View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic
fotosuki
06.Ocak.2013, 21:48
Belhanda gelirse bizim Veli verir eline bacağını. :D
himone
06.Ocak.2013, 21:53
Bunun Fm oynamakla alakası yok.Altyapıya değer vermezsen, oyuncu gözlemlemezsen sadece hazır oyuncu peşinde koşarsan. Kısa zamanda batarsın.Kulübün finansal yapısını düşünmek lazım...
Kulüp yıllardır bu şekilde transfer yapıyor ve batmadı. Real Madrid altyapısından kaç tane futbolcu çıkarmış. Adamlarda para var harcıyorlar, aynı şekilde bizde de para var harcıyoruz. Onlar 60-70 veriyor biz 10-15 veriyoruz bu gayet normal bir durum. Herkes takımının Barcelona gibi olmasını ister ama olmuyor işte çünkü kolay birşey değil. Altyapı diye birşey yok Türkiye'de beklemek te bu saatten sonra gerçekçi değil. Bu saatten sonra beklenecek kaliteli futbolcular. Dünyanın tüm takımları bu şekilde transfer yapıyor, artık Brezilya takımları bile milyonarca transfer ücreti ödüyor. Altyapıya önem veren Arsenalin yıllardır bir başarısı yok. Bunu artık kabullenmek lazım. Zaten 8 yabancı hakkın varken bunu genç adamlar için kullanamazsın mebur kendini ispat etmiş adam alacaksın onun içinde bu kadar para vermek lazım.
antiochia
06.Ocak.2013, 21:55
Neyse konuyu çok uzatmayalım da Bana göre takımın savunmanın göbeğine, sol yedek, orta sahanın ortasına bir oyun kurucu(belki Salih de üstlenebilir bu görevi), sol kanada hem savunması hem hücumu iyi, ileri uca da hem sırtı dönük hem yüzü dönük oynayabilen hızlı, güçlü, bitirici forvet lazım.
antiochia
06.Ocak.2013, 21:55
Kulüp yıllardır bu şekilde transfer yapıyor ve batmadı. Real Madrid altyapısından kaç tane futbolcu çıkarmış. Adamlarda para var harcıyorlar, aynı şekilde bizde de para var harcıyoruz. Onlar 60-70 veriyor biz 10-15 veriyoruz bu gayet normal bir durum. Herkes takımının Barcelona gibi olmasını ister ama olmuyor işte çünkü kolay birşey değil. Altyapı diye birşey yok Türkiye'de beklemek te bu saatten sonra gerçekçi değil. Bu saatten sonra beklenecek kaliteli futbolcular. Dünyanın tüm takımları bu şekilde transfer yapıyor, artık Brezilya takımları bile milyonarca transfer ücreti ödüyor. Altyapıya önem veren Arsenalin yıllardır bir başarısı yok. Bunu artık kabullenmek lazım. Zaten 8 yabancı hakkın varken bunu genç adamlar için kullanamazsın mebur kendini ispat etmiş adam alacaksın onun içinde bu kadar para vermek lazım.
Ben genel olarak söylüyorum. Bundan sonra batmayacağının garantisini kimse veremez...
petrol_fb12
06.Ocak.2013, 21:57
http://www.youtube.com/watch?v=mvsfSnkUv0I
Nabil Bahoui
Bu oyuncu isveç 2 liginde 14 gol atmış.Bu sene İsveç Allsvenskan cıktılar yaşı daha 21 tekniği oyun zekası gayet iyi geleceğe yönelik yatırım olarak nasıl olur ?
Ve ikinci ligde oynadığı bütün maçlarda gol atmış.
21 Yaşında ve teknik olarak cok iyi duruyor.2.lig oynadığı her maçta gol atmış.Bu seneki performasını merak ediyorum.Takımı geçen sene 2.lig İsveçin Süper lige ne cıktı.
Gözlemciden kastım.Buydu.
Neyse konuyu çok uzatmayalım da Bana göre takımın savunmanın göbeğine, sol yedek, orta sahanın ortasına bir oyun kurucu(belki Salih de üstlenebilir bu görevi), sol kanada hem savunması hem hücumu iyi, ileri uca da hem sırtı dönük hem yüzü dönük oynayabilen hızlı, güçlü, bitirici forvet lazım.
Salih için çok erken. Gökhan İnler'i monte edip şu an olduğu gibi Meireles'i daha ofansif kullanabilirsin. Önünde Belhanda.
Aykut Hoca'nın bunu düşündüğünü hiç sanmıyorum.
Umarım sezon sonunda Gökhan İnler ile anlaşılır.
antiochia
06.Ocak.2013, 22:08
Salih için çok erken. Gökhan İnler'i monte edip şu an olduğu gibi Meireles'i daha ofansif kullanabilirsin. Önünde Belhanda.
Aykut Hoca'nın bunu düşündüğünü hiç sanmıyorum.
Umarım sezon sonunda Gökhan İnler ile anlaşılır.
umarım. Bir de benim şüphem teknik direktör üzerine..Ne kadar oyuncu alırsanız alın.Ben başarılı olacağını düşünmüyorum. Kafadan baroni ilk 11'de oynuyorsa ne diyeyim başka...
umarım. Bir de benim şüphem teknik direktör üzerine..Ne kadar oyuncu alırsanız alın.Ben başarılı olacağını düşünmüyorum. Kafadan baroni ilk 11'de oynuyorsa ne diyeyim başka...
Baroni sezon sonu yok, tutulmaz takımda. Corinthians'a gider. Bienvenu zaten gidiyor.
Yobo+Meireles+Belhanda+Kuyt+Stoch+Krasic+Sow
7 yabancı ediyor. 1 transfer hakkın olacak. Hadi transfer yaptın şu an 1 yabancı daha diyelim. Stoch gidebilir seneye. Mutlaka sezon sonu bir yabancı kontenjanı açacaklar.
O yüzden Gökhan İnler önemli.
Forvete de Pierre-Emerick Aubameyang gibi bir isim beklerdim. Semih gitmeli.
Eğer bir orta saha alınır, örn. Gökhan Inler, Selçuk Şahin anlamsız kalır. Sözleşmesi uzatılmamalı. Sezon sonu bitiyor.
petrol_fb12
06.Ocak.2013, 22:20
Baroni sezon sonu yok, tutulmaz takımda. Corinthians'a gider. Bienvenu zaten gidiyor.
Yobo+Meireles+Belhanda+Kuyt+Stoch+Krasic+Sow
7 yabancı ediyor. 1 transfer hakkın olacak. Hadi transfer yaptın şu an 1 yabancı daha diyelim. Stoch gidebilir seneye. Mutlaka sezon sonu bir yabancı kontenjanı açacaklar.
O yüzden Gökhan İnler önemli.
Forvete de Pierre-Emerick Aubameyang gibi bir isim beklerdim. Semih gitmeli.
Eğer bir orta saha alınır, örn. Gökhan Inler, Selçuk Şahin anlamsız kalır. Sözleşmesi uzatılmamalı. Sezon sonu bitiyor.
Selçuk Şahin sezon sonu gitmez.Aykut Kocaman Ondan VazGeçmez.
antiochia
06.Ocak.2013, 22:21
ben şahsen yobo yerine alınabilinirse daha iyi sroper alınmalı diyorum.Krasic de bana kalmaz gibi geliyor sene sonunda...
Burak Akmanoğlu
06.Ocak.2013, 22:23
2 Ay kiralık stoper alalım :zuhaha
Önder HOCA
06.Ocak.2013, 22:29
belhandaya rağmen hala bir ortasahaya ihiyacımız var
ozan42
06.Ocak.2013, 22:46
Biraz izledim tekniği üst düzel iyi top süren bir oyuncuymuş.
Kaka Leite
06.Ocak.2013, 22:49
Fiziksel olarak mükkemmel tekniği falan bilmem de :icon_biggrin:
erdem344
06.Ocak.2013, 23:34
2 gündür izliyorum hazard,mata,cazorla,kagawa,kaka neyse bu çocukta ondan.
Night_Mare17
07.Ocak.2013, 00:27
ah ah sol kanada da bir Arda iyi giderdi ama :)
Altıntepsi , Bayrampaşaspor veya Galatasaray formasından baska forma giymez Arda daha Türkiye'de :D
petrol_fb12
07.Ocak.2013, 00:31
ah ah sol kanada da bir Arda iyi giderdi ama :)
Arda Türkiye Gelmez.Gelse Bile Fenerde Oynamaz.Bunun Sebebi.İki yıl önce stadyumda Galatasaray ile maçımız vardı.Oyuncular ısınıyordu.Kale arkaları 15 dakika boyunca Arda'nın annesine küfür etti.Durmadan.O yüzden gelmez.
Escochae
07.Ocak.2013, 00:32
Altıntepsi , Bayrampaşaspor veya Galatasaray formasından baska forma giymez Arda daha Türkiye'de :D
Bu kadar büyük konuşmanın anlamı yok. Kimler geldi kimler geçti. Tabi şuan bu dediğinin olması imkansız çünkü Avrupa piyasası olan futbolcu. Ama bundan bir kaç sene sonra olabilir belki .. Gerçi bunu Arda kadar Fenerbahçeninde istemesi lazım :)
mpaker66
07.Ocak.2013, 00:37
Bu kadar büyük konuşmanın anlamı yok. Kimler geldi kimler geçti. Tabi şuan bu dediğinin olması imkansız çünkü Avrupa piyasası olan futbolcu. Ama bundan bir kaç sene sonra olabilir belki .. Gerçi bunu Arda kadar Fenerbahçeninde istemesi lazım :)
Tamam o zaman bikaç sene bekleyelim kim kimi istemiyor görelim ki başkanınızın arda'yı istediğini(Beni Arda ile 2 dk yalnız bırakın mevzuuu) gün gibi ortada. Tartışmaya lüzum yok.
ReaList
07.Ocak.2013, 00:44
Arda Türkiye Gelmez.Gelse Bile Fenerde Oynamaz.Bunun Sebebi.İki yıl önce stadyumda Galatasaray maçımız vardı.Iısnmalara yetiştim.Kale arkdaşarı 15 dakika boyunca Arda'nın annesine küfür etti.Durmadan.O yüzden gelmez.
Mesela hakaret yemekse Emre'nin Galatasaray formasıyla oynadığı zaman Fenerbahçe taraftarından yediği hakaret hiç bir oyuncu yememiştir.
Belhanda'yı da transfer etmemiz durumunda son yıllarda Fransa liginde yaptığımız bir transfer daha olacak. Az buz rakamlarda göndermiyoruz yalnız, 8 - 6.5 - 10 gerçekleşirse bu transfer 11-12.
Mehmet Topuz'la hala masaya oturamadık sezon sonunda ayrılabilir. Bedavaya elden çıkarsa yazık olacak 9 milyon € ödemiştik.
Escochae
07.Ocak.2013, 00:50
Tamam o zaman bikaç sene bekleyelim kim kimi istemiyor görelim ki başkanınızın arda'yı istediğini(Beni Arda ile 2 dk yalnız bırakın mevzuuu) gün gibi ortada. Tartışmaya lüzum yok.
Onun mevkisinde oynayabilecek daha iyi bir oyuncu var ise neden isteyelim ki ? Neden bu açıdan bakıp değerlendirmiyorsun ki. Arda'yı küçümseyecek birşey söylemedim sonuçta. Ayrıca gelmeyecek diye birşey yok. Parayı bastıkdan sonra ne Galatasarayı kalır ne Fenerbahçesi. Örn: Baliç,Revivo vs vs
mpaker66
07.Ocak.2013, 00:55
Onun mevkisinde oynayabilecek daha iyi bir oyuncu var ise neden isteyelim ki ? Neden bu açıdan bakıp değerlendirmiyorsun ki. Arda'yı küçümseyecek birşey söylemedim sonuçta. Ayrıca gelmeyecek diye birşey yok. Parayı bastıkdan sonra ne Galatasarayı kalır ne Fenerbahçesi. Örn: Baliç,Revivo vs vs
Yabancı oyuncular farklı türk oyuncular farklı. Arda Galatasaray alt yapısı ürünü, diğerleri ne idüğü belirsiz. :)
Peki o açıdan bakıp değerlendireyim, Arda ile aynı pozisyonda Arda kalitesinde başka bi türk oyuncu varmı?
footballer33
07.Ocak.2013, 00:58
belhandaya rağmen hala bir ortasahaya ihiyacımız var
M.Topal, M.Topuz, Selçuk, Salih, Meireles, Cristian, Belhanda, Sezer, Recep Niyaz... Daha nereye ihtiyaç var, anlamadım. :)
ReaList
07.Ocak.2013, 01:09
M.Topal, M.Topuz, Selçuk, Salih, Meireles, Cristian, Belhanda, Sezer, Recep Niyaz... Daha nereye ihtiyaç var, anlamadım. :)
Aslında 1 kişi iyi olunca buradaki çoğu isim iyi olabilir ama işte O 1 iyi olmayınca alayı kötü oyuncu zannediliyor : )
Night_Mare17
07.Ocak.2013, 01:11
Belhanda , Kuyt , Sow , Mehmet Topal falan ne bileyim hepsi çok farklı oyuncular bir arada oynayabilirler mi bilemiyorum. Hiç bir uyum içinde hayal edemiyorum.
petrol_fb12
07.Ocak.2013, 01:13
Belhanda , Kuyt , Sow , Mehmet Topal falan ne bileyim hepsi çok farklı oyuncular bir arada oynayabilirler mi bilemiyorum. Hiç bir uyum içinde hayal edemiyorum.
Hepsi farklı bölgelerde oynuyor hepsinin görevi farklı :D
Sistemi iyi kurup kendi görevlerine verirsen.Sıkıntı yapmaz.Mehmet Topal hiç beğenmiyorum o ayrı.
Night_Mare17
07.Ocak.2013, 01:16
Meireles , Belhanda birde yanlarına Kwadwo Asamoah gibi bir oyuncu alırsa Fenerbahçe ligin en iyi orta sahasına sahip olur bence sadece Belhanda yetmez. Yanlarına iyi bir oyuncu daha aldıkları takdirde müthiş bir 4-3-3 çıkar.
Önder HOCA
07.Ocak.2013, 01:48
abi çift yönlü orta saha olarak bi tek salih var oda yetersiz mehmet topal oynar oynamaz değilde yeterli desteği vermiyor
Burak Akmanoğlu
07.Ocak.2013, 01:51
Mehmet Topalı Fenerbahçeli olarak seven bariz kişilerdenim ben galiba :D
petrol_fb12
07.Ocak.2013, 02:01
abi çift yönlü orta saha olarak bi tek salih var oda yetersiz mehmet topal oynar oynamaz değilde yeterli desteği vermiyor
Şöyle isimleri yazıyım dedim :D
Bir tek Salih,Miereles,Topal var oyunu çift yönüyle oynayan.
Escochae
07.Ocak.2013, 02:05
Cristian'ı unutuyorsun sanırım. Artık ilk onbirde oynaması için oyunun iki yönünüde oynamak ZORUNDA. İlk yarıdaki performansı yetmez onbir için.
Escochae
07.Ocak.2013, 02:08
Yabancı oyuncular farklı türk oyuncular farklı. Arda Galatasaray alt yapısı ürünü, diğerleri ne idüğü belirsiz. :)
Peki o açıdan bakıp değerlendireyim, Arda ile aynı pozisyonda Arda kalitesinde başka bi türk oyuncu varmı?
Bundan bir kaç sene sonrasını düşünecek olursak o belli olmaz işte.
Night_Mare17
07.Ocak.2013, 02:24
Almayın şu Belhanda'yı çok pis kıskanacağım. Tam bizim ihtiyacımız olan adam Belhanda :D Sow ve Belhanda Fenerbahçe'de cidden kıskanacağım oyuncular olur.
Kaka Leite
07.Ocak.2013, 02:26
Belhanda-Marsilya
İster rövaşata diye, ister vole diye yuttur :n:
OrcunFB
07.Ocak.2013, 02:35
Fenerbahçe yalanladı ?
Kaka Leite
07.Ocak.2013, 02:38
Fenerbahçe yalanladı ?
Fenerbahçe oyuncuyu yalanlamadı ama henüz anlaşılmadı anlamında bir yalanlama geldi.
OrcunFB
07.Ocak.2013, 02:39
Fenerbahçe oyuncuyu yalanlamadı ama henüz anlaşılmadı anlamında bir yalanlama geldi.
Tamam anladım. Biran önce bitse de rahatlasak. :)
petrol_fb12
07.Ocak.2013, 02:41
Sözlerimde tahrik yoktu.Umarım inşallah Fenere gelmez.
http://skorer.milliyet.com.tr/hasan-kabze-belhanda-bana-turkiye-yi-sordu-/fenerbahce/detay/1652081/default.htm
Kaka Leite
07.Ocak.2013, 02:43
Sözlerimde tahrik yoktu.Umarım inşallah Fenere gelmez.
Bir olayı eleştirirken kuralına uygun bir eleştiri yaparsan tahrik olmaz.
Senin ki yanlış yapılmış bir eleştiri.
BleedingMoon
07.Ocak.2013, 03:49
haftas onu kap'a bildirim yasakmış sanırım. bu sabah açıklanır.
Lord Black
07.Ocak.2013, 04:14
haftas onu kap'a bildirim yasakmış sanırım. bu sabah açıklanır.
İnşallah :)
KanaKe
07.Ocak.2013, 11:49
Arda Türkiye Gelmez.Gelse Bile Fenerde Oynamaz.Bunun Sebebi.İki yıl önce stadyumda Galatasaray ile maçımız vardı.Oyuncular ısınıyordu.Kale arkaları 15 dakika boyunca Arda'nın annesine küfür etti.Durmadan.O yüzden gelmez.
parayi görünce gelir gelmez denen ne adamlar geldi fenere
himone
07.Ocak.2013, 13:48
Abdullah Kiğılı transferin askıya alındığını söyledi, bizi umutlandırıp sonra hayal kırıklığına uğratanlar utansın. Umarım Kiğılı'nın yanlış açıklamalarından biri olur. Şimdi bütün Galatasaraylılar dalga geçer. En başından boşuna dememişiz çubuklu içinde imza attığını görmeden inanmamak lazım.
Gncl1905
07.Ocak.2013, 13:55
Abdullah Kiğılı transferin askıya alındığını söyledi, bizi umutlandırıp sonra hayal kırıklığına uğratanlar utansın. Umarım Kiğılı'nın yanlış açıklamalarından biri olur. Şimdi bütün Galatasaraylılar dalga geçer. En başından boşuna dememişiz çubuklu içinde imza attığını görmeden inanmamak lazım.
Ama biz öyle insanlar mıyız :D
Transfer iptal oldu dememiş askıya alındı demiş. Hala bitebilir.
C h A o S
07.Ocak.2013, 14:15
Belhanda'da yalanlamış sanırım.
http://live.sporx.com/futbol/transfer/haber/310041.php
uAburak89
07.Ocak.2013, 14:28
Ortada dalga geçecek bir durum yok. Ntvspor bugüne kadar genelde doğru haberler verdi, kim olsa inanırdı. Kaldı ki Kığılı'nın açıklaması stratejik olabilir, bu transfer olmasa bile Galatasaray'lı ya da başka takım taraftarlarının dalga geçmesi kadar absürd bir durum olamaz, Kap'a bildirip alınamayan oyuncular oluyor çünkü. Her ilgilenen oyuncu alınacak diye bir kural yok sonuçta. :)
barahir
07.Ocak.2013, 14:37
Eğer bu transfer olmazsa, ben sorumluluğu Aykut Yıldırım'ın üzerine yıkarım..
BleedingMoon
07.Ocak.2013, 15:24
bir kehanette bulunayım dedim, o da tutmadı. :D
himone
07.Ocak.2013, 15:41
Dalga geçecekler derken GS taraftarına laf attığım için değil yanlış anlamayın. Ben futbolun içinde böyle şeylerin olması gerektiğine inanan biriyim. Sonuçta birbirimizle böyle durumlarda takılıp eğlenmedikten sonra ne anlamı var taraftar olmanın.
Ben sadece GS taraftarına malzeme veren NTVSPOR gibi tüm kalitesini kaybemiş bir haber kanalına sitem ediyorum. Ne yapalım elbet birisini alacaklar ama böyle kaliteli olmayacaksa almasınlar daha iyi, takım zaten vasat futbolcu dolu.
byariff
07.Ocak.2013, 16:58
Belhanda transferi Montpellier'in fiyat arttirimi yuzunden askiya alindi.. Olan biten budur.. Transferlerde bu durum hep yasaniyor..
https://twitter.com/aykutTyildirim/status/288263436830388226
petrol_fb12
07.Ocak.2013, 18:35
Dünya üzerinden Belhanda tipinde başka oyuncu yok mu ?
Mamadou
07.Ocak.2013, 18:40
PSG fiyatı 20 Milyon € yükseltmiş diye yazanlar var Twitter'da. Ne kadar doğru tabi bilinmez.
Bide bu var. https://twitter.com/AYemeniciler/status/288208911922782208
Burak Akmanoğlu
07.Ocak.2013, 18:41
Fransız Le10Sport: "Montpellier, Belhanda'yı Fenerbahçe'ye sattı. Birkaç saat içinde açıklanır"
Fenerbahçe | Fransız Le10Sport internet sitesinin son dakika şeklinde duyurduğu özel habere göre Fenerbahçe, Younes Belhanda ile senelik 2.5 milyon euro'dan 3.5 yıllık anlaşma sağladı. İki kulüp arasındaki pazarlıkların da tamamlanma aşamasında olduğu ve gün içinde resmi açıklama yapılacağı iddia ediliyor.
uAburak89
07.Ocak.2013, 21:26
Montpellier başkanı satarım ama 15 milyon euro demiş, 12'yi veren 15'i de verebilir bence. Bonus falan bir şekilde anlaşılabilir.
himone
07.Ocak.2013, 22:35
Galiba 15 + sonraki satıştan %35 istiyorlarmış. Sadece 15 olsa birşekilde alınırdı ama %35 işi olayı bozuyor. Eğer sonraki satışın karından ise bizim oyunda yaptığımız gibi yüzdeyi düşürsünler, nakiti de biraz artırsınlar sorun olmaz :D. Ama satışın tamamından ise sorun olur fazla bir yüzde.
erdem344
07.Ocak.2013, 22:59
12 verilip gerisi bonuslara bırakılma fikri güzel ama ali yıldırım varsa zor
sui generis
07.Ocak.2013, 23:02
adam bugün radyoda 15 isterim demiş. Türkleri severim ama bu sene para ödememe yüzünden avrupadan men edildiler , 12 keş verirlerse de olur demiş.
bu dediklerimi canlı dinleyip yazdı twitterdan bir arkadaş. gazeteci falan değil.
OrcunFB
07.Ocak.2013, 23:30
Batalla ile Nobre gelir demedi demeyin. Kötü mü olur bence olmaz.
erdem344
07.Ocak.2013, 23:32
bataşa 2. Tabata etkisi yapar.
OrcunFB
08.Ocak.2013, 00:03
bataşa 2. Tabata etkisi yapar.
Batalla Tabata'dan çok daha istikrarlı bir oyuncu.
barahir
08.Ocak.2013, 00:34
Batalla gelirse derim ki neden Alex gitti?
erdem344
08.Ocak.2013, 01:05
belhnda hayırlı olsun beyler yarın en geç 2 güne açıklanır kaynagım cok saglam :D
Sheriff
08.Ocak.2013, 01:06
Bu kaynağı çok sağlam olanlardan korkuyorum artık ben zaten :)
erdem344
08.Ocak.2013, 01:10
Adam imzaları gözlerimle gördüm dedi
Kaka Leite
08.Ocak.2013, 01:12
Benim de hiç inanasım gelmiyor üstüne alınma tabii.
Twitterda da herkes klüp başkanını tanıyor, herkesin kaynağı var. Diyeceksin ki şu şu adamdan duydum he tamam diyeceğiz. :0:
sui generis
08.Ocak.2013, 01:16
Benim kaynağım yok ama hiç şüphem yok Belhanda konusunda. gelecek o adam. oyuncu tamam dedi , başkanları fiyat arttırıyor. Aziz Başkan fiyatı kırmaya çalışıyor , kıramazsa da adamlara ne isterse verip getirir :D
Kaka Leite
08.Ocak.2013, 01:18
Benim kaynağım yok ama hiç şüphem yok Belhanda konusunda. gelecek o adam. oyuncu tamam dedi , başkanları fiyat arttırıyor. Aziz Başkan fiyatı kırmaya çalışıyor , kıramazsa da adamlara ne isterse verip getirir :D
Katılıyorum, öyle ya da böyle alacağız bence de.
Burak Akmanoğlu
08.Ocak.2013, 01:18
Bir haber aldım basında çıkan Belhanda haberinin üzerine Galatasaray ve diğer kulüpler fiyatı yükseltmiş ondan dolayı yalanlanmış transfer. :)
uAburak89
08.Ocak.2013, 01:25
Bir haber aldım basında çıkan Belhanda haberinin üzerine Galatasaray ve diğer kulüpler fiyatı yükseltmiş ondan dolayı yalanlanmış transfer. :)
Bu haberi aldığın kişi transfer olunca Galatasaray'ın elinden kaptık da der. :) Fenerbahçe ile ilgili her olayda illa ki biz çıkıyoruz, baydı artık.
Burak Akmanoğlu
08.Ocak.2013, 01:27
Bu haberi aldığın kişi transfer olunca Galatasaray'ın elinden kaptık da der. :) Fenerbahçe ile ilgili her olayda illa ki biz çıkıyoruz, baydı artık.
Çıkartıyoruz değil böyle birşeyin olması doğal bence. :)
Suicider
08.Ocak.2013, 01:29
Bana da bir haber geldi bugün.%99 bitti deniyor Fransa'dan arkadaşımla konuştum.Belhanda bitmiş.Fransa defterini kapatmış kendisi.Hayırlı olsun Fenerbahçe'ye.
Burak Akmanoğlu
08.Ocak.2013, 01:30
Ben bu sözüme kefilim
"Belhanda Fenerbahçe'de"
Suicider
08.Ocak.2013, 01:41
Yukardakini yazmamda ki amaç lütfen ordan burdan duyduğunuz şeyleri kaynak belirtmeden burda söylemeyin.İddaaname de geçen Şekip Bey in Tahir Kum'a ısmarlama Emenike haberi yaptırmasını hatırlarsınız.Böyle olaylar çok oluyor ülkemizde. 'Sen bunu rakip takıma gidiyor diye yazda bizde onların elinden almış gibi olalım' diye düşünerek kendini ilkokullu seviyesine indiren bir çok yöneticimiz var.Daha dikkatli olalım bu konuda.
uAburak89
08.Ocak.2013, 01:43
Transfer zaten bitecek. Ben Fenerbahçe'li olsam rahat olurdum.
Oyuncu gelmeyecek olsa Hasan Kabze'yi Fenerbahçe'yi sormaz, Fenerbahçe'nin ilgisi zaten ortada. Kığılı'nın açıklaması hevesli görünmemek için, Montpellier başkanı da tam kurnaz, satmam demiyor zaten parama bakarım diyor. 1-2 güne kalmaz olur bu iş.
barahir
08.Ocak.2013, 01:48
Montpellier başkanı deyince, sadece ben mi benzetiyorum acaba..
http://icube.milliyet.com.tr/Skorer600x298/2013/01/07/belhanda-yi-satabiliriz-ancak--2939988.Jpeghttp://www.thelandofshadow.com/wp-content/uploads/2012/11/317283_10151139765554821_2026578289_n1.jpg
Suicider
08.Ocak.2013, 01:52
Hocam ne yaptın çok iyimiş :D
petrol_fb12
08.Ocak.2013, 03:04
Louis Nicollin, açıklamasında Belhanda için Fenerbahçe ile görüştüklerini doğrularken, "Bonservis için 15 milyon Euro istiyoruz. Ancak ödemede garanti konusunda sıkıntı var. Ben Türkleri severim ama Türk kulüplerine bu konuda güven olmuyor. Fenerbahçe'ye de öyle" dedi.
Belhanda'yı İspanyol, İngiliz, Alman kulüplerine satmayı tercih edeceğini dile getiren Nicollin, "Ama Fenerbahçe parayı peşin verecekse onlarla da anlaşırız. Aksi takdirde bir sorun olduğunda ben Michael Platini'ye gidip dert yanmak istemiyorum" diye konuştu.
Haberin Kaynağı :http://skorer.milliyet.com.tr/belhanda-yi-satabiliriz-ancak-/fenerbahce/detay/1652507/default.htm
Corpus
08.Ocak.2013, 03:12
Bu çok ağır bir açıklama olmuş. Yazık çok yazık.
futureless
08.Ocak.2013, 03:14
Montpellier başkanı deyince, sadece ben mi benzetiyorum acaba..
:D
Altın mı bileklik ?
Bu çok ağır bir açıklama olmuş. Yazık çok yazık.
Patavatsızlık etmiş.
Açıklansın şu iş de rahatlayalım artık ya.
Sheriff
08.Ocak.2013, 03:23
Belkide dünyada bu konuda en sağlam takımlardan biridir Fenerbahçe, ne bir takıma ne bir oyuncuya ödemesini geçiktirdiğimizi duymadım..
barahir
08.Ocak.2013, 04:01
su dunyada Belhandayi 15 milyon trink paraya alacak takim yok.. Alabilecek vardir ama alacak takim bulamazsiniz.. Baskanlari ucuyor resmen..
petrol_fb12
08.Ocak.2013, 04:07
su dunyada Belhandayi 15 milyon trink paraya alacak takim yok.. Alabilecek vardir ama alacak takim bulamazsiniz.. Baskanlari ucuyor resmen..
Adam garantici oyuncunun kalitesi ortada 22 yaşında para uygun.Acıklamalar kendi içinde mantıklı.Uslup cok itici.Bence bu acıklamalarının en büyük nedeni Beşiktaş avrupa'ya para yüzünden alınmaması yaptı.Bu yüzden böyle konuşuyor.Birde sezon başında Bursaspor bir durumu vardı.Ondan güvenmiyor.
Bunu daha farklı bir uslupla dile geterebilirdi.Patavatsızlık etmiş.
Corpus
08.Ocak.2013, 05:20
Adam garantici oyuncunun kalitesi ortada 22 yaşında para uygun.Acıklamalar kendi içinde mantıklı.Uslup cok itici.Bence bu acıklamalarının en büyük nedeni Beşiktaş avrupa'ya para yüzünden alınmaması yaptı.Bu yüzden böyle konuşuyor.Birde sezon başında Bursaspor bir durumu vardı.Ondan güvenmiyor.
Bunu daha farklı bir uslupla dile geterebilirdi.Patavatsızlık etmiş.
Başka kulüplere çamur atarken, Fenerbahçe' nin şike davasının Avrupa'da duyulmuş olabileceğini de düşünmek lazım. O insanlar bitirme politikası, herkes Fener düşmanı o yüzden yapılıyor demiyor. Sadece davanın sebebine bakıyorlar.
himone
08.Ocak.2013, 11:18
Teminat mektubu diye birşey duymamışlar galiba. Zor birşey değil FB önümüzdeki maçların hasılatını temlik ederek teminat mektubu alır ve Montpellier'e verir olay da bu şekilde çözülür. Adamın amacı FB'yi zor durumda bırakıp biraz daha para koparmak, ben söylediklerinden bunu anlıyorum.
ReaList
08.Ocak.2013, 13:45
Dünyada 10 milyon € üzerindeki bonservis bedelini pat diye ödeyecek kulüp kaldı mı yahu : ) Bizim ülkede belirtileri kısmen olsa da Avrupa'da (özellikle İtalya, İspanya, Portekiz ve batı ülkelerinde) ekonomik kriz diz boyu. Bundan en büyük darbeyi de borçları bulunan büyük kulüpler yedi. Durum böyleyken kimse (Arap-Rus sahipleri olan kulüpler dışında) yüksek meblağalı bonservis ücretlerini birden ödemez. Bir ödeme planı oluşturulur ve taksitle bu ödenir. Bana kalırsa Montpellier başkanı Beşiktaş'ın almış olduğu mevcut ceza yüzünden böyle bir açıklama yapmış. Fenerbahçeyle ne alışveriş'i bulunmuş da "Fenerbahçe de öyle" demiş.
Önder HOCA
08.Ocak.2013, 14:00
çok uzattılar dün tottenhamın 12 milyonluk teklifini okumuştum bi yerden bu kadar uzatırlarsa bu iş yatar gibi duruyor
titates1
08.Ocak.2013, 14:35
Başka kulüplere çamur atarken, Fenerbahçe' nin şike davasının Avrupa'da duyulmuş olabileceğini de düşünmek lazım. O insanlar bitirme politikası, herkes Fener düşmanı o yüzden yapılıyor demiyor. Sadece davanın sebebine bakıyorlar.
her ne kadar diğer arkadaşa da katılmıyor olsam , size de katılmıyorum , çünkü Fenerbahçe şike sürecindeki ekonomik zorluklarda bile fransa liginin en kaliteli golcülerinden birini devre arasında , yüksek bir bonservis verip getirebilmiş bir takım , bunu da unutmayın.
Corpus
08.Ocak.2013, 15:33
her ne kadar diğer arkadaşa da katılmıyor olsam , size de katılmıyorum , çünkü Fenerbahçe şike sürecindeki ekonomik zorluklarda bile fransa liginin en kaliteli golcülerinden birini devre arasında , yüksek bir bonservis verip getirebilmiş bir takım , bunu da unutmayın.
Ben söylediğimi de savunmuyorum. Futbolcunun diğer takımlardan dolayı gelemeyeceğini düşünmekten önce kendi takımını sebep olarak görmek daha mantıklıdır. Ben buna örnek için söyledim. Bana kalırsa, Coşkun'un da söylediği gibi, adam patavatsızlık etmiştir.
petrol_fb12
08.Ocak.2013, 15:36
Ben söylediğimi de savunmuyorum. Futbolcunun diğer takımlardan dolayı gelemeyeceğini düşünmekten önce kendi takımını sebep olarak görmek daha mantıklıdır. Ben buna örnek için söyledim. Bana kalırsa, Coşkun'un da söylediği gibi, adam patavatsızlık etmiştir.
Fenerbahce'nin parasal konuda bir sıkıntı yokki ? Geçen sene beşiktaş para yüzünden alınmadı.Şike döneminde bile.Lille kulubüne 10 milyon Euro ödedik.Adam "TOK" satıcı olma avantajı elinde.Yani Nasredin hoca misali "PARAYI VEREN DÜDÜĞÜ ÇALAR".Patavatsızlık etmiş gene söylüyorum.
Tottenham'da o bölgede 4 oyuncu var. 5. oyuncuyu istemezler. Balon haber.
ForsakeN
08.Ocak.2013, 15:40
Montpellier'in başkanı Süleyman Hurma ve Sadri Şener karışımı bir adam resmen.
O açıklamayı kismi okursanız öyle saçma bir tartışma çıkar. Demiş ki, CL'den atıldılar, Türkiye'nin en zengin kulubü ama su şartlarda güvenmiyorum. Satmak istiyorum kesinlikle. Turk kulüplerine de hiç güven olmaz demiş.
Adam bizi yakında krizde olabilir sanıyor. O yüzden keşke İngiliz kulüpleri isteseydi, teminat problem olmazdı diyor.
Hatta Türkleri de severim, isterim transferin olmasını diyor. Peşin versek hemen satmak istediğini söylüyor adam.
Aşağıladığı yok bizi. Nasıl okudunuz anlamıyorum.
Tottenham'da o bölgede 4 oyuncu var. 5. oyuncuyu istemezler. Balon haber.
amc olarak bakarsak sigguridsson dembele ve arada dempsey var tabi bunlara eğer kulübüyle şimdi anlaşılırsa anlaşılmazsa sene sonunda gelicek bi holtby var. ama sigguriddsondan memnun olduğunu zannetmiyorum ben villas-boas ın dembelede mc oynuyo genelde dempseyde kanatta oynuyo genelde
kanat olarak bakarsak lennon dempsey bale ve gene sezon sonunda holtby
ihtiyaç varmış gibi durmuyo ama hiç ihtiyaç yokmuş gibide durmuyo olabilir çünkü özellikle kanatlar konusunda alternatif sıkıntısı var belhanda kanat yedeği veya direkt amc olarak kullanılabilir
not: banada olası durmuyo onun yerine moutinho tarzı bi oyuncu daha gerekli ama hiç olası değil demekte olmaz bence
davidvilla
08.Ocak.2013, 15:49
Adamların gözünden bakmaya calısın.
Her sektorde deli gibi kazıklıyoruz.
Bir kere ismimiz cıkmış.
Her gun yok şike yok ödeme dunyadan spor haberlerinde bir türlü yer alıyoruz.
Ünümüz kötü.
Biz bile burada iş yaparken yabancılarla çok iyi fiyatlar cekmemize ragmen adamlar bir tereddut ile yaklaşıyorlar her zaman.
uAburak89
09.Ocak.2013, 18:01
Tottenham Belhanda için devreye girmiş, Fenerbahçe Belhanda ile anlaşmış ancak kulübü ile olan anlaşmazlık devam ediyormuş.
https://twitter.com/oluwashina
Tottenham'ın devreye girmesi iyi değil, Montpellier cephesinin eli güçlenir. Nicollin 15 milyon euroyu veren alır der çekilir, tabii Tottenham Belhanda ile anlaşabilirse.
petrol_fb12
09.Ocak.2013, 19:17
Tottenham Belhanda için devreye girmiş, Fenerbahçe Belhanda ile anlaşmış ancak kulübü ile olan anlaşmazlık devam ediyormuş.
https://twitter.com/oluwashina
Tottenham'ın devreye girmesi iyi değil, Montpellier cephesinin eli güçlenir. Nicollin 15 milyon euroyu veren alır der çekilir, tabii Tottenham Belhanda ile anlaşabilirse.
Her oyunucnun hayali'dir İngiltere'de oynamak .Özellikle avrupalı topcular için.
Corpus
09.Ocak.2013, 19:27
Tottenham neymiş arkadaş bir Sneijder bir Belhanda
himone
09.Ocak.2013, 19:57
Tottenham haberleri yalandan başka birşey değil. Adamlar zaten o bölgede bir sürü oyuncuya sahip ve Holtby sezon sonunda takıma katılacak. Ben gidip maliyeti yüksek bir transfer yapacaklarına inanmıyorum.
erdem344
09.Ocak.2013, 21:06
Belhanda bize GE-LE-CEK rahat olun beyler
yanında birde forvet alıcaz
Şınayder de gelebilir yani kayt kankisi var :D :D :D
kalemci
09.Ocak.2013, 21:36
Numarasını gönder bizde arayıp öğrenelim teyit edelim :p
erdem344
09.Ocak.2013, 21:40
Numaraya gerek yok ben burdan veriyorum haberleri :D
C h A o S
09.Ocak.2013, 21:47
Bugün hangi kanalda izledim hatırlamıyorum ancak İBB'ye Webo için Semih + para teklif edilmiş.
Önder HOCA
10.Ocak.2013, 01:49
şu benat ı alsınlar meireles in yanına önüne de bir 10 numara mis gibi takım olur be, takımda duran top kullanıcak adam yok
Burak Akmanoğlu
10.Ocak.2013, 01:59
Transferi yine son güne bırakırsak büyük sıkıntılar başlar.
ReaList
10.Ocak.2013, 01:59
Bizim şu 2-3 transfer geldi mi diye haberlere bakayım dedim Selçuk'la yeni sözleşme imzalama aşamasında olduğumuzu gördüm. Haberleri kapattım.
Burak Akmanoğlu
10.Ocak.2013, 02:13
Bizim şu 2-3 transfer geldi mi diye haberlere bakayım dedim Selçuk'la yeni sözleşme imzalama aşamasında olduğumuzu gördüm. Haberleri kapattım.
:zuhaha
Şu zihniyeti hiç ama hiç anlamıyorum birisi açıklar mı ? Sneijder diyelim ki Galatasaraya gitti Fenerbahçe bu transfere karşılık mı vermek zorunda bu ne kıt ve ne cahil bir anlayıştır.
petrol_fb12
10.Ocak.2013, 02:19
:zuhaha
Şu zihniyeti hiç ama hiç anlamıyorum birisi açıklar mı ? Sneijder diyelim ki Galatasaraya gitti Fenerbahçe bu transfere karşılık mı vermek zorunda bu ne kıt ve ne cahil bir anlayıştır.
Rakibin dünyanın en iyi 20 oyun kurucusu içine girebilicek oyuncu transfer ederken.Sen halen baroni'yle oyun kurmaya calışıyorsun ?
Kabul edelim wesley sneijder Galatasaray gelirse.Birde Maya tutarsa Galatasaray bu sezon şampiyon.
Sende hala Selçuk Şahin'i oyunu alıp orta sahada top kesmeye devam edersin.
GebzeLi1907
10.Ocak.2013, 02:25
Rakibin dünyanın en iyi 20 oyun kurucusu içine girebilicek oyuncu transfer ederken.Sen halen baroni'yle oyun kurmaya calışıyorsun ?
Kabul edelim wesley sneijder Galatasaray gelirse.Birde Maya tutarsa Galatasaray bu sezon şampiyon.
en iyi 20 mi en iyi 5 e girer benim gözümde
ayrıca ne bu sezonu önümüzde ki 5 sezon şampiyon maya tutması halinde, zaten başarıya aç ve o havaya girmiş durumda hem teknik ekip hem futbolcular hem de taraftar.
bizim de illaki cevap vermemiz gerek ama bizim yönetim miladını doldurdu artık pek yapacak birşeyleri kalmadı belhanda gelse dahi takımın düzeleceğinden hiç umudum yok takımın başındaki hoca değil cünkü.
zamanında galatasaray bizi nasıl izliyorduysa şimdi bir süre biz de onları izleyeceğiz gibi.
ForsakeN
10.Ocak.2013, 02:28
E biz ölelim o zaman
GebzeLi1907
10.Ocak.2013, 02:30
yönetim ve hoca değişmezse zaten dibe vuracağız gittikçe yaklaşıyo o son
ForsakeN
10.Ocak.2013, 02:31
yönetim ve hoca değişmezse zaten dibe vuracağız gittikçe yaklaşıyo o son
yönetim ve hoca değişirse takıma mourinho ve mesut özil mi gelecek?
Önder HOCA
10.Ocak.2013, 02:31
ligin en iyi yerli kadrosu bizde yanına 2 transfer yapıcan bu kadar mı zor bu kadro boşu boşuna ziyan oluyor 3 senedir
Burak Akmanoğlu
10.Ocak.2013, 02:32
Yok hayır sen tam beni anlamadım :) Tamam ama aynı düzey oyuncuya niye yöneliyorsun misal Sneijderi Galatasaray alırsa Aziz Yıldırım Kaka'yı getirecektir büyük ihtimal.Genç ve daha iyi oyunculara yönelse özellikle Belhanda veya daha alternatif isimler var Bressan vb gibi. :)
Kaka Leite
10.Ocak.2013, 02:34
Yalnız şunu söyleyeyim Sneijder Galatasaray'a giderse ve Fenerbahçe bu hızla Kaka'yı getirirse yüzyılın en önemli çekişmesini izleriz.
Böyle 2 yıldızı bu ülkede görmek özellikle Kaka konusu beni çok çok çok mutlu eder :)
Night_Mare17
10.Ocak.2013, 02:35
He inşallah Kaka ve Sneijder Türkiye'ye gelir. Onlar gelirse ve takımlara cidden katkı sağlarsa ileride çok önemli yıldızlarda gelir.
GebzeLi1907
10.Ocak.2013, 02:37
yönetim ve hoca değişirse takıma mourinho ve mesut özil mi gelecek?
birincisi ve en önemlisi psikolojik yenilenme olacak
özellikle aziz yıldırım yönetimi miladını doldurdu o kadar cok boş vaadi var ki son dönem de gittikçe artıyor şiddetini.
artık güven vermiyor ve kendi taraftarına bile itici geliyor.
aykut kocaman da taraftarın büyük coğunluğunun asla hocalık yeteneğine inanmadığı bir isim
böyle bir ortamda başarının gelmesi çok zor.
rakibinde arayı açarsa işler iyice ters gider.
kaç milyon euroluk transfer yapıldı karşılığı alınamadı
2 sezon daha böyle bir süreç geçse klup finansal olarak kan kaybedecek.
düzgün yapılanmış bir yönetim ve iyi bir hoca tercihi ile türkiye de hakkettiğimiz futbolu oynayan rakiplerine korku salan takıma dönüşebiliriz o finansal potansiyel ve taraftar desteği var.
ayrıca fenerbahçe geleneği böyle kaoslardan hep çıkmıştır.
ama bu sefer dediğim gibi çok ciddi bir yeniliğe ihtiyaç var aziz yıldırım ve aykut kocaman ne yazık ki heycan vermiyor taraftarının büyük kısmına
tombul taho
10.Ocak.2013, 02:48
ortamı gerecek sacma sapan mesajlar yazmayin beyler. burada belli bir seviyede belli bir uslupla konusmalar yapildigini unutmayin! fanatizm yapacaginiz yer degil burasi
Burak Akmanoğlu
10.Ocak.2013, 02:55
İyi ki birşey dedik ortalık karışmış. :D
Allah kahretsin ne zaman çıksam şu forumdan geri döndüğümde hep olaylar olaylar bari silinen mesajlardan iz kalmasın merak içinde kalıyorum :)
davidvilla
10.Ocak.2013, 10:33
Yalnız şunu söyleyeyim Sneijder Galatasaray'a giderse ve Fenerbahçe bu hızla Kaka'yı getirirse yüzyılın en önemli çekişmesini izleriz.
Böyle 2 yıldızı bu ülkede görmek özellikle Kaka konusu beni çok çok çok mutlu eder :)
Olur mu olur. Kaka olmasa bile bence Aziz Yıldırım güzel bir karşılık verir. Hiç beklenmedik bir oyuncuyu da getirebilir. Tanıdıgımız Aziz Yıldırım Sneijder transferi gerçekleşirse bence boş durmayacaktır.
Universal
10.Ocak.2013, 11:52
Ben artık kulübümüzün ciddi bir transfer yapabileceğini düşünmüyorum.
Bu saatten sonra takıma 18-19 yaşında geleceğe dönük alınmayacak her transfer Josico ve Maldonado gibi isimler olacaktır.
himone
10.Ocak.2013, 13:24
Ben artık kulübümüzün ciddi bir transfer yapabileceğini düşünmüyorum.
Bu saatten sonra takıma 18-19 yaşında geleceğe dönük alınmayacak her transfer Josico ve Maldonado gibi isimler olacaktır.
Allah korusun abi, takım Maldonado ve Josico dolu. Aykut Salih'i oynatmaya başlasa ben razıyım kimse gelmesin.
ReaList
10.Ocak.2013, 13:32
Mesele de o zaten Salih gibi bir yeteneği pişirip Meireles, Recep Niyaz gibi bir yeteneği pişirip X5 Belhanda elde etmek varken biz işin kolayını seçip para saçıyoruz, saçtıklarımız yetmemiş gibi.
petrol_fb12
10.Ocak.2013, 13:39
Salih oynasın bunu en başından beri diyorum.Gelişime cok acık bir oyuncu.Oynaya oynaya kendine gelir.
Fiorentina, Meireles'i istiyormuş.
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/22331353.asp
Güvenilirliği tartışılır ama Fanatik'te yazan habere göre Liverpool 15 milyon euro teklif etmiş Sow için.
http://www.fanatik.com.tr/moussa-sowa-liverpooldan-35-milyon-tl_3_Detail_476_290851.htm
KanaKe
10.Ocak.2013, 14:09
meireles gitmez
Kaka Leite
10.Ocak.2013, 15:04
Fiorentina, Meireles'i istiyormuş.
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/22331353.asp
Güvenilirliği tartışılır ama Fanatik'te yazan habere göre Liverpool 15 milyon euro teklif etmiş Sow için.
http://www.fanatik.com.tr/moussa-sowa-liverpooldan-35-milyon-tl_3_Detail_476_290851.htm
Liverpool'a çok uyuyor Sow, kariyerimden biliyorum :D
Sow'un gideceğini sanmam biz de satmayız zaten.
Önder HOCA
10.Ocak.2013, 20:14
Fenerbahçe'nin 2 genç oyuncusundan berk Bayrampaşa hasan ise Altay forması giyecek
William Rookwood
10.Ocak.2013, 21:02
Elde ekmek varken gidip frından ekmek almak neden? Kendi ekmeğini pişir hem takıma hemde milli takıma katkı sağla. Recep'i ya da Salih'i oynatıpta Fenerbahçe liigi beşinci bitirse hiç bir taraftar demez neden oynattın diye.
barahir
10.Ocak.2013, 22:04
Elde ekmek varken gidip frından ekmek almak neden? Kendi ekmeğini pişir hem takıma hemde milli takıma katkı sağla. Recep'i ya da Salih'i oynatıpta Fenerbahçe liigi beşinci bitirse hiç bir taraftar demez neden oynattın diye.
Antalya maçında yediğimiz 3. golden sonra neler söylendi.. Bu dediğinizi yapmak için camianın da arkanızda olması gerekir. Şu durumda çok zor bu.
William Rookwood
10.Ocak.2013, 22:32
Antalya maçında yediğimiz 3. golden sonra neler söylendi.. Bu dediğinizi yapmak için camianın da arkanızda olması gerekir. Şu durumda çok zor bu.
O pozisyonun içinde Salih değilde Meireles ya da Mehmet Topal olsa aynı şeyler söylenir miydi? Başarıyı veya başarısızlığı bir kişinin üzerine yıkmak son derece yanlış bence.
himone
10.Ocak.2013, 23:05
Malesef herkes bizim gibi düşünmüyor, Türkiye'de o kadar çok cahil ve nankör varki inan dediğin gibi olmuyor. 2 maç mağlubiyet oldu mu hemen yer yerinden oynuyor. Ama takım 3 yıldır kötü futbol oynadığı için eleştirdiğin zaman siz gerçek FB taraftarı değilsiniz diyecek kadar da küstah oluyorlar.
erdem344
10.Ocak.2013, 23:09
Fenerbahçe her sene kafaya oynayan takım biz gençlerbirliği,sakaryaspor,boluspor değiliz salih ve recep çok çalışıcak abileriyle beraber yavaş yavaş takımda yerini bulacak o yetenek var.
William Rookwood
10.Ocak.2013, 23:15
Tamam ama iyi şansta bulması lazım. Şimdi takım 2-0 yenikken Salih'i Recep'i kurtarıcı diye oyuna sokarsan hem taraftar yüklenir hemde çocuğu ateşe atarsın. Böyle gençleri takım 2-0 3-0 galip iken koyacaksın ki o özgüveni kazanacak abileriyle etekleri tutuşmadan rahat rahat oynacak. Tabii bu söylenenleri Aykut hoca bizden çok daha iyi biliyordur da işte...
OrcunFB
10.Ocak.2013, 23:20
Kupada şans verildi zaten.
barahir
10.Ocak.2013, 23:21
O pozisyonun içinde Salih değilde Meireles ya da Mehmet Topal olsa aynı şeyler söylenir miydi? Başarıyı veya başarısızlığı bir kişinin üzerine yıkmak son derece yanlış bence.
Söylenmezdi işte, sorun burada.
erdem344
10.Ocak.2013, 23:30
Tamam ama iyi şansta bulması lazım. Şimdi takım 2-0 yenikken Salih'i Recep'i kurtarıcı diye oyuna sokarsan hem taraftar yüklenir hemde çocuğu ateşe atarsın. Böyle gençleri takım 2-0 3-0 galip iken koyacaksın ki o özgüveni kazanacak abileriyle etekleri tutuşmadan rahat rahat oynacak. Tabii bu söylenenleri Aykut hoca bizden çok daha iyi biliyordur da işte...
Futbol bu. İlla takım öndeyken mi oyuna girecekler sen fenerbahçe spor kulübü oyuncusuysan
bu baskıyı kaldıracaksın.
ayrıca taraftardan genç oyunculara karşı bir tepki geliceğini zannetmiyorum bu taraftar genç oyuncalara özlem duyuyor zaten.
Kaka Leite
11.Ocak.2013, 00:15
Açık konuşayım rakibimiz bu kadar transfer heyecanı yaşarken bizim bir o kadar suskun olmamız çok kötü bir durum.
Transferin bu kadar gecikmiş olmasının iki açıklaması var.
Bir yıldız ile anlaşılmaya çalışıyor ( Ben buna kendim bile inanmıyorum )
Belhanda'ya takıldık, onu almaya çalışıyorlar.
Belhanda da ısrarcı olmak süper bende çok istiyorum gelmesini ama baktın olmuyor başka birisini al çok gecikti.
ozaniel
11.Ocak.2013, 01:17
sen fenerbahçe spor kulübü oyuncusuysan
İşte bence Türkiye'de genç oyuncu yetişmemesinde ve herşeyin kısa vadeli olmasında bu sorun var. Fenerbahçe kulübü oyuncusu robot gibi sakin olacak, 18 yaşında ve 50.000 kişinin önünde ilk kez oynasa bile. Beşiktaş kuılübü hep hücum oynayacak, Galatasaray kulübü her sene şampiyonluğa oynamalı gibi şeyleri durmadan tekrarlıyoruz.
Bir kere şampiyonluğa oynayan bir kulübün hazır olmayan genç bir oyuncuyu tek oynatabileceği yer kupa maçları ve 2-0, 3-0 önde olduğu maçlar. Çünkü 18-19 yaşında birisi daha ne zihinsel ne de fiziksel gelişimini tamamlamıştır, hem stattaki seyircilerin hem de televizyon karşısındaki onbinlerce kişinin önünde olduğunun farkındalığı ile oynamak kolay değil, uzaktan laf söylemenin aksine. Taraftar 27 yaşında gibi oynayan genç oyuncu istiyor, sorun burda.
Bu yazıyı genel olarak tüm Türk takımlarının taraftarlarına yönelik yazdım, sırf bir kişiye veya Fenerbahçe taraftarlarına değil.
erdem344
11.Ocak.2013, 01:26
editttttttttttt.....
erdem344
11.Ocak.2013, 01:32
Baki mercimeğin menajeride lerbymiş.
Türkiyede tek gs değil ilgilenen diyo istermisiniz bi stoch part2 olsun :D :D :D
Önder HOCA
11.Ocak.2013, 01:35
Türkiyede tek gs değil ilgilenen diyo istermisiniz bi stoch part2 olsun :D :D :D
süper olur oyuncuyu gs nin elinden kapma konusunda değil adam sneijder olduğu için
sui generis
11.Ocak.2013, 01:36
Avrupada oynayamıyor ne yapacağız Sneijder'i.
Kaka Leite
11.Ocak.2013, 01:36
Harbi yazmış, fena olur :icon_biggrin:
ForsakeN
11.Ocak.2013, 01:38
FB zaten Galatasaray'dan once ilgileniyordu Sneijder'le. Ama o maliyeye girmeye de gerek yok bence. Belhanda iyidir
Önder HOCA
11.Ocak.2013, 01:38
Avrupada oynayamıyor ne yapacağız Sneijder'i.
antremana çıksın yeter
uAburak89
11.Ocak.2013, 01:39
Bu Stoch konusunda o kadar mutlu oluyor ki bazıları, çeşitli platformlarda Stoch'u Galatasaray Kap'a bildirdi diyenler var ki yalan. :) Photoshop resmi site giriş fotosunu gerçekmiş gibi gösterenler var, çok enteresan ve çocukça. :)
erdem344
11.Ocak.2013, 01:41
Avrupada oynayamaması kötü zaten oynayabilse ilk tercihimiz olurdu diye düşünüyorum kayt abiside bizde ikisi takılırdı :D
Ama başarıya tok bir şınaydermi yoksa genç ve başarıya aç bir belhandamı
Baki Mercimek'in yönetici arkadaşım dediği kişi Hasan Çetinkaya olmalı. Fenerbahçe'nin Sneijder'e teklifini Baki Mercimek az önce iletti gibi oluyor. :)
erdem344
11.Ocak.2013, 01:43
Şınayder kulübün tapusunu ister bu durum aykut kocamana ters
selçuğun 1 m. aldığı yerde şınayder 6 m alamaz :D :D :D
FB zaten Galatasaray'dan once ilgileniyordu Sneijder'le. Ama o maliyeye girmeye de gerek yok bence. Belhanda iyidir
O bedellere Sneijder'in alınması pek mantıklı değil. 4 ay oynamamış oyuncunun durumu Krasic'e benzeyebilir, ki göbeğini görünce çok ürktüm. Fizik durumu bir oyuncu için çok önemlidir. Hâlâ geleceğine inanmıyorum, Premier League'e gitmeye çalışıyor bence. Menajeri lehine pazarlığı kızıştırmaya çalışıyor gibi.
erdem344
11.Ocak.2013, 02:11
belhanda sakatlanmış
ReaList
11.Ocak.2013, 02:17
Aykut Yıldırım: Belhanda kas yırtığı sebebiyle Afrika Kupası'na gitmiyormuş... Yani uzun bir süre sakat olabilir... Detayları araştırıyoruz...
Uzun bir süre de olabilir, 1 ay da olabilir. Ameliyat da gerekebilir. MR çekilince ortaya çıkar.
barahir
11.Ocak.2013, 02:55
Uuu kaç kaç kaç... Alternatif adam lazım şimdi..
petrol_fb12
11.Ocak.2013, 03:02
Uuu kaç kaç kaç... Alternatif adam lazım şimdi..
Adam sakat cıkmışsa geçmiş olsun.Transfer sezonu 3-4 gün sonra biter ondan sonra son dakika transferi elimizde patlar .
Geçmiş Olsun.Umarım yanılırım ama ufakta transfer görünmüyor.
ReaList
11.Ocak.2013, 03:07
Aykut Hoca'nın sisteme göre aradığı skor yaratan Ofansif Orta Saha oyuncusu bulmak gerçekten zor, piyasaya baktığınız zaman hemen göze çarpan isimler Kaka, Diego, Sneijder, Belhanda gibi oyuncular keza biraz yaşlansa da Ronaldinho. Bu oyuncular hem maliyetli hem de getirmesi zor.
Oysa şu inatçı kimliğini kırsa ve tutmayan 4-2-3-1 anlayışından vazgeçse hem transfer çehresi genişler hem de takım 10 numara pozisyonunda oynayacak oyuncunun ayağına bakmaktan kurtulur.
En kötü 4-4-2 oynasanız alacağınız oyuncu ya Sow'un yanına bir forvet ya da Meireles'in yanına bir ortasaha oyuncusu. Bu bağlamda transfer yapmak mevcut arayıştan daha kolay olacaktır. Fenerbahçe illa 4-2-3-1 oynamak zorunda mı ? Allah'ın emri mi bu ? Gerçekten anlamak mümkün değil.
Bi iki yerde gördüm,Yoann Gourcuff'tan bahsediyorlar,olur mu bilmem fakat gelmesini istemem açıkçası.
Universal
11.Ocak.2013, 11:50
Bence yıldız alacağımıza 20-21 yaşında ki geleceğe dönük isimleri alalım daha iyi. W.Bony neden alınmaz merak ediyorum.
erdem344
11.Ocak.2013, 21:05
Belhanda'nın durumu belli oldu mu ?
2. tercih kim acaba elalem şınayderleri alıyor :D :D
BÜYÜK BAŞKAN BİZE KAKAYI GETİR :D :D :D
Önder HOCA
11.Ocak.2013, 21:33
http://www.tribalfootball.com/articles/chelsea-face-fenerbahce-competition-benat-3738861#.UO1GuuTZZFs
1907 Medya @1907Medya
Bilgilendirme : Belhanda`nın sakatlığı ciddi değil , tedbir amaçlı turnuvaya katılmayabilir.
Escochae
11.Ocak.2013, 23:14
http://www.tribalfootball.com/articles/chelsea-face-fenerbahce-competition-benat-3738861#.UO1GuuTZZFs
1907 Medya @1907Medya
Bilgilendirme : Belhanda`nın sakatlığı ciddi değil , tedbir amaçlı turnuvaya katılmayabilir.
Benat haberi umarım doğrudur. Belhanda ve Benat alınsın abartmıyorum kesin alırız Uefayı
erdem344
11.Ocak.2013, 23:22
Belhanda ve yedek forvet gelsin yeter
Bu sene için :
TR Liginde 2.lik
TR kupası
Avrupa ligi çeyrek veya yarı final
Benim beklentim.
Önder HOCA
11.Ocak.2013, 23:27
Bu sene için :
TR Liginde 2.lik
TR kupası
Benim beklentim.
benat haberini baya bir siteden baktım teklifi yapmışız ama kabul görmemiş şu aşamada hoş takımın 2 tane orta sahaya bu kadar ihtiyacı varken gene eksik bir yerler kalır 1 ini şimdi alsak seneye elimizdeki bir oyuncuyu yollarlar sonra başka transfer bekleriz
benat hem oynar hem oynatır
MuraTBudaN
12.Ocak.2013, 00:30
Bence ya Benat gelir ya da Belhanda ikisinin geleceğini sanmıyorum gelirse orta saha nasıl bir şekil alacak. Nobre ve ikisinden biri gelirse iyi olacaktır.
IcedEarth
12.Ocak.2013, 00:45
Bi iki yerde gördüm,Yoann Gourcuff'tan bahsediyorlar,olur mu bilmem fakat gelmesini istemem açıkçası.
Neden? Ben Gourcuff'u her zaman beğenmişimdir, bence gayet iyi bir oyuncu. Üstelik çok yüksek maliyetlere geleceğini de sanmıyorum.
himone
12.Ocak.2013, 01:27
Bu sene için :
TR Liginde 2.lik
TR kupası
Benim beklentim.
Avrupa liginde Çeyrek veya Yarı final görecek futblu oynasak ligde de şampiyon oluruz zaten. Bence asıl önemli olan lig şampiyonluğu, şampiyonlar ligine direk gitmek gerekiyor, elemeler kabusumuz oldu artık.
Neden? Ben Gourcuff'u her zaman beğenmişimdir, bence gayet iyi bir oyuncu. Üstelik çok yüksek maliyetlere geleceğini de sanmıyorum.
Yıllardır kendisi hakkında "süper on numara,geleceğin en iyisi" gibi sıfatlar yakıştırılmıştı ama kendisi bu sıfatların hakkını veremedi.Hep bir Zidane olmasını bekledik kendisinden fakat Lyon'a geldiğinden beri esamasi okunmuyor.
Kaka Leite
12.Ocak.2013, 03:51
Betis'i çok yakından takip ediyorum beğendiğimden dolayı nefis bir oyuncu Benat, üst düzey tekniği var.
OrcunFB
12.Ocak.2013, 04:05
Betis'i çok yakından takip ediyorum beğendiğimden dolayı nefis bir oyuncu Benat, üst düzey tekniği var.
Benat hakkında bi blog yazsana. :)
Önder HOCA
12.Ocak.2013, 04:36
yok benim anlamadığım ya benat ya belhanda olayı 2 si o kadar farklı oyuncuki aklıma takılıyor yani 2sini birden bitirmeye çalışıyorlar kanımca
Burak Akmanoğlu
12.Ocak.2013, 04:41
yok benim anlamadığım ya benat ya belhanda olayı 2 si o kadar farklı oyuncuki aklıma takılıyor yani 2sini birden bitirmeye çalışıyorlar kanımca
Benim kanımca ise ikisi ile anlaşıp birini bitirmek diğerinde pürüz çıkarsa diğerini almak mantığı. :)
ForsakeN
12.Ocak.2013, 05:01
Benat Belhanda'ya göre çok daha düz oyuncu. Ben Belhanda'nın alınması taraftarıyım. Takımın hücum gücüne büyük katkı yapar, gol yollarındaki kısırlığımızı aşmamız için daha mantıklı.
IcedEarth
12.Ocak.2013, 12:38
Yıllardır kendisi hakkında "süper on numara,geleceğin en iyisi" gibi sıfatlar yakıştırılmıştı ama kendisi bu sıfatların hakkını veremedi.Hep bir Zidane olmasını bekledik kendisinden fakat Lyon'a geldiğinden beri esamasi okunmuyor.
O bakımdan haklısınız, kendisine sıralanan sıfatların gölgesinde kaldığı doğrudur. Ama bence alınırsa çok başarılı olur.
ForsakeN
12.Ocak.2013, 14:31
Belhanda uzerine yazilmis guzel bir yazi
http://www.hayatimfutbol.com/2013/01/11/en-iyilerin-mayasina-sahip-younes-belhanda/
ReaList
12.Ocak.2013, 14:40
Belhanda uzerine yazilmis guzel bir yazi
http://www.hayatimfutbol.com/2013/01/11/en-iyilerin-mayasina-sahip-younes-belhanda/
Lütfen, önce ben yazmıştım :p
http://dergi.turksportal.net/ocak2013/
Turksportal her şeyi bir adım önceden bilir : )
Universal
12.Ocak.2013, 15:23
Benat İspanyol Mehmet Topuz bile değildir. Giden paraya yazık olur. Alt yapıdan bir isim çıkar oynat daha mantıklı.
erdem344
12.Ocak.2013, 15:35
Bizim yönetim hala neyi bekliyor güya 10 ocağa kadar bitecektı.
Belhanda'nın sakatlığı ciddi değilmiş.
ReaList
12.Ocak.2013, 16:04
Bizim yönetim hala neyi bekliyor güya 10 ocağa kadar bitecektı.
Cem Yılmaz'ın Vizontele'de bir repliği var, onu biraz bu konuyla harmanlarsak : )
X: Yönetim ne dedi ?
Y: Maçtan sonra alelacele durumu kurtarmak için 2-3 transfer yapacaz, kamp başlamadan oyuncular hazır olacak, taraftarımız sakin olsun, her şey güzel olacak siz destek verin önce hele ona mahsuben.
X: Ona mahsuben
Y: Evet abe
X: Sen de bunu Yedin
Y: Evet abe
:D
Önder HOCA
12.Ocak.2013, 16:59
Benat İspanyol Mehmet Topuz bile değildir. Giden paraya yazık olur. Alt yapıdan bir isim çıkar oynat daha mantıklı.
baroninin yerine meirelesin yanında bence iyi gider
ReaList
13.Ocak.2013, 03:01
Bence Aykut Kocaman'ın en kısa sürede mevcut sistemi değiştirmesi yapacağımız en büyük transfer olacaktır. Fenerbahçe, mevcut Avrupa futbolundaki takımlar arasında -özellikle liglerinde şampiyonluğa oynayan takımlar arasında- ceza alanına en az uğrayan takımların başında geliyor.
4-5-1 , 4-2-3-1 veya 10 numaralı sistem, Tek forvetli sistem adına ne derseniz deyin, Sezon boyunca şuana kadar oyuncu tercihlerimiz ve dizlimimiz 3 aşağı 5 yukarı böyle oldu. Özellikle oyuncuların oyun alanında topla oynadığı ve etkili olduğu yerleri renklendirdim.
http://a1301.hizliresim.com/15/f/hwvkd.jpg
Tamamen oyun kontrolüne ve skora oynamaya -en azından o görüntüyü vermeye- çalışan Fenerbahçe'nin Avrupa'da şampiyonluğa oynayan takımlar arasında en az hücum alanında etkili olan takım olmasına şaşmamak gerek. Biz bir 10 numara transferiyle işlerin hallolacağını sanıyoruz ama mevcut oyuncu yapısı ve özellikle Aykut hocanın seçimleri bunun aksine işliyor.
Gelecek adamın bu sistemi ayakta tutmasının tek şartı tamamen skor yaratacak bir oyuncu olması, Alex ilk sezonunda 24 gol atmıştı hatırlarsanız 10'nun üzerinde de asist. Acaba gelecek oyuncu böyle bir etki yaratabilecek kapasiteye sahip mi ? Bazı oyuncular vardır topu verirsiniz ve sadece izlersiniz Alex öyle biriydi, Şimdi biz sistem geliştirmek yerine yeni bir Alex arama ve yaratma peşindeyiz bakalım, şuan süreç aleyhimize işliyor ama umarım Yönetimin bir bildiği vardır.
C h A o S
13.Ocak.2013, 03:15
Ligtv gece haberlerinde Belhanda'dan vazgeçildiği söylendi.Yeni hedef Marko Marin veya Yoann Gourcuff'muş.
Corpus
13.Ocak.2013, 03:24
Marko Marin biraz uzak ihtimal ancak Yoann Gourcuff hem olabilir hem cuk oturur.
erdem344
13.Ocak.2013, 03:26
marin kanat oyuncusu değil mi?
Mamadou
13.Ocak.2013, 03:30
Marko Marin biraz uzak ihtimal ancak Yoann Gourcuff hem olabilir hem cuk oturur.
Kiralanabilir. Chelsea transfer edip oynatmadığı genç oyuncuları genelde başka takımlara kiralıyor. Tabi kiraya gönderdiği oyuncularda satış opsiyonu olmuyor. Ancak Marko Marin transferi bu şekilde gerçekleşir. Tabi Fenerbahçe kiralamayı düşünüyorsa oyuncuyu doğru olabilir.
Sheriff
13.Ocak.2013, 03:40
Belhanda'yı alsak iyidi.
Burak Akmanoğlu
13.Ocak.2013, 03:46
Belhanda tek kelime ile süper olacaktı.
OrcunFB
13.Ocak.2013, 04:05
Bence Aykut Kocaman'ın en kısa sürede mevcut sistemi değiştirmesi yapacağımız en büyük transfer olacaktır. Fenerbahçe, mevcut Avrupa futbolundaki takımlar arasında -özellikle liglerinde şampiyonluğa oynayan takımlar arasında- ceza alanına en az uğrayan takımların başında geliyor.
4-5-1 , 4-2-3-1 veya 10 numaralı sistem, Tek forvetli sistem adına ne derseniz deyin, Sezon boyunca şuana kadar oyuncu tercihlerimiz ve dizlimimiz 3 aşağı 5 yukarı böyle oldu. Özellikle oyuncuların oyun alanında topla oynadığı ve etkili olduğu yerleri renklendirdim.
http://a1301.hizliresim.com/15/f/hwvkd.jpg
Tamamen oyun kontrolüne ve skora oynamaya -en azından o görüntüyü vermeye- çalışan Fenerbahçe'nin Avrupa'da şampiyonluğa oynayan takımlar arasında en az hücum alanında etkili olan takım olmasına şaşmamak gerek. Biz bir 10 numara transferiyle işlerin hallolacağını sanıyoruz ama mevcut oyuncu yapısı ve özellikle Aykut hocanın seçimleri bunun aksine işliyor.
Gelecek adamın bu sistemi ayakta tutmasının tek şartı tamamen skor yaratacak bir oyuncu olması, Alex ilk sezonunda 24 gol atmıştı hatırlarsanız 10'nun üzerinde de asist. Acaba gelecek oyuncu böyle bir etki yaratabilecek kapasiteye sahip mi ? Bazı oyuncular vardır topu verirsiniz ve sadece izlersiniz Alex öyle biriydi, Şimdi biz sistem geliştirmek yerine yeni bir Alex arama ve yaratma peşindeyiz bakalım, şuan süreç aleyhimize işliyor ama umarım Yönetimin bir bildiği vardır.
Katılıyorum. 4-4-2'ye geçsek Alex vari bir oyuncu almaya gerek kalmayacak.
@balde_mir_07
öncellikle çok iyi analizlerin var,ailecek severek okuyoruz ve devamını bekliyoruz :)
bana göre,Belhanda alınmalı yanına da Andre Santos geri alınmalı bu adam solbek değil resmen 10 numaraydı.
Önder HOCA
13.Ocak.2013, 15:14
yoan gourcuff un kariyeri krasiç inkinden daha sert bir şekilde düşüşte ayrıca marko marini stoch tan farkı nedir soldan içeri gir ters ayakla şut çekmekten başka bişey yapmıyor elimizde stoch varken gereksiz olur
erdem344
14.Ocak.2013, 01:12
Sinan Engin: "Belhanda bu hafta Fenerbahçeli olacak. Kaynağım Aziz Yıldırım, bu hafta bitebilir dedi."
Night_Mare17
14.Ocak.2013, 01:21
Sinan Engin: "Belhanda bu hafta Fenerbahçeli olacak. Kaynağım Aziz Yıldırım, bu hafta bitebilir dedi."
1 ay öncede Sneijder Fenerbahçe'de demişti :)
Ama bu sefer kaynağım Aziz Yıldırım diyor yalan olsa Aziz Yıldırım diyecek cesareti olmaz bence :D
petrol_fb12
14.Ocak.2013, 02:14
Kanaltürkte az önce gördüm.
Fenerbahce'ye Geliyormusun ?
Belhanda :"EVET"
Burak Akmanoğlu
14.Ocak.2013, 03:10
Kop gel artık Belhanda.
BleedingMoon
14.Ocak.2013, 04:07
http://www.herseyspor.com/video/36953-haberin-videosu.aspx
soruyu soran adam adam diyor ki
je suis fan du fenerbahçe. yani ben fenerbahçeliyim. telefondaki belhanda (şüpheli bu da) da ona karşılık yes diyor. ee napıyım gibilerinden... ama kanal bunu fenerbahçe'ye geliyor musun? olarak çeviriyor alt yazıda. fatih altaylı misali, kandırmayın fenerbahçelileri be. bu kadar ucuz mu her şey? sırf daha çok izlenmek için yalanlar uydurmak... yazık.
antiochia
14.Ocak.2013, 10:12
eğer Belhanda gelmeyecekse bence 4-3-3'e dönmeli takım. O zaman orta sahaya iki yönü de iyi bir oyuncu kurucu almak gerekir.
ReaList
14.Ocak.2013, 13:32
Bundan sonra atılmayan her adımın sorumlusu Fenerbahçe Yönetimidir. Madem Aykut Kocaman'la yola devam etmek için bu kadar çaba gösterdiniz ve Aykut Kocaman'dan bu oyun sistemiyle devam etmek istiyor, bu takıma Alex'in yerini dolduracak bir oyuncu şart. Belki başka sistem ve oyun anlayışıyla oynasak gerekmeyecek ama hoca bu oyunu oynamak istiyor ve elinde bu oyunu oynaması için en kilit oyuncu pozisyondaki futbolcu ne yazık ki yok.
Zaman su gibi geçiyor yönetimin artık bir adım atması gerek aksi halde yaşanacak başarısızlığın sorumlusu bu dakikadan sonra Aykut Kocaman kesinlikle değildir.
RasAnt
14.Ocak.2013, 16:05
Hala bu yönetimden ve teknik ekipten başarı bekleyenler var,yazık gene kandırılmış taraftar topluluğu 1-2 transfere tav oluyonuz çarşıdan farkınız kalmamış getir transferi istifa yerine alkış sesleri duyulsun her sene aynı seneryo her senede yeniyor !
Escochae
14.Ocak.2013, 16:47
Hala bu yönetimden ve teknik ekipten başarı bekleyenler var,yazık gene kandırılmış taraftar topluluğu 1-2 transfere tav oluyonuz çarşıdan farkınız kalmamış getir transferi istifa yerine alkış sesleri duyulsun her sene aynı seneryo her senede yeniyor !
Kişisel görüşündür saygı duyarım. Ama her ne kadar bazen hataları olsada Aykut Kocaman bu şartlar altında başarıyı sağlayabilecek tek adamdır. Yeterki arkasında durulsun.
ForsakeN
14.Ocak.2013, 16:58
Kişisel görüşündür saygı duyarım. Ama her ne kadar bazen hataları olsada Aykut Kocaman bu şartlar altında başarıyı sağlayabilecek tek adamdır. Yeterki arkasında durulsun.
Katılıyorum. Çok aşırı yıpratılıyor Aykut Kocaman, arkasındaki destek kesilmemeli. Eğer Fenerbahçe'de şuan biri desteklenecekse bu kişi Aykut Kocaman'dan başkası olamaz. Ne yönetim, ne futbolcular..
Salih böyle giderse ikinci devre lig maçlarında çok daha fazla forma alır Aykut Kocaman'dan.
TeNaciOUS MidFieLdeR
14.Ocak.2013, 17:09
Salihin dunku oyununu gordukten sonra hele de uefada ilerlersek onu elimizde tutabilecegimizi sanmiyorum. kesin avrupaya gidecek bu cocuk, cok yetenekli ve yasina ragmen ozguveni cok yuksek. lig maclarinda daha cok sure almali, fenerbahcenin en degerli oyuncusu bence suanda.
himone
14.Ocak.2013, 17:15
Her maç taraftarın deli gibi Salih'i destekleyerek takıma zorla sokması gerek :D. Biz artık 28 yaşında tecrübeli ama mücadele etmeyip hata yapmayan futbolcuları değil, 18-19 yaşında tecrübesiz ama mücadele eden hata da yapan oyuncuları istiyoruz. Bu kadar tecrübeli futbolcu ne verdi şu ana kadar. Hiçbiri Salih'in 3 maçta verdiği kadar ışık vermedi bana. Bu lafım takımdaki bütün orta saha ve defans oyuncuları için geçerli. Salih'in bir maçta yaptığı olumlu hareket sayısına 15 maçta ulaşamayan ama buna rağmen ısrarla oynatılan adamlar var.
Geçen sene aynı şey Özer için geçerliydi, Aykut adamı ısrarlar oynattı ve herfi neredeyse 20 maça çıktı ve takıma hiçbir katkısı olmadı (Mersin maçında atılan balık golü saymıyorum). Adam bu sene Kasımpaşa'da çok iyi oynuyor olabilir ama bize hiçbir katkısı yoktu ve gönderildi. Bu sene de artık şu çürüklerin gönderilmesi gerek yeter ulan yeterrrr. Çok sinirlendim haaaa:D.
ReaList
14.Ocak.2013, 17:34
Aykut Kocaman'ın sevmediğim en büyük özelliği demeçleri, özellikle de maç sonu demeçleri. Çünkü bende fazlasıyla kötü bir izlenim bırakıyor. Örneğin dün akşam yine "Zorlu bir rakibe karşı oynadık" dedi. Çok merak ediyorum zor rakip kıstası neye göre değişiyor ? Avrupa'da oynarken rakip zor, ligde oynarken rakip zor, 2. lig takımlarıyla oynarken rakip zor, başka takımların paf takımlarıyla oynarken rakip zor. İlginç. Bir de "beraberliğin bile böyle atmosferde güzel olacağını düşündüğümüz anlarda 2 gol bulduk" dedi ki evlere şenlik, yani berabere kalsak başarıydı. Tamam kendimizi kaf dağının ötesinde görmenin mantığı yok ama kendimizi Ankaraspor gibi lanse etmenin de mantığı yok. Türkiye'nin en pahalı kadrosunu kuracaksın ve başka takımların alt liglerde oynayan paf takımıyla maç yaparken bu maç zordu, beraberlik iyiydi dersen olmaz.
ForsakeN
14.Ocak.2013, 18:15
Sivasspor Yardımcı Antrenörü Bülent Albayrak, Henri Bienvenu transferinde Fenerbahçe ile prensip anlaşmasına vardıklarını, futbolcunun kararını beklediklerini söyledi. (AA)
Partenopei
14.Ocak.2013, 20:01
Aykut Yıldırım ve Irmak Kazuk bugün NtvSpor da 14/16 daydı.İzleme fırsatım oldu Aykut Yıldırım'a göre Belhanda bir hafta içinde açıklanacakakmış her ihtimale karşı bir alternatifi de varmış ama girişimde bulunulmamış henüz.Ayrıca başka bir bölge için transfer görüşmesi yapılmamış.
TeNaciOUS MidFieLdeR
14.Ocak.2013, 20:27
http://img33.imageshack.us/img33/6637/59013103.jpg
erdem344
15.Ocak.2013, 01:02
fernando torresle anlaşmışız :D :D :D :D kaynak sporartı :D :D :D
Önder HOCA
15.Ocak.2013, 01:13
sabah bjk kiralamaya çalışıyor diye haber çıkmıstı :D
erdem344
15.Ocak.2013, 01:14
Ah aziz başkan ah :D :D
Önder HOCA
15.Ocak.2013, 13:27
1907 Medya @1907Medya
M'Biwa için montpellier kulubu ile bir gorusme yapildi. Montpellier kulubu M'Biwa için 12 Milyon euro istiyor görüşmeler devam ediyor.
ForsakeN
15.Ocak.2013, 14:14
Artik Anadolu kuluplerini zengin edecegimize Fransizlara dokuluyoruz o parayi resmen. Sikayetci miyim, tabiki hayir. Gelen oyuncular kaliteli en azindan
IcedEarth
15.Ocak.2013, 17:23
Artik Anadolu kuluplerini zengin edecegimize Fransizlara dokuluyoruz o parayi resmen. Sikayetci miyim, tabiki hayir. Gelen oyuncular kaliteli en azindan
Üstelik Fransa Ligi'nden gelen oyuncular genelde burada başarılı oluyor. O bakımdan da olumlu adım bence.
zeck17
15.Ocak.2013, 19:09
Bir stoper bir belhanda bir de forvet alınacak diyordu aykut yıldırım bu isimler belirlenmiş mi
erdem344
15.Ocak.2013, 19:13
montpellier'i zengin edicez anlaşıldı :D
Partenopei
15.Ocak.2013, 19:36
Bir stoper bir belhanda bir de forvet alınacak diyordu aykut yıldırım bu isimler belirlenmiş mi
Mbiwa ve Belhanda üstünde duruluyor şu aralar forvet belli değil henüz.
erdem344
15.Ocak.2013, 19:39
Kayt sezon başında forvet diye alındı bence krasiçin formsuzluğu ve kaytın da sağ kanatta çok iyi oynaması forvet açığını çıkardı
Semih gol attı ama benvce takımdan gönderilmeli 2 pas atamadı üst üste
C h A o S
15.Ocak.2013, 20:59
Sporx'de yazana göre Montpellier başkanı böyle bir açıklama yapmış.
Nicollin açıklamasında durumla ilgili konuştu ve "Değişen bir durum yok. Fenerbahçe parayı bize 3 taksitte ödemek istedi. Paraları kendilerine kalsın, onu alıp uygun yerlerine soksunlar" diyerek önerilen ücretiyle, ödeme şeklinden memnun olmadığını söyledi ve kullandığı sözlerle herkesi şok etti.
http://live.sporx.com/futbol/transfer/haber/311065.php
furkan58
15.Ocak.2013, 21:01
Bir kulüp başkanının o kadar sokak ağzı konuşacağını sanmıyorum. Yalan haberdir
petrol_fb12
15.Ocak.2013, 21:03
Bir kulüp başkanının o kadar sokak ağzı konuşacağını sanmıyorum. Yalan haberdir.
Kulup başkanın yaşam tarzı cok değişik.Hiç bir şey umrunda değil adamın.Geçen sene saçlarını boyamıştı.Gazete fotoraf cıkmış.Marjinal bir tip anlıycağın.
O kadar parayı verecek kulup yok
darkkobal123
15.Ocak.2013, 21:06
Bir kulüp başkanının o kadar sokak ağzı konuşacağını sanmıyorum. Yalan haberdir.
Ben beklerim bu adamdan, kesinlikle o lafı söylemiştir. Geçen senede sezona kötü başlayan takıma neler neler söylemişti. :D
kalemci
15.Ocak.2013, 21:07
“Fransa’da şampiyon Montpellier mi? Eğer Marseille’de, Paris’te, Lyon’da, Lille’de ya da Rennes’de olsaydım, kendi .ıçıma bir sosis saplardım. Şu durumda bizim şampiyon olmamız onlar için utanç verici olmalı."
Louis Nicollin
Milan mbwia yı isterken de gene bu tip bi açıklaması vardı beklenir bu adamdan :D
sui generis
15.Ocak.2013, 21:35
Bizim kibirli yönetimimiz inşallah vazgeçmez. Dediyse dedi biz işimize bakalım.
Önder HOCA
15.Ocak.2013, 21:41
aziz yıldırımın bu adama reddedmeyeceği bir teklif yapması lazım, o kadar konuştular 3 transfer filan dediler para sakınılmıycak dediler, belhanda peşinde koşuyoruz ama diğer bölgelere olan transferlerdede bir ilerleme yok
ReaList
15.Ocak.2013, 21:43
Transfer komitesinin başına koyacaktık Rambo Okan'ı ya bu transfer bitmişti ya da Fransa :D
petrol_fb12
15.Ocak.2013, 21:50
Transfer komitesinin başına koyacaktık Rambo Okan'ı ya bu transfer bitmişti ya da Fransa :D
Mermi Manyağı Yapardı Başkanı :0:
Escochae
15.Ocak.2013, 21:54
Önemli olan oyuncuların gelirim yada gelemem demesi. O yüzden bu laflara takılmamak lazım. Sonuçta bu işi yapacaksanız profesyonel olmak zorundasınız. Koyun masaya 20 MN'yi 2 oyuncu için bakalım o zaman da konuşabilecek mi? Amacı belli zaten oyuncuların fiyatını yükseltmek ..
Bordo61Mavi
15.Ocak.2013, 22:01
Bizden delileride varmis
himone
15.Ocak.2013, 22:02
Mbiwa ve Belhanda alınırsa FB o iki pozisyon için 10 yıl futbolcuya htiyaç duymaz, tabi bir sıkıntı olmazsa. Ve bu adamlara şimdi 20 verirsin 3-4 yıl sonra 30 alırsın, kesinlikle zarar edilecek transferler değil bence. Ama geleceklerine de inanmıyorum.
BleedingMoon
15.Ocak.2013, 22:03
aziz yıldırımın bu adama reddedmeyeceği bir teklif yapması lazım
yatağına at kafası koymak lazım aslında.
petrol_fb12
15.Ocak.2013, 22:04
Süpersin .
Önder HOCA
15.Ocak.2013, 22:09
:) Şimdi düşünüyorumda biz futbolcuyla nasıl anlaştık :S daha klüple anlaşmadan bu adam şikayet etse haklı durumda ve ederde
sui generis
15.Ocak.2013, 22:17
Görüşün demiş başkanları, diye okumuştum bir yerde.
Önemli olan oyuncuların gelirim yada gelemem demesi. O yüzden bu laflara takılmamak lazım. Sonuçta bu işi yapacaksanız profesyonel olmak zorundasınız. Koyun masaya 20 MN'yi 2 oyuncu için bakalım o zaman da konuşabilecek mi? Amacı belli zaten oyuncuların fiyatını yükseltmek ..
o adamlara en az 30 verirsin daha belhanda ya tek başına 14 istiyolar sene başında kontratı bitceği halde mbwia yı milana 8-9 m € a satmadılar ki kontrat imzaladı geçen sürede
uAburak89
15.Ocak.2013, 22:20
Mbiwa ve Belhanda alınırsa FB o iki pozisyon için 10 yıl futbolcuya htiyaç duymaz, tabi bir sıkıntı olmazsa. Ve bu adamlara şimdi 20 verirsin 3-4 yıl sonra 30 alırsın, kesinlikle zarar edilecek transferler değil bence. Ama geleceklerine de inanmıyorum.
Bu düşünce teoride çok mantıklı ama bizim ülkemize gelip katkı sağlayıp üzerine kar ederek satılabilen oyuncu sayısı bir elin parmaklarını geçmez herhalde. Çoğu oyuncu köreliyor ne yazık ki.
erdem344
15.Ocak.2013, 22:21
belhanda olmazsa ikinci alternatif barçanın thiagosuymuş 1art1 yıllık kiralık yıllık 2.2 m euro oyuncuda gelmeyi çok istiyormuş kendini göstermek istiyormuş ayrıca sow içinde liverpool 12.5 milyon euro teklif etmiş bugün diğer bir haberimde umanuelson ile ciddi girisimler var . Bu hafta kesin bir tane transfer açıklanıyormuş
bu bilgiler ali yıldırım teyitlidir :D :D :D
Önder HOCA
15.Ocak.2013, 22:27
Thiago iyi güzelde alamadıktan sonra ne faydası var bize anlamadım, saçma bir transfer olur 2 sene oynatıcaz pişiricez sonra tekrar 10 numara ara :)
Kaka Leite
15.Ocak.2013, 22:27
belhanda olmazsa ikinci alternatif barçanın thiagosuymuş 1art1 yıllık kiralık yıllık 2.2 m euro oyuncuda gelmeyi çok istiyormuş kendini göstermek istiyormuş ayrıca sow içinde liverpool 12.5 milyon euro teklif etmiş bugün diğer bir haberimde umanuelson ile ciddi girisimler var . Bu hafta kesin bir tane transfer açıklanıyormuş
Barça'nın Thiago'su mu ?
Nefis olur ancak bana satmazlar gibi geliyor.
himone
16.Ocak.2013, 00:13
Senin haberine bir lafım yok ama isterse İş Bankası teminat versin NO CHECK kardeşim :D. Ben gözümle görmeden hiçbirşeye inanmam artık, birde hergün bir yalan söyleyen takım yöneticilerinden biriyse hayatta.
sui generis
16.Ocak.2013, 13:46
Aykut Yıldırım @aykutTyildirim
Belhanda'dan daha önemli bir isimle görüşüyor Fenerbahçe... Henüz bu transferle ilgili çok fazla bilgi yok.. Belhanda hazır tutuluyor ama...
---
Kaka ya da Sneijder dir bu isim. İkisini de istemem. Belhanda gelsin, yeter artık :)
ForsakeN
16.Ocak.2013, 13:52
Sneijderle hic bir zaman ilgilenmemis kulup ilgilenmeyecekmis de ,Kigili acikladi. Kakadir o bence de. Madrid bonservissiz birakacak diye haber okumustm. Bonservisine para vercegimize maasini karsilariz, mantikli
KanaKe
16.Ocak.2013, 14:20
sowa teklif varsa satilabilir fenerde harcaniyor adam :)
Önder HOCA
16.Ocak.2013, 14:22
kığılıya göre transferler 3 ocakta bitiyordu lakin transfer sezonu 5 ocakta başladı :)
sui generis
16.Ocak.2013, 14:23
10 M Euro yıllık alıyormuş nereye karşılıyoruz yahu. gidip Belhanda'yı bırakıp Kaka'yı alırsak yazıklar olsun yönetime.
Night_Mare17
16.Ocak.2013, 15:02
Kaka gelir inşallah.
Deus Dominus
16.Ocak.2013, 15:22
Belhanda işi inada binerse biter, yoksa bu cins başkanla iş yapmak sabır ister (kastettiğim Montpellier'in anormal başkanı :D). Fenerbahçe'ye başka Belhanda mı yok, parasıyla rezil olacak.
uAburak89
16.Ocak.2013, 16:01
Bence Diego olabilir, Belhanda'dan daha önemli denilen isim, gerçi onun da maaşı için 8.2 milyon euro deniyordu.
himone
16.Ocak.2013, 17:52
Diego, Kaka gibi adamları istemiyorum ben arkadaş. Gelecekler takım bu mantıkla yine iyi futbol oynamayacak ofansif orta saha kaybolacak sonra çıkıp adam yıllık şu kadar para alıyor yaptığı hiçbirşey yok diyecekler. Ve bu adamların en fazla 1,5 sezon top oynayacağını düşünüyorum, sonra yatışa geçerler.
Genç (maksimum 26 yaşında) ve güçlü bir adam alıyolarsa alsınlar yoksa da transfer yapıp boşuna para harcamasınlar. Şimdi gidip sırf transfer yapmış olmak için 7-8 milyon bi adama verecekler, adam tutmayınca yazın gidip 1 tane daha 7-8 e adam alacaklar. Onun yerine şimdi 15-20 milyona harika bir oyuncu alsalar yazın transfer istemeyiz, ya da şimdi almayıp yazın alsınlar.
erdem344
16.Ocak.2013, 22:07
Diego, belhandadan daha iyi topçu değil bence.
Önder HOCA
17.Ocak.2013, 00:31
yarın baroni ye 10 numara verirlerse kafayı yerim
furkan58
17.Ocak.2013, 00:34
Belhanda gelirse. Meireles , Salih, Belhanda 3lüsü yedekten Cristian zaman zaman Topal gerçekten çok iyi bir orta saha olur. Cristian yedekten girdiği zaman daha verimli oluyor.
ReaList
17.Ocak.2013, 00:36
Cristian'a yedek kalma korkusu verin, kral top oynar ama kötü oynamasına rağmen ısrar ederseniz o da bir o kadar umursamaz olur.
Diego, daha bir iki hafta önce Türkiye gitmek istemiyorum, dedikodu bunlar, Wolfsburg'ta kalıyorum dedi.
Escochae
17.Ocak.2013, 00:41
yarın baroni ye 10 numara verirlerse kafayı yerim
10 numara takım içinden birine verilecekse Salih yada Recep'den başkasına verilmemeli
erdem344
17.Ocak.2013, 00:41
Cristian'a yedek kalma korkusu verin, kral top oynar ama kötü oynamasına rağmen ısrar ederseniz o da bir o kadar umursamaz olur.
Cristian değil bende olsam aynısını yaparım :D :D :D rekabet yoksa başarı gelmez o mevkide bizde rekabet edicek oyuncu yok
Önder HOCA
17.Ocak.2013, 00:47
10 numara takım içinden birine verilecekse Salih yada Recep'den başkasına verilmemeli
yarın 10 numara verilir demekle 10 numara transferi yapmazlar takım yeterli derler manasında demiştim :D hata bende eksik yazdım
attirson
17.Ocak.2013, 14:59
Belli ki transfer icin yine son günü bekliycez.
sui generis
17.Ocak.2013, 15:59
Belhanda Fas Milli takımından 2 günlük izin almış transfer görüşmeleri için. kulübüyle görüşecekmiş. bu iş en geç cumartesiye biter bence.
barahir
17.Ocak.2013, 16:07
Ben transferde aceleye gerek olduğunu düşünmüyorum.
Önder HOCA
17.Ocak.2013, 16:57
aslında belhanda konusunda yönetim doğrusunu yapıyor adamı şimdi alsak şubatta gelicek belkide başka flaş bir isimle görüşüyor olabilirler ama bu takımın genede bir stopere ihtiyacı var (ömer toprak getirebilirlerse) ama stoperle ilgilli bir gelişme yok
barahir
17.Ocak.2013, 17:18
Bence stoperle ilgili girişimler de var ancak ön planda Belhanda olduğu için pek de fazla haber değeri yok şuanda, Tıpkı GS'nin Sneijder olayı gibi.
himone
17.Ocak.2013, 18:14
Gidip sene başından beri top oynamamış Rolando'yu alırlarsa şaşırmayın. Bu arada bizim transferlerin çabuk bitmemesi kaliteli futbolcuları ucuza kapatmaya çalışmamız. Biz Stoch'u 12 milyona vermiyorken, Belhanda gibi bir oyuncuyu 10 milyona alamaıyorsak bu normal değil mi?
barahir
17.Ocak.2013, 18:15
Aslında Belhanda'nın Afrika Kupasında olması da elimizi güçlendiriyor. Başkanları açıkça satmaya çalışıyor artık, bizim de pek acelemiz olmayınca, oyuncuyu zaten şimdi alsak oynatamayacağız. Eğer alınabilirse bizim istediğimiz rakama gelecektir.
Önder HOCA
18.Ocak.2013, 12:16
http://m.sporx.com/transfer/transferDetay.php?id=311403
eğer doğruysa bu iyi oldu takımın acil bir forvete ihtiyacı yoktu zaten
Universal
18.Ocak.2013, 12:21
Aslında Belhanda'nın Afrika Kupasında olması da elimizi güçlendiriyor. Başkanları açıkça satmaya çalışıyor artık, bizim de pek acelemiz olmayınca, oyuncuyu zaten şimdi alsak oynatamayacağız. Eğer alınabilirse bizim istediğimiz rakama gelecektir.
Belhanda gelse bile şubattan önce oynayamayacak. O nedenle beklemek en mantıklısı. Katılıyorum.
ReaList
18.Ocak.2013, 13:39
Transferleri erken bitirmek bizim geleneklerimize aykırı
Şuan tüm transfer konsantrasyonumuz Belhanda'ya ayrılmış Peki koca sezonu Sow'a bel bağlayarak mı geçirmeyi düşünüyoruz ? Bienvenu zaten yolcu, Semihle de en fazla ligdeki konumunda olabilirsin. Kuyt tek forvet oynadığı zaman fazlasıyla sağ tarafa kayıyor ileriyi boşaltıyor. Bence yönetim öndeki 3 maçı bekliyor. Elazığ, Bursa (kupa) ve Antep (deplasman) buradan çıkan sonuçların vereceği reaksiyonun iyi olması durumunda 1 transfer veya transfersiz, kötü olması durumunda Allah ne verdiyse : )
mpaker66
18.Ocak.2013, 14:19
Şimdi benim anlamadığım Fenerbahçe Klübü ile anlaşmadan Belhanda ile mi görüşmüş. İnsanların sonra gelip gs şöyle böyle demesi komik oluyo bu konuda :D
Kaka Leite
18.Ocak.2013, 14:21
Şimdi benim anlamadığım Fenerbahçe Klübü ile anlaşmadan Belhanda ile mi görüşmüş. İnsanların sonra gelip gs şöyle böyle demesi komik oluyo bu konuda :D
Bunun büyük ihtimal izni alınmıştır. Yoksa paradan bir kuruş aşağıya inmeyen Montpellier başkanı bu konuyu bahane ederek şikayet ederdi çoktan bizi.
mpaker66
18.Ocak.2013, 14:25
Bunun büyük ihtimal izni alınmıştır. Yoksa paradan bir kuruş aşağıya inmeyen Montpellier başkanı bu konuyu bahane ederek şikayet ederdi çoktan bizi.
Evet bak buna bişey diyemem alınmışsa, ama Belhanda'nın satılması başkanlarınında işine gelecektir zira 2014'te bitecek sözleşmesi.
ForsakeN
18.Ocak.2013, 14:38
Kulupten izin alinmis oyuncuyla gorusmek icin. Bosuna baska kuluplerle kiyasa gerek yok
sui generis
18.Ocak.2013, 15:14
İnter , Belhanda'yı istiyor haberleri var ama rakibimiz olamazlar :D 2.5-3 M önerdik biz Belhanda'ya. İnter'den min. 2M kazanması lazım ki onları seçsin :) oradaki vergiyle falan İnter'in 4 M falan teklif etmesi gerek. şuanda 800bin alan adama 4M teklif eder mi İnter ? imkansız :)
bir de şöyle bir şey var ;
Ceyhun @_JYoun
Fas'li Radyo Mars Belhanda için bugün Türkiyeye gelip kontrat imzalacak demis. Güvenilir kaynak mi bilmiyorum ama haber bu
himone
18.Ocak.2013, 15:52
Benim asıl beklediğim iyi bir stoper ama takımda şu an 4 tane adam olduğu için pek umutlu değlim. Şöyle Kjaer, Serdar Taşçı ayarında bir stoperimiz olsa tadından yenmez vallaha. Birde Belhanda gibi bir orta saha tabi yanında Salih ve Meireles oynamalı (Cristian ve Topal'ın hiçbir faydası yok, o adamlar oynarsa Belhanda da faydalı olamaz) o zaman çok iyi olur.
Önder HOCA
19.Ocak.2013, 16:51
Fenerbahçe'de yüksek katılımın olduğu Divan Kurulu bugün yapılırken, başkanvekili Abdullah Kiğılı, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Fenerbahçe'nin uzun süredir almaya çalıştığı Montpellier'nin Faslı oyuncusu Belhanda hakkında da açıklamalarda bulunan Kiğılı, "Futbolcuyla anlaştık. Biz 8 milyon euroda diretiyoruz, Montpellier 10 milyon euroya düştü. Belhanda da bize gelmek istiyor. Bu transferin olumlu sonuçlanacağını düşünüyoruz." dedi.
Suicider
19.Ocak.2013, 17:03
Açıklamalara bakılırsa artık geldi diyebiliriz ufak pürüzler kalmış.Hayırlı olsun.
erdem344
19.Ocak.2013, 17:29
8e alırsak büyük iş yapmış oluruz
uAburak89
19.Ocak.2013, 17:46
KAP sadece bize ceza veriyor herhalde, Kığılı 2. kez konuşuyor bu transfer hakkında, ortada herhangi bir bildirim yok. Enteresan.
sui generis
19.Ocak.2013, 17:49
KAP sadece bize ceza veriyor herhalde, Kığılı 2. kez konuşuyor bu transfer hakkında, ortada herhangi bir bildirim yok. Enteresan.
Aynen ben de bunu anlamadım. Neye göre işliyor bu KAP'a bildirim anlamış değilim. Hadi transferi yürütürsün açıklama yapmazsın anlarım da Kığılı her gün açıklama yapıyor maşallah. cezası varsa versinler , yönetim de Kığılı'ya rücu etsin :)
ForsakeN
19.Ocak.2013, 18:09
10'a inmişlerse daha fazla diretmeye gerek yok bence.
Burak Akmanoğlu
19.Ocak.2013, 18:12
Kığılı çok boş boğaz konuşuyor. :)
erdem344
19.Ocak.2013, 22:42
Belhanda ülkesinin oynayacağı angola maçında 11 de yok. 18 de varmı yokmu daha öğrenemedim aa eğer yoksa muhtemelen bizimle kontrat görüşmelerini yapıyor
Önder HOCA
19.Ocak.2013, 23:01
Belhanda ülkesinin oynayacağı angola maçında 11 de yok. 18 de varmı yokmu daha öğrenemedim aa eğer yoksa muhtemelen bizimle kontrat görüşmelerini yapıyor
yedekteymiş bu arada mbiwa a gitti http://tr.eurosport.com/futbol/ingiltere-premier-ligi/2012-2013/ingiltere-ligi-newcastle-dan-yanga-mbiwa-hamlesi_sto3581465/story.shtml
yedekteymiş bu arada mbiwa a gitti http://tr.eurosport.com/futbol/ingiltere-premier-ligi/2012-2013/ingiltere-ligi-newcastle-dan-yanga-mbiwa-hamlesi_sto3581465/story.shtml
amrabatın yedeği :icon_cool:
şaka şaka
erdem344
20.Ocak.2013, 00:12
hafif sakatlığı vardı tabi bide önünde amrabat gibi world class oyuncu var yedek kalması normal
BleedingMoon
20.Ocak.2013, 00:24
eee amrabat varsa kesin yedek kalır. amrabat bu boru mu?
Partenopei
20.Ocak.2013, 00:26
Bende neden oynamıyor diyordum meğer Ambrabat varmış :D
OrcunFB
20.Ocak.2013, 00:32
Amrabat varken niye Fas'ı seçmiş ki ben olsam Fransa'yı seçerdim.
erdem344
20.Ocak.2013, 00:34
Fas milli takımı umarım yenilir :)
amrabatın yedeği :icon_cool:
şaka şaka
tamam yeter bu kadar :p
erdem344
20.Ocak.2013, 22:38
Belhanda 9 milyon avroya bizde salı günü imzalar atılacakmış
attirson
20.Ocak.2013, 23:06
Kaynak gösterirsek bu haberleri verirken inandırıcılıgı artar.
furkan58
20.Ocak.2013, 23:13
Kaynak ? 9'a kapattıysak gerçekten büyük iş.
Escochae
20.Ocak.2013, 23:55
Kaynak ? 9'a kapattıysak gerçekten büyük iş.
Zaten kığılı 10 milyonda diretiyolar biz 8 veriyoruz demişti. 9 olması muhtemel eğer öyleyse.
erdem344
21.Ocak.2013, 00:21
Orta sahaya meireles gelecek diyen kişidir kaynağım
Kaka Leite
21.Ocak.2013, 00:23
Orta sahaya meireles gelecek diyen kişidir kaynağım
O kim ben bilmiyorum mesela ?
ForsakeN
21.Ocak.2013, 00:26
Belhanda şart bize, hatta Valbuena da alınsın. Takımın ileri uç elemanları paslaşmaktan aciz.
ReaList
21.Ocak.2013, 00:27
Abartmıyorum, Aykut Kocaman'ın mevcut sistemine göre temiz 3 oyuncu transfer etmemiz gerek. Bir 10 numara, bir forvet bir de Ortasaha. Bu sistemde ne 10 numarasız yola devam edilir, ne sadece Sow'la ne de Meireles'le. Aykut Kocaman'da bunun bilincinde olduğu ve sistemden vazgeçmeyeceği için yönetimden söz aldı ama...
Bu arada Kocaman transferle ilgili soruya, "Gelişen bir şey yok, bu işle ilgilenenler aynı şekilde ilgileniyorlar" dedi.
Şu sözlerin altında çok şey yatıyor, anlayana...
Her şey Belhanda'nın gelişiyle bitecek mi peki? Takımda genel bir uyumsuzluk & ruhsuzluk söz konusu. Bir de buna ekstra olarak yeni bir oyuncunun adapte olayı eklenecek.
erdem344
21.Ocak.2013, 00:27
O kim ben bilmiyorum mesela ?
@fenerologia
Kaka Leite
21.Ocak.2013, 00:34
Her şey Belhanda'nın gelişiyle bitecek mi peki? Takımda genel bir uyumsuzluk & ruhsuzluk söz konusu. Bir de buna ekstra olarak yeni bir oyuncunun adapte olayı eklenecek.
Sırf Sow için istiyorum ben bu işi bari 2 tane ara pası alsın.
Garibim tek başına savaşıyor, diğerleri düşünsün bunu o kadar para kazanıyorlar hakkını vermek onların işi.