PDA

View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 [63] 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90

GodfatheR
19.Haziran.2012, 02:45
5,5 milyon euro ne abi şaşırmış mı bizimkiler ?

Bordo61Mavi
19.Haziran.2012, 03:00
Ozgur Cek denenmeliydi o bolgede, 5.5 milyon cok buyuk para vermis Fenerbahce.

Kayseride masAllah, Genclerbirliginin bi degisik versiyonu oldular :)

Son bi kac senede sattiklari futbolculardan ciddi gelir elde ettiler ama o anadolunun parlayan yildizi futbol anlaminda birsey ifade etmediginide gosterdiler. Supermarket zinciri felan acsa baskanlari cok basarili olur.

footballer33
19.Haziran.2012, 04:20
Böylece, Türkiye'de İsmail kadar değerli bir sol bekimiz daha ortaya çıktı. :) Bunu laf atmak, dalga geçmek amacıyla değil; bilakis Türk futbolculara bu kadar uçuk bonservis isteyen ve buna göz yumup o paraları veren yöneticiler için söyledim. Şu yabancı sınırının değiştirilmesi hiç iyi olmayacak. Daha şimdiden uçmaya başlamışlar.

Kaka Leite
19.Haziran.2012, 04:51
özgür'ü sol bek'e alıştırabilirdi mesela. her ne kadar sol açık da olsa, stoch ve caner arasında yer bulması mümkün değil özgür'ün. neden arkada oynamasın?

Kesinlikle.

Reto'yu istemiyordum ama bu paraya da keşke o kalsaydı Hasan gelmeseydi diyorum.

RasAnt
19.Haziran.2012, 12:50
3 m euro diye duydum bonservisini

ForsakeN
19.Haziran.2012, 12:53
Yabancı sınırı kaldırılmadıkça Türkiye Ligi'nden cacık çıkmaz söyleyeyim size.

attirson
19.Haziran.2012, 12:54
Sarı-lacivertliler, Hasan Ali için Kayserispor'a 4 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek. Fenerbahçe ayrıca kaleci Ertuğrul'u da 2 yıllığına sarı-kırmızılı kulübe kiralayacak.
Kayseri yine satmam satmam diyip yaptı yapacagını. :)

SaLviO
19.Haziran.2012, 14:01
SON DAKİKA! Fenerbahçe, Reto Ziegler ile yollarını ayırırken; Mehmet Topal transferini de hafta sonu açıkalyacak. (NTV Spor

Hadi gel artık Topal

attirson
19.Haziran.2012, 14:02
Ziegler'in kalma çabaları işe yaramadı demek. :D

sui generis
19.Haziran.2012, 14:10
Ziegler toptan anlamazdi ama iyi insandı :) yolu açık olsun .

Topal i aldıysak bana kalırsa UEFA dan iyi haber geldi kulübe.

SaLviO
19.Haziran.2012, 14:10
Topal i aldıysak bana kalırsa UEFA dan iyi haber geldi kulübe.

iyi haber cas çekildiği an gelmişti bence

ReaList
19.Haziran.2012, 14:41
Reto Ziegler ve Hasan Ali Kaldırım arasında pek futbol farkı yok, durum böyleyken kontenjanı yabancı birine harcamak mantıksız olurdu, Hatta ben savunma hattına yabancı hakkının kullanılmasını istemiyorum. Lugano tarzı ekstra oyuncular olmadıkça Türk oyuncular o bölgeleri çok iyi idare edebilir.

Yerli
Yerli-Yerli-Yerli-Yerli
Yabancı-Yabancı-Yabancı
Yabancı-Yabancı-Yabancı

Yaratıcı ve Skor üretici tüm oyuncularınızı farklı futbol iklimlerinden edinmek takıma kuvvet kazandıracaktır.

William Rookwood
19.Haziran.2012, 14:42
Takım yerliler ve yabancılar olarak ikiye bölünür o zaman defansif Türk ofansif yabancı uyum sorunu olabilir

ReaList
19.Haziran.2012, 14:47
Takım yerliler ve yabancılar olarak ikiye bölünür o zaman defansif Türk ofansif yabancı uyum sorunu olabilir

Bir takımda yabancı oyuncu(lar) varsa her zaman bir bölünme ve uyum problemi olacaktır. Mesele bunu ne kadar az sahaya yansıtabildiğindir. Aslında boşlukları doldurmak gerekirse ;

Volkan
Gökhan-Serdar-Bekir-Hasan Ali
Cristian-Transfer-Transfer
Kuyt-Sow-Stoch

Şeklinde hali hazırda bir kadro mevcut. Bakalım nasıl şekillenecek.

byariff
19.Haziran.2012, 14:49
serdar bekir avrupada is yapmaz gibi bence yobonun bonservisi alinmali

attirson
19.Haziran.2012, 14:51
Mbiwa diye heveslendirdiler Mbiwa gelse defansımız tamamdır.

Fearless Coward
19.Haziran.2012, 15:01
Fenerbahçe'nin stoper hattı Serdar(Bekir) - Yabancı şeklinde olmalı bence...Yoksa Avrupa'da başarı zor gelir gibi...Mbiwa gelse muazzam olur Montpellier niye bıraksın diye düşündürmüyor da değil adam Ş.L. oynayacak buraya gelse oynamayabilir Fener'in elenme ihtimali de var sonuçta...

ReaList
19.Haziran.2012, 15:02
serdar bekir avrupada is yapmaz gibi bence yobonun bonservisi alinmali

Fazlasıyla yapar oyunculara güvenmek zorundayız, Serdar'da Bekir'de performansları sayesinde Milli Takım düzeyine yükselmiş oyuncular. Oyuncu Türk olunca hata daha çok göze batıyor. Geçen sezon Serdar'ı yapmış olduğu hataları Yobo'da yaptı ama kesik yediğini göremedim. Okan Alkan bir önceki sene Yeni Malatya maçında yaptığı bir hata yüzünden kesik yedi oysa Ziegler geçen sezon bizi çıldırtmıştı. Artık tahammül katsayımız yerli oyuncular için yükselmek zorunda. Milli Takım düzeyine erişmiş oyunculara güvenemeyeceksek kapatalım kepenkleri gitsin : )

BleedingMoon
19.Haziran.2012, 15:12
sağ ve sol beklerimiz emin ellerde. bekir de güven veriyor nedense. defans için sıra geldi soyadının başında m' olan zenci defans transferine.

Facx
19.Haziran.2012, 15:16
sağ ve sol beklerimiz emin ellerde. bekir de güven veriyor nedense. defans için sıra geldi soyadının başında m' olan zenci defans transferine.

hasan aliyi milli takım maçlarında izledim teknik olarak sabriden iyi ama mental olarak sabriden hallice gibi geldi bana özgür çek çok daha iyi bence ondan

byariff
19.Haziran.2012, 15:18
Fazlasıyla yapar oyunculara güvenmek zorundayız, Serdar'da Bekir'de performansları sayesinde Milli Takım düzeyine yükselmiş oyuncular. Oyuncu Türk olunca hata daha çok göze batıyor. Geçen sezon Serdar'ı yapmış olduğu hataları Yobo'da yaptı ama kesik yediğini göremedim. Okan Alkan bir önceki sene Yeni Malatya maçında yaptığı bir hata yüzünden kesik yedi oysa Ziegler geçen sezon bizi çıldırtmıştı. Artık tahammül katsayımız yerli oyuncular için yükselmek zorunda. Milli Takım düzeyine erişmiş oyunculara güvenemeyeceksek kapatalım kepenkleri gitsin : )

bekir olabilirde serdar yumsak stoper

ReaList
19.Haziran.2012, 15:23
O zaman Sertleştiririz : )

sui generis
19.Haziran.2012, 15:26
fazlaca Lucio haberleri var İtalyan medyasında anlaştığımıza dair.

ForsakeN
19.Haziran.2012, 15:29
O zaman Sertleştiririz : )

Serdar pek umut vaad etmedi, konsantrasyonu falan da düşük.

sui generis
19.Haziran.2012, 15:30
Serdar'ı orta sahada denesek bence pişman olmayız :)

ReaList
19.Haziran.2012, 15:35
Serdar pek umut vaad etmedi, konsantrasyonu falan da düşük.

Milli Takımdan sakat olarak Fenerbahçe'ye gelmiş ve koca sezonun yarısında forma giyememişti. Forma giymediği zaman sakallarının aldığı şekli düşünürsek bunun uzun bir süre olduğunu anlamak zor olmasa gerek : )

Yeni bir takım, yeni arkadaşlar, yeni bir oyun düzeni ve işin kötü tarafı herkes yolun yarısındayken sen daha yeni başlıyosun. Hataları elbette olacaktı, uyum ve konsantrasyon sorunu vs. Şanssız olduğu nokta buydu ama ben inanıyorum ki iyi bir kamp dönemi geçirmesi durumunda çok rahat formayı alabilecek kapasiteye sahip. Geriden oyun kurabilecek, pas dağıtımını rahatça yapabilecek teknik kapasitesi yüksek Stoperler bulmak kolay değil. Genç yaşıyla beraber onu mutlaka değerlendirmeliyiz.

Serdar'ı orta sahada denesek bence pişman olmayız :)

Tekniği ve oyun bilgisi Selçuk'tan kat be kat yüksek, neden olmasın : )

goosfraba
19.Haziran.2012, 16:19
lucio haberleri gittikçe çoğaldı.

2 yıl rahatlıkla götürür bizi.

SaLviO
19.Haziran.2012, 16:47
lucio haberleri gittikçe çoğaldı.

2 yıl rahatlıkla götürür bizi.

gelsin gelsin

2de götürür 3 de

RaSenGan
19.Haziran.2012, 17:44
Mehmet Topal'ın menajeri Batur Altıparmak: Fenerbahçe'den şu ana kadar resmi teklif gelmedi.

Tribün Dergi

goosfraba
19.Haziran.2012, 17:46
kaynak da koy bari.

Nedvedmania
19.Haziran.2012, 17:56
NTV Spor son dk geçmiş anlaşıldı diye. Buna karşın menejeri hiç bir gelişme yok demiş.

Son dakika haberi olarak gündeme gelen bu transfer iddiasının ardından Mehmet Topal'ın menajeri, "Haberi duyunca inanamadım. Telefonlarım susmadı; çünkü böyle bir şey yok. Herhangi bir gelişme de yok. Bu transferle ilgili dünden bugüne değişen bir şey olmadı. Buna rağmen bu şekilde bir haber ortaya çıkması; beni ve Mehmet Topal'ı şaşırttı" dedi.

Menajer Altıparmak, Mehmet Topal transferinin üç ayağı olduğunu dile getirirken; "Birincisi, futbolcunun Türkiye'ye dönüp dönmeme konusunda vereceği karar. İkincisi, geri dönme kararı verirse Mehmet Topal'ın talep edeceği para. Üçüncüsü ise Valencia'nın isteyeceği bonservis ücreti. Bu üç ayaklı bir transfer konusu; ama bugün bu konuya dair ortada gelişme ve görüşme olmadı. Sadece Fenerbahçe'nin ilgisi olduğunu biliyoruz. Fenerbahçe yönetimi, bugüne kadar ne Mehmet Topal ile ne de Valencia ile masaya oturdu. Yarın ne olur bilemeyiz; ama bugün şu saate kadar bir anlaşma ya da randevu talebi yok" şeklinde konuştu.

sporx

RaSenGan
19.Haziran.2012, 18:01
Yalnız şu an bile haftasonu Mehmet Topal imza atacak diyor NTVSpor :)

sui generis
19.Haziran.2012, 18:09
Kap a bildirim yapmadan taraflar anlaştık diyemiyor dedi ertem Şener. Menajerin açıklamaları normal diyor

C h A o S
19.Haziran.2012, 18:47
Menajeri transferi gerçekleşti denilen Mehmet Topal'a, teklif bile gitmediğini söylüyor.İlginç.

Son dakika haberi olarak gündeme gelen bu transfer iddiasının ardından Mehmet Topal'ın menajeri, "Haberi duyunca inanamadım. Telefonlarım susmadı; çünkü böyle bir şey yok. Herhangi bir gelişme de yok. Bu transferle ilgili dünden bugüne değişen bir şey olmadı. Buna rağmen bu şekilde bir haber ortaya çıkması; beni ve Mehmet Topal'ı şaşırttı" dedi.

Menajer Altıparmak, Mehmet Topal transferinin üç ayağı olduğunu dile getirirken; "Birincisi, futbolcunun Türkiye'ye dönüp dönmeme konusunda vereceği karar. İkincisi, geri dönme kararı verirse Mehmet Topal'ın talep edeceği para. Üçüncüsü ise Valencia'nın isteyeceği bonservis ücreti. Bu üç ayaklı bir transfer konusu; ama bugün bu konuya dair ortada gelişme ve görüşme olmadı. Sadece Fenerbahçe'nin ilgisi olduğunu biliyoruz. Fenerbahçe yönetimi, bugüne kadar ne Mehmet Topal ile ne de Valencia ile masaya oturdu. Yarın ne olur bilemeyiz; ama bugün şu saate kadar bir anlaşma ya da randevu talebi yok" şeklinde konuştu.

Nedvedmania
19.Haziran.2012, 18:50
Kap a bildirim yapmadan taraflar anlaştık diyemiyor dedi ertem Şener. Menajerin açıklamaları normal diyor

Tamamda öyle bir durum olsa menejeri sessiz kalma hakkını kullanırdı. "1 kere bile masaya oturmadık" gibi büyük bir yalan(!) söylemezdi.

goosfraba
19.Haziran.2012, 19:22
Bekir kap'a bildirildi.

SaLviO
19.Haziran.2012, 19:24
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Profesyonel futbolcumuz Bekir İrtegün ile sona eren sözleşme 3 yıl süre ile (2014-2015 sezon sonuna kadar) uzatılmıştır.
Yenileme çerçevesinde oyuncuya ödenecek ücretler aşağıdaki gibidir.
2012-2013 sezonu için garanti ücret 1.250.000 Euro, maçbaşı 15.000 Euro;
2013-2014 sezonu için garanti ücret 1.350.000 Euro, maçbaşı 15.000 Euro,
2014-2015 sezonu için garanti ücret 1.450.000 Euro, maçbaşı 15.000 Euro;

SaLviO
19.Haziran.2012, 19:29
aykut hoca takımın dengelerini çok iyi tutuyor helal olsun

takımın en iyi oyuncusu stoch alıyor 1.8 m en kötülerden dediğimiz bekir alıyor 1.25 m

Suicider
19.Haziran.2012, 21:36
Ben özellikle Fenerbahçe transfer konusunda Ntvspora güveniyorum.Malum Ferit Şahenk'ten dolayı.O yüzden Hasan Ali ve Mehmet Topal hayırlı olsun diyebiliriz.

eGowiCh
19.Haziran.2012, 22:37
Aykut Hoca 4-3-3 düşünüyorsa,
Stoch - Sow - Kuyt üçlüsü ileride olur, arkalarında da Baroni - Topal - Topuz üçlüsü olur. Sanırım bu sene Alex'i pek düşünmeyecek hoca.

bySperman
19.Haziran.2012, 22:40
Stoch - Sow - Kuyt üçlüsü ileride olur, arkalarında da Baroni - Topal - Topuz üçlüsü olur. Sanırım bu sene Alex'i pek düşünmeyecek hoca.
Nedense hep öyle oluyor ama bir şekilde yine Alex'i oynatıyor :)

Sekopej
19.Haziran.2012, 23:14
Fenerbahçe Mehmet Topal'ı yalanlamıyor, şöyle ki, KAP'a görüşüldüğünü bile bildirmek zorunda kulüpler. O nedenle büyük oranda anlaşma sağlanana kadar sessiz kalıyorlar.

Yoksa anında yalanlama zaten gelirdi, şimdilik olası anlaşma büyük ölçüde sağlanana kadar bu şekilde gider, anlaşma sağlanırsa duyurulur görüşüyoruz diye, sağlanamazsa zaten bir süre sonra yalanlama yapılır.

Kim olsa Ziegler'den iyi olur, o nedenle Hasan Ali hem de Türk kontenjanında olmasından dolayı önemli bir transfer. Özgür var elde denilebilir ama tek Özgür'e güvenerek sezona girilmez, mutlaka birisi alınacaktı.

Yabancı kontenjanı boşaltılıyor, savunmaya 1 yabancı gelse, Sow, Stoch, Kuyt, Alex, Cristian olur diğer olası yabancılar. Orta sahaya gerçekten iyi bir yabancı alınırsa belki o zaman Alex yerine o oynayabilir ki pek sanmıyorum. Geçen sezon ki sistemle devam ederiz diye düşünüyorum.

GeanyGS
19.Haziran.2012, 23:20
GS'da Hamit'i KAP'a bildirmedi ama menajeri çıkıp açık açık görüştük dedi. Belki fiyatı yükseltmeye çalışıyor olabilirler.

KanaKe
20.Haziran.2012, 00:25
baroni topal topuz üclüsünden hangisi emrenin yerini doldurabilir? tamam türkiye ligi icin yeter belki fakat avrupa icin kesinlikle yetenekli bir orta saha lazim..

sarianet
20.Haziran.2012, 00:29
mehmet gelir yada gelmez bu kadar neden geriliyorsunuz :D

ReaList
20.Haziran.2012, 01:35
mehmet gelir yada gelmez bu kadar neden geriliyorsunuz :D

Tuncay'ın adı Galatasaray için geçseydi eminim sende gerilirdin : )

sarianet
20.Haziran.2012, 02:11
yok be çok sevniridim hele ki tuncay :D sabrinin adı fenerle anılmadıkşa gerilmem ben :D

Corpus
20.Haziran.2012, 02:15
Mehmet Topuz, Kayseri' de ortasahadan forvete top taşıyordu yanlış hatırlamıyorsam. O tarz denenirse bence faydalı olabilir. Ben hala bir ışık görüyorum o adamda. Fener' de çok törpülendi gerçi orası ayrı.

sarianet
20.Haziran.2012, 02:20
mehmet topuz kayseride oyunun görünen şekilde katkı sunuyorken fenerbahçede de katkısı büyük ama göz önünde değil ben şahsen sağda oynatılmasından yanayım orta saha ortası aslında hayalim ama aykut hoca dşünür mü bilmem selççuk ve baroninin birlikteliği ile daha güvenli bi topuz izleyebiliriz hiçbişi olmasa da takıma verdiği moral yeter kangalımızın :D

futureless
20.Haziran.2012, 02:49
Topuz çok farklı tarz bir oyuncu oldu bizde.Karşı çıkan olabilir ama ben çok seviyorum Topuz'u.Mücadelesi yeter , gol asist yapmasa da olur.

barahir
20.Haziran.2012, 03:21
Geçe yıl Topuzun her sağdan ortası tehlike oluyodu.. Bu yıl da sow geldikten sonra tehlikeli olmaya başlamıştı..İlk 11'e yazacağım ilk isimlerden Topuz

enesemin53
20.Haziran.2012, 09:44
Ziegler Hasan Ali'den daha iyi değil ve yabancı, onun dışında adam gibi sol bek getirmeye kalksan maliyeti Hasan'ı kesin katlar, çok mantıklı bir transfer, zaten iç transfer hamlelerimiz de çok iyi gitti tebrik ediyorum emeği geçenleri.

KanaKe
20.Haziran.2012, 11:31
simdi ilk 11de oynamali topuz diyorsunuzda gecen sene hatirladigim kadari ile bircok arkadas topuzdan sikayetciydi aykut hocaya kiziyordu neden sürekli ilk 11 oynatiyor bu adami diye :)

byariff
20.Haziran.2012, 14:05
Hasan ali bence iyi bir sol bek istikrarli ve hizli bir adam ortalarinida duzeltirse daha iyi olcak :D

attirson
20.Haziran.2012, 16:38
http://e1206.hizliresim.com/y/n/8bt48.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

KanaKe
20.Haziran.2012, 17:50
helal olsun valla adama tam bir profesyonel baska yabanci futbolcu olsa avrupa sampiyonasindan sonra ilk önce tatile gider 1 ay sonra imzayi atmaya gelirdi bu arada muhabir arkadaslarin günes gözlükleri yakiyor :D

BleedingMoon
20.Haziran.2012, 19:10
vallahi ya lugano'nun ne kaprislerini gördük...

sui generis
20.Haziran.2012, 19:12
Lucio haberleri cok fazla. Kulüp de yalanlamıyor. Acaba ?

KanaKe
20.Haziran.2012, 19:13
vallahi ya lugano'nun ne kaprislerini gördük...

ona bakarsak ayni kaprisleri alex de yapiyordu yaz kamplarina gec katilmalar felan...

futureless
20.Haziran.2012, 19:32
O farklı o farklı . Lugano her sözleşme bitiminde çektirdi takıma.

KanaKe
20.Haziran.2012, 19:36
O farklı o farklı . Lugano her sözleşme bitiminde çektirdi takıma.

adamin sözlesmesi 1 kere bitti sanki 10 kere sözlesmemi yenilediler adamla :D yani demek istedigim alex yapinca tahammül gösteriliyorsa lugano yapinca niye gösterilmiyor? birisi fenere gelmis en iyi yabanci oyuncu öbürüde fenere gelmis en iyi defans oyuncusu lugano defans degilde forvet olsa onada tahammül gösterilirdi.. türkiyede golcü oyunculara ayri bir sempati var nedense..

futureless
20.Haziran.2012, 19:44
Yoo ben ayrım yapmıyorum. Lugano'ya kızarım ama formalarımın arkasına ya Alex ya Lugano yazdırırım kaç senedir. Ama durumlar farklı . Her yaz sıkıntı çıkarttı , onu kastediyorum .

goosfraba
21.Haziran.2012, 01:56
bence lucio bitti.

çıkan haberlerin ciddiyeti ve yönetimin yalanlamayışı falan.

lucio hayırlı olsun. :p:schaf:

SaLviO
21.Haziran.2012, 02:11
lucio abi borumu ya gelsin gelsin

GodfatheR
21.Haziran.2012, 03:59
Hamit Altıntop twitter'dan transferiyle ilgili bişeyler yazmış. Fake hesap değil sanırım.

GeanyGS
21.Haziran.2012, 12:16
adamin sözlesmesi 1 kere bitti sanki 10 kere sözlesmemi yenilediler adamla :D yani demek istedigim alex yapinca tahammül gösteriliyorsa lugano yapinca niye gösterilmiyor? birisi fenere gelmis en iyi yabanci oyuncu öbürüde fenere gelmis en iyi defans oyuncusu lugano defans degilde forvet olsa onada tahammül gösterilirdi.. türkiyede golcü oyunculara ayri bir sempati var nedense..

Lugano'nun her sezon sonunda Avrupa'da kulüp bulmaya çalışmasından bahsediyorlar, buna tahammül gösterilmesi normal mi sence? Asıl bu kadar sezon nasıl kaldı, sırf iyi oynadı diye havaalanında omuzlara nasıl ve niye alındı onu merak etmişimdir hep. Adamı her sene yalvar yakar geri getirirdi Fenerbahçe yönetimi.

futureless
21.Haziran.2012, 12:27
Kayserispor ' a 42 milyon TL kazandırdığımızın haberi var Sporx'te şimdi onu okudum da , son paragrafı gülmekten öldürdü beni yahu.

" Kayserispor'un, çok uygun fiyata aldığı futbolculardan yüksek gelir elde edip kasasını doldururken Fenerbahçe'ye de bazı takımlar gibi oyuncularını ayartmadığı, transferde usulüne uygun hareket ettiğinden dolayı her türlü kolaylığı sağladığı öğrenildi. "

Nasıl öğrenildi acaba ? :D

attirson
21.Haziran.2012, 12:41
Bizimkiler Kuyt'a tezahurat yapmıs.Datdiridatdat Datdiridatdat Dirk Kuyt ! :D

titates1
21.Haziran.2012, 12:58
Fenerbahçe'nin eski golcüsü Mateja Kezman, Teknik Direktör Aykut Kocaman ile görüşüp menajerliğini yaptığı vatandaşı Adem Ljajic'i önerdi. İtalya'nın Fiorentina takımında forma giyen genç oyuncunun, Fenerbahçe'de başarılı olabileceğini, Müslüman olduğu için kolay uyum sağlayacağını ve de iyi yatırım olacağını duyuran Kezman, Kocaman'dan transfer için yetki istedi.

Milliyet'in haberine göre; Sırp Milli Takımı'ndan, maç seremonisinde Sırp Milli Marşı'nı söylemediği için çıkarılan Novi Pazar doğumlu Müslüman oyuncu Ljajic, otoriteler tarafından önemli yetenekleri ile anılıyor.

İtalya'da mutlu olmadığı belirlenen Ljajic'in, forvet ve forvet arkası görev özelliklerinin Fenerbahçe'ye uygun olduğunu dile getiren Kezman, geleceğin çok önemli golcüsü olduğunu iddia ettiği futbolcunun gelmeye hazır olduğunu bildirdi.

Aykut Kocaman, transfer listesine kattığı Adem Ljajic'in Kezman tarafından kendisine sunulan görüntülerini izlemek için süre istedi.

Adem Ljajic'in, Fiorentina ile 2012'ye kadar sözleşmesi bulunurken, bonservis bedelinin 6 milyon Euro olduğu öğrenildi.
Kaynak:Habertürk

Gerçek olmasını isterdim , ne dersiniz?

SaLviO
21.Haziran.2012, 13:10
savunmaya yobo alınmıcak heralde durumlar onu gösteriyor , lucio gelir inşallah

uefa kararı açıklasada artık bizde şu topçulara kavuşsak

3 temmuzda kamp başlıyor kampa kadar yapalım transferleri

sarianet
21.Haziran.2012, 13:23
kampa hangi yıl hangi zaman transfer yetişmiş ki ?

SaLviO
21.Haziran.2012, 13:45
kampa hangi yıl hangi zaman transfer yetişmiş ki ?

bu sefer durum farklı hocamız aykut kocaman :D

Hugo
21.Haziran.2012, 13:45
Gerçek olmasını isterdim , ne dersiniz?

2012de sözleşmesi bitiyor demişler 6milyon bonservis yazmışlar.

sarianet
21.Haziran.2012, 13:51
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/205253_10150996345183188_1552048582_n.jpg

goosfraba
21.Haziran.2012, 17:49
hasan ali istanbul'da

byariff
21.Haziran.2012, 17:51
Hasan Ali: Kayserispor kulübüne önümü açtığı için teşekkür ederim. Türkiye'nin en büyük kulübüne geldim..

Night_Mare17
21.Haziran.2012, 17:54
Hasan Ali İstanbul'a gelmiş. Çok iyi yerli bekleri oldu Fenerbahçe'nin tebrikler.

attirson
21.Haziran.2012, 17:56
Ah bide Mbiwa açıklansa şimdi ne güzel olur. :icon_biggrin:

RaSenGan
21.Haziran.2012, 18:01
Yalnız Mbiwa FM'de tam joker defansın her yerinde oynuyor adam :) Fener'e gelirse zamanla tüm mevkilerin tadına bakar bence :D

goosfraba
21.Haziran.2012, 19:18
kap'a bildirdik, hayırlı olsun.

ReaList
21.Haziran.2012, 19:21
Hadi bakalım hayırlı olsun. Defans bir de Ömer Toprak'ı aldık mı tamamdır, Kaleci ile beraber Milli Takımın geri beşlisini çıkarırız : ) Umarım defansa yabancı bir oyuncu almayız.

Lim10
22.Haziran.2012, 03:09
SKY SPORTS ITALIA: "Lucio, Fenerbahçe ile çarşamba günü sözleşme imzalayacak."

Mbiwa yada Ömer'den biride gelirse yanına ekmek almaya giderken halay çekerim.

SaLviO
22.Haziran.2012, 03:24
Biraz gerçekçi olmak lazım ömer toprak trye gelmez , mbiwa gelirse güzel olur ama ben geleceğini zannetmiyorum lucio biraz daha aykut kocamanın tarzı gibi

kaleci ve defansta toplam 5 oyuncudan 4ü türk olucak çooook büyük bi avantaj bu demekki ilerde 5 tane yabancı oynatıcaz.Hasan alide hayırlı olsun imza için gelmiş mücadelesi ile sol bekte güzel işler yapıcak inşallah

ayrıca nihat özdemir mehmet topalın tüm masraflarını karşılıyacağını açıklamış heralde oda gelirse çoooookk iyi olur

volkan-gg-hasan ali-bekir-yabancı transfer-yabancı transfer-cris-m.topal-stoch-kuyt-sow

kuytı aldıysa oynatıcak adam yedek oturmaya gelmez forvettede sowu kesiceğini zannetmiyorum 10 numara bölgesinde oynamaz mecburen sağ kanatta oynucak topuz kesik yicek yada orta alana alıcak topuzu

bu sene takımı çok merak ediyorum inşallah 4 3 3 oynarız

sui generis
22.Haziran.2012, 03:28
ben aynı sistemle oynayacağımızı düşünüyorum. Kuyt , Mehmet yerine oynar.

Zekirdek
22.Haziran.2012, 08:27
NTV Spor neden Hasan Ali'nin sözleşme süresini 3 yıl diye belirttiki. Aklıma takıldı. Yoksa bizmi 3 yıllık imzalayacağız.

RasAnt
22.Haziran.2012, 13:14
Kuyt'un 3 yıl belki yanlış okumuşsundur

KanaKe
22.Haziran.2012, 14:26
hasan ali ile en az 4-5 yil imzalanir tahminimce

KanaKe
22.Haziran.2012, 14:27
Biraz gerçekçi olmak lazım ömer toprak trye gelmez

ailesi ikna edilirse bal gibi gelir, gurbetci oyuncular aile baskisina dayanamzlar.

ReaList
22.Haziran.2012, 16:37
Uefa vereceği karar bugün veya hafta başında açıklanacaktır. Şuana kadar Disiplin kuruluna sevk işlemi gerçekleşmediğine göre geçen sene verilen cezanın yerinde olduğu görülüyor. Ben bazı transferlerin protokolde bitip, Uefa'nın vereceği kararın beklendiğini düşünüyorum.

Aykut Kocaman nokta transferler yapıyor, Geçen sezon en çok dert yandığım 2 mevki vardı ve alternatifsizlik yüzünden mecburen katlanıyorduk. Biri Sağ açık diğeri Sol bek. 2 bölgeye de transfer yapıldı. Demek ki Aykut Kocaman'da bizler gibi eksikliği görüyormuş, bu sevindirici bir durum çünkü daha önceleri "yıldızda yıldız" mantığıyla eksiklikleri gidermek yerine göz boyama yoluna giderdik.

Şuan bir stoper bir de orta alanda oyuncu eksikliğimiz mevcut. Transfer her türlü yapılacaktır ama oyuncunun kalitesi UEFA'dan gelecek habere bağlı. İçeriden gelen duyumlara göre pozitif yönde bir karar çıkması durumunda çok sürpriz isimlerin gelmesi bekleniyor.

goosfraba
22.Haziran.2012, 17:15
Lass ve Lucio diyorlar.

titates1
22.Haziran.2012, 17:21
Şimdi gelsin transferler ...
Ertem Şener
NOKTA !!!! ( son dakika ) uefa, fenerbahçe'nin şampiyonlar ligine katılabilceğine dair ilgili yazıyı tff'ye gönderdi

ReaList
22.Haziran.2012, 17:21
Uefa vereceği karar bugün veya hafta başında açıklanacaktır. Şuana kadar Disiplin kuruluna sevk işlemi gerçekleşmediğine göre geçen sene verilen cezanın yerinde olduğu görülüyor.

Şimdi gelsin transferler : )

barahir
22.Haziran.2012, 17:22
Bu hafta baya hareketli geçecek.. Güzel günler yakında..

Corpus
22.Haziran.2012, 17:22
Lass' ı 4 yıldır diyorlar da Lucio ciddileşiyor sanırım. Lass' ı diyorlar ki gelirse biz demiştik diyebilsinler.

TeNaciOUS MidFieLdeR
22.Haziran.2012, 17:26
uefanin karari cok seyi degistirdi, artik onumuzu daha rahat gorebilecez. bu sene cok daha cekismeli bir yaris olucak. tersi bir durum olsaydi GS kopar giderdi bu ligde.

Revolution
22.Haziran.2012, 17:27
Lass, Lucio, Mehmet Topal, Tino Costa için girişimler somut şekilde başlayacaktır.

ReaList
22.Haziran.2012, 17:46
Serkan Kırıntılı ile yollar ayrılmış. Doğru olan buydu. Mert'te piştiğine göre 18'e girmek bile zor olurdu onun için.

Sekopej
22.Haziran.2012, 17:56
Kuyt'un bir açıklaması vardı, Aykut Kocaman'ın onu etkilediğine dair, hocanın bizzat transferin her sürecinde yer alması gelecek oyuncu için de etkileyici oluyor. Herkes tatilde ama Aykut Kocaman çalışmaya devam ediyor, eminim olası diğer transferlerin imzalarında da Aykut Kocaman orada olacaktır, Sportif Direktör olarak.

KanaKe
22.Haziran.2012, 17:56
ligtv Aquilani'yi yazmis iyi adam ama bence bir lass degil zaten milan büyük ihtimal bonservisini alacaktir..

goosfraba
22.Haziran.2012, 17:57
lass fulham ile anlaşacakken dönmüş, döndürmüşler. her an bitebilir diyor sedat kaya.

KanaKe
22.Haziran.2012, 17:58
lass fulham ile anlaşacakken dönmüş, döndürmüşler. her an bitebilir diyor sedat kaya.

hadi bakalim haftaya bombalar patlar lucio + lass süper olur yanlarina topal off tadindan yenmez valla :)

goosfraba
22.Haziran.2012, 18:02
hadi bakalim haftaya bombalar patlar lucio + lass süper olur yanlarina topal off tadindan yenmez valla :)

2 temmuz akşamına döneriz böylelikle. :)

ForsakeN
22.Haziran.2012, 18:09
Burası şenlenir iyice artık :D

byariff
22.Haziran.2012, 18:38
Profesyonel futbolcu Hasan Ali Kaldırım'ın transferi konusunda taraflarla anlaşmaya varılmıştır.
Kayserispor Kulübüne ödenecek bonservis bedeli 3.750.000 Euro
5 yıllık (2016-2017 sezonu sonuna kadar) sözleşme çerçevesinde oyuncuya ödenecek garanti ücretler;
2012-2013 sezonu için 1.000.000 Euro
2013-2014 sezonu için 1.100.000 Euro
2014-2015 sezonu için 1.200.000 Euro
2015-2016 sezonu için 1.300.000 Euro
2016-2017 sezonu için 1.400.000 Euro
maç başı ücretleri sözleşme süresince 16.000 Euro'dur.

http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=217695

ReaList
22.Haziran.2012, 18:43
Burası şenlenir iyice artık :D

Fazlasıyla, Şuan inanılmaz derece bir haberle çalkalanıyor ortalık, her an Lass Diarra transferi açıklanabilirmiş.

Suicider
22.Haziran.2012, 18:47
Türkiye'nin en sorunlu mevkilerinden birinde oynayan belki de en iyi oyunculardan birini bu fiyata bırakan kayseri bize amrabat'a 15m fiyat çekiyor.Şuan Fenerbahçe istese 6-7 ye rahat alır Amrabat'ı.Ayıptır yaptıkları. Hayırlısı olsun.

BleedingMoon
22.Haziran.2012, 19:01
şampiyonlar ligi'ne katılabileceğiz ama ön elemeyi geçebilecek miyiz acaba?

en azından transferlerin önü açıldı.

RaSenGan
22.Haziran.2012, 19:06
2 defans 2 orta saha alınacakmış Ali Yıldırım'ın dediğine göre.Selçuk yedeğe düşebilir :)

goosfraba
22.Haziran.2012, 19:12
Ali Yıldırım açıkladı, 1. sınıf 2 stoper, 2 ortasaha alacağız.

C h A o S
22.Haziran.2012, 19:13
"Mayıs ayında Kayserispor Nordin Amrabat'ı teklif etti ancak ilgilenmedik. Hala da ilgilenmiyoruz."

Ula bu Kayseri Amrabat'ı bakın Galatasaray'a vermiyoruz siz alında onlarda babayı alsın mantığı ile teklif etmemişse bende ne olim :D

Suicider
22.Haziran.2012, 19:24
Sırf bize inat olsun diye yuh artık.Şu Kayseri yönetimine uyuz olduğum kadar hiç bir takıma uyuz olmuyorum bu nedir yahu? Adamlar alın size verelim yeter ki Gs'ye gitmesin diye uğraşıyor. İçimde çok şey var söyleyecek ama burada söyleyemiyorum.

Universal
22.Haziran.2012, 19:28
Van Persie bir gün Dirk Kuyt gibi Fenerbahçe'de oynamak istiyorum demiş, yönetim tarafından açıklandı. Artık Avrupa'da olduğumuzda kanıtlandığına göre haberleri bekleyebiliriz. :)

Facx
22.Haziran.2012, 19:44
Van Persie bir gün Dirk Kuyt gibi Fenerbahçe'de oynamak istiyorum demiş, yönetim tarafından açıklandı. Artık Avrupa'da olduğumuzda kanıtlandığına göre haberleri bekleyebiliriz. :)

yapma gözünü sevim kuyt daha oynamadı van persie nerden çıkardı feneri bildiğin fake haber

barahir
22.Haziran.2012, 19:47
yapma gözünü sevim kuyt daha oynamadı van persie nerden çıkardı feneri bildiğin fake haber

Haber değil bu bizzat Hasan Çetinkaya'nın ağzından.. Fatih Altaylıyı hatırladım birden..

sui generis
22.Haziran.2012, 19:49
Haber değil bu bizzat Hasan Çetinkaya'nın ağzından.. Fatih Altaylıyı hatırladım birden..

ben de tam yeni bir Fatih Altaylı vakası diyecektim , sen demişsin :D

Universal
22.Haziran.2012, 19:50

Sonuçta arkadaşlar Kuyt gittiği gün öğrenmiştir Fenerbahçe'yi sempatik gelmek içinde böyle bir cümle kurmuştur. Bu kadar basit.

Facx
22.Haziran.2012, 19:51

http://www.fotomac.com.tr/Fenerbahce/2010/02/16/fenere_gelirim al bu da bizzat ronaldonun ağzından. şuanda dünyanın en formda 2-3 forvetinden biri neden durduk yere ilerde fenere gelmek isterim desin

Escochae
22.Haziran.2012, 19:55
http://www.fotomac.com.tr/Fenerbahce/2010/02/16/fenere_gelirim al bu da bizzat ronaldonun ağzından. şuanda dünyanın en formda 2-3 forvetinden biri neden durduk yere ilerde fenere gelmek isterim desin

Tabi tabi aynı şey Gs için söylenmiş olsaydı nasıl hayaller kurardınız. Ama Fener varya işin içinde kesinliklee yalandır yöneticide yalan söylemiştir. Tamamen taraftarı kandırmaya yönelik.

GeanyGS
22.Haziran.2012, 20:00
Bizim millete 2 gaz ver azıcık öv başka bir şey yapmaya pek gerek yok.

Objektif olmayı bir türlü beceremiyoruz.

Başkanı şike ve örgüt kurmaktan yargılanan, geçtiğimiz sezon Avrupa'dan men edilen bir takıma Avrupa'nın yıldız sayılabilecek oyuncularından biri niye bende gitmek istiyorum desin?

Aynı şey GS ve BJK içinde geçerli.

Türkiye ligine kim gelirse gelsin para için gelir başka bişey için gelmez. Küllerinden doğar, taraftarla güzel bir ilişkisi olur ileri ki sezonlarda indirimleri de kabul eder, boş mukavelede imzalar ama ilk etapta para para para.

Üstün gördüğümüz biri hakkımızda 1 desin biz onu 10 anlamayı çok seviyoruz.

Facx
22.Haziran.2012, 20:01
Tabi tabi aynı şey Gs için söylenmiş olsaydı nasıl hayaller kurardınız. Ama Fener varya işin içinde kesinliklee yalandır yöneticide yalan söylemiştir. Tamamen taraftarı kandırmaya yönelik.

:uzgun: he aynen şuanda messi GS a gelirim demiş bi ton hayal kurdum hatta hayal değil direk gerçek olucak şeyler :uzgun:

barahir
22.Haziran.2012, 20:07
RVP bu sözü hemen geleyim oynayım anlamında demedi.. Haberin içeriğine yeterince vakıf olamayan kişiler gelmişler burda bize edebiyat yapıyolar..

RVP bir gün ben de Kuyt gibi Fenerbahçe'de oynamak isterim dedi, siz montajcılar Fenerbahçede oynamak istiyorum dedi diye burda kafa açıyosunuz.. Hadi Messi geliyosa gidin GS Transfer alanında kutlayın Messi'yi

GeanyGS
22.Haziran.2012, 20:16
RVP bu sözü hemen geleyim oynayım anlamında demedi.. Haberin içeriğine yeterince vakıf olamayan kişiler gelmişler burda bize edebiyat yapıyolar..

RVP bir gün ben de Kuyt gibi Fenerbahçe'de oynamak isterim dedi, siz montajcılar Fenerbahçede oynamak istiyorum dedi diye burda kafa açıyosunuz.. Hadi Messi geliyosa gidin GS Transfer alanında kutlayın Messi'yi

İkisi de aynı şey zaten.

sui generis
22.Haziran.2012, 20:17
demedi demeyin Lass ve Lucio'yu aldık :D gelecek seneki muhtemel kadromuz:

----------Sow

Stoch Alex Kuyt

----Topal Lass

Hasan Bekir Lucio GG

---------Volkan

barahir
22.Haziran.2012, 20:26
İkisi de aynı şey zaten.

aynı şey olmadığını ikimiz de biliyoruz..

Fenerbahçe'de oynamak istiyorum dediğim zaman bu mevcut durumu belirtir.. Yani şuanki yapmak istediği bişeyi belirtir..

Bir gün Fenerbahçe'de oynamak istiyorum dediği zaman gelecekteki planlarından bahsetmiş olur..

Gördüğünü üzre aynı şey değildir..

Bu arada Kolpa diyip Fanatikten sağdan soldan Ronaldo'nun röportaj haberini göstermiyorum ben size.. Resmi siteden Başkan Yardımcısı ve Genel Menajerin imza sırasındaki sözlerini gösteriyorum.. Siz hayal dünyasında yaşamaya devam edin..

Van Persie de Fenerbahçe’yi istiyormuş

Ziegler hakkında aynı ifadeyi yineleyen İdari Menajerimiz Hasan Çetinkaya ise bir anektodu aktararak. "Dirk Kuyt’ın hiçbir şekilde bizden Şampiyonlar Ligi’yle bir şartı olmadı Fenerbahçe’nin büyüklüğünden dolayı burayı tercih etti. Hatta Hollanda Milli Takımı’ndan Van Persie ona çok büyük bir kulübe gittiğini söylemiş ve ’İnşallah ben de bir gün Fenerbahçe’de oynarım’ demiş" diye ekledi.

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=29650

Facx
22.Haziran.2012, 20:32

ya hocam yolladığım ronaldo fenere gelirim haberini okursan anlarsın ne demek istediğimi bu adam sormuştur ilerde sende gelirmisin belli olmaz futbol bu demiştir hemen ilerde fenere gelmek isterim diye söylüyo arkadaş bu adam adım kadar eminim fenerin adını bilmiyodu bile yani önceden kaldıki gelecekteki planları olayı tamamen ters adamın daha önümüzdeki sezon hangi takımda oynucağı belli değilken son oynucağı takımın planınımı yapıcak hemde bu kendi ülkesinden bi takım olmucak fazla rüya görüyosunuz

Börk
22.Haziran.2012, 20:32
İkisi de aynı şey zaten.

herhalde türkçe'deki bir gün kavramını tam olarak bilmiyorsunuz.kesinlik değil ihtimal içerir anlam olarak öyle bir gün gelir ki bunun tarihi belli değildir 39 yaşında , yarın ya da hiç gelmeyebilir.

Fearless Coward
22.Haziran.2012, 20:34
RVP bir gün gelebilirim demiş neden gelmesin 30 undan sonra gelebilir futbol bu hiç belli olmuyor basacan parayı alacan adamı tamamen bu şekilde işler...Uzatmaya gerek yok...

barahir
22.Haziran.2012, 20:35
ya hocam yolladığım ronaldo fenere gelirim haberini okursan anlarsın ne demek istediğimi bu adam sormuştur ilerde sende gelirmisin belli olmaz futbol bu demiştir hemen ilerde fenere gelmek isterim diye söylüyo arkadaş bu adam adım kadar eminim fenerin adını bilmiyodu bile yani önceden kaldıki gelecekteki planları olayı tamamen ters adamın daha önümüzdeki sezon hangi takımda oynucağı belli değilken son oynucağı takımın planınımı yapıcak hemde bu kendi ülkesinden bi takım olmucak fazla rüya görüyosunuz

Tamam da bu söylediklerin hiçbişeye dayanmıyo, tamamen senin varsayımların üzerine yazıyosun bunu, ben ise birebir RVP ile görüşen kişilerin aktardıklarını yazıyorum.. İnanıp inanmamak senin elinde.. Benim adım hıdır elimden gelen budur..

pele96
22.Haziran.2012, 20:35
Van Persie en kötü ihtimalle Totteham , Newcastle ,Valencia gibi klüplerde oynayabilecekken niçin Fenerbahçe'ye gelsin ? Kendi kendimize gelin güvey olmayalım.

GeanyGS
22.Haziran.2012, 20:36
aynı şey olmadığını ikimiz de biliyoruz..

Fenerbahçe'de oynamak istiyorum dediğim zaman bu mevcut durumu belirtir.. Yani şuanki yapmak istediği bişeyi belirtir..

Bir gün Fenerbahçe'de oynamak istiyorum dediği zaman gelecekteki planlarından bahsetmiş olur..

Gördüğünü üzre aynı şey değildir..

Bu arada Kolpa diyip Fanatikten sağdan soldan Ronaldo'nun röportaj haberini göstermiyorum ben size.. Resmi siteden Başkan Yardımcısı ve Genel Menajerin imza sırasındaki sözlerini gösteriyorum.. Siz hayal dünyasında yaşamaya devam edin..

30 yaşında adamın gelecekte ki planlarının arasında Fenerbahçe'de oynamak olmasının nedeni ne olabilir çok merak ettim. Fenerbahçe'den etkileniyorsa şimdi de gelir, bir gün gelirim demesi zaten benim dediğim gibi "para para para" olayını destekliyor.

Asıl hayal aleminde yaşamak "RVP bizim kulüpte oynmak istiyomuş lan, çok büyüğüz" düşüncesidir.

herhalde türkçe'deki bir gün kavramını tam olarak bilmiyorsunuz.kesinlik değil ihtimal içerir anlam olarak öyle bir gün gelir ki bunun tarihi belli değildir 39 yaşında , yarın ya da hiç gelmeyebilir.

Çok naziksiniz, beni aydınlattınız gerçekten.

Söylemek istediğimi baştan okursan ne demek istediğimi anlarsın. İki söylemde de kulübün mevcut statüsünü değiştirecek bir ifade yok. Yani Fener şimdi küçük kulüp bir gün büyüyünce mi oynamak isterim diyor?

Lim10
22.Haziran.2012, 20:39
Yahu adam Galatasarayı'n değilde Fenerbahçe'nin adını andı diye yatmadığını çamur kalmamış be:)Yazık.

barahir
22.Haziran.2012, 20:41
Ne dersem deyim siz bi kalıba odaklanmışsınız, diretiyosunuz.. Pes ediyorum tamam siz kazandınız..

pele96
22.Haziran.2012, 20:43
Yahu adam Galatasarayı'n değilde Fenerbahçe'nin adını andı diye yatmadığını çamur kalmamış be:)Yazık.
Evet Ronaldo , Messi , Neymar , Ganso hepsi Fenerbahçe'yi bekliyor Fenerbahçe bizi alsıın diye bekliyor arkadaşlar kimse kimseyi kandırmasın kendisinide kandırmasın. Persie buraya gelirse Yıllık 10 M € az istemeyeceğini herkes biliyor Dirk Kuyt'a verilen söz nolacak ? adama Tavan maaş'ımız 2.8 dendi.

futureless
22.Haziran.2012, 20:47
Olayı bilmiyorum da tahminimce şöyledir;Yahu bu adamlar Hollanda Milli Takımı'ndan arkadaş , Kuyt gelince ona da sorulmuştur röportaj mı neyse artık.O da nezaketen demiştir işte Kuyt inşallah başarılı olur falan filan derken neden olmasın manasında demiştir gidebilirim bir gün Fener'e diye.Neden geriliyorsunuz ?

RasAnt
22.Haziran.2012, 20:52
Bilader çok iyi oldu bu haber Kuyt transferiyle bu karar kendini belli etmişti,geçen seneden beri dediğim Diarrada artık an meselesi :)

2 stoper 2 orta saha

Orta sahalardan biri Mehmet Topal diğeride Lass

Stoper konusu muammalı ama Lucio gelirse Luciano etkisi yapar müthiş sevinirim diğer stoperin ise Türk olacağını düşünüyorum Egemen veya Ömer Toprak olabilir.

Elimizde 7 yabancı oyuncu var sınır ise 10

Cristian-Alex-Stoch-Dia-Kuyt-Sow ve Bienvenü

Bence Lass ve Lucio ile 9 a tamamlarız alınırsa tribüne alternatif Ziegler gibi 1 yabancı olabilir.

Türk 5limiz gerçekten çok kaliteli hepsi direk milli takımda yer alan oyuncular.Volkan-GG-Bekir-Hasan-Topal

Bekir yerine Ömer veya Egemen olursa onlarda direk milli takım oyuncusu olacak,çok iyi bir kadro gerçekten.

Alex belki ayrılabilir çok iyi teklifler aldığını okuyoruz ama ne derece doğrudur bilemiyorum.Aykut hocaya ayırlcam dese hayır demez.

Ömer(Egemen) - Lucio(M'biwa) - Ziegler belki - Lass - Topal diyorum.

RasAnt
22.Haziran.2012, 20:59
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2012-06-22_C09G5679.JPG

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2012-06-22_C09G2924.JPG

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2012-06-22_C09G5644.JPG

pele96
22.Haziran.2012, 21:04
Bilader çok iyi oldu bu haber Kuyt transferiyle bu karar kendini belli etmişti,geçen seneden beri dediğim Diarrada artık an meselesi :)

2 stoper 2 orta saha

Orta sahalardan biri Mehmet Topal diğeride Lass

Stoper konusu muammalı ama Lucio gelirse Luciano etkisi yapar müthiş sevinirim diğer stoperin ise Türk olacağını düşünüyorum Egemen veya Ömer Toprak olabilir.

Elimizde 7 yabancı oyuncu var sınır ise 10

Cristian-Alex-Stoch-Dia-Kuyt-Sow ve Bienvenü

Bence Lass ve Lucio ile 9 a tamamlarız alınırsa tribüne alternatif Ziegler gibi 1 yabancı olabilir.

Türk 5limiz gerçekten çok kaliteli hepsi direk milli takımda yer alan oyuncular.Volkan-GG-Bekir-Hasan-Topal

Bekir yerine Ömer veya Egemen olursa onlarda direk milli takım oyuncusu olacak,çok iyi bir kadro gerçekten.

Alex belki ayrılabilir çok iyi teklifler aldığını okuyoruz ama ne derece doğrudur bilemiyorum.Aykut hocaya ayırlcam dese hayır demez.

Ömer(Egemen) - Lucio(M'biwa) - Ziegler belki - Lass - Topal diyorum.
Egemen 3 yıl imzaladı diye biliyorum :)

Universal
22.Haziran.2012, 21:08
Türkiye'de yıldız olan bir oyuncu yaşlandığı zaman gelme sebebi tamamen para ve İstanbul gibi sıcak bir şehirde yaşamak istemesidir. Fazla da bir nedenden dolayı seçmez. Bunuda herkes biliyor.

Van Persie'nin bunları söylemesi herkesi neden rahatsız etti? Böyle bir düşüncesi varmış, aynısını başka bir kulüp içinde söyleyebilirdi. Sonuçda PVH ile başlayan Kuyt ile devam eden bir süreç var, Hollanda'da Fenerbahçe artık tanınan ve sevilen bir kulüptür.

Sonuçta bu kulüp Anelka'yı buraya getirdi, Van Persie mi gelmeyecek...

mehmetcoo
22.Haziran.2012, 21:13
Türkiye'de yıldız olan bir oyuncu yaşlandığı zaman gelme sebebi tamamen para ve İstanbul gibi sıcak bir şehirde yaşamak istemesidir. Fazla da bir nedenden dolayı seçmez. Bunuda herkes biliyor.

Van Persie'nin bunları söylemesi herkesi neden rahatsız etti? Böyle bir düşüncesi varmış, aynısını başka bir kulüp içinde söyleyebilirdi. Sonuçda PVH ile başlayan Kuyt ile devam eden bir süreç var, Hollanda'da Fenerbahçe artık tanınan ve sevilen bir kulüptür.

Anelka ile Van Persie arasındaki kıyaslamanız yanlış olmuş maalesef. Talihsiz bir durum sizin için...

Universal
22.Haziran.2012, 21:14
Anelka ile Van Persie arasındaki kıyaslamanız yanlış olmuş maalesef. Talihsiz bir durum sizin için...

Roberto Carlos, geldi sonuçta bu kulübe ki geldiği yaşta Avrupa'da çoğu kulüpte mücadele edebilirdi.

pele96
22.Haziran.2012, 21:17
Roberto Carlos, geldi sonuçta bu kulübe ki geldiği yaşta Avrupa'da çoğu kulüpte mücadele edebilirdi.
'Çoğu' klüp o parayı verirmiydi ?

Addolorato
22.Haziran.2012, 21:23
Adam kibarlığına demiş burda kaç sayfa tartışma dönmüş. Gelir belki 35 yaşında gelir Van Persie Türkiye'ye.

GodfatheR
22.Haziran.2012, 21:28
Artık buraya bişey yazasım gelmiyor vallahi.. IQ seviyesi yerlerde 3 sayfa tartışılan şeye bakın , arkadaşlarımız da doğru olanı anlatmaya çalışıyor gariplerim boşverin zaman kaybı. Uefa sopası da yalan çıktığına göre yabancı transferler bir an evvel açıklanır diye düşünüyorum. Lucio ve Lass gelse çoluğumu çocuğumu keserim yalnız :D

Facx
22.Haziran.2012, 21:29

persie nin bunları söylemesi kimseyi rahatsız etmedi persie nin bunları söylediğini söylemesi bi yöneticinizin rahatsız etti bariz yalan çünkü ister hollanda milli takımından arkadaşı olsun ister karısı kocası olsun sırf kuyt geldi diye persie böyle bişey demez örnek vericek olursam holosko dinamo zagrebe giderse slovakya kampında stoch hamsik falan böyle bi açıklama yaparmı ?

pele96
22.Haziran.2012, 21:34
Artık buraya bişey yazasım gelmiyor vallahi.. IQ seviyesi yerlerde 3 sayfa tartışılan şeye bakın , arkadaşlarımız da doğru olanı anlatmaya çalışıyor gariplerim boşverin zaman kaybı. Uefa sopası da yalan çıktığına göre yabancı transferler bir an evvel açıklanır diye düşünüyorum. Lucio ve Lass gelse çoluğumu çocuğumu keserim yalnız :D
Doğru anlatılmak istenilen sizin hayallerinizse ben doğrudan uzak kalayım :)

sarianet
22.Haziran.2012, 21:36
olm rahatsız mısınız la :D
birgün gelirim demiş adam hemen yarın geleceğim dememiş ki fenerbahçeye deydirmek için elinizden geleni yapıyorsunuz ya
siz gidin kapa bildirip alamadıklarınıza yanın bırakın fb transfer haberlerini

Kaka Leite
22.Haziran.2012, 21:49
Evet Ronaldo , Messi , Neymar , Ganso hepsi Fenerbahçe'yi bekliyor Fenerbahçe bizi alsıın diye bekliyor arkadaşlar kimse kimseyi kandırmasın kendisinide kandırmasın. Persie buraya gelirse Yıllık 10 M € az istemeyeceğini herkes biliyor Dirk Kuyt'a verilen söz nolacak ? adama Tavan maaş'ımız 2.8 dendi.

Herşey tamam da parası senden mi çıkıyor ?

Para var veriririz arkadaşım kıskançlık bu olsa gerek :)

Sekopej
22.Haziran.2012, 21:58
Öncelikle MAA'dan 45 milyon alsınlar, vereceğim demişti, onunla iyi transferler yapılır.:p

Kulübün tamamı cebinden çıkacak transferler olmayacaktır, illa ki dışarıdan destek gelecektir. Herkesin beklediği gibi Topal ve Lass harika olur ama olur mu onu beklemek lazım. Ama Topal artık kesin gibi.

Defansa Lucio deniyor kaç gündür ama bir türlü inanmayıp kendimi heyecanlandırmıyorum. Mükemmel olur.

Ali Yıldırım bu kulübün geleceğiydi ki savcı mütaalasında örgütün içine onu da soktu, ceza alursa muhtemelen sporun içinde olamayacak. Yoksa Aziz Yıldırım'dan daha ileri taşırdı bizi kesinlikle.

Şimdi kim alınacaksa alınsın 3 temmuza yetişsin ki ön elemede faydası olsun yoksa ŞL'ye kalamadıktan sonra ne anlamı kalır transferin.

Fernando Gago
22.Haziran.2012, 22:09
Ali Yıldırım'ın sözlerine bakarsak 2 ortasaha ve 2 stoper alınacak. Ortasaha alternatifleri tabi ki diarra topal ve costa .. defansta lucio ve mbiwa'nın adları geçiyor bu durumda yobo takımda olmayacak. Ne diyelim yazması hayal etmesi bile güzel gelişmeleri takip edeceğiz :)

goosfraba
22.Haziran.2012, 22:13
persie nin bunları söylemesi kimseyi rahatsız etmedi persie nin bunları söylediğini söylemesi bi yöneticinizin rahatsız etti bariz yalan çünkü ister hollanda milli takımından arkadaşı olsun ister karısı kocası olsun sırf kuyt geldi diye persie böyle bişey demez örnek vericek olursam holosko dinamo zagrebe giderse slovakya kampında stoch hamsik falan böyle bi açıklama yaparmı ?

böyle bir mantık yok.

Sekopej
22.Haziran.2012, 22:18
Savunma diye bahsettiği bir isim Ziegler de olabilir çünkü Hasan Ali geldi, Ziegler gitti algısı doğru değil, görüşme yapacağız demiş.

Stoper ve Ziegler şeklinde olabilir o 2 isim. Orta sahaya da Topal ve Costa olur diye düşünüyorum.

RasAnt
22.Haziran.2012, 22:21
Costayla Cristian aynı anda sahada bizi verem ederler

Cristian garantii oynacak hücumcu olarak kullanacak yanına Appiah tarzı bir adam Lass buna uygun DM yede Topal 3 lü böyle olur

Börk
22.Haziran.2012, 22:21
fenerbahçe iyisiyle kötüyüsüyle bu dönemden tamamen kurtulur inşallah.şike varsa cezalar verirsin yoksa da bütün kirli eller çekilsin artık üstlerinden.şahsım adına konuşmak gerekirse lucio'ya ben pek ihtimal vermiyorum.diğer tüm transferler olası olursa da hayırlı olsun fenerbahçe adına.

geçmiş olsun arkadaşlar.

C h A o S
22.Haziran.2012, 22:28
Costayla Cristian aynı anda sahada bizi verem ederler

Cristian garantii oynacak hücumcu olarak kullanacak yanına Appiah tarzı bir adam Lass buna uygun DM yede Topal 3 lü böyle olur

Lass çok yazılıyor,çiziliyorda yıllık 4 milyon euro diye okudum bir haberde.Kuyt'ın ücreti bildiğim kadarıyla tavan ücret olacak.Bu yüzden yıllık ücreti sorun çıkarabilir.

Sekopej
22.Haziran.2012, 22:30
Kuyt'un ücretinin tavan olacağı açıklandı mı ya da nereden çıktı? Ben takip edemedim, o nedenle soruyorum.

C h A o S
22.Haziran.2012, 22:33
Kuyt'un ücretinin tavan olacağı açıklandı mı ya da nereden çıktı? Ben takip edemedim, o nedenle soruyorum.

Valla resmi bir şey varmı bilmiyorum ancak haber siteleri felan hep öyle diyor.

Fenerbahçe, Kuyt'a, "tavan ücret" garantisi verince, Real Madridli Lassana Diarra transferinde elini kolunu bağladı. Fransız oyuncu, gelirinin düşmemesi için 5 milyon euro talep etti. Ancak sarı-lacivertliler, 2.85 milyon euronun üzerine çıkamıyor

Teknik direktör Aykut Kocaman’ın iki sezondur almaya çalışan, ancak geçen sezon başı transferi 3 Temmuz sürecine takılan Diarra, yıllık en az 5 milyon euro ücret talep etti. Real Madrid ile sözleşmesi sürdüğü için kazancında düşme olmasını istemeyen Fransız oyuncu, Fenerbahçe Yönetimi’nin kafasını karıştırdı. Sarı-lacivertliler, Diarra’ya ödenecek olan parada 2.85 milyon euronun üzerine çıkmama ilkesi nedeniyle beklemeye geçti.

Çünkü Fenerbahçe Yönetimi, yıllık 4.5 milyon euro ücret isteyen Dirk Kuyt’a, takımdaki ücret dengesini gerekçe göstererek en fazla 2.85 milyon euro ödeme yapabileceğini bildirmişti. Hollandalı oyuncunun, başka bir oyuncuya bu rakamın üstünde ödeme yapılmayacağı garantisini istemesi üzerine de o söz verilmişti.
Yeni transfer edilen Dirk Kuyt’a, tavan ücretin kendi ücreti olacağı yönünde garanti veren Fenerbahçe, Diarra’da yaşanan bu sorunu, sponsorlar yardımı ile aşmaya çalışacak.

Sekopej
22.Haziran.2012, 22:38
Haber çelişkili, son cümlede sponsorlar aracılığıyla halledecek diyor, yani Diarra'nın yüksek ücret alması sorun değil, ona verilen ücreti sponsor karşılıyor dendikten sonra.

Ki Diarra gelecekse zaten yıllık alacağı ücreti kimsenin sorun yapacağını zannetmiyorum.

Ayrıca önceki mesajımda belirtmiştim, yapılacak transferlerde sponsorun etkisi hayli fazla olacaktır. Özellikle Nihat Özdemir, Ali Koç mutlaka dışarıda da olsalar, transferlerde destek olacaklardır, Sow transferi gibi.

sarianet
22.Haziran.2012, 22:46
arkadaş şu taraftarın muhasebecilik yapmasına ne bozuluyorum burda yüz oldu dediğim ama kimse sallamıyor izleyin maçınızı boşverin muhasebeciliği kaça almış beşe gitmiş yöneticiler düşünsün onu :D

C h A o S
22.Haziran.2012, 22:50
arkadaş şu taraftarın muhasebecilik yapmasına ne bozuluyorum burda yüz oldu dediğim ama kimse sallamıyor izleyin maçınızı boşverin muhasebeciliği kaça almış beşe gitmiş yöneticiler düşünsün onu :D

Bende senin gibi düşünüyorum.Ancak bir bakıma taraftarında düşünmesi lazım.Beşiktaş örneği var önümüzde.Bu yüzden sende düşün bu saatten sonra:D

Estranged
23.Haziran.2012, 00:18
Haber çelişkili, son cümlede sponsorlar aracılığıyla halledecek diyor, yani Diarra'nın yüksek ücret alması sorun değil, ona verilen ücreti sponsor karşılıyor dendikten sonra.

Ki Diarra gelecekse zaten yıllık alacağı ücreti kimsenin sorun yapacağını zannetmiyorum.

Ayrıca önceki mesajımda belirtmiştim, yapılacak transferlerde sponsorun etkisi hayli fazla olacaktır. Özellikle Nihat Özdemir, Ali Koç mutlaka dışarıda da olsalar, transferlerde destek olacaklardır, Sow transferi gibi.

Kuyt ücrette indirime gitmişti Aykut Kocaman bütçe daralmasını öne sürdüğü için. Bugün ben indirime gidiyorum ama yarın 4-5 Milyon Euro vereceğiniz oyuncular gelecek mi tarzı bir soru sormuştu Kuyt, ona böyle bir şeyin olmayacağı garantisi verildi yani.

Son 3 sayfayı okudum da, muhalefet etmek için muhalefet etmiş birileri. Van Persie bunu Kuyt'a söyledi mi söylemedi mi bilmiyorum, ama oyuncuların sempatik bulduğu takımlar olması normal. Umarım bir gün Fenerbahçe'de oynarım demesindeki amacın öncelikle kibarlık olduğunun hepimiz farkındayız zaten, anlamadığınız nokta kariyerinin en az 5 yılını en üst düzey liglerde geçirdikten sonra bir alt seviyeye inmek isterse Fenerbahçe ve İstanbul'un kendisi için iyi bir tercih olmayacağını kimse söyleyemez.

Night_Mare17
23.Haziran.2012, 00:46
RVP ne dedi demedi diye tartışıyorsunuz yahu olaya bak :D Dediyse demiştir , demediyse dememiştir pek bir önemi yok bir cümlenin.

SaLviO
23.Haziran.2012, 02:26
2 orta saha alıcaz demiş ali başkan birisi topal olucak yanınada lassı alırsak burda hep beraber horon oynarız

attirson
23.Haziran.2012, 16:02
Ali Yıldırım : "İki savunmaya, iki orta sahaya 1. sınıf dört oyuncu alacağız" demişti.Bekliyoruz.

KanaKe
23.Haziran.2012, 16:09
tamam 1231498982543. kez Ali Yildirim'in dediklerini yazmaniza gerek yok anladik :) Sürekli bakiyorum transfer olmusmu diye titizlikle takip ediyorum konuyu ondan rahatsiz ediyor ayni mesajin tekrar tekrar yazilmasi.

attirson
23.Haziran.2012, 16:10
Ben 1231498982543 kez girmedigim için konuya görmemis olabilirim. :)

KanaKe
23.Haziran.2012, 19:12
Ben 1231498982543 kez girmedigim için konuya görmemis olabilirim. :)

yanlis anlama kardesim senden önce yazanlarda oldu önceki sayfalarda yazilmasina ragmen yani sözüm meclisten disari :)

attirson
23.Haziran.2012, 22:04
yanlis anlama kardesim senden önce yazanlarda oldu önceki sayfalarda yazilmasina ragmen yani sözüm meclisten disari :)

:)

Başarısız geçen sezonun ardından Neven Spahija ile yollarını ayıran Fenerbahçe Ülker, ülkesinde Montepaschi Siena’yı çalıştıran İtalyan antrenör Simone Pianigiani ile 2 yıllık sözleşme imzaladı..

TR.CaPTaiN
24.Haziran.2012, 00:28
Yönetimin yapması gereken şey; geçen sene ŞL'de olmayışımızın acısını bu sene çok iyi kadro kurarak çıkarmaktır. İsmi bizimle anılan birçok oyuncu mantıklı transferler olur.

- Mehmet Topal İspanya'da pas oyununa daha yatkın bir oyuncu haline geldi. Defansif orta saha sorunumuz da olduğundan kesinlikle almak lazım. Sanıyorum Topal konusunda bir sıkıntı olmaz.

- İtalyan basını ısrarla Lucio'yu yazıyor. Lucio geçen sezon Inter'de 42 maça çıkmış bir canavardır. Yaşı falan hiç sıkıntı değil, inşallah alınır.

- Lass + Topal ikilisi bizim hücumdaki Stoch, Kuyt, Alex ve Sow dörtlüsünü kaldırabilecek kalitede bir göbek olur. Ancak Lass'ın senelik 5 m € falan istediği konuşuluyor. Eğer öyle paralar istiyorsa hiç gerek yok. Biz şimdiye kadar en yüksek ücreti 4 m € ile Carlos'a ödedik. Bunun üstüne çıkacağımızı hiç zannetmiyorum.

- Yobo için 2 m € gibi bonservis bedeli olduğu yazılıyor. Yobo'yu da artık almamız lazım. Ama kontenjan konusunda sıkıntı çıkabileceği için Lucio + Serdar ikilisi denenebilir. Serdar'ın bu sene çıkış yapacağını düşünüyorum.

- Hasan Ali mevkisinde alınabilecek başka yerli olmadığı için iyi bir transfer oldu gibi. Ama kendisini geliştirmesi lazım.

http://www.footballuser.com/formations/2012/06/438847_Fenerbahce_SK.jpg

SaLviO
24.Haziran.2012, 02:37
Kadroya bak allahım sana geliyorum o orta saha ne öyle

Cengo
24.Haziran.2012, 02:49
Yönetimin yapması gereken şey; geçen sene ŞL'de olmayışımızın acısını bu sene çok iyi kadro kurarak çıkarmaktır. İsmi bizimle anılan birçok oyuncu mantıklı transferler olur.

- Mehmet Topal İspanya'da pas oyununa daha yatkın bir oyuncu haline geldi. Defansif orta saha sorunumuz da olduğundan kesinlikle almak lazım. Sanıyorum Topal konusunda bir sıkıntı olmaz.

- İtalyan basını ısrarla Lucio'yu yazıyor. Lucio geçen sezon Inter'de 42 maça çıkmış bir canavardır. Yaşı falan hiç sıkıntı değil, inşallah alınır.

- Lass + Topal ikilisi bizim hücumdaki Stoch, Kuyt, Alex ve Sow dörtlüsünü kaldırabilecek kalitede bir göbek olur. Ancak Lass'ın senelik 5 m € falan istediği konuşuluyor. Eğer öyle paralar istiyorsa hiç gerek yok. Biz şimdiye kadar en yüksek ücreti 4 m € ile Carlos'a ödedik. Bunun üstüne çıkacağımızı hiç zannetmiyorum.

- Yobo için 2 m € gibi bonservis bedeli olduğu yazılıyor. Yobo'yu da artık almamız lazım. Ama kontenjan konusunda sıkıntı çıkabileceği için Lucio + Serdar ikilisi denenebilir. Serdar'ın bu sene çıkış yapacağını düşünüyorum.

- Hasan Ali mevkisinde alınabilecek başka yerli olmadığı için iyi bir transfer oldu gibi. Ama kendisini geliştirmesi lazım.

http://www.footballuser.com/formations/2012/06/438847_Fenerbahce_SK.jpg

Bu kadro'ya en kötü Yobo ve Ziegler kiralık olarak eklenirse mükemmel bir ŞL kadrosu olur. Çok ses getiririz!! :)

sarianet
24.Haziran.2012, 03:01
abi transfer yapmadan buraya bişi yazmayın yazın resmi tmransfer olsun her tıkladığımda yeni bir uutla tıklıyorum sonra hevesim kursağımda kalıyor :D

A.FaruK
24.Haziran.2012, 03:43
RVP dedi, demedi bilemem ama sıkıntı yok. Volkan Reyiz gider evinden aldırır.

Lucio'yu bi ben istemiyorum heralde. Alınırsa çok dudak bükmem ama Yobo'ya tercih edilecekse hiç istemem açıkcası. Yobo'yu almamak Fenerbahçeye ihanettir.

RasAnt
24.Haziran.2012, 13:22
Yobo CL de beş para etmez bir oyuncu Evertonda barınamayan bizden başka talibi Liecster City olan bir futbolcudan ne bekliyorsunuz ki.Geçen sene çok kötüydü Yobo,sadece ilk geldiği yıl yanında Lugano olduğu için iyiydi,bu sene çok sırıttı Serdardan farkı yoktu inş alınmaz kesinlikle istemem,kadro zenginliği açısından alıncaksa olur.

Universal
24.Haziran.2012, 19:15
Lucio'nun geleceğine inanmayın 33-34 yaşında bir oyuncuyu kimse almaz, Yobo'ya para verilmek istenmemesin tek sebebi yaşı iken daha yaşlı bir oyuncu için bu düşünülemez.

RaSenGan
24.Haziran.2012, 19:18
Lucio'nun geleceğine inanmayın 33-34 yaşında bir oyuncuyu kimse almaz, Yobo'ya para verilmek istenmemesin tek sebebi yaşı iken daha yaşlı bir oyuncu için bu düşünülemez.

Lucio'nun yaşında bir sorun olacağını düşünmüyorum.Çok rahat 2 sene oynar bence.Mesela bizim Ujfalusi de 34 yaşında şu an ama gayet iyi oynuyor.Lucio Ujfalusi'den fizik olarak da daha iyi.Yaşında bir sakınca görmüyorum ben şahsen.

Universal
24.Haziran.2012, 19:38
Lucio'nun yaşında bir sorun olacağını düşünmüyorum.Çok rahat 2 sene oynar bence.Mesela bizim Ujfalusi de 34 yaşında şu an ama gayet iyi oynuyor.Lucio Ujfalusi'den fizik olarak da daha iyi.Yaşında bir sakınca görmüyorum ben şahsen.

Bonservis meseleside var, 34 yaşında alıp sadece 2 yıl oynatmaktansa 28 yaşında birisini alıp daha uzun süre oynatmak daha mantıklı.

KanaKe
24.Haziran.2012, 19:38
lucio nun gecen sezonki performansi nasildi interi takip eden arkadaslar yazarsa bir fikir sahibi olabiliriz alinip alinmayacagi konusunda.. he bana sorarsaniz hala rahat avrupanin 4 büyük liginde oynar..

RasAnt
24.Haziran.2012, 20:21
İnterde 42 maça çıktığına göre performansı tatmin edicidir,bence alabiliyorsak kaçırmamamız gereken bir oyuncu

Fearless Coward
24.Haziran.2012, 20:24
Lucio ile Ujfayı bir tutmak yanlış olur Lucio,Ujfa'dan daha fazla maaş alıyor sanırım o yaşta sıkıntı çıkarabilir 27-28 yaşında adam alıp 4-5 sene oynatılır daha iyi olur biz Nounkeu'yu aldık iyi oldu Ujfa bırakınca sıkıntımız olmayacak en azından...

RasAnt
24.Haziran.2012, 20:29
Lucio 3.6 m euro yıllık garanti para alıyormuş,İnter bu yükten kurtulmak için bonservisini eline verecek gibi birşey duymuştum

Cengo
24.Haziran.2012, 20:35
Lucio ile Ujfayı bir tutmak yanlış olur Lucio,Ujfa'dan daha fazla maaş alıyor sanırım o yaşta sıkıntı çıkarabilir 27-28 yaşında adam alıp 4-5 sene oynatılır daha iyi olur biz Nounkeu'yu aldık iyi oldu Ujfa bırakınca sıkıntımız olmayacak en azından...

Dany üstdüzey bir stoper değil. Bekir zaten o işi yapıyor Fenerbahçe'de, ki Serdar da var.

Nasıl bir tutulmamalı? Hatta Lucio, Ujfalusi'den çok daha kaliteli bir stoperdir. 2 sene rahatlıkla oynar Lucio.

İkisi de 1978li, nasıl farklı oluyormuş açıklayabilir misiniz lütfen?

Geçen sezon Inter'de 42 maç oynamış bir stoperden bahsediyorsun. Dikkat lütfen.

uAburak89
24.Haziran.2012, 20:40
Lucio çok büyük oyuncu, ligimizin en iyi stoperi olur açık ara ve başarılı bir transfer olur.

Fenerbahçe bu sezon iyi transfer hamleleri yapıyor, Kuyt çok faydalı olur. Hasan Ali lig için yeterli ama Avrupa maçlarını kaldıracak seviyede mi soru işareti bence, yabancı sol bek alınacaksa Ziegler'den daha iyi bir isim olmalı diye düşünüyorum.

sarianet
24.Haziran.2012, 20:44
kim tutar sizi spor medyası :D

http://c1206.hizliresim.com/y/s/8n73m.jpg

Fearless Coward
24.Haziran.2012, 20:45
Dany üstdüzey bir stoper değil. Bekir zaten o işi yapıyor Fenerbahçe'de, ki Serdar da var.

Nasıl bir tutulmamalı? Hatta Lucio, Ujfalusi'den çok daha kaliteli bir stoperdir. 2 sene rahatlıkla oynar Lucio.

İkisi de 1978li, nasıl farklı oluyormuş açıklayabilir misiniz lütfen?

Geçen sezon Inter'de 42 maç oynamış bir stoperden bahsediyorsun. Dikkat lütfen.
Sen ne diyon arkadaş ya :D ben Lucio'nun Ujfa'dan ne kötü olduğundan bahsettim ne iyi olduğundan sadece bir tutmak yanlış olur dedim birbirlerine...Lucio Ujfa'dan kat kat iyi üstelik 42 maç oynadı sağlam bir takımdan geliyor...Maaş yönünden birisi İnter'den gelecek biri Atletico'dan geldi sadece maaşı sıkıntı çıkarabilir dedim 27-28 yaşında maaşı düzgün bir adam alınırsa daha iyi olur dedim...Sonuçta alacağın adam İnter'den gelecek...Ayrıca Dany Süper Lig için gayette üst düzey bir stoper...ŞL'de izlemedik ona bir şey diyemeyiz...

Cengo
24.Haziran.2012, 20:47
Sen ne diyon arkadaş ya :D ben Lucio'nun Ujfa'dan ne kötü olduğundan bahsettim ne iyi olduğundan sadece bir tutmak yanlış olur dedim birbirlerine...Lucio Ujfa'dan kat kat iyi üstelik 42 maç oynadı sağlam bir takımdan geliyor...Ne anlamda olduğundan bahsetmemişim maaş yönünden birisi İnter'den gelecek biri Atletico'dan geldi sadece maaşı sıkıntı çıkarabilir dedim 27-28 yaşında maaşı düzgün bir adam alınırsa daha iyi olur dedim...Sonuçta alacağın adam İnter'den gelecek...Ayrıca Dany Süper Lig için gayette üst düzey bir stoper...ŞL'de izlemedik ona bir şey diyemeyiz...

Dany üst düzey bir stoper değil.

kim tutar sizi spor medyası :D

http://c1206.hizliresim.com/y/s/8n73m.jpg

Stoch'u kesmek yürek ister :icon_cool:

RasAnt
24.Haziran.2012, 21:39
Hoca Cristiandan vazgeçmez böyle bir diziliş olursa Cristinla Topal oynar ki 2 li orta saha her ne kadar kağıt üstünde böyle güzel gözüksede sahada çok açık veririz.

Önder HOCA
24.Haziran.2012, 22:10
Hoca Cristiandan vazgeçmez böyle bir diziliş olursa Cristinla Topal oynar ki 2 li orta saha her ne kadar kağıt üstünde böyle güzel gözüksede sahada çok açık veririz.

Aurelio ve Selçuk Şahin'i hatırlatırım

Lim10
24.Haziran.2012, 22:16
Lassana Diarra yıllık ücretini 3.5 Milyon olarak belirledi.Fenerbahce ise 3 Milyondan fazla vermiyor.Eger Lass 3 Milyonu kabul ederse transfer gerçekleşir.Fenerbahçe ise bu transferde başta PSG ve Milan olmak üzere ciddi rakiplerle yarışıyor.Milan da teklifini sundu fakat Lass için önerdiği para vergilerle net 2-2.25 M € civarı.

Fenerbahçe Mehmet Topal'la her konuda anlaştı.İmzalar Salı ya da en geç Çarşamba atılacak.

Şeklinde haberler var.İnşallah doğrudur.Benim orta saha için ikilim bunlar.Bu ikiliyle Alex'li 11de 4-2-3-1 de oynarsınız, Cristian ile 4-3-3'de.

RaSenGan
24.Haziran.2012, 22:21
Lassana Diarra yıllık ücretini 3.5 Milyon olarak belirledi.Fenerbahce ise 3 Milyondan fazla vermiyor.Eger Lass 3 Milyonu kabul ederse transfer gerçekleşir.Fenerbahçe ise bu transferde başta PSG ve Milan olmak üzere ciddi rakiplerle yarışıyor.Milan da teklifini sundu fakat Lass için önerdiği para vergilerle net 2-2.25 M € civarı.

Bu futbolcular ne paragöz oluyor arkadaş ya.Milyon eurolar kazanıyolar yine yetmiyo adamlara napıyolar acaba bu paraları.

Facx
25.Haziran.2012, 04:09
Yobo CL de beş para etmez bir oyuncu Evertonda barınamayan bizden başka talibi Liecster City olan bir futbolcudan ne bekliyorsunuz ki.Geçen sene çok kötüydü Yobo,sadece ilk geldiği yıl yanında Lugano olduğu için iyiydi,bu sene çok sırıttı Serdardan farkı yoktu inş alınmaz kesinlikle istemem,kadro zenginliği açısından alıncaksa olur.

Aynı Yobo'yu mu izledik ya ? Yobo olmasaydı görürdüm defansınızı ben tamam yobo dan iyisi bulunsa alınabilir de zor bence

Börk
25.Haziran.2012, 04:42
Bu futbolcular ne paragöz oluyor arkadaş ya.Milyon eurolar kazanıyolar yine yetmiyo adamlara napıyolar acaba bu paraları.

bu işlerde vefa olmaz aygün.ona kalırsa 1 milyon euro ya o kadar rahat yetmesi gerekirken kimse 1 milyon euro ya eyvallah demez.piyasa böyle parayı veren düdüğünü öttürüyor :)

pele96
25.Haziran.2012, 13:05
Ronaldo'yada Yıllık 1 M € yeter artar bile ama o teklifle git yanına 50m yaklaştırmaz :D

KanaKe
25.Haziran.2012, 18:27
zengin olunca giderinde bir o kadar fazla oluyor simdi anladiniz umarim niye bu kadar para göz olduklarini :)

C h A o S
26.Haziran.2012, 00:21
Aykut Kocaman' Lass ile ilgilenmiyoruz demiş.Yobo ve Ziegleri'de çok istiyormuş.Ntvsporda dinledim.
Lass'a herkes bitti gözüyle bakıyordu ancak ilgilenilmiyormuş bile.Bir rakip taraftar olarak sevindim.:)Lass bir gömlek üstün bizim ligimiz için.

E.Cartman
26.Haziran.2012, 00:54
Ronaldo'yada Yıllık 1 M € yeter artar bile ama o teklifle git yanına 50m yaklaştırmaz :D

Irina Shayk gibi manitaya yılda 1 milyon yeter mi ya :D

titates1
26.Haziran.2012, 15:46
http://www.iddaalihaber.com/haberdetay.asp?id=384

edit: demba ba ile ilgileniyormuşuz

SaLviO
26.Haziran.2012, 16:25
Abdullah Kigili Lig TV'ye yaptigi aciklamalarda Mehmet Topal ve Tino Costa'yi istediklerini, ayrica Yobo'nun takimda kalacagini aciklad

KanaKe
26.Haziran.2012, 16:48
ozaman lucio ile mbiwa yalan oldu

attirson
26.Haziran.2012, 17:28
Neyse bozmamıs oluruz defans hattını birbirini tanıyan oyuncular devam edecek.

KanaKe
26.Haziran.2012, 19:00
ben sahsen lucioyu yobonun yerine tercih ederim yobonun stilini begenmiyorum

MuraTBudaN
26.Haziran.2012, 19:57
Yobo miladını tamamladı artık yeter onun için , bu sezon Bekir damgasını vurdu lige diye düşünüyorum onun yanına alınabilecek en iyi adam alınmalı , Aykut hoca 4-4-2 düşünüyormuş taktiği , bakalım Kuyt nerede oynayacak . Topal mecburi alınacak 4-4-2 de savaşçı adamlar lazım.

sarianet
26.Haziran.2012, 21:27
yobo geçen sene işini yapan bikaç futbolcudan biriydi tartışması bile yersiz

RasAnt
26.Haziran.2012, 21:28
Tino Costa gelmesin bilader ya Cristiandan farkı nedir bana açıklar mısınız ?

Night_Mare17
26.Haziran.2012, 22:33
Hamit , Amrabat , Demba Ba bunlar menajerlerin oyunu Fenerbahçe ilgileniyor diyip Galatasaray'dan daha fazla para koparmaya çalışıyorlar. Zaten Fenerbahçe'nin Demba Ba'nın yerinde adamı var.

titates1
26.Haziran.2012, 23:27
Demba Ba'yı yazan Ertem Şener ondan pek oyun gibi gelmedi bana , Aykut Hoca'da açıklamalarında 4-4-2'yi sistemini övdü , olabilir diyorum ondan .

Esat Dergi de Lucio bitmiş yazdı , twitterdan bakalım çok istiyorum lucio olsun 2-3 sene oynar.

SaLviO
26.Haziran.2012, 23:30
lucioyu bende çok istiyorumya inşallah gelir yoboyu pek sevmiyorum ben manita gibi oynuyo

Facx
26.Haziran.2012, 23:35
Tino Costa gelmesin bilader ya Cristiandan farkı nedir bana açıklar mısınız ?

long shoots 20 denilebilcek kadar iyi :D

attirson
27.Haziran.2012, 00:17
Uzun şutları Cristian'dan o kadar iyiyse her vurdugu gol olur. :D

KanaKe
27.Haziran.2012, 00:23
bencede o adamin cristian dan bir artisi yok üstelik 6-7 milyon € edecek topcu hic degil.

Facx
27.Haziran.2012, 02:42
Uzun şutları Cristian'dan o kadar iyiyse her vurdugu gol olur. :D

en basitinden
http://www.youtube.com/watch?v=yqEsV-rswdw

ligde böyle bi çok golü var cristiandan 1-2 gömlek iyi oyuncudur benim gözümde

byariff
27.Haziran.2012, 17:30
Fenerbahce : Lucio ile ilgilenmiyoruz

http://kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=219431

ReaList
27.Haziran.2012, 17:37
Bir zahmet ilgilenmeyelim, Savunmaya yabancı oyuncu hakkımızı doldurmak bile israfken bunu emeklilik günleri tadacak biriyle tamamlamak komik olurdu.

RasAnt
27.Haziran.2012, 20:18
Tüh ya kötü oldu bu Yoboya kalıcaz gene

furkan58
27.Haziran.2012, 20:41
Tüh ya kötü oldu bu Yoboya kalıcaz gene

Yobo'nun nesini beğenmiyorsunuz ? Türkiye'de ki en kaliteli stoperlerden bir tanesi.

Facx
27.Haziran.2012, 20:43
Yobo'nun nesini beğenmiyorsunuz ? Türkiye'de ki en kaliteli stoperlerden bir tanesi.

aynen bu sene tabiri caizse yanındaki parternerlinin hatasını kapatmaktan istediği gibi oynayamadı bence yobonun yanına başka bi stoper bakmalısınız

KanaKe
27.Haziran.2012, 20:44
Yobo ile Ziegler sampiyonlar ligi icin yetmez bu takima Aykut hocada bunun farkindadir heralde. Yobo eskisi kadar süratli degil hizini ve fizigini kaybetti. Bekir bana kalirsa gecen sene en iyi stoperdi.

C h A o S
27.Haziran.2012, 20:45
Yobo Fenerbahçe'ye geldiğinden beri 66 maça çıkmış.Ve stoper olmasına rağmen sadece 3 sarı kart görmüş.Geçen ligtvde dinledim.İstikrarlı ve ligimiz için kaliteli bir adam.

KanaKe
27.Haziran.2012, 20:46
Yobo Fenerbahçe'ye geldiğinden beri 66 maça çıkmış.Ve stoper olmasına rağmen sadece 3 sarı kart görmüş.Geçen ligtvde dinledim.İstikrarlı ve ligimiz için kaliteli bir adam.

3 sari kart görmesi normal adamin oyuncuya müdahale ettigi yokki, madem oyuncuya müdahale etmiyorsun haci bari topa müdahale et, adamda oda yok sadece adam markaji iyi kornerlerde frikiklerde felan rakibini iyi marke ediyor.

byariff
27.Haziran.2012, 20:51
Yobo elde tutulmali sahsen kaliteli stoper nerde duracagini bilen sezileri guclu iyi bir stoper

attirson
27.Haziran.2012, 20:53
Mbiwa dediler o kadar şimdi ses seda yok.

RaSenGan
27.Haziran.2012, 20:53
Ali Yıldırım'dı sanırım 2 stoper 2 orta saha alınacak demişti ama işler değiştir sanırım.

sarianet
27.Haziran.2012, 20:55
Yobo elde tutulmali sahsen kaliteli stoper nerde duracagini bilen sezileri guclu iyi bir stoper

adam sezon boyunca tek hata yaptı onu da yanlış maçta yaptı ben şahsen yobonun düşüşte falan olduğunu düşünmüyorum

furkan58
27.Haziran.2012, 20:58
Ali Yıldırım'dı sanırım 2 stoper 2 orta saha alınacak demişti ama işler değiştir sanırım.

Aksine UEFA kararı çıktıktan sonra daha da netleşti o olay tahminimce şuan beklenen şey duruşmadan çıkıcak sonuç.

sarianet
27.Haziran.2012, 20:58

en azından tarih verip ondan sonra verdiği tarihi uzatanlar gibi yapmadı sadece alacağız dedi transfer sezonunun bitmesine sanırım daha 70 gün falan var

RaSenGan
27.Haziran.2012, 21:00
Aksine UEFA kararı çıktıktan sonra daha da netleşti o olay tahminimce şuan beklenen şey duruşmadan çıkıcak sonuç.

Bilemiyorum orasını ilerleyen zamanda görürüz :) 2 yabancı stoperle oynayacak Fenerbahçe diye konuşuluyordu.

en azından tarih verip ondan sonra verdiği tarihi uzatanlar gibi yapmadı sadece alacağız dedi transfer sezonunun bitmesine sanırım daha 70 gün falan var

Abi bi şey demedim :D Yobo kalacak falan deniliyor ben de o söylenen sözü yazdım hemen kötüye çekme :D

sarianet
27.Haziran.2012, 21:03
Bilemiyorum orasını ilerleyen zamanda görürüz :) 2 yabancı stoperle oynayacak Fenerbahçe diye konuşuluyordu.

Abi bi şey demedim :D Yobo kalacak falan deniliyor ben de o söylenen sözü yazdım hemen kötüye çekme :D

yok be kardeşim ne kötüsü :D bidaha fb bölmüne girerken iki kere düşün öyle mi diyelim illaki :D

furkan58
27.Haziran.2012, 21:10

2 stoper alıcaz diyince direk 2 yabancı gelmesin aklınıza belki Türk bir stoper alınır :)

vFor
27.Haziran.2012, 22:06
Şampiyonlar ligi için yeterli kadrodan kasıt ne anlamış değilim şu anki yabancı takımlar çok üstümüzdeler ne kadar transfer yaparsak yapalım gidebileceğimiz en uç nokta 1.tur olur yada 3.lük için çekişiriz gruplarda :)

Sekopej
28.Haziran.2012, 00:08
2 savunma ve 2 orta saha dendi, Ziegler ve Yobo ile ilgili görüşmeler devam ediyor dendi, yalanlanmıyor Mehmet Topal ve Costa için görüşülüyor. Yani muhtemel transferlerimiz Yobo, Ziegler, Mehmet ve Costa olabilir yüksek ihtimalle.

Sistem değişikliği olmayacak, Alex kimi maçlarda dinlenecek dedi ki bu demekle olmuyor, Alex takımı taşımaya devam ettikçe o formayı giyer.

Alex olmadığında onun yerine forvet koyacak ve bu da muhtemelen Kuyt olacak. Topal eğer alınırsa orta sahadaki bir isim, yanında Cristian ya da Costa, solda Stoch sağda Mehmet. Alex'in oynadığı maçlarda da Kuyt sağ kanatta yer alır.

Muhtemelen görüşülen daha iyi isimler vardır, onlar da olabilir ama olması muhtemel transfeler yukarıdakiler gibi duruyor, listenin garanti görülen isimleri şeklinde.

KanaKe
28.Haziran.2012, 00:12
Costa istemiyorsa zorlamaya gerek yok cok uzadi o mesele bulunmaz hint kumasi degil ya.. Mehmet kesin gibi tek sorun bonservis fiyati.. Onun disinda Ziegler alinacaksa Hasan Ali'ye yazik olur Aykut hoca Ziegler'i gözü kapali oynatir Ziegler'in yedek olarak alinmasi lazim.

titates1
28.Haziran.2012, 00:15
Şampiyonlar ligi için yeterli kadrodan kasıt ne anlamış değilim şu anki yabancı takımlar çok üstümüzdeler ne kadar transfer yaparsak yapalım gidebileceğimiz en uç nokta 1.tur olur yada 3.lük için çekişiriz gruplarda :)

gruplardan 3.üncü çıkmamıza daha çok sevinirim , büyüklerle baş etmek şu an imkansız gibi en az 5-6 senelik güçlü kadro lazım , 3 temmuz olmasaydı bu şekilde ilerleyecek bir kadromuz oluşacaktı , şimdi 2-3 sene gediklisi konumuna gelmeden önce uefa'da bu kadroyla çok iyi yerlere gelebileceğimize inanıyorum , bence gruplardan 3.cü çıkmak takımımız için daha hayırlı olur bu sene için.

KanaKe
28.Haziran.2012, 00:17
durun ilk önce bir ön elemeyi gecelimde :) daha young boys faciasi gözümün önünde..

Sekopej
28.Haziran.2012, 00:22
Geçen seneki bu dönemin kalitesinde değil kadro zaten bence. Bunu Aykut Kocaman da belirtti, bu gelmesi muhtemel 4 oyuncu ile önce o seviyeye gelmek gerek. Sonrasında daha ilerisi için adımlar atılabilir.

Bir de takım olmak önemli. Önceki sezon bunu başarmıştık, üst düzey mücadele eden bir takım vardı, Alex'in fiziksel anlamda en çok efor sarfettiği sezondu örneğin. Bu şekilde her oyuncu takımı sahiplenmezse, gelecek isimlerin bazı maçlara damga vurmasından öteye geçmez transferleri.

Cengo
28.Haziran.2012, 00:53
Lucio konusu tamamen menajerlerin önerisi ile ortaya atılmış bir ihtimaldi.

Bir süre düşündükten sonra kabul etmediler demek ki, KAP'a bildirilmiş. Lucio'nun alınmaması 2 stoper alınmayacağı anlamına neden geliyor? Nasıl bunu çıkarabiliyorsunuz anlayamıyorum.

barahir
28.Haziran.2012, 00:59
Yobo hariç 1 stoper bakılıyor.. Yobo olmazsa 2 stoper..

ReaList
28.Haziran.2012, 02:40
Avrupa Kupalarında başarı sağlanmak isteniyorsa mücadeleci bir takım oluşturmak gerek. Transfer edilecek oyuncular bu yönde olacaktir. Alex hadi bizi kurtar modu bitmek zorunda. Kadro mevcut haliyle geniş, özellike orta saha, buraya 2 takviye daha demek kanatlarla beraber 13 oyuncu demek. (Mehmet, Dia, Özer, Sezer, Selçuk, Cristian, Salih, Gökay, Caner, Stoch, Özgür, 2 transfer)

4 4 2 veya 4 3 3 için bu kalabalik ciddi bir rakam. Oyuncuları en verimli şekilde kullanmak başarıyı getirir. Bu oyuncuların çoğu Milli takımlar düzeyinde oynamis oyuncular, belli bir potansiyeli var diye bu kulüpteler ve yeterliler. Tarladan mahsulu her sene verimli alamazsiniz bir sonraki sene ne iyi garantidir ne de kötü. Sabır, Gayret ve Azim isi yol yakınken bunları veremeyecek oyuncularla yollar ayrılmalı.

KanaKe
28.Haziran.2012, 03:10
Avrupa Kupalarında başarı sağlanmak isteniyorsa mücadeleci bir takım oluşturmak gerek. Transfer edilecek oyuncular bu yönde olacaktir. Alex hadi bizi kurtar modu bitmek zorunda. Kadro mevcut haliyle geniş, özellike orta saha, buraya 2 takviye daha demek kanatlarla beraber 13 oyuncu demek. (Mehmet, Dia, Özer, Sezer, Selçuk, Cristian, Salih, Gökay, Caner, Stoch, Özgür, 2 transfer)

bu dedigini yapmanin yapilacak takviyelerle alakasi felan yok bana göre.. ayaga pas yapan takim olmaliyiz avrupa takimlari gibi kontrollü oynamayi ögrenmeliyiz ancak ozaman alex gibi klasik 10 numara bir oyuncuya ihtiyac olmadan mac kazanabiliriz (avrupa icin söylüyorum) tr liginde alex olmadanda zaten bir sekilde mac kazanabiliyoruz alex yoksa stoch oluyor stoch yoksa cristian cikiyor uzaktan vuruyor yobo kornerden kafayla atiyor felan..

ReaList
28.Haziran.2012, 03:42
Keşke yazının tamamini okusaydin, Kadronun şişkin olduğundan transferle beraber daha da kabaracagından, önemli olanin var olan potansiyeli yükseltmekten ve bunun belli gereksinimleri olacagından falan bahsetmisim. Bazen parcalar sizi tamamen bütüne götürmeyebilir (:

Ayrıca Fenerbahce ligin en fazla ayağa pas yapan takımı, kontrollü oyunu da özellike ligin sonlarına doğru en iyi şekilde yapan ekip konumundaydi. Tabı bunlar tek basına yeterli degil kazanmak için gole, gol için iyi gol ayaklarına ihtiyacınız var. Bakın Avrupanin en iyi pas yapan ve kontrollü oyunu en iyi şekilde oynayan Ispanya bile gol ayağı eksik olunca nasıl sorun yaşıyor.

Sadece Sow ve Kuyt ile bu gemi yürümez. Uzun bir maraton ve başarı için keşkelere daha az ihtiyacainiz olmak zorunda.

KanaKe
28.Haziran.2012, 12:29
yazinin tamamini okudum ama bana göre orta sahaya takviye yapilmasada birsey kaybetmeyiz onu anlatmaya calistim costa cristianin arjantin versiyonu topalda bizim selcugun daha iyi pas yapabilen versiyonu benim gözümde o adamlar takima fazla birsey katamaz ama bir diarra bu takima cok sey katardi yaninda da emre gibi bir oyuncu olsa ozaman alexe gerek kalmazdi.. aslinda benim söylemeye calistigim sey suydu, türkiye liginde zaten sistematik bir bicimde oynayan takim yok gs haric.. öyle yada böyle bu takim ilk 2 ye oynar alex olmadan da.. ama avrupada is degisir alex olmadan bu takim avrupada pozisyona zor girer cünkü emre nin de gitmesiyle alexin görevini üstlenecek oyuncu yok kadroda.. alex gibi savunmanin arkasina öldürücü paslar atabilen adam yok bunu ne stoch becerebiliyor ne kuyt ama mesela diarra gelseydi süper olurdu oyunu yönlendirmesini iyi bilen bir oyuncu orta sahada topal costa yada cristian costa oynarsa görün cümbüsü savunmanin arkasina 2 tane pas atamazlar topalda kendini cok gelistirmis ama yinede emrenin görevini üstlenemez.. sayet alex ilk 11 de düsünülmüyorsa emrenin eksikligi hissedilecek bu takimda özellikle avrupa maclarinda

ReaList
28.Haziran.2012, 12:44
Spartak Moskova Emenike`nin fiyatını 42 milyon € olarak açıklamış. Liseli Medyanin en büyük zaferi, bu adamı kaçırana kadar bütün gayretini sarf ettiler. Gördükleri en büyük işlereden biri de buydu.

pele96
28.Haziran.2012, 12:44
Mehmet Topuz'un yerine ortasaha bakılmalı Cristian ve Alex yeterli gibi ama Mehmet Topuz yetersiz.

KanaKe
28.Haziran.2012, 12:49
Spartak Moskova Emenike`nin fiyatını 42 milyon € olarak açıklamış. Liseli Medyanin en büyük zaferi, bu adamı kaçırana kadar bütün gayretini sarf ettiler. Gördükleri en büyük işlereden biri de buydu.

emenikeye 42 milyonu hangi takim verir :) moskova kendi kendine gelin güvey olmus anlasilan.. tamam iyi oyuncuda 42 milyon nedir :))

vFor
28.Haziran.2012, 13:09
Çok daha iyi olucaktır emenike abdullah kiğılı demişti içerden çıktığında bambaşka biriydi tutamadık diye...

KanaKe
28.Haziran.2012, 13:11
iyi olurda 42 milyon verilecek bir oyuncu hicbir zaman olamaz

furkan58
28.Haziran.2012, 13:21
42 olmasa 32 olur 32 olmasa 22 olur. Türkiye'de 22M € az para mı ? Stoch'a 12-15M teklif edildi denilince aaaouuvv süper para satalım diyoruz. Emenike'ye 22-32 milyon € değer biçilince gözümüzü kırpmadan satardık heralde. Emenike'yi Türkiye'den gönderen,kaçıran basına yazıklar olsun.

Estranged
28.Haziran.2012, 13:33
emenikeye 42 milyonu hangi takim verir :) moskova kendi kendine gelin güvey olmus anlasilan.. tamam iyi oyuncuda 42 milyon nedir :))

Oyuncunun satılmayacağını belirleyen sembolik değerler bunlar. Elmander'e 25 milyon pound olarak belirlenmişti Toulouse'dayken, sonra Bolton'a yarı fiyatına gitti.

Facx
28.Haziran.2012, 16:10
emenike hiçte abartıldığı kadar iyi bi futbolcu değil değil 42 15 ederse spartak öpüp başına koysun futbolu rus kulüplerinde para kazandıktan sonra bırakır bence

uAburak89
28.Haziran.2012, 16:16
Valencia Kulübü Futbolcusu Mehmet Topal ın Transferi için görüşmelere başlanmıştır.

http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=219928

SaLviO
28.Haziran.2012, 16:17
çok iyi be demekki anlaştılar

furkan58
28.Haziran.2012, 16:18
Fenerbahçe SK ‏@Fenerbahce
Kulübümüz, Mehmet Topal'ın transferi için görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

byariff
28.Haziran.2012, 16:20
Fenerbahçe ve Valencia kulüpleri, Mehmet Topal'ın bonservisi için 4,5 milyon euroya anlaşma sağladı.

SaLviO
28.Haziran.2012, 16:20
ah emre ah biraz akıllı olaydın be koçum şu takımda nasıl olmazsın senya

topal-emre-costa 3lüsü ne güzel olurdu orta saha

Night_Mare17
28.Haziran.2012, 16:21
Emenike 15 Milyondan fazla etmez ne 42 si :D

furkan58
28.Haziran.2012, 16:22
Topal-Emre-Lass daha bir güzel olurdu.

Ben Costa'yı istemiyorum aynı verimi Cristian'da verebilir bence.

attirson
28.Haziran.2012, 16:23
Süper haber be işte budur.Alex'li oynayacaksak Topal-Cris yeter bence ama Alex olmayacaksa çok kaliteli bir orta saha daha lazım.

Mehmet Topal 2.Emre vakası olabilir açıkcası ben Mehmet'in baskıyı kaldıracğaını düşünmüyorum

SaLviO
28.Haziran.2012, 16:27
mehmete bi baskı yapalacağını ben düşünmüyorum emre ile mehmet çok ayrı kutuplardalar

kasım akdemir
28.Haziran.2012, 16:28
Topal Fenere gelirse kendine yazık eder.

sarianet
28.Haziran.2012, 16:29
önce borsaya bildir sonra formayı giydir inş borsaya bildirilip gerççekleşmeyen transfer olmaz :)

attirson
28.Haziran.2012, 16:29
Bende Mehmet'e tepki beklemiyorum.Hadi Emre sahada çok sinirliydi kavga edip duruyordu tepki çekiyordu Mehmet çok sakin biri.Eger Gs taraftarı Mehmet'e tepki gösterirse onların küçüklüğü olur bu durum.

SaLviO
28.Haziran.2012, 16:30
Mehmet Topal: "Her şey yolunda, iki tarafında anlaşmasına ve sözleşme imzalamama çok az kaldı"

Facx
28.Haziran.2012, 16:32
Bende Mehmet'e tepki beklemiyorum.Hadi Emre sahada çok sinirliydi kavga edip duruyordu tepki çekiyordu Mehmet çok sakin biri.Eger Gs taraftarı Mehmet'e tepki gösterirse onların küçüklüğü olur bu durum.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25094451/
http://www.futbolingo.com/haber/49104/Mehmet-Topal-Galatasaray-benim-yuvam

tamam emre kadar olmazda sahada en azından bi ıslıklanır ki çok normal bence

furkan58
ertem şener ‏@_ertemsener
mehmet topal ile 5 yıllık sözleşme yapılacak ve yıllık 2 milyon 800 bin euro+maç başına 15 bin euro valencia 'ya bonservis için 4,5 mil.euro

sarianet

küçüklük demeyelim de hazımsızlık diyelim :)

LadroN
Topal icin hayirli olsun.transfer icin uzulmedim.tepki gosterilecegini de dusunmuyorum.

uAburak89
28.Haziran.2012, 16:35
Mehmet Topal çok absürd bir açıklama yapmadığı sürece kimse tepki falan göstermez. Bizde topunu oynadı, para kazandırdı ve gitti. Şimdi Fenerbahçe istemiş, o da uygun görmüş. İki tarafa da hayırlı olsun.

Addolorato
28.Haziran.2012, 16:36
Mehmet Topal'a tepki olacağını hiç zannetmiyorum. Hatta Arena'ya gelince alkışlanacaktır.

kasım akdemir
28.Haziran.2012, 16:37
Mehmet Topal'a tepki olacağını hiç zannetmiyorum. Hatta Arena'ya gelince alkışlanacaktır.

Onu bir geçiceksin :D

sarianet
28.Haziran.2012, 16:37
Galatasaray'dan İspanya'nın Valencia takımına transfer olan Mehmet Topal, sarı-kırmızılı camiayı çok özleyeceğini söyledi.

"G.Saray ise benim sadece eski kulübüm değil. Mehmet Topal'ı Mehmet Topal yapan camia. G.Saray benim yuvam, ailem... Avrupa'da hem bayrağımızı hem de Galatasaray'ı temsil ettiğime inanıyorum. Bu ağır bir sorumluluk. Uzun yıllar Avrupa'da oynamak istiyorum... Profesyonel bir dünyanın parçasıyım... Bu yüzden son söz her zaman Valencia kulübünde."

mehmet topal galatasarayla emre kadar özdeşleşmiş bir futbolcu değil bence yuhlanabilir ama alkışlanırsa güzel bi duruş olur :)

furkan58
28.Haziran.2012, 16:38
-------------------Volkan------------------

GG----Bekir(Serdar)---Yobo---Hasan Al

--------Cristian--------M.Topal----------

D.Kuyt---------Alex------------Stoch

----------------Sow-----------------------

Böyle bir 11 olabilir seneye. Ama daha takviye gelicektir şuan ki durum bunu gösteriyor gibi.

-------------------Volkan------------------

GG----Bekir(Serdar)---Yobo---Hasan Al

--------Cristian--------M.Topal----------

D.Kuyt---------Alex------------Stoch

----------------Sow-----------------------

Böyle bir 11 olabilir seneye. Ama daha takviye gelicektir şuan ki durum bunu gösteriyor gibi.

sow sakatlanırsa kuyt forvete çekilir mehmet topuz yerine geçer bence başarılı bir taktik olur şuana adar transferlerle

ShevAnil
28.Haziran.2012, 16:48
yıllık 2.8 m euro + 15.000 euro maç başı

30 maça çıksa 450.000 euro = 3.250 m euro sezonluk. Bir türk oyuncu için çok güzel para kazanacak, ben olsam ben de gelirdim. Hayırlısı olsun Mehmet Topal için :)

zeck17
28.Haziran.2012, 16:53
bence alexi seneye çok ilk 11 de göremeyeceğiz play offtaki performansıyla devam eder gibi zaten yaşı da 35 oldu ve mehmet topala verilen paranın çok olduğunu düşünüyorum senelik 2.8m çok büyük para bir de maç başı 15 bin var 40 maç oynasa 3.5 milyon ediyor

E.Cartman
28.Haziran.2012, 17:00
Topal iyidir de yıllık ücreti çok olmuş bana göre. Hayırlı olsun Fenerbahçe'ye ama üzüldüm açıkcası Topal'ın Türkiye'ye gelmesine, Avrupa'da devam edebilirdi. Gerçi bana 2,8M€ + Maç başı 15k€ verseler koşa koşa gelirim Türkiye'ye :n::n:

RasAnt
28.Haziran.2012, 17:02
Daha verilen paralar açıklanmadı hesaplara girmeyin hemen

vFor
28.Haziran.2012, 17:07
Selçuk Şahinden çok farkı yok bence

RasAnt
28.Haziran.2012, 17:10
Selçuğun Avrupa görmüşü

futureless
28.Haziran.2012, 17:10
Topal hayırlı olsun . Alacağı fiyat kulüp tarafından bildirildiyse 2.8 diye biraz fazla olduğu konusuna katılıyorum yalnız adamın alacağı para beni germez şahsen Galatasaray'dan giden Topal değil şuan , çok geliştirdi kendini.İnşallah alacağımız diğer orta saha da mücadele gücü zayıf bir oyuncu olmaz ( bkz:Costa )

Trabzonspor
28.Haziran.2012, 17:12
Emre 3.5 m € alıyorsa Topal'a 2.8 az bile.

KanaKe
28.Haziran.2012, 17:13
Emre 3.5 m € alıyorsa Topal'a 2.8 az bile.

topal emre den iyimi yani :)

El Barto
28.Haziran.2012, 17:15
Selçuk Şahin ile kıyaslanır mı yahu? Selçuk Opel ise, Mehmet Mercedestir.

Sapla samanı karıştırmayın. :)

byariff
28.Haziran.2012, 17:15
topal sahsen iyi transfer valenciada kendini gelistirdi defans ozelligide iyi olan bir oyuncu. hayirli olsun

Trabzonspor
28.Haziran.2012, 17:19
topal emre den iyimi yani :)

Amatör kulübüm olsa almam şahsı.

vFor
28.Haziran.2012, 17:22
topal sahsen iyi transfer valenciada kendini gelistirdi defans ozelligide iyi olan bir oyuncu. hayirli olsun

zaten bir tek defansif özelliği var

benim istediğim yaratıcı bi oyuncu mehmet hiç yaratıcı bi futbolcu değil bence

e zaten elinde yaratıcı olmayan iki oyuncu var cristian selçuk bide mehmet geldi tam oldu

RaSenGan
28.Haziran.2012, 17:24
Fenerbahçe iyi bir transfer yaptı.İyi para almış Mehmet.Boğa sevdasından vazgeçmiş :D

SaLviO
28.Haziran.2012, 17:30
aykut hoca o kadar para vermez topala

sarianet
28.Haziran.2012, 17:32
aurello yada apyahın performansını versin 5 alsın banane yöneticiler düşünsün parasını :)

enesemin53
28.Haziran.2012, 17:57
Gelmesine çok sevinilecek heyecanlanılacak bir futbolcu değil ama bir Selçuk da değil, hayırlı olsun inşallah en verimli şekilde kullanırız.

ReaList
28.Haziran.2012, 18:15
Mesele Mehmet Topalı almış olmak degil yeğen mesele Selçuk Sahine bağlı olmaktan kurtulmak. Kimse hesaba katmıyor ama Recep Niyaz ve Salih Uçan yeterince yaratıcı oyuncular sadece onlari oynatabilecek yürekli bir hoca, hoş görecek sabırlı taraftar gerek.

attirson
28.Haziran.2012, 18:19
Mesele Mehmet Topalı almış olmak degil yeğen mesele Selçuk Sahine bağlı olmaktan kurtulmak. Kimse hesaba katmıyor ama Recep Niyaz ve Salih Uçan yeterince yaratıcı oyuncular sadece onlari oynatabilecek yürekli bir hoca, hoş görecek sabırlı taraftar gerek.

Ya Selçuk hata yapacagına Salih yapsın agzımı açarsam ne olayım.

barahir
28.Haziran.2012, 18:37
Hiçbi zaman medyada çıkan haberlerdeki fiyatlar gerçeği yansıtmadı.. KAP'a yapılacak açıklamayı bekleyelim..

Suicider
28.Haziran.2012, 18:38
Hayırlı olsun Mehmet çok geliştirdi kendini.Başarılı olacaktır.Bizden de akıllı taraftarların tepki göstereceğini sanmıyorum.İçip içip maça gidenler illaki tepki gösterir maçlarda pek kaale almaması lazım.Artık profesyonel Dünya'da yaşıyoruz.Eskisi gibi 'yürü be oğlum,sen bizim kaptanımızsın at boş mukaveleye imzanı bakayım' gibi devirler yavaştan kapanıyor.

Crazycat
28.Haziran.2012, 18:58
Yabancı hakkı düşürüldükçe Türk oyuncular değere biniyor. Umarım yıllık 2 - 2.5 M €'dan fazla para verilmez.

sarianet
28.Haziran.2012, 20:35
Ya Selçuk hata yapacagına Salih yapsın agzımı açarsam ne olayım.

mart ayında bu kadar soğukkanlı olacak taraftar bulmak çok zor be renktaş :)

attirson
28.Haziran.2012, 20:36
mart ayında bu kadar soğukkanlı olacak taraftar bulmak çok zor be renktaş :)

Genç oyunculara tahammülüm sonsuzdur. :)

Corpus
28.Haziran.2012, 20:41
Onu bir geçiceksin :D

M.Topal hiçbir zaman (GS için canımı veririm. Çocuğu kesseler Fener' e gitmem. Doğuştan Galatasaraylıyım, kimse beni Fener' e gönderemez.) tarzı açıklamalar yapmadı. Bu yüzden ıslıklanması için bir sebep yok. Profesyonel bir oyuncu gibi davranmaya devam ediyor. Helal olsun.

ReaList
28.Haziran.2012, 20:42
Eğer yönetim düşerse yeni gelecek yönetimın yapılandırma çalışması çok farklı olacaktır. Böyle bir durumda transferler bir müddet sarkacaktir

Zekirdek
28.Haziran.2012, 21:46
Mehmet Topal borsaya bildirildi. Umarım hayırlara vesile olur.

KanaKe
29.Haziran.2012, 00:58
M.Topal hiçbir zaman (GS için canımı veririm. Çocuğu kesseler Fener' e gitmem. Doğuştan Galatasaraylıyım, kimse beni Fener' e gönderemez.) tarzı açıklamalar yapmadı. Bu yüzden ıslıklanması için bir sebep yok. Profesyonel bir oyuncu gibi davranmaya devam ediyor. Helal olsun.

öyle yada böyle bu adam tt arenada maca ciktiginda 100% isliklanacaktir hatta milli maclarda bile isliklanirsa sasirmamak lazim..

vFor
29.Haziran.2012, 01:22
Zaten normal maçlarda her oyuncu gibi ıslıklanır ama milli takımda zannetmiyorum öyle bişey olucağını