PDA

View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 [56] 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90

Fearless Coward
07.Ocak.2012, 17:00
Nobre'nin geleceğini sanmıyorum M.İ.Y zaten kötü gitmeye başladı Nobre'yi bırakmazlar bence en azından bu sezon...

sui generis
07.Ocak.2012, 17:19
forvet kesinlikle şart. şu olcaksa olmasın deme lüksümüz yok. gerekirse bobo olsun ama biri olsun.

Kaka Leite
07.Ocak.2012, 17:35
Boş adam almaya ne gerek var ki Bobo boş bir adam kesinlikle

Bekq
07.Ocak.2012, 17:40
Boş adam almaya ne gerek var ki Bobo boş bir adam kesinlikle
Boş kaleye gol atabilen her forvet kabuldür.

attirson
07.Ocak.2012, 17:41
Bence Bobo iyi bir oyuncu Bjk maçlarında en korktugum adamdı.Hatırlıyorsanız Lugano'ya Türkiye'de en zorlandıgın hücumcu kim sorusunu sormuslardı.Cevabı Bobo olmuştu.

SacrificeGGTC
07.Ocak.2012, 17:45
Ne Bobo, ne Nobre hiçbirini takımımda görmek istemiyorum. Bu arada dünkü paylaştığım bilgiler sonucunda kesin olarak Alper transferi gerçekleşmedi. Merak ediyorum da, Fenerbahçe'nin sağlayamadığı şartları, Eskişehirspor nasıl sağladı? Alper tam olarak ne istedi, çok ilginç.

http://www.sporbucks.com/haber/15003/ve-soz-alper-potukta

Fearless Coward
07.Ocak.2012, 17:45
Yahu Bobo'dan bahsediyoruz ŞL'de gol atmadı mı bu adam tecrübesi yok mu ? var...Bu lig için gayette iyi bir forvet Bobo...

Bordo61Mavi
07.Ocak.2012, 18:14
Sow ve Fabiano'dan sonra Bobo. Forvet almasinlar daha iyi

Sekopej
07.Ocak.2012, 18:21
Kim gelirse gelsin, eldekilerden daha iyi olacağı kesin, o sebeple mutlaka forvete takviye şart. Diğer mevkiler bir şekilde halledilir ama forvet transferi olmazsa ki şu anda elimizde sadece 2 forvet var ikisi de çok formsuz, şampiyonluk çok zor olur.

Kaka Leite
07.Ocak.2012, 20:44
Boş kaleye gol atabilen her forvet kabuldür.

Bienvenu'ye bir anlık tepki ile bende sinirlendim ama sonradan hak verdim.
Neler kaçıyor futbolda iyi ki 1 boş kale kaçırdı ;)

Kaka Leite
07.Ocak.2012, 21:41
Fenerbahçe yönetimi dün sürpriz bir teklif aldı...

Forvet arayışlarını tüm hızıyla sürdüren Fenerbahçe’de zaman zaman ilginç gelişmeler de yaşanıyor... Sarı-Lacivertliler’in Avrupa’nın önde gelen isimlerinin peşinde koşması bazı futbolcuların da iştahını açmış durumda. Bunlardan biri de Rusya’nın CSKA Moskovatakımında forma giyen Vagner Love.

Moskova’da mutsuz olan ve ayrılmayı kafasına koyan yıldız futbolcuya menajerleri, “Seni Brezilya’nın Fluminense takımına vermek istiyoruz. İyi de bir para öneriyorlar” teklifini yaptı. Ancak golcü futbolcu, “Avrupa’da kalmak istiyorum. Fenerbahçe’nin forvet aradığını biliyorum. Beni onlara önerin” dedi. Bunun üzerine Love’ın Türkiye’deki yetkili menajerleri dün Fenerbahçe yönetimi ile görüşerek, “Love’ı düşünür müsünüz?” diye sordular.

Sarı-Lacivertli yönetim Aykut Kocaman’ın olumlu rapor vermesi halinde yıldız futbolcu için kolları sıvayacak.

SOW’DA İLGİNÇ GELİŞMELER
Fenerbahçe yönetiminin forvet transferindeki öncelikli ismi olan Lille takımında forma giyen Sowkonusunda ise ilginç gelişmeler yaşanıyor... Lille yönetiminin, “Kesinlikle satmayacağız” demesine rağmen özellikle Fransız medyası bunun tamamen fiyat artırma politikası olduğunu veSow’un Fenerbahçe’ye imza atacağını iddia ediyor.

Bunun için de Sarı-Lacivertli yönetim Senegalli yıldız için sonuna kadar bekleme kararı aldı.

Sporbucks

Bekq
07.Ocak.2012, 21:49
Bence sallama bir haber. Keşke gelse Wagner Love. :)

sui generis
07.Ocak.2012, 21:51
Love menajerleri tarafından Fenerbahçe'ye önerildiğini ben de okumuştum ama doğruluğu tartışılır. ama gelse çok iyi olur.

eng1n
08.Ocak.2012, 00:34
Sow, Lille'nin sözleşme uzatma teklifini kabul etmedi. Lille satmama kararını yeniden gözden geçiriyor.

attirson
08.Ocak.2012, 00:39
Sow, Lille'nin sözleşme uzatma teklifini kabul etmedi. Lille satmama kararını yeniden gözden geçiriyor.

Bak heyecanlandırdın beni.Kaynak filan var mı ?

KaPaLı
08.Ocak.2012, 00:41
Fenerbahçe'ninde ısrarla istediği Şili'li Eduardo Vargas, Napoli'yle anlaşmış.

ReaList
08.Ocak.2012, 00:42
Sow, Love, Move farketmez :D
Bu takımın mutlaka forvete ihtiyacı var. Tabi daha önce adam gibi yöneticilere.

barahir
08.Ocak.2012, 00:44
Nobre gelecek Nobre :)

kalemci
08.Ocak.2012, 01:06
Bence Fenerbahçe için şu belirsiz ortamda en iyi transfer Nobre olur. Uyum sorunu yok, maliyeti daha düşük ve komple golcü.

SacrificeGGTC
08.Ocak.2012, 01:16
Yahu arkadaş Nobre ne değerliymiş, haberim yokmuş. İstemiyorum Nobre falan. Sow gibi, fiziği güçlü, hızlı ve bitirici biri lazım.

kalemci
08.Ocak.2012, 01:20
Fenerbahçe'ninde ısrarla istediği Şili'li Eduardo Vargas, Napoli'yle anlaşmış.

Baya olmuştu onlar anlaşalı. Transfer sezonu yeni açıldığın anca atılmıştır heralde imzalar.

barahir
08.Ocak.2012, 01:20
Yahu arkadaş Nobre ne değerliymiş, haberim yokmuş. İstemiyorum Nobre falan. Sow gibi, fiziği güçlü, hızlı ve bitirici biri lazım.

Ben değerli olduğndan ya da onu çok istediğimden yazmıyorum.. Ala ala onu alacaklar en sonunda onu demek istedim:) yoksa ben de istemem Nobreyi :)

Bekq
08.Ocak.2012, 01:23
Ben dediğim gibi Nobre'yi tek şartla kabul ederim. Nobre + yabancı forvet. Nobre zaten Türk statüsünde ve bence yararlı olur.

Ama barahir'in dediği gibi en düşük maliyetli Nobre olacağı için büyük ihtimal o olacak.

kalemci
08.Ocak.2012, 01:30
Bu belirsiz durumda yönetimin çok yüksek maliyetli transfer yapmaması bence en doğrusu. Herşeye rağmen Fener iyi gidiyor zaten. Sadece forvete düşük maliyetli 3.bi alternatif iyi olur. Nobre o yüzden bence 1 adım önce, Bobo ise Figer yüzünden 10000 adım geridedir heralde, inşallah.

Niang, Emenike, Semih hatta Guiza ve Bienvenu'yu de sayarsak böyle bir forvet hattına sahip olacaktı Fenerbahçe.

Sekopej
08.Ocak.2012, 01:31
Nobre'nin bizden gidişi de garipti aslında, yabancı statüsünde yer açmak için Nobre'yi gönderdik, biz gönderince yerli statüsüne geçti.:p

goosfraba
08.Ocak.2012, 21:46
vay be ...

---

zemlyakruglaya AKIN
@OmerTemelli bu olaylar olmasa yazin Gokhan Inler mi gelecekti?? Capoue mi?

OmerTemelli Omer Temelli
@zemlyakruglaya diarra

RaSenGan
08.Ocak.2012, 21:58
Ömer Temelli'ye pek güvenmemek gerek taraftara oynuyor.Çok saçmalıyor bazen :)

Cengo
08.Ocak.2012, 22:01
Ömer Temelli'ye pek güvenmemek gerek taraftara oynuyor.Çok saçmalıyor bazen :)

Yapma Aygün.
Yönetim Kurulu üyesinden bahsediyorsun. Söylediklerinin hepsi birebir doğru, saçmaladığı yok.

vay be ...

---

zemlyakruglaya AKIN
@OmerTemelli bu olaylar olmasa yazin Gokhan Inler mi gelecekti?? Capoue mi?

OmerTemelli Omer Temelli
@zemlyakruglaya diarra

Lass Diarra ile İspanya'da bir görüşme olmuş.

eng1n
08.Ocak.2012, 22:02
Zaten Gökhan İnler de, Matuidi'de 3 temmuzdan sonra yeni takımlarıyla anlaştılar demek ki ilgileniyorduk o olaydan sonra tabii transfere bakamadık bu oyuncularda başka takımlarla anlaştı.

sui generis
08.Ocak.2012, 22:07
Omer temelli de sacmaliyor oldu :)

RaSenGan
08.Ocak.2012, 22:08
Omer temelli de sacmaliyor oldu :)

Kendisi Alex'in 2 milyon Euro aldığını Selçuk 4 milyon euro aldığı için arada dengesizlik olmasın diye alınmadığını söyledi geçen gün.

Halbuki Selçuk şu an bizde 2 milyon'a oynuyor :)

Cengo
08.Ocak.2012, 22:12
Kendisi Alex'in 2 milyon Euro aldığını Selçuk 4 milyon euro aldığı için arada dengesizlik olmasın diye alınmadığını söyledi geçen gün.

Selçuk'un bedelinin gerçek olarak yansıtılmadığı söylenmeyen ama bilinen bir şey. Üzerine ek düzeltme açıklaması yapılması da durumun vehameti. Kabul etmeyeceksin şimdi bunu ama bu böyle.

RaSenGan
08.Ocak.2012, 22:16
Selçuk'un bedelinin gerçek olarak yansıtılmadığı söylenmeyen ama bilinen bir şey. Üzerine ek düzeltme açıklaması yapılması da durumun vehameti. Kabul etmeyeceksin şimdi bunu ama bu böyle.

Alex'in 2 aldığı ne malum peki :)

sui generis
08.Ocak.2012, 22:51
Fenerbahçe alex e verilen parayı niye gizlesin? Gösterdiği performans ortada. 5 e alsa kimse bir şey diyemez zaten.

RaSenGan
08.Ocak.2012, 22:52
Fenerbahçe alex e verilen parayı niye gizlesin? Gösterdiği performans ortada. 5 e alsa kimse bir şey diyemez zaten.

İkisinin de oynadığı oyuna göre bakarsak Selçuk Alex'in 4 kat fazlasını alsa kimse ses etmez :) Biz niye gizleyelim 4 olsa kim ne diyebilir :)

eng1n
08.Ocak.2012, 22:54
İkisinin de oynadığı oyuna göre bakarsak Selçuk Alex'in 4 kat fazlasını alsa kimse ses etmez :) Biz niye gizleyelim 4 olsa kim ne diyebilir :)

4 olsa sezon başı diyen derdi.

Bekq
08.Ocak.2012, 23:07
Futbolcunun takımı yoktur. Kimse Galatasaray'a Galatasaray'lı olduğu için bedava gelmiyor. En çok para veren kulübe gidiyorlar. Dediğin gibi 2 ise Trabzon zaten bunu karşılar Selçuk'u kaybetmezdi.

C h A o S
08.Ocak.2012, 23:12
Resmi site 2m£ diyorsa ona inanmak zorundayız.Kaldıki KAP'a felanda bildiriliyor.Koskoca Galatasaray Spor Kulübü bilmiyorda siz biliyorsunuz fiyatı.Heralde transfer sözleşmesi imzalanırken sizde oradaydınız.

TR.CaPTaiN
09.Ocak.2012, 01:06
Ömer Temelli'nin dediği gibi Lass Diarra gelmiş olsaydı, gidenlerin de gitmeyeceğini varsayarak tarihimizin en güçlü kadrolarından biri oluşacaktı. Hücumda Emenike, Niang gibi 2 kaliteli boğa, orta sahada rakibe adım attırmayacak Emre, Lass, Topuz gibi 3 dinamo, defansta Yobo, Lugano, Serdar gibi birbirinden kaliteli 3 stoper ve kaliteli alternatiflere sahip diğer bölgeler. 3 Temmuz olmasaydı oluşacak kadro şimdiki mevcut kadromuzun 2 katı gücünde olacaktı.

Bekq
09.Ocak.2012, 01:09
Ömer Temelli'nin dediği gibi Lass Diarra gelmiş olsaydı, gidenlerin de gitmeyeceğini varsayarak tarihimizin en güçlü kadrolarından biri oluşacaktı. Hücumda Emenike, Niang gibi 2 kaliteli boğa, orta sahada rakibe adım attırmayacak Emre, Lass, Topuz gibi 3 dinamo, defansta Yobo, Lugano, Serdar gibi birbirinden kaliteli 3 stoper ve kaliteli alternatiflere sahip diğer bölgeler. 3 Temmuz olmasaydı oluşacak kadro şimdiki mevcut kadromuzun 2 katı gücünde olacaktı.
Sonrada bazıları çıkıp kadromuzla dalga geçsin. Kim sizi durdurmak ister diye kıs kıs gülsün. :)

3 Temmuz günü o olay olmasa şuan şampiyonlar liginde top 16'da, ligte de açık ara farkla liderdik.

LaigLeNoiR
09.Ocak.2012, 01:10
Boluspor Omar Wade'yi almış Lille'den kiralık bu adamı Fenerbahçe alsa iş yapmaz mıydı ?

SaLviO
09.Ocak.2012, 01:17
Wagner Love beni alın diyormuş yönetime inşallah çalışmalar vardır

sui generis
09.Ocak.2012, 01:19

böyle mesajlar her gördüğümde ne küfürler yiyorlar benden Fenerbahçeme bunları yapanlar.

SaLviO
09.Ocak.2012, 01:22
Tek senden değil :D

Kaka Leite
09.Ocak.2012, 01:37
Gerçekten harika bir kadromuz olacaktı...Küfür edenler yalnız değilsiniz :)

furkan58
09.Ocak.2012, 21:10

Selçuk Alex'in 4 kat fazlasını alırsa herkes ses eder . Alex'in 5-6 senede yaptığını Selçuk 1-2 senede yaptığıyla kıyaslanamaz bence .

BaGa TaRKaN
10.Ocak.2012, 00:45
Harbiden Ha Kim Selçuğun Alex'in 4 Katı Olduğunu İddia Ediyor ?

Merak Ettim Şimdi Kim Demişse Bunu ve Ne İçtiyse Aynısından İstiyorum :D

barahir
10.Ocak.2012, 00:48
Kimse 4 kat demedi ki? Selçuk 4 milyon Alex 2 milyon alıyor dendi.. Ama dikkat ettim konu başından beri kimse para birimi üzerinden konuşmadı.. konuşulmayan şeylere maç başı ücretler,primler de dahil..

BaGa TaRKaN
10.Ocak.2012, 00:51

Aygün İçmiş Anlaşıldı :D

KaPaLı
10.Ocak.2012, 12:21
Juventus claim to have received no offers from the Premier League for Milos Krasic, while his agent says the winger will not join another Italian team.

Chelsea have been strongly linked with the Serbia international of late, and Tottenham and Manchester United are also reported to be keen.

There is no substance to the rumours as yet, though, with no official approaches made.

Krasic has hinted that he may look to move on during the winter window after slipping down the pecking order in Turin.

English interest may yet materialise, with there still plenty of time remaining for clubs to make their move, but for now there are no bids on the table.

Interest

"Krasic is staying here for now," said Juve's chief executive Giuseppe Marotta.

"There aren't any offers for him from England at the moment."

It has also been suggested that Inter Milan could be keen on Krasic, but the 27-year-old's representative says there is no chance of a deal being struck with a Serie A rival.

"There is still some interest in him from the Premier League," Vlado Borozan told notiziariosportivo.com.

"I can rule out the prospect of Milos moving to another Italian team.

"In the last few days there has been some interest from Russia and Turkey. We will see what happens in the next few days."

KaPaLı
10.Ocak.2012, 12:23
Lille director general Frederic Paquet claims Moussa Sow is not for sale, with the club having already blanked one offer from Fenerbahce.

The reigning Ligue 1 champions are reluctant to part with one of their most potent attacking weapons, even if his contract is running down.

Sow has a little under 18 months remaining on his current deal and Lille are desperately trying to tie him down on fresh terms.

They are aware that the 25-year-old has attracted interest from the Premier League in the past, and that he has expressed an interest in trying his luck in England.

They hope Sow can be persuaded against making such a move, with it their desire to see him pen a contract extension.

No sales

It is, however, not a team from England who is causing them transfer concern at present, with Fenerbahce having expressed an interest in taking the Senegal international to Turkey.

"There has never been negotiation between Fenerbahce and LOSC," Paquet told La Voix du Nord.

"We received an offer from Fenerbahce, but we haven't responded.

"No squad member will leave in January. I want to make it very clear - Moussa is not for sale and there is no negotiation with Fenerbahce."

BaGa TaRKaN
10.Ocak.2012, 14:21
2006 yılından bu yana Fenerbahçe forması giyen Uğur Boral, Samsunspor ile 5 aylığına anlaştı.

http://www.habermonitor.com/img/2006-yilindan-bu-yana-fenerbahce-formasi-giye.jpg

Spor Toto Süper Lig'de sıkıntılı günler yaşayan Samsunspor, devre arası transfer çalışmalarında Fenerbahçe'den Uğur Boral ile anlaşmaya vardı.

Samsunspor Başkanı Kazım Gürol Yılmaz, yaptığı açıklamada, devre arası transfer çalışmaları kapsamında takım kadrosuna dahil etmek istedikleri sol kanat oyuncusu Uğur Boral ile yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığını ifade etti. Uğur Boral'ın bu gece Samsun'da olacağını belirten Yılmaz, transfer etmek istedikleri bazı oyuncularla da görüşmelerin devam ettiğini kaydetti.

2006 yılından bu yana Fenerbahçe forması giyen Uğur Boral, 2 Süper Lig şampiyonluğu yaşadı. Daha önce Alibeyköy, Kocaelispor, Gençlerbirliği ve Ankaraspor'da ter döken 30 yaşındaki Uğur Boral, 12 kez A Milli Takım formasını giydi. Ay-yıldızlı formayla tek golünü Euro 2008'in yarı finalinde Almanya'ya atmıştı.

NTV Spor'a konuşan Yılmaz "Uğur Boral ile anlaşmamız 5 aylık. Fenerbahçe ile uzun zamandır görüşüyorduk. Fenerbahçe Kulübü bize kolaylık gösterdi. Onlara çok teşekkür ederiz. Uğur Boral da bu akşam Samsun'da olacak. Gekas'ı da almıştık. Ligde kalmak için elimizden geleni yapacağız. Hocamızın da yanındayız. Petkovic ile yola devam ediyoruz" dedi.

İNTERNETHABER

Bekq
10.Ocak.2012, 16:15
2006 yılından bu yana Fenerbahçe forması giyen Uğur Boral, Samsunspor ile 5 aylığına anlaştı.

http://www.habermonitor.com/img/2006-yilindan-bu-yana-fenerbahce-formasi-giye.jpg

Spor Toto Süper Lig'de sıkıntılı günler yaşayan Samsunspor, devre arası transfer çalışmalarında Fenerbahçe'den Uğur Boral ile anlaşmaya vardı.

Samsunspor Başkanı Kazım Gürol Yılmaz, yaptığı açıklamada, devre arası transfer çalışmaları kapsamında takım kadrosuna dahil etmek istedikleri sol kanat oyuncusu Uğur Boral ile yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığını ifade etti. Uğur Boral'ın bu gece Samsun'da olacağını belirten Yılmaz, transfer etmek istedikleri bazı oyuncularla da görüşmelerin devam ettiğini kaydetti.

2006 yılından bu yana Fenerbahçe forması giyen Uğur Boral, 2 Süper Lig şampiyonluğu yaşadı. Daha önce Alibeyköy, Kocaelispor, Gençlerbirliği ve Ankaraspor'da ter döken 30 yaşındaki Uğur Boral, 12 kez A Milli Takım formasını giydi. Ay-yıldızlı formayla tek golünü Euro 2008'in yarı finalinde Almanya'ya atmıştı.

NTV Spor'a konuşan Yılmaz "Uğur Boral ile anlaşmamız 5 aylık. Fenerbahçe ile uzun zamandır görüşüyorduk. Fenerbahçe Kulübü bize kolaylık gösterdi. Onlara çok teşekkür ederiz. Uğur Boral da bu akşam Samsun'da olacak. Gekas'ı da almıştık. Ligde kalmak için elimizden geleni yapacağız. Hocamızın da yanındayız. Petkovic ile yola devam ediyoruz" dedi.

İNTERNETHABER
5 ay sonra sözleşmesi bitiyor zaten. İyi oldu bence. Eğer çok üst düzey bir performans sergilerse Samsun'da Fenerbahçe yeni sözleşme imzalar.

Sekopej
10.Ocak.2012, 22:39
Seni Sevilla maçıyla hatırlayacağım hep. Dani Alves'in karizmasını çizdiğin, başını döndürdüğün maç olarak. Sürekli istikrarı sağlayamadığından dert yandık, belki o sakatlık olmasa farklı olacaktı, gol attığı maçta sakatlandı, sonrası malum. Belki yılların istikrarsızlığını giderecekti.:)

Yeteneği fazla ama kullanma becerisi çoğu Türk oyuncusunda olduğu gibi pek yoktu. Alves'i o hale sokan bir oyuncu, boş bir oyuncu değildir ama işte Alves nerede Uğur nerede? Başarılar Samsunspor'da...

SaLviO
10.Ocak.2012, 23:23
Niang'ın Sow'a verdiği cevap inanılmazdı. Niang "eğer M. United'ten transfer teklifi almadıysan, gideceğin tek kulüp F. Bahçedir." diyordu.

Twitter'den Dr.Gürkan Kubilay açıklamış bazı şeyleri artık nerden bulduysa bunları

Lim10
11.Ocak.2012, 00:02
Niang'ın Sow'a verdiği cevap inanılmazdı. Niang "eğer M. United'ten transfer teklifi almadıysan, gideceğin tek kulüp F. Bahçedir." diyordu.

Duygulandım yeminle.Kara boğa ya:)

İnşallah Sow olur.1 forvet transferiyle bu takım çok farklı oynar.

ForsakeN
11.Ocak.2012, 00:04
Şu takıma boş alana iyi hareketlenecek bi forvet lazım.Atılan toplara Semih'in fiziği yetmiyor, Bienvenu'nun aklı.

attirson
11.Ocak.2012, 00:08
Şu takıma boş alana iyi hareketlenecek bi forvet lazım.Atılan toplara Semih'in fiziği yetmiyor, Bienvenu'nun aklı.

Aynen. :D Ya zenci olsun atletik olsun son vurusu iyi olsun yeter.

ReaList
11.Ocak.2012, 00:16
Aynen. :D Ya zenci olsun atletik olsun son vurusu iyi olsun yeter.

Geriye bişey kalmadı zaten :D

attirson
11.Ocak.2012, 00:22
Geriye bişey kalmadı zaten :D

Bu özellikleri iyi olan birkaç adam var onlarıda alamadık. :uzgun:

titates1
11.Ocak.2012, 01:13
papiss cisse olabilir böyle bir isim , inşallah güçlü bir forvet gelir

SacrificeGGTC
11.Ocak.2012, 01:56
Forvet transferinde listenin ilk sırasına Moussa Sow’u koyan Fenerbahçe yönetimi, rotayı değiştirdi.

http://www.sporbucks.com/gallery/i/09961bc5b2cf9104846923b5966487bc.jpg?

Ancak Sow’da olumsuz gelişmeler yaşanması üzerine, F.Bahçe yönetimi artık alternatiflere tamanlamıyla yoğunlaşmaya başladı. Sarı- Lacivertli yönetim, bu anlamda Sow konusunda transfer sezonunun son gününe dek mücadele etmenin yanı sıra, listenin 2 numaralı ismine de ağırlık verme kararı aldı. Bu isimde Luis Fabiano...

Menajerler kanalıyla çalışmalarını sürdüren Sarı-Lacivertliler, Sao Paulo’nun kapısını resmi olarak da çaldı. Fenerbahçe, 1980 doğumlu oyuncu için 5 milyon Euro’luk bir teklif yaparken Sao Paulo’nun 8 milyon Euro civarında bir bonservis bedeli istediği öğrenildi. Yönetimin bir yandan, Sow için çabalarını sürdüreceği, diğer taraftan da Fabiano kanadını kontrol altında tutacağı belirtildi.

Sporbucks

sarianet
11.Ocak.2012, 02:06
üç ayaklı bi zenci alsak fena olmaz :D

Kaka Leite
11.Ocak.2012, 02:13
Şu Sow'u çok istedim nedendir bilmem o adama bir sempatim var :)...Gelebilse süper olurdu :icon_neutral:

KaPaLı
11.Ocak.2012, 12:10
Lille, Sow'un yerine Mevlüt'ü düşünüyor olabilirmi ?

Le LOSC pense à Erding

Si Moussa Sow quitte Lille cet hiver (Fenerbahçe? Rubin Kazan? Lokomotiv Moscou?), le champion de France songerait à Mevlut Erding. Selon nos informations, l'attaquant turc du PSG serait l'objectif principal de Rudi Garcia. Bordeaux et Rennes seraient également à l'affût sur l'ancien Sochalien de 24 ans.

ForsakeN
11.Ocak.2012, 13:22
Aslında biz de Sow'un yerine Mevlüt'ü düşünebiliriz.

sarianet
11.Ocak.2012, 13:48
düşün düşün nereye kadar düşünmekle kimse gelmiyo icraat lazım artık:D

Suicider
11.Ocak.2012, 14:44
Juventus genel direktörunden:Fenerbahce de Melo ile ilgileniyor ama Galatasaray 13m verirse Melo yu alir gibisinden bir aciklama gelmis.

Mamadou
11.Ocak.2012, 14:50
Fiyat arttırma taktikleri

Corpus
11.Ocak.2012, 14:57
Milliyet

Juventus Genel Direktörü Pepe Marotta, “Fenerbahçe de Melo’yu transfer etmek için ciddi anlamda ilgileniyor. Ancak Galatasaray 13 milyon Euro’yu getirirlerse oyuncumuzu alabilir. Kararlı olurlarsa fiyatta indirim yapabiliriz” dedi

sarianet
11.Ocak.2012, 15:14
ya akıl var mantık var fenerbahçe şu durumda meloyla neden ilgilenir ki böyle bir mentalitede bi yönetimizi varmı acaba merak ediyorum CB16 varken napıcaksınız meloyu (c.baroni:D)

sarianet
11.Ocak.2012, 18:59
Sow pazarlığı sil baştan

Fenerbahçe'nin Mousa Sow ısrarı devam ediyor. Sarı Lacivertli Yönetimin, Lille'in "ara transferde satmayacağız" açıklamasına rağmen temaslarına devam ettikleri ve olumlu gelişmelerin yaşanmaya başladığı öğrenildi.

Sow'un da bu transferde istekli olduğu ve hem Türkiye, hem de Fenerbahçe ile ilgili araştırma yaptığı iddia edilirken, Lille Yöneticilerinin katı tutumlarının yumuşamaya başladığı ve iki kulüp yetkililerinin önümüzdeki günlerde yeniden masaya oturabilecekleri gelen haberler arasında.

Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın verdiği transfer listesinin en üst sırasında bulunan Moussa Sow'un transferini gerçekleştirebilmek için yöneticilerin de tüm olanakları seferber edecekleri ve Lille kulübünü ikna etmeleri halinde oyuncuyu renklerine ne pahasına olursa olsun bağlamayı planladıkları belirtildi.

Aykut Kocaman'ın verdiği transfer listesinde iki numarada Mısırlı Futbolcu Youssef El Arabi'nin bulunduğu, Sow'dan olumlu haberlerin gelmeme ihtimaline karşılık bu oyuncu ile de temasların sürdürüldüğü gelen haberler arasında.

Fenerbahçe Yönetimi'nin her ihtimale karşılık Santos'ta forma giyen Borges ile de görüşmelerini sürdürdükleri ve üçüncü ihtmal olarak Brezilyalı yedekte tuttukları belirlendi.

Sarı Lacivertlilerin orta sahaya takviye için düşündükleri Juventus'lu Krasic'ten ise kötü haber geldi. İtalyan Kulübü, Chelsea ve İnter'in de talip olduğu Sırp Futbolcuyu takımda tutma kararı aldığını açıkladı.

Fenerbahçe'de transferlerle ilgili bu gelişmeler yaşanırken Konya Torku Şekerspor ile oynanacak Türkiye Kupası maçının hazırlıkları da devam ediyor. Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın başta Gaziantepspor maçında sağ ayağına darbe alan ve sağ üst baldırında zorlama tespit edilen Gökhan Gönül'ün yanısıra bir çok oyuncusunu dinlendirmeyi planladığı ve sahaya gençlerin ağırlıkta olduğu bir kadro ile çıkmayı planladığı öğrenildi.

Öte yandan Fenerbahçe Yönetim kurulunun pazar günü tüm üyelerin katılımıyla geniş kapsamlı bir basın toplantısı düzenleyerek, futbol kamuoyunda tartışılan bazı konuları değerlendireceği açıklandı.

video > http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/Default.aspx?r=1&hid=105403

SacrificeGGTC
11.Ocak.2012, 20:17
Hadi artık bitsin şu Sow. :) Fenerbahçe'mde en çok görmek istediğim futbolculardan biri.

GodfatheR
12.Ocak.2012, 14:36
Tribün Dergi'ye göre Mousa Sow Fenerbahçe'de.

Night_Mare17
12.Ocak.2012, 14:39
DHA : Sow Fenerbahçe ile anlaştı.

Bordo61Mavi
12.Ocak.2012, 14:44
Gecen seferki gibi olmasinda , insAllah gelir. Ligimizde boyle oyunculari izlemek zevkli oluyor.

byariff
12.Ocak.2012, 14:53
Fenerbahce, Sow'a yillik 3.2M€ verecek. Lille'e odenecek bonservis bedeli 12M € (DHA)

Alper Potuk:''Benim bu kararı almamdaki asıl neden F.Bahçe'nin bana karşı olan yaklaşımıydı.Aykut Hoca benimle bir kez bile konuşmadı''

Night_Mare17
12.Ocak.2012, 15:26
http://www.cnnturk.com/2012/spor/01/12/fenerbahce.sowu.ikna.etti/644528.0/index.html

Fenerbahçe Sow'u ikna etmiş Lille'den cevap bekleniyormuş. Hani takımla anlaşmadan oyuncuyla görüşülmezdi. :)

byariff
12.Ocak.2012, 15:50
FB için Sow transferi rüyası gerçeğe dönüşüyor. İmzalar atılmadı ama FB çok önemli bir mesafe kaydetti. (Lig TV/Loran Vayloyan)

Night_Mare17
12.Ocak.2012, 15:53
Play-off olmasa bu şampiyonluk yarışı çok zevkli olacaktı.

byariff
12.Ocak.2012, 16:02
Tribundergi ; Fenerbahce SK idarecisi Omer Temelli twitter hesabindan Sow transferini yalanladi.

Bordo61Mavi
12.Ocak.2012, 16:09
Bi ara Eto bitmis olayi vardi simdide Sow. Geliyor gelmiyor, acikladi yalanladi.

En yetkili adam Omer Temellimi ? Onumu ciddiye alalim yoksa Sow'un yillik alacagini bile yazan DHA'mi

Sekopej
12.Ocak.2012, 16:10
http://www.cnnturk.com/2012/spor/01/12/fenerbahce.sowu.ikna.etti/644528.0/index.html

Fenerbahçe Sow'u ikna etmiş Lille'den cevap bekleniyormuş. Hani takımla anlaşmadan oyuncuyla görüşülmezdi. :)

Takımla anlaşmadan oyuncuyla görüşemezsin diye bir durum yok, takımdan izin almadan oyuncu ile görüşmek yasak. Lille sonuçta belirli bir ücret verildiğinde transfere onay verecek, Fenerbahçe Lille ile pazarlık yapıyorsa, oyuncuyla da görüşebilir çünkü oyuncu gelmek istemezse zaten boşuna o kadar uğraşmış olursun.

Kulübe oyuncu ile ilgilendiğini bildirirsin, onlar da satmayı düşünmüyorsa zaten reddederler, satmayı düşünüyorlarsa, görüşelim derler ve kulübün izni alınmış şekilde, kulüple anlaşmaya çalışırken oyuncuyla da görüşürsün.

Yasaklanan durum, kulübün haberi olmadan direk oyuncu ile görüşüp, oyuncunun aklını çelmek, sonra kulübünü oyuncuyu satmak durumunda bırakmak. Bu ikisini karıştırmamak lazım yoksa pek çok transfer görüşmesi boşa yapılmış olur, oyuncuya fikri sorulmazsa.

sui generis
12.Ocak.2012, 17:30
OmerTemelli Omer Temelli
Sow transferinde biten birsey yok

SaLviO
12.Ocak.2012, 17:32
Hadi gel artık :D

attirson
12.Ocak.2012, 17:32
Yeniden heveslendirdiler bu seferde iptal olursa çok sinirlenicem.

sarianet
12.Ocak.2012, 18:45
Fazla heveslenmeyin gençler ben bu kadar çok para vereceğimizi sanmıyorum ha olursa mükemmel olur :D

furkan58
12.Ocak.2012, 18:55
Bence Sow için değer eğer uyum sorunu yaşamassa çok yararı olur tabi gelirse :n:

sui generis
12.Ocak.2012, 19:21
chemedya Ahmet Ercanlar
Sow'un transfer ile ilgili Niang ile gorustugu ve. Niang'in Manu'dan teklif yoksa kesinlikle kabul et demesi kesinlikle dogru bir haber.

demedi demeyin biz bu adamı alacağız. yanına da bobo yu alsak iyi olur. hatta bobo yu hemen alsak daha iyi olur. lig devam ediyor, sow afrika kupasında.

SaLviO
12.Ocak.2012, 19:27
gelicek gelicek yanına bobo gerçekten süper olur

TeNaciOUS MidFieLdeR
12.Ocak.2012, 19:36
Boylesi bir ortamda iyi cesaret Sow' a talip olmak. Ne olacagi belli olmayan gunler yasaniyor. Hani derler ya borsada, pozisyonunuzu koruyun, oyle bir durumdayiz bence FB olarak. Riske girilecek zaman degil. Haa, bi garanti alinmistir islerin yoluna girecegine dair, o baska. Tabii ki takimimiza bu konuda guveniyoruz ama FB yonetimi altindaki her sahsa kefil olamam dogrusu ve yapmis olabilcekleri bi yanlis yuzunden takim tepetaklak olabilir. O yuzden transferde ucuk rakamlarin olucagini zannetmiyorum. Sow da zor. Bobo olur bak :D

SaLviO
12.Ocak.2012, 19:41
Kendisinden şüphe eden bi takım risk almaz hem daha uefadan gelicek 45 m $ımız var :D :D

TeNaciOUS MidFieLdeR
12.Ocak.2012, 19:44
Kendisinden şüphe eden bi takım risk almaz hem daha uefadan gelicek 45 m $ımız var :D :D

Ben de onu diyorum zaten, bu transferi yapicaklarsa eger sike davasi kapanmis demektir. Sezon basindaki ortami biliyorsunuz cunku. Ben bundan pek emin degilim, yine Sow transferini uzak goruyorum o yuzden. Kiralik ya da bonservisi elinde olanlarla ilgileniceklerdir.

Sekopej
12.Ocak.2012, 19:46
Risk olarak görmüyorum, sonuçta sonuç ne olursa olsun Sow elden çıkarılabilir rahatlıkla. Alınan fiyata satılamasa da, risk alınabilecek düzeyde bence. Eğer alınabiliyorsa tabi.

TeNaciOUS MidFieLdeR
12.Ocak.2012, 19:49
En kotu kiralik veririz sezon basinda :D Dogru diyosun...

sarianet
12.Ocak.2012, 19:53
beşiktaşa kiralarız düşsek te :D

nekop
12.Ocak.2012, 20:08
Risk olarak görmüyorum, sonuçta sonuç ne olursa olsun Sow elden çıkarılabilir rahatlıkla. Alınan fiyata satılamasa da, risk alınabilecek düzeyde bence. Eğer alınabiliyorsa tabi.
Bende bu şekilde düşünüyorum ama bunu yapan Fenerbahçe neden sene başında böyle bir karar almadı. Satılan oyuncular (Santos, Niang, Lugano) şuan veya sezon sonunda yine o fiyatlara çok rahat satılabilirdi.

sui generis
12.Ocak.2012, 20:35
Bende bu şekilde düşünüyorum ama bunu yapan Fenerbahçe neden sene başında böyle bir karar almadı. Satılan oyuncular (Santos, Niang, Lugano) şuan veya sezon sonunda yine o fiyatlara çok rahat satılabilirdi.

Niang ın kendisine 4M teklif ettiler ve bize gelen para da 7M du sanırım yanlış hatırlamıyorsam ve yaşı belli. onun kalması zordu. Lugano zaten her transfer döneminde sorundu, gitmesine şaşırmamak lazım. Santos durabilirdi. ona da 7M verildi. daha fazla olabilirdi ama 7M o kadar kötü değil.

sarianet
12.Ocak.2012, 20:36
santos demişken fotomaç santosu arsenal geri verebilir demiş gülüyorum:D

eng1n
12.Ocak.2012, 21:07

O dön kriz yönetiminde biraz bocaladık sakin kalamadık diye düşünüyorum.

Kaka Leite
12.Ocak.2012, 21:51
Sow gelsin istiyorum bende gerçekten harika yararı olur bize Sow'un...Bide Krasic vardı noldu ona adı anılmıyor bu aralar göremiyorum :icon_biggrin:

attirson
12.Ocak.2012, 21:58
Krasic extraya giriyor Sow ve Bobo gelsin yeter.

sarianet
12.Ocak.2012, 22:01
ya da sow yada bobo gelsin yeter :D

Sekopej
12.Ocak.2012, 22:08

Lugano kendisi ayrılmak istedi, daha doğrusu sözleşmesindeki serbest kalma hakkını kullanıp gitti. Hata bu bedele imza atmasına vesile olanlarda ama Lugano parayı çok seven birisi, bunu her sözleşme yenileyeceği dönemde gördük ve bu maddeyi de koydurmasına şaşırmıyorum.

Santos ile Aykut Kocaman pek anlaşamıyorlardı. Hatta geçen sezon devre arası baya tartışmalar olmuştu, sonradan takıma kazandırdı Aykut Kocaman Santos'u ve gereken verimi de aldı ama demek ki isteyen çıktığında sattı. Hem de isteyen takım Arsenal ve verdikleri para da iyiydi, bu sebeple Santos'un gitmesi de kemerleri sıkma adına değildi.

Emenike zaten ülkede kalmak istemiyordu, ona hiç girmeyelim.

Niang neden ayrıldı bilmiyorum ama ŞL'ye gitsek kesinlikle ayrılmazdı. Belki Emenike ve Santos yine giderdi ama Niang ve Lugano kesinlikle kalırdı. Galiba Niang son sözleşmesini yaparak, iyi para kazanayım diye düşündü ve o dönemde gitmek isteyene zorluk çıkarmayacağını söylediği için yönetim, gönderildi.

Yoksa amaç küçülmek olsaydı, Stoch ve Dia'yı da rahatlıkla elden çıkarabilirdi Fenerbahçe. Ama Bienvenu hamlesi hataydı, sezon başında neyin ne olacağı belli olmadığından iyi forvet transferi yapılmadı, para harcamak istemediler bu konuda. Şimdi iddianame de açıklandı, Aziz Yıldırım'ın aklanacağına inancı tam, savunmalarım hazır diyor, federasyon devam eden sezonda karar almayacağını söyledi, gelen oyuncu en azından sezon sonuna kadar katkı verecek, küme düşürülme olursa zaten kiralanması ve satılması kolay oyuncu, olmazsa zaten sıkıntı yok.

Kaka Leite
12.Ocak.2012, 22:42
Noldu diye sorduk adamlar Sow,Bobo yeter diyorlar ya :zuhaha

Ne oldu yani red mi yedik diye sordum yeter bencede gereksiz şuan Krasic iyi adam ama gerek yok

Kaka Leite
12.Ocak.2012, 23:24
Sow Fenerbahçe'de. Bonservis bedeli 12 Milyon Euro , yıllık alacağı ücret 3.2 Milyon Euro... Kaynak : Aygün Özipek

Kaka Leite
12.Ocak.2012, 23:31
F.Bahçe'nin şike soruşturması patlak verince sezon başında takımdan ayrılan yıldız futbolcu, pişman oldu.

http://www.yukleresim.com/images/jM3C4.jpg

F.Bahçe'nin şike soruşturması patlak verince sezon başında takımdan ayrılan yıldız futbolcu, pişman oldu.

Milliyet'in haberine göre F.Bahçe'nin şike soruşturması patlak verince sezon başında 7 milyon euro'ya Arsenal'e sattığı Andre Santos, pişman oldu. Ada ekibinde dikiş tutturamayan, sakatlığı sonrası iyice gözden düşen sambacı, teknik direktör Arsene Wenger'in sol beke Lyon'dan Cissokho'yu istemesi üzerine kulüp aramaya başladı. Brezilyalı oyuncunun menajeri Nasır Abdullah'ın eski takımı F.Bahçe başta olmak üzereTürkiye'den 3 kulüple görüşme halinde olduğu kaydedildi. Arsenal'in Santos'u 3.5 milyon euro'ya bırakabileceği iddia edildi.

Milliyet

Legendary
12.Ocak.2012, 23:43
Aygün Özipek " Cenk Tosu gece 10 uçağı ile İstanbul'a geliyor. Sorun yok. İşlem tmm. hayırlı olsun...." yazmış twitterden.

RaSenGan
12.Ocak.2012, 23:45
Benim adaşsa doğru olmama ihtimali yüksek :D

Kaka Leite
12.Ocak.2012, 23:47

Bir ilk yaşadım ve senin şu esprine güldüm :zuhaha

C h A o S
13.Ocak.2012, 00:25
Flaş! Fenerbahçe için İstanbul'da!
Gaziantepspor'un genç oyuncusu Cenk Tosun Fenerbahçe ile görüşmek üzere İstanbul'a geldi.

12 Ocak 2012 Perşembe - 22:22
DHA
Doğan Haber Ajansı'nın servis ettiği habere göre; Gaziantepspor'un golcü futbolcusu Cenk Tosun'un, Fenerbahçeli yöneticilerle görüşeceği, yarın da Aykut Kocaman ile buluşacağı öğrenildiği iddia edildi.

Heroon
13.Ocak.2012, 00:30
Ne yani hem Sow hemde Cenk mi geliyor ikisinin haberinide aynı adam yapmış eğer sadece Cenk gelecekse çokta bir fark yaratacağını sanmıyorum.

barahir
13.Ocak.2012, 00:31
Ne yani hem Sow hemde Cenk mi geliyor ikisinin haberinide aynı adam yapmış eğer sadece Cenk gelecekse çokta bir fark yaratacağını sanmıyorum.

Ömer Temelli alınabilirse 2 forvetin alınacağını söylemişti..

Sekopej
13.Ocak.2012, 00:33
Zaten bu takıma 1 değil 2 forvet lazım. Eldekilerin de rekabete girip performanslarını arttırmaları adına 2 forvet şart.

attirson
13.Ocak.2012, 00:34
Yoksa hem Cenk hem Sow mu geliyor :D

ReaList
13.Ocak.2012, 00:36
Ben Cenk'i beğeniyorum hem yaş olarak uygun hem de alt yapısı iyi gelişmiş bir oyuncu. Son haftalarda gollerde atmaya başladı ve kendine geldi. Mutlaka alınmalı Semih ve Bienvenu'yu sahada gördükçe tüylerim diken diken oluyor

TR.CaPTaiN
13.Ocak.2012, 00:37
Güiza'dan sonra 1 sezonluk patlama yapan oyuncular için kafalarda daha fazla soru işareti oluşuyor. Ancak yerli anlamında alınabilecek fazla golcü yok. Mevlüt var, maliyeti yüksek. Bunun haricinde akla Cenk geliyor. Bu sezon pek iyi performans sergilediği de söylenemez ama en azından geçen sezon kalitesini görmüştük. Maliyeti fazla değilse mantıklı bir hamle olabilir.

sarianet
13.Ocak.2012, 00:38
henri üç gol attı biletler iptal:D

SaLviO
13.Ocak.2012, 00:40
Cenk bence semihden daha faydalı olur ve çokda iyi oldu

sarianet
13.Ocak.2012, 00:41
Ersin Düzen @ersinduzen 4 dakika

fenerbahçe'nin cenk tosun ile anlastigina dair haber, gaziantep'te sahte bir tweeter hesabindan kaynaklaniyor. haber kesinlikle yalan!

ReaList
13.Ocak.2012, 00:42
henri üç gol attı biletler iptal:D

3 değil 33 atsa da farketmez :D Ben bu oyuncunun bu kadar kötü olabileceğini hiç tahmin etmemiştim. İnanılmaz eksik, gerçekten ona verilen 4 milyon €'yu düşündükçe içim acıyor (:

ReaList
13.Ocak.2012, 00:43
Ersin Düzen @ersinduzen 4 dakika

fenerbahçe'nin cenk tosun ile anlastigina dair haber, gaziantep'te sahte bir tweeter hesabindan kaynaklaniyor. haber kesinlikle yalan!

_ertemsener ertem şener
Cenk Tosun FB için İstanbul'da beri DHA kaynaklı ... Simdi DHA ile konuştum. Yarın Aykut hoca ile da görüşecekmiş Cenk

kime inanalım şimdi :D

attirson
13.Ocak.2012, 00:44
Bienvenu ancak Türkiye Kupası maçlarında şans bulabilecek kalitede bir futbolcu bana göre. :D

Kaka Leite
13.Ocak.2012, 00:44
Bienvenu çok saklanıyor,Guiza daha iyidi bence en azından pozisyona giriyordu atamasada inat ediyordu :D...Bienvenu çok boş bir adam :icon_cry:

sarianet
13.Ocak.2012, 00:45
bence ersin ertemi döver :D

Kaka Leite
13.Ocak.2012, 00:45
_ertemsener ertem şener
Cenk Tosun FB için İstanbul'da beri DHA kaynaklı ... Simdi DHA ile konuştum. Yarın Aykut hoca ile da görüşecekmiş Cenk

kime inanalım şimdi :D

Cenk'e tutulduk birazdan Sow'da gelir ortalık tam karışır :D

SaLviO
13.Ocak.2012, 00:46
Bienvenu boş değil biraz calışması lazım güçlenmesi top kullanmayı öğrenmesi lazım

Kaka Leite
13.Ocak.2012, 00:47
@_ertemsener
ertem şener
Sevgili @ersinduzen ve @ibrahimseten cenk haberi asılsız diyor.... dha'dan U.demirkırdı ise aksi görüşte...bekleme zamanı

sarianet
13.Ocak.2012, 00:47
bence biraz fizik lazım o eleman için gücü yok saçma sapan paslar atıyo
benim bildiğim zenciler üç ayaklı olur bu nerdeyse tek ayak yüryo:D

Kaka Leite
13.Ocak.2012, 00:48
Bienvenu boş değil biraz calışması lazım güçlenmesi top kullanmayı öğrenmesi lazım

Kısacası futbolu bırakması lazım :D

SaLviO
13.Ocak.2012, 00:49
hasan çetinkaya : Cenk Tosun ile uzaktan yakından alakamız yok

Kaka Leite
13.Ocak.2012, 00:52
@_ertemsener
ertem şener
İsmini veremeyeceğim bir yönetici ile konuştum " Cenk gündemimizde yok " olay kazanmıştır sevgiler....

Şimdi sizlere bir soru : Olayı ilk ortaya atan isim kimdir :D

ReaList
13.Ocak.2012, 00:52
hasan çetinkaya : Cenk Tosun ile uzaktan yakından alakamız yok

Twitter'ı en yakın zamanda kapatmayı umuyorum :D ya ben twitter'ı kapatırım ya da şu insan kılıklı gazeteciler oradan uzaklaşır. Arkadaş her gün yalan yanlış haberlerle süsledikleri haberleri artık "Evet kesin, biz duyduk, biz konuştuk" diye söyleyip daha sonra hiçbir şey yokmuş gibi davranmıyorlar mı gel de delirme, ula ne memleket be (:

RaSenGan
13.Ocak.2012, 00:54

Ben demiştim :D

ReaList
13.Ocak.2012, 00:54
@_ertemsener
ertem şener
İsmini veremeyeceğim bir yönetici ile konuştum " Cenk gündemimizde yok " olay kazanmıştır sevgiler....

Şimdi sizlere bir soru : Olayı ilk ortaya atan isim kimdir :D

İşte az önce söylediğime canlı örnek :D az önce onla konuştum, yalan ortaya çıkınca bunla konuştum en iyisi fb.org ve kap'a bakmak gerisi yalan.

attirson
13.Ocak.2012, 01:07
Resmen adamlar dalga geçiyor bizle ya.

sarianet
13.Ocak.2012, 01:12
Amerikanın oyunları bunlar:D

ReaList
13.Ocak.2012, 01:17
Arkadaş bunların her yeri oynuyor, yalan yalan üzerine
Öyle böyle değil :D

Bkz.

http://www.mailce.com/wp-content/uploads/komik-animasyonlar-44.gif

Kaka Leite
13.Ocak.2012, 01:25
@ibrahimseten
İBRAHİM SETEN
@okkesozeksi Kimsin ki sen? Ne cüret? Benim gazeteciliğimi sorgulayacak adam mısın? Bi haber de sen yap biz konuşalım, 100 yıldır tıkın yok

@_ertemsener Sen bizim internet sitesini RT'leyerek bana ne diyosun, onu soruyorum.. Beni karıştırma ötekilerle..

İbrahim Seten coştu herkese saldırıyor :D

ParduS
13.Ocak.2012, 01:33
Keşanspor'a verilen oyuncular kimler bilen var mı ? Kiralık mı verildiler acaba.

William Rookwood
13.Ocak.2012, 01:50
Lille açıklama yaptı satmıyoruz diye halen Sow muhabbeti dönüyor. :)

ParduS
13.Ocak.2012, 17:34
Sporx sitesindeki bir habere göre Berk Elitez Erciyesspor'a kiralık olarak gidiyor.

http://www.sporx.com/futbol/bankasya/fenerbahceden-erciyeseSXHBQ264042SXQ

TeNaciOUS MidFieLdeR
13.Ocak.2012, 18:25
Alper Potuk icin GS devreye giricekmis, haberlere gore Gs bu transferle FB ye calim atmak niyetindeymis :D Simarik cocuk gibi heryere saldiriyor adamlar. Sadece Unal Aysalla tamam zengin ama, nasil bu kadar para sacar hale geldiler ilginc. Adam Dunya Bankasi gibi, para tukenmiyor :D

RaSenGan
13.Ocak.2012, 18:29
Alper Potuk icin GS devreye giricekmis, haberlere gore Gs bu transferle FB ye calim atmak niyetindeymis :D Simarik cocuk gibi heryere saldiriyor adamlar. Sadece Unal Aysalla tamam zengin ama, nasil bu kadar para sacar hale geldiler ilginc. Adam Dunya Bankasi gibi, para tukenmiyor :D

Alper'e ihtiyacımız yok ki :) Alper gelse bizde en fazla yedek olabilir.

sananes
13.Ocak.2012, 18:59
Alper'e ihtiyacımız yok ki :) Alper gelse bizde en fazla yedek olabilir.

Takımları Alex Hagi gibi oyuncuları yoksa kulübeleri şampiyon yapar.O yüzden gs alırsa büyük iş yapmış olur.

sarianet
13.Ocak.2012, 18:59
hadi biraz sevinelim :D

Transferde Sow'a doğru

Fenerbahçe'de, gözler Moussa Sow'da. Lille'in Senegalli forvetini kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdüren sarı lacivertlilerin, somut adımlar atması camiayı heyecanlandırdı.

Lille kulübünün devre arasında bu oyuncuyu satmayacağını açıklamasına rağmen ısrarırın sürdüren Fenerbahçe yönetimi, hem oyuncu hem de kulübü ile arasındaki pürüzleri gidermeye başladı. Lille'i yaklaşık 12 milyon euroluk bonservis bedeli ile ikna etmeye hazırlanan sarı lacivertlilerin, Sow'un ücreti ve sözleşme süresi ile ilgili sorunları aşmaya başladığı öğrenildi.

Teknik sorumlu Aykut Kocaman'ın isteği doğrultusunda bir de kanat oyuncusu transferi için çalışmalar sürerken, Krasiç konusunda kulübün beklemeye geçtiği ifade edildi. Juventus'ta forma şansı bulamayan Sırp oyuncu için, 25 Ocak tarihine kadar bekleneceği ve yaşanacak gelişmelere göre yeniden harekete geçileceği ifade edildi.

Bu arada Konya Torku Sekerspor ile oynanan kupa maçında 3 gol atarak dikkat çeken Henri Bienvenü'nün Manisaspor maçında yeniden ilk 11'de sahaya çıkması gündeme geldi. Haftalardır forvet hattındaki yerini Semih'e kaptıran, genç forvetin, son derece moralli olduğu ve Manisa deplasmanında da görev beklediği açıklandı.

İsviçre'nin saygın gazetelerinden Le Matin, yaptığı bir araştırmada bu sezon İsviçre'nin yurt dışında top koşturan oyuncularının içinde en başarılı futbolcusunun Fenerbahçe'de oynayan Reto Ziegler olduğunu yazdı.

İsviçre'nin yurt dışında top koşturan 90 futbolcusunun bulunduğunu, hatta bunlardan 66'sının birinci liglerde oynadığını belirleyen gazete, bunların içinden

Ziegler'in sahada 1554 dakika kaldığını belirtti. Diğer futbolcuların bu sürenin çok gerisinde kaldığını vurgulayan gazete, "Bu kadar sahada kalan bir oyuncunun başarılı olamaması imkansızdır" yorumunu yaptı.

Fransa'nın PSG kulübünün de Ziegler'i yakından izlediğini belirten Le Matin, "Ancak Ziegler, Fenerbahçe'de memnun ve şampiyonluğa oynayan bir takımda bulunmaktan da mutlu" ifadesini kullandı.

liGTV (http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/Default.aspx?r=1&hid=105546)

goosfraba
13.Ocak.2012, 19:09
firatgunayer fırat günayer
Fransa'nın RMC radyosu:Fenerbahçe, Moussa Sow için Lille Kulübü'nü 10 milyon + 2 milyon euroluk (şampiyonluk bonusu) teklifle ikna etti

sarianet
13.Ocak.2012, 19:10
tekrar soruyorm sow işi cuma netleşir demiştiniz hala geçerlimi?

Omer Temelli @OmerTemelli

olup olmayacagi pazara kadar beli olabilir

ReaList
13.Ocak.2012, 19:58
Profesyonel Futbol Takımımızın genç oyuncularından Berk Elitez, sezon sonuna kadar Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Kayseri Erciyesspor forması giyecektir.

Dünkü maçta biraz daha hızlı koşup o golü atacaktın Berk yanlış yaptın (!) derhal gönderin (:

Sekopej
13.Ocak.2012, 20:01
Alınacak yabancı forveti de düşünürsek, Berk zaten oynayamayacaktı, kiralık gitmesi onun adına iyi olur. Eğer oynayabilecekse tabi orada devamlı.

furkan58
13.Ocak.2012, 20:03
Berk'in 11'de oynayamayacağını hepimiz biliyoruz kiralık giderek kendini geliştirmesi hem onun hemde bizim açımızdan daha iyi olucaktır .

ReaList
13.Ocak.2012, 20:13
Her seferinde aynı rahatlama yöntemi "OoOo iyi iyi orada gelişir kendini geliştrir" Biz de dünya starları oynuyor ya ne yapsın çocukcağızlar yer bulamıyor kendine (:

Ben kiraya gittikten sonra döneni daha görmedim, onun için şimdiden hoşçakal Berk (:

Kaka Leite
13.Ocak.2012, 20:31
Quaresma transferide böyle olmuştu adı çok geçti...Konuşuldu konuşuldu geldi umarım Sow'unda sonu böyle olur :icon_eek:

SaLviO
14.Ocak.2012, 23:07
haftaya yeni forvetimizle başlıcaz arkadaşlar rahat olun :D

IcedEarth
14.Ocak.2012, 23:45
Sow alınırsa çok iyi bir hamle yapılmış olur, ancak devamını da getirmek gerek.. Özellikle orta sahanın ve defansın göbeğine transfer şart, Dia kullanılamayacaksa bir de kanat alınmalı bence.. Alex'in yokluğuna artık alışması lazım Fenerbahçe'nin, bunun için de kanat akınlarını da aktifleştirmeleri gerekiyor bence..

SaLviO
14.Ocak.2012, 23:56
Defansın göbeğine takviyeye hiç gerek yok

Orta sahaya takviye bencede şarttıı ama aykut hoca yapmıcaz dedi

sui generis
14.Ocak.2012, 23:58
haftaya yeni forvetimizle başlıcaz arkadaşlar rahat olun :D

bir duyum mu var :)

SaLviO
15.Ocak.2012, 00:01
Yok tahminim :D

IcedEarth
15.Ocak.2012, 00:01
Defansın göbeğine takviyeye hiç gerek yok

Orta sahaya takviye bencede şarttıı ama aykut hoca yapmıcaz dedi

Defansın göbeğine de takviye lazım bence. Yobo-Serdar ikilisi güven veriyor, ancak arkalarında Bekir-Bilica var, ki ikisi de ayaklı bomba.. Defansın göbeği de kart riskine oldukça açık bir bölge, bir de sakatlık durumunda Bekir'e veya Bilica'ya güvenilmez bence.. Bilica'yı yollayıp oraya bir tane yedek oyuncu alınmalı bence, ki taraftarın da içi rahat olsun.. Aynı durum bizde de var oradan biliyorum, bizde de yedekler Servet-Gökhan olunca her maç Semih sakatlanmasın, Ujfalusi kart görmesin diye binbir dua ediyoruz..

SaLviO
15.Ocak.2012, 00:03
Bilica konusunda haklısın ama bekir bence iyi oyuncu

William Rookwood
15.Ocak.2012, 00:38
IceEarth'a katılıyorum. Bilica'nın bu sezon sözleşmesi bitiyor diye biliyorum, genç bir defans oyuncusu alınsa hiçte fena olmaz bence. Fakat şuanda defansdan da önemli olan forvet transferinin yapılması

Kaka Leite
16.Ocak.2012, 01:13
Ömer Temelli'yi twitledim :D

Sow ile ilgili baya bir yol kat ettik dedi.Lille'in sıkıntı çıkardığını söyledi.
Bobo gündemde yokmuş
Aksilik çıkmazsa forvet transferi bu hafta içi belli olurmu dedim
-Evet dedi :D :)

attirson
16.Ocak.2012, 01:19
Ömer Temelli'yi twitledim :D

Sow ile ilgili baya bir yol kat ettik dedi.Lille'in sıkıntı çıkardığını söyledi.
Bobo gündemde yokmuş
Aksilik çıkmazsa forvet transferi bu hafta içi belli olurmu dedim
-Evet dedi :D :)

Genelde hep aksilik çıkıyor ve erteleniyor. :0:

Kaka Leite
16.Ocak.2012, 01:21
Lille sevenlerin arasına girme :D

attirson
16.Ocak.2012, 01:23
Lille sevenlerin arasına girme :D

Bizde gelsin istiyoruzda sıkıldım artık ha bugün ha yarın :D

anil luque
16.Ocak.2012, 13:55
Fenerbahçe Nobre ile anlaşmış sanırım.

SaLviO
16.Ocak.2012, 14:07
semih ve bienvenuya göre daha faydalı olur hem türk statüsünde

fbdevil190737
16.Ocak.2012, 14:15
Nobre hem türk statüsünde olması , Alex ile iyi anlaşması ve bitmek tükenmek bilmeyen enerjisi ile iyi işler yapabilir bizde hiç yoktan Semih ve Bienvenu'dan daha çok yarar sağlar .

ForsakeN
16.Ocak.2012, 14:32
2. yarı Nobre en az 10gol atar bu takımda

GeNç KaRTaL
16.Ocak.2012, 14:55
Nobre haberi ciddi mi?

TR.CaPTaiN
16.Ocak.2012, 14:59
Sow + Nobre olursa tamam da eğer tek başına Nobre'yse buyuralım cenaze namazına.

BaGa TaRKaN
16.Ocak.2012, 15:03
Biz Göndermek İçin Üste Para Bile Verdik Adama :D Adam Yeniden İstanbul'a Dönüyor :p

GodfatheR
16.Ocak.2012, 15:23
Nobre'nin alınması Semih'in tamamen gözden çıkarıldığı anlamına geliyor.

Sow gelicekse iyi transfer yoksa Kaptan'ın dediği gibi buyrun cenaze namazına.

sarianet
16.Ocak.2012, 15:33
şaka dimi bu :)
ama alex nobre + yerli oyuncu iyi gibi:D

SaLviO
16.Ocak.2012, 16:06
nobre ikinci forvet ömer temelli bir yabancı bir türk forvet almak istiyoruz demişti saten

nobre alexe iyi anlaşıyor gelirse eğer en az 7 8 gol atar

Sow artık gel sende :D

vego
16.Ocak.2012, 16:07
Bir BJK'li olarak transfer politikası eleştirmek bana kalmaz tabii :D,ama Sow'un alternatifi Nobre midir Allah aşkına.

SaLviO
16.Ocak.2012, 16:11
Böyle bir ortamda yapılacak en güzel transfer nobredir sowdan sonra

goosfraba
16.Ocak.2012, 16:12
m_nobre11 mert nobre
FENERBAHÇE MERHABA :)

https://twitter.com/#!/m_nobre11/status/158882505875914755

barahir
16.Ocak.2012, 16:16
Günler öncesinden Nobre'yi beklediğimi söylemiştim.. Kötünün iyisi olacak hadi hayırlısı.. Umarım sadece Nobre alınmaz ama

ForsakeN
16.Ocak.2012, 16:18
m_nobre11 mert nobre
FENERBAHÇE MERHABA :)

https://twitter.com/#!/m_nobre11/status/158882505875914755

Bitmiş transfer belli ki. Duygusuzum şu transfer karşısında. Ne seviniyorum, ne üzülüyorum.

goosfraba
16.Ocak.2012, 16:23
Bitmiş transfer belli ki. Duygusuzum şu transfer karşısında. Ne seviniyorum, ne üzülüyorum.

ben de hiç heyecanlanmadım ama duyguya yer yok artık. dileyelim nobre yararlı olsun.

moussa sow transferine devam ediliyormuş ayrıca.

ForsakeN
16.Ocak.2012, 16:27
ben de hiç heyecanlanmadım ama duyguya yer yok artık. dileyelim nobre yararlı olsun.

moussa sow transferine devam ediliyormuş ayrıca.

Xabi Alonso'yu alamayıp da Maldonado'ya yönelmek gibi olmaz inş :)

SaLviO
16.Ocak.2012, 16:29
Sow gelicek o olmazsa el arabi rahat olun :D

sarianet
16.Ocak.2012, 16:35
eğer sow alınmazsa nobre gelirse pardon filmindeki "be rıfat abi" li bi replikle cevap veririm inşsow da gelir de SÖWmeyiz yöneticilerimizin ardından :D

sarianet
16.Ocak.2012, 16:36
hemen de gsye attığı golün fotosunu paylaşmış :D

The.Crow
16.Ocak.2012, 16:39
tribünler yıllar önceki sesi kulaklarımda.Nobre nobre nobre nobre narcio nobre.

Hoşgeldin Nobre

ForsakeN
16.Ocak.2012, 16:43
Alex bi 3-4 yıl daha kalır artık. Eşi hayatta ayrılmaz İstanbul'dan :)

sarianet
16.Ocak.2012, 16:43
ama transfer hiçbi yerde geçmiyo bi nobrenin twitterinde bide turksportalda fbnin haberi yok mu bu transferden:D

byariff
16.Ocak.2012, 16:45
hayirli olsun nobre sow"da gelse aslinda iyi ikili olurlar :D

ReaList
16.Ocak.2012, 16:50
Twitter'a güvenmiyorum ben arkadaş, Resmi site yazsın inanalım artık o noktaya geldik (: Nobre faydalı olur ama bu geçici bir fayda sağlayacaktır.

byariff
16.Ocak.2012, 16:56
Radyospor'a konuşan MİY Başkanı Ali Kahramanlı: Nobre'nin Fenerbahçe'ye transferi konusunda büyük bir aşama kaydettik.

Ali Kahramanlı: Büyük ölçüde anlaştık. Zaten Nobre bu transferi istiyordu. Biz de Nobre'ye karşılık Semih'i istedik.

Ali Kahramanlı: Semih + para şeklinde bir önerimiz oldu. Büyük ölçüde anlaştığımızı tahmin ediyorum; ama henüz kesinleşmedi.

ReaList
16.Ocak.2012, 16:58
Semih + Parayı verecek taraf Fenerbahçe mi :D Yolunacak kaz mı arıyorlarmış ?

ForsakeN
16.Ocak.2012, 17:01
Şaka yapmışlardır heralde :)

RaSenGan
16.Ocak.2012, 17:49
Kime niyet kime kısmet :)

SaLviO
16.Ocak.2012, 17:50
semih + para çok fazla olur nobre için

byariff
16.Ocak.2012, 17:50
Son dakika..Mersin İdman Yurdu Başkanı Ali Kahramanlı:" Semih Mersin'e gelmeyi kabul ederse Nobre'nin transferi gerçekleşecek"

NTVSPOR

goosfraba
16.Ocak.2012, 17:53
bunun anlamı ''semih'i verirlerse alırız, vermezlerse fazla para isteriz.''

asıl amaç fiyat yükseltmek bence. muhtemelen vazgeçeriz.

RaSenGan
16.Ocak.2012, 17:53
Semih gitmek istemediğini açıklamış.

TR.CaPTaiN
16.Ocak.2012, 17:58
Aziz Yıldırım'a yönelik tek adamla yönetiliyoruz eleştirilerinin ne kadar haksız olduğunu Nobre-Semih takasını gündeme getiren mevcut yönetim kanıtlamıştır. Aziz Yıldırım böyle adamların içinde tabi ki tek adam yönetimi sergiler, çünkü bunların fikrini almaya kalksa Veysel Cihan'a karşılık Gökhan Gönül'ü bile verebilirler. Semih bu sezon kötü diyoruz, formsuz diyoruz da Nobre 6 gol attı diye mi kral oldu başımıza. Beşiktaş'ta ne yapmış bu 31'lik Nobre ? Yazıklar olsun Nobre'ye karşılık Semih'i teklif edenlere. Allah'tan Semih mantıklı adam da gitmek istememiş.

barahir
16.Ocak.2012, 18:04
Semih'i bu takımdan yollayacak adam daha doğmadı.. O Fenerbahçeli Semih'tir öyle de kalacaktır.. Onu bu bizden ne olursa olsun ayırmaya kimsenin hakkı yoktur.. Akıllarını başlarına alsınlar..

ReaList
16.Ocak.2012, 18:04
Mersin'e Bilica'yı verelim bişey istemeyelim/almayalım onlara büyük sevap kazandıralım (:

sui generis
16.Ocak.2012, 18:06
eğer cidden doğruysa bu teklif yazık ki ne yazık. Semihe yapılan saygısızlık daha da büyük. biz zaten bu seneyi silmemiş miydik. Semih-Nobre takasıyla bu sene şampiyon olacaksak varsın olmayalım.

C h A o S
16.Ocak.2012, 18:21
Lille'in Senegalli golcüsü Moussa Sow, transferi konusunda açıklamalar yaptı

Sporx.com dış haberler

Fenerbahçe'nin transfer listesinde yer alan Moussa Sow, "Bir gün Liverpool'da oynamak istiyorum" dedi.

İngiliz Sky Sports'a konuşan başarılı golcü, "Şu anda Lille'in futbolcusuyum ama hepimizin bildiği gibi bir gün Liverpool'da oynamak istiyorum. Liverpool benim hayallerimdeki kulüp. KOP tribünü önünde goller atmak herkesi mutlu eder. Kariyerin zirve noktası diyebiliriz" dedi.

Senegalli'yle ilgilenen takımlar arasında Fenerbahçe ve Tottenham'ın da olduğunu belirten Sky Sports, golcü transferi yapmak isteyen Liverpool'un Sow'u, şu anda Lille'de kiralık olarak forma giyen Joe Cole'u da takasta kullanarak satın almak istediğini ve önümüzdeki günlerde iki takımın masaya oturacağını iddia etti.

ReaList
16.Ocak.2012, 18:26
Tamam gelsin biz onu sonra Liverpool'a göndeririz (: Anelka geldiğinde ölmüş bitmiş dediler bizde tekrar milli takıma kadar yükseldi, Chelsea'ye gidecek kadar yeniden bir çıkış yakaladı.

ama işte elin adamlarına 3-5 milyon € maaş verirsek dışarıda Türkiye denilince "futbolun son durağı Avrupa'nın Katar'ı" düşüncesi oluşur kaybetmemizin sebeplerinden biri.

Sekopej
16.Ocak.2012, 18:31
Takıma 1 değil 2 forvet transferi gerekli olduğu fikrindeyim ve Nobre'nin alınması da, bu dönemde takıma olumlu yansır ama karşılığında Semih'in verilmesi, verilmesinin düşünülmesi akıl almaz. Semih ne kadar formsuz olursa olsun, Semih Fenerbahçe'dir. 90 dakika oynayacak bir oyuncu olmadığını düşündüm hep, bundan sonra da olmayacağını düşünüyorum ama ayrılmasını hiç düşünmemiştim.

Nobre transfer gerekli, bu dönemde herhangi bir forvet bile olsa gerekli, Semih gönderilmeden.

Kaka Leite
16.Ocak.2012, 18:39
@OmerTemelli (https://twitter.com/#!/OmerTemelli) nobrenin transferi halinde sow dan vazgeçilecek mi ?

@OmerTemelli (https://twitter.com/#!/OmerTemelli) Hayır

sarianet
16.Ocak.2012, 18:43
Ersin Düzen

semih sentürk: " 2 gün önce nurullah hoca aradi. beni takiminda görmek istedigini söyledi.burda çok mutlu oldugumu söyleyip tesekkur ettim"

semih senturk: "yönetimimizden bana mersin'e gider misin seklinde bir teklif gelmedi. kimseyle bu konuda görüsmedim, arayan olmadi"

semih senturk:" 13 yildir fenerbahçe'ye hizmet ediyorum. bu sürede galatasaray ve besiktas da dahil olmak üzere çok takimdan teklif aldim"

semih senturk: " 1 gün bile fenerbahçe'den ayrilmak aklimdan geçmedi. ama hocamiz veya yönetim beni göndermek isterse boynum kildan ince"

semih senturk : "bana sorulmadan mersin'e teklif edildigimi sanmiyorum, bu kadar emegime ve sevgime haksizlik yapilacagini dusunmuyorum"

sarianet
16.Ocak.2012, 18:46
@OmerTemelli (https://twitter.com/#!/OmerTemelli) nobrenin transferi halinde sow dan vazgeçilecek mi ?

@OmerTemelli (https://twitter.com/#!/OmerTemelli) Hayır

ömertemelli de twitterden sorumlu asbaşkanımız oldu maaşallah ama çok memnunum inş kapanmaz bu bilgilendirme akışı

Kaka Leite
16.Ocak.2012, 18:54
Valla ne sorsak cevap veriyor böylece yalan haberleri öğreniyoruz :)
Kanka olduk adamla zaten :icon_biggrin:

sarianet
16.Ocak.2012, 19:35
Valla ne sorsak cevap veriyor böylece yalan haberleri öğreniyoruz :)
Kanka olduk adamla zaten :icon_biggrin:

bana neden hiç cevap vermiyo bu adam sallamıyo mu beni :D

sarianet
16.Ocak.2012, 19:52
Son dakika: Fenerbahçe, Mert Nobre'ye karşılık Bilica(bonservis) ve Gökay (Kiralık) verecek Mersin İdman Yurdu'na
facedeki ilginç yorumlar :D

Ahmet Kara of ya para da verseydi barı.
Enes Gökçe Gokayın mevkısı ne
Özden Yolagiden bilica eh işte de Gökay kim ne iş yapar?
Uğur Kırıt Gokay orta saha ıyı oyuncu ama:)bılıca mal:)
Ahmet Kara moritz üstüne para verelim gitsin.

grkm33
16.Ocak.2012, 19:54
Ali Kahramanlı'nın, Nobre transferiyle ilgili gün içerisinde Radyospor'a 'Nobre-Semih takası konusunda büyük ölçüde anlaştık' açıklaması yaptı. Bu açıklamaın hemen ardından internet sitelerine Semih Şentürk'ün 'Mersin'e gtmek istemiyorum' dediği yönünde haberler yansıdı. Kahramanlı, Semih Şentürk'ün Mersin'e gitmek istemediğini açıklamasının ardından Radyospor'a yeniden bağlanarak önemli açıklamalar yaptı. Kahramanlı, Semih Şentürk teklifinin Fenerbahçe yönetimi tarafından geldiğini söyledi.

Mersin İ.Y. Başkanı Kahramanlı, "Fenerbahçe Nobre'yle ciddi birşekilde ilgileniyor. Transfer, bu akşam yüzde 90 tamamlanır. Semih-Nobre takası teklifi Fenerbahçe yönetiminden geldi. Ayrıca bir-iki gün önce Semih, teknik direktörümüz Nurullah Sağlam'a Mersin İY formasını severek giyeceğini söyledi. Fikri değiştiyse; bizi istemeyen futbolcuyu biz de istemeyiz. Semih gelsin gelmesin, Nobre transferi gerçekleşir. Fenerbahçe'de başka Semihler de var. Para konusunda da anlaşırsak bu akşam transfer gerçekleşir" dedi.

eng1n
16.Ocak.2012, 19:56
Semih değilde Bilica falan versek daha iyi. Semih gitmesin ne kadar kötü oynarsa oynasın gitmesin.

sarianet
16.Ocak.2012, 19:58
Ali Kahramanlı'nın, Nobre transferiyle ilgili gün içerisinde Radyospor'a 'Nobre-Semih takası konusunda büyük ölçüde anlaştık' açıklaması yaptı. Bu açıklamaın hemen ardından internet sitelerine Semih Şentürk'ün 'Mersin'e gtmek istemiyorum' dediği yönünde haberler yansıdı. Kahramanlı, Semih Şentürk'ün Mersin'e gitmek istemediğini açıklamasının ardından Radyospor'a yeniden bağlanarak önemli açıklamalar yaptı. Kahramanlı, Semih Şentürk teklifinin Fenerbahçe yönetimi tarafından geldiğini söyledi.

Mersin İ.Y. Başkanı Kahramanlı, "Fenerbahçe Nobre'yle ciddi birşekilde ilgileniyor. Transfer, bu akşam yüzde 90 tamamlanır. Semih-Nobre takası teklifi Fenerbahçe yönetiminden geldi. Ayrıca bir-iki gün önce Semih, teknik direktörümüz Nurullah Sağlam'a Mersin İY formasını severek giyeceğini söyledi. Fikri değiştiyse; bizi istemeyen futbolcuyu biz de istemeyiz. Semih gelsin gelmesin, Nobre transferi gerçekleşir. Fenerbahçe'de başka Semihler de var. Para konusunda da anlaşırsak bu akşam transfer gerçekleşir" dedi.

semih yalanladı bu haberi :)

grkm33
16.Ocak.2012, 20:01
semih yalanladı bu haberi :)

Birileri yalan söylüyor ama daha çözemedim hadi hayırlısı :) Ama Nobrenin transferi kesin bitti gibi ondan eminim Semihli yada Semihsiz.

Kaka Leite
16.Ocak.2012, 20:15
Berk twit atmış Gökay ile ilgili ama sanırım fake hesap

ForsakeN
16.Ocak.2012, 21:49
Maaşı Beşiktaş'taki gibi 2M Euro civarı olmadıkça karşı çıkmam ben bu transfere

tyfnkrvl07
17.Ocak.2012, 01:07
Kocaman: 'Sow ve Nobre için çalışıyoruz'
"Sow ve Nobre konusunda yönetimimiz çalışıyor. Önümüzdeki günlerde sonuç almamız çok büyük ihtimal."

sarianet
17.Ocak.2012, 01:18
ama nasıl sonuç :D

ForsakeN
17.Ocak.2012, 01:29
Yalnız Aykut hoca'ya Semih-Nobre takası da soruldu. Yalanlamadı, şu süreçte birşey söylemem doğru olmaz dedi. Yazık ederler Semih'e. Tamam kötü ama bu kadar da değil, bu onur kırıcı olur.

Corpus
17.Ocak.2012, 01:45
Yalnız Aykut hoca'ya Semih-Nobre takası da soruldu. Yalanlamadı, şu süreçte birşey söylemem doğru olmaz dedi. Yazık ederler Semih'e. Tamam kötü ama bu kadar da değil, bu onur kırıcı olur.

Bana bile ağır geldi bu duyduklarım. Yıllardır Fenerbahçe' ye hizmet veren bir kişi olan Semih için nasıl gelir kim bilir. (Eğer haberler doğru ise)

Nedvedmania
17.Ocak.2012, 01:47
Aynen bende kendimi Semih yerine koydum ve üzüldüm bu habere.

Mersin İdman Yurdu Kulübü Başkanı : Transfer için Fenerbahçe yönetimi Nobre karşılığında bize Semih'i teklif etti.

http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/56704/nobrenin-transferi-semih-senturke-bagli

sui generis
17.Ocak.2012, 01:50
chemedya Ahmet Ercanlar
Semih'in gitme durumunu yazmistim. Daha da aciklayici yazmam gerek. Semih dahil olmak uzere bir cok kisiyle konustum.

chemedya Ahmet Ercanlar
Aykut Kocaman, Semih'in yeni bir soluk kazanip yeniden canlanabilmesi icin bir degisiklik ihtiyaci oldugunu dusunuyor.

chemedya Ahmet Ercanlar
Bu nedenle Mersin'e gitmesine onay vermis. Ancak Semih, Mersin'e gitmeyi kesinlikle dusunmuyor. Gidersem daha onemli kulube giderim diyor.

Facx
17.Ocak.2012, 01:58
chemedya Ahmet Ercanlar
Semih'in gitme durumunu yazmistim. Daha da aciklayici yazmam gerek. Semih dahil olmak uzere bir cok kisiyle konustum.

chemedya Ahmet Ercanlar
Aykut Kocaman, Semih'in yeni bir soluk kazanip yeniden canlanabilmesi icin bir degisiklik ihtiyaci oldugunu dusunuyor.

chemedya Ahmet Ercanlar
Bu nedenle Mersin'e gitmesine onay vermis. Ancak Semih, Mersin'e gitmeyi kesinlikle dusunmuyor. Gidersem daha onemli kulube giderim diyor.

semih daha önemli hangi kulübe gider Allah aşkına güiza oyun içinde daha aktif bi oyuncuyken gittiği kulüp getafe

sui generis
17.Ocak.2012, 14:39
chemedya Ahmet Ercanlar
Hasan Çetinkaya ve Ali Yıldırım, Sow işini bitirmek için şu anda Fransa'dalar...

SacrificeGGTC
17.Ocak.2012, 14:41
Hadi be! Olsun şu Sow artık. Takımımda görmek istediğim golcülerin başında yer alıyor.

eng1n
17.Ocak.2012, 14:43
Bu sow işi yalan olacak gibi pek uzatmadan yerine Nobre'yi alalım bitsin biz alışığız böyle transferlere. Örn : Alonso'yu beklerken josico'nun gelmesi.

ReaList
17.Ocak.2012, 15:13
Dünyada başka adam kalmadı mı Sow'un peşini hala bırakmadık ?
Git Brezilya'ya Arjantin'e veya başka futbol ülkesine araştırma yap bul, olmayacak şey mi bunlar. ama yok biz alışığız pişmiş oyuncuları milyon €'ları saçmaya.
Türkiye'de transferler araştrımaya yönelik değilde oyuncu menajerleri üzerinden gittikçe biz daha çok kazık yeriz.

goosfraba
17.Ocak.2012, 17:05
sow bitmiş.

sarianet
17.Ocak.2012, 17:22
Gerçekten Mi Kaynak ?

barahir
sow bitmiş.

goosfraba ft. Oktay Derelioğlu :)

goosfraba
ali yıldırım diyolla

---

FatihSenguler Fatih Senguler
Son dakika !!! Moussa Sow FENERBAHCEDE! Kaynak : Ali YILDIRIM( bizzat soyledi )

@OmerTemelli sayin Ali yildirim ve Hasan Cetinkayadan aldigimz bilgiye gore Moussa Sow Fenerbahcede )

FatihSenguler Fatih Senguler @
@turgut_yasar suanda havaalanindayim ikiside burda kendileri ilk agizdan soyledi

Kaniti burda http://lockerz.com/s/175220020

---

goosfraba ft. Oktay Derelioğlu :)

:)

SacrificeGGTC
17.Ocak.2012, 17:28
NTVSpor'da yardırıyor haber için; http://www.ntvspor.net/haber/spor-toto-super-lig/56760/fenerbahce--sow-transferinde-sona-yaklasti

Kaka Leite
17.Ocak.2012, 17:29
Hadi İnşallah :icon_biggrin:

EndoplazmiK RetikuluM
17.Ocak.2012, 17:32
Sow biter umarım. Bienvenu'nün aklı Semih'in fiziği yok. İkisinide barındıran bi oyuncu.

sarianet
17.Ocak.2012, 17:36
henrinin de fiziği o kadar iyi değil yoksa dünkü kaleiyle karşı karşıyaki pozisyonda kaleciyi de kaleye sokardı bence tamamen fiziksel eksiklik yüzünden dengesi bozuluyo bu çocuğun yada aşık sevdiği kız kendisine abi demiş :D

ForsakeN
17.Ocak.2012, 17:44
Bienvenu'nun gol kaçırmasına o kadar alıştık ki, artık hiç tepki vermiyorum golü atamayınca. Zaten kendisi de golü kaçırınca yerden kalkıp hemen geri koşmaya başlıyor.

Ya gerçekten Henri sanki Afrika'da sokakta futbol oynarken tutulup, sahanın ortasına bırakılmış gibi oynuyor. Hiç mi topsuz alanda bi katkın olmaz kardeşim. Tek yaptığı boşta top gördüğü zaman topa doğru koşmak, o kadar.

Kaka Leite
17.Ocak.2012, 17:49
Benim kişisel görüşüm Guiza keşke gitmeseydi,bu adam daha mı farksız Guiza'dan hayır...Guiza bari doğru koşular yaparak rakip kalede risk yaratıyodu :icon_biggrin:

yakamoz0347
17.Ocak.2012, 18:01
geriye tek iş kalıyo senegalin hemen elenmesi için dua etmek

William Rookwood
17.Ocak.2012, 18:14
Sow gelirde, Lille 10 milyon'a bırakmaz. Hele ki Suarez için 20 milyon istendiği şu piyasada.

Kaka Leite
17.Ocak.2012, 18:19
Sow gelirde, Lille 10 milyon'a bırakmaz. Hele ki Suarez için 20 milyon istendiği şu piyasada.

Biz kimlere ne paralar verdik :)

goosfraba
17.Ocak.2012, 21:50
chemedya Ahmet Ercanlar
Sow işi bu gece bitecek gibi...Her an imza haberi gelebilir...

sarianet
17.Ocak.2012, 21:59
Gelsin artık SÖWecem he :D

barahir
17.Ocak.2012, 22:02
chemedya Ahmet Ercanlar

Arkadaşlar...Çok iddialı yazmam ama Sow Fenerbahçe'de diyebiliriz. Yine de bir pay bırakıyorum. Transferde her an her şey olabilir...

Kaka Leite
17.Ocak.2012, 22:23
Gel Artık :D

Corpus
17.Ocak.2012, 22:40
Alın artık şu adamı da Bienvenue' de rahatlasın sizde rahatlayın :D

IcedEarth
17.Ocak.2012, 23:01
Sosyal paylaşım ağları çıktığından beri duyumların bini bir para.. Bizde Shaqiri, sizde Sow yazıp duruyorlar 15 gündür..

furkan58
17.Ocak.2012, 23:03
Hadi artık gelde Sow başlasın bizde SOWmeyi bırakalım :D

Kaka Leite
17.Ocak.2012, 23:07
Ömer Temelli girsede twitlesem :D

sarianet
17.Ocak.2012, 23:21
Klavyede S O W harflerini söküp atıcam ha hadi la alın şu adamı:D

goosfraba
17.Ocak.2012, 23:40
http://www.sb29.com/17-01-12-depart-nolan-roux.php

sarianet
17.Ocak.2012, 23:42
Ahmet Ercanlar @chemedya 48 saniye

Fenerbahçe, Fransa'dan 1 değil 2 oyuncu ile dönebilir. Bunu da bir yere not edin...Yine kesin demiyorum:) Olasılık...

futureless
17.Ocak.2012, 23:44
Sow + birisi mi yani :D Sow olsun da ne olursa olsun.Çok büyük beklenti içine soktular çoook.Ne olacak bakalım.

Kaka Leite
17.Ocak.2012, 23:44
Sow gelsinde diğeri gelmesede olur :D Sow+Lugano :p

goosfraba
17.Ocak.2012, 23:45
TRANSFER!!! Sow transferini ne kadar etkiler bilmiyorum ama Lille, Brest'in forveti Nolan Roux ile 8 milyon euro'ya anlaşmaya vardı..

---

sow :)

Kaka Leite
17.Ocak.2012, 23:46
TRANSFER!!! Sow transferini ne kadar etkiler bilmiyorum ama Lille, Brest'in forveti Nolan Roux ile 8 milyon euro'ya anlaşmaya vardı..

---

sow :)

Hoba :)..Lille bırak artık bırak ulan :icon_evil:

sarianet
17.Ocak.2012, 23:49
ister misiniz sowun yanında hazard gelsin :D:D:D
tmm tmm SÖW meyin :D

Kaka Leite
17.Ocak.2012, 23:50

Öhh .... :D

EndoplazmiK RetikuluM
17.Ocak.2012, 23:52
Umarım Sow yerine Mevlüt'ü alıp gelmez bizim yönetim :)

furkan58
17.Ocak.2012, 23:52

Çok iyi oldu çokta güzel iyi oldu derim göbek atarım evde ama fazla SOW yapmaya gerek yok :D

sarianet
17.Ocak.2012, 23:53
Umarım Sow yerine Mevlüt'ü alıp gelmez bizim yönetim :)

yada umutu :(
sakın ha allah korusun :D

Kaka Leite
17.Ocak.2012, 23:54
Bir alsak şu adamı ne kadar rahatlayacağım ama :D

sarianet
17.Ocak.2012, 23:56
Ömer temelli geldi :D

Kaka Leite
17.Ocak.2012, 23:57
Ömer temelli geldi :D

Selamımı söyle :p
Şuan yazamam twitter'a girmiyor Laptop kasıyor :D Sen yaz bakalım :icon_biggrin:

sarianet
17.Ocak.2012, 23:59
Ya bu adam bana hiç devap vermiyo yazdım ama bakalım cevap vericek mi:D

eng1n
18.Ocak.2012, 00:06
Sow için Liverpool devrede diyorlar beyler alıştırın kendinizi olmayacak bu sow transferi :D

Cengo
18.Ocak.2012, 00:12
Sow için Liverpool devrede diyorlar beyler alıştırın kendinizi olmayacak bu sow transferi :D

Sow kesin Lille'den gidecek ama nereye gider bilemiyorum.

sui generis
18.Ocak.2012, 00:41
chemedya Ahmet Ercanlar
Fenerbahçe'nin ilgilendiği bir isim daha vardı. Olivier Giraud. Bu oyuncu için tam 17 milyon Euro istenince hikaye başlamadan bitti.

sarianet
18.Ocak.2012, 00:53
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten

F.Bahce Sow transferi ile ilgili Lille ile anlasmaya vardi.. Su anda Paris'te Sow'un agabeyi ile son rotuslari yapiyorlar.. Bu transfer olur

Cengo
18.Ocak.2012, 00:59
chemedya Ahmet Ercanlar
Fenerbahçe'nin ilgilendiği bir isim daha vardı. Olivier Giraud. Bu oyuncu için tam 17 milyon Euro istenince hikaye başlamadan bitti.

İyi olmuş, ağır bir oyuncuya ihtiyacımız yok.

Bordo61Mavi
18.Ocak.2012, 01:00
Tottenham araya girmese Sow buyuk ihtimal Liverpoolda. Twitterda yaziliyor

William Rookwood
18.Ocak.2012, 01:06
Moussa Sow Fenerbahçe'ye ilaç olur ama Lille'in çok makul bir fiyata vereceğini sanmıyorum açıkcası

Kaka Leite
18.Ocak.2012, 01:11
Moussa Sow Fenerbahçe'ye ilaç olur ama Lille'in çok makul bir fiyata vereceğini sanmıyorum açıkcası

Nerde kaldın reis :D 2 dakika umutlandırmıyorsun he :)
Ah bir gelse :(

William Rookwood
18.Ocak.2012, 01:12
Nerde kaldın reis :D 2 dakika umutlandırmıyorsun he :)
Ah bir gelse :(

Aynı duyguyu sezon başında yaşadığım için bizimde içimizde kaldı Forlan transferi o yüzden önyargılı bakıyorum twitterda ki yazılara :D

İnşallah gelir bende çok istiyorum Türkiye'de izlemeyi. Aç susuz yırtıcı bir Sow :D

sarianet
18.Ocak.2012, 01:12
ya liverpool bu sefer sowsuz yürü be valla fmde alırım beşinci lige düşürürüm düşürmeden önce de ağzını burnunu kırarım:D

Kaka Leite
18.Ocak.2012, 01:13
Aynı duyguyu sezon başında yaşadığım için bizimde içimizde kaldı Forlan transferi o yüzden önyargılı bakıyorum twitterda ki yazılara :D

Forlan transferi bu kadar uzamamıştı :) Drogba desen anlayacağımda her neyse :icon_biggrin:

Kaka Leite
18.Ocak.2012, 01:15
ya liverpool bu sefer sowsuz yürü be valla fmde alırım beşinci lige düşürürüm düşürmeden önce de ağzını burnunu kırarım:D

Ligde 7. sıradalar bu saatten sonra Messi'yi alsanız nolur ya bırakın girmeyin aramıza :D

William Rookwood
18.Ocak.2012, 01:16
Forlan transferi bu kadar uzamamıştı :) Drogba desen anlayacağımda her neyse :icon_biggrin:

Ntvspor basbas bağırıyordu ama Ünal Başkan çıkarma yaptı süper üçlü Galatasaray'da falan diye Galatasaray formalı fotoshopunu koymuştum facebooka yerimde duramıyordum. O üçlüden sadece Ujfalusi gelince hevesimiz gursağımızda kaldı :( :D

sarianet
18.Ocak.2012, 01:16
fb tvyi açtım ama tık yok :D

ReaList
18.Ocak.2012, 01:17
http://img26.imageshack.us/img26/2373/temelli.jpg

sarianet
18.Ocak.2012, 01:18
bu ömer temelli de twittıra içip içiop mi giriyo napıyo adam gibi cevap ver be:D

ReaList
18.Ocak.2012, 01:20
bu ömer temelli de twittıra içip içiop mi giriyo napıyo adam gibi cevap ver be:D

Pek politik konuşamadığı için ilginç geliyor bize :D

sarianet
18.Ocak.2012, 01:21
@OmerTemelli bey bana hic cvp vermiyrsnuz. Onumuzdeki gunlerde Krasic icinde gorusme olacak mi? Yoksa gorusuldu cvp mi bekleniyr?

olacak

Kaka Leite
18.Ocak.2012, 01:22
Soru sormayı bilmiyosunuz :p :p
O adam biraz kapalı konuşuyor diplere giricen o adamda :D

SacrificeGGTC
18.Ocak.2012, 01:23
Yolcu bazen cevap veremediklerine özür dileyip veriyor, 1200 mesaj arasından hangisiyle uğraşsın? Aynısını yazdı az önce. Herkes heycanla bekliyor, açıklansada güzel bir uyku çeksem artık.

sarianet
Buna koptum :D:D:D:D:D

Osman Şanlı @osmansanli10 16 dakika

@OmerTemelli ömer abi uyuyalım sabahı mı bekleyelim, yoksa bu gece belli olurmu sow?
Omer Temelli Omer Temelli @OmerTemelli

@osmansanli10 uyuyun

Kaka Leite
@OmerTemelli bey bana hic cvp vermiyrsnuz. Onumuzdeki gunlerde Krasic icinde gorusme olacak mi? Yoksa gorusuldu cvp mi bekleniyr?

olacak

Gidip bunu mu sordun ya :icon_biggrin:
Kiralamaya çalışıyorlar bunu bende sormuştum :director:

ReaList
18.Ocak.2012, 01:24
http://img696.imageshack.us/img696/4866/temelli2.jpg

Kaka Leite
Buna koptum :D:D:D:D:D

Osman Şanlı @osmansanli10 16 dakika

@OmerTemelli ömer abi uyuyalım sabahı mı bekleyelim, yoksa bu gece belli olurmu sow?
Omer Temelli Omer Temelli @OmerTemelli

@osmansanli10 uyuyun
Hahahha :icon_biggrin:
Bencede mantıklı bir transfer hamlesi öyle böyle Play off'lara kadar gideceğiz zaten...

sui generis
Sow bizimdir. kimse alamaz bu saatten sonra. rahat olun. adamlar forvetini de almış. bugün yarın açıklanır.

SacrificeGGTC
18.Ocak.2012, 01:28
Arkadaşlar anladığım kadarıyla Sow sözleşmesini kabul etmiş. Kulüple bonservis görüşülüyor. 2 hafta önce €12m istiyordu Lille. Fiyatı €10m çekme çabasında Fenerbahçe. Görüşmeler o yönde...

Kaka Leite
18.Ocak.2012, 01:30
Arkadaşlar anladığım kadarıyla Sow sözleşmesini kabul etmiş. Kulüple bonservis görüşülüyor. 2 hafta önce €12m istiyordu Lille. Fiyatı €10m çekme çabasında Fenerbahçe. Görüşmeler o yönde...

Evet :D Olursa 10'a olmayacaktır daha fazla veririz diye düşünüyorum :icon_biggrin:
Alalımda artık ne verirlerse versinler.

ReaList
18.Ocak.2012, 01:32
Bencede mantıklı bir transfer hamlesi öyle böyle Play off'lara kadar gideceğiz zaten...

Yalnız o süreçte 5-6 maça çıkacaz. Sow geldi alışma süreci falan derken 10 maçlık bir süreç eder bu. Hepimiz görüyoruz çok kral top oynadığımız maçta bile forvetlerin vasıfsızlığından dolayı gol atmakta zorlanıyoruz. Puan kaybına tahammülü olmayan taraf biziz bunun farkına varıp bir çözüm bulmamız lazım.

sui generis
18.Ocak.2012, 01:35
ömer temelli :Lille ile anlasıldı oyuncu ile görüşüluyor

Kaka Leite
18.Ocak.2012, 01:36
Yalnız o süreçte 5-6 maça çıkacaz. Sow geldi alışma süreci falan derken 10 maçlık bir süreç eder bu. Hepimiz görüyoruz çok kral top oynadığımız maçta bile forvetlerin vasıfsızlığından dolayı gol atmakta zorlanıyoruz. Puan kaybına tahammülü olmayan taraf biziz bunun farkına varıp bir çözüm bulmamız lazım.

Dostum Alex ile Stoch alıştırır onu :D
Hadi bakalım Ömer Temelli Twitterda oyuncunun gelmek istediğini yazmıştı,umarım cimrilik yapılmazda istediği para verilir.

SaLviO
18.Ocak.2012, 01:38
rahat olun arkadaşlar 8 numara moussa sow

sarianet
18.Ocak.2012, 01:40
lube ayar bile sow 99 fbde dedi bu kadından korkuyorum aga :D

goosfraba
18.Ocak.2012, 01:40
rahat olun arkadaşlar 8 numara moussa sow

sezer öztürk :D

Kaka Leite
18.Ocak.2012, 01:41