View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic
BaGa TaRKaN
29.Ocak.2013, 10:58
Fenerbahçe'nin Braga'da Oynayan Eder'i Transfer Ettiği Yayılıyor Etrafa, Kulübüne 7 M € Oyuncuya Yıllık 2.5 M € Ödemeyi Kabul Etmiş Fenerbahçe
davidvilla
29.Ocak.2013, 11:04
Gs olayı cok farklı.Gs'Nin hedefi her sene düzenli olarak Şl'ye katılmak.bu sayede her sene 30 milyon euro cebine koyucak isim itiribar sayesinde acıcağı avrupa'daki storeler sayesinde gelirleri artıcak.Ligden her sezon için cebine 40 milyon euro koyucak.Yani Ünal Aysal o kulubu 100 Milyon Dolar borcunu aşağa cekti bu büyük başarıdır 1 yılda.Tabi bunun en büyük etkisi futbol takımının bu denli derli toplu ve iyi olması.
Tabi bunlar sadece yayın gelirleri maç gelirleri.Storelerdeki gelirleri.Ekstra gelirleri saymıyorum bile.Kombine reklam onlar ayrı.
Tamam hedef güzel de sen dünyaları alsan yine de başarıyı garantileyemezsin ki. Senin kendi garanti gelirlerin bütçeni oluşturur. Diğerleri ekstraya girer. Yani dünyanın her yerinde bu şekilde bütçe oluşturulur. Unutma Bjk de bir kaç sene önce aynı şekilde yola cıkmıştı. Üst üste patlattı bombaları yok sponsor ödedi yok işte şampiyonlar liginde hedefimiz var sorun olmayacak falan filan dedi. İşte durumları şimdi ortada.
himone
29.Ocak.2013, 13:26
Fenerbahçe'nin Braga'da Oynayan Eder'i Transfer Ettiği Yayılıyor Etrafa, Kulübüne 7 M € Oyuncuya Yıllık 2.5 M € Ödemeyi Kabul Etmiş Fenerbahçe
Bence güzel transfer olur Sow ile iyi bir ikili olurlar. Belhanda transferi de bence alternatiflere yöneldiğimiz için olmadı, büyük ihtimalle o transfer gerçekleşmeyecek. Ben olsam şu an gider 2 tane stoper alırdım ve Egemen, Serdar, Yobo üçlüsünden ikisini gönderirdim. Takımın çok büyük savunma zaafiyeti var bu adamlarla olmuyor, bu adamlar ileri çıkamadıkları ve hemen baskı yapamakdıkları için de oyunu rakip sahaya taşıyamıyoruz.
ReaList
29.Ocak.2013, 14:07
"Başkan Aziz Yıldırım, 3 transfer sözü vermişti. G.Saray'ın Sneijder ve Drogba'yı almasından sonra herkesin gözü şimdi F.Bahçe'nin ne yapacağında... Belhanda'nın takımı Fas, Afrika Kupası'ndan elendi. F.Bahçeli olması an meselesi.
Tahminen bu hafta sonuna kadar Borsa'ya bildirilir. Şimdi sırada ikinci bomba var. Kim olacak? İtalyan gazeteleri dün F.Bahçe'nin Robinho'yu alacağını yazdı.
Hatta 8 milyon euro teklif ettiğini de öne sürdüler. Başkan Aziz Yıldırım'a sordum. 'Yüzde 99 Robinho olmaz' dedi.
Ardından 'Elimizde Stoch gibi oyuncu varken Robinho'yu neden alayım' dedi. Başkan Aziz Yıldırım, F.Bahçe'nin Belhanda dışında yapacağı transfer için sır vermiyor. Tek kelime söyledi: 'Alırsak çok iyisini alırız. Ama biz laf olsun diye transfer yapmayacağız. Paramızı da sokağa atmayacağız. İhtiyacımıza göre bir çalışma yapıyoruz. Aykut Hoca araştırıyor. Hocamız çalışma yapıyor. Herkes sabırlı olsun. Taraftar bize güvensin. Rahat olsunlar."
Akşam
Mesajı almışsınızdır umarım, artık susun (!)
petrol_fb12
29.Ocak.2013, 14:12
Tamam hedef güzel de sen dünyaları alsan yine de başarıyı garantileyemezsin ki. Senin kendi garanti gelirlerin bütçeni oluşturur. Diğerleri ekstraya girer. Yani dünyanın her yerinde bu şekilde bütçe oluşturulur. Unutma Bjk de bir kaç sene önce aynı şekilde yola cıkmıştı. Üst üste patlattı bombaları yok sponsor ödedi yok işte şampiyonlar liginde hedefimiz var sorun olmayacak falan filan dedi. İşte durumları şimdi ortada.
Beşiktaş transfer politakası cok iyi bir politakaydı lakin.Gel gelelim imza ve oyuncaya verilen ve teknik direktörlere verilen paralar paralar ucuruma götürdü beşiktaşı.
Yıldırım Demirören Döneminde transferler harcanan para 117.890.000 Euro Gelir 22.070.000=95.820.000 transfere harcadığı para.Lakin beşiktaşın sözleşmelerde ödediği ücretler cok yüksekti.Beşiktaş bu politakayı iyi uygulayamadı.Ayağını yorganına göre uzatamadı.İmza ve oyuncunun aldığı yıllık ücretler konusunda.Bu yüzden bu durumlarda eğer o günlerde dikkat edilseydi şimdi beşiktaşın bu kadar borcu olmayacaktı.
Alicanfmfan
29.Ocak.2013, 14:23
Bununla alakalı olarak.
Arsenal'in 11 Milyon verdiğini gördüm bi kaç yerde Montpellier kabul etmiş. Belki de bu yüzden böyle bir cevap verdi, bu kadar istekli bir adamın bir anda bu derece ciddileşmesi ancak buna işarettir.
Arsenal'in ağzı Giroud'dan yandı bi kere. Fransa Ligine biraz temkinli yaklaşırlar. :D
uAburak89
29.Ocak.2013, 14:25
1-2 gün önce yalanlamadı mı Arsenal ?
Transfer döneminin bitmesine 2.5 gün kaldı, Belhanda için son güne kadar bekleyecekler herhalde.
himone
29.Ocak.2013, 15:19
1-2 gün önce yalanlamadı mı Arsenal ?
Transfer döneminin bitmesine 2.5 gün kaldı, Belhanda için son güne kadar bekleyecekler herhalde.
Transfer dönemi 5 Şubatta bitmiyor mu?
Bence alterantif üzerinde çalışıyorlar, olmazsa tekrar Belhanda'ya dönüp alabilirler.
uAburak89
29.Ocak.2013, 15:22
Transfer dönemi 5 Şubatta bitmiyor mu?
Bence alterantif üzerinde çalışıyorlar, olmazsa tekrar Belhanda'ya dönüp alabilirler.
İkinci Transfer ve Tescil Dönemi de 5 Ocak 2013 tarihinde başlayıp yine FIFA kuralları gereği 4 hafta (28 gün) sürecek ve 1 Şubat 2013'te sona erecek.
http://www.tff.org/default.aspx?pageID=285&ftxtID=15448
erdem344
29.Ocak.2013, 17:27
Bekleyen belhanda değil diğer oyuncu emanuelson bizi reddetti.
himone
29.Ocak.2013, 17:46
Bekleyen belhanda değil diğer oyuncu emanuelson bizi reddetti.
Takım stoper diye bağırıyorken hala sol kanat oyuncusu mu arıyorlar. Tamam oraya alternatif gerek ama stoper kesinlikle ihtiyaç. Bu sene 4 stoperimizden 1 tane stoper verimi alamadık.
Önder HOCA
29.Ocak.2013, 18:49
hulk haberleri çıkmaya başladı kiralamaya çalışıyormuşuz
himone
29.Ocak.2013, 18:57
hulk haberleri çıkmaya başladı kiralamaya çalışıyormuşuz
Yuh diyorum :). Bizimkiler Fransa'ya gitmiş Ntvsporda yazıyordu. Aynı haberde bir de stoper alınacak yazıyor umarım kaliteli top yapabilen ve hızlı bir stoper alırlar.
KanaKe
29.Ocak.2013, 19:03
transfer felan olmayacak bosuna ümitlenmeyin :) ayrica takimda stoper bollugu varken gidipte stoper felan almazlar.. gelirse belhanda gelir oda simdilik yatti gibi görünüyor.
himone
29.Ocak.2013, 19:06
transfer felan olmayacak bosuna ümitlenmeyin :) ayrica takimda stoper bollugu varken gidipte stoper felan almazlar.. gelirse belhanda gelir oda simdilik yatti gibi görünüyor.
Niye takım kanat oyuncusu doluyken gidip kanat aldılar. Üstüne defansif orta saha doluyken ondan da aldılar. Stoper dolu diyosunda kaç tanesi istediğin gibi oynuyor? Bana sanki totem yapıyormuşsun gibi geldi :).
Transfer olmayabilir ama açıkçası ben çok üzülmem, en azından Salih oynar geliştirir kendisini. Zaten Aykut bu anlayışla hiçbir kadroya başarı getiremez.
lexoqe
29.Ocak.2013, 20:13
Hulk inşallah gelir. Ama pek sanmıyorum.
E.Cartman
29.Ocak.2013, 20:48
Hulk gelirse olay olur ama ben pek ihtimal vermiyorum, Fener'e kalmaz o adam.
sui generis
29.Ocak.2013, 20:52
Serdar Aziz'i asla istemem. Alınacaksa Fransa'dan alınır stoper , Türkiye liginden stoper falan almasınlar.
Milan , Balotelli'yi aldı. elinden robinho'yu çıkarmak isteyecektir. inşallah bizimkiler , Galatasaray aldı biz de alalım mantığıyla Robinho'ya gitmezler. facia olur. Hulk imkansızın ötesinde, ihtimal vermiyorum ama bir gelse ah gelse :D
Belhanda'yı almama ihtimalimiz yok, geldi o bence. bizimkiler ne koparırsak havasındalar. en geç Perşembe-Cuma gelir İstanbul'a.
Bence en büyük transferimiz Orhan , Stoch , Selçuk 3 lüsünü satmak olur.
hulk sene başında 80 m € a gitti zenite zenit şimdi satıcak olsa gene 30 - 40 tan alan bi ton takım çıkar başta psg olmak üzere
sui generis
29.Ocak.2013, 20:58
kiralık diyor haberde. bir de bu adam Rusya'da sorun yaşıyordu, ne oldu o iş. ama yine bizden önce çıkan çok olur. tabi transferin son günleri. takımlar planlamasını yapmıştır belki istemezler :D
OrcunFB
29.Ocak.2013, 21:03
Hulk gelmez ama Spider- Man'i alabiliriz belki. :n:
furkan58
29.Ocak.2013, 21:05
Hulk gelmez ama Spider- Man'i alabiliriz belki. :n:
Alın, alın bunu dışarı :(
uAburak89
29.Ocak.2013, 21:09
Bence imkansız bir transfer değil Hulk, gelirse şaşırmam.
Önder HOCA
29.Ocak.2013, 21:18
fener hulkın takımı neden gelmesin :P
OrcunFB
29.Ocak.2013, 21:26
fener hulkın takımı neden gelmesin :P
Ahaha. :n:
himone
29.Ocak.2013, 21:35
hulk sene başında 80 m € a gitti zenite zenit şimdi satıcak olsa gene 30 - 40 tan alan bi ton takım çıkar başta psg olmak üzere
80 milyon Axel Witsel ile ikisine ödenen toplam para, Hulk 50 milyona gitti. FB eğer kiralayabilirse Hulk gelmek isteyebilir, zaten takımda sorun yaşıyor ama satın almak imkansız gibi duruyor. Hele 10 milyonu 3 yılda ödemeye çalışan bir takım için tamamen imkansız. Bu arada haber nerde geçiyor yaa.
Sheriff
29.Ocak.2013, 21:55
Robinho'yu istemeyenlere hayret ediyorum, bence Robinho kendini ispatlamış, çok iyi bileklere sahip, çok rahat adam eksilten soğuk kanlı, hem sol tarafta, hem sağ tarafta, hemde forvette oynayabilir. Krasic'in halen bu halde olduğunu gördükten sonra acil olarak kanat transferi gerektiğini düşünüyorum.
LaigLeNoiR
29.Ocak.2013, 21:57
Benim göremediğim birşeyi mi görüyorlar Stoch'da anlamıyorum. Türkiye Ligi standartlarında dahi vazgeçilmez olamayan bir oyuncu neden bu kadar abartılır ki. Devamlılığı yok bariz yaptığı bir özellik yok. Tek hareketi içeri kat edip şut çıkarmak olan bir oyuncu için Robinho'ya gerek yok denmesi bana mantıksız geliyor.
uAburak89
29.Ocak.2013, 22:06
Stoch 1, Amrabat 2. Büyük balon bu oyuncular. Boş alan bulacaklar veya topu sağa çekip şut ya da orta deneyecekler. Büyük takımlara karşı zaten diğer takımlar kapanarak oynuyor, boş alan ve kontra şansın çok düşük. Stoch'un şutları iyi, Amrabat güçlü, bunun dışında hemen hemen aynı tipler.
80 milyon Axel Witsel ile ikisine ödenen toplam para, Hulk 50 milyona gitti. FB eğer kiralayabilirse Hulk gelmek isteyebilir, zaten takımda sorun yaşıyor ama satın almak imkansız gibi duruyor. Hele 10 milyonu 3 yılda ödemeye çalışan bir takım için tamamen imkansız. Bu arada haber nerde geçiyor yaa.
he 50 yse tamam ya alır fener :D hayır demek istediğim bu adamı satsan 30 a bile kapan bi çok kulüp olur 15-20 ye satsa parası yeticek bütün kulüpler kapısında yatar he diyosun ki kiralayabilir o kadar maaş verdiği adamı sene başında 50 m € ya satın aldığı adamı niye kiralasın gündemde falan dahi olduğunu sanmıyorum nerden tutsan elinde kalıyo twitterdan facebooktan birinin uydurduğu bişeydir muhtemelen
KanaKe
29.Ocak.2013, 22:10
ne hulki ne robinhosu :) adamlar daha belhandayi alamiyor siz kimlerden bahsediyorsunuz.. realist olun biraz..
furkan58
29.Ocak.2013, 22:17
ne hulki ne robinhosu :) adamlar daha belhandayi alamiyor siz kimlerden bahsediyorsunuz.. realist olun biraz..
Belhanda'yı 2 hafta önce alsalar ne olcaktı ? Kampa mı gelcekti ? Milli takım kampındaydı bu süre zarfında maddi durum iyi olmadığı için 1-2 milyon neyse indirmeye çalıştılar , çalışıyorlarda.
KanaKe
29.Ocak.2013, 22:18
10 milyon verip o adami alamiyorlarsa senelik 5-6 milyon alan adamlari nasil getirecekler? üstelik robinhonun bonserviside en az 10 milyondan acilir.. hulki zaten konusmaya gerek yok ne türkiyeye gelir nede bonservisini türkiyeden herhangi bir kulüp ödeyebilir.. kiralik bile olsa maliyeti oldukca yüksek olacaktir türkiye standartlarina göre
petrol_fb12
29.Ocak.2013, 22:21
Robinho'yu istemeyenlere hayret ediyorum, bence Robinho kendini ispatlamış, çok iyi bileklere sahip, çok rahat adam eksilten soğuk kanlı, hem sol tarafta, hem sağ tarafta, hemde forvette oynayabilir. Krasic'in halen bu halde olduğunu gördükten sonra acil olarak kanat transferi gerektiğini düşünüyorum.
Robinho problemli adam disiplinsiz adam.Ayrıca Sow besleyemeden Robinho almak mantıklı gelmiyor bana.Robinho alıp yedekte oturtamasın.Zaten elinde özveriyle oynayan oyuncu var takımı için oynuyor ateşliyor hiç bir şey yapamasa bile agresifliği ile takım ateşliyor .
4-2-3-1 ısrar ediyor Aykut Kocaman Alex vari bir adama ihtiyaacın var oyun sıkışınca ağırlığını koyacak topu kanatlara acıkcak.
4-4-2 Dönse hiç bir transfere ihitiyacımız kalmaz.
zeck17
29.Ocak.2013, 22:27
Hulk bir daha Almanya ve İtalyanın doğusuna hayatta gitmez :D
Kaka Leite
29.Ocak.2013, 22:29
Arsenal'in ağzı Giroud'dan yandı bi kere. Fransa Ligine biraz temkinli yaklaşırlar. :D
Bu aynı zaman da Giroud'u canlandırma olayı da olabilir.
Bakarsanız eğer Belhanda ve Giroud nefis anlaşıyorlarmış, yani videolardan belli oluyor bu. Hem tanıdık hem de iyi anlaştığı birini getirerek 1 taşla 2 kuş olayını yapabilir Arsenal.
Addolorato
29.Ocak.2013, 22:29
Wesley Sneijder ve Drogba ülkemize geldikten sonra Hulk kesinlikle imkansız değil. Bana kalırsa Belhanda efsane olur Fenerbahçe'de tabi almayı becerebilirlerse.
Önder HOCA
29.Ocak.2013, 23:09
http://transfernewscentral.com/fenerbahce-prepare-4-5-million-salary-for-zenits-hulk/
Escochae
29.Ocak.2013, 23:15
Belhanda bitsin başka transfer istemem
ForsakeN
29.Ocak.2013, 23:24
Hasan Çetinkaya ve Şekip Mosturoğlu Paris'e uçmuş. Belhanda ile birlikte dönerler inşallah.
Kağıt üstünde iyi kadro;
http://www.footballuser.com/formations/2013/01/631262_Fenerbahce_SK.jpg
himone
29.Ocak.2013, 23:30
he 50 yse tamam ya alır fener :D hayır demek istediğim bu adamı satsan 30 a bile kapan bi çok kulüp olur 15-20 ye satsa parası yeticek bütün kulüpler kapısında yatar he diyosun ki kiralayabilir o kadar maaş verdiği adamı sene başında 50 m € ya satın aldığı adamı niye kiralasın gündemde falan dahi olduğunu sanmıyorum nerden tutsan elinde kalıyo twitterdan facebooktan birinin uydurduğu bişeydir muhtemelen
Benim amacım sadece 80 milyon rakamını düzeltmekti. Hulk'un alınamayacağını ben de biliyorum, zaten mesajımda imkansız lafını boşuna kullanmadım. Ve futbolcu kulübünde mutsuzsa ayrılmak istiyorsa gayet kiralanabilir, zaten sene başından beri takımda sorunlar yaşadığı biliniyor, taraftar bile eleştirdi adamı. Gündemdedir veya değildir benim belirtmek istediğim sadece oyuncunun kiralanabilme ihtimali olduğudur. Bu arada Sneijder içinde herkes aynı şeyi söylüyordu 7,5 milyon olduktan sonra alacak takım çok diye ama GS aldı. Avrupa'da böyle rakamları artık her takım vermiyor ancak birkaç takımın buna gücü var. Yine söylüyorum alacağımıza ihtimal vermiyorum.
TeNaciOUS MidFieLdeR
29.Ocak.2013, 23:31
@forsaken
sadece belhanda ilavesi var, bugunle pek farki yok aslinda. bakalim nasil bir etki yaratacak bu transfer. belhandanin da ulkeye takima adaptasyonu hesaba katilirsa sihirli degnek olmayacagi ortada. takim olarak form tutmamiz lazim, bu kadronun yarisi %50 bile oynamiyor. sow haric :)
Universal
29.Ocak.2013, 23:34
Stoch 1, Amrabat 2. Büyük balon bu oyuncular. Boş alan bulacaklar veya topu sağa çekip şut ya da orta deneyecekler. Büyük takımlara karşı zaten diğer takımlar kapanarak oynuyor, boş alan ve kontra şansın çok düşük. Stoch'un şutları iyi, Amrabat güçlü, bunun dışında hemen hemen aynı tipler.
Katılıyorum Stoch ile Amrabat'ı birliklte Elazığ'a gönder, ligi ilk beşde bitirirler. Onlar büyük takımlarının ne yazık ki oyuncusu değil, açık alanda rahat futbol oynayacak oyuncular. Disipline ve sıkıya gelemiyorlar. Bunlardan verim almak istiyorsan diğer 10 oyuncu o kadar verim gösterecek ki bu oyuncular rahat rahat sahada istediklerini yapsınlar.
kalemci
29.Ocak.2013, 23:37
Dostum bi yanlışın var yada ben mi yanılıyorum. Arsenal'in Giroud ile bi problemi yok gayet memnunlar, Giroud'da ortalamanın üstünde performas sergiliyor. Ağzı yanmalık birşey göremiyorum ben.
Hatta 1-2 gün önce Giroud hakkında konuştu. Arsenal'in efsanelerinden Alan Smith'e benzediğini filan söyledi.
TeNaciOUS MidFieLdeR
29.Ocak.2013, 23:40
Dostum bi yanlışın var yada ben mi yanılıyorum. Arsenal'in Giroud ile bi problemi yok gayet memnunlar, Giroud'da ortalamanın üstünde performas sergiliyor. Ağzı yanmalık birşey göremiyorum ben.
ben de ayni seyi yazicaktim da neyse dedim :)
belhanda transferinde en cok cekindigim rakip arsenal, devreye girdigi anda beyaz bayrak sallariz :)
zeck17
29.Ocak.2013, 23:41
Wesley Sneijder ve Drogba ülkemize geldikten sonra Hulk kesinlikle imkansız değil. Bana kalırsa Belhanda efsane olur Fenerbahçe'de tabi almayı becerebilirlerse.
Hulk o vücudu Premier League'e gidebilmek için yapmıştı chelsea alamayınca son günlerde Zenit'e gitmişti ve İngilterede oynamayı çok istiyordu ondan kariyerinde önce bir İngiltereye gitmek isteyecektir diye tahmin ediyorum
Önder HOCA
29.Ocak.2013, 23:53
Hatta 1-2 gün önce Giroud hakkında konuştu. Arsenal'in efsanelerinden Alan Smith'e benzediğini filan söyledi.
alan smith arsenal de oynamadı yanlış hatırlamıyorsam
İyi de Stoch'un gitmesini isteyenleri anlayamıyorum,bu adam formdayken yeterli katkıyı sağlıyor,sağlayacakta.Geçen sezon çok iyi bir oyun sergiledi,geçen sezon takımlar kapanmıyor muydu bize karşı?
Night_Mare17
30.Ocak.2013, 00:10
İyi de Stoch'un gitmesini isteyenleri anlayamıyorum,bu adam formdayken yeterli katkıyı sağlıyor,sağlayacakta.Geçen sezon çok iyi bir oyun sergiledi,geçen sezon takımlar kapanmıyor muydu bize karşı?
Bana kalırsa bir çok maçtan puan almasını Stoch sağladı takımın. Bir anda vurdu gol oldu kilidi açtı falan hiç beklenmeyen goller attı ve çok zorlandığı maçlarıda Stoch sayesinde kazandığı oldu.
KanaKe
30.Ocak.2013, 00:11
bergkamptir o smith degildir :) sayet bergkampsa bergkamp nere giroud nere tamam kötü oyuncu degilde oyun stilleri cok farkli
ben çok memnun olduğunu sanmıyorum zira artık çoğu maç podolski - walcott - chamberlain dizilişiyle oynuyolar giroud yedekten giriyo he ama tabi arsenal sırf giroud tan ağzı yandı diye fransa pazarından çekilir demekte dünyanın en saçma söylemi bence takımın başında arsene wenger var adam kendisi fransız zaten yıllar boyu fransa ligini sömürdü bu adam sırf 1 oyuncudan memnun değil dire fransa pazarını mı terk etcek :D
Universal
30.Ocak.2013, 00:21
Şu Anelka'yı neden almadık Juve 600-800bin € gibi bir maaş ile alıyormuş. Ahh ahh kaçtı...
OrcunFB
30.Ocak.2013, 00:22
Stoch'u oynatsa Aykut K. görecek ama adamı bi oynatıyor bi oynatmıyor. Şans verdiği maçlarda fena da oynamadı her türlü Caner'den iyidir benim gözümde.
uAburak89
30.Ocak.2013, 00:23
Twitter'da herkes Webo diyor. Sow - Webo güzel ikili olur. :)
kalemci
30.Ocak.2013, 00:55
Arkadaşlar Alan Smith'leri karıştırmış :) Arsenal'de 6 kupası 2 gol krallığı olan Smith'ten bahsediyorum. Arsenal tarihinin en iyi 27. futbolcusu seçilmişti.
Ayrıca yine yanılmıyorsam son 4 maçta 4 golle oynuyor ve EPL'de Berbatov, Rooney, Tevez, Balotelli, Torres gibi oyuncuları gol krallığında geride bıraktı şuan için.
uAburak89
30.Ocak.2013, 01:36
SON DAKİKA...AMK ÖZEL HABER. F.Bahçe bombayı patlattı. Emre Belözoğlu F.Bahçe'de...Emre yuvaya geri dönüyor. Detaylar yarın AMK'da...
Ntvspor'da son dakika geçiyor.
byariff
30.Ocak.2013, 01:38
emre gelirse iste ozman meireles is yapar ki emre gelebilir burda oynuyamiyor zaten son maçta yerden yere vurdular.
topal-meireles-emre guzel ortasaha olur.
Önder HOCA
30.Ocak.2013, 01:38
yemişim drogba yı sneijder i emre geldi be helal
nannar
30.Ocak.2013, 01:39
NTVspor son dk geçiyor :) hayırlı olsun Emre...
sui generis
Volkan (Mert)
GG X Topal Hasan
Emre Meires
Kuyt Belhanda Caner
------Sow
çok iyi duruyor :)
uAburak89
yemişim drogba yı sneijder i emre geldi be helal
Afiyet olsun. :)
Emre ve Meireles.
Şahane ötesi :)
Uzun zaman sonra pasör 2 orta saha yanyana.
LaigLeNoiR
30.Ocak.2013, 01:40
Bakalım ne olacak Emre transferine ben pek ihtimal vermiyorum.
OrcunFB
AMC'siz 4-3-3 oynarız. Çok sevindim Emre'nin gelmesine.
Lucas Neill
Geri vites yapmis heralde Kocaman :)
nannar
yönetim taraftarın gazabından iyice ürkmüş anlaşılan. sabaha karşı alex'i de getirirlerse şaşırmayın. :) Emre oynamıyormuydu Atl. Madrid'de ? Takip etmediğim için bilgim yok
Nokta transfer olur sadece oyun anlamıyla da değil takımdaki yeri anlamıyla. İnşallah doğrudur bu transfer.
Sheriff
30.Ocak.2013, 01:41
Ya bir oyuncunun transferine bukadar sevinirdim ya :D
Ara sıra oynuyordu Hasan Hocam, banko değildi.
uAburak89
30.Ocak.2013, 01:42
yönetim taraftarın gazabından iyice ürkmüş anlaşılan. sabaha karşı alex'i de getirirlerse şaşırmayın. :) Emre oynamıyormuydu Atl. Madrid'de ? Takip etmediğim için bilgim yok
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/emre-beloezoglu/leistungsdaten/spieler_5782.html
Kaka Leite
30.Ocak.2013, 01:42
Emreeeeeeeee !
İşte ruh budur, gelen adam getirir bize ruhu.
Muhteşem oldu, mükemmel oldu.
nannar
30.Ocak.2013, 01:43
Kiralık mı alınacak acep? :)Bence Fenerbahçe'nin havasını çok değiştirir. Heyecan ve tempo katar takıma...
erdem344
30.Ocak.2013, 01:43
emre . Meıreles . Belhanda . Stoch . Kayt . Sow
Kiralık mı alınacak acep? :)Bence Fenerbahçe'nin havasını çok değiştirir. Heyecan ve tempo katar takıma...
Sözleşmesini feshetmiştir. Emre'nin menajeri fısıldadı zaten geçende basına. Gelmese bile sözleşmesini feshettirir herhalde.
byariff
30.Ocak.2013, 01:45
son sevilla maçinda berbatti ertesi gun gazetelerde simone ve emreyi baya elestirmislerdi 2 kez kral kupasinda oynadi ligdede toplam 7 maç 3 kez ilk 11 basladi 4 kezde sonradan girdi iste hayirli olsun bedavaya alindi fenerbahcenin ortasahasini toplar
Kaka Leite
Alex varken bile sahada ki Türk Kaptanımızdı Emre.
Mükemmel bir olay oldu eğer doğru ise çok mutlu oldum. Şimdi ruh gelir takıma Emre takımı ateşleyecek bir adam.
zeck17
Selçuk'u kesemez şaka bir yana cidden iyi oynamıyordu emre madrid'de alt yapıdan yetişen gençleri kesemiyordu
Edit:avrupada da oynamayacak
Önder HOCA
emre gibi bir adamın gelmesi belhanda dan daha önemliydi oh be :)
LaigLeNoiR
30.Ocak.2013, 01:46
Selçuk-Baroni-Meireles-Topuz-Topal-Sezer-Recep-Salih
8 Tane orta sahada oynayabilen oyuncu varken 9. oyuncunun alınması fazla değil mi ben mi birşey atlıyorum ?
Kaka Leite
30.Ocak.2013, 01:47
8 Tane orta sahada oynayabilen oyuncu varken 9. oyuncunun alınması fazla değil mi ben mi birşey atlıyorum ?
Baroni ve Selçuk'u sayıyorsun.
Ayrıca hiç birisi takımı ateşleyecek bir adam değil.
sui generis
Aykut Yıldırım: Kesin olmamakla birlikte bonservisi yok.
Cris , Selçuk , Sezer yol verelim.
William Rookwood
Niye gitti niye geldi pek ihtimal vermiyorum geldiğine.
Önder HOCA
orda 2 tane orta saha gibi oynayabilen adam var bir salih 2 meireles
Dave S Mustaine
30.Ocak.2013, 01:48
Belhanda da gelirse büyük ihtimal 4-3-3 te emre-meireles-belhanda oynayacağız ve belhanda orta saha oynayacak. Çok iyi transfer oldu. Acaba serbest mi geldi kiralık mı transfer mi ?
Edit: Orta sahada biraz oyuncu bolluğu oldu sanki. Üsttekilerle birlikte sezer, baroni, selçuk, topal ve salih de var. Sene sonunda selçuk ve baroni gider umarım.
Sheriff
30.Ocak.2013, 01:49
Murat sadece Salih Emre tarzı bir oyuncuydu, diğerlerinin özellikleri çok farklı.
Deus Dominus
Oynadığı bölgede fazla alternatif var Atl. MAdrid'de, hepsi de iyi oyuncular. Geçen günkü Atl. Bilbao maçında da oynadı, maç 0-0'ken karşı karşıya kaçırdı ben bile kızdım :) Geri dönmemesi için hiçbir sebep yok bence.
zeck17
Belhanda da gelirse büyük ihtimal 4-3-3 te emre-meireles-belhanda oynayacağız ve belhanda orta saha oynayacak. Çok iyi transfer oldu. Acaba serbest mi geldi kiralık mı transfer mi ?
Aykut Kocamanın bunu oynatması imkansız bu riske girmez söyleyeyim
Önder HOCA
aykut yıldırım fazla bir maaliyeti olmayacağını söyledi
nannar
30.Ocak.2013, 01:50
orta alanda iki yönlü oynayabilen birtek Salih var bence bunların içinde.Diğerleri ya defansif ya da ofansif oyuncular.Bence gerekli bir oyuncuydu.Asıl elemeyi bunlardan yapmak lazım ben olsam Meireles-Topal ve Salih dışındakilerin hepsini satarım:D Gençler hariç...
erdem344
Ronaldo gelse bu kadar sevinmezdim :D :D
Emre - Meireles
süper süper süper süper süper
europeanconquer
Çok iyi bir transfer.Fenerbahçe'yi yeniden toparlayacaktır.
OrcunFB
Emre git-gel yapan bir oyuncu çok fazla sıkıntı çıkmaz.
sui generis
Selçuk'u sayma.
Sezer size gelecek :)
Recep oranın adamı değil. hücum bölgesinde oynar.
Topuz kanat alternatifi. bence artık 11 başlayabilir. Kuyt solda o sağda.
Geriye Baroni, Meireles , Topal , Salih , Emre kalıyor. bunların 2 si oynayacak. stoper büyük sorun bizde. Topal orya geçer. Meireles-Emre oynar. Baroni , Salih yedek olur.
LaigLeNoiR
Tamam saymayalım veya iyi olmayabilir ama bu oyuncular Fenerbahçe ortasahasında oynayan isimler. O anlamda söyledim.
Bana kalırsa da Emre-Meireles ikilisi hepsinden daha iyi olur. Ancak bu ikilinin önünde oyunu yönetcek birisi şart. Yoksa orta sahadan ileri çıkışlar sıkıntı yaratır.
GeorgeWeah
30.Ocak.2013, 01:51
Cidden sürpriz oldu. Eğer gerçekleşirse çok sevineceğim. Ruh geri geliyor. Cristian'ı bu sefer öldürür herhalde Emre. :)
Gncl1905
Son Madrid'de nasıl oynadığını bilmiyorum ama Fenerbahçe'deki Emre gibi oynarsa takıma çok şey katar.
uAburak89
@benbenim
Senin dediğin isimler gönderilirse Avrupa Liginde oynayacak adam kalmıyor. Yani sakatlık ve ceza durumu olursa.
RasAnt
Resmiyete dökülmeden inanamak zor Aykut gönderdi geri alması pek ihtimal vermiyorum
William Rookwood
30.Ocak.2013, 01:52
Emre Madrid'de iyiydi ne diye geri geiyor Türk futbolu ne güzel rahattı onsuz :)
goosfraba
30.Ocak.2013, 01:52
Çok iyi bir transfer.Fenerbahçe'yi yeniden toparlayacaktır.
giderken de pek başarılı değildik ama en azından ortasaha şu anki durumundan biraz daha iyiydi.
gidişine mani olunamaması/gönderilmesi yönetim hatasıyken, geri alınması bana göre aynı hatanın 2 katı.
Sezer gitmemeli. Cristian ve Selçuk sezon kesin gider. Cristian'ın bir daha adını bile hatırlayamayız, o derece.
Dave S Mustaine
30.Ocak.2013, 01:53
Meireles - Belhanda arkalarında Emre oynar bence büyük ihtimal. Tabi bunun olması için önce Belhanda'nın gelmesi gerek.
Edit: Emre atletico formasıyla avrupa liginde oynamıştı değil mi ?
erdem344
yarında alex açıklanırsa :D :D :D :D :D
sui generis
@benbenim
Senin dediğin isimler gönderilirse Avrupa Liginde oynayacak adam kalmıyor. Yani sakatlık ve ceza durumu olursa.
Doğru Emre avrupada yok. o yüzden Cris kalır zaten. Sezer büyük ihtimal Beşiktaş'a gidecek. ki gitmeli de. Salih'i tercih ederim. hem Belhanda'da gelecek. Sezer'e de yazık. oynaması gerek. Beşiktaş'ta oynar bence.
antiochia
30.Ocak.2013, 01:54
Takıma halen savunma ve sola hatta forvete takviye lazım...
caglaruzun
Emre niye gönderildi niye alındı ben anlamadım
attirson
Belhanda'da gelirse manyak olur..
europeanconquer
30.Ocak.2013, 01:55
Emre niye gönderildi niye alındı ben anlamadım
İsteyen inkar edebilir ancak gitmesinin sebebi Aykut Kocaman'dı.
Doğru Emre avrupada yok. o yüzden Cris kalır zaten. Sezer büyük ihtimal Beşiktaş'a gidecek. ki gitmeli de. Salih'i tercih ederim. hem Belhanda'da gelecek. Sezer'e de yazık. oynaması gerek. Beşiktaş'ta oynar bence.
Neye göre büyük ihtimal gidecek? Öyle bir ihtimal yok.
Beşiktaş, Sezer ile ilgilenmediğini açıkladı zaten. Neden görüşüyorlarmış gibi ısrar ediyorsunuz çözemedim.
Sheriff
30.Ocak.2013, 01:55
Aziz Yıldırımın söylediğine göre Avrupaya git kafanı dinle gerekirse geri gelirsin, gelmezsen bile futbolu bıraktıktan sonra gelirsin demişti, orda da ilk 11 de sürekli oynayamadığı için bizimde o tip bir oyuncuya ihtiyaç duyduğumuz için geri geldi.
petrol_fb12
30.Ocak.2013, 01:56
Kürkçü Dükkanı Misali.İyi bari İspanya'da fizik olarak kendine gelmiştir.Eskisinden daha iyi bir Emre izliyicez.
zeck17
30.Ocak.2013, 01:56
Ben korktum şahsen iyi ki fenerbahçe ile 16.hafta oynuyoruz o hafta yıldız futbolcularımız oynamamalı yoksa elmander ve baros olayları tekrar eder
Alicanfmfan
30.Ocak.2013, 01:57
Bi ara gol orucuna girdi ve türlü türlü ''ti'' ye almışlardı rakip takım taraftarları ona dayanarak söyledim ki , Van Persie'den sonra kimse memnun değil tam anlamıyla bence Giroud'dan.
Lugano'da gelebilir diyodum son anda hatırladım adam Malaga'da.
Night_Mare17
30.Ocak.2013, 01:57
E iyi oldu bu :D
emre transferinden sonra sanki belhanda olmucakmış gibi geldi bana 4-3-3 topal önünde emre -meireless oynar gibi
EndoplazmiK RetikuluM
30.Ocak.2013, 01:59
Emre geldiyse Belhanda yattı bence.
sui generis
30.Ocak.2013, 02:00
Neye göre büyük ihtimal gidecek? Öyle bir ihtimal yok.
Beşiktaş, Sezer ile ilgilenmediğini açıkladı zaten. Neden görüşüyorlarmış gibi ısrar ediyorsunuz çözemedim.
abi valla belhanda geldiğinde Sezer Beşiktaş'a imza atacak deniyordu özellikle Fırat Günayer yazmıştı. kalsın kalsın da çok geniş olacak o mevki. en azından kiralık gitmeli. Cris'in yollama imkanı olmadığını düşündüğüm için Sezer gider diyorum.
Sheriff
30.Ocak.2013, 02:01
Belhanda muhabbetinden de bıkmaya başlamıştık zaten, gelmesede olur artık :)
Emre'nin transferinin Belhanda'yı etkileyeceğini hiç düşünmüyorum. Belhanda olmasa bile bunun sebebi Emre olmaz.
abi valla belhanda geldiğinde Sezer Beşiktaş'a imza atacak deniyordu özellikle Fırat Günayer yazmıştı. kalsın kalsın da çok geniş olacak o mevki. en azından kiralık gitmeli. Cris'in yollama imkanı olmadığını düşündüğüm için Sezer gider diyorum.
Fırat Günayer'i ben de takip ediyorum. Transferler hakkında pek bilgisi yok. Biz ne duyuyorsak o da onu duyuyor. Söyleneni yorumlar ama severim. Mantıklı ve dürüst gazetecidir. Popülist davranmaz, kırmaz, dökmez. Kısacası bahsettiğin gibi bir transfer görüşmesi yok.
sui generis
30.Ocak.2013, 02:03
Emre Avrupada yok, Belhanda transferi etkilenmez bence. hem Emre bedava gelmiş , yük değil yani.
OrcunFB
30.Ocak.2013, 02:03
Emre geldiyse Belhanda yattı bence.
Saat hakkaten geç oldu büyük bir ihtimalle yatmıştır.
Önder HOCA
30.Ocak.2013, 02:04
emre geldi diye belhanda dan vazgeçmek zaten vizyonsuzluk olur ve ütüne gelicek tepkiyi kaldıramazlar
Önder HOCA
30.Ocak.2013, 02:05
ip ban lazım :director:
hakan769
Emre nin yokluğunu aratmaasın diye Meireles i Mehmet Topal ı al sonra Emre yi geri getir :) gerçekten bu ikili baya zarar veriyor Fenerbahçe ye.
petrol_fb12
Mehmet Topal'a Kulube yolu görülür Emre gelirse.
Yapma :(
Universal
30.Ocak.2013, 02:06
Emre herhangibi bonervis bedeli ödenmeden geldi diyorlar, mükemmel bir transfer bana göre hiç gitmemesi gerekiyordu. Tek sorun Avrupa'da oynayamayacak.
attirson
30.Ocak.2013, 02:07
Mehmet Topal'a Kulube yolu görülür emre gelirse.
Yapma :(
Belhanda'da gelirse kulube yolu gözükür yoksa gayette oynar.
titates1
30.Ocak.2013, 02:07
Fransa'ya iki kişi giden heyet 6 tane dönüş bileti almış
Kalan 4 kişinin Belhanda + Menajeri + Stoper + Menajeri için olduğu söyleniyor.
Ayrıca Emre + Webo deniyor
Uğur Demirkırdı'nın haberi , Aykut Yıldırım da RT etmiş
edit: harf eksiği
Seneye Cristian ve Selçuk olmaz.
Emre, Meireles, Topal, Sezer kalır. Bence sezon sonu Gökhan İnler de yoklanmalı. Topal ve Sezer iyi yedek olur, forma da bulurlar seneye.
ForsakeN
30.Ocak.2013, 02:08
Emre'nin gelmesi mükemmel olur yahuu
erdem344
30.Ocak.2013, 02:09
İnşallah yalan haber çıkmaz :D :D
petrol_fb12
Belhanda'da gelirse kulube yolu gözükür yoksa gayette oynar.
Volkan
GG-Bekir-Yobo-Hasan Ali
Miereles-Emre
Kuyt-Baroni-Caner
Sow.
Ben Aykut Kocamanın hiç bir şekilde Baroni'den vazgiçeçiğine inanmıyorum.
Universal
Ortasaha artık Meireles Emre ve Belhanda'dan oluşacak takım adeta kimlik değiştirecek yedek olarakda Salih ile Sezer valla keyifden yenmez. Baroni ile Selçuk'a yol gözüktü.
zeck17
Fransa'ya iki kişi giden heyet 6 tane dönüş bileti almış
Kalan 4 kişinin Belhanda + Menajeri + Stoper + Menajeri için olduğu söyleniyor.
Ayrıca Emre + Webo deniyor
Uğur Demirkırdı'nın haberi , Aykut Yıldırım da RT etmiş
edit: harf eksiği
Weboyu bırakmayız demişti Bülent Korkmaz
Alicanfmfan
30.Ocak.2013, 02:10
Stoper olarak Marsilya'nın oyuncusu gibi geliyor bana. N'koulou
grkm33
Selçuk Şahin Aykut Kocamanla beraber gider giderse yoksa Aykut Kocaman ne kadar kalırsa o da o kadar kalır benim görüşüm.
erdem344
Topal - Emre - Meireles yapıp kanatlarda belhanda ve kayt da olabilir
Stopere serdar azizi alsak keşke. Serdar kesimal artı 2 3 milyon yuroya anlaşılır bence
Crazycat
30.Ocak.2013, 02:11
Sergen Yalçın'ın Sneijder yorumu geldi aklıma. :)
petrol_fb12
30.Ocak.2013, 02:12
Topal - Emre - Meireles yapıp kanatlarda belhanda ve kayt da olabilir
Stopere serdar azizi alsak keşke. Serdar kesimal artı 2 3 milyon yuroya anlaşılır bence
Serdar+Egemen versen bile Bursa 10 Milyon Euro ister satmak istemiyor bursa.Yabancı Sınırlaması onlarada var satarsa anca Avrupa'ya satar.
erdem344
30.Ocak.2013, 02:12
Stoper olarak Marsilya'nın oyuncusu gibi geliyor bana. N'koulou
Müthiş olur bizim maçlarda sowa nefes aldırtmamıştı.
titates1
30.Ocak.2013, 02:13
Weboyu bırakmayız demişti Bülent Korkmaz
Olabilir ama bu konularda artık daha çok oyuncuların sözü geçiyor , iyi olur gelirse
webo - sow - kuyt
emre - belhanda - meireles
hak - stoper - egemen - gökhan
volkan
şeklinde oynayabilliriz çünkü bence webo'yu sol inside forward olarak kullanıp , ayrıca forvet alternatifi yapmayı düşünüyor kocaman.
erdem344
30.Ocak.2013, 02:13
Serdar+Egemen versen bile Bursa 10 Milyon ister satmak istemiyor bursa.Yabancı Sınırlaması onlarada satarsa anca Avrupa'ya satar.
Mutsuzum diye açıklaması var sporxe yeni sözleşme sözü vermişler ama teklif hala gelmemiş ayrılmak istiyorum demiş yönetime
EndoplazmiK RetikuluM
30.Ocak.2013, 02:14
sneijder yattı
:(..............
Önder HOCA
30.Ocak.2013, 02:15
Volkan
GG-Bekir-Yobo-Hasan Ali
Miereles-Emre
Kuyt-Belhanda-Sow
Baroni
OrcunFB
30.Ocak.2013, 02:17
sneijder yattı
:(..............
Çok kaliteli espri. :n:
erdem344
30.Ocak.2013, 02:17
EDİT....
Fakeymiş hesap
zeck17
30.Ocak.2013, 02:18
Baroni sezon sonu gidecekmiş webo yerine uche de olabilirmiş
sui generis
emre twit attı
Şükür kavuşturana diye
FENERBAHÇELİ EMREEEEE
fake hesap
petrol_fb12
Volkan
GG-Bekir-Yobo-Hasan Ali
Miereles-Emre
Kuyt-Belhanda-Sow
Baroni
Hocam güldürdün ya gece gece ALLAH ta seni güldürsün inşallah :)
Baroni Santrofor hiç aklıma gelmezdi :D
Mutsuzum diye açıklaması var sporxe yeni sözleşme sözü vermişler ama teklif hala gelmemiş ayrılmak istiyorum demiş yönetime
Bursa'nın sözleşmesi oyuncusu 2015 mükavelesi var.Yönetim onu satsa bile 10 Milyon Euro aşağa satmaz.İstediği kadar mutsuz olsun eli kolu bağlı.Kaçarsa sonu Ozan İpek gibi olur 2 Trilyon para öder kulube.
ForsakeN
30.Ocak.2013, 02:19
Cristian'dan kurtulduk bu vesileyle, Emre'nin gelişi 2 transfer gibi oldu
Önder HOCA
30.Ocak.2013, 02:23
@petrol_fb cristian gibi bir jokere yer bulmak zor olmaz :) bu arada beyler kötü birşey gördüm umarım doğru değildir selçuk şahin 2 senelik imzalamış diye yazıyor fb tv altyazı geçmiş gören duyan varmı :S
Universal
30.Ocak.2013, 02:25
Bu isimlere rağmen hala Selçuk hala Baroni oynarsa kimse bu taraftarı tutamaz. Bu sefer samandıraya başka bir şey için yürürler adınıda yazmıyorum.
Emre ilk geldiğinde sevinmedim, gidişine üzülmedim. Şimdi ise belki Alex'in dönmesi bu kadar sevindirirdi. Saha içinde ve saha dışında takımı toparlayabilecek tek oyuncu. Hayırlısı olsun.
uAburak89
30.Ocak.2013, 02:36
Fenerbahçe, Belhanda'nın transferi için gün sayan Fenerbahçe, İstanbul Büyükşehir Belediyespor forması giyen Pierre Webo ile de anlaşma sağladı!
İBB'de oynadığı futbolla iki sezondur göz dolduran tecrübeli futbolcu ile Aykut Kocaman'ın talebi ile temasa geçen Fenerbahçe, tecrübeli yıldız ile anlaşma sağladı.
Webo'yu Sow'a alternatif olarak düşünen sarı-lacivertli ekip, İBB ile de dün yapılan görüşmeler sonunda büyük ölçüde anlaştı.
Fenerbahçe Webo için İBB'ye 4 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Webo transferinin de Belhanda gibi yarın açıklanması bekleniyor.
TurkFutbol.Com Özel Haber / Rıdvan ERDEM
Universal
30.Ocak.2013, 02:38
Ben Fenerbahçe'nin forvet alacağını sanmıyorum maliyet doğrultusunda Semih'in bu artan müthiş formundan sonra forvet almak anlamsız olur.
Önder HOCA
30.Ocak.2013, 02:45
http://i.imgur.com/p6dMkgZ.gif emenikeye 13 milyon artı krasic teklifi yapmışız http://i.imgur.com/p6dMkgZ.gif
erdem344
30.Ocak.2013, 02:46
krasiç artı 13 = emenike deniliyor
allahım sana geliyorum
barahir
30.Ocak.2013, 02:46
10'a sat 20'ye geri al.
goosfraba
30.Ocak.2013, 02:48
emre'nin hesabı fake değil.
uAburak89
30.Ocak.2013, 02:48
Oha öyle teklif mi olur, yalandır o. Kim diyor ki bunu ?
Universal
30.Ocak.2013, 02:49
Emre'nin hiçbir sosyal ortamda hesabı yoktur. Zaten hesapların hepsinde fake hesap olduğu belirtiliyor.
Buna ek olarak Emenike Emre, ah üstüne Santos'da gelse efsane kadro geri döner...
Önder HOCA
30.Ocak.2013, 02:49
@ua burak bence de yalan da gaza geldik cine 5 teki adam dedi duyum aldım diye http://i.imgur.com/p6dMkgZ.gif
petrol_fb12
30.Ocak.2013, 02:55
krasiç artı 13 = emenike deniliyor
7+13=20 Yıllık alıcağı parayı almadan gitmez 22 Milyon Euro zarara girdik desene böyle bir şey olursa.
Gerçekten Krasiç Elimizde patladı nasıl elimizden cıkarcağımızı şaşırdık.
ParduS
30.Ocak.2013, 02:56
Emre transferi resmiyete döküldüyse eğer Salih'e çok çok üzülürüm. Tam böyle ısınmıştık.
ForsakeN
30.Ocak.2013, 02:57
Krasic+ 5M falan olsa Allah derdik mesela :(
Universal
30.Ocak.2013, 02:58
Emre transferi resmiyete döküldüyse eğer Salih'e çok çok üzülürüm. Tam böyle ısınmıştık.
Tam tersi Emre süper bir rol model olacak. Tek farkı Emre kadar sinirli bir oyuncu değil. :)
Kaka Leite
30.Ocak.2013, 02:59
Beyler yapmayın lütfen sanki Emre yokken Salih oynuyor geçelim bu işleri.
Selçuk'un Salih'i kestiğini görmektense Emre'nin kestiğini görmek daha bi kabul edilebilir. Emre'nin klüpte olması Salih içinde avantaj sonuçta Emre tecrübeli bir oyuncu..
ParduS
30.Ocak.2013, 03:00
Tam tersi Emre süper bir rol model olacak. Tek farkı Emre kadar sinirli bir oyuncu değil. :)
Forma şansı açısından hocam :) Kupa maçlarını gözleyeceğiz izleyebilmek için :)
europeanconquer
30.Ocak.2013, 03:00
Krasic'in elde patladığını düşünmüyorum.20 maçta oynamasına rağmen takıma hala alışamadığını düşünüyorum.
Tank gibi Emenike'ye 13+ şu krasiç'i vermek, mali açıdan hafif zararlı olsa da çok kârlı iş olur takım adına.
KanaKe
30.Ocak.2013, 03:04
Yakinda alexte geri gelirse sasirmam
Deus Dominus
30.Ocak.2013, 03:09
İlle geri getirmek istediğiniz biri varsa gidin Niang'ı getirin :D
nannar
30.Ocak.2013, 03:13
hepsini geri toplasalar da ligde biraz rekabet olsa :p
Night_Mare17
30.Ocak.2013, 03:14
Emenike 20 m falan etmez Emenike'nin ederi 7-8 m maksimum o yüzden gerek yok Sow çok daha iyi bir forvet zaten. Belhanda gelirse zaten Fenerbahçe tek forvet oynar.
nannar
30.Ocak.2013, 03:16
Semih'e güvenmiyor mu Fenerbahçe'li arkadaşlar? Adam ömrünü verdi size yahu.
Deus Dominus
30.Ocak.2013, 03:16
Benim bilmediğim başka bir Emenike mi var?
Kaka Leite
30.Ocak.2013, 03:18
Krasic yollanmamalı bu takımdan, ne olursa olsun.
Tamam şuan kötü olabilir ama düzelecek ben eminim. Varsın 1 sezon boş'a dursun, seneye daha başka olacak yeter ki tam olarak ısınsın.
Universal
30.Ocak.2013, 03:19
Fenerbahçe forvet filan almaz. Belhanda gelir transfer kapanır. Semih'in artan performansı bana göre Emenike'den daha yararlı olacaktır.
Emenike haberleri umarım yalandır.Krasic'e güveniyorum iyi oynayacaktır,sadece biraz sabır.
@nannar kesinlikle senin gibi düşünüyorum,Semih'e güvenmeliyiz ki gayet iyi oynuyor şuan.
Sheriff
30.Ocak.2013, 03:21
Semih'e güvenmiyor mu Fenerbahçe'li arkadaşlar? Adam ömrünü verdi size yahu.
Hocam güven farklı, yetenekleri sınırlı Semih'in. Hız yok dribbling yok şu an ihtiyaç duyulan oyuncu bu tarz fark yaratacak bir oyuncu.
Hocam güven farklı, yetenekleri sınırlı Semih'in. Hız yok dribbling yok şu an ihtiyaç duyulan oyuncu bu tarz fark yaratacak bir oyuncu.
Dediklerin mantıklı fakat Belhanda bunları yapabilen birisi,Emenike geleceğine Belhanda gelsin.
nannar
30.Ocak.2013, 03:23
o zaman neden tutuyonuz bu adamı burak ? gidip anadoluda falan oynasaydı keşke... yazık oldu adama resmen. otura otura emekli olacak
Universal
30.Ocak.2013, 03:26
Emenike gelirse Semih biter. Geçen yıl kendinden iyi olmayan Bienvenu'nun yedeği oldu. Formunu kaybetti. Bu yıl hiç geçemeyeceği Emenike ile Sow'u beklerse biter. Onada yol verilmeliydi. Ben Semih'in takımda kalmasından ve forvet transferi yapılmamasından yanayım.
Sheriff
30.Ocak.2013, 03:28
İlk devrede girdiği maçlarda ayakta duracak hali yoktu, devre arasında iyi hazırlamış kendini, ikinci forvet olarak ihtiyaç duyulduğunda diri bir Semih tabela bile değiştirir. Zaten şu anda bir forvet transferi için uğraştığımızı sanmıyorum, Semih iyi durumda ama tabi belirli özellikleri yine yok, Emenike'de var mesela Emenike gelirse tekrar kulübe yolu görünür..
ForsakeN
30.Ocak.2013, 03:30
Yalnız Emre'yi Diego Simone'nin elinden fizik olarak hazır bir halde alacağız. Emre'nin çok fark yaratacağını düşünüyorum. At.Madrid'te çok iyi idman yaptırmışlardır ona, zaten onların en önemli özelliği bu.
nannar
30.Ocak.2013, 03:32
Yalnız Emre'yi Diego Simone'nin elinden fizik olarak hazır bir halde alacağız. Emre'nin çok fark yaratacağını düşünüyorum. At.Madrid'te çok iyi idman yaptırmışlardır ona, zaten onların en önemli özelliği bu.
yapsa nolcak yahu? Türkiye'de antremanlar dandik. Kuyt geldiğinde nasıldı,şimdi nasıl? çok değil 1,5 ayda eski haline döner emre de
ForsakeN
30.Ocak.2013, 03:34
yapsa nolcak yahu? Türkiye'de antremanlar dandik. Kuyt geldiğinde nasıldı,şimdi nasıl? çok değil 1,5 ayda eski haline döner emre de
Bir buçuk ay bir buçuk aydır :D Her halukarda katkısı çok olacak, oyun tempomuz hızlanacak ve pas kalitemiz yükselecek
byariff
30.Ocak.2013, 03:52
Emre se va con la carta de libertad y firma 2,5 años
hayirli olsun emre bedava geliyor 2.5 yillik sozlesme imzalicakmis.
zeck17
30.Ocak.2013, 03:54
Emre se va con la carta de libertad y firma 2,5 años
hayirli olsun emre bedava geliyor 2.5 yillik sozlesme imzalicakmis.
Bir sergenlik mi yapsam ne yapsam :D
O sözleşmeyi tamamlayamaz emre gerek olaylar gerek trabzon gerek siyahi futbolcular gerek de edilecek kötü sözlerden dolayı baskı olacaktır bir de bu sezon eğer 33.haftada mağlubiyet gelirse kimse tamamlayamaz
uAburak89
30.Ocak.2013, 03:57
Emre'de işlem tamammış, Belhanda olmazsa Robinho'yu zorlayacaklarmış, Webo ve stoper için de çalışma varmış. Stoper için basının bize de yazdığı Toure ve Chedjou isimleri varmış gündemde.
Kaynak, basından FB'li bir arkadaşım, onlara gelen bilgiler bu şekildeymiş, yalan çıkarsa sorumluluk kabul etmem. :D
BleedingMoon
30.Ocak.2013, 04:05
krasic + 13 nedir abi? krasic'e -3 milyon değer biçmişiz :D
BleedingMoon
30.Ocak.2013, 04:07
stoper... aykut demir gelebilir.
Şöyle bir şey var Emre,Bate maçında ve ilerideki turlarda oynayamayacak Atl.Madrid'den ötürü.
William Rookwood
30.Ocak.2013, 04:29
Transferin kesinliği nedir resmi bir açıklama ve ya ona benzer birşey yok? Ayrıca Madrid'e ilk 11 olmasada sıklık ile oynayan bir oyuncuydu gol attı, attırdı. Ne diye sezon sonu sözleşmesi yenilenmeyen takıma geri dönecek. Haber yalan gibime geliyor benim ,mantıksız.
Ek olarak geçen sezon devre arası Arda muhabbeti vardı Ntvspor'da Arda yuvaya döndü Arda Galatasaray'da diye bir haber vardı heryer çalkanıyordu Arda kendisi yalanamıştı transferi. Emre durumuda öyle bence tamamen spekülasyon yaratma amaçlı, medya hareketlensin.
erdem344
30.Ocak.2013, 04:35
Yarın yani bugün :D büyük gün
furkan58
30.Ocak.2013, 05:21
Yarın yani bugün :D büyük gün
Ne gibi büyük gün :D Ortaya atıyorsun lafı kaçıyorsun arkadaş :n:
Ne gibi büyük gün :D Ortaya atıyorsun lafı kaçıyorsun arkadaş :n:
Belki sınavına giriyordur :n:
Sekopej
30.Ocak.2013, 11:08
Giderken göklere çıkarılmıştı, şimdi dönerse yeniden yerin dibine sokulacak.
Keşke gitmese Emre ile Meireles çok iyi olurdu deniyordu, değişen nedir? 6 aylık bir ayrılık oldu, sanki yurt dışına gidip de ilk defa eski takımına dönen ilk futbolcu Emre.
Takıma çok büyük katkısı olacaktır, eğer geri dönerse sadece oyun anlamında değil çok şeyde takıma fayda sağlayacaktır, dönmesini isterim.
himone
30.Ocak.2013, 11:14
Sayko Emre geri döndü :), bence çok iyi transfer. Şimdi takımdan Cristian, Selçuk gönderilmeli. Umarım bir stoper ve Belhanda transferi de olur o zaman gerçekten iyi kadro olur takımda. Forvete ihtiyacımız olduğunu da düşünmüyorum, stoper ve orta saha daha önemli.
sui generis
30.Ocak.2013, 12:40
Emenike'ye o kadar para vermezler bizimkiler. Hem Emenike gelirse yedek beklemez. Emenike-Sow-Kuyt-Belhanda aynı anda sahada olur mu ? bence olur da Aykut Kocaman olmaz der :)
KanaKe
30.Ocak.2013, 12:54
selcuk kalabilirde cristianin gecen sezon basi gönderilmesi lazimdi play offlarda bi kac mac iyi oynadi diye sözlesme yenilediler
zeck17
30.Ocak.2013, 13:09
Issiar Dia @IssiarD
Prepare son retour en turquie pour juin inchallah...
bu resmi hesabı mı Dia'nın
erdem344
30.Ocak.2013, 13:31
evet resmı hesabı
BleedingMoon
30.Ocak.2013, 13:37
3 transfer sözünü öyle ya da böyle tutacak aziz yıldırım :D
ForsakeN
30.Ocak.2013, 13:39
Aziz Yildirim 10m euroya sattigi adama hayatta 20m vermez diye dusunuyorum. Vermesin de. Emre Belhanda ikilisi kafi
OrcunFB
30.Ocak.2013, 13:47
Kap'a bildirildi görüşmelere başlanıldı.
ReaList
30.Ocak.2013, 13:51
Merak etme Aykut Kocaman 5'e 2 ve Dar alanda kısa pas antrenmanlarıyla bir kaç haftada eli belinde dolaşan Emre'ye çevirir onu : )
Böyle transfer durumlarında timsah olmamak adına hep resmi açıklamayı beklemişimdir, Bu transfer iyidir veya kötüdür demek Emre'ye haksızlık, 32 yaşında Uefa şampiyonuna gidebilecek kaç tane Türk oyuncu vardır ki ? Atl Madrid'in genç, dinamik ortasaha oyuncularını düşünürsek ligin ilk yarısında farklı organizasyonlarda 16 maç oynamak da bir başarıdır. Emre için Atl Madrid'te oynamanın en büyük yararı fizik olarak kendini toparlaması ve apoletine bir Uefa Süper Kupası katması oldu.
Transferin gerçekleşmesi durumunda Fenerbahçe'nin 3 tane çağdaş futbola ayak uydurabilecek düzeyde Orta Alan oyuncusu olacak ki "Emre, Meireles, Salih" iyi bir hoca maçı şu 3 adamla bile kazanır.
ForsakeN
30.Ocak.2013, 13:53
Emre ile gorusmeleri Kap'a bildirmisiz.
davidvilla
30.Ocak.2013, 14:04
"Emre, Meireles, Salih"
Daha ne olsun beni mi alsın Fener :) Doğru söylemişsin
sui generis
30.Ocak.2013, 14:11
chedjou - Belhanda gelecek deniyor Fransa'dan :)
Allah'ım sana geliyorum :)
sui generis
30.Ocak.2013, 14:20
http://www.footballuser.com/formations/2013/01/631683_Fenerbahce_SK.jpg
http://www.footballuser.com/formations/2013/01/631686_Fenerbahce_SK.jpg
petrol_fb12
30.Ocak.2013, 14:24
Topal defansa mı ? Bekir formunu bu kadar artırmışken ileriye top sürerken cıkarken Bekir Yerine Topal Topalı hiç beğenmiyorum bu adamı.Asma Kilit görevi görüyor maşallahımız var her maç rakibe 4-5 net %100 poziyon vermeden rahat edemiyoruz.Topal Kulube'ye Salih oynasın on kere daha iyi
ReaList
30.Ocak.2013, 14:30
Bekir formunu bu kadar artırmışken ileriye top sürerken cıkarken
Doğru Bekir topu alıp ileriye gidiyor, özellikle son maçlarda bunu sıklıkla yapıyor yalnız bir farkla topu alıp şuursuzca gittiği için tüm topları kaptırıyor, en son Antep maçında bir topla beraber bastı 50 metre deparı, en son Kuyt topu kaptırıp Fener kontra yeyince 50 metre de geri depar attı. Antep golü attığı anda Sernas'a verilen pasta kesici olarak Bekir vardı ve 1 dakika içinde yaptığı gereksiz deparların sonucu rahatlıkla keseceği topu aşırı efor sarf etmesinden dolayı ıska geçti.
Maç içinde bunlar kolay görülen şeyler değil, topa odaklandığımız için bunları es geçeriz. Ama Bekir'in son maçlarda şuursuzca ileriye çıkıp top kaptırmalarından ve bunun kenar yönetimi tarafından ikaz edilmemesinden dolayı biraz şaşkınım. Bir oyuncunun kendine güvenmesi iyidir ama çizgiyi aşmamak kaydıyla. Zaten zor gol atıyoruz bari böyle basit hatalardan dolayı rahat gol yemeyelim.
petrol_fb12
30.Ocak.2013, 14:38
@balde_mir_07
Gaziantepspor macında gerçekten büyük kademe hataları yapmış Bekir.Şimdi özetlere bakarken bende fark ettim.
petrol_fb12
30.Ocak.2013, 14:43
İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un golcüsü Pierre Webo için görüşmeler başladı.
TRANSFER OLMAYACAK DİYE BİR ŞEY YOK
Konuyla ilgili olarak Radyospor'dan Özgür Sancar'ın sorularını yanıtlayan Belediyespor Başkanı Çağatay Kalkancı, "Görüşmelerimiz başladı. Artık iş Fenerbahçe'de bitiyor. Henüz para konuşmadık; ama bir transfer müzakeresi içeresindeyiz. Transferde olmaz diye bir şey yok. Webo'yu satmak düşüncesinde değildik; fakat kulübümüzün çıkarları gereği mevcut durumu değerlendirebiliriz" dedi.
WEBO'YLA KONUŞUYORUZ, BÜYÜK KULÜPTE OYNAMAYI İSTİYOR
Pierre Webo'yla transfer konusunu her zaman konuştuklarını dile getiren başkan Kalkancı, "Her futbolcu büyük takımda oynamayı istiyor. Piere'le bunu hep konuşuyoruz. Kendisi Fenerbahçe'de oynamayı istiyor. Onun bu yönde hep talebi var. 'Kulübüm de mutlu olsun, ben de' diyor. Müzakereden kulübümüzün çıkarları doğrultusunda bir sonuç çıkarsa bu transfer olabilir. Olmayacak diye bir şey yok" diye konuştu.
Kaynak:http://skorer.milliyet.com.tr/webo-icin-flas-aciklama/fenerbahce-ibb/detay/1662335/default.htm
ReaList
30.Ocak.2013, 14:45
Bienvenu gitti. Sezonun kalanı Sow ve Semih'le de ilerlemez, Bence kulüpler anlaşırsa Webo transfer edilecektir.
attirson
30.Ocak.2013, 15:01
Eger Chedjou'da gelirse Serdar yollanmalı forma şansı sıfırın altına düsüyor.
himone
30.Ocak.2013, 15:32
http://www.footballuser.com/formations/2013/01/631683_Fenerbahce_SK.jpg
Üstteki kadronun ciddi zaafları olur. En başta Topal defansif orta sahaya göre bile çok hantal stoperde direk bizi katleder. Ve Kuyt ve Caner kanatları bizim tüm sıkıntımızın devam etmesine sebep olur. 2 tane top taşıyamayan ve sınırsız pas hatası potansiyeline sahip futbolcu inanılmaz kusurlu bir kadro dizilişi gibi geldi bana.
2. diziliş çok iyi olur bizim bu seneki en büyük sıkıntımız inatla formsuz kanat oyuncuları ile oynamaya çalışmamız. Ama baklava orta saha yerine 3 MC 1 AMC harika olur, Topal'ın yerine de Salih oynar.
OrcunFB
30.Ocak.2013, 15:52
Volkan-Gökhan-Chedjou-Egemen-Hasan Ali-Meireles-Emre-Stoch-Mehmet Topuz-Belhanda-Sow
Gncl1905
30.Ocak.2013, 15:56
İkinci dizilişi FM'de kullanıyorum. Tek farkla M.Topal ile Meireles yerini değiştirerek(Selçuk ve Jorge Enriquez kullanıyorum ben).
Tek problemi kanatlar çok açık veriyor :D
Aykut Kocaman 4-3-3'den vazgeçeceğini sanmıyorum. Belhanda da gelirse muhtemel kadro;
Volkan-GG-Bekir-Yobo(yada yeni stoper)-HAK---Topal-Meireles-Emre---Belhanda-Kuyt(veya Caner)-Sow olur gibi.
Fenerbahçe'de topu taşıyacak adam yoktu. Emre ve Belhanda halleder bunu böylece.
Kaka Leite
30.Ocak.2013, 15:57
Chedjou enfes bir stoper umarım gelir de defansif anlamdaki sorun çözülür.
ForsakeN
30.Ocak.2013, 16:09
Meireles'e daha defansif görev verilip, Emre'yi rahatlamak çok akıllıca olur. Geçen yıl Emre'nin yanında oynayan Cristian'dı malumunuz. Bu yüzden Emre'nin kalp atışları hiç yavaşlamıyordu resmen :) Emre-Meireles ikilisinin ortasahadaki uyumu çok merak uyandırıcı olacak
Bu takım pas manyağı yapmaz mı sizce de :) Defans oyuncularını saymazsak Kuyt dışında topu rakibe kolay kolay vericek adam yok
http://www.footballuser.com/formations/2013/01/631774_Fenerbahce_SK.jpg
petrol_fb12
30.Ocak.2013, 16:15
http://g1301.hizliresim.com/15/y/jk26v.jpg
himone
30.Ocak.2013, 16:16
Meireles'e daha defansif görev verilip, Emre'yi rahatlamak çok akıllıca olur. Geçen yıl Emre'nin yanında oynayan Cristian'dı malumunuz. Bu yüzden Emre'nin kalp atışları hiç yavaşlamıyordu resmen :) Emre-Meireles ikilisinin ortasahadaki uyumu çok merak uyandırıcı olacak
Bu takım pas manyağı yapmaz mı sizce de :) Defans oyuncularını saymazsak Kuyt dışında topu rakibe kolay kolay vericek adam yok
http://www.footballuser.com/formations/2013/01/631774_Fenerbahce_SK.jpg
Biz bütün FB taraftarı olarak Salih'i 11'de düşünüyoruz ama Aykut Kocaman'ın aynı şeyi düşündüğünü zannetmiyorum malesef. O yüzden Salih yerine Belhanda, kanatlarda da Caner, Stoch, Topuz gibi oyuncuları oynatacaktır. Baktı hiçbir türlü düzelmiyor belki bu kadroyu deneyebilir. Ama ben Kuyt ile forveti ikileyip Belhanda'nın ortaya gelmesinden yanayım. Takım bence daha etkili olur. Tabi önce transferler tamamlansın sonra yaparız dizilişleri.
ForsakeN
30.Ocak.2013, 16:19
Biz bütün FB taraftarı olarak Salih'i 11'de düşünüyoruz ama Aykut Kocaman'ın aynı şeyi düşündüğünü zannetmiyorum malesef. O yüzden Salih yerine Belhanda, kanatlarda da Caner, Stoch, Topuz gibi oyuncuları oynatacaktır. Baktı hiçbir türlü düzelmiyor belki bu kadroyu deneyebilir. Ama ben Kuyt ile forveti ikileyip Belhanda'nın ortaya gelmesinden yanayım. Takım bence daha etkili olur. Tabi önce transferler tamamlansın sonra yaparız dizilişleri.
Bu sene Salih'i ilk11'e monte etmesi bence de zor görünüyor. Çünkü daha tam olarak maç temposuna ayak uydurabilmiş değil. Aykut Kocaman'ın da beyanatları vardı, Salih ve Recep önümüzdeki yıllardan itibaren iyice zorlayacaklar ilk11'i diye.
O kadroda tek eksik Belhanda. O da tamamlanırsa hayal değil o şekilde çıkabilmemiz. Kendi sahamızdaki maçlarda o dizilişi tercih edebilir. Belki seneye tamamen 11 oyuncusu olur Salih.
C h A o S
30.Ocak.2013, 16:37
Webo'da borsaya bildirildi.
OrcunFB
30.Ocak.2013, 16:38
Webo için görüşmelere başlanıldığı borsaya bildirildi.
kasım akdemir
30.Ocak.2013, 16:38
ya arkadaş bu bekiri sadece benmi beğeniyorum :D
Kaka Leite
30.Ocak.2013, 16:51
Sow -- Webo -- Kuyt
----- Belhanda ----
Emre ----- Meireles
Bırakıcaksın aslında kanat falan olmayacak böyle çıkacaksın :icon_smile:
LaigLeNoiR
Emre iyi de Webo'yu büyük takımda tutmuyorum, düşünemiyorum. Çok parlak transfer olmaz.
titates1
Webo'da rakamlar falan herşey bitmiş ancak hala Emenike zorlanıyormuş
Sanırım transferlerden kesin olan Belhanda + Emre
Webo veya Emenike
Stoper alınamazsa
Sol Bek Ziegler veya Santos
OrcunFB
30.Ocak.2013, 16:52
Sow -- Webo -- Kuyt
----- Belhanda ----
Emre ----- Meireles
Aynen. Sow ve Kuyt zaman zaman kanada geçerek oynar fıstık gibi olur.
uAburak89
30.Ocak.2013, 16:53
Sow -- Webo -- Kuyt
----- Belhanda ----
Emre ----- Meireles
Bu kadro olur zaten ama, Sow ve Kuyt FM tabiriyle Amr ve Aml olur herhalde.
Webo gereksiz geldi bana. Kafalarında ne var anlayamadım bu sefer.
Kaka Leite
30.Ocak.2013, 16:54
Bu kadro olur zaten ama, Sow ve Kuyt FM tabiriyle Amr ve Aml olur herhalde.
İşte olmasın diyorum ama Hasan Ali sıkıntı çok yetersiz olur.
Gökhan'da sıkıntı yok da.
LaigLeNoiR
30.Ocak.2013, 16:56
Fenerbahçe gönderdiklerini geri çağırıyor herhalde.
uAburak89
30.Ocak.2013, 16:56
İşte olmasın diyorum ama Hasan Ali sıkıntı çok yetersiz olur.
Gökhan'da sıkıntı yok da.
Aykut Kocaman'ın senin düşündüğün şekilde maça çıkma ihtimali bence %1 falan.
Webo yedek de olabilir, Bienvenu gitti sonuçta Semih yerine Webo alternatif olarak düşünülüyor olabilir.
Gece 4 deniyordu ama bonservisi 3 milyon euroymuş, İBB açısından da iyi bir transfer.
himone
30.Ocak.2013, 17:06
Enteresan bir transfer dönemi daha geçiriyoruz sonumuz hayrola. Ben hala ısrarla stoper alınmalı diyorum. Ama Webo transferinin yerinde olacağını düşünüyorum, tabi çift forvet olacaksa. Takımın yabancı sayısı da çok fazla olacak ama, Webo+Belhanda+defans 10 yabancı oluyor toplamda ve Bienvenu kiralık gitti. Seneye kadroda ciddi bir revizyon gerekecek. Cristian ve Bienvenu satılsa yeter herhalde, 3-5 demeyip ne gelirse kabul etmek lazım.
Fstats Analiz @FstatsAnaliz
Pierre Webo, Süper Lig kariyerinde en çok Fenerbahçe’ye karşı gol attı. ( 4 Gol )
Night_Mare17
30.Ocak.2013, 18:15
Klasik 4-4-2 transferleri.
Sow - Webo forvet.
Meireles'in yanına Emre. Solda Caner sağda Kuyt.
Klasik 4-4-2 transferleri.
Sow - Webo forvet.
Meireles'in yanına Emre. Solda Caner sağda Kuyt.
4-4-2 nin sağında kuyttan ziyada krasic oynar onunda durumu mağlum
europeanconquer
30.Ocak.2013, 18:27
Kuyt gibi bir forveti sağ kanatta harcıyor Aykut Kocaman.Kuyt forvet olark oynasa,Webo gereksiz bir transfer olurdu ancak Kuyt'ı ısrarla sağ kanatta oynattığı için Webo gerekliydi.
Redrum
30.Ocak.2013, 18:28
442 forvet yedegi de olabilir webo ve semih.
sananes
30.Ocak.2013, 18:29
Kuyt mümkünse 3-5 maç dinlendirilsin. Hiç bir şeyi düzgün yapamaz hale geldi.
Belhanda kesin gelecek mi bilmiyorum ama Aykut Kocaman son günlerde işe yarayan taktik olan 3 hücumcuyu sal ileriye orta sahayı kalabalık tut sistemine geçiş yapacak gibi geliyor bana. Mesela Kuyt-Sow-Webo dönerek ilerde oynayacaklar arkalarında Topal-Emre ve Meireles orta saha görevini üstlenecekler. İsimler değişebilir ama sistem buna yakın olacak gibi.
Ayrıca Webo Semih'ten çok daha meziyetli bir forvettir. Sow'a alternatif olarak da partner olarak da kötü bir transfer değil.
TeNaciOUS MidFieLdeR
30.Ocak.2013, 18:31
webo sowun alternatifi, ilk 11de dusunmuyordur bence aykutkocaman. kadro derinligi icin alinmis olmali, klasik bir 442 suanlik cok uzak fenerbahceye. zaten bu 442 takintisini anlamis degilim, oyle bir zorunluluk mu var ki :) gs basarili oldu diye onu mu oynamamiz gerekiyor illa. ki gs de bu formasyonu terk ediyor, tabii sneijder selcukun yaninda oynamazsa. cunku avrupa arenasinda is yapmiyor bu dizilis. fenerbahce de yillardir avrupadaki deneyiminden oturu kontrollu oyuna fazla alisir oldu, gsnin 442 dinamizminden uzaklar. ama gs de kontrollu oyun pesinde, ozellikle avrupa maclarinda. 2 tezat durum. :D
OrcunFB
30.Ocak.2013, 18:45
http://www.footballuser.com/formations/2013/01/631986_Fenerbahce_SK.jpg
himone
30.Ocak.2013, 18:47
webo sowun alternatifi, ilk 11de dusunmuyordur bence aykutkocaman. kadro derinligi icin alinmis olmali, klasik bir 442 suanlik cok uzak fenerbahceye. zaten bu 442 takintisini anlamis degilim, oyle bir zorunluluk mu var ki :) gs basarili oldu diye onu mu oynamamiz gerekiyor illa. ki gs de bu formasyonu terk ediyor, tabii sneijder selcukun yaninda oynamazsa. cunku avrupa arenasinda is yapmiyor bu dizilis. fenerbahce de yillardir avrupadaki deneyiminden oturu kontrollu oyuna fazla alisir oldu, gsnin 442 dinamizminden uzaklar. ama gs de kontrollu oyun pesinde, ozellikle avrupa maclarinda. 2 tezat durum. :D
Bence asıl istenen çift forvet, bu durumda da insanların aklına 4-4-2 geliyor. Şahsen ben 4-2-3-1 ve 4-5-1 taktiklerine karşıyım çünkü bu taktikler için harika kanat oyuncularına ihtiyacınız var. Zaten Aykut Kocaman sene başında bunu düşünerek Krasic'i transfer etti ve Stoch'u takımda tuttu ama işler istediği gibi gelişmedi. Eğer Belhanda da gelirse taktik 4-3-1-2 olabilir (3mc) veya 4-4-2 baklava taktiği ile oynar bence (bu kadar 11 oyuncusu orta saha transfer ederse başka şansı yok gibi duruyor). Gelmezse yine Topal, Meireles, Emre ile aynı taktiğe devam eder ve pek birşey değişmez. Bir de biz kontrollü oynadığımız zamanlarda hayatta gol yemezdik, hatırlarsanız özellikle derbilerde bir kapanırdık kaleyi bile göremezdi takımlar. Şimdi kontrollü de oynasak kapansak ta rakip farketmeksizin kalede en az 3-4 tane bariz gol şansı oluyor ve 1-2 tanesi de gol oluyor. Bu durumdan kurtulmak için de hücum futbolu ve çift forvet gerekiyor, en azından yediğimizden fazla atarız.
sui generis
30.Ocak.2013, 18:48
Egemen çok formsuz olmaz o, Stoch'da ne bulduğunuzu anlamıyorum. Kuyt asla yedek kalmaz ama keşke kalsa.
byariff
30.Ocak.2013, 18:49
webo sow"dan daha cok is yapar yalniz top tutma konusu olsun dogru kosular olsun webo daha iyi ha bitiricilikte tabi sow daha iyi ama bence 4-4-1-1 olabilir webo alex gibi oynuyabilir aslinda gizli forvet.
OrcunFB
30.Ocak.2013, 18:50
Egemen çok formsuz olmaz o, Stoch'da ne bulduğunuzu anlamıyorum. Kuyt asla yedek kalmaz ama keşke kalsa.
Egemen formsuz da diğerleri iyi mi ? Egemen'in yerine transfer olabilir. Stoch en büyük gol silahlarımızdan biriydi 12 tane gol attı adam hemen silecek miyiz ?
sui generis
30.Ocak.2013, 18:56
Egemen formsuz da diğerleri iyi mi ? Egemen'in yerine transfer olabilir. Stoch en büyük gol silahlarımızdan biriydi 12 tane gol attı adam hemen silecek miyiz ?
Bekir , daha iyi. Topal'ı stoperde görmek isterim.
Hala anlayamadınız, geçen sezon Stoch'un o kadar gol atmasının tek sebebi forvetimizin olmayışıydı. hep Sotch'un üzerine oynuyorduk. bu sene de öyle oynasak belki yine atar ama bir kanat oyuncusu başka şeyler yapmalı. mesela ; defansın arkasına koşular yapmalı, durağan olmamalı. Stoch olduğu yerde bekliyor top kendine gelsin diye. rakip beki rahatsız etmeli , bek ileri çıkamamalı. Ama maşallah bizim bütün rakiplerin bekleri hep bizim yarı alanda. Stoch sağa çekip şut çekmekten başka şeyler de yapabilmeli. mesela ; orta açma gibi. Stoch bunları hiç yapmıyor. denemiyor bile. aklındaki tek şey sağa çekip şut çekeyim. şuanki Fenerbahçe'de işe yaramaz bu.
futureless
30.Ocak.2013, 19:06
Sow geldiğinde bile bu kadar sevinmemiştim, Emre çok iyi oldu. Tüylerim diken diken oldu duyunca o derece :) Belhanda'nın gecikmesi yönetimimizin hatası, yalan olursa üzülürüm açıkçası, geldi gözüyle bakıyordu yönetim bile çünkü. Webo için ise, iyi alternatif bence. Hatta sistemin forvet ayağına en uygun isim olur, normalde Sow'un tarzında oynamıyoruz biz, Sow uyum sağladı sağolsun, kendi çabasıyla yapıyor bişeyler, Webo daha uygun o tarz oyuna.
barahir
30.Ocak.2013, 19:10
weboya 3 milyon çok çok çok fazla
Kaka Leite
30.Ocak.2013, 19:21
Stoch tek yaptığı şey hızlıca topu sürüp, sağ çekmek ve bu tutmayınca maalesef berbat bir oyuncuya dönüşüyor.
OrcunFB
30.Ocak.2013, 19:28
Stoch geçen sene çizgiye de inebiliyordu sadece şut çekmiyor. En azından Caner'den yararlı olur bence.
attirson
30.Ocak.2013, 19:48
Ben 2 transfere de çok sevindim.Webo'yu 11'de görmek istiyorum ben tabi Belhanda gelirse işler degisir ama olmadı Sow yada Webo'dan biri kanada çekilip inside forward şeklinde kullanılabilir.
Kaka Leite
30.Ocak.2013, 19:52
34cimbom34 @34cimbom34
fbli arkadaşlarım belhanda olmayacak sanırım diyorlar
Artık bize de hitap ediyor kendisi :(
erdem344
30.Ocak.2013, 19:55
Kayt forvet oyuncusu değil.
Orta alan çok iyi oldu
Belhanda sol açıkta oynar
Topal - Emre - Meireles - Belhanda - Kayt - Sow
Belhanda hocanın istediği ilk oyuncu kesin gelecek bence
sananes
30.Ocak.2013, 19:57
Kayt forvet oyuncusu değil.
Orta alan çok iyi oldu
Belhanda sol açıkta oynar
Topal - Emre - Meireles - Belhanda - Kayt - Sow
Belhanda hocanın istediği ilk oyuncu kesin gelecek bence
sence mi? kesin mi? Yani Belhanda bizim oyuncumuz duyumum sağlam benzeri şeyler yazdığını hatırlıyorum
erdem344
30.Ocak.2013, 20:05
Bence kesin gelecek
sui generis
30.Ocak.2013, 20:06
Bence kesin gelecek
anlatım bozukluğu var :D
bence ve kesin aynı anda kullanılmaz :D
Night_Mare17
30.Ocak.2013, 20:10
Bence kesin gelecek
Hocam bence kesin gelcek nedir :D
erdem344
30.Ocak.2013, 20:11
:D :D :D
O konuyu oldum olası sevmem zaten :D :D
Olurda gelmezse :
Topal - emre - meireles - stoch - kayt - sow
daha ne olsun :D :D
furkan58
30.Ocak.2013, 20:12
:D :D :D
O konuyu oldum olası sevmem zaten :D :D
Olurda gelmezse :
Topal - emre - meireles - stoch - kayt - sow
daha ne olsun :D :D
Yapma hocam salı geliyor dedin cuma imzalıyor dedin bizim oyuncumuz dedin şimdi de gelmezse de iyi felan :D Ümitlendirdin şimdi üzüyon :n:
Önder HOCA
30.Ocak.2013, 20:12
bjk belhanda yı alırsak bizden sezer i almaya çalışıcakmış bonservisi 1 milyon euro ya çekmeye çalışcaklarmış 1 milyona oyuncuyu vericeklerine yedek te dursun daha iyi bence
erdem344
30.Ocak.2013, 20:28
Yapma hocam salı geliyor dedin cuma imzalıyor dedin bizim oyuncumuz dedin şimdi de gelmezse de iyi felan :D Ümitlendirdin şimdi üzüyon :n:
Kığılı kampa yetişicek dedi ona niye kızmıyonuz :D :D :D :D :D
furkan58
30.Ocak.2013, 20:32
Kığılı kampa yetişicek dedi ona niye kızmıyonuz :D :D :D :D :D
Ona yeterince kızdık zaten :D Sana güvendik senin kaynakta patladı :n:
KanaKe
30.Ocak.2013, 20:41
webo cok gereksiz bir transfer oldu sanki.. emre ile webo gelirse ozaman belhanda yatmistir büyük ihtimal.. ikisinin gelmesi 4-4-2 oynayacagimiz anlamina gelir
EndoplazmiK RetikuluM
30.Ocak.2013, 21:24
2.5 yıllık anlaşma imzalanmış Webo ile. Gereksiz bir transfer bence.
http://d1301.hizliresim.com/15/y/jkhx6.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
RaSenGan
30.Ocak.2013, 21:24
Benim bildiğim Aykut Kocaman nolursa olsun ön liberosuz oynamaz :)
Universal
30.Ocak.2013, 21:46
Webo'yu almanın anlamı yok bana göre alınması anlamsız oldu gibi. Tabii kide etkili olacaktır; ama Semih bu kadar performans artırmışken. Yerine stoper alınması daha mantıklı olabilirdi.
byariff
30.Ocak.2013, 21:58
yanlis anlasilmasin ama emre transferi daha kesinlesmedi bugun burda cikan haberler onu gosteriyor yapilan açiklamada atletico madride gelen teklif vs yok denildi.
Universal
30.Ocak.2013, 22:04
Bu saatten sonra o Emre'yi ne yapıp edip alacaklar başka çözümü yok. Zaten Aziz Yıldırım gittiği için çok pişman onu tekrar kazandırmak istiyor takımın lideri yok, Volkan bunu üstlenemedi.
erdem344
30.Ocak.2013, 22:21
niang twitterda fransa veya türkiyeye geri döneceğim gibisinden bişey yazdı :D :D
niang twitterda fransa veya türkiyeye geri döneceğim gibisinden bişey yazdı :D :D
Şanlıurfaspor istiyor.
europeanconquer
30.Ocak.2013, 22:24
Webo'dan sonra Niang gelirse kesinlikle Fenerbahçe 4-4-2 ye dönecektir.
himone
30.Ocak.2013, 23:00
Hala Topal'dan birşey bekleyenler varsa birşey diyemem. Şu an 2 stoper ve Topal takıma el fireni etkisi hatta geri vites etkisi yapıyorlar, üstüne bir de ilerde pas yapamayan Kuyt ve Cristian oynayınca tam oluyor. Bu kadar kazma birarada oynamaz, kadro yapılanmasında ciddi bir hata var. Takım gereksiz adamlarla şişirildi, 3 yıla zor toparlarız, seneye şampiyonlar ligine kesin katılmalıyız ekstra para gelsin ama gelen parayla topçu almayalım eldeki kazmaları kovalım :D.
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten
SON DAKİKA: F.Bahçe Belhanda için Montpellier ile anlaşamadı..
TRT SPOR @TRT3SPOR
(TRT SPOR ÖZEL) ...VE BELHANDA FENERBAHÇE'DE http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=45446 …
aynı anda çıkmış iki çelişkili haber :D
erdem344
30.Ocak.2013, 23:51
İbrahim seten başka kulüplerin haberlerini daha iyi biliyor...
uAburak89
30.Ocak.2013, 23:51
Normal şartlarda trtspor haklı derim ama bu sefer Seten haklı galiba, Fransa'da son dakika geçiyormuş Belhanda'nın takımında kaldığı.
Önder HOCA
31.Ocak.2013, 00:02
rahat olun belhanda gelicek aziz yıldırım aksi durumda göreceği tepkiyi biliyor klüpten içeri sokmazlar adamı
Normal şartlarda trtspor haklı derim ama bu sefer Seten haklı galiba, Fransa'da son dakika geçiyormuş Belhanda'nın takımında kaldığı.
Basında çıkmış o haber. Yarın tekrar görüşülecek diyen de var.
Anlaşılmadı mı, anlaşıldı mı?
TRT sözleşme hazırlanıyor dedi. Nasıl bir özgüven bu bilemedim :)
ForsakeN
31.Ocak.2013, 00:05
Kaldırmış o tweeti İbrahim Seten. Atıyor yahu hep
Night_Mare17
31.Ocak.2013, 00:05
Trt Klose'yi bize getirmişti. Ersan Gülüm'ü de öyle :D
Night_Mare17
31.Ocak.2013, 00:06
Kaldırmış o tweeti İbrahim Seten. Atıyor yahu hep
Kaldırmamış tweeti yarın tekrar görüşülecekmiş.
uAburak89
31.Ocak.2013, 00:06
Basında çıkmış o haber. Yarın tekrar görüşülecek diyen de var.
Anlaşılmadı mı, anlaşıldı mı?
TRT sözleşme hazırlanıyor dedi. Nasıl bir özgüven bu bilemedim :)
SON DAKİKA: Fenerbahçe, Belhanda transferinden vazgeçti.. detaylar birazdan ntvspor.net'te
Truman Burbank olduğuma inanmaya başladım.
Night_Mare17
31.Ocak.2013, 00:07
Belhanda'dan vazgeçmiş FB.
http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=33096
Önder HOCA
31.Ocak.2013, 00:09
kan çıkıcak 1 ay boyunca belhanda dediler avuttular 1 ay boyunca beklediler son gün almaya çalışıyorlar sonra yattı diyorlar bu kadar vizyonsuz insan yığını görmedim ben gelip te bana paramız yoktu demesinlerde
sui generis
31.Ocak.2013, 00:10
Nicoluie yarın arar özür diler , gelin alın der :) yoksa kime satacak :)
Yazık oldu çok yazık.
C h A o S
31.Ocak.2013, 00:10
Emre-Webo transferinden belliydi açıkçası Belhanda'da pürüz çıktığı.
ForsakeN
31.Ocak.2013, 00:11
Hey Allah'ım ya. Adamların ikide bir fiyat oynatmasına niye izin veriyorsunuz ki? Oturun deyin teklifimiz bu olursa olur olmazsa biz gidiyoruz diye. Neyi beklediler bu kadar anlamıyorum bir aydır
William Rookwood
31.Ocak.2013, 00:12
Açıkçası kendi takımımda dahil resmi bir açıklama olmadan twittermış facebookmuş oradan buradan çıkan haberlere inanmıyorum. Eğer Fenerbahçe transfersiz kapatırsa bu dönemi taraftarın neler yapacağını düşünemiyorum bile.
erdem344
Vurun beni.
KanaKe
belliydi zaten belhandanin yatacagi
sui generis
31.Ocak.2013, 00:13
Gelecek rahat olun.
ForsakeN
31.Ocak.2013, 00:14
Yalnız Emre de halen belli değil beyler, o da yatabilir bu beceriksizler yüzünden
uAburak89
31.Ocak.2013, 00:15
Gelecek rahat olun.
Fiyat düşürme taktiği mi diyorsun ? Benim de aklıma gelmiyor değil ama resmi sitenizin açıklamasında bir kısım var, oyuncu da sürekli alacağı parayı arttırıyor gibisinden. Olay sadece çatlak Montpellier başkanı değil gibi.
KAP'a bildirim yapmamışlar, bu da transferin kapanmadığını işaret edebilir.
europeanconquer
31.Ocak.2013, 00:15
Trt Spor yüzyılın saçmalığını yaptı :n: Sen ''Belhanda Fenerbahçe'de'' de 1 saat geçmeden Fenerbahçe vazgeçtiğini açıklasın.Geçmiş olsun,gelirse iyi bir katkı verebilirdi.
Emre-Webo transferinden belliydi açıkçası Belhanda'da pürüz çıktığı.
aynen ben emre kapa bildirildiğinde demiştim 4-3-3 oynar büyük ihtimal fenerbahçe