PDA

View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 [62] 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90

Fearless Coward
05.Haziran.2012, 21:28
Kuyt'a girişimimiz olduğunu kim söyledi yahu adamı sadece 1-2 taraftarımız istediğini yazdı başka bir şey görmedim ben...Fotomaç'ı gördüm de onu da yazmayalım Fotomaç'a inanacaksak vay halimize :D

Homer J.S
05.Haziran.2012, 21:31
Parayı vermek ne zamandan beri ayartmak oluyor ?

Para vermek değil de çıkıp "Bu dakikadan sonra Beşiktaş forması dışında formaa giymem" diyen adamı kulübüne getirmek ayartmaktır.

furkan58
05.Haziran.2012, 21:32
Para vermek değil de çıkıp "Bu dakikadan sonra Beşiktaş forması dışında formaa giymem" diyen adamı kulübüne getirmek ayartmaktır.

Oyuncuyla anlaşır , kulübüyle anlaşmazsan etik olmayan transfer yaparsın ve kulüp + oyuncuyla anlaşılıp formayı giydirmek normaldir.

sarianet
05.Haziran.2012, 21:33
o değil de kuyt gol attığında ertesi gün gazetelerde atılacak başlıklardan çekiniyorum hani kayt diye konuyor ya :D

Homer J.S
05.Haziran.2012, 21:34
Oyuncuyla anlaşır , kulübüyle anlaşmazsan etik olmayan transfer yaparsın ve kulüp + oyuncuyla anlaşılıp formayı giydirmek normaldir.

Ne diyeyim etik anlayışlarımız farklı. Senin stilin biraz Süleyman Hurma tarzı. :)

Yanlış anlama ortam yumuşasın diye küçük bi espri

furkan58
05.Haziran.2012, 21:35
Ne diyeyim etik anlayışlarımız farklı. Senin stilin biraz Süleyman Hurma tarzı. :)

Yanlış anlama ortam yumuşasın diye küçük bi espri

Etik anlayıişlarımız farklıymış napalım :)

Universal
05.Haziran.2012, 22:37

Kimse bence Türkiye'de etiklikten bahsetmessin, her gün bir Galatasaray'lı Fenrbahçe'yi ihraç edecek diyorlar, üstüne her maçtan önce rakip oyunculara transfer teklifleri ile gazetelerde yer alıyorlar. Bence bu durum düzelmeden kimse etiklikten bahsetmesin.

Kaldı ki bütün dünyada ki futbolda para konuşur. Barcelona gibi kulübü bırakıp R.Madrid'e gidenler oldu. Aradığı her şey vardı Barça'da ama gitti, futbol hiç bir zaman paranın ikinci planda olduğu bir spor değildir.

attirson
05.Haziran.2012, 22:38
Ya benim anlamadıgım Ziegler %100 kalacak diyorlar Hasan Ali için de %100 gelecek diyorlar.2si beraber fazla lüks bence.

Universal
05.Haziran.2012, 22:39
Ya benim anlamadıgım Ziegler %100 kalacak diyorlar Hasan Ali için de %100 gelecek diyorlar.2si beraber fazla lüks bence.

İkisininde birinden fazla özelliği yok, Hasan Ali gelsin hem yerli hem daha genç...

attirson
05.Haziran.2012, 22:43
İkisininde birinden fazla özelliği yok, Hasan Ali gelsin hem yerli hem daha genç...

Bende Hasan Ali'yi istiyorum ama Aykut Kocaman lig boyunca istisna 1-2 maç dısında yedek kulubesine almadıgı Ziegler'i yedek kulubesine çeker mi diye düsünüyorum.

Universal
05.Haziran.2012, 22:45
Bende Hasan Ali'yi istiyorum ama Aykut Kocaman lig boyunca istisna 1-2 maç dısında yedek kulubesine almadıgı Ziegler'i yedek kulubesine çeker mi diye düsünüyorum.

Asıl sorun yedek değil, ikisininde hücum özelliği yok, eğer savunmada ki isimleriniz maç içinde hücuma katkı sağlamazlarsa takım etkili olamıyor.

Düşünün Ziegler Galatasaray maçında bir kere ileri çıktı ve gol attı, kazanmasında payı oldu, bize böyle isimler lazım.

ReaList
05.Haziran.2012, 22:46
Keşke şuanda sizler gibi benimde kafamda sadece "kim gelecek kim kalacak" problemi olsaydı : )

attirson
05.Haziran.2012, 22:49
Asıl sorun yedek değil, ikisininde hücum özelliği yok, eğer savunmada ki isimleriniz maç içinde hücuma katkı sağlamazlarsa takım etkili olamıyor.

Düşünün Ziegler Galatasaray maçında bir kere ileri çıktı ve gol attı, kazanmasında payı oldu, bize böyle isimler lazım.

Dedigin isim olarak Taiwo filan var ama Ziegler kesin kalacak deniyor.

Keşke şuanda sizler gibi benimde kafamda sadece "kim gelecek kim kalacak" problemi olsaydı : )

Elimizden birşey gelmiyor. :) Ama Kuyt gibi bir transfer yapıldıysa men filan olacagını düsünmüyorum.Diarra ile filanda ciddi ciddi ilgileniyoruz.

ReaList
05.Haziran.2012, 22:53
Kuyt'un transfer edildiği gün Ömer Temelli'ye bir soru soruldu "Aynı soruyu ben soracaktım"

Soru: Kuyt'un transfer edilmesi demek Uefa'dan ceza almıyoruz demek değil mi Ömer Bey ?
-Hayır, İkisi birbirinden farklı durum

diye cevap verdi. Ben Kuyt'un Avrupa için transfer edildiğini düşünmüyorum. İhtiyaç vardı ve transfer edildi. Bu yaştan sonra Kuyt'un öyle bir ideali "Avrupa kupalarında boy göstermek" olduğunu da düşünmüyorum. Alan memnun veren memnun meselesi.

attirson
05.Haziran.2012, 22:55
Tabii ki yönetici emin konuşmaz ama ben öyle düsünüyorum.

KanaKe
05.Haziran.2012, 22:56
men filan olmaz rahat olun türk basininin abartmalari onlar.. bu arada ziegler kalsa bile ona iyi bir yedek sart hasan ali yedek olarak gelecektir sonucta 3 kulvarda oynayacak bu takim.. canerle gitmez sol bek..

eng1n
05.Haziran.2012, 22:57
men filan olmaz rahat olun türk basininin abartmalari onlar.. bu arada ziegler kalsa bile ona iyi bir yedek sart hasan ali yedek olarak gelecektir sonucta 3 kulvarda oynayacak bu takim.. canerle gitmez sol bek..

abartmaysa bizim kulübün abartması o zaman açıklama da diyor :D

KanaKe
05.Haziran.2012, 23:00
abartmaysa bizim kulübün abartması o zaman açıklama da diyor :D

ama o aciklamada dikkat edersen basina gönderme var olasi bir men cezasinda sucu fenerbahcenin üstüne yikacaklar deniyor.. ayni uefa gecen sene sike dosyasinda adi gecen bjk ve ts takimlarini niye men etmedi ozaman?

kalemci
06.Haziran.2012, 01:32
Kuyt'a girişimimiz olduğunu kim söyledi yahu adamı sadece 1-2 taraftarımız istediğini yazdı başka bir şey görmedim ben...Fotomaç'ı gördüm de onu da yazmayalım Fotomaç'a inanacaksak vay halimize :D

Kaan sen ben inanmıyoruzda bu sitenin yarısı bi duyum aldım diyip fanatik fotomaç haberini yazıyor buraya :n:

Kaka Leite
06.Haziran.2012, 01:39
Kaan sen ben inanmıyoruzda bu sitenin yarısı bi duyum aldım diyip fanatik fotomaç haberini yazıyor buraya :n:

Çünkü bazen onların haberleride doğru oluyor ;)

Kaka Leite
06.Haziran.2012, 03:29
Ömer Temelli'ye sormuş birisi ;
+Abicim isim istemiyorum, yabancı ön libero olacak mı?
-Evet.

Demiş :)

KanaKe
06.Haziran.2012, 10:34
luuk de jongun menajeri fenerbahcenin benfica ile cardozo konusunda anlastigini söylemis sayet gelirse sow cardozo ikilisi cok can yakar :)

attirson
06.Haziran.2012, 10:55
Cardozo için dedikleri gibi 10-15 mn vericeksek tarihin kazıgını yeriz.

furkan58
06.Haziran.2012, 10:57
Cardozo'dan önce Diarra'yı ve stoperi halletsinler.

titates1
06.Haziran.2012, 11:00

he adamı kaçırıp , otellerde tutup , başka takımın görüşmesini engelleyip , sonra televizyona istediğini söyletmek ayartmak değil , bizimki ayartmak , tamam canım , oldu.

SaLviO
06.Haziran.2012, 11:12
orta sahaya alıcağımız oyuncu inşallah tino costa tarzı yumuşak oyuncu olmaz,sert güçlü oyuncu istiyorum ben

ommix
06.Haziran.2012, 11:20
Yalnız kulübün yaptığı açıklama ile şu dakikadan sonra yabancı oyuncu transferi konuşmak pek mantıklı olmaz.UEFA büyük ihtimal ceza verecek inşallah avrupadan men cezası almayız.

Homer J.S
06.Haziran.2012, 17:13
he adamı kaçırıp , otellerde tutup , başka takımın görüşmesini engelleyip , sonra televizyona istediğini söyletmek ayartmak değil , bizimki ayartmak , tamam canım , oldu.

Tamam canım.

Universal
06.Haziran.2012, 17:34
Ben UEFA kararını açıklamadan hiçbir oyuncunun bu takım ile sözleşme imzalayacağını düşünmüyorum.

malpince
06.Haziran.2012, 17:48
Ben UEFA kararını açıklamadan hiçbir oyuncunun bu takım ile sözleşme imzalayacağını düşünmüyorum.

Kuyt?????????????????????????????

Universal
06.Haziran.2012, 17:54
Kuyt?????????????????????????????

1 milyon € karşılığında ve tamamına yakını sponsor desteği ile gelen bir isim her türlü cezaya rağmen yapılan bir transfer hamlesi. Gözden çıkarılacak oyuncular yerinede düşünülüyor olabilir.

Cengo
06.Haziran.2012, 18:28
Biri yazmış bugün, mükemmel kadro budur:

Kaleciler: Volkan, Mert, Ertuğrul

Defans: Gökhan, Orhan, Yobo, Serdar, Bekir, Lucio, Ziegler, Hasan Ali

Orta Saha: Mehmet Topuz, Mehmet Topal, Caner, Özgür, Sezer, Cristian, Stoch, Dia, Tino Costa, Lass, Alex, Sercan

Forvet: Sow, Kuyt, Cardozo, Semih, Bienvenu

Bir de Emenike olaydı..

byariff
06.Haziran.2012, 18:31
Fenerbahçe, Salih Uçan transferini KAP'a bildirdi. Genç oyuncu için Bucaspor'a 1.550.000 Euro Bonservis bedeli ödenecek
Oyuncu ile imzalanacak sözleşme 5 sezon süreli (2016-2017 sezon sonuna kadar) olup yıllık azami garanti ücreti 500 bin TL'dir.
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=208372

Kaka Leite
06.Haziran.2012, 18:31

Orta Saha: Mehmet Topuz, Mehmet Topal, Caner, Özgür, Sezer, Cristian, Stoch, Dia, Tino Costa, Lass, Alex, Sercan

Bir de Emenike olaydı..

Kadro güzel ama çok fazlalıklar var.Özellikle Reto veya Hasan Ali ikisi birlikte olmaz bence çünkü ikiside yedek bekleyecek tipte adam değil.

Cengo
06.Haziran.2012, 18:33
Kadro güzel ama çok fazlalıklar var.Özellikle Reto veya Hasan Ali ikisi birlikte olmaz bence çünkü ikiside yedek bekleyecek tipte adam değil.

Rotasyona sokarsın. Zaten 6 yabancı sınırlaması varken bol bol oynar ikisi de rahat ol.

attirson
06.Haziran.2012, 18:38
Dirk Kuyt'ı renklerine katarak transfer sezonuna flaş bir giriş yapan Fenerbahçe hız kesmiyor. Forvet hattına yıldız bir isim ile takviye yapacağı bilinen sarı lacivertliler için bir iddia da İtalya'dan geldi. Çizme basının transfer haberleri ile ünlü gazetesi Futbol Mercado Fenerbahçe'nin Diego Forlan'ın peşinde olduğunu iddia etti.

Geçtiğimiz yıl uzun süre Galatasaray'ın transfer gündeminde olan Uruguaylı Yıldız Futbolcu için Fenerbahçe'nin nabız yokladığını ileri süren İtalyan Basını, sarı lacivertlilerin önümüzdeki günlerde İnter'in kapısını çalacağını yazdı.

Milli takım kampının sona ermesinin ardından prensip anlaşmasına vardığı isimleri resmi olarak renklerine bağlamak için harekete geçecek olan Fenerbahçe Yönetimi, ilk olarak kulübü ile de anlaşmayı vardıkları Mehmet Topal'a imza attırmayı planlıyor.

Fenerbahçe'nin gündeminde yer alan bir diğer isim Hasan Ali Kaldırım için de harekete geçicek olan yöneticilerin önümüzdeki günlerde Kayserispor'un kapısını çalmaya hazırlanıyor. Genç Futbolcunun sarı lacivertli formayı giymek konusunda çok istekli olduğu ve kulüplerin anlaşma sağlaması durumunda imzayı atmaya hazır olduğu öğrenildi.

LİGTV

Önder HOCA
06.Haziran.2012, 18:38

Bir de Emenike olaydı..

genç salih 'i hemen kesmişsin :d

Universal
06.Haziran.2012, 18:41

Bir de Emenike olaydı..

Bu kadro olsun veya üç aşağı beş yukarı, gelecekte ki sistemimz çok tartışır ve maça göre sistem ayarlamakda çok kolaylaşır.

DisCo
06.Haziran.2012, 18:46
Bence Fenerbahçe'nin Mehmet Topal'ı almaması lazım. Günümüz ortasahalarında Mehmet Topal gibi oyuncuların kontenjanı bulunmuyor.

Ancak kadronda yedek olarak tutabileceğin ve Alex gibi rakiplerin başına musallat edeceğin bir tarzı var. Valencia'da oynarken pek takip etmedim ama milli maçlarda gördüğüm kadarıyla bildiğimiz Mehmet Topal.

Dediğim gibi örümcek lakabından faydalanmak hücuma 1 eksikle çıkmak demektir. Bizim takımların artık bu riski almaması lazım.

Lim10
06.Haziran.2012, 19:16
Brezilya basınından ESPN'e konuşan Andre Santos: "Eğer birgün Arsenal’den ayrılacak olursam ilk rotam 2.vatanım Türkiye yani Fenerbahçe olur diye yanıt verdi."

malpince
06.Haziran.2012, 19:35
1 milyon € karşılığında ve tamamına yakını sponsor desteği ile gelen bir isim her türlü cezaya rağmen yapılan bir transfer hamlesi. Gözden çıkarılacak oyuncular yerinede düşünülüyor olabilir.

sonuç olarak alındı mı Kuyt gibi büyük bir futbolcu ben bu dediklerinden Kuyt'ın alınamadığına dair hiçbir şey çıkaramadım, senin dediğin imzalamaz kimse ama Kuyt gibi bir futbolcu imzalamış bile. yeni gelecek yıldız da belki sponsor desteği ile gelir ya da gözden çıkaralacaklar yerine düşünülecek.

malpince
06.Haziran.2012, 19:36

Bir de Emenike olaydı..

renktaş çok zor. Cardozo=15 diyorlar, topal+costa=12 diyorlar Sercan bu saatten sonra 5e gelir gelebilirse. bence cardozo gelmez bu saatten sonra, böyle 5 santrafor tek santrafor oynayan takımda olmaz. ve bence lass+costa+topaldan en fazla 2si gelir, güzel ama zor

Sadixx
06.Haziran.2012, 20:24
orta sahaya alıcağımız oyuncu inşallah tino costa tarzı yumuşak oyuncu olmaz,sert güçlü oyuncu istiyorum ben

Sana öyle katılıyorum ki . Amin diyorum. İnşallah gelmez. Diarra fena olmazdı hani.

BleedingMoon
06.Haziran.2012, 21:11
3'lü orta sahanın ofansif görev alacak adamının çok sert oyuncu olmasına gerek yok bence. tino costa gayet agresif ve dikine oynamayı seven bir futbolcu. defansif olarak ve oyun kurma anlamında bir emre değil maalesef ama bir emre (lucas biglia gibi) bulmak çok zor olacak. ne olursa olsun tino costa çok iyi bir aday bence.

Kaka Leite
06.Haziran.2012, 21:17
Fenerbahçe sayfaları Lass'a twit attırıyorlar. :zuhaha

Lim10
06.Haziran.2012, 21:21
Lass ve Lucio iddiaları çoğalmaya başladı.Bunlara artı Topal ve Hasan Ali olsa varya aman sabahlar olmasın.

RasAnt
06.Haziran.2012, 21:29
Disco Topal tarzı oyunculara yer vermememiz gerek diyorsunda,dünyanın konuştuğu Barcelona Busquets olmadan kendinden geçiyor orada bir DM kesinlikle günümüz futbolunda şart oldu

Bizim en ideal orta saha 3 lümüz Baroniden vazgeçmediğine göre ve Baroni yumuşak ofansif bir oyuncu olduğu için (ki ofansif çok iyi oynuyor defansif anlamda boş oyuncu) DM-Topal MC-(Isıran) Diarra MC-(Ofansif) Baroni

Kaka Leite
06.Haziran.2012, 22:13
Kuyt'tan,Riera'ya ağır cevap :''SAVAŞMAYI SEVDİĞİM İÇİN FENER’İ TERCİH ETTİM
ÇÜNKÜ FENERBAHÇE SAVAŞANLARIN TAKIMIDIR..
SENİN GİBİ YEDEK OTURUP ŞAMPİYON OLACAĞIMA
SAVAŞARAK İKİNCİ OLURUM ADAMIM''

Böyle dediği dolanıyor ortada eğer doğru ise fena yapmış :zuhaha

Night_Mare17
06.Haziran.2012, 22:16
Ama yine sonuç Riera'nın dediği çıkıyor :n:

Kaka Leite
06.Haziran.2012, 22:18
Ama yine sonuç Riera'nın dediği çıkıyor :n:

Riera'da bardağın dolu kısmı ile yetinsin :zuhaha

Biraz ağır laf söylemiş ama :p

DisCo
06.Haziran.2012, 22:21
Disco Topal tarzı oyunculara yer vermememiz gerek diyorsunda,dünyanın konuştuğu Barcelona Busquets olmadan kendinden geçiyor orada bir DM kesinlikle günümüz futbolunda şart oldu

Bizim en ideal orta saha 3 lümüz Baroniden vazgeçmediğine göre ve Baroni yumuşak ofansif bir oyuncu olduğu için (ki ofansif çok iyi oynuyor defansif anlamda boş oyuncu) DM-Topal MC-(Isıran) Diarra MC-(Ofansif) Baroni

DM'e bölgesine karşı değilim de DM'de Topal'a karşıyım. Savunmanın önünde oynayan bir oyuncu olarak Topal'ın hem fizik hem savunma özellikleri idealdir. Ben işin biraz hücum kısmındayım. O bölgede oynayan oyuncunun sırtı dönük aldığı topu rahatça oyuna sokması gerekir. Mehmet Topal'ın bırak sırtı dönük almayı yüzü dönük bile oyun kurmakta, top sürmekte sıkıntıları var. Bu sıkıntılar Galatasaray döneminde de vardı. Üstüne Ayhan gibi İnamoto gibi oyuncuları düşünürsek aslında Melo'nun yapacağı bir dikine pasa bile muhtaçmışız.

Fenerbahçe bugüne kadar ileri oynayacak oyuncu sıkıntısı çekti. Emre yeteneği olmasına rağmen kısmen yapıyordu. Onun gidişi ile işler daha da sıkıntıya girebilir.

byariff
06.Haziran.2012, 22:46

Kayt"in twitteri var galiba bak bakayim bi yazmismi oyle :D

Kaka Leite
06.Haziran.2012, 22:52
Kayt"in twitteri var galiba bak bakayim bi yazmismi oyle :D

Şuan bakamam ama her yerde bu yazıyor.Atacaklarını sanmam ;)

furkan58
06.Haziran.2012, 22:57
Şuan bakamam ama her yerde bu yazıyor.Atacaklarını sanmam ;)

Ama atıyorlar :) Aynı bugun duruşmada adnan polatın avukatların birine "saat kaç" demediği gibi :)

byariff
06.Haziran.2012, 22:59
Su an baktim kayt"da oyle birsey yok yazmamis :D

Homer J.S
06.Haziran.2012, 23:00

Bunlar arkadaş yahu, Riera sadece takılmış Kuyt'a. Kuyt gerçekten böyle bir cevaap vermiş olamaz diye düşünüyorum çünkü dediğim gibi yakın arkadaş olan iki isimden bahsediyoruz.

Kaka Leite
06.Haziran.2012, 23:01
Çok pardon beyler, ben ciddi sandım :icon_biggrin:

Ayrıca içimde de bi kuşku olmadı değil çok ciddi bir yanıt olmuş olurdu bu :)

Homer J.S
06.Haziran.2012, 23:02
Yani evet, bu kadar ağır konuşulmaz :D

eng1n
06.Haziran.2012, 23:29
Kuyt centilmen adamdır düşene bi yumruk , tekme daha falan atmaz. :D

furkan58
06.Haziran.2012, 23:29
Kuyt centilmen adamdır düşene bi yumruk , tekme daha falan atmaz. :D

Yeterince yumruk yemiş zaten o :n:

Sekopej
06.Haziran.2012, 23:33
Dün resmi siteden duyurulan bir haber var;

İsviçreli oyuncumuz Reto Ziegler, İsviçre Fenerbahçeliler Derneğimizin imza günü etkinliğinde dernek üyeleri ile bir araya geldi, taraftarlarla sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.

İsviçre Fenerbahçeliler Derneği Yönetim Kurulu adına başkan Şansal Çağlar, Reto Ziegler’e üzerinde Almanca ’Seninle gurur duyuyoruz’ yazılı bir plaket verdi. Taraftarların sorularını yanıtlayan Reto Ziegler, Türkiye’ de ve Fenerbahçe’ de çok mutlu olduğunu belirterek, "Yaşananlarla, bilinmezliklerle Aykut Kocaman’ın önderliğinde, her maça Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım için çıktık. Takım arkadaşlığını pekiştirerek şampiyonluk şansını son maça taşıdık. Ne yazık ki son maçta golü bulamadık. Buna rağmen 29 yıl sonra kazanılan Türkiye Kupası ile teselli bulduk" diye konuştu.

Galatasaray maçında attığı golle ilgili bir soruya, "Golü attıktan sonra yapmış olduğum hareket, o an damarlarımda akan kanın sarı lacivert olduğunu hissetmemden kaynaklandı" diyen Ziegler, "Çok büyük bir aileyiz. Herkes en iyisini verdi.Volkan Demirel, Avrupa’nın en iyi kalecisi. Lefter’ in tabutunu gururla taşıdım. Transferim öncesi, İsviçre dernek yöneticilerinin bana Fenerbahçe ve Türkiye hakkında söylediklerini, formayı giyince daha iyi gördüm ve formanın ağırlığını hissettim. Muhteşem taraftarın her türlü ortamda müthiş desteği kelimelerle anlatılmaz. Fenerbahçe’de çok mutluyum. Türkiye’ de kalmak istiyorum. Umarım Juventus ile görüşmeler olumlu geçer ve Şampiyonlar Ligi’nde Fenerbahçe forması giyerek taraftarımızın beklentilerine cevap veririm" şeklinde ifadeler kullandı.

Büyük bir ihtimalle yeniden kiralanacak Ziegler.

Fenerbahçe forması giyen oyunculardan nadirdir izlerken sinirlendiğim, buna Selçuk, Deniz hatta Maldonado bile dahil. Ama üstelik bu sezon kimseyi kötü oyun olsa bile eleştirmeye vicdanım el vermezken Ziegler'e hep sinir oldum.

Beklentilere cevap vermesi için formunu oldukça arttırması gerekiyor. Hasan Ali de alınacak diye düşünüyorum, yabancı sayısına göre ligde Hasan Ali şans bulabilir kimi maçlarda.

anil luque
06.Haziran.2012, 23:37
Yalnız böyle bi tiviti oturup kim düşündü de yazdı o da merak konusu :D

Lim10
06.Haziran.2012, 23:39
Şu adamın gerçekten kalmasını hiç mi hiç istemiyorum.Sürekli demeçler, bişeyler.Ne yılışık bişey çıktı yahu bu.

Kaka Leite
06.Haziran.2012, 23:41
Mutlu olduğunu ve kalmak istediğini 124352354 söyleyişi oldu.Yeter be adam :zuhaha

Kaka Leite
07.Haziran.2012, 00:27
Siz 10 gündür kürtaj,sezeryan gündemi değiştirirken Selçuk Şahin 1 yıl daha sözleşme imzaladı.

Universal
07.Haziran.2012, 00:49
Reto Ziegler, kariyerinde ki en üst seviyede ki takımda oynuyor, eğer bir daha gelmezse Juve'den ayrılıp orta sıralara oynayan bir İtalyan ligi takımında mücadele eder. Ziegler tam bir görev adamı, çok üst düzeyede hiçbir zaman çıkabileceğini düşünmüyorum...

ReaList
07.Haziran.2012, 00:52
Eğer sadece ligde mücadele edeceksek Ziegler'in gelmesinde problem olmayacaktır.

enesemin53
07.Haziran.2012, 09:23
Andre Santos da hala bizden bahsediyo, Kuyt Hooijdonk anlattı diyor, Niang Sow'u etkiledi falan noluyo arkadaş "Fenerbahçe transfer politikasını giderken kalbinin yarısı kadiköyde kalacak futbolculara göre belirliyor" gibi bir laf vardı doğru mu ne :)

KanaKe
07.Haziran.2012, 11:56
zamaninda hepsi tarafarin sevgilisiydi e bir o kadarda para kazandilar kulüpten, kulüp hakkinda kötü yorumda bulunmalarini beklemessin degil mi :)

Homer J.S
07.Haziran.2012, 12:10
Fenerbahçe'nin Hasan Ali ve Amrabat'ın işlerini bitirdiği söyleniyor. Doğru olduğuna ihtimal vermiyorum ama doğruysa bize laf eden Süleyman Hurma'nın ne kadar iğrenç bi adam olduğunu da bir kez daha göreceğiz.

Yine de tekrar belirteyim inanmıyorum böyle bir transfere.

furkan58
07.Haziran.2012, 12:16
Hasan Ali'ye inanda Amrabat'a inanma.

KanaKe
07.Haziran.2012, 12:18
Hasan Ali'ye inanda Amrabat'a inanma.

niye? gayet yararli olur takima

anil luque
07.Haziran.2012, 12:23
Siz 10 gündür kürtaj,sezeryan gündemi değiştirirken Selçuk Şahin 1 yıl daha sözleşme imzaladı.
Bu iyiydi :D

furkan58
07.Haziran.2012, 12:24
niye? gayet yararli olur takima

Sanmıyorum alıncağını Kuyt alındı o bölgeye Stoch ve Kuyt varken hangisini kesip oynatıcak ? Amrabat yedek bekleyecek kadar sorunsuz bi oyuncu değil ayrıca takım oyununu oynayamayan birisi.

Night_Mare17
07.Haziran.2012, 12:57
Hasan ile Amrabat'ı kimseye satmayacak ki Kayserispor.

sarianet
07.Haziran.2012, 13:52

fenerbahçe tarftarı da özel sağlık sigortalarını bir yıl daha uzattı :D zaytung :D

KanaKe
07.Haziran.2012, 14:06
Sanmıyorum alıncağını Kuyt alındı o bölgeye Stoch ve Kuyt varken hangisini kesip oynatıcak ? Amrabat yedek bekleyecek kadar sorunsuz bi oyuncu değil ayrıca takım oyununu oynayamayan birisi.

Yedek beklemez rotasyonda kullanilir

Bordo61Mavi
07.Haziran.2012, 16:36
Kayserinin herzamanki taktigi satmayacak satmayacak diyor sonra hepsini birden salliyor :)

Gokhan Unal ve Mehmet Topuz icin afis bile astirmistilar Kayseriye yanlis hatirlamiyorsam.

hatta buyrun

http://3.bp.blogspot.com/_xbV3wPczzfU/S2DNbaVzl2I/AAAAAAAAA10/ssCvaYsx7hs/s400/kayseri_afis_satmayacagiz.jpg

byariff
07.Haziran.2012, 16:40
Kayserinin herzamanki taktigi satmayacak satmayacak diyor sonra hepsini birden salliyor :)

Gokhan Unal ve Mehmet Topuz icin afis bile astirmistilar Kayseriye yanlis hatirlamiyorsam.

hatta buyrun

http://3.bp.blogspot.com/_xbV3wPczzfU/S2DNbaVzl2I/AAAAAAAAA10/ssCvaYsx7hs/s400/kayseri_afis_satmayacagiz.jpg

fotosok o fotosok :p

KanaKe
07.Haziran.2012, 16:53
istanbulada astirmislardi diye hatirliyorum :)

Suicider
07.Haziran.2012, 19:11
Dirk Kuyt yeni takımını buldun seni sıkı sıkı sarıcak
Hadi Dirk Kuyt golleri atta tarih seni yazacak

Dirk kuyt'a bir şarkı yazasım geldi rakip takım taraftarı olarak :D

ReaList
07.Haziran.2012, 19:15
Dirk Kuyt yeni takımını buldun seni sıkı sıkı sar[a]cak
Hadi Dirk Kuyt golleri atta tarih seni yazacak

Dirk kuyt'a bir şarkı yazasım geldi rakip takım taraftarı olarak :D

Topa vurunca Dirk Kuyt
Açıldı yine giydiği tayt
Sen gol mü sandın güzelim
Bu pozisyon yine ofsayt

Al bu da manisi olsun : )

tyfnkrvl07
08.Haziran.2012, 17:24
Dirk Kuyt transferiyle sezonun ilk bombasını patlatan Fenerbahçe’nin, Fransız golcü Kevin Gameiro ile ön anlaşma imzaladığı ortaya çıktı.
Kaynak: Fotospor

furkan58
08.Haziran.2012, 17:29
Kevin Gameiro ile ön anlaşma imzalanmış.

byariff
08.Haziran.2012, 17:29
Sporx"de Dogruladi o haberi

ommix
08.Haziran.2012, 17:30
Sporx"de Dogruladi o haberi

Geçen sezon başında forma giydiği Lorient’te 122 maçta 57 gol atarak büyük sükse yapan ve ünlü kulüpleri peşinden koşturduktan sonra 11 milyon euro karşılığında PSG’ye transfer edilen 25 yaşındaki futbolcu ile ön anlaşmaları imzalayan sarı-lacivertlilerin bu transferi UEFA’dan herhangi bir Avrupa yasağı gelmemesi halinde resmiyet kazanacağı öğrenildi.

PSG’nın yıldız futbolcusu Gameiro’nun transferinde aynı takımda forma giydiği Lugano’nun hem Ali Yıldırım’a hem de Hasar Çetinkaya’ya verdiği olumlu raporların da etkisi olduğu belirtildi.

Milli takım forması da giyen ve geleceğin golcüleri arasında gösterilen Gameiro için sarı-lacivertlilerin kulübüne 9 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği iddia edildi.

SPORX

Suicider
08.Haziran.2012, 17:38
Arkadaslar daha öncede söylemistim Gamiero suanda Avrupa'da piyasasi cok yüksek olan bir oyuncu yanlis anlasilmasin ama Türkiye ye kolay kolay gelecegini sanmiyorum.He gelmez denilen kimler geliyor belli olmaz tabi ama ben 15m euro dan asagiya takimdan ayrilacagini düsünmüyorum.

furkan58
08.Haziran.2012, 17:39
Toplam 218 maç , 84 gol , 27 asist şeklinde kariyer istatistikleri.

tyfnkrvl07
08.Haziran.2012, 17:39
9 m €'ya anlaşılmış.
FB Kongre uyesi Baris Oruc : "evet doğrudur,ön anlaşma imzaladık hayırlı olsun" (Kevin Gameiro ile ilgili) @baris_oruc

Suicider
08.Haziran.2012, 17:49
Eger alindiysa mükemmel bir transfer olur.Ama ben hala Fenerbahce'nin bukadar forveti napicagini anlamadm. Eger cift forvet oynanicaksa sow ve gamiero ikilisi cok canlar yakar :)

tyfnkrvl07
08.Haziran.2012, 17:50
Eger alindiysa mükemmel bir transfer olur.Ama ben hala Fenerbahce'nin bukadar forveti napicagini anlamadm. Eger cift forvet oynanicaksa sow ve gamiero ikilisi cok canlar yakar :)

Bienvenü kiralık verilebilir.

furkan58
08.Haziran.2012, 17:53
Bienvenu gidicekmiş zaten Barış Oruç yazdı. Sow , Gamiero , Semih yeterlidir :)

tyfnkrvl07
08.Haziran.2012, 17:54
Barış ORUÇ ‏@baris_oruc
Arkadaşlar twitlerden anladığım kadarıyla UEFA dan gelicek cezanın endişesini yaşıyosunuz.Evet bi ceza gelebilir ama bu TECİL edilcek.
Yani bi ceza gelse bile bu ertelenicek diyor ,bakalım.

di canio
08.Haziran.2012, 17:58
Barış Oruç'a neden bu kadar itibar ediliyor? Sıradan bir kongre üyesinden farklı kılan ne onu?

furkan58
08.Haziran.2012, 17:59
Barış Oruç'a neden bu kadar itibar ediliyor? Sıradan bir kongre üyesinden farklı kılan ne onu?

Kuyt ve Sow haberlerini 1-2 gün önceden söylemesi ve gerçekleşmesi.

attirson
08.Haziran.2012, 18:09
Vay be dehşet oldu bu transfer.Şimdi çift forvet mi oynıycaz ne Sow ne Gameiro yedek kalır.En azından kalmamalı.

C h A o S
08.Haziran.2012, 18:10
Kayseri Amrabat ve Hasan Ali'yi bırakmıcaz diye açıklaması olmuş.Hasan Ali için anlaşılmamışmıydı?

attirson
08.Haziran.2012, 18:23
Hücum hattını costurduk belki 1 kanat alınabilir ama olmazsa da önemli degil.Simdi 3 transfer daha lazım Mehmet Topal , Hasan Ali ve sağlam bir stoper (tercihen Ömer Toprak)

LadroN
08.Haziran.2012, 18:25
Gameiro gelirse gene 4-3-3 yarınlara kalacak.:D(geleceğini zannetmiyorum.)

KanaKe
08.Haziran.2012, 19:05
Gameiro yedek olarak gelecekse verilen bonservise yazik Aykut hoca büyük ihtimal cift forvet düsünüyordur..

enesemin53
08.Haziran.2012, 19:05
Milli forma giyiyor yazoyo Fransa mı o? Fransa ise Euro 2012 ye çağrılmamış demek.

KanaKe
08.Haziran.2012, 19:08
Milli forma giyiyor yazoyo Fransa mı o? Fransa ise Euro 2012 ye çağrılmamış demek.

cagirilmadi cünkü psg de ancelottinin gelmesiyle yedek kulübesine gecti..

BleedingMoon
08.Haziran.2012, 19:11
stoch da gidecek bence. sow sol açıkda oynayacak.

sow gamerio kuyt

KanaKe
08.Haziran.2012, 19:12
stoch da gidecek bence. sow sol açıkda oynayacak.

sow gamerio kuyt

sowu kanatta oynatirsa resmen harcamis olur adamda ne sürat var ne teknik var nasil dripling yapacak :)

sui generis
08.Haziran.2012, 19:15
Stoch büyük ihtimalle gidecek , ciddi teklifler varmış.

malpince
08.Haziran.2012, 19:20
sowu kanatta oynatirsa resmen harcamis olur adamda ne sürat var ne teknik var nasil dripling yapacak :)

hönk?

10 karakteri doldursun diye yazıyorum bu cümleyi

LadroN
08.Haziran.2012, 19:27
hönk?

Stoch gibi bir sol kanattan sonra Sow'u orada oynatmak mantıklı mı sence?Sow'un kanat yetenekleri var mı?Sow Stoch'un yaptığı sağa çekip topu kaleye asma işini becerebilir mi?Stoch gibi topu sürüp ortalayabilir mi?

KanaKe
08.Haziran.2012, 19:39
hönk?

Niang olsa kanat oynar ama Sow kanat oynayamaz niye bu kadar sasirdin? sowu hangi gözle izliyorsun bilmiyorum ama niang ile karsilastirdiginda niang kadar süratli ve teknik bir oyuncu olmadigini anlarsin.

GeanyGS
08.Haziran.2012, 19:48
Bu kadar hucumcu ilk 11'de oynayacaksa Alex yedek olacak demektir. Emre'de yok. Orta sahayı Cristian - Topuz domine etmesi çok zor. 4-4-2 oynatmaz bence Kocaman.

furkan58
08.Haziran.2012, 19:49
Daha orta saha transferi gelicek Cristian - Topuz ortasahası olmaz.

Ben Salih'i ilk 11 oynatabileceğini düşünüyorum şu aralar. Kampta kendini gösterirse neden olmasın ?

sui generis
08.Haziran.2012, 20:13
Sow dar alanda etkili değil bence. Sow hızlı bence ama daha Fenerbahçe de hızını kullanacağı pozisyon bulamadı gibi. tabii ki bir Niang değil. ben Niang'ın bile kanatta oynamasına karşıydım. Sow'dan sol açık hiç olmaz gibi.

Universal
08.Haziran.2012, 20:14
hönk?

hönk ü mü alıyoruz? :u:

goosfraba
08.Haziran.2012, 21:06
Ne oldu? Kimi transfer ettik yahu?

malpince
08.Haziran.2012, 21:10
Stoch gibi bir sol kanattan sonra Sow'u orada oynatmak mantıklı mı sence?Sow'un kanat yetenekleri var mı?Sow Stoch'un yaptığı sağa çekip topu kaleye asma işini becerebilir mi?Stoch gibi topu sürüp ortalayabilir mi?

Sow tekniği ve süratı olmayan bir adam nasıl değil onu açıklasak?

Kaka Leite
08.Haziran.2012, 21:13

Bu yazdığın sağ çekip zımbalama birçok kanat oyuncusunda yok.Yani bu kanatlara özel birşey değil.

Yanlış anlaşılmasın tabii bende Sow'un orada oynayabileceğini düşünmüyorum.

KanaKe
08.Haziran.2012, 21:54
Sow tekniği ve süratı olmayan bir adam nasıl değil onu açıklasak?

sow'un güiza dan tek farki son vuruslaridir.. yoksa güiza ile ayni tipte oyuncu önüne top atacaksinki pozisyona girsin gol atsin niang gibi kendi kendine pozisyon yaratabilen bir oyuncu mu ? degil.. teknik degil iste kac kisiye calim atti bu sezon ligde? kac kere topu alip kapip gitti niang gibi? sowun bir numarasi yok fenerbahce formasi giyiyor diye abartmaya gerek yok kendisini..

malpince
08.Haziran.2012, 22:21
sow'un güiza dan tek farki son vuruslaridir.. yoksa güiza ile ayni tipte oyuncu önüne top atacaksinki pozisyona girsin gol atsin niang gibi kendi kendine pozisyon yaratabilen bir oyuncu mu ? degil.. teknik degil iste kac kisiye calim atti bu sezon ligde? kac kere topu alip kapip gitti niang gibi? sowun bir numarasi yok fenerbahce formasi giyiyor diye abartmaya gerek yok kendisini..

guiza ile aynı bence hiçbir farkı yok... sow'un sezgisi çok iyi, ayrıca süratli de. tekniği de iyi pas alışverişlerinde. niangla kendisinin pozisyon yaratma stilleri farklı niang sürerek sow vurarak. zieglerin iyi olmayan ortasında benim gözümde pozisyon yarattı. Fenerbahçe forması giyiyor diye abartmaya gerek yok diyen bir topluluğun, emre çolak > stoch diyip kuyt'a hiçbir vasıf nitelendirmemesi çok ironik. dia çalım manyağı yapıyordu rakibi çok mu teknikti?

ReaList
08.Haziran.2012, 22:23
Bugün, bazı internet sitelerinde; Kulübümüzün, Paris Saint Germain'de forma giyen Kevin Gameiro ile ön anlaşma imzaladığı, transferin tamamlandığı haberleri yer almıştır.

Bahsi geçen bu haberler, gerçeği yansıtmamaktadır. Kulübümüzün, adı geçen futbolcuyu transfer etme gibi bir düşüncesi ve böyle bir çalışması yoktur.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

ForsakeN
08.Haziran.2012, 22:25
Genç ve güvenilir kongre üyesi Barış Oruç da patlamış oldu böylece.

pele96
08.Haziran.2012, 22:28
Sow , Bienvenu , Dirk Kuyt , Semih Şentürk 4 Forvetle napacaklarını merak ettim doğrusu ya Şampiyonlar Ligine gittikleri için gaza gelip transfer yaptılar yada 4 Forvetten 1,2sini satacaklar.

TeNaciOUS MidFieLdeR
08.Haziran.2012, 22:31
Sow , Bienvenu , Dirk Kuyt , Semih Şentürk 4 Forvetle napacaklarını merak ettim doğrusu ya Şampiyonlar Ligine gittikleri için gaza gelip transfer yaptılar yada 4 Forvetten 1,2sini satacaklar.

kuyt forvet degil ki, kanatta oynayacaktir. su an icin forvette bi sisme yok bence. semih konusunda ne dusunuyorlar bilmiyorum ama bir tane yerli forvet edinmek zorundayiz. Semihi tukettik artik. yani halihazirda 3 forvetimiz var, 4 degil :]

Facx
08.Haziran.2012, 22:31
hönk ü mü alıyoruz? :u:

köyt ün hollandadan akrabasıymış :D

Önder HOCA
08.Haziran.2012, 22:35
gameiro niye sol kanatta düşünülmüyor hem süratli hem dripling yapar ayrıca stochun yerıne vladimir weiss kiralanıcak diyor sporxte

LadroN
08.Haziran.2012, 22:46
guiza ile ayný bence hiçbir farký yok... sow'un sezgisi çok iyi, ayrýca süratli de. tekniði de iyi pas alýþveriþlerinde. niangla kendisinin pozisyon yaratma stilleri farklý niang sürerek sow vurarak. zieglerin iyi olmayan ortasýnda benim gözümde pozisyon yarattý. Fenerbahçe formasý giyiyor diye abartmaya gerek yok diyen bir topluluðun, emre çolak > stoch diyip kuyt'a hiçbir vasýf nitelendirmemesi çok ironik. dia çalým manyaðý yapýyordu rakibi çok mu teknikti?

Emre colak byuktur stoch diyen kim bize de goster hele.ayrica vurarak nasil pozisyon yaratiliyor anlatsana.

attirson
08.Haziran.2012, 23:10
Şaşırmıştım zaten Sow'la beraber nasıl 9 milyonluk bir forvet daha alınıyor diye.

malpince
08.Haziran.2012, 23:58
Emre colak byuktur stoch diyen kim bize de goster hele.ayrica vurarak nasil pozisyon yaratiliyor anlatsana.

bir kere söylemek istediğin şeyi söyleyemiyorsun, eğer sorun oysa git Deivid'in golünü izle, uzaktan şutları izle. ha sowla ne bağlantısı var diyorsan 1 metre arkana giden top ölmüştür, ama orada estetik bir vuruşla gol atıyorsan pozisyonun mimarı sensindir.

LadroN
09.Haziran.2012, 01:00
bir kere söylemek istediğin şeyi söyleyemiyorsun, eğer sorun oysa git Deivid'in golünü izle, uzaktan şutları izle. ha sowla ne bağlantısı var diyorsan 1 metre arkana giden top ölmüştür, ama orada estetik bir vuruşla gol atıyorsan pozisyonun mimarı sensindir.

Ne diyim haklisin o zaman.arada bir maçlarini seyret takiminin.youtube'tan 150 senelik golleri seyretme.

Universal
09.Haziran.2012, 01:20
köyt ün hollandadan akrabasıymış :D

Olabilir, sağ açıkda çok verimli diyorlar. :D

Kaka Leite
09.Haziran.2012, 01:22
Cruyff Kuyt'ı sağ bekte oynatılması gerektiğini söylemiş.Hollandada van der Wiel 'dan daha ofansif bir oyuncu demiş bence denenebilir ben olsa Sağ bek oynatırdım demiş :D

sarianet
09.Haziran.2012, 11:49
TOPAL BİLMECESİ
Milli oyuncunun Fenerbahçe’ye imza atmasının an meselesi olduğu ileri sürülse de, Mehmet Topal’ın menajeri Batur Altıparmak, “Ortada ne bir teklif var, ne de bir satış kararı” ifadesini kullandı. (Milliyet)

Petkoviç'in Bienvenu ısrarı
Sarı-Lacivertliler'in, geçtiğimiz sezon İsviçre'nin Young Boys takımından renklerine bağladığı Henri Bienvenu, İtalya yolunda... (Fanatik)

"Önce Fener'le konuşmalıyım"
Siyah-Beyazlılar, Fenerbahçe'yle sözleşmesi sona eren Mert Günok'u kadrosuna katmak için girişimlere başlamıştı. (Fanatik)

Gameiro iddiası
Fenerbahçe'nin, Paris Saint Germain'in golcüsü Kevin Gameiro ile ön sözleşme imzaladığı iddia edildi. (Posta)

Topal’dan önce Costa!
Valencia’nın iki yıldızını birden kadrosuna katmak isteyen F.Bahçe, Tino Costa ile prensipte anlaştı. (Vatan)

Lucio, F.Bahçe'nin teklifini gizlemedi
İnter'in defanstaki usta ismi, F.Bahçe'nin kulübüyle görüştüğünü doğrularken, "Beklemedeyim" dedi. (Fotomaç)

Dia Fransa'ya dönüyor
Teknik direktör Aykut Kocaman'ın, kadroda düşünmediği isimlerden olan Issiar Dia, Fransa'nın Bordeaux takımıyla görüşmelere başladı. (Fanatik)

pele96
09.Haziran.2012, 11:54
Kuyt'ı ben forvet olarak biliyordum , Eğer sol kanat ise yine şişme var demektir.

di canio
09.Haziran.2012, 11:55
Bienvenu'yü Young Boys'tan hocası olan Petkovic'in Lazio'ya istediği söylentileri yayılıyor. Yukarıda haberi de verildiğine göre kaynaksız yazmış olmayız.

ForsakeN
09.Haziran.2012, 11:56
Kuyt'ı ben forvet olarak biliyordum , Eğer sol kanat ise yine şişme var demektir.

Kuyt sağ kanat da oynayabilen bir forvet..

Beinvenü gönderilirse pek üzülmem, pek potansiyel vaad etmiyordu. Oyun bilgisi çok zayıf

pele96
09.Haziran.2012, 12:00
Kuyt sağ kanat da oynayabilen bir forvet..

Beinvenü gönderilirse pek üzülmem, pek potansiyel vaad etmiyordu. Oyun bilgisi çok zayıf
Sağ kanatta Dia pek umut vermedi zaten onun için yapılmış bir transfer olmalı.

goosfraba
09.Haziran.2012, 16:38
Stoch'u Anji istiyormuş. Gerçekse fena yolarız adamları.

vFor
09.Haziran.2012, 16:46
Bence ceza falan geliceği için başka transfer yapmıcaklar kuyt kandırılmış gibi olucak hemde

tyfnkrvl07
09.Haziran.2012, 17:25
Stoch'u Anji istiyormuş. Gerçekse fena yolarız adamları.

12 M euro verirlerse serbest kalıyo .

William Rookwood
10.Haziran.2012, 15:14
İçimden bir ses Stoch'un gideceğini söylüyor ama umarım öyle birşey olmaz

vFor
10.Haziran.2012, 15:41
Stoch yüksek bi fiyata satılıcaksa bence hemen elden çıkarılsın.

tyfnkrvl07
10.Haziran.2012, 15:48
Stoch'un gidiceği en fazla 12 m Euro. Sözleşmesi gereği 12 m verirlerse serbest kalıyor.

ReaList
10.Haziran.2012, 17:34
Eğer Uefa'dan ceza alırsak Stoch'un satılması taraftarıyım. Aksi halde gideceğini düşünmüyorum.

Walter Sakana
10.Haziran.2012, 19:22
Müthiş transfere Kuyt engeli!

Fenerbahçe, Kuyt’a, “tavan ücret” garantisi verince, Real Madridli Lassana Diarra transferinde elini kolunu bağladı.

Fransızoyuncu, gelirinin düşmemesi için 5 milyon euro talep etti. Ancak sarı-lacivertliler, 2.85 milyon euronun üzerine çıkamıyor.

Fenerbahçe’nin iki sezondur kadrosuna katmaya çalıştığı Real Madrid’in Fransız Milli Takımı’ndaki futbolcuya Lassana Diarra’ya şimdi de “Kuyt kriteri” engel oldu. Teknik direktör Aykut Kocaman’ın iki sezondur almaya çalışan, ancak geçen sezon başı transferi 3 Temmuz sürecine takılan Diarra, yıllık en az 5 milyon euro ücret talep etti. Real Madrid ile sözleşmesi sürdüğü için kazancında düşme olmasını istemeyen Fransız oyuncu, Fenerbahçe Yönetimi’nin kafasını karıştırdı. Sarı-lacivertliler, Diarra’ya ödenecek olan parada 2.85 milyon euronun üzerine çıkmama ilkesi nedeniyle beklemeye geçti.

Çünkü Fenerbahçe Yönetimi, yıllık 4.5 milyon euro ücret isteyen Dirk Kuyt’a, takımdaki ücret dengesini gerekçe göstererek en fazla 2.85 milyon euro ödeme yapabileceğini bildirmişti. Hollandalı oyuncunun, başka bir oyuncuya bu rakamın üstünde ödeme yapılmayacağı garantisini istemesi üzerine de o söz verilmişti.

Yeni transfer edilen Dirk Kuyt’a, tavan ücretin kendi ücreti olacağı yönünde garanti veren Fenerbahçe, Diarra’da yaşanan bu sorunu, sponsorlar yardımı ile aşmaya çalışacak.

Sponsor formülü

Sarı-lacivertliler, Diarra’nın ücretini Real Madrid’te aldığı miktara çıkarmak için çeşitli reklam anlaşmaları yapıp sponsor ödemeleri ile karşılamayı hesaplıyor. Aksi taktirde bu transferden vazgeçilecek.

Miliyet

Kaynak: http://www.sporaktif.com/fenerbahceninlassana-diarra-transferine-kuyt-engeli-son-dakika-haberi_185829.html

Universal
10.Haziran.2012, 19:27
Eğer bu maddi durumlar gerçek ise Fenerbahçe şuan ekonomik olarak bir sıkıntıda ve UEFA'dan haber bekliyorlar, ücretleri tavanda tutmak gerçekten güzel olmuş; ama bu ücretler ile çok ciddi isimelr transfer etmek zor.

Aziz Başkan'ın tekrardan tahvil satışa çıkarak yeni transferler yapılması istediği söyleniyor.

Trabzonspor
10.Haziran.2012, 19:33
Bu uygulamaları şimdi değil daha önce akıl edeceklerdi.Nice gereksiz isimlere dünyalar verildi hatta verilmeyede devam ediyor.Beşiktaş'ın hali ortada kulüpler ayaklarını denk almalılar.Fener'de para var tamam amam para var diye de sağa sola saçmanın anlamı yok.

Universal
10.Haziran.2012, 19:43
Bu uygulamaları şimdi değil daha önce akıl edeceklerdi.Nice gereksiz isimlere dünyalar verildi hatta verilmeyede devam ediyor.Beşiktaş'ın hali ortada kulüpler ayaklarını denk almalılar.Fener'de para var tamam amam para var diye de sağa sola saçmanın anlamı yok.

Kesinlikle haklısın kaldı ki Avrupa'da büyük bir ekonomik kriz var bu futboluda elbet etkileyecektir ve kulüplerimiz daha güçlü çıkabilmesi lazım hatta bu süreç içinde takımızda ki genç oyunculara şans verilrise en azından onlarla başarı yakalanmaya çabalanırsa Türk futbolu çok fazla güç kazanacaktır.

SaLviO
11.Haziran.2012, 11:20
takımın başında futboldan anlıyan hoca olursa öyle transferler yapılmaz

ForsakeN
11.Haziran.2012, 12:24
Futboldan anlamak değil de, daha çok kendi çıkarından çok kulübün çıkarlarını düşünmekle alakalı bence. Daum geldiği zaman şampiyon olamadığında kovulacağını biliyor bu yüzden alınacak her pahalı oyuncu onun işine gelir, ama Aykut hoca kulübün menfaatleri çalışıyor

Universal
11.Haziran.2012, 13:35
Aykut Kocaman üç yıldır kulübü kara geçirmiştir, oyuncular bedava değil para karşılığında gönderilmiştir. Bu maddi olarak kulübü iyi yönetmesini gösteriyor ve bundan sonrada ismi duyulmamış yetenekli oyuncular alacak gibi. Yıldız transfer beklememek gerekir zaten takımda böyle olmalı.

malpince
11.Haziran.2012, 14:51
Ne diyim haklisin o zaman.arada bir maçlarini seyret takiminin.youtube'tan 150 senelik golleri seyretme.

seyretmiyorum canım, kuyta vasıfsız diyen semihe bjk maçında pique sonraki maçta daha olmamış diyen taraftar benim. sow'a yavaş ve tekniksiz dedin ya futbolu çok iyi biliyorsun sen ben hiç bilmiyorum

edit: ben kıvırma dediğimde aceleyle düzenlenen mesajımdan bu mesajın tahrik yönünden fazlası var eksiği yok. bunun neden düzenlenmediğini merak ediyorum.

malpince
11.Haziran.2012, 15:03

merak etmişsin 400 sayfa var ancak bunları bulabildim, stoch emre kıyaslamasını bulamadım;

http://d1203.hizliresim.com/v/6/38tny.jpg

http://img502.imageshack.us/img502/4505/kuyyt.png

Facx
11.Haziran.2012, 15:35
merak etmişsin 400 sayfa var ancak bunları bulabildim, stoch emre kıyaslamasını bulamadım;

http://d1203.hizliresim.com/v/6/38tny.jpg

http://img502.imageshack.us/img502/4505/kuyyt.png

hakkını veriyosun bi kısmının hangi forumdan bu bizi niye alakadar etsin ?

malpince
11.Haziran.2012, 17:51
hakkını veriyosun bi kısmının hangi forumdan bu bizi niye alakadar etsin ?

arkadaş göster dedi o yüzden, alıntı yaptığım yerde yazıyor :)

Kaka Leite
11.Haziran.2012, 18:38
Emenike Fenerbahçe'de!

Fenerbahçe'nin transfer atağı sürpriz bir isimle devam ediyor!

Fenerbahçe'nin Rus Kulübü Spartak Moskova ile yaptığı anlaşmaya göre Fenerbahçe, Emenike'yi 1 yıl sonunda isterse aynı paraya geri alma hakkına sahip.

Şike soruşturmasında suçlanan ve hapse girmekten korkan Emenike'nin Türkiye'den ayrılmak istemesi üzerine böyle bir yol izlenmişti. Son günlerde Fenerbahçeli yöneticiler ve Emenike arasında yapılan görüşmeler dönüş yolunu yakınlaştırdı.
Emenike'yi geri alma hakkına sahip olan Fenerbahçe'nin Emenike'yi geri almak konusunda tereddütü yok. Ancak Emenike yargı sürecinin bitmesini istiyor ve bekliyor.

İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi, Emenike'nin ifadesinin alınması için Rus adli makamlarına geçtiğimiz ay yazıyla soruları ulaştırıp ifadenin ivedilikle alınmasını istemişti. Rus adli makamlarının da geçtiğimiz hafta aldığı Emenike'nin ifadesinin önümüzdeki günlerde Türkiye'ye ulaşması bekleniyor.

Aykut Kocaman'ın ısrarcı olduğu bu operasyona kesin gözüyle bakılıyor.

Kaynak: maraton

KanaKe
11.Haziran.2012, 18:45
Aman Emenike akilli olsun uzak dursun Türkiye'den yoksa futbol hayatini bitirirler adamin..

sui generis
11.Haziran.2012, 18:56
ihtimal vermiyorum geleceğine ama haberi okumak bile heyecanlandırıyor insanı :)

pele96
11.Haziran.2012, 20:39
Emenike gerçekten fenerbahçe için gereksiz olacaktır.Daha önceki mesajlarımda da dedim. Semih , Bienvenu ve Sow Fenerbahçe için zaten fazla Kuyt'ta Forvet oynayabiliyormuş eder sana 4 Forvet.Emenike gereksiz kaçar.

Kaka Leite
11.Haziran.2012, 21:40
Emenike:Arjantin maçında taktığım Fenerbahçe bilekliğini hala saklıyorum..

Gelmek istediği yönünde haberler var.

ReaList
11.Haziran.2012, 21:50
Emenike gerçekten fenerbahçe için gereksiz olacaktır.Daha önceki mesajlarımda da dedim. Semih , Bienvenu ve Sow Fenerbahçe için zaten fazla Kuyt'ta Forvet oynayabiliyormuş eder sana 4 Forvet.Emenike gereksiz kaçar.

Semih ve Bienvenu yarım forvet etmiyor. Vasat oyuncularla bu iş yürümez -ki bunlar gol ayaklarıysa hiç yürümez.

Kaka Leite
11.Haziran.2012, 21:52
Bienvenu büyük ihtimal gidecek zaten talipleri varmış. :icon_biggrin:

sananes
11.Haziran.2012, 22:06
forvetten bozma kanat oyuncuları ile 4-3-3 oynamak istiyor benim anladığım aykut hoca. Yani emenike solda kuyt sağda sow ortada bir hücum hattı hayal ediyor olabilir.

futureless
11.Haziran.2012, 22:16
Arkadaş heyecanlandırıyorsunuz adamı , bugün takip etme fırsatım olmadı transfer haberlerini , girdim bi baktım koca puntoyla kırmızı bir Emenike Fenerbahçe'de yazısı . Havalara uçacaktım sevinçten , ta ki içeriği okuyana dek :zuhaha

Zekirdek
11.Haziran.2012, 22:31
Bu takımda 6 forvette olsa Emenike gelecekse 7.si olmalı. Olağanüstü bir futbolcu. Gelmesini dört gözle bekliyorum fakat geleceğine inancımda 0 denebilir.

Corpus
11.Haziran.2012, 22:40
forvetten bozma kanat oyuncuları ile 4-3-3 oynamak istiyor benim anladığım aykut hoca. Yani emenike solda kuyt sağda sow ortada bir hücum hattı hayal ediyor olabilir.

Ya stoch ?

sananes
11.Haziran.2012, 22:41
Ya stoch ?

Stoch'un kalacağını sanmıyorum ben. Aykut Hoca Stoch'u istemiyor gibi bir hava var.

furkan58
12.Haziran.2012, 00:11
Stoch'un kalacağını sanmıyorum ben. Aykut Hoca Stoch'u istemiyor gibi bir hava var.

Bunu da nerden çıkarttınız ? Niye istemesin ?

SaLviO
12.Haziran.2012, 02:17
emenike gelmesin :D

sananes
12.Haziran.2012, 09:12
Bunu da nerden çıkarttınız ? Niye istemesin ?

çünkü açıkca görülüyor ki bulduğu her fırsatta kesiyor stoch'u. Tahammülü yok takımın 40 maç istikrarla kötü oynayan oyuncularına sabrederken stoch 3 maç üst üste sallansın hemen yedek bırakıyor. Bazen Stoch inanılmaz goller attıktan sonra da yedek bıraktığı oldu.

Nedvedmania
12.Haziran.2012, 16:30
Benim açımdan iyi oldu Mehmet Topal'ın Fener'e gitmemesi.

(Valencia genel direktörü) Braulio Vazquez: Mehmet Topal satılık değil. Onun bir fiyatı yok. Burada olmaktan mutluluk duyduğunu bize bildirdi. Bizde ondan memnunuz.

anil luque
12.Haziran.2012, 16:32
Benim açımdan iyi oldu Mehmet Topal'ın Fener'e gitmemesi.

(Valencia genel direktörü) Braulio Vazquez: Mehmet Topal satılık değil. Onun bir fiyatı yok. Burada olmaktan mutluluk duyduğunu bize bildirdi. Bizde ondan memnunuz.
Ee daha geçen hafta " Mehmet bu gelecek sezon planlarımız arasında yok" gibisinden bir açıklama yapmışlardı. ne iş acaba ?

Nedvedmania
12.Haziran.2012, 16:34
Konuşmuşlar, anlaşmışlar ve plan içine girmiş demekki :D

sui generis
12.Haziran.2012, 16:35
bence biz aldık Topal'ı :)

anil luque
12.Haziran.2012, 16:36
Konuşmuşlar, anlaşmışlar ve plan içine girmiş demekki :D
Adamsın Cihan :zuhaha

SaLviO
12.Haziran.2012, 16:39

bencede anlaştık ama uefa kararı bekleniyor

topalı alamazsak o bölgede oynayan başka türk oyuncu yok

RaSenGan
12.Haziran.2012, 16:40

Öyle bir şey olsa böyle açıklama yapar mı adam :) Satılınca kimse ciddiye almaz bi daha onu :)

sui generis
12.Haziran.2012, 16:42
bak Süleyman Hurma'ya , hep böyle yapıyor.. fiyat arttırmak istiyordur. ne bileyim vardır bir isteği. bizim kulüp basında çıkan yalan haberleri yalanlıyor. yalan olsa bunu da yalanlardı :)

Nedvedmania
12.Haziran.2012, 16:46
Adamın menajeri açıklama yaptı "Ne bize ne de klübe herhangi bir teklif gelmedi" diye. Daha nasıl beklentiniz var :)

ReaList
12.Haziran.2012, 17:17
Şu Uefa ne zaman açıklama yapacak ? Beklemekten sıkıldım. Ceza verecekse versin vermeyecekse işimize bakalım. Her geçen gün zararımıza, sonra milletin ekmeğine yağ sürüyoruz.

Kaka Leite
12.Haziran.2012, 17:20
Adamın menajeri açıklama yaptı "Ne bize ne de klübe herhangi bir teklif gelmedi" diye. Daha nasıl beklentiniz var :)
Umut bile Türkiyeye gelmeyeceğini söyleyip geldi ise bizim beklentimiz bunun yanında daha gerçekçi :)

europeanconquer
12.Haziran.2012, 17:38
Mehmet'in Fenerbahçe'ye gelmesini istemem.Sadece Galatasaraylı Mehmet olarak kalsın isterim.Gelirse de bir şey demem,Fenerbahçe camiası adam gibi bir adam kazanmış olur.

Bu arada Mert Günok ile 3 yıllık sözleşme imzalanmış.Büyük kaleci olacak Mert,Volkan'dan bile iyi olacağına inanıyorum ben.

Kaka Leite
12.Haziran.2012, 17:38
Mert Günok ile 3 yıllık sözleşme imzalanmış.

ommix
12.Haziran.2012, 18:00
Şu Uefa ne zaman açıklama yapacak ? Beklemekten sıkıldım. Ceza verecekse versin vermeyecekse işimize bakalım. Her geçen gün zararımıza, sonra milletin ekmeğine yağ sürüyoruz.

20 haziranda açıklayacaklarmış kararı

Kaka Leite
12.Haziran.2012, 20:13
Dirk Kuyt Hollanda ulusal kanalına bi röportaj verdi.

Dirk Kuyt : Albert Riera'yı anlayamıyorum.Liverpool'da bile yedeğimdi.Bana 'abi' diyen adam şimdi sanal alemde bana laf yetiştiriyor.Ben Türkiye'nin en büyük kulübüne geldim diyor.Hollanda Milli takımındaki arkadaşlarıma sorunca hepsi en iyisi Fenerbahçe diyor.Rieramı futboldan anlamıyor yoksa bizmi anlamıyoruz ? Yaşımı sorun eden taraftarlarımız varmış.Yaşımı kimse sorun etmesin.40 yaşında bile olsam sahada en çok ben koşarım.Ayrıca Alex de Souza gibi bir kaptanla oynamak gurur verici olur.Kendisi Gerrard gibi gerçekten. paraya değil formaya aşık.Sarı Lacivert formayı giymek için sabırsızlanıyorum.İnşallah Fenerbahçede uzun dönem oynar başarılar kazanırım.

Hadi ateistler bunu da açıklayın :zuhaha

GeanyGS
12.Haziran.2012, 20:16

Dirk Kuyt : Albert Riera'yı anlayamıyorum.Liverpool'da bile yedeğimdi.Bana 'abi' diyen adam şimdi sanal alemde bana laf yetiştiriyor.Ben Türkiye'nin en büyük kulübüne geldim diyor.Hollanda Milli takımındaki arkadaşlarıma sorunca hepsi en iyisi Fenerbahçe diyor.Rieramı futboldan anlamıyor yoksa bizmi anlamıyoruz ? Yaşımı sorun eden taraftarlarımız varmış.Yaşımı kimse sorun etmesin.40 yaşında bile olsam sahada en çok ben koşarım.Ayrıca Alex de Souza gibi bir kaptanla oynamak gurur verici olur.Kendisi Gerrard gibi gerçekten. paraya değil formaya aşık.Sarı Lacivert formayı giymek için sabırsızlanıyorum.İnşallah Fenerbahçede uzun dönem oynar başarılar kazanırım.

Zaytung'a mı yapmış bu açıklamayı?

Estranged
12.Haziran.2012, 20:23

"Teke tekte çıksın karşıma" da demiş mi :n:

Night_Mare17
12.Haziran.2012, 20:27
Derbide bunlar ilk 11 çıksın :D

Homer J.S
12.Haziran.2012, 20:27

Açıklıyorum madem öyle, sene de 5 milyon euro verselerdi "Dünyanın en iyisi Fenerbahçe, Liverpool'dan büyük bir kulübe geldim" de derdi.

Dipnot: Riera'nın takılması iyi acıtmış demek ki :zuhaha

Kaka Leite
12.Haziran.2012, 20:33
:zuhaha yorumlar harika

Forum sitesinde buldum kaynak adı yazmıyordu.Yalan yada doğru hoşuma gitti paylaştım.Çok ağır bişeyde göremedim yani...

sananes
12.Haziran.2012, 22:02
ben de açıklıyorum bu haberi gerçek sanan liselidir :)

GeanyGS
12.Haziran.2012, 22:36
:zuhaha yorumlar harika

Forum sitesinde buldum kaynak adı yazmıyordu.Yalan yada doğru hoşuma gitti paylaştım.Çok ağır bişeyde göremedim yani...

Doğru olma olasılığı var diyosun yani?

RaSenGan
13.Haziran.2012, 00:06
İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten

SON DAKIKA-1: F.Bahce, Montpellier'nin 23 yasindaki M'Biwa ile anlasiyor.. Yobo gidiyor buyuk ihtimalle..

https://twitter.com/ibrahimseten/status/212636701317804033

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten

SON DAKIKA-2: Stoch'a Anzi ile D.Moskova kulupleri 12 milyon € onerdi.. Stoch Rusya'yi istemiyor.. Ama ikna olursa o gidecek, Dia kalacak..

https://twitter.com/ibrahimseten/status/212637292823719936

Fearless Coward
13.Haziran.2012, 00:13
M'Biwa hem genç hem de Yobo'dan daha iyi bence...Gelirse muazzam olur üstelik 23 yaşında...

KanaKe
13.Haziran.2012, 00:21
12 milyon iyi para ama seneye cl de oynarsa degerini ikiye katlar.

tyfnkrvl07
13.Haziran.2012, 00:28
Fenerbahçe'nin, Montpellier'in 23 yaşındaki stoperi Mbiwa ile büyük ölçüde anlaştığı öğrenildi.
Kaynak: LigTV

titates1
13.Haziran.2012, 00:33
Aykut Hoca kesin Fm oynuyor =)

Night_Mare17
13.Haziran.2012, 00:36
Kimdir bu Mbiwa ?

attirson
13.Haziran.2012, 00:42
LigTv kolay kolay yazmaz gelicek heralde Mbiwa.Stoch kesinlikle takımda kalmalı.Seneye ŞL'de çok büyük işler yapacagına eminim. (Tabi gidebilirsek)

eXcitinG
13.Haziran.2012, 00:48
Mbiwa FransızLarın yeni Thuramı. Adam sağ bek oynar, soL bek oynar, Stoper de de muazzam oynuyor. MontpeLLier Fransa Liginde ki favori takımım oLduğu için geçen yıLdan bu yana bütün maçLarını izLerim ve her maçında da mükemmeL oynamıştır. Fenerbahçe eğer transfer ederse müthiş bir stoper den öte süper bir savunma oyuncusu kazanmış oLacak.

Trabzonspor
13.Haziran.2012, 00:55

İkiye falan katlamaz.Bu ülkeden kim gitmiş o miktarlaraki?Bir elin parmaklarını geçmez.

RaSenGan
13.Haziran.2012, 01:05

İsterse 5'e katlasın :) Serbest kalma maddesi var o paraya :)

futureless
13.Haziran.2012, 01:07
Stoch gitmek istemedikten sonra sıkıntı yok .

Lim10
13.Haziran.2012, 02:15
İsterse 5'e katlasın :) Serbest kalma maddesi var o paraya :)

Şu mantık da öldürüyor beni:)Güvenrcin mi ya bu o parayı basan alacak?Senin futbolcunla aranda kalmış bir olay.12 veren klüplere gitmez.Sen daha fazlasını istersin ve tatmin edici bir teklif geldiğinde eğer oyuncuda gitmeye sıcak bakarsa o zaman ayrılır.Keza isteyen klüpler Rus klüpleri.Hadi 12'yi Tottenham, Fiorentina verir adam o zaman gidecem der amenna ki o durumda bile yine futbolcu ile klübün arasında kalmış.Adam klübüne daha fazla para kazandırmak istediği sürece fiyatı rahatlıkla artırılabilir.İş oyuncuda biter velhasıl.Stoch'un elden çıkartılmaması taraftarıyım her ne olursa olsun o ayrı.Gelişimini güzel bir şekilde devam ettirirse Türkiye'den en yüksek ücretle yurt dışına satılan oyuncu olabilir.Bence o potansiyel var.

Mbiwa haberi inşallah doğrudur, inşallah:)Emenike'nin bugün açıklaması vardı Türkiye'ye tatile bile gitmek istemiyorum diye.Hatta klübü Antalya kampını iptal etmiş Emenike Türkiye'ye gelmek istemediğinden dolayı.Her ne kadar bende çok istesemde bence unutun onu.

Hasan Ali, Mehmet Topal ve T Costa transferleri bitti bence.UEFA'nın vereceği kararlar bekleniyor.Ben olumlu düşünüyorum bu konuda CAS davasını çekmemizden dolayı.Karşılığı burada verilecek.Kaldı ki Cornu'nun istifası vs genel sürece bakıldığında bence işler istediğimiz gibi neticelenecek.

attirson
13.Haziran.2012, 02:20
Çok güzel yazmışsın.

Fearless Coward
13.Haziran.2012, 02:27
Ligtvye güvenmemek lazım Ozan'ı yazdılar Ozan dedi görüşmedim bile...Mbiwa o kadar kolay gelecek bir isim değil gelmez demiyorum yani Ligtv harici başka yerlerde denmiyorsa inanmamak lazım...İnşAllah gelir tabi ligimize renk katar çok kaliteli bir oyuncu Yobo'dan 7 yaş küçük sanırım önünde uzun yıllar var...

RaSenGan
13.Haziran.2012, 02:50
Şu mantık da öldürüyor beni:)Güvenrcin mi ya bu o parayı basan alacak?Senin futbolcunla aranda kalmış bir olay.12 veren klüplere gitmez.Sen daha fazlasını istersin ve tatmin edici bir teklif geldiğinde eğer oyuncuda gitmeye sıcak bakarsa o zaman ayrılır.Keza isteyen klüpler Rus klüpleri.Hadi 12'yi Tottenham, Fiorentina verir adam o zaman gidecem der amenna ki o durumda bile yine futbolcu ile klübün arasında kalmış.Adam klübüne daha fazla para kazandırmak istediği sürece fiyatı rahatlıkla artırılabilir.İş oyuncuda biter velhasıl.Stoch'un elden çıkartılmaması taraftarıyım her ne olursa olsun o ayrı.Gelişimini güzel bir şekilde devam ettirirse Türkiye'den en yüksek ücretle yurt dışına satılan oyuncu olabilir.Bence o potansiyel var.

Adam sözleşmesine böyle bir madde koydurmuşsa kulübün daha fazla alıp almayacağını önemsemez.Boşuna koydurmamış o maddeyi oraya süs olsun diye :) Kulüpler 12 verir oyuncuyla da anlaşırsa alırlar.Kimse enayi değil 12 milyona serbest kalan adama 20 vermez.Kulübe vereceğine oyuncunun maaşını falan yükseltir ikna eder alır adamı.

Facx
13.Haziran.2012, 02:57
Adam sözleşmesine böyle bir madde koydurmuşsa kulübün daha fazla alıp almayacağını önemsemez.Boşuna koydurmamış o maddeyi oraya süs olsun diye :) Kulüpler 12 verir oyuncuyla da anlaşırsa alırlar.Kimse enayi değil 12 milyona serbest kalan adama 20 vermez.Kulübe vereceğine oyuncunun maaşını falan yükseltir ikna eder alır adamı.

aynen katılıyorum bide oyuncu yabancı iken kulübü çok takıcağını düşünmüyorum

goosfraba
13.Haziran.2012, 07:08
Fenerbahçe kiminle ilgilense kolay kolay gelmiyor nedense.

Mbiwa kim diye soranlara: bu sezon Fransa'da şampiyon olan Montpellier'in as savunmacısı.

sui generis
13.Haziran.2012, 15:50
senad ok ‏@senadok
Topal'la ilgili gelen bilgi. Fenerbahçe ile anlaştı ama imza yok. Sebep Topal,Avrupa Kupaların'da oynamak istiyor. UEFA Kararını bekilyor.

RaSenGan
13.Haziran.2012, 15:53

Çünkü oyuncular Avrupa'da oynamak istiyor.Fenerbahçe'nin de geçen sezon avrupaya alınmadığı düşünülürse bir şeyler belli olmadan kolay kolay gelmez kimse.

sarianet
13.Haziran.2012, 15:54

Mbiwa kim diye soranlara: bu sezon Fransa'da şampiyon olan Montpellier'in as savunmacısı.

biz saymaktan bıktık saydırmaktan bıkmadılar :)

GeanyGS
13.Haziran.2012, 17:22
Fenerbahçe'ye gelmiyor diye değerlendirmeyelim. Oyuncular Türkiye'ye gelmeye çok sıcak bakmıyorlar. Hem lig kalitesi hem sosyal hayat hem çocuklarının eğitimi bunların hepsini Avrupa'da çok daha rahat sağlanıyor. Türkiye'de başarılı olmak için bir Alex, bi Hagi, bi Popescu kadar profesyonel olmaları gerekiyor. Geri kalanı para için geliyor, Avrupa'da 1 kazanıyorsa 2 verin geliym yoksa rahatımı bozmayın diyor.

C h A o S
13.Haziran.2012, 18:50
Alex de Souza'dan ayrılık sinyali!
Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcu Alex de Souza, twitter'da sarı lacivertli taraftarların sorularına cevap verirken ilginç açıklamalarda bulundu.

13 Haziran 2012 Çarşamba - 17:17
Milliyet

Fenerbahçe kaptanı Alex De Souza, transferinin ocak ayından itibaren biraz daha şekilleneceğini ve teklifleri inceleyerek, kararını vereceğini açıklamıştı. Fakat Brezilyalı, kendi twitter hesabından kafa karıştıracak önemli açıklamalarda bulundu.

Bir taraftarın, ‘Alex, Fenebahçe’de kalıyorsun dimi önümüzdeki sezon oynayacaksın’ sorusuna Alex, ‘Futbola devam ama nerede bilmiyorum’ cevabını verdi. Başka bir taraftarın da ‘Nasıl nerede Alex. Fenerbahçe’de devam edeceksin tabi’ yorumuna Alex, ‘Belki Fenerbahçe beni istemiyor’ cevabını verdi.

attirson
13.Haziran.2012, 18:52
Kaptan 1 sene daha kalmalı.

attirson
13.Haziran.2012, 20:53
Fenerbahçe, başarılı defans oyuncusu Bekir'in sözleşmesini yeniledi.

KanaKe
13.Haziran.2012, 22:12
büyük ihtimalle yüksek ücretinden dolayi gönderilir eger gönderilirse

vFor
13.Haziran.2012, 22:21
alex gittiğinde gerçekten oyun sistemini değiştirmemiz gerekir alexsiz bu sistem devam etmez çünkü

Deus Dominus
13.Haziran.2012, 22:43
Alex olduğu için istediğini yapamıyor ya zaten Aykut Kocaman. Onun düşüncesi Barcelona gibi oynamak, 4-3-3.

Cengo
13.Haziran.2012, 23:39
Stoch için min. release fee yok, bu zamana kadar hiç duymadım, dedikodudan öte değil.

attirson
14.Haziran.2012, 00:03
446.000lik bir Fenerbahçe sayfası Yobo'yla anlasmaya varıldı yazmıs.

RaSenGan
14.Haziran.2012, 14:52
Stoch'un sözleşmesinin 2 yıl uzatıldığı borsaya bildirilmiş.

vego
14.Haziran.2012, 14:54
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Profesyonel futbolcumuz Miroslav Stoch ile olan 2013-2014 yılında sona erecek sözleşme 2 yıl süre ile (2015-2016 sezon sonuna kadar) uzatılmıştır.
Yenileme çerçevesinde oyuncuya ödenecek ücretler aşağıdaki gibidir.
2012-2013 sezonu için garanti ücret 1.750.000 Euro, maçbaşı 15.000 Euro;
2013-2014 sezonu için garanti ücret 1.750.000 Euro, maçbaşı 16.000 Euro,
2014-2015 sezonu için garanti ücret 1.800.000 Euro, maçbaşı 16.000 Euro;
2015-2016 sezonu için garanti ücret 1.900.000 Euro, maçbaşı 17.000 Euro.

http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=212586

Deus Dominus
14.Haziran.2012, 14:55
tribün dergi'de tweet'ledi.

benden hızlı davrandın vego :D

vego
14.Haziran.2012, 15:04
tribün dergi'de tweet'ledi.

benden hızlı davrandın vego :D
Ahahahah:schaf: Benim işim buydu bir ara :n:

attirson
14.Haziran.2012, 15:17
Çok iyi haber bu.

eGowiCh
14.Haziran.2012, 15:46
Takımın bu sezonki en iyi oyuncusuydu. Gönderilmesi büyük hata olurdu. Sözleşmesinin uzatılması harika.

goosfraba
14.Haziran.2012, 15:58
serbest kalır maddesi kalkmış stoch'un.

KanaKe
14.Haziran.2012, 16:57
adam gibi adam vallaha.. seneye volkan ile gökhan gönülden sonra 3. kaptan yapilmali bence

Trabzonspor
14.Haziran.2012, 17:01
Maaşa bakıyorumda helal olsun adama.İyi bir sezonun ardından 1.7 milyon € çok ama çok iyi.

Corpus
14.Haziran.2012, 17:07
İnternet' de dolaşırken Diaby bitti diye bir haber gördüm Fenerbahçe için.

ForsakeN
14.Haziran.2012, 17:12
Son 2-3 yıllık transfer politikamıza hayranım yahu, aman nazar değmesin :)

Stoch bir kez daha gönülleri fethetti.

Kaka Leite
14.Haziran.2012, 17:17
Ahahahah Benim işim buydu bir ara
Var mısın yarışa :0:

Aygün nerede yahu bi gelse de görse oda sevinir hem :zuhaha

Sekopej
14.Haziran.2012, 17:18
Her gün çıkan haberlerden sonra buna ihtiyaç vardı, çok da iyi oldu. Hem Aykut Kocaman'un kalmasını istemesi hem Stoch'un Türkiye'de mutlu olması bunda etken. Artık satılırsa, çok uçuk bir teklif gelirse ancak öyle satılır.

Sabredelim, Aykut Kocaman önce 2 Temmuz akşamına kadro seviyesini çıkaracaktır, sonra da üzerine koyacaktır, sadece sabır.

ommix
14.Haziran.2012, 17:58
Helal olsun Stoch'a.Yabancı oyuncu genellemelerinde orta seviye bir para hatta az da denebilir

Zekirdek
14.Haziran.2012, 18:02
Artık Stcoh'un serbest kalma maddesi gibi bir durumda ortada yok. Ve gelecek sezonda bizimle. Bir ara takımı adeta tek başına sırtlıyordu. Sevindirici bir haber.

Universal
14.Haziran.2012, 18:24
Stoch artık geleceğini bize emanet etti, çok güzel oldu. :)

attirson
14.Haziran.2012, 19:21
Stoch:"Ayrılmayı aklımdan bile geçirmedim"

bySperman
14.Haziran.2012, 20:36
Fenerbahçe - eğer form düşüklüğü yaşamazsa- Stoch'u oldukça karlı bir fiyata satacaktır.

pele96
14.Haziran.2012, 20:38
Caner Erkin veya Stoch'un satılması taraftarıyım 2 tane üst düzey sol kanat sorun çıkartabilir.2 side Fenerbahçede AS oynasa kimse sesini çıkartmaz Stoch'u +10 M € satabiliyorsa Fenerbahçe direk satarsa iyi olur diye düşünüyorum.

Cengo
14.Haziran.2012, 22:22
Caner Erkin veya Stoch'un satılması taraftarıyım 2 tane üst düzey sol kanat sorun çıkartabilir.2 side Fenerbahçede AS oynasa kimse sesini çıkartmaz Stoch'u +10 M € satabiliyorsa Fenerbahçe direk satarsa iyi olur diye düşünüyorum.

Bu söylediğinizin hiçbir mantıklı açıklaması yok. Ancak sizin niyetiniz olabilir. Caner üstdüzey bir oyuncu da değil.

SaLviO
15.Haziran.2012, 02:22
Helal olsun son mohikana be

Gncl1905
15.Haziran.2012, 02:28

Caner, üst düzey :D

Bence elinde Stoch varken satmayacaksın sonra bulmak zor olabilir. Caner üst düzey değil bence ama iyi yedek olur.

pele96
15.Haziran.2012, 10:44
Bu söylediğinizin hiçbir mantıklı açıklaması yok. Ancak sizin niyetiniz olabilir. Caner üstdüzey bir oyuncu da değil.

Caner, üst düzey :D

Bence elinde Stoch varken satmayacaksın sonra bulmak zor olabilir. Caner üst düzey değil bence ama iyi yedek olur.
Stoch'un o golleri olmasa Caner'in yedek bırakabileceğini düşünüyorum.Caner koşuyor , dribling atıyor hatta onunda sert şutları olabilir açıkcası ben Caner'i çok beğeniyorum.Beşiktaş'a gelse Simao'dan iyi oynar bence :D

Kaka Leite
15.Haziran.2012, 11:48
Stoch'un o golleri olmasa Caner'in yedek bırakabileceğini düşünüyorum.Caner koşuyor , dribling atıyor hatta onunda sert şutları olabilir açıkcası ben Caner'i çok beğeniyorum.Beşiktaş'a gelse Simao'dan iyi oynar bence :D
Şu aşamada herkes ondan iyi oynar :)

Seninki biraz kedi ulaşamadığı ciğere mundar der hesabı olmuş, Simao'dan iyi oynayan üst düzey olsa idi ohoo :zuhaha

Simao bitmiş artık...

pele96
15.Haziran.2012, 11:54
Şu aşamada herkes ondan iyi oynar :)

Seninki biraz kedi ulaşamadığı ciğere mundar der hesabı olmuş, Simao'dan iyi oynayan üst düzey olsa idi ohoo :zuhaha

Simao bitmiş artık...

Beşiktaşlı olduğum için ordan bir örnek olarak verdim.Caner'in maçlarda top ayağındayken gerçekten beğenerek izliyorum :D Bir maçta spiker şöyle birşey söylemişti 'Stoch skoru değiştirir fakat Caner gibi oyunu değiştiremez ' gibi bir cümle kullanmıştı ben Stoch veya Caner birbirinden iyi demiyorum fakat Stoch'tan daha fazla Caner'in Beşiktaş'ta olmasını isterdim :D

Kaka Leite
15.Haziran.2012, 11:59
Beşiktaşlı olduğum için ordan bir örnek olarak verdim.Caner'in maçlarda top ayağındayken gerçekten beğenerek izliyorum :D Bir maçta spiker şöyle birşey söylemişti 'Stoch skoru değiştirir fakat Caner gibi oyunu değiştiremez ' gibi bir cümle kullanmıştı ben Stoch veya Caner birbirinden iyi demiyorum fakat Stoch'tan daha fazla Caner'in Beşiktaş'ta olmasını isterdim :D
Caner'i kaç kere 90 dakika izledin bunu bir sor kendine önce :icon_biggrin:

Arkadaşlarda söylemiş Caner yedek adamı hatta sende söyledin, sonradan girerek oyunu değiştirecek tipte birisi bırak öyle kalsın :zuhaha

Bir Selçuk faciamız var, Reto var oda oynarsa ölürüm yemin ederim.

SaLviO
15.Haziran.2012, 12:03
canerde yardımlaşma sıkıntısı var topla çok dikine gidiyor 2 3 kişinin arasına giriyor

ForsakeN
15.Haziran.2012, 12:20
Caner'e topu verince geri alamıyorsun, 1.de olmasa 2.de kesin kaptırıyor topu.

ReaList
15.Haziran.2012, 12:21
Caner iyidir iyi. Üst düzey değil ama Üst düzey olmayacak da değil. Daha 23 yolu var.

BleedingMoon
15.Haziran.2012, 12:26
caner veteran wonderkid.

Walter Sakana
16.Haziran.2012, 03:43
Stoch için min. release fee yok, bu zamana kadar hiç duymadım, dedikodudan öte değil.

F.Bahçe, Slovak yıldızla 2015-16 sezon sonuna kadar nikâh tazeledi. ‘12 milyon Euro’ya serbest kalır’ maddesine de 3 milyon Euro zam yapıldı

BU arada Slovak yıldızın sözleşmesinde yer alan “12 milyon Euro’ya serbest kalır” maddesi de 15 milyon Euro olarak değiştirildi.

Kaynak: http://haber.gazetevatan.com/12-milyon-%80ya-hayir/457961/5/Spor

Cengo
16.Haziran.2012, 03:44
Kaynak: http://haber.gazetevatan.com/12-milyon-%80ya-hayir/457961/5/Spor

Vatan Gazetesi'nin hiçbir haberine inanmam.

Bu da yeterli değil.

Ismarlama, masa başı haberleri kaynak göstermeyin lütfen.

Walter Sakana
16.Haziran.2012, 04:09
Vatan Gazetesi'nin hiçbir haberine inanmam.

Bu da yeterli değil.

Ismarlama, masa başı haberleri kaynak göstermeyin lütfen.

Diğer Kaynaklar:
Sporx (http://live.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/12-milyon-euroya-serbest-kaliyorSXHBQ282698SXQ)
Ntv Spor (VİDEO) - Aykut Yıldırım'ın haberi (http://www.ntvspor.net/video-galeri/stochla-devam-)
Ntv Spor (http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/66258/fenerbahcede-nobet-degisimi)
forum.antu.com (http://forum.antu.com/cep/KonuOku.aspx?gID=48&fID=114&kID=10580)
Sabah (http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/Futbol/2012/06/07/12-milyon-euroya-serbest)
haberform (http://www.haberform.com/haber/miroslav-stoch-miroslav-stoch-bonservis-stochun-bonservisi-stochun-bonservisi-n-101258.htm)
Fanatik (http://m.fanatik.com.tr/haber/s%C3%BCrpriiiz/265957)

Walter Sakana
16.Haziran.2012, 04:11
F.Bahçe'den yılın çalımı

Fenerbahçe Ülker Galatasaray Medical Park'ın başarılı koçuna teklif götürmeye hazırlanıyor

Antrenör Oktay Mahmuti, Galatasaray'da Başkan Ünal Aysal'ın bir ay önce yaptığı "2+2 sözleşme imzaladık" açıklamasına karşın, aradan geçen sürede konuyu sürüncemede bırakan ve sözleşmeyi imzalamayan yönetimin davranışından büyük rahatsızlık duydu.

Basketfaul.com internet sitesine konuşan Mahmuti, "İstenmediğim yerde kalmak istemem" mesajını menajeri vasıtasıyla kulübe iletti. Bunun üzerine hazırlanan fesih sözleşmesi akşam saatlerinde imzalandı.

Bu gelişmenin ardından Fenerbahçe, deneyimli antrenörle görüşme kararı aldı. Fenerbahçeliliği'ni Galatasaray'da çalıştığı günlerde dahi saklamayan Mahmuti'nin, sarı-lacicertli kulüple anlaşabileceği belirtiliyor.

Galatasaray'la sözleşmenin feshedildiğini belirten Oktay Mahmuti, Fenerbahçe konusunda ise "Bana şu ana kadar ulaşan bir şey yok" yanıtını verdi.

Sportif direktörlüğü istemedi

Ünal Aysal, FLorya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştiriklen divan toplantısı sonrası yaptığı açıklamada, "Kendisiyle 2+2 yıllık bir anlaşma var. Ama bu önümüzdeki 2 senelik dönem, anlaşmaya göre antrenörlük değil, sportif direktörlük. Şu anda konuştuğumuz, antrenör olarak da kalması yönünde. Bunu değiştirelim mi konusu. Şartların hocaya ve bize uyması lazım. Kimse kimseyi istemiyor diye bir şey yok. Oktay Mahmuti değerli bir hoca. Onun için yeni bir değerlendirme yapmamız doğru olmaz" şeklinde konuşmuştu.

http://haber.gazetevatan.com/fbahceden-yilin-calimi/457792/5/Spor

GodfatheR
16.Haziran.2012, 04:16
Fenerbahçeli olduğu nerden çıktı bu adamın yahu ?

RaSenGan
16.Haziran.2012, 04:21
İbrahim Seten demişti birkaç gün önce.Mahmuti Fener'e Ataman GS'a diye (:

Cengo
16.Haziran.2012, 04:32
Diğer Kaynaklar:
Sporx (http://live.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/12-milyon-euroya-serbest-kaliyorSXHBQ282698SXQ)
Ntv Spor (VİDEO) - Aykut Yıldırım'ın haberi (http://www.ntvspor.net/video-galeri/stochla-devam-)
Ntv Spor (http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/66258/fenerbahcede-nobet-degisimi)
forum.antu.com (http://forum.antu.com/cep/KonuOku.aspx?gID=48&fID=114&kID=10580)
Sabah (http://www.sabah.com.tr/SabahSpor/Futbol/2012/06/07/12-milyon-euroya-serbest)
haberform (http://www.haberform.com/haber/miroslav-stoch-miroslav-stoch-bonservis-stochun-bonservisi-stochun-bonservisi-n-101258.htm)
Fanatik (http://m.fanatik.com.tr/haber/s%C3%BCrpriiiz/265957)

Hepsi birbirinden kopyalanmış.
Neden ısrarla masabaşı, "öğrenildi" kaynaklı haberleri gerçekmiş gibi yansıtmaya çalışıyorsunuz?
12 Milyon Euro release fee varsa 15 Milyon Euro kulübe teklif etmezler. Haberin saçmalığı, gerçek olmadığı apaçık.

Bunların hiçbiri yeterli değil.

byariff
16.Haziran.2012, 04:35
ABOOO ne kadar hocam 30-40-50m bari biliyorsan bizide bilgilendir bir rakam ver istersen ?

Walter Sakana
16.Haziran.2012, 04:43
Hepsi birbirinden kopyalanmış.
Neden ısrarla masabaşı, "öğrenildi" kaynaklı haberleri gerçekmiş gibi yansıtmaya çalışıyorsunuz?
12 Milyon Euro release fee varsa 15 Milyon Euro kulübe teklif etmezler. Haberin saçmalığı, gerçek olmadığı apaçık.

Bunların hiçbiri yeterli değil.

Gerçek olup olmaması senin demene göre mi belli oluyor? Ayrıca Stoch 12 milyon euroya serbest kalır maddesini yoksa ne diye yazsınlar, ne diye oralarından buralarından uydursunlar böyle bir haberi? Buna mantıklı bir cevap ver ben de diyeyim ki haklısın gerçek değil.

Senin inanmadığın kaynaklar seni bağlar, ben istediğim kaynaktan haber paylaşırım sende istediğine inanır istediğine inanmazsın. Benim neyi paylaşacağımla ilgili yorum yapma benim senin neye inandığınla ilgili yorum yapmadığım gibi. Kaldı ki kaynak gösterdiklerim Vatan, dha, trt spor, ntv spor gibi bilindik güvenilir kaynaklardır genelde, abuk subuk adı sanı duyulmamış siteleri veya kişileri kaynak göstersem neyse.

Ali Can Vatan gazetesinin Fenerbahçe muhabiridir, spor servisinin başında gene sıkı bir Fenerbahçe'li İbrahim Seten vardır ve eminim ki senden çok çok daha iyi biliyorlardır Stoch'un sözleşmesinde öyle bir madde bulunup bulunmadığını...

GodfatheR
16.Haziran.2012, 04:43
İbrahim Seten demişti birkaç gün önce.Mahmuti Fener'e Ataman GS'a diye (:

Onu biliyorum da Fenerbahçeliliğini gizlemeyen Mahmuti lafı nerdne çıktı onu anlamadım :D

Cengo
16.Haziran.2012, 04:47
Gerçek olup olmaması senin demene göre mi belli oluyor? Ayrıca Stoch 12 milyon euroya serbest kalır maddesini yoksa ne diye yazsınlar, ne diye oralarından buralarından uydursunlar böyle bir haberi? Buna mantıklı bir cevap ver ben de diyeyim ki haklısın gerçek değil.

Senin inanmadığın kaynaklar seni bağlar, ben istediğim kaynaktan haber paylaşırım sende istediğine inanır istediğine inanmazsın. Benim neyi paylaşacağımla ilgili yorum yapma benim senin neye inandığınla ilgili yorum yapmadığım gibi. Kaldı ki kaynak gösterdiklerim Vatan, dha, trt spor, ntv spor gibi bilindik güvenilir kaynaklardır genelde, abuk subuk adı sanı duyulmamış siteleri veya kişileri kaynak göstersem neyse.

Ali Can Vatan gazetesinin Fenerbahçe muhabiridir, spor servisinin başında gene sıkı bir Fenerbahçe'li İbrahim Seten vardır ve eminim ki senden çok çok daha iyi biliyorlardır Stoch'un sözleşmesinde öyle bir madde bulunup bulunmadığını...

Stoch yeni istemiş 15 Milyon Euro'luk maddenin koyulmasını, şimdi öğrendim.

Beni hiçbir şey bağlamaz, ben yazmıyorum.
İbrahim Seten mi benden iyi biliyordur? Güldürmeyin beni. 3 yazdığından biri tutuyor.

sui generis
16.Haziran.2012, 15:07
@firatgunayer: Fenerbahçe-Hamit Altıntop transferi ne olur bilmem ama Altıntop'un menajerinin Fenerbahçe'nin kapısını çaldığı doğru..

@chemedya: Hamit ile bildiklerimi gazeteye küçük bir biçimde yazdım. Altıntop FB'li futbolculara sarı lacivertlilere gelmek istediğini söylemiş

@chemedya: Transferin olma şansı var mı bilmiyorum ancak FB kulislerinde Hamit'in GS'ye gitmeyi istemediği ve Fenerbahçe'yi tercih ettiği konuşuluyor

@chemedya: Hamit'in yakın dostu olan Hürriyet Almanya bölgesi editörlerinden İsa Devediken'e göre Hamit, Fenerbahçeli Halil ise Galatasaraylı

Revolution
16.Haziran.2012, 15:09
Mahmuti Türkiye'den herhangi bir takım desteklemediğini söylemişti bir röportajında. Partizanlı'ydı sanırım :D

RaSenGan
16.Haziran.2012, 15:23
Stoch yeni istemiş 15 Milyon Euro'luk maddenin koyulmasını, şimdi öğrendim.

Beni hiçbir şey bağlamaz, ben yazmıyorum.
İbrahim Seten mi benden iyi biliyordur? Güldürmeyin beni. 3 yazdığından biri tutuyor.

Senin hangisi tutuyor abi :icon_biggrin:

Cengo
16.Haziran.2012, 15:34
Senin hangisi tutuyor abi :icon_biggrin:

Ben bir söylemiyorum ki tutsun :D

attirson
16.Haziran.2012, 15:53
Mbiwa olayı ne oldu ?

RaSenGan
16.Haziran.2012, 15:55
Ben bir söylemiyorum ki tutsun :D

Harcanıyosun abi sen :D

KanaKe
16.Haziran.2012, 18:28
@firatgunayer: Fenerbahçe-Hamit Altıntop transferi ne olur bilmem ama Altıntop'un menajerinin Fenerbahçe'nin kapısını çaldığı doğru..

@chemedya: Hamit ile bildiklerimi gazeteye küçük bir biçimde yazdım. Altıntop FB'li futbolculara sarı lacivertlilere gelmek istediğini söylemiş

@chemedya: Transferin olma şansı var mı bilmiyorum ancak FB kulislerinde Hamit'in GS'ye gitmeyi istemediği ve Fenerbahçe'yi tercih ettiği konuşuluyor

@chemedya: Hamit'in yakın dostu olan Hürriyet Almanya bölgesi editörlerinden İsa Devediken'e göre Hamit, Fenerbahçeli Halil ise Galatasaraylı

hamitin istedigi rakamlara bakarsak transfer imkansiz gibi gözüküyor 2-3 sene olsa bizim yönetim rahat verirdi 4-5 milyon eurolari..

pele96
16.Haziran.2012, 18:31
Hamit Fenerbahçeye hayatta gidemez.Fenerbahçe Dirk Kuyt'a verdiği söz şu : Tavan maaş seninki olacak ve maaşın 2.8 M € olacak Hamit Altıntop'un menejeri yaklaşık 2 katını istiyor.

KanaKe
16.Haziran.2012, 19:32
Dizinden sakatlandığı için F.Bahçe'ye transferinin yattığını belirten Karacan, formasını giydiği Reading'in sitesine yaptığı açıklamada, 'Dizimdeki sakatlık sonunda iyileşti. Geçen hafta yürümeye başladım. Bu hafta da topa vurmaya başladım' dedi.

Cem Karacan sözleşmesinin gelecek sezon biteceğini, Fenerbahçe'nin gelecek sezon teklif yapması durumunda bu teklifi de değerlendirebileceğini ama bu zor günlerde kendisine destek olan Reading'e de vefa borcu olduğunu belirtti.

selcugun yerine bu cocugu alsalar hicte fena olmaz..

sananes
16.Haziran.2012, 20:11
Karacan'ı hiç izlemedim bence doğru düzgün izleyen de yoktur aramızda. O yüzden yorum yapamayacağım ama Selçuk zaten yedek,yedeğin yerine transfer yapılmaz :) Cristian'dan iyisini alalım Cristian yedek olsun Selçuk'da olası sakatlıklar için yama görevi üstlensin.

bySperman
16.Haziran.2012, 20:23
Cem Karacan değil Jem Karacan :D Ayrıca kendisi 14 yaşında Galatasaray'a geldi ama ailesini özlediği içindi galiba geri İngiltere'ye döndü .Kendisi Galatasaray taraftarıdır :)

Cengo
16.Haziran.2012, 20:57
Cem Karacan değil Jem Karacan :D Ayrıca kendisi 14 yaşında Galatasaray'a geldi ama ailesini özlediği içindi galiba geri İngiltere'ye döndü .Kendisi Galatasaray taraftarıdır :)

Galatasaray taraftarı olması Fenerbahçe ya da Beşiktaş'a transfer olmasını istemesine engel değil.

KanaKe
17.Haziran.2012, 16:55
Karacan'ı hiç izlemedim bence doğru düzgün izleyen de yoktur aramızda. O yüzden yorum yapamayacağım ama Selçuk zaten yedek,yedeğin yerine transfer yapılmaz :) Cristian'dan iyisini alalım Cristian yedek olsun Selçuk'da olası sakatlıklar için yama görevi üstlensin.

bende izlemedim de selcugun yerine kim gelse daha iyi oynar zaten cem karacan gibi bir adam alinacaksa ilk 11 icin alinmaz yedek icin alinir.. ayrica selcuk cristianin yerini dolduramaz selcuk ofansif anlamda cristianin verdigi katkiyi veremez yeteneklerinin sinirli oldugunu hepimiz biliyoruz daha dogrusu hicbir yetenegi olmadigini :)

BleedingMoon
17.Haziran.2012, 18:30
jem gelirse emre'nin yerini doldurabilir.

byariff
17.Haziran.2012, 18:42
Vazquez: M.Topal çok yönlü bir oyuncu,Valencia ortasahasını önümüzdeki yıl La Liga'da taşıyabilecek kapasitede.Satmak için ısrarcı değiliz.

Valencia Sportif Direktörü Braulio Vázquez: "Lille'in T.Costa'ya teklifi, hem oyuncu hemde kendimiz için F.Bahçe'nin kinden daha cazip."

SaLviO
17.Haziran.2012, 18:48
topal veya hamit gelsin

bySperman
17.Haziran.2012, 20:02
Galatasaray taraftarı olması Fenerbahçe ya da Beşiktaş'a transfer olmasını istemesine engel değil.
Engel değil zaten.Ama genç ve yetenekli bir oyuncu Jem.Böyle bir oyuncunun premier ligi bırakıp Spor Toto Süper Lig gibi bir lige gelmesi imkansız gibiyken taraftarı olmadığı bir kulübe hiç gelmez.

KanaKe
17.Haziran.2012, 21:06
Engel değil zaten.Ama genç ve yetenekli bir oyuncu Jem.Böyle bir oyuncunun premier ligi bırakıp Spor Toto Süper Lig gibi bir lige gelmesi imkansız gibiyken taraftarı olmadığı bir kulübe hiç gelmez.

niye peki readingin resmi sitesine böyle bir aciklama yapma geregi duydu madem gelmezde???

bySperman
17.Haziran.2012, 21:09
niye peki readingin resmi sitesine böyle bir aciklama yapma geregi duydu madem gelmezde???
Sanırım ordakiler bizim kadar duygusal değil. :D

bySperman
17.Haziran.2012, 21:10
Bu arada
http://www.sporbucks.com/haber/18716/baba-takimim-gsarayi-istiyorum-

attirson
17.Haziran.2012, 21:12
Premier Lig'de oynıycakta burda şampiyonluga oynamak var orda ligde kalmaya oynamak var.

bySperman
17.Haziran.2012, 21:15
Premier Lig'de oynıycakta burda şampiyonluga oynamak var orda ligde kalmaya oynamak var.

Ama premier lig.Çocuk çok akıllı.Herkese açık kapı bırakmış :D Geleceğini sağlama almış.EPL'de iyi performans sergilerse Avrupa'da kalır yoksa Türkiye'ye :D

Cengo
17.Haziran.2012, 22:12
Sanırım ordakiler bizim kadar duygusal değil. :D

Söylediğin ile bağdaşmıyor. Duygusal değilse profesyonelse gelir ve oynar demek zaten bu. Gelmek istemezse Fenerbahçe'de oynarım diye açıklama yapmaz. Fenerbahçe tekrar istesin de transfer olayım diye davet ediyor resmen.

KanaKe
18.Haziran.2012, 01:10
Lucio ile büyük ölcüde anlasilmis galiba transferi an meselesiymis :) hadi bakalim hayirlisi

attirson
18.Haziran.2012, 01:10
Kaynak var mı ?

Lim10
18.Haziran.2012, 01:13
Mbiwa ya mbiwa, gerisi hikaye.

tyfnkrvl07
18.Haziran.2012, 01:53
2 gün sonra açıklanıyor değil mi bizim ceza alıp almayacağımız.Şu iş bitsinde transferler gelir zaten.

KanaKe
18.Haziran.2012, 18:23
Kaynak var mı ?

kaynak alman basini lucio yasli masli ama iyi bir stoper hem serdarla bekir ondan cok sey ögrenir mbiwa genc ve yetenekli olabilir fakat bonserviside bir o kadar tuzlu olur 8-10 milyondan assagi birakmazlar o adami.

RaSenGan
18.Haziran.2012, 18:32
21'inde Saraçoğlu'nda imzalıyormuş Kuyt.

ommix
18.Haziran.2012, 19:03
kaynak alman basini lucio yasli masli ama iyi bir stoper hem serdarla bekir ondan cok sey ögrenir mbiwa genc ve yetenekli olabilir fakat bonserviside bir o kadar tuzlu olur 8-10 milyondan assagi birakmazlar o adami.

Seneye sözleşmesi bitiyor Mbiwa'nın.Eğer bize gelmek isterse o kadar para vermeyiz.Nuri Şahin ile bizim adımız geçiyor bu aralar.Geleceğini zannetmiyorum ama kiralık olarak alınabilir en azından

GeanyGS
18.Haziran.2012, 19:30
Hamit ne şiş yansın ne kebap diyor. Hem şampiyonluğa oynayan bir kulüpte binlerce taraftar benim ismimi söylesin hem kariyerimde hiç kazanmadığım kadarını 30'ndan sonra kazanayım diyor. Hamit Türk olmasa haberini gördüğümüz yerde Allah korusun derdik. Kötü futbolcu değil ama bırakın 4 seneye 20 milyon euroyu senelik 2 milyon versem elim titrer. Bu sene GS'da Engin'in, Fener'de Caner'in yaptığı katkıdan en fazla bi kademe üstünü yapar oda şüpheli.

attirson
18.Haziran.2012, 19:47
Hamit ne şiş yansın ne kebap diyor. Hem şampiyonluğa oynayan bir kulüpte binlerce taraftar benim ismimi söylesin hem kariyerimde hiç kazanmadığım kadarını 30'ndan sonra kazanayım diyor. Hamit Türk olmasa haberini gördüğümüz yerde Allah korusun derdik. Kötü futbolcu değil ama bırakın 4 seneye 20 milyon euroyu senelik 2 milyon versem elim titrer. Bu sene GS'da Engin'in, Fener'de Caner'in yaptığı katkıdan en fazla bi kademe üstünü yapar oda şüpheli.

Her kelimesine katılıyorum.Hamit'in tek ekstrası joker oyuncu olması yoksa klasik bir oyuncu kesinlikle o paraları haketmiyor.

Lim10
18.Haziran.2012, 22:55
Okan Alkan'ın Bucaspor ile sözleşme imzaladığı yazıyordu, bilgisi olan?

ReaList
18.Haziran.2012, 22:57
Okan Alkan'ın Bucaspor ile sözleşme imzaladığı yazıyordu, bilgisi olan?

Fenerbahçe'nin Salih Uçan karşılığında Bucaspor'a verdiği Okan Alkan, Ege ekibiyle 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

https://twitter.com/Bucaspork/status/214775139722735619/photo/1

sarianet
18.Haziran.2012, 22:59
öyle yada böyle real madridin sözleşmeli oyuncusu ve mourinyo takımına almış fazla hamiti küçümsüyorsunuz bi alex değil ama orta sahamıza beyin katacaktır eğer elirse parasından banane yöneticiler düşünsün onu hala muhasebecilij yapanlar var :D

Bordo61Mavi
19.Haziran.2012, 00:58
Trt son dk veriyor

Hasan Ali Fenerbahcede

goosfraba
19.Haziran.2012, 00:59
1241545. oldu artık.

ReaList
19.Haziran.2012, 02:02
Hasan Ali Fenerbahçe Avrupa'da olsa da olmasa da alınacak bir isim onun için her an açıklama gelebilir, Eğer Fenerbahçe tekrar tongaya düşüp ceza almaktan kurtulursa diğer gelecek Türk oyuncu sizlerinde burda konuştuğu gibi Hamit Altıntop olacaktır.

goosfraba
19.Haziran.2012, 02:35
5.5 milyon euro bonservis, 1.5 milyon euro yıllık diyorlar.

verilen para çok. herhalde ziegler alınmayacak.

SaLviO
19.Haziran.2012, 02:37
5.5 milyon euro bonservis, 1.5 milyon euro yıllık diyorlar.

verilen para çok. herhalde ziegler alınmayacak.

verilen para çok haklısın ama bi tane yerli sol bek söylermisin :D :D :D

goosfraba
19.Haziran.2012, 02:39
özgür'ü sol bek'e alıştırabilirdi mesela. her ne kadar sol açık da olsa, stoch ve caner arasında yer bulması mümkün değil özgür'ün. neden arkada oynamasın?