View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic
LaigLeNoiR
29.Haziran.2012, 02:21
Bu başlık altından transfer yorumlarını yapabilirsiniz.
sarianet
29.Haziran.2012, 02:43
ilk mesaj benden olsun :D
mehmet topal geldimi şimdi son durum ne
goosfraba
29.Haziran.2012, 03:04
borsaya bildirdik işte.
gelirse bizimdir, gelmezse zaten hiç bizim olmamıştır.
attirson
29.Haziran.2012, 03:05
Çok uzadı sanki.
TeNaciOUS MidFieLdeR
29.Haziran.2012, 03:12
Pek uzadi sayilmaz, henuz transferin ilk gunleri. Oncesine gore hizliyiz bile, elemeler baslayana dek kadroyu kuracaz bu gidisle. Hasan Ali, Mehmet Topal yavastan milli takimi olusturuyoruz.
attirson
29.Haziran.2012, 03:14
Yok transferler hızlıda görüsme uzadı sanki.Kuyt'ı borsaya bildirdikten kısa bir süre sonra açıklamıslardı diye hatırlıyorum.
goosfraba
29.Haziran.2012, 10:16
Ahmet Ercanlar @chemedya
Mehmet Topal mac basi ucretiyle birlikte 2.700 gibi bir para alacak. Garanti parasi ise 2 milyon Euro civari.
Universal
29.Haziran.2012, 10:59
Gitti güzelim 10binlerce küsür mesaj. :)
Mehmet Topal transferi bu gün yapılacak mahkemeye göre açıklanacaktır. Umarım alırız, yerli statüsünde alabileceğimiz en iyi isim.
ForsakeN
29.Haziran.2012, 12:35
Aykut Kocaman, hastayım senin transferlerine yahu :)
SaLviO
29.Haziran.2012, 12:36
Aykut Kocaman, hastayım senin transferlerine yahu :)
babamı alıp oynatsa bi biliği vardır derim o derece güveniyorum hocaya :D
Universal
29.Haziran.2012, 13:16
İlk defa hep gerekli yerlere transfer ihtiyacımızı karşılayacak ve maddi düzey düşünülerek yapılıyor. Emin adımlar atıyoruz. :)
attirson
29.Haziran.2012, 15:20
Sinan Engin: Aziz Yıldırım ile konuştum. Fenerbahçe müthiş bir transferin peşinde. Eğer bu transfer gerçekleşirse yer yerinden oynar.
diye birşey gördüm bir Fenerbahçe sayfasında.
RaSenGan
29.Haziran.2012, 15:55
Benficalı Luisao ile ilgilenildiği yazılıyormuş Portekiz ve Brezilya basınında.Ersin Düzen yazmış.İlk bu sitede yazılmış.
http://iddaalihaber.com/haberdetay.asp?id=460
zeck17
29.Haziran.2012, 15:59
Sinan Engin: Aziz Yıldırım ile konuştum. Fenerbahçe müthiş bir transferin peşinde. Eğer bu transfer gerçekleşirse yer yerinden oynar.
diye birşey gördüm bir Fenerbahçe sayfasında.
http://b1206.hizliresim.com/y/u/8st5j.png steven gerard olabilir mi :)))
attirson
29.Haziran.2012, 16:05
Emre'nin yerine Gerard. :D
LifeYourself
29.Haziran.2012, 16:39
Emre'nin yerine Gerard. :D
yok artık lebron james:n:
ama öyle birşey olsa müthiş birşey olur Türkiye adına:)
enesemin53
29.Haziran.2012, 17:05
Liverpool ve Gerrard birbirlerini bırakmaz ki, gözümde dünyanın en iyi kaptanlarından biri belkide en iyisidir, hayali bile güzel be.
Yalnız şu resimde adam bişeler demiş sonra da birden Gerrard çıkmış ortaya, nerden vardı Gerrard'a nasıl ilk aklına o geldi anlamadım.:)
KanaKe
29.Haziran.2012, 17:26
yalniz 2. yorum cuk oturmus
"Eto bitmis" ilahi oktay :D
sinan enginin konusmasinin zamaninda oktayin duyumundan bir farki yok su an icin.. aziz baskana yakin birisi ama baskanin cikip cikmayacagi belli degil hele bir ciksinda sonra tahminde bulunuruz :)
Night_Mare17
29.Haziran.2012, 18:29
Barcelona bile alamaz Gerrard'ı. Gerrard ve Liverpool birbirini bırakmaz , bırakamaz , bıraktırmazlar :D
vFor
29.Haziran.2012, 18:45
Bu saaten sonra transfer falan yapmazlar başkanın ceza alıcağı kesinleşti son tahliye çıkmama olayından sonra...
attirson
29.Haziran.2012, 18:51
Bu saaten sonra transfer falan yapmazlar başkanın ceza alıcağı kesinleşti son tahliye çıkmama olayından sonra...
Alakası yok.
Fenerbahçe'nin Dış Transferde Dirk Kuyt, Hasan Ali Kaldırım, Salih Uçan ve Mehmet Topal'dan sonra uzun süredir peşinde olduğu Tino Costa ile de anlaştığı öğrenildi.
Arjantinli Futbolcunun menajeri Rubén Muñoz, İspanya Basınına yaptığı açıklamada Fenerbahçe'nin teklifini dün Valencia Yönetimine de ilettiklerini ancak teklifin şimdilik kabul edilmediğini ifade etti.
Rubén Muñoz, Valencia'nın 6 milyon Euro'dan aşağı bir teklife sıcak bakmadığını ancak görüşmelerin olumlu bir şekilde devam ettiğini açıkladı.
Tino Costa'ya Fenerbahçe'nin dışında, iki Fransız, bir Alman ve bir de İspanyol Kulübünün talip olduğunu söyleyen menajer Rubén Muñoz, ancak ciddi girişimlerde bulunan tek kulübün Fenerbahçe olduğunu belirtti.
İspanya Basınında Mehmet Topal'ın Fenerbahçe'ye transferi de geniş yer bulurken, sarı lacivertlilerin Valencia Kulübüne 4. 2 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği oyuncunun da maç başı ücretleriyle birlikte yıllık 2. 8 milyon Euro alacağını yazdı.
Stoper arayışlarını da sürdüren Fenerbahçe'de, Fransa Şampiyonu Montpellier'in savunma oyuncusu Mbiwa için de girişimler sürüyor. Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın listesinin en üst sırasında bulunan Fransız oyuncu için şartların zorlandığı, ancak yıldız oyuncuya Liverpool ve Manchester United gibi İngiliz devlerinin de talip oldukları öğrenildi.
LIGTV
Önder HOCA
29.Haziran.2012, 19:05
mbiwa gelirse efsane olur
sarianet
29.Haziran.2012, 21:16
gerrard lampard ikilisi gelsin :D
Walter Sakana
30.Haziran.2012, 00:24
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye sürpriz transfer
Sarı-Kırmızılı kulüpte uzunca bir süre sağlık heyeti başkanlığı yapan doktor Burak Kunduracıoğlu, ezeli rakibe transfer oldu.
Yeni sezon öncesi Galatasaray ve Fenerbahçe'de yoğun bir transfer hareketliliği yaşanırken, bir de sürpriz değişim oldu.1,5 sezondur Galatasaray'da Sağlık Kurulu Başkanlığı yapan Doç. Dr. Burak Kunduracıoğlu, Fenerbahçe'nin yeni sponsorluk anlaşmasının ardından ezeli rakibe geçti.
Kocaman'la el sıkıştı
Kunduracıoğlu'nun dün Ankaraspor'da da birlikte çalıştığı teknik sorumlu Aykut Kocaman'la özel bir görüşme yaptığı, ardından da el sıkıştığı öğrenildi. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe, uzunca bir süredir Galatasaray'ın da sağlık sponsorluğunu yapan Medical Park'la yeni bir sponsorluk anlaşması yapmış ve kulüp doktoru Ertuğrul Karanlık'la yollarını ayırmıştı.
http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=25615
ReaList
30.Haziran.2012, 00:35
Gerrard`ın gelmesine karşıyım gereksiz bir oyuncu ve fuzuli bir transfer olur.
kizma hemen böyle habere böyle yorum (:
Universal
30.Haziran.2012, 12:09
Gerrad filan gelmez kandırmayın Fenerbahçe'lileri. :D
Mehmet Topal'ın bugün kesinleşeceğine yönelik duyumlar var
titates1
01.Temmuz.2012, 14:12
Kesinleşti Mehmet Topal , hayırlı olsun
sarianet
01.Temmuz.2012, 14:14
hayırlı olsun mehmet gelmez diyenlere de başta ben kılik olsun :D
Sekopej
01.Temmuz.2012, 14:19
Hayırlı olsun, Emre'nin yerine yorumları var, özellikleri farklı ama yabancı sayısı açısından Emre'nin yerini dolduracak oyuncu. Mehmet'in gelişiyle Emre'nin işini yapacak yabancı oyuncu alımı daha rahat yapılabilir. Bu açıdan Mehmet transferi çok önemli.
Önder HOCA
01.Temmuz.2012, 14:27
Yıllık 2 milyon euro garanti 10 bin maç başı 4 senelik iyi rakam
GeorgeWeah
01.Temmuz.2012, 14:29
Topal'ın gelmesiyle defansif anlamda rahatlamış olacağız. Eğer Alex seneye ilk 11 de oynarsa daha verimli olacaktır. Artık Topal'ın yanına Tino Costa şarttır. :)
Fearless Coward
01.Temmuz.2012, 14:30
Hayırlı olsun karısı çok istiyordu İstanbul'a gelmeyi...Emre'nin yeri onla dolmaz bence Emre'nin yeri Cristian'a verilir Topal defansif adam çünkü...
Sekopej
01.Temmuz.2012, 14:34
Orta sahaya yabancı mutlaka alınacak. Aykut Hoca Cristian'ı da tutuyordu ama orta sahaya alınacak isme göre kulübeye de çekilebilir Cristian. Ve davanın sonucuna göre de düşük bir ihtimal ama Aziz Yıldırım başkan olarak devam ederse, bize bir hediye verecektir, olmazsa da son seçenek Costa olur artık diye düşünüyorum.
Şimdi savunmaya düşünülecek isimlere geldi sıra. Aykut Kocaman'a güveniyorum, elemelerde oynatacağım oyuncuları kampta deneyeceğim demişti, yıldız bir isim gelmeyecekse bu hafta içerisinde tamamlanır transferler diye düşünüyorum.
sarianet
01.Temmuz.2012, 14:47
mehmet şuan fbtv de
ReaList
01.Temmuz.2012, 14:47
Hayirli olsun. Şuan transfer komitemiz Ispanya`da Madrid`te. Bakalim oradan nasıl bir sonuçla geri dönecekler. Içerideki kuşlar büyük sürprize hazır olun diyolar hadi bakalim.
sarianet
01.Temmuz.2012, 14:50
ronaldoyu mu getirecekler getirsinler ya bi bakalım sonra geri götürsünler :D
Sekopej
01.Temmuz.2012, 14:57
Hayirli olsun. Şuan transfer komitemiz Ispanya`da Madrid`te. Bakalim oradan nasıl bir sonuçla geri dönecekler. Içerideki kuşlar büyük sürprize hazır olun diyolar hadi bakalim.
Transfer komitesi Aykut Kocaman ve Ali Yıldırım.:p Ali Yıldırım yarın sürprizi getirse, onun imzasını görememe durumu var, suçlu bulunursa, ne garip.
Teknik direktörün bizzat görüşmelerde olması oyuncuyu etkiliyor kesinlikle, o nedenle kamp başlamadan bu görüşlemeleri bitirseler hoş olurdu.
ForsakeN
01.Temmuz.2012, 15:00
Yalniz hayalini kurdugumuz 11de tek eksik kaldi o da Diarra. Madrid'ten onunla beraber donerlerse bayram olur :)
sarianet
01.Temmuz.2012, 15:08
diyordum ki emre hadi gsde büyük başarı elde etti o yüzden ona tepki vr kardeşim bu kadar da futbola at gözlüğüyle bakılmaz ki mehmet topala denmediği bırakılmamış yazık ya bu ülkede futbolu yasaklayacaksın adam olmaz bu millet
sui generis
01.Temmuz.2012, 15:13
Yalniz hayalini kurdugumuz 11de tek eksik kaldi o da Diarra. Madrid'ten onunla beraber donerlerse bayram olur :)
takımda ne bir Santos ne bir Lugano ne bir Gökhan İnler ne bir Emenike ne de bir Niang var. o kadro zor artık. Sow bir Niang ya da Emenike değil benim gözümde. onu da belirteyim :)
eGowiCh
01.Temmuz.2012, 15:20
Bence Lassana Diarra biraz lüks olur, çünkü M.Topal zaten o mevkii için alınmış bir oyuncu. Lassana Diarra gelse şahane bir orta saha olur aslında, ama ekstra bir güç olur diye düşünüyorum, o yüzden Lass yerine öncelikle stoper arayışı son bulmalı.
Stoper olarak öncelikle Yobo alınmalı diye düşünüyorum. Yobo 2 yıldır güven veriyor savunmada ve takıma da alıştı. Stoper her zaman risktir, zira uyum süreci diğer mevkiilere göre daha zordur. Bir forveti alırsınız, en kötü gol atamaz bir süre ama savunmacı hata yaptığında takım bunun zararını fazlasıyla çeker.
O yüzden Yobo, eğer o olmazsa kaliteli yabancı bir stoper alınmalı. Mbiwa gelse harika olur, olmazsa Lucio'yu alalım. Lucio'nun mukavelesi feshedildi ama bizimkiler yalanladı, inşallah Lucio gelir.
Şöyle bir onbir şahane olur:
G.Gönül-Lucio-Yobo-Hasan Ali
Kuyt-M.Topal-M.Topuz-Stoch
Alex-Sow
ShevAnil
01.Temmuz.2012, 15:25
Tek üzüldüğüm nokta hayali Avrupa'ya gitmek için 2 sezon boyunca Adnan Polat'tan izin istedi, yanılmıyorsam giderken alacaklarından da vazgeçerek gitti ama sadece 2 sezon Avrupa'da oynayıp geri geldi.
Hayırlısı olsun Fenerbahçe için.
Revolution
01.Temmuz.2012, 15:26
Fenerbahçe adına çok önemli transfer, hayırlı olsun.
IcedEarth
01.Temmuz.2012, 15:27
Lucio Juventus'a gitti yalnız..
mustangshelby
01.Temmuz.2012, 15:36
Lucio Juventus'a gitti yalnız..
yalnız gitmedi ya aileside torinoya yerleşti diye biliyorum :P
RasAnt
01.Temmuz.2012, 15:43
Mehmet Topal
2012-2013 sezonu için garanti ücret 2.000.000 Euro, maçbaşı 10.000 Euro
2013-2014 sezonu için garanti ücret 2.050.000 Euro, maçbaşı 10.000 Euro
2014-2015 sezonu için garanti ücret 2.050.000 Euro, maçbaşı 10.000 Euro
2015-2016 sezonu için garanti ücret 2.050.000 Euro, maçbaşı 10.000 Euro
barahir
01.Temmuz.2012, 15:47
Mehmet Topal
2012-2013 sezonu için garanti ücret 2.000.000 Euro, maçbaşı 10.000 Euro
2013-2014 sezonu için garanti ücret 2.050.000 Euro, maçbaşı 10.000 Euro
2014-2015 sezonu için garanti ücret 2.050.000 Euro, maçbaşı 10.000 Euro
2015-2016 sezonu için garanti ücret 2.050.000 Euro, maçbaşı 10.000 Euro
Tam da dediğim gibi düşük çıktı ücreti.. Medyada Yıllık 2,85 M + 15 Bin maç başı olduğu yazılıyodu..
Bence hakettiği para bu..
Hayırlı olur inşallah..
IcedEarth
01.Temmuz.2012, 15:48
yalnız gitmedi ya aileside torinoya yerleşti diye biliyorum :P
http://galeri.uludagsozluk.com/r/abov-ne-bi%C3%A7im-espri-lan-bu-ka%C3%A7%C4%B1n-47648/
Tam duruma uygun oldu bu :)
RasAnt
01.Temmuz.2012, 15:49
4.5 m euro bonserviste çok iyi Türkiyede olsa 10 a alırdık Topalı
Önder HOCA
01.Temmuz.2012, 15:50
http://www.footballuser.com/formations/2012/07/444961_Fenerbahce_SK.jpg
şöyle bir kadro olsa ne güzel olur
RasAnt
01.Temmuz.2012, 15:52
Valla çok süper olur böyle Önder hoca Cristian yerine Alexte olur
bySperman
01.Temmuz.2012, 15:54
Alex olmazsa o orta saha yaratıcılık konusunda sıkıntı yaşar :)
Ayrıca Mehmet Topal için şimdiden renktaşlarımdan gelen eleştiriler,hakaretler üzücü :(
Önder HOCA
01.Temmuz.2012, 15:56
Alex olmazsa o orta saha yaratıcılık konusunda sıkıntı yaşar :)
Ayrıca Mehmet Topal için şimdiden renktaşlarımdan gelen eleştiriler,hakaretler üzücü :(
Valla yaratıcılık problem değil top bizde olduğu sürece o top kaleye illa girer bu takım rakibe top oynatmaz :) pres manyağı yapar
Gncl1905
01.Temmuz.2012, 16:05
Mehmet'in ezeli rakibimize gitmesi üzücü. İyi hatta Türk olduğunu düşünürsek çok iyi bir transfer yaptı Fenerbahçe.
Homer J.S
01.Temmuz.2012, 16:13
Hayır madem Türkiye'ye geri döneceksin neden ayrılıyorsun Galatasaray'dan.. Açıkcası bu transferi sindiremedim, sindirmeyeceğim de.
İspanya'da devam edip Galatasaraylıların, Tugay Kerimoğlu'su olmak yerine, Fener'e gelip Fenerbahçelilerin Emre Belözoğlu'su olmak garip bir seçim. Yazıklar olsun Mehmet.
Dip not: Fenerbahçe yönetimine tebrikler, her şeyi bir kenara bırakarak söylüyorum çok iyi transfer.
berkay123456
01.Temmuz.2012, 16:14
İkinci bi Emre vakası, açıkçası içime oturdu.
TeNaciOUS MidFieLdeR
01.Temmuz.2012, 16:29
emre ile topalin durumu bir degilmis gibime geliyor. emre gsnin yetistirdigi bir futbolcu, topal oyle degil. gs kimligi cok on planda degil. ben onu gs formasiyla bile hatirlamiyorum mesela. ama emre gs ile ozdeslesmis bir kimlikti. tepkinizi pek anlayamadim. misal sabri gelse dediginizde haklisiniz.
sarianet
01.Temmuz.2012, 16:32
ya madem gsnin çocuğu gs neden almadı neden çocuğunuzu almıyorsunuz gs tekif etti de gelmedi mi
emre ile mehmet topalı kıyaslamak gerçekten çok saçma
William Rookwood
01.Temmuz.2012, 16:53
Laf olsun işte o zaman neden Avrupa'ya gittin madem gidiyorsun neden Türkiye'ye dönüyorsun :)
bySperman
01.Temmuz.2012, 16:55
Mehmet Topal yerli kontenjanı için en ideal isimdi.Fenerbahçe doğru transfer yaptı bence :)
Homer J.S
01.Temmuz.2012, 16:57
ya madem gsnin çocuğu gs neden almadı neden çocuğunuzu almıyorsunuz gs tekif etti de gelmedi mi
emre ile mehmet topalı kıyaslamak gerçekten çok saçma
Almak zorunda değiliz ki abi. Netice de Topal'a tek teklifin Fenerbahçe'den geldiğini sanmıyorum.
Bakın, Emre'yle kıyaslama nedenim kesinlikle kişilik falan değil. Mehmet Topal oldukça beyefendi, saygılı, sadece işini yapan biri. O yüzden söylüyorum ki Mehmet'in gitmesi Emre'nin gitmesinden daha çok üzdü beni, anlatmaya çalıştığım şey bu.
berkay123456
01.Temmuz.2012, 16:59
Mehmet, Galatasaray'da 4 sezon geçirdi, az mı ? Ona bakarsak Emre'de 6 sezon geçirdi.
Fener iyi transfer yaptı ona lafım yok ama, Mehmet bence başka kulübe de gidebilirdi.Eğer Galatasaray olmasaydı, belki hiç Avrupa yüzü göremeyedebilirdi.Galatasaray onun için büyük bir şans.
Sekopej
01.Temmuz.2012, 17:00
Çocuğunu Türkiye'de yetiştirmek istemesi olabilir mi?
İstedi ve alacaklarından da vazgeçerek gitti. Gördü avrupayı, oynadı ve geri dönmek istedi. Ne var bunda? Emre olayında da, aynı teklifi GS yapsa oraya da dönerdim diyor, Mehmet'e de teklif yapsa GS belki daha az ücrete dönerdi.
Galatasaray'ı yolda bırakıp gelmiyor ki Fenerbahçe'ye.
Metin Oktay'ın onurdur benim için FB forması giymek deyip, jübilesinde Fenerbahçe forması giymesinden ne günlere geldik. Sürekli Metin Oktay örnek gösterilir, bu düşüncesini de örnek alsanız keşke?
Tabi aynı şekilde, Fenerbahçelilerin de örnek alması gerekir, kötüyü değil iyiyi benimseyebilsek keşke ama bu zamanda bunu hiçbirimiz yapamayız sanırım.
Lim10
01.Temmuz.2012, 17:09
Ali Yıldırım Ve Hasan Çetinkaya Diarra Transferini Görüşmek İçin Madrid'deler.
sarianet
01.Temmuz.2012, 17:11
Mehmet, Galatasaray'da 4 sezon geçirdi, az mı ? Ona bakarsak Emre'de 6 sezon geçirdi.
Fener iyi transfer yaptı ona lafım yok ama, Mehmet bence başka kulübe de gidebilirdi.Eğer Galatasaray olmasaydı, belki hiç Avrupa yüzü göremeyedebilirdi.Galatasaray onun için büyük bir şans.
euro 2008 olmasaydı bence hala galatasarayda olacaktı çünkü galatasarayda oynadığı müddetçe galatasaray avrupada pek bi varlık gösteremedi
RasAnt
01.Temmuz.2012, 17:12
Çok fena ilerliyor bu işler ya çok beğendim bu seneki politikamızı
berkay123456
euro 2008 olmasaydı bence hala galatasarayda olacaktı çünkü galatasarayda oynadığı müddetçe galatasaray avrupada pek bi varlık gösteremedi
Peki Galatasaray olmasaydı, Euro 2008'de olabilecekmiydi ?
sarianet
Ali Yıldırım Ve Hasan Çetinkaya Diarra Transferini Görüşmek İçin Madrid'deler.
diarra gündemmizde yok denmemiş miydi
sarianet
01.Temmuz.2012, 17:13
Peki Galatasaray olmasaydı, Euro 2008'de olabilecekmiydi ?
elbette hiç şüphem yok
berkay123456
01.Temmuz.2012, 17:14
elbette hiç şüphem yok
öyle diyorsan ....
goosfraba
01.Temmuz.2012, 17:17
mehmet topal - 4.5 milyon euro
hasan ali kaldırım - 3.75 milyon euro
salih uçan - 1.5 milyon euro
dirk kuyt - 1 milyon euro
4 transfere 10.75 milyon euro bonservis ödemişiz toplamda ve bunların 3 tanesi gelecek sene direkt oynayacak oyuncular.
aykut kocaman, hasan çetinkaya ve ali yıldırım... bu adamlar iyi iş bitiriyor doğrusu.
sarianet
01.Temmuz.2012, 17:21
hakan bilal den sonra iyi bi ekip kurduk sonunda gerçekten iyi çalışıyolar
uAburak89
01.Temmuz.2012, 17:22
Mehmet Topal transferi iki taraf içinde hayırlı olsun.
Galatasaraylı arkadaşların tepki göstermesini ve üzülmesini manasız buluyorum. Oyuncu Galatasaray'da oynadığı dönemde aldığı paranın hakkını verdi, Avrupa'ya gitmek istedi, bonservis ücreti kazandırdı kulübe ve gittikten sonra kulübümüz hakkında tek kötü laf söylemedi. Umuyorum ki sahamızdaki maçta kendisine tepki gösterilmez, küfür vb şeyler olmaz çünkü haketmiyor kesinlikle.
Mehmet Türkiye'ye dönmek istemiş, Fenerbahçe'nin cazip teklifine hayır mı diyecekti ? Galatasaray düşünmedi bu oyuncuyu hiç zira bizim şu andaki sistemize uyan bir oyuncu profili değil Mehmet Topal ama çok kaliteli ve düzgün bir oyuncu.
Fenerbahçe açısından mantıklı bir transfer olmuş, tekrardan hayırlı olsun.
Lim10
01.Temmuz.2012, 17:29
Mehmet'in fiyatı beklediğimin altında çıktı açıkçası.Ben 6-6.5'a falan bırakırlar diye düşünüyordum.Hatırlasanıza birkaç sene önce Volkan Şen'lere, Sercan'lara kaç para istiyorlardı?Az eli ayağı düzgün yerli oyuncu olsun uçuyorda uçuyor fiyatı.Bu bakımdan bonservisi bence çok uygun.Keza aldığı ücretinde hakkını vereceğinden şüphem yok.
Birkaç mesaj önce Önder Hoca'nın yaptığı kadro benimde hayalini kurduğum kadro, keşke olsa.Lass transferi bir şekilde bitirilmeli.Stopere alınacak Mbiwa ile yanına Yobo'da gelse gider, Ömer'de, Serdar Aziz'de.Ama Mbiwa transferi bence şuan adı geçenler arasında en zoru.
İnşallah transfer pazarını kapattığımızda geçen seneki kadronun seviyesine ulaşmış oluruz.Ben Aykut hocaya sonuna kadar güveniyorum.
KanaKe
01.Temmuz.2012, 19:33
valencia 5 e aldigi adami 4,5 a birakti bize :D
BleedingMoon
01.Temmuz.2012, 20:27
yalnız maç başı ücretleri bana biraz fazla geldi.
attirson
01.Temmuz.2012, 20:31
Stopere Yobo'nun gelmesi halinde transfer yapılmaz heralde.
barahir
01.Temmuz.2012, 20:37
Stopere Yobo gelirse 1, gelmezse 2 oyuncu alıncak..
Önder HOCA
01.Temmuz.2012, 20:42
http://www.sporx.com/futbol/transfer/turkiye/f-bahcenin-ucagi-surpriz-bir-isim-getirebilirSXHBQ285637SXQ
Godin, Miranda, Hamit, Nuri, Lass ve en önemlisi Gago olarbilir diye haber çıktı
BleedingMoon
01.Temmuz.2012, 20:47
hepsine kapımız açık.
Cengo
01.Temmuz.2012, 20:49
http://www.sporx.com/futbol/transfer/turkiye/f-bahcenin-ucagi-surpriz-bir-isim-getirebilirSXHBQ285637SXQ
Godin, Miranda, Hamit, Nuri, Lass ve en önemlisi Gago olarbilir diye haber çıktı
Hamit'in Türkiye'de işi yok. Real Madrid'de ayrılmaz.
sarianet
01.Temmuz.2012, 21:15
Nuri gelsin ama gelmez
Night_Mare17
01.Temmuz.2012, 21:18
Nuri Galatasaray'lı. Galatasaray'a gelmediyse Fenerbahçe'ye de gelmez. Yani yollamazlar :n:
enesemin53
01.Temmuz.2012, 21:32
Nuri hala Real'e gittiğne inanamıyo rüyada gibi çocuk, ne işi var Türkiye'de.:)
Önder HOCA
01.Temmuz.2012, 21:34
Olurda kiraya filan gelirse mükemmel olur ama zor
sananes
01.Temmuz.2012, 22:15
Gago'yu alalım boşverelim gerisini
TR.CaPTaiN
01.Temmuz.2012, 23:45
Hamit Galatasaray'dan yıllık 4-5 m € gibi bir rakam istemiş. O parayı Katar'da bile vermezler. Kaldı ki Hamit yerli olmasından dolayı önemli bir oyuncu ama bırak 4-5 milyonu yıllık 3.5 m € bile verilmez. Çünkü o paralara yıldızlar alınıyor. Misal; Carlos 4 milyonla bizim en üst sınırımızdı. Nuri her ne kadar Real Madrid'te kendini gösterememiş olsa da ayrılacağı zaman Madrid kapısında kuyruk olur herhalde. Türkiye'ye gelmez. Lass da aynı Hamit gibi maaş olarak çok yüksekten uçuyormuş. O da zor gibi duruyor. Gago'nun Roma'da iyi bir sezon geçirdiği söyleniyor ama Gago'yu ben defansif özellikleri daha ön planda bir oyuncu olarak biliyorum. Bize ofansı güçlü bir isim lazım. Ama yine de Roma'da oynadığı dönemde izlemediğimden net bir şey diyemem.
Mehmet Topal hem ihtiyacımız olan bir bölge oyuncusuydu hem de yerli olmasından dolayı kadro oluştururken hocanın elini güçlendirebilecek bir oyuncu. Orta sahada hem boy olarak uzamış olduk hem de rakibe rahat nefes aldırmayacak bir oyuncu almış olduk. Maliyeti de medyada 7 m € bonservis, kendisi de yıllık 3 m € alacak deniliyordu. Ama gördük ki çok daha mantıklı paralara alınmış. Hayırlı olsun.
ReaList
01.Temmuz.2012, 23:56
Kaka gelsin (:
sui generis
01.Temmuz.2012, 23:58
topal'ın yanına tam Emre lazım :) anlaşalım Atletico'yla , geri alalım :)
Kaka Leite
01.Temmuz.2012, 23:59
Kaka gelsin (:
Biri Kaka mı dedi amin. :0:
KanaKe
02.Temmuz.2012, 00:13
aziz baskan pazartesi cikarsa kaka alinabilir madrid'ten :D
Önder HOCA
02.Temmuz.2012, 00:39
Hamit Galatasaray'dan yıllık 4-5 m € gibi bir rakam istemiş. O parayı Katar'da bile vermezler. Kaldı ki Hamit yerli olmasından dolayı önemli bir oyuncu ama bırak 4-5 milyonu yıllık 3.5 m € bile verilmez. Çünkü o paralara yıldızlar alınıyor. Misal; Carlos 4 milyonla bizim en üst sınırımızdı. Nuri her ne kadar Real Madrid'te kendini gösterememiş olsa da ayrılacağı zaman Madrid kapısında kuyruk olur herhalde. Türkiye'ye gelmez. Lass da aynı Hamit gibi maaş olarak çok yüksekten uçuyormuş. O da zor gibi duruyor. Gago'nun Roma'da iyi bir sezon geçirdiği söyleniyor ama Gago'yu ben defansif özellikleri daha ön planda bir oyuncu olarak biliyorum. Bize ofansı güçlü bir isim lazım. Ama yine de Roma'da oynadığı dönemde izlemediğimden net bir şey diyemem.
Mehmet Topal hem ihtiyacımız olan bir bölge oyuncusuydu hem de yerli olmasından dolayı kadro oluştururken hocanın elini güçlendirebilecek bir oyuncu. Orta sahada hem boy olarak uzamış olduk hem de rakibe rahat nefes aldırmayacak bir oyuncu almış olduk. Maliyeti de medyada 7 m € bonservis, kendisi de yıllık 3 m € alacak deniliyordu. Ama gördük ki çok daha mantıklı paralara alınmış. Hayırlı olsun.
Bende senin gibi düşünüyorum ek olarak Hamit'i zaten istemem bu arada Gago ofansif yönü o kadar zayıf bir oyuncu değil bence transfer haberine gelirsekte bencede Nuri gelmez ama işte bir ümit...
Önder HOCA
02.Temmuz.2012, 00:39
aziz baskan pazartesi cikarsa kaka alinabilir madrid'ten :D
Şunun şurasında pazartesiye ne kaldıki :)
goosfraba
02.Temmuz.2012, 00:47
nuri kiralık, fernando gago da bedelsiz gelebilir denmiş.
nuri'ye ihtimal vermiyorum ama olsa güzel olur.
gago'ya da fitim.
ek: herhalde bu yıl madrid'den birini alacağız ama inşallah bu mourinho olmaz :D
sarianet
02.Temmuz.2012, 00:54
ronaldo varmış madridde ona da pek bencil diyorlar alsak iş yapar mı :D
Facx
02.Temmuz.2012, 00:55
ronaldo varmış madridde ona da pek bencil diyorlar alsak iş yapar mı :D
bi alex değil :icon_surprised: + biraz bakıp araştırsanız bankasyadan 50 tane bulursunuz :D
goosfraba
02.Temmuz.2012, 11:25
egemen ile anlaştığımız söyleniyor.
Önder HOCA
02.Temmuz.2012, 11:44
egemen ile anlaştığımız söyleniyor.
Sözleşme imzalamadımı egemen :S
Önder HOCA
02.Temmuz.2012, 11:59
http://www.sporx.com/futbol/transfer/turkiye/f-bahce-bir-transfer-daha-aciklayacakSXHBQ285714SXQ
enesemin53
02.Temmuz.2012, 12:24
İyi futbolcu ama inşallah gelmez, sıraya dizdi gidiyor seneye de bizi sallar bu.
KanaKe
02.Temmuz.2012, 12:38
egemen iyi transfer olur yabanci stopere gerek kalmaz.. bu arada maicon'un sözlesmesi fesh mi edilmis? bize yazmislar güya inter sözlesmesini fesh etmis fenerde talip olmus :)
Kaka Leite
02.Temmuz.2012, 12:52
Egemen Korkmaz'ın Menejeri Erdinç Şehit : "4.3 trilyonluk alacağımızı vermiyorlar.. Bugün 5'e kadar para ödenmezse F.Bahçe'ye gidebiliriz.."
Bordo61Mavi
02.Temmuz.2012, 12:57
Egemen ozaman seneye Galatasarayda diyebiliriz :D nasil bir insandir
KanaKe
02.Temmuz.2012, 13:03
sayet 4 trilyonluk alacagi varsa egemen bu konuda hakli üstelik bu adam senelik 1 milyon € gibi bir ücret alirken aylarca baski yapildi indirime gitsin diye..
Kaka Leite
02.Temmuz.2012, 13:05
• Egemen Korkmaz, Fenerbahçe İle Anlaştı..
Kaynak : NtvSpor
RasAnt
02.Temmuz.2012, 13:51
Egemen Korkmaz'ın Menejeri Erdinç Şehit : "4.3 trilyonluk alacağımızı vermiyorlar.. Bugün 5'e kadar para ödenmezse F.Bahçe'ye gidebiliriz.."
Trilyon nedir abi :D rakam 4.3 m tl dir ama bu para 2 m euro gibi bir para yapar bencee rakamlar yanlış
Egemene gelirsek alabileceğimiz söylmiştim ki kaçırmayız böyle bir yerliyi yanına Mbiwa cuk oturur.
Kaka Leite
02.Temmuz.2012, 14:02
Benim anlamadığım saat 5 nedir yahu ?
Devlet dairesi mi bu adam :)
attirson
02.Temmuz.2012, 14:30
Haydi başkan patlat şimdi transferleri !
eGowiCh
02.Temmuz.2012, 15:32
Egemen mükemmel bir transfer olur. İnşallah Egemen transferi gerçekleşir. NTV Spor anlaşıldığını söylemiş, gerçek olmasını diliyorum.
Facx
02.Temmuz.2012, 15:33
Haydi başkan patlat şimdi transferleri !
beraat etmedi hocam adam
futureless
02.Temmuz.2012, 15:37
beraat etmedi hocam adam
Ama tahliye oluyor ve henüz Fenerbahçe başkanlığından düşmüş değil , yani geri döndü şimdilik.
Fearless Coward
02.Temmuz.2012, 15:38
Egemen için Beşiktaş ile parada anlaşılırsa imzayı atacakmış...Beşiktaş iyi bir rakam ister gibi sonuçta durumları ortada...
futureless
02.Temmuz.2012, 15:46
Egemen kaliteli bir defans oyuncusu.Ama oyun içi karakterini beğenmeyenlerdenim söylemeden geçemeyeceğim.Gelirse sadece iyi bir defans oyuncusuna sahip olmaktan mutluluk duyarım o kadar.
sui generis
02.Temmuz.2012, 15:56
böyle bir şey olursa , 3-4 arası bir rakam verilir . belki 5 te olur.
SaLviO
02.Temmuz.2012, 16:01
niye para versinki boşuna egemen alıcaklarına karşılık serbest kalmıcakmı ?
eGowiCh
02.Temmuz.2012, 16:03
Fenerbahçe bonservis ödemez, çünkü Egemen'in alacakları var. Alacaklarına karşılık Egemen bonservisini alır ve Fenerbahçe'ye imza atar. Beşiktaş bonservisten para almak için önce Egemen'in alacaklarını ödemeli.
enesemin53
02.Temmuz.2012, 17:06
Egemen alacaklarına karşılık bonservisini alsa bir kârı oluyor mu?
vFor
02.Temmuz.2012, 17:09
Egemen gelirse iyi olur bence en azından Bekirden daha iyi.
barahir
02.Temmuz.2012, 17:10
İmza parasını fazla isteyebilir.
ShevAnil
02.Temmuz.2012, 17:15
1.5 sezon boşuna oynamış oluyor.
enesemin53
02.Temmuz.2012, 17:24
Ozaman ya alacağını ilerde Beşiktaş'tan almak üzere bırakıp gelir ve bonservis öderiz yada bonservisini alır ve o parayı bizden çıkarır, bir kuruşunu havaya atmaz Egemen, kaldı ki Aykut hoca Egemen gibi bir adamı istemez.. (öyle umuyorum:D )
KanaKe
02.Temmuz.2012, 17:33
bugün yarin yildiz transferi olabilir bence herkes sIki dursun baskan icerdeyken söz vermisti sözünü tutacaktir :)
SaLviO
02.Temmuz.2012, 17:55
egemen ve lassı alalım yeter :D :D
futureless
02.Temmuz.2012, 20:01
Egemen sesleri iyice arttı yalnız.Transfer yakın sanırım.
Universal
02.Temmuz.2012, 20:02
Egemen gelirse iki yabancı yerine bir yabancı alacağız demektir. :)
KanaKe
02.Temmuz.2012, 20:07
kopta gel egemen :D bursadan beri takip ederim daha ozamanlar keske fenerbahce alsa diyordum izledigimde ama nasip adam trabzona gitti orda performansini yükseltti bjk ye gitti ordan milli takima yükseldi 30 yasinda ancak bizimle adi anilmaya basladi ama olsun fazla gec sayilmaz :)
sananes
02.Temmuz.2012, 20:13
Egemen'i alabiliyorsak hemen alalım. Yanına Yobo ya da başka bir yabancı stoperle harika bir geri hattı oluştururuz. Tabi Bekir son maçlarda oynadığı gibi oynarsa Egemen yedek kalır orası ayrı :)
Orta saha'ya da Lass maliyetli ise ben Gago'yu çok isterim. Tarzını beğendiğim bir isim.
SaLviO
02.Temmuz.2012, 20:15
gago , topal , cris 3lüsü çok yumuşak olmazmı
GALATAS4R4Y
02.Temmuz.2012, 20:40
Ş.L den men edilicek büyük ihtimal fenerbahçe bu isimler gelmeyebilir
Trabzonspor
02.Temmuz.2012, 20:42
Egemen'i mümkünse kimse almasında ortada kalsın.Bi adam bu kadar mı menfaat peşiinde olur yahu? Takımlarını yarı yolda bırakıp gitmek konusunda üzerine tanınmaz oldu son amanlarda.
sananes
02.Temmuz.2012, 20:49
tamam o zaman.
sananes
02.Temmuz.2012, 20:51
gago , topal , cris 3lüsü çok yumuşak olmazmı
zannetmiyorum zaten kesici mehmet topal var.Yanına bir kesici daha koymak takımın akıcı oynamasını baltalamak demek olur. O yüzden idealdir bu üçlü. Düşünün bu takım selçuk-cristian-alex ile maça çıktı kanatları saymıyorsak. o 3'lü bile oynayabildiyse yazdığınız yumuşak kalmayacaktır.
SaLviO
02.Temmuz.2012, 20:52
kornu istifa etmiş,lütfü ve ilhan da yok men edilmemiz biraz zor gibi
NisRoc
02.Temmuz.2012, 20:56
Şu Capoue yu alsak yeter orta sahaya :)
ReaList
02.Temmuz.2012, 20:59
tamam o zaman.
:D
Egemen'i mümkünse kimse almasında ortada kalsın.Bi adam bu kadar mı menfaat peşiinde olur yahu? Takımlarını yarı yolda bırakıp gitmek konusunda üzerine tanınmaz oldu son zamanlarda.
Söylentiler doğruysa adama da hak vermek gerek. Sonuçta bu bir iş ve kimse bedavaya çalışmaz.
kornu istifa etmiş,lütfü ve ilhan da yok men edilmemiz biraz zor gibi
İlhan Helvacı ve Lütfü Arıboğan TFF'de değiller ama Uefa kurullarındalar, Eğer bir tehlike arz edeceklerse şimdiki konumları daha tehlikeli.
GALATAS4R4Y
02.Temmuz.2012, 21:30
Dalga geçilicek bişey yok bence sananes kardeş ben sadece yüksek olasılıkla olabilicekleri söyledim.
pele96
02.Temmuz.2012, 21:32
Şikeden ceza alındığına göre Transfeler UEFA'nın demeçlerine , kararlarına göre olacaktır.
SaLviO
02.Temmuz.2012, 21:33
uefa kararını verdi diye biliyorum ben ama yanlışmı biliyorum
Trabzonspor
02.Temmuz.2012, 21:38
:D
Söylentiler doğruysa adama da hak vermek gerek. Sonuçta bu bir iş ve kimse bedavaya çalışmaz.
Bizim söleşmeli oyuncumuken bir sıkıntısı yoktu gitti.Gittiği yerde de bizde aldığının 5 katını almadı aynısını aldı ama şimdi oradan da gidiyor.
RaSenGan
02.Temmuz.2012, 21:39
Eğer Egemen gelirse sol beke yabancı bir oyuncu alabilir veya kiralayabilir Fenerbahçe.
attirson
02.Temmuz.2012, 21:42
Dalga geçilicek bişey yok bence sananes kardeş ben sadece yüksek olasılıkla olabilicekleri söyledim.
O zaman bilgisizsin ve yine hatalısın.Ne alakası var ? Futbol kararları yargıdan bagımsızdır 100 kere mi diyicez daha.
sarianet
02.Temmuz.2012, 21:44
sol beke neden yabancı alalım aygün ne gerek var :)
RaSenGan
02.Temmuz.2012, 21:49
sol beke neden yabancı alalım aygün ne gerek var :)
Ziegler tekrar gündemde falandı (: Orta sahaya zaten alınır bir yabancı başka bi yere de gerek yok zaten (:
pele96
02.Temmuz.2012, 22:20
Egemen sözleşmesini uzattığı için artık satacak olan Beşiktaş Egemen gitmek istese dahi buna karar verecek Beşiktaş.Bu yüzden gideceği takım konusunda Beşiktaş'ın büyük ölçüde kararı etkin olacak.Borçlarınız felan demeyin Egemen gibi bir oyuncunun yanında hikaye kalır.Egemen şuanki oyunuyla gerek yurt içi bütün takımlarda gerek yurt dışı çoğu takımda rahatlıkla forma giymeye müsait bir yeteneği , kondisyonu ve harika bir fiziği var.Bu yüzden Fenerbahçeye gelemez diye düşünüyorum.
Fernando Gago
02.Temmuz.2012, 22:25
Kim gelirse gelsin, statın ortasına stand kuralım, AZİZ BAŞKAN boynunda atkıyla gelsin, futbolcuya "bir gün herkes fenerbahçeli olacak" şapkası taksın, biz tezahüratlara devam edelim, en büyük isteğim bu şuanda.
sananes
02.Temmuz.2012, 22:26
Eğer alacakları varsa Egemen'in ve ayrılmak isterse bir şekilde ayrılır. İsterse 80 yıllık sözleşmesi olsun beşiktaş ile.
GeNç KaRTaL
02.Temmuz.2012, 22:34
Egemen sözleşmesini uzattığı için artık satacak olan Beşiktaş Egemen gitmek istese dahi buna karar verecek Beşiktaş.Bu yüzden gideceği takım konusunda Beşiktaş'ın büyük ölçüde kararı etkin olacak.Borçlarınız felan demeyin Egemen gibi bir oyuncunun yanında hikaye kalır.Egemen şuanki oyunuyla gerek yurt içi bütün takımlarda gerek yurt dışı çoğu takımda rahatlıkla forma giymeye müsait bir yeteneği , kondisyonu ve harika bir fiziği var.Bu yüzden Fenerbahçeye gelemez diye düşünüyorum.
Egemen sözleşmesini uzatmadı.Mevcut sözleşmesi ile devam kararı alınmıştı.Fakat şimdi ayrılmak istediğini söylemiş.Muhtemelen Fenerbahçe bizden kazandığının fazlasını teklif etti.Eğer denildiği kadar alacağı varsa,tek taraflı sözleşmesini feshedip gidebilir.Mevcut yönetim ve şartlarımız altında,Egemen'in de düşünce yapısını göz önünde bulundurduğumuzda uzak bir ihtimal değil.
Sekopej
02.Temmuz.2012, 23:04
Başkan hediyeyi bekletme, yarın ki sezon açılışıyla bombayı patlat.:p
Universal
02.Temmuz.2012, 23:32
Başkan hediyeyi bekletme, yarın ki sezon açılışıyla bombayı patlat.:p
Başkan'ı tvde görebileceğimizi sanmıyorum, tahliye yasaklarla beraber gelir büyük ihtimalle konuşma yasağıda olabilir. Ama gelin görün başkan çok çökmüştü, belli süre ortalıkta olmayacaktır.
SaLviO
02.Temmuz.2012, 23:37
konuşma yasağı diye bişey olacağını zannetmiyorum ben ama başkan çok bitkin görünüyodu yarın takım sezonu açııyor başkan kesin gider tesislere
egemen gelirse 1 yabancı kontejyanı açılır çokda güzel olur
volkan-gg-hasan ali-egemen-yabancı stoper-mehmet topal-cris-yabancı o.saha-kuyt-stoch-sow
fbdevil190737
02.Temmuz.2012, 23:43
Egemen transferi de bugün yarın açıklanabilir .
sui generis
02.Temmuz.2012, 23:49
Egemen Beşiktaş'tan ayrılmış. bize gelmeme olasılığı sıfır bana kalırsa.
Fernando Gago
02.Temmuz.2012, 23:56
Egemen camiamıza hayırlı olsun :)
fbdevil190737
03.Temmuz.2012, 00:00
Egemen gelirse Yobo veya yerine bir yabancı stoper ile anlaşılarak stoper bölgesi transferi tamamlanır.
Fernando Gago
03.Temmuz.2012, 00:05
Yobo işi kesinlikle kapandı diyorlar, yeni stoper peşindeler.
SaLviO
03.Temmuz.2012, 00:07
Yobo işi kesinlikle kapandı diyorlar, yeni stoper peşindeler.
Doğru olanda bu yobuyu ben fazla sevmiyorum amerikan askeri gibi oynuyor :D :D :D
Kaka Leite
03.Temmuz.2012, 00:10
Egemen hayırlı olsun ama ayrılış tarzı beni memnun etmedi.
Bizim için çok iyi bir transfer oldu, umarım başarılı olur.Oyun olarakta çok iyi olduğu dönemler...
Facx
03.Temmuz.2012, 00:10
Egemen fenerbahçeyede bizede çok iyi olur beşiktaş adına üzüldüm öyle bi stoper bi hiç uğruna bırakılmamlıydı
SaLviO
03.Temmuz.2012, 00:13
fırat günayer @firatgunayer (https://twitter.com/#%21/firatgunayer) Bjk 1,6m euro teklif etti..Egemen 2.6m euro istedi..Bjk olmaz deyince Egemen 1.4m alacağından vazgeçip üstüne de 500bin cebinden verdi
fırat günayer @firatgunayer (https://twitter.com/#%21/firatgunayer) Bjk'nin bu işten karı nedir diye merak edenlere..Egemen'in istediği yıllık 2,6 + 1,4 alacakları + cebinden verdiği 500bin = 4,5 milyon euro
fırat günayer @firatgunayer (https://twitter.com/#%21/firatgunayer)
Egemen Korkmaz'da tabiki alacaklarından durup dururken vazgeçip,cebinden 500bin vermedi..Muhtemelen bu parayı Fb'den tahsil edecek..Yani
fırat günayer @firatgunayer (https://twitter.com/#%21/firatgunayer)
Fb'nin kasasından Egemen Korkmaz için ,oyuncuya vereceği ücret dışında, 1.9m euro çıkacak..Kısacası Fb için başarılı bir transfer hamlesi..
byariff
03.Temmuz.2012, 00:13
Egemen Fenerbahcenin Defansinin uzerine baya guç katar gelirse tabi.
SaLviO
03.Temmuz.2012, 00:23
file:///C:/Users/Halit/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.pngfile:///C:/Users/Halit/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-1.pnghttp://www.footballuser.com/formations/2012/07/446161_Fenerbahce_SK.jpg
eGowiCh
03.Temmuz.2012, 00:26
Egemen transferi hayırlı olsun, cidden çok başarılı bir transfer hamlesi oldu.
Bu sezon bakıldığında, sol beke Hasan Ali, stopere Egemen, orta sahaya Mehmet Topal alındı. Mevkiilerine alınabilecek en iyi yerli oyuncular transfer edildi. Yabancı olarak da mükemmel bir isim olan Kuyt alındı. Salih de gelecek için iyi bir transfer oldu.
Çok doğru transfer hamleleri yapılarak kadro güçlendirildi.
Stopere Yobo alınırsa mükemmel olur, olmazsa mutlaka yabancı bir stoper alınır.
Orta sahaya yine bir yabancı alınması şart.
Forvet de şart! Forvet pek gündeme gelmiyor ama önümüzdeki sene Sow, Semih, Bienvenu üçlüsü ile Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edemezsiniz. Yabancı bir santrafor alınırsa çok iyi olur.
Özer, Serdar Kesimal, Dia, Bienvenu gibi isimlerle de yollar ayrılabilir diye düşünüyorum.
KanaKe
03.Temmuz.2012, 00:26
benim tanidigim aziz yildirimi kolay kolay kimse yildiramaz yasak felan dinlemez o :)
C h A o S
03.Temmuz.2012, 00:32
Anlaşıldıki bu senede Fenerbahçe ve Galatasaray çekişir ligde.Diğer takımlar 1-2 gömlek altta kalıyor.Egemen'de hayırlı olsun.Topal ve Egemen yerli olarak iyi hamleler.
uAburak89
03.Temmuz.2012, 00:38
Aziz Yıldırım taraftarına Hamit hediyesi de verebilir.
SaLviO
03.Temmuz.2012, 00:40
hamit hediye olarak gelmesin
sarianet
03.Temmuz.2012, 00:40
egemen resmen açıklandımı yav herkes öyle diyo ama neye göre diyorsunuz :D
Universal
03.Temmuz.2012, 00:53
Egemen resmen, Beşiktaş ile yollarını ayırdı. Büyük ihtimalle bize gelecektir. Gelmesi yabancı kontejanı açısından çok yararlı olacaktır.
BleedingMoon
03.Temmuz.2012, 00:53
egemen çok iyi oldu.
Önder HOCA
03.Temmuz.2012, 00:57
iyi oldu ben daha yaşlı biliyordum ama adam 82 kasım doğumluymuş
vego
03.Temmuz.2012, 01:05
FB Türkiye'nin en iyi kadrosunu kuruyor.
barahir
03.Temmuz.2012, 01:06
Bi gelsin açıklansın da hayır dileriz sonra..
footballer33
03.Temmuz.2012, 03:01
Çok erken yorumlar bunlar. Kasımpaşa'ya daha yakın diye bir haberi de ben okudum bu gece. Kaldı ki, oranın yönetimi de çok güçlü, paralı adamlar girdi camiaya. Egemen'i almaları sürpriz olmaz sanırım. Resmileşmeden, kesinmiş gibi konuşmayın bence. :) Açıklanınca dilersiniz hayrınızı.
goosfraba
03.Temmuz.2012, 05:21
Volkan
gg-yabancı-egemen-hak
yabancı-topal
alex
kuyt-sow-stoch
yedeklerde bile geçen senenin asları bekleyecek. Topuz, bekir, cristian, kesimal.
Orhan şam, ö.çek
ayrıca bienvenu ve dia var.
Tr'nin en iyi ve en geniş rotasyonlu kadrosu oluşuyor bu yıl.
Tahminimce ortasahaya tino, diarra, olmadı hamit'i ve defansa yobo veya mbiwa alacağız.
Ek olarak: aykut hoca sen bu işi çok iyi biliyorsun.
Sekopej
03.Temmuz.2012, 09:50
Eğer Egemen gelirse Yobo'dan vazgeçilmeli. Daha üst düzey bir yabancı alınmalı savunmaya diye düşünüyorum. Birbirine yakın kalitede isimler yerine 1 tane üst düzey ve yanında benzer kaliteli isimler olursa iyi olur. Egemen geliyorsa yabancı ondan çok daha kaliteli olmalı.
enesemin53
03.Temmuz.2012, 10:43
Fenerbahçe, Benfica'da forma giyen Brezilyalı Luisao için kulübüne 4 milyon Euro’luk bir teklif yaptı. Portekiz ekibi ise 6 milyon Euro istedi. Tarafların 5 milyon Euro’da buluşması halinde transferin gerçekleşmesi bekleniyor.(ntvspor)
eng1n
03.Temmuz.2012, 11:29
Luisao yasli degil miydi ? 30 falan diye biliyorum ben o yaslarda ki bir oyuncuya bu kadar para vermek mantikli degil gibi
Universal
03.Temmuz.2012, 11:35
Ortasahaya hücuma dönük bir isim almak zorundayız, şuan elimizde olan Topal, Selçuk ve Christian hep aynı yönde isimler defansı düşünüyorlar. Tam tersi hücuma katkı sağlayacak bir isim olması gerek.
eGowiCh
03.Temmuz.2012, 12:09
Aykut Hoca'nın da işi zor, zira M.Topuz, Cristian gibi geçtiğimiz iki sezonki vazgeçilmez oyuncularını yedek bekletmek zorunda kalabilir. Bekir gibi formda bir stoperi yedeğe oturtmak zorunda kalabilir.
Ciddi bir zorluk yaşanacak. Cristian'ı nasıl kesebilirsin, adam geçen sezon mükemmel top oynamış. M.Topuz'u nasıl kesebilirsin, adam istikrar abidesi, her maç takıma inanılmaz direnç katıyor.
Bu yüzden eğer bir orta saha alınacaksa, hem Baroni hem de M.Topuz'un 5 gömlek üstünde olmalı. Üstün özellikleri olmalı ki yedek bekleyecek oyuncular da itiraz edemesin.
RasAnt
03.Temmuz.2012, 13:56
Beyler dün Gürcan Bilgiç Fenerbahçe İngilterede oynayan ispanyolca bilen dünyaca ünlü forvetle anlaştı dedi ismini söylemedi.
Egemenlede % 90 anlaşıldı dendi.
Buda Beşitaşın açıklaması
Beşiktaş Futbol Yatırımları A.Ş'den, Kamuyu Aydınlatma Platformuna gönderilen açıklama şöyledir:
"Futbolcumuz Egemen Korkmaz ile aramızdaki mevcut sözleşme karşılıklı anlaşılarak feshedilmiştir."
sarianet
03.Temmuz.2012, 14:02
rooney ipanyolca biliyo mu acaba :D
RasAnt
03.Temmuz.2012, 14:05
Bide kısa boylu ve hızlıymış,Tevez diyorlar
Military
03.Temmuz.2012, 14:09
Buda moda oldu Yakışıklı,Uzun,İspanyolca bilen
RasAnt
03.Temmuz.2012, 14:10
9 Kardesşi varmış ailesi çiftçiymiş :p burası sallama ama Gürcan dün üstte yazdıklarımı söyledi
enesemin53
03.Temmuz.2012, 14:23
(vv)Ahanda Torres işte:n: Torres gelsin her iç saha maçına burdan birini göndermeyen ne olsun.(ben gidemiyorum da yoksa kombine alırdım:D)
Önder HOCA
03.Temmuz.2012, 14:36
Javier Hernandez de olabilir namıdeğer chiko :)
RasAnt
03.Temmuz.2012, 14:42
Hernandez-Luis Suarez-Tevez 3 lüsü diyorum bence en uygunu Tevez olur Suarezle Çikaritonun bonservisine dünyanın parasını isterler
Tevez-Sow ikilisi oynayacak seneye çift forvet :)
TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Temmuz.2012, 15:36
Gecen sene de cok iyi kadro kuruyoruz derken 3 Temmuz patladi, simdi de 2 Temmuz kararlari cikti. Hevesimiz kursagimizda kalmasa keske, hersey normal seyrinde devam etseydi bu sene kurulacak kadroyu hayal bile edemiyorum. Heyecan verici bir yapilanma icersine girdik Aykut Kocamanla birlikte, bir de altyapidan 1-2 oyuncu parlatirsak degme keyfine :]
Facx
03.Temmuz.2012, 15:53
Hernandez-Luis Suarez-Tevez 3 lüsü diyorum bence en uygunu Tevez olur Suarezle Çikaritonun bonservisine dünyanın parasını isterler
Tevez-Sow ikilisi oynayacak seneye çift forvet :)
http://www.transfermarkt.de/en/carlos-tevez/profil/spieler_4276.html
http://www.goal.com/tr/news/453/transfer-dosyas%C4%B1/2012/04/07/3020089/milan-tevezde-%C4%B1srarc%C4%B1
harbi tevez çok uygunmuş :D bence o forvet haberi yalan zaten 4-3-3 oynucaksınız elinizde sow gibi forvet stoch gibi bi kanat oyuncusu var 4-4-2 diamond veya 4-4-2 oynayamazsınız mehmet topalı alarak dmc li bi kadro düşündüğünüz kesinleşti bence diamon tada stoch a vs. yazık olur bence forvet trasnferi beklemyin ki gerekte yok bence size
sarianet
03.Temmuz.2012, 16:36
balotellinin ispanyolca kursuna başladığı öyleniyor :D
attirson
03.Temmuz.2012, 17:02
Süper takım kuruyoruz gerçekten.Heyecan başladı bende. :D
BleedingMoon
03.Temmuz.2012, 17:08
ispanyolca bilen nedir abi... ispanyol, arjantinli ya da meksikalı filan dersin. umarım garip garip ülkelerden garip garip isimlerden değildir anlaşılan forvet. tevez bir ihtimal kiralık...
Fearless Coward
03.Temmuz.2012, 17:16
Gürcan'da Oktay 2 valla yok Eto'o bitmiş yok Tevez bitmiş :D :D :D
titates1
03.Temmuz.2012, 17:37
Ersin Düzen twitter'dan yazdı , Diarra ile anlaşmak üzereymişiz
yıllık 4 milyon'dan 3 yıllık sözleşme + Madrid'e 3 milyon euro bonservis
Önder HOCA
03.Temmuz.2012, 18:30
Ersin Düzen twitter'dan yazdı , Diarra ile anlaşmak üzereymişiz
yıllık 4 milyon'dan 3 yıllık sözleşme + Madrid'e 3 milyon euro bonservis
Madrid geçen sene Diarra için 13 milyon euro filan istemiyormuydu ? :S
KanaKe
03.Temmuz.2012, 19:10
desenize diarra mehmet topaldan ucuza gelecek :D
Military
03.Temmuz.2012, 19:40
Diarra Fenerbahçe için ilaç olur ama onuda alırlarsa o tarz 5 oyuncu olacak takımda
Baroni,Selçuk,Topal,Diarra,Salih
sananes
03.Temmuz.2012, 19:47
Topal ile Selçuk, Baroni ile de Diarra daha benzer tarzdalar. Salih ise daha çok genç.
BleedingMoon
03.Temmuz.2012, 19:55
diarra çok agresif bir oyuncu. emre'nin ofansif özellikleri olmayanı denebilir. diarra gibi agresif, basan, çok koşan bir oyuncuya ihtiyacımız var. topal daha çok çapa görevinde olacak. selçuk'un daha kalitelisi yani. cristian ise defansif anlamda agresif bir oyuncu değil. orta sahanın defansif yükü topal ve diarra'da olursa cristian ofansif olarak alexvari sorumluluklar üstlenebilir.
SaLviO
04.Temmuz.2012, 02:21
lass emreden daha iyi oyuncu ayrıca top ayağına yakışıyor topa giden oyuncu
topal - cris - lass olursa bağdat caddesinde çıplak koşarım yani çok net
Facx
04.Temmuz.2012, 04:39
lass emreden daha iyi oyuncu ayrıca top ayağına yakışıyor topa giden oyuncu
topal - cris - lass olursa bağdat caddesinde çıplak koşarım yani çok net
o zaman lass fenere gelsin ya fotoları koy ama :icon_cool: :D
LifeYourself
04.Temmuz.2012, 08:13
kulübü ile anlaşmaya vardı. Sarı-lacivertlilerin bu transferle ilgili bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na açıklama göndermesi ve ardından transferi resmiyete dökmesi bekleniyor.
Fenerbahçe'nin Hamit'le 4 yıllık olarak anlaşmaya vardığı ve senelik ücrette Kuyt'un tavan ücreti olan 2 milyon 850 bin Euro'da uzlaşıldığı kaydedildi. Hamit'e maç başı ödenecek ücret ve bonusların ise yüksek tutulacağı öğrenildi.
Real Madrid'le bonserviste ise 2 milyon Euro'ya mutabakata varıldı.
sporx
ForsakeN
04.Temmuz.2012, 09:27
Yeter yahu biraz da diğer kulüplere bırakın :D
RasAnt
04.Temmuz.2012, 10:46
Milli takımı topluyoruz resmen
KanaKe
04.Temmuz.2012, 11:28
e hani bu adam yillik 4-5 milyon € talep ediyordu ? nasil bu rakama aldilar sayet aldilarsa? bence yalan haberdir..
Universal
04.Temmuz.2012, 11:47
Diarra gelsin iyi hoşta bize hucüma dönük adam lazım, eğer doğru ise çok fazla savunmaya dönük ortasahamız olacak.
Birde hiç konuşulmayan bir isim var, Sezer Öztürk bu yıl artık forma giyecektir, katkısı çok fazla olacağına inanıyorum.
KanaKe
04.Temmuz.2012, 12:05
sezer ilk 11 oynayacak oyuncu degil maalesef benim gözümde.. sezer bildigin ali bilgin tamamen yanlis transferdi..
Kaka Leite
04.Temmuz.2012, 12:55
Kaka gelirse şaşırmayın :)
Önerdiklerini duydum Lass görüşmesinde umarım doğrudur.Yemin ederim kombine almazsam neyim gelsin yeter ki.
KanaKe
04.Temmuz.2012, 13:01
sayet kaka gelirse saracoglunda ki imza gününü düsünemiyorum :) bayram yerine döner stat
Kaka Leite
04.Temmuz.2012, 13:08
sayet kaka gelirse saracoglunda ki imza gününü düsünemiyorum :) bayram yerine döner stat
:)
Öyle bi durum olursa beni de çok rahat orada bulabilirsiniz :zuhaha
eGowiCh
04.Temmuz.2012, 13:23
Hamit de transfer edilse Türkiye'nin en güçlü orta sahasını kurmuş oluruz. Sanıyorum ki Avrupa'da da iş yapacak düzeyde bir orta saha olur.
Orta saha için, Caner, Stoch, Dia gibi üç kanat ismi var. Defansif orta saha için Selçuk ve Mehmet Topal var. Çift yönlü orta saha oyuncusu olarak Cristian ve M.Topuz var. Ayrıca geçen sezon pek faydalanamadığımız Sezer, Özer gibi isimler var. Ve tabii ki Alex de Souza var ofansif anlamda.
Caner, Stoch, Dia, Selçuk, M.Topal, M.Topuz, Cristian, Sezer, Özer. Bunlardan Özer ve Dia'dan pek umutlu değilim, Selçuk da vasat, Sezer umut veriyor geçen sene sakatlıktan pek oynayamamıştı.
Bu orta sahaya Hamit de eklenirse mükemmel olur. Lassana Diarra da aynı şekilde.
Ancak ben Hamit transferine pek ihtimal vermiyorum. Hamit'in her sene Türk takımlarıyla adı geçer ama gelmez. Yine geleceğini düşünmüyorum. Ama gelmesi durumunda orta sahaya ciddi anlamda güç katar, çünkü orta sahanın birçok bölgesinde oynayabilen bir oyuncu.
ricard0leite
04.Temmuz.2012, 13:25
fenerbahçe eğer hamit'i alırsa o mevkide arta kalan oyuncuları boşa düşecektir. geçen sene fazla forma şansı bulamayan yedekleri tam anlamıyla silinip giderler. rotasyon düşer. ama sağlayacağı katkı kaz gelicek yerden tavuk esirgenmez hesabı göz ardı edilemez.
Kaka Leite
04.Temmuz.2012, 13:48
@ibrahimseten
Aziz Yıldırım, Egemen Korkmaz transferi konusunda kardeşi Ali Yıldırım'a tam yetki verdi.. Evinden teyitli bilgi..
ReaList
04.Temmuz.2012, 13:48
Defansa Egemen
Orta alana Diarra
Joker olarak Hamit
Ve son olarak bir forvet getirirsek, Avrupa Kupaları için ideal bir kadro oluştururuz. Özellikle forvet konusunu kimse dile getirmiyor. Bu iş tek forvetle yürümez. Semih ve Bienvenu ıle hiç yürümez.
ricard0leite
04.Temmuz.2012, 14:02
Defansa Egemen
Orta alana Diarra
Joker olarak Hamit
Ve son olarak bir forvet getirirsek, Avrupa Kupaları için ideal bir kadro oluştururuz. Özellikle forvet konusunu kimse dile getirmiyor. Bu iş tek forvetle yürümez. Semih ve Bienvenu ıle hiç yürümez.dediklerinin hepsi bi jokere dayalı biliyosun dimi? hamit gelmezse ister forvet alın isterseniz defansta egemen olsun bi işe yaramaz. :D
Kaka Leite
04.Temmuz.2012, 14:03
İnşallah gelmez.Hamit'i nedense sağ bekte beğeniyorum :D
Gökhanı kesemeyeceğimize göre gelmesin.Hem yaşı aldı başını gidiyor.
goosfraba
04.Temmuz.2012, 14:05
dediklerinin hepsi bi jokere dayalı biliyosun dimi? hamit gelmezse ister forvet alın isterseniz defansta egemen olsun bi işe yaramaz. :D
salih oynar merak etme :)
Kaka Leite
04.Temmuz.2012, 14:09
SON DAKİKA// Serkan Kırıntılı'nın sözleşmesi 2 yıl uzatıldı.
Serkan Kırıntılı: Fenerbahçe'de kaldığım için çok mutluyum.
Bu arada Ntvspor bile yeni yazdı bunu bakın size en erken haberleri getiriyorum az kıymet bilin :zuhaha
ForsakeN
04.Temmuz.2012, 14:16
Ben forvet transferi yapılacağını düşünmüyorum. Hali hazırda o mevkide oynayabilecek Sow,Bienvenü,Semih,Kuyt gibi 4 oyuncu varken. Alınırsa Egemen ve de Lass tarzı bir oyuncu alalım transferi kapatalım bu sezon
KanaKe
04.Temmuz.2012, 14:25
Bu arada Ntvspor bile yeni yazdı bunu bakın size en erken haberleri getiriyorum az kıymet bilin :zuhaha
A2 icin iyi olur serkan :D
Universal
04.Temmuz.2012, 14:34
FM olmasa böyle bir kaleci olduğundan haberim olmayacaktı.
sarianet
04.Temmuz.2012, 15:07
gene karışmış ortalık naptınız lan :D
Sekopej
04.Temmuz.2012, 15:19
Mesajların hepsini bir arada silince silme sebebi ondan aynı olmuş, yanlış anlaşılma olmasın.
titates1
04.Temmuz.2012, 15:22
Şu Serkan'dan nefret ediyorum , palladium'da görmüştüm , yol vericek bayan'a öküz öküz bakıyor , ters ters konuşmalar falan etrafa , gıcık yani herif nerdeyse bütün futbolcuları öyle alışveriş , cafe , kulüp vb. gördüm , bu herif kadan uyuzuma giden olmadı , keşke uzatılmasaydı sözleşmesi , hem de fenerbahçe gibi kaleci yetiştiren bir takımda.
KanaKe
04.Temmuz.2012, 15:53
3. kaleci olarak sorun yaratmayacak baska kaleci varmi? ertugrul'u kayseriye yollamasalardi sözlesme yenilenmezdi bence...
RasAnt
04.Temmuz.2012, 16:04
Mertin yedeği işte nesi kötü
Nedvedmania
04.Temmuz.2012, 16:07
Hamit gelirse şaşırmam ben. Çünkü bize gelmemesinin tek sebebi para. Fener parayı basarsa alır. Yapmadığı şey değil :)
goosfraba
04.Temmuz.2012, 16:10
2.875'e imza atacaksa gelsin :)
C h A o S
04.Temmuz.2012, 16:14
Fatih Terim Hamit'i bu kadar istiyorken Fenerbahçe'ye gelmez diye düşünüyorum.Fatih hoca o kadar Mou ile felan görüşme yapmıştı.Kendisi tahmin ediyorum Türkiye'de oynamak istemediği için 4 milyon euro felan istiyor.Gelmek istese 2.5'e felan gelirdi.
TeNaciOUS MidFieLdeR
04.Temmuz.2012, 16:15
Bu adamlar profesyonel, isleri geregi de parasi iyi olan yeri sececektir. Kimseden idealist yaklasim beklemiyorum. Zamanin dini imani para olmus, parayi veren dudugu calar. Hamit de kendisi icin en avantajli yere gidecektir. GS nin durumu ortada, mali durumu cok iyi olsaydi zaten 25inde toren vardi. Bombalari patlatirdi :] Yonetimler maalesef soylemek istemediklerini hocalarina soyletiyorlar. Maas skalasini bozmak istemedigi icin Terim transfere veto koydu, yok boyle birsey inanmiyorum ben. :D
barahir
04.Temmuz.2012, 18:14
Hadi TRANSFER İSTEYENLERE BİR SON DAKİKA ; Egemen FENER'DE . Yarın İMZALAR ATILIR ...
Yarın hayırlı olsun deriz inşallah..
Beşiktaş ile yollarını ayıran Egemen Korkmaz, Fenerbahçe ile üç yıllığına anlaştı.
ligtv.com.tr
KanaKe
04.Temmuz.2012, 18:48
iyi gidiyoruz Allah hizimizi kesmesin transferde :)
Corpus
04.Temmuz.2012, 18:59
Fenerbahçe güzel transferler yapıyor. 3 temmuz' dan beri yaşanan bu süreçte.... Aykut Kocaman çalışıyor :D
ReaList
04.Temmuz.2012, 19:03
Hamit gelirse şaşırmam ben. Çünkü bize gelmemesinin tek sebebi para. Fener parayı basarsa alır. Yapmadığı şey değil :)
Ee biz seksi kulüp olmayınca ancak bu yöntemi kullanıp oyuncu alabiliyoruz ne yapak : )
grkm33
04.Temmuz.2012, 19:04
Gürkan Kubilay bir duyum almış Neymar ı almak için uğraşılıyormuş.Bu adam bütün transferleri 2 3 gün öncesinden biliyor ama bu sefer kendisi de itiraf ediyor kesin bilgi değil sadece duyum aldım diyor :)
KanaKe
04.Temmuz.2012, 19:06
Gürkan Kubilay bir duyum almış Neymar ı almak için uğraşılıyormuş.Bu adam bütün transferleri 2 3 gün öncesinden biliyor ama bu sefer kendisi de itiraf ediyor kesin bilgi değil sadece duyum aldım diyor :)
kendisi inaniyormuymus peki bu duyuma :) gereksiz gereksiz duyumlari yazmasin ozaman..
Corpus
04.Temmuz.2012, 19:06
Ee biz seksi kulüp olmayınca ancak bu yöntemi kullanıp oyuncu alabiliyoruz ne yapak : )
"Kroyum emme para bende" repliği geldi aklıma. Biz de seksiyiz ancak çulsuzuz sanırım :D
barahir
04.Temmuz.2012, 19:07
kendisi inaniyormuymus peki bu duyuma :) gereksiz gereksiz duyumlari yazmasin ozaman..
Valla daha bi kez bile yanıldığını görmedim.. Sadece transfer değil hiç bi konuda yanılmadı adam.. Zaten tüm bedeli de sponsorların karşılayacağını yazmış..
eGowiCh
04.Temmuz.2012, 19:07
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten
BENDEN SÖYLEMESİ: Hem Hamit Altıntop hem Tuncay Şanlı F.Bahçe yolunda..
grkm33
04.Temmuz.2012, 19:08
transferi istenen oyuncunun yıllık geliri zaten sponsor anlaşmaları ilefalan 20 Milyon dolar civarında, bonservis 28 milyon'dan AÇILMIŞ kapı..diyor kendileri :)
Bence sadece almaya çalışırlar .Tevezi sordum şunu yazdı
Tevez parasını zaten ÖDEYECEK ÇOK YÖNETİCİ var.Ancak TEVEZ'in NE KADAR SORUNLU OLDUĞUNU unutmayın.
:)
Biraz öncede
Anlayamayanlara; NEYMAR benim fikrim değil,bana da çok İNANILMAZ geldi.Ama, AY'ın neler yapabileceğini kimse bilemez...
KanaKe
04.Temmuz.2012, 19:12
ne 28 milyonu.. sence neymari fenere 28 milyona birakirlarmi? satacak olsalar basta real madrid olmak üzere avrupanin elitleri devreye girer.. ayrica tevez olayida bana göre yalan tevezi getirmek kolay degil
ReaList
04.Temmuz.2012, 19:13
"Kroyum emme para bende" repliği geldi aklıma. Biz de seksiyiz ancak çulsuzuz sanırım :D
Çulsuzluk değil sizin yaptığınız biraz tedirginlik, Fatih Terim 2. Galatasaray döneminde yaptığı isabetsiz transferlerin çok büyük ekonomik zararları oldu. Şimdi daha ihtiyatlı davranıyor. Hazır ekonomi doğru yolda ilerlerken tekrar darbe vurmak istemiyorlar.
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten
BENDEN SÖYLEMESİ: Hem Hamit Altıntop hem Tuncay Şanlı F.Bahçe yolunda..
Hazır Milli Takımı topluyorken Ömer Toprak, Mehmet Ekici ve Sercan Saraer'e de bi el atsaydık : )
grkm33
04.Temmuz.2012, 19:14
ne 28 milyonu.. sence neymari fenere 28 milyona birakirlarmi? satacak olsalar basta real madrid olmak üzere avrupanin elitleri devreye girer..
Zaten kapıyı açmış diyor bence olabilirliği az Neymarın gelmesinin ama bu adam bütün transferleri 2 3 gün hatta bazıları daha önceden bildiği için yazdım
KanaKe
04.Temmuz.2012, 19:14
Tuncay'i özledik :) jübilesini fb formasi altinda yapacaksa gelsin..
enesemin53
04.Temmuz.2012, 19:20
Bilica'nın son durumu ne acaba, kampa da götürülmemiş.
Tuncay bir gün gelecek inşallah bu sene olur.
Ralph
04.Temmuz.2012, 19:21
@firatgunayer
Neymar'in talipleri Barcelona,R.Madrid,İnter vsvs.. Dolayısıyla Turkiye 'ye gelme ihtimali yok..Duyumla hayali karistirmayalim..
KanaKe
04.Temmuz.2012, 19:22
Bilica'nın son durumu ne acaba, kampa da götürülmemiş.
Tuncay bir gün gelecek inşallah bu sene olur.
bilicanin sözlesmesi bitti elazigspora gidecekmis galiba
pele96
04.Temmuz.2012, 19:28
Geçen sene 40 M € hayır demişti Santos.
ReaList
04.Temmuz.2012, 19:28
@firatgunayer
Neymar'in talipleri Barcelona,R.Madrid,İnter vsvs.. Dolayısıyla Turkiye 'ye gelme ihtimali yok..Duyumla hayali karistirmayalim..
Ciddi ciddi Neymar'ın gelebileceğini konuşanlar mı varmış : ) İlginç.
Şuan alabileceğimiz -dilediğim- tek üst düzey oyuncu -A sınıfı- Kaka Leite. O da büyük bir talibi olmaz, Real Madrid'de yedek kalmayı kabul etmez. Tekrar form tutmak ister ve yıllık ücreti olan 9 milyon €'dan belli bir kısmı feda etmek isterse.
Kaka tarzı oyuncular için bizim lig tarzı geçiş ligleri önemlidir özellikle Dünya Kupasını göz önüne alırsak, 2 sezon boyunca sürekli oynaması gerekecek bir oyuncu için gelebilme olasılığı var. Nitekim bitmiş bir Anelka'nın Fenerbahçe'ye gelip tekrar parlamasını, Fransa Milli Takımına tekrar yükselmesini akabinde tekrar İngiltere yolunu tutup Chelsea'de gol krallığı ile devam eden süreci düşünürsek, hem Fenerbahçe hem de Kaka için çok faydalı bir iş olacaktır.
Kaka ve neymar dan birisi gelirse Türkiye yerinden oynar Tuncay kaç yıldır adam akıllı maç yapmıyor fazla fayda sağlamaz
attirson
04.Temmuz.2012, 19:38
Kaka... Hayali bile delirtiyor insanı. :D
RaSenGan
04.Temmuz.2012, 19:39
Neymar mı :n: Adamı Messi'yle kıyaslıyorlar Türkiye'ye mi gelicek adam :D
RaSenGan
04.Temmuz.2012, 19:47
Egemen borsaya bildirilmiş 3 yıllık.
1.750 milyon Euro ve Maç başı 15 bin euro
GodfatheR
04.Temmuz.2012, 19:50
Kaka gelsin donu bayrak ederim :n:
Crazycat
Yapılan görüşme sonucu profesyonel futbolcu Egemen Korkmaz ile 3 yıllık sözleşme imzalanması konusunda anlaşmaya varılmıştır.
Sözleşme kapsamında oyuncuya verilecek yıllık garanti ücret 1.750.000 Euro, maçbaşı ücret 15.000 Euro'dur.
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=221329
ReaList
SON DAKİKA// Egemen Korkmaz ile 3 yıllık sözleşme imzalandı. Yıllık 1.750.000 € mac bası 15.000 € ücret alacaktır.
Önder HOCA
04.Temmuz.2012, 19:51
Egemen çok iyi oldu ama adamda az biraz çirkeflik var bu bizim için sorun olucak diye düşünüyorum ilerde çok dillenir bu demedi demeyin.
ReaList
04.Temmuz.2012, 19:52
Şaka maka Milli Takım'ın gerisini kurduk.
Volkan
Gökhan-Bekir(Serdar)-Egemen-Hasan Ali
Elbet farklı oyuncularda forma giyecektir ama bu oyuncuların sürekli beraber oynayacak olması Milli Takım için büyük avantaj olacaktır.
GodfatheR
04.Temmuz.2012, 19:52
Yerli Lugano :D
tyfnkrvl07
04.Temmuz.2012, 19:54
ah bide Emre olaydı :(
sarianet
04.Temmuz.2012, 19:54
Yerli Lugano :D
bende yanına lugano olsa diyodum
takımda hırs yapacak oyuncu lazım iyi oldu bence :)
böylelikle fbnin de deplasmana gidince ıslıklanacak oyuncu sayısına bi yenisi daha eklendi :D
eGowiCh
04.Temmuz.2012, 19:55
Bu sene transfer şampiyonu olma yolunda ilerliyoruz.
ReaList
Adamı sanki Askere aldık : )
http://g1207.hizliresim.com/z/4/993tt.jpg
GodfatheR
Tarhimizde bu kadar iyi yerliyi bir araya getirmedik heralde.
sui generis
04.Temmuz.2012, 19:56
Volkan , egemen , gg, Hasan Ali , Mehmet topal , Bekir .... Bildiginiz 11 imizdeki Türkler milli takim oyuncuları.. Ben Hamit'i de alçağımızı düşünüyorum
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/391542_389524987775836_1749125430_n.jpg
Önder HOCA
04.Temmuz.2012, 19:56
Sanki zorla giymiş gibi :)
sarianet
04.Temmuz.2012, 19:57
tipe bak arkadaş :D
ReaList
04.Temmuz.2012, 19:57
Volkan , egemen , gg, Hasan Ali , Mehmet topal , Bekir .... Bildiginiz 11 imizdeki Türkler milli takim oyuncuları.. Ben Hamit'i de alçağımızı düşünüyorum
At bakayım Mehmet Topal yazısının yanına bir Egemen : ) Hafiften Ka.. yaz bırak gelince Kaka diye tamamlarız :p
sarianet
04.Temmuz.2012, 19:58
hakakten ya neden mehmet topal yazıldı buraya merak ettim şimdi:D
Önder HOCA
Pırpır bir yabancı stopere daha ihtiayımız var
titates1
Sadri Şener Egemen bize gelmek istiyor , hocamız da istiyor demişti , şaşırdım vallahi , sadri şener'in söylediklerinin çıkmamasına.
Fernando Gago
04.Temmuz.2012, 19:59
Milli takımı topluyoruz yavaş yavaş :)
Bordo61Mavi
04.Temmuz.2012, 19:59
Fenerbahcenin her transferi ilk 11e yapiliyor, Salih haric. Muthis bir takim kuruyorlar
sarianet
04.Temmuz.2012, 20:01
egenemn fb tvde az sonra
enesemin53
04.Temmuz.2012, 20:03
Formaya pek yakışmamış sanki:) Hayırlı olur inşallah.
vFor
04.Temmuz.2012, 20:06
egemen iyi fakat gerçekten yanına çok daha iyi bir stoper almamız lazım bekirin sağı solu belli değil yaptığı hataları çekmeyelim keşke demeyelim bir stoper daha şart orta alana da bi transfer lazım yaratıcı olarak forvetede yapılabilir yani gerekli değil ama forvete alırsak bi adamda iyi olur
ReaList
04.Temmuz.2012, 20:07
Elemanın biri Antu forumlarına yazmış okuyunca koptum : )
Egemen´i ne zaman sevmiştim?
Beşiktaş macında bize gol attıktan sonra‚ hatasını anlayıp bir gol de Beşiktaş´a atınca..
sarianet
04.Temmuz.2012, 20:10
en azından kornerlerde son yıllarda kaybettiğimiz hava üstünlüğünü tekrar ele geçirebiliriz egemenle geçen sene bu konuda baya başarılıydı egemen
KanaKe
04.Temmuz.2012, 20:13
[
Adamı sanki Askere aldık : )
insan hafiften siritir bu ciddiyet nedir egemen :D gerci ciddiyet egemene gidiyor siritirken düsünemiyorum onu
sarianet
04.Temmuz.2012, 20:17
http://g1207.hizliresim.com/z/4/99538.jpg
NisRoc
04.Temmuz.2012, 20:20
Egemen'i Bursaspor'dayken almamız lazımdı. Neyse geç oldu ama hayırlı olsun.
GeorgeWeah
04.Temmuz.2012, 20:21
Twitter'da A.Y. ın hediyesinin Neymar olacağı söyleniyor :)
sarianet
04.Temmuz.2012, 20:25
bir volkan klasiği soru sorulur volkana ve volkan
***** haknda anlatılacak fazla bir şey yok :D
titates1
04.Temmuz.2012, 20:27
carlos fierro gibi genç bir santrafor getirseler keşke
Fearless Coward
04.Temmuz.2012, 20:28
Egemen'de bi tek bize gelmedi ha kesin 1-2 seneye bizde :D :D
Önder HOCA
04.Temmuz.2012, 20:36
Egemen'de bi tek bize gelmedi ha kesin 1-2 seneye bizde :D :D
Egemen'den yeni Sergen olurmu :)
futureless
04.Temmuz.2012, 20:38
Şöyle de birşey var , Egemen 5. büyük olan Bursaspor'da da oynadı . Yani şimdiden 4 büyük takımın formasını giymiş oldu :zuhaha Galatasaray'a giderse Sergen'i geride bırakacak :zuhaha
RasAnt
04.Temmuz.2012, 20:41
Hamit ve Tuncay(Sercan) ikilisinden birinden sonra yerli transferi bitiriyoruz
http://fenerbahce.org/pic_lib/2012-07-04_egemen5.jpg
http://fenerbahce.org/pic_lib/2012-07-04_egemen2.jpg
http://fenerbahce.org/pic_lib/2012-07-04_egemen1.jpg
Forma açmış valla fotolarda çok gülmemiş ama FB TV de ağzı kulaklarına varıyordu :) Çok iyi oldu EgemAn
Önder HOCA
04.Temmuz.2012, 20:52
Defansımız asıl olarak Bilica'nın gidişiyle düzeldi yoksa transferler önemli değil :)
Önder HOCA
04.Temmuz.2012, 21:00
Bence bunların arasında sadece Bjk'yi para için bıraktı oda parasını alamadığından
DisCo
04.Temmuz.2012, 21:02
Adam bu işi para için yapmıyor mu? Heralde parasının peşinde olacaktır.
Bordo61Mavi
04.Temmuz.2012, 21:03
Yok kendi agzindan dedigi bir laf var, ben kariyerimin en guzel gunlerini Trabzonsporda yasadim :) peki neden birakti, Coskunun dedigi gibi para icin. Besiktastan alacagi mac basi ile Trabzonsporda kazandiginin fazlasini kazanacaktiki Allah nasip etmedi onu buna :)
Partneri olarak kim alinacak onuda merak ediyorum
Sekopej
04.Temmuz.2012, 21:20
Sahada terinin son damlasına kadar mücadele etmiyor mu bu adam, o zaman aldığı paraya da kimsenin bir şey deme hakkı yok. Evet parayı seviyor olabilir ama işini de seviyor.
Mükemmelsin Aykut hoca, geçen sene transfer listen davada delil diye çıkmıştı, orada bile görmüştük vizyonunu, istediğin isimleri. Bu sezon çok kaliteli oyuncular geliyor ama hala geçen seneki seviyede değil bence kadro.
Başkandan hediyeyi bekliyoruz, başka bize Hamit'i al, Nuri'yi kirala, olmuyorsa Kaka da olur.:p
KanaKe
04.Temmuz.2012, 21:22
Yanlış biliyorsun. Beşiktaş ücretini indirim yapmak istediği için bıraktı.
Biz Kartalspordan aldık ve onun parlamasını sağladık. Sözleşme yenilemedi çünkü verilen parayı beğenmedi.
Keza Trabzonsporu bırakıp neden gitti Beşiktaşa? O zaman da gündeme geldi para için.
Şimdi ise F.Bahçede neden? Beşiktaşta para konusunda sıkıntı çektiği için. Oynamasına oynuyor ama bu yaptıgı da görmezlikten gelinemez.
adamin 4,5 trilyon alacagi varken babasinin hatrina oynayacak degil ya tabi birakacak gidecek..
Önder HOCA
04.Temmuz.2012, 21:22
Biz Kartalspordan aldık ve onun parlamasını sağladık. Sözleşme yenilemedi çünkü verilen parayı beğenmedi.
Keza Trabzonsporu bırakıp neden gitti Beşiktaşa? O zaman da gündeme geldi para için.
Şimdi ise F.Bahçede neden? Beşiktaşta para konusunda sıkıntı çektiği için. Oynamasına oynuyor ama bu yaptıgı da görmezlikten gelinemez.
Sizden sonra gittiği takım Trabzon sizden büyük bir camia Trabzon'dan gittiği takım Bjk oda Ts'den büyük Bjk geçen sene ki parasını vermemiş bu adama üstelk Sivok la 1.4 milyon civarında sözleşme imzalamıştı yanlış bilmiyorsam ve buadam bence Sivoktan daha fazlasını hakediyor bide üstüne Bjk yönetimi sözleşmesinde indirim istiyor, Trabzon'dan bedava giden Selçuk ve Ceyhun da var bunlarda para meraklısı diyelim o zaman bunlar benim dışarıdan gördüğüm
Sekopej
04.Temmuz.2012, 21:23
İyi de, sen adamın sözleşmesini daha dün takıma gelmiş, 25 yaşını geçmiş bir oyuncu ile aynı seviyeye çekmek istersen bunu kabul etmez.
Ki parası zaten verilmemiş, ve indirim isteniyor. İndirim denmese ve parası verilse belki de kalacaktı Beşiktaş'ta ve daha az kazanmaya devam edecekti.
Adamın ekmek parası derken, milyonlardan bahsettiğimizi biliyorum, komik oluyor ama adam parasını alıp, karşılığını da veriyorsa, isterse her sene farklı takıma gitsin, demek ki her sene daha iyi ki taliplisi artıp ona ödenen ücret de artıyor.
titates1
04.Temmuz.2012, 21:24
mesela babanız esnaf bir mal satıyor , etrafındaki aynı malı satan diğer esnaflardan daha iyi satmasına rağmen , daha düşük ücret alıyor ve ücretini aynı veya daha yüksek seviyeye çekmek istiyor sattığı malın,bunu yaptığında ise mahalleli ondan almayı kesmeye başlıyor.
babanız tezgahını başka bir yere kurup , malını burda , hakettiği fiyata satmaya başlar ve ürünlerini de daha iyileştirmeye başlarsa , babanızın yaptığını göz ardı eder miydiniz ? oradaki mahalleliyi o malın iyisi ve ucuzundan mahrum ettiği için kızar mıydınız ?