PDA

View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 [87] 88 89 90

europeanconquer
29.Mayıs.2014, 11:56
11 olsaydı alırdın :n:

ForsakeN
29.Mayıs.2014, 11:57
Ajshsjakak Emre fazla kacmis :n:

nerazzuri
29.Mayıs.2014, 12:05
salih'in transferi ciddi ciddi konuşuluyor. roma biraz daha ısrarlı olursa alacak gibi.

salih ve sow açıklamalarından gideceklerini öngörüyorum.

davidvilla
29.Mayıs.2014, 12:16
volkan
gönül alves egemen caner
alper topal
kuyt diego sow
emenike(webo)

Alper çok koşan bir oyuncu savunmada çok faullü oynasa da kolay geliştirebileceği bir konu.
yani bir nevi gerard lampard türünde oynayamaz mı topal ile mesela ?
bizim 2 sene önceki 4-4-2de melo ve selcuk'ta olduğu gibi.
çok mu şey istiyoruz acaba türk futbolundan.
sonuçta alper'e baktığın zaman ne net bir kanat oyuncusu kadar kıvrak ne de net bir amc kadar topla yumuşak.
en iyi pozisyonu heralde 4-3-3'te iç ortasaha. işte o box to box dediğimiz olay. orada oynayabilen oyuncular 2li ortasahada da görev alabilirler bence yanlarında savunma sezgisi yüksek bir oyuncuyla.
dünyada örnekleri var. aynı zamanda sert bir oyuncu fiziki gücü de iyi tabi bir vidal değil o konuda ama vidal'den daha esnek olduğu da kesin.
bence ersun yanal bunu yapabilecek t.d'lerden biri.

Namzet
29.Mayıs.2014, 15:24
Salih ve Sow satılacak gibi gözüküyor..

SAİT71
29.Mayıs.2014, 15:36
12 Milyon euro şu sıkışık dönemde çok tatlı para olur. Hemde Salih en azından İtalya'da deneyim kazanır. Bizde kalırsa Mert gibi, Semih gibi körelir kalır. Bir an önce satılmalı.

Suicider
29.Mayıs.2014, 15:40
Türk oyuncular Avrupa fırsatını buldu mu kaçırmamalılar.Umarım kulüpte bir engel çıkarmaz da gider Salih.

sarianet
29.Mayıs.2014, 15:58
selçuk şahin kemal arslan halan bayraktar sezer öztürk özer hurmacı vs vs salih bu listeye eklenmemeli yetenekli oyuncuları yıllarca çürüttük bari salih kurtarsın kendini

kumbara
29.Mayıs.2014, 16:05
selçuk şahin kemal arslan halan bayraktar sezer öztürk özer hurmacı vs vs salih bu listeye eklenmemeli yetenekli oyuncuları yıllarca çürüttük bari salih kurtarsın kendini

En azından sürekli oynayabiliceği bir takıma kiralanmalı. Fakat bu takım türkiye'den değil, avrupadan olmalı.

OrcunFB
29.Mayıs.2014, 16:21
Sow-Emenike
Caner-Diego-Stoch
Topal
Hasan Ali-Egemen-Alves-Gokhan
Volkan

Bence cok tatli bi 11 oldu :n: Futboldan zevk alirim bu 11le yeminle
Ortasahada tek kişinin olması. :n:

uAburak89
29.Mayıs.2014, 16:23
1.5 milyon euro bedel ile aldığın adamı 1 sezon oynatıp 10 katına satmak muazzam başarı olur. Salih açısından da Roma doğru bir tercih olabilir.

ReaList
29.Mayıs.2014, 20:04
Ben olsam 5 milyon €'ya bile bırakırım (Koy sonradan satışa %50 bak keyfine). Oynatmayacaksın zaten para ediyorken satacaksın hem çocuk hayatını kurtarsın hem de Fenerbahçe bir oyuncudan para kazansın. Sadece oyuncu satın almakla bu gemi yol almaz.

Ersun Yanal'a gençler konusunda güveniyordum ama o da Azizci. İşim garanti olsun da gerisi önemli değil kafasında. Onun için genç oyuncuları falan unutacaksınız, hikaye. Sağlam, tecrübeli, günü kurtaracak adamları bul, oynatsın. Günü kurtardıkça bizden iyisi olmaz. İdealistlikmiş, Vizyonmuş onları geçecez bir kere.

europeanconquer
29.Mayıs.2014, 20:08
20 yaşındasın,seni Roma istiyor,üstelik seneye Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek bir Roma,kulübünde hak ettiğin oynama şansı verilmiyor.

Kim kalır ?

Edit:

Bu arada gelecekte Galatasaray'a geleceğine inandığımdan dolayı gitsin istiyorum :n: İster inanın ister inanmayın bu adam futbolu bırakmadan önce Galatasaray'a gelecek her türlü.

Kamuoyunda küçükten bir baskı yaratıyorum ki yavaş yavaş büyüsün Fotomaç,Fanatik falan manşet olarak versin birkaç yıl sonra :n:

Sadixx
29.Mayıs.2014, 20:24
20 yaşındasın,seni Roma istiyor,üstelik seneye Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek bir Roma,kulübünde hak ettiğin oynama şansı verilmiyor.

Kim kalır ?

Edit:

Bu arada gelecekte Galatasaray'a geleceğine inandığımdan dolayı gitsin istiyorum :n: İster inanın ister inanmayın bu adam futbolu bırakmadan önce Galatasaray'a gelecek her türlü.

Kamuoyunda küçükten bir baskı yaratıyorum ki yavaş yavaş büyüsün Fotomaç,Fanatik falan manşet olarak versin birkaç yıl sonra :n:
Sanırım Aziz yıldırım satarsa şimdiden önlemleri aldırıyor. Türkiyede Fenerbahçeden başka bir takımda oynıyamaz diye madde koyacakmış o nasıl olucak bilmiyorum ama :). Bir gazetede görmüştüm.

Banega
29.Mayıs.2014, 20:29
Ben olsam geri alma opsiyonuyla birlikte satardım.Mesela 10'a sattım, 12'ye geri alma opsiyonu koyardım.Ve 15'e sattıysam 20'ye koyardım.

Ama bunu alıcı klüp kabul eder mi? Orası muamma.

Olsa çok işe yarar, Salih Şampiyonlar Ligi'nde kendini gösterse hooop hemen alıp daha iyi bir fiyata satarlar.

Bu madde mesela Koray Günter'de var.Bojan Krkic'te de vardı.

sui generis
29.Mayıs.2014, 20:36
Satmasınlar Salih'i. Kiralama belki olabilir ama satış olmasın.

walcott07
29.Mayıs.2014, 23:12
Salih 12 milyon €'ya satılmış prensip anlaşmasına varılmış diyorlar :)
http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2013-2014/fenerbahce-salih-ucan-in-transferi-konusunda-roma-ile-12-milyon-euro-ya-anlasti_sto4265913/story.shtml?cid=social_20140529_24882816

Facx
29.Mayıs.2014, 23:19
12 m € verileceğine hiç inanmıyorum ben şahsen hadi bakalım umarım romaya gider :D

TeNaciOUS MidFieLdeR
30.Mayıs.2014, 00:43
bizim salihi kullanacagimiz falan yok, ligimizde elit futbolcu olma sansi da yok zaten salihin. gitmesi en uygunu, guzel de bir kazanc saglarsak gayet guzel olur bence bu transfer. umarim gerceklesir romaya gidisi. italya yerine ispanya falan olsaydi daha iyiydi salih acisindan.

12M avro toplam maliyeti olabilir, sozlesmede opsiyon falan eklendiyse. misal, su kadar mac oynarsa +3M gibi. sonraki satistan yuzde de eklenirse cok daha iyi olur.

E.Cartman
30.Mayıs.2014, 00:48
Fiyatı geri planda bırakırsak Salih'in Roma'ya gitmesi hem kendisi hemde ülke için çok iyi olur. Şu bir kaç sene yurt dışına ihraç edeceğimiz oyuncularda fiyata bakmamak lazım. Maksat ayakları alışsın. Öyle lap diye Porto olunmuyor sonuçta. Önce ufak ufak satışlarla müşteriyi ayarlamak lazım.

SAİT71
30.Mayıs.2014, 00:54
Valla Arda gibi bir adam bile 12 milyon euroya gitti. Kaldıki Arda şuan en iyi Türk oyuncusu bana göre. Gittiği zamanda öyleydi. Ancak Atletico 12'den fazla vermedi. Ancak Roma bana kalırsa bu adamı çok sıkı takip etmiş. Daha çok bir şey ispatlamamış adama bu kadar para vermezler. Kim ne derse desin 12 milyon euro iyi para. Lakin birde bu şartlarda bu parayı vermelerinin sebebine bakmak lazım. Salih'i ilerde top class bir oyuncu olacağını varsayarak alıyorlar ki bu kadar yatırım yapıyorlar. Haberde söylendiği gibi, 12 + Sade tr'de Fener'de oynar + İsteneni veremediğinde 3-4 M. euroya geri alınabilir vs vs gibi maddelerde koydurtabildiysek harbi iyi iş yapmışız demektir. :)

uAburak89
30.Mayıs.2014, 00:58
İsteneni veremediğinde kısmı biraz uydurma gibi geldi bana, öyle bir kriter nasıl olacak ki. Net değil yani, neye göre kime göre. Geri alma maddesini kastediyorlar galiba onda da performansa bakılmaz.

Redrum
30.Mayıs.2014, 01:25
Türkiye liginde 12M Euro teklif edilecek bir futbolcu yok. Belki Sneijder. Çok kolpa haberler. 7-8 m euro Salih için verecekler de Aziz Yıldırım satmayacak aklından şüphe ederim :)

sarianet
30.Mayıs.2014, 01:32
italya değilde ispanya salihe daha uygun sanki

Kaka Leite
30.Mayıs.2014, 03:07
Bana göre bu haberler komedi.

10 Milyon bile teklif edilmedi bana göre ki 12 edilsin. Hakan Çalhanoğlu da Salih ile aynı dönemin oyuncusu ve şuan A takımda forma giyiyor.

Hamburg'un en kilit adamı konumunda yani bu adama bile bu paralar verilmezken gidip takımında yedek bekleyen birisine 12 Milyon € verirse Roma gerçekten çok büyük komedi olur.

Salih, Hakan'dan daha yeteneksiz demiyorum yanlış anlamayın sadece Hakan kadar ön planda değil şuan.

Facx
30.Mayıs.2014, 04:45
Bana göre bu haberler komedi.

10 Milyon bile teklif edilmedi bana göre ki 12 edilsin. Hakan Çalhanoğlu da Salih ile aynı dönemin oyuncusu ve şuan A takımda forma giyiyor.

Hamburg'un en kilit adamı konumunda yani bu adama bile bu paralar verilmezken gidip takımında yedek bekleyen birisine 12 Milyon € verirse Roma gerçekten çok büyük komedi olur.

Salih, Hakan'dan daha yeteneksiz demiyorum yanlış anlamayın sadece Hakan kadar ön planda değil şuan.

Sonunda benim gibi düşünen biri daha kendi takımında doğru düzgün oynamayan oyuncuya kim 12 m € vermiş ki Roma versin ? kaldıki bu takım zaten o kadar çok para harcayan bi takım değil ve ortasahaları gayet kaliteli oyunculardan oluşuyo. Salihle ilgileniyo olabilirler Salihi belkide alırlar ama verecekleri para bi Mehmet Topal parasından fazla olmaz

BleedingMoon
30.Mayıs.2014, 06:11
yahu ortada bir satış olacaksa bu 10 milyon ve üstüne olur. üç otuz paraya niye bıraksın yönetim salih'i. 3 5 milyona gideceğine de kalır. mis gibi potansiyelli türk orta saha. çürüyüp çürümemesi kendisine bağlı. salmasın kendini, gayret etsin, yıldız olsun.

attirson
30.Mayıs.2014, 06:29
yahu ortada bir satış olacaksa bu 10 milyon ve üstüne olur. üç otuz paraya niye bıraksın yönetim salih'i. 3 5 milyona gideceğine de kalır. mis gibi potansiyelli türk orta saha. çürüyüp çürümemesi kendisine bağlı. salmasın kendini, gayret etsin, yıldız olsun.

Aynen öyle.Potansiyeli olan bir yerli oyuncuyu 2 milyon kar icin satmaz kimse.Eger Roma gercekten istiyorsa Salih'i en az 8-10 verecektir.

ReaList
30.Mayıs.2014, 09:13
Geçen sene Bruma'ya 12.5 veriliyor da Salih'e mi verilmeyecek? Fiyatın abartıldığı falan yok, Piyasanın ederi bu. Aslında kumar bu. Tutarsa hem takımına Dünya Çapında olabilecek bir oyuncu kazandırırsın hem de kat kat üstünde satabileceğin bir oyuncu. Bir futbolcu topu ayağına aldığı anda kalitesini ve potansiyelini belli eder, Roma'nın gözlemcileri bunun farkında ki bu kadar diretiyolar. Bu tarz oyuncuların nesli Dünya'da azalıyor. Oyun vizyonu ve Zekası ayağını yönlendiren bir adam çok değerlidir. Fiziksel açıdan şuanda yetersiz ama bu 6-8 ay da bile sıkı bir programla halledilebilecek bir şey üzerine maç temposu da eklendikçe katlarsın kendini. Hele bir de genç oyuncuyken bunları yapmak ve kendini geliştirmek daha kolay, Salih'in yerinde sayacağını düşünerek parayı astronomik bulmak bu sebeple yersiz, adamlar bunun farkında.

Arda ile kıyaslamamak gerek, Atletico Madrid son yıllarda astronomik rakamlarla transfer politikası güden bir takım değil. Kadrosu ve Transferleri ortada. Arda Atletico dışında bir takıma gitseydi bonservis kesinlikle farklı olurdu.

caner485
30.Mayıs.2014, 13:48
12 milyon falan şişirme haberler bence. Şu an 7-8 verseler tamam ama üstü fazla rakam. Emenike içinde 20 milyon euro rakamları konuşuluyor bunlarda çok saçma. Avrupa da boy göstermeyen oyuncular için. Elin gavuru zaten bizim ligi baz alıp bu kadar paraları ödemez rusya dışında.

Facx
30.Mayıs.2014, 14:52
Geçen sene Bruma'ya 12.5 veriliyor da Salih'e mi verilmeyecek? Fiyatın abartıldığı falan yok, Piyasanın ederi bu. Aslında kumar bu. Tutarsa hem takımına Dünya Çapında olabilecek bir oyuncu kazandırırsın hem de kat kat üstünde satabileceğin bir oyuncu. Bir futbolcu topu ayağına aldığı anda kalitesini ve potansiyelini belli eder, Roma'nın gözlemcileri bunun farkında ki bu kadar diretiyolar. Bu tarz oyuncuların nesli Dünya'da azalıyor. Oyun vizyonu ve Zekası ayağını yönlendiren bir adam çok değerlidir. Fiziksel açıdan şuanda yetersiz ama bu 6-8 ay da bile sıkı bir programla halledilebilecek bir şey üzerine maç temposu da eklendikçe katlarsın kendini. Hele bir de genç oyuncuyken bunları yapmak ve kendini geliştirmek daha kolay, Salih'in yerinde sayacağını düşünerek parayı astronomik bulmak bu sebeple yersiz, adamlar bunun farkında.

Arda ile kıyaslamamak gerek, Atletico Madrid son yıllarda astronomik rakamlarla transfer politikası güden bir takım değil. Kadrosu ve Transferleri ortada. Arda Atletico dışında bir takıma gitseydi bonservis kesinlikle farklı olurdu.

Salih le Bruma bir mi ? aç bak bakalım ikisi u20 dünya kupasında ne yapmış , salihin türkiye ve bruma nın portekiz altyapılarında yetiştiğini ve daha bu ülkelerin daha önce dışarıya gönderdiği oyuncu sayısı ve fiyatlarınıda göz önünde tutun salih e roma 4-5 m € dan fazla vermez imkanı yok vermiş olsa şimdiye çoktan bırakmıştı fener , yönetim salihi 2 m € kar etmek için bırakmayabilir ki zaten henüz bırakmadı ama oyuncu gitmek için çok baskı yaparsa bırakadabilir sonuçta bu çocuk direk 11 oynayan bi oyuncu değil

SAİT71
30.Mayıs.2014, 15:02
Salih le Bruma bir mi ? aç bak bakalım ikisi u20 dünya kupasında ne yapmış salih e roma 4-5 m € dan fazla vermez imkanı yok vermiş olsa şimdiye çoktan bırakmıştı fener , yönetim salihi 2 m € kar etmek için bırakmayabilir ki zaten henüz bırakmadı ama oyuncu gitmek için çok baskı yaparsa bırakadabilir sonuçta bu çocuk direk 11 oynayan bi oyuncu değil

Anladıkki Bruma'ya da verilen para çokmuş. U-20'de her iyi oynayan oyuncu maalesef büyük paralara transfer olamıyor.

Salih 2012 yılında ligde 10 maçta 3 gol atmış, kupada 9 defa oynamış, Avrupa'da 7 defa oynamış 1 gol atmış. Bu sezonda toplam 16 maçta oynamış. Bruma ise Galatasaray'a gelmeden önce ligde 13 kez oynamış. Yani sonuçta Salih'e 12 vermek için Roma gözlemcileri daha çok gözlemleme imkanı bulabildiler. Salihle Bruma bir mi derken ne kastedildi tam anlayamadım ama ikisini kıyaslamak gerekirse Salih takımında daha fazla forma şansı buldu. Fakat U-20'de kötüydü 1 gol atmasına rağmen.

Facx
30.Mayıs.2014, 15:06
Anladıkki Bruma'ya da verilen para çokmuş. U-20'de her iyi oynayan oyuncu maalesef büyük paralara transfer olamıyorlar.

Salih 2012 yılında ligde 10 maçta 3 gol atmış, kupada 9 defa oynamış, Avrupa'da 7 defa oynamış 1 gol atmış. Bu sezonda toplam 16 maçta oynamış. Bruma ise Galatasaray'a gelmeden önce ligde 13 kez oynamış. Yani sonuçta Salih'e 12 vermek için Roma gözlemcileri daha çok gözlemleme imkanı bulabildiler.

Bruma ya 12 m €yu basıp almasak 8-9-10 civarı başka takımlara gidicekti zaten bizim o transferdeki tek avantajımız parayı basıp sporting le anlaşmak oldu , bide biraz önce üstteki yazıma ekledim sen yazdıktan sonraya denk gelmiş , salih ile bruma nın ülkesinden daha önce ihraç edilen oyuncu sayısını ve bonservis miktarlarını da göz önüne getir . Hala daha diyorum eğer Roma Salih e 12 m € verseydi Aziz Yıldırım koşa koşa satardı

SAİT71
30.Mayıs.2014, 15:10
Bruma ya 12 m €yu basıp almasak 8-9-10 civarı başka takımlara gidicekti zaten bizim o transferdeki tek avantajımız parayı basıp sporting le anlaşmak oldu , bide biraz önce üstteki yazıma ekledim sen yazdıktan sonraya denk gelmiş , salih ile bruma nın ülkesinden daha önce ihraç edilen oyuncu sayısını ve bonservis miktarlarını da göz önüne getir . Hala daha diyorum eğer Roma Salih e 12 m € verseydi Aziz Yıldırım koşa koşa satardı

Evet ülkemizin maalesef öyle yüksek bonservise satmak için iyi bir prestiji yok ancak kesin konuşmamakta gerekiyor, ne vermişlerdir nede kesin vermezler diyemeyiz. Bizim ülkede oynatmadığın, kenarda dursun dediğin adama birisi talip olunca kıymete biner çünkü. Ancak ben 7-8 rakamını aştıklarını düşünüyorum. 4-5 gibi rakamlara gidip PTT'den adam alsınlar.

ReaList
30.Mayıs.2014, 15:36
Salih'in Ligde ve Avrupa Liginde parladığı sezonda Bruma ligde maça çıkamıyordu. Uefa Salih'i turnuvanın en iyi genç oyuncusu seçtiğinde Bruma'dan kimsenin haberi yoktu. U20 Dünya Kupasında Salih'in tek dezavantajı Türkiye forması altında olmasıydı. Bizim dışarıya az oyuncu satmamız, oyuncuları beleşten elden çıkaracağımız anlamına gelmiyor. 4-5 milyon €'ya Salih'i satan adama gülerler.

TeNaciOUS MidFieLdeR
30.Mayıs.2014, 17:52
Katılıyorum ibrahim. Salihin maç tecrübesini çöpe atamayız. Hem avrupa hem de türkiyede önemli tecrübelere sahip. Fizik dışında çok eksiği yok. Potansiyeli de göz önüne alınırsa ederi minimum 1oM bence de. Tüm scout ekiplerinin gözü salihin üzerinde. U2o şampiyonasında da takip edilmesi gerekenler arasındaydı. Genç oyuncular arasında önemli bir yeri var.

himone
30.Mayıs.2014, 20:09
Parasını verirsen alırsın, vermezsen de biz satmayız kulübede oturturuz. FB para için topçu satacak takım değil, eğer Salih gitmek istiyorum derse ve takımdan onay çıkarsa gider. Eğer öbür türlü olsaydı, Stoch, Sow gibi adamlar ilk tekliflerde satılırdı. Biz Alper'e 7-8 verip kulübede oturtan takımız, Salih'e 1.5 vermişiz hiçbir şey olmaz. 12 milyon haberlerine ben de inanmıyorum ama Salih minimum 7-8 civarı bir fiyata satılmalı, yoksa da satılmamalı.

BaGa TaRKaN
30.Mayıs.2014, 20:24
Salih Kaç Git Kurtar Kendini Süperlig'den.

Hazır Totti de Daha Bırakmamışken Totti'den Bir Şeyler Öğrenip Totti'nin Veliahtı Olabilirsin. Duy Sesimizi Salih Roma Senin İçin Büyük Nimet. Roma Gerçekten Çok İstiyorsa Seni 12'yi Bırak Aziz Yıldırımla Görüşüp Ne Yapıp Ne Edip Beni Roma'ya Gönderin Diye Bir Konuşma Bile Yapardım.

E.Cartman
01.Haziran.2014, 00:23
Salih'in Türkiye'de potansiyeline erişmesi mümkün değil. Hee ülkece bir anda kalkınırız falan anca öyle olur. Giderken en iyi yerli dediğimiz Arda bile İspanya'da ne hale geldi. Önünü açmak lazım futbolcuların. Arda güzel bir referans oldu Türkler için. Şu bir kaç sene boyunca parlayanları yurt dışına satarken fiyata o kadar takılmamak lazım. Önceki sayfada söyledim yine söylüyorum ayaklarını alıştırmamız lazım.

William Rookwood
01.Haziran.2014, 00:47
Bende gitmesinden yanayım. Diego'nun transfer olmasıyla birlikte yedek kulübesinde çürümeye mahkum edilecektir. Sadece Türkiye Kupası maçlarında ve ikinci yarıları oyuna girmekle ne kadar gelişebilir bir oyuncu? Roma'ya gitmeyecekse en azından Süper Lig'de ki bir takıma kiralık verilmeli.

ReaList
01.Haziran.2014, 18:44
Kadlec denilen Ptt 1. Lig oyuncusuna yıllık 2.1 milyon garanti para ver, Krasiç denen futbol emeklisini kiralamana rağmen maaşını öde, Caner'e 100-200 bin € vermemek için takımdan ayrılma noktasına getir. Sanırsın muhteşem ekonomik politikaları var, diretiyolar. Abuk subuk adamlara çuvalla maaş ver, havadan bonservis ver, hakkedeni göz ardı et. Yönetim ateşle oynamayı çok seviyor.

attirson
01.Haziran.2014, 18:47
Keske gitse Caner agızları acık kalsa.Bunlara iyi niyetli olmayacaksın.Yabancı bir oyuncu olsa bu kadar beklemezdi kesinlikle.Alacakları yabancı en az Caner kadar kazanacak ve üstüne bonservis verilecek sacma sapan 3-5 hesabı yapıyorlar.

TeNaciOUS MidFieLdeR
01.Haziran.2014, 18:51
yabancilarla kontratlar menajerleri araciligiyla yapiliyor, o yuzden kapi gibi mukaveleler yapiyorlar. yerli oyuncularda menajer girince devreye yonetimlere ters geliyor turkiyede. bos mukavaleye imza attirmaya alismislar cunku. canerle ilgili problem de bu uyusmazliktan kaynaklaniyor bence. menajer unsuru yonetimi cikmaza sokuyor. canerle konussalar bos kagida bile imza attirirlardi buyuk ihtimal.

ben daha da ileri giderek keske caneri gs ye kaptirsalar diyorum, akillari baslarina gelir belki o zaman ama gelmez.

footballer33
01.Haziran.2014, 18:59
yabancilarla kontratlar menajerleri araciligiyla yapiliyor, o yuzden kapi gibi mukaveleler yapiyorlar. yerli oyuncularda menajer girince devreye yonetimlere ters geliyor turkiyede. bos mukavaleye imza attirmaya alismislar cunku. canerle ilgili problem de bu uyusmazliktan kaynaklaniyor bence. menajer unsuru yonetimi cikmaza sokuyor. canerle konussalar bos kagida bile imza attirirlardi buyuk ihtimal.

ben daha da ileri giderek keske caneri gs ye kaptirsalar diyorum, akillari baslarina gelir belki o zaman ama gelmez.
Bize kaptırsanız olmaz mı? :icon_smile:

TRANSFER | Caner Erkin, Fenerbahçe ile anlaşamazsa Beşiktaş'a gidecek. Prensip anlaşmasına varıldı. (Barış Yurduseven / TRT SPOR)

nerazzuri
01.Haziran.2014, 19:55
yahu ne goygoy yaptınız. :) 10 dakikalık iş caner'in sözleşme yenilemesi. o kadar açıklamadan sonra gideceğini mi düşünüyorsunuz?

ReaList
01.Haziran.2014, 21:20
Yahu Serkan Abdullah Kiğılı + Aziz Başqan karışımı bir yorum oldu :D Biz ne 10 dakikalar ne 48 saatte biten transferler ne sözler duyduk. Ama en klasik olanını ben söyleyeyim. Velev ki Caner'le anlaşamadılar ve Caner ayrıldı. İlk duyacağımız "Fenerbahçe menfaatleri & Kimse Fenerbahçe'den büyük değildir" 15 seneyi aştı sizler de alışın artık şu yönetime (:

TeNaciOUS MidFieLdeR
02.Haziran.2014, 02:45
besiktas vazgecerse gokhan tore ihtimali var midir fenerbahce icin acep. faydali olur kanaatindeyim. tabi besiktas devredeyken pek hos olmaz, vazgecerlerse 6-7 demeden almak lazim. hatta stoch takasta kullanilabilir belki.

E.Cartman
02.Haziran.2014, 03:03
Caner'i bize de olur valla. Hem bek hem kanat oynar. Telles'le aralarında anlaşırlar :D

TeNaciOUS MidFieLdeR
02.Haziran.2014, 03:04
yalniz herkes ezeli rakiplerinin oyuncularina sulanmaya basladi, hayra alamet degil :n:
vermiyoz caneri, umutlanmayin hic :D

E.Cartman
02.Haziran.2014, 03:07
Caner bizim olacak, binicez üstüne vurucaz kırbacı vurucaz kırbacı :icon_twisted:

nerazzuri
02.Haziran.2014, 03:41
besiktas vazgecerse gokhan tore ihtimali var midir fenerbahce icin acep. faydali olur kanaatindeyim. tabi besiktas devredeyken pek hos olmaz, vazgecerlerse 6-7 demeden almak lazim. hatta stoch takasta kullanilabilir belki.

şu an ki sistem devam ederse, gökhan töre olmaz gibi bence.

hem kuyt'ı kesmez, hem sistemi değiştirmez. ne bileyim olmaz gibi. :D

SAİT71
02.Haziran.2014, 03:45
Aslında Gökhan hem yerli, hem de turuncu çok değişik bir hava katar takıma :n:

Kaka Leite
02.Haziran.2014, 03:45
Kadlec denilen Ptt 1. Lig oyuncusuna yıllık 2.1 milyon garanti para ver, Krasiç denen futbol emeklisini kiralamana rağmen maaşını öde, Caner'e 100-200 bin € vermemek için takımdan ayrılma noktasına getir. Sanırsın muhteşem ekonomik politikaları var, diretiyolar. Abuk subuk adamlara çuvalla maaş ver, havadan bonservis ver, hakkedeni göz ardı et. Yönetim ateşle oynamayı çok seviyor.

3 Milyon üstü istediğini duydum.

600 Bin €'ya oynayan adam bir anda bu kadar sıçrarsa ben olsam bende bir dur derim. Sen en kral sezonunda 600 Bin alıyordun şimdi istediğin paraya bak.

Hak etti mi?
Bu sezon yaptığı istatistikler ile hak etti ama devamı gelecek mi orası muamma. 3 Milyon € çok para eğer Caner söylediği kadar seviyorsa Fenerbahçe'yi zaten uzlaşılır.

Sırf iyi oynadı diye adama kulüp anahtarı vermekte doğru olmaz.

europeanconquer
02.Haziran.2014, 03:47
Vermiyoruz derken ? Caner şu an kimsenin malı değil. :n:

eng1n
02.Haziran.2014, 03:51
Gökhan Töre Stoch'un sol ayaklı ve daha kötü şut atanı ayrıca geçen sezon oynadığımız sisteme de uygun bir futbolcu değil.

ReaList
02.Haziran.2014, 10:08
Cenker, Holmen İ.B.B'deyken 300 bin alıyordu. Fenere geldi, primlerle beraber 1.3 m € almaya başladı. Aldığının 4 katından fazlası, Hem de oynamadan havada para. Elin yabancısına para verirken saçacaksın Türk oyunculara cepte akrep yapacaksın, olmaz. Biz görüyorsak onlar da bu adaletsizliği görüyor.

attirson
02.Haziran.2014, 11:53
Cenker, Holmen İ.B.B'deyken 300 bin alıyordu. Fenere geldi, primlerle beraber 1.3 m € almaya başladı. Aldığının 4 katından fazlası, Hem de oynamadan havada para. Elin yabancısına para verirken saçacaksın Türk oyunculara cepte akrep yapacaksın, olmaz. Biz görüyorsak onlar da bu adaletsizliği görüyor.

Katılıyorum.Fenerbahce'yi seviyorsa problem etmez gibi söylemler yanlıs.Eger digerlerine bu kadar yüksek verip Caner nasıl olsa Fenerli diye istismar ediyorlarsa orda da Caner dur der.

caner485
02.Haziran.2014, 12:25
Diego için 3,5 mil € rakamları konuşuluyor. Burak ve selçuk ise 2,7 mil € kazanırken Caner'in en azından bu 2 yerli ismi örnek göstererek bu paraları istemesi gösterdiği form ile çok normal.

E.Cartman
02.Haziran.2014, 13:52
3 Milyon üstü istediğini duydum.

600 Bin €'ya oynayan adam bir anda bu kadar sıçrarsa ben olsam bende bir dur derim. Sen en kral sezonunda 600 Bin alıyordun şimdi istediğin paraya bak.

Hak etti mi?
Bu sezon yaptığı istatistikler ile hak etti ama devamı gelecek mi orası muamma. 3 Milyon € çok para eğer Caner söylediği kadar seviyorsa Fenerbahçe'yi zaten uzlaşılır.

Sırf iyi oynadı diye adama kulüp anahtarı vermekte doğru olmaz.

Şimdi sen en kral sezonunda 600 bin alıyordun diye bir olay yok. O önceki sezonlardaki performansına göre verilen bir paraydı ayrıca sezon başlarken Caner 3. tercihti. Böyle bir mantık olmaz. Hee 3M+ bir para çok ama yerli piyasasına baktığımızda 2M+ bir parayı rahatlıkla hak ediyor Caner.

TeNaciOUS MidFieLdeR
02.Haziran.2014, 15:01
Bjk gs fb tüm sohbet forumlarının konusu caner :n:

Caner fenerde kalacak, aksi durumda yurt dışı yapar bence. Başka bir seçenek düşünmüyorum caner için.

davidvilla
02.Haziran.2014, 15:07
Caner caner caner iste meydan hey :)

europeanconquer
02.Haziran.2014, 15:10
Bjk gs fb tüm sohbet forumlarının konusu caner :n:

Caner fenerde kalacak, aksi durumda yurt dışı yapar bence. Başka bir seçenek düşünmüyorum caner için.

Büyük ihtimal öyle olacak tabi abi :n: Ancak baktığımız zaman hem Aziz Yıldırım hem de Caner pek ne yapacağı belli olmayan kişiler o yüzden bekleyelim görelim :icon_cool:

Önder HOCA
02.Haziran.2014, 21:47
Gökhan Gönül yıllardır iyi top oynuyor ama Caner'in talep ettiği kadar almıyor. Caner 1 sezon iyi oynadı diye 3 milyon alacaksa GG 5 milyon almalı. Ayrıca Caner'in bu performansını bir daha zor görürüz. Eğer Gökhan Gönül ile yakın bir sözleşmeyi kabul ederse eyvallah ama gidip daha fazlasını isterse ben sorun görmüyorum. Yabancılara fazla veriyoruz diye yerlilere de fazla vereceksek bu kulüp 5 yıla kalmaz batar. Senede 3 maç oynayan adam bile 1 milyondan fazla para kazanıyor, bir de bu yöneticiler iş adamı olacak. Kendi firmalarında işçilere verdikleri 300 liranın hesabını yaparlar, para kulüplerin olunca milyon Euroları umursamazlar.

aksine eğer kalırsa bence performansı dahada artacak o teknik kapasite ve beceri canerde fazlasıyla var ama gökhanda yoktu gökhan sadece bindirme yapıyordu ilk sezonlar, teknikten eser yoktu dolayısıyla savunması daha kolay ama canerde bu durum öyle değil.üstüne birde savunma yönünü geliştirirse mükemmel olur

Homer J.S
02.Haziran.2014, 21:59
Kendi firmalarında işçilere verdikleri 300 liranın hesabını yaparlar, para kulüplerin olunca milyon Euroları umursamazlar.

This is called as "VAHŞİ KAPİTALİZM" :)

himone
02.Haziran.2014, 22:14
Gökhan Gönül yıllardır iyi top oynuyor ama Caner'in talep ettiği kadar almıyor. Caner 1 sezon iyi oynadı diye 3 milyon alacaksa GG 5 milyon almalı. Ayrıca Caner'in bu performansını bir daha zor görürüz. Eğer Gökhan Gönül ile yakın bir sözleşmeyi kabul ederse eyvallah ama gidip daha fazlasını isterse ben sorun görmüyorum. Yabancılara fazla veriyoruz diye yerlilere de fazla vereceksek bu kulüp 5 yıla kalmaz batar. Senede 3 maç oynayan adam bile 1 milyondan fazla para kazanıyor, bir de bu yöneticiler iş adamı olacak. Kendi firmalarında işçilere verdikleri 300 liranın hesabını yaparlar, para kulüplerin olunca milyon Euroları umursamazlar.

davidvilla
02.Haziran.2014, 22:22
Kendi firmalarında işçilere verdikleri 300 liranın hesabını yaparlar, para kulüplerin olunca milyon Euroları umursamazlar.

Surada harika bir konuya parmak bastin.
Bizim klupler sahipsiz gercekten sahibi yok. Dernek olduğu icin boyle. Fenerbahce aziz Yıldırım'ın olsa mesela kendi sirketi olsa yuzde yuz cok farkli davranacaktir. Aynısı tum klupler icin gecerli.
Avrupa'da da bunun ornekleri var iyi örneği de var kotu ornegi de.

SAİT71
02.Haziran.2014, 22:38
Aslında kulüplerin şahıslaştırılmasına karşıyım ancak böyle dernek oldu mu da afedersiniz mali anlamda girenin çıkanın haddi hesabı yok. Ne harcamalar belli ne kime borç olduğu belli satılsın zengin iş adamlarına rahatlasın kulüpler.

SAİT71
04.Haziran.2014, 15:29
Galatasaray'ın Burak Yılmaz ve Selçuk İnan'la yaptığı sözleşmeler Caner Erkin görüşmelerinde gündeme geldi. Fenerbahçe yönetimi, yıllık 3.5 milyon Euro'dan imza atan Burak ve Selçuk'un sözleşmeleri kendilerine örnek olarak gösterildiğinde, iki kulüp arasındaki dengelerin farklı olduğunu belirtti. (Sabah)

SAİT71
04.Haziran.2014, 16:09
Yalnız Galatasarayla biz bir değiliz. Galatasaray Burak'a 3.5 verdi diye bizde verecek değiliz. Başka bir kulübü örnek göstererek bu maaşı talep edemez. Ancak kendi takımımızdan bir oyuncuyu örnek gösterebilir. Ben Gökhan ile bir tutulmasından yanayım. Onun maaşı ile eşit seviyeye getirilmeli. Yok diyosada gitsin Galatasaray'da oynasın. Vazgeçilmez değil kendileri. Daha düne kadar Galatasaray'ın kovduğu kimsenin beğenmediği bir topçuydu bunuda unutmasın. Kendisine gereğinden fazla şans verilmese belki kendini bile gösteremeyecekti.

Leonadias
04.Haziran.2014, 17:15
Caner'in bu kadar süredir sözleşme yenileme konusunda bir adım atmaması büyük ihtimal alacağı para konusunda büyük artış istiyor ki yoksa GS gidecek bir oyuncu değil bence gitmez yani.
Avrupa'dan da 2 üstü maaş alamaz öyle kolay kolay

Homer J.S
04.Haziran.2014, 17:28
Her yıl vergi ödemek yerine 1-2 tane world class adam alalım. Caner de ne istiyorsa verelim artık, gelecek sene ödeyeceğimiz vergiden keseriz.

Bu devlete vergi vermediğimiz için çok mutluyum, tavsiye ediyorum Aziz Başkana da, siz de vermeyin :)

himone
04.Haziran.2014, 20:02
Bu devlete vergi vermediğimiz için çok mutluyum, tavsiye ediyorum Aziz Başkana da, siz de vermeyin :)

Hangi devlete verirsin peki, bu düşünceyle 2 arpa boyu yol alınmaz. Vergi kaçırmak en büyük suçtur bence ülkede bulunan milyonlarca insanın hakkı yeniyor. Vergisini ödemeyen adamın hiçbir şey talep etme hakkı da yoktur.

Banega
04.Haziran.2014, 20:14
Kuban Krasnodar Webo'ya 3.5 Milyon Euro Teklif Etmiş.

http://www.transfermarkt.com.tr/kuban-krasnodar-pierre-webo-icin-3-5-milyon-euro-onerdi/view/news/161828

Homer J.S
04.Haziran.2014, 20:23
Hangi devlete verirsin peki, bu düşünceyle 2 arpa boyu yol alınmaz. Vergi kaçırmak en büyük suçtur bence ülkede bulunan milyonlarca insanın hakkı yeniyor. Vergisini ödemeyen adamın hiçbir şey talep etme hakkı da yoktur.

Vergi kaçırmak en büyük suç değil artık. İnsanları öldürüyorlar, devletin başındaki parayı sayıyla değil kiloyla götürüyor, diktatörün biri tarafından yönetiliyoruz. Şahsen vergi kaçırmıyorum ama devlete ödediğim her bir kuruşu haram ederek veriyorum, umrumda değil zaten taleplerimiz yerine getirilmiyor, talebimizi sokakta dövüşerek almaya çalışıyoruz artık.

SAİT71
04.Haziran.2014, 23:37
Bursaspor sürpriz bir transfere imza atmak üzere... F.Bahçe'nin gözden çıkardığı Brezilyalı Cristian Baroni'nin, menajerler tarafından Bursa'ya önerildiği ve yeni hoca Şenol Güneş'in orta sahaya dinamizm katması açısından Baroni'ye olumlu baktığı ifade edildi. Bursa yönetimi şimdi oyuncunun son kararını bekliyor.

GÜLSELAM GÖZDESİ
Yeşil-beyazlı kulüpte bir diğer transfer atağı ise Ceyhun Gülselam olarak dikkat çekiyor. G.Saray'ın sözleşmesini uzatmadığı Ceyhun'u çok isteyen teknik patron Şenol Güneş, genç oyuncuyu joker olarak oynatmayı planlıyor. Ceyhun da, Güneş nedeniyle Bursa'ya sıcak.

Fotomaç :D

TeNaciOUS MidFieLdeR
05.Haziran.2014, 00:03
Kuban Krasnodar Webo'ya 3.5 Milyon Euro Teklif Etmiş.

http://www.transfermarkt.com.tr/kuban-krasnodar-pierre-webo-icin-3-5-milyon-euro-onerdi/view/news/161828

dunya kupasinda parlamadan once ucuza kapatmak niyetindeler galiba weboyu :n:

Kaka Leite
05.Haziran.2014, 03:52
https://vine.co/v/hLAn7bduIrv

Çok iyi oldu almamız çoook. :icon_cool:

royka
05.Haziran.2014, 14:42
kaynaksız veya belgesiz haber yapmak en kolay iştir Türkiye'de. Kimin ne kadar borcu gelir vs var ben KAP'a yapılan bağımsız denetçi tarafından değerlendirilen raporlara bakarım. Nitekim o rapor her şeyi söylüyor zaten. Biraz muhasebe, ifrs bilen az çok ne anlatmak istediğini anlar bu mali raporların. Burada da 4 büyüklerin kısaca bir analizi yapılmış vergi, stopaj ve sgk prim hakkında

http://futbolvepara.blogspot.com.tr/2014/06/sportif-sirketlerin-devlete-ne-kadar.html

Ayrıca borsada işlem gören tüm firmaların mali tablolarına buradan ulaşabilirsiniz;

http://www.kap.gov.tr/sirketler/islem-goren-sirketler/tum-sirketler.aspx

TeNaciOUS MidFieLdeR
05.Haziran.2014, 17:58
Romanın ilgilenmesi de ayrı bir şans bence. Malum, roma yapılanma surecinde ve iyi bir kadro kuruyor. Salih de bunun bir parçası olursa kariyeri çok iyi yerlere ulaşır.

LaigLeNoiR
05.Haziran.2014, 20:29
Caner'le prensipte anlaşılmış tekrardan.

MeMo
05.Haziran.2014, 20:36
Caner kalıyormuş. Bu gereksiz geyik de son buldu. Kadrolara başka sol bek yazılsın.

TeNaciOUS MidFieLdeR
05.Haziran.2014, 20:55
sozlesme sonrasi performansini merak ediyorum canerin, umarim gevseme yasanmaz. son donem milli takim dahil cok ustune koyarak geldi. hakan unsaldan sonra en cok hatirlanan sol beklerden biri olabilir.

anil luque
05.Haziran.2014, 20:57
Galatasaray'ın kaçırdığı veya kaçırmadığı vergiler neden "Fenerbahçe Transfer Haberleri" nde konuşuluyor arkadaşlar ?

europeanconquer
05.Haziran.2014, 21:00
Galatasaray'ın kaçırdığı veya kaçırmadığı vergiler neden "Fenerbahçe Transfer Haberleri" nde konuşuluyor arkadaşlar ?

Geçmiş mesajlara bakarak anlayabilirsin Anıl abi :D

uAburak89
05.Haziran.2014, 21:00

http://forum.turksportal.net/vb/showpost.php?p=2652181&postcount=25869

Bu mesaj yüzünden.

Bu arada Caner 1.8 milyon euro alacakmış, maç başı 20 bin, sözleşme parası olarak da 800 bin euro.

http://www.3puan.com/content?id=2924

anil luque
05.Haziran.2014, 21:04
İlgili mesajları Galatasaray Sohbet Alanı'na taşıdım. Oradan devam ederseniz sevinirim. Konu Mami'nin yazdığı World Class oyuncu alma meselesinden çıktı çünkü.

TeNaciOUS MidFieLdeR
05.Haziran.2014, 21:44
yillik ucret iki taraf icin de makul bence. ekstralarla birlikte 2,5M avro civari almis olacak caner.

Cengo
05.Haziran.2014, 21:52
yillik ucret iki taraf icin de makul bence. ekstralarla birlikte 2,5M avro civari almis olacak caner.

İstediği paraya gelmişiz demek ki ama bunun ekstralar ile olması güzel. Paranın tamamını alabilmek için yine çaba sarfedecek. Hiç bir oyuncuya tamamını doğrudan vermemek lazım aslında. Bu performansını sürdürdüğü sürece parayı sonuna kadar hakediyor.

himone
05.Haziran.2014, 22:17
Diego'dan daha önemli bir transfer. Para konusunda da Gökhan'dan fazla alması büyük haksızlık olurdu. Bundan sonra yedeklere yönelik 1-2 tane transfer yapılıp sezon kapatılır. Artık önemli olan gidecek oyuncular, bu sene bonservise para vermek yerine elimizdeki çöpleri göndermek için para harcarız maalesef.

CocukMenajer
05.Haziran.2014, 23:04
Sağ bek alınmalı Gökhan sakatlandığında Topuz-Bekir bunlarla olmuyor.

SAİT71
05.Haziran.2014, 23:10
İşte olay budur. Ne öyle başkası 3.5 alıyor bende isterim haberleri falan. Bizim takımımızda kıstas alınacak tek adam G.Gönül'dür. Kaldıki Gökhan yıllardır bu takımda belli bir seviyede performans gösterdiği için o parayı alıyor. Caner'de maaş zammını hakketmişti. Ben yine bu tür 1 yılda gösterilen performansa göre aşırı verilen zamlara karşıyım ancak elimiz bağlı bir şey yapamıyoruz işte.

attirson
05.Haziran.2014, 23:44
Caner'i cok iyi kapatmıslar valla helal olsun. :D Aziz Basgan devreye girice isi bitirdi.

attirson
07.Haziran.2014, 13:53
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Diego Ribas dışında transfer yapmayacaklarını söyledi.

Lig Tv

ReaList
07.Haziran.2014, 20:50
Stoch + Diego yabancı transferi olarak kâfi aslında. Sorun yerli Santraforda. Devre arası Afrika Uluslar başlıyor. 3 forvet de kupada. Ee Volkan mı forvet oynayacak? Bu 3 siyahi forvetin olmadığı dönemde nasıl bocaladığımızı gördük. Bir daha aynı duruma düşmek için illa içine düşmemize gerek kalmasın.

europeanconquer
07.Haziran.2014, 20:51
Benim bildiğim Afrika Uluslar Kupası 2013'ten sonra yazları yapılacaktı ?

Edit:

Tamam yapılmayacakmış :D

SAİT71
07.Haziran.2014, 21:56
Stoch'da kalacaksa bence de yeni adama gerek yok bu sezon için.

himone
07.Haziran.2014, 22:21
Bakmayın öyle dediğine Aziz'in, yine dayanamaz Ağustos'ta 10 milyon Euro'ya bir adam alır.

En önemli konu gidecekler Krasic, Holmen, Baroni ve Yobo kesin gidecek adamlar. Bunların dışında Webo, Stoch, Kadlec, Meireles dörtlüsünden de birisinin gitmesi gerek. En mantıklısı Kadlec ama aldığı parayı verecek kulüp olmadığı için bana kabak Stoch'un başına patlar gibi geliyor. Kadromuzda satılabilir 2-3 oyuncudan birisi olduğu için mecburen gönderilecek gibi bir his var içimde.

SAİT71
08.Haziran.2014, 04:04
Aslında Spartak Moskova'daki Serdar Taşçı'yı alsak süper olur. O zaman transfere gerek yok deriz. Bence hiç zor bir transfer değil.

ardaskoc
08.Haziran.2014, 15:35
Aslında Spartak Moskova'daki Serdar Taşçı'yı alsak süper olur. O zaman transfere gerek yok deriz. Bence hiç zor bir transfer değil.

Katılıyorum. Egemen yerine birini almalıyız bence bu sezon. Egemen gayet iyiydi fakat yaşı oldukça ilerledi. Serdar bizi en az 5-6 yıl idare eder.

sui generis
08.Haziran.2014, 16:01
Stopere gerek yok. Egemen-Bekir yeterli o mevki için. Bana kalsa Alves'i yollayıp daha sağlam bir yabancı stoper alırım. Pozisyon alması çok sıkıntılı Alves'in.

SAİT71
08.Haziran.2014, 16:25
Bence Alves'in yerine Serdar Taşçı alınsın ne gerek var yabancı stopere?

ForsakeN
10.Haziran.2014, 16:32
Diego nerde kaldi yahu :(

Banega
10.Haziran.2014, 16:35
La Gazzetta Della Sport'a göre iş bitmiş.

http://www.transfermarkt.com.tr/salih-ucan-roma-yolcusu/view/news/162349

SAİT71
10.Haziran.2014, 17:19
Ersun Yanal'dan Stoch'a bir şans daha

Yabancı kontenjanı nedeniyle geçtiğimiz sezon PAOK'a kiralanan Miroslav Stoch, 2014-15 öncesi Fenerbahçe ile çalışmalara başlayacak.Teknik Direktör Ersun Yanal, Stoch'u bu sezon başında da görmeyi ve 5+3 sistemi nedeniyle en doğru kararı vermeyi planlıyor.Sarı-Lacivertli Kulüp ile 2016 yılına kadar sözleşmesi bulunan Slovak futbolcu bu şansı iyi kullanmak ve gelecek sezonu Fenerbahçe’de geçirmek istiyor.Stoch, yeni sezonda 20. şampiyonluğun hedeflendiği sarı-lacivertli camiada, buna katkı sağlamak ve 4. yıldızı takarak efsaneler arasına adını yazdırmak hedefinde.

http://www.transfermarkt.com.tr/ersun-yanaldan-stocha-bir-%C5%9Fans-daha/view/news/162350

TeNaciOUS MidFieLdeR
10.Haziran.2014, 17:24
Diego nerde kaldi yahu :(

Transfer sezonu açıldı ama diegonun sözleşmesi 1 temmuzda bitiyor olabilir, o yüzden kontratının sona ermesini bekliyor olabilirler.

SAİT71
10.Haziran.2014, 17:28
Bu ayın 30'unda bitiyor sözleşmesi.

mwaru
10.Haziran.2014, 21:24
Emenike'yi gönderip Mandzukic'i alsak ya.

europeanconquer
10.Haziran.2014, 21:30
Sözleşme imzalanabiliyor hocam,illa sözleşmesinin bitmesini beklemeye gerek yok.Tatilde olduğu için imzalanmıyor sözleşme.Cenk Tosun mesela çoktan imzaladı sözleşmeyi,tabi sözleşmesi bitmeden antrenmana,maça falan çıkamaz orası ayrı.

sarianet
10.Haziran.2014, 22:43
eskiden fb ile ilgili uçuk palavralar olurdu bu sezon o tip haberlere yalan da olsa rastlamadık enteresan :D

himone
10.Haziran.2014, 23:02
Büyük ihtimalle Diego ile sözleşme imzalanamamasının sebebi takımda 12 tane sözleşmeli yabancı olması. Takımdan en az 5 tane adam gönderilmeli. Ben açıkçası Diego falan değil Salih'in durumunu merak ediyorum, keşke satsak ve Avrupa'ya gidip kendini geliştirse.

eskiden fb ile ilgili uçuk palavralar olurdu bu sezon o tip haberlere yalan da olsa rastlamadık enteresan :D

Fenerbahçe'nin yerini Galatasaray aldı artık.

erdem344
11.Haziran.2014, 03:59
diego da fazla bence bu takıma

topal - raul - alper yeter bize

alacaksan da al bi tane tempolu sağ açık yeter

di canio
11.Haziran.2014, 04:50
Bu sezon yabancı transferi istemiyorum ben. Diego'yu uzun zamandır isterim Fenerbahçe'ye ama o da dahil buna. Önümüzdeki sezon sadece Türkiye'de oynayacakken alacağın yabancıyı sadece ekstra parayla ikna edersin. Bir sonraki sezon ŞL'ye katıl, hem gelebilecek iyi oyuncu sayısı artar hem de ikna için belki de paradan daha önemli bir neden sun. Bu sezon sadece eksik bölgelere genç yerli transferi istiyorum.

Banega
13.Haziran.2014, 19:15
Fenerbahçe'nin yüksek bonserviste diretmesi üzerinde Roma Salih'ten vazgeçmiş ve yerine Daniel De Silva'yı almış.

http://www.transfermarkt.com.tr/roma-salihin-yerine-daniel-de-silvayı-transfer-ettiler/view/news/162762

SAİT71
13.Haziran.2014, 23:38
Aziz Yıldırım oyuncunun geleceğini kapattı. %50 nedir yahu miillet keriz mi arkadaş. Neyse inşallah bizde bu sezon daha fazla forma şansı bulur. İçimden bir ses şu Diego transferi olmasın onun yerine bir kanat gelsin Diego'nun da pozisyonuna salih kaydırılsın diyor, madem gitmemiş :)

TeNaciOUS MidFieLdeR
14.Haziran.2014, 00:26
keske ama salih bu sezon rotasyon oyuncusu olmanin otesine gecemedi. bu biraz da onun elinde. kimbilir belki diegoyu bile keser bu sene :p

SAİT71
14.Haziran.2014, 00:38
bence hocanında payı var ancak her hafta oynuyormuşçasına hazır tutmalı kendini

di canio
14.Haziran.2014, 00:59
Bence Salih iyicene bir dinlensin tatilde. Sezon öncesi kampında güzel bir şekilde hazırlanır yeni sezona. Yeni sezonda da başarılı olur. Geçtiğimiz sezon yoğun geçen bir Fenerbahçe sezonunun ardından yazın da milli takımlar ile turnuvalarda geçti. Kolay değil bu yoğunluk.

TeNaciOUS MidFieLdeR
14.Haziran.2014, 01:00
bu sene patlamayi yapmasi gerekirdi salihin. caylak yili onceki yiliydi. ama bekleneni veremedi. u20 dunya kupasi dahil hayal kirikligiydi salih icin. hocadan cok kendisinden kaynakli bence durum. en yakindan goren ve izleyen ersun hocaydi onu, guven verse neden faydalanmasin. yaz kampini iyi gecirirse bu yil onun yili olabilir. benim beklentim oyle. fizik olarak hala guclenemedi. gerci henuz 20 oldu. umarim 30 yasinda da hala genc salih diye beklemeyiz :n:

himone
14.Haziran.2014, 01:00
Vallaha Salih'e geçmiş olsun, Aziz Yıldırım da... Neyse artık.

Salih kesinlikle takımdan ayrılmayı talep etmeli kiralık falan fark etmez, resmen çocuğun geleceğini mahvettik.

Facx
14.Haziran.2014, 01:03
Bence Salih in oynamasından hiç medet ummayın daha diego gelicek o kadar para verip aldığınız alper bile ortasahada as sayılabilcek adamlarda son alternatif olarak kullanılıyo

Kryptonite
14.Haziran.2014, 02:00
Baroni yolcu ve dünya kupasında iyi performans gösterir iyi fiyat verilirse Raul da gönderileceği konuşuluyor eğer öyle olursa Salih forma şansı bulur.Tam tersi durum yaşanırsa hem çocuğu harcadık hem en az 10 milyon euro kar gitti.

mwaru
14.Haziran.2014, 02:10
Hollandalı Lens'i alalım tam istediğim tipte bir kanat oyuncusu. Hızlı adam geçiyor daha ne olsun. Bugün Van Gaal oynatmaz diye düşünüyordum. Fark açılınca girdi, iyi de oynadı hemen farkını gösterdi.

TeNaciOUS MidFieLdeR
14.Haziran.2014, 02:21
hem hizli hem de cok guclu bir adam, yere yikilmiyor. bir yanda emenike bir yanda lens dusunemiyorum. bi de bunlarin onune pas atacak bir diego. durdurulamaz bir hucum hatti olur.

mwaru
14.Haziran.2014, 02:26
hem hizli hem de cok guclu bir adam, yere yikilmiyor. bir yanda emenike bir yanda lens dusunemiyorum. bi de bunlarin onune pas atacak bir diego. durdurulamaz bir hucum hatti olur.

Dinamo Kiev'e transfer olmuş galiba. http://www.transfermarkt.com.tr/jeremain-lens/profil/spieler/38497 Ben hala Psv'de oynuyor diye biliyordum 9'dan aşağı bıraksalar çok iyi olur.

TeNaciOUS MidFieLdeR
14.Haziran.2014, 02:30
lens ayrica gercek bir sol acik, gole donuk. aslinda tam sistemize uygun birisi. ancak su asamada imkansiz bir transfer. tabi ukraynanin mevcut karisik durumu onun transferini mumkun kilabilir ama baska talipleri de cikar mutlaka. cok pahaliya patlar bence.

SAİT71
14.Haziran.2014, 03:35
Yahu bizde öyle transfer yapacak adam nerde. Gör bak o adam çok iyi bir takıma gider ileride. Bizimkiler döner dolaşır yine yaşlı bir adam alırlar. Türkiye'deki takımlar genelde böyle. Patlama yapacak adamları almazlar. Tv'den bile farkını belli ediyor iyi oyuncular. Oturup bu tür turnuvaları takip etseler 2-3 adam bulurlar.

O siyahi oyuncu harbi çok iyi yardırıyor. Bizim sola geçse düşünemiyorum.

byariff
14.Haziran.2014, 03:38
Diego transferi noldu yattimi arkadaslar ? yada 1 temmuzu bekliyorlar diye okumustum galiba 1 temmuzdan sonra kontrati bitiyormus

mwaru
14.Haziran.2014, 03:43
Lens o kadar genc degil yalniz 27 yasinda sanirim.

Sekopej
15.Haziran.2014, 14:56
Diego imza atmaya gelecek, tatilde. Ersul Yanal da belirtmişti zaten, aldık sıkıntı yok diye, başka transfer olmayacak.

Alves
Yobo
Kadlec
Cristian
Meireles
Holmen
Krasic
Stoch
Emenike
Sow
Kuyt
Webo

Cristian-Yobo-Holmen-Krasic takımdan kesin gönderilecek oyuncular. Kiralık ya da bonservisiyle olur bilmiyorum ama seneye takımda olmayacaklardır. 8 oyuncu kalıyor geriye, Alves-Emenike-Meireles-Sow-Kuyt-Webo takımda tutulacaktır. (Emenike ve Meireles ultra performans gösterir, yüksek bedelle teklif alırsa belki gönderilebilir ama düşük ihtimal)

Geriye Kadlec-Stoch kalıyor, bir de Diego. Hasan Ali'nin durumu, sezona hazırlığı önemli (en son ameliyat olmuştu), Serdar Kesimal'ın kampa davet edilme durumu varmış, buna bağlı olarak Kadlec de gönderilmek istenebilir. (Tabi yüksek maaşı sebebiyle gitmek istemeyebilir ama Almanya'da her türlü alıcısı çıkar) Stoch illa ki kampta olacaktır.

Bir diğer sıkıntı Afrika Kupası, yerli forvet transferi şart. Ama alt yapıdan oyuncu da çıkarabilir deniyor alternatif forvet için Ersun Yanal'ın.

Bence bekliyor yönetim, Sow da dahil, teklif gelebilecek yabancılar olursa, ona göre gidecek kalacaklar belirlenecek. Hiç kimse teklif almazsa;

Alves
Meireles
Diego
Stoch
Emenike
Sow
Kuyt
Webo

şeklinde yabancılarımız olur önümüzdeki sezon.

SAİT71
15.Haziran.2014, 15:28
arkadaş şu forvetlerin hepsini niye afrikadan alıyoruz ya

anil luque
15.Haziran.2014, 15:42
Ligimizde başka tipte forvet iş yapmıyor Sait , defanslar kasaptan hallice oldukları için.

Önder HOCA
15.Haziran.2014, 15:56
arkadaş şu forvetlerin hepsini niye afrikadan alıyoruz ya

zenciler :icon_razz:

Hsyn53Yvz
22.Haziran.2014, 11:53
Baroni ve Holmen'i Bursaspor'dan Ozan Tufan'ı almak için takasta kullanacakmışız. Umarım doğrudur. Gökhan'a alternatif olabilecek iki oyuncu da Bursa'da zaten; Şener ve Ozan.

Kryptonite
22.Haziran.2014, 13:46
Ozan değilde Şeneri alabilsek keşke.Şener Gökhanı bile kesebilecek kadar potansiyelli bana göre.

erdem344
22.Haziran.2014, 13:48
Stoch geri dönsün de gerisi fasa fiso

byariff
22.Haziran.2014, 20:22
Salihi almis roma 11m euroya italyan basini diyor

nerazzuri
22.Haziran.2014, 20:39
alves-kuyt-meireles-diego-emenike sahada ki 5'li olur. stoch-sow-webo +3 olur.

yabancı transferi beklemiyorum.

bunları yazmam buna katıldığım anlama gelmiyor. sow ve webo'nun +3 olması fazlaca lüks. ikisinden biri satılabilir. özellikle sow para ediyorken. şahsi düşüncem.

sow yerine kuyt'ı kenarda rahatsız edebilecek bir sağ açık alınması bana mantıklı geliyor. (kevin kampl)

bir de yerli forvet.

TeNaciOUS MidFieLdeR
22.Haziran.2014, 21:07
emrah bassan haberleri de var, ileri 3lude alternatif olabilecek potansiyeli yuksek iyi bir forvet. umarim aliriz. ozani da milli takimda cok begendim, mumkunse sartlar zorlanmali. takimi genclestirme adina guzel hamleler olur emrah ve ozan.

5 yabancili sistemde ben de cok merak ediyorum sahada kimlerin olacagini. zor olcak secim yapmak. sow ve emenike bence vazgecilmez duruyor su durumda. ben 2 forvet arti gelirse diego olur diye dusunuyorum ileri 3lude. meireles ve alvesle de 5li tamamlanir. kuyt ve webo rotasyonda kalir.

SAİT71
22.Haziran.2014, 21:10
Salih 2+2 m € bedel ile 2 yıllığına kiralanacakmış. Satın alma opsiyonu da 11 m € olacakmış. Sitelerde öyle bir haber var.

himone
22.Haziran.2014, 22:50
Sow yedek falan beklemez, yıkarlar o stadı!
ilk 11 Alves, Diego, Kuyt, Sow Emenike olur. Meireles, Kadlec, Webo yedek olur. Maalesef Stoch'un takımda kalacağına inanmıyorum. Büyük ihtimalle diğer yabancılar satılamadığı için Stoch gidecektir. Webo veya Kadlec gitmeden Stoch'un takımda kalması çok zor.

Gökhan'ın yedeği olarak bence Şener daha iyi olur, Ozan bizde şans bulamaz herkese şans verdik Ozan kaldı. Hazır adam daha iyi olur. Gençleştirmek demek sadece 20 yaş altı anlamına gelmiyor, 23-24 yaş da iyidir.

TeNaciOUS MidFieLdeR
22.Haziran.2014, 23:37
aslinda yas ortalamasi yuksek bir yabanci kadromuz var, ilk11 deki yabanci 5 cok degisir sezon icinde. kuyt disindakiler devamliligi olan oyuncular degil cunku.

@himone
ozani da alalim seneri de, olmaz mi :) ozan stoper de oynuyor. sag bekin de 3. adami olur, stoperde de rotasyonda girer, cikar. serdar kesimal olmadi, birilerini monte etmemiz lazim o bolgede. belki ankaraya kiralik verdigimiz berkaycan da yavastan dahil edilebilir kadroya.

Namzet
22.Haziran.2014, 23:56
Bence yabancı bir forvet alacağız,Webo gidici gibi

himone
23.Haziran.2014, 00:29
aslinda yas ortalamasi yuksek bir yabanci kadromuz var, ilk11 deki yabanci 5 cok degisir sezon icinde. kuyt disindakiler devamliligi olan oyuncular degil cunku.

@himone
ozani da alalim seneri de, olmaz mi :) ozan stoper de oynuyor. sag bekin de 3. adami olur, stoperde de rotasyonda girer, cikar. serdar kesimal olmadi, birilerini monte etmemiz lazim o bolgede. belki ankaraya kiralik verdigimiz berkaycan da yavastan dahil edilebilir kadroya.

Stoper olarak şans bulamaz. Takımda zaten Alves, Egemen, Bekir ve Kadlec (benim düşüncem takımda kalacak) var. Üstelik çocuğu alıp stoperde harcamanın anlamı yok, açıkçası birçok kişinin aksine ben stoperde pek de iyi görmedim Ozan'ı sağ bek performansına yazık oluyor. Ozan'a normalde karşı çıkmıyorum ama alırsak potansiyeline kesinlikle ulaşamaz, FB'den çok Ozan'ı düşünüyorum.

Ve bu sezon Afrika Kupası var onu da unutmuşum, kesinlikle Webo'nun yerine Afrikalı olmayan bir forvet alınmalı (Milli takımı bırakırsa sorun yok). Keşke Emenike'yi satıp kaliteli bir adam alabilsek ama mümkün görünmüyor.

TeNaciOUS MidFieLdeR
23.Haziran.2014, 01:01
emenikeyi niye istemiyosunuz ki? adam minimum 10 gol garanti, asisti de cabasi. weboyu gondermeliyiz oncelikli, kuyt bile gonderilebilir bence. daha genc dinamik adamlar almak lazim. rotasyonda kusmeyecek, ama potansiyeli yuksek kaliteli yabancilar. kadlec meireles kuyt webo alves baroni yobo. hepsini gondermek lazim aslinda. emenike sow diego stoch, ustune de 4 tane yabanci getir, olsun bitsin.

ayrica kesinlikle 2003 teki gibi turk milli takimin alt yas kategorisini de toparlamak lazim. icinden 3-4 tanesi tutsa yeter. korelicek diye almamak olmaz. ben oyuncu ogutucu oldugumuza inanmiyorum. olay oyuncuda bitiyor. formayi kendisi alcak. sadece genc diye formayi alma luksu yok bence.

Kryptonite
23.Haziran.2014, 01:20
Stoper olarak şans bulamaz. Takımda zaten Alves, Egemen, Bekir ve Kadlec (benim düşüncem takımda kalacak) var. Üstelik çocuğu alıp stoperde harcamanın anlamı yok, açıkçası birçok kişinin aksine ben stoperde pek de iyi görmedim Ozan'ı sağ bek performansına yazık oluyor. Ozan'a normalde karşı çıkmıyorum ama alırsak potansiyeline kesinlikle ulaşamaz, FB'den çok Ozan'ı düşünüyorum.

Ve bu sezon Afrika Kupası var onu da unutmuşum, kesinlikle Webo'nun yerine Afrikalı olmayan bir forvet alınmalı (Milli takımı bırakırsa sorun yok). Keşke Emenike'yi satıp kaliteli bir adam alabilsek ama mümkün görünmüyor.

Ozanın gerçekten sağ bek performansına yazık oluyor.İzlediğim kadarıyla stoperde çok verimsiz.

Leonadias
23.Haziran.2014, 02:29
Ozan'ı alamazsınız onu geçinde :D
Şener'i belki bırakırız
Hem başkanınız Diego'dan başka transfer olmayacak dedi neden konuşuyorsunuz daha fazla :D

footballer33
23.Haziran.2014, 02:32
Ozan'ı alamazsınız onu geçinde :D
Şener'i belki bırakırız
Hem başkanınız Diego'dan başka transfer olmayacak dedi neden konuşuyorsunuz daha fazla :D
O, yabancı transferi içindir. Yerli 2-3 adam alırlar bence. Ozan Tufan da, Şener de kendi takımımda görmeyi isteyeceğim 2 isim. Şener'in bildiğim kadarıyla sözleşmesinde 5 milyon TL'ye serbest kalır maddesi de var. Bunu şimdiye kadar büyük bir takımın neden değerlendirmediğini anlamıyorum.

Leonadias
23.Haziran.2014, 02:59
O, yabancı transferi içindir. Yerli 2-3 adam alırlar bence. Ozan Tufan da, Şener de kendi takımımda görmeyi isteyeceğim 2 isim. Şener'in bildiğim kadarıyla sözleşmesinde 5 milyon TL'ye serbest kalır maddesi de var. Bunu şimdiye kadar büyük bir takımın neden değerlendirmediğini anlamıyorum.

Şener'i çok büyütmeyin ben size söyleyim orta yapmasını bilmeyen ve defans konusunda da çok kolay çalımlar yiyebilen biri biz takımımızın bu oyuncudan kazanılacak paranın çok değerli olduğuna inanıyoruz forumlarda çoğu taraftarımız bu yönde konuşuyor tıpkı benim gibi .
Çünkü sizler her maçını izlemiyorsunuz 90 dakika kısa özetlerde hırsından ötürü Sabri gibi çok çalışıyor gibi görünüyor ama emin olun o kadar büyütülecek biri değil

Kaka Leite
23.Haziran.2014, 03:27
Emenike'yi çok beğeniyorum ben yani takıma bakışla gitmesi gereken onlarca adam varken Emenike gibi yararlı bir adamı satmak tamamen lüks bir iş olur.

İlla ki birisi gidecekse hem performans, hem yaş olarak o Webo olur.

Namzet
23.Haziran.2014, 20:16
Salih KAP'a bildirilmiş..

erdem344
23.Haziran.2014, 20:19
Yolu açık olsun

10 - 12 arası bi fiyata verdiysek çok iyi

SAİT71
23.Haziran.2014, 20:19
“Futbolcumuz Salih Uçan’ın transferi konusunda A.S. Roma kulübü ile görüşmelere başlanmıştır.”

TeNaciOUS MidFieLdeR
23.Haziran.2014, 20:20
ne diyorsun, cok guzel haber. yuru be salih, romadaki gururumuz ol!

Suicider
23.Haziran.2014, 20:22
Gitsin şu futbol ortamından kurtarsın kendini,kafası rahat gelişsin.Umarım başarılı olur.

uAburak89
23.Haziran.2014, 20:23
2 sene kiralık, senelik 2 milyon ücret. Ayrıca 7 milyon opsiyon ile satın alma hakkı diyor İtalyanlar.

semih99999
23.Haziran.2014, 20:23
fenerbahçe ile alakası yok burda herhangi bi kulupte gelişemiyecegi çok açık gitsin romada kendini geliştirsin ülkemiz için süper bi kazanım olur

Cengo
23.Haziran.2014, 20:31
2 senelik kiralama ücreti 4.25M Euro, satın alma opsiyonu 11M Euro deniliyor.

SAİT71
23.Haziran.2014, 20:39
Başta da deniyordu zaten 2+2 + 11 Milyon euro diye. Eğer bu rakam doğruysa çok karlı olacak. Diyelim 2 yıl sonunda Roma almadı, en azından oyuncuyu iyi ücrete 2 yıl boyunca kiralamış oluruz. Döndüğünde hem genç hem de takımımız için yeterli seviyede bir oyuncu kazanmış oluruz.

GeNç KaRTaL
23.Haziran.2014, 20:49
Salih için çok iyi olur kesinlikle.Burada potansiyeline ulaşamayacağı çok açık.Öyle bir ortam yok malesef ülkemizde.

attirson
23.Haziran.2014, 20:52
Güzel bir anlasma yapmısız.Bizde zaten 2 sene yedek kulubesinde oturacaktı onun yerine para kazanacagız.

europeanconquer
23.Haziran.2014, 20:52
Aslanım Salih :n:

Yolu açık olsun.İnşallah iyi yerlere gelir.

himone
23.Haziran.2014, 20:55
Çok sevindim bu habere, umarım Salih kendisini iyi bir şekilde geliştirir.

Cengo
23.Haziran.2014, 20:56
Fenerbahçe'nin hata yapmış olduğunu düşünmüyorum. İtalya futboluna da uygun değil Salih. İspanya doğru bir lig olabilirdi. 2 senede fizik olarak gelişir İtalya'da, düzenli oynarsa futbolu da gelişir ama Roma o bedeli ödemez bence. O bedelin karşılığı olacak bir futbolu İtalya'da gösterebilmesi çok zor. 2 sene sonra geri döneceğini düşünüyorum. Üzerine sözleşme de yenilenir geri dönerse. Zaten kiralamamız gerekiyordu aslen. Win-Win olacak gibi.

SAİT71
23.Haziran.2014, 21:17
Bencede İspanya daha iyi olurdu ama İtalya'da şansı yaver giderse yeni Tootti olabilir. Ben daha çok Salih in fizik olarak gelişmesini ve defansif ozelliklerini artırmasını brkliyorum. Ofans yonunden zaten gelişmeye çok daha açık

sarianet
23.Haziran.2014, 21:31
Atm salih için en ideal takımdı bence bakalım romada neler yapacak umarım emre gibi başarılı olur ki yetenek olarak daha iyi salih

ReaList
23.Haziran.2014, 21:40
8 milyon € çok 5 milyon anca eder diyorlardı. 2 sene sonra alırsa ki alacaklardır, 16 milyon € civarı bir paraya gitmiş olacak.

William Rookwood
23.Haziran.2014, 21:46
Umaril bu transfer gerceklesir. Yoksa bu yasta yedekte curuyecek cocuk. Italya'da potansiyeline tam anlamiyla ulasacagini dusunuyorum. Yolu acik olsun.

sui generis
23.Haziran.2014, 22:08
Salih gider 2 sene oynar, kendini geliştirir. Sonra Aziz Yıldırım ikna eder onu takımda kalır :) Ohh mis gibi :D

footballer33
23.Haziran.2014, 23:05
F.Bahçe ve Salih açısından güzel bir transfer anlaşması. Salih, Roma'da şans bulup kendini geliştirirse F.Bahçe daha büyük paralara satabilir Salih'i ve Salih de daha iyi bir takıma gidebilir.

Bu transfere ben ayrıca sevindim; çünkü medyada Roma'nın Lanzini ile ilgilendiği yazılıyordu. Bu transfer sonrasında gerek kalmadı Lanzini'yi almalarına. :)

byKpln
23.Haziran.2014, 23:52
Her türlü kazandıracak bir anlaşma olmuş.Hem Türk futboluna hem Fenerbahçe'mize hem de Salih'e hayırlı olsun.

ForsakeN
24.Haziran.2014, 02:06
Anlasma belli oldu mu ki beyler? 3 yıllık, senede 1m euro da deniyor. Oyleyse bizim açımızdan pek de sevinilecek bir anlasma olmaz bence

sarianet
24.Haziran.2014, 16:40
Anlasma belli oldu mu ki beyler? 3 yıllık, senede 1m euro da deniyor. Oyleyse bizim açımızdan pek de sevinilecek bir anlasma olmaz bence

Yedek kulübesinde çürüyecek senede bi iki maça girip ztkde oynayacak salih yerine potansiyeline erişme ihtimali yüksek romada kalması hiç para vermeseler bile avantajlı
Zaten ben parasına bakmıyorum salih nasıl gelişim gösterecek o konu önemli benim gözümde umarım iyi olur onun için

TeNaciOUS MidFieLdeR
24.Haziran.2014, 17:20
salih superligde oynasa da gelisemez ki, ne zaman oyuncu yetistirdik biz. tek umudumuz potansiyeli olan topcularimizi erken yasta avrupaya gondermek. baska turlu dunya capinda oyuncumuz olmaz. salih romada oynasa da oynamasa da cok sey kazanacaktir orda. donmesini bekleyenler bosuna umitlenmesin, salih yurt disina ciktigi anda artik emekliliginde doner ancak turkiyeye.

bilmania
24.Haziran.2014, 17:24
Roma sanırım ŞL'nde olacak seneye.

Kaka Leite
24.Haziran.2014, 17:27
Yurt dışında gelişip dünyanın saygısını kazanmış bir oyuncu olduktan sonra 1 Milyon'a bile satılsa ağızımı dahi açmam.

Gönül ister ki açacak durumda olalım ama değiliz, Avrupa'ya giden oyuncu sayımız o kadar az ki ben artık gidip başarıları ile avunmaya dahi razı olmuş durumdayım bırakın parayı pulu.

Fenerbahçe'li olarak gidiyor ya o da yeter. Geriye döndüğünde büyük bir abi olarak ''vay be Salih geldi'' dedirtecek derece olur umarım.

Falcao9
24.Haziran.2014, 17:27
Salih bir sezon rezerv takım da oynuycak. Beğenilirse sonra ki sezon A takıma yükselicek. A takımda da tutunursa opsiyonu kullanılıcak.

zarateray
24.Haziran.2014, 18:24
Salih 2 yıl icinde kendini gösterirse Roma polemige girmez 11 i verir alır bence güzel bir anlasma olmus hem Roma salihi deneyecek simdiden o kadar paraları cöpe atmamıs olacak hem fenerbahce kazanacak

SAİT71
24.Haziran.2014, 22:53
Haber sitelerinde ısrarla Gökhan İnler transferi yazılıyor.

anil luque
25.Haziran.2014, 02:06
De Rossi , Strootman , Pjanic , Florenzi gibi rakipleri varken Salih'in forma şansı ne olur en fazla ?

Yanındaki isimlerden kapabildiğini kapar o sayede gelişir bence.

davidvilla
25.Haziran.2014, 12:54
De Rossi , Strootman , Pjanic , Florenzi gibi rakipleri varken Salih'in forma şansı ne olur en fazla ?

Yanındaki isimlerden kapabildiğini kapar o sayede gelişir bence.

antrenmanlarda sıkı çalışsın kesin şans bulur. roma orası. herkese eşit muamele vardır. totti hariç :)

Cengo
25.Haziran.2014, 15:06
İlk sene Roma B takımında oynayacak.

himone
25.Haziran.2014, 20:29
En azından Holmen, Cristian gibi oyuncuların arkasında beklemeyecek. Altyapı, antrenör ve veteran orta saha açısından çok iyi bir takıma gitti. Çalıştıktan sonra kendisini her türlü geliştirir. Hala transfer resmiyet kazanmadı ama biz olduğunu farz edelim.

Namzet
25.Haziran.2014, 21:08
İsterse Roma C'de oynasın :) Türkiye dışında her takım Salih'in gelişmesi için uygun

SAİT71
25.Haziran.2014, 21:40
İtalya'da Parma, Empoli tarzı takımların Salih'i kiralamak istediği yazılmış haber sitelerinde. Bence bu takımlarda oynaması gelişmesi açısından daha yararlı olacaktır.

eng1n
25.Haziran.2014, 23:20
İtalya'da Parma, Empoli tarzı takımların Salih'i kiralamak istediği yazılmış haber sitelerinde. Bence bu takımlarda oynaması gelişmesi açısından daha yararlı olacaktır.

Tabi daha anlaşma kesinlik kazanmadı ama söylenene göre biz kiralık veriyoruz zaten Roma nasıl kiralayacak ?

Falcao9
26.Haziran.2014, 00:17
Diego ile sözleşme imzalandı mı? Borsaya anlaşıldığına dair bildirim yapıldı mı?

Cengo
26.Haziran.2014, 00:43
Diego ailesi ile tatilde. Temmuz'da dönecek ve imzalayacak. Her şey hazır durumdaymış.

erdem344
26.Haziran.2014, 03:36
Diegooo vurduuuuuu golll oldu :D

Falcao9
26.Haziran.2014, 11:34
Diego ailesi ile tatilde. Temmuz'da dönecek ve imzalayacak. Her şey hazır durumdaymış.
İmza Temmuz'da atılcaksa bile borsaya bildirim yapılması gerekmez mi?

Aziz Yıldırım, Ersun Yanal ve diğer yöneticiler Diego ile anlaştıklarını duyurdu. Diego'da İnstagram'a Fenerbahçe ile ilgili resimler attı. Kamu oyuna açık bir kulübün anlaşıldığını borsaya bildirmesi gerekirdi.

SAİT71
29.Haziran.2014, 05:31
Pato haberleri geçiyor. Aslında beğendiğim bir topçuydu olabilme ihtimali var mı ki?

Leonadias
29.Haziran.2014, 05:58
Diego gelsin ben o zaman bu transfere inanıcam :icon_biggrin:

Walter Sakana
29.Haziran.2014, 05:58
Pato haberleri geçiyor. Aslında beğendiğim bir topçuydu olabilme ihtimali var mı ki?

Pato olursa çok kıskanırım, inşallah olmaz :D

Kryptonite
29.Haziran.2014, 14:50
Emenikenin Chelsea veya Tottenhama gideceği konuşuluyor.Yerinede Pato gelecekmiş.Eğer öyle olursa Pato burda rekorlar kırar.

SAİT71
29.Haziran.2014, 18:27
Eğer öyle bir şey varsa cidden çok karlı olur. Emenkiye'ni 12-13'ten aşağı bırakacağımızı sanmıyorum. Yerine Pato çok daha güzel olur. Emenike şu kalan maçta da döktürürse tamamdır :)

Corpus
29.Haziran.2014, 18:59
Şahsen Emenike' nin çok büyük bir takıma gidebileceğini düşünmüyorum. Hele hele Mourinho gibi bir adamın Emenike gibi vasat bir forvete 12-13 milyon vermesi bence ancak hayaldir.

ReaList
29.Haziran.2014, 20:01
Emenike mi vasat? Mourinho'nun futbol tarzını az bilen adama Fizik olarak güçlü, kuvvetli ve diri adamlarla sahada olmayı seven bir hoca olduğunu bilirsiniz. Aslında Emenike tam da Mourinho'nun istediği bir oyuncu. Fransa maçı bu transfer için belirleyici unsur olacaktır.

TeNaciOUS MidFieLdeR
29.Haziran.2014, 20:15
emenike bencil diye lanse edilse de asist sayisi cok iyi bi futbolcu. hedef santrafor ozelligi de var bence bu yonuyle. fizigi cok iyi, bitiriciligi de iyi denebilir. gol attirma ozelligini de sayarsak premier lig icin hayli yeterli diyebilirim. mourinho bitmis eto'o ile oynamayi dusunurken emenikeyi neden dusunmesin. bence chelsea ilgisi dogru olabilir. oyle 12-13M a da olmaz o transfer, 20Ma yakin olabilir. premier lig transfer rakamlari cok ucuk, hele de chelsea ise bu takim. bi de fransa macinda show yaparsa takipcileri artabilir. yine de satilmasindan yana olmam, iyi bir gelir getiriyor olsa da takimda kalsin isterim. bu sene kalirsa gecen sezonki rakamlarinin uzerine cikacagini dusunuyorum.

SAİT71
29.Haziran.2014, 20:53
Emenike şu Eto'dan yine iyi iş yapar. Fiziği ve oyun tarzı ile tam Premier Lig topçusu bana göre. İmkansız değil. Chelsea olmazda Tottenham olur başkası olur farkeden bir şey yok. Bence Türkiye'deki performansından daha yukarı çıkabilir. İnşallah haberler doğrudur.

Falcao9
29.Haziran.2014, 21:51
Chelsea Emenike'yi hayatta almaz. Mourinho o kadar aptallaşmadı.

Leonadias
29.Haziran.2014, 21:54
Emenike neymiş biz bilmiyormuşuz bak sen :icon_confused:

di canio
29.Haziran.2014, 22:45
Ben inanmıyorum ama eğer cidden ilgileniyorsa Chelsea, en az 25-30'a okutmamız lazım. Porto'yu zengin ettiler saçma sapan adamlar için. Biz de yiyelim Chelsea pastasından.

Kryptonite
29.Haziran.2014, 23:07
Mou'ya Records gazetesi Emenikeye ilginiz var mı diye soru sormuş cevapsız bırakmış Mou.Yorumcular da eğer ilgisi olmasa Mou yalanlardı diyor.Bence Emenike rahatlıkla PL'de oynar hatta en az 10-15 gol atar rahatlıkla.Mou'nun tam istediği tarz bir forvet.Sadece laubali top oynuyor Emenike -ki Mou o sorunu rahatlıkla çözecektir :)

Night_Mare17
30.Haziran.2014, 00:22
Chelsea Diego Costa'yı almadı mı ?

TeNaciOUS MidFieLdeR
30.Haziran.2014, 00:28
umarim ilgisi yoktur chelsea ya da baska bir EPL takiminin da bizde kalir emenike. bariz sekilde TSL nin kalburustu golculerinden biri. yerine kimi alabiliriz ki su asamada. olur da fransaya turkiyedekine benzer gollerden birini atarsa tutmamiz zor olacak. daha gol atmadan bu kadar dikkat cektiyse gol attiginda durum vahim demektir :/

mwaru
30.Haziran.2014, 06:08
Emenike'nin yerine joel campell'i alabiliriz. Tabi gelirse bu saatten sonra.

Kaka Leite
30.Haziran.2014, 06:18
Emenikenin Chelsea veya Tottenhama gideceği konuşuluyor.Yerinede Pato gelecekmiş.Eğer öyle olursa Pato burda rekorlar kırar.
Pato'nun bu ligde kırabileceği en büyük rekor sakatlık sayısı olur.

Emenike'yi satmak bize büyük bir kâr sağlamaz üstüne bir de Emenike'nin yerine Pato'yu alırsak zarara bile düşebiliriz. Bu tarz saçma olaylara bence hiç gerek yok.

Emenike bizi seviyor, öyle ya da böyle bu ligin çok önemli oyuncularından birisi ve forvet olarak bana göre en iyisi. Geriye aldığımız para ortada Chelsea de çok büyük bir para teklif etmeyecektir Emenike'ye o yüzden gereksiz olur satmamız.

Kryptonite
30.Haziran.2014, 14:23
Pato'nun bu ligde kırabileceği en büyük rekor sakatlık sayısı olur.

Emenike'yi satmak bize büyük bir kâr sağlamaz üstüne bir de Emenike'nin yerine Pato'yu alırsak zarara bile düşebiliriz. Bu tarz saçma olaylara bence hiç gerek yok.

Emenike bizi seviyor, öyle ya da böyle bu ligin çok önemli oyuncularından birisi ve forvet olarak bana göre en iyisi. Geriye aldığımız para ortada Chelsea de çok büyük bir para teklif etmeyecektir Emenike'ye o yüzden gereksiz olur satmamız.

Sizde adamı ettiniz Gökhan Zan.O adamı bu yaşta buraya getirmek büyük iş olur.Emenikenin büyük maçlarda hiçbişey yağtığını görmedim ben hele ki GS maçlarında laubali oyunu çıldırttı beni.Sorumluluk yok adamda.Bizde seviyoruz onda sıkıntı yok ama Pato gelirse Emenikenin attığının 2 katını atar burda.

sui generis
30.Haziran.2014, 17:53
http://www.ligtv.com.tr/haber/fbahceye-dev-teklif-20-milyon-euro

TeNaciOUS MidFieLdeR
30.Haziran.2014, 18:46
diego costanin alternatifi emenike degildir herhalde. portekizin fotomaci yapmis olmali o haberi :n:
raul haberi dogrudur umarim. dunya kupasinda da izleyince artik fayda saglamayacagi anlasildi. mumkunse iyi bir bonservisle satilmali.

eng1n
30.Haziran.2014, 18:55
Emenike Spartakta formda dönemindeyken de Chelsea istemişti olmamıştı. Bu dünya kupasın da daha golü yok ama Bosna maçında çok dikkat çekti, Fenerbahçe de biraz bencilce oynuyor ama satılmasına karşıyım o kalite de forvet bulmak sıkıntı olur sonra.

Bu arada Baroni'nin gideceği konuşuluyordu ama gene elde kaldı galiba hiç haber yok :D bari Türk statüsüne geçebilse.

SAİT71
30.Haziran.2014, 19:08
Bu arada stad ve forma reklamı konusunda 50 milyon € gelir elde edecek bir teklif var deniyor inşallah doğrudur. Baya bir mali açıdan rahatlarız.

himone
30.Haziran.2014, 20:10
Ben Emenike'nin gitmesini istiyorum ama bir şartla. Herkes Emenike'yi gönderip yerine yine forvet almanın peşinde bence kanat oyuncusu alınmalı ve Sow forvete geçmeli. Öbür türlü Emenike'yi göndermek boşu boşuna takımı bozmak olur, yerine gelecek forvet te yok zaten. Beni asıl ilgilendiren Meireles haberi oldu, gerçekten West Ham 5 milyon veriyorsa 2 saniye düşünmeden satmalıyız. Önceki 2 yılda hiçbir şey vermeyen adam bu saatten sonra hayatta oynamaz.

di canio
30.Haziran.2014, 23:11
Elimizdeki forvetlerin 3 tanesi Afrika ülkesi vatandaşı ve önümüzdeki Ocak'ta Afrika Uluslar Kupası var. Ülkeleri katılabiliyor mu diye bakmadım şu an ama katılıyorlardır 3'ü de çağırılacaktır büyük ihtimalle. Bu durumda 1 ay kadar kadroda yer alamayacaklar. Ben Emenike'yi de beğenmiyorum. Tamam, muadili bir forvet bulmak zor olabilir ama geçtiğimiz sezon büyük sıkıntı yarattı. Attığı goller kadar bencilliği nedeniyle çok pozisyonu da harcadık. Elimizde yerli forvet yok. Transfer de yok. 5 yabancı sınırı var ve 3 forvetle oynayan takımın elinde sadece yabancı forveti var. Büyük sıkıntı olacaktır önümüzdeki sezon.

Sponsor almak maddi olarak rahatlatsa da, ben stadyuma ve formaya ekstra sponsora karşıyım. Stadyumun ismine de karşıyım gerçi.

SAİT71
30.Haziran.2014, 23:21
Yerli forvet almamız şart. Mevlüt kimse tarafından beğenilmiyor ancak çok iyi alternatif olabilirdi takım için. Sow veya Emenike'nin olası transferlerinde yerli forvet almamız lazım. Aslında 5-6 milyon verip Enes Ünal'ı alsak çok iyi olur ama satmazlar bize :)

byKpln
30.Haziran.2014, 23:25
Ben Emenike'nin gitmesini istiyorum ama bir şartla. Herkes Emenike'yi gönderip yerine yine forvet almanın peşinde bence kanat oyuncusu alınmalı ve Sow forvete geçmeli. Öbür türlü Emenike'yi göndermek boşu boşuna takımı bozmak olur, yerine gelecek forvet te yok zaten. Beni asıl ilgilendiren Meireles haberi oldu, gerçekten West Ham 5 milyon veriyorsa 2 saniye düşünmeden satmalıyız. Önceki 2 yılda hiçbir şey vermeyen adam bu saatten sonra hayatta oynamaz.

Aynen katılıyorum.

Sow

Stoch. Diego. Transfer

Alper. Topal

Caner. Egemen. Alves. Gökhan

Volkan

Böyle bir 11 ile ligi çok rahat götürürüz.

di canio
30.Haziran.2014, 23:28
Enes Ünal'la olacak iş değil. Enes kötü değil, henüz pişmedi. Gelişmesi için forma vereceğin değil, maç alması, giden maçı çevirmesi için forma vereceğin bir forvet lazım. Benim aklıma da elle tutulur bir tek Adem Büyük ve İlhan Parlak geliyor Süper Lig'den.

SAİT71
30.Haziran.2014, 23:45
İlhan Parlak'ı hiç beğenmiyorum ben. Bir ara bizde de oynamaya çalışmıştı. Ancak tekrar alınmasına karşıyım. Adem Büyük belki olabilir.

di canio
30.Haziran.2014, 23:51
İlhan Parlak bize geldiği dönemkinden daha olgun ve geliştirdi kendisini. Mutlaka transfer edilmeli demiyorum zaten, ligimizde yerli forvet yok. En göze batanı da onlar. Enes Ünal'ın alınmasını ben de isterim ama ona şans verip yetiştirmeye çalışmaktansa Beykan'a, Semih'e, Aziz'e şans verilsin. Daldan dala atlıyorum ama Beykan demişken geçen sezon sanırım sadece idmana çıkması için Karabükspor'a kiralanmıştı. Tolunay Kafkas'ı hiç sevmem. Kendisinin de Fenerbahçe'ye karşı bakışının hiç olumlu olmadığını tahmin ediyorum. Önümüzdeki sezon için de İbrahim Serdar Aydın'ı vermişiz Kafkas'ın ellerine. Oynatacağını hiç sanmıyorum. Bari bizim kadromuzda olsaydı da, bizim oyuncularımızla idmana çıksaydı.

byKpln
30.Haziran.2014, 23:53
Gaziantepspor'dan Muhammet Demir bence iyi bir tercih olabilir.Tabi sakatlık problemini atlatabilirse.

TeNaciOUS MidFieLdeR
30.Haziran.2014, 23:54
ilhan parlak erciyesle anlasti diye biliyorum. zaten transferi hickimseyi tatmin etmezdi bence.
altyapidan ya da enes gibi alt yas gruplarinda parlayan potansiyelli bir forvet koymamiz lazim yedek klubesine. eskiden semihin ya da serhat akinin yaptigini yapacak isimler bulmaliyiz bence de.

di canio
30.Haziran.2014, 23:56
Sadece kulübe olarak bakmamak lazım. Mevcut kadroya göre Afrika Kupası başlayınca arka arkaya maçlara çıkacak o oyuncu(lar).

TeNaciOUS MidFieLdeR
30.Haziran.2014, 23:58
onlarin yerini doldurur diyebilecegin yerli bir forvet var mi ki? mevlut var hali hazirda sadece, onu da istemiyormusuz. baskasi aklima gelmiyor. tek care bu forvetlerden birini yollayip afrika disindan birini bulmak.

di canio
01.Temmuz.2014, 00:01
Onların yerini dolruabilecek yok. Ama idare edebilecek de kimse yok kadroda. Bari idare edebilecek birilerini alsınlar derdindeyim. Forvet olması da şart değil, Kuyt da oynar orada. Da, bu durumda sağ kanatta Topuz'u izlemeye mecbur bırakılmayalım. Yerli kanatlar da ihtiyaç aslında. Sol kanatta Caner ve Stoch (kalırsa) idare ederler de sağ kanatta Topuz, büyük sıkıntı.

TeNaciOUS MidFieLdeR
01.Temmuz.2014, 00:07
krasic var sag kanatta :n:

di canio
01.Temmuz.2014, 00:08
He ya. Geçen "Bastia ile sözleşmem 1 yıllıktı. Önümüzdeki sezon Fenerbahçe'deyim" diye açıklama yapmış.

mwaru
01.Temmuz.2014, 00:50
Alper kanatta dusunulmeli bence. Forvet icin ersun hocanin altyapidan semih adinda bi gence sans verecegi soyleniyordu.

SAİT71
01.Temmuz.2014, 01:39
Stoch galiba düşünülmüyor yine, Krasic'inde bu sınırlama varken düşünüleceğini sanmıyorum.

sui generis
01.Temmuz.2014, 01:41
Yerli forvete ihtiyacımız yok ki. Afrikaya gittiklerinde Hücum hattımız Stoch-Kuyt-Alper olur. Yedek kulübesi zayıflar sadece. Beykan kiraya gönderilmeyip takımda şans verilebilir tabi. Yoksa hangi Türk forveti alırsak alalım çok müthiş katkı almayacağız. O yüzden gerek yok.

Forvette de Emenike'yi Sow'a tercih ederim. Daha çok güven veriyor.

SAİT71
01.Temmuz.2014, 01:51
Stoch'un kalacağını düşünüyor musunuz gerçekten?

Kaka Leite
01.Temmuz.2014, 01:56
Meireles'in gidişi en çok Baroni'ye yarar o yüzden umarım satmayız. Meireles en azından maça asılmasa bile ayağına top atınca teknik olarak bir şeyler katıyor. Baroni'nin bize herhangi bir katkısı da yok.

Yanıyorum yanıyorum da yıllarca imrenerek izlediğimiz Alex'e jübile yapmayan kulübümüz Baroni gibi gereksiz bir adama jübile yapacak bu gidişle ona yanıyorum. Heykelini de bizzat başkanmız diker herhalde.

Emenike'yi neden bu kadar yollamak istiyoruz ben onu anlamıyorum. Bu adamdan kâr falan edemeyeceğiz biz anlayın artık şunu. Chelsea bu adama 20 falan vermez madem kâr edemiyoruz bari katkısını versin.

Bana göre gayette güzel katkı veriyor, Sow'u tek forvet olarak takımda düşünürsek vay bizim halimize.

sananes
01.Temmuz.2014, 10:12
Aynen katılıyorum.

Sow

Stoch. Diego. Transfer

Alper. Topal

Caner. Egemen. Alves. Gökhan

Volkan

Böyle bir 11 ile ligi çok rahat götürürüz.

Alper 4-2-3-1'in 2'sinde mevcut haliyle oynayamaz 3'lüden birinde oynar. misal transfer diye yazdığınız yere Alper yazılırsa arkaya Baroni ve Meireles satılıp bir oyuncu alınırsa daha olumlu olur.

A.FaruK
01.Temmuz.2014, 12:17
İnşallah kaza bela bi stoper alırız. Bruno ile bu iş yürümez.

sarianet
01.Temmuz.2014, 14:16
Eee kimi aldık sattık

erdem344
01.Temmuz.2014, 22:53
diego ne zaman geliyor

TeNaciOUS MidFieLdeR
02.Temmuz.2014, 19:01
baroni sivasa dogru diyorlar, ama balon gibi geldi. yillik ucreti fazla gelmis, dogal olarak. yokluyorlar sanirim. gonderelim brezilyaya olsun bitsin.

himone
02.Temmuz.2014, 19:04
Elimizdeki yabancıları göndermeden Diego ile imzalayamıyoruz maalesef, federasyon buna izin vermiyor. Bizim yönetimin de buna yönelik bir başvurusu var, istediğimiz yabancıyı kadroya katma konusunda.

Sivas Baroni'yi istiyormuş, artık 3-5 bakmadan kiralık satılık bu adamları göndermek lazım.

byariff
02.Temmuz.2014, 19:47
Diego ne oldu normal sartlarda simdiye kadar aciklanmasi lazimdi galiba olmucak gibi yada fenerbahcede 17 temmuzu bekliyor...

TeNaciOUS MidFieLdeR
02.Temmuz.2014, 20:55
yabanci kontenjaninin dolu olmasi transfere engel oluyor galiba.

eng1n
02.Temmuz.2014, 20:57
Salih dışında giden olmayacaksa Diego'dan başka transferde olmaz.

Fearless Coward
02.Temmuz.2014, 22:22
Daha Yobo falan bile gidemedi Stochtur. :D Çok yabancı var Fener'de. Krasic'te vardı onun da akıbeti ne oldu acaba önce kiralık gelenleri yollaması şart Fener'in.

A.FaruK
03.Temmuz.2014, 11:02
Yerli alternatif almayıyoruz kafamızı çok duvarlara vururuz biz. Ben artık Kuyt çıktığında oyuna giren oyuncu olarak M.Topuz'u görmek istemiyorum. Burhan Eşer, Jimmy, Cenk Şahin gibi bir kaç alternatif ilaç olurdu. Birde stoper. Bruno canımıza ot tıkar bu sene. Çok aksıyor. Neyse Ersun Hocam'ın vardır bi bildiği

sananes
03.Temmuz.2014, 11:11
Ersun Hoca'ya kalsa eminim 7-8 kişi gider bir o kadarı da gelir ama kararlar tamamen yönetimin(aziz yıldırımın'ın) inisiyatifinde.

uAburak89
03.Temmuz.2014, 16:01
Geçenlerde yazılıyordu Fenerbahçe artık belirli bedellerin altında olduğu zaman, transfer ve sözleşme yenilemelerinin açıklamasını KAP'a bildirmeyecek diye. Şu iki bildirime istinaden;
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=366754
http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=366752

Doğruymuş demek ki.

Futbolcumuz Miroslav Stoch; Birleşik Arap Emirlikleri’nin Al-Ain FC takımına 1 milyon euro karşılığında, 1 yıl süreyle kiralanmıştır.

Yapılan anlaşma gereği Stoch, kiralık olarak oynayacağı Al-Ain Kulübü tarafından 5 milyon euro bedelle sigortalanacaktır.

Bu arada Miroslav Stoch’un kulübümüzle 2016 yılına kadar olan sözleşmesi de, 2018 yılına kadar uzatılmıştır.

Kamuoyunun bilgisine sunarız,

Fenerbahçe Futbol A.Ş.

di canio
03.Temmuz.2014, 16:06
Kalsın isterdim ama bence daha güzel olmuş böylesi. Sözleşmesi uzatıldığına göre kendisini istiyor Ersun Yanal. Yaşı 25'e gelmiş olsa da 1 sezon daha pişsin bakalım.

uAburak89
03.Temmuz.2014, 16:13
Stoch'un Asya'da da olsa Şampiyonlar Ligi hayali gerçekleşmiş olacak, transferde etkili olmuş olabilir bu durum.

antiochia
03.Temmuz.2014, 16:14
Valla herhalde bu kafayla Galatasaray 4. yıldızı rahat takar..
Takımın acilen stoper,orta saha, kanat ve yedek forvet ile yedek sağ beke ihtiyacı var. Prandelli gelir de işine karışılmazsa bu sene yönetimin cimriliğinden kaybetmiş olacağız...

Namzet
03.Temmuz.2014, 16:14
Stoch'un Asya'da da olsa Şampiyonlar Ligi hayali gerçekleşmiş olacak, transferde etkili olmuş olabilir bu durum.

Çok ezbere yapılan bir yorum olmuş

Transferin amacı Stoch'un sürekli oynayarak hazır hale gelmesi,o yüzden sözleşme uzatıldığını düşünüyorum

A.FaruK
03.Temmuz.2014, 16:17
Stoch için en güzel senaryo oldu bence. Arap liginde bi vites yükseltse yeter bir sonraki sene çok iyi paraya okuturuz onu. Gerçi Ali Yıldırım denen elemen olmasa hiç böyle şeylerle uğraşmicaktık.

SAİT71
03.Temmuz.2014, 16:41
Transfer politikamızı beğenmiyorum. Diego yu almakla iş bitmiyor maalesef. Stoper kanat, sağ bek alternatifsiz.

TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Temmuz.2014, 16:53
kanata emrah bassan, jimmy, mervan celik, sefa gibi yerli ve kadroyu klubede guclendirecek isimler lazim bence de. ayrica yine turk olmak sartiyla bir de stoper ihtiyaci var. uzun vadeli is yapacak, max 25 yasinda almanyadan ya da superligden ilk 11de siritmayacak bir stoper bulmaliyiz. salih de gidecekse yine ortasaha icin kaliteli yerli isimlere ihtiyac var. elimizde sadece alper ve topal var sayilir. yerli forvet de isterdim ama henuz alabilecegimiz kapasitede oyuncu yok, sow-kuyt-emenike-webo varken o bolge sikinti olmaz.

stoch ile ilgili adimi pek anlayamadim. kiraya ver, kontrati uzat. pissin diyorsan katarda ne kadar piser. bizde pisse olmaz mi? ya da gonder hollandaya biraz ayagi acilsin, gol mol atar hem de vitrine cikmis olur.

ReaList
03.Temmuz.2014, 17:06
Şimdi mantıklı düşünün.

Bank Asya topçusu olamayacak Aykut Kocaman ürünü Krasiç, Kadlec gibi yıllık 2 milyon € üzeri oynayan adamları kim ister? Cristian, Holmen vs saymıyorum bile. Bir şeyin ederi varsa para eder. Çöpler elde kalıyor, Para edebilecek kalitede olanlar ise değerlendiriliyor.

Bu kulüpte satılabilecek kalitede olan adamlar bellidir. 2 tanesini şimdiden gönderdik. Oynayabilecek adamlar yine oynayacak, gönderilmek istenen ancak bizim gibi zeki olan hiç bir kulübün o paraları vermeyeceği oyuncular da (Holmen, Cristian, Kadlec, Krasiç, Webo vs) yine kalacaktır.

TeNaciOUS MidFieLdeR
03.Temmuz.2014, 17:13
bruno alves, kadlec, yobo, meireles, baroni, holmen, krasic, stoch, kuyt, sow, emenike, webo

kim sisirdi kadroyu bu kadar anlamis degilim. 5+3 icin de en cok israr eden de bizim becerikli yonetimimiz. oyunda bile sunlardan kurtulmak icin ne taklalar atiyorsun. daha diego gelecek, en basta gonderilmesi gerekenler dururken dedigin gibi birinci isim stoch oldu. tek yol maasini cebine koyup kiraya vererek kadlec, yobo, holmen, krasic ve baroniden kurtulmak lazim tez elden. meireles de ilk teklifte gozu kapali gonderilmeli.

amerikada falan takim yok mu sunlari kakalayacagimiz ya da cinde. en kotu katara falan. aslinda kagit ustunde isimli adamlar hep, iyi bir pazarlamayla 3.sinif liglere gonderilebilir.

himone
03.Temmuz.2014, 19:30
Tam tahmin ettiğim gibi ilk giden Stoch oldu. Takımda bir sürü yabancı var ama satılmak istenenler çöp olduğu için ve yıllık ücretleri yüksek olduğu için kimse yanaşmıyor. Göndermek istediğimiz ve her türlü alıcısı olan tek oyuncu Stoch var o da gitti, Katar da tamamen yıllık maaşı ve kiralama bedeli sebebiyledir. Stoch'un maaşını Avrupa'da veya Türkiye'de hiçbir kulüp ödemez, sözleşme uzatma olayı da herhalde belki seneye satarız gibi bir düşünceden dolayıdır ama Katar'a giden oyuncuyu kimseye satamayız.

Şimdi Diego ile birlikte 12 yabancımız var(sözleşme imzalandı olarak farz edelim). Yobo, Holmen, Baroni ve Krasic gidecek oyuncular. Bu oyuncuların aldığı yıllık ücretleri ödeyecek yeryüzünde 1 tane bile kulüp yok. Mecburen para almadan hatta üstüne para vererek göndeririz. Holmen, Cristian, ve Yobo Türkiye'de takımlara gönderilip yerlerine genç oyuncular alınabilecek durumdalar. Ama oyuncuların maaşlarının farkını da biz ödemek zorunda kalacaz gibi duruyor. Krasic için de hiç uğraşmadan 2 yıllık alacağını verip göndermek lazım, kiralık bile alan olmaz bu saatten sonra.

Takımın bu halini görünce transfer yapmama politikası mantıklı geliyor, eldeki para mevcut oyuncuları göndermeye harcanacak. Hatta bu oyuncuları görünce yabancı sınırını bile destekleyesim geliyor, bir de serbest olsa ne hale geliriz.

CocukMenajer
03.Temmuz.2014, 20:08
Jimmy Durmaz ve Şener alınırsa bu sezon için yeterli olur.

byKpln
03.Temmuz.2014, 22:26
Jimmy Durmaz ve Şener alınırsa bu sezon için yeterli olur.

Aynen katılıyorum.

Ayrıca Holmen ile Yobo'yu elden çıkarabiliriz.Ancak Cris ile Krasic aynı durum söz konusu değil.

E.Cartman
03.Temmuz.2014, 22:35
Holmen Başakşehir'e (İBB :D) geri döner. Krasic ve Yobo da ya Katar'a ya da Rusya'ya gider.

byKpln
03.Temmuz.2014, 22:39
Elimizde kanat oynayacak düzgün bir oyuncu olmamasından dolayı Ersun Yanal Gençlerbirliği'nde uyguladığı 3-5-2'ye dönebileceğini düşünüyorum.

Kadro ise şu şekilde olabilir:

Sow Emenike

Diego

Caner. Alper Mehmet. Gökhan

Egemen. Alves. Bekir

Mert

nerazzuri
03.Temmuz.2014, 23:07
3-5-2ye zannetmiyorum ki dönsün Ersun hoca. Sow,Emenike'den biri bana göre satılacak. Aynı sistem avrupa'ya gitsekte gitmesekte devam eder.

dc---dc
wbr--dm--wbl

Bekir'i kullanmak değil de Topal'ı 3.stoper olarak kullanmaya devam eder.

Öte yandan, Stoch neden kiraya verildi ve üstüne sözleşmesi uzatıldı mantık yürütmek oldukça zor kendi açımdan. Stoch artık bu takıma girmeliydi bu sene.

Holmen,Kadlec,Krasic,Cristian gibi gitmesi öncelik taşıyan futbolcular dururken en başta Stoch'u göndermek mantıksız.

sarianet
04.Temmuz.2014, 01:16
Elimizde kanat oynayacak düzgün bir oyuncu olmamasından dolayı Ersun Yanal Gençlerbirliği'nde uyguladığı 3-5-2'ye dönebileceğini düşünüyorum.

Kadro ise şu şekilde olabilir:

Sow Emenike

Diego

Caner. Alper Mehmet. Gökhan

Egemen. Alves. Bekir

Mert

alper ve mehmet yetersiz kalır bence meirales olsa alperin yerine daha mantıklı olur

bence 4-2-3-1 yapacak

defans belli
gg alves egemen caner "h.ali"
-----mehmet meirales----
kuyt"alper"----diego------sow "caner"
--------emenike-------------

5 kişi kuralını unutmuşum
caneri öne alıp arkaya hasan aliyi getirebiilr
ya da alperi kuytun yerine düşünebilir
bence kanatlardan vazgeçmez

uAburak89
04.Temmuz.2014, 01:18
Abdullah Kığılı 2 ay önce Diego tamam, diğer transferler de 48 saat içinde biter demişti. Onun dediğin genelde tersi çıkıyor. Üstüne de Aziz Yıldırım transferi kapattık dedi. Burada yazılan oyuncu isimleri beklenti ve temenni mi yoksa Avrupa ihtimalinden dolayı mı? Veya Aziz Yıldırım transfer yapacağız dedi de ben mi kaçırdım?

TeNaciOUS MidFieLdeR
04.Temmuz.2014, 01:22
kimse transfer beklemiyor ki, biz daha cok gonderme pesindeyiz :n:

boyle giderse diego bile kontenjana takilacak :D

yalniz soyle bir durum var, transferi kapattik derken yabanci transferi icin dendi o. yerli isimlerden transfer olma ihtimali var ki gerekli de. bence transfer listesinde 3-4 kisi vardir mutlaka alinmasi gereken. kanat ve defans mevkileri icin yerli oyuncu takviyesi yapilcagini dusunuyorum ben.

uAburak89
04.Temmuz.2014, 01:24
Mevki ve isimler konuşulunca dedim herhalde ben bir şeyi kaçırdım. :)

TeNaciOUS MidFieLdeR
04.Temmuz.2014, 01:28
yok yok :n:
kimleri gonderelim geyigi donuyor. su sartlarda zaten yabanci transferi imkansiz. konusulan daha cok yerli piyasasi.

A.FaruK
04.Temmuz.2014, 10:50
kimse transfer beklemiyor ki, biz daha cok gonderme pesindeyiz :n:

boyle giderse diego bile kontenjana takilacak :D

yalniz soyle bir durum var, transferi kapattik derken yabanci transferi icin dendi o. yerli isimlerden transfer olma ihtimali var ki gerekli de. bence transfer listesinde 3-4 kisi vardir mutlaka alinmasi gereken. kanat ve defans mevkileri icin yerli oyuncu takviyesi yapilcagini dusunuyorum ben.

Abi İsmail Kartal da geçen röportajında Diego transferi dışında transfer yapmayı düşünmüyoruz belki 1-2 genç oyuncu alabiliriz ihtiyaç doğrultusunda. Tahminimce Cenk Şahin ve bir isim daha alınır transfer kapatılır. Gençte olsa bi stoper alalım artık

byKpln
04.Temmuz.2014, 12:37
alper ve mehmet yetersiz kalır bence meirales olsa alperin yerine daha mantıklı olur

bence 4-2-3-1 yapacak

defans belli
gg alves egemen caner "h.ali"
-----mehmet meirales----
kuyt"alper"----diego------sow "caner"
--------emenike-------------

5 kişi kuralını unutmuşum
caneri öne alıp arkaya hasan aliyi getirebiilr
ya da alperi kuytun yerine düşünebilir
bence kanatlardan vazgeçmez

Alper bence o kadar yetersiz bir oyuncu değil.Zaten arkada 3 stoper ve yanında Topal gibi bir oyuncu varken çok sıkıntı yaşamayız.

erdem344
04.Temmuz.2014, 14:59
transfer için avrupayı bekliyorlar gibi İFM kararını bi açıklasada rahat etse herkez

OrcunFB
04.Temmuz.2014, 17:22
Stoch bu takıma katkı verirdi. Yukarda yazıldığı gibi birçok gereksiz isim varken neden Stoch anlamış değilim.

mwaru
04.Temmuz.2014, 17:47
Stoch'un gitme nedeni piyasasi az bucuk olmasindan dolayi. Yoksa onlar da ilk olarak kadlec yobo holmeni gondermeyi dusunmuslerdir.

sarianet
04.Temmuz.2014, 21:24
Sanırım stochu biz patlatamadık bi yerde patlarsa iyi fiyata okuturuz diye düşünüyorlar

SAİT71
04.Temmuz.2014, 22:22
Stoch'un patlayacağı yer Al Ain değildir. Emin olun, olsa olsa daha geriye gider. Stoch'u şu saatten sonra zor satarız. En kötü kadroda tutmamız lazımdı.

CocukMenajer
06.Temmuz.2014, 21:23
http://i.hizliresim.com/nYPPm1.jpg (http://hizliresim.com/nYPPm1)

Çok iyi yerlere gelicek.

sarianet
06.Temmuz.2014, 21:28
as görünce aleykümselam roma anladım iftara kaç dakka kaldı :D

ForsakeN
06.Temmuz.2014, 21:39
Ciddi ciddi gitti ya adam :(

SAİT71
06.Temmuz.2014, 21:43
İyi oldu iyi. Bizde kalsa onun bunun arkasında yedek bekler kaybolurdu. En kötü 2-3 sene sonra alır oynatırız. Ha 2-3 seneye Roma tarafından beğenilirse de kalır Avrupa'da milli takım için iyi bir oyuncu kazanmış oluruz.

Transfer

Sekopej
06.Temmuz.2014, 23:58
Resmi olarak açıklansa da detayları öğrensek.

Roma nerden bilecek oynamamış adamı? Roma ne yapsın diyenler acaba şimdi ne düşünüyor? İtalya'da artık Roma'yı takip edeceğiz demek ki.=)

Çok heyecanlı araca oturduğunda belli oluyor, zihinsel olarak gelişmesine de büyük katkı sağlayacaktır İtalya'da olması, fiziksel olarak zaten gelişecektir. Yolu açık olsun, söylendiği gibidir umarım ve 2 sene sonra geri döner yuvasına.

William Rookwood
07.Temmuz.2014, 00:02
Salih kiralık mı gitti yoksa bonvervisiyle mi?

Gncl1905
07.Temmuz.2014, 00:05
Bu transfer dönemindeki ikinci şaşırmam(ilki de Mancini'nin tazminatsız gitmesiydi). Açıkçası oynamamış adamı Roma ne yapsın diyordum. Yaşlanıyoruz ya da futbol değişiyor :D

Hayırlısı olsun onun adına. Yetenek olarak zaten eksiği olduğunu düşünmüyorum açıkçası. O yaş kategorisindeki en potansiyelli adamımız belki de. Tek sorun potansiyeline ulaşabilecek mi sorusuydu. İnşallah potansiyeline de ulaşır.

TeNaciOUS MidFieLdeR
07.Temmuz.2014, 15:19
attenzione, attenzione ! :n:

ilgi hosuma gitti, beni bile heyecanlandirdi burda. bu cocuk star mi olacak yoksa ne :)

Fearless Coward
07.Temmuz.2014, 15:27
Salih'i zaten geçen sene UEFA'da en çok gelişme kaydeden oyunculardan birisi seçmişlerdi. Ordan tanıyorlardır herhalde. Yoksa nerden tanıyacaklar. :D Hayırlısı olsun Fenerbahçe'de çürüyüp gidecekti valla burada Totti abisini iyi dinlesin iyi işler yapacaktır.

A.FaruK
07.Temmuz.2014, 15:30
https://pbs.twimg.com/media/Br4FmJvIUAAgARX.jpg

TeNaciOUS MidFieLdeR
07.Temmuz.2014, 15:46
romaya gitmesine ayrica sevindim, her ne kadar iddaada bana en cok kaybettiren takim da olsa italya liginde fio ile beraber taraftari oldugum iki takimdan biri.

SAİT71
07.Temmuz.2014, 17:13
Şu adamı zaten bir biz tam anlamıyla bilmiyoruz. Onun dışında ben yorumlarada baktım İtalyan taraftarlarda Salih'i oldukça istiyorlardı transfer olmasını. Bunun yanında UEFA'da falanda en iyi gençler arasında gösterilmişti. Benfica ile oynadığımız maçta da Benficalılar sizin takımınızdan Salih'i isterdik falan diyorlardı. Demekki bizim ülkemizde bir sıkıntı var diyorum. Salih ilk aşamada 2 yıl kiralık oynayacak. Muhtemelende söylendiği gibi 2+ 2.25 m € ilk 2 yıl ücreti. Satın alma da 11 m olur. Benim temennim öyle potansiyeline ulaşsınki diğer büyük takımlar peşine düşsün ve ülkemize falan bir 10-12 yıl adım atmasın tatil dışında. :)

TeNaciOUS MidFieLdeR
07.Temmuz.2014, 17:28
@SAİT71

turkiyede de salihin degeri biliniyor bilinmesine de ona seviye atlatacak imkan yok burda. isterse 34 superlig macina ciksin, gene arpa boyu ilerlemez. roma ya da herhangi bir baska avrupa klubu salihin cok rahat potansiyeline ulasmasini saglayacaktir.

gecen biri dediydi tv'de, hak verdim. "galatasarayin brumaya 30Ma satariz mantigiyla 10M verip transfer etmesi cilginlik, bugune kadar kimi aldik da yetistirdik biz." salih icin de durum ayni, degerine ancak yurt disinda ulasabilir. turkiyede kalsa emin ol bunun uzerine tek bir sey ekleyemezdi. heyecanla bekliyorum simdi salihin kariyerinin nereye varacagini.

uAburak89
07.Temmuz.2014, 20:02
Futbolcumuz Salih Uçan'ın geçici transferi konusunda AS Roma Kulübü'yle anlaşmaya varılmıştır. Anlaşma çerçevesinde AS Roma Kulübü Salih Uçan'ın 2014/2015 sezonunda kiralanması karşılığında 4.750.000 EUR ödeyecektir. Sözleşme kapsamında AS Roma'nın ikinci yıl için ücretsiz uzatma opsiyonu ve 2015/2016 sezon sonunda 11.000.000 EUR bedel ile oyuncunun bonservisini satın alma opsiyonu bulunmaktadır.

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=369695

erdem344
07.Temmuz.2014, 20:06
coooooook iyi para

byariff
07.Temmuz.2014, 20:35
2. yilda isterse roma para odemiceklermis tabiki yinede iyi para 4.750...

byKpln
07.Temmuz.2014, 20:42
Valla Aziz Yıldırım yönetiminin böyle bir anlaşma yaptığını görmek harika bir duygu :)

Yeniden hayırlı olsun Salih'imize.

CocukMenajer
07.Temmuz.2014, 20:45
10M Euro bile verilmez diyenlere iyi bir cevap oldu sanırım. :D

himone
07.Temmuz.2014, 20:53
Bizim başkan ne yaptı etti istediği anlaşmaya ikna etti, açıkçası ben bu kadarını beklemiyordum tabi kiralık gitmesini de düşünmemiştik. Umarım Salih kendisini geliştirir ve 2 yıl sonra Roma maddi kriz yüzünden 11 milyonu ödeyemez :D.

ForsakeN
07.Temmuz.2014, 23:48
Oyle bi durumda roma 11m'a alir, daha fazla veren varsa hemen oraya satar zaten :n:

sui generis
07.Temmuz.2014, 23:56
Aytaç abi Salih Roma'yı istemezse olur :)

CocukMenajer
08.Temmuz.2014, 00:25
farketmez ki, roma 11M avroya aliriz maddesini koymus. baska talipler olsa da yukseltemezsin. maksimum kazancin 11M avro olacak yani, fazlasi olmaz.
Salih Roma'ya gitmek istemezse o maddenin bir önemi yok

CocukMenajer
08.Temmuz.2014, 00:36
2 Yıllık kiralık süresinde başka kulüplerin dikkatini çekebilir.Salih'e daha yüksek tekliflerde gelebilir 2 yıl sonunda

TeNaciOUS MidFieLdeR
08.Temmuz.2014, 00:37
farketmez ki, roma 11M avroya aliriz maddesini koymus. baska talipler olsa da yukseltemezsin. maksimum kazancin 11M avro olacak yani, fazlasi olmaz.

sarianet
08.Temmuz.2014, 00:42
vay arkadaş 4m kira ne la helal olsun

uAburak89
08.Temmuz.2014, 00:45
Bir Türk takımının satış açısından bakarsak yaptığı en büyük transfer olabilir. Kiralama karşılığı alınan ücret ve konulan opsiyon bu yaştaki bir oyuncu için mükemmel. Kiralanan takım da oldukça iyi. Opsiyon kullanılırsa maddi açıdan, Roma opsiyonu kullanmaz veya Salih gitmek istemezse de hem maddi (kiralama bedeli) hem de manevi (oyuncunun gelişimi) açıdan kazançlı çıkacak Fenerbahçe. Helal olsun.

TeNaciOUS MidFieLdeR
08.Temmuz.2014, 00:50
aslinda kiralama bedeliyle birlikte toplam 15,75M avro ediyor, eger ki roma klubu 2 sene sonunda transferi tamamlarsa. bu herhalde simdiye kadarki en yuksek bonservis bedeli oluyor turk futbolcuya odenen.

Kaka Leite
08.Temmuz.2014, 00:51
10M Euro bile verilmez diyenlere iyi bir cevap oldu sanırım. :D
Bende söyledim ve kazanan taraf oldum.

Şuan bize 10 M € verdiler mi? Adamı kiraladılar ve potansiyeline ulaşmasını bekleyecekler o zaman verirse verecekler.

Bu haliyle Salih'e kimse 8-10 Milyon € vermez.

Sheriff
08.Temmuz.2014, 00:59
Zaten şu anki Salih'e değil, Salih'in potansiyeline veriyorlar o parayı..

SAİT71
08.Temmuz.2014, 02:41
Aynen Şuan Sow'u falan satsan zaten en baba 15'e satabilirsin. Adamlar bizim takımlar gibi ölmüş adamlara yatırım yapmıyorki, gelecek gördüğü futbolculara para veriyor. 2 yıl kira demek bu adam üzerinde ciddi düşünüyorlar demektir. Ben hiç bir şekilde geri dönmesini istemiyorum. Bu topraklarda futbol bir 25-30 sene çok ileri gitmez bence. O sebeple Avrupa'da Elche çağındaki kulüplerde bile olsa kalmalı oyuncular geri dönmemeliler.

Bu arada kira parasını 2 küsür milyona bölmek yerine direk ilk yıldan topluca almışız. 2. yılda isterlerse ücretsiz kiralama imkanı vermişiz. Bence sıcak para olarak bu meblanın geldiği iyi oldu. :)