View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic
yaman76hakanFB
02.Ağustos.2010, 20:15
Santa Cruz haberleri ne kadar doğru? Şimdi NTVSpor'da ilgilenildiğini söyledi.
Universal
02.Ağustos.2010, 22:17
İki gün internetten uzak kaldım, dün gece yarısı Niang geldi dedi arkadaşlar, bu da mı ofsayt çıktı. :)
Varonil
02.Ağustos.2010, 22:23
Sanırım Gyan daha öncelikli durulan isim.Niang ve Gomis ile de anlaşıldı,Gyan'da bir sorun olursa diye alternatif olarak bekletiliyor.
eng1n
02.Ağustos.2010, 22:43
birisi hangi konuya bilmiyorum galatasaray,fenerbahçe bu takımlara gelmek için oyuncular belki turu geçmelisiniz şartı koymuş olabilir diye söylemiş katılıyorum böyle bişi olabilir
Zekirdek
02.Ağustos.2010, 22:43
Santa Cruz haberleri ne kadar doğru? Şimdi NTVSpor'da ilgilenildiğini söyledi.
İnşallah doğrudur.
Crazycat
02.Ağustos.2010, 23:07
http://krampon.net/fenerbahce.org-kendimizi-tutamadik/5a76a6ce-0e5e-41
Ekşi'de şöyle bi şey gördüm de bayağı güldüm bu arada Fenerbahçeliyim yani provakasyon amaçlı falan koymuyorum.Biraz da gülelim değil mi...
Adebayor: Kayarak gelirim! :D :D
World Hollow o1
02.Ağustos.2010, 23:08
Adebayor Uçarak gelsin fark etmez her türlü kapımız açık ona..(:
Crazycat
02.Ağustos.2010, 23:13
Adebayor Uçarak gelsin fark etmez her türlü kapımız açık ona..(:
Orası öyle bence çok zor gelmesi ama hangi takıma gelirse gelsin çok büyük iş yapmış demektir o takım bu arada yeni gelecek olan yabancı transferin uyumu falan derken geciktik sanki yine transferde.
Arbitre
03.Ağustos.2010, 12:15
gomis reddetmiş
Crazycat
03.Ağustos.2010, 12:21
gomis reddetmiş
Bence iyi oldu zaten Mehmet Demirkol kendisi hakkında futboldan çok saçlarını düşünüyor, demişti.:D
Zekirdek
03.Ağustos.2010, 12:41
Bence iyi oldu zaten Mehmet Demirkol kendisi hakkında futboldan çok saçlarını düşünüyor, demişti.:D
Evet, dünkü programda Ama insan Gomis'i karşısında görünce korkuyor o da var.
tarikko
03.Ağustos.2010, 12:46
http://haber.gazetevatan.com/ronaldinho-ruyasi/320798/5/Spor
Klasik Feridun haberi :D
tarikko
03.Ağustos.2010, 12:50
Fenerbahçe'de istenmeyen oyuncu haline gelen Daniel Güiza, ülkesine dönecek gibi.. Getafe başkanı Angel Torres, "Önceliğimiz Güiza" dedi, kiralık veya serbest olarak geleceğini ifade etti..
İspanya 1. Futbol Ligi kulüplerinden Getafe'nin kulüp başkanı Angel Torres, ''Önceliğimiz Güiza. Transferi için bir hafta süre verdik'' açıklamasında bulundu.
İspanyol spor gazetelerinden AS'ta yayımlanan röportajında Torres, ''Önceliğimiz Güiza. Onunla konuştuk ve transferi için bir hafta süre verdik. Kiralık olarak veya serbest olarak gelecek. Eğer Güiza olmazsa, Colunga, Callejon veya başka futbolculara bakacağız'' dedi.
Getafe'nin Soldado'yu Valencia'ya vermesinden sonra yerine aradığı futbolcu olarak gösterilen Fenerbahçeli Güiza'nın, İspanya'ya dönmek için her türlü kolaylığı gösterdiği, pazarlıkların Fenerbahçe ile yürütüldüğü ifade edildi.
2005-2007 sezonları arasında Getafe'de forma giyen Güiza, toplam 20 gol atmıştı.
Ajansspor
Zekirdek
03.Ağustos.2010, 12:51
http://haber.gazetevatan.com/ronaldinho-ruyasi/320798/5/Spor
Klasik Feridun haberi :D
Haberdeki şu yorum çok süper.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
rONALDİNHOYU ALMAK ASLINDA KOLAY araya BAŞABAKANIMIZ GİRSE OLUR BU İŞ.İTALYA BAŞBAKANIYLA ÇOK SAMİMİ.MİLANIN SAHİBİDE İTALYA BAŞBAKANI DUYURULUR
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Crazycat
03.Ağustos.2010, 12:56
Evet, dünkü programda Ama insan Gomis'i karşısında görünce korkuyor o da var.
İsmin değeri de önemli korku vermesi da gerekiyor ama sahadaki performansı daha önemli tabii ki eğer denildiği gibi sorunlu bi oyuncu ise o kadar parayı problemli bi futbolcuya yatırmak ne kadar mantıklı orası tartışılır.
Universal
03.Ağustos.2010, 12:56
Ronaldinho gelebilir, alınabilinir. İmansız bir transfer değil, zor bir transfer değil. Ama bundan yllar önce başkanımız bir okulun söyleşisine katlmış ve öğrencilerden birisi: "Ronaldinho'yu alacak mısınız?" sorusu sormuş, ne yazıkki şimdi alamayız; 30 yaşına geldiğinde belki alabilriiz; ama o yaştaki bir oyuncuyu neden alayım diye bir yant vermişti. Alırsak açıklaması ne olacak merak ediyorum.
Sekopej
03.Ağustos.2010, 13:06
Maçı bekliyorum artık, maçtan sonra gidecek oyuncular da belli olduğunda gelecek forvet de açıklanır. 1 tane de orta saha alınacakmış sanırım, Lugano'nun durumu da aslında net değil, Bilica yerine daha iyi bir defans alınmalı, Lugano geldiğinde yedeğe geçer.
Yarın akşam artık şu bekleyiş sona ersin, hem gidecekler hem gelecekler açısından.
Universal
03.Ağustos.2010, 13:37
Serkan'a katılıyorum. Şampiyonlar Liginde bir üst tura çıktığımız zaman Avrupa Liginde gruplarda garanti oluyor. Bu yapacağımız transferi çok etkileyecek. Özellikle Ajax veya Zenitten birisinin elenmesi bizi birinci torba yapacak buda bizi gruplara çok yaklaştıracak.
M3rcurial
03.Ağustos.2010, 15:04
Ronaldinho gelmesın gelsede burda yapacagı bır ıs yok onun yerıne parasını fazla buldukları eden hazardı alsınlar ayrıca orta sahdan daha onemlı bır sorunumuz var sanırım oda defans bılıca kendıne cok guveıyo ama iyi oynamıo bılıcanın yerıne mutlaka iyi bir defans oyuncusu almamız lazım civciv sarısı saclarından sonra daha da sogudum adamdan:confused:
Zaten brezilyalıyada benzemiyor dogulu kardeslerımızden bırını alıp portekızce ogretıp fenere gagalamıs olabılırler:0:
TR.CaPTaiN
03.Ağustos.2010, 15:21
Fenerbahçe’nin kadrosuna katmaya çalıştığı Marsilya’nın Senegalli golcüsü Niang Fenerbahçe’ye gelmek istiyor ancak Marsilya Niang’ı satmaya yanaşmıyor. Radyospor’dan Aydin Cingöz'ün konu hakkında bilgi aldığı oyuncunun menajeri Karim Aklil, olayı doğruladı.
İstanbul’a transfer görüşmesi yapmaya geldiği yönündeki iddiayı yanıtsız bırakan Karim Aklil, “Niang Fenerbahçe’ye gelmek istiyor. Fenerbahçe’nin Niang verdiği yıllık ücret çok tatmin edici ancak Marsilya Niang alternatifi olmadığı için bırakmıyor” dedi.
Radyospor
Varonil
03.Ağustos.2010, 15:45
Gyan için en son 16.5 M € teklif etmişiz.Rennes 18 M € istiyormuş.Gyan'dan gelecek parayla Loic Remy transferini bitirmeyi düşünüyorlarmış.
Gyan şu anda oynayacağımız futbol anlayışı içerisinde çok yararlı olabilecek bir isim.Ancak bonservis bedelinin bu kadar yüksek olması tartışılır.Dünya Kupası'nda piyasa yapması yüzünden verebileceğimiz bonservis bedeli bu civarlarda malesef ..
DaveJones
03.Ağustos.2010, 15:53
O para verileceğine hiç alınmasın daha iyi yahu. 2 penaltı 1 de zar zor attığı gol için 16m€ mu verilir.
sananes
03.Ağustos.2010, 15:54
o para verilir mi gyan'a ya ne yapmaya çalışıyor bu adamlar.gyan kim ya dünya kupasından önce kaçımız bu kadar tanıyoduk gyan'ı.
Varonil
03.Ağustos.2010, 17:17
Evet bonservisinin çok yüksek olduğu konusunda hemfikiriz.Şahsen çok fazla takipçisi olmadığım için Gyan konusunda tereddütlerim var.Ama DK'da oynadığı maçlar ve Young Boys maçında hızlı bir forvet ihtiyacımızın çok göze çarpması nedeniyle yararlı olacağı izlenimini veriyor.Aykut Kocaman muhakkak takıma ve sisteme adapte olacağını ve faydalı olacağını düşünüyordur Gyan için.Bekleyip göreceğiz.Niang ve Gomis de diğer alternatifler.
goosfraba
03.Ağustos.2010, 17:19
aykut hoca transferde beklentisinin az olduğunu söyledi.
''eksiklerin takıma dönmesi en az forvet transeri kadar etkili olacak ve aynı zamanda güiza takımdan gitmezse onu kullanmak zorunda kalacağım''
sananes
03.Ağustos.2010, 17:33
ne demek şimdi bu transfer beklentim az demek yine beceremiyoruz son yıllarda olduğu gibi mi demek.
RiG0BeRT
03.Ağustos.2010, 18:02
16.5M Euro Gyan için çok fazla.Bence Fenerbahçe başka hedeflere yönelmeli.
M3rcurial
03.Ağustos.2010, 18:13
Gyana 18 vercegıne hazarda 40 versın daha iyi sizce?
Sekopej
03.Ağustos.2010, 18:22
Hazard'ı 50 milyondan aşağıya satmayacağını açıklamıştı kulübü, Hazard'ı getirmek imkansız, 50 versen de Hazard'ın Türkiye'yi tercih edeceği bile belli değil.
Gyan'a ya da Niang'a 10 milyon Euro'dan fazla verilen her miktar zarardır.
goosfraba
03.Ağustos.2010, 18:28
Rennes kulübü, Fenerbahçe'nin Gyan için teklif ettiği 16.5 milyon euro'yu kabul etti.
NTVSpor
Varonil
03.Ağustos.2010, 18:37
rusya'daki sport-express gazetesi: rubin kazan, güiza için fenerbahçe'ye teklif yaptı...
Ersin Düzen-Twitter
goosfraba
03.Ağustos.2010, 18:38
galiba gyan'ı aldık. hem de 16.5 m euro'ya.
dış basında da haberler çıkmaya başlamış.
bay e-ko
03.Ağustos.2010, 18:43
Akla ve mantığa sığmayan bir transfer yaptık gene anlaşılan...
Umarım yüzümüzü kızartacak derece bizi yanıltır Gyan'ın performansı.
M3rcurial
03.Ağustos.2010, 18:56
Aslında gyana 16.5m € fazla ama guizaya 15 verdigimizi hatırlayınca o kadar kotu bı rakamda değil sonucta guıza geldıgı gunden berı 2 elın parmaklarını gecmıyecek kadar az gol attı bana kalırsa gyan guızanın ulastıgı sonuca 1 yıl hatta sampıyonlar lıgıne katılırsak yarım sezonda ulasabılır ben umıtlıyım gyandan
sananes
03.Ağustos.2010, 19:11
yarım sezonda güiza kadar atarsa demekki 50-60 golle sezonu bitirip rekor kırar gyan :D gyan tüm kariyerinde kaç gol atmış ki güizanın 2 senede attıgı 30-40 gol civarı golü 1 senede atacak.
Tek avantajı gyanın bizde yıllardır olmayan,Nobreden beri olmayan bir etki yaratabilecek olması.yani defansı yıpratır dagıtır vs.zaten bize gol atmaktan çok defansı yıpratıp arkadan gelenlere servis yapan adamlar daha faydalı olur ama gyanın sorunuda şu her yerden şut atıyo,servis etmeyi pek düşüneceğini zannetmiyorum
eXcitinG
03.Ağustos.2010, 19:11
Umut senin aLdık dediğin adamLarın hiç birisi geLmedi farkındamısın biLmem ama. Acaba sende birşey oLmasın, transferLer senin yüzünden yatıyor oLmasın. :)
Varonil
03.Ağustos.2010, 19:13
Gyan'ı Dünya Kupası'nda İzleyen Hakan Can Yazıyor..
Uzatmanın son dakikasında penaltı kaçırıp, seri atışlarda topa ilk vuran oyuncuysa eğer, o futbolcunun özgüveni ve karakterinden şüphe duyulamaz.
İmzalar atıldığında, muhtemelen bonservis ücreti üzerinden tartışmalar yapılacak. Şu noktada bunu tartışacaklara, “tartışmayın” diyemeyiz ama Gyan’ın bu sistem için biçilmiş kaftan olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz.
Boğa gibi güçlü, devamlılığı var, hava toplarını alıyor, sırtı dönük oynuyor. O parayı vermeyip o fonksiyonu yerine getiremeyecek başka birini almaktansa, bir oyuncuyla sistemi işletip bütün yatırımı kurtarmak en akılcı çözümdür.
Gyan çok büyük santrfor
Önceki gün antrenmandaydım. Bir futbolsever olarak çok keyif aldığım bir çalışma seyrettim. Topla oynadılar, çabuk oynadılar, Stoch ve Dia’yla sıfıra inerek yapılan orta ve ribaundlardan gol bulmaya çalıştılar. Gyan gelince takım da rahat edecek, kanattakiler de... Gyan demişken; transfer gerçekleştiğinde muhtemelen bonservis ücreti üzerinden tartışmalar yapılacak. Şu noktada bunu tartışacaklara, “tartışmayın” diyemeyiz ama Gyan’ın bu sistem için biçilmiş kaftan olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Birincisi; Gana Milli Takımı’nı çeyrek finale taşıyan santrfor, Uruguay karşısında milyara yakın insanın izlediği müsabakada uzatmanın son dakikasında penaltıyı kaçırıp, seri penaltı atışlarını kullanmaya gelen ilk kişiyse eğer, dizleri titremiyorsa eğer, o topu çatala bırakıyorsa eğer, o sporcunun özgüveni ve karakterinden şüphe duyulamaz. İkincisi; boğa gibi güçlü, devamlılığı var, hava toplarını alıyor, sırtı dönük oynuyor. O bonservis ücretini vermeyip, o fonksiyonu yerine getiremeyecek başka birini almaktansa, bir oyuncuyla sistemi işletip bütün yatırımı kurtarmak yeğdir.
vego
03.Ağustos.2010, 19:19
Hayırlı olsun diyim bari:)
titates1
03.Ağustos.2010, 19:26
Çok istediğim , Fenerbahçe'nin tam da ihtiyacı olan adam , kesinleşsin artık da rahatlayayım
M3rcurial
03.Ağustos.2010, 19:48
yarım sezonda güiza kadar atarsa demekki 50-60 golle sezonu bitirip rekor kırar gyan :D gyan tüm kariyerinde kaç gol atmış ki güizanın 2 senede attıgı 30-40 gol civarı golü 1 senede atacak.
Tek avantajı gyanın bizde yıllardır olmayan,Nobreden beri olmayan bir etki yaratabilecek olması.yani defansı yıpratır dagıtır vs.zaten bize gol atmaktan çok defansı yıpratıp arkadan gelenlere servis yapan adamlar daha faydalı olur ama gyanın sorunuda şu her yerden şut atıyo,servis etmeyi pek düşüneceğini zannetmiyorum
Guiza ligde 2 senede 22 gol attı zzzzz....
Yarım sezonda 22 gol bır forvet ıcın ımkansız deıl
sananes
03.Ağustos.2010, 19:50
tamamda güizanın 2 sezonda ligde attıgı golleri baz alıyoruz ama Gyanınkini şampiyonlar liginde oynarsak falanda mı hesaplıycaz:) bu ligde yarım sezonda 22 gol atan forvet zor bulunur herşeyden öte zaten
Zekirdek
03.Ağustos.2010, 19:51
Guiza ligde 2 senede 22 gol attı zzzzz....
Yarım sezonda 22 gol bır forvet ıcın ımkansız deıl
Güiza Fenerbahçe'de oynadığı resmi olan 90 civarı maçta 34 gol attı.
Ayrıca o Dünya Kupası'nda attığı golle gözüme girmişti. 2 adamı nasıl alt etmişti öyle ya.
M3rcurial
03.Ağustos.2010, 19:52
O zaman bunu anlamak icin işi zamana bırakmamız lazım yapıcak bisey yok
Ayrıca ligde yazdım
sananes
03.Ağustos.2010, 19:58
Gyan Rennes'te 45 maçta 14 gol atmış diyor Vikipedi.yani kabul edelim çok golcü bi oyuncu değil,ha defansı yıpratsın gerisi sorun değil diyorsak tamam ama dünya kupasınında gazına gelmemek lazım fazla
M3rcurial
03.Ağustos.2010, 20:14
Seninde dedıgın gıbı rennestekı performansı yeterince iyi degil ama gana maclarına baktıgımızda o kadarda kotu degıl ayrıca gecmıse bakarak bı adamın turkıyede basarlı olup olmadıgını anlasaydık guızanın turkıyede her sene gol kralı olması lazımdı ben gyanın fenerın tam aradıgı forvet oldugunu inanıyorum
sananes
03.Ağustos.2010, 20:24
Bencede Gyan türkiyede başarılı olur ama 16küsür milyon euro verilecek oyuncu değil maksimum 10 falan ederi var.Bu adam leblebi gibi gol atmıyoki.Milli takım topçuları vardır onlardan sanki Gyan ama takımımız ona uygun o da buraya biraz özverili olursa fm 2007den beri beklenen patlamayı burda yapabilir.Nobreden aldığımız verimi alsak yeter benim için
GodfatheR
03.Ağustos.2010, 20:25
Niang olsa daha iyi olurdu sanki.
Varonil
03.Ağustos.2010, 20:33
Niang gelmek istiyordu aslında ama Marsilya satmaya yanaşmadı.
RaSenGan
03.Ağustos.2010, 20:47
Umut senin aLdık dediğin adamLarın hiç birisi geLmedi farkındamısın biLmem ama. Acaba sende birşey oLmasın, transferLer senin yüzünden yatıyor oLmasın. :)
Abi o canı sıkıldıkça şu şunu almış şu pazartesi İst'da falan yazıyo :D
M3rcurial
03.Ağustos.2010, 20:48
Bencede Gyan türkiyede başarılı olur ama 16küsür milyon euro verilecek oyuncu değil maksimum 10 falan ederi var.Bu adam leblebi gibi gol atmıyoki.Milli takım topçuları vardır onlardan sanki Gyan ama takımımız ona uygun o da buraya biraz özverili olursa fm 2007den beri beklenen patlamayı burda yapabilir.Nobreden aldığımız verimi alsak yeter benim için
Bencede verilmez ama bu paraya istedigimiz ozellıktekı adamlar ya buyuk kuluplerce farkedılmıs yada zaten buyuk kuluplerde oynuyor bence gyan iyi transfer
yaman76hakanFB
03.Ağustos.2010, 20:53
Bence resmi açıklamadan önce inanmamak lazım. Niang'a çok sevinmiştim. Oldu sanmıştım. Gyan'a gelince... Gelirse başımızın üstünde yeri var. Bakarız; performansına göre notunu veririz. Fenerbahçe için hayırlısı neyse o olsun.
TR.CaPTaiN
03.Ağustos.2010, 21:21
Rennes kulübü, Fenerbahçe'nin Gyan için teklif ettiği 16.5 milyon euro'yu kabul etti.
NTVSpor
Gerçekse Rennes kulübü yöneticilerini tebrik etmek lazım.
BleedingMoon
03.Ağustos.2010, 21:25
ola ki gyan transferi o paraya gerçekleşirse, eğer gyan "ben ve kulübüm bu transferden çok memnun kaldık." gibisinden bir şey söylerse bilin ki güiza 2 vakası olacak. güiza da ilk geldiğinde böyle bir laf etmişti. sonuç kazık olmuştu tabi.
DaveJones
03.Ağustos.2010, 21:31
Gerçekse Rennes kulübü yöneticilerini tebrik etmek lazım.
Bizimkileri bi güzel dövsek daha iyi olur sanki.
Since-1907
03.Ağustos.2010, 21:43
16,5 milyon euro Gyan için çok fazla bir rakam.Yararlı olabilir bişey demiyorum ama o paraya çok daha iyi oyuncular alınabilirdi.Eğer alınmışsa yapacak birşey yok hayırlı olsun.
E.Cartman
03.Ağustos.2010, 23:11
Gyan iyi futbolcu ama Fener'deki gol sorununu çözer mi şüpheli ama iyi bi kanat oyuncusu olarak kullanılabilir o yüzden Güiza'ya göre daha yararlı olur :D
Addolorato
04.Ağustos.2010, 00:00
Gyan gelirse Fenerbahçe yılın kazığını yer..
Börk
04.Ağustos.2010, 00:02
Sadece bi turnuvada parlayan oyunculara bu kadar paralar saymak akıl karı değil.Gyan kendini kanıtlamış bir oyuncu değil.İstediklerini alırlar umarm.
Revolution
04.Ağustos.2010, 00:04
Gyan sağ açık olarak alınsa süper bir transfer diyebilirdim ancak forvet için aynı şeyi pek söyleyemeyeceğim..
metaLwrath
04.Ağustos.2010, 00:33
Asamoah Gyan (d. 22 Kasım 1985, Accra (http://tr.wikipedia.org/wiki/Accra)) Fransa Ligue 1 (http://tr.wikipedia.org/wiki/Ligue_1) ekiplerinden Stade Rennais (http://tr.wikipedia.org/wiki/Stade_Rennais_FC)'de forma giyen Gana Millî Futbol Takımı (http://tr.wikipedia.org/wiki/Gana_Mill%C3%AE_Futbol_Tak%C4%B1m%C4%B1)'nda da mücadele eden santrafor. 2010 Dünya Kupasında (http://tr.wikipedia.org/wiki/2010_D%C3%BCnya_Kupas%C4%B1) Gana Milli Futbol Takımı (http://tr.wikipedia.org/wiki/Gana_Milli_Futbol_Tak%C4%B1m%C4%B1) forması ile gösterdiği performansla transfer gündemine yerleşmiştir. Fenerbahçe (http://tr.wikipedia.org/wiki/Fenerbah%C3%A7e) Teknik Direktörü Aykut Kocamanın (http://tr.wikipedia.org/wiki/Aykut_Kocaman) ısrarları ve uzun süren pazarlıklar sonucunda 16,5 Milyon Avro karşılığında Fenerbahçeye (http://tr.wikipedia.org/wiki/Fenerbah%C3%A7e) transfer olmuştur. Transferi karşılığında yıllığı 3,7 Milyon Avro ücretle 4 yıllık sözleşme imzalamıştır.
vikipedia trolleri transferi ilan etmişler bile :) eheheh
KanaKe
04.Ağustos.2010, 02:56
sayet dogruysa fiyasko olur
LifeYourself
04.Ağustos.2010, 04:08
aziz yıldırımda para bol demekki sıkıldıkça adam alıyor:D
Wesley Sneijder
04.Ağustos.2010, 10:25
"niang kesinlikle fenerbahçe´de oynamak istiyormuş. gitmek istediğini deschamps´a ve kulüp başkanına da sölemiş. marsilya transfere karşı çıkıyormuş. niang idmana çıkmamış. yarın yine çıkmazsa ortalık iyice karışacakmış. fenerbahçe'nin teklifi de 10m€ imiş."
http://www.rmc.fr/editorial/120811/niang-entame-le-bras-de-fer/
Google Translate'ten falan çevirip okuyabilirsiniz.
goosfraba
04.Ağustos.2010, 10:28
umarım alırız niang'ı.
biricik ülkem de, fenerbahçe 6 milyon daha ödemedi diye kalkınır böylece :rolleyes:
Zekirdek
04.Ağustos.2010, 10:37
Bakalım Dia ne yapacak bugün. İzliyemeyeceğim ama radyodan dinlerim. Bastır Niang. Niang gelirse süper ötesi olur ya. Alex onu Türkiye'de süper besler.
Varonil
04.Ağustos.2010, 11:06
http://www.fenerbahce.org/futbola/detay.asp?ContentID=20405&ContentCategoryID=17
Dia 92 numarayı almış bu arada. 7,14,17 gibi numaralar varken. Herhalde özel bir anlamı var kendisi için. :)
Zekirdek
04.Ağustos.2010, 11:10
http://www.fenerbahce.org/futbola/detay.asp?ContentID=20405&ContentCategoryID=17
Dia 92 numarayı almış bu arada. 7,14,17 gibi numaralar varken. Herhalde özel bir anlamı var kendisi için. :)
Babamın bir arkadaşı Dia - 7 diye yazdırmış forma arkasına. :)
Since-1907
04.Ağustos.2010, 11:14
http://www.fenerbahce.org/futbola/detay.asp?ContentID=20405&ContentCategoryID=17 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.fenerbahce.org %2Ffutbola%2Fdetay.asp%3FContentID%3D20405%26Conte ntCategoryID%3D17)
Emin değilim Mert ama sanırım Fransa'da yaşadığı eyaletin plaka numarasıymış 92.
Zekirdek
04.Ağustos.2010, 11:17
Emin değilim Mert ama sanırım Fransa'da yaşadığı eyaletin plaka numarasıymış 92.
Hep plaka koyuyorlar. Eğer imkan olsa ben plaka yerine şehrin alan kodunu koyarım. :)
KanaKe
04.Ağustos.2010, 11:19
bu adam paris dogumlumu? 92 pariste bir bölgenin numarasi..
edit:
wikiden baktim parisin serves bölgesinde dogmus.. 92 numarasi ordan geliyor anlasilan..
Zekirdek
04.Ağustos.2010, 11:22
Bu arada verdiğin linkte Güiza'yı göremedim ya. Ne olacak o iş.
Varonil
Evet baktım şimdi biraz Sèvres doğumluymuş Dia.Paris'in 9 km güneybatısında bir semtmiş.Bu yüzden 92 numarayı almış anlaşılan.
Bu arada verdiğin linkte Güiza'yı göremedim ya. Ne olacak o iş.
http://www.fenerbahce.org/futbola/detay.asp?ContentID=12391&ContentCategoryID=17
Since-1907
Niang: "Fener'e gidiyorum"
Marsilyalı oyuncu Türkiye'ye geleceğini açıkladı...
http://u.goal.com/97900/97936_news.jpg
Yıldız futbolcu, L'Equipe'e yaptığı açıklamada "Bu benim için bir kariyer hamlesi. Her zaman önüme iyi bir fırsat çıkarsa onu değerlendireceğimi söylerim. Bu fırsat geçtiğimiz hafta sonu ortaya çıktı. Fenerbahçe çok büyük bir takım. Issiar Dia da orada her şeyin çok güzel olduğunu söyledi" dedi.
Marsilya başkanının onu satmayacaklarını açıklamasına da değinen Niang, "Marsilya için elimden gelen herşeyi her zaman yaptım. Bu yüzden benim tercihime saygı duymak zorundalar" şeklinde konuştu.
Kariyerini noktalıktan sonra Marsilya'da yaşamak istediğini belirten futbolcu, "Ben hiç bir takımdan kötü ayrılmadım. Buraya da gönülden bağlıyım. Şimdi gidiceğim ama birgün buraya yerleşmek için mutlaka geri döneceğim" ifadelerini kullandı.
Fenerbahçe'nin bu transferi haftasonuna kadar bitirmesi bekleniyor.
Goal
Varonil
04.Ağustos.2010, 11:26
Umarım Gyan yerine Niang'ı alırız da ödemediğimiz 6 M € ile üLke ekonomisini kurtarırız. :rolleyes:
Zekirdek
04.Ağustos.2010, 11:32
Evet baktım şimdi biraz Sèvres doğumluymuş Dia.Paris'in 9 km güneybatısında bir semtmiş.Bu yüzden 92 numarayı almış anlaşılan.
http://www.fenerbahce.org/futbola/detay.asp?ContentID=12391&ContentCategoryID=17
PArdon 14 numarayı aradım da Güiza 9'muş.
Umarım Gyan yerine Niang'ı alırız da ödemediğimiz 6 M € ile üLke ekonomisini kurtarırız. :rolleyes:
Ülke ekonomisinden önce kendimizi kurtaralımda.
sananes
04.Ağustos.2010, 11:34
fransada senelerdir oynayıp 14 gol atan gyana 16.5 ödeyelim diyenler atıyorum 6 ay sonraki başarısızlıkta bu 16.5 milyon euronun hesabını benim gibi çok fazla diyenlerden daha çok soracaklardır.Yani kendimizi kandırmayalım Gyan 16.5 edecek forvet mi Niang'ın ondan çok daha üstün bir forvet olduğu aşikar
World Hollow o1
04.Ağustos.2010, 11:38
Aykut hoca geçen maçdan sonra söylemişti 1 2 gün içinde açıklanacak diye heralde o açıklanacak dediğinde problem çıktı?
Stoch ve Dia'dan sonra bu transfer biraz mutsuz eder beni hazır almışsın güzelim gencecik topçuları al forvet'ede bir tane genç bu sene başarısız olalım seneye süpürelim ortalığı..
BleedingMoon
04.Ağustos.2010, 11:42
transferler ithalat sayılıyor mu acaba? :)
sananes
04.Ağustos.2010, 11:44
Aykut hoca geçen maçdan sonra söylemişti 1 2 gün içinde açıklanacak diye heralde o açıklanacak dediğinde problem çıktı?
Stoch ve Dia'dan sonra bu transfer biraz mutsuz eder beni hazır almışsın güzelim gencecik topçuları al forvet'ede bir tane genç bu sene başarısız olalım seneye süpürelim ortalığı..
Bu sene başarısız olursak Aykut Hocayı yollar başkan.Zaten başarırsa başarılı olursa devrim olur demişti.Sizin için başarı nedir sorusunada "tabik şampiyonluk" demişti.yani aykut hocanın bizdeki kadar kredisi yok yönetimde.Kazanmak başarılı olmak zorundayız.Yoksa bu yönetim aykut hocayı gönderir kendileri gitmezler.Niangı alalım 2-3 sezon full kapasite oynasın,bu süre içerisinde bi tanede genç alırız Niangın yanında pişer Niang bıraktıgında direkt oynayabilecek kadar iş gören bir forvet olur
World Hollow o1
04.Ağustos.2010, 11:47
Turkcell Süper lig için zaten yeter ve artar bir kadro mevcut şuan bana göre çok zorlanmadan yine şampiyonluğa oynuyacağımızı düşünüyorum..
Düşüncem artık türkiye ligine verdiğimiz önemin 1 2 katınıda Avrupa liglerine verip oralarda derece yapmak başarı sağlamak.
Varonil
04.Ağustos.2010, 11:47
Niang'ın yaşına aldırış etmeyelim.Gelsin,PVH etkisi yaratır.Üstün bir gol vuruş tekniği yok ama müthiş bir takım oyuncusu.225 maç 100 gollük bir kariyeri var Marsilya ile.Üstelik çoğunda direkt forvet olarak oynamadı.Lorik Cana'nın gidişinden sonra kaptan olmuştu Marsilya'da.Lider ruhlu bir oyuncu,böyle oyuncular mutlaka takıma katkı sağlar.
Zekirdek
04.Ağustos.2010, 11:49
Niang'ın yanına da bir genç forvet ikisi Tutorial yapsak güzel olur. Ama herşeyde FM'de ki gibi değil ki.
Revolution
04.Ağustos.2010, 11:50
Hooijdonk'la Niang kıyaslanamaz bile gözümde. Ama Niang transferi gerçekleşirse Fenerbahçe çok çok sağlam bir forvete sahip olacak ve kadro kalitesi de çok yükselecek. Umarım transfer gerçekleşmez Gyan gelir :)
sananes
04.Ağustos.2010, 11:50
3 sezondur şampiyon olamıyoruz yani artık lig öyle kolay falan değil bjk çok iyi kadro yaptı bu sene.geçen sene gsnin yaptıgı gibi değil orta sahalarında çift yönlü oyuncularıda var.Yani öyle kolay değil lig emre sakatlansa selcuk cristian kalıyo yerine oynuycak.Allah korusun 1-2 aylık uzun bi sakatlık yaşasa emre çok sıkıntı yaşarız.Kadromuz alternatifsiz,ofans hattımızı begenmiyoruz ama yine en çok alternatifimiz orada mevcut.Şimdi lugano 1 ay yok diyorlar,ilk maçlar çok zor ne yapcaz bilicaya bekire kaçımız güveniyo.Cidden çok sıkıntılı bi kadromuz var,allah sakatlıktan korusun yoksa tepetaklak olabiliriz
LifeYourself
04.Ağustos.2010, 11:53
ya eskiden yönetimler daha iyiydi.Kazanmak o kadar önemli değildi.Sağlam bir takım kurması istenirdi.Şimdi şampiyon olamazsan güle güle.Rijkard nasıl duruyor hayret.
TR.CaPTaiN
04.Ağustos.2010, 12:12
Fenerbahçe uzun süredir uğraş verdiği bitirici forvet transferini bitirmek üzere. Fransa'da son şampiyon Marsilya'nın kaptanı 31'lik Senegalli golcü Mamadou Niang ayrılık isteğini resmen duyurmuş durumda.
L'Equipe'in Çarşamba günkü baskısına konuşan Niang Marsilya'dan ayrılmak istediğini ve kulübün bu karara saygı duyacağını söylerken "Her zaman söylediğim gibi yeni heyecanları seviyorum. Fenerbahçe Türkiye'de çok popüler bir takım, Issier Dia da takım hakkında güzel şeyler söyledi. Marsilya için her zaman en iyisini yapmaya çalıştım, ruhumu bu takıma verdim kalbimin yarısı burada olacak" ifadelerini kullandı.
Marsilya'dan ayrılacağını belirten Niang bu kararı bir "kariyer seçimi" olarak nitelendirirken futbol kariyeri bittikten sonra yaşamına Marsilya'da devam edeceğini de belirtti. Teknik direktör Didier Deschamps ve başkan Jean-Claude Dassier'in kendini bırakma gibi bir düşüncesi olmamasına ve bunu önceki gün net bir şekilde belirtmesine karşın tecrübeli golcü "Saygı duyacaklardır. Umuyorum bu transfere izin vereceklerdir" dedi.
Sporx'ten bir not:
13 Ekim 1979 doğumlu diri forvet Marsilya'da beş sezon geçirdi ve son olarak geçtiğimiz yıl Ligue 1'i 18 golle gol kralı olarak tamamlamıştı. Niang'ın 7 milyon avro transfer ücretiyle geldiği Marsilya'da oynadığı 153 maçta ise 71 golü bulunuyor.
Fenerbahçe'nin transfer listesinde olduğu bilinen ve kulislerde "bitti" şeklinde yorumlanan Niang'ın Marsilya ile olan sözleşmesi ise 2014 yılına kadar devam ediyor ve Fransız kulübünden aldığı ücret brüt aylık 320 bin avro dolaylarında.
Sarı-lacivertli kulüpte Bafe Gomis, Asamoah Gyan ile birlikte adı yükselen son isim olan Niang'ın bu açıklamaları ve Marsilya'ya vedasından sonra İstanbul'a yolculuğuna ise artık kesin gözüyle bakılıyor. Yerli medyada Niang için Fenerbahçe'nin ödeyeceği bonservis bedeli ise daha önce 8 milyon avro olarak iddia edilmişti.
Marsilya kulübü başkanı Jean-Claude Dassier ise Niang'ın bu açıklamalarına karşın oyuncu için teklif edilen 6 milyon avroluk teklifin reddedildiği ve böyle bir satışı düşünmediklerini söylemiş durumda.
Fransa'da Ligue 1'de yeni sezon ise bu hafta sonunda başlıyor...
Sporx
Son yıllarda ilgilendiğimiz oyuncuların %70'inden hayır yanıtı almamızdan sonra bizim için kulübüne posta koyan bir oyuncu görmek güzel. Marsilya yönetimi için zor durum ama Niang dün antremana çıkmamış, yani adı problem çocuğa çıkarsa Marsilya da bırakmak zorunda kalır gibi duruyor.
Sekopej
04.Ağustos.2010, 12:26
İkisini birden alsınlar, Alex yedek otursun.:p
Zekirdek
04.Ağustos.2010, 12:47
İkisini birden alsınlar, Alex yedek otursun.:p
Dzagoev'i alsalar Alex yedek otursa. :) Ama nerede o akıl. Galatasaray ilgileniyor diye haber çıkmış Dzagoev ile.
GodfatheR
04.Ağustos.2010, 12:59
Koy postanı yık kendini bu yana Niang :0: :D
SAİT71
04.Ağustos.2010, 13:03
Açıkçası bonservisi 10-11 milyon euro olsada bize gelmek istemesi olumlu bir gelişme. Taraftara kendini sevdirebilir. Heleki güizadan sonra
KanaKe
04.Ağustos.2010, 13:05
Niang ayrilmak istiyorsa marsiyal pek birsey yapamaz.
GodfatheR
04.Ağustos.2010, 13:07
Gyan için 16.5 milyon deniyordu, Niang için 10 veririz kulübüne kalan 6.5 milyonuda biricik Ülkemin kalkınmasında kullanılır :0:
Sekopej
04.Ağustos.2010, 13:12
Niang için kulübün 8 istediği Fenerbahçe'nin 6 teklif ettiği de yazılıyor ama transfer gerçekleşse de net rakamı bilemeyeceğiz bence.
Zekirdek
04.Ağustos.2010, 13:13
Açıkçası bonservisi 10-11 milyon euro olsada bize gelmek istemesi olumlu bir gelişme. Taraftara kendini sevdirebilir. Heleki güizadan sonra
Birde bir form tutturdumu bu 6 sezondur forvet görmeyen taraftarlar için efsane bile olur.
Addolorato
04.Ağustos.2010, 13:20
Gyan 16.5 etmez diyoruz adamlar ülkenin kalkınmasından bahsediyor. Gyan Asamoah gerçekten 16.5 M € eden bir adam olsa verdiğiniz para helal olsun ama etmez kardeşim etmez. Gyan kazmanın teki. Bak Niang'da gelmek istiyor ona 16.5 verseniz kötü niyetli olmayan kimsenin sesi çıkmaz.
GodfatheR
04.Ağustos.2010, 13:24
Gyan 16.5 etmez diyoruz adamlar ülkenin kalkınmasından bahsediyor. Gyan Asamoah gerçekten 16.5 M € eden bir adam olsa verdiğiniz para helal olsun ama etmez kardeşim etmez. Gyan kazmanın teki. Bak Niang'da gelmek istiyor ona 16.5 verseniz kötü niyetli olmayan kimsenin sesi çıkmaz.
Lafım 16.5 milyona çok diyenlere değil zaten. Ah güzel ülkemin paraları nereye gidiyor filan gibi yorumlara karşı yazdım ben onu.
A.FaruK
04.Ağustos.2010, 14:00
VE NİANG...
Fenerbahçe uzun süredir uğraş verdiği bitirici forvet transferini sonlandırmak üzere. Fransa'da son şampiyon Marsilya'nın kaptanı 31'lik Senegalli golcü Mamadou Niang ayrılık isteğini resmen duyurmuş durumda.
L'Equipe'in Çarşamba günkü baskısına konuşan Niang Marsilya'dan ayrılmak istediğini ve kulübün bu karara saygı duyacağını söylerken "Her zaman söylediğim gibi yeni heyecanları seviyorum. Fenerbahçe Türkiye'de çok popüler bir takım, Issier Dia da takım hakkında güzel şeyler söyledi. Marsilya için her zaman en iyisini yapmaya çalıştım, ruhumu bu takıma verdim kalbimin yarısı burada olacak" ifadelerini kullandı. Marsilya'dan ayrılacağını belirten Niang bu kararı bir "kariyer seçimi" olarak nitelendirirken futbol kariyeri bittikten sonra yaşamına Marsilya'da devam edeceğini de belirtti. Teknik direktör Didier Deschamps ve başkan Jean-Claude Dassier'in kendini bırakma gibi bir düşüncesi olmamasına ve bunu önceki gün net bir şekilde belirtmesine karşın tecrübeli golcü "Saygı duyacaklardır. Umuyorum bu transfere izin vereceklerdir" dedi.
SPORX
nannar
04.Ağustos.2010, 14:47
konu Gyan asamoah'tan taşmış sanırım :) taşan yere geri getirelim de GS den uzaklaşılsın. Gyan Asamoah Dünya kupasında zirve yaptı ama hepimizde biliyoruzki milli takım performasnları çok fakrlı olyuor oyuncuların.çünkü orada hem vitrindeler hem de milli duygularla ve aynı dili konuşan oyuncularla sahadalar. farklı bir ortam yani. Fenerbahçe'ye gelirse neler yapılır bilinmez ama kulüp performansıyla değerlendirmek lazım. Niang daha kalite bir isim bence ama bakalım hangisini alabilirseniz hayırlı olsun deriz...
sananes
04.Ağustos.2010, 14:56
Gyan'ı manchester'ın falan istediğine inanmıyorum.öncelikle bir forvet kesin alınacak onu biliyoruz eğer konuşulan isimlerden biri alınacaksa Niang en iyi transfer seçeneği olacaktır.31 yaşında ama 3 sezon falan yüksek kapasite oynayabilir.Bizde o arada genç bi alternatif transfer ederiz Niang'a.Bunun dışında bize eğer genç Okan'ı oynatmayacaksa Aykut hoca Gökhan Gönül'e alternatif şart.Bunun dışında Lugano'nun çok büyük sorunu yoksa stoperlerimiz yeterli gibi geliyor bana.Keşke Bilica yerine Edu olsaydı içim daha rahat ederdi.Orta sahada Emre'ye alternatif şart yani ister ilk 11de emreyle oynuyacak ister yedek bekleyecek çok kaliteli olmasada o tarz bir oyuncuya ihtiyacımız var yoksa çok sıkıntı çekeriz Emre çok maç kaçırma potansiyeli olan bir oyuncu siniri ve sakatlanma ihtimalinin yüksek olmasıyla.Selçuk Cristian çok düz oyuncular hele birde birlikte oynadıklarında çekilmez oluyo onları seyretmek.Umarım bir an önce yapılır takviyeler yoksa yine yazık olacak bizlere,Aykut Kocaman'a
carmelo15
04.Ağustos.2010, 15:01
Gyan'ı manchester'ın falan istediğine inanmıyorum.
Dün Akşam Ntv Sporda Gyan incelemesi yapıldı.Kariyeri hakkında.Udineseye gittikten sonra bir sene Seri B'de oynamış.O sene içerisinde Rusyadan bir takım istemiş Gyan gitmek istememiş.Sonrasında Udineseye Manchester Juventus teklif yapmış fakat Udinese kabul etmemiş.
Ntvspor da verilen haber buydu.Videoyu aradım ama bulamadım.
Zekirdek
04.Ağustos.2010, 15:02
Dün Akşam Ntv Sporda Gyan incelemesi yapıldı.Kariyeri hakkında.Udineseye gittikten sonra bir sene Seri B'de oynamış.O sene içerisinde Rusyadan bir takım istemiş Gyan gitmek istememiş.Sonrasında Udineseye Manchester Juventus teklif yapmış fakat Udinese kabul etmemiş.
Dün Spor Gecesinde 5 dakikaya yakın bir videodu. Bende izledim.
Varonil
04.Ağustos.2010, 15:02
Lugano'nun çok ciddi bir sakatlığı yok.Ligde ilk hafta oynayacağımız M.P.Antalyaspor maçında oynamayacak sadece.Bir sonraki Şampiyonlar Ligi turunda ilk 11'de olur.
Gökhan Gönül'ün alternatifi zamanla Okan Alkan olacak.
Emre'nin yanına oynayacak bir tane transfer yapacağız gibi geliyor bana.Trabzon'dan Ceyhun veya Selçuk'u alsak çok güzel olur aslında.Güiza veya Deivid'ten birisi giderse genç bir yabancı olabilir bu bölgeye alınacak isim.
carmelo15
04.Ağustos.2010, 15:03
Dün Spor Gecesinde 5 dakikaya yakın bir videodu. Bende izledim.
Aynen Gençliğinden başlayıp Dünya kupasında oynadığı maçlardaki istatistikleri falan hepsini verdiler.O sırada trasnfer haberlerindende bahsederken Juventus Manchester isimleri geçti.
LifeYourself
04.Ağustos.2010, 15:11
okan alkan sanırım genç bir isim geleceği var mı?
yaman76hakanFB
04.Ağustos.2010, 15:12
İşin gerçeği, tıpkı Bilica gibi Edu'da, Luciano'da, Yasin'de, Can Arat'ta, bir dönem stoper olarak kullanılan Deniz Barış'da, Önder Turacı'da, Servet Çetin'de... Hiçbirisi ama hiçbirisi Fenerbahçenin oyuncusu değildi. O bölgeye iki tane adam gibi stoperi bir araya getirip koyamadık. (Tomas nisbeten iyi bir savunmacıydı.) Luciano hücumda çok olumlu katkılar veriyordu ama savunması evlere şenlikti. Edu her ikili mücadelede savrulur, dağılırdı; kağıt helva gibi yumuşacıktı. Vesaire vesaire... Yani Bilica çok ama çok kötü, fakat Edu'da öyle hasreti çekilecek birisi değildi. Nedendir bilmem; 10 yıldır adam gibi güven verecek aynı kalitede iki stoperi bulup oraya monte edemedik. Kötünün iyileri vardı, bazıları savunma zafiyetlerini hücum katkısıyla telafi ederdi vs... Ama nedense savunmanın göbeği, arkaya ve araya atılan toplar... Uche'den bugüne kanayan yaramız... Her sene konuşulur ama bir türlü netice vermez.
GodfatheR
04.Ağustos.2010, 15:16
Uche - Högh ikilisi gibi bir ikili bulmalıyız. Lugano çok iyi bir stoper, onun yanına daha çevik daha hızlı bir stoper bulabilsek tadından yenmez.
sananes
04.Ağustos.2010, 15:31
Programı bende izledim ama Ntvsporun her dediğinide gerçek olarak düşünecek değilim Gyan'ı ne yapsın manchestar yada o ayarda takımlar.10küsür milyona satmamışlar hatta sonrasında rennese 8e satıldı:) yani bana inandırıcı gelmedi ki o adamlar o zaman istiyolardıda şimdi daha büyük bi patlama yapan Gyan'ı neden hiç biri istemiyor.Her neyse konumuz bu değil sonuç olarak ben Gyan'a olumlu bakmıyorum ayrıca Eduardo'yu arsenal 9a sattı.o adam 9ken Gyan nasıl 16bucuk hayret.Niang'ı alalım forvet hattımızı kurtaralım 2-3 yıllığına.
SAİT71
04.Ağustos.2010, 15:37
okan alkan sanırım genç bir isim geleceği var mı?
Okan gelecek vadeden iyi bir oyuncu. Oynatıldığı takdirde ileride iyi bir futbolcu olacaktır.
Dün geceki videoyu bende izledim. Juve Manchester gibi ekipler takip etmiş felan dedi. NTV yalan söyleyecek değil ben inanıyorum.
goosfraba
04.Ağustos.2010, 15:37
bizimkiler farketti sanırım gyan'a 16 milyon euro verilmemesi gerektiğini. haberler azaldı gyan hakkında.
fransız basınında sadece niang var şimdilik.
RaSenGan
04.Ağustos.2010, 16:14
Güiza 8 Milyon Euro'ya Rubin Kazan'a gitti diye yazıyor gazetelerde.
SAİT71
04.Ağustos.2010, 16:20
İnşallah doğrudur ama sanmıyorum..
BleedingMoon
04.Ağustos.2010, 16:44
beleşe gitse razıyım. en azından alacağı 7 milyon euro'dan kara geçeriz.
berkay19
05.Ağustos.2010, 04:22
Arkadaşlar boşuna gerilmeyelim. Birbirimizin takımına daha fazla sataşarak sadece daha fazla ortam gerilmiş oluyor. Çünkü artık ne Fenerbahçe'nin ne Galatasaray'ın beklenen, istenen transferleri yapılması zor görünüyor.
eGowiCh
05.Ağustos.2010, 05:11
Şampiyonlar Ligi kozunu kaybettikten sonra transfer falan beklemeyin. Bu sene de yalan oldu.
Ki zaten transfer sezonunun bitmesine 25 gün, ligin başlamasına 10 gün kalmış, bu saatten sonra transfer yapsan ne olur yapmasan ne olur!
nannar
05.Ağustos.2010, 10:13
Arkadaşlar boşuna gerilmeyelim. Birbirimizin takımına daha fazla sataşarak sadece daha fazla ortam gerilmiş oluyor. Çünkü artık ne Fenerbahçe'nin ne Galatasaray'ın beklenen, istenen transferleri yapılması zor görünüyor.
yooo... biz bu akşam turu geçersek 1 hafta içinde yıldızlar akar sanırım sahaya... :) şakasına yazmıyorum. tura bağlı bizim iş...
Varonil
05.Ağustos.2010, 10:17
Ön Eleme maçına çıkıyorsun,forvetin yok.Bu saatten sonra transfer yapsan ne yazar.II.Brezilya seferi yakındır.
Del Piero_10
05.Ağustos.2010, 11:03
Kimseyi bulamazlarsa Makukula'yı alsınlar bu ligde yine iş yapar. Fiyatı da 3-5 milyon. Bana göre para harcanacak mevki orta sahanın ve defansın göbeği.
goosfraba
05.Ağustos.2010, 11:37
stoper, ortasaha, forvet. kanatlarda eksiklik vardı kapatıldı ama sokağa t-shirt le çıkıp alta sadece boxer giymeye benzedi bu. yapacaksan adam gibi yap revizyonunu.
lugano, topuz, gökhan gönül olsaydı turu geçerdik.
Arbitre
05.Ağustos.2010, 11:46
stoper,sağbek,önlibero,kalede,altarnatif yok
Sekopej
05.Ağustos.2010, 12:09
Maçtan önce Aykut Kocaman, Güiza artık kafasını değiştirdiğini söyledi, bu maçtan sonra ondan yararlanmaya bakacağım dedi. Acaba yönetimin forvet transferini yapamayacağını anladı, o nedenle mi bu açıklamayı yaptı diye düşünmüyor da değil insan.
Güiza sezon başı çıkardığı huysuzlukları ve disiplinsiz tavırlarını bırakıp doğru düzgün çalışmalara başlamış. Tabi bu demek değil ki yabancı transfer gelmesin.
Ayrıca avrupadan elenmedi ki bu takım, hala yoluna devam ediyor, zaten gündemdeki isimlere bakıldığında, ŞL olmazsa bende yokum diyecek isimler değil. Galatasaray'ın gündemindeki isimler, Beşiktaş'ın gündemindeki isimler, bu 2 takım ŞL'de mi oynuyor da onlara gelebilecek çapta oyuncular Fenerbahçe'ye gelmesin. O nedenle şu aşamada ŞL'den elenmiş olmanın transferi çok etkileyeceğini düşünmüyorum.
Zamana yaydığı değişimi bir kademe daha ileri götürmek istiyorsa hoca, orta sahaya oyuncu alınmalı. Alex'in yerine. Emre ve Topuz (Özer), onların defansif açıklarını giderecek bir orta saha. Bu şekilde oynamalıyız.
Yıldız değil, görev adamı istiyoruz, Stoch ve Dia transferleriyle işte bu sezon oluyor dedik ama yarım kaldı. Devamını bekliyoruz, herhalde yönetim de birileri transfer yapar diye bekliyor.
berkay19
05.Ağustos.2010, 12:50
yooo... biz bu akşam turu geçersek 1 hafta içinde yıldızlar akar sanırım sahaya... :) şakasına yazmıyorum. tura bağlı bizim iş...
Bizim turda kolay olmayacak ama evinde iki tane yiyip 2 tane zor attığın takımı deplasmanda yenmek zorlar adamı :D
Revolution
05.Ağustos.2010, 13:10
Marsilya teknik direktörü Niang'ı satmayacağını geçen yıl 5 senelik anlaşma yapacağını söyledi, hiçbiryere gitmiyor dedi.. Şimdi NTVSpor'da gördüm.
ForsakeN
05.Ağustos.2010, 13:16
Turu geçince şampiyonlar ligine mi yükseliyorsunuz ki? Fenerbahçe ile arasında fark yok şuan Galatasaray'ın
berkay19
05.Ağustos.2010, 13:19
Turu geçince şampiyonlar ligine mi yükseliyorsunuz ki? Fenerbahçe ile arasında fark yok şuan Galatasaray'ın
Ama bize gelecek adam bizim Avrupa Liginde oynayacaımızı bilerek geliyordu ŞL umuduyla değil ;)
deniz.91
05.Ağustos.2010, 13:20
Beyler bir bilgisi olan varmı kayserinin önder turacıyı bonservisiyle gökhan ünalı ise kiralık olarak alacağı duyumlar geldi hatta %80 bitti deniliyor
nannar
05.Ağustos.2010, 13:20
o açıdan demedim :) bulunulan organizasyon aynı ama zaten GS'de bir düşüş yok. Eğer elenirsek düşüş olacak. Yani görüşülen oyunculara vaad edilen şey zaten Avrupa ligiydi. Eğer katılamazsak onlar gelmez. FB de ise görüşülenlere vaad edilen organizasyon şampiyonlar ligiydi ama artık elendikleri için FB'nin trasnferde eli güçsüzleşti. yoksa şu anda Fb bizden daha iyi durumda. çünkü en azından FBnin Avrupa ligi kesin :n: Biz bugün eleyemezsek o da yok :p
goosfraba
05.Ağustos.2010, 13:21
Beyler bir bilgisi olan varmı kayserinin önder turacıyı bonservisiyle gökhan ünalı ise kiralık olarak alacağı duyumlar geldi hatta %80 bitti deniliyor
böyle bir durum varsa kayseri'den oyuncu alırız bence.
deniz.91
05.Ağustos.2010, 13:23
böyle bir durum varsa kayseri'den oyuncu alırız bence.
Sanmıyorum bu sene bizim ilk 11 hep yenilendi nerdeyse yeniler olmaz zaten dieğr gençleride fb istemez
goosfraba
05.Ağustos.2010, 13:23
Sanmıyorum bu sene bizim ilk 11 hep yenilendi nerdeyse yeniler olmaz zaten dieğr gençleride fb istemez
eğer dediğin gibi önder'i bonservissiz, ünal'ı da kiralık vermişsek üstüne para verip eren'i almış olabiliirz :)
Zekirdek
05.Ağustos.2010, 13:27
İnşallah. Fenerbahçe forması altında tahammül edemediğim iki oyuncu. Heleki hiç sevmem Gökhan Ünal'ı. Aslında her ne kadar Brezilya'lıları sevmesemde Fluminense'den Fred'i alsak güzel olur sanki. Bize gelmeyi kabul eder çünkü Trabzon istedi klüpler bonserviste anlaşamadı. Oyuncu ile Trabzon anlaşmıştı Sadri Şener söyledi. Aslında fena olmaz bence.
deniz.91
05.Ağustos.2010, 13:27
eğer dediğin gibi önder'i bonservissiz, ünal'ı da kiralık vermişsek üstüne para verip eren'i almış olabiliirz :)
Ereni imkan yok vermezler sanmıyorum.Defansta zaten ali turan ve aydın gitti eren bu sene defansın en önemli ismi ok da iyi performnas gösteriyomş
Sekopej
05.Ağustos.2010, 13:31
Fenerbahçe'nin gündemindeki isimler, ŞL olmadı ben gelmiyorum diyecek isimler değil, Galatasaray ile Beşiktaş nasıl belli kalitede oyuncularla görüşüyorsa, onların gelme ihtimali varsa, Fenerbahçe de o kalitede isimleri getirebilir. O kadar da abartmaya gerek yok yani, elendiler, kimse gelmez, tercih etmez demeye.
Önder'i Bursa'nın da istediği haberleri vardı. Gökhan Ünal şu şartla gönderilir, Güiza takımda kalırsa. Aksi halde gelecek forvet ve Semih kalacak elde. Yerli başka golcü alınmazsa tabi.
sananes
05.Ağustos.2010, 13:34
ankaraspor ihraç edildiğine göre oyuncuları boşta bizim geçen sene onlara verdiğimiz sol kanat oyuncusu ankaragücüne geçti mi? geçmediyse hemen alınmalı bence sol bek alternatifi olarak
nannar
05.Ağustos.2010, 13:39
Tamam Serkan da şu anda görüşülüp bitme aşamasındaki transferlerde oyuncunun Fenerbahçe'yi tercih etme sebebi ŞL olabilir. Bu yüzden sıkıntılar çıkabilir. Yoksa Avrupa ligine katılamayan kulüplerde oynayan bir sürü kaliteli futbolcu var ve sırf bu yüzden Fenerbahçe'yi tercih edebilirler. Ben sadece Fenerbahçe'nin elinin zayıfladıgını düşünüyorum. Yoksa kimse gelmez, FB trasnfer yapamaz diye düşünmek zaten saçma olur. Sonuç itibariyle bahsettiğimiz kulüp Türkiyenin en güzide 3-4 kulbüünden birisi ve Türkiye ligi de Avrupa ligleri arasında ilk 10'un dışına çıkmaz. Bakalım artık neler olacak ama açıkcası ben yıllardır güzel maçlar izlediğim ligi özledim. kim gelecekse gelsin ama Süper ligde keyifli maçlar izlemek istiyorum artık. Zaten GS ile adı geçen oyuncular alınırsa baya kalite isimler gelecek gibi. BJK de Quaresma ve Guti gibi isimleri izlettirecek bize. İnşallah Fenerbahçe de ya isim olarak ya da kalite olarak tatmin edici isimleri alır da güzel maçlar izleriz. çünkü geçen sene valla pişman oldum lig tv aldıgıma
Sekopej
05.Ağustos.2010, 13:48
Ben de diyorum ki, gündemdeki isimler, ŞL için tercih yapacak isimler değil. Kulübünün istediği parayı verdiğinde Gyan gelmeye razı (ŞL şartı yok) aynı şekilde Niang gelmeye dünden razı kulübü satarsa. Gomis gelmeyecek. Bu 3 isimle görüşüldüğünü Aykut Kocaman da doğruları. Bu isimler, aman FB ŞL'de yok, ben gelmem diyecek oyuncular değil hatta avrupada çok üst düzey isimler hariç, ŞL'de yoksa gelmem diyecek oyuncu olduğunu da sanmıyorum. Adam yıldızdır, belli seviyenin üzerindedir ve ben ŞL'de oynamak isterim der, gelmez. Ama gündemdeki isimlere bakıyorum, bunlar bu şartı koyacak seviyede değiller.
Galatasaray, Beşiktaş bu isimlerle ilgilenebiliyorsa ve bu adamlar, gelecek deniyorsa, Fenerbahçe de pekala getirebilir diyorum. Üstelik de, oyuncunun ederi 10'sa 16 verecek bir başkanımız varken. Aynı şekilde, oynadığı kulüpte kazandığının 2 katını maaş olarak verebilecek bir bütçe varken. Bu nedenle ŞL'den elenildi, transfer zor laflarına katılmıyorum, ilgilendiğimiz adam İbrahimovic değil ki ben ŞL yoksa yokum diyecek.
di canio
05.Ağustos.2010, 13:51
Fenerbahçe Young Boys'u eleyebilseydi bile ŞL'ye katılamıyordu. Transferleri çok fazla da etkileyeceğini düşünmüyorum. Ola ki etkiler, daha iyi de olabilir. Yazılıp, konuşulan yüksek meblağlar doğru ise eğer Gyan'a, Niang'a, Gomis'e o kadar para vermemiş oluruz. Daha doğru ve fiyat açısından makul transfer yapmak için bir şansımız olur. Ama kıymetlimiz Aziz Başkan, Zico döneminde D.Kiev'e elenince yaptığı gibi, patlatır yine transferleri. Taraftar kaynıyor, ağızlara bal sürmek gerek Demirören'in yaptığı gibi.
Daha neler görecez kimbilir..
SAİT71
05.Ağustos.2010, 13:53
Eğer ŞL. yüzünden gelmiyorsa zaten gelmesin o adam. Birde bi adam tutturma olayı varya o insanı çıldırtıyor. İlla o adam olacak. Gelmiyorsa gelmiyordur niye zorlanır ki bir insan. Bi forvet alacağız tüm Fransayı ayağa kaldırdık Yok Gomis Yok Gyan Yok Niang.. Sanki başka ülke yok..
nannar
05.Ağustos.2010, 14:00
Fenerbahçe Young Boys'u eleyebilseydi bile ŞL'ye katılamıyordu. Transferleri çok fazla da etkileyeceğini düşünmüyorum. Ola ki etkiler, daha iyi de olabilir. Yazılıp, konuşulan yüksek meblağlar doğru ise eğer Gyan'a, Niang'a, Gomis'e o kadar para vermemiş oluruz. Daha doğru ve fiyat açısından makul transfer yapmak için bir şansımız olur. Ama kıymetlimiz Aziz Başkan, Zico döneminde D.Kiev'e elenince yaptığı gibi, patlatır yine transferleri. Taraftar kaynıyor, ağızlara bal sürmek gerek Demirören'in yaptığı gibi.
Daha neler görecez kimbilir..
bak bunu dogru dedin. ağza bal çalma olayını demirören iyi yaptı quaresma ve guti ile :) Fenerbahçe'de girip Nistelrooy ve Deco'yu getirirse şaşırmam.
Zekirdek
05.Ağustos.2010, 14:07
bak bunu dogru dedin. ağza bal çalma olayını demirören iyi yaptı quaresma ve guti ile :) Fenerbahçe'de girip Nistelrooy ve Deco'yu getirirse şaşırmam.
İnşallah Nistelrooy gelir. Ama Almanya'da kalacağım diye açıklama yaptı. Dünya'nın en iyi bitirici forvetini getirirsek daha ne diyeyim. Büyüksün derim. Dünya'nın 1 numarası inşallah gelir ülkemize. Manisa'ya geldiği zaman kaldıkları oteli yıkarım onun için.
GodfatheR
05.Ağustos.2010, 14:14
Niang gelecek arkadaş, gitmek isteyen adamı tutamazsın. Bizde Anelka gitmesin istiyorduk ama adam gidicem dedi gitti.
Sekopej
05.Ağustos.2010, 14:17
Fenerbahçe'nin teklifi, Fransız kaynaklara göre 6 milyon euro civarı, bu parayı kulübü elbette kabul etmez ki kulübünün 8 istediği de yazılmıştı. Dediğin gibi oyuncu ayrılmak istiyor, kulübe önerilen fiyat biraz daha arttırılıp kulübü ikna edilebilir.
sananes
05.Ağustos.2010, 14:18
hiç transfer yapmazsak o zaman görürüm ben:D artık bu ihtimali bile varsayıyorum
di canio
05.Ağustos.2010, 14:18
İnşallah Nistelrooy gelir. Ama Almanya'da kalacağım diye açıklama yaptı. Dünya'nın en iyi bitirici forvetini getirirsek daha ne diyeyim. Büyüksün derim. Dünya'nın 1 numarası inşallah gelir ülkemize. Manisa'ya geldiği zaman kaldıkları oteli yıkarım onun için.
Nistelrooy falan istemiyorum ben. Sadece para için gelecek oyuncu istemiyorum genel olarak. Yeter artık yıllardır Real Madrid gibi transfer politikası uyguluyoruz. Ben Lyon olmak istiyorum. Bulamazmıyız genç, geleceği olan oyuncular. Varsın Messi, Ronaldo bulamayalım, ama Gyan gibi oyuncular için de 16m € yerine 1,6m € verelim en fazla. 'Paramız var kaliteli oyuncular alırız' dedi Başkan ama yaptığı 'paramız var sıradan oyuncular için saçarız' oluyor.
Sekopej
05.Ağustos.2010, 14:19
Diğer konuya mı yazdım, buraya mı yazdım bilmiyorum ama Aykut Kocaman'ın maçtan önce Güiza artık kafasını değiştirdi, bu maçtan sonra onu kullanacağım açıklaması, bana da acaba dedirtiyor.:D
SAİT71
05.Ağustos.2010, 14:26
Zaten A.L'ne gidiyoruz. Belki almazlar bile.. Helal olsun en hallere düştük..
nannar
05.Ağustos.2010, 14:27
:n: Harbi Guiza kymete binecek sanırım :p bir de patlama yapıp bu sezon 30 gol atıyormuş TSL de :D
Sekopej
05.Ağustos.2010, 14:28
Şaka bir yana alırlar hatta 1 adam alma planları varsa şimdi 2 adam alırlar.
Zekirdek
05.Ağustos.2010, 14:28
Nistelrooy falan istemiyorum ben. Sadece para için gelecek oyuncu istemiyorum genel olarak. Yeter artık yıllardır Real Madrid gibi transfer politikası uyguluyoruz. Ben Lyon olmak istiyorum. Bulamazmıyız genç, geleceği olan oyuncular. Varsın Messi, Ronaldo bulamayalım, ama Gyan gibi oyuncular için de 16m € yerine 1,6m € verelim en fazla. 'Paramız var kaliteli oyuncular alırız' dedi Başkan ama yaptığı 'paramız var sıradan oyuncular için saçarız' oluyor.
Herkesin favori oyuncuları vardır bu hayatta. Benim içinde Nistelrooy öyledir. Tuttuğum takımda görmek isterim. Para için gelipte para yatacak bir oyuncu değil Nistelrooy. 9 ay sakatlık geçirmeseydi zaten Real Madrid'de as oynamaya devam ederdi. Türkiye'ye geleceği olan bir fovet oyuncu gelmez. Bu oyun değil FM değil gerçek hayat. Ve bu Türk takımları için imkansız. Ne bir scout ekibimiz var ne başka birşey.
goosfraba
05.Ağustos.2010, 14:29
güiza gidecek. kafasında fenerbahçe'yi bitirmiş.
zaten resmi sitede futbol takımı kısmında fotoğrafı güncellenmeyen tek futbolcu. bunun da tek açıklaması var.
Zekirdek
05.Ağustos.2010, 14:31
:n: Harbi Guiza kymete binecek sanırım :p bir de patlama yapıp bu sezon 30 gol atıyormuş TSL de :D
Güiza 15 gol atsın ligde. Takımdan ayrılsa bile yeni aldığım formanın arkasına Güiza yazdıracağım.
Sekopej
05.Ağustos.2010, 14:32
Eldeki golcüler içinde yine de en iyisi Güiza. 1 forvet alınsa da Güiza elde tutulmalı, takıma katkı yapacağı maçlar elbette olacaktır. Bu adam sonuçta 2 sezonda 36 gol atmış, üstelik de maçlar 2-0, 3-0 olduktan sonra atılan goller de değil, kritik anlarda attığı keritik gollerle direk maçın skoruna etki ettiği maçlar hayli fazla. Tabi kaçırdıklarıyla elden kaçanlar da hayli fazla, orası ayrı.:p
Bunları daha sezon açılışı yapılmadan yazmıştım, illa ki gönderilmeli diye bir durum olmamalı bence. Sezon başı davranışları sebebiyle kalmaya hakkı yoktu ama onları da düzelttiği söylendi. Gökhan ve Semih yerine oyuna girecek alternatifin Güiza olmasını tercih ederim. Güiza kalsın ama yabancı forvet transferi de mutlaka yapılsın, takımın ilk forveti olarak kalmasın Güiza.
Varonil
05.Ağustos.2010, 14:41
Ve Güiza geri döndü
Young Boys'a dün gece 1-0 yenilerek büyük bir şok yaşayan Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde sabah saatlerinde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü.
Basın mensuplarına kapalı olarak yapılan antrenmanda bir süredir takımdan ayrı çalışan oyuncular Lugano, Güiza ve Uğur Boral da takımla birlikte çalışmalara katıldı.
Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman yönetimindeki antrenman saat 10.30'da başladı ve 1 saat 20 dakika sürdü. Antrenman boyunca teknik ekipte yer alan Kocaman'ın yardımcıları Fahrudin Ömeroviç ve İsmail Kartal, antrenör Turgay Altay, kaleci antrenörü Murat Öztürk, kondisyoner Alper Aşçı ile maç analisti Arda Keskin de çalışmalarda hazır bulundu.
F.Bahçe antrenmanı 2 grup halinde gerçekleştirdi. Dün akşam oynanan Young Boys maçında görev alan oyuncular rejenerasyon çalışmalarıyla antrenmanı tamamladı. Geri kalan oyuncular ise koşu ve koordinasyon çalışmalarıyla başladıkları antrenmanı kanat organizasyonları ve şut çalışmasıysa sürdürdü. Top kapma ve pas çalışmalarının ardından, antrenman dar alanda yapılan çift kale maçla sona erdi.
Dün akşamki Young Boys maçında sağ ayağına darbe alan ve ağrıları bulunan Gökhan Ünal ile sol arka adalesinde sertleşme bulunan Dia antrenmana çıkmadı. Bu oyuncuların tedavi çalışmalarını tesislerde sürdürdü. Mehmet Topuz ise takımdan ayrı olarak Bireysel Oyuncu Antrenörü Dolu Arslan eşliğinde yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı.
Fenerbahçe hazırlıklarına, 6 Ağustos Cuma günü Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla devam edecek. Saat 18.00'de başlayacak antrenman basın mensuplarına da açık tutulacak.
05.08.2010
Kaynak : Sporx.com
metaLwrath
05.Ağustos.2010, 14:42
ben bu filmi izlemiştim :)
di canio
05.Ağustos.2010, 14:45
Herkesin favori oyuncuları vardır bu hayatta. Benim içinde Nistelrooy öyledir. Tuttuğum takımda görmek isterim. Para için gelipte para yatacak bir oyuncu değil Nistelrooy. 9 ay sakatlık geçirmeseydi zaten Real Madrid'de as oynamaya devam ederdi. Türkiye'ye geleceği olan bir fovet oyuncu gelmez. Bu oyun değil FM değil gerçek hayat. Ve bu Türk takımları için imkansız. Ne bir scout ekibimiz var ne başka birşey.
Nistelrooy'un senin için önemini bilmiyordum. Nasıl bir kişiliğe sahip onu da bilmem. Ama bu yaştan sonra Türkiye'ye gelen ünlü oyuncuların hemen hemen hepsi para için, birçoğu da Türkiye Avrupa'ya Katar'dan daha yakın olduğu için seçiyor bence. Genç oyuncular bulunur. Bir Mehmet Aurelio nasıl bulunduysa; Geremi, Baliç, Filipescu nasıl bulunduysa, bulunabilir iyi oyuncular. Bu bulunan oyuncular da Real Madrid, Barcelona, Inter, Chelsea'ye transfer olmasın. Takımlarımıza faydalı olsunlar, sonra giderlerse 2. ligde oynasınlar. Hiç önemli değil. Hala kesin rakamı bilmesem de yıllık 3 milyon tl'ye yakın para alan Deivid'in son +2 de kullanılabilmesi konuşuluyor.
goosfraba
05.Ağustos.2010, 14:47
Aziz Yildirim : ''Sampiyonlar ligine katilamazsak forvet transferi olmayacak'' demiş
Kaynak : Göktug Sevinc
Radyospor
sananes
05.Ağustos.2010, 14:53
bu şekilde davranmaya devam ederse yönetim.seneye ne aziz yıldırım kalır ne ekibi
Varonil
05.Ağustos.2010, 14:53
Böyle bir düşünce anlayışı olamaz,Şampiyonlar Ligi'nde katılsaydık,gruplardan çıkacaktık ya sanki.
Şampiyonlar Ligi'ne oranla Avrupa Ligi'nde başarılı olma şansımız daha fazlayken nasıl forvet almıyoruz ben onu anlamıyorum.
2 ay boyunca Krasic'in peşinden koşana kadar forvet transferini bitirselerdi o zaman.
di canio
05.Ağustos.2010, 14:58
Keşke ne Aziz Yıldırım kalsa ne de ekibi. Bu zamana kadar Fenerbahçe için yaptıkları ile tarihe geçti. Fazlası olmuyor, zarar veriyor maalesef. Rıdvan Dilmen, Oğuz Çetin gibi takımın efsanelerini harcadı hoca olarak. Aykut Kocaman da harcanmasa keşke.
Sekopej
05.Ağustos.2010, 15:01
Krasiç'in peşinden 2 ay koşulmadı ki, 2 defa sorduk, gelmek istemiyorum diyorsa ısrar etmenin mantığı yok demişti Aykut Kocaman.
Ayrıca bu ŞL'ye kalamazsan yabancı transfer yok sözünün de doğruluğuna inanmıyorum, Play off maçı ağustosun sonunda oynanacaktı, o zaman kadar transfer yapılmayacak mıydı yani takıma? Pek inandırıcı gelmedi bana.
sananes
05.Ağustos.2010, 15:02
Geçen sene bu zamanlar ben Aziz Yıldırım'ı eleştirdiğimde nerdeyse fenerbahçe düşmanı olmakla suçlanacaktım şimdi bi anda herşey değişti demekki olabiliyomuş böyle şeyler.Cidden yazık sinirden ağlıycam resmen o durumdayım şu an.ne hale geldik yahu.maddi olarak borç batağındayız aykut kocamanı sırf ucuz diye getirdik sürekli zarar ediyoruz desinlerde anlayalım.kimse bana bu takımın bütçesi maddi durumu iyi demesin.Bu takımın parası olsaydı çoktan 2-3 oyuncu alırdı Aziz bey dün geceden bu yana.Biz diyoruzki 4-5 farklı pozisyonda eksiğimiz var,rakiplerimiz güçleniyo biz geriye gidiyoruz.Adamlar forvet bile almayı düşünmüyolarmış hayret bişey yaa!
GodfatheR
05.Ağustos.2010, 15:09
Aziz Yıldırım Allahını seversen git artık şu takımın başından. Tamam Samandra için stad için çok teşekkür ederiz ama yeter. Olmuyorsa zorlamayacaksın.
Sekopej
05.Ağustos.2010, 15:12
Bence avrupa şampiyonluğu görmeden gitmemeli ve bu sene Fenerbahçe 2 avrupa şampiyonluğu kazanabilir. Bunu görmek hakkı.
Ayrıca gitmesine de gerek yok, Aykut Kocaman'a verilen yetki sözde kalmasın, paranın kontrolü cidden verilsin Aykut Kocaman'a.
nannar
05.Ağustos.2010, 15:23
Bence avrupa şampiyonluğu görmeden gitmemeli ve bu sene Fenerbahçe 2 avrupa şampiyonluğu kazanabilir. Bunu görmek hakkı.
Ayrıca gitmesine de gerek yok, Aykut Kocaman'a verilen yetki sözde kalmasın, paranın kontrolü cidden verilsin Aykut Kocaman'a.
buna gerçekten inanıyormusun sen serkan ? :) Sadece Fb değil hiçbir türk takımı şu anda Avrupa şampiyonlugunu falan düşlemesin...
sananes
05.Ağustos.2010, 15:24
futbol takımının avrupa şampiyonluğu değil bence kasıt.amatör branşlarda şampiyonluk zor değil fenerbahçe için
di canio
05.Ağustos.2010, 15:25
buna gerçekten inanıyormusun sen serkan ? :) Sadece Fb değil hiçbir türk takımı şu anda Avrupa şampiyonlugunu falan düşlemesin...
Futbol için söylemiyor Serkan anladığım kadarıyla. Bayan voleybol ve bayan basketbol takımları Avrupa şampiyonluğu için epey şans sahibi.
SAİT71
05.Ağustos.2010, 15:33
Bence Basketbol ve voleybolun bayan branşlarında Avrupayı sallayacağız. Sırf onun için Aziz Yıldırım'ı tebrik ederim ama aynı oranda futbol takımını rezil ettiği içinde sitem ederim.. Keşke transferleri Y.Boys maçından önce kampta yapsaydı.
eGowiCh
05.Ağustos.2010, 15:44
Güiza takıma kazandırılacak, başka yolu yok. Transfer özürlüsü yönetim bir şey beceremediğinden Güiza'yı kazanmaktan başka yol yok. Eldeki G.Ünal ve Semih, eleştirilen Güiza'dan beter. Güiza'nın ölüsü ikisinden de daha fazla pozisyona girer, gol atar, asist yapar.
Orta sahanın merkezinde problem var dedi dün A.Kocaman, o zaman o bölgeye neden transfer yapmadınız? Baroni ile olmayacağını anlayamadınız mı? Selçuk'un kapasitesini bilmiyor musunuz? Emre'nin defansif versiyonunu bu kadar zamanda bulamadınız mı? Onu da geçtim, Aurelio gideli kaç yıl oldu, hala onun boşluğu doldurulamadıysa ciddi yönetim hatası var demektir.
Stoch, Dia süper, takıma ivme kazandırıyorlar ama yukarıda Umut'un dediği doğru, üste tişört, alta boxer giyiyorsun.
Stoch, Emre, Topuz, Dia dörtlüsünün önüne çift forvet (Güiza-Niang) şeklinde ofansif bir onbir oluşturulabileceği gibi, Stoch-Emre-Topuz-Dia dörtlüsünün önüne tek forvet, arkasına da yabancı kaliteli bir ön libero konularak oyunun çift yönünü de oynayan bir takım oluşturulabilir.
G.Gönül-Lugano-İ.Eker-A.Santos
Dia-Topuz-Emre-Stoch
Niang-Güiza
veya
G.Gönül-Lugano-İ.Eker-A.Santos
* Yabancı Ön Libero * (Diarra vb.)
Dia-Topuz-Emre-Stoch
Niang veya Güiza (Tek forvet)
eng1n
05.Ağustos.2010, 15:50
Bu sene de takımın forveti Güiza olacaksa yüz bölgesine bir estetik ameliyat şart.
SAİT71
05.Ağustos.2010, 15:55
Kusura bakmasın ama bir sene daha F.Bahçe taraftarı bu Güizayı çekemez. Onu kazanmak nasıl olacak. 2 maçta gol kaçırsa ıslıklansa sezon boyunca o adam oynayamaz. Saçmalık.
Sekopej
05.Ağustos.2010, 16:07
İnanıyorum, hatta erkek voleybol takımı için de keşke olsalar diye iç geçiriyorum, inanmaktan fazlası ummak diyelim. İyi takviyeler yapıldı ama avrupa şampiyonluğu çok zor hedef onlar için ama bayan voleybol ve bayan basketbol branşlarında dörtlü finalleri garanti görüyorum ve şampiyonluk gelmesini bekliyorum.
Ayrıca amatör branş da dememek gerekir artık, çok profesyonelce yönetiliyorlar, hatta şöyle diyeyim biraz da abartıyla, o branşların yanında futbol branşı amatörce yönetiliyor ve amatörce işler yapılıyor.
barahir
05.Ağustos.2010, 16:08
Bu filmi 100. Yılımızda da görmüştük.. İnşallah sonu da öyle olur..
Nedvedmania
05.Ağustos.2010, 16:31
Guizanın gidip gitmediği bugün belli olacakmış.
GodfatheR
05.Ağustos.2010, 16:34
Güiza kalır da forvet transferi yapılmaz ise yemin ediyorum Lig tv'mi iptal ederim. Kan kusmak istemiyorum bütün sene.
RiG0BeRT
05.Ağustos.2010, 16:35
Guiza gitmesin.Onu seviyoruzzz :n:
barahir
05.Ağustos.2010, 16:37
Güiza kalırsa onunla tribünden tezahürat yaparız artık..
KanaKe
05.Ağustos.2010, 16:58
hala yönetimi savunan fenerbahceliler var ben ona kiziyorum adamlarin savunulacak tek bir yani yok takimi ileriye götüreceklerine geriye götürüyorlar.. hazirlik maclarindaki performansimizdan belliydi ön elemede zorlanacagimiz young boys moung boys kücümsedi herkes fakat gördük adamlari cikip catir catir oynadilar rezil ettiler feneri kendi evinde.. takimda bir kere bilica denen mahlugun kalmasi sacmaliktan baska birsey degildir bu adamin tutulacak biryeri yok hani savunmaya kalksak nesini savunacagiz adam markaji bilmez top kaybi yapar ikili mücadele bilmez hava topu bilmez ne ise yarar bu adam luganonun yanina lugano kadar kaliteli bir defansi getirsene bilica gecen sene takimi bir cok macta yakti bileti kesinlikle kesilmeliydi hadi bilicayi gectim güiza hala takimda duruyor verin getafeye kiralik gitsin kardesim zaten bu adamdan bu saatten sonra ha öyle ha böyle zarar yapacaksin en azindan getafede oynarsa adamlar satin alirdi simdi o firsatida kacirdilar sonra volkana alternatif kaleci yok hadi oda önemli degil gökhana alternatif sag bek yok önderle bekirlemi olacak o is.. gecin bunlari yönetim hakan bilal kutlualp gittiginden beri sadece fiyasko transferlere imza atti adamlar transferden anlamiyor hadi ondan anlamiyorlar gelen hocalarin raporlarinada uymuyorlar daum gecen sene devre arasi transfer diye orasini burasini yirtiyor baskan cikiyor transfere gerek yok diyor bu ne perhiz bu ne lahana tursusu hem futboldan elimi cektim diyorsun hemde yapilacak transfere karisiyorsun adam gibi su futbol takiminin basina birisini bulup koysunlar yabancida olabilir önemli olan hem oyuncudan hem futboldan iyi anlayan birisi olmasi avrupaya bakin almanya italya fransa ispanya portekiz hollanda liglerinde bütün takimlarin futboldan sorumlu sportif direktörleri var baskanlar hic elini ayagini sürmez takimin belirli bir bütcesi vardir bu bütceye göre hareket eder yapilacak transferden sportif direktör ile hoca sorumlu olur fakat bu ülkemizde tam tersi baskanlar diger branslari izlemeye bile gitmezken futbola burunlarini sokuyorlar hani futboldan anlasalar birsey demiyecegimde futboldan zerre anladiklari yok hayatlarinda topa vurmamislar sonrada oturur aglasiriz türk futbolu neden bu kadar kötü neden avrupada adini duyuramiyor diye..
Sekopej
05.Ağustos.2010, 17:09
bu ülkemizde tam tersi baskanlar diger branslari izlemeye bile gitmezken
Her eleştirine katılırım, buna katılmam. 9 dalda mücadele ediyor Fenerbahçe ve tüm branşlarda yapılan mücadelelerde başkanı görebilirsiniz. Zaten o yaptıkları, tesisleşme hamleleri sebebiyle futbolda başarı gelsin istiyorum artık ki bu yaptıkları da yok sayılmasın. Tüm branşların rahatlıkla kullanabileceği Düzce'de yapılan kamp tesisi ve kapalı spor salonu inşaatı sona erdiğinde (bu süreçte avrupa şampiyonluğu da görür) bırakmalı. Şu anda bırakırsa yerine gelecek kişilerin futbol harici branşlara aynı derecede önem vereceğini bilemeyiz. Futbol elbette en önemli branş, diğer branşların hepsinde avrupa şampiyonu olsan, aynı gün Galatasaray derbisini kaybetsen, ertesi gün kaybedilen derbi, şampiyonluklardan daha çok konuşulur. Bu ülkemizin hatta bazı istisnalar hariç çoğu ülkenin gerçeği.
Nasıl ki diğer branşları ben bilmiyorum diyerek profesyonellere bırakabiliyorsa, futbolu da artık bırakmalı, bu konuda sonuna kadar katılıyorum. Aykut Kocaman'a bıraktık lafı var ama icraat yok yine kontrol tamamen Aykut Kocaman'da değil. Ve eğer ki bazı şeyler değişmezse, yönetimi bu sezon çok zor günler bekler çünkü artık direk Aykut Kocaman'a tepki yok, başarısılığın faturası artık yönetime kesiliyor.
LaigLeNoiR
05.Ağustos.2010, 17:24
Fenerbahçe'nin mutlaka transfer etmesi mevkiiler ;
Lugano'nun yanına sağlam bir oyuncu.
Emre'nin yanına hem ileri hem geri oynayabilecek mutlaka bir orta saha oyuncusu. Bir de forvet alırlarsa daha iyiye gidecektir.
di canio
05.Ağustos.2010, 17:42
Fenerbahçe'nin mutlaka transfer etmesi mevkiiler ;
Lugano'nun yanına sağlam bir oyuncu.
Emre'nin yanına hem ileri hem geri oynayabilecek mutlaka bir orta saha oyuncusu. Bir de forvet alırlarsa daha iyiye gidecektir.
Mutlaka demişsin, aciliyeti kastettiğini düşünüyorum bu mevkiiler için.
Ancak;
Volkan'a ciddi bir alternatif - 1
Gökhan Gönül ve Andre Santos'a alternatif gerçek sağ ve sol bek - etti 3,
Doğrudan oynayabilecek savunmacı - etti 4,
Emre'nin yanına da savunma özelliği iyi olan kaliteli bir orta saha - etti 5,
Banko 1, genişlik için de 1 toplam da 2 forvet - eder 7.
En az 7 tane transfer gerekir bu takıma. Önder, Baroni, Uğur, Güiza, G.Ünal da gitsin isterim. Yerlerine 5 oyuncu alınırsa, toplam 12 transfer. Değişmesi gereken çok şey var. Hamle yok.
barahir
05.Ağustos.2010, 17:42
Bizim kanatlarımız savunma yapmıyor.. Bence en büyük sorun bu..
HooijDonk07
05.Ağustos.2010, 19:08
Niang bu aksam yada yarın aksam açıklancakMIŞ heralde.Ne kadar doğru görücez ..
Memedov
05.Ağustos.2010, 19:32
Niang ile falan olcak işler değil bunlar. Zico zamanında bu takım böyle mi oynuyordu. Şuan ki kadronun Zico dönemine nazaran fazlası var eksiği yok.
Takımda birlik ve beraberlik yok. bence en büyük sorun bu.
HooijDonk07
05.Ağustos.2010, 19:41
Takımda herkes birbirinin üstünde görüyor dün sahaya çıktıklarında konuşmayı kaptanın yapması gerekir emre yaptı.Bu takım benim himayem altında diyor resmen adam 2 maç oynatma süt dökmüş kediye döner hepsi.
Universal
05.Ağustos.2010, 19:42
Hala transfer mi bekliyorsunuz. Bu sezon Fenerbahçe kimseyi almayacak. Transfer bitmiştir, belki son gün Brezilya'dan adını duymadığımız bir adam getirirler. Şampiyonlar Liginden elenince şuan gündemde olan hiç kimse gelmeyecektir, zaten o gelecek kişi bugüne kadar alınmaması bizi Young Boys gibi bir takıma elenmemize sebep oldu.
KanaKe
06.Ağustos.2010, 00:18
100. yildaki kadro kim ne derse desin bu zamana kadar kurabildikleri en iyi kadroydu.. o kadrodan tuncay appiah aurelio edu kezman gitti takimin dengesi bozuldu birtürlü iflah olmadi takim eduyu cok özledim vallahi adamin hakkini yediler tas gibi adamdi .. ozamanki kadroya bakin birde simdiki kadroya bakin,
---------------------------- Volkan (Rüstü,Serdar)------------
Serkan(Kerim,Önder) --- Lugano(Deniz) --- Edu(Can) ---- Ümit(Ugur)
---------------Appiah(Kemal)-------Aurelio (Selcuk)---------------
Tuncay (Mehmet)-------- Alex(Olcan)---------- Tümer (Ugur)
--------------------------------- Kezman (Semih,Deivid)
100. yil kadrosunu özledim vallahi.. bol alternatifi olan tamami ile formda olan oyunculardan kurulu kadroydu.
Universal
06.Ağustos.2010, 00:20
Tümer gittikten sonra bu takımda abilik yapan yok bu takımın işi zor demişti. Bana göre takım Tümer ve Ümit gibi iki yaşlı abiye ihtiyacı var.
Varonil
06.Ağustos.2010, 00:39
Volkan Demirel ve Gökhan Gönül önümüzdeki sezon mutlaka kaptanlığa getirilmeli,sırası önemli değil.
ozaniel
06.Ağustos.2010, 02:52
Volkan bence kaptan olacak kadar olgun değil, geçmişte yaptıkları bir yana daha bu senenin sonlarında Keita'nın topunu tutuş şekli de belli ediyor. Kaptan olgun ve gençlere örnek olacak biri olmalı. Semih ve Gökhan Gönül bu işi yapabilir.
World Hollow o1
06.Ağustos.2010, 11:10
Takımda herkes birbirinin üstünde görüyor dün sahaya çıktıklarında konuşmayı kaptanın yapması gerekir emre yaptı.Bu takım benim himayem altında diyor resmen adam 2 maç oynatma süt dökmüş kediye döner hepsi.
Alex'in ne kadar Türkçesi var o tartışılır.. :)
Hemen olaya öyle yaklaşım yapmayın, Emre anladığı kadarıyla ki hepsini anlar Türklere çeviri yapıyor..
TR.CaPTaiN
06.Ağustos.2010, 13:09
Rubin Kazan Güiza'ya 7 m € teklif etmiş. Dünya Kupasına gidebilseydi daha iyi teklif gelebilirdi.
http://www.tuttomercatoweb.com/?action=read&id=222589&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+tmw%2Fnotizie+(TUTTO+mercato+ WEB)
Fenerbahçe’nin elinden çıkarmak için çabaladığı ancak talep ettiği yüksek bonservis bedeli yüzünden bir türlü kadrosundan gönderemediği Daniel Güiza için en cazip teklif Rusya’dan geldi.
Rusya’nın Rubin Kazan takımı, İspanyol golcü içi 7 Milyon Euro’yu gözden çıkardı. 30 yaşındaki Güiza, Getafe’nin de transfer listesinde bulunuyordu ancak İspanyol ekip kadrosuna Adrian Colunga’yı katarak bu transferi bir anlamda kapatmış oldu.
Gökdeniz ve Fatih Tekke’nin de forma giydiği Rubin Kazan şu anda Güiza’ya en yakın takım olarak görünüyor.
Maraton
BleedingMoon
06.Ağustos.2010, 13:12
geçen sene rubin kazan güiza için fatih tekke+10 milyon euro teklif etmişti.
goosfraba
06.Ağustos.2010, 21:53
bilica'nın menajeri kulübe çağrılmış. gitmesi kuvvetle muhtemel.
goosfraba
06.Ağustos.2010, 21:58
fransız medyası son dakika :
fenerbahçe gallas ile görüşüyor. devrede psg de var.
IcedEarth
06.Ağustos.2010, 22:02
Gallas boştaymış herhalde. Fenerbahçe için iyi transfer olur, ama kısa vadede..
Varonil
06.Ağustos.2010, 22:04
bir 3 yıl tam kapasitesiyle fayda sağlasın yeter zaten.Lugano ile birlikte iyi bir ikili olurlar.
TR.CaPTaiN
06.Ağustos.2010, 22:09
RMC Fransa'da hangi oyuncuyla ilgilendiğimizi söylediyse doğru çıktı. Bu haber de doğru olabilir. Tek korkum Lugano'nun gitmesi gibi bir ihtimal. Lugano'nun yanına alınacaksa süper olur, maliyeti az, önemli lig ve takımlarda oynamış tecrübeli bir oyuncu.
Revolution
06.Ağustos.2010, 22:11
Bilica gönderilip Gallas gelirse savunma hattı süper olur..
sananes
06.Ağustos.2010, 22:13
hadi inşallah gallas çok işimize yarar yönetim yanlışlarından dönüyo mudur nedir
tarikko
06.Ağustos.2010, 22:30
Gallas gelirse harika olur gercekten.Bakalim insallah dogrudur..
Bu arada Loran'in dedigine gore Murat Ozaydinli ve Sekip Mosturoglu bugun Nice gitmisler.Ordan Marsilya'ya gececeklermis.Marsilya galiba satmaya karar vermis Niang'i.Bu gece anlasilabilir Marsilya ile demis Loran..
goosfraba
06.Ağustos.2010, 22:37
loran'in dedikleri doğru. şuan bizimkiler marsilyalı'larla görüşüyormuş.
Rsa
06.Ağustos.2010, 22:38
Gallas muhteşem olur.
tarikko
06.Ağustos.2010, 22:38
Fransa´dan son haber
Marsilya yöneticileri ile bizimkiler su an görüsüyorlarmis. Kararin bir kaç saat içinde açiklanmasi bekleniyormus.
http://forum.antu.com/images/bos.gif
http://forum.antu.com/images/bos.gif
http://www.le10sport.com/L-info-du-10/Affaire-Niang--Reunion-entre-lOM-et-Fenerbahce-060838497.html?c=0
sananes
06.Ağustos.2010, 22:40
gallas'la niang'ı alsalar bide ekstradan türk veya yabancı fark etmez emrenin yanına takviye yapsalar,bence Mehmet Topuz orada en ideal isim ama Emrede Mehmette çok maç kaçıran oyuncular o yüzden bir oyuncu daha gerek oraya.o zaman Aykut hocanın istediğine yakın futbol oynayabilecek bir kadromuz olur.Tabi Lugano sıkıntı 11 agustostaki maç için milli takıma gidecekmiş ee o zaman bizde neden oynamıyo?
Zekirdek
06.Ağustos.2010, 22:44
bir 3 yıl tam kapasitesiyle fayda sağlasın yeter zaten.Lugano ile birlikte iyi bir ikili olurlar.
Valla bana 1 yıl bile yeter. Bu rezillikleri gördükten sonra.
Bilica gönderilip Gallas gelirse savunma hattı süper olur..
loran'in dedikleri doğru. şuan bizimkiler marsilyalı'larla görüşüyormuş.
Bu gece uyku yok. Gallas + Niang süper ötesi olur.
Varonil
06.Ağustos.2010, 22:45
Sabahlarım vallahi yeterki açıklansın artık şu transferler :D
goosfraba
06.Ağustos.2010, 22:48
bence güvenmeyin. uykunuzdan heba olmayın :)
anlaşsak bile açıklamazlar. maksat taraftarı kıl etmek.
nannar
06.Ağustos.2010, 22:50
Gallas FB savunması için iyi bir oyuncu olur bence de. Bilica çok kötü yahu :) Sivas'ta neden bu kadar çok göze battı bilinmez. Ben de begeniyordum ordayken açıkcası
izmer96
06.Ağustos.2010, 22:51
fransız medyası son dakika :
fenerbahçe gallas ile görüşüyor. devrede psg de var.
bundan 1 ay oncede ayni haber GS icin vardi , GS Gallas ile gorusuyor ama devrede PSG var :)
KanaKe
06.Ağustos.2010, 23:00
bugün biraz düsündümde daum harbiden iyi hocaymis adamin cidden hakkini yemisiz.. bu kadro ile adam sampiyonluga oynadi aragones bile ilk 2 ye giremedi gerci onun elindeki kadro biraz kötüydü.. hatta bundan önceki senelerde daum o kalburüstü kadroya ragmen takimi sampiyonluga oynatti cok elestirildi belkide elestirilerin cogu dogruydu fakat su bir gercek, daum büyük hoca biraz inat ve asiri disiplin uyguluyor fakat takimdaki dengeyi cok iyi sagliyor ve eskik bölgelere yama yapmasini cok iyi biliyor... aykut hoca ne kadar acemi oldugunu daha simdiden gösterdi tamam takimda eksikler var fakat ben iddia ediyorum young boysa karsi daum takimin hocasi olsaydi elerdik bu adamlari cok ahim sahim top oynayan bir takim degiller sadece acik oynuyorlar sürekli hücumu düsünüyorlar biraz akilli oynasak eleyebilirdik 1 gol yeterdi bize.. daumun ne kadar iyi defans yaptirdiginida biliyoruz artik hücum kupa kazandirmiyor defans kupa kazandiriyor sampiyonlar ligi sampiyonu inter defansif futbolu ile o kupayi kazandi zaten dünyanin en iyi hocasi mourinho bile gittigi takimlari defansif oynatiyorsa bunda bir hayir vardir.
vego
06.Ağustos.2010, 23:02
Gallas FB savunması için iyi bir oyuncu olur bence de. Bilica çok kötü yahu :) Sivas'ta neden bu kadar çok göze battı bilinmez. Ben de begeniyordum ordayken açıkcası
çok basit kasaplar koşamaz:D :n:
Sivası'ın öne çıkmayan defansında hava hakimiyeti ve sertliğiyle göz doldurmuştu:)
erdemzorer10
06.Ağustos.2010, 23:06
+ Sivas takım halinde kapalı oynuyordu..Orta saha,savunma hattına çok yakın oynuyordu o da fiziki özelliklerinin yardımıyla göze batan bir oyuncu haline gelmişti ama geldiği günden beri söylüyorum gidene kadar da söyleyeceğim : asla büyük takım oyuncusu olmadı olmayacak da..
goosfraba
06.Ağustos.2010, 23:12
bilica'nın neden alındığı ortada zaten. o dönemde iyi bir paraya iyi bir stoper alabilirdik ama ne hikmetse yönetim savunma için yüksek meblağ ödenmez gibi bir zihniyette. bu yüzden az parayla bilica alındı. transferdeki tek hedef ligi idare etmek. ee avrupa?
yine yönetimsel bir hata daha.
Zekirdek
06.Ağustos.2010, 23:15
bugün biraz düsündümde daum harbiden iyi hocaymis adamin cidden hakkini yemisiz.. bu kadro ile adam sampiyonluga oynadi aragones bile ilk 2 ye giremedi gerci onun elindeki kadro biraz kötüydü.. hatta bundan önceki senelerde daum o kalburüstü kadroya ragmen takimi sampiyonluga oynatti cok elestirildi belkide elestirilerin cogu dogruydu fakat su bir gercek, daum büyük hoca biraz inat ve asiri disiplin uyguluyor fakat takimdaki dengeyi cok iyi sagliyor ve eskik bölgelere yama yapmasini cok iyi biliyor... aykut hoca ne kadar acemi oldugunu daha simdiden gösterdi tamam takimda eksikler var fakat ben iddia ediyorum young boysa karsi daum takimin hocasi olsaydi elerdik bu adamlari cok ahim sahim top oynayan bir takim degiller sadece acik oynuyorlar sürekli hücumu düsünüyorlar biraz akilli oynasak eleyebilirdik 1 gol yeterdi bize.. daumun ne kadar iyi defans yaptirdiginida biliyoruz artik hücum kupa kazandirmiyor defans kupa kazandiriyor sampiyonlar ligi sampiyonu inter defansif futbolu ile o kupayi kazandi zaten dünyanin en iyi hocasi mourinho bile gittigi takimlari defansif oynatiyorsa bunda bir hayir vardir.
Ben kaç aydır forumda bunu bangır bangır söylüyorum. Sol bek yokken Ümit'ten sol bek yapmıştı. Daum zaten Alman. Almanlarında geneli disiplinlidir. Daum olsa takımda daha çok disiplin olurdu ve bu 3 maçta görülen 3 kırmızı kart hiç olmazdı.
Addolorato
06.Ağustos.2010, 23:16
Bilica ilk geldiğinde vasat bir transfer diye burda bir tarafımı yırtmıştım fakat Fenerbahçe'li arkadaşlar oyuncularını koruma psikolojisine girip görürsünüz Bilica harikalar yaratıcak falan demişti. Sonuç yine haklı çıkan taraf belli..
sananes
06.Ağustos.2010, 23:18
Bilicanın dışında Gallas Lugano'nun yerine düşünülüyo olmasın Lugano Roma ile anlaştı avrupa maçlarında o yüzden oynamadı gibisinden bir haber okudum hürriyette.Milli takımada gidiyormuş 11inde
ForsakeN
06.Ağustos.2010, 23:20
Avrupa'da ligler başladı başlayacak. Bu saatten sonra transfer yapmak 2kat daha zor. Ancak uçuk rakamlar ödeyerek transfer yaparız Avrupa'dan.Veyahut gözden düşmüş oyuncular alınabilir. Bir yıl da ağustos ayı gelmeden transferi bitir be yönetim.
Varonil
06.Ağustos.2010, 23:21
1 maçla bu kadar net fikir üretebiliyormusunuz Aykut Kocaman ile ilgili.Vallahi çok şaşırdım şu an.Tamam,yeri geldi mi eleştiririz Aykut Hoca'yı da ama önce bir 3-4 hafta geçsin ligde,transferler bitsin,Aykut Kocaman istediğini kursun takımda.Hala durum aynı olursa o zaman konuşuruz.14 oyuncuyla sezon açılışı yaptık,sanırım en büyük şanssızlığı bu oldu Aykut Hoca'nın.
tarikko
06.Ağustos.2010, 23:22
Bilicanın dışında Gallas Lugano'nun yerine düşünülüyo olmasın Lugano Roma ile anlaştı avrupa maçlarında o yüzden oynamadı gibisinden bir haber okudum hürriyette.Milli takımada gidiyormuş 11inde
Lugano bugun takimla birlikte calismalara basladi.Gidecegini sanmiyorum..Ama yinede belli olmaz tabii..
Addolorato
06.Ağustos.2010, 23:23
Rıdvan Dilmen dediki Lugano başka takımla anlaşırsam diye oynamıyormuş ön eleme maçlarında.
Zekirdek
06.Ağustos.2010, 23:24
Aslında Lugano sakat olsada götürülsün Paok maçına. 90 + 1'de oyuna alınsın formalite amaçlı. Sonra Avrupa Kupalarında oynadı diye Avrups'ya transfero olasaılığı çok düşer.
1 maçla bu kadar net fikir üretebiliyormusunuz Aykut Kocaman ile ilgili.Vallahi çok şaşırdım şu an.Tamam,yeri geldi mi eleştiririz Aykut Hoca'yı da ama önce bir 3-4 hafta geçsin ligde,transferler bitsin,Aykut Kocaman istediğini kursun takımda.
Ben Fenerbahçe'ye gönül veren herkese destek veriyom. Ama Daum'unda hakkını çok yediniz. Yok köylü kurnazı dediniz tazminat istedi diye. Adam alacağının 5/2 sini aldı. Ben olacam beni bu şekilde kovsalar 5/5'ini slırdımo tazmninatın.
KanaKe
07.Ağustos.2010, 00:07
transfer olmaz beyler bosuna ümitlenmeyin aziz yildirim transfere gerek yok demis öyle dediyse yapmazlar gerci öyle demese bile o öyle düsünür onun düsüncelerini cok rahat tahmin edebiliyoruz artik.. bu kadro paoka avrupa ligine yeter der transfer yaptirmaz... he birde lugano giderse defans hepten biter bekirle bilicaya kaliriz.. ilk 5 e zor gireriz bu defansla.
Sekopej
07.Ağustos.2010, 00:46
Rıdvan öyle demedi, insan hani düşünüyor, eğer yırtık varsa milli takımda da oynayamazdı, orada oynadıysa sakatlığı ciddi değildir, şimdi oynamayınca insan şüpheleniyor, ben öyle düşünüyorum gibisinden söyledi, kendi düşüncesini yani.
DaveJones
07.Ağustos.2010, 00:50
Bir açıklama okumuştum ama klüpten mi başka birinden mi hatırlamıyorum. Luganoyu milli takımda ağrı kesiciyle oynatmışlar, biz oyuncunun sağlığını tehlikeye atmak istemiyoruz, bu yüzden iğneyle oynatmayacağız gibi bir açıklamaydı.
goosfraba
07.Ağustos.2010, 00:50
Bir açıklama okumuştum ama klüpten mi başka birinden mi hatırlamıyorum. Luganoyu milli takımda ağrı kesiciyle oynatmışlar, biz oyuncunun sağlığını tehlikeye atmak istemiyoruz, bu yüzden iğneyle oynatmayacağız gibi bir açıklamaydı.
aykut kocaman'ın açıklaması bu.
Sekopej
07.Ağustos.2010, 00:55
Daha doğrusu, Lugano numara mı yapıyor, cidden mi sakat bunu öğrenmek için, Lugano çalışmalara başladığında, Uruguay Milli Takımı'ndan sağlık raporu istendi. Son durumu nedir, hangi tedaviler uygulanmış öğrenmek için.
Estranged
07.Ağustos.2010, 03:02
Serkan'dan(nerazzuri) aldığım duyuma göre Lugano İnter'le görüştüğü için maçlara çıkmamış.
Hadi hayırlısı...
metaLwrath
07.Ağustos.2010, 03:11
Serkan'dan(nerazzuri) aldığım duyuma göre Lugano İnter'le görüştüğü için maçlara çıkmamış.
Hadi hayırlısı...
Maçtan sonra direk takımla birlikte çalışmaya başlaması fazlaca garip evet ..
edit: biraz acımasız bir yorum olmuş bu..Tatil yapamamış adam..
sananes
07.Ağustos.2010, 03:13
her sene bir lugano sorunu insanın moralini bozuyo bu ne laubalilk yahu sadece bir oyuncuda değil takımın genelinde var bu,futbolcular kendilerini kulüpten büyük görmeye başladılar
metaLwrath
07.Ağustos.2010, 03:14
lugano olmasın .. fener bu şartlarda %60 yenilir diyorum :)
sananes
07.Ağustos.2010, 03:25
Fener bu şartlarda %60 yenilsinde oyuncunun oyuncağı olmasın diyorum bende.Tabi Lugano olayının detaylarını bilmiyoruz hakikaten Lugano hakkındaki bu iddialar doğruysa hemen kulüple ilişkisi kesilmeli,takviye yapılır yerine yapılmasa bile her fenerbahçe taraftarı bu sonuçlarını kabullenecektir lugano bunları yapıyorsa
goosfraba
07.Ağustos.2010, 14:58
gallas için yıllık 3.5 m euro önermişiz.
le'quipe
Crazycat
07.Ağustos.2010, 15:00
Takım 3 maçtır maçı 11 kişi olarak bitiremiyor.Young Boys'a karşı doğru düzgün atağı yok.Oyuncularda ruh yok.Sorun Young Boys maçında takımdaki oyuncu eksikliğinden çok takım diye bir olgunun olmamasından kaynaklanıyordu bence.Yani afedersiniz ama burada Aykut Kocaman eleştirilmeyecek de ben mi eleştirileceğim.Bunları göze alarak gelmedi mi Aykut Kocaman teknik direktörlüğe.Teknik direktörlüğe geçme gibi bir düşüncem yok deyip Daum ayrıldıktan sonra teknik direktörlüğe geçmedi mi Aykut Kocaman.(Bu konuyu da hâlâ anlamış değilim bu konuda bi açıklaması oldu mu Aykut Kocaman'ın?)
Şöyle bir şey okudum ekşide inşallah olmaz ama şu an itibariyle olabilecek bi senaryo olarak gözüküyor;
önce young boys'a elendi, sorun yok.
şimdi paok'a elenecek, yönetim arkasındayız açıklaması yapacak.
2. hafta trabzon maçı berabere bitecek, sesler yoğunlaşacak.
5. hafta, hem de kadıköy'de beşiktaş'a kaybedince stad yönetim istifa diye inleyecek; aziz başkan aykut'un kellesini alacak...
bir kehanette daha bulunmak gerekirse bu entry şimdi hunharca kötülenecek, ancak aykut kovulduğunda ben yalnızca bu entry'e bakınız vermekle yetineceğim.
Not:Biraz ağır olabilir yazdıklarım fakat Young Boys maçındaki olmayan futbolu gördükten sonra sinirlendim açıkçası.
Alex'in artık takımdan kesilmesi gerekiyor fakat yaptığı açıklama da biraz garipti Aykut Kocaman'ın.
Ben de arkasında durulması istiyorum yani 2 maçta Aykut İstifa diye bir şey demek saçmalık ötesi ama şu takımın acizliği ve rezilliği nasıl çözülecek merak etmekteyim.
Başarılı olmasını çok istiyorum ama Aykut Hoca'nın içi çok zor.
sananes
07.Ağustos.2010, 15:02
Gallasta kişilik olarak çok sorun çıkartan bir oyuncu yani Chelsea'de Arsenal'de yaşadığı sorunları uzaktan görünce böyle düşünüyorum ben ama fark etmez tabi ki bu sezonluk bu.oynasın yeter sonuçta herkese aşırı taviz veriliyo bu takıma aynı tavizler gallasada verilince memnun kalacaktır.Yıllık teklif edilen ücret çok bir defans oyuncusu için ama sonuçta bonservis ödemeyeceğimizden sorun olmaz bu.Umarım alırız ama Bilica yerine çünkü Lugano ayrılırsa pek bişey fark etmeyecek yine savunma hattında.Ayrıca Lugano hakikaten yazılanları yapıyorsa geçen senenin üstüne birde ne olursa olsun hemen gönderilmeli.Bu takımda revizyondan öte çok radikal kararlar alınmalı artık
GodfatheR
07.Ağustos.2010, 15:04
Bu sene ligi isterse 5. bitirsin avrupada Paok'a elensin yinede Aykut Hocanın arkasında durmamız gerek en azından 2. senesini görmek gerek. Bu takımda temizlik şart ve bu temizliği ancak Türk bir T.D yapabilir. Türk T.D olarak da Aykut Hoca tam isabet diye düşünüyorum.
Sekopej
07.Ağustos.2010, 15:06
Bir oyuncunun peşinden 2 ay koşarsan sonra da yeter ki imza atsın diye sözleşmesine 3.5 milyona serbest kalır maddesi koyarsan, nerede senin büyüklüğün?
Lugano'ya geçen sene çok kırıldım, hala kırgınım. Avrupada kendine kulüp bakıp, Fenerbahçe'yi oyalayıp, kimse istediği parayı vermeyince döndü. Elbette Fenerbahçe'den daha iyi kulüplerle görüşür, gitmek isteyebilir ama herşeyin de bir usulü var. Geçen sene bu nedenle kırılmıştım. Fenerbahçe'nin verdiğinden 1 dolar fazlasını veren takım olsun, bırakıp gider, eminim.
Ama parayı sevmesi sahadaki oyununu etkilemiyor, o çıkıp elinden gelenin fazlasını yapmaya gayret gösteriyor, zaten böyle olmasa Lugano'yu çoktan silerdim.:)
Zekirdek
07.Ağustos.2010, 15:15
gallas için yıllık 3.5 m euro önermişiz.
le'quipe
İnşallah gelir. Bu arada Aykut Hoca'nın takır takır oynaması gerekiyor. Çünkü bütün transferler kendi transferleri. Andre Santos + Cristina Baroni + Bilica + Dia + Stoch + İlhan + Gökhan Ünal + Caner Erkin. Kendi transferlerini yapıyor haliyle oynaması lazım.
goosfraba
07.Ağustos.2010, 15:17
şuan bizim için en önemli mevki olan ön libero transferini daum yaptı. o da cristian.
bilica da yönetimin eseri.
santos, stoch, dia, caner, ilhan aykut hocaya ait.
Zekirdek
07.Ağustos.2010, 15:20
Gökhan Ünal'ında Aykut Hoca'nın olması lazım. Daum aldırtsa oynatırdı. Neredeyse kadro dışı bırakıyordu Ünal'ı. Aykut'ta ise as oynuyor.
HooijDonk07
07.Ağustos.2010, 15:21
İnşallah gelir. Bu arada Aykut Hoca'nın takır takır oynaması gerekiyor. Çünkü bütün transferler kendi transferleri. Andre Santos + Cristina Baroni + Bilica + Dia + Stoch + İlhan + Gökhan Ünal + Caner Erkin. Kendi transferlerini yapıyor haliyle oynaması lazım.
Bilica'yı Aziz Yıldırım rakip takımlara oyuncu kaptırmayarak kendinin büyük olduğunu gösterme isteği gördük ne kadar büyük.
di canio
07.Ağustos.2010, 15:26
Takımda revizyon şart. Ancak öncelikli olan kulüpte bir revizyon. O da kıymetlimiz Aziz Başkan'ın bırakmasıyla başlar ancak. Futbol dışındaki branşlarda başarılar geliyor, gelecek. Ancak bu başarıları da doğrudan Aziz Yıldırım'a bağlamamak gerek. Önem vermesi, ilgilenmesi çok büyük bir artı. Aziz Yıldırım'ın bu branşlarla ilgili en önemli kararı işi bilenlere bırakmasıydı. Futbolda bir türlü yapamadı bunu.
Joachim Löw, Rıdvan Dilmen, Zdeněk Zeman, Turhan Sofuoğlu, Mustafa Denizli, Werner Lorant, Oğuz Çetin, Tamer Güney, Christoph Daum, Zico, Luis Aragonés, şimdi de Aykut Kocaman Aziz Yıldırım'ın 12 yılda çalıştığı hocalar. 2 sene üstüste çalışanı bile 1-2 tane, bu hocaların hepsi mi kötüydü? Aziz Başkan'ın yanlışlarının yanında camianın da yanlışları var. Taraftarlar sabırsız, camia sabırsız, medya zaten fırsat kolluyor. Daha 2 resmi maçla Aykut Kocaman'ın ipi çekildi neredeyse. Yıllardır Aykut Kocaman gelsin takımın başına, harika olacak diyen bizler, 2 maçla asıyoruz adamı.
Şu an Fenerbahçe'yi çalıştırabilecek yerli antrenör (camianın kabulleneceği, tepki göstermeyeceği) sayamayız nerdeyse, Ertuğrul Sağlam belki. Kendi içimizden yetişmiş, takımın efsanelerinden bir isim takımın başında, hala söylenenler, homurdananlar var. Sabredin biraz yahu. Zaten iki büyük efsane, Oğuz Çetin, Rıdvan Dilmen harcandı zamanlama yanlışı ve sabırsızlık yüzünden. Bari Aykut Kocaman'ı harcamayalım. Birebir aynısını beklemek hayalcilik olur ancak Fatih Terim 1996'da Galatasaray'ın başına geçtiğinde, ilk Fenerbahçe maçında 4 yemişti. Florya basılmış, oyuncular dayak yemekten zor kurtulmuştu. Sabır, sebat ve sonucunda 4 lig şampiyonluğu, UEFA kupası, Türkiye Kupası geldi. Terim'in oluşturduğu kadro Süper Kupa'yı da kazandı. Milli takımın en başarılı dönemini de bize yaşattı. Bu başarıların tekrar oluşmaı kolay değli elbet, diyelim ki hiçbirisi de olmayacak. Aykut Kocaman bu adam, en azından Lorant, Aragones dönemlerinde ki tavizi onlardan çok hakeder.
Çok dertliyim sanırm :) Uzun oldu epey, kusura bakmayın.
Crazycat
07.Ağustos.2010, 15:26
Santos'un yerine de bir sol bek bulunmalı ya da Uğur,Caner oynatılabilir.Uğur sakat sanırım ama Santos'un maçlardaki haline bakılınca 2 isim de Santos'un yerine oynatılabilir.Cristian ayrı bir olay zaten.Şu takıma bir sürü transfer lazım fakat yönetim hâlâ daha uyuyor...
eGowiCh
07.Ağustos.2010, 16:19
Stopere Gallas'ı, forvete Niang'ı al başkan, bir nebze de olsa kendini affettir. Yoksa başkanın sonu olacak bu sezon.
G.Gönül-Lugano-Gallas-A.Santos
Dia-Selçuk-Emre-Stoch
Topuz
Niang
Bu kadro harika olur. Ön libero eksiği olsa da, Selçuk ile veya o bölgede Topuz ile bu sıkıntı giderilir, zira defans dörtlüsü çok iyi olacağından orta sahaya fazla yük binmez.
Bu kadro efsane olur, umarım gerçekleşir Niang ve Gallas transferleri.
sananes
07.Ağustos.2010, 16:29
ben bi kadro yazmak istedim şimdi:D
volkan
gökhan-lugano-gallas-santos
mehmet-emre
dia-özer-stoch
niang
kadro böyle olursa şampiyonluga oynarız avrupada da başarılı olabiliriz ama emre ve mehmetin alternatifi bulunmalı yinede çünkü ikiside çok maç kaçırıyolar
eGowiCh
07.Ağustos.2010, 16:31
F.Bahçe için Gallas iddiası!
Fenerbahçe aylardır forvet arayışlarını sürdürürken, birdenbire savunmaya takviye yapma kararı aldı.
Hazırlık maçları ve Young Boys karşılaşmalarında görülen takım savunmasındaki zaafların yanı sıra savunma hattındaki zayıflık üzerine transfer stratejisini değiştiren Sarı-Lacivertliler, Arsenal'in serbest bıraktığı William Gallas'a teklif götürdü.
L'Equipe'in haberine göre bonservisi elinde olan Gallas için Fenerbahçeli yöneticilerin teklifte bulunduğu ve yıllık 3.5 milyon euro net kazanç sağlayacak sözleşme hazırladıkları belirtildi.
33 yaşındaki Fransız oyuncu için Fenerbahçeli yöneticilerden Murat Özaydınlı ve İlhan Ekşioğlu'nun idari menajer Hasan Çetinkaya ile birlikte Nice'e gittikleri öğrenildi.
Burada tatilde olan Gallas ile görüşen yöneticilerin daha sonra Niang'ın transferi için Marsilya'ya geçtikleri ve 2 transfer haberi ile İstanbul'a dönecekleri tahmin ediliyor.
GALLAS GELECEK, KİM GİDECEK ?
Kadrosunda Stoch, Dia, A.Santos, Deivid, Alex, Cristian, Lugano, Bilica ve Guiza olmak üzere toplam 9 yabancısı bulunan Fenerbahçe'nin 2 yabancı oyuncu daha alabilmesi için en az 1 yabancısı ile yolllarını ayırması gerekiyor. Buna en yakın aday Guiza görünürken İspanyol golcü için henüz kulüp bulunamadı.
İtalya'dan alıcıları bulunan Lugano da her zan takımdan ayrılabilir. Fenerbahçe Lugano'yu kesinlikle kadroda tutmak isterken, eğer Guiza ile sorunlar çözülemez ve gözden çıkarıldığı belirtilen Deivid ile de fesih konusunda anlaşma sağlanamazsa bu kez en zayıf halkı olarak Bilica ile yolların ayrılabileceği kaydedildi. Bu durumda Lugano-Gallas ikilisi savunmanın yeni sigortaları olacak.
07.08.2010
Kaynak : DHA
goosfraba
07.Ağustos.2010, 16:36
ntvspor altyazı :
fenerbahçe gallas için 3.5 m önerdi.
Zekirdek
07.Ağustos.2010, 16:40
ntvspor altyazı :
fenerbahçe gallas için 3.5 m önerdi.
İnşallah olur ya. Sen yazınca harbiden çok heyecanlanıyorum ama kaç gündür tık yok. :)
Revolution
07.Ağustos.2010, 16:49
Gallas eğer Lugano gitmezse muhteşem bir transfer olur. Lugano gelip Gallas gelecekse bence Lugano hiç gitmesin daha iyi..
SAİT71
07.Ağustos.2010, 16:51
Lugano gitmeyecek olsa Aziz Yıldırım Gallas'ı almaz gibi geliyor ama..
RiG0BeRT
07.Ağustos.2010, 16:55
Gerçekten Lugano Gallas ikilisi dehşet olur.Şahsen bi Galatasaray'lı olarak bu ikilinin Fenerbahçede oynamasını istemem :n:
tarikko
07.Ağustos.2010, 17:20
Loran Vaylovan : Niang transferi bugün kesinlikle olumlu veya olumsuz sonuclanacak. Görüsmeler olumlu geciyor...
Haydi insallah..
tarikko
07.Ağustos.2010, 18:48
Jaja açıklaması!
Trabzonspor'un Metalist Karkiv takımından transfer ettiği Brezilyalı forvet Jackson Avelino Coelho (Jaja) ile ilgili olarak Fenerbahçe Kulübü'nde bir açıklama yapıldı.
Sarı-lacivertli takımın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
"Bugün bazı basın yayın kuruluşlarında Trabzonspor Başkanı Sayın Sadri Şener’in yeni transferleri Jaja adlı futbolcu ile ilgili olarak "Uzun zamandır takip ettiğimiz kaliteli bir futbolcuydu. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Shatkar Donetks de Jaja’yı almak için uğraşıyordu. Ama biz daha çok istedik ve aldık."dediği öne sürülmektedir. Fenerbahçe Spor Kulübü adı geçen futbolcu ile hiçbir zaman ilgilenmemiş ve kesinlikle bir transfer girişimi ya da çalışması olmamıştır.
Spor kamuoyuna duyurulur,
Fenerbahçe Spor Kulübü
Hey Allahim ya :D
Varonil
07.Ağustos.2010, 18:49
Gallas gelirse Lugano-Gallas ikilisi harika olur defansta.
Bana kalırsa Bilica gönderilecek.Yurtiçinde yapacağımız bir transferde takasta kullanabiliriz.
tarikko
07.Ağustos.2010, 18:53
Gallas gelirse Lugano-Gallas ikilisi harika olur defansta.
Bana kalırsa Bilica gönderilecek.Yurtiçinde yapacağımız bir transferde takasta kullanabiliriz.
Bence +2 olarak kalmasi iyi olur Bilica'nin.Iyi bir yedek olur.Cunku Ilhan,Onder gibi isimler yedek bile olamayacak isimler bizim takimda..
eGowiCh
07.Ağustos.2010, 19:01
Gallas gelirse, Bilica da gönderilir. Deivid zaten gidecek, Güiza da Niang gelirse gidecek.
Andre Santos, Lugano, Cristian, Stoch, Dia, Alex. + Gallas ve Niang (alınırsa). 8 yabancı böyle olur. Umarım bu şekilde olur durum, hayal kırıklığı istemiyoruz artık.
İlhan Eker'e her ne kadar güvensem de Gallas gibi bir dünya yıldızına hayır denmez.
tarikko
07.Ağustos.2010, 19:03
Bence Cristian'in gonderilmesi lazim Bilica'nin yerine..
RaSenGan
07.Ağustos.2010, 19:08
Gallas eğer Lugano gitmezse muhteşem bir transfer olur. Lugano gelip Gallas gelecekse bence Lugano hiç gitmesin daha iyi..
Lugano bir daha mı gelecek :p
di canio
07.Ağustos.2010, 19:10
Hiç kaçırmıyosun valla :)
goosfraba
07.Ağustos.2010, 19:13
Gallas gelirse, Bilica da gönderilir. Deivid zaten gidecek, Güiza da Niang gelirse gidecek.
Andre Santos, Lugano, Cristian, Stoch, Dia, Alex. + Gallas ve Niang (alınırsa). 8 yabancı böyle olur. Umarım bu şekilde olur durum, hayal kırıklığı istemiyoruz artık.
İlhan Eker'e her ne kadar güvensem de Gallas gibi bir dünya yıldızına hayır denmez.
dediğin gibi olursa en son kalan +2 için genç gelecek vaadeden oyuncular olabilirmiş. bir tanesi kesinlikle ön libero olmalı.
eGowiCh
07.Ağustos.2010, 19:14
Lugano gitmez. Bizden aldığı maaşı diğer Avrupa kulüpleri vermez. Senede 3 milyon Euro alıyor diye biliyorum, first-class takımlar bile Lugano'ya bu maaşı vermez.
Lugano-Gallas ikilisi harika olur, inşallah bu sefer gerçekleşir. Niang da gelirse tadından yenmez. Yönetimi transfer anlamında kutlarım böyle olursa, umarım bu sefer becerirler.
Son kalan +2'yi kullanır mıyız Umut bilmiyorum ama kullanılacaksa da 18-19 yaşlarında gençler olabilir. Dia ve Stoch bile 23 yaşındaysa, son +2'dekiler de 18-19 yaşında olmalı. Onların idman performansına göre de şans verilebilir, sakatlık ve ceza durumlarında. Umarım böyle bir hamle yapılır.
Varonil
07.Ağustos.2010, 19:18
+2 için genç gelecek vaadeden yabancı oyuncu kullanmalıyız mutlaka.Birisi önlibero diğeri de forvet olmalı.
RaSenGan
07.Ağustos.2010, 19:21
Gallas gelirse çok iyi olur Fenerbahçe'nin en çok yakındığı Lugano'nun yanına uygun stoper olmaması durumu da ortadan kalkar..
Hiç kaçırmıyosun valla :)
:)
tarikko
07.Ağustos.2010, 19:36
http://img294.imageshack.us/img294/4991/8190840.jpg
Aziz Yildirim yoneticilerin isi bitirememelerinden dolayi Fransa'ya gidip Niang'i almis.. :D :D
BleedingMoon
07.Ağustos.2010, 19:41
korkarım ki lugano gidecek. inşallah gitmez.
Revolution
07.Ağustos.2010, 19:58
Lugano kendine gelecek Aygün kendine :p
Lim10
07.Ağustos.2010, 20:01
ben bi kadro yazmak istedim şimdi:D
volkan
gökhan-lugano-gallas-santos
mehmet-emre
dia-özer-stoch
niang
Şuan benimde düşüncem de en iyi 11 bu şekilde olur yönünde.
EndoplazmiK RetikuluM
07.Ağustos.2010, 20:05
Aynen katılıyorum abi.
sananes
07.Ağustos.2010, 20:05
tabi bu iki transferi yaparlarsa bence transfer yapmayadabilirler.yönetimin ne yapacagı belli olmuyo son senelerde ama bu 2 transfer yapılırsa ekstradan türk yada yabancı alternatif olsun diye güçlü dirençli birazcıkta pas verebilen bir orta saha alınırsa eski güzel dönemlerine dönebilir kadromuz
izmer96
07.Ağustos.2010, 20:51
Jaja açıklaması!
Trabzonspor'un Metalist Karkiv takımından transfer ettiği Brezilyalı forvet Jackson Avelino Coelho (Jaja) ile ilgili olarak Fenerbahçe Kulübü'nde bir açıklama yapıldı.
Sarı-lacivertli takımın resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:
"Bugün bazı basın yayın kuruluşlarında Trabzonspor Başkanı Sayın Sadri Şener’in yeni transferleri Jaja adlı futbolcu ile ilgili olarak "Uzun zamandır takip ettiğimiz kaliteli bir futbolcuydu. Beşiktaş, Fenerbahçe ve Shatkar Donetks de Jaja’yı almak için uğraşıyordu. Ama biz daha çok istedik ve aldık."dediği öne sürülmektedir. Fenerbahçe Spor Kulübü adı geçen futbolcu ile hiçbir zaman ilgilenmemiş ve kesinlikle bir transfer girişimi ya da çalışması olmamıştır.
Fenerbahçe Spor Kulübü
FB yonetimi rakip takimlarin transferleri hakkindada yalanlama aciklamasi yayinlamaya baslamis , ilginc
Crazycat
07.Ağustos.2010, 20:55
Jaja açıklaması!
Fenerbahçe Spor Kulübü
Hey Allahim ya :D
Bu haberi görünce burada daha önce de paylaştığım haber aklıma geldi.:D:D
http://krampon.net/fenerbahce.org-kendimizi-tutamadik/5a76a6ce-0e5e-41
SAİT71
07.Ağustos.2010, 20:57
İyide adam F.Bahçe'yide işin içine katmış Kulübede açıklama hakkı doğmuş.(Şayet gerçekten Sadri başkan açıklama yaptıysa bu açıklamanın haklılık payı var. Yoksa basına inanmak doğru bir davranış değil)
carmelo15
07.Ağustos.2010, 20:59
FB yonetimi rakip takimlarin transferleri hakkindada yalanlama aciklamasi yayinlamaya baslamis , ilginc
Tam olarak okudun mu acaba yazıyı ?
Sadri Şener diyorki '' Fenerbahçe '' istedi fakat biz daha fazla istedik diye aldık (!)
Aziz Yıldırımda istemediğini dile getirmiş yani anLadın mı şimdi ;)
izmer96
07.Ağustos.2010, 21:02
Tam olarak okudun mu acaba yazıyı ?
Sadri Şener diyorki '' Fenerbahçe '' istedi fakat biz daha fazla istedik diye aldık (!)
Aziz Yıldırımda istemediğini dile getirmiş yani anLadın mı şimdi ;)
Benim demek istedigim , FB yonetiminin transferleri yalanlamakdansa baska seylerle mesgul olmalari gerek su anda yani ben olsam o yonetimde su durumda cikar soyle bi aciklama yapmazdim hic geregi yok , ama sen bir FB taraftarisindir olayi farkli yorumlayabilirsin
sananes
07.Ağustos.2010, 21:07
yöneticiler hala fransadamı bi bilgisi olan varmı
tarikko
07.Ağustos.2010, 21:17
Bazı basın yayın organları ve internet sitelerinde, Fransız asıllı Arsenalli savunma oyuncusu William Gallas’a, oyuncunun yıllık 3.5 milyon Euro net kazanç sağlayacağı bir teklif götürdüğümüz ve bu oyuncuyu transfer etmek için girişimlerde bulunduğumuz yolunda asılsız haberler yer almaktadır. William Gallas ile hiçbir şekilde ilgilenmediğimiz gibi, menajer kaynaklı olduğunu düşündüğümüz bu haberler de hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır.
Fenerbahçe Spor Kulübü
:(
LifeYourself
07.Ağustos.2010, 21:21
aziz baba bize tabatayı getir:zuhaha
Revolution
07.Ağustos.2010, 21:23
Fenerbahçe transferden çok internet sitesine çalışıyor gibi :)
ForsakeN
07.Ağustos.2010, 21:40
Bazı basın yayın organları ve internet sitelerinde, Fransız asıllı Arsenalli savunma oyuncusu William Gallas’a, oyuncunun yıllık 3.5 milyon Euro net kazanç sağlayacağı bir teklif götürdüğümüz ve bu oyuncuyu transfer etmek için girişimlerde bulunduğumuz yolunda asılsız haberler yer almaktadır. William Gallas ile hiçbir şekilde ilgilenmediğimiz gibi, menajer kaynaklı olduğunu düşündüğümüz bu haberler de hiçbir şekilde gerçeği yansıtmamaktadır.
Fenerbahçe Spor Kulübü
Aferin size.
BleedingMoon
07.Ağustos.2010, 22:08
lugano gitmeyecek o zaman :D
nannar
07.Ağustos.2010, 22:13
Fenerbahçe Spor Kulübü
güzel haber :D
GodfatheR
07.Ağustos.2010, 23:32
Gallas'a ne gerek var canım orada anasından stoper oynamak için doğmuş Bilica varken (!) Aferin yönetim ipininizi çekiyorsunuz yavaş yavaş.
Zekirdek
07.Ağustos.2010, 23:35
Koskoca Bilca varken stoper alanın aklına şaşarım. (!) Ya kardeşim şu 31 yaşındaki meymeletsiz ve vasıfsız elemandan ne medet umyorsunuz ya.
Crazycat
07.Ağustos.2010, 23:48
Paok'a da elenelim bi öyle transfer yapacaklar anlaşılan.
goosfraba
07.Ağustos.2010, 23:49
niang ile bir pürüz yoktu zaten ama marsilya ile de anlaşma sağlanmış sanırım.
eng1n
07.Ağustos.2010, 23:53
Uefa'ya listeler ne zaman veriliyor acaba niang transfer olursa oynatma şansımız olucak mı ?
LifeYourself
07.Ağustos.2010, 23:54
zaten o transferde olmazsa Fener taraftarı yönetime ne yapar bilmiyorum
ama artık 1 transferlede taraftarı susturumazlar herhalde...
goosfraba
07.Ağustos.2010, 23:54
9 ağustos'ta listeler verilecek.
EndoplazmiK RetikuluM
07.Ağustos.2010, 23:55
Bilica'yı gönderelim gönderdiğimiz yerden Dünya'nın Merkezine Yolculuk yapar artık. (!)
Varonil
07.Ağustos.2010, 23:55
9 ağustos'ta listeler verilecek.
2 gün içinde transfer yapmassak veya mucizevi birşeyler olmassa Avrupa Ligi de yalan o zaman.
sananes
07.Ağustos.2010, 23:56
Niang'ı alsalar ne olacakki güllük gülüstanlık mı olacak herşey bu takıma forvetten başkada takviye lazım.eskiden fenerbahcenin kanatları yok denilirdi belki son 10 yılda ilk defa tam anlamıyla kanat oyuncularımız var bu seferde defansın ortası, orta sahanın ortası,forvet sıkıntılı ilginciz vesselam:D
Zekirdek
08.Ağustos.2010, 00:02
Niang'ı alsalar ne olacakki güllük gülüstanlık mı olacak herşey bu takıma forvetten başkada takviye lazım.eskiden fenerbahcenin kanatları yok denilirdi belki son 10 yılda ilk defa tam anlamıyla kanat oyuncularımız var bu seferde defansın ortası, orta sahanın ortası,forvet sıkıntılı ilginciz vesselam:D
Dediklerin ile aklıma Ata Demirer'in 15 saniyelik bir videosu geldi. Bilirsiniz. Bulursam koyarım.
BeeTLeJuiCe
08.Ağustos.2010, 00:05
Forvet + Ortasaha tamam.
Hasan Çetinkaya imzalı transferler.
HooijDonk07
08.Ağustos.2010, 00:07
Forvet + Ortasaha tamam.
Onlar kim peki ?
Zekirdek
08.Ağustos.2010, 00:12
Beyler bizim Türk takımlarının sorunu maaşı hakedene vermiyoruz. Mesela Aurelio az fazla istedi Fener vermedi sonra kaptırdı. Oraya ne kadar para harcadı ama Aurelio'nun yeri dolmadı. Sonra Galatsaray'da 300 bin Euro için Mondragon'dan vazgeçti. Sonuç ne. Kaç yıldır aval aval kaleci arıyorlar.
Revolution
08.Ağustos.2010, 00:15
Mondragon'un gideceği belliydi yaşı çok ilerlemişti ve eski günlerini aratıyordu artık. Hatırlayanlar vardır mutlaka Olimpiyat Stadı'ndaki PSV maçını. Adeta Mondragon elemişti bizi o gün Şampiyonlar Ligi'nden. Çok severdim yüreğiyle oynuyordu ama her zaman gitmesi taraftarıydım onun yerine gelen De Sanctis eğer takım savunmamız iyi olsaydı çok iyi işler çıkartırdı. O da bir yere kadar dayanabildi.
di canio
08.Ağustos.2010, 00:18
Beyler bizim Türk takımlarının sorunu maaşı hakedene vermiyoruz. Mesela Aurelio az fazla istedi Fener vermedi sonra kaptırdı. Oraya ne kadar para harcadı ama Aurelio'nun yeri dolmadı. Sonra Galatsaray'da 300 bin Euro için Mondragon'dan vazgeçti. Sonuç ne. Kaç yıldır aval aval kaleci arıyorlar.
Aurelio'ya gelince maddi hesap yapıyolar ama M.Topuz'a para saçtılar. Deivid 3 sezondur yatmasına rağmen manyak para kazanıyor.
Zekirdek
08.Ağustos.2010, 00:20
Mondragon'un gideceği belliydi yaşı çok ilerlemişti ve eski günlerini aratıyordu artık. Hatırlayanlar vardır mutlaka Olimpiyat Stadı'ndaki PSV maçını. Adeta Mondragon elemişti bizi o gün Şampiyonlar Ligi'nden. Çok severdim yüreğiyle oynuyordu ama her zaman gitmesi taraftarıydım onun yerine gelen De Sanctis eğer takım savunmamız iyi olsaydı çok iyi işler çıkartırdı. O da bir yere kadar dayanabildi.
Hatırlarsın. Manisa'da Meduna kalp spazmı geçirmişti. Stadtaki 10 bin kişi ve sahada 21 futbolcu + 4 hakemden hiç biri görmemişti. Adam yerde ölüyordu neredeyse. Mondragon'da herkesi uyararak bir nevi adamın hayatını kurtarmıştı. ManisaSpor forması giymiş gelmiş geçmiş en çok sempati duyduğum futbolcunun stadta gözlerimin önünde ölmesinden kurtarmıştı. Ona sempatim vardı ve o günden sonra o sempati tavana vurdu. Bir alkış Mondragon'a.
Zekirdek
08.Ağustos.2010, 00:21
Aurelio'ya gelince maddi hesap yapıyolar ama M.Topuz'a para saçtılar. Deivid 3 sezondur yatmasına rağmen manyak para kazanıyor.
Yanlış kararlar. Mantıklı düşünemiyorlar.
Revolution
08.Ağustos.2010, 00:21
Alakayı çözemedim ama çok doğru birşeye parmak bastın. Mondragon insandı...
Zekirdek
08.Ağustos.2010, 00:22
Alakayı çözemedim ama çok doğru birşeye parmak bastın. Mondragon insandı...
Alakası yok zaten. Sadece o gün çok sempati duymuştum. Konumuza dönelim.
Varonil
08.Ağustos.2010, 00:26
Forvet + Ortasaha tamam.
Forvet Niang'tır ama ortasahayı merak ettim şimdi.Hiç isim filan da çıkmadı ortasaha için.