp feda edilmez ki?

Arkadaşlar, bu takıma transfer filan olmaz; olsa da geçen sene yaptıkları Gökhan Ünal hamlesinden daha mantıklı birisi olmaz. Boşyere umutlanmayın diyorum. Kimsenin bizi ve isteklerimizi umursadığı filan yok. Rahatınıza bakın. "Gelen var" denirse de, görmeden inanmayın. Nacizane bir kardeş nasihatı...

SAİT71
17.Aralık.2010, 15:27
Transferde geldiğimiz noktadan utanıyorum artık. Hoijdoonk gibi adamlar getirirken şimdi kimleri getiriyoruz.

KanaKe
17.Aralık.2010, 15:38
sapara bizde en fazla yedek oturur taiwonunda andre santostan artisi yok bence.. santos varken gerek yok santosu kazansinlar

goosfraba
17.Aralık.2010, 18:19
özgür çek gelebilir. taiwo yalan.

eng1n
17.Aralık.2010, 18:37
sapara bizde en fazla yedek oturur taiwonunda andre santostan artisi yok bence.. santos varken gerek yok santosu kazansinlar

Santos sorunlu bir adam olduğundan dolayı bende taiwo'yu istiyorum Santos'u kazanmakla uğraşmak yerine her maç görevini yapıcak taiwo gelsin daha iyi hem Santos'u iyi bir paraya satabiliriz.

TR.CaPTaiN
18.Aralık.2010, 23:04
Kocaman transferle ilgili olarak "Genel olarak her zaman söylediğim bir şey var. Oyuncu bazında baktığımız zaman taransfere gerek yok. Cristian'ın üst seviyeye çıktığı, Selçuk'un yeniden dönmesi ve Andre Santos'un böyle oynadığı sürece transfere gerek yok. Aramızdan ayrılacak oyuncular mutlaka olacaktır. 3-4 gün içinde çok detaylı düşünmek gerekiyor ancak şu an Bilica'nın Sivasspor'a gideceği yönünde net bir şey yok" açıklaması yaptı.

Eğer Cristian'ın son birkaç maçlık performansına aldanıp ortasahaya transfer yapmazlarsa ilerleyen dönemlerde kafamızı duvarlara çok vururuz.

Cengo
18.Aralık.2010, 23:23
Kocaman transferle ilgili olarak "Genel olarak her zaman söylediğim bir şey var. Oyuncu bazında baktığımız zaman taransfere gerek yok. Cristian'ın üst seviyeye çıktığı, Selçuk'un yeniden dönmesi ve Andre Santos'un böyle oynadığı sürece transfere gerek yok. Aramızdan ayrılacak oyuncular mutlaka olacaktır. 3-4 gün içinde çok detaylı düşünmek gerekiyor ancak şu an Bilica'nın Sivasspor'a gideceği yönünde net bir şey yok" açıklaması yaptı.

Eğer Cristian'ın son birkaç maçlık performansına aldanıp ortasahaya transfer yapmazlarsa ilerleyen dönemlerde kafamızı duvarlara çok vururuz.

Şaka gibi ya :icon_eek:

GodfatheR
18.Aralık.2010, 23:27
2-3 hafta önce Transfer istiyorum diyordu Kocaman. Belli ki Başkan transfer yok bu kadroyla devam dedi , o da böyle b açıklama yapmak zorunda kaldı.

nerazzuri
18.Aralık.2010, 23:28
Kazım takımdan ayrıldı.

nerazzuri
18.Aralık.2010, 23:42
resmi sitede bir açıklama yok,evet. twitter aracılığıla sizlere aktardım.

Ayrıca İnter'den Tiago Motta ile görüşülüyor.

goosfraba
18.Aralık.2010, 23:54
birkaç gün evvel mehmet demirkol ntvspor'dan dile getirmişti motta ile görüşüldüğünü / görüşeleceğini. eğer olursa harikulade bir transfer olur.

yaman76hakanFB
19.Aralık.2010, 00:14
Anlaşılan Aykut hocamızda düzene uydu. Biz onu her denilene kafa sallamaz, bildiğini okur asi bir yanı vardır diye bağrımıza basmıştık.

Hoş, o "ihtiyaç var" dese de, büyük hoca bildiğini okuyacak, ayrı mesele...

eng1n
19.Aralık.2010, 00:17

Motta'yı alırsak iyi transfer olurda İnter bırakır mı son FİFA Klüpler finalinde oynadı gelirse iyi transfer olur.

Zekirdek
19.Aralık.2010, 00:17

Motta olursa harikulade olur.

birkaç gün evvel mehmet demirkol ntvspor'dan dile getirmişti motta ile görüşüldüğünü / görüşeleceğini. eğer olursa harikulade bir transfer olur.

Umut abi sende çok duyum oluyordu. Varmı Motta ile ilgili bir duyum.

Zekirdek
19.Aralık.2010, 00:18
Motta'yı alırsak iyi transfer olurda İnter bırakır mı son FİFA Klüpler finalinde oynadı gelirse iyi transfer olur.

Fifa Klüpler Kupası Finali'nde oynaması bir şeyi değiştirmez. Zaten benim gözümde vasat ve sonucu her halükarda belli olan bir kupa.

Börk
19.Aralık.2010, 00:24
Thiago Motta,İtalya'dan bir takıma gider gidecekse.Fenerbahçe yapabilir belki bir süpriz.

TR.CaPTaiN
19.Aralık.2010, 00:24
Aykut hoca basın toplantısında Kazım'ın ikinci yarıda takımda olmayacağını ve birkaç oyuncunun daha takımdan ayrılacağını söylemiş.

Kazım hep yetenekliydi ama kafasını futbola vermedi diye hatırlanacak. Bana göre kariyerinin geri kalan kısmında da hep böyle olacak. Birkaç maç parlayacak, bunun haricinde hep istikrarsız olacak.

eng1n
19.Aralık.2010, 00:34
Fifa Klüpler Kupası Finali'nde oynaması bir şeyi değiştirmez. Zaten benim gözümde vasat ve sonucu her halükarda belli olan bir kupa.

bencede vasat ve sonucu belli olan bir kupada Benitez için önemliydi ve yarı final ve final maçlarına as kadro ile çıktı sneijder sakatlanınca yerine mottayı aldı yarı finalde maçın başında , finaldede ilk 11 de çıktı ve çıktığı kadro Lucio,Maicon,Milito,Eto'o,Zanetti,Pandev'li kadroydu.

nerazzuri
19.Aralık.2010, 00:53
bencede vasat ve sonucu belli olan bir kupada Benitez için önemliydi ve yarı final ve final maçlarına as kadro ile çıktı sneijder sakatlanınca yerine mottayı aldı yarı finalde maçın başında , finaldede ilk 11 de çıktı ve çıktığı kadro Lucio,Maicon,Milito,Eto'o,Zanetti,Pandev'li kadroydu.
benitez motta'yı 2 hafta öncesine kadar, takımın yarısı sakat olmasına rağmen 18e bile almıyordu. 2 haftadır çıkışta, o yüzden kadroya giriyor.

benitez onu açık şekilde düşünmüyor kadroda.

M.O.S.H
19.Aralık.2010, 02:06
Bu kadar ihtiyacımız olduğu halde transfer yapmazsak gerçekten fiyasko olur sol bek ve ön liberodaki sorunu görmemek için kör olmak gerekir.

KanaKe
19.Aralık.2010, 11:51
2-3 hafta önce Transfer istiyorum diyordu Kocaman. Belli ki Başkan transfer yok bu kadroyla devam dedi , o da böyle b açıklama yapmak zorunda kaldı.
gecen sezon aynisini dauma yaptilar sonunda sampiyonlugu kaybettik yine ayni hataya düsmezler umarim.

izmer96
19.Aralık.2010, 14:33
Fransa ligini takip eden varmi bilmiyorum ama , FB'nin 2-3 senesini kurtaricak adam Moussa Sissokko dur ( 2-3 sene cunku tutamazsin elinde o adami daha fazla)

Fearless Coward
19.Aralık.2010, 14:46
Fransa ligini takip eden varmi bilmiyorum ama , FB'nin 2-3 senesini kurtaricak adam Moussa Sissokko dur ( 2-3 sene cunku tutamazsin elinde o adami daha fazla)

Abi Fransa'yı takip etmemize gerek yok bunun için bu adamın FM'de ne olduğunu bilen biliyor :D ama ben takip ediyorum Fransa'yı.Gerçekten o adamı 2-3 sene sonra elde tutamazsın büyük takımlarda rahat oynar çünkü o zaman.

Since-1907
19.Aralık.2010, 15:01
Sissoko'nun gelme ihtimali çok düşük çünkü büyük takımlarında ilgisini çekmiş vaziyette.Ama Fransa'da alınabilecek iyi orta sahalar var.

titates1
19.Aralık.2010, 17:17
blaise matuidi , yann m'vila , alou diarra bunlardan biri olsa mükemmel olur.

Fearless Coward
19.Aralık.2010, 17:31
Mavuba alınabilirsede süper olabilir.Orta sahanın yükünü çok rahat çeker.

titates1
19.Aralık.2010, 17:34
evet mavuba da iyi bir tercih olur , ben Aykut hocaya güveniyorum , yine cuk oturacak tam istediğimiz gibi bir adam getirecektir...

titates1
19.Aralık.2010, 17:54
Stephen İreland takımından ayrılcakmış bizim takımlardan biri alsa keşke şu adamı

TR.CaPTaiN
19.Aralık.2010, 23:06
Aykut Kocaman Sivas maçına kadar sol beke transfer düşündüğünü ancak Sivas maçında Santos'un iyi performansından dolayı Buca maçında da Santos'u değerlendirip karar verecekmiş. Ayrıca Cristian'ı da övdü. Transfer yapılmayacak gibi duruyor. Sezon sonunda da başkan çıkar topu ben mi kaleye soksaydım der, işin içinden sıyrılır.

Cengo
20.Aralık.2010, 11:26
Stephen İreland takımından ayrılcakmış bizim takımlardan biri alsa keşke şu adamı

Ireland ofansif bir oyuncu, tempoludur ama işin defansif yanını o derece iyi yapmaz. Kondüsyonunu da beğenmiyorum, City'de altyapıdan çıktığı için taraftarların çok sevdiği bir oyuncuydu. Yoksa iyi bir rotasyon oyuncusundan fazla olamaz. Fizik mücadeleden genellikle kaçan, muhtemelen bu ligde AMC oynatılacak bir oyuncu olur ki Misimovic bu ligde beğenilmedi ise Ireland hiç beğenilmez sanıyorum.

izmer96
20.Aralık.2010, 12:24
Ne kadar sallama haber yapiliyor , Stephen Ireland daha bu sezonun basina Aston Villa'ya gitti bonservisiyle , adamlar yarim sezonda niye satsinlar Ireland'i , zaten yarim sezonda satilicak kadar kotu bir performansi varsa Fener niye alsin boyle adami?

Since-1907
20.Aralık.2010, 12:26
Ireland zaten aradığımız bir tip oyuncu değil bana göre de Aykut Kocaman'ın açıklamalarından sonra transfer zor ama alınırsada Fransa'dan bir defansif orta saha alınır diye düşünüyorum.

RasAnt
20.Aralık.2010, 13:14
Emrenin yanına emre gibi adam lazım bakalım umarım devre arası olur sene başına alışır adam iyi olur

SAİT71
20.Aralık.2010, 17:53
Takıma transfer yapmazsak silahla intihar edem adam gibi oluruz.

Zekirdek
20.Aralık.2010, 18:52
Dün Aykut Hoca sol beke takviye yapılabileceğini söyledi. En azından ben böyle duydum.

titates1
20.Aralık.2010, 21:34
Ireland ofansif bir oyuncu, tempoludur ama işin defansif yanını o derece iyi yapmaz. Kondüsyonunu da beğenmiyorum, City'de altyapıdan çıktığı için taraftarların çok sevdiği bir oyuncuydu. Yoksa iyi bir rotasyon oyuncusundan fazla olamaz. Fizik mücadeleden genellikle kaçan, muhtemelen bu ligde AMC oynatılacak bir oyuncu olur ki Misimovic bu ligde beğenilmedi ise Ireland hiç beğenilmez sanıyorum.

takımlarımızdan biri dedim zaten illa bizim takım için değil , ireland'ı izlediğim kadarıyla ne misimovic ne alex gibi mücadeleden kaçıyor , ben Alex'in boşluğuna , emrenin yanına düşünürdüm İreland'ı

Lim10
21.Aralık.2010, 00:14
Geçen bir arkadaş msnden Ceyhun Gülselam konusunda Ts ile Bilica+bir miktar para konusunda anlaşıldığını söylemişti ama yok buralarda.Yemiş beni:)

TR.CaPTaiN
22.Aralık.2010, 17:44
Ankaragücü’ndeki başarılı performansıyla dikkatleri üzerine çeken Özgür Çek, kulübün durumuna göre serbest kalması durumunda, Fenerbahçe’den gelebilecek bir teklife evet diyeceğini söyledi.

Fenerbahçe altyapısından yetişen Özer’in transferi sırasında Ankaraspor’a bedelsiz verilen, sonrasında ise Ankaragücü’ne geçen genç orta saha oyuncusu, Fenerbahçe A Takımı’na yükselmesine karşın çok fazla forma şansı bulamamıştı.

SERBEST KALIRSAM, FENERBAHÇE DE İSTERSE NEDEN OLMASIN?

Radyospor’da Özgür Sancar’la Haber Özel Programı’nda konuşan Özgür, “Fenerbahçe’nin gündeminde olduğumun söylenmesi beni mutlu ediyor, bana gurur veriyor. Şu anda Ankaragücü’nün futbolcusuyum. Eğer serbest kalırsam, menajerime gelen tekliflerde Fenerbahçe yer alırsa tabii ki olur; neden olmasın?” diye konuştu.

KRİZİN AŞILMASINI UMUYORUZ

Ankaragücü’ndeki krizin aşılmasını umduğunu belirten Özgür, “Ankaragücü’nde sıkıntılı süreç yaşanmamış olsaydı, eminim ki 21 puanda değil, 27-28 puanda olurduk. Bu yaşadığımız olaylar bizi çok kötü etkiledi; ama buna rağmen mücadelemizi sürdürdük. Çok kaliteli bir ekibiz. Şu içerisinden bulunduğumuz durumda ağabeylerimden profesyonellik adına öğrendiğim çok önemli şeyler oldu. Zor bir durumdayız; ama biz bunu başkanımızla aşacağımızı düşünüyoruz” dedi.

BAŞKANIMIZIN BU DURUMUN ÜSTESİNDEN GELECEĞİNİ İNANIYORUZ

Serbest kalma olasılığına değinen Özgür Çek, “Alacaklarımızla ilgili Federasyon bir başvurumuz var. Ancak, başkanımızın bu durumun üstesinden geleceğini düşünüyoruz; düşündüğümüz gibi olmazsa zaten serbest kalıyoruz; sonrasında gelecek teklifleri de değerlendireceğiz” şeklinde konuştu.

ŞANS VERİLİRSE HER YERDE BAŞARILI OLURUM

Genç futbolcu, gerekli şansın verilmesi durumunda her takımda başarılı olacağına inandığını ifade eden genç orta saha oyuncusu “Yeteneklerimi göstermem için forma şansı bulmam gerekiyordu ki bunu Ankaragücü’nde teknik direktörüm Ümit Özat sağladı. 19 yaşında olmama rağmen bana güvendi. Ben de elimden geleni yaptım. Forma şansı verildiği taktirde her yerde başarılı olurum” dedi.

Radyospor

ancar
22.Aralık.2010, 17:46
Ankaragücü'nün bir çok oyuncusu boşta kalacak işimize yarayanları alırsak iyi olur

RasAnt
22.Aralık.2010, 19:53
Ankaragücüne kaldıysak vay halimize

KaPaLı
22.Aralık.2010, 23:10
Yerli futbolcular büyük ihtimalle yarından itibaren serbest kalacak. Bu haberi yabancı oyuncuların menajerlerinden birisi verdi. Yabancı oyuncularında maaşları gününde yatıyomuş.

Ayrıca Adem Koçak konusundada birşeyler olabilir, eğer ikna edebilirse Aykut hoca.

M.O.S.H
23.Aralık.2010, 02:47
Biz Fransa'dan siyahi bi ön libero beklerken Ankara'dan Adem'i alıp ön libero transferini kapattık açıklamasını duyarsam şaşırmam heralde biz şimdiden hazırlayalım kendimizi :)

ForsakeN
23.Aralık.2010, 14:05
Tottenham looking to bolster squad with Fenerbahce's Semih Senturk
Tottenham kadrosunu Semih'le güçlendirmeyi düşünüyor

http://www.guardian.co.uk/football/2010/dec/22/tottenham-hotspur-semih-senturk-transfer

Fernando Gago
23.Aralık.2010, 14:09
Bilica ,Santos ,Güiza ,Gökhan Ünal ,Kazım bunların olabilecek en az zararla gönderilmesi lazım Lakin hiçbirinden kar elde edileceğini sanmıyorum

Since-1907
23.Aralık.2010, 14:23
Yekta'nın ismi geçiyor son 1-2 gündür.Gerçekleşebilir diye düşünüyorum bu transfer.Yekta yararlı olur orta sahada.

ancar
23.Aralık.2010, 15:40
Yekta transferi geçen sezonda vardı alamadık ama ara transferde alırsak ıyı olur

Varonil
23.Aralık.2010, 16:58
Semih haberi doğruysa hiç düşünülmeden satılmalı Tottenham'a.Burada yedekte çürüyeceğine orada oynasın daha iyi.

Adem Koçak,Yekta Kurtuluş kadro derinliği sağlayacak isimler.Kim gelecek bilmiyorum ama sol bek ve Emre'nin yanına bir ortasaha almamız şart.

titates1
23.Aralık.2010, 18:40
yekta , olcan da olabilir aslında

özgür çek , hasan alı kaldırım alınabilir

Fearless Coward
23.Aralık.2010, 18:42
Şimdi aklıma geldide FB'den niye ara transfer'de transfer bekliyorsunuz ki Aziz Yıldırım dememişmiydi büyük takımlar ara transferde büyük transfer yapmaz diye..

RasAnt
23.Aralık.2010, 19:34
Öyle bişi dediğini hatırlamıyorum,3 yıl şampiyonluk sözü verdi tamamda bu kadarda abartmamıştır

MeMo
23.Aralık.2010, 19:43
Şimdi aklıma geldide FB'den niye ara transfer'de transfer bekliyorsunuz ki Aziz Yıldırım dememişmiydi büyük takımlar ara transferde büyük transfer yapmaz diye..

Öyle dediyse demek ki...

vego
23.Aralık.2010, 19:45
Gazetede okumuştum Aziz Yıldırım Aykut Kocamana parada yok transferde yok demiş...

MeMo
23.Aralık.2010, 20:16
Şekip Mosturoğlu transfer yapılacak demiş.Şimdi aklıma geldi de transfer bekleyebiliriz.

Sheriff
23.Aralık.2010, 21:22
Aslında teknik olarak baktığımızda çok bir transfere ihtiyaç yok. Defans 4lümüzün hepsi ülkelerinin a milli takımında, Ortasahada Emre, Mehmet Topuz, Alex, Stoch, Dia, Özer, Uğur hepsi kaliteli oyuncular, yetersiz diyebileceğim biri yok içlerinde. Forvet Niang, Semih, Gökhan Ünal bu mevkide de kalitesiz bir isim yok. Başarısızlığı başka şeylerde aramak lazım, kadro iyi kimse kimseyi kandırmasın.

Volkan
G.Gönül-Lugano-Yobo-A.Santos
Dia-M.Topuz-Emre-Stoch
Alex
Niang

Tabi böyle 7 yabancı etti :D Ama bi çok mevkide yerlerine koyabilecek kaliteli yerli oyuncularda mevcut. Yabancılardan biri form durumuna göre kesilebilir.

Since-1907
23.Aralık.2010, 21:28
Aslında teknik olarak baktığımızda çok bir transfere ihtiyaç yok. Defans 4lümüzün hepsi ülkelerinin a milli takımında, Ortasahada Emre, Mehmet Topuz, Alex, Stoch, Dia, Özer, Uğur hepsi kaliteli oyuncular, yetersiz diyebileceğim biri yok içlerinde. Forvet Niang, Semih, Gökhan Ünal bu mevkide de kalitesiz bir isim yok. Başarısızlığı başka şeylerde aramak lazım, kadro iyi kimse kimseyi kandırmasın.

Volkan
G.Gönül-Lugano-Yobo-A.Santos
Dia-M.Topuz-Emre-Stoch
Alex
Niang

Tabi böyle 7 yabancı etti :D Ama bi çok mevkide yerlerine koyabilecek kaliteli yerli oyuncularda mevcut. Yabancılardan biri form durumuna göre kesilebilir.

Bu kadro kağıt üstünde güzel fakat maç içinde Dia ile Stoch'un defansa yardımı yok denilecek kadar az.Alex-Niang zaten takım savunmasında yoklar.4 kişinin bir takımda savunmada rol oynamaması çok büyük eksikliktir.A.Santos'un şuan ki performansının üstüne Stoch'un savunma yapmaması eklenirse sol tarafımızı iyi kullanan her takım kolay pozisyona girer bize karşı.

Bizim bir defansif orta saha bir de sol beke ihtiyacımız var.Pek alınacağını düşünmüyorum açıkçası geçen sezon ki gibi bir Gökhan Ünal tarzı transfer yapılıp transfer kapatılır diye düşünüyorum.

Sheriff
23.Aralık.2010, 21:38
Ozaman kanat oyuncularına söyleyecekler savunmaya destek olun diye. Andre Santos'ta hep böyle değil, eminim kadroda kalırsa bir süre sonra kendine gelir. Baroni ve Bilica gönderilip yerlerine düzgün yabancı oyuncular alınırsa rotasyon için iyi olur.

Zekirdek
23.Aralık.2010, 22:14
Ozaman kanat oyuncularına söyleyecekler savunmaya destek olun diye. Andre Santos'ta hep böyle değil, eminim kadroda kalırsa bir süre sonra kendine gelir. Baroni ve Bilica gönderilip yerlerine düzgün yabancı oyuncular alınırsa rotasyon için iyi olur.

Her ne kadar kanat oyuncularımız genç olsada onların savunmaya alışmaları uzun zaman alacaktır. Bu transferi yapanlar bilmiyorlarmıdı Stoch ve Dia böyle oynuyor diye. Eğer geriye dönsün diye düşünmüş olsaydı sene başında AML-AMR yerine ML-MR tipi oyuncular alırdı. Aslında sol tarafta Uğur form tutarsa oranın defansiflik düzeyi artar.

nerazzuri
23.Aralık.2010, 22:33
günümüzde messi,ronaldo bile savunma yapıyor. söyleyeceksin yapacak. yapmadımı keseceksin. bu kadar basit.

Sheriff
23.Aralık.2010, 23:41
günümüzde messi,ronaldo bile savunma yapıyor. söyleyeceksin yapacak. yapmadımı keseceksin. bu kadar basit.
Duygularıma tercuman olmuşsun..

Lim10
24.Aralık.2010, 00:02
Geçen hafta Sivasspor maçında Alex gol atınca bazı arkadaşlar Alex'e kızılır mı, Alex Paşa, Alex'e kızanlara kapak olsun gibi laflar etmişti.Alex çok büyük oyuncu ve Fenerbahçe'ye katkıları yadsınamaz.Ama "Kralı" olsun, benim için rakip oyuncu 1 metre yanından geçerken ayağını uzatmayorsa, bitmiştir.Daha önce demiştim, yine diyorum Alex'e bunun için hayranlık duymuyorum, bunun için kızıyorum.Niang demişsinizde, Niang Alex'ten daha hareketli defansif anlamda.Üstelik şunuda göz ardı etmeyin, Niang bir santrafor.Alex ise bir orta saha oyuncusu.Her ne kadar işine gelmediği için "Orta saha oyuncusu değil, forvetim" desede. Bir forvet oyuncusu, koşuyor, rakip savunmaya sürekli pres yapıyorsa ofansif anlamdaki verimi azalır.Daha çok yorulacağı için son vuruşlarda dengeyi sağlayamaz çünkü.Beni için bir forvet (takım olarak uygulanan şok presler hariç) rakip savunmayı topla çıkarken karşılsa yeter.Neticede tek forvet oynayan bir takımız.Çift forvet oynasak tamam.

Stoch-Dia'dan çok fazla savunma yapmasını bekleyemezsiniz.Ama biraz daha savunmaya yardımcı olabilirler bu bakımdan.Aykut Kocaman'ın aklında olan ve benimde istediğim, Alex'siz bir sistemde, onun yerine alınacak sert bir ön libero ile, bu ön liberonun önünde oynayacak Emre-Topuz ikilisinin daha fazla ileriye çıkmasıyla bence takım savunması 2 kat daha fazla artar, Alex'in kitlendiği maçlarda etkisi kaldık gibi durumlarda ortadan kalkar.Bunun için, Dia'nın daha bitirici, Stoch'un daha hızlı olması ve sol kanattan içeri kat edince at gözlüklerini çıkarıp şut çekmek yerine, boşa kaçan Niang'a ara pası atmayı da denemesi gerekir tabi.Şu aşamada zor bir sistem.Sezon başında Aykut Hocanın Alex'siz bu sistemi deneyip, kötü sonuçlar almasındaki en büyük etkenlerden biri kaliteli bir ön liberomuzun olmayışı.Dediğim şekilde ileride Stoch-Niang-Dia ile hücüm hattına destek verecek Emre-Topuz ikilisiyle (ki atağa kalkan kanadın bekininde hücuma çıkacağını düşünürsek) daha mücadeleci, savunmadaki zayıf karnı minimuma inmiş ve daha bir takım görüntüsü içinde yer alacağımız düşüncesindeyim.Santos Sivas maçında iyiydi.Cristian'da son haftalarda toparlardı.Ama dediğim sistemde Emre-Topuz'un yerinde oynar ancak.İstediğimiz tarzda bir kesici değil.

Kesin bildiğim birşey var ki Alex'le bu iş olmaz.Klasik savunma varya, "Alex olmayınca Fener hiçbirşey yapamıyor" yahu kardeşim, sen 6 yıldır takımı adamın üzerine kurmuşsun.Azıcık eli ayağı düzgün bir ön libero çıkıpta marke edince bitiyor adam.Ondan sonra gördük Fener'i.E görürsün tabi.Takımdaki bütün ofansif organizasyon ona bağlanmış.Alex olmayınca neden Fener birşey yapamıyor biliyor musunuz?Çünkü orta sahadaki oyun kurucu o, sadece o.O geldiğinden beri ondan sonra 1 tane bile aynı mevkide adam alınmadı.Arkasından Appiah'lar, Aurelio'lar, Josico'lar, Selçuk'lar, Maldonado'lar mı oyun kuracaktı?Bu adamların hepsi Alex'in arkasını toplamak için alınmadımı bu takıma?Alınsaydı Diego Santos'dayken, alınsaydı Selçuk İnan Manisa'dayken...Alex'in işini yapabilecek 1 tane bile adam alma, ondan sonra Alex kötü oynayınca "İşte Alex olmayınca görüyoruz Fener'in halini".Bu gayet normal.Alex futbol ilahı olduğundan değil.İşini yapabilecek başka adam olmadığından.Buyrun Emre Belözoğlu geldi, geçen sezon ve bu sezon hücumda ne kadar katkı sağladığını gördük işte.Üstelik Alex'ten 5 kat daha mücadeleci.

Daum'un ilk döneminde bir Lyon maçı vardı hala unutmadığım.Juninho bir pozisyonda Alex'i 30 metre kovalayıp, arkasından yatıp topu ayağından çalmıştı.Bildiğiniz Juninho'dan bahsediyorum.Oda Lyon'un Alex'iydi.Ama işte futbolcunun yapısına göre değişiyor.Koşmayınca koşmuyor.Şimdi cümlemi bitirmeden şunuda belirteyim, Alex'e müthiş saygım var bir Fenebahçe taraftarı olarak.Takımımıza yaptığı katkıları göz ardı eden futboldan anlamıyor demektir.Kimse kalkıpta Alex'i yerdiğimi düşünmesin.OLayın özeti şu, ben Alex tarzı oyuncuları sevmiyorum.Oyuncu dediğin topun peşinden koşacak.En azından, en kötü yalancı pres yapacak rakibe yada karşılayacak.Alex'de bunların hiçbiri yok.

Alou Diarra, zor ama Capoue, N'Kolou tarzında bir ön libero alabilsek devre arasında, Aykut Hocanın istediği sistemin yavaş yavaş oturmaya başlayacağına inanıyorum.Bir ekol oluşturulmalı.1 oyuncu etkisiz kaldığı zaman kilitlenen bir sistem değil.

M.O.S.H
24.Aralık.2010, 04:26
Geçen hafta Sivasspor maçında Alex gol atınca bazı arkadaşlar Alex'e kızılır mı, Alex Paşa, Alex'e kızanlara kapak olsun gibi laflar etmişti.Alex çok büyük oyuncu ve Fenerbahçe'ye katkıları yadsınamaz.Ama "Kralı" olsun, benim için rakip oyuncu 1 metre yanından geçerken ayağını uzatmayorsa, bitmiştir.Daha önce demiştim, yine diyorum Alex'e bunun için hayranlık duymuyorum, bunun için kızıyorum.Niang demişsinizde, Niang Alex'ten daha hareketli defansif anlamda.Üstelik şunuda göz ardı etmeyin, Niang bir santrafor.Alex ise bir orta saha oyuncusu.Her ne kadar işine gelmediği için "Orta saha oyuncusu değil, forvetim" desede. Bir forvet oyuncusu, koşuyor, rakip savunmaya sürekli pres yapıyorsa ofansif anlamdaki verimi azalır.Daha çok yorulacağı için son vuruşlarda dengeyi sağlayamaz çünkü.Beni için bir forvet (takım olarak uygulanan şok presler hariç) rakip savunmayı topla çıkarken karşılsa yeter.Neticede tek forvet oynayan bir takımız.Çift forvet oynasak tamam.

Stoch-Dia'dan çok fazla savunma yapmasını bekleyemezsiniz.Ama biraz daha savunmaya yardımcı olabilirler bu bakımdan.Aykut Kocaman'ın aklında olan ve benimde istediğim, Alex'siz bir sistemde, onun yerine alınacak sert bir ön libero ile, bu ön liberonun önünde oynayacak Emre-Topuz ikilisinin daha fazla ileriye çıkmasıyla bence takım savunması 2 kat daha fazla artar, Alex'in kitlendiği maçlarda etkisi kaldık gibi durumlarda ortadan kalkar.Bunun için, Dia'nın daha bitirici, Stoch'un daha hızlı olması ve sol kanattan içeri kat edince at gözlüklerini çıkarıp şut çekmek yerine, boşa kaçan Niang'a ara pası atmayı da denemesi gerekir tabi.Şu aşamada zor bir sistem.Sezon başında Aykut Hocanın Alex'siz bu sistemi deneyip, kötü sonuçlar almasındaki en büyük etkenlerden biri kaliteli bir ön liberomuzun olmayışı.Dediğim şekilde ileride Stoch-Niang-Dia ile hücüm hattına destek verecek Emre-Topuz ikilisiyle (ki atağa kalkan kanadın bekininde hücuma çıkacağını düşünürsek) daha mücadeleci, savunmadaki zayıf karnı minimuma inmiş ve daha bir takım görüntüsü içinde yer alacağımız düşüncesindeyim.Santos Sivas maçında iyiydi.Cristian'da son haftalarda toparlardı.Ama dediğim sistemde Emre-Topuz'un yerinde oynar ancak.İstediğimiz tarzda bir kesici değil.

Kesin bildiğim birşey var ki Alex'le bu iş olmaz.Klasik savunma varya, "Alex olmayınca Fener hiçbirşey yapamıyor" yahu kardeşim, sen 6 yıldır takımı adamın üzerine kurmuşsun.Azıcık eli ayağı düzgün bir ön libero çıkıpta marke edince bitiyor adam.Ondan sonra gördük Fener'i.E görürsün tabi.Takımdaki bütün ofansif organizasyon ona bağlanmış.Alex olmayınca neden Fener birşey yapamıyor biliyor musunuz?Çünkü orta sahadaki oyun kurucu o, sadece o.O geldiğinden beri ondan sonra 1 tane bile aynı mevkide adam alınmadı.Arkasından Appiah'lar, Aurelio'lar, Josico'lar, Selçuk'lar, Maldonado'lar mı oyun kuracaktı?Bu adamların hepsi Alex'in arkasını toplamak için alınmadımı bu takıma?Alınsaydı Diego Santos'dayken, alınsaydı Selçuk İnan Manisa'dayken...Alex'in işini yapabilecek 1 tane bile adam alma, ondan sonra Alex kötü oynayınca "İşte Alex olmayınca görüyoruz Fener'in halini".Bu gayet normal.Alex futbol ilahı olduğundan değil.İşini yapabilecek başka adam olmadığından.Buyrun Emre Belözoğlu geldi, geçen sezon ve bu sezon hücumda ne kadar katkı sağladığını gördük işte.Üstelik Alex'ten 5 kat daha mücadeleci.

Daum'un ilk döneminde bir Lyon maçı vardı hala unutmadığım.Juninho bir pozisyonda Alex'i 30 metre kovalayıp, arkasından yatıp topu ayağından çalmıştı.Bildiğiniz Juninho'dan bahsediyorum.Oda Lyon'un Alex'iydi.Ama işte futbolcunun yapısına göre değişiyor.Koşmayınca koşmuyor.Şimdi cümlemi bitirmeden şunuda belirteyim, Alex'e müthiş saygım var bir Fenebahçe taraftarı olarak.Takımımıza yaptığı katkıları göz ardı eden futboldan anlamıyor demektir.Kimse kalkıpta Alex'i yerdiğimi düşünmesin.OLayın özeti şu, ben Alex tarzı oyuncuları sevmiyorum.Oyuncu dediğin topun peşinden koşacak.En azından, en kötü yalancı pres yapacak rakibe yada karşılayacak.Alex'de bunların hiçbiri yok.

Alou Diarra, zor ama Capoue, N'Kolou tarzında bir ön libero alabilsek devre arasında, Aykut Hocanın istediği sistemin yavaş yavaş oturmaya başlayacağına inanıyorum.Bir ekol oluşturulmalı.1 oyuncu etkisiz kaldığı zaman kilitlenen bir sistem değil.

Harika bi yazı olmuş hemen hemen hepsine katılıyorum Alex Fenerbahçe tarihinin istatistik olarak en iyi yabancısı olabilir ama artık bu sıkıcı tek kişiye bağlı sistem değişmeliki diğer oyunculardan tam verim alabilelim.

RasAnt
24.Aralık.2010, 13:49
Alexide çıkarın takım kümeye oynar,ondan başka oynayan kurtaran yok ki hepsi ruhsuz bunların oynamıyor herifler ya bi var bi yoklar,insanoğlu elindekinin kıymetini kaybedince anlıyor,kazım yalvarıo kalmak için,baroni baktı gidecek çok iyi performans sergiliyor ama nedense o herifin oldugu maçlarda biz hep puan kaybediyoruz :S girdi gene takıma son haftlarda takım bozuldu gene.

Ah fenerim benim suçu yönetimdede aramak saçma artık yönetim ne yapsın yaptı bütün transferleri,diyoruz kağıt üsütnde harika bir kadro,bunu oyuna dökme marifeti aykutun,daum kadar taktik konusunda bilgili olduğunu düşünmemeye başladım,daum kalsın diye hep söyledim ama değişti,daum bile gol attığımızda çıldırıyordu sevinçten,nefret ediyorum bu aykutun gol sonrası hareketlerine futbolcular ruhsuz diyorum başta kendisi ruhsuz,bağıracak sevinecek ki futbolcu seni görecek motive olacak,aragones bile seviniyordu ya yok böyle birşey,mourinho gibi cool olmaya çalışıyor davranışlarıyla ama bkınız adam deli gibi seviniyor maçlarda.

Ben tek sorunun aykuttan geçtiğine inanıyorm,avrupada olmadığımız için transferin şart oldugunu düşünmüyorum bu kadroyla ligi trabzon alamzsa almamız gerekiyor.

SAİT71
24.Aralık.2010, 16:51
Herkes gitsin Alex kalsın. Alexsiz bir oyun planı Alexsiz bir Fenerbahçe Alexsiz bir taktik düşünemiyorum. Bırakana kadarda bu böyle olacaktır..

ForsakeN
24.Aralık.2010, 17:03
http://www.footballuser.com/Formations/2010/12/47181_Fenerbahce_SK.jpg

Santos'u oynatarak Cristian'ın yerine Türk DM alınabilir.
veya Cristian'ı oynatarak Santos'un yerine Türk DL transferi yapılabilir.

Sezon başından beri oynamasını istediğim kadro budur.

Sheriff
24.Aralık.2010, 17:20
Şu anki taktiğimiz aslında çok güzel bence ama kanat oyuncularının savunmaya destek vermesi şart. Takım halinde savunma takım halinde hücum yapmadığımız sürece başarı yakalayamayız. Hiçbir transfere de ihtiyacımız yok. Türkiye'nin en iyi oyuncuları bizde, çoğu avrupanın orta düzey takımlarında sırıtmadan oynar.

Alex olmasın diyorsunuzda Alex'ten başka gol atan yok takımda olmasa ne olur halimiz acaba. Adam her sene skora gol olarak olsun asist olarak olsun fazlasıyla katkı yapıyor. Yani hücum oyuncusu olarak yapması gereken herşeyi yapıyor. Alex ilerde koşsa ne olur koşmasa ne olur. Ezelden beğri bilinen birşeydi Alex'in pres yapmadığı. Brezilya milli takımında oynarken de pres yapmıyordu. Bence başarısızlığı en son baylayabileceğimiz kişi Alex. Unutmayınki İnter'i yendiğimiz dönemde de Alex vardı golleriyle asistleriyle. Ama ozaman bir Appiah ve bir Aureilo'da vardı. Biz o adamların yerlerini dolduramadık. Sorun tamamiyle orta sahanın ortasında. Emre - Topuz ikilisi orda birlikte oynarsa eğer belki birşeyler olabilir. Her ikiside oyunu iki yönüylede oynayabilen, hırslı, agresif oyuncular. Top taşırlar şut atarlar. Neden bu iki oyuncuyu ortada düşünmüyor Aykut Kocaman anlamıyorum.

goosfraba
24.Aralık.2010, 17:40
yekta kurtuluş için girişimlerimiz varmış.

Rehavi
24.Aralık.2010, 17:52
Şu anki taktiğimiz aslında çok güzel bence ama kanat oyuncularının savunmaya destek vermesi şart. Takım halinde savunma takım halinde hücum yapmadığımız sürece başarı yakalayamayız. Hiçbir transfere de ihtiyacımız yok. Türkiye'nin en iyi oyuncuları bizde, çoğu avrupanın orta düzey takımlarında sırıtmadan oynar.

Taktiksel açıdan uygun bi sistemle oynadığınıza katılıyorum ama bence kadro hiç yeterli değil zaten sende

Alex olmasın diyorsunuzda Alex'ten başka gol atan yok takımda olmasa ne olur halimiz acaba.

diyerek bunu kabul ediyorsun bir bakıma. Hangi Fenerbahçe taraftarının ağzını açsak, Alex ten kurtulmalıyız, Dia-Stoch kanatlarda oynasın rahat rahat diyorlar ama bende bunu anlamıyorum. Sol bekte büyük sıkıntı var. Santos da dahil adam akıllı oynayabilecek bi sol bek yok. Santos un yarım sezondur keyfini bekledi takım daha yetmedi mi.

Ön liberoda Christian bi iyi bir kötü, ne olduğu belli değil, yedeği Selçuk ondanda beter. Oraya da kesinlikle takviye lazım.

Takım Alex le de oynayacaksa Alex siz de oynayacaksa Stoch ve Dia ile olmuyor işte. Ancak iyi birer yedek olabiliyorlar. Bu durumda eğer Fenerbahçe kalkıp iki tane iyi kanat oyuncusu alamıyorsa bırakında takım Alex e bağlı kalsın. En azından ara sıra kazanıyor. İşiniz Stoch un Dia nın Mehmet Topuz un yaratıcı oyununa kaldıysa, pek bir şey beklemeyin derim. Alex bu takım için olmazsa olmaz bence. Aynı sistemle devam ederek, bi sol bek, bi ön libero ile sezonu idare ederek bitirip, sezon sonu düşünülen sisteme göre transferler yapmak en mantıklıcası olacaktır.

TR.CaPTaiN
24.Aralık.2010, 18:10

Samet, sen Alex'ten hem bir ton gol atıp asist yapmasını hem de bir Mehmet Topuz kadar defansif açıdan faydalı olmasını bekliyorsun. Kusura bakma ama Alex öyle bir oyuncu olsaydı muhtemelen Alex'e Fenerbahçe nedir diye sorulduğunda şehir adı mı diye cevap verirdi. Türkiye'ye de tatile getirmek için bile epeyce para dökmek gerekirdi. Real Madrid'te bile bu tarzda bir oyuncu yok. Barcelona gibi makinalaşmış bir düzende oynayan Barca'da Ronaldinho savunma yapıyor muydu ? Hayır. Hatta şuan Messi de savunma yapmıyor bana göre. Gerçi Barcelona örneği vermek yanlış olur, Barca topu rakibe vermediğinden savunmaya pek ihtiyaçları olmuyor, orası ayrı. Ofansif anlamda yıldız oyuncuların birçoğu bu yeni dünya futbolu diye bahsedilip durulan düzenlerde dahi savunma yapmıyorlar.

Alex'in ortasaha oyuncusu olması mümkün değil. Bakış açısında göre ofansif ortasaha veya forvet denilebilir. Aragones Alex'i ortasahada denedi ve Alex'in kaleden uzaklaştıkça etkisini kaybettiğini gördü ve nitekim tekrar eski düzene geçti.

Geldiğinden beri birkaç golü olan Stoch ve yanılmıyorsam 1 golü olan Dia'dan savunma beklemeyip takımı tek başına sırtlayan adamdan savunma beklemek bana göre insafsızlıktır. Özellikle son dönemde Barcelona nedeniyle yaygınlaşan 4-3-3 modelinin herkesi gazladığını düşünüyorum. Teoride herşey güzel; ortasahada 3 çalışkan eleman basacak, alan daraltacak, aldıkları topları kanatlara aktaracaklar, onlar içeri girecek, gol atacak falan filan. Son olarak; Buca maçında Fenerbahçe'nin 4-3-3'ünü gördük. Diyebilirsin ki Selçuk-Cristian-Gökay'lı üçlüyle ancak bu kadar olabilir. Doğrudur, ancak karşılarında da Lampard-Essien-Gerrard üçlüsü yoktu.

Bu azıcık eli ayağı düzgün önlibero hiçbir takımda yok muydu da Alex 100 küsür gol attı Samet ? Onu da geçtim, Sevilla maçında Gökhan Telkener'in Alex Alex Keita'yı maymun etti Alex repliğini de mi hatırlamıyorsun ? Şuan Barcelona forması giyen Keita. O takımda Poulsen gibi sertliğiyle nam salmış bir ortasaha da vardı. Alex 100 maç iyi oynayıp 5 maç kötü oynadığında, o kötü oynadığı 5 maçtan dolayı aha da Alex de kitleniyormuş deniliyor. Yahu bu adamın hiç kötü oynama hakkı yok mu ? Takımda bütün organizasyonun Alex'e bağlanması Alex'in suçu değil. Bahsettiğin Selçuk İnan'ın Alex'in işini yapması mümkün değil. Hatta Selçuk İnan'ın istatistiklerine göz atarsak muhtemelen görürüz. Diego belki yapabilirdi ancak elinde mevkisinin en iyi adamlarından biri varken o mevkiye transfer yapmak mantıksız olurdu. Emre'den bahsetmişsin ve hücumda ne kadar katkı sağladığını gördük demişsin. Şahsen ben göremedim. Evet Emre müthiş mücadeleci bir oyuncu, hayran olduğum bir oyuncu, Fenerbahçe'ye büyük katkısı var, ortasahanın patronu. Ancaak; Emre'nin geçen sene kaç golü kaç asisti var ? Hücumda Alex'in yaptığı katkının çeyreğini bile yapamadığını rakamlar söylüyor.

Alou Diarra, zor ama Capoue, N'Kolou tarzında bir ön libero alabilsek devre arasında, Aykut Hocanın istediği sistemin yavaş yavaş oturmaya başlayacağına inanıyorum.[Bir ekol oluşturulmalı.1 oyuncu etkisiz kaldığı zaman kilitlenen bir sistem değil.

Bu kısma da katılmıyorum ama saygı duyuyorum. Herkesin sonuçta kendince bir futbol anlayışı var. Örneğin benim forvet/ofansif ortasaha oyuncusundan beklentilerimde öncelik gol atması, asist yapmasıdır, Alex bunu karşıladığı sürece bence sorun yok. Önliberoya ihtiyacımız var evet ama bu takımın şuan tek sıkıntısı önlibero değil. Organizasyon eksikliği var, kondisyon eksikliği var, ruh eksikliği var. Umarım 2. yarı bizim için en hayırlısı olur.

BleedingMoon
24.Aralık.2010, 18:39
iyi oyuncularımız var ancak iyi takım değiliz. iyi takım olabilmek için sadece iyi oyuncular yetmez; iyi takım oyuncuları lazım. görüldüğü gibi bizde de iyi oyuncular var ama iyi takım oyuncuları yok malesef.

RasAnt
24.Aralık.2010, 20:11
İyi oyuncular varsa iyi takım yapmak teknik direktörün işidir,şahsen böyle düşünüyorum

goosfraba
26.Aralık.2010, 03:39
neftçi futbol kulübü oyuncusu azeri amit quluzade antalya kampına davet edilmiş.

http://www.neftchifc.com/index6.php?page=content&lang=1&content=1305&smenu=0

RaSenGan
26.Aralık.2010, 03:55
Hamit derken Amit mi gelecek yoksa :D

Since-1907
26.Aralık.2010, 03:57
Bu espriden sonra Fenerbahçe transfer haberleri konusu kapanır heralde (:

Zekirdek
26.Aralık.2010, 11:25
Tahminen genç bir oyuncu. Umarım yeterli olur. Aykut'un bu tarz hareketlerini seviyorum. Hem Türk statüsünde de oynayabilecek. Ama önce izlemek lazım. Ayrıca bizim site bu oyuncunun hazırlık kampına çağırıldığını niye yayınlamadı.

Mümkünse biri bu arkadaşın profili ve CA-Pa değerlerini yazabilir mi?

titates1
27.Aralık.2010, 20:18
Tahminen genç bir oyuncu. Umarım yeterli olur. Aykut'un bu tarz hareketlerini seviyorum. Hem Türk statüsünde de oynayabilecek. Ama önce izlemek lazım. Ayrıca bizim site bu oyuncunun hazırlık kampına çağırıldığını niye yayınlamadı.

Mümkünse biri bu arkadaşın profili ve CA-Pa değerlerini yazabilir mi?

Ne tarz hareketlerini ?

Zekirdek
27.Aralık.2010, 21:50
Ne tarz hareketlerini ?

Tahminen Azeri arkadaşta genç. Takımda gözle görülür bir gençleştirme çalışması var. Ondan bahsetmiştim.

titates1
27.Aralık.2010, 22:03
Tahminen Azeri arkadaşta genç. Takımda gözle görülür bir gençleştirme çalışması var. Ondan bahsetmiştim.

Kusura bakma kardeşim , bu tarz hareketlerini sev"m"iyorum diye okudum , ondan öyle şaşırdım

Zekirdek
27.Aralık.2010, 22:06
Kusura bakma kardeşim , bu tarz hareketlerini sev"m"iyorum diye okudum , ondan öyle şaşırdım

Önemli değil.

ForsakeN
27.Aralık.2010, 23:03
Azeri arkadaş 92 Kasım Doğumlu.

http://en.wikipedia.org/wiki/Amit_Guluzade

bjk4ever
28.Aralık.2010, 14:37
Alex ve 4-3-3 tartismalari harbiden artik degisik bir boyut almaya basladi. Bu arkadaslar Stoch'lu Dia'li 4-3-3'un birsey yapacagini zannediyorsa feci yaniliyor. 4-3-3 sistemi'nin dayanagi 2 box-to-box oyuncunun ve ondeki 3 oyuncunun presi ile rakibi bozup geride kalan onlibero ile seken toplari almak, hucumda da 3 orta saah oyuncusunun servisleriyle forveti kacirmak veya aciklarin ayagina top ayip bek ile teke tek birakma uzerine kurulu. Bu sistemde hucum gucu tamamen kanatlardan geliyor, forvetin daha ziyade bitirici rolu var. Ilk yarida Stoch ve burada bazi arkadaslarin (benim aksime) sezon basinda cok ovdugu Dia'nin istatistiklerine bakarsak sanirim 1 golleri bile yok, asist sayilari ise toplasan 3-4 ancadir. Takimin hucum yukunu cekebileceklerine inanan varsa saygim var, ama ben oyle dusunmuyorum. Bir gercek var ki, Alex'in golleri ve asistleri olmasa FB su an GS'nin durumunda olurdu. Alex varsa ve efektik ise hala (ki oyle) oynatacaksin kardesim, sonuna kadar yararlanacaksin. O birakirsa da Stoch, Dia gibi yarim yamalak adamlar yerine 2 tane kalitesi ve yetenegi tartisilmaz 2 adam alirsin, orta sahaya da defansif yonu kuvvetli iyi bir onlibero alirsin, oynarsin. Ama bu 4-3-3 Stocla, Diayla, Baroniyle, Selcukla falan olmaz, hatta Topuz bile yetersiz kalabilir.

ozaniel
28.Aralık.2010, 16:18
Bence 4-2-3-1 düzeni devam edebilir. Alex'in yerine daha hareketli genç bir oyuncu gelirse sistem de değişmez, Dia ve Stoch da adapte olabilir, Alex yerine gelen adamı yetiştirir, uzun vadede de Fener için avantajlı olur.

Since-1907
28.Aralık.2010, 16:42
Bakalım büyük takım devre arası transfer yapmaz ilkesini yine mi uygulayacak yönetim.Büyük takımların yıldız oyuncu almasını,ligi domine etmesini değilde nedense devre arası transfer yapmaz ilkesini uyguluyoruz..İşimize geleni tabi..

Cengo
28.Aralık.2010, 17:42
Alex ve 4-3-3 tartismalari harbiden artik degisik bir boyut almaya basladi. Bu arkadaslar Stoch'lu Dia'li 4-3-3'un birsey yapacagini zannediyorsa feci yaniliyor. 4-3-3 sistemi'nin dayanagi 2 box-to-box oyuncunun ve ondeki 3 oyuncunun presi ile rakibi bozup geride kalan onlibero ile seken toplari almak, hucumda da 3 orta saah oyuncusunun servisleriyle forveti kacirmak veya aciklarin ayagina top ayip bek ile teke tek birakma uzerine kurulu. Bu sistemde hucum gucu tamamen kanatlardan geliyor, forvetin daha ziyade bitirici rolu var. Ilk yarida Stoch ve burada bazi arkadaslarin (benim aksime) sezon basinda cok ovdugu Dia'nin istatistiklerine bakarsak sanirim 1 golleri bile yok, asist sayilari ise toplasan 3-4 ancadir. Takimin hucum yukunu cekebileceklerine inanan varsa saygim var, ama ben oyle dusunmuyorum. Bir gercek var ki, Alex'in golleri ve asistleri olmasa FB su an GS'nin durumunda olurdu. Alex varsa ve efektik ise hala (ki oyle) oynatacaksin kardesim, sonuna kadar yararlanacaksin. O birakirsa da Stoch, Dia gibi yarim yamalak adamlar yerine 2 tane kalitesi ve yetenegi tartisilmaz 2 adam alirsin, orta sahaya da defansif yonu kuvvetli iyi bir onlibero alirsin, oynarsin. Ama bu 4-3-3 Stocla, Diayla, Baroniyle, Selcukla falan olmaz, hatta Topuz bile yetersiz kalabilir.

Stoch ve Dia 433 kanatları. İçeri kateden, orta sahaya yardım eden, top ile dikine dribbling yapan oyuncular.

433 olmaz?. Oyuncuların verimlerini eleştiriyor olabilirsiniz ama söylediğiniz şey günümüz futbolu ile alakası olmayan bir şey.

Alex ile oynadığın zaman 4231 olur. Alex'in yerine orta saha alıp, önliberoyu daha geriye çekince Dia ve Stoch ile 433 oluyor.

Stoch ve Dia ile 433 oynanamaz denilemez, bu sistemin oyuncuları.433'te dikine kateden oyuncular kullanılır. Stoch'un fizik dezavantajından dolayı orta saha ortasına devşirilmesi taraftarıyım o ayrı mesele. Oyuncular formsuz olur, verim veremez ya da oyunları gelişeceği yerde ilerlemez,geriye gider ise o ayrı mesele. Bizzat verim alınamaması da topu çok yavaş yön değiştirmesi sonucu pas alamamaları, aldıkları pasları da rakibin baskısında ötürü oyunu açmak için basit kullanmak zorunda oldukları, pas alanı bulamayınca topla zorlama dribbling yapmak zorunda kalmaları yüzünden.

Dia ve Stoch çok ileride top alıp sorumluluk alabiliyor mu ki gol, asist sayısı artsın, form tutsun?

Dia zaman zaman inişli çıkışlı grafik sergilese de verimliydi, Stoch'da düşüş var. Bu oyuncular çok genç oyuncular, henüz yetenekleri sınırlı ama bu gelişmeyecekleri anlamına mı gelir? Genç oyuncuların form durumları çok değişir. Genç oyuncular oynatılarak yetiştirilir, yeteneklerine söz söyleyebilecek biri yok herhalde?

Yarım yamalak diyerek eleştirmek hoş değil, bu oyuncuların yeteneksiz olduğunu söylemek doğru değil. Henüz potansiyellerini bulmuş, yetenekleri oturmuş oyuncular değiller. Alex her zaman büyük güçtür, Alex'i kullanmamak kendi bacağına kurşun sıkmak demektir. Formda bir Alex zaten maçı çevirmiş ise diğerlerinin de maçı korumaya çalışması gayet normal. Bu diğerleri beceriksiz anlamına da gelmez.

Büyük takımlarda takım yükünü kanatlar çekmez, gol dağılımı daha geniş olur, kanatlara yıkılmaz ama yine de büyük kısmı forvet ve forvet arkası oyuncular tarafından gelir. Bu skor dağılımında pek yanlış bir şey yok.

433 kanatları ve forvetleri baskı yapmalı diye bir kural yok 433'te. Bu bir tercihtir. Amaç bir orta sahayı daha fazla tutup orta saha üstünüğü ele almak. Ön alan presi tamamen teknik direktörün tercihidir, doğru yapılırsa her takıma katkı sağlar.433 kanatları önce kaldıkları için genellikle rakip bekleri rahatsız eder, onların oyuna aktif katılmalarını engeller. Bir bölgeden aktif pozisyon alanına top geliyor ise diğer bölgede kanat oyuncusu forveti ikiler. Barcelona kanatları 433 gibi oynamıyor, aksine orta saha gibi oynuyorlar, o kadar çabuk yön değişiyor ki rakip savunamadığı alanı kapatamıyor, yetenekli oyuncular bireysel olarak pozisyon yaratıyorlar. O kadar çok pas yapıyorlar ki antrenmanda o kadar rahat pas yapamazsın, baskı altında hala aynı pası yapmak muhteşem bir şey.Önde baskı 433 kuralıdır denilemez, bu sadece idealisliktir.

Mehmet Topuz yetenekli bir oyuncu, oyun zekası Emre'ye göre daha zayıf, asıl mevkisi orta saha ortası olan, topla biraz dağınık olan, pek sürati olmayan bir orta. Mehmet Topuz gibi kaliteli bir yerli çok yönlü orta saha Türk takımlarında yok, Selçuk İnan biraz bu işi yapıyor.

Fenerbahçe kötü yolda diyebilmek doğru bir tabir olmaz, kullanılmamalı. Bir kaç sene sonra Stoch ve Dia üzerine koyarak ilerlediğinde takımın oyunu da aynı oranda güçlenecektir. Yaşlanmış, futboldan kopmuş eski yıldızları getirmeyi tercih etmedi yönetim, çünkü o şekilde verim alınamadığını gördüler daha önce. Sistemi işletecek yetenekli, potansiyelli gelişime açık, hırslı takım oyuncuları ile daha dinamik futbol oynanabilir.Bunun bir benzerini Ajax ve Arsenal yapmaya çalışıyor.

Sistemin en önemli yerine orta sahanın ortasına takviye gerektiğini Aykut Kocaman da biliyor ve bunu zikretti de.Gökay'ın takıma uyum sağlaması da bu konuda önemli. Emre'nin yanına Mikel Arteta veya Rosicky gibi nokta bir transfer eksiği gerekiyor ki takım bir kademe üste çıksın.

Sonuç olarak ilk yarı sonuna doğur düşüş var oynayan futbol çok geriye gitti, oynanan futbolda sorun var, oyuncu oyuncu değerlendirme yapmak fayda sağlamaz.

Zekirdek
28.Aralık.2010, 17:46
Geçen gün Umut abi yazmıştı hatta linkte vermişti Quluzade devre arası kampına katılacak diye fakat bugün resmi siteden bu haber yalanlandı? O link Neftçi'nin resmi sitesi değilmiydi?

Cengo
28.Aralık.2010, 18:10
Geçen gün Umut abi yazmıştı hatta linkte vermişti Quluzade devre arası kampına katılacak diye fakat bugün resmi siteden bu haber yalanlandı? O link Neftçi'nin resmi sitesi değilmiydi?

Yalanlama nerede? Resmi sitede hiçbir şey yok.

Zekirdek
28.Aralık.2010, 18:13
Yalanlama nerede? Resmi sitede hiçbir şey yok.

Buyur;

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=22291

bjk4ever
28.Aralık.2010, 18:16
Dikkatli okursan zaten 4-3-3 kanatlari degil demiyorum, bilhakis ozellikle Stoch (Twente'de 20+ macini 90 dakika izledim) tam bir 4-3-3 kanadi. Ama kalite ve verim olarak Fenerbahce gibi buyuk bir takimi tasiyacak seviyede degiller. 4-3-3 sistemindeki 2 kanat oyuncusu toplamda en az 12-13 gol atip bir o kadar asist yapmak zorundadir (dagilim degisebilir, genelde bir uzak forvet ve bir winger kullanilir), ama bu kalite Stoch ve Dia'da yok bana gore. Olacagini da sanmam acikcasi. Stoch'un Twente'de 20'den fazla macini canli izledim, 2 kere statta izledim, fena oyuncu degil, ama bir defa yaraticiligi sifir, hep ayni hareketi yapiyor, bir Quaresma, Arda, Yattara, hatta Pino gibi degil. Twente'de ilk yarida iyi oynayip 2. yarida inanilmaz dusti, ki Twente istese catir catir alabilirdi, yine potansiyeli olsa genclere gittikce daha cok onem veren Chelsea (bkz van Aanholt, Bruma, Kakuta) en azindan antrenman kampina goturme zahmetine girerdi, kaldi ki herkesin 4-3-3 ve ofansif oynadigi her mac 5-6 gol atilan Hollanda liginden bahsediyoruz. Siz bu oyuncularda isik goruyorsaniz sizin fikriniz, saygi duyarim, ama bence ozellikle 4-3-3'te FB gibi bir takimin hucum gucunu kaldiracak kalitede oyuncu degiller.

bjk4ever
28.Aralık.2010, 18:18
Ayrica verimli dedigin Dia da ligde 700 dakikada 0 gol 2 asist ile oynamis, daha fazla soze gerek yok sanirim.

Since-1907
28.Aralık.2010, 18:28
Buyur;

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=22291 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.fenerbahce.org %2Ffb2008%2Fdetay.asp%3FContentID%3D22291)

Bunu yazın da yapıyorduk.Stoch,Dia,Niang hemen hemen her trasnferimizde yaptık.Yalanlama olarak değil sadece teyit etmediklerini belirtiyorlar.

Cengo
28.Aralık.2010, 18:30
Bu, oyuncuların gelişmeyeceği anlamına gelmez.Her istatistik oynadığı oyunu yansıtmaz.Işık görmesem bunları düşünmezdim.21-23 yaşındaki oyunculardan bahsediyorsunuz.

Geliştirirler geliştirmezler o farklı konu, mental değerler daha kolay gelişen değerler, fizik ve teknik belirli bir yaştan sonra fazla ilerlemez.Oyun zekası bir hiç olan, top ezen Cristiano Ronaldo'dan bir dünya yıldızı yarattı Alex Ferguson.

Stoch'daki inanılmaz düşüş korkutmuyor da değil.

Buyur;

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=22291

Bu yalanlama değil.

Şekip Mosturoğlu daha önce bunların yalanlama olmadığını, basındaki spekülasyonları topladıklarını söyledi.İçinden doğru çıkan haber bile oldu daha önce.

Yalanlama için ayrı haber giriyorlar.

Ilhan
28.Aralık.2010, 18:40
Dia ve Stoch bence iyi oyuncular ama Aykut Kocaman'ın onlara uygun sistem oturtması gerek. Dia ve Stoch beraber oynayacaksa bir tanesi defansif 3 orta saha ile oynamak gerek. Defansif olan Selçuk veya Cristian'dan biri, diğer ikisi de Emre, Mehmet Topuz, Gökay gibi oyunu iki yönlü oynayabilen, kesinlikle rakibe pres yapabilen, defansif oyunu da oynayabilen oyuncular olmalı.

Aykut Alex'ten vazgeçmeyecekse Dia ve Stoch'tan verim alamaz.

Zekirdek
28.Aralık.2010, 18:40
@Since-1907, ABOOO

Bilgilendirme için teşekkür ederim.

TR.CaPTaiN
28.Aralık.2010, 20:37
Güiza'nın sakatlığı nüksetmiş, çalışmalara başlaması 2-3 ayı bulabilirmiş. Gökhan Ünal da resmen İBB'ye kiralandı. Elimizde sadece Niang ve Semih kaldı. 1 tane yedek forvet almak şart.

yaman76hakanFB
28.Aralık.2010, 22:48
Şimdilik Topuk Yaylasında Sinan Engin ve -bu kısım daha önemli- Mehmet Ağar'ı misafir etmekle meşgul... Daha sonra muhtemelen bir çorbacı açılışında olacaktır. Transfere vakti mi var adamcağızın?

Rehavi
28.Aralık.2010, 23:31
Fenerbahçe kötü yolda diyebilmek doğru bir tabir olmaz, kullanılmamalı. Bir kaç sene sonra Stoch ve Dia üzerine koyarak ilerlediğinde takımın oyunu da aynı oranda güçlenecektir. Yaşlanmış, futboldan kopmuş eski yıldızları getirmeyi tercih etmedi yönetim, çünkü o şekilde verim alınamadığını gördüler daha önce. Sistemi işletecek yetenekli, potansiyelli gelişime açık, hırslı takım oyuncuları ile daha dinamik futbol oynanabilir.Bunun bir benzerini Ajax ve Arsenal yapmaya çalışıyor.

Stoch ve Dia dan başka genç oyuncu almadı sanırım bu sene Fenerbahçe. Niang çok genç sayılmaz keza Yobo da öyle... Başka aklıma gelmiyor bu sezon yeni gelen oyuncu ancak bende eğer Fenerbahçe sırf bu iki oyuncuya endeksli sistem değiştirecekse ve önümüzdeki en az 2-3 senesini bu oyunculardan bişeyler bekleyerek geçirecekse pek bişey beklememenizi tavsiye ederim. Fenerbahçe nin transfer komitesinde ciddi sıkıntıları olduğunu görmek için fazla bişey bilmeye gerek yok... Sonra 2-3 senedir, son 5 seneki (bu yıl hariç) Beşiktaş transferlerine yakın ayarda transferler yapıyorlar...

yaman76hakanFB
28.Aralık.2010, 23:58
Bizimkisi Topuk Yaylasında esip gürlemiş:

"Gerekirse Kulüpler Birliği rozetini kenara bırakır konuşuruz. Sporda kaos olmasın diye elimizden geldiğince, hakkımız yendiği halde konuşmuyoruz."

Bende ne zamandır diyorum; bu Fenerbahçe niye bu kadar sahipsiz, niye bu kadar "ölmüşte ağlayanı yok" vaziyette?.. Sebebi şimdi anlaşıldı. Vallahi ben uydurmadım, kendisi diyor.

Bize nasıl bir transfer lazım arkadaşlar? Hangi mevkiie? En tepeye bir transfer yapma zamanı geldi de geçiyor.

bjk4ever
29.Aralık.2010, 00:02
FB'nin transfer politikasi harbiden inanilmaz. Bu kadar maddi gucu olup bu kadar kotu transfer yapmak harbiden inanilmaz. Guiza 14, Baroni 7, Maldonado 5, Josico 4, Caner 3.5, Dia 6, Stoch 5.5, G.Unal 3.5, hepsini toplasan 2 saglam futbolcu anca cikar.

nerazzuri
29.Aralık.2010, 00:06
FB'nin transfer politikasi harbiden inanilmaz. Bu kadar maddi gucu olup bu kadar kotu transfer yapmak harbiden inanilmaz. Guiza 14, Baroni 7, Maldonado 5, Josico 4, Caner 3.5, Dia 6, Stoch 5.5, G.Unal 3.5, hepsini toplasan 2 saglam futbolcu anca cikar.
maldonado 1.5 milyon, Josico ise 1 milyon'a geldi. önemsiz fakat, söylediğin rakamlar abartı olduğu için yazmak zorundayım.

Zekirdek
29.Aralık.2010, 00:07
Hakan Bilal Kutlualp varken böylemidi ya. İnsan elindeki gittikten sonra değerini anlıyor.

Lim10
29.Aralık.2010, 00:19
Sadettin Saran-Hakan Bilal Kutlualp diyorum, başka birşey demiyorum.Konusu ve yeri değil ama çoktan vadesini dolduran Aziz Yıldırım'dan çok daha efendi ve vizyon sahibi bir kişilik Sadettin Saran.Ali Koç'u da seviyorum ama S.Saran'ın grubunda yer alması mümkün değil.H.Bilal Kutlualp'de S. Saran gibi kendine rakip olabileceği potansiyeli olduğu için başı vurulan kıymetli ve müthiş iş bitirici bir yöneticimizdi.Her zaman diyorum; finansal rantını falan anlamam.Ama Aziz Yıldırım hala başkansa, en büyük neden "bana göre" Ş.Saraçoğlu'nun başkanlık süresini geçip, stada adını verdirmektir.Umarım bu isteğine ulaşamaz.

TR.CaPTaiN
29.Aralık.2010, 00:28
Mesajlara vay efendim sen X takımlısın bizim takımın konusunda ne işin var tarzında değil de, sen böyle böyle demişsin ancak şurada hatalısın, o mesele aslında şöyle şöyle diye cevap verirsek birbirimizden birşeyler kazanırız. Kurallar ve üslup konusunda sıkıntı olmadığı sürece herkes istediği konuya yazmakta özgürdür.

bjk4ever
29.Aralık.2010, 00:29
maldonado 1.5 milyon, Josico ise 1 milyon'a geldi. önemsiz fakat, söylediğin rakamlar abartı olduğu için yazmak zorundayım.

Hakli olabilirsin, benim aklimda kalmis olan rakam bunlar, emin degilim de, ama FB'li olarak diyorsan dogrudur.

titates1
29.Aralık.2010, 00:47

Durdur durdun yine sıkıştırayım araya bişeyler demişsin heralde

Guiza İspanya ligi gol kralı ve ispanya milli takımı 3.golcüsü olarak geldi ki önüne geçtiği golcüler raul , llorente gibi adamlar , kaldı ki ben mücadelesinden memnundum guizanın çıkıp semih'in girdiği ve ileride basan adam olmadığı için puan kayıpları yaşadığımız bir çok maç var geçen sene.

Maldonado - yine geldiğinde geldiği yerdeki önemli oyunculardan biriydi istersen aç bir oku en azından wikipediadan falan kariyerini burada dalga geçilecek bir oyuncu hlaine geldiğini bende kabul ediyorum

Josico - Aragones'in isteğiyle alınan bir oyuncu

Caner - sol ayaklı adam sıkıntısı çekilen ülkemizde Türk statüsünde alınabilecek 3-5 oyuncudan biri

Dia - Son vuruş dışında , birebirde adam geçiyor , pozisyon hazırlıyor , orta yapıyor daha ne yapsın - ayrıca genç ve geleceği parlak

Stoch - Seneye çok iyi başladı olumlu işler de yapmaya çalışıyor yeteneği de var , son zamanlardaki inanılmaz düşüşü de var ancak bu yanlış bir transfer olduğunu göstermez genç ve geleceği parlak

G.Ünal - Öyle beğendiğim bir forvet değil bence yerine altyapıdan adam çıkarılsa oynatılsa Furkan falan daha iyiydi ancak bu adam da milli takım forması giymiş gol kralı olmuş Türkiye'nin maalesef en iyi forvetlerinden

Ekleyelim ki bu adamlar o andaki hocanın beğenip onun listesinde olan adamlar , en azından hocası bir gün iyi oyuncu dedi diye kalkıp tabata gibi bir oyuncuya milyonlar verip getirip sürpriz yapmıyor başkan

nerazzuri
29.Aralık.2010, 00:59

üstüne gitmenin manası yok, ön yargılı bakıyorsunuz arkadaşın yorumlarına. haklı bence.

titates1
29.Aralık.2010, 01:09
üstüne gitmenin manası yok, ön yargılı bakıyorsunuz arkadaşın yorumlarına. haklı bence.

Hayır önyargılı bakmıyorum arkadaş sürekli bir aşağılama durumunda olduğu için bu şekilde.Ben hiç hatırlamıyorum Fenerbahçe'nin iyi transferleriyle ilgili bir yorumunu veya kaçırmış olabilrim ama yobo veya niang'ın son maçları dışında ondan önceki bir yorumunu falan ?

vuque
29.Aralık.2010, 01:11
Hadi titates1 ön yargılı diyelim(ki bana göre değil) ve bu sebeple suçlu.Yahu arkadaş bu ön yargının oluşmasına sebep veren adamın hiç mi suçu yok?

KanaKe
29.Aralık.2010, 01:23
Kim ne derse desin Aykut hocanin yaptigi transferler Niang ve Yobo haric tamamen fiyasko. Gecen sene koskoca yaz izleyip getirdigi Cristian ile Santos simdi istenmeyen adam oldu onlari istemeyenlerin basinda da Aykut hoca geliyor. Stoch ve Dia büyük umutlarla transfer edildi cok iyi cok yetenekli oyuncular dedik adamlarin daha bir numarasini göremedik tamam genc olabilirlerde Messi'de gencti 18 yasinda Barcelona'da ilk 11 oynuyordu bu adamlar Daum'un dedigi gibi 3. sinif oyuncu biraz gelisme gösterebilirlerse 2. sinif oyuncu olabilirler onun disinda kimse bu adamlardan büyük patlama beklemesin.

josico ile maldonado bedavaya geldiler.

ozaniel
29.Aralık.2010, 01:42
Josico ve Maldonado eminim ki bonservis bedelleri ile geldiler ama 1 milyon gibi düşük sayılabilecek ücretlere geldiler.
Ayrıca Fener'in transfer politikasındaki en büyük eksik taktiksel düzenlerine uymayan oyuncular almaları. Guiza geldiğinde İspanya'nın 3. adamı olabilir ama Fener'in taktiğine hiç uymuyordu, Dünya Kupası'nda piyasası çok yüksekken getirildi ayrıca. Gökhan Ünal da 3. forvet olarak getirildi ve oldukça yüksek bir paraya alındı. O da sisteme hiç uymuyor.
Stoch mental yönden kendini geliştirirse başarılı olur, başarısız olsa bile "başarısız transfer" olmaz. Niang ve Yobo günü kurtarmak için başarılı transferler ama Aykut Kocaman yeni bir sistem yaratacaksa amacı günü kurtarmak olmamalı.
Dia'yı ise ben çok beğeniyorum, hızı ve tekniği ile keyif veriyor ve bence Niang'ın performansında da ciddi bir katkısı var.
Eğer Aykut Kocaman seneye 4-3-3 ile devam edecekse Türk yedeklerini de bulmalı kanat oyuncularının, Hurşut gibi.

titates1
29.Aralık.2010, 02:34
Josico ve Maldonado eminim ki bonservis bedelleri ile geldiler ama 1 milyon gibi düşük sayılabilecek ücretlere geldiler.
Ayrıca Fener'in transfer politikasındaki en büyük eksik taktiksel düzenlerine uymayan oyuncular almaları. Guiza geldiğinde İspanya'nın 3. adamı olabilir ama Fener'in taktiğine hiç uymuyordu, Dünya Kupası'nda piyasası çok yüksekken getirildi ayrıca. Gökhan Ünal da 3. forvet olarak getirildi ve oldukça yüksek bir paraya alındı. O da sisteme hiç uymuyor.
Stoch mental yönden kendini geliştirirse başarılı olur, başarısız olsa bile "başarısız transfer" olmaz. Niang ve Yobo günü kurtarmak için başarılı transferler ama Aykut Kocaman yeni bir sistem yaratacaksa amacı günü kurtarmak olmamalı.
Dia'yı ise ben çok beğeniyorum, hızı ve tekniği ile keyif veriyor ve bence Niang'ın performansında da ciddi bir katkısı var.
Eğer Aykut Kocaman seneye 4-3-3 ile devam edecekse Türk yedeklerini de bulmalı kanat oyuncularının, Hurşut gibi.

Bende bunu diyorum işte Niang ve Yobo için söylediklerinizi simao ve guti için söylediniz mi hiç ? Forvet ve stopere acil şekilde adam aranıyordu ve çok iyi iki tane oyuncu alındı . Sisteme uymama olayını bende kabul ediyorum ama bu sonuçta hocanın karar vereceği birşey o zaman transfer yaptıran hocaların saçmalığı , ben kimse eleştirmesin etmesin de demiyorum da biz olumlu birşey oldu mu diğer takımlar hakkında çoğunluk olarak gelip tebrik ediyoruz sevindiğimizi belirtiyoruz başka takım konularında , birimiz çıkıp beğenmediğini belirtmeye çalışsa kavga çıkıyo ancak bizim transfer konumuzda da ben çok nadir objektif arkadaş görebiliyorum hele ki zaten üstte cevap yazdığım bjk4ever'ın olumlu zamanlarda girip tek bir yazı yazdığını görmüyorum.

ozaniel:alıntı sizden olabilir ama cevap direk olarak size hitap etmiyor

Suicider
29.Aralık.2010, 02:58
Ben fenerin durumunun cok abartildigini düsünüyorum nerdeyse gs kadar elestiriliyor.2.yari daha iyi olacaktir bence(ki ins olmaz :))

bjk4ever
29.Aralık.2010, 12:06

Guiza İspanya ligi gol kralı ve ispanya milli takımı 3.golcüsü olarak geldi ki önüne geçtiği golcüler raul , llorente gibi adamlar , kaldı ki ben mücadelesinden memnundum guizanın çıkıp semih'in girdiği ve ileride basan adam olmadığı için puan kayıpları yaşadığımız bir çok maç var geçen sene.

Maldonado - yine geldiğinde geldiği yerdeki önemli oyunculardan biriydi istersen aç bir oku en azından wikipediadan falan kariyerini burada dalga geçilecek bir oyuncu hlaine geldiğini bende kabul ediyorum

Josico - Aragones'in isteğiyle alınan bir oyuncu

Caner - sol ayaklı adam sıkıntısı çekilen ülkemizde Türk statüsünde alınabilecek 3-5 oyuncudan biri

Dia - Son vuruş dışında , birebirde adam geçiyor , pozisyon hazırlıyor , orta yapıyor daha ne yapsın - ayrıca genç ve geleceği parlak

Stoch - Seneye çok iyi başladı olumlu işler de yapmaya çalışıyor yeteneği de var , son zamanlardaki inanılmaz düşüşü de var ancak bu yanlış bir transfer olduğunu göstermez genç ve geleceği parlak

G.Ünal - Öyle beğendiğim bir forvet değil bence yerine altyapıdan adam çıkarılsa oynatılsa Furkan falan daha iyiydi ancak bu adam da milli takım forması giymiş gol kralı olmuş Türkiye'nin maalesef en iyi forvetlerinden

Ekleyelim ki bu adamlar o andaki hocanın beğenip onun listesinde olan adamlar , en azından hocası bir gün iyi oyuncu dedi diye kalkıp tabata gibi bir oyuncuya milyonlar verip getirip sürpriz yapmıyor başkan

Kimin on yargili oldugu gayet belli.

Guiza'nin kariyerine dikkatle bak istersen. 2006 yilina kadar 2. ligde oynamis bir oyuncu kendisi, kariyerinde ciddi bir ligde ciddi bir gol sayisi attigi tek yil var o da gol krali oldugu yil, onun disinda vasat liglerde oynamis, vasat performans sergilemis bir golcu. 1 yillik patlama yapan golculer cok, o takim tam ona gore takim olur, performansi tavan yapar, sonra normale doner. Sahsen Ispanya'da 1 sene hasbelkader iyi performans sergilemis bir adama 14 milyon euro vermek akil kari degil. Madem bu adam Ispanya'nin 3. golcusu, neden Real, Barca, hatta Sevilla veya Valencia'da 1 kere gundeme geldi kendi kendine sor istersen.

Madem ki Maldonado o kadar onemli idi, nasil 1 milyon euro'ya birakti kulubu? Hadi aldni, ne gosterdi burada ve bundan sonraki duragi ne oldu?

Josico icin soylenecek birsey yok, tamam hoca istemistir.

Ben transfere bakarkan verilen paraya da bakarim. Sen GS'de begenilmeyip gonderilmis bir oyuncuya 3.5 milyon euro verirsin, sonra da kendi altyapindan cikmis ondan kat kat yetenekli bir sol kanat oyuncusunu hic pahasina gonderirsen ben bunu dogru bulmam, kusura bakma. Caner 1 milyona kulube icin alinsaydi tamam derdim, ama sen bu adama 3.5 milyon euro verip ilk 11 oyuncu yaparsan orada sikinti var.

Genc dedigin Dia 23 yasinda bu bir. Ikincisi, 6 milyon euro'nun karsiligi Dia olmamali, bu benim fikrim. Pozisyon hazirliyor vs dedigin adamin sadece 2 asisti var, sen buna inaniyorsan inanmaya devam et. Dia fena oyuncu degil, ama FB'nin 1 numarali kanat adami (6 milyona) Dia olmamali, bu benim fikrim.

Sence Stoch gelecek vaad ediyor olabilir, sen fala bakabilirsin, ben gerceklere bakarim. Gercek su ki Chelsea bu adami kampa bile goturmeye gerek duymadi, Twente ise maddi durumu musait olmasina ragmen sampiyon olduktan sonra almadi bu adami, 1 milyon euro'ya Chadli'yi aldi, o oyuncu Hollanda liginde ve CL'de cok basarili bir performans sergiledi, Stoch'tan cok daha iyi oynadi, FB ise 5.5 milyon euro verip Stoch'u aldi, performansi ortada. Millet 1 milyon euro'ya Stoch'tan iyisini alirken sen de Stoch gelecek vaad ediyor, seneye kraliz be oglum diye kendini kandirmaya devam edersin.

G.Unal'inda Guiza'dan farki yok. Onun gibi kontra atak takiminda 1 sene hasbelkader gol krali olmus, ama genel kalitesi ve yetenegi ile buyuk bir takimda oynayamayacak bir oyuncu. Kaldi ki sen Trabzon'da basarili olamamis bir oyuncuya 3-4 milyon euro veriyorsun, sonra Trabzon'daki kotu hali devam edince 1 sene sonra kiralamaya kalkiyorsun. Sen daha 1 sene gol krali oldu hasbelkader diye kendini kandirmaya devam et, performansi ve rakamlar ortada.

Iyi transferler de var, Niang biraz yasina gore fazla maliyetli olmasina ragmen kaliteli oyuncu, Yobo da hem maliyeti hem kalitesiyle cok iyi oyuncu. Fakat 1-2 dogru onlarca yanlisi goturmez, maddi gucune ve cekiciligine bakilirsa FB'nin kotu transfer yaptigi gercegi de kabak gibi ortada.

Ayrica Tabata'nin konuyla ne alakasi var anlamadim. Tabata'yi niye yazidin da belli, ama bekledigin cevabi verip konuyu dagitip seviyeyi dusurmeyecegim.

Since-1907
29.Aralık.2010, 12:07
Anele F.Bahçe yolunda

Belçika basını Güney Afrikalı oyuncunun Fenerbahçe'ye gideceğini iddia etti...

http://u.goal.com/91000/91067_news.jpg

Fenerbahçe'nin Genk takımının savunma oyuncusu Anele Ngcongca ile ilgilendiği iddia edildi.

Voetbalkrant'ta yer alan habere göre 23 yaşındaki oyuncu ile Fenerbahçe'nin yanı sıra Trabzonspor, Manchester City ve Duisburg da ilgileniyor.

Daha büyük bir takımda forma giymek istediğini belirten Anele de Fenerbahçe forması giymeye sıcak bakıyor.

10 defa Güney Afika Milli takımı'nda forma giyen oyuncu, 5 yıl önce Arsenal tarafından denenmiş ancak çalışma izni alamadığı için bu transfer gerçekleşmemişti.

titates1
29.Aralık.2010, 12:28
Kimin on yargili oldugu gayet belli.

Guiza'nin kariyerine dikkatle bak istersen. 2006 yilina kadar 2. ligde oynamis bir oyuncu kendisi, kariyerinde ciddi bir ligde ciddi bir gol sayisi attigi tek yil var o da gol krali oldugu yil, onun disinda vasat liglerde oynamis, vasat performans sergilemis bir golcu. 1 yillik patlama yapan golculer cok, o takim tam ona gore takim olur, performansi tavan yapar, sonra normale doner. Sahsen Ispanya'da 1 sene hasbelkader iyi performans sergilemis bir adama 14 milyon euro vermek akil kari degil. Madem bu adam Ispanya'nin 3. golcusu, neden Real, Barca, hatta Sevilla veya Valencia'da 1 kere gundeme geldi kendi kendine sor istersen.

Madem ki Maldonado o kadar onemli idi, nasil 1 milyon euro'ya birakti kulubu? Hadi aldni, ne gosterdi burada ve bundan sonraki duragi ne oldu?

Josico icin soylenecek birsey yok, tamam hoca istemistir.

Ben transfere bakarkan verilen paraya da bakarim. Sen GS'de begenilmeyip gonderilmis bir oyuncuya 3.5 milyon euro verirsin, sonra da kendi altyapindan cikmis ondan kat kat yetenekli bir sol kanat oyuncusunu hic pahasina gonderirsen ben bunu dogru bulmam, kusura bakma. Caner 1 milyona kulube icin alinsaydi tamam derdim, ama sen bu adama 3.5 milyon euro verip ilk 11 oyuncu yaparsan orada sikinti var.

Genc dedigin Dia 23 yasinda bu bir. Ikincisi, 6 milyon euro'nun karsiligi Dia olmamali, bu benim fikrim. Pozisyon hazirliyor vs dedigin adamin sadece 2 asisti var, sen buna inaniyorsan inanmaya devam et. Dia fena oyuncu degil, ama FB'nin 1 numarali kanat adami (6 milyona) Dia olmamali, bu benim fikrim.

Sence Stoch gelecek vaad ediyor olabilir, sen fala bakabilirsin, ben gerceklere bakarim. Gercek su ki Chelsea bu adami kampa bile goturmeye gerek duymadi, Twente ise maddi durumu musait olmasina ragmen sampiyon olduktan sonra almadi bu adami, 1 milyon euro'ya Chadli'yi aldi, o oyuncu Hollanda liginde ve CL'de cok basarili bir performans sergiledi, Stoch'tan cok daha iyi oynadi, FB ise 5.5 milyon euro verip Stoch'u aldi, performansi ortada. Millet 1 milyon euro'ya Stoch'tan iyisini alirken sen de Stoch gelecek vaad ediyor, seneye kraliz be oglum diye kendini kandirmaya devam edersin.

G.Unal'inda Guiza'dan farki yok. Onun gibi kontra atak takiminda 1 sene hasbelkader gol krali olmus, ama genel kalitesi ve yetenegi ile buyuk bir takimda oynayamayacak bir oyuncu. Kaldi ki sen Trabzon'da basarili olamamis bir oyuncuya 3-4 milyon euro veriyorsun, sonra Trabzon'daki kotu hali devam edince 1 sene sonra kiralamaya kalkiyorsun. Sen daha 1 sene gol krali oldu hasbelkader diye kendini kandirmaya devam et, performansi ve rakamlar ortada.

Iyi transferler de var, Niang biraz yasina gore fazla maliyetli olmasina ragmen kaliteli oyuncu, Yobo da hem maliyeti hem kalitesiyle cok iyi oyuncu. Fakat 1-2 dogru onlarca yanlisi goturmez, maddi gucune ve cekiciligine bakilirsa FB'nin kotu transfer yaptigi gercegi de kabak gibi ortada.

Ayrica Tabata'nin konuyla ne alakasi var anlamadim. Tabata'yi niye yazidin da belli, ama bekledigin cevabi verip konuyu dagitip seviyeyi dusurmeyecegim.

Tabatayı bu güne kadarki hiçbir konuda yazmadım işte burda önyargılısın , yukarıda demek istediğim zaten adamların Hocaların isteğiyle geldiği Güiza da aynı şekilde geldi , diğerlerinin büyük kısmı da . Tabata ise Mustafa Denizli istememsine rağmen , Başkan getirdi aldı koydu önüne.Sadece bu sene düzeltildi bu Beşiktaş'ta.Fenerbahçe de yine son sözü Aziz Yıldırım tabiki ancak Hocaların istediği adamlar genelde alınmaya çalışılıyor veya yıldız oyuncu transferlerinde hocaya danışılıyo bu adamı alalım mı diye hoca da zaten misal anelka gibi bir adama hayır diyemez.

SAİT71
29.Aralık.2010, 13:00
Tr'de transfer konusunda heralde en son eleştirilecek takımların başında geliyoruz. Son yıllarda amorti olsada bazı transferler yinede kadro istikrarı ve oyuncu verimi bakımından en başarılı kulüplerden biriyiz. En azından kulüp 14 milyon euro veriyorsa kendi kasasından gidiyor yada sponsor ile ödeniyor para. :)

titates1
29.Aralık.2010, 13:04
Tr'de transfer konusunda heralde en son eleştirilecek takımların başında geliyoruz. Son yıllarda amorti olsada bazı transferler yinede kadro istikrarı ve oyuncu verimi bakımından en başarılı kulüplerden biriyiz. En azından kulüp 14 milyon euro veriyorsa kendi kasasından gidiyor yada sponsor ile ödeniyor para. :)

Aynen öyle son 10 yıldaki diğer takımların transferleriyle bizimkileri bir karşılaştıralım aradaki fark ortaya çıkar bence , ayrıca bunları yaparken

ne futbol için basketbolu , ne basketbol için futbolu dışlayıp kimsenin parasını ödememezlik yapmıyoruz

GeNç KaRTaL
29.Aralık.2010, 16:32
Arkadaşlar lütfen tartışmalarınızı kişiselleştirmeyin.Başkalarının düşüncelerine saygı duyun.Eğer yorumlarda hakaret,aşağılama varsa yöneticileri haberdar edin.

Ayrıca yorumlarını görmekten hoşlanmadığınız kişiler varsa aşağıda verdiğim linkten engelleyip mesajlarını görmeyebilirsiniz.

http://forum.turksportal.net/vb/profile.php?do=editlist

Eğer kendi düşüncelerinize göre karşı tarafın fikirlerinin yanlış olduğunu kanıtlamaya çalışma isteğini kendinizde göremiyorsanız ve bu mesajlara karşı cevap vermemek için kendinizi tutamıyorsanız lütfen bunu yapın.

Son olarak bu mesaja da cevap vermeyin.Fenerbahçe transfer haberleri hakkında düşüncelerinizi paylaşmaya devam edebilirsiniz.

sananes
29.Aralık.2010, 18:37
bu takımın 4-3-3e ihtiyacı var.Bunun içinde sol forvette tuncaya ihtiyacı var.Yani sezonda 10-15 gol civarı atan bir kanat oyuncusuna.

MeMo
29.Aralık.2010, 18:41
Dia da Stoch da toplasan 2 adam gibi futbolcu eder zaten.Paniğe gerek yok.Stoch gibi adam alınmışken Dia'yı nasıl alırsın derken şimdi de Stoch'u saymamak çok saçma.Sıkılıp sıkılıp gelip burda Fener de ne kötü transferler yapıyor ya tarzı yaklaşımlar hoş değil bence.

bjk4ever
29.Aralık.2010, 19:13
Ne guzel de carpitiyorsun laflari.:)
Ben Stoch'a hicbir zaman iyi futbolcu demedim. O kadar sag acik varken ve ustune Stoch gibi sag acik oynayabilen biri gelmisken Dia'ya 6 milyon euro verilir mi dedim. Laflari carpit, sonra da gelip elestiriyor diye yaz, ne ala memleket....

EndoplazmiK RetikuluM
29.Aralık.2010, 22:33
Ben Stoch'a hicbir zaman iyi futbolcu demedim. O kadar sag acik varken ve ustune Stoch gibi sag acik oynayabilen biri gelmisken Dia'ya 6 milyon euro verilir mi dedim. Laflari carpit, sonra da gelip elestiriyor diye yaz, ne ala memleket....

'O kadar sağ açık varken' ?

Başına buyruk Kazım'dan, sakatlıktan nasibini almış Özer'den, hızlı olmadığı için kanat oynayamayıp Emre'nin yanına monte edilmeye çalışılan Mehmet'ten bahsediyorsunuz sanırım..

Uzun yıllar sonra ilk defa doğru düzgün kanatlarımız oldu ve uzun yıllar sonra ilk defa taraftar bu oyuncuları bağrına bastı. Bence böyle dememelisiniz. Dia ve Stoch gereksiz transfer değildir.

Dia içinse; Dia genç olmayabilir fakat yaşlıda değil. İleride yapacağı katkıları hep beraber izleriz, ücret yerindemi değilmi görürüz. Ve takıma katkı yapmak sadece gol atıp asist yapmak, skora etki etmek değildir benim gözümde. Dia bir kanat oyuncusunun yapması gereken herşeyi yapmak için uğraşıyor, çaba serfediyor..

SAİT71
30.Aralık.2010, 10:38
Sotch ve Dia çok yararlı oldular açıkçası. Gerçi Stoch'dan hala beklenen patlamayı göremedik lakin yine kulübe için güçlü ve iyi bir oyuncu. Sonradan girsede oyuna henüz yaşı genç. Bu oyuncular daha bir sezonunu bile tamamlamadılar. Ben gelecek sene takıma iyice alışınca ve gerekli mevkilerede transferlerimiz yapılıp takım daha güçlü olunca otomatik olarak bu iki oyuncununda daha yararlı olacağına inanıyorum. Birde şu sakatlık olayları olmazsa acayip form tutabilirler. Özellikle Dia..

ForsakeN
30.Aralık.2010, 12:22
Dia da Stoch da Niang da Yobo da takımdaki eksik bölgelere yapılmış kalitelei transferlerdir. Takım da Lugano'nun alternatifi yoktu yanındaki adamlarla büyük kalite farkı vardı; kapandı.

Takımda adam eksiltebilen ,süratlı kanat oyuncuları yoktu; hem sağ kanada hem sol kanada birer tane alındı.

Takımda santrafor eksikliği vardı, Niang alındı.

Tamam yahu. Fenerbahçe'nin transfer politikası çok kötü, Beşiktaşın ki süper. Bizim oyuncular fena, sizlerinki muhteşem.Bunları duyduğuna göre artık rahatlamışsındır. Başka topiclere geçebilirsin :)

KanaKe
30.Aralık.2010, 12:31
Sotch ve Dia çok yararlı oldular açıkçası. Gerçi Stoch'dan hala beklenen patlamayı göremedik lakin yine kulübe için güçlü ve iyi bir oyuncu. Sonradan girsede oyuna henüz yaşı genç. Bu oyuncular daha bir sezonunu bile tamamlamadılar. Ben gelecek sene takıma iyice alışınca ve gerekli mevkilerede transferlerimiz yapılıp takım daha güçlü olunca otomatik olarak bu iki oyuncununda daha yararlı olacağına inanıyorum. Birde şu sakatlık olayları olmazsa acayip form tutabilirler. Özellikle Dia..
ne yarari sagladilar kac gol kac asist yaptilar alex olmasa belki su an galatasarayin konumunda biz vardik stoch ile dia bu takimi sampiyon yapabilecek kalitede adamlar degiller bunu hala göremeyen fenerbahceliler sezon sonunda sampiyonluk kacinda ilk önce bu iki oyuncunun gitmesini isteyecek bundan adim gibi eminim.. bu arada andre santos daum aykut hocadan iyi teknik direktördü demis 100% katiliyorum sezon basinda ayni seyi yazmistim bende.. daum'da ki o yaraticilik aykut kocamanda yok daum'da ki o taktik disiplini aykut kocamanda yok daum tuncaydan sol acik ümitten sol bek yapmis bir hoca alexi forvet gibi oynatip ondan yeni bir alex yaratmis bir hoca 1-0 dan 2-0 dan cok az mac verdigi olmustur aykut hoca ise tam tersi skoru korumayi bilmiyor oyunculardan nasil yararlanacagini bilmiyor mesela kenarda semih gibi bir forveti varken geriye düstügü maclarda hicbir zaman cift forvete dönmedi sezon basinda alexi takima küstürüp sampiyonlar ligi ve uefadan elenmemize sebep oldu herkes cok cabuk unuttu ama bunu.. varsa yoksa oyunculari elestiriyorlar cristiani santosu getiren kim yine aykut kocaman ozaman bu adam transferden de anlamiyor gecen sezon getirdigi özer nerde..

bjk4ever
30.Aralık.2010, 12:32
Eksik bolgeler kapandi, o yuzden FB 10 puan farkla lider ve Avrupa'da yoluna devam ediyor.:)
Ayrica Besiktas'in transfer politikasi super demedim, biz de ciddi hatalar yapiyoruz, ama siz herseye subjektif bakip ufak pozitiklikleri yakalayip genele yansitip kendinizi kandiriyorsunuz.
Sene sonu gelir, A.Kocaman istifa denir, A.Yildirim elestirilir, sonra yine cikar antrenoru kovar, 2 tane transfer yapar goz boyamak icin, haydaaa donduk yine basa.:)
Madem cok iyi transferler yapiyorsunuz, maddi durumunuz zaten mukemmel, neden 5 ligdir sampiyon olamiyoruz, takim hala Alex'in ayagina bakiyor, her sene antrenor gidiyor geliyor vs bunlari dusunun. Neyse, uzatmaya gerek yok, sene sonu yine hersey belli olacak....

bjk4ever
30.Aralık.2010, 12:36
ne yarari sagladilar kac gol kac asist yaptilar alex olmasa belki su an galatasarayin konumunda biz vardik stoch ile dia bu takimi sampiyon yapabilecek kalitede adamlar degiller bunu hala göremeyen fenerbahceliler sezon sonunda sampiyonluk kacinda ilk önce bu iki oyuncunun gitmesini isteyecek bundan adim gibi eminim.. bu arada andre santos daum aykut hocadan iyi teknik direktördü demis 100% katiliyorum sezon basinda ayni seyi yazmistim bende.. daum'da ki o yaraticilik aykut kocamanda yok daum'da ki o taktik disiplini aykut kocamanda yok daum tuncaydan sol acik ümitten sol bek yapmis bir hoca alexi forvet gibi oynatip ondan yeni bir alex yaratmis bir hoca 1-0 dan 2-0 dan cok az mac verdigi olmustur aykut hoca ise tam tersi skoru korumayi bilmiyor oyunculardan nasil yararlanacagini bilmiyor mesela kenarda semih gibi bir forveti varken geriye düstügü maclarda hicbir zaman cift forvete dönmedi sezon basinda alexi takima küstürüp sampiyonlar ligi ve uefadan elenmemize sebep oldu herkes cok cabuk unuttu ama bunu.. varsa yoksa oyunculari elestiriyorlar cristiani santosu getiren kim yine aykut kocaman ozaman bu adam transferden de anlamiyor gecen sezon getirdigi özer nerde..

Fenerbahce'limisin bilmiyorum, ama objektif bakabildigin bir gercek. 14 milyon euro'ya alinmis, sac bas yoldurmus ve 3 milyona satilamayip 6 aydir yattigi yerden senelik 3.5 milyon euro alan adami bile koruyanlar var, inat ugruna.

KanaKe
30.Aralık.2010, 12:36
Eksik bolgeler kapandi, o yuzden FB 10 puan farkla lider ve Avrupa'da yoluna devam ediyor.:)
Ayrica Besiktas'in transfer politikasi super demedim, biz de ciddi hatalar yapiyoruz, ama siz herseye subjektif bakip ufak pozitiklikleri yakalayip genele yansitip kendinizi kandiriyorsunuz.
Sene sonu gelir, A.Kocaman istifa denir, A.Yildirim elestirilir, sonra yine cikar antrenoru kovar, 2 tane transfer yapar goz boyamak icin, haydaaa donduk yine basa.:)
Madem cok iyi transferler yapiyorsunuz, maddi durumunuz zaten mukemmel, neden 5 ligdir sampiyon olamiyoruz, takim hala Alex'in ayagina bakiyor, her sene antrenor gidiyor geliyor vs bunlari dusunun. Neyse, uzatmaya gerek yok, sene sonu yine hersey belli olacak....
sadece fenerin transfer politikasi yönetilisi yanlis degil türkiyede hangi takim dogru dürüst yönetiliyor hangisi dogru transfer politikasina sahip ? bu dediklerin besiktas ve galatasaray icinde gecerli schuster bu sezon 5. yada 6. bitirirse ligi sezon sonu kesin yollanacak bundan adim gibi eminim ayni sekilde hagide yollanacaktir.. türkiyede futbol böyle yönetiliyor her sezon ayni senaryo ayni film..

bjk4ever
30.Aralık.2010, 12:40
Dogru soyluyorsun, benim icin dogru olan transfer politikasi BJK'nin son 1 senedeki politikasi, ama orada bile abukluklar var. Schuster gider mi emin degilim acikcasi, ama son transferlerle beklentiler cok cok yukseldi, olasi bir basarisizlikta cok elestirilecegi kesin, ama yonetim gelecek senenin kadrosunu kurdugunu ve devam edecegini belirtiyor, zor aslinda. Bence de Schuster inanilmaz hatalar ve gariplikler yapiyor, bir ten uyusmazligi oldu bence de. Hagi ise niye geldi o zaten belli degil, A.Polat'in iddiali sozlerine ragmen GS'de gelecek sene isi kesin olmaz, hele ki Misimovic konusundaki tavri ve inadi 2. yarida diger konularda da devam ederse.

KanaKe
30.Aralık.2010, 12:41
türkiyede baskanlar futboldan elini cekmedigi sürece futbol düzelmez mesela gecen sezon fenerbahcenin uyguladigi sportif direktörlük sistemi gelse cok daha iyi olur fakat sportif direktör olarak aykut kocaman degilde yurt disinda büyük kulüplerde bu konumda görev yapmis tecrübeli futboldan anlayan adamlar getirilmeli mesela bir moggi sportif direktör olarak 3 büyüklerden birinin basina gelse fenami olur

ozaniel
30.Aralık.2010, 12:54
Katkı yapmak sadece gol ve asist yapmak değil. Dia mesela takıma çok faydalı oluyor, rakibi çok yıpratıyor. Bir çok iş yapıyor ama son pası atmak yerine asist yapacak adama pas atıyor asist sayılmıyor.
Stoch ise uzun vadede faydalı olabilir, mental eksiklikleri var.
Fener'in eleştirilecek tek büyük hatası ön liberoya transfer yapmamaları. Ön libero kanatlardan daha kritik ve transfere gerek duyulan bir bölgeydi.

titates1
30.Aralık.2010, 13:49
Katkı yapmak sadece gol ve asist yapmak değil. Dia mesela takıma çok faydalı oluyor, rakibi çok yıpratıyor. Bir çok iş yapıyor ama son pası atmak yerine asist yapacak adama pas atıyor asist sayılmıyor.
Stoch ise uzun vadede faydalı olabilir, mental eksiklikleri var.
Fener'in eleştirilecek tek büyük hatası ön liberoya transfer yapmamaları. Ön libero kanatlardan daha kritik ve transfere gerek duyulan bir bölgeydi.

Takıma katkının açıklamasını güzel bir şekilde yapabilen gerçekten objektif bir arkadaşı görmek güzel :D

Önliberoya transfer yapmamak kesinlikle hataydı , eğer iyi araştırılmışsa 1-2 oyuncu katılmalı ocak ayında takıma.

Bir sol bek - hasan ali kaldırım olabilir

Ön libero - yabancı

Orta sahada çok yönlü bir türk oyuncu alınmalı kesinlike

SAİT71
30.Aralık.2010, 13:50
ne yarari sagladilar kac gol kac asist yaptilar alex olmasa belki su an galatasarayin konumunda biz vardik stoch ile dia bu takimi sampiyon yapabilecek kalitede adamlar degiller bunu hala göremeyen fenerbahceliler sezon sonunda sampiyonluk kacinda ilk önce bu iki oyuncunun gitmesini isteyecek bundan adim gibi eminim..

Henüz 1 sezon tamamlanmadan böyle acımasız eleştiriyi haketmiyorlar. Stoch dediğim gibi beklenen patlamayı yapamadı ama yinede sağlam adam. Dia sakatlıklarla uğraştı sezon başında ve ortasında ama buna rağmen yinede ben beğeniyorum. Bu sezon şampiyon olacağımızı sanmadığım içinde sezon sonunda ne hocamızın nede Stoch ve Dia'nın gitmesini istemiyorum. Yarım sezonda henüz bu kanıya varmak için kahin olmak lazım bence.. :icon_smile:

titates1
30.Aralık.2010, 15:50
Her takımın olduğu gibi bizim takımımızda da bu şekil bir taraftar var önce profile resimler konulur , destek olunur , biraz şansızlık , biraz başarısızlık hemen yuhalamalar , gönderin demeler , daha sonra , başkası gelip aynı şeyleri yaşayınca eskisi daha iyiydi demek , sonra klasik Alex Ferguson örneği gösterilir , neden istikrar yok neden bir kadro oturmuyor ....

Aykut Kocaman'ın eksiklikleri var kabul ediyorum ama bu adam günümüzde futbolun nasıl ve kimlerle oynanması gerektiğini iyi biliyor , önce taraftar sonra başkan üstünde durusa eksiklikler giderilecektir , dünyanın sayılı teknik adamları da geldi ne hatalar yapıyorlar Allah aşkına ? biraz sabır , evet Alex'i çok seviyoruz evet o bir efsane ama Kocaman'ın kafasındaki sistemde yeri olmayacak , Alex gidince Alex'siz sistem oturacak ve gerekli yerlere transfer yapılacak daha sonra zaten bu sistemle ilerlerken aksayan bölgeler değiştirilmeye başlanıcak baktın Stoch mu aksıyo değiştireceksin Dia mı aksıyo değiştireceksin ama belli bir sistem olucak ve mücadeleci bir kadro olucak , o sahada yenilsek bile kalkıp ayağa en azından Helal ulan size diyebileceğiz . Benim görmek istediğim Fenerbahçe bu , sizin isminiz nedir nerde bu ismi yaptınız bilmem ama Kocaman Fenerbahçe'de Kocaman oldu , onun da sahada görmek istediği Fenerbahçe budur , inatları uğruna bu takımı harcayabilecek bir adam değil ... Umarım eksiklerini giderir daha tepkili olur saha kenarında , daha iyi kondisyon yükler takıma ve daha mücadeleci bir Fenerbahçe ortaya çıkarır .

bjk4ever
30.Aralık.2010, 16:08
Rakibi yipratiyor vs demek kendini kandirmaktir, kimse bir oyuncuya rakibi yipratsin, kossun diye 6 milyon euro vermez. Guiza icin de takimi yipratiyor, cok kosuyor, deplase oluyor vs dendi, sonunda artik taraftar da gordu gercegi. 6 milyon euro verilmis ve ilk 11 icin alinmis oyuncu istatistiksel katkiyi da sonuna kadar yapacak abicim, konu rakibi yipratmak ise Ugur Boral ve M.Topuz fazlasiyla yapiyor onu zaten.

SAİT71
30.Aralık.2010, 16:30
Alex'te 100 küsür gol attı asist yaptı onada koşmuyor deniyor, 10 kişi bırakıyor deniyor nasıl bir ülkemiz var :D

nerazzuri
30.Aralık.2010, 16:34
Marsilya, Taiwo konusunda Fenerbahçe'ye olumsuz yanıt ver-miş.

Turgay Keskin / Twitter

ForsakeN
Alex'te 100 küsür gol attı asist yaptı onada koşmuyor deniyor, 10 kişi bırakıyor deniyor nasıl bir ülkemiz var :D

Ülkede sorun yok. Şuan Avrupa'da oynanan futbolda Alex gibi oyuncular fazla tercih edilmiyor artık. Oyun daha sert,fiziğe dayalı hale geldi.

titates1
Rakibi yipratiyor vs demek kendini kandirmaktir, kimse bir oyuncuya rakibi yipratsin, kossun diye 6 milyon euro vermez. Guiza icin de takimi yipratiyor, cok kosuyor, deplase oluyor vs dendi, sonunda artik taraftar da gordu gercegi. 6 milyon euro verilmis ve ilk 11 icin alinmis oyuncu istatistiksel katkiyi da sonuna kadar yapacak abicim, konu rakibi yipratmak ise Ugur Boral ve M.Topuz fazlasiyla yapiyor onu zaten.

Herkes kendini kandırıyor bir tek sen kandırmıyosun , Dia sadece rakipi yıpratmıyor heralde arkadaş sanki tek rakibi yıpratıyor demiş ki tek bir noktaya odaklanıp kalıyorsun , nasıl bir hırs nasıl bir çekememezlik varmış arkadaş ben anlamadım

titates1
30.Aralık.2010, 16:36
Marsilya, Taiwo konusunda Fenerbahçe'ye olumsuz yanıt ver-miş.

Turgay Keskin / Twitter

Taiwo'yu da satarlarsa taraftar kulübü basar artık normal olumsuz yanıt vermeleri.

Taiwo veya Taiwo gibi bir oyuncuya ihtiyacımız olduğu kesin ama o bölgeye

SAİT71
30.Aralık.2010, 17:17
Ülkede sorun yok. Şuan Avrupa'da oynanan futbolda Alex gibi oyuncular fazla tercih edilmiyor artık. Oyun daha sert,fiziğe dayalı hale geldi.

ilk geldiğinde de aynı eleştiriler yapılıyordu. O zamanda Alex gibi oyuncular tercih edilmiyor diyemeyiz. Demek istediğim Dia gibi hızlı çevik oyuncular mücadele etse asist yapsa bile göze giremiyor illa gol rekoru kırması bekleniyorken Alex onca sene Hem Avrupa'da hem Tr'de gol üstüne gol atmasına rağmen eleştirilecek bir yönü mutlaka bulunuyor. Yani herkes eleştiriliyor. Hiç doğru bir iş yok.

Üstelik bu eleştiriler Henüz yarım sezon oynamış oyunculara oluyor.

Maalesef ülkemizde zaman ve sabır kavramı yok.

TR.CaPTaiN
30.Aralık.2010, 21:24
Ya Fenerbahçe ya da Tottenham!

Fenerbahçe'nin de ilgilendiği Taiwo'nun peşinde İngiliz kulüplerinden Tottenham da bulunuyor.

Fenerbahçe sol bek için arayış içine girerken, gündemdeki isimlerin başında gelen Marsilya'nın sol beki Taye Taiwo, transfer sezonunun resmi olarak başlamasının ardından kararını verecek.

Fransız ekibi Marsilya'da forma giyen Nijeryalı sol kanat oyuncusu Taye Taiwo için Sarı-Lacivertli takım gün saymaya başlarken, bu oyuncunun Fenerbahçe ya da Tottenham arasında karar kılacağı; kulüpler anlaşamazsa Marsilya'da kalacağı belirtildi.

Ücretine zam istediği için Haziran ayında bitecek sözleşmesini uzatmaya yanaşmayan Taiwo hakkında Fransız basınına konuşan menajeri, Fenerbahçe ve Tottenham ile görüştüklerini doğrulayarak, "Taiwo için Marsilya Kulübü yetkilileriyle uzun süredir görüşüyoruz ama bir sonuç alamadık. Taiwo burada mutlu ama ücreti komik kalıyor. Diğer kulüplerle (Fenerbahçe ve Tottenham) yaptığımız görüşmelerde ise ilerleme kaydettik. Şu anda Marsilya'nın son kararını bekliyoruz. Ancak şunu söyleyebilirim ki birkaç gün içerisinde herşey belli olacak" ifadelerini kullandı

DHA

titates1
30.Aralık.2010, 22:04
İnşallah bize gelir

The.Crow
30.Aralık.2010, 22:11
Bence takımımız transfer peşinde koşacağına önce Aykut takıma defans yapmayı öğretsin. Oyuncularımız bu lig göre kaliteli. Bu oyunculardan kalitesiz oyuncular bulunduran takımlar bizim takım kadar puan toplamışsa takviye falan hikayedir sorun futboldadır.

anil luque
30.Aralık.2010, 22:33
Assou-Ekotto ve Bale varken niye sol bek alıyor Tottenham? Eğer böyle bir şey varsa Fenerbahçe'nin dezavantajı var. Gerçi Tottenham'a da gitse Avrupa'da oynayamaz ama Premier Lig topçusu olur en azından..

ozaniel
30.Aralık.2010, 22:48
Bale daha çok sol açıkta oynuyor diye biliyorum ben.

DaveJones
30.Aralık.2010, 22:57
Bale sol açığa yerleşti bu sene. Ekottonun sağı solu belli olmadığı için almak istiyorlar sanırım. Hem bizim hemde onların çok ihtiyacı var Taiwo ya. Bakalım ne olacak.

sananes
31.Aralık.2010, 00:04
Aziz Yıldırım seçimlere kadar Aykut'a dokunmam dedi.Yani bu sene şampiyon olamasakta Aykut Kocaman ile devam edilecek demektir.Bu da kendi adıma sevindirici.

TR.CaPTaiN
31.Aralık.2010, 00:19
Aziz Yıldırım tamamen usta bir politikacı gibi konuşmuş. Evet ben Aykut'un arkasındayım ama kendisi bırakırsa da günah bana ait değildir diyerek işin içinden sıyrılmaya çalışmış.

Aykut Kocaman’ı kazanalım mı, kaybedelim mi bunun kararını vermeliyiz. “Kazanalım” diyorsanız sonuna kadar destek olmalıyız. Bu güveni sağlamazsak Aykut Hoca’yı da kağıt gibi atacağız. Antrenörlük ve yöneticilik, liderlik isteyen şeylerdir. Biz Aykut Kocaman’da bu liderlik özelliği olduğuna inanıyoruz. Fenerbahçe kolay bir yer değil. Ben rahatım. Aykut konusunda kararım belli. 1.5 sene sonra seçim var. O seçime kadar Aykut’a dokunmam. Aykut bu kamuoyu baskısına karşın devam edebilir mi? Bu kamuoyu baskısını kaldırmak gerek ki Aykut Kocaman da rahat çalışsın. Yapabileceklerini ortaya koysun. Yapamazsa zaten kendisi, “Ben bırakırım” diyor. O yapıda biri. Bu baskıyla işi zor. Üzerinde çok baskı var.

Bu arada röportajın tamamının konusu açıldı;

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?p=1898245&posted=1#post1898245

yaman76hakanFB
31.Aralık.2010, 00:27
"Ben Fenerbahçe'nin haklarını savunamıyorum, Kulüpler Birliği rozeti nedeniyle kulübümün uğradığı haksızlıkllara göz yumuyorum" ANLAMINA GELEN laflar eden bir Başkanın nerede, ne demek istediğinin kayda değer bir yanı yoktur. Bu facia sözler birde matah birşeymiş gibi YıldırımTv'de (pardon, yasal adı FB Tv) günlerce yayınlanmaz mı?

Aykut hocaya en güvendiğim taraf teknik-taktikten çok, "padişahım çok yaşa" diyecek birisi olmayışıydı. Onun kişiliği "büyük başkan" yalakalığına tersti. Sıkıştığında ve üstüne gelindiğinde "al takımını başına çal, turşusunu kur" diyebilecek kararlılığı idi. Yeri gelince diyecektir de... Bizim kısa vadeli başarıdan çok böyle bir kahramanlığa ihtiyacımız var. Son kalede düşmek üzere...

goosfraba
01.Ocak.2011, 17:49
belçika basını, genk'li anele'nin 4 milyon euro karşılığında fenerbahçe'ye transfer olduğunu yazmış. ayrıca lokeren maçı sonrası anele'nin dolabını da boşalttığını yazmış.

anele sağ bek, stoper ve ön libero oynayabiliyor sanırım.

Zekirdek
01.Ocak.2011, 17:54
@Umut Abi

Anele FM verilerine göre sağ bek safkan, stoper , sol bek, ön libero, wbr, wbl, mc ve mr ikinci bölgesi olarak oynayabiliyor. Üçüncül mevkiisi ise sağ açık.

barahir
01.Ocak.2011, 17:57
Artık mevkisi belli oyuncular lazım bize..

Since-1907
01.Ocak.2011, 17:59
Afrikalı futbolcular en azından yaptığı mücadeleyle aldığı paranın hakkını verirler ama biraz fazla kaçırdık diye düşünüyorum.Afrika Kupası başladığında yerliler ile mücadele ederiz.

goosfraba
01.Ocak.2011, 18:01
bu sene afrika kupasında sadece afrika kıtasında oynayan afrikalı oyuncular çağırılacak diye biliyorum.

bjk4ever
02.Ocak.2011, 00:26
Muhtemelen rotasyonda kullamak uzere alinmistir, hem bek hem onlibero oynayabilmesi da avantajdir, tabii kalitesi soru isareti su anda.

KanaKe
02.Ocak.2011, 20:42
bu sene afrika kupasında sadece afrika kıtasında oynayan afrikalı oyuncular çağırılacak diye biliyorum.
öyle sacmalik olmaz hocalar kimi istiyorsa cagirir sonucta gidip gitmemek oyunculara kalmis birsey

TR.CaPTaiN
02.Ocak.2011, 20:54
Bize şuan direkt olarak katkı sağlayabilecek, adı/sanı/kalitesi belli 2 transfer gerekiyor. Öncelikle Cristian yerine piyango olmayan Sissoko gibi bir oyuncu lazım. Santos'un son açıklamalarından sonra 2. yarıda Santos'tan da pek verim alamayacağımızı gözönünde bulundurursak; sol beke de yine kendini kanıtlamış Taiwo gibi bir oyuncu almalıyız. Bu 2 transferden sonra kontenjan açılabilirse Anele tarzında piyango bir oyuncu alınabilir.

goosfraba
02.Ocak.2011, 21:00
anele ile her konuda anlaşmışız.

trt spor servisi

anil luque
02.Ocak.2011, 21:35
Kapalı kutu bir transfer. hakkında bir şey bilinmeyen oyuncu ya da ben bilmiyorum. Bekleyip göreceğiz eğer gerçekleştiyse bu transfer..

GodfatheR
02.Ocak.2011, 22:19
Anele mi ooooooo kesin şampiyonuz bu sene (!)

ForsakeN
02.Ocak.2011, 22:27
Anele mi ooooooo kesin şampiyonuz bu sene (!)

Ronaldo'yu alsak bu cümleyi ünlemsiz kurabilecek miydin? İlla ki yıldız transferi bekliyorsunuz. Bunca yıldır gelenler müthiş işler yaptı sanki.

GodfatheR
02.Ocak.2011, 22:30
Ronaldo'yu alsak bu cümleyi ünlemsiz kurabilecek miydin? İlla ki yıldız transferi bekliyorsunuz. Bunca yıldır gelenler müthiş işler yaptı sanki.

Aranan kan Anele filan değil. aranan kan Sisokko Taiwo kalitesinde isimler Anele ile olmaz bu işler.

bjk4ever
02.Ocak.2011, 23:02

Anele ve Ronaldo da cok uc ornekler, bunun ortasinin oldugunu da dusunebilmen lazim bence....

bjk4ever
02.Ocak.2011, 23:06
Bize şuan direkt olarak katkı sağlayabilecek, adı/sanı/kalitesi belli 2 transfer gerekiyor. Öncelikle Cristian yerine piyango olmayan Sissoko gibi bir oyuncu lazım. Santos'un son açıklamalarından sonra 2. yarıda Santos'tan da pek verim alamayacağımızı gözönünde bulundurursak; sol beke de yine kendini kanıtlamış Taiwo gibi bir oyuncu almalıyız. Bu 2 transferden sonra kontenjan açılabilirse Anele tarzında piyango bir oyuncu alınabilir.

O oyuncu alinsa bile solbek-Yobo-Lugano-onlibero-Alex-Niang etti 6, daha kanatlara Stoch ve Dia'yi saymadim bile, buyuk sikinti olur. Yine ben demistim demek istemiyorum, ama sezon basina 6 milyon euro'ya Dia alinacagina sag kanatta Ozer ve Topuz'a guvenip o parayla Emre'nin performansini arttirip takimi dengeleyecek cok iyi bir onlibero alinsa bu durumda olmazdi FB. Hatta ayni sekilde 3.5 milyon euro odeyip anca yedek olabilecek Caner yerine baska alternatifler de dusunulebilirdi.

RasAnt
02.Ocak.2011, 23:36
Bu kim nerede oynar :S gerçekliği yoktur inş daha açıklama falanda yok iyi adm alsınlar biraz ya anele kim amele gibi

ozaniel
02.Ocak.2011, 23:48
Fm profiline göre pozisyon bilgisi, oyun zekası olmayan fakat çalışkan, kesici bir oyuncu. Tabi fm profili doğru olacak diye bir kaide yok ama Selçuk Şahin'in hızlısı gibi duruyor.

vego
02.Ocak.2011, 23:54
Buyrun Anele

http://img341.imageshack.us/img341/8577/aneleprofilzellikler.png

http://img402.imageshack.us/img402/9733/aneleprofilpozisyonlar.png

Facx
03.Ocak.2011, 00:06
Buyrun Anele

http://img341.imageshack.us/img341/8577/aneleprofilzellikler.png

http://img402.imageshack.us/img402/9733/aneleprofilpozisyonlar.png

özelliklere bakarsak dmc olarak başarılır olabilir adam defansif olarak heryerde oynuyomuş :D ama asıl mevkisinin sağ bek olması kafa karıştırıcı :D bana göre fiyata bağlı iyi veya kötü bi transfer olucaktır az para verilirse çok iyi bi transfer olur he bide ismiyle çok dalga geçilir bunun :D

Rehavi
03.Ocak.2011, 00:47
Sağ bekte forma şansı bulabileceğini sanmıyorum. Bir çok yerde oynayabilmesi bence artı bir özellik. Zenci 1.82 boyunda genç sayılabilecek bir defansif oyuncu :) en kötü ihtimalle kasap orta saha olur :) bence faydalı olacaktır.

SAİT71
03.Ocak.2011, 01:00
NTVSpor'da %100 futbola katıldı başkan. Antalyadan gelen Aykut hoca ile yarın görüşüp transfer rotamızı çizeceğimizi söyledi. Eğer hoca isterse transfer yapılacakmış. Bir çok merak edilen konuya değindi. En önemliside transfer bilmecesi yarın çözülecek kulüp içinde. Umarım yakın zamanda da icraat olur. Olmayacaksada bilgilendirme olmalı... O nedenle yukarıdaki çıkan haberlere pek inanmıyorum. Başkan dürüst konuştu. Henüz konuşmamışlar bile. Ve 12 yıllık başkanlık tarihinde de ilk kez tvden oyunculara mesaj verdiğini söyledi :D

GodfatheR
03.Ocak.2011, 01:08
Oyunculara aba altından sopa gösterdi başkan :) 2. devre başarı gelmezse kaybeden oyuncular olur , yollarımızı ayırırız dedi. Ya Aykut Kocaman sorusuna ise bu sene geçiş yılı şampiyon olamasak da seneye takımın başında kalacak , Aykut hoca zihniyeti değiştiriyor çünkü dedi.

GodfatheR
03.Ocak.2011, 01:15
Revizyon kapıda.

Since-1907
03.Ocak.2011, 01:26
Anele iyi oyuncu olabilir fakat bizim bu şartlarda kapalı kutu transferlere değil herkesin tanıdığı takıma katkısı olabilecek oyuncu lazım.Sissoko bu bölge için müthiş transfer olur ama zor tabiki.Ama en azından ona yakın herkesin tanıdığı bir adam gelmeli o bölgeye.

Sol bekede transfer gerekli bence ki Aykut Kocaman'da bence oraya transfer yaptıracaktır. A.Santos artık açıklamalarından sonra faydalı olması zor gözüküyor.Kafa olarak bitirmiş gibi oysaki çok yetenekli kendisini futbola verdiği zaman çok iyi işler yapıyor.Ama o da Kazım'ın yolunda ilerliyor biraz.
Taiwo güzel transfer olur sol bek için.Çok iyi işler yapacaktır,transfer gerçekleşirse ama yine de öncelik ön liberoda olmalı.

SAİT71
03.Ocak.2011, 01:34
Bence Aykut hoca transfer isteyecektir.

bjk4ever
03.Ocak.2011, 12:00
Cok erken davranmislar, bence transfer gorusmesi icin maclarin baslamasini bekleselermis, daha cok erken.

Cengo
03.Ocak.2011, 12:49
Daha transfer görüşmesi yapılmamış, bugün Aziz Yıldırım ile Aykut Kocaman özel olarak görüşecekmiş.

LaigLeNoiR
03.Ocak.2011, 13:47
Aziz Yıldırım ben kadroya inanıyorum bana göre transfersiz de başarı gelebilir ama illa transfer istenirse yaparız o kolay iş falan dedi. Oyuncuların kendisine güvenmeleri gerektiğini de söyledi izlediğim bölümlerde.

KanaKe
03.Ocak.2011, 13:55
her zaman söylediklerini söylemis iste gecen senede ayni seyleri söyledi :)

goosfraba
03.Ocak.2011, 14:27
anele'nin bittiği söyleniyor.

Lim10
03.Ocak.2011, 14:41
Tanınmıyor diye önyargılı yaklaşmamak lazım.Tabi Sissoko yada kalitesinde bir ön libero alınsa risk oranı daha düşük olur.Burada en önemli nokta şu; Sissoko'ya verilecek bonservisin ve yıllık maaşın belki yarısı, belki 1/3'ü Anele'ye verilecek muhtemelen.Eğer tutan bir transfer olursa ekonomik açıdan da daha kazançlı çıkmış oluruz.Bilinmedik, kapalı kutu transferlerde o kadar çok fiyasko yaşadık ki, taraftarlar (bende dahil) korkuyor yine mi fos çıkacak diye.Aykut hocaya bu konuda güveniyorum.Sissoko ve Sissoko'lar gökten zembille inmiyor.Mutlaka küçük bir klüpten, büyük bir klübe geçiyor ve kendini orada kanıtladıktan sonra Sissoko oluyor.Anele, neden olmasın?Bazılarınızın demek istediğinide anlıyorum, takımın şuanki durumu kapalı kutu transferde yaşanacak bir fiyaskonun ardından, takıma istenen katkıyı veremeyeceği için, 2. yarının ilk haftalarında olası yarıştan kopma durumu insanı tedirgin ediyor.Keşke imkan olsada Taiwo ve Sissoko'yu alabilsek.Bu arada Santos'un açıklamaları demiş herkes.Benim bu konuda bir bilgim yok.Ne dedi?

Cengo
03.Ocak.2011, 15:00
Anele konusunda kötü görüşler aldım, hiç memnun değilim. Görünüyor ki sadece ve sadece spekülasyon, henüz bir görüşme bile olduğunu sanmıyorum.

RasAnt
03.Ocak.2011, 15:50
Daha transfer çalışmaları başlamadı bugün başlayacak yalan haber bunlar yoruma gerek yok

Varonil
03.Ocak.2011, 16:20
Benim bu konuda bir bilgim yok.Ne dedi?

Daum'un oyun sisteminde hem kendisinin,hem de takımın daha başarılı olduğunu söyledi.Aykut Kocaman'ın oyun sistemini ve kendisini oynatmamasını eleştirdi.

TR.CaPTaiN
04.Ocak.2011, 12:00
Fenerbahçe'de uygun bir yabancı bulunursa Guiza'nın sözleşmesi dondurulacak. P.S.G'den iki kez istenen Mevlüt Erdinç için cevap bekleniyor.

Sabri Ugan - twitter

titates1
04.Ocak.2011, 12:43
Fenerbahçe'de uygun bir yabancı bulunursa Guiza'nın sözleşmesi dondurulacak. P.S.G'den iki kez istenen Mevlüt Erdinç için cevap bekleniyor.

Sabri Ugan - twitter

P.S.G'den yanına da Sessegnon'u alsak =)

Lucas Neill
04.Ocak.2011, 13:00
Mevlüt cok etkili bir oyuncu kendisi Gs'li heralde keske biz de ilgilenseydik.

Since-1907
04.Ocak.2011, 13:14
Mevlüt kalite bir oyuncu.Bu sezon istatistiksel olarak düşükte olsa geçen sezonlarda Fransa gibi sert bir ligte attığı gollerle kalitesini göstermişti.Alınmasını isterim ben.

Sheriff
04.Ocak.2011, 14:13
Alıp kenarda oturtup heba edeceksek, hiç almayalım.

Zekirdek
04.Ocak.2011, 15:18
Alıp kenarda oturtup heba edeceksek, hiç almayalım.

Bence şöyle bir hamlede olabilir. Niang sol kanatta oynayabilen bir futbolcu. Niang'ı Stoch'un yerine çekecek ve Mevlüt'ü forvete çekecek diye düşünüyorum. Böyle yapılırsa 1 yabancı eksilir ve olası bir ön libero transferinde o da ilk 11 oynama şansı doğar.

nekop
04.Ocak.2011, 17:19
Bence şöyle bir hamlede olabilir. Niang sol kanatta oynayabilen bir futbolcu. Niang'ı Stoch'un yerine çekecek ve Mevlüt'ü forvete çekecek diye düşünüyorum. Böyle yapılırsa 1 yabancı eksilir ve olası bir ön libero transferinde o da ilk 11 oynama şansı doğar.
Böyle bir hamle için Mevlüt'e milyonlarca euro vermeye gerek yok. Semih'lede gayet rahat yapılır.

Revolution
04.Ocak.2011, 17:22
Ben Mevlüt'ün özellikle şu patlama yaptığı dönemlerde Türkiye'yi tercih edeceğini pek sanmıyorum. Ancak gerçekleşirse transfer süper olur Fenerbahçe açısından.

ozaniel
04.Ocak.2011, 17:33
Niang sol kanatta tam performansı ile oynayamaz. Zaten Mevlüt'ü bırakcaklarını hiç düşünmüyorum.

M.O.S.H
04.Ocak.2011, 17:49
Sol bek ve ön libero eksikleri bariz belliyken tüm parayı forvete verirse yönetim helal olsun! gerçi Mevlüt Türkiye'ye falan gelmez orası ayrı.

Zekirdek
04.Ocak.2011, 18:16
Böyle bir hamle için Mevlüt'e milyonlarca euro vermeye gerek yok. Semih'lede gayet rahat yapılır.

Ne Semih artık bu takımda oynamayı düşünüyor nede Aykut Semih'i oynatmaya güvenebiliyor. Niang'ı sakat hali ile oynatırken sağlam Semih'in neden oynamadığının açıklaması Aykut Hoca'nın onu kadroda düşünmemesindedir.

Zekirdek
04.Ocak.2011, 18:38
Kazım'ın sözleşmesi fesih edildi.

Kaynak: TFF http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiID=1063502

nerazzuri
04.Ocak.2011, 18:42
Niang sol kanatta tam performansı ile oynayamaz. Zaten Mevlüt'ü bırakcaklarını hiç düşünmüyorum.
marsilya'da çoğunlukla o bölgede oynadı zaten. kendisi tam bir forvet oyuncusu değil. 2.forvet konumunda.

titates1
04.Ocak.2011, 18:44

Niang'ın o şekilde oynaması için 4-3-3'e dönülmeli ki Niang zaten 4-3-3'ün solunda oynayan bir oyuncu aslen

TR.CaPTaiN
04.Ocak.2011, 19:00
Kazım'ın Fenerbahçe için fazla bir önemi kalmamıştı ancak son dönemlerde doğru düzgün futbolculardan para kazanılmaması transfer anlamında büyük bir başarısızlıktır. Ligimzde sıradan oyuncular için 3-5 milyondan kapı açılırken biz Kazım'ı bedelsiz gönderdik. Evet sezon sonu sözleşmesi bitiyordu ancak buna geçen seneden önlem alınabilirdi. Keşke geçen sene Toulouse 4.5 m €'luk opsiyonu kullanmış olsaydı.

Geldiği günden bugüne kadar iyi oynadı diyebileceğimiz maç sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Yolu açık olsun.

nerazzuri
04.Ocak.2011, 20:46
gitmeseydi iyiydi. yolu açık olsun, hala seviyoruz.

titates1
04.Ocak.2011, 20:54
gitmeseydi iyiydi. yolu açık olsun, hala seviyoruz.

Kendi adına konuş :icon_biggrin: rakibime giden Rüştü dışında bir oyuncuyu sevmem kaldı ki Kazım zaten yetenekli olmasına rağmen hiçbirzaman patlama yapamayacak bir oyuncuydu Mehmet Yozgatlı kadar futbolcu olur o kadar

KanaKe
04.Ocak.2011, 21:02
PSG Mevlütü 7,5 milyon euroya almisti galiba 10 milyon eurodan assagi birakacaklarini sanmam.. yönetimin devre arasi pahali transfer yapacagini da sanmiyorum acikcasi.. ucuza is yapabilecek adam bulurlarsa getirirler anele miydi neydi o adam gibi :)

nekop
04.Ocak.2011, 21:28
Kazım'ın sözleşmesi fesih edildi.

Kaynak: TFF http://www.tff.org/Default.aspx?pageId=30&kisiID=1063502 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.tff.org%2FDefa ult.aspx%3FpageId%3D30%26kisiID%3D1063502)

Geçen sene bu zamanlarda Kazım'ın 4-5 milyon eurodan aşağı satılmayacağını söyleyen hayalperest arkadaşlar geldi aklıma.

EndoplazmiK RetikuluM
04.Ocak.2011, 21:32
Kazim Kazim, 3,5 yilligina GS ile anlasti.

TGRT Haber

Legendary
04.Ocak.2011, 21:36
Galatasaray da resmi açıklamayı yaptı.Kazım Kazım artık Galatasaraylı.
Benim sevmediğim sorunlu oyuncalardan biriydi.Gitmesine sevindim diyebilirim.

Lucas Neill
04.Ocak.2011, 21:42
Arkadaslar Kazim yillik ne kadar kazaniyordu FB'deyken.

Zekirdek
04.Ocak.2011, 22:00
Arkadaslar Kazim yillik ne kadar kazaniyordu FB'deyken.

Galatasaray'dan aldığı miktarla aynı olması lazım.

Lucas Neill
04.Ocak.2011, 22:02
Galatasaray'dan aldığı miktarla aynı olması lazım.

Tesekkürler cevap icin. Bu arada Mosturoglu Gs ile görüsmüyoruz demisti Kazim icin bence bedavaya göndermemelilerdi.

Universal
04.Ocak.2011, 22:15
Fenerbahçe'den gittiğini daha yeni öğrendim ne ara gitti Galatasaray'a yahu... :)) Hayırlı olsun. =)))

yaman76hakanFB
04.Ocak.2011, 22:23
Sorumlu bir yönetici kontratı feshederken bir madde koyar: "Türkiye Liginden bir takıma gitmesi durumunda şu kadar borç vesair..."

Amaaan... Neyi düzgün yapıyorlar ki, burada mantıklı bir iş olsun? Kurumsallıkmış... Bunlar kurumsalsa ben Barak Obama'yım.

Universal
04.Ocak.2011, 22:29
Kazım'dan kurtulmuşuz birde para mı bekliyorsunuz, ilahi siz. :)

Okacha, Baliç ve Anelka dördüncü isim yoktur bize transferden para kazandıran...

Zekirdek
04.Ocak.2011, 22:30
Kazım'ın gitmesinin etkisi bende en azından yarınki Geometri sınavıma moralle gireceğim.

yaman76hakanFB
05.Ocak.2011, 02:24
Bilica ve Guiza'yı da alsınlar öyleyse. :)

Fernando Gago
05.Ocak.2011, 02:31
Gökhan Ünal, Kazım Kazım ... Yönetim ve Teknik Kadro doğru kararlar veriyor. Bilica, Güiza ve Santos var sırada. Tabi bunların doğurduğu boşluk unutulmamalı transfer şart.

Since-1907
05.Ocak.2011, 10:52
Galatasaray'in Antalya kampina goturmedigi ve Hagi'nin gozden cikardigi Cem Sultan Fenerbahce'ye transfer oluyor.

Twitter-Tribündergi.

Since-1907
05.Ocak.2011, 11:20
Fener bombayı patlatıyor

Udinese'li golcü Antonio Floro Flores'in menajeri, oyuncusunun Fenerbahçe'ye transferini görüşmek için İstanbul'a uçacağını açıkladı.

Menajer Paolo Palermo, Flores'in Udinese'de mutlu olduğunu ve daima kendini geliştirebilmek için çalıştığını, ancak şartlardan memnun kalmadığı bir durumda da başka takımlara gitmeyi düşünebileceğini söyledi.

Tuttomercatoweb'e konuşan menajer, "Yarın Türkiye'ye uçacağım doğru. Neler olup biteceğini merakla bekliyorum. Fenerbahçe oyuncumla ilgileniyor gibi görünüyor." dedi.

Bu görüşmenin ardından iki kulübü bir araya getirmek istediğini söyleyen Palermo, yetenekli golcünün Udinese teknik direkötüyle yıldızının bir türlü barışmadığını, oyuncusunun yeterince forma şansı bulamamaya devam ederse takımdan ayrılmak isteyebileceğini de sözlerine ekledi.

27 yaşındaki İtalyan golcü bu sezon 12 maçta forma giydi. 3 gol ve 2 asistin altına imzasını attı.

Goal

Cengo
05.Ocak.2011, 11:27
Galatasaray'in Antalya kampina goturmedigi ve Hagi'nin gozden cikardigi Cem Sultan Fenerbahce'ye transfer oluyor.

Twitter-Tribündergi.

Bonservis?

titates1
05.Ocak.2011, 12:29
Bonservis?

Yetiştirme bedeli olan 300 bin TL verilip transfer edilebiliyor-muş