View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic
ForsakeN
01.Haziran.2011, 00:29
Emre'yi Mehmet'i beğenmiyorsunuz da o oyuncular takım için en fazla mücadele eden oyuncular. Bizi ilgilendiren kısım takımın başarısıysa takım için yararlı olan her oyuncuya sıcak bakarım ben.Arda mesela
SAİT71
01.Haziran.2011, 00:30
Ne ardası arkadaşlar sanki Arda geliyorda :D
Bir deli taş attı kuyuya :D (Delide ben oluyorum bu arada :D )
titates1
01.Haziran.2011, 00:36
Ne ardası arkadaşlar sanki Arda geliyorda :D
Bir deli taş attı kuyuya :D (Delide ben oluyorum bu arada :D )
Yok olay arda'nın gelip gelmemesi değil zaten arda üzerinden apayrı bir konu tartışılıyor şu an =) istersen toraman diyelim farketmez=)
BaGa TaRKaN
01.Haziran.2011, 00:39
Arda Duygusaldır ve Amatör Ruhludur. Futbolu Sevdirende Amatör Ruhtur. Arda Fenerbahçe için Asla Kötü Demez ve Günü Geldiğinde Gelse Bile Kanının Son Damlasına Kadar Savaşır Oynar Galatasaray Aşkınıda Her Yerde İfade Eder.
Benim de En Büyük Hayalim;
http://www.yukleresim.com/images/48714405382631723711.png
GodfatheR
01.Haziran.2011, 00:58
Mesele Emre , Tümer meselesinden çok daha farklı yalnız. Arda, F.Bahçe formasını giymek nasip olmaz inşallah bana dedi. Umarım da nasip olmaz o günleri görmeyiz :)
Transfer sezonuna hızlı girdik çabuk durulduk :D Hani Sezer , Tuncay , yabancı önlibero , Yobo bunlar ne zaman geliyor :p :D
Kaka Leite
01.Haziran.2011, 04:06
Düşüncenden haklısın fakat profesyonellik denen bir kavram var bilmem farkındamısın? Biz bu sene şampiyon olduk. 10 sene sonra demeyeceklerki M. Topuz geldide Beşiktaş forması giydide sonra Fener'e gittide onları şampiyon yaptırdıda vs. vs.
Mehmet Topuz şuan Fenerbahçe forması giyiyorsa ve terinin son damlasına kadar mücadele ediyorsa hiçbir laf söylemeye hakkımız yok. Elin yabancısından daha çok hakediyordur o kupayı.
Benim içimi asıl acıtan şampiyonlukta en ufak pay sahibi olmayan Bilica'nın kupayı en önde taşımasıydı. İçim sızladı gerçekten.
Bence herkesin payı vardı şampiyonlukta tamam bilica çok bişey yapmadı ama sonuçta oda takımımızın bir oyuncusu kaldırıcak tabi :icon_biggrin: Yobo'nun alınması gerek sezerdede sanırım sorun var yobo alınırsa iyi olur :icon_biggrin:
yaman76hakanFB
01.Haziran.2011, 06:29
Sahada emre de mehmet de deli gibi mücadele ediyorlar benim için hiçbir sorun yok ama , arda geliyor desinler istemem kesinlikle istemem ama gelir , oynar alkışlarım desteklerim yorumlarınızın çoğuna katılıyorum ama bazılarında da sizin fenerbahçeliliğiniz bizimkinin üstündeymiş gibi konuşuyorsunuz bunlar gerçekten kırıcı şeyler bu transferler de siz veya ben doğmadan önce de büyük takımlar arasında yapılan transferlerdir sadece bizim ülkemizde değil bütün ülkelerde.
Aşkolsun. Asıl sizin böyle düşünmenize ben kırıldım. Olur mu öyle şey? Ben sadece bir realiteyi belirttim. Çoğunluk sevinir, az bir kısım kabellenemez. Bunun az veya çok Fenerbahçelilikle ilgisi yok. İnsan psikolojisinin genel karakteridir: İnsanların büyük çoğunluğu, özellikle kitlesel durumlarda affetmeye ve unutmaya çok meyillidir. Asla unutmayan ve kolay kolay affedemeyenler ise azınlıktadır. Bunun az Fenerlilik, çok Fenerlilikle en ufak bir ilgisi yok ama yine de farkında olmadan kırdıysam özür dilerim.
Bu arada benim bazı transferlere karşı çıkmam, geçmişte onların Galatasaray veya Beşiktaş forması giymiş olması değil; oradayken sergiledikleri bazı tutum ve davranışlardır. Yoksa tabii karşılıklı transferler olacak. Semih Yuvakuran'ı aldık; Galatasaray'ın efsane sol beki... Bağrımıza bastık. Kim ne diyebilir? Orada da işini yapıyordu, bizde de yaptı. Ama birgün demeç verseydi; "Allah bana Fener forması giymeyi nasip etmesin" diye... Kabullenir miydik? Baliç'i düşün? Galatasaraylıların ne kadarı kabullendi?
TR.CaPTaiN
01.Haziran.2011, 13:21
http://www.yukleresim.com/images/45641665832225819225.jpg
http://www.yukleresim.com/images/45484227355511981588.jpg
http://www.yukleresim.com/images/65262498717106816112.jpg
http://www.yukleresim.com/images/80574056465211149540.jpg
SAİT71
01.Haziran.2011, 14:33
Gökhan Gönülvari düşünce tarzında Abdulkadirde...
KaPaLı
01.Haziran.2011, 14:49
Ben Abdül'e çok güveniyorum. Cristian gibi adamlar oynayacağına Gökay, Abdül gibi oyuncular oynasın daha iyi. Kaybetsin takım ama oynasınlar. Kaybetmek her zaman olacak olan birşey değil. Ama bu oyuncuları kazanmak lazım.
SAİT71
01.Haziran.2011, 14:58
Keşke Abdulkadir şu Aykut hoca döneminde alınmış olsaydı. Hala da geç değil tabi ama Abdulkadir'in yeteneklerini köreltmeden forma şansı vermek lazım. Ne kadar kiralık oynarsa oynasın büyük takımda maç yapıp o stresi yaşayıp tecrübe kazanması çok farklı olacaktır. Aykut hoca bu şansı verir eğer kiralanmazsa...
Aşk-ı Şehir
01.Haziran.2011, 15:11
Abdülkadir ve Berk bu ikisi bizim teknik heyet tarafından baya isteniyolar. Sezer'e karşılık Bilica ve Gökhan'ı değil Abdülkadir ve Berk'i istedi bizimkiler ve bir miktarda para. Sorun şu ki Fenerbahçe yönetimininde bu iki oyuncuyu vermekte bir sıkıntısı olmadığı ama istenilen nakit parayı vermek istemediklerini biliyorum. 2.5 Milyon €'dan yukarı çıkmayız diyo Fenerbahçe yönetimi. Bizim yönetyim 4 ila 4.5 arası bir meblağ istiyo. Buna karşılık Abdülkadir'in verilmesini istemeyen kişide Aykut Kocaman. Ama sanırım onada bazı garantiler verilmiş. O bölgeye çok iyi oyuncular transfer edebilirmiş Fenerbahçe. Capoue ve Diarra gibi isimler...
TR.CaPTaiN
01.Haziran.2011, 15:38
+4.5 m €'yu geçtim, Berk + Abdülkadir = Sezer transferi bile beni mutlu etmez. Bilica ve Gökhan Ünal gibi takasta kullanılacak isimler varken genç oyuncuları takasta kullanmamalıyız. Sezer'e çok ihtiyaç varsa ve Eses Bilica + G.Ünal'ı kabul etmiyorsa parayı basıp alırsın. Gerçi bence Sezer için istenilen para çok yüksek, vazgeçilse daha iyi olur.
Rehavi
01.Haziran.2011, 15:51
Sezer in neyine Fenerbahçe nin ihtiyacı var anlamadım. Alex yoksa zaten bu sistemle oynamaz, Topuz u göbeğe çekerek ortaya üçler, kanatlara da Stoch-Dia yı koyar , paşalar gibide oynar. Unutmadan sizde birde Özer var. Bu adam harcanıp gidecek mi? 26 yaşında adamdan ne gelecek bekliyorlarki bu kadar peşinden koşuyorlar?
SAİT71
01.Haziran.2011, 16:00
Bence Sezer transferi öylesine yapılacak olan bir transfer. Üstelik o kadar para ve oyuncu vererekte kazıklanacağımız bir transfer. Yönetim şu saçma sapan işten vazgeçsin. Helede geleceği olan oyuncuları temelli bonservisiyle satmak gibi bir ahmaklık yaparlarsa alsınlar Sezeri başlarına çalsınlar. O oyuncularda 25-26 yaşında ligi sallayınca bu sefer 5-6 milyon euro nakit para ve yine.kurban olarak Berkler ve Abdulkadirler verilip tekrar alınır. Yazık...
titates1
01.Haziran.2011, 18:58
Bence de sezer transferi çok uzadı iyi fiyata halledilecekse eyvallah iyi transfer de abdüllkadir falan verilmemeli kadroda tutulur sezer'in kullanılacağı gibi kullanılır veya illa eskişehirden birini alacaksak alper'i alalım =)
goosfraba
01.Haziran.2011, 19:07
matuidi için st. etienne'ye teklif yapılmış.
barahir
01.Haziran.2011, 19:21
13,5 Milyon € teklif edilmiş, St. Etienne 16 Milyon € istemiş.. Müzakereler devam ediyor.. bi kaç güne netleşir..
fbdevil190737
01.Haziran.2011, 19:21
Kaynak neresi acaba ? Matuidi çok sağlam transfer olur oyunun her iki yönünü de oynayabilen Capoue ve Diarra 'dan da iyi bir oyuncu bana kalırsa .
Varonil
01.Haziran.2011, 19:31
Matuidi gelirse bomba olur,15 mn'a bağlasınlar şu işi ya.
BleedingMoon
01.Haziran.2011, 19:41
matuidi çok üst düzey bir defansif orta saha. umarım anlaşılabilir.
matuidi olsun, lass olsun yahut capoue olsun emre'nin yanına üst düzey bir oyuncu alınacağını düşünüyorum.
sarianet
01.Haziran.2011, 20:47
13,5 Milyon € teklif edilmiş, St. Etienne 16 Milyon € istemiş.. Müzakereler devam ediyor.. bi kaç güne netleşir..
fark buysa makul bi ölçüde anlaşılır umarım hayırlısıyla biter :)
titates1
01.Haziran.2011, 21:20
Aşkolsun. Asıl sizin böyle düşünmenize ben kırıldım. Olur mu öyle şey? Ben sadece bir realiteyi belirttim. Çoğunluk sevinir, az bir kısım kabellenemez. Bunun az veya çok Fenerbahçelilikle ilgisi yok. İnsan psikolojisinin genel karakteridir: İnsanların büyük çoğunluğu, özellikle kitlesel durumlarda affetmeye ve unutmaya çok meyillidir. Asla unutmayan ve kolay kolay affedemeyenler ise azınlıktadır. Bunun az Fenerlilik, çok Fenerlilikle en ufak bir ilgisi yok ama yine de farkında olmadan kırdıysam özür dilerim.
Bu arada benim bazı transferlere karşı çıkmam, geçmişte onların Galatasaray veya Beşiktaş forması giymiş olması değil; oradayken sergiledikleri bazı tutum ve davranışlardır. Yoksa tabii karşılıklı transferler olacak. Semih Yuvakuran'ı aldık; Galatasaray'ın efsane sol beki... Bağrımıza bastık. Kim ne diyebilir? Orada da işini yapıyordu, bizde de yaptı. Ama birgün demeç verseydi; "Allah bana Fener forması giymeyi nasip etmesin" diye... Kabullenir miydik? Baliç'i düşün? Galatasaraylıların ne kadarı kabullendi?
görünce öyle biraz kırılıyordum sadece teşekkür ederim ağabey açıklaman için
NikolaiBelinski
01.Haziran.2011, 21:20
14,75M€'dan aşağı bitmez bu transfer benden söylemesi.
Zekirdek
01.Haziran.2011, 21:36
Yeterki gelsin Matuidi. Gelecek senede bu sezonki kenetlenmeyi yaşarsak bizi güzel günler bekliyor. Birde 4 tane gurbetçi gelecek dediler. bunların isimleri belli mi?
KaPaLı
01.Haziran.2011, 23:52
Şimdiden ısındım adama. Verilen paralar helal olsun :p
http://twitter.com/#!/armamortale/status/76012636885630976
SAİT71
01.Haziran.2011, 23:58
Bu arada yanlışlık yoksa skor 4-0 Nijerya lehine buda ilginç bir durum... :)
Bizim karabaş gol attı mı ki?
barahir
01.Haziran.2011, 23:59
Attı 1 tane aşırtma. Yanlış anlaşılmasın Arjantin B takımıyla oynuyo ondan 4-0 :)
sarianet
02.Haziran.2011, 00:02
http://img228.imageshack.us/img228/239/71391523.jpg
sarianet
02.Haziran.2011, 00:10
http://www.facebook.com/video/video.php?v=107576582665267&oid=146682582023536&comments
buyrun emenikenin golü :)
LadroN
02.Haziran.2011, 10:17
Karabaş ne abi:D.
Aşk-ı Şehir
02.Haziran.2011, 12:35
Sezer transferi bugün netlik kazanacak. Bakalım sonuç ne olacak?
Estranged
02.Haziran.2011, 17:37
Adamı bi köpek etmediğiniz kalmıştı yahu :n:
Türkiye içinden oyuncu transferlerindeki başarımızı oyuncuları idare etmekte de gösterirsek eminim ki bu sene olmasa bile 1-2 sene içerisinde Avrupa'da da çok iddialı bir konuma geliriz. Üst düzey başarı arayan bir camiayız ve bunun 1-2 sene için zor olduğunu ama bu başarılı politikalar devam ettirilirse hayal olmadığını düşünüyorum.
Şimdi 1 yabancı ön libero transferi bu sene için tek hedefimiz olacak sanırım transfer açısından. Medyada çıkan isimler umut verici, umarım Mascherano'nun adının geçtiği yıllarda Josico'nun gelmesi gibi bir facia yaşamayız.
GodfatheR
02.Haziran.2011, 18:17
Xabi Alonso , Senna diye 1 ay ağladık ha geliyo ha gelicek derken Josico gelmişti :D Aman Allah bi daha öyle bişey göstermesin.
Zekirdek
02.Haziran.2011, 19:57
Şimdiden ısındım adama. Verilen paralar helal olsun :p
http://twitter.com/#!/armamortale/status/76012636885630976
İsmail abi Emenike o bilekliği 1 milyoncudan almış olmalı. :)
GodfatheR
02.Haziran.2011, 20:09
İsmail abi Emenike o bilekliği 1 milyoncudan almış olmalı. :)
Orjinal o bileklik. Sezon boyunca Selçuk'da aynısını takıyordu.
SAİT71
02.Haziran.2011, 20:23
Lig TV:
Yobo'nun bonservisi konusunda anlaşma sağlanamadı. Bunun yanısıra İngiltere'de mankenlik yapan eşininde İngiltere'ye geri dönmek istemeside transferi zora soktu. Diğer isimlere yönelindi.
Semih ve U.Boral ile her konuda neredeyse anlaşıldı.
Sezer transferinde E.Şehir ile F.Bahçenin istediği-verdiği rakamlar arasında fark var. Takasta kullanılmak üzere ise Abdulkadir ismi üzerinde anlaşıldı.
Since-1907
02.Haziran.2011, 23:26
Sky Sport 24 Fenerbahçe'nin Gökhan İnler için 21 milyon euroluk teklif yaptığını yazmış.
http://areanapoli.it/calciomercato/sky---fenerbahce-21-milioni-per-inler_33934.html
ForsakeN
02.Haziran.2011, 23:35
Vallahi süper transfer olur her yönüyle. Türk oluşu,oyun tarzı vs. Ama 21 milyon eder mi? Etmez.
SAİT71
02.Haziran.2011, 23:57
21 milyon euro çok fazla ya ...
BleedingMoon
03.Haziran.2011, 00:07
yuh arkadaş ya gerrard'ı mı alıyoruz :D 21 milyon ne? bu haberi okuyan bir yabancı takımı petrol zengini bir arap şeyhi satın aldı sanır.
Jesus_FB
03.Haziran.2011, 00:19
Sezer transferi bugün netlik kazanacak. Bakalım sonuç ne olacak?
Bir gelisme varmi?
Aşk-ı Şehir
03.Haziran.2011, 00:30
Bir gelisme varmi?
Olay iyice Kemal Sunal muhabbetine döndü. Bugün görüşmediler. Yarın belli olacakmış. :D
KaPaLı
03.Haziran.2011, 00:32
Umarım Aykut hoca, Kamil Ahmet Çörekçi'yi transfer etmek ister. Çok sağlam oyuncu.
TR.CaPTaiN
03.Haziran.2011, 00:50
Gökhan İnler o kadar talibi varken Türkiye'ye gelmez. Gelecek olursa da şahsen ben verilecek parayı hiç dert etmem. Yobo takımda kalsa ortasahada Emre - G.İnler olsa daha ne isteyelim ? :}
BleedingMoon
03.Haziran.2011, 01:12
bir de şöyle bir şey var.
http://s4.postimage.org/63exq9shf/g_inler.png
ForsakeN
03.Haziran.2011, 01:19
Gözükmemiş senin ki.
http://s4.postimage.org/9n0vg2v7m/g_inler.png
Bu fotograf Fenerbahçe'ye gelişini kolaylaştırmaz da Galatasaray ve Beşiktaş'ın onu almasına engel olabilir :)
TR.CaPTaiN
03.Haziran.2011, 01:20
Gökhan İnler kendi sitesinde taraftarların mesaj attığı bölümde küçükken Beşiktaşlıydım ama şimdi takım tutmuyorum demişti. Bu Fenerbahçe formalı resmi sorulduğunda da küçükken tüm takımların formalarını giymeyi severdim demişti.
Revolution
03.Haziran.2011, 01:33
Anlasilan Gokhan İnler de kucukken takim degistirenlerden :) Buyuyunce de degistirir insallah :D
anil luque
03.Haziran.2011, 01:35
21 milyon euro he ? 21 milyon euro'ya kimler kimler alınır Gökhan İnler ne yahu..
titates1
03.Haziran.2011, 03:30
21 milyon çok para ayrıca galatasaray konusunda da yazmıştım gökhan inler'in Türkiye'ye geleceğini düşünmüyorum juventus'un 15 milyonluk teklifini kabul ettiklerini duymuştum eğer zaten gökhanla anlaşılırsa bile 15-16 dan yukarı bir fiyat verilmemeli
Kaka Leite
03.Haziran.2011, 03:49
Çok para bence etmez verilmemeli :u: :icon_lol:
SAİT71
03.Haziran.2011, 12:11
Aziz Yıldırım'dan Cavcav taktiği!
Yıldırım, Santos görüşmeleri için Barcelona'ya, fiyatın artacağını düşünerek, Copa America'nın bitiş tarihi 25 Temmuz'a gün verdi!
http://cdn.sporx.com/img/3/2011/andresantos_niang1583411.jpg
Fenerbahçe'deki 14. yılını geçiren Başkan Aziz Yıldırım, Brezilyalı sol bek Andre Santos'a talip olan Barcelona'yla yaptığı görüşmelerde adeta 'tecrübesini' konuşturuyor. Yıldırım, devre arasında teknik direktör Aykut Kocaman tarafından 'takımdan gönderilsin' denilen Andre Santos'ta ısrar eden tek isimdi. Kocaman'la yaptığı görüşmede "Bu adam, Brezilya Milli Takımı'nın sol beki. Üç günde satmaya kalkarsak, üç kuruşa gider. Ama takıma kazandırıp performans alırsak, çok daha iyi fiyata satarız" diyerek Brezilyalı'dan ümitli olduğunu göstermişti. Başkanın bu konudaki tahminleri tuttu, Santos Barcelona'nın transfer listesine girdi.
EN İYİ FİYATA SATACAK
Bundan sonraki dönemde de Aziz Yıldırım, futbolcu satışında duayen isim olan Gençlerbirliği'nin efsane başkanı İlhan Cavcav'dan esintiler sundu! İlk başvuruda oyuncuyu satmayı düşünmediklerini söyledi. Şampiyonluk haftasındaki ikinci görüşmede ise Santos'un bonservisine 16 milyon Euro fiyat biçti. Bu bedel Barcelona kulübüne fazla geldi. Son olarak Barça, fiyatta indirim istedi. Başkan Aziz Yıldırım ise İspanyollar'a 25 Temmuz'a gün verdi. Bu tarih, 24 Temmuz'da oynanacak Copa America finalinin 1 gün sonrası... Yıldırım, Andre Santos'un kupadaki performansıyla yıldızlaşacağını öngörüyor ve şimdiden Brezilyalı'yı en iyi fiyata satmanın hesaplarını yapıyor.
sporx.com
sarianet
03.Haziran.2011, 12:50
Yalan Rüzgarı :D:D:D
http://img196.imageshack.us/img196/1530/94673324.jpg
ForsakeN
03.Haziran.2011, 13:16
Yalnız oyuncuların hepsi zenci :D En azından artık destekli atıyorlar.
Cengo
03.Haziran.2011, 13:20
Fotospor belgesiz haber yapmazmış :n:
World Hollow o1
03.Haziran.2011, 13:59
Yalnız oyuncuların hepsi zenci :D En azından artık destekli atıyorlar.
Takımda 3 tane siyah olsun şampiyon oluruz dedik.
adamlar iyice mülteci kampına çevirdiler bizi... :n:
TR.CaPTaiN
03.Haziran.2011, 21:10
Bugün bazı gazetelerde, internet sitelerinde, radyolarda ve televizyonlarda ısrarla Kulübümüzün Udinese’de forma giyen Gökhan İnler ile ilgilendiği haberi yayınlanmaktadır.
Adı geçen oyuncuyla ilgili herhangi bir transfer çalışmamız veya düşüncemiz bulunmamaktadır. Bu yöndeki haberlere itibar edilmemesini rica ederiz.
Fenerbahçe Spor Kulübü
sarianet
03.Haziran.2011, 22:35
gökan inlerle ilgileniyoruz demekki:D
Zekirdek
04.Haziran.2011, 11:02
Esat Dergi: Fenerbahçe'de Yobo'nun bonservisi alındı. Hayırlı olsun.
Revolution
04.Haziran.2011, 11:23
Serdar Kesimal yedek olacak herhalde bu gelişmeyle. Hayırlı olsun doğru hamle yaptı Fenerbahçe. Ön libero'ya yabancı kontenjanı yetiyor mu?
Estranged
04.Haziran.2011, 11:31
Yobo'nun ön liberoda oynatılma ihtimali geliyor aklıma. Kumar olur ama işe yararsa çok iyi bir Fenerbahçe izleyebiliriz.
sui generis
04.Haziran.2011, 12:29
yok ya öyle bir şey yapacaklarını sanmıyorum. bence serdar yedek beklemeli. serdar ı da oynatırsak yedek stoperimiz kim olacak?
Since-1907
04.Haziran.2011, 12:44
yok ya öyle bir şey yapacaklarını sanmıyorum. bence serdar yedek beklemeli. serdar ı da oynatırsak yedek stoperimiz kim olacak?
Bekir var.Yobo ön libero felan oynatılmaz anlaşılırsa.Lugano-Yobo iyi anlaştılar sezon boyunca asıl alınmasının sebebide odur zaten.Ön libero olarak oynatılacak olsa başka adamlar alınır.İnşallah alınmıştır Yobo'nun bonservisi.Geriye bir tek ön libero transferi kalıyor önem arzeden.
eng1n
04.Haziran.2011, 13:26
Serdar'ın yedek kalması iyi olur zaten ilk sezonunda hemen 11 başlarsa bekleneni veremez ki bence bu sezon yeterli derecede maç oynayacak. Yobo'nun Afrika uluslar kupasına falan gideceğini düşünürsek veya sakatlıklar, kart cezaları.
titates1
04.Haziran.2011, 17:08
sol beke monte etsin serdar'ı =)
TR.CaPTaiN
04.Haziran.2011, 17:47
Yobo'nun bonservisini 3.5 m €'ya almışız. Çok iyi hamle oldu. Lugano, Yobo ve Serdar gibi 3 tane kaliteli stoperimiz oldu. Bunun yanı sıra Bekir ve Orhan gibi kaliteli alternatifler de var. Lugano - Yobo ikilisiyle yola devam edip, Serdar'ı da yavaş yavaş takıma ısındırırız. Lugano zaten yapısı itibariyle fazla kart gören bir oyuncu. Serdar, Lugano'nun yerine çok fazla şans bulacaktır. Yobo da Afrika kupasına gittiğinde onun yerinde oynar. Bunun haricinde ZTK'da da muhtemelen Serdar'ı kullanırız. Ben Serdar'ın rahat 20 maç oynayacağını düşünüyorum.
Clayman
04.Haziran.2011, 17:52
Serdar gibi adam çürüyecek kulübede. Yanarım yanarım ona yanarım.
Rehavi
04.Haziran.2011, 17:53
Bence Türkiye Kupası na gerek olmadan da 20 maça çıkar.Lugano nun kart cezaları, Yobo nun kaçıracağı yaklaşık 10 maç zaten Serdar a yeter. 3.5 milyona alınmışsa bence çok iyi iş çıkarılmış.
TR.CaPTaiN
04.Haziran.2011, 17:53
Büyük takımlarda 18 kişilik kadronun birbirine yakın kalitede olması lazım. Aksi takdirde Emre yerine Cristian oynadığında durum malum. Dolayısıyla Serdar çalışarak formayı kapmaya çalışacak. Yeteri kadar çalışırsa çürümez, çalışmazsa çürür.
sananes
04.Haziran.2011, 17:57
Ön libero'ya da şimdi beni alsınlar o zaman.Tamam arkadaş biliyoruz Yobo iyi oyuncu da Selçuk'a kaldık yine ben ona üzülüyorum.Madem Yobo'nun bonservisini alacaktın Selçuk İnan'ı bi şekilde ikna edip alacaktın.
SAİT71
04.Haziran.2011, 18:29
F.Bahçe'de Bekir Bilica felan bile bence yeterli şansı buldular. Bakın mesela Bilica'ya, verilen şansı nasıl bitirdi. Bekir ise çoğu zaman vasatı aşamadı. Serdar bunlardan daha farklı. O ne 1. stoper nede 2. stoper. Bana göre 1.5. stoper :D Yedek kulübesi için alındı evet ama daha ziyade Yobo ve Lugano'nun dinlendirilmesi, ligdeki yoğun tempoda daha dirençli olarak oynatılması, cezalı sakatlık durumlarında yine alternatif olması açısından alındı. Çürümesi için 8-10 maç oynayıp sezonu kapatması lazım. Belki Daum felan olsa anlarımda, takımımızın başında Aykut hoca var. Bu konuda adil olacağından şüphem yok. En azından yeterli şansı tanıyacaktır ona ve onun gibilere.
Bu konuda en basitinden 2 örnekte var:
Gökay İravul ve Okan Alkan. Birisi ilk önce sağ bekte oynadı ve hatta ilk oynadığında müthişti asist yaptı sanırım Antalya maçıydı ama devamında işi yokuşa sürüp ben oldum havalarına girince birden kesik yedi ve sonunda kiralık gönderildi. Diğeri ise verilen şansı kullandı, yeteneklerini gösterdi kısmen ve Bir çok Aykut hocanın istediği maçlarda kendi yaşına ve Tr standartlarına göre yeterli süreyi aldı. Serdar daha tecrübeli bir oyuncu o da Gökay'dan daha fazla süre alacaktır.
di canio
04.Haziran.2011, 18:34
Serdar çürümek istemiyorsa çalışır. Aykut Kocaman gibi bir fırsat var önünde. Çalışana, hakedene formayı veriyor. Kötü oynuyorlarsa isimleri Lugano, Yobo diye katlanmaz. Hele ki yabancı sınırlaması varken.
titates1
04.Haziran.2011, 18:42
çok iyi alternatifli kadro kurulması , yıllardır istenilen şey yapılıyor şimdi de beğenmemeye başlıyoruz ilginç , cesurca paraların harcanıp bol alternatifli yedek ile ilk 11 oyuncusunun farkının olmadığı bir kadro , her zaman başarı getirir
vego
04.Haziran.2011, 18:43
Güiza: "Yine Mallorca forması giymek istiyorum. Bu yaz ne olur bilmiyorum ama antrenör isterse ben dönmek isterim. Orası benim evim"
Sporx
yaman76hakanFB
04.Haziran.2011, 19:15
Dün milli maçta bizim "modern köleyi" (kendisini böyle tanımlamıştı) gözüm hiç tutmadı. Gerçi dün milli takımda işleyen ne vardı ki, Serdar işlesin? Ama Yobo'nun yerini tutmak filan. Hikaye bunlar.
-------------------------------------------------------------------
Esat Dergi: Fenerbahçe'de Yobo'nun bonservisi alındı. Hayırlı olsun.
İşte bu çok güzel. Emeği geçen herkese teşekkür. Zaten Aykut hoca, bulmuşken böyle bir stoperi, kolay kolay bırakmak istemezdi.
Varonil
04.Haziran.2011, 22:13
Serdar Kesimal kulübede çürüyecek demek önyargı olur.Çalışşsın,kapsın formayı.Yobo Şubatta Afrika Kupasına gidecek,Lugano desen muhakkak kart cezası çeker.ZTK'sı da var bunun.Lig+Kupa+Avrupa derken Serdar'ın bu sezon 20-25 resmi maça çıkabileceğini düşünüyorum.
Rehavi
05.Haziran.2011, 02:07
Bende artık klasik stoper çürüten Fenerbahçe mantığını Aykut Hoca nın değiştireceğini düşünüyorum. Yalnız Bilica da gidiyorsa eldeki stoperler az gelebilir. Geçen seneye aldanmayın hem kupa da hem Avrupa da çok çabuk havlu attı Fenerbahçe... Yobo-Lugano haftada bir maçla sezonu bitirdiler. Bizim gibi bahtsızlar zor bulunur ama Beşiktaş ın sezon başı Sivok-Toraman ikilisiyle başlamak isterken, elde Ersan-Sivok-Toraman-Ferrari varken kupa finalini Aurelio ile oynamak zorunda kaldığını hatırlatırım. Stoper de kritik maçlarda Bekir-Serdar ikilisine kaldığınızı düşünürseniz işin ciddiyetini belki daha iyi anlatmış olurum.
Varonil
05.Haziran.2011, 02:17
Düşüncenize kesinlikle katılıyorum.Beşiktaş'ın bu sezon ayrıca yaşadığı bir sakatlık sorunu vardı ki,Fenerbahçe'nin bu derece yüksek bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum.İlhan ve Bilica mental olarak yetersiz futbolculardı Fenerbahçe'de oynamak için,gitmeleri oldukça doğru hamleler.Kulübede yabancı bir stoper bekletmek doğru değil bence.
Diego Lugano
Joseph Yobo
Bekir İrtegün
Serdar Kesimal
Hasan Erbey
5 tane stoperimiz var şu anda kadroda,3 kulvarda mücadele eden bir takıma yetecek isimler olduğunu düşünüyorum.Bazı maçlarda genç Hasan'ı bile ilk 11'de izleyebiliriz bu sene.
sarianet
05.Haziran.2011, 02:18
sakatlık konusunda fenerbahçe doktorları da on numara gerçekten
maç trafiğinin yanında bunun da etkisi azımsanamaz :)
Revolution
05.Haziran.2011, 02:22
Varonil'in azdiklarinin yani sira daha Orham Sam var. Gerekirse o da stoper oynar pasalar gibi.
Rehavi
05.Haziran.2011, 02:31
Ne bileyim, bizim iki tane as stoperimiz 6 şar ay sakatlanınca tamamen paranoyak olduk :) Aslında Bilica ya da hem cinsi bir oyuncu derinlik açısından iyi olabilir.
kalemci
05.Haziran.2011, 02:37
fener şuan için durgun bi transfer sezonu geçiriyor bence bombayı patlatacaklar bizde izleyeceğiz :)
Zekirdek
05.Haziran.2011, 09:08
@Varonil
Mert abi Orhan Şam'da listeye eklenebilir. Stoper oynama özelliği var. 6 stoper ve bunların 5'i saf stoper iken bu konuda sorun çekeceğimizi sanmıyorum.
eng1n
05.Haziran.2011, 10:46
fener şuan için durgun bi transfer sezonu geçiriyor bence bombayı patlatacaklar bizde izleyeceğiz :)
Gerek yok bombaya falan ki tahminimce öyle yıldız transferi falan da yapmayacağız Matuidi,Capoue falan bomba sayıyorsan başka tabi.
KaPaLı
05.Haziran.2011, 11:26
Ne kadar doğru bilmiyorum ama ; Bilica + Berk Elitez ( kiralık ) + 3.250 = Sezer Öztürk diyolar. Doğruysa çok pahalı transfer.
Aşk-ı Şehir
05.Haziran.2011, 11:43
Aynen katılıyorum ve Bilica'ya hala karşıyım...
sui generis
05.Haziran.2011, 11:45
bundan önce konuşulan tekliflere göre bence bir hayli iyi. para 2-2,5 a indirilirse daha iyi olur.
KaPaLı
05.Haziran.2011, 11:55
Berk Elitez'in gitmesi iyi aslında, Aykut hoca çok tutuyo onu. Oda Okan gibi akıllanması için yollanıyor takımdan. Fazlasıyla psikopat bir çocuk Berk. Çok yetenekli ama kafası bir hayli kırık.
TR.CaPTaiN
05.Haziran.2011, 12:47
Ne kadar doğru bilmiyorum ama ; Bilica + Berk Elitez ( kiralık ) + 3.250 = Sezer Öztürk diyolar. Doğruysa çok pahalı transfer.
Bu anlaşma Fenerbahçe açısından fena değil gibi. Hem Bilica'yı göndererek yabancı kontenjanı açılmış olacak, hem de Berk Eses'te Fenerbahçe'ye göre daha fazla şans bulabilir. Abdülkadir de takımda kalmış olur. Bence bu şartlar güzel.
eng1n
05.Haziran.2011, 12:52
Yine pahalıda eski haberlere göre iyi bence Bilica'dan kurtuluyoruz Berk orada kendini geliştirebilir fiyatlar eski haberlerde falan 5 M€ falan diye geçiyordu 3.250 fena değildir.
Revolution
05.Haziran.2011, 12:53
Bence o anlasma Fenerbahce'nin avantantajina. Hem Bilica'dan kurtulacaklar hem Berk tecrube kazanacak. Para da artik dogal karsilaniyor yerli piyasasinda.
TR.CaPTaiN
05.Haziran.2011, 12:53
http://www.yukleresim.com/images/56934290826470783412.jpg
Hasan Çetinkaya pres mi yapıyor, normal sohbet mi ediyor acaba ? :}
Rehavi
05.Haziran.2011, 12:55
Oyuncunun piyasası budur ama Fenerbahçe ye bu oyuncu ne kadar gerekli tartışırım. Yoksa fiyatı uygun bile denebilir Türk oyuncuların transfer bedelleri düşünüldüğünde.
di canio
05.Haziran.2011, 13:40
http://www.yukleresim.com/images/56934290826470783412.jpg
Hasan Çetinkaya pres mi yapıyor, normal sohbet mi ediyor acaba ? :}
Geçen yıl olmadı, o sene bu sene mi ? :)
kalemci
05.Haziran.2011, 14:42
Berk Elitez'in gitmesi iyi aslında, Aykut hoca çok tutuyo onu. Oda Okan gibi akıllanması için yollanıyor takımdan. Fazlasıyla psikopat bir çocuk Berk. Çok yetenekli ama kafası bir hayli kırık.
kırık derken nasıl kafası kırık :)
barahir
05.Haziran.2011, 14:45
Şu bizim gençlerin mentalite sorununu hallettik mi, Dünya şampiyonu oluruz..
eng1n
05.Haziran.2011, 14:52
bkz: batuhan karadeniz
kalemci
05.Haziran.2011, 14:54
o zaman Allah sabır versin Eskişehire Batu ile ikisi sorun üstüne sorun çıkartır :)
nekop
05.Haziran.2011, 16:08
Şu bizim gençlerin mentalite sorununu hallettik mi, Dünya şampiyonu oluruz..
dünya şampiyonluğunu göremeye ömrümüz yetmeyecek demek ki. :)
SAİT71
05.Haziran.2011, 16:19
Tamamda artık şu ön libero transferine geçsek diyorum, bir an önce transferleri yapıp takımı oturtmak lazım. Ne kadar çok çabuk takım kenetlenirse Şampiyonlar Ligi'nin ilk maçları için o kadar avantajlı oluruz. Elimizi çabuk tutmamız lazım. Fransa'dan ismi geçen önliberolardan birisini alırsak bana göre bomba transfer yapmış oluruz.
KaPaLı
05.Haziran.2011, 23:46
Senin şu soruların beni sesli güldürüyo inan :icon_smile: Sorunlu birisi Berk. Ne zaman ne yapacağı belli olmuyo. İyi oynarken birden rakibe kafa atıyo, veya kötü oynuyo çat diye topu takıyo 90'a. Kafa olarak düzelirse çok etkili olur.
kalemci
05.Haziran.2011, 23:53
Senin şu soruların beni sesli güldürüyo inan :icon_smile: Sorunlu birisi Berk. Ne zaman ne yapacağı belli olmuyo. İyi oynarken birden rakibe kafa atıyo, veya kötü oynuyo çat diye topu takıyo 90'a. Kafa olarak düzelirse çok etkili olur.
Hiç takip etmedim Berk'i bilemedim malesef :) Bide İlhan Mansız'da kırıktı, Nouma'da kırıktı, Batuhan'da aynı şekilde :) o farkı sormuştum :D
TR.CaPTaiN
06.Haziran.2011, 01:31
_ugurboral Uğur Boral
1 yil daha fenerbahce !!!!
Hayırlı olsun. Alternatifli kadro açısından Uğur'un kalması iyi oldu.
Sheriff
06.Haziran.2011, 01:35
Form tuttuğunda ne kadar etkili olduğunu biliyoruz Uğur'un. Sevindim bu habere..
barahir
06.Haziran.2011, 01:54
Sanırım bu imza onun denenmesi için atıldı.. Ben öyle anladım 1 yıldan.. Toplarladın toplarladın, toparlayamadın güle güle diyecekler bence
Kaka Leite
06.Haziran.2011, 03:43
Uğurun kalması kadro için iyi olmuş :icon_biggrin:
sarianet
06.Haziran.2011, 04:05
bkz: batuhan karadeniz
batuhan ayrı bi olay hocam :D tezlik futbolcu:D
Cengo
06.Haziran.2011, 04:38
Aykut Kocaman Hazard ile görüştü diyorlar ama konuşulan ne bilen yok.
Since-1907
06.Haziran.2011, 11:21
Uğur'un gününde olduğu gün bir gözlemci Uğur'u izlese 10 milyon euro verip almak ister takımı ama Uğur'un sezon içinde öyle oynadığı maç sayısı taş patlasa 2-3 oluyordu.Bu istikrar sorununu çözebilseydi çok farklı yerlere gelirdi.Herşeye rağmen geniş kadro açısından Uğur iyi bir oyuncu.Geçen sezon ağır bir sakatlık yaşamışken Fenerbahçe'nin onu bırakması hoş olmazdı.Gelecek sezon forma şansı bulduğu sürece faydalı olacağına inanıyorum.
Hazard haberlerinin açıkcası doğru olduğuna inanmıyorum.Olsa bile almamız çok zor.ManU ve Chelsea'nin de istediği konuşuluyor.Hazard'ın transfer olmasını herkes ister fakat ön libero transferi dururken alınması lüks olur.Ayrıca Dia sakatlık sorunu yaşamazsa gelecek sezon özellikle Şampiyon Ligi'nde iyi işler yapacağını düşünüyorum.
eng1n
06.Haziran.2011, 12:05
Uğur en şanssız oyunculardandır özellikle sakatlık açısından ŞL'de Çeyrek finale çıktığımız sezonu geçiyorum orada zaten çok iyiydi. örneğin geçen sene Kanatlarda sıkıntı vardı Daum'da mecburen Sivas maçında şans vermişt uğur'a,i 2 gol attı çok iyi oynadı maçtan sonra hemen sakatlandı. Kalması iyi oldu rotasyonda kullanılabilir gerektiğinde sol bek bile oynar.
RasAnt
06.Haziran.2011, 12:54
Yoboyla anlaşmışız sanırım.
Lugano-Yobo-Santos-Orta Saha-Baroni-Stoch-Dia-Alex-Niang-Emenike (10 yabancı)
Guiza-Bilica gidici
Hazard falan alınmaz bence yer yok.
RasAnt
06.Haziran.2011, 13:26
Katar’dan gelen bir haber Fenerbahçe gündeminde bomba etkisi yarattı. Türkiye’de adını Beşiktaş’tan Rodrigo Tabata’yı kiralayarak duyuran Al Rayyan Kulübü’nün Sarı-Lacivertliler’in iki forveti Mamadou Niang ve Daniel Güiza’yı renklerine bağlamak için harekete geçtiği belirlendi.
Bu iki ismin de yapılan görüşmeler sonucunda ikna edildiği, Fenerbahçe yönetiminin de onay vermesi durumunda transferin noktalanacağı bildirildi. Sarı-Lacivertliler’in, gerçekleşmesi durumunda bu transferlerden ne kadar kazanacağı henüz açıklanmazken, Arap kulübünün iki oyuncu için oldukça yüklü bir ödeme yapmayı göze aldığı ifade edildi.
Fenerbahçeli yöneticilerin bir yıllık sözleşmesi daha olmasına karşın Daniel Güiza’yı, elden çıkartmak istemesine kesin gözüyle bakılıyor. Türkiye’ye geldiği günden bu yana Süper Lig’de futbolun çok sert oynandığından yakınan 31 yaşındaki Niang’ın da iyi bir ücret karşılığında satılabileceği gelen bilgiler arasında. Başkan Aizz Yıldırım da geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada “Satılmayacak oyuncu yoktur” açıklaması yapmıştı.
TRT 3
Lucas Neill
06.Haziran.2011, 13:59
http://www.kayserispor.org/serdar-kesimal-transferinin-perde-arkasi-serdar-erbasi.html
Serdar Kesimal transferi ile ilgili ilginc bir yazi var. Eger dogruysa cok para.
Rehavi
06.Haziran.2011, 14:07
Bence Fenerbahçe Emenike de geldikten sonra iyi para verirlerse hiç durmasın satsın Niang ı... Emenike nin gelişiyle iki tane aynı tarz forvet var ellerinde. Gelen parayla hava toplarına hakim başka bir forvet alınabilir.
http://www.kayserispor.org/serdar-kesimal-transferinin-perde-arkasi-serdar-erbasi.html
Serdar Kesimal transferi ile ilgili ilginc bir yazi var. Eger dogruysa cok para.
Doğru olmasa bile Okan ile İlhan ın gideceği kesin. Gökhan Ünal ın da verileceğini herkes konuşuyor. Zaten bu sene de geçti mi Gökhan Ünal ın bonservisi iyice düşer. Oradan da bir zarar içinde olacaktır Fenerbahçe. Toplamda 11 e olmasa bile 7-8 civarı birşeyler verilmiş gibi duruyor. Çok para, inşallah Serdar bonservis bedelinin etkisi altında kalmaz. Milli takım için ümitli olduğum bir oyuncu, Fenerbahçe kariyeri sıkıntılı geçerse zor toparlanır. Tüm bunlara rağmen Aykut Hoca onun için büyük avantaj.
KanaKe
06.Haziran.2011, 15:38
ben sezer transferine tamamen karsiyim özer varken o adama gerek yok zaten özerden daha yetenekli bir oyuncuda degil fakat özeri göndereceklerse hayhay alsinlar sezeri..
TR.CaPTaiN
06.Haziran.2011, 15:38
Baya ustaca hesaplar dönmüş. :} İlhan'a 2 milyonu şu devirde kimse vermez. İlhan Fenerbahçe'ye bedelsiz olarak geldi. Bahsedilen 11 milyondan 2'yi hemen düşelim. İkinci mesele Gökhan Ünal'ın maaşının Fenerbahçe tarafından ödenmesi. Fenerbahçe açısından hiçbir mantığı yok. Fenerbahçe Gökhan Ünal'ı herhangi bir Anadolu takımına gönderebilirdi.Gerekirse bonservis almazdı yine -3 milyon işine girmezdi. Dolayısıyla ben maaş işine de inanmıyorum. Kalan 9'dan 3'ü de düşelim. Okan konusuna gelecek olursak; hem Fenerbahçe hem de Kayserispor 0.5 milyon için meseleyi bu kadar karışık hale getirmez. Gökhan Ünal bana göre de sonunda Kayserispor'a verilecek ama Okan verilecek olsaydı bu dönemde verilirdi, bu dönemde verilmediyse 2 sene sonra Fenerbahçe'ye geri dönme ihtimali çok daha yüksek.
oguzyoruk Oguz Yoruk
Baskan Tuncay Sanli'yi alabiliriz demis ama Aykut Kocaman ihtiyacimiz yok diyerek istememis...
oguzyoruk Oguz Yoruk
FB, önceliği Diarra'ya veriyor olmazsa Capoue,Sissoko,Matuidi listede Aykut hoca özellikle Diarra'yı istiyor,kiralik formulu devreye girecek
oguzyoruk Oguz Yoruk
R.M.'deki Lassana Diarra arkadaslar. Transferin Temmuz basindaki hazirliklara yetistirilmesi planlaniyor.
TeNaciOUS MidFieLdeR
06.Haziran.2011, 18:09
Güiza gitmek için fedakarlık yapacak
http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2011/06/06/guiza-gitmek-icin-fedakarlik-yapacak-1396665.Jpeg
Fenerbahçe'de yabancı kontenjanından dolayı tüm planların takımdan ayrılması üzerine yapıldığı Daniel Güiza'dan müjdeli haber geldi. İspanyol Futbolcu MARCA Gazetesine yaptığı açıklamada ülkesine dönme isteğini yineledi ve "her türlü maddi fedakarlığa hazırım" dedi.
Lig TV'nin internet sitesinin haberine göre; Sarı lacivertli kulüpten aldığı yüksek maaşı hatırlatılan Guiza, yaptığı açıklamada : " Hiçbir şey değişmedi, ben eski Mallorca'daki Guiza'yım. Bu Kulübe geri dönmek en büyük hayalim, bu konuda para kaybetmeyi de seve seve göze göze alırım" ifadelerini kullandı.
İspanyol Futbolcu ayrıca : "Hiçbir zaman Mallorca formasını yeniden giyeceğime inancımı kaybetmedim ve şuan buna bütün kalbimle inanıyorum. Buraya geri dönmek benim için büyük bir onur olacak, bu konuda daha fazla ne söyleyebilirim bilmiyorum artık top Mallorca Menajeri Laudrup'ta" şeklinde konuştu.
Artık 30 yaşına geldiğini belirten Daniel Guiza: "Kendimi olağanüstü iyi durumda hissediyorum, Fenerbahçe izin verdiği takdirde geri dönmeye hazırım" dedi.
milliyet 15:12 | 06 Haziran 2011
KanaKe
06.Haziran.2011, 19:55
oguzyoruk Oguz Yoruk
Baskan Tuncay Sanli'yi alabiliriz demis ama Aykut Kocaman ihtiyacimiz yok diyerek istememis...
oguzyoruk Oguz Yoruk
FB, önceliği Diarra'ya veriyor olmazsa Capoue,Sissoko,Matuidi listede Aykut hoca özellikle Diarra'yı istiyor,kiralik formulu devreye girecek
oguzyoruk Oguz Yoruk
R.M.'deki Lassana Diarra arkadaslar. Transferin Temmuz basindaki hazirliklara yetistirilmesi planlaniyor.
diarra yanlis transfer olur adam emre tarzi bir oyuncu emre varken ona gerek yok emrenin yanina fizigi kuvvetli top kapma orani yüksek vede kaptigi toplari iyi kullanan bir oyuncu lazim.
Revolution
06.Haziran.2011, 20:01
Lassana Diarra çok iyi bir futbolcu ama Fenerbahçe açısından gereksiz olur. Alou Diarra aranan adam bence.
Rehavi
07.Haziran.2011, 00:54
"Kalma ihtimalim yüzde 50"
Fenerbahçe'nin sözleşmesini yenilemek için görüşmelerde bulunduğu Semih Şentürk'ten gündem yaratacak açıklamalar geldi. Radyospor'un canlı yayınına telefonla bağlanan milli futbolcu, yaptığı açıklamada, "Sözleşmemin lig bitmeden yenilenmiş olmasını tercih ederdim, şimdi bu ihtimal %50" dedi.
Ocak ayında La Liga ekiplerinden Deportivo La Coruna takımıyla anlaştığını ancak İspanyol Kulübünün küme düşmesi nedeniyle bu transferden vazgeçildiğini açıklayan Semih, "Stilim İspanya Futboluna daha çok uygun, şartlar oluşursa La liga'da oynamak istiyorum" ifadelerini kullandı.
Milli Takım kampındayken yurtdışından teklifler geldiğini duyduduğunu belirten Semih, "Şu an serbest bir futbolcuyum, doğal olarak yurtdışından da teklifler alıyorum, görüşmeler devam ediyor. Ne olacağı konusunda fikir yürütemiyorum. Fenerbahçe'yle görüşmeleri menajerim yürütüyor. Yurtdışından haber bekliyoruz; ama yurtiçinden şu anda sadece Fenerbahçe'yle görüşüyoruz. Fakat şu anda kesinleşmiş bir durum yok" diye konuştu.
Semih ayrıca, "Galatasaray'dan teklif aldın mı?" şeklindeki soruya ise "Türkiye'den hiçbir takımdan teklif almadım ve şu an Türkiye'den sadece Fenerbahçe'yle görüşüyorum" yanıtını verdi.
Şampiyonlukla ilgili olarak ise "Gördüğüm 5 şampiyonluktan en anlamlısı bu yılki şampiyonluk. 18 maçın 17'sini kazanmak çok özel bir durum. Bir daha yaşanır mı bilemiyorum. Trabzonspor da büyük bir başarı elde etti. Averajla şampiyonluğu kaybetti. Biz de geçen yıl kaybetmiştik. Sonuçta ligde bir şampiyon çıkıyor. Bunlar futbolda normal şeyler bu kadar inciğini boncuğunu araştırmaya gerek yok. Spekülasyonlardan uzak durmamız gerekiyor. Bu spekülasyonlar bizi çok üzdü. Şampiyonluğumuzu başka yöntemlerle kazandığımız iddia ediliyor. Bizler alın terimizle mücadele ediyoruz. Trabzon da şampiyon olsaydı bizler onları alkışlardık. Nedenleri başka yerde aramaya gerek yok. Emre'nin olayı bizi derinden üzdü. Sonuç olarak bizim şampiyonluğumuz hak edilmiş bir şampiyonluktur. 18 maçta 17 galibiyet aldık" şeklinde konuştu.
Ligtv
Semih i çok hafife alıyor bence Fenerbahçe, giderse onun yerine aynı performansı verecek oyuncu bulmak Türk statüsündeki oyuncular düşünüldüğünde imkansıza yakın. Ligde geriye düşülen maçlarda çok sıkıntı çeker Fenerbahçe Semih giderse... Ayrıca Türkiye teklif yok demiş ama Trabzon la arasında bir sıkıntı yoksa, şimdiye çoktan teklif vermeleri gerekirdi diye düşünüyorum.
Aşk-ı Şehir
07.Haziran.2011, 01:23
Halil Ünal az önce NTVSPOR canlı yayınında Sezer transferi konusunda; "Fenerbahçe ile anlaşmak üzereyiz." dedi..
Zekirdek
07.Haziran.2011, 01:29
Sezer'i Manisaspor'a geldiği ilk günden bu yana yakın bir şekilde takip ederim. Fenerbahçe'de görmek istediğim bir oyuncu. Alex'in yedeği olacak ve görev verildiğinde de sol tarafta oynayabilen bir oyuncu. Türkiye Kupası, CL maçları öncesi ve derbi önceleri gibi maçlarda Sezer sadece Alex'in yerine değerlendirilebilir. Yabancı kontenjanı sorun teşkil ederse sol tarafa da konulabilir. Alex bildiğiniz üzere Alex 2 sezon daha burada ve bu gelecek değilde ondan sonraki sezon Sezer yavaş yavaş Alex'in yerine oynamaya başlıyacağını düşünüyorum.
goosfraba
07.Haziran.2011, 01:36
sezer'le birlikte serdar kesimal, emenike ve her ne kadar açıklanmasa da orhan şam'ı aldık. ingiliz basınına göre yobo da bitti. şimdiye kadar 5 oyuncu ile yurtiçi transferini kapattık herhalde. duyumlara göre gökhan inler için girişimler var ama bahsedilen bonservis ücreti çok uçuk. sanırım ön libero transferi fransa'dan gelecek. adaylar alou diarra, capoue (moussa sissoko'nun lyon'a transfer olup olmamasına bağlı) matuidi (vazgeçmişiz ama yine de yazayım) şeklinde.
umarım en hayırlısı olur.
TeNaciOUS MidFieLdeR
07.Haziran.2011, 01:40
Alex in yedegi diye bi kavram olamaz, cok komik oluyor. Alex in yerini dolduramazsin ki :D
Sezer gelecekse yerli kontenjaninda Caner bu sene ne kadar sure alabildiyse o kadar sure alabilecek yetenekli potansiyelli bir yerli oyuncu. Daha fazlasi degil, abartmaya luzum yok. Gereginden fazla para verip daha hunerini gostermeden mukafatlandirirsak oyucularimizi onlardan bisey beklemeyin. Transferini ben de isterim ama sanki ilk 11 oynayamadigi icin huzursuzluk yaratacak gibime geliyor. Umarim yanilirim. Semih Senturk gibi bu konuda deneyimli bi abisi olacak, umarim onu motive edebilir. Tabi anlasma gerceklesirse.
Rehavi
07.Haziran.2011, 01:50
Sezer'i Manisaspor'a geldiği ilk günden bu yana yakın bir şekilde takip ederim. Fenerbahçe'de görmek istediğim bir oyuncu. Alex'in yedeği olacak ve görev verildiğinde de sol tarafta oynayabilen bir oyuncu. Türkiye Kupası, CL maçları öncesi ve derbi önceleri gibi maçlarda Sezer sadece Alex'in yerine değerlendirilebilir. Yabancı kontenjanı sorun teşkil ederse sol tarafa da konulabilir. Alex bildiğiniz üzere Alex 2 sezon daha burada ve bu gelecek değilde ondan sonraki sezon Sezer yavaş yavaş Alex'in yerine oynamaya başlıyacağını düşünüyorum.
Seneye 27 yaşında olacak :) O zaman alsanız daha mantıklı değil mi? Bence Alex yokken Fenerbahçe zaten Alex li düzende oynamaz. Aykut Kocaman sistem değişikliğini seven biri, niye Sezer için Dia-Stoch-Emenike den birinden vazgeçsin ki? Hep denmiyor mu Alex olmasa şu 4-3-3 oynarız, takım çok uygun diye. Sezer bu 4-3-3 ün neresinde, bence ona bakmak lazım. Zaten büyük ihtimalle Alex in yerinde oynasa bile Özer de olduğu gibi beklentileri karşılayamayıp morali bozulacak...
TR.CaPTaiN
07.Haziran.2011, 16:07
F.Bahçe Sezer defterini kapatıyor!
Eskişehirspor'un Sezer Öztürk'ün bonservisi konusunda bir türlü geri adım atmaması, Fenerbahçe'nin sabrını taşırdı.
Fenerbahçe'ye transferi yılan hikayesine dönen Sezer Öztürk'te düğüm çözülmüyor. Yaşanan son gelişmeler bu transferin gerçekleşme ihtimalini iyice düşürdü. Fenerbahçe'nin ısrarla kadrosuna katmak istediği yetenekli orta saha oyuncusu, Eskişehirspor'un bonservis bedelinde indirime gitmemesi nedeniyle sıkıntılı günler yaşıyor.
Eskişehirspor, Sezer için 4.750 milyon Euro'nun yanı sıra Abdülkadir Kayalı ve Bilica'yı istedi ve bu teklifinden geri adım atmadı. Fenerbahçe ise 2.750 milyon Euro, Abdülkadir Kayalı ve Berk Elitez'i önerdi. Aradaki büyük fark yapılan görüşmelere rağmen bir türlü kapanmadı. Bunun üzerine Fenerbahçe yönetimi bu transferden vazgeçme noktasına geldi.
Sezer Öztürk'ün ısrarla Eskişehirspor'dan ayrılmak istemesi ve Bülent Uygun'la yaşadığı gerilim nedeniyle Eskişehirspor oyuncuyu satmak istiyor ancak bonservisinde indirime gitmiyor. Eskişehir yönetimi Sezer'i son olarak Trabzonspor'a önerdi ancak oyuncunun yüksek maliyeti nedeniyle bordo-mavili kulüpten olumsuz yanıt aldılar.
Yaşanan bu gelişmelerin ardından Sezer Öztürk'le Bursaspor'un da ilgilendiği biliniyor.
Sporx
TR.CaPTaiN
07.Haziran.2011, 16:17
Geçen sene Fenerbahce.org'un Robinho'yu yalanlamasından sonra Robinho'nun kendisiyle Fenerbahçe'nin ilgilendiğini açıklamasından sonra bu sene de fenerbahce.org'un bir bombası daha patladı.
http://www.yukleresim.com/images/02832468396065829148.jpg
İlgilenmiyoruz diye açıklama yapıyorsun, oyuncu menajerimle irtibata geçtiler diyor. Nedir bu yalanlama sevdası anlamadım gitti.
MeMo
07.Haziran.2011, 16:33
Alalım da istersek 50 kere yalanlayalım :D
sarianet
07.Haziran.2011, 16:58
AYemeniciler Alper Yemeniciler
Gökhan İnler resmi sayfasından "Fenerbahce Kulübü Menejerimle irtibata gecti ve Transfer hakkinda soru sordu, Menejerim ilgileniyor"
TR.CaPTaiN
07.Haziran.2011, 17:06
Sezer'den Fener resti
Fenerbahçe'de Sezer Öztürk transferinin mutlu sonla bitmesine çok az kaldı. Genç futbolcunun Eskişehirspor Yöneticileri ile yaptığı görüşmede: "Ben Fenerbahçe'den başka bir takımda oynamam" dediği ve bonservisinin sarı lacivertli kulübe verilmesini talep ettiği öğrenildi.
Eskişehirsporlu yöneticilerin Fenerbahçe'yle günlerce süren pazarlıklarda fikir birliğine varılamaması üzerine Sezer ile bir görüşme yaptıkları ve başka kulüplerin de kendisine resmen talip olduklarını ilettikleri ifade edilirken, genç futbolcunun Fenerbahçe'ye gitmek için ısrarcı olduğunu söylediği ortaya çıktı.
Sezer'in bu tavrı Fenerbahçe yönetiminin elini güçlendirirken, Abdülkadir artı 2.5 milyon euroluk teklife, Eskişehirspor'un 3.1 milyon euro artı Abdülkadir artı Berk Elitez'i talep ederek karşılık verdiği bildirildi. Berk'in bonservisini vermek istemeyen sarı lacivertli yönetimin kırmızı siyahlıları kiralama fikri üzerine ikna etmeye çalıştığı gelen haberler arasında.
Sarı lacivertlilerde iç transferde bu gelişmeler yaşanırken dış transferin yabancı kontenjanına takıldığı belirlendi. Emenike transferi sonrası yabancı sayısı 11'e çıkan Fenerbahçe'de gözler Bilica ve Güiza'ya çevrildi. Guiza kendisine İspanya'da kulüp ararken, Bilica'ya tek talibin eski kulübü Sivasspor olduğu öğrenildi.
Sarı lacivertli yönetimin takasta kullanmak istediği Bilica'ya talip çıkmadığı öğrenilirken, Sivasspor'un teklifinin de Bilica'nın Fenerbahçe'den aldığı yıllık ücretinin yarısı olması sıkıntı yaratıyor. Brezilyalı oyuncunun 1 milyon dolarlık yıllık ücretinde direttiği ve "bu parayı ödemeyi kabul eden her kulübe giderim" dediği ileri sürüldü.
Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın raporu doğrultusunda Bilica'yı kesin olarak göndermeyi planlayan Fenerbahçe Yönetimi'nin sorun aşılamazsa Brezilyalı oyuncunun maaşının yarısını ödemeye devam edebileceği gelen iddialar arasında.
Ligtv
GodfatheR
07.Haziran.2011, 17:50
Diren ve efsane ol Sezer :p :n:
Bu iş kabak tadı vermeye başladı. Bitecekse bir an evvel bitirsinler şu transferi.
Trabzonspor
07.Haziran.2011, 18:22
Fenerbahçe Gökhan İnler ile görüşüyor!
Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin Udinese'de forma giyen başarılı orta saha oyuncusu ile temas halinde olduğu ortaya çıktı...
Goal.com Türkiye
http://u.goal.com/119600/119605_news.jpg
Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz hafta başında çeşitli medya kaynaklarında orta saha oyuncusu arayışında olan Fenerbahçe'nin Udinese'de forma giyen Türk asıllı İsviçreli futbolcu Gökhan İnler için İtalyan ekibine 21 milyon avroluk bir teklif götürdüğü ileri sürülmüştü.
Yıldız futbolcunun kişisel web adresi olan inler.ch'de taraftarların sorularına verdiği yanıtlar ise bu haberleri doğrular nitelikte. Gökhan, birçok taraftarın Fenerbahçe'nin kendisini isteyip istemediği yönündeki sorulara, "Fenerbahçe Kulübü menajerimle irtibata geçti ve transfer hakkında sorular sordu. Konuyla menajerim ilgileniyor. Geleceğim için şu an net bir şey söyleyemiyorum. Hayırlısı neyse o olsun." şeklinde yanıt verdi.
2007 senesinden bu yana Udinese forması giyen ve sergilediği performansla büyük beğeni toplayarak Juventus ve Napoli gibi kulüplerin de radarına giren 27 yaşındaki futbolcu, 2005 senesinde Fenerbahçe'nin kapısından dönmüştü.
O dönem Christoph Daum'un teknik direktörlüğünü yaptığı sarı-lacivertli ekibe Önder Çengel ile birlikte denenmek üzere gelen Gökhan, takımla birlikte antrenmanlara ve hazırlık maçına çıkmış ancak Önder ile birlikte beğenilmedikleri gerekçesiyle geri gönderilmişti.
barahir
07.Haziran.2011, 18:28
Feda olsun 21 milyon...
sarianet
07.Haziran.2011, 18:31
sezere beş bide yabancı ortasaha geleceğini düşünüp onada yüksek bi bonservis verileceği düşünülürse gökhan alınsın hem kontenjan sınırına girmiyo sanırım
goosfraba
07.Haziran.2011, 23:26
sezer = 3 milyon euro + abdülkadir + berk elitez.
transfer bitmiş.
edit: abdülkadir kiralık, berk elitez'in durumu belirsiz.
Aşk-ı Şehir
07.Haziran.2011, 23:36
Taraftar öyle bir kıvama geldiki gitsinde Sezer karşılığında ne alırsak alalım moduna girmeye başladı. (Bilica hariç tabiki)
Rsa
07.Haziran.2011, 23:41
Gökhan İnler mükemmel olur.
http://4.bp.blogspot.com/-WmlKfNhs_ls/Te5xqUAOrGI/AAAAAAAADJ0/s5O07Qbe2JI/s1600/inler-fb.jpg
KaPaLı
08.Haziran.2011, 00:23
sezer = 3 milyon euro + abdülkadir + berk elitez.
transfer bitmiş.
edit: abdülkadir kiralık, berk elitez'in durumu belirsiz.
Berk Elitez'de büyük ihtimalle kiralık. Abdül ve Berk'in bonservissiz olarak kiralanması iyi olur. Gökay kesin olarak takımda kalacak o zaman. MİY'e gitmiyor.
Aşk-ı Şehir
08.Haziran.2011, 00:24
Opsiyonlu şekilde kiralanabilirler bize bence...
Rehavi
08.Haziran.2011, 00:47
Eğer opsiyon yoksa ve ikiside kiralık gitmişse iyi transfer...
Aşk-ı Şehir
08.Haziran.2011, 01:15
3.5 Milyon € peşin paraya bu transferin biteceğini düşünüyorum ben...
ozaniel
08.Haziran.2011, 01:20
Gökhan İnler'e 21 milyon? Busquest dışında Dünya'da 21 milyona transfer olacak bir ön libero var mı? Real Madrid bile Khedira'ya o kadar vermedi, umarım ciddi bir teklif değildir.
NikolaiBelinski
08.Haziran.2011, 01:24
Gökhan İnler'e 21 milyon? Busquest dışında Dünya'da 21 milyona transfer olacak bir ön libero var mı? Real Madrid bile Khedira'ya o kadar vermedi, umarım ciddi bir teklif değildir.
21M£ ise yine normal karşılanabilir fakat $ yada € ise kesenin ağzı çok kaçmıştır.
Aşk-ı Şehir
08.Haziran.2011, 01:27
21M£ ise yine normal karşılanabilir fakat $ yada � ise kesenin ağzı çok kaçmıştır.
Yanlış bilmiyorsam £, € ve $'dan daha değerli. :)
TR.CaPTaiN
08.Haziran.2011, 01:30
3.5 Milyon € peşin paraya bu transferin biteceğini düşünüyorum ben...
2.5 m € + Abdülkadir veya Berk'i bonservisiyle vermektense düz 3.5 m € bence de iki taraf adına da güzel. Yalnız iki kulübün yöneticilerinde de sağlam inat varmış. 2 haftadır görüşülüyor hala çözüme bağlanamadı. :}
Aşk-ı Şehir
08.Haziran.2011, 01:32
2.5 m � + Abdülkadir veya Berk'i bonservisiyle vermektense düz 3.5 m � bence de iki taraf adına da güzel. Yalnız iki kulübün yöneticilerinde de sağlam inat varmış. 2 haftadır görüşülüyor hala çözüme bağlanamadı. :}
:D Çarşamba çarşafa dolanır Kaptan. :D
NikolaiBelinski
08.Haziran.2011, 01:33
Yanlış bilmiyorsam £, € ve $'dan daha değerli. :)
Doğru hocam haklısın 1 Pound 1.2TL olması lazım yanlış hatırlamıyorsam orda bir hata oldu :) Duyduğuma göre 21M€ verilmiş rivayete göre :)
Aşk-ı Şehir
08.Haziran.2011, 01:52
Doğru hocam haklısın 1 Pound 1.2TL olması lazım yanlış hatırlamıyorsam orda bir hata oldu :) Duyduğuma göre 21M� verilmiş rivayete göre :)
1 £ = 2.6 TL yapıyo yaklaşık olarak. :)
Rehavi
08.Haziran.2011, 01:54
Yahu harika transfer olur Fenerbahçe adına ama adamın piyasası ne kadarsa o kadar versinler mümkünse... 21 m euro nedir Allah aşkına? Gerrard mı geliyor :) Biri Türk furbolunu şu yabancı sınırı eziyetinden kurtarsın.
Büyüklerin akılları yeni yeni başlarına geliyor, eskiden gençleri sadece Anadolu dan toplardık, artık Avrupa dan da getiriyoruz bol bol. Potansiyeli olan çoğu oyuncu kendini gösteremeden harcanıp gidiyor kimi zaman. Yavaş yavaş Almanya dan Milli Takım a gelen oyuncu sayımız da azalırsa şaşırmayalım derim.
Cengo
08.Haziran.2011, 03:10
1 £ = 2.6 TL yapıyo yaklaşık olarak. :)
21 Milyon İsviçre Frankı = 17 M Euro
Pound değil.
Aşk-ı Şehir
08.Haziran.2011, 12:00
21 Milyon İsviçre Frankı = 17 M Euro
Pound değil.
Biliyorum Cengiz abi. Arkadaş 21 Milyon pound cazip bir teklif olur demiş 21 milyon € ve 21 milyon $'a nazaran bende sadece pound'un dolar ve euro'dan daha fazla olduğunu söylemek istedim. :)
Cengo
08.Haziran.2011, 12:14
Biliyorum Cengiz abi. Arkadaş 21 Milyon pound cazip bir teklif olur demiş 21 milyon € ve 21 milyon $'a nazaran bende sadece pound'un dolar ve euro'dan daha fazla olduğunu söylemek istedim. :)
21 Milyon İsviçre Frankı min. release fee, kulübün görüşünün hiçbir önemi kalmıyor.
RasAnt
08.Haziran.2011, 13:03
Adam italyada oynuyor neden isviçre frankı koysunlar mi.release fee'ye ? 21 m euro çok,en fazla 15 versinler.
ancar
08.Haziran.2011, 14:08
Daum'un zamanında getirmiştik denemeye ama o zaman beğenmemişler şimdi almak için bu kadar yüksek meblaa ödemek zorunda kalıyoruz :)
Cengo
08.Haziran.2011, 14:22
Adam italyada oynuyor neden isviçre frankı koysunlar mi.release fee'ye ? 21 m euro çok,en fazla 15 versinler.
Türk asıllı İsviçreli bir oyuncudan bahsediyorsun :)
Değerin kaynağı İsviçre basını.
21 M Euro değil, 21M İsviçre Frankı (17M€).
RasAnt
08.Haziran.2011, 14:33
İsviçreli olduğunu biliyorumda haberin kaynağını bilmiyordum.İtalyada çıkan bir haber sandım ondan öyle dedim İsviçre haberiymiş :)
Aşk-ı Şehir
08.Haziran.2011, 15:26
Semih Şentürk'ün Fenerbahçe ile sözleşme yenileyeceği ve 1 yıllığına bize kiralık geleceği söylentileri var...
GodfatheR
08.Haziran.2011, 15:54
Semih Şentürk'ün Fenerbahçe ile sözleşme yenileyeceği ve 1 yıllığına bize kiralık geleceği söylentileri var...
Yok artık.
eng1n
08.Haziran.2011, 16:06
Sadece söylentidir Semih Kiralık gidecekse neden sözleşe yeniliyor ki ? hem sezer gibi bir oyuncu için Semih'den vazgeçerse yönetim bıraksın bu işi.
ozaniel
08.Haziran.2011, 16:08
Yalnız İsviçre Frankı geçerli bir para birimi değil ki sözleşmedeki madde ona göre olsun, biraz garip değil mi?
Aşk-ı Şehir
08.Haziran.2011, 16:17
dediğim gibi sadece söylentiden ibaret Semih olayı. :)
furkan58
08.Haziran.2011, 16:35
NTV Spor'a telefonla bağlanan Halil Ünal'ın açıklamalarından Ajansspor tarafından derlenenler şu şekilde:
"Öncelikle pazarlık yaparken başka kulüplerle görüştüğümüz iddiası söz konusu değil. Başka bir kulüple görüşme yapmayı ne düşündük, ne de bize yakışır. Fenerbahçe'yle pazarılığımız devam ediyor. Önümüzdeki günlerde bir şekile girer diye düşünüyorum. Takas +para söz konusu. Görüşmelerde önemli bir noktadayız ama bitmiş bir şey yok. Anlaşmaya varamazsak da hiç önemli değil. Sözleşmesi devam eden ve takıma katkı sağlayan bir oyuncu. Transferi oyuncumuz da istiyor. Belli bir noktada anlaşabilirsek olur diye düşünüyorum."
Ünal, Sezer için başka teklifler de olduğunu, isim vermek istemediğini belirtirken, görüşmeler sürerken başka görüşme yapmadıklarını tekrarladı.
Cengo
08.Haziran.2011, 17:02
Yalnız İsviçre Frankı geçerli bir para birimi değil ki sözleşmedeki madde ona göre olsun, biraz garip değil mi?
Geçerli.
Merkez Bankası 08/06/2011 kuru:
CHF/TRY 1 İSVİÇRE FRANGI Alış: 1.8852 TL Satış: 1.8973TL
Haber İsviçre'ye yapılmış, Euro'dan bahsetmeleri doğru olmaz doğal olarak.
GodfatheR
08.Haziran.2011, 17:52
Lucho Gonzalez ismi dolaşıyor şu sıralar. İnşallah doğrudur.
barahir
08.Haziran.2011, 18:15
Beyler Cengiz Abi'nin demek istediği olay şu:
Gökhan haberi İsviçre'de yapıldığı için ücreti de kendi para birimlerine çevirip haber yapmışlar.. Yoksa tabii ki de Gökhan'ın sözleşmesindeki maddeler € cinsinden.. İsviçre basını 17 M €'yu çevirip 21 Milyon İsviçre Frangıyla haber yapmışlar o kadar..
sentugo
08.Haziran.2011, 18:17
Fenerbahçe'nin Sezer Öztürk transferi haftaya kaldı.
Sarı-Lacivertliler lig bitmeden önce prensip anlaşmasına vardığı Sezer Öztürk konusunda Eskişehirspor ile yapılan pazarlık için son teklifini sunarken, görüşmelere mali genel kurul nedeniyle ara verildi.
Eskişehirspor Yönetimi cuma günü gerçekleşecek mali genel kurula odaklanırken, Fenerbahçe'nin son teklifinde rakamı 3 milyon Euro'ya çıkardığı öğrenildi.
Eskişehirspor Sezer'e karşılık Berk Elitez ve Bilica ile 4 milyon euro isterken Fenerbahçe ise 2 milyon 750 bin Euro önermiş ve Berk'i kiralık olarak verebileceklerini bildirmişlerdi. Bugün ise bu rakamın 3 milyon Euro'ya çıktığı ve Abdulkadir'in de listeye kiralık olarak eklendiği öğrenildi.
Sezer Öztürk transferi hakkında konuşan Eskişehirspor Yöneticisi Erdal Şahbaz, "Fenerbahçe son teklifini bugün iletti. Ortada anlaşılamayacak bir durum yok. Sadece biz şu anda yönetim olarak cuma günkü genel kurula odaklandık. Mali yapılanma ile ilgili çalışmalarımız üzerinde yoğunlaştık. Sezer konusunun yeni hafta başında resmileşeceğini düşünüyorum" dedi.
Uğur DEMİRKIRDI, İstanbul-DHA
Aşk-ı Şehir
08.Haziran.2011, 18:21
Bu akşam açıklanabilir transfer. ;) Bilica + Abülkadir + 3 Milyon €'ya bitmiş transfer sanırım...
goosfraba
08.Haziran.2011, 18:34
Bu akşam açıklanabilir transfer. ;) Bilica + Abülkadir + 3 Milyon €'ya bitmiş transfer sanırım...
bizimkiler berk elitez'i vermek istememişler.
abdülkadir bonservisiyle verilecekmiş.
Revolution
08.Haziran.2011, 22:07
2 taraf için de hayırlısı olmuş -eğer doğruysa-
vego
08.Haziran.2011, 22:15
Moussa sow için FB nabız yokluyor
Sporx
KaPaLı
09.Haziran.2011, 00:00
Abdül verilirmi Sezer için ya ! Özgür Çek örneği var gözünün önünde. Şimdi almaya kalksan 6-7 den aşağı bırakmazlar.
Trabzonspor
09.Haziran.2011, 03:59
Gökhan İnler'in menajeri konuştu
Fenerbahçe'nin de temas halinde olduğu Udinese'nin başarılı orta saha oyuncusunun menajeri, Juventus'un Udinese ile anlaşmalarını beklediklerini söyledi...
Goal.com Türkiye
http://u.goal.com/133500/133552_news.jpg
Udinese'nin Türk asıllı İsviçreli yıldızı Gökhan İnler'in menajeri Dino Lamberti, Juventus ile sürekli temas halinde olduklarını açıkladı.
Lamberti, Napoli kulübünün ise Udinese ile anlaştığını ancak henüz kendileriyle hiçbir temasa geçmediğini belirtirken, Fenerbahçe ile ilgili herhangi bir açıklamada ise bulunmadı. Hatırlanacağı üzere Gökhan İnler, kişisel internet adresi inler.ch'de taraftarların sorularına verdiği yanıtlarda sarı-lacivertli ekibin menajeriyle temas halinde olduğunu söylemişti.
Il Corriere dello Sport'a konuşan Lamberti, "Napoli Udinese ile anlaşma sağlamış durumda. Ancak Juventus ile temas halindeyiz. Onlar da kulüple anlaşma zemini arıyorlar. Napoli ile de görüşmelerimiz kısa süre içinde başlayabilir. Benimle neden halen temasa geçmediklerini bilmiyorum ancak kurallara uygun hareket ediyorlar. Bizden önce Udinese ile anlaşma sağladılar." dedi.
Lamberti, Gökhan'ın kararında Şampiyonlar Ligi faktörünün fazla etkili olmayacağını da sözlerine eklerken, "Gökhan için en önemlisi kulübün hedefleri ve teknik heyetin planları. Ciddi başarılar elde etmek istiyor. Ancak Şampiyonlar Ligi'nde oynamak onun için şart değil." ifadelerini kullandı.
Gökhan İnler'in Udinese kulübü ile olan sözleşmesi 2013 yılında sona eriyor.
barahir
09.Haziran.2011, 04:54
Lamberti, Gökhan'ın kararında Şampiyonlar Ligi faktörünün fazla etkili olmayacağını da sözlerine eklerken, "Gökhan için en önemlisi kulübün hedefleri ve teknik heyetin planları. Ciddi başarılar elde etmek istiyor. Ancak Şampiyonlar Ligi'nde oynamak onun için şart değil." ifadelerini kullandı.
Müthiş tezatlık...
Cengo
09.Haziran.2011, 05:19
Gökhan İnler'in menajeri konuştu
Fenerbahçe'nin de temas halinde olduğu Udinese'nin başarılı orta saha oyuncusunun menajeri, Juventus'un Udinese ile anlaşmalarını beklediklerini söyledi...
Goal.com Türkiye
http://u.goal.com/133500/133552_news.jpg
Udinese'nin Türk asıllı İsviçreli yıldızı Gökhan İnler'in menajeri Dino Lamberti, Juventus ile sürekli temas halinde olduklarını açıkladı.
Lamberti, Napoli kulübünün ise Udinese ile anlaştığını ancak henüz kendileriyle hiçbir temasa geçmediğini belirtirken, Fenerbahçe ile ilgili herhangi bir açıklamada ise bulunmadı. Hatırlanacağı üzere Gökhan İnler, kişisel internet adresi inler.ch'de taraftarların sorularına verdiği yanıtlarda sarı-lacivertli ekibin menajeriyle temas halinde olduğunu söylemişti.
Il Corriere dello Sport'a konuşan Lamberti, "Napoli Udinese ile anlaşma sağlamış durumda. Ancak Juventus ile temas halindeyiz. Onlar da kulüple anlaşma zemini arıyorlar. Napoli ile de görüşmelerimiz kısa süre içinde başlayabilir. Benimle neden halen temasa geçmediklerini bilmiyorum ancak kurallara uygun hareket ediyorlar. Bizden önce Udinese ile anlaşma sağladılar." dedi.
6 Haziran haberi bu sanırım, 7 Haziran'da Gökhan açıkladı.
Aşk-ı Şehir
09.Haziran.2011, 11:36
İşleri taraftarın tutumu karıştırdı yine. Sezer'e karşılık Bilica olayı çıkınca ortaya taraftar fena patladı. :) Yönetimde çekiniyo taraftardan. Zaten çok önemli bir virajdalar bu virajda Bilica'yı istemeyen taraftara Bilica'yı alarak taraftar ile iyice karşı karşıya gelmek istemiyolar. Bizim yönetimin elini kolunu bağlayan ise Sezer'in tavırları. Sezer'in böyle bir oyuncu olduğunu tahmin etmezdim ben Manisa'da yaşadıklarını bir daha yaşamaz demiştim ama Manisa'dayken Galatasaray'a gitmek için böyle yapmıştı. Sanırım karakter meselesi...
Trabzonspor
09.Haziran.2011, 11:42
6 Haziran haberi bu sanırım, 7 Haziran'da Gökhan açıkladı.
Haber tarihi 8 haziran yazıyor.
Cengo
09.Haziran.2011, 12:32
Haber tarihi 8 haziran yazıyor.
Menajeri 6 Haziran'da açıklama yaptı, neden 8'de tekrar açıklama yapsın? eski açıklamayı girmişler muhtemelen.
Cengo
09.Haziran.2011, 12:34
İşleri taraftarın tutumu karıştırdı yine. Sezer'e karşılık Bilica olayı çıkınca ortaya taraftar fena patladı. :) Yönetimde çekiniyo taraftardan. Zaten çok önemli bir virajdalar bu virajda Bilica'yı istemeyen taraftara Bilica'yı alarak taraftar ile iyice karşı karşıya gelmek istemiyolar. Bizim yönetimin elini kolunu bağlayan ise Sezer'in tavırları. Sezer'in böyle bir oyuncu olduğunu tahmin etmezdim ben Manisa'da yaşadıklarını bir daha yaşamaz demiştim ama Manisa'dayken Galatasaray'a gitmek için böyle yapmıştı. Sanırım karakter meselesi...
Sezer Fenerbahçeli, o yüzden istiyor ısrarla.
İkincisi Bilica Eskişehir'de başarılı olur. Taraftar ne kadar istemezse istemesin yönetim aldıktan sonra kabul etmek zorundalar. Bilica'yı reddederek hata yaparsınız, çünkü Eskişehir büyük profilli oyuncu alma şansı pek yok zaten.
bjk_melo_151
09.Haziran.2011, 12:40
Sezer Fenerbahçeli, o yüzden istiyor ısrarla.
İkincisi Bilica Eskişehir'de başarılı olur. Taraftar ne kadar istemezse istemesin yönetim aldıktan sonra kabul etmek zorundalar. Bilica'yı reddederek hata yaparsınız, çünkü Eskişehir büyük profilli oyuncu alma şansı pek yok zaten.
Bilica ve yüksek oyuncu profili? :icon_biggrin:
Cengo
09.Haziran.2011, 13:11
Bilica ve yüksek oyuncu profili? :icon_biggrin:
Bilica'ya yüksek profilli oyuncu demedim.
bjk_melo_151
09.Haziran.2011, 13:49
Bilica'ya yüksek profilli oyuncu demedim.
Bilica'nın kalitesiyle ilgiliydi. Bilica kalite olarak Diego Angelo'dan kötü. Ligimiz Bilica benzeri savunma oyuncularıyla dolu. Sivasspor'da iyi oynadı, fakat ondan sonrası gelmedi. Eskişehirspor için kötü bir seçim olur. Oyun tarzı takıma zarar verir.
Aşk-ı Şehir
09.Haziran.2011, 15:16
Bilica'nın iyi oynayıp, oynamaması değil mesele. Yaşadığı olaylar ve yaptığı hareketler..
ForsakeN
09.Haziran.2011, 15:20
Eskişehir taraftarı Batuhan,Ümit Karan'ı sahiplenip Bilica'yı mı istemiyor? Bence de başarılı olur Bilica Eskişehir'de. Kapanan savunmada oynatıldığı zaman ligin en iyilerinden. E tabi zorla verecek halimiz de yok. Bülent Uygun istiyordur Bilica'yı
Aşk-ı Şehir
09.Haziran.2011, 15:23
Eskişehir taraftarı Batuhan,Ümit Karan'ı sahiplenip Bilica'yı mı istemiyor? Bence de başarılı olur Bilica Eskişehir'de. Kapanan savunmada oynatıldığı zaman ligin en iyilerinden. E tabi zorla verecek halimiz de yok. Bülent Uygun istiyordur Bilica'yı
Artık onlarıda istemiyor taraftar. Ayrıca ben ne Batuhan'ın ne de Ümit Karan'ın bir moto kuryeye çarpıp kaçtığını bilmiyorum. Onların meselesi gece hayatı..
vego
09.Haziran.2011, 15:57
Dedikodu:Lugano----Udinese
Tribündergi
ForsakeN
09.Haziran.2011, 17:27
Lugano'nun sözleşmesinde 3,5M Euro'ya serbest kalır maddesi olduğu söyleniyordu. Bu maddenin doğruluğu hakkında bir bilgisi olan var mı?
goosfraba
09.Haziran.2011, 17:32
öyle bir madde var sanırım ama, lugano takımda mutlu olduğunu, bir yere gitmeyeceğini açıkladı.
Cengo
09.Haziran.2011, 18:46
Lugano'nun sözleşmesinde 3,5M Euro'ya serbest kalır maddesi olduğu söyleniyordu. Bu maddenin doğruluğu hakkında bir bilgisi olan var mı?
TR iiçi geçerli değil, TR dışı.
KanaKe
09.Haziran.2011, 19:31
giderse gitsin daha iyisinin gelecegine dair süphem yok.
goosfraba
09.Haziran.2011, 20:40
dmichel_lequipe David MICHEL
Bordeaux informe du transfert de lattaquant A.Diarra au Fenerbahçe pour un montant 7M€ quivalent la valeur rsiduelle du contrat.
canavar20
09.Haziran.2011, 20:53
dmichel_lequipe David MICHEL
Bordeaux informe du transfert de lattaquant A.Diarra au Fenerbahçe pour un montant 7M€ quivalent la valeur rsiduelle du contrat.
Fenerbahçe için yaşlı olmaz mı? Zaten kadromuz yaşlı. 30 yaş ve üzeri oyuncular:
Volkan
Lugano
Yobo
Alex
Niang
Emre
Diğerleride pek genç sayılmazlar.
titates1
09.Haziran.2011, 21:08
alou diarra çok iyi oyuncu 30 yaş defans-defansif oyuncular için yaşlılık değil de olgunluk dönemidir bence
TR.CaPTaiN
10.Haziran.2011, 01:34
En ciddi teklif Fenerbahçe'den
http://www.yukleresim.com/images/93946322679023545197.jpg
Fenerbahçe orta sahasını yabancı bir futbolcu ile takviye etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Hedefteki yeni isim Marsilyalı Lucho Gonzalez. Fransız kulübünün yeni başkanı Vincent Labrune, "Şimdiye kadar en ciddi teklifi Fenerbahçe'den aldık" dedi.
İç transferi sorunsuz tamamlamak üzere olan Fenerbahçe'de gözler orta sahaya yapılacak takviyeye çevrildi.
Lassana Diarra, Alau Diarra ve Gökhan İnler'in ardından dış kaynaklı haberlerde Fenerbahçe'nin Marsilya'nın Arjantinli orta saha oyuncusu Lucho Gonzalez için resmi teklifte bulunduğu iddia edildi.
Haberde Marsilya kulübünün yeni başkanı Vincent Labrune'nin "Gonzalez için aldığımız teklifler arasında en ciddisi Fenerbahçe'den gelen" açıklamasına yer verildi.
Fenerbahçe'nin bu transfer için 13 milyon euro ödemeye hazır olduğu ve bu miktarın başkan Jean Claude Dassier'i tatmin edebileceği kaydedildi. Sarı lacivertliler dışında Almanya'dan Wolfsburg ile İspanya'dan Malaga'nın Lucho ile ilgilendiği belirtildi. Ülkesinde River Plate forması ile yıldızı parladıktan sonra Porto'ya transfer olan 30 yaşındaki Gonzalez, Portekiz kulübünde kaldığı 4 sezonda da şampiyonluk yaşadı. 2009'da 18 milyon euro karşılığında Marsilya'ya geçen Gonzalez, bu sezon 36 lig maçında 8 gol kaydetti. Gonzalez, Arjantin Milli Takımı formasını da 43 kez giydi.
Ntvspor
fm_monster
10.Haziran.2011, 01:34
http://media1.ntvspor.net/C/I/155/LuchoGonzalezhaber_KD1ZI.jpg
Fenerbahçe orta sahasını yabancı bir futbolcu ile takviye etmek için çalışmalarını sürdürüyor. Hedefteki yeni isim Marsilyalı Lucho Gonzalez. Fransız kulübünün yeni başkanı Vincent Labrune, "Şimdiye kadar en ciddi teklifi Fenerbahçe'den aldık" dedi.
http://beta.ntvspor.net/haber/fransa-birinci-ligi/42317/en-ciddi-teklif-fenerbahceden
ForsakeN
10.Haziran.2011, 01:46
30 yaşındaki adam için 13milyon Euro çok fazla.Ayrıca bize daha güçlü kuvvetli bi önlibero lazım
KaPaLı
10.Haziran.2011, 01:53
Lucho gelsin çoluğumu, çocuğumu keserim.
BaGa TaRKaN
10.Haziran.2011, 01:54
Lucho gelsin çoluğumu, çocuğumu keserim.
Allah Yazdıysa Bozsun Reis :)
Öyle Yemin Etme Yahu :D
TR.CaPTaiN
10.Haziran.2011, 02:05
Lucho, cette tête de Turc
Fenerbahçe aurait fait une offre pour le meneur argentin de l'OM.
Lucho Gonzalez doit en avoir marre. Lui, qui cristallise les critiques sur le fond de jeu marseillais cette année, a moyennement gôuté le fait d'être cambriolé il y a quelques semaines. Cette accumulation de soucis a entamé sa patience ainsi que celle des dirigeants de l'Olympique de Marseille. Sur les tablettes des nouveaux riches de Malaga, El comandante est désormais courtisé par les Turcs de Fenerbahçe. C'est Vincent Labrune, président du conseil de surveillance, qui l'a confirmé : "L'offre de Fenerbahçe est la plus sérieuse qui nous soit parvenue pour l'instant."
La Ligue 1 risque donc de perdre un de ses meilleurs joueurs.
http://www.lesdessousdusport.fr/lucho-cette-tete-de-turc-15404
Fransız basınında haberler çıkıyorsa bu girişim kesin doğrudur. Aykut hocanın Ligtv'deki ortasaha tanımı da Lucho'yu işaret ediyor aslında. Ayağı iyi, pas oyununa yatkın bir oyuncu alacağız demişti.
Fearless Coward
10.Haziran.2011, 02:15
Lucho gelirse gerçekten fena olur...Bu arada biri Drogba beğenmez biri Forlan biri Lucho te Allahım...
ForsakeN
10.Haziran.2011, 02:22
Lucho gelirse gerçekten fena olur...Bu arada biri Drogba beğenmez biri Forlan biri Lucho te Allahım...
Beğenilmeyen oyuncuların yaşlarına, aldığı paralara ve de daha önce benzer tarzdaki transferlerin takımlara verebildiklerine bakarsan anlarsın sebeplerini.
sarianet
10.Haziran.2011, 02:25
xavide yaşlı aslında yoksa onuda alırdı aziz başkan:D
Fearless Coward
10.Haziran.2011, 02:47
Beğenilmeyen oyuncuların yaşlarına, aldığı paralara ve de daha önce benzer tarzdaki transferlerin takımlara verebildiklerine bakarsan anlarsın sebeplerini.
Adamlar takır takır oynuyor paranın hakkını verirler fazlasıyla...Ki bu adam Lucho ise Fenerbahçe'ye çok büyük katkısı olacaktır...Ş.L'de önemli hedefleri varsa Fenerbahçe'nin Lucho çok iyi bir seçenek olur...
fbdevil190737
10.Haziran.2011, 09:08
Lucho çok teknik , pasör bir orta saha ama hücuma yatkınlığı ile bilinen bir orta saha bize faydalı olmaz niye derseniz önlerinde Alex olduğundan Emre ile beraber Lucho tüm orta saha yükünü çekemez biz kesinlikle Lass , Capoue veya Matuidi den birini almalıyız .
Since-1907
10.Haziran.2011, 11:25
Lucho transferine hayır demeye dilim varmaz ama bize bencede Matuidi,Alou Diarra gibi adamlar lazım.İşin hücüm yönünde zaten sıkıntı çekmiyoruz.Sorun defansif yönde,Lucho'nun ise ofansif yönü daha kuvvetli.Herşeye rağmen Lucho gelirse sevinirm.Çok iyi oyuncu çünkü.
SAİT71
10.Haziran.2011, 13:32
Lucho'yu normalde olsa isterdim ama bu adamın denildiği gibi tarzı bizim aradığımız tarza uymuyor. O nedenle ihtiyaca göre adam almak lazım. Bu şekilde ismide olsa transfer yaparsak başımız ağrır. Ayrıca Lugano'nun bizi bırakıpta Udinese'ye gideceğini sanmam. Kontratındaki o madde de çok saçma 3.5 milyon euro ne için konulmuş. 6-7 deseler anlarımda 3.5 milyon euro biraz saçma bir rakam...
goosfraba
10.Haziran.2011, 22:06
semih ile anlaşma sağlanmış.
RasAnt
11.Haziran.2011, 00:51
Lucho haberi çıkıyorsa Gökhan İnlerle anlaşılacaktır
Fearless Coward
11.Haziran.2011, 00:55
Lucho haberi çıkıyorsa Gökhan İnlerle anlaşılacaktır
Gökhan,Napoli ile anlaştı sanırım...
RasAnt
11.Haziran.2011, 00:59
Anlaşmya yok daha beklemede 3 kulüpte Juve,Napoli,Fenerbahçe
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
11.Haziran.2011, 15:15
Üç büyükleri birbirine düşürdü
Altay'ın 17'lik yıldızı Okay Yokuşlu; F.Bahçe, G.Saray ve Beşiktaş'ı birbirine düşürdü.
Sol ayağını müthiş kullanan ve Alex'e benzetilen Okay için kulübü 2.5 milyon euro istiyor. Beşiktaş'ın teklifi 1 milyon euro. Kocaman ve Terim de Okay'ın alınması için baskı yapıyor
Akşam'ın haberine göre; Gelecek sezon için kadrolarına takviyeler yapan F.Bahçe, G.Saray ve Beşiktaş arasındaki yeni 'kapışmanın' nedeni Okay Yokuşlu... Bank Asya 1. Lig'den düşen Altay'ın 9 Mart 1994 doğumlu yıldızı, Üç büyükler'i birbirine düşürdü. F.Bahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, 'Türk futbolunun geleceği' olarak görülen 17 yaşındaki Okay'ın alınması için yönetime baskı yapıyor. Sarı-Lacivertli ekibin, bu 'rekabette' bir adım önde olduğu söylenebilir. G.Saray Teknik Direktörü Fatih Terim de, Okay Yokuşlu gelecek eszonki kadrosunda görmeyi çok istiyor. Beşiktaş'ın da Okay'ın alınması için Altay'a 1 milyon euro önerdiği ileri sürüldü. Ancak sol ayağını müthiş kullanan ve oyun stili olarak F.Bahçeli Alex'e benzetilen Okay Yokuşlu'yu isteyenler sadece F.Bahçe, G.Saray ve Beşiktaş'tan ibaret değil.
ALTAY'DA KALMASI ZOR!
ALMAN devi Bayern Münih, geçtiğimiz sezon Okay'ın birçok maçta takip ettirdi. Bundesliga'nın son şampiyonu Borussia Dortmund ile Fransa Ligi'ni mutlu sonla bitiren Lille de Okay Yokuşlu ile ilgileniyor. Önümüzdeki sezon Spor Toto 2. Lig'de mücadele edecek olan Altay ise, alt yapısından yetiştirdiği Türk Messi'si için 2.5 milyon euro benservis istiyor. Anlaşılan o ki, Okay gelecek sezon Altay forması giymeyecek. Ancak yeni formasının renginin ne olacağı ise, birçok takımın 'kapışmasının' ardından netleşecek.
15 yaşında ligde gol attı
GEÇTİĞİMİZ sezon Ocak 2010'da oynanan Altay-Ordu karşılaşmasında ağları havalandıran Okay Yokuşlu, Bank Asya 1. Lig'de gol atan en genç futbolcu unvanının sahibi. Okay, o maçta sadece 15 yaşındaydı. Tokatspor filelerini sarsan Okay, Türkiye Kupası'nda da gol sevinci yaşayan en genç isim
Haber Kaynağı: Milliyet
goosfraba
12.Haziran.2011, 11:32
okay yokuşlu için bonservis sormuş bizimkiler ama o yaşta bir oyuncu için uçuk bir teklif vermiş altay.
bu arada scott parker için teklifimiz olmuş ama reddedilmiş. (kaynak ingiliz basını)
vego
12.Haziran.2011, 11:38
Tuncay Şanlı gelişmesi
Fenerbahçe eski futbolcusu Tuncay Şanlı'yı yeniden reneklerine bağlayabilmek için girişimlere başladı.
12 Haziran 2011 Pazar - 10:26
Takvim
Fenerbahçe (http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/)'de 2. Tuncay (http://www.sporx.com/tuncay/) Şanlı döneminin başlamasına sayılı günler kaldı. Geçtiğimiz sezon son olarak Almanya (http://www.sporx.com/futbol/avrupa/almanya/)'nın Wolfsburg (http://www.sporx.com/wolfsburg/) takımında oynayan ve bonservisi de bu kulübün elinde olan milli futbolcunun menajeri Hakan Özlü ile Fenerbahçe (http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/) Kulübü Asbaşkanı Ali Yıldırım bir görüşme gerçekleştirdi.
KÜÇÜK PÜRÜZLER VAR
Ali Yıldırım'ın Altunizade'deki özel ofisinde gerçekleştiği bildirilen görüşmede Tuncay (http://www.sporx.com/tuncay/) Şanlı'nın menajeri Hakan Özlü ile maddi konulardaki küçük bir pürüz dışında büyük ölçüde anlaşma sağlandı. Sarı-Lacivertli kulübün Tuncay (http://www.sporx.com/tuncay/)'a yıllık 2.5 milyon Euro'nun biraz altında bir rakam vermeyi düşündüğü gelen haberler arasında.
MAGATH İSTEMEDİ
Tuncay (http://www.sporx.com/tuncay/) Şanlı'nın Wolfsburg (http://www.sporx.com/wolfsburg/) kulübü ile 2014 yılına kadar sözleymesi bulunmasına rağmen bonservis ücretinde ciddi bir problemin çıkması beklenmiyor. Geçen sezon Bundesliga (http://www.sporx.com/bundesliga/)'nın özellikle son haftalarında kadroya bile alınmayan Tuncay (http://www.sporx.com/tuncay/), Alman ekibinin hocası Felix Magath (http://www.sporx.com/magath/)'ın gelecek sezon planlarında yer almıyor. Kulübe yakın kaynaklar Wolfsburg (http://www.sporx.com/wolfsburg/)'un Tuncay (http://www.sporx.com/tuncay/)'ın bonservisi 2 ile 2,5 milyon Euro arasında bir rakama verebileceğini ve ve bu konuda önemli bir problem görmediklerini belirtiyorlar.
Revolution
12.Haziran.2011, 11:38
İyi bir alternatif olabilir.
goosfraba
12.Haziran.2011, 14:10
güiza reyize veda edeceğiz galiba birkaç gün içerisinde.
BleedingMoon
12.Haziran.2011, 14:11
badem gözlüydü :D
goosfraba
13.Haziran.2011, 04:07
juventus'lu sissoko için teklif yapılmış.
RasAnt
13.Haziran.2011, 12:10
2.Appiah olur
eng1n
13.Haziran.2011, 21:57
sissoko çok iyi olur tam aradığımız adam ama galiba sakatlık sorunu var (Yamuluyor olabilirim)
goosfraba
13.Haziran.2011, 22:36
sezer perşembe günü imzalıyormuş.
sissoko için 8 m euroluk teklif yapılmış.
alou diarra'nın da 7 m euroluk serbest kalma maddesi varmış.
muhtemelen ikisinden biri gelecek.
SAİT71
13.Haziran.2011, 22:39
Sissoko sakatlık geçirmişti uzunca bir süre. Eğer ciddi sorunu olmayacaksa o gelmeli. Yok eğer o tür bir problemi varsa Diarra'ya yönelmeliler. Sissoko yu baya ciddi incelemek lazım alırken...
vego
13.Haziran.2011, 23:49
Bülent Uygun: "Sezer için son görüşme cuma günü yapılacak. Şartlar oluşursa transfer gerçekleşecek. Gerçekleşmezse bizimle devam edecek."
ForsakeN
13.Haziran.2011, 23:52
Sezer için neden bu kadar uğraştığımızı anlamıyorum. Bize en uygun teklifi yapalım kabul ederlerse olur,etmezlerse yarı fiyatına Avrupa'ya satsınlar madem talibi varmış.
NisRoc
14.Haziran.2011, 09:52
Cok merak ediyorum, Juventus'lu Sissoko ve Aliou Diarra'yı beğenenler hiç izlemiş mi ? Yani şöyle 4-5 mac kadar falan. :)
sananes
14.Haziran.2011, 11:46
Cok merak ediyorum, Juventus'lu Sissoko ve Aliou Diarra'yı beğenenler hiç izlemiş mi ? Yani şöyle 4-5 mac kadar falan. :)
Juventus'lu Sissokko çok kaliteli bir ön liberodur,bir juventus sempatiizanı olarak rahatlıkla söyleyebilirim bunu.Diarra'yı çok bilmiyorum o olacaksa genç fransızları tercih ederdim.
KaPaLı
14.Haziran.2011, 11:54
Sissoko'nun ilk piyasaya çıktığı maç olan UEFA maçında izledim. Gençlerbirliği'ne karşı oynadı. Sağ kanatta oynamıştı o maçta. Sonra Benitez onu göbeğe çekmeye başladı. Liverpool'da, Juventus'ta sürekli göbekte oynadı. Sağlıklı olduğu sürecede rakipleri canından bezdiren bir yapısı var. Terminatör diyolardı hatta Juventus'a ilk gittiğinde. Rövaşatayla gol falan atıyodu yaptığı savunmanın yanında.
GodfatheR
14.Haziran.2011, 16:03
L'pool orta sahasına gelmiş geçmiş en kazma adam etiketini yemiş bi adam Sissoko. İyi bi ön libero kesinlikle ama topla arası pek iyi değil.
vego
14.Haziran.2011, 16:43
"Matuidi'in değeri 15 milyon euro"
14 Haziran 2011 12:05 | NTV Spor
Fransız 1. Lig ekiplerinen Saint Etienne'in başkanı Roland Romeyer, basında adı Fenerbahçe ile anılan Blaise Matuidi'in fiyatını açıkladı. Romeyer, yıldız futbolcu için en az 15 milyon euro talep etti.
http://media1.ntvspor.net/C/I/156/mautidi3_OL4ZU.jpg
Blaise Matuidi, bu sezon Saint Etienne formasıyla gösterdiği performansla transferin gözde isimlerinden biri haline geldi.
24 yaşındaki futbolcunun adı Türk basınında Fenerbahçe ile anılıyor. Arsenal ve Liverpool'un da, yıldız oyuncunun peşinde olduğu biliniyor. Saint Etienne Başkanı Roland Romeyer; "Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak bir takımda forma giymek istiyorum" diyen Matuidi'e en az 15 milyon euro fiyat biçti.
Saint Etienne başkanı, "Matuidi'in değeri 15 milyon euro. Bundan daha düşük tekliflerle ilgilenmiyoruz" diye konuştu. Romeyer, Paris Saint Germain'i de kontratlı futbolcularının aklını çelmekle suçladı.
Matuidi, geride bıraktığımız sezonda sergilediği performansla Fransa Milli Takımı Teknik Direktörü Laurent Blanc'ın gözüne girmeyi de başarmıştı.
vego
14.Haziran.2011, 16:43
Fenerbahçe'de gündem Scott Parker
14 Haziran 2011 13:25 | NTVSpor.net
Udinese'nin Türk asıllı İsviçreli oyuncusu Gökhan İnler'den yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçen Fenerbahçe rotayı İngiltere'ye çevirdi. Fenerbahçe'nin gündemindeki son isim West Ham United forması giyen Scott Parker.
http://media1.ntvspor.net/C/I/156/scottparker3_VC7HT.jpg
Udinese'nin Türk asıllı İsviçreli oyuncusu Gökhan İnler'den yüksek maliyeti nedeniyle vazgeçen Fenerbahçe rotayı İngiltere'ye çevirdi.
Fenerbahçe'nin gündemindeki son isim West Ham United forması giyen Scott Parker. Guardian Gazetesi, Parker'a ciddi olarak ilgi gösteren tek takımın Fenerbahçe olduğunu, ancak deneyimli futbolcunun Ada'dan ayrılmak istemediğini yazdı.
Sarı lacivertlilerin milli futbolcusu Emre Belözoğlu, Newcastle United'da forma giydiği dönemde takımdaki en iyi arkadaşının Scott Parker olduğunu söylemişti. Bu nedenle tecrübeli futbolcunun Parker transferi konusunda devreye girmiş olabileceği belirtildi.
Yabancı oyuncu transferinde sessizliğini koruyan Fenerbahçe, takımdaki dengeleri bozmamak adına, Udinese forması giyen Gökhan İnler'in transferinden vazgeçmişti. Bu yüzden titiz bir çalışma yürüten Fenerbahçe yönetimi, rotayı bu kez İngiltere'ye çevirdi.
İngiliz "Guardian" Gazetesi'nin haberine göre, sarı-lacivertliler, West Ham United-lı İngiliz orta saha oyuncusu "Scott Parker" ile ilgileniyor. Gazete, geçen sezon yılın oyuncusu seçilmesine karşın, Parker'a henüz Ada ekiplerinden resmi bir teklif gelmediğini, transfer için somut adım atan tek kulübün Fenerbahçe olduğunu yazdı.
Guardian bununla birlikte, İngiltere Milli Takımı'ndaki yerini kaybetmek istemeyen 30 yaşındaki oyuncunun, Premier Lig'in dışında bir takımda forma giymek istemediğini vurguladı.
Dış basında Fenerbahçe'nin ilgilendiği oyuncular arasında gösterilen Alou Diarra'nın ise Marsilya ile anlaşmak üzere olduğu belirtiliyor. Bu durumda, Fransız ekibinin, yine Fenerbahçe'nin ilgilendiği Lucho Gonzales'i elden çıkarması gündemde.
İngiliz ve İtalyan basınında ise sarı-lacivertlilerin bonservisi 8 milyon euro olan Sissokko için, Juventus kulübüyle pazarlık halinden olduğuna dair haberler yer alıyor.
barahir
14.Haziran.2011, 17:25
Ordan oraya, artık birinde ısrarcı olsunlar..
NisRoc
14.Haziran.2011, 18:39
L'pool orta sahasına gelmiş geçmiş en kazma adam etiketini yemiş bi adam Sissoko. İyi bi ön libero kesinlikle ama topla arası pek iyi değil.
Juventusta'da öyle oldu. Bence bu ikisi geleceğine Selçuk, Gökay ve hatta Abdülkadir kalsın ön liberoda.. O derece yani.
vego
14.Haziran.2011, 19:13
Semih 3 yıl daha Fenerbahçe'de
14 Haziran 2011 17:59 | NTVSpor.net
Fenerbahçe, sözleşmesi sona eren Semih Şentürk ile 3 yıllık yeni anlaşmaya vardı.
http://media1.ntvspor.net/C/I/156/semihhaber_IZHWV.jpg
Fenerbahçe, iç transferde mukavelesi sona eren milli futbolcu Semih Şentürk ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.
İsmi zaman zaman yurtdışında bazı takımlarla anılan 28 yaşındaki oyuncu, 10 senedir formasını giydiği sarı-lacivertli kulüple anlaşmaya vardı.
Semih Şentürk, bu sezon Spor Toto Süper Lig'de oynadığı 25 maçın sadece 10'unda forma giyerken rakip kalelere de 10 gol atmayı başarmıştı.
NisRoc
14.Haziran.2011, 19:14
Doğruysa süper oldu bu..
Rehavi
14.Haziran.2011, 19:24
Bana kalırsa ön liberodan sonra en önemli mevkiydi Fenerbahçe için. Semih giderse yerine onun ayarında Türk santrafor bulmak çok zordu. Önemli transfer...
ancar
14.Haziran.2011, 19:25
Doğruysa süper oldu bu..
doğru haber
KaPaLı
15.Haziran.2011, 00:11
NTVSPOR'un Matuidi haberi nasıl bir mantıkla yazılmışki ? Matuidi'nin 12 milyon €'ya serbest kalma maddesi var zaten. L'equipe yazdı bugün.
TR.CaPTaiN
15.Haziran.2011, 00:13
Semih'in sözleşme muhabbetinin bu kadar uzaması bazen beni kızdırsa da Semih gittiğinde yerine bulabileceğimiz alternatif oyuncu yoktu. Pektemek vardı, Beşiktaş'a gitti. Mevlüt olabilirdi; o da hem maliyetli hem de kulübede kaldığında sıkıntı yaratabilecek bir oyuncu. Semih'in kalması hem Fenerbahçe hem de Semih adına en hayırlısı oldu.
TR.CaPTaiN
15.Haziran.2011, 14:24
Real Madrid Lass'ı 20 m € karşılığında satışa çıkarmış. Şimdiye kadar en yüksek teklif 13 m € ile Fenerbahçe'den gelmiş.
http://www.marca.com/2011/06/15/futbol/equipos/real_madrid/1308127667.html
sarianet
15.Haziran.2011, 14:30
Lucio diarra sisooko bugün fenerin aldıkalrı bakalım yarın kimleri alıcaz:D
fbdevil190737
15.Haziran.2011, 15:38
Lass ' ın fiyatı çok yüksek 12-13 MD'ye inmezlerse bu transfer yatar . Bana göre kronik sakatlığı yoksa Mohammed Sissoko tam bizlik bir oyuncu tam bir canavar birkaç Youtube'dan videolarına baktım da tam bizlik bir ön libero hem savunması çok sağlam hemde topla fena olmayan bir oyuncu , videolarını izleyerek daha iyi teşhis koyabilirsiniz ;
http://www.youtube.com/watch?v=i15e1eHsCZw
http://www.youtube.com/watch?v=vJ6689rwzSU&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=6cUCYhhCPvs&feature=related
ozaniel
15.Haziran.2011, 16:43
"Semih Şentürk, bu sezon Spor Toto Süper Lig'de oynadığı 25 maçın sadece 10'unda forma giyerken rakip kalelere de 10 gol atmayı başarmıştı."
Haberin bu kısmı ilginçmiş. Semih beni çok şaşırttı, bu kadar yetenekli bir adamın 2. adam olmasını kabul etmek bile güç gelirken 3. adam olmayı kabul etmesi felaket bir durum. Fenerbahçe için iyi bir hamle ama Semih için çok kötü bir hamle bence.
TeNaciOUS MidFieLdeR
15.Haziran.2011, 17:10
Semih zaten 28 yasina gelmis biri. Avrupa disinda bi kariyer fantezi olur bence. 3. adam diye bisey de yok ayrica, formayi hakeden alicaktir gectigimiz sezonda oldugu gibi. Iki taraf da bundan memnunsa ortada bi sorun yok demektir. Hem ayrica bi cok yabancinin kriteri sampiyonlar ligi degil midir, e zaten Fener de bu lige katilmayi haketmis durumda. Semih en mantikli olani yapmistir bence. Gelecek sezonki yogun takvimde mutlaka onemli sureler alacaktir Semih.
sarianet
15.Haziran.2011, 17:13
"Semih Şentürk, bu sezon Spor Toto Süper Lig'de oynadığı 25 maçın sadece 10'unda forma giyerken rakip kalelere de 10 gol atmayı başarmıştı."
enteresan bi cümle sanırım 10unda ilk onbirde giymiş demek istemişler:D
ozaniel
15.Haziran.2011, 17:25
3. adam diye bir şey vardır, mesela Mehmet Akyüz Beşiktaş'ta 3. forvettir, birden patlama yapıp ilk 11'de oynamaya başlaması olasılığının olması onun 3. forvet olmak için alınmadığını göstermez. Semih'in bu hareketinin tek olası açıklaması ailevi nedenler olabilir, İstanbul'dan ayrılmamak için Fenerbahçe'yle anlaşmıştır. Yabancılar Şampiyonlar Ligi'ni önemsiyor çünkü orada maça çıkıp kendilerini göstermek istiyorlar.
Zekirdek
15.Haziran.2011, 17:38
Unutulmasın ki Semih geçen sezon başında da 3. forvetti. İlk başlarda Gökhan Ünal 1. forvetti. Sonra Niang transferi yapıldı. Semih 3. forvetti. Avrupa maçlarından sonra 2. forvet oldu. Young Boys elemelerinin olduğu zaman Semih, Gökhan'ın arkasındaydı.
TeNaciOUS MidFieLdeR
15.Haziran.2011, 17:40
Tabii ki 3. adam o manada vardir ama Semih ozelinde dogru bi tanim degil ki. Bence suanki 3 forvetimiz de farkli tiplerde ama birbirine yakin kalitede forvetler. Mehmet Akyuz benzetmesi sacma. Semih Niangin alternatifi ciktiginda acaba demeyiz ama Mehmet Akyuz Almeida nin yerine 11 de cikarsa bi cekinceniz olacaktir kuskusuz. Ikisi bir degil yani.
Sekopej
15.Haziran.2011, 19:17
Zaman zaman Semih ve Niang da beraber oynadı, Aykut Kocaman farklı şablonlar deneyen bir hoca, Semih'ten de yararlanacaktır. Ayrıca Semih bu forma için sembol isimlerden biri olacak konumdadır, futbolu da Fenerbahçe'de bırakırsa, Fenerbahçe tarihinde, unutulmayacak oyunculardan Genç Semih olarak hafızalarımızda kalacaktır.
Semih'ten beklentilerimiz her maç 11 başlasın, sürüsüyle gol atsın değil, ihtiyaç duyulduğunda işini yapsın yeter. Semih'in zaten bu takımın 1. forveti olamayacağını hepimiz biliyoruz, tek forvet oynamaya devam edildiği sürece. Hal böyleyken hem mutlu olduğu yerde hem de fırsat bulduğunda takımı ipten aldığından, taraftar tarafından sevilerek futbol kariyerini sürdürecektir, yedek kalmayı sorun etse, sözleşme imzalamazdı zaten.
eng1n
15.Haziran.2011, 20:38
Aslında avrupa maçlarında
Niang Semih Emenike
Emre-Gelecek ön libero -Mehmet.
gibi bir takımla büyük takımlara karşı kontra atak oynasak iyi olabilir
vego
15.Haziran.2011, 20:41
Tribun Dergi
MARCA: Fenerbahçe'nin 5 milyon € istediği Cristian Baroni için Villareal en fazla 3 milyon € teklif ediyor. goo.gl/xnZuH (http://t.co/qcsFvyh)
sananes
15.Haziran.2011, 20:45
Baroni'ye para veriyolarsa hemen satalım,pazarlığa lüzum yok.
fbdevil190737
15.Haziran.2011, 20:46
Baroni'ye 3 MD veriyorlarsa hiç beklemeden satmalıyız .
vego
16.Haziran.2011, 01:12
Sezer'de mutlu son!
15 Haziran 2011 23:41 | NTV Spor
Fenerbahçe Sezer Öztürk transferinde mutlu sona ulaştı. Genç oyuncunun Cuma günü Sarı-laciverli kulüple sözleşme imzalaması bekleniyor.
http://media1.ntvspor.net/C/I/157/sezerhaber_IGQDV.jpg
Fenerbahçe, uzun süredir sonlandırmaya çalıştığı Sezer Öztürk transferinde Eskişehirspor ile sonunda anlaşma sağladı.
Cuma günü yapılacak Kulüpler Birliği toplantısında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal son kez biraraya gelecek. Aynı gün içinde Sezer Öztürk transferinin resmen açıklanması bekleniyor. Cuma günkü Aziz Yıldırım-Halil Ünal buluşmasında Sezer Öztürk de olacak.
Bu arada Eskişehirspor Kulübü, Galatasaray ve Trabzonspor'un ilgilendiği Alper Potuk'un kesinlikle satılık olmadığını açıkladı.
goosfraba
16.Haziran.2011, 02:03
sezer hayırlı olsun.
Revolution
16.Haziran.2011, 02:17
Hayırlı olsun Fenerbahçe'ye.
Aşk-ı Şehir
16.Haziran.2011, 11:56
İyi bari Bilica gelmiyoda gerisi önemli değil. :p Parasında değilim. :)
Rehavi
16.Haziran.2011, 12:35
Aslında avrupa maçlarında
Niang Semih Emenike
Emre-Gelecek ön libero -Mehmet.
gibi bir takımla büyük takımlara karşı kontra atak oynasak iyi olabilir
Bekleriniz büyük sıkıntı çeker önemli Avrupa maçlarında...
Semih konusuna gelirsek; Semih zaten yıllardır Fenerbahçe de bu rolde... Gençken bu takımdan, Avrupa ya gitme uğruna, vazgeçemedi. Bu vakitten sonra gitse de Fenerbahçe ayarında bir Avrupa takımında ne bu parayı alabilir ne de bu kadar süre alabilir. Bundan 2-3 sene önce gitmediyse, artık hiç gitmemelidir bence. Bana kalırsa en doğrusunu yaptı iki tarafta.
KaPaLı
16.Haziran.2011, 12:48
İyi bari Bilica gelmiyoda gerisi önemli değil. :p Parasında değilim. :)
Nasıl bitti transfer Mustafa ?
Aşk-ı Şehir
16.Haziran.2011, 13:03
Nasıl bitti transfer Mustafa ?
Valla İsmail bi yerden sonra saldım gitsin. :) Ama 3 Milyon civarı bir para ve iki genç oyuncu. Berk bonservisiyle - Abdülkadir 2 yıllık kiralık olabilir...
Ya da tam terside olabilir. Berk kiralık Abdülkadir bonservisiyle. :)
Rehavi
16.Haziran.2011, 13:10
Keşke Sezer transferi konusuna başından ayrı bir başlık açılsaydı :) Ersan dan fazla uzadı bu konu :)
KaPaLı
16.Haziran.2011, 13:58
L'Equipe report that Moussa Sissoko is close to a €12m move to Fenerbahçe. His agent has been in Istanbul this week..
KaPaLı
16.Haziran.2011, 14:04
Haberin tam metni ;
Moussa Sissoko, lié à Toulouse jusqu'en 2013, pourrait quitter les bords de la Garonne cet été. Mais vraisemblablement pas pour rejoindre le Fenerbahçe, qui a proposé 12 millions d'euros pour l'engager. Sissoko, 21 ans, 3 sélections, souhaite avant tout retrouver les Bleus et devrait donc décliner l'offre du club stambouliote, qu'il est allé rencontrer.
TR.CaPTaiN
16.Haziran.2011, 14:06
Twitter'da haberi paylaşan eleman şu; http://twitter.com/JamieDalton82
Millet adama ve ligimize saydırmaya başlamış, ne işi var Türkiye'de diye :}
Bizim Fransa'dan yaptığımız transferler hep ilk Fransız basınına düşmüştü. Haber çok büyük ihtimalle doğrudur. Bakalım gelecek mi ?
Aşk-ı Şehir
16.Haziran.2011, 14:10
Moussa Sissoko acayip bir transfer olur Fenerbahçe için...
KaPaLı
16.Haziran.2011, 14:14
" Why the players go to Turkey, the football there is awful ! It can't match with France,England,Spain,Italy or Germany ! " Demiş birisi Sissoko haberini yazdıktan sonra
Jamie Dalton'da ; " Money. Loads of money in the Turkish Liga " demiş. Ne ilginç adam şu fransızlar.
goosfraba
16.Haziran.2011, 14:18
AMON_RA_1907 AMON_RA_1907
moussa sissoko için çok önceden bir görüsme oldu‚ şu an ise kulübü adımızı kullanarak ´açık arttırma´ ortamı yaratıyor. aldırış etmeyiniz.
KanaKe
16.Haziran.2011, 15:00
" Why the players go to Turkey, the football there is awful ! It can't match with France,England,Spain,Italy or Germany ! " Demiş birisi Sissoko haberini yazdıktan sonra
Jamie Dalton'da ; " Money. Loads of money in the Turkish Liga " demiş. Ne ilginç adam şu fransızlar.
yanlis birsey dememiski :) Türkiye'ye özellikle istanbula gelen yabancilar para icin geliyor türk futbolunu cok sevdiklerinden takip ettiklerinden gelmiyorlar :)
bu gidisle ön libero transferi hazirlik kampina kalacak galiba...
TeNaciOUS MidFieLdeR
16.Haziran.2011, 18:13
Moussa Sissoko harika olur. Tam istenilen adam, Lasstan daha iyi bir adim olur transferde bence. Yoboyu da aldik mi iki tane 11 olusturcak kadro olusacak FENERBAHCE de. Gozu kapali kurar artik kadroyu Aykut KOCAMAN...
goosfraba
16.Haziran.2011, 19:30
http://www.semihsenturk.com.tr/yuvamda-kaldigim-icin-mutluyum.html
SAİT71
16.Haziran.2011, 20:48
Sanki Fransız ligi çok iyide ligimize laf ediyorlar... Parada etkili ama illa her gelen para için geliyor demekte körce bir düşünce olur.
ForsakeN
16.Haziran.2011, 20:53
Sanki Fransız ligi çok iyide ligimize laf ediyorlar... Parada etkili ama illa her gelen para için geliyor demekte körce bir düşünce olur.
Bu ismi hakedecek transferler yapıyoruz.Bana kalırsa Katar'ın Avrupa kupalarına katılan versiyonu olduk. Katar'dan bir önceki durak yani.
eng1n
16.Haziran.2011, 20:56
Bizden iyi oldukları kesin. Dünyanın en iyi 5.ligi fransa ligi ve harcadıkları para - Başarı olayında da yukarıdalar bayağı. ve dedikleri de doğru ülkeye gelen çoğu oyuncu para için geliyor.
vego
16.Haziran.2011, 20:58
AT Madrid Guiza'yı istiyormuş. AS
eng1n
16.Haziran.2011, 21:01
Reyes, Forlan ve Aguero'nun yerini Güiza ile doldurmayı planlıyorlar galiba. İyi fikir bence :D
footballer33
16.Haziran.2011, 23:52
Bu A.Madrid ne yapıyor böyle yaa. :) Reyes, Forlan, Agüero, De Gea, Ujfalusi... Yenilenme çalışmaları derken iyice abarttılar, oldu olacak kepenkleri de kapatsınlar bari. Bir de Güiza'yı istemeler falan. :D Üstüne bir de Arda da giderse A.Madrid'e, ilginç olacak.
World Hollow o1
17.Haziran.2011, 00:14
Bu A.Madrid ne yapıyor böyle yaa. :) Reyes, Forlan, Agüero, De Gea, Ujfalusi... Yenilenme çalışmaları derken iyice abarttılar, oldu olacak kepenkleri de kapatsınlar bari. Bir de Güiza'yı istemeler falan. :D Üstüne bir de Arda da giderse A.Madrid'e, ilginç olacak.
Yanlız Guîza'nın İspanya'da bir gol krallığı karizması var.. ;)
yani Guîza'yı küçümsüyor gibi bakmanın bir anlamı yok...
footballer33
17.Haziran.2011, 00:17
Yanlız Guîza'nın İspanya'da bir gol krallığı karizması var.. ;)
yani Guîza'yı küçümsüyor gibi bakmanın bir anlamı yok...
Güiza'yı küçümsemek babında değildi yazdıklarım. Ayrıca gidenlerin(Reyes, Forlan, Agüero) yerinin Güiza ile dolmayacağını da hepimiz biliyoruz. ;)
furkan58
17.Haziran.2011, 00:23
Güiza'yı küçümsemek babında değildi yazdıklarım. Ayrıca gidenlerin(Reyes, Forlan, Agüero) yerinin Güiza ile dolmayacağını da hepimiz biliyoruz. ;)
Mallorca'da ki Guiza doldurur :) Yanlış bilmiyorsam A.Madrid'in teknik direktörü Güizalı Mallorca'nın hocasıymış .
footballer33
17.Haziran.2011, 00:34
Mallorca'da ki Guiza doldurur :) Yanlış bilmiyorsam A.Madrid'in teknik direktörü Güizalı Mallorca'nın hocasıymış .
İşte sorun orada, Güiza eski Güiza olabilecek mi? Mallorca'daki performansını yakalayabilecek mi? Eğer giderse göreceğiz.
barahir
17.Haziran.2011, 00:35
İşte sorun orada, Güiza eski Güiza olabilecek mi? Mallorca'daki performansını yakalayabilecek mi? Eğer giderse göreceğiz.
Gitsin görelim :)
sarianet
17.Haziran.2011, 01:04
volkan ballı şuan ntvsporda gökhan inler hakkında açıklamalar yapıyor
gerçekten çarpıcı bi olay
NisRoc
17.Haziran.2011, 02:11
Etienne Capoue'yi alsak da rahat yatsam ya :)
goosfraba
17.Haziran.2011, 10:51
volkan ballı şuan ntvsporda gökhan inler hakkında açıklamalar yapıyor
gerçekten çarpıcı bi olay
dahi daum istememiş.
kamptan önce bu sessizlik ön libero ve yobo transferiyle bozulur umarım.
fbdevil190737
17.Haziran.2011, 11:51
Yobo ile kesin olarak anlaşmışız . Moussa Sissoko ve Lass Diarra orta saha transferi için en yakın isimler .
goosfraba
17.Haziran.2011, 13:20
Fenerbahçe´nin transfer gündeminde sıcak gelişmeler yaşanıyor.Ayrıntılar saat 14:00´de Lig TV´de.
KaPaLı
17.Haziran.2011, 13:26
Ne sıcak saati olacak. Szer'le anlaşılmıştır en çok : )
fbdevil190737
17.Haziran.2011, 13:28
Ne sıcak saati olacak. Szer'le anlaşılmıştır en çok : )
Sezer'le anlaşıldı zaten . Ben daha çok Yobo ve ön libero transferinin açıklanmasını bekliyorum .
BleedingMoon
17.Haziran.2011, 14:10
lass için çok fazla rakibimiz var. juventus ve ingiliz kulüplerinden bahsediliyor. çok düşük ihtimal ama şöyle 14 15 milyon euro'yu gözden çıkarabilirsek belki bir şeyler olabilir.
Since-1907
17.Haziran.2011, 14:17
Kaç senedir dert yandığımız yer ön libero.Zaten ön libero dışında ciddi bir eksiğimiz yok.Bu yüzden o bölgeye alacağımız kaliteli bir adam için 15 milyon euro verilebilir.
Varonil
17.Haziran.2011, 14:28
Sezer Öztürk'ü sağır sultan dahi duydu.Ön libero transferinin açıklanmasını bekliyorum sıcak gelişmeler yaşanıyorsa :)
ForsakeN
17.Haziran.2011, 15:57
Saat 2'yi geçti sıcak olan neymiş?
sakary Ali
17.Haziran.2011, 16:06
Mousso Sissoko'nun Türkiye ligine gelmesine çok sevinirim.Bu trasnfere zor diyorlar ama gerçekleşir.Fenerbahçe için Avrupa Kupaları yolunda çok yardımcı olur.
Eurosport.com'a göre Diarra için Fenerbahçe €13M veriyormuş ancak R Madrid €20M istiyormuş.
vego
17.Haziran.2011, 16:28
Fenerbahce her iki Sisokko ile de ilgilenmiyor.. Ayrica Marsilya tarafindan onerilien Lucho Gonzales'I de reddetti.
@aykutTyildirim
goosfraba
17.Haziran.2011, 16:29
gökhan inler ve miguel veloso haberleri çoğaldı.
BleedingMoon
17.Haziran.2011, 16:41
çocuğumu keserim :D
vego
17.Haziran.2011, 16:49
NTVspor ısrarla Lass diyor.Yıllık ücretle anlaşılabilirse.Marca Juve'nin yıllık 4.5 milyon euro önerdiğini yazmış.
goosfraba
17.Haziran.2011, 17:26
biz o kadar parayı bir oyuncuya yılda vermeyiz.
goosfraba
17.Haziran.2011, 17:51
sezer öztürk fenerbahçe'de artık, resmen.
TR.CaPTaiN
17.Haziran.2011, 17:58
Sezer iyi bir alternatif oldu. Hayırlı olsun. Umarım Abdülkadir bonservisiyle verilmemiştir.
vego
17.Haziran.2011, 18:06
Ve Sezer Öztürk Fenerbahçe'de
17 Haziran 2011 16:48 | NTV Spor
Sezer Öztürk transferi gerçekleşti. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal Sezer Öztürk transferi için anlaşmaya vardı.
http://media1.ntvspor.net/C/I/157/sezer1_WLT79.jpg
Başkanı Aziz Yıldırım ve Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal, Sezer Öztürk transferi için anlaşmaya vardı ve 26 yaşındaki oyuncu sarı-lacivertli takımla 5 yıllık sözleşme imzaladı.
Haftalar süren pazarlık sona erdi ve Fenerbahçe Başkanı ile Eskişehirspor Başkanı. Sezer Öztürk'ün bonservisi konusunda anlaşmaya vardı. Sezer, sarı-lacivertli takımla 4 yıllık sözleşme imzaladı.
Transfer karşılığında geçtiğimiz sezon İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da kiralık olarak forma giyen Abdülkadir Kayalı ve Brezilyalı defans oyuncusu Fabio Bilica bonservisiyle olarak verilirken, Sezer Öztürk için Eskişehirspor'a 2 milyon 750 bin euro ödenecek.
SEZER ÖZTÜRK KİMDİR?
26 yaşındaki oyuncu futbola Almanya'da başladı. İlk profesonellik deneyimini Bayer Leverkusen'de yaşadı ve henüz 18 yaşındayken Alman kulübünün formasını giydi. 2005 yılında Germinal Beerschot kiralık olarak forma giyen Sezer, daha sonra Nürnberg takımına transfer oldu. Nürnber'de sadece 1 sezon kalan Sezer Öztürk, 2006 yılında Türkiye'ye, o zamanki adıyla Vestel Manisaspor'a transfer oldu.
3 Kasım 1985 tarihinde Köln'de dünyaya geldi
Almanya'da Karslı bir işçi ailesinin çocuğu olarak dünyaya gelen Sezer Öztürk, burada üçüncü nesil Türk olarak Türklerin yoğun yaşadığı bir kasaba olan Velbert'de büyüdü.
Çoçuk yaşta burada Türkler tarafindan kurulmuş Türkgücü Velbert altyapısında futbola başladı. Büyük kabiliyeti hemen farkedildi ve sırasıyla SSVg Velbert, TVD Velbert ve Rot-Weiss Essen'nın altyapılarına transfer oldu.
Rot-Weiss Essen'de oynarken henüz 11 yaşındayken Kuzey Ren-Vestfalya eyaletinin güçlü ekiplerinden Bayer Leverkusen'nin dikkatini çekti ve Bayer Leverkusen'nın altyapısına geçti.
Burada oynamanın avantajıyla Türkiye Genç Millî Takımlar için keşfedildi. Almanya Genç Millî Takımı'na davet edilse de Sezer Öztürk tercihini Türkiye'den yana kullandı ve ilk defa millî formayı Türkiye U-15 Altı Millî Futbol Takımı'nda 19 Ekim 1999 tarihinde Romanya ile oynanan karşılaşmada giydi. Ardından Genç Millî takımlarının bütün kademelerinde görev aldı.
Bayer Leverkusen ile profesyonel sözleşme imzaladı ve Bayer Leverkusen'ın ikinci takımı olan Bayer Leverkusen II'de düzenli olarak oynamaya başladı ve 2003-04 sezonunda A takıma yükseldı. Burada fazla forma şansı bulamadı. Birinci sezonunda sadece bir Almanya Kupası karşılaşmasında sonradan oyuna girebildi ve ikinci sezonunda 7 Bundesliga karşılaşmasına çıkabildi.
2005-2006 sezonun Ocak transfer döneminde Belçika'nın Germinal Beerschot takimina kiralik giden Sezer, burada oynadigi 8 maçta 1 gol kaydetti. Bayer Leverkusen'de bekleneni veremeyince, 1. FC Nürnberg takımına transfer oldu ve burada 1 sezon kaldı fakat sadece iki müsabakada oynama fırsatı buldu.
Almanya'da oynama fırsatı bulamayacağını anlayan Sezer, şansını Türkiye'de denemeye karar verdi ve neticesinde Manisaspor'a transfer oldu. Manisaspor'da genç yaşına rağmen takımda çabuk yer buldu ve düzenli olarak oynamaya başladı. Manisaspor'daki ilk iki sezonunu Süper Lig'de oynasa da üçüncü sezonunu 1. Lig'de geçirdi. Burada Sezer, takımı sırtlayan oyuncu oldu ve 31 1. Lig müsabakasında 14 gol kaydederek takımının en golcü futbolcusu olma başarısını gösterdi. Bunun yanında birçok asist vererek dikkat çekti ve Manisaspor'un ligi lider bitirip Süper Lig'e yükselmesine büyük katkıda bulundu.
2009-10 sezonun ilk devresini Manisaspor'da oynadı ve sezonun ara transfer döneminde Turkcell Süper Lig'in başarılı takımlarından Eskişehirspor'a 850.000 € bonservis bedeli karşılığında transfer oldu ve 31 Mayıs 2012 tarihine kadar geçerli olan 2,5 yıllık sözleşme imzaldı. Burada gösterdiği başarılı performans sayesinde Türkiye A Millî Takımı'na seçilmeyı başardı.
Geçtiğimiz sezon Eskişehirspor'da oynadığı 29 maçın 26'sında ilk onbirde sahaya çıkan Sezer, bu maçlarda 8 gol attı. Sezer Öztürk, geçtiğimiz sezonu 8 sarı kart ve 1 kırmızı kartla tamamladı.
2011-2012 sezonu başında Fenerbahçe'ye transfer oldu
Ege temsilcisindea 76 maçta forma giyen Sezer Öztürk, bu maçlarda rakip filelere 15 gol atmayı başardı. 2009 yılının devre arasında Eskişehirspor'a transfer olan Sezer, ilk sezonunda 15 maçta forma giydi ve rakip filerele sadece 1 gol kaydetti.
Geçtiğimiz sezon Eskişehirspor'da oynadığı 29 maçın 26'sında ilk onbirde sahaya çıkan Sezer, bu maçlarda 8 gol attı. Sezer Öztürk, geçtiğimiz sezonu 8 sarı kart ve 1 kırmızı kartla tamamladı.
TR.CaPTaiN
17.Haziran.2011, 18:08
Eskişehir karlı bir anlaşmaya imza atmış.