PDA

View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 [81] 82 83 84 85 86 87 88 89 90

KanaKe
27.Mayıs.2013, 15:33
yillik 6-7 milyon euro nedir :) arda icin degmez bu paralar...

europeanconquer
27.Mayıs.2013, 15:39
Tamam Fenerbahçe'de para varda bir oyuncu için o kadar verecek de değildir hadi o kadar para bayılacaksın,Arda'ya bayılma kardeşim.

Arda ister,istemez mevzusuna girmeyeceğim.Bu devirde her oyuncunun bir ederi vardır.

Universal
27.Mayıs.2013, 15:49
Tamam Fenerbahçe'de para varda bir oyuncu için o kadar verecek de değildir hadi o kadar para bayılacaksın,Arda'ya bayılma kardeşim.

Arda ister,istemez mevzusuna girmeyeceğim.Bu devirde her oyuncunun bir ederi vardır.

6 milyon € kime verseler oynarda bu parayı Robben veya Ribery ver daha garanti transfer olsun zaten.

himone
27.Mayıs.2013, 17:03
Ben Arda transferine hiç ihtimal vermiyorum, hele FB'nin 6-7 milyon verme ihtimali çok komik. O paraya Robben alınır. Açıkçası Arda'nın aklı varsa Türkiye'ye dönmez, kendi taraftarı dahil adama yapmadıkları kalmadı.

goosfraba
27.Mayıs.2013, 17:54
arda'ya yıllık 7 milyon euro haberleri ayyuka çıkmaya başladı. ntvspor da yazdı.

kicker'a göre serdar taşçı'nın kulübüyle anlaşılmış.

zeck17
27.Mayıs.2013, 17:58

Arda'nın Galatasaraylılığı tartışmak bence gereksiz yani bu konuda profesyonel bakacağını düşşünmüyorum

GebzeLi1907
27.Mayıs.2013, 18:02
bende profesyonel bakamam çoğu taraftar da bakamaz arda ya. hele de o paralara gelirse kimse kabul etmez. gsden alacağı paraya gelir oynarsa belki. ama bu kadar para ile resmen para için tercih etmiş olacak ki istemeyiz.

sinan engin ortalığı karıştırma emri almış olabilir, başkanından. yoksa zaten iş ciddiye binicek olsa asla ser verir sır vermez arda ya tepki gelicek vazgeçicek falan diye..

neredeyse %100 eminim arda olayı olmaz. arda gelmez bizim klup de o parayı vermezz..

europeanconquer
27.Mayıs.2013, 18:09
Arda'nın Galatasaraylılığı tartışmak bence gereksiz yani bu konuda profesyonel bakacağını düşşünmüyorum

Bende Galatasaraylıyım ancak ortada 7 milyon euro gibi hiç bir Türk oyuncunun rüyasında görmeyeceği bir yıllık meblağ varsa düşünmeden giderim.Sonuçta para kazandıkları iş bu,verilen para belli bir seviyedeyse taraftarlık falan hikaye olur,geleceğini nasıl daha da iyi garantiye alırım diye düşünmesi gerekir insanın.Tabi gitmesinin istemiyorum Arda'nın orası ayrı.

zeck17
27.Mayıs.2013, 18:21
Bende Galatasaraylıyım ancak ortada 7 milyon euro gibi hiç bir Türk oyuncunun rüyasında görmeyeceği bir yıllık meblağ varsa düşünmeden giderim.Sonuçta para kazandıkları iş bu,verilen para belli bir seviyedeyse taraftarlık falan hikaye olur,geleceğini nasıl daha da iyi garantiye alırım diye düşünmesi gerekir insanın.Tabi gitmesinin istemiyorum Arda'nın orası ayrı.

Gerrard herhalde para için Liverpool'da kaldı...

Arda Galatasaray'a gelse dahi en az 3 milyon nakit alır bonusuyla filan bu rakam 4 e ulaşır bir de galatasaraya gelirse kariyerini galatasarayda bitirme şansı var fenerbahçeye giderse bence en fazla 4-5 sene oynar yani kariyeri bittikten sonra arkasına baktığında yaklaşık aynı parayı kazanır

europeanconquer
27.Mayıs.2013, 18:32
Gerrard herhalde para için Liverpool'da kaldı...

Arda Galatasaray'a gelse dahi en az 3 milyon nakit alır bonusuyla filan bu rakam 4 e ulaşır bir de galatasaraya gelirse kariyerini galatasarayda bitirme şansı var fenerbahçeye giderse bence en fazla 4-5 sene oynar yani kariyeri bittikten sonra arkasına baktığında yaklaşık aynı parayı kazanır

Gerard ne alaka burada Arda'dan bahsediyoruz,herkes farklıdır.Öyle varsayımlarda da bulunmaya gerek yok,adama önermişler 7 milyon euro,daha lamı cimi yok bunun.Kararını hepimiz göreceğiz.

zeck17
27.Mayıs.2013, 18:34
Gerard ne alaka burada Arda'dan bahsediyoruz,herkes farklıdır.Öyle varsayımlarda da bulunmaya gerek yok,adama önermişler 7 milyon euro,daha lamı cimi yok bunun.Kararını hepimiz göreceğiz.

Gerrard ile zamanında Real Madrid çok ciddi bir şekilde ilgileniyordu ama kendisinin gitmek istememesi transferde etkili oldu

Bu arada Arda Turan'ın Madrid e giderkenki Kap açıklaması

Profesyonel Futbolcumuz Arda Turan'ın Club Atletico de Madrid, S.A.D.'ye transferi konusunda mutabakata varılmıştır. Taraflar, Club Atletico de Madrid, S.A.D.'in bu transfer karşılığında Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş.'ye 12.000.000 Euro tutarında transfer bedeli ve 1.000.000 Euro tutarında bonus ödemesi yapması ve Arda Turan'ın bir Türk Kulübüne transferi halinde Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş.'ye öncelikli alım hakkı tanınması konusunda anlaşmışlardır.

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=164161

E.Cartman
27.Mayıs.2013, 18:44

Miktar bakımından kısmen haklısın ancak atladığın bir şey Arda'nın zaten yeterince iyi para kazandığı. Galatasaray'a gelirse muhtemelen 2,5-3 milyon garanti para alır minimum. Bunun maç başı parası, primi falan var ayrıca reklamlarından, sponsorluğundan yeterince para kazanıyor. Zaten paraya ihtiyacı olmadığı için rahatça geri çevirir bu parayı Arda, zaten Galatasaray'lılığını tartışmaya gerek yok.

europeanconquer
27.Mayıs.2013, 18:50
Miktar bakımından kısmen haklısın ancak atladığın bir şey Arda'nın zaten yeterince iyi para kazandığı. Galatasaray'a gelirse muhtemelen 2,5-3 milyon garanti para alır minimum. Bunun maç başı parası, primi falan var ayrıca reklamlarından, sponsorluğundan yeterince para kazanıyor. Zaten paraya ihtiyacı olmadığı için rahatça geri çevirir bu parayı Arda, zaten Galatasaray'lılığını tartışmaya gerek yok.

Arda Atletico'dan yıllık 2,5 milyon euro alıyor bunu yarısı vergiye gidiyor,aldığı net ücret 1.25m euro oluyor.

Fenerbahçe'ye gelirse 5,25m euro gibi net ücret alacak.Dediğin gibi maç başı parası,primi reklamı,sponsorluğu derken çok daha fazla kazanacak.Arda kabul eder demiyorum,etmez de demiyorum sadece olasılıkları ve kendi düşüncemi söylüyorum.

uAburak89
27.Mayıs.2013, 18:53
Fenerbahçe yalanlamış, demekki gerçekten bir ilgi var. 7 milyon çok ütopik tabii, basının abartmasıdır.

himone
27.Mayıs.2013, 18:59
İlgi olduğunu herkes zaten biliyor, 5 yıldır Aziz Yıldırm Arda'yı istiyor. Ama 7 milyon da gerçekten komik oldu :D. Ben futbolcu olsam, Arda gibi kaliteli futolcu olsam GS bana 7 milyon değil 4-5 milyon da verse giderim. Sonuçta Avrupa'da lig kupası kazanabileceği bir takıma gitmedikten sonra artık orada durmak çok ta önemli değil. Zaten Uefa'yı da kazanmışsın. Ama buraya gelince o aldığı parayı burnundan getirirler, onu da göze alması gerekiyor.

europeanconquer
27.Mayıs.2013, 18:59
Yalanlandığına göre Fenerbahçe için akıllı bir transfer hamlesi,7 milyon euronun yalan olması da taraftar için transferi çekici kılıyor.Bakalım neler olacak.

erdem344
27.Mayıs.2013, 19:11
Arda gelmez yahu ne işi var türkiyede

Sol bek için santos ismi geçiyor eğer bi sakatlık , kilo , form sıkıntısı yoksa geri gelsin

forvet için bence cardozo

Ralph
27.Mayıs.2013, 19:14
Arda Türkiye'ye gelirse Fener'e gelecek. Demişti dersiniz. 1-2 sene içerisinde Aziz alır onu.

erdem344
27.Mayıs.2013, 19:20
Gelirse ama güzel olur :D :D :D

mwaru
27.Mayıs.2013, 19:54
Hiç sevmiyorum Arda'yı umarım gelmez.Bize John Terry,Robben ve Cardozo lazım.Bu üçlünün kaçını alabilyorsak kardır.

mpaker66
27.Mayıs.2013, 19:54
Fener yalanlanmış.
Sırada bizim kapa bildirmemiş var.

Escochae
27.Mayıs.2013, 20:27
Arda yerine keşke Belhanda alınsa. Fiziği ve tekniği iyi , bana kalırsa Ardadan da yararlı olur diye düşünüyorum. Hazır gelmek istiyorken bitirelim şu işi.

Universal
27.Mayıs.2013, 21:20
Bence basın gene havadan uçuyor, Robben, İbrahimoviç, Ribery, J.Terry gibi isimlerden bahsediliyorda yahu bu oyuncular hayatları boyunca temmuz ayında resmi maç oynamayan isimler Şampiyonlar Ligine ön elemesi mi yoksa direkt katılan takımımı tercih ederler. Ben inanmıyorum böyle transfer yapabileceğimize, Serdar Tasçı, Kerim Frei gibi isimler olabilir. Ama diğerleri abartı geliyor.

himone
27.Mayıs.2013, 22:28
Volkan'ın alacağı para açıklanmış 2,5 milyon garanti para, maç başı belli değil hala. Artık oyunda bu adamı ikna edicez diye yırtınmaya gerek kalmadı.

erdem344
27.Mayıs.2013, 22:36
Forvete SUPER MARIO GOMEZ gelecek inşallah

SAİT71
27.Mayıs.2013, 23:27
Arda haberinin yalan olması şuan için en büyük dileğim. Arda yerinde güzel. Kalsın Atletico'dan Chelsea'ya felan gitsin. İleriye doğru hamleler yapsın. 7 milyon euro ile buraya gelirsen taraftar seni ezer. O paranın altından kalkamazsın...

petrol_fb12
27.Mayıs.2013, 23:32
Barca Messi'ye 15 Milyon Euro veriyor..7 Milyon Euro'dan bahsediliyor..

Arda Messi'nin yarısı kadar oynasa..Barcada oynardı..

Yalan haber..

mwaru
27.Mayıs.2013, 23:47
@erdem344
Duyum mu aldın? yoksa isteğin mi sadece?
@petrol_fb12
Düz mantığına hayranım hacı :D

TeNaciOUS MidFieLdeR
28.Mayıs.2013, 14:46
Kuyt ve sow hariç bütün yabancılar için tekliflere açığız demiş aykut kocaman.

goosfraba
28.Mayıs.2013, 15:10
Spor Dünyası ‏@sporistacom (https://twitter.com/sporistacom) şimdi (https://twitter.com/sporistacom/status/339337490676711424) YENİ GELİŞME | Fenerbahçe, Emenike için Spartak Moskova Kulübü'ne 8 milyon € + Milos Krasic'i teklif etti. (DHA)

BleedingMoon
28.Mayıs.2013, 15:44
8 iyiymiş ama milos'u alın gözünüzü seviyim diye yanıt gelicek.

TeNaciOUS MidFieLdeR
28.Mayıs.2013, 15:48
cska daki goruntusu hatrina milosu dusunebilir ruslar. orda iyi bir izlenimi var cunku, olabilir bu transfer.

attirson
28.Mayıs.2013, 15:50
Bu sene bitirelim artık şu transferleri kampa kadar.

KaF KeF
28.Mayıs.2013, 15:59
Fenerbahçe Yönetimi´nin Gaziantepsporlu Cenk Tosun ile de anlaşmaya vardığı‚ bu oyuncunun kulübü ile arasındaki sorunları gidermesinin ardından resmi imzayı attırmayı planladıkları öğrenildi.

LİG TV

GebzeLi1907
28.Mayıs.2013, 16:08
Cenk bizde top oynayamaz

sananes
28.Mayıs.2013, 16:15
yaşı daha çok genç kulubede yabancı oturamayacak kuralını düşünürsek iyi transfer olur cenk.

Cengo
28.Mayıs.2013, 16:33
Cenk bizde top oynayamaz

Semih'in yerine iyi olur bence.

petrol_fb12
28.Mayıs.2013, 16:38

Yedek olarak mı ? :uzgun:

GebzeLi1907
28.Mayıs.2013, 16:41
Semih ile takas üstüne maximum 1 milyon euro gibi bir maliyetle olacaksa olabilir.

Yoksa oyun tarzı olarak, fiziksel olarak Cenk bizim forvette yapamaz güçlü değil, defansla boğuşacak adam değil. Müthiş koşuları yok vs. En önemli özelliği son vuruş, onu da rahat pozisyon yakaladığında sergileyebiliyor.

Cenk i çok tanımasam da baskıyla falan baş edebilecek bir oyuncu da değil gördüğüm kadarıyla, ilk geldiğinde çıkışı vardı popüler oldu bir daha o havasına performansına yaklaşamadı. Mental olarak zayıf yani, çalışkan bir adam değil.
Buraya da gelip yedek oturursa Semih ten farkı kalmayabilir bir sene içinde.

Benim esas korkum Cenk gelip forvet transferinin kapanması.

Yapmayacağı iş değil yönetimin.

Önder HOCA
28.Mayıs.2013, 18:18
Semih ile takas üstüne maximum 1 milyon euro gibi bir maliyetle olacaksa olabilir.

Yoksa oyun tarzı olarak, fiziksel olarak Cenk bizim forvette yapamaz güçlü değil, defansla boğuşacak adam değil. Müthiş koşuları yok vs. En önemli özelliği son vuruş, onu da rahat pozisyon yakaladığında sergileyebiliyor.

Cenk i çok tanımasam da baskıyla falan baş edebilecek bir oyuncu da değil gördüğüm kadarıyla, ilk geldiğinde çıkışı vardı popüler oldu bir daha o havasına performansına yaklaşamadı. Mental olarak zayıf yani, çalışkan bir adam değil.
Buraya da gelip yedek oturursa Semih ten farkı kalmayabilir bir sene içinde.

Benim esas korkum Cenk gelip forvet transferinin kapanması.

Yapmayacağı iş değil yönetimin.

bedava gelecek. cenk alacaklarına karşı bonservisini alma peşinde

Universal
28.Mayıs.2013, 18:50

Transferler yedeğe yapılırssa anlam kazanmaz ilkonbire yapılırsa anlam kazanır. Kadron böyle güçlenir. Yedek için oyuncu alınmaz.

Cengo
28.Mayıs.2013, 19:29
Transferler yedeğe yapılırssa anlam kazanmaz ilkonbire yapılırsa anlam kazanır. Kadron böyle güçlenir. Yedek için oyuncu alınmaz.

Yedeksiz kalırsan sezon ortasını dahi göremezsin.

Kaka Leite
28.Mayıs.2013, 19:30
Yapmayın lütfen Fenerbahçe'nin en az as kadrosu kadar yedeğe de katkı yapması gerek.

Sonradan girmesini beklediğimiz , birşeyler koyabilir dediğimiz adam 1 ya da 2 'yi geçmiyor.

Universal
28.Mayıs.2013, 19:32
Yedeksiz kalırsan sezon ortasını dahi göremezsin.

Hayır ilkonbire transfer yaparsın önceki sezondaki isim oraya geçer bu kadar basit. Webo'yu kesecek isim almak lazım. Ki yedekten giren isim Webo olsun.

Bu takım kaç forvet aldı son 10 yılda yedeğe, Zafer Biryollar, İlhan Parlaklar biri bile maç kurtarmadı.

TeNaciOUS MidFieLdeR
28.Mayıs.2013, 19:34
ama cenk tosun siradan bir yedek olmaz ki, bunu unutuyorsun. hem turk hem de potansiyeli yuksek.

Universal
28.Mayıs.2013, 19:43
Kimler geldi potansiyeli yüksek diye, bak Galatasaray'a Umut'u kesti Drogba'yı aldı. Fenerbahçe şampiyonlar ligine girmek istiyorsa kesin oyuncu almalı. İkinci ön elemede Milan, Arsenal rakibi, hayatında Avrupa maçına çıkmamış Cenk Tosun ile maç kazanılmaz. Alınmasın demiyorum; ama Cenk Tosun yetersiz transfer olur.

titates1
28.Mayıs.2013, 19:47
Rotasyonda kullanilacak her girdiginde en azindan ortalama performansini sergileyecek adamlar alinmSi onemli su ana kadarki dis trAnsfer hamlemiz guzel , ic transferde de nokah tazeldegimiz oyuncularimiz bu tanimima uyuyorlar , bakalim hayirlisi..

TeNaciOUS MidFieLdeR
28.Mayıs.2013, 19:48
zaten cenk fenerbahcenin 3.forveti olur eger bir patlama yasamazsa. ama ileriye donuk iyi bir transfer olur. kariyeri sona ermis bir semihtense klubede cenki tercih ederim. cenk ayrica yerli havuzunda alinabilecek 3-4 forvetten biri. bunu da dusunmek lazim.

Önder HOCA
28.Mayıs.2013, 20:00
abi sanki ilk 11 imiz çok kaliteli gibi 18 e mi öncelik vericez bırakın allah aşkına önce ilk 11 i doğru kursunlar sonra yedeğe bu arada bir pivot santrafor gelmedimi hala ayağında top tutabilen top dağıtabilen

TeNaciOUS MidFieLdeR
28.Mayıs.2013, 20:01
haziran bile degil daha, du bakalim :n:

himone
28.Mayıs.2013, 20:37
Arkadaşlar seneye 18'e sadece 6 yabancı girecek, hepsinin 11 olduğunu düşünürsek yedekte kesinlikle Türk forvet olmalı. Şimdi Cenk Tosun'dan başka yedeğe alınabilecek 1 tane Türk forvet söyleyin, artık neyi eleştireceğinizi şaşırdınız. Eğer devre arasında Webo değil de Nobre alınmış olsaydı Cenk'e de gerek kalmazdı. Bence çok doğru bir transfer, takımın bu sene 11 ve yedeğe bir sürü transfere ihtiyacı var Cenk te onlardan birisi. Merak etmeyin zaten yabancı bir forvet te alınacaktır, daha kampın başlamasına 40 gün var ne bu acele.

Burak Akmanoğlu
28.Mayıs.2013, 22:31
Emenike'nin raporu iyi çıkmamış,Umut'a dönmüş rota

Kaynak;Sporx

Önder HOCA
28.Mayıs.2013, 22:37
valla ne yalan söyleyeyim emenikeyi istemiyordum bize pvh lazım yani cardozo

http://www.footballuser.com/formations/2013/05/723834_Fenerbahce_SK.jpg

ne güzel olur be

himone
28.Mayıs.2013, 23:39
Ememike'yi ben de istemiyorum ama artık takıma süratli adamlar lazım. Takım resmen kanı oldu en hızlı adamımız Sow onun da hızı belli zaten. Savunmanın arkasına top attığımızda koşup savunmayı dağıtacak adam lazım. Krasic de zaten bu yüzden alındı ama ortada, bence çok süratli ve gezen forvet almalıyız.

Önder HOCA
28.Mayıs.2013, 23:49
Ememike'yi ben de istemiyorum ama artık takıma süratli adamlar lazım. Takım resmen kanı oldu en hızlı adamımız Sow onun da hızı belli zaten. Savunmanın arkasına top attığımızda koşup savunmayı dağıtacak adam lazım. Krasic de zaten bu yüzden alındı ama ortada, bence çok süratli ve gezen forvet almalıyız.

topu ileri götüremiyoruz, götürdüğümüz topu ise ayağımızda tutamıyoruz bence ayağında tutabilecek pas yapabilecek bir adam daha yaralı olur, örnek olarak webo bile ne kadar etkili oldu

himone
29.Mayıs.2013, 00:31
topu ileri götüremiyoruz, götürdüğümüz topu ise ayağımızda tutamıyoruz bence ayağında tutabilecek pas yapabilecek bir adam daha yaralı olur, örnek olarak webo bile ne kadar etkili oldu

O zaman orta saha hızlı olmalı, takımda 1 tane kontra oyuncusu yok. Cardozo gibi bir oyuncu alırsak yine aynı olacak. Eğer her maç hücum oynama istiyorsa tamam, ama yine birçok maçta savunma yapacağımızı düşünürsek kesinlikle hızlı bir adam lazım. Artık bunu kabullenmemiz lazım biz savuma takımıyız ve hücum oynamayı beceremizyoruz, çünkü topu kaybedince basıp kapacak adam yok buna uygun oynatacak hoca da. Umarım bu sene değişir ama ben çok ta umutlu değilim. Özellikle Cristian ve Merieles gibi oyuncular orta sahada olacaksa hiç umutlu değilim.

Mamadou
29.Mayıs.2013, 01:00
Şampiyonlar liginde rakiplere bakıyorum hepsi oturmuş kadrolara sahip. Fenerbahçe Temmuz'un ortasına kadar transferleri bitirmeli.

Corpus
29.Mayıs.2013, 01:26
Hayır ilkonbire transfer yaparsın önceki sezondaki isim oraya geçer bu kadar basit. Webo'yu kesecek isim almak lazım. Ki yedekten giren isim Webo olsun.

Tüm Türk takımlarının benimsemesi gereken bir mantık. Keşke herkes bunun farkında olabilse :)

sananes
29.Mayıs.2013, 01:52
sorun şu ki Webo için konuşmak gerekirse yedek bekleyemeyecek.Sahada 6 yabancı olacağı için kulübede yabancı oturma şansı yok önümüzdeki sezondan itibaren.

csblack
29.Mayıs.2013, 04:25
Bu 6 yabancı kesin uygulanacak mı?

Universal
29.Mayıs.2013, 12:30
Aykut Kocaman istifa etti!

Deus Dominus
29.Mayıs.2013, 12:31
1 Nisan da geçti halbuki.

goosfraba
29.Mayıs.2013, 12:31
iyi oldu iyi...

Universal
29.Mayıs.2013, 12:33
Ben inanmıyorum, şahsen ağzından duysak da inanmam geri dönüyor çünkü...

C h A o S
29.Mayıs.2013, 12:33
Ligtv son dakika veriyor.
"Sportif Direktör ve Teknik Sorumlu Aykut Kocaman görevinden istifa etti"

Ntvspor'da
"Teknik Direktör Aykut Kocaman Yönetime İstifasını Sundu.Yönetim Kurulunun Kararı Bekleniyor."

Bir şey olucağını sanmıyorum.Yine yoruldum demiştir,Aziz Yıldırım konuşur geri gelir.

Kişisel görüşüm,Fenerbahçe'nin bu yaz en büyük transferi Aykut Kocaman'ın görevi bırakması olur.

GebzeLi1907
29.Mayıs.2013, 12:39
gelecek seneyi gözden çıkardım. ali yıldırım ve kığılı de ayrılmış aziz iyice tek kaldı. seneye o da gider ve fenerbahçe için geleceğe dair güzel günler başlar

Universal
29.Mayıs.2013, 12:40
Eğer Aykut Kocaman bıraktıysa geriye sadece bir kişi kalıyor.

Ralph
29.Mayıs.2013, 12:41
Mustafa Denizli gelir büyük ihtimal.

Deus Dominus
29.Mayıs.2013, 12:41
Fenerbahçe kendi içindeki kaosu çözse ciddi sıçrama yapacak potansiyel var da işte...

sakary Ali
29.Mayıs.2013, 12:43
Bu sefer ettiyse kabul edilecektir bence.

GebzeLi1907
29.Mayıs.2013, 12:45
kabul edilmiş istifa. ali yıldırım ve aykut kocaman ile kavga etmiş aziz yıldırım bu ikili de vermiş istifalarını. belki de aziz istedi. adam o kadar rezil futbol ve sonuçlara rağmen arkasında durdu durdu, kendi egosuna ters düşecek ilk harekette bileti kesti.

GebzeLi1907
29.Mayıs.2013, 12:47
Aziz Yıldırım: Ne istifası ? Ali'yi de Aykut'u da ben kovdum.
(RADYOSPOR)

goosfraba
29.Mayıs.2013, 12:49
ersun yanal'ın geleceği konuşuluyor.

goosfraba
29.Mayıs.2013, 12:50
Fırat Günayer ‏@firatgunayer (https://twitter.com/firatgunayer) şimdi (https://twitter.com/firatgunayer/status/339664677791481857) Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman arasında,transfer toplantısı sırasında yaşanan anlaşmazlık nedeniyle, Kocaman'ın istifa ettiği söyleniyor...

Universal
29.Mayıs.2013, 12:51
ersun yanal'ın geleceği konuşuluyor.

Gelmesin açık ve net Eskişehir iddiasız kalınca takımı kontrol bile edemedi iyi skorlar alamadı. Avrupa'da oynayacak kadro ile ligde ilk beşe giremedi.

petrol_fb12
29.Mayıs.2013, 12:51
Ersun Yanal gelmesin.Takıntılı oyunu yüzünden İyi Futbol oynarız maç kazanamayız.

Metin Diyadin derdim.Gençlerde.

Denizli Bir daha gelmez.

Daum geri getirir Aziz Yıldırım :D

Ünal Başgan ‏@UnalBasgan 18 dk

Aykut Kocaman'ın istifasını kabul etmemek için ne kadar istiyorsunuz? @Fenerbahce

himone
29.Mayıs.2013, 12:52
Aziz Yıldırım da istifa etse, şöyle köklü bir değişiklik yaşasak. Üstüne bir de yargıtay kararı açıklansa ne güzel olur. Artık ne olacağı belli olur. Artık her fırsatta Aziz'i protesto etme zamanıdır.

GebzeLi1907
29.Mayıs.2013, 12:53
Sonun başlangıcı. Aziz her geçen gün güç kaybedecek. Klubun paralarını savurmasın da bu döneminde gerisi mühim değil. Sayılı gün çabuk geçer.

Cengo
29.Mayıs.2013, 12:57
Aykut Kocaman'ın istifası kulübe zarardan başka hiçbir şey vermez.

GebzeLi1907
29.Mayıs.2013, 13:01

uzun vadede yarar verir. azizin gitmesine ön ayak olacak olaylardan biri.

bu dönemde iyice saçmalayacak aziz yalnız kaldı, bülent uygun, ersun yanal gelir yerli yada yabancı olarak aragones tarzında hiç uymayacak bir adamla anlaşır.
transferler herşey havada kaldı.

klupte iş bilen adam yok denecek durumda, seneye yaşanacak kötü sezon ile aziz in o koltukda oturma şansı sıfır.

aykut kocaman 4 senedir en büyük hizmetlerinden birini yapacak belki de.

Nocna Mora
29.Mayıs.2013, 13:05
Aykut Kocaman'ı bende beğenmiyorum fakat adam Uefa yarı finali oynattı Fenerbahçe'ye ve hala taraftarları tarafından beğenilmemesi üzücü.

sarianet
29.Mayıs.2013, 13:07
Şaka yapmıyorum gerçekten yılmaz vuralın zamanı geldi ne dersiniz

petrol_fb12
29.Mayıs.2013, 13:10
Aykut Kocaman'ı bende beğenmiyorum fakat adam Uefa yarı finali oynattı Fenerbahçe'ye ve hala taraftarları tarafından beğenilmemesi üzücü.

Konu o değil ki.Konu oynattığı "AŞIRI DEFANSİF" oyun yoksa Yarı final Oynaması büyük başarı.Golü atıp geriye yaslanmak böyle futbol mu olur ? Ben Fenerbahce'nin maçlarını izlerken biraz keyif almak istiyorum.Galatasaray gibi hucuma kalkan yeri geldi mi defans yapan ama durmadan hucum arayan bir Fenerbahce istiyorum.

Şaka yapmıyorum gerçekten yılmaz vuralın zamanı geldi ne dersiniz

Dediğiniz katılıyorum fakat..

Yılmaz Vural

"AZİZ YILDIRIM BAŞKAN OLDUĞU SÜRECE BEN FENERBAHCE'YE HOCA OLAMAM..Nedeni ise...FENERBAHCE RİZE MAÇINDA 1-0 YENDİĞİMİZ MAÇTA GOL SEVİNÇİNDE ATTIĞIM TAKLA".

goosfraba
29.Mayıs.2013, 13:17
yeni td denizli olur.

sarianet
29.Mayıs.2013, 13:18
Aziz yıldırım neleri içine sindirdi bunuda sindirir
Ersun yanalı bende istemiyorum
Bu aziz allah korusun benitezi falan getirir evlerden ırak

GebzeLi1907
29.Mayıs.2013, 13:21

benitez napoli ile anlaştı. benitez geliyorda beğenmiyorsun :) çok ilginç :)

bülent uygun falan benim hoca adayım ya da abuk sabuk bu lige hiç uymayacak bir yabancı hoca gelir

inşallah olağan üstü kongre olur, bir yılı gözden çıkaralım gerekirse

goosfraba
29.Mayıs.2013, 13:21

benitez napoli'ye gitmedi mi?

Deus Dominus
29.Mayıs.2013, 13:22
edit: teeeh geç kalmışım :0:

byariff
29.Mayıs.2013, 13:26
aykut kocaman zu milli takim ?

himone
29.Mayıs.2013, 13:26
Artık Divan kurulu ve yönetimdeki ağır topların olaya el atması gerekiyor. Darbenin tam zamanıdır, gerekirse Amerika'dan demokrasi talebinde bulunalım. Bu iş böyle gitmeyecek Aziz Yıldırım gitmediği sürece kimin gelip gittiği önemli değil, nasılsa transferler ve kador olarak herşeyi kendisi kontrol ediyor.

Universal
29.Mayıs.2013, 13:28
Benitez gelsin hiçbir Avrupa maçını kuşku ile izlemem; ama ligde ilk üçü bile göremiyebiliriz.

Cengo
29.Mayıs.2013, 13:30
aykut kocaman zu milli takim ?

Kimse oynanan futboldan zerre kadar mutlu olmaz ama üstüste maçlar kazanmaya başlarız :n:

Sinekten yağ çıkarmayı iyi biliyor. Kolay gol yemeyen disiplinli bir futbol oynatıyor. Mili Takım'da daha fazla başarılı olur. Daha geniş bir havuz var. Oyuncu seçiminde kısıtlama yaşamaz.

Önder HOCA
29.Mayıs.2013, 13:30
sxanki herşeyimiz tamdıda şimdi birde hoca sorunu çıktı

GebzeLi1907
29.Mayıs.2013, 13:33
Fenerbahçe iki şekilde düzlüğe çıkar. Aziz istifa eder Ali Koç başa geçer ve hoca olarak da ya Simeone ya da Bielsa getirilir.
En az bir yıl gözden çıkarılır hocanın ligi ve camiayı tanıması adına.
Ali Koç gelirse bunu yapabilecek vizyona sahip.

Ama Aziz daha bırakmaz :) Scarface gibi olacak herhalde sonu :)

Acele ile alınacak kararlar ve harcanacak dünyanın parası ile ancak bu yılki kadar şampiyonluğu kovalarız.

Aziz bi çılgınlık edip Arda ya verdiği parayı Lucescu ya verirse belki işler değişir..

Escochae
29.Mayıs.2013, 13:34

Kesinlikle haklısın. Bunu göremeyenlerin gözünü nefret bürümüştür.

petrol_fb12
29.Mayıs.2013, 13:36
Kimse oynanan futboldan zerre kadar mutlu olmaz ama üstüste maçlar kazanmaya başlarız :n:

Sinekten yağ çıkarmayı iyi biliyor. Kolay gol yemeyen disiplinli bir futbol oynatıyor. Mili Takım'da daha fazla başarılı olur. Daha geniş bir havuz var. Oyuncu seçiminde kısıtlama yaşamaz.

İyi futbol oynadıktan sonra neden eleştirilsin ki ?

Akhisar son sıradaydı ilk yarı bitiminde.Lakin futbol oynuyorlardı.İzleyene keyif veriyordu.Forvetleri yok diye cok maç kazanmadılar.Poziyonda veriyorlardı.Ama oyunu boğumadan ve çirkinleştirmeden..

Aykut Kocaman oynadığı futbol mantığı "BEN SKORUMU ALIR GİDERİM"..

Milli Takımın başına gelebilir.2-3 Ayda bir o futbola tahamül edebiliriz.En azından Milli takım Dünya kupası Avrupa Kupalarını görür

BleedingMoon
29.Mayıs.2013, 13:37
kangren kol kesilmiş oldu. ancak kafa hala aziz yıldırım. daha büyük sorun orada. şu anda kesik kollu ve akıl sağlığı yerinde olmayan bir insan gibi fenerbahçe.

goosfraba
29.Mayıs.2013, 13:41
İsmet ‏@KurtaySmet (https://twitter.com/KurtaySmet) şimdi (https://twitter.com/KurtaySmet/status/339677636173393920) Şansal Büyüka : Tartışma,maliyeti çok yüksek bir oyuncunun başkan tarafından alınması ve bunu Aykut hocanın istememesi nedeniyle çıkmştr

ReaList
29.Mayıs.2013, 13:47
Mourinho, Benitez ve diğerleri çok sağam hocaların boşta olduğu bir dönem ve biz gider Daum'u getiririz : )

Suicider
29.Mayıs.2013, 13:48
Alper Potuk olabilir mi? Bu orta saha kalabalığında Aykut hoca istememiş ama Aziz Yıldırım taraftara iyi gözünmek için yapmış olabilir.

sarianet
29.Mayıs.2013, 13:48
Transfer döneminin ligden daha heyecanlı geçtiği bi ligimiz oldu ne mutlu bize :)

Cengo
29.Mayıs.2013, 13:49
Alper Potuk olabilir mi? Bu orta saha kalabalığında Aykut hoca istememiş ama Aziz Yıldırım taraftara iyi gözünmek için yapmış olabilir.

Aykut Hoca istediği için transfer ettik dedi Abdullah Kiğılı.

Sow'un gitmesine izin verildi dedikoduları çıkıyor. Umarım doğru değildir.

ReaList
29.Mayıs.2013, 13:52
abdullah kiğılı: "aykut kocaman, aziz yıldırım'a sözlü olarak istifa ettiğini söylemiş.istifa mektubunu bekliyoruz ve hemen kabul edeceğiz"
abdullah kiğılı: "ali yıldırım, uzun süredir toplantılara gelmiyordu.resmi olarak istifa etti ve istifası kabul edildi.ben istifa etmiyorum"
abdullah kiğılı: "aykut kocaman'ın istifasıyla alper transferinin alakası yok.alper'i kendi istedi diye aldık!"abdullah kiğılı: "aykut kocaman'ın istifasında başkanın zorlaması yok. bizden kaynaklı değil. kendisi istifa etti, biz kimseye git demedik"

Kaynak: Ersin Düzen

europeanconquer
29.Mayıs.2013, 13:57
Mustafa Denizli gelecektir bence.

byariff
29.Mayıs.2013, 14:02
yabanci hoca gelirse takimi taniyayim derken 1 yil yine çope gidicek bence yerli bir hoca gelicek ersun yanal olabilir

SON DAKİKA! F.Bahçe'den açıklama: Aykut Kocaman'ın istifasına ilişkin kulübümüze ulaşan bir başvuru bulunmamaktadır.

SON DAKİKA! F.Bahçe'den açıklama: Ali Yıldırım'ın istifası kabul edildi.

AMKSPOR

petrol_fb12
29.Mayıs.2013, 14:09
Ali Yıldırım "SEZON BAŞINDA YAPTIĞI TRANSFERLERDEN YOLLANDI"..

Aziz Yıldırım (ŞANSAL BÜYÜKAYA'NIN SÖYLEDİKLERİNE PARALEL) Aziz Yıldırım transfer yapmak istemiş.Aykut Kocaman istememiş.Oda içinde demiştir kardeşimin yaptıklarını kabul ediyorsunda ben kulubun başkanıyım benimkileri kabul etmiyorsun diye cıldırmış olabilir.Aziz Yıldırım şunu gördü kimsenin üstünde yaptırıcı bir etkisi yok.

csblack
29.Mayıs.2013, 14:52
Ben sıkıldım artık Fenerbahçe'den ya adam akıllı bir transferimiz yok yemin ediyorum. Senelerdir Galatasaray kimi istiyorsa onu alıyoruz. Hiç demiyoruz ki bu adam bizim işimize yarar mı. Bakalım inş. bu sene biraz düzgün birilerini alırız.

Fearless Coward
29.Mayıs.2013, 15:10
Bence Fenerbahçe Yılmaz Vural'ı almalı.Ciddi bir şekilde başarılı olur ben Türkiye'de fazla korkusuz hoca tanımıyorum Fatih hoca ile her anlamda uyuşan bir hoca Yılmaz Vural kesinlikle başarılı olacaktır.İlla yerli bir hoca alınacaksa Mustafa Denizli ve Yılmaz Vural bu 2 isimden biri gelir diye düşünüyorum.Yabancı olarak eski hocalardan Daum ve Zico boşta onlar gelebilir. :p

Önder HOCA
29.Mayıs.2013, 15:17
Bence Fenerbahçe Yılmaz Vural'ı almalı.Ciddi bir şekilde başarılı olur ben Türkiye'de fazla korkusuz hoca tanımıyorum Fatih hoca ile her anlamda uyuşan bir hoca Yılmaz Vural kesinlikle başarılı olacaktır.İlla yerli bir hoca alınacaksa Mustafa Denizli ve Yılmaz Vural bu 2 isimden biri gelir diye düşünüyorum.Yabancı olarak eski hocalardan Daum ve Zico boşta onlar gelebilir. :p

yılmaz vuralın yabancı pasaportuda var alman vatandaşıydu :icon_biggrin:

işin şakası ha mustafa denizli gelicekse sağlam bir kondisyoner bulunması lazım yoksa işimiz zor adam hiç kondisyon çalıştırmıyordu yanlış hatırlamıyorsam takım yerde sürünerek maç tamamlıyordu

GebzeLi1907
29.Mayıs.2013, 15:21
hadi bakalım, aziz aynı aziz

Spor Dünyası ‏@sporistacom
FB'de sportif direktörlüğe Rıdvan Dilmen ya da Bülent Uygun'un getirileceği, teknik direktörün ise daha sonra belirleneceği iddia edildi.

byariff
29.Mayıs.2013, 15:26
TRT Spor Fenerbahçe muhabiri Yasin Kose ; Ridvan Dilmen geldi kulube simdilik nedenini bilmiyoruz arabasiyla giris yapti

GebzeLi1907
29.Mayıs.2013, 15:29
Rıdvan bu görevi kabul ederse en hafif tabirle ayıptır.

Cengo
29.Mayıs.2013, 15:34
Arabuluculuk için gittiği açık.

Kaka Leite
29.Mayıs.2013, 15:36
Aykut Kocaman iyice oyuncağa çevirdi işi.

Koskocaman kulüp oyuncak durumuna düştü, ha gitti ha gidecek.

Gidecekse şimdi gitsin ya da kalsın. Bu tarz şeyler ile uğraşacak 1 dakikamız bile yok bizim ben gitmesini istiyorum..

Yoruldum, yoruldum diyor yorulmuş işte niye uzatıyorsak bu kadar ? Aynı derece de bizde yorulduk.

ForsakeN
29.Mayıs.2013, 15:41
Bulent Uygun, Yilmaz Vural falan.. Komik olur, gulerim sahsen sinirden

Önder HOCA
29.Mayıs.2013, 15:42
sportif direktörlüğe eğerki carlos sivas la anlaşmadıysa carlos gelmeli en azından transferde faydalı olur

Fearless Coward
29.Mayıs.2013, 15:56
Carlos anlaştı Sivas ile bu hafta içinde imzaya gelecek.Zaten kendisi Sportif Direktörlük işinden geçti artık teknik direktör olmak istiyordu oldu da.

darkkobal123
29.Mayıs.2013, 15:59
Aykut Kocaman'da küçükken mahalle maçlarında yenildiği zaman mızıkçılık yapan çocuklar gibi. Yarın tekrar göreve dönerse şaşırmam.

sananes
29.Mayıs.2013, 16:00
Bülent Uygun'u bu kulübün kapısından içeri sokarlarsa 1 sene bile koltuklarında oturamazlar başkan ve çetesi bunu da böyle bilsinler.

nannar
29.Mayıs.2013, 16:00
Aykut'un görevi bıraktıgını duyduktan sonra Fenerbahçe'li arkadaşlara "yeni hocanız ersun yanal ya da bülent uygun olur,şimdiden hayırlı olsun" dediğimde benle dalga geçtiler... Eğer Bülent Uygun Futbol Direktörü,Ersun Yanal da hoca olursa hiç şaşırmayın

sananes
29.Mayıs.2013, 16:02
Ersun Yanal zaten en makul aday. Aslında Ertuğrul Sağlam'da olabilir ama ben Ersun Hoca'yı tercih ederim. Bülent Uygun ise Fenerbahçe armasını taşımayı hak etmeyen bir adam. Bunamadıysa Başkan ve Çetesi o işe girişmez.

nannar
29.Mayıs.2013, 16:05
akşama Fenerbahçe için konuşulacak muhtemel dedikodular: Zico,Lucescu ve Mourinho :p

tam işler kesata dönecekken basına malzeme çıktı

sananes
29.Mayıs.2013, 16:08
Birde Rıdvan Dilmen mevzusu var. Rıdvan Dilmen'in futbolcu portföyü ne ki sportif direktör olsun. Adam Barcelona ve Real Madrid'den başka takımın oyuncusunu tanımaz avrupada.

himone
29.Mayıs.2013, 16:33
Rıdvan Dilmen'den cacık olmaz. Sow için FB'nin futbolcusu değil dediği gün benim gözümde bitmiştir. Eskiden çok saygı duyardım bu adama ama Türkiye'deki futboldan başka hiçbirşey bilmeyen bir adam.

Facx
29.Mayıs.2013, 17:22
Rıdvan Dilmen'den cacık olmaz. Sow için FB'nin futbolcusu değil dediği gün benim gözümde bitmiştir. Eskiden çok saygı duyardım bu adama ama Türkiye'deki futboldan başka hiçbirşey bilmeyen bir adam.

Türkiyede de bi yorumlucağı maçları izliyo gerisini özetten :D konuşmalarını dinlerken çok net anlaşılıyo bu :D

ForsakeN
29.Mayıs.2013, 17:36
Arada Rıdvan Dilmen'i de linç ettiniz helal vallahi. Linç toplumuyuz çok net

himone
29.Mayıs.2013, 17:44
Arada Rıdvan Dilmen'i de linç ettiniz helal vallahi. Linç toplumuyuz çok net

Linçle bir alakası yok, Avrupa futbolunu bilmeyen bir adam. Şu futbolcu desen o kim der, şu takım desen izlemedim der. Türkiye'ye futbolcu gelir 2 maçta adamın nasıl futbolcu olduğunu belirtmeyi de ihmal etmez ama. Avrupa futbolunu hiç takip etmeyen birisi. Ya tembel ya da alakasız 2 türlüsü de herhangi bir kulüpte çalışamaz. Çünkü böyle adamların vizyonu geniş olmaz, kendini yetiştirene kadar da ne kadar zaman geçer Allah bilir. Ancak televizyonda maç yorumlar. Ama maç analizleri çok iyidir ona diyecek bir sözümüz yok.

Takıma futbol direktörü olarak gelecek son kişidir, bu yüzden tekrar rahatça söyleyebilirm Rıdvan Dilmen'den cacık olmaz.

GebzeLi1907
29.Mayıs.2013, 17:46
Orhan Şam Eskişehirle değil Kasımpaşa ile anlaştı haberleri var. Fm de transfer iptal olurdu doğal olarak :) Alper işi nasıl halledilecek bakalım böyle bir durumda

ForsakeN
29.Mayıs.2013, 17:48
Linçle bir alakası yok, Avrupa futbolunu bilmeyen bir adam.

Takıma futbol direktörü olarak gelecek son kişidir, bu yüzden tekrar rahatça söyleyebilirm Rıdvan Dilmen'den cacık olmaz.

Rıdvan Dilmen'den cacık olmaz dersen linç etmenin daniskasını yaparsın. Önce bi tabirlerine dikkat et. Adam ülke futbolunu yorumladığı için para alıyor. İspanya ligini yorumlasa hak vericem size de. Futbol direktörlüğünü falan da kabul edeceğine ihtimal vermiyorum. En yakın arkadaşlarından birinin ağzı yanalı daha 1 gün olmamışken. Şu oltaya gelmeyin işte

Namzet
29.Mayıs.2013, 18:04
Orhan Şam ve Bienvenünün bonservisleri eskişehirspor'da orda oynamak istemiyorlarsa eskişehir satabilir

Önder HOCA
29.Mayıs.2013, 18:08
istifa kabul edilmiş birazdan açıklarlar

bu arada rıdvan lütfen yorumcu olarak kalsın futbol piyasasına çok uzak bir isim evinde oturupta ispanya ligini (barca-real maçı hariç) izlediğini bile düşünmüyorum

buarada td için kesin yabancı diyorlar

byariff
29.Mayıs.2013, 18:11
Orhan Şam ve Bienvenünün bonservisleri eskişehirspor'da orda oynamak istemiyorlarsa eskişehir satabilir

oyle birsey olmaz. anlasmaya gore fenerbahçe her oyuncu basina 1m daha odiyecek.

europeanconquer
29.Mayıs.2013, 18:19

Oyuncu imza atmadan öyle bir şey olamaz :)

Namzet
29.Mayıs.2013, 18:20
KAP'a bildirildi bonservisleri Eskişehirspor'da oyuncuların yapacağı bir şey yok ya anlaşacaklar yada Eskişehir takımı satacak oyuncuları

europeanconquer
29.Mayıs.2013, 18:22
KAP'a bildirildi bonservisleri Eskişehirspor'da oyuncuların yapacağı bir şey yok ya anlaşacaklar yada Eskişehir takımı satacak oyuncuları

Oyuncu imza atmadan hiç bir kulüp bonservislerini öyle veremez başka bir kulübe.

Namzet
29.Mayıs.2013, 18:24
Oyuncu imza atmadan hiç bir kulüp bonservislerini öyle veremez başka bir kulübe.

Yanılıyorsun klüp oyuncunun bonservisini verir ancak oyuncu istemesse satar bizden çıktı 2 futbolcu

europeanconquer
29.Mayıs.2013, 18:26
Yanılıyorsun klüp oyuncunun bonservisini verir ancak oyuncu istemesse satar bizden çıktı 2 futbolcu

Oyuncunun bonservisini oyuncunun isteği olmadan başka bir kulübe veremezler,futbol transfer kurallarını sıfırdan yazıyorsun hocam.

Namzet
29.Mayıs.2013, 18:27
Oyuncunun bonservisini oyuncunun isteği olmadan başka bir kulübe veremezler,futbol transfer kanunlarını sıfırdan yazıyorsun hocam.

Bonservisleri resmen eskişehirde,bildirildi çoktan gerisi eskişehirin sorunu olur benim bildiğim

europeanconquer
29.Mayıs.2013, 18:34
Bonservisleri resmen eskişehirde bildirildi çoktan gerisi eskişehirin sorunu olur benim bildiğim

Hocam aynısı Beşiktaş'ın bir transferinde Aydın Karabulut'un da başına geldi,oyuncu gitmek istemedi ve Beşiktaş yerine para verdi.Oyuncunun bonservisi Beşiktaş'ta kaldı.Oyuncunun izni olmadan öyle bir kulüpten başka bir kulübe rastgele bonservisini veremezler.

Namzet
29.Mayıs.2013, 18:36
Aydın Karabulut,Erhan Güvenle takas edilmemiş miydi?

Önder HOCA
29.Mayıs.2013, 18:36
Bonservisleri resmen eskişehirde,bildirildi çoktan gerisi eskişehirin sorunu olur benim bildiğim

dediğin gibi olsa keşke ben giderim realle anlaşırım kakayı alırım kendisiylede anlaşmama gerek yok sözleşmede yapmam ömür boyu bende olur bonservisi

himone
29.Mayıs.2013, 18:38
Rıdvan Dilmen'den cacık olmaz dersen linç etmenin daniskasını yaparsın. Önce bi tabirlerine dikkat et. Adam ülke futbolunu yorumladığı için para alıyor. İspanya ligini yorumlasa hak vericem size de. Futbol direktörlüğünü falan da kabul edeceğine ihtimal vermiyorum. En yakın arkadaşlarından birinin ağzı yanalı daha 1 gün olmamışken. Şu oltaya gelmeyin işte

Ben de Rıdvan'ın öyle bir teklifi kabul edeceğine inanmıyorum, bunun oltya gelmekle alakası yok. Benim kullandığım tabir Rıdvan Dilmen'in söz konusu iş için uygun olup olmaması konsundaki fikrimdir. Aynı tabiri ben beğenmediğim herkes için kullanırım, Rıdvan Dilmen'in kişiliği veya teknik direktörlüğüne birşey demedim zaten. Ülke futbolunu yorumladığı için para alıyor evet ama futbol direktörü ülke futbolu ile mi ilgeliniyor sadece, tüm dünya futbolunu bilip araştırması gerek. Neredeyse bütün yorumcular Avrupa ve Dünya futbolunu takip ederken Rıdvan Dilmen'in haberi bile yok. Şimdi Rıdvan Dilmen'in kulüpte herhangi bir görev alıp başarılı olabileceğine inanıyor musunuz? Ben kesinlikle olamaz diyorum çünkü uzun süredir bu durumlardan uzak kalmış birisi.

europeanconquer
29.Mayıs.2013, 18:38
Aydın Karabulut,Erhan Güvenle takas edilmemiş miydi?

Erhan Güven değil Yusuf Şimşek transferinde.

Facx
29.Mayıs.2013, 18:45

he madem ki dediğin gibi eskişehir satmazsa noluyo ? :D

yok öyle bişey futbolcu mal değil eğer oyuncu gitmek istemezse para veya başka oyuncu yollar fener senin dediğin gibi olsaydı kaka real e değil man city e gitmiş olurdu

mustinho03
29.Mayıs.2013, 20:29

Yeni kurallar mi geldi fulbola? :-)

uAburak89
29.Mayıs.2013, 20:33
Kim yazdı bilmiyorum, bugün telefondan twitter'a bakarken gördüm Orhan ve Bienvenu kabul etmezse oyuncu başına 1 milyon euro verilecek şeklinde yapılmış anlaşma. Yani transferde sıkıntı olmaz gibi.

Namzet
29.Mayıs.2013, 20:44
Yeni kurallar mi geldi fulbola? :-)

Benim bilgim o şekildeydi neyse görecez ilerleyen günlerde

petrol_fb12
30.Mayıs.2013, 16:06
Fenerbahçe’deki geleceği belirsizliğini koruyan Krasic, “İngiltere ve İtalya’dan kapımı çaldılar ama ben takımda kalıp borcumu ödemek istiyorum. Fenerbahçe her şeyden önce gelir” dedi.

sarianet
30.Mayıs.2013, 16:17
Arda için aykutu kovan aziz bakalım alıcak mı ardayı hocanı kovduysan alıcaksın yoksa pılını pırtını toplayıp gidiceksin.

Universal
30.Mayıs.2013, 16:35

Oyuncuyu ondan habersiz hiçbir kulübe satamazsın.

mustinho03
30.Mayıs.2013, 16:39
Fenerbahçe’deki geleceği belirsizliğini koruyan Krasic, “İngiltere ve İtalya’dan kapımı çaldılar ama ben takımda kalıp borcumu ödemek istiyorum. Fenerbahçe her şeyden önce gelir” dedi.

Suna fenerden aldigim maasi ingilterede vermiyorlar dese ya

Burak Akmanoğlu
30.Mayıs.2013, 17:35
Suna fenerden aldigim maasi ingilterede vermiyorlar dese ya

Buradaki vergide az oh mis tabi. :)

KanaKe
30.Mayıs.2013, 17:39
Arda için aykutu kovan aziz bakalım alıcak mı ardayı hocanı kovduysan alıcaksın yoksa pılını pırtını toplayıp gidiceksin.
ardayi getirmez sanmiyorum yillik 7 milyon euro verip ardayi getirecegini.. bence kovmasinin baska nedeni vardir...

Burak Akmanoğlu
30.Mayıs.2013, 17:41
Feneronline Medya
Arda için Atl. Madrid ile 15 M € ile anlaştık. Karar Arda Turan'da !

Feneronline Medya
Arda'ya garanti yıllık 4 milyon euro, 2 milyon euro imza parası, maç başı 30 bin euro teklif ettik.

petrol_fb12
30.Mayıs.2013, 17:43
Arda'mı geliyor.Hatırlayorum'da 2009/2010 sezonunda Arda'nın Annesi'ne 25 dakka küfür etmişti bütün stad gelmez o adam Fener'e.

sarianet
30.Mayıs.2013, 18:00
Ardayı 15 e bırakırlar mı sanmıyorum arda da gelmez zaten

Escochae
30.Mayıs.2013, 18:06
Arda'mı geliyor.Hatırlayorum'da 2009/2010 sezonunda Arda'nın Annesi'ne 25 dakka küfür etmişti bütün stad gelmez o adam Fener'e.

Size kalsa Alper'e de küfür etmiştik gelmezdi ama geldi. Parayı verirsen tıpış tıpış gelir abicim geçiniz o ayakları.

petrol_fb12
30.Mayıs.2013, 18:19
Size kalsa Alper'e de küfür etmiştik gelmezdi ama geldi. Parayı verirsen tıpış tıpış gelir abicim geçiniz o ayakları.

Hee Arda'da cok meraklıydı Dünyanın en iyi 3 liginden biri olan La Liga'yı bırakıp gelicekti.

Çok Meraklıydı.Şampiyonlar Ligi'ne Direk Katılan bir Atletico varken 3 ön Eleme'den başlayacak bir Fenerbahce'ye gelmeye.

7-10 Milyon Euro verirsen gelir.O paranın karşılığı cıkmadı mı taraftar ıslıklar.

Onun için Arda gelirse Türkiye'de Bir tek Galatasaray'a gelir.Gerisi boş.

byariff
30.Mayıs.2013, 18:35
ardanin 2 gun onceki açiklamalarini okumadiniz galiba fenerbahçeden teklif geldigi dogrudur dedi ama dusunmeden tereddut etmeden reddettim dedi sonra insanlar demesin dedi arda fenerin teklifini dusundu diye ben galatasarayin eski kaptaniyim galatasarayliim dedi bosuna beklemeyin yani gelmez.

petrol_fb12
30.Mayıs.2013, 19:07
Fenerbahçe ile sözleşmesi devam eden başarılı orta saha oyuncusunu kadrosuna katmak isteyen Liverpool'un önümüzdeki günlerde sarı-lacivertli kulüple temasa geçeceği belirtiliyor. İngiliz ekibinin menajerinin, İstanbul'a gelerek Mehmet Topal ve Fenerbahçe Yönetimi ile ön görüşme yapması bekleniyor.

Bu arada Mehmet Topal'ın İspanya'da bir dönem formasını giydiği Valencia'nın da eski futbolcusunu yeniden transfer etmek istediği iddia ediliyor.

Fearless Coward
30.Mayıs.2013, 20:31
Halen Arda haberleri dolaşıyor Arda'nın Fenerbahçe'ye gitmesi Tuncay'ın Galatasaray'a gitmesi gibi bir şeydir.Arda takımında baya mutlu görünüyor ve gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynayacak en az 1 sezonu daha var Atletico'da sonra durağı yine Avrupa'dan başka bir ekip olacaktır.

mustinho03
30.Mayıs.2013, 21:10

arda yi emre belezogluyla karistiriyorsun herhalde

Sheriff
30.Mayıs.2013, 21:24
Arda'nın gelmesi çok zor bir olasılıktır. Galatasaray'lı olduğu bilinen bir oyuncu sonuçta. Geçmişte GS'li olup FB'de oynayan yada FB'li olup GS'de oynayan oyuncuların olduğunu düşünürsek imkansız değil ama çok zor diyerek iyimser bir yaklaşımda bulunayım.

mwaru
30.Mayıs.2013, 21:38
Ne Arda'sı be gelmesin bu adam bize.

Cengo
30.Mayıs.2013, 21:46
Yılmaz Vural mevzusu üzerine. :n:

http://i.imgur.com/YSm1jJk.jpg

C h A o S
30.Mayıs.2013, 21:50
Volkan Demirel yada Gökhan Gönül'ün bize gelme olasılığı neyse Arda'nında Fenerbahçe'ye gitme olasılığı.Zaten Arda'nın geçmişten günümüze röportajları,demeçleri ne kadar Galatasaray'lı olduğunu ortaya koyuyor.
Son zamanlarda para her kapıyı açıyor ancak bazı oyuncular parayı tercih etmez.Arda'nın Fenerbahçe'den gelicek teklife tebessüm bile etmiyeceğini düşünüyorum.

uAburak89
30.Mayıs.2013, 22:02
Ntvspor ve LigTV son dakika giriyor, son transfer Ersun Yanal olacak gibi.

Ralph
30.Mayıs.2013, 22:03
Ersun Yanal iyi işler yapar bence FBde.

Ralph
30.Mayıs.2013, 22:04
Hatta Samet Aybaba'da oraya geçer.

Deus Dominus
30.Mayıs.2013, 22:06
1,5 yıl sonra, Ocak 2015'te kovulur diyorum.

uAburak89
30.Mayıs.2013, 22:08
1,5 yıl sonra, Ocak 2015'te kovulur diyorum.

Çok iyimsersin, ben yarım sezon ömür biçiyorum.

TeNaciOUS MidFieLdeR
30.Mayıs.2013, 22:10
ersun yenal fenerbahceli diye biliyorum zaten, bu takimi calistirmayi her zaman cok istiyordu. firsati iyi degerlendirir umarim. scout ekibine de guveniyorum. iyi bir takimimiz olucaktir, aziz baskan rahat birakirsa tabi.

Deus Dominus
30.Mayıs.2013, 22:13

Hadi ne senin dediğin, ne benim dediğim... Ortada buluşalım 1 yıl olsun :n:

TeNaciOUS MidFieLdeR
30.Mayıs.2013, 22:15
veyseli de alabiliriz o zaman. diego falan da gelebilir (:

Universal
30.Mayıs.2013, 22:24
Ersun Yanal çok garip bir isim milli takımda başarılı olamadı çünkü lobilere yenildi.

Aynı isim Denizli ve Gençler ile Avrupa'da müthiş işler yaptı.

Şu bir gerçek taktik olarak kesinlikle Kocaman'dan daha iyi.

TeNaciOUS MidFieLdeR
30.Mayıs.2013, 22:36
milli takimda da basariliydi, ayrilmasinin nedeni basarisizlik degildi. bahsettigin lobilerden kaynakliydi. hakan sukur krizi onun sonunu hazirladi. yoksa cok pozitif bir goruntusu vardi takimin. oynattigi oyunun yani sira kurdugu takimlar da cok kalitelidir ersun yanalin. kadro muhendisligine guvenim tam benim. sezon baslangiclari genelde cok iyidir. devre arasinda ise takimlari catirdamaya baslar. umarim bu defa bunu tum sezona yayar. trabzon manisa eskisehir hepsinde boyleydi durum.

Burak Akmanoğlu
30.Mayıs.2013, 22:47
1907 Medya ‏@1907Medya
Ersun Yanal ile anlaşma sağlandı bir aksilik çıkmazsa yarın açıklanacak.

1907 Medya ‏@1907Medya
Ersun Yanal ile 2 + 1 Yıllık bir sözleşme imzalandığı haberleri geliyor.

1907 Medya ‏@1907Medya
Ersun Yanal'ın beraberinde Veysel Sarı'yı da getiriyor. Veysel Sarı için Eskişehirspor Kulübüne 5 Milyon Euro ödenecek.

1907 Medya ‏@1907Medya
Zenit'te forma giyen Portekizli stoper Bruno Alves ile imza aşamasına gelindi. Küçük pürüzler çözüldüğü anda Alves F.Bahçe'de olacak.

uAburak89
30.Mayıs.2013, 22:53
Veysel Sarı'nın sözleşmesinde 3 milyon euro madde yok muydu, bu hesap az sıkıyor gibi.

Kaka Leite
30.Mayıs.2013, 22:54
Alves meselesi çok yayıldı yalnız.

Ben gelirse sevinirim ancak almasak daha iyi gibi ben daha genç birisini istiyorum.

himone
30.Mayıs.2013, 22:55
1907 Medya ‏@1907Medya
Ersun Yanal ile anlaşma sağlandı bir aksilik çıkmazsa yarın açıklanacak.

1907 Medya ‏@1907Medya
Ersun Yanal ile 2 + 1 Yıllık bir sözleşme imzalandığı haberleri geliyor.

1907 Medya ‏@1907Medya
Ersun Yanal'ın beraberinde Veysel Sarı'yı da getiriyor. Veysel Sarı için Eskişehirspor Kulübüne 5 Milyon Euro ödenecek.

1907 Medya ‏@1907Medya
Zenit'te forma giyen Portekizli stoper Bruno Alves ile imza aşamasına gelindi. Küçük pürüzler çözüldüğü anda Alves F.Bahçe'de olacak.

Yuh Veysel 5 milyon mu? Ve bir yuh ta Bruno Alves'e, bu takıma genç stoper almama kanunu mu geldi. Aziz Yıldırım 50 yıl daha futbolla ilgilense hala 30 yaş üstü oyuncuları alır, bu kadar kötü transfer yaplır.

Deus Dominus
30.Mayıs.2013, 22:56
Eğer o paranın hepsi Veysel transferi için verilecekse helal olsun Eskişehirspor'a, iyi kazıklıyorlar :D 3 milyon €'ya serbest kalabiliyor çünkü :D

petrol_fb12
30.Mayıs.2013, 22:57
Veysel Sarı 3 Milyon Euro Sebest Kalma maddesi var.

IcedEarth
30.Mayıs.2013, 22:58
Ersun Yanal taktiksel açıdan en başarılı Türk hocalardan olsa da her takımında oyuncularıyla (özellikle yıldız olanlarla) problem yaşayıp yollayan ve bundan ötürü yollanan bir hocadır. Buna örnek olarak Milli Takım-Hakan Şükür ve Manisaspor-Zelenka örnekleri verilebilir. Geçen sene Batuhan'a söylediği cümle de ortada. Bu problemleri yaşamazsa ideal bir seçim olacaktır Ersun Yanal.

KanaKe
30.Mayıs.2013, 22:59
orhan ile bienvenunun eskisehire gitmek istememesi ile alakali bir durum olabilir 2 milyon euro fazla vermislerdir

erdem344
30.Mayıs.2013, 23:04
Beyler Stoch bu sezon takımın yıldızı olacak

Ersun hocanın sistemine uyan bir oyuncu ayrıca orta alanda da cris ve raul gidecek bence alper - emre - yabancı oyuncu gelecek

Sol stoper egemen sağ stoperde b.alves sağ bek gökhan sola transfer olur

ileriye transfer şart değil bence stoch hocanın sisteminin yıldız oyuncusu olacak

Volkan - Gökhan - Egemen - Alves - XXX - Emre - Alper - XXX - Stoch - Kayt - Sow

Cengo
30.Mayıs.2013, 23:16
Bruno Alves bu seviyenin oyuncusu değil. Hayal kırıklığı olur. Facia!

petrol_fb12
30.Mayıs.2013, 23:18
Ersun Yanal Akaminko'yu getirsin Defansın ortasına.

erdem344
30.Mayıs.2013, 23:21
Oldu bide tello ve nihui :D :D

attirson
30.Mayıs.2013, 23:24
Uydurma haber bence o kücük pürüzler çözülmemistir hiçbir zaman. :D 32 yaşındaki Bruno Alves gelecegine Yobo kalsın daha iyi aynı şey.Adam akıllı 2 stoper gelmeli bence.

SAİT71
31.Mayıs.2013, 00:05
NE Brunosu ya adam gelmiş 32-33 yaşına. Elinde zaten yobo gibi yaşlı bir stoper var. Eğer transfer diye o oyuncu alırlarsa yüzlerine tükürür taraftar.

Mamadou
31.Mayıs.2013, 00:30

Mümkün değil bu :) Ersun Yanal'ın çalıştırdığı takımlar genelde ilk yarı ligin en formda takımı oluyor ama ikinci yarı birden düşüşe geçer. Bu bir Ersun Yanal klasiği oldu. Fenerbahçe'de direk başarılı olur mu olmaz mı bundan ziyade neler yapabilir bunu kestiremiyorum. Ersun Yanal, Daum gibi elinde 24,25 kişilik oyuncu kadrosu olmasına rağmen kadroda pek rotasyon yapmayı sevmez. Fenerbahçe üç kulvarda mücadele edeceği için rotasyon çok önemli. Rotasyonu iyi ayarlayabilen bir hoca gerekli bence. Önceki mesajlarda Bielsa denmiş ama Bielsa Fenerbahçe'nin başına geçse ya Aziz Yıldırım Bielsa'yı döver yada Bielsa :) Aziz Yıldırım sözünü geçireceği birini başa getirecektir.

Burak Akmanoğlu
31.Mayıs.2013, 00:32
Eskişehiri getirsin hatta ne gerek var kendisinin gelmesine. :D

petrol_fb12
31.Mayıs.2013, 00:37
Oldu bide tello ve nihui :D :D

Akominko'yu kaç maç izledin ?

Rsa
31.Mayıs.2013, 00:44
Akominko'yu kaç maç izledin ?

Fenerbahçe ayarında topçu olmadığını anlamak için 1-2 maç yeterli.

petrol_fb12
31.Mayıs.2013, 00:52
Fenerbahçe ayarında topçu olmadığını anlamak için 1-2 maç yeterli.

Süper Lig için Üst seviye bir defans oyuncusu olduğu görmek için 1-2 maç izlemek yeterli.

Orjinali sağ bek adam göbeğe geçti geçeli süper performans gösteriyor.

Namzet
31.Mayıs.2013, 01:30
Akaminkoya kadar düşmedik,Ligde oynar avrupada çok zor

petrol_fb12
31.Mayıs.2013, 01:34
Akaminkoya kadar düşmedik,Ligde oynar avrupada çok zor

Rotasyon için diyorum bende zaten.

Orhan Şam'a kadar düştüğümüz günlerde vardır.Her Gidi Günler Hey !

byariff
31.Mayıs.2013, 01:59
fenerbahçe umut ile cok ciddi sekilde ilgileniyor bitebilir her an soyleyim..

erdem344
31.Mayıs.2013, 02:03
Orhan bize geldiğinde şimdiki Veysel gibiydi

MoisHaLe
31.Mayıs.2013, 02:08
Arda gelir Umut gelmez ..

GebzeLi1907
31.Mayıs.2013, 02:16
Bizim yönetimde para yok. Umut Cenk haberleri falan doğruysa zaten elde Webo var.
Bu demektir ki başka forvet alınmayacak.

Galatasaray Nani, İnler, Carlinhos transferlerini yaparsa bizimkiler 2-3 milyon euroluk bir sol bek ile kapasınlar transferi zaten.

Gelecek yıl gelecek yönetimi fazla mali külfet altına sokmasınlar.

petrol_fb12
31.Mayıs.2013, 02:25
Nani-Calinhos-İnler..

yazmıyım yazmıyım diyorum ama..

Gökhan İnler gelmez.Türkiye'ye gelseydi daha önce gelirdi.Ayrıca Napoli Bu sene ŞL'ye direk gidiyor onun için ümidi kesmek lazım.

Nani'ye Gelince sorunlu bir profil o Avrupa'lı sorunlu adam istemiyor.Lakin Manu ile yeni hocası arasında ne olur bilinmez.Avrupa'da hiç bir kulup istediği maliyeti karşılıyamazza %15 vergi ile Türkiye'ye Sadece para için gelir.

Carlinhos gelirse bir tek o gelir.Brezilya'ların en büyük hayalidir ŞL'de oynamak.

Hiç bir oyuncu transfer edilemez değildir.Parasını verdikten sonra hepsi gelir.

Lakin şu mesajı dikkatli okumak lazım.

Eger ligde iyi gidiyorsan ve Sneijder'i Inter oyunda transfer listesine koysaydi getirebilirdin.

Ama karsilastigimiz sorun ne? Yapay zeka'nin yonettigi takimlar bu tip oyunculari kolay kolay birakmiyor. Nedeni de oyuncunun CA (yetenek) olarak Inter'in isine yarayacak kalitede bir oyuncu olmasi.

Ama farkli nedenler ortaya cikiyor ve transfer gerceklesiyor.

Muslera Lazio'da sozlesmesinin son senesine girmis, yeni sozlesme imzalamak istemiyordu ve satisa cikartilmisti. Galatasaray'i secti.

Eboue'nin Arsenal kariyeri bitmisti. Wenger yeni sozlesme imzalamayacakti ve Jenkinson'a yer acmak icin Eboue'yi satmaya karar verdi.

Ujfalusi yas olarak ilerlemis ve genclesmek isteyen Atletico Madrid icin pahali bir oyuncuydu. Satmaya gonullulerdi ve sattilar (yuksek maasli Reyes ve Forlan'in da ayni donemde satildigini unutmayalim).

Riera bizim altimizda bir ligden daha yuksek maas ile geldi.

Melo iki sezondur Juventus'ta istenmiyor cunku Italyan ligi Melo'nun konsantrasyon daginikligini kaldiramayan sert bir lig. Ama bizim ligde bu konsantrasyon bozukluklarindan rakipler pek yararlanamiyor. Melo da kendisine en iyi sozlesmeyi veren takima kiralaniyor.

Elmander serbest kalmisti ve kendisine verilen yuksek maas onu ikna etti. Hatta o donemde Bolton'da kalmak icin bizim verdigimiz paranin yakinini istemisti ama Bolton o yastaki bir oyuncu icin o kadar yuksek ve uzun sureli sozlesmeyi vermek istemedi (Elmander'in ikinci sezonuna bakarsak haklilardi). Orta Avrupa piyasasindaki ederinin hemen hemen iki katina oynuyor Galatasaray'da.

Hamit Real Madrid'de oynayamiyor ve maasi oynayamayan bir oyuncu icin yuksekti. Kalmak istese maasini oderlerdi ama Hamit oynamak istedi. Istedigi maasi ve sozlesme suresini ne Alman kulupleri, ne de diger buyuk liglerdeki kulupler verirdi.

Drogba serbest kalmisti ve en uygun teklifi veren takim ile anlasacakti. Anlasti.

Dany ve Amrabat ayni ligin daha zayif takimlarindan geldi.

Fenerbahce icin de durum cok farkli degil.

Kuyt'un Liverpool'da sozlesmesinin son sezonuna giriyordu ve sozlesme yenilenmeyecekti. Sozlesmesinin son sezonunu oynarken sakatlanip bir daha sozlesme alamama riskini almak yerine uzun sureli ve yuksek bedelli sozlesme veren takima gitti.

Sow Lille'de Fenerbahce'de gecen sezon kazandiginin 5-6'da biri paraya oynuyordu. Lille maasini yukseltmeyi kabul etmedi, Ingiltere'ye pazarlamaya calisti. Bonservis bedelini karsilayan takim cikmadi.

Yobo Everton'da artik istenmiyordu.

Meireles, Oscar'in takima katilmasi, Hazard'in sola alinmasinin ardindan Mata'nin ortaya gecmesinden sonra on liberoda Lampard'in yedegi olacagini sezdi ve surekli oynayabilecegi bir takima gitmeyi tercih etti. Chelsea ise 29 yasindaki bir oyuncuyu yedek oturtup degerini sifirlamak yerine nakite cevirmeyi tercih etti. Oyunda bu olmazdi cunku yapay zeka takimin Meireles'e ihtiyaci var diye dusunup satisi veto ederdi.

Ziegler Juventus'a bedavaya alindi ve kiralayarak para kazaniliyor ustunden.

Topal, Valencia icin kalsa da olur gitse de olur durumundaydi. Topal Turkiye'ye donmek istedi ve geldi.

Emre Madrid'de genelde Avrupa ligi gruplarinda ve kupada kullanilan alterntif oyuncuydu. Daha cok oynamak icin geri dondu.

Stoch Twente'de iyi bir sezon yasadi ama Chelsea'de oynamak icin yeterli bulunmadi. Hollanda'dan gelen daha dusuk maasli teklifleri kabul etmeyip Fenerbahce'yi tercih etti.

Krasic hem Juventus'un oyun sablonuna uymuyor, hem de sakatlik sonrasi dusus icindeydi (futbolu daha cok fizigiyle/hiziyla oynayan bir oyuncu icin sakatlik olabilecek en kotu sey). Juventus kullanmayacagi bir oyuncuyu yolladi, Krasic de Juventus'ta kazandigi paranin aynisina Fenerbahce'ye geldi. Yani fiziksel dusus yasamadan once Juventus'tan aldigi kontrata.

Takimdan yollanmak istenmeyen ama mecbur kalinan tek oyuncu Baroni. Onun transferi de Brezilya ligi para basmaya baslamadan ve Brezilyali oyuncular cok pahali olmaya baslamadan hemen once gerceklesti.

Kisacasi:
Bu transferleri yaptiran ligin itibari degil. Bu oyuncularin cogu "ben daha iyi bir lige gidiyorum" dusuncesiyle Turkiye'ye gelmedi. Farkli faktorler ve genelde oyuncularin yas ve sozlesme durumlari bu transferlerin gerceklesmesini sagladi. Ama oyunda bu faktorler ortaya cikmiyor.

Liverpool Kuyt ile 38 yasina kadar sozlesme yapiyor.
Meireles, Cheslea'de rotasyon oyuncusu olmayi kabul edip 34-35 yasina kadar oynuyor.
Sneijder, Inter'de onemli oyuncu olarak devam ediyor ve Inter maasini odemekte zorlanmiyor.
Everton, Yobo'yu rotasyon oyuncusu olarak kadroda bulunduruyor.
Ujfalusi artik futbol oynayamayacak duruma gelene kadar Atletico Madrid'de kaliyor..

vs. vs. vs.

Bizim ligin itibarinin daha yuksek olmasi bu arizalari duzeltmiyor. Aksine 4 buyuk ligde oynama hedefi olmasi gereken orta seviye liglerdeki oyuncularin Turkiye'ye gelmesine neden oluyor.

Namzet
31.Mayıs.2013, 11:00
Rotasyon için diyorum bende zaten.

Orhan Şam'a kadar düştüğümüz günlerde vardır.Her Gidi Günler Hey !

Kontenjandan dolayı söyledim malum her yabancı altın değerinde olmaya başladı

sui generis
31.Mayıs.2013, 11:17
6 yabancı sınırı olduğu yerde yedek kulübesine ne Webo'yu ne de Akaminko'yu koyabilirsin. Yedek kulüben Türk olmak zorunda.

Bruno Alves ile Yobo'yu kıyaslamayın bence. Gelse bizim defansa sınıf atlatır. Tabii daha iyisi alınabiliyorsa daha iyisi alınmalı. 2.stoper ise ; Serdar Taşçı ya da Ömer Toprak olmalı.

Sol bek kim olacak çok merak ediyorum. Ekotto Tottenham'dan ayrılacakmış , maaşı fazlaymış. Kiralama falan denesek keşke.

forvet arkasına da keşke Arda olsa. ama o paralar çok fazla.

Forvete de Emenike'den vazgeçtim , Gomez'i alalım :)

Universal
31.Mayıs.2013, 11:19
Bu arada Türkiye'de ki vergiler artık yüzde15den yüzde35e çıktı. Kısaca yabancılar için artık cazip bir ülke değil, o yüzden Krasiç gibi maddi sebeplerden burda olanlar artık takımdan yavaş yavaş ayrılabilir.

Bu arada yönetim yerinde olsam sadece 8 yabancı ile anlaşırım 6sı direkt ilkonbir geri kalan ikiside 20-21 yaşlarında ki Brezilya veya Arjantinli genç yetenekler.

Önder HOCA
31.Mayıs.2013, 13:11
6 yabancı sınırı olduğu yerde yedek kulübesine ne Webo'yu ne de Akaminko'yu koyabilirsin. Yedek kulüben Türk olmak zorunda.

Bruno Alves ile Yobo'yu kıyaslamayın bence. Gelse bizim defansa sınıf atlatır. Tabii daha iyisi alınabiliyorsa daha iyisi alınmalı. 2.stoper ise ; Serdar Taşçı ya da Ömer Toprak olmalı.

Sol bek kim olacak çok merak ediyorum. Ekotto Tottenham'dan ayrılacakmış , maaşı fazlaymış. Kiralama falan denesek keşke.

forvet arkasına da keşke Arda olsa. ama o paralar çok fazla.

Forvete de Emenike'den vazgeçtim , Gomez'i alalım :)

Hemen

olsa keşke

ReaList
31.Mayıs.2013, 14:08
Joseph Yobo
Cristian Baroni
Raul Meireles
Miroslav Stoch
Milos Krasic
Dirk Kuyt
Moussa Sow
Pierre Webo

8 yabancı mevcut kadroda var. Yeni gelecek hocanın sistemi çok önemli. Misal 4-4-2 oynamayı isteyen bir hoca için Kuyt-Sow ikilisi ideal olur Webo da rotasyon. Ama mevcut düzenle oynamak isteyen bir hoca için Ön ortasahada kaliteli bir yabancı oyuncu şart vs gibi. Ben mevcut oyuncuların çok da kötü olduğuna inanmıyorum. Bunları iyi kullanabilecek bir hoca her türlü verimi alabilir. Sonuçta bu adamları parktan toplamadık.

ShevAnil
31.Mayıs.2013, 14:18
Ben Fenerbahçe transfer yapmadan bile şampiyon olabilir diye düşünüyorum, sadece doğru sistemi bulmak gerekiyor.

Deus Dominus
31.Mayıs.2013, 14:35
Koca sezonu etkili iki kanat oyuncularından yoksun geçirdiler, ne Krasiç'ten, ne Stoch'tan faydalanamadılar. Meireles bir var bir yok, Emre sezonun ikinci yarısında döndü oynadığı maçtan fazla sakat olduğu dönem var. Bu kadar eksiğe-eksiye rağmen 3 kulvarda da sona kadar gelmek takdir edilmesi gereken bir şey bence.

himone
31.Mayıs.2013, 15:53
Stoch ve Krasic formda olsaydı herkesin hayran kaldığı bir futbol oynayabilirdik. Ama Aykut Kocaman'ın en çok verim beklediği 2 oyuncusu hiçbirşey yapmayınca bu kötü futbol çıktı ortaya. Ama şimdi bu adamlara güvenmek büyük risk, oyuncuları gerçekten iyi hazırlamak gerekli. Olursa sadece stoper ve sol bek transferi yeterli olur, 4-4-2 oynarsak ileride Sow yanında Kuyt-Webo çok güzel bir ikili olur. Ama orta sahada 8 tane futbolcu olduğunu düşünürsek çift forveti unutmak daha doğru olur.

Rsa
31.Mayıs.2013, 17:31
Herşeyi anlarım da Arda'yı takımda görmek isteyen Fenerbahçe taraftarını anlamam. Dedikodusunun bile çıkması bana rahatsızlık veriyor.

sananes
31.Mayıs.2013, 17:37
Biz Pepe'yi alacağız bence Real'den.

sarianet
31.Mayıs.2013, 19:37
Stoch ve krasic kazanılırsa transfer olmuş olur zaten :)

wladcas
31.Mayıs.2013, 22:33
Yabancıların kalitesi arttırılacak deniyor ama ne kadar verimli olur yeni gelenler bilemem ama.Arshavin'in adı geçiyor mesela ama kısa vadeli transfer olur gelirse.

Namzet
01.Haziran.2013, 13:11
Holmen ile anlaşıldı haberleri var..

İnşallah doğruluk payı yoktur..

ReaList
01.Haziran.2013, 15:49
http://skorer.milliyet.com.tr/holmen-fenerbahce-ile-anlasti/fenerbahce/detay/1717128/default.htm

Ciddi ciddi anlaşıldı yazıyor 3-7-0 çıkmayı düşünüyoruz herhalde maçlara ?

KanaKe
01.Haziran.2013, 16:29
gereksiz oldu holmen transferi.. ozaman cristian yolcudur büyük ihtimal... eger cristian kalirsa bu ortamda 3. secenek olur holmen en fazla..

GebzeLi1907
01.Haziran.2013, 16:48
holmen falan gelmez arkadaşlar ne holmeni

ReaList
02.Haziran.2013, 16:01
Volkan
Gökhan-Bekir-Egemen-Hasan
Topuz-Alper-Emre-Topal-Caner

Al sana milli takım. -ki yanında Selçuk, Serdar,Semih gibi Milli takım düzeyinde oynayan oyuncular da var. Özellikle yukarıdaki 10 isimden hangisini Türkiye'de herhangi bir takım istemez veya bizde olmasa biz kadromuza katmak istemeyiz ?

Demek istediğim şu ki Fenerbahçe'nin elinde gerçekten potansiyeli oldukça yüksek bir kadro var. Özellikle Türk oyuncular olabileceğinin en iyileri 1-2 takviye daha geleceğini düşünüyorum. Daha yabancıların adından bahsetmeden neredeyse bir kadro çıktı. 6 tane sağlam yabancıyla beraber çok sağlam bir kadro ile mücadele etmemiz mümkün, tabi bu bolluğu kullanmak için iyi bir hoca gerekiyor bakalım yönetim seçimini hangi yönde kullanacak ?

5267
02.Haziran.2013, 17:54
Alper'in yanında Veysel ne iyi giderdi be ver 2-2.5 M € bitsin.

TeNaciOUS MidFieLdeR
02.Haziran.2013, 18:08
imzala iste ersun yanalla, ne diye baska yerlere bakiyor bunlar. dunya capinda isimler turkiyeye geldi de noldu? mustafa denizli de olmasin, onun yapacagi tek sey calistigi donemde takimi sampiyon yapmak ama gelecegine dair birsey insaa ettigini gormedim. belki bir sezon sampiyon oluruz, peki ya sonra? ersun yanaldan yana cok daha fazla umitliyim, yabanci gelecekse de jurgen klopp tarzinda biri olsun. capello falan, bosuna ugrasmasinlar.

Rsa
02.Haziran.2013, 18:22
Adam sadece şampiyon yapıyor diyerek bir teknik direktörü de beğenmemekte ilginç geldi bana. Fenerbahçe'ye gelen hangi hoca geleceğe yatırım yapmış?

DaveJones
02.Haziran.2013, 18:32
Ben Denizli'den hiç ümitli değilim. Bu adam kavgadan sıkıldığı için Beşiktaş'tan ayrılmamış mıydı zaten? Yabancı hocalardan Lucescu dışında kısa vadede etki yapabilecek hoca yok. Ben oynattığı futboldan ve potansiyelinden dolayı Ersun hocayı tercih ederim. Hele bi de Jorge Jesus falan diye muhtemelen asparagas haberler yapmışlar ki aman diyim.

ForsakeN
02.Haziran.2013, 18:32
Adam sadece şampiyon yapıyor diyerek bir teknik direktörü de beğenmemekte ilginç geldi bana. Fenerbahçe'ye gelen hangi hoca geleceğe yatırım yapmış?

Mustafa Denizli gelirse gelirse belki bu sene şampiyon oluruz, seneye sezon ortasında bırakır. Ama Ersun Yanal veya farklı bi antrenör geldiğinde başarılı olunduğu taktirde 3-4 yıl içinde birden fazla şampiyonluk kazanılabilir. Bu kastedilmiş bence ki hak veriyorum da

Rsa
02.Haziran.2013, 18:42
Mustafa Denizli gelirse gelirse belki bu sene şampiyon oluruz, seneye sezon ortasında bırakır. Ama Ersun Yanal veya farklı bi antrenör geldiğinde başarılı olunduğu taktirde 3-4 yıl içinde birden fazla şampiyonluk kazanılabilir. Bu kastedilmiş bence ki hak veriyorum da

Bende isterim geleceğe yatırım yapacak bir hoca gelsin de bu ismin Ersun Yanal olduğunu düşünmüyorum. Ersun Yanal'ı önce basın ardından Aziz Yıldırım yer bitirir. Projesi varsa bile yarım kalır ondan sonra herşey sil baştan. Bu baskılara dayanabilecek biri gelmeli. Yerli olarakta Mustafa Denizli'den başkasını göremiyorum ben. Gönlüm hala kaliteli bir yabancı hocadan yana orası ayrı.

darkkobal123
02.Haziran.2013, 19:51
Mustafa Denizli gelirse Avrupa'da başarıyı unutun derim.

petrol_fb12
02.Haziran.2013, 20:49
Mustafa Denizli gelirse Avrupa'da başarıyı unutun derim.

Kesinlikle.Lig için iyi bir hoca lakin bir avrupa hocası değil.

sarianet
03.Haziran.2013, 02:32
Aziz Yıldırım oldukça fatih terimi getirsek nafile

mustinho03
03.Haziran.2013, 07:57
Aziz Yıldırım oldukça fatih terimi getirsek nafile

Bak o biraz zor :)

himone
03.Haziran.2013, 12:34
Bruno Alves haberleri çoğalmaya başladı. Umarım başarısız oluruz, tamam iyi topçu da 32 yaşında stoper transferi mi yaplır? Savunmada bir tane genç oyuncu var ondan da birşey olmaz. Yobo 32, Egemen 31, Bekir 29 gelirse Bruno Alvez 32 sonra savunma neden kötü derler. Bir de adama 8 milyon bonservis yıllık 2,5 milyon bu paraya ne topçular alınır, bizimkiler hala jubilesi yaklaşmış adam peşinde. Bu yöneticiler transfer yapmayı bir türlü öğrenemeyecek, 1 yıllık başarı için milyonlarca Euro harcayacaklar ondan sonraki sene tekrar başa dönülecek. Başarının geleceği de garanti değil. Takım zaten kalecisinden forvetine tecrübeli oyuncu dolu, onun yeriine genç ve hırslı adamlar almayı düşünen yöneticiler istiyoruz.

Önder HOCA
04.Haziran.2013, 01:04
bienvenü eskişehirle anlaştı darısı orhanın başına

tyfnkrvl07
04.Haziran.2013, 15:19
Bilic'le görüşmüşüz , cuma gününe kadar belli olucakmış sanırım yeni t.d . Bruno alves'le de ilk görüşmeler iyi geçmiş.

Ntvspor.

SAİT71
04.Haziran.2013, 15:24
Biz oyuncu kadrosu yenilensin diyebekliyorduk bütün transfer dönemince teknik direktör arayacağız galiba....

uAburak89
04.Haziran.2013, 15:29
Ntvspor'daki haberde şöyle diyor; Kayserispor'un başında ligde başarılı bir grafik çizen Prosinecki'nin de bir zamanlar yanında çalıştığı teknik adam Slaven Bilic ile görüştüğü de gelen haberler arasında..

Yani sadece Bilic ile görüşme var.

byariff
04.Haziran.2013, 15:30
prosinecki olursa fenerbahçeliler bence futbola doyar turk futbolunuda yavas yavas taniyior atak oynatan bir hoca ne bilim yani kayseri maçlarini izlerken zevkle izliyordum ben

tyfnkrvl07
04.Haziran.2013, 15:31
Ntvspor'daki haberde şöyle diyor; Kayserispor'un başında ligde başarılı bir grafik çizen Prosinecki'nin de bir zamanlar yanında çalıştığı teknik adam Slaven Bilic ile görüştüğü de gelen haberler arasında..

Yani sadece Bilic ile görüşme var.

Pardon , haklısın. Yanlış okumuşum.

Universal
04.Haziran.2013, 22:58
Futboldan ilişkimi kestim şahsen medyanın tırıvırılığı yüzünden okumuyorumda zaten adam gibi medyada pek yazmıyor nedir son durum ben en son Ersun'da bırakmıştım Zico'ya ulaştık mı?

Kaka Leite
04.Haziran.2013, 23:01
Futboldan ilişkimi kestim şahsen medyanın tırıvırılığı yüzünden okumuyorumda zaten adam gibi medyada pek yazmıyor nedir son durum ben en son Ersun'da bırakmıştım Zico'ya ulaştık mı?

Dönüp dolaşıp Ersun'a döndük.

Hiç bulaşma bende öyle yapıyorum, çektim elimi ayağımı çok bişey de kaçırmadım :icon_lol:

Universal
04.Haziran.2013, 23:07
Dönüp dolaşıp Ersun'a döndük.

Hiç bulaşma bende öyle yapıyorum, çektim elimi ayağımı çok bişey de kaçırmadım :icon_lol:

Hala değişmedi ise gündem Ersun gelir, sağ beke Erkan Zengin gelir, foverete Cenk Tosun gelir, Ağustos'da da Arsenal, Kasım'da da Tottenham...

ReaList
04.Haziran.2013, 23:10
Aziz Yıldırım kimi getirirse getirsin makbul değildir, Çünkü gitmesi gerekenin getirdiğinin ne hayrı olur. Daha hoca getireceksin, hoca takımı tanıyacak rapor çıkaracak transfer falan yine Ağustoslar... 15 senedir aynı hikaye yemin ederim, biz bıktık başkan bıkmadı.

Universal
04.Haziran.2013, 23:15
Aziz Yıldırım kimi getirirse getirsin makbul değildir, Çünkü gitmesi gerekenin getirdiğinin ne hayrı olur. Daha hoca getireceksin, hoca takımı tanıyacak rapor çıkaracak transfer falan yine Ağustoslar... 15 senedir aynı hikaye yemin ederim, biz bıktık başkan bıkmadı.

Aziz Yıldırım bu takımın başında ki en büyük sorun ne yazık ki onun görevi 2006da bitmişti. O yıla kadar cidden mükemmel yönetti takımı.

SAİT71
04.Haziran.2013, 23:17
İlk devreyi çıkarırsa iyidir Ersun Yanal......

bySilver
05.Haziran.2013, 00:04
Öyle deme. Ersun Yanal ilk devrelerin adamıdır. Bkz. Manisaspor, Trabzonspor.

Cengo
05.Haziran.2013, 03:06
Fenerbahçe Aykut Kocaman'dan sonra disiplinli bir takıma dönüştü. İlk devre açık ara lider giderse 2. devrede takım düşmez. Şampiyonluğa gider. Mesele nasıl kadro kurulacağı?

Deus Dominus
05.Haziran.2013, 04:02
Eskişehirspor başkanı Halil Ünal'ın bir açıklamasını gördüm. Taraftara sitem etmiş, "o beğenmediğiniz Ersun Yanal Fenerbahçe'ye gitmek üzere, kulübüne de 1 milyon € kazandıracak." şeklinde sürüp giden. Hatta aynı yazıda Erkan Zengin'i de Fenerbahçe'ye götürebileceği ifade ediliyordu.

ReaList
05.Haziran.2013, 13:22
BİLGİ: Bruno Alves'in transferi için kulübü Zenit ile anlaşmaya varılmış olup, Portekizli Milli Oyuncu ile görüşmeler sürmektedir.

GeorgeWeah
05.Haziran.2013, 13:35
Bruno Alves hayırlı olsun.

uAburak89
05.Haziran.2013, 13:37
Krasiç + 2 milyon euro diye bir şey gördüm twitter'da, doğruysa 1 taşla 2 kuş hesabı olur.

ForsakeN
05.Haziran.2013, 13:39
Yobo gonderilir heralde bu hamleden sonra. Daha fazla 30yas ustu adam almayalim yahu

ReaList
05.Haziran.2013, 13:42
Krasiç + 2 milyon euro diye bir şey gördüm twitter'da, doğruysa 1 taşla 2 kuş hesabı olur.
Umarım böyle bir şeydir. Aksi halde 32 yaşındaki bir oyuncuyu yüksek bir bonservis bedeliyle getirmek akıl işi değil, Hoş yine ortada teknik direktör yokken kafalara göre transferler yapılıyor ya hayırlısı. Şimdi hoca olarak kimi getirseler ilk diyeceği "Transferler bilgim dahilinde yapıldı" palavrası olacaktır : )

DaveJones
05.Haziran.2013, 13:42
Yani Alves'in kalitesi tartışılmaz belki ama kariyerinin artık yavaştan sonuna gelen bi oyuncu için çok para veriyoruz gibime geliyor. Yanına hızlı ve hamleli bi stoper bulmamız lazım Lugano-Edu ikilisi gibi. Yabo dayı bunu yapabilir mi emin değilim. Serdar doğru düzgün çalışmış olsa bunları hiç dert etmezdik ya neyse.

SAİT71
05.Haziran.2013, 13:45
Çok yanlış yollardayız. Yine günü kurtarmak adına bir transfer. Ne bu oyuncuyu satabiliriz nede uzun yıllar faydalanabiliriz. Yoboda kalırsa tamamdır Stoperler 32+..

sananes
05.Haziran.2013, 13:50
3 yıl rahat rahat oynar Alves. Bu açıdan iyi transfer. Türkiye'deki genç olsun deneyimsiz olsun sevdasını anlamıyorum. Genç oyuncular maalesef FM'deki kadar katkı sağlayamıyorlar.Sağlayacak olanlar da Türkiye'ye gelmiyor zaten.

Yobo-Ege-Bruno bizi en az 2 sezon götürür. Sonrasında fiziklerini ne kadar koruduklarına bakarak değiştirme yapılır.Ben Yobo'nun bu 3'lüden geri planda kalması gerektiğini düşünüyorum.Stopere kaliteli bir isim gerekiyordu zaten hiç tartışmasız umarım Krasic'i vermişizdir.

attirson
05.Haziran.2013, 13:52
Eger yanına hızlı atik bir stoper daha alırsak fena degil ama gidipte yanına Yobo'yu koyarsak vay vay..

Dave S Mustaine
05.Haziran.2013, 14:05
Bruno Alves'in gelmesini çok isterim umarım olumlu sonuçlanır görüşmeler.

tyfnkrvl07
05.Haziran.2013, 14:51
Yahu sanki kanat oyuncusu alıyoruzda 31 yaşında ki(6 ay var 32 yaşına) adama yaşlı diyoruz.Bu adam stoper ve kalitesini ispatlamış bi stoper.Yanına hızlı birini koydun mu 5 yıl bile götürür bizi.Tecrübesi bile yeter bize avrupada , ki daha 3 yıl önce 22 M euro gibi bi para verilen oyuncudan bahsediyoruz.Gelirse süper olur bence.

Namzet
05.Haziran.2013, 15:09
Bruno Alves Hayırlı olsun müthiş bir transfer oldu

sarianet
05.Haziran.2013, 15:13
Teknik direktör belli olmadan transfer yapılması ilginç ya da bişeyler belli oldu transfer yapıldı
Gökhana bi alternatif lazım sık sık okuyoruz gökhan gönül şok sakatlık başlıklarını takımın hücüm elemanlarının odak noktası neredeyse gökhana bi yedek şart

Namzet
05.Haziran.2013, 15:20
Kaka ve Cardozo için de girişimler varmış bakalım

byariff
05.Haziran.2013, 15:21
hizli frikikleri iyi diyorlar izlemedim ama bir kac kisi topa bam gum giriyor demisti ayni egemen gibi yani

BleedingMoon
05.Haziran.2013, 15:27
bruno alves'e burun kıvırır olmuşuz. gelirse elimizdeki en iyi stoper olur.

Fearless Coward
05.Haziran.2013, 16:00
Bruno Alves'i tartışmaya gerek bile yok.Gelirse muazzam olur Fenerbahçe için.Lugano'dan sonra onun gibisini bulamamışlardı Alves bu yüzden nokta atış olur bence.Ama Zenit'te kolay kolay bırakmamıştır ya bonservisi yüksek bir rakamdır ya da Krasic ve üstüne para verilmiştir bakalım gelirse şüphesiz ligimizin en iyi stoperi olacaktır.

Corpus
05.Haziran.2013, 16:16
Teknik direktör yok yahu nasıl bir politikası bu.

SAİT71
05.Haziran.2013, 16:29
Kap açıklaması şöyle:

Bruno Alves'in transferi için kulübü Zenit ile anlaşmaya varılmış olup, Portekizli Milli Oyuncu ile görüşmeler sürmektedir.

Fenerbahçe Futbol A.Ş.

http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=35085

Oyuncu ile anlaşacaklar daha...

nannar
05.Haziran.2013, 19:08
Fenerbahçe'ye gelirse elbetteki ellerindeki en iyi stoper Bruno Alves olur ama bu adamı porto 22 milyon €'ya Zenit'e verdiğinde "iyi kazık atmışlar ruslara" demiştim. bakalım fenerbahçe'ye neye malolacak :) eğer peşin 5-6 milyonsa iyi, krasiç+ az bir para ise yine iyi. ama üzeri fazla olur.... oyuncuya gelince özellikle hava toplarında etkili ama teknik zayıf. hızı da zayıf. yanına hızlı bir stoper alınır ya da gökhan gönül kapatır açıklarını.gelirse hayırlı olsun

erdem344
05.Haziran.2013, 19:21
Teknik nasıl zayıf yapma yahu

Süper lig için çok fazla oyuncu iyi transfer oldu

Facx
05.Haziran.2013, 20:14
rolando bruno alves in yedeği değil mi milli takımda geçen sene rolando gelsin diye isteyen bi çok kişi varken şuan bruno alvese burun kıvırmak garip doğrusu

sananes
05.Haziran.2013, 20:52
Teknik Direktör belli değil ama görüşülen teknik direktörler belli muhtemelen oyuncuyu anlaşmaya yakın olduğumuz hoca ya da hocalara sormuşlardır.

Universal
05.Haziran.2013, 20:57
Teknik Direktör belli değil ama görüşülen teknik direktörler belli muhtemelen oyuncuyu anlaşmaya yakın olduğumuz hoca ya da hocalara sormuşlardır.

Bu yazdığına inanabildin mi abi :)

sananes
05.Haziran.2013, 21:12
Bu yazdığına inanabildin mi abi :)

:) aslında inanmadım ersun hocayı falan sallamazlar. Ancak kariyerli bir yabancı hoca ile görüşüldüyse bak bu adamı da alıyoruz gel bize demişlerdir :D

zeck17
05.Haziran.2013, 22:27
Eğer takıma gelecek hoca Aykut Kocaman gibi defans oynatacaksa iyi iş yapar ama rakip yarı sahada oynayacaksa iyi performans göstermesi zor

Cengo
06.Haziran.2013, 00:21
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=288801

AÇIKLAMA:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Bruno Eduardo Regufe Alves'in transferi konusunda kendisi ve Zenit Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır.
Bu çerçevede bonservis bedeli olarak Zenit Futbol Kulübüne 5.500.000 Euro ödenecektir.
Oyuncu ile yapılan sözleşme 2013/2014, 2014/2015 ve 2015/2016 sezonlarını kapsamakta olup sezonda ödenecek garanti ücret 2.500.000 Euro'dur.

Namzet
06.Haziran.2013, 00:22
Keşke Krasiç takas yoluyla gitseydi neyse güzel transfer yaptık:)

SAİT71
06.Haziran.2013, 00:23
Umarım yararlı olur. Hayırlı olsun.

DaveJones
06.Haziran.2013, 00:31
8 falan çok geliyordu ama 5.5 kabul edilebilir bir rakam bu kalibrede bir oyuncu için. Oyuncuya verilen ücret biraz daha aşağı çekilebilse harika olurmuş ama Rusların verdiği paralar da malum tabi. Krasic'ten çok şeyler bekleyip bu sezon müthiş hayal kırıklığına uğrayanlardan biri de benim. Ve aslında hiç umudum kalmamıştı. Ancak şuan gelecek yeni hocayla birlikte kendine iyi bakması durumunda Cska günlerine dönebilir belki. Böyle bi olay olması durumunda da Krasic sezonun en önemli transferlerinden biri haline dönüşebilir bizim için. Gerçi oynadığı pozisyonda Kuyt varken formayı alması hiç de kolay gözükmüyor ama.

erdem344
06.Haziran.2013, 00:37
Nokta atışı yaptık yanına eğer serdar taşçıda gelirse süper olur

yobo gider takımdan

erdem344
06.Haziran.2013, 00:46
Hocada artık açıklansa

Bilic olacak bence

ReaList
06.Haziran.2013, 00:55
#DirenBekirİrtegün :D

Namzet
06.Haziran.2013, 00:59
Yarın da Cardozoyu bildirin bayram yapalım yav:)

Sheriff
06.Haziran.2013, 01:18
Neden tercihimizi 32 yaşında bir oyuncudan yana kullandık acaba.

Önder HOCA
06.Haziran.2013, 01:22
Fenerbahçe, Oscar Cardozo transferi için Benfica Kulübü'ne 12 milyon €'luk resmi teklif yaptı. (Lig TV muhabiri Alper Yemeniciler)

http://www.ntvspor.net/haber/futbol/88999/ilk-hedef-benteke birde benteke haberi var olursa çok iyi olur.bence cardozodan daha iyidir

attirson
06.Haziran.2013, 02:18
Seten Sow satılırsa gelicek Cardozo gibilerinden birşey yazmıstı.Biz adama partner arıyoruz öyle saçma birşey olmaz heralde.

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten 6 dk
SON DAKİKA: İBB'li Holmen F.Bahçe'de.. Transfer, yeni teknik direktör belirlendikten sonra resmen açıklanacak..

Escochae
06.Haziran.2013, 02:21
Yaşı itibari ile benteke'ye daha sıcak bakıyorum.

Ayrıca bruno alves transferini yaparken meireles'inde saha içi ve dışında olumlu anlamda etkileyeceğini düşünerek yapmışlardır.

Namzet
06.Haziran.2013, 02:50
Kontenjanı Holmen ile doldurmayız inş bizde holmenden çok var

berkebjk1
06.Haziran.2013, 03:02
32 yaşında bir oyuncuya 5.5 milyon € vermek biraz saçma geldi.Böyle bir oyuncu ağır bi sakatlık yaşadığı anda futbol hayatı biter.Parasınıda tribünde paşa paşa alır öyle bir durum olursa.Zenit ekonomik yapısı sağlam olan bi takım. Bruno Alves'te bir düşüş olduğunu düşünüyorum.Yoksa Zenit onu satmazdı.

Fearless Coward
06.Haziran.2013, 03:18
Düşüşü vardır elbet ama Bruno Alves ligimiz için biçilmiş kaftan.Bakalım neler yapacak Fenerbahçe Yobo'yu düşünmediği için mi yaptı bu transferi çünkü Serdar-Egemen-Bekir var zaten elde.Bence Yobo alınmayacaktır Egemen-Alves takımı taşır diye düşünüyorum.

Cengo
06.Haziran.2013, 03:18
32 yaşında bir oyuncuya 5.5 milyon € vermek biraz saçma geldi.Böyle bir oyuncu ağır bi sakatlık yaşadığı anda futbol hayatı biter.Parasınıda tribünde paşa paşa alır öyle bir durum olursa.Zenit ekonomik yapısı sağlam olan bi takım. Bruno Alves'te bir düşüş olduğunu düşünüyorum.Yoksa Zenit onu satmazdı.

31 yaşında.

davidvilla
06.Haziran.2013, 10:01
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=288801

AÇIKLAMA:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Bruno Eduardo Regufe Alves'in transferi konusunda kendisi ve Zenit Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır.
Bu çerçevede bonservis bedeli olarak Zenit Futbol Kulübüne 5.500.000 Euro ödenecektir.
Oyuncu ile yapılan sözleşme 2013/2014, 2014/2015 ve 2015/2016 sezonlarını kapsamakta olup sezonda ödenecek garanti ücret 2.500.000 Euro'dur.

Bonservis de yıllık ücret de gayet normal. Son derece başarılı bir transfer neyin eleştirisi yapılıyor hala anlamış değilim. Tebrik ediyorum çok dogru ve saglam bir takviye.

nannar
06.Haziran.2013, 10:02
5,5 iyi fiyat. içerde o kalitede türk oyuncuya 12-15 arası ister anadolu kulüpleri :D

Namzet
06.Haziran.2013, 10:31
Düşüşü vardır elbet ama Bruno Alves ligimiz için biçilmiş kaftan.Bakalım neler yapacak Fenerbahçe Yobo'yu düşünmediği için mi yaptı bu transferi çünkü Serdar-Egemen-Bekir var zaten elde.Bence Yobo alınmayacaktır Egemen-Alves takımı taşır diye düşünüyorum.

Yobonun bonservisi bizde zaten gönderilecek gibi

europeanconquer
06.Haziran.2013, 11:09
Bruno Alves çok iyi transfer ancak ben olsam o yaşta ki bir oyuncuya o parayı vermezdim,haketmiyor demiyorum ancak ben vermezdim.

anil luque
06.Haziran.2013, 11:59
bence de 5.5milyon euro biraz fazla. 28 yasinda falan olsa bu sefer o paraya alamazsin oyle de birsey var ama kalitesini tartismaya gerek bile yok.

LaigLeNoiR
06.Haziran.2013, 12:33
Taş gibi adamdı Alves son dönemdeki performansı hakkında bilgi sahibi değilim ancak unutmayın FM'de bile Tüyolar'da bir savunma oyuncusu için en olgun ve iyi olduğu yaş 30-35 diye hatırlıyorum :)

sarianet
06.Haziran.2013, 14:12
Performans göstersin de muhasebesi beni ilgilendirmez :)

byariff
06.Haziran.2013, 19:01
Haluk Yurekli : Lucescu Fenerbahçe'nin teklifini kabul etmedi. Fenerbahçe'ye gelmiyor...

sarianet
06.Haziran.2013, 19:16
kalbimden yılmaz vuraldan sonra en çok geçen hocaydı lucescu artık başka bahara

Corpus
06.Haziran.2013, 19:17
Üst düzey bir performans gösterir ise ne 5.5 milyon bonservisi ne 32 yaşı konuşulur. Ancak tam tersi bir durumda Cris gibi sessiz sedasız gider.

Öte yandan Bruno Alves' i de almışken, Fenerbahçe'nin alt yapıdan bir stoper çıkarmaya ve Yobo - Bruno Alves ve "Bekir" ( :D) gibi tecrübeli stoperleri varken kendi oyuncusunu A takıma hazır hale getirmeye çalışması gereklidir.

5267
06.Haziran.2013, 19:31
Benteke'yi unutun.......

http://skorer.milliyet.com.tr/herkes-f-bahce-diyor-ama/fenerbahce/detay/1719485/default.htm

5267
06.Haziran.2013, 19:49
Arda haberleri çıkıyor YENİ!

http://spor.haberler.com/arda-fenerbahce-ye-gidiyor-4705643-haberi/

Dave S Mustaine
06.Haziran.2013, 20:16
Arda'nın gerçekten bize geleceğini düşünen yoktur herhalde.