View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic
DaveJones
05.Eylül.2011, 23:50
Kara boğa dediğimiz Niang bile sakatlıklardan çok çekti bu sezon. Şuanda liverpoolda olmamasının nedeni sürekli geçirdiği sakatlıklar olan bi adamı almamızı istemem açıkçası.
attirson
05.Eylül.2011, 23:56
Ben karısının yerinde olsam Rusya'ya göndermem :P
Öyle bi açıdan düşündün ki olayı :D
IcedEarth
06.Eylül.2011, 00:09
Baros'u Fenerbahçe'ye satacağımızı hiç sanmıyorum, çok zorlama bir haber olmuş..
GeorgeWeah
06.Eylül.2011, 00:13
Baros serbest olsa veya başka takımda olsa gelebilirdi ama pazarlık sonucu Gs-Fb arasında transfer gerçekleşeceğine inanmıyorum.
goosfraba
06.Eylül.2011, 00:50
yobo istanbul'da.
attirson
06.Eylül.2011, 00:51
Bienvenu ne zaman gelicek :D
Cengo
06.Eylül.2011, 00:52
Ben karısının yerinde olsam Rusya'ya göndermem :P
Rusya'da transfer dönemi çoktan kapandı.
Suicider
06.Eylül.2011, 00:53
Araplarda sanırım ayın 15 ine kadar transfer dönemi açıkmış yani niang bu gece bildirilcek diye bir kaide yok KAP a.Ama Bienvenu bildirilmedi hala.
SAİT71
06.Eylül.2011, 00:54
Yalan haberdir. Baros'u almaya gerekte yok zaten. Berk'e şans verilmeli onun yerine, iddamız ne ki zaten?
attirson
06.Eylül.2011, 00:59
Yalan haberdir. Baros'u almaya gerekte yok zaten. Berk'e şans verilmeli onun yerine, iddamız ne ki zaten?
Neden bence son transferlerle kadro gayet iyi oldu bence şampiyon biziz
byariff
06.Eylül.2011, 01:05
sampiyon biziz himm erken konusmak yanlis bence.
bu arada transfer donemi bitti fenerbahce young boys"un forvetini alabilcek"mi gelmedi daha galiba o adam ?
Varonil
06.Eylül.2011, 01:06
Joseph Yobo : Başka kulüplere gidebilirdim ama kalbim hep buradaydı ve geri döneceğime söz vermiştim.
Tek kelime : Adamsın ;;)
SAİT71
06.Eylül.2011, 01:07
Hatırlarsak, geçen sene şampiyon olan bu kadro, sezon başında Y.Boys ve PAOK'a elenmişti. Bazı şeylerin oturması için zamana ihtiyaç var. Bakalım kimya tutacak mı? Bence forvete o zenci herifi aldık mı yeterlidir. Daha fazlasına gerek yok.
SaLviO
06.Eylül.2011, 01:13
Niangın ayrılacağını zannedmiyorum.stoch ve dianın kalması çok iyi oldu henri bienvenu bence emenike kadar iyi topçu kaleyi gördüğü zaman atıyor.Zeiglerde santosun boşlugunu doldurur bi luganoyu arıyacağız gibi gözüküyor.
attirson
06.Eylül.2011, 01:15
Lugano'nun boşlugunuda Serdar doldurur korkmayın Niang'da gitmesse süper olur
titates1
06.Eylül.2011, 01:15
kadro kalitesi çok düşmedi kadro olarak yine diğer takımların önündeyiz oyuncular birbirlerine uyum sağlarsa , yine şampyionluğun en büyük adayı oluruz
byariff
06.Eylül.2011, 01:18
FB TV - Son Dakika! Fenerbahçe transferi noktaladı. Transferde son gelişme ve açıklamalar az sonra FB TV'de. Tribundergi (http://twitter.com/tribundergi)
bienvenu olmadi ozman galiba demi arkadaslar ?
SAİT71
06.Eylül.2011, 01:20
Young Boys resmi sitesinde açıkladı transferi...
http://www.bscyb.ch/news-detail.aspx?navi=4&detail=1115
TR.CaPTaiN
06.Eylül.2011, 01:27
Hücumda maalesef Niang'ın gidişiyle güç kaybettik. Yine de genel manada bu kaos ortamında kadro kalitemiz çok fazla düşmedi. Gönül isterdi ki bu mesele olmasaydı da bir ortasaha transferiyle son yılların en kusursuz kadrosunu izleyebilseydik.
RaSenGan
06.Eylül.2011, 01:28
Yobo için Everton'a 700 bin Euro Yobo'ya 2.350 milyon Euro verilecekmiş.
SAİT71
06.Eylül.2011, 01:32
Henri için KAP'A bildirim geldi:
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=168935
Young Boys kulübü oyuncusu Henri Bienvenu nun 2011-2012 sezonunuda dahil 4 Sezon için transferi konusunda oyuncu ve kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Anlaşma karşılığında Young Boys Kulübüne 4.000.000.avro Bonservis bedeli, Henri Bienvenu ya ise 2011-2012 sezonu dahil dört sezon için 4.000.000.avro garanti ücret ödenecektir.
byariff
06.Eylül.2011, 01:33
bienvenu gelmis transfermarket ole diyor yani
http://www.transfermarkt.ch/de/nach-reto-ziegler-auch-henri-bienvenu-zu-fenerbahce/news/anzeigen_71629.html
Joseph Yobo ve Henri Bienvenu Fenerbahçemizde
2010-2011 futbol sezonunda Fenerbahçemizde görev yapan Everton’lu futbolcu Joseph Yobo ile 2011-2012 sezonu için de kiralık olarak anlaşma sağlandı. Nijeryalı futbolcumuz Yobo 1 yıl daha sarı lacivertli formayı giyecek.
İsviçre’nin Young Boys takımında forma giyen Kamerunlu milli futbolcu Henri Bienvenu de artık takımımız için mücadele edecek. 23 yaşındaki Bienvenu ile 4 yıllık sözleşme imzalandı.
İki futbolcumuza da Fenerbahçe forması altında başarılar diliyoruz.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
Hayırlı olsun.Umutluyum Bienvenu'dan.
Night_Mare17
06.Eylül.2011, 01:37
Hayırlı olsun 2 transferde . Bienvenu'nun kumaşını zaten ilk 5 haftada anlarız :D
SaLviO
06.Eylül.2011, 01:40
henri bienvenu semih recep bu sezonki forvetlerimiz heralde
RaSenGan
06.Eylül.2011, 01:41
Bienvenu için her yıl 1 milyon verilecek dimi 1 yıl 4 milyon olamaz :D
goosfraba
06.Eylül.2011, 01:43
Bienvenu için her yıl 1 milyon verilecek dimi 1 yıl 4 milyon olamaz :D
Henri Bienvenu ya ise 2011-2012 sezonu dahil dört sezon için 4.000.000.avro garanti ücret ödenecektir.
açıklama net.
anil luque
06.Eylül.2011, 01:44
Sene başı 1 milyon euro bir şey değil bence. Bonservis için de henüz 23 yaşında ve gelecek vaadeden bir oyuncu için 4 milyon euro bir şey değil.
SAİT71
06.Eylül.2011, 01:45
Niang'ın bonservisi ile hem oyuncunun ücretini hemde bonservisini almış oluyoruz, Niang'ın maaşı kulübe yük bindirmemiş oluyo düz mantıkla...
Varonil
06.Eylül.2011, 01:52
Hayırlı olsun 2 isim için de.
Yobo'yu havalimanında görünce içimi garip bir huzur kapladı.Neden bilmiyorum ama uzun süredir ilk defa bu kadar rahatlamış hissettim kendimi.Bu süreçte göstermiş olduğu dik duruş da ne kadar sağlam bir karaktere sahip olduğunu gösterdi Yobo'nun.
Bienvenu için oldukça umutluyum.Maliyeti oldukça düşük bir transfer olmuş.Bu 4 sene içinde ne kadar gelişme kat edeceği çok önemli.Biraz olsun gol vuruşları iyiyse (ki iyi zaten) her maç en az 4-5 kez pozisyona girecektir Alex sayesinde,en kötü ihtimalle 10-15 gol ortalaması ile oynar.
Bu seneki forvet hattımız Bienvenu,Semih ve Recep Berk 3'lüsü.Sakatlık,cezalı gibi durumlada Dia 'yı da o bölgeye çekebiliriz.
Bulstrap87
06.Eylül.2011, 02:03
fenerbahce bu forvet hattıyla bu sezon fazla iş yapamaz bana göre ..
eGowiCh
06.Eylül.2011, 02:08
İdeal onbir şöyle olmalı:
Volkan
Gökhan Gönül-Yobo-Serdar Kesimal-Ziegler
Issiar Dia-M.Topuz-Emre-Stoch
Alex
Semih
Yabancı sayımız da bu onbirde 5 oluyor, bu yüzden kontenjan sıkıntısı da olmayacak. Umarım Aykut Kocaman yazdığım onbiri kullanır.
Alex'in alternatifi Sezer Öztürk, G.Gönül'ün alternatifi Orhan Şam, Semih'in alternatifi de Bienvenu oluyor. (yeni transferler için söylüyorum, diğer alternatifleri biliyorsunuz)
TR.CaPTaiN
06.Eylül.2011, 02:09
http://www.footballuser.com/Formations/2011/09/216830_Fenerbahce_SK.jpg http://www.footballuser.com/Formations/2011/09/216833_Fenerbahce_SK.jpg
ShevAnil
06.Eylül.2011, 02:17
Sadece Lugano'nun eksikliği hissedilecek gibi, kadrolar arasında pek fark yok.
Bienvenu'yu Tottenham, Fenerbahçe maçlarında izledim. İsabetli bi transfer, ligimize uygun bi yapısı var.
Trabzonspor
06.Eylül.2011, 02:20
Fazla bir değişim yok kadroda.Çokta kayıp yaşmadı Fener.ANcak uyum sorunu olursa sıkıntı olur.
sananes
06.Eylül.2011, 02:24
Aslında fazla bir kayıp yaşadık yani Emenike gibi bir takviye imkanımız gitti ayrıca üst düzey bir önlibero alınacaktı yüksek ihtimalle ve Lugano'da kalacaktı hadi Santos'la Niang'ı geçtim de.
Since-1907
06.Eylül.2011, 02:24
Hücumda yine sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum ben.Skora etki edecek ayaklarımız fazlasıyla mevcut.Defansta Lugano'nun yerini doldurmak önemli.Serdar'a sonuna kadar güveniyorum fakat iyi bir hazırlık kampı geçirmiş Orhan Şam'da stoperde oynayabilir.
SAİT71
06.Eylül.2011, 02:26
Bana görede bakınca yerleri dolmuş gibi görünsede o takım çok oturmuştu. Ve bir Önlibero alsaydık taş gibi bir kadromuz olacaktı. Şuanki kadro daha güçsüz...
Bulstrap87
06.Eylül.2011, 02:36
bu defans hattı feneri bitirir..
Since-1907
06.Eylül.2011, 03:19
Defans hattı güç kaybetti kabul de diğer takımlarda savunmada Terry,Ferdinand var da bizim mi haberimiz yok ? Şu defans hattı Türkiye ligindeki en iyi defans hattıdır herşeye rağmen.
byariff
06.Eylül.2011, 03:30
herkes kendi takimini ovmeyi ne kadar cok seviyoru lugano gitti fenerbahce savunmasi cok guc kaybetti. bana gore en iyi savunma besiktasta. Dc adamlari yani.
Suicider
06.Eylül.2011, 03:30
Semih güle güle yazmış Niang a yani kesin gitmiş.
Varonil
06.Eylül.2011, 03:35
bu defans hattı feneri bitirir..
bu tezinizi sebepleri ile birlikte açıklarmısınız? tamam serdar lugano'nun yerini dolduramaz öyle kolay kolay ama a milli takımın stoperini de öyle harcamak kolay değil.
defansın önündeki tek sıkıntı şu anda uyum problemi.birbirleri ile mümkün olabildiğince çok maça çıkmaları gerekiyor.ilk yarıda süpriz puan kayıpları yaşayacağız,orası muhtemel..
Bulstrap87
06.Eylül.2011, 04:40
bu tezinizi sebepleri ile birlikte açıklarmısınız? tamam serdar lugano'nun yerini dolduramaz öyle kolay kolay ama a milli takımın stoperini de öyle harcamak kolay değil.
defansın önündeki tek sıkıntı şu anda uyum problemi.birbirleri ile mümkün olabildiğince çok maça çıkmaları gerekiyor.ilk yarıda süpriz puan kayıpları yaşayacağız,orası muhtemel..
gökhan gönül cok ii bir sagbek bu tartısılmaz orda bir sorun yok ziegler de ii bir sol bek bakalım takıma uyumu cok önemli ama yinede kötü diyemeyiz(juve bu sene aldı calısmalarını begenmedikleri icin adamı fenere yolladılar.)
simdi gelelim stoperlere..
fenerde stoper olarak yobo serdar kesimal orhan sam(sagbekte oynuyor) bekir irtegün ve bilica var..
yani sormak istiyorum bu isimlerden sadece 3tanesi ii defans. bu takım sezon icinde hic mi sakat vermeyecek?? bekir ve bilica fener takımını kaldırabilecek stoperler degil..
yobo ii bir stoper ancak lugano ile cok ii anlasıyordu yobo agır bu sefer yaptıgı hatalarına göre kademelere kim girecek bir luganonun olmayısı yoboyu zaten acaip etkileyecek serdar kesimal ile beraber oynayabilecegini sanmıyorm.serdar kesimal ii bir stoper olacak zamanla ancak yinede luganonun boslugunu doldurabilecek oldugunu düsnmüyorum lugano serdar oynasaydı o zaman serdar süper olurdu.bu sezon serdar defans lideri olur fenerde yobo zayıf kalacak peki serdar sakatlanırsa ne olacak yedektekilerin hic biri serdar ayarında degil.zaten stoper sıkıntısı var fenerde o yüzden fener cok zorlanacak bence bu sezon defansta sadece bekler ile olsa su defans iide olmuyor işte stoperler cok önemli..
bir besiktaslı olarak ligin en ii stoperlerine sahip oldugumuzu iddia ediyorum ancak bizde de sıkıntı bek konusunda adam cok ama orjinal bek yok:)
fenerin defans hattı kötüdür tezim budur :):)
sananes
06.Eylül.2011, 04:58
3 tane stoper iyi yazıp bu yetmez demek türkiye ligi için bilgisizliktir.Bu ligde kaç tane takımın 3 tane iyi stoperi var acaba? Ayrıca Yobo yavaş dedikten sonra çok da üzerinde durmaya gerek yok he deyip geçmek gerek:)
sananes
06.Eylül.2011, 05:00
Luciano-Servet-Önder gibi adamlarla bu ligde şampiyon oldu fenerbahçe şimdi gelmişiz Yobo'yu falan beğenmiyoruz ağlasam mı gülsem mi bilemedim.
futureless
06.Eylül.2011, 05:06
gökhan gönül cok ii bir sagbek bu tartısılmaz orda bir sorun yok ziegler de ii bir sol bek bakalım takıma uyumu cok önemli ama yinede kötü diyemeyiz(juve bu sene aldı calısmalarını begenmedikleri icin adamı fenere yolladılar.)
simdi gelelim stoperlere..
fenerde stoper olarak yobo serdar kesimal orhan sam(sagbekte oynuyor) bekir irtegün ve bilica var..
yani sormak istiyorum bu isimlerden sadece 3tanesi ii defans. bu takım sezon icinde hic mi sakat vermeyecek?? bekir ve bilica fener takımını kaldırabilecek stoperler degil..
yobo ii bir stoper ancak lugano ile cok ii anlasıyordu yobo agır bu sefer yaptıgı hatalarına göre kademelere kim girecek bir luganonun olmayısı yoboyu zaten acaip etkileyecek serdar kesimal ile beraber oynayabilecegini sanmıyorm.serdar kesimal ii bir stoper olacak zamanla ancak yinede luganonun boslugunu doldurabilecek oldugunu düsnmüyorum lugano serdar oynasaydı o zaman serdar süper olurdu.bu sezon serdar defans lideri olur fenerde yobo zayıf kalacak peki serdar sakatlanırsa ne olacak yedektekilerin hic biri serdar ayarında degil.zaten stoper sıkıntısı var fenerde o yüzden fener cok zorlanacak bence bu sezon defansta sadece bekler ile olsa su defans iide olmuyor işte stoperler cok önemli..
bir besiktaslı olarak ligin en ii stoperlerine sahip oldugumuzu iddia ediyorum ancak bizde de sıkıntı bek konusunda adam cok ama orjinal bek yok:)
fenerin defans hattı kötüdür tezim budur :):)
Tezinize teşekkürler hocam kendimce cevap vereyim.
Gökhan Gönül ve Yobo değişmedi zaten ve mevkilerine göre yerlerinin en iyilerinden Türkiyede.Ki Yobo ağır değildir ağır demişsiniz.Ziegler Santos'a göre defansı daha iyi bir oyuncudur izleyen bilir.Hücumda Santos kadar etkili olamaz ancak önemli değil defanstan bahsediyoruz şuan.Lugano yerine Kesimal ; evet Kesimal biraz zayıf tabi Luganoya göre ama iyi bir defans oyuncusu.Tek sorun savunmanın ortasının yumuşak kalacak olması.
Genel olarak takıma bakıyorum da ne olursa olsun bu takım motive olursa şampiyonluğa oynayacaktır bu belli.Semih bu sezon çok iyi bir sezon geçirebilir.Bienvenu takıma uyum sağlarda 10-15 gol atacaktır rahatlıkla.En büyük patlamayı Stoch - Dia ' dan bekliyorum.
Bulstrap87
06.Eylül.2011, 05:09
3 tane stoper iyi yazıp bu yetmez demek türkiye ligi için bilgisizliktir.Bu ligde kaç tane takımın 3 tane iyi stoperi var acaba? Ayrıca Yobo yavaş dedikten sonra çok da üzerinde durmaya gerek yok he deyip geçmek gerek:)
bizim bütün stoperlerimiz iyi dostum :) egemen toraman sidnei sivok ersan :D
elinizdekilere göre 3tane ii dedim yoksa yoboyu cok begenmiyorum cok hantal lugano olmadıgında göreceksiniz.orhan sammı kurtarıcak bilica mı bekir mi kurtarıcak sizi stoper olarak bilemiyorum..
Luciano-Servet-Önder gibi adamlarla bu ligde şampiyon oldu fenerbahçe şimdi gelmişiz Yobo'yu falan beğenmiyoruz ağlasam mı gülsem mi bilemedim.
o zaman demekki biz daha kötüymüsüz ancak suanda yoboyla luciano tartısmıyoruz yobo ve lugano tartısıyoruz dostum lugano gibi stoper cogu avrupa takımında yok ya 3m ve gittigi takımı düsününce cok sasırıyorum yani. yobo agır adam agır göreceksiniz bu sezon ligde araya atılan her top gol pozisyonu allahtan kalede saglam:)
Bulstrap87
06.Eylül.2011, 05:13
Tezinize teşekkürler hocam kendimce cevap vereyim.
Gökhan Gönül ve Yobo değişmedi zaten ve mevkilerine göre yerlerinin en iyilerinden Türkiyede.Ki Yobo ağır değildir ağır demişsiniz.Ziegler Santos'a göre defansı daha iyi bir oyuncudur izleyen bilir.Hücumda Santos kadar etkili olamaz ancak önemli değil defanstan bahsediyoruz şuan.Lugano yerine Kesimal ; evet Kesimal biraz zayıf tabi Luganoya göre ama iyi bir defans oyuncusu.Tek sorun savunmanın ortasının yumuşak kalacak olması.
Genel olarak takıma bakıyorum da ne olursa olsun bu takım motive olursa şampiyonluğa oynayacaktır bu belli.Semih bu sezon çok iyi bir sezon geçirebilir.Bienvenu takıma uyum sağlarda 10-15 gol atacaktır rahatlıkla.En büyük patlamayı Stoch - Dia ' dan bekliyorum.
hocam yoboya hızlı diyorsunuzda oyunda hızlı yobo ligdeki maclarda gördük ne kadar hızlı oldugunu yapmayın hantal bir stoper oyundaki profiline göre söylemeyin :) evt gökhan gönül büyük yetenek tartısmasız ligin en iyi bek i. ziegler ewt ii bir bek biliyorum ancak juve adam ii calısmadıgı icin gönderdi belki fenerde de oturmayacak bu adam..umarım uyum saglar kötü düsnmüyorum yanlıs anlasılmasın sadece kötü varsayımlardan gidiyorum:)
serdar luganonun hic ayarında degil lugano ile oynasaydı serdar cok cok daha ii olurdu bence ne kadar pislik cirkefte olsa lugona süper stoper..
Bulstrap87
06.Eylül.2011, 05:19
Bu kısmı atlamısım hemen bikac yorum getirmek istiyorum :) dia ve stoch ii de olabilir kötü de olabilir hic belli olmaz hersey beklenebilir bunlardan net bişi söyleyemem :) ancak semihin ii bir sezon gecirecegini pek düsünmüyorum.semih o kadar ii olsa o kadar kendine güveniyor olsa fenerde oynamadıgı zamanlarda bir sürü avrupa takımı istedi(avrupa sampiyonasından dolayı) bunlardan birine giderdi demekki kendine güveni yok gittigim takımda forma giyemem diye düsünüyor tabii alısmıs fenerde yedek golcü lakabı takılmıs yedek kulübesine demir atmıs orada bos bos oturup sezon boyunca garanti paraları almak adamın hosuna gidiyor.o yüzden tüm sezon semihi bozar yani birsey yapamaz diye düsünüyorum.yeni alınan young boys lu forveti bilmiyorum fener young boys macını izledim ama bu adamı hatırlayamıyorum o yüzden birsey diyemeyecegim ucuza alınmıs umarım ii cıkar ne diyelim :)
goosfraba
06.Eylül.2011, 05:26
insanların artık kendine güvenip, güvenmediklerini dahi biliyoruz.
herhalde yeni nesilde düşünce okuma yetisi bayağı bir gelişti.
SAİT71
06.Eylül.2011, 05:26
@Bulstrap87,
Geçen sezon F.Bahçe maçlarını izledin mi bilmiyorum ama Lugano Yobo iyi bir ikili olmuştu. Yobo'nun yaptığı hata sayısı bir elin parmağını geçmez. Lugano'nun çok açığını kapattı Yobo. Ayrıca Yobo ağır bir stoper değil bence hızı çok iyi. Eğer F.Bahçe savunmasında şüphelenilecek bir DC varsa oda ilk sezonu ve yaşının genç olacak olması sebebiyle Serdar'dır. Yobo bu takımla 1 sezonunu geçirdi. Uyum sorunu olmayacak. Üstelik Premier Lig tecrübesi olan bir adam vede yüreğini koyarak geldi bu takıma... Diğer takımların stoperlerine ve defans hattına bakıncada bence gayet sağlam bir defansımız var. Dediğim gibi tek sıkıntı Serdar'ın ne yapacağıdır.
Zamanında Lugano'ya da çok sallandı. Sorsan şimdi dünyanın en iyilerindendir ama bizdeyken adama denmedik laf kalmamıştı. Futbolcu sıfatından başka herşey takıldı onada.
Bulstrap87
06.Eylül.2011, 05:28
insanların artık kendine güvenip, güvenmediklerini dahi biliyoruz.
herhalde yeni nesilde düşünce okuma yetisi bayağı bir gelişti.
bunu biraz düsününce anlayabilirsiniz madem semih süper forvet cok ii işler yapacak adam da neden fenerde sürekli ilk 11 topcusu degil??? adam fenerden bedavadan para götürüyor ya..
azıcık adamın kendine güveni olsa calısacak olsa fenerde ilk 11de baslardı sürekli maclara yada avrupada gider bi takımda oynardı ama yapamıyor işte fenerde kazandıgı para tatlı belli ki oturdugun yerden para kazan oh ne güzel..
Bulstrap87
06.Eylül.2011, 05:31
@Bulstrap87,
Geçen sezon F.Bahçe maçlarını izledin mi bilmiyorum ama Lugano Yobo iyi bir ikili olmuştu. Yobo'nun yaptığı hata sayısı bir elin parmağını geçmez. Lugano'nun çok açığını kapattı Yobo. Ayrıca Yobo ağır bir stoper değil bence hızı çok iyi. Eğer F.Bahçe savunmasında şüphelenilecek bir DC varsa oda ilk sezonu ve yaşının genç olacak olması sebebiyle Serdar'dır. Yobo bu takımla 1 sezonunu geçirdi. Uyum sorunu olmayacak. Üstelik Premier Lig tecrübesi olan bir adam vede yüreğini koyarak geldi bu takıma... Diğer takımların stoperlerine ve defans hattına bakıncada bence gayet sağlam bir defansımız var. Dediğim gibi tek sıkıntı Serdar'ın ne yapacağıdır.
Zamanında Lugano'ya da çok sallandı. Sorsan şimdi dünyanın en iyilerindendir ama bizdeyken adama denmedik laf kalmamıştı. Futbolcu sıfatından başka herşey takıldı onada.
luganoyu sewmem futbol cirkefi oldugu icin ancak ii stoper kimse laf edemez buna bu her zaman böyleydi..yobo serdar ii anlasamaz diye düsünüyorum ben bana göre yobo agır bir stoper ewet lig icinde fener maclarının hemen hemen hepsini izledim bana göre yobo agır hantal bir stoper. benim düsüncem bu..
SAİT71
06.Eylül.2011, 05:33
Benim anlamadığım Semih'in ilk 11'de oynaması için daha ne yapması gerektiği? Bu adam yedek kulübesinden rekor gol attı. Bu tamamiyle sistemin ve hocaların Semih'i kurban etmesidir.
Bulstrap87
06.Eylül.2011, 05:35
Tabii söylede düsünmek lazım kimse ne kendi takımına laf söylettirir nede futbolcularına laf söyletmek istemez o yüzden bazı yapılanlar normal karsılanır her takım taraftarı bu sekilde davranır..
mesela ben gs lilerin sabri ile gökhan gönülü kıyasladıgını cok gördüm güldüm yani bu sadece takım sevgisinden kaynaklıdır..
Bulstrap87
06.Eylül.2011, 05:37
Benim anlamadığım Semih'in ilk 11'de oynaması için daha ne yapması gerektiği? Bu adam yedek kulübesinden rekor gol attı. Bu tamamiyle sistemin ve hocaların Semih'i kurban etmesidir.
bu semih kac yıldır A takım kadrosunda siz bnden ii bilirsiniz kac teknik drektör gördü bu semih ya bu kadar menejer gelip gitmisken hepside semihi sistemden dolayı mı oynatmadı yapmayın allah askına hep menejerler ve yaptıgı sistemler semihi oynatmadı yani.90dakika kaldıracak bi sezon oynayacak futbolcu degil semih..
SAİT71
06.Eylül.2011, 05:48
Semih bu takımda yıllardır oynuyor lakin şöyle bir gerçekte var;
Bu takım sadece ligde oynamıyor yıllardır şampiyonlar liginde başarılı olmak için bir torba dolusu yabancı forvetler geldi. Halada öyle ve öylede olmak zorunda. Semih bu ligde iyi bir alternatif olabilir. Kendisininde açıklamaları vardı her forvetten birşeyler kaptım diye. Ancak yıllardan beri işleyen böyle bir sistemin içinde Semih. Belki ligde Semih'i koysan idare edebilirsin ama Avrupa'da olmaz. o nedenlede yabancı almak zorundasın. Yabancı alıncada mecbur onu kesip Semih'i oynatamazsın. Semih şuana kadar ilk 11 oynayarak gelseydi, güvenilseydi belki çok daha güçlü bir futbolcu olabilirdi.
Şuan bana göre F.Bahçe'nin direk santraforu olamaz ama bu Semih'ten değil sistemden dolayı olmuştur. Yıllardır yedek kulübesinden, genelde son çeyrekte girmek demek sezon içinde bir futbolcuya gerekli olan, tecrübe, güç vs. gibi şeyleri kaçırmak anlamına geliyor. Semih'inde ne kadar süredir bu durumda olduğunu biliyoruz. Semih çalışmıyor, güçsüz, oynayamaz demek Semih'e haksızlık olur.
Sekopej
06.Eylül.2011, 09:36
Geçen sezondan farklı bir sistemle oynayacağımız kesin, hazırlık maçlarında bunu gördük. Tarihin en başarılı kadrosu kurulabilecekken şu anda yine Türkiye liginda şampiyonluğa oynayacak bir takım oluşturuldu.
Orta sahaya 1 ya da 2 takviye ile transfer sezonunu kapatacaktık, avrupa maçları için kalabalık orta saha, Alex'in en uçta olduğu bir sistem deniyordu Aykut Kocaman. Muhtemelen bundan vazgeçmeyecektir.
Kale zaten belli Volkan, defans hattı da belli, Gökhan - Serdar - Yobo - Ziegler, Serdar'ın tecrübe kazanması şart ama Türkiye ligi için iyi bir defans oyuncusu. Yobo'nun takıma katılması büyük bir güç kattı defansa. Eğer bizde kalmaya devam ederse, Uche kadar uzun süre oynamasa da Uche gibi efsane olacağına eminim.
Orta saha eğer sakatlık ve cezalar olmazsa defansın önünde Cristian, önlerinde de Emre ve Mehmet şeklinde olacaktır. Rakibe fazla alan bırakmayan bir orta saha istiyor Aykut Kocaman. Bu 3 isim de gerektiğinde yer değiştirip oynayabilir ama burada doğacak sorun, kanada yakın oynayacak adamların daha önde forvete yakın oynamaları ve beklerde yaşanacak sıkıntı. Büyük maçlarda yüksek konsatrasyonla bu sıkıntı aşılır ama motivasyon sağlaması düşük olacak maçlarda mutlaka sıkıntı olur. Motivasyon konusunda ise bu sezon fazla sıkıntı yaşayacağımızı sanmam, deplasmanlarda zaten özel ilgiye gerek yok, rakip takım taraftarı motive edecektir, içeride oynanan maçlarda taraftarımıza güvenim tam.
Orta saha üçlüsünün önünde, çizgiye yakın 2 isim, muhtemelen Dia ve Henri, yeri geldiğinde Stoch değişimli oynarlar ve takımın forveti Alex. Alex tek forvet oynar mı gibisinden bir tartışma olabilir, Alex'i daha ileride oynatarak orta sahada en azından 1 fazla adam boşa çıkmış oluyor, Alex'in yanındaki 2 ismin etkinliği hücum yönümüzü ortaya koyar.
Saydığımızda 6 yabancı sahada oluyor. Yedeklerle yine bol alternatifli bir kadro var lig için elimizde, oyuna Semih'in girmesiyle bile sadece geçen sezonki sisteme dönülebilir, maç içinde farklı alternatifler üretilebilir.
Yine kahrolmamak elde değil, Cristian yerine alınacak üst düzey bir önlibero ve kadro derinliği açısından alınacak bir orta saha ile, forvette Alex - Eminike - Niang ile çok iyi bir kadro olacaktı. Yine de Aykut Kocaman'a güvenim tam, bu takımı da başa oynayan bir takım olarak karşımıza çıkaracaktır. Durumumuz netleştiğinde ise yine bu sezon başında olduğu gibi her alanda kuvvetli bir takım oluşturacaktır yeter ki önümüzü net görelim.
Bulstrap87
06.Eylül.2011, 12:25
fener i düsürmüyorlar zaten düsürmesinlerde taraftara yazık.olayların bu kadar uzatılmasıda bana sacma geldi yani..fener transfer olarak büyük güc kaybetti bence bu sene basarılı olamayacak..
Since-1907
06.Eylül.2011, 12:33
Bu takımın başında Aykut Kocaman olduğu sürece gelenlerin , gidenleri çok fazla aratacağını düşünmüyorum.Şu koşullarda gayet iyi transferler yapıldı bence.Sadece Lugano'nun tam anlamıyla doldurulamadı onun yerinde de Bekir,Orhan,Bilica,Serdar gibi oyuncularımız var.Türkiye ligi için gayet yeterli düzeydeler.
RasAnt
06.Eylül.2011, 12:37
Son transferlerin olması kadroya zenginlik kattı,bu sene geçen seneden çokta farklı bir kadro yok Deneyimli 2 isim Lugano ve Niang yerine 2 tane genç gelecek vaad eden oyuncular alındı Serdar ve Henri.
Santosun gitmesi beni hiç üzmedi Zieglerin gelmesi güzel defansif yönden Santostan daha verimli olacağına inanıyorum + daha hızlı bir sürü açık veriyordu Santos güzel oldu.
Orta saha gene aynı :) baroni yerine sağlam bir oyuncu görebilecekmiyiz merak ediyorum
Bu sene Semih daha çok forma giyecektir ben böyle düşünüyorum gitti gidecek derken forvete asıl transferimiz Semih oldu
Since-1907
06.Eylül.2011, 12:41
Burada görmedim ama bir de Semih'e burun kıvıranlar var.Semih'e mi kaldık diye ? Bu takımın en zor zamanlarında Semih çıktı gol attı takımı sırtladı.Şimdi gerçek golcü olma zamanı.Türkiye'nin en iyi yerli forvetine güvenmemek hata olur.
futureless
06.Eylül.2011, 12:54
Semih süper sezon geçirir demedim yanlış anlaşılmış.Yoboya da hızlı demedim , evet çok seri değil ama.Ağır değil diyorum sadece.Lugano daha ağırdı mesela ama sertliğiyle kapatıyordu o eksiğini.Ben de belirttim zaten yumuşak kalacak defansın ortası tek sorun o diye.
Bu takıma tek gereken şey birşeylerin net olması.Şampiyon olursak elimizden alırlar mı ? Ş.Ligine yollamazlar mı ? Belli değil.Belli olursa birşeyler rahat şampiyonluğa oynar takım.
goosfraba
06.Eylül.2011, 13:14
transferlerden sonra takımı değerlendirirsek ilk 8'e bile giremeyiz.
şöyle ki,
volkan kötü bir kaleci. yani denildiği gibi ilk 5,10,20,50 lere girecek kapasitede bile değil. milli takımda nasıl oynuyor anlamıyorum. yan topları kötü, hava toplarında kötü, defansla iletişimi kötü, refleks yok.
defansta gökhan gönül'den hariç oynayabilecek adam yok. gökhan da zaten kötünün iyisi. yobo hantallaşmış geçen seneye göre, daha izlemedik ama hantallaşmış işte (!)... ziegler ise kademe hatalarıyla ünlüymüş. hiç iyi defans yapamazmış. ben hiç izlemedim ama öyle diyorlar. ziegler kötü defansmış yani. medet ummayalım derim. ayrıyetten serdar'a giç girmedim farkındaysanız. galiba hiddink veya oğuz çetin'den torpilli olsa gerek.
ortasahada direk oynayabilecek iyinin kötüleri, cristian, emre, topuz, özer, sezer var.
cristian'ı geldiği günden bugüne eleştiriyoruz ama bu sene, sezon başı çalışmalarında, hazırlık maçlarında vs. iyi diyorlardı ama bence yalan. izlemedim ama bence bunu diyen yalan söylüyor.
topuz. bal yapmayan arı. sadece koşar. pres yapar ama topu almak için pres yapmaz.
emre milli takımda nasıl kaptanlık yapıyor anlamıyorum. hayır milli takımda o kadar çok iyi ortasaha oyuncuları var ki, emre'ye gerek bile yok.
selçuk'u anlatmaya gerek yok zaten. özer ve sezer rotasyon ama bana sorsanız anadolu takımlarında dahi 60 dakikayı zor çıkarırlar.
stoch, dia gibi gençler gidip üniversite okusunlar. fenerbahçe yıllardır yeteneksiz oyuncuları barındırıp, dolu dolu maaş verdi. bu oyuncular fenerbahçe'den giderse işsiz kalır. o yüzden bir üniversite bitirmeleri bence şart.
alex de yaşlandı. geçen sene 28 gol attı ama nasıl attığı malum :icon_cool:
semih içinse türkiye'nin en iyi forvetlerinden deniyor. ama ben inanmıyorum. öyle olsaydı şu an fenerbahçe'de değil avrupa'da oynardı. düz mantık benimkisi...
bienvenu tam bir kapalı kutu.
teknik direktörümüz aykut hoca'ya da güvenemiyorum doğrusu. ama biz fenerbahçeliyiz, hep destek tam destek.
herhalde bu yazdıklarıma fenerbahçeli arkadaşlar harfi harfine katılacaklardır.
attirson
06.Eylül.2011, 13:18
şöyle ki,
volkan kötü bir kaleci. yani denildiği gibi ilk 5,10,20,50 lere girecek kapasitede bile değil. milli takımda nasıl oynuyor anlamıyorum. yan topları kötü, hava toplarında kötü, defansla iletişimi kötü, refleks yok.
defansta gökhan gönül'den hariç oynayabilecek adam yok. gökhan da zaten kötünün iyisi. yobo hantallaşmış geçen seneye göre, daha izlemedik ama hantallaşmış işte (!)... ziegler ise kademe hatalarıyla ünlüymüş. hiç iyi defans yapamazmış. ben hiç izlemedim ama öyle diyorlar. ziegler kötü defansmış yani. medet ummayalım derim. ayrıyetten serdar'a giç girmedim farkındaysanız. galiba hiddink veya oğuz çetin'den torpilli olsa gerek.
ortasahada direk oynayabilecek iyinin kötüleri, cristian, emre, topuz, özer, sezer var.
cristian'ı geldiği günden bugüne eleştiriyoruz ama bu sene, sezon başı çalışmalarında, hazırlık maçlarında vs. iyi diyorlardı ama bence yalan. izlemedim ama bence bunu diyen yalan söylüyor.
topuz. bal yapmayan arı. sadece koşar. pres yapar ama topu almak için pres yapmaz.
emre milli takımda nasıl kaptanlık yapıyor anlamıyorum. hayır milli takımda o kadar çok iyi ortasaha oyuncuları var ki, emre'ye gerek bile yok.
selçuk'u anlatmaya gerek yok zaten. özer ve sezer rotasyon ama bana sorsanız anadolu takımlarında dahi 60 dakikayı zor çıkarırlar.
stoch, dia gibi gençler gidip üniversite okusunlar. fenerbahçe yıllardır yeteneksiz oyuncuları barındırıp, dolu dolu maaş verdi. bu oyuncular fenerbahçe'den giderse işsiz kalır. o yüzden bir üniversite bitirmeleri bence şart.
semih içinse türkiye'nin en iyi forvetlerinden deniyor. ama ben inanmıyorum. öyle olsaydı şu an fenerbahçe'de değil avrupa'da oynardı. düz mantık benimkisi...
teknik direktörümüz aykut hoca'ya da güvenemiyorum doğrusu. ama biz fenerbahçeliyiz, hep destek tam destek.
Bunu ciddi bir şekilde mi yazıyorsun gerçekten ? Harfi harfine katılmıyorum .
SAİT71
06.Eylül.2011, 13:19
şöyle ki,
Aynen katılıyorum, bu seneki transferlerde kötü, hiç olmadı kadro. Bank Asya seviyesindeyiz. :p
Tatanga17
06.Eylül.2011, 13:25
şöyle ki,
Volkan konusuna katılıyorum ben bunları söylediğimde yemediğim küfür kalmamıştı. Gökhan çok kaliteli bir oyuncu solda zieglerda bana göre avrupa standartlarında iyi bir oyuncu. Emre'nin ne kadar kişiliğini beğenmesemde ilerde basıp oynayan bir futbolcu ama takımın her bölgesi kötü olsada Alex bir şekilde o açığı doldurur ve çıkar sahneye. Bence Fenerbahçe bu sene rahat şampiyonluğa oynayabilir fakat şöyle bir durumda var. Geçen sene çok iyi bir takım olgusu oluşmuştu müthiş bir galibiyet serisi yakaladılar. Taraftarından futbolculara kadar takımdan çok umutluydular Avrupa kupalarında bile iyi bir başarı yakalamaları muhtemeldi fakat şu şike soruşturmaları ve şampiyonlar liginden men edilme bütün planları sistemleri alt üst etti. Hem maddi hem manevi zarara uğradılar taraftarı saymıyorum bile. Bu gerçekten kötü bi durum. Şuanda ise Niang'ın gitmesi kulüp menfaati açısından doğru olduğunu düşünüyorum 32-33 yaşlarında 7.5 milyon + yıllıkta 3 milyon euro alıyor sanırım 11.5 milyon euro yapar. Bienvenue yıllık 1 milyon bonservisi ise 4 milyon euro. Bende bu tarz kapalı kutu ne oynayacağı mechul futbocluların alınmasına karşıyım fakat söz konusu afrikalıysa o oynar. Gidenlerin dışında yeni gelenlerin takıma alışması ve sistemin oturmasıyla birlikte taraftarlar yine iyi bir Fenerbahçe izleyeceklerini düşünüyorum birde şu soruşturma sonlansa
RasAnt
06.Eylül.2011, 13:45
Goosfraba'ya katılmamak elde değil :)
sananes
06.Eylül.2011, 13:52
Goosfraba gelip durduk yere fenerbahçe kadrosunu eleştirmeye başlayanlarla alakalı ironi yapıyor, katılacaksanız bunu bilerek katılın ha :)
Bulstrap87
06.Eylül.2011, 13:58
Goosfraba gelip durduk yere fenerbahçe kadrosunu eleştirmeye başlayanlarla alakalı ironi yapıyor, katılacaksanız bunu bilerek katılın ha :)
arkadasların bir cogu elestrilerin mizahi oldugunu anlayamadım ki sende buna acıklama yapma gereksinimi duyuyorsun bu hal kötüdür..
Fnerliler üzülmesin büyük takım her zaman üste oynar ancak transfer kadro durumu gecen seneye göre yetersiz yani söylemek istedigim sadece bu tutup 4.5 yıl öncesiyle karsılastırma yapmıyorum gecen seneye göre diyorum..ama bunu kabullenmek zor geliyor sanırım fenerlilere??
Varonil
06.Eylül.2011, 14:07
Fnerliler üzülmesin büyük takım her zaman üste oynar ancak transfer kadro durumu gecen seneye göre yetersiz yani söylemek istedigim sadece bu tutup 4.5 yıl öncesiyle karsılastırma yapmıyorum gecen seneye göre diyorum..ama bunu kabullenmek zor geliyor sanırım fenerlilere??
soruşturmadan en büyük darbeyi zaten biz yedik.ligi ve şampiyonlar ligini dağıtacak bir takım vardı fakat önemli taşları gittii,bunu kimse inkar etmiyor.
yine de şu an şampiyonluğun en büyük adaylarından biriyiz..santos maç içinde iyi anlamda ekstra işler yapan fakat maç seçen istikrarsız bir futbolcuydu.ziegler tam bir takım oyuncusu,santos'un yaptıklarını yapamaz ama yapamadıklarını yapar.tek büyük eksikliğimiz lugano.lugano'nun boşluğu öyle hemen kolay kolay dolmayacak.serdar kesimale güvenmemiz gerekiyor.
bu zor dönemde bile gidenlerin yerine yapılan makul transferler yönetimin başarısıdır bana kalırsa.
titates1
06.Eylül.2011, 14:20
Birşey istiyorum yine mümkün değil , imkansız biliyorum ama
şimdi çoğu arkadaş elbet kötü diyecek şöyle böyle diyecek , yarın biz zirveye oturduğumuzda , kadro zaten o kadar bozulmadı , şike yaptınız düşürülmedi , sizi korudular , sadece iki üç oyuncu gitti i kadrodan , düşürseler böyle olmazdı demesinler , bu mesajı da saklayayım sene içinde çok kopyala/yapıştır yapmam gerekebilr.
GeorgeWeah
06.Eylül.2011, 17:18
Niang 7.5 milyon euroya Al Sadd'da...
BleedingMoon
06.Eylül.2011, 17:20
32 yaşındaki niang'dan gelen nakit ve boşalan maaş bütçesi olumlu oldu.
Kaka Leite
06.Eylül.2011, 17:24
Soruşturma takımı resmen bitirdi özellikle moral açısından üstüne bide yabancılar gitti yerine adam aldık ama Niang yeri dolarmı orası soru işareti aldığımız adam hızlı ve fizik gücü iyi diyolar dışarıdan hiç tanınmamış bi adam almak her zaman risktir.
Ama bence çok güzel bi zamanda o riski göze aldı zaten takım moral açısından kötü ve çoğu kişi tarafından bişey beklenmiyo ama eğer beklenen katkıyı sağlarsa yeni aldığımız forvet tekrar toparlanırız bence :)
Niang'dan gelen para da bu işin cabası bu yüzden satılması iyi oldu :)
goosfraba
06.Eylül.2011, 17:43
32 yaşındaki bir futbolcuyu 7.5 milyon euro'ya satmak başarıdır. umarım bienvenu yerini doldurur fakat forvete ihtiyaç var.
murat taşlı
06.Eylül.2011, 18:22
Bence şu ana kadar yapılanlar doğrudur bu sene zaten ne olacaı belli değil artı yeni play off lu sistemde ne olacağıda belli olmaz bu seneyi fener en az hasarla kapatıp seneye iyi bir yapılanma içine girecektir ayrıca kim ne derse desin fener in kadrosu şampiyonluğa rahat oynacak kapasiye sahiptir tek tek bakıldığında diğer takımlardan hangi mevkide eksiklik vardır bence çoğu mevkide üstünlüğü vardır.
eng1n
06.Eylül.2011, 18:28
Andre Santos ve Luganoyu satmamıza rağmen ligdeki en iyi defans dörtlüsü bizde bence. Bir tek orta sahada Cristian'ın yerine adam alamadık. umarım bu sene orta sahada Stoch - Emre - Mehmet - Dia dörtlüsüyle oynarız.
murat taşlı
06.Eylül.2011, 18:30
bence fener 4-3-3 oynaması gerek tek sorun bence Dia nın fazla skora katkı yapmaması.kalede volkan geri dörtlü g.gönül-s.kesimal-yobo-ziegler orta saha cristian -m.topuz - emre ileri üçlüde bienweu (inş. doğru yazmışımdır:) - alex - dia olmalı
Suicider
06.Eylül.2011, 18:32
Niang ne kadara gelmişti ki ?
attirson
06.Eylül.2011, 18:37
Niang ne kadara gelmişti ki ?
7 milyondu sanırım .
sananes
06.Eylül.2011, 18:39
Niang 7'ye gelmişti sanırım ama belli bir yaştan sonra oyuncuların değeri her sene azalarak devam eder yani 7'ye alıp 1 sene sonra hemen hemen aynı ücrete satmak başarıdır.
Ayrıca kadromuz zayıfladı ama abartılacak kadar değil lig başladığında yine şampiyonluğa oynadığımızda bu görülecek zaten.
RasAnt
06.Eylül.2011, 18:50
FM de 8 m euro geldiği yazıyor ama bu yaşta o fiyata satmak başarıdır
ParduS
06.Eylül.2011, 19:01
Ya renktaşlar kusura bakmayın ama ben birçoğunuzun aksine Niang'ı beğenmiyordum. Kaç maç izledim adam hepsinde çıldırttı. Artılarını inkar etmiyorum, şahsi görüşüm eksileri daha fazlaydı. Niang'ın o kadar paraya satılması son yıllarda yaptığımız en başarılı transfer olayıdır zannımca. Yerine gelen elemanı pek bilmiyorum, sol bekimizi de öyle. Ama bu takıma inancım tam.
Diğer takım taraftarı arkadaşlar takımı yerden yere çalmışsınız. Duyanda rakiplerimiz Messi'ler transfer etti sanacak. Futbol bir takım oyunuydu değil mi ?
O zaman yapılacak tek bir şey var. O da ezbere konuşmayı bırakmak ve bekleyip görmektir. Takımımıza yeni sezonda başarılar diliyorum.
Night_Mare17
27.Eylül.2011, 20:23
http://www.sporx.com/futbol/dunya/ingiltere/fenerbahcede-cok-kotu-gunler-baslamistiSXHBQ249881SXQ
TR.CaPTaiN
15.Ekim.2011, 01:10
Hasan Çetinkaya
hazard icin Lille 40mio€istiyor!91 dogumlu bir futbolcuyu R.Madrid,ManUtd,Chelsea isteyince baska bir yeri dusunmesi imkansiz!
http://twitter.com/#!/hasancetinkaya_/status/124543547851546624
TeNaciOUS MidFieLdeR
20.Ekim.2011, 01:35
Santosun golcusu Borges haberleri ne kadar dogru, haberi olan var mi? Milliyet verdi haberi, eskiden olsa inanirdim ama artik kuskuyla yaklasiyorum her haberine. Umarim dogrudur. Iyi transfer olur.
goosfraba
20.Ekim.2011, 02:49
10 gün önce antu'ya duyumu gelmişti. Doğru olabilir.
goosfraba
30.Ekim.2011, 21:14
emenike, moskova'ya verilirken geri alma opsiyonu konulmuş. biz istersek veya emenike dönmek isterse aynı paraya geri alabiliyormuşuz. belki bastırabiliriz devre arasında.
futureless
30.Ekim.2011, 21:17
emenike, moskova'ya verilirken geri alma opsiyonu konulmuş. biz istersek veya emenike dönmek isterse aynı paraya geri alabiliyormuşuz. belki bastırabiliriz devre arasında.
Bu olayı ben de duymuştum , sizin kaynağınız nedir ?
goosfraba
30.Ekim.2011, 21:21
Bu olayı ben de duymuştum , sizin kaynağınız nedir ?
taraftar forumu, 12 numara.
SaLviO
30.Ekim.2011, 21:31
Zannetmiyorum zaten geri gelmezde daha çok kiralık bi oyuncu gelicek gibi
Varonil
31.Ekim.2011, 00:01
ah keşke diyorum,ama imkansız.adam "bundan sonra Türkiye'ye tatile bile gelmem" diyordu.böyle bir durumda tekrar ikna etmesi çok zor,etsek bile kafasını futbola ve Fenerbahçe'ye verebilir mi eskisi gibi?
sarianet
31.Ekim.2011, 00:13
ah keşke diyorum,ama imkansız.adam "bundan sonra Türkiye'ye tatile bile gelmem" diyordu.böyle bir durumda tekrar ikna etmesi çok zor,etsek bile kafasını futbola ve Fenerbahçe'ye verebilir mi eskisi gibi?
eskisi gibi derken fbde antrenmana bile çıkmadı ki:D
ama nijerya maçına fb bilekliğiyle çıkarak büyük sempati toplamıştı bende
gelirse kafasını vermme konusunda sıkıntı yaşamayız
eXcitinG
31.Ekim.2011, 00:15
Adı CheLsea iLe anıLıyor ve büyük oLasıLıkLı en fazLa yarım ya da 1 sezon sonra Ada da oLacak.
sarianet
31.Ekim.2011, 21:56
Fener DROGBA'yı yoklamış:D
Fenerbahçe Drogba istanbula gelin mi
Drogba Yok-LA gelmem:D
KanaKe
31.Ekim.2011, 23:00
Adı CheLsea iLe anıLıyor ve büyük oLasıLıkLı en fazLa yarım ya da 1 sezon sonra Ada da oLacak.
adam tam bir premier lig topcusu sürat desen var bitiricilik pozisyona girmek desen var.. chelsea ye yada herhangi bir premier lig takimina giderse basarili olacagini düsünüyorum.
ozaniel
01.Kasım.2011, 01:49
Ben Emenike'nin biraz abartıldığını düşünüyorum, Youla da gençken hızı ile Gençlerbirliği'nde bayağı gol atan bir oyuncuydu, Emenike birazcık daha iyi fiziğe ve bitiriciliğe sahip ama gollerini hızıyla atan bir isim. Hatta böyle bir istatistik vardı, o zamana kadar attığı 12 golünden 10'unu(sayılar hemen hemen böyleydi) savunmanın arkasına atılan toplarla bulmuştu.
Bence Premier ligde orta karar bir takımda iyi bir rotasyon oyuncusu olabilir en fazla.
Heroon
01.Kasım.2011, 01:50
Zaten nedense Türkiye'den sorunlu ayrılan oyuncular sonra büyük külüplere gidiyor
SAİT71
01.Kasım.2011, 14:02
Emenike eğer öyle bir madde koydurulduysa kesinlikle geri alınmalı. O paraya başka bir topçuyu zor alırız(o kalitede.) Bienvenu anlaşılan şuanda açığı kapatacak kalitede bir topçu değil.
KanaKe
01.Kasım.2011, 17:07
Emenike eğer öyle bir madde koydurulduysa kesinlikle geri alınmalı. O paraya başka bir topçuyu zor alırız(o kalitede.) Bienvenu anlaşılan şuanda açığı kapatacak kalitede bir topçu değil.
emenikeye yapilan o muameleden sonra ben olsam bende türkiyede oynamak istemezdim.. adama sorguda neler soruldu söylendi onu bile bilmiyoruz ki bilmemiz gerekmez ellerinde delil vs. yokken adam sirf fener macina cikmadi diye 4 gün cezaevinde kaldi bu bile yeter oynamak istememesi icin... yani ben türkiyeye kendisinin gelmek isteyecegini sanmiyorum bu saatten sonra.
sui generis
08.Kasım.2011, 23:12
Lugano'nun donmek istedigi haberleri yalan degil. Ancak Fenerbahce kulubune henuz bir sey gelmemis. Gelirse degerlendirilir muhtemelen. chemedya Ahmet Ercanlar
SAİT71
08.Kasım.2011, 23:33
Keşke gelse şu şike soruşturması biraz daha belli olsun yönetim boş durmayacaktır bence. Yol haritası hazırdır.
Ben Emenike'nin biraz abartıldığını düşünüyorum, Youla da gençken hızı ile Gençlerbirliği'nde bayağı gol atan bir oyuncuydu, Emenike birazcık daha iyi fiziğe ve bitiriciliğe sahip ama gollerini hızıyla atan bir isim. Hatta böyle bir istatistik vardı, o zamana kadar attığı 12 golünden 10'unu(sayılar hemen hemen böyleydi) savunmanın arkasına atılan toplarla bulmuştu.
Bence Premier ligde orta karar bir takımda iyi bir rotasyon oyuncusu olabilir en fazla.
Fenerbahçe Premier Lig takımı değil ki. :) Türkiye Ligi için üst düzey bir oyuncu Emenike. Tıpkı Niang gibi.
Ayrıca Fenerbahçe 9 M Euro'ya aldığında fazla denilmişti fakat soruşturmadan sonra hemen 10 M Euro'ya sattık. Demek ki bu oyuncu bu parayı hak ediyor. Ayrıca yeni yeni keşfedilen bir oyuncu Emenike. 1-2 seneye Fransa ya da Almanya ligine falan gidebilir.
Fenerbahçe Premier Lig takımı değil ki. :) Türkiye Ligi için üst düzey bir oyuncu Emenike. Tıpkı Niang gibi.
Ayrıca Fenerbahçe 9 M Euro'ya aldığında fazla denilmişti fakat soruşturmadan sonra hemen 10 M Euro'ya sattık. Demek ki bu oyuncu bu parayı hak ediyor. Ayrıca yeni yeni keşfedilen bir oyuncu Emenike. 1-2 seneye Fransa ya da Almanya ligine falan gidebilir.
chelsea haberlerine itafen yazmış heralde arkadaş
TR.CaPTaiN
09.Kasım.2011, 02:14
Lugano geri dönse Messi gelmiş gibi sevinirim herhalde.
goosfraba
18.Kasım.2011, 17:36
arsenal mert günok'u izliyormuş.
ForsakeN
18.Kasım.2011, 19:50
arsenal mert günok'u izliyormuş.
Kaynağı öğrenebilir miyiz? Pek mantıklı gelmiyor da.
futureless
18.Kasım.2011, 22:15
DHA ' dan çıktı haber.Sporx ' te gördüm ben de.Bana da mantıklı gelmiyor.
SAİT71
18.Kasım.2011, 23:41
Biz bile izleyemedik adamı Arsenal nasıl izliyor anlamadım :n: İzlemek istemeleri güzel ancak bu biraz zor :D
Banada pek mantıklı gelmiyor. Fakat Mert'i beğenmesem bile Son Şampiyonun 2. kalecisi. Küçümsenecek bir mevkide değil. Orada olmasının bir sebebi var. Araştıran gözlemcide antremanlarda araştırmış ve ona göre rapor hazırlamıştır sanırım.
TR.CaPTaiN
23.Kasım.2011, 00:37
OmerTemelli Omer Temelli
luganoyu biz gondermedik kontratindaki maddeyi kullanip kendi gitti gelmek istiyor insallah olur
http://twitter.com/#!/OmerTemelli/status/139074106711752704
ForsakeN
23.Kasım.2011, 00:51
OmerTemelli Omer Temelli
luganoyu biz gondermedik kontratindaki maddeyi kullanip kendi gitti gelmek istiyor insallah olur
http://twitter.com/#!/OmerTemelli/status/139074106711752704
Hiç triplere vs. girmeyip gelmek istiyorsa direk alınmalı. Özledik be Tota
barahir
23.Kasım.2011, 01:31
Tota bu sabah Klübü ziyarete gelmişti, çay falan içmiş geri gitmiş :)
TR.CaPTaiN
23.Kasım.2011, 21:15
Eski oyuncumuz Diego Lugano, Fenerbahçe’nin geçen sezonun da üstüne koyarak hedefine doğru ilerlediğini ve Fenerbahçe’nin geçen sezon olduğu gibi bu sezon da şampiyon olacağını söyledi.
FB TV’ye açıklamalar yapan Diego Lugano, "Fenerbahçe bu sezon çok iyi gidiyor. Zaten alınan sonuçlar ve Fenerbahçe’nin bulunduğu nokta da bunun en açık kanıtı.Maçlara iyi hazırlanıldığı ve iyi futbol oynandığı zaten ortada. Takım geçen sezonun üzerine koyarak ilerliyor. Umuyorum ki bu şekilde devam edecek. Henüz erken ancak takımın çok iyi bir yolda olduğu görülüyor. Geçen sezon nasıl şampiyon olduysak, ben bu sene de şampiyon olacağımıza inanıyorum" dedi.
Fenerbahçe’nin maçlarını takip ettiğini ve "Ben olabildiğince izlemeye çalışıyorum, izleyemezsem de bir şekilde sonradan maçlara, görüntülere ulaşıp izliyorum. Takımdan sürekli haberler alıyorum" diyen Lugano, "Futbolcu olarak hem bireysel anlamda hem de takım anlamında büyük başarılara imza attık. Şampiyonluklar yaşadık, Avrupa’da takımımızı bir yerlere getirdik. Bunların dışında insanlık olarak da biz çok güzel şeyler yaşadık. Hem Türk insanı, hem Fenerbahçe taraftarları, beni hem ailemi hem takımı asla yalnız bırakmadılar. Kulüp çalışanları da her zaman yanımızda oldular, bizi çok iyi şekilde ağırladılar, buradaki arkadaşlık ortamımız çok güzeldi. Bize büyük bir sevgi gösterdiler" dedi.
Fenerbahçeli taraftarların takıma bağlılığı hakkında ise Lugano, "Taraftarlarımız aynı şekilde desteğe ve takımın yanında olmaya devam ediyorlar. Benim için önemli olan bu sevgiyi yaşamak bu saygıyı kazanmak ve bunu karşı tarafa da hissettirmek. Bunlar benzersiz şeyler. Görüyorsunuz şu an bile, günübirlik ziyaretimde bile biz yine yan yanayız. Bu sevgiyi bugün bile hissedebiliyorum. Giderken de aynı şekilde beni omuzlarda yolcu etmişlerdi. İşte asıl önemli olan bu ve ben Fenerbahçe’de bunu her anlamda fazlasıyla yaşadım" diye konuştu.
Fenerbahce.org
- Ntvspor sizin Lugano'yu yeniden takıma katabileceğinizi söylediğinizi yazmış.Doğru mudur acaba ?
Ömer Temelli: sartlar olusursa yonetim karar verir ben degil
http://twitter.com/#!/OmerTemelli/status/139383981316644864
Tota
sananes
24.Kasım.2011, 14:34
Lugano artık eski bir dost olarak kalmalı, gelmesin yaşı da ilerliyor.Varsın biz onu Uche ve Högh'ten sonra gelen en iyi stoperimiz olarak yad edelim Bekir,Serdar ya başkası hata yaptıkça
Lugano benim için efsanedir artık fakat şuan gelmesini gereksiz görüyorum. Hem fazladan yabancı sınırı hem de Bekir'in şuanki performansı gözardı edilemez.
Ha geliyorsada koç olarak gelsin oyuncu olarak değil.
RasAnt
24.Kasım.2011, 15:34
Lugano Luganodur bu lige gelmiş en iyi stoperdir yaşı 30 mu 31 mi bilmiyorum ama şuan gelse en az 3 sene rahat oynar defansta tecrübe çok önemlidir bunun yanında taş gibide adam pişman olmuşsa vakit kaybetmeden geri alınmalı
Zekirdek
24.Kasım.2011, 23:10
Lugano gelirse başımın üstünde yeri var. Her halikarda sarı - lacivert çubukluyu hak ediyor.
enesemin53
25.Kasım.2011, 00:24
Lugano'ya gelmesin diyemem ama ben Serdar'ı merak ediyorum. Yıllarca defansımızn göbeğinde hizmet verebileceğine inanıyorum ve bunun için de başlaması için şu sıralar iyi fırsatı var. Sonuca bağlarsam Lugano'nun gelmesi Serdar'ın hayalimdeki sarı lacivert kariyerine çomak sokar.
SaLviO
25.Kasım.2011, 01:14
Lugano gelmesin yaşı ilerledi
alper için ciddi ciddi teklifler veriyormuşuz
futureless
25.Kasım.2011, 17:19
Gignac - Fenerbahçe dedikoduları artıyor.Gignac kadro dışı bırakıldı Marsilya tarafından.
goosfraba
25.Kasım.2011, 17:22
marsilya dia için para + gignac önerebilir belki, ama aykut hoca kabul etmez.
ayrıca gignac eskisi gibi iyi performans göstermiyor. forvetteki boşluğu dolduramaz.
SaLviO
25.Kasım.2011, 17:29
gignac bence BİZİM LİGİMİZ için aradığımız kan olabilir saten sezon sonu ne olucak meçhul
Since-1907
25.Kasım.2011, 19:55
Gignac'ın eski halinden eser olmasa da kalitesi ortada fakat bence bizim aradığımız adam Olivier Giroud.
eng1n
25.Kasım.2011, 21:45
Yine mi Marsilyadan alacağız forveti. Gignac son dönemlerde iyi değildi ama bence bizim ligde iş yapar.
Kesinlikle mücadeleci bir orta sahaya ihtiyacımız var.
Suicider
25.Kasım.2011, 23:49
Fener'in iyi bir forvete ihtiyacı var.
ForsakeN
26.Kasım.2011, 00:08
Selçuk'u göndermeye ihtiyacımız var.
SAİT71
26.Kasım.2011, 00:13
Dia'ya Gignac artı para gelirse hemen verelim gitsin valla.
goosfraba
26.Kasım.2011, 00:22
bence şu an en çok dia'ya ihtiyaç var.
KanaKe
26.Kasım.2011, 00:31
bence şu an en çok dia'ya ihtiyaç var.
dia iyi oyuncuda sakatlandimi tam sakatlaniyor bu sekilde takima faydali olmasi imkansiz yüksek bir teklif gelirse bence satilabilir.
sarianet
26.Kasım.2011, 00:46
Ali Koç: Devre arasında bir veya iki futbolcu alabiliriz NTVSPOR
SaLviO
26.Kasım.2011, 23:34
Bence oyuncu almakdan çok kiralıcaz gibi hiçbir topcu sezon sonu ne olucağı belli olmayan kulübe gelmez ben mevlütün kiralanıcağını düşünüyorum ve orta alana alperi alıcaz gibi
TR.CaPTaiN
28.Kasım.2011, 13:57
Dün TRT1'deki Stadyum programına göre: Gignac'ın menajeri Fenerbahçe Gignac için Marsilya'ya resmi teklif yaptı. Gignac da Türkiye macerasını düşünebilir demiş. Ayrıca Fransız basınına göre Marsilya Dia - Gignac takası düşünüyormuş.
sarianet
28.Kasım.2011, 14:16
http://img40.imageshack.us/img40/307/adszuqa.jpg
BaGa TaRKaN
28.Kasım.2011, 14:30
Hayırlısı Bobo İçin Değişiklik Olur :)
ReaList
28.Kasım.2011, 15:42
Kadroda Emenike Niang varken biz Sow ile anlaşmak üzereydik.
Şimdi kadroda Bienvenu var ve Bobo'nun adı geçiyor
Bizi bu duruma getirenleri (/3)
SaLviO
28.Kasım.2011, 17:54
bobı aykut kocaman tarzı forvet değil ben gelmesini isterim ama aykut tarzı oyuncu değil ya mevlüt yada gignac ama ömer terdelli twitterden mevlütü başkanında çok istediğini yazmış % 55 anlaştılar gibi
ForsakeN
28.Kasım.2011, 18:05
Kadroda Emenike Niang varken biz Sow ile anlaşmak üzereydik.
Şimdi kadroda Bienvenu var ve Bobo'nun adı geçiyor
Bizi bu duruma getirenleri (/3)
Kadro kalitemiz düşmüş olabilir ama durumumuzda herhangi bir değişiklik yok :)
kalemci
28.Kasım.2011, 18:37
Mevlüt kesinlikle asılsız habermiş. Bobo'nun takımının bu hafta düşme kalma maçı var aynı zamanda Brezilya da şampiyonu belirleyecek maç. Eğer küme düşerse koşa koşa gelir.
sarianet
28.Kasım.2011, 18:45
Mevlüt kesinlikle asılsız habermiş. Bobo'nun takımının bu hafta düşme kalma maçı var aynı zamanda Brezilya da şampiyonu belirleyecek maç. Eğer küme düşerse koşa koşa gelir.
düşmezse de koşa koşa gelir bence tabi biz istersek:D
KanaKe
28.Kasım.2011, 20:25
ne bobosu yahu bu zamana kadar gördügüm en hantal forvetlerden birisi bize lazim olan emenike tarzi bir adam öyle bir adam ara transferde kolay kolay bulunamayacagina göre en iyi secenek mevlüt olur
SAİT71
28.Kasım.2011, 23:04
Bobo ne ya. Alacaksak daha üst düzey bir adam alınsın. Yok üst düzey biri alınmayacaksa transfer yapmak için adam almasınlar boşuna.
sarianet
28.Kasım.2011, 23:06
Boboyu neden bu kadar küçümsüyorsunuz anlamaıyorum ben çok yararlı olacağına inanıyorum.
Cengo
28.Kasım.2011, 23:06
Yalan haber onlar, sakin.
Son Dakika
Benfica Emre Belözoğlu ile ilgileniyor.(Radyospor)
TR.CaPTaiN
30.Kasım.2011, 01:30
Emre futbolu Fenerbahçe'de bırakmak istediğini defalarca açıklamıştı. Ne Emre'nin Fenerbahçe'den ayrılma gibi bir düşüncesinin olacağını ne de Aykut hocanın ve yönetimimizin Emre'yi bırakmak gibi bir düşüncesi olacağını sanmıyorum.
attirson
30.Kasım.2011, 01:36
Kadro kalitemiz düşmüş olabilir ama durumumuzda herhangi bir değişiklik yok :)
Sence Fenerbahçe geçen seneki gibimi oynuyor ?
KanaKe
30.Kasım.2011, 18:49
Son Dakika
Benfica Emre Belözoğlu ile ilgileniyor.(Radyospor)
bence gidebilir sorun olmaz emre geldigi günden beri takima ne yarari dokundu? taraftara sov yapmaktan baska bir numarasini göremedik ne yazikki..
SAİT71
30.Kasım.2011, 18:52
bence gidebilir sorun olmaz emre geldigi günden beri takima ne yarari dokundu? taraftara sov yapmaktan baska bir numarasini göremedik ne yazikki..
Yapma Allah aşkına... Emre olmadan ne kadar zorlandığımızı onsuz maçların bir çoğunu kaybettiğimizi hepimiz izledik. Bu kadar da acımasız eleştiri yapmayın. Kötü oynamış olabilir, gereksiz kart görüp sinirlenebilir ancak hiç bir katkısı olmadı demek sadece onu aşşağılamak için söylenecek bir söz.
TR.CaPTaiN
30.Kasım.2011, 18:56
Emre bu takımın olmazsa olmazlarından, Alex'le birlikte kilit oyuncularımızdan biri. Emre'nin katkısını görmek için Emre'nin olmadığı maçları izlemek yeterli.
kalemci
30.Kasım.2011, 18:57
Bence Emre için önerilen rakamda çok önemli. Nefret ederim Emre'den ama Türkiye'de en beğendiğim orta saha oyuncusudur. Eğer iyi bir rakam gelirse satılabilir. Fener'in karına olur yüksek bedelli sözleşmeden kurtulup kasaya para girer. Ayrıca Gökay'ın önü açılır.
sarianet
30.Kasım.2011, 19:01
Bence Emre için önerilen rakamda çok önemli. Nefret ederim Emre'den ama Türkiye'de en beğendiğim orta saha oyuncusudur. Eğer iyi bir rakam gelirse satılabilir. Fener'in karına olur yüksek bedelli sözleşmeden kurtulup kasaya para girer. Ayrıca Gökay'ın önü açılır.
emre giderse bu takımın halini düşünmek bile istemiyorum en aptalca iş olur satılırsa yerini de doldurmak lazım bi şekilde gökay o tecrübeye sahip değil şu anda baroni de o zekaya sahip değil emre en az alex kadar önemli fb orta sahasında
KanaKe
30.Kasım.2011, 19:08
Yapma Allah aşkına... Emre olmadan ne kadar zorlandığımızı onsuz maçların bir çoğunu kaybettiğimizi hepimiz izledik. Bu kadar da acımasız eleştiri yapmayın. Kötü oynamış olabilir, gereksiz kart görüp sinirlenebilir ancak hiç bir katkısı olmadı demek sadece onu aşşağılamak için söylenecek bir söz.
emre nin olmadigi maclarda zorlandigimiz dogru ama bu emrenin vazgecilmez oldugu anlamina gelmez mesela bir volkan yada gökhan takimin vazgecilmezidir fakat emre benim gözümde öyle bir oyuncu degil sürekli sakatlanan ve gereksiz kartlar gören bir oyuncu 30 yasini gecmis hareketlerine bakinca sanirsin yeni profesyonel olmus genc futbolcu..
kalemci
30.Kasım.2011, 19:10
Katılıyorum bende Emre'nin bu denli önemli olduğuna fakat bence en az 5 milyonluk bi teklifse yıllık 3 milyondan da fazla kazanan 31 yaşındaki bir orta saha oyuncusu için mükemmel. Belki kısa vadede Emre'nin yerini zor kapatır Fener ama uzun vadede bu gelen parayla 1-2 genç alarak çok büyük iş yapar. Seneye Alex'in de son senesi olduğunu varsayarak bu transferden kazanılan para çok iyi 2 genç oyuncu için kullanılabilir.
sui generis
30.Kasım.2011, 19:27
Ya ne Emre nin gitmesinden bahsediyorsunuz. O giderse ortasaha falan kalmaz bizde. Takımın en önemli parçalarından. Emre nin bu takıma faydası yok, sürekli sakatlanıyor diyenleri de anlamıyorum. Tek kötü yani fazla agresif o kadar. Ben o yönünü de seviyorum gerçi :)
Ek olarak; emre yi sevmem(nefret ederim) ama .... diye başlayan cümleleri çok sevmeye başladım :) rakiplerimizin nefret ettigi ama söyle böyle dedikleri oyuncu bizim takımımızda daha ne olsun :)
kalemci
30.Kasım.2011, 19:28
Yiğidi öldür ama hakkını ver :)
sarianet
30.Kasım.2011, 19:45
Ya ne Emre nin gitmesinden bahsediyorsunuz. O giderse ortasaha falan kalmaz bizde. Takımın en önemli parçalarından. Emre nin bu takıma faydası yok, sürekli sakatlanıyor diyenleri de anlamıyorum. Tek kötü yani fazla agresif o kadar. Ben o yönünü de seviyorum gerçi
bence en önemli özelliği :)
William Rookwood
30.Kasım.2011, 20:03
Ben Emre'nin oyunculuğunu beğeniyorum, oyunculuğuna söyleyeceğim tek kelime yok. Ancak karakterine söylenecek pek çok şey var. :)
sananes
30.Kasım.2011, 20:14
Emre Volkan'dan Gökhan Gönül'den değerlidir benim gözümde.Gökhan hadi neyse diyelim de Volkan kalecidir.Ve her zaman orta sahanın tam ortasında oynayan oyuncular daha değerlidir.Emre giderse yerini kimle dolduracağız? Türk oyuncu yok Emre ayarında yabancı desen hem yabancı sayımızı arttırmak demek hem de Kaç milyon euro vereceğiz 5 10?
Bu arada Emre'nin sezon sonu kontratı bitiyor yani giderse bedelsiz gidecek demektir.
futureless
30.Kasım.2011, 20:28
Emre'nin sözleşmesi bitiyor diye biliyorum yani para getirisi olmayacak.Kaldı ki futbolcu kişiliği olarak ne kadar zararlı da olsa çok önemli kendisi.
kalemci
08.Aralık.2011, 21:10
Özgür Fenerle ön anlaşma imzalamış heralde.
sananes
08.Aralık.2011, 21:11
Alper Potuk harika bir oyuncu olmuş, kimse kapmadan almalıyız o çocuğu.
Bekq
08.Aralık.2011, 21:14
Emre Volkan'dan Gökhan Gönül'den değerlidir benim gözümde.Gökhan hadi neyse diyelim de Volkan kalecidir.Ve her zaman orta sahanın tam ortasında oynayan oyuncular daha değerlidir.Emre giderse yerini kimle dolduracağız? Türk oyuncu yok Emre ayarında yabancı desen hem yabancı sayımızı arttırmak demek hem de Kaç milyon euro vereceğiz 5 10?
Bu arada Emre'nin sezon sonu kontratı bitiyor yani giderse bedelsiz gidecek demektir.
Emre iyi bir oyuncu olabilir ama artık takıma zarar vermeye başladı(bkz: Semih Şentürk).
Emre kalitesinde olmasada Alper Potuk o bölge için alınabilir. Birde defansif bir orta saha bulursak orta sahadaki sorun çözülür. Ama Emre'nin şu durumda gitmesi zaten imkansız. Yapılacak şeyler:
Özgür Çek'i almak, bir forvet almak, Alper Potuk'u almak ve Dia, Stoch, Uğur, Gökay gibi oyuncuları takıma kazandırmak.
kalemci
08.Aralık.2011, 21:15
10 milyon istiyor ES-ES.
Bekq
08.Aralık.2011, 21:16
10 milyon istiyor ES-ES.
Kesinlikle etmez o kadar. Ne kadar iyi olursa olsun kendini kanıtlayamamış bir oyuncu. Belki büyük takımda dağılacak. Bunu kimse bilemez. O sebeple sözleşme bitimi ücretsiz gelir eğer yönetim bu parayı istemeye devam ederse. Sözleşmesi ne zaman bitiyor bilmiyorum ama.
kalemci
08.Aralık.2011, 21:22
Türkiye'de o kadar edecek yerli yok bence GG'de dahil olmak üzere :)
Bekq
08.Aralık.2011, 21:29
Türkiye'de o kadar edecek yerli yok bence GG'de dahil olmak üzere :)
Kesinlikle katılıyorum. Orhan Şam, Özer Hurmacı, Bilica, Serkan Kırıntılı gibi oyuncular anadolu kulüplerinde yıldızken büyük takımda adeta dağıldılar. Keza Yaser, Mehmet Batdal örneği de var Galatasaray'da.
GG etmez haklısın. Yaşı dolayısıyla edeceğini düşünmüyorum. 22 yaşında falan olsaydı şuan rahat bir 20 M $ ederdi.
sananes
08.Aralık.2011, 21:41
GG 22 yaşında da 20 etmezdi şimdi de etmez bana kalırsa 10 da etmezdi yine 22 olsaydı.Hele bu seneki haliyle hiç.
Emre'nin takıma zarar verdiğini düşünmüyorum.Emre takımda dinamizm'i koruyan Caner'le birlikte 2 oyuncudan birisi.Caner'de muhtemelen artık yedek bekleyeceği için Emre'den vazgeçemeyiz.
Alper'e 10 istiyorlarsa biz 4 verelim üstünede Özer,Uğur Boral,Bekir vs kimi isterlerse verelim .(bence Gökay'ı isterler onu da kiralık veririz) Bir şekilde almalıyız o çocuğu, ciddi söylüyorum gerekirse 10 milyonda verelim ama alalım.Emre 2 sene daha oynar maksimum sonrasında orayı doldurabileceğimiz tek türk oyuncu Alper gibi duruyor.
Aynı zamanda Alper diğer örnek verdiğimiz oyuncular gibi değil yani oranın yıldızı olup burada düşüse geçecek tipte bir oyuncu değil.Zaten yıldızı değil henüz takımının.İşini ciddi yapan çok çalışan bir görev adamına benziyor,futbolu da biliyor.O yüzden almalıyız.
Lim10
08.Aralık.2011, 22:06
Çocuk Lise 4e gidiyormuş daha yahu.Hocaları falan hep sınavlarda torpil yapıyormuş:)Keşke alabilsek.Çok istiyorum ben Alper'i.Ki Aykut hocanın kafasındaki sistemde orta sahada topu hücuma aktaracak kişi o olur ve bu kilit bir rol takdir edersinizki.Özgür Çek haberi doğruysa ona da ayrı bir sevindim.İnşallah gerçektir.Bizim çocuğumuz, yaşı henüz genç, potansiyeli var ve üstelik yerli.
Bekq
08.Aralık.2011, 22:34
Her oyuncunun kötü sezonu ya da maçları olabilir. Sezon başı Milan istiyor diye haber bile yapılan, hatta bir ara Barça ile adı anılan, 20 M $ değer biçilen Gökhan Gönül 6-7 maç kötü oynadı diye kötü oyuncu oluyorsa bunu diyen adamın futbol bilgisi sorgulanır. Gökhan Gönül 2. yarı toparlasa tekrar eski Gökhan olsa "20 M $ çok rahat eder" mi denecek tekrar.
Aslında bizim huyumuzdur bu. :) Diğer takımlar oyuncularını şişirdikçe şişirir biz ise yerin dibine sokarız. Anadolu takımlarında altyapımızdan çıkmış ya da bir ara Fener'de oynamış oyuncu olmayan yok sanırım.
sananes
09.Aralık.2011, 06:03
20 milyon eurodan bahsediyoruz 50 trilyondan fazla yani eski parayla, Arda Türkiye'nin en popüler oyuncusuyken ne kadar bonservise gitti, kendimizi kandırmayalım Gökhan konusunda.Ayrıca tekrar eski Gökhan olur mu bu konuda da olumsuz cevapları olan soru işaretleri var kafamda. Umarım tekrar eski haline dönebilir.
SacrificeGGTC
09.Aralık.2011, 06:09
Bobo haberi balondur bence. Özgür ile anlaşılmasına sevindim; hemde H-G statüsünde.
KanaKe
09.Aralık.2011, 20:05
özgür transferi yerinde bir transfer olur aykut hoca caneri yada uguru zieglerin yoklugunda sol bekte oynatacagina özgürü oynatir hem zaten yollanmasinada bir anlam verememistim.
TR.CaPTaiN
16.Aralık.2011, 20:27
Bugün Aykut hocanın basın sohbeti vardı.
chemedya Ahmet Ercanlar
Aykut kocaman 3 isimle ilgilendiklerini soyledi. Alecsandro bu isimler arasinda yok dedi. Alper Potuk ve Soner ile de ilgileniyormus
http://twitter.com/#!/chemedya/status/147707624614395904
SaLviO
19.Aralık.2011, 00:54
Alperi kesinlikle almalıyız yavru emre bide forvet oyuncusu almamız lazım borges olabilir.
Bekq
19.Aralık.2011, 01:21
Borges'i bugün ilk defa izledim Barça karşısında ve fena değildi. Fenerbahçe'de iş yapabilir bence.
William Rookwood
19.Aralık.2011, 17:58
Bu Borges 31 yaşında ki Brezilyalı forvet değil mi? Eğer o yaştaysa Niang niye gönderildi ki?
Bekq
19.Aralık.2011, 18:36
Bu Borges 31 yaşında ki Brezilyalı forvet değil mi? Eğer o yaştaysa Niang niye gönderildi ki?
Sene başında paraya ihtiyaç vardı ve şimdi takım yavaş yavaş toparlıyor.
Crazycat
21.Aralık.2011, 07:08
Şöyle bir haber var Hürriyet'te;
http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/19511014.asp
sarianet
21.Aralık.2011, 15:19
Fenerbahçe, kendi altyapısında yetişen 20 yaşındaki eski Ankaragücü oyuncusu Özgür Çek'i transfer etti.
Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un da peşinde olduğu genç futbolcu, geçtiğimiz hafta Ankaragücü ile olan sözleşmesini feshetmişti.
Sarı-lacivertlilerin altyapısından yetişen Özgür Çek, Özer Hurmacı transferi karşılığında verilmişti.
http://www.yazete.com/fenerbahce-ilk-transferini-yapti-sosyalmedya/380428/
barahir
21.Aralık.2011, 16:12
Akşam soralım bakalım sayın Temelli'ye..
SaLviO
21.Aralık.2011, 19:07
Lisandro lopez haberleri var ulursa kesinlikle formasını alırım radyosporda okudum güveniyorumda o siteye
sui generis
21.Aralık.2011, 19:09
Lisandro lopez haberleri var ulursa kesinlikle formasını alırım radyosporda okudum güveniyorumda o siteye
çok çok çok zor ama mükemmel olur :)
SaLviO
21.Aralık.2011, 22:29
http://a1112.hizliresim.com/s/p/188gf.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
buyrun beyler geçen sezonun transfer listesi
sarianet
21.Aralık.2011, 23:26
kaynak ne ki :D
William Rookwood
22.Aralık.2011, 00:34
Serdar Kulbilge mi
attirson
22.Aralık.2011, 00:36
Alayı medyada çıktı. :D
sui generis
22.Aralık.2011, 01:15
Ahmet Ercanlar, Kocaman ın kaliteli bir forvet istediğini yazdı. Borges olacağına inanmıyorum dedi.
sui generis
22.Aralık.2011, 01:25
chemedya (http://twitter.com/#%21/chemedya) Ahmet Ercanlar
Aykut Hoca transferin Ordu maçına yetişmeyebileceğini ve uzayabileceğini söyledi. Hedefimiz Play-Off'lara iyi kadroyla girmek dedi.
SaLviO
22.Aralık.2011, 18:03
Fenerbahçe’nin forvet transferi listesinde üst sırada yer alan ünlü Arjantinli golcü Lisandro Lopez’in transferi için sarı lacivertliler 1 hafta içerisinde kesin hamleyi yapmayı planlıyor.
NİHAT ÖZDEMİR LOPEZ’İN TRANSFERİNİ ÇOK İSTİYOR
Arjantinli golcünün transferiyle başkanvekili Nihat Özdemir, bizzat ilgileniyor. Özdemir’in bu transferin bitirilmesi konusunda kararlı olduğu öğrenildi ve özellikle Lopez’in alınsasını istediği öğrenildi. Arjantin’de yaşayan Emreni asıllı menajer Oscar Kumru ile Doğan Ercan da futbolcu ve futbolcunun bağlı bulunduğu menajerlik şirketiyle görüşmeleri yoğunlaştırdılar.
Sarı lacivertliler O. Lyon’da forma giyen 28 yaşındaki golcü futbolcu ilk teklifi vermişti.
LOPEZ ARJANTİN’E DÖNMEK İSTİYOR; ANCAK MENAJERİ FENERBAHÇE’NİN TEKLİFİNİ CAZİP BULUYOR
Kulüp ve oyuncu arasında görüşmeleri yürüten menajer Doğan Ercan, Radyospor’dan Özgür Sancar’a yaptığı açıklamada Lopez ve menajeriyle görüştük, oyuncunun fikri Arjantin’e dönmekten yana, belli bir sakatlık döneminin ardından takıma döndü; şimdi oynuyor; ancak fikri futbol hayatını ülkesinde sürdürmekten yana. Menajeri Fenerbahçe’den gelen teklife sıcak bakıyor ve oyuncuyu ikna etmeye çalışıyor. İki olasılığı da barından bir transfer süreci; transferin maliyeti ise 5 ile 6 milyon avro arasında” dedi.
PORTO’DAN LYON’A 24 MİLYON AVRO’YA TRANSFER OLDU; ANCAK ŞU ANKİ SATIŞ BEDELİ 6 MİLYON AVRO
Forvetin yanı sıra kanatta da oynama özelliğine sahip olan Lopez, futbola Racing Club'ta başladı. 2003 yılında ise bu takımda profesyonel futbol hayatına başladı. 2 sezonun ardından 2005 yılında Porto takımına transfer oldu. Ardından 2009 senesinde 24 milyon euro karşılığında Lyon takımına transfer olmuştur. 2005 yılından itibaren Arjantin milli takımında 7 kez ter döktü. Sezon başındaki sakatlığının ardından yeniden formasına kavuştu ve Lyon’u üst sıralara taşımaya başladı.
Lopez, Porto’da 106 maçta 49 gol kaydetti; 2009 yılından bu yana formasını giydiği Lyon’da ise 68 maçta 38 golü bulunuyor.
Suicider
22.Aralık.2011, 20:23
@EmreUtkucan Emre Utkucan
Lugano: "Fenerbahce'ye donmek istemiyorum. Bu cikan dedikodular tamamen yalan."
eng1n
22.Aralık.2011, 21:30
Yine mi bize gol atan forveti alacağız ? :D ama en azından bu sefer iyisini alıyoruz.
sui generis
23.Aralık.2011, 03:27
Fenerbahce'nin ilgilendigi sag kanat oyuncusu Krasic. Kiralik olarak takima kazandirilmaya calisiliyor. Juve ile gorusmeler suruyor. @chemedya Ahmet ercanlar
barahir
23.Aralık.2011, 03:29
Tamam da forvet lazım forvet..
sananes
23.Aralık.2011, 03:32
Krasic'e hiç gerek yok şu aşamada Dia'yı arada oynatmayı denesin hoca yeter.
LaigLeNoiR
23.Aralık.2011, 04:10
Lisandro Lopez 5-6 Milyon euro mu ?
Şaka heralde bu ücret.
byariff
23.Aralık.2011, 06:19
Dia varken krasic gereksiz olur gibi
barahir
23.Aralık.2011, 07:08
Hayır yani, krasiç olmayınca dia alınmıştı.. Çok mantıksız bi hamle olur.. Ha Belki Dia satılır devre arasında ama o da mantıksız bi seçim olur..
Sekopej
23.Aralık.2011, 11:51
Dia'yı ben de oynatsın diye bekliyordum ama Trabzon maçında oyuna girdikten sonra bende tam bir hayal kırıklığı yarattı Dia. Sakatlığı sanırım henüz atlatamamış ya da kendine gelemedi. Form tutabilirse çok faydalı olacak bir oyuncu ama tutabilirse.
Rıdvan bir programında sağa bir oyuncu Dia sakatlanıyor, tam verim alınamıyor, Topuz ortaya geçer bir de ileri uca 2 oyuncu diye birşeyler söylemişti. Bu sebeple sağ tarafa oyuncu alınma ihtimalini yüksek buluyorum. Olmasa da olur gerçi, önemli olan forvet transferi.
Fearless Coward
23.Aralık.2011, 14:18
Lisandro'nun geleceğini sanmıyorum ben gelirse muazzam olur orası ayrı...
SaLviO
23.Aralık.2011, 17:49
Gelicek gelicek lisandro veya gignac gelicek ben aykut hocanın borgesi isticeğini tahmin etmiyorum
kalemci
24.Aralık.2011, 17:24
Lisandro yalan olmuş gibi, Gignac'ın menajeri taş koymuş bonservisini alsınlar diye, Fener 5 milyon + Dia 'yı Mevlüt için önermiş son olarak.
Tamamen Tivitırdan derlemedir :)
SacrificeGGTC
24.Aralık.2011, 17:25
Dia'nın gitmesini hiçbir şekilde istemiyorum şahsen.
sui generis
24.Aralık.2011, 17:27
Mevlut haberi o sekliyle yalandır
KanaKe
24.Aralık.2011, 17:35
Lisandro yalan olmuş gibi, Gignac'ın menajeri taş koymuş bonservisini alsınlar diye, Fener 5 milyon + Dia 'yı Mevlüt için önermiş son olarak.
Tamamen Tivitırdan derlemedir :)
mevlüt o kadar etmezki sayet böyle bu transfer gerceklesirse fener cok büyük zarar edecektir zaten dia yi 5-6 milyona getirdiler yaklasik 10-11 milyona mevlütü getirecekler :)
SAİT71
24.Aralık.2011, 18:23
Mevlüt'ün şuanki ederi 4-5 milyondan fazla olmaz. Ne özelliği varki 5 artı Dia gibi bir adamı teklif edelim. Tamamiyle enayilik olur böyle bir teklif. Hatta daha ötesi...
goosfraba
24.Aralık.2011, 18:29
yabancı bir forvet alacağımızı düşünüyorum. bu isim yine fransa'dan olacaktır tahminimce.
goosfraba
25.Aralık.2011, 00:34
muhtemelen alper potuk transferini bitirdik.
SEDAT KAYA @SedatKaya
Bir müjde de Fenerbahçeliler´e; Eskişehirsporlu Alper´in transferi yüzde 99.9 bitti. Para artı futbolcu. Futbolcuları E.Yanal belirleyecek.
Eskişehirsporlu yöneticiler‚ bugün yeni teknik direktör E. Yanal´a‚ futbolcunun isteği üzerine Alper´i F.Bahçe´ye verdiklerini söylediler.
Ersun Yanal‚ Alper´i kaybetmek istemem dedi ama Eskişehirsporlu yöneticiler‚ "Biz Fenerbahçe´ye söz verdik.Ayrıca Alper istiyor" dediler
Sedat Kaya : Lig Tv eski haber müdürü...
sananes
25.Aralık.2011, 00:53
Alper'le anlaştığımız haberleri bayağı arttı harika transfer olur daha öncede yazdığım gibi.Yerine oyuncu verecekmişiz paranın yanı sıra, Ersun Hoca seçecekmiş.Ersun reyis Özer'i alır umarım.
Cengo
25.Aralık.2011, 01:24
Bilica, Bekir, Özer, Uğur'dan istenilenler verilebilir.
Bienvenu kiralık ya da satılık, Gökay ya da Berk de kiralık verilebilir.
Alper çok iyi olur, hele Krasic dedikoduları doğru çıkarsa müthiş olur.
enesemin53
25.Aralık.2011, 01:36
Bir an önce resmileşsede rahatlasak heycanlandım he
byariff
25.Aralık.2011, 03:32
Bakalim galatasaray yonetimine 10m diyen eses fenerbahceye ne kadar dicek merak ettim
goosfraba
25.Aralık.2011, 03:42
para + berk'i bonservisi ile istiyorlarmış.
Cengo
25.Aralık.2011, 04:08
para + berk'i bonservisi ile istiyorlarmış.
Berk'i verebilirler aslında, Berk'in ben çok büyük bir geleceği olacağını düşünmüyorum ama iyi bir rotasyon oyuncusu olabilir. Çabuk ama fizik yok, doğal olarak ciddi bir engeldir. Gitsin, oynasın gelişsin, elbet bir gün Özgür gibi geri döner.
sananes
25.Aralık.2011, 04:09
Para+Berk olur bence Alper çok üstün bir oyuncu kaçırmayalım ama neden Berk'i istiyorlar ki forvetleri çok aslında.Ne biliyim Özer-Bilica-Uğur Boral 3ünü birden alsalardı mesela:)
anil luque
25.Aralık.2011, 04:20
Chelsea ciddi ciddi ilgileniyorsa Fener'in pek şansı yok bence Milos Krasic konusunda.
sananes
25.Aralık.2011, 04:36
Zaten Chelsea ilgileniyorsa alır o sorun değil bizim için bana kalırsa.Kanat oyuncusundan önce Alper transferi ve forvet transferini bitirmeliyiz.
anil luque
25.Aralık.2011, 13:18
Bence de öyle. Alper hele ilaç olur yıllardır Selçuk izleyen taraftara.
attirson
25.Aralık.2011, 14:15
Alper gelsin 1 tane de Niang türü bir adam gelse yeter.
byariff
25.Aralık.2011, 14:52
alper daha cok ofansif bi oyuncu galiba ordada alex var..
Bekq
25.Aralık.2011, 14:55
Volkan
GG - Serdar - Yobo - Ziegler
Transfer - Topuz - Alper(Transfer) - Emre - Stoch(Dia)
Transfer2
attirson
25.Aralık.2011, 15:12
alper daha cok ofansif bi oyuncu galiba ordada alex var..
Alex yaşlanıyor artık en fazla seneyede oynar bırakır.
sananes
25.Aralık.2011, 16:35
Alper Alex kadar ofansif bir oyuncu değil Emre-Selçuk İnan benzeri bir oyuncu. Artık bence hemen Alex'siz sisteme geçmeliyiz.Alex çok aksıyor bu sene.
Trabzonspor
25.Aralık.2011, 16:44
Evet Alex geçen yılın ardından çok düştü.
William Rookwood
25.Aralık.2011, 17:06
Alex isterse sahanın ortasında otursun yinede kalsın takımda. Onun gibi büyük bir futbolcu çok zor bulunur hatta bulunmaz. Herşeyiyle bir oyuncu herşeyiyle bir adam. Karakteri, futbolculuğu, saha içinde saha dışındaki davranışları sakinliği. Kelimeler kifayetsiz kalıyor Alex için :)
Cengo
25.Aralık.2011, 17:10
Chelsea ciddi ciddi ilgileniyorsa Fener'in pek şansı yok bence Milos Krasic konusunda.
Chelsea'nin Krasic ile ilgilenmesi pek mantıklı değil, kanat oyuncusuna ihtiyaçları var mı?
C h A o S
25.Aralık.2011, 17:43
Ligtv son dakika Alper Fenerbahçe'de.
anil luque
25.Aralık.2011, 17:46
Chelsea'nin Krasic ile ilgilenmesi pek mantıklı değil, kanat oyuncusuna ihtiyaçları var mı?
Abi Drogba, Kalou Afrika Uluslar Kupası'na gidecek. Anelka zaten takımdan gitti. Mata ve Sturridge'in omuzlarına biniyor kanatlarda tüm yük. Bence transfer etmeleri gayet muhtemel.
anil luque
25.Aralık.2011, 17:48
Bu arada Lig TV'nin anasayfasında haberin içeriği yok. Transferin detayları neler acaba ?
Bekq
25.Aralık.2011, 17:50
Bu arada Lig TV'nin anasayfasında haberin içeriği yok. Transferin detayları neler acaba ?
Fenerbahçe transferin gözde isimlerinden Alper Potuk'un transferi konusunda Eskişehirspor yönetimi ile prensipte anlaşmaya vardı.
Yazan bu.
goosfraba
25.Aralık.2011, 17:51
transfere özgür çek ile başladık, alper potuk ile devam ediyoruz. tahminimce bir de yabancı forvet ile kapatırız transferi.
özgür ve alper harika oldu.
attirson
25.Aralık.2011, 18:01
İşte bu be Fenerbahçe transfer yaptımı böyle yapmalı.Birde siyahi kaliteli bir forvet gelsin bu iş tamamdır.Kanat oyuncusu filan ekstra ona fazla ihtiyaç yok.Zaten sadece Türkiye'de oynuyoruz Avrupa olsa neyse de Türkiye için elimizdeki kanat oyuncuları muhteşem.
Night_Mare17
25.Aralık.2011, 18:12
Özgür ve Alper iyi transferler. Fakat ikisinin de pek forma şansı bulacağını sanmıyorum.
TR.CaPTaiN
25.Aralık.2011, 18:13
Yerli oyuncuların kalitesi şampiyonluk yarışında fazlasıyla belirleyici oluyor. Son yıllarda transfer politikamız Bayern'in Almanya'da yaptığı gibi, ligde dikkat çeken yerlileri transfer etme üzerine kurulu. Alper'in henüz 20 yaşında olması da ayrı bir avantaj. Serdar'dan alınan verimin ortasahada da Alper'den alınabileceğini düşünüyorum.
Dia'ya teklif varsa satılmalı. Kalitesi, kumaşı var ancak bu kumaş katkıya dönüşmediği sürece bir anlamı yok. Sık sık sakatlanması da Dia'nın başka bir olumsuz yönü. Dia + para şeklinde Fransa'dan iyi bir golcü alsak mantıklı bir iş yapmış oluruz.
Özgür Çek transferine de herkes bitmiş gözüyle bakıyor. Hem takımın gençleşmesi, hem yerli kalitesinin artması hem de sol bekte Ziegler'in alternatifi olmaması sebebiyle Özgür de iyi bir transfer olur.
Ntvspor ve Ahmet Ercanlar'a göre Krasic'le ilgileniyoruz. Fenerbahçe yıllardır pasa dayalı oyun anlayışını benimsediğinden kontra ataklarda yeterince başarılı değiliz. Rakibi 3'e 3 yakalasak dahi top Volkan'a kadar dönebiliyor. Zaten Aykut hoca da bu problemi çözme adına Dia'yı almıştı ancak hepimiz çok iyi biliyoruz ki Dia'yı aldığımız dönemde ilk hedef Krasic'ti. Rakip kaleye dikine gidebilen önemli bir oyuncu. Chelsea devredeyse pek şansımız yok ama eğer Krasic'i alabilirsek büyük iş başarmış olur yöneticilerimiz.
Bekq
25.Aralık.2011, 18:18
Sezer gibi olmaz umarım Alper'de.
goosfraba
25.Aralık.2011, 18:18
4 milyon euro + uğur ve berk kiralık.
Bekq
25.Aralık.2011, 18:19
4 milyon euro + uğur ve berk kiralık.
Gayet iyi bence bu şekilde.
kalemci
25.Aralık.2011, 18:21
Fener bu işi iyi yapıyor bence. Biliyorlar ki yerlisi iyi olan şampiyon oluyor genelde. Daha maliyetle ve seçilecek oyuncularla ilgili kesin birşey yok diye biliyorum. Oyuncuları Yanal seçer heralde gelince.
Es-Es açısından bakarsak daha hocayı takımın başına getirmeden yönetim olarak böyle bi transferi gerçekleştirmek çok yanlış bana göre.
Sekopej
25.Aralık.2011, 18:23
Tekrarlıyorum, Rıdvan Dilmen bir programda sağ öne ve forvete transfer olur, Mehmet Topuz da ortaya geçer demişti. Bu sebeple sağ kanada da transfer bekliyorum.
Dia'dan da ümitliydim ama sakatlıktan sonra toparlayamadı sanırım. Trabzon maçında girdikten sonra koşmadı bile neredeyse, daha iyisi gelecekse sorun yok ama O'nun ayarında veya daha altlarda birisine de ihtiyaç yok, Dia da belli standartın üstünde çünkü.
goosfraba
25.Aralık.2011, 18:25
Fener bu işi iyi yapıyor bence. Biliyorlar ki yerlisi iyi olan şampiyon oluyor genelde. Daha maliyetle ve seçilecek oyuncularla ilgili kesin birşey yok diye biliyorum. Oyuncuları Yanal seçer heralde gelince.
Es-Es açısından bakarsak daha hocayı takımın başına getirmeden yönetim olarak böyle bi transferi gerçekleştirmek çok yanlış bana göre.
aziz yıldırım, genç ve potansiyeli olan türk oyuncuları bitirin demiş. şu günlerde bunları yapmak, geleceğe en büyük yatırımdır.
goosfraba
25.Aralık.2011, 18:26
ayrıca cenk tosun için de bir girişim yapmışız. 3 milyon euro + özer deniliyor.
kalemci
25.Aralık.2011, 18:29
Antep o kadar düşük bonservise bırakmaz diye tahmin ediyorum Cenk'i.
sananes
25.Aralık.2011, 18:29
Cenk Tosun gelmesin,bitti Cenk.İstanbul^'da alemlere akma potansiyelinin artmasıyla daha çok dağıtır kendini.Ayrıca bence Alper'i direk 11'e monte etmeliyiz beklemeye gerek yok.Cristian'dan da Selçuk'tan da iyi oyuncu Alper.
TR.CaPTaiN
25.Aralık.2011, 18:35
ayrıca cenk tosun için de bir girişim yapmışız. 3 milyon euro + özer deniliyor.
Özer her ne kadar beklentileri karşılayamamış olsa da gözden çıkarmamak gerek. Hele hele sadece yarım sezon çok iyi oynamış ama şuan piyasada olmayan Cenk için hiç gözden çıkarılmamalı.
attirson
25.Aralık.2011, 18:51
Alper Potuk yedek kalırsa kelimeler kifayetsiz kalır cidden.Selçuk ve Cristian'a 10 basar.
futureless
25.Aralık.2011, 19:00
Yedek kalacağını sanmıyorum da , işin kesinliği nedir ya Alper için ?
BleedingMoon
25.Aralık.2011, 19:11
alper emre'nin yerine düşünülen bir oyuncu. bu sene yedek kalması normal olur.
Bekq
25.Aralık.2011, 19:15
Kayserispor yönetiminin Galatasaray'ı hedef alarak yaptığı teklife Aykut Kocaman karşı çıkarak, "Bu şekilde bir transfer bize yakışmaz. Gergin ortamı daha da germeyelim" dedi.
FENERBAHÇE'DEN AMRABAT'A VETO
Hatırlanacağı gibi Kayserispor, Faslı yıldızının transferi konusunda Galatasaray ile sert tartışmalara girdi. İki Sarı-Kırmızılı kulüp birbirlerine sert suçlamalarda bulununca ortalık bir anda gerildi.
Kayserispor yönetimi sözleşmesi devam eden Amrabat ile ilgili olarak kendilerine danışılmadan transfer görüşmelerine başlayan Galatasaray yönetimini ağır bir dille suçladı. Her de kadar başkan Ünal Aysal ve kurmayları bu durumu toparlamaya çalışsalar da bunda başarılı olamadılar. Daha sonra Abdürrahim Albayrak da Süleyman Hurma ile görüşerek transfer olayını tatlıya bağlamaya çalıştı ama Kayserispor buna yanaşmadı.
"GALATASARAY'A İNAT SİZE VERELİM"
İşte bu gelişmelerin yaşanmasının ardından Kayserispor yönetiminden Fenerbahçe'ye ilginç bir teklifin geldiği iddia edildi. Sarı-Kırmızılı yöneticilerin, "Galatasaray'a inat size verelim" diyerek Amrabat'ı Fenerbahçe'ye teklif ettikleri belirtildi. Ancak bu duruma teknik direktör Aykut Kocaman'ın, "Bu şekilde bir transfer bize yakışmaz. Ayrıca zaten ortam gergin bunu daha germenin anlamı yok" diyerek net bir tavır koyup teklifi geri çevirdiği öğrenildi.
attirson
25.Aralık.2011, 19:16
alper emre'nin yerine düşünülen bir oyuncu. bu sene yedek kalması normal olur.
İlla Emre'nin gitmesini beklemezler heralde oynatmak için.
Bordo61Mavi
25.Aralık.2011, 19:24
Alper iyi transfer, harcanmaz insAllah.
kalemci
25.Aralık.2011, 19:50
Halil unal: " Pazartesi gunu Alper Potuk icin son teklifler alinacak.ersun hocanin izni var gitmesi icin"
Daha kesin değilmiş. Yarın belli olacak, piyasa yapmaya çalışıyor heralde.
barahir
25.Aralık.2011, 20:09
Halil unal: " Pazartesi gunu Alper Potuk icin son teklifler alinacak.ersun hocanin izni var gitmesi icin"
Daha kesin değilmiş. Yarın belli olacak, piyasa yapmaya çalışıyor heralde.
Eğer böle açıklama yapıldıysa Alper büyük ölçüde Fenerbahçede..
William Rookwood
25.Aralık.2011, 20:12
Kayserispor yönetiminin Galatasaray'ı hedef alarak yaptığı teklife Aykut Kocaman karşı çıkarak, "Bu şekilde bir transfer bize yakışmaz. Gergin ortamı daha da germeyelim" dedi.
FENERBAHÇE'DEN AMRABAT'A VETO
Hatırlanacağı gibi Kayserispor, Faslı yıldızının transferi konusunda Galatasaray ile sert tartışmalara girdi. İki Sarı-Kırmızılı kulüp birbirlerine sert suçlamalarda bulununca ortalık bir anda gerildi.
Kayserispor yönetimi sözleşmesi devam eden Amrabat ile ilgili olarak kendilerine danışılmadan transfer görüşmelerine başlayan Galatasaray yönetimini ağır bir dille suçladı. Her de kadar başkan Ünal Aysal ve kurmayları bu durumu toparlamaya çalışsalar da bunda başarılı olamadılar. Daha sonra Abdürrahim Albayrak da Süleyman Hurma ile görüşerek transfer olayını tatlıya bağlamaya çalıştı ama Kayserispor buna yanaşmadı.
"GALATASARAY'A İNAT SİZE VERELİM"
İşte bu gelişmelerin yaşanmasının ardından Kayserispor yönetiminden Fenerbahçe'ye ilginç bir teklifin geldiği iddia edildi. Sarı-Kırmızılı yöneticilerin, "Galatasaray'a inat size verelim" diyerek Amrabat'ı Fenerbahçe'ye teklif ettikleri belirtildi. Ancak bu duruma teknik direktör Aykut Kocaman'ın, "Bu şekilde bir transfer bize yakışmaz. Ayrıca zaten ortam gergin bunu daha germenin anlamı yok" diyerek net bir tavır koyup teklifi geri çevirdiği öğrenildi.
Haberin doğru olduğunu düşünmüyorum ama eğer doğruysada yazıklar olsun gerçekten. Bir insan anca bu kadar seviyeyi düşürebilir
fbdevil190737
25.Aralık.2011, 20:35
Alper gelirse çok iyi bir transfer olur . Sağlam bir santrafor alırsak Alex'siz Mehmet-Emre-Alper orta üçlü Stoch-Dia-alınacak santrafor ile çok sağlam bir 4-3-3 oluşturabiliriz . Alper geleceğe yatırım olarak hakikaten çok sağlam bir transfer olur .
barahir
25.Aralık.2011, 21:38
Asbaşkan Ömer Temelli az önce twitterdan resmen açıkladı.. Özgür Fenerbahçede..
goosfraba
25.Aralık.2011, 21:40
hayırlı olsun. böylelikle uğur'a yol göründü.
Bekq
25.Aralık.2011, 21:42
Asbaşkan Ömer Temelli az önce twitterdan resmen açıkladı.. Özgür Fenerbahçede..
Biri gelecek mi yazmış evet gelecek diye cevap vermiş sadece. Onun dışında göremedim ben bir açıklama.
Ayrıca Özer + Para = Cenk haberine doğru değil dedi.
attirson
25.Aralık.2011, 21:44
Bide akşam Lisandro Lopez diye bomba patlatsalar harika olur. :n:
barahir
25.Aralık.2011, 21:44
Biri gelecek mi yazmış evet gelecek diye cevap vermiş sadece. Onun dışında göremedim ben bir açıklama.
Ayrıca Özer + Para = Cenk haberine doğru değil dedi.
Comando77160 aslan volkan
@OmerTemelli ozgur bize gelecek mi? bu konu da net bir aciklama yaparsiniz umarim. her soruya verdiginiz cevaplar icinde tesekkur ederim
@OmerTemelli
Omer Temelli
@Comando77160 gelecek
Bekq
25.Aralık.2011, 21:46
Comando77160 aslan volkan
@OmerTemelli ozgur bize gelecek mi? bu konu da net bir aciklama yaparsiniz umarim. her soruya verdiginiz cevaplar icinde tesekkur ederim
@OmerTemelli
Omer Temelli
@Comando77160 gelecek
Bu kesin olarak alındığı anlamına gelmez ki. Gelecek diyor son anda biri devreye girse belki onlar alacak.
goosfraba
25.Aralık.2011, 21:48
fenerbahçe özgür'ü, özgür fenerbahçe'yi istiyor. araya girenlere veya girecek olanlara pek birşey düşmeyecek. şu anda tek sorun, a.gücü'nden ayrılan futbolculara koyulan transfer yasağı sanırım.
barahir
25.Aralık.2011, 21:50
Bu kesin olarak alındığı anlamına gelmez ki. Gelecek diyor son anda biri devreye girse belki onlar alacak.
Tamam işte gelebilir demiyor ki gelecek diyor :) Gelebilir dese dediğin doğru.. Mesela alper için olabilir diyor, onda kesin bi durum yok..
Bekq
25.Aralık.2011, 21:50
fenerbahçe özgür'ü, özgür fenerbahçe'yi istiyor. araya girenlere veya girecek olanlara pek birşey düşmeyecek. şu anda tek sorun, a.gücü'nden ayrılan futbolculara koyulan transfer yasağı sanırım.
Transfer yasağı yok diye biliyorum sadece sezon sonu beklensin isteniyordu ve bütün kulüp başkanlarını bunu kabul etmiş. Resmi birşey yok diye biliyorum.
Bekq
25.Aralık.2011, 21:51
Tamam işte gelebilir demiyor ki gelecek diyor :) Gelebilir dese dediğin doğru.. Mesela alper için olabilir diyor, onda kesin bi durum yok..
Valla idmanda görmeden geldi diyemiyoruz. :D Artık oyuncular saniyesinde kaçırılabiliyor.
barahir
25.Aralık.2011, 21:57
Transfer yasağı yok diye biliyorum sadece sezon sonu beklensin isteniyordu ve bütün kulüp başkanlarını bunu kabul etmiş. Resmi birşey yok diye biliyorum.
Çok saçma sezon sonunun beklenmesi.. Oyuncular ne yapacak 6 ay boyunca, yazıktır.. ben de sanmıyorum böyle bi yasağın olduğunu..
Valla idmanda görmeden geldi diyemiyoruz. :D Artık oyuncular saniyesinde kaçırılabiliyor.
Yok yok kaçıramazlar merak etme :)
TR.CaPTaiN
25.Aralık.2011, 22:06
- ömer bey krasiç ile ilgileniliyor mu?
OmerTemelli Omer Temelli
@Mehmetsazak1 evet
http://twitter.com/#!/OmerTemelli/status/150999935075098624
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
25.Aralık.2011, 22:19
Alper Potuk,Necip'le birlikte geleceğin en iyi 2 Türk MC'sinden biri,tebrikler. Mükemmel transfer.
ReaList
25.Aralık.2011, 23:07
Özgür ile Alper transferlerini tamamlayıp.
Gençlerbirliğinden Aykut, Antep'ten Cenk'i de alsak ne kral olurdu (:
Bir de kaliteli yabancı forvet, tadından yenmezdi
Cengo
26.Aralık.2011, 00:39
Öyle bir yasak yok.
enesemin53
26.Aralık.2011, 00:44
Alper gibi ligimzde çok konuşulan bi genç oyuncunun kariyerinin en kritik yerinde şu belirsiz haldeki Fenerbahçemize sezon sonunu bile beklemeden gelecek olması ilginç ve de çok güzel. Zaten herkes futbolcular gibi futbolla uğraşsa, aşağıdan en tepeye kadar herkes sporun içinden gelmiş olsa, nenemin de bıyıkları olsa falan filan neyse işte .))
LaigLeNoiR
26.Aralık.2011, 01:33
Alper gerçekten benim de beğendiğim bir isim. Umarım Özer gibi olmaz devamı :)
ewrim_FB
26.Aralık.2011, 03:07
Alper Potuk mükemmel transfer ama Borges yerine Cenk Tosun'u alsak daha iyi
Ralph
26.Aralık.2011, 03:10
NTVSPOR'da flan hiç bir detay göremedim bu Alper Potuk ile ilgili. TV'den izlemedim hiç ama web sitesinde hiç yazmıyor. Kesin gerçekleşti mi bu transfer?
kalemci
26.Aralık.2011, 03:12
Yüzde yüz değil ama yüzde 90 civarı. Halil Ünal yarın tüm tekliflere göre karar vereceğiz demiş.
Ralph
26.Aralık.2011, 03:18
Beşiktaş'ın almasını istiyordum Alper'i. Çok kötü oldu bu. Fener çok iyi iş yaptı Alper'i alarak. Umarım oynatırlar da yazık olmaz.
nannar
26.Aralık.2011, 10:30
Alper iyi transfer oldu Fenerbahçe için. En azından artık Cristian ya da Selçuk'a bağımlı kalmazlar. Sabah TRT radyonun dediğine göre 3 milyon € + bilica + 2 kiralık genç olarak anlaşılmış...
Bekq
26.Aralık.2011, 14:54
Alper iyi transfer oldu Fenerbahçe için. En azından artık Cristian ya da Selçuk'a bağımlı kalmazlar. Sabah TRT radyonun dediğine göre 3 milyon € + bilica + 2 kiralık genç olarak anlaşılmış...
Kurtuluyor muyuz Bilica'dan. :D Erken yılbaşı kutlayacağım sanırım. :D:D
nannar
26.Aralık.2011, 15:14
Valla ben TRT'nin yalancısıyım. Alper'in gelmesinden ziyade Bilica'nın gitmesi çok hayırlı olmuş...
byariff
26.Aralık.2011, 15:36
Sporx araştırması:''Eskişehirspor'un 10 milyon euro bonservis istediği Alper Potuk 57 maçlık kariyerinde sadece 1 gol atip,3 asist yaptı''
Bekq
26.Aralık.2011, 15:53
Sporx araştırması:''Eskişehirspor'un 10 milyon euro bonservis istediği Alper Potuk 57 maçlık kariyerinde sadece 1 gol atip,3 asist yaptı''
Evet 2-3 hafta önce paylaştı bu haberi sporx. Fakat genç bir oyuncu ve Fenerbahçe'de skora katkısı olacağını düşünüyorum.
Olmasa bile Topuz örneği var. :) Adam gol atmıyor hiç fakat o olmadığı zaman çok sıkıntı yaşıyoruz.
futureless
26.Aralık.2011, 16:32
Alper'den istatistiksel katkı istemiyorum onu başkası yapar, o oynasın gelişsin takıma faydası çok iyi olacaktır ondan şüphem yok.
KanaKe
26.Aralık.2011, 17:33
hersey istatistik demek degil avrupanin büyük takimlarinda skora katkisi az olan fakat yillarca takimin vazgecilmezi olan o kadar cok oyuncu olduki :)
SaLviO
26.Aralık.2011, 19:59
Alper ve özgür hayırlı olsun birde forvet aldıkmı bu takım daha iyi oynar
volkan
gg serdar yobo ziegler
alper emre
mehmet alex stoch
lisandro (gignac)
Gönül bunu ister Kesinlikle çok iyi bir forvet alıcaz aykut kocamanın açıklamalarından onu anladım
furkan58
26.Aralık.2011, 20:38
Forvete Cenk Tosun'u almak gibi bi hata yapmayalımda geçen seneden çok uzak bu sene Cenk ben gene Fransa'dan birilerini bekliyorum yada çok konuşulan Borges olabilir ama gönlüm bi ara konuşulan Sow'u isterdi :)
attirson
26.Aralık.2011, 20:39
1 taşla 2 kuş hem Alper geldi hemde Bilica gitmiş. :D
kalemci
26.Aralık.2011, 22:45
Alper kesinleşti. Hayırlı olsun.
goosfraba
26.Aralık.2011, 22:49
5 milyon euro'ya bitmiş.
herhalde + futbolcu olmayacak.
barahir
26.Aralık.2011, 22:50
Fenerbahçe.org da görelim bakalım..
goosfraba
26.Aralık.2011, 22:52
chemedya Ahmet Ercanlar
Alper Potuk Fenerbahce'nin 4 milyon ve 2 futbolcu teklifini 5 milyon Euro'ya cikartmasiyla Fenerbahceli oldu.
chemedya Ahmet Ercanlar
Fenerbahce Alper'e karsilik Eskisehirspor'a futbolcu vermeyecek
ReaList
26.Aralık.2011, 23:08
Forvete Cenk Tosun'u almak gibi bi hata yapmayalımda geçen seneden çok uzak bu sene Cenk ben gene Fransa'dan birilerini bekliyorum yada çok konuşulan Borges olabilir ama gönlüm bi ara konuşulan Sow'u isterdi :)
Neden hata olsun Cenk ?
26-27-28 yaşındaki adam değil bu, 91 doğumlu daha 20 yaşında
2 sezon önce Eintracht Frankfurt II takımında 18 maçta 12 gol, geçen sezon Gaziantep'te 14 maçta 10 gol attı. Geçen sezon sonunda almaya kalksak 6-7 milyon €'dan aşağı satılmazdı. Her futbolcu kötü dönem geçirir, hem Cenk'te bir düşüklük var hem Antep'te, karşılıklı yani. Bizde de Semih berbattan öte, hemen gönderelim mi yani (:
32 yaşına girecek Borges geleceğine Cenk'i tercih ederim ben.
Bana göre 5 transfere ihtiyacımız var.
Stoper: ?
Sol Bek: Özgür Çek
Ortasaha Göbek: Alper Potuk
Forvet: ?
Forvet: ?
(Eğer alınacak Forvetlerden biri Cenk veya onun gibi genç ve yetenekli bir Türk oyuncu olursa limit 2, yoksa 2 yabancı forvet abes kaçar)
Suicider
26.Aralık.2011, 23:11
Hayırlı Olsun.Güzel transfer.
TR.CaPTaiN
26.Aralık.2011, 23:15
Ligtv, Ntvspor ve birçok Fenerbahçe muhabiri Alper transferini kesin olarak duyurdu. Orta sahaya alınabilecek yerli düşünüyorum; aklıma sadece Hamit ve Alper geliyor. Hamit'in de artık 30'una dayandığını ve Türkiye'de oynamak için yüksek maaş isteyeceğini hesaba katarsak Alper en doğru isimdi.
Oyuncunun bonservis bedeli olan 5 m € bana göre abartı değil. Mehmet Topuz'u aldığımızda pahalı denildi. Şuan kim diyebilir ki Topuz parasını haketmedi ? Topuz olmadığında ortasaha direnci nerdeyse yarı yarıya düşüyor. Emenike'ye pahalı denildi. Adamı hiç oynatmadan aldığımız paranın daha üstüne sattık. Ek olarak avukatının açıklamasına göre 2 İngiliz kulübünden teklif almış. Şimdi de Alper için pahalı diyenler çıkabilir ama ben hiç katılmıyorum. Yerli piyasasının durumu budur.
Alper hayırlı olsun. İyice bunalan taraftara bu tip transferler ayrı bir moral verecek. 7 ve 11 numara gibi güzel numaralar boş. Her ne kadar mevkisine pek uymasa da belki Alper'e verilebilir.
barahir
26.Aralık.2011, 23:26
Sanırım eskişehir yönetimi takasta kullanılacak ismin Bilica olduğunu duyunca futbolcu yerine daha fazala para istedi :)
Cengo
27.Aralık.2011, 02:45
Ligtv, Ntvspor ve birçok Fenerbahçe muhabiri Alper transferini kesin olarak duyurdu. Orta sahaya alınabilecek yerli düşünüyorum; aklıma sadece Hamit ve Alper geliyor. Hamit'in de artık 30'una dayandığını ve Türkiye'de oynamak için yüksek maaş isteyeceğini hesaba katarsak Alper en doğru isimdi.
Oyuncunun bonservis bedeli olan 5 m € bana göre abartı değil. Mehmet Topuz'u aldığımızda pahalı denildi. Şuan kim diyebilir ki Topuz parasını haketmedi ? Topuz olmadığında ortasaha direnci nerdeyse yarı yarıya düşüyor. Emenike'ye pahalı denildi. Adamı hiç oynatmadan aldığımız paranın daha üstüne sattık. Ek olarak avukatının açıklamasına göre 2 İngiliz kulübünden teklif almış. Şimdi de Alper için pahalı diyenler çıkabilir ama ben hiç katılmıyorum. Yerli piyasasının durumu budur.
Alper hayırlı olsun. İyice bunalan taraftara bu tip transferler ayrı bir moral verecek. 7 ve 11 numara gibi güzel numaralar boş. Her ne kadar mevkisine pek uymasa da belki Alper'e verilebilir.
Bedelin Alper gibi bir oyuncu için normal olduğunu düşünüyorum. Milli Takım orta saha alternatiflerin birisi olarak iyi bir transfer olacak.
Kanımca yanlış bir bakış açısı.
Önemli olan katkısıdır. Oyuncunun potansiyeli ve verimi gözönüne alındığında 5 Milyon Euro normaldir. Her transferde risk olasılığı her zaman var. Bu mantıkta giderseniz hiçbir zaman transfer yapamazsınız. Alper Potuk gibi potansiyelli bir oyuncu için piyasası da olmasından ötürü bu fiyatların verilmesi normal. Belirli bir yeteneğe sahip olan oyuncuları Anadolu takımları ortalama bir bedelin üzerine satmak isteyeceklerdir. Bunu değiştiremesiniz yabancı sayısını ilk 11de sınırsız yapmadığınız sürece. Altyapılar ciddi oranda gelişse dahi bu böyle olacak, yurt dışından da talipleri olacağı için genç oyuncuları bedelleri çok yetenekli oldukları ihtimali dahilinde bile ettikleri değerlerinin yine üstünde değerlere satılacak. Unutmayalım Arsenal dahi altyapına aldığı genç oyuncuları için 2-3 Milyon Euro verebiliyor. Önemli olan takımda kalabileceği sezonların toplamını düşünerek yatırımın ne kadar verimli olabileceğini hesaplamak. Alper gibi A Milli Takım potansiyelli yetenekli bir genç oyuncunun en az 4-5 takımda olabileceğini düşündüğünüzde 5 Milyon Euro oldukça makul bir transfer bedeli olacaktır.
Aynı şekilde Serdar Kesimal, Mustafa Pektemek, Orhan Şam transferlerindeki bedeller de normaldi.
Galatasaray rotasyonuna güveniyorsa transferi düşünmeyebilir. Lakin rotasyonun iyi olduğuna da inanmıyorum. Alper Potuk gibi bir oyuncu transferi yapıyorsanız oynatmak zorundasınız. Galatasaray rotasyonunda pek oynayabileceğine inanmıyorum Melo ve Selçuk'u keserek. Alper'in alternatifi de olsaydı yine oynayacağını bir takıma gitmek isterdi eminim. Fenerbahçe'de Emre'nin yanında oynayabilecek bir oyuncuya ihtiyaç vardı, Cristian ve Selçuk kanser etti herkesi çünkü.
Bedel ödemek istemiyorsan transfer yapmazsın, sonucunda da hesabı iyi ya da kötü yine sen vereceksin.
LaigLeNoiR
27.Aralık.2011, 04:40
Fenerbahçe bu süreçten geçerken bence bu kadar ne olacağı belli olmayan bir oyuncuya 5 milyon euro vermemeliydi.
Alper beğendiğim bir isim ancak F.Bahçe'de direkt oynayacak bir oyuncu değil.
Ralph
27.Aralık.2011, 04:48
Fenerbahçe bu süreçten geçerken bence bu kadar ne olacağı belli olmayan bir oyuncuya 5 milyon euro vermemeliydi.
Alper beğendiğim bir isim ancak F.Bahçe'de direkt oynayacak bir oyuncu değil.
Kesinlikle katılıyorum. Ben şaşırdım Fenerbahçe'nin bu kadar bonservis bedeli ödemesine. Şu içerisinde bulundukları durumda büyük bir cesaret bu parayı vermek.
Kaka Leite
27.Aralık.2011, 04:59
Böyle acele kararlar ile genç oyuncuları alıyor büyük takımlar ardından adamı oynatmıyorlar,oyuncununda kariyeri elden gidiyor.
Klübünde maddi açıdan zarara uğruyor,11'de oynatabileceğimiz bir adam değil sürekli ancak bu sık maratonda iyi olabilir,çok para verilmiş ne olursa olsun o kadar etmez.Umarım iyi oynar ve sürekli oynayarak bizi yanıltır.