PDA

View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 [60] 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90

attirson
23.Mayıs.2012, 23:58
[/B]Eğer bu 3 transfer gerçekleşirse sadece stopere transfer gerekecek.Onuda Juve"den alalım Chiellini gelsin. :D[/B]

Bu arada kolay takımlar gelmiş sürpriz olmazsa kalırız playoffa.

Börk
24.Mayıs.2012, 00:03
http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2257200&postcount=21307

geleceği görmüşüm resmen :) yok öyle bir şey arkadaşlar inandığınız kaynaklara bakın bi.. marca deseniz haberlerinin kaynağı fanatik,haber365 desen sitesine girseniz milyonlarca tag arama da öne çıkayım diye yapmayın etmeyin gözünüzü seveyim :)

Night_Mare17
24.Mayıs.2012, 00:19
Ne yaparlarsa yapsınlar Melo Fener'e gitmez. Fener'in de Melo'yu almak isteyeceğini sanmıyorum.

Kaka Leite
24.Mayıs.2012, 00:34
Melo gelsede ben istemem onu yemin ederim alınması halinde aşırı soğurum bu takımdan başka topçu mu kalmadı...

Fearless Coward
24.Mayıs.2012, 00:36
Melo değil miydi ben Figo değilim ezeli rakipte forma giymem diyen ? yalandır yani ihtimal vermiyorum...

Fernando Gago
24.Mayıs.2012, 00:38
Melo haberleri İtalyan Basınının körüklediği ve fiyat artırma amaçlı hareketler. Melo transferine yan gözle dahi bakan yönetim şimdiden bu işi bıraksın gitsin.

kalemci
24.Mayıs.2012, 00:39
Melo değil miydi ben Figo değilim ezeli rakipte forma giymem diyen ? yalandır yani ihtimal vermiyorum...

Kaan yapma gözünü seveyim, bin tane örneği var bu durumun :icon_biggrin: Siz bonservisini almazsanız Fener Juveyle anlaşırsa hayla gelmeyeceğini mi düşünüyorsun ?

GeNç KaRTaL
24.Mayıs.2012, 00:41
Keşke alsa Fenerbahçe Melo'yu,acayip matrak olur.:icon_biggrin:

Fearless Coward
24.Mayıs.2012, 00:41
Öyle bir şey olmaz la bu adam Mehmet Topuz'un kendisiyle dalga geçtiğini biliyor sonra o da onunla geçti vs. örnekleri var Fener Juveyle anlaşırsa ne demek yahu olmayacağı için öyle bir şey :D

SaLviO
24.Mayıs.2012, 00:43
emre ile melo cok farkli olaylar

GeNç KaRTaL
24.Mayıs.2012, 00:47

Bunlar futbolun içinde olan şeyler,eskiden de vardı,şimdi de var,ileride de olacak.Yakınen tanımadığımız insanlar için çok kesin konuşmamak lazım bence.He Melo,Fenerbahçe teklif yapsa yine reddeder belki,orasını bilemem.Sadece kesin olmaz demek bana mantıklı gelmiyor doğrusu bu tarz konularda.

http://img38.imageshack.us/img38/1742/fatihterim1974.jpg (http://img38.imageshack.us/i/fatihterim1974.jpg/)

byariff
24.Mayıs.2012, 00:47
fiyat arttirma çabalari diye dusunuyorum , ki unal aysalda soledi zaten juventus ile SIKINTIMIZ yok parasal konuda ama melo biraz alacagi ucreti dusururse takimimizda tekrar gormek isteriz demisti

Kaka Leite
24.Mayıs.2012, 00:48
Abola / Portekiz Basinina Göre : Fenerbahce, Lazio'nun 26 Yasindaki Brezilyali Orta Saha Oyuncusu Hernanes Icin 25 Milyon Avro'yu Gözden Cikardi..

kalemci
24.Mayıs.2012, 00:48
Öyle bir şey olmaz la bu adam Mehmet Topuz'un kendisiyle dalga geçtiğini biliyor sonra o da onunla geçti vs. örnekleri var Fener Juveyle anlaşırsa ne demek yahu olmayacağı için öyle bir şey :D

Senin istediğin öyle birşeyin olmaması, başta ülkeden kaybediyor zaten :icon_smile: Ben daha Türkiye'de bu durumda ki bir yabancının dediğin gibi yaptığını duymadım. Bizim mantıkla boş sözleşme imza da atsın :n:

Kaka Leite
24.Mayıs.2012, 00:50
Fenerbahce, Rus ve Fransız Takımlarından Teklifler Alan Stoch için 15 Milyon Euro Öneren Olursa Yollar Ayrılacak..

attirson
24.Mayıs.2012, 00:53
Fenerbahce, Rus ve Fransız Takımlarından Teklifler Alan Stoch için 15 Milyon Euro Öneren Olursa Yollar Ayrılacak..

Kaynak ?

Bu arada şu yok Melo Fener'de oynamaz filan düsünceleri sacma geliyor bana.Hani 5-6 sene o kulüpte oynayıpta gitse neysede kiralık olarak adam 1 sene oynamıs kulüpte Fener'e gelse çok şaşılacak birşey degil.Futbolcunun takımı olmaz , olamaz.

kalemci
24.Mayıs.2012, 00:53
Abola / Portekiz Basinina Göre : Fenerbahce, Lazio'nun 26 Yasindaki Brezilyali Orta Saha Oyuncusu Hernanes Icin 25 Milyon Avro'yu Gözden Cikardi..

3 gün önceye kadar gittim bulamadım böyle bir haber. Ama bunu buldum :n:

http://www.abola.pt/nnh/ver.aspx?id=332855

Kaka Leite
24.Mayıs.2012, 00:55
Kaynak ?

Bu arada şu yok Melo Fener'de oynamaz filan düsünceleri sacma geliyor bana.Hani 5-6 sene o kulüpte oynayıpta gitse neysede kiralık olarak adam 1 sene oynamıs kulüpte Fener'e gelse çok şaşılacak birşey degil.Futbolcunun takımı olmaz , olamaz.

Transfer haberleri diye bir sayfa çok sevdiğim bir sayfa oldukçada güvenilir.

Kaka Leite
24.Mayıs.2012, 00:55
3 gün önceye kadar gittim bulamadım böyle bir haber. Ama bunu buldum :n:

http://www.abola.pt/nnh/ver.aspx?id=332855

http://www.abola.pt/nnh/ver.aspx?id=332533

Burda ya hem hiç aramadım altta çıkan haber buydu :icon_biggrin:

di canio
24.Mayıs.2012, 00:56
Bu tür transfer haberleriyle ilgili "orada öyle yazdığına göre böyleymiş" yazmak yerine bağlantı adreslerini de ekleyin arkadaşlar. Kaynak ekleyin yani.

kalemci
24.Mayıs.2012, 00:58
http://www.abola.pt/nnh/ver.aspx?id=332533

Burda ya hem hiç aramadım altta çıkan haber buydu :icon_biggrin:

Evet gözümden kaçmış, heralde haberin sonunda da Arsenal, Liverpool ve Tottenham'ın 30 milyon euro verebileceği yazıyor :n:

"Hernanes está vinculado à Lazio até 2015, com uma cláusula de rescisão de 30 milhões de euros. Tottenham, Arsenal e Liverpool estão também atentos ao camisola oito laziale."

attirson
24.Mayıs.2012, 00:59
Evet gözümden kaçmış, heralde haberin sonunda da Arsenal, Liverpool ve Tottenham'ın 30 milyon euro verebileceği yazıyor :n:

"Hernanes está vinculado à Lazio até 2015, com uma cláusula de rescisão de 30 milhões de euros. Tottenham, Arsenal e Liverpool estão também atentos ao camisola oito laziale."

Yuh artık. :D

ForsakeN
24.Mayıs.2012, 01:13
Melo ismi geçince korktum resmen . Gelmesin lütfen.

ForCimbom
24.Mayıs.2012, 01:54
fenerbahçe melo'ya teklif götürmüş....

selçuk inan'a falan da teklif yapılsaydı... tam olurdu... ya da fatih terim falan...

meddah
24.Mayıs.2012, 02:41
Bu tür haberlerin bizden çıkıp bize geri dönme huyu var; aldanmamak lazım.

Bizim gazetelerden biri uydurma bir transfer haberi yapar; sonra bu haberi, atıyorum, bir İtalyan gazetesi bizim bu gazeteyi kaynak göstererek yayınlar; nihayet bizim gazeteler aynı haberi bu sefer İtalyan gazetesini kaynak göstererek yeniden yayınlarlar.

kalemci
24.Mayıs.2012, 02:43
Bu tür haberlerin bizden çıkıp bize geri dönme huyu var; aldanmamak lazım.

Bizim gazetelerden biri uydurma bir transfer haberi yapar; sonra bu haberi, atıyorum, bir İtalyan gazetesi bizim bu gazeteyi kaynak göstererek yayınlar; nihayet bizim gazeteler aynı haberi bu sefer İtalyan gazetesini kaynak göstererek yeniden yayınlarlar.

Sonsuz bi kısır döngü abi kurtuluşu yok. En iyi Luis Fabiano bilir bu durumu :icon_smile:

meddah
24.Mayıs.2012, 02:57
Forlan'dı galiba, geçen sene isyan ediyordu: "Uyuz oluyorum şu Türk basınına" gibisinden.

ommix
24.Mayıs.2012, 11:03
Bugün kü gazetelerden transfer haberleri , Mehmet Topal ve Tino Costa

TR.CaPTaiN
24.Mayıs.2012, 11:45
Ömer Temelli yalanladı Melo haberini. Ne Fenerbahçe taraftarı Melo'yu ister, ne de Melo Fenerbahçe'de oynamak ister. Ziegler konusunda kararsızım. Krasic her ne kadar 1 senedir kayıp olsa da üstünde çubukluyu görmek ister bu gözler.

ommix
24.Mayıs.2012, 12:33
Krasic bizim takımda iş yapmaz.Savaşan oyuncu almamız lazım özellikle Alex varken.

Bu arada Aykut hocanın yönetime verdiği iddia edilen transfer listesi;

- Anele NGcongca(Genk)
- Michael Ciani(Bordeaux)
- Lass Diarra(R.Madrid)
- Milos Krasic(Juventus)
- Rafik Djebbour(Olympiakos)
- Yusuf El-Arabi(El-Hilal)
- Marvin Martin(Sochaux)
- Marouane Chamakh(Arsenal)
- Mehmet Topal(Valencia)

byariff
24.Mayıs.2012, 13:08
Bugun htsporda chivu fenere geliyor haberi vardi ah turk basini ahh :D :D

http://www.htspor.com/futbol/haber/744595-chivu-icin-fener-devrede

Kaka Leite
24.Mayıs.2012, 13:27
Krasic bizim takımda iş yapmaz.Savaşan oyuncu almamız lazım özellikle Alex varken.

Bu arada Aykut hocanın yönetime verdiği iddia edilen transfer listesi;

- Anele NGcongca(Genk)
- Michael Ciani(Bordeaux)
- Lass Diarra(R.Madrid)
- Milos Krasic(Juventus)
- Rafik Djebbour(Olympiakos)
- Yusuf El-Arabi(El-Hilal)
- Marvin Martin(Sochaux)
- Marouane Chamakh(Arsenal)
- Mehmet Topal(Valencia)
Kalınlaştırdıklarım çok yararlı olabilecek adamlar özellikle Chamakh çok kaliteli adam.

C h A o S
24.Mayıs.2012, 14:26
Mehmet Topal,Valencia'yı bırakıp gelmez Türkiye'ye.Avrupa'da dahada yükseliceğini düşünüyorum.Ayrıca ne bilim kişisel olarakda Fenerbahçe'de forma giymez diye düşünüyorum.

Bekq
24.Mayıs.2012, 14:41
Amacım kimseyi küçük düşürmek ya da oyuncu ile dalga geçmek değil. Fakat Melo gibi bir çok oyuncu var. Gidip onlar varken Melo'yu Fenerbahçe istemez. Zaten kendi gelmez.

Ama ilk geldiğinde Melo burada kiralık oynuyorum sene sonunda başka takıma gidebilirim gibi bir açıklama yapmıştı yanlış hatırlamıyorsam. Sonra takımı benimseyince tam tersi yönde konuşmaya başladı.

Ziegler nasıl kupa gitti diye ağladıysa işte Melo da o şekilde GS'yi benimsedi. Melo konusunda sorun yok. Sorun alacağı para vs. sanırım. O da halledilir. Ben istemem açıkcası Melo'yu Fenerbahçe formasıyla görmek.

Ben eğer Emre kalırsa orta sahaya büyük transfer yapacağımızı düşünmüyorum(Diarra vs.). Alınacak 1 stoper, 1 kanat olur. Yabancı olarak tabii. Diğer bölgelere Türk oyuncu alınabilir(genç).

Yabancılar için max. bonservislerine harcayacağımız toplam para 10 M $'ı geçmez diye düşünüyorum.

Tabii Aziz Yıldırım çıkarsa bombaları bir bir patlatabilir :)

ReaList
24.Mayıs.2012, 14:58
Ay sonundaki duruşma ve Uefanin alacagı tavra göre transfler yapılacaktir. Her iki durum da lehimize işlerse o zaman sağlam transferler beklıyorum. O zamana kadar her sey muamma

Cengo
24.Mayıs.2012, 16:58
Mehmet Topal,Valencia'yı bırakıp gelmez Türkiye'ye.Avrupa'da dahada yükseliceğini düşünüyorum.Ayrıca ne bilim kişisel olarakda Fenerbahçe'de forma giymez diye düşünüyorum.

Forma giymemesi için hiçbir sebep yok. Hatta muhtemelen Mehmet Topal istiyordur ama Valencia istemiyordur. Orada kazandıgından daha fazlasını kazanacak. Teknik kapasitesi yüksek olmadıgı için kariyeri yükselmez. Belki Sevilla olur, Tottenham olur ama daha büyük takımları göremez. Burada kazanacağını kazanamaz.

ommix
24.Mayıs.2012, 17:19
Mehmet Topal son haftalarda kadroya giremedi.Atletico Madrid - UEFA kupası maçında yaptığı hatadan sonra hoca oynatmadı onu.Seneye ne olur bilinmez ama yerli statüsünde çok iyi transfer olur

RaSenGan
24.Mayıs.2012, 17:23
Mehmet Topal Avrupa'ya gitmek için Galatasaray'dan alacaklarından vazgeçmiş bir adam.Türkiye'ye döneceğini pek sanmıyorum.

ommix
24.Mayıs.2012, 17:41
F.Bahçe'nin KAP'a yaptığı açıklama:

"Bucaspor Kulübü ile profesyonel futbolcu Salih Uçan'ın transferi için görüşmelere başlanmıştır."

sananes
24.Mayıs.2012, 17:47
Mehmet Topal'ın avrupa'da görebileceği en iyi takım Valencia'dır. Orada da çok oynamıyor zaten. Şahsen çok beğendiğim bir oyun stili yok ama Topal'ı seviyorum. Gelirse bu yüzden sevinirim. Sonuçta beğenmesem dahi türk pasaportuna sahipler arasında en iyi seçeneklerden birisi.

ReaList
24.Mayıs.2012, 18:06
F.Bahçe'nin KAP'a yaptığı açıklama:

"Bucaspor Kulübü ile profesyonel futbolcu Salih Uçan'ın transferi için görüşmelere başlanmıştır."

Bucaspor son senelerdeki alt yapı atılımlarıyla beraber ülkenin en iyilerinden biri. Süper lige çıktıkları zaman kendi çizgileri dışına çıkmasaydı Süper lig'de 2-3 sene ile beraber zirveye oynayan bir takım yaratılabilirdi. Geçen sene küme düşüp ekonomik olarak kötü duruma düşünce tekrar eski sisteme döndüler ve bu sezon transfer yapmadan uzun bir süre playoff iddiasını sürdürdüler. Alt yapısı çok kuvvetli olduğundan A takıma yansıması iyi oldu.

Salih bu alt yapının ürünlerinden biri, 17 yaşında biri olarak oynadığı 25 maçı başarılı bir şekilde çıkardı. Potansiyeli büyük ve beklentiler de yüksek. Olur da onu transfer edersek mutlaka değerlendirmemiz lazım. Böyle bir oyuncuyu potansiyeline erişmesi durumunda 23-24 yaşlarına gelince 20 milyon €'dan aşağı bulamazsınız Avrupa'da. Tip olarak biraz Fellaini'yi andırıyor. Umarım futbolu ondan daha ileri gider ve kendini iyi geliştirir.

Edit: http://video.milliyet.com.tr//video-izle/Salih-Ucan-Kasimpasa-macinda-sov-yapti--BlqjBd7OhDEF.html

ommix
24.Mayıs.2012, 18:24
Bucaspor son senelerdeki alt yapı atılımlarıyla beraber ülkenin en iyilerinden biri. Süper lige çıktıkları zaman kendi çizgileri dışına çıkmasaydı Süper lig'de 2-3 sene ile beraber zirveye oynayan bir takım yaratılabilirdi. Geçen sene küme düşüp ekonomik olarak kötü duruma düşünce tekrar eski sisteme döndüler ve bu sezon transfer yapmadan uzun bir süre playoff iddiasını sürdürdüler. Alt yapısı çok kuvvetli olduğundan A takıma yansıması iyi oldu.

Salih bu alt yapının ürünlerinden biri, 17 yaşında biri olarak oynadığı 25 maçı başarılı bir şekilde çıkardı. Potansiyeli büyük ve beklentiler de yüksek. Olur da onu transfer edersek mutlaka değerlendirmemiz lazım. Böyle bir oyuncuyu potansiyeline erişmesi durumunda 23-24 yaşlarına gelince 20 milyon €'dan aşağı bulamazsınız Avrupa'da. Tip olarak biraz Fellaini'yi andırıyor. Umarım futbolu ondan daha ileri gider ve kendini iyi geliştirir.

Edit: http://video.milliyet.com.tr//video-izle/Salih-Ucan-Kasimpasa-macinda-sov-yapti--BlqjBd7OhDEF.html

Kartalspor'dan dolayı Bank Asya ligini takip ediyorum ve biliyorum bu oyuncuyu.İlk adı geçtiği zamanda alınmasını çok istemiştim.Gelişime çok açık bir oyuncu.Fiziği 4-5 sene sonra süper olur iyi çalışırsa.İnşallah alırız ama şans verilmeyecekse almayalım.Çünkü ilerde çok önemli bir oyuncu olabilir.

C h A o S
24.Mayıs.2012, 19:12
1.4milyon euroya bitmiş transfer.

attirson
24.Mayıs.2012, 19:16
Amma konusuldu bu Salih Uçan nolucak bakalım.Abdülkadir Kayalı faciası olmasında.

vego
24.Mayıs.2012, 19:19
@salihucan48 (https://twitter.com/#%21/salihucan48) Fenerbahce spor kulubuyle anlasmis bulunmaktayim emegi gecen herkese tesekur ederim..!

furkan58
24.Mayıs.2012, 19:22
Fenerbahçe, Bucaspor'dan Salih Uçan'ı 1.4 Milyon € karşılığında transfer etti.

Abdülkadir Kayalı gibi kaybolup gitmez umarım.

titates1
24.Mayıs.2012, 19:25
Abdülkadir gitti İBB'de bile oynayamadı , İlhan keza öyle hala patlama yapabilmiş değil , oyuncu kendini geliştirdikten sonra her türlü oynar.

Salih için Buca'daki arkadaşlarım oyun stili olarak , Emre'ye benzettiklerini söylediler , hem güçlü hem teknik bir oyuncu , şahsen çok izlemedim , umarım kendini geliştirir , Aykut Hoca gereken şansı fazlasıyla veriyor benim görüşüm.

TR.CaPTaiN
24.Mayıs.2012, 19:51
18 yaşında beğenilen bir oyuncuyu kadromuza katmak mantıklı bir hareket. En fazla kaybın 1.4 m € olur. Ki bu para da muhtemelen Bilica'nın aldığı senelik paradır.

http://www.yukleresim.com/di-DCBN.jpg

Her ne kadar Valencia'nın nerde doğruladığını söylememiş olsa da dünya futbolunu takip eden Bülent Timurlenk haber uyduracak bir adam değil.

--------------------

Fenerbahçe'nin transferini bitirme aşamasına geldiği Soner Aydoğdu, tam bir Alex de Souza hayranı. Genç futbolcu, "Çocukken Alex gibi koşar, onun gibi topa vurmaya çalışırdım. Hatta Alex'in kızgın bakışını bile taklit ederdim"dedi

Gençlerbirliği'nde geçen sezon yıldızı parlayan futbolculardan biri olan Soner Aydoğdu, Fenerbahçe forması giymek için gün sayıyor. Milli takımın Avusturya kampında SABAH'a konuşan Soner, "Figüran olmayacağım, sarı-lacivertli formayı giyeceğim" dedi. Tam bir Alex de Souza hayranı olduğunu ifade eden Soner, "Çocukken sokak aralarında bile Alex gibi yürümeye çalışır, onun gibi koşar, topa onun gibi vurmak için çaba sarf ederdim hatta Alex'in kızdığı zaman attığı bakışı bile taklit etmeye çalışırdım. Genç takımda oynadığım dönemde öyle tesadüfler yaşadım ki, Fenerbahçe'nin penaltı kazandığı hafta biz de penaltı kazanıyorduk ve Alex o hafta hangi köşeye kullanmışsa bende o köşeye vuruyordum. Aynı zamanda Barcelona hayranıyım. Play station oynarken Barcelona'yı alıyorum ve o takıma Alex ve kendimi koyarak oynuyorum.

PARA SÖZ KONUSU OLMAZ

Soner, "Benimle Galatasaray, Trabzonspor ve Fenerbahçe'nin ilgilendiğini biliyorum. Fenerbahçe'den kulübüme de resmi teklif geldi. Benim Fenerbahçe'den gelen teklif hakkında oturup pazarlık yapmam, para konuşmam söz konusu olamaz. Kulübümle anlaşmaları halinde ne hak ediyorsam bana teklif eder ve beni alırlar. Şimdi Başkanım İlhan Cavcav'ın Fenerbahçe'den gelen teklife vereceği kararı bekliyorum" şeklikde konuştu.

İLLE DE AVRUPA

Arkadaşımız Oğuz Yörük'e konuşan Soner, "Hedefim Avrupa'da oynamak. Bunun için de 4 büyüklerden birinin formasını giymem gerektiğini biliyorum. Bunun için Arda, Mehmet, Hamit ve Nuri ağabeylerimle sürekli görüşüyorum. Onlar da bana rahatlıkla oynayabileceğimi söylüyorlar" ifadesini kullandı.

http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/Futbol/2012/05/24/tam-bir-alexkolik

eng1n
24.Mayıs.2012, 20:08
18 yaşında beğenilen bir oyuncuyu kadromuza katmak mantıklı bir hareket. En fazla kaybın 1.4 m € olur. Ki bu para da muhtemelen Bilica'nın aldığı senelik paradır.

http://www.yukleresim.com/di-DCBN.jpg

Her ne kadar Valencia'nın nerde doğruladığını söylememiş olsa da dünya futbolunu takip eden Bülent Timurlenk haber uyduracak bir adam değil.

--------------------

Fenerbahçe'nin transferini bitirme aşamasına geldiği Soner Aydoğdu, tam bir Alex de Souza hayranı. Genç futbolcu, "Çocukken Alex gibi koşar, onun gibi topa vurmaya çalışırdım. Hatta Alex'in kızgın bakışını bile taklit ederdim"dedi

http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/Futbol/2012/05/24/tam-bir-alexkolik

Şimdi denedim , Alex'in kızgın bakışını iyi taklit ediyorsa yeteneklidir zor bir şey çünkü. Bence Almalıyız.

Bu arada Mehmet Topal ve diğeri kim ? iki futbolcu diyor ?

vego
24.Mayıs.2012, 20:09
Şimdi denedim , Alex'in kızgın bakışını iyi taklit ediyorsa yeteneklidir zor bir şey çünkü. Bence Almalıyız.

Bu arada Mehmet Topal ve diğeri kim ? iki futbolcu diyor ?
Tino Costa

attirson
24.Mayıs.2012, 20:13
Bu arada nerde görsem Selçuk'la yeni anlasma yapılacak deniyor.Ne Selçuk sevgisiymis bu ya.

sananes
24.Mayıs.2012, 20:15
Selçuk kulübe için iyi bir oyuncu ve takım içi dengeleri açısından da kalması olumlu olacaktır. Muhtemelen takım içinde en sevilen 2-3 oyuncu arasında Selçuk Şahin vardır.

eng1n
24.Mayıs.2012, 20:18
Doğruluğu kesin olmamakla beraber Salih 1 sezon daha kiralık Buca'da oynayacakmış. Doğruysa mantıklı olur biz de şans bulması zor 1 sezon daha oynayıp kendini geliştirebilir.

TR.CaPTaiN
24.Mayıs.2012, 20:23
Kulübümüze Salih UÇAN ile ilgili gelen transfer teklifleri futbolcunun isteği doğrultusunda şekillenmiş ve Fenerbahçe Spor Kulübü ile prensip anlaşması sağlanmıştır.

Bucaspor Kulübü

http://www.bucaspor.org.tr/yeni/Haberler.aspx?HaberId=906

goosfraba
24.Mayıs.2012, 20:26
Salih, Soner, Hasan Ali hayırlı olsun.

Topal'ı da alırsak yerli transferini kapatırız bence.

Çok erken bitti be !

sananes
24.Mayıs.2012, 20:46
Yani Bucaspor diyorki Salih Fenerbahçe'li gibi bir şey :) En şok Salih transferine sevindim,inanılmaz yorumlar var hakkında yarısı bile doğruysa 2 sene sonra Emre bıraktığında ya da iyice yaşlandığında yeri doldu demektir.

Emre ile anlaşacağımızı düşünüyorum bu arada.

Ve Salih 1-2 sene Bucaspor'da ya da başka bir takımda kirada kalmalı diye düşünüyorum. Sürekli oynaması iyi olacaktır. Tabi Aykut Hoca bu çocuk klasiklerden çok farklı 18-19 yaşında bu takımın 11 oyuncusu olur diyorsa o ayrı.

Sekopej
24.Mayıs.2012, 22:19
Yerli hamleleri güzel, Mehmet Topal da olursa, kadro derinliği açısından ve yabancı sınırı sebebiyle Türkiye için çok iyi olur.

Yerli transferi bir şekilde tamamlanır, önemli olan yabancıların durumu. Bu da ay sonundaki davaya bağlı muhtemelen oradan çıkacak ara karara göre, UEFA'nın da tavrı belli olur ve seneye ŞL'de yeniden yer alabilirsek, yabancı transferleri ona göre şekillenir.

KaPaLı
24.Mayıs.2012, 23:04
http://www.sport.es/es/noticias/mercado-de-fichajes/futbol-turco-tienta-topal-tino-costa-1826221

Topal y Tino Costa han despertado el interés del fútbol turco. El primero está en la agenda del Fenerbahçe, que estaría dispuesto a llegar a seis millones para convencer al Valencia. Por el segundo se habría interesado el Galatasaray.

El Valencia no tiene intención de desprenderse de sus dos centrocampistas, pero escuchará ofertas y si se confirman esos seis millones que el Fenerbahçe ofrece, según la prensa turca, el club che negociaría su salidad. El caso de Tino Costa es idéntico. El Galatasaray debería rondar también esa cifra para iniciar negociaciones.

Como las tres últimas temporadas, la pertrecha economía del Valencia obliga a escuchar ofertas y en el caso de Topal y Tino Costa no será diferente a lo ocurrido los últimos veranos con Villa, Silva o Mata.

SaLviO
24.Mayıs.2012, 23:48
Soner,salih,hasan hayırlı olsun

mehmet topal ve sercan sarareride alırsak çok iyi yerli kalitemiz olur mehmet topal buraya takla atarak gelir takım avrupada var orda alacığan paranın fazlasını alıcaksın bu takımda banko oynucaksın daha ne olsun

Corpus
25.Mayıs.2012, 00:02
Soner,salih,hasan hayırlı olsun

mehmet topal ve sercan sarareride alırsak çok iyi yerli kalitemiz olur mehmet topal buraya takla atarak gelir takım avrupada var orda alacığan paranın fazlasını alıcaksın bu takımda banko oynucaksın daha ne olsun

Mehmet Topal bu yaşında Türkiye' ye gelmez. Çok daha kaliteli bir adam. Ne yapsın Fenerbahçe'ye gelip ? ( Takımı küçümseme açısından demiyorum bunu)

Deus Dominus
25.Mayıs.2012, 00:15
Chelsea'nin gündemine girmişti bir dönem, gerçi sezon sonuna doğru biraz düşüş yaşadı izlediğim kadarıyla. Özellikle Avrupa Ligi maçlarında çok kötüydü.

GeanyGS
25.Mayıs.2012, 00:22
Şu daha çok para kazanma fikri bana çok saçma geliyor. Avrupa'nın en büyük liglerinde oynayıp ceplerine Sabri'nin kazandığından az para giren adamlar var, öyle olsaydı hepsi beni alın kampanyası başlatırdı.

RodRiGOtELLo14
25.Mayıs.2012, 00:25
Abdulkadir gibi harcarsa Fener yine oyuncuya yazık etmiş olacak.Umarım kullanmasını bilir Salih'i.

Fernando Gago
25.Mayıs.2012, 00:48
Abdulkadir için de çok şey söyleniyordu, kullanamıyorsan hiçbir değeri yok böyle transferlerin. Hem Fenerbahçe'ye Hem Salih'e büyük iş düşünüyor, hayırlı olsun :)

William Rookwood
25.Mayıs.2012, 03:12
Mehmet Topal Valencia'yı bırakıp Fenerbahçe'ye gelmez bence.

SaLviO
25.Mayıs.2012, 09:03
valencia takımda istemiyormuş topalı

kalemci
25.Mayıs.2012, 10:22

Kaynak var mı acaba ? Bizim medyamız dışında tabi ki.

ommix
25.Mayıs.2012, 10:48
Salih'in oyun stili Emre'ye benzemiyor.Emre çalım yeteneği üst düzey bir oyuncu.Bence Salih daha çok Javi Martinez veya Hamsik tarzı bir oyuncu(Abartıyo demeyin tarz olarak söylüyorum) :)

KaPaLı
25.Mayıs.2012, 11:04
Mehmet Topal Valencia'yı bırakıp Fenerbahçe'ye gelmez bence.

Kaynak var mı acaba ? Bizim medyamız dışında tabi ki.

Yukarıda benim eklediğim haberde Valencia Tino Costa ve Mehmet Topal transferlerine sıcak bakmıyor ama ekonomik krizden dolayı Mata, Silva, Villa gibi satmak zorundalar yazıyor.

sarianet
25.Mayıs.2012, 11:48
mehmetin geleceğini bende sanmıyorum

Bekq
25.Mayıs.2012, 11:49
Mehmet Topal bu yaşında Türkiye' ye gelmez. Çok daha kaliteli bir adam. Ne yapsın Fenerbahçe'ye gelip ? ( Takımı küçümseme açısından demiyorum bunu)

Hamit'in Real Madrid'i bırakıp gelmesi konuşuluyorsa bence Topal da gelir(Takımı küçümseme açısından demiyorum bunu).

anil luque
25.Mayıs.2012, 12:25
Hamit'in Real Madrid'i bırakıp gelmesi konuşuluyorsa bence Topal da gelir(Takımı küçümseme açısından demiyorum bunu).

Hamitle Mehmet'in şu anki durumları arasında dağlar kadar fark var.

Hamit'in Madrid'deki misyonu çok farklı Mehmet'in Valencia'daki misyonu çok farklı.Eğer denildiği gibi zaruretten satılacaksa bile Fenerbahçe'den başka talibi çıkar Mehmet'in.

Bekq
25.Mayıs.2012, 14:33
Hamitle Mehmet'in şu anki durumları arasında dağlar kadar fark var.

Hamit'in Madrid'deki misyonu çok farklı Mehmet'in Valencia'daki misyonu çok farklı.Eğer denildiği gibi zaruretten satılacaksa bile Fenerbahçe'den başka talibi çıkar Mehmet'in.

Tek talibi Fenerbahçe ve kesin Fenerbahçe'ye gelir gibi bir şey demedim. Ama istediği bonservisi verirsek Valencia neden satmasın. Topal yeri doldurulamayacak bir oyuncu değil bence. Fernandes'i bile kadroya almayan Valencia eminim Topal gibi çok adam bulur(Oyuncuyu küçümsemek amaçlı demiyorum).

ReaList
25.Mayıs.2012, 17:20
Transferde atağa kalkan F.Bahçe, dün gece ilk kez Milli formayı giyen Sercan Saraer için kulübü Fürth ile 1.5 milyon Euro’ya anlaşmaya vardı..

Kaynak: Ciddi Söylenti : )

ommix
25.Mayıs.2012, 18:07
Transferde atağa kalkan F.Bahçe, dün gece ilk kez Milli formayı giyen Sercan Saraer için kulübü Fürth ile 1.5 milyon Euro’ya anlaşmaya vardı..

Eğer bir maça bakıp alacaksak transfer teklifini yapanların aklına şaşarım.Ha yok uzun süredir takip ediyosak ve performansı bu düzeydeyse iyi transfer olur

Bekq
25.Mayıs.2012, 18:49

Yönetim böyle transfer yapmayı bıraktık diye açıklama yapmıştı geçen sene. Üstüne bu transfer olursa komik olur :)

Zaten takımı bırakmaz sanırım. Gelecek görüyorsa Alman kulüpleri hiç bir şekilde bırakmaz(yüksek bonservis dışında).

attirson
25.Mayıs.2012, 19:14
Eger bu adamları oynatacaksak alalım.Yoksa futbol hayatlarını bitirmenin anlamı yok.

eng1n
25.Mayıs.2012, 19:18
Eger bu adamları oynatacaksak alalım.Yoksa futbol hayatlarını bitirmenin anlamı yok.

Onlar Fenerbahçe seviyesin de oynayabilceklerse gelsinler oynayamayacaklarsa futbol hayatlarını kendi kendilerine bitirmelerinin anlamı yok.

ReaList
25.Mayıs.2012, 19:23

Üstte de bazı yorumlarda geçti, önceden de hep söylenirdi. Otla samanı birbirine karıştırmamak gerek bir futbolcu transfer edilirken "sen 11'de oynayacaksın" şartı getirilmez veya şöyle demek gerekirse hiç kimse direk 11'de oynasın diye transfer edilmez. Oyuncuyu transfer edersin çalışır formayı kapar, iyi performans gösterir ve formayı bırakmaz. Kural basit ama bunu gerçekleştirmek zordur.

Büyük takımlara transfer olup kaybolan bir çok oyuncuda ki durum böyledir "Büyük takıma kapağı attım tamamdır" demekle yetiniyorlar ama bunun böyle olmadığını geldikleri gibi gittiklerinde acı bir şekilde öğrenmiş oluyorlar.

Kaka Leite
25.Mayıs.2012, 19:30

Harika olur, muhteşem olur.

attirson
25.Mayıs.2012, 19:32
Böyle genç oyuncuları paf takımına atıp 2 sene kiraya veriyorlar sonra Anadolu takımlarından birine atıyorlar denemiyorlar bile.Bende direk 11e koysunlar demiyorum ama sonradan filan bir şekilde oynamalı.

titates1
25.Mayıs.2012, 20:51
Böyle genç oyuncuları paf takımına atıp 2 sene kiraya veriyorlar sonra Anadolu takımlarından birine atıyorlar denemiyorlar bile.Bende direk 11e koysunlar demiyorum ama sonradan filan bir şekilde oynamalı.

Anadolu takımında kiralıkken bile oynayamayan adam , Fenerbahçe'de nasıl oynayacak ?

attirson
25.Mayıs.2012, 20:52
Anadolu takımında kiralıkken bile oynayamayan adam , Fenerbahçe'de nasıl oynayacak ?

O zaman alınırken iyi izlenip alınacak.

Cengo
26.Mayıs.2012, 02:55
Salih, Soner, Hasan Ali hayırlı olsun.

Topal'ı da alırsak yerli transferini kapatırız bence.

Çok erken bitti be !

Hasan Ali ve Soner ne zaman bitti? Bilmediğim gelişme mi var?

SaLviO
26.Mayıs.2012, 11:08
Milli takımın başarılı futbolcusu Mehmet Topal, Lig TV Muhabiri Can İpekçi'nin sorularını yanıtladı. Mehmet Topal, Fenerbahçe'yle ilgili transfer sorularında açık kapı bıraktı, teklifler aldığı söyledi.

Öncelikle milli takım kampını değerlendiren Topal, "Kamp çok iyi, güzel bir arkadaşlık ortamı var, dün de iyi oynadık. Zaten galibiyetle başlamak istiyorduk, ne kadar maç kazanırsak takıma o kadar güven gelecek. Şuan her şey iyi gidiyor, umarım öyle devam eder. Bir takımda arkadaşlık üst sevideyse başarı da kaçınılmazdır. Genç bir kadromuz ve bunun yanında tecrübeli ağabeylerimiz de var. Arkadaşlığımızı maçlara yansıtmak istiyoruz" dedi.

“Konuşacak çok şey vardı...”

Daha önceki dönemde kadroya alınmaması ve takımdaki değişim sürecini de değerlendiren başarılı futbolcu "O dönemde kadroya çağrılmadığımda, oynamadığımda çok üzülüyordum tabii ki. Milli takım bizim gibi milliyetçi duyguları yüksek oyuncular için kutsal bir yer. Konuşacak çok şey vardı konuşmak istesek. Ama profesyonelce davrandık, hocamızın tercihi dedik saygı duyduk. Şuanki ekip çok kaliteli bir ekip. Milli takımı üst seviyeye getirmeye çalışıyor. Bir Türk antrenör olarak umarım Abdullah hoca takımı üst seviyeye çeker ve uzun yıllar görev alır. Büyük turnuvalara gidememek çok üzücü tabii ki. Çok kaliteli bir ekibiz ve kılpayı kaçırıyoruz. Milletimize artık çok mücadeleci, hırslı, çok koşan ve tüm gücünü veren bir milli takım izletmek için çalışacağız" ifadelerini kullandı.

“İki sezonu da çok iyi geçirdim”

İspanya'daki günlerini de değerlendiren Topal, "İki sezonu da çok iyi geçirdim bence İspanya'da. Ligi üçüncü bitirince şampiyon gibi görüyorlar sizi İspanya'da. Çünkü Real Madrid ve Barcelona gibi çok güçlü ekipler var. İki sezondur ilk 3'te bitirme hedefimiz vardı, bu hedefi gerçekleştirdiğimiz için mutluyuz. Benim adıma da güzel geçti. UEFA'da güzel maçlar oynadık, yarı finale yükseldik. Benim açımdan da iyidi, görev aldıkça da elimden gelenin en iyisini yapacağım" dedi.

“Arda kendini yere attı”

UEFA Avrupa Ligi yarı final maçı Arda Turan'la girdiği ikili mücadele pozisyonunu yorumlayan Topal, "Arda'yla çok güzel duygusal şeyler yaşadık . 10-12 senedir arkadaşız ve çok emeğim vardır üstünde. Yarı final öncesi kim çıkarsa çıksın üzülmeyecektik çünkü finalde bir Türk olacaktı. Kısmet Arda'ya oldu. Ben kalbimle söylüyorum ki Arda'dan daha çok sevindim. Türk bayrağıyla onu sahada görmek beni çok duygulandırdı. Bir Türk olarak gözlerimiz doldu. Arda'ya sert müdahaleye gelince; Arda'ya dokunmadım orada, kendini dinlendirmek istiyordu. O'nu kaldırmadığım için 'neden kaldırmıyorsun o senin kardeşin değil mi?' dediler sahada ama 'kardeşim ama dokunmadım' dedim. Türk basınında çıkan sert müdahale haberlerine de çok üzüldüm. Arda'ya faul yapmadım çünkü. Zaten maç sonunda Arda'yla konuştuk, skor olarak öndelerdi ve 'maçı soğutmak için kendimi yara attım' dedi. Ben hayatımda kimseye atmadım. Arda kardeşim, ona hiç atmam" diye konuştu.

Boğa güreşi

Türk medyasında da geniş yer bulan boğa güreşi görüntülerinin hatırlatılması üzerine ise başarılı futbolcu şöyle konuştu:

"Sezon üçüncülüğü garantileyince eğlenceli ortamda zaman geçiriyoruz. Seviyorum boğa güreşlini, aslında karşıydım boğalar çok zarar görüyor diye ve izlemiyorum ama onlar için kutsal bir şey. Biz de arada bir arenaya gidiyoruz. Bizim orada güreştiğimiz yavru bir boğaydı, hiçbir tehlikesi de yoktu. Zaten tehlikesi olsa kulüp halinde gidilmezdi. Benim için adrenalini yüksek bir oyundu."

“Tekliflerin gelmesi normal”

"Baba oldum çok mutluyum, şuan ailemle Valencia'da her şey yolunda" diyen Topal geleceği hakkındaki soruları da yorumladı. Topal bu konuda, "Bizler profesyoneliz iyi performanslar gösterince illa ki teklifler gelecektir. Valencia'da kontratım sürüyor, 2 yıl daha sözleşmem var. İyi bir sezon geçirdim, kulüp, yönetim, başkan, hocalarımız bizden memnum. Tekliflerin gelmesi normal ama şuan milli takım kampında kafamı transferle karıştırmak istemiyorum. Burası kutsal bir yer. Yeni oluşumda da herkes iyi performans gösterip kendini kanıtlamak zorunda. Burada milli takımı düşünüyoruz ama profesyoneliz, zaman ne gösterir bilemeyiz" yorumunda bulundu.

“Her şey kısmet bilemeyiz”

"Türkiye'ye dönmeyi düşünüyor musun?" sorusuna ise Topal şu yanıtı verdi; "Çok fazla düşünme imkanım olmadı bunu, milli takımı düşünüyorum. Her şey kısmet bilemeyiz, ben kadere de inanan biriyim. İşimi iyi yapmaya çalışıyorum, zaman neyi gösterir şartlar ne olur bilemeyiz".

Fenerbahçe'ye transferi

"Fenerbahçe'den teklif geldi mi" sorusuna ise Topal; "Elbette teklifler gelecek. Ben bu konuların dışında kalmak istiyorum, kafamı karıştırmak istemiyorum. Tekliflerle menajerim ilgileniyor. Önceliğim Avrupa'da kalmak, sözleşmem sürüyor ama kısmet" yanıtını verdi.

Fenerbahçe'yle adı anılan Tina Costa'nın da çok iyi bir futbolcu olduğunu söyleyen Topal, "İki sezondur hemen hemen bütün maçlarda ikimiz görev aldık, ikimiz yan yana oynama şansı bulduk. Hayırlısı olur inşallah. Tina Costa da çok iyi bir futbolcu" dedi.

En büyük hedefi

En büyük hedefinin sorulması üzerine ise Topal, "Galatasaray'da güzel bir şampiyonluk yaşadım, geçen sezon Avrupa'da yarı final oynadım, en büyük hedefim ise Şampiyonlar Ligi veya UEFA'da final oynamak, ligde de şampiyonluk yaşamak. Bunlar her futbolcunun isteyeceği şeyler. Premier Lig ise kısmet, küçüklüğümden beri en sevdiğim liglerden biri, oynamayı çok isterim" ifadelerini kullandı.

ForsakeN
26.Mayıs.2012, 12:20
Bu transfer döneminde de çok başarılı hedefler peşindeyiz. Bir şekilde uefa'dan ceza vs. almasak da gönül rahatlığıyla izlesek şu takımı

sarianet
26.Mayıs.2012, 13:40
http://f1205.hizliresim.com/x/u/6t3bd.jpg

hee hee robinyo

Zekirdek
26.Mayıs.2012, 13:41
Yine mi Robinho? :) :) :)

Walter Sakana
26.Mayıs.2012, 13:46
Yunan medyası da Djebbour ile ilgilendiğiniz iddiasında bulunmuş:

Fenerbahçe’nin Yunanistan’ın Olympiakos takımında oynayan Rafik Djebbour ile ilgilendiği iddia edildi

Yunan Sportsday gazetesinin haberine göre sarı - lacivertliler 28 yaşındaki oyuncuyu kadrolarına katabilmek için Olympiakos takımı ile temasa geçtiler. Lass Diarra ve Krasic’i almak isteyen Fenerbahçe’nin Cezayirli oyuncuyu da kadrosuna katarak iyi bir 3’lü transfer gerçekleştirmeyi düşündüğü ifade edildi. Takımıyla 2013 sonuna dek kontratı olan Djebbour Yunan liginde 12 gol, 3 asist; Şampiyonlar Ligi’nde 2 gol, Avrupa Ligi’nde de 1 gol ile oynamıştı.

Kaynak: http://haber.gazetevatan.com/komsuda-fener-iddiasi/453250/5/Spor

ReaList
26.Mayıs.2012, 13:55
Bence transferler -özellikle yabancı- yine Fransa liginden gelecek.

Lim10
26.Mayıs.2012, 17:32
Ziegler başladı Fenerbahçe'de çok mutluyum, uzun yıllar kalmak istiyorum demeye.Emre'yle sözleşme yenilenmesinden sonra en iyi iş Ziegler'i göndermek olacak.İnşallah yönetim bir hata yapıpta bonservisini almaz.Hayır anlamıyorum bazıları sırf ağladı diye adam takımda kalsın diyorlar yahu:)Türkiye Ligini kaldıramıyor, Avrupa'da evlere şenlik olur sol kanat.

ReaList
26.Mayıs.2012, 17:39
Ziegler'in kiralık süresi bitiyor, Selçuk Şahin'in de kontratı bitiyor.

Burdan yönetime açık mektup :
Sakin ol evlat ve o elindeki sözleşmeyi yere bırak, Kendini tehlikeye atma ve bırak gitsinler :D

KanaKe
26.Mayıs.2012, 17:41
Yunan medyası da Djebbour ile ilgilendiğiniz iddiasında bulunmuş:

Kaynak: http://haber.gazetevatan.com/komsuda-fener-iddiasi/453250/5/Spor

beinvenü nün yerine iyi bir yedek olabilir fakat aykut hocanin 25 yas üzeri yabanci oyuncu transfer edecegini sanmiyorum.

Kaka Leite
26.Mayıs.2012, 18:54
Sanırım Tino Costayı alacağız ama bu adam forvet arkası değil mi ?

Ben öyle biliyorum :icon_biggrin:

sarianet
26.Mayıs.2012, 18:56
fmye bi bakmak lazım :D

futureless
26.Mayıs.2012, 19:01
FM'de MC . Defansif olarak çok iyi olduğunu söyleyemem gerçekte izlediğim kadarıyla Costa'nın.Ben Valencia'dan önce hiç izlememiştim zaten . İlk kez Bursaspor'a karşı izledim , hayran kalmıştım . Frikik ve uzun şutları özellikle dikkat çekiyor . Bu golle tanıdım onu : http://www.youtube.com/watch?v=yqEsV-rswdw

ReaList
26.Mayıs.2012, 19:28
M.Topal , Tino Costa ile her konuda anlaşan F.Bahçe Sercan Sararer ile de prensipte anlaştı. İmzalar salı günü atılacak.

Kaynak: LigTV

Kaka Leite
26.Mayıs.2012, 19:32
M.Topal , Tino Costa ile her konuda anlaşan F.Bahçe Sercan Sararer ile de prensipte anlaştı. İmzalar salı günü atılacak.

Kaynak: LigTV

Hasta oldum ben Sercan'a formasınıda alıcam zaten çok sağlam adam çok güzel oyucu.Tebrik ederim bu transferden dolayı takımımı diğerlerini geç Sercan'a çok çok sevindim

eng1n
26.Mayıs.2012, 22:18
Aynı sistem de devam edeceksek Sercan bu sistem de iş yapmaz ama daha sonra ki seneler için 4-3-3'de iyi olur.

Bekq
27.Mayıs.2012, 00:52
Şimdi kesin olarak gelen bir tek Bucaspor'lu Salih var değil mi? Yani görüşmelere başlandığı borsaya bildirilen tek oyuncu o.

Onun dışında Sercan, Mehmet Topal, Hasan Ali falan konuşuluyor. Umarım hepsi gelir.

SaLviO
27.Mayıs.2012, 02:39
kulüpte baya para varmış :D

Zekirdek
27.Mayıs.2012, 08:49
Tino Costa olay olur. Gerçekten kaliteli bir transfer acilen bitirilmeli.

KanaKe
27.Mayıs.2012, 13:10
Tino Costa gelecekse ozaman Emre ile kesin olarak sözlesme yenilenmeyecek demektir yada hoca Alex'in pozisyonunda mi düsünüyor acaba kendisini?

Walter Sakana
27.Mayıs.2012, 13:16
Tino Costa'nın Ali Güneş'e benzerliği dikkatinizi çekti mi?

Cengo
27.Mayıs.2012, 13:25

Allah benzetmesin.

ForsakeN
27.Mayıs.2012, 13:34

Eski Bursalı Mustafa Keçeli'ye daha çok benzettim ben :)

Walter Sakana
27.Mayıs.2012, 14:00

Doğru Onu da andırıyor biraz:

http://www.diyarmedya.com/images/haberler/thumbs2/feneretino-costa-geliyor.jpghttp://www.mersinidmanyurdu.com.tr/Upload/UMPXX3JIE1keceli%20copy.jpghttp://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQg4wL0NOYouu-t7jDSix03Puz3vv-81rpie0AtQ6PkWiqtEZPj

Cengo
27.Mayıs.2012, 14:03

Yok Faruk.

http://4.bp.blogspot.com/_u5HrD_vJMK4/S6CtD-iCIdI/AAAAAAAAAIU/TESqBFRUT4I/s320/faruk.jpg

ForsakeN
27.Mayıs.2012, 14:05
Yok Faruk.

http://4.bp.blogspot.com/_u5HrD_vJMK4/S6CtD-iCIdI/AAAAAAAAAIU/TESqBFRUT4I/s320/faruk.jpg

ilahi.....

antiochia
27.Mayıs.2012, 16:33
tino costa'ya gerek yok. Mehmet Topal'a bu kadar paraya da gerek yok. Takıma hızlı havadan ve yerden iyi stoper, hem savunması hem hücumu iy sol bek, defansif orta saha, sağ kanat, yerli forve, oyunun iki yönünü oynayan orta saha oyuncusui

byariff
27.Mayıs.2012, 18:20
mehmet topal stoperde oynuyor bence faydali olur valenciada zaman zaman oynadi cunki , ki mehmet topal"i bi galatasaraydeyken izleyin bide valenciada iken cok gelistirmis kendisini ozellikle oyunu okumasi paslari guzel dagitmasi falan.

Kaka Leite
27.Mayıs.2012, 21:06
Fenerbahçe Yönetimi, Dia-Amrabat Takası Için Kayserispor Yönetimiyle Masaya Oturmaya Hazırlanıyor..

Kaynak : DHA

Fenerbahçe Yönetimi, Montpellier'in Yıldızı Golcüsü Olivier Giroud'un Transfer Için Resmi Girişimlere Başladı..

LaigLeNoiR
27.Mayıs.2012, 21:14
Bu kadar çok oyuncuyu ne yapacaklar merak ettim.

furkan58
27.Mayıs.2012, 21:17
Bu kadar çok oyuncuyu ne yapacaklar merak ettim.

Kadro derinliği.

eng1n
27.Mayıs.2012, 21:17
- Orta sahayı güçlendirmeye çalışan Fenerbahçe hedefine Giroud'u aldı. (Habertürk)

Şu haber favorim gerçekten orta sahayı güçlendirmek için bile hedefimize forvet alıyoruz.

furkan58
27.Mayıs.2012, 21:20
Kaliteli gazetenin (!) kaliteli haberi (!) ne beklersin.

Kaka Leite
27.Mayıs.2012, 21:27
- Orta sahayı güçlendirmeye çalışan Fenerbahçe hedefine Giroud'u aldı. (Habertürk)

Şu haber favorim gerçekten orta sahayı güçlendirmek için bile hedefimize forvet alıyoruz.
Ben o transfer haberinde öyle birşey görmedim.

byariff
27.Mayıs.2012, 21:29
bende goremedim degistirdiler galiba :D

GodfatheR
27.Mayıs.2012, 21:47
6 milyon euroya aldığımız Dia'yı Kayseri'ye vereceksek Aykut Hocanın kendini sorgulaması gerek.

attirson
27.Mayıs.2012, 23:07
Dia Kayseri'ye gitmez.

futureless
27.Mayıs.2012, 23:17
Onu biraz da Dia düşünsün . 2 sene oynadı . Haber gerçek midir bilmiyorum da Dia'ya şans verilmedi değil . Son maçta gördüğü kırmızı kart da maalesef hocanın gözünde onu bitirmiş olabilir .

ForsakeN
27.Mayıs.2012, 23:17
Giderse de 6 ay içinde haberlerini görürüz, " Dia Kayseri'yi izinsiz terketti" diye.

eng1n
27.Mayıs.2012, 23:40
Sallama haberdir o Marsilya'nın ilgilendiği oyuncu Kayseriyi mi tercih edecek ?

sarianet
28.Mayıs.2012, 01:14
krasiç gelecekse gidebilir dia sürekliliği olmayan bir oyuncu bence sakıncası yok :)

William Rookwood
28.Mayıs.2012, 01:19
Giroud ortasahaya dinanizim getirecektir :D

ommix
28.Mayıs.2012, 11:24
Yalnız Aykut Kocaman'ın yapmak istediği transferlere dikkat edin ve bir de eski transferlerimizi düşünün.Eskisi gibi sağda solda kim varsa ona talip olmuyoruz.Aykut hoca ihtiyaç olan bölgelere , takım sistemine uyacak oyuncular buluyor.Gerçekten bu işi iyi yapıyor Aykut hoca.Futbolculuk dönemini yaş itibariyle pek göremedik ama antrenörlük döneminde kendisine gerçekten hayranım.İnşallah uzun yıllar kalır takımımızın başında

KanaKe
28.Mayıs.2012, 11:46
GIROUD cok zor Bayern de ciddi bir sekilde kendisiyle ilgileniyor

SaLviO
28.Mayıs.2012, 12:47
Yalnız Aykut Kocaman'ın yapmak istediği transferlere dikkat edin ve bir de eski transferlerimizi düşünün.Eskisi gibi sağda solda kim varsa ona talip olmuyoruz.Aykut hoca ihtiyaç olan bölgelere , takım sistemine uyacak oyuncular buluyor.Gerçekten bu işi iyi yapıyor Aykut hoca.Futbolculuk dönemini yaş itibariyle pek göremedik ama antrenörlük döneminde kendisine gerçekten hayranım.İnşallah uzun yıllar kalır takımımızın başında

takımın başında FENERBAHÇELİ biri olunca böyle oluyor

bu giriud haberlerine ben inanmıyorum bu adam aykut kocamanın sistemine uymaz 4 3 3 ün 3lüsüne uymaz

mehmet topal gelsin çıplak banyo yapıcam :D :D :D

Bordo61Mavi
28.Mayıs.2012, 13:01
InsAllah Fenerbahce Dia'ya yazik etmicek, sakatlik belasindan kurtulabilseydi cok daha faydali olurdu bu sene ama olmadi.

ReaList
28.Mayıs.2012, 13:24
Eğer Emre takımda tutulur Mehmet Topal veya Yabancı kaliteli bir ortasaha alınırsa Dia takımda tutulabilir.

M.Topal----------Emre
Cristian
Dia-----------Stoch
Sow

Düzenindeki 4-3-3'ün sağ kanadında çok iyi iş görebilir ama hiç bir zaman Alex'in üzerine kurulan sistemde iş yapamaz. Umarım bu sezon Alex endeksli sistemimizden vazgeçer ve takım olgusunu en iyi şekilde yansıtabilecek bir sisteme yelken açarız. Önce Fenerbahçe.

ommix
28.Mayıs.2012, 13:24
InsAllah Fenerbahce Dia'ya yazik etmicek, sakatlik belasindan kurtulabilseydi cok daha faydali olurdu bu sene ama olmadi.

Son maçta gördüğü kırmızı kart çok amatörceydi.Eğer Aykut hoca kafada bitirdiyse gider Dia.Giderse tamamen kendi hatasından

Fernando Gago
28.Mayıs.2012, 13:31
Dia ile fransız kulupleri de ilgileniyormuş bence uygun fiyata satılmalı, Kayseri'ye gideceğini ben de sanmıyorum. Dia'nın kulupte kalması bence pek mümkün değil.

ForsakeN
28.Mayıs.2012, 13:33
GG - Yobo - Transfer(Bekir) - Hasan Ali
- - - - - - - Topal - - - - - - - - -
- - - - Emre - - - - Cristian- - -
Transfer - - - - - - - - - - Stoch
- - - - - - - - Sow - - - - - - - - -

Çok tatlı bir kadro olur yav :) Zaman zaman Alex'li kadroya döneriz Cristian'ı yedek oturtup.

sui generis
28.Mayıs.2012, 13:33
çok acele karar veriyorsunuz bana kalırsa. Dia sakatlıktan hiç kurtulamadı ki. bence son GS maçında da takımın en iyisiydi atılana kadar. yaptığı hareket yanlış ama o hareketten dolayı gidecek olsa önce Bilica dan kurtulmamız gerekirdi. Dia'yı yollarsak onu izledikçe kafamızı bir yerlere vuracağımıza eminim hele ki; 5M gibi bir para fiyasko olur.

europeanconquer
28.Mayıs.2012, 13:37
Stoch'dan sonra kulübün en yetenekli futbolcusunu satacaklarını düşünmüyorum ben.Sakatlıklar yaşadı ama gelecek sene bomba gibi bir Dia izleyeceğimizi düşünüyorum.Hangi takımda olursa olsun.

ForsakeN
28.Mayıs.2012, 13:38
Stoch'dan sonra kulübün en yetenekli futbolcusunu satacaklarını düşünmüyorum ben.Sakatlıklar yaşadı ama gelecek sene bomba gibi bir Dia izleyeceğimizi düşünüyorum.Hangi takımda olursa olsun.

Her sene başında bomba gibi bir Dia izleyeceğimizi düşünüyoruz ama sonuç değişmiyor.

Bordo61Mavi
28.Mayıs.2012, 14:15
Son maçta gördüğü kırmızı kart çok amatörceydi.Eğer Aykut hoca kafada bitirdiyse gider Dia.Giderse tamamen kendi hatasından

Kaybetmeye degilde kazanmaya oynamasi lazim Aykut Kocamanin. Futbolcu hirsina yenik dusmus, amatorce diyoruz ama degil iste, ornekler cok boyle kirmizi kartlarin.

Ayni haftasi Burak Yilmaz kirmizi gordu, bizim icin cok pahaliya mal olabilirdi mesela. Onu birak John Terry, SL yari finalinde takimini 10 kisi birakti hemde kaptan.

Deus Dominus
28.Mayıs.2012, 14:30
Ben tercihlerini mantıklı buluyorum. Ya tutarsa diye beklemek yerine yüksek fayda sağlayacağı oyuncularla devam etmek istemesi normal. Son maçtaki kırmızı kartın direkt etkili olacağını zannetmem bu kararında. Hoş isteyip istemediğini de bilmiyoruz, ağzından bu tür bir açıklama duymadık.

ommix
28.Mayıs.2012, 15:18
Kaybetmeye degilde kazanmaya oynamasi lazim Aykut Kocamanin. Futbolcu hirsina yenik dusmus, amatorce diyoruz ama degil iste, ornekler cok boyle kirmizi kartlarin.

Ayni haftasi Burak Yilmaz kirmizi gordu, bizim icin cok pahaliya mal olabilirdi mesela. Onu birak John Terry, SL yari finalinde takimini 10 kisi birakti hemde kaptan.

Dia'nın bizim takımdaki yeriyle senin örnek verdiğin oyuncuların kendi takımlarındaki yerleri apayrı.

Zekirdek
28.Mayıs.2012, 15:33
Dia için bu sezon beklentiler çok yüksekti. Mükemmel bir hazırlık kampı geçirip bu kadar kötü bir sezon geçirmesini hiç birimiz beklemiyorduk. Hatta ben sezon başında Stoch'tan bir iki adım önde görüyorum. Fakat durum şimdi ortada.

Ayrıca son maça değinmek istiyorum. O maçta gerçekten takımın en iyisiydi.

Bordo61Mavi
28.Mayıs.2012, 16:36
Dia'nın bizim takımdaki yeriyle senin örnek verdiğin oyuncuların kendi takımlarındaki yerleri apayrı.

Yer edinebilecek kapasitede, Stoch benzeri bi patlama yasiyabilir. O gun sahanin en iyisiydi Fenerbahce icin atilana kadar.

Sekopej
28.Mayıs.2012, 16:37
Kayseri'ye kiralık olarak verilmesi düşünülüyor ama, bonservisiyle değil. Daha doğrusu haberler o yönde.

ommix
28.Mayıs.2012, 18:04
Kayseri yine açıklama yapmış Amrabat'ı satmıyoruz diye.İnşallah sözlerinde dururlar da bize gelmez.Aykut Kocaman'ın transfer politikasını övdüm ama şu anda adı geçen oyunculardan tek karşı çıktığım Amrabat.Bize gelirse iş yapmaz.

barahir
28.Mayıs.2012, 18:17
Bence Amrabat, Stoch'un satılması durumuna göre yedekte bekletiliyo.. Tek olay bu

SaLviO
28.Mayıs.2012, 18:19
yetenekli oyuncuyu muzsporada koy orda bile iş yapar

ommix
28.Mayıs.2012, 19:09
Quaresma'nında yeteneklerini şahsen kimseyle tartışmam ama durumu ortada.Amrabat o tarz bir oyuncu kişilik ve tarz olarak.Kaç maç almış Kayseri'ye?Kayseri ligi kaçıncı sırada bitirmiş?Bizimle oynadıkları kupa maçında çok iyi oynadı ama diğer maçlarda ne yapmış?Hatta bizimle oynadıkları kupa maçında bencil oynamasa Kayseri kazanırdı.Kısacası 3 büyüklerde oynayamaz bu adam.

SaLviO
28.Mayıs.2012, 19:15
üç büyüklerde yanında hasan ali ,kujoviç,navarro ile oynamıcak kendisinden kat kat deneyimli oyuncularla oynucak Q7 ile bu adamı karşılaştırmak biraz ilginç o adam çoookk ayrı bi olay

TR.CaPTaiN
28.Mayıs.2012, 19:23
Dia geldiğinden beri bal yapmayan arı durumunda. Hangi maçı aldı diye düşünecek olursak; benim aklıma İnönü'de 4-2 kazandığımız Beşiktaş maçı ve Kasımpaşa maçı dışında maç gelmiyor. 7-8 m € verilerek alınan bir oyuncu daha fazlasını yapmalı. Dia'yı yollayıp Amrabat'ı almak da pek mantıklı olmaz. Dia'yı Fransa'dan yapacağımız transferde takas olarak gönderip, alınacak oyuncunun maliyetini 5-6 m € aşağı çekebilirsek iyi bir iş çıkarmış oluruz diye düşünüyorum.

byariff
28.Mayıs.2012, 19:25
Quaresma'nında yeteneklerini şahsen kimseyle tartışmam ama durumu ortada.Amrabat o tarz bir oyuncu kişilik ve tarz olarak.Kaç maç almış Kayseri'ye?Kayseri ligi kaçıncı sırada bitirmiş?Bizimle oynadıkları kupa maçında çok iyi oynadı ama diğer maçlarda ne yapmış?Hatta bizimle oynadıkları kupa maçında bencil oynamasa Kayseri kazanırdı.Kısacası 3 büyüklerde oynayamaz bu adam.

amrabat kac mac oynamadi bilgin varmi ? ve birde oynadigi maclara bak bence , biraz bencil oyuncu evet ama sahsen benim begendigim bir oyuncu kendi takimimda gormek isterim

ommix
28.Mayıs.2012, 21:04
üç büyüklerde yanında hasan ali ,kujoviç,navarro ile oynamıcak kendisinden kat kat deneyimli oyuncularla oynucak Q7 ile bu adamı karşılaştırmak biraz ilginç o adam çoookk ayrı bi olay

Ben de diyorum ki o kat kat iyi adamlarla oynayamaz.Bu benim görüşüm,burdaki kimseye kabul ettirmek gibi bir derdim yok.Senin görüşüne de saygım sonsuz.Sonuçta kişiden kişiye değişen bir olay.

amrabat kac mac oynamadi bilgin varmi ? ve birde oynadigi maclara bak bence , biraz bencil oyuncu evet ama sahsen benim begendigim bir oyuncu kendi takimimda gormek isterim

Olabilir beğenirsin saygı duyarım.Ben de Fenerbahçe'ye faydasından çok zararı olur diyorum

sarianet
28.Mayıs.2012, 23:04
şimdi sadece bucalı çocuğu aldık dimi o kesin mi acaba

Cengo
29.Mayıs.2012, 00:48
şimdi sadece bucalı çocuğu aldık dimi o kesin mi acaba

Evet, kesin. Kendisi istedi Aykut Kocaman ile çalışmayı. Twitterdan yazıyor, takip edebilirsin. Gerçi benim sorumu yanıtlamadı ama.

sarianet
29.Mayıs.2012, 01:00
Evet, kesin. Kendisi istedi Aykut Kocaman ile çalışmayı. Twitterdan yazıyor, takip edebilirsin. Gerçi benim sorumu yanıtlamadı ama.

twitterden buldum da resmi siteden görmeden inanasım gelmiyor :)

TR.CaPTaiN
29.Mayıs.2012, 01:55
Fenerbahçe Mehmet Topal için 7 nilyon Euro karşılığında Valencia ile anlaşmaya vardı...

Fenerbahçe Mehmet Topal konusunda Valencia ile anlaşmaya vardı.

Milli futbolcuyu kadrosuna katmak isteyen sarı lacivertliler milli yıldız için İspanyol kulübüyle 7 milyon euro bonservis ödeyecek.

Ligtv.com.tr

Nedvedmania
29.Mayıs.2012, 01:56
Üzüldüm Mehmet'in Fenere gitmesine. Belki uzun yıllar sonra bizim stadımızda Fenerbahçe formalı birisi tribüne çağırılıp alkışlanabilir. Olursa güzel olur.

tyfnkrvl07
29.Mayıs.2012, 01:57
http://i46.tinypic.com/sqgxma.png

sarianet
29.Mayıs.2012, 01:58
Üzüldüm Mehmet'in Fenere gitmesine. Belki uzun yıllar sonra bizim stadımızda Fenerbahçe formalı birisi tribüne çağırılıp alkışlanabilir. Olursa güzel olur.

topalla gs taraftarı arasında sorun mu vardı giderken yada yönetimle mi sanırı bi sorun vardı yanlış hatırlamıyorsam

Kaka Leite
29.Mayıs.2012, 02:06
Normalde severim Topal'ı ama hücumda hiç katkısı olmayan birisi Topal gerçi bizde Selçuk gibi bir adam oynuyor iken Topal hayli hayli oynar :)

Hayırlı olsun. :icon_biggrin:

GodfatheR
29.Mayıs.2012, 02:10
Topal o eski Topal değil. Kendini baya geliştirmiş oralarda. Büyük faydası olacaktır. 7 milyon euro çok ama daha aşağısına da o adamı bırakmazlardı. Şimdi kritik nokta Emre. Emre'de kalırsa güçlü bir ortasahamız olucak Appiah'lı dönemden sonra ilk kez.

MeMo
29.Mayıs.2012, 02:17
Mehmet Topal iyi transfer olur. Emre kalırsa mükemmel transfer olur.

goosfraba
29.Mayıs.2012, 02:19
Topal hayırlı olsun. Umarım sakatsız bir futbol hayatı sürdürür.

Çubuklu yakışır.

RaSenGan
29.Mayıs.2012, 02:20
topalla gs taraftarı arasında sorun mu vardı giderken yada yönetimle mi sanırı bi sorun vardı yanlış hatırlamıyorsam

Bir sorun yoktu abi.Sadece gitmek için çok diretmişti.Hatta kulüpteki alacaklarından da vazgeçmişti falan.O yüzden çok geçmeden Türkiye'ye geri dönmesi beni çok şaşırtır.Büyük ihtimalle geldi diyebiliriz ama resmen açıklanmadan yine de tam olarak inanmıyorum ben :)

Kaka Leite
29.Mayıs.2012, 02:25
Bir sorun yoktu abi.Sadece gitmek için çok diretmişti.Hatta kulüpteki alacaklarından da vazgeçmişti falan.O yüzden çok geçmeden Türkiye'ye geri dönmesi beni çok şaşırtır.Büyük ihtimalle geldi diyebiliriz ama resmen açıklanmadan yine de tam olarak inanmıyorum ben :)
Milli takım dolayısıyla açıklanmıyodur.Açıkcası ben adabı ile gelip oynarsa Galatasaray taraftarının sorun yaratacağınıda sanmam.

Zaten yapabilecekleri en kötü yuhlamaktır.

furkan58
29.Mayıs.2012, 02:28
Topal , Emre , Cristian üçlüsü çok can yakar :)

RaSenGan
Milli takım dolayısıyla açıklanmıyodur.Açıkcası ben adabı ile gelip oynarsa Galatasaray taraftarının sorun yaratacağınıda sanmam.

Zaten yapabilecekleri en kötü yuhlamaktır.

Yuhalama bile olacağını zannetmiyorum gelirse.Mehmet Topal çok efendi bir insan.Hiçbir zaman öyle iddaalı açıklamalar yapmadı.Çeşitli söylemlerde hareketlerde bulunmadı.Geldi bize geliştirdi kendini topunu oynadı Avrupa'ya gitti.Şimdi gelir de Fenerbahçe forması giyerse üzülürüz ama saygı da duyarız.

Mehmet Topal'ın boğalardan kolay kolay vazgeçeceğini sanmıyorum :D Ama Mehmet gelirse Emre %90 gider gibi bence.

BleedingMoon
7 milyon çok değil mi yahu? pazarlık yapılmadan alınmış gibi bir hali var. valencia kapıyı 12 13 milyonlardan açacak değil ya...

Kaka Leite
29.Mayıs.2012, 02:30
Yuhalama bile olacağını zannetmiyorum gelirse.Mehmet Topal çok efendi bir insan.Hiçbir zaman öyle iddaalı açıklamalar yapmadı.Çeşitli söylemlerde hareketlerde bulunmadı.Geldi bize geliştirdi kendini topunu oynadı Avrupa'ya gitti.Şimdi gelir de Fenerbahçe forması giyerse üzülürüz ama saygı da duyarız.

Mehmet Topal'ın boğalardan kolay kolay vazgeçeceğini sanmıyorum :D Ama Mehmet gelirse Emre %90 gider gibi bence.
Ben zaten Emre'yi kadroya koymuyorum bile Emre gidecek bence de :)

Nedvedmania
29.Mayıs.2012, 02:31
Topal yuhlanmaz. Niye yuhlansın ki zaten. Bize karşı birşey yapmayan kimse yuhlanmamıştır bugüne kadar. İster Fener'li olsun, ister Beşiktaş'lı, ister Kayserispor'lu. Mehmet Topal şuana kada gösterdiği davranışlarla doğru düzgün bir insan. İnşallah bu özelliğini devam ettirir.

Mamadou
29.Mayıs.2012, 02:45
Beşiktaş'lı olarak Aykut Kocaman'ın transfer politikasına bayılıyorum. Aykut Kocaman bu takımda görev aldıktan sonra yapılan transferlerin yüzde 95'inde Aykut Kocaman'ın doğrudan etkisi vardır. Hatta Daum teknik direktör Aykut Kocaman sportif direktör iken Baroni ve Santos transferlerini Aykut Kocaman yaptırmıştı diye biliyorum. Aykut Kocaman'dan sonra geçmiş üç sezonda Fenerbahçe'nin öyle boş bir transfer yaptığını hatırlamıyorum. Aykut Kocaman'dan önce bu takıma Maldonado ve Josico gibi oyuncular transfer edilip sezon sonu direk gönderilmişlerdi. Fenerbahçe'nin transferlerinde Aykut Kocaman'dan öncesi ve sonrası var. Bu yönden Aykut Kocaman'ı kutlamak gerek.

RaSenGan
29.Mayıs.2012, 02:48
Özgür Buzbaş ‏@OzgurBuzbas

Mehmet Topal'ın menajeri ile mesajlaştık az önce herhangi bir transfer söz konusu değil diye mesaj attı ...

https://twitter.com/OzgurBuzbas/status/207240120976420865

Nedvedmania
29.Mayıs.2012, 02:51
Şu an zaten sadece klüple anlaşılmış diye haber yapılıyor. Sıra Mehmet'te

Cengo
29.Mayıs.2012, 02:51
Anlaşma diye bir şey yok şu anda. Fenerbahçe indirim için uğraşıyormuş. 5 Milyon Euro'dan fazla olmazsa çok iyi olacak.

sui generis
29.Mayıs.2012, 02:52
Aykut hocanın stoper için ne düşündüğünü merak ediyorum ve de Emre konusu ne olacak ? stoper olarak Serdar Taşçı'yı ya da Beşiktaş'ta maaşını indirmezse Egemen'i alsak çok iyi olur aksi durumda Lugano tarzı bir yabancı stoper almamız gerekecek. bana kalırsa en önemli sorunumuz Emre.. adam kalmak istiyor , ama yanaşan yok. Aykut hoca bırakmaz Emre'yi inşallah.. tarafsız basınımız her yerde Emre'nin üzerine oynarken onu bırakmamalıyız.

kalemci
29.Mayıs.2012, 03:43
Eğer Topal Türkiye'ye dönerse bence büyük ahmaklık etmiş olur. Kendi tuttuğum takımda da görmek isterim ama aklım almaz niye döndüğünü.

Kaka Leite
29.Mayıs.2012, 03:46
Emreye bazen hak veriyorum.Ancak kendisi öyle birisi ki bi gün üzülüyorum sonra başka bir tiple çıkıyor karşımıza şahsen en yakın olayı vereceğim örnek Zokoranın o tekmesinden sonra ben olsam bende ırkçı saldırı yapardım iyi ki yapmış önceki maçta dedim.

Ancak kendisi bana kalırsa hiç bir zaman gerçek bir profesyonel olamayacak, yazık çok iyi adam ancak hareketleri yüzünden kendisine bir kalıp oturtuldu ve orada sıkıştı kaldı.Emre oyunu ile bana istediğimi izletti ama kişilik olarak hiçbir zaman istenileni yansıtmadı sahaya,sinirden olsa gerek çünkü onun gibi çok çabuk sinirlenebiliyorum :zuhaha

Bide şöyle bişey var artık onun yaptıklarını sinirden öte kendisini öyle alıştırdığı için yaptığını düşünüyorum.Oyunu yüzünden kalabilir diyorum ama kişilik olarak çok sevdiğim söylenemez bazı durumlar hariç.

byariff
29.Mayıs.2012, 03:46
Eğer Topal Türkiye'ye dönerse bence büyük ahmaklık etmiş olur. Kendi tuttuğum takımda da görmek isterim ama aklım almaz niye döndüğünü.

ispanya transfer alaninda konusmustuk topal"a teklifler varmis diye demekki biri fenerbahceymis :D ha bu arada su bilgiyi vereyim topal valenciada satis listesine konuldu ama kotu oynadigindan degil ispanya transfer alanindada solemistim valencia dahada kuculcek diye ekonomik olarak , o yuzden tum oyuncular su an satis listesinde soldado haric

kalemci
29.Mayıs.2012, 03:53
Teklif-ler var ama. Ülkemizin durumu belli. Buraya gelmek yerine Avrupa'da kalmak kesinlikle daha mantıklı. Çok yetenekli olmasada bir çok takımda direk oynayabilecek sistem oyuncusu. Fanatik haberi gibi olacak ama eşinin çok büyük baskısı var deyolla İstanbul'da İstanbul diye :)

Facx
29.Mayıs.2012, 04:02

aynen katılıyorum herşeyi geçtim bu adam avrupada avrupa diye mızmızlanıp en son alıcaklarından vazgeçmişti

Corpus
29.Mayıs.2012, 06:08
Mehmet Topal' ın karısının isteği üzerine Türkiye' ye geldiği söyleniyor. Sanırım 7 Milyon Euro karşılığında transfer gerçekleşmiş.

Üzülerek söylüyorum ki Topal hayırlı olsun.

SaLviO
29.Mayıs.2012, 09:11
topal gelirse eğer nokta atışı yapmış oluruz rahat bi 3 4 yıl oynar yanına rakibi ısıran oyuncu almalıyız

emreninde kalması gerekiyor biraz

----------topal--------

--emre-------copue------

benim gönlümdeki 3lü

ommix
29.Mayıs.2012, 10:53
Süpersin Aykut hoca.Müthiş transfer hamleleri yapıyor.Topal çok yararlı bir transfer.
Egemen BJK ile anlaşamazsa bir teklif yapar mıyız acaba?
Bir de pek ihtimal vermesem de Marvin Martin ismi geçiyor.Gelirse varya olaylar olaylar :)

Universal
29.Mayıs.2012, 10:54
Mehmet Topal alabileceğimiz en iyi yerli ortasahalardan birisi.

Olivier Giroud ismide geçiyor arkadaşlar.

http://www.youtube.com/watch?v=8R1NCl383Pk

İzlemek isteyenler için.

Universal
29.Mayıs.2012, 10:55
Süpersin Aykut hoca.Müthiş transfer hamleleri yapıyor.Topal çok yararlı bir transfer.
Egemen BJK ile anlaşamazsa bir teklif yapar mıyız acaba?
Bir de pek ihtimal vermesem de Marvin Martin ismi geçiyor.Gelirse varya olaylar olaylar :)

Egemen bu takıma gelmeli, savunmada iki stoperde yabancı yaparak, yabancı hakkımızı kısıtlamamalıyız. Kaldı ki bu milli takımında Avrupa'da oynayan yerli stoperlere ihtiyacı var.

ReaList
29.Mayıs.2012, 11:53
Mehmet Topal ismi iyice ağırlık kazandı umarım bu transfer gerçekleşir. Lakin Emre'yi takımda tutmayacaklarsa anlamsız bir transfer olur bu transferin anlam kazanması için Emre'nin takımda kalması lazım. Yobo Leicster City ile anlaşmış, bence yabancı bir stoper yerine Türk oyuncular transfer etmeliyiz. Örneğin Ömer Toprak, BJK ile anlaşamaz ve ayrılmak isterse Egemen Korkmaz, Bursalı Serdar Aziz gibi. Ayrıca Sol Bek'e mutlaka Hasan Ali'yi getirmeliyiz. Yabancı kontenjanı yüzünden çoğu kez sürpriz kadrolar görmek zorunda kalıyoruz, bunun önüne geçmez adına kadrodaki kaliteli Türk oyuncu sayısını arttırmalıyız.

mehmetcoo
29.Mayıs.2012, 12:21
Emreye bazen hak veriyorum.Ancak kendisi öyle birisi ki bi gün üzülüyorum sonra başka bir tiple çıkıyor karşımıza şahsen en yakın olayı vereceğim örnek Zokoranın o tekmesinden sonra ben olsam bende ırkçı saldırı yapardım iyi ki yapmış önceki maçta dedim.

Peki Emre'nin onu yapmasını gerektirecek olan Zokora'nın hareketi nedir ? Yani Zokora ne yaptı da Emre ona malum küfürü etsin.

ForsakeN
29.Mayıs.2012, 13:01
Topal'ın eşi adamın kariyeriyle oynuyor resmen :) Destek olacağına köstek oluyor, bu kadınları anlamak güç :) Bizim açımızdan bakarsak çok iyi bir transfer tabiki.

byariff
29.Mayıs.2012, 13:45
emrenin sozlesmesi bugun bitiyor galiba demekki sozlesme imzalamicaklar.

Suicider
29.Mayıs.2012, 14:00
Olivier Giroud şu anda Avrupa'da çok popüler durumda.Kolay kolay gelecek bir adam değil.15-16 m'dan aşağıya bırakmazlar.Ama tabi belli olmuyor bu işler.

William Rookwood
29.Mayıs.2012, 14:42
Mehmet Topal'ın menajeri transferi yalanlamış.

Zekirdek
29.Mayıs.2012, 15:10
emrenin sozlesmesi bugun bitiyor galiba demekki sozlesme imzalamicaklar.

2 günü daha var. Fakat İbrahim Seten 2 yıllık anlaşma yapıldığını bildirdi. İnşallah Fenerbahçemizde kalır orası ayrı.

ReaList
29.Mayıs.2012, 15:11
http://www.ligtv.com.tr/haber/emre-atletico-madridte

tyfnkrvl07
29.Mayıs.2012, 15:17
Emre Belözoğlu, A.Madrid ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Suicider
29.Mayıs.2012, 15:19
Hadi hayırlı olsun.

ReaList
29.Mayıs.2012, 15:21
Acilen Selçuk Şahin'le yeni sözleşme imzalamamız lazım, maazallah onu da kaybedersek yıkılırız ! Getirebiliyosak Antalya'dan Deniz Barış'ı, Kasımpaşa'dan Ali Bilgin'i ve Flamengo'dan Maldonado'yu tekrar getirip takıma kazandırmalı ve ortasahamıza über bir güç katmalıyız.

byariff
29.Mayıs.2012, 15:24
her ne kadar karakter sorunu olsada emreyi kaybetmek buyuk bir hata bence ortasahada basan press yapan geriden oyun kuran iyi bir oyuncuydu bence.

Universal
29.Mayıs.2012, 15:42
Emre ile yolların ayrılmasına çok üzüldüm, gerçekten bu takımda kalması gereken bir isimdi; ama onun ayrılmasına sebep olanlar utansın. Avrupa'da da en büyük destekçisi olacağız.

ReaList
29.Mayıs.2012, 15:42
O değilde şike ile suçlandığımız yılda oynayan iskelet kadrodaki oyuncular Arsenal'e, Psg'ye, Atl. Madrid'e, Asya ŞL Şampiyonuna falan gitti. Üzerine eklemelerle beraber efsane bir kadro yaratacakken bugün geriye sil baştan politikası kaldı. Hadi bakalım.

Universal
29.Mayıs.2012, 15:44
O değilde şike ile suçlandığımız yılda oynayan iskelet kadrodaki oyuncular Arsenal'e, Psg'ye, Atl. Madrid'e, Asya ŞL Şampiyonuna falan gitti. Üzerine eklemelerle beraber efsane bir kadro yaratacakken bugün geriye sil baştan politikası kaldı. Hadi bakalım.

Eğer bu gün bunlar yaşanmasa rakiplerimiz ile farkımız çok fazla artacaktı. Diarra ortasahada forvette Emenike ile Niang... Defans hattı Gökhan Gönül Lugano Yobo ve Santos. Gerisini düşünmek bile istemiyorum. :)

BleedingMoon
29.Mayıs.2012, 15:45
emre'siz bir orta saha çekilmez. çok acil çok çok kalburüstü bir oyun kurucu bulmamız lazım. cristian emre'nin görevini üstlenebilmek için biraz laçka kalıyor. soner aydoğdu gelirse de pişmesini beklersek işimiz var...

ReaList
29.Mayıs.2012, 15:53
Ve an itibariyle resmi açıklamada geldi. Hayırlı olsun ne diyelim.
http://www.clubatleticodemadrid.com/index.php

BleedingMoon
29.Mayıs.2012, 15:53
bari mehmet topal gelirken söylentileri dolaşan tino costa'yı da kapsın gelsin.

Universal
29.Mayıs.2012, 15:58
Benim düşüncem Mehmet Topuz artık Emre'nin yerinde oynamasıdır, sağ açıkda hiç bir iş yapamıyor. Ortasaha hızlı oyunu ile takıma katkı sağlayabilir, şuan ki mevkisinden de daha faydalı olabilir. Takım Stoch gibi sağ açık bir oyuncu alması daha çok güç kazandıracaktır.

Trabzonspor
29.Mayıs.2012, 16:01
Benim düşüncem Mehmet Topuz artık Emre'nin yerinde oynamasıdır, sağ açıkda hiç bir iş yapamıyor. Ortasaha hızlı oyunu ile takıma katkı sağlayabilir, şuan ki mevkisinden de daha faydalı olabilir. Takım Stoch gibi sağ açık bir oyuncu alması daha çok güç kazandıracaktır.

Topuz Kayserideyken lex'in pozisyonunda oynuyordu yanlış hatırlamıyorsam.Belki biraz daha defansif görevler verilerek orta alanda değerlendirilebilir.

ForsakeN
29.Mayıs.2012, 16:03
Emre'nin transferine çok moralim bozuldu. Yönetim ve Aykut hoca büyük bir hata yaptı, böyle bir Türk oyuncu bırakılmamalıydı. Onun kalitesinde Türk ortasaha YOK çünkü

Universal
29.Mayıs.2012, 16:05
Topuz Kayserideyken lex'in pozisyonunda oynuyordu yanlış hatırlamıyorsam.Belki biraz daha defansif görevler verilerek orta alanda değerlendirilebilir.

Öyle olmak zorunda orta alandan ceza sahasına girip şut çeken bir oyuncu, Fenerbahçe'de bu özelliğini hiç ama hiç kullanamadı.

Bekq
Orta sahadan bir türlü yüzümüz gülmüyor. Appiah'a doktorlarımız bir daha futbol oynayamaz, oynarsa ölür demişlerdi. Adam gitti milli takımda kaptanlık bile yaptı.

Aurelio çok para istiyor diye gönderdik. 2 sene yerini dolduramadık.

Emre geldi sevindik. Adam elinden geleni yaptı. Futbolu Fenerbahçe'li Emre olarak bırakacağım dedi. Onuda yolladık.

Anlayamıyorum, anlamak istemiyorum.

Cristian'a 3 sene dayandık. İlk sene 1 gol, 1 asist. 2. sene 0 gol, 1 asist yaptı. 3. sene toparladı kendini falan ama oda takımın oynadığı kapalı oyun ve çağ dışı futbol yüzünden.

Topal'ın gelmesi konuşuluyor şimdi.

Aurelio - Appiah 1 sene oynadı ligte şampiyon olduk, avrupada AZ'ye elendik ve adamlar o sene Yarı Final oynamışlardı diye hatırlıyorum.

Aurelio gitti Emre geldi. Emre - Aurelio hayallerini kurduk ama olmazdı. Çünkü Aurelio gitmişti.

Topal geliyor dediler. Topal - Emre hayali kurduk. Şimdide Emre gidiyor.

Emre'nin gitmesi sadece bir şeyi kanıtladı. Orta sahaya KESİN transfer yapılacak. Ayrıca Aykut Kocaman'dan kurtulacağız.

BleedingMoon
mehmet topuz'un kayseri'deki yetenekleri törpülenmiş olabilir. ta 2 sene evvel daum bir kaç kere orta sahada ofansif görev vermişti kendisine. kotaramamıştı. mehmet topuz'a güvenmiyorum. bu saatten sonra anca sağ bek için iyi bir yedek olur ki aykut hoca çok fazla denemedi orada da.

ForsakeN

Alex oynadığı sürece sağ açıkta Stoch tarzında bir kanat oyuncusu izleyemeyeceğiz. Aykut hoca göbeği güçlendirmek için kanatların birinde mücadele eden,koşan oyuncu kullanıyor.

Universal
29.Mayıs.2012, 16:07
Alex oynadığı sürece sağ açıkta Stoch tarzında bir açık izleyemeyeceğiz. Aykut hoca göbeği güçlendirmek için kanatların birinde mücadele eden,koşan oyuncu kullanıyor.

Artık Alex'e göre takım kurulmamalı, eğer kurarsak 2000lerin başında ki Galatasaray'ın Hagi'den sonra ki durumuna düşeriz. Şimdiden ona göre kadro kurulmalıdır. Ben İnanıyorum ki Alex Stoch ve çok hızlı bir sağ açık ile çok iyi üçlü ofans gücü sağlanabilinir. Hem forvette ki oyuncuya daha da yardımcı olabiliriz.

BleedingMoon
29.Mayıs.2012, 16:07
aykut hoca bu saatten sonra alex'i ilk 11'de oynatırsa kendi topuğuna sıkar.

Trabzonspor
29.Mayıs.2012, 16:08
Öyle olmak zorunda orta alandan ceza sahasına girip şut çeken bir oyuncu, Fenerbahçe'de bu özelliğini hiç ama hiç kullanamadı.

O görevi yapacak pozisyonda olmadığı için görmediniz.

ForsakeN
29.Mayıs.2012, 16:09
Artık Alex'e göre takım kurulmamalı, eğer kurarsak 2000lerin başında ki Galatasaray'ın Hagi'den sonra ki durumuna düşeriz. Şimdiden ona göre kadro kurulmalıdır. Ben İnanıyorum ki Alex Stoch ve çok hızlı bir sağ açık ile çok iyi üçlü ofans gücü sağlanabilinir. Hem forvette ki oyuncuya daha da yardımcı olabiliriz.

Ben de dediğine katılıyorum Batuhan ama Aykut Kocaman'ın görüşü böyleydi her zaman. Alex'i de önümüzdeki sezon kesebileceğini sanmıyorum, bence de artık yedek bırakılmalı gerektiğinde ama iki ucu süslü değnek bi durum antrenör için

Universal
29.Mayıs.2012, 16:11
Ben de dediğine katılıyorum Batuhan ama Aykut Kocaman'ın görüşü böyleydi her zaman. Alex'i de önümüzdeki sezon kesebileceğini sanmıyorum, bence de artık yedek bırakılmalı gerektiğinde ama iki ucu süslü değnek bi durum antrenör için

Aykut Kocaman bu takımı 4-3-3 oynatmak istiyor, buna göre de transfer yapacaktır. Ben Alex'in seneye çok fazla maçta yedek olacağını ve Avrupa maçlarında ise daha önceki sisteme döneceğini düşünüyorum. Geçmişi forvet düzeni olan bir ismin savunma taktiği oynatabileceğini düşünmüyor ki, zaten oynattığı zamanda ne kadar başarısız olduğunu her seferinde gösterdi.

Bekq
29.Mayıs.2012, 16:14
Arkadaşlar hiç dert etmeyin. Bizim dünya yıldızımız Özer var. Alex'in yerine onu monte ederiz.

Emre yerine de Selçuk 11 oynar. Ne dert ediyorsunuz yahu.

ForsakeN
29.Mayıs.2012, 16:15
Aykut Kocaman bu takımı 4-3-3 oynatmak istiyor, buna göre de transfer yapacaktır. Ben Alex'in seneye çok fazla maçta yedek olacağını ve Avrupa maçlarında ise daha önceki sisteme döneceğini düşünüyorum. Geçmişi forvet düzeni olan bir ismin savunma taktiği oynatabileceğini düşünmüyor ki, zaten oynattığı zamanda ne kadar başarısız olduğunu her seferinde gösterdi.

İnşallah dediğin gibi olur da baskılar yüzünden ilk sene yaptığı gibi tekrar Alexli düzene dönmez Aykut Kocaman

vego
29.Mayıs.2012, 16:18
Tam 10'la da 10'suz da olmuyor durumu :)

Bekq
29.Mayıs.2012, 16:23

Aynı hocadan mı bahsediyoruz?

Aykut Kocaman oynattığı futbol ile ligimizde bulunan en korkak hocalardan biri. Geçen sene 3 temmuz bahanesi olduğu için kimse bir şey demedi. Ama bu sene öyle değil. Kendide biliyor bunu. Ancak dediğin sisteme bu sene şampiyon olursa seneye geçebilir. Çünkü tekrar kredi kazanmış olur.

Aksi takdirde benim için isim önemli değildir. Aykut Kocaman gider Rıdvan gelir, Bülent gelir. Onlarda Fenerbahçe'nin evladı ve efsanesi.

Ha Emre'yi severim. Çünkü Emre gibi Türk oyuncu yok. Yerini dolduramazsın.

Sayar mısınız bana Emre'nin yerini doldurabilecek sadece 2 oyuncu?

Nuri Real Madrid.
Selçuk İnan Galatasaray.

Eee başka? Bu oyuncular zaten bu saatten sonra gelmezler.

Universal
29.Mayıs.2012, 16:29
Aynı hocadan mı bahsediyoruz?

Aykut Kocaman oynattığı futbol ile ligimizde bulunan en korkak hocalardan biri. Geçen sene 3 temmuz bahanesi olduğu için kimse bir şey demedi. Ama bu sene öyle değil. Kendide biliyor bunu. Ancak dediğin sisteme bu sene şampiyon olursa seneye geçebilir. Çünkü tekrar kredi kazanmış olur.

Aksi takdirde benim için isim önemli değildir. Aykut Kocaman gider Rıdvan gelir, Bülent gelir. Onlarda Fenerbahçe'nin evladı ve efsanesi.

Ha Emre'yi severim. Çünkü Emre gibi Türk oyuncu yok. Yerini dolduramazsın.

Sayar mısınız bana Emre'nin yerini doldurabilecek sadece 2 oyuncu?

Nuri Real Madrid.
Selçuk İnan Galatasaray.

Eee başka? Bu oyuncular zaten bu saatten sonra gelmezler.

Kişisel olarak algılamanı istemiyorum; ve kişisel bir tartışmada yapmak istemiyorum.

Ben Aykut Kocaman'ı önemli bir isim olarak kabul etmeyen herhangi bir bireyle kesinlikle futbol tartışmayacağım.

furkan58
29.Mayıs.2012, 16:36
Fenerbahçe üzerine Emre ve Volkan üzerinden yükleniyorlardı. Özellikle Emre çok yıprandı ve gitmesi onun için ve Fenerbahçemiz için en iyisi oldu heralde. Yapıcak pek bir şey yok dün Lugano gider bugun Emre yarın Alex gidicek olucak şeyler bunlar. Kimler geldi , gitti bu formadan. Artık yerine doldurabileceğimiz kalitede oyuncular almaya bakmamız lazım.

Emre'ye de Avrupa'da en içten dileklerimle başarılar :)

SaLviO
29.Mayıs.2012, 16:53
ıkı taraf ıcınde hayırlısı olsun topal ve copue ıkılısı aratmaz emreyh

BleedingMoon
29.Mayıs.2012, 16:55
capue geliyor mu?

Zekirdek
29.Mayıs.2012, 16:57
Emre'nin transferinin açıklanmasından sonra Alex'inde klübeye çekileceği ihtimali güçleniyor.

eng1n
29.Mayıs.2012, 16:57
capoue geçen transfer döneminin haberi şimdi hiç bir yerde geçmiyor Salvio kendi fikrini söylüyor herhalde.

ommix
29.Mayıs.2012, 17:06
Hayırlısı olsun arkadaşlar.Emre biraz da kendisi düşünsün niye sözleşme yenileme teklif etmediler diye.Kimse Fenerbahçe'den büyük değildir.Oyuncular gelip gider Fenerbahçe kalıcıdır.

Taktik konusunda ise Aykut hocanın kafasında bence net bişey yok.Hazırlık maçlarında kafasındaki 2 veya 3 taktiği de deneyecektir ve sezona ona göre başlayacaktır diye düşünüyorum. 4 - 3 - 3 veya 4 - 2 - 3 - 1 veya 4 - 4 - Alex - 1(yani eski sistem)

Corpus
29.Mayıs.2012, 17:13
Fenerbahçe sözleşme önerdi de mi gitti ? Yoksa Fenerbahçe hiç sözleşme önermedi mi ?

ommix
29.Mayıs.2012, 17:16
Fenerbahçe sözleşme önerdi de mi gitti ? Yoksa Fenerbahçe hiç sözleşme önermedi mi ?
Bizimkilerin sözleşme önermediği söyleniyor

RaSenGan
29.Mayıs.2012, 17:19
Emre'nin gitmesin çok sevindim ligimiz için çok hayırlı oldu.

Corpus
29.Mayıs.2012, 17:21
Bizimkilerin sözleşme önermediği söyleniyor

Duyduğunuz bir sebebi var mı peki ?

barahir
29.Mayıs.2012, 17:25

Aykut Hocanın takımda istemediği konuşuluyordu zaten..

ForsakeN
29.Mayıs.2012, 17:31
Emre'nin gitmesin çok sevindim ligimiz için çok hayırlı oldu.

Doğru söylüyorsun Fenerbahçe dışındaki ekipler için hayırlı oldu gerçekten

Bekq
29.Mayıs.2012, 17:39
Kişisel olarak algılamanı istemiyorum; ve kişisel bir tartışmada yapmak istemiyorum.

Ben Aykut Kocaman'ı önemli bir isim olarak kabul etmeyen herhangi bir bireyle kesinlikle futbol tartışmayacağım.

GS'li arkadaşlar benden daha çok seviyordur Kocaman'ı doğru. Kadıköy'de puan alıyorlar artık :)

Çok saçma bir mesaj. Cevap vermeyebilir ya da pm atabilirdin. Neyse.

Topal hayırlı olsun şimdiden. Kesin oldu diyelim.

ommix
29.Mayıs.2012, 17:55
Birşey duymadım ama tahminimce Aykut hoca ile kavga etmişti bu baş etken.Diğer olayları söylemeye gerek yok herkes biliyor

Nedvedmania
29.Mayıs.2012, 18:11
Sevindim Emre'nin Türkiye'den gitmesine.

di canio
29.Mayıs.2012, 18:25
Emre'nin ayrılmasına sevindim. Emre Türkiye'nin en iyi orta saha oyuncusudur bence. Ama yaptıkları da yapacaklarının teminatıdır. Zaten önceki sezonlardan süregelen antipatikliği üzeirne geçirdiği Çubuklu forma nedeniyle daha da göze battı ve zirve yaptı. Kendi psikolojisi ve sağlığı açısından iyi olmuş. Ben Emre'yi istemiyordum takımda. O açıdan da sevindim. 102 yıl Emre'siz oynamış bu takım, kalan yıllarda da Emre'siz oynar. Yaptıkları için teşekkürler. Emre'nin ayrılmasında Aykut Kocaman'ın etkisi olduğunu düşünüyorum. O yüzden Aykut Kocaman'a saygım bir kat daha arttı.

William Rookwood
29.Mayıs.2012, 18:26
Emre'nin gitmesine sevindim mi üzüldüm mü bilmiyorum ama her iki taraf içinde hayırlısı olsun

sui generis
29.Mayıs.2012, 18:26
ben de olsam sevinirdim Emre gibi birinin ezeli rakibimde olmamasına. neyse, yazık oldu Emre'ye. basının kurbanı ettik adamı. yolu açık olsun. onun için daha iyi oldu. adam akıllı bir yerde topunu oynayacak, ekranları başında Emre'yi nasıl eleştiririm diyen insanlar olmayacak.. artık birileri kına yakabilir.

Deus Dominus
29.Mayıs.2012, 18:29
Emre'nin yeteneklerine saygımız sonsuz ancak karakteri konusunda aynı şeyi söyleyemiyorum. Benim gibi düşünen kişi sayısı da hiç az değil. Haa Atletico Madrid'de aynı tavırları sergilemeyeceğine de adım gibi eminim. Zeki adam Emre.

ReaList
29.Mayıs.2012, 18:30
Cuma günü mahkemenin vereceği karar + Uefadan gelecek karara kadar büyük bir transferin açıklanmasını beklemiyorum. Gelecek hafta şartlar lehimize olursa sağlam transferlere hazırlıklı olun derim.

attirson
29.Mayıs.2012, 19:09
Emre'nin gitmesine inanılmaz üzüldüm.Alex gitse bu kadar olurdu heralde.

Acaba Mehmet Topal'ı (geldi olarak düsünüyorum artık) Emre'nin yerine mi monte edicekler yoksa birini daha alıcaklar mı

Deus Dominus
29.Mayıs.2012, 19:17
Mehmet Emre'nin görevini yapamaz, onun yeri Selçuk'un oynadığı mevki olacaktır. Emre yerine kaliteli bir ortasaha alacağını düşünüyorum Fenerbahçe'nin.

Fearless Coward
29.Mayıs.2012, 19:18
Fener biriyle anlaşmıştır ki bırakmıştır Emre'yi...Bakalım kimi aldılar Topal ile Emre'nin yeri dolmaz Topal defansif olduğundan Emre'nin yerini alamaz Tino Costa olabilir heralde yabancı olma ihtimali yüksek bu ismin...

TR.CaPTaiN
29.Mayıs.2012, 19:49
Emre gibi bir oyuncuyu almak için minimum 10 m € para verilmesi gerekecek. Ayrıca Emre yerli bir oyuncuydu, alınacak oyuncu kontenjandan yiyecek. Emre'ye yeni sözleşme önerilmemesi konusunda her kimin katkısı varsa hepsine yazıklar olsun. İnşallah Atletico'da çok başarılı olup, İspanya'daki gururumuz olursun Emre Belözoğlu. Yolun açık olsun.

http://www.yukleresim.com/di-BDMP.jpg

http://www.yukleresim.com/di-EFT6.jpg

Bekq
29.Mayıs.2012, 20:07
Mehmet Emre'nin görevini yapamaz, onun yeri Selçuk'un oynadığı mevki olacaktır. Emre yerine kaliteli bir ortasaha alacağını düşünüyorum Fenerbahçe'nin.

Fener biriyle anlaşmıştır ki bırakmıştır Emre'yi...Bakalım kimi aldılar Topal ile Emre'nin yeri dolmaz Topal defansif olduğundan Emre'nin yerini alamaz Tino Costa olabilir heralde yabancı olma ihtimali yüksek bu ismin...

Emre'nin yerine Cristian'ı çekip Topal'ı defansif kullanacak Aykut Kocaman.

Cristian'a kendi mevkisinde dünyanın sayılı oyuncularından diyen bir adamdan bu tarz olaylar beklememek yanlış olurdu zaten :)

Ne diyelim.

2012/2013 Dünya Karması Fenerbahçe

Serkan Kırıntılı
Orhan Şam - Fabio Bilica - Transfer(Can Arat olabilir) - Ziegler
Transfer(Tercihen Bank Asya'dan) - Selçuk - Cristian - Özer
Bienvenu - Transfer(Tercihen Anadolu takımından)

Bizi yıkamazlar diyoruz ama kendi içimizden vurulacağız. İçimizdeki İrlanda'lılardan kurtulmalıyız.

di canio
29.Mayıs.2012, 20:17
İçimizdeki İrlanda'lılardan kurtulmalıyız.

Ne güzel söylemişsin. Taş gediğine oturdu.

ommix
29.Mayıs.2012, 20:19
Çok fazla abartmış bazı arkadaşlar Emre'nin gidişini.Bir oyuncunun gidişiyle koskoca Fenerbahçe çökmez.Siz Fenerbahçe sevdalısı mısınız yoksa oyuncu mu?Emre çok iyi oyuncu eyvallah,ben de çok beğeniyorum , hakkımızı da sonuna kadar helal ederiz ama Aykut hoca ile aralarındaki durumu biz bilemeyiz.İnşallah İspanya'da çok başarılı olur

barahir
29.Mayıs.2012, 20:28

Cristian'a kendi mevkisinde dünyanın sayılı oyuncularından diyen bir adamdan bu tarz olaylar beklememek yanlış olurdu zaten :)

Ne diyelim.

Serkan Kırıntılı

Bizi yıkamazlar diyoruz ama kendi içimizden vurulacağız. İçimizdeki İrlanda'lılardan kurtulmalıyız.

Allah Aşkına sen neyin kafasını yaşıyosun?

furkan58
29.Mayıs.2012, 20:29

Ne diyelim.

Serkan Kırıntılı

Çok mu fazla abartıyorsun acaba diyorum da gerçekten çok fazla abartıyorsun.

Bekq
29.Mayıs.2012, 20:47
Emre ile basının derdi olduğunu biliyoruz. Emre'yi göndermek için ellerinden geleni yaptılar ve bunu başardılar.

Yarın bir gün Volkan yollandığında çıkıp "1 Volkan değildir Fenerbahçe", " 1 Volkan gider, 1000 Volkan gelir" diye dolaşırsınız ortalıkta :) Çünkü basının bir sonraki hedefi Volkan Demirel..

Emre SK değil bu kulüp haklısınız. Fenerbahçe SK. Ama Aykut Kocaman SK'da değil.

Zaten seneye kurtulacağız. Bari kadroyu bozup gitmesin. Tek isteğim bu.

sui generis
29.Mayıs.2012, 20:52
Aykut hocanın gideceği falan yok , boşuna bekleme bana kalırsa. he eğer giderse kurtulan sadece sen olursun biz değil.

barahir
29.Mayıs.2012, 20:54
Ben şahsen Emre'nin gönderiliş sebebinin sadece basından kaynaklandığını sanmıyorum. takım için de de bazı dengelerin mecburen Emre için bozulduğunu biliyorum.. Gökhan ve Cristian ile yaşananların birikimi sonucunda Emre gönderildi..

RasAnt
29.Mayıs.2012, 20:56
Emre ve Fenerbahçemiz açısından hayırlısı olsun.

Üzüldüm iyi oyuncuydu ama Aykut Kocamanın aklındaki 3 lü büyük ihtimal Topal-Cristian-Topuz şeklinde.Cristian geçtiğimiz sezon Emreden skor ve oyun olarak daha çok katkı yaptı 2 çalışkan oyuncu Topal ve Topuz 1 tane de üretken isim Cristian bence orta saha böyle olacak.Diarra Capoune gibi egzantirik isimler artık beklemiyorum.

Gündemde oluşan haberlerden yola çıkarak bi kadro yapmak gerekirse

----------------------Volkan-----------------------
GG---------Y.T--------------Y.T---------Hasan
-------------------------------------------------------
----------------------Topal-------------------------
-------------Topuz--------Cristian---------------
Y.T-----------------------------------------Stoch
----------------------Sow---------------------------

3 tane kaliteli yabancı transfer bekliyorum.

kalemci
29.Mayıs.2012, 20:57
Emre'nin transferi bence bugün kesinleşmedi, en azından 1 aylık bir altyapısı vardır. Bence Fenerbahçe için geçen sene giden oyunculardan daha önemli bir kayıp oldu.

Addolorato
29.Mayıs.2012, 20:59
Yobo , Leicester City'ye gidebilir.

barahir
29.Mayıs.2012, 20:59
Topuz ortada oynamaz gençler zorlamayın, Pas tekniği çok zayıf ve ileri katedemiyor.. Emre sakatken ve cezalıyken bi çok kez denedi Aykut Hoca ama olmadı topuz oraya.. Oraya da bi transfer şart..

attirson
29.Mayıs.2012, 21:00
Emre'nin gidecegi belliydi aslında Aykut Kocaman'ın kadroya almayısından filan.Taktik tercihi filan fasarya bunlar ultimatomu verdi en sonunda da gönderdi.Basında sagolsun baskıları sonuc verdi.İnşallah aynı şey Volkan icinde olmaz.Oyun tarzı filan degil de sahada Emre ruhlu bir oyuncu göremeyecegim icin üzgünüm.Umarım yerine oyuncu bulunmustur son güne kadar bırakılmaz.Yobo'da alınmayacaksa hemen yerine adam bulunmalı.Transferi ön elemelere kadar bitirmeliyiz bana kalırsa.

Bekq
29.Mayıs.2012, 21:01
Emre'nin Cristian'la tartışmasının sebebi: Cristian oyun durduktan sonra girer. Top bizdeyken Cristian tutup rakibe atar. Emre'de haklı olarak sen maçı izlemiyor musun? diye sitem eder.

Kaptan değil mi? Kaptanlığı geçtim Podolski Ballack'a tokat atmıştı. Podolski milli takımdan kovuldu mu? Maç içinde olur. Sonra halledilir. Kaldı ki böyle bir şey yok bizde. Bu kadar büyümedi olay.

Gökhan olayı ise BASINI ABARTMASI :) 1 maç sonra çıkıp el ele beraber 3'lü çektirmediler mi? Ama basın ne isterse biz onu biliriz..

O zaman Volkan'ı yollayalım. O da Emre gibi. Hiç bir farkı yok.

Hatta Bekir'i yollayalım. Her kavgada o var. Her kavgada kendi arkadaşını koruyor.

Sonuç mu? Sonuç hiç önemli değil. Yeterki oyuncumuz hırçın olmasın. Aman herkes sevsin onu :) Aman Aykut Kocaman bozulmasın.

barahir
29.Mayıs.2012, 21:03
Emre'nin Cristian'la tartışmasının sebebi: Cristian oyun durduktan sonra girer. Top bizdeyken Cristian tutup rakibe atar. Emre'de haklı olarak sen maçı izlemiyor musun? diye sitem eder.

Kaptan değil mi? Kaptanlığı geçtim Podolski Ballack'a tokat atmıştı. Podolski milli takımdan kovuldu mu? Maç içinde olur. Sonra halledilir. Kaldı ki böyle bir şey yok bizde. Bu kadar büyümedi olay.

Gökhan olayı ise BASINI ABARTMASI :) 1 maç sonra çıkıp el ele beraber 3'lü çektirmediler mi? Ama basın ne isterse biz onu biliriz..

Hatta Bekir'i yollayalım. Her kavgada o var. Her kavgada kendi arkadaşını koruyor.

Sonuç mu? Sonuç hiç önemli değil. Yeterki oyuncumuz hırçın olmasın. Aman herkes sevsin onu :) Aman Aykut Kocaman bozulmasın.

Biz sana A diyoruz sen A'dan başlayıp Z'ye gidiyosun.. Neyse anlaşamıcaz biz seninle..

furkan58
29.Mayıs.2012, 21:03

Çok yanlış düşünüyorsun. Emre zaten gideceği play-off öncesinde belli olan bir oyuncuydu. Bu kadar büyütmeni anlamıyorum yarın öbür gün Alex gidince daha oynardı da Aykut Kocaman istemedi dersin.

Aykut Kocaman'dan kurtulma isteğini de anlamış değilim. İyi sonuçlarda takdir et kötü sonuçlarda nasılsa kurtulcaz. Çok yanlış bir psikoloji.

di canio
29.Mayıs.2012, 21:05
Arkadaşın Aykut Kocaman'la ilgili özel bir durumu var. Kutuplardaki penguen katliamlarından konuşsak, Aykut Kocaman'a bir şekilde bağlayacak.

RasAnt
29.Mayıs.2012, 21:07
@barahir

Valla Topuz ortada iş yapamaz diyorsak,stopere Ömer Toprağı alsın orta sahaya alsın yabancıyı :) yabancı sınırlamasından dolayı biryerlerden keseceğiz elimizde Topuz olduğu için en mantıklısı öyle bir kadro görünüyor ama tut kolundan getir yerli stoperi ozaman Topuz otursun kulübede :)

furkan58
29.Mayıs.2012, 21:08
Bu yılın tamamında birlik ve beraber olunduğu süreçte Aykut Kocaman'ı yargılayanlara hiç bir şekilde hak vermiyorum vermicemde. Ha 2012-2013 sezonu gelir Fenerbahçe oynayamıyordur. Sorun Aykut Kocamandadır. O zaman eleştirirsin ama sen bu dönemde her kötü maç sonrası bunu yapıyorsan ya bazı şeylerin farkında değilsindir ya da kişiye art niyetli yaklaşıyorsundur.

RasAnt
29.Mayıs.2012, 21:09
Arkadaşın Aykut Kocaman'la ilgili özel bir durumu var. Kutuplardaki penguen katliamlarından konuşsak, Aykut Kocaman'a bir şekilde bağlayacak.

Haha aynen :D bende cevap verecem ona ama hiç takmıyorum yazdığı mesajları okumadan hızlıca sayfayı aşağıya getiriyorum,boşuna sinir olmaya gerek yok sizde öyle yapın :icon_evil:

Kaka Leite
29.Mayıs.2012, 21:23
Emre'nin gitmesine inanılmaz üzüldüm.Alex gitse bu kadar olurdu heralde.

Acaba Mehmet Topal'ı (geldi olarak düsünüyorum artık) Emre'nin yerine mi monte edicekler yoksa birini daha alıcaklar mı

Topal oldukça defansif hemde hiç çıkmayan tarzda asla yerini doldurmaz.

Bende çok sağlam birinin geleceğini düşünüyorum.

Sekopej
29.Mayıs.2012, 21:27
Mehmet Topal'a artık kesin gözüyle bakıyorum, Emre yerine değil ama kadroda yer alacak bir isim, orta sahaya da yabancı oyuncu alınacaktır.

Tabi bu hafta Tahkim Kurulu sonucu açıklayacak, mahkemede artık bir şeyler belli olacak, bu duruma göre transferler gerçekleşir. Avrupaya yine alınmazsak ha Emre olmuş ha olmamış, çok önemli değil.

Bir sıkıntı olmazsa transfer bombaları gelir, hem yerli hem yabancı, muhtemelen bu kararı bekleyen son aşamaya gelmiş transferler vardır.

RaSenGan
29.Mayıs.2012, 21:30
Mehmet Topal ile ilgili bir transfer girişimi olmadığını söyledi menajeri.Ama buna rağmen transfer ihtimali %50'ymiş.

ommix
29.Mayıs.2012, 21:32
Emre ile basının derdi olduğunu biliyoruz. Emre'yi göndermek için ellerinden geleni yaptılar ve bunu başardılar.

Yarın bir gün Volkan yollandığında çıkıp "1 Volkan değildir Fenerbahçe", " 1 Volkan gider, 1000 Volkan gelir" diye dolaşırsınız ortalıkta :) Çünkü basının bir sonraki hedefi Volkan Demirel..

Emre SK değil bu kulüp haklısınız. Fenerbahçe SK. Ama Aykut Kocaman SK'da değil.

Zaten seneye kurtulacağız. Bari kadroyu bozup gitmesin. Tek isteğim bu.

Emre'yi basın gönderdi ha :) Çok ilginç bir tespit daha.
Aykut Kocaman şu anda takımın teknik direktörü.Emre ise takımın bir oyuncusuydu.

Kaka Leite
29.Mayıs.2012, 21:35
Emre'yi basın gönderdi ha :) Çok ilginç bir tespit daha.
Aykut Kocaman şu anda takımın teknik direktörü.Emre ise takımın bir oyuncusuydu.

O tam bir Aykut Kocaman düşmanıdır :)
Bişey anlatamazsın yani bende çok sevmiyorum yönetimini ama bu derece nefrete vurmuyorum bu işi boşver.

Sekopej
29.Mayıs.2012, 21:38
İspanya’da Valencia forması giyen Mehmet Topal’ın menajeri Batur Altıparmak, Spor Servisi programına telefonla bağlanarak önemli açıklamalarda bulundu. Altıparmak, Fenerbahçe’nin milli futbolcu ile ilgilendiğini, ancak Valencia kulübüne teklif yapılmadığını söyledi.

Beklediğim gibi, şu kararlar açıklanmadan adım atılmaz, hele bir şu haftayı bir atlatalım.

Bekq
29.Mayıs.2012, 21:41
Hey Allah'ım ya. Biri gelir burada Emre'ye kin kusar. Aynı şeyi ben Aykut Kocaman'a yapınca olay olur.

O okumadan hızlıca aşağıya geçiyorum lafına çok güldüm. Teşekkürler :D

Çok değil sadece 2-3 sene önce burada Aragones'e sadece küfür edilmediği kalmıştı. Çok net hatırlıyorum bunu. Keza Daum'un 2 sene önce gördüğü tepkiler aynı yöndeydi.

Değişen tek şey isim. Daum - Aragones yerine Aykut Kocaman o kadar. Ben sevmiyorum bu adamı ve kulüpte kalmasını istemiyorum. Kendisini sevdirmek istiyorsada çıkıp sene başında Başbakan ile ne konuştuğunu açıklasın. Böylece bir yerden başlamış olur.

barahir
29.Mayıs.2012, 21:44
Bak yine konunun içine başkalarını çekiyosun örnek olarak ama örnek olamayacaklarını sen de biliyosun..

Senin bulunduğun zihniyet zamanında Lucescu'ya "Korkak futbol oynatıyor" diyenlerle aynı..

Kaka Leite
29.Mayıs.2012, 21:45
Hey Allah'ım ya. Biri gelir burada Emre'ye kin kusar. Aynı şeyi ben Aykut Kocaman'a yapınca olay olur.

O okumadan hızlıca aşağıya geçiyorum lafına çok güldüm. Teşekkürler :D

Çok değil sadece 2-3 sene önce burada Aragones'e sadece küfür edilmediği kalmıştı. Çok net hatırlıyorum bunu. Keza Daum'un 2 sene önce gördüğü tepkiler aynı yöndeydi.

Değişen tek şey isim. Daum - Aragones yerine Aykut Kocaman o kadar. Ben sevmiyorum bu adamı ve kulüpte kalmasını istemiyorum. Kendisini sevdirmek istiyorsada çıkıp sene başında Başbakan ile ne konuştuğunu açıklasın. Böylece bir yerden başlamış olur.

Aykut Kocaman bir değerdir.Sevmeyebilirsin dostum ama gelip ileri geri konuşamazsın.Değerlerimize sahip çıkmak diye birşey vardır...

Ayrıca sen kendi saçmalığına gülüyorsan bende sana gülüyorum.Neyse ki tüm site nasıl biri olduğunu biliyor bu yüzden ne dersen de sadece bir anlık sinir oluşturuyor :)

Bekq
29.Mayıs.2012, 21:48
Tüm site Aykut Kocaman düşmanı olduğumu biliyor. Eee? Aslında düşmanlıkta denemez. Sevmiyorum. Bu benim doğal hakkım değil mi?

Sevmek zorunda değilim. Saygı duymak zorunda hiç değilim. Aykut Kocaman'ı sevmek ne zamandan beri Fenerbahçe'lilik ile doğru orantılı hale gelmiş çözemedim.

attirson
29.Mayıs.2012, 21:48
Yalnız kimse kimsenin Fenerbahçe sevgisini sorgulayamaz millet.Sevmez mi sevmez cevabını verir anlatırsın ama Fenerbahçe sevgisi hakkında yorum yapamazsın kimsenin.

Kaka Leite
29.Mayıs.2012, 21:51
Tüm site Aykut Kocaman düşmanı olduğumu biliyor. Eee? Aslında düşmanlıkta denemez. Sevmiyorum. Bu benim doğal hakkım değil mi?

Sevmek zorunda değilim. Saygı duymak zorunda hiç değilim. Aykut Kocaman'ı sevmek ne zamandan beri Fenerbahçe'lilik ile doğru orantılı hale gelmiş çözemedim.

Nefretini içinde yaşa derim ben hem komik durumlara düşüyorsun hem de sözü sayılır biri olmaktan çıkıyorsun.Sen burada adam gibi bişey yazsanda o bakmadan geçiyorum diyen adam yine aynısını yapacaktır :)

Sevmeyebilirsin ben seveceksin demiyorum zaten ancak anladık sevmiyosun 3 lafının 2'sinde laf sokarak bi yere varamazsın Aykut Kocaman bu siteye üye değil :)

kalemci
29.Mayıs.2012, 21:55

Dostum ben sana hak veriyorum, sadece Aykut Hoca konusunda.

Kaka Leite
29.Mayıs.2012, 21:56
Juventus'tan ayrılmayı kafasına koyan Sırp sağ açık Krasic için Liverpool ve Reading çekişiyor..

Biz neden istemiyoruz bu adamı herhangi bir haber yok :(

Bekq
29.Mayıs.2012, 21:56
Arkadaşım anlamak istemiyorsun galiba?

Emre inşallah gider yazıyor adam. Gidince iyiki gitti diyor.

Ben Aykut Kocaman'a sezon sonu kurtulacağız dediğimde olay oluyor. Eğer ben bu yüzden suçluysam şu konuda daha bir şey demiyorum.

Ama kendi adına konuş istersen. Sözü sayılır biri olmaktan çıkıyorsun yorumunu yapamazsın o sebeple söylüyorum. Bu sen-ben kavramı değil.

Ben 2 senedir rahat maç izleyemiyorum. 2 senedir zevkle izlediğim maçlar 1 elin parmaklarını geçmez. Futbolumuz zevk vermiyor, ultra defansif ve çağ dışı bir futbol oynuyoruz. Bunu daha önce dile getirdim ve bana "O zaman izleme" dedi biri :) Böyle saçma bir şey var mı? Bilica'ya laf atmasın kimse o zaman. Benim zoruma gidiyor.

futureless
29.Mayıs.2012, 22:00
Bence biraz fazla dillendiriyorsun sevmediğini ondan tepki görüyorsundur. Çok seven insanlar da var burda kimse Aykut'u Mourinho ilan etmiyor , ona yapılan övgüler de daha çok transfer anlayışı ve takımın içinde bulunduğu konuma rağmen olan duruşuyla ilgili.Düşüncene saygı duyarım beğenmiyor sevmiyor olabilirsin , ama bu kadar atıp tutma derim ben hocamızla ilgili.

Kaka Leite
29.Mayıs.2012, 22:01
Arkadaşım anlamak istemiyorsun galiba?

Emre inşallah gider yazıyor adam. Gidince iyiki gitti diyor.

Ben Aykut Kocaman'a sezon sonu kurtulacağız dediğimde olay oluyor. Eğer ben bu yüzden suçluysam şu konuda daha bir şey demiyorum.

Ama kendi adına konuş istersen. Sözü sayılır biri olmaktan çıkıyorsun yorumunu yapamazsın o sebeple söylüyorum. Bu sen-ben kavramı değil.

Ben 2 senedir rahat maç izleyemiyorum. 2 senedir zevkle izlediğim maçlar 1 elin parmaklarını geçmez. Futbolumuz zevk vermiyor, ultra defansif ve çağ dışı bir futbol oynuyoruz. Bunu daha önce dile getirdim ve bana "O zaman izleme" dedi biri :) Böyle saçma bir şey var mı? Bilica'ya laf atmasın kimse o zaman. Benim zoruma gidiyor.

Sende şunu anlamıyorsun ipin şeyine tutulur gibi kimsenin 2 lafından biri Aykut Kocaman'a laf atmak değil.

Sen bunu sürekli yaptığından kendi adıma baydı artık.Her neyse kendin bilirsin bende sevmiyorum oynattığı oyunu ama bu kadar laf sokma çabam yok.

Bekq
29.Mayıs.2012, 22:05
Bence biraz fazla dillendiriyorsun sevmediğini ondan tepki görüyorsundur. Çok seven insanlar da var burda kimse Aykut'u Mourinho ilan etmiyor , ona yapılan övgüler de daha çok transfer anlayışı ve takımın içinde bulunduğu konuma rağmen olan duruşuyla ilgili.Düşüncene saygı duyarım beğenmiyor sevmiyor olabilirsin , ama bu kadar atıp tutma derim ben hocamızla ilgili.

Sana pm atarım mesajımı sen ona göre bana yazıp/yazmayacağımı söylersin olur mu?

Şu konuya stres atmak için giriyorum o kadar. Tekrar stres yaratıp kişisel tartışmaya girmeye gerek yok. Sokakta kimi çevirsen sana 11 yapar, taktik verir. Biz burada kendi fikirlerimizi yazıyoruz ve üstünde tartışıyoruz. O kadar. Üstü yok.

Neyse daha fazla uzatmayacağım. Diğer arkadaşlar özellikle belirtti zaten adam Aykut Kocaman'ı eleştirebilir diye. Bu benim hakkım. Yok sorun oluyorsa Fenerbahçe'li modlar toplansın ofiste karar alsınlar. Aykut Kocaman'ı eleştirmek yasaklansın forumda.

Kaka Leite
29.Mayıs.2012, 22:07
Sana pm atarım mesajımı sen ona göre bana yazıp/yazmayacağımı söylersin olur mu?

Şu konuya stres atmak için giriyorum o kadar. Tekrar stres yaratıp kişisel tartışmaya girmeye gerek yok. Sokakta kimi çevirsen sana 11 yapar, taktik verir. Biz burada kendi fikirlerimizi yazıyoruz ve üstünde tartışıyoruz. O kadar. Üstü yok.

Neyse daha fazla uzatmayacağım. Diğer arkadaşlar özellikle belirtti zaten adam Aykut Kocaman'ı eleştirebilir diye. Bu benim hakkım. Yok sorun oluyorsa Fenerbahçe'li modlar toplansın ofiste karar alsınlar. Aykut Kocaman'ı eleştirmek yasaklansın forumda.

Ben senin yüzünden strese giriyorum işte :icon_biggrin:

Dediğim gibi kendin bilirsin dostum.

Ayrıca bencede birine sor yazıp yazmadan önce çünkü konuşmayı bilmiyorsun sen adam sana düzgünce açıklamış ama halen altında bişey ara.

sui generis
29.Mayıs.2012, 22:23
Ömer toprak ve Sercan saraer i alsak müthiş olur

futureless
29.Mayıs.2012, 22:23

Bunu da nereden çıkardın ki şimdi ? İnsan gibi yazdım saygı duyuyorum diyorum fikrine evet sevmeyebilirsin diyorum . Anlamadığın için tekrar etmek zorunda kaldım yalnız bu kadar tepki almanı çok fazla dile getirmene bağladım şahsi fikrimce.

furkan58
29.Mayıs.2012, 22:24
Bekq senin sorunun Aykut Kocaman'ı eleştirmek değil. Eleştirirken dozunu kaçırmak bu yüzden çok tepki yiyorsun. Emre gönderilmiş suçlu Aykut Kocaman , Orta sahada iyi oynayan adam olmaz suçlu Aykut Kocaman , Forvet gol kaçırır suçlu Aykut Kocaman , Kaleci hatalı gol yer suçlu Aykut Kocaman. Şu piskolojiden bi çıksan sorun olmıcak. Bizde eleştiriyoruz , eleştirmiyor değiliz ama her şeye de suçlu olarak Aykut Kocaman'ı seçemezsin. Orada olup bitene o ortamda neler döndüğünü bilmiyoruz. Gelip sadece burda atıp tutuyosun.

attirson
29.Mayıs.2012, 22:27
Ömer toprak ve Sercan saraer i alsak müthiş olur

Kesinlikle.Özellikle Ömer hemde yerli.

Kaka Leite
29.Mayıs.2012, 22:30
Sercan gelirse harika olur hayran kaldım.Hızı olsun teknik olsun çok iyi oyuncu

Universal
29.Mayıs.2012, 22:39
Bütün transferler için UEFA'dan karar bekleniyor, bu kararlar doğrultusunda hareket edeceklerdir.

şuanda şampiynolar ligine gideceğimiz yazıyor uefa'nın sitesinde

europeanconquer
29.Mayıs.2012, 23:04
Emre'yi sevmesemde oynadığı futbol ile orayı hak ediyordu.Kendisini pek düşünmüyoruz ama o da Arda gibi yıpranmıştı.İyi oldu gittiği.

ReaList
29.Mayıs.2012, 23:16
Şöyle bakıyorum da Emre için çok sağlam bir kariyer. Türkiye'nin en büyük 2 takımında oynamak, İngiltere ve İtalya'dan sonra İspanya'da da üst düzey kariyer yapacak olması, Bu takımlarda kazanılan lig ve kupa şampiyonluklarının yanında Avrupa kupaları zaferi, Milli takım kaptanlığı, Dünya ve Avrupa şampiyonası başarıları...Böyle bir kariyer her futbolcunun hayali olsa gerek. Bu bakımdan takdire değer.

SaLviO
30.Mayıs.2012, 01:45
topal gelicek ya kasmayın bu kadar

ReaList
30.Mayıs.2012, 02:05
Eğer yönetimin özellikle Aykut Kocaman'în hedefi takımda problem yaratan oyuncuları göndermekse veya gençleşme politikası güdülüyorsa bence devamı da gelmeli. Mesela Volkan Demirel'e Avrupadan iyi bir teklif varsa bence değerlendirmeli. Hem onun hem de bizim için yararlı olacaktır. Emre gittiğine göre basının yeni oyuncağı artık resmi olarak kendisidir. Volkan'ın ayrılması taraftarıyım. Mert'in de önü açılır. Engin varken Rüştü'ye, Rüştü varken Volkan'a, Volkan varken de Mert'e güvendim eminim o da bu potansiyeliyle beraber Fenerbahçe ve Milli Takımın bi 6-8 sene 1 numaralı kalecisi olacaktır.

SaLviO
30.Mayıs.2012, 02:06
ne merti ya ertuğrul var :D

volkan jubile yapar bizde :D

ReaList
30.Mayıs.2012, 02:09
ne merti ya ertuğrul var :D

volkan jubile yapar bizde :D

Bizde kaleci çok ama bana göre Mert. Şu fiziğinin yanına biraz da kaleci artistliğini ekledi mi tadından yenmez : ) Şimdilik biraz ürkek çekingen duruyor ama zamanla hızlı bir şekilde pişecektir. Hele bir kaleyi devralsın.

furkan58
30.Mayıs.2012, 02:19
Bende Mert ve Ertuğrul'dan çok şey bekleyenlerdenim :)

ommix
30.Mayıs.2012, 11:38
Milli takımın kaleci açısından bu kadar bolluk yaşadığı bir dönem yoktur heralde.Volkan,Sinan,Cenk,Tolga,Mert,Onur kalemiz emin ellerde.

William Rookwood
30.Mayıs.2012, 16:52
Ertuğrul Taşkıran'da var onların yanında. Samsunspor'da çok iyi bir performans sergiledi çok sevdim kendisini

SaLviO
31.Mayıs.2012, 02:46
beyler tino costa haberleri var ne diyorsunuz nasıl topçudur ben pek tanımam kendisini

Cengo
31.Mayıs.2012, 02:53
Tino Costa'nın yem olduğunu düşünüyorum.

Nedvedmania
31.Mayıs.2012, 03:55
Mehmet Topal transferi yalan çıktı de mi ?