View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic
Cengo
12.Temmuz.2015, 22:03
Robben'in bonservisi min 25M Euro olur. Ben yazdım ilk ama fazla da heveslenmeyin derim yine de.
Barak
12.Temmuz.2015, 22:06
Clasie, Soton'un listesine girdiyse potansiyeli ciddi boyutta demektir. Bize yedirmezler artık.
Cengo
12.Temmuz.2015, 22:11
Clasie, Premier League'de şu anda ancak rotasyon oyuncusu olur. İleride kendisini geliştirirse başka. Çünkü teknik bir oyuncu ama dar alanda oynuyor.
TeNaciOUS MidFieLdeR
12.Temmuz.2015, 22:29
clasie aslinda tam barca oyuncusu, xavi potansiyeli var onda. teknik, fizik ve pozisyon olarak bire bir ortusuyor.
ramirezin oluru varsa gelsin isterim, 442nin saginda oynar, gerekirse mc de oynar. tam gorev adami. nani, rvp, diego birlikte sahada olacaksa defansif yonden tamamlayici oyuncu olur. ofansi da kotu degildir, yuksek seviye maclarda gerekli olabilir.
Önder HOCA
13.Temmuz.2015, 00:03
http://i.imgur.com/41xxdI3.jpg
Bordo61Mavi
13.Temmuz.2015, 02:38
Muhtesem futbolcular geliyor memlekette.
Eto, Nani ve Podolski'nin katkilari olurmu tartisilabilir
ama
Van Persie'yi tartisamasin. Is ahlaki herzaman ust duzey olmustur, onu super ligde izlemek icin lig tv paketimi upgrade yapacagim.
Cengo
13.Temmuz.2015, 03:11
http://i.imgur.com/RsboyDk.jpg
https://twitter.com/SEDATKAYA_1/status/620288756130648065
Sedat Kaya az bilgi verir ama öz verir. Duyum dahi denmez ona. %100 tutturur.
Doğrudan kulüpten bilgi alıyor ama kimse gerçek kaynağını bilmiyor.
Kim olabilir?
BaGa TaRKaN
13.Temmuz.2015, 10:12
http://i.imgur.com/RsboyDk.jpg
https://twitter.com/SEDATKAYA_1/status/620288756130648065
Sedat Kaya az bilgi verir ama öz verir. Duyum dahi denmez ona. %100 tutturur.
Doğrudan kulüpten bilgi alıyor ama kimse gerçek kaynağını bilmiyor.
Kim olabilir?
2 Oyuncu Var Yaşlıysa Reyes, Gençse Gerard Deulofeu'dur Biz FM'de 2'sini Tercih Ederiz Ama Reelde Bizim Kulüpler Reyes'i Tercih Eder :)
Başka da Alternatif Yok :)
Edit: Gerard Everton'a Transfer Olmuş O Zaman Tek Seçenek Jose Antonio Reyes'den Başkası Değil Bu İsim :)
Cengo
13.Temmuz.2015, 11:38
2 Oyuncu Var Yaşlıysa Reyes, Gençse Gerard Deulofeu'dur Biz FM'de 2'sini Tercih Ederiz Ama Reelde Bizim Kulüpler Reyes'i Tercih Eder :)
Başka da Alternatif Yok :)
Edit: Gerard Everton'a Transfer Olmuş O Zaman Tek Seçenek Jose Antonio Reyes'den Başkası Değil Bu İsim :)
Jose Antonio Reyes mi? Çok büyük saçmalık olur :(
Gerard Deulofeu olsaydı keşke.
europeanconquer
13.Temmuz.2015, 11:45
Vitolo diyorlar,belki Kevin Gameiro'da olabilir çünkü biliyorsunuz bizim ülkede oyuncuların mevkileri alakasız olarak belirtilebilir.
byariff
13.Temmuz.2015, 13:06
reyes sozlesme uzatti sevilla ile zor o artik.. maliyete bakmazsak van persie transferi muthistir. tebrikler fenerbahce yonetimine.
ReaList
13.Temmuz.2015, 14:44
Bana göre şuan tek eksik Orta Alan oyuncusu. Josef falan hikaye zerre beğenmedim o adamı yazık verdiğimiz o kadar paraya. Onu alacağına bir 8 daha ekle getir en sağlamından bir Şampiyonlar Ligi topçusu, ne gerek var? 13-14'e çok rahat Ramires'i bağlayabilirdin.
Barak
13.Temmuz.2015, 23:59
Bence de yazık o paraya ama tek iyi yönü hoca istemiş bu güzel bir şey, transfer Aziz'in değil
sentugo
14.Temmuz.2015, 20:32
@Cengo (http://forum.turksportal.net/vb/members/cengo.html)
TribünDergi şöyle diyor:
Robin van Persie, Fenerbahçe'den yılda €4.9M + maç başına €20bin (Max 40 maç) alacak. Sözleşme 3 yıllık.
Var mıdır doğruluk payı?
Cengo
14.Temmuz.2015, 21:01
@Cengo (http://forum.turksportal.net/vb/members/cengo.html)
TribünDergi şöyle diyor:
Robin van Persie, Fenerbahçe'den yılda €4.9M + maç başına €20bin (Max 40 maç) alacak. Sözleşme 3 yıllık.
Var mıdır doğruluk payı?
Kamuyu Aydınlatma Platformu (http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=452431)
Barak
14.Temmuz.2015, 21:11
, GS'nin Drogba'yı 35 yaşında aldığını düşünürsek 3 yıllık sözleşme çok akıllıca olmuş 5-6 milyon euro zaten beklenen bir şeydi. Forma ile biz aradaki açığı kaparız zaten, yanlız çok kararsızım Nani'nin forması mı? RVP mi ? :( Bi de bu var. Terraneo mu yazdırsam :n:
http://i.imgur.com/78NhwUA.jpg (http://imgur.com/78NhwUA)
Namzet
14.Temmuz.2015, 23:29
, GS'nin Drogba'yı 35 yaşında aldığını düşünürsek 3 yıllık sözleşme çok akıllıca olmuş 5-6 milyon euro zaten beklenen bir şeydi. Forma ile biz aradaki açığı kaparız zaten, yanlız çok kararsızım Nani'nin forması mı? RVP mi ? :( Bi de bu var. Terraneo mu yazdırsam :n:
http://i.imgur.com/78NhwUA.jpg (http://imgur.com/78NhwUA)
Bende bu kararsızlığa düştüm en sonunda Terraneo yazdırmaya karar verdim:D
Önder HOCA
15.Temmuz.2015, 00:29
3 tane alın kafanız rahat olsun :director:
petrol_fb12
15.Temmuz.2015, 06:37
RVP : "KALİTESİ VE OYUNCU YETENEKLERİNİ" TARTIŞILMAZ..!
Nani : Alex Ferguson bile zar zor kontrol ettiği bir futbolcuydu kafasına göre oynar ve rahattır saha içinde ( Sporting Lizbon'da değişmişse bir şey diyemem)
Şener ve Fernandoa : Lig için çok iyi futbolcular Avrupa tam bir kapalı kutu..
Fabiona ve Ba : İkiside Sivas maçında izlediğim kadarıyla vasat rotasyon oyuncusu olacak ama bakalım..
Souza : Transfer döneminin en pahalı oyuncusu bakalım neler yapacak..
Simon Kjaer : Egemen'den bir farkı yok diyorlar ben hiç izlemedim..
Emre'nin Fenerbahce'den gitmesi iyi oldu..Webo ve Egemen kalması gerekirdi yönetim kararı...En çok Emenike'ye sevindim..
Fener bu saatten transfer yapmaz..Yaparsa Orta Saha'ya yapması lazım..
Kadro öyle geniş ki,3 Tane ilk 11 yaparsın :)
Barak
15.Temmuz.2015, 09:49
RVP : Fazla konuşmaya gerek yok..
Nani : Alex Ferguson bile zar zor kontrol ettiği bir futbolcuydu kafasına göre oynar ve rahattır saha içinde ( Sporting Lizbon'da değişmişse bir şey diyemem)
Şener ve Fernandoa : Lig için çok iyi futbolcular Avrupa tam bir kapalı kutu..
Fabiona ve Ba : İkiside Sivas maçında izlediğim kadarıyla vasat rotasyon oyuncusu olacak ama bakalım..
Souza : Transfer döneminin en pahalı oyuncusu neler yapacak..
Simon Kjaer : Egemen'den bir farkı yok diyorlar ben hiç izlemedim..
Emre'nin Fenerbahce'den gitmesi iyi oldu..Webo ve Egemen kalması gerekirdi yönetim kararı...En çok Emenike'ye sevindim..
Fener bu saatten transfer yapmaz..Yaparsa Orta Saha'ya yapması lazım..
Kadro öyle geniş ki,3 Tane ilk 11 yaparsın :)
Diyorlarla mışla mişle bu işler olmuyor. Ayrıca 1 maçla bir oyuncuyu ve hazır olmayan bir oyuncuyu yargılamak ne demek. RVP için de keşke konuşsaydın ne derdin merak ediyorum. Karamsarlık mı yapıyon başka bir şey mi çözemedim
LaigLeNoiR
15.Temmuz.2015, 11:19
Barak sen buraların ağası mısın pardon ama ?
Nereye baksan insanları bir küçük görme çabası bir üstten bakma havası ve bilmişlik cakası...
Lütfen biraz dikkatli ol bu aralar fazla gözüme takılıyorsun.
William Rookwood
15.Temmuz.2015, 22:29
Drogba, fiziksel ve dayanıklılık bakımından RVP'den kat ve kat üstün bir futbolcu. Yanlış anlaşılmasın karşılaştırma yada küçümseme anlamında söylemiyorum. Bana sorarsanı FB'nin RVP'yi transfer etmesi Türkiye Ligi adına tarihsel bir olaydır, büyük bir iştir. Kendisi dünyanın sayılı forvetlerinden. Hangi takıma gitse banko 11 oynar. 10 numara bir forvet. Sadece fiziksel olarak karşılaştırma yapmak istedim. Afrikalı oyuncuların beyazlara göre çok daha iyi fizikleri ve dayanıklılıkları var genelde. Drogba Galatasaray'a geldiğinde halen fit ve kuvvetli bir oyuncuydu, halende öyle aslında.
Robin van Persie - Goal.com (http://www.goal.com/tr/people/netherlands/2841/robin-van-persie)
Cengo
16.Temmuz.2015, 00:02
Güç ve denge olarak muazzama yakın olabilir ama dayanıklılıkta sıfırı tüketti Drogba. Galatasaray'da maçların 2. yarılarında mücadele bile etmiyordu.
erdem344
16.Temmuz.2015, 02:07
josef hakkında genel yorum sağlam topçu olduğu yönünde ama bakalım
Namzet
16.Temmuz.2015, 02:51
Orta sahaya mutlaka 1 oyuncu almalıyız
William Rookwood
16.Temmuz.2015, 12:12
Güç ve denge olarak muazzama yakın olabilir ama dayanıklılıkta sıfırı tüketti Drogba. Galatasaray'da maçların 2. yarılarında mücadele bile etmiyordu.
Ama 36-37 yaşındaki bir oyuncuya göre yine iyi seviyede. Çoğu futbolcu 32-33 yaşından sonra fiziksel anlamda bitiyor. Kuyt gibi, Drogba gibi oyuncular istisna bu durumda.
Barak
16.Temmuz.2015, 12:26
İngiltere ve İtalya'dan oynayan oyuncular 36-37'ye kadar çok aşırı düşüş göstermiyor. RVP 2 yıl ölümüne top oynar.
Bu arada şunu paylaşmak istedim. İngiltere'de bir çocuk fena RVP hayranı, RVP Fener'e transfer olunca :) çok büyük bir üzüntü yaşamış izlemek isterseniz linki burada
Türkçe'si şu Annesi çocuğa ne oldu diye soruyor. Çocuk RVP satılacak diyor. Satılacak mı diyor evet Diyor :D Tabi o ara da kıyamam çocuk fena ağlıyor
https://www.indiegogo.com/projects/biz-fenerbahceliyiz-bizden-cok-adam-cikar#/story
(https://www.indiegogo.com/projects/biz-fenerbahceliyiz-bizden-cok-adam-cikar#/story)
Escochae
16.Temmuz.2015, 12:42
Josef de souza'yı izleyenler nasıl bir oyun tarzı olduğu hakkında bilgi verebilir mi? Box to Box oynayabilir mi yani
dAleksic
16.Temmuz.2015, 13:32
Clasie, Southampton ile anlaştı.
himone
16.Temmuz.2015, 15:15
Clasie, Southampton ile anlaştı.
Evet, bizim için büyük hayal kırıklığı oldu tam ihtiyacımız olan oyuncuydu(izlediğimiz kadarıyla). Zaten Southampton gibi bir takıma transfer olması kalitesini ispatlıyor. Onun yerine gidip Souza'yı aldık hem de 8 milyona, arada sadece 3 milyon fark var. Ben şuana kadar Souza'yı beğendim, oyunu kurması ve her türlü pozisyonda sakin kalması çok olumlu. Topu verip mal gibi beklemiyor hemen boş alana yöneliyor, ayrıca ileride de gerektiğinde baskı kurabiliyor. Ama verilen bonservis gereği bence kimsenin gözüne giremeyecek, özellikle Emre'nin yerine gelmesi büyük handikap. Kesin olarak değerlendirmek için Eylül-Ekim dönemini beklemek lazım. Ayrıca Brezilya liginden hazır geldiği için Kasım-Aralık döneminde hem mevsim hem de uzun maç temposundan dolayı düşüş gösterecektir. Holmen ve Meireles te zaten çöp konumundalar, kesinlikle oraya transfer yapmalıyız. Bence Uygar şuan Topuz, Meireles ve Holmen'in önünde(şahsi fikrim Meireles şuan takımın en kötü orta sahası).
Cengo
16.Temmuz.2015, 15:50
Clasie dar alanda oynayan önlibero. Takımın dezavantajlarını yoketmezdi. Maliyet artışından başka bir katkısı olmazdı bence.
Cengo
16.Temmuz.2015, 15:53
Josef de souza'yı izleyenler nasıl bir oyun tarzı olduğu hakkında bilgi verebilir mi? Box to Box oynayabilir mi yani
Teknik kapasitesi iyi ama dribbling meziyetleri pek olmayan, çabuk karar verebilen ama yaratıcılık anlamında ortalama altı, alanı dolduran, sürati ortalama üstü, çabukluk vasat, mücadele gücü yüksek bir önlibero. Topal ve Meireles'in hücum becerilerinin üzerinde değil.
Escochae
16.Temmuz.2015, 19:35
Teknik kapasitesi iyi ama dribbling meziyetleri pek olmayan, çabuk karar verebilen ama yaratıcılık anlamında ortalama altı, alanı dolduran, sürati ortalama üstü, çabukluk vasat, mücadele gücü yüksek bir önlibero. Topal ve Meireles'in hücum becerilerinin üzerinde değil.
Eğer ki sert bir oyuncu değilse, yani Baroni gibiyse işimiz zor. Van Persie transferi konusunda ne kadar tebrik ettiysem, ortasaha konusunda bir o kadar sitemliyim yönetime. Yani Appiah ve Aurelio gittiğinden beri bu takımın iki yönlü oynayabilecek bir oyuncu alınmadığını göremiyorlar mı? Açık ve net söylüyorum. Eğer ortasaha transferi alınmazsa çok büyük hayal kırıklığı yaşabileceğimizi düşünüyorum.
Escochae
16.Temmuz.2015, 19:46
Transferlerden ben dahil herkes Rvp, Fernandao'nun oynadığı forveti düşünüyoruz. Ama böyle bir sistemde 2 ortasahanın çift yönlü olması lazım. Sağlıklı bir Emre,Meireles ya da Melo, Selçuk gibi. Şuan elimizdeki en iyi ortasahamız Mehmet Topal bile çift forvette sırıtır. MEhmet Topal ile oynancaksa önüne geçen seneki gibi 2 ortasaha koymalıyız. Ayrıca Mehmet Topal'ın ortasahada 3lüde arkada oynadığı rollerde, hem beklerin rahat çıkmasını sağlıyorsun, hemde olası bir kontralara karşı önlem almış oluyorsun.
Yani olası bir 4-4-2 yada 4-2-3-1 dizilişini Topal yada Josef gibi ortasahalarla kurman benim futbol sistemime göre çok zor. Mutlak suretle alınması gereken minumum bir, benim fikrimce ise 2 tane boxtobox tarzda oyuncu alınmalı.
Önder HOCA
17.Temmuz.2015, 00:20
Clasie dar alanda oynayan önlibero. Takımın dezavantajlarını yoketmezdi. Maliyet artışından başka bir katkısı olmazdı bence.
katılmıyorum pas menzili elimizdeki bütün oyunculardan daha fazla zaten hocanın oynatmak istediği oyundada takım boyu kısaldığından çabuk oyuncular daha çok iş görür. clasi hem elimizdeki ortasahalardan daha çabuk hemde kazanılan topu direk oynayabilecek bir adam, zaten takım savunması oturduktan sonra dar alanda oynayan bir takım olucaz.
ek olarak: souza elimizdeki orta sahalardan ofansif anlamda daha dinamik.en azından pas almayı biliyor
himone
17.Temmuz.2015, 02:48
Clasie 2 yıl sonra 25-30 milyon Sterline İngiltere devlerinden birine transfer olduğunda çok üzülürüz. Son birkaç yıldır Emre'nin genç halini bulmamız gerektiği konusunda hepimiz hemfikirdik, o adam da Clasie'ydi. Top kontrolü, çabukluğu, uzun topları gayet iyi. Bize de dar alandan topla çıkacak oyuncu lazım. Böyle bir oyuncumuz olmadığı için hep oyunu kanatlara yıkmak zorunda kalıyoruz ve bu da bizi tahmin edilebilir ve savunması daha kolay bir takım haline getiriyor. Ortadan forvetlerle verkaç yapıp rakip savunmanın dengesini bozacak oyuncumuz yok.
KanaKe
17.Temmuz.2015, 16:58
@Escochae (http://forum.turksportal.net/vb/members/escochae.html) dediklerine harfi harfine katiliyorum.. rvp ve fernandao cifte forvet oynarsa takim pozisyon bulmakta cok zorlanir ayni zamanda orta saha defansif anlamdan zayif kalir cünkü topal souza olursa ofansif yönü kisir olacak diego topalin yaninda göbekte oynarsada defansif yönde iyi olmayacak.. onun icin en iyi cözüm rvp ilerde tek basina nani alper ve diego da ona calismali.. fernandao ise sonradan oyuna girebilir webo gibi yada cok darda kaldigimiz anda riske alinip 4-4-2 oynanabilir.. orta sahaya transfer sart bu bakimdan.. ancak aziz yildirim hepimizin bildigi gibi takim shaktara elendigi vakit transfer yapar taraftari ve camiayi susturmak icin alistik artik bu olaylara..
TeNaciOUS MidFieLdeR
17.Temmuz.2015, 18:46
adam silbastan takim kurdu, rvp-nani-diego gibi uluslararsi starlari getirdi, hala elenirse taraftari susturmaktan bahsetmissin :n: KanaKe
herseyi bir anda basarmak mumkun degil, gruplara kalirsa bile bu takim bence buyuk basari olur. biraz sabirli olmali, gerekirse bu sene iyi bir AL sezonu gecirip sonraki sene eksik kalan yerleri tamamlayip SL icin hedef buyutmeye calisilmali. bu sene gelecek icin olumlu adimlar atildi, onumuzdeki sene de rutuslar yapilir ve 4 4luk bir takim olur. hersey zamanla.
josefi henuz cok iyi etud edemedik, clasie yi almadigimiza pisman olmayiz umarim.
OrcunFB
18.Temmuz.2015, 16:11
Transferler iyi hoş da yine kadro planlaması yapılmamış veya eksik yapılmış gibi. Takımda bolluk olan bölgeler de var eksik olan bölgeler de. Doğru bir planlamanın ürünü değil şu anki kadro.
nerazzuri
18.Temmuz.2015, 17:12
Transferler iyi hoş da yine kadro planlaması yapılmamış veya eksik yapılmış gibi. Takımda bolluk olan bölgeler de var eksik olan bölgeler de. Doğru bir planlamanın ürünü değil şu anki kadro.
transferler iyi hoş ama vitor pereira benim kadar düşünüyor mu kadroyu nasıl kuracağım diye acaba. katılıyorum söylediklerine.
elde diego var. vazgeçip 442 tercihini düşünelim;
orta ikili topal-josef. orta saha kilit. oyun kanatlara yığılacak.
diego'lu sistem düşünelim. 4231;
topal-josef-diego. ama fernandao yedek?
alper gibi cevher var elinde nerede kullanacaksın?
olası 2 sistemde topal veya josef'in sakatlandığını düşünelim; yedeği? meireles mi?
sow ne olacak? yedek kalmayı kabul edecek mi? yoksa sol kanatı yine kitlemeyi mi düşünüyor?
4132 geçiyor aklımdan. topal-nani-diego-stoch-fernandao-van persie.
5 defans 5 forvet. 5 atar 5 yeriz.
emre tarzı bi' adam bu takıma şart. josef tamamen lükse kaçtı bu transferler arasında bana göre.
topal'ın gideğini varsayarsam(ki böyle düşünüyorum) josef bu yüzden alındı. topal gitmeyecekse 8m€ topal'ı yedeklemek için gerçekten lüks.
himone
18.Temmuz.2015, 17:43
Planlamada ben sorun görmüyorum, inanılmaz kötü bir kadro yapımız vardı. Çok kaliteli oyuncularımız vardı ama planlama kötüydü, üstüne sakatlık sorunu olan ve yaşlı oyuncu sayısı da fazlaydı. Böyle bir kadronun 1 senede sil baştan düzenlenmesi kolay değil. Yapılanmayı 2 senelik düşünmek lazım, bu sene Selçuk, Bekir, Egemen, Emre, Kuyt, Webo ve Mert sözleşmesi bittiği için gönderilen oyuncular. Bu oyuncuların bu kadar kolay gözden çıkarılmalarının tek sebebi sözleşmelerinin bitmesi. Kadlec, Serdar Kesimal, Volkan, Meireles gibi çöpler dururken bunların gitmelerinin de tek sebebi bu. Seneye de Alves, Meireles, Kadlec, Serdar Kesimal, Topuz, Krasic(toplam sözleşme tutarı 12 milyonun üstünde) gibi oyuncuların sözleşmeleri bitiyor onlar da büyük ihtimalle seneye gönderilerek yerlerine transfer yapılacak. Bu oyuncuları şimdi göndermeye kalksak talipleri olmadığı için 10 milyonun üstünde maliyet olacak, yerlerine adam almak içinde sözleşmeleri ile birlikte 20 milyondan fazla para harcanacak. O yüzden bu sene takıma fazla yüklenmeden, Avrupa Liginde çeyrek final ve ligde şampiyonluk hedefleri koyularak gidilmeli. Takım kendisine daha yüksek bir hedef koyabilir ama bizim beklentimiz bu yönde olmalı diye düşünüyorum. Seneye bahsettiğim çöpler gidince de çok iyi oyuncular alınabilir. Zaten böyle bir yapılanmayı mükemmel yapabilecek olsak şimdi bu konumda olmazdık. Manchester United'a bakın, bizimle neredeyse aynı konumdalar 2 yıldır 200 milyon Euro'dan fazla harcadılar ama hala istedikleri takım ortada yok belki bu sene eksikleri daha iyi kapattılar ama ona rağmen stoper bölgeleri ve forvet bölgeleri yetersiz.
Orta saha transferi konusunda ben de aynı fikirdeyim ama benim düşüncem Meireles ve Holmen'in çöp olduklarının anlaşılacağı ve iyi bir orta saha transfer edileceği yönünde. Daha önce de dediğim gibi keşke Souza yerine Clasie alınsaydı ama olmadı, bu arada bonservisi yüksek ama ben şuana kadar Souza'yı beğendim(fakat bonservisinden dolayı kimseyi tatmin edemeyecektir). Aslında stoper ve kaleci sorunumuz aynen devam ediyor ama orta saha daha önemli. Ben bu sene takım yeni kurulduğu için çok bi beklenti içinde değilim. Ama seneye o gümbür gümbür oynayacak takım oluşmazsa o zaman karamsar olurum. Yıllardır bu takımı eleştiren birisiyim, sebebi kupa alınamaması falan da değil oynanan rezalet futbol. Ersun Yanal'ın oynattığı futbolu da beğenmezdim, Daum gitsin diye şampiyonluğu kaybedelim diye dua etmişliğim de var. Şimdi yıllardır beklediğim zihniyet takıma yerleşmiş, varsın 1 yıl daha şampiyonlar ligini gitmeyelim ben beklemeye razıyım.
Burak Akmanoğlu
18.Temmuz.2015, 21:21
transferler iyi hoş ama vitor pereira benim kadar düşünüyor mu kadroyu nasıl kuracağım diye acaba. katılıyorum söylediklerine.
elde diego var. vazgeçip 442 tercihini düşünelim;
orta ikili topal-josef. orta saha kilit. oyun kanatlara yığılacak.
diego'lu sistem düşünelim. 4231;
topal-josef-diego. ama fernandao yedek?
alper gibi cevher var elinde nerede kullanacaksın?
olası 2 sistemde topal veya josef'in sakatlandığını düşünelim; yedeği? meireles mi?
sow ne olacak? yedek kalmayı kabul edecek mi? yoksa sol kanatı yine kitlemeyi mi düşünüyor?
4132 geçiyor aklımdan. topal-nani-diego-stoch-fernandao-van persie.
5 defans 5 forvet. 5 atar 5 yeriz.
emre tarzı bi' adam bu takıma şart. josef tamamen lükse kaçtı bu transferler arasında bana göre.
topal'ın gideğini varsayarsam(ki böyle düşünüyorum) josef bu yüzden alındı. topal gitmeyecekse 8m€ topal'ı yedeklemek için gerçekten lüks.
4-4-2 kullanıp Diego'yu oynattı ve kesinlikle Diego Fenerbahçe'ye geldiğinden beri oynadığı en iyi oyunlardan birisini oynadı ilk 45 Dakika'da ..
Escochae
19.Temmuz.2015, 00:57
Yalnız diego ben dahil çoğu kişiyi yanıltacak galiba. Teknik olarak şüphe etmeyeceğim bir oyuncuydu fiziksel olarakta epey geliştirmiş kendini. Özelikle son hazırlık maçında boxtobox oynadı ve hakkını verdi. Ayrıca o topun dibine girip tek hamlede kaleci ile karşı karşıya kalması ders olarak okutulmalı. Mest ettiler beni Nani ile beraber. Yalnız ne kadar mücadele etmek çok önemli olsa da futbol teknik oyuncularla ayrı bir keyifli yahu
Barak
19.Temmuz.2015, 02:40
Bu Shaktar'da her yıl şampiyon olur. Kaç yıldır ŞL'ye katılamıyoz . Adamlar 2.oldu. Şansa bakya, bunları geçsek zaten sonraki turda bir İngiliz gelir.
LaigLeNoiR
20.Temmuz.2015, 09:06
İnfantino yine gitti bizim için zor bir kura çekti, Türk takımlarını sevmiyor bu adam kura bazında.
Herkes turun geçilmesi halinde bir transferin daha olabileceğinden bahsediyor ama ben olsam eğer o transferi yapacaksam turdan önce yaparım turdaki şansımı yükseltirim.
Önder HOCA
20.Temmuz.2015, 22:30
edit.......
ForsakeN
22.Temmuz.2015, 00:45
Alper'deki cevheri bir tek ben göremiyorum heralde. Takıma geldiğinden beri tek geliştirebildiği yönü plase vuruş yapmaya çalışmak.
MassiveStroke
22.Temmuz.2015, 01:21
Alper'deki cevheri bir tek ben göremiyorum heralde. Takıma geldiğinden beri tek geliştirebildiği yönü plase vuruş yapmaya çalışmak.
İzin vermiyorlar ki adam çıkarsın içindeki cevheri.. 3 maç oynuyor oynamıyor adamı yedeğe alıyorlar , şimdi de Nani-Stoch geldi iyice yapışır kulübeye..
mwaru
22.Temmuz.2015, 01:59
Stoch'un kimseyi kesebilecegine inanmıyorum. Alper de yetenekli ama istikrar ve gelisim sorunu var. 3 mac mükemmel oynayıp 5 mac silik takılıyor
GT-I9505 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
TeNaciOUS MidFieLdeR
22.Temmuz.2015, 22:56
İnfantino yine gitti bizim için zor bir kura çekti, Türk takımlarını sevmiyor bu adam kura bazında.
Herkes turun geçilmesi halinde bir transferin daha olabileceğinden bahsediyor ama ben olsam eğer o transferi yapacaksam turdan önce yaparım turdaki şansımı yükseltirim.
playof icin transfer yapilmaz bence, gruplara kalinirsa ancak ekstra transfer bekliyorum ben. playof icin yapilan transferden fayda gelmez. takima girmesi, uyum yakalamasi vs zor. rvp icin bile shakhtar maci henuz garanti degil.
himone
23.Temmuz.2015, 18:16
Bence de takıma şuan transfer yapmak gereksiz olur. Madem gruplara kalabilmek için yapılmadı bu saatten sonra da yapılmasın. Zaten alınacak oyuncu hazır olup takıma alışana kadar elemeler biter. Bir de nasıl bir topçu alacaksınız ki takımı gruplara taşıyacak. Seneye elimizde bulunan ve sözleşmesi biten oyuncular gönderilir ve çok kaliteli 3 tane ve 2-3 tane de rotasyon oyuncusu alınarak değişim tamamlanır. Son senesinde olan oyuncular Serdar Kesimal, Alves, Meireles, Topuz, Krasic, Holmen, Kadlec ve Sow(gideceğini farz edelim). Bu oyuncuların maaş toplamı 13-14 milyon Euro'nun üstünde. Sırf bu parayla bile çok kaliteli oyuncular alabiliriz, bir dahaki senenin transfer bütçesine bu rakamı ekleyince çok iyi bir rakam çıkıyor ortaya. Hatta Stoch ta 5-6 civarı bir paraya satılabilir(ben olsam satarım, birçok insanın aksine benim bir beklentim yok kendisinden).
Varonil
10.Ağustos.2015, 15:51
stoper bu yıllık çok elzem değil, eğer bir ortasaha ve bir kanat transferi yapılırsa bu takım bruno alves'e rağmen avrupa liginde final görür.
antiochia
11.Ağustos.2015, 09:04
takımın ivedi kaleci ve defansif oyun kurucuya ihtiyacı var
diktac
12.Ağustos.2015, 21:31
Ozan'ı Kap'a bildirdik.
AÇIKLAMA | Fenerbahçe Spor Kulübü Resmi Sitesi (http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=46211)
Barak
12.Ağustos.2015, 21:40
Bu da Mehmet Topuz gibi olmaz inş :)
Escochae
12.Ağustos.2015, 21:46
Ne milli takımda ne de Bursadeyken Ozan'ı izleme şansı bulamadım. Fmden bildiğim kadarıyla biliyorum diyebilirim. Tarz olarak nasıldır? Bizim ortasahada yer bulabilir mi? İzleyenler yorumda bulunursa iyi olur
Cengo
12.Ağustos.2015, 22:03
Volkan Şen için de 800bin Euro + Stoch, tamammış.
William Rookwood
12.Ağustos.2015, 23:15
Bonservis ücreti ne kadar? 7 milyon diye konuşuluyordu ama.
aytekin79
12.Ağustos.2015, 23:29
Tabiri caizse her tuzluğu olana hyarla koşmak gibi , "satılık oyuncum var" diyen her takıma yanaşmaya başladı Fenerbahçe :)
Gerçekten bu topçuları nasıl oynatabilecek, hangi dizilişle oynayacaklar, bunlar kulübede ne kadar mutlu olacaklar çok merak ediyorum . İlginç bir lig bizi bekliyor.
Barak
12.Ağustos.2015, 23:55
Neyse Ozan yabancılık çekmeyecek en azından Bursa'nın yarısı bizde :D
Sadixx
13.Ağustos.2015, 00:27
Volkan Şen için de 800bin Euro + Stoch, tamammış.
inşallah yalandır gerek yok böyle bir transfere.
Barak
13.Ağustos.2015, 00:57
Volkan'ı bende istemem valla, nankör olduğu için yoksa iyi topçu ama stoch'la takasa sokmam orası ayrı
diktac
13.Ağustos.2015, 01:01
Volkan'ın gelmesini istemiyorum ben
LaigLeNoiR
13.Ağustos.2015, 08:37
Ozan'ın da dahil olmasıyla birlikte Fenerbahçe orta sahasını merak etmeye başladım.
Topal-Souza-Meireles-Ozan-Alper-Uygar-Diego-Holmen-Topuz
sananes
13.Ağustos.2015, 09:13
Topal-Souza-Meireles-Ozan-Alper-Uygar-Diego-Holmen-Topuz
burada sayıca çok işlevsel anlamda az orta saha oyuncusu var. Holmen gidici, Alper orta sahada oynayamayacak kadar savruk esas yeri kanatlar, Uygar'a maalesef şans vermez, Meireles ya sakatlanır ya kırmızı görür, Diego zaten ofansif orta saha, Mehmet Topuz en son ne zaman orta saha oynadı ben unuttum.
Geriye Topal-Souza-Ozan kalıyor. Onlar da değişe değişe oynarlar. Zaten ben Ozan'ın 4-4-2'nin sağında tercih edilebileceğini düşünüyorum.
LaigLeNoiR
13.Ağustos.2015, 09:32
Valla ben olsam hiç uğraşmam Topal-Ozan oynatırım. Meireles'i isteyen varsa da takımdan gönderirim,bu kadar giderin olduğu yerde biraz gelir de olmalı.
byariff
13.Ağustos.2015, 13:55
yabancinin serbest oldugu yerde ozan"a 7m euro vermek hangi kafayla veriliyor yahu anlamiyorum ozanin ne basarisi varda 7m euroluk topcu anadolu takimlarina helal olsun 3 buyukleri iyi kazikliyorlar.
sananes
13.Ağustos.2015, 14:11
Beyler Arjen Robben için siteye sayaç mı koyalım ne yapalım? Transfer bitti bitecek deniyor.
Escochae
13.Ağustos.2015, 14:34
byariff İnan Ozan Tufan'ı hiç izlemedim. Yalnız gerek Valencia gerekse Avrupa'nın diğer külüplerinin 5MN gibi bir fiyata çıktığı yerde 7MN aşırı deniyorsa ben bunda iyi niyet aramam. Size gelseydi şayet bu kadar pahalı olmasından ziyade ne kadar gelecek vaaddetiğini konuşurduk dimi ?
antiochia
13.Ağustos.2015, 15:00
Ozan iyi tamam da Takımın hale stoper, kanat ve kaleci ihtiyacı var..Fabiano, Ba yetersiz.
diktac
13.Ağustos.2015, 15:22
Volkan'ı yalanladı resmi site
zarateray
13.Ağustos.2015, 15:40
Caner'i sol acık yapıp yeni bir sol bek alınıyormuş. Son adı geçen isim Alexander Büttner. Ben bu transfer politikasından bir gram şey anlamadım. Fener'in eksiği belli kanat ve Emre tarzı bir oyun kurucu
sananes
13.Ağustos.2015, 16:19
Caner bekte iyi, sol açıkta sıradan bir isimdir. Çok gereksiz olur.
diktac
13.Ağustos.2015, 17:15
Volkan'la görüşmelere başladık.
Volkan Şen ile Görüşmelere Başlandı | Fenerbahçe Spor Kulübü Resmi Sitesi (http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=46227)
Cengo
13.Ağustos.2015, 18:57
Geuvanio ve Feghouli'ye kulüpleri ile beraber teklif verilmiş.
himone
13.Ağustos.2015, 19:03
Enteresan işler yapıyoruz, tam transferi bitirdik derken tekrar sağa sola saldırmaya başladık. Aslında yapılabilecek mantıklı işler var ama her şeyi bir arada beklemek te hayalcilik olur, kalan eksikler de seneye tamamlanır. Takımın daha taktiği bile belli değil, eğer 4-4-2 oynanacaksa ciddi hatalar yapıyoruz bence, öncelikle takımın savunmasını ileri çıkartacak bir stoper gerekli ve bu oyuncu henüz alınmadı, takımda Diego ve Sow oynatılmak isteniyor ve ikisi de bu taktiğe uyumlu oyuncular değiller üstelik 4-4-2 için forvetlerimiz eksik en az 1 oyuncu daha lazım o bölgeye. Bir de 4-4-2 için bu kadar orta sahada Uygar oynayamaz, Belçika-Hollanda gibi bir ülkeye kiralanırsa çok iyi pişer bu kesinlikle düşünülmeli en rahat gelişeceği dönemde kulübede harcanacak. Eğer 4-3-3, 4-2-3-1, 4-4-1-1 tarzı bir taktikle oynanacaksak daha mantıklı işler yapılabilirdi. Madem Stoch'tan ümidi kesitik 4-5 milyona falan satılabilirdi, Sow'u da 3-5 arası bir rakama satarak Christian Atsu, Wilfried Zaha(Zaha satılmış galiba ama o tarz bir oyuncu işte) tarzı kanat-forvet oyuncu kiralayabilirdik bu senelik(para kazanabileceğimiz tek bölge burası).
Ozan Transferi bence mantıksız değil, 20 yaşında bu kadar olgun olan bir oyuncu için riske edilebilecek bir tutar. Ayrıca yabancı kontenjanı istediği kadar kalksın, gidin Dünyanın herhangi bir yerinden Ozan kalitesinde 7 milyon Euro'ya oyuncu getirin bakalım hodri meydan. Hazırlık maçı yaptığımız Guimares'de Mensah diye bir oyuncu vardı A.Madrid alıp kiraladı bonservis bedeli için de 9 milyon falan deniyordu, onun ne başarısı var Avrupa'da. Brezilya bile artık potansiyelli oyuncuları satmıyor, kimi isteseniz 10 milyondan açıyorlar kapıyı Avrupa'dan zaten genç oyuncu aklı varsa Türkiye'ye gelmez. Ona bakarsanız İngiltere'de de yabancı sınırı yok, biraz parlayan İngiliz oyuncuya deli gibi para veriyorlar. Eğer bir oyuncu kendi ülkesinde transfer oluyorsa bu rakam biraz daha artar, tüm Dünyada bu böyledir.
Volkan konusu ise bence gereksizdi, eğer Stoch satılacaksa rakam olarak tamam ama Volkan mentalinde bir oyuncu kulübeden gelerek katkı sağlayamaz bence. Bir tane daha kanat oyuncusu transfer edileceği söyleniyor. Bence takımın 1 as 1 yedek kanattan ziyade stoper sıkıntısı var, Alves'i 1-2 milyona Porto'ya falan gönderip iyi bir kanat alınabilirdi. Hiç transfer yapılmasa anlardım ama transfer yapılıp bir de 2 tane kanat oyuncusu alınınca ister istemez eleştiri hakkımız doğuyor.
Barak
13.Ağustos.2015, 19:08
Daha almasınlar yeter be kardeşim. Josef ve Ozan yerine tek bir box to box alınsa ikisine verilen parayla bugün Rapid'i çekmiştik Play off'ta
Barak
13.Ağustos.2015, 22:16
Üzüldüm şimdi ya :)
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Fenerbahçe’nin elinden çıkarmaya çalıştığı Krasiç ile Holmen’e talip olduklarını söyledi...
Ertuğrul Sağlam (http://www.hurriyet.com.tr/index/ertugrul-saglam/), yeşil beyazlı takımın transfer çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Bir süredir sarı lacivertli takımın kadroda düşünmediği Holmen ve Krasiç için nabız yokladıklarını doğrulayan Sağlam, “Sabah Fenerbahçe (http://www.hurriyet.com.tr/index/fenerbahce/) İdari Menajeri Hasan Çetinkaya’yı aradım, iki oyuncumuz kaldı, onları da alabilirsiniz diye... Bizden bütün takımı aldılar zaten. Krasic ve Holmen için bir ilgimiz var ancak şu anda transfer sürecinde olduğumuz için net ifadeler kullanamayız†dedi.
himone
13.Ağustos.2015, 23:05
Üzüldüm şimdi ya :)
Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Fenerbahçe’nin elinden çıkarmaya çalıştığı Krasiç ile Holmen’e talip olduklarını söyledi...
Ertuğrul Sağlam (http://www.hurriyet.com.tr/index/ertugrul-saglam/), yeşil beyazlı takımın transfer çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Bir süredir sarı lacivertli takımın kadroda düşünmediği Holmen ve Krasiç için nabız yokladıklarını doğrulayan Sağlam, “Sabah Fenerbahçe (http://www.hurriyet.com.tr/index/fenerbahce/) İdari Menajeri Hasan Çetinkaya’yı aradım, iki oyuncumuz kaldı, onları da alabilirsiniz diye... Bizden bütün takımı aldılar zaten. Krasic ve Holmen için bir ilgimiz var ancak şu anda transfer sürecinde olduğumuz için net ifadeler kullanamayız†dedi.
İkisinin yıllık toplam maliyeti 3,6 milyon Euro ve ikisi de seneye serbest kalıyor. Yıllık paranın yarısını bile koparsak kardır çünkü bu adamları kiralama bedeliyle bile bir takıma gönderemeyiz. Verelim maaşın %50'si karşılığında en azından Şener'in parası çıkmış olur, tabi onu kabul ederlerse. Adamlara 11-12 milyon Euro para bayıldık biraz da onlar bize para versin.
Cengo
14.Ağustos.2015, 00:51
Arjen Robbeni transfer etmek için tüm fedakarlığı yaptık fakat malesef kulübü izin vermedi
https://twitter.com/eksiogluilhan/status/631907222021349380
Ama mutlaka sağ kanat transferi yapacağız merak etmeyin . Hepimize çok mutlu bir sezon diliyorum. İyiki FENERBAHÇELİYİZ
https://twitter.com/eksiogluilhan/status/631907268594933760
Volkan Şen den sonra EN AZ 1 transfer daha yapacağız (insallah)
https://twitter.com/eksiogluilhan/status/631909348822941696
Eksiksiz iş yapmak gerektiğinin farkına varmış olunduğundan ötürü sevinçliyim.
Seneye de 16 oyuncunun sözleşimesi bitiyor. Caner, Gökhan, Topal ve Uygar ile yenileyerek 12 oyuncunundan gelen maaş açığını 4-5 transferde rahatlıkla kullanabilirsin.
Ayrıca Ozan'a, hatta Volkan'a dahi verilecek bonservis makuldür. Avrupa'da bu seviyede 20 yaşındaki bir oyuncunun bonservisi zaten en az 6-7M Euro'dan başlar. 4M civarı yeteneği, 1M civarı yaşının ederi, 2M da potansiyeline erken ödemiş oluyorsun zira. Volkan'a ödenecek rakamı da tartışacak biri yok zaten, çok düşük. Ozan transferine çok demek için önce transfer seviyesine, potansiyeline bakmak gerek. Ezerbere konuşuyor insanlar. Başarısızlığın üstünü karalayarak örtmek hoş değil. Her transfer risktir, gelecek vadeden transfer daha da ciddi bir risktir. Bu riski almadan başarılı olamazsın. Risk almak parayı çöpe atmak demek değildir. Bunu söyleyen zihniyet ile bir gram ilerleme olamaz Türk Futbolu'nda.
Ayrıca hiç bir transfer doğrudan ilk 11 oynamak zorunda değil. Hocanın adaletinden ya da disiplinin daha önemli bir şey olamaz. Antrenmanda ve sahada verdikleri ile alır formayı oyuncular hocadan. Saha içi şartlar neticesinde zaman zaman oynamamak zorunda da kalabilirler. 3 kupada senede 55-60 maç oynama potansiyeli olan bir takım yaratıyorsan kadronun geniş olması kadar normal bir durum olamaz. Forma şansı bulamadığı iddia edilen Alper, geçen sezon kupa dahil 35 maçta forma giydi. Bazı şeyleri aşmamız gerekiyor.
Mutlak olarak Volkan haricinde üst düzey bir kanat oyuncusu ve orta sahaya da topu yönlendirecek, sıkışan oyununu açacak, ters kanadı görecek, tempoyu arttıracak, pres halinde topu taşıyacak yetenekli üst düzey bir 8 numara orta saha gerekiyor. Hatta sol stoper de gerekiyor ama bütçeler dahilinde sezon sonu sözleşmesi bitecek olduğundan 1 sezon daha Alves tolere edilebilir. Yönetimin orta saha aradığını da biliyorum ayrıca.
Kadro mühendisliğinden bihaber olanların eleştirdiği, hatta rakibin korkup eleştirdiği bir ortamda risk alıp bu transferleri yapmak, kadro mühendisliğini doğru yönetmek elzemdir. Seneye FFP takibi neticesinde bu kadar çok transfer yapmak şansı olmayabilir. Bir kaç senelik bir takım kuruluyor. Yine gelirlerinin fazlalığı ile seneye de ciddi bir bütçesi olacak ve 2-3 oyuncuya çoğunlukta harcayabilecek, toplamda 4-5 oyuncu ile kadroyu mükemmelleştirebilecekler. Yapılan tanıtım da cabası. Varolan kuralı kullanmayacaksanız istemeyecektiniz hiç biriniz bu kuralı. Yabancı kuralı esnetildiğine göre sonuna kadar kullanmak zorunda takımlar. Aksi taktirde takımına zarar vermeye kimsenin hakkı olamaz.
Son olarak Krasic ve Stoch'un gönderilmesi doğru olacaktır. Krasic zaten fazlalık durumunda, Stoch da oyununa çeşitlilik katamaması nedeni ezberlenen oyunu ile takıma hiç bir katkı sağlayamaz. Bazen değişiklik oyuncu için iyi olur. İkisini de takımda tutup kariyerlerine zarar vermemeliyiz. Kendileri toplarlarsa kazanan Türk Futbolu olacak sonuçta. Fenerbahçe'nin rotasyonu sağlamak için dahi transfer yapabileceği yeterince bütçesi var şu anda. Krasic ve Stoch'tan açılacak maaş bütçesi de cabası.
byariff
14.Ağustos.2015, 01:54
@byariff (http://forum.turksportal.net/vb/members/byariff.html) İnan Ozan Tufan'ı hiç izlemedim. Yalnız gerek Valencia gerekse Avrupa'nın diğer külüplerinin 5MN gibi bir fiyata çıktığı yerde 7MN aşırı deniyorsa ben bunda iyi niyet aramam. Size gelseydi şayet bu kadar pahalı olmasından ziyade ne kadar gelecek vaaddetiğini konuşurduk dimi ?
valencia isteseydi alirdi ozanda salak olmasaydi giderdi yani sadece dedikoduydu bu haber + bunun gs si bjksi yok 3 buyukler icin genel olarak dedim ben 7m euro cok para ne basarisi var ? 0 hic birsey yok.
Cengo
14.Ağustos.2015, 01:56
Oyuncuların yeteneklerini kulüplerinin başarıları açıklamaz. Bu zihniyet yüzünden scout ekipleri hiç bir işe yaramıyor bu ülkede.
LaigLeNoiR
14.Ağustos.2015, 09:50
Cengo
Ne kadar bonservis ödenmiş Volkan Şen için ?
BaGa TaRKaN
14.Ağustos.2015, 11:08
2,5 - 3 Milyon Euro Deniliyor Bursaspor 2 Oyuncuya Karşılık Fenerbahçe'den 10 Milyon Euro Kazandı. Bence Bursaspor İçin Büyük Başarı.
LaigLeNoiR
14.Ağustos.2015, 11:47
Dün akşam 4 Milyon euro deniyordu da gerçekten çok enteresan.
Bursa Volkan'ı önce Trabzon'a satıp geri aldı para kazandı şimdi de Fenerbahçe'ye satıp para kazandı bir daha geri alıp Gs veya Bjk'ye satar mı acaba :)
antiochia
14.Ağustos.2015, 13:26
Yanlış transfer politikası izliyoruz..Takım hangi sistemle oynarsa oynasın kaleci, hızlı bir stoper ve oyun kurucuya(savunma ve hücum dengesini sağlayacak) bir de kanat oyuncusuna ihtiyaç var. Sadece kanat peşinde konuşuluyor..Korkarım ki bu sene fiyasko ile sonuçlanacak
LaigLeNoiR
14.Ağustos.2015, 13:38
İyi de Ozan ve Volkan niye alındı ki o zaman denge sağlayacak orta saha ve sağ kanat işte hala bu transferlerden sonra yine mi ihtiyaç var ?
Barak
14.Ağustos.2015, 16:15
Yok artık en az 1 transfer daha yapılacakmış gerçi stoper şart. ( İnş. stoperdir )
http://i.hizliresim.com/Eq3drD.jpg (https://hizliresim.com/Eq3drD)
Barak
14.Ağustos.2015, 16:19
İdeal 11 şu şekil olur sanırım ilerleyen dönemlerde.
Şu 3 lü orta sahadan hiç biri yedek beklemez. Zaten beklememeli, Şu 11'in dışında kalanlar , Volkan Şen- Sow- Stoch - Diego- Meireles
http://www.footballuser.com/formations/2015/08/1314418_Fenerbahce_SK.jpg
sananes
14.Ağustos.2015, 16:22
Mehmet Topal'ı stopere çekip önünde Ozan-Souza oynayabiliriz gibi geliyor bana. Çok da iyi olur eğer Topal Euro 2008'de oynadığı gibi oynarsa stoperde.
aytekin79
14.Ağustos.2015, 16:49
Sow ve Diego yedek kalması nasıl bir lükstür. O kadar Süper bir ligimiz yok :)
himone
14.Ağustos.2015, 19:41
Bence Topal stoper oynamaz, özellikleri müsait gibi görünse de oyun anlayışı itibariyle uygun değil diye düşünüyorum. Topal orta sahada sürekli saha sola koşarak açık kapamaya alışkın bir oyuncu, ona bu hizada dur sürekli sağı solu kontrol et derseniz hata yapma ihtimali çok yüksektir. Ayrıca ben Topal ve Souza'nın da beraber oynamaya uygun olduklarını düşünmüyorum, ne kadar üzülecek olsam da ikisinden birisi yedek oturmalı ve yanlarında Ozan oynamalı. Diego olayı ise çok üzücü, bu kalitede bir oyuncuyu Türkiye'ye getirip ilk senesinde basiretsiz bir Hoca yüzünden ikinci senesinde de taktik yüzünden kullanamayıp göndermek(öyle olacağına inanıyorum) insanı kahrediyor. Robben için zaten umudumuz yoktu ama Feghouli olursa müthiş olur. Takımın kanatlarının Sow-Kuyt ikilisinden sonra Nani-Feghouli olması paha biçilemez... Tabi bir de Nani-V.Persie-Robben olma ihtimalini düşününce insanın ağzının suları akmıyor değil.
Barak
15.Ağustos.2015, 18:16
Feghouli haberleri çoğaldı. Kulüpte yalanlamadı hayırlısı bakalım
Cengo
15.Ağustos.2015, 19:02
Feghouli de tamammış. Fantastik bir takım oluyoruz yavaş yavaş.
aytekin79
15.Ağustos.2015, 19:08
Traftarı nezdinde beklentileri çok yükseltti Fenerbahçe . İlk 5 hafta sonrası başarısızlık kabul edilemez. Muhtemel bir başarısızlıkta da önce hoca gider, sezon sonunda da Aziz Yıldırım.
Barak
15.Ağustos.2015, 19:38
Traftarı nezdinde beklentileri çok yükseltti Fenerbahçe . İlk 5 hafta sonrası başarısızlık kabul edilemez. Muhtemel bir başarısızlıkta da önce hoca gider, sezon sonunda da Aziz Yıldırım.
Zenginin malı züğürtün çenesi :D
aytekin79
15.Ağustos.2015, 19:44
Zenginin malı züğürtün çenesi :D
Barakcım dediğim gibi maalesef zengin olmak da başa bela :D
sananes
15.Ağustos.2015, 20:14
Sow'u satıp başka bir forvet alsak keşke kulübe için.
Feghouli'yi çok seviyorum da o gelince Diego kulübeye gidecektir, bu yüzden gelmesin istiyorum.
BaGa TaRKaN
15.Ağustos.2015, 20:34
Hüseyin'ine Katılıyorum 5-10 Hafta Bir Başarısızlık Serisi Olursa Hocanın Suyu Isınır.
Barak
15.Ağustos.2015, 20:46
İsmail kadar kötü olacağını düşünmüyorum. Bu kadro ile İsmail bile şampiyon yapardı takımı, onun için çok sevinmeyin :)
diktac
15.Ağustos.2015, 21:53
İsmail kadar kötü olacağını düşünmüyorum. Bu kadro ile İsmail bile şampiyon yapardı takımı, onun için çok sevinmeyin :)
O kadar da değil :D
aytekin79
15.Ağustos.2015, 22:51
O zaman Fenerbahçe'ye kupasını versinler 34 hafta beklemenin ne anlamı var değil mi :)
SAİT71
15.Ağustos.2015, 23:27
Volkan sen nedir yahu sacma bi transfer
Kaka Leite
16.Ağustos.2015, 02:02
Volkan Şen yerine o paraya bir stoper daha alınsaydı keşke. FM de şampiyon olursunuz ardından size uçuk bir bütçe verilir sizde deli gibi adam almaya başlarsınız, kadroya bakınca kalite arttığını görmek öyle hoş gelir ki bazen sırf yıldız olsun diye bir mevkiye 3-4 oyuncu alırız ya mantığımız şuan buna benziyo.
Volkan rotasyon için alındı diyorlarsa eyvallah derim. Ancak ben Volkan Şen'in 3 hafta üst üste yedek kulübesinde bekleyeceğine inanmıyorum. Volkan'ı aldın madem o zaman Feghouli'den vazgeç. Transferlerimiz genel anlamda iyi ama biraz zorlama transferler görüyorum takımda. Sırf değişiklik olsun diye yaptığımız transfer bile mevcut, bana göre bu kadroyu boşa şişirmektir.
Cengo
16.Ağustos.2015, 02:17
Volkan'a güvenip yola dahi çıkmam, ki siz ilk 11'de oynatmaktan bahsediyorsunuz. Türkiye şartlarında sağ kanata bulunabilecek en iyi rotasyon oyuncusudur Volkan. Hedefler büyüyünce kaliteyi o denli arttırman lazım. Bütçen varken yapmaman ihanet olur çünkü.
himone
16.Ağustos.2015, 13:03
Volkan'ın rotasyon için alındığı çok açık, üstelik büyük ihtimalle Krasic ve Holmen gönderilemedi ve yabancı kontenjanı için en rahat gönderilen Stoch oldu(tahmin ettiğim gibi). Onun yerine de alınabilecek yerli bir tane oyuncu vardı takımdan ayrılmak istemesinin rahatlığı ile de Volkan alındı. Her hamleyi de eleştirmeyelim lütfen, tamam bütün transferler dört dörtlük olmayabilir ama her transfere de laf etmemek lazım. Bence gayet iyi bir transfer hamlesi oldu, Stoch'dan performans bekleye bekleye bir hal olduk Stoch'u takımdan gönderen 3. hoca oldu bu, demek ki çalışıp kimsenin gözüne giremiyor. Feghouli gibi bir oyuncuyu alma imkanınız oluşursa ve takımda Volkan, Stoch var diyerek almazsanız üstünüze gülerler. Stochla Volkanı toplasak bir Feghouli etmez. Orta saha da aldık zaten, takımda tek eksik stoper kaldı onu da seneye alalım. Real Madrid taraftarı bizim kadar değildir.
Ama asıl sorun takımın dizilişi, daha önce 4-4-2'yi savunmuştum ama yapılan transferler hiç te 4-4-2 transferleri gibi olmadı. Öncelikle takımda en az 4 santrafor olması gerekirken hala 3, ayrıca Sow 4-4-2 oynarken pas opsiyonu oluşturmadığı için takım oyunumuz zayıf kalıyor(taktiğe pek uyumlu olmayan bir oyuncu), V.Persie hazır olsa sorun kalmayabilir. Diğer taraftan Diego gerçeği var, adam pozisyonu olmamasına rağmen takımın en iyi performans gösteren oyuncusu şimdi bir de gidip kanat almayı planlıyoruz. Eğer Feghouli alınıp Diego(Volkan değil de Diego ile kıyaslarım işte) gönderilecekse veya yedek kalacaksa son derece saçma bir hareket olur. Mevcut kadroda en mantıklısı 4-2-3-1 ile oynamak olacaktır. Daha önce tükürdüklerimi de yalıyorum ama doğrusu bu. Takımın 2 taktiği olacak biri 4-4-2 biri de 4-2-3-1 diye düşünüyorlarsa durum başka tabi. Her şeye rağmen Ekim-Kasım dönemini beklemek lazım, ayrıca bu takım 5 hafta kötü sonuç falan almaz özellikle as oyuncularımız takıma katılınca son derece agresif bir takım olacağız özellikle içeride çok iyi bir seri yakalayabiliriz.
antiochia
17.Ağustos.2015, 15:25
Feghouli gereksiz transfer
Barak
17.Ağustos.2015, 17:55
Bence kesinlikle gerekli, neden gerekli şöyle söyleyim, seneye RVP'yi, Nani'yi satmak istesen satamazsın. Ama Feguli daha 25-26 yaşında tam bir vizyon transferi olur.
Şu ilk 11'de 2 oyuncu Milli forma giymiyor. Onlarda Brezilyalılar. Gerçi bir dönem Deigo o formayı terletti. Kadronun çileği Feguli olacak inş.
http://www.footballuser.com/formations/2015/08/1316530_Fenerbahce_SK.jpg
LaigLeNoiR
18.Ağustos.2015, 08:59
Fener ileri 6'lıyı yani kaleci + 3 savunma hariç kadroyu yeniledi. Bu da demek oluyor ki 7 yeni transferler oynayacak.Diego'yu da yeni sayıyorum.
Kolay bir iş değil bu kadar yeni oyuncuyla oynamak. Gerçi bu kadronun yedeğinde de var en az 4-5 yeni transfer bakalım hayırlısı olsun :)
dAleksic
18.Ağustos.2015, 12:27
Feghouli transferi spekülasyondan ibaret. Oyuncu takımda kalacağını açıklamış.
Cengo
18.Ağustos.2015, 13:33
Gitme diye ağlayan çocuğu teselli etmek için söylemiş. Videosu da var zaten. Ciddi bir şey değil. Herhangi bir açıklaması yok.
Cengo
18.Ağustos.2015, 17:48
Son dönemde bazı yazılı ve görsel basında, Valencia'nın oyuncusu Sofiane Feghouli'nin bonservis bedeliyle ilgili çıkan ücretler ve transfer haberleri gerçek değildir.
Feghouli'nin kulübü Valencia ile kulübümüz, oyuncunun transferi ile ilgili görüşme yapmıştır. Valencia kulübü, oyuncu ile kendi aralarında görüştükten sonra tarafımıza dönüş yapılacağını kulübümüze iletmiştir.
Bununla birlikte, bahse konu futbolcunun kendisi ve menajeri ile, basında yer aldığı gibi kulübümüzün herhangi bir görüşmesi olmamıştır. Dolayısıyla oyuncuyla ilgili yazılan ücretler ve bu ücretlerin kabul görmediği de gerçeği yansıtmamaktadır. Kaldı ki, UEFA talimatlarına göre oyuncunun kulübüyle görüşülmeden kendisiyle temas kurmak suçtur.
Herhangi bir bilgi ve belge sahibi olmadan yalan haber yapan basın kuruluşları, takipçilerini ve kamuoyunu aldatarak suç işlemektedirler.
Kamuoyunun bilgisine duyururuz.
FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş.
KAMUOYUNA DUYURU | Fenerbahçe Spor Kulübü Resmi Sitesi (http://www.fenerbahce.org/detay.asp?ContentID=46318)
dAleksic
18.Ağustos.2015, 18:04
O değil de bi José Izquierdo iyi gider bu takıma :D
Chivalry
25.Ağustos.2015, 00:53
Aziz Yıldırım, CNN'de Sow'a 15M Euro teklif geldiğini ve kabul etmediklerini açıkladı. Doğruysa eğer büyük bir hata olmuş.
playeray
25.Ağustos.2015, 01:28
Yıldırım, 15 milyon Euro teklifle gelen Al Ainli yöneticilere, Sow'un sözleşmesinde 17 milyon Euro veren Sow'u alır maddesi var. Onun değeri bu. Verin parayı alın Sow'u dedi. Şimdi Al Ain yönetiminin son kararı bekleniyor.
2 milyon için.
diktac
25.Ağustos.2015, 02:02
15M Euro bu ya.Keşke satsalardı.Büyük hata yapmışız
Namzet
25.Ağustos.2015, 02:17
15 milyonu vermişlerse gerçekten aradaki 2 milyon onları etkilemez alırlar
LaigLeNoiR
25.Ağustos.2015, 08:33
Aziz Yıldırım'ın bu açıklamayala gösterdiği şudur; biz oyuncumuzu satmak istemiyoruz ama serbest kalma bedelini verirlerse mecbur vermek zorundayız.
Esasen bu da bir stratejidir. Tok satıcı.
Ben Sow'un gideceğini hatta gönderileceğini düşünüyorum. Geçen hafta A Spor'da hiç sevmesem de Emre Bol'u dinlerken Sow'dan kurtulmaya çalışıyor Fenerbahçe teklif bekliyor demişti. Hatta bu doğrultu da Sow yavaş yavaş takımdan kesilecek ve küstürülerek takımdan ayrılması kolaylaştırılacak derken bu hafta Sow yedek başladı. Aklıma bu geldi hemen.
15 Milyon seviyesi gerçekten çok iyi bir rakam Sow'un bana göre ederi bu ara 5-6 Milyon seviyesidir. Çok iyi bir rakam. Bu yıldan sonra bu fiyata bile satılması imkansız olabilir. Yerine 1 tane genç forvet veya yerli isim transferi yapılabilir.
KanaKe
25.Ağustos.2015, 10:53
aziz yildirim piyasa yapmak istemis o aciklamayla.. sowa kolay kolay 15 milyon vermezler 10 milyon veren varsa hemen satilmalidir.
Barak
25.Ağustos.2015, 11:19
Aynen 15 verselerdi 10 kere satarlardı.
Kaka Leite
27.Ağustos.2015, 16:21
Sow'un ayrılacağı haberleri baya yaygınlaştı. 15 MN €'dan alta satılmaz diye düşünüyorum ve giderse bir tane forvet almamız gerekecek, alınacak oyuncunun çok kaliteli olmasına gerek yok. Ben olsam FM tarzı yapar P. Hosiner'i takıma alırdım.
Gelecek paranın büyük bölümünü de bir kanat oyuncusuna verirdim.
sananes
27.Ağustos.2015, 17:31
Sow'u satalım şu aşamada forvet almasak da olur. Hoca tek forvete dönecek gibi duruyor. 2 forvet bu takımı bir süre götürür. İhtiyaç hissedilirse devre arasında yapılır takviye.
titates1
27.Ağustos.2015, 18:46
Sow satıldı 17 milyon Euro.
LaigLeNoiR
27.Ağustos.2015, 20:15
Sow'un gideceğini zaten tahmin etmiştim ama 17 milyon ise bu para müthiş.
antiochia
27.Ağustos.2015, 20:25
Bence yerli forvet alalım..Saçma sapan sistemden vazgeçelim diyordum ki Atromitos maçında yine aynı sistemle oynayacağımızı gördüm..Yok bizim hocada iş yok.
erdem344
27.Ağustos.2015, 21:13
17 Milyon Euro
hmmm
sarianet
28.Ağustos.2015, 00:10
markoviç hayırlı olsun hç tanımıyorum bilen var mı
sananes
28.Ağustos.2015, 00:19
Geçen sene Liverpool'da dağınık bir izlenim vermişti. Fakat 20 yaşında 20 milyon sterlinle transfer edilmiş bir adam kendisi. Bize çok şey katacaktır.
Kaka Leite
28.Ağustos.2015, 01:12
Yönetimde benimle aynı düşüncedeymiş, Uslu bir tane forvet alınması gerektiğini söylemiş. L. Markovic transferi gayet yerinde bana göre yapılacaksa böyle transferler yapılsın. 20 yaşında genç bir oyuncu ve çok hızlı olduğunu biliyorum sadece Milan ile ilgili bir durumu olduğundan okumuştum kendisi adına yapılan incelemeyi ama sadece bu aklımda kaldı.
diktac
28.Ağustos.2015, 02:05
Markovic hayırlı olsun.Fm'deki gibiyse çok iyi :D
Barak
28.Ağustos.2015, 02:38
Terrenao kaliteyi inanılmaz arttırdı. Bu yaşta ve geçen sene Liverpool'da 30 küsür maça çıkmış bir oyuncuyu almak yada almaya çalışmak bile büyük başarı.:s_fenerbahce:
LaigLeNoiR
28.Ağustos.2015, 08:28
Fenerbahçe, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'de forma giyen Sırp futbolcu Lazar Markovic'in transferi için görüşmelere başlandığını açıkladı.
Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinde yapılan açıklamada, 21 yaşındaki futbolcunun transferi için kendisi ve Liverpool ile görüşmelere başlandığı bildirildi.
LaigLeNoiR
28.Ağustos.2015, 08:44
34 Maç, 23 kez ilk 11 3 gol 1 kırmızı kart. Liverpool kariyeri.
10 kez ilk 11'e, Lig Kupası ve FA Cup'da girmiş
2 kez Şampiyonlar Ligi
11 kez de Premier Lig'de ilk 11 başlamış.
Ligde Sunderland ve TOttenham'a karşı atmış gollerini diğer golünü de Lig Kupası çeyrek finalinde Bournemouth'a karşı kaydetmiş.
Bir diğer işin ironik tarafı ise Basel ile oynanan ŞL maçında kırmızı kart gördü ve 4 maç ceza aldı. Bu cezanın 2 maçını Beşiktaş'a karşı geçen sene doldurdu ve 2 maçlık Avrupa cezası devam ediyor.
Fenerbahçe bu transferi yaparsa eğer Markovic 2 maç Avrupa'da takımını yalnız bırakmak zorunda kalacak.
İşin özeti Markovic bence çok büyük işler becerek bir isim değil. Fernandao çok daha iyi bir oyuncu benim gözümde Markovic'den. Ancak ne kadar bonservis bedeliyle transfer edildiği önemli olan nokta bence. Şu an da transfermarkt değeri 15 Milyon Euro. Benfica bu oyuncuyu Partizan'dan 10 milyon euro'ya aldı ve 1 sene oynatıp Liverpool'a 25 Milyon Euro'ya sattı. Liverpool'da 1 sene oynadıktan sonra şimdi Fenerbahçe'ye satıyor. Burada söylediğim gibi bonservis bedeli büyük merak konusu bakalım Sow'dan gelen para 15-17'ler söyleniyor hepsi bu transfere mi harcanacak.
europeanconquer
28.Ağustos.2015, 10:35
Sow'u ağlata ağlata göndermişler,çok belli bence bu işin altında bir şey var,daha geçen hafta Sow'u satmayacağız diyorlardı.İsteyen alınır ancak bu işin altında bir iş var,bu kesin.
Sow o para eder mi ? Eder bence,orası ayrı.
rexpo1994
28.Ağustos.2015, 12:04
Hayırlı olsun:) Ben bu oyuncuyu Sağ kanat olarak biliyordum. Asıl mevkisi neresi?
KanaKe
28.Ağustos.2015, 12:12
liverpool 20 milyon sterlin verdi diye iyi oyuncu olacak diye bir kaide yok.. liverpool önüne gelene para saciyor ederinden fazla veriyor adamlarin transferden anladigi yok.. hayirlisi olsun benim gözümde volkan sen bu adamdan daha iyi fakat oyuncu daha genc belki ileride patlama yapabilir.
europeanconquer
28.Ağustos.2015, 12:35
Liverpool transferden anlamıyor katılıyorum ancak Lazar Markovic bu ligi öttürür.
Namzet
28.Ağustos.2015, 13:30
Markovic'in 1 maçını açıp izlemişliğim yok,kayıtlardan izlediğime göre çok hızlı bir oyuncu..Kiralık anlaşması yapılacağı söyleniyor
Gncl1905
28.Ağustos.2015, 14:04
Beşiktaş ve Fenerbahçe yönetimlerini, transferden kimler sorumluysa onları ayakta alkışlıyorum. Demba Ba'yı Moussa Sow'u o fiyatlara FM'de bile satamıyoruz. Trabzonspor, Bursaspor bile ibretlik transferler yaptı ama gel gör ki muhteşem Galatasaray yönetimi 2-3 sezondur ihtiyacımız olan bölgelere transfer gerçekleştiremedi. Hadi diyorduk eskiden yabancı sınırı falan artık o da yok. Şampiyonlar Ligi'nde de çok iyi kura geldi, biraz toparlansak üst turu görürüz ama nerede bizim yönetimde o kafa. Bu gidişle Astana bile bizi geçer.
antiochia
28.Ağustos.2015, 16:09
Markovic hızlı ama savruk ve dağınık oyuncu. Keşke Partizanlı Zivkovic mi ne vardı sağ kanatta oynayan genç onu alabilseydik..
Barak
28.Ağustos.2015, 17:13
Markovic hızlı ama savruk ve dağınık oyuncu. Keşke Partizanlı Zivkovic mi ne vardı sağ kanatta oynayan genç onu alabilseydik..
Usta sen ne kadar kötümsersin ya :D
17 yaşında Milli Takımına seçilmiş, Milli takımın her yaş grubunda kaptanlık yapmış daha 20 yaşında kariyerinde Partizan-Benfica- Liverpool var. Liverpool ile 30 maçın üstünde oynamış, belki adaptasyon sorunu belkide sisteme uymadı ama daha 20 yaşında bir oyuncu, kimi almalıyız ki ona kötü diyon hoca'ya kötü diyon. Yerli forvet istiyon. Bu kadar yabancı serbestliğinde ne yapıcam yerli forveti kaldı ki yerli forvet kim var?
himone
28.Ağustos.2015, 19:05
Ben 2 yıl önce Benfica'dayken Avrupa Ligi maçında izlemiştim, yanlış hatırlamıyorsam yarı finalde Juventus maçıydı resmen ağzım açık kalmıştı. Bir futbolcu bu kadar mı atletik olabilir, topla da çok iyi olmasa da idare ederdi benim için resmen ideal 4-4-2 sağ kanadı izlenimi bıraktı. Daha sonra 1 kere daha izledim yine çok beğendim aşırı hızlı bir oyuncu. Ama Liverpool'a transfer olurken kafamda soru işareti hemen belirdi, lige uyum sağlamak kolay değil çünkü. Geçen sene Liverpool'da yeterince şans buldu ama şanssızlığı Liverpool'un en kötü döneminde şans bulmasıydı, Liverpool rezalet oynarken bu çocuğun o istatistiklere sahip olması çok normal. Tabi bu oyuncu başka takımda olsa 10 gol 10 asist yapardı demiyorum. Bu adamı Jesus Navas gibi düşünün, kaliteli bir takımın ciğersiz bir kanat oyuncusu olur. Hiçbir zaman gol ve asist anlamında fazla katkı sağlamaz ama işini bilen hocanın elinde inanılmaz katkı verir. Perreria da gidip Brandon Rodgers gibi 3-5-2 veya 3-4-3 ün sağ kanadında oynatmaya çalışırsa tabi top oynayamaz. Benim düşüncem bizim ülkemizde iş yapmaz, özellikle bu sene statta izlediğim 3 maç sonrasında tekrar gördüm ki bizim ülkemizde futboldan anlayan insan sayısı çok az. Bu oyuncuya 2 hafta sonra koşmaktan başka hiçbir icraatı yok diyecek adam sayısı stadın yaklaşık %60'ına falan denk gelir, ülke genelinde ortalama daha yüksek olur. Takımda Volkan ve Alper gibi oyuncular varken çok ta gerekli olduğuna inanmıyorum bu arada, eğer satın alma opsiyonlu kiralanacaksa olabilir en azından risk almamış oluruz. Ama yüksek bonservis bedeli vereceksek gereksiz, Liverpool 25 milyona aldığı adamı ne kadara bırakır orası da ayrı bir durum. Yine de herşeye rağmen 2 yıl önce Avrupa Liginde final oynamış, 20 yaşında 25 milyona İngiltereye gitmiş ve henüz 21 yaşında olan memnun kalmadığınızda her türlü piyasası olan hırslı bir topçu risk alınırsa yanlış karar da olmaz. Benim için ortalama bir transfer ama harika bir transfer politikası ve zihniyeti.
dAleksic
28.Ağustos.2015, 23:23
O değil de Markovic tek başına FB'den daha fazla ŞL maçına çıkmış :D
Kaka Leite
29.Ağustos.2015, 09:57
Sow'un ayrılacağı haberleri baya yaygınlaştı. 15 MN €'dan alta satılmaz diye düşünüyorum ve giderse bir tane forvet almamız gerekecek, alınacak oyuncunun çok kaliteli olmasına gerek yok. Ben olsam FM tarzı yapar P. Hosiner'i takıma alırdım.
Gelecek paranın büyük bölümünü de bir kanat oyuncusuna verirdim.
FM tarzı sözüm gerçekleşiyor sanırım. Vydra adı geçiyor, sol kanatta da görev alabilmesi harika bir özellik eğer gerçekleşirse gayet mantıklı transfer olur.
sarianet
29.Ağustos.2015, 11:54
DAha önce de söyledim ama tekrqarlamakta yarar var
potansiyalli genç oyuncuları almak çok güzel ama malesef türkiye hududuna girince noluyor bilmiyorum ama onlar da bizim futbolculara benziyorlar
gelişimini tamamlayamadan genelde çürüyüp giidyorlar
benim kanaatim 24-25 yaşşlarında kumaşı belli 4-5 sene kullanabileceğin oyuncular faydalı oluyor bize
markoviç de bu kıstasa girer mi girmez mi zaman gösterecek ama benim pek umudum yok
Cengo
29.Ağustos.2015, 18:54
DAha önce de söyledim ama tekrqarlamakta yarar var
potansiyalli genç oyuncuları almak çok güzel ama malesef türkiye hududuna girince noluyor bilmiyorum ama onlar da bizim futbolculara benziyorlar
gelişimini tamamlayamadan genelde çürüyüp giidyorlar
benim kanaatim 24-25 yaşşlarında kumaşı belli 4-5 sene kullanabileceğin oyuncular faydalı oluyor bize
markoviç de bu kıstasa girer mi girmez mi zaman gösterecek ama benim pek umudum yok
Lazar Markovic o kıstasa girmez. Türkiye seviyesinin üzerinde bir oyuncu. Patlama geçirdiği sezonu Benfica'da yaşadı. Bruma en az 1 sezon erken gelmişti Galatasaray'a. Bruma'nın aşamadığı mental konuları zaten geçmiş bir oyuncu ama esas noktası fiziksel dezavantajı. Premier League gibi bir sert bir lige hiç uymadı, hem de 352'nin sağ beki oynayınca performansı kıyas da kabul etmiyor. Bugün Inter, Milan, Roma, Valencia, Atletico Madrid gibi takımlarda ilk 11'de hiç sırıtmayacak kalibrede bir oyuncudan bahsediyoruz. Geçen sezonki performansından sonra takımlar ne kadar gerilediğini kestiremiyorlar, o yüzden riske giremiyorlar. Liverpool yüzünden mental anlamda geriye gittiği doğru ama bu sezon toparlarsa ve biraz daha üzerine koyarsa seneye 40-45M GBP'a Real Madrid'e gidişi de mümkün olur. Brandon Rogers vasat antrenör. Orayı kıyas kabul etmek doğu değil. 3 yaptı Liverpool'u West Ham şu an. Opsiyonsuz oyuncuları kabul etmiyorum sonuç olarak, seneye yeniden yapılanmak zorunda kalacağız. Hoş değil.
MassiveStroke
29.Ağustos.2015, 21:42
Gabriel Barbosa için 20 milyon teklif etmişler..
erdem344
29.Ağustos.2015, 22:35
Çok iyi para
gelsin 2 3 yıla patlatırız
Barak
30.Ağustos.2015, 01:27
Markovic gelmeden Krasic ve Kezman'dan bilgi almış :) Kezman neyse de Krasic'in neler söylediğini tahmin edebiliyorum :) Gerçi Markovic, Obradovic'le aynı yerde doğmuş belki havasından, suyundan falan ona çekmiştir de onun gibi Efsane işler yapar :) Kiralık olsa da olmasa da bu transfer çok büyük iş.
Tek korkum geçen yıl Emenike, Emenike diye bir yerimizi yırttık Şampiyonluğu hediye ettik. Bu yılda Alves demememiz lazım. Geçen sezon Egemen geldikten sonra toparlamıştı defansı, bu yıl o kadar ağırlaşmışki Ramos gelse toparlayamaz onu.
SacrificeGGTC
30.Ağustos.2015, 01:55
Hatırlıyorumda gerçi o zamanda küçüktüm fakat; Ortega transferinden sonra ilk defa Fenerbahçe'm için bu sezon umut doluyum. 2008'den(Zico ayrıldıktan sonra) beri Fenerbahçe'yi ne kadar seviyorsam, o kadar da nefret eder hala gelmiştim. Yapılan transferler, harcanan ve boşa geçen bir ton zaman ve hayal kırıklıkları... Açıkçası Vitor Pereira'nın geçmişi olsun, sportif direktörümüz olsun gerçekten çok ama çok umut vermekte bana. Uzun süreler Fenerbahçe'nin başında kalmasını istiyorum. Başarısızlıklar, talihsizler yaşasa dahi, çok ciddiyim, başarsız olsa dahi. Arsenal taraftarı nasıl yıllarca Arsene Wenger'e sahip çıkıyorsa, bu hocaya bizde aynı değerde yaklaşmalıyız. Evime tekrar dekoder almamın tek sebebi olmuştur kendisi. Yapılan transferler, adı geçen futbolcular bile heyecan verici. Gabriel Barbosa'dan bahsediyoruz, ya O'nuda aldığımızı düşünsenize? En az 3 yıl futbol izleriz. Bakın tekrar ediyorum, futbol izleriz. Gerçekten şu cümleleri bana gecenin 02.00 sıralarında yazdırabiliyorsa, bu bir başarıdır. Güzel günler göreceğiz...
himone
30.Ağustos.2015, 16:52
Krasic bildiğin gitmiş, ben artık nüfusumuza aldığımızı düşünüyordum. Bir de Alves ve Meireles gönderilerek yerlerine kaliteli oyuncular alınsaydı çok güzel olurdu. Aslında Meireles yerine Ozan alındı ama Alves'in yerine adam alamadık. Artık son transfer için yarın akşama kadar bekleyeceğiz, umarım proje transferi olur ve Barbosa olmasa da potansiyelli bir genç forvet transfer edilir.
Namzet
30.Ağustos.2015, 17:09
Forveti bence çok uzakta aramaya gerek yok Muhammet Demir işimizi görür
cklnc
31.Ağustos.2015, 15:02
Hatırlıyorumda gerçi o zamanda küçüktüm fakat; Ortega transferinden sonra ilk defa Fenerbahçe'm için bu sezon umut doluyum. 2008'den(Zico ayrıldıktan sonra) beri Fenerbahçe'yi ne kadar seviyorsam, o kadar da nefret eder hala gelmiştim. Yapılan transferler, harcanan ve boşa geçen bir ton zaman ve hayal kırıklıkları... Açıkçası Vitor Pereira'nın geçmişi olsun, sportif direktörümüz olsun gerçekten çok ama çok umut vermekte bana. Uzun süreler Fenerbahçe'nin başında kalmasını istiyorum. Başarısızlıklar, talihsizler yaşasa dahi, çok ciddiyim, başarsız olsa dahi. Arsenal taraftarı nasıl yıllarca Arsene Wenger'e sahip çıkıyorsa, bu hocaya bizde aynı değerde yaklaşmalıyız. Evime tekrar dekoder almamın tek sebebi olmuştur kendisi. Yapılan transferler, adı geçen futbolcular bile heyecan verici. Gabriel Barbosa'dan bahsediyoruz, ya O'nuda aldığımızı düşünsenize? En az 3 yıl futbol izleriz. Bakın tekrar ediyorum, futbol izleriz. Gerçekten şu cümleleri bana gecenin 02.00 sıralarında yazdırabiliyorsa, bu bir başarıdır. Güzel günler göreceğiz...
Düşüncelerinize tamamen katılıyorum.. Ayrıca Gabriel Barbosa gerçekleşmese dahi bu ismin Fenerbahçe ile anılması bile başlangıç için ufak bir Shaktar Donesk modeline doğru gidebileceğimizin göstergesi neden olmasın? Umarım Gabigol' ü getirebiliriz.. Defansta Ba kesinlikle Alves' ten daha fazla güven veriyor oraya transfer yapılmayacaksa Ba' nın oynatılmasından yanayım.
Barak
31.Ağustos.2015, 16:08
Düşüncelerinize tamamen katılıyorum.. Ayrıca Gabriel Barbosa gerçekleşmese dahi bu ismin Fenerbahçe ile anılması bile başlangıç için ufak bir Shaktar Donesk modeline doğru gidebileceğimizin göstergesi neden olmasın? Umarım Gabigol' ü getirebiliriz.. Defansta Ba kesinlikle Alves' ten daha fazla güven veriyor oraya transfer yapılmayacaksa Ba' nın oynatılmasından yanayım.
Bende senin düşüncelerine katılıyorum dostum :) Ba kesinlikle Alves'ten çok çok daha iyi, herşeyden önemlisi Alves'in o teee defans çizgisinden karşı kalenin defans çizgisine attığı o toplar yokmu çıldırtıyor onlar.
sarianet
31.Ağustos.2015, 23:46
Erik Lima yı almışız bide Diego Rolan diye biri gelecekmiş
Cengo
01.Eylül.2015, 00:09
Goias başkanı açıkladı. Erik Lima için sözlü olarak anlaşılmış, yarın protokol için bizim yönetim Brezilya'ya uçuyor. 7.5M Euro. İlk yarısı şimdi, 2. yarısı Aralık'ta ödenecek. Oyuncu devre arası transfer döneminde katılacak. Globoesporte dahi açıklamayı haber yaptı.
Cengo
01.Eylül.2015, 00:14
Erik Lima yı almışız bide Diego Rolan diye biri gelecekmiş
Bordeaux'nun hocası Willy Sagnol, Diego Rolan'ın 10m Euro'ya Fenerbahçe'ye satılmasını bizzat engellemiş. 15M veren Aston Villa'yı da reddetmişler daha önce.
LaigLeNoiR
01.Eylül.2015, 08:38
Transfer dönemini en iyi geçiren takım Fenerbahçe, ancak onlar da kadronun belirli yerlerini şişirdiler. Orta saha özellikle.
Ayrıca takımdan geçen seneki 3 forvet de gitti. Emenike + Sow + Webo
Yerine 2 yeni santrafor, Van Persie ve Fernandao geldi. Bir de Markovic. Ancak ben Markovic'i pek ilerde görmedim Liverpool'da genelde kanatlardan geliyordu.
Umarım hayırlı olur, transfer şampiyonu Trabzonspor ile Fenerbahçe olmuştur. Beşiktaş ve Galatasaray ise sınıfta kalmıştır.
Barak
01.Eylül.2015, 12:15
Şaka maka o 3 forvetten dünya para kaldırdık. Emenike 3,5 Milyon Euro karşılığı kiralandı. Sow 16 Milyon Euro, toplamda 2 oyuncu 20 milyon euro ama Emenike hala bizim oyuncumuz. Onun
o ligde başarılı olacağını ve bulunduğu takıma transfer olacağını düşünüyorum. Emenike kesinlikle kalitesiz değildi sadece yanlış takımda oynadı.
Takıma FV takviyesi yapılmamasını da ayrıca sevindim. Hoca istese de artık takımı çift forvet oynatamaz. Orta saha oyuncuları çok daha fazla süre alır. İlk defa transfer yapılmamasına sevindim.
himone
01.Eylül.2015, 18:21
Büyük oranda iyi bir transfer dönemi geçirdik, sorunları çok fazla olan bir takım olduğumuz için hepsini bir anda bertaraf edemedik tabi ki. Bazı pozisyonlarda şişme bazı pozisyonlarda eksiklik var doğal olarak ama bu yapılanmaya 2 yıllık yapılanma olarak bakmak lazım. Hücum hattımız komple değişti, savunma göbeği değişti, orta saha Topal hariç değişti. Kalan eksikler de seneye tamamlanacaktır. Stoperde iyi veya kötü 4 tane oyuncu var, son 2 maç gösterdiki Ba ve Kjaer ideal tandem olur bu takımda, Alves'i geldiğinden beri beğenmiyorum zaten. Bu kadrodan seneye gidecek çok oyuncu var Alves, Kadlec, Meireles, Serdar Kesimal, kiralık oyuncular ve belki de Topal-Caner(zannetmiyorum ama ihtimal var). Yerlerine oyuncu alınması istenen vasat topçuların da maaşları yüksek zaten. O yüzden seneye Ağustos ayı geldiğinde şuan görünen eksikler tamamlanmış olacaktır.
Ama herşeye rağmen 1 santrafor yetiştirilebilse çok iyi olacaktı, Sow'un son anda gitmek istemesi bizim hücum planını bozdu. Ona rağmen santrafor bölgesi hariç tüm bölgeler bol alternatifli oldu. Seneye de 6-7 tane oyuncu alınırsa takım tam kıvamına gelir. Yedek kaleci, 3 tane stoper, 1 tane merkez orta saha ve 1 tane kanat oyuncusu olmak üzere takımdan 6 tane oyuncu ayrılacak. 3 tane as, 3 tane de yedek oyuncu ile uzun süre yıllık 1-2 takviye ile bu takım yıllarca gidebilir. Alınan oyuncuların da 1-2 tanesi dışında hepsi 5-6 yıl hizmet verebilirler.
Uzun yıllar sonra bizi heyecanlandıran, takıma Nani ve V.Persie gibi dünya yıldızlarını getiren ve resmen kulübe transfer hamlelerinde vizyon kazandıran Terraneo'ya sonsuz teşekkürler. Tüm Türk kulüplerine de örnek olur umarım, parayı doğru kullanmayı bildikten sonra Türkiye'de bile olsanız iyi takım kurabilirsiniz.
Ayrıca transfer edildiği söylenen Erik Lima'yı hiç izlemesem de yaşı bile beni mutlu etti. Klasik olarak hemen youtube videolarını izledik tabi ki, çabuk ve teknik bir oyuncu olması ve potansiyelli bir oyuncu olması gerçekten gurur verici. Nasıl hale geldiysek yapmamız gerekenleri yapınca bile çok seviniyoruz. Ben bu takımdan umutluyum ama umudum şampiyonluk falan değil, yıllar sonra adam akıllı futbol izleyeceğimiz yönünde.
KanaKe
01.Eylül.2015, 21:36
topal ile canerin gitmesini neden istiyorsun? performanslari gayet iyi o bölgelere en az performanslari onlar kadar iyi olan yabanci bir oyuncu alsan milyonlarca euro sacacaksin türk zaten yok.. alves ile meireles de ilk geldiklerinde iyi performans sergiliyorlardi sonradan vasata bagladilar simdi ise yerlerde sürünüyor ikisinin performansi yani onlarda alindiginda yanlis transfer degildi kesinlikle.. tek sorun forvete transfer yapilmamasi oldu v.persie agir sakatliklar gecirmis bir oyuncu sezon icinde de büyük bir ihtimalle zaman zaman sakatlik gecirecektir fernandao nunda sakat veya cezali oldugunda forvet hatti bos kalacak 4-6-0 oynar heralde pereira..
himone
02.Eylül.2015, 18:52
topal ile canerin gitmesini neden istiyorsun? performanslari gayet iyi o bölgelere en az performanslari onlar kadar iyi olan yabanci bir oyuncu alsan milyonlarca euro sacacaksin türk zaten yok.. alves ile meireles de ilk geldiklerinde iyi performans sergiliyorlardi sonradan vasata bagladilar simdi ise yerlerde sürünüyor ikisinin performansi yani onlarda alindiginda yanlis transfer degildi kesinlikle.. tek sorun forvete transfer yapilmamasi oldu v.persie agir sakatliklar gecirmis bir oyuncu sezon icinde de büyük bir ihtimalle zaman zaman sakatlik gecirecektir fernandao nunda sakat veya cezali oldugunda forvet hatti bos kalacak 4-6-0 oynar heralde pereira..
Gitmelerini istiyorum demedim, seneye ikisinin de sözleşmesi bitiyor. Zaten parantez içinde zannetmiyorum ama ihtimal var demiştim. Açıkçası ben Caner için düşüncelerimi 2 yıldır söylüyorum, herkesin düşündüğünün aksine ben Caner'in iyi bir performans gösterdiğine inanmıyorum. İlk defa Atromitos maçında beğendim hatta, özellikle geçen sene inanılmaz kötü oynadı bu sene de aynı futbolu oynamaz büyük ihtimalle ama adım gibi eminim en azından 6-7 maçı var kötü oynayacağı. Topal konusu ise çok farklı en sevdiğimiz futbolculardan birisi ama yıllardır söylediğimiz gibi savunma dışında etkinliği yok. Bu oyuncuların ben gönderilmesini istemem ama hoca farklı bir kadro ile oynatıp bu futbolcuların gitmesine göz yumabilir. Sadece ihtimaller dahilinde olduğunu belirttim.