PDA

View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24] 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90

Sekopej
25.Mayıs.2010, 01:43
Zaten opsiyonun olduğu, yeni hocanın Semih'i istiyorum demesiyle Semih'in kalacağını düşünürdum. Hocayı umarım 2006'da ve 2008'de olduğu gibi devam eden turnuva sonrası almayız. Tamam oradan hoca almak iyi ama, temmuz sonuna kadar beklemek de çok kötü.

Since-1907
25.Mayıs.2010, 02:00
Bizim Temmuz sonunu beklemek gibi bir alternatifimizin olmaması gerek çünkü Temmuz'un sonunda zaten ön eleme maçlarımız var o zamana kadar takımın hazır olması gerek.

sananes
25.Mayıs.2010, 02:13
yapmaları gereken en mantıklı şey aykut kocamanla yola devam etmektir.ama aykut hoca ne düşünüyo acaba bu konuda yani türk futboluna bir yenilik kazandıran göreve gelmişti sadece 1 senede ordan ayrılması,karakteriyle uyuşmayan bişey olacaktır.

KanaKe
25.Mayıs.2010, 02:21
aslinda ersun yanal getirilebilir.. aykut kocaman ile iyi anlasirlar.

sananes
25.Mayıs.2010, 02:28
aslinda ersun yanal getirilebilir.. aykut kocaman ile iyi anlasirlar.

hakkaten ersun hocam hiç yazılıp çizilmedi bu sıra.oysaki medya fenerbahçe haberlerinde sever kendisini:) gelirse o da kabulümdür benim yani şöyle söyleyim aykut kocaman teknik direktör rıdvan dilmen sportif direktör yada daumun yerin ersun yanal gelsin bizim için çok hayırlı olur diye düşünmekteyim.artık türklere güvenmeliyiz bursasporla birlikte ertugrul hocada devrim yapmalı bi zihniyet üzerinde

eGowiCh
25.Mayıs.2010, 03:21
Forlan harika transfer olur ama hem maliyeti yüksek hem de Güiza takımda kalacağını açıkladı, bu yüzden transferin gerçekleşeceğini sanmıyorum.

Semih, Daum yüzünden ayrılacak; Daum giderse -ki Emre'nin demecine göre gitmiş bile- ve yönetim gönlünü alırsa takımda kalır. Semih, bana göre en iyi yerli gol silahıdır. Bu yüzden formda Güiza ve Semih, onlara ilaveten yedek bir G.Ünal ile önümüzdeki sezon yola devam edilebilir. Semih-Güiza ikilisinin oynamasından yana gönlüm ama maalesef bu mümkün görünmüyor. İkisi bir dönem beraber oynadıklarında verimli oluyorlardı, iyi anlaşıyorlardı, iyi işler çıkarıyorlardı. Hatta Güiza, Semih ile oynamak istediğini bile söylemişti.

Aykut Kocaman baskıyı kaldıramaz, bence Aykut Kocaman şu anki görevine devam etmeli -ki edecek gibi görünüyor. Aykut Kocaman, yeni hoca seçiminde de etkin rol oynamalı ve yine transferlerde de öyle. Sanıyorum ki Aykut Kocaman, yeni hocayla uyumlu çalışacaktır, zira Daum sorunlu ve kompleksli birisiydi. Kocaman, sorun çıkaran karakterde bir insan değil, yeni hocayla bence takım çok daha başarılı ve uyumlu olacaktır.

bjk4ever
25.Mayıs.2010, 10:49
15-20 çok yüksek belki 5 olmasada 10 olabilir. Sonuçta iş menajerlerde bitiyor.

Is menajerde sadece bitmiyor, ayni zamanda rakip kulupte de bitiyor. Athletico Madrid keriz degil sonucta en iyi golcusunu, kendisine UEFA kupasini getirmis adami 5/10 milyon icin gondersin. Kaldi ki oyle paraya falan da ihtiyaci yok Athletico'nin, olsa bile elinden cikarabilecegi tonla baska adam var (Aguero, Reyes, Simao).

bjk4ever
25.Mayıs.2010, 10:52
Semih'in avukatı Kanaltürk'te şunları söylemiş:

- Türkiye'den hiçbir kulüp ile görüşmedik.

- Fenerbahçe isterse Semih kalır.

- Yurtdışından Ajax'la görüşmeler var.

Semih bu saatten sonra kalirsa ona yedek kulubesi mustahaktir. Hocayla alakasi yok, hicbir hoca oynatmiyorlar iste adami. FB camiasinda bir yabanci hayranligi var ve bu sartlarda bir golcu olarak istedigi mevkide olmasi mumkun degil. Kaldi ki sen gitmek ugruna kulube dava actin, bu saatten sonra nasil samimi bir sekilde kalacaksin? Semih bence artik gitmeli, cunku vakti gelmistir. Bence FB de Semih'i kesinlikle dusunmuyor, ki zaten son maclarda hic oynamadi ve devre arasinda apar topar Gokhan alindi. Hem FB hem Semih icin hayirlisi olan gitmesidir bana gore......

di canio
25.Mayıs.2010, 10:57
Semih bu saatten sonra kalirsa ona yedek kulubesi mustahaktir. Hocayla alakasi yok, hicbir hoca oynatmiyorlar iste adami. FB camiasinda bir yabanci hayranligi var ve bu sartlarda bir golcu olarak istedigi mevkide olmasi mumkun degil. Kaldi ki sen gitmek ugruna kulube dava actin, bu saatten sonra nasil samimi bir sekilde kalacaksin? Semih bence artik gitmeli, cunku vakti gelmistir. Bence FB de Semih'i kesinlikle dusunmuyor, ki zaten son maclarda hic oynamadi ve devre arasinda apar topar Gokhan alindi. Hem FB hem Semih icin hayirlisi olan gitmesidir bana gore......

Semih'in kulübe açtığı dava gitmek uğruna değil, sözleşmesinin kendi bilgisi dışında tek taraflı olarak uzatılmasına karşılıktı. İkisi farklı şeyler. Gitmek istemediğini kendi sitesinden söylüyor zaten.

Bence de Semih kendisi için artık gitmeli. Fenerbahçe'de bundan sonra sürekli 11 oynama garantisi verilse de gitmeli Türkiye'den. Yurtdışında kendisini bu yaşından sonra bile doğru tercihle daha iyi geliştirebileceğini düşünüyorum. Aynısı Arda için de geçerli.

World Hollow o1
25.Mayıs.2010, 11:36

Semih Şentürk'ün dava muhabbetini sanırım pek bilginiz olmadan yazmışsınız..

Kendi isteği dışında işler olduğu için olmuş o olay..

bjk4ever
25.Mayıs.2010, 11:43
Gitmek ugruna olmasa bile sonucta bir sogukluk olur ve samimiyet kalmaz, onu vurgulamak istemistim zaten......

Fearless Coward
25.Mayıs.2010, 11:47
Ersun hoca FB'de başarılı olur aslında Özer'i de sık sık oynatır Türk futboluna Arda ve Selçuk'u o kazandırdı ne de olsa :D Özer'i de bayağı bi çoşturur milli takıma falanda çağırılır :D

goosfraba
25.Mayıs.2010, 11:50
Ersun hoca FB'de başarılı olur aslında Özer'i de sık sık oynatır Türk futboluna Arda ve Selçuk'u o kazandırdı ne de olsa :D Özer'i de bayağı bi çoşturur milli takıma falanda çağırılır :D

özer ameliyat olmasaydı milli takıma çağrılacaktı zaten.

titates1
25.Mayıs.2010, 12:32
Ceyhun'u verin Güiza'yı alın

http://www.aksam.com.tr/images/print.png (http://www.aksam.com.tr/2010/05/25/haber/6892/spor/haber.html) http://www.aksam.com.tr/images/--.png http://www.aksam.com.tr/images/++.png
Vederson'u Fenerbahçe'den talep eden Sadri Şener, Aziz Yıldırım'ın 'sürpriz' teklifiyle karşılaştı... Trabzonspor'un genç yıldızını Aykut Kocaman'ın istediği öğrenildi...

Şenol Güneş'in istediği Vederson konusunda Fenerbahçe ile görüşen Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Aziz Yıldırım'ın 'Ceyhun Gülselam' manevrasıyla karşılaştı... 'Transfer paketini genişletelim' diyen Fenerbahçe Başkanı Yıldırım'ın Vederson transferinin yanında Güiza, Semih ve Selçuk'la da ilgili olarak Şener'le görüştüğü söyleniyor... Bordo-Mavili takımın genç ön liberosu için Güiza-Semih ikilisinden birini teklif eden Aziz Yıldırım'ın Ceyhun'a Fenerbahçe forması giydirmeyi istediği bildirildi...

SEMİH-SELÇUK DA GÜNDEMDE
YABANCI kontenjanı nedeniyle Güiza ismini 'mecburen' pas geçen Şenol Güneş, geçtiğimiz hafta İspanyol oyuncu konusunda olumlu açıklamalar yapmıştı... Ancak 'kontenjan sorunu' nedeniyle Trabzonspor'un Semih'e daha sıcak baktığı belirtildi. Şener'in Semih'in yanı sıra Ceyhun için Selçuk'u da istediği öğrenildi... Trabzonspor'un genç yıldızını Fenerbahçe'de teknik direktör adayları arasında ismi öne çıkan Aykut Kocaman'ın telaffuz ettiği belirtiliyor...

Yakup SEVİNDİK

Akşam gazetesinden =)

CeNTeR_TR
25.Mayıs.2010, 12:48
Daum'un yerine kesin olarak Sergen getirilmeli..

Mubarek adam öyle bir profki ntv'de sürekli Fenerbahçye sallıyor.Bu ne hırs bu ne ciddiyet acaba kendini kaf dağında mı görüyor..

Eleştirdiği futbolculardan zamanında hiçbir farkı olmayan oyuncu şimdi gelmiş ahkam kesiyor..

di canio
25.Mayıs.2010, 13:06
Hamit iddiaları aldı başını yürüdü. Bazı sitelerde 'camiaya yakın :) ' kişilerden de anlaşıldığı yönünde duyumlar var. Hadi hayırlısı artık.

RasAnt
25.Mayıs.2010, 13:45
Hamit gelecek gibi hissediyorum :)

Fearless Coward
25.Mayıs.2010, 13:47
Hamit kolay kolay gelmez Bayern zor bırakır onu..

eGowiCh
25.Mayıs.2010, 14:54
Hamit gelmez. Van Gaal'le onca soruna rağmen takımda yerini korumayı başardı, takımın as oyuncusu, bu yüzden takımdan ayrılacağını sanmıyorum, orada mutlu. Gökdeniz ve F.Tekke bile Türkiye'ye dönmemişken, Hamit'in dönme ihtimalinin %1 olduğunu düşünüyorum.

Bordo61Mavi
25.Mayıs.2010, 15:41
Hamitin cok az bi ihtimalda olsa gelebilecegini dusunuyorum.

Onu istiyen baska kulup cok bu tek desavantaj

GeorgeWeah
25.Mayıs.2010, 16:42
Hamit ve Krasic ile ilgileniyormuş. Ama tabiki sadece duyum..

Fearless Coward
25.Mayıs.2010, 17:13
Semih'e de en ciddi teklif Ajax'tanmış NtvSpor'da okudum.. :)

KanaKe
25.Mayıs.2010, 17:32
Hamit ve Krasic ile ilgileniyormuş. Ama tabiki sadece duyum..
yeni duyum degil bunlar zaten :) 2 aydir var.

eng1n
25.Mayıs.2010, 17:37
Semih'e de en ciddi teklif Ajax'tanmış NtvSpor'da okudum.. :)

Semih gidicekse Ajax'a gitsin 30 tane atar yıldız olur bari.

Universal
25.Mayıs.2010, 18:09
Semih, umarım Ajax FC'ye gider.

bjk4ever
25.Mayıs.2010, 20:30
Ajax'a gitmez Semih, mumkun degil. Ajax Pantelic'e 2.5 milyon euro'yu cok gordu, Semih'e 1.5 milyon euro'dan fazlasini vermez. Bonservis konusunda Hollanda kulupleri cok bonkordur, gerekirse oderler, ama maas konusunda dengelere ve kontrole dikkat ediyorlar, yani Semih ile anlasmalari bence cok zor Semih geri adim atmadigi surece.

Ayrica dun Hamit'in Hollanda basinina yaptigi aciklamalari okudum. Kendisi Bayern disinda Ingiltere ve Ispanya'dan teklifler oldugunu, Turkiye'den cok cazip bir teklif aldigini ama kendisi icin Bayern disinda tek ciddi alternatif oldugunu belirtti, ki bana gore de bu teklif FB'nin teklifi. Hamit zaten Bayern icin vazgecilmez degil, Ribery formsiz olmasa bu sene forma sansi goremezdi de, bence FB'ye gitme ihtimali hic de ufak degil....

KanaKe
25.Mayıs.2010, 21:08
Ajax'a gitmez Semih, mumkun degil. Ajax Pantelic'e 2.5 milyon euro'yu cok gordu, Semih'e 1.5 milyon euro'dan fazlasini vermez. Bonservis konusunda Hollanda kulupleri cok bonkordur, gerekirse oderler, ama maas konusunda dengelere ve kontrole dikkat ediyorlar, yani Semih ile anlasmalari bence cok zor Semih geri adim atmadigi surece.

Ayrica dun Hamit'in Hollanda basinina yaptigi aciklamalari okudum. Kendisi Bayern disinda Ingiltere ve Ispanya'dan teklifler oldugunu, Turkiye'den cok cazip bir teklif aldigini ama kendisi icin Bayern disinda tek ciddi alternatif oldugunu belirtti, ki bana gore de bu teklif FB'nin teklifi. Hamit zaten Bayern icin vazgecilmez degil, Ribery formsiz olmasa bu sene forma sansi goremezdi de, bence FB'ye gitme ihtimali hic de ufak degil....
Türkiye'ye gelirse hata etmis olur ama yönetim kesinlike iyi para teklif etmistir aklini celmislerdir.. gelirse iyi olur.. yeni gelecek antrenörün hamiti kullanmayi bilmesi gerek yoksa sag beke veya sag kanata koyarsa hamit yalan olur.. orta sahada emreyle birlikte iyi bir ikili olabilirler.

HooijDonk07
25.Mayıs.2010, 21:45

Niye gitmesin ki belkide vericek sonuçda Suarez'in ayrılcağı garanti isteyini çok.Gelen parayla Semih'e yıllık 2.5 milyon mu veremicek ? Bence Semih Ajax yada Mallorca'ya gidicek.

HooijDonk07
25.Mayıs.2010, 21:49
İngiliz Daily Mail gazetesi F.Bahçe’nin, Premier Lig ekipleri Liverpool ve West Ham ile birlikte Atletico Mineiro’nun golcü oyuncusu Diego Tardelli’e talip olduğunu yazdı.
Fotomaç'ta okudum bi kaç yerde daha gördüm.CNN'de galiba.

KanaKe
25.Mayıs.2010, 21:52
fotomacta okuduysan unut sen o transferi :D

BeeTLeJuiCe
25.Mayıs.2010, 21:59
Güiza'yı, Tardelli'ye tercih ederim.

RasAnt
25.Mayıs.2010, 22:23
Neden ki Tardelli iyidir :S :)

BeeTLeJuiCe
25.Mayıs.2010, 22:49
Tardelli iyidirde, Güiza ile aynı tip oyuncu, üstelik daha cılız.

eGowiCh
25.Mayıs.2010, 23:39
Hala daha ne Brezilyalısı? Tardelli vasat bir oyuncu. Biz Brezilyalı alacaksak, en az Andre Santos ayarında bir Brezilyalı olmalı, Deivid, Tardelli gibi Brezilyalı alacağımıza Türk futbolculara forma şansı verelim.

BeeTLeJuiCe
25.Mayıs.2010, 23:47
Hani alacağımızdan değilde, Tardelli'yi en az 10mn€ ya verirler bize, o kadar parayı Sercan'a verelim daha iyi.

RasAnt
26.Mayıs.2010, 00:01
Bnde istemiyorum Brezilyadan futbolcu

goosfraba
26.Mayıs.2010, 00:08
alaattin metin, fbtv'de ''daum iyi hoca ama ts ve denizli facialarından sonra bu kulüpte kalması zor, yabancı teknik direktör de şuan için risk olur. aykut kocaman gelecek sene için hocalığı istiyor, şans verilse iyi olur.''

gibilerinden laflar etmiş.

bence aykut kocaman'a zemin hazırlanıyor. ve bana kalırsa yönetim aykut kocaman'ı hocalığa getirdi ve transfer hazırlığına başladılar fakat bunu medyadan bir süre gizleme gereği duydular, ama neden bilmiyorum... bence taraftarın nabzını yokluyorlar. ama taraftar ne tepki verirse versin aykut kocaman'ı teknik direktörlüğe getirecekler bence.

hissiyat...

Fernando Gago
26.Mayıs.2010, 00:22
Gerçekten Aykut Kocaman için nabız yoklanıyor . Bence kötü bir tercih olmaz ama geçmişte eski fubolcu yeni teknik direktörlere yapılan muamelelere bakarsak Aykut Kocaman için endişeliyim.

KanaKe
26.Mayıs.2010, 00:31
Aykut hocaya sabir gösterilirse basarili olur.

Sekopej
26.Mayıs.2010, 00:32
Aykut'un daha güçlü olması için takıma 1 tane daha efsane futbolcu gelmeli. İster Aykut'un şimdiki görevini yapsın, ister Aykut takımın başına geçerse, O'nun ekibinde yer alsın. Tek başına olmamalı Aykut. İlk akla gelen de Rıdvan.

Eğer takımın çatısı altında böyle 2 isim olursa, zorlukla karşılaştıklarında aşması daha kolay olur.

Universal
26.Mayıs.2010, 00:39
Aykut bu gün basketbol maçındaydı. Öncellikle takımda kaldığı kesinleşti. Bir ara gönderilecek söylentileri vardı. Aykut gelirse ben üç yıl beklerim. Bu kadar açık ve net söylüyorum. Kendi efsane isimlerimizi yaratmamız gerek.

vuque
26.Mayıs.2010, 01:01
Hala Lucescu'yu bekliyorum...
Olmazsa Magath'da olabilir...
Aykut'un daha hazır olmadığını düşünüyorum...
Bence Lucescu veya Magath'ın üstünde sportif direktör olarak kalıp onlardan biraz faydalanması lazım...
İlerisi için olabilir ama...

goosfraba
26.Mayıs.2010, 01:24
http://u.goal.com/44600/44601_news.jpg

Mauro Boselli

Aykut Kocaman istiyormuş. Arjantin'de Canal Luz adındaki televizyon son dakika geçmiş.

TR.CaPTaiN
26.Mayıs.2010, 01:35
Boselli nedir ne değildir bilemiyorum ama bana kalırsa getirilmesi gereken isim hiçbir tartışmaya yer bırakmayacak birisi olmalıdır.

eGowiCh
26.Mayıs.2010, 01:49
Bu tarz riskli transferlerin sırası değil. Eğer 6 yabancımız da dört dörtlük olsaydı, o zaman böyle riskler almak mantıklı olurdu. Kewell ve Henry transferleri gerçekleştirilse kısa vadede başarı için harika adımlar olur.

TR.CaPTaiN
26.Mayıs.2010, 02:09
Caner söylentileri de var. Sol açık için düşünülüp alternatif olması için isteniyorsa güzel; fakat Vederson'la sözleşme yenilemeyip sol bek için düşünülüyorsa Andre Santos tüm maçlarda oynasın diye dua etmemiz gerekebilir.

GeorgeWeah
26.Mayıs.2010, 03:06
Zico açıklama yapmış. "Türkiyede Fenerbahceden başka bir takıma gitmem. Fenerbahceye bağlandım. Türkiyede işim yarım kaldı. Aziz Yıldırım futbolu biliyor. İşime karışmadı ama her zaman onu dinledim. Aramızda bir sorun yok. Yardımcılarımdan dolayı ayrılmak istedim." Bana öyle geliyorki Zico geri dönmek istiyor. Yönetim de görüşse de Zico geri dönse. Sonuçta Daumu bile geri getirdik. Bir de Zicoyu getirsek ne olur? Fakat Aykut Kocaman gelecekse Zico şimdilik kalabilir. Fakat Zico mutlaka bir gün Fenerbahceye geri dönmeli.. I Love You Zico!!! I Love You Aykut Kocaman!!! :)

Lim10
26.Mayıs.2010, 03:37
Önümüzdeki sezon sonu da Zico'yu gönderip, Aragones'i getirelim:)

GeorgeWeah
26.Mayıs.2010, 03:38
Gece gece acayip duyum geldi Antuda. Düşünülen transferler:Hamit,Krasic,Fabiano ve Dzsudzsak. Krasic ve Dzsudzsak bonservisleri tamam. Oyunculara süre verilmiş. Krasic için acayip fedakarlıklar yapılmış. Bilica ve Baroni seneye mutlaka takımda kalıyor. Daum işini Şekip Mosturoğlu görüşmüş. Daumun tazminatı 8 m euro falan. Hoca işi yaş deniyor. Lucescu ile kesin görüşme olmamış. Güiza ya Rusya ve İspanyadan 2 teklif varmış. Deivid kesin gitmiş. Semih, Vederson, Ali Bilgin ve Deniz Barısa kulüpten yollanacağı haberleri verilmiş. Kesinlikle alınacak yabancı sayısı 3. Sol açık, sağ açık ve forvet. Henry ve Mutudan vazgeçilmiş.Ayrıca Türk olarak Kayseriden bir defans, Kasımpaşalı Yekta ve Ncati de alınabilir. En önemlisi de şu. En iyi Fenerbahce transfer dönemi geçecek deniyor. Hiçbir fedakarlıktan kaçılmayacakmış.

Bayağı karışık oldu ama gecenin 3 ünde bu kadar oluyor. Kusura bakmayın :) İyi geceler.

goosfraba
26.Mayıs.2010, 03:44
üstteki yoruma ek olarak yabancı sınırı arttırılacakmış büyük olasılıkla.

nerazzuri
26.Mayıs.2010, 03:46
oh oh güzel duyumlar ne diyelim. Dur dur diyelim '' al lav yu zico ! '' :)

GeorgeWeah
26.Mayıs.2010, 04:10
üstteki yoruma ek olarak yabancı sınırı arttırılacakmış büyük olasılıkla.
Birşey unuttum diyordum Umut :) Sağolasın. :)

oh oh güzel duyumlar ne diyelim. Dur dur diyelim '' al lav yu zico ! '' :)
Ben her zaman diyorum. Zico gelsin dertler bitsin :)

Bence Td de Aykut Kocaman olacak. Transferler de ilk defa önceden bitecek öyle hissediyorum. Ama başkanın en çok istediği Krasiç. Krasiçe inanılmaz şeyler yapılmış. Araya adamlar sokulmuş falan. Hala da gelmezse ayıp eder. Fenerbahce forması çok yakışacak çok. Yürü len Sarı Civciv :) Tabi böyle heyecan yapıyorum ama inşallah gelir :)

Lim10
26.Mayıs.2010, 04:34
Gece gece insan heycanlanıyor.Bu 4 ismin alınması durumunda ben Şampiyon olmamızdan daha çok sevinirim açık söyliyeyim.Ama Bu 4lüden 3ü alınsın, birinin parasıda Daum'un sözleşmesine feda edilsin, yeterki gitsin bu adam. "ay heyt yu daum!"

GeorgeWeah
26.Mayıs.2010, 09:55
Evden çıkmadan yazayım dedim. Düşünülen forvetin Portekizce ve İspanyolca bildği ya Oscar Cardozo ya da Luis Fabiano olduğu söyleniyor. Bide yabancı sınırlaması 6+4 olacakmış.

Universal
26.Mayıs.2010, 11:08
Transferleri, Aykut yapıyor. Aykut, teknik drektörü olmayan bir kulübe transfer yaparken kendisi karar kılıyor. Kısaca, Aykut Kocoman Fenerbahçe'nin yeni teknik adamı olacak ve şuan basında yaratılan hava ile de taraftarın içine sindirilmeye çalışılıyor.

bjk4ever
26.Mayıs.2010, 11:13
Niye gitmesin ki belkide vericek sonuçda Suarez'in ayrılcağı garanti isteyini çok.Gelen parayla Semih'e yıllık 2.5 milyon mu veremicek ? Bence Semih Ajax yada Mallorca'ya gidicek.

Sen Hollanda kuluplerini ve ozellikle Ajax'i benden iyi mi taniyacaksin? Iste senin dedigin gibi islemiyor Hollanda kuluplerindeki sistem, o yuzden borclari yok ve uzun vadede sistem kurabiliyorlar. Isterse Suarez icin 50 milyon euro alsin Ajax, Semih'e yillik 2.5 milyon euro vermez, bunun parasizlikla vs. alakasi yok, kulup mantalitesi ve prensibidir bu. Ayrica Semih gelirse Suarez'in degil de Pantelic'in yerine gelir. Ki Suarez'in ayrilacagi garanti degil, en azindan Dunya Kupasi performansi bekleniyor ve Ajax'in direndigi ucret 30 milyon euro, bunu henuz odeyen yok zaten....

sananes
26.Mayıs.2010, 11:28
Transferleri, Aykut yapıyor. Aykut, teknik drektörü olmayan bir kulübe transfer yaparken kendisi karar kılıyor. Kısaca, Aykut Kocoman Fenerbahçe'nin yeni teknik adamı olacak ve şuan basında yaratılan hava ile de taraftarın içine sindirilmeye çalışılıyor.

aykut kocaman'ı sindirmeye gerek yok ki taraftarın.bence daumdan kurtulmaya çalışıyorlar hala

Sekopej
26.Mayıs.2010, 12:44
6+4 gibi saçma bir kural gelmez inşallah, ben 6+2'yi saçma bulurken, yedek oturacak 4 yabancı yapıyorlar. Ne yapacak 4 yabancı yedek oturacağına Türkler yedek otursun, umarım böyle bir uygulama gelmez, tamamen serbest bırakmaktan dahabeter darbe vurur futbolumuza bu +4 olayı.

ForsakeN
26.Mayıs.2010, 12:49
+ sayısı arttırılmasın. Başındaki rakam arttırılsın.Ya da 11'e de yaklaştı zaten.Serbest bıraksınlar en iyisi.

Rıdvan Dilmen gelsin takımın başına.NTV ile sözleşmesi de bitiyormuş galiba bu yıl.Futbolu biliyor. Aykut Kocaman'la da iyi anlaşır.Kulübün içinden hem. Camia da seviyor. Bi adamın göreve gelmesi için daha ne şartlar gerekiyor ki.

RasAnt
26.Mayıs.2010, 13:18
Ya yabancı sınırlamas kalksın ki kaliteli Türk futbolcular çıkksın ortaya,Chelseade terry lampard cole var ingiliz hepside dünya yıldızı bizdede böyle olur az ve öz çıkar

GeorgeWeah
26.Mayıs.2010, 15:04
6+4 gibi saçma bir kural gelmez inşallah, ben 6+2'yi saçma bulurken, yedek oturacak 4 yabancı yapıyorlar. Ne yapacak 4 yabancı yedek oturacağına Türkler yedek otursun, umarım böyle bir uygulama gelmez, tamamen serbest bırakmaktan dahabeter darbe vurur futbolumuza bu +4 olayı.
Bence de +4 saçma olur. Ya yabancı serbest bırakılsın ya da arttırılsın. Böylece oyuncularımız hem Anadolu kulülerine gider hem de Avrupaya gider. Hem ligin kalitesi artar hem de Avrupadaki oyuncularımız kendilerini daha çok geliştirirler. Kim istemez ki Semih ayarındaki Türk oyunculaın Bursa, Kayseri ve Eskişehirde oynamasını..

+ sayısı arttırılmasın. Başındaki rakam arttırılsın.Ya da 11'e de yaklaştı zaten.Serbest bıraksınlar en iyisi.

Rıdvan Dilmen gelsin takımın başına.NTV ile sözleşmesi de bitiyormuş galiba bu yıl.Futbolu biliyor. Aykut Kocaman'la da iyi anlaşır.Kulübün içinden hem. Camia da seviyor. Bi adamın göreve gelmesi için daha ne şartlar gerekiyor ki.
Rıdvanın sözleşmesi uzatıldı. Ligtv ye gideceği söylendiği için çok büyük paraya yeni sözleşme imzalandığı haberini okumustum.

bjk4ever
26.Mayıs.2010, 15:44
Gece gece acayip duyum geldi Antuda. Düşünülen transferler:Hamit,Krasic,Fabiano ve Dzsudzsak. Krasic ve Dzsudzsak bonservisleri tamam. Oyunculara süre verilmiş. Krasic için acayip fedakarlıklar yapılmış. Bilica ve Baroni seneye mutlaka takımda kalıyor. Daum işini Şekip Mosturoğlu görüşmüş. Daumun tazminatı 8 m euro falan. Hoca işi yaş deniyor. Lucescu ile kesin görüşme olmamış. Güiza ya Rusya ve İspanyadan 2 teklif varmış. Deivid kesin gitmiş. Semih, Vederson, Ali Bilgin ve Deniz Barısa kulüpten yollanacağı haberleri verilmiş. Kesinlikle alınacak yabancı sayısı 3. Sol açık, sağ açık ve forvet. Henry ve Mutudan vazgeçilmiş.Ayrıca Türk olarak Kayseriden bir defans, Kasımpaşalı Yekta ve Ncati de alınabilir. En önemlisi de şu. En iyi Fenerbahce transfer dönemi geçecek deniyor. Hiçbir fedakarlıktan kaçılmayacakmış.

Bayağı karışık oldu ama gecenin 3 ünde bu kadar oluyor. Kusura bakmayın :) İyi geceler.

Kusura bakmayin arkadaslar, ama duyumla olsaydi su an FB'de 20 yabanci olurdu ve hepsi dunya yildizi olurdu. Krasic'in pesinde Premier Lig'in yarisi var, FB'nin arti olacak verebilecegi sey para, ama henuz bunu dusunecek yasa (30+) gelmedi Krasic. Keza Fabiano Sevilla'nin en gozde oyuncularindan biri ve Brezilya milli takiminin banko forveti, pesinde Liverpool, Milan, Man Utd gibi takimlar vardi. Dzudszak PSV'nin en onemli oyuncusu ve Avrupa kulupleri ilgileniyor. Bu listede olabilecek sadece Hamit var, o da anca senelik 4-5 milyon euroluk cazip bir teklif olursa. Sadece FB icin soylemiyorum, Turkiye'ye gelecek oyuncular ya B/C seviyesinde olan oyuncular (Baros, Ferrari, Appiah, Linderoth, Ernst), ya ciddi dusus yasayan oyuncular (Kleberson, Quaresma, Anelka, Kewell) ya da 30+ yasinda oyuncular (R.Carlos, Ailton, van Hooijdonk). Kariyerinin baharinda olan ve Avrupa kuluplerinin ciddi sekilde ilgilendigi oyuncularin gelmesi cok cok zor, o yuzden Krasic ve Fabiano (hatta Forlan ve Dzudszak) imkansizdir. FB'li arkadaslara (ve Quaresma ile ilgili BJKlilere) tavsiyem fazla sartlanmayin, sonra Xabi Alonso yerine Josico, Poulsen yerine Baroni, L.Fabiano/Kanoute yerine Guiza gelince daha da buyuk husran oluyor.....

goosfraba
26.Mayıs.2010, 15:53
katılıyorum, fazla kaptırmamak gerek. ama bu isimlerle ilgilenmemiz ve teklif vermemiz bazı şeylerin değiştiğini gösteriyor. bunlar fenerbahçe'ye gelebilecek isimler ama fenerbahçe türkiye süper liginde değil de premier ligde olsaydı koşa koşa gelirlerdi, karar için süre istemezlerdi. katılmamak elde değil.

di canio
26.Mayıs.2010, 16:05
Bu isimlere şartlanmamak gerek, ben de katılıyorum. Ancak imkansız diye de birşey yoktur Fenerbahçe için transferde. İmkansız diyip kestirip atılmamalı. Bu isimleri getirebilir Fenerbahçe.

bjk4ever
26.Mayıs.2010, 17:08
Bu isimler imkansizdir. Getirebilir diyorsun, peki daha once bu seviyede hangi oyuncuyu getirdi FB? Sakin Anelka, Ortega, R.Carlos falan demeyin, onlarin kalitesinin, o gunku kariyer noktalari ve form durumunu hepimiz biliyoruz. Avrupa'nin dev kuluplerinin pesinden kostugu, henuz 30 yasina ulasmamis, buyuk liglere gidebilecek adamlar Turkiye'ye gelmez maalesef arkadaslar, kabullenin artik. Bizim medyamiz iste anca Avrupa'nin artiklarini bize dunya yildizi diye yutturuyor iste....

goosfraba
26.Mayıs.2010, 17:25
bu futbolcuların transferi çok zor olabilir. ama her şeye gebe bir fenerbahçe var. transferler için, özellikle de krasic için araya umulmadık insanlar sokulmuş.

bekliyoruz efenim.

ayrıca 15 hazirana kadar transfer falan beklemiyorum.

GeorgeWeah
26.Mayıs.2010, 17:35
Zaten biz transferin gerçekleşmesini beklemiyoruzki. Sadece girişim olduğunu söylüyoruz. Her yönden Krasice fedakarlıklar yapılmış. Gelir gelmez kendisi bilir. Ama ilgilenilen isimler doğru isimler. Aziz Başkan bu başarısızlığın üstüne bu yıldızlarla gönlümüzü alır mı ben inanıyorum yapar bişeyler..

indie
26.Mayıs.2010, 17:47
Bence Krasic'in bile gelmesi imkansız değil. Ancak maddi imkanları sonuna kadar zorlamak gerekir ki muhtemelen yeni bir transfer rekorundan söz ediyor oluruz. Bence Krasic için dahi değmez. Senin kadron Krasiç kalitesindeki oyunculardan kuruludur, gidip bir 20-30 milyon euro da ona verir eksiğini tamamlarsın. Yarın yine stoperde Bekirle, Önderle, Bilicayla maça çıkacaksanız, Kazımla Güizadan gol bekleyecekseniz 20-25 milyon euro bonservisle, yıllık 4 milyon euro maaşla kanat oyuncusu almaya ne lüzum var? Ha Fenerbahçe dediği gibi o kalitede 4-5 oyuncu birden alacaksa olur. Ama bu güne kadar bir dönemde 50-60 milyon euro harcamış kulübümüz olmadı hiç.

Aynı şeyler Beşiktaşı Quaresma transferi için de geçerli, öbür kanatta yine zorla Yusufu, Ekremi oynatacaksanız bir kanadımız Quaresma olsa ne olur? Ancak Quaresma şu an böyle Krasic gibi revaçta değil ve neredeyse bir İsmail Köybaşı, Tabata, Topuz parasına bitirilebilecek durumda. Bu biraz daha tolere edilebilir bir durum.

BleedingMoon
26.Mayıs.2010, 18:02
adı geçen oyuncular için imkansız transfer denemez. krasic sanki ronaldo, dzudszak'da messi mübarek. luis fabiano ve forlan zor görünüyor bence. güiza'yı bir takasla kakalayabilirsek bunlar da kolay. mehmet topuz'dan pek bir artısı olmayan hamit'in alınmasına hala karşıyım.

bjk4ever
26.Mayıs.2010, 18:15
Siz Avrupa futbolunu takip etmiyorsunuz demek ki, onu anladim ben.....

TR.CaPTaiN
26.Mayıs.2010, 18:17
Lucescu'ya teklif götürülmemiş.

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=72897

Hugo
26.Mayıs.2010, 18:21

6+2+2 olacakmış. 4 yedek oturmayacak kulübede.

Sekopej
26.Mayıs.2010, 18:34
Tribüne oturtmak tamamen saçmalık o zaman, ne mantıkla böyle bir uygulama yapıyorlar yahu, ya tamamen serbest bırak ya da 6 yap, artısı eksisi olmasın, takımlar da yabancılarını ona göre iyi seçsin.

vego
26.Mayıs.2010, 18:37
7+3 de konuşuluyormuş galiba yani kuluplerin istediği 3 ününde yedek olması.

Sekopej
26.Mayıs.2010, 18:41
Kulüpler ister tabi, başarızı yabancı transferleri, yabancı kontenjanını bahane edip, yedekte oturtacaklar. Tabi bunun sezon başından belli olması gerekirken, şimdi belirlenecek olması da ülkemize has bir durum.

di canio
26.Mayıs.2010, 18:42
Bu isimler imkansizdir. Getirebilir diyorsun, peki daha once bu seviyede hangi oyuncuyu getirdi FB? Sakin Anelka, Ortega, R.Carlos falan demeyin, onlarin kalitesinin, o gunku kariyer noktalari ve form durumunu hepimiz biliyoruz. Avrupa'nin dev kuluplerinin pesinden kostugu, henuz 30 yasina ulasmamis, buyuk liglere gidebilecek adamlar Turkiye'ye gelmez maalesef arkadaslar, kabullenin artik. Bizim medyamiz iste anca Avrupa'nin artiklarini bize dunya yildizi diye yutturuyor iste....

Neden imkansız?
Anelka'nın kalitesi düşük müydü Fenerbahçe transfer ettiğinde? Premier Lig'de 2,5 sezonda oynadığı 89 maçta 37 gol atmış bir oyuncu, dünyanın en pahalı transferleri listesinin üst sıralarında 2 farklı transferler yer almış bir oyuncu Manchester City'den ayrılmak istese kimse almazdı, Fenerbahçe'ye gelmeye mecbur mu kaldı? Ortega sönmüş bir yıldız olabilir alındığında. Ancak Roberto Carlos bile ne kadar yaşlı olursa olsun Fenerbahçe'ye gelmek yerine başka bir takımda oynayabilirdi. Kazanacağı para yüksek olmasa gelmez diyebilirsiniz, para da transferlerin en önemli etkenidir siz de takdir edersiniz. Bunların bilincinde olduğumuz için Fenerbahçe için transferde imkansız yoktur diyebiliyoruz.

Ayrıca ben Avrupa futbolunu da takip ederim.

ForsakeN
26.Mayıs.2010, 18:45
Ortega Fenerbahçe'ye geldiği yaz Arjantin ile Dünya Kupası'nda forma giyiyordu...

bjk4ever
26.Mayıs.2010, 18:51
Neden imkansız?
A
nelka'nın kalitesi düşük müydü Fenerbahçe transfer ettiğinde? Premier Lig'de 2,5 sezonda oynadığı 89 maçta 37 gol atmış bir oyuncu, dünyanın en pahalı transferleri listesinin üst sıralarında 2 farklı transferler yer almış bir oyuncu Manchester City'den ayrılmak istese kimse almazdı, Fenerbahçe'ye gelmeye mecbur mu kaldı? Ortega sönmüş bir yıldız olabilir alındığında. Ancak Roberto Carlos bile ne kadar yaşlı olursa olsun Fenerbahçe'ye gelmek yerine başka bir takımda oynayabilirdi. Kazanacağı para yüksek olmasa gelmez diyebilirsiniz, para da transferlerin en önemli etkenidir siz de takdir edersiniz. Bunların bilincinde olduğumuz için Fenerbahçe için transferde imkansız yoktur diyebiliyoruz.

Ayrıca ben Avrupa futbolunu da takip ederim.

Anelka dunya kulupleri seviyesini gecmisti, Premier Lig vasatlarinda dolasiyordu o senelerde, kariyeri ciddi dusus icerisindeydi. Ortega ise Avrupa'da surekli basarisiz olmus ve istenmeyen adamdi, R.Carlos keza FB disinda kimseden teklif almadi, belki Katar'dan vs almistir, ama ona yillik 3.5 milyon euro verecek kadar zengin kulupler yok, ya da bizim kulupler kadar zengin (!) degiller. Bahsettigimzi Krasic su an dunyanin en iyi kulupleri tarafindan takip ediliyor, kariyeri inanilmaz cikista ve futbol yasaminin baharinda. FB Krasic'i anca 5 sene sonra, 30'unu gectikten sonra alir, ayni sey Fabiano icin de gecerli. Gorecegiz bakalim kim gelecek, ama sonra Josico, Guiza, Maldonado, Baroni gelince bu yorumlari hatirlatirim yanliz.....

di canio
26.Mayıs.2010, 19:02
Anelka dunya kulupleri seviyesini gecmisti, Premier Lig vasatlarinda dolasiyordu o senelerde, kariyeri ciddi dusus icerisindeydi. Ortega ise Avrupa'da surekli basarisiz olmus ve istenmeyen adamdi, R.Carlos keza FB disinda kimseden teklif almadi, belki Katar'dan vs almistir, ama ona yillik 3.5 milyon euro verecek kadar zengin kulupler yok, ya da bizim kulupler kadar zengin (!) degiller. Bahsettigimzi Krasic su an dunyanin en iyi kulupleri tarafindan takip ediliyor, kariyeri inanilmaz cikista ve futbol yasaminin baharinda. FB Krasic'i anca 5 sene sonra, 30'unu gectikten sonra alir, ayni sey Fabiano icin de gecerli. Gorecegiz bakalim kim gelecek, ama sonra Josico, Guiza, Maldonado, Baroni gelince bu yorumlari hatirlatirim yanliz.....

Hatırlatmanıza gerek yok. Ben daha önce ki mesajlarımda da bu isimlere şartlanılmaması gerektiğini yazdım. Bunları yazmamın nedeni Fenerbahçe transfer etmek isterse bir oyuncuyu, imkansız demek yanlış olur. Özellikle ismi geçen oyuncular konusunda. Krasic'in Lugano'dan farkı nedir? Lugano'da birçok kulüp tarafından takip ediliyordu. Ve yaşı da 30 üstü değildi. Appiah transferi de öyle.

Roberto Carlos'a teklif edilen miktar kerizlik değildir. Fenerbahçe bu transferde verdiği ücretin büyük bir kısmını reklam, ürün satışı gibi gelir kaynaklarıyla karşılamıştır. Peki Ukrayna ve Rus takımları nasıl bu kadar yıldız ya da yıldız adayı oyuncu alabiliyorlar? Jo, Wagner Love, Elano, falan neden CSKA'yı Shaktar'ı tercih ettiler? Para önemli bir etken olduğu için değil mi? Hem para kazanacaklar, hem de Avrupa'da mücadele edecekler. Bu şartlar Fenerbahçe için de geçerli değilmidir? Kim düşünürdü Kewell, Baros, Neill, Elano, Jo, Gio'nun özellikle de Rijkaard'ın Türkiye'ye geleceğini. Türkiye artık eski Türkiye, Türk futbolu da eski Türk futbolu değil. Çok aşama kaydedildi.

Konuyu da daha fazla uzatmak istemiyorum. İsmi geçen oyuncular alınamayabilir belki ama transfer edilmeleri de imkansız değildir.

bay e-ko
26.Mayıs.2010, 19:04
Yahu bu kadar tartışmaya hiç gerek yok. Buradaki kimse zaten krasiç olayı bitti, şu yıldızla imzaladık fela demiyor. Krasiç olursa çok iyi olur deniliyor. Ama neden başkaları o kesin fenerbahçe'ye gelmez, sizin ona gücünüz yetmez felan diyor anlayamıyorum. Doğrudur normal şartlarda fenerbahçe krasiç'i alamaz. Ancak şartlar anormalleşirse (ki bu bir ihtimal) o zaman alınır.

Buradaki yorum yapan arkadaşlar krasiç işi bitti demiyor sadece olursa süper bir transfer diyor.

GeorgeWeah
26.Mayıs.2010, 19:36
Yahu bu kadar tartışmaya hiç gerek yok. Buradaki kimse zaten krasiç olayı bitti, şu yıldızla imzaladık fela demiyor. Krasiç olursa çok iyi olur deniliyor. Ama neden başkaları o kesin fenerbahçe'ye gelmez, sizin ona gücünüz yetmez felan diyor anlayamıyorum. Doğrudur normal şartlarda fenerbahçe krasiç'i alamaz. Ancak şartlar anormalleşirse (ki bu bir ihtimal) o zaman alınır.

Buradaki yorum yapan arkadaşlar krasiç işi bitti demiyor sadece olursa süper bir transfer diyor.
Aynen olay budur. Görüşülüyor ama zor transferler. İmkansız değil. Gelmezse B ve C planları devreye konur. Yine birileri alınır. Yani konu burda Fenerbahcenin gücünün yetip yetmemesi değil. Ne yıldızlar geldi. Ben yine inanıyorum. Düşünün geçen senelerde Eto, Xabi Alonso ve Ronaldinho ile de görüşülmüştü ama olmamıştı. En iyisi beklemek..

bjk4ever
26.Mayıs.2010, 20:08
Hatırlatmanıza gerek yok. Ben daha önce ki mesajlarımda da bu isimlere şartlanılmaması gerektiğini yazdım. Bunları yazmamın nedeni Fenerbahçe transfer etmek isterse bir oyuncuyu, imkansız demek yanlış olur. Özellikle ismi geçen oyuncular konusunda. Krasic'in Lugano'dan farkı nedir? Lugano'da birçok kulüp tarafından takip ediliyordu. Ve yaşı da 30 üstü değildi. Appiah transferi de öyle.

Roberto Carlos'a teklif edilen miktar kerizlik değildir. Fenerbahçe bu transferde verdiği ücretin büyük bir kısmını reklam, ürün satışı gibi gelir kaynaklarıyla karşılamıştır. Peki Ukrayna ve Rus takımları nasıl bu kadar yıldız ya da yıldız adayı oyuncu alabiliyorlar? Jo, Wagner Love, Elano, falan neden CSKA'yı Shaktar'ı tercih ettiler? Para önemli bir etken olduğu için değil mi? Hem para kazanacaklar, hem de Avrupa'da mücadele edecekler. Bu şartlar Fenerbahçe için de geçerli değilmidir? Kim düşünürdü Kewell, Baros, Neill, Elano, Jo, Gio'nun özellikle de Rijkaard'ın Türkiye'ye geleceğini. Türkiye artık eski Türkiye, Türk futbolu da eski Türk futbolu değil. Çok aşama kaydedildi.

Konuyu da daha fazla uzatmak istemiyorum. İsmi geçen oyuncular alınamayabilir belki ama transfer edilmeleri de imkansız değildir.

Yapmayin yahu, kim istiyordu Lugano'yu? Daha bu yaz bonservissizdi ve kapi kapi dolasti, kimse almadi adami, Lazio disinda ilgilenen bile olmadi....
O Rus kulupleri adamlari yanliz Brezilya'dan aliyor, Avrupa'dan yildiz almiyor. Brezilya'dan Robinho kalitesinde olmadigi surece yetenekli oyuncu almak zor degil, FB mesela parayi basarsa Dentinho'yu alir, cok da zor degil. Ama Dentinho'yu bir Krasic veya Fabiano ile kiyaslamamak lazim. Turk futbolunun cok fazla asama kaydettigi dogru, ama o saydigin oyuncularin hepsi ya B kalitesinde oyuncular, ya da kariyeri dususte idi. A kalitesinde bir oyuncu genc iken Turkiye'ye maalesef gelmez, daha ulke olarak ve kulup bazinda o seviyede degiliz henuz.....

bjk4ever
26.Mayıs.2010, 20:09

Olamayacak birsey uzerinde konusmanin manasi nedir? Ben simdi BJK topicinde Messi gelse, defansa Ferdinand alinsa, Forza'da duyum aldim antrenorluge Mourinho gelmis falan desem herhangi bir katki saglamis olurmuyum?

bjk4ever
26.Mayıs.2010, 20:10
Aynen olay budur. Görüşülüyor ama zor transferler. İmkansız değil. Gelmezse B ve C planları devreye konur. Yine birileri alınır. Yani konu burda Fenerbahcenin gücünün yetip yetmemesi değil. Ne yıldızlar geldi. Ben yine inanıyorum. Düşünün geçen senelerde Eto, Xabi Alonso ve Ronaldinho ile de görüşülmüştü ama olmamıştı. En iyisi beklemek..

Birader her sene gorusuluyor zaten, ama her sene konusulup yine ne idugu belirsiz Brezilyalilar veya Josico, Guiza gibi adamlar geliyorsa bunlari konusmanin pek manasi yok degil mi? Ben de isterim BJK Quaresma yerine Krasic'i alsin, Deco yerine Dzagoev ile ilgilensin, ama burada konustugumuzla kalir, yani bos konusmus olurum....

di canio
26.Mayıs.2010, 20:20
Krasic, Dzagoev, Hamit, Dsuzdzak A kalitesi oluyor ama Jo, Elano, Lugano, Appiah, Anelka düşüşte olan oyuncular öyle mi? Lugano'nun Fenerbahçe'ye geldiği dönemde de mi kimse istemiyordu Lugano'yu? Krasic'i hangi takımlar takip ediyor? 26 yaşında olmasına rağmen hala parlayamamış ama A kalite oyuncu mu? Önce ki mesajımda yazdığım Rus ve Ukrayna takımları hakkında haklısınız. Genelde kaynağından genç oyuncular alıyorlar, yıldız almıyorlar. Ancak o noktada önemli olan para durumuydu. Para varsa gelirler. Zaten ülkemizde ki vergi sistemi de çok cazip.

bjk4ever
26.Mayıs.2010, 20:54
Krasic, Dzagoev, Hamit, Dsuzdzak A kalitesi oluyor ama Jo, Elano, Lugano, Appiah, Anelka düşüşte olan oyuncular öyle mi? Lugano'nun Fenerbahçe'ye geldiği dönemde de mi kimse istemiyordu Lugano'yu? Krasic'i hangi takımlar takip ediyor? 26 yaşında olmasına rağmen hala parlayamamış ama A kalite oyuncu mu? Önce ki mesajımda yazdığım Rus ve Ukrayna takımları hakkında haklısınız. Genelde kaynağından genç oyuncular alıyorlar, yıldız almıyorlar. Ancak o noktada önemli olan para durumuydu. Para varsa gelirler. Zaten ülkemizde ki vergi sistemi de çok cazip.

Hamit ve Dzudszak icin A kalite demedim zaten, dikkatli okursan gorursun. Krasic'i hangi takimlar takip ediyor bilmiyorsaniz o zaman gercekten de Avrupa futbolunu takip etmiyorsunuzdur, demek ki o konuda hakliymisin.:)

di canio
26.Mayıs.2010, 21:00
Hamit ve Dzudszak icin A kalite demedim zaten, dikkatli okursan gorursun. Krasic'i hangi takimlar takip ediyor bilmiyorsaniz o zaman gercekten de Avrupa futbolunu takip etmiyorsunuzdur, demek ki o konuda hakliymisin.:)

Krasic'i kimse takip etmiyor anlamında olmayacaktı o yazdığım. Yazıyı düzenlerken atlamışım bazı yerleri aceleyle.
Doğrusu; Krasic'i hangi takımlar takip ediyor? Bu takımların isimleri de duyumlardan, haberlerden ibaret. Tıpkı Lugano Fenerbahçe'ye transfer olduğunda ki gibi. Lugano Fenerbahçe'ye geldiğinde bir sürü haberler çıktı, o takım istiyor, bu takım istiyor diye. Birçoğuna itibar etmesek bile Avrupa'dan talipleri olduğu biliniyordu. Lugano bu sezon başında kimse tarafından istenmiyor değil, talep ettiği ücret yüksek bulunuyordu. O yüzden transfer olamadı.

Neyse uzadıkca uzuyor tartışma. Gereksiz bir hal aldı.

bjk4ever
26.Mayıs.2010, 21:03
Krasic'i kimse takip etmiyor anlamında olmayacaktı o yazdığım. Yazıyı düzenlerken atlamışım bazı yerleri aceleyle.
Doğrusu; Krasic'i hangi takımlar takip ediyor? Bu takımların isimleri de duyumlardan, haberlerden ibaret. Tıpkı Lugano Fenerbahçe'ye transfer olduğunda ki gibi. Lugano Fenerbahçe'ye geldiğinde bir sürü haberler çıktı, o takım istiyor, bu takım istiyor diye. Birçoğuna itibar etmesek bile Avrupa'dan talipleri olduğu biliniyordu. Lugano bu sezon başında kimse tarafından istenmiyor değil, talep ettiği ücret yüksek bulunuyordu. O yüzden transfer olamadı.

Neyse uzadıkca uzuyor tartışma. Gereksiz bir hal aldı.

Bence de uzadi, birkac hafta sonra gorecegiz bakalim kimler gelecek, kim hakli cikti. Ama tekrardan soyluyorum, Forlan, Fabiano, Krasic'ten biri veya bunlarin statusunde biri gelirse buradaki herkesten ozur dilerim ve hakli oldugunuzu belirtirim, ayni davranisi da sizden beklerim....

di canio
26.Mayıs.2010, 21:06
Bence de uzadi, birkac hafta sonra gorecegiz bakalim kimler gelecek, kim hakli cikti. Ama tekrardan soyluyorum, Forlan, Fabiano, Krasic'ten biri veya bunlarin statusunde biri gelirse buradaki herkesten ozur dilerim ve hakli oldugunuzu belirtirim, ayni davranisi da sizden beklerim....

Benim yazdıklarımı yanlış yorumlamışsın sanırım. Ben bu oyuncular ya da kalitesinde ki oyuncular transfer edilecek demedim. Transfer edilmesi sizin dediğiniz gibi imkansız değil dedim. Ve hatta bu isimlerin transferine şartlanılmaması gerektiğini de söyledim. Sonuç olarak transfer edilseler de edilmeseler de özür dilememi gerektiren bir durum yok.

TR.CaPTaiN
27.Mayıs.2010, 02:14
Galiba Sırbistan'ın basın toplantısında Krasic-Fenerbahçe meselesi geçmiş. Krasic evet teklif var ama batıyı düşünüyorum demiş. Muhtemelen bizim QTM elemanları Krasic'e Fenerbahçe forması tutturmak istemiş ama gülerek reddetmiş. Eğer formayı tutsaydı yarın fotomaç başlık: Krasic seve seve Fener'e gelirim dedi. İnanmazsanız resme bakın. :} Fotospor için forma tutturmak gibi bir sorun yok, onlar ps ile hallediyorlar işlerini.

KanaKe
27.Mayıs.2010, 05:12
Istanbul batida kalmiyormu zaten :D

goosfraba
27.Mayıs.2010, 05:30
istanbul batının doğusu :)

di canio
27.Mayıs.2010, 05:36
istanbul batının doğusu :)

Batının batısı, doğunun da doğusu aynı zamanda (y)

Since-1907
27.Mayıs.2010, 10:49
Krasic ile ilgilendiğimiz bir gerçek ama kulübüylede anlaşabiliriz ama Krasici ikna etmek çok zor.Bakalım ne olacak.

RasAnt
27.Mayıs.2010, 11:04
Krasic ortaya atıldı transfer çalışmaları sürüyor.Krasic alınmayacak gibi aynı kezmanın geldiği sene gibi bir sürü isimler ortaya atılır bir anda kimse beklemezken kezman alındı,ben gene öyle transferler bekliyorum ve Fransa Liginden bir yıldız bekliyorum.

RasAnt
27.Mayıs.2010, 11:44
Fotomaç Adriano Fenerde başlığı atmış

Arbitre
27.Mayıs.2010, 11:49
Fotomaç Adriano Fenerde başlığı atmış

fotomaç her gün böyle başlıklar atıyor.Onlara göre her gün birini alıyoruz :icon_biggrin:

Trabzonspor
27.Mayıs.2010, 11:49
Güiza: "Fenerbahçe'de mutluyum"

İspanya'nın Dünya Kupası kadrosuna alınmadığı için yaşadığı hayal kırıklığını gizlemeyen Güiza, aksi yöndeki haberlere rağmen Fenerbahçe'de mutlu olduğunu söyledi

http://u.goal.com/51100/51126_news.jpg

İspanyol medyasına konuşan Fenerbahçeli futbolcu Güiza, İspanyol milli takımının Dünya Kupası kadrosuna alınmadığı için üzgün olduğunu söyledi.

Diario de Cadiz'e konuşan Güiza, Vicente del Bosque'nin açıkladığı 23 kişilik kadroda yer almadığı için üzgün olduğunu söyledi. Zor zamanlar geçirdiğini belirten İspanyol oyuncu, "Aslını sorarsanız, kadrodan çıkarılmayı bekliyordum çünkü elemeler boyunca hep kadrodaydım. Şimdi ise en önemli kadronun dışında kaldım," dedi.

"Haberi yarım saat önce telefonda öğrendim"

Del Bosque'nin kadroyu açıklamasından yarım saat önce milli takım sorumlusu Fernando Hierro'nun kendisini arayarak kötü haberi ilettiğini de ifade eden Güiza, "(Hierro) Kadronun açıklanmasından yarım saat önce beni arayıp üzgün olduğunu ve haberi medyadan değil ondan almamı istediğini söyledi," ifadelerini kullandı.

Hayal kırıklığına rağmen teknik direktörün kararına saygılı olduğunu da ifade eden Güiza, onu asıl üzenin arkadaşlarının kendisini aramaması olduğunu da ifade ederek, "Takımdan hiç kimse teselli için beni aramadı. Böyle kötü zamanlarda insan bunun gibi jestleri bekliyor. İki yıldır birlikteyiz ve birçok şeyi paylaştık," dedi.

"İspanya ve İngiltere favori"

Son olarak kendisini eleme maçlarında kadroya çağıran Del Bosque'ye kırgın olmadığını ifade eden Güiza, İspanya'nın başarılı olmasını çok istediğini vurgulayarak, "Bana göre turnuvanın diğer büyük favorisi olan İngiltere'yle final oynamalarını çok isterim. Bizim için anahtar oyuncu Xavi olacak. O iyi oynarsa, bizim takımın total futbol makinası da çalışıyor," diye konuştu.

"Fenerbahçe'de mutluyum"

İspanyol forvet Fenerbahçe'deki geleceğiyle ilgili sorular karşısında ise İstanbul'da mutlu olduğunu dile getirerek, "Burada iki yıl sözleşmem var ve çok da mutluyum. Başka bir kültüre geldim ve artık uyum sağlamış durumdayım. İlk başta benim için gerçekten radikal bir değişiklik olmuştu," sözlerini kullandı.

bjk4ever
27.Mayıs.2010, 11:52
Fotomac atmissa kesin dogrudur, hayirli olsun.

Bu arada FB taraftarinin Krasic konusundaki dusunceleri camiadaki durumu da ozetliyor bence. Senin yonetimin 1 sene evvel o bolgeye 9 milyon euro+1 oyuncu verip transfer yapmis ve sadece 1 sene sonra bonservisi 20 milyon euro olan adam almaya niyetleniyor, ki ustelik takimda stoper+onlibero+forvet+sol acik eksikligi varken bunu yapiyor ve FB taraftari sirf yabanci hayranligindan dolayi yonetimin hatalarini unutup bu isimlere daliyor. Kimse Krasic solacik oynar falan da demesin, bu adam safkan sag acik, sol ayakli bir solacik varken kimse kalkip bu mevki icin sagacik almaz.....

Arbitre
27.Mayıs.2010, 11:56

Bu arada FB taraftarinin Krasic konusundaki dusunceleri camiadaki durumu da ozetliyor bence. Senin yonetimin 1 sene evvel o bolgeye 9 milyon euro+1 oyuncu verip transfer yapmis ve sadece 1 sene sonra bonservisi 20 milyon euro olan adam almaya niyetleniyor, ki ustelik takimda stoper+onlibero+forvet+sol acik eksikligi varken bunu yapiyor ve FB taraftari sirf yabanci hayranligindan dolayi yonetimin hatalarini unutup bu isimlere daliyor. Kimse Krasic solacik oynar falan da demesin, bu adam safkan sag acik, sol ayakli bir solacik varken kimse kalkip bu mevki icin sagacik almaz.....

tuncayda sol açık oynadı ve patlama yaptı

Universal
27.Mayıs.2010, 12:10
Krasiç gelsin, zaten bu transfer bile yeter.:) O değilde ortasahaya bir oyuncu daha şart. Hırvat Vukujevic olabilir. Baroni ve Selçuk'un yerine. Brezilya'lıların çoğunu göndermek gerek, bunlara bir kaç daha yerli ekleyip takımad ki olumsuz havayı dağıtmalıyız.

A.FaruK
27.Mayıs.2010, 12:17
Krasiç-Hamit-Tuncay üçlüsünden ikisi alınsa çok süper olur ama pek inandırıcı gelmiyo bana bu medyadaki haberler.Haftalarca Campell haberleri dolaşır gidersin Brezilyadan Edu yu alırsın.Haftalarca Luis Fabiano haberleri döner medyada transferin son günü Kezman gelir.Bu işlerde böyle.

Sekopej
27.Mayıs.2010, 12:39
Krasiç Fenerbahçe'de oynamak isterim demiş diye haber duydum sanki. Basınımız hiç kaçırmıyor fırsatları, aynı cümlede geçmesi yeterli, onlar uyduruyor.:D

Del Bosque, Güiza'yı topuğundaki sakatlık sebebiyle kadroya almadığını, bunu atlattığında kadroda yer almaya devam edeceğini söylemiş.

Takımda herkes ameliyat olurken kadroya alınmadığı belli olduktan sonra Güiza nedena meliyat olmadı acaba? Neredeyse 1 senedir sakat oynuyor ve müzmün hale geldi artık. Muhtemelen federasyon yedekte oturacak yabancı sayısını arttıracak ve bu nedenle kadroda kalacak Güiza da. En azından sağlam olurdu da, belki katkısı olurdu.

CeNTeR_TR
27.Mayıs.2010, 13:06
En azından sağlam olurdu da, belki katkısı olurdu.

Serkan bu lafı Güiza için kullanıyorsun unutma :p

Sekopej
27.Mayıs.2010, 13:09
Yabancı sayısı artarsa satılmaz muhtemelen, yedek oturur, arada da gol atar, yeter.:D

Güiza kaçırdıklarının yarısını atsa zaten şampiyonduk ama attığı goller de genelde kritik maçlarda attıklarıydı. Bunların görülmemesinin sebebi de kendisi, girdiği 5 pozisyından ancak birini gole çevirebilme yeteneğiyle.:D

CeNTeR_TR
27.Mayıs.2010, 13:12
Yabancı sayısı artarsa satılmaz muhtemelen, yedek oturur, arada da gol atar, yeter.:D

Güiza kaçırdıklarının yarısını atsa zaten şampiyonduk ama attığı goller de genelde kritik maçlarda attıklarıydı. Bunların görülmemesinin sebebi de kendisi, girdiği 5 pozisyından ancak birini gole çevirebilme yeteneğiyle.:D

O zaman yeni nöbetçi goLcümüz Daniel Güiza :D düşünmesi bile kötü etti beni :p

goosfraba
27.Mayıs.2010, 13:23

mehmet topuz'dan bahsettin sanırım. mehmet topuz sağ açık falan değildir. senin dediğin tabir ile safkan göbek oyuncusudur. daum da bunu göremedi senin gibi.

yönetim şuan sağ açık, sol açık, forvet ve önlibero için çalışmalar yapıyor zaten. isimler de belli. b planları da muhakkak vardır...

RasAnt
27.Mayıs.2010, 13:49
Bu sefer sezon planlamasına Aykut sayesinde önceden başlandı, bu yüzden iyi transferler olacaktır diye düşünmekteyim.Önceden transfer sezonu başlar öyle oyuncu arayışlarına başlarlardı beni sinir ederlerdi :)

goosfraba
27.Mayıs.2010, 13:54
bu da sportif direktörlük denemesinin başarılı olduğunu gösterir. tabii o konumda veya pozisyonda çalışan kişinin iş ahlakının olması ve kendi alanında başarılı olması da bir etkendir.

fenerbahçe olarak bu konuda diğer kulüplerden bir adım öndeyiz. umarım transfere nasıl iyi başladıysak o paralellikte de iyi bitiririz.

Sekopej
27.Mayıs.2010, 13:58
Aykut Kocaman'ın ne kadar karakterli biri olduğunu hepimiz biliriz ve takımın başına geçerse, Daum'un ayağını kaydırdı derler diye bu konuda net tavrını ortaya koyamıyormuş.

Hoca belli olmasa da, futboldan anlayan brisinin transfer işlerini yürütmesi ve sonra da hoca adayları arasından, eldeki kadroyu en iyi kullanacak hocayı seçmesi, yöneticilerin bu işi yapmasından iyidir. Hoca belli olmadan transfer yapılmasına karşıyım ama eğer hocayı da Aykut getirecekse, transferlerin hoca gelmeden de yapılması fazla sıkıntı doğurmaz.

Ilhan
27.Mayıs.2010, 14:04
Yine yanlış transfer politikaları. Yıllardır devam eden yanlış politikalar. Zico ile Çeyrek Final gördüğünde de yanlıştı transfer politikası, şimdi de yanlış. Sağ açıkta Mehmet Topuz ve gelirse Kazım ve hatta Özer varken halen ömrü boyu sağ kanat oynamış Krasic'i almak istemenin bir mantığı yok.

Sol açık, sol bek, orta saha, forvet gerekiyor Fenerbahçe'ye.

Arbitre
27.Mayıs.2010, 14:05
gazetelerde çıkan haberlerin hepsini fb.org yalanlıyor.krasiç-caner-hamit.Sonu ne olacak çok merak ediyorum, hüsranla sonuçlanmasında.

TR.CaPTaiN
27.Mayıs.2010, 14:15
Fenerbahce.org yalanlamıyor sadece teyit etmiyoruz; yani bu haberleri doğrulamıyoruz diyorlar. Böylece önce yalanladılar sonra aldılar durumuna düşmek istemiyorlar.

goosfraba
27.Mayıs.2010, 14:17
Yine yanlış transfer politikaları. Yıllardır devam eden yanlış politikalar. Zico ile Çeyrek Final gördüğünde de yanlıştı transfer politikası, şimdi de yanlış. Sağ açıkta Mehmet Topuz ve gelirse Kazım ve hatta Özer varken halen ömrü boyu sağ kanat oynamış Krasic'i almak istemenin bir mantığı yok.

Sol açık, sol bek, orta saha, forvet gerekiyor Fenerbahçe'ye.

abi mehmet topuz sağ açık değil. göbek oyuncusu.

hedefler büyük. bu yüzden krasic, dszudszak, fabiano ve hamit ile ilgileniliyor. mehmet topuz'u sağ kanat oynatarak veya disiplinsiz kazım ile büyük olamazsın. en yukarıyı hedefleyemezsin. bu yüzden daha iyisi ile ilgilenmek zorundasın.

ben takımda sol, sağ, göbek ve forvette eksiklik görüyorum. bu yüzden bana göre transfer politikası, ilgilenen isimler vs. doğrudur.

Arbitre
27.Mayıs.2010, 14:19

hedefler büyük. bu yüzden krasic, dszudszak, fabiano ve hamit ile ilgileniliyor. mehmet topuz'u sağ kanat oynatarak veya disiplinsiz kazım ile büyük olamazsın. en yukarıyı hedefleyemezsin. bu yüzden daha iyisi ile ilgilenmek zorundasın.

ben takımda sol, sağ, göbek ve forvette eksiklik görüyorum. bu yüzden bana göre transfer politikası, ilgilenen isimler vs. doğrudur.

katılıyorum

GeorgeWeah
27.Mayıs.2010, 14:24
Krasicle röportaj yapmıs Fanatik.

http://fanatik.ekolay.net/Fenerbahçe-Artık-top-Fenerbahçe'de!_3_Detail_34_178369.htm

Arbitre
27.Mayıs.2010, 14:26
evet ilgilenildiğini doğrulamış

GeorgeWeah
27.Mayıs.2010, 14:31
Buna benzer bir röportajı Alex de vermişti. İnanıyorum ki Milan ve Realin elinden kapacağız Krasici. Olmazsa da canı sağolsun. Yeterki doğru isimlerle ilgilenilsin.

BleedingMoon
27.Mayıs.2010, 14:31
bilinçli fenerbahçe taraftarı hangi mevkide eksiklik olduğunu da bilir, avrupa futbolunu da takip eder. adı geçen futbolcuların ne kadar iyi oyuncular olduğunun da; transflerlerin zor ama imkansız olmadığının da farkındadır.

stoper (yedek bekir) ve ön libero (yedek selçuk) türkiye ligi için yeterlidir. avrupa için bilica'dan daha iyi stoper alınabiliyorsa kimse hayır demez.

barahir
27.Mayıs.2010, 14:36
Haber ne kadar doğru onu düşünmek lazım..

Since-1907
27.Mayıs.2010, 14:46
Röportaj yapıldığı doğrudur ama Krasicin dediklerini kendilerine göre uyarlamış olabileceklerini düşünüyorum

di canio
27.Mayıs.2010, 15:28

Katılıyorum. Sol açık, sağ açık, forvet, orta sahaya ek olarak Gökhan Gönül, Volkan Demirel ve Andre Santos'a alternatif oluşturabilecek, en azından yedekleri olabilecek kaleci, sağ bek ve sol bek gerekli. Sağ bekimiz yok, Bekir idare etti Türkiye Ligi'ni. Ama yetersiz. Savunmanın göbeğine de bir oyuncu şart. BleedingMoon'un da dediği gibi Bilica'nın yerine birisi olursa daha iyi olur.

Ayrıca Mehmet Topuz orta saha, sağ açık, sağ bek; Özer Hurmacı orta saha, sağ açık, sol açık; Kazım Kazım sağ açık, sol açık, forvet oynayabilen oyuncular. Çok yönlü olmaları takım için avantajdır. Her ne kadar disiplinsiz olsa da Kazım'ın takımda kalmasını istiyorum.

Universal
27.Mayıs.2010, 15:36
Krasic haberi bir aydır gündemde. Sonuçta yalan olsa, bu kadar ısrar etmezler. Ben Krasiç ile ilgilendiğimiizi düşünüyorum. Aynı Poulsen gibi. Umarım Poulsen gibi maddiyat yüzünden gelmemezlik yapmaz.

bjk4ever
27.Mayıs.2010, 19:26
mehmet topuz'dan bahsettin sanırım. mehmet topuz sağ açık falan değildir. senin dediğin tabir ile safkan göbek oyuncusudur. daum da bunu göremedi senin gibi.

yönetim şuan sağ açık, sol açık, forvet ve önlibero için çalışmalar yapıyor zaten. isimler de belli. b planları da muhakkak vardır...

Topuz Kayseri'de ya forvet arkasi ya da sagacikta oynadi. FB'de Alex olduguna gore sag acik alindigi varsayimiyla konusuyorum, ki tum sene de orada oynadi zaten. Onlibero da oynayabilir diyenler olabilir, ama Emre ile birlikte oynamalari teknik acidan mumkun degil zaten.

KanaKe
27.Mayıs.2010, 19:30
Topuz Kayseri'de ya forvet arkasi ya da sagacikta oynadi. FB'de Alex olduguna gore sag acik alindigi varsayimiyla konusuyorum, ki tum sene de orada oynadi zaten. Onlibero da oynayabilir diyenler olabilir, ama Emre ile birlikte oynamalari teknik acidan mumkun degil zaten.
adam gibi bir ön liberomuz olsa misal Poulsen gelseydi Emre ile Topuz göbekte oynayabilirdi.

bjk4ever
27.Mayıs.2010, 19:33
Poulsenin gelmemesi maddiyatla alakalı değil. Poulsen Türkiyede oynamak istemedi. Çünkü Türkiyeyi Katar tarzında bir ülke konumunda oldugunu düşünüyormuş. Yani oyuncuların Türkiyeyi seçmelerinde Lig kalitesinden çok maddiyata dayandıgından söylemiş. Çok uğraşmaşlar ama kabul etmemiş.

Bunları bizzat Volkan Ballı Radyosporda söyledi. Yani ne takım büyüklüğü nede maddiyat. Herşey bunda bitmiyor. Krasic gelmez ise bunun tek sebebi Avrupanın büyük kuluplerinin daha cazip gelmesi olur.

Bence Poulsen dogru dusunmus.......

bjk4ever
27.Mayıs.2010, 19:34
adam gibi bir ön liberomuz olsa misal Poulsen gelseydi Emre ile Topuz göbekte oynayabilirdi.

O zaman zaten tum sistem degisirdi, ben mevcut 4-2-3-1 sistemine gore konusuyorum.....

tarikko
28.Mayıs.2010, 22:34
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın, Teknik Direktör Cristoph Daum ile henüz yolları ayırmadıklarını açıklamasına rağmen, dünya basınında sarı lacivertli takımla ilgili her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor. Brezilya'nın en ünlü spor gazetecilerinden Milton Neves, Fenerbahçe'nin Felipe Scolari'ye teklif götürdüğünü ileri sürdü.

Milton Neves, günlük yazısında Fenerbahçe'nin Özbekistan'ın Bunyodkor takımıyla yollarını ayıran Scolari'ye 3 yıllık sözleşme önerdiğini, sarı lacivertlilerin bu transferde Brezilyalı hocaya talip olan Palmeiras takımıyla kıyasıya bir mücadeleye gireceğini iddia etti.

Neves'in bu yazısının ardından da Scolari bugün Bunyodkor kulübüyle yollarını ayırdığını resmen açıkladı.

Özbek medyasının sorularını yanıtlayan Scolari, bugüne kadar Brezilya'dan, Avrupa ve Ortadoğu'dan 2'şer kulüpten teklif aldığını ve bu teklifleri Dünya Kupası'ndan sonra değerlendireceğini belirtti.

Fenerbahçe yönetimi Scolari ile ilgili haberlere henüz sessiz kalırken, taraftarın istemediği Güiza'nın iyi bir teklif gelmediği sürece satılmaması kararlaştırıldı.

Baştan Aziz Yıldırım'ın, dün Düzce Topuk Yaylasındaki kamp tesislerinin temel atma töreninde medya mensuplarıyla yaptığı sohbette, "Siz de taktınız Güiza'ya... O da takımda kalsın, ne zararı var... Yanına iyi bir santrfor alırız" sözleri dikkat çekti.

Bu arada sarı lacivertlilerde gözler yarın yapılacak mali genel kurula çevrildi.

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde saat 10. 30'da başlayacak ve çoğunluk aranmaksızın gerçekleştirilecek kongrede Başkan Aziz Yıldırım'ın yine gündemi sarsacak önemli bir konuşma yapacağı öğrenildi.

Ligtv

GodfatheR
28.Mayıs.2010, 22:38
Scolari geleceğine Daum kalsın daha iyi.

Varonil
28.Mayıs.2010, 22:39
Daha yapılmış herhangi bir çalışma olmadığını söyledi Aziz Yıldırım. :) Yarın mali genel kurulda futbol takımının geleceği hakkında daha çok fikir sahibi oluruz umarım.

Rsa
28.Mayıs.2010, 23:58
Bülent Timurlenk twitter'da Juande Ramos'la görüştüğümüzü söylemiş.

tarikko
29.Mayıs.2010, 00:01
Scolari'yi almayiz umarim.Bizim Low,Magath gibi hocalara ihtiyacimiz var bence..Bu ikiliden biri harika olur..

BleedingMoon
29.Mayıs.2010, 00:40
juande ramos da joga bonitocu (:. gelirse en azından güzel futbol izleriz.

Varonil
29.Mayıs.2010, 00:44
Juande Ramos güzel bir tercih olabilir.Fakat kafada bazı noktalarda soru işaretleri oluyor ister istemez? 3 senedir şampiyon olamadık,ve camia önümüzdeki yıl her zamankinden daha da çok şampiyonluğa aç olacak.Böyle bir ortamda yeni gelecek bir hocanın çok dikkatli seçilmesi gerekiyor.Takıma,lige ve ülkemize çabuk alışabilmesi için.

nerazzuri
29.Mayıs.2010, 00:54
Bülent Timurlenk twitter'da Juande Ramos'la görüştüğümüzü söylemiş.
Timurlenk, Mehmet Topal transferini 1 ay önceden söylemişti twitter'da.

TR.CaPTaiN
29.Mayıs.2010, 05:16
Sevilla'da başarılı olmuş fakat yanlış hatırlamıyorsam Tottenham, Real Madrid ve CSKA'dan kovulmuştu. Real Madrid'ten kovulmak anormal değil, bunu görmemezlikten gelebiliriz fakat Tottenham ve özellikle CSKA'dan kovulmuş olması soru işaretleri yaratıyor doğal olarak.

Ilhan
29.Mayıs.2010, 09:28
Juande Ramos ikinci Aragones vakasını yaşatır, gelmemeli.

KanaKe
29.Mayıs.2010, 12:17
Löw Scolari'nin tirnagi olamaz :) Chelsea'de basarisiz oldu diye bizde de basarisiz olacak degil ya :) Chelsea Mourinho'yu bile kovdu.

KaPaLı
29.Mayıs.2010, 12:48
Transfer işi uzadıkça hiçbitmeyecekmiş gibi geliyo.. Bir an önce bitsede transfer en azından neyin ne olacağını bilsek..

BeeTLeJuiCe
29.Mayıs.2010, 13:17
Haziran'ın 10undan önce açıklanmayacak deniyor, Transferler için. Umarım çoğu transferler sezon başı kampına yetişirler.

deniz.91
29.Mayıs.2010, 14:54
Ramos çok büyük bir yanlış olur bence sevilladan başka başarısı yok

bjk4ever
29.Mayıs.2010, 17:15
Transfer işi uzadıkça hiçbitmeyecekmiş gibi geliyo.. Bir an önce bitsede transfer en azından neyin ne olacağını bilsek..

Hehe biraz sabredin, daha transfer donemi acilmadi bile.:)

TR.CaPTaiN
29.Mayıs.2010, 19:34
Transfer teklifi yağıyor!

Trabzonspor'un transfer gündeminde yer alan Fenerbahçeli Semih Şentürk'e, İtalya'nın Palermo, İngiltere'nin West Bromvich ve Hollanda'nın Ajax kulüplerinin yanı sıra Türkiye'den de Bursaspor talip oldu. Bu kulüpler arasında Trabzonspor, resmi ağızdan Semih'le ilgilendiği açıklayan ilk kulüp olurken, futbolcunun çok sevdiği Şenol Güneş'le çalışmaya sıcak baktığı belirtildi. Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener de, Semih'le ilgilendiklerini belirterek, "Biz etik kuralları ihlal etmeden bu futbolcuyu kadromuza katmak istiyoruz. Hocamızda bu transferin gerçekleşmesini çok istiyor" diye konuştu.

Semih'in Avukatı Şenol Çilek ise, Trabzonspor'un kendilerine dolaylı yollardan teklif yaptığını da belirterek, "Ancak Semih'in de isteğiyle şu ana kadar hiçbir kulüple masaya oturmadık. Trabzonspor, Türkiye'nin en güzide kulüplerinden biri ve Semih'le ilgilenmesi bizim için sevindirici. Ama milli takım kampında bulunan futbolcumuz şu anda transfer konularına kafa yormak istemiyor. Salı günü Türkiye'ye gelecek ve kendisine gelen teklifleri değerlendireceğiz. Şu ana kadar kimseyle resmi olarak bir görüşme yapmadık veya masaya oturmadık. Her futbolcu gibi Semih'te Avrupa'da oynamak istiyor. Fakat önceliği Avrupa Şampiyonası öncesi daha çok

DHA

RasAnt
29.Mayıs.2010, 20:15
Gitsin Semih ya ihtiyacımız yok ona

HooijDonk07
30.Mayıs.2010, 00:25
Semih bence beklemeli yeni hocaya göre gitmeli.İyi bi hoca gelip değerini anlarsa Forvet almamıza gerek kalmaz belki.

titates1
30.Mayıs.2010, 11:26
Gitsin sıkıldım artık Semih'in değeri anlaşılacak mı , oynayacak mı , oynamayacak mı ...gittiğinde bence değeri anlaşılacak , abartılandan çok daha az değerli olduğu yani...

tarikko
30.Mayıs.2010, 12:07
Turkish outfit Fenerbahce are reportedly in negotiations with Juande Ramos about taking over the hot seat at the Sukru Saracoglu stadium next season.

Current coach Christoph Daum is just one year into a three year deal at the club but after throwing the league title away to Bursaspor on the last day of the season it appears that Fenerbahce are now looking to bring a swift end the German´s second spell at the helm.

Ramos‚ who guided Sevilla to back to back UEFA Cup successes in 2006 and 2007 has had brief spells in charge of CSKA Moscow and Real Madrid and also led Tottenham Hotspur to League Cup success in 2008.

Spanish publication AS reports that there has been contact between the two parties and Ramos is understood to be interested in working with the Istanbul based side.

http://www.goal.com/en-us/news/1956/europe/2010/05/29/1948287/report-juande-ramos-approached-to-coach-fenerbahce-next

Boyle bir haber cikmis GOAL'de..

Ilhan
30.Mayıs.2010, 13:09
Hayal kırıklığı olur Ramos. Kesinlikle hayal kırıklığı olur.

RasAnt
30.Mayıs.2010, 13:22
Yaw inanmıyorum böyle bir hata yapacaklarını artık biz başlarız yeterrr aziz yıldırım yeterrr diye

goosfraba
30.Mayıs.2010, 13:24
cihan kamer bu sabah rusya'ya gitmiş.

BeeTLeJuiCe
30.Mayıs.2010, 13:26
Forvet için şimdide Rubin forveti Bukharov'un adı geçiyor.

KaPaLı
30.Mayıs.2010, 13:32
Bukharov olacağını sanmıyorum.. Cihan Kamer, Krasic'in bonservisi için gitmiştir Rusya'ya..

nerazzuri
30.Mayıs.2010, 13:40
Büyük ihtimal Krasic için gitmiştir evet.

Ramos, 4-4-2 kanat futbolu oynatan bir teknik adam. 2 dm 1 amr,1aml şeklinde. Sevilla'da Keita-Poulsen Dm. Navas-Capel sağ ve sol açıkdaydı. Bekleri sürekli atak oynatan bir teknik adam. Kadromuz çok uygun bana göre.

Sağ,sol açık, ön libero ve forvet transferi yapılacağını biliyoruz. Herşey Ramos'a göre ayarlanıyor gibi görünüyor şimdilik.

bjk4ever
30.Mayıs.2010, 14:09
Nasil kadronuz uygun anlamadim. Bir defa kaliteli kanat adamlariniz yok, bekler yeterli ama orta sahadakiler yetersiz, ki bu sistemini motoru 2 winger'dir. Ayrica orta alanda Emre disinda kaliteli adam yok. Ucuncusu Alex'e bu sistemde yer yok, 2 santrfor ile oynamak sart. Dorduncudu Guiza ve G.Unal bu sistemin santrforu degil.

nerazzuri
30.Mayıs.2010, 14:26
Nasil kadronuz uygun anlamadim. Bir defa kaliteli kanat adamlariniz yok, bekler yeterli ama orta sahadakiler yetersiz, ki bu sistemini motoru 2 winger'dir. Ayrica orta alanda Emre disinda kaliteli adam yok. Ucuncusu Alex'e bu sistemde yer yok, 2 santrfor ile oynamak sart. Dorduncudu Guiza ve G.Unal bu sistemin santrforu degil.
Maşallah nasıl okudun yahu.

Yapılacak transferlere baksaydın anlardın. Mehmet Topuz kaliteli bir kanat oyuncusudur kim ne derse desin. Sağ bek Gökhan Gönül'ümüz var. E Krasic konuşuluyor. Rusya'ya gidildi. Tabii sana göre gelmeyecek ama hadi gelirse?

Ön Libero'ya transfer yapılacak Emre'nin yanına. Sol açığa adam alınacak. Forvete de alınacak.
Daum gideceğine göre Semih kalacak bana göre.
Bu kadar küçümsemeni önermem :)

Ayrıca not olarak Gökhan ve Güiza tam bu sistemin adamlarıdır. Ceza sahasında Fabiano ve Kanoute gibi son vuruşları yapacak adamlardır hiç efor sarfetmeden.

eGowiCh
30.Mayıs.2010, 14:37
Krasic'in ne işi var takımda, Özer ve Topuz varken, üstelik C.Kazım'ın da dönme durumu varken, Krasic'e dünya kadar bonservis vermek bence çok ama çok yanlış olur. O paraya Emre gibi hem savunma hem hücum yapabilen ama savunma yönü daha ağır basan bir oyuncu almalıyız.

HooijDonk07
30.Mayıs.2010, 15:13

Yapılacak transferlere baksaydın anlardın. Mehmet Topuz kaliteli bir kanat oyuncusudur kim ne derse desin. Sağ bek Gökhan Gönül'ümüz var. E Krasic konuşuluyor. Rusya'ya gidildi. Tabii sana göre gelmeyecek ama hadi gelirse?

Ön Libero'ya transfer yapılacak Emre'nin yanına. Sol açığa adam alınacak. Forvete de alınacak.

Ayrıca not olarak Gökhan ve Güiza tam bu sistemin adamlarıdır. Ceza sahasında Fabiano ve Kanoute gibi son vuruşları yapacak adamlardır hiç efor sarfetmeden.

Topuz Beşiktaş'a gitmedi ya ondan kötüdür onlara :)

KanaKe
30.Mayıs.2010, 15:18
Krasic'in ne işi var takımda, Özer ve Topuz varken, üstelik C.Kazım'ın da dönme durumu varken, Krasic'e dünya kadar bonservis vermek bence çok ama çok yanlış olur. O paraya Emre gibi hem savunma hem hücum yapabilen ama savunma yönü daha ağır basan bir oyuncu almalıyız.
Krasic bu saydigin 3 adamdan da daha kaliteli.

GodfatheR
30.Mayıs.2010, 15:33
Özer'e sol kanatta bi sezon daha tahammül edemem. Kesinlikle adam alınmalı hem sağa hem sola. Orta sahanın ortasına ve forvetede takviye şart. Ayrıca Bilica gönderilip daha iyi bir stoper alınabilir.

Bordo61Mavi
30.Mayıs.2010, 16:06
Fenerbahcenin aradigi adam Ramos degil, Ramos Fenerbahcede is yapamaz. Turkiyedeki beklentileri, calisma kosularini kaldirabilcek adam lazim Fenerbahce.

Buda kesinlikle Ramos degildir, Tottenhamdaki rahatligina ragmen bisey yapamadi simdi Fenerbahcedemi basarili olcak.

Fenerbahce Daumla devam etmeli bu zorda olsa devam etmeli. Okadar sakatlikliga ragmen cok iyi puan topladi. Yeterince alternatifide yoktu

indie
30.Mayıs.2010, 16:07

bjk4ever'in dediği bazı şeyler doğru, Alex'e o sistemde yer yok. Emre'nin de 2 göbekten birini oynayabilmesi için ya yanına 4 ciğerli bir siyahi adam alınmalı, yahut Emre şu anda koştuğundan fazla koşmalı. Yine aynı sistemde kanat oyuncusu 2 kişiyi üst üste geçebilecek bir oyuncu olmalı (Arda ve Keita bu işe çok uygunlar Türkiyede), Topuz isterse kendi stilinde dünyanın en iyisi olsun, o meziyetlere sahip değil. Özer bu sistemde sadece kanat oynar ki, o da verimini düşürür. Fenerbahçede bu sisteme en uygun forvet Semih'tir, Güiza fizik olarak ceza sahasında kaybolur ve gelen ortalara vuramaz, son vuruş adamı olmadığını artık kabullenmek gerekiyor. G. Ünalı ben kalite bakımından yetersiz buluyorum. Sisteme uygun ancak Fenerbahçe'nin oyuncusu değil. Yine de diğer mevkiler işlerini layıkıyla yaparsa sırıtmadan 10 golü bulur.

Bu yaptığım Fenerbahçe kadrosunu küçümsemek değil, ama sisteme uymuyorsa, uymuyordur.

nerazzuri
30.Mayıs.2010, 16:34
Alex'e yer yok evet, buna bir itirazım yok. Fakat Emre zaten muhteşem zaten koşuyor takım emre olmadığı zaman inanılmaz bir tempo düşüklüğüne uğruyor. Yanına Keita,Toure tipi bir ön libero alındığı zaman sorun kalmaz.

Mehmet Topuz üst üste adam geçemese bile hırsı şutları ortaları ile bana göre yinede kaliteli bir kanat oyuncusudur, eğer olay üst üste adam geçmek iste Gökhan zaten o açığı kapatır.

Ayrıca bunları geçtim 4-4-2 li sistemde Güiza 4 defans arasında mücadele verip efor sarfetmeyeceği için en az 15 golü bulacaktır. Mallorca'da attığı golleri dikkatle izlersek son vuruş hepsi. Gökhan Ünall ise geriden gelebilen bir forvet hız,bitiricilik. Evet belki çok kaliteli değil ama gollerini atabilir.

Ki zaten forvete takviye yapılacak.

Tabii bunları Ramos'un sistemi üzerine konuşuyoruz,gelecek mi orasıda mechul.

TeNaciOUS MidFieLdeR
30.Mayıs.2010, 16:48
Guiza Mallorca' da genelde defans arkasina sarkarak atiyodu gollerini yanlis hatirlamiyosam. Kontra forvetiydi yani .

nerazzuri
30.Mayıs.2010, 17:01
Guiza Mallorca' da genelde defans arkasina sarkarak atiyodu gollerini yanlis hatirlamiyosam. Kontra forvetiydi yani .
Güiza Mallorca'da tek forvet oynardı. Geri kalan 10 kişi ise hamal,Güiza'ya çalışırdı. Tüm golleri neredeyse ceza sahası içinden. Son vuruş sadece.

KanaKe
30.Mayıs.2010, 17:08
Güiza Mallorca'da tek forvet oynardı. Geri kalan 10 kişi ise hamal,Güiza'ya çalışırdı. Tüm golleri neredeyse ceza sahası içinden. Son vuruş sadece.
Güiza'nin Mallorca'da ki maclarini izlemedim fakat 2 sene icinde izledigim Güiza kesinlikle kötü bir bitiricidir.. Son vuruslari cok vasat..

nerazzuri
30.Mayıs.2010, 17:10
Güiza'nin Mallorca'da ki maclarini izlemedim fakat 2 sene icinde izledigim Güiza kesinlikle kötü bir bitiricidir.. Son vuruslari cok vasat..
Evet Güiza 2 senedir kötü bir bitirici. Fenerbahçe'de 10 kişi maalesef Güiza'ya çalışmıyor. Maalesef ki asıl hamal Güiza oldu bu takımda. Koştu,efor sarfetti defansı yordu gücü kalmadı açıkcası son vuruşlara.

nekop
30.Mayıs.2010, 17:16
Bu son vuruşlara gücü kalmadı meselesinide çözemedim bi türlü..Bu adam 5. dakikada girdiği pozisyonlarıda inanılmazı başararak kaçırıyor.5. dakikadada yorgun mu oluyor bu adam? Bizde Umut sizde Guiza ve iki taraftarında kendini avutuş yöntemi çok koşuyor son vuruşlara gücü kalmıyor.

TeNaciOUS MidFieLdeR
30.Mayıs.2010, 17:19
Bu son vuruşlara gücü kalmadı meselesinide çözemedim bi türlü..Bu adam 5. dakikada girdiği pozisyonlarıda inanılmazı başararak kaçırıyor.5. dakikadada yorgun mu oluyor bu adam? Bizde Umut sizde Guiza ve iki taraftarında kendini avutuş yöntemi çok koşuyor son vuruşlara gücü kalmıyor.

Umut ile Guizayi takas edelim nasi olur :D:D:D

KanaKe
30.Mayıs.2010, 17:20
öyle birsey mümkün degil son vurus yetenek meselesidir.. cok kosmasi kondisyonunu etkiler kondisyonu son vuruslarini etkilemez.. ona bakarsan van nistelrooy'da cok kosan bir oyuncuydu fakat dünyanin en iyi son vuruslarini yapabilen bir oyuncu.. daha kalenin dibinden top kacirdigini görmedim.

nerazzuri
30.Mayıs.2010, 17:22
öyle birsey mümkün degil son vurus yetenek meselesidir.. cok kosmasi kondisyonunu etkiler kondisyonu son vuruslarini etkilemez.. ona bakarsan van nistelrooy'da cok kosan bir oyuncuydu fakat dünyanin en iyi son vuruslarini yapabilen bir oyuncu.. daha kalenin dibinden top kacirdigini görmedim.
En basitinden halı sahada koşun yorulun bakalım, karşı karşıya kaldığınızda gol yapacak gücünüz kalıyor mu :)

nekop
30.Mayıs.2010, 17:24
Umut ile Guizayi takas edelim nasi olur :D:D:D

Eski ayakkabıyı boyayıp tekrar giymek gibi olur.Dıştan yeni gibi görünsede altı deliktir, ayağınızı sıkar.Yenisini almak en iyisidir. :D

nekop
30.Mayıs.2010, 17:26
En basitinden halı sahada koşun yorulun bakalım, karşı karşıya kaldığınızda gol yapacak gücünüz kalıyor mu :)

Serkan önceki mesajımda dediğim gibi maçın 2.yarısındakilerde durum bu diyelim.Ama maçın başında kaçan pozisyonlara ne diyeceğiz?

nerazzuri
30.Mayıs.2010, 17:31
Serkan önceki mesajımda dediğim gibi maçın 2.yarısındakilerde durum bu diyelim.Ama maçın başında kaçan pozisyonlara ne diyeceğiz?
Şanssızlık diyelim o zaman onada, psikolojik diyelim. Güiza 2 senedir çok iyi bir bitirici değilse kesinlikle ben maç içerisindeki efor kaybına ve çok mücadele etmesine bağlıyorum. Topu topu kaç pozisyonu var zaten ilk 10 dakika içerisinde?

Tabii bu arada konunun baya bir dışına çıktık.

Universal
30.Mayıs.2010, 17:32
Yılmaz Vural gibi bütün takımları gezmiştir, Ramos. Her gittiği takımda bir sezon kalıyor. Fenerbahçe için büyük hata olur. Vikipedia'da bile Fenerbahçe'nin başında olarak gözüküyor.

A.FaruK
30.Mayıs.2010, 17:32

Benim bildiğim Güiza ile birlikte Arango ve İbagaza 3lüsü beraber oynuyodu ileride

nekop
30.Mayıs.2010, 17:39
Şanssızlık diyelim o zaman onada, psikolojik diyelim. Güiza 2 senedir çok iyi bir bitirici değilse kesinlikle ben maç içerisindeki efor kaybına ve çok mücadele etmesine bağlıyorum. Topu topu kaç pozisyonu var zaten ilk 10 dakika içerisinde?

Tabii bu arada konunun baya bir dışına çıktık.

İlla ilk 10 dakikada olması gerekmiyor Serkan 20 de 30 de.. Bir oyuncu 30. dakikada yorulduğu için pozisyonları kaçırıyorsa buda apayrı bir sorundur.Bu adama dayanıklılığını arttıracak özel bir antreman programı uygulanması gerekir.Guiza'nın belki son vuruşları çok çok çok iyidir ama belki soğukkanlı olmadığından belki doğru kararlar vermediğinden bir şekilde bu pozisyonları gole çeviremiyor.Ama sen kendini yoruluyor ondan kaçırıyor diyerek kandırmaya devam et.140'lık adamdan ne bekliyorsam bende. :D

di canio
30.Mayıs.2010, 17:43
Yapmayın artık lütfen. Güiza'yı savunmak için bahaneler üretmeyin. Bu adam maç öncesi 1 hafta boyunca, sezon öncesi yaklaşık 1 ay boyunca fiziksel idman yapmıyor mu? Hala çok koşuyor, boğuşuyor, gücü kalmıyor demeyin. Bu adam benimle akşamları halı saha maçı yapsa ve kaçırsa derim; çok koşup yoruldu, gücü kalmadı vuruş yapmaya. Gündüz işte çalış, yorul akşam da futbol oynarsan kaçar, normaldir. Ancak yaptığı tek çalışma, oynadığı maç için olan bir adam için bu bahane komik oluyor.Hadi son vuruşları iyi de yorgunluktan kaçırıyor diyelim; ben hiçbirvuruşunda göremedim açıkca o iyi bitiriciliği. Adam bir ağladı diye hem bu sezondan, hem de Semih'ten olduk yahu. Geçen sezonu saymıyorum bile. Bir kere ağladı, 11 garanti. Aldı paralarını keyfine bakıyor şimdi, saha dışında ki bitiriciliğine yorgunluk bahane olmuyor nedense. Onun yüzünden (sadece o da değil sorumlu) taraftarlar hala ağlıyor. Hala Güiza'nın nesini savunuyorsunuz?

nekop
30.Mayıs.2010, 17:47
Yapmayın artık lütfen. Güiza'yı savunmak için bahaneler üretmeyin. Bu adam maç öncesi 1 hafta boyunca, sezon öncesi yaklaşık 1 ay boyunca fiziksel idman yapmıyor mu? Hala çok koşuyor, boğuşuyor, gücü kalmıyor demeyin. Bu adam benimle akşamları halı saha maçı yapsa ve kaçırsa derim; çok koşup yoruldu, gücü kalmadı vuruş yapmaya. Gündüz işte çalış, yorul akşam da futbol oynarsan kaçar, normaldir. Ancak yaptığı tek çalışma, oynadığı maç için olan bir adam için bu bahane komik oluyor. Adam bir ağladı diye hem bu sezondan, hem de Semih'ten olduk yahu. Geçen sezonu saymıyorum bile. Bir kere ağladı, 11 garanti. Aldı paralarını keyfine bakıyor şimdi. Onun yüzünden (sadece o da değil sorumlu) taraftarlar hala ağlıyor. Hala Güiza'nın nesini savunuyorsunuz?

Eski toprak işte biliyor işi. :D Gel bunları birde Umut için bordomavi.net'te söyle.. :D

HooijDonk07
30.Mayıs.2010, 18:22
Milos Krasiç’e ile yapılan görüşmeler olumlu bitti ve imza düna kupası sonrası
Ve beklenen transfer gerçekleşti. Başkan Aziz Yıldırım uzun süredir peşinde koşulan futbolcu için kulünü ile yapılan pazarlıklar sonrası 15 milyon euro gibi bir rakam karşılığında anlaşma sağladı
Halen milli takım kampında bulunan futbolcu ile yapılan görüşmeler olumlu geçti ve Kocaman bu işi bitirdi
Krasiç dünya kupası sonrası gelecek ve resmi sözleşmeyi imzalayacak
Rus futbolcu ile 4 yıllık sözleşme yapılacak ve yıllık 4 milyon euro gibi bir rakam ödenecek

Hayır atıyorsun bari adamın ülkesini doğru yazın :n:1907Haber'de okudum.

KanaKe
30.Mayıs.2010, 18:49
1907haber zaten palavralariyla ünlü bir site.. 100. yilda yazmadiklari isim kalmamisti Adriano dan Totti,Henry,Cannavaro'ya kadar yazmislardi :D

TR.CaPTaiN
30.Mayıs.2010, 19:02
Krasic harekatı başladı

Fenerbahçe'de transfer harekatı başladı... Yönetimin tam yetki verdiği Sportif Direktör Aykut Kocaman'ın Avusturya'da çeşitli temaslarda bulunduğu öğrenildi. İlk hedef olarak Sırbistan'ın yıldızı Krasiç'e giden Kocaman'ın, bu futbolcunun Yeni Zelanda ile oynanan hazırlık maçında forma giymeyeceğini öğrenince, rotasını Polonya - Finlandiya maçına çevirdiği belirtildi. Bu maçtaki bazı oyuncular hakkında not tutan Kocaman'ın daha Krasiç'le de bir görüşme yapmayı planladığı ifade edildi.Krasiç'in bonservisi içinse kulübü CSKA Moskova ile anlaşmanın sağlandığı ileri sürüldü.

Aykut Kocaman'ın Avusturya'da kamp yeri de bakacak olması, yönetimin teknik direktör Christoph Daum'la yola devam etmeme kararı olarak da yorumlandı.

Yönetimin tazminatı konusunda anlaşmaya çalıştığı Daum'un ise "Türkiye'den ayrılmak istemiyorum. Sözleşmem bitene kadar görevimin başında kalacağım" dediği öğrenildi. Daum'un Fenerbahçe ile 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

Ligtv.com.tr

Fenerbahçe'nin transferde genel sorunu A planı ile C planı arasında uçurumun olması oluyor. Bunu Xabi Alonso'da yaşamıştık. Xabi için de uzun süre uğraşılmıştı, hatta aradan zaman geçtikten sonra resmi sitede Aziz Başkan'ın oyuncu ikna olmadı gibisinden bir yazısı da çıkmıştı. Nihayetinde o sezon Xabi'yi isterken Josico'yu almıştık; birisi Ferrari diğeri Tofaş. Gelmek istediğim nokta; şimdi Krasic'le ilgileniyoruz, bu doğru ancak, Krasic olmadığı zaman yöneleceğimiz isim atıyorum; Pires olmamalı, bilmem Kiminho olmamalı Hleb olmalı, Benayoun olmalı.

Lim10
30.Mayıs.2010, 19:07
Krasiç'in rus vatandaşlığı var.Tabi bu haberin kolpalığını örtmez.

BleedingMoon
30.Mayıs.2010, 19:58
aslında kazım kazım+10 milyon euro krasic için yeterli olabilir. rusların türk futbolculara karşı garip bir sempatisi var.

eGowiCh
30.Mayıs.2010, 20:01
Krasic tamamen lüks bir transfer olur, bence çok yanlış bir transfer politikası izleniyor. Bize Krasic'in sol kanat versiyonu lazım. Ayrıca Krasic'e 15-20 milyon Euro verileceğine, Galatasaray'ın transfer politikası izlense, mesela Keita'ya 7 milyon Euro, Baros'a 4-5 milyon Euro, Kewell bedelsiz, böyle transferler yapmamız lazım. Baros ki bizim kapımızdan dönmüş futbolcudur, Zico'ya Baros mu Deivid mi sorusu üzerine Deivid alınmış, yoksa Baros alınacaktı ve neler kaçırdığımız ortada. Transfer konusunda umutlu değilim ortadaki isimlere bakınca, umarım yanılan ben olurum.

nerazzuri
30.Mayıs.2010, 20:03
Krasic tamamen lüks bir transfer olur, bence çok yanlış bir transfer politikası izleniyor. Bize Krasic'in sol kanat versiyonu lazım. Ayrıca Krasic'e 15-20 milyon Euro verileceğine, Galatasaray'ın transfer politikası izlense, mesela Keita'ya 7 milyon Euro, Baros'a 4-5 milyon Euro, Kewell bedelsiz, böyle transferler yapmamız lazım. Baros ki bizim kapımızdan dönmüş futbolcudur, Zico'ya Baros mu Deivid mi sorusu üzerine Deivid alınmış, yoksa Baros alınacaktı ve neler kaçırdığımız ortada. Transfer konusunda umutlu değilim ortadaki isimlere bakınca, umarım yanılan ben olurum.
Daum zamanında ise yabancı kontenjanına takılmıştı.

bjk4ever
30.Mayıs.2010, 20:53

M.Topuz o kadar kaliteli bir kanat oyuncusu ki, gecen sezonu 25-30 mac full oynayip 1 gol ve 1 asist ile tamamladi, G.Gonul'u savunmada tek birakmasini gectim zaten.
Krasic konusuluyor diye geldi mi adam? Kimler konusulmadi ki? Ronaldinho (her sene), Morientes, Kanoute (her sene), Insua vs. geldiler mi? Onu gectim, hem Topuz kaliteli adam diyorsun, sonra da ayni mevkinin adami Krasic gelecek diyorsun, tezat yok mu burada?

Gokhan ve Guiza icin bu sistemin adami demen futbol acisindan komik geldi bana. Guiza ve G.Unal kucuk takimlarin golcusudur, kontra atak oynayan takimlarda (Mallorca, Kayseri) gayet basarili olurlar, cunku ikisi de savunmanin arkasina kolay sarkan hizli oyuncular, ama senin bahsettigin 4-4-2 baskin bir sistem ve en temel ozelligi ceza alanina kanatlardan top indirmektir, ki bahsettigin Juande Romas Sevilla'da iken bunu Kanoute, Fabiano ve Kepa ile yapiyordu, ama Guiza tarzi olan Saviola, Chevanton ve Kone mesela daha basarisiz oldular. Zaten Fabiano/Kanoute ile G.Unal/Guiza'yi ayni tarz olarak yorumlayan biriyle futbol konusmak da dogru degil diye dusunuyorum....

MeMo
30.Mayıs.2010, 20:56
M.Topuz o kadar kaliteli bir kanat oyuncusu ki, gecen sezonu 25-30 mac full oynayip 1 gol ve 1 asist ile tamamladi, G.Gonul'u savunmada tek birakmasini gectim zaten.
Krasic konusuluyor diye geldi mi adam? Kimler konusulmadi ki? Ronaldinho (her sene), Morientes, Kanoute (her sene), Insua vs. geldiler mi? Onu gectim, hem Topuz kaliteli adam diyorsun, sonra da ayni mevkinin adami Krasic gelecek diyorsun, tezat yok mu burada?

Gokhan ve Guiza icin bu sistemin adami demen futbol acisindan komik geldi bana. Guiza ve G.Unal kucuk takimlarin golcusudur, kontra atak oynayan takimlarda (Mallorca, Kayseri) gayet basarili olurlar, cunku ikisi de savunmanin arkasina kolay sarkan hizli oyuncular, ama senin bahsettigin 4-4-2 baskin bir sistem ve en temel ozelligi ceza alanina kanatlardan top indirmektir, ki bahsettigin Juande Romas Sevilla'da iken bunu Kanoute, Fabiano ve Kepa ile yapiyordu, ama Guiza tarzi olan Saviola, Chevanton ve Kone mesela daha basarisiz oldular. Zaten Fabiano/Kanoute ile G.Unal/Guiza'yi ayni tarz olarak yorumlayan biriyle futbol konusmak da dogru degil diye dusunuyorum....

İlk cümleni değiştir şöyle yap.M.Topuz o kadar kaliteli bir kanat oyuncusu ki Fenerbahçe elimizden aldı.Topuz sezonun büyük bölümünde uyum sağlayamamıştı takıma ama son haftaları bir daha izler istersen nasıl oynadığına bir bak...

nerazzuri
30.Mayıs.2010, 21:06

Şimdi son yaptığın açıklama biraz talihsiz olmuş. Mesela sen böyle dersen bende sana derim ki; Topuz'u sadece bir sezonluk değerlendiren adam ile futbol konuşmam :) Önce seviyeli olalım lütfen.

Güiza ve Gökhan'a aynı tarz dediğim cümleyi göster bende eyvallah diyeyim. Ben o sisteme uyar dedim. Çünkü ikiside son vuruş adamı. Güiza ise rahat rahat top indirebilir bak dikkat et aynı tarz demiyorum, yapar diyorum. Böyle vurgulamak gerekiyor sizinle tartışırken maalesef.

Bahsettiğin saviola 1.69 boyunda ve top indirmesi zaten imkansız. Güiza ve Ünal çok rahat top indirebilirler, Gökhan'ın zaten hava hakimiyeti üst seviyede.

bjk4ever
30.Mayıs.2010, 21:06
Evet Güiza 2 senedir kötü bir bitirici. Fenerbahçe'de 10 kişi maalesef Güiza'ya çalışmıyor. Maalesef ki asıl hamal Güiza oldu bu takımda. Koştu,efor sarfetti defansı yordu gücü kalmadı açıkcası son vuruşlara.

Bu da taraftarlarin 14 milyon euroyu ortmek icin uydurdugu birsey. Bir defa Guiza oyle cok pres yapan, bogusan oyuncu degil, sahada Bobo veya Baros gibi bos bos gezinen, kicini kaldiramayan bir adam. Hic Guiza'nin ileride top kaptigini veya bir faul kazandirdigini falan gormedim. BJK taraftari bunu Nobre icin dese bir nebze anlarim, cunku çok calisiyor, ama onun da gol atmamasi kalitesizliginden, bundan dolayi degil.
Ayrica oyuncularin gucsuz kalmasi gibi birsey de olamaz. Bunlar o kadar antrenman yapiyor, hepsi fizik olarak iyi oyuncular. Bir oyuncunun 90 dakika 8-9 kilometre kosacak kadar kondisyonu olacak, ne bileyim 10 metre falan top surebilecek, ama nasil oluyorsa 60. dakikada bir pozisyonda adam gibi son vurus yapacak gucu mu olmayacak? Kaldi ki Guiza'nin kacirdigi gollerin cogu teknik yetersizlikten degil de vurus zekasi eksikliginden kaynaklaniyor.
Ayrica yonetimize ve oyuncunuza toz kondurmamak istememeniz dogru, ama zarari yine size oluyor. Guiza 1 sene daha kalsin, benim icin hava hos, ben zevkle izliyorum, ama sizin icin iyi degil iste. Ayni seyleri Kezman'da yapmistiniz, o da cok mucadele ediyordu vs, tamamen sacmalik. Guiza için 14 milyon fazladır, nasil ki Tabata için 8 milyon, Lincoln için 7.5 milyon fazlaysa, her kulupte olabilir boyle seyler, onemli olan hatalari ve eksikleri de gorebilmektir.

bjk4ever
30.Mayıs.2010, 21:09
İlk cümleni değiştir şöyle yap.M.Topuz o kadar kaliteli bir kanat oyuncusu ki Fenerbahçe elimizden aldı.Topuz sezonun büyük bölümünde uyum sağlayamamıştı takıma ama son haftaları bir daha izler istersen nasıl oynadığına bir bak...

Elimizden aldiginiz icin acikcasi uzulmedim, sevindim bile, cunku o fiyata nasil performans gosterdigi ortada. Uyum saglayamamasi falan hikaye, Kayseri'de rahatsin tabii, forvet arkasi serbest oynuyorsun, tum duran toplar senin, istedigin an tepki gormeden 35-40 metreden kaleye sut cekebiliyorsun, tum toplar sana gidiyor vs. ama buyuk takimda boyle olmayinca neler yapabildigini gorduk, ki milli takimdaki maclari da hic ic acici degil. Ama siz memnunsaniz bilemem tabii, o sizin kendi gorusunuz, beni de ilgilendirmez.....

bjk4ever
30.Mayıs.2010, 21:14
Şimdi son yaptığın açıklama biraz talihsiz olmuş. Mesela sen böyle dersen bende sana derim ki; Topuz'u sadece bir sezonluk değerlendiren adam ile futbol konuşmam :) Önce seviyeli olalım lütfen.

Güiza ve Gökhan'a aynı tarz dediğim cümleyi göster bende eyvallah diyeyim. Ben o sisteme uyar dedim. Çünkü ikiside son vuruş adamı. Güiza ise rahat rahat top indirebilir bak dikkat et aynı tarz demiyorum, yapar diyorum. Böyle vurgulamak gerekiyor sizinle tartışırken maalesef.

Bahsettiğin saviola 1.69 boyunda ve top indirmesi zaten imkansız. Güiza ve Ünal çok rahat top indirebilirler, Gökhan'ın zaten hava hakimiyeti üst seviyede.

Sen Gokhan ve Guiza'ya son vurus adami dersen burdaki Trabzonlu ve objektif Fenerli arkadaslar sana kakir kakir guler, kusura bakma. Ayrica top indirmenin direkt boy ile alakasi yok, Nobre ve F.Tekke cok uzun degiller ama havada etkililer, ama mesela Ibrahimovic ve Baros nispeten uzun, ama hic top indirdiklerini hatirlamiyorum. G.Unalin tarzini bilmiyorsan burada bir Kayseriliye soralim istersen ne tarz bir oyuncu diye, cevabini aliriz. Ama maclari biraz takip eden arkadaslar zaten Gokhanin savunma arkasina kosu yapan kontra forvet oldugunu soyler.....

MeMo
30.Mayıs.2010, 21:19
Elimizden aldiginiz icin acikcasi uzulmedim, sevindim bile, cunku o fiyata nasil performans gosterdigi ortada. Uyum saglayamamasi falan hikaye, Kayseri'de rahatsin tabii, forvet arkasi serbest oynuyorsun, tum duran toplar senin, istedigin an tepki gormeden 35-40 metreden kaleye sut cekebiliyorsun, tum toplar sana gidiyor vs. ama buyuk takimda boyle olmayinca neler yapabildigini gorduk, ki milli takimdaki maclari da hic ic acici degil. Ama siz memnunsaniz bilemem tabii, o sizin kendi gorusunuz, beni de ilgilendirmez.....

Ben Topuz'un be senenin sonuna doğru artan performansından memnunum.Eminim seneye daha iyi olacaktır.Verilen bonservis bedeli bir senelik değildi bildiğin gibi önümüzdeki sene gayet iyi hakkını verebilir verilen paranın.

TR.CaPTaiN
30.Mayıs.2010, 21:22
Fenerbahçe ve Şilili!

Fenerbahçe'de Alman çalıştırıcısı Christoph Daum'un geleceği belirsizliğini korurken İspanyol spor gazetesi AS'ta ve çeşitli İspanyol medya kuruluşlarında yer alan habere göre deneyimli teknik adam Manuel Pellegrini ile görüşmeler yapılıyor.

Çıkış noktası İspanyol medyası olan "Inter ve Fenerbahçe için Pellegrini sesleri" konulu haberlerin deneyimli hocanın menajeri tarafından "Görüşüyorlar" şeklinde doğrulanması ise gelişmenin ciddiyetini gösteriyor.

Inter'in teknik adam Jose Mourinho'nun ayrılışından sonra yerini doldurmak için Fenerbahçe ile birlikte Pellegri'nin peşinde olduğunu yazan gazete İtalyan ekibinde teknik direktörlük koltuğu için Josep Guardiola, Fabio Capello ve Guus Hiddink'in olduğunu öne sürüyor.

(A Milli Futbol Takımımızın teknik direktörü Guus Hiddink ise önceki gün yaptığı açıklamada bu tür gelişmelerden haberdar olmadığını söyleyerek iddiaları yalanlamış, kafasındaki tek düşüncenin A Milli Futbol takımımız olduğunu belirtmişti)

Ciddi bir şekilde gündeme yeniden düşen 56 yaşındaki Manuel Luis Pellegrini Ripamonti ise 2009-2010 sezonunda Real Madrid'in Şampiyonlar Ligi'ne erken vedası ve 99 puan toplamasına karşın kaçan lig şampiyonluğu sonucu görevinin sonuna gelmişti. Şilili teknik adam San Lorenzo ve River Plate takımlarıyla yaşadığı başarılar sonrası 2004-2009 yılları arasında Villarreal'da çok önemli işler yaptıve teknik deneyimi, oyunculardan elde ettiği maksimum performans ile çoğu futbolseverin ortak beğenisini kazanan bir teknik direktör. Pellegri'nin Real Madrid'deki en büyük sorunu ise tam olarak göz önüne çıkmasa da yıldızlar ve bu yıldızların yönetimi, kontrolüydü.

EFE 'RAMOS' DEMİŞTİ
O FİNALDE GÖRÜŞMELER VARDI...

Fenerbahçe için geçtiğimiz günlerde İspanyol EFE haber ajansı ise son dönemde sırasıyla Sevilla ile yaşadığı başarılardan sonra sırasıyla başarısız Tottenham, Real Madrid ve CSKA Moskova deneyimi yaşayan Juan de la Cruz Ramos Cano ile Fenerbahçe'nin bir görüşme yaptığını bir haber ile üyelerine servis etmişti.

Juande Ramos haberinden sonra AS gazetesinin Manuel Pellegrini ile görüşmeler olduğunu öne sürmesi ise sarı-lacivertli cephede 22 Mayıs'ta Madrid'de Şampiyonlar Ligi finalini izlemeye giden bir kesim yöneticilerin türlü temaslar yaptığına ise bir işaret. Juande Ramos'un ismini ilk kez Fenerbahçe ile birlikte aynı cümlede geçiren EFE Haber Ajansı ise çekirdeği İspanya'da bulunan dünyanın en önemli ve saygın haber kuruluşlarından biri.

Fenerbahçe'de Ramos ve özellikle Pellegrini isimlerinde yöneticilerin ve taraftarların ortak sıkıntısı ise önceki sezon yaşanan Luis Aragones depremi. İspanya Milli Takımı'nı şampiyon yaptıktan sonra kulüpler bazında son yıllarda büyük tecrübesi olmayan bir teknik adama yönelen Fenerbahçe Spor Kulübü Aragones döneminde maddi ve manevi anlamda büyük yara almıştı. Şilili Pellegrini ve İspanyol teknik adam Juande Ramos isimlerindeki oluşabilecek ufak tedirginlikler ise bunlar.

CHRISTOPH DAUM İZLİYOR

Fenerbahçe'de kaybedilen şampiyonluk sonrasında hafta içi Faruk Ilgaz Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında Christoph Daum'un geleceği hakkında keskin bir yorum yapmaktan kaçınan başkan Aziz Yıldırım ise o gün karşılıklı görüşmelerin yapılacağını söylerken toplantı sonrasında çok geçmeden başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler Christoph Daum ile yaklaşık 1.5 saatlik bir görüşme yapmıştı.Bu görüşme sonrasında açıklamanın ilerleyen günlerde yapılacağını belirten Fenerbahçe Spor Kulübü'nde Daum ise 9 bavulla Türkiye'den ayrılmıştı.

SOĞUK SAVAŞ VAR

Fenerbahçe'de sarı-lacivertli taraftarların ağırlıklı bir kısmının "yollar ayrılmalı" dediği Christoph Daum için sarı-lacivertli cephenin ağır ve soğukkanlı davranması, kurumsal açıklamalar yapması ise Daum ile yaşanan soğuk savaş ve teknik adamın sözleşmesi gereği yapılacak keskin hareketlerle bu sözleşmede hukuksal üstünlüğün Alman teknik adamın cephesine geçeceği gerçeği.

Cumartesi günü yapılan mali kongrenin bitmesini işaret eden ve bu kongre sonrası hareketliliğin başlayacağını resmen duyuran Aziz Yıldırım'ın Christoph Daum ile yolların ayrılması konusunda "kesin" kararlı olduğu, bu ayrılığın "tazminat anlaşması" ve yeni -iyi- teknik adamla "anlaşma" sağlanana kadar yumuşak bir geçiş içinde sağlaması muhtemel. Aziz Yıldırım'ın kafasında ise Daniel Güiza'yı satma düşüncesi henüz yok.

LUCESCU VE AYKUT KOCAMAN

Fenerbahçe ile adı geçen bir başka isim olan ve geçtiğimiz hafta yerli medyanın manşetlerinin ortak noktası olan Mircea Lucescu konusunda ise deneyimli Rumen teknik adam Lig TV'ye yaptığı "Görüşmedik" açıklaması yapmış ve kendine soru soran muhabirlere sert bir tavır takınmıştı.

Öne çıkan isimlerin başında gelen bir diğeri ise şu anda Fenerbahçe Spor Kulübü'nde sportif direktörlük görevini üstlenen ve her fırsatta teknik adam eşofmanlarını özlediğini gönül rahatlığıyla açıklayan Aykut Kocaman ismi. Özellikle taraftarların büyük bir kısmının da gönlünde yatan Aykut Kocaman ismi önceki hafta Fenerbahçe Spor Kulübü farkındalığı ile gazetelerin manşetlerinde denendi ve bir nevi spor kamuoyunun da tepkisi ve olaya bakış açısı görülmüş oldu.

Sarı-lacivertli ekipte yöneticilerin alternatifler içine aldığı bu planda en büyük sıkıntısı ise kurumsal kimlik ve "sportif direktörlük" kelime dizisi ve projesinin yaraya uğraması ve yaklaşık bir sezon boyunca Aykut Kocaman & Christoph Daum ve Fenerbahçe'de yaşanan üçlü sıkıntı konusunda çıkan haberlerin ve gelişmelerin doğrulanması anlamına geliyor.

Teknik direktör ve arka planda kalan transfer konusunda Fenerbahçe'de bu hafta önemli ve somut gelişmelerin olma ihtimali oldukça fazla. Daum konusunda ise kesin kararın geçtiğimiz hafta Çarşamba akşamı verildiği artık çoğu kesimin kabul ettiği bir gerçek.

Esat Dergi/Sporx

Xacubona
30.Mayıs.2010, 22:08
Fenerbahçe, kendisini çifte kupadan eden Trabzonspor'un kapısını çaldı. Sarı-lacivertli ekip, "Ceyhun Gülselam'a karşılık Önder+para verelim" önerisi yaptı.

ForsakeN
31.Mayıs.2010, 00:10
Fenerbahçe, kendisini çifte kupadan eden Trabzonspor'un kapısını çaldı. Sarı-lacivertli ekip, "Ceyhun Gülselam'a karşılık Önder+para verelim" önerisi yaptı.

Eğer olursa iyi transfer.Ceyhun'un stilini beğeniyorum

goosfraba
31.Mayıs.2010, 00:12
pellegrini yeni hocamız...

kaynak ligtv ve as gazetesinin sitesi son dakika geçmiş.

sananes
31.Mayıs.2010, 00:15

yalan olması ümidiyle.benim net düşüncelerim vardır diarralar varken guti varken gagoyu oynatan adam hoca moca değildir bence

KanaKe
31.Mayıs.2010, 00:28

ligtv nin sitesinde konuyla ilgili haber yok

goosfraba
31.Mayıs.2010, 00:31
ligtv nin sitesinde konuyla ilgili haber yok

ligtvde canlı yapılan bir programda söylenmiş. onların da kaynağı as zannedersem.

Fearless Coward
31.Mayıs.2010, 00:34
Bence doğru seçim olmaz daha iyilerini bulurdu FB..

GeorgeWeah
31.Mayıs.2010, 00:41
Bugün Telegolde yaşananlardan sonra 1-2 gün içinde Fenerbahcede hareketlilik yasanacağını düşünüyorum.

Since-1907
31.Mayıs.2010, 00:52
Bugün Telegolde yaşananlardan sonra 1-2 gün içinde Fenerbahcede hareketlilik yasanacağını düşünüyorum.

Ne oldu ki Telegol'de Ümit ?

TR.CaPTaiN
31.Mayıs.2010, 01:03
http://www.as.com/futbol/articulo/inter-plantea-ahora-contratar-pellegrini/dasftb/20100529dasdaiftb_22/Tes

Inter ve Fenerbahçe Pellegrini'nin peşinde, Fenerbahçe iyi para teklif edebilir falan demişler.

nekop
31.Mayıs.2010, 01:13

Ceyhun gelecek sene kadroda düşünülen bir isim. Önder+para teklifine satılmaz. Takastaki isim Semih olursa gerçekleşebilir.

eGowiCh
31.Mayıs.2010, 01:21
Aziz Yıldırım hiçbir oyuncumu takasta kullanmam demişti. Bu yüzden takas iddialarına inanmıyorum.

Pellegrini gelirse çok doğru bir seçim olur. Ama daha da öncesi Daum ile yolların resmen ayrılması lazım, daha bu bile muallakta.

Aydin
31.Mayıs.2010, 01:23
Pellegrini çok iyi bir teknik adam bence de.

Trabzonspor
31.Mayıs.2010, 01:59
Fenerbahçe, kendisini çifte kupadan eden Trabzonspor'un kapısını takas teklifiyle çaldı!
Turkcell Süper Lig'de yılın takası mı gerçekleşiyor? Fenerbahçe, kendisini çifte kupadan eden Trabzonspor'un kapısını çaldı. Sarı-lacivertli ekip, "Ceyhun Gülselam'a karşılık Önder+para verelim" önerisi yaptı.
Sportif direktör Aykut Kocaman'ın istediği Ceyhun için girişimlere başlayan Fenerbahçe yurt içinden alacağı yerli oyuncularda ilk bombayı Ceyhun ile patlatmayı istiyor. Bu konuda Şenol Güneş'in kararı bekleniyor.
GÜNEŞ DE SICAK
1987 Almanya Münih doğumlu Ceyhun'a konu Milli Takım'ın ABD kampında iletildi.
Genç oyuncu, "Trabzon ile sözleşmem var. Kararı yönetim verir. Fenerbahçe'de oynamak şereftir" diye konuştu.
Orta sahada defansa dönük görev yapan Ceyhun geçen sezon çoğunlukla yedek bekledi. Önder Turacı'yı çok isteyen Şenol Güneş'in takasa "Evet" diyeceği belirtiliyor.

------------------------------------------------------------------------------------------------------

1987 Almanya Münih doğumlu Ceyhun'a konu Milli Takım'ın ABD kampında iletildi.
Genç oyuncu, "Trabzon ile sözleşmem var. Kararı yönetim verir. Fenerbahçe'de oynamak şereftir" diye konuştu.

Kesin de böyle demiştir.Önder iyi bir isim ama Ceyhunda gelecekte çok iyi olacak bir isim onu ucuza yollamak akıl karı olmaz.

IcedEarth
31.Mayıs.2010, 02:00
Sen Gokhan ve Guiza'ya son vurus adami dersen burdaki Trabzonlu ve objektif Fenerli arkadaslar sana kakir kakir guler, kusura bakma. Ayrica top indirmenin direkt boy ile alakasi yok, Nobre ve F.Tekke cok uzun degiller ama havada etkililer, ama mesela Ibrahimovic ve Baros nispeten uzun, ama hic top indirdiklerini hatirlamiyorum. G.Unalin tarzini bilmiyorsan burada bir Kayseriliye soralim istersen ne tarz bir oyuncu diye, cevabini aliriz. Ama maclari biraz takip eden arkadaslar zaten Gokhanin savunma arkasina kosu yapan kontra forvet oldugunu soyler.....
İbrahimovic neyse de Baros o kadar da uzun değil. Bildiğim kadarıyla 1.84 boyunda.

nekop
31.Mayıs.2010, 02:21

Şu şaka dimi Serkan? Gökhan Ünal'ın hava hakimiyeti üst seviyede. Size geldikten sonra bi 20 cm uzamadıysa senin futbol bilginden şüphe ederim.

Ilhan
31.Mayıs.2010, 09:10
Pellegrini iyi işler çıkarabilir Fenerbahçe'de.

bjk4ever
31.Mayıs.2010, 11:40
İbrahimovic neyse de Baros o kadar da uzun değil. Bildiğim kadarıyla 1.84 boyunda.

1.84 fena degil boy olarak, mesela Nobre 1.83 F.Tekke 1.76 boyla hava toplarinda cok etkili mesela. Demek istedigim zaten boylu oyuncular illa kafa topunda etkili olmuyor.

IcedEarth
31.Mayıs.2010, 12:12
1.84 fena degil boy olarak, mesela Nobre 1.83 F.Tekke 1.76 boyla hava toplarinda cok etkili mesela. Demek istedigim zaten boylu oyuncular illa kafa topunda etkili olmuyor.
Bana hep kısa gelmiştir 1.84 nedense :zuhaha

TR.CaPTaiN
31.Mayıs.2010, 18:56
Yıldırım-Kocaman zirvesi

Fenerbahçe transferde ince eleyip sık dokuyor. Bir süredir yurt dışında bulunan ve dün akşam saatlerinde İstanbul'a dönen Sportif Direktör Aykut Kocaman yaptığı girişimleri ve transfer listesindeki isimleri bugün ayrıntılı bir biçimde Başkan Aziz Yıldırım ile paylaştı.

Kocaman'ın temas kurduğu ve listesinde ön plana çıkan 12 oyuncu olduğu öğrenildi. Bu isimler arasında takıma en faydalı olacak oyuncular tercih edilecek ve en fazla 2 futbolcu için yüksek maliyet ödenecek. Bu konu bugünkü yönetim kurulu toplantısında da masaya yatırılacak.

KRASİÇ VE CHOTO

Basında öne çıkan isimler ise CSKA Moskova'nın 17,5 milyon Euro karşılığında satmayı planladığı Sırp futbolcu Krasiç ve Legia Varşova'da oynayan Zimbabveli Choto. Krasiç kanat akınları için, Choto ise Bilica'nın yerine savunmaya düşünülüyor.

Bu arada sakatlıkları süren Gökhan Gönül, Özer Hurmacı, Mehmet Topuz, Guiza ve Selçuk Şahin'in sağlık durumlarına göre de transfer yön kazanacak. Özellikle Gökhan, Özer ve Guiza'nın uzun sürecek sakatlıklarını hesaba katan Aykut Kocaman bu oyuncuların alternatiflerini hazırlıyor. Bu oyuncuların ne zaman topla çalışmalara başlayacaklarının ve takımdan ne kadar sonra idmanlara başlayacaklarının netleşmesi üzerine takımdan uzun süre eksik kalacak oyuncuların mevkiilerine transfer yapılacak.

AA

TR.CaPTaiN
01.Haziran.2010, 00:41
Uğur Boral'ı düşünüyolardır. Caneri alabiliriz yada.

Mustafa, Caner'den, Uğur'dan sol bek olmaz. Caner Galatasaray'da hiç oynamamış olsa ve direkt olarak CSKA'dan alıyor olsak, belki sol bekte de oynayabilir, deneriz derdik ama biz Caner'in Galatasaray'da sol bekteki performansını gördük. Caner kumaş olarak Vederson'dan iyidir ama ben sol bekte Vederson'u Caner'e tercih ederim. Sol açık için Caner'i isterim, orası ayrı.

ozaniel
01.Haziran.2010, 00:50

Ayrıca Ozan İpek de 1.87 ama kanatta oynuyor.

Merev
01.Haziran.2010, 06:50
Transfer Bölümünü Geç Gördüm Konu Taşınırsa Sevınırım...

http://1.bp.blogspot.com/_jiyn_5ulSwU/TARtNY9l0eI/AAAAAAAAADU/r5zLHKzCJgM/s1600/krasic.jpg

HTSPOR.COM / ÖZEL HABER / Evren ALANLI

Fenerbahçe'de kaçan şampiyonluk sonrası hala tüm camiada hüzün hakim... Başta hala teknik direktör Daum'un durumu belirsizliğini korurken, transfer için de yönetim halen sessizliğini muhafaza ediyor. Her ne kadar Başkan Aziz Yıldırım Mali Kongre'den sonra sportif konulara el atılacağın söylese de gerçekler çok farklı yönde...

Sarı-Lacivertli kulübün şu anda ilgilendiği aşikar olan tek futbolcu Krasic... Ancak ne Sarı-Lacivertli kulüp, ne de futbolcunun cephesinden şu ana kadar net bir açıklama gelmemişti. Fakat Sırp futbolcunun menajeri Jaksimovic, HTSPOR.COM'a Krasic hakkında kırmızı alarm niteliğinde açıklamalar yaptı.

Sırp menajer, henüz kendilerine Fenerbahçe'den resmi bir teklif gelmediğini bir kez daha hatırlatırken, "Fenerbahçe'nin Krasic ile ilgilendiğini biliyoruz ancak bizimle kimse görüşmedi. Anladığım kadarıyla öncelikle CSKA Moskova ile masaya oturacaklar. Zaten FIFA kuralları da bunu gerektiriyor" ifadelerini kullandı.

RAKİP MANCHESTER UNITED
Sırp menajer, bu sözlerinin ardından bombayı patlattı: F.Bahçe Krasic'i istiyorsa elini çabuk tutmalı. Çünkü Manchester United yetkilileri 6 ay önce oyuncumuzu gerek Şampiyonlar Ligi grup maçlarında gerekse diğer maçlarda zun süre takip ederek Alex Ferguson'a ropar verdiler. Olumlu raporlar sonrasi İngiliz kulübü sezon sonunda, Krasic için CSKA Moskova'dan söz aldı. Durum şunu gösteriyor ki; Fenerbahçe'nin bu transferde Manchester United gibi bir rakibi var" dedi.

"FENERBAHÇE'NİN İŞİ ÇOK AMA ÇOK ZOR"
Jaksimovic, transfer konusu için de şunları söyledi: Krasic'in yeni takımı kesinlikle Dünya Kupası'ndan sonra belli olacak. Şu anda Krasic'in aklı bu turnuvada. Ancak kesin olan şu ki; Manchester United'a prensipte verilmiş bir sözümüz var ancak zaman neyi gösterir bunu kimse bilemez. Fenerbahçe'yi bu sayede çok daha iyi tanıdık. Avrupa'nın sayılı kulüplerinden biri ve çok büyük hedefleri var. Krasic de Türkiye'de oynamaktan elbette gurur duyar. Ancak bu transferin kolay olduğunu göstermiyor. Fenerbahçe'nin işi çok zor.

Kaynak : http://turkishfootballmedia.blogspot.com/2010/05/fener-krasici-elinden-kacrmak-uzere.html

RasAnt
01.Haziran.2010, 11:35
Kocaman onu izledi

http://img141.imageshack.us/img141/674/26597149cs1.jpg

Kocaman'ın cumartesi gecesi oynanan Polonya-Finlandiya maçında Lech Poznan'ın 21 yaşındaki golcü oyuncusu Robert Lewandowski'yi izlediği öğrenildi

Fenerbahçe'nin muhtemel teknik direktörü Aykut Kocaman, hafta sonu çıktığı Avrupa seferinde birçok oyuncuyla ilgili temaslarda bulundu. Ancak Kocaman'ın ilk hedefinin Lech Poznan forması giyen 21 yaşındaki Polonyalı forvet Robert Lewandowski olduğu öğrenildi. Sportif direktörün cumartesi gecesi Varşova Kielce Arena'da oynanan ve 0-0 biten Polonya-Finlandiya karşılaşmasında bu oyuncuyu izlediği bildirildi. Maça ilk 11'de başlayan ve 89 dakika sahada kalan genç oyuncu, ortaya koyduğu performansla Aykut Kocaman'ın beğenisini kazandı.

DORTMUND'DAN DÖNDÜ
Lewandowski transferi için Almanya'dan B.Dortmund, İtalya'dan da Roma'nın istekli olduğu biliniyor. Dortmund, oyuncuyla geçtiğimiz günlerde 4.5 milyon Euro bonservis şartıyla sözleşme imzalamış, hatta Lewandowski Dortmund için sağlık kontrolünden bile geçmişti. Ancak menajerinin bonservisin yüzde 20'si kadar komisyon istemesi transferi suya düşürdü. Roma'nın Lewandowski için Polonya ekibine 6 milyon Euro önereceği de gelen haberler arasında.

Sabah

RasAnt
01.Haziran.2010, 11:40
Her yerde Krasıc yazıo ya aldık bence yoksa bu kadar ısrar eilmezz bu haberlerde ya :D

Sekopej
01.Haziran.2010, 13:20
Caner'in alınmasını isterim ama sol bekte alternatif olmamalı. Uğur da oranın oyuncusu değil. Mutlaka sol açığa yabancı alınmalı, Caner de onun yedeği olur, Uğur gönderilmeli. Senelerdir senede 2-3 maç oynayıp, diğerlerinde ortalarda gözükmeyen bir oyuncu. Gerçi sakatlıktan çıktı, hırsla bir şans dahaverilebilir Uğur'a ama sol beke alternatif olmamalı, arada 1 maç oynasa sıkıntı olmaz ama Santos'un 3-4 haftalık bir sakatlığı olsa, çok sıkıntı çekeriz.

Caner yine de alınsın isterim.

CeNTeR_TR
01.Haziran.2010, 13:23
Krasic'den bu kadar bahsedilmesi bile bu kadar heyecanlandırırken bizleri birde çubukluyu geçirirse üstüne deymeyin o zaman keyfimize.

titates1
01.Haziran.2010, 13:26
Çok güzel isimler konuşuluyor , başkan'ın açıklamasın da da güney amerikadan olmayacağını çıkarıyoruz transflerin , tatmin edici bir transfer sezonu bizi bekliyor gibi.

BeeTLeJuiCe
01.Haziran.2010, 13:33
Basket ve Voleyboldaki hareketliliği futbolda da görmek istiyoruz. En azından birşeylerin değişeceği anlamamız için birşeyler gerekli. Hala çok sessiziz.

nerazzuri
01.Haziran.2010, 14:23
Fenerbahçe'de akıbeti merakla beklenen Christoph Daum sessizliğini Alman basınına bozdu. Tecrübeli teknik adam Fenerbahçe'deki geleceğiyle ilgili sorulara kaçamak yanıtlar verdi.

Daum, ''Die Welt'' ve ''Berliner Morgenpost'' gazetelerine verdiği röportajda, ''Fenerbahçe'de kalacak mısınız'' şeklindeki bir soruya karşılık, ''Görüşmeler yapılıyor. Şimdi Fenerbahçe'nin geleceği nasıl olacağı yönünde karar verilmesi lazım. Söz konusu kulüptür, kişi olarak ben değil'' dedi.

Mallorca'da dinlendiğini belirten Daum, geçen sezonun çok yorucu geçtiğini, üzerinde 3-4 yıl Bundesliga'da çalışmış gibi bir his olduğunu ifade etti.

Daum, yitirilen şampiyonluktan sonra aldığı eleştiriler ile ilgili bir soruya
karşılık da Türkiye'de futbol üzerine haber yapan 26 gazete bulunduğunu, eleştirilerin olacağını, sonuçta Süper Lig'i ikinci bitirdiklerini, bir önceki sezondan 16 puan daha fazla aldıklarını ve Şampiyonlar Ligi'ne katılacaklarını belirterek, ''Şampiyon olmak istiyordum, ancak başaramadım'' şeklinde konuştu.

nerazzuri
01.Haziran.2010, 14:29
Aziz Yıldırım'ın röpörtajında şöyle bir bölüm var.

"ALACAĞIMIZ FUTBOLCULAR BELLİ"
Daum’un ilk gidişi Avrupa Şampiyonası’na denk geldi. Şimdi de Dünya Kupası var! Teknik direktör ve futbolcu bulmak zor şimdi değil mi?
Kendisini çağırdım, konuştuk. Bazı şeyler anlattım, o da bize bir şeyler anlattı. Şu anda değerlendirme yapıyoruz. Düşünüyor kendi kendine. Temmuz başına kadar zamanımız var. Alacağımız futbolcular belli zaten, o çalışmalar yapılıyor, Dünya Kupası ilgilendirmiyor bizi.

Ya yeni hoca başka futbolcu isterse?
Hoca isteyemez, çünkü o da biliyor neyin ne olduğunu. Yeni bir şey yok, daha önceden başlayan çalışmalar devam ediyor.

Aykut Kocaman yeni teknik direktör ya da Daum ile devam edilecek.

Trabzonspor
01.Haziran.2010, 14:39
Krasic Avrupa'nın büyük kulüplerinden teklif alıyorsa burayı seçmez.

vego
01.Haziran.2010, 14:45
Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, Alman basınına sarı-lacivertli ekiple görüşmelerinin sürdüğünü ve kalıp kalmayacağının görüşmelerin ardından belli olacağını söyledi.

http://media1.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/christopdaumg%C3%B6r%C3%BC%C5%9F%C3%BCyoruz.hlarge .jpg

NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 13:08 TSİ 01 Haziran. 2010 Salı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, Fenerbahçe ile görüşmelerin sürdüğünü söyledi.
Daum, ''Die Welt'' ve ''Berliner Morgenpost'' gazetelerine verdiği röportajda, ''Fenerbahçe'de kalacak mısınız'' şeklindeki bir soruya karşılık, ''Görüşmeler yapılıyor. Şimdi Fenerbahçe'nin geleceği nasıl olacağı yönünde karar verilmesi lazım. Söz konusu kulüptür, kişi olarak ben değil'' dedi.
Mallorca'da dinlendiğini belirten Daum, geçen sezonun çok yorucu geçtiğini, üzerinde 3-4 yıl Bundesliga'da (Alman Birinci Futbol Ligi) çalışmış gibi bir his olduğunu ifade etti.

Daum, yitirilen şampiyonluktan sonra aldığı eleştiriler ile ilgili bir soruya karşılık da Türkiye'de futbol üzerine haber yapan 26 gazete bulunduğunu, eleştirilerin olacağını, sonuçta Süper Lig'i ikinci bitirdiklerini, bir önceki sezondan 16 puan daha fazla aldıklarını ve Şampiyonlar Ligi'ne katılacaklarını belirterek, ''Şampiyon olmak istiyordum, ancak başaramadım'' şeklinde konuştu.
Alman milli takımının 2010 Dünya Kupası'ndaki şansı ile ilgili yorumda da bulunan tecrübeli teknik direktör, milli takımda çok önemli olan Michael Ballack'ın yanı sıra 5 oyuncunun sakatlandığını, sezonun bazı oyuncular için yorucu geçtiğini, formda kalarak yeni bir hedefe yönelmenin zor olduğunu ifade etti.
Daum, Almanya'nın grupları geçebileceğini, daha sonrası için her şeyin mümkün, ancak şampiyonluğu kazanmaktan söz etmenin bir temenni düşüncesi olduğunu kaydetti.

Trabzonspor
01.Haziran.2010, 15:23
Ve yeni hoca Kocaman

F.Bahçe yönetimi Daum'la yolları ayırmaya karar verirken, yerine gelecek isim de netleşti

Goal.com Türkiye

http://u.goal.com/15400/15476_news.jpg

Fenerbahçe'de uzun süredir merakla beklenen 'Yeni teknik direktör kim olacak?' sorusunun cevabı sonunda netleşti. Sezon başında sportif direktör olarak sarı-lacivertli ekipte görev alan Aykut Kocaman, F.Bahçe'nin yeni teknik direktörü oluyor. Fakat henüz 2 senelik daha kontratı bulunan Daum'un sözleşmesinin feshedilememesi sebebiyle resmi açıklama yapılamıyor. Yönetimden kalan 2 yıl için 6.4 milyon Euro tazminat isteyen Daum'la pazarlıklar bütün hızıyla devam ederken, ayrılık haberinin önümüzdeki günlerde açıklanması bekleniyor.

KOCAMAN TAMAM

Aykut Kocaman'ın varlığından rahatsızlık duyan hatta sözleşmesine "Sadece Aziz Yıldırım'a karşı sorumludur" maddesi koyduran Alman çalıştırıcı ise yönetime resti çekti. "Beni gönderirseniz, paramın her kuruşunu alırım" diyen Daum çetin ceviz çıktı. Sarı-lacivertli yöneticiler Alman çalıştırıcı ile sıkı bir pazarlığa girerek yolları kesin olarak ayırıp, takımı Aykut Kocaman'a emanet edecek. Transfer konusunda bütün yetkileri Kocaman'a veren sarı-lacivertli yöneticiler, uzun yıllar Ankaraspor ve İstanbulspor'u çalıştıran genç teknik adamın bu göreve hazır olduğunu düşünüyor.

sananes
01.Haziran.2010, 15:54
aykut kocaman kesin mi?

eGowiCh
01.Haziran.2010, 15:59
Başkanın açıklamalarına baktığımızda yeni teknik direktörümüz Aykut Kocaman olmuş gibi görünüyor. Sportif Direktörlük koltuğuna da Volkan Ballı getirilirse iyi olur. Hayırlı olsun.

Sekopej
01.Haziran.2010, 16:01
Aykut Kocaman'ın bazı çekindiği noktalar var, bunların gündeme gelmeyeceğini bilse hemen başlar göreve. Ama ülkemizde maalesef böyle bir şey olmaz ve Daum'un kuyusunu kazdı diye başlayan söylemler, haftalarca medyayı meşgul eder.

Yoksa çoktan açıklama yapılırdı bu konuda.

sananes
01.Haziran.2010, 16:06
tüm kamuoyu böyle bişey olmadığını biliyo ama buna rağmen daum'un kuyusunu kazdı yazacaktır gazeteciler.bunu göze alıp hemen başlamalı aykut hoca çünkü artık onun sırası geldi

eGowiCh
01.Haziran.2010, 16:35
Aykut Kocaman için o tarz şeyler yazılabilir ama Aykut Kocaman'ın karakterini bildiğimiz için üzerinde durmaz, güler geçeriz öyle iddiaları görünce, bu yüzden de fazla gündem yaratacağını sanmıyorum.

Vederson Bursaspor ile sözleşme imzalamış. Sol bek Andre Santos kaldı bir tek. Sol açıkta da Uğur Boral kaldı. Özer o bölgede oynadı geçen sezon ama has sol kanat oyuncusu değil ama yine de sayalım. Sağ bekte de G.Gönül'ün alternatifi yok. Mutlaka bir sol bek ve sağ bek alınmalı. Sağ bek için Bekir idare ediyor yine ama sol bekte gelecek sezon yine Deniz'i görmek istemiyoruz.

Yerli sol bek düşünüyorum da maalesef Türk futbolunun bu konuda sıkıntısı var. Caner bir sol bek değil. H.Balta, İ.Köybaşı ve Ç.Birinci rakiplerimizin kadrolarında. Gurbetçi isimler varsa sol bek için onlara yönelebiliriz. Sağ bek için ilk aklıma gelen isim Orhan Şam.

Fearless Coward
01.Haziran.2010, 16:44
Kocaman'ın yanına Rıdvan Dilmen gelse FB tadından yenmez hale gelir..Krasic haberleri var ama Avrupa'nın köklü klüplerinden teklif alıyorsa gideceğini sanmam zaten DK'sında çok iyi oynarsa büyük ihtimalle Avrupa'dan teklif gelecektir..

deniz.91
01.Haziran.2010, 17:09
Aykut Kocamanın fenerbahçeyi taşıyacğını sanmıyorum.Pek otoriter bir hoca değil henüz erken bence

CeNTeR_TR
01.Haziran.2010, 17:42
Daum'un kuyusunu kazdı diye başlayan söylemler, haftalarca medyayı meşgul eder.

Eğer Aykut Kocamanla anlaşıldığı doğruysa ve açıklanmıyorsa tek sebebi bu olacakdır zaten.

Medyamız abartırda abartır.

goosfraba
01.Haziran.2010, 17:55
Denizlispor Başkanı Ali İpek kaleci Cenk için Fenerbahçe ve Beşiktaş ile görüşme halinde olduklarını ‚ ancak Cenk´in Fenerbahçe ile anlaşmaya daha yakın olduğunu transferin her an gerçekleşebileceğini açıkladı.

DHA

World Hollow o1
01.Haziran.2010, 18:02
Cenk Gönen iyi bir kaleci belki Volkan'dan sonra kalemizde güven verecek bir isim olabilir..

GeorgeWeah
01.Haziran.2010, 18:15
Aykut Kocaman sonuna kadar desteklenmeli ve sabır gösterilmeli. Belki ilk seneden şampiyon da olmayabiliriz ama sabretmemiz lazım.

Varonil
01.Haziran.2010, 18:26
Cenk Gönen iyi kaleci ama Volkan Babacan gibi iyi bir kalecimiz de var,gerek yok bence..

Sekopej
01.Haziran.2010, 18:31
Altyapıdan yetişmiş futbolcu oynatma zorunluluğu sebebiyle Volkan Babacan yedek kulübesinde olacaktır. Cenk'in forma giymesi çok zor.

Yabancı sayısı arttı, Güiza, Bilica, Deivid, Cristian gönderilmeyebilir. 3 yabancı alınır, eğer gönderilen yabancı olursa, gelecek yabancı da artar.

DenizlispoR
01.Haziran.2010, 18:35
Cenk Gönen'i eğer istemiyorsanız harbiden saçmalık derim :D.Babacan Cenk'ten kesinlikle kalitesiz bir kalecidir .

Sekopej
01.Haziran.2010, 18:39
Cenk Gönen'i eğer istemiyorsanız harbiden saçmalık derim :D.Babacan Cenk'ten kesinlikle kalitesiz bir kalecidir .

Sorun kaliteli olup olmaması değil, bana kalsa yedek kaleci olarak Sinan Bolat'ı isterim, Volkanla rekabet etmesi için.

Ama 18 kişilik maç kadrsunda altyapıadan yetişmiş bir oyuncu oynatmak gerekiyor, bu kontenjan da Babacan olarak kullanılıyor. Gelirse 3. kaleci olur, Volkan oynamayacağı zaman ya da kupa maçlarında oynar, eğer Volkan'a bir şey olmazsa, kulübede bile oturamaz.

GodfatheR
01.Haziran.2010, 18:42

Özden arkasında yedek bekleyen Cenk kaliteli filan değil Ozzy. Ayrıca çok saçma sapan gollerde yiyor hiç gerek yok bu transfere.

DenizlispoR
01.Haziran.2010, 18:47
Özden arkasında yedek bekleyen Cenk kaliteli filan değil Ozzy. Ayrıca çok saçma sapan gollerde yiyor hiç gerek yok bu transfere.
Özden'in arkasında yedek bekletmek tamamen H.K.'nun akıllılığıdır(!).Gerçi DenizlispoRlu oyuncuya yapacağım yorumun fanatikçe olacağını düşüneceksiniz , Mustafa abim izlemiştir 3-1'den 3-4 olan maçta :D.

eGowiCh
01.Haziran.2010, 19:06
Cenk Gönen'e gerek yok, Volkan Babacan varken. Volkan bu sene hiçbir maçı kaçırmadı, Daum tarafından kesik de yemedi, dolayısıyla ancak sakatlanması veya ceza alması durumunda yedek kaleciye iş düşüyor, bu zamanlarda da V.Babacan üzerine düşeni yapacaktır.

BleedingMoon
01.Haziran.2010, 19:44
Aykut Kocaman için o tarz şeyler yazılabilir ama Aykut Kocaman'ın karakterini bildiğimiz için üzerinde durmaz, güler geçeriz öyle iddiaları görünce, bu yüzden de fazla gündem yaratacağını sanmıyorum.

Vederson Bursaspor ile sözleşme imzalamış. Sol bek Andre Santos kaldı bir tek. Sol açıkta da Uğur Boral kaldı. Özer o bölgede oynadı geçen sezon ama has sol kanat oyuncusu değil ama yine de sayalım. Sağ bekte de G.Gönül'ün alternatifi yok. Mutlaka bir sol bek ve sağ bek alınmalı. Sağ bek için Bekir idare ediyor yine ama sol bekte gelecek sezon yine Deniz'i görmek istemiyoruz.

Yerli sol bek düşünüyorum da maalesef Türk futbolunun bu konuda sıkıntısı var. Caner bir sol bek değil. H.Balta, İ.Köybaşı ve Ç.Birinci rakiplerimizin kadrolarında. Gurbetçi isimler varsa sol bek için onlara yönelebiliriz. Sağ bek için ilk aklıma gelen isim Orhan Şam.

sol bek arap sandığımız malik fathi vardı (:. arap ismi gibi gerçekten.

TR.CaPTaiN
01.Haziran.2010, 20:33
FORLAN BOMBASI

http://www.yukleresim.com/images/14335576915266752910.jpg (http://www.yukleresim.com/)

Gelecek sezon için kadrosunu önemli isimlerle güçlendirmek isteyen Fenerbahçe'nin, dünyaca ünlü bir golcünün işini bitirmek üzere olduğu öğrenildi. Güiza'nın performansından memnun olmayan sarı lacivertlilerin transferini bitirmek için girişimlerini son aşamaya getirdiği isim Diego Forlan.

Lig TV'nin haberine göre, Atletico Madrid'e Avrupa Ligi'ni kazandıran Uruguaylı golcü Forlan'ın menajerinin akşam saatlerinde İstanbul'a olduğu ve Fenerbahçe ile bir görüşme yapacağı öğrenildi. Sarı lacivertli ekibin, şu anda Uruguay ile Dünya Kupası hazırlıklarına devam eden 31 yaşındaki golcünün şartlarını öğreneceği, görüşmenin olumlu geçmesi halinde de Atletico Madrid ile pazarlıkların başlayacağı belirtildi.

Sarı lacivertlilerin Uruguaylı golcü için Güiza artı 6 milyon Euro teklif edeceği ileri sürüldü.

Öte yandan Uruguay Milli Takımı kampında bulunan Forlan için Fenerbahçeli Lugano'nun da vatandaşını ikna etmek için devreye gireceği belirtildi.

Bu sezon Avrupa Ligi'nde attığı goller ile Atletico'ya kupayı kazandıran Forlan, daha önce ManU'da da forma giymiş, Atletico Madrid formasıyla da Avrupa'nın en golcü ismi olmayı başarmıştı.

(Ligtv.com.tr)

Rsa
01.Haziran.2010, 20:35
Forlan kalitesi belli bir isim.Gelirse çok faydalı olacağını düşünüyorum.

Fernando Gago
01.Haziran.2010, 20:36
Hem Güiza gidiyor Hem 6 milyon euro ek paraya Forlan geliyor :) Düşünmesi bile güzel

MeMo
01.Haziran.2010, 20:43
Hem Güiza gidiyor Hem 6 milyon euro ek paraya Forlan geliyor :) Düşünmesi bile güzel

Aynen aynı anda Guiza'dan kurtulaacağız ve iyi bir forvetimiz olacak.Zor da olsa umutluyum ben bu transferden :D

goosfraba
01.Haziran.2010, 21:16
ligtv'ye göre aykut kocaman yeni hocamız ve yardımcısı da ismail kartal...

CeNTeR_TR
01.Haziran.2010, 21:24
Eğer Güiza gidecekse ve Forlan gelecekse varsın 6 milyon euro yerine 10 milyon euro versinler :)

ozaniel
01.Haziran.2010, 22:41
Açıkçası Forlan'ın geleceğine inanmıyorum, şu an biraz daha genç olsa Atletico Madrid'de bile durmaz. Eğer gelirse ligi sarsar ayrı konu.

Since-1907
01.Haziran.2010, 22:56
Eğer Güiza gidecekse ve Forlan gelecekse varsın 6 milyon euro yerine 10 milyon euro versinler :)

Guiza + 6 Milyon Euro = Forlan bizim teklifimizin bu olduğu söyleniyor.Bu toplama işleminde Guiza etkisiz eleman olduğu için A.Madrid teklifi kabul etmiyor sanırım parayı yükseltmemizi istiyor :)

RasAnt
01.Haziran.2010, 23:08
Aziz Yıldırım : ''Neden Guizaya bu kadar taktınız,yanına bir forvet alırız oynarlar.''

KanaKe
02.Haziran.2010, 00:18
Aziz Yıldırım : ''Neden Guizaya bu kadar taktınız,yanına bir forvet alırız oynarlar.''
Ozaman Baskan Alex'ten vazgecti demektir :)

World Hollow o1
02.Haziran.2010, 00:22

Bu demek oluyor ki Semih Şentürk Yeni teknik adamlada anlaşılsa takımda düşünülmüyor T.D değil yönetim düşünmüyor adamı..

goosfraba
02.Haziran.2010, 00:22
'' çekinmeden radikal kararlar alacağız '' da demiş aziz yıldırım.

alex artık takımı yavaşlatıyor, 1 yıl brezilya'ya gönderelim sonra gelsin teknik ekibe mi katılır yönetim ekibine mi orasını da kendi belirlesin.

di canio
02.Haziran.2010, 00:41
Bu demek oluyor ki Semih Şentürk Yeni teknik adamlada anlaşılsa takımda düşünülmüyor T.D değil yönetim düşünmüyor adamı..

Aziz Yıldırım taktıysa birisine, tutmaz takımda. Semih'e de taktığı yarım sezondur belli zaten. Sanmıyorum Semih'in kalacağını. Fenerbahçe için inşallah kalır, ama kendisi için inşallah gider.

Universal
02.Haziran.2010, 00:49

Aziz Yıldırım, Güiza'nın değerini düşürmemeye çalışıyor. Dünya Kupasına çağrılmadı, değeri tepetaklak oldu şimdi onun değerini artırmak için bu açıklamaları yapıyor.

goosfraba
02.Haziran.2010, 00:51
fotomaç zlatan'ı yazmış :D

fm_monster
02.Haziran.2010, 00:51
fotomaç yalanda sınır tanımıyor ibrahimoviç:D
http://www.fotomac.com.tr/Fenerbahce/2010/06/01/ibo_bize_gelir_mi

Universal
02.Haziran.2010, 00:58
Bide başlıkda "ibo" demişler askerlik arkadaşın mı? :)

BleedingMoon
02.Haziran.2010, 01:02
forlan gelirse çocuğumu keserim demiştim.

ibrahimovic gelirse çocuğum beni kessin.

World Hollow o1
02.Haziran.2010, 01:07
Aziz Yıldırım taktıysa birisine, tutmaz takımda. Semih'e de taktığı yarım sezondur belli zaten. Sanmıyorum Semih'in kalacağını. Fenerbahçe için inşallah kalır, ama kendisi için inşallah gider.

Futbol tabirinde futbolcuyu yeme oluyor sanırım bu.. :)
Semih Şentürk aslında kişilikli birisi ama sanırım bu mahkeme muhabbetinden sonra oldu yanlış hatırlamıyorsam takma muhabbeti.

goosfraba
02.Haziran.2010, 01:10
Fenerbahçe FORLAN ile görüşüyor.

NTVSpor

goosfraba
02.Haziran.2010, 01:14
forlan gelirse çocuğumu keserim demiştim.

ibrahimovic gelirse çocuğum beni kessin.

forlan gelecek gibi duruyor. yazdıklarında ciddi değilsindir umarım :D

BleedingMoon
02.Haziran.2010, 01:17
şaka bir yana, forlan çok büyük transfer olur. 31 yaşında galiba. büyük bir takıma gideceğini sanmıyorum. atletico'da kalmak kendisi için daha mantıklı olsa da fenerbahçe'ye gelmesi imkansız değil. güiza da takas yoluyla elden çıkarsa, demeyin keyfimize!

World Hollow o1
02.Haziran.2010, 01:18
Diego Forlan'ın transferi olması durumunda çok farklı bir tablonun oluşacağının düşüncesindeyim eğer Forlan gibi bir yıldızı getirirse Fenerbahçe illaki bunun üstüne Forlan gibi 2 3 tane daha yıldız oyuncu getirmek zorunda kalacak çünkü Forlan'la Alex olmaz onun önünde çabuk futbol oynayan aynı zamanda orta sahaya gerektiğinde yardımcı olacak bir elaman bulunursa çok harika olur..

BleedingMoon
02.Haziran.2010, 01:22
alex giderse de efsane olarak gider, efsane olarak kalır.

taraftar gittiği için üzülür, ancak sistem değişikliğinin önü açılacağı için de sevinir.

takımın tek iş yapan oyuncusu alex'in gitmesi riskli olsa da başka çare yok gibi.

di canio
02.Haziran.2010, 01:25
Bence Alex - Forlan ikilisi de etkili olabilir. Alex hala bu takım için çok önemli bence. Ancak takımın Alex'siz de oynayabilmesini sağlamalıyız.

BleedingMoon
02.Haziran.2010, 01:27
forlan daha çok agüero'yla etkili oluyordu. alex ve agüero arasında çok fark var. ya da özer hurmacı tarzındaki jurado'yla bazen. özer-forlan da olabilir.

Sekopej
02.Haziran.2010, 01:28
Forlan'ın gelmesi değilde eğer 2 çizgi adamı alınırsa, işte o zaman Alex'ten vazgeçildi diyebiliriz.

Üstelik Forlan konusunda da fazla heveslenmemek gerek, resmi siteden başka yere inanmıyorum ben.

BleedingMoon
02.Haziran.2010, 01:29
hayal kuralım dedik biraz (:.

di canio
02.Haziran.2010, 01:30
Kesinlikle haklısın Sekopej. İmza atıldığını görmeden hiçbir transfere inanmamak gerek. Özellikle de Fenerbahçe sözkonusuyken.

nekop
02.Haziran.2010, 01:31
Fenerbahçe her sene olduğu gibi çok iyi oyuncularla ilgileniyor fakat geçtiğimiz senelerde ilgilendikleri oyuncuları alamadıkları zaman yerine aldıkları adam çok kötü oluyor. Misal Alonso ile ilgilenilirken olmayınca Josico, Paulsen transferi gerçekleşmeyince Cristian alınmıştı. İlgilenilen oyuncu alınamayabilir fakat Fenerbahçe'nin yaptığı BMW'den inip eşeğe binmek gibi oluyor.

Sekopej
02.Haziran.2010, 01:35
Fenerbahçe her sene olduğu gibi çok iyi oyuncularla ilgileniyor fakat geçtiğimiz senelerde ilgilendikleri oyuncuları alamadıkları zaman yerine aldıkları adam çok kötü oluyor. Misal Alonso ile ilgilenilirken olmayınca Josico, Paulsen transferi gerçekleşmeyince Cristian alınmıştı. İlgilenilen oyuncu alınamayabilir fakat Fenerbahçe'nin yaptığı BMW'den inip eşeğe binmek gibi oluyor.

Bu konuda tek teselli de Aykut Kocaman. İş bilmeyen yöneticiler ilk hedefi gerçekleştiremeyince, başka alternatifleri olmadığından panikle acayip birilerini getiriyorlardı. Geçen sene Aykut etkili olsa da, transfer konusunda git şu adamla anlaş konumundaydı, bu sene istediği isimlerle o gidip konuşuyor ve yönetime isimleri o veriyor.

Böyle olunca mutlaka aklında alternatifler de vardır, en azından futbolu bilen birisi ilgileniyor transferlerle, herhalde öncekilerden daha iyi olur gelecek isimler. Ümidimiz bu yönde yoksa yönetime kalsa, transferler yine hüsran çıkabilir.

goosfraba
02.Haziran.2010, 02:03
Krasic FENERBAHÇE´ de ! Bunu ben söylemiyorum AYKUT Kocaman söylüyor.
Aykut Hoca Pazar günü saat 5 de İstanbula döndü. Bugun öğrendim Transfer bitmiş. Bir kaç güne açıklanırsa kimse Şaşırmasın. Ben Aykut Kocamanın yalancısıyım‚ İsim ve kaynak veriyorum. Aykut KOCAMAN.Bu transfer OLACAK ! Olay bitmiş.

Ayrıca kendisi teknik direktör olmak istemiyor. Sportif direktör ve genişletimiş yetkilerle Fenerbahçede devam etmek istiyor. Çok ısrar olmaz ise yönetimden Aykut Kocaman ASLA şuanda antrenör olmak istemiyor. Ayrıca elinde yaklaşık 20 kişilik isim var. Avrupadan‚ Brezilyadan‚ daha çok son zamanda çok yıldız çıkartan Doğu bloğu ülkelerinden‚ Polonya‚ Sırbıstan‚ Bosna‚ Rusya vs.

Bu arada yabancı kontenjanı artacak demiştim‚ şimdi Aykut Hocanın belirlediği bir stoper bir de duruma göre sağ bek ya da önlibero alınabilir.
Bu arada Hamite Milanda talip olmuş.

bunu yazan 20 gün önce falan yabancı sınırı artacak, transferi de ona göre yapacağız demişti. dszudszak, krasic, aleksandr bukharov ve hamit duyumlarını da vermişti.

titates1
02.Haziran.2010, 02:10
polonyalı lewandowski iddiaları gelmişti , duyumları doğru olabilir , dediği transferler olursa da takım devir atlar

RasAnt
02.Haziran.2010, 02:13
AYKUT HOCA SEN ÇOK YAŞA deriz inşallh imzalar atıldığında :)

KanaKe
02.Haziran.2010, 02:21
hadi bakalim insallah gelir :)

di canio
02.Haziran.2010, 02:25
Lig Tv'deki Transfer Gündemi isimli programda bu gece için İngiltere ve İspanya'yı ayağa kaldırmış bir forvet oyuncusunun menajerinin Türkiye'ye geleceği yönünde birşeyler söylediler. Sonra da Forlan'ın menajerinden bahsettiler. Bakalım, hayırlısı..

TR.CaPTaiN
02.Haziran.2010, 02:48
Forlan yıllık net 3.8 m € kazanıyormuş. Hem Atletico'yu ikna etmek hem de Forlan'ı ikna etmek zor. Türk takımlarının en çekici yanı olan para bile Forlan için çekici olmayabilir. Sonuçta Fenerbahçe de yıllık 5 m € gibi rakamlar teklif etmez.

eGowiCh
02.Haziran.2010, 04:05
NTV Spor, Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman'ın İstanbul'da Forlan'ın menajeriyle bir araya geldiğini ve ilk görüşmenin yapıldığını söyledi. NTV Spor yalan haber yapmaz, güvenilir bir kaynak. Sanıyorum ki Forlan için ciddi temaslar var, ancak sonuç ne olur bilemem; şahsi fikrim transferin gerçekleşmeyeceği yönünde.

TeNaciOUS MidFieLdeR
02.Haziran.2010, 04:15
Menajer Istanbula geldiyse Forlan FB icin ciddi demektir, haber guvenilir yerden gelmis.

goosfraba
02.Haziran.2010, 10:15
forlan'ın menajeri aynı zamanda güiza'nın da menajeriymiş.

goosfraba
02.Haziran.2010, 10:33
Arkadaşlar az önce teyid aldım. Haber doğru menejer gelmiş istanbulda. Forlanda gelmeye ikna olmuş... Bu transferde luganomuzda çok çaba sarfetmiş. Eğer son anda bi aksilik çıkmazsa %99 bitti iş. 2 hafta önce madridle anlaşımıştı zaten... Hepimize hayırlı olsun diyorum. Eğer bana gelen bir gelişme olursa yazacağım..

2 hafta önce forlan duyumunu veren arkadaş dün bunları yazdı ve medyada yavaş yavaş haberleri çıkmaya başladı.

forlan'ın da gelmeye ikna olduğunu yazmış.

World Hollow o1
02.Haziran.2010, 11:52
Forlan çok farklı bir topçu eğer gelirse çok işimize yarar ama Y.final ve Finalde izlediğimiz Forlan gider Karabükspor maçında oynar mı? Bucaspor Gaziantepspor maçlarında tam performansla oynarmı beni düşündüren olay bu :)

Arbitre
02.Haziran.2010, 12:06
forlan+krasiç=müthiş

titates1
02.Haziran.2010, 12:31
Forlan çok farklı bir topçu eğer gelirse çok işimize yarar ama Y.final ve Finalde izlediğimiz Forlan gider Karabükspor maçında oynar mı? Bucaspor Gaziantepspor maçlarında tam performansla oynarmı beni düşündüren olay bu :)

sporting , mallorca maçlarında oynuyorsa o maçlarda da oynar .

CeNTeR_TR
02.Haziran.2010, 12:38
Forlan konusunda Serhat'a katılmamak elde değil.Ama şöylede bir durum var.

Daha önceden gelen bir sürü yıldız oldu ve onlarda oyanadılar.

Hatta en basiti Anelka Fenerbahçeye ilk geldiğinde Samsunsporumuza karşı oynamıştı.

Tabiyki avrupadan bir takıma karşı oynadığı topu oynamaz ama yinede sahada varlığı bile yeterli olacakdır.

Forlan ve Krasiç :0:

KaPaLı
02.Haziran.2010, 12:48
Forlan en azından Gûiza'dan daha etkili olacaktır. Gûiza koşuyo mücadele ediyo ama yok olmuyo. Forlan'da böyle durum yok. İspanya'ya gittiğinden beri her sene 30 - 40 gol arası atıyo zaten bu adam. Gûiza gibi 1 senede parlamış oyuncu değil.

RasAnt
02.Haziran.2010, 13:16
İlhan Ekerle prensipte anlaşmaya varıldı.

Aşk-ı Şehir
02.Haziran.2010, 13:17
NTVSpor'da son dakika haberi;

İlhan Eker ile prensip anlaşmasına varılmış...

sananes
02.Haziran.2010, 13:23
ilhan eker bilicadan daha iyi bi stoper bence

goosfraba
02.Haziran.2010, 13:25
bonservisi de elindeydi. bu açıdan iyi bir transfer olmuş.

CeNTeR_TR
02.Haziran.2010, 13:25
Boş transferle başladık yine sezona hadi bakalım hayırlısı.

Since-1907
02.Haziran.2010, 13:28
Parayla alınsaydı karşı olabilirdim ama bonservisi elinde olan bir oyuncu olduğu için normal bir transfer olarak nitelendirebiliriz.

goosfraba
02.Haziran.2010, 13:30
transferde bir aykut kocaman parmağı seziyorum :)

RasAnt
02.Haziran.2010, 13:30
Çok iyi bir yedek bence hiçte boş değil.Önder Bekir le beraber çekişsinler ilk onbir için.