PDA

View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 [48] 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90

SAİT71
27.Mayıs.2011, 20:44
Umarım doğrudur. Şu Tuncay'ı alabilirsek ve form tutturursa en etkili silahlarımızdan birisi olur. Kop gel Tunci :D

A.FaruK
27.Mayıs.2011, 21:01
Orhan Şam:
-Şampiyon takıma gidiyorum. Ama kendime de güveniyorum. Fenerbahçe'ye uzun seneler hizmet etmek istiyorum."
-Tuttuğum takım yok. Tuttuğunuz değil doyduğunuz yer önemli. Profesyonellik ön planda."

furkan58
27.Mayıs.2011, 21:03
Neden Hala Resmi Sitede Açıklama Yok ?

RasAnt
27.Mayıs.2011, 21:04
Bence beşiktaşın 3 lüsüne gönderme bi 3 lü gelebilir. :)

TR.CaPTaiN
27.Mayıs.2011, 21:20
serdar_kesimal Serdar Kesimal 53
kulüplerin anlastigi dogrudur. Ama ben suana kadar hic bir kulüple bir görüsme yapmadim. dolayisiyla hala kayserisporluyum....

Edit: Şimdi sildi. ( 7 dk sonra) :}

deniz.91
27.Mayıs.2011, 21:24
Bu noktadan sonra seradr imzayı atar heralde kaça gerçekleşti acaba

barahir
27.Mayıs.2011, 21:25
Mehmet Topuzu bile ikna eden bi başkanımız var.. Serdar Fenerbahçemize hayırlı olsun...

Sekopej
27.Mayıs.2011, 21:31
Neredeyse bitti denilebilecek transferler ama 3 büyüklerin iyi transfer yapma konusunda gözü dönmüşken, resmi açıklama olmadan fazla kaptırmamak gerek kendimizi.

Kadro kalitesi daha da artıyor, Bekir özverili ama yetersiz, Orhan çok iyi oldu bu sebeple, Serdar'a ise diyecek lafım yok, sadece Yobo'nun durumunu bekliyorum, Yobo kalırsa Serdar çok sık forma şansı bulamaz, çünkü stoper ikilisinde rotasyon yapmak tehlikelidir.

Tuncay'ın gelmesini ben de isterim, gidişi hoş olmamıştı, gittiğine pişman olduğuna eminim ama yerli alternatifi olarak, takımın 11'inde yer almasa da, yedek oturmaya alışmış bir isim olarak, yeri geldiğinde faydalanılabilecek bir oyuncu olacaktır.

Artık yerli transferini sonlandırdık açıklamasından sonra yabancı transferine yönelecektir takım diye düşünüyorum. Takıma katkı sağlayacak bir orta saha mutlaka ve duruma göre bir yıldız (mevkisi ne olur bilemem) transferi bekliyorum.

SAİT71
27.Mayıs.2011, 21:37
Sezer'in durumu ne acaba, görüşmeler ne olduysa?

NisRoc
27.Mayıs.2011, 21:40
Şaka yaptım yok öyle bir haber dermişim :D

Fenerbahçe Serdar Kesimal ile anlaştı

Fenerbahçe, Orhan Şam'ın ardından bu kez de Kayserispor'un milli stoperi Serdar Kesimal ile anlaşmaya vardı.

http://media1.ntvspor.net/C/I/150/serdarfbhaber_ONHHG.jpg

Fenerbahçe, Emenike, Orhan Şam derken bu kez de Kayserispor'un başarılı stoperi Serdar Kesimal ile her konuda anlaşmaya vardı.
22 yaşındaki futbolcu, bu sezon Kayserispor'da ligde 29 maçın 29'unda da forma giyerken rakip filelere de 2 gol atmayı başardı.
Serdar Kesimal, 2008-2009 sezonunda Kayserispor'a Almanya'nın Köln takımından transfer olmuştu.

NTVSpor

Yalnız dikkat ettiniz mi bilmiyorum adam sol eliyle nah yapmış resmen :D:D:D

Cengo
27.Mayıs.2011, 21:41
serdar_kesimal Serdar Kesimal 53
kulüplerin anlastigi dogrudur. Ama ben suana kadar hic bir kulüple bir görüsme yapmadim. dolayisiyla hala kayserisporluyum....

Edit: Şimdi sildi. ( 7 dk sonra) :}

Bunun sebebini anlamadım, henüz kendisine ulaşıp uzun uzun görüşemediğimiz için olabilir. Ortak bir paydada buluşamama ihtimali olmasına pek imkan veremiyorum. 3 büyüklerden biri anlaşmış seninle, istemeyebilir misin ki?

Bunu yazdığı iyi oldu bir yandan, kulüplerin anlaştığını öğrendik :)

SAİT71
27.Mayıs.2011, 21:41
Aynen ya hiç dikkatimi çekmedi. Bir yandan top oynarken diğer yandan muhabire hareket çekiyo :D

Bu arada Kesimalin o yazdığı Tweet göstermelik diye düşünüyorum. Kendini ağırdan satıyor bence :)

ReaList
27.Mayıs.2011, 22:10
Serdar Kesimal
Sezer Öztürk
ve
(Eğer Semih Giderse)
Cenk Tosun
Sercan Yıldırım veya başka bir Türk forvet daha alıp iç transferi kapatmalıyız bence.

Yabancı Ortasaha için ise önerim ; Lassana Diarra
http://www.realmadridsc.com/photos/lassana-diarra-biolassana-diarra-bio.jpg

12 Milyon € bile verilir bu adama...

Aşk-ı Şehir
27.Mayıs.2011, 22:29
Sezer Öztürk transferi hayırlı olsun Fenerbahçe'ye. Sezer= 5 Milyon € + Abdülkadir Kayalı

MeMo
27.Mayıs.2011, 22:31
Sezer Öztürk transferi hayırlı olsun Fenerbahçe'ye. Sezer= 5 Milyon € + Abdülkadir Kayalı

Kaynak nedir ?

Facx
27.Mayıs.2011, 22:33
Tribun Dergi
Fenerbahçe, Sezer Öztürk için Eskişehirspor'a 5 milyon € ve Abdülkadir Kayalı'yı bonservisi ile birlikte verecek.(Radyospor)

SAİT71
27.Mayıs.2011, 22:34
Piyasa şartlarına göre normal denebilecek bir rakam. En azından tren gibi Bilica + Gökhan Ünal + zart zurt diye sıralamamışız adamları...

Gökhan Ünal'ı satsan 3-4 milyon euro eder bu şartlarda. Öyle Sezerin ardından öylesine verilecek bir adam değil.

ReaList
27.Mayıs.2011, 22:35
http://www.radyospor.com/News.aspx?ID=143401

World Hollow o1
27.Mayıs.2011, 22:36
Yahu ben size tee 25 gün önce Sezer Fenerbahçede dedim hala inanmıyorsunuz :n:

Revolution
27.Mayıs.2011, 22:37
Sezer hayırlı olsun. Fenerbahçe hızlı girdi transfer sezonuna :)

Rsa
27.Mayıs.2011, 22:40
Hayırlı olsun.

ForsakeN
27.Mayıs.2011, 22:41
Emenike,Sezer,Serdar ve Orhan'ın bonservislerine 20 milyon Euro civarı para ödenecek...Fakat bu oyuncuların 4'ünün de direk ilk11'de oynayacağı kesin değil.Yani takıma katkıları belirsiz.

Umarım yabancı önlibero konusunda da yönetim böyle cömert davranır

NisRoc
27.Mayıs.2011, 22:44
Hayırlısı olsun..

titates1
27.Mayıs.2011, 22:54
ben verilen paraya bakmam avrupa'da başarı hedefliyorsan o yerli de yeri geldiğinde diğer 1-2 e ye alınan yerliler gibi değil de Fenerbahçe futbolcusu olarak oynayacaklarsa önemli değil ki , aykut kocaman hakedene forma veren bir isim , yedek-ilk 11 - isim ayrımı olmaz artık bu takımda bu oyuncuların hepsi de kaliteli isimler bize gelecek 5 sene boyunca alternatifi bol bir kadro sağlanacaksa yerliye 30 milyon da harcansın

KaPaLı
27.Mayıs.2011, 23:04
Abdülkadir'in gitmesi hoş olmadı. 2 seneye 5 daha verilip transfer edilir takıma.

ozaniel
27.Mayıs.2011, 23:10
Valla biz de Aydın'ın arkasından öyle demiştik ama bu adamların çok azı geri dönüş yapabiliyor. Sezer Alex'in yedeği olacaksa pahalı bir transfer bence, bence o bölgeye yabancı alınabilirdi, çünkü yabancı ön libero Cristian'ın yerine gelecek, Guiza ve Bilica gitse bayağı bir yer açılıyor. Yine de o kalitede Türk oyuncu az olduğu için fiyat anlaşılabilir.

barahir
27.Mayıs.2011, 23:19
Ön libero için Capoue'nin adı geçiyor.. Toulouse'lu Fm profili falan koyabilirmsiniz?

NisRoc
27.Mayıs.2011, 23:21
Capoue süper ya.. Istediğim tek adam valla insallah gelir..

http://www.youtube.com/watch?v=mH0ywzaOLaQ

titates1
27.Mayıs.2011, 23:23
zaten aykut kocaman'ın geçen seneki transfelerinden

capoue,matuidi,sissokko gibi o ayarda adamların takıma katılcağından şüphem yok

capoue çok iyi transfer olur

DaveJones
27.Mayıs.2011, 23:25
Capoue gelirse transfer konusunda Aykut Kocaman'dan şüphe etmem bundan sonra.

SAİT71
27.Mayıs.2011, 23:36
Hadi Aykut hoca bu takımı ancak sen vizyon olarak ilerilere taşırsın yap bi kıyak al şu adamı :D

barahir
27.Mayıs.2011, 23:37
Hadi Aykut hoca bu takımı ancak sen vizyon olarak ilerilere taşırsın yap bi kıyak al şu adamı :D

Emin olun, Aykut hoca hepimizden fazla istiyodur bu adamı :) Baktım da fena bi oyuncu değilmiş yani..

NisRoc
27.Mayıs.2011, 23:37
Valla süper olur hem Fransız yani Afrikalı falan da değil :)

KaPaLı
27.Mayıs.2011, 23:40
Herkesin dediği şeyi bende söyleyeyim. 3 senedir takıma yeni oyuncu alınıyor, 3 senedir kadro kademeli olarak değiştiriliyor. Aragones ve Daum döneminde yakalanmaya arkadaşlık Aykut hocayla beraber yakalandı ve bu sene artık değişimin uç noktası yaşanıyor. Gelecek olan yabancılarla beraber bu takımın başarılı olmaması gibi birşey söz konusu olamaz. Evet futbol şans işi, top girmeyince girmiyor. Yapacak birşey kalmıyor ama değişik dizilişler, alternatifler her zaman iyidir.

NisRoc
27.Mayıs.2011, 23:52
Semih işi ne oldu acaba aksam 5 sıraları avukatımla görüşmeler başladı demişti henüz bi açıklama geldi mi ?

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
28.Mayıs.2011, 00:06
Serdar Kesimal mükemmel bir transfer Fenerbahçe için...

RasAnt
28.Mayıs.2011, 00:15
Vay Capoue süper görünüyor umarım Fransadan o kalitedeki birkaç oyuncudan birini transfer edebiliriz süper olur gerçekten.

A.FaruK
28.Mayıs.2011, 00:34
Sol bek içinse aynı şekilde Santos'un kalacağını düşünürsek onun alternatifi Caner değil bir Özgür Çek ve yahut H.Ali Kaldırım olmalı benim temennim bu isim Özgür olursa memnun olurum.

Geriye tek bir eksik kaldı oda ön libero. Bize böyle ciğeri körük gibi bi adam lazım. Bir zamanlar Samuel Johnson vardı aynı o tip biraz top tekniği olan çeşidini bulmamız gerek. Bi ara Umut abiyle konuşmuştuk bu isim Capoue olursa çok memnun kalırız aynı şekilde Diarra'da olabilir.

Ya Aykutum içimi okuyor yeminle kimi dediysek adı geçmeye başladı. Bir çoğunu Muhammed abi demişti ben ek olarak Capoue'yi demiştim onunda ismi anılmaya başladı ve aynı şekilde Özgür Çek ismide anılmaya başlandı. Serdarı ve Orhanı zaten demiştik (:

Beyler varsa istediğiniz bir isim hemen aklımdan geçiyeyim yarın gazetelerden olmadı twitterdan görürsünüz haberleri :n: :n:

RasAnt
28.Mayıs.2011, 00:41
Yaw bana biri seneye hangi taktikle oynayacağız söyleyebilirmi ve oyuncuları yerleştirebilirmi ? :)

KaPaLı
28.Mayıs.2011, 00:47
Yanlız gençler benim izlediğim Özgür Çek sol bek oynayamaz. Sol açık oynasın nefis olur ama sol bek oynayamaz.

DaveJones
28.Mayıs.2011, 00:54
Gökhan Gönülde sağbek oynamayı zamanla öğrendi zaten İsmail.

ForsakeN
28.Mayıs.2011, 00:59
Yaw bana biri seneye hangi taktikle oynayacağız söyleyebilirmi ve oyuncuları yerleştirebilirmi ? :)

Vallahi birçok alternatif var.

Yobo alınamazsa şu şekilde oynarız diye düşünüyorum. Yobo alındığında Emenike veya yeni önlibero yedek kalır büyük ihtimal.

http://www.footballuser.com/Formations/2011/05/120701_Fenerbahce_SK.jpg

TR.CaPTaiN
28.Mayıs.2011, 01:05
Sezer iyi transfer olur ama Abdülkadir bonservisiyle verilmişse tüm keyfim kaçar. 5 m € + Abdülkadir bizim için kötü bir anlaşma.

Jesus_FB
28.Mayıs.2011, 01:07
Vallahi birçok alternatif var.

Yobo alınamazsa şu şekilde oynarız diye düşünüyorum. Yobo alındığında Emenike veya yeni önlibero yedek kalır büyük ihtimal.

http://www.footballuser.com/Formations/2011/05/120701_Fenerbahce_SK.jpg

Dünyada çift forvet oynayan takım kaldımı?

ForsakeN
28.Mayıs.2011, 01:09
Niang ikinci forvet değil, AML orda.

SAİT71
28.Mayıs.2011, 01:13
Alternatiflerimizide şöyle bir yerleştirdim, bu kadro bile bazı eklemelerle ligde ciddi şekilde mücadele edebilir. (Stoch ve Dia yı yabancı kuralı nedeniyle yedek olarak varsaydığım için alternatif olarak düşündüm ve öylesine yerleştirdim. Ayrıca Yobonunda alındığını düşününce Semih yerine Emenikede olur. )

http://www.footballuser.com/Formations/2011/05/120712_Fenerbahce_SK.jpg

GodfatheR
28.Mayıs.2011, 02:01
Serdar Kesimal'ın attığı twit : suanda net bisey yok... transferler 3 tarafinda memnun kalmasi durumda olur... bu yüzden basinda cikan haberler abartili...

Jesus_FB
28.Mayıs.2011, 02:04
Serdar Kesimal'ın attığı twit : suanda net bisey yok... transferler 3 tarafinda memnun kalmasi durumda olur... bu yüzden basinda cikan haberler abartili...

Demekki kendisi kulüplerin anlaşmasından dolayı pek memnun değil

sarianet
28.Mayıs.2011, 02:22

mehmet topuz vakası yaşanmasın da bi daha.
yalnız facebookunda da kulüpler anlaştı hayırlı olsun demiş

http://www.facebook.com/serdarkesimalofficial

Facx
28.Mayıs.2011, 02:52
mehmet topuz vakası yaşanmasın da bi daha.
yalnız facebookunda da kulüpler anlaştı hayırlı olsun demiş

http://www.facebook.com/serdarkesimalofficial

‎"Kulüpler anlasmis ama ben daha hic bir Kulüple anlasmadim" SERDAR KESIMAL

buda var

GodfatheR
28.Mayıs.2011, 02:54
Serdar'ın daha evvel Türkiye Kupası geyikleri yaptığı filan söyleniyor. Ne kadar doğru acaba.

Cengo
28.Mayıs.2011, 03:01

Serdar'ın öyle bir hata yapacağını sanmıyorum, kimse böyle bir fırsatı ters tepmez. Sonunda ikna olacaktır. Burası Fenerbahçe. Geldikten sonra memnun olacak gidişattan, neden başta böyle düşündüm diyecek.

Taraftarlar için sıkıntı olmaz, Tümer Metin ve Mehmet Topuz da yaptıklarından pişman oldu. Ne oldu, affettik bitti, affetmek büyüklüktür. Sahaya ruhunu koyanın, işini zevkle yapanın eleştirisi olmaz.

Milli Takım kampı dönüşü imza atacaktır, Kayserispor yönetimi hatır-gönül bu işin Kayserispor ve kendisi yararına olduğu konusunda baskı yapar.

sarianet
28.Mayıs.2011, 03:07
http://img638.imageshack.us/img638/4623/43817401.jpg

acaba neye göre attı bu tweeti ?

Cengo
28.Mayıs.2011, 03:32
http://img638.imageshack.us/img638/4623/43817401.jpg

acaba neye göre attı bu tweeti ?

Aziz Yıldırım, "Aykut Kocaman Tuncay'ı isterse alırız. Daha önce İngiltere'yden Aykut istedi ama Tuncay gelmek istememişti. Aykut'un talebine göre. Bugün gelmezse 33 yaşında almam" gibisinden konuşmuştu.

Tuncay askerlik için gitti biraz da, Fenerbahçe'yi bırakmaya pek niyetli değildi. Dönebilir, "Sabah 6'da antrenmana kalkıyorum, hayatımda hiç böyle bir şey görmedim, Askeriye gibi" demişti. Hocası onu takımda kullanmaya niyetli değildi.

Varonil
28.Mayıs.2011, 04:41
Emenike,Orhan ve Serdar.Mantıklı transfer hamleleri yapılıyor bu yıl da.Bir de ortasahaya üst düzey bir transfer yapalım,bu kadro tamam.Bütün yeni transferler 1 Temmuzda ilk idmana yetişecek gibi,yıllardır beklediğim şey :p

Sirius Black
28.Mayıs.2011, 10:46

Manchester United.

Redrum
28.Mayıs.2011, 10:48
İngiltere'de düğünlerde bile 4-4-2 oynarlar.

deniz.91
28.Mayıs.2011, 10:49
Serdar kesimal sanırım wolfsburga gitmek istiyor

eXcitinG
28.Mayıs.2011, 12:05
İngiltere'de düğünlerde bile 4-4-2 oynarlar.

Hahhaha bu araLar forumda epey yaratıcı keLimeLer sarfediLiyor. Tuttum bu Lafı.

Revolution
28.Mayıs.2011, 12:16
Telefondan giriyorum onun icin resmi kopyalayamiyorum. Su sayfada Serdar Kesimal'la ilgili olan Facebook fotosu gercek mi? http://www.gscimbom.com/forum/haldun-ustunel-transfer-forumu/70197-transfer-nobeti-19.html

KaPaLı
28.Mayıs.2011, 12:23
Telefondan giriyorum onun icin resmi kopyalayamiyorum. Su sayfada Serdar Kesimal'la ilgili olan Facebook fotosu gercek mi? http://www.gscimbom.com/forum/haldun-ustunel-transfer-forumu/70197-transfer-nobeti-19.html

Kaan bunu yapmak zor bişey değilki : ) Ne olacak sende değiştir ismini Drogba diye. Sende yaz bişeyler : )

Facx
28.Mayıs.2011, 12:27
Kaan bunu yapmak zor bişey değilki : ) Ne olacak sende değiştir ismini Drogba diye. Sende yaz bişeyler : )

o doğrumudur yalanmıdır bilmemde serdarın fenere gitmek istemediği kesin bence

Revolution
28.Mayıs.2011, 12:27

Haklisin İsmail abi de bu haber birkac yerde cikti ben de bu resmi gorunce teyit edeyim dedim :)

Zekirdek
28.Mayıs.2011, 13:01
Videolara göre oyuncular hakkında yorum yapmam ama videoya göre Capoue muhteşem bir oyuncu. Gelmesini isterim.

TR.CaPTaiN
28.Mayıs.2011, 13:23
O resim doğru maalesef. Dün gece baya da tepkiler oldu hatta. Serdar Kesimal twitter'da o sayfayı yalanlamak ister gibi serdarkesimalofficial isimli bir sayfanın linkini koydu. Ancak verdiği o sayfada bu sayfa Serdar Kesimal fanlarının sayfası gibisinden birşeyler yazıyordu. Dün gece Antu'da o geyikte yer alan Serdar'ın kuzeni Vahittin Okutan bulundu. Saat 4:30'a kadar Twitter'dan ve facebook'tan meseleyi açıklamaya çalıştı. Hatta Antu'ya üye olmaya çalıştı vs.

Kısaca özetlemem gerekirse; o geyiğin doğru olduğunu söyledi ama olayın geçen sene olduğunu ve kendisi(Vahittin) fanatik Fenerbahçeli olduğu için Serdar'ın onu kızdırmaya çalıştığını, Kayserispor taraftarının da muhabbetin sadece bu kısmının ssini aldığını, muhabbetin devamında Serdar'ın hele o günler gelsin seve seve oynarız tarzı birşeyler dediğini söyledi. Serdar hangi takımı tutuyor sorusuna da Rizespor dedi.

Dün gece yazdıklarını silmiş ama yine de sayfasını vermiş olalım.

http://twitter.com/vahittinokutan

MeMo
28.Mayıs.2011, 13:52
O resim doğruysa hiç gerek yok Serdar'a.

GodfatheR
28.Mayıs.2011, 13:57
Demiş olabilir. Dediyse de bir problem yok. Bu takımda oynayan her futbolcu FenerbahçeLi mi sanki ?

Benim Fenerbahçe U-18 takımında oynayan bir ilk okul arakadaşım var , Ali Civan Düzova. Adam hasta G.Saray'Lı ama 1-2 sene içinde A takıma çıkacaktır. Böyle şeyler oluyor. Serdar gelsin de biz onu bağrıumıza basarız. Emre'yi Tümer'İ nasıl bastıysak.

Zekirdek
28.Mayıs.2011, 14:14
Bence bu tür bir olaydan dolayı Serdar'ı almamak olmaz. Bende koyu Fenerbahçe'liyim ama yeri geldi mi geyiğini yaparız Türkiye Kupası'nın, geçen sezonun son haftası vs.

bjk4ever
28.Mayıs.2011, 14:14
50 milyon verseler FB formasini giymem, 1 sene top oynamam daha iyi diyen Topuz sindirildikten sonra Kesimal da sindirilir.

anil luque
28.Mayıs.2011, 14:17
50 milyon verseler FB formasini giymem, 1 sene top oynamam daha iyi diyen Topuz sindirildikten sonra Kesimal da sindirilir.

Nokta.....

yaman76hakanFB
28.Mayıs.2011, 14:17
Neyse, Serdar Kesimal'da Aziz Yıldırım'ın manevi evladı olmanın ilk adımını atmış oldu. Akıllı çocukmuş. Fenerbahçe'yi iyi tanımış. "Onları aşağılarsam nasılsa transfer ederler" demiş ve transferin şartlarını yerine getirmiş. Merak etmesin, bizimkiler çok sever böylelerini. Ah, birde şöyle Tümer'in dediği gibi Kayseri trübününe üçlü çektirip, Fenerbahçe'ye "... oğlanı" deseydi, öyle bir bağrına basardı ki bizim taraftar, hemen klibi yapılırdı. Yarım bırakmış işini.

Hemen bir büfeye gidip, soda almam lazım. Midem fena oldu.

LaigLeNoiR
28.Mayıs.2011, 14:18
Tümer Metin neler neler söyledi de geldi Fenerbahçe'ye, bu da gelir bu da geçer...

Serdar Kesimal benim gözümdeki imajını bir anda bitirmiştir böyle bir olayla.

TR.CaPTaiN
28.Mayıs.2011, 14:18
Mehmet Topuz olayıyla bu aynı değil. Mehmet Topuz telefonla yayınlara bağlanırken arkasından ne söylemesi gerektiği söyleniyordu.

kalemci
28.Mayıs.2011, 14:23
bence ne için olursa olsun hoş değil.

TR.CaPTaiN
28.Mayıs.2011, 14:27
Bence orda asıl problem Türkiye kupası gırgırından ziyade, daha ortada transferle ilgili fazla birşey olmamasına rağmen geçen sene "almazsa almasınlar, giden de yok zaten" vs. demesi. Sonuçta Kayserispor'dan Bucaspor'a transfer olmuyorsun. Fenerbahçe'ye transfer oluyorsun.

bjk4ever
28.Mayıs.2011, 14:32
Madem ki o sekilde dusunuyoruz. FB'nin adami oradan zorla alip 10 kisi ustune cullanip arabayla kacirip zorla imza attirmadigi ne malum? Adam 2 senedir FB'de, ben Besiktasli degilim, o aciklamalari zorla yaptirdilar, aslinda Fenerbahceliyim vs seklinde konustu mu? Konusmadigini biliyoruz. Adamin ailesini de baski altina almisiz demek ki, helal olsun bizim yoneticilere. Zaten Tumer Metin o kufurleri ederken de arkadan Yildirim Demiroren sufle veriyor, dikkatli bakarsan gorursun.:)

yaman76hakanFB
28.Mayıs.2011, 14:32
Ben şimdi ısrarla bir Arda Turan ve Sabri Sarıoğlu hamlesi bekliyorum Aziz Yıldırım'dan. Fatih Terim'i nasıl kaptırdı Galatasaray'a, Hasan Şaş'ı getirmeyi niye başaramadı; anlaşılır değil. Ama farketmez, Bülent Korkmaz boşta sanırım. Şube kaptanı olarak futbol şubesine gelsin. Olur mu demeyin. Basketbolun Bülent Korkmaz'ı Remzi Dilli Fenerbahçe'de 10 sene şube kaptanlığı yaptı. 1998 yılında Fenerbahçe kendisine transfer teklifi ettiği zaman, gazetelere o günlerde manşet olduğu gibi, "bizi niye istiyorsunuz, biz Galatasaralıyız, bilmiyor musunuz, sizinle anlaşsak bile kalbimizdeki sarı-kırmızı aşkı devam eder" diyen Didem Akın yıllardır kadın basketbol takımında oyuncularımıza "ablalık" yapıyor, takımın altını oymakla meşgul. Bunların yanında Bülent Korkmaz futbol takımına dahil olmuş çok mu?

Bizde bu mide varken...

kalemci
28.Mayıs.2011, 14:40
Ben şimdi ısrarla bir Arda Turan ve Sabri Sarıoğlu hamlesi bekliyorum Aziz Yıldırım'dan. Fatih Terim'i nasıl kaptırdı Galatasaray'a, Hasan Şaş'ı getirmeyi niye başaramadı; anlaşılır değil. Ama farketmez, Bülent Korkmaz boşta sanırım. Şube kaptanı olarak futbol şubesine gelsin. Olur mu demeyin. Basketbolun Bülent Korkmaz'ı Remzi Dilli Fenerbahçe'de 10 sene şube kaptanlığı yaptı. 1998 yılında Fenerbahçe kendisine transfer teklifi ettiği zaman, gazetelere o günlerde manşet olduğu gibi, "bizi niye istiyorsunuz, biz Galatasaralıyız, bilmiyor musunuz, sizinle anlaşsak bile kalbimizdeki sarı-kırmızı aşkı devam eder" diyen Didem Akın yıllardır kadın basketbol takımında oyuncularımıza "ablalık" yapıyor, takımın altını oymakla meşgul. Bunların yanında Bülent Korkmaz futbol takımına dahil olmuş çok mu?

Bizde bu mide varken...

ben Beşiktaşlıyım ama noktayı koymuşsun abi, bizde çok çektik bu durumdan yozgatlılar, nobreler vs olmaması gereken gereksiz durumlar bunlar.

sarianet
28.Mayıs.2011, 14:40
Emenike olayı incelenmeli!

Trabzonspor Kulübü, Fenerbahçe'nin sezon içinde oyuncular üzerinde baskı kurduğunu belirterek "Örneğin Emenike. Bu başlı başına incelenmesi gereken bir olayken, yetkili merciler konunun üzerinde bile durmamışlardır" ifadelerini kullandı!..

Trabzonspor Kulübü, teknik direktör Şenol Güneş’in yaptığı sert açıklamaların ardından kentte yayımlanan gazetelere, ‘Kamuoyona Duyuru’ başlığı altında tam sayfa ilan verdi.

İlanda, 2010-2011 sezonunun tamamlanmasının ardından bu dönemle ilgili değerlendirmenin yapılmasının uygun görüldüğü belirtilerek, şu ifadelere yer verildi: “Uzun süre sessizliğini koruyan kurumumuz yarışın normal seyrinden sapmaya başladığı süreçte kendisine yapılan haksızlıkları, saldırıları ve ülke futbolunda gördüğü eksiklikleri dile getirmiş, hiçbir zaman polemik yaratarak, rakiplerle hakemleri etki altına almak adına söylem ve eylemde bulunmamıştır.”

‘HAREKETE GEÇİLMEDİ’
“Yarıştığımız kulüp (Fenerbahçe), yaygın medyayı kullanarak kritik maçlarda rakip oyuncular üzerinde baskı ortamı yaratılmasına yol açmıştır. Örneğin Emenike olayı başlı başına incelenmesi gereken bir olayken, yetkili merciler konunun üzerinde bile durmamışlardır. Meslek etiğini koruması gereken kurum ve kişiler ise bu gelişmelere karşı sessiz kaldıkları gibi, eleştirilerini adalet isteyen taraf üzerinde yoğunlaştırmışlardır. Ortaya atılan ciddi iddialar ve ilişkilerle ilgili olarak ne devletin ne de futbolun yetkili organları hiçbir hareket içerisine girmemişlerdir.”

‘Hep bir takımın lehine...’
“Takımın yükünü çeken futbolcularla ilgili sürekli transfer dedikoduları üretilmiş, bunlar gündemi meşgul ederek oyuncuların dikkatlerinin dağılmasına yönelik kullanılmıştır. Lig yarışını etkileyen en önemli unsur, özellikle iki takımın başa baş kaldığı dönemlerde yaşanan hakem atamaları ve yanlışlarıdır. Nedense hep bir takımın lehine sonuçlar ortaya çıkaran ve aynı hakemlerin farklı maçlardaki benzer pozisyonlara yönelik çelişkili tercihleri, olumsuz tabloyu daha da güçlendirmiştir.”

‘Taraftarlarımız rahat olsun’
“Farklı sebepler öne sürerek ayrılmak isteyen oyuncuların olması da doğal kabul edilebilir. Önemli olan bu değişim sürecinin sağlıklı planlanarak, gelişime yönelik kurgulanabilmesidir. Bunu başarabilmek adına yapılan araştırmaların sonucunda belirlenen isimler için harekete geçilmiştir. Trabzonspor gönüllerin değil futbolun, çalışmanın, inancın, emeğin, dürüstlüğün şampiyonudur. Bu nedenle kutlanmayı asıl hak eden odur.”

HABERTÜRK

GodfatheR
28.Mayıs.2011, 14:46
Serdar olayını abartıyorsunuz. Ben çubukluyu giyen her adamı bağrıma basarım. Tümer'i , Emre'yi , Kaya Peker'i bastım , Serdar gelsin onu da basarım. Çubukluyu giyiyorsa formasının hakkını veriyorsa benim için problem yok. Bu midesizlikse evet midesizim.

sarianet
28.Mayıs.2011, 14:48
Serdar olayını abartıyorsunuz. Ben çubukluyu giyen her adamı bağrıma basarım. Tümer'i , Emre'yi , Kaya Peker'i bastım , Serdar gelsin onu da basarım. Çubukluyu giyiyorsa formasının hakkını veriyorsa benim için problem yok. Bu midesizlikse evet midesizim.

ya da profesyonellik :D

TR.CaPTaiN
28.Mayıs.2011, 14:49
Zorla kaçırıp imza attırmak. :} Fenerbahçe adamın kulübüyle anlaşmış zaten, oyuncuyu kaçırıp Kayseri mecburen bize versin gibi bir anlayışta değil. Mehmet Topuz Fenerbahçe'ye geldiğinde o konuyu direkt olarak kapattı. O konuyla ilgili konuşmak istemiyorum dedi. O konuyla ilgili bana zorla açıklama yaptırdılar dese o konu uzayacaktı. Daha fazla uzaması da doğal olarak kötü olacaktı. Neyse o dönemde büyük yanlışlar yapıldı. Sırf fiyat kırma adına Mehmet'in annesi babası bile kullanıldı.

Tümer konusunda, Tümer'in Beşiktaşlı olduğu zaten bilinen birşeydi. Fenerbahçe'ye geldiğinde en büyük Fenerbahçeli gibi mücadele edeceğim dedi. Gittikten sonra da ben Beşiktaşlıyım ama insan futbolcu olduğunu Fenerbahçe'de anlıyor gibi açıklamalar yaptı. Tümer'in transfer edilme sebebi de muhtemelen rakip takım kaptanı olması.

Ricardinho'ya saldırdığında söylenmedik şey bırakılmayan Aurelio da şuan Beşiktaş'ta. Bunlar olabililir. Serdar konusu bunlardan farklı. En azından benim takıldığım kısmı farklı; Real Madrid'de ilk 11'de oynarken Fenerbahçe'ye transfer oluyormuşçasına bir hava veriyor. Asıl sorun burda.

Edit: Bir de eğer Serdar gelir ve iyi performans sergilerse bunlar fazla göze batmaz. Ama kötü performans sergilerse bunlar net hatırlanır. Her oyuncunun kredisi vardır. Fakat atıyorum Emenike'nin şuan 100 kredisi varsa Serdar 60 krediyle başlayacak. Tabi eğer transfer gerçekleşirse.

kalemci
28.Mayıs.2011, 14:53
Tümer meselesi ; askerliğini halledebileceği bi yere gitmek istiyordu biz o taahütü vermedik o da Fenerle görüştü Aziz yıldırım verdi o garantiyi. bizde önerdiğimiz sözleşmeyi geri çektik. iyi paraya Fenere imza attı.Benim İlhan Pascal ve Tümer hala en sevdiğim 3 oyuncudur Beşiktaşta.

SAİT71
28.Mayıs.2011, 15:13
Serdar gelmezse artık şu sözlerinden sonra çokta üzülmeyeceğim. Gelirsede mecburen destekleriz, geldikten sonrada ne diyelim yani sonuçta takımının oyuncusu olacak. Onuda profesyonelliğe yorup sindirmeye çalışacağız. Takımımız hakkında böyle konuşan bir adamı ben olsam, kesinlikle almazdım. Padişahın oğlu olsa almazdım. Lazım değil böyle oyuncu. Gitsin istediği takımda oynasın.

TR.CaPTaiN
28.Mayıs.2011, 15:16
AYemeniciler Alper Yemeniciler
Guiza: Aykut ile konustum.Ispanyaya donuyorum... Ayrintilar Lig TV 16:00 bulteninde...

goosfraba
28.Mayıs.2011, 15:23
güle güle güiza.

RasAnt
28.Mayıs.2011, 16:11
Yeni transferimiz Orhan Şam'ın röportajı

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=93167

SAİT71
28.Mayıs.2011, 16:17
Barça için ne dedi?
Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Andre Santos, İspanya'nın ünlü kulübü Barcelona'nın kendisini istediği yolundaki haberlerin, güzel şeyler yaptığı için çıktığını söyledi.

http://cdn.sporx.com/img/3/2011/andre_santos_fb.jpg

Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Andre Santos Barcelona'nın kendisini izlettirdiği ve transfer etmek istediği şeklindeki haberlerin doğru olup olmadığını bilmediğini vurguladı.

''Ama haberler çıkıyorsa demek ki ben bazı güzel şeyler gösteriyorum ki ondan dolayı çıkıyordur. Oldukça mutlu oluyorum'' diyen Andre Santos, ''Benim yapmam gereken çalışmak ve bu çalışmanın karşılığında bu işin, bu tip meyvelerini almak. Hedefim kontratımın sonuna kadar burada devam etmek ve Fenerbahçe'nin başarılarında pay sahibi olmak. Lig bitti, şampiyon olduk ve hedefimi Brezilya Milli Takımı ile oynayacağımız Copa America'ya çevirdim'' ifadelerini kullandı.

-''GOL ATMAM ÖNEMLİ DEĞİL''-
Savunmada görev almasına rağmen, attığı kritik gollerle şampiyonlukta pay sahibi olan Andre Santos, kendisinin gol atmasının önemli olmadığını kaydetti.
Bu sezon bütünleşip, eksiklerini tamamlayarak şampiyonluğa ulaştıklarını anlatan Brezilyalı futbolcu, şöyle devam etti:
''Benim gol atmam veya başka bir oyuncunun gol atması önemli değil, önemli olan şampiyon olmamızdı. Biz bir bütün olduk, bağlarımızı birleştirdik, eksiklerimizi tamamladık, bunu sahaya yansıttık. Bunun sonucunda da şampiyon olduk. Elbette gol attığım için mutluyum, fakat takım arkadaşlarım olmasa benim bu golleri atmam imkansızdı. Ben, bunu bir takım bütünlüğü olarak adlandırmak istiyorum.''

-''2. YARI ŞAMPİYON TAKIM REAKSİYONU GÖSTERDİK''-
Andre Santos, ikinci yarıda 17 maçta 16 galibiyet aldıklarını, bu rakamların her şeyi açıkladığını ifade etti.
Ligin ilk yarısının kendileri açısından olumlu gitmediğini dile getiren Brezilyalı futbolcu, ''İlk yarıda sıkıntılarımız vardı. Fakat ikinci yarıdan itibaren hiç yenilmeyerek, şampiyon takım reaksiyonu gösterdik. Bu şampiyonluğu sonuna kadar da hak ettik. Bir bütün olduk, bir aile olduk ve bu birleşmenin sonunda da başarı kendiliğinden geldi'' şeklinde konuştu.

sporx.com

yaman76hakanFB
28.Mayıs.2011, 16:35
Sporculardan taraftar olmalarını bekleyemeyiz. Biz nasıl ki kulübümüzü bu kadar çok sevmemize rağmen, "haydi sen oyna" deseler, ne kadar katkı yapmak istersek isteyelim, asla bunu beceremeyiz. Sporcuların en beceriksizi kadar olsun katkı veremeyiz. Aynı şekilde sporcularda ne kadar taraftarız deseler dahi, onlardan biz gibi olmalarını bekleyemeyiz. Taraftarlık bizim işimiz; oyunculuk onların... Dolayısıyla ben hiçbir sporcudan taraftarlık beklemiyorum. Amaaaaa... Geçmişte bazı "doğuştan Fenerli" (!) futbolcuların davranışlarını, söylemlerini sergilediyse, SARI-LACİVERTE pislediyse, onu da değil sporcudan saymayı, kusura bakmayın, adam saymam. Ben taraftarım, tüccar değil. Profesyonellik benim işim değil. Ayrıca asıl profesyonellik yeri gelince dik durmak ve karakter sergilemektir. Yoksa oy avcılığı için her yalanı mübah sayan politikacılardan farkı kalmaz profesyonellik denilen şeyin. Profesyonellik, Makyavelizm değildir.

SAİT71
28.Mayıs.2011, 16:43
Cazorla ve Capdevila Fener'e mi ?
İspanyol basını Türkiye'de sezonu şampiyon olarak bitiren Fenerbahçe'nin Villareal'in yıldızları ile ciddi bir şekilde ilgilendiğini yazdı.

http://cdn.sporx.com/img/3/2011/cazorla-capdevila.jpg

İspanyol Marca gazetesi Fenerbahçe'nin Cazorla ve Capdevila ile ciddi bir şekilde ilgilendiğini yazdı.

Habere göre Villareal'den ayrılması beklenen milli futbolcuların Malaga'ya gideceği konuşulurken, Cazorla'nın şampiyonlar liginde oynamak istemesi yüzünden futbolcunun Malaga kulübüne transferi zora girmiş durumda. Fenerbahçe'nin para konusunda Malaga'dan daha iyi bir teklif getirmesi durumunda, Villareal'in milli yıldızları özellikle Cazorla ve Cadevila Fenerbahçe'nin yolunu tutacak. Bu gelişmelerin ardından ise Malaga teknik direktörü Pellegrini'nin yıllık 3 milyon euro talep eden Cazorla'yı ikna etmeye çalıştığı belirtildi.

Ancak her iki futbolcununda hedefleri olan ve şampiyonlar liginde oynayan bir takıma gitmek istemesi futbolcuların Fenerbahçe'ye gitme ihtimalini güçlendirdi. Fenerbahçe'nin İspanya seferinin gizlilik içinde yürütüldüğünü belirten gazete futbolcuların kariyerlerini düşünmeleri açısından Fenerbahçe'ye daha yakın olduğunu belirtti.

http://www.sporx.com/img/2011/05/27/cc.jpg

sporx.com

Revolution
28.Mayıs.2011, 16:44
Ofofof. İkisi de gelirse Fenerbahçe inanılmaz bir kadro kurmuş olacak.

RasAnt
28.Mayıs.2011, 16:49
İkiside gereksiz transfer olur capdevilla 33 yaşına gelmiş bir solbek ve eski günlerinden uzak artık futbolu bırakma evresinde,Cazorlaya gelirsek elimizde Dia Stoch zaten var.

Ben yabancı olarak sadece bir sağlam orta saha ve olası Santosun ayrılmasıyla oraya bir solbek bekliyorum.Yobo'da var tabi.

SAİT71
28.Mayıs.2011, 17:09
Lig Tv:

Yobo'nun bonservisi için Everton ile anlaşma zemini sağlanamadı. Everton 5 M £ isterken, F.Bahçe 2.5 milyon £ veriyor. F.Bahçe alternatif için girişimlerini sürdürüyor.

Güiza ise Aykut hoca ile bu sezon için ilk 11 de düşünüp düşünmediğini konuştuğunu ve İspanya'ya yada İspanya yakınlarında biryere gitmek istediğini söyledi..

sananes
28.Mayıs.2011, 17:10
Capdevila mı? Santos'un sağ ayağı bile etmez o adam yahu.Cazorla'da yerinde oynayacak çok oyuncumuz olduğu için gereksiz.Bize bir türk stoper ve sağlam bir ön libero lazım o kadar fazlasına gerek yok,yoboya dahi gerek yok.Yobo'nun bonservisini alacaksak zaten ön libero almaya gerek yok çünkü ya yobo yedek kalacak ya alınan ön libero.

malpince
28.Mayıs.2011, 17:18
o resim doğrudur, ama o resmin devamı da var.. kasıtlı olarak kesilmiş resim o :)

fbdevil190737
28.Mayıs.2011, 17:20
Bana göre çok sağlam bir ön libero transfer edip Yobo'nun bonservisini almamalıyız . Stopere Serdar veya Ersan Gülüm'ü alıp birde yedek stoper transfer edip stoper pozisyonunu halletmeliyiz .

RasAnt
28.Mayıs.2011, 17:33
Bu haber gerçek değildir!

Bugün "Gidersem kimse kırılmasın" başlığıyla Star gazetesi'nde yayınlanan ve maraton.com.tr sitesinde de duyurulan haberle ilgili bilgilendirme yapma ihtiyacı hissettim.
Haber içeriğindeki "Şimdi 15 milyon euro veren Atletico Madrid var." şeklinde aktarılan haber içeriği gerçeği yansıtmıyor.

Saygılarımla
Gökhan Gönül

GodfatheR
28.Mayıs.2011, 17:34
Bi daha İspanyol görmek istemiyorum bu takımda :D David Villa olsa farketmez :p :D

sarianet
28.Mayıs.2011, 17:45
tweeterden bi sürü muhaberin hesabını bulup ekledim artık transfer takip modası byle oldu naparsın :D

eng1n
28.Mayıs.2011, 18:57
tweeterden bi sürü muhaberin hesabını bulup ekledim artık transfer takip modası byle oldu naparsın :D

Tribündergiyi takip et yeter zaten bütün dedikodular ordan yayılıyor :D

ForsakeN
28.Mayıs.2011, 19:33
Serdar'ın transferinden neden vazgeçiyoruz ki? Mehmet topuz'dan vazgeçmedik, şampiyonlukta en fazla paya sahip olan oyunculardan biri oldu. Furbolcunun hangi takımlı olduğu en fazla 17 yaşına kadar geçerlidir. Para kazanmaya başlayınca tuttuğu takımı vs. unutur. Serdar'la anlaşırsak gayette iyi transfer yapmış oluruz.

TR.CaPTaiN
28.Mayıs.2011, 21:38
Ntvspor ve Ligtv Serdar için Kayseri'yle kesin anlaşmaya varıldığını altyazı geçti. İnşallah Okan'ı vermemişizdir.

Facx
28.Mayıs.2011, 21:40
Tribun Dergi
SON DAKİKA Serdar Kesimal resmen Fenerbahce'de

E.Cartman
28.Mayıs.2011, 21:41
Serdar keşke Galatasaray'a gelseydi ama olan oldu. Hayır olsun Fenerbahçe'ye

sarianet
28.Mayıs.2011, 21:43
http://img580.imageshack.us/img580/8751/52787757.jpg

Rsa
28.Mayıs.2011, 21:43
Hayırlı olsun.Transferleri bu kadar erken yapmamız sevindirici bir durum.

Facx
28.Mayıs.2011, 21:46
sadece fener ve kayseri anlaşmısa dünde öleydi zaten önemli olan serdarla anlaşması fenerin - ki serdarın şuana kadarki tavrı fenere gelmem gibiydi -

sarianet
28.Mayıs.2011, 21:49
http://img806.imageshack.us/img806/967/11987935.jpg

açık açık söylüyosun işte daha ne açıklamıcaksın:D

Clayman
28.Mayıs.2011, 21:50
http://img580.imageshack.us/img580/8751/52787757.jpg

Bu sayfanın taraftar sayfası olduğunu hatırlatmakta fayda var. Kendisi değil yani Serdar'ın.

sarianet
28.Mayıs.2011, 21:52
Bu sayfanın taraftar sayfası olduğunu hatırlatmakta fayda var. Kendisi değil yani Serdar'ın.
bilemicem serdar dün tweet hesabında bu adresi paylaşıp durdu.

TR.CaPTaiN
28.Mayıs.2011, 21:55
bilemicem serdar dün tweet hesabında bu adresi paylaşıp durdu.

Türkiye kupası geyiğinin ortaya çıkmasından dolayı bu sayfanın linkini vererek bir manevra denedi ama tutmadı. :}

Serdar iyi güzel transfer ancak bizim bu ikiliyi bozmamamız lazım.

http://www.yukleresim.com/images/44821840790811724645.jpg

fm_monster
28.Mayıs.2011, 22:00
Kulübümüz, Kayserisporlu Serdar Kesimal'in transferi konusunda, Kayserispor Kulübüyle tüm şartlar üzerinde anlaşmaya varmış ve imzalar atılmıştır.

Transfere ilişkin diğer detaylar, Kulübümüz tarafından daha sonra kamuoyuna duyurulacaktır

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

http://fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=24709

deniz.91
28.Mayıs.2011, 22:05
Beyler ücret ve ya varsa takas hakkında bilgisi olan varmı

barahir
28.Mayıs.2011, 22:06
Kulübümüz, Kayserisporlu Serdar Kesimal'in transferi konusunda, Kayserispor Kulübüyle tüm şartlar üzerinde anlaşmaya varmış ve imzalar atılmıştır.

Transfere ilişkin diğer detaylar, Kulübümüz tarafından daha sonra kamuoyuna duyurulacaktır

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

http://fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=24709

Mehmet Topuz açıklamasının noktası virgülüne kadar aynı :)

NisRoc
28.Mayıs.2011, 22:06
Serdar'da hayırlı olsun..

deniz.91
28.Mayıs.2011, 22:08
Ben Gökhan Ünal + 5.5 milyon eruo diye birşeyler duydum eğer öyleyse iki taraf içibnde hayırlı olsun:)

DaveJones
28.Mayıs.2011, 22:11
Fenerbahçe bu transfer karşılığında Kayserispor’a Gökhan Ünal, Okan Alkan, İlhan Eker ve 4,5 milyon € para verecek.

Defolun gidin valla bune ya :@

TR.CaPTaiN
28.Mayıs.2011, 22:11
Beyler ücret ve ya varsa takas hakkında bilgisi olan varmı

Bir sitede 4.5 m € + İlhan + Gökhan Ünal + Okan (Kiralık) şeklinde geçiyor.

NisRoc
28.Mayıs.2011, 22:12
Okan insallah kiralıktır..

deniz.91
28.Mayıs.2011, 22:13
Bir sitede 4.5 m � + İlhan + Gökhan Ünal + Okan (Kiralık) şeklinde geçiyor.

öyleyse daha iyi :)

gökhanı kayseri formasıyla görmek iyi olacak

titates1
28.Mayıs.2011, 22:15
Okan kiralık veya değil umrumda değil , aykut hoca affetmemiş demekki , diğerleri de zaten elden çıkarılacak oyunculardı iyi oldu

barahir
28.Mayıs.2011, 22:15
Okan kiralık olsun da gerisi mühim değil...

TR.CaPTaiN
28.Mayıs.2011, 22:17
Bence bu anlaşma 2 taraf adına da mantıklı. Gökhan Ünal Fenerbahçe'de kalsa 4. forvet durumunda olacaktı; gereksiz yere 1 senesini daha kaybedecekti. İlhan bu sezon bile doğru düzgün şans bulamadı, Serdar ve Orhan takviyelerinden sonra şans bulması astronot olması kadar imkansızdı. Okan da Kayseri gibi ligin üst sıralarına oynayan bir takımda, genç Şota'nın emrinde kendini geliştirme şansı bulacak ve belki de seneye Fenerbahçe'ye bomba gibi dönecek. Kayseri açısından da eski golcülerine kavuştular. 1 sene Okan gibi potansiyeli yüksek bir bekten faydalanacaklar. Ancak İlhan için aynı şeyleri söylemek zor. (Tabi bu yorumu Okan'ın kiralık gittiğini varsayarak yapıyorum)

sarianet
28.Mayıs.2011, 22:18
Okan kiralık veya değil umrumda değil , aykut hoca affetmemiş demekki , diğerleri de zaten elden çıkarılacak oyunculardı iyi oldu

kaçırdığım bir şey mi var affetmemiş derken ?

titates1
28.Mayıs.2011, 22:19
Çok havalandığı için hocanın takımdan kestiği söyleniyordu

deniz.91
Anlaşmadaki en çok gökhan ünal transferine sevindim eski golcümüzü görmek iyi olacak

NisRoc
kaçırdığım bir şey mi var affetmemiş derken ?

A Takıma yükseldi diye biraz artisleşmişti en son hatırladığım kadarıyla sonra A2ye gönderildi..

barahir
28.Mayıs.2011, 22:21
A Takıma yükseldi diye biraz artisleşmişti en son hatırladığım kadarıyla sonra A2ye gönderildi..

Yeni Malatya maçından sonra A takımın A'sını sadece A2'de gösterdi Aykut hoca.. Bence çok da doğru yaptı..

deniz.91
28.Mayıs.2011, 22:22
Yalnız umarım serdar kesimala gereken şansı verir aykut hoca bence lugano serdar ikilisinde ısrar etmeli gerçekten sağlam performans sergiliyor milli takımdada gördk

sananes
28.Mayıs.2011, 22:28
Lugano-Serdar ikilisi olacak gibi duruyor.Şöyle verilen oyunculara ve paraya bakınca.Yani zaten ön liberoyu yabancı yapabilmek için zorunluydu türk stoper.Çok başarılı bir ikili olacaklarını düşünüyorum.

Varonil
28.Mayıs.2011, 22:37
On libero icin Turk stopere gerek yok.Bilica ve Güiza gidecek.Lugano,Yobo,Santos,Cristian,Dia,Stoch,Alex ,Niang,Emenike olmak üzere 9 yabancı.10.cu rahat bir sekilde gelir on liberoya

Zekirdek
28.Mayıs.2011, 22:38
Bu sezon Aykut Kocaman'ın etkileri yaşanmaya başlıyor. Transferlerin erken bitirilip ilk idmanda hepsinin bir arada bulunma olasılığı çok yüksek. Bu durum yıllardır Fenerbahçe taraftarının düşlediği bir durumdu.

Serdar'ın transferine gelecek olursak; bence Yobo alınmasa da olur çünkü Serdar çok kaliteli bir stoper ve maçlara Serdar ile başlarsak +1 yabancı şansımız olacak. Bu Stoch ve Dia'nın bir arada oynama şansı demek. Ya da ön liberoda rahat rahat bir yabancı oynatacağımız anlamına gelir.

Bu yüzden isabetli bir trasnfer.

sananes
28.Mayıs.2011, 22:39
On libero icin Turk stopere gerek yok.Bilica ve Güiza gidecek.Lugano,Yobo,Santos,Cristian,Dia,Stoch,Alex ,Niang,Emenike olmak üzere 9 yabancı.10.cu rahat bir sekilde gelir on liberoya

zaten 10 oyuncu için bi söylemim yok benim ama diyelim ki yobo kaldı; Lugano,Yobo,Santos,Alex,Stoch,Niang 6 etti ön liberoyu nasıl monte edeceğiz kadroya?

TR.CaPTaiN
28.Mayıs.2011, 22:42
zaten 10 oyuncu için bi söylemim yok benim ama diyelim ki yobo kaldı; Lugano,Yobo,Santos,Alex,Stoch,Niang 6 etti ön liberoyu nasıl monte edeceğiz kadroya?

Ligde maçın önemine göre Stoch yedek bekleyebilir. Kaldı ki bunun cezalı olma durumu var, sakatlığı var. Ek olarak Şampiyonlar Ligi'nde hepsini beraber oynatabilme şansımız var. Açıkçası ben Yobo'nun bu sezonki performansına rağmen kadrolardan bu kadar çabuk silinmesini çok garip karşılıyorum.

furkan58
28.Mayıs.2011, 23:08
Açıkçası ben Yobo'nun bu sezonki performansına rağmen kadrolardan bu kadar çabuk silinmesini çok garip karşılıyorum.

Son günlerde yazılanlara en güzel cevap budur . Serdar , Orhan vs. gelene kadar Yobo kesin alınmalı diyenler bir anda gitsede olur mantığına büründü ..

BeeTLeJuiCe
28.Mayıs.2011, 23:15
O kadar adam vermişiz Serdar için, bi tane daha adam vereydikte hiç para vermeden gereksizlerden kurtulurduk.

KaPaLı
28.Mayıs.2011, 23:41
Okan Alkan'ın yaptıklarından sonra normaldi zaten gitmesi. Kafası varsa bu Kayseri macerasında kafasına birşeyler dank eder. Az önce TRT Muhabiri Firat Gunayer yazdı ; Kesin olmamakla beraber Serdar'ın maliyeti 2,5 milyon euro +Bilica+İlhan Eker+1 futbolcu. Eğer böyleyse çok mantıklı.

kalemci
28.Mayıs.2011, 23:45
okan alkan ne yaptı ben fransız kaldım biraz :)

KaPaLı
28.Mayıs.2011, 23:47
okan alkan ne yaptı ben fransız kaldım biraz :)

Ben birazını biliyodum, ayrıntılı olarak yazmış birisi.

Okan olayını birebir şöyle.

1-) Gece hayatı var 18 yaşında.
2-) Antremanları aksatıyor.
3-) Gece hayatı yüzünden yorgun oluyor hep antremanlarda.
4-) Ukala tavırları var
5-) Burnu kalktı hemen star havalarına girdi.
6-) Son antalyaspor maçında dakika 90. hakemle tartışmaya girip 2. sarıdan kırmızı yedi.

DaveJones
29.Mayıs.2011, 00:05
Okan Alkan'ın yaptıklarından sonra normaldi zaten gitmesi. Kafası varsa bu Kayseri macerasında kafasına birşeyler dank eder. Az önce TRT Muhabiri Firat Gunayer yazdı ; Kesin olmamakla beraber Serdar'ın maliyeti 2,5 milyon euro +Bilica+İlhan Eker+1 futbolcu. Eğer böyleyse çok mantıklı.

Böyleyse tamam çok iyi olmuş. Ama 4.5m€ lu teklif çok abes yani.

deniz.91
29.Mayıs.2011, 00:39
benim bildiğim hurma bu fiyat ve takasa günahını vermez bilicayıda almaz

TR.CaPTaiN
29.Mayıs.2011, 01:05
Semih sözleşmesini uzattı galiba. Oyuncularımızın siteleriyle ilgilenen, oyuncularla muhabbeti olan kişi "23 devam!" yazmış.

http://twitter.com/exagg

ozaniel
29.Mayıs.2011, 01:05
Bence 18 yaşında karakteri oturmamış bir adamdan vazgeçmeniz yanlış, hani bir Batuhan olsa anlarım ama bence oyuncuyla konuşulup bu davranışlarının azalması ve olgunlaşması için özen gösterilmesi gerekir. Oyuncuyu kazanmak çok önemli bir şey.

Aşk-ı Şehir
29.Mayıs.2011, 01:13
Bence 18 yaşında karakteri oturmamış bir adamdan vazgeçmeniz yanlış, hani bir Batuhan olsa anlarım ama bence oyuncuyla konuşulup bu davranışlarının azalması ve olgunlaşması için özen gösterilmesi gerekir. Oyuncuyu kazanmak çok önemli bir şey.

Batuhan'da henüz 19 yaşında. :D Bizim memlekette var bu sorun. Mesela bende ne bileyim herhangi bir STSL takımında oynasam benimde davranışlarım değişebilir. Haa Batuhan kadar olmam ama şöhret adamın aklını başından alır..

BeeTLeJuiCe
29.Mayıs.2011, 01:18
Okan 2 sene kiralık olarak verilmiş galiba. Acunn'da öyle yazmışlar.

barahir
29.Mayıs.2011, 01:21
Diyorum ya tamam burnu baya bi havada, ama en azından kiralık verilsin..

Jesus_FB
29.Mayıs.2011, 01:21
Umarim okan kiralik verilmistir 18 yasindaki adami simarik diye sokaga atamazsin

yaman76hakanFB
29.Mayıs.2011, 01:45
Daha lig bitmeden, şampiyonluk gelmeden Yobo için yazdıklarım:

Yobo... Benim görmediğim derecede bir profesyonel... Bizim takımın alışık olduğu birşey değil bu... Böyle soğukkanlı ve işini düzgün yapan kişi... Kesinlikle bizim adımıza sezonun kırılma anıdır onun gelişi...

Şunu diyeyim: Yanında böyle sağlam ve soğukkanlı bir stoper olmadığı zamanlar Lugano daha çok hata yapıyor veya hataları daha çok göze batıyor. Yobo sayesinde o da bir istikrara kavuştu.

Serdar Kesimal filan... Kendimizi avutup, kandırmayalım arkadaşlar... Yobo giderse en az 3-4 sene daha göbek problemini konuşmaya başlarız. Şöyle 2 sene de huzur içinde geçirsek, stoper derdimiz olmadan... Yok, burası Fenerbahçe... İlla lüzümsuz işler müdürlüğü gibi her sene birkaç hamle yapmazsak başımıza taş düşer. Huzur teper bizi, huzur.

Yine şampiyonluk gelmeden önce yazdıklarımdan:

Benim bildiğim Fenerbahçe'yse Yobo'yu bitiremez. Hatta muhtemeldir ki, uyanırlar veya ihtiyaç hissederlerse, çok daha az bir fiyata Galatasaray veya Beşiktaş onu bizden önce kapar. Demedi demeyin, olursa şaşırmayın.

Yine aynı günlerde, yine Yobo ile ilgili yazdığım:

Pişmiş aşa su katmak deyince... Sadece bu yönetim değil; ben kendimi bildim bileli bu işlerde Fenerbahçe'nin üstüne yoktur. Yobo olayında da bundan tedirginim. Zaten yıllar boyunca 2 sene üst üste şampiyon olamayışımızdan belli olmuyor mu; ve tarihimizde hiçbir zaman 3 sene üst üste şampiyonluk görmeyişimiz bunu işaretlemiyor mu?

Yıllarca çok zor, klas goller atıp, savunmanın göbeğinden kaynaklı halı sahada bile yenmeyecek gollerle şampiyonluklar kaçırdık, Avrupa arenasında avucumuzu yaladık. Luciano, Servet, Deniz, Can Arat, Edu, Önder Turacı ve hatta Lugano kaynaklı hatalardan yediğimiz gollerin, kaçan puanların haddi hesabı yok. Giden şampiyonluklar zaten ortada... Tam huzura kavuştuk, yeni bir macera...

Demedi demeyin; çok klas bir golle kritik bir maçta öne geçtikten sonra defansın göbeğinden kaynaklı yiyeceğimiz ilk basit, çocukça golde; bugün "Yobo gitsin" diyenler, o zaman geldiğinde Yobo'yla anlaşmayanlara sayacak.

Bulmak 10 sene sürüyor; kaybetmek 10 gün... Yazık.

Umarım bu akıl tutulmasının ortasında bir yetkili çıkıp, "durun" der ve Yobo meselesini halleder.

sananes
29.Mayıs.2011, 02:03
Yobo gitsin diyenlerde Yobo'nun çok iyi bir oyuncu olduğunu kabul ediyor ama tamam da diyorsunuz ki bu işler Selçuk Şahinle olmaz sol açıkta Caner'le Uğur'la olmaz ee arkadaş bi çözüm üretin o zaman yabancı ön libero için mevcut 6lıdan kimi keselim?

Yobo iyi oyuncudur ama hem yaşı hem de Serdar'ın gelişmeye müsait potansiyeli sebebi ile gitmek zorundadır.

BleedingMoon
29.Mayıs.2011, 02:55
serdar ve yobo aynı tip oyuncular sayılır. ayrıca milli takım oyuncusu. yani türkiye'nin en güvenilir defans oyuncularından biri. belki de adem ersan gülüm'le birlikte türkiye'nin tandemini domine edecekler. serdar şu anda yobo'nun önünde olmayabilir. ancak mantık olarak sananes'in dediği gibi yobo'nun yerinde oynaması gerekiyor.

lugano'dan daha iyisi bulunursa o da gidebilir tabi. top yapabilse iyi de... açık alanda iş lugano'ya kalınca adamın defosu ortaya çıkıyor. ağır oyuncu. ancak serdar yobo tipinde olduğundan o ve lugano birbirini tamamlar.

DaveJones
29.Mayıs.2011, 03:00
Serdarı çok fazla izlemedim ancak Yobo kadar çabuk olduğunu sanmıyorum. Ayrıca şampiyonlar liginde tecrübe çok önemli hepimizin bildiği gibi.

sarianet
29.Mayıs.2011, 03:02
serdarın almanya kökenli olması bizim için avantaj sanırım :)

Facx
29.Mayıs.2011, 03:13
serdar kesin geldimi ? ben sadece kulüpler anlaştı diyebiliyorum

nekop
29.Mayıs.2011, 03:20
serdar ve yobo aynı tip oyuncular sayılır. ayrıca milli takım oyuncusu. yani türkiye'nin en güvenilir defans oyuncularından biri. belki de adem ersan gülüm'le birlikte türkiye'nin tandemini domine edecekler. serdar şu anda yobo'nun önünde olmayabilir. ancak mantık olarak sananes'in dediği gibi yobo'nun yerinde oynaması gerekiyor.

lugano'dan daha iyisi bulunursa o da gidebilir tabi. top yapabilse iyi de... açık alanda iş lugano'ya kalınca adamın defosu ortaya çıkıyor. ağır oyuncu. ancak serdar yobo tipinde olduğundan o ve lugano birbirini tamamlar.

Fenerbahçe niye Egemen'le ilgilenmedi çözebilmiş degilim. Bence Lugano'nun yerine kullanılabilirdi. Yerli Lugano'dur bana göre.

sarianet
29.Mayıs.2011, 03:21
serdar kesin geldimi ? ben sadece kulüpler anlaştı diyebiliyorum

kulüpler anlaştı fenerbahçe de resmi sitesinde yayınladı bu saatten sonra serdarla imzalanmazsa kulüp prestij kaybeder bence . o yüzden serdar fenerbahçede diyebiliriz.

Facx
29.Mayıs.2011, 03:38
kulüpler anlaştı fenerbahçe de resmi sitesinde yayınladı bu saatten sonra serdarla imzalanmazsa kulüp prestij kaybeder bence . o yüzden serdar fenerbahçede diyebiliriz.

bence serdarla kesin anlaşılmadıysa gelmeyebilir çünkü adamın twitter da çok netti yani

barahir
29.Mayıs.2011, 03:42
bence serdarla kesin anlaşılmadıysa gelmeyebilir çünkü adamın twitter da çok netti yani

Hangi konuda netti abi bana açıklasana :) Havadan nem kapıyoruz resmen.. Adam resmiyet kazanmadan bişi diyemem diyo o kadar..

Facx
29.Mayıs.2011, 03:49
Hangi konuda netti abi bana açıklasana :) Havadan nem kapıyoruz resmen.. Adam resmiyet kazanmadan bişi diyemem diyo o kadar..

kulüplerin anlaşmasının önemli olduğu kadar kendi memnuniyetinin de önemli olduğu konusunda netti

barahir
29.Mayıs.2011, 03:50
kulüplerin anlaşmasının önemli olduğu kadar kendi memnuniyetinin de önemli olduğu konusunda netti

Peki senin Fenerbahçe'nin Serdar'ı memnun edemiyeceği konusunda bir şüphen var mı?

Facx
29.Mayıs.2011, 03:52
Peki senin Fenerbahçe'nin Serdar'ı memnun edemiyeceği konusunda bir şüphen var mı?

bi şüphem yok para konusunda da memnuniyet derken adam sanki fenere hiç gitmek istemiyomuş gibi geldi yani sonuçta dediğin gibi fener öyle böyle memnun eder para konusunda niye memnuniyetinin önemini belirtsin ki o zaman - ben gelmicek demiyorum yanlış anlaşılmasın sadece sadece kulüple anlaşıldıysa gelip gelmediği kesin değil diyorum -

sarianet
29.Mayıs.2011, 04:07
mehmet topuz beşiktaş formasını çıkarıp şimdi fenerbahçe formasını giydikten sonra transferde her şeye hazırlıklı olmak gerekir. bazı şeyler isteğin de ötesine geçebilir serdar bu yüzden fenerbahçede diyebilirim :)

ReaList
29.Mayıs.2011, 10:55
Serdar Fenerbahçe'mize hayırlı uğurlu olsun.
Ortasaha'ya Selçuk İnan transferi olmadıktan sonra Serdar'a yöneldik çünkü aşırı bir yabancı oyuncu yoğunluğumuz var. Bu durumda Yobo transferinden büyük ihtimalle vazgeçtiğimiz söylenebilir zaten mantıklı olanı da vazgeçmek 11 tane yabancı oynatma şansımız yok.
Ben olsam Ersan Adem Gülüm'ü de transfer ederim. Çünkü Ersan ve Serdar ilerleyen yıllardan Milli Takımın değişmez göbek oyuncuları olacaktır.

bjk4ever
29.Mayıs.2011, 11:18
Milli takim ve ilerisi icin konusmak icin erken. O laflar Giray, Onder Turaci, Eren Gungor, Ibrahim Kas icin de soyleniyordu, beklemekte fayda var. Bence o paralari edecek kadar birsey ispatlamadilar henuz. Kayseri zaten cok defansif oynuyor ve takim olarak iyi defans yapiyor, Ersan da cok kisa sure oynadi ve cok ciddi bir sakatlik gecirdi.

KaPaLı
29.Mayıs.2011, 12:05
Giray'ın sert futbolu olmasa ve birazda konsantrasyon eksikliği yaşamasa gayet ideal bir defans oyuncusu. Adam bıktırıyo savunduğu oyuncuyu. Sürekli tekme, sürekli tekme.

ForsakeN
29.Mayıs.2011, 12:36
Yobo'nun gerekirse sırf Şampiyonlar Ligi için takımda tutlması gerektiğini düşünüyorum. Şuani Anadolu kulübünden gelmiş hiçbir Türk stoper Şampiyonlar ligini kaldıramaz. Ne kadar yetenekli olursa olsun,ne kadar fizik kuvveti yerinde olursa olsun. Servet'in ilk zamanlar ne hallere düştüğünü unutmamak lazım. Serdar geldiği ilk yılda ŞL'yi kaldıramaz.

barahir
29.Mayıs.2011, 13:07
Tuncay Spekülasyonları da başladı...

ForsakeN
29.Mayıs.2011, 13:11
"Dönmek istiyorum"

http://cdn.sporx.com/img/3/2011/tuncay-wolfsburg-7-small.jpg

Başkan Aziz Yıldırım'ın "Eğer gelmek isterse Tuncay Şanlı'yı da kadromuza katarız" açıklamasıyla çok heyecanlandığını belirten milli futbolcu, "Fenerbahçe'yi ve muhteşem taraftarını çok özledim. Dönmek istiyorum" dedi. Sarı-lacivertli yöneticiler, Tuncay için Wolfsburg kulübü ile pazarlıklara başladılar.

Şampiyon Fenerbahçe, transferde de fırtına gibi esmeye başladı. Emenike, Serdar Kesimal ve Orhan Şamtransferleri ile gücüne güç katan sarı-lacivertliler, şimdi de Tuncay Şanlı'nın transferini bitirmek için harekete geçtiler. Sabah'ın haberine göre; Başkan Aziz Yıldırım'ın, geçtiğimiz günlerde kendisine yöneltilen "Tuncay Şanlı'yı transfer etmek ister misiniz?" sorusuna "Gelmek isterse Tuncay'ı tabii ki kadromuza katarız" cevabı Almanya'da büyük yankı yarattı.

Başkan Aziz Yıldırım'ın bu sözleri karşısında çok heyecanlanan ve duygulanan Tuncay, "Fenerbahçe'yi ve muhteşem taraftarını çok özledim. Kulübümle anlaşırlarsa hiç düşünmeden seve seve dönerim" dedi. Bu gelişme üzerine harekete geçen sarı-lacivertli yöneticiler, Wolfsburg kulübü ile Tuncay Şanlı konusunda görüşmelere başladılar. Fenerbahçe'nin bu transfer için 6 milyon euro'luk bir bonservis ücretini gözden çıkardığı öğrenildi.

Yok artık ! Bi de 6milyon Euro verecekmişiz.

ShevAnil
29.Mayıs.2011, 13:13
1 milyon euro bile etmez şuan Tuncay -ki Fenerbahçe Tuncay'a bonservis ödemez, sanmıyorum.

Zekirdek
29.Mayıs.2011, 13:13
Tuncay'ın geri dönmesini isteyenlerdenim. Eğer başarı isteniyorsa eskiden olanlar unutulmalı. Sol tarafta yeri geldiğinde oynatabileceğimiz ve yabancı kontenjanında kolaylık sağlayacak bir transfer olacak Ama verilecek bonservisin 3 Milyon Euro'yu aşmaması gerektiğini düşünüyorum.

KaPaLı
29.Mayıs.2011, 13:18
Okay Yokuşlu için girişimler olacak.

vego
29.Mayıs.2011, 13:22
Okan alkan bonservisiyle Gökhan ünal kiralık verilmiş.

fbdevil190737
29.Mayıs.2011, 13:24
Okan Alkan bonservisiyle verildiyse çok kötü oldu bana göre Gökay'dan bile potansiyelli bir oyuncu Okan , Kazım'a bile sabreden Ayku Hoca'nın genç Okan'ı kazanması lazımdı . Eğer bonservisiyle gittiyse çok kötü olmuş bana göre Gökhan Gönül'ün veliahtı olarak gördüğüm bir oyuncuydu .

NisRoc
29.Mayıs.2011, 13:33
Okay Yokuşlu için girişimler olacak.

Zaten belli başlı girişimler vardı fakat Altay çok fahiş fiyat istiyor.. Yine de belli olmaz.

deniz.91
29.Mayıs.2011, 13:37
Serdar Kesimal için 4.5 milyon euro + Gökhan Ünal + İlhan Eker + Okan Alkana anlaşılmış Fener gökhanı eskişehire vermek istiyomuş ama kendisi kayserispora gelmek istediğini söylemiş.Gökhan bonservisiyle ama okan alkanı bilmiyorum

RasAnt
29.Mayıs.2011, 13:41
Okan gitsin zaten sevmiyoum adamı gelecek yok onda.Gökhanıda komple verseler olurmuş yaşı kaç oldu zaten napacak bizde bu saatten sonra,tam açıklansın siteden belli olur ne verdikleri bunlar muamma

GodfatheR
29.Mayıs.2011, 13:51
Okan alkan bonservisiyle Gökhan ünal kiralık verilmiş.

Saçma. Tam tersi olması gerek :)

Bekq
29.Mayıs.2011, 13:59
Gökhan Ünal değilmiydi Kayserispor - IBB maçında taraftarlar tarafından yuhalanan? Nasıl gidecekki şimdi. :)

vego
29.Mayıs.2011, 14:00
NTVspor'da söylendi:)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Mayıs.2011, 14:13
Okan gibi yetenekli bir gencin bonservisle verilmesi hata bana kalırsa...

Facx
29.Mayıs.2011, 14:15
Okan gibi yetenekli bir gencin bonservisle verilmesi hata bana kalırsa...

özgür çek v2 :D

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
29.Mayıs.2011, 14:22
özgür çek v2 :D

Aynen... Fenerbahçe 1-2 sene sonra para vererek almak isteyebilir -ki bu klüp Kayserispor- olunca işler çok zorlaşır.

ReaList
29.Mayıs.2011, 15:11
Okan Alkan'ın bonservisinin verildiğini zannetmiyorum ne olursa olsun hatadır.
Tuncay Şanlıya 2-3 milyon €'dan fazla vermek hata olur.
Gelse de olur gelmese de

BleedingMoon
29.Mayıs.2011, 15:35
okan hak etseydi kalırdı. umarım aykut hoca'ya göre hak etme potansiyeli vardır ve kiralık gitmiştir. gökay gibi karakterli bir çocuk gitseydi üzülürdüm.

TR.CaPTaiN
29.Mayıs.2011, 15:47
Ahmet Ercanlar (Hürriyet Fenerbahçe muhabiri)

Arkadaşlar kesin bilgidir. Okan Alkan Kayserispor'a 2 yıl kiralık olarak verilecek.

GodfatheR
29.Mayıs.2011, 15:48
Tuncay'ın dönmesi şart. Lig de yerli statüsünde oynayacak bir sol açığa ihtiyacımız var.

kalemci
29.Mayıs.2011, 15:49
2 yıllık kiralık sonu abdulkadir gibi olmasın da çocuk avrupada gelecek vaadeden listesinde ilk 10daydı şimdi kayıp .

yaman76hakanFB
29.Mayıs.2011, 16:26
Stoperdeki yabancılardan birisinden vazgeçilecekse, senelerdir "beni alın" diye İtalyan kulüplerinin kapısında dolaşan ve ikna edene kadar emdiğimiz sütü burnumuzdan getiren, Eskişehir maçının devre arasında kırmızı kart görüp takımı 10 kişi bırakan, sorumsuzluk örneği Lugano olmalıdır; Yobo değil.

BleedingMoon
29.Mayıs.2011, 16:40
lugano'nun yerinde oyun kurmayı becerebilen bir stoper görmeyi tercih ederdim. mexes olaydı iyiydi ama adam milan'la anlaşmış.

RasAnt
29.Mayıs.2011, 16:41
Lugano kingtir abi bu camiada kim gitsin derki luganoya adam uruguay kaptanı her gittiği kulüpte king olmuş bir isim,yoboda gelsin ama nijerya kaptanıydı sanırım oda 2 kaptan yardırsın bu seneki gibi solada Tuncayı alsınlar olay bitsin

RasAnt
29.Mayıs.2011, 17:17
Kombineler rekora koşuyor

GEÇEN sezon son maçta kaçırılan şampiyonluk nedeniyle kombine satmakta zorlanan F.Bahçe bu sezon rekor kıracak gibi. Üç günde 20 bini geçen satışlar yöneticilerin yüzünü güldürdü. Sarı-lacivertli kulüpte hedefin 30 bin olduğu belirtiliyor...

http://i.tmgrup.com.tr/ftm/2011/05/29/671x324/13116104060.jpg?92630246828

Transfer için burdanda geldi paralar,Serdar ve Sezer için yüksek ücretler görebiliriz.

SAİT71
29.Mayıs.2011, 17:24
Okan hata yapabilir ama bu kadar çabuk biletinin kesilmesi hata olur. 2 yıl kiraya verilmesi hem aklını başına getiren bir hamle olur hemde Okan'ın sürekli gelişmesi için ilk 11de rahatça oynayabileceği bir takıma gitmiş olur. Bu kadar potansiyeli olan bir oyuncuyu hemen yollamazlar. Yobo bu sene için Ş.L'de lazım olan bir adam. Ne olursa olsun uyum sürecini aşmış bir adamı almamak hata olur.

RasAnt
29.Mayıs.2011, 18:12
Serdar Kesimal Sporx'e konuştu!

Fenerbahçe'nin transferini duyurduğu Serdar Kesimal, Sporx'e önemli açıklamalarda bulundu. Kayserispor'a kırgın olduğunu söyleyen Kesimal, Fenerbahçe'de oynamaktan gurur duyacağını söyledi.

Kayserispor (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Ffu tbol%2Fsuperlig%2Fkayserispor%2F)'un başarılı savunma oyuncusu Serdar Kesimal (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Fse rdar-kesimal%2F)'in Fenerbahçe (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Ffu tbol%2Fsuperlig%2Ffenerbahce%2F)'ye transfer olması için artık son saatlere girildi. Fenerbahçe (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Ffu tbol%2Fsuperlig%2Ffenerbahce%2F) ve Kayserispor (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Ffu tbol%2Fsuperlig%2Fkayserispor%2F) arasında sağlanan anlaşmanın ardından, Milli oyuncunun menajeri, şu saatlerde Fenerbahçeli yöneticiler ile görüşme halinde ve büyük olasılıkla da anlaşma sağlanacak.
Serdar, bu kritik saatlerde editörümüz Hilmi Sever (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Fhi lmi-sever%2F)'e konuştu. Genç oyuncu, iki gün önce twitter'dan yazdığı ve sanki bu transfere karşı çıkıyormuş yorumları yapılan sözleriyle ilgili de net konuştu. Fenerbahçe (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Ffu tbol%2Fsuperlig%2Ffenerbahce%2F)'ye transfer olmak istemiyor yorumlarına güldüğünü söyleyen Serdar, bu transferde kızgın olduğu tarafın Kayserispor (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Ffu tbol%2Fsuperlig%2Fkayserispor%2F) olduğunu söyledi.
A Milli Takımımızın, Belçika (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Fbe lcika%2F) ile oynayacağı maç için Hollanda (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Fho llanda%2F)'da bulunan Serdar sözlerini şöyle sürdürdü: "Fenerbahçe'ye transfer olmak istemiyormuşum gibi yapılan yorumlar çok saçma, her genç futbolcu büyük takımlarda, Fenerbahçe (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Ffu tbol%2Fsuperlig%2Ffenerbahce%2F)'de oynamak ister. Benim de bu yönde hiç bir sorunum yok. Menajerim bu sabah İstanbul (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Fis tanbul%2F)'a gitti ve benim adıma görüşme halinde."

Fenerbahçe (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Ffu tbol%2Fsuperlig%2Ffenerbahce%2F) tarafından transferi duyurulmadan önce twitterdan yazdığı sözleri gündeme bir anda bomba gibi düşen Serdar Kesimal (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Fse rdar-kesimal%2F), bu konu hakkında da açıklamalarda bulundu.

Kayserispor (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Ffu tbol%2Fsuperlig%2Fkayserispor%2F) Genel (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Ffu tbol%2Fgenel%2F) Menajeri Süleyman Hurma (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Fsu leyman-hurma%2F)'ya kızgın olduğunu söyleyen Kesimal şunları söyledi: "Bu transfer sürecinde kızgın ve kırgın olduğum bir taraf da yok değil. Twitter'da yazdığım sözler de bunun neticesindeydi. Kayserispor (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Ffu tbol%2Fsuperlig%2Fkayserispor%2F) yönetimi, yani Süleyman Hurma (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Fsu leyman-hurma%2F), bana hiç bir şey sormadan, düşüncemi öğrenmeden Fenerbahçe (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Ffu tbol%2Fsuperlig%2Ffenerbahce%2F)'ye söz verdiklerini açıkladı. Söz vermeden önce mutlaka benim de görüşüm ve onayım alınmalıydı. Sonuçta transfer olan kişi benim. Yoksa tabii ki Fenerbahçe (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.sporx.com%2Ffu tbol%2Fsuperlig%2Ffenerbahce%2F)'de oynamak isterim ve büyük gurur duyarım. Dediğim gibi menajerim görüşme halinde ve büyük olasılıkla da anlaşma sağlanacaktır."

RasAnt
29.Mayıs.2011, 18:23
yusufMertol

Serdar Kesimal'a kızmak yanlış, işi bu duruma getiren "tüccar mantığıyla dusunen Kayserispor"!

Suicider
29.Mayıs.2011, 18:25
Serdar haklı bence.Tabiki Türkiye deki çoğu futbolcu Fenerbahçe gibi büyük bir klüpte oynamak ister.Kendiside söylemiş zaten bunu.Ama bir sorar insan sende istiyomusun durum nedir diye.

Revolution
29.Mayıs.2011, 18:27
Bence de Serdar haklı. Adam zaten gider Fenerbahçe'ye kariyerini düşünerek ama Serdar'a sorması lazımdı Hurma'nın.

fbdevil190737
29.Mayıs.2011, 18:27
Lig Tv'nin haberine göre Capoue ile ilgileniyormuşuz . Bonservisi 10 Milyon Euro'ymuş . Umarım Cristian kalıyor diye transfer yapmadan vazgeçmezler . Capoue tam bizim istediğimiz bir orta saha müthiş bir fiziği olan , genç ve oyunun her iki yönünü de çok iyi oynayan mücadeleci bir oyuncu bonservis bedeli 10 Milyon Euro'ysa bu adamı kaçırmamak lazım .

Revolution
29.Mayıs.2011, 18:29
Capoue tam Fenerbahçe'nin aradığı adam gerçekten.

RasAnt
29.Mayıs.2011, 18:30
Ya Cristian kalsa bile Yoboda gelse +1 kontenjanımız var (Guiza-Bilica gidince) telaş yapmayın kalsa bile alınacak bitane orta saha açıklmada oldu zaten.

bjk4ever
29.Mayıs.2011, 18:40
Turkiye'deki futbolu teknik olarak gectim, etik olarak durumumuz icler acisi. Ne kendi oyuncularimiza, ne rakiplerimizin oyuncularina, ne hakemlere, ne federasyona, ne rakip kuluplere, hicbirine saygi yok.

sananes
29.Mayıs.2011, 18:40
Tamam da oyuncu almak problem değil oynatamadıktan sonra.Kimse kendini kandırmasın Yobo'da Capoue'de rotasyon oyuncusu olmak istemez.Daha Stoch Dia ikilisinden birini de yedek bırakmak var işin ucunda.Capoue'ye o kadar para verildikten sonra Yobo'nun Stoch'un durumuna göre kadroya girme olanağı ortadan çıkıyor.Stoch'un yedeği de bir başka yabancı iken üstelik.

RasAnt
29.Mayıs.2011, 18:46
Stoch-Dia bunlar değişmeli oynayacak zaten ikisini biranda oynatmak mümkün gözükmüyor.

Capoune bu takıma alınacak ve rotasyon oyuncusu olacak,imkansız gibi birşey.O adam gelirse banko oynar bu takımda ki banko transfer gelecek orta sahaya.

Baroni önümüzdeki sene %100 tribünde oturacak.

Tek soru işareti Yobo'da.Yobo bu takıma gelirse ilk 11 oyuncusu olur ancak Türkiye liginde oynarken kimin yedek oturacağı belirsiz.

Biz bi ihtiyacımız olan transferlerimizi yapalımda(Yobo-Orta Saha) gidecek oyuncular olacaktır ona göre kadro yavaş yavaş şekillenir.

titates1
29.Mayıs.2011, 18:56
Yobo - Lugano defansı kim istemez ama serdar gelmişken ve önceliğimiz ön liberoyken ikisinden biri gidebilir ikisinide çok sevsem de maalesef biri oynayamayacağı için birinin gitmesi mantıklı

RasAnt
29.Mayıs.2011, 19:27
Kulüpten duyuru geldi

Okan Alkan kiralık olarak, İlhan Eker ise bonservisi ile birlikte Kayseri Spor Kulübüne verilmiştir. Kayserispor'a bir oyuncunun daha kiralık olarak verilmesi söz konusu olabilir. Gelişmeler, Kulübümüz tarafından daha sonra kamuoyuna duyurulacaktır.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Revolution
29.Mayıs.2011, 19:36
Fiyat belli mi?

Zekirdek
29.Mayıs.2011, 19:39
Fiyat belli mi?

4.5 Milyon Euro + İlhan + Okan(Kiralık) + 1 oyuncu daha diye konuşuluyor.

RasAnt
29.Mayıs.2011, 19:40
Daha fiyat yok,sanırım bi futbolcuylada anlaşmaya çalışıyor Kayserispor ondan sonra bir fiyat belirlerler.

RasAnt
29.Mayıs.2011, 19:44
Kulüpten duyuru geldi

Okan Alkan kiralık olarak, İlhan Eker ise bonservisi ile birlikte Kayseri Spor Kulübüne verilmiştir. Kayserispor'a bir oyuncunun daha kiralık olarak verilmesi söz konusu olabilir. Gelişmeler, Kulübümüz tarafından daha sonra kamuoyuna duyurulacaktır.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Diğer sayfada kaldı alalım buraya önemli :) Gökhan Ünallada anlaşır kayseri az bi bonservis veririz bekliyoruz sabırsızlıkla

TR.CaPTaiN
29.Mayıs.2011, 19:44
Okan'ın kiralık olarak verilmesi çok güzel oldu. Son oyuncu da sanırım Gökhan Ünal olacak ama Sezer için mi kullanılacak Serdar için mi kullanılacak belli değil gibi. Yarın Sezer için bir görüşme daha olacakmış. Muhtemelen yarın belli olacak bu son ismin kim olacağı.

Takımda kalite olarak yetersiz diyebileceğimiz 5 isim kaldı; Serkan, Bilica, G.Ünal, Güiza ve Cristian. Bilica ve G. Ünal yurtiçi transferde takasta kullanılacaklar. Güiza muhtemelen ülkesine dönecek. Cristian'ın kalma ihtimali bence %50, Geriye sadece Serkan Kırıntılı kalıyor. O da zaten Volkan ve Mert'ten sonra 3. kaleci durumuna düştü; forma şansı da bulamaz. Yapılacak kaliteli defansif ortasaha transferiyle birlikte son yılların en oturmuş, güzel kadrosu oluşturulacak gibi.

furkan58
29.Mayıs.2011, 19:49
Okan kiralık olarak gitmesi güzel hem belki akıllanır . İlhan zaten bir maç oynamadı gitmesi iyi oldu . Güzel transfer hayırlı olsun :)

GodfatheR
29.Mayıs.2011, 19:51
Tuncay ne oldu Tuncay :D

SAİT71
29.Mayıs.2011, 19:57
Yalnız Gökhan Ünal'da bir zamanların 5 milyon € modasının adamlarındandı. Tabi şimdiki peformansı ile o fiyat etmesi zor ancak şöyle bir bakınca Serdar = 4.5 milyon euro + nerden baksan 2.5 milyon ederi olan G.Ünal + 750.000 & 1. M€ ederi olan İ.Eker + 500 - 600 bin euro 2 yıl kira bedeli ederi olan Okan düşününce ortaya 7.5-8 milyon € bonservise denk gelen bir stoper oluyor kaba hesap ile. Biraz fazla bence...

deniz.91
29.Mayıs.2011, 19:58
Diğer oyuncu gökhan ünal sanırım

RasAnt
29.Mayıs.2011, 19:59
Yaw sen neden taktık 4.5 m euroya o fiyat iner,inmesi lazım bir mehmet topuz değilki bu adam stoper sonuçta biralex hiçdeğil :p

Bu arada Tuncay büyük ihtimal eşyalarını topluyor :)

Zekirdek
29.Mayıs.2011, 20:05
Yaw sen neden taktık 4.5 m euroya o fiyat iner,inmesi lazım bir mehmet topuz değilki bu adam stoper sonuçta biralex hiçdeğil :p

Bu arada Tuncay büyük ihtimal eşyalarını topluyor :)

Bu adam sonuçta bir stoper demişsin ama. Fenerbahçe'nin stoperinde kaç yıldır düzenli olarak bir stoper oynuyor veya Türk futbolu olarak en büyük sorunlarımızdan biri yerli stoper değil mi? Bu değeri etmesi oldukça normal.

RasAnt
29.Mayıs.2011, 20:11
direk para verseler 4.5 5.5 olur ama oyuncu verilmişse bu paralar verilmez bunu anlatmak istedim

deniz.91
29.Mayıs.2011, 20:15
direk para verseler 4.5 5.5 olur ama oyuncu verilmişse bu paralar verilmez bunu anlatmak istedim

Piyasada yerli stoper sıkıntısı varken kayseride 2 3 mn + iki oyuncuya vermez milli stoperi

SAİT71
29.Mayıs.2011, 20:15
Oyuncu verilmemişki oyuncu-LAR verilmiş :D

RasAnt
29.Mayıs.2011, 20:23
İşte oyuncular verildi :) bide gökhan verilir 2 m'a kapatırız :)

DisCo
29.Mayıs.2011, 20:26
Fenerbahçe gerçek anlamda iyi yerli oyuncu transfer ediyor ama takıma kazandırdıktan sonra kullanamıyor. Çünkü bu yerliler hep alternatif olarak görülüyor. Türkiye'de ön plana çıkmış oyuncular büyük takımlarla bambaşka noktalara gelebilir. Belki Aykut Kocaman'ın yaklaşımı farklı olur.

Rehavi
29.Mayıs.2011, 20:33
Her transferden sonra şaşırmaya devam ediyorum. Tamam örneklerine göre bu fiyatlar normal olabilir ama Avrupa piyasasının en az iki katına gidiyor bu oyuncular. Vaktinde Can Arat ta A Milli olmuştu, hatta belki o zamanlar bu fiyatları bile görebilirdi, Anadolu da olsaydı ama genç bir stopere minimum 6-7 milyon euro dan bahsediyoruz, aynı şekilde 24 yaşındaki çok ekstra olmayan bir Sezer e aynı fiyatlardan bahseidyoruz, henüz ligde kısmen başarılı oynayan Pektemek e 4-5 milyon euro veriyoruz. Büyük takımlarımız belki de bu yüzden Avrupa da başarılı olamıyor.

yaman76hakanFB
29.Mayıs.2011, 20:55
Takımda kalite olarak yetersiz diyebileceğimiz 5 isim kaldı; Serkan...
(.....) Geriye sadece Serkan Kırıntılı kalıyor.

Serkan'ı hatırlatıp, ağzımızın tadını kaçırmasan olmuyor muydu sevgili kardeşim? :D

TR.CaPTaiN
29.Mayıs.2011, 21:21
Serkan'ı hatırlatıp, ağzımızın tadını kaçırmasan olmuyor muydu sevgili kardeşim? :D

Kalesine gelen 9 toptan 8'inin gol olmasını sağladığı için unutamadım adamı. :} Serkan Ankaragücü'nde de kötü kaleciydi de hiç yoktan ara sıra değişik kurtarışlar yapardı. Biz de o ara sıra yaptıklarını da yapamayınca böyle bir durum çıktı ortaya.

Her transferden sonra şaşırmaya devam ediyorum. Tamam örneklerine göre bu fiyatlar normal olabilir ama Avrupa piyasasının en az iki katına gidiyor bu oyuncular. Vaktinde Can Arat ta A Milli olmuştu, hatta belki o zamanlar bu fiyatları bile görebilirdi, Anadolu da olsaydı ama genç bir stopere minimum 6-7 milyon euro dan bahsediyoruz, aynı şekilde 24 yaşındaki çok ekstra olmayan bir Sezer e aynı fiyatlardan bahseidyoruz, henüz ligde kısmen başarılı oynayan Pektemek e 4-5 milyon euro veriyoruz. Büyük takımlarımız belki de bu yüzden Avrupa da başarılı olamıyor.

Bu paraları engellemenin yolu yabancı sınırının kalkması. Yabancı sınırı kalkması gerekirken iyice değişik hallere sokuluyor. 6+2+2+2+2+2 gibi garip bir sistemimiz var. 2 yabancıyı kulübede bile oturtamıyor kulüpler. Anadolu kulüplerinin de bu paraları talep etmeleri normal. Çünkü onlar da yabancı sınırı nedeniyle ellerindeki ürünün değerinin farkındalar ve dünya piyasasına göre yurtiçinde çok daha iyi paralara satabileceklerini bilmekteler.

Zekirdek
29.Mayıs.2011, 21:29
Son dakika: Serdar Kesimal menajeri aracılığıyla Fenerbahçe'ye 5 yıllık imza attı.

Ahmet Sivaslı / NTV Spor çalışanı ve pappafoot.blogspot.com'un sahibi.

MeMo
29.Mayıs.2011, 21:30
Serdar ile sözleşme imzalamışız hayırlı olsun.

RasAnt
29.Mayıs.2011, 21:33
Şu transfer ücretide tam belli olsa,ücret vermicezmi acaba :D siteden duyuruda bir futbolcuda kiralık verilebilir yazmışlar + belli bir ücret vericez yazmıyor :D

eng1n
29.Mayıs.2011, 21:35
Para vereceğiz de son oyuncunun gidip gitmeyeceği belli değil ondan galiba o giderse ücret düşecek.

uAburak89
29.Mayıs.2011, 21:36
Fenerbahçe resmi sitesinden ödeyeceği bedeli açıklıyor mu ki ?

DisCo
29.Mayıs.2011, 21:38
Bu paraları engellemenin yolu yabancı sınırının kalkması.

Türkiye'de kaç milyon insan var. Bunun bilmem kaç milyonu genç diye her alanda konuşmalar geçiyor. Geçen gün Aziz Yıldırım Lig Tv'de de söyledi. Madem bu kadar genç adam varsa dışardan adam alınacağına bu gençlere niye yönelmiyorlar. Çünkü amaç Türk futboluna birşeyler katmak değildir. A takıma B takıma birşeyler katmaktır. Federasyon yabancı sınırı koyabilir. Bu %100 haksız bir uygulamada olabilir. Buna karşı sen elindeki gençleri ne kadar yetiştirdin. Hep buna bahane atmakla olmaz. İşte Türk futbolunu geliştireceğiz yabancı sınırı bizi engelliyor gibi söylemlerle kendilerini övüyorlar.

Anadolu kulüpleri her fırsatta iyi oyuncuyu pahalıya satar. Çünkü senin dışardan alacağın 3-4 milyonluk bir oyuncu Gökhan Gönül'ün tutturduğu mayayı tutmaz.

Zekirdek
29.Mayıs.2011, 21:42
Fenerbahçe resmi sitesinden ödeyeceği bedeli açıklıyor mu ki ?

Hayır, açıklamıyor.

yaman76hakanFB
29.Mayıs.2011, 21:44
Beşiktaş'ın borsaya bildirdiği rakamlar dışında, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin resmi sitesinde açıklanan rakamlara pek inanmayın derim. Bu konuyla ilgili değil; genel...

Rehavi
29.Mayıs.2011, 21:47
Türkiye'de kaç milyon insan var. Bunun bilmem kaç milyonu genç diye her alanda konuşmalar geçiyor. Geçen gün Aziz Yıldırım Lig Tv'de de söyledi. Madem bu kadar genç adam varsa dışardan adam alınacağına bu gençlere niye yönelmiyorlar. Çünkü amaç Türk futboluna birşeyler katmak değildir. A takıma B takıma birşeyler katmaktır. Federasyon yabancı sınırı koyabilir. Bu %100 haksız bir uygulamada olabilir. Buna karşı sen elindeki gençleri ne kadar yetiştirdin. Hep buna bahane atmakla olmaz. İşte Türk futbolunu geliştireceğiz yabancı sınırı bizi engelliyor gibi söylemlerle kendilerini övüyorlar.

Anadolu kulüpleri her fırsatta iyi oyuncuyu pahalıya satar. Çünkü senin dışardan alacağın 3-4 milyonluk bir oyuncu Gökhan Gönül'ün tutturduğu mayayı tutmaz.

Bir zamanlar Demirören kulüp alt yapısından bilmem kaç tane oyuncu oynatma zornluluğu olsun, yabancı sınırı kalksın diyordu. Böyle bir alternatif alt yapıya yönelimi arttırabilir.

Revolution
29.Mayıs.2011, 21:52
Beşiktaş'ın borsaya bildirdiği rakamlar dışında, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin resmi sitesinde açıklanan rakamlara pek inanmayın derim. Bu konuyla ilgili değil; genel...
Hakan Abi Galatasaray yanlış rakam bildiremez. KAP'a bildiriyor ve geçen sene Carrusca kiralanmıştı ama sözleşmesi feshedildi diye gösterildi, büyük bir para cezası yedi. KAP'a yanlış bildirirse transfer yasağı bile getirirler valla.

TR.CaPTaiN
29.Mayıs.2011, 21:53

Yabancı sınırı Türk futbolunu geliştirseydi şuan dışarda birçok oyuncumuz olurdu. Sadece Mehmet Topal ve küçük takımlardan birinde oynayan Hasan Kabze var. Nuri, Hamit, Mevlüt gibi oyuncular burda yetişmedi zaten. Bizler çok sonuç odaklıyız; kabul etsek de etmesek de. Şuan bir takımın taraftarına denilse ki bu sene ligi çok kötü bir sırada bitireceksiniz ama alt yapıdan 2 oyuncu da A takımda rahat forma giyecek seviyeye gelecek. Hangimiz kabul ederiz ? Genç oyuncular rekabette kendilerini göstererek forma şansı bulsunlar. Mesela atıyorum; Abdülkadir bu Cristian'dan yabancı sınırına rağmen formayı alamıyorsa hatayı kendinde arayacak. Teknik direktör de bindiği dalı kesmez, eğer yerli futbolcu antremanlarda daha iyi oynuyorsa onu oynatır. Niye gitsin daha kötü yabancıyı oynatsın ? Yabancı çöplüğü olmaması adına belli kriterler getirilerek yabancı sınırlaması bence kalkmalı. En azından bu sene 6+2+2 düzeni son bulmalı.

Facx
29.Mayıs.2011, 21:55
Hakan Abi Galatasaray yanlış rakam bildiremez. KAP'a bildiriyor ve geçen sene Carrusca kiralanmıştı ama sözleşmesi feshedildi diye gösterildi, büyük bir para cezası yedi. KAP'a yanlış bildirirse transfer yasağı bile getirirler valla.

aynı şey sayılır ama :D son senesi sözleşmesinin ve sözleşmenin sonuna kadar kiralık :D

SAİT71
29.Mayıs.2011, 21:58
Federasyon eksik kural koyuyor. Yabancı sınırı olunca yine alt yapıya önem vermiyor kulüpler. O halde Tr Ligi'nde ve kupada geçerli olmak üzere ilk 11'de en az 2 tane alt yapıdan yetişen oyuncu oynatma zorunluluğu veya buna benzer bir yapıda getir yanına o zaman gör nasıl yetişiyor oyuncular. Sade yabancı sınırı koyunca kel kalıyor.

eng1n
29.Mayıs.2011, 21:58
evet 6+2+2 sistemi kalkmalı ya bu sistem sadece 6 olmalı ya da yabancı sınırlamasını tamamen kaldır. Şöyle olabilir bu sistem 6+2 ama bu +2 21 veya işte 22 yaşının altında yabancı olacak. En azından genç yabancılar gelsin.

DisCo
29.Mayıs.2011, 22:06
Yabancı sınırı Türk futbolunu geliştirseydi şuan dışarda birçok oyuncumuz olurdu.

Türk futbolunun gelişmemesi yabancı sınırından kaynaklanmıyor ki. Yine dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz. Alt yapıyı düzenlemedikten sonra Türk futbolunun kalkınması veya kalkınmamasının nedeni yabancılar değildir.

Yani elin adamı A oyuncuyu koyuyor 17 yaşında takır takır oynuyor. Sen koyuyorsun olmuyor. Niye çünkü yabancı sınırı var. Hayır. Altyapıda düzgün eğitim vermemişsin ki. Altyapıya önem derken ordan alıp 2 oyuncuyu takımda oynatmak meselesinden bahsetmiyorum. Genelde bu böyle algılanıyor çünkü. Fenerbahçe için çok zor birşey mi bir okul kurmak. O okullarda 5 yaşından alıp yetiştirmek. Yetiştirmeyi yapacak adamları oraya getirmiyoruz. Altyapıya verilecek önem budur.

A takım yerlisini çok pahalıya satıyor. Sen kulüp olarak yetiştiremiyorsun ondan pahalıya veriyor. Sende elalemin yetiştirdiğine sulanmak için alabildiğine özgürlük gelsin diyorsun. Bunada lafım yok. Yetiştirmezsin hazırını alırsın. Kızdığım nokta biz Türk futbolunun önünü açacağız deyip yabancı sınırının kalkmasını istemektir. Türk futbolunun değil kendi çıkarlarının önünü açmak için istiyorum dersen sorun kalmaz.

Zekirdek
29.Mayıs.2011, 22:27
Bu konuda DisCo abi çok haklı. Bu haftaki sınavlarıma çalışmasaydım bu konuda uzun bir yazı yazmayı düşünüyordum.

En kısasından şöyle belirteyim. Türkiye'de alt yaş grupları turnuvalarında özellikle amatör takımların altyapıları düzgünce katılamıyor.Sanırım katılım paylarından dolayı. Şöyle belirteyim koskoca Manisa'da ortalama 5-6 takım ile ligler oynanıyor. Ortalama bu takımların 1-2'si ligden çekiliyor. 3-4 takımla 4-6 maçlık periyotlarda bir futbolcu adayı sezonu bitiriyor. Bu futbolcunun nasıl gelişmesini bekleyebilirsinki. Zaten antreman ve maç sahası eksikliği hat safhada. Antreman görmeyen bir futbolcu nasıl kendini ilerletebilirki.

Yine Manisa'da 2-3 amatör klüp harici antreman sahası olan takım yok. 1-2 sene öncesine kadar tüm alt kademe amatör takım maçları bir sahada oynanıyordu.

Maçların oynandığı sahalar suni çim ve uzun süre kullanıldıktan sonra tekrar zemin yenilenmez ise maç yoğunluğundan dolayı zemin oldukça sertleşiyor. Herhangi bir sert düşmede bir yerinizi kırabiliyorsunuz.

Bunları çeşitlendirmek çok kolay. Ondan yetişmiyor bu ülkede futbolcu. Ayrıca birde hiç doğru şekilde yönlendirilmiyor ve futbolcu adaylarının ailelerinin çoğu çocuklarının futbolcu olacağını ve burada geleceği olduğunu düşünmüyor.

Son olarak bir hocamın çok güzel bir lafı vardı. ''Eğer en yetenekli futbolcu arıyorsanız sanayilerde bulursunuz.'' Bunun bire bir gerçekleştiğini gördüm.

ForsakeN
29.Mayıs.2011, 23:20
Altyapının geliştirilmesi Türk oyuncularının kalitesini arttırır,bu doğru fakat o oyunculara ödenen aşırı bonservis bedellerini ortadan kaldırmaz. Her kulüp altyapısından ilk11'e 5 tane Türk oyuncu yetiştiremez ki. Yine diğer kulüplerin Türk oyuncularını transfer etmek ister.

Söylemek istediğim şu; altyapıları geliştirmek fiyatların ucuzlamasını sağlamaz,izlenen futbolu geliştirir,Türk milli takımını ileriye taşır, tamam ama büyük kulüpler iyi Türk oyunculara fazla paralar ödemeye devam eder. Eğer bu sınır kalkarsa o oyunculara mahkum kalınmaz,başka havuzlara yönelinir. Ve bundan sonra da Sercan için 15 milyon Euro istendiğini daha görmeyiz.

Gncl1905
29.Mayıs.2011, 23:43
İyi de 3 büyüklerimizin kaç tane futbolcu yetiştirebileceğini sanıyorsunuz ki?3 büyüğümüzün de her sene hedefi şampiyonluktur.Kim sabreder bir gencin yetişmesine, pişmesine.Mükemmel bir altyapı eğitimi versen adam gelse 19'una eee A takıma alman lazım şimdi.Bir tanesi iki tanesi belki kurtarır çok iyi gelecek var dersin tutarsın takımda ama hedefi şampiyonluk olan bir takımda fazlası olmaz.Gencin öğrenecek daha çok şeyi vardır.Herhangi bir basit maçta basit bir pas hatası yapar, stad onu yuhlar oyuncu daha parlayamadan söner.

Türk seyircisi de böyledir.Genç yetiştir dersiniz A takımda şans bulmaya başlar yaptığı en basit hatada arkasından neler neler dersiniz.Onlar da insan en nihayetinde.En basitinden FB-GS maçının son dakikalarında Emre Çolak saçma sapan bir şut çekmişti.Bu forumda birkaç kişi ya bu ne biçim şut, bundan oyuncu falan olmaz falan demişti yanlış hatırlamıyorsam.Yahu adam genç tabii ki hata yapacak.Herkesten bir anda Arda, Necip, Gökhan Gönül vs. olmasını beklemeyin.Önünüzde Volkan Demirel örneği de var, ona da bakın biraz.

Arsene Wenger de bu konuda şöyle demişti tam anımsayamıyorum ama ana teması bu:"İnsanlar benden hem şampiyon olmamı, hem oyuncu yetiştirmemi bekliyorlar.İkisini birden yapmak cidden çok zor".

En basit örneği Özgür Çek ve Olcan Adın.Ligde iyi performans sergilemişler bu sene, eee bunlar Fenerbahçe altyapısından yetişmedi mi?
Fenerbahçe niye bunları bıraktı?Parlayan yerlileri almak için :) Hedefi şampiyonluk olan bir takımdan da beklenebilecek birşey, normal karşılıyorum.Zaten Olcan ve Özgür Fenerbahçe'de kalsaydı muhtemelen bu kadar oynama fırsatı bulamayıp tecrübe kazanamayacaklardı haliyle bu seviyeye gelemeyeceklerdi.

Altyapılarımız yetersiz mi, tabii ki yetersiz bu genç nüfusa göre.Büyük takımlarımız özellikle her sene saçma sapan transferlere milyonlar harcayacaklarına mükemmel altyapı sistemi oluşturabilirlerdi.İnşallah akılları başlarına gelir ne diyelim.

Ama yinede bu transfer çılgınlığı sona ermeyecek.Bir takım ne kadar mükemmel bir altyapı kurarsa kursun, diğer kulüplerde var onlarında eli armut toplamayacak herhalde.Sakaryaspor, Samsunspor, Bursaspor, Eskişehirspor, Kayserispor, Trabzonspor gibi şehir takımlarının da ciddi bir taraftar kitlesi var haliyle potansiyel yıldızları.Onları da yabancı sınırının olduğu bir ülkede fahiş fiyatlara kapışıyorlar işte...

SAİT71
30.Mayıs.2011, 00:21
Bir çok taraftar alt yapıya önem verilsin der, gerektiği gibi önem verilip iş sabretmeye gelince dayanamaz küfreder hata yapınca :D Bence zorr..

DisCo
30.Mayıs.2011, 00:40
Avrupa takımları hem ligde şampiyonluğa oynuyor hem Avrupa'da şampiyonluğa oynuyor. Bu takımların taraftarı nasıl sabrediyor peki. Hepimiz aynı dünyanın insanı değilmiyiz. Ordaki sistem oyuncuyu zaten taraftarın sabretmesine müsade etmeyecek şekilde yetiştiriyor. Bizde oyuncu paf ligde gol rekoru kırıyor. Elin Bojan'ı da kırıyor. Birini Barcelona'da oynatıyorsun sırıtmamasını bırak iyi işler yapıyor. Diğeri boş kaleye kaçırıyor. Bunun sebebi ne olabilir.

Şimdi Serdar Kesimal gibi 4-5 futbolcu olsa Fenerbahçe buradan yüksek rakamı duydumu diğerine yönelir. Olmadı kendi altyapısından çıkarır. Bir tane Serdar Kesimal olunca haliyle pahalıya alırsın.

Büyük takım olarak her sene zaten 10 futbolcu gönderip almıyorsun. Emre gidene kadar bir Emre daha yetiştir. Yoksa alt yapısını vermediğin adamı tak Emre'nin görevini yapsın diye koyarsan zaten taraftar çıldırır. Kısaca Fenerbahçe'nin kaleci işinde yaptığını tüm takımlar her bölge için yapmalıdır.

ozaniel
30.Mayıs.2011, 01:09
Hem altyapı sorunu hem de yabancı sınırı futbolun gelişmesini engelliyor bence. Yabancı sınırı altyapıdan oyuncu çıkması için var ama Aurelio, Nobre, BAM üçlüsü gibilerine yarıyor. Necip yabancı sınırlaması olmasa da çıkış yapacaktı, Emre Çolak gibi potansiyelli bir oyuncu BAM üçlüsünün önüne geçemiyorsa yabancı sınırı olsa neye yarar. Altyapı sorunumuzun olduğu gerçeği yabancı sınırı sorunumuz olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Bekq
30.Mayıs.2011, 13:28
Türk futbolunun gelişmemesi yabancı sınırından kaynaklanmıyor ki. Yine dönüp dolaşıp aynı yere geliyoruz. Alt yapıyı düzenlemedikten sonra Türk futbolunun kalkınması veya kalkınmamasının nedeni yabancılar değildir.

Yani elin adamı A oyuncuyu koyuyor 17 yaşında takır takır oynuyor. Sen koyuyorsun olmuyor. Niye çünkü yabancı sınırı var. Hayır. Altyapıda düzgün eğitim vermemişsin ki. Altyapıya önem derken ordan alıp 2 oyuncuyu takımda oynatmak meselesinden bahsetmiyorum. Genelde bu böyle algılanıyor çünkü. Fenerbahçe için çok zor birşey mi bir okul kurmak. O okullarda 5 yaşından alıp yetiştirmek. Yetiştirmeyi yapacak adamları oraya getirmiyoruz. Altyapıya verilecek önem budur.

A takım yerlisini çok pahalıya satıyor. Sen kulüp olarak yetiştiremiyorsun ondan pahalıya veriyor. Sende elalemin yetiştirdiğine sulanmak için alabildiğine özgürlük gelsin diyorsun. Bunada lafım yok. Yetiştirmezsin hazırını alırsın. Kızdığım nokta biz Türk futbolunun önünü açacağız deyip yabancı sınırının kalkmasını istemektir. Türk futbolunun değil kendi çıkarlarının önünü açmak için istiyorum dersen sorun kalmaz.
Türk futbolunun gelişmesi isteniyor ve o yüzden yabancı sınırı var diyorsun. Peki "Fenerbahçe için çok zor birşey mi bir okul kurmak. O okullarda 5 yaşından alıp yetiştirmek. Yetiştirmeyi yapacak adamları oraya getirmiyoruz. Altyapıya verilecek önem budur." demişsin. Yabancı sınırı olunca kulüp bunları yaptımı? Hayır. Peki sen bir yasa çıkartsan ve Süper Lig'teki her takımın böyle bir eğitim yeri olma zorunluluğu getirsen, bu olay içinde bütçe ayırsan takımlar için kötümü olur? Federasyon yapamazmı bunu? Yapar.

Avrupa'ya bakıyoruz geçen senenin Şampiyonlar Ligi şampiyonu İnter'in takımı mübarek Avrupa Birliği gibi. İngiltere Ligine bakıyoruz. Orasıda full yabancı dolu. Sonra diyoruzki bizim ligimiz neden o seviyelere gelmiyor. Gelmez tabii.

Platini'nin bir açıklaması vardı daha önceden. Yanlış hatırlamıyorsam avrupadada yabancı sınırı olacak tarzı birşey. O kadar çok tepki geldiki şuan sözü dahi edilemiyor bu olayın.

Gel gelelim yabancı sınırı Türk futbolunu geliştirmek yerine bana göre dahada kalitesini düşürüyor.

Fenerbahçe'yi örnek alalım. Sivas maçı bizim için hayati önem taşıyor. Şampiyonluk maçımız. Kadromuza bakıyoruz orta sahada Selçuk var. Selçuk Fenerbahçe'de oynayabilecek kalitede bir oyuncumu? Bana göre hayır. Selçuk gitsin bir anadolu kulübüne ilk 11'e giremez asla. Ama yabancı sınırı yüzünden mecbur oynatıyoruz. Ha Selçuk'un performansı kötümüydü? Hayır hatta kilidi bile o açtı. Ama ne oldu? Selçuk bu performansıyla avrupayamı gidecek?

Yedeklere bakıyoruz. Dia yedek, Baroni yedek. Baroni kötü bir oyuncu olabilir ama Selçuk'tan kat ve kat iyi. Dia'da M. Topuz'u katlar. Ama ikiside yedek.

Yedek kalecimiz o maçta Serkan Kırıntılı'ydı sanırım. Bonservisine ödenen paranın 1 lirasını haketmiyor. Zira bende amatör kaleciyim ve onun yaptığı hataları ben bile yapmam. Ama mecbur alacaksın çünkü yabancı sınırı var.

Mert Günok var birde 3. kalecimiz. Herkes şu Trabzon'da kurtardığı penaltıdan söz ediyor. Ama yediği 3 goldede bariz hataları olduğunu konuşmuyor. :)

Yabancı sınırımı yapcaksın? 8+3 yap. Yada 8+2. En idealide bu olur. Onun dışında Türk futbolu gelişmez. Daha ne Selçuk'lar çıkar sonra. :)

indie
30.Mayıs.2011, 14:08
Olay yabancı sınırını kaldırmak ya da azaltmaktan ziyade altyapıdan oyuncu oynatma zorunluluğu getirmekte.

Şimdi Bjk, Fb, Gs, Trabzon'dan tut, Antalyasapor, Manisa, Eskişehir'e kadar her kulübün ligde hedefleri ve rakipleri var. mesela Fenerbahçe göbekte Appiah, Aurelio, Alex, Anelka oynatırken Galatsaray'dan tak diye 18 yaşındaki Arda'yı, Aydın'ı vs. koymasını bekleyemezsiniz. Neden? Onun da hedefi aynıdır çünkü, elden geldiğince o da hazır, tecrübeli oyuncular oynatmak ister. Kimse başarısız olduğunda eleştiriler için koz verme riskini almak istemez. Kaldı ki başarılı dahi olsalar taraftarın geneli yabancı yıldız oyuncu ister öncelikle.

Ha, sen yaparsın ligde her takıma ilk 11'de 2, ilk 18'de 3-4 altyapıdan genç türk oyuncu oynatma baskısını, ondan sonra yabancıyı serbest de bıraksan adam gidip Rıdvan varken Hilbert'i, Gökay varken Cristian'ı, Ceyhun varken Tjikuzu'yu, Necip varken Aurelio'yu vs. koyamaz. Herkes rakibinin de aynı dezavantaja sahip olduğunu bilerek daha güvenle gençlere önem verir, ayağını da yorganına göre uzatır.

Trabzonspor
30.Mayıs.2011, 14:36
Türk futbolunun gelişmesi isteniyor ve o yüzden yabancı sınırı var diyorsun. Peki "Fenerbahçe için çok zor birşey mi bir okul kurmak. O okullarda 5 yaşından alıp yetiştirmek. Yetiştirmeyi yapacak adamları oraya getirmiyoruz. Altyapıya verilecek önem budur." demişsin. Yabancı sınırı olunca kulüp bunları yaptımı? Hayır. Peki sen bir yasa çıkartsan ve Süper Lig'teki her takımın böyle bir eğitim yeri olma zorunluluğu getirsen, bu olay içinde bütçe ayırsan takımlar için kötümü olur? Federasyon yapamazmı bunu? Yapar.

Avrupa'ya bakıyoruz geçen senenin Şampiyonlar Ligi şampiyonu İnter'in takımı mübarek Avrupa Birliği gibi. İngiltere Ligine bakıyoruz. Orasıda full yabancı dolu. Sonra diyoruzki bizim ligimiz neden o seviyelere gelmiyor. Gelmez tabii.

Platini'nin bir açıklaması vardı daha önceden. Yanlış hatırlamıyorsam avrupadada yabancı sınırı olacak tarzı birşey. O kadar çok tepki geldiki şuan sözü dahi edilemiyor bu olayın.

Gel gelelim yabancı sınırı Türk futbolunu geliştirmek yerine bana göre dahada kalitesini düşürüyor.

Fenerbahçe'yi örnek alalım. Sivas maçı bizim için hayati önem taşıyor. Şampiyonluk maçımız. Kadromuza bakıyoruz orta sahada Selçuk var. Selçuk Fenerbahçe'de oynayabilecek kalitede bir oyuncumu? Bana göre hayır. Selçuk gitsin bir anadolu kulübüne ilk 11'e giremez asla. Ama yabancı sınırı yüzünden mecbur oynatıyoruz. Ha Selçuk'un performansı kötümüydü? Hayır hatta kilidi bile o açtı. Ama ne oldu? Selçuk bu performansıyla avrupayamı gidecek?

Yedeklere bakıyoruz. Dia yedek, Baroni yedek. Baroni kötü bir oyuncu olabilir ama Selçuk'tan kat ve kat iyi. Dia'da M. Topuz'u katlar. Ama ikiside yedek.

Yedek kalecimiz o maçta Serkan Kırıntılı'ydı sanırım. Bonservisine ödenen paranın 1 lirasını haketmiyor. Zira bende amatör kaleciyim ve onun yaptığı hataları ben bile yapmam. Ama mecbur alacaksın çünkü yabancı sınırı var.

Mert Günok var birde 3. kalecimiz. Herkes şu Trabzon'da kurtardığı penaltıdan söz ediyor. Ama yediği 3 goldede bariz hataları olduğunu konuşmuyor. :)

Yabancı sınırımı yapcaksın? 8+3 yap. Yada 8+2. En idealide bu olur. Onun dışında Türk futbolu gelişmez. Daha ne Selçuk'lar çıkar sonra. :)

İngiltere kaç yıldıır Uluslar arası başarı elde ediyor?Örnek verirken biraz incelemek lazım.Orada da bu durum tartışılıyor.Çok sayıda yabancı olduğunu düşünüyorlar ve Uluslararası başarının bu nedenle gelmediğini düşünüyorlar.Tamam ligleri çok üst düzey ama milli takımı gelişmemiş.Burda sınırı kalıdrırsak şuanknden daha berbat duruma düşeriz.

İspanya'da alt yapıya çok önem veriliyor ve bunun mevlerinide almaya başladılar.Hollanda yıllardır fabrika gibi işliyor.Tamam büyük bir başarıları yok ama her zaman iyiler.Bunlara örnekler artırılabilir...

Bu iş Burak'ın dediği gibi olur.Bizde alt yapı sistemi değişmedikçe başarıda zor.

Bekq
30.Mayıs.2011, 15:32
İngiltere kaç yıldıır Uluslar arası başarı elde ediyor?Örnek verirken biraz incelemek lazım.Orada da bu durum tartışılıyor.Çok sayıda yabancı olduğunu düşünüyorlar ve Uluslararası başarının bu nedenle gelmediğini düşünüyorlar.Tamam ligleri çok üst düzey ama milli takımı gelişmemiş.Burda sınırı kalıdrırsak şuanknden daha berbat duruma düşeriz.

İspanya'da alt yapıya çok önem veriliyor ve bunun mevlerinide almaya başladılar.Hollanda yıllardır fabrika gibi işliyor.Tamam büyük bir başarıları yok ama her zaman iyiler.Bunlara örnekler artırılabilir...

Bu iş Burak'ın dediği gibi olur.Bizde alt yapı sistemi değişmedikçe başarıda zor.
Yabancı sınırı olunca Milli Takım'a oyuncu basıcaklar yani?

Diyorumki Spor Okulları kurmak zorunlu hale getirilsin ve burada oyuncular yetiştirilsin. Ondan sonra yabancı sınırı getirilsin.

Yabancı sınırı koyuldu diye şimdi her kulüp gidip "Aa ben hemen 5 yaşında çocuklar bulup yetiştirmeliyim" diyemi düşünecek. 6 yabancı sınırı yokken ne başarımız vardıda 6 yabancı sınırı olunca geldi? 2002 Dünya Kupası 3.'lüğü, Euro 2008 Avrupa 3.'lüğü. Başka? Biri 6 yabancı sınırı yokken biride varken.

Bu işler yabancı sınırı koymakla aşılacak şeyler değil.

RasAnt
30.Mayıs.2011, 16:42
Profesyonel Futbol Takımımızın oyuncularından Okan Alkan'ın kiralık, İlhan Eker'in ise bonservisiyle Kayserispor'a transfer olmaları, bazı basın yayın kuruluşları tarafından "Serdar Kesimal'ın transferine karşılık" olarak algılanmıştır.

Adı geçen oyuncularımızın Kayserispor forması giyecek olmalarının, Serdar Kesimal transferi ile bağlantısı bulunmamaktadır.

İki kulübün karşılıklı anlaşması neticesinde gerçekleşen bu transferlerin Serdar Kesimal transferi çerçevesinde değerlendirilmemesini önemle rica ederiz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Suicider
30.Mayıs.2011, 17:53
Alla alla çok ilginç ozaman Serdar a verilen bonservis bedeli açıklansın bakalım anlamadım bu işten ben bişey.Karşılık olarak değilde ayrıca bedavaya verdiyse ikisini ne anladık aynı hesap zaten..

ForsakeN
30.Mayıs.2011, 18:10
Demekki o oyuncuların yanında iyi de bir para koparmış Kayseri. Bizimkiler de "hayır sadece para ile aldık" demeye getiriyor heralde tepkileri azaltmak için.

Yav İngiltere'de yabancı sınır yok diye Milli takımı gelişmemiş diyorsunuz da bi aklınıza getirin İngiltere milli takımının kadrosunu. Onlardaki sorun oyuncu bulamamak değil de başka birşey sanki.

Bekq
30.Mayıs.2011, 18:20
Alla alla çok ilginç ozaman Serdar a verilen bonservis bedeli açıklansın bakalım anlamadım bu işten ben bişey.Karşılık olarak değilde ayrıca bedavaya verdiyse ikisini ne anladık aynı hesap zaten..
İlhan'a elbetteki bonservis ödemiştir Kayserispor.

Suicider
30.Mayıs.2011, 18:25
İlhan'a elbetteki bonservis ödemiştir Kayserispor.

Dediğin gibiyse tabiki ayrı verilmesi normal ama dediğim gibiyse bir farkı kalmıyor.Nese eğer bonservisler açıklanırsa anlarız.

TR.CaPTaiN
30.Mayıs.2011, 19:52
Sezer için 2.5 m € + Gökhan Ünal + Bilica teklif etmişiz. Eses 4 m € + Berk Elitez + Gökay'ı istemiş. Anlaşma sağlanamamış. Çarşamba günü tekrar bir görüşme olacakmış ve anlaşma sağlanamazsa Fenerbahçe Sezer transferini kapatacakmış. Ntvspor

Aşk-ı Şehir
30.Mayıs.2011, 19:54
Açıkçası bizimkiler kafayı yemiş. :D

Rehavi
30.Mayıs.2011, 20:01
10 m euro dedikten sonra az bile istemişler :) Eskişehir satmak istemiyormuş gibi davranıyor bence. Yalnız Bilica ve G.Ünal çok daha faydalı olur Sezer den... Üstüne gelen 2.5 m euro da kaymağı olur işin.

Yalnız yeni moda da bu oldu, İlhan Cavcav ın taktiğine döndü herkes... Elindeki yıldız adayını iyi para ve yanında büyüklerden aldığın bir gence karşılık bırak, gelen genci oynat, parlasın tekrar sat :D Satarken de bir genç daha al...

yaman76hakanFB
30.Mayıs.2011, 20:19
Profesyonel Futbol Takımımızın oyuncularından Okan Alkan'ın kiralık, İlhan Eker'in ise bonservisiyle Kayserispor'a transfer olmaları, bazı basın yayın kuruluşları tarafından "Serdar Kesimal'ın transferine karşılık" olarak algılanmıştır.

Adı geçen oyuncularımızın Kayserispor forması giyecek olmalarının, Serdar Kesimal transferi ile bağlantısı bulunmamaktadır.

İki kulübün karşılıklı anlaşması neticesinde gerçekleşen bu transferlerin Serdar Kesimal transferi çerçevesinde değerlendirilmemesini önemle rica ederiz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

:n::n::n:

Ey hikmetinden sual olunmaz yüce yönetim! :D

Herhalde Kayseri İlhan'a sembolik olarak 50 kuruşluk bir bonservis bedeli öder ve Fenerbahçe yönetimi yalancı çıkmamış olur. :p

furkan58
30.Mayıs.2011, 20:38
Fenerbahçe'nin, Aykut Kocaman'ın isteği doğrultusunda uzun zamandır Emenike ile ilgilendiği bir sır değil.Hatta Ankaragücü maçında sakatlanan Nijeryalı golcünün Fenerbahçe’ye karşı forma giymemesi, çeşitli eleştirilere yol açmıştı. Sonunda Fenerbahçe Yönetimi, Emenike’yi 9 milyon Euro ödeyerek, kadrosuna dahil etti. Ancak bu transferin arkasında ilginç bir gelişme olduğu ortaya çıktı. Golcü futbolcunun transferi konusunda emin görünen ve acele etmeyen Fenerbahçeli yöneticiler, şampiyonluk kutlamalarının yapıldığı 22 Mayıs Pazar günü, aldıkları bir haberle telaşa kapıldı. Emenike için devreye giren Rusya’nın Rubin Kazan kulübü yöneticileri, Kardemir Karabükspor’un kapısını çalmış ve 11 milyon Euro’luk bir öneride bulunmuştu.

Bunu haber alan Başkan Aziz Yıldırım, kardeşi Ali Yıldırım’a hemen Karabük’e gitmesi talimatı verdi. Şampiyonluk kutlamalarına katılmayı bekleyen kardeş Yıldırım, hemen arabasına atlayıp, Karabük’ün yolunu tuttu. Sıkı pazarlıklar sonrası Karabük yönetimiyle anlaşmaya varılınca da, 3 gün sonra Emenike’nin alındığı ilk transfer haberi olarak ilan edildi.

Kaynak : Fanatik

Emenike'nin fiyat uçukluğunun sebebi bu olsa gerek :D

TR.CaPTaiN
30.Mayıs.2011, 21:10
Hedef orta saha!

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Fenerbahçe, son yerli oyuncu transferi olarak Eskişehirsporlu Sezer Öztürk'ü kadroya katmaya hazırlanırken, yabancı oyuncu konusunda da çalışmalar devam ediyor...

Eskişehirspor'a verilecek nakit ücret konusunda anlaşma sağlanırken, takasta kullanılacak isim için belirsizlik sürüyor. Eskişehirspor'un, Bilica'dan taraftar tepkisi nedeniyle vazgeçerken, Gökhan Ünal'ı almak için ısrarını sürdürdüğü öğrenildi. Sarı lacivertliler ise golcü oyuncuyu eski takımı Kayserispor'a vermek için çalışmalarını sürdürüyor.

Yabancı oyuncu kontenjanını boşaltmak için Bilica'yı gözden çıkartan Fenerbahçe'de Brezilyalı stoperin yıllık 1 milyon dolarlık kazancını Anadolu kulüpleriden alamayacağı için takasta kullanılmaya yanaşmadığı ifade edildi. Sözleşmesi 2012 yılında sona erecek Bilica'nın 1 yıllık alacağını tahsil edip serbest kalmak istediği, sarı lacivertlilerin ise son çare olarak bu yola başvuracağı belirtildi.

Aykut Kocaman'ın raporu doğrultusunda orta sahaya yabancı ön libero alacak olan sarı lacivertliler, rotayı yeniden Fransa'ya çevirdi. Alternatif isimler ikiye indirilirken St Ettien'de forma giyen 24 yaşındaki Fransız Blaise Matuidi ve Toulouse'un yıldız orta saha ismi Etienne Capoue ile temasa geçildiği öğrenildi.

Matuidi'nin oyunun iki tarafında da etkili olması, transferde bir adım öne çıkmasını sağlarken; Fransa milli takımında forma giymişmesinin bonservis bedelini yükselttiği belirtildi.

Etienne Capoue ise Fransa'nın alt yaş grubu milli takımlarında pek çok kez görev yaparken, 1.89'luk boyu ve üstün fizik gücü ile dikkat çekiyor. Fransız oyuncunun defansif özellikleri öne çıkarken, hücum gücünün biraz daha sınırlı olması, teknik heyetin kafasında soru işareti oluşturuyor.

Ligtv

BleedingMoon
30.Mayıs.2011, 21:17
fm'deki gibi olsun da. yemişim hücum yönünü.

gerçi bu fransız gözlemciler dengesiz. bir oyunda yücelttiklerini diğerlerinde yerin dibine sokabiliyorlar. gignac neydi ne oldu?! ya da saivet...

Varonil
30.Mayıs.2011, 21:20
Matuidi ve Capoue doğru isimler,2sinden herhangi biri gelirse ortasahada eksikliğimizi kapatırız.

Sezer için Eskişehir hakikaten kafayı yemiş.Bonservis bedelini geçtim yanında istedikleri nedir öyle.

SAİT71
31.Mayıs.2011, 01:23
NTVSpor:

Yobo'nun Fenerbahçe'de kalması zor. Bonservis konusunda, everton kulübünün bir türlü indirime gitmemesi nedeniyle vazgeçilme aşamasına gelindi.

Teklif gelmesi durumunda Güiza ve Baroni'nin gitmesine izin verilecek...

Facx
31.Mayıs.2011, 02:24
Teklif gelmesi durumunda Güiza ve Baroni'nin gitmesine izin verilecek...

gelmezse kalıyolarmı :D

Varonil
31.Mayıs.2011, 10:50
Olmadı 1 sene daha kiralayın Yobo'yu ya.Şu sene defansta tutturduğumuz uyumu bozmayalım.Yobo giderse Kesimal-Lugano birbirine alışana kadar sıkıntı çekeriz.Güiza,Baroni ve Bilica kesinlikle gitmesi gereken yabancılar bana göre.

sui generis
31.Mayıs.2011, 11:05
ya avrupa diyoruz. serdar daha çok genç. ki bence o şuan yedek olarak alındı çünkü; başka stoperimiz yok. başkanın bir konuşmasını dinlemiştim. yobo'yu alacağız alamazsak yobo'dan daha iyisini alacağız demişti.

kalemci
31.Mayıs.2011, 11:11
bi yerde seydou keita'ya fenerin 9.5 milyon dolarlık teklif yaptığını okudum.Bonservisi biraz fazla olsada mükemmel bi transfer olur.

Cengo
31.Mayıs.2011, 11:12
bi yerde seydou keita'ya fenerin 9.5 milyon dolarlık teklif yaptığını okudum.Bonservisi biraz fazla olsada mükemmel bi transfer olur.

Barcelona'yı bırakıp gelecek adamın şaşırmış olması lazım :icon_neutral:

kalemci
31.Mayıs.2011, 11:22
keitayı gönderecekler zaten thiago, mascherano, busquest o bölgede yetecektir.

sarianet
31.Mayıs.2011, 13:48
keyita iyi transfer olur benim düşüncem doldur takımı afrikalılarla adamlar oynuyo :D

GodfatheR
31.Mayıs.2011, 13:49
Orta saha dediğin zenci olacak hacı :D

Ama imkansız bir transfer.

Universal
31.Mayıs.2011, 13:51
O değilde takımda çok fazla zenci olmaya başladı, bu kadar zenci toplamak, idare etmek zordur. :)

Ama sanırsam Aykut Hoca Fransa ekolünden etkilenmiş ve bu yönde transferler yapıyor hep.

eng1n
31.Mayıs.2011, 16:02
O değilde takımda çok fazla zenci olmaya başladı, bu kadar zenci toplamak, idare etmek zordur. :)

Ama sanırsam Aykut Hoca Fransa ekolünden etkilenmiş ve bu yönde transferler yapıyor hep.

Sorun şu bu adamlar Afrika Kupasına gidince sıkıntı yaşayacağız çok.

goosfraba
31.Mayıs.2011, 16:47
muhtemelen ön libero fransa'dan olacak. capoue bitti deniliyor ama bakalım.

sarianet
31.Mayıs.2011, 16:49
http://img7.imageshack.us/img7/9135/85570275.jpg

TR.CaPTaiN
31.Mayıs.2011, 17:42
chemedya Ahmet Ercanlar
Isim vermem mumkun degil ama Fenerbahce en az 3-4 gurbetci oyuncu getiriyor.

goosfraba
31.Mayıs.2011, 17:44
umarım iyi oyunculardır.

TR.CaPTaiN
31.Mayıs.2011, 17:49
Fenerbahçe’nin yeni transferi Serdal Kesimal, kendisine güvenenleri mahçup etmeyeceğini belirtirken, forma rekabeti konusunda da ne kadar iddialı olduğunu ortaya koydu.

Radyospor’da Özgür Sancar’ la Haber Özel Programı’na katılan Serdar, “Fenerbahçe gibi büyük bir kulüpte oynayacak olmaktan çok mutluyum. Ne kadar büyük bir kulübe geldiğimin farkındayım. Bana güvenenleri mahçup etmeyeceğim. Bundan herkes emin olabilir. Bu sezon gibi onun önümüzdeki sezon da başarılı olacağız. Taraftarlarımız merak etmesin” dedi.

TRANSFER 3 GÜN İÇERİSİNDE BİTTİ

Transferinin çok hızlı geliştiğini belirten başarılı savunma oyuncusu, “Transferimde emeği geçen herkese teşekkür ederim. Başkanımız, eski başkanımız ve Süleyman Hurma’ya… Yeni bir sayfa açılıyor benim için çok mutluyum. Her şey iyi olacak. Transfer, 3 gün içerisinde bitti, çabuk oldu. Tüm bunlar geride kaldı. Umarım başarılı olurum” diye konuştu.

REKABETE HAZIRIM, ÇEKİNMİYORUM, FORMAYI ALACAĞIM

Serdar, forma rekabetinden çekinmediğini, sarı lacivertli takımın değişmez oyuncusu olacağını belirterek, “Forma rekabeti konusunda hiçbir korkum yok. Çekinmiyorum. Ben her türlü rekabete hazırım. Kolay olmayacak; ama çok çalışarak formayı kapacağıma inanıyorum” şeklinde konuştu.

AYKUT KOCAMAN, ANKARASPOR’U ÇALIŞTIRDIĞI YILLARDA DA SERDAR’I İSTEMİŞTİ

Milli futbolcu, teknik direktör Aykut Kocaman’ın kendisini daha önceki dönemlerden istediğini ifade ederek, “Aykut Kocaman’la bir görüşme yaptım. Kendisi Ankaraspor’dayken beni takip ettiğini söyledi. Beni, Köln’den bu yana takip ettiğini, Köln’de forma giyerken Ankaraspor’a transfer etmek istediğini söyledi. Ancak transferim şimdi oldu. Bunun için ayrıca mutluyum” dedi.

FENERBAHÇE’YE UZUN YILLAR HİZMET EDECEĞİM

Birinci amacının Fenerbahçe’nin direkt oyuncusu olarak, yeni takımına uzun yıllar hizmet etmek olduğunu dile getiren Serdar Kesimal, “Sözleşmem 5 yıllık, umarım her şey yolunda gider. Uzun yıllar Fenerbahçe’de oynamak istiyorum. Hedefim. Fenerbahçe’de uzun yıllar direkt oynamak, milli takımın değişmezi olmak. Uzun vadedeki hedefim de Avrupa’ya tekrar dönmek” diye konuştu.

BELÇİKA’YI YENMEK TEK DÜŞÜNCEMİZ

A Milli Takımımız’ın Cuma günü Belçika ile yapacağı maça da değinen Serdar, “Belçika maçının ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Eğer kazanırsak, çok büyük bir avantaj elde etmiş olacağız. Tek düşüncemiz kazanmak. Umarım bu maça kazanıp, mutlu bir biçimde Türkiye’ye döneriz” şeklinde konuştu.

Radyospor

KaPaLı
31.Mayıs.2011, 18:37
O gurbetçiler için A2 takımına değil direk olarak takıma monte edilecek adamlar yazdı. Kim gelecek çok merak ettim doğrusu.

nekop
31.Mayıs.2011, 18:44
Belki biri Halil'dir. Semih giderse forvete 3. adam olur ayrıca kontenjan sorunu yaşandığında sağ tarafta oynatılır.

TR.CaPTaiN
31.Mayıs.2011, 20:55
Bordeaux informe du transfert de l’attaquant A.Diarra au Fenerbahçe pour un montant 7M€ équivalent à la valeur résiduelle du contrat.

YusufKenan_ Yusuf Kenan Çalık
Fransızların Alou Diarra - Fenerbahçe iddiası ... 7 milyon euro bonservis.

http://i51.tinypic.com/28hdanb.jpg

Revolution
31.Mayıs.2011, 21:01
Alou Diarra tam bir kesici. Fenerbahce'nin aradigi tipten bir oyuncu.

KaPaLı
31.Mayıs.2011, 21:27
Lequipe'den birisi söylemiş o haberi. Çok ciddilerdi dedi.

Rehavi
31.Mayıs.2011, 21:30
Gurbetçilerden biri Atila Turan olabilir.

titates1
31.Mayıs.2011, 22:11
alou diarra çok iyi olur , ali turan olabilir evet izlemedim ama aykut kocaman fransa'yı takip ediyor eminim izlemiştir iyiyse getirilebilir

Revolution
31.Mayıs.2011, 22:13
alou diarra çok iyi olur , ali turan olabilir evet izlemedim ama aykut kocaman fransa'yı takip ediyor eminim izlemiştir iyiyse getirilebilir
Aman hocam bana Ali Turan demeyin :D

eng1n
31.Mayıs.2011, 22:38
Atilla Turan diye Ali Turan'ı getirirse ayıp bu yönetimin yaptığı. Bizi anlamıcaklar mı sanıyorlar ? kafasında Poşetle mi çıkacak maçlara

titates1
31.Mayıs.2011, 22:38
pardon hocam atila turan yazıcaktım öyle çıkmış =)

Revolution
31.Mayıs.2011, 22:47
Atilla Turan diye Ali Turan'ı getirirse ayıp bu yönetimin yaptığı. Bizi anlamıcaklar mı sanıyorlar ? kafasında Poşetle mi çıkacak maçlara
Sakin hocam :zuhaha

KaPaLı
31.Mayıs.2011, 22:50

Neyin kafasındasın hocam :icon_lol: Bunca senedir içerdim böyle kafam olmadı :icon_lol:

U-19'da oynayan Kamil Ahmet Çörekçi kesinlikle alınmalı. Çok sağlam oyuncu.

BleedingMoon
31.Mayıs.2011, 22:50
ali turan :D turan'dan turan'a fark var.

diarra ve keita on numara olur. ama andre santos'un elle tutulur bir değere transfer olması lazım. umarım copa america'da piyasasını artırır.

SAİT71
31.Mayıs.2011, 22:52
Ali Atilla derken Turanların Arda'sını getiriyormuş :D

Rehavi
31.Mayıs.2011, 22:55
Turanların Arda :D

Revolution
31.Mayıs.2011, 22:58
Hoba Arda'ya laf gelmiş :p Turanların hepsinin de ön adı A'yla başlıyor arkadaş :D

yaman76hakanFB
31.Mayıs.2011, 23:12
Ali Atilla derken Turanların Arda'sını getiriyormuş :D

Bir o eksikti. Vallahi şakası bile soğuk soğuk terletti. :mad:

NikolaiBelinski
31.Mayıs.2011, 23:38
Bir o eksikti. Vallahi şakası bile soğuk soğuk terletti. :mad:

Gün gelse Arda Turan Fenerbahçe'ye imza atsa yarın birgün sevinmez misin?

Ben olsam çok sevinirim,türk futbolunun en önemli isimlerinden birini bu takımda görmeyi isterim. Galatasaray cephesinde aynı durum olsa onlarda takımlarında Gökhan'ı görmek isterlerdi ?

barahir
31.Mayıs.2011, 23:40

Ben olsam çok sevinirim,türk futbolunun en önemli isimlerinden birini bu takımda görmeyi isterim. Galatasaray cephesinde aynı durum olsa onlarda takımlarında Gökhan'ı görmek isterlerdi ?

ne sevincem ya taş yerinde ağırdır, eksik kalsın..

Zekirdek
31.Mayıs.2011, 23:40

Hocam sakin. İçtiğinden istiyeceğim ama yarın sınavım var.

yaman76hakanFB
31.Mayıs.2011, 23:59

Zaten bende Emre Belözoğlu, Tümer Metin için deli olmuştum sevinçten. :p

Soruyu yanlış kişiye soruyorsun kardeş. :) Emin ol bu forumun Fenerbahçelileri ve hatta ülkedekilerin %90'ı sevinir ama biz %10'luk grup, ne çocuklarımıza Arda forması alır, ne Arda'yı yumruk showa çağırır, ne de buralarda onun meddahlığını yaparız. Emre abisi gibi o da "doğuştan Fenerli" çıkarsa işimiz var zaten. Aman Allah korusun!

Bekq
01.Haziran.2011, 00:15
Zaten bende Emre Belözoğlu, Tümer Metin için deli olmuştum sevinçten. :p

Soruyu yanlış kişiye soruyorsun kardeş. :) Emin ol bu forumun Fenerbahçelileri ve hatta ülkedekilerin %90'ı sevinir ama biz %10'luk grup, ne çocuklarımıza Arda forması alır, ne Arda'yı yumruk showa çağırır, ne de buralarda onun meddahlığını yaparız. Emre abisi gibi o da "doğuştan Fenerli" çıkarsa işimiz var zaten. Aman Allah korusun!
Düşüncenden haklısın fakat profesyonellik denen bir kavram var bilmem farkındamısın? Biz bu sene şampiyon olduk. 10 sene sonra demeyeceklerki M. Topuz geldide Beşiktaş forması giydide sonra Fener'e gittide onları şampiyon yaptırdıda vs. vs.

Mehmet Topuz şuan Fenerbahçe forması giyiyorsa ve terinin son damlasına kadar mücadele ediyorsa hiçbir laf söylemeye hakkımız yok. Elin yabancısından daha çok hakediyordur o kupayı.

Benim içimi asıl acıtan şampiyonlukta en ufak pay sahibi olmayan Bilica'nın kupayı en önde taşımasıydı. İçim sızladı gerçekten.

titates1
01.Haziran.2011, 00:23
Sahada emre de mehmet de deli gibi mücadele ediyorlar benim için hiçbir sorun yok ama , arda geliyor desinler istemem kesinlikle istemem ama gelir , oynar alkışlarım desteklerim yorumlarınızın çoğuna katılıyorum ama bazılarında da sizin fenerbahçeliliğiniz bizimkinin üstündeymiş gibi konuşuyorsunuz bunlar gerçekten kırıcı şeyler bu transferler de siz veya ben doğmadan önce de büyük takımlar arasında yapılan transferlerdir sadece bizim ülkemizde değil bütün ülkelerde.

A.FaruK
01.Haziran.2011, 00:27
Tartışmaya gerek yok bence bu saatten sonra Arda gekmez Fener'e. Para ile ilgili bi durum değil çünkü bu durum.