View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic
eGowiCh
21.Haziran.2010, 03:32
Altidore'u alırsak harika olur. Santa Cruz çok formsuz, çok kaliteli bir futbolcu olmasına rağmen formda olan bir isim değil. Formda olan Güiza bile eleştiri oklarına hedef olduysa Santa Cruz için söylenmedik laf kalmaz. En isabetli seçim Altidore olur. Sol kanat için de başka transfere gerek yok, Stoch o kanatta çok iş yapar. Ön libero arayışımız yok gibi, Emana'yı alsak aslında harika olur, hem defansif hem ofansif.
KanaKe
21.Haziran.2010, 04:21
altidore'un ne isi var adam gibi forvet lazim altidore bu takimin forveti olamaz.
GeorgeWeah
21.Haziran.2010, 05:03
Daumun gideceğini bildiğim için rahattım. Yarın açıklanmasını bekliyorum yolların ayrıldığını. Beni Daumun gidip gitmemesi değil de kulübün bu durumlara düşmesi ve Aykut Hocanın bu olaylardan sonra istifa etmek istemesi düşündürüyor.
Sadixx
21.Haziran.2010, 05:25
Ha daum ha aykut aynı şey ya elalemin takımının başında dünya yıldızı hocalar var offf
nerazzuri
21.Haziran.2010, 11:22
Milos Krasic'in menajeri Vlado Borozan, Juventus'a transferi suya düşen Sırp yıldızın hayal kırıklığı yaşadığını söyledi.
Fenerbahçe 'nin transfer listesinde yer alan Krasic'in, kendisine talip olan Manchester City'ye sıcak bakmadığını belirten Borozan, "Juventus'a katılamadığı için çok üzgün. CSKA Moskova, Krasic'in transferine izin vereceğini açıklamıştı, ancak sadece fiyatını artırdılar. Manchester City'ye gitmesi de zor görünüyor. Dünya Kupası'ndan sonra durumu belli olacak" dedi.
Bu gelişmenin üzerine tekrar Krasic'in transferi için girişimlere başlayan Fenerbahçe, gelen haberle morallenirken yönetim, bu transfer için fedakarlıktan kaçırnmayacaklarını belirtti.
Diyorlar, bakalım bekliyoruz.
Sekopej
21.Haziran.2010, 11:35
Daum'u yalancı durumuna düşürmek hedef, yapacağı yalanlama bekleniyor, onu verdikten sonra gönderecekler, gönderildikten sonra çamur atmaya başlayacağı için, şimdiden o yazılı yalanlamayı alarak, ileride söyleyeceklerinin önüne geçmiş olacak yönetim, Aykut takımın başına geçerse daha rahat edecek.
yaman76hakanFB
21.Haziran.2010, 12:08
Bu cadı kazanında Aykut'un harcanmasını istemiyorum. Onu her şart altında TAM YETKİYLE futbol takımının menejeri olarak görmek istiyorum. Yetersiz kalacağı için değil... Ama bu takıma daha uzuuuun yıllar hizmet etmesini istediğim için... Özellikle BU SEZON... Aykut teknik adamlık görevini asla ama asla üstlenmemeli... Olacakları ve konuşulacakları tahmin edebiliyorum.
Aykut... Yeni hocayı kendin seç ve bulunduğun yerde kal... Daha aktif olarak...
CeNTeR_TR
21.Haziran.2010, 12:43
Ha daum ha aykut aynı şey ya elalemin takımının başında dünya yıldızı hocalar var offf
Var ama sonuç ?
Dünya Yıldızı hocalar olsa kaç yazıyor ..
Baknz Ertuğrul Sağlam Dünya yıldızımıydı ?
Ahmet Göktaş
21.Haziran.2010, 12:54
Altidore gol atabilme dışında her şeyü üst düzey olan bir oyuncu , gelirse iyi olur çünkü genç ve gol atabilme özelliğini de geliştirebilir zamanla.
izmer96
21.Haziran.2010, 13:46
altidore gelirse bence mukemmel bir transfer yapmis olur Fenerbahce , bu adam surekli oynarsa bu fizigi bu hiziyla son vuruslarinida bir sure sonra gelistirmeye baslayarak Turkiye'ye gelmis en iyi yabanci forvet olur cok iddaaliyim bu konuda
alex2009
21.Haziran.2010, 13:50
Altidore'a gerek yok bence onun yaptığını Kazım da yapabilir.Gol yüzdesi yüksek bir golcü lazım Fenerbahçeye.
izmer96
21.Haziran.2010, 14:59
Daum: "Alacağımın yüzde kırkına razıydım"
Fenerbahçe'nin takımdan göndermek istediği teknik direktör Christoph Daum, oğlu Jean Paul'un doğum gününde Kandilli'deki villasının kapısını Fox Tv'de yayınlanan ''GÜNDEM FUTBOL'' programına açtı.
Her hareketinin takip edildiğini söyleyen tecrübeli teknik adam, samimi ve çok özel açıklamalarda bulundu.
İşte Daum'un Fox Tv'den Elvan Arat'a yaptığı çarpıcı açıklamalar.....YÜZDE KIRKINA RAZIYDIM
Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerle defalarca konuştum. Benim için her fırsatta paragöz yakıştırmasında bulundular fakat ben alacağımın yüzde kırkı olan 2.4 milyon euro'yu vermeleri halinde ayrılabileceğimi söyledim. Aziz Yıldırım teklifimi reddetti çünkü beni bedelsiz göndermek istiyorlardı.
KOLUMU KANADIMI KIRDILAR
Yardımcılarımdan Ayhan Tumani ve Holgher Gerke'nin gönderilmesi tamamen beni yıpratmak ve üzerimde baskı oluşturmak için yapılan bir operasyon. Tek kelimeyle kolumu kanadımı kırdılar. Her ikisi de Fenerbahçe için varını yoğunu ortaya koydu. Yapılanlar çok büyük bir saygısızlık.
BAŞ ANTRENÖR AYKUT KOCAMAN'DIR.
Evet kabul ettim. Fenerbahçe'nin baş antrenörü artık Aykut Kocaman'dır. Ama hem ben hem Aykut takımı aynı anda yönetemeyiz. İlk günden beri söylüyorum Fenerbahçe tek bir takım ve bir takımın 2 hocası olmaz. Yine de tüm savaşım takımın başarısı için olacak.
YALNIZCA FB ZARAR GÖRÜYOR
Aziz Yıldırım ile yaşadığımız bu süreçte Avrupa'daki dostlarımdan birçok telefon aldım. Fenerbahçe'de neler olup bittiğini sordular. Açıkçası Fenerbahçe gibi büyük bir markanın imajı yurt dışında fazlasıyla zarar gördü. Bu karmaşalar ne bana, ne Aykut'a ne de Aziz Yıldırım'a zarar veriyor. Zararlı çıkan tek taraf var o da Fenerbahçe.
STOCH 3. SINIF BİR OYUNCU
Stoch'u Aykut Kocaman transfer etti ben kendisiyle ilgili herhangi bir talepte bulunmadım. Bazı oyuncular vardır Ribery ve Robben gibi bunlara a sınıfı oyuncular deriz. Fakat Stoch c sınıfı bir oyuncu, tamam kötü demiyorum ama daha fazla gelişim gösteremez. Mesela alınmasını istediğim Eden Hazard. Bence b sınıfında ama iyi antrene edilirse a klasmanına zıplayabilir. Kendisiyle telefonda görüştüm ve onu transfer etmek istediğimi söyledim. Menajeriyle birlikte Paris'te tam 8 saat Aykut Kocaman'dan telefon beklediler. Kendisini aradık ama cevap vermedi. Dolayısı ile Hazard'ı Chelsea kaptı.
KOKAİN TESTİ YAPTIRMADIM
Çok güvendiğim doktorum Nişantaşı'nda. Bu yüzden kulübün anlaşmalı hastanesine gitmedim. genel bir kontrolden geçtim. Hiçbir sorunum yok. Benden kokain testi istemediler. Alman basını da beni arayıp olan biteni sordu, yalanladım. Zaten sonrasında kulüpten telefon geldi resmi siteden yalanlama yapılacağı söylendi.
Kaynak: Elvan Arat / Fox TV
yaman76hakanFB
21.Haziran.2010, 15:04
Daum ve "samimi" olmak... Drakula ve merhamet kelimeleri kadar birbirine uzak iki kavram...
CeNTeR_TR
21.Haziran.2010, 15:04
Tencere yuvarlandı seninki benden kara.
Hadi bakalım Daum'u yollamak için bir haber daha.
Yahu arkadaş bu adam bu aralar konuşamaz.Hangi aklınızla bu haberleri yayınlıyorsunuz ? ( Lafım Gazetecilere )
Bırakın artık bu işleri.
Stoch z sınıf'ında bir oyuncu ama Daum'un elinde ;)
Stoch b sınıf'ında bir oyuncu ama Daum'un elinde olmadığı zaman ;)
Hazard'ı istemiş sen istesen istesen Güiza'nı yanına Güiza gibi bir partner istersin Sir Daum !
CeNTeR_TR
21.Haziran.2010, 15:06
Daum'a benden bir şarkı hani demiş ya ; '' KOLUMU KANADIMI KIRDILAR '' diye
O zaman Ceza'dan Kanadımı kurdular uçamadım anne şarkısını dinlesin.Birde Esrarlı gözler diye bir şarkı var onuda dinleyebilir.Gerçi kendisi Türkçe biliyor o şarkıyıda kesin biliyordur :0:
Lim10
22.Haziran.2010, 00:57
F.BAHÇE'NİN GÖZDESİ EMANA
Hem forvet arkasında hem orta alanın her bölgesinde görev alabilen 28 yaşındaki oyuncu için kulübü Real Betis ile pazarlıkların yapıldığı öğrenildi. Emana'nın gönderilmesi hesaplanan Christian'ın yerine düşünüldüğü kaydedildi. İspanya 2. Ligi'nin son haftasında La Liga'ya yükselme fırsatını Hercules'e kaptıran Yeşil-Beyazlılar'ın maliyeti yüksek ve aynı zamanda piyasası olan yıldızlarını satarak, finansal darboğazı aşmayı planladığı öğrenildi. Fenerbahçe'nin bonservisine 5-6 milyon Euro ödemeyi hedeflediği Kamerunlu yıldız için İspanyollar 8 milyon Euro talep ediyor. Milli Takım'da 10 numaralı formayı giyen Achille Emana'nın kulübüyle 2013 yılına kadar sürüyor. Takımının 2. Lig'de kalması nedeniyle Emana'nın da gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Fenerbahçe'nin formasını giymeye sıcak baktığı, Aurelio'dan sürekli bilgi aldığı ifade edildi.
FANATİK
Bu adamı hiç canlı izleme fırsatım olmadı.Ama bildiğim kadarıyla çift yönlü bir oyuncu.Bence yeni oluşumumuz içinde bize çift yönlü değil, tek yönlü bir oyuncu lazım.Örn: Diarra gibi.Eğer bir ön libero 2 orta saha ile oynayacaksak Emre-Topuz ikilisi ileriye yeteri kadar destek olur.Onların arkasına "Çapa" diye tabir edilen savaşçı bir oyuncu gerekir.Emana'da tam bu tarz bir oyuncu değil gibi geliyor bana.Transferlerde ve takımın yeni patronunun kim olacağı konusunda geç kalınan her günün bize çok büyük zararı var.Ben şimdiden Şampiyonlar Liginden umudu kestim açıkcası.
CeNTeR_TR
22.Haziran.2010, 01:05
Daum kalırsa ben Lig'den bile ümidi keserim.
di canio
22.Haziran.2010, 01:19
Lisandro Lopez'in ismi de geçiyordu son zamanlarda. Az önce Lig Tv'de de adının Fenerbahçe için geçtiği yönünde haber verildi.
DenizlispoR
22.Haziran.2010, 01:22
Lyon Lopez'i çok yükseğe bırakır , yanlış hatırlamıyorsam 25 milyon €'ye getirmişlerdi .
KanaKe
22.Haziran.2010, 02:00
Bu adamı hiç canlı izleme fırsatım olmadı.Ama bildiğim kadarıyla çift yönlü bir oyuncu.Bence yeni oluşumumuz içinde bize çift yönlü değil, tek yönlü bir oyuncu lazım.Örn: Diarra gibi.Eğer bir ön libero 2 orta saha ile oynayacaksak Emre-Topuz ikilisi ileriye yeteri kadar destek olur.Onların arkasına "Çapa" diye tabir edilen savaşçı bir oyuncu gerekir.Emana'da tam bu tarz bir oyuncu değil gibi geliyor bana.Transferlerde ve takımın yeni patronunun kim olacağı konusunda geç kalınan her günün bize çok büyük zararı var.Ben şimdiden Şampiyonlar Liginden umudu kestim açıkcası.
emana eski emana degil betis gecen sene 2. lige düstügünde 1 tane bile talibi yoktu yine yok.
CeNTeR_TR
22.Haziran.2010, 02:02
Lopez imkansız gibi bir durumda bence.
Fernando Gago
22.Haziran.2010, 02:05
Teknik Direktör Belli değil , Semih'in durumu belli değil , Güiza'nın durumu belli değil , Türk oyuncular gidiyor alınabilecek Türk oyuncular gündemde hala yok , sorunlu yabancı oyuncularımızın durumu belli değil .. Off ki ne off Çok umutsuz gidiyoruz
di canio
22.Haziran.2010, 02:18
Hoca belli olmasa da Daum'un olmayacağı belli. Bugün yarın gönderilir Daum. Onunla ilişiğimiz kesilince de gerekli transferler yapılacak. Semih'in, Güiza'nın, yeni transferlerin, gidenlerin yerine geleceklerin hepsi Daum'un gidişinden sonra halledilir.
CeNTeR_TR
22.Haziran.2010, 02:22
Daum giderse ki öyle ümit ediyoruz.Takım'ın başına Aykut Gelecekdir.
Aykut gelirse ki öyle ümit ediyoruz.Semih kesin kalacakdır.
Varonil
22.Haziran.2010, 02:24
Biraz mantıklı düşünmek istiyorum.Daum eğer takımın başında kalacak olsa Stoch hakkında o açıklamayı yapmaz.Buradan kesinlikle gideceğini anlayıp rahatlıyorum.Ama yine de bir belirsizlik hakim,bu beni çıldırtıyor.
uAburak89
22.Haziran.2010, 02:29
Aykut Kocaman teknik direktör olursa, yeni bir sportif direktör mü gelecek yoksa bu kavram kalkacak mı ?
Yeni bir sportif direktör gelirse burdan şu sonuç çıkar, sportif direktör = yedek teknik direktör, ikinci durum olursa da şahsen olumlu bulduğum bu atılım yok olmuş olur.
Bence yeni bir ismin teknik direktör olması daha mantıklı.
goosfraba
22.Haziran.2010, 04:00
ben de sportif direktör olayının devam etmesi taraftarıyım. ama gelen haberler aykut kocaman'ın teknik direktör olacağı yönünde. üzerine bir sportif direktör gelirse bunun rıdvan dilmen olması taraftarıyım. hayırlısı...
bu arada alexis sanchez ile anlaşıldığı da gelen haberler arasında.
eGowiCh
22.Haziran.2010, 04:00
Bu saatten sonra, yani artık Temmuz geliyor, ön eleme maçına az bir süre kalmış, yeni bir teknik direktör getirilmez. Hoca belli, Aykut Kocaman. Yeni bir ismin gelmesi demek, adaptasyon sorunu ve başarısızlık demek. Yeni hoca gelse şimdiye kadar gelirdi, bu kadar zaman kaybedilmezdi.
Sportif Direktörlük için Volkan Ballı getirilse aslında iyi olur, teknik direktör de Aykut Kocaman. En ideal seçim bu şu an için.
nerazzuri
22.Haziran.2010, 10:00
Lisandro Lopez çok zor, Lyon geçen sezon onu 24 milyon €'ya aldı. Ki çok iyi bir sezon geçirdi Lopez, zarar ederek satmazlar.
Universal
22.Haziran.2010, 10:08
İngiliz sistemi, yani FM sistemi Aykut'a tam yetki.
Zekirdek
22.Haziran.2010, 10:15
Sportif Direktörlüğe Rıdvan'da olabilir. Çünkü iyi transferler yapabilir. Gökhan Gönül ile Uğur Boral'ı Fener'e Rıdvan önermişti.
Varonil
22.Haziran.2010, 10:22
Alexis Sanchez harika bir transfer olur,bir kanat oyuncusunda olabilecek bütün herşeyin fazlasıyla olmasından tutun bir forvet gibi bitiriciliği de fena değil.Zaten Şili'yi ilk 2 maçta taşıyan isimlerden,umarım bu transfer doğrudur.
Sekopej
22.Haziran.2010, 10:23
Batuhan'ın dediği gibi Aykut takımın başına getirilirse tüm yetkiyle getirilir. Ve çok iyi bir yardımcı ile çalışması gerekir. Ülkemizde Fatih Terim'i bile harcadı bu sistem, paranın kontrolünü hocaya vermek, sıkıntı doğurabilir, bunu da 2 taraf için de iyi bir ekip seçerek yapmalı.
Ülkemizde başarısızlığın faturası ilk hocalara kesilir, bir de tüm yetki ondayken başarısız olursa, çok zor anlar yaşar. Tabii Aykut Kocaman'ın kredisi çok fazla, Aragones'e 1 sezon dayanan yönetim ve taraftar, Aykut Kocaman iyi başlayamasa, bocalama dönemi yaşasa da taraftarın desteğini uzun süre arkasına alır.
Ama çıkıp Daum'u kapının önüne koydum, yeni hoca ile de anlaştım derse, daha ayrı bir yer kazanır bizim gönlümüzde. Hala Aykut Kocaman ile Daum görüşmedi, Ayku İstanbul'da mı? Daum her gün kulüpte, Aykut da mutlaka gidiyordur kulübe, hala görüşmemiş olmaları enteresan?
Sekopej
22.Haziran.2010, 10:25
Aykut'un eşofmanlarını giyip, üzerine de Rıdvan'ın sportif direktör olarak getirilmesi de zaten harika olur, şu karamsar tabloyu bir anda değiştirir, yapılacak doğru transferlerle de taraftarın yeniden heyecan duyması, kırgınlıkların sona ermesi sağlanır.
Varonil
22.Haziran.2010, 10:38
Aykut Kocaman'ın yardımcılığını İsmail Kartal yapacak çok çok büyük bir ihtimalle.Dediğin gibi Serkan Abi,Aykut Kocaman ben Daum'u kovdum,yeni hoca ile anlaştım dese çok güzel olur ama,yeni bir teknik direktör için çok geç kaldık.
Sekopej
22.Haziran.2010, 11:04
Geç kalınmadı bence, sonuçta yeni bir teknik direktör getirilecekse, şu dönemde hiç gündemde olmamalı ki Daum, ben görevdeyken başka hocalarla görüştünüz diyerek, tazminat konusunda haklı duruma geçmesin. O nedenle görüşülen hocalar varsa da, bu çok gizli yürütülüyordur ve gündemi değiştirmek için Aykut Kocaman takımın başına geçecek havası oluşturuluyorudr.
Ya da tam tersi, gündemde kimse yoktur, gerçekten Aykut Kocaman geçecektir başa.
Zico'nun geldiği dönemi hatırlayalım, o sene geç kalınmıştı, Dinamo Kiev'e elenmiştik ve ŞL'ye gidememiştik. Şu an için hala geç değil, takım toplanana kadar da geç olmaz ama takım kampa başladıktan sonra geçen her gün aleyhimize olur.
yaman76hakanFB
22.Haziran.2010, 11:53
Ben sportif direktör olarak Rıdvan'ın gelmesini istemem... Rıdvan benim için Fenerbahçe tarihinin gelmiş geçmiş en büyük futbolcusudur. Onu izlemiş olmanın ayrıcalığı bana yeter. Ama asla sportif direktörlük gibi uzun vadeli hesap, kararlılık ve irade isteyen bir sorumluluğu kaldırabileceğine inanmıyorum. Rıdvan masaya yumruğunu vurabilecek bir karakterden ve doğru bildikleri için riski göze alabilecek bir cesaretten yoksundur... Daima kısa yoldan ve pratik çözümlerden yanadır.
Sadece Fenerbahçe camiasında değil, bütün Türkiyede sportif direktörlük-genel menejerlik koltuğu Aykut kadar kimseye ama kimseye yakışmaz. Aykut; Fenerbahçenin aydınlık yüzüdür. Bu sezonu kurtarmak uğruna, panik bir kararla Aykut'u ateşin içine atmayalım.
bjk4ever
22.Haziran.2010, 12:18
Bence FB'liler Krasic, Hazard, A.Sanchez, L.Lopez gibi oyunculardan umudu kessin, bu tur oyuncularin gelmesi mumkun degil. Kimse bana da R.Carlos, Quaresma, Anelka falan demesin, biraz yakindan Avrupa futbolunu takip eden adam zaten bunlarin arasindaki farki net olarak bilir.
Zaten FB niye hala israrla forvet/kanat ariyor anlamis degilim. O bolgede en kotu Guiza/G.Unal/Semih ve Topuz/Ozer/Kazim oynar zaten, asil sorun bana gore stoperde ve onliberoda, hatta beklere 2 alternatif de gerekir bence. Ama FB yonetimi sanirsam yine sov yapma ugruna takimi dusunmeyip dengesiz bir kadro kurup gereksiz transfer yapma hevesinde yine, taraftar da bu duruma kaniyor her seferinde. Benim hosuma gidiyor.:)
KanaKe
22.Haziran.2010, 12:24
Bence FB'liler Krasic, Hazard, A.Sanchez, L.Lopez gibi oyunculardan umudu kessin, bu tur oyuncularin gelmesi mumkun degil. Kimse bana da R.Carlos, Quaresma, Anelka falan demesin, biraz yakindan Avrupa futbolunu takip eden adam zaten bunlarin arasindaki farki net olarak bilir.
Zaten FB niye hala israrla forvet/kanat ariyor anlamis degilim. O bolgede en kotu Guiza/G.Unal/Semih ve Topuz/Ozer/Kazim oynar zaten, asil sorun bana gore stoperde ve onliberoda, hatta beklere 2 alternatif de gerekir bence. Ama FB yonetimi sanirsam yine sov yapma ugruna takimi dusunmeyip dengesiz bir kadro kurup gereksiz transfer yapma hevesinde yine, taraftar da bu duruma kaniyor her seferinde. Benim hosuma gidiyor.:)
basinda ismi gecen futbolculara inanirsan bjknin simdiye kadrosu 20 forvetle dolmustu.. defans oyuncusu almayacaklarini nereden biliyorsun? kadroyu tamamen aykut kocaman kuruyor alinacak oyuncularlada o görüsüyor.
bjk4ever
22.Haziran.2010, 12:29
basinda ismi gecen futbolculara inanirsan bjknin simdiye kadrosu 20 forvetle dolmustu.. defans oyuncusu almayacaklarini nereden biliyorsun? kadroyu tamamen aykut kocaman kuruyor alinacak oyuncularlada o görüsüyor.
Fotomac, Fanatik gibi gazetelere inanmam, ama ayni isim guvenilir haber ajanslarinda geciyorsa ben ona inanirim, en azindan gorusmeler olmustur. Ve takip edebildigim kadariyla FB ile bir onlibero/stoper dedikodulari cikmadi. Ki normal olaral dusunursek soylenen kanat+forvet transferi gerceklesirse stoper+onlibero+2 bek icin ne kadar butce geriye kaliyor bilinmez.
KanaKe
22.Haziran.2010, 12:36
Fotomac, Fanatik gibi gazetelere inanmam, ama ayni isim guvenilir haber ajanslarinda geciyorsa ben ona inanirim, en azindan gorusmeler olmustur. Ve takip edebildigim kadariyla FB ile bir onlibero/stoper dedikodulari cikmadi. Ki normal olaral dusunursek soylenen kanat+forvet transferi gerceklesirse stoper+onlibero+2 bek icin ne kadar butce geriye kaliyor bilinmez.
haber ajanslarinida biliyorum ben.. filanca futbolcuyla kesin anlasildi derler sonra o futbolcu cikar yok öyle birsey der.. onlarda zaman zaman yalan haberler yapiyor türkiyede basinda güvenebilecegin kaynak cok az.. herneyse, aykut hoca zaten bu yazdiklarini görüyor yönetim görüyor bu adamlar bunlari görüyor ve transfer yapmayacakmi saniyorsun ? :) en azindan daum görüyor ve yönetime rapor verdi takimdan gidecek olsa bile daumun verdigi rapordan bile faydalanarak o bölgelere transfer yaparlar zaten stoper transferi kesin olacak ön liberoya ise cristian kalirsa gerek yok zaten..
HooijDonk07
22.Haziran.2010, 12:37
Bunlar sadece fotomaç fanatik gibi gazetelerde çıkmıyor ki.Bazıları heryerde çıkıyor.
yaman76hakanFB
22.Haziran.2010, 12:37
Daha önce de yazdım. Beşiktaşlı arkadaşın (bjk4ever) transfer ihtiyacımız olan bölgelere dair yazdıklarına katılıyorum. (Guiza hariç... Onun artık asla ve asla bu takımda yeri yok. Kulübede oturması bile psikolojik olarak takıma zarar verir.)
-Yedek kaleci
-Yedek sağbek
-Yedek solbek
-Banko takıma girecek yabancı ve kaliteli bir stoper... Mümkünse hızlı olsun.
-MUHTEŞEM bir ön libero... En az Appiah standartında... (En büyük ihtiyacımız; stoperle birlikte.)
-Güçlü, kuvvetli, bitirici bir golcü... Muhtelif bir Aleks'siz takımda çift forvet oynayacak liyakkatta olmalı...
-Sağ açık Kazım'ın durumuna ve vereceği ışığa göre değerlendirilmeli...
CeNTeR_TR
22.Haziran.2010, 12:41
Appiah tüm dertleri çözer birde Forvet uçurur.
bjk4ever
22.Haziran.2010, 12:51
haber ajanslarinida biliyorum ben.. filanca futbolcuyla kesin anlasildi derler sonra o futbolcu cikar yok öyle birsey der.. onlarda zaman zaman yalan haberler yapiyor türkiyede basinda güvenebilecegin kaynak cok az.. herneyse, aykut hoca zaten bu yazdiklarini görüyor yönetim görüyor bu adamlar bunlari görüyor ve transfer yapmayacakmi saniyorsun ? :) en azindan daum görüyor ve yönetime rapor verdi takimdan gidecek olsa bile daumun verdigi rapordan bile faydalanarak o bölgelere transfer yaparlar zaten stoper transferi kesin olacak ön liberoya ise cristian kalirsa gerek yok zaten..
Iyi de kardes bahsedilen forvet ve kanat transferi olursa yabancilar Alex, Stoch, Lugano, A.Santos ve gelen 2 yabanci ile 6 oluyor, nasil bir stoper ve bir onlibreo daha alinacak? Istersen forvete Lopez, kanata Krasici al, bir stoperin Bekir/Onder, diger onliberon Selcuk olursa sacma sapan dengesiz bir takim olursun. Iyi takim olmak istiyorsan 5 bolgeye cok iyi 6 bolgeye vasat oyuncu degil, 11 bolgeye iyi oyuncu alacaksin, dengeli ve iyi takim boyle kurulur....
KanaKe
22.Haziran.2010, 13:02
Iyi de kardes bahsedilen forvet ve kanat transferi olursa yabancilar Alex, Stoch, Lugano, A.Santos ve gelen 2 yabanci ile 6 oluyor, nasil bir stoper ve bir onlibreo daha alinacak? Istersen forvete Lopez, kanata Krasici al, bir stoperin Bekir/Onder, diger onliberon Selcuk olursa sacma sapan dengesiz bir takim olursun. Iyi takim olmak istiyorsan 5 bolgeye cok iyi 6 bolgeye vasat oyuncu degil, 11 bolgeye iyi oyuncu alacaksin, dengeli ve iyi takim boyle kurulur....
Iste ben ne diyorum belkide kanat veya forvet transferi yapilmaycak belkide basinda ismi gecmeyen bir stoper ile ilgileniyorlar ? kaldiki zaten kanat transferine gerek yok takim kanat doldu kanatlanip ucacak o derece yani :) forvet transferi ise Güiza kalirsa zaten yapilmaz..
Rsa
22.Haziran.2010, 13:25
Fenerbahçe'ye Hollandalı golcü geliyor!
Fenerbahçe'nin Milan'ın golcüsü Klaas-Jan Huntelaar için 18 milyon avroyu gözden çıkardığı iddia edildi.
La Gazzetta dello Sport'un haberine göre Fenerbahçe, AC Milan'ın Hollandalı golcüsü Klaas-Jan Huntelaar'ı istiyor.
Hollandalı futbolcunun San Siro kariyeri geçtiğimiz sezon oldukça kötü başladı ve kendisinin takımda kalıp kalmayacağı soru işaretlerini koruyor. Geçen sezon sadece yedi gol kaydedebilen Huntelaar'ın yerine, Milan yönetimi Zlatan Ibrahimovic'i transfer etmeye çalışıyor.
Benfica, Bayern Münih ve Tottenham da Milan'ın geçen sene 15 milyon avroya transfer ettiği futbolcu için sırada oldukları da gelen haberler arasında.
Milan'ın bu oyuncudan zarar etmek istemediği daha önce de biliniyordu. Şimdi ortaya atılan iddia gerçekleşirse, Fenerbahçe'nin 18 milyon avroluk teklifini Milan'ın reddetmesi oldukça zor gözüküyor.
Ancak, Huntelaar'ın Fenerbahçe'de oynamak istemediği bildirildi.
goal.com
Zekirdek
22.Haziran.2010, 13:25
Daum Sonunda Çark Etti
http://d1hnewsaepgli4.cloudfront.net/Upload/Images/3101720155083937_206x261.jpg
Fenerbahçe'de Daum dönemi resmen bitiyor. Kaçan şampiyonluğun ardından yönetimin takımdan yollamak için hemen hemen her yolu denediği Alman çalıştırıcı sonunda pes etti. Yardımcılarının kovulması ve yetkilerinin kısıtlanması üzerine ‘geri vites’ yapan tecrübeli teknik adam, en geç yarın sarı-lacivertlilerle olan tüm bağlarını kopartacak.
Yaşanan onca krizin ardından daha göreve devam etmesinin kimseye bir şey kazandırmayacağını belirten Daum, dün mutlu haberi yöneticilere verdi. “Avukatlarımı çağırdım. Ortak noktada buluşalım. Bu sürtüşmenin uzaması hem bana hem de kulübe zarar veriyor. Sizin kadar ben de fedakârlık yapacağım” diyen Alman hoca sonunda yelkenleri suya indirdi.
Bu beklenmedik gelişme F.Bahçe cephesinde büyük sevinç yaratsa da sarı-lacivertliler sözleşme fesih işlerini ağırdan almaya niyetli. Daum’un burnunu sürtmek adına prosedür gereği gerekli imzaları geciktirerek yaşadıkları stresin de öcünü almayı planlıyorlar.
Şimdi herkes sportif direktör Aykut Kocaman’ın hocalığının ne zaman resmiyet kazanacağını merak ediyor. Bu konunun da en kısa zamanda çözülmesi ve Daum olayından yönetime kırgın olan Kocaman’a en geç perşembe günü imza attırılması bekleniyor.
Kaynak: http://tr.footbo.com/News/3101711521647705
Zekirdek
22.Haziran.2010, 13:27
Fenerbahçe'ye Hollandalı golcü geliyor!
Fenerbahçe'nin Milan'ın golcüsü Klaas-Jan Huntelaar için 18 milyon avroyu gözden çıkardığı iddia edildi.
La Gazzetta dello Sport'un haberine göre Fenerbahçe, AC Milan'ın Hollandalı golcüsü Klaas-Jan Huntelaar'ı istiyor.
Hollandalı futbolcunun San Siro kariyeri geçtiğimiz sezon oldukça kötü başladı ve kendisinin takımda kalıp kalmayacağı soru işaretlerini koruyor. Geçen sezon sadece yedi gol kaydedebilen Huntelaar'ın yerine, Milan yönetimi Zlatan Ibrahimovic'i transfer etmeye çalışıyor.
Benfica, Bayern Münih ve Tottenham da Milan'ın geçen sene 15 milyon avroya transfer ettiği futbolcu için sırada oldukları da gelen haberler arasında.
Milan'ın bu oyuncudan zarar etmek istemediği daha önce de biliniyordu. Şimdi ortaya atılan iddia gerçekleşirse, Fenerbahçe'nin 18 milyon avroluk teklifini Milan'ın reddetmesi oldukça zor gözüküyor.
Ancak, Huntelaar'ın Fenerbahçe'de oynamak istemediği bildirildi.
goal.com
Keşek böyle birşey olabilse ama gelmez ki. Gelse Türkiye ligini Hollanda ligine çevirirdi. 25 - 30 arası gol atardı ciddi bir sakatlık yaşamazsa ama gelmez ki.
KanaKe
22.Haziran.2010, 13:35
Keşek böyle birşey olabilse ama gelmez ki. Gelse Türkiye ligini Hollanda ligine çevirirdi. 25 - 30 arası gol atardı ciddi bir sakatlık yaşamazsa ama gelmez ki.
gelmez diye birsey yok :) belli olmaz orasi eger cidden ilgileniyorlarsa istedigi yillik ücreti verip getirebilirler.
Zekirdek
22.Haziran.2010, 13:40
gelmez diye birsey yok :) belli olmaz orasi eger cidden ilgileniyorlarsa istedigi yillik ücreti verip getirebilirler.
Adamlar ücreti çok fazla önemsemiyor. Daha iyi bir futbol oynayacakları lig istiyorlar. Ama olabilse keşke o kalite bu ülkede neler yapar. Güiza'nın bile 8 - 10 arası gol attığı bir ligde Makakula gibi birinin farkla gol kralı olduğu ligde olduğu sürece gol krallığını domine eder.
TR.CaPTaiN
22.Haziran.2010, 14:25
Huntelaar'a 18 m € teklif edeceğimizi sanmıyorum.
izmer96
22.Haziran.2010, 14:58
su haliyle huntelaar ne 18 m Euro eder , nede avrupada herhangibir takim okadar parayi ''formsuz'' bir oyuncuya verir
bjk4ever
22.Haziran.2010, 15:17
Guiza ve Kezman gibi mi? Huntelaarin cok macini izledim, cogunu statta canli olarak. Fena golcu degil, ama topclass ile alakasi yok. Hollanda ligini cok buyutuyor bazilari, fiziksel acidan ve sertlik acisindan cok cok berbat bir lig, hatta Avrupa'nin onde gelen ligleri arasinda en kotusu diyebilirim. Kezman, A.Alves, Huntelaar gibi burada is yapan forvetler Avrupa'da cuvalladi, ki normal de. Hollanda liginde ne savunma var ne sertlik var, cogu takim ofansif 4-3-3 oynuyor, markaj yok birsey yok. Suarez'in etkinligini de goruyoruz Dunya kupasinda zaten.....
eGowiCh
22.Haziran.2010, 15:44
bjk4ever'a katılıyorum, esas ihtiyaç ön libero şu an. Selçuk ve Cristian var o bölge için. İkisi de yeterli düzeyde değil ve ikisinin de özellikleri birbirinden farklı. İkisi de iyi futbolcu bence ama ikisinden de daha iyi bir ön libero transfer edilebilir. Selçuk geçen sezonun son haftalarında gösterdiği performansı gösterirse takımın değişmezi olur, desteklerim de ama Selçuk hep aynı performansı gösterecek biri değil, istikrarı yok. Bazen inanılmaz hatalar yapıyor, bazen de Avrupalı ön liberolara taş çıkartıyor.
Bjk4ever'ın dediği gibi, Hollanda liginden golcü almak akıl karı değil. Hollanda liginde iş yapanların hiçbiri Avrupa'da verimli olamıyor. Bu sebeple forvet tercihi yaparken lig kalitesine de bakmak lazım. Ayrıca L.Lopez, Krasic, Hazard gibi isimler, bunlara Forlan da dahil, bence de bu isimlerin transferi mümkün değil. En az 20 milyon Euro'yu gözden çıkarmak ve oyuncuya da yüksek maaş vermek gerekir transfer şansının oluşabilmesi için. Avrupa piyasasının üstünde bir kontrat ve bonservis ödenmedikçe bu oyuncular alınamaz.
goosfraba
22.Haziran.2010, 18:10
Bakın arkadaşlar az evvel aldıgım bir maili sizinle de paylaşayorum. Belki bu sayede yönetime sallamaktan vazgeçecek arkadaşlar olur. Dediğim gibi bu yıl çok farklı olacak merak etmeyin. Maili atan Göksel GÜMÜŞDAĞ´ın amcaoğlu‚ İstanbul İl Genel Meclisi Üyesi (Vali Yardımcısı) ve GS kongre üyesi.
Bu adam da yalan söylemez herhallde
Kimden: <yenicagc@server.***********.com>
Tarih: 22 Haziran 2010 11:15
Konu: Plaka Lambası hk.
Kime: ismailhsenturk@*****.com
slm ismail ‚
şehir dışındayım‚ kusura bakma işyerine gidince istediğin belgeleri göndereceğim.
syg‚
gkh
bu arada merak etme bomba gibi kadro kuracak aziz yıldırım. sana soylediğim hazard mıydı neydi o belçikalıyla portekizliyi bitirdiler diye duydum. yakında duyarsın. birde bomba forvet alacakmışsınız. ama siz yine şampiyonluğu son maçta bize kaptırırsınız orası ayrı mesele http://forum.antu.com/images/icon/smile.gif
....................
portekizli dediği, joao moutinho.
barahir
22.Haziran.2010, 18:15
Beklemek çok sıkıcı yahu..:(
Varonil
22.Haziran.2010, 18:20
Joao Moutinho ismini bende duydum bugün,bu e-mail'i şimdi görüyorum.Bitmiş diyorlar gerçi ama yine de gelir-se salarla konuşmak istemiyorum artık,beklemekten çok sıkıldım.
Moutinho'yu bitirdiysek gerçekten Cristian da gider o zaman.
goosfraba
22.Haziran.2010, 18:22
sen kimden duydun mert :)
Varonil
22.Haziran.2010, 18:24
sen kimden duydun mert :)
Antu'yu takip ediyorum Umut Abi :D
eXcitinG
22.Haziran.2010, 18:52
Ben Türkiye`ye kariyeri çıkışta oLan isimLerin geLmesinin çok zor oLacağını düşünüyorum. Sanchez,Hazard,Krasic vb gibi. Anca kariyerinde beLLi dönemLerde çıkış yapmış ama daha sonra düşüşe geçmiş ve yaşı 30 u geçmiş oyuncuLar geLir. Quaresma, Hagi vs gibi.
izmer96
22.Haziran.2010, 18:59
moutinho yu alamamasi icin Fenerbahce'nin tek problem olabilir oda Fenerbahce'nin bu transferi istememesi , onun disinda A. Sanchez'ide getirebilirler ama cok pahaliya patlar
eXcitinG
22.Haziran.2010, 19:13
Moutinho oLabiLir. Adam portekiz dışına çıkmamış, öyLe aman aman başarıLarı da oLmayan bir oyuncu. Avrupa`ya sıçramak adına beLki Türkiye`yi tercih edebiLir. Gerçi Portekiz den sıçrayamadıysa Türkiye den nasıL sıçrar orası muamma.
Wesley Sneijder
22.Haziran.2010, 21:16
Moutinho ve Hazard deyince FM 2011 için ağzım sulandı.
BleedingMoon
22.Haziran.2010, 21:42
emre ve topuz varken mouthino lüks olur bence. şöyle bir miguel veloso falan olsa neyse (:
IcedEarth
22.Haziran.2010, 21:45
Hazard'ın veya Moutinho'nun geleceğini pek sanmıyorum, bu oyuncularla ilgilenen kulüp sayısı oldukça fazladır. Huntelaar için ise 18 milyon bence absürt bir rakam, sanki çok formdaymış gibi. 10 milyondan kuruş fazla verilmez şu anda Huntelaar için.
vego
23.Haziran.2010, 00:02
"Aziz Yıldırım artık karar versin"
22 Haziran 2010 21:53 | NTV Spor ve Ajanslar
Fenerbehçe teknik direktörü Christoph Daum yaşanan belirsizlikten dolayı rahatsız olduğunu ve bundan Fenerbahçe'nin zarar gördüğünü söyledi.
http://media1.ntvspor.net//C/I/44/daum3_YVAXM.jpg
Fenerbahçe'nin teknik direktörü Christoph Daum, başkan Aziz Yıldırım'a seslenerek, yaşanan belirsizlikten Fenerbahçe'nin zarar gördüğünü söyledi.
Samandıra'daki mesaisinin bitiminde açıklamalarda bulunan Alman teknik adam, "Aziz Yıldırım artık karar vermeli. Fenerbahçe'de neler olacağını başkan Aziz Yıldırım'a sormak gerekiyor. Şu anda manşetlerde çok farklı şeyler olmalıydı. Yakında sezon açılacak. Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları yaklaşıyor. Taraftarın da daha net şeyler duymaya ihtiyacı var. Gelecek için daha iyi şeyler istiyorlar. Ben hep Fenerbahçe'nin iyiliğini istiyorum" diye konuştu.
Kriz döneminde Aykut Kocaman ile hiç görüşmediğini belirten Daum, "Ben sadece Hasan Çetinkaya ile temas halindeyim. Kısa vadede yapılması gereken çok önemli işler var. Ben bunlar için çalışıyorum. Bu çalışmaları da Hasan Çetinkaya ile paylaşıyorum" dedi.
yaman76hakanFB
23.Haziran.2010, 00:18
Seni ne ilgilendiriyor ki Fenerbahçe'nin gördüğü ve göreceği zarar? Çok mu umrunda?..
Gerçi kabahat sadece senin değil; geçen yaz bulunmaz hint kumaşı gibi seni yeniden bu takımın başına getirenlerde... O zaman ilk duyduğumda demiştim: "Olamaz... Daum gelemez... Denizli'de yaşadığımız o kabustan sonra... Mümkün değil olamaz. Bizim acımıza saygı duyacak kadar taraftarı adam yerine koyuyordur herhalde yönetim" dedim. Yanılmışım. Onlar bizi adam yerine koymadı. (Önce Tanjeviç'le devam dediler, sonra Daum geri gelsin dediler. Bizim acımızı, hislerimizi hiçe saydılar. Kendileri her bir şeyi çok iyi bildiği için... Şimdi akılları başlarına geliyor ama neye yarar? Sana bir tazminat ödenecekse sayın Daum... Ki ödensin... Ama kulübün kasasından değil... Seni geçen yıl kim çağırdıysa o ödesin...)
vego
23.Haziran.2010, 00:27
bir an bana diyorsun zanettim abi:n::zuhaha
yaman76hakanFB
23.Haziran.2010, 00:30
bir an bana diyorsun zanettim abi:n::zuhaha
Estağfurullah... Olur mu öyle şey?:icon_biggrin:
KanaKe
23.Haziran.2010, 02:15
antu yine sallamis bu sefer destekli sallamis hadi bakalim hayirlisi :)
KaPaLı
23.Haziran.2010, 02:20
Niye herkes Moutinho diyo ? Raul Meireless'te olabilir..
Cengo
23.Haziran.2010, 03:16
Neden mümkün değil?
Gayet de mümkün, rakip takım taraftarı olarak bunu kabul etmemeniz için binlerce sebep var.
bjk4ever
23.Haziran.2010, 09:51
Neden mümkün değil?
Gayet de mümkün, rakip takım taraftarı olarak bunu kabul etmemeniz için binlerce sebep var.
Kabul etmemem icin hicbir sebep yok. Bir futbolcunun ne sartlarda Turkiye'ye gelebilecegini bilirim, hatta senin icin uye oldugum baska bir forumdan guzel bir resim kopyaladim, daha iyi netlestirir. Ayrica isterse teoride degil de pratikte konusalim, bu transferlere benzer 1 tane transfer soylersen sana haklisin diyecegim o zaman. Niye gelmesin, gelebilir deyip de gelmeyince 'saglik olsun' demekle olmuyor. Krasic de geleceki, Stoch geldi. Xabi Alonso da gelecekti, Josico geldi. Senna da gelecekti, Maldonado geldi. Luis Fabiano da gelecekti, Guiza geldi. Ust duzeyde kaliteye sahip oyuncular tabii Turkiye'ye gelir, niye gelmesin? Ama adam bunun icin ya A seviye degil B seviye olacak (Baros, Ferrari, Guiza, Elano), ya 30 yasini gecmis olacak (v Hooijdonk, Hagi, Kewell, R.Carlos) ya da kariyeri inanilmaz dusus icerisinde olacak (Q7, Anelka, Keita). Bu saydiginiz isimler (Krasic, Sanchez, Lisandro) bunlarin hicbirine uymuyor. Yine benim soyledigim tarife uyan birileri alinacak veya Brezilya'dan birileri gelecek, goreceksiniz iste.
http://i47.tinypic.com/2cyjf46.jpg
Not: bu arada bunu FB'liler hakaret veya kucumseme olarak algilamasin, cunku ayni seyler BJK ve GS icin de gecerli. FB'nin maddi gucune saygim var, ama maalesef Turkiye sportif cekicilik ve basari olarak diger ulkelerin yanindan bile gecmiyor, oyuncular da bizi Katar olarak goruyor maalesef. Boyle olmasa Quaresma, Guiza, R.Carlos gibi oyuncular senelik 3-4 milyon euroya degil, 1.5-2 milyon euroya gelirdi....
anil luque
23.Haziran.2010, 10:24
E abi işin bir yerinden başlanması lazım yani sen de diyorsun diğer liglerin yanından bile geçemiyoruz diye. Kaz gelecek yerden tavuk esirgenmez misali bir iki seferlik böyle transferlere para harcamamız lazım yani Q7 ye verilen para veya atıyorum zamanında Hooijdonk'a verilen para.. Hooijdonk sonuna kadar hakkını verdi aldığı paranın ama konumuz o değil .. Demem o ki işin belli bir yerinden başlanması lazım yıldız transferini daha kolay hale getirebilmek için.. Anlaşıldı ki Josicoyla Maldonadoyla Gordonla Higuainle bu işler olmuyor.. Ya Bursaspor gibi nokta atışı yapacakksın Batalla gibi bir adam bulacaksın ki o da milyonda bir olur, ya da para bayılıp yıldız alacaksın.. Fenerbahce maddi konumuna güvenerek böyle gözünü yükseklere dikebiliyor haklıdır ama bu şartlar altında da sadece para için Türkiye'ye gelecek genç star yoktur..
titates1
23.Haziran.2010, 10:54
Miroslav Stoch geleceği olan , kariyeri yükselişte olan , bir oyuncuydu , geldi takımımıza , böyle oyunculara yönelirsek gelebilirler belli olmaz , çok küçümsemeyin
Varonil
23.Haziran.2010, 13:01
Lillede forma giyen Belçikalı futbolcu Eden Hazardın bağlı bulunduğu GWS menajerlik şirketi Cristoph Daumu yalanladı. Daumun‚ Edend Hazard ve menajeriyle görüştüm; onları iknâ ettim; ama Aykut Kocaman futbolcu ve menajerini tam 8 saat beklettiği için Hazardı Chelseaye kaptırdık dediği öne sürülmüştü.
Fransız şirketi GWSin Türkiye temsilcisi Ekrem Örenç‚ Radyosporda Özgür Sancarla Haber Özel Programında yaptığı açıklamada‚ Şirketin Daumun basında yer alan açıklamalarından son derece rahatsız olduğunu söylemeliyim. Şirket yetkilileri Daumla görüşmemiştir. Ayrıca Daumun Hazardla da hiçbir teması olmamıştır. GWS‚ bu gerçeği Türk futbol kamuoyunun bilmesini istiyor dedi.
DAUMUN AÇIKLAMALARINI YADIRGADILAR
Daumun söylediği ya da açıkladığı iddia edilen görüşmenin hiç olmadığını kaydeden Örenç‚ Daum‚ ne benimle ne de Hazardın bağlı bulunduğu GWS menajerlik şirketiyle bağlantı kurmuştur. Ayrıca Eden Hazardın kendisiyle de hiçbir bağlantısı olmamıştır dedi.
HAZARD CHELSEAYLE ANLAŞMADI
Fransız şirketi GWS‚ böyle bir görüşme olmadığını resmen deklare etti; bunu da Türk futbol kamuyona ben aktarıyorum. Şirket yetkilileri Daumun bu açıklamalarını hoş bulmadılar şeklinde konuşan Örenç‚ Hazardın Chelseayle anlaştığı iddiasının da doğru olmadığını vurgulayarak‚ Ayrıca Hazard için Chelseayla yapılmış bir anlaşma yok. Bir çok Avrupa Kulübü Hazardı takip ediyor. Ancak şu ana kadar her hangi bir takımla anlaşılmamıştır dedi.
DAUM‚ HAZARDI TAM OLARAK ÇÖZEMEMİŞ
Alman teknik direktörün Hazardla ilgili değerlendirmesini de eleştiren Ekrem Örenç‚ Daumun B sınıfı dediği oyuncu‚ üst düzey yeteneklere sahip; birkaç sene içerisinde çok daha üst düzey noktalara geldiğine inandığımız için biz onu Fenerbahçeye teklif ettik. Hazard‚ kesinlikle önümüzdeki 2-3 sene içerisinde Avrupanın en yüksek düzeyli takımlarında oynayabilecek seviyeye gelecek şeklinde konuştu.
FENERBAHÇE İSTERSE ALIR
Fenerbahçenin istemesi durumunda bu futbolcuyu transfer edebileceğini belirten Örenç‚ şunları kaydetti: Aykut Kocaman ve Fenerbahçe yönetimi Hazard konusunda hassas bir çalışma içerisinde. Fenerbahçe yönetimi istediği sürece biz bu yetenekli oyuncuyu sarı lacivertli renklere kazandırmaya hazırız. Zaten kendisi size de açıklamış‚ İstanbula ve Fenerbahçeye sıcak bakıyor. Şampiyonlar Liginde yer alan bir kulüpte direkt oynamak şu anda Hazardın öncelikli hedefi. Bonservisi 30 milyon gibi uçuk rakamlar değil. Görüşmeler devam ediyor.
Kaynak: Radyospor
Böyle bir haber var bugün,ne kadar doğrudur bilmiyorum paylaşmak istedim.
Sekopej
23.Haziran.2010, 13:07
Daum'un söylediklerini ciddiye alan var mı ki? Gerçi bunlar almış, yalanlamış.:p
Daum olayı netleşmeden yani Daum kovulmadan herhangi bir transfer açıklanacağını düşünmüyorum.
KanaKe
23.Haziran.2010, 13:13
haber dogru gibi.. hazardi almak icin en az yine 10-15 cikarmak lazim onuda cikarip vermez bizimkiler.. bekleyelim bakalim hayirlisi :)
titates1
23.Haziran.2010, 14:44
Niye çıkarıp vermesinler ? Aziz Yıldırım bir oyuncuya 30-40 milyon euro gibi bedeller ödeyebilecek gücümüz olduğunu açıkladı , ki açıklamasa da böyle bir gücümüz olduğunu biliyoruz , yeter ki oyuncu kabul etsin Eden Hazard gibi bir adam gelmek istedikten sonra 15-20 milyon gözü kapalı verirler
C h A o S
23.Haziran.2010, 14:58
Fenerbahçe anladığım kadarıyla çeşitli bölgelere 2-3 yabancı transferi yapmayı düşünüyor.Lugano,Alex,Stoch,Santos'un as kadroda yer alıcağını varsayarak Bilica,Baroni,Guiza'nda olduğunu varsayarak as takımda hangi yabancı oyuncuların olucağını merak ediyorum açıkçası.Bu arada Deivid takımadan kesin gönderildi mi?
Sekopej
23.Haziran.2010, 15:11
Seneye hocanın kim olacağı ve sisteminin ne olacağı belli değil henüz. Açıklanan tek transfer Stoch, onun da açıklanma nedeni, Fenerbahçe önceden anlaşmış olmasına rağmen, Galatasaray'ın devreye girmesi, basında Galatasaray alıyor haberlerinin artması gösterildi. Yoksa muhtemelen o transfer de hoca belli olduktan sonra açıklanacak.
Gidecek yabancılar da belli değil, hoca belli olmadığından oynayacak 6 isim konusunda fikrimiz olamaz, belki de Alex üzerine kurulan bir sistem olmayacak ve Alex yedek kalacak, görmeden bilemeyiz.
Güiza kadroda, iyi teklif gelirse satılır yoksa yedek oturacak, forvet alınılması düşünülüyor. 1 tane de kanat oyuncusu alınacak.
Bilica da yabancı sayısının artması sebebiyle takımda kalır, Deivid ve Cristian ile yollar ayrılırse, defansa ve orta sahaya da 1 oyuncu daha alınabilir.
Bana sorsalar, yani ben yetkili kişi olsam, Lugano-Bekir ikilisini oynatırım göbekte, sol kanatta Santos, önlerine defansif yönü daha kuvvetli ama oyunu çift yönlü oynayabilecek bir isim, orta sahada Emre ve Mehmet (yeri geldiğinde Özer) kanatlarda Stoch ve alınacak diğer isim, forvete de Hooijdonk gibi iş yapacak birisi.
Hoca belli olduktan sonra, eğer Semih'i takımda istemezse, Trabzon'dan Selçuk ya da Ceyhun ile takası olabilir, orta sahaya yerli takviyesi yapabilirler bu şekilde.
KanaKe
23.Haziran.2010, 15:11
deivid gönderilmese bile problem degil tribünde oturur. :) keske bizim federasyonda rezerv lig kursa tribünde oturan yabancilari rezerv takimda oynatabilirdik böylece form düsüklügü yasamazlardi.
Del Piero_10
23.Haziran.2010, 15:12
Şu an bir oyuncuya 30-40 verebilecek güç sadece Barcelona, Madrid ve Inter'de var. Maicon'un 28 milyon karşılığında Madrid, Villa'nın 40 milyon karşılığında Barcelona'nın yolunu tuttuğunu düşünürsek bu fiyatları hakeden bir avuç oyuncunun yolunun buraya düşmeyeceğini anlamak zor olmaz. Şimdiye kadar Türkiye'ye gelen hiçbir isimli oyuncu diğer ligleri reddedip buraya gelmedi. Hazard ve Alexis Sanchez'in ise her ligden talibi mevcut. Yani yeterli maddi güç olsa bile bunları buraya getirmek mümkün değil. Bu ikisi içinde kapıyı 20 milyondan açarlar çünkü hala gelişmeye açık oyuncular. Ülkemizin genç oyuncuların gelip, birkaç sene kalıp seviye atlayarak Avrupa'nın önemli liglerine transfer oldukları bir yer olarak bilinmemesi buraya gelmeyi düşünmemeleri için başlıca etken.
titates1
23.Haziran.2010, 15:20
Şu an shaktar , lyon , marsilya , fenerbahçe , al - ihlal , bunyadkor mu ne onlar da da 30-40 verebilecek güç var söylediğim aynısını söylemişsin sen de , oyuncu ikna olduktan sonra bu paraları ödeyebilecek kulüpler mevcut , biz de onlardan biriyiz neden Hazard gelmek istedikten sonra 20 milyon euro vermeyelim , çok kolay çıkartabiliriz bu parayı
goosfraba
23.Haziran.2010, 15:38
Krasic ile kesin olarak anlaşma sağlanmış. Yakın zamanda duyurulacakmış.
titates1
23.Haziran.2010, 15:39
Kaynak nedir ?
goosfraba
23.Haziran.2010, 15:48
Kaynak nedir ?
antu'da söylediklerine güvenilir bir arkadaş.
hatta FBTV'den 2 kişi röportaj için kampa gitmişler.
SAİT71
23.Haziran.2010, 15:50
Şahsen Daum'un Stoch'u sadece kendi istediği dışında yapılan bir transfer olduğu için o kadar küçük düşürücü bir yorum yaptığını düşünüyorum. Ve de Fenerbahçe'yi bu aşamadan sonra samimi olarak düşündüğünüde sanmıyorum. Bu seneki en büyük transferimiz bence Daum'u hayırlısıyla gönderip adam akıllı bir hoca getirmemiz ve bek, forvet mevkine kaliteli alternatifler almamız olur. Ben büyük adamlar beklemiyorum. Büyük işler yapacak adamlar bekliyorum. Bu kadroya 3-4 takviye yapsak birde bu takımı oynatabilecek iyi bir hoca ayarlasak bence Avrupa'da da Tr'de de büyük işler başarırız.
Birde Krasic'in geleceğini sanmıyorum.. Tahmin ediyorum ki adam bizi sadece diğer istedikleriyle anlaşamaması durumunda tercih edebileceği en son alternatif olarak elinde tutuyor.
bjk4ever
23.Haziran.2010, 15:59
Kesin antu'daki duyumculardan biri soylemistir.:)
O duyumculari cok iyi biliyoruz, kimler gelmedi ki o duyumculara gore.
Krasic'in gelmesi imkansiz, gelse bile FB'den senelik 6-7 milyon euro koparir, buna da degmez zaten. Gorecegiz bakalim kim hakli, gelirse rezil olmaya raziyim, ama iddialiyim bu konuda.
Bu arada Deivid ve Kazim'in durumu belli olmadi mi???
goosfraba
23.Haziran.2010, 16:05
kazım dönecek sanırım. son bir şans verileceği konuşuluyordu.
deivid ne olacak bilinmiyor.
di canio
23.Haziran.2010, 16:34
Krasic'in gelmesi imkansiz, gelse bile FB'den senelik 6-7 milyon euro koparir, buna da degmez zaten. Gorecegiz bakalim kim hakli, gelirse rezil olmaya raziyim, ama iddialiyim bu konuda.
Gelse bile senelik 6-7 milyon avro koparırsa, gelmesi sana göre de imkansız değilmiş demek ki. Nasıl bu kadar emin konuşuyorsun. İmkansız, gelmez, hayal.. Daha önce de imkansız denilen bazı transferleri gerçekleştirdik, bundan sonra da gerçekleştiririz. Krasic, Hazard, Ronaldinho deriz, belki onlar olmaz başkaları olur. Ancak mutlaka olur. İmkansız denilen birçok oyuncu Fenerbahçe için imkansız değildir.
bjk4ever
23.Haziran.2010, 16:42
Hangi imkansiz transferleri gerceklestirdiniz acaba? Ayrica gelmez diye elbette birsey yok, kulubu satarsan gidip Messi'yi de alabilirsin, her urunun pazarda alicisina ve taliplerine gore fiyati vardir, ama ben genel cercevede soyluyorum zaten. Krasic zaten senelik 7-8 milyon euro'ya gelecekse buraya ne icin geldigi de belli oluyor ve bu da beni dogruluyor zaten.....
SAİT71
23.Haziran.2010, 16:45
Buraya gelen yıldızların hepsi zaten oynamak için gelmiyor. Yada İlk gözünü kamaştıran şey para. Sadece Fenerbahçe için geçerli değil ki söylediğiniz. Bugün Demirkol birşey dedi; "TR'de ki vergi sistemini (futbol için) Almanya'daki düzeye çekin bakın bakalım yıldız geliyor mu?" Bencede ancak bu şartlarda kimin imkansızı gerçekleştirdiği belli olabilir.. Ama Anelka kime sorsan imkansızdı. Örnek olarak.. Yada Quaresma'da imkansız duran bir transferdi yada çok zor ama oldu..
di canio
23.Haziran.2010, 16:51
Bahsettiğin ücretler Krasic için uçuk ücretler öncelikle. Krasic daha düşük bir ücrete gelecektir. Ha bahsettiğin ücretleri vermek de takım içinde yaratsa da, mali açıdan Fenerbahçe için sıkıntı yaratmaz kanısındayım.
Neyse konu sapmasın. Seninle fikirlerimiz uyuşmuyor bu konuda.
MeMo
23.Haziran.2010, 16:53
Sırf Fenerbahçe'ye laf atıcam diye antu lafını kullananlar arasına bir kişi daha eklendi hayırlı olsun.Krasiç mi olur o mu olur bu mu olur bilmem ama.Son 2 senede olmasa da bu yönetim çok iyi transferler yaptı sen merak etme...
KanaKe
23.Haziran.2010, 17:06
6-7 milyon euroyu messi aliyor yillik ne 6-7 milyonu :) en fazla 3,5 milyon euro verirler krasice yillik.. ki türkiyede futbolcular az vergi veriyor 3,5 milyon aliyorsa 200-250 bin euro vergi veriyor avrupada ise aldigi paranin %50 si vergiye gidiyor.
Lim10
23.Haziran.2010, 17:34
Quaresma avrupa transfer listesinde şuan en pahalı 2. transferken, saygıdeğer Beşiktaş avatarlı arkadaşımın kalkıpta Krasiç'in Fenerbahçe'ye pahalıya patlayacağını iddia etmesi komik bir görüntü yaratıyor.Galiba kendileri Quaresma'yı çakıl taşına getirdiler?.
HooijDonk07
23.Haziran.2010, 17:54
Caner Erkin ile anlaştığımız haberi çıktı radyosporda.
eng1n
23.Haziran.2010, 17:56
Caner Erkin haberleri çok çıktı galiba gelicek sol kanat oynatırsak iyi bir oyuncu ama sol bek oynatırsak Fenerbahçe'nin soldaki sabrisi olur
goosfraba
23.Haziran.2010, 17:56
semih de takımda kaldı, gibi.
Varonil
23.Haziran.2010, 17:59
Ben bu pahalıya patlama olayını hiç anlamıyorum,maddi gücümüz var zaten.Yeter ki kendisi gelmek istesin.Oyuncuya verilcek para 6-7 M € değil de max. 3.5 M € olur ki Fenerbahçe'yi sıkıntıya düşürecek,dengeleri bozacak bir rakam değil.
Güiza 3.5 M € alıyor 2 senedir,Krasic almış çok mu yahu? :n:
killyou
23.Haziran.2010, 18:40
Krasic gelirse gerçekten çok iyi olacak hep istediğim bi transferdi.
murat taşlı
23.Haziran.2010, 19:54
Benim anlamadığım oyuncuları aldığı paralar taraftarları niye bu kadar ilgilendiriyor.Dünyada böyle taraftar yoktur heralde ben tarftar olarak önce iyi oyuncu görmek isterim takımda maddi konular yönetimi ilgilendirir.Ayrıca transfer bir risktir çok formda bir adam bile alsanız sizde iş yapmayabilir zlatan örneği gibi.
GeNç KaRTaL
23.Haziran.2010, 19:57
İbrahimoviç felan gelmiyor arkadaşlar.Onun için kesin gelmez demek bence doğru değil.Bunu Beşiktaş transfer haberlerinde de yazmıştım.Ayrıca taraftar forumdaki yönetime yakın olduğunu iddia eden duyumculara şahsen ben pek itibar etmiyorum.Bir oyuncuyla ilgilenildiğini duyabilirsin,olabilir.Ama bir çoğu öyle şeyler söylüyorki ülkemizde bazen kulüp yöneticilerinin bile en son haberdar olduğu tarzda bilgiler.Ben fazla itibar etmiyorum.Edene de etmeyene de saygılı olmak zorundayız.
World Hollow o1
23.Haziran.2010, 21:21
ülkemizde bazen kulüp yöneticilerinin bile en son haberdar olduğu tarzda bilgiler.
Bu açıklamayı BJK'nin eski yöneticikerinden birisi daha 1 ay geçmeden söylemişti.. :)
Fenerbahçe için şuan bence en önemli olan mevki Forvettir golcü krizini çözmeden transfere başlanmamalı..
HooijDonk07
23.Haziran.2010, 21:50
Bu açıklamayı BJK'nin eski yöneticikerinden birisi daha 1 ay geçmeden söylemişti.. :)
Fenerbahçe için şuan bence en önemli olan mevki Forvettir golcü krizini çözmeden transfere başlanmamalı..
Forvetle duyum aldım ama ne kadar doğru bilmiyorum söylemiyim şimdi yanlış çıkabilir :n: .
SAİT71
23.Haziran.2010, 22:03
Caner F.Bahçe'de mi?
http://www.sporx.com/img/2010/06/23/aed71b3316b84f40d62a42a2375c1a0f.jpg
(SPORX ÖZEL HABER) Bugün bir internet sitesinde yer alan Caner Erkin'in Fenerbahçe'yle anlaştığı yönündeki haber transfer piyasasını hareketlendirdi. Caner'in menajeri Batur Altıparmak'ın ağzından yapılan açıklamada, yıldız futbolcunun Fenerbahçe'yle anlaştığı duyuruldu. Bu gelişme üzerine editörümüz Hilmi Sever, Batur Altıparmak'a konunun iç yüzünü sordu.
Altıparmak bu yönde bir açıklamasının kesinlikle olmadığını söylerken, Fenerbahçe ile bugüne kadar hiç temasa geçmediğini sözlerine ekledi. Caner'in transferi için şu an beklemede olduklarını altını çizen Altıparmak, bugüne kadar Caner'in transferiyle ilgili hiçbir takımla ilgili net bir gelişmenin olmadığını belirtti.
"SON 1 HAFTA"
Altıparmak sözlerini şöyle sürdürdü: "Fenerbahçe, CSKA Moskova ile görüşmüş olabilir ancak şu ana kadar bize ulaşan bir bilgi yok. Caner'in transferi konusunda 1 haftaya kadar bir gelişme olmazsa, Caner Moskova'ya geri dönecek. Ancak benim şahsi görüşüm, Caner'in bir hafta içinde yeni takımının belli olacağı yönünde. Caner ile ilgili girişmleri olan kulüpler oldu ve Caner, Türkiye ya da Avrupa'da bir takımla anlaşabilir."
Haber: Hilmi SEVER
23.06.2010
Kaynak : Sporx.com
goosfraba
23.Haziran.2010, 22:05
Caner F.Bahçe'de mi?
evet fenerbahçe'de.
Varonil
23.Haziran.2010, 22:09
Boludan Samandıra tesislerine aşçı aldık deseler yine razıyım :n: Transfer olsun yeter ki,beklemekten çok sıkıldım ..
goosfraba
23.Haziran.2010, 22:18
selçuk yula fbtv'de hazard'ı ağzından kaçırdı :D
HooijDonk07
23.Haziran.2010, 22:29
selçuk yula fbtv'de hazard'ı ağzından kaçırdı :D
Ne dedi ki ? :D
goosfraba
23.Haziran.2010, 22:33
Ne dedi ki ? :D
kadroya hazard'ı da ekledi.
CeNTeR_TR
23.Haziran.2010, 23:23
Fenerbahçe bugün bir muhasebeci almalı takıma.
Baksanıza bizim paralar gidiyor diğer takım taraftarları hesap yapıyor.
KaPaLı
24.Haziran.2010, 00:28
Bu sessizlik hiç iyi değil yahu. Kim geleckse gelsin artık.
izmer96
24.Haziran.2010, 01:18
Krasic , A. Sanchez , Moutinho yahut Raul Meirelles , Huntellar , simdide Hazard bitmis ha birde bi ara Ronaldinho soylemleri vardi , Aziz Yildirimin bir oyuncu icin 30 - 4- m euro harciyabiliriz dediginden beri ruzgari arkasina alan basin iyice ucmaya basladi ,
Ben bu oyuncular kesinlikle gelmez demiyorum fakat bekleyip gormekde fayda var duyum falan hikaye
Wesley Sneijder
24.Haziran.2010, 01:27
kadroya hazard'ı da ekledi.
Çok umutlandım, fos çıkmaz diye umuyorum.
World Hollow o1
24.Haziran.2010, 01:31
Krasic , A. Sanchez , Moutinho yahut Raul Meirelles , Huntellar , simdide Hazard bitmis ha birde bi ara Ronaldinho soylemleri vardi , Aziz Yildirimin bir oyuncu icin 30 - 4- m euro harciyabiliriz dediginden beri ruzgari arkasina alan basin iyice ucmaya basladi ,
Ben bu oyuncular kesinlikle gelmez demiyorum fakat bekleyip gormekde fayda var duyum falan hikaye
Bunları Fenerbahçe alırsa zaten ligin tadı tuzu kalmaz.. :)
goosfraba
24.Haziran.2010, 01:57
http://www.sekoloji.com/dosya/tanidiksima/Aziz.jpg
Mesajı Gönderen: Sekolojihttp://forum.antu.com/images/12sonmesaj.png (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fforum.antu.com%2FC evapOku.aspx%3FgID%3D48%26fID%3D114%26kID%3D5956%2 6cID%3D1697037)
2-3 transfer gelecek 1 hafta içinde güçlü isimler..
Kendisi Antu admini...
Antipatik gelecek ama neyse, :rolleyes:
Varonil
24.Haziran.2010, 02:03
Of gelsin artık ya.27'sinde sezonun ilk antremanı var,Aykut Kocaman 27'sine kadar açıklanır diye umuyorum
Bu arada bu fotoğraf ne alaka Umut abi,anlayamadım ben pek?
World Hollow o1
24.Haziran.2010, 02:05
Bazılarına inandırmak için illa adamın resmi açıklamasını bekliyecen sonrada gözüne gözüne sokacan ondan sonra inanacaklar bazı şeylere.. :)
goosfraba
24.Haziran.2010, 02:07
Bu arada bu fotoğraf ne alaka Umut abi,anlayamadım ben pek?
kendisi yönetimle, yönetime yakın insanlarla pek samimi. yazınca kimse inanmıyor, bari resim koyayım dedim.
BeeTLeJuiCe
24.Haziran.2010, 02:12
Sekoloji yazdıysa kesindir, isim bellidirde vermemiştir o en iyisini yapmış.
Gelecek hafta transfer şov var o halde inşallah (=
Sezon açılışı DK sonrası mı acaba? Bilen varmıdır
Varonil
24.Haziran.2010, 02:19
Sezon açılışı DK sonrası mı acaba? Bilen varmıdır
27 Haziran.Lugano ve Stoch izinli,Gökhan ve Özer'de ameliyat oldular. :)
BeeTLeJuiCe
24.Haziran.2010, 02:21
Haftaya açıklanır transferler inşallah. Sekoloji ye güveniyorum. (=
Sezon başına bi tam kadro ve Teknik Ekibi kesin görsek şu takımı yeter ya.
Varonil
24.Haziran.2010, 02:24
Aynen ya.Bu Cuma gününden itibaren bir hareketlilik bekliyorum ben.
KanaKe
24.Haziran.2010, 02:48
Selcuk Yula dediyse Hazard bitmistir büyük ihtimalle:) Antu'dan cok Selcuk Yula'ya güvenirim ben.
goosfraba
24.Haziran.2010, 02:51
Selcuk Yula dediyse Hazard bitmistir büyük ihtimalle:) Antu'dan cok Selcuk Yula'ya güvenirim ben.
belki dili sürçmüştür. ama adam kadroyu sayarken ciddi ciddi, emre'nin yanında topuz olur hazard olur dedi :D
BleedingMoon
24.Haziran.2010, 03:02
belki dili sürçmüştür. ama adam kadroyu sayarken ciddi ciddi, emre'nin yanında topuz olur hazard olur dedi :D
emre'nin yanında? hazard olsun da emre'nin yanında olsun.:icon_biggrin:
Lim10
24.Haziran.2010, 03:27
Herkez transferleri dört gözle bekliyor.O gelsin, bu gelsin...Gelebilecek isimlerin en mantığa uygun olanları düşünüp bu doğrultuda bir beklenti içine girersek bizim için daha iyi olur ileride hayal kırıklığına uğramamız açısından.Kaldı ki transferlerden daha mühim bir konu varsa o da Daum hala takımın başında ve yeni hocamız henüz açıklanmadı.
Gündemdeki oyuncuların transferlerinin gerçekçilik payı oynayacağımız sistemle direkt alakalı aslında.Takım önümüzdeki sene muhtemelen 4-2-3-1 yada 4-1-2-2-1 oynayacak.Hazard ve Krasiç bitti deniliyor.Solda Stoch oynayacak.İleride de illaki bir forvet olacağına göre, Alex 11de olmaz bu durumda.Ki sırf bu sebepten ötürü bile ben hala Hazard-Krasiç ikilisininde alınacağına ihtimal vermiyorum.İkincisi bu iki transferinde gerçekleşmesi halinde ön libero alınması gibi bir durum ortadan kalkacak.Çünkü mantıken düşündüğümüzde orta sahanın göbeğinde Emre-Topuz, rotasyonlarınında Selçuk-Cristian'ın kullanılabileceğini düşünürsek ön libero transferinin de gereksiz olacağını anlarız.Ha illa alınacaksa çok kaliteli bir isim olmalı.Bu durumda da ya geçen sene 13M$ verdiğiniz Topuz'u keseceksiniz yada Emre'yi.Buda takım için bence aşırı lüks olur.Ben hala Bilica'nın yerine mutlaka kaliteli bir stoper alınması gerektiğini düşünüyorum.O adamla gitmez.
CeNTeR_TR
24.Haziran.2010, 03:36
Sekoloji bizim Serkan'ın çakması falan heralde :n:
Valla duyumlara artık karnımız tok olması lazım.
Kim gelecek diyorlarsa daha inanmıyorum.Adam gelecek imzayı atacak sonra olay kopacak.Yoksa duyum ve benzeri şeyler'in %10'u gerçek olsa şuanda 40 kişilik bir Fenerbahçe futbol takımı kampa hazır olurdu.
bjk4ever
24.Haziran.2010, 10:10
Emre-Topuz orta alani modern futbolu yatkin degil, iyi bir orta alan degil. Buyuk takimlarda bile 1 tane tamamen defansif oyuncu, yaninda ise 1 veya 2 cift yonlu oyuncu oynuyor. Liverpoolda bir zamanlar ideal ikili Alonso-Gerrard iken mutlaka Mascherano-Lucas ikilisinden biri oynuyor. Bir Tuirk taraftara Barcelona kadrosu yaptirsan ortaya Xavi-Iniesta koyup birakir, ama gercek hayatta Busquets-Toure ikilisinden biri mutlaka oynuyor. Yine Chelsea'de Mikel-Ballack-Essien uclusunden mutlaka biri, cogu zaman ikisi oynuyor, ki onlar da cok rahat Ballack-Lampard veya Lampard-Deco yapabilir. FB'nin ilk ihityaci Bilica yerine stoper, ikinci ihtiyaci Emre'yi rahatlatacak ust duzey tamamen defansif bir orta saha oyuncusu. Sirf yildiz alacagim, taraftari costuracagim diye ofansif bir oyuncu alinip Topuz ortaya gecer dusuncesi varsa bu takim icin zararli olur bana gore....
Varonil
24.Haziran.2010, 10:38
Katılıyorum.Emre-Topuz ortada olmaz.Bizim şu anki önceliklerimiz forvet transferi,Emre'nin yanına defansif olarak çok iyi,ofansif olarak da iyi olan bir ortasaha ve birde Bilica'nın yerine bir stoper olmalı.Tabi ayrıca kadro genişliği açısından sağ bek ve sol bek'e de 1'er transfer lazım.
Sekopej
24.Haziran.2010, 10:52
Alex yedeğe geçip Mehmet Topuz orta sahaya geçmeli, Emre daha önde (savunma konusunda Emre'den yana sıkıntı olmaz hele ki arkasında savunmaya daha ağırlık veren bir isim olursa) yanında Topuz ve kenalarda forvete destek verecek 2 isim, en önde de girdiği pozisyonları değerlendirebilecek bir forvet.
Emre ve Mehmet yan yana oynasın istiyorum, ortalarında eğer alınırsa yabancı alınmazsa Trabzon'dan Ceyhun ya da Selçuk, Cristian takımda kalırsa, sezonu çok formda kapatan Selçuk da var, orası için yeterli olacaktır, uzun dönemde maçına göre orta sahada Emre haricindeki isimler değişerek oynayarlar zaten, Özer'in de hazır hale geldikten sonra göbekte şans bulacağını düşünüyorum hele ki Aykut takımın başına geçerse Özer daha da ön plana çıkar.
Yerli transferleri de yok henüz, Gökhan'ın ameliyatının etkisinin uzun süreceğinü duymuştum sanki, sol tarafta anlaşılıyor ki Santos'un yedeği Uğur ve Caner olacak, sağ tarafa da Gökhan'ı rahatlatacak bir isim alınmalı, sezonu geç açarsa form tutması da zaman alabilir Gökhan'ın.
bjk4ever
24.Haziran.2010, 11:30
Her sene Alex kulubeye gecer veya gecmeli deniyor, ama bir turlu olmuyor. Bence de Alex kulubeye gecmez, yine sistem Alex uzerine kurulur, cunku FB yonetimi boyle radikal bir karari almaz, alamaz.
Sekopej
24.Haziran.2010, 11:44
Yönetimle alakalı bir durum değil ki, hoca oynatmayacağım derse, yönetim zorla oynatacaksın demez herhalde (Hooijdonk'u ve Anelka'yı zamanında silen bir Daum'a ses çıkarılmamıştı).
Alex üzerine takım kurulacaksa zaten sistem değişmez, oyuncular daha hızlı ve forvete destekleyecek kanat oyuncuları olur, 4-2-3-1 oynanır. Daum'un 4-4-1-1'inden farklı olur. Alex üzerine de kurulsa takım, eksikler aynı eksikler, yine bu eksik bölgerelere oyuncular alınmalı.
BleedingMoon
24.Haziran.2010, 12:31
emre ve topuz, xavi ve iniesta'dan daha farklı, daha hırslı, daha dirençli ve defansif yönü daha kuvvetli; ayrıca sahada ayak basılmadık yer bırakmayan oyuncular. denemek lazım ama, orta sahayı kaldırabilirler bence.
titates1
24.Haziran.2010, 12:43
emre - topuz - özer topuz arkada emreyle özer önünde
emre - topuz - ceyhun ceyhun arkada emre topuz önünde gibi olabilir Alex oynayacaksa , kesinlikle sağlam bir defansif orta saha alınmalı , hatta oynamasa da alınmalı
izmer96
24.Haziran.2010, 13:36
duyum almadim , kaynagim da yok , buyuk ihtimalle silinirde bu mesaj zaten ama neyse FB Hazard'i %80 oraninda bitirmis durumda bugun itibariyle ufak detaylar kaldi transferde
World Hollow o1
24.Haziran.2010, 13:44
duyum almadim , kaynagim da yok , buyuk ihtimalle silinirde bu mesaj zaten ama neyse FB Hazard'i %80 oraninda bitirmis durumda bugun itibariyle ufak detaylar kaldi transferde
En geç 5 gün içinde açıklanırsa şaşırmam..
Eğer olmazsada üzülmem ama gelecektir inş. :)
MeMo
24.Haziran.2010, 13:48
Sekoloji bizim Serkan'ın çakması falan heralde :n:
Valla duyumlara artık karnımız tok olması lazım.
Kim gelecek diyorlarsa daha inanmıyorum.Adam gelecek imzayı atacak sonra olay kopacak.Yoksa duyum ve benzeri şeyler'in %10'u gerçek olsa şuanda 40 kişilik bir Fenerbahçe futbol takımı kampa hazır olurdu.
Abi adam antunun admini :D Buraya ben duyumlarla ilgili pek bişey yazmam ama Sekoloji duyum vermez pek.Kulüpte de tanınan bilinen biri.28'inde takım toplanıyo bildiğim kadarıyla o zamana kadar birşeyler olsa bari...
TR.CaPTaiN
24.Haziran.2010, 14:08
Krasiç mi, Hazard mı?
"Krasiç'in alternatifi Hazard" başlığıyla yayılan haber ve Fenerbahçe'de transfer çalışmaları gündemdeki yerini koruyor.
Fenerbahçe'de Lille'in 19 yaşındaki kanat oyuncusu Eden Hazard transferinde sona yaklaşılırken, bir yandan Sırbistan'ın Dünya Kupası'ndan elenmesi ise Krasiç için yeniden umut doğurdu.
Gruptan çıkamayan Sırbistan'da sağ kanat oyuncusu Krasiç'in fiyatı da yerinde sayarken, bu durumdan faydalanmak isteyen Fenerbahçe Yönetimi son bir taarruza hazırlanıyor.
Sportif Direktör Aykut Kocaman'ın, Krasiç ülkesine döner dönmez soluğu Sırbistan'da alacağı ve bu oyuncu tatile çıkmadan transferi sonlandırmaya çalışacağı öğrenildi.
HAZARD'TA SONA DOĞRU
Öte yandan ikinci alternatif olan Hazard cephesinde ise olumlu gelişmeler yaşanıyor. Krasiç'ten "evet" yanıtı alınamazsa 19 yaşındaki Belçikalı milli oyuncu Hazard, Sarı-Lacivertli renklere kazandırılacak. Eden Hazard için yapılan görüşmelerde GWS Menacerlik Şirketi'nin Türkiye temsilcisi Ekrem Örenç, Fenerbahçe Yönetimi'ne aracılık yaparken, Örenç bu transferin kolaylaştığını söyledi.
Aykut Kocaman ve Fenerbahçe Yönetimi'nin Hazard konusunda hassas bir çalışma içerisinde olduğunu vurgulayan Örenç, "Fenerbahçe yönetimi istediği sürece biz bu yetenekli oyuncuyu Sarı-Lacivertli renklere kazandırmaya hazırız. Zaten kendisi de açıkladı, İstanbul'a ve Fenerbahçe'ye sıcak bakıyor. Şampiyonlar Ligi'nde yer alan bir kulüpte direkt oynamak şu anda Hazard'ın öncelikli hedefidir" demişti.
Edinilen bilgilere göre 12 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Hazard'ın Fenerbahçe'ye verileceği ifade edildi.
DHA
2 oyuncuyu da alabileceğimizi zannetmiyorum ama ufak da olsa ya olursa hissi de yok değil.
HooijDonk07
24.Haziran.2010, 14:18
Krasiç mi, Hazard mı?
"Krasiç'in alternatifi Hazard" başlığıyla yayılan haber ve Fenerbahçe'de transfer çalışmaları gündemdeki yerini koruyor.
Fenerbahçe'de Lille'in 19 yaşındaki kanat oyuncusu Eden Hazard transferinde sona yaklaşılırken, bir yandan Sırbistan'ın Dünya Kupası'ndan elenmesi ise Krasiç için yeniden umut doğurdu.
Gruptan çıkamayan Sırbistan'da sağ kanat oyuncusu Krasiç'in fiyatı da yerinde sayarken, bu durumdan faydalanmak isteyen Fenerbahçe Yönetimi son bir taarruza hazırlanıyor.
Sportif Direktör Aykut Kocaman'ın, Krasiç ülkesine döner dönmez soluğu Sırbistan'da alacağı ve bu oyuncu tatile çıkmadan transferi sonlandırmaya çalışacağı öğrenildi.
HAZARD'TA SONA DOĞRU
Öte yandan ikinci alternatif olan Hazard cephesinde ise olumlu gelişmeler yaşanıyor. Krasiç'ten "evet" yanıtı alınamazsa 19 yaşındaki Belçikalı milli oyuncu Hazard, Sarı-Lacivertli renklere kazandırılacak. Eden Hazard için yapılan görüşmelerde GWS Menacerlik Şirketi'nin Türkiye temsilcisi Ekrem Örenç, Fenerbahçe Yönetimi'ne aracılık yaparken, Örenç bu transferin kolaylaştığını söyledi.
Aykut Kocaman ve Fenerbahçe Yönetimi'nin Hazard konusunda hassas bir çalışma içerisinde olduğunu vurgulayan Örenç, "Fenerbahçe yönetimi istediği sürece biz bu yetenekli oyuncuyu Sarı-Lacivertli renklere kazandırmaya hazırız. Zaten kendisi de açıkladı, İstanbul'a ve Fenerbahçe'ye sıcak bakıyor. Şampiyonlar Ligi'nde yer alan bir kulüpte direkt oynamak şu anda Hazard'ın öncelikli hedefidir" demişti.
Edinilen bilgilere göre 12 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Hazard'ın Fenerbahçe'ye verileceği ifade edildi.
DHA
2 oyuncuyu da alabileceğimizi zannetmiyorum ama ufak da olsa ya olursa hissi de yok değil.
Sanırsam 2'de gelicek ve Deivid , Baroni ve Guiza'ya klüp bulunması istencek.Santos Baroni'nin gitmesini istemeyebilir çünkü buraya gelmesinde ki en büyük etkenlerden biri.
barahir
24.Haziran.2010, 14:21
ikisine birden gerek yok bence.. Ama ben kesinlikle hazard dan yanayım.. Bence Hazard'ın alternatifi Krasiç olmalı..
Arbitre
24.Haziran.2010, 14:22
baroniye bi ara süper diyorduk ne değişti bu kadar
nerazzuri
24.Haziran.2010, 14:27
baroniye bi ara süper diyorduk ne değişti bu kadar
Sakatlıktan sonra bozdu kendini. Yoksa evet, kendisi -bana göre- iyi bir takım oyuncusu.
TR.CaPTaiN
24.Haziran.2010, 14:36
İkisi birden transfer edilmek istenmiyodur. İkisiyle de ilgileniyoruz muhtemelen, hangisi ikna edilirse o alınır. Şuan 1 kanat oyuncusu bile lüks kaçabilir ama bahsedilen isimler sıradan isimler olmadığı için kanat oyuncusu için fazla istekliyiz.
Varonil
24.Haziran.2010, 14:47
Krasiç mi Hazard mı diye sorsalar bana,benim tercihim Hazard olur. :) İkisini birden almamız çok zor zaten.
Şu takıma adam akıllı bir golcü gelmedi yıllardır.Kezman ve Güiza'dan 4 yıldır çektiklerimiz artık bu yıl son bulsun,bir tane çok sağlam bir golcü alalım. :)
killyou
24.Haziran.2010, 15:07
Arkadaşlar dun spor haberlerinde Caner Erkinle anlaşmak üzere olduğumuz söylendi doğru mu ?
vego
24.Haziran.2010, 15:11
Marcel Daum NTVSPOR.NET'e konuştu
24 Haziran 2010 13:28
Fenerbahçe'den gönderilen teknik direktör Christoph Daum'un oğlu Marcel Daum NTVSPOR.NET'in sorularını yanıtladı.
http://media1.ntvspor.net//C/I/44/daumoglu600_8OUHC.jpg
* RÖPORTAJ: AHMET SİVASLI
Fenerbahçe'nin Christoph Daum ile devam edeceğini açıklamasından sonra kulüpten gönderilen 3 yardımcıdan biri olan Alman teknik adamın oğlu Marcel Daum NTVSPOR.NET'e konuştu.
Takımdan gönderildikten sonra FIFA'ya başvuracağı yönünde çıkan haberleri yalanlayan Marcel Daum "FIFA'ya gitme ihtiyacı duymuyorum. Fenerbahçe ile oturup adil bir çözüm bulacağız" ifadesini kullandı. Geçtiğimiz sezon başarılı olduklarını da savunan Marcel Daum Fenerbahçe'den ayrıldığı için üzgün olduğunu da sözlerine ekledi.
Ayhan Tumani ve kaleci antrenörü Holger Gehrke ile beraber kulüpten gönderilen Christoph Daum'un oğlu Marcel Daum NTV SPOR.NET'e önemli açıklamalarda bulundu.
"GALATASARAY'I İKİ KEZ YENDİK"
Marcel Daum "Fenerbahçe'den ayrıldığım için üzgünüm. Çünkü Fenerbahçe harika bir kulüp. Taraftarlar çok sıra dışı ve kulüp çalışanları çok kibar ve saygılı" ifadesini kullanırken "Biz teknik ekip olarak başarılı olmak için elimizden gelen her şeyi yaptık. Galatasaray ile oynadığımız iki maçı da kazandık. Beşiktaş'ı da yendik ve onların 10 puan önündeydik" dedi.
"ARAGONES'TEN 15 PUAN FAZLA TOPLADIK"
Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Luis Aragones'ten de 15 puan fazla topladıklarını sözlerine ekleyen Daum "Bir önceki Fenerbahçe teknik direktörü Luis Aragones'ten de 15 puan fazla topladık. Bu sonuçlarla oldukça iyi bir iş çıkardığımızı düşünüyorum" ifadesini kullandı.
"FIFA'YA GİTMEYECEĞİM"
Basında çıkan "Fenerbahçe'den ayrılan 3 teknik adam FIFA'ya gidecek" sorusu üzerine de konuşan Daum "FIFA'ya gitmek zorunda olduğumuzu düşünmüyorum. Fenerbahçe ile oturup bu işi kendi aramızda halledeceğimizi düşünüyorum" dedi.
Del Piero_10
24.Haziran.2010, 15:14
Hazard ile ilgili tek bir yabancı kaynaklı(buradan alıntı yapmayan) haber var mı? Çünkü eğer burada konuşulduğu gibi sona yaklaşılmış ise dış basının da bu durumdan haberdar olması gerekir.
CeNTeR_TR
24.Haziran.2010, 15:14
Az açıklamaya bak ya :) Aragonesten 15 puan fazla topladık !
Sonuç Lig 2.liği ..
Saçmalıkdan başka birşey değil.
Varonil
24.Haziran.2010, 15:17
Bunlar baba-oğul bizle dalga geçiyorlar herhalde.
di canio
24.Haziran.2010, 15:26
Züğürt tesellisi dedikleri şey bu olsa gerek. Galatasaray'ı 2, Beşiktaş'ı 1 kez yenmiş, 10 puan fark atmış. Üst sıradaki Bursaspor'un farkında değiller galiba. Şampiyon Bursaspor oldu Marcel efendi, Galatasaray'ı Beşiktaş'ı yenen, puan farkı atan değil, daha fazla puan toplayan.
Since-1907
24.Haziran.2010, 15:27
Fenerbahçe için ligte 2.lik başarısızlıktır.İşte sizi istemememizin bir sebebide bu.Fenerbahçe'nin büyüklüğünü bilmiyorsunuz.
Arbitre
24.Haziran.2010, 15:39
Sonuç Lig 2.liği ..
bir teknik direktör gelse ben gs ve bjk ye sezon sonu 10 puan fark atacam dese herkes kabul eder heralde.
izmer96
24.Haziran.2010, 15:41
Sonuç Lig 2.liği ..
Lafi Besiktas ve Galatasaray bizden cok daha basarisiz bitirdi ligi onlar kovmadi T. Direktorlerini demeye getirmis
CeNTeR_TR
24.Haziran.2010, 16:09
bir teknik direktör gelse ben gs ve bjk ye sezon sonu 10 puan fark atacam dese herkes kabul eder heralde.
Pek demek istediğini anLamadım (:
Lafi Besiktas ve Galatasaray bizden cok daha basarisiz bitirdi ligi onlar kovmadi T. Direktorlerini demeye getirmis
Bizleri rakiplerimizin başarıları başarısızlıkları ilgilendirmiyorki.Sene ortasından beri tüm Fenerbahçe taraftarı bas bas bunu bağırıyor.Onalrda bunu anlayamamışki ( baba oğul )Sürekli böyle kendilerini komik düşürecek açıklamalar yapıyorlar.
Arbitre
24.Haziran.2010, 16:23
sen öylemi anladın ??
TR.CaPTaiN
24.Haziran.2010, 21:21
Loran ( Ntvspor'dan Ligtv'ye transfer olan Fenerbahçe muhabiri ) Daum'la yarın yollar ayrılıyor demiş Ligtv'de.
Varonil
24.Haziran.2010, 21:23
Loran iyi bir muhabirdir itibar ederim dediklerine.Tam da tahmin ettiğim gibi,yarın Fenerbahçe'de somut adımlar atılmaya başlanıyor o zaman.
goosfraba
24.Haziran.2010, 21:38
Aykut Kocaman'ın da 1+1 olarak imzalayacağı haberleri var. Pazartesi netlik kazanacakmış.
yaman76hakanFB
24.Haziran.2010, 21:57
Menejerlik sistemini getireceksek tam zamanı... Aykut'u hoca yapmayalım; çalışacağı hocayı seçme şansı verelim. Uzun vadede böylesi çok daha faydalı olacaktır. Geçen yıl adı var kendi yoktu; menejer ancak işveren gibi durabilirse hoca tarafından ciddiye alınır. Şimdi tam zamanı...
İlla Aykut teknik adam yapılacaksa... Defalardır yazıyorum; yine yazacağım: Premier Lige benzer bir teknik adamlık olsun. Hem takım menejeri, hem hoca...
Dünya kulübü hedefi için bu şart... Şu fırsatı kaçırmayalım. Aykut'u curcunaya kurban etmeyelim.
KaPaLı
24.Haziran.2010, 22:30
Fenerbahçe, Caner'i elden kaçırmak üzere..
KaF KeF
24.Haziran.2010, 22:36
Eğer Fenerbahçe ilgileniyorsa bence Ankaragücü'ne gitmez.
killyou
24.Haziran.2010, 22:43
Daum gönderilecekse Aykut 'dan once Zicoyla görüşülmesini isterdim.Ama bakalım Aykut hoca gelirse neler olucak.
goosfraba
24.Haziran.2010, 23:10
daum yarın gidebilirmiş..
loran vaylovan.
CeNTeR_TR
24.Haziran.2010, 23:15
Tek temennimiz o zaten.
Caner transferi olur gibime geliyor.
Kamp başlamadan kimi alacaksak alalım artık yahu yoksa yine kalacaz son gün transferlerine.
goosfraba
24.Haziran.2010, 23:18
tahminimce yarın daum gönderilecek, pazartesi günü aykut kocaman eşofmanları giyip antrenmana çıkacak ve pazartesinden itibaren transferler açıklanmaya başlanacak.
TR.CaPTaiN
24.Haziran.2010, 23:41
Ve Daum gidiyor
Fenerbahçe'de yönetim ile teknik direktör Christoph Daum arasındaki krizde sona yaklaşılıyor. Taraflar, Alman teknik adama ödenecek tazminat miktarı konusunda anlaşmaya vardı. Küçük pürüzlerin de giderilmesiyle resmi açıklama yapılacak.
Fenerbahçe'de, pazartesi günü başlayacak yeni sezon hazırlıkları öncesinde teknik direktör belirsizliğinin sona ermesi bekleniyor.
Yönetici Cihan Kamer, Samandıra'da mesaisini sürdüren Christoph Daum ile tesislerde bir görüşme yaptı. Aynı saatlerde asbaşkan Şekip Mosturoğlu da Daum'un avukatlarıyla biraraya geldi. Toplantıda taraflar, sarı-lacivertlilerle 2 senelik daha kontratı bulunan Alman teknik adama ödenecek tazminat konusunda anlaşmaya vardı.
Fenerbahçe yönetimi, aradaki bir kaç ufak pürüzün de giderilmesinin ardından Alman teknik adamın sözleşmesinin feshedildiğini resmen açıklayacak.
Teknik direktör sorunu nedeniyle transferde de sessizliğe bürünen yönetim, Alman hoca ile yolları ayırdıktan sonra çalışmalara hız verecek. Sarı-lacivertli yöneticiler önümüzdeki hafta görüşmeler için yurtdışına gidecek.
Ntvspor
BeeTLeJuiCe
25.Haziran.2010, 00:21
Caner Erkin, Yekta Kurtuluş, Yiğit İncedemir, Yiğit Gökoğlan Hayırlı Olsun.
Önder Turacı ve Volkan Babacan güle güle.
nerazzuri
25.Haziran.2010, 00:23
Oha, Manisaspor'un iki Yiğit'inide aldık mı ?
KaPaLı
25.Haziran.2010, 00:26
Yiğit'ler tam psiko yaa. Hele İncedemir tam piskopat. Uzun bacaklarıyla top geçirmiyo.
Kaleci kim alınacak ? Cenk - Sinan ?
goosfraba
25.Haziran.2010, 00:26
sanırım aldık.
yedek bir kaleci almak lazım. hatta iki.
BeeTLeJuiCe
25.Haziran.2010, 00:28
Kaleci Almanya'dan gurbetçi, Serdar Kulbilge, Orkun'dan biri. Orkun ağır basıyor. Manisayı toptan alıyoruz. (=
Ayrıca Mert'ede güvenmek lazım.
Rsa
25.Haziran.2010, 00:30
Volkan Babacan neden gönderiliyor?
BeeTLeJuiCe
25.Haziran.2010, 00:33
Volkan Babacan neden gönderiliyor?
Özel hayatından dolayı. Gazetelerde çıkan haber doğruymuş.
Önder'in sevgilisi olayı, Önder'in sakatlanması falan.
KaPaLı
25.Haziran.2010, 00:39
İyide Volkan Babacan daha yeni nişanlandı. O haberler kolpa gibi geldi bana..
yaman76hakanFB
25.Haziran.2010, 00:42
Özel hayatı filan... Onlar ayrı mesele... Tartışması bana düşmez. Ama Volkan Babacan dünyanın en efendi kalecisi olsa bile VOLKAN DEMİREL'in yedeği olacak kaleci değildi. Geçen sezonun başından beri iddia ediyorum; birçok kişi gibi... Volkan Demirel'e alternatif ve onun ilk tökezlemesinde formayı kapacak bir kaleci almaya mecburduk. Mecburuz.
C h A o S
25.Haziran.2010, 00:44
Fenerbahçe kulübesini sağlamlaştırıyor.Lig,avrupa ve kupada geniş kadroya ihtiyaç var..
BleedingMoon
25.Haziran.2010, 00:54
volkan babacan kredisini fenerbahçe-beşiktaş kupa finali maçında tüketti. onun da suçu yok. (: şuncacık çocuk final atmosferinde başarılı olabilir mi? zaten o günden sonra belini doğrultamadı garibim. volkan'ın dirseğinin kemiği göründüğü zamanlarda bile oynamadı. hala potansiyelli bir kaleci benim gözümde. bir sene kiralanmalı.
HooijDonk07
25.Haziran.2010, 00:57
Özel hayatından dolayı. Gazetelerde çıkan haber doğruymuş.
Önder'in sevgilisi olayı, Önder'in sakatlanması falan.
Kolpa haber diye biliyorum bırakmaz benler en çok Kazım gibi yaparlar.Alt yapıdan oyuncu bulundurmak gerekiyor kadroda bunu göz önünde bulundururlar bence.
Fernando Gago
25.Haziran.2010, 00:59
Volkan Babacan - Önder göndersinler fark etmez .. Bu saatten sonra bize hiçbir faydaları olmaz
vego
25.Haziran.2010, 01:09
volkanın tek avantajı fenerde yatişitiği için 23 yaş altı oyucu maddesini karşılıyor.23 ü geçene kadar kalır bence:D
KanaKe
25.Haziran.2010, 01:23
yönetim iyi isler yapmaya basladi ise yaramayan oyunculari göndermeleri cok iyi oldu.. deivid bilica ve güiza'da giderse süper olacak :)
titates1
25.Haziran.2010, 01:25
bilica kalsın yedek olarak çok para ödemiyorsak ve yerine genç gelecek vaad eden yedek oyuncu alınmayacaksa
vego
25.Haziran.2010, 01:32
Fmye göre yıllık 1.2 milyon euro alıyor:D
CeNTeR_TR
25.Haziran.2010, 01:38
Yekta - Yiğit - Yiğit - Caner Erkin bunlar kesin mi ?
Birde İlhan vardı bi ara Gençlerden o ne oldu ?
Tek gerçekleşen transfer Stoch gibi geliyor bana :n:
Kaleci konusundada Orkun'un bonservisi elinde en mantıklısı o gözüküyor.Serdar İçin Cavcav baya para istemiş :D
KanaKe
25.Haziran.2010, 01:54
serdar kulbilge ile zamaninda yönetim 3 kurus icin sözlesme imzalamadi gitmesine izin verdi simdi para verip gerimi almaya calisiyor ? :) komik olur eger öyle birsey olursa..
Varonil
25.Haziran.2010, 01:56
Serdar sırf daha fazla para kazanıcam diye gitmişti zamanında Kocaelispor'a birazda menajerinin oyunuyla.Serdar için Fenerbahçe defteri o gün kapandı,ben Serdar Kulbilge için bir girişimimiz olduğunu düşünmüyorum.
GeorgeWeah
25.Haziran.2010, 02:24
Daumla yolların ayrılması bizim için çok iyi olacak. Kulüpten yetişmiş 23 yaş altı oyuncu için de Okan Alkan düşünülüyor. Aykut Hoca Gökhan Gönülün yerine yedek olarak Okan Alkanı düşünüyormuş. Bu haber gazetede çıkmıştı. Ne kadar doğru ne kadar yanlış siz yorumlayın artık :)
goosfraba
25.Haziran.2010, 02:26
okan alkan kampa götürülecek sanırım.
BleedingMoon
25.Haziran.2010, 02:26
altyapıdaki tek potansiyelli oyuncu sertaç eren değil mi? en azından fm'ye göre. özgür çek geri gelse ne güzel olur.
HooijDonk07
25.Haziran.2010, 02:34
altyapıdaki tek potansiyelli oyuncu sertaç eren değil mi? en azından fm'ye göre. özgür çek geri gelse ne güzel olur.
O FM'ye göre alt yapıda arkadaşım var en iyi oyuncu Barış diye ön libero ve Onur Alkan dedi tabi ona göre öyleymiş :).
bjk4ever
25.Haziran.2010, 08:17
Iyi transferler dogruysa. Bursa ve Kayseri'den ziyade bu tur ac saticilara yonelmek lazim. Yekta'nin mesela bu seneki performansi V.Sen ve Ozan'dan cok kotu degil, ama fiyati onlar kadar ucuk degil. Kasimpasa'dan paket olarak Baris, Yekta ve Sahin'i isterdim acikcasi, gayet ucuza da kapatabilirsin aslinda. Hayirli olsun.:)
Zekirdek
25.Haziran.2010, 09:15
Oha, Manisaspor'un iki Yiğit'inide aldık mı ?
Manisa'da ikamet ettiğimden dolayı sezonda Türkiye Kupası dahil en az 17 maç izlemişimdir.
İkiside çok iyi topçu. Ama Yiğit Gökoğlan'da biraz disiplin eksikliği var.
nerazzuri
25.Haziran.2010, 13:42
Manisa'da ikamet ettiğimden dolayı sezonda Türkiye Kupası dahil en az 17 maç izlemişimdir.
İkiside çok iyi topçu. Ama Yiğit Gökoğlan'da biraz disiplin eksikliği var.
Evet, bende senin kadar izlemesemde izlediğim kadarı ile çok iyi futbolcular. O yüzden böyle bir tepki verdim :)
Since-1907
25.Haziran.2010, 13:45
Daum'un 1-2 saat içinde resmen gönderildiğinin açıklanılması bekleniyor.
Varonil
25.Haziran.2010, 13:47
SON DAKİKA
Daum'da sıcak saatler
Fenerbahçe'de günlerdir devam eden Daum krizi bir kaç saat içinde sona erecek. Sarı lacivertli kulübün Alman teknik adamın tazminatı konusunda anlaşmaya vardıkları öğrenildi.
Daum Samandıra'ya giriş yaparken, sarı lacivertli kulüpte Alman çalıştırıcının sözleşmesinin fesh edilmesi için gerekli belgelerin hazırlandığı ve 1-2 saat içinde Daum'un görevine son verildiğinin açıklanması bekleniyor.
25.06.2010
Kaynak : DHA
Varonil
25.Haziran.2010, 13:49
Bu arada doğru veya yanlış,milliyetin bir haberi:
Yok artık Hercules
La Liga'da ses getirecek bir takım kurmak için kolları sıvadıklarını belirten Hercules yöneticileri, öncelikle süper bir golcüyü renklerine katma fikirlerinin olduğunu, listenin en başında da Daniel Güiza'nın bulunduğunu belirtti.
Hercules Kulübü Başkanı Valentin Botella Ros, Fenerbahçe'den kolaylık beklediklerini vurgularken, “Bütçemizde en iyi oyuncuya ayırdığımız rakam 4 milyon Euro. Bunu Fenerbahçe'ye önerebiliriz. Güiza'da yeniden İspanya'ya dönmek istiyor. Ancak Fenerbahçe'nin istediği bedeli ödeyemeyiz. Eğer kulübü golcü futbolcuyu kiralık olarak vermek isterse, ona da talip oluruz” diyerek, transferde ısrarlı olduklarını vurguladı.
25.06.2010
Kaynak : Milliyet
izmer96
25.Haziran.2010, 14:02
normal sartlarda eger FB okadar para vermemis olsa Guiza'ya 4m cok iyi bir rakam onun gibi bir forvet icin su anda
murat taşlı
25.Haziran.2010, 14:05
verin gitsin, yoksa elde kalacak.
Cengo
25.Haziran.2010, 14:07
Gelen en iyi teklife acilen satılmalı.
BeeTLeJuiCe
25.Haziran.2010, 14:09
Aslında iyi bir bedel ile Hollandaya kiralanırsa, Hollanda da her türlü TR'den çok gol atar, satmamız daha kolay olur.
Varonil
25.Haziran.2010, 14:10
Zararın neresinden dönersek kardır,1 sene daha beklersek o parayı verecek kulüp de bulamayız.İspanya'da yeni bir başlangıç yapmak Güiza için de çok iyi olacaktır.
TR.CaPTaiN
25.Haziran.2010, 14:19
http://www.express.de/sport/fussball/muendliche-trennung-ist-fix-/-/3186/4358286/-/index.html
Daum konuştuk ve anlaştık, sözleşmesinin feshini bekliyoruz demiş. 2.6 m €'nun altında bir bedel karşılığında yollar ayrılıyormuş. Zamanında kontratı daha özenle yapıp hiç tazminat ödememek daha iyi olurdu ama buna da şükür diyelim. Çünkü anlaşılmasaydı 6-7 m € gibi bir fatura çıkabilirdi karşımıza.
Varonil
25.Haziran.2010, 14:32
2.4 M € ödemek için anlaşmışız sanırım.
bjk4ever
25.Haziran.2010, 14:43
Aslında iyi bir bedel ile Hollandaya kiralanırsa, Hollanda da her türlü TR'den çok gol atar, satmamız daha kolay olur.
Hollanda takimlari boyle bir ise girmez, girse bile yillik verecegi para maksimum 1.5 milyon euro olur, maas ve kiralama bedeli dahil....
Universal
25.Haziran.2010, 15:15
Güiza'yı satmak kolay, mutlaka almak isteyen olur; ama almak isteyen takımların korkusu Güiza'nın kazandığı maaş. O maaşı vermeyecekleri kesin, o yüzden Güiza'yı ikna etmeleri zor.
Fernando Gago
25.Haziran.2010, 15:30
Daum'dan kesin olarak kurtulduk ..
GodfatheR
25.Haziran.2010, 15:32
Daum'dan kesin olarak kurtulduk ..
Çok şükür. Şimdi sıra transferde.
BeeTLeJuiCe
25.Haziran.2010, 15:58
Aykut Kocaman, İngilteredeki sistem gibi Manager olarak takımın başına geçecek deniyor.
Sportif Direkötürlükten ve Teknik Direktörlükten farkı nedir bu sistemin?
Fm'deki gibimi olacak (=
Varonil
25.Haziran.2010, 16:03
Bildiğim kadarıyla futbol şubesinde tek patron o olacak.Yani futbol takımı ile ilgili herşeye o karar verecek.Transferler,oyuncuların yıllık ücretler,vb. gibi.Aykut Kocaman'ın takımın başına gelmesindeki en uygun karar bir tek bu olabilirdi.Yalnız teknil direktör olarak gelseydi Rıdvan Dilmen,Oğuz Çetin'in harcandığı gibi Aykut Kocaman'da harcanırdı diye düşünüyorum.Böyle gelmesi daha iyi olacak.Aykut Kocaman'ın patronu olduğu bir futbol şubesi Fenerbahçe'nin geleceğidir.
Tek eksi şu olabilir.Yıldız futbolcular Fenerbahçe'ye gelirken tanınmamış bir teknik direktöre önyargıyla bakabilirler.
Sekopej
25.Haziran.2010, 16:05
Fatih Terim'in bir ara Galatasaray'da yaptığı 30 tane yabancı aldığı dönemde olduğu gibi olur, tüm yetki Aykut Kocaman'da olur, yönetim sezon başı bütçeyi belirler, Kocaman o bütçeye göre oyuncularla anlaşır. Oyuncunun alacağı maaşı bile yöneticiler değil Aykut Kocaman belirler.
Bu görevi yapabilir mi? Aykut Kocaman yapar ama ekibini çok iyi kurmalı, Fatih Terim dengeyi kuramamıştı ve bir sürü gelen giden oyuncu olmuştu. Hem işin idari kısmını yürütecek hem de sportif kısmını yürütecek yardımcılarını çok iyi seçmeli, iyi bir ekip olmalı. O zaman bu işi başarıyla yapar.
Taraftarın desteği sonsuz olacak yönetim de tüm yetkiyi kendisine verirse, üzerinde başarısız olursam baskısı olmazsa ki bu kadar yetkiyle gelirse mutlaka bu baskı olur, tüm yetkiyi şimdi ona vermek tehlikeli de olabilir.
Aykut Kocaman kolay harcanmamalı, bu takımda uzun yıllar hizmet vermeli.
Sekopej
25.Haziran.2010, 16:11
Bildiğim kadarıyla futbol şubesinde tek patron o olacak.Yani futbol takımı ile ilgili herşeye o karar verecek.Transferler,oyuncuların yıllık ücretler,vb. gibi.Aykut Kocaman'ın takımın başına gelmesindeki en uygun karar bir tek bu olabilirdi.Yalnız teknil direktör olarak gelseydi Rıdvan Dilmen,Oğuz Çetin'in harcandığı gibi Aykut Kocaman'da harcanırdı diye düşünüyorum.Böyle gelmesi daha iyi olacak.Aykut Kocaman'ın patronu olduğu bir futbol şubesi Fenerbahçe'nin geleceğidir.
Tek eksi şu olabilir.Yıldız futbolcular Fenerbahçe'ye gelirken tanınmamış bir teknik direktöre önyargıyla bakabilirler.
Şu yönden avantajı olabilir, Aykut Kocaman kalkıp oyuncu ile anlaşmaya giderse, onu nasıl kullanacağını, ondan neler bekleyeceğini direk söyler. Yöneticilerin resmiliğindense hocanın bu transferlerde olması oyuncuyu etkileyebilir.
Gelecek oyuncular konusunda takımın başında dünya çapında tanınan birisinin kesinlikle faydası olur ama telefondan ya da aracılarla değil de takımı kuracak kişinni direk oyuncu ile görüşmesi de olumlu etkiler.
Zaten her transfere kendisi gitmez, yöneticilerin de içinde bulunduğu bir ekip kurulur, yeni sezon hazırlıkları başlamadan açıklama yapılacaktır.
Büyük çoğunluk gibi Aykut Kocaman'ın sadece teknik direktör olup harcanmasını istemiyorum ben de.
goosfraba
25.Haziran.2010, 16:17
aykut kocaman'ın tek dezavantajı, avrupa'da hoca olarak fazla tanınmaması olacak. bu da iyi oyuncuların 2 kez değil 4 kez düşünmesine sebep olacak.
Varonil
25.Haziran.2010, 16:27
Ben biraz da şöyle düşünüyorum aslında.Aykut Kocaman'ın gelmesinden sonra altyapıdan A takıma kadar belli bir sistemimiz olsun.Altyapıda oyunculara buna göre eğitim verelim,A takıma çıktıklarında da çabuk adapte olmuş olurlar.Ayrıca Dünya üzerinde geniş bir scout sistemi yerleştirebiliriz.Mesela eski futbolcularımız bu scout sisteminde çalışabilir.Roberto Carlos,Pierre Van Hooijdonk,Milan Rapaic,Uche,Kennet Anderson ve gibi eski oyuncularımızla bu konu ile ilgili çalışabiliriz.Yeni yabancı kontenjanı buna uygun olacak çünkü.
Aykut Kocaman ile birlikte sahada oynayacağımız futbolun olumlu olacağından şüphem yok.Sonuçta Ankaraspor gibi bir takımla zirveye oynuyordu,o yıl herkes Ankaraspor'un ne kadar iyi bir futbol oynadığını konuşuyordu.Fenerbahçe'nin hızlı ve tempolu bir futbol oynayacağını düşünüyorum Aykut Kocaman ile birlikte.
Ama önemli olan işin idari kısmı olacak.Aykut Kocaman teknik kadroda ve transfer komitesinde çalışacak isimleri iyi belirlemeli.Üzerinde bir baskı olacağını söyleyebiliriz ama Fatih Terimin yaptığı hataları yapacağını düşünmüyorum Aykut Kocaman'ın.Sonuçta çok önemli birşey var.Aykut Kocaman'ın vizyonunun geniş olması ve başarıya aç olması Fenerbahçe'nin en büyük artısı olacaktır.
Bunun yanında geçen sene sportif direktör olarak pek fazla göz önünde olmasa da medyaya karşı duruşunu beğendim ben Aykut Kocaman'ın.Tabi resmen açıklandıktan sonra yine polemikler olacaktır,sportif direktörlük=yedek teknik direktörlük muhabbetleri ama burada en önemli görev bizlere düşüyor Aykut Kocaman'a sonuna kadar destek vermemiz lazım,sırf bunun için ilk Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı kapalı gişe oynanmalı Kadıköy'de.
Ayrıca söyleyebilirim ki,bu sene Şampiyon olmamamıza razıyım,yeter ki Aykut Kocaman uzun yıllar Fenerbahçe futbol takımı için çalışsın.
Sekopej
25.Haziran.2010, 16:43
Gönül ister ki 10 sene bu takımın başında kalsın Aykut Kocaman. Tabi takım yöneticiliği konusunda referans aldığımız zor şartlarda İstanbulspor'u kümede güzel oyunla tutması, Konyaspor ve Ankaraspor'da pozitif futbol oynatmış olması. Bunlara bakarak iyi olacağını düşünüyoruz, inşallah bizleri yanıltmaz.
Aykut Kocaman'a eğer şampiyon yapamazsa dahi takımda kalacağı güveni verilirse, taraftar ne kadar desteklese, arkasında dursa da yönetimden aynı desteği göremeyince hep sıkıntı olur. Aziz Yıldırım da bizim gibi düşünür ve ona güvenirse, kolay kolay harcanmaz, medya kesinlikle üzerine gelecek, orası belli ama tam destekle bunu atlatır.
Sadece teknik direktör olmasın, kaç defa yazdım bilmiyorum ama sadece teknik direktör olursa, ilk başarısızlıkta hemen gönderilir, başarısız olsa da güvenilip, uzun yıllar kalmasının isteneceğini sanmam en fazla Aragones'te olduğu gibi 1 sezon dayanılır, 2. şans verilmez.
vego
25.Haziran.2010, 18:09
Krasic Juventus'u istiyor
25 Haziran 2010 16:13 | NTVSpor.net
Fenerbahçe'nin gündeminde olan Miroslaw Krasic'in menajeri, İtalyan basınına yaptığı açıklamada Sırp oyuncunun gönlünün Juventus'tan yana olduğunu söyledi.
http://media1.ntvspor.net//C/I/45/krasic600_9XM31.jpg
CSKA Moskova'da gösterdiği performans ile dikkatleri üzerine çeken Miroslaw Krasic, transfer piyasasının gündeminden düşmemeye devam ediyor.
Fenerbahçe'nin talip olduğu oyuncuyla Juventus'unda ilgilendiği biliniyordu. Ancak son anda Manchester City'nin de devreye girmesiyle transfer iyice kızıştı. İtalyan devinin 15 milyon euroluk transfer teklifini reddeden CSKA, Manchester City ile flört halinde.
Bu konu hakkında açıklamalarda bulunan Sırp yıldızın menajeri Mladen Naletillic, oyuncunun gönlünün Juventus'ta olduğunu söyledi.
Naletillic " Şuan da hiçbir şey belli değil. CSKA'nın fiyat arttırmasından sonra transfer iyice zora girdi. Ancak Krasic gerçekten Juventus'ta oynamak istiyor ve onların ilgisi devam ettiği sürece başka bir takımda oynamayı düşünmüyor " şeklinde konuştu.
KaPaLı
25.Haziran.2010, 18:31
Yavv nereye giderse gitsin. Sıktı artık Krasic'te. Yiğit Gökoğlan oynasın daha iyi.
barahir
25.Haziran.2010, 18:35
Boşversinler Krasiç'i Hazard'ı almaya baksınlar..
nerazzuri
25.Haziran.2010, 21:03
Fenerbahçe'de, pazartesi günü başlayacak yeni sezon hazırlıkları öncesinde teknik direktör belirsizliğinin sona ermesi bekleniyor.
Yönetici Cihan Kamer, Samandıra'da mesaisini sürdüren Christoph Daum ile tesislerde bir görüşme yaptı. Aynı saatlerde asbaşkan Şekip Mosturoğlu da Daum'un avukatlarıyla biraraya geldi. Toplantıda taraflar, sarı-lacivertlilerle 2 senelik daha kontratı bulunan Alman teknik adama ödenecek tazminat konusunda anlaşmaya vardı.
Fenerbahçe yönetimi, aradaki bir kaç ufak pürüzün de giderilmesinin ardından Alman teknik adamın sözleşmesinin feshedildiğini resmen açıklayacak.
Teknik direktör sorunu nedeniyle transferde de sessizliğe bürünen yönetim, Alman hoca ile yolları ayırdıktan sonra çalışmalara hız verecek. Sarı-lacivertli yöneticiler önümüzdeki hafta görüşmeler için yurtdışına gidecek.
ntvspor.net
KanaKe
25.Haziran.2010, 21:29
daum simdi gider ayak primlerinde bir kismini talip eder.. sanirim böyle bir hakki var o yüzden is uzun sürüyor..
Rsa
25.Haziran.2010, 23:00
Daum fesih için kulübe gelmiş.
nerazzuri
25.Haziran.2010, 23:02
Daum sözleşmenin feshi için klüp binasında.
Sekopej
25.Haziran.2010, 23:17
Rıdvan Dilmen, Daum'un gönderileceği belliydi, Daum'un gönderilmesiyle de Aykut Kocaman takımın teknik direktörü olacak dedi.
eng1n
25.Haziran.2010, 23:19
Rıdvan Dilmen dediğine göre kesin olarak Aykut Kocaman gelicekmiş zaten o garanti gibi bir şeydi birde Aziz Yıldırım Rıdvan'la konuşurken tazminatın yarısını cepten ödücem falan demiş
goosfraba
25.Haziran.2010, 23:30
http://fenerbahce.org/pic_lib/fenerbahce100.jpg
Teknik direktörümüz Sayın Cristoph Daum ve yardımcısı Sayın Roland Koch ile yapılan görüşme neticesinde kendilerinin kulübümüz ile olan sözleşmeleri karşılıklı olarak fesh edilmiştir. Sayın Daum ve Sayın Koch'a bugüne kadarki çalışma ve hizmetlerinden dolayı teşekkür ederiz.
Kamuoyuna duyurulur
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
CeNTeR_TR
25.Haziran.2010, 23:31
Ohhh Bee !!
En büyük transferlerimizden birini yaptık böylelikle.
SAİT71
25.Haziran.2010, 23:32
Yılın transfer haberi :D
Hayırlı olsun takımımıza, çok katkı sağlayacaktır :D
eng1n
25.Haziran.2010, 23:33
2.4 M Euro Tazminat olarak verilmiş
Sekopej
25.Haziran.2010, 23:34
Gönderileceği zaten ilk gündem beri belliydi, 1 haftadır açıklamalar yapan, 24 değil 25 saat bu kulüp için çalışırım diyen, herşeyimi Fenerbahçe için veririm diyen Daum, yarından itibaren neler diyecek çok merak ediyorum?
Aykut Kocaman'ın takımın başına geçeceği kesinleşti, Rıdvan diyorsa boşa değildir. Acaba Sportif Direktörlük kaldırılacak mı yoksa Aykut Kocaman'ın bu görevini başka birisi mi alacak? Bir diğer ihtimal de İngiltere modeli, tüm yetki Aykut Kocaman'a mı verilecek, bekleyip göreceğiz, Aykut Kocaman da sanırım tatildeymiş, 1-2 güne netleşir herşey.
nerazzuri
25.Haziran.2010, 23:36
Koch gitmeseydi keşke.
goosfraba
25.Haziran.2010, 23:36
transfer bekliyorum gözlerim kapalı.
TR.CaPTaiN
25.Haziran.2010, 23:41
Daum kalsaydı en ufak kötü dönemde tribünlerden hem takım hem Daum hem yönetim aleyhine büyük tepki olurdu ve o ortamdan sonra toparlamak çok zor olurdu, kötü gidiş sürerdi. Bu açıdan sırf yeni sayfa açmış olmak adına Daum'un gidişi iyi oldu. Tazminatının da baş ağrıtmadan çözülmesi ve büyük maddi zarar vermemesi de sevindirici. Beklenen gelişmeydi, iki taraf için de hayırlı olsun. Yolun açık olsun Christoph Daum.
CeNTeR_TR
25.Haziran.2010, 23:41
Gönderileceği zaten ilk gündem beri belliydi, 1 haftadır açıklamalar yapan, 24 değil 25 saat bu kulüp için çalışırım diyen, herşeyimi Fenerbahçe için veririm diyen Daum, yarından itibaren neler diyecek çok merak ediyorum?
Eğer sallamazsa helal olsun Sir Daum yazacağım her yere 1 gün boyunca.
A.FaruK
25.Haziran.2010, 23:43
Bihterin vermiş olduğu üzüntüyü bir nebze olsun dindirdi :) :)
Sekopej
25.Haziran.2010, 23:45
Ben şimdiden özür diliyorum, ilk açıklamasında sallamıyor, hatta güzel konuşuyor. Yanıldım, tabi Almanya'ya gidince çark etmezse yine de ben şimdilik özür dileyeyim kendisinden.
Galiba tazminatı yüksek aldı o nedenle çok seviyorum Fenerbahçe'yi, cukkayı doldurdum nasılsa diyor olabilir.:p
SAİT71
25.Haziran.2010, 23:46
Daum kaçarr :D
CeNTeR_TR
25.Haziran.2010, 23:46
Şimdi konuşmasa bile elbet konuşacak Serkan.
Gerçi gitti ya ister sevsin ister sevmesin.
TR.CaPTaiN
25.Haziran.2010, 23:49
Daum: Fenerbahçe'de çalışmak onurdur.
Sekopej
25.Haziran.2010, 23:50
Daum: Fenerbahçe'de çalışmak onurdur.
Tabi bu cevabı şu soruya karşılık vermişti, 2 defa geldiniz, 3.sü olur mu? :D
GeorgeWeah
25.Haziran.2010, 23:52
En başından beri bu kararı biliyordum. Tüm Fenerbahcelilere hayırlı uğurlu olsun. Hep Destek Tam Destek!!!
TR.CaPTaiN
25.Haziran.2010, 23:53
Tabi bu cevabı şu soruya karşılık vermişti, 2 defa geldiniz, 3.sü olur mu? :D
Türkiye'ye belki döner diğer takımlar için ama Fenerbahçe'de 3. şansının olacağını pek sanmıyorum. :}
Sekopej
25.Haziran.2010, 23:56
Fenerbahçe yazılı imzalı bir belge istiyordu, sanırım bunu da aldılar, Daum ileride konuşursa yalanlamak için. Gerçi Daum bunları dedikten sonra çark ederse dediklerini kim ciddiye alır bilmem.
RasAnt
26.Haziran.2010, 00:13
Madem gönderecektiniz niçin millete Fenerbahçeyi güldürdünüz.Biri çıkar orası sirk der biri çıkar profesyonel değil der kulübü küçülttünüz şimdi eski itibarından yükseklere çıkart aziz başkan.Umarım herşey güzel olurr
World Hollow o1
26.Haziran.2010, 00:27
Koch gitmeseydi keşke.
Anca bereaber kanca bereaber.. :p
Biran önce transfer çalışmaları başlasa iyi olur, büyük ihtimal alacağımız en az 2 oyunucumuz Dünya kupasında oynuyo olacaktır diye tahmin ediyorum..
goosfraba
26.Haziran.2010, 00:29
bu arada antu'da an be an daum'un kulübe gelişini, çıkışını vs aktaran KaYuS bombayı patlattı.
Mesajı Gönderen: KaYuShttp://forum.antu.com/images/12sonmesaj.png (http://forum.antu.com/CevapOku.aspx?gID=48&fID=114&kID=5956&cID=1706527)
İnsanları umutlandırmayalım. Daum olayı‚ başka bir şey değil. Sanıyorum Krasiç hariç Dünya Kupası bietmeden transfer açıklanmayacak
eGowiCh
26.Haziran.2010, 00:32
Antu duyumlarına inanmıyorum. Daha geçenlerde Antu admini Lucescu ve Mutu paket halinde geliyor demişti, yalan oldu. Atıyorlar bol keseden.
World Hollow o1
26.Haziran.2010, 00:33
Antu duyumlarına inanmıyorum. Daha geçenlerde Antu admini Lucescu ve Mutu paket halinde geliyor demişti, yalan oldu. Atıyorlar bol keseden.
Bu birazda basına misilleme olabilir diye düşünüyorum sonuçta her denilenede inanılacak değil.. :)
Çoğu basın organı böyle sitelerden haber yaptığını biliyoruz zaten..
MeMo
26.Haziran.2010, 00:38
Daum gitmiş hayırlı olsun.2. kez gelmesi hataydı belki gelmese çok daha iyi hatırlanacaktı ama yine de güle güle Daum :)
goosfraba
26.Haziran.2010, 00:42
daum kalsaydı mutu gelecekti. çünkü mutu'yu daum istemiş. o adminden lucescu+mutu gelecek diye birşey görmedim.
neyse konu dağılmasın.
bu arada aykut kocaman'ın pazartesi günü açıklanacağını düşünüyorum. hafta sonu da olabilir ama en geç pazartesi bence :)
Cengo
26.Haziran.2010, 05:23
Bihterin vermiş olduğu üzüntüyü bir nebze olsun dindirdi :) :)
Hayır, sakın o diziyi izliyorum deme :D
goosfraba
26.Haziran.2010, 05:30
Bu Kayus nikli kişi Loran değil mi?
bu ihtimal üzerinde de duruluyor. ama hakkında kimse '' kayus şudur '' gibi bir hüküm getiremiyor. kısacası loran olduğu bile belli değil ama ihtimaller arasında :D
adam resmen efsane oldu. önce mehmet topuz, bugün de daum. söylediğine göre yarın daum 12.30 da ülkeden ayrılacak.
gelen haberler arasında aykut kocaman ile 1+1 yıllık anlaşma imzalanacağı da var.
Varonil
26.Haziran.2010, 08:25
Pazartesi takımın ilk idmanı var,Aykut Kocaman bugün veya yarın açıklanır artık :)
HooijDonk07
26.Haziran.2010, 09:14
Dün gece arkadaşlarla konuşurken Falcao gelse bu takımı tutan olmaz dedim bugünde Falcao haberleri çıkmış gelirse çok iyi olur :)
nerazzuri
26.Haziran.2010, 11:10
Roland Koch keşke gitmeseydi, 2 sezon Zico + 1 sezon Aragones dönemimde oyuncuları son dakikaya kadar sahada hiç dinç görmemiştim. Hatta son Aragones dönemimde 70 den sonra oyundan düşüyorduk. Umarım yerine onu aratmayacak birisi gelir.
Ben Krasic'den ümidi kestim, kesin olarak Hazard'ı bekliyorum artık. Daum'un da yaptığı açıklamalara bakarsak '' Chelsea ile anlaştı '' ama yönetim '' Chelsea ile anlaşmadı '' dedi. Hazard için ciddi girişimler var demektir bu.
Bilica Bucaspor'a gidebilir. Baroni'nin ülkesine dönmek istediğini biliyoruz. Güiza, Malaga ile görüşme halinde.
Stoper, Ön libero, Forvet. Umarım doğru kişiler seçeriz bu bölgelere.
Ve artık gerçekten komple bir forvet istiyorum. Hiç bir sorunu olmayan. 2003'den (Hooijdonk) bu yana doğru düzgün forvet alamadık :)
Since-1907
26.Haziran.2010, 11:17
Hazard için yönetim Chelsea ile anlaşmadımı dedi ?
Varonil
26.Haziran.2010, 12:14
Dün akşam ki maçta Alexis Sanchez'i çok beğendim ben,keşke onu alabilsek.Ama çok çok zor gibi :)
Amasya_Spor
26.Haziran.2010, 12:41
Krasiç, Hazard ve Sanchez gibi oyuncular takımı coşturur ama biz FM'de alırız onlar alamaz. :D
Hayat oyun gibi değil. :D
HooijDonk07
26.Haziran.2010, 13:14
Dün akşam ki maçta Alexis Sanchez'i çok beğendim ben,keşke onu alabilsek.Ama çok çok zor gibi :)
Sanırsam Krasiç'in alternatifi Sanchez.
titates1
26.Haziran.2010, 13:21
Sanchez gelicekse Krasic gelmesin , öyle alternatif mi olur
Chivalry
26.Haziran.2010, 13:24
Yahu bırakın bizi istemeyen topçuları krasiç miş falan filan ruhlu takıma kendini vererek oynucak adam lazım sırf para kazanmak için gelmek yerine Hazard gibi kendi isteğiyle, kendini daha iyi gösterebilmek geliştirmek gibi amaçları olan adamlar gelsin bu takıma defalarca türkiyeyi istemiyorum diyen krasiçler değil.
Del Piero_10
26.Haziran.2010, 13:30
Hazard'ın gelme ihtimali sıfır arkadaşlar. Fotomaçın saçmalıklarına kanmayın. Hazard Fener'e göz kırptı diye manşet atanların 2 sene önce attığı Ronaldinho Fener'e göz kırptı manşetini hatırlarsınız.
titates1
26.Haziran.2010, 13:36
Hazard'ın gelme ihtimali sıfır arkadaşlar. Fotomaçın saçmalıklarına kanmayın. Hazard Fener'e göz kırptı diye manşet atanların 2 sene önce attığı Ronaldinho Fener'e göz kırptı manşetini hatırlarsınız.
Hazard'ın gelme ihtimali sadece daha iyi kulüpler ciddi ciddi istediği ve Lille'ye istedikleri parayı ödemeyi kabul ettikleri sürece 0 , -krasiç gibi , ama onun dışında lille yerine fenerbahçe'de şampiyonlar liginde her maç ilk 11 de oynamak varken , hazardın gelme ihtimali 0 değil %90
HooijDonk07
26.Haziran.2010, 13:37
Fotomaçta Hazard Fener'e gelmek istemiyor diye haber vardı demek ki bizde Hazard :p
KanaKe
26.Haziran.2010, 14:04
Hazard'in menajerlik sirketinde calisan Türk bir menajerin Radyospor ile yaptigi röportaj vardi bir kac sayfa öncesinde.. kendileri Hazard'i Fenerbahce'ye önerdiklerini söylediler Fenerbahce'nin de Lille ile görüstügünü söylediler.. ben dogruluk payi olduguna inaniyorum gelebilirde gelmeyebilirde fakat cikip menajerin bu aciklamayi yapmasi bence gelebilecegini gösteriyor.
LaigLeNoiR
26.Haziran.2010, 15:26
Daum'un yerine bakalım kim gelecek. Yabancı bir hoca mı yoksa, Kocaman' mı ?
titates1
26.Haziran.2010, 15:36
Kocaman artık %99.9 , sanmıyorum yabancı hoca geleceğini , bu kadar taraftarın , spor yazarının , herkesin görüşü , isteği bu yöndeyken , kocaman dışında bir hoca gelmez
CeNTeR_TR
26.Haziran.2010, 15:39
Murat büyük İhtimalle Aykut Kocaman gelir.
Transfer çalışmalarında hep onun adı var.Zannetmiyorumki başka bir hoca getirsinler birde onun istekleriyle uğraşsınlar.
LaigLeNoiR
26.Haziran.2010, 15:46
Kocaman kaldırabiliecek mi bu görevi ben şüpheliyim.
Taraftarların yerli hoca olduğu zaman tahammül sınırı azalıyor. Umarım Aykut hoca harcanmaz yine.
nerazzuri
26.Haziran.2010, 15:47
Kocaman kaldırabiliecek mi bu görevi ben şüpheliyim.
Taraftarların yerli hoca olduğu zaman tahammül sınırı azalıyor. Umarım Aykut hoca harcanmaz yine.
Bana göre kaldırabilir, bir sene stajyer gibi olayların içindeydi. Birşeyleri biliyordu şimdi daha iyi biliyor.
Şu an gördüğüm,okuduğum kadarı ile taraftar tam destek veriyor Aykut hoca'ya. Daum'a, Aragones'e sabreden yönetim ise en azından 1 sene sabredecektir.
CeNTeR_TR
26.Haziran.2010, 15:48
Geçen seneki sendromdan sonra bu sene sabırlı olabiliriz diye düşünüyorum.
titates1
26.Haziran.2010, 15:52
Aykut Kocaman çok farklı olur yalnız bilinçlendik , çok hoca gördük , Kocaman ayrıca teknik direktörlük geçmişi ve iyi oynattığı futbol var , aykut kocaman çok seviliyor , çok güveniliyor taraftar tarafından sabrederiz diye düşünüyorum
barahir
26.Haziran.2010, 16:09
Şu an Fenerbahçe taraftarına göre Aykut Kocaman'ın kredisi Capello'dan bile kat kat fazladır.. Taraftar her zaman destekler Aykut Hocayı bundan sonra..
BleedingMoon
26.Haziran.2010, 16:17
Şu an Fenerbahçe taraftarına göre Aykut Kocaman'ın kredisi Capello'dan bile kat kat fazladır.. Taraftar her zaman destekler Aykut Hocayı bundan sonra..
fenerbahçe taraftarı için pek önemi yok kredinin. önemli olan fenerbahçe yönetimi'ne göre kredisinin olup olmaması. rıdvan'ın kredisini de gördük. rıdvan'a yapılan, olası bir bocalama döneminde aykut'a da yapılır. bu durumda çok yazık olacak gibi aykut'a. tek çıkar yol maksimum başarı.
LaigLeNoiR
26.Haziran.2010, 16:20
Başarısız sonuçlar gelirse bence kredi falan kalmaz. Hele geçen sene yaşanan büyük üzüntünün ardından.
barahir
26.Haziran.2010, 16:29
Artık taraftar da bazı şeylere tepkisini koyuyor ben de onu demek istiyorum.. Rıdvan döneminde vardır bi bildikleri deyip geçmiştik, ama artık öyle değil..
Bugün 2 büyük taraftar grubu kendisini feshediyosa işte bu yönetime bi tepkidir..
eGowiCh
26.Haziran.2010, 17:15
Aykut Kocaman'ın gelmesine ilk günden beri karşıyım, daha önce de söylemiştim.
Bayern'deki ilk teknik direktör krizinde Christian Nerlinger, R.Madrid'de Jorge Valdano isimleri mi önplana çıkıyor?
barahir
26.Haziran.2010, 17:17
Bayern'deki ilk teknik direktör krizinde Christian Nerlinger, R.Madrid'de Jorge Valdano isimleri mi önplana çıkıyor?
Barcelona'da Pep Guardiola, Milan'da Leonardo isimleri nasıl ön plana çıkıyosa Aykut Kocaman'da şimdi ön plana çıkıyo..
nerazzuri
26.Haziran.2010, 17:17
Yalnız oradakilerin görevinin bir tanımı var bizde yok.
Sekopej
26.Haziran.2010, 17:39
Rıdvan ve Oğuz'un geldiği dönemle Aykut'un gelmesi arasında fark var, öncelikle Aykut kendisini ispatlamış geliyor.
Aragones'e 1 sezon dayananlar Aykut Kocaman ne kadar başarısız olursa olsun 1 sezon dayanacaklardır. Zico'nun nasıl başladığını hatırlayalım, üstelik eğer Aykut hamlesi de başarısız olursa yönetimin de sonu gelmiş olur bu nedenle sonuna kadar Aykut'a destek olacaklardır.
Yine de eğer tüm yetki ona verilecek şekilde takımın başına geçmeyecekse sadece teknik direktör olacaksa istemem Aykut Kocaman'ı. Ha öyle olursa da sonuna kadar destek veririm, taraftarın da desteği sonuna kadar olur, hal böyleyken kolay kolay harcanmaz Kocaman.
barahir
26.Haziran.2010, 18:30
Teknik Direktörümüz Sayın Aykut Kocaman
Profesyonel Futbol Takımımızın Teknik Direktörlük görevine Sayın Aykut Kocaman getirilmiştir.
Sayın Aykut Kocaman 28 Haziran 2010 Pazartesi günü takımımızın toplanmasıyla birlikte görevine başlayacaktır. Sayın Kocaman'ın imza töreni 29 Haziran 2010 Salı günü saat 14.00'de yapılacaktır.
Sayın Aykut Kocaman'a görevinde başarılar diliyoruz.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
İstediğimiz ve beklediğimiz gerçekleşti.. Kocaman bir dönem başlıyor..
GeNç KaRTaL
26.Haziran.2010, 18:33
Aykut Kocaman'ın kredisi 1 sene olacaksa bence çok sevilen Aykut Kocaman harcanır.Önümüzdeki sezon Fenerabahçe'nin şampiyon olamaması olmayacak bir şey değil çünkü.Eğer getiriyorsanız 2-3 senelik bir sabır göstermeniz gerekir bence.Uzun süre şampiyonluğun gelmediğini de göz önünde bulundurursak zor tabii.Bunları göze almak lazım Aykut Kocaman için.
goosfraba
27.Haziran.2010, 00:04
salı günü birçok şeye açıklık getirilecektir. öyle umuyoruz.
Sekopej
27.Haziran.2010, 00:11
Aykut Kocaman açıklandı, hayırlı uğurlu olsun. Yardımcılarını merak ediyorum, gündemde dolaşan isimler var ama bakalım kimler olacak?
Takımı tanıması, yönetimi tanıması, yönetimin ne şartlarda hangi tepkiyi vereceğini bilmesi, oyuncuları sadece futbol yönünden değil diğer yönlerden de geçen sezonki görevi gereği yakından tanıması, daha çok farklı takımlarda yaşadığı teknik direktörlük tecrübeleri, duruşu, saygınlığı ve otoritesi avantajları.
Bu nedenle Oğuz Çetin ve Rıdvan Dilmen'den ayrılıyor, dezavantajları da var ama Aykut Kocaman ismi o endişeleri de benden alıyor.
Bu taraftar Aykut Kocaman için bile o tribünleri doldurur ilk maçta, taraftarın ve yönetimin tam desteği olursa, kötü bir başlangıç olsa bile takımda kalır.
Zico'ya 8. haftada istifa diye bağrıldığında sahip çıkan, Aragones'e 1 sene dayanan, Daum'u şubat ayında 7 resmi maçı kazanamadığımızda bile göndermeyen yönetimin Aykut Kocaman'a da 1 sene kredi vereceği kesin.
Ayrıca takımı geçen seneden tanıyor olup, transfer çalışmalarına da kendisinin başlaması da avantaj, eline bir takım verilip hadi yönet denmedi.
Kendi açıklamaları, çalıştırdğı son takım olan Ankaraspor'da oynattığı futbola bakarsak, sürekli yan pas, geride top çevir, yakalarsam atarım düşüncesinden sıyrılıp, hızlı oynayan, dikine gidebilen oyunculardan kurulu bir takım izleyeceğiz.
Maçlar başlasın, eğer işlemeyen bir sistem olursa bunu işletene kadar ısrar edecek mi yoksa yenilik peşinde olacak mı? Bunu merak ediyorum, her ne kadar geçmişte olumlu izler verse de, iyi teknik direktör eldeki malzemeyi en iyi şekilde kullanmayı ve şartlara göre gerektiğinde takımına istediği oyunu oynatabilmelidir.
Umarım bu heyecan hüsranla sonuçlanmaz, Aykut Kocaman daha da büyür.
Şimdi transfer bekliyoruz, yerli, yabancı, gidecek oyuncular belli olsun bir an önce.
BeaT
27.Haziran.2010, 01:07
Teknik Kadro Listesi
Teknik Direktör
Aykut Kocaman
İdari Menajer
Hasan Çetinkaya
Yardımcı Antrenör
İrfan Saraloğlu
Kaleci Antrenörü
Murat Öztürk
Bireysel Oyuncu Antrenörü
Dolu Arslan
Doktor
Ertuğrul Karanlık
Fizyoterapist
Orhan Şakir
Masör
Kamuran Bozan
Masör
Yılmaz Mete
Masör
Özkan Alaca
Tercüman 1
Umut Köse
Tercüman 2
Samet Güzel
İdari Birim Sorumlusu
Mahmut Sökün
Bu bir kısmı deniliyor daha geleceklerde varmış sanırım.
Universal
27.Haziran.2010, 01:09
Aykut Kocaman'ın gelmesi güzel oldu. İki yıldır transferleri kendisi yapıyor. Bu yılda bütün çalışmaları kendisi yaptı ve onun denildiği isim alındı.
Revolution
27.Haziran.2010, 01:17
İrfan Saraloğlu'nun oğluyla beraber basketbol oynuyorduk Fenerbahçe'de vay be yardımcı antrenör demek ki artık :)
Börk
27.Haziran.2010, 01:28
Hayırlı olsun bakalım.
KaPaLı
27.Haziran.2010, 01:33
İsmail Kartal bu oluşum içinde yer alabilir..
TR.CaPTaiN
27.Haziran.2010, 01:41
Aykut Kocaman bence doğru bir seçim olmadı; ama bu, Aykut Kocaman'a güvenmediğim anlamına gelmemeli.
Aykut Kocaman'ın teknik direktör olmasının
Dezavantajları:
- Basın tarafından Daum'un mezarını kazdığı şeklinde suçlamalarla karşı karşıya kalacak. Oysa ki bu görevi muhtemelen kendisi de istemiyordu fakat yönetim tarafından mecbur bırakıldı.
- Sportif direktörlük mevkisi yıkıldı. Ben Aykut Kocaman'ın bu görevde kendini geliştirerek zaman geçtikçe çok faydalı olacağını düşünüyordum.
- Fenerbahçe camiasında geçen seneki yıkımdan sonra mutlak başarı beklentisi var. Camia muhtemel başarısızlıkta Aykut Kocaman'a destek çıkabilir mi emin değilim.
- Muhtemel bir başarısızlıkta muhtemel bir Aykut Kocaman vedasında Aykut Kocaman'ın herhangi bir şekilde kulübe dönmesi için uzunca bir süre geçmesi gerekecek. Aykut Kocaman gibi oyunculuğuyla, efendiliği ile gönüllerde yer etmiş bir ismin bu camiadan uzak kalmasına gönlüm razı olmaz.
- Aykut Kocaman herhangi bir kötü dönemde baskıya karşı koyabilir mi bilemiyoruz. Sonuçta yerli teknik adamlar ülkedeki havadan yabancılara göre çok daha fazla etkileniyor.
- Yardımcıları yeterli olacak mı ?
Avantajları
- Beklentilerin tamamen farkında
- Altyapı oyuncularına fazla özen gösterecektir
- Oyuncular tarafından sevilen bir isim
- Taraftarın büyük sevgisini, desteğini kazanmış bir isim
- Takımına iyi futbol oynatmak ister
- İlgilenilen isimlere bakılırsa; transferde isabetli seçimler yapan bir isim.
- Camiayı, takımı çok iyi biliyor
Tribünden sahaya inen Aykut Kocaman, tekrardan hoşgeldin. Hayırlı, uğurlu olsun.
yaman76hakanFB
27.Haziran.2010, 01:46
Şu durumda menejerlik sisteminden geri adım atıldı. Oysa tam zamanıydı. Ama yeni sezona hazırlıksız yakalanmamak için en pratik yol tercih edildi.
Aykut yerli hocalar içinde güvenebileceğim tek isim... Başarılı olur veya olmaz; ama şimdiden kalıbımı basarım ki, muhtelif bir başarısızlıkta kabahatin EN AZI Aykut'a ait olacaktır. Ondan bir zihniyet devrimi bekliyorum ama biliyorum ki, hiçbir devrim bir sezonda sükunete ermez ve netice vermez.
Şunu kabullenmek zorundayız: Aykut bir ENKAZ devralıyor. Tabirimi mazur görün; birkaç futbolcu dışında içi geçmiş ve külüstür bir kadro var elinde... Hurdaya ayrılması gereken bir aracı yürütemeyeceğinin farkındadır. Muhakkak yönetimden köklü bir yapılanma sözü almıştır. En az dört-beş tane doğrudan ilk onbire girecek kapasitede transfer bekliyorum. Şu şartlarda bu kadronun başına Morinho'yu getirsen iki ileri, bir geri temposundan fazlası olmaz. Aykut bunu çok iyi görmüştür. (Şimdiden söyliyeyim: Yarın öbür gün Alex ile yaşanması muhtemel bir krizde -umarım olmaz ama olursa diye yazıyorum- şimdiden Aykut'un ardında durmak için tetikte olalım. Aykut'u olsun yedirmeyelim.)
Şampiyonluk... Konuşmak şimdiden çok erken... Yapılacak transfer hamlelerini beklemek ve görmek zorundayız. Ama şunu açıkça iddia edebilirim ki; inşallah HİÇBİR ŞEY SON İKİ SEZONDAN DAHA KÖTÜ OLMAYACAK... Özellikle oynanacak futbol...
goosfraba
27.Haziran.2010, 01:54
caner erkin pazartesi açıklanabilir.
kaynak: ntvspor
goosfraba
27.Haziran.2010, 01:56
ayrıca toplam maliyeti 25 milyon euro'yu bulan krasic'ten de vazgeçildi.
kaynak: ntvspor
goosfraba
27.Haziran.2010, 02:01
12 temmuz'da yurtdışı kampı başlayacak. o kampa yeni transferlerin yetişeceğini düşünüyorum.
Cengo
27.Haziran.2010, 02:04
Başarısız sonuçlar gelirse bence kredi falan kalmaz. Hele geçen sene yaşanan büyük üzüntünün ardından.
Aykut'a yapılacak en ufak baskıda yönetim kendini kapı dışında bulur.
Aykut yönetimdeki her isimden daha değerli, daha efsanevi. Lefter'i kimse kapı dışına koyamaz, Aykut'u da öyle ...
O kadar basit değil.
Cengo
27.Haziran.2010, 02:05
Hazard'in menajerlik sirketinde calisan Türk bir menajerin Radyospor ile yaptigi röportaj vardi bir kac sayfa öncesinde.. kendileri Hazard'i Fenerbahce'ye önerdiklerini söylediler Fenerbahce'nin de Lille ile görüstügünü söylediler.. ben dogruluk payi olduguna inaniyorum gelebilirde gelmeyebilirde fakat cikip menajerin bu aciklamayi yapmasi bence gelebilecegini gösteriyor.
Evet, Hazard haberleri yalan değil, kulüpler arası görüşmeler olmuş.
Oyuncu da gelmeyi düşünüyor.
bjk4ever
27.Haziran.2010, 09:34
Rıdvan ve Oğuz'un geldiği dönemle Aykut'un gelmesi arasında fark var, öncelikle Aykut kendisini ispatlamış geliyor.
Aragones'e 1 sezon dayananlar Aykut Kocaman ne kadar başarısız olursa olsun 1 sezon dayanacaklardır. Zico'nun nasıl başladığını hatırlayalım, üstelik eğer Aykut hamlesi de başarısız olursa yönetimin de sonu gelmiş olur bu nedenle sonuna kadar Aykut'a destek olacaklardır.
Yine de eğer tüm yetki ona verilecek şekilde takımın başına geçmeyecekse sadece teknik direktör olacaksa istemem Aykut Kocaman'ı. Ha öyle olursa da sonuna kadar destek veririm, taraftarın da desteği sonuna kadar olur, hal böyleyken kolay kolay harcanmaz Kocaman.
Ispatlamis mi? Ankaraspor veya Istanbulspor'da buyuk basarilar yakaladi da ben mi kacirdim? Orada yaptigi isler normal, ekstra birseyler gostermedi, ki o calistigi 2 kulup baskisi belki de an az olan kuluplerdi ligde. Efendi olmasina birsey diyemem, ama efendiklikle olsa Riza kalirdi Besiktas'ta. Buyuk kulup antrenorlugu bambaskadir, gorduk iste, Bursa'yi sampiyon yapmis E.Saglam bizde 3. bile olamadi. Bence Aykut Kocaman yanlis secim, Turkiye'yi taniyan bir yabanci cok daha dogru olurdu, mesela Zico, Gerets, Lucescu. E.Saglam, Riza, B.Korkmaz, Ridvan ne kadar basarili olduysa Aykut da o kadar basarili olur.....
bjk4ever
27.Haziran.2010, 09:37
Evet, Hazard haberleri yalan değil, kulüpler arası görüşmeler olmuş.
Oyuncu da gelmeyi düşünüyor.
Krasic de gelmeyi dusunuyordu, formayi da giymisti.:)
Turkiye basini disinda bu transferi yazan yok, kendi kendimize gelin guvey oluyoruz. Nasil Krasic olmadiysa bu da olmaz, ki ben birkac hafta evvel Hazard'in bir Fransiz sitesine yaptigi aciklamada Fenerbahce'yi enteresan bulmadigini soyledigini gordum. Zaten kendisini bir yigin buyuk kulup takip ederken niye Turkiye'ye gelsin ki hakli olarak.