PDA

View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 [29] 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90

nannar
27.Haziran.2010, 09:55
Fenerbahçe inşallah Aykut'u da harcamaz... Bize Bülent Korkmaz geldiğinde çok üzülmüştüm. Çünkü eğer bu tarz oyuncular gelecekse deneyimli bir hocanın yardımcısı olarak en az 3 yıl kulüpte görev almalı. bu Daum olmazdı ama başka bir yabancı olabilirdi.Umarım başarısız olup kelleyi kaybetmez Rıdavn gibi... Gerçi hoş Rıdvan ligin 5. haftasında mı ne kobuldu sanırım ama bakalım Aykut başarısız olursa kaç hafta dayanabilecek FB yönetimi ve taraftarı. İyi günde yönetim ve taraftar her hocanın arkasında durur. Afedersiniz köyden çobanı götürüp başa koysanız sonuçlar iyi gidince "Bunda iş varmış, helal olsun yönetime" denir,ama işler kötüye gidince bakalım neler olacak

Gncl1905
27.Haziran.2010, 10:46
Aykut Kocaman'ın başarılı olacağını düşünmüyorum ama Fenerbahçe'li arkadaşlar bayağı eminler kendisinden, öyleyse bize tebrik etmek düşer; hayırlı olsun Aykut Kocaman Fenerbahçe'ye...

GeorgeWeah
27.Haziran.2010, 10:56
Seneye başarısızlık olsa bile Aykut Kocaman bu takımda kalmalı. Bırakalım artık bu yabancı sevdasını. Eğerki yönetim Aykutu sezon içinde yollarsa taraftar baskısına dayanamayıp kendileri de giderler. Taraftarın büyük çoğunluğu Aykutu istediği için yönetim Aykutu takımın başına getirdi. Ben inanıyorum ve güveniyorum Aykut Kocamana. İnşallah başarılı olacağız.

Cengo
27.Haziran.2010, 12:01
Krasic de gelmeyi dusunuyordu, formayi da giymisti.:)
Turkiye basini disinda bu transferi yazan yok, kendi kendimize gelin guvey oluyoruz. Nasil Krasic olmadiysa bu da olmaz, ki ben birkac hafta evvel Hazard'in bir Fransiz sitesine yaptigi aciklamada Fenerbahce'yi enteresan bulmadigini soyledigini gordum. Zaten kendisini bir yigin buyuk kulup takip ederken niye Turkiye'ye gelsin ki hakli olarak.

Menajeri açıklama yaptı arkadaşım, hoşuna gitmiyor diye küçümsemek zorunda değilsiniz.

Cengo
27.Haziran.2010, 12:02
Ispatlamis mi? Ankaraspor veya Istanbulspor'da buyuk basarilar yakaladi da ben mi kacirdim? Orada yaptigi isler normal, ekstra birseyler gostermedi, ki o calistigi 2 kulup baskisi belki de an az olan kuluplerdi ligde. Efendi olmasina birsey diyemem, ama efendiklikle olsa Riza kalirdi Besiktas'ta. Buyuk kulup antrenorlugu bambaskadir, gorduk iste, Bursa'yi sampiyon yapmis E.Saglam bizde 3. bile olamadi. Bence Aykut Kocaman yanlis secim, Turkiye'yi taniyan bir yabanci cok daha dogru olurdu, mesela Zico, Gerets, Lucescu. E.Saglam, Riza, B.Korkmaz, Ridvan ne kadar basarili olduysa Aykut da o kadar basarili olur.....

Aykut ligi tanımıyorsa kimse tanıyamaz, küçümseyi bırakın lütfen, ciddiyim.Tamamen fanatizme gidiyor yazdıklarınız.

Sekopej
27.Haziran.2010, 12:11
Ispatlamis mi? Ankaraspor veya Istanbulspor'da buyuk basarilar yakaladi da ben mi kacirdim? Orada yaptigi isler normal, ekstra birseyler gostermedi, ki o calistigi 2 kulup baskisi belki de an az olan kuluplerdi ligde. Efendi olmasina birsey diyemem, ama efendiklikle olsa Riza kalirdi Besiktas'ta. Buyuk kulup antrenorlugu bambaskadir, gorduk iste, Bursa'yi sampiyon yapmis E.Saglam bizde 3. bile olamadi. Bence Aykut Kocaman yanlis secim, Turkiye'yi taniyan bir yabanci cok daha dogru olurdu, mesela Zico, Gerets, Lucescu. E.Saglam, Riza, B.Korkmaz, Ridvan ne kadar basarili olduysa Aykut da o kadar basarili olur.....

Bak ne yazmışım mesajımda, Rıdvan ve Oğuz ile kıyaslamışım Aykut'u ve efendiliğiyle hakediyor demiyorum zaten.

Rıdvan ve Oğuz'a göre, senelerdir teknik direktörlük yaparak, kısıtlı imkanlarda ve nispeten rahat olan ortamda oynattığı pozitif futbolu referans olarak alabiliriz diyorum.

Oğuz şanssız bir dönemde geldi, Bülent Korkmaz gibi ve sezon ortasında kim gelse harcanacağı bir ortamdı ve harcandı.

Rıdvan Dilmen de bu takımda mağlubiyet almadan kovulmuştu.

Ama şimdi farklı, yönetim son dönemde yaptığı hatalardan sonra Aykut'u harcamak isterse kendi ipini çeker. Çekincelerimi zaten belirttim, bekleyip göreceğiz ama hem Rıza'dan hem Ertuğrul Sağlam'dan hem Oğuz'da, Rıdvan'dan Bület Korkmaz'dan farklı bir durumda şu an Aykut Kocaman.

Geçen sene yetki ondaydı, bu sezon onda, geçen sene takımın içindeydi, sorunları gördü bu sene onları çözmek için çalışmalara başladı. Gel al takım bu, geç başına yönet diye gelmedi başa Aykut Kocaman.

Efendiliği değil duruşundan bahsettim, yanlışı gördüğünde yanlış diyen, disiplinsizliklere taviz vermeyen, Fenerbahçeliliği, yani orada kukla olmayacak.

Yıpratılmaya başlanacak, hele ki 1-2 hafta işler iyi gitmesin medya çok üzerine gelecek ama taraftar asla sırtını dönmez ona. Zaten yapamayacağını anladığında kovulmayı beklemeden kendisi bırakır

Tekrar yazmaya gerek yok, takımı nasıl yöneteceğini görmeden bilemeyiz, Daum'un 6-7 sene önce kurduğu ve o zamandan beri devam eden sistemi yıkacak mı yoksa bu sistemde iş yapacak oyuncuları alıp aynı mantıkla devam mı edecek? Sorun anında maç içerisinde doğru hamleleri yapabilecek mi? Bunları da görmeden şimdilik bir şey diyemeyiz, şu anda bu takımı yeniden ayağa kaldıracak, travmayı giderecek, taraftarı kombine almaya, stada gelmeye razı edecek bir isim Aykut Kocaman. Eğer bu takımı daha ileri taşırsa zaten efsaneydi daha da efsaneleşmiş olur, olur da taşıyamazsa başkan ve yönetim de gider ve yeni bir dönem başlar. Böyle kritik bir anda bu görevi üstlendi Aykut Kocaman.

bjk4ever
27.Haziran.2010, 12:12
Menajeri açıklama yaptı arkadaşım, hoşuna gitmiyor diye küçümsemek zorunda değilsiniz.

Benim niye hosuma gitmesin? Keske gelse, FB gereksiz bir mevkiye tonla para ve yabanci kontenjani harcamis olur, benim BJKli olarak isime gelir. Bu arada aciklama yapmis ama nerede aciklama? Kacirmis olmaliyim o zaman....

bjk4ever
27.Haziran.2010, 12:13
Aykut ligi tanımıyorsa kimse tanıyamaz, küçümseyi bırakın lütfen, ciddiyim.Tamamen fanatizme gidiyor yazdıklarınız.

Ben Aykut ligi tanimiyor diye birsey mi soyledim?

bjk4ever
27.Haziran.2010, 12:17
Bak ne yazmışım mesajımda, Rıdvan ve Oğuz ile kıyaslamışım Aykut'u ve efendiliğiyle hakediyor demiyorum zaten.

Rıdvan ve Oğuz'a göre, senelerdir teknik direktörlük yaparak, kısıtlı imkanlarda ve nispeten rahat olan ortamda oynattığı pozitif futbolu referans olarak alabiliriz diyorum.

Oğuz şanssız bir dönemde geldi, Bülent Korkmaz gibi ve sezon ortasında kim gelse harcanacağı bir ortamdı ve harcandı.

Rıdvan Dilmen de bu takımda mağlubiyet almadan kovulmuştu.

Ama şimdi farklı, yönetim son dönemde yaptığı hatalardan sonra Aykut'u harcamak isterse kendi ipini çeker. Çekincelerimi zaten belirttim, bekleyip göreceğiz ama hem Rıza'dan hem Ertuğrul Sağlam'dan hem Oğuz'da, Rıdvan'dan Bület Korkmaz'dan farklı bir durumda şu an Aykut Kocaman.

Geçen sene yetki ondaydı, bu sezon onda, geçen sene takımın içindeydi, sorunları gördü bu sene onları çözmek için çalışmalara başladı. Gel al takım bu, geç başına yönet diye gelmedi başa Aykut Kocaman.

Efendiliği değil duruşundan bahsettim, yanlışı gördüğünde yanlış diyen, disiplinsizliklere taviz vermeyen, Fenerbahçeliliği, yani orada kukla olmayacak.

Yıpratılmaya başlanacak, hele ki 1-2 hafta işler iyi gitmesin medya çok üzerine gelecek ama taraftar asla sırtını dönmez ona. Zaten yapamayacağını anladığında kovulmayı beklemeden kendisi bırakır

Tekrar yazmaya gerek yok, takımı nasıl yöneteceğini görmeden bilemeyiz, Daum'un 6-7 sene önce kurduğu ve o zamandan beri devam eden sistemi yıkacak mı yoksa bu sistemde iş yapacak oyuncuları alıp aynı mantıkla devam mı edecek? Sorun anında maç içerisinde doğru hamleleri yapabilecek mi? Bunları da görmeden şimdilik bir şey diyemeyiz, şu anda bu takımı yeniden ayağa kaldıracak, travmayı giderecek, taraftarı kombine almaya, stada gelmeye razı edecek bir isim Aykut Kocaman. Eğer bu takımı daha ileri taşırsa zaten efsaneydi daha da efsaneleşmiş olur, olur da taşıyamazsa başkan ve yönetim de gider ve yeni bir dönem başlar. Böyle kritik bir anda bu görevi üstlendi Aykut Kocaman.

Her sene duyuyoruz zaten bu yonetim akillandi laflarini. Gecen sene de aynisi denmisti, bu sefer Daumun arkasinda durulacak, Daum giderse yonetim de gider, 3 sampiyonluk sozu son sansi denmisti, gorduk iste, sacma sapan baskalarini suclayan ici bos bir basin aciklamasi ve birkac yildiz isim soylentisi ortaya atilinca kedi gibi oldu taraftar, Daum gitti ve yonetim kaldi. Aykut baarisiz olursa ilk firsatta gonderilir, yonetime de hicbirsey olmaz, bunu hepimzi biliyoruz. Bir degil iki degil, tam 10-15 senedir Aziz Yildirim bu camianin baskani, her sefer ayni seyleri yapiyor, daha gecen sene yapti bunu, simdi neye gore akillanmis olacak anlamadim. Bir kisi 15 senedir ayni seyi yapiyorsa ona akillandi denmez....

KaPaLı
27.Haziran.2010, 12:28
Allahtan takımın başkanı Yıldıırm Demirören değil. Öyle olsa sen neler yazardın çok merak ediyorum. O zaman dilinden kurtulamazdık herhalde.

Sekopej
27.Haziran.2010, 12:31
Her sene duyuyoruz zaten bu yonetim akillandi laflarini. Gecen sene de aynisi denmisti, bu sefer Daumun arkasinda durulacak, Daum giderse yonetim de gider, 3 sampiyonluk sozu son sansi denmisti, gorduk iste, sacma sapan baskalarini suclayan ici bos bir basin aciklamasi ve birkac yildiz isim soylentisi ortaya atilinca kedi gibi oldu taraftar, Daum gitti ve yonetim kaldi. Aykut baarisiz olursa ilk firsatta gonderilir, yonetime de hicbirsey olmaz, bunu hepimzi biliyoruz. Bir degil iki degil, tam 10-15 senedir Aziz Yildirim bu camianin baskani, her sefer ayni seyleri yapiyor, daha gecen sene yapti bunu, simdi neye gore akillanmis olacak anlamadim. Bir kisi 15 senedir ayni seyi yapiyorsa ona akillandi denmez....

İyi de yönetim akıllandı demedim ki ben? Geçen sene Daum'un gelişiyle Aykut'un gelişini bir tutuyorsan sana bir şey demeye de gerek yok aslında. Daum geldiğinde taraftarın yarısı takıma küstü. Şimdi görüyoruz, Daum gönderildi diye memnun olmayan taraftar yok.

Aykut başarısız olursa ilk fırsatta gönderilmez, takıma zarar verdiğini gördüğü anda istifa eder. Maçı onlar haketmişti aslında biz kazanmamalıydık diyen birisi Aykut Kocaman ve bu sözleri sebebiyle de takımdan gönderildi.

Sürekli aynı şeyi yapıyor dedin ama bu 3. defa oluyor. Rıdvan ligde mağlubiyet almadan kovulmuştu, yönetimin büyük hatasıdır. Oğuz Çetin sezon ortasında geldi, zaten takım içinde gruplaşmaların arttığı, kadro kalitesinin vasat olduğu bir dönemde başarı beklenmesi hayaldi.

Şimdi de Aykut Kocaman geliyor, belki işine gelmiyor ama Aykut Kocaman'a duyulan saygı ve sevgi ölçülemez Fenerbahçe'de. Ha saygı, sevgiyle bu işler yürümüyor diyorsun, onu ben de diyorum, hele maçlar bir başlasın bekleyip göreceğiz diyorum.

Ve ekliyorum, keşke Aykut Kocaman Sportif Direktör olarak kalsaydı, çünkü ben de kör değilim, teknik direktör olarak daha kolay harcanabileceğini görüyorum ama yönetimin artık son şansı olduğunu da görüyorum. Aykut harcanırsa yönetim de gider çünkü 4 sene şampiyonluk gelmemiş olacak ve Fenerbahçe tarihinde bu pek yaşanmış şey değil. 4 sene şampiyonluğun gelmemesinin bedelini yönetim de öder.

Akıllandılar, doğruyu yaptılar demiyorum, eğer akıllanmış olsalar, tüm yetkiyi Aykut Kocaman'dan alıp onu teknik direktör yapmazlardı, al istediğin hocayla anlaş, onunla çalış, tüm yetki sende derlerdi ve daha da iyi olurdu.

nannar
27.Haziran.2010, 12:32
Alman çalıştırıcı Christoph Daum ile yollarını ayırdıktan sonra Aykut Kocaman'ın takımın başına getirildiğinin açıklanması beklenen Fenerbahçe'de, başkan Aziz Yıldırım döneminde adeta teknik direktör enflasyonu yaşanıyor.

Yıldırım döneminde sarı-lacivertli ekibin başında, bir gelişte en uzun süre görev yapan Daum'un, 2003-2004, 2004-2005 ve 2005-2006 olmak üzere üst üste 3 sezon görev aldığı birinci dönemin ardından, 2009-2010 sezonuyla başlayan 2. dönemi de dün resmen noktalandı.

1995-1996 sezonunun sonunda futbolcu olarak ayrıldığı Fenerbahçe'ye 2009-2010 sezonunda sportif direktör olarak geri dönen ve yeni sezondan itibaren takımın başına geçmesi beklenen Aykut Kocaman'ı zor bir görev bekliyor.

Fenerbahçe'de 1997-1998 sezonunun ortasında başlayan başkanlık serüveninde 12 yılı geride bırakan Yıldırım'ın döneminde, sarı-lacivertli ekipte görev alan teknik adamlarla, takımı şampiyonluğa ulaştıramadıkları sezonlarda yollar ayrıldı. Fenerbahçe, Yıldırım döneminde sadece Werner Lorant ile sezonu 2. sırada tamamlamasına rağmen yoluna devam etti.

12 Yılda çalışılan teknik adamlar ise;

Otto Bariç, Joachim Löw , Rıdvan Dilmen, Zdenek Zeman, Turhan Sofuoğlu,Mustafa Denizli, Werner Lorant, Cristoph Daum , Arthur Zico ve Luis Aragones

Yani 12 yılda toplam 10 Antrenör!!!!

İşte bu türk futbolunun ayıbı :) Türk futbolunda lokomotiv dediğimiz kulüplerden biri olan Fenebahçe 12 senede 10 tane teknik adamla çalışmış... Aynı şey eminim Galatasaray ve Beşiktaş için de geçerlidir. Belki rakam bu kadar yüksek değildir ama çok da fark yoktur sanırım. Her zaman istikrar istikrar diyoruz ama işte istikrar ortada... Bir tarafta Yıllardır ne avrupada ne de premier ligde şampiyon olamamasına rağmen yıllardır takımda kalan Arsenal'ın hocası Wenger ve Arsenal kulübünün anlayışı, bir tarafta her anlaşılan hocada "Uzun vadede planlar yaptık, hocamızın sonuna kadar arkasındayız" diyerek birlikteliği başlatıp bırakın avrupayı , ligde bile başarı yakalanmadığı anda hocayı kovan zihniyet :) Daha çok çalışmamız lazım çoooookkk.... :0:

anilton
27.Haziran.2010, 12:58
Özer ve Stoch

Aykut Kocaman ile tavan yaparlar...

nerazzuri
27.Haziran.2010, 13:02
Özer ve Stoch

Aykut Kocaman ile tavan yaparlar...
Katılıyorum.

Özellikle Özer'den çok büyük bir patlama bekliyorum, eğer Daum olsaydı bunu kesinlikle beklemezdim. Zaten Özer hakkında ne düşündüğümü Biografi bölümüne yazmıştım(Yedekte çürüyecek yetenekli bir genç). Aykut hocanın gelmesi ile tamamen değişti :)

murat taşlı
27.Haziran.2010, 13:51

Bu sadece senin fikrin bir inasanın kendini ispatlaması için şampiyon olması gerekmiyor çalıştığı kulübün şartlarına bakmak lazım ayrıca bir kişi kamu oyunun taktirini alıyorsa taraflı tarafsız o kişi başarılıdır...

KanaKe
27.Haziran.2010, 13:56
Aykut'un Zico'dan Gerets'den ne farki var? bence bu adam Zico'yu da gececek göreceksiniz. Hem oyuncular saygi duyuyor hem yönetim yaninda istedigi transferleri kendisi yapiyor cok büyük isler yapacagina inaniyorum.

titates1
27.Haziran.2010, 14:32
Eduardo ayrılıyormuş Arsenal'den , Fener'e alsak keşke =)

Zekirdek
27.Haziran.2010, 14:41
Eduardo ayrılıyormuş Arsenal'den , Fener'e alsak keşke =)

Haklısın. Uzun bir sakatlıktan çıktığı için ilk zamanlar bocalayabilir fakat zamanla alışacaktır.

titates1
27.Haziran.2010, 15:03
http://img88.imageshack.us/img88/9696/2660fenerbahesk.jpg (http://img88.imageshack.us/i/2660fenerbahesk.jpg/)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

mesela kadro şöyle olsa veya sağda stoch , solda caner , eduardo veya forlan , asamoah veya anthony annan ....

BleedingMoon
27.Haziran.2010, 15:06
godin'i ben de düşünüyordum. çok yerinde olur.

DaveJones
27.Haziran.2010, 15:08
Annan yada asamoahı bu turnuvadan sonra alamayız diye düşünüyorum. Ayrıca Alex takımda olduğu sürece 4 3 3 de oynayamayız. Böyle oynasak tabiki çok daha iyi olur ama elden ne gelir.

BleedingMoon
27.Haziran.2010, 15:10
olası alex'in yaratıcılık ve oyun zekası boşluğu için emre'ye ve özer'e güveniyorum.

titates1
27.Haziran.2010, 15:10
Alex yedek olmalı , annan , asamoah zor olur ama olsa keşke , emana olabilir 3 lü orta sahada

DaveJones
27.Haziran.2010, 15:16
433 te forvet için Amerikanın santraforu Altidore bence tam aradığımız tarzda bir oyuncu. Tabi Villareal bırakmaz o ayrı. Annanın bonservisi hala rosenborgdayken hızlı davranıp belkide transfer bitirilebilir ama bizim klübün böyle birşey yapacağını düşünmüyorum.

Varonil
27.Haziran.2010, 15:17
Tahmin ettiğim yorumlar gelmeye başlamış,şaşırmadım.Öncelikle bende Aykut Kocaman'ı çok sevdiğimi asla onun harcanmasını istemediğimi söylemek istiyorum.

Aykut Kocaman,Bülent Korkmaz ve Rıza Çalımbay ile karşılaştırılmış,çok yanlış.Aykut Kocaman'ın durumu şu anda bu 2 isimden çok farklı.

Camianın son umudu şu anda Aykut Kocaman.Aykut Kocaman eğer takıma zarar vereceğini düşünseydi,zaten bu görevi kabul etmezdi.Bir başarısızlık durumunda da giden önce yönetim olur.Ben bu hamlenin çok iyi olduğunu düşünüyorum,ancak üzerimize düşen sabırlı olmak.

Salı günü birçok şeye açıklık getirilecek,sanıyorum imza töreninde Aykut Kocaman'ın menejerlik sistemiyle takımın başında olduğunu öğreneceğiz.

BeeTLeJuiCe
27.Haziran.2010, 15:26
Amerika ortasahasındaki Bradley'i çok beğendim bende. Onun transfer hakkındada haberler çıkmıştı dünkü maçta ofansta defansta çok iyi işler yaptı. Emre'nin defansda daha iyi olanı diyebiliriz. 2li ortasaha da Emre ile birlikte süper iş yapar bence.

Varonil
27.Haziran.2010, 15:30
'Kocaman' kanunlar!
Christoph Daum ve yardımcısı Roland Koch’un sözleşmelerini önceki akşam karşılıklı fesh eden sarı-lacivertli kulüp, Aykut Kocaman’ın teknik direktörlük görevine getirildiğini dün resmen açıkladı. Kulüp sitesinden yapılan açıklamada, Kocaman’ın salı günü saat 14.00’te resmi sözleşme imzalayacağı bildirildi.
Kocaman ilk iş gününde Samandıra Can Bartu Tesisleri’ne giderek Daum’dan boşalan teknik adam koltuğuna oturacak ve çalışmalarına start verecek. Fenerbahçe’nin yeni hocası, kısa süre içinde bir takım kuralları devreye sokacak ve bütün oyuncularından bunlara harfiyen uymalarını isteyecek.

İşte Aykut Kocaman’ın kanunları...

1- OTORİTE KURACAK

Kocaman’ın teknik patron olarak sarı-lacivertli takımdaki öncelikli hedefi otoriteyi sağlamak olacak. Futbolculuk yıllarında ve daha önce çalıştırdığı Anadolu kulüplerinde disipline büyük önem veren Kocaman, antrenman saatlerine uyulması ve özel yaşam gibi konularda sert uyarılarda bulunarak, herkesten profesyonelliğe uygun hareket etmesini isteyecek.

2- İMTİYAZLAR BİTECEK

Sarı-lacivertli takımın hocası, uzun süredir büyük rahatsızlık duyduğu yerli - yabancı ayrımını ortadan kaldırmak için özel çaba harcayacak. Sportif direktörlük döneminde yabancı oyunculara tanınan bazı imtiyazlardan şikayetçi olan Kocman, bunları silmeye ve takım ruhunu ön plana çıkarmaya gayret edecek.

3- FORMA HAK EDENE

Aykut Kocaman, formayı hak edene verecek. Christoph Daum döneminde başta İspanyol forvet Daniel Güiza olmak üzere formsuz, iyi çalışmayan, özel yaşamında sorunlar olan yabancılar her hafta ilk 11’de sahaya çıkıyordu.

Ancak Kocaman, kurallara uymayanlara isimleri ne olursa olsun forma vermeyecek. Ayrıca alt yapıdan genç yetenekleri Fenerbahçe’ye kazandırmak için özel çaba harcayacak.

Sportif arayış

Fenerbahçe’de Aykut Kocaman’ın teknik direktörlük görevine getirilmesiyle birlikte yeni sportif direktör arayışı da başladı.

Sarı-lacivertli yönetimin, Kocaman’ın yerine yeni bir sportif direktör getirmek için kolları sıvadığı öğrenildi.

Bu arada Fenerbahçe’de kondisyoneliğe Doç.Dr.Alper Aşçı’nın getirileceği öğrenildi.

27.06.2010
Kaynak : Milliyet

nerazzuri
27.Haziran.2010, 15:33
Acaba kim gelecek Sportif Direktörlüğe?

Aykut'un üzerinde baskı yaratabilir ayrıca bu yeni direktör. İşler kötü giderse, yerimi ona kaptırırım gibilerinden.

goosfraba
27.Haziran.2010, 15:35
yeni bir sportif direktörün geleceği yalan.

aykut kocaman'ın üzerine kimse gelmeyecek. aykut kocaman tamamiyle tek başına yetkili. salı günü görürsünüz.

BeeTLeJuiCe
27.Haziran.2010, 15:38
Antu Freddy Krueger verdiği bilgiler genelde doğru çıkar.

Biraz evel kendisini ile yaptığım tebrik konuşmasından sonra sıcağı sıcağına Aykut Kocamanın ağzından haberler.

Tam yetki ile geldim.Bütün transferleri ben yapıcam görüşmelere ben gidicem‚imzaları ben attırıcam.Aynı zamanda sportif direktörüm. Görevi kabul etmeme gibi bir durumum yoktu.Başkan antrenör olmamı istedi. Takımın başına geçen sene gelmek isterdim.
İsmail Kartalda benimle çalışacak‚Türkiyedeki oyuncularla o ilgilenecek.
Daum ile aramızda sorun yoktu sadece samimi değildik yakınlaşamadık.
Ayhan Tumani çok iyi biri aslında ama o da yardımcı olamadı.
Semihle konuşucam‚ stoch dışında bir sağ açık bir de forvet yabancı olacak. Oynaması zor‚yedekliği sorun etmeyeceksen kal edeceksen git. Zaten p.tesi gelmezse silicem.
Krasic ne oldu ? Böyle böyle demiştin ? Bir kaç gün sonra görürsün.
Hazard ya da Dzudsakı istiyorum.Krasicden hariç bu ikisinden biri yatırım için alınmalı ama o para bizde yok. Guizayı satmamız lazım.
Stoper ya da önlibero alamayız nasıl oynayacaklar. Yabancı sınırlamasını seneye arttırmaya çalışacağız 6 kişi yetmiyor.
Topuzu çok beğeniyorum.
Forvet için 3-4 isimden bahsetti. Bunların ikisi dünya kupasında. 1. sırada ilk mesajımda yazdığım kişi var‚ ikinci sırada bir Rus. İkisininde bonservisi çok yüksek.
Caneri de almak istiyorum bir paket program olabilir .Yektaya çok para istiyorlar.
Bilica yedek oturacak stoper türk olacak.
Kendisine benim sölediğim bir genç oyuncu vardı onunda ismini daha sonra yazacağım medyaya sızarsa.
Bu arada Fabiano‚Mutu‚Henry‚ibrahimoviç‚Forlan‚Kanoute vs gibi forumda görebildiğim isimleirn yüzde 95 i yalan.

Tüm bunlar 1. ağızdan alınmış haberlerdir‚Artık spekulasyonlara gerek yok.

Varonil
27.Haziran.2010, 15:38
aykut kocaman'ın üzerine kimse gelmeyecek. aykut kocaman tamamiyle tek başına yetkili. salı günü görürsünüz.

İngiltere'deki menejerlik sistemi gibi.Bu yeni bir olay ve öyle resmi siteden derme çatma bir şekilde açıklanamaz.Bende bekliyorum salı günü Aykut Kocaman'ın imza töreninde böyle bir açıklama.

Varonil
27.Haziran.2010, 15:44
*Hazard'ı alabilirsek süper olur.

*Dünya Kupasında olanları bilemem ama Rus olan forvet Pavlyuchenko olabilir.

*Caner için paket program gibi birşey demiş,Deivid+para gibi birşey verebiliriz galiba.

barahir
27.Haziran.2010, 15:44
Godin'i alabilirsek en az gol yiyen takım rekorunu kırabiliriz.. Ama çok zor alınması..

nerazzuri
27.Haziran.2010, 15:45
Semihle konuşucam‚ stoch dışında bir sağ açık bir de forvet yabancı olacak. Oynaması zor‚yedekliği sorun etmeyeceksen kal edeceksen git. Zaten p.tesi gelmezse silicem.

Anlamıyorum neden oynaması zor? Aykut hoca da Semih'i oynatmayacak anlaşılan, göremediğimiz birşeyler var.

goosfraba
27.Haziran.2010, 15:47
aykut kocaman'ın söylediklerine bakılırsa krasic olayı birkaç gün sonra netlik kazanacak. hazard ve dszudszak'ı istiyor ama para yok diyor. semih konusunda ısrarcı olmayacak ki zaten tavrı da net, pazartesi gelmezse sileceğini söylemiş.

lugano'nun yanında türk stoper oynayacakmış. acaba bu kim olacak? mevcut kadroda bizi avrupa'da başarıya götürecek türk stoper yok.

goosfraba
27.Haziran.2010, 15:49
deivid'in de ggönderileceğini söylemiş. umarım bir an önce gönderilir.

TeNaciOUS MidFieLdeR
27.Haziran.2010, 15:50
Dunya kupasindaki aday yuksek bonservisli Suarezdir kesin, alinmasi cok zor hatta imkansiz hale geldi tavan yapan performansindan sonra. Oteki rus olansa dediginiz gibi Pavlyuchenkodur buyuk ihtimal.

nerazzuri
27.Haziran.2010, 15:51
Para yok diyor fakat, Aziz Yıldırım bir oyuncuya 30-40 milyon Euro verebilecek gücümüz var gibilerinden birşey söylemişti.

Daha fazla olamaz heralde bir tanesinin maliyeti. İlginç.

titates1
27.Haziran.2010, 15:51
Ben Bekir'i beğeniyorum , ayrıca Semih yedek olur ancak , her teknik adam görüyor bunu işte , yok takımın evladı , gerçek fenerli diye millet istiyor oynamasını da , bence çok yetersiz

Varonil
27.Haziran.2010, 15:52
Para var transfer için ama Hazard ve Dzuszdak için istedikleri para çok gibisinden birşey söylemiş sanırım. ;)

Varonil
27.Haziran.2010, 15:53
Ben Bekir'i beğeniyorum , ayrıca Semih yedek olur ancak , her teknik adam görüyor bunu işte , yok takımın evladı , gerçek fenerli diye millet istiyor oynamasını da , bence çok yetersiz

Daum,Zico,Aragones ve Aykut Kocaman.Hepsi de aynı düşüncede Semih'i oynatmıyorsa,demek ki bizim göremediğimiz birşeyler var.Bende yetersiz olduğunu düşünüyorum.

TeNaciOUS MidFieLdeR
27.Haziran.2010, 15:56
Semih her takimda oynar ama FB de kariyeri boyunca yedek kalir. Kapasitesinin eksikliginden, sadece oyle.

nerazzuri
27.Haziran.2010, 16:04
Para var transfer için ama Hazard ve Dzuszdak için istedikleri para çok gibisinden birşey söylemiş sanırım. ;)
Ne kadar fazla olabilir ki?

Bonservisleri her ikisininde 20 milyon Euro olsa, Ki değil, (yine de fazla fazla hesaplayalım) yılda 3 milyon Euro, hadi diyelim 4 milyon euro ki bu kadar parayı istemezler, klüplerinde bunun çok çok aşşağılarında alıyorlar. 4x4 = 16. 46 Milyon Euro.

40 veren + 6 milyon Euro'yu da verir. Zaten fazla fazla hesapladık.

Ayrıca Semih içinde öyle söylemiş olamaz.

Samimi ve gerçekçi bulmadım ben bu açıklamayı. Samimi ve gerçekçi derken, bu yazının gerçekten Aykut hoca tarafından söylenmiş olduğunu.

barahir
27.Haziran.2010, 16:06
Stoperin biri Türk olacak? bildiğiniz iyi bi Türk stoper var mı?

goosfraba
27.Haziran.2010, 16:08
Stoperin biri Türk olacak? bildiğiniz iyi bi Türk stoper var mı?

türkiye'de yok ama almanya'da var :icon_biggrin:

Varonil
27.Haziran.2010, 16:09
İlhan eker haberleri çıkıyordu bir ara ama.

Eren Güngör ve Ediz Bahtiyaroğlu ilk aklıma gelenler.Ama ben bunların yeterli isimler olduklarını düşünmüyorum.

Varonil
27.Haziran.2010, 16:09

Serdar Taşçı mı yoksa? :icon_lol:

TeNaciOUS MidFieLdeR
27.Haziran.2010, 16:10

Serdar Tasci mi ? :D

goosfraba
27.Haziran.2010, 16:16
serdar taşçı. türkiye'de iyi stoper yok. bilica yedek kalacak denildiyse mevcut kadrodan ya bekir oynayacak, ya da transfer yapılacak :D

Arbitre
27.Haziran.2010, 16:23
geçenlerde ntvsporu izlerken sağ köşedeki fenerbahçe transferleri arasında stoch ve ilhan ekeri gösteriyordu

barahir
27.Haziran.2010, 16:24
Ömer Toprak da olabilir.. Ama Serdar'ın Uluslararası tecrübesinin olması onu daha öne çıkarıyor ama bakalım.. Hayırlısı :)

KaPaLı
27.Haziran.2010, 16:37
İlhan Eker büyük ihtimalle alındı zaten ama hala kontrat imzalamaması kafaları karıştırıyo.

Serdar Taşçı aklıma geldi benimde. Aykut hocanın scout ekibinin bulduğu Türk stoper varsa oda olabilir.

KaF KeF
27.Haziran.2010, 16:58
Bekir var yahu.dışarda aramaya gerek yok bence.

World Hollow o1
27.Haziran.2010, 17:01
Ve Semih kalıyor

Fenerbahçe Yönetimi’nin, Christoph Daum’u göndererek Aykut Kocaman’ı göreve getirmesi, Semih Şentürk konusunda yaşanan belirsizliği ortadan kaldırdı..

Sözleşmesinin kendi rızası olmadan 1 yıl uzatıldığı gerekçesiyle sarı-lacivertli kulübü, Futbol Federasyonu’na şikayet eden Semih’in bu başvurusunu geri çekeceği öğrenildi. Daum’un ayrılması nedeniyle Fenerbahçe’de kalmak isteyen milli futbolcunun, Başkan Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman’la görüşerek bu talebini bildireceği kaydedildi. Kocaman’ın, Semih’in takımda kalması için ısrarlı olduğu ve Başkan Yıldırım’ı büyük olasılıkla ikna edeceği ifade edildi.

Milliyet

Eğerki semih kalırsa takımda devamlı oynarsa en büyük transferimiz semih olur bu sezon türk olarak.. :)

sananes
27.Haziran.2010, 17:33
bende bilica oynayacak diye okudum bugün haber sitelerinde bu kesinlikle olmamalı en basiti ilhan eker bilica'nın çok benzeri bi oyuncu hatta bence daha iyisi

GodfatheR
27.Haziran.2010, 17:36
Semih bu sezon ligde tozu dumana katacak aha buraya yazıyorum =)

KanaKe
27.Haziran.2010, 18:06
Serdar Tasci yada Ömer Toprak gelirse süper olur. Birde Dzudszak gelsin cok istiyorum onu :)

ozaniel
27.Haziran.2010, 18:09
Semih kariyerinin hiçbir döneminde form tutacak kadar oynamadı, bir kere 1. forvet yapılsın gol kralı olur(yedekken de olmuştu). Türkiye ligi için çok ideal bir santrafor.

CeNTeR_TR
27.Haziran.2010, 18:15
Semih bu sezonki en büyük yerli transfer olacak Kazım ile birlikte.

KaF KeF
27.Haziran.2010, 18:30
Fenerbahçemiz 27 yaşındaki savunma oyuncusu İlhan Eker´i renklerine bağladı. Sezonu Gençlerbirliği´nde kaptan olarak tamamlayan İlhan Eker ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.
Yeni oyuncumuz İlhan Eker´in imza törenine ilişkin detaylar önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşılacaktır.

Fenerbahçe Spor Kulübü

barahir
27.Haziran.2010, 18:32
Hayırlı Uğurlu olsun.. Bilica'dan iyidir..

KaPaLı
27.Haziran.2010, 18:38
Heh işte yaa şöyle açıklayın. Kulubun anlaştığı oyuncuları açıklatmayın bana :p

TR.CaPTaiN
27.Haziran.2010, 18:49
Diyadin, İlhan Eker'i övdü

Fenerbahçe'nin yeni transferini, eski hocası anlattı

Fenerbahçe'nin sezonun ilk transferini Gençlerbirliği'nden İlhan Eker ile yaparken oyuncuyu Türk futboluna armağan eden isim olan hocası Metin Diyadin anlattı.

OFTAŞ'ta (Hacettepespor) teknik direktörlüğünü yaptığı oyuncu ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunan Diyadin'in eski takımından Gökhan Gönül'de daha önceden Fenerbahçe'ye transfer olmuştu.

İlhan'ın her teknik adamın aradığı özelliklere sahip bir oyuncu olduğunu belirten Metin Diyadin, oyuncunun diğer özelliklerini ise şöyle anlattı:

"Fiziği iyidir öncelikle. Ama dahası topu da oyuna çok iyi sokar. Bu özelliği üst düzeydedir kesinlikle. Arkadan topu iyi servis etmesinin yanı sıra sol ayaklı olması da bir diğer artısıdır. Çok cesurdur. Fiziksel olarak ağır ve hantal bir duruşu vardır ama buna kimse aldanmasın. Fenerbahçe en azından bu ligden alabileceği en iyi oyuncuyu aldı. Çok hırslı bir yapısı vardır. Sorumluluk alır ve profesyoneldir. Sadece işine bakar."

İlhan Eker'in Fenerbahçe'de işinin çok zor olduğunu ve forma kapmanın da özellikle Türk oyuncular için kolay olmadığını belirten teknik adam, "Gökhan Gönül gibi İlhan da beni mahçup etmeyecektir" sözleriyle eski oyuncusuna güvendiğini yineledi.

Goal.com

Hayırlı olsun.

LaigLeNoiR
27.Haziran.2010, 18:49
Hayırlı olsun İlhan.

barahir
27.Haziran.2010, 18:56
Defansımızda solak birisinin olmaması çok dezavantajdı bizim için.. Solak olduğunu bilmiyordum ben bu daha iyi oldu gerçekten..

LeqenDary
27.Haziran.2010, 18:59
Aykut kocamanın üstünde tek yetkili Aziz Yıldırım olacaktır..Aykut Kocaman buna ne kadar dayanacak bekleyip göreceğiz..

LaigLeNoiR
27.Haziran.2010, 19:03
Türkiyenin en önemli stoperlerinden ikisi (Bekir-İlhan) yedekde bekleyecek.

Yazık bence. Gereksiz bir transferdi.

sananes
27.Haziran.2010, 19:08
ilhan oynar yedek beklemez bu takımda hele ilk cıkacagı bir iki maçı kazasız sorunsuz geçirirse gerisi zaten gelir...ayrıca illa yabancı stoper deniliyosa hertha düşmüşken friedrich'i alabiliriz aslında

KanaKe
27.Haziran.2010, 19:18
ilhan oynar yedek beklemez bu takımda hele ilk cıkacagı bir iki maçı kazasız sorunsuz geçirirse gerisi zaten gelir...ayrıca illa yabancı stoper deniliyosa hertha düşmüşken friedrich'i alabiliriz aslında
almanyadan ayrilmaz o bundesligaya bremene felan gider.

sananes
27.Haziran.2010, 19:24
schalkenin orta sahasının en önemli ismiydi ernst yani en azından öyle olmalıydı mantıken çılgın atıyodu orda da:) ama geldi bence teklif olsa gelir neden gelmesin sadece onu düşüneceğimizi zannetmiyorum

Varonil
27.Haziran.2010, 19:34
Eğer Metin Diyadin'in söylediği gibi topu iyi bir şekilde oyuna sokabiliyorsa zaten ilk 11'de yer bulacaktır kendine.Gökhan Gönül'ün yaptığı çıkışı yapabilir o da.

Hayırlı olsun İlhan takımımıza. ;)

GodfatheR
27.Haziran.2010, 19:39
Çok fazla izlemedim İlhan'ı. Sadece büyük takımlarla yaptıkları maçlarda gördüm. Yanılıyor olabilirim ama bana çok ağır gibi geldi. Bakalım hayırlı olsun takımımıza.

titates1
27.Haziran.2010, 19:54
Ağır değil İlhan , Metin Diyadin'in de dediği gibi ağır bir görüntüsü var ama değil , çok akıllıca bir transfer , ben Bekir'in oynamasını çok isterdim ama İlhan da cuk oturur oraya

eGowiCh
27.Haziran.2010, 20:03
Gökhan-Lugano-İlhan-Andre Santos

Bu dörtlü oynayacak diye tahmin ediyorum seneye. Yedekleri de Bilica, Bekir ve Önder. Sol bek için iyi bir yedek lazım.

Orta saha tam bir muamma. Seneye Emre orta sahanın göbeğinde kesin görev alacak, ama sağı solu nasıl olur, hiçbir tahmin yürütemiyorum şu an için. Aykut Hoca'nın aklında nasıl bir orta saha var, çok merak ediyorum. Defans dörtlüsü yukarıda benim saydığım gibi olacak, Aykut Hoca'nın kafasından bu geçiyor diye düşünüyorum.

Stoch solda, Özer sağda, Topuz göbekte, yabancı bir ön libero da Emre'nin yanında, forvette de Güiza oynayabilir.

titates1
27.Haziran.2010, 20:08
Guiza'nın oynamasına ihtimal vermiyorum , bu kadar tepkiden sonra forvete bir transfer kesin olur o oynar orda

sananes
27.Haziran.2010, 20:14
bence ortayı emre mehmet özer yapacak solda stoch sagda kazım yada transfer forvete de transfer aynı şekilde

yaman76hakanFB
27.Haziran.2010, 20:20
Türkcell Süper Lige olan ilgim ve dikkatim FENERBAHÇE maçlarıyla sınırlı olduğu ve sezon boyu Fenerbahçe'nin maçları dışında hemen hemen Türkcel Süper Lige ait neredeyse hiçbir futbol maçı izlemediğim için İLHAN hakkında yorum yapmam haksızlık olur. O bölgeye bir oyuncu alınmalıydı ve alınmış. Çünkü Bilica gibi bir mayın tarlasınına güvenecek kadar kredimiz kalmadı. Ne zaman saçma bir penaltıya sebebiyet verir, ne zaman gereksiz bir faul yapıp rakibin bizim yarı sahaya yerleşmesine neden olur, ne zaman bölgesini boşaltıp dengesiz yakalanmamızın sorumlusu olur? Hiç belli değil... Kumar oynama lüksümüz yok. Bilica nerede, ne zaman patlayacağı belli olmayan bir mayın tarlası... Bu kadroda yeri yok.

İlhan... Umarım bir Yasin Çakmak değildir. Çünkü ona ihtiyacımız olacak. Nasıl bir oyuncu olduğu hususunda KaPaLı'nın yorumlarını özellikle bekliyorum. (Kusura bakma kardeşim; senin ismini de bilmiyorum malesef... O kadar muhabbetimiz olduğu halde...)

KanaKe
27.Haziran.2010, 20:55
schalkenin orta sahasının en önemli ismiydi ernst yani en azından öyle olmalıydı mantıken çılgın atıyodu orda da:) ama geldi bence teklif olsa gelir neden gelmesin sadece onu düşüneceğimizi zannetmiyorum
schalke ernsti zaten satilik listesine koymustu bjk yillik yüksek bir ücret teklif edincede geldi friedrich te gelebilir gelmez demiyorum ama bundesliga takimlarindan teklif gelse türkiyeyi hayatta düsünmez cünkü milli takimda banko oynuyor.

bjk4ever
27.Haziran.2010, 21:05
Hem hizli, hem fizigi cok iyi, hem topu oyuna cok iyi sokuyor, kusura bakmayin ama boyle olsa adam Puyol olurdu zaten. En gicik oldugum seylerden biri zaten bir trnsferden sonra gidip adami eski hocasina ve takim arkadasina sormalari, o sahisin o oyuncuyu sacma sapan sekilde goklere cikarmasi ve ondan sonra adamin oyle olmadiginin anlasilmasi. E birader demezler mi adamin hic mi eksigi yok, sen Puyol'u resmen tarif etmissin diye.

Bu arada transfer de gereksiz gibi duruyor, yedek olarak zaten Bekir ve Onder var. Ilk 11 icin alindiysa Bilica oynar daha iyi. Lugano'nun yanina iyi bir adam almak yerine bunu tercih ettiler galiba, ama oyuncunun maliyetinin 0 oldugu icin fark etmiyor da pek zaten.....

MeMo
27.Haziran.2010, 21:07
Ben de İlhan'ı hiç izlemedim inşallah ilk 11'i zorluyacak bir oyuncudur.

Universal
27.Haziran.2010, 21:09
İlhan'ın ismini ilk kez bu transfer dönemine duydum. Umarım bu transferin faydasını görürüz. Tek mutluluğum transferleri Aykut Kocaman tarafından yapılması. Yönetimin doğrudan müdahalesi olmaması.

BleedingMoon
27.Haziran.2010, 21:23
fm'de türk defans oyuncusu bulamadığımda dikkatimi çekmişti. önder'den falan iyidir en azından.

godin'i çok istiyorum lugano'nun yanına. ne güzel anlaşırlardı. kardeş kardeş.

eGowiCh
27.Haziran.2010, 21:32
Gökhan Gönül için de bu tarz göklere çıkarmalar yapılmıştı, o zaman da Sergio Ramos veya Dani Alves demedi kimse ona zaten, şimdi de kimse Puyol demiyor. Biraz objektif ve fanatizmden uzak yorum yazmanı tavsiye ederim.

izmer96
27.Haziran.2010, 21:41
27 yasinda cok fazla kisinin tanimadigi bir isim ise turkiye liginde , adamin ne kadar iyi oldugunu belli ediyor zaten , herhalde zor bir durum olursa (2 sakat) oynar diye dusunulmus bir transferdir

titates1
27.Haziran.2010, 22:07
27 yaş stoperde oynayan bir oyuncunun tanınması için çok geç değil , genelde bu yaşlarda olgunlaşır ve en iyi çağlarına gelirler

GeNç KaRTaL
27.Haziran.2010, 22:15
Beyler yorumlarını görmeye tahammülünüz olmayan üyeleri vereceğim linkten engelleyerek mesajlarını görmeyebilirsiniz.Üyeler birbirlerinin yazdıklarına karışamazlar.

http://forum.turksportal.net/vb/profile.php?do=editlist

goosfraba
bu haftaiçi en fazla 2 yabancı daha duyurulur diye düşünüyorum.

ParduS
Aykut hoca ligi onuncuda bitirse kovulmasın, şu takımda istikrar olsun artık. Her sene yeni bir hoca beklemekten bıktık. Her sene şampiyon olmak zorunda değiliz.

CeNTeR_TR
28.Haziran.2010, 01:23
Klubeye yapılmış bir transfer olacaktır başka'da birşey değil.

Madem bu adam bu kadar iyi neden Milli takım aday kadrosunda bile adı geçmiyordu ?

O yüzden klube yolu gözükür kendisine.

CeNTeR_TR
28.Haziran.2010, 01:23
Hem sıra İlhan'a gelene kadar bu takımda Bekir var yahu ne İlhan'ı ?

BeeTLeJuiCe
28.Haziran.2010, 02:11
Bekir yada İlhan biri bu sene ilk 11'de. Bilica'nın yedek olması daha iyi. En azından yedekte kaliteli stoperimiz var deriz.

titates1
28.Haziran.2010, 02:17
Bence gayet oynayabilir 11 ' De hatta çok da iyi oynayabilir , ayrıca hürriyet diye bir adam var keşke alsalar milli takım aday kadrosundaki çoğu oyuncudan daha iyi bence ama adı geçmiyor hiç , bir ara girmişti ersun yanal dönemi sanırım onun dışında yok...

goosfraba
28.Haziran.2010, 02:22
hazard için girişimlerimiz varmış. hatta kendisiyle anlaşmışız ama kulübüyle ufak pürüzler kalmış. lille sonraki satıştan yüzde 40 pay istiyormuş. lille başkanı çok uyanık çıktı :D

hazard gelirse şaşırmayın.

gelmezse de şayet üzülmem ben :)

LaigLeNoiR
28.Haziran.2010, 02:25

Bu dörtlü oynayacak diye tahmin ediyorum seneye. Yedekleri de Bilica, Bekir ve Önder. Sol bek için iyi bir yedek lazım.

Orta saha tam bir muamma. Seneye Emre orta sahanın göbeğinde kesin görev alacak, ama sağı solu nasıl olur, hiçbir tahmin yürütemiyorum şu an için. Aykut Hoca'nın aklında nasıl bir orta saha var, çok merak ediyorum. Defans dörtlüsü yukarıda benim saydığım gibi olacak, Aykut Hoca'nın kafasından bu geçiyor diye düşünüyorum.

Stoch solda, Özer sağda, Topuz göbekte, yabancı bir ön libero da Emre'nin yanında, forvette de Güiza oynayabilir.

Alex'i bu sene kimse kadroda düşünmüyor sanırım.

Cengo
28.Haziran.2010, 02:27

Alex'i maç başı periyotlarında rakibe baskı kurmak için oynatmayabilir Aykut Hoca, 4-3-3 ve 4-3-1-2 deneyeceğinden eminim.

KaPaLı
28.Haziran.2010, 02:41
ayrıca hürriyet diye bir adam var keşke alsalar

Hürriyet, Ankaragücü'yle 5 yıllık sözleşme imzaladı sezon başı.

2 sene önce alınabilecek tek oyuncuydu Hürriyet. Ama bugün Manisa'lı Yiğit daha faydalı olur. Hürriyet bal yapmayan arı gibi.

HooijDonk07
28.Haziran.2010, 02:42
Alex'i maç başı periyotlarında rakibe baskı kurmak için oynatmayabilir Aykut Hoca, 4-3-3 ve 4-3-1-2 deneyeceğinden eminim.

Benimde aklımdan geçen dizilişler böyle bakalım n'olcak.

BleedingMoon
28.Haziran.2010, 02:46
Alex'i maç başı periyotlarında rakibe baskı kurmak için oynatmayabilir.

bana da bu tür bir plan mantıklı geldi. alex bildiğimiz gibi çabuk yorulan, yorulmamak için de enerjisini ekonomik kullanan futbolcu. takımı kimi yönden aksatıyor. aykut kocaman skor garanti olduğu anda -misal 50. dakikada- oyundan çıkarabilir alex'i. yahut oyun tıkandığı anlarda -60. dakikadan sonra- oyuna alabilir.

Cengo
28.Haziran.2010, 02:52

Bilica kesin yedek.Bekir ilk 11 başlayabilir, geçen sene oynadığı kısıtlı sayıda maçların tamamında çok başarılı oldu, hatta Bilica'dan çok daha iyiydi bence.Yine de pek izleyemedik, hakkında geleceği ile ilgili net fikirlerim yok.

Emre'nin yanına daha çift taraflı oynayan, çabuk, baskılı bir oyuncu daha alınmalı bence oynayacak bir önliberodan ayrı olarak.Cristian bu takıma kesinlikle doğru isim değil, bu tarz vasatüstü oyunculardan çok sıkıldım. Bir sezon daha idare edilebilir. Krasic+Hazard gelirse, zaten forvet alınacak bu belli bu takımın şampiyon olmaması imkansız.

İlhan Ankaraspor'da Giray ile beraber çok başarılı bir sezonun ardından ne kadar önemli oyuncular olduklarını gösterdiler zaten.İlhan'ın transfer olmasını beklerken Giray oldu, ikisi de o performansları ile Milli Takım'ı hakediyorlardı.İlhan kesinlikle rotasyonda çok başarılı olacak bence, Önder'i de katlar, Önder'in de gönderilmesi taraftarıyım.

İki beke yedek lazım, bekler çok üstdüzey ama yedekleri yok.Aykut Hoca Topuz'u bek de kullanır eğer transfer olmazsa.Malik Fathi Rusya'da sıkılmıştır, orada çok çabuk silindi, dönüşü çok kolay olabilir.Sağ bek için de alternatif kolay bulunur, Okan Alkan'ı altyapıdan takıma katılmasını bekliyorum, takıma adapte olabilirse bir oyuncu daha kazanırız.Okan Alkan Ümit Milli bir oyuncu, kolay vazgeçilmemeli.

Aykut Hoca'nın daha da transfer yapacağını düşünüyorum, bu yaz çok hareketli geçecek Fenerbahçe taraftarına :)

BleedingMoon
28.Haziran.2010, 03:02
mehmet topuz'u zorla sağ bek yapmıştım fm'de. defender olmuştu. caner ismi geçiyor. bence sol açık için iyi, sol bek içi de kötü bir alternatif değil.

Cengo
28.Haziran.2010, 03:04
bana da bu tür bir plan mantıklı geldi. alex bildiğimiz gibi çabuk yorulan, yorulmamak için de enerjisini ekonomik kullanan futbolcu. takımı kimi yönden aksatıyor. aykut kocaman skor garanti olduğu anda -misal 50. dakikada- oyundan çıkarabilir alex'i. yahut oyun tıkandığı anlarda -60. dakikadan sonra- oyuna alabilir.

Daha doğrusu golü bulunca 40. dk gibi ya da ilk yarı sonu gibi oyuna alabilir diye düşünüyorum.

Takım golü bulunca rakip açılacağından ötürü Alex, öne çıkan rakip defans aralarına nokta ara paslar atabilir, öldürü darbe olabilir.Maçın başında golü bulup, biraz oyunu soğutup topa hakim olduktan sonra rakibi biraz yorunca değişiklikte Alex'in sırası gelir, ne de güzel olur bence.

Cengo
28.Haziran.2010, 03:05
mehmet topuz'u zorla sağ bek yapmıştım fm'de. defender olmuştu. caner ismi geçiyor. bence sol açık için iyi, sol bek içi de kötü bir alternatif değil.

Caner ismi sol bek için kabuslarıma girer, sol açık için ise çok güzel olur, Uğur'a da alternatif lazımdı.

Alicanfmfan
28.Haziran.2010, 03:07
Caner gelirse , kafanızda saç kalmaz :m:

BleedingMoon
28.Haziran.2010, 03:09
yapmayın beyler vederson'dan her türlü daha iyidir.

goosfraba
28.Haziran.2010, 03:12
fenerbahçe'li caner'in takımı için solbekte de çok iyi mücadele edeceğini düşünüyorum.

Alicanfmfan
28.Haziran.2010, 03:14
Belki sol bek oynadıgındandır ama Fenerbahçe'ye gelirse bile oynayacagı mevki bence kesinlikle orası olacaktır.

Tribünden izledigim kadar söyliyeyim , kendi yarı alanından o kadar uzun top atıyorki alakasız yerlere ,kademe anlayısı 0, yaptıgı ortalar intihar sebebi insan bir maçta 14 orta acıp isabet saglayamaz mı , ara sıra agresif oluyor sert top kapmalar istenmeyen yerden faul atıslarına sbeb olabilir , adam geçerken cok zorlanıo , top onda çalım atmaya kalkınca insanın yüregi agzına gelio.

İyi yönleri var mı var tabi , Sol açık oynadıgında bu dediklerimin tam tersi kendine güvenen bir yapısı oluyor , kafası rahat oynuyo sanki sert sutlar vsvs

Ama bu isim benim rüyalarıma girdi , o derece deli etti bizleri.Gittigine cok sevindik tuttugu takımı biliyorduk zaten ondan sevmezdik kendisini...

Ama Arda'nın ellerine saglık :p

BleedingMoon
28.Haziran.2010, 03:15
Daha doğrusu golü bulunca 40. dk gibi ya da ilk yarı sonu gibi oyuna alabilir diye düşünüyorum.

Takım golü bulunca rakip açılacağından ötürü Alex, öne çıkan rakip defans aralarına nokta ara paslar atabilir, öldürü darbe olabilir.Maçın başında golü bulup, biraz oyunu soğutup topa hakim olduktan sonra rakibi biraz yorunca değişiklikte Alex'in sırası gelir, ne de güzel olur bence.

ben ilk golü ya da golleri alex'le bulacağımızı varsaymıştım. genelde rahatladıktan sonra daha geriye yaslanarak oynar takımlar. valla parçala behçet taktiği olmuş söylediğin. :0:

Lim10
28.Haziran.2010, 04:53
F.Bahçe'de Dentinho defteri yeniden açıldı. Bu oyuncuyu gerek Aykut Kocaman'ın çok beğenmesi gerekse sambacının ka-ğıt üzerindeki müthiş özellikleri yönetimi heyecanlandırdı. Sarı-lacivertliler, Brezilya'nın Corinthians kulübüyle telefon trafiğini sıklaştırırken, bonservis pazarlığında sıcak saatler yaşanmaya başladı. F.Bahçe'nin 3 gün içinde transfere ivme kazandıracağı belirtildi.

ALEX İLE COŞAR

Corinthians'ın altyapısından yetişen Dentinho, 152 maça çıkıp 52 gol kaydetmişti. Hem orta sahada hem de forvette oynayabilen genç oyuncunun, Alex ile iyi bir ikili oluşturabileceği düşünülüyor. Brezilya U-20 Milli Takımı'nda da görev yapan Dentinho'nun bu transfere sıcak baktığı da gelen bilgiler arasında. Genç oyuncunun bu seneki transfer politikasına uygun olması da artı bir özellik.

3 yıl üst üste şampiyonluk sözünü tutamayan sayın başkanınn, transferler G.Amerika'dan olmayacak sözünü tutmasını temenni ederim.Gündemdeki isimler Dzudszak-Hazard-Krasiç varken, lütfen bu iddia gerçek olmasın.Ve işin can sıkıcı tarafı hala Alex ile diyorlar yahu!

eGowiCh
28.Haziran.2010, 05:00
Caner sol bekte benden bile kötü oynar. Sol açık olarak kullanılmalı gelirse.

Cengo
28.Haziran.2010, 10:54
F.Bahçe'de Dentinho defteri yeniden açıldı. Bu oyuncuyu gerek Aykut Kocaman'ın çok beğenmesi gerekse sambacının ka-ğıt üzerindeki müthiş özellikleri yönetimi heyecanlandırdı. Sarı-lacivertliler, Brezilya'nın Corinthians kulübüyle telefon trafiğini sıklaştırırken, bonservis pazarlığında sıcak saatler yaşanmaya başladı. F.Bahçe'nin 3 gün içinde transfere ivme kazandıracağı belirtildi.

ALEX İLE COŞAR

Corinthians'ın altyapısından yetişen Dentinho, 152 maça çıkıp 52 gol kaydetmişti. Hem orta sahada hem de forvette oynayabilen genç oyuncunun, Alex ile iyi bir ikili oluşturabileceği düşünülüyor. Brezilya U-20 Milli Takımı'nda da görev yapan Dentinho'nun bu transfere sıcak baktığı da gelen bilgiler arasında. Genç oyuncunun bu seneki transfer politikasına uygun olması da artı bir özellik.

3 yıl üst üste şampiyonluk sözünü tutamayan sayın başkanınn, transferler G.Amerika'dan olmayacak sözünü tutmasını temenni ederim.Gündemdeki isimler Dzudszak-Hazard-Krasiç varken, lütfen bu iddia gerçek olmasın.Ve işin can sıkıcı tarafı hala Alex ile diyorlar yahu!

Bu sene Brezilya'dan kimse alınmaz, tamamen yalan haber.

bjk4ever
28.Haziran.2010, 11:29
Gökhan Gönül için de bu tarz göklere çıkarmalar yapılmıştı, o zaman da Sergio Ramos veya Dani Alves demedi kimse ona zaten, şimdi de kimse Puyol demiyor. Biraz objektif ve fanatizmden uzak yorum yazmanı tavsiye ederim.

Birtek G.Gonul cikti zaten, diger 1232131 transfer icin de goklere cikaranlar olmustu, ama cogu fos cikti. Birazcik mantigini kullanirsan zaten 27 yasinda birsey yapamamis, kimsenin dikkatini cekmemis bir oyuncunun hem fizigi olacak, topu oyuna cok iyi sokacak, hic agir olmayacak, ve ustelik Genclerbirligi gibi bir kulup bu adami bedavaya kaciracak? Senin aklin aliyor mu? Neyse, sen Ilhan Eker'in muhtesem oynayacagina ve gizli bir Puyol olduguna inaniyorsan inanmaya devam et o zaman.....

HooijDonk07
28.Haziran.2010, 11:31
Birtek G.Gonul cikti zaten, diger 1232131 transfer icin de goklere cikaranlar olmustu, ama cogu fos cikti. Birazcik mantigini kullanirsan zaten 27 yasinda birsey yapamamis, kimsenin dikkatini cekmemis bir oyuncunun hem fizigi olacak, topu oyuna cok iyi sokacak, hic agir olmayacak, ve ustelik Genclerbirligi gibi bir kulup bu adami bedavaya kaciracak? Senin aklin aliyor mu? Neyse, sen Ilhan Eker'in muhtesem oynayacagina ve gizli bir Puyol olduguna inaniyorsan inanmaya devam et o zaman.....

Sen sadece FM göre konuşuyorsun maçlarını izle internetten filan gelip ona göre yorum yap derim.

KaPaLı
28.Haziran.2010, 11:32
Nasıl bir oyuncu olduğu hususunda KaPaLı'nın yorumlarını özellikle bekliyorum. (Kusura bakma kardeşim; senin ismini de bilmiyorum malesef... O kadar muhabbetimiz olduğu halde...)

Yok abi est. İsmail adımda önemli değil sitede o kadar insanın ismini akılda tutmak zor olabiliyo.

İlhan için rahatlıkla söyleyebilirim Bilica'dan daha iyi diye. İlhan'ın tek eksisi sertliğinin olmaması. Karşısında sert oynayan rakiplere karşı yapabildikleri sınırlı. Bilica'ya çarpan rakiplerin nasıl yere çakıldığını biliyoruz ama İlhan'da böyle birşey olmaz. Ama topu oyuna sokma, ilk müdahele konusunda çok iyi. Türk olması en büyük avantajı zaten. Ve oyundan asla kopmaması. Bilica maç içerisinde uyur, ortasahayı geçer gole gider. İlhan için takımın güvenliği daha ön plandadır. Tek benim için soru işareti; şu ana kadar hiç önde oynayan takımlarda oynamaması. Kaçırırsa yakalaması çok zor olur diye düşünüyorum.

Tam saha dergisine verdiği röportaj var. Ordanda çok şey anlayabilirsiniz..

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=286&ftxtID=3898

titates1
28.Haziran.2010, 11:36
Yok abi est. İsmail adımda önemli değil sitede o kadar insanın ismini akılda tutmak zor olabiliyo.

İlhan için rahatlıkla söyleyebilirim Bilica'dan daha iyi diye. İlhan'ın tek eksisi sertliğinin olmaması. Karşısında sert oynayan rakiplere karşı yapabildikleri sınırlı. Bilica'ya çarpan rakiplerin nasıl yere çakıldığını biliyoruz ama İlhan'da böyle birşey olmaz. Ama topu oyuna sokma, ilk müdahele konusunda çok iyi. Türk olması en büyük avantajı zaten. Ve oyundan asla kopmaması. Bilica maç içerisinde uyur, ortasahayı geçer gole gider. İlhan için takımın güvenliği daha ön plandadır. Tek benim için soru işareti; şu ana kadar hiç önde oynayan takımlarda oynamaması. Kaçırırsa yakalaması çok zor olur diye düşünüyorum.

Tam saha dergisine verdiği röportaj var. Ordanda çok şey anlayabilirsiniz..

http://www.tff.org/default.aspx?pageID=286&ftxtID=3898

zaten lugano'nun yanına alınaması gereken adam tipi oydu , o da alındı , inşallah bizi yanıltmaz

bjk4ever
28.Haziran.2010, 11:37
Sen sadece FM göre konuşuyorsun maçlarını izle internetten filan gelip ona göre yorum yap derim.

Sen nerden biliyorsun maclari izlemedigimi? Benimle ayni evde mi yasiyorsun?
Ayrica tam tersine FM'ye gore konusmuyorum, FM'ye gore konussam Ilhan Eker icin cok iyi transfer, iyi oyuncu derdim zaten....

Varonil
28.Haziran.2010, 11:38
Yıllardır defansta sıkıntısını çektiğimiz konu buydu.Topu geriden oyuna iyi sokabilecek bir stoper gerekiyordu.Bakalım İlhan'ın yapabileceklerinden çok da umutlu değilim ama yanılırım inşallah.

KaPaLı
28.Haziran.2010, 11:46
Sen nerden biliyorsun maclari izlemedigimi? Benimle ayni evde mi yasiyorsun?
Ayrica tam tersine FM'ye gore konusmuyorum, FM'ye gore konussam Ilhan Eker icin cok iyi transfer, iyi oyuncu derdim zaten....

Sana cevap vermeyecektim ama söyleyeyim.

Sezon bittikten sonra Thomas Doll, İlhan Eker'i takımdan yollamasını söylemiş İlhan Cavcav'a. Cavcav'da onun altyapıdan yetişen bir oyuncu olduğunu. Herşeyden önce istikrarlı olduğunu söylemiş. Doll ısrar edince " sen buradan gidersin İlhan gitmez " deyip rest çekmiş. İlhan eğer anlaşmamış olsaydı, Gençlerbirliğinde çok ilginç şeyler olacaktı.

bjk4ever
28.Haziran.2010, 11:49
Resti cekti de niye uymadi madem Ilhan Cavcav, demek ki Ilhan o kadar da vazgecilmez degilmis? Ki Thomas Doll istemedigine gore arkadasin da belirli eksiklikleri de vardir demek ki.....
Yanlis anlamayin, kotu oyuncu vs demiyorum, lafim sadece kendisine oyuncusu soruldugunda sisirip de sisiren insanlara. Ilhan Eker M.Diyadinin soyledigi oyuncu olsa su an FB'de olmazdi, Avrupa'da olurdu. Yoksa rotasyona girebilecek faydali bir stoper, ondan kusku elbette yok....

KaPaLı
28.Haziran.2010, 11:52
Adam Fenerbahçe'yle anlaştı. Nasıl kontrat uzatsın Cavcav. Serdar'ın adı geçtiği anda bile herkes geyiğini yapıyodu. İlhan'ı aldı Fener hayatta satmaz artık Cavcav bu gazla diye. Gençlerbirliği taraftarları bile istemiyodu İlhan'ın gitmesini. World Class oyuncu demiyorum. Ama yararlı olacak bir oyuncu.

Öff neyse ne diye uğraşıyosam. Blocklist.

Professeur
28.Haziran.2010, 11:54
Adama Fenerbahçe teklif yaparken Gençlerbirliğinde kalacak hali yok heralde :)

nouma16
28.Haziran.2010, 12:03
Transferin önemi yok önemli olan sistemin korunması Fenerbahçe için yıllardır oynadığı 4-2-3-1 zaman zaman 4-4-1-1 olan sistemini değiştirmeden o sisteme uygun oyuncu bularak şampiyonluğa yaklaşır. Hiç maceraya gerek yok.

KanaKe
28.Haziran.2010, 12:29
bu takimda hicbir hoca alexi yedek birakamadi aykut hoca birakirsa helal derim fakat alex yedek kalirsa huzursuzluk cikarir bu takimda.

nerazzuri
28.Haziran.2010, 12:30
bu takimda hicbir hoca alexi yedek birakamadi aykut hoca birakirsa helal derim fakat alex yedek kalirsa huzursuzluk cikarir bu takimda.
Emin ol yapmaz. :)

TR.CaPTaiN
28.Haziran.2010, 12:54

Alex'in 2 sene daha götürebileceğini düşünüyorum. Bu 2 sene içerisinde de benim kadromun değişmez isimlerinden biri olur. Önümüzdeki sene de hücumda en yararlı oyuncu Alex olacaktır. Bekleyip göreceğiz.

DaveJones
28.Haziran.2010, 12:58
Herşeyden önce iyi bir forvet almalıyız bence. Güizayla devam edersek bu senede yalan olur zaten. Ayrıca Emreyide yedekliyecek bir oyuncu alınsa iyi olur. Murat Ceylan gibi mesela. Çok iyi bir sezon geçirmedi gerçi ama hala yaşı genç aşama kaydedebilir.

İlla Alex oynayacaksa 4 2 3 1 oynayabiliriz ancak bunun için çift ciğerli bir önlibero ve kanatların alan savunmasına katkı yapması gerekir. Ama bu şekilde çoğu takım üzerinde rahat baskı kurabiliriz.

titates1
28.Haziran.2010, 13:03
Murat Ceylan'a falan gerek yok onun yerine Abdülkadir oynasın

TR.CaPTaiN
28.Haziran.2010, 13:08
Abdülkadir 1.5 senelik gitmişti. Bu sezon da İBB'de oynayacak. Manisa'dan Nizamettin iyi olabilir.

yaman76hakanFB
28.Haziran.2010, 13:13
Dün Lig Tv.nin haberlerinde rastladım. Spiker eski yöneticilerimizden gazeteci Uğur Dündar'a soruyor. "Hangi bölgelere transfer lazım?" Uğur Dündar; "bunu Aykut bilecek, o değerlendirecek..." Spiker: "Peki siz bir taraftar olarak nerelere transfer istiyorsunuz." Uğur Dündar: "Orta sahada Appiahvari bir oyuncuya ihtiyacımız var. Bir de Fenerbahçe'ye yakışır, buldu mu affetmeyecek, kaliteli bir golcü şart..."

Daha ne denir? Fenerbahçe'ye yakışır bir golcü... Appiahvari bir orta saha...

KaPaLı
28.Haziran.2010, 13:23
Manisa ortasahasından Yiğit ve Nizamettin büyük takımlarda oynasalarda sırıtmayacak oyuncular. Hangi takım alırsa alsın direk kadroya girecek yetenekleri var.

Since-1907
28.Haziran.2010, 13:27
Alex için geçen senede yazmıştım yine yazayım.İlk 11 oluştururken kadroya önce Alex'i daha sonra diğer 10 oyuncuyu yazarım.

Sekopej
28.Haziran.2010, 14:11
Alex'ten kolay kolay vazgeçmeyecek diye düşünüyorum ben de. Ama 4-4-1-1 şeklinde değil, alınan Stoch ve gündemdeki isimlerle 4-2-3-1 dizilişiyle oynayabilir diye düşünüyorum.

Mehmet Topuz'u orta sahada değerlendirecektir, defansif yönünün gelişmesinde katkı sağlayacaktır.

Takımdaki yabancı oyunculara baktığımızda, öncelikle stoperde Bilica kesin yedik kalır, İlhan transferi de hayırlı olsun, Giray ile ikisi beraber oynadıkları son sezonda adlarından çok söz ettirmişlerdi hatta Trabzon Giray'ı alırken ikisini de alsın, direk takıma koysun yorumları vardı.

Önder'in takımda kalacağını sanmıyorum, çok üst düzey performans çizmezse üstü çizilen isim olur, Bekir geçen sezon kimi zaman sağ bekte kimi zaman stoperde oynasa da göze çarpan hata yapmadı, verilen görevleri yerine getirdi.

Bu sezon Lugano ve Bekir beraber oynar diye düşünüyorum. Bekir'in de kendini geliştirip kademe atlayabilmesi için oynaması gerekli, Bilica ve İlhan da yedek olur.

Orta sahada Cristian ve Selçuk var, Cristian elden çıkarılmazsa, bu sezon orta sahaya transfer beklemiyorum. Selçuk'un sezon sonunda yakaladığı form durumuna tekrar erişmesi ve bunu sürdürmesi de garanti değil. Orta saha payaşımı nasıl olacak, bunu da görmeden kim oynar tahmin yapmak zor.

2 kanat oyuncusu alınacak, Özer'den de kolay kolay vazgeçeceğini sanmıyorum. Alex'i de direk silemez, ne olursa olsun Alex'in de bir ağırlığı var, keşke önceki mesajlarda da belirtildiği gibi, yedek düşünülüp, tüm enerjisini kısa süreler için harcasa Alex, daha faydalı olur.

Forvete de Güiza'nın yerine bir isim alınacak.

Defansta 2, kanatlarda 2 ve forvette 1 yabancı garanti. Kalan tek kişilik kontenjan, maçına göre, Alex için, kimi zaman kanatlarda Özer ya da Kazım olursa Cristian için kullanılır.

Gündemdeki kanat oyuncularına bakarsak Özer'i ilk planda kanatta düşünmüyor bence. Ama Özer'i de mutlaka takımda düşünüyordur, Mehmet Topuz yerine belki orta sahada Emre'nin yanında Özer'e daha fazla sorumluluk verebilir, arkalarında Selçuk ya da Cristian olursa Alex'e kulübe yolu gözükür.

Teoride, orta sahada savunmayı daha az düşünen Emre ve Özer, kanatlarda dikine rahat gidebilen hızlı isimler düşünüldüğünde iş yapar fikri ortaya çıksa da pratikte görmeden bilemeyiz.

Yine de oynayamayacakları da düşünürsek, yedek kulübesi de daha kaliteli hale gelecektir. Alternatif isimlerin kadroya katılmasına devam edilmeli. Semih-Gökhan-Güiza ve yeni forvet gelirse, 4 forvetten sadece 1 tanesinin oynaması da takımda huzursuzluk çıkarır, 2 forvetli sistem düşünüyorsa bilemem tabi.

Yabancı kontanjanı artmasa Güiza kesin gider, yok pahasına da olsa satılır derdim ama kontenjan arttı, tatmin edici teklif gelmezse takımda kalır.

Universal
28.Haziran.2010, 14:54
Semih son kararını verdi

Fenerbahçe'nin golcü futbolcusu Semih Şentürk, Futbol Federasyonu'na yaptığı, kulübü tarafından sözleşmesinin hukuk dışı uzatıldığı yolundaki başvurusunu geri çekti.

Özellikle görevinden ayrılan teknik direktör Daum tarafından yedek bırakıldığı için geçen sezon çok az forma şansı bulan ve "Daum varsa, ben yokum" diyen tecrübeli golcü Daum'un gönderilmesi ve Aykut Kocaman'ın teknik direktörlük görevine getirilmesi üzerine futbol federasyonuna yaptığı başvuruyu geri çekti.

Semih'in başvurusunu geri çekmesinde teknik direktörlüğe getirilen Aykut Kocaman'ın büyük rol oynadığı öğrenildi. Milli futbolcu böylece 31.05.2011 yılına kadar Fenerbahçe forması giyyecek.

BleedingMoon
28.Haziran.2010, 14:57
bari bir sene daha uzatsın da beleşe gitmesin bizden...

TR.CaPTaiN
28.Haziran.2010, 16:57
Kazım Kazım İstanbul'da

Geçen sezonu Fransa'nın Toulouse takımında kiralık olarak geçiren Fenerbahçeli milli futbolcu Kazım Kazım, İstanbul'a geldi. Yeni sezon hazırlıklarına bugün başlayacak olan Fenerbahçe'de sezonun ilk antrenmanına katılmak için Türk Hava Yolları uçağıyla İstanbul Atatürk Havalimanı'na gelen Kazım'ı, bir arkadaşı karşıladı.

Kız arkadaşı ile birlikte gelen ve üzerinde ''Made in Türkiye'' yazılı siyah tişört beyaz pantolon bulunan Kazım'ın oldukça neşeli olduğu görüldü. Çok sayıda valizle İstanbul'a gelen Kazım, alandan Fenerbahçe tesislerine gitti.

AA

yaman76hakanFB
28.Haziran.2010, 17:01
Çok sayıda valizle gelmesi güzel... Demek İzmir marşıyla gerisin geri dönmeye niyeti yok.:icon_smile:

Umarım gerçekten "kalıcı" olur. Herşey kendi elinde...

barahir
28.Haziran.2010, 17:11
Kazım'ın kalmasına gerçekten çok sevindim.. Yani umarım kalır :)

Varonil
28.Haziran.2010, 17:11
Ben bu sezon Kazım'dan çok ümitliyim.Ona son bir şans verildi ve eminim ki Aykut Kocaman'ın gelişi ile birlikte kafasını sadece futbola verecek,çok iyi bir sezon geçirecek.

sananes
28.Haziran.2010, 17:12
kazım bu seneki en büyük transferimiz olabilir sanırım kanatlarımız forvete daha yakın oynayacaklar bu sene fm diliyle mr gibi değildi amr gibi kazım böyle oynadığında daha etkili olacaktır fm 2010la birlikte gelen "gizli forvet" seceneğinide seçersek tamamdır:) umarım alex oynamaz ortada yeni transfer olmazsa mehmet özer emre birlikte oynarlar çünkü bu 3 oyuncuda çift yönlü oynayabilirler çünkü

Sekopej
28.Haziran.2010, 17:13
Geçen sene onu sürgüne gönderen Aykut Kocaman'dı eğer takımda kalırsa ki kalması için Aykut Kocaman'ın gözüne yeniden girmesi gerekir ki o hale gelirse zaten takıma faydalı olur.

Yabancıların tamamı gelecek sanırım, ayrıldığı kesin olan oyuncular hariç, herkes olacak ve ilerleyen günlerde kim kalıp kim gidecek belli olacak gibi duruyor?

Varonil
28.Haziran.2010, 17:15
Lugano ve Stoch haricinde tam kadro başlıyoruz yeni sezona çok şükür.İnşallah Slovakya bugün elenirde Stoch da fazla gecikmez :p

yaman76hakanFB
28.Haziran.2010, 17:17
Lugano ve Stoch haricinde tam kadro başlıyoruz yeni sezona çok şükür.İnşallah Slovakya bugün elenirde Stoch da fazla gecikmez :p

Zaten bugün bu sebeple Hollandalıyız.:p

KaPaLı
28.Haziran.2010, 17:28
Kazım kalsın yahu. Adam tam psikopat :n: Oynarsa mükemmel bir kanat oyuncusu.

KanaKe
28.Haziran.2010, 17:31
Kazim oynatilirsa sag kanat transferine gerek kalmaz adam gibi bir stoper ile forvet alinir.

barahir
28.Haziran.2010, 17:32
Yahu Hazard'ı alabiliyolarsa alsınlar bi de stoper yeterlidir bence..

Cengo
28.Haziran.2010, 17:58

Biraz abartıyorsun, İlhan ligin kalibresinde iyi bir stoper.
Üstdüzey bir stoper olduğunu kimse söylemedi ya da iddia etmedi zaten.
Bir stoperin topu oyuna sokması için Puyol olmasına gerek yok, Puyol tekniği zayıftırr, topu oyuna sokamaz zaten.Pique desen bir nebze anlarım.

Bilica da iyi oyuna sokar, hatta oldukça da tekniktir, frikik de kullanır ama üstdüzey bir stoper değildir.

Takım değiştirmemişse kötüdür anlayışı toptan yanlış zaten.Gökhan Gönül çok kaliteli bir oyuncu ama Avrupa hayali hiç yok, kendisi açıkladı.Kulüp ne kadar isterse oynamaya devam edeceği söyledi.Bunun belki hedefsiz ya da yetersizlik olarka gösterge olabilir ama kesin denilmemeli.

İlhan lig kaliteside iyi bir stoper, Bekir de keza öyle.Alınabilecek yerli stoperler arasındaki en iyilerden biri alındı.

titates1
28.Haziran.2010, 18:01
Gökhan Gönül'ün durumu Roma daha büyük bir kulüp olsa da de rossi ve totti 'nin durumuna benzer

Cengo
28.Haziran.2010, 18:31
Zaten bugün bu sebeple Hollandalıyız.:p

Hollanda kazanırsa bahisim de tutuyor :D

eGowiCh
28.Haziran.2010, 18:49

Burada dikkat edersen kimse Puyol veya Terry demedi. Sen kendin yazıp kendin söylüyorsun. Kendi kendinle tartışıyorsun bir bakıma. Ben Puyol olduğuna inanıyorum da demedim. Başka diyen de olmadı.

Konumuza dönecek olursak, bugün ilk antrenman var 18.00'de, Aykut Hoca'nın ilk idmanı. Herhalde önemli bir idman olacaktır bugünkü idman, bize birçok konuda ipucu vereceğini düşünüyorum.

Colin Kazım kendisine verilen tüm şansları boşa harcadı. Ona hem Aragones hem Daum şans verdi, Zico da şans vermişti ama o onca şansı tepti. Bu yüzden kesinlikle gönderilmesi taraftarıyım. Kaliteli bir futbolcu olabilir, yetenekli olabilir ama takımın huzurunu ve disiplinini bozan oyuncu istemiyoruz.

RasAnt
28.Haziran.2010, 19:19
Disiplini bozan brezilyalılar.Arsene Wenger : 'Bir brezilyalı iyidir‚iki tanesi idare eder ama 3 tanesi t.direktörü kovdurur.' yıllardır bu sorunu yaşıyoruz bakalım bu sene temizlense bari.

Kazım uçuk kaçık bir futbolcu ama ısrar edılmesı taraftarıyım bu brezilyalılara gösterilen tahammül onada gösterilmeli.

yaman76hakanFB
28.Haziran.2010, 19:41
Disiplini bozmalarından, bireysel planda disiplinsizlik yapmalarından geçtim. Onların yaptığı böyle de değil... Kulis yapmasalar, lobi oluşturmasalar... Üçü bir araya gelmeyegörsün, hemen başka bir kanala geçiyorlar. Takım içinde baskı grubu oluşturuyorlar. Yıllardır söylenir, bilinir... Her yerde aynılar.

RasAnt
28.Haziran.2010, 19:46
Evet bu sözde Wengerin demek istediğide başarı gelmez gibi birşey değil disiplinsizlikten huzursuzluktan teknik adam başarısız bulunur ve gönderilir demek istemiş.

Benim aklıma acaba Zico damı bundan dolayı gitti ? gibi bir soru geliyor :) her ne kadar yardımcılarını istememiş olsada aziz yıldırım bunu ön plana sürmüş olabilirler.Mesela Alex bu görevi üstleniyor olablir gruplaşmayı.Onun gitmesini istemiş olabilir Aziz yıldırımda Alex sevdalısı olduğundan göndermiş olabilr :D vay be nasıl bir son hazırladım Zicoya :D

Lim10
28.Haziran.2010, 19:52
Alex'ten bir şekilde vazgeçilmeli artık.Aksi halde arkasında Emre-Topuz oynarsa bence orta saha kevgire döner.Eğer Alex yeni takımda da olacaksa o zaman o denilen Appiahvari bir ön libero şart.

Zekirdek
28.Haziran.2010, 20:17
Manisa ortasahasından Yiğit ve Nizamettin büyük takımlarda oynasalarda sırıtmayacak oyuncular. Hangi takım alırsa alsın direk kadroya girecek yetenekleri var.

Nizamettin alınsın isterim çünkü altyapısını Almanya'da almış ve daha disiplinli biri.

GeNç KaRTaL
28.Haziran.2010, 20:30
Arkadaşlar burası futbol forumu ve fikirlerin tartışılması için açık.Herkes fikrini karşı tarafı rencide etmeyecek şekilde yazabilir.Karşı tarafın fikrine katılmıyorsanız onun düşüncelerini çürütecek şekilde kendi yazınızı yazarsınız veya görmemezlikten gelirsiniz.Bu kadar basit.Kurallara aykırı bir mesaj olduğunu da düşünüyorsanız rapor edersiniz mesajı.Gelip burada lütfen olayı kişisel tartışmaya çevirecek yazılar yazmayın.

@bjk4ever

Hocam sen de biraz üslubuna dikkat edersen sevinirim.Tamam kendi fikirlerini yazıyorsun ama yorumlarını yazarken biraz daha yumuşak olursan iyi olur.Rahatsız olanlar var çünkü sert üslubundan dolayı.

Ayrıca bu mesajıma cevap vermek isteyenler bu konu altından değil özelden versin lütfen.

CeNTeR_TR
28.Haziran.2010, 21:40
Kazım'ın tekrar takıma katılması çok iyi oldu.

Semih'de takımda kaldı.

Aykut Kocaman'da yeni hoca.

Stoch'da en yakın zamanda geliyor (:

Hadi artık birde forvet ve kanat ile bitirelim şu işi :)

HooijDonk07
28.Haziran.2010, 22:39
Burada dikkat edersen kimse Puyol veya Terry demedi. Sen kendin yazıp kendin söylüyorsun. Kendi kendinle tartışıyorsun bir bakıma. Ben Puyol olduğuna inanıyorum da demedim. Başka diyen de olmadı.
.

Bende tam bunu diyecektim daha yeni gördüm arkadaşın yorumunu cevap verirken senin yorumu gördüm :)

TR.CaPTaiN
29.Haziran.2010, 00:51
Fenerbahçe'ye Uche!

http://www.yukleresim.com/images/98211786451296853008.jpg (http://www.yukleresim.com/)

Fenerbahçe'nin yabancı transfer politikası henüz açığa çıkmazken yabancı basında sarı-lacivertli ekip için haberler ardı ardına geliyor.

İspanya La Liga ekiplerinden Almeria'nın başkanı Afonso Garcia'nın Sky Sports'a yaptığı açıklamaya göre takımın 27 yaşındaki Nijeryalı golcüsü Kalu Uche için Fulham, Hull City ve Fenerbahçe transfer yarışı içinde ve sarı-lacivertli ekip transfer için favori görülüyor.

2010 Dünya Kupası'nda Nijerya'nın kaydettiği üç golden ikisini Yunanistan ve Güney Kore ağlaraına gönren isim için Almeria'nın 3.5 milyon avroluk bir bonservis bedeli istediği ifade ediliyor.

Almeria başkanı gelişmeleri şu şekilde değerlendirmiş durumda; "Her şeyi soğukkanlılıkla analiz etmek ve sakin kalmak zorundayız. Oyuncu nereye gideceğine veya kalmaya kararını kendi verecek"

Almeria'da 2005 yılından beri forma giyen 27'lik Uche İspanyol kulübü adına 140 maçta 32 gol kaydetti. Ofansif orta saha veya II.forvet olarak da görev yapabilen Kalu Uche'nun kardeşi Ikechukwu Uche da kariyerinin büyük bir bölümünü İspanya'da geçirmiş durumda.

Fenerbahçe için adı geçen Kalu Uche, sarı lacivertli ekipte 1993-2002 yılları arasında forma giyen unutulmaz Nijeryalı defans oyuncusu Uche Okechukwu ile de isim benzerliği taşıyor fakat ikili arasında bir kan bağı yok.

Sporx

GodfatheR
29.Haziran.2010, 00:56
Aradığımız forvet tipi değil Uche.

A.FaruK
29.Haziran.2010, 00:59
Uche bence Güiza'dan daha iyi. En azından kuvvetli bi adam. İkili mücadelelerde ayakta kalması bile bişeydir en azından.

goosfraba
29.Haziran.2010, 01:02
almeria başkanı garcia: ´kalu uche için fenerbahçe ile anlaşmak üzereyiz. 3‚5 milyon euro istiyoruz´

kaynak: ersin düzen twitter´a yazdı

KanaKe
29.Haziran.2010, 01:04
tsl de is yapar sampiyonlar liginde etkisiz kalir.

nerazzuri
29.Haziran.2010, 01:10
Böyle bir hata yapmazlar umarım.

sananes
29.Haziran.2010, 01:10
uche nerde oynayacak kanat mı forvet mi acaba? tek forvet oynayamaz alırsak alex yedek kalacak demektir

nerazzuri
29.Haziran.2010, 01:11
uche nerde oynayacak kanat mı forvet mi acaba? tek forvet oynayamaz alırsak alex yedek kalacak demektir
Uche, 4-3-3'ün sağ ve solunda oynar ancak. Ya da çift forvet.

Aykut hocanın aklında neler var, kestirmek zor.

izmer96
29.Haziran.2010, 01:15
Bence Altidore Uche'den kat kat daha iyi , 3,5 a alamazsin belki ama 6-7 ye maksimum alinilabilinir altidore

KanaKe
29.Haziran.2010, 01:21
uche galiba krasic ile dzudzsak'in alternatifiydi.. onlari alamayinca bu adama yöneldiler..

Revolution
29.Haziran.2010, 01:23
Uche iyi topçu bence ama Fenerbahçe'nin beklentilerini karşılayacağını pek düşünmüyorum..

BeeTLeJuiCe
29.Haziran.2010, 01:25
Uzun boylu yırtıcı lazım dedikce gazeteler ufak tefek forvetlar yazıyor.

sananes
29.Haziran.2010, 01:32
bencede 4-3-3un bi tarafı olsun diye alınıyo uche o zaman kazımı tercih ederim yinede ama alternatif olur en azından alexi öncelikle ilk planlarında düsünmüyo sanırım aykut hoca iyi de yapıyo bence.forvetimiz istedigimiz özelliklerde olacaktır ben güveniyorum hocaya

nerazzuri
29.Haziran.2010, 01:35
bencede 4-3-3un bi tarafı olsun diye alınıyo uche o zaman kazımı tercih ederim yinede ama alternatif olur en azından alexi öncelikle ilk planlarında düsünmüyo sanırım aykut hoca iyi de yapıyo bence.forvetimiz istedigimiz özelliklerde olacaktır ben güveniyorum hocaya
Kaptanlık sıralamasında 1.sıraya alınmış Alex. 11'de düşünüyor demektir bana göre.

Çok karışık ortalık, birisinin çıkıp açıklık getirmesi gerekiyor.:D

anilton
29.Haziran.2010, 01:35
Haber doğruysa eğer Aykut Kocaman Uche'yi merkez forvet değil kanat forvet oynatmak düşüncesindedir.

sananes
29.Haziran.2010, 01:41
Kaptanlık sıralamasında 1.sıraya alınmış Alex. 11'de düşünüyor demektir bana göre.

Çok karışık ortalık, birisinin çıkıp açıklık getirmesi gerekiyor.:D

bence kaptanlık konusu önemsiz yani geçen seneki isimleri bozmamışlar işte.aykut kocaman hem 4-3-3 kanatlarına uygun oyuncuları almaya calısıp hemde alexide oynatmaya kalkarsa orta sahamız cok zayıf düşer

Ahmet Göktaş
29.Haziran.2010, 01:52
Uche Fenerbahçede oynayacak kadar kaliteli değil. Vasat transfer olur.

Varonil
29.Haziran.2010, 02:09
Hayır,aradığımız isim Uche değilidr umarım.Aykut Kocaman'ın kafasında nasıl bir düşünce var bilmiyorum ama ben böyle bir transfer olması durumunda bunun yanlış bir hamle olacağını düşünüyorum.

titates1
29.Haziran.2010, 03:43
ucuza kapatılırsa 6+2+2 düşünülerek iyi transfer olur , ilk 11 için ise daha kaliteli isimler alınabilir , alınmalıdır

KanaKe
29.Haziran.2010, 03:55
Uche pekte bos adama benzemiyor aslina gecen sezon 28 macta 9 gol atmis 2 asist yapmis zaman zaman forvet arkasida oynuyor.

goosfraba
29.Haziran.2010, 03:56
uche yetersiz bizim için. daha iyileri gelmeli.

KanaKe
29.Haziran.2010, 04:08
uche yetersiz bizim için. daha iyileri gelmeli.
belkide arkadasin dedigi gibi +2 icin alinabilir.. fena olmaz.

titates1
29.Haziran.2010, 04:09
Uche yedek olarak alınabilir bence kanat,forvet arkası,forvet olarak kullanabilir , lig maçlarında sonradan oyuna dahil edip kuvveti ve hızından faydalanabiliriz , bülent uygunun baliliyle yaptığı gibi

Varonil
29.Haziran.2010, 09:42
Yedekte bekleyen Deivid'in yerine düşünüyorlarsa o zaman anlarım.Yoksa direkt ilk 11'de oynayacak bir isim değil Uche.

Zekirdek
29.Haziran.2010, 10:27
Hiç almasınlar daha iyi.

Cengo
29.Haziran.2010, 11:25
Henry serbest.

Arsenal'e dönmeyecekse tam sırası.

KanaKe
29.Haziran.2010, 11:29
Amerika'ya gidiyor diye biliyorum.

Varonil
29.Haziran.2010, 11:55
Bugün Aykut Kocaman'ın imza töreni var.

Yeni dönem hakkında birçok şeyden daha iyi bir şekilde fikir sahibi olacağımızdan eminim. :)

KanaKe
29.Haziran.2010, 11:58
Dünkü Hollanda-Slovakya macinda Hollanda'li spiker top Stoch'un ayagina geldiginde "Seneye Suarez ile Fenerbahce'de forma giyecek" demis... Hollanda'li bir arkadas forumlarda yazmis bende buraya yazayim dedim her ne kadar Suarez'in gelecegine inanmasamda :)

besiktas1903
29.Haziran.2010, 12:03
Dünkü Hollanda-Slovakya macinda Hollanda'li spiker top Stoch'un ayagina geldiginde "Seneye Suarez ile Fenerbahce'de forma giyecek" demis... Hollanda'li bir arkadas forumlarda yazmis bende buraya yazayim dedim her ne kadar Suarez'in gelecegine inanmasamda :)

Ben Hollanda kanalindan izledim maci ve böyle bisey duymadim

KanaKe
29.Haziran.2010, 12:05
Ben Hollanda kanalindan izledim maci ve böyle bisey duymadim
Bilmiyorum Hollanda'li 3-4 arkadas forumda dogruladi haberi sen belki duymadin o sirada.

Ziya38
29.Haziran.2010, 12:13
Bilmiyorum Hollanda'li 3-4 arkadas forumda dogruladi haberi sen belki duymadin o sirada.

Kesinlikle böyle birsey denmedi.. bende izledim;;)

besiktas1903
29.Haziran.2010, 12:14

olabilir ama sanmiyorum. Hollanda'li spiker Slowakyanin ilk macinda Stoch Galatasaraya transfer oldugunu da söylemisti :p

KanaKe
29.Haziran.2010, 12:18
Benim zaten haber dogru giye bir iddiam yok :) Hollanda'da Kanal 1 de maci sunan spiker Evert de Napert söylemis..

besiktas1903
29.Haziran.2010, 12:33
Benim zaten haber dogru giye bir iddiam yok :) Hollanda'da Kanal 1 de maci sunan spiker Evert de Napert söylemis..

Maci sunan spiker Evert degildi :)

titates1
29.Haziran.2010, 12:33
evet yaşlı oyuncu gelsin istemiyoruz belki ama Henry gelse keşke

Revolution
29.Haziran.2010, 12:58
Henry'nin forvet sıkıntısı yaşayan Arsenal'e geri döneceğini veya Amerika'ya gideceğini düşünüyorum ben..

Wesley Sneijder
29.Haziran.2010, 13:12
Dzeko bombası
http://www.ajansspor.com/resim/Dzeko_Wolfsburg01.jpg
Hücum hattını uzun boylu bir santrforla takviye etmek isteyen Fenerbahçe, Sevilla'nın yıldızı Kanoute'nin ardından Wolfsburglu Edin Dzeko'yu da listeye aldı. Boşnak yıldız için camianın önemli isimlerinin de çalıştığı ortaya çıktı.
Aykut Kocaman’ın patronluğunda yepyeni bir takım yaratmaya çalışan Fenerbahçe, transfer çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor. Sol kanadını Slovaklar’ın genç yıldızı Miroslav Stoch’la güçlendirip, sağ kanat için Krasiç ve Hazard gibi Avrupalılar’ın da takipte olduğu isimleri listeye alan Aziz Yıldırım ve ekibi, hücum hattını hava hakimiyeti yüksek olan bir santrforla güçlendirmekte kararlı. Bu plan doğrultusunda Sevilla’nın 1.92’lik golcüsü Frederic Kanoute için temaslarını sürdüren Sarı-Lacivertli ekip, İtalyan devi Milan ile İngiliz ekiplerinin de yakın takipte olduğu Edin Dzeko için hamlelerine başladı. Boşnak Milli Takımı’nın da vazgeçilmezi olan 1.93 boyundaki genç santrfor için yönetimin yanı sıra camianın ileri gelenlerinin de bu transfer için bizzat temaslarda bulunduğu öğrenildi.

Bundesliga’nın gol kralı
Öncelikli hedefin 24 yaşındaki yıldız futbolcunun el yakan bonservis bedelini düşürmek olduğu ifade edildi. 2008-2009’da Wolfsburg’la şampiyonluk yaşayan, geride kalan sezon ise 22 golle Bundesliga’nın en skorer ismi olan Dzeko, Bosna Milli Takımı’nda da 26 resmi maçta 15 kez ağları sarsarak hayli yüksek bir yüzde tutturdu.

Dzeko kimdir? Tam adı: Edin Dzeko
Doğum tarihi: 17 Mart 1986
Doğum yeri: Sarajevo (Bosna Hersek)
Ülkesi: Bosna Hersek
Yaşı: 24
Boyu: 1.92 m
Kilosu: 83
Mevkii: Forvet
Oynadığı takımlar: Zeleznicar, Teplice, Usti and Labem (Kiralık), Wolfsburg

Fanatik
--------
Hah hah hah. Bu bildiğin imkansız.

izmer96
29.Haziran.2010, 13:21
Bu kadar sacma haber yapilmaz arkadas , futbolu biraz takip eden kisi bu haberin sirf sutun doldurmak icin yazildigini bilir , gecen sezon Milan'in 33 Milyon Euro ya kadar ciktigi bir teklife hayir diyen Wolfsburg'dan bu kadar isteyen takim varken Fenerbahce'ye gelicek

TR.CaPTaiN
29.Haziran.2010, 13:23
Aziz Yıldırım imza töreninde, 3 sene sonra biz zaten bu sistemi getirmeyi düşünüyorduk; Futbol takımında tüm yetki Aykut Kocaman'dadır dedi.

titates1
29.Haziran.2010, 13:23
Dzeko bombası
http://www.ajansspor.com/resim/Dzeko_Wolfsburg01.jpg
Hücum hattını uzun boylu bir santrforla takviye etmek isteyen Fenerbahçe, Sevilla'nın yıldızı Kanoute'nin ardından Wolfsburglu Edin Dzeko'yu da listeye aldı. Boşnak yıldız için camianın önemli isimlerinin de çalıştığı ortaya çıktı.
Aykut Kocaman’ın patronluğunda yepyeni bir takım yaratmaya çalışan Fenerbahçe, transfer çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor. Sol kanadını Slovaklar’ın genç yıldızı Miroslav Stoch’la güçlendirip, sağ kanat için Krasiç ve Hazard gibi Avrupalılar’ın da takipte olduğu isimleri listeye alan Aziz Yıldırım ve ekibi, hücum hattını hava hakimiyeti yüksek olan bir santrforla güçlendirmekte kararlı. Bu plan doğrultusunda Sevilla’nın 1.92’lik golcüsü Frederic Kanoute için temaslarını sürdüren Sarı-Lacivertli ekip, İtalyan devi Milan ile İngiliz ekiplerinin de yakın takipte olduğu Edin Dzeko için hamlelerine başladı. Boşnak Milli Takımı’nın da vazgeçilmezi olan 1.93 boyundaki genç santrfor için yönetimin yanı sıra camianın ileri gelenlerinin de bu transfer için bizzat temaslarda bulunduğu öğrenildi.

Bundesliga’nın gol kralı
Öncelikli hedefin 24 yaşındaki yıldız futbolcunun el yakan bonservis bedelini düşürmek olduğu ifade edildi. 2008-2009’da Wolfsburg’la şampiyonluk yaşayan, geride kalan sezon ise 22 golle Bundesliga’nın en skorer ismi olan Dzeko, Bosna Milli Takımı’nda da 26 resmi maçta 15 kez ağları sarsarak hayli yüksek bir yüzde tutturdu.

Dzeko kimdir? Tam adı: Edin Dzeko
Doğum tarihi: 17 Mart 1986
Doğum yeri: Sarajevo (Bosna Hersek)
Ülkesi: Bosna Hersek
Yaşı: 24
Boyu: 1.92 m
Kilosu: 83
Mevkii: Forvet
Oynadığı takımlar: Zeleznicar, Teplice, Usti and Labem (Kiralık), Wolfsburg

Fanatik
--------
Hah hah hah. Bu bildiğin imkansız.

Alttaki kaynağı , ntvspor falan diye değiştirsene iki dakka hayal kuralım :p

Cengo
29.Haziran.2010, 13:26
@Wesley Sneijder

Fanatik haberlerini kaale almıyoruz burada, imkansız olduğunu herkes biliyor zaten, amaç başka ise hoş değil.

GeorgeWeah
29.Haziran.2010, 13:27
@Wesley Sneijder

Fanatik haberlerini kaale almıyoruz burada, imkansız olduğunu herkes biliyor zaten, amaç başka ise hoş değil.
Abi senin duyduğun birşeyler var mı? :)

A.FaruK
29.Haziran.2010, 13:35
Fanatik de bir Fotospor olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Cengo
29.Haziran.2010, 13:41
Abi senin duyduğun birşeyler var mı? :)

Net bir şey yok, Aykut Kocaman genel menajer oldu, İngiliz sistemi.Kimseye bilgi sızmaz, kimseden bilgi beklemeyin, herşeyi kendisi yönetiyor.

Wesley Sneijder
29.Haziran.2010, 13:46
@Wesley Sneijder

Yok yani ben de Fenerliyim de bu kadar da sallanmaz. Daha takımında kalacağını yeni açıklayan bir adam, üstelik Avrupa futbolunun en gözde forvetlerinden, FM dışında Fenerbahçe kadrosunda göremeyeceğimiz bir isim. Fanatik işte deyip gülüp geçiyorum.

GeorgeWeah
29.Haziran.2010, 13:50
Caner Erkinin öğlen İstanbula ineceği belki de akşam antremanına katılacağı söyleniyor.

TR.CaPTaiN
29.Haziran.2010, 13:51
Beyler inanmadığımız haberleri taşımamaya özen gösterelim. Malum bizim basınımız her futbolcuyu transfer etme kapasitesine sahiptir.

Sekopej
29.Haziran.2010, 13:51
Beklendiği gibi tek patron Aykut Kocaman oldu, yöneticilere bile yeri geldiğinde bilgi vermeden transferi bitirebilir. Hayırlı olsun, şimdi gönderilecekler ve geleceklerin kimler olduğunu öğrenmek kaldı sadece.

Sekopej
29.Haziran.2010, 13:53
Caner Erkinin öğlen İstanbula ineceği belki de akşam antremanına katılacağı söyleniyor.

Artık Türk oyuncuları alırken, Aykut Kocaman'ın birebir görüşmeler yapacak olması sebebiyle, fazla sıkıntı çekeceğimizi sanmıyorum. İstenen oyuncu, eğer kulübü sorun çıkarmaz, büyük oranda gelmeyi kabul eder. Caner'i Aykut Kocaman istiyorsa ki istediği belli, akşam idmanına da katılabilir.

Varonil
29.Haziran.2010, 13:59

Demek ki bugün içinde açıklanır bu transfer de akişam antremanına katılacağı doğruysa.

Varonil
29.Haziran.2010, 14:04
Basın toplantısı,yeni dönem ve Aykut Kocaman hakkında birçok fikir sahibi edinmemize yardımcı oldu beklediğim gibi.

Öncelikle Aykut Kocaman üzerindeki birleştiricilikten bahsedebiliriz.Takımda herkes Aykut Hoca'ya gerçekten büyük saygı duyuyor,Alex eşi doğum yapacak olmasına rağmen sırf Aykut Kocaman'ın ilk antremanı olduğu için dün takıma katıldı.

Camia üzerinde de Aykut Kocaman'ın birleştirici gücünün yüksek olduğunu düşünüyorum.

Yeni görev ile ilgili konuşmak gerekirse,tam da beklediğimiz gibi.Bir teknik direktörlükten öte,menejerlik dönemi başladı Fenerbahçe'de.Aykut Kocaman artık futbolun tek patronu.

Bunun yanı sıra,Aykut Kocaman konuşurken ki duruşu,çizgisiyle bu sezon oluşabilecek bir sürü gereksiz polemiğe karşı ne kadar sağlam durabileceğini gösterdi bana göre.

Sahada oynatacağı futbol,alınacak oyuncular vs.,hiç bahsetmiyorum zaten.Aykut Hoca'nın bu konuda en iyisini yapacağından adım gibi eminim.

Yeni dönem tekrardan hepimiz için hayırlı olsun diyorum,Allah utandırmasın. :)

Sekopej
29.Haziran.2010, 14:11
Öncelikle Aykut Kocaman üzerindeki birleştiricilikten bahsedebiliriz.Takımda herkes Aykut Hoca'ya gerçekten büyük saygı duyuyor,Alex eşi doğum yapacak olmasına rağmen sırf Aykut Kocaman'ın ilk antremanı olduğu için dün takıma katıldı.

Bunu atladık bak, sezonun ilk antremanı ve Alex kampa ilk günden katıldı, pek rastlanan bir durum değil bu ama Aykut Kocaman'ın heyecanı onu bile unutturmuş.:p

TR.CaPTaiN
29.Haziran.2010, 14:20
'Caner Erkin Fenerbahçe'de'

Fenerbahçe kulübü bombayı patlatıyor. Uzun süredir sarı lacivertli ekibin gündeminde olan Caner Erkin - Fenerbahçe flörtünün yarın resmiyete dökülmesi bekleniyor.

LigTV'nin son dakika haberine göre Fenerbahçe geçtiğimiz sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen Caner Erkin'in bonservisini CSKA Moskova kulübünden almaya çok yakın.

Sarı lacivertliler geçen sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen genç sol kanat oyuncusu içen Rus ekibiyle görüşmelerini sürdürüyordu. Caner'in için Ankaragücü'nün de devreye girmesiyle transfer zora girerken, teknik direktör Aykut Kocaman'ın Caner'i takımda görmek istemesi üzerine bonservis bedelinde fiyat attırarak bu transferi sonuçlandırdı. Caner'in yetişmesi halinde bugün İstanbul'a gelerek Fenerbahçe'nin akşam antrenmanına da katılacağı ifade edildi.

Konu ile ilgili tüm gelişmeler birazdan...

Sporx
________

Vederson'un ayrılışından sonra bana göre kesinleşen bir transferdi. Genç, Fenerbahçeli, sol açıkta iyi bir oyuncu. Bana göre sol bekte yetersiz ama hayırlı olsun.

nerazzuri
29.Haziran.2010, 14:20
Ayrıca ilk antreman demişken, Güiza çağırılmasına rağmen ilk antremana katılmamış.

GeorgeWeah
29.Haziran.2010, 14:23
Ayrıca ilk antreman dedemişken, Güiza çağırılmasına rağmen ilk antremana katılmamış.
Gidici olduğunu bildiği için böyle yollara başvuruyor. Bence aynı Daum gibi sorun çıkartıp bonservisini düşürmeye çalışıyor.

Varonil
29.Haziran.2010, 14:24
Bununla ilgili Aykut Kocaman'ın bazı söyledikleri var:

"İletişim açısından kulüp tarafından bu zaten yapılıyor. En başta söyleyeyim. Gerçeğin bir gün ortaya çıkmak gibi bir durumu var. Dünkü Güiza örneği. İçimizde kalması gereken konuların dışında doğruyu söylemek gerekiyor. Mutlaka içimizde kalması gereken şeyler de var."

Tam olarak doğru nedir bilmeden net bir şey söylemek istemiyorum Güiza konusunda.

nerazzuri
29.Haziran.2010, 15:12
Gidici olduğunu bildiği için böyle yollara başvuruyor. Bence aynı Daum gibi sorun çıkartıp bonservisini düşürmeye çalışıyor.
Bizim komplo teorisi suya düştü Ümit, Güiza antremana katıldı.:D

fm_monster
29.Haziran.2010, 16:08
loran: caner yarın takıma katilabilir.

RasAnt
29.Haziran.2010, 16:32
Hadi imzalar gelsin İbrahimovici bekliyorum

titates1
29.Haziran.2010, 16:42
Hadi imzalar gelsin İbrahimovici bekliyorum

:D dalga mı geçiyosun

BleedingMoon
29.Haziran.2010, 16:44
ben de torres'i bekleyeyim. :icon_biggrin:

World Hollow o1
29.Haziran.2010, 16:51
ben de torres'i bekleyeyim. :icon_biggrin:

aa bak iyi olur oda arkadaşı olurlar.
Arkalarındada Ronaldinho.. !

BleedingMoon
29.Haziran.2010, 17:20
ronaldinho ismi çok fazla geçiyor. valla şaka maka geliyormuş bir de.

Cengo
29.Haziran.2010, 17:36
loran: caner yarın takıma katilabilir.

Menajeri de açıklama yaptı, transfer bitmek üzere diye.

RasAnt
29.Haziran.2010, 21:46
:D dalga mı geçiyosun

Yok ya içime doğdu gerçekten bak :)

Universal
29.Haziran.2010, 21:52
Aykut Kocaman oyuncu alacaz dedi ya, yarından itibaran medya bombardırmana başlar. Bu iki üç gün iyi sattırır.

Varonil
30.Haziran.2010, 00:29
Kişisel olarak beklediğim bir oyuncu varsa şu anda,o da Eden Hazard'tır.Ne konuda bir girişimimiz var ya da sürüyor bilmiyorum ama,ben Hazard'ın gelmesini bekliyorum bu transfer döneminde :)

Crazycat
30.Haziran.2010, 05:22
Kişisel olarak beklediğim bir oyuncu varsa şu anda,o da Eden Hazard'tır.Ne konuda bir girişimimiz var ya da sürüyor bilmiyorum ama,ben Hazard'ın gelmesini bekliyorum bu transfer döneminde :)
Ben de Hazard'ın gelmesini istiyorum.İnşallah alınır.

TR.CaPTaiN
30.Haziran.2010, 10:50
Caner kontrolden geçti

Fenerbahçe'nin yeni transferi Caner Erkin sağlık kontrolünden geçti. Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da kiralık olarak forma giyen genç futbolcu Fenerbahçe ile CSKA Moskova kulübünün bonservis konusunda anlaşmasının ardından bu sabah sağlık kontrolünden geçti. Caner'in bu akşam ki antrenmanda yer alması bekleniyor.

Ligtv

Zekirdek
30.Haziran.2010, 10:53
Caner Erkin İmzayı Atıyor

Galatasaray'da kiralık olarak oynayan Caner Erkin, Fenerbahçe'ye imza atacak.

http://media1.ntvspor.net//C/I/46/caner600_H02PI.jpg

Geçtiğimiz sezon Galatasaray'da kiralık olarak oynayan CSKA Moskovalı futbolcu Caner Erkin Fenerbahçeli oluyor.
Genç futbolcunun bu sabah sağlık kontrolünden geçtiği ve öğleden sonra resmi sözleşmeye imza atacağı belirtildi.

Ayrıntılar birazdan...

Caner'i ManisaSpor'dayken bayabi izlemiştim.

Varonil
30.Haziran.2010, 10:53
İyi de neden hala resmi siteden açıklanmadı bu transfer anlamadım gitti.

Sekopej
30.Haziran.2010, 10:56
Uğur Boral belki sol bekin alternatifi olur, Caner önde oynar. Hiddink gerçi Caner'i sol bekte oynatmıştı ama sol bekte faydalı olması zor.

En azından sol açıkta, Uğur Boral'dan daha iyi bir alternatif olur. Hayırlı olsun.

Varonil
30.Haziran.2010, 10:58
Uğur Boral Zico zamanında sol bekte oynamıştı birkaç maçta.Sol bek olarak alternatif olur,orada oynadığında da pek sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum.

Benim anlamadığım bütün Türkiye'nin bildiği bir transferi neden hala Fenerbahçe resmi internet sitesinin açıklamadığı.

goosfraba
30.Haziran.2010, 11:06
caner şuanda acıbadem hastanesinde sağlık kontrolünden geçiyor. ntvspor...

bugün caner erkin açıklanır büyük ihtimal.

Sekopej
30.Haziran.2010, 11:08
Belki Umut'un dediği gibi (alınma Umut, duyumlarına inanmıyorum :D) başka transfer varsa beraber açıklanabilir.

Varonil
30.Haziran.2010, 11:12
Stoch Aykut'un formasını giyecek

Daum'un yerine teknik direktörlük görevine gelen Aykut Kocaman, çok beğendiği ve alınmasını ısrarla istediği Stoch'a, kendi giydiği 11 numaralı formayı verecek.
Yıllarca Sarı-Lacivertli renklere 11 numaralı formayla hizmet veren genç teknik adam, böylece Slovak futbolcuya inandığını belli edecek.

Stoch, milli takımda ve Twente’de 15 numarayla maçlara çıkıyordu. Fenerbahçe’de 11 numarayı en son Nobre giymişti.

30.06.2010
Kaynak : Fanatik

goosfraba
30.Haziran.2010, 11:15
Belki Umut'un dediği gibi (alınma Umut, duyumlarına inanmıyorum :D) başka transfer varsa beraber açıklanabilir.

onlar benim duyumlarım değil abi :D inanmadıklarımı koymuyorum zaten buraya :)

KaPaLı
30.Haziran.2010, 11:17
Fenerbahçe’de 11 numarayı en son Nobre giymişti.

30.06.2010
Tümer kaynamışmı arada :]

Varonil
30.Haziran.2010, 11:26
Fanatik işte,güzel bir haber yapsalar bile atladıkları ufak bir detayla bile karman çorman ediyorlar herşeyi. :)

uAburak89
30.Haziran.2010, 11:33
Caner sol bekte oynarsa küfür lugatınız gelişir, sol açıkta oynarsa bol bol alkışlarsınız.

goosfraba
30.Haziran.2010, 11:34
http://foto.fanatik.com.tr/test/423x238/fft1mm1059035.jpg

Zekirdek
30.Haziran.2010, 11:35
Stoch Aykut'un formasını giyecek

Daum'un yerine teknik direktörlük görevine gelen Aykut Kocaman, çok beğendiği ve alınmasını ısrarla istediği Stoch'a, kendi giydiği 11 numaralı formayı verecek.
Yıllarca Sarı-Lacivertli renklere 11 numaralı formayla hizmet veren genç teknik adam, böylece Slovak futbolcuya inandığını belli edecek.

Stoch, milli takımda ve Twente’de 15 numarayla maçlara çıkıyordu. Fenerbahçe’de 11 numarayı en son Nobre giymişti.

30.06.2010

Bende Yıldızlar Liginde 11 Numarayı giyiyordum. :) Stoch ile aynı numarayı giymek ne güzel. :)

World Hollow o1
30.Haziran.2010, 11:37
Caner sol bekte oynarsa küfür lugatınız gelişir, sol açıkta oynarsa bol bol alkışlarsınız.

Futbola bakış açısına göre değişir, bilmiyorum gerçekden futbolu bilen ve seven insan küfür kullanmaz. :)
Ya da şöyle düşünürüm sen daha iyi biliyordunda neden orda değildin.. :p

Sekopej
30.Haziran.2010, 11:40
Sol bekte oynayacak isim zaten Andre Santos, Caner sol bekte düşünülüyor derken sol bekin yedeği olarak düşünülüyor ama şöyle de bir durum var, Uğur Boral da geçmişte sol bekte oynadı, belki de Uğur Santos'un yedeği olacak Caner önde oynayacak.

Direk 11'de zaten ne önde ne de arkada şu anda oynayamaz ama görünen de şu ki, başka sol bekte oynayabilecek oyuncu transferi de yapılmaz artık. Yani mecbur kalındığında Caner'i sol bekte görebiliriz.

uAburak89
30.Haziran.2010, 11:47
Direk olarak bek için alındığını düşünmüyorum zaten ama bir şekilde herhangi bir maçta sol bek oynarsa insan ekran başında ya da statta sinir krizi geçirebiliyor. Tek yaptığı ile top şişirmek oluyor çünkü.

yaman76hakanFB
30.Haziran.2010, 11:49
Galatasaray'da dikiş tutturamayan oyuncunun bizde işi ne? Yani bunları eskiden Beşiktaş yapardı. Kadromuzun gerçekten belli bir standartın üstünde olduğu yıllardı. Çok değil, üç-dört sezon öncesi... Kadroda düşünmediğimiz, "bize yaramaz" dediğimiz ne kadar isim varsa Beşiktaş onlara talip olur, almaya çalışırdı. Şu hale bak?.. Caner filan... Bana çok saçma ve fuzuli geliyor. Döküntüleri toplamak bize mi düştü?

Varonil
30.Haziran.2010, 11:51
Abi eminim ki direkt ilk 11 için düşünülmüyor Caner şu anda.Galatasaray'da dökülmesinin sebebi ise ısrarla sol bekte oynatılmasıydı.Yoksa sol açıkta oynadığı zaman gayet iyi oynuyor Caner.

En kötü sol açıkta Vederson'un yerden ortalarını görmektense daha iyidir Caner.

Sekopej
30.Haziran.2010, 11:52
onlar benim duyumlarım değil abi :D inanmadıklarımı koymuyorum zaten buraya :)

:)

Caner'in açıklanmaması için bir de şu var, 12.30'da Erkek Voleybol takımına yapılan yeni yıldız transferi duyurulacak, şimdi Caner açıklanırsa, gündemde ilk sırayı Caner alır, futbolun reytingi daha fazla sonuçta.

Önce voleybolda yapılan transfer açıklanır, imzalar atılır, bir süre sonra da Caner haberi duyurulur. Voleyboldaki flaş transfer arada kaynamasın diye bekleniyor olabilir.

KaPaLı
30.Haziran.2010, 11:53
http://foto.fanatik.com.tr/test/423x238/fft1mm1059035.jpg

http://www.fotomac.com.tr/2009/09/02/im/7227DA1094767C479480DC47x.jpg

Galatasaray'a gittiği zamanki hali üsttekide. 2 resim arasındaki olmayan farkı bulmaya çalışın.

Sekopej
30.Haziran.2010, 11:56
Galatasaray'da dikiş tutturamayan oyuncunun bizde işi ne? Yani bunları eskiden Beşiktaş yapardı. Kadromuzun gerçekten belli bir standartın üstünde olduğu yıllardı. Çok değil, üç-dört sezon öncesi... Kadroda düşünmediğimiz, "bize yaramaz" dediğimiz ne kadar isim varsa Beşiktaş onlara talip olur, almaya çalışırdı. Şu hale bak?.. Caner filan... Bana çok saçma ve fuzuli geliyor. Döküntüleri toplamak bize mi düştü?

Abi eminim ki direkt ilk 11 için düşünülmüyor Caner şu anda.Galatasaray'da dökülmesinin sebebi ise ısrarla sol bekte oynatılmasıydı.Yoksa sol açıkta oynadığı zaman gayet iyi oynuyor Caner.

En kötü sol açıkta Vederson'un yerden ortalarını görmektense daha iyidir Caner.

Arda'nın bir dönem santrofor oynadığı maçlarda sol açıkta Caner oynamıştı ve o dönemde çok kişi tarafından da beğenilmişti oyunu hatta forumdaki mesajlar hala duruyor. Galatasaray'da sürekli oynama şansı bulamadı, sürekli oynama şansını da sol bekte buldu ve orada vasatı aşamadı.

Fenerbahçe'de de sürekli oynama şansı bulamayacak muhtemelen ama hem gönderilen Vederson'dan hem de Uğur'dan daha iyi olduğunu düşünüyorum, sol açıkta tabi.:)

Temennimiz sol bekte Santos'un sakatlanmamasını beklemek olur artık.:)

Sekopej
30.Haziran.2010, 11:58
Güiza bu sefer de sağlık kontrolüne gelmemiş, Aykut Kocaman'ın kendisini oynatmayacağını anladığından gönderilmek için elinden geleni yapıyor herhalde.:p

nerazzuri
30.Haziran.2010, 11:59
:)

Caner'in açıklanmaması için bir de şu var, 12.30'da Erkek Voleybol takımına yapılan yeni yıldız transferi duyurulacak, şimdi Caner açıklanırsa, gündemde ilk sırayı Caner alır, futbolun reytingi daha fazla sonuçta.

Önce voleybolda yapılan transfer açıklanır, imzalar atılır, bir süre sonra da Caner haberi duyurulur. Voleyboldaki flaş transfer arada kaynamasın diye bekleniyor olabilir.
Valla açıkcası isterse Dünyanın en iyi Voleybolcusu gelsin bu ülkede 1 numarayı alamaz, Fenerbahçe'ye kötü bir futbolcuda gelse gündem futboldur bu ülkede :)

goosfraba
30.Haziran.2010, 12:00
ben de şimdi farkettim o resmi. her ne kadar aynı dursalarda, ntvspor'da gördük caner'i :)

bu arada güiza uyuyakalmış.

goosfraba
30.Haziran.2010, 12:00
http://img85.imageshack.us/img85/6624/30062010163.jpg

Sekopej
30.Haziran.2010, 12:02
Valla açıkcası isterse Dünyanın en iyi Voleybolcusu gelsin bu ülkede 1 numarayı alamaz, Fenerbahçe'ye kötü bir futbolcuda gelse gündem futboldur bu ülkede :)

Gerçi basın mensupları Caner'i çekmişler, bu engellenmemiş, acaba herhangi bir sakatlığı vardı da bu nedenle mi sonuçlar bekleniyor, belki böyle bir durum da olabilir?

Yine de dediğin doğru, en azından kulüp resmi açıklamayı voleyboldan sonra yaparak kısa süre de olsa manşette bu transferin görünmesini isteyebilir.

RasAnt
30.Haziran.2010, 12:34
http://www.fotomac.com.tr/2009/09/02/im/7227DA1094767C479480DC47x.jpg

Galatasaray'a gittiği zamanki hali üsttekide. 2 resim arasındaki olmayan farkı bulmaya çalışın.

Arkada ACIBADEM hastanesinin reklamı var.Gs MedicalPark hastanesiyle anlaşmalı Fenerbahçede Acıbademle dolayısıyla gs nin sağlık kontrolünde olması olası değil.

Ziya38
30.Haziran.2010, 12:37
Arkada ACIBADEM hastanesinin reklamı var.Gs MedicalPark hastanesiyle anlaşmalı Fenerbahçede Acıbademle dolayısıyla gs nin sağlık kontrolünde olması olası değil.

Sene 2009 , Galatasarayimiz ozamanlar Acibadem ile kontrati vardi:):D

RasAnt
30.Haziran.2010, 12:38
Sene 2009 , Galatasarayimiz ozamanlar Acibadem ile kontrati vardi:):D

Bunu bilmiyordum pardon ozman :D

GeorgeWeah
30.Haziran.2010, 12:55
Bugün bombalar patlayabilir. Canerin resmi olarak açıklanmaması Krasic için mi acaba demeden duramıyorum. Paket transfer mi olacak yoksa :)

RasAnt
30.Haziran.2010, 13:04
Ntvsporda altyazı geçti ama bakalım vederson yerine iyi olur bnce alternatif.

GeorgeWeah
30.Haziran.2010, 13:08
Resmi sitede ilginç şeyler oluyor. Haberler kaldırılıyor. Herhalde bir açıklama gelecek. Şu anda fena haldeyim. Hazard veya Krasic açıklansa uçacağım. :)

Since-1907
30.Haziran.2010, 13:10
Caner iyi bir alternatif kadro derinliği açısından , ancak sol bekte görev aldığı zamanlarda sıkıntı çekeriz gibime geliyor.Umarım başarılı olur.Hayırlı olsun.

KanaKe
30.Haziran.2010, 13:11
Ugur Boral Caner'in yedegi olmaz bu takimda.. Caner Ugur'un yedegi olur.. Ugur Caner'den cok daha yetenekli.

Varonil
30.Haziran.2010, 13:12
Krasic'i Dünya Kupası'nda seyrettikten sonra bir yanılgı oluştu bende.Çok üst düzey bir performans sergilemedi Sırbistan ile.Net bir fikir oluşturamadım açıkcası Krasic için.

yaman76hakanFB
30.Haziran.2010, 13:15
Ugur Boral Caner'in yedegi olmaz bu takimda.. Caner Ugur'un yedegi olur.. Ugur Caner'den cok daha yetenekli.

Kesinlikle katılıyorum. Uğur'un tek problemi zihinseldi. Çok çabuk kontrolden çıkıyor ve süreklilik sağlayamıyordu. Özel psikolojik destekle çok daha faydalı olabilir. Eğer ritmini bulur ve devamlılık sağlarsa Uğur Boral o bölgede bu ülkenin en yetenekli çocuklarından birisidir.

Sekopej
30.Haziran.2010, 13:18
Uğur Boral'ın 3 senede oynadığı sadece 3 maç ancak sayabilirim, sakatlanmadan önce iyi 1-2 maç oynamıştı gerçi ama asla üst düzey performans sergileyemez bence artık.

Bunca senedir senede sadece 2 maç oynayan, oynayabilen birisi sezonda 15-20 maç üst düzey oynayamaz.

EndoplazmiK RetikuluM
30.Haziran.2010, 13:21
Resmi sitede ilginç şeyler oluyor. Haberler kaldırılıyor. Herhalde bir açıklama gelecek. Şu anda fena haldeyim. Hazard veya Krasic açıklansa uçacağım. :)

Hazard için acaba derim ama Krasic'in İtalya'ya gideceği kesinleşti :)

goosfraba
30.Haziran.2010, 13:23
bence hazard ve krasic i beklemeyelim artık.

EndoplazmiK RetikuluM
30.Haziran.2010, 13:23
Vatan: Barcelona, Fransız golcü Thierry Henry'i satış listesine koydu.Sarı lacivertli yöneticiler, 33 yaşındaki yıldızı almak için rotayı İspanya'ya çevirdi. Golcü isim ise Klose,Henry, Piquionne'den biri olabilir.

Posta: Yönetim, ünlü bir forveti renklerine bağlamak için gün sayıyor.İdareciler 3 isim üzerinde yoğunlaştı; Kanoute, Henry ve Trezeguet'ten biri önümüzdeki günlerde Türkiye'ye gelecek. Serdar Kulbilge'ye yuvaya dönme şansı doğdu; Fenerbahçe'nin de istediği Krasic ise kulübü CSKA'dan Juventus'la anlaşmasını istedi.

Hürriyet: Fenerbahçe'nin ilgilendiği Krasic, Juventus'a gidebilmek için kulübü CSKA'ya rest çekti. Golcü transferi için Miroslav Klose, Boby Zamora, Piquionne, Kalu Uche, Pavluchenko'nun adı geçiyor…

Star: Yeniden anlaşmaya varılan eski kaleci Serdar Kulbilge 1-2 gün içinde imza atacak.

Haber Türk: Huntelaar'ın ardından yine Fenerbahçe'nin listesinde yer alan Thierry Henry'de de önemli bir gelişme yaşandı. Barcelona, Fransız yıldızın kadroda yer almayacağını ve serbest bırakılacağını açıkladı. Juventus'un da devreye girdiği Krasic için CSKA daha iyi para veren Fenerbahçe'ye vereceklerini açıkladı. Portekiz basını ise Fenerbahçe'nin yanı sıra başka Türk takımlarının da Falcao ile ilgilendiğini belirtti.

Fanatik: CSKA'ya Krasic için yüksek bir teklifte bulunan Fenerbahçe, transfere noktayı koymak için Rusya'ya ayak bastı. Yönetim, listedeki diğer isimlerle de teması kesmiyor.Diğer yanda Eden Hazard bulunuyor.Forvet adaylarına Kanoute ve Huntelaar'dan sonra Edin Dzeko da eklenirken, Bosnalı yıldızın fiyatı el yakıyor.Serdar Kulbilge'nin kulübe dönüşü de gündemde…

Sabah: Fenerbahçe'nin, Radamel Falcao ile ilgilendiği ortaya çıktı.

Takvim: Fener'in gözü iki yıldızda; Raul ve Henry!

Akşam: Falcao Fener'e geliyor. Krasic girişimleri devam ediyor.

Pas Fotomaç: Fener'de Falcao harekatı…

Bugün: Henry Fener'e gelebilir. Serdar Kulbilge geri dönüyor. Fener ille de Krasic diyor.

EndoplazmiK RetikuluM
30.Haziran.2010, 13:24
Hepsi balon bunların :p Benim anlamadığım Serdar harekatı doğruysa yönetim neden kaleci ihtiyacı duyuyor? Mert ve Volkan Babacan var zaten...

nerazzuri
30.Haziran.2010, 13:31
Vatan: Barcelona, Fransız golcü Thierry Henry'i satış listesine koydu.Sarı lacivertli yöneticiler, 33 yaşındaki yıldızı almak için rotayı İspanya'ya çevirdi. Golcü isim ise Klose,Henry, Piquionne'den biri olabilir.

Posta: Yönetim, ünlü bir forveti renklerine bağlamak için gün sayıyor.İdareciler 3 isim üzerinde yoğunlaştı; Kanoute, Henry ve Trezeguet'ten biri önümüzdeki günlerde Türkiye'ye gelecek. Serdar Kulbilge'ye yuvaya dönme şansı doğdu; Fenerbahçe'nin de istediği Krasic ise kulübü CSKA'dan Juventus'la anlaşmasını istedi.

Hürriyet: Fenerbahçe'nin ilgilendiği Krasic, Juventus'a gidebilmek için kulübü CSKA'ya rest çekti. Golcü transferi için Miroslav Klose, Boby Zamora, Piquionne, Kalu Uche, Pavluchenko'nun adı geçiyor…

Star: Yeniden anlaşmaya varılan eski kaleci Serdar Kulbilge 1-2 gün içinde imza atacak.

Haber Türk: Huntelaar'ın ardından yine Fenerbahçe'nin listesinde yer alan Thierry Henry'de de önemli bir gelişme yaşandı. Barcelona, Fransız yıldızın kadroda yer almayacağını ve serbest bırakılacağını açıkladı. Juventus'un da devreye girdiği Krasic için CSKA daha iyi para veren Fenerbahçe'ye vereceklerini açıkladı. Portekiz basını ise Fenerbahçe'nin yanı sıra başka Türk takımlarının da Falcao ile ilgilendiğini belirtti.

Fanatik: CSKA'ya Krasic için yüksek bir teklifte bulunan Fenerbahçe, transfere noktayı koymak için Rusya'ya ayak bastı. Yönetim, listedeki diğer isimlerle de teması kesmiyor.Diğer yanda Eden Hazard bulunuyor.Forvet adaylarına Kanoute ve Huntelaar'dan sonra Edin Dzeko da eklenirken, Bosnalı yıldızın fiyatı el yakıyor.Serdar Kulbilge'nin kulübe dönüşü de gündemde…

Bugün: Henry Fener'e gelebilir. Serdar Kulbilge geri dönüyor. Fener ille de Krasic diyor.

Yukarıda geçen haberler ile uzaktan yakından alakamız yoktur.
Fenerbahçe Spor Klübü :icon_smile:

diye bir haber çıkabilir resmi sitede.:D

Zekirdek
30.Haziran.2010, 13:41

Okurken kafam birbirine karıştı o kadar isim varki. :)

HooijDonk07
30.Haziran.2010, 16:27
Caner transferi ne zaman açıklıcaklar bilmiyorum bu video açıklıyor herşeyi http://www.facebook.com/video/video.php?v=410958147140.

Varonil
30.Haziran.2010, 17:43
bence hazard ve krasic i beklemeyelim artık.

O zaman yine Brezilya'dan getirecekler birilerini geçen seneki gibi ..

nerazzuri
30.Haziran.2010, 17:48
Artık o devrin kapandığını bizzat kendisi söyledi Aziz Yıldırım.

Belki Dentinho gelebilir.

nerazzuri
30.Haziran.2010, 18:23
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2010-06-30_caner446.jpg
Bu sabah takımımızla birlikte sağlık kontrollerinden geçen Caner Erkin ile 4 yıllık anlaşma sağlandı.

CSKA Moskova’dan transfer edilen 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Caner Erkin’in imza törenine dair detaylar önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşılacaktır.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

KaPaLı
30.Haziran.2010, 19:29
Beklenen birşeydi zaten. Akşam antrenmanını canlı yayında göstermediler ama büyük ihtimalle çıkmıştır antrenmana Caner Erkin.

HooijDonk07
30.Haziran.2010, 19:29

Brezilyalı gelmicek dedi Aziz Yıldırım oyuncular Avrupa ve Afrika'dan olucak demişti :).

yaman76hakanFB
30.Haziran.2010, 19:31
Ben bugün alacağım transfer haberini aldım. (KaPaLı ile ikimiz...) KORKUNÇ IVAN lakaplı, dünyaca ünlü Ivan Milijkoviç... En az on gündür beklediğimiz ve ardını takip ettiğimiz bir haberdi. Abdullah Kığılı ve başkana buradan tekrar tekrar teşekkür etmek istiyorum. İsmail, gözümüz aydın kardeşim!.. Fenerbahçe'nin olduğu her yerde hedef standartın adı: "DÜNYA ÇAPI"dır.

Açıkçası bugün başarılan transferin yanında Caner gibi Türkiye standartlarında bile orta sınıf bir futbolcunun Fenerbahçe gibi KOSKOCAMAN bir kulüple kontrat imzalamasının lafı bile olmaz. Buna taraftar değil, Caner sevinmeli ve bu kulüp kendisine kucak açtığı için minnettar olmalı... Anelka transferi, Ortega transferi, Roberto Carlos transferi... Bunların açıklanmasını beklerken yaşadığım gerilimler, haber geldiği vakit duyduğum coşku... Hepsi inanılmazdı. Bu heyecanların ardından şimdi Caner alındı diye sabırsızlıkla imza gününü bekleyecek, yüreğim küt küt atacak değil... Ben FENERBAHÇELİYİM... Caner gibi kimler geldi, kimler geçti bu kulübün kapısından... Tutunabilirse ne alâ... Tutunamazsa bir Anadolu kulübünde soluğu alır. Ondan tek isteğim, "bu adamın bu kulüpte ne işi var, kim almış kardeşim bunu" dedirtmemesi... Çünkü son yıllarda futbol takımında bizi bu şekilde homurdandıran o kadar oyuncu gördük ki... "Bu adam nasıl Fenerbahçe'ye transfer olmuş; hayret" dedirtmesin, yeter.

Üç Caner gelmiş, beş Caner gitmiş... Burası FENERBAHÇE... Büyütmeye gerek yok. Hoşgelmiş.

Universal
30.Haziran.2010, 20:51
Caner Erkin transferi hayırlı olsun. Takımda yeni isimler görmek güzel olacak. Fenerbahçe'li olduğu zaten hep biliniyordu, umarım ruhunu sahaya yansıtır ve en iyi şekilde mücadelesini verir.

KanaKe
30.Haziran.2010, 20:55
Artık o devrin kapandığını bizzat kendisi söyledi Aziz Yıldırım.

Belki Dentinho gelebilir.
Dentinho gelse devre arasinda gelirdi. Yönetim bonservisini fazla buldugu icin almadi. 7-8 milyon € bonservis istemislerdi.

goosfraba
30.Haziran.2010, 20:58
aykut kocaman toplantı yapmış yine. ''aramıza yeni arkadaşlar katıldı, katılmaya da devam edecek'' demiş futbolculara. muhabir anlatıyordu fbtv'de.

Sekopej
30.Haziran.2010, 21:14
Aykut Kocaman'ın etkisi sanırım Fenerbahçe TV de garip oldu, mesela sağlık kontrolü haberini verirken Güiza ise sağlık kontrolüne gelmedi dediler, normalde olumsuz şeylerden bahsetmezlerdi.

Aykut Kocaman'ın içimizde kalması gerekenler hariç her bilgiyi paylaşacağız demesi de, bazı şeyleri daha net öğrenebileceğimiz anlamına geliyor. Çok şey değiştirecek Aykut Kocaman, kim ne derse desin sezonun transferidir Aykut Kocaman.

Varonil
30.Haziran.2010, 21:57
Aykut Kocaman'ın o beyfendi ve sağlam duruşunun Fenerbahçe'nin imajına çok iyi bir şekilde yansıyacağını düşünüyorum.

Dün basın toplantısında dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama Hagi'yi,Ertuğrul Sağlam'ı filan övdü.Bu Fenerbahçe'de daha önce olmuş birşey değildir,benim çok hoşuma gitti açıkcası.

TeNaciOUS MidFieLdeR
30.Haziran.2010, 22:02
Bir FB li olarak Caner' i GS ye kaptirmasina icerlemistim. Bugunku transfer haberi beni fazlasiyla mutlu etti. Yapilan negatif yorumlarin hicbirine katilmiyorum Caner hakkinda yapilanlarin. Sol ayakli oyuncularda zaten eksigimiz vardi. Cok cok yerinde, yine genc dinamik ve yetenekli birini kadromuza kattik. Sahsen yetenek olarak Arda'yi almis olsak yine , Caner icin sevindigim kadar sevinirdim. Benim esdeger ikisi esdegerde bi transfer. Yakin zamanda milli takimin da parlayan yildizi olacaktir.

CeNTeR_TR
30.Haziran.2010, 22:08
FenerbahçeLi Ruhunu sahaya yansıtırsa geçen sezon saç baş yolduran Caner bu sezon alkışlanan bir Caner olabilir.

KanaKe
30.Haziran.2010, 22:45
Caner'den bir halt olsa CSKA 22 yasinda niye satsin? 19 yasinda Avrupa'ya transfer olmus bir türlü patlama yapamamis bir oyuncu Caner bu saatten sonrada ya rotasyon oyuncusu olur yada iyi bir yedek olur daha fazlasi olmaz.

TeNaciOUS MidFieLdeR
30.Haziran.2010, 22:48
Caner'den bir halt olsa CSKA 22 yasinda niye satsin? 19 yasinda Avrupa'ya transfer olmus bir türlü patlama yapamamis bir oyuncu Caner bu saatten sonrada ya rotasyon oyuncusu olur yada iyi bir yedek olur daha fazlasi olmaz.

CSKA suanda zaten ornek bir klup degil ki, Arsenal falan desen tamam derim de CSKA bu sadece. O zaman o anlayisla Stoch icin hic umut yok demektir, birakan klup Chelsea :D:D

nerazzuri
30.Haziran.2010, 23:11
Şu zihniyete her zaman sinir olmuşumdur. Geçin artık bunları, aşın kendinizi biraz farklı yorumlar koyun karşımıza.

Ne demektir yani, cska 22 yaşında niye satsın. İnter, İbrahimovic'i niye sattı. Manu Ronaldo'yu niye sattı.

Fenerbahçe, Caner'i çok istedi ve aldı. Çünkü Caner kaliteli bir sol kanat oyuncusu, kadroya derinlik katabilecek bir oyuncu. Sahada ki 11 kadar yedeklerinde güçlü olması gerekiyor. Günümüzde İbrahimovic gibi bir yetenek bile yedek kalabiliyor, bu onun yeteneksizliğini göstermiyor.

Senin o söylediğin - düşünce,mantık - küçük takımlarda işler. Fenerbahçe büyük bir klüptür, istediğini alır.
Yukarıda örnek verdiğim İbrahimovic,Ronaldo olayı gibi.

KanaKe
01.Temmuz.2010, 01:47
Şu zihniyete her zaman sinir olmuşumdur. Geçin artık bunları, aşın kendinizi biraz farklı yorumlar koyun karşımıza.

Ne demektir yani, cska 22 yaşında niye satsın. İnter, İbrahimovic'i niye sattı. Manu Ronaldo'yu niye sattı.

Fenerbahçe, Caner'i çok istedi ve aldı. Çünkü Caner kaliteli bir sol kanat oyuncusu, kadroya derinlik katabilecek bir oyuncu. Sahada ki 11 kadar yedeklerinde güçlü olması gerekiyor. Günümüzde İbrahimovic gibi bir yetenek bile yedek kalabiliyor, bu onun yeteneksizliğini göstermiyor.

Senin o söylediğin - düşünce,mantık - küçük takımlarda işler. Fenerbahçe büyük bir klüptür, istediğini alır.
Yukarıda örnek verdiğim İbrahimovic,Ronaldo olayı gibi.
Ronaldo ve Ibrahimovic karsilastirmasinin mantigini cözemedim ben bir zahmet aciklarmisin onu :) birde canerin gecen sezon oynadigi oyun belli gs de "döktürdü" adeta 18 yasindayken gelecegi cok saglam bir oyuncu olarak görüyordum onu fakat sonralardan nedense düsüs yasadi. Caner kaliteli olabilir fakat patlama yapacak bir oyuncu degil fazla ümitlenmeyin demek istiyorum, ugur borali kesemez.. stochun yedegi ugur olur caner sol beke alternatif olur.. Bak sen madem Ronaldo,Ibrahimovic örnegini verdin bende sana bir örnek vereyim bugün Fener'in haril haril transfer etmek icin ugrastigi Krasic'i CSKA 20 yasinda takima getirmis adam bugün 26 yasinda ve avrupanin dev kulüplerini pesinden kosturuyor.. CSKA örnek kulüp degil diyorsunuz alin size bir örnek iste Krasic nasil patladi peki orda? Caner'de 19 yasinda gitti o niye patlamayadan 22 yasinda gönderildi? ellerinde patlayacaktida ondan. Caner'in bir özelligi yok düz bir oyuncu yildiz seviyesine ulasamaz hicbir zaman.Ibrahimovic yedek kalabilir bu yeteneksiz oldugunu göstermez tabiki sonucta kendini kanitlamis bir oyuncu yaptiklari ortada. Daha mantikli bir karsilastirma yapsaydin keske.

Varonil
01.Temmuz.2010, 01:52
Kimse Caner'den üst düzey bir performans beklemiyor zaten.Yalnız burada söylenen Caner çok iyi bile olsa belli bir piyasa değerinde bonservis bedeli ödenir,takıma katılır.CSKA bıraksın ya da bırakmasın.

Galatasaray'da dökülmesinin sebebi ısrarla sol bek oynaması.Sol açıkta oynadığı maçlarda iyi işler çıkarttı yoksa.Buna rağmen sol açıkta bile ilk olarak düşünülen bir isim değil,rotasyonda kullanacağız Caner'i.

Revolution
01.Temmuz.2010, 01:53
CSKA Caner'i bıraktıysaondan bir halt olmaz lafına bende karşıyım. Caner eğer sol bekse çok çok yanlış bir transfer bence ama sol açıksa düzenli oynadığı sürece futboluna çok şey katacaktır. Hayırlısı olsun..

CeNTeR_TR
01.Temmuz.2010, 01:55

Düşüncene saygı duyarım ama bir yandanda eleştiririm açıkçası (:

Cska takımından bahsediyoruzki üst seviye takımlar arasında koyma imkanımız yok şuanki Cska'yı.

Eğer Caner Arsenal , Liverpool gibi takımlardan gelse o zaman bi nebze haklı olabilirdin ki artık Türkiye Liglerinde transferlere böyle bakmamak lazım.

Bknz Stoch ; Kötü futbolcumuda Chelsea bu gencecik yaşta bıraktı oyuncuyu ?

KanaKe
01.Temmuz.2010, 02:04
Düşüncene saygı duyarım ama bir yandanda eleştiririm açıkçası (:

Cska takımından bahsediyoruzki üst seviye takımlar arasında koyma imkanımız yok şuanki Cska'yı.

Eğer Caner Arsenal , Liverpool gibi takımlardan gelse o zaman bi nebze haklı olabilirdin ki artık Türkiye Liglerinde transferlere böyle bakmamak lazım.

Bknz Stoch ; Kötü futbolcumuda Chelsea bu gencecik yaşta bıraktı oyuncuyu ?
stoch ayri caner ayri verdiginiz örnekler yine birbirini tutmuyor ;) stoch kendisini gecen sene ispatlamis bir futbolcu chelsea kanatsiz bir sistem oynadigi icin stoch'u satti.. benim demek istedigim yanlis anlasildi nedense.. ben cska caneri satti caner kötü oyuncudur demiyorum bu zamana kadar patlama yapmamis kendini ispatlamamis bir futbolcu yoksa cska niye bu kadar erken biraksin demek istedim.. dediklerim de haksizmiyim simdi? bana göre cok vasat bir transfer oldu bu.. caneri alana kadar alt yapidan okan alkanda sol bekte oynardi.. iyi oyuncu oldugunu söylüyor herkes sans verilmeliydi bence.

TeNaciOUS MidFieLdeR
01.Temmuz.2010, 02:21
stoch ayri caner ayri verdiginiz örnekler yine birbirini tutmuyor ;) stoch kendisini gecen sene ispatlamis bir futbolcu chelsea kanatsiz bir sistem oynadigi icin stoch'u satti.. benim demek istedigim yanlis anlasildi nedense.. ben cska caneri satti caner kötü oyuncudur demiyorum bu zamana kadar patlama yapmamis kendini ispatlamamis bir futbolcu yoksa cska niye bu kadar erken biraksin demek istedim.. dediklerim de haksizmiyim simdi? bana göre cok vasat bir transfer oldu bu.. caneri alana kadar alt yapidan okan alkanda sol bekte oynardi.. iyi oyuncu oldugunu söylüyor herkes sans verilmeliydi bence.

Caner' in kac yasinda oldugunu biliyor musun? Sanki 30 yasinda da isi bitmis gibi konusuyorsun. Henuz 21 yasinda ve gerekli gelisimini de gosteriyor. Daha iyisini de yapacaktir. Oyun zekasi U17 takiminda mukemmele yakindi ki o ozellik yeterli sayilir bence, sonrasini calisarak ustune koyar. Caliskan bi oyuncu oldugu da ortadayken ben acikcasi cok sey bekliyorum.

LaigLeNoiR
01.Temmuz.2010, 03:45
Caner Fenerbahçe adına iyi bir rotasyon oyuncusudur. Hayırlı olsun.

izmer96
01.Temmuz.2010, 11:21
Caner'i hep beraber gecen sezon GS'de izledik , sol bek oynatilirsa vasat alti , sol acik oynatilirsa anlik patlamalari olan iyi bir rotasyon oyuncusudur , fakat yaptigi Ben Fenerliyim o yuzden geldim aciklamalari olaya ayri bir boyut katiyor , ben kendimden yola cikarsam taraftari oldugum GS'de arti bir motivasyonla oynar daha iyi isler cikartirdim diye dusunuyorum , Caner icinde aynisi gecerli olabilir fakat bence Caner'in bir limiti var ve onu gecemez , FB icinde iyi bir rotasyon oyuncusu olarak kalir yedek klubesinde

nerazzuri
01.Temmuz.2010, 11:32
Ronaldo ve Ibrahimovic karsilastirmasinin mantigini cözemedim ben bir zahmet aciklarmisin onu :) birde canerin gecen sezon oynadigi oyun belli gs de "döktürdü" adeta 18 yasindayken gelecegi cok saglam bir oyuncu olarak görüyordum onu fakat sonralardan nedense düsüs yasadi. Caner kaliteli olabilir fakat patlama yapacak bir oyuncu degil fazla ümitlenmeyin demek istiyorum, ugur borali kesemez.. stochun yedegi ugur olur caner sol beke alternatif olur.. Bak sen madem Ronaldo,Ibrahimovic örnegini verdin bende sana bir örnek vereyim bugün Fener'in haril haril transfer etmek icin ugrastigi Krasic'i CSKA 20 yasinda takima getirmis adam bugün 26 yasinda ve avrupanin dev kulüplerini pesinden kosturuyor.. CSKA örnek kulüp degil diyorsunuz alin size bir örnek iste Krasic nasil patladi peki orda? Caner'de 19 yasinda gitti o niye patlamayadan 22 yasinda gönderildi? ellerinde patlayacaktida ondan. Caner'in bir özelligi yok düz bir oyuncu yildiz seviyesine ulasamaz hicbir zaman.Ibrahimovic yedek kalabilir bu yeteneksiz oldugunu göstermez tabiki sonucta kendini kanitlamis bir oyuncu yaptiklari ortada. Daha mantikli bir karsilastirma yapsaydin keske.
Neden o örneği verdiğimi de açıklıyayım. Binlerce örnek verebilirdim sıradan bir örnek sadece, bunu Ankaraspor neden Özer'i sattı da diyebilirdim, sıradan sadece. Ben bir karşılaştırma yapmadım o oyuncular arasında yani.

Transferin takımlar arasında normal olduğunu, bir takımın bir oyuncuyu transfer etmesi için o oyuncunun illa düşüşte yada artık bir işe yaramayacağı için diğer takıma satması değildir.

DisCo
01.Temmuz.2010, 12:12
Caner biraz deli dolu oynuyor. Eğer maç içerisinde ritmini yakalarsa çok faydalı olur. Bu ritmin istikrarınıda Aykut Kocaman sağlarsa Fenerbahçe'de değişmez isimler arasında yer alır.

Tabi Galatasaray'daki oyunu nedeniyle Fenerbahçe seyircisinin ıslıklayacağı bir oyuncu görüntüsü veriyor. Performansı kaderini belirleyecektir.

TR.CaPTaiN
01.Temmuz.2010, 12:59
http://www.yukleresim.com/images/27044014988124315911.jpg (http://www.yukleresim.com/)

http://www.yukleresim.com/images/89649993539139758767.jpg (http://www.yukleresim.com/)

11 numarayı almış.

Börk
01.Temmuz.2010, 13:00
Gözleriyle uyumlu olmuş,hadi hayırlısı.

KaPaLı
01.Temmuz.2010, 13:09
http://www.yukleresim.com/images/27044014988124315911.jpg

Bu resimde hata var :] Gelince hemen Stoch'a anlatırlar zaten durumu :]

GodfatheR
01.Temmuz.2010, 13:26
Stoch o t-shirt çıkacak olum başka yolu yok :D