View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic
F Armstrong
25.Temmuz.2012, 18:16
Avrupa liginde seyretmiştim villarreale karşı oynarken hücum yönü iyi ama defansada deseteğe geliyor hatta o maç gol atmıştı.
Fernando Gago
25.Temmuz.2012, 19:27
Badelj'i bilmem de Tuncay Şanlı umarım takıma geri döner ..
Tuncay'a gerek yok bence.
GodfatheR
25.Temmuz.2012, 19:32
Şekip Mosturoğlu'nun oğlu twitterda transfere veto verdi. Bu da demek oluyor ki bu iş olmayacak Hamit meselesinde de böyle olmuştu.
eGowiCh
25.Temmuz.2012, 19:59
Krasic: Fenerbahçe'ye gitmiyorum
Sırp "mondo.rs" adlı internet sitesine konuşan Juventuslu Milos Krasiç "Artık oynamak istiyorum. Ama Juventus'ta bu şansı bulamadım. Bu nedenle Torino'da kalmayacağım. Bu cehennemden kurtulmam lazım. Ama Türkiye'ye de gitmiyorum. Yakın gelecekte böyle bir düşüncem yok" diyerek Fenerbahçe ile anlaştığı yönündeki iddiaları yalanladı.
eng1n
25.Temmuz.2012, 21:08
Krasic: Fenerbahçe'ye gitmiyorum
Sırp "mondo.rs" adlı internet sitesine konuşan Juventuslu Milos Krasiç "Artık oynamak istiyorum. Ama Juventus'ta bu şansı bulamadım. Bu nedenle Torino'da kalmayacağım. Bu cehennemden kurtulmam lazım. Ama Türkiye'ye de gitmiyorum. Yakın gelecekte böyle bir düşüncem yok" diyerek Fenerbahçe ile anlaştığı yönündeki iddiaları yalanladı.
Aykut Yıldırım twitterdan net konuşuyor krasic ile anlaşıldı kulübü ile pazarlık yapılıyor diyor.
kalemci
25.Temmuz.2012, 21:16
Avrupa liginde seyretmiştim villarreale karşı oynarken hücum yönü iyi ama defansada deseteğe geliyor hatta o maç gol atmıştı.
Badelj Villareal'e gol atmamış. Dinamo - Villareal maçını bende seyretmiştim ama 3-0 yenildikleri maçı. Sen ötekisiyle karıştırdın heralde. O maçtada Badelj atmamış.
sui generis
25.Temmuz.2012, 23:14
Tolga Gani Zengin @tolgazengin
Yarın 2 imza var. İsimleri sormayın söyleyemem.
Orta saha + stoper
2si de yabanci
%50'de 1 yerli... Mevki soylemem
enesemin53
25.Temmuz.2012, 23:18
Orta saha + stoper
2si de yabanci
Yönetici mi bu doğru mudur acaba?:confused:
Yalnız avatar da anıları kıpraştırdı he, hey gidi günler.. BJK maçı mıydı ManU maçı mı.:)
Sekopej
25.Temmuz.2012, 23:21
Tuncay gelsin artık, oynamasa da sorun çıkarmaz, hem para verip almaya karşıydık, şimdi bedelsiz gelecek.
Elbette senelerdir düzenli oynamadığı için eski Tuncay değildir ama Türk futbolunda zirveye çıkabilecekken kaybettiği yılları oldu fazlasıyla. Takıma enerji katacaktır mutlaka.
sui generis
25.Temmuz.2012, 23:21
yönetici değil ama herkesin güvendiği bir isim .. kongre üyesi ek olarak kendisi..
maç da BJK maçı yanlış hatırlamıyorsam :)
Sekopej
25.Temmuz.2012, 23:23
yönetici değil ama herkesin güvendiği bir isim .. kongre üyesi ek olarak kendisi..
maç da BJK maçı yanlış hatırlamıyorsam :)
Ne gol atmıştı o maçta, maç berabere oldu diye ne sevinmişti arkadaşım, sonra Tuncay'ın o golü atınca ben nasıl bağırmıştım ya, vayy be...:)
sui generis
25.Temmuz.2012, 23:31
Tuncay gelsin tabi ya. 1-1.5 M peşin ve ek olarak maç başı verilsin. sağ kanatta , forvette çok işimizi görür. sol da adam çok ama orda da oynar gerektiğinde :) hiç oynamasa bile varlığıyla takıma abilik yapar :)
ek: öyle bir milletiz ki; futbolcuların ne kadara imzalayacağına karar verir olduk :)
eng1n
25.Temmuz.2012, 23:32
Sus işaretinin cuk oturduğu gollerinden biriydi.
enesemin53
25.Temmuz.2012, 23:34
Eski Tuncay değil gelmesin diyen de çok ama o her daim yıkılmayan enerjik karakteriyle bize katkısı olur, sonuçta oynamadıysa da oynar ve form tutar yani zor bişey değil ya, gittiğinden beri döneceği günü dört gözle bekleyenlerdenim bende.
Ek olarak bizde oynamaya başlarsa milli takımda onu kazanmış olur, ki Abdullah Hoca'nın da bu yönde bir açıklaması vardı.
Ve yine ek olarak:) o fotoğrafın az ilersinde yabancı maddelerden saktlanmıştı dimi:)
Önder HOCA
25.Temmuz.2012, 23:42
http://www.sporx.com/futbol/transfer/turkiye/yoboda-mutlu-son-yakinSXHBQ288785SXQ
attirson
25.Temmuz.2012, 23:45
İyi güzelde Yobo hep sonlara kalıyor geldigi zaman ve geçen sene hep son saniye transferi oldu.Şimdide Agustos gelmiş anca getiriyorlar.Hazırlık kampı filan hak getire.
MeliksahAydogan
25.Temmuz.2012, 23:48
İyi güzelde Yobo hep sonlara kalıyor geldigi zaman ve geçen sene hep son saniye transferi oldu.Şimdide Agustos gelmiş anca getiriyorlar.Hazırlık kampı filan hak getire.
Hocam çok sorun etme bizdede Melo sona kaldı o kadar transferden öncelikli olmasına rağmen :D :D :D sanırım bu konuda geriyiz Türk Futbolu'nun 2 büyük camiası olarak :)
footballer33
26.Temmuz.2012, 01:51
Orta saha + stoper
2si de yabanci
İsmi görünce, Trabzonspor kalecisinin Fener ile ne alakası var, bir de bu adamın Gani diye bir ismi daha mı varmış dedim? Meğer, isim benzerliğiymiş. :D
eGowiCh
26.Temmuz.2012, 02:40
Yarın iki imza var deniliyor. Stoper olarak Yobo ile anlaşılmış yeniden. Küçük de olsa Rolando ihtimali var deniliyor.
Bence sürprizlere hazırlıklı olmakta fayda var. NTV Spor gibi güvenilir bir haber servisi bile çok yanlış haberler yaptı. Heitinga, Krasic isimlerini verdiler, pek görünürde bir şey yok. Sercan Sararer geçti o da yalan çıktı.
Basında ismi geçenler de olabilir, hiç ismi geçmeyenler de olabilir.
Benim tahminim Yobo ile anlaşıldı ve yarın imzalayacak. Orta saha için bir tahminim yok. Krasic'in menajeri olayı yalanladığına göre başka biri olacak sanırım. Borja Valero olacak gibi bir his var içimde.
Edit: ŞL'ye kalırsak dünyaca ünlü bir santrafor alınacakmış.
Olması gereken de bu. Stoper ve orta sahayı al. ŞL'ye kalırsan gelecek parayla iyi bir santrafor alınması mantıklıdır.
LaigLeNoiR
26.Temmuz.2012, 04:06
Beşiktaş maçı çünkü arka fonda görünen stad İnönü :)
Önder HOCA
26.Temmuz.2012, 13:37
Hala gelen giden yokmu yahu birde öğlen açıklama yapılıcaktı :S
uAburak89
26.Temmuz.2012, 13:41
Badelj HSV'yi istiyormuş sanırım, kendi ülkesinin basınında o şekilde açıklamalarından bahsediliyor.
goosfraba
26.Temmuz.2012, 14:09
ben olsam ben de almanya'ya giderim. sonraki durağım ya bayern ya da dortmund olur zaten.
GebzeLi1907
26.Temmuz.2012, 15:11
hala transfer yok şu kadroyla vasiluyu zor eleriz gs da süper kupada ezici bi futbolla bizi siler sahadan.her sene transferi beklemekten bıktım artık
IcedEarth
26.Temmuz.2012, 15:20
hala transfer yok şu kadroyla vasiluyu zor eleriz gs da süper kupada ezici bi futbolla bizi siler sahadan.her sene transferi beklemekten bıktım artık
Bu kadar karamsar olmayın. Kadro gayet iyi durumda, bu kadroyla Vaslui'yi rahat elersiniz, bize karşı da ezilmeniz gibi bir durum söz konusu olmaz. Eksiğiniz bir stoper bir de orta saha altı üstü. Ayrıca daha bizim de asıl transferimiz henüz sonuçlandırılamadı, Melo (veya benzeri) gelmediği sürece bizde de sıkıntı var.
GebzeLi1907
26.Temmuz.2012, 15:25
Bu kadar karamsar olmayın. Kadro gayet iyi durumda, bu kadroyla Vaslui'yi rahat elersiniz, bize karşı da ezilmeniz gibi bir durum söz konusu olmaz. Eksiğiniz bir stoper bir de orta saha altı üstü. Ayrıca daha bizim de asıl transferimiz henüz sonuçlandırılamadı, Melo (veya benzeri) gelmediği sürece bizde de sıkıntı var.
ortasaha dediğin takım için neredeyse herşey.işin garibi bizim için çıkan dedikodularda hiç çift yönlü oyuncu ismi geçmiyor santrafor ofansif ortasaha yada kanat adamları hep.
cristian papatya falı gibi ona güvenilmez takımı defanstan ileriye taşıyacak sürekli top alıp top dağıtcak teknik çalışkan bi ortasaha şart.yoksa kanser oluruz bu yıl.
salih oraya otturulursa belki ama hazırlık maçlarında o kadar üstünde durmaması bunun da olmayacağını gösteriyor.
melo yeri dolmayacak oyuncu değil galatasaray için esas önemli olan selcuk un eksiliği olur galatasaray için melo nun yeri her türlü dolar.
IcedEarth
26.Temmuz.2012, 15:30
ortasaha dediğin takım için neredeyse herşey.işin garibi bizim için çıkan dedikodularda hiç çift yönlü oyuncu ismi geçmiyor santrafor ofansif ortasaha yada kanat adamları hep.
cristian papatya falı gibi ona güvenilmez takımı defanstan ileriye taşıyacak sürekli top alıp top dağıtcak teknik çalışkan bi ortasaha şart.yoksa kanser oluruz bu yıl.
salih oraya otturulursa belki ama hazırlık maçlarında o kadar üstünde durmaması bunun da olmayacağını gösteriyor.
melo yeri dolmayacak oyuncu değil galatasaray için esas önemli olan selcuk un eksiliği olur galatasaray için melo nun yeri her türlü dolar.
Evet Cristian tam güvenilecek adam değil, ama Topal'la birlikte en azından defansif açıdan sıkıntı yaşatmayacağı kesin. oraya transfer yapılmazsa bu sene de 4-2-3-1 gibi bir sistem kullanılacak demektir, Alex bu sene de rahatlıkla oynar.
--------------------------------Volkan-------------------------------------------
Gökhan----------Egemen-----------Bekir(Transfer)-----------Kaldırım
--------------------Topal---------------Baroni---------------------------------
Kuyt--------------------------Alex-------------------------------------Stoch
---------------------------------Sow--------------------------------------------
Bu kadro bile yeterince iyi, bir de Bekir yerine bir stoper ve Baroni yerine bir orta saha gelirse canavar gibi kadro oluyor.
goosfraba
26.Temmuz.2012, 15:33
defansa yobo'nun geleceği aşikar bence bu saatten sonra. orası için fazla uğraşmazlar.
şimdi tüm yoğunluk ortasaha transferindedir.
bu arada aykut hoca kamptan sonra 4 kişiyi istememiş. aralarında bienvenu de varmış. bir forvet daha alınabilir belki.
IcedEarth
26.Temmuz.2012, 15:35
Bienvenu yoksa bir forvet daha alınır o zaman, Türk bile alınabilir belki Muhammet, Mevlüt filan gibi.
GebzeLi1907
26.Temmuz.2012, 15:36
Evet Cristian tam güvenilecek adam değil, ama Topal'la birlikte en azından defansif açıdan sıkıntı yaşatmayacağı kesin. oraya transfer yapılmazsa bu sene de 4-2-3-1 gibi bir sistem kullanılacak demektir, Alex bu sene de rahatlıkla oynar.
--------------------------------Volkan-------------------------------------------
Gökhan----------Egemen-----------Bekir(Transfer)-----------Kaldırım
--------------------Topal---------------Baroni---------------------------------
Kuyt--------------------------Alex-------------------------------------Stoch
---------------------------------Sow--------------------------------------------
Bu kadro bile yeterince iyi, bir de Bekir yerine bir stoper ve Baroni yerine bir orta saha gelirse canavar gibi kadro oluyor.
topal baroni ikilisi yanyana oynuyorsa o takım bana hiç ümit vermez.emre gitti yerine gelcek adam topal değil.emre varken bile orta alanda sıkıntılar temposuzluklar yaşanabiliyordu topal da emre nin oyun kurma tempo yapma dikine oynama dribling özelliklerinin 5 te 1 i yok.
IcedEarth
26.Temmuz.2012, 15:43
topal baroni ikilisi yanyana oynuyorsa o takım bana hiç ümit vermez.emre gitti yerine gelcek adam topal değil.emre varken bile orta alanda sıkıntılar temposuzluklar yaşanabiliyordu topal da emre nin oyun kurma tempo yapma dikine oynama dribling özelliklerinin 5 te 1 i yok.
Orası doğru tabii, ama geçen seneye göre daha kuvvetli kanatlarınız var, orta sahanız da ofansif olarak olmasa da defansif olarak daha kuvvetli bence. Daha oraya transfer de yapılacak zaten, kısa vadede Vaslui maçını filan çıkarır bu kadro, ama bir sonraki turda daha kuvvetli rakipler olacak, oraya kadar yapılmalı orta saha transferi.
GebzeLi1907
26.Temmuz.2012, 15:46
şuana kadar çoktan yapılması lazımdı o kadar hazırlık maçı vs geride kaldı.her sene aynı şeyi yapıyor yönetim ben bıktım artık.young boys a da bu yüzden elenmiştik.ve dediğim gibi çift yönlü ortasahaya lazım dediğimiz adamların haberleri hiç çıkmıyor kokrkutuyo bu durum açıkcası.
stopere bende yobonun geleceğini düşünüyorum onun geç gelmesi çok dert değil sonuçta takımla uyumu çok iyi takımı hocayı vs biliyor ama ortasaha direk alınıp 11 oyuncusu olacak o yüzden çoktan yapılmalıydı ki benim hislerim en 10 gün daha ortasaha adına bi gelişme olmayacağı yönünde
ommix
26.Temmuz.2012, 15:53
Bu kadar karamsar olmayın.Vaslui'yi bu kadro rahat eler ama tabii bu işler kadro kalitesine bakarak olmuyor.Sahadakilerin kalitesini göstermesi lazım.Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final oynadığımız sezonda orta sahada kim vardı?Aurelio - Maldonado.Eğer Sow formunu yakalarsa Cristian - Topal 2lisi de pek sırıtmaz.Alınabilecekse iyi bir orta saha alınması şart.Ama gidipte adam alıyım diye orta sahaya adam alınacaksa ben buna karşıyım istediklerin gelmiyorsa alma
GebzeLi1907
26.Temmuz.2012, 16:07
Selcuk Aurelio oynuyordu genelde.Aurelio insan üstü performans gösteriyordu P.Viera havasında top oynuyordu adam.Selcuk da defansif görevi üstleniyordu top kap aldığını geri yana ver falan.baya gol yedirmişti sağ olsun.Topal ın yanına o zamanki Aurelio olsa hiç karamsarlık yaşamam zaten
goosfraba
26.Temmuz.2012, 16:09
Alper Öcal @alperocal
Fenerbahçe kilo fazlası ve dinamizm eksikliği sebebiyle Badelj transferinden devreden çıktı. Hamburg yolunda genç Hırvat.
C h A o S
26.Temmuz.2012, 16:13
defansa yobo'nun geleceği aşikar bence bu saatten sonra. orası için fazla uğraşmazlar.
şimdi tüm yoğunluk ortasaha transferindedir.
bu arada aykut hoca kamptan sonra 4 kişiyi istememiş. aralarında bienvenu de varmış. bir forvet daha alınabilir belki.
Hazırlık kampında az şans tanıdğı oyuncular Özer,Sezer,Bienvenu ve kiralık olarak Özgür olacakmış.Nerde dinledim hatırlamıyorum ancak bu oyuncular düşünülmüyormuş.Büyük ihtimal bu 4 oyuncu gider.
goosfraba
26.Temmuz.2012, 16:14
özer ve sezer gidecekse salih ve recep'i sık sık 18'de göreceğiz demektir.
GebzeLi1907
26.Temmuz.2012, 16:19
Özer gitsin tamam da Sezer'e şans verilmesinden yanayım ben geçen sezon sakattı hiç oynayamadı şans bulamadan göndermeyelim adamı, dursun rotasyonda forma verilir.Özer kaç defa fırsat buldu kullanamadı, yolu açık olsun.Sezer bu yıl denensin olmazsa gelecek yıl gönderilir sonuçta bu adam ligin kalbur üstü yetenekli topçularındandı.Özgür'ü göndermek de tamamen aptallık olur sol beke sol açığa genç alt yapıdan yetişmiş fenerli adam işte niye istemiyosun.Ankaragücünde de gayet iyi işler yapabileceğini gösterdi üstelik
Corpus
26.Temmuz.2012, 18:21
Fener'de Eto'o heyecanı
Aziz Yıldırım'ın büyük rüyası gerçeğe mi dönüşüyor?
Fenerbahçe'nin yıllardır hayallerini süsleyen Samuel Eto'o konusunda sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Geçen sezon başında İnter'den Anzhi'ye transfer olan 31 yaşındaki Kamerunlu golcü, aldığı astronomik ücrete rağmen Rusya'da mutluluğu bulamadı.
Anzhi kulübü, Dağıstan Cumhuriyeti'nin başkenti Makhachkala'de olmasına rağmen, sürekli Moskova'da yaşayan ve hemen her hafta uzun uçak yolculukları yapmaktan bıkan Eto'o, menajeri Claudio Vigorelli'ye "Burası bana göre değil. Artık dayanamıyorum. Ayrılmam daha iyi olacak galiba. Fenerbahçe'nin benimle hâlâ ilgilenip ilgilenmediğini bir an önce öğren" dedi. Bu talimattan sonra menajer Vigorelli'nin önümüzdeki günlerde Fenerbahçe'nin kapısını çalması bekleniyor.
(Fotomaç)
Eto'o Bitmiş !!! :n:
Önder HOCA
26.Temmuz.2012, 18:25
Alper Öcal @alperocal
Fenerbahçe kilo fazlası ve dinamizm eksikliği sebebiyle Badelj transferinden devreden çıktı. Hamburg yolunda genç Hırvat.
Selçuk İnan'ında dinamizm eksiği var ama neler yaptığı ortada üstüne bence hata yaptık
Önder HOCA
26.Temmuz.2012, 18:26
Fener'de Eto'o heyecanı
Aziz Yıldırım'ın büyük rüyası gerçeğe mi dönüşüyor?
Fenerbahçe'nin yıllardır hayallerini süsleyen Samuel Eto'o konusunda sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Geçen sezon başında İnter'den Anzhi'ye transfer olan 31 yaşındaki Kamerunlu golcü, aldığı astronomik ücrete rağmen Rusya'da mutluluğu bulamadı.
Anzhi kulübü, Dağıstan Cumhuriyeti'nin başkenti Makhachkala'de olmasına rağmen, sürekli Moskova'da yaşayan ve hemen her hafta uzun uçak yolculukları yapmaktan bıkan Eto'o, menajeri Claudio Vigorelli'ye "Burası bana göre değil. Artık dayanamıyorum. Ayrılmam daha iyi olacak galiba. Fenerbahçe'nin benimle hâlâ ilgilenip ilgilenmediğini bir an önce öğren" dedi. Bu talimattan sonra menajer Vigorelli'nin önümüzdeki günlerde Fenerbahçe'nin kapısını çalması bekleniyor.
(Fotomaç)
Eto'o Bitmiş !!! :n:
Fenerbahçe'nin benimle ilgilenip ilgilenmediğini hemen öğren :)
E.Cartman
26.Temmuz.2012, 18:29
Yıllık 20 milyon para alıyon ora nasıl sana göre değil, baştan yaratırsın oraları maaşınla :D Eto'o gelirse yardırır süper ligde yedeğide Bienvenü olur, Sow gönderilir.
KanaKe
26.Temmuz.2012, 18:29
su fotomaci alip okuyan kaldimi hala :)
attirson
26.Temmuz.2012, 18:41
su fotomaci alip okuyan kaldimi hala :)
Ben alıyorum bazen.Yalan oldugunu bilsemde heyecanlı oluyor okurken.Robinho bitti mi ? :D
furkan58
26.Temmuz.2012, 18:53
Eto'o yıllardır bitiyor ama çubukluda göremedik bir türlü :n:
kalemci
26.Temmuz.2012, 18:58
hatta ve hatta eto'o bitmiş.
anil luque
26.Temmuz.2012, 19:05
Milan Badelj bu sebeplerden vazgeçilecek bir oyuncu değil. Hata yapmış olur Fenerbahçe tek sebep buysa.
KanaKe
26.Temmuz.2012, 19:08
Ben alıyorum bazen.Yalan oldugunu bilsemde heyecanlı oluyor okurken.Robinho bitti mi ? :D
Pires'te bitti ama cok gec bitti adam futbolu birakti :D
attirson
26.Temmuz.2012, 19:11
Eto'o yıllardır bitiyor ama çubukluda göremedik bir türlü :n:
Ayıp ettin. :D
http://e1207.hizliresim.com/z/u/b3js3.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
Fransız basını Lugano ve Gameiro'yu yazmış.
vFor
26.Temmuz.2012, 20:12
Lugano bidaha gelmesin ikinci Cannavaro vakası olur önünden bile geçmez umarım klübün.
sarianet
26.Temmuz.2012, 21:31
artık biri gelsin ya kim olursa olsun transfer olmadı posikolojim bozuldu arkadaş
Cengo
26.Temmuz.2012, 22:34
Bu akşam insanlar bunu konuşuyorlar.
6 dk sonra gerçek mi fake mi göreceğiz, muhtemelen fake.
http://i.imgur.com/Z09Rr.jpg
erdem344
26.Temmuz.2012, 22:49
bişe çıkmadı :D :D
aykut kocaman işini bilir
KanaKe
26.Temmuz.2012, 22:55
hocam birsey okunmuyor resimden
di canio
26.Temmuz.2012, 22:57
Toulouse'dan Moussa Sissoko'nun transferiyle alakalı bir görsel.
Kaka Leite
26.Temmuz.2012, 23:02
Fatih Demirkol: FBTV'de 00.00 gece bültenini kaçırmayın , supriz bir konuğumuz olacak.
Yoksa...
MeMo
26.Temmuz.2012, 23:04
Fatih Demirkol: FBTV'de 00.00 gece bültenini kaçırmayın , supriz bir konuğumuz olacak.
Yoksa...
Fake o hesap.
Kaka Leite
26.Temmuz.2012, 23:05
Fake o hesap.
Fake mi ?
Öncekiler oradan duyuruldu doğru çıktı ama bilemem :icon_biggrin:
MeMo
26.Temmuz.2012, 23:08
Fake mi ?
Öncekiler oradan duyuruldu doğru çıktı ama bilemem :icon_biggrin:
O hesap onun zaten ama bu dediğini yazan hesap fake.
C h A o S
26.Temmuz.2012, 23:09
Yobo,Everton başkanıyla tartışmış.Rest çekip Nijerya'ya gitmiş.Fenerbahçe'ye gelene kadar dönmeyecekmiş.Ntvspor'da dinledim şimdi.
Chivalry
26.Temmuz.2012, 23:50
Profesyonelliğe aykırı bir davranış. Belki bizim için yaptı ama bu gerçeği değiştirmez.
KanaKe
27.Temmuz.2012, 11:52
bu basin sowu da göndertecek anlasilan :) yahu ne zaman ligin üstünde kaliteli bir oyuncu gelse en fazla 2 sene kaliyor sonra basin sayesinde cekip gidiyor adamlar... oruc tutuyorsa tutsun kardesim size ne? ön eleme maclarinda oynamasada olur vaslui yi sowsuz da eleriz
RasAnt
28.Temmuz.2012, 00:23
Alex çok iyiydi maçlarda ya çok çalışkandı gene en hazır oydu bu adam kesilmez 40 ına kadar oynar :)
Sheriff
28.Temmuz.2012, 00:27
bu basin sowu da göndertecek anlasilan :) yahu ne zaman ligin üstünde kaliteli bir oyuncu gelse en fazla 2 sene kaliyor sonra basin sayesinde cekip gidiyor adamlar... oruc tutuyorsa tutsun kardesim size ne? ön eleme maclarinda oynamasada olur vaslui yi sowsuz da eleriz
Hakan Şükür ve Ahmed Hassan'da tutardı ama aslanlar gibi oynarlardı, gerekirse Sow'da oynar. Sow'un bu sezon patlama yapacağını düşünüyorum, herhangi bir forvet transferini gerek görmüyorum alınacaksada yerli bir forvet, Sercan gibi Cenk Tosun gibi Mevlüt gibi biri süper olur, kenardan girip katkı yapacak gerektiğinde 11'e koymaktan çekinmeyeceğimiz oyuncular olurlar.
IcedEarth
28.Temmuz.2012, 03:31
Hakan Şükür ve Ahmed Hassan'da tutardı ama aslanlar gibi oynarlardı, gerekirse Sow'da oynar. Sow'un bu sezon patlama yapacağını düşünüyorum, herhangi bir forvet transferini gerek görmüyorum alınacaksada yerli bir forvet, Sercan gibi Cenk Tosun gibi Mevlüt gibi biri süper olur, kenardan girip katkı yapacak gerektiğinde 11'e koymaktan çekinmeyeceğimiz oyuncular olurlar.
Kral biraz tutuk olurdu Ramazan aylarında. Pek gol atamazdı. Ama buna karışmanın pek bir anlamı yok gibi, yabancı oyuncuya Noel izni veriyorsan Müslüman'ın da orucuna karışma, ki Fenerbahçe'nin de karıştığını pek sanmıyorum zaten, malum basınımız spekülasyonu seviyor.
Diğer konuya gelirsek; Sercan bizde gelmez, Mevlüt yedek beklemek istemez, Cenk Tosun Fenerbahçe için en uygun aday sanırım.
goosfraba
28.Temmuz.2012, 12:51
fırat günayer @firatgunayer
Fenerbahçe,Özer Hurmacı ve Sezer Öztürk karşılığında Bursaspor'dan Serdar Aziz ve Ozan İpek’i istedi..Bursa takas +4m istiyor (Haberturk)
şahsen ozan ipek'i istemem.
ommix
28.Temmuz.2012, 13:11
Ozan İpek'e gerek yok şu anki kadroya bakarsak.Ama çok iyi bir takas olur.Bir de bugün Milito haberleri var.Gerçek olduğunu zannetmiyorum
byariff
28.Temmuz.2012, 13:31
serdar aziz neysede ozan"a bencede ihtiyaç yok
GebzeLi1907
28.Temmuz.2012, 14:13
Serdar Aziz'e de gerek yok çok saçma bi haber millet de ne uyduracağını şaşırdı.Bekir Serdar Egemen + %99 Yobo.Serdar Aziz'i kim napsın.
Yönetimin şu pasifliği beni öldürecek
Deus Dominus
28.Temmuz.2012, 14:20
Ozan İpek'i bilmem Serdar Aziz ayrılmaz takımdan. Fake haber. Serdar Aziz karakterli oyuncu, sözünün arkasında duracak adam. Türkiye'de başka takımda yakın zamanda izleyeceğimizi hiç sanmıyorum.
Sekopej
28.Temmuz.2012, 15:04
Lig TV'de şimdi Tuncay'ın golleri denk geldi, o günleri hatırladım tekrar, tabi arkada o dönemde oynayan bazı oyuncuları görüp iç de geçirdim ama neyse onlar gitti, Tuncay'ın gelme ihtimali var. Umarım düşünüyordur Aykut Kocaman, eğer düşünüyorsa bu transfer olur, başkan kendisine kırgın ama Tuncay şu anda hem bonservissiz hem de Aykut Kocaman'a hayır demeyecektir Aziz Yıldırım.
Bir kanat oyuncusu olarak 15 golün altına düşmüyordu Tuncay, bizim kanatlara baktığımızda son dönemde bir tek Stoch gol olarak önemli katkı sağladı ki o da sahip olduğu şut yetisiyle. Ne Dia ne Caner ne Topuz ne Kazım oynadıkları zaman kanatta ekstra gol yükünü çekemediler. Biraz da senelerdir tek forvet oynayan forvet oyuncularının aslında yetersiz görülmesi bu sebeple, çünkü tüm yük o oyuncuya bindiği için, gol yükünü paylaşan bir tek Alex oluyor.
Tuncay gelirse aynı enerjiye ve güce sahip olur mu bilemem ama hem solda hem sağda gerekirse ortada her yerde oynayabilir, yedekte oturmayı da sorun etmez, bence kaçırılmamalı ve hemen takıma dahil edilmeli, eminim bunu Tuncay da fazlasıyla istiyordur.
Özer, Sezer, Caner hatta Mehmet Topuz, bunlardan kesinlikle daha faydalı bir oyuncu olur.
eGowiCh
28.Temmuz.2012, 15:15
fırat günayer @firatgunayer
Fenerbahçe,Özer Hurmacı ve Sezer Öztürk karşılığında Bursaspor'dan Serdar Aziz ve Ozan İpek’i istedi..Bursa takas +4m istiyor (Haberturk)
şahsen ozan ipek'i istemem.
Ne Ozan İpek'e ne de Serdar Aziz'e ihtiyaç var. Stoperde 3 yerli futbolcu, sol kanatta da yeterince iyi oyuncu varken adı geçen iki futbolcuya da ihtiyacımız yok. Umarım yalan haberdir.
Lig TV'de şimdi Tuncay'ın golleri denk geldi, o günleri hatırladım tekrar, tabi arkada o dönemde oynayan bazı oyuncuları görüp iç de geçirdim ama neyse onlar gitti, Tuncay'ın gelme ihtimali var. Umarım düşünüyordur Aykut Kocaman, eğer düşünüyorsa bu transfer olur, başkan kendisine kırgın ama Tuncay şu anda hem bonservissiz hem de Aykut Kocaman'a hayır demeyecektir Aziz Yıldırım.
Bir kanat oyuncusu olarak 15 golün altına düşmüyordu Tuncay, bizim kanatlara baktığımızda son dönemde bir tek Stoch gol olarak önemli katkı sağladı ki o da sahip olduğu şut yetisiyle. Ne Dia ne Caner ne Topuz ne Kazım oynadıkları zaman kanatta ekstra gol yükünü çekemediler. Biraz da senelerdir tek forvet oynayan forvet oyuncularının aslında yetersiz görülmesi bu sebeple, çünkü tüm yük o oyuncuya bindiği için, gol yükünü paylaşan bir tek Alex oluyor.
Tuncay gelirse aynı enerjiye ve güce sahip olur mu bilemem ama hem solda hem sağda gerekirse ortada her yerde oynayabilir, yedekte oturmayı da sorun etmez, bence kaçırılmamalı ve hemen takıma dahil edilmeli, eminim bunu Tuncay da fazlasıyla istiyordur.
Özer, Sezer, Caner hatta Mehmet Topuz, bunlardan kesinlikle daha faydalı bir oyuncu olur.
Tuncay dengesiz bir futbolcu, ne zaman ne yapacağı hiç belli olmuyor. Bir bakıyorsun, üç kişiyi geçmiş gol atmış, bir bakıyorsun 30 metreden vurmuş topu doksana yollamış.
Tuncay'ı forvette bile değerlendirebiliriz, serbest oynatabiliriz. Form tutarsa, üstelik İngiltere'de kendini daha da geliştirmiş biri olarak faydalı olabilir. Stoch yedek kalacaksa Tuncay'ın gelmesini istemem şahsen.
goosfraba
28.Temmuz.2012, 17:15
Ahmet Ercanlar @chemedya
Peki son mesajim...15 milyon Euro kulubune teklif edilen ama Turkiye'ye gelmeyi kabul etmeyen oyuncu Montpellier'den Belhanda...
doğruysa eğer, madem bu kadar paralar verebiliyoruz. getirin ortasaha ve stoper yahu. çok mu zor?
eGowiCh
28.Temmuz.2012, 19:32
Ahmet Ercanlar'ın ne kadar güvenilir olduğunu gördük :) Rolanda imzaladı, 2 güne imzayı atıyor dedi, aradan haftalar geçti. Bu adamın yazdıklarının hepsi yalan.
Önder HOCA
28.Temmuz.2012, 19:47
Bruno Alves haberleri çıkmaya başladı
erdem344
28.Temmuz.2012, 22:31
simon kjaer diyorum geri çekiliyorum :D
Lim10
29.Temmuz.2012, 21:03
Biliyorum heyecanlancaksınız şimdi transfer mi var diyede yok, benim sadece:DCan sıkar oldu bu durgunluk.Gele gele en son Yabo+Tuncay'ı alcaklar hadi selametle.
eGowiCh
29.Temmuz.2012, 21:35
Bizde 5 milyon Euro altında transfer 3-4 ay, 5 milyon Euro üstünde transfer 1-2 yıl sürüyor diye yazmıştı geçen bir arkadaş, hakkaten çok doğru.
RaSenGan
29.Temmuz.2012, 22:15
Ahmet Ercanlar @chemedya
Peki son mesajim...15 milyon Euro kulubune teklif edilen ama Turkiye'ye gelmeyi kabul etmeyen oyuncu Montpellier'den Belhanda...
doğruysa eğer, madem bu kadar paralar verebiliyoruz. getirin ortasaha ve stoper yahu. çok mu zor?
Türkiye'de bir takımın stopere 10-15 milyon euro vereceğini hiç sanmıyorum ben :)
NisRoc
29.Temmuz.2012, 22:33
Belhanda ne alaka ya? iyice uçtu bu Ahmet Ercanlar.
erdem344
29.Temmuz.2012, 22:45
ahmet ercanlar geçende 2 tane transfer yüzde 90 yarın açıklanıcak dedi
Corpus
29.Temmuz.2012, 23:20
Bazı duyumcuların, FM' de oyuncu transfer edip twitter a yazdıklarından şüpheleniyorum.
ommix
30.Temmuz.2012, 00:06
Aykut Yıldırım twitter'da Fenerbahçe Cardozo ve Rolando'dan vazgeçti diye yazdı.
C h A o S
30.Temmuz.2012, 00:21
Fenerbahçe'nin stoperi belli zaten Yobo.Yobo,Fenerbahçe'yi istediği için Everton ile görüşmeler heralde ağırdan alınıyor.Sanırım 5 milyon pound'tan 2.5'ler çekilmeye çalışıyor.
Fenerbahçe için kritik nokta orta saha transferi.Şu anda orta sahası geçen seneden zayıf.Emre'nin boşluğu doldurulamadı.
Salih'i hiç izlemedim ancak Ligtv,Aykut Kocaman Salih'ten çok memnun olduğu için orta saha transferinden vazgeçilebilir demişti.Orta saha için şu anda konuşulan oyuncu yok gibi.Durgunluk var.Tahminim stoper+forvet transferi ile kapatır bu transfer dönemini Fenerbahçe.
ommix
30.Temmuz.2012, 00:26
Orta saha için Valero'ya dönmüş ibre.Yalnız bizimkiler 1 sene kiralamak istiyomuş
sarianet
30.Temmuz.2012, 00:36
ya fierro wilfierd midir ne halttır onları neden denemiyor bizimkiler bi deneyin kardeşim belki tutar
GebzeLi1907
30.Temmuz.2012, 00:40
Valero gelirse ortasahaya harika olur.Aykut hoca hep iyi oyuncuları takip edip izliyor ama icraatte sıkıntı var
eng1n
30.Temmuz.2012, 00:42
Ben Valero'yu istemiyorum. Yumuşak bir oyuncu bizim ligde iş yapmaz.
sarianet
30.Temmuz.2012, 00:50
artık bi transfer yapın ya hiç olmazsa doktor gözlemci malzemeci alın bişi alın lan
Mamadou
30.Temmuz.2012, 01:00
Krasic transferi de yalan oldu sanırım. Fenerbahçe Yobo'yu gözden çıkarmamalı. Ne yapıp edilip bonservisi alınmalı.
sui generis
30.Temmuz.2012, 01:03
Yobo , Tino Costa , Krasiç gelecek Bienvenu , Özer gidecek bence. belki Krasiç yerine Gomis gelebilir ama Krasiç daha iyi olur. çünkü ; Kuyt forvette de oynadı , gayet iyiydi.
eGowiCh
30.Temmuz.2012, 01:13
NTV Spor güvenilirliğini kaybetti bence. Yobo'da sona yaklaşıldı dedi, sonra Krasic dediler, Tino Costa, Heitinga dendi. Yani eskiden NTV Spor ne derse, o aynen olur ve transfer gerçekleşirdi ama artık sürekli sallıyorlar. Şimdi de Valero denmiş. Keşke gelse ama NTV Spor yazınca inanasım gelmiyor.
Valero gelse orta sahaya sınıf atlatır.
sarianet
30.Temmuz.2012, 02:38
eskiden ntvspor alt yazı geçmiş lan dendiğinde fbtv yazmış gibi inanırdık artık ntvspor fotomaçtan farksız kaldı transfer döneminde
erdem344
30.Temmuz.2012, 03:46
beyler raat olun kuul olun :D aykut kocaman işini bilir
ommix
31.Temmuz.2012, 17:20
Berbatov Fener'e haberleri var ama doğru olduğunu zannetmiyorum.Olmasın da zaten:D
sananes
31.Temmuz.2012, 17:28
elenene kadar transfer yapmama politikamızı ısrarla devam ettireceğiz anlaşılan.
KanaKe
31.Temmuz.2012, 17:42
sampiyonlar ligine kalirsak transfer yapilacak bence..
RasAnt
31.Temmuz.2012, 17:53
Bu turu geçersek yapılır bence
sananes
31.Temmuz.2012, 18:29
daha öncede bunu tecrübe ettik. Yıllardır aynı şey. Elemeler bekleniyor turu geçersek şampiyonlar ligi için geçemezsek uefa kupası için transfer yapılıyor.
sarianet
31.Temmuz.2012, 18:43
bide böyle haberler var
berbatov fenere
fenere ne naptı öpücük mü attı arkadaş isteiği mi gönderdi başlıktan yalan olduğu anlaşılan haberler topluluğu
eGowiCh
31.Temmuz.2012, 19:22
Elenmek bize müstehak bu kafa yapısıyla. Bir stoper bile alınamadı daha. Maç günü geldi çattı, maalesef bu kadroyla çıkacağız, umarım bir sürpriz yaşamayız. Sonra çok pişman olurlar.
eGowiCh
31.Temmuz.2012, 19:24
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten
YOBO: Everton bonservisi 2.7 milyon Euro'ya indirdi.. Yobo da 3 yıl için 1 milyon indirim yaptı fiyatında.. F.Bahçe istediği an imzayı atar!
FB-ÖN LİBERO: Yönetim Tino Costa ile Borja Valeron arasında gidip geliyor.. Vaslui maçı farklı biterse, transfer bombası bekliyorum..
DİEGO: Aziz Yıldırım transfer etmek istiyor.. Aykut Kocaman "Artık yaşlandı" diyor.. Hangisinin dediği olur, kestiremiyorum henüz..
Önder HOCA
31.Temmuz.2012, 20:42
Diego yaşlandımı :S
uAburak89
31.Temmuz.2012, 20:49
İbrahim Seten herşeyi diyebilir. Taiwo ismini ortaya attığında önce serbest dedi, sonra Fatih Terim Milan'la görüşüyor bizzat dedi. :)
Fenerbahçe'nin Yobo'dan daha iyi bir stoper alması lazım, Yobo biraz kaçak dövüşen bir oyuncu.
TeNaciOUS MidFieLdeR
31.Temmuz.2012, 20:54
sampiyonlar ligine gidemesek bile GS o seviyede bir takim olusturmak niyetinde oldugu icin onlarla yarisabilmek adina biz de o seviyede bir takim kurmak zorundayiz. yoksa ipin ucu kacar.
ommix
31.Temmuz.2012, 21:07
Transfer yapılsaydı bile bu maçta oynamayacaktı.Bizim şu anki kadromuz Vaslui'yi rahat elemesi lazım.Takımımıza hiç mi güvenmiyoruz.Tabii ki futbolda her sonuç var ama yapmayın arkadaşlar biz Fenerbahçe'yiz.Elimizdeki oyuncular çok kaliteli , transfer yapalım olsun diye transfer yapılmaz.Eğer şartlar uymazsa transfer yapılmayadabilir.Bekir'in geçen sene öyle bir çıkışı yapabileceğini kim bilebilirdi.Elimizdeki oyunculara şans verirsek çok daha iyi oynayacakları kesin.Transfer yapılmasın demiyorum ama futbol transferden ibaret değildir.
uAburak89
31.Temmuz.2012, 22:13
Gomis haberleri çıkıyor, galiba kaynak İbrahim Seten. Gomis gelirse Bienvenu mü gider, Sow mu sizce ?
MeliksahAydogan
31.Temmuz.2012, 22:16
Sow'a iyi teklif olduğu söyleniyordu , sanırım Sow gönderilip Gomis gelebilir ...
Gomis , Sow'dan iyi bir oyuncu değil kesinlikle Sow en az 2 gömlek üstün.
BleedingMoon
31.Temmuz.2012, 22:33
zannedersem serhat akın'dan beri poacher tarzı bir forvet takımda pek tutmadı. yanlışım varsa uyarın. kaldı ki kendisi kanat oynuyordu daha çok. bize biraz güçlü kuvvetli, defansı sırtında taşıyan, niang-vari bir adam lazım. gomis fifa tabiriyle overall olarak sow'dan iyi değildir elbet, ama bizi taşıyabilir. zaten yedekte de kuyt gibi sırıtmayacak bir santrafor var. ancak bizim asıl önceliğimiz çok çok iyi bir stoper olmalı. yobo alınırsa üzülürüm.
sananes
31.Temmuz.2012, 22:37
Sow düşündüğümüzde Gomis'ten daha iyi bir oyuncu gibi evet. fakat bize fayda sağlayabiliyor mu? hayır çünkü kuvvetli bir oyuncu değil. Gomis ise fiziğini daha etkin kullanan bir isim. Bu yüzden fayda olarak Sow'dan daha fazla şey verebilir bize.
Ayrıca kendisi St Etienne'de oynarken benim bayıldığım bir adamdı. Yeterli patlamayı gerçekleştiremedi ama zaafım var hala kendisine karşı. gelsin isterim.
eng1n
31.Temmuz.2012, 22:39
zannedersem serhat akın'dan beri poacher tarzı bir forvet takımda pek tutmadı. yanlışım varsa uyarın. kaldı ki kendisi kanat oynuyordu daha çok. bize biraz güçlü kuvvetli, defansı sırtında taşıyan, niang-vari bir adam lazım. gomis fifa tabiriyle overall olarak sow'dan iyi değildir elbet, ama bizi taşıyabilir. zaten yedekte de kuyt gibi sırıtmayacak bir santrafor var. ancak bizim asıl önceliğimiz çok çok iyi bir stoper olmalı. yobo alınırsa üzülürüm.
amacımız Yobo'yu almak olsaydı şimdiye kadar almış olurduk herhalde başka stoper adayları için uğraşıyoruz yine olmazsa son seçenek Yobo olacak.
sananes
31.Temmuz.2012, 22:42
Ayrıca Yobo ortalama bir stoper alınırsa çok büyük bir hayal kırıklığı olmaz. Normal olur. Ligin en iyi stoper ikilisine sahip oluruz. Egemen-Yobo ile bile her türlü.
Almamız gereken ilk oyuncu orta saha sonra forvet olmalı. Çünkü bir takımın güzel oyun oynayabilmesi için orta sahalar kilit isimlerdir. Yobo zaten cepte olduğuna göre gol atamama sorununu çözecek forveti de alırsak hiç fena olmaz. Sow'un ismi var diye bir şey diyemiyoruz ama en iyi forvetimiz Bienvenu bence. Düşünün artık halimizi.
Night_Mare17
31.Temmuz.2012, 22:43
Sow Alex'le muhteşem oynayabilir belki de Sow'un kariyeri boyunca bulabileceği en iyi partner Alex. Çünkü arkası dönük duvar paslarını Alex'e çok iyi verip kaçabiliyor fakat tek eksiği şans.
attirson
31.Temmuz.2012, 22:44
Ben size söyliyim stoper transferi yine son saniyede Yobo gelir iş biter.İnşallah yanılırım ama son 2 sezondur oldugu gibi Yobo son saniyede gelir.
sui generis
31.Temmuz.2012, 22:49
Yobo , Tino Costa , Krasiç gelecek Bienvenu , Özer gidecek bence. belki Krasiç yerine Gomis gelebilir ama Krasiç daha iyi olur. çünkü ; Kuyt forvette de oynadı , gayet iyiydi.
bu mesajımda oldukça iddialıyım :)
zeck17
31.Temmuz.2012, 23:16
Transfer yapılsaydı bile bu maçta oynamayacaktı.Bizim şu anki kadromuz Vaslui'yi rahat elemesi lazım.Takımımıza hiç mi güvenmiyoruz.Tabii ki futbolda her sonuç var ama yapmayın arkadaşlar biz Fenerbahçe'yiz.Elimizdeki oyuncular çok kaliteli , transfer yapalım olsun diye transfer yapılmaz.Eğer şartlar uymazsa transfer yapılmayadabilir.Bekir'in geçen sene öyle bir çıkışı yapabileceğini kim bilebilirdi.Elimizdeki oyunculara şans verirsek çok daha iyi oynayacakları kesin.Transfer yapılmasın demiyorum ama futbol transferden ibaret değildir.
2 haftadır burda çoğu fenerbahçeli transfer diye bağırıyor forvet yok deniliyor stoperler ve orta saha da da eksiklik gözle görülür şeklinde ve galatasarayda derbilerde presle başlarsa fenere rahat 2 tane atar mehmet topal olsun egemen olsun pas kalitesi yüksek değiller zaten galatasarayda prese rakibin stoperlerinden başlandığı düşünülürse zor bu sene fenere derbiler
MeliksahAydogan
31.Temmuz.2012, 23:38
Fenerbahçe'nin bu sene en çok Emre-Topal dönüşümünde kaybettiğini düşünüyorum sizcede öyle değil mi ?
eng1n
31.Temmuz.2012, 23:53
Fenerbahçe'nin bu sene en çok Emre-Topal dönüşümünde kaybettiğini düşünüyorum sizcede öyle değil mi ?
Topal Emre'nin yerine gelmedi ki.
MeliksahAydogan
31.Temmuz.2012, 23:57
Topal Emre'nin yerine gelmedi ki.
Şu an itibariyle diyorum hocam !
sarianet
01.Ağustos.2012, 00:21
topal crisin yerine cris de emrenin yerine kayacaktır
ben topalın bu sene aurello kaar olmasa da kadrodaki kilit isimlerden birinin olacağını bekliyorum
kuyt sow alex stoh dörtlüsünü taşıyacak orta sahanın en önemli elemanı
sananes
01.Ağustos.2012, 00:23
ister aurelio olsun ki o zamanki aurelio olacak kapasitesi yok topal'ın ister aurelio*appiah olsun,emre'nin yeri dolmaz.
bize manuel fernandes gibi bir adam şart.
Corpus
01.Ağustos.2012, 00:24
Bu sene de her sene olduğu gibi Topal' ın olmadığı haftalarda Selçuk nasıl oynayacak diye bekleyecek taraftar
sarianet
01.Ağustos.2012, 00:27
ben selçuktan memnunum senede iki üç maç oynamayı geçmediği sürece
çıktığı zaman takır takır oynuyor defansta bide pas verirken takım ayrımı yapmama huyundan vazgeçse
Rsa
01.Ağustos.2012, 01:55
Gomis haberleri artmaya başladı.Umarım gelmez, Bienvenu'nun uzun versiyonu.
Cengo
01.Ağustos.2012, 02:09
Gomis haberleri artmaya başladı.Umarım gelmez, Bienvenu'nun uzun versiyonu.
Gomis'in Nobre'den farkı yok. Nobre gelsin bari onun yerine.
RasAnt
01.Ağustos.2012, 04:17
Aynen ya Sowun ramazanda performansı düşmüş olabilir ancak kaliteli golcü fırsat bulduğunda nasıl işler yaptığını gördük bence kamp dönemine bakılarak acelecilik yapılıyor Gomis falan gelmesin ne var ki o adamda Bienvenü yerine alınacaksa eyw ancak Sow yerine almak son derece yanlış olur
-----------------Sow---------------
Stoch---------Alex-----------Kuyt
Böyle bir hücum hattımız var daha ne olacak anlamıyorum
BleedingMoon
01.Ağustos.2012, 05:08
bize sırtı dönük oynamasını bilen santrafor lazım. sow mow, bienvenü, hatta semih de çok güçsüz olduğudan olmuyor işte... sırtı dönük oynamasını bilsin taştan olsun. nobre bizde gayet iyiydi. gomis'le nobre arasında hem kalite hem stil olarak dağlar kadar fark var orası ayrı.
ommix
01.Ağustos.2012, 10:48
2 haftadır burda çoğu fenerbahçeli transfer diye bağırıyor forvet yok deniliyor stoperler ve orta saha da da eksiklik gözle görülür şeklinde ve galatasarayda derbilerde presle başlarsa fenere rahat 2 tane atar mehmet topal olsun egemen olsun pas kalitesi yüksek değiller zaten galatasarayda prese rakibin stoperlerinden başlandığı düşünülürse zor bu sene fenere derbiler
Ben Topal'ın pas yüzdesinin gayet yüksek olduğunu düşünüyorum
erdem344
01.Ağustos.2012, 14:18
bugün transfer açıklanıcak hissediyorum :D :D :D
NisRoc
01.Ağustos.2012, 22:40
Borja Valero'yu Fiorentina almış.
Suicider
02.Ağustos.2012, 01:06
Buraların hareketlenmesi lazım yavaştan.
RasAnt
02.Ağustos.2012, 01:35
2.maçtan sonra alrlar alırlarsa yoksa şimdi almalarının bir faydası yok belki elencez,maça kadar düşünüp alacaklardı geç kaldılar
eGowiCh
02.Ağustos.2012, 01:41
Bas bas bağırdım burada, dedim ki eğer transfer yapılmazsa tur sakata gelir, Young Boys gibi olmasın dedim ama bazı arkadaşlar "Vaslui'yi bu kadroyla da eleriz, sorun olmaz" dediler. Bugün gördük ki haklı çıktım. Yine Vaslui'yi eleyebiliriz ama ne yazık ki tur zora girdi. Fark atmamız gereken maçı kazanamadık bile.
Sorumlusu Aykut Kocaman. Transferde çok ağır davranıldı, davranılıyor. Bu takımın stopere ihtiyacı olduğu gün gibi açık, orta saha ve forvet gerektiği gün gibi açık ama ne yazık ki henüz bir transfer yok.
BleedingMoon
02.Ağustos.2012, 01:47
topal 4 3 3'ün adamıyım diye bas bas bağırıyor. defansta kesici, ofansta al gülüm ver gülüm. iyi transfer olmadı.
kuyt da klasik 4 4 2'nin ya sağ kanadıyım ya da forvetiyim diye bağırıyor. yani bu da pek iyi olmadı olmadı.
iki iyi sandığımız transfer de şu anki sistemimize uymuyor.
eGowiCh
02.Ağustos.2012, 01:52
Vaslui'ye elenirsek sezon sonunda şampiyon olmanın benim için bir anlamı yok, Aykut Hoca'nın koltuğu sallanır yaptığı yanlışlarla. Sen 2 sene önce Y.Boys maçında yaptığın hataları tekrarlıyorsan 2 senede kendini hiç geliştirememişsin demektir, bu da kredini bitirir.
erdem344
02.Ağustos.2012, 02:42
Transfer yapmak fmdeki gibi değil beyler
Sheriff
02.Ağustos.2012, 03:49
Valla yapan yaptı ya, bi biz yapamıyoruz zaten fmdeki gibi transfer.
Kuyt bizim sistemde bildiğin ölü oyuncudur, hiçbir işe yaramaz, herhangi bir sistemde bir işe yararmı orasıda malum ama neyse. Bize şöyle defansı delip geçecek güçlü hızlı teknik, topla birlikte iyi olan bir oyuncu lazımdı. Topal al gülüm ver gülüm oyuncusuydu yıllar yılı böyleydi, yanına Emre tarzı adam alınmazsa oda hiçbir işimize yaramaz. Belki turu atlarız ama bir tane Emre tarzı ortasaha birtane de Dia tarzı sağ kanat olmazsa olmaz şu an takımda. Hadi forvette iyi bir Sow iş yapar ama bunun dışında 2-3 mevkiye iyi oyuncular almamız lazım.
BleedingMoon
02.Ağustos.2012, 03:53
transfer fm'deki gibi olmayabilir, ancak potansiyelimizin altında kaldığımız da bir gerçek zico döneminden beri, yıllardır; gerek transferlerde, gerekse oyunda.
RasAnt
02.Ağustos.2012, 13:01
Şu takımı bi Zico oynattı onuda gönderdiler ya aslında işin başında komple şu yönetimi göndereceksin at gözlüklü başkanda ilk gitmesi gereken.İstifa etmeleri gerekiyor bundan sonra takıma hep zarar verecekler.
goosfraba
02.Ağustos.2012, 16:28
Fenerbahçe´de Transfer :Fenerbahçe Joseph Yobo ile anlaşmaya vardı.
TRT
erdem344
02.Ağustos.2012, 16:31
bu kadar süre yobo içinmi bekledik yazık çok yazık
ommix
02.Ağustos.2012, 16:34
Yobo zaten cepteydi.Diğer alternatiflere bakıyoruz olmazsa Yobo gelcek
uAburak89
02.Ağustos.2012, 16:35
Yobo + Gomis geliyor, Sow gidiyor diyorlar.
sarianet
02.Ağustos.2012, 16:42
yoboyu neden küçümsüyorsunu geçen sene çoğu maçta ayakta kalan isimdi herkeste bi küçümseme nedir kardeşim bu
eGowiCh
02.Ağustos.2012, 16:54
Orta saha transferi gerekli olduğu apaçıkken hala orta sahaya takviye haberi geçmemesi ilginç. Emre Belözoğlu'nun yerini dolduramayacağız gibi görünüyor.
İnşallah şans yanımızda olur da Vaslui'yi eleriz. Eğer olur da eleyemezsek benim gözümde Aykut Kocaman'ın hiçbir değeri kalmayacak. Adamlığına laf etmem ama teknik adamlığını ciddi sorgularım.
ShevAnil
02.Ağustos.2012, 17:05
2 yıl Sow, Sow, Sow diye adamı bekle, gelsin yarım sezonda harca yerine bir de forvet ara, olacak iş değil.
RaSenGan
02.Ağustos.2012, 17:14
Sow ciddi ciddi gidecek gibi.Yarım sezon oynamış bir adam için durduk yere böyle haberler çıkmaz.
ForCimbom
02.Ağustos.2012, 17:14
fenerbahçenin sol beki hasan'dan başka kim var? caner mi var bir tek? sol bek çok kötü durumda hasan ali ismail köybaşı kadar bir oyuncu bile değil.
ayrıca orta saha da çok yetersiz baroni-mehmet. stoper de fark yaratamıyor fenerbahçe nin kadro kalitesi düştü net olarak.
erdem344
02.Ağustos.2012, 17:16
dün sahanın en iyisi hasan ali değilmiydi yoksa banamı öyle geldi
Kaka Leite
02.Ağustos.2012, 17:17
fenerbahçenin sol beki hasan'dan başka kim var? caner mi var bir tek? sol bek çok kötü durumda hasan ali ismail köybaşı kadar bir oyuncu bile değil.
ayrıca orta saha da çok yetersiz baroni-mehmet. stoper de fark yaratamıyor fenerbahçe nin kadro kalitesi düştü net olarak.
Dünkü maça bakarak Hasan Ali'yi gömüyorsan orada onun suçu yok.Topu ayağına ayıp ceza sahasına koşan Stoch çok kötü idi.
Hiç yardım etmedi Stoch dün Hasan Ali'ye doğal olarak adam da istediğini yapamadı..
ForCimbom
02.Ağustos.2012, 17:18
dünkü maça göre söylemiyorum izlemedim zaten ben kendi adıma konuşacak olursam. kötü oynadı diyenler de var o ayrı ama ben genel olarak söylüyorum hasan ali fenerbahçe'de yedek falan anca olur yani as sol bekin hasan olması büyük kalite problemi demek.
futureless
Sahanın en iyisi bizden değildi dün sanırım. Bizim en iyimiz kimdi dersen inan o kadar kötü oynadık ki karar veremiyorum. İlle de bir isim gerekirse belki Bekir, belki Kuyt biraz.
Kaka Leite
dünkü maça göre söylemiyorum izlemedim zaten ben kendi adıma konuşacak olursam. kötü oynadı diyenler de var o ayrı ama ben genel olarak söylüyorum hasan ali fenerbahçe'de yedek falan anca olur yani as sol bekin hasan olması büyük kalite problemi demek.
Yapma gözünü seveyim :)
Gayet yeterli olacaktır Hasan Ali önümüzde Reto örneği varken.
erdem344
02.Ağustos.2012, 17:19
milli takımında sol beki değilmi bu hasan
RaSenGan
02.Ağustos.2012, 17:20
Evet milli takımın yedek sol beklerinden biri :)
Kötünün iyisiydi o da.Bence bu durum dünkü maçın vehametini gösteriyor.İlk 11'in kalite olarak en düşük oyuncularından biri Hasan Ali.
ForCimbom
02.Ağustos.2012, 17:20
Yapma gözünü seveyim :)
Gayet yeterli olacaktır Hasan Ali önümüzde Reto örneği varken.
hasan ali ismail köybaşı kadar bir adam. ismail yeterliyse sana göre haklısın ama bu adamlar ziegler le falan karşılaştırılacak oyuncular değiller. ziegler çok iyi olmadığı halde yani.
sui generis
02.Ağustos.2012, 17:21
Her mevkimiz gayet iyi , kaliteli. Tabi ortasahaya ve stopere transfer şart.
Kaka Leite
02.Ağustos.2012, 17:23
hasan ali ismail köybaşı kadar bir adam. ismail yeterliyse sana göre haklısın ama bu adamlar ziegler le falan karşılaştırılacak oyuncular değiller. ziegler çok iyi olmadığı halde yani.
Az tutarlı ol yahu :)
Ciddiyim az tutarlı ol.
erdem344
02.Ağustos.2012, 17:24
bu adam milli takıma kadar çıkmıssa demekki bi kalitesi var yaşıda daha 22
ForCimbom
02.Ağustos.2012, 17:27
Her mevkimiz gayet iyi , kaliteli. Tabi ortasahaya ve stopere transfer şart.
şu iki cümle birbiriyle çelişiyor.
kaliteliyse gayet iyiyse transfer şart neden oluyor ki?
kaliteli de mesela ne kadar? tr için şampiyonluğa oynar her türlü bunu ben de biliyorum. ama şu haliyle mesela galatasaray ile arada belli bir fark var kadro kalitesi olarak mesela. onu boşver, geçtim onu, 2 sene önce stoper yobo-lugano, 1 sene önce yobo - bekir şimdi bekir egemen. şu kalite düşüşüne baksanıza. kademe kademe dağlar kadar fark olmuş 2 sene önceye göre.
sol bek santos'tan ziegler fark var arada. ziegler hsan ali dağlar dağlar kadar fark var yani.
emre baroni, emre-topal arasında defans-ofans dengesi çok bozuldu topal ofans sıfır bir adam burada da problem var.
bu problemleri kapatacak başka yönden iyileşmeler neler var deseniz bir kuyt transferi var, kuyt ileri geri çok iyi bir adam o bir nebze kapatıyor ama transfer gerekli kesinlikle bu kadro kalitesi geçen seneye göre düşmüş bir kadro.
ForCimbom
02.Ağustos.2012, 17:28
Az tutarlı ol yahu :)
Ciddiyim az tutarlı ol.
bi çay koy da gel sen 2 cümleyi okuyup bunu diyorsan. anlayamıyor musun ne demek istediğimi?
eGowiCh
02.Ağustos.2012, 17:29
Evet milli takımın yedek sol beklerinden biri :)[/B]
Hasan Ali milli takımın as sol beki, yedek değil. Yedek diyorsan ası söyle de bilelim.
Bana göre dün sahanın en iyisi Kuyt ve Alex idi.
Kaka Leite
02.Ağustos.2012, 17:30
bi çay koy da gel sen 2 cümleyi okuyup bunu diyorsan. anlayamıyor musun ne demek istediğimi?
Noldu Hasan, İsmail kadar değildi ?
Ne yazdığını oku ondan sonra konuş bence dostum ne dediğini bilmiyorsun malesef.Bide kalkıp yukarda iki cümle birbiriyle çelişiyor deme bunun anlamını biliyorsan bir üstüne bak derim..
ForCimbom
02.Ağustos.2012, 17:30
Hasan Ali milli takımın as sol beki, yedek değil. Yedek diyorsan ası söyle de bilelim.
valla baya cahilsin o zaman hakan balta'yı bilmiyorsan :)
sui generis
02.Ağustos.2012, 17:32
O cümleden onu mu anladın ? O iki mevki hariç her mevkide kaliteli isimler var diyorum. Tüm ortasahayla tüm defansı anlamamissindir heralde. Egemen-Bekir-Serdar-gg-Volkan-topal hepsi milli oyuncu. MC ve dc ye birer adam aldık mı çok çok iyi oluruz.
ForCimbom
02.Ağustos.2012, 17:34
Noldu Hasan, İsmail kadar değildi ?
Ne yazdığını oku ondan sonra konuş bence dostum ne dediğini bilmiyorsun malesef.Bide kalkıp yukarda iki cümle birbiriyle çelişiyor deme bunun anlamını biliyorsan bir üstüne bak derim..
hasan ismail kadar değil çünkü ismail beşiktaşta yıllar geçirdi takımla bir sürü maç çıkardı uyum problemi yaşamıyor. hasan yaşayabilir ilk defa oynayacak. ismail üzerine az da olsa koydu hasan ilk defa büyüklerde oynayacak.
hasan ismail kadar çünkü kumaşları aynı aynı tipte futbolcular oyun zekası yok hız var teknik var defans namına hiçbirşey yok salt hücum bilen adamlar.
arkadaşın çelişkisi ise şu, bana karşı takımını savunmak için herşey yerli yerinde diyor. sonra düşünüyor aslında takım daha da iyi olsun transfer yapılsın diyor. çelişkisi şu ki, ben zaten takımın belli bir seviyede olduğunu biliyorum ona göre kalite eksik diyorum eksik dediğim şey onun dediği bir iki transfer şart dediği şey zaten. anlıyor musun algılayabiliyor musun?
RaSenGan
02.Ağustos.2012, 17:35
As mı sol beki ? :) 3 dandik maçta oynadı diye kim ne ara as oyuncu oldu ? Semih Kaya da 2 milli maçta oynadı o da as o zaman.Milli takımın as sol bekinin Hakan Balta olduğunu göremeyecek kadar karardıysa gözlerin bilemiycem.
sui generis
02.Ağustos.2012, 17:36
hasan ismail kadar değil çünkü ismail beşiktaşta yıllar geçirdi takımla bir sürü maç çıkardı uyum problemi yaşamıyor. hasan yaşayabilir ilk defa oynayacak. ismail üzerine az da olsa koydu hasan ilk defa büyüklerde oynayacak.
hasan ismail kadar çünkü kumaşları aynı aynı tipte futbolcular oyun zekası yok hız var teknik var defans namına hiçbirşey yok salt hücum bilen adamlar.
arkadaşın çelişkisi ise şu, bana karşı takımını savunmak için herşey yerli yerinde diyor. sonra düşünüyor aslında takım daha da iyi olsun transfer yapılsın diyor. çelişkisi şu ki, ben zaten takımın belli bir seviyede olduğunu biliyorum ona göre kalite eksik diyorum eksik dediğim şey onun dediği bir iki transfer şart dediği şey zaten. anlıyor musun algılayabiliyor musun?
Dostum senin ciddi sekilde oturup Hasan i izlemen gerek. Çok yanlış taniyorsun :)
futureless
02.Ağustos.2012, 17:38
As mı sol beki ? :) 3 dandik maçta oynadı diye kim ne ara as oyuncu oldu ? Semih Kaya da 2 milli maçta oynadı o da as o zaman.Milli takımın as sol bekinin Hakan Balta olduğunu göremeyecek kadar karardıysa gözlerin bilemiycem.
Bi sene takım iyi oynayınca göze batmadı diye kaç senedir sövdüğünüz Hakan'ı göklere ne zaman çıkardınız siz onu anlamadım ben.
RaSenGan
02.Ağustos.2012, 17:43
Bi sene takım iyi oynayınca göze batmadı diye kaç senedir sövdüğünüz Hakan'ı göklere ne zaman çıkardınız siz onu anlamadım ben.
Hakan Balta'yı kim göklere çıkarmış ? Ben hiçbir Türk sol bek oyuncunun yeterli kapasitede olduğunu düşünmüyorum.Ama milli takımın as sol beki de Hakan Balta'dır bu gayet açık bir şey.Hasan Ali ve İsmail Köybaşı da arkasında geliyor.Birkaç seneye bu iki oyuncu Hakan Balta'dan çok daha iyi duruma gelebilir ikisi de genç ve gelişime açık oyuncular.Ama biz şu andan konuşuyoruz.
europeanconquer
02.Ağustos.2012, 17:43
Takım iyi oynuyor da abi Baros göze battı,Kazım göze battı,Sercan göze battı,Servet göze battı ama Hakan Balta bu yıl göze batmadı.Hakan Balta'nın göze batmamasının tek sebebi takımın iyi oynamasımı ? Şampiyonluğun bana göre en önemli 7-8 isminden biridir Hakan Balta.Her ne kadar geçen yıllarda kötü olsa da o zaman bile Türk olarak Hakan Balta'dan iyi bir sol bek yoktu ne yazık ki.
ommix
02.Ağustos.2012, 17:45
Sporx'in haberine göre Krasiç'in menajeri saat 14.30'da Kadıköy'e kulüp binasına geldi
murat taşlı
02.Ağustos.2012, 17:49
bence en büyük sorun futbolculardaki kendine güven sorunu topu ayağına alan sorumluluk almaktan kaçınıyor herkes geriye oynuyor geri zaten problemli topu oyuna sokmada herkes Alex i eleştirmiş ama topla sorumluluk alan tek oyuncu bence 2. yarı topuz oyuna girdi faydalı oldu adam geçti top aldı ,verdi orta sahada kesinlikle oynamalı bence bir Emre belki olamaz belki ama kadro içersinde orada oynayacak en ideal adam.
eGowiCh
02.Ağustos.2012, 17:49
Hakan Balta yeni yapılanmada düşünülmüyor.
futureless
02.Ağustos.2012, 17:50
Hakan Balta'yı kim göklere çıkarmış ? Ben hiçbir Türk sol bek oyuncunun yeterli kapasitede olduğunu düşünmüyorum.Ama milli takımın as sol beki de Hakan Balta'dır bu gayet açık bir şey.Hasan Ali ve İsmail Köybaşı da arkasında geliyor.Birkaç seneye bu iki oyuncu Hakan Balta'dan çok daha iyi duruma gelebilir ikisi de genç ve gelişime açık oyuncular.Ama biz şu andan konuşuyoruz.
Böyle söylesen zaten takılacak bir şey kalmıyor ortada Aygün, Balta'yla bir derdim yok, severim hatta karşılıklı sigara bile içmişliğimiz vardır bir mekânda denk gelip :zuhaha Ama ağır adam, direk oradan kaybediyor gözümde.
Takım iyi oynuyor da abi Baros göze battı,Kazım göze battı,Sercan göze battı,Servet göze battı ama Hakan Balta bu yıl göze batmadı.Hakan Balta'nın göze batmamasının tek sebebi takımın iyi oynamasımı ? Şampiyonluğun bana göre en önemli 7-8 isminden biridir Hakan Balta.Her ne kadar geçen yıllarda kötü olsa da o zaman bile Türk olarak Hakan Balta'dan iyi bir sol bek yoktu ne yazık ki.
Saydığın göze batan oyuncuların çoğu sorunlu oyuncular zaten kardeşim.Hakan'ın (Kadıköy'de gol atıp taraftara hareket çekmesi dışında :D ) kişilik problemi yok gibi.Bu da değerlendirilmesine olumlu katkıda bulunuyor tabii.Bence biraz ,koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derler, mevzusu gibi geliyor Hakan Balta konusu.
uAburak89
02.Ağustos.2012, 17:50
Hakan Balta ve Hasan Ali kıyası gereksiz. İkisinin de kendine göre yeterli ve yetersiz olduğu alanlar var, ayrıca aralarında aman aman bir fark da yok. Milli Takım yeni bir jenerasyon yakalama peşinde, Hakan Balta 30'una geliyor artık, Hasan Ali'nin öncelikli tercih olması mantıklı. Ayrıca ne farkeder kim as kim yedek, milli takımda as diye iyi oyuncu veya yedek diye kötü oyuncu olmuyor hiç kimse.
eGowiCh
02.Ağustos.2012, 17:53
Hakan Balta ve Hasan Ali kıyası gereksiz. İkisinin de kendine göre yeterli ve yetersiz olduğu alanlar var, ayrıca aralarında aman aman bir fark da yok. Milli Takım yeni bir jenerasyon yakalama peşinde, Hakan Balta 30'una geliyor artık, Hasan Ali'nin öncelikle tercih olması mantıklı. Ayrıca ne farkeder kim as kim yedek, milli takımda as diye iyi oyuncu veya yedek diye kötü oyuncu olmuyor hiç kimse.
Hakan Balta'nın as olduğunu iddia eden fanatizmi doruklarında yaşayan G.Saraylı arkadaşlara gelsin.
Böyle G.Saraylı olmak herkese nasip olmaz, helal olsun bu adama, her konuda objektif olan bu arkadaşımızı örnek alın biraz.
Edit: Bir önceki sayfada H.Balta'nın yeni yapılanmada düşünülmediğini söylemiştim. Futboldan bu kadar uzaksanız gelip burada Hasan Ali için yedek sol bek demeyeceksiniz. Yeni yapılanmadan bihabersiniz.
europeanconquer
02.Ağustos.2012, 17:55
Saydığın göze batan oyuncuların çoğu sorunlu oyuncular zaten kardeşim.Hakan'ın (Kadıköy'de gol atıp taraftara hareket çekmesi dışında :D ) kişilik problemi yok gibi.Bu da değerlendirilmesine olumlu katkıda bulunuyor tabii.Bence biraz ,koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derler, mevzusu gibi geliyor Hakan Balta konusu.
Kabul edeyim ben geçen yıl gönderilmesi gereken ilk oyuncunun Hakan Balta olduğunu düşünüyordum ama adam 3-4 ay içinde öyle bir evrim geçirdi ki sanki Hakan Balta gitti oraya genç,dinamik bir oyuncu geldi.(Ne zaman hareket çekmiş abi ? Benim bildiğim kameraya doğru giderken taraftarlar ona hareket çekti :0:) Son dediğini anlamadığım için yorum yapmayacağım :D Neyse aslında Milli Takım'ın sol bekinin kim olduğu önemli değil oynayan hakkını versin o yeter ama ortada ki Hakan Balta gerçeğini unutmamak lazım :D
futureless
02.Ağustos.2012, 18:03
Kabul edeyim ben geçen yıl gönderilmesi gereken ilk oyuncunun Hakan Balta olduğunu düşünüyordum ama adam 3-4 ay içinde öyle bir evrim geçirdi ki sanki Hakan Balta gitti oraya genç,dinamik bir oyuncu geldi.(Ne zaman hareket çekmiş abi ? Benim bildiğim kameraya doğru giderken taraftarlar ona hareket çekti :0:) Son dediğini anlamadığım için yorum yapmayacağım :D Neyse aslında Milli Takım'ın sol bekinin kim olduğu önemli değil oynayan hakkını versin o yeter ama ortada ki Hakan Balta gerçeğini unutmamak lazım :D
Yok tabii ki unutmamak lazım ama as oyuncu şu bu denecek bir fark yok arada.Ben bizim taraftarımız olup da Hasan Ali'ye as oyuncu diyene de kızıyorum aslında.Bunlardan birisi Carlos değil sonuçta.Hareket dediğim de 3-1 biten maçtaydı.Tek golünüzü atıp kale arkasına bir kol hareketi vardı :D Onun dışında severim :)
ommix
02.Ağustos.2012, 18:06
Transfer haberleri bölümünde tartıştığınız şeye bakın.Krasiç diyorum Hasan Ali - Balta denklemi yapıyorsunuz :D
europeanconquer
02.Ağustos.2012, 18:07
Yok tabii ki unutmamak lazım ama as oyuncu şu bu denecek bir fark yok arada.Ben bizim taraftarımız olup da Hasan Ali'ye as oyuncu diyene de kızıyorum aslında.Bunlardan birisi Carlos değil sonuçta.Hareket dediğim de 3-1 biten maçtaydı.Tek golünüzü atıp kale arkasına bir kol hareketi vardı :D Onun dışında severim :)
O zaman ayıp etmiş.Neyse yılda 1 kez gol attığından o hırsına verelim :D Ben zaten şu andan bahsettim abi zaten en fazla 2 yıl sonra Hasan Ali veya İsmail as formayı kapmış olacaklar.Hakan Balta'nın da veda edeceği zaman gelecek ama şu an değil.Neyse işte sonuç olarak Fenerbahçe geleceğe yönelik müthiş bir yatırım yaptı.Bir stoper ve orta saha gerekiyor.Konudan da çıkmayalım :n:
futureless
02.Ağustos.2012, 18:08
O zaman ayıp etmiş.Neyse yılda 1 kez gol attığından o hırsına verelim :D Ben zaten şu andan bahsettim abi zaten en fazla 2 yıl sonra Hasan Ali veya İsmail as formayı kapmış olacaklar.Hakan Balta'nın da veda edeceği zaman gelecek ama şu an değil.Neyse işte sonuç olarak Fenerbahçe geleceğe yönelik müthiş bir yatırım yaptı.Bir stoper ve orta saha gerekiyor.Konudan da çıkmayalım :n:
:zuhaha Senede bir atıyor da hep bize denk geliyor :uzgun: :zuhaha
sananes
02.Ağustos.2012, 18:19
Ernst'i serbest bırakmış Bjk. Yaşına bakmadan alalım alternatif olur takımımıza. En azından iş ahlakı yüksek, sorumluluk alan bir orta sahamız olur. Cristian gibi saklanmaz.
berkay123456
02.Ağustos.2012, 18:24
Ernst'i serbest bırakmış Bjk. Yaşına bakmadan alalım alternatif olur takımımıza. En azından iş ahlakı yüksek, sorumluluk alan bir orta sahamız olur. Cristian gibi saklanmaz.
Kasımpaşa'ya transfer olmadı mı o ya?
europeanconquer
02.Ağustos.2012, 18:24
Kasımpaşa ile anlaştı diye biliyorum Ernst'i.
byariff
02.Ağustos.2012, 18:27
Ernst kasimpasada
sananes
02.Ağustos.2012, 18:44
gitti gül gibi oyuncu desenize :)
TeNaciOUS MidFieLdeR
02.Ağustos.2012, 18:45
2 tane adam gibi ortasaha alalim yeter, stoperden de vazgectim. cristian gecen sezon ofansif anlamda umut verdi ama topal ve ikisi pek farkli degiller. kesinlikle ust duzey iki ortasaha sart, en kisa zamanda bu eksigi gideririz umarim.
eGowiCh
02.Ağustos.2012, 18:53
İkinci maç için şu kadro şart:
Kuyt-Topal-Topuz-Stoch
Alex-Sow
Eldeki kadroyla en iyisi bu. Topuz mutlaka bu takımda oynamalı, dün de gördük girince neleri değiştirdiğini, 3 senedir takımın banko oyuncusunu kesmek doğru değil. Orta sahaya dinamizm katıyor, gizli kahraman.
murat taşlı
02.Ağustos.2012, 18:57
Kuyt-Topal-Topuz-Stoch
Alex-Sow
Eldeki kadroyla en iyisi bu. Topuz mutlaka bu takımda oynamalı, dün de gördük girince neleri değiştirdiğini, 3 senedir takımın banko oyuncusunu kesmek doğru değil. Orta sahaya dinamizm katıyor, gizli kahraman.
aynen katılıyorum...
sui generis
02.Ağustos.2012, 19:06
Kuyt-Topal-Topuz-Stoch
Alex-Sow
bu kadroyla çıkarsak yine dağılırız. 4 forvet oynuyoruz resmen. topuzun sağ kanatta ya da Caner'in sol kanatta oynaması şart. bana kalırsa ikisi de sahada olsun. Caner , Cristian'ın yapması gerekeni 10 kat iyi yapar.
murat taşlı
02.Ağustos.2012, 19:13
bu kadroyla çıkarsak yine dağılırız. 4 forvet oynuyoruz resmen. topuzun sağ kanatta ya da Caner'in sol kanatta oynaması şart. bana kalırsa ikisi de sahada olsun. Caner , Cristian'ın yapması gerekeni 10 kat iyi yapar.
cristian olmasında kim olursa olsun gerekirse caner solda topuz ortada olsun bizim halı saha takımında cristian dan daha iyi oyuncular var:) onu bizim takıma bile almayız..
eGowiCh
02.Ağustos.2012, 19:16
Gole ihtiyacımız var beyler, tabii ki ofansif ağırlıklı kadroyla çıkacağız. Adamlara 0-0'ın yettiği ortamda kalkıp defansif kadroyla çıkarsan işte o zaman dağılırsın.
murat taşlı
02.Ağustos.2012, 19:28
daha ne dağılacağız adamlar bizi zaten dağıtmadımı?
murat taşlı
02.Ağustos.2012, 19:29
yenileceksek adam gibi yenilelim ilk yarı rakip kaleyi göremedik.
erdem344
02.Ağustos.2012, 19:30
yobo ve krasic kapa bildirildi
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Juventus Kulübü oyuncusu Milos Krasiç ve Everton Kulübü oyuncusu Joseph Yobo'nun transferi için görüşmelere başlanmıştır.
erdem344
02.Ağustos.2012, 19:33
Krasice ne kadar ihtiyacımız var tartışılır
kuytu forvettemi kullanıcaz o zaman sow ne olucak sow forvet oyarsa kuyt ne olucak kuyt sağ kanatta oynarsa krasiç ne olucak
MeMo
02.Ağustos.2012, 19:34
Ortasaha transferi kaldı bir tek. Krasicin gelmesi Kuyt'ın forvet olarak düşünüldüğünü göstergesi olur.
uAburak89
02.Ağustos.2012, 19:34
Haydi hayırlı olsun. :)
Defans hattı Yobo ile tamanlanmış oluyor böylece. Krasic sağ kanat oyuncusu diye biliyorum, bu durumda Kuyt forvete geçecek. Tek forvetli sistemde Kuyt bence yeterli olmaz, ama çift forvetli sistemde de Alex olmaz. Aykut Kocaman transfer ediyorsa illa ki planını yapmıştır, şahsen merak etmekteyim ideal dizilişi.
barahir
02.Ağustos.2012, 19:39
Bu bildirim benim için yok hükmünde.. Orta saha lazımken halen gidip sağ açık alınıyor, forvet aranıyor..
Transfer taktiğini de anlayabilmiş değilim.. Yıllardır ne zaman zorda kalınsa ertesi gün 2-3 oyuncuyla anlaşılıyor.. Baştan yapsan da herkes rahat etse daha iyi değil mi? Allah korusun da elenirsek Diarra gelir bu takıma..
MeMo
02.Ağustos.2012, 19:40
Haydi hayırlı olsun. :)
Defans hattı Yobo ile tamanlanmış oluyor böylece. Krasic sağ kanat oyuncusu diye biliyorum, bu durumda Kuyt forvete geçecek. Tek forvetli sistemde Kuyt bence yeterli olmaz, ama çift forvetli sistemde de Alex olmaz. Aykut Kocaman transfer ediyorsa illa ki planını yapmıştır, şahsen merak etmekteyim ideal dizilişi.
Kuyt'ı 2 maçtır forvette gördük sanki tek forvet için yaratılmıştı adam indirdiği toplarla, paslarıyla falan :) İzlediysen bana katılırsın.
uAburak89
02.Ağustos.2012, 19:43
Kuyt'ı 2 maçtır forvette gördük sanki tek forvet için yaratılmıştı adam indirdiği toplarla, paslarıyla falan :) İzlediysen bana katılırsın.
Dünkü maça baktım ama elinde Sow varken Kuyt'ın ilk tercih olması da mantıklı gelmiyor. Sow daha uygun değil mi tek forvete, öldürücü son vuruşları var.
Tabii twitter'da yazıldığı gibi Stoch ve Sow'un gönderilme durumu varsa o zaman Krasic transferi çok mantıklı oluyor.
sarianet
02.Ağustos.2012, 19:53
vavvv
Kulübümüz, Everton'dan Yobo ve Juventus'tan Krasic'in transferi için görüşmelere başlandığını, Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.
FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş.
http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=30152&utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook
BleedingMoon
02.Ağustos.2012, 20:00
10 milyona aldığımız adam yedek kalmamalı. sow satılacak bence.
GebzeLi1907
02.Ağustos.2012, 20:01
Bu saatten sonra çok da kıymeti yok.Yönetim bıktırdı artık beceriksizliği ve hamlelerinde geç kalmasıyla.
Hala daha kanat forvet isimleri ön planda takımın ortasahada ne kadar eksik olduğu gün gibi ortadayken bir tane bile ortasaha haberi çıkmıyor. Belli ki girişim yok.Bu takıma ortasaha transferi olmaz Krasiç de alınırsa Aykut Kocaman -çok sevsemde- sepeti taksın koluna.Çünkü kanser edecek bizi demektir bu sene bu takım.
Takımdan Semih'in falan da alternatif sayılmaması lazım akşam ayağında top tutamıyor rakiple mücadeleye bile giremiyor o kadar mahkum oynamamızın sebeblerinden biri de oydu
GebzeLi1907
02.Ağustos.2012, 20:05
Sow da satılrısa gidip bu işi kim planlıyorsa bizzat elini sıkacam.Kamp dönemi bitmiş ligler başlıcak ön elemeler başlamış daha yeni transfer görüşmesi yapıyoruz 11 den adam göndermeyi düşünüyoruz.
Sow un yerine Gomis yada Cardozo gelmeyecekse asla gönderilmemesi lazım.
Kuyt forvette verimli olacak gibi ama çok skor yaratamayabilir daha ziyade asist ve topu ilerde tutmaya katkısı var.Asla bir sezon çıkartılmaz Semih'e güvenmek de tam anlamıyla intihar olur
enesemin53
02.Ağustos.2012, 20:10
3 iyi adamdan(sow,kuyt,krasiç) 2si oynayacak ve aralarında çok fark olmadığı için hiçbiri kulübüye mahkum kalmaz ilk 11 veya sonradan mutlaka sahada olurlar, forma da garanti olmamış olur, çift forvetle oynanacak maçlarımız olacağınıda varsayarsak verimliliği arttırabilecek iyi bir transfer olur Krasiç. Tabi öncelik bu transfer olmamalıydı o ayrı.
Önder HOCA
02.Ağustos.2012, 20:43
Kuyt'u bence zaman zaman soldada düşünebilir bu yüzden krasicle beraber hücum yönü yüksek bir takım oluyoruz yedek klübesi iyi ama top bizim kaleden hücum bölgesine nasıl gelicek onu düşünmüyor değilim hala bir ortasahamız yok :S
eng1n
02.Ağustos.2012, 20:58
Borja valeronun kiralanabileceği konuşuluyor açıkcası Valeroyu istemiyorum ama yine de iyi orta sahadır yani hiç almamaktansa valeroyu almak iyidir.
RasAnt
02.Ağustos.2012, 21:00
Bu yönetim adamı katil eder madem yoboyu alcaktın bunca zaman neyin pazarlığını yaptın madem krasic alcaktın diayı neden sattın orta saha fallofoş hala ne adam alıyorlar ya.
Açıklama yaptı bu aykut kocaman: elenirsek bundan sonra mazeretimiz yok diye.Hala orta saha bekliyoruz,şu bildirimden sonra çok sinirliyim !
Önder HOCA
02.Ağustos.2012, 21:03
Borja Valero Fiorentina'ya gitti
GebzeLi1907
02.Ağustos.2012, 21:05
Borja Valero Fiorentina'ya gitti
zaten alsalar şaşardım
Önder HOCA
02.Ağustos.2012, 21:06
Badelj için hala uğraşıyorlar diye biliyorum arkadaşın babası kongre üyesi o sölemiş bakalım umarım doğrudur, inşallah olur
eGowiCh
02.Ağustos.2012, 21:18
Krasic ve Yobo borsaya bildirilmiş... Büyük ihtimalle ikisiyle de sözleşme imzalanacak ve takıma katılacaklar.
İnanın bu iki transfere sevinemiyorum bile... Bu transferler şimdi mi yapılır? Bu iki adamı 1 hafta önce transfer etsen dünkü maç farklı olacaktı...
Söyleyecek tek söz: Geçti Bor'un pazarı, sür eşeği Niğde'ye...
Dipnot:
İ.Seten'in dedikleri çıkıyor, Krasic'i o söylemişti yine. Şimdi de "sıra Gomis'te" demiş. Aklınız şimdi mi başınıza geldi ey yöneticiler, ey Aykut Kocaman?
2 seneki Young Boys'a elenmemizle şimdiki durumun hiçbir farkı yok!!!
O zaman da Niang, Yobo ve Dia gelmişti, üç transfer yapılmıştı. Şimdi de Yobo, Krasic ve Gomis gelecekmiş.
2 sene önceki şeyi tekrarlıyorsan kimse sana tahammül göstermek zorunda değil!
Addolorato
02.Ağustos.2012, 21:20
Fenerbahçe'de Alex olmasa geçen sene bizim oynadığımız 4-4-2 sistemini o kadar iyi oynarlar ki. Forvette Sow-Kuyt sağda Krasic ortasahada Mehmet Topal ve Emre tipinde transfer sol kanatta Stoch.
semih99999
02.Ağustos.2012, 21:22
anlamadım şimdi bu transfer sitemini vaslui yi geçmek illa transfer mi şart :D
uAburak89
02.Ağustos.2012, 21:25
Fenerbahçe'de Alex olmasa geçen sene bizim oynadığımız 4-4-2 sistemini o kadar iyi oynarlar ki. Forvette Sow-Kuyt sağda Krasic ortasahada Mehmet Topal ve Emre tipinde transfer sol kanatta Stoch.
Mehmet Topal 4-4-2 için ideal isim değil, Cristian ve transfer olsa dediğin gibi sağlam kadro ama bu seferde 7 yabancı olmuş oluyor.
uAburak89
02.Ağustos.2012, 21:29
SPORX ÖZEL - Fenerbahçe'nin uzun süredir transfer etmek istediği ve görüşmelere başlandığını borsaya bildirdiği Milos Krasic transferinin detaylarını Sporx.com olarak açıklıyoruz!
Juventus'un kadroda düşünmediği ve sarı lacivertli ekibin uzun süredir transfer etmek istediği Milos Krasic ile 4 yıllık anlaşma sağlayan Fenerbahçe, Sırp futbolcuya yıllık 2,5 milyon euro ödeyecek.
Milos Krasic'e maç başı 15 bin euro verileceği öğrenilirken İtalyan Kulübü Juventus'a ise 6.7 milyon euroluk bir bonservis bedeli verilecek.
Transfer görüşmelerine başlandığını KAP'a bildiren Fenerbahçe'nin resmi anlaşmanın sağlandığını kısa süre içinde açıklaması bekleniyor.
Milos Krasic'in menajerinin Kadıköy'e gelerek F.Bahçeli yöneticilerle transfer görüşmesi yaptığını ilk kez duyuran Sporx, Krasic transferinin arkaplanını da ortaya çıkartarak yine farkını ortaya koydu.
HABER - Esat DERGİ
Addolorato
02.Ağustos.2012, 21:37
Fiyatlar buysa keşke Amrabat yerine Krasic'i alsaymışız. Fenerbahçe iyi transfer yaptı ama Vaslui'ye elenirlerse bir işe yaramaz.
uAburak89
02.Ağustos.2012, 21:41
Fiyatlar buysa keşke Amrabat yerine Krasic'i alsaymışız. Fenerbahçe iyi transfer yaptı ama Vaslui'ye elenirlerse bir işe yaramaz.
Sadece maliyet açısından bakarsak, oyuncuların özellikleri vesaire kıyaslama olmadan hani herşeyden nem kapanlar oluyor peşinen yazayım dedim;
Amrabat 5 yıllık maliyet 14 milyon 600 bin euro.
Krasic 4 yıllık maliyet 16 milyon 700 bin euro.
-------------------------------------------------------------------------------------------
Krasic çok iyi bir oyuncu, tıpkı Hamit transferi gibi geçen sezon fazla maç yapmamış olması iyi oyuncu olduğu gerçeğini değiştirmez. Bence maliyeti de gayet makul yazılanlar gibiyse. Takıma uyum sağlarsa durdurulması çok zor olur Krasic'in, başarılı bir transfer Fenerbahçe adına.
eng1n
02.Ağustos.2012, 21:42
Borja daha fiorentina ile anlaşmadı sadece kulüpler bonserviste anlaştı diye biliyorum ben.
Önder HOCA
02.Ağustos.2012, 21:45
Vikipedi ve transfermarkette klüp olarak fiorentina gözüküyor
http://tr.eurosport.com/futbol/italya-ligi/2011-2012/borja-valero-fenerbahce_sto3370589/story.shtml
KanaKe
02.Ağustos.2012, 22:00
krasic icin gec kaldilar
Kaka Leite
02.Ağustos.2012, 22:01
Valla Krasic'e çok ihtiyaç var bence Kuyt kanatta yaptıkları kısıtlı, bütün bir sene Kuyt kanatta çekilmez açıkcası.
Forvette çok sağlam top indiriyor, Sağ'da Krasic olursa harika olur hızlı ve adam geçebilen bir kanat oyuncusu çok sağlam olacaktır.Ortasaha konusuna da turu geçersek alırız diyorum, 1-1 ama Fenerbahçe turu geçemeyecek takım değil ben halen eldeki kadro iyi kurulursa orada çok rahat geçebileceğimizi düşünüyorum.
Ancak eldeki kadro iyi kurulamıyor malesef :)
enesemin53
02.Ağustos.2012, 22:07
Mehmet Topal 4-4-2 için ideal isim değil, Cristian ve transfer olsa dediğin gibi sağlam kadro ama bu seferde 7 yabancı olmuş oluyor.
Cristian yerine Topuz ve transfer de olabilir.
RasAnt
02.Ağustos.2012, 22:07
Abi gomiste gelecek diyorlarsa Kuyt nerede oynayacak ? Sow en azından yedekte dursun kaliteli 2 forvetimiz olur Bienvenü şutlanır Semih müzmin yedek zaten beklesin :)
Gomisle birlikte 3 forvet olur.Şayet Gomis açıklanırsa ya Sow satılır yada Stoch,çünkü Stoch bu seneye çok isteksiz başladı iyi teklifler var deniyor satılabilir Kuytu solda Krasiçi sağda dener forvette Gomis/Sow değişmeli olur.Ne Kuyt yedek bekler nede yüksek paralara alınacak Gomis 2 side ilk 11 de oynar o yüzden Stoch'un satılma olasılığı yükseliyor.
RaSenGan
02.Ağustos.2012, 22:17
İşi sıkı tutup ciddiye alınca bi günde iki adam bile bitirilebiliyormuş demek.Bu iki oyuncuyu aynı anda bildirmek ve maçtan hemen ertesi gün bildirmek akıllıca olmuş gündem değiştirme adına.Yobo zaten kesin gibiydi.Krasic'in gelmesi iki şeyi gösterir.Ya Fenerbahçe 4-4-2 oynayacak Alex yedek kalacak.Ya da Sow gidecek Kuyt forvete geçicek.İkincisi çok daha yüksek basan taraf.
uAburak89
02.Ağustos.2012, 22:21
Cristian yerine Topuz ve transfer de olabilir.
Tabii bu da bir ihtimal, göz ardı etmişim.
Aygün buna sadece gündem değiştirme demek doğru değil, senin de dediğin gibi Yobo zaten bilinen bir isimdi. Krasic ismi de gündeme gelmişti bir hafta kadar önce. Dünkü maç belki bu süreci hızlandırmıştır ya da beklenmeyen gelişmeler olmuştur bilemeyiz. Daha önce hiç ismi geçmemiş, ses getirecek bir isimle görüşmeye başlanmış olsaydı senin teorin gerçekçi olabilirdi bence. :)
Önder HOCA
02.Ağustos.2012, 22:29
Nedense krasic filan heyecan yaratmıyor artık
ForsakeN
02.Ağustos.2012, 22:39
SPORX BİLGİ |Milos Krasic ile 4 yıllık anlaşma sağlayan Fenerbahçe, Sırp futbolcuya yıllık 2,5 milyon euro ödeyecek. Milos Krasic'e maç başı 15 bin euro verileceği öğrenilirken İtalyan Kulübü Juventus'a ise 6.7 milyon euroluk bir bonservis bedeli verilecek.
Kaka Leite
02.Ağustos.2012, 22:40
Eray ÖZER @_eozer (https://twitter.com/_eozer) @OmerTemelli (https://twitter.com/OmerTemelli) peki krasiç takıma ne zaman katılacak adapte olması zaman almazmı ?
Omer Temelli @OmerTemelli (https://twitter.com/OmerTemelli)
@_eozer (https://twitter.com/_eozer) yarin insallah
............................
Ayrıca Sow gönderilecek mi ? sorusuna
Hayır cevabını verdi..
MeMo
02.Ağustos.2012, 22:40
İşi sıkı tutup ciddiye alınca bi günde iki adam bile bitirilebiliyormuş demek.Bu iki oyuncuyu aynı anda bildirmek ve maçtan hemen ertesi gün bildirmek akıllıca olmuş gündem değiştirme adına.Yobo zaten kesin gibiydi.Krasic'in gelmesi iki şeyi gösterir.Ya Fenerbahçe 4-4-2 oynayacak Alex yedek kalacak.Ya da Sow gidecek Kuyt forvete geçicek.İkincisi çok daha yüksek basan taraf.
Evet bu maçın bitmesi beklendi zaten 2. maç oynayabilecek ya yeni transferler :)
sui generis
02.Ağustos.2012, 23:06
kırk yılın başında Aygün'e katılıyorum. Yobo kaç hafta önce bitti , daha iyisini alamıyorsan bekletme bu kadar. Krasiç 'te ne olduğunu bilmiyorum ama bana da gündem değiştirmek için iyi bir fırsat gibi geldi. orta saha alınmazsa patlarım artık kulübe. ama ne fayda...
eGowiCh
02.Ağustos.2012, 23:07
Alınan oyuncular 8 Ağustos'taki maçta oynayabiliyorlar mı?
Krasic ve Yobo oynayabilecek mi Romanya'daki Vaslui maçında?
Önder HOCA
02.Ağustos.2012, 23:09
Eğer geçersek bir sonraki turda oynarlar
erdem344
02.Ağustos.2012, 23:11
hayır oynayamıcaklar
eGowiCh
02.Ağustos.2012, 23:16
Ben de oynayamıyorlar diye biliyorum ama bir arkadaşım oynayabiliyorlar deyince emin olmak istedim.
Aykut Hoca bana güven vermiyor nedense. Geçen seneki G.Saray maçında yaptığı hatalar hala aklımdan çıkmıyor. 2 sene önce Y.Boys hatası, şimdi bir Vaslui hatası. Bu hatalar silsilesi yüzünden potansiyelimizin altında kalıyoruz.
Acaba daha iyi bir teknik direktör olsa çok daha farklı mı olur? Zico gibi bir adama ihtiyacımız var.
Edit:
Beyler sizce orta sahanın göbeğine transfer gelir mi? Gelirse kadro nasıl olur? Benim tahminim:
Gökhan-Yobo-Egemen-Hasan Ali
Krasic-Topal-**YABANCI**-Stoch
Alex-Kuyt
Alex'in sakat olduğu veya oynamadığı maçlarda Sow-Kuyt oynayabilir. Ki bence kanatlarda Stoch-Krasic, göbeğe de Emre gibi bir adam alınırsa Sow-Kuyt ikilisi çok iş yapar. Kuyt indirir Sow atar.
caglaruzun
03.Ağustos.2012, 00:22
Juventus'ta Krasic'i kim kesti arkadaşlar bilgi verebilir misiniz bu adam ne diye yedek kaldı?
eGowiCh
03.Ağustos.2012, 00:30
Teknik adam İtalyanca öğrenmesini istedi, Krasic öğrenmedi. Bir de hocasının sistemine uymuyordu. İlk gittiği sene oynuyordu, ikinci sene yedek kaldı.
GebzeLi1907
03.Ağustos.2012, 00:38
Ben açıkcası Stoch a 10 milyon euro nun üstünde para verilyorsa satılması taraftarıyım.
Stoch da istikrar namına bişey yok.Bir sezon boyunca güvenilecek oyuncu değil oyun içinde devamlılığı da yok.Sol ayağı zayıf orta kesemiyor çizgiye inemiyor çok güçsüz ikili mücadeleleri hep kaybediyor vs.
Tek bir taktiği var nerdeyse feyk atıp içeri çekiyor topu artık yememeye başladı çoğu oyuncu.Şut özelliği çok iyi ama komple bir oyuncu olarak baktığımızda beni tatmin etmiyor.
Elenirsek adam almaya gerek yok Caner Özgür idare eder Krasic de oynar.Tuncay ı da getir bedavaya ligde götürür..
sarianet
03.Ağustos.2012, 00:59
Nijeryalı futbolcu, "Fenerbahçe'ye geri dönüyorum. Çok mutluyum ve bir an önce takıma katılmak istiyorum" diyerek transferin bittiğini açıkladı. Yobo ayrıca eski takımı Everton'a da teşekkür etti.
sui generis
03.Ağustos.2012, 01:06
Krasiç resmen Fenerbahçe'de.
GeorgeWeah
03.Ağustos.2012, 01:06
Krasic 4 yıllığına Fenerbahçe'de. Son Dakika FB TV
Geç kalmış bir transfer. Buruk sevinç yaşıyorum.
LaigLeNoiR
03.Ağustos.2012, 01:10
Daha önce demiştim gerçekleştiğine göre transfer tekrar edebilirim.
Çok yanlış bir politika, Kuyt'u aldıktan sonra Krasiç'i de almak hatadan başka birşey değil. Krasiç + forvet alsan anlarım ama Krasiç + Kuyt sıkıntılı. Umarım Kuyt'dan forvette istediği verimi alır Aykut hoca.
Öte yandan yabancı konusu da dikkatimi çekiyor.
Stoch,Alex,Sow,Kuyt,Krasiç,Baroni
6 Tane etti ve bu 6'sından kimi kesebilirsin ? Kesik yemeye alışkın Stoch var birtek. O da formda ve bana göre yabancılar içinde en iyisi Alex ile birlikte. O zaman sıkıntı başgösterecektir.
Ha bir de unutmadan Dia konusu var. Adam varken onun yerine oynayabilecek 2 tane daha yabancı oyuncu alındı herhalde Dia'yı yollayacaklar.
GeorgeWeah
03.Ağustos.2012, 01:11
Daha önce demiştim gerçekleştiğine göre transfer tekrar edebilirim.
Çok yanlış bir politika, Kuyt'u aldıktan sonra Krasiç'i de almak hatadan başka birşey değil. Krasiç + forvet alsan anlarım ama Krasiç + Kuyt sıkıntılı. Umarım Kuyt'dan forvette istediği verimi alır Aykut hoca.
Öte yandan yabancı konusu da dikkatimi çekiyor.
Stoch,Alex,Sow,Kuyt,Krasiç,Baroni
6 Tane etti ve bu 6'sından kimi kesebilirsin ? Kesik yemeye alışkın Stoch var birtek. O da formda ve bana göre yabancılar içinde en iyisi Alex ile birlikte. O zaman sıkıntı başgösterecektir.
Ha bir de unutmadan Dia konusu var. Adam varken onun yerine oynayabilecek 2 tane daha yabancı oyuncu alındı herhalde Dia'yı yollayacaklar.
Dia gideli ay oldu Murat. Şu an Arabistan'da :)
europeanconquer
03.Ağustos.2012, 01:12
Mükemmel transfer olmuş.Şahsen bize karşı forma giymesini istemem.
Deus Dominus
03.Ağustos.2012, 01:12
edit: çok geriden takip ediyorum :)
Krasic farklı oyuncu, farkını gösterecektir oynadığı sürece. Ama Kuyt konusu Murat gibi benimde kafamı kurcaladı. Gerçi bireysel özellikleri pivot forvete uygun, kaleye sırtı dönük oynayabilecek mücadeleci bir isim ama bu kadar yabancı uyruklu hücum oyuncusunu bir arada oynatmak çok bilinmeyenli denklem gibi olacak Aykut Kocaman için.
Wesley Sneijder
03.Ağustos.2012, 01:13
Dia çoktan Katar'a gönderilmedi mi 4 milyon euro'ya?
sarianet
03.Ağustos.2012, 01:15
hayrlı olsun
sui generis
03.Ağustos.2012, 01:18
Kuyt'ı Fenerbahçe'de izlediyseniz forvette ne kadar yararlı olduğunu görmüşsünüzdür. bence 4-4-2 oynayacağız ve zaman zaman Alexli sisteme döneceğiz. hatta 4-4-2 nin sol kanadının Caner olacağını düşünüyorum. Stoch çok büyük düşüşte. tekrar form tutarsa alır formayı.
Bu arada Murat abi o listeden ilk sileceğin isim Cristian olur. yabancı sıkıntısı çekmeyiz. çok kaliteli yerlilerimiz var.
Rsa
03.Ağustos.2012, 01:19
Hayırlı olsun.Çok iyi bir oyuncu ama gerekli miydi tartışılır.
TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Ağustos.2012, 01:21
israrla ortasaha diyorum, krasic olsa olsa Unal Aysalin dedigi cilek olur. esas lazim olan emre gibi cift yonlu bir ortasaha. o zaman iste eksiksiz bir kadro olusacak. Aykut Kocaman da artik bu takimi sampiyon yapar, yapamazsa sene sonu yeni bir klup bulmak zorunda kalir.
sarianet
03.Ağustos.2012, 01:22
alexxis sisteme geçişin belgesidir krasiç bu sene olmadı seneye takım alexsiz oynayacak
volkan
gg egemen yobo hasan
topal kristiyan
krasic stoch
kuyt sow
Rsa
03.Ağustos.2012, 01:25
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Juventus oyuncusu Milos Krasic'in transferi konusunda taraflarla anlaşmaya varılmıştır.
Buna göre Juventus Kulübüne ödenecek bonservis bedeli 7.000.000 Euro,
4 yıllık sözleşme çerçevesinde oyuncuya ödenecek yıllık garanti ücret 2.300.000 Euro
maçbaşı ücreti 12.500 euro dur.
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=226753
RasAnt
03.Ağustos.2012, 01:25
http://fenerbahce.org/pic_lib/2012-08-02_krasic446.jpg
http://fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=30157
Hayırlısı olsun ancak enteresan bir durum oldu Bu adam sağ açık oynayacak Kuyt kaldı elde Sow'a o kadar para verdik muhakkak kadroda yer alacaktır bence Stoch gözden çıkarıldı Krasiçi sağa Kuyt'ı sola koyacak forvettede Sow.
2.3 milyon yıllık çok iyi bir rakam gerçekten güzel anlaşılmış birde orta saha artık.Acaba Yobo yıllık kaç paraya gelecek 2 civarı diye düşünüyorum.
sarianet
03.Ağustos.2012, 01:28
maaş konusundaki tutarlı tavrından dolayı yönetimi kutluyorum
anil luque
03.Ağustos.2012, 01:34
Kuyt'tan sonra Krasiç'in alınması ne kadar doğru tartışılır her ne kadar kalitesinin tartışılmayacağı gibi.
Bence Kuyt tek forvet oyuncusu değil. Stoch-Krasiç şeklindeki kanatlar bana bile gol attırır ama Stoch'un performansı şimdilik ortada Alex'siz Fenerbahçe'nin ne yapacağı da belirsiz. Hayırlısı olsun bakalım. İnşallah tur geçilir de ilerde çok iş yapar Krasiç.
eGowiCh
03.Ağustos.2012, 01:35
Stoch gözden çıkarıldı mı? Adamla 2 senelik mukavele yenilendi daha 1 ay önce. Bir maçta kötü oynadı diye adam mı gönderilir?
Stoch ve Sow takımda kalacak bence. İkisini de göndermezler. Gitmesi en muhtemel yabancı: Bienvenu.
Yobo, Cristian, Krasic, Stoch, Alex, Kuyt, Sow, Bienvenu. 8 yabancı var. Bienvenu fazlalık duruyor, sırıtıyor kadroda. Onu gönderecekler bence veya kiralarlar.
KUYT sağ kanat veya forvet için alınmadı. Bu adamın özelliği her yerde oynayabilmesi. Yani hocanın elinde joker bir oyuncudur Kuyt. Forvette dün çok etkiliydi, sağ kanatta Krasic elbette ondan daha verimli olacaktır. Kuyt forvet arkası da oynar, sol açık da oynar, her yerde oynar. Kendine takımda yer bulur.
Alex-Kuyt oynayacak bence Kocaman. Duruma göre belki orta sahanın göbeğinde bile Kuyt'ı oynatıp forvete Sow'u çekebilir.
Bu transfer bence harika bir transfer, üstelik çok da iyi bir fiyata almışız ama nedense çok geç kalındı... Sevinemiyorum bile.
MeMo
03.Ağustos.2012, 01:42
Juventus da zirveye oynayan takım ligde biz de aynı şekilde. Lucas Neill'e katılıyorum.
Sheriff
03.Ağustos.2012, 01:46
Krasic ve Yobo transferleri mükkemmel oldu. Bide Ben kadro kuruyum durun :D
---------------Volkan
Gökhan-Yobo-Egemen-Hasan Ali
Krasic----Topuz-----Topal-----Stoch
-----------------Alex
-----------------Sow
Hepsinin formda olduğu bir maçı düşünemiyorum bile, 5 yabancı kadroda başka transfere gerek yok. Kuyt'u 11 oynatma isteği ne kadar var Aykut Kocaman'ın bilmiyorum ama en ideal kadro benim gözümde bu.
RasAnt
03.Ağustos.2012, 01:47
Bienvenünün gideceği kesin zaten avrupa maçına bile Semihle başladıysa sorun ortada.
Stoch-Kuyt-Krasic-Alex-Sow baya alternatif oldu,sözleşme yenilendi Stochla ama Aykut kocaman bu gereksiz kompleksleri var 10-15 m arası bir fiyatta konuşulurken satılması İHTİMAL DAHİLİNDE diye bir açıklama yaparsa şaşırmamak gerekir ancak satılmasın tabi böyle bol alternatifli kadromuz olsun hücumda çoğalamıyorduk pozisyon üretemiyorduk Krasic gibi bir oyuncu elbet gerekliydi ancak orta sahadan önce başka mevkilere oyuncu alınmasına sinirleniyorum hatta deliriyorum.
NisRoc
03.Ağustos.2012, 01:49
Herkes Sow'un gideceğini, Krasic geldiyse Kuyt niye alındı falan diye tartışıyor. Peki Kuyt ile Alex değişmeli oynuyamaz mı ?
RasAnt
03.Ağustos.2012, 01:52
Oynar kardeş bal gibi oynar ama Kuyt'ı yedek bırakmaz Aykut hoca resmen hayran adama :)
Nedvedmania
03.Ağustos.2012, 01:52
Tamam beyler uzatmayın.
Transfere gelirsek, benim çok beğendiğim bir transfer oldu. İzlerken zevk alacağım Krasic'i. 2. Nedved gözüyle bakılıyordu ona ama ya o kendini göstemedi ya da o yetenek yoktu. Bakalım Fenerde kendini gösterecekmi.
Corpus
03.Ağustos.2012, 01:55
Fenerbahçe bu gidişle ortasahasına top atmayacak. Topu kanatlara dikecek heralde. Ortasaha kaliteli ancak defansif kaldı. Hatta Baroni ne defansif ne yaratıcı ne de kaliteli.
BaFraLı
03.Ağustos.2012, 01:56
Bir kanatta Stoch bir kanatta Krasic püfür püfür akar heralde.
anilton
Krasic transferiyle birlikte kesinlikle Kocaman'ın 4-3-3'e döneceğini düşünüyorum.Zira bu düşüncede değilse inanılmaz lüks ve elzem olmayan bir transfer olmuş olur.Stoch'ta Krasic'te 4-3-3'e daha yatkın oyuncular.Kaleye yakın oynadıkları zaman etkinlikleri artan ve skora katkı yapabilen oyuncular.Bu kilinin kaleye yakın oynamalarını sağlayacak tek sistem 4-3-3'tür.
Sistem'in 4-3-3 olmasıyla birlikte Topal'da en iyi yaptığı şey olan derinde süpürücü görevini üstlenir.
Alex artık yavaş yavaş "bench" oyuncusu olmalı ve F.Bahçe onun yokluğuna alışmalı.
----------------------------------Volkan---------------------------------
G.Gönül--------------Yobo------------------Egemen----------H.Ali
---------------------------------M.Topal---------------------------------
--------------------M.Topuz----------CB/Trans.-----------------------
Krasic--------------------------------------------------------Stoch/Kuyt
-----------------------------Sow/Kuyt-----------------------------------
Fearless Coward
Ligin kalitesi arttı yine.Orta saha transferi ne olacak acaba Aykut hoca memnun değildir herhalde bu orta sahadan...
eGowiCh
03.Ağustos.2012, 02:03
Krasic transferiyle birlikte kesinlikle Kocaman'ın 4-3-3'e döneceğini düşünüyorum.Zira bu düşüncede değilse inanılmaz lüks ve elzem olmayan bir transfer olmuş olur.Stoch'ta Krasic'te 4-3-3'e daha yatkın oyuncular.Kaleye yakın oynadıkları zaman etkinlikleri artan ve skora katkı yapabilen oyuncular.Bu kilinin kaleye yakın oynamalarını sağlayacak tek sistem 4-3-3'tür.
Sistem'in 4-3-3 olmasıyla birlikte Topal'da en iyi yaptığı şey olan derinde süpürücü görevini üstlenir.
Alex artık yavaş yavaş "bench" oyuncusu olmalı ve F.Bahçe onun yokluğuna alışmalı.
----------------------------------Volkan---------------------------------
G.Gönül--------------Yobo------------------Egemen----------H.Ali
---------------------------------M.Topal---------------------------------
--------------------M.Topuz----------CB/Trans.-----------------------
Krasic--------------------------------------------------------Stoch/Kuyt
-----------------------------Sow/Kuyt-----------------------------------
Anılcım, Alex bench oyuncusu olmaz, olamaz. Bu henüz mümkün değil. Alex'in bench oyuncusu olması demek;
1. hiçbir şekilde göbekten kilidin açılamaması demek.
2. duran toplarda daha etkisiz bir Fenerbahçe demek.
3. çeşitli spekülasyonlardan dolayı takım içi huzursuzluk demek.
4. ofans oyuncularına daha az boş alan kalması demek.
Bu sebeple Alex kesinlike takımda yer bulacaktır. Alex hala aynı formunda, yine etkili. Ben kesinlikle oynayacağını düşünüyorum.
Estranged
03.Ağustos.2012, 02:06
Bir takımın 11 tane ilk 11 oyuncusu olması kötü bir şeydir her zaman, Kuyt'ı joker oyuncu olarak kullanacaktır Aykut Kocaman, bence başlangıç için orta saha oyuncusu olarak. Transfer yapılmazsa şaşırmam.
C h A o S
03.Ağustos.2012, 02:08
Alex yedekte beklemez.Onu kendine yakıştırmaz bence.Hatta Alex,Fenerbahçe'de jubile yapmayı düşünmüyorsa devre arası felan Brezilya'ya döner.Tabi Aykut Kocaman,Alex'i düşünmüyorsa.
Ntvspor,Borja transferindende sonuç çıkmazsa Fenerbahçe transferi Krasic ve Yobo ile kapatacak demişti.Sanırım doğru.Baktığımızda şu anda Türkiye'ye gelecek kaç tane kaliteli orta saha varki?
Krasic'te iyi transfer.Bakalım nasıl bir sistem oluşturacak Aykut Kocaman.Sow mu kesilir,Alex'mi derseniz bence Sow kesilir.Nedense adamda mutsuz bir hal var.Aykut Kocaman'ında onu düşünmüyor gibi bir hava var.
anilton
03.Ağustos.2012, 02:11
Anılcım, Alex bench oyuncusu olmaz, olamaz. Bu henüz mümkün değil. Alex'in bench oyuncusu olması demek;
1. hiçbir şekilde göbekten kilidin açılamaması demek.
2. duran toplarda daha etkisiz bir Fenerbahçe demek.
3. çeşitli spekülasyonlardan dolayı takım içi huzursuzluk demek.
4. ofans oyuncularına daha az boş alan kalması demek.
Bu sebeple Alex kesinlike takımda yer bulacaktır. Alex hala aynı formunda, yine etkili. Ben kesinlikle oynayacağını düşünüyorum.
Ben zaten Alex'in kötü olduğunu düşündüğümden değilde özellikle yeni transferlerden daha iyi fayda almak adına böyle bir sistemin gerekliliktende öte mecbur olduğunu düşünüyorum.
Eğer çok sağlam bir transfer yapılmazsa Topal-Cristian ikilisinin orta alanın göbeğinde oynadığı bir takımda Krasic,Kuyt,Sow,Stoch,Alex çok çok lüks olur,kaldırmaz takım.
4-2-3-1,4-4-1-1 gibi Alexli bir sistemde Stoch-Krasic beklenen katkıyı yapamaz gibi.Stoch idare eder ama Krasic öyle orta alana yakın oynayacak bir oyuncu değil,bu şekilde ondan verim alamazsın.
eGowiCh
03.Ağustos.2012, 02:17
Ben zaten Alex'in kötü olduğunu düşündüğümden değilde özellikle yeni transferlerden daha iyi fayda almak adına böyle bir sistemin gerekliliktende öte mecbur olduğunu düşünüyorum.
Eğer çok sağlam bir transfer yapılmazsa Topal-Cristian ikilisinin orta alanın göbeğinde oynadığı bir takımda Krasic,Kuyt,Sow,Stoch,Alex çok çok lüks olur,kaldırmaz takım.
4-2-3-1,4-4-1-1 gibi Alexli bir sistemde Stoch-Krasic beklenen katkıyı yapamaz gibi.Stoch idare eder ama Krasic öyle orta alana yakın oynayacak bir oyuncu değil,bu şekilde ondan verim alamazsın.
Anıl, F.Bahçe Fernandes'i istedi ama alamadı. Fernandes'in veya o tip bir orta saha futbolcusunun F.Bahçe'de olduğunu varsayarsak, nasıl bir diziliş ve kadro olmalı sence? Bu tarz bir oyuncu neleri değiştirir?
TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Ağustos.2012, 02:20
Alex yedekte beklemez.Onu kendine yakıştırmaz bence.Hatta Alex,Fenerbahçe'de jubile yapmayı düşünmüyorsa devre arası felan Brezilya'ya döner.Tabi Aykut Kocaman,Alex'i düşünmüyorsa.
Ntvspor,Borja transferindende sonuç çıkmazsa Fenerbahçe transferi Krasic ve Yobo ile kapatacak demişti.Sanırım doğru.Baktığımızda şu anda Türkiye'ye gelecek kaç tane kaliteli orta saha varki?
Krasic'te iyi transfer.Bakalım nasıl bir sistem oluşturacak Aykut Kocaman.Sow mu kesilir,Alex'mi derseniz bence Sow kesilir.Nedense adamda mutsuz bir hal var.Aykut Kocaman'ında onu düşünmüyor gibi bir hava var.
Sow sezona sakatlik ile dondu. sakatligin tamamen giderilmesi icin dinlendirilmis. o yuzden de hazirlik surecinde diger oyunculardan geri kaldi ve form durumu henuz yetersiz. simdilik ilk 11de olmamasinin sebebi bu, yoksa oyle maliyetli bir oyuncu klubede otursun diye alinmaz. mutlaka kadroya girecektir. bence de Alex, maalesef, banko oyuncu olamayacaktir. devre arasinda gitme olasiligi da fazla. gitmezse de takim kaptani olarak klupte devam eder. bizim icin cok degerli biri Alex.
Sheriff
03.Ağustos.2012, 02:20
Anıl, F.Bahçe Fernandes'i istedi ama alamadı. Fernandes'in veya o tip bir orta saha futbolcusunun F.Bahçe'de olduğunu varsayarsak, nasıl bir diziliş ve kadro olmalı sence? Bu tarz bir oyuncu neleri değiştirir?
Bence çok şey değiştirir oyunu ileri taşır kesinlikle.
Alex bu sezonda hala en önemli gol silahımız, goller, gol pasları, pozisyon hazırlaması, toplu-topsuz koşuları, bunları yapabilecek başka bir oyuncu henüz takımda yok.
William Rookwood
03.Ağustos.2012, 02:21
Krasic kaça alındı?
sarianet
03.Ağustos.2012, 02:21
7 milyona
TUNCAY SANLİ: Aykut Kocaman "Sana buyuk tepki var taraftardan.. Biraz bekleyelim" demis.. Cocuk da bi' umut F.Bahce'ye gelmeyi bekliyor..
eGowiCh
03.Ağustos.2012, 02:23
Tuncay tam ilaç aslında şu anki duruma. Hem de boşta! Boşta beklerken bu adamı almamak İHANET olur.
Dün Stoch çıktıktan sonra Tuncay girse, ortalığı baya bir karıştırır, takımı ileri taşır, ateşleme yapardı, ciddi katkı sağlardı.
Bence kesinlikle Tuncay alınmalı.
Sheriff
03.Ağustos.2012, 02:24
Tuncay bu kadar oyuncudan sonra alınırsa malesef kenarda kalır, zor forma alır. Yurt dışında banko oynayacağı bir kulübe gitmesi onun için daha hayırlı olur.
sarianet
03.Ağustos.2012, 02:24
ibrahim seten ne kadar güvenilir...
bu arada ntvspor krasicte haklı çıktı adamların gnahını almışız
RasAnt
03.Ağustos.2012, 02:26
Aynen Caner bek için hazırlansın oyuna girince birşey değiştiremiyor ancak Tuncayda o yaratıcılık var muhakkak alınmalı Tuncay veya Sercan
anilton
03.Ağustos.2012, 02:41
4-2-3-1 ve 4-4-1-1 sistemlerde ben her zaman bir kanadın yaratıcı,birebirde etkili,diğer kanadın daha dengeli orta alana giren,pas trafiğine katkıda bulunan tipte bir oyuncu olması gerektiğini düşünüyorum.Benim mantığıma göre helede takımda bir Alex var ise Stoch-Krasic birlikte oynarsa takım savunması sekteye uğrar.Krasic-M.Topuz,Stoch-M.Topuz,Stoch-Caner,Krasic-Caner hatta form tutarsa Sezer gibi.
Fernandes aslında çok ekstra bir oyuncu.İnanılmaz teknik özelliklere sahip ama topsuz oyunda yok denecek kadar eksileri var.Bence Topal-Fernandes inanılmaz kopuk ve dengesiz olurdu.Emre tarzı daha mücadeleceli ve topsuz oyunda daha özverili bir oyuncu gerekiyor Topal'ın yanına.
-------------------------Topal----Costa--------------------
M.Topuz--------------------------------------------Stoch
-------------------------------Alex---------------------------
-----------------------------Kuyt/Sow----------------------
-------------------------Topal----Costa---------------------
Krasic------------------------------------------------Caner
------------------------------Alex----------------------------
--------------------------Kuyt/Sow------------------------
gibi gibi.
Ama ben F.Bahçe takım profilinin 4-3-3 formasyonuna çok daha uygun olduğunu düşünüyorum.Evet Alex'ten vazgeçiyorsunuz ama Topal'ın,Topuz'un,Krasic'in,Stoch'un özelliklerine daha uygun yerlerde oynamasını ve takıma daha faydalı olmalarını sağlarsınız.Aksi taktirde bu oyuncuların verimliliği düşer diye düşünüyorum.
lexoqe
03.Ağustos.2012, 02:44
Caner olmaz. İyi ki benim tuttuğum takımdan gitmiş.
ForsakeN
03.Ağustos.2012, 02:55
Bu çok iyi :D
http://www.futbolaktif.com/file/wp-content/uploads/2012/08/Fenerbah%C3%A7e-transfer.jpg
anil luque
03.Ağustos.2012, 02:59
Çok iyiymiş :D
sui generis
03.Ağustos.2012, 03:00
Tuncay bu kadar oyuncudan sonra alınırsa malesef kenarda kalır, zor forma alır. Yurt dışında banko oynayacağı bir kulübe gitmesi onun için daha hayırlı olur.
abi Tuncay Avrupa da falan oynayamaz artık. geleceği ilk takım Fenerbahçe olur , o olmazsa Tuncay Beşiktaş'ın olacaktır. Tuncay'ın alınmasını isterim. çünkü; ne Caner ne de Stoch istikrarlı oyuncular. elde bir tek Özgür kalıyor. onu da Aykut hoca düşünüyor mu ki ? hiç sanmıyorum. sol kanatsız çıkar onu oynatmaz bence. Özgür oynarsa bekte oynar ancak.
RasAnt
03.Ağustos.2012, 03:02
Caner beke Tuncay/Sercan sol açık alternatife Özgür çek kiralanmalı çok yetersiz Fenerbahçe için oynatmaması doğru karar
BleedingMoon
03.Ağustos.2012, 03:03
yobo transferiyle defansa dair tüm hayallerimiz (rolando, mbiwa falan (bilmiyorum adını)) yıkıldı o zaman. hadi geçmiş olsun.
RasAnt
03.Ağustos.2012, 03:04
Yobo Egemende göze son derece sağlam geliyor :)
LaigLeNoiR
03.Ağustos.2012, 03:06
Egemen sağlam'da ne zaman ne yapacağı belirsiz, Vaslui maçında gördük yaptığı hata yüzünden ekibimiz turu kaybedebilir.
BleedingMoon
03.Ağustos.2012, 03:08
egemen yobo'nun eksiğini kapatabilir. ama hala defanstan top çıkaramayacağız. edu'dan beri böyle bir oyuncu, yani oyun kurucu stoper gelmedi bize.
C h A o S
03.Ağustos.2012, 03:08
Şu Yobo'yu niye beğenmiyorsunuz anlamadım.:DYaşı hariç gayet iyi.İstikrarlı adam.2 sezonda 66 maça çıkmış.Belli bir çizgisi var.Türkiye'de şu anda Ujfa ile en sağlam stoper.Bekir-Egemen-Serdar'ı birbirine kat 1 Yobo eder.
Yobo-Egemen savunma hattıda gayet yeterli bence.Yobo hem ligide iyi biliyor.Takımada direk uyum sağlıyacak.
RasAnt
03.Ağustos.2012, 03:10
Egemenlik bir durum değildi adamlar şakır şakır top oynadı zaten nazar boncuğu o ilk maçı normal bir hata,adam çok sağlam
GebzeLi1907
03.Ağustos.2012, 03:13
Herkes Mehmet Topuz u göbeğe yazmış da nedense Aykut Hoca onu sürekli en son çare olarak görüyor göbekte.Bende oynamasından yanayım ama Cristian aşkı bitmedi gitti.
Topal'ın göbekte yeri hemen hemen kesin gibi yanına transfer şart ötesi şart.
Olmayacaksa da Topuz-Salih-Cristian sıralamasıyla forma verilmesi lazım nedense tam tersinden işliyor bu sıra
eGowiCh
03.Ağustos.2012, 03:14
Bu takım Sevilla'dan 2 gol yiyip maçı çevirirdi daha önce. Önemli olan gol yemekten ziyade gol atabilmek, pozisyon üretebilmek. Ne yazık ki dün pozisyonlar çok cılızdı, üretemedik. Bu da orta sahadan geçiyor. Defans problemimiz yok bana göre. Orta saha ve hücum hattımız iyi olursa iyi işler yaparız, savunma yapmamız gerektiği maçlarda da Topal çok iş görecek, savunmadaki Egemen-Yobo ikilisi iyi işler yapacak. Bizim şu an için sorunumuz hücum varyasyonlarını yapamamak. Stoperimizin gol attığı bir durum söz konusu.
E.Cartman
03.Ağustos.2012, 03:14
Geriden top çıkarabilecek Serdar var. Serdar-Yobo olabilir. Ya da bir orta saha alınıp Topal stopere geriden oyun kurmak için çekilebilir. Ben temel savunma becerileri bazında Yobo'yla Egemen'in arasında aşırı bir fark olduğunu düşünmüyorum. Yobo'nun EPL tecrübesi fark yaratıyor. Egemen'inde rakipleri sırtına alıp taşıması :D:D Sakatlık falan olursa ki inşallah olmaz 3 kulvarda Bekir ve Serdar'ın yedeklikleri yeterli olur mu orası tartışılır tabi.
Gncl1905
03.Ağustos.2012, 03:20
Son transferlerle Fenerbahçe defansı iyice sağlama almış oldu. Ofansta da çok iyi adamları var, yerli kalitesi de iyi. Geriye kaldı orta saha. Bakalım birisi alınacak mı bana da Emre'nin yeri daha dolmadı gibi geliyor. Belki Mehmet Topuz oraya çekilir halledilir.
Transferden öte başka bir sorunu daha var Fenerbahçe'nin Alex. Alex ile devam mı Alex'siz sistem mi tercih edecek bakalım Aykut Kocaman. Aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık, hoca bu işin içinden nasıl çıkacak bakalım.
RasAnt
03.Ağustos.2012, 03:23
Defans 5 limiz demiyorum 6 lımız bence çok yerinde MEVKİLERİNDE TR'de oynayabilecek en iyi oyunlardan kurulu
-----------------------------Volkan-----------------------------
GG-----------------Yobo-----------Egemen---------Hasan Ali
-----------------------------Topal--------------------------------
Kalan 5 oyuncu yerleşimi sıkıntı...