View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic
sui generis
30.Ağustos.2012, 11:57
essiende meireles te gelmez.. sl ne katilsaydik bir ihtimal gelebilirlerdi.. transfer beklemesin kimse bu saatten sonra selcuk var elimizde neyimize yetmiyor adam yerli iniesta dün uzun paslariyla ataklarimizi o yönlendirdi.
Ben de yönetimin bu zihniyetini anlamıyorum. Sanki ortasaha alsa şampiyonlar liginde final oynayacak da UEFA'yi beğenmiyorlar. Bana para yok demesinler. İsteyince buluyorlar. Ben formamı , taraftar kartımı alıyorum. Gecen sene kaç derse girmedim fenerbahce yuruyusudur , mitingidir , caglayandir kostum durdum. Sıra onlardaydi fedakarlık göstermediler bari şimdi UEFA kupası için göstersinler. 1m Euro için tinodan vazgeçtik 10m eurodan olduk. Böyle bir zihniyet var iste.
sarianet
30.Ağustos.2012, 12:48
Aykut Hoca belli ki Bienvenü'yü kadroda düşünmüyor. Zaman kaybetmeden Bienvenü ile Cristian'ı yollanıp ofansif yönü kuvvetli bir orta saha alınmalı.
ben henriye semihten daha çok güveniyorum ki bence çoğu kişi benim gibi düşünüyorkalsın problem değil bence
sui generis
30.Ağustos.2012, 12:52
Semih'in futbolu unuttuğunu düşünüyorum ve de takımdaki gizli şeyleri Feridun Niğdelioğlu'na yetiştiriyor. gitse gram üzülmem. aldığı paranın hakkını vermiyor , bari bilgi sızdırmasın.
SAİT71
30.Ağustos.2012, 12:56
Yazıklar olsun yönetimede Aykut'ada. Biri egoları ile turnuvayı kaçırttı diğerleri her sezonki aynı senaryoyu başardı. Yarım yamalak bir takım bıraktılar biz taraftarlara. Her sezon 2 transfer ile taş gibi bir takıma ulaşabilecekken mutlaka bir bahane ile en kilit adamlar gönderilip yerleri doldurulamıyor. Ziegler - H.Ali, Emre - M. Topal gerçeği gibi. Böyle taş devri zihniyetini kınıyorum. Profesyonelliğin P si yok kulüpte. Artık biraz akıllarını başlarına alsınlar.. 1 mi 2 mi 3 mü kaç oldu aynı şekilde elendik yine. Yuh diyorum. Ronaldoyu getirsen benim adıma fayda etmez. Ş.L ile Avrupa Ligi hem prestij hemde maddi açıdan çok çok farklı yerler. Ş.L gittikten sonra gerisi teferruattır bana göre. İstersek kupayı alalım çokta farketmez.
SacrificeGGTC
30.Ağustos.2012, 14:32
Hasan Ali bence çok iyi bir transfer oldu. Kötüleyen arkadaşları anlayamıyorum. Dünde sahanın en iyilerindendi.
sarianet
30.Ağustos.2012, 14:37
hasan ali gökhan gönülün ilk zamanları gibi hucumda iyi defansta eksikleri var gökan hakkında da ne denmişti o zamanlar hatırlayın defansını geliştirirse fenerin bek sorunu beş altı sene giderilmiş olur
Crazycat
30.Ağustos.2012, 14:54
ben henriye semihten daha çok güveniyorum ki bence çoğu kişi benim gibi düşünüyorkalsın problem değil bence
Bence ikisi de gönderilip yerine yerli bir forvet alınabilir.
KanaKe
30.Ağustos.2012, 14:58
hasan ali ye gelene kadar o kadar adam vardi ki dün kötü oynayan.. basta selcuk ve yobo olmak üzere.. mehmet topuz ilk yarida zaten yoktu.. selcuk sahada kaldigi sürece topu rakibe verdi.. yoboda geriden sürekli topu sisirdi sisirdigi toplarin hepsi rakibe gitti bu adamlara ses cikarmayin hasan aliye saldirin hasan ali dün sahanin en iyilerindendi yenilen golde hasan alinin hatasi yokki hücuma kalkarken top kaptiriliyor.. zieglerin hasan aliden artisi yok aksine hasan ali ileriye daha cok cikan bir oyuncu.
eGowiCh
30.Ağustos.2012, 15:38
hasan ali ye gelene kadar o kadar adam vardi ki dün kötü oynayan.. basta selcuk ve yobo olmak üzere.. mehmet topuz ilk yarida zaten yoktu.. selcuk sahada kaldigi sürece topu rakibe verdi.. yoboda geriden sürekli topu sisirdi sisirdigi toplarin hepsi rakibe gitti bu adamlara ses cikarmayin hasan aliye saldirin hasan ali dün sahanin en iyilerindendi yenilen golde hasan alinin hatasi yokki hücuma kalkarken top kaptiriliyor.. zieglerin hasan aliden artisi yok aksine hasan ali ileriye daha cok cikan bir oyuncu.
Yobo'nun kabahati yok, neredeyse tek başına savunmayı idare etti, duran toplara dahi çıkmadı kontra yenmesin diye. Hızlı olduğu için, hata yapma şansı az olduğu için geride hep o kaldı, nitekim iyiydi de. Zamanında kesti atakları. Lakin şişirme konusunda yine Yobo'ya kızamıyorum, çünkü bu takımın bir taktiğinin olmadığını gösterir, sorumlusu da hocadır. Eğer hocanın belli bir taktiği, oyun düzeni olsa defans oyuncuları topu şişirmezdi. Dikkat et, ilk yarı her topu şişirdik, çünkü ilk yarı berbat bir futbol, rakibin önde baskısını aşamayan bir takım vardı. İlk yarı tek şutumuz yok karşı kaleye, neredeyse kendi sahamızdan çıkamadık. Bunun sebebi de stoperlerin veya beklerin şişirmeleri değil, hocanın B planı yok, oyun düzeni yok. Mert alıyor degaj yapıyor, Yobo şişiriyor. Bunun sorumlusu hoca. Hoca diyecek ki "uzun top yok, degaj yok", kısa paslarla oynanan belli bir oyun düzeni olsa veya orta sahanda Emre gibi top atabilen adamın olsa sıkıntı kalmayacak. Maalese hocanın kurbanı olduk. İlk yarı oynadığımız futbolu Süper Lig'in vasat takımları oynamazdı. Hatta iddialıyım, Kasımpaşa ilk yarı mutlaka bizden daha iyi oynar, rakibe karşı pozisyon bulurdu.
Crazycat
31.Ağustos.2012, 05:21
Twitter hesabı doğru mu bilmiyorum ama Juan Figer Fenerbahçe'nin Lucas Leiva'yı istediğini söylüyor.
https://twitter.com/juanfiger
Juan Figer ile Fenerbahçe'nin arası bozuk değil miydi?
Ek: Kaka'nın da Galatasaray'a geleceğini söylüyor.
Escochae
31.Ağustos.2012, 05:25
Twitter hesabı doğru mu bilmiyorum ama Juan Figer Fenerbahçe'nin Lucas Leiva'yı istediğini söylüyor.
https://twitter.com/juanfiger
Juan Figer ile Fenerbahçe'nin arası bozuk değil miydi?
Onu geçtim adam daha geçen gün sakatlandı muhtemelende 2-3 ay yok ne diye alsın sakat bir oyuncuyu. Sallıyorlar madem önce bir araştırsınlar bari
Crazycat
31.Ağustos.2012, 05:28
Yani sakat bir oyuncuyu neden almak istesinler ki ben de anlamadım.
KanaKe
31.Ağustos.2012, 13:05
leiva'nin belese gelecegini söylüyor :) sanmiyorum twitter adresinin figere ait oldugunu
futureless
31.Ağustos.2012, 13:12
1,5 ay önce Luisao'nun 6 milyon € karşılığında Fener'e geldiğini falan da yazmış.Portekizce bilen bir vatandaşımızdan başkası olmasa gerek.
erdem344
31.Ağustos.2012, 13:30
Yobo'nun kabahati yok, neredeyse tek başına savunmayı idare etti, duran toplara dahi çıkmadı kontra yenmesin diye. Hızlı olduğu için, hata yapma şansı az olduğu için geride hep o kaldı, nitekim iyiydi de. Zamanında kesti atakları. Lakin şişirme konusunda yine Yobo'ya kızamıyorum, çünkü bu takımın bir taktiğinin olmadığını gösterir, sorumlusu da hocadır. Eğer hocanın belli bir taktiği, oyun düzeni olsa defans oyuncuları topu şişirmezdi. Dikkat et, ilk yarı her topu şişirdik, çünkü ilk yarı berbat bir futbol, rakibin önde baskısını aşamayan bir takım vardı. İlk yarı tek şutumuz yok karşı kaleye, neredeyse kendi sahamızdan çıkamadık. Bunun sebebi de stoperlerin veya beklerin şişirmeleri değil, hocanın B planı yok, oyun düzeni yok. Mert alıyor degaj yapıyor, Yobo şişiriyor. Bunun sorumlusu hoca. Hoca diyecek ki "uzun top yok, degaj yok", kısa paslarla oynanan belli bir oyun düzeni olsa veya orta sahanda Emre gibi top atabilen adamın olsa sıkıntı kalmayacak. Maalese hocanın kurbanı olduk. İlk yarı oynadığımız futbolu Süper Lig'in vasat takımları oynamazdı. Hatta iddialıyım, Kasımpaşa ilk yarı mutlaka bizden daha iyi oynar, rakibe karşı pozisyon bulurdu.
uzun top konusunda sana katılıyorum geriye gelip top alıcak oyuncu olmayınca uzun top yapıyorlar
Bence bu saatten sonra 10 m verip orta saha oyuncusu almazlar daha makul fiyata alırlar beklenti içinde olmamak lazım
leventb12
31.Ağustos.2012, 13:37
Semih'in futbolu unuttuğunu düşünüyorum ve de takımdaki gizli şeyleri Feridun Niğdelioğlu'na yetiştiriyor. gitse gram üzülmem. aldığı paranın hakkını vermiyor , bari bilgi sızdırmasın.
Ayıp ayıp gerçekten çok ayıp. Bu adam daha ne yapacak ? 70'lerde girip daha kaç gol atıcak ? Ya da son dakika Milli takıma kaç tur getirecek. Tamam Futbolu unuttu ama onu kulübede tutanlar utansın ne diyeyim ben.
SAİT71
31.Ağustos.2012, 13:42
Valla iyice futbolculara ajan muamelesi yapmaya başladık Allah sonumuzu hayır etsin :)
ommix
31.Ağustos.2012, 13:53
Ayıp ayıp gerçekten çok ayıp. Bu adam daha ne yapacak ? 70'lerde girip daha kaç gol atıcak ? Ya da son dakika Milli takıma kaç tur getirecek. Tamam Futbolu unuttu ama onu kulübede tutanlar utansın ne diyeyim ben.
Semih'e geçen sene şans verildi ama kendini harcadı
sui generis
31.Ağustos.2012, 14:52
Valla iyice futbolculara ajan muamelesi yapmaya başladık Allah sonumuzu hayır etsin :)
Evet uzun zamandır sustuğum bir şeyi artık anlatma zamanı geldi...
Geçtiğimiz sezon deplasmandaki Bursaspor maçındandon sonra soyunma odası koridorunda Emre Belezoğlu, Cristian'a saldırıyor. Konu 2.yarının başlarında Cristian'ın yaptığı bir pas hatası... Araya Aykut Kocaman ve Caner giriyorlar. Emre'nin Cristian'a attığı yumruk, Caner'e geliyor. Ayırmaya çalışan Aykut Hoca'ya da Emre sağlam bir küfür ediyor. Hatta bu olaylara Nihat Özdemir'de şahit. Bu olay bütün futbolcuların önünde oluyor...
Bu olayın gazetelere yansımasına da Semih Şentürk vesile oluyor. Semih'in arasının çok iyi olduğu gazeteci Feridun Niğdelioğlu'na olayı sms ile anlatıyor. Daha takım İstanbul'a varmadan olay internet sitelerine düşüyor.
Bu olaydan sonra Emre'nin gönderilmesine karar verildi.
Emre yönetimi eleştiren sms'leri bazı Fenerbahçe muhabirlerine gönderdi. (Bu sms'lerden 2 tanesini ben gördüm) Ancak bu muhabir arkadaşlar konunun büyümemesi ve Fenerbahçe'nin zarar görmemsi için bu konuyu haber yapmadılar.
Aykut Hoca'yı eleştireceğim tek nokta bu olaydan sonra Emre'yi sezon sonuna kadar oynatmış olmasıdır.
Hala Emre'Nin bu yaptıklarından sonra takımda kalmasının hayırlı olmayacağını düşündüğümden anlattım.
Bu söylediklerim duyum değildir. Olayı yaşayanların birebir bana anlattıklarıdır. Konuyu hem Emre, hem Caner, hem de Cris'le konuştum. Hepsinin anlattığı aynıdır....
Tolga Gani Zengin..
buna ek olarak ; geçenlerde Rıdvan Dilmen de dedi. 'kulüpte olanları dışarı sızdıran biri var, bu malzemeci falan değil, bu bir futbolcu. herşeyi dışarı aktarıyor. Aziz Yıldırım ilk iş olarak bu kişiyi bulup cezasını vermeli.'
uAburak89
31.Ağustos.2012, 15:55
Vaslui maçı öncesinde 'Transferi bitirdik' diye buyuran Kiğılı, şimdi 'Transfer ve transferler yapacağız, hedef büyük' diyor.
Alıntıdır, benim yorumum değil.
furkan58
31.Ağustos.2012, 16:01
Vaslui maçı öncesinde 'Transferi bitirdik' diye buyuran Kiğılı, şimdi 'Transfer ve transferler yapacağız, hedef büyük' diyor.
Takımın gidişatından mutlu değillerse transfer yapılıcaktır tabikide.
eGowiCh
31.Ağustos.2012, 17:11
Bunlar taraftarla dalga geçiyor herhalde. Ben şahsım adına bu sene Fenerium'dan asla ürün almayacağım. Yönetime de çok kırgınım. Her sene aynı şey. Yani bir sene yetiştiremezsin, iki sene yetiştiremezsin de her sene aynı şey olursa ben bunda ya kasıt ararım ya da beceriksizlik. 100. yılda D.Kiev'e elendik, ertesi gün Deivid, Kezman, Edu geldi. Young Boys'a elendik Niang, Dia, Yobo geldi. Bu sene Spartak Moskova'ya eleniyoruz. Aylardır bariz olan orta saha transferi gündeme şimdi geliyor.
Bıraksınlar masalı. Maddi zordayız desinler anlarım. Transfere gerek olmadığını düşünmüyoruz desinler anlarım. Ama bu yaptıkları taraftarla dalga geçmektir.
sui generis
31.Ağustos.2012, 17:25
futbol şubemiz ortasaha arıyor dedi.
KanaKe
31.Ağustos.2012, 17:50
semih futbolcu felan degil zaten.. zamaninda alex sayesinde gol krali oldu milli takima yükseldi orda da sansa turnuvada 3-4 gol atinca millet gözünde büyüttü avrupa sampiyonasindan sonra zaten top felan oynamadi semih 2008 den beri yattigi yerden para aliyor yazik günah aldigi para az buzda bi para degil..
titates1
31.Ağustos.2012, 21:04
Meireles bitmiş , herhangi bir durum olmassa pzt. açıklanıyomuş , güvendiğim bir arkadaş yazdı twitterda.
Corpus
31.Ağustos.2012, 21:06
Meireles bitmiş , herhangi bir durum olmassa pzt. açıklanıyomuş , güvendiğim bir arkadaş yazdı twitterda.
Şu koyu kısmı söyleyince zaten iş bitiyor. Hayırlısı olsun bakalım. Bekleyip göreceğiz
eng1n
31.Ağustos.2012, 21:10
ben inanmıyorum açıkcası, Essien'i kiralık olarak vereceği de söz konusu Chelsea'nin, Meirelesi de bize verirse orta alanda alternatif kalmayacak.
erdem344
31.Ağustos.2012, 21:10
Meireles eğer bittiyse çok iyi bi oyuncu aldık tam aradığımız tipte oyunu iki yönüyle oynayan bi oyuncu
sarianet
31.Ağustos.2012, 21:20
twitterde kimler geldi kimler gitti en son şınaydaer gelmişti değil mi :D
umarım gelir ne diyelim umut fakirin ekmeği de bittiyse neden pazartesi diye de kafama takılmıyor değil...
titates1
31.Ağustos.2012, 21:21
inşallah olur , ben çok istiyorum meireles'i ama işte transfer dönemi belli olmuyor ki adam 5 milyondan açıyor , iki güne karar değiştiriyor 7 sonra 9 milyon euro yapıyor fiyatını bkz:tino costa , bakıyorsun biri geliyor 500 bin euro fazlasını verir , farklı bir şey önerir , bir anda değişir yani , onun için kimse kesin bir şey diyemiyor ama bu yazan arkadaş öyle takipçi kaygısı falan olan bir insan değil kapalı zaten twitleri kendi aldığı bilgiyi söylüyor , ki bugüne kadar da yalan söylediği olmadı , aynı şekilde biri daha var o da benzer haberleri veriyor , o ama kaynak olarak sinan engin'i vermiş ama ikisinin kaynağı farklı.
sinan engin de aziz yıldırım'a yakınlığıyla biliniyor biliyorsunuz.
Corpus
31.Ağustos.2012, 21:25
twitterde kimler geldi kimler gitti en son şınaydaer gelmişti değil mi :D
umarım gelir ne diyelim umut fakirin ekmeği de bittiyse neden pazartesi diye de kafama takılmıyor değil...
Borsadan dolayıdır.
sarianet
31.Ağustos.2012, 21:31
kuyt pazar günü bildirildi bildiğim kadarıyla
TeNaciOUS MidFieLdeR
01.Eylül.2012, 01:58
avrupa liglerinde transferde son gun bugundu galiba. artik takimlarinda kalanlara talip olabiliriz.
lass bugun anjiye transfer olmus bu arada.
hem essien hem de meireles olursa daha once neden getirmedin demezler mi bu yonetime. teki bile gelse tozunu atariz bu sezon butun liglerin :D
sarianet
01.Eylül.2012, 02:21
Michael Essien 1 Yıllığına Real Madrid'e Kiralandı.,,
elde kaldı meyrales :D
TeNaciOUS MidFieLdeR
01.Eylül.2012, 02:27
Michael Essien 1 Yıllığına Real Madrid'e Kiralandı.,,
elde kaldı meyrales :D
son saniyede madrid araya girdi demek ki, ne guzel bize kalmisti :D
eGowiCh
01.Eylül.2012, 04:55
Lassana Diarra 5 milyon Euro karşılığında Anzhi'ye transfer oldu.
Hem bu kadar kelepir hem de bu kadar ihtiyaç bir transferi bizim yönetim yapamadı ya, söyleyecek bir şey bulamıyorum.
Escochae
01.Eylül.2012, 05:00
Hem bu kadar kelepir hem de bu kadar ihtiyaç bir transferi bizim yönetim yapamadı ya, söyleyecek bir şey bulamıyorum.
Bildiğim kadarıyla çok yüksek bir maaş istemişti ve takım içi denge bozulmasın diye alınmadı. Muhtemelende realden aldığı maaşdan çok daha fazlasına gitmiştir Anzhi'ye
KanaKe
01.Eylül.2012, 11:03
transfer felan olmayacak görürsünüz :) taraftari yatistirmak icin söylendi o laflar.
TeNaciOUS MidFieLdeR
01.Eylül.2012, 13:54
mesele bonservisi degildi ki, cok yuksek maas talep ediyordu. anzi icin rakam onemli degil. 3e 5e bakmadan almistir, hele ki anzi varken devrede onu getirmek imkansizdi. essien belki derken onu da real aldi. bu transferi hic beklemiyordum realden. lass gittigi icin yaptilar sanirim bu transferi.
sui generis
01.Eylül.2012, 13:56
Meireles haberleri artmaya başladı. yalanlama gelmedi demeyeceğim , her böyle deyişimden sonra yalanlıyorlar :D
darkkobal123
01.Eylül.2012, 14:15
Fenerbahçe bu gidişle O.Saha transferi falan yapamayacak gibi görünüyor.
RaSenGan
01.Eylül.2012, 14:15
Özgür Buzbaş Süper Kupa maçı öncesi basın toplantısında Meireles'in Fenerbahçe'ye transferini sorduğunu Di Matteo'nun da takımda kalacak onu gönderme gibi bir düşüncemiz yok dediğini söylemişti.
KanaKe
01.Eylül.2012, 14:34
Kigili zaten kesin transfer olacak dememis olmazsa devre arasi yapariz sezon uzun demis söylediklerine bakarsak transfer devre arasina sarkacak.. maldonado gibi bir adami bulur getirirler devre arasinda.
futureless
01.Eylül.2012, 14:35
Takımda kalacak dediğini hatırlamıyorum, yanılıyor da olabilirim ama soru geldi, o da transfer deadline haftası olduğundan şu an bizimle , haftasonu da bizimle dedi özellikle Fenerbahçe ile ilgili soruda.Bizde transfer deadline gününe var daha zaten :D
SAİT71
01.Eylül.2012, 19:33
Lgiler başlamış. Takımlar ununu eleğini asmış. Herkes kadrosunu belirlemiş, elde kalanlarını göndermiş. Millet takımlarını oturtmaya başlamış. Herifler Süper Kupa'da Chelsea'yi skor ve oyun olarak ezerek şampiyon olmuş. Biz Spartak gibi bir takıma diş geçiremeyip Şampiyonlar Ligi'nden elenmişiz ve şu satten sonra bizimkiler orta saha arıyormuş-araştırıyormuş. Sanki samanlıkta iğne arıyorlar. Akılsız başın .... ayaklar çekermiş.
Crazycat
01.Eylül.2012, 21:28
Ziegler ile ilgili bir girişim mi var?
http://www.fotospor.com/haber/tuttosport-ziegler-geri-donebilir_101018
http://www.fanatik.com.tr/Donuyor-mu_3_Detail_34_275057.htm
sarianet
01.Eylül.2012, 21:30
gelecekten haber vereyim mi
transfer saatinin son saatleri burda beklicez yem bekleyen tavuklar gibi ve büyük ihtimal de transfer yapılmayacak akdro yeterli denilecek
tabi geçmişten ders alındıysa müstesna
darkkobal123
01.Eylül.2012, 21:32
Ziegler ile ilgili bir girişim mi var?
http://www.fotospor.com/haber/tuttosport-ziegler-geri-donebilir_101018
http://www.fanatik.com.tr/Donuyor-mu_3_Detail_34_275057.htm
Öncelik Orta Saha olmalı ancak iş işten geçti.
goosfraba
01.Eylül.2012, 21:35
gelecekten haber vereyim mi
transfer saatinin son saatleri burda beklicez yem bekleyen tavuklar gibi ve büyük ihtimal de transfer yapılmayacak akdro yeterli denilecek
tabi geçmişten ders alındıysa müstesna
geçmişten ders alınsa önce emre'nin yeri dolardı, sonra emre'nin yerine gelen adamdan daha iyi bri adam daha alırdık.
2 ortasaha alırdık sonuç itibariyle.
bugün 1 eylül akşamı...
sananes
01.Eylül.2012, 21:46
Hasan Ali Ziegler'den iyi. Alabiliyorlarsa Santos'u alsınlar yoksa sol beke gerek yok.
sarianet
01.Eylül.2012, 21:48
abi biz orta saha diyoruz hala zigler haberleri geliyo gel de çıldırma :D
BleedingMoon
01.Eylül.2012, 22:36
ziegler'in yüreğiyle oynamaktan başka bir özelliği yoktu. hasan ali'nin ne özelliği var derseniz, cevapsız kalırım.
KanaKe
02.Eylül.2012, 01:00
transfer olmayacak :) bosuna transfer bekleyipte sonra hüsrana ugramayin.. ziegler de yalan haberdir
murat taşlı
02.Eylül.2012, 14:15
emre yi geri alalım :)
TeNaciOUS MidFieLdeR
02.Eylül.2012, 14:58
andre santos geri mi donuyor? hic fena olmaz bence. arsenalde oynamiyor zaten, kiralik alabiliriz.
RaSenGan
02.Eylül.2012, 15:05
andre santos geri mi donuyor? hic fena olmaz bence. arsenalde oynamiyor zaten, kiralik alabiliriz.
Santos'un adı bizimle de geçiyor ama Arsenal bırakmaz adamı yerini nasıl doldurucaklar :)
kalemci
02.Eylül.2012, 15:33
Aygün Andre Santos bu sezon hiç oynayamadı henüz. Carl Jenkinson'a ikidir güveniyorsa onun seviyesinden birinede Gibbs'in yedeği olarak rahatlıka güvenebilir.
KanaKe
02.Eylül.2012, 15:36
santos geri gelsin.. aykut kocamanin stoch tan sonra yaptigi en iyi transferdi santos sol bek oynar sol acik oynar daha ne istiyoruz caneride yollayiversinler bir zahmet..
sananes
02.Eylül.2012, 16:08
Santos geri gelirse defanstan top çıkaramama sorunumuz ortadan kalkar. Santos'un takımı rahatlatan futbolu sayesinde 17'de 16 yaptı fenerbahçe.
ForsakeN
02.Eylül.2012, 16:11
Santos için girişim olduğu ile ilgili bir yerlerde haber mi çıktı ?
sananes
02.Eylül.2012, 16:30
yoo sadece ben ziegler'e gerek yok santos'u alabiliyorlarsa sol bek alsınlar yazdım ve olaylar gelişir:)
Lim10
02.Eylül.2012, 16:32
Deli ile kuyunun ilişkisi.
Ben bu saatten sonra transfer olacağını düşünmüyorum.Keşke adı geçen Meireless gelse, sınıf atlar takım.Tam aradığımız adam.Ama bu kadar geç geldiği için yönetimede sağlam bi küfür ederim.
TeNaciOUS MidFieLdeR
02.Eylül.2012, 16:32
santosla iligili bir sinerji yaratalim forumda, belki etkisi olur :D
sarianet
02.Eylül.2012, 19:50
santos transferi sanFOS çıkar :D baya zorladım ama :D
santos gelsin orta sahada o oynasın bari:D
uAburak89
02.Eylül.2012, 22:13
Fenerbahçe'de yarın bir transfer açıklanacakmış, Aykut Kocaman aksilik olmazsa demiş sanıyorum. Var mı bilgisi olan, Meireles ?
goosfraba
02.Eylül.2012, 22:15
meireles ve fernandinho diyorlar.
kimisi meireles, kimisi her ikisi de olabilir diyor.
uAburak89
02.Eylül.2012, 22:16
Fernandinho, Alex'in yerine gelecek herhalde.
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Lig'de Sivasspor ile oynanan maçın ardından transferler ilgili önemli bir açıklama yaptı.
Kadroya takviye yapılacağını dile getiren Kocaman, "Yarin (3 Eylül) bir aksilik olmazsa transferi aciklayacagiz." dedi.
Bir basın mensubunun da Avrupa Ligi için futbolcu liste bildiriminin 3 Eylül'de sona ereceğini hatırlatması ve ''transfer beklentisi var mı?'' sorusu üzerine Kocaman, ''Beklenti var. Olma ihtimali de yüksek'' dedi. Yeni transferin listeye yetişip yetişemeyeceğinin sorulması üzerine de Kocaman, çok büyük bir problem olmazsa yetişeceğini umduğunu kaydetti.
Bir gazetecinin ''Alex'in performansından memnun musunuz?'' sorusu üzerine Kocaman, genel olarak bütün oyuncuların performansının beklentisinin üzerinde olduğunu, bunlara Alex'in de dahil olduğunu vurguladı.
eGowiCh
02.Eylül.2012, 23:36
Hoca gitmedikçe takıma Ibrahimovic ile Xabi Alonso'yu da alsan faydası yok. Tek sorunumuz var, o da hoca. Hocalık becerisi yok. Bu olmadıkça da yıldızlar topluluğu olsun, bir işe yaramaz.
Hoca zaten kurşunu kendi ayağına sıktı. Orta sahaya transfere gerek yok demişti daha önce. Transfer kolaycılıktır, kendi içimizde halletmemiz gerek demişti, yöneticiler dahi transferin kapandığını söylemişlerdi. Ancak bugün diyorlar ki iki oyuncu alınma ihtimali var.
Spartak Moskova'ya elenince mi aklınıza geldi? Giden gitti, geçmiş olsun.
Yarın Raul Meireles ismi de açıklansa, Wesley Sneijder ismi de açıklansa, inanın hiçbir kıymeti yok.
Ben Raul Meireles'in son yılların en flaş transferi olacağını düşünüyorum, Liverpool ve Chelsea'de 50'nin üzerinde maç oynamış, Chelsea'nin banko oyuncusunu alıyorsun. Muhteşem bir transfer. Ancak bu transfer daha önce yapılmalıydı. Son gün yapılan bu transferin hiçbir anlamı yok. Şampiyonlar Ligi gitmiş bir kere. Ayrıca bu adamın takıma adaptasyonu var, form tutması var. Adam topu ayağına alır almaz ara paslar, goller, şutlar atacak değil.
Kısacası, ciddi bir yönetim ve hoca beceriksizliğine kurban gittik her sene olduğu gibi.
Edit: Şahane olmuş :)
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/294379_464909870208321_413920807_n.jpg
Kaka Leite
02.Eylül.2012, 23:42
Zenci gelecek ortasahaya zenci :zuhaha
KanaKe
02.Eylül.2012, 23:42
fernandinho shaktar da oynayan mi? emrenin yerini fazlasiyla doldurur gelirse.
SAİT71
02.Eylül.2012, 23:45
Arkadaş 2007'de çok mu üst düzeydi ya da bu kadrodan çok mu daha üst düzeydi kadromuz? Daum ile 9 puan toplayıp gruptan çıkamadığımız sezon çok mu daha iyi bir kadromuz vardı, yada UEFA Kupası'nda AZ'ye elendiğimiz sezon? Bence iş hocada bitiyor. Daum'a saymadığımız laf kalmamıştı valla.
eGowiCh
03.Eylül.2012, 00:18
Arkadaş 2007'de çok mu üst düzeydi ya da bu kadrodan çok mu daha üst düzeydi kadromuz? Daum ile 9 puan toplayıp gruptan çıkamadığımız sezon çok mu daha iyi bir kadromuz vardı, yada UEFA Kupası'nda AZ'ye elendiğimiz sezon? Bence iş hocada bitiyor. Daum'a saymadığımız laf kalmamıştı valla.
Yüzde yüz katılıyorum.
uAburak89
03.Eylül.2012, 00:21
Aykut Yıldırım patlatacakmış bombayı.
pele96
03.Eylül.2012, 00:24
Suan ki transferlere bakarak sanmiyorum.
SAİT71
03.Eylül.2012, 00:28
Birşey daha ekleyim Dauma saydırmıştık bana görede haklıydık o zaman. Bırak sportif başarıyı, o zaman neticede şampiyon oluyorduk ama defansif ve kötü futbol yüzünden taraftar bir türlü hocayı sevemiyordu. Zico döneminde ise bunlar ortadan kalktı ancak bir sezon avrupada başarılı olup şampiyonluğu kıl payı kaçırmış olmamız sebebiyle (bana göre çok çok kötü bir kararla) Zico'nun işine son veriliyordu. Bence şu içinde bulunduğumuz (En azından 3 Temmuz'dan bu yana) durumda Ayku hocayı savunduğumuz kadar, arkasında durduğumuz kadar Zico'nunda arkasında durulsaydı (yönetim bazında) bence şuan çok daha üst noktalardaydık. Ancak ne yazık ki sadece 3 Temmuzda gelen şampiyonluk ve takımı sahiplenme olayı yüzünden bende dahil bir çok kişi Aykut Kocaman'ı körü körüne savunmamıza neden oldu. Taki bu sezona kadar. Her sezon bir takım geriye gitmemeli. Elde ne iyi futbol ne netice ne Ş.L hiç bir şey yok. Üstelik 5 yıl öncesinin hataları tekrar ısıtılıp önümüze konuluyor ve aynı bahanelerin arkasına sığınılıp bize yutturulmaya çalışılıyor. Bu taraftar artık bu zamanda bunu haketmiyor. Bir çok taraftar gibi bende taraftar kartımı aldım. Gittim Feneriumdan ürün alarak takıma desteğimi verdim çorbaya tuzumu kattım. Ve Sivasspor Elazığspor'a gol atamıyorsak burada ben sadece ve sadece hocaya bakarım. Başka birine değil. 3. lig takımını çıkarsan bile en azından 3 gol yese bile 1 gol atabilir. Kadron ne kadar kötü olursa olsun. Biz gol bile atamıyoruz....
GebzeLi1907
03.Eylül.2012, 00:33
Benimde hoca değişmedikçe transferden bir beklentim yok gelen adama yazık olur.
Kuyt'a Sow'a Krasic'e Stoch'a olduğu, olacağı gibi.
Ayrıca daha önce de yazdım hocanın yada yönetimin vizyonu olsa bu transferleri sezon başında bitirirdi
Aykut hoca hala arayış içinde her maç saha içinde 20 tane yer değiştiriyor yap boz gibi.
Takım ne oynayacağını anlayana kadar maç bitiyor
Rakibin kafasını karıştırayım bir tane sıkıştırsam kardır düşüncesi var heralde kafasında..
Klup tarihinin en önemli maçlarından biriyidi sözde Spartak maçı, ne kadar hazırlıksız ve ne istediğini bilmeden oynattığını gördük takımı.
Cristian son 3 gündeki idmanlarda birden mi performansı düştü.
O maçta kurtarıcın idi ki takımın en direnen oyuncusunu(topuz) çıkarıp aldın
Bienvenü orada kurtarıcı idi şimdi ortalıkta yok, ki ondan önce de hazırlık maçlarında dahi yoktu..
Elinde Stoch gibi sol açık var Kuyt Sow Krasic den sol açık yaratmaya çalışıyorsun Stoch'u beğenmiyorduysan gelen tekliflere satıp yerine adam baksaydın.
vs vs say say bitmez kimi getirirsen getir köreleceği tam performansını gösteremeyeceği kesin.
umudum her geçen gün azalıyor
zeck17
03.Eylül.2012, 01:14
mustafa sarp? hem oyunu çift yönüyle oynar hem ileriye çıkar pas ister uzun boylu hızlı tekniği de türkiye'ye göre çok iyi ve hem galatasaraya yine darbe vururlar emre topalda olduğu gibi
titates1
03.Eylül.2012, 01:20
fernandinho ve meireles ikisinden biri olacak deniyor , ikisi birden alınabiliyorsa bence alınsın
----------volkan--------------
gökhan - egemen - yobo - hasan ali
---------topal--------------------------
fernandinho meireles
krasic sow kuyt
böyle bir kadro kurulsa ? çok mu zor , taraftar çıkartır o parayı.
pele96
03.Eylül.2012, 01:21
Aykut Kocaman bir forvet daha alir kapatir sezonu :D
uAburak89
03.Eylül.2012, 01:25
Fernandinho olmayacak.. Oyuncunun 50 milyon euro serbest kalma maddesi varmis.. Bu sartlar altinda boyle bir oyuncu imkansiz..
Essien'in Real Madrid'e transferi sonrasi Chelsea'de orta saha alternatifi azaldi.. Meireles'in de Essien'in gidisinden sonra ayrilmasi zor.
Aykut Yıldırım
fernandinho ve meireles ikisinden biri olacak deniyor , ikisi birden alınabiliyorsa bence alınsın
----------volkan--------------
gökhan - egemen - yobo - hasan ali
---------topal--------------------------
fernandinho meireles
krasic sow kuyt
böyle bir kadro kurulsa ? çok mu zor , taraftar çıkartır o parayı.
fernandinho yu bilmem ama meireless çok zor gibi geliyo bana Chelsea de o bölgede oynayan romeu ramires mikel lampard meireless var ramires arasıra amr olarak lampard amc olarak değerlendiriliyo geriye kaldı romeu mikel meireless zaten 2 oyuncu oynuyo o bölgede essieni de yolladılar ben o bölgede oynayan başka bi oyuncuyu yollucaklarını düşünmüyorum yollarlarsa büyük hata ederler bence
sarianet
03.Eylül.2012, 01:29
ben söylüyorum josico gibi birini getirecekler xavi alonso ve sennayı beklerken josico gelmişti ya gene öyle olacak :)
wladcas
03.Eylül.2012, 01:32
Wesley Sneijder için son kez nabız yokluyor Fenerbahçe
TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Eylül.2012, 01:32
mustafa sarp? hem oyunu çift yönüyle oynar hem ileriye çıkar pas ister uzun boylu hızlı tekniği de türkiye'ye göre çok iyi ve hem galatasaraya yine darbe vururlar emre topalda olduğu gibi
ne yazik ki mersin idman yurduna transfer oldu sezon basinda, transferi pek mumkun gorunmuyor. tam aranilan kan olurdu. :icon_eek:
sarianet
03.Eylül.2012, 01:35
ayhan bıraktı dimi keşke bi sene daha oynasaydı :D
Fearless Coward
03.Eylül.2012, 01:35
Bence Fener bu saatten sonra adam almaz gibi umarım yanılırım orta saha şart takıma çünkü...
zeck17
03.Eylül.2012, 01:36
ne yazik ki mersin idman yurduna transfer oldu sezon basinda, transferi pek mumkun gorunmuyor. tam aranilan kan olurdu. :icon_eek:
maldanado futbolu bıraktı mı ne güzel oynuyordu adam etliye sütlüye karışmıyordu :D ve hep yalan bu transferler yok fernandinho yok meireles gelecekmiş filanmış bu adamları alacaksan ön elemeden önce alacaksın bizim süt liginde anamızın liginde oynasa nolur ve bence fener transfer yapmasın boşa gider çünkü marsilya maçları var barton var ondan gerek yok (düşündüm de fenerliler dua etsin marsilya maçında selçuk filan sakatlanırsa fener toparlanır)
TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Eylül.2012, 01:36
ayhan bıraktı dimi keşke bi sene daha oynasaydı :D
ayhan-mustafa sarp ucururdu bizi kesinlikle :D birakmasi yazik olmus.
Bence Fener bu saatten sonra adam almaz gibi umarım yanılırım orta saha şart takıma çünkü...
bu senenin slogani, ortasaha sart :zuhaha
sarianet
03.Eylül.2012, 01:37
taraftarın da psikolojisi bozuldu saçmalıyo herkes :D
wladcas
03.Eylül.2012, 01:38
taraftarın da psikolojisi bozuldu saçmalıyo herkes :D
Bu videoyu görmüşlerse normaldir :D
TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Eylül.2012, 01:40
Bu videoyu görmüşlerse normaldir :D
konu transfer konusu, saptirmayalim :u:
biz selcuktan memnunuz hem, jubilesini de yapicaz onun.
zeck17
03.Eylül.2012, 01:40
ayhan-mustafa sarp ucururdu bizi kesinlikle :D birakmasi yazik olmus.
bu senenin slogani, ortasaha sart :zuhaha
hocam barışı da al 4-3-3 e dön sola kuytı al sağa stochu koy(rakibin aklı karışsın) en ileri uca selçuk şahini koy zaten adam durmadan geriye verir asist kralı olur kafan rahat olsun arkana yaslan maçı izle yardırırlar
erdem344
03.Eylül.2012, 01:46
beyaz tvde almeida semih takası olucak diyorlar ben olmasını isterim yedekte kaliteli bi forvet oyuncumuz olsun.
Orta saha transferide yarın açıklanıcak bence meireles olucak
TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Eylül.2012, 01:50
beyaz tvde almeida semih takası olucak diyorlar ben olmasını isterim yedekte kaliteli bi forvet oyuncumuz olsun.
hicbir ipucu da yok ortada, kimse bilmiyor yarin kimin gelecegini. tuhaf bir durum. umarim premier ligden bir oyuncu olur, en kotusu bile turkiyede is yapar. :D
ama ortasaha sart! :zuhaha
erdem344
03.Eylül.2012, 01:52
Fernandinhoda olabilir diyorlar
sarianet
03.Eylül.2012, 01:53
anlaşıldı bizimkiler editörden 150 ca yazdılar çıkanlara teklif gönderiyolar :D
E.Cartman
03.Eylül.2012, 01:53
Fernandinho'nun gelişi çok pahalıya patlar öyle 3e 5e gelmez diye tahmin ediyorum. Şu an en mantıklı hamle Meireless gibi gözüküyor.
TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Eylül.2012, 01:55
Fernandinhoda olabilir diyorlar
yalniz gazeteler fernandinhonun yedegini meireles yapmislar
fernandinho olmazsa meirelesle kontrat imzalanacaka gelmis durum, sozde
googleda fernandinho yaziyorum ikinci satirda meirelesin resmi cikiyor :zuhaha
sarianet
03.Eylül.2012, 01:56
beyaz tv de meyreles nyarın açıklanacak diyo eleman
TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Eylül.2012, 01:57
beyaz tv de meyreles nyarın açıklanacak diyo eleman
reyting amacli hareketler onlar. bizden daha fazlasini bilmiyorlardir eminim :D
sarianet
03.Eylül.2012, 02:00
şu beyaz tvdeki elemanlarla telegoldeki elemanlar birleşse de bi program yapsalar :D
KanaKe
03.Eylül.2012, 03:50
besiktas yönetimi o kadar saf degil :) semih ölmüs artik.. almeida her türlü semihe 10 basar
Sekopej
03.Eylül.2012, 10:33
Ziegler'dir o transfer edilecek oyuncu.
KanaKe
03.Eylül.2012, 11:24
ziegler gelirse acayip söverim hem yönetime hem hocaya :)
erdem344
03.Eylül.2012, 11:53
KAP açık eller f5 de bekliyoruz :D :D :D
rüyamda makuon geliyordu :D :D
sui generis
03.Eylül.2012, 12:30
Aykut Yıldırım @aykutTyildirim
Raul Meireles'e sayılı saatler kala!!!! (Fenerbahçe)
MeliksahAydogan
03.Eylül.2012, 12:54
Chelsea gibi hedefleri çok büyük olan bir kulüp hem Essien'i hem Meireles'i gönderemez bence Meireles olmaz gibi geliyor bana.
sui generis
03.Eylül.2012, 13:50
SON DAKİKA: TRANSFER - Fenerbahçe, Chelsea'den Raul Meireles ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.
titates1
03.Eylül.2012, 13:51
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=235062
hayırlısı olsun
sarianet
03.Eylül.2012, 13:52
hadi bakalım
pele96
Meireles'in Turkiye'ye geleceginide dusunmuyorum.
GeorgeWeah
Meireles hayırlı olsun.
erdem344
03.Eylül.2012, 13:53
Meireles hayırlı olsun çooooooooooookkkkkkkkkk büyük oyuncu aldık.
Volkan - Gökhan - Yabo - Egemen - Hasan Ali - M.Topal - R.Meireles - M.Krasiç - M.Topuz - Dirk Kuyt - Moussa Sow
futureless
03.Eylül.2012, 13:54
Transfer mükemmel de , 'keşke'lerimiz olmasaydı 'keşke'.
Hayırlısı olsun.
sui generis
03.Eylül.2012, 13:55
fark yaratır bu adam :)
attirson
03.Eylül.2012, 13:56
Ohh bee sonunda !
ForsakeN
03.Eylül.2012, 13:58
Şu transferi 2 hafta önce yapsalar hayat ne kadar da güllük gülistanlık olacaktı Fenerbahçeliler için. Banane arkadaş Avrupa Ligi'nde gruplardan çıksak ne olacak. En fazla çeyrek finalde İnter vs. gelecek yine eleneceğiz zaten
sui generis
03.Eylül.2012, 13:59
bence birileri çıksın niye fernandinho değil de meireles desin. eleştirelim hocayı :D
BleedingMoon
03.Eylül.2012, 14:00
meireles ilaç olur anlaşılırsa ama kendisinden bir emre olmasını beklemeyin. o iğrenç saç stilini de çekmek zorunda kalacağız. ben razıyım onun seyrek mohikan saçlarına. selçuk'un sırma gibi saçları var da ne oluyor? hiç...
ForsakeN
03.Eylül.2012, 14:01
O ortasahada Meireles oynasın da 3 yıl saçlarını yıkamasın,traş etmesin arkadaş :D
erdem344
03.Eylül.2012, 14:02
ah ulan ah
emre - meireles ikilisi nede güzel olurdu
ommix
03.Eylül.2012, 14:04
Hayırlı olsun.Geç oldu ama inşallah takıma büyük katkı sağlar
GebzeLi1907
03.Eylül.2012, 14:04
Meireles harika transfer.
Ancak bu adamı yada ortasahaya transferi madem yapacaktınız şampiyonlar ligi maçından önce getirin ya.
Bu nasıl vizyondur yıllardır şampiyonlar liginden elenince şampiyonlar ligi kalitesinde adam getiriyoruz..
Aykut Kocaman'a verilen kadro yapılan transferler tanınan kredi klup tarihinde kimseye tanınmadı verilmedi.
İnşallah bunun kıymetini bilir artık aşar kendisini hiç umudum olmasa da..
BleedingMoon
03.Eylül.2012, 14:05
meireles-selçuk ikilisini oynatıyormuş bir de hoca :D
Sekopej
03.Eylül.2012, 14:12
Selçuk 10 senedir bu takımda, hangi hoca gelse yine de şans buluyor, Meireles geldiğinde de hala oynamaya devam ederse, bu adama sadece saygı duyulur artık.:D
Güzel olacak, bekler orta sahaya yeterince destek verirse, ileride oynayan kanat elemanları pek geriye gelmezler ve tek forvet rakibin arasında boğulmaz, orta saha da Topal-Meireles-Topuz şeklinde olursa, güzel bir kadro olur sahada.
Hayırlı olsun Meireles kulübümüze...
GebzeLi1907
03.Eylül.2012, 14:14
ah ulan ah
emre - meireles ikilisi nede güzel olurdu
Şampiyonlar ligini dahi zorlayacak bir kadro oluşurdu bu yıl ki transferlerle birlikte.
Ama hoca istemedi Emre yi doğru yada yanlış kavga ettiler.
Baroni'nin tarafını tutmayı yeğledi.
Yine de Mehmet Topal'ın orada Emre olmasa da partneri Baroni den çok daha yararlı olacağı kesin.
attirson
03.Eylül.2012, 14:15
Ben önceden şunu yazmıstım gören görmüstür.Fenerbahce turu geçerse degil elenirse transfer yapar.
TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Eylül.2012, 14:15
Şu transferi 2 hafta önce yapsalar hayat ne kadar da güllük gülistanlık olacaktı Fenerbahçeliler için. Banane arkadaş Avrupa Ligi'nde gruplardan çıksak ne olacak. En fazla çeyrek finalde İnter vs. gelecek yine eleneceğiz zaten
bence hak vermelisiniz bu zamanlamaya. onemli liglerin transfer sezonunu kapatmasi beklenildi buyuk ihtimal. eminim meireles ya da varsa diger adaylar 31 agustos gunu 23.59 a kadar bekletmistir transferi. takiminda kalinca da biz aldik. kendinizi cok buyutmeyin, kimsenin ilk tercihi turkiye olmaz. flas isimler alacaksan mecbursun 1 eylulu beklemeye.
meireles aranan kandi, sevindirici bir gelisme. :)
MeliksahAydogan
03.Eylül.2012, 14:16
Bence aranan adam Meireles değil.
GebzeLi1907
03.Eylül.2012, 14:17
öehh
Neden acaba böyle birşey yazıyosan sebebini de yazman gerek.
TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Eylül.2012, 14:18
fenerbahcenin butun maclarini takip ediyorsun sanirim ki bu kaniya vardin. gizli bir fenerbahcelilik var galiba :D
ommix
03.Eylül.2012, 14:34
Yahu adam görüşünü belirtmiş ne var bunda.
TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Eylül.2012, 14:39
Chelsea gibi hedefleri çok büyük olan bir kulüp hem Essien'i hem Meireles'i gönderemez bence Meireles olmaz gibi geliyor bana.
Yahu adam görüşünü belirtmiş ne var bunda.
mesajlari celiskili, ben napayim :D
amac baska, anlasiliyor. transfer olmadan imkansiz, olunca da pesine bu mesaj. :)
sarianet
03.Eylül.2012, 14:46
arkadaşlar cevap verirken nicke bakın :D
Universal
03.Eylül.2012, 14:54
Selçuk Şahin oynayacaksa Meireles gelmesin.
EndoplazmiK RetikuluM
03.Eylül.2012, 14:56
Meireles kesin mi ?
TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Eylül.2012, 14:57
Selçuk Şahin oynayacaksa Meireles gelmesin.
bence hemen su dakika selcuk sahini bi yere satalim kiralayalim. yoksa ilk eksiklikte yine selcuga donecez. en azindan o ihtimali ortadan kaldiralim :D
BleedingMoon
03.Eylül.2012, 15:01
http://2.bp.blogspot.com/_uyblzZ-qI5o/TPeKLGUdv_I/AAAAAAAAABE/rW-HQB87Ygc/s1600/raul+meireles.bmp
fm 12 son profilini koyabilir mi biri, merak ettim. bu profil fm 11'den 1 yıl sonrası. valla gözlerim parladı şu özellikleri görünce.
BleedingMoon
03.Eylül.2012, 15:03
Meireles kesin mi ?
kesin değil, kendisiyle anlaşılmasını umut ediyoruz.
ommix
03.Eylül.2012, 15:18
mesajlari celiskili, ben napayim :D
amac baska, anlasiliyor. transfer olmadan imkansiz, olunca da pesine bu mesaj. :)
Evet onu şimdi sen gösterince fark ettim :)
Lim10
03.Eylül.2012, 15:23
Borsaya bildirilmeden önce:
Borsaya bildirildikten sonra:
Trajikomik:)
Neden 2 hafta önce gerçekleşmedi şu transfer, neden?Orta sahaya sınıf atlatacağı kesin.Bence son yıllarda ülkemize gelen en iyi oyuncu.Bonservisi yada alacağı ücreti merak bile etmiyorum.Çok sağlam adam aldık, çook:)
titates1
03.Eylül.2012, 15:29
3'lü orta sahada topal geride - cristian - meireles ortada çok iş yapar yada meireles topal önlerinde alex , ya da topal-meireles ileride kuyt - sow , falan filan daha bir ton varyasyon çıkıyor , bütün varyasyonlarda da çok iyi kadro oluyor.
bu transferden sonra , takımı düzeltemezse , o zaman aykut hoca'ya tepki koymak gerekir gerçekten.
enesemin53
03.Eylül.2012, 15:30
Tanıyan arkadaşlar oyun stili hakkında bilgi verebilirse iyi olur, bilmeyenler de az çok ön bilgi sahibi olsun.:)
erdem344
03.Eylül.2012, 15:35
Tanıyan arkadaşlar oyun stili hakkında bilgi verebilirse iyi olur, bilmeyenler de az çok ön bilgi sahibi olsun.:)
Oyunu kanatlara çok iyi çeviriyor , pozisyon almasıda bence iyi , uzaktan şutta atabiliyor sadece biraz korkak dövüşüyor
BleedingMoon
03.Eylül.2012, 15:40
geçen sene chelsea'nin bir çok maçını izledim. bana hücumda çok fazla sorumluluk alan bir oyuncu izlenimi vermedi belki taktik gereği. yine de hücuma yeterince destek veriyor, verkaçlar, ikiye birler, şutlar, gerrard misali ortadan destek ortalar deniyor sürekli. oyun kurma açısından çok fazla uzun top denediğini de görmedim ki kafamdaki en büyük soru işareti bu. defansif anlamda sahada ayak basmadık yer bırakmıyor diyebilirim. bence appiah etkisi yaratacak. oyun tarzları neredeyse aynı.
uAburak89
03.Eylül.2012, 15:44
Meireles İstanbul'da.
darkkobal123
03.Eylül.2012, 15:47
Çok iyi bir transfer ancak bizim Türk takımlarının hep sonradan aklı başına gelir. Taraftarın tepkisini azaltmak için yapılmış bir transfer ....
TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Eylül.2012, 15:50
Çok iyi bir transfer ancak bizim Türk takımlarının hep sonradan aklı başına gelir. Taraftarın tepkisini azaltmak için yapılmış bir transfer ....
o kadar vizyonsuz degillerdir herhalde, ne zaman taraftari dinlediler ki simdi dinlesinler. yalniz bu transfer dogaclama bir surac gibi geldi. planlanmis degil yani, cunku chelseaden meirelesi alacagiz diye plan yapmazsin sanirim. istediklerimizi degil de bize sunulani aldik sanirim. ama her turlu cok iyi transfer.
krasic-meireles-topal-kuyt. bunlar gecen sezonbasi gelecekti aslinda, bir de yanlarinda emenike niang. plan boyleydi ama hersey sil bastan. artik gruplardan cikmayi falan konusmamak gerekir sanirim. hedefleri buyutebiliriz.
eGowiCh
03.Eylül.2012, 15:53
Raul Meireles'in transferine inanamıyorum. Gerçekten fantastik bir transfer. Son yılların en iyi transferi. Kuyt, Krasic vb. transferler de başarılı, ancak bir Meireles gibi değiller. Zira Kuyt çaptan düştü, yaşlandı; Krasic forma şansı bulamadı. Ancak Meireles, Chelsea'nin banko oyuncusuyken transfer ediliyor. Senede en az 50 maç oynayan adam. Liverpool'da taraftarlar tarafından "yılın futbolcusu" seçilmişti. Bu adamı nasıl aldık, anlamadım.
Şu an açık ara Türkiye'nin en iyi orta saha oyuncusudur Raul Meireles. Emre Belözoğlu'ndan da çok iyidir, diğer orta saha isimlerinden de. Gerçekten harika transfer. Ama tekrar söylüyorum, geç kalınmış bir transfer. Çok geç kalındı hem de.
Portekiz Milli Takımının banko oyuncusu. Chelsea'nin banko oyuncusu. Euro 2012'de de harika performans göstermişti. Euro 2008'de milli takımımıza gol atmıştı, hatırlarsınız. Manuel Fernandes'in ismi geçiyordu, ancak Fernandes'ten çok daha üstün bir futbolcu transfer ettik.
Bu da enfes golü, izlemenizi öneririm:
http://www.youtube.com/watch?v=pPk_EfYDNlQ
Liverpool günlerinden:
https://p.twimg.com/A13OdCcCYAATAfV.jpg:large
titates1
03.Eylül.2012, 15:58
tino costa için çok uğraşıldı onu biliyorum , güvendiğim insanların söyledikleri bunlar , meireles transferi için de aynı adamların yazdığını yazdım buraya.
t.costa transferinde önce 5 sonra 7 milyon euro istedi valencia , fenerbahçe 7'ye de çıktı ancak valencia bu sefer fiyatı 9 milyon'a çıkardı.
orta sahaya , transfer sürecinin en başından beri uğraşılıyor , meireles sürpriz oldu herkes için , önerilmese belki başka oyuncu alınacak , belki istenilen seviyede oyuncu bulunamadığı için yola bu kadroyla devam edilecekti.söylenenlerden biri de şu , meireles ikinci alternatifti yani başka bir oyuncu için nabız yoklanıyordu , meireles cepteydi , o oyuncu olmayınca meireles oldu , bu isim de büyük ihtimal sneijder veya fernandinho.
yani taraftar görüyor , yönetim ve aykut hoca görmüyor diye bir şey yok ancak takımlar oyuncularını satmak istemiyor , sağ kanadın olmaz idare edersin , sol kanat olmaz idare edersin hatta forvetteki adamın kezman , guiza olur yine idare edersin ancak günümüz futbolunda CM öyle önemli bir mevki ki idare edilemiyor işte o , makinanın en önemli dişlisi oluyor ve doğal olarak kimse o bölgedeki iyi oyuncusunu satmak istemiyor.
şöyle düşünün , galatasaray'a şu an ne teklif gelirse gelsin selçuk'u satmak ister mi ? galatasaray'dan şu an selçuk'u çıkarın , bakın nasıl takım sendelemeye başlar.bu tip oyuncusunu kimse satmak istemediği için sürekli fiyat yükseltiyorlar , doğal olarak bu transfer gecikiyor.
biz maalesef takımımızın en önemli dişlisini , kendi hataları yüzünden kaybettik , geç de olsa yerini doldurmayı başardık , bundan sonra aykut kocaman'ın hiç bir bahanesi yok , umarım güzel günler bizi bekler.
erdem344
03.Eylül.2012, 16:10
Meireles'in Turkiye'ye geleceginide dusunmuyorum.
Adam istanbulda panpa :D :D :D
uAburak89
03.Eylül.2012, 16:11
Meireles'in bonservis bedelini tahmin eden var mı ? Sitelerde yazmıyor genel olarak. :)
GebzeLi1907
03.Eylül.2012, 16:13
Meireles'in bonservis bedelini tahmin eden var mı ? Sitelerde yazmıyor genel olarak. :)
8-10 milyon arası bir rakamdır bence.
Kendisine de en az 3.200 3.500 civarında yıllık ücret ödenir.Hoş 4 de deseler çok demem :)
erdem344
03.Eylül.2012, 16:13
KAP'a bildirirler
Ben ödemicem nasıl olsa kulübün finansörleri düşünsün :D :D :D
futureless
03.Eylül.2012, 16:18
Finansı düşünmek bize düşmez ama 2.8 tavan fiyatımızdı, en azından başka imaj hakkı şu hakkı bu hakkını saymazsak, Diarra sözde onun için alınmamıştı zamanında daha fazla istiyor diye.O yüzden 2.8'in üstüyse yıllık alacağı para, üzülürüm geç kalınmışlığa. Bonservisine çok da takılmam.
Kaka Leite
03.Eylül.2012, 16:18
Adam istanbulda panpa :D :D :D
Ona kalırsa kimse gelmez bizim ülkeye sanki kendisi Amerikadan yazıyor.
Gelmez demesi daha iyi ya tam tersi oluyor :zuhaha
uAburak89
03.Eylül.2012, 16:23
Sadece merak ettim, yıllık bence de 2.9'u geçmeyecek. 7.5 da bonservis diyorum. :)
Meireless Fenerbahçeye cuk oturur da benim anlamadığım bu Chelsea ne yapmaya çalışıyo mikel ramires dan biri sakatlanınca napıcak bunlar :D
sui generis
03.Eylül.2012, 16:25
10m bonservis, 2.8m maaş diyorum :)
futureless
03.Eylül.2012, 16:27
10m bonservis, 2.8m maaş diyorum :)
Aynı fikirdeyim.
Sadece merak ettim, yıllık bence de 2.9'u geçmeyecek. 7.5 da bonservis diyorum. :)
Bize düşmez lafını kendim ve diğer Fenerbahçe taraftarı için söyledim aslında daha çok.Sana değil yani.Yanlış anlama.
SAİT71
03.Eylül.2012, 16:27
Klasnic Antep'te yemiş içmiş geri gitmiş. Önemli olan İstanbul'da olması değil kalması :n:
Niye böyle bir transfer hedeflerimiz küçülünce oldu anlamadım. Bu soru da baydı artık neden transferlerin böyle olduğunu cilalı taş devrindeki fenerbahçeli arkadaşlarımızda hep soruyordu ancak henüz bir babayiğit çıkıpta biz bundan bundan dolayı hep bir taraflardan elenince transfer yapıyoruz demedi. O nedenle çok fazla bu cevap peşinde koşmayacağım. Neyseki UEFA kadrolarını bildirdikten sonra almadılar ona seviniyorum, onuda yapardık yani.
Bir ikincisi ise şu Fenerbahçeye ne katar meselesi. Biz Selçuk-Topal ikilisini bir arada izlemeyi kaldırmış bir taraftarız. Koskoca Meireles Selçuğun yaptığını %25 fazlasını yapsa zaten yeterli. Onuda çok rahat yapacak bir oyuncu. Ben öyle kanatlara top atar, ileri yardım eder, zıplar felan teknik konularda değilim sadece benim takıntım şu Selçuğu kesebilecek bir topçu mu değil mi o dur. Akşama kadar bu konuyu düşüneceğim acaba kesebilir mi felan diye. Bakarsınız Meireles'in de antrenman temposu felan düşer yedek kalır. Olmaz olmaz dememek lazım :)
erdem344
03.Eylül.2012, 16:28
en fazla 2.6 maaş - bonservis de en fazla 8
erdem344
03.Eylül.2012, 16:31
http://b1209.hizliresim.com/11/3/cltt8.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
LaigLeNoiR
03.Eylül.2012, 16:37
@eGowiCh
Meireles banko oyuncu degil, DiMatteo takimda dusunmedigini soyledi Meireles'i. Menajerlerde Fenerbahce'ye onermisler arka plani bu sekilde.
wladcas
03.Eylül.2012, 16:39
Meireles hayırlı olsun.Orta sahaya aranan kan bence.
LaigLeNoiR
03.Eylül.2012, 16:41
Bu arada MEireles'e hayranim Turkiye'ye gelmesine de cok sevindim.
darkkobal123
03.Eylül.2012, 16:41
http://b1209.hizliresim.com/11/3/cltt8.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Meireles: Selçuk Şahin'in yedeği olmak gurur verici. :zuhaha
KaRaBükLü KraL
03.Eylül.2012, 16:48
Trt Spor'da muhabir 10 milyon € bonservis ücreti ve yıllık 3 Mn € gibisinden bi ücretten bahsetti.Öyleyse böyle adam için gayet normal bi ücret.Türkiye'de onu seyredeceğim için mutluyum ancak Fenere gelmesinden dolayı da üzüntü duyduğumu da belirtmek isterim tabi:zuhaha
eGowiCh
03.Eylül.2012, 16:51
@eGowiCh
Meireles banko oyuncu degil, DiMatteo takimda dusunmedigini soyledi Meireles'i. Menajerlerde Fenerbahce'ye onermisler arka plani bu sekilde.
Ben mi yanlış biliyorum, Meireles geçen sene 40 maçın üstünde oynamadı mı? Di Matteo bu sene takımda düşünmemiş olabilir, ancak bu Meireles'in banko olduğu gerçeğini değiştirmez. Banko demek ne demek, her daim oynayan futbolcu demek. Adam Liverpool ve Chelsea'de 2 sezonda toplam 100 maçın üstüne çıktı. Bu adam da banko değilse, banko tabirini bana izah eder misin?
Geçen seneki Şampiyonlar Ligi yarı finaline bakalım, Barcelona-Chelsea maçlarına. Meireles o maçların ilk onbir oyuncusu. Final maçında sarı kart cezalısı olduğundan oynayamadı.
Adam Portekiz Milli Takımının da bankosu. 2006'dan beri banko oynuyor orta sahada. Formayı kimseye kaptırmadı.
Arda'yı Galatasaray bu sene transfer etmiş olsaydı, Diego Simeone onu kadroda düşünmemiş olsaydı, Arda'nın Atletico Madrid'in banko oyuncusu olduğu gerçeği değişir miydi? Değişmezdi. Arda da geçen sene banko oynamıştır Atletico'da, keza bu sene de öyle başladı. Arda'yı alsa G.Saray, Atletico'nun banko oyuncusunu almış derdik.
Raul Meireles transferi olağanüstü bir transfer. Türkiye'ye gelmeye nasıl ikna ettiler, ben anlayamadım. Bu adam Chelsea'den ayrılmak istediği an İspanya'dan İtalya'dan İngiltere'den talip bulabilirdi. Hem de öyle sıradan takımlar da değil. Ama nasıl oldu da koparttık, anlayamadım. Herhalde çok yüksek bir bedel verildi diye düşünüyorum.
Bonservis olarak da en az 10 milyon Euro vermişizdir. Oyuncuya da yıllık 3.5 milyon Euro verilmiştir. Artı 25 bin Euro maç başı. 4 senelik kontrat.
footballer33
03.Eylül.2012, 16:55
Meireles, çok geç kalınmış çok müthiş bir transfer. F.Bahçe, bırakın Spartak maçlarını, daha Vaslui eşleşmesinden de önce almalıydı bu adamı. Türkiye, bir yıldız futbolcu daha izleyecek bu transferle birlikte.
Kaka Leite
03.Eylül.2012, 16:56
Çok istiyorum şu adamı gözü kapalı emanet ortasaha ona :)
erdem344
03.Eylül.2012, 16:57
tuncay da bursaya gitmiş yolu açık olsun çok bekledi bizi ama işte zamanında bırakıp gitmicektin
SAİT71
03.Eylül.2012, 16:58
Her ne kadar kaliteli oyuncular olsada ligde iyi ve tempolu futbol yok. Daha doğrusu hoca yok adam gibi oynatacak.
eGowiCh
03.Eylül.2012, 17:11
Aykut Hoca elindeki bu kadroyla şampiyon olamazsa, UEFA'da da yarı finali göremezse yazık olur.
Son 10 yılın en iyi kadrosu var bence. Kısa bir analiz:
Zico'nun Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynayan takımı:
Volkan,
Gökhan, Edu, Lugano, R.Carlos
Deivid, Aurelio, Maldonado, Uğur Boral
Alex, Kezman
Aykut Kocaman'ın şampiyon takımı:
Volkan,
Gökhan, Lugano, Yobo, Andre Santos
M.Topuz, Selçuk, Emre, Stoch
Alex, Niang
Şimdiki muhtemel kadro (Alex'siz kadro):
Volkan,
Gökhan, Yobo, Egemen, Hasan Ali
M.Topuz, M.Topal, R.Meireles, Krasic
Sow, Kuyt
veya
Volkan,
Gökhan, Yobo, Egemen, Hasan Ali
Krasic, M.Topal, R.Meireles, Kuyt
Alex, Sow
Bana göre, Şampiyonlar Ligi'nin veya Kocaman'ın şampiyon kadrosunun defans hattı daha iyi bu kadrodan. Hücum olarak son kadro fark atar.
(Not: Daha Miroslav Stoch'u kadroya yazmadım bile, yer kalmadı. Stoch dediğimiz adam da geçen senenin açık ara en iyi adamı. Bana göre güçlü orta sahan varsa, sağda Krasic, solda Stoch, ilerde de çift forvet oynatabilirsin. Raul Meireles ve M.Topal'ın olduğu güçlü bir orta alanda iyi kanat hücumcusu ve iki forvet (Sow-Kuyt) oynatılabilir. Ancak ben yine de M.Topuz'dan vazgeçeceğini düşünmüyorum, orta alana kattığı dirençten ötürü onu oynatır, ancak Krasic'in sol açıkta oynaması da saçmalıktan başka bir şey değil.)
GebzeLi1907
03.Eylül.2012, 17:14
Aynen egowich Aykut Kocaman Fenerbahçe tarihinin en şanslı hocası bana göre.
Büyük bir taraftar yönetim desteği istediği transferi yapabilme yetisi ve hiç bir hocaya nasip olmamış kalitede bir kadro hem yerli hem yabancı oyuncu düzeyinde.
Bakalım neler yapacak.
erdem344
03.Eylül.2012, 17:19
Liverpool'da 1 sene de 41, Chelsea'de ise 1 yılda 45 maça çıkmış
LaigLeNoiR
03.Eylül.2012, 17:22
Ben mi yanlış biliyorum, Meireles geçen sene 40 maçın üstünde oynamadı mı? Di Matteo bu sene takımda düşünmemiş olabilir, ancak bu Meireles'in banko olduğu gerçeğini değiştirmez. Banko demek ne demek, her daim oynayan futbolcu demek. Adam Liverpool ve Chelsea'de 2 sezonda toplam 100 maçın üstüne çıktı. Bu adam da banko değilse, banko tabirini bana izah eder misin?
Geçen seneki Şampiyonlar Ligi yarı finaline bakalım, Barcelona-Chelsea maçlarına. Meireles o maçların ilk onbir oyuncusu. Final maçında sarı kart cezalısı olduğundan oynayamadı.
Adam Portekiz Milli Takımının da bankosu. 2006'dan beri banko oynuyor orta sahada. Formayı kimseye kaptırmadı.
Arda'yı Galatasaray bu sene transfer etmiş olsaydı, Diego Simeone onu kadroda düşünmemiş olsaydı, Arda'nın Atletico Madrid'in banko oyuncusu olduğu gerçeği değişir miydi? Değişmezdi. Arda da geçen sene banko oynamıştır Atletico'da, keza bu sene de öyle başladı. Arda'yı alsa G.Saray, Atletico'nun banko oyuncusunu almış derdik.
Raul Meireles transferi olağanüstü bir transfer. Türkiye'ye gelmeye nasıl ikna ettiler, ben anlayamadım. Bu adam Chelsea'den ayrılmak istediği an İspanya'dan İtalya'dan İngiltere'den talip bulabilirdi. Hem de öyle sıradan takımlar da değil. Ama nasıl oldu da koparttık, anlayamadım. Herhalde çok yüksek bir bedel verildi diye düşünüyorum.
Bonservis olarak da en az 10 milyon Euro vermişizdir. Oyuncuya da yıllık 3.5 milyon Euro verilmiştir. Artı 25 bin Euro maç başı. 4 senelik kontrat.
Ben NTvspor`un yalancisiyim. cogu sonradan oyuna girdigi cok maci varmis Chelsea`de.
Liverpool da degisilmezdi ancak Chelsea orta sahaya cok oyuncu aldigi icin dusunmemeleri normal.
Ama dedigim gibi Meireles` e hayranim keske biz alsaydik Fernandes` le birlikte muthis seyler yapabilirlerdi.
furkan58
03.Eylül.2012, 17:28
Meireles çok çok çok çok çok aşırı iyi transfer geç olsun güç olmasın. Ligin daha 3. haftasındayız. Avrupa arenası daha başlamadı. Bu sene CL olmazda seneye CL'de oluruz sorun değil yeter ki bu sene başarılar gelsin.
sui generis
03.Eylül.2012, 17:35
Santos haberleri var. Gelse bomba olur ama teklif götürdüğümüzü sanmıyorum.
SacrificeGGTC
03.Eylül.2012, 17:40
Umarım Santos ve ya Ziegler gelmez. Hasan Ali mükemmel oynuyor. Başka bir yabancıyı kadro kaldırmaz. Hiç olmadı Özgür var, o da olmadı Caner var diyelim. Başka bir yabancı futbolcu kadro seçiminde sıkıntıya sokacaktır.
Trabzonspor
03.Eylül.2012, 17:43
Baroni'yide yollasınlar artık.
RaSenGan
03.Eylül.2012, 17:43
Demek ki isteyince alınabiliyormuş.Fenerbahçe'nin tüm orta saha oyuncuları toplansa bir Meireles etmez.Aykut Kocaman yeterli görüyordu transferi düşünmüyordu zaten taraftar baskısı da olmasa bir transfer yapılmayacaktı bence.Aykut Kocaman böyle bir kadroyla iyi şeyler başaramazsa bu sezon son sezonu olur bu takımda.
BleedingMoon
03.Eylül.2012, 17:46
Umarım Santos ve ya Ziegler gelmez. Hasan Ali mükemmel oynuyor. Başka bir yabancıyı kadro kaldırmaz. Hiç olmadı Özgür var, o da olmadı Caner var diyelim. Başka bir yabancı futbolcu kadro seçiminde sıkıntıya sokacaktır.
hasan ali mükemmel mi oynuyor? hasan ali'nin iyi oynadığı maçlar 2 hazırlık maçından ibaret. lig ve avrupa maçlarında dökülüyor. ziegler hasan ali'nin yanında roberto carlos'un gençliği kalır. kendini geliştirebilirse ne ala.
SacrificeGGTC
03.Eylül.2012, 17:50
hasan ali mükemmel mi oynuyor? hasan ali'nin iyi oynadığı maçlar 2 hazırlık maçından ibaret. lig ve avrupa maçlarında dökülüyor. ziegler hasan ali'nin yanında roberto carlos'un gençliği kalır. kendini geliştirebilirse ne ala.
Evet, mükemmel oynuyor. Kuyt ile birlikte en iyi transferimiz olarak görüyorum. İstekli sürekli ileri çıkıyor. Kanat organizasyonlarında sürekli bulunma telaşı içersinde. Dar alanda iyi paslaşmalar yapabiliyor. Umarım bu futbolcumuzun önü Santos ve ya Ziegler'le kapatılmaz. Çok şey kaybederiz. Kaldı ki; bir yabancı daha kadro seçimini zora sokacak.
ommix
03.Eylül.2012, 18:24
Yeni tezahüratımız beni kes kendini kes Raul Meireles'miş :D Sözleşme imzalansa da bir an önce Uefa'ya bildirilse.Bugün son gün
ReaList
03.Eylül.2012, 18:25
Meireles iyi transfer, keşke daha önce gerçekleşseydi ama daha hiç bir şey için geç değil. Umarım en kısa sürede kadroya adapte olur.
Hasan Ali konusuna gelecek olursak Ziegler ile kıyaslanmayacak derecede iyi bir oyuncu. İleri hattaki oyuncular biraz dikkatli olsa şuana kadar takımda en fazla asist yapan oyuncu olabilirdi. Ayrıyeten şuana kadar maçlarda sol kanadı tek başına idare ettiğini unutmayın. Önünde ya Krasic ya Kuyt ya da Sow oynadı. Bütün koridorda tek başına oynamasına rağmen iyi işler çıkardı. Eksikleri yok mu ? Tabi ki var. Ancak onun genç bir oyuncu olduğunu aklınızdan çıkarmayın. Daha çok pişer.
sarianet
03.Eylül.2012, 18:31
daha resmen açıklanmadı dimi
Deus Dominus
03.Eylül.2012, 18:37
Fenerbahçe ve taraftarı adına (aradıkları orta shayı buldukları için) sevinsemde hiç beğenmediğim bir oyuncu. Kariyerine, yeteneklerine değil ama huyuna, hareketlerine gerçekten uyuz oluyorum. O garip saç modelleri, dövmeleri falan çok itici benim gözümde :D Tam apaçi, Quaresma ile fink atarlar artık İstanbul gecelerinde.
Portekizli olup en sevmediğim oyuncuyu sorsalar gözüm kapalı 1-) Pepe, 2-) Meireless derim :0:
ommix
03.Eylül.2012, 18:50
daha resmen açıklanmadı dimi
Kesinleşmedi henüz
erdem344
03.Eylül.2012, 18:52
Bence kesinleşti raad olun :D
sarianet
03.Eylül.2012, 18:55
milletle yıllardır mesele borsaya bildirmek değil formayı giydirmek diye slogan yaptık rezil olmayalım sonra :D
furkan58
03.Eylül.2012, 18:59
Saç tipine bende uyuz oluyorum ama iyi adam işte katlanırız :n:
GebzeLi1907
03.Eylül.2012, 19:11
Sezer Beşiktaş'a gönderiliyor
Aykut Hoca hiç şans vermedi kendisine yazık etti iyi bir oyuncuydu geldiği zaman ligin en iyilerindendi.
Bakalım Beşiktaşta nasıl bir performans gösterecek.
Birde gideceği bonservisi merak ediyorum tabi
Legendary
03.Eylül.2012, 19:15
İnşallah yanıltmaz bizleri Meireles.
KanaKe
03.Eylül.2012, 19:58
Sezer Beşiktaş'a gönderiliyor
Aykut Hoca hiç şans vermedi kendisine yazık etti iyi bir oyuncuydu geldiği zaman ligin en iyilerindendi.
Bakalım Beşiktaşta nasıl bir performans gösterecek.
Birde gideceği bonservisi merak ediyorum tabi
sezerin bu saatten sonra sans bulmasi cok zorlasti ama kalsaydi tr kupasi maclarinda felan oynardi
sarianet
03.Eylül.2012, 20:15
Beni yak kendini yak Mamadou Niang , beni kes kendini kes Raul Meireles bestelerinden sonra Fenerbahçe'li taraftarlar Marek Hamsik'in takıma katılmasından korkuyor.
:D
erdem344
03.Eylül.2012, 20:34
Beni yak kendini yak Mamadou Niang , beni kes kendini kes Raul Meireles bestelerinden sonra Fenerbahçe'li taraftarlar Marek Hamsik'in takıma katılmasından korkuyor.
yok daha neler :D :D :D
TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Eylül.2012, 20:34
hala gorusuluyor mu, nerde kaldi aciklama. transferin olmamasindan endiselenmeye basladim.
erdem344
03.Eylül.2012, 20:36
sağlık kontrolünden geçmiş , bir saat sonra açıklanır raad ol :D :D
tyfnkrvl07
03.Eylül.2012, 20:36
meireles sağlık kontrolünden geçti şuan kulüp binasında, 4 yıllık sözleşme imzalayacak (Loran Varloyan - Lig TV)
sananes
03.Eylül.2012, 20:37
cris'i kes selçuk'u kes raul meireles denmesi daha doğru olacaktır:)
TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Eylül.2012, 20:39
sağlık kontrolünden geçmiş , bir saat sonra açıklanır raad ol :D :D
meireles sağlık kontrolünden geçti şuan kulüp binasında, 4 yıllık sözleşme imzalayacak (Loran Varloyan - Lig TV)
ntvsporda donen VTR leri gordukce ilk lig macini izlemek icin sabirsizlaniyorum. her iki ayagini da kullaniyor gorebildigim, sutlari 10 numara. zaten bildigimiz bir oyuncu, en azindan gundem de degisir bundan boyle. yoneticiler bu isi biliyor hakkaten :D
nekop
03.Eylül.2012, 20:42
Yazık oldu takımlarımıza. Fenerbahçe Spartak maçlarından önce getirse şuan tur atlanırdı belki, aynı şekilde bizde 3 ayda 1 forvet transferini gerçekleştirebilsek şuan turu geçmiştik. 1 yıl boyunca 40 maç oynayıp kazanılan hakların böyle heba olduğunu görmek üzücü.
Lim10
03.Eylül.2012, 21:17
NTV Spor
SON DAKİKA... FENERBAHÇE, CHEALSEA'DEN RENKLERİNE BAĞLADIĞI MEIRELES İLE 4 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI.
Raul Meireles kendisini 4 yıllığına Fenerbahçe'li yapan sözleşmeyi imzaladı.. Hoşgeldin Meireles.
Az Sonra FBTV'de Canlı Yayında !
http://img801.imageshack.us/img801/5707/53426041514157854751059.jpg
C h A o S
03.Eylül.2012, 21:45
Meireles bomba transfer.
KanaKe
03.Eylül.2012, 21:53
son dakika bombasi olarak santos ta gelse keske.. hasan ali sakatlik vs. yasarsa canere hic güvenmiyorum ben
pele96
03.Eylül.2012, 21:55
Meireles ile Fenerbahcenin kadrosu super oldu.Bu kadroyla kura sansida onemli fakat 2-3 takim haricinde Avrupada zorlanmaz Meirelesten once 1.tur da elenirdi yari final olabilir bu kadroyla.
William Rookwood
03.Eylül.2012, 21:57
Meireles çok kaliteli oyuncu ama bir Alex değil :)
attirson
03.Eylül.2012, 22:00
Harika bir kadro kurduk bu kadro Uefa'da en az çeyrek final görmeli.Uefa'nın en iyi 5-6 kadrosundan biri oldugunu düsünüyorum.
semih99999
03.Eylül.2012, 22:00
şu meireles transferini daha önce alsaydı keşke fenerbahçe süper bi transfer yaptı ama sakın selçukla filan takılmasın :D
EndoplazmiK RetikuluM
03.Eylül.2012, 22:01
Meireles'i Selçuğun yedeği yapmaz inşallah Aykut hoca.
uAburak89
03.Eylül.2012, 22:03
Meireles'i Selçuğun yedeği yapmaz inşallah Aykut hoca.
Yok o kadar da değil de, bir maçlık da olsa sol kanadın tadına baktırabilir ama.
ForsakeN
03.Eylül.2012, 22:25
Volkan
Gökhan - Yobo - Egemen - Hasan Ali
Topal
Meireles - Topuz
Krasic - Kuyt
Sow
Oy ne tatlı kadro oldu yahu. Stoch ve Alex de dışarda
uAburak89
03.Eylül.2012, 22:26
Meireles 14 numaralı formayı giyecekmiş.
Nedvedmania
03.Eylül.2012, 22:26
Neden hala resmen açıklanmıyor ?
Neden hala resmen açıklanmıyor ?
Son bir prosedür kalmış. O halledilince açıklanır. Borsa olayı yüzünden bu işler riske edilemiyor.
attirson
03.Eylül.2012, 22:30
Meireles 14 numaralı formayı giyecekmiş.
Aman diyeyim iyi anılarımız yok o formayla. :icon_biggrin:
tyfnkrvl07
03.Eylül.2012, 22:31
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/253436_415163645211970_1694137497_n.jpg
MeliksahAydogan
03.Eylül.2012, 22:32
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/253436_415163645211970_1694137497_n.jpg
Selçuk Şahin'in yeni yedeği hayırlı olsun.
uAburak89
03.Eylül.2012, 22:32
Aman diyeyim iyi anılarımız yok o formayla. :icon_biggrin:
Neden ?
erdem344
03.Eylül.2012, 22:33
Selçuk Şahin'in yeni yedeği hayırlı olsun.
:) :) :)
10 milyon ueroluk yedek :D çilek desem çilek değil elma desem elma değil karpuz desem hiç değil :D :D :D
attirson
03.Eylül.2012, 22:34
Neden ?
Okçu reyiz. :icon_biggrin:
MeliksahAydogan
03.Eylül.2012, 22:34
:) :) :)
10 milyon ueroluk yedek :D çilek desem çilek değil elma desem elma değil karpuz desem hiç değil :D :D :D
Çilek desen değil elma desen değil karpuz desen oda değil ise yedek de :D :D :D
Edit : Aykut Kocaman Mod On :D
Universal
03.Eylül.2012, 22:35
Asıl sorulması gereken, biz bu transferi 2 hafta önce yapsa idik, şuan Şampiyonlar Ligi grubunda olur muyduk, olmaz mıydık...
Zico'nun ilk dönemi gibi oldu. Lugano, Edu ve Kezman transferleri.
Asıl sorulması gereken, biz bu transferi 2 hafta önce yapsa idik, şuan Şampiyonlar Ligi grubunda olur muyduk, olmaz mıydık...
Zico'nun ilk dönemi gibi oldu. Lugano, Edu ve Kezman transferleri.
Katkısı da benzese bari :)
uAburak89
03.Eylül.2012, 22:35
Okçu reyiz. :icon_biggrin:
O istisna, Meireles çok başka. :)
sarianet
03.Eylül.2012, 22:43
hayır hayır kapatın şu fotoyu guiza geliyo aklıma ya şu 14 numarayı kaldırsak ya of
KanaKe
03.Eylül.2012, 23:05
Volkan
Gökhan - Yobo - Egemen - Hasan Ali
Topal
Meireles - Topuz
Krasic - Kuyt
Sow
Oy ne tatlı kadro oldu yahu. Stoch ve Alex de dışarda
stoch'a takmissin avatarinda stoch var :) ayrica krasicin sakat oldugunu hatirlatmak isterim.. büyük ihtimal 2 ay oynayamaz hazirlanmasi felan 3 ayi bulur.
a.arıcı-11
03.Eylül.2012, 23:05
koltuktan düştüm :D
iyi para bayılmıştır yönetim ama geçen sene kulübe hiç bir taraftarın çıkmayacağı kadar destek çıkan taraftara az bile.
Kaç yabancı oluyor bilmiyorum ama sol beke santos kiralanabilir ya da beşiktaş'tan evvel davranılıp gökhan süzen alınabilirdi.
ForsakeN
03.Eylül.2012, 23:09
stoch'a takmissin avatarinda stoch var :) ayrica krasicin sakat oldugunu hatirlatmak isterim.. büyük ihtimal 2 ay oynayamaz hazirlanmasi felan 3 ayi bulur.
Stoch'a takmışlığım yok. Sevdiğim bir oyuncu. O yazdığım da genel kadroydu, Krasic'in sakatlığı da bitecek sonuçta. Ayrıca 2-3 ay değil 1ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı
KanaKe
03.Eylül.2012, 23:13
Stoch'a takmışlığım yok. Sevdiğim bir oyuncu. O yazdığım da genel kadroydu, Krasic'in sakatlığı da bitecek sonuçta. Ayrıca 2-3 ay değil 1ay sahalardan uzak kalacağı açıklandı
iste bende kötü manada söylemedim onu :) sevdiginden takmissin dedim.. 1 aysa iyi adele yirtilmasi diye biliyordum ben cok agir bir sakatliktir o.
Mamadou
03.Eylül.2012, 23:45
Abi biri kullanıcı adımı değiştirsin lütfen :o
Hayırlı olsun. Fenerbahçe son yılların en iyi transferini yaptı.
TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Eylül.2012, 23:46
Abi biri kullanıcı adımı değiştirsin lütfen :o
Hayırlı olsun. Fenerbahçe son yılların en iyi transferini yaptı.
belki devre arasi fernadesle takas ederiz :n: rahat ol :)
goosfraba
03.Eylül.2012, 23:48
http://2.bp.blogspot.com/-DcJWO-c20Js/UESb5zwW5vI/AAAAAAAAH3M/lvchmTaUbuY/s1600/Raul-Meireles-wife-tattoos-dress-chav-fur-spectacles-glasses-wife-WAG-500x907.jpg
Universal
03.Eylül.2012, 23:54
Katkısı da benzese bari :)
Benzeyebilir. Çünkü Meireles iyi koşabiliyor, süpriz goller atıyor ve maçın her anında pes etmeden mücadele ediyor. Kuyt ve ikisi Ada kültürünü takıma yansıtırsa büyük iş olur. Ama takımın başı Ada kafasında olması lazım.
erdem344
03.Eylül.2012, 23:55
Hala neden açıklamadılar acaba :D
TeNaciOUS MidFieLdeR
04.Eylül.2012, 00:05
Hala neden açıklamadılar acaba :D
aygunun dedigi dogru galiba, aciklama icin borsanin acik olmasi gerekiyor sanirim. enteresan, ama resmi imza atildi diye biliyorum ben. resmi aciklama da yarin sabah yapilacak demek ki.
erdem344
04.Eylül.2012, 00:08
gs nasıl açıkladı :D
sui generis
04.Eylül.2012, 00:08
UEFA'ya bildirilmiş diyorlar, sıkıntı olmaz o zaman.
futureless
04.Eylül.2012, 00:09
Resmi imzanın atılması yeterli UEFA'ya bildirilen listede yer alması için.İnşallah atılmıştır imzalar yalan olmayalım :D
eGowiCh
04.Eylül.2012, 00:14
Kuyt ile çok yakın arkadaşlarmış. Kuyt ikna etmiş, gelmesini sağlayan ana faktör Kuyt'mış. Başka türlü gelmesi çok zordu zaten.
Ayrıca, Wesley Sneijder ile de çok yakın Kuyt, onu da alsak ya :)
Andre Santos, Arsenal tarafından Şampiyonlar Ligi kadrosuna alınmamış. Büyük ihtimalle G.Saray ile imzalayacak.
sui generis
04.Eylül.2012, 00:16
Ziegler de alınmamış diyorlar. Galatasaray değil de biz alabiliriz ikisinden birini :)
zeck17
04.Eylül.2012, 00:16
son gün transferi gerekli bir transfer ama kadroya uyum sağlaması baya sorundur eplden tslye gelmek de baya zor olacağını düşünürsek zor alışır ama takıma uyum sağlarsa katkı sağlar
eGowiCh
04.Eylül.2012, 00:20
Raul Meireles dışında bir son dakika bombası daha patlayabilirmiş. Yedek yabancı stoper alsalar daha makbule geçerler. Yobo Afrika Kupası'na gittiği zaman Bekir oynadığında yine çok kahır çekeriz. Bekir'in oynadığı maçları hatırlayın, ne pozisyonlar veriyorduk. Yobo-Egemen ikilisi güven veriyor, ancak Yobo olmadığı zaman, yani Bekir veya Serdar olduğu zaman sıkıntıdayız. Yabancı, genç bir stoper alsalar aslında bence daha iyi olur. Sol bek lükse kaçar, Hasan Ali, Caner ve Özgür varken.
Ancak, Yobo-Egemen dışındaki diğer iki stoper Bekir ve Serdar, kesinlikle Yobo-Egemen ikilisinden hem fizik hem kalite olarak çok düşükler. Bekir'in ıskaları, rakibe pas vermeleri, bunların telafisi yok, çok adam kaçırıyor. Bir transfer daha yapılacaksa stoper alınmasından yanayım.
SAİT71
04.Eylül.2012, 00:23
Hadi Santos tostumu yedim bekliyorum.
Sekopej
04.Eylül.2012, 00:25
Ülkemize gelen dünya çapında yıldızlara baktığımda, belki Anelka ama o da düşüş yaşadığı dönemden sonra geldi, belki Ortega ki o da o dönemin büyük oyuncularından olsa da avrupada zirve yapmamıştı, yaşı geçtikten sonra gelenleri saymıyorum ki faydalı olmuş olsalar da ve baktığımda hiçbiri Meireles gibi değil.
Meireles ne yaşı geçmiş bir oyuncu, ne yeniden çıkış yakalamak isteyen oyuncu ne önceki sezonlarda şans bulamamış bir oyuncu, o son ŞL şampiyonunun kadrosunda yer alan bir oyuncu. Ha baktığımızda vazgeçilmez bir oyuncusu muydu, hayır ama o kadrodaydı ve bence ülkemizde gerçekleştirilmiş en zirvede yer alan oyuncu olarak geliyor.
Çok büyük transfer, katkı verip vermeyeceği ayrı ama böyle bir transferi gerçekleştirebiliyor olmak, vizyon açısından, avrupanın bize bakışı açısından önemli.
Yapılan bu önemli transferlerle avrupa en azından sempati yaratabilirse takımlarımız, muhtemelen bu isimlerin arttığını görürüz.
Hala inanamıyorum böyle bir oyuncuyu kadromuza kattığımıza, emeği geçenlere çok çok teşekkürler.
Sekopej
04.Eylül.2012, 00:28
Meireles tamam ikinci isim için mi bekletiyorlar acaba?:n:
GebzeLi1907
04.Eylül.2012, 00:28
Santos ismi geçiyor heryerde gelirse harika olur :)
Ancak yabancı sınırlaması çok can sıkar.
uAburak89
04.Eylül.2012, 00:30
Chelsea Futbol Kulübü oyuncusu Raul Meireles'in Kulübümüze transferi konusunda taraflarla anlaşmaya varılmıştır.
Buna göre Chelsea Kulübüne ödenecek bonservis bedeli 10.000.000 Euro,
4 yıllık sözleşme çerçevesinde oyuncuya ödenecek yıllık garanti ücret aşağıda gösterildiği gibidir ;
2012-2013 SEZONU iÇİN
3.000.000,- Euro Garanti Ücret 10.000,- Euro Maçbaşı Ücreti
2013-2014 SEZONU iÇİN
2.500.000,- Euro Garanti Ücret 10.000,- Euro Maçbaşı Ücreti
2014-2015 SEZONU iÇİN
2.500.000,- Euro Garanti Ücret 10.000,- Euro Maçbaşı Ücreti
2015-2016 SEZONU iÇİN
2.000.000,- Euro Garanti Ücret 10.000,- Euro Maçbaşı Ücreti
Sekopej
04.Eylül.2012, 00:32
Meireles FB TV'de...
sarianet
04.Eylül.2012, 00:34
https://p.twimg.com/A15SYyvCcAAp-_9.jpg
goosfraba
04.Eylül.2012, 00:36
tipini yesinler apaçi :D
mwaru
04.Eylül.2012, 00:36
Yıllık ücret çok sağlam olmuş beklediğimden az geldi doğrusu fakat bonservis çok gibi sanki he ne diyorsunuz?
goosfraba
04.Eylül.2012, 00:37
bonservisi de, yıllık ücreti de dengeli. baroni 7 milyona gelmişti...
GebzeLi1907
04.Eylül.2012, 00:38
Ücretler yerinde ne fazla ne de az.Giderek azalması da çok yerinde yıllık ücretinin.
Meireles gibi bir adamı bundan ucuza mal etmek biraz hayalcilik olurdu.
sarianet
04.Eylül.2012, 00:38
http://www.fenerbahce.org.tr/pic_lib/2012-09-03_raul2.jpg
http://www.fenerbahce.org.tr/pic_lib/2012-09-03_raul11.jpg
http://www.fenerbahce.org.tr/pic_lib/2012-09-03_raul14.jpg
http://www.fenerbahce.org.tr/pic_lib/2012-09-03_raul13.jpg
böylelikle fbde bi tercüman daha varmış onu da öğrenmiş olduk :)
eGowiCh
04.Eylül.2012, 00:39
Yazmıştım öğlen saatlerinde.
Bonservis konusu tam isabet. Sözleşme süresi de tam isabet. Yıllık ücret olarak ise 500 bin Euro, maç başında da 15 bin Euro fazla söylemişim.
2.800 barajı var diyorlardı, Kuyt için böyle bir baraj var deniliyordu, koca bir yalan olduğu ortaya çıktı. Zaten mantıksızdı. Futbolcular mı belirleyecek maaşı? "Ona 3 veriyorsun, bana 5 ver" mi diyecek? Bu zaten saçma bir teoriydi.
Beklenildiği gibi ücretler. Ancak sorun şu, tekrar altını çizmekte fayda var:
10 milyon Euro gibi ciddi bir bedel veriyorsun, ancak Şampiyonlar Ligi'nde yoksun. Bu ciddi bir basiretsizliktir. Aynı ücreti 20 gün önce verip oyuncuyu renklerine bağlasan, Şampiyonlar Ligi'nden gelecek parayla oyuncu bedavaya geliyor gibi olacaktı.
Kuyt=1 milyon Euro
M.Topal=4.5 milyon Euro
Hasan Ali=3.75 milyon Euro
Krasic=7 milyon Euro
Salih=1.75 milyon Euro
Yobo=2.5 milyon Euro
Raul Meireles=10 milyon Euro
Toplam: 30.5 milyon Euro
Maaşları falan hiç saymıyorum. Sadece bonservis için 30.5 milyon Euro bedel ödendi.
Çok uçuk bir bedel. İnşallah bu kadar verilen para boşa gitmez, sezon sonu şampiyonluk gelir. Şampiyonluğun kaybedilmesi hiçbir bahaneye bağlanamaz. Bu kadar para harcıyorsan yerel liginde şampiyon olmak zorundasın, başka yolu yok.
SAİT71
04.Eylül.2012, 00:39
Meireles iyide kreması eksik gibi...
pele96
04.Eylül.2012, 00:42
Dirk Kuyt'un limit maas oldugunu bir kac yerden okudum mantiksizda degil.buradada yazdim.Adam 2.8M den fazla istemis klupte bu kadar verebiliyoruz fazlasida kimseye vermicez diye soz vermis.Kuyt ile konusmus olabilirler ,sponsor ise girmis olabilir veya koca bir yalan olabilir.
darkkobal123
04.Eylül.2012, 00:44
Kuyt, Krasic, Meireles ... Ben Fenerbahçe'nin bu kadar iyi transfer yaptığı bir sene daha hatırlamıyorum. Eğer bu takım oynamazsa Aykut Kocaman'ın söyleyecek birşeyi olmamalı.
C h A o S
04.Eylül.2012, 00:44
Meireles çok iyi transfer.Meireles bu yılın flaş transferi oldu.
Aykut Kocaman, Meireles transferi ile birlikte takım için belli bir şablon ve oyun kalitesi getirmezse Meireles üzerinden çok eleştirilir.Bu yüzden olayın birde bu yanı var.Bakalım Aykut Kocaman onu nasıl kullanacak.
Bilmiyorum katılıyormusunuz ancak Meireles'in yanında oynayacak Topal,Selçuk yada Baroni onun 4-5 gömlek altında.Onun ritmine uyucak adam lazım.Yoksa tek başına bir anlam ifade etmez.Yada yanında oynayacak oyuncu ona ayak uyduracak.
zeck17
04.Eylül.2012, 00:46
Yazmıştım öğlen saatlerinde.
Bonservis konusu tam isabet. Sözleşme süresi de tam isabet. Yıllık ücret olarak ise 500 bin Euro, maç başında da 15 bin Euro fazla söylemişim.
2.800 barajı var diyorlardı, Kuyt için böyle bir baraj var deniliyordu, koca bir yalan olduğu ortaya çıktı. Zaten mantıksızdı. Futbolcular mı belirleyecek maaşı? "Ona 3 veriyorsun, bana 5 ver" mi diyecek? Bu zaten saçma bir teoriydi.
Beklenildiği gibi ücretler. Ancak sorun şu, tekrar altını çizmekte fayda var:
10 milyon Euro gibi ciddi bir bedel veriyorsun, ancak Şampiyonlar Ligi'nde yoksun. Bu ciddi bir basiretsizliktir. Aynı ücreti 20 gün önce verip oyuncuyu renklerine bağlasan, Şampiyonlar Ligi'nden gelecek parayla oyuncu bedavaya geliyor gibi olacaktı.
Kuyt=1 milyon Euro
M.Topal=4.5 milyon Euro
Hasan Ali=3.75 milyon Euro
Krasic=7 milyon Euro
Salih=1.75 milyon Euro
Yobo=2.5 milyon Euro
Raul Meireles=10 milyon Euro
Toplam: 30.5 milyon Euro
Maaşları falan hiç saymıyorum. Sadece bonservis için 30.5 milyon Euro bedel ödendi.
Çok uçuk bir bedel. İnşallah bu kadar verilen para boşa gitmez, sezon sonu şampiyonluk gelir. Şampiyonluğun kaybedilmesi hiçbir bahaneye bağlanamaz. Bu kadar para harcıyorsan yerel liginde şampiyon olmak zorundasın, başka yolu yok.
fener rulet oynuyor şampiyonlar ligi yok bence şampiyonda olamayacaklar beşiktaş gibi olmasında
SAİT71
04.Eylül.2012, 00:47
Zaten adamı Kuyt'un ikna ettiği söyleniyor. Gelmesi için 200.000 € fazla verilmiş olması Kuyt'un da zoruna gitmez. Zaten ona da belirtilmiştir. Bu kadar abartılacak bir durum yok. Mali açıdan da çok iyi iş çıkarılmış. Fırat Pen'de 200/6000 ebatındaki boru bile 187 TL iken Chelsea'da 40 küsür maç oynayan adamda bu fiyata makuldür.
Ha FıratPen'den 55.000 tane 200/6000 boruyu tercih ederim diyen varsa da orası ayrı bir konudur.
sarianet
04.Eylül.2012, 00:49
Meireles çok iyi transfer.Meireles bu yılın flaş transferi oldu.
Aykut Kocaman, Meireles transferi ile birlikte takım için belli bir şablon ve oyun kalitesi getirmezse Meireles üzerinden çok eleştirilir.Bu yüzden olayın birde bu yanı var.Bakalım Aykut Kocaman onu nasıl kullanacak.
Bilmiyorum katılıyormusunuz ancak Meireles'in yanında oynayacak Topal,Selçuk yada Baroni onun 4-5 gömlek altında.Onun ritmine uyucak adam lazım.Yoksa tek başına bir anlam ifade etmez.Yada yanında oynayacak oyuncu ona ayak uyduracak.
:D:D:D
orta saha iyi oraya iyi bi adam lazım
adam iyi de ona ayak uyduracak biri daha lazım
ya bide bunları taşıyacak ağlam bi oyuncu ola
bide ronaldoyu getirebilsek
çilek o da messi olsun bari :)
kadro iyi kullanabilene :)
TeNaciOUS MidFieLdeR
04.Eylül.2012, 00:53
guzel demissin, ronaldoyu mu getirelim daha ne yapalim anlamadim ki :D turkiye sartlarinda cilek diye buna denir :zuhaha
C h A o S
Bunda gülünecek yada dalga geçilecek bir durum yok.
Meireles orta sahada yanında Selçuk Şahin var.Sence ne kadar uyumlu olabilirler.Yada Mehmet Topal.Bu adamın yanında birde Lassana Diarra felan olsa uçurur takımı.O yüzden dedim.
Seneye Alper Potuk hamlesi gelebilir.Mutlaka yerli oyuncusunuda orta sahada fark yaratacak birisi olması lazım.
titates1
mehmet topal 4-5 gömlek altı ? valencia'dayken çıldırıyordunuz bu adam için , Allah sen sabır ver.Hani 1 gömlek altı falan dersin tamam da abarttıkça abartıyorsunuz.
Ayrıca @zeck17 merak etme biz 100 yılın en zor senesinde bile sow'u getirmiş bir takımız , ekonomik olarak çok şükür bir sıkıntımız olmaz.
KanaKe
04.Eylül.2012, 00:55
mehmet topal meireles ikilisi götürür takimi.. emre meireles olsaydi bambaska olurdu takimi ucururdu ikisi ne yapalim artik topal la yetinecegiz :D
TeNaciOUS MidFieLdeR
04.Eylül.2012, 00:56
Meireles orta sahada yanında Selçuk Şahin var.Sence ne kadar uyumlu olabilirler.Yada Mehmet Topal.Bu adamın yanında birde Lassana Diarra felan olsa uçurur takımı.O yüzden dedim.
Seneye Alper Potuk hamlesi gelebilir.Mutlaka yerli oyuncusunuda orta sahada fark yaratacak birisi olması lazım.
zaten lass da gelseydi kagit ustunde avrupa ligi cepteydi ama sonra feda kampanyasi baslardi obur sene :D
bu haliyle bile cok masrafli bir kadro oldu.
GebzeLi1907
04.Eylül.2012, 01:01
Emre olacaktı bu takımda.
O zaman Şampiyonlar liginde çeyrek final yarı final uefa da final kupa uzakta olmazdı.
Hoş bu haliyle bile kadronun uefa da finale göz dikmesi gerek
Ancak hoca faktörü çok önemli nasıl bir etkisi olacak takıma izleyeceğiz.
Şuana kadar pek ümit vermedi.
C h A o S
04.Eylül.2012, 01:02
mehmet topal 4-5 gömlek altı ? valencia'dayken çıldırıyordunuz bu adam için , Allah sen sabır ver.Hani 1 gömlek altı falan dersin tamam da abarttıkça abartıyorsunuz.
Ayrıca @zeck17 merak etme biz 100 yılın en zor senesinde bile sow'u getirmiş bir takımız , ekonomik olarak çok şükür bir sıkıntımız olmaz.
Kendi açımdan öyle.Sen katılmazsın saygı duyarım.Benim için Mehmet Topal,Meireles'in yanında oynayacak tipte biri değil.Bunları sizi sinirlendirmek için yazmıyorum.Sinirlenmeyin hemen:D
Meireles'in orta sahada partneri olucak adamları düşününce yazasım geldi.Emre veya Alper Potuk tarzı bir adamla uçurur orta sahayı.
Hayırlı olsun geç gelmiş ancak yıldız bir transfer.Bakalım merakla bekliyorum nasıl performans verecek.
TeNaciOUS MidFieLdeR
04.Eylül.2012, 01:07
Kendi açımdan öyle.Sen katılmazsın saygı duyarım.Benim için Mehmet Topal,Meireles'in yanında oynayacak tipte biri değil.Bunları sizi sinirlendirmek için yazmıyorum.Sinirlenmeyin hemen:D
Meireles'in orta sahada partneri olucak adamları düşününce yazasım geldi.Emre veya Alper Potuk tarzı bir adamla uçurur orta sahayı.
Hayırlı olsun geç gelmiş ancak yıldız bir transfer.Bakalım merakla bekliyorum nasıl performans verecek.
iyi de mehmet topal 3 gomlek ustun alper potuktan bana gore, degisik bir degerlendirmen var gercekten. bu gomlek de neyse artik :zuhaha
hasan ali neyse alper potuk da odur bence, henuz daha uzerine koyacak cok sey var. arti emre kondusyon olarak yillardir cok dusuk seviyede, a.madridde sirf bu yuzden bu sezon ilk 11i zor gorur bence. tek eksi yonu bu. duzeltir mi bilemem ama bu haliyle hicbir takimi ucuramaz bence.
C h A o S
04.Eylül.2012, 01:13
iyi de mehmet topal 3 gomlek ustun alper potuktan bana gore, degisik bir degerlendirmen var gercekten. bu gomlek de neyse artik :zuhaha
hasan ali neyse alper potuk da odur bence, henuz daha uzerine koyacak cok sey var. arti emre kondusyon olarak yillardir cok dusuk seviyede, a.madridde sirf bu yuzden bu sezon ilk 11i zor gorur bence. tek eksi yonu bu. duzeltir mi bilemem ama bu haliyle hicbir takimi ucuramaz bence.
Alper Potuk gerçekten yetenekli.Geçen sene kapınızdan dönmüştü ve şimdi sizde olsaydı bence vazgeçilmeniz olurdu.Adam hiç yoktan dikine gidip tempo kazandırıyor.Topal defansif olarak Alper'den iyi ancak Alper'in daha çok potansiyeli var.Ayrıca Topal'a kötü demiyorum.Görev adamı ancak avrupa için daha fazlası gerekebilir.
Yorum farkı işte.Birden Meireles gibi bir adam gelince haliyle birden standart artıyor:D
caglaruzun
04.Eylül.2012, 01:22
Meireles ligin kalitesini yükseltebilecek bir transfer tebrikler Fenerbahçe takımına. Bu transfer sayesinde Alex-Aykut Kocaman muhabbetinde de devre arasına girilmiş oldu iyi de oldu :)
SacrificeGGTC
04.Eylül.2012, 01:28
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2012-09-03_raull446.jpg
Dirk Kuyt, Milos Krasic, Hasan Ali Kaldırım, Salih Uçan, Egemen Korkmaz, Mehmet Topal gibi önemli isimlerle güçlenen kadromuzda yeni bir oyuncu, Chelsea’den Raul Meireles...
Sonuncusu Porto olmak üzere 2010’a kadar kariyerine ülkesi Portekiz’de devam eden milli oyuncu, Liverpool ve Chelsea’de geçirdiği birer sezonun ardından Fenerbahçemiz’de...
4 yıllık anlaşmaya imza atan 28 yaşındaki orta saha oyuncusuna hoşgeldin diyor; renklerimiz altında başarılar diliyoruz.
Fenerbahçe Futbol A.Ş.
Raul Meireles kimdir?
17 Mart 1983’te Portekiz’in Porto şehrinde dünyaya gelen Raul José Trindade Meireles futbola 1999 yılında Boavista’nın alt yapısında başladı. Orta saha mevkiinde oynayan Raul Meireles 2001 yazında Portekiz İkinci Lig ekiplerinden Aves’e kiralandı. 2 sezon Aves’te oynayan ve 42 maça çıkan Portekizli yıldız 2003-2004 sezonunda yeniden Boavista’ya döndü. Boavista ile Portekiz Birinci Ligi’nde 29 maçta forma giyen Meireles 2004 yılının Temmuz ayında Porto ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.
2004-2010 yılları arasında Porto ile 138 lig maçına çıkan raul Meireles 15 gol attı. gollerinin yanı sıra ligde yaptığı 21 asist ve sergilediği futbolla da ön plana çıkan yıldız futbolcu takımına lig şampiyonluklarında büyük katkı sağladı. Meireles 2005/06, 2006/07, 2007/08 ve 2008/09 sezonlarında Porto ile lig şampiyonluğu yaşadı.
Porto ile 2006, 2009 ve 2010 yıllarında Portekiz Kupası ve Portekiz Süper Kupası’nı da kazanan yıldız futbolcu 2010 yılının ağustos ayında İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool’a transfer oldu. 1 sezon Liverpool forması giyen Raul Meireles ligde 35 maça çıkarken 5 gol kaydetti.
2011 yılında Chelsea’ye transfer olan Meireles, mavilerde 31 lig maçında 2 gol attı. Portekizli yıldız geçen sezon Chelsea’nin Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu’na ulaşmasında da büyük pay sahibiydi.
Avrupa kupalarında Chelsea ile 11 maça çıkan ve 2 gol - 1 asistlik performans sergileyen Meireles İngiliz ekibiyle FA Cup şampiyonluğu da yaşadı. Kulüp kariyerinde önemli başarılar kazanan Raul Meireles Portekiz Milli Takımı’nın da en etkili oyuncularından. Portekiz 16 Yaş Altı Milli Takımı ile 2000 yılında Avrupa şampiyonluğu yaşayan Meireles 2006 yılında ilk kez Portekiz A Milli Takımı’na çağrıldı. Yıldız futbolcu Portekiz ile ilk golünü 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası A Grubu’nda Türkiye ile oynanan maçta attı. Portekiz Milli Takımı ile 62 maça çıkan Raul Meireles 8 gol kaydetti.
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2012-09-03_raul1.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2012-09-03_raul16.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2012-09-03_raul2.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2012-09-03_raul11.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2012-09-03_raul14.jpg
Fenerbahçe.ORG
erdem344
04.Eylül.2012, 01:34
aykut kocaman sivil hayatta ne kadar tiki takılıyor :D :D :D
eGowiCh
04.Eylül.2012, 02:16
Artık Emre muhabbetini kapatmamız lazım. Emre'nin yeri fazlasıyla doldu. Ancak geç doldu. Bu kadar basit. Emre'den çok daha üstün bir oyuncu alındı. Emre gider, yerine başkası alınır, sorun çözülür demiştik, gerçekleşti, tekrar söylüyorum çok geç gerçekleşti. Emre gittikten 3 ay sonra anca yerine transfer yapılabildi.
Artık bundan sonra top Aykut Kocaman'da. Bu kadar geniş, alternatifli bir kadro ile istenilen takımı oluşturamazsa ıslıklar eşliğinden gönderilir diye düşünüyorum.
Bordo61Mavi
04.Eylül.2012, 02:20
Meireles cok iyi adam. Aykut Kocaman 11'lerini iyi kurarsa defansif dusunmesse ofansif olarak cok tehlikeli bir Fenerbahce var.
zeck17
04.Eylül.2012, 02:20
Emre olacaktı bu takımda.
O zaman Şampiyonlar liginde çeyrek final yarı final uefa da final kupa uzakta olmazdı.
Hoş bu haliyle bile kadronun uefa da finale göz dikmesi gerek
Ancak hoca faktörü çok önemli nasıl bir etkisi olacak takıma izleyeceğiz.
Şuana kadar pek ümit vermedi.
yine transferden sonra uçuşlardayız inter liverpool madrid filan varken en fazla çeyrek final görür bu takım uefa o da aykut hocanın korkak oynamamsıyla olur
SacrificeGGTC
04.Eylül.2012, 02:25
yine transferden sonra uçuşlardayız inter liverpool madrid filan varken en fazla çeyrek final görür bu takım uefa o da aykut hocanın korkak oynamamsıyla olur
Bu üyenin mesajları hiçbir dayanağa dayanmıyor. Maç konularında da saçmalayıp, birkaç mesajı silindi. Amacını anlamış değilim. Fenerbahçe aleyhinde sadece atıp tutuyor. Yok uçuşlardasınız, yok Fenerbahçe şöyle takım, Aykut hoca şöyle falan YETER! Kaç kere daha silinecek mesajları anlam veremiyorum.
footballer33
04.Eylül.2012, 02:35
Meireles, maliyetiyle de çok iyi bir transfer olmuş bana göre. 4 yıllık gider, maç başını saymazsak 20 milyon euro. Tek handikap, sözleşmesi bitene kadar kalırsa para kazanılamayacak olması.
Bu arada, forumdaki Meireles nickli Beşiktaşlı arkadaşımız da yeni bir nick ister sanırım bundan sonrası için. :icon_biggrin:
sarianet
04.Eylül.2012, 02:44
mehmet topal ve raul da uçurur abartmaya gerek yok
mehmet topal ofansta istenen olmasa da göründüğü kadar da topal birisi değil en azından topu tanıyo sürmesin az çok biliyo iyi paslar atmaya çalışıyor :)
TeNaciOUS MidFieLdeR
04.Eylül.2012, 03:17
mehmet topal ve raul da uçurur abartmaya gerek yok
mehmet topal ofansta istenen olmasa da göründüğü kadar da topal birisi değil en azından topu tanıyo sürmesin az çok biliyo iyi paslar atmaya çalışıyor :)
3 gun arayla direkleri yikmaya yeltendi hatta, nasil sutlardi onlar. o sutlari gol olmaya baslayinca ucurmak icin tek basina yeter topalim :zuhaha
Mamadou
04.Eylül.2012, 03:20
Meireles, maliyetiyle de çok iyi bir transfer olmuş bana göre. 4 yıllık gider, maç başını saymazsak 20 milyon euro. Tek handikap, sözleşmesi bitene kadar kalırsa para kazanılamayacak olması.
Bu arada, forumdaki Meireles nickli Beşiktaşlı arkadaşımız da yeni bir nick ister sanırım bundan sonrası için. :icon_biggrin:
İstedim :D
eGowiCh
04.Eylül.2012, 04:41
Unutmadan, Aykut Yıldırım (NTV Spor muhabiri)'a helal olsun. Krasic ve Meireles haberlerini ilk yapan oydu. Çok başarılı bir habercilik çıkardı. Heitinga, Luisao gibi isimler de ortaya atmıştı, ancak onlar fos çıktı, hatta ben eleştirmiştim bundan ötürü. Ancak Krasic ve Meireles transferlerini medyada kimse yazmazken NTV Spor yazdı. İyi bir istihbaratçıymış, helal olsun.
Ahmet Ercanlar da yalan haberleriyle gündeme oturdu. Rolando imzalıyor dedi, birinci ağızdan (Ali Yıldırım) bilgiyi aldım dedi, iki güne imzalıyor dedi, koca bir yalan çıktı. Sonra Güney Amerikalı bir orta saha alınacak dedi, fos çıktı. Transfer döneminin en kolpacısı oldu.
İbrahim Seten de Krasic ve Meireles transferlerini NTV Spor'dan sonra duyuran olmuştu, bittiği ve anlaşıldığı yönünde. Bundan sonra kime güveneceğimizi biliyoruz.
enesemin53
04.Eylül.2012, 09:29
Sezer'in 8'ini olmadı Özer'in 20'sini alaydı iyiydi 14 ne la
Kaka Leite
04.Eylül.2012, 09:33
Bizim yaptığımız transferler bazı kişileri rahatsız ediyor :) Bunu sosyal medyadan rahatça görebiliriz...
BleedingMoon
04.Eylül.2012, 10:30
kızı ayın 14'ünde doğmuş, ondanmış.
nekop
04.Eylül.2012, 11:39
Sezer kesin olarak gitti mi? Yıllarca Özer'e katlanan Aykut Kocaman şu adama hiç şans tanımadı. Soner'i almamış olsaydık, bize gelmesini isterdim.
Kaka Leite
04.Eylül.2012, 11:52
Sezer kesin olarak gitti mi? Yıllarca Özer'e katlanan Aykut Kocaman şu adama hiç şans tanımadı. Soner'i almamış olsaydık, bize gelmesini isterdim.
Bu nası bir çelişki kaç takım tutuyorsun yahu :zuhaha
nekop
04.Eylül.2012, 12:01
Bu nası bir çelişki kaç takım tutuyorsun yahu :zuhaha
Ben bir çelişki göremiyorum. Sezer'i futbolunu beğenen biri olarak Aykut Kocaman'ın hiç şans vermeden göndermesine şaşırıyorum. Buna şaşırmak için Fenerbahçeli olmak mı gerekiyor? :)
Kaka Leite
04.Eylül.2012, 12:03
Ben bir çelişki göremiyorum. Sezer'i futbolunu beğenen biri olarak Aykut Kocaman'ın hiç şans vermeden göndermesine şaşırıyorum. Buna şaşırmak için Fenerbahçeli olmak mı gerekiyor? :)
Pardon son kısmı yanlış okumuşum uykusuzluktan ben Sezer kısmını anlamadım aslında o yüzden sordum (::)
SAİT71
04.Eylül.2012, 12:46
Sezer'e haksızlık etti Aykut. Şans bile vermedi adama. Her yönden zararlı çıktık.
ommix
04.Eylül.2012, 13:18
Sezer olayında henüz kesinleşmiş birşey yok ama bizde kadroya girmesi zor.Giderse kendi için hayırlı olabilir
SAİT71
04.Eylül.2012, 13:42
Fenerbahçe'den büyük sürpriz
Fenerbahçe’de Reto Ziegler sürprizi yaşanıyor... Geçen sezon Sarı-Lacivertli takımda kiralık olarak oynayan ancak Hasan Ali Kaldırım’ın transferi sonrasında transferinden vazgeçilen İsviçreli futbolcu konusunda dün ilginç gelişmeler oldu.
Habertürk'ün haberine göre; Teknik direktör Aykut Kocaman dün yıldız futbolcu ile bir telefon görüşmesi yaptığı ortaya çıktı. Bu konuşmada da ikili arasında anlaşma sağlanmış. Yönetimle konuşan Kocaman’ın, “Sol bekte sıkıntımız var. Ziegler bize uygun bir isim. Adını UEFA’ya bildirmesek bile bizimle birlikte olmasında fayda var. Ayrıca maliyeti de fazla değil” dediği öğrenildi. Bu gelişmeler üzerine yönetimin de Juventus ile temasa geçtiği ve bugün Ziegler konusunda gelişmelerin olabileceği öğrenildi.
sporbucks.com
ommix
04.Eylül.2012, 13:43
UEFA'ya bildirme süresi doldu.Transfer kapandı bence artık kimseyi almayız
TeNaciOUS MidFieLdeR
04.Eylül.2012, 14:50
Fenerbahçe'den büyük sürpriz
Fenerbahçe’de Reto Ziegler sürprizi yaşanıyor... Geçen sezon Sarı-Lacivertli takımda kiralık olarak oynayan ancak Hasan Ali Kaldırım’ın transferi sonrasında transferinden vazgeçilen İsviçreli futbolcu konusunda dün ilginç gelişmeler oldu.
Habertürk'ün haberine göre; Teknik direktör Aykut Kocaman dün yıldız futbolcu ile bir telefon görüşmesi yaptığı ortaya çıktı. Bu konuşmada da ikili arasında anlaşma sağlanmış. Yönetimle konuşan Kocaman’ın, “Sol bekte sıkıntımız var. Ziegler bize uygun bir isim. Adını UEFA’ya bildirmesek bile bizimle birlikte olmasında fayda var. Ayrıca maliyeti de fazla değil” dediği öğrenildi. Bu gelişmeler üzerine yönetimin de Juventus ile temasa geçtiği ve bugün Ziegler konusunda gelişmelerin olabileceği öğrenildi.
sporbucks.com
yalan haber, haberturk kaynakli olmasi yeterli. bi de her yabanci icin yildiz futbolcu denmesi artik bit diyorum. :D
Suicider
04.Eylül.2012, 14:56
Maliyetinin konuşulması çok saçma.Bizim transferlerde de diyordum burda da diyorum bırakın o işi yönetim halletsin.Eğer aşırı kaçmalar başlarsa (BJK gibi) ozaman serzenişte bulunulabilir,ama şuanda öyle bir durum yok.Bu adamı o parayı vermeden getiremezsin zaten.
Transfere gelirsek fenerbahçe nin tam aradığı tarzda bir orta saha ve çok kaliteli biri.Her türlü yararı olacaktır ve o orta sahaya çağ atlatacaktır.Güzel iş yapıldı.
footballer33
04.Eylül.2012, 15:00
İstedim :D
Ve gördüğüm kadarıyla sonuç alamamışsın. :D
BleedingMoon
04.Eylül.2012, 15:36
ziegler geri dönse evra gelmiş gibi sevinirim. hasan ali'nin oyununu gördükten sonra ziegler benim için çölde bir vaha :D