View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic
Loran:
"Transfer sezonunun bitmesine çok az bir süre kaldı‚ Fenerbahçe´ nin Avrupa´ daki temasları sonuçsuz kaldı bundan dolayı Güney Amerika´da temaslar sürüyor ama çok az alternatif kaldı‚ artık Nobre gibi şanslı transfer olması temenni ediliyor"
İş şansa kaldıysa:(
Fener stoper eksiği olduğunu hepimiz dşünüyoruz yönetimde düşünüyordur herhalde yahu2. ligde oynayan bir eski roma kahrmanı vardı i newcastle daki coloccinimiydi neydi ing 2. ligi bu kadarmı kıymetli
Bu arada eksik değil de yetersiz diyelim:icon_smile:
Madson'u alın getirin bari.
Bugün pek çok gazetede Brezilya kulüplerinden Santos'ta forma giyen Madson'la ilgilendiğimize dair asılsız haberler yer almıştır.
Santoslu oyuncuyu transfer edeceğimiz yönündeki bu haberler gerçeği yansıtmamaktadır.
Madson'u renklerimize katmak adına herhangi bir görüşmemiz veya çalışmamız olmadığı gibi adı geçen Brezilyalı oyuncuyu transfer etmek gibi bir düşüncemiz de bulunmamaktadır.
Kamuoyunun bilgisine sunulur,
Fenerbahçe Spor Kulübü
goosfraba
25.Ocak.2010, 13:03
ortalık iyice karıştı. yönetim en iyisi alacağız diyor. loran yönetim kaynaklı '' fenerbahçe g.amerika'ya daldı '' diyor.
RasAnt
25.Ocak.2010, 13:09
ben jo haberini hiç gormemiştim ntv de pat getirdiler :) bizde getirirz belki ole pat die
Suicider
25.Ocak.2010, 13:24
Önder affedildi!
FLAŞ... Milli futbolcu bugün lak-tak testinde takım arkadaşlarıyla birlikte yer aldı. Önder'in affedildiği ve takımla birlikte çalışmalara da katılacağı belirtildi.
Kaynak : DHA
Suicider
25.Ocak.2010, 13:39
Fenerbahçenin bu kadar eksikle gittiği sivas maçı öncesi affedilmesi biraz garip olmuş :)
nerazzuri
25.Ocak.2010, 13:58
Saçmalamaya devam ediyor yönetim. Bunun üzerine Quaresma alınırsa afedersiniz oha !.
Kazım'ın da affedilmesi veya sezon sonu tekrar takıma gelmesi gerekiyor bana göre.
C h A o S
25.Ocak.2010, 14:21
Baktı olmuyor tükürdüğünü yaladı Fenerbahçe yönetimi.
nerazzuri
25.Ocak.2010, 14:22
Evet. Bu konuda bir numarayız,hiç kusura bakmayın.
tarikko
25.Ocak.2010, 14:31
Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe’de, Dentinho için pazarlıklar devam ediyor. Fenerbahçe Sportif Direktörü Aykut Kocaman’ın, Corinthianslı futbolcunun transferini bitirmek için yeniden Brezilya’ya gittiği öğrenildi.
Geçtiğimiz hafta Brezilya’ya giden ve 21 yaşındaki golcü için girişimlerde bulunan Aykut Kocaman daha sonra Türkiye’ye dönmüş ve raporunu yönetim ile teknik heyete sunmuştu. Sarı lacivertli yönetim ve Teknik Direktör Christoph Daum’dan onay alan Aykut Kocaman’ın yeniden Brezilya’ya gittiği ve Corinthianslı Dentinho için temaslarda bulunacağı öğrenildi.
Bu arada Brezilyalı futbolcu ile ilgilendiği bilinen Tottenham ve Arsenal’in bu transferden vazgeçtiği ve şu anda Dentiho için tek ciddi talibin Fenerbahçe olduğu gelen haberler arasında. Genç oyuncu için Corintihans’ın 10 milyon Euro talep ettiği, Fenerbahçe’nin ise bu transferi 8 milyon Euro’ya bitirmek amacında olduğu belirtildi. Sarı lacivertli kulübün, Dentinho’nun transferini bu hafta içinde gerçekleştirmesi bekleniyor.
MARATON.COM.TR ÖZEL
Hayırlısı bakalım :)
goosfraba
25.Ocak.2010, 14:53
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2010-01-25_idman11.jpg
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2010-01-25_idman13.jpg
Neron_FB
25.Ocak.2010, 14:56
Önderin affına sevindim ben. Kazım affedilseydi bu kadar sevinmezdim ama. Queresma olursa iyi olur bence keşke bonservisiyle alabilsek. Bence yönetim sivas maçı öncesi yapabileceği en mantıklı şeyi yaptı. Kazımın da affedilmesine karşıyım sene sonunda.
SAİT71
25.Ocak.2010, 15:02
Ben sevinmedim.. Belki bugün bir maç iki maç kaybedebiliriz ama yönetimin prensipleri herşeyden daha güçlü olabilirdi. Ama ne yazıkki oyuncular yaptıklarıyla kalıyorlar. Neyse umarım yararlı olur Önder fakat sanmıyorum.. Transfer konusunda artık eskisi gibi değiliz. Son bir kaç yıldır koskoca transfer dönemi dururken sonlarında alıyoruz. Gerçekten anlayamadığım bir durum. Şimdi gidip saçma sapan birisini alırlarsa o zaman görürüm ben..
KaF KeF
25.Ocak.2010, 15:02
Kulübümüzle ilgili bir süredir basınımızı meşgul eden transfer haberlerine Dentinho'dan sonra bugün Ricardo Quaresma isminin de eklendiğini görmekteyiz.
Sportif Direktörümüz Aykut Kocaman'ın ve haberlerde adı geçen Yönetim Kurulu Üyelerimizin Dentinho'nun transferi için bugün Brezilya'ya gittiği haberleri gerçekle bağdaşmamaktadır; oyuncuya dair geleceğe dönük bir çalışmamız bulunmamaktadır.
Renklerimize katmak için herhangi bir planlama içinde bulunmadığımız Portekizli futbolcu Quaresma da şu an gündemimizde yer almamaktadır.
Spor kamuoyuna duyurulur,
Fenerbahçe Spor Kulübü
nerazzuri
25.Ocak.2010, 15:03
Anlaşıldı, Antalyaspor'dan Veysel Cihan gelecek. En iyisini alacağız.
tarikko
25.Ocak.2010, 15:05
Buyrun cenaze namazına :)
Kulübümüzle ilgili bir süredir basınımızı meşgul eden transfer haberlerine Dentinho'dan sonra bugün Ricardo Quaresma isminin de eklendiğini görmekteyiz.
Sportif Direktörümüz Aykut Kocaman'ın ve haberlerde adı geçen Yönetim Kurulu Üyelerimizin Dentinho'nun transferi için bugün Brezilya'ya gittiği haberleri gerçekle bağdaşmamaktadır; oyuncuya dair geleceğe dönük bir çalışmamız bulunmamaktadır.
Renklerimize katmak için herhangi bir planlama içinde bulunmadığımız Portekizli futbolcu Quaresma da şu an gündemimizde yer almamaktadır.
Spor kamuoyuna duyurulur,
Fenerbahçe Spor Kulübü
Yazmaya Girmiştim Yazmışsın...
Bu Yönetim Ne Yapmaya Çalışıyor Anlayamadım...
Şu Takıma Adam Gibi Transfer Yapıldığını Görmek İstiyorum Ben Bu Transfer Döneminde... :icon_evil:
17-18 Yaşında Genç Alsalar Sesimi Çıkarmam,Stoper'e Türk Oyuncu Alsalar Sesimi Çıkarmam,Ancak Adın 2 Tane İyi Oyuncuyla Geçiyor Ve Sen Yalanlıyorsun İşte Buna Sesimi Çıkarırım Arkadaş...
Yönetim Duy Şu Taraftarın Sesini Artık...
Varonil
25.Ocak.2010, 15:07
Sağ gösterip sol vurmaya mı çalışıyorlar,ne yapıyorlar ? En iyisini alacağız açıklamasından sonra kim gelecek merakla beklemeye başladım.
Sağ gösterip sol vurmaya mı çalışıyorlar,ne yapıyorlar ? En iyisini alacağız açıklamasından sonra kim gelecek merakla beklemeye başladım.
Ronaldo adriano gibi oyuncular gelcekse işimiz var:icon_cry:
bende bugün hep buralrdayım:n:
goosfraba
25.Ocak.2010, 15:10
artık bu saatten sonra ne resmi siteye ne de duyum veren kişilere inanmıyorum. transfer de beklemiyorum açıkcası :) transfer döneminin 2 gün sonrası nihat özdemir çıkıp, '' biz yaz dönemi için söylemiştik '' derse şaşırmam.
O Değilde Bir Umut Zamanında R.Carlos'larıda Anelka'larıda Yalanlayan Bu Yönetimin Yine Aynı Şeyi Yaptığını Umuyorum...
berksus
25.Ocak.2010, 15:11
Kimseyi almayacağımııza eminim.
Bu lafımın hala arkasındayım...
KaF KeF
25.Ocak.2010, 15:15
o değilde oyuncuya dair geleceğe dönük bir çalışmamız bulunmamaktadır ne demek ? :D
o değilde oyuncuya dair geleceğe dönük bir çalışmamız bulunmamaktadır ne demek ? :D
Dünya starı olup fenerde oynamak istiyorum dersede alınmayacak:0:
Almaya Çalıştık Ama Alamadık Diye Söylemenin Süslenmiş Versiyonu...
KanaKe
25.Ocak.2010, 15:29
Giderler simdi bunlar 1,58 cmlik Madson'u getirirler hic sasirmam getirirlerse :)
RasAnt
25.Ocak.2010, 15:30
anlaşamıyorlar sonra gündemimizde yok diyorlar,bir sürü borcun içinde yüzen gs getiriyor en pahalı ligden oyuncuları ama biz brezilyadan, artık bitti breziilya ekolü gelen oyuncuların halini gorduk ilk dönem,BEN ARTIK KESİNLİKLE EMİNİM FENERBAHÇEDE PARA KALMADI ARTIK BORÇ İÇİNDE YÜZÜYOR KULÜP FİNANSMAN EN KÖTÜ TAKIM OLUCAZ İLERİDE BAŞKA BİR AÇIKLAMASI YOK BUNUN
Neron_FB
25.Ocak.2010, 15:32
"40 yaşına da gelse almicaz" da olabilir :D
RasAnt
25.Ocak.2010, 15:46
bence aragones olmalı orda 6-0 lık tarihi galibiyetin mimarıdır lorant çokta severim onu :)
bende tam maldonado nerde diyodum
öyle demeyim fm 2008 de 8 milyona intere gidiyoud:n:
KanaKe
25.Ocak.2010, 16:06
bence aragones olmalı orda 6-0 lık tarihi galibiyetin mimarıdır lorant çokta severim onu :)
Aynen Lorant'in yerine Aragones olsa cuk otururdu :)
HooijDonk07
25.Ocak.2010, 16:10
Heralde Henry'nin 36 37 yaşına gelmesini bekliyor yönetim sonra CR9 beklerler 39 40 yaşına kadar sonra FenerBahçe süper transfer yapdı olur.
SAİT71
25.Ocak.2010, 16:12
Ben Enke'nin kötü transfer olduğuna inanmamıştım. Adam bir maçta 3 gol yedi diye gönderildi. Gollerdede bariz büyük bir hatası yoktu. Güzel bir transferdi aslında ama kötü zihniyet kurbanı oldu :)
http://www.vamosbien.org/VB/wp-content/uploads/enke.jpg
Hiç unutmayacağımız isimlerden birisi kesinlikle..
http://www.hayatimfenerbahce.com/wp-content/uploads/2008/04/200304start520.jpg
HooijDonk07
25.Ocak.2010, 16:18
Yönetim canımı sıkmaya başladı :n:
HooijDonk07
25.Ocak.2010, 16:19
Bragantino maçında sakatlanan Roberto Carlos suçu bu kez de Türkiye’deki idmanlara attı.
Sanki yedek kulübesine kendisi kaymamış gibi konuşan Carlos, Estadao gazetesine yaptığı açıklamada,
"Corinthians'ta zor ve daha yoğun bir çalışma temposu var. Türkiye'de daha az idman yaptığımız için gücümden çok şey kaybetmişim" dedi. Hocası Mano Menezes ise Carlos'un 37 yaşında olduğunu ve sakatlığına saygı gösterilmesi gerektiğini belirtti.
Carlos Dentinho'nun aklını karıştırdı bence :0:
KanaKe
25.Ocak.2010, 16:27
Basin Carlos'la ugrasiyor sürekli Carlos ekmek yedigi takimin arkasindan konusacak karaktere sahip degildir bence :)
titates1
25.Ocak.2010, 16:27
Carlos haklı suç atmamış doğruyu söylemiş , Kleberson Bjk'ye geldiğinde yanlış hatırlamıyorsam yarım sezon boyunca tek sakatlanmayan adamdı İngiltereden geldiği için daha sonra sürekli sakatlandı ...
Önder Fenerbahçe'de oynamak için kendi cebinden bonservis ödemiş bir adam , bu kadar iyilik ona yapılsın , kazım'la ilgisi bile yok , kazım karaktersiz adamın teki ...
Transfer konusuna gelince de yönetimden çok şey beklemiyorum bu konuda ama şu an abartmaya gerek yok getirdikleri oyuncular bu sene bence Türkiye liginde yapılmış en iyi transferlerden ...
SAİT71
25.Ocak.2010, 16:32
Neden o kadar önde durursun diye sormazlar mı bir kaleciye?
Birde Volkan'ın yediği gollere bakınca sormazlar gibi:icon_lol:
O maçta 3 golde de savunmanın bariz hatası var. 2-3 adam bomboş dolanıyor ceza alanımızda kaleciye yazık etmiştik..
IcedEarth
25.Ocak.2010, 17:24
Fenerbahçe'nin bence acilen Brezilya'dan çekilip Avrupa pazarına açılması lazım, Brezilyalı oyuncularla Avrupa Kupası zor...
titates1
25.Ocak.2010, 17:30
Brezilyadan çekilmesine gerek yok sadece ligimize ve takıma uyum sağlayacak adamlar getirsinler shaktar'ın nerdeyse bütün yabancıları brezilyalı aynı bizim gibi ...
scar face
25.Ocak.2010, 18:04
Lorant napmıs yahu o Aragones den daha mı kötü yani?
GodfatheR
25.Ocak.2010, 18:28
Transfer yapmıcağımızdan emindim zaten. Bu saatten sonra da gerek yok. Queresma hariç tabi :p
Knightmare
25.Ocak.2010, 18:32
Ama Shakhtar'ın başında kurt hoca Lucescu var :)
Quaresma haerini görünce içim parçalanmıştı cidden anlaşılamadıysa bir BJK'lı olarak pek sevinicem kusuruma bakmayın :D hayranı olduğum bir oyuncuyu ezeli rakibimizde izlemek canımı acıtır :)
Sekopej
25.Ocak.2010, 19:45
Nedir bu transfer merakı anlamıyorum, Fenerbahçe'nin kadrosu bence yeterli zaten, transfer mecburiyeti yok ki, alınırsa defansa iyi bir yabancı alınmalı yoksa da gerek yok. Gelecek yabancı yıldız olursa direk oynatman gerek, kimi keseceksin 11'den? Eğer yıldız olmazsa, getire getire bunu mu getirdin diye laf söyleyenler olacak.
Önder affedildiğine göre defansa takviye de yapılmaz, gelecek için genç bir isim alınırsa alınır, yoksa takım zaten iyi, kanada bir oyuncu alıp Özer'in kulübede oturmasını hiç istemem mesela, bu sebeple bile kanat transferi yapılmasın düşüncesindeyim.
sananes
25.Ocak.2010, 20:48
özer değil zaten mehmet topuz kesilmeli takviye yapmazsak şampiyon olamayız bi oyuncumuz eksildiğinde vedersonun sol açık oynadıgı bi takım olalım istemiyorum ben.ne işe yarar vederson kornerden seken topları avuta göndermek ve orta açarken rakibi sırtından vurmak dışında...sezon başı da transferleri eleştirmiştim yine politikayı eleştiriyorum.tek fark o zaman bir ya da iki kişi benle aynı şeyi düşünürken şu an büyük çogunluk yönetime kızmakta.finansal sorunlarımız varsa da gizlemesinler bilelim gerci kimi alsalar 2-4 milyon euro arası para veriyolar maddi sorun yaşamakta şaşırtıcı olmaz
IcedEarth
25.Ocak.2010, 23:01
Nedir bu transfer merakı anlamıyorum, Fenerbahçe'nin kadrosu bence yeterli zaten, transfer mecburiyeti yok ki, alınırsa defansa iyi bir yabancı alınmalı yoksa da gerek yok. Gelecek yabancı yıldız olursa direk oynatman gerek, kimi keseceksin 11'den? Eğer yıldız olmazsa, getire getire bunu mu getirdin diye laf söyleyenler olacak.
Önder affedildiğine göre defansa takviye de yapılmaz, gelecek için genç bir isim alınırsa alınır, yoksa takım zaten iyi, kanada bir oyuncu alıp Özer'in kulübede oturmasını hiç istemem mesela, bu sebeple bile kanat transferi yapılmasın düşüncesindeyim.
Bir sol açıkla anlaşılıp Deivid'e yol verilmeli bence. Özer sol açıkta tam verimle oynayamıyor gibi, bir sol açık transferiyle Fenerbahçe rahatlar, sağ açıkta da Özer'e yer verilirse daha iyi olabilir gibime geliyor. Bildiğim kadarıyla Özer AMC'de 20 ile AMR'de 18 ile filan oynar AML'de ise ancak 15 ile oynar(bkz. FM dili ile konuşmak :zuhaha)
Bir sol açıkla anlaşılıp Deivid'e yol verilmeli bence. Özer sol açıkta tam verimle oynayamıyor gibi, bir sol açık transferiyle Fenerbahçe rahatlar, sağ açıkta da Özer'e yer verilirse daha iyi olabilir gibime geliyor. Bildiğim kadarıyla Özer AMC'de 20 ile AMR'de 18 ile filan oynar AML'de ise ancak 15 ile oynar(bkz. FM dili ile konuşmak :zuhaha)
bkz. Kendini Sözlükte Sanmak :zuhaha
Sekopej
25.Ocak.2010, 23:43
O zaman Güiza yedek oturacak, benim ilk tercihim forvette her zaman Güiza olur. Ayrıca Deivid'in gönderilmesine gerek yok çünkü Carlos gittiği için 1 kişilik kontenjan var. Eğer +2 olayı olmasaydı, Deivid gönderilirdi ama bu dönemde hem kaliteli hem de yedek oturduğunda sorun çıkarmayacak oyuncu bulmak zor. Deivid en azından yedekte beklerken sorun çıkarmıyor.
Eğer seneye bu yabancı sınırı kalkarsa ya da en azından +2 saçmalığı kalkarsa, yedek bekleyecek oyuncu transferi gerçekleştirmemiş olur takımlarımız, son dönemde gerçekleşen transferleri ve kulüplerin artan gelirlerini de düşünürsek, Fenerbahçe ve Galatasaray'dan en azından birinin Avrupa Kupası'nda yarı finale çıkması hatta beraber çıkmaları gibi bir durum olursa, ligimizi tercih edecek kaliteli oyuncu sayısı artacaktır.
goosfraba
26.Ocak.2010, 11:05
Camiada haftalardır‚ ara transferde kimin kadroya dahil edileceği konuşuluyor‚ tahminler yürütülüyor.
Başkanvekili Nihat Özdemirin‚ iki gün önceki Yüksek Divan Kurulu toplantısında‚ Her zaman olduğu gibi yine en iyisini alacağız. Bu konu 1-2 gün içinde netleşir demesi‚ beklentiyi artırırken‚ Başkan Aziz Yıldırımdan dün tam aksi yönde sözler geldi.
Çok kaliteli oyunculardan kurulu bir kadroya sahip olduklarını ifade eden Yıldırım‚ Bu kadronun yüzde 80 kapasiteyle oynaması‚ Süper Ligde şampiyonluğa yeter. Kadroya yeni bir oyuncu katmak‚ eldekilerden birinin çıkarılması demek. Hangisini çıkarırsınız? Çünkü takımdaki tüm oyuncular kaliteli. Bu kadronun takviyeye ihtiyacı yok.
Başkanı ikna çabaları
Bu nedenle transfer falan yapmayacak‚ kimseyi almayacağız. Ben‚ teknik ekibe ve futbolcularıma güveniyorum. Fenerbahçeyi belirlediğimiz hedefe ulaştıracaklardır. Transfer çalışmalarımız var ama ileriye dönük. Sportif direktörümüz Aykut Kocaman‚ geleceğe yönelik olarak‚ kadromuza katabileceğimiz genç yetenekleri araştırıyor açıklamasını yaptı.
Başkan Yıldırım bu düşünceyi taşırken‚ kurmaylarının‚ kadroya mutlaka takviye yapmaktan yana oldukları belirlendi. Öyle ki‚ alınması düşünülen oyuncu bile belirlenmişti; İnterli Mancini. Sarı-Lacivertlilerin‚ 29 yaşındaki Brezilyalı oyuncuyu‚ sezon sonuna kadar kiralık olarak kadroya katmak istediği‚ Başkan Aziz Yıldırımı bu konuda ikna etmeye çalıştığı belirlendi.
Kaynak:sporx.com
SAİT71
26.Ocak.2010, 11:07
Böyle diyorsa kendi bilir. Biz sezon sonundaki şampiyonluğa bakarız. Bu şampiyonluk gelsinde ister transfer yapsın ister yapmasın orası kendi bileceği iş. Yalnız kadromuzda öyle aman aman bir yıldızımız yok bana göre henüz.
nerazzuri
26.Ocak.2010, 13:47
Geçen sezonki kadromuzada yeterli demişti.
Ben Aziz Yıldırım'ın kafasında şampiyonluk olduğuna inanmıyorum artık. 3. 4. sıraları kabullenmiş bir havası var.
eXcitinG
26.Ocak.2010, 14:14
Geçen sezonki kadromuzada yeterli demişti.
Ben Aziz Yıldırım'ın kafasında şampiyonluk olduğuna inanmıyorum artık. 3. 4. sıraları kabullenmiş bir havası var.
Kafasında 3.Lük veya 4.Lük oLan biri 3 yıL ŞampiyonLuk sözü vermez. Muhakkak vardır bir biLdiği.
sananes
26.Ocak.2010, 16:50
kardeşime doğum günü hediyesi forma alcam.memlekete dönerken göureceğim için bekletiyorum hala yeni gelen oyuncunun ismini yazdırırım diye ama yok yönetimin garip politikaları devam etmekte ısrarla hem de
RasAnt
26.Ocak.2010, 17:11
:D yok arkadas transfer fln inş olmasın çünkü getirecekler gene brezilyadan yıldız sandıkları oyuncuları.YA insan şu Football Manager oyununu oynar ordan oyuncu bulur,Robinho,Buonanotte,Lulinha,Bernardo getirceksen illa Güney Amerika bunları getir,Robinho yu önceden keşfetmiştim oynarken yıldızz oldu :D .Milevsky var Paloshi var Kadlec var ben scout olsam şu kulübe yılda en az 2 yıldız adayı getiririm yaayıp size ayıp
goosfraba
26.Ocak.2010, 17:14
FM oynamıyoruz arkadaşlar. gayet ciddi bir iş bu.
RasAnt
26.Ocak.2010, 17:16
ya FM oynamıyoruzda bu oyuncuları izledim ben genç takımlarda saydıklarım en az 3 ü yıldız olacak,neden alamıyoruz ben bunu sorguluyorum ? Baroni santos maldonado josico kezman guiza bunlarmı oyuncu,geitrcekleri oyuncuların hepsi aynı olacak bnlar gib
goosfraba
26.Ocak.2010, 17:21
diyelim ki +2'ye gençleri doldurduk. olası bir maya tutmaması sonucu yönetim korkacak ve daha beter olacak. sonra gelecek tepkilerden korkacağı için gençlere pek yanaşmayacaklar. herşey yavaş yavaş.
RasAnt
26.Ocak.2010, 17:30
yönetimin 5 yıldır yaptığı bir genç atılımını söylermisiniz bana, yavaş yavaş daha nereye kadar ? bir Kazımı yaptılar benım hatırladıgım onuda elinde tutamadı,Kesinlikle Aziz Yıldırım oldug sürece bu takımı ve bizleri kötü günler bekliyor Alex in nasıl dolduysa zamanı Aziz Yıldırımda dolmuştur.Bu sene şampiyon olmamız hiçbirseyi değiştirmeyecek inşallh olmayız ve artık Ali Koç,Sadettin Saran gibi genç, oyuncu alım satımından anlayan, MİMARİ yapılardan değil, başkan lazım
SAİT71
26.Ocak.2010, 17:33
Alex'in mi zamanı doldu? Adam ligde en çok gol atan 2. oyuncumuz..
RasAnt
26.Ocak.2010, 17:36
Ya alex lig oyuncusu tartışmasız türkiyeye geln en yi oyuncu bana göre ama avrupada iş yapıcak oyuncu lazım bize avrupa oyuncusu olsa bize gelmezdi zaten sorun burda
goosfraba
26.Ocak.2010, 17:37
1. daum zamanında o zamanın ümit milli takımını toparladık neredeyse. son 5 yıldır aldığımız gençler; ali bilgin, özer, burak, kazım, abdulkadir, emreciksin, furkan, onur vs. bazıları tuttu, bazıları takımda, bazılarının takımda yeri yok, kimisi de kiralık. sen yabancı genç istiyorsan, ona da sıra gelecek. aykut kocaman gençleri izliyormuş şimdilik. belki ileride olabilir. ama dediğim gibi yavaş yavaş.
SAİT71
26.Ocak.2010, 17:38
Tamam da, Avrupada zaten hiç bir oyuncumuz iş yapamıyorki Alex yapsın. Sade Alex'i değiştirip olacaksa hemen göndersinler :)
Ayrıca Alex şuanda Avrupada Fenerbahçe formasıyla en iyi iş yapan oyuncu. En çok gol atan adam :icon_biggrin:
RasAnt
26.Ocak.2010, 17:43
ya 5 yıldır takımda bırakta olsun :D
SAİT71
26.Ocak.2010, 17:45
Tamam işte anlaştık sorun yok. Alex Fenerbahçenin Avrupadaki çapına ve başarısına göre Avrupa kupalarında iyi işler yaptı. Koşmuyor dendi, sahada yok dendi ama en önemli maçlarda gol attı asist yaptı. Yönetim alsın yerine Kaka'yı felan tamam gitsin ama Brezilya'dan Alex'in yerine genç getiripte monte edemezsin. Alex'in klası, zekası ve tecrübesi bir çok ünlü oyuncuyu geride bırakır.
RasAnt
26.Ocak.2010, 17:49
Alexe verilen 5 yıllık şanş şu takımda şuan kime verildi Volkan var kalede başkada adam yok,Alex FENERBAHÇE de KRALEX inkar etmiorm o kraldı bizde ama dı bitti artık Alex devri herşey için teşekkür edip yollayacaksın
SAİT71
26.Ocak.2010, 17:50
Böyle birşey yapacaksak takımı değiştirmek lazım. Bir anda olmaz bu. Mesela zamanla Özer'i Alex'in yerine kaydırıp Alex biraz daha yaşını alınca yollayabilirler ama şuan zor..
RasAnt
26.Ocak.2010, 18:02
Kulüp binasının önüne Não residentes no Brasil t-shirtü giyip oturacağım yakında
sananes
26.Ocak.2010, 18:12
avrupa oyuncusu olsa buraya gelmezdi sözlerini de ben anlamıyorum yani tamam gidip kaka'yı getiremezsin ama bu ülke uefa kupası gördü süper kupa gördü avrupa oyuncusu olmasaydı o zaman ki gs oyuncuları bu kupaları alamazlardı.ayrıca bizde çeyrek final oynayamazdık.anelkalı döneme denk gelse çeyrek final oynadığımız dönemin savunma hattı finale bile gidebilirdi o takım.ezbere yorum yapıyoruz bence alex bu takımda her zaman oynar çünkü alex gördüğüm en zeki oyuncu daha zekisini görmedim ben siz gördünüz mü?
nannar
26.Ocak.2010, 18:21
Ben gördüm :D Hagi :p şaka bir yana tartışma konusu açmayalım ama Fenerbahçe eğer brezilya ekolünden vazgeçmezse üzgünüm ama sittin sene avrupada başarı gösteremez (kupa alma anlamında diyorum). Çünkü brezilya ekolünde net birşey vardır o da istikrarsızlık :) Bakın ronaldinho bile 2 ya da 3 sezon istikrarlı başarı gösterdi...şimdi eski halinden eser yok. brezilyalı oyuncuların geneli teknik ama sahada disiplinden uzak oyunculardır. bence soldaki Andre Santos2un da bir naç yere göğe sıgdıralamayıp, bir maçta yerin dibine batırılmasının da sebebi budur. Bu hafta mükemmel bile oynasa, haftaya da aynısını yaparmı diye sru işareti bırakıyorlar kafada...açıkcası ben Galatasaray'a hiç brezilya'lı istemezdim. Taffarel vardı mesela ama o farklıydı...Ama her zaman böyle brezilyalı bulmak zor oluyor.Avrupa liglerindeki büyük takımlara bir göz atılsa hangisinde brezilyalı oyuncu sayısı bir elin parmağından fazla bakmak lazım.... Bu takımların scout sistemi bizlerden hele hele Fenerbahçe'den daha mı zayıf ? Tabiki de hayır :) Yani gözümüzün önünde İngiltere, İtalya,Almanya,Fransa ve Hollanda gibi Avrupa ülkeleri , Danimakra,Norveç veya İsveç gibi taş gibi defans oyuncu yetiştiren ülkeler dururken biz hala Brezilyalarda geziyoruz:) yazık giden paralara....
RasAnt
26.Ocak.2010, 18:23
gs nin ozmanki kadrosu avrupa oyuncularından kuruluydu gittikleri geldikleri takımlar belli bizim kadrodan bahsediyoruz şuan, bizim oyuncular avrupa oyuncusu değill diorm sonuna kadarda arkasındayım gökhan gönül lugano volkan özer emre bir nebze alex bunlar dışındakiler bu kuulübün oyuncusu değiller paf takımla çıksakta o RENKLERİN asilliğiyle biz gene şampiyon oluruz bu ligde, 3-5 brezilyalıya kalmadı bu takım
sananes
26.Ocak.2010, 18:29
fazla heyecanlısın RasAnt bu takım çeyrek final oynadıgında brezilyalılardan kurulu değil miydi ayrıca o saydıklarının yanına en az onlar kadar kalitelilerini bulabilsen zaten inter oluruz liverpool oluruz kolay değil o kadar.emre mehmet topuz santos cristian gönderilen kazım guiza hatta bana göre deniz hiç fena oyuncular değil ama cristiandan iyisi alınabilirdi mesela.diğer türlü olmaz fm mi bu bi sezonda 17 kişi yollayıp 23 kişi alabilelim.
SAİT71
26.Ocak.2010, 18:33
Tabi canım yıllardır Alex ile oynayan bir takımda birden Alex'i apar topar yollayıp yerine kimi alacak yönetim. Hemde 3 yıl şampiyonluk sözü vermiş böyle bir riski göze alabileceklerinide sanmıyorum. Ayrıca Brezilyalı alırkende özel yaşamını araştırıp alırsan sorun olmaz. Brezilyalılarında dinine bağlı ailelerine bağlı ve düzgün yaşantısı olanları var. Mesela bazı Brezilyalılar dini bir topluluğa üyeler ve gayet düzenli hayatları var. Ben katılmıyorum Brezilyalıların düzensiz olduklarına. Ama bazıları çileden çıkarabiliyor.. Onlarıda araştırıp alacaksın.
Rasant sen Aziz Yıldırım koltuktayken Alex'in gitmesini bekleme bence. Alex ne zaman ben gidiyorum der ancak o zaman yollar ayrılır bence :D
RasAnt
26.Ocak.2010, 18:38
o takımda mehmet aurelio die bir oyuncumuz vardı Alex kadar değeri olmayan ! ve sonuç biranda fenerbahce o şaşalı günlerinden yoksun kaldı bir tane oyuncuya alex kadar değer veremedi aziz yıldırım bu takımın bu hale gelmesinin tek sorumlusudur aziz yıldırım,bizim başımızda kim vardi Zico Zico varsa ilk 11 in 11 inide brezilyalı yap ozman lafım yok saygım var.Daum la brezilya ekolü yakalamaktan vazgeç artık Aziz yıldırım
HooijDonk07
26.Ocak.2010, 19:27
ya FM oynamıyoruzda bu oyuncuları izledim ben genç takımlarda saydıklarım en az 3 ü yıldız olacak,neden alamıyoruz ben bunu sorguluyorum ? Baroni santos maldonado josico kezman guiza bunlarmı oyuncu,geitrcekleri oyuncuların hepsi aynı olacak bnlar gib
Agah Baroni'yi sadece biz istemiyorduk Bremen Schalke ve West Ham istiyordu ve Baroni takımın en iyi oyuncusu şuan.Santos'u daum yüzünden fazla iyi göremedik çünkü aşıl mevkisi Sol bek Brezilya milli takımdaki maçlarını tekrar izle istersen.
RasAnt
26.Ocak.2010, 19:30
ilk donem perdormansı onemli benim için brezilya performası değil ki maldonadoda şilide kraldı ona bakarsan,2. donem 2 maçta oyandıgı gibi dewam etsin takımdaki iyi oyunculara santosuda eklerim ama şuan durum vahim.Baroniye gelirsek çok basit bir oyuncu onun yerini dolduracak çok adam var
KanaKe
26.Ocak.2010, 19:42
ilk donem perdormansı onemli benim için brezilya performası değil ki maldonadoda şilide kraldı ona bakarsan,2. donem 2 maçta oyandıgı gibi dewam etsin takımdaki iyi oyunculara santosuda eklerim ama şuan durum vahim.Baroniye gelirsek çok basit bir oyuncu onun yerini dolduracak çok adam var
Fener'in kadrosunda kimse dolduramiyor ama yerini :) Baroni Aurelio'dan kat kat daha üstün bir futbolcu fakat bizim taraftarimiz göremiyor taraftarin gözünde iyi futbolcu olmasi icin her sezon 10 tane gol atmasi lazim :)
HooijDonk07
26.Ocak.2010, 19:43
Baroni çok fazla atağa çıkmadığı için böyle düşünüyorsun bence.Aureliodan bin kat daha iyi oyuncu bence.Maldonado G.Amerika liglerinden başka liglerde oynayamaz geldiğindede öyle dedim hala öyle diyorum Flamengo'daki en iyi form tutan oyuncu şuan Maldonado.
HooijDonk07
26.Ocak.2010, 19:45
Fener'in kadrosunda kimse dolduramiyor ama yerini :) Baroni Aurelio'dan kat kat daha üstün bir futbolcu fakat bizim taraftarimiz göremiyor taraftarin gözünde iyi futbolcu olmasi icin her sezon 10 tane gol atmasi lazim :)
Arkadaşda benim yaptığım yorumu yapmış oyunculara at gözlüğüyle bakıyoruz.
RasAnt
26.Ocak.2010, 19:51
sivasa gitmemk için rakibe kasıtlı hareket eden futbolcudan bahsediyorsunuz ? Baroni kesnlikle aurelio nun yerını dolduramaz
HooijDonk07
26.Ocak.2010, 20:18
Nerden biliyorsun ki bence kasıtlı yapmadı biraz sert girdi kart yedi diyorum at gözlüğüyle bakıyoruz.
RasAnt
26.Ocak.2010, 20:33
işte futbolu bilmiyor diyorum orda o hareketi yaparak ne amaçladı başka birşey düşünemiyorum ne gerek var orda girmesine öyle bu futbolu bilmediğin gösterir
HooijDonk07
26.Ocak.2010, 20:47
Belki bi anlık sinirine denk geldi abi çok uzucak bu konu buluşma yapınca tartışırız :D
RasAnt
26.Ocak.2010, 20:52
2 senedir acayip sinirliyim yönetime ondandır belki herşeylerine karşıyım artık Zico yu gönderdiler ya benım içinde bitti Aziz Yıldırım öfkeliyim kısacası başkana :) buluşma yapcağımıza inanıonmu :D kimse yok ki
sananes
26.Ocak.2010, 22:59
valla benimde yorumum şu ki baroninin yerine aurelio olsa takım son yılların en iyi takımlarından biri olur hatta nerdeyse kovulan edu'yu da bilicaya tercih ederim
Neron_FB
27.Ocak.2010, 01:14
Baroni evet güzel oynuyor tam görev adamı. Ama bence fenerbaçe baroni dışında kalan oyuncuların haricinde görev adamı değil ileride iş yapabilecek futbolcu lazım.. Belki maç başına 1 gol değil 1,3 gol falan yicez ama eminim ki atacağımız gol sayısı daha çok artacaktır. Bu bakımdan ben de aurelio'cuyum
SAİT71
27.Ocak.2010, 05:50
Tabiki Edu Bilicaya göre kat kat daha iyi bir isim. Bir kere müdahaleleri çok iyi olan bir isimdi. Hata yapıyordu. Hataları ayrı ama defans yapmayı, savunmada ne yapılacağını biliyordu. Hava toplarında felanda iyiydi.
KaPaLı
27.Ocak.2010, 09:18
Ama EDU, Bilica gibi topu oyuna sokamıyodu.
Deus Dominus
27.Ocak.2010, 10:50
her güzelin bir kusuru vardır :)
Bugün bir çok gazetede yer alan Inter'de forma giyen Mancini'nin kulübümüze transferine ilişkin haberler üzerine kamuoyunu bilgilendirme gereği duyulmuştur.
Brezilyalı oyuncunun menajerleri vasıtasıyla tarafımıza ulaşan Mancini'yi transfer etmemiz yönündeki önerilerine reddetmemize karşın, bu tip haberlerinin arttığını ve basınımızın bu yolla gereksiz bir şekilde meşgul edildiğini görmekteyiz.
Menajerlerin kendi menfaatleri için bu yönde bir kamuoyu yaratma çabası içinde olduğunu hatırlatarak, oyuncuya dair herhangi bir çalışmamız olmadığını belirtiriz.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=18418
goosfraba
27.Ocak.2010, 12:09
Transferden vazgeçildi.
NTV
:D
Bu haberleri yazmak için uğraşacagınıza, transfer yapmak için uğraşın.
:zuhaha
Bana Kalırsa Şöyle Bir Kadro Kurarım...
--------------Volkan-----------------
G.G---Lugano--Ömer Toprak---Santos
-------------------------------------
-----------Emre----Baroni------------
Huseklepp---------Alex-----------Özer
-----------------Güiza---------------
-Yedeklerede
-Orhan Şam‚Eren Güngör‚Serdar Aziz‚Ceyhun Gülselam´dan En Az 2´si...
Böyle Bir Kadro´yla Çok Rahat Uefa´da Final Oynarız...
Gerçekçi Olmak Gerekirse Böyle Bir Kadro Kurabiliriz...
Kadrodaki Diğer Oyuncularımızıda Değişmeli Olarak ilk 11´dekilerin Yerlerinde Kullanabiliriz...
Bu Arada Bursaspor Araştırmacısı Olarak Serdar'ı Benden İyi Bilirsiniz Yorumlar Nedir Acaba Alabilirmiyim :zuhaha :D
Sekopej
27.Ocak.2010, 12:15
Lig TV'de Haftanın Renkleri programında bir yorumcu cuma günü Aziz Yıldırım ile telefonda görüştüğünü ve yabancı transferi istemiyorum dediğini söyledi. Şu anda oynayan 6 yabancımız var, kulübeye yabancı transferi istemiyorum, bu nedenle yabancı sayısındaki +2 yerine, İngiltere'de ki kadar sert olmasa da belli kriterlerle sınırsız yabancı olmalı gibi şeyler demiş.
Aykut Kocaman eli boş da gelebilir, kanatlara alınacak bir oyuncuyla Özer kulübeye geçecekse kimse gelmesin, dün Gökhan girdikten sonra sağ kanada geçti, orada da çok başarılıydı.
Alınacak oyuncu Gökhan gibi gelecek sene düşünülerek alınabilir, bu nedenle zaman zaman yedek oturması da sorun olmaz. Lugano-Bilica-Santos-Baroni-Alex-Güiza, bu 6 isim takımdan kesilmeyecektir, bekliyoruz bakalım Kocaman'ın dönüşünü, neler olacak?..
Yaklaşık 10 gün önce attığım mesaj. Yedek kulübesine oyuncu transfer etmek istemiyor Aziz Yıldırım. Ben hala defansa bir yabancı alınmalı görüşündeyim ama, ofansif açıdan yabancıya gerek yok şimdilik ama defansa bir yabancı alınırsa, 11'de oynayacak yabancı sayısında da sıkıntı yaşanmamış olur.
Defansa alınmayacaksa, başka bölgelerde yabancı alınmasına gerek yok görüşündeyim.
Addolorato
27.Ocak.2010, 12:18
:zuhaha
Bana Kalırsa Şöyle Bir Kadro Kurarım...
--------------Volkan-----------------
G.G---Lugano--Ömer Toprak---Santos
-------------------------------------
-----------Emre----Baroni------------
Huseklepp---------Alex-----------Özer
-----------------Güiza---------------
-Yedeklerede
-Orhan Şam‚Eren Güngör‚Serdar Aziz‚Ceyhun Gülselam´dan En Az 2´si...
Böyle Bir Kadro´yla Çok Rahat Uefa´da Final Oynarız...
Gerçekçi Olmak Gerekirse Böyle Bir Kadro Kurabiliriz...
Kadrodaki Diğer Oyuncularımızıda Değişmeli Olarak ilk 11´dekilerin Yerlerinde Kullanabiliriz...
Bu Arada Bursaspor Araştırmacısı Olarak Serdar'ı Benden İyi Bilirsiniz Yorumlar Nedir Acaba Alabilirmiyim :zuhaha :D
Ömer Toprak yandı kül oldu.. Bir Huseklepp takıma UEFA'yı getirecekse gerek yok bence Mehmet Topuz'da o işi yapar..
Ömer Toprak yandı kül oldu.. Bir Huseklepp takıma UEFA'yı getirecekse gerek yok bence Mehmet Topuz'da o işi yapar..
Ömer Toprak Neden Yandı Kül Oldu?
Ve Huseklepp'i Neden Beğenmiyorsun Acaba?
Takım Zaten Güçlü Huseklepp Tek Başına Getirmiyor Uefa'da Final'i :)
Mehmet Topuz'un O İşi Yapacağı Kısmına Gelirsek Bence Yapamaz...
titates1
27.Ocak.2010, 12:40
Mancini Fenerbahçe'ye önerilmiş ve biz reddetmişiz o da güzel =) daha iyi bir isim getirecekler heralde
IcedEarth
27.Ocak.2010, 13:13
Ömer Toprak Neden Yandı Kül Oldu?
Ve Huseklepp'i Neden Beğenmiyorsun Acaba?
Takım Zaten Güçlü Huseklepp Tek Başına Getirmiyor Uefa'da Final'i :)
Mehmet Topuz'un O İşi Yapacağı Kısmına Gelirsek Bence Yapamaz...
Ömer Toprak go-kartta yaralanmıştı sanki, futbol hayatı tehlikedeydi...
Ömer Toprak go-kartta yaralanmıştı sanki, futbol hayatı tehlikedeydi...
Benim Bildiğim Trafik Kazasıydı...
Ayrıca İyileşti Ve Antremanlara Başladı Diye Hatırlıyordum...
nerazzuri
27.Ocak.2010, 13:31
2 tanede maça çıktı, ilk çıktığı maçta maçın adamı oldu. Baya geride kalmışsınız :n:
Ohooo Ömer Harbiden Yanmış Yaa Baksanıza Her Kafadan Birses Çıkıyor Olayı Bilen Yok Kesin Yanmış :p
Şaka Bir Yana Coşkun Bey Bursaspor Araştırmacısı Olarak Serdar'a Ne Diyorsunuz :p
izmer96
27.Ocak.2010, 13:45
omer toprak oynamaya basladi hatta gecen hafta sonuydu yanilmiyorsam , stuttgart a karsi 90 dakka oynadi izledimde maci gayette iyi bir performans sergiledi
eXcitinG
27.Ocak.2010, 14:22
HusekLepp kim yahu :S?
KaF KeF
27.Ocak.2010, 14:27
Mancini'yi beğenmediğimize göre Robinho falan gelecek heralde..:D
Edit
Maicon'la karıştırmışım. :D
KaF KeF
27.Ocak.2010, 14:31
http://www.transfersitesi.com/wp-content/uploads/2009/06/mancini.jpg
http://en.wikipedia.org/wiki/Mancini_%28Brazilian_footballer%29 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fen.wikipedia.org%2 Fwiki%2FMancini_%2528Brazilian_footballer%2529)
bu Mancini..
Serdar Aziz mi?
Evet :icon_biggrin:
HusekLepp kim yahu :S?
Benim Beğendiğim Bir Oyuncu :)
gündemlerinde olmadığını açıkladı.
http://media2.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/mancini_mac_.widec.jpg
NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 11:57 TSİ 27 Ocak. 2010 Çarşamba
Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan açıklamada, Inter'de forma giyen Mancini'nin transferine ilişkin haberler üzerine kamuoyunu bilgilendirme gereği duyulduğuna dikkat çekilerek, şu ifadelere yer verildi:
"Brezilyalı oyuncunun menajerleri vasıtasıyla tarafımıza ulaşan Mancini'yi transfer etmemiz yönündeki önerilerini reddetmemize karşın, bu tip haberlerinin arttığını ve basınımızın bu yolla gereksiz bir şekilde meşgul edildiğini görmekteyiz.
Menajerlerin kendi menfaatleri için bu yönde bir kamuoyu yaratma çabası içinde olduğunu hatırlatarak, oyuncuya dair herhangi bir çalışmamız olmadığını belirtiriz."
KanaKe
27.Ocak.2010, 15:35
Bizim yönetim transfer yapmayacak anlasildi :)
tarikko
27.Ocak.2010, 17:31
Allah Allah kimi alacagiz yahu adam kalmadi yalanlamadigimiz :D Insallah bu hafta ici aciklanir transfer..Kimi alacagimizda mechul..
sananes
27.Ocak.2010, 17:40
kimseyi almayacaklar gibi gözükmekte
Fenerbahçe'de yönetimin kadroya katmak istediği oyunculardan gelen olumsuz haberler keyifleri kaçırıyor. Yönetim, Daum'un transfer ısrarına rağmen sezon sonuna mevcut kadro ile devam etme kararı aldı.
http://media1.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/daum_dusunceli2_.hlarge.jpg
NTV Spor
Güncelleme: 17:09 TSİ 27 Ocak. 2010 Çarşamba
Sarı-lacivertliler, ara transfer döneminin bitimine sayılı günler kala gözünü İtalya'ya çevirdi. Inter'in fazla forma sansı bulamayan kanat oyuncusu Brezilyalı Mancini'yi kadrosuna katmak için ön çalışmalar yapan yönetim, aldığı olumsuz yanıtlara karşın ısrarını sürdürüyor.
Inter Kulübü ve Mancini'ye resmi teklif götüren Fenerbahçe, ara transfer döneminin sonuna kadar bekleme kararı aldı. Eğer bu transfer gerçekleşmezse, teknik direktör Christoph Daum'un ısrarlarına rağmen mevcut kadro ile yola devam kararı uygulanacak.
Sivasspor maçı hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de, cezalı oyuncuların fazla olmasının yanında Güiza'nın üst üste ikinci gün de antremanlara katılamaması can sıkıyor.
Topuğundaki sakatlığı nükseden İspanyol forvetin durumu Cuma günü netlik kazanacak.
Daum, cezalı Lugano, Emre, Cristian ve Santos'un yerine forma vereceği isimleri belirlemeye çalışıyor. Savunrmada Deniz, orta alanda Özer ve sol kanatta Vederson'u ilk 11'e monte eden Daum, forvet hattında Semih-Gökhan ikilisinden birisini tercih edecek.
sananes
27.Ocak.2010, 18:43
sol kanatta vederson mu sol bektir herhalde o.insallahta öyledir bıktım vedersonun sol açıktaki performanslarından uğur boral sakat değilse oynasın işte...ve yönetim transfer yapamıyo kabul etmek lazım eskisi gibi hemen yalanlamıyolar da alamadıkları zaman ilgilenmedik diyolar.ama bu takım şampiyon olacak herşeye rağmen olacak yine de bu gözümüzü boyamamalı sadece şampiyonluk istemiyorum ben 2010a kadar avrupa kupası demişti aziz başkan yıllar önce şimdi yönetim verdiği her sözü tutuyo deniyo nerde yahu avrupa kupamız, hadi almayı geçtim artık adını bile anmıyolar avrupada başarının.politikadır bu işte baskı artmasın, beklentiler artmasın diye ama o zaman bi kale arkası biletini de 55 milyona satmayacaksın bi baba 2 cocuguyla maca gitmek istese 200-250 milyon minumum maliyeti isviçrede yaşamıyoruz türkiye burası.kulübede oturan oyuncular 2 milyon 3 milyon eurolar alabiliyolar yazık o paralar fenerbahceyi destekleyen herkesin.
nerazzuri
27.Ocak.2010, 21:58
Umudumu kestim transferden.
scar face
27.Ocak.2010, 23:52
Transfer o kadar çıkmaza girdi olasılıklar üzerine konusuyoruz onu alsak bunu alsak yazık valla...
3-4 aylık kiralık yıldız getireceğimize bırakın gelmesinler. Alıyorsak adam akıllı alalım.
Revolution
28.Ocak.2010, 03:09
3-4 aylık kiralık yıldız getireceğimize bırakın gelmesinler. Alıyorsak adam akıllı alalım.
Öyle deme yahu opsiyonlu alırsınız o yıldızları sonraki senelerde formanızı giyer..
Since-1907
28.Ocak.2010, 12:13
Aykut Kocaman '' Olağanüstü bir durum olmadığı sürece transfer yapmayı düşünmüyoruz. ''
scar face
28.Ocak.2010, 12:34
Çıldıracam valla çıldıracam...
ForsakeN
28.Ocak.2010, 13:32
Nedir bu transfer merakı.
KaF KeF
28.Ocak.2010, 14:20
o zaman Nihat Özdemir çıkıp '' en iyisini alacağız'' demesin.
Uchiha Itachi
28.Ocak.2010, 15:14
Bir şeyler tersine döndü sanırım.Senelerce biz doğru düzgün bir transfer beklerken Fenerbahçe yapardı hep.Şimdi tam tersi bu durum :)
TR.CaPTaiN
28.Ocak.2010, 16:54
Aykut Kocaman'ın sözlerinden çıkardığım sonuç; ya transfer olursa bomba olacak ya da hiç yapılmayacak. Eğer Daum transfer istemiyorsa hiç sorun yok; fakat Daum transfer istiyor da yönetim yapmıyorsa orda sorun var.
Sekopej
28.Ocak.2010, 17:06
Evet Aykut Kocaman burası Türkiye, şurada 3-4 günlük süre kaldı, transferi düşünmüyoruz fakat olağanüstü bir durum olmadığı sürece dedi. Muhtemelen görüşülen yıldız oyuncular var, eğer onlar gerçekleşirse transfer yapılacak, gerçekleşmezse transfer sezon sonuna.
Takım içinde yakalanmış bir uyum var, bunun bozulması taraftarı değilim gibisinden bir şeyler de söyledi Kocaman. Gelecek oyuncu ya yıldız olacak ya da transfer yapılmayacak, +2 için transfer yapılmasını istemiyordum zaten.
SAİT71
28.Ocak.2010, 19:28
En iyisi.. Eğer adam gibi biri alınmayacaksa gidip sallamasyon adamlar getirmesinler. Alabiliyorlarsa dedikleri gibi en iyisini alsınlar onlar gelmiyorsa yapmasınlar..
Aykut Kocaman'ın 'transfer çok zor' açıklamasına karşın, İngiliz basınında Fenerbahçe'nin Blackburn'den Morten Pedersen'i istediği yazılıyor.
http://media1.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/mnabo1mn.widec.jpg
NTV Spor
Güncelleme: 16:37 TSİ 28 Ocak. 2010 Perşembe
İngiliz Sky Sports televizyonu, Blackburn Rovers'ın Norveçli kanat oyuncusu Morten Gamst Pedersen'in, Fenerbahçe ile temasta olduğunu iddia etti.
Sky Sports televizyonuna göre, Blackburn Rovers ile sözleşmesi sezon sonu sona erecek Pedersen, Fenerbahçe'nin kendisi için cazip bir seçenek olduğunu söyledi.
Sarı-lacivertlilerin büyük ve düzenli olarak Şampiyonlar Ligi'nde oynayan bir takım olduğunu ifade eden Pedersen, bununla birlikte, Rovers ile sözleşme yenileme seçeneğini de gözardı etmediğini belirtti.
Habere göre, Norveçli futbolcunun önceliği sözleşmesine sadık kalarak sezonu Blackburn Rovers'ta tamamlamak.
Ancak Pedersen bu ay içinde Blackburn ile kontrat yenilemezse, Menajer Sam Allardyce'ın, transfer dönemi kapanmadan Norveçli oyuncuyu elden çıkarabileceği konuşuluyor.
Aykut Kocaman: Transfer yok
Fenerbahçe Sportif Direktörü Aykut Kocaman, transfer çalışmaları ile ilgili olarak "Sezona, ilk yarıdaki gücümüzle ve kadromuzla devam edeceğiz" dedi.
'Transfer düşünmüyoruz'
http://media2.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/2801aykutrop.300w.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fjavascript%3AvPlay er_NTV%28%26%2339%3Bhttp%3A%2F%2Fvideo.ntvmsnbc.co m%2F%23v036233003082113076231185209074198072013080 118228%26%2339%3B%29)
NTV Spor
Güncelleme: 11:47 TSİ 28 Ocak. 2010 Perşembe
İSTANBUL - Ziraat Türkiye Kupası’nda Bursaspor ile eşleşen Fenerbahçe’de Sportif Direktör Aykut Kocaman, NTV Spor'a yaptığı açıklamada kura çekimini değerlendirdikten sonra transfer çalışmaları ile ilgili bilgi verdi.
Aykut Kocaman, medyada "istifasını Başkan Aziz Yıldırım’a verdi"ği şeklinde çıkan haberlerle ilgili olarak "İstifa dedikodularını şaşkınlıkla izliyorum. Bunu hakeret olarak kabul ediyorum" dedi.
Kocaman, transfer çalışmaları ile ilgili olarak da "Transferde olağanüstü bir gelişme yok. Sezona ilk yarıdaki gücümüzle ve kadromuzla devam edecğiz. Transfer yok" açıklamasını yaptı.
ForsakeN
28.Ocak.2010, 19:52
Aykut Kocaman: Transfer yok
Fenerbahçe Sportif Direktörü Aykut Kocaman, transfer çalışmaları ile ilgili olarak "Sezona, ilk yarıdaki gücümüzle ve kadromuzla devam edeceğiz" dedi.
Herkes Gökhan Ünal transferini unuttu. Aykut Kocaman bile :D
sananes
28.Ocak.2010, 21:37
transferde hedeflediğimiz oyuncularla anlaşamadık mesele bu bence başkan istemiyo vs değil.yoksa saf değil aziz başkan gs'nin çok güçlendiğinin farkındadır o da
SAİT71
28.Ocak.2010, 22:32
http://image.tumspor.com/photos/964381645.jpg
Brezilya'nın Corinthians kulübünün başkanı Andres Sanches, Denitho'nun Fenerbahçe'den transfer teklifi aldığını ancak takımdan ayrılmayacağını açıkladı.
Corinthians'ın Mirassol ile 1-1 berabere kaldığı maç sonrasında Brezilya basının sorularını yanıtlayan kulüp başkanı Sanches, Fenerbahçe'nin getirdiği teklifin gerek kulüp gerekse futbolcu için düşük olduğunu savundu. Brezilya basınına yansıyan haberlerde Sanches, ''Dentinho gitmeyecek. Genç bir futbolcu ve biraz daha kadromuzda kalacak. Getirilen teklif bizim için de futbolcu için de düşük. Eğer onun (Dentinho) için iyi bir teklif olsaydı, farklı olurdu'' dedi.
Brezilya basını ise, Fenerbahçe'nin 21 yaşındaki Denitho için 6 milyon Avro'luk teklif ettiğini yazdı. Denitho'nun ekonomik haklarının Corinthians kulübü ile DIS grubu ve işadamı Claudio Guadagno arasında bölünmüş durumda olduğu belirtilen haberde, Corinthians'ın olası bir transfer bedelinin sadece yüzde 57'sini alacağı ifade edildi.
Bu arada Corinthians Teknik Direktörü Mano Menezes de, Denitho ile ilgili yaptüığı açıklamada, ''Takımdan şimdi ayrılacağını sanmıyorum. Denitho, Corinthians için Libertadores Kupası'nda mücadele edecek'' ifadelerini kullandı.
Denitho'nun mevcut durumda 2013 yılına kadar Corinthians ile sözleşmesi bulunuyor.
AA
nerazzuri
28.Ocak.2010, 22:33
Çok istenseydi alınırdı diye düşünüyorum.
goosfraba
28.Ocak.2010, 22:33
bu saatten sonra transfer yapılırsa ne kadar yararlı olabilir emin değilim açıkcası. en iyisi artık yapmamak.
SAİT71
28.Ocak.2010, 22:43
Kewell'dan Fener'e giderim resti!
http://image.tumspor.com/photos/508661967.jpg
Galatasaray'ın Dos Santos'a yer açmak için göndermeyi düşündüğü Harry Kewell, Fenerbahçe'nin kapısını çaldı...
Kewell'dan Fenerbahçe'ye giderim resti
Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Avustralyalı oyuncu, "Sakatlığımı ve aldığım parayı bahane ediyorlar. Bana böyle davranamazlar. Sözleşmemi fesh ederlerse F.Bahçe'ye giderim" resti çekti. Kewell, menajeri aracılığıyla F.Bahçe'nin nabzını yokladı.
Ucuza gelirim! Sol kanat oyuncusu arayan F.Bahçe, Kewell'a temkinli yaklaşırken, kulüpten sızan haberlere göre, "Bonservisini al, sonra görüşelim" mesajı verildi. G.Saray yönetimine çok kızan 32 yaşındaki yıldız, F.Bahçe'ye sarı-kırmızılı ekipten daha az paraya gelmeye de razı. Türkiye'yi sevdiğini ve kalmak istediğini belirten Kewell'ın durumu bir hafta içinde kesinleşecek
milliyet
KaPaLı
29.Ocak.2010, 10:13
Böyle tehditler savuracak adam değil Kewell. Balon haber.
Kovsunlar aykut kocamanı genie scout kullansınlar eminim transferlerde başarı oranı artar !
sananes
29.Ocak.2010, 13:33
aykut kocamanla alakalı olduğunu zannetmiyorum problemlerin ki belki de sezon sonu için izliyo aykut hoca futbolcuları bilemeyiz ama yabancılara son yıllarda sabır sınırını yüksek tutan yönetim aykut kocaman'ı öyle kolay kovamaz,kovmamalı.
ForeverFener
29.Ocak.2010, 14:47
Transfer ille de olsun demiyorum zaten ama hedef avrupaysa iyi bir sol kanat lazım bence...Transfer yapılmaması hedefin neresi olduğunu belli ediyor büyük oranda.
sananes
29.Ocak.2010, 14:50
pedersen'i alabilsek sol kanat sorununu ortadan kaldırır özer zaten solda tam verim gösteremiyo sağ kanat oynamalı zaten emre çok ceza alan yahut sakatlanan bi isim bi alternatif şart.sol kanat transferi yaparak bunu sağlayabiliriz yani emre yokken özer yada mehmet ikilisinden biri onun yerini alır digeri sağ kanatta oynar.ben de transferin şart olduğunu düşünüyorum ya da uğur boral kendine gelmeli vederson kulübede kalsın mümkünse santos cezalı olmadığı sürece
Emek Ege twitter'da Fenerbahçe'de olağanüstü bir şey olabilir demiş.
http://twitter.com/emekege
Sekopej
29.Ocak.2010, 17:41
Transfer, o olacak olan olağanüstü şey işte Aykut Kocaman'ın açıklamalarına göre. Oldukça olağanüstü olsun yoksa olmasın.:p
scar face
29.Ocak.2010, 17:46
Ben ümitliyim iyi bir oyuncu gelecek...
Suicider
29.Ocak.2010, 17:47
evet öle sölemiş emek ege ve baya ciddi duruyo sanırım ayku kocaman transfer yapmıcaz diyip dikkatini dağıttı medyanın şimdi yıldız gelecek :D
C h A o S
29.Ocak.2010, 17:48
Şu Pedersen gerçekten iyi bir oyuncu.Gelirse büyük katkılar verebilir.Ancak benim düşüncem Pedersen'de gelse Dentinho felanda gelse o kadarda olağanüstü durum değil.Fenerbahçe'nin alamayacağı oyuncular değil yani.
Sekopej
29.Ocak.2010, 18:13
Pedersen bence de olağanüstü bir transfer olmaz, ha elbette yararlı olur ama olağanüstü değil ama Dentinho farklı. Bu ülkede 20 yaşında bir oyuncuya 12 milyon veren kulüp çıkmadı daha. Eğer gelirse, Fenerbahçe adına olağandışı bir transfer olur. Ama takımı bırakmıyor kupa maçlarından dolayı, şimdi gelmese de sezon sonu mutlaka alınacak diye düşünüyorum, Alex'te olduğu gibi, Alex'in gelmesi de 1 sene gecikmişti, srekli gündemde olmasına rağmen.
KaF KeF
29.Ocak.2010, 18:15
Fenerbahçe'de transfer atağı
Fenerbahçe'de "yeni transfer yapılmayacak" açıklamasına rağmen, yönetim İngiltere'ye çıkartma yapmaya hazırlanıyor. Sürpriz bir ismi gündemine alan sarı-lacivertliler, iki gün içinde transfere nokta koymayı hedefliyor.
Fenerbahçe'de sportif direktör Aykut Kocaman'ın, “Büyük bir sürpriz yaşanmazsa transferi bitirdik” açıklamasının ardından, yönetim bir kez daha transfer konusunda atağa kalktı. Rotasını İngiltere’ye çeviren sarı-lacivertliler, ara transfer döneminin tamamlanmasına kısa bir süre kala sürpriz bir isim için harekete geçti.
Yönetimin bu transferi iki gün içinde bitirmeyi hedeflediği aksi taktirde, baska bir isim arayışına girmeyeceği öğrenildi.
Sivasspor maçı hazırlıklarına da devam eden Fenerbahçe'de, Özer'in iyileşip takımla birlikte çalışmalara baslaması teknik heyetin yüzünü güldürdü. Zorlu deplasmanda sahaya süreceği 11'i belirleyen teknik direktör Christoph Daum, savunmada Lugano'nun yokluğunda Deniz Barış'a, orta alanda Selçuk-Özer ikilisine, forvet hattında ise Alex ile Semih'i görevlendirmeye hazırlanıyor. Topuğundaki sakatlığı devam eden ve hafta boyunca antremanlara katılmayan Daniel Güiza'nın, Sivas'a götürülüp götürülmeyeceği ise netlik kazanmadı.
NTVSPOR
fm_monster
29.Ocak.2010, 18:19
emek ege ntvradyo da biri baglanıp sorsun:D
ForsakeN
29.Ocak.2010, 18:20
İngiltere'den basında hiç adı geçmeyen kim olabilir?
fm_monster
29.Ocak.2010, 18:22
İngiltere'den basında hiç adı geçmeyen kim olabilir?
riera.....
KaF KeF
29.Ocak.2010, 18:25
Malouda diyecem de gelmez o..:D
Sekopej
29.Ocak.2010, 18:27
Boşuna heveslenmeyin, akşama salanlama gelir.:D
Ben de tam Malouda'ya bakıyordum :) Joe Cole gelmesin :D
fm_monster
29.Ocak.2010, 18:34
emek ege radyoda :önemli bir ismi kadrosuna katabilir
SAİT71
29.Ocak.2010, 19:02
Drogbayı alacakmışız :D
Güiza ile takas + 20 milyon euroda para vercekler ;)
Boşuna bomba bir transfer beklemeyin. Alırlarsa Perderseni felan alırlar işte anca..
GodfatheR
29.Ocak.2010, 20:36
Pedersen çok iyi transfer olur. Keşke olsa.
sananes
29.Ocak.2010, 20:42
bize eğer dentinhoyu almayacaksak pedersen nokta transfer olur.işini iyi yapan, ciddi, istikrarlı bi oyuncu pedersen
BeeTLeJuiCe
29.Ocak.2010, 20:49
Basının son çırpınışları, transfer için son günlerde tekrar Ronaldinho başlıkları atılabilir.
Birde Yönetim son dakika transferi için bastırıyormuş, olursa olacak, olmazsa pazar günü yalanlanacak :D
BeeTLeJuiCe
29.Ocak.2010, 22:11
Fabio Aurelio'yu kastediyorlarmış. Antuda NTVSpor'un üstünde durduğu isim olarak bunu söylüyorlar.
Brezilyalı olması neden olmasın dedirtiyor ama sol bek değil mi bu adam? Forumda L'pool hayranları vardı onlar daha iyi bilirler.
nerazzuri
29.Ocak.2010, 22:14
Fabio Aurelio'yu kastediyorlarmış. Antuda NTVSpor'un üstünde durduğu isim olarak bunu söylüyorlar.
Brezilyalı olması neden olmasın dedirtiyor ama sol bek değil mi bu adam? Forumda L'pool hayranları vardı onlar daha iyi bilirler.
Sol bek,sol açık, iki bölge'de de rahatlıkla oynayabilen birisi. Liverpool tarihinin ilk Brezilya'lısı.
IcedEarth
29.Ocak.2010, 22:21
Fabio Aurelio mu olağanüstü?? Bence Pedersen daha olağanüstü olurdu...
Revolution
29.Ocak.2010, 22:27
Katılıyorum Pedersen Fenerbahçe'nin aradığı bir sol açık.. Fabio Aurelio'dan daha çok iş yapar görüşündeyim.
Bordo61Mavi
30.Ocak.2010, 04:52
Fenerbahce bi yildiz alir :) Bundan suphem yok
KaPaLı
30.Ocak.2010, 10:10
Emek Ege'nin Twitter'a baktım dün çok bomba birisi gelecek herhalde :) Sürekli avrupadan yıldız yazıyo.
IcedEarth
30.Ocak.2010, 10:16
Bu saatten sonra yıldız oyuncu zor...
Galatasaray varken bize düşer mi ? :)
KanaKe
30.Ocak.2010, 12:04
Aurelio sol bek oynuyor ne sol acigi ? :) mecbur kalindigi zaman Benitez onu sol aciga koyuyordu.. Santos varken Aurelio gereksiz olur adam gibi bir sol acik almalari lazim.
Bu saatten sonra yıldız oyuncu zor...
Anelka son dakikalarda imzalamıştı.
RaSenGan
30.Ocak.2010, 13:02
Fenerbahçe Nonda'yı istiyor
Kongo'da yayın yapan Radio Okapi, "F.Bahçe Shabani'yi istedi. Ama Nonda, Toulouse'la anlaştığı için kararsız" dedi.
Transferde şu ana kadar görüştüğü isimlerle anlaşamayan Fenerbahçe'nin Galatasaray'ın serbest bıraktığı Shabani Nonda'yı gündemine aldığı iddia edildi.
Tecrübeli golcünün forvette iyi bir alternatif olabileceği belirtilirken, Demokratik Kongo'da yayın yapan Radio Okapi de sarı-lacivertlilerin Nonda'ya teklif yaptığını ileri sürdü. Radyo Okapi, "Ancak Nonda, Fenerbahçe'den aldığı transfer önerisi için kararsız. Çünkü Fransa'ya dönmek istiyor" yorumunu yaptı.
Bu sezon 16 gol attı
Nonda'nın Kazım'ı kiralayan Toulouse ile anlaştığı ve yarın sözleşme imzalayacağı belirtildi. Ancak Fenerbahçe'nin ısrarcı olması halinde Nonda'nın fikrini değiştirebileceği ifade edildi. Galatasaray'ın sözleşmesini tek taraflı feshettiği Nonda, sarı-kırmızılı forma ile bu sezon Süper Lig'de 7, UEFA Ligi'nde 7 ve Ziraat Türkiye Kupası'nda 2 olmak üzere toplam 16 gole imzasını attı.
Hürriyet
SAİT71
30.Ocak.2010, 13:05
Yav yalan haber..
Böyle bir facia yı yapmaz Aziz başkan Ama gazetelerde iyi sallamış :)
KaPaLı
30.Ocak.2010, 13:08
Arda'ya talip Fenerbahçe başkasına değil :)
nannar
30.Ocak.2010, 13:15
Fenerbahçe Nonda'yı istiyor
Kongo'da yayın yapan Radio Okapi, "F.Bahçe Shabani'yi istedi. Ama Nonda, Toulouse'la anlaştığı için kararsız" dedi.
Transferde şu ana kadar görüştüğü isimlerle anlaşamayan Fenerbahçe'nin Galatasaray'ın serbest bıraktığı Shabani Nonda'yı gündemine aldığı iddia edildi.
Tecrübeli golcünün forvette iyi bir alternatif olabileceği belirtilirken, Demokratik Kongo'da yayın yapan Radio Okapi de sarı-lacivertlilerin Nonda'ya teklif yaptığını ileri sürdü. Radyo Okapi, "Ancak Nonda, Fenerbahçe'den aldığı transfer önerisi için kararsız. Çünkü Fransa'ya dönmek istiyor" yorumunu yaptı.
Bu sezon 16 gol attı
Nonda'nın Kazım'ı kiralayan Toulouse ile anlaştığı ve yarın sözleşme imzalayacağı belirtildi. Ancak Fenerbahçe'nin ısrarcı olması halinde Nonda'nın fikrini değiştirebileceği ifade edildi. Galatasaray'ın sözleşmesini tek taraflı feshettiği Nonda, sarı-kırmızılı forma ile bu sezon Süper Lig'de 7, UEFA Ligi'nde 7 ve Ziraat Türkiye Kupası'nda 2 olmak üzere toplam 16 gole imzasını attı.
Hürriyet
işteya olağanüstü durum bu :D
TR.CaPTaiN
30.Ocak.2010, 13:41
Şu şartlarda Nonda üste para verse dahi Fenerbahçe forması giyemez. Neden ?
- Tek forvetli sistemle oynayan Fenerbahçe, 3 tane golcüsü varken dördüncü bir forvet almaz.
- Fenerbahçe yönetimi Nonda'yı aldığı takdirde Gs'nin kovduğu adamı aldılar şeklinde gelecek yoğun eleştirileri tahmin edebilecek kadar tecrübeli.
- Kaynak, haber yalan diye bağırıyor.
uAburak89
30.Ocak.2010, 13:43
Artık iyice şaşırdılar nasıl haber yapacaklarını, resmen komedi yahu.
sananes
30.Ocak.2010, 14:56
ingiltereden yıldız getireceksek anelkayı geri alıyoruz demektir :D şaka bi yana downing'i alsalar sol açığa mükemmel olur ama alamayız en güçlü aday pedersen gibi görünüyo ama onu da alsalar bu zamana kadar anlaşabilirlerdi sanki
tarikko
30.Ocak.2010, 17:30
Nonda mı ? Yok artık Lebron James :D
scar face
30.Ocak.2010, 22:42
Nonda'yı alacağımıza 2 sezon transfer yapmayalım bence :D
IcedEarth
30.Ocak.2010, 23:03
Galatasaray varken bize düşer mi ? :)
Ooof of... Mesaj da yazmayalım arkadaş yanlış anlamasın diye...
Anelka son dakikalarda imzalamıştı.
Anelka çok çok ekstra bir durumdu bence...
Büyük transferler ekstra durumlar olurlar.
nerazzuri
30.Ocak.2010, 23:19
Hala yalanlama gelmedi :n:
HooijDonk07
30.Ocak.2010, 23:21
Gerek duymadılar bence 3 forvet varken hatta 4 Furkan'ı sayarsak almazlar.
KanaKe
30.Ocak.2010, 23:44
Gerek duymadılar bence 3 forvet varken hatta 4 Furkan'ı sayarsak almazlar.
Forvet alinmaz zaten. Yoksa sen Nonda haberine inandin mi :)
HooijDonk07
30.Ocak.2010, 23:49
Forvet alinmaz zaten. Yoksa sen Nonda haberine inandin mi :)
Fotomaç'a bile bu gazete bu kadar niye sallıyor diye yorum yazdım kabul etmediler :n:
scar face
30.Ocak.2010, 23:56
Nerden biliyordun ekstra durum olduğunu Hakan Bilal Kutlualp le yan yana mıydın ?
Değildin ee daha ne...
Son gün büyük bir oyuncu alabiliriz..Neden olmasın?
KaPaLı
31.Ocak.2010, 09:50
Nerden biliyordun ekstra durum olduğunu Hakan Bilal Kutlualp le yan yana mıydın ?
Değildin ee daha ne...
:n::n::n::n::n::n::n::n:
Transfer yoookk. Çok üst düzey durum olmadı daha olmayacak gibide duruyo :)
IcedEarth
31.Ocak.2010, 10:14
Değildin ee daha ne...
Yan yana olmam mı gerekiyor? Şuraya gelip efendi gibi yorumumu yapmışım, bu tip bir cevap vermenin mantığı nedir?
ForCimbom
31.Ocak.2010, 11:29
Değildin ee daha ne...
adam imkansız falan mı dedi yahu? "yıldız oyuncu zor" dedi. nasıl bir yorum tarzıdır bu?
ayrıca ekstrem bir durum olduğunu düşünmesi için yanyana mı olması gerekiyor? alakaya maydanoz...
SAİT71
31.Ocak.2010, 12:58
Yahu boşverin Anelkayı nasıl olsa transfer olmayacak siz boşuna atışmış olacaksınız durduk yere :)
KaF KeF
31.Ocak.2010, 15:06
Şu an olağanüstü bir durum yok ama kapıyı açık bırakmak lazım. Şu an için takımımıza yoğunlaşmalıyız.Son zamanlarda medyadan çıkan isimlerin uzaktan yakından çalışmalarımızla alakası yok. Bir gün uzun bir süre. Ne olacağı belli olmaz.Çok düşük bir ihtimal var. Şu an için elimizdeki futbolculara yoğunlaşıyoruz..
Ligtv'de bunları dedi Aykut Kocaman..
yaman76hakanFB
31.Ocak.2010, 15:10
Kendimi bildim bileli Nobre dışında hiçbir devre arası transferi, gelir gelmez takıma yeni bir hava ve seviye kazandıramadı..Ki Nobre'de geldiğinde tanınmama ve fazla beklenti oluşturmamanın avantajını kullandı.Kurtarıcı olarak transfer edilseydi muhtemelen o da hayal kırıklığı yaşatırdı.
Devre arası transferlerinden oldum olası korkarım..Ancak kadroyu şişiren lüzumsuz oyunculardan silkelenmeye ve aslında kaç kişilik bir takım olduğunuzu görmeye yarar..Çok zor şartlarda,mesela sakatlıklarla boğuşulan bir dönemde sadece bir ,bilemediniz en fazla iki takviye yapabilirsiniz.Fazlası ayak bağı olur.
scar face
31.Ocak.2010, 17:56
Ben kendi düşüncelerimi söyledim hayat bu her an her şey olabilir :)
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, "Geniş kapsamlı çalışmalar ara transferler dönemlerinde değil yaz dönemlerinde sonuçlandırılacaktır" dedi.
http://media2.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/Spor%C3%96zel/y%C4%B1ld%C4%B1r%C4%B1maziz.widec.jpg
NTV Spor ve Ajanslar
Güncelleme: 15:34 TSİ 01 Şubat. 2010 Pazartesi
İSTANBUL - Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, taraftarlara çağrıda bulunarak, ''Taraftarlarımızı önümüzdeki tüm maçlarda tribünlerdeki yerlerini almaya davet ediyoruz. Fenerbahçelilik bunu gerektirir'' dedi.
Kulübün aylık dergisinin şubat sayısındaki yazısında ilk olarak taraftar konusunu ele alan Yıldırım, liglerde mücadele eden bütün takımlarının şampiyonluk hedefine ulaşacak değerli sporculara ve teknik adamlara sahip olduğunun altını çizerek, ''bu noktada camialarına çeşitli yol ve vesilelerle umutsuzluk aşılamaya çalışanların Fenerbahçe karşısında hüsrana uğrayacaklarını'' belirtti.
Taraftarının, Fenerbahçe Kulübü'nü gerek Türkiye'de gerekse dünyadaki diğer kulüplerden ayıran belirgin bir özelliği olduğunu ifade eden başkan Yıldırım bu konuda şunları kaydetti:
document.write('');
''Fenerbahçe taraftarının tutkusu, coşkusu ve kulübüne bağlılığı bugün ülkemiz sınırlarını aşmış bir üne sahiptir. Halkımızın Fenerbahçe Spor Kulübü var olduğu günden bugüne kadar, geçirdiği savaşlara, ekonomik krizlere, buhranlara karşın, Fenerbahçe taraftarı kulübüne olan desteğinin, bu tür olumsuzluklardan etkilenmesine izin vermemiştir. Bugün, benzeri durumların, seyircisi az maçlara mazeret olarak gösterilmesi tarihimizin inkarıdır. Formamızın içindeki kim olursa olsun, galip gelmek için gösterdiği çaba ve akıttığı ter, taraftarımızın sporcusuna destek olması için yeterlidir. İletişim aldatmacalarını bir yana itip, tutkunu olduğumuz takımımızı galip gelmek için gösterdiği çabada desteklemek, Fenerbahçeliliğin gereğidir ve bu zaten bizlerin kanında, ruhunda vardır. Kaldı ki, takımlarımızın tamamı şampiyonluk hedefine ulaşacak değerli sporculara, teknik adamlara sahiptir. Sporcularımız ve teknik adamlarımız da şampiyon olma yolunda, mücadele etme, terini dökme inanç ve kararlılığına sahiptir. Taraftarımızın bunları da hatırlayarak, hiçbir ön yargı edinmeksizin, stadyum ve salonlara gelmesi, şampiyonluk yolunda tıpkı bizden önceki nesiller gibi coşku ve tutkuyla takımlarını desteklemesi gerekmektedir. Taraftarlarımızı, önümüzdeki tüm maçlarda tribünlerdeki yerlerini almaya davet ediyoruz. Fenerbahçelilik bunu gerektirir. Asla boyun eğmeyecek ve her zaman her yerde biz galip geleceğiz. Bu noktada camiamıza çeşitli yol ve vesilelerle umutsuzluk aşılamaya çalışanlar, bir kez daha Fenerbahçe karşısında hüsrana uğrayacaklardır.''
''BENİ HAYAL GÖRMEKLE İTHAM EDENLER BİR KEZ DAHA YANILDILAR''
Yıldırım, 'Yayın haklarının değeri 400 milyon dolara ulaşacak' şeklinde konuştuğunda kendisini hayal görmekle itham edenlerin, geçen ay yapılan yayın ihalesinde yanıldığını kaydetti.
Bu noktada, kulüplerin büyük maddi imkanlara ulaşmasıyla, belli kurallar ile kulüplerin harcamalarının düzenlenmesi ve denetlenmesi gerektiğinin altını çizen Yıldırım, ''(Yayın haklarının değeri 400 milyon dolarlara ulaşacak) dediğimde beni hayal görmekle itham edenler, geçen ay yapılan yayın ihalesinde bir kez daha yanıldılar. UEFA Kulüp Lisans Kriterleri'nin mali konulara ilişkin düzenlemeleri, TFF tarafından bir an önce sıfır tolerans ile uygulamaya konulmalıdır. Yabancı oyuncu sınırlamasının belirli kriterlerle kaldırılması, transfer piyasasında oluşan suni köpüğü almak konusunda en uygun çözüm olacaktır. Bütün bu konular önümüzdeki sezondan itibaren düzenleme ile hayata geçirilmeli, popülist yaklaşımlar ve söylemlerle bu girişim engellenmemelidir. Bugün, 'Türkiye'deki futbolun değeri bu değil' diyenler unutmamalıdır ki bir başka şirket de ihalede Digitürk ile yarışmış ve sadece 50 bin dolarlık bir farkla ihaleyi alamamıştır. Özetle, bugünkü fiyatı veren firma sayısı bir değil ikidir. Bu yüzden kimse yayının rakamsal değeri hakkında şüphe duymak ya da sahiplenmek lüksüne sahip değildir'' ifadelerini kullandı.
''FEDERASYON SADECE ORGANİZASYONDAN SORUMLU KALACAKTIR...''
Bir öngörüde bulunmak istediğini belirten Aziz Yıldırım, Türkiye'de futbolun kurumsal yapısının orta vadede değişeceğini kaydederek, ''Tıpkı İngiltere'de olduğu gibi futbolun mali ve ekonomik hakları, bu hakların gerçek sahibi olan ve kulüpler tarafından oluşturulan yeni bir yapıya devredilecek ve federasyon sadece organizasyondan sorumlu kalacaktır. Bu kaçınılmaz bir evrim olup futbolun tüm aktörlerinin bu değişime hazırlanması gerekmektedir. Fenerbahçe Spor Kulübü de bu değişime hazırlanmakta ve daha bugünden birçok uygulaması ile bu yönde adımlar atmaktadır'' diye konuştu.
''GÖKHAN ÜNAL TRANSFERİ SEZON BAŞINDAKİ YENİDEN YAPILANMANIN BİR PARÇASIDIR''
Değişen futbolda Fenerbahçe'de transferlerin artık sportif direktör Aykut Kocaman denetiminde, teknik heyetin ihtiyaçlarını gösteren raporları ile şekillendiğini vurgulayan Yıldırım, kendisinin ve yönetim kurulunun bu sürece katkısının, yapılacak transferlere kaynak yaratmakla sınırlı olduğunu bildirdi.
Bu çerçevede yaz dönemine yönelik, Aykut Kocaman'ın liderliğinde Latin Amerika ve Afrika kıtasında bazı çalışmalar yapıldığı ve bunların devam ettiğini anlatan Yıldırım, ''Uzun vadeli bu çalışmalar, bugünden yarına değil ama yakın gelecekte olumlu sonuçlarını göreceğimiz önemli girişimlerdir. Kadromuzda sezon başında yaptığımız revizyon, devre arasında bir arayışa ihtiyaç bırakmamaktadır. Nitekim Gökhan Ünal'ın transferi de sezon başındaki yeniden yapılanmanın bir parçası olup, günlük alınmış bir kararla ara transfere özgü değildir'' şeklinde konuştu.
Fenerbahçe Kulübü'nün futbolcu transferi konusunda gelecekteki girişimlerinin de yine aynı uzun vadeli planlar ve yapılanmalar çerçevesinde gerçekleşeceğini kaydeden Yıldırım, ''Dolayısıyla daha geniş kapsamlı çalışmalar ara transferler dönemlerinde değil yaz dönemlerinde sonuçlandırılacaktır. Yönetim anlayışımız, kulübümüzün geleceğini sağlam temeller üzerine inşa etme ve sürdürülebilir büyüme yönündedir'' dedi.
Raten
01.Şubat.2010, 18:24
Son noktayı koymuş gibi Aziz başkan.
SAİT71
02.Şubat.2010, 10:59
Aslında Gökhan Ünal eksik olan forvet mevkimize alınabilecek en makul isimdi.. Birde Stoper alabilseydik daha güzel olurdu. Mesela Deivid'i gönderir yerine yabancı bir stoper alabilirdik. Bilica yedeğe geçerdi.. Ama neyse umarım bu takımla ligi kazanırız. Avrupa Ligi'nde Liverpool maçına kadar gitsek o bile başarıdır.. Liverpool'la oynamakta güzel olacaktır..
Yalnız dün Son Kale programında Reha Muhtar güzel birşey anlattı..
Şuan Türkiyedeki bankalarımıza kriz çok etki etmedi.. Dünyadaki eş bankalar ise krizdeler. Yardımlar ile kurtarılıyorlar.. Bizim tecrübemizi sorguladım diyor, sonra geriye gittim 2001 deki krize.. O zamandan sonra batan bankalara bir yasa çıkmış.. Banka müdürleri, bankayı batırabilecek kararları verdiğinde, batırdığı miktar kadar sorumlu olacakmış.. Bu karar sayesinde bankalarımız bir karar alırken herşeyi düşünüyorlarmış.. Kulüplerede ciddi bir kural getirilirse bu kadar borç batağında olmazlar.. Söyleyeyim dedim..
KaF KeF
03.Şubat.2010, 15:06
Onur'u Mersin'e kiraya vermişiz 1,5 yıllığına..
http://www.tff.org.tr/Default.aspx?pageId=30&kisiID=894942
Varonil
03.Şubat.2010, 19:53
İyi olmuş kiralandığı,Onur yetenekli bir futbolcu.Bu 1.5 sene içerisinde yeteneğinin yanı sıra çok çalışarak kendini geliştirmeli.İleride Fenerbahçe forması altında Türk futboluna çok şeyler katacaktır.
sananes
04.Şubat.2010, 14:45
amauri ile anlaştığımız söyleniyo sezon sonu için menajeri açıklamış
amauri ile anlaştığımız söyleniyo sezon sonu için menajeri açıklamış
Transfer sezonu kapanmadı mı?
Kapandı :)
Stejan67
04.Şubat.2010, 20:05
Sezon Sonu İçin Denmiş Zaten :) Gelirse Süper Bir Transfer Yapmış Oluruz.Büyük İhtimallede Güiza Gider :)
TR.CaPTaiN
04.Şubat.2010, 20:32
1907haber'in doğru haberini yakalayan cennetlik. Hele ki takvim gazetesiyle de desteklendiyse kesin yalandır. Sezon sonu için ne kulüp kendini bir anlaşmaya bağlar ne de oyuncu. Atıyorum; oyuncu müthiş bir performans sergiledi ve Real Madrid'in listesine girdi. Oyuncu sezon sonu ne diyecek ? Benim Fenerbahçe'ye sözüm vardı, Fenerbahçe'ye gideceğim diyecek değil herhalde. Aksi de olabilir; oyuncu çok ciddi bir sakatlık geçirebilir ve Fenerbahçe buna rağmen 15-20 m €'yu belki de 1 sene oynayamayacak oyuncuya bağlar mı ? Bağlamaz.
Stejan67
04.Şubat.2010, 20:34
Anlaşmayı da ona göre yapmışlardır.En Kaale Alınacak Haber DHA
goosfraba
15.Nisan.2010, 20:31
Poulsen´in Fenerbahçe´ye transferi için kendisiyle en az 100 kez görüşme yaptığını belirten Daum‚ Danimarka medyasına yaptığı açıklamada‚ Poulsen´in peşini bırakmadıklarını söyledi. Geçtiğimiz sezon Poulsen´in Fenerbahçe´ye gelmesi için Juventus´un 10 milyon Euroluk teklifini de kabul ettiklerini belirten Daum‚ Poulsen´in eşini ve çocuğunu İstanbul´a götürmemek için teklifi kabul etmediğini öne sürdü.
Daum‚ Poulsen´i Fenerbahçe´ye transfer edebilmek için elinden gelen her imkanı denediğini ve büyük uğraşı verdiğini belirterek "Elime geçen ilk fırsatta Poulsen´i Fenerbahçe´nin renklerine bağlayabilmek için tekrar gayret göstereceğim. Onun peşini bırakmadım. Onun Fenerbahçe´de oynamasını çok istiyorum. Onu transferd edebilmek için en az 100 kez telefon görüşmesi yaptım. Uzun süre peşinde koştum davette bulundum. Neredeyse kendi maçlarımızı bile ihmal ediyordum. Onu transfere razı etmek için çok uğraştım. Ama o eşi ve çocuklarını İstanbul´a getirmek istemediği için teklifleri kabul etmedi.
Hatta‚ en azından bir kez uğraması ve görmesini istedim. Ama o da işe yaramadı. Ben onunla bir defa Fenerbahçe için karşılaştım. O da Schalke´de oynadığı zaman. O görüşme kısa sürdü ama birbirimizi tanıyoruz. Özel olarak biraraya gelmesek te en az 100 kez telefon konuşması yaptık. Geçen yaz Juventus Fenerbahçe´nin 10 milyon Euroluk teklifini kabul etmişti. Ama o İtalya´da kalmayı tercih etti ve ilk 11´de yer almak için mücadele etti. Poulsen yedek kulübesinde kalacak bir oyuncu değil. Onun için yeni bir fırsat daha çıkarsa teklifimi yinelerim. Fenerbahçe´de yabancı oyuncu sayısında kısıtlama var. Poulsen´in oynayacağı yerde Brezilyalı Christian Baroni oynuyor. Onunla kontratımız devam ediyor. Ama fırsat olursa ben Poulsen´i getirmek isterim. Çünkü o benim gözümde takımda lider rolü oynayan bir oyuncu. Onun en iyi özellikleri‚ takımda her zaman lider ve kazanan olması. Onun karakterini çok beğeniyorum. Onunla her maçı kazanırız‚ kazanamayacağımız maç olmaz" dedi.
Kaynak: DHA
TR.CaPTaiN
15.Nisan.2010, 20:38
Bu transfer döneminde üst düzey bir kanat oyuncusu, Güiza giderse kaliteli yabancı bir forvet ve kaliteli bir defansif ortasaha almalıyız. Ek olarak; Emre'ye ve Gökhan Gönül'e kaliteli yerli alternatifler almalıyız.
KaPaLı
16.Nisan.2010, 12:08
Poulsen değilde Diarra tam Emre'nin partneri olacak adam. Seçici değilim Diarra olsun yeter.
nerazzuri
18.Nisan.2010, 04:41
Diarra'yı geçtim. Juventus'ta Sissoko var,o gelsin daha kimse gelmesin.
goosfraba
18.Nisan.2010, 04:42
gerçekçi olalım :D
nerazzuri
18.Nisan.2010, 05:00
gerçekçi olalım :D
Bu uyarı gerekliydi evet. Sağol Umut.:D
Cengo
19.Nisan.2010, 00:51
Mahamadou Diarra sezon sonu satılır.
ozaniel
19.Nisan.2010, 19:51
Diarra satılırsa Fener'den daha büyük bir takımın alması daha olası. Ben Diarra'nın Türkiye'ye geleceğini sanmıyorum.
Kenya'lı Mariga gelsin dalga geçmiyorum.Hız desen var,fizik desen var fiyatı da ucuz:D
Universal
19.Nisan.2010, 20:10
Diarra satılırsa Fener'den daha büyük bir takımın alması daha olası. Ben Diarra'nın Türkiye'ye geleceğini sanmıyorum.
Şampiyonlar Ligine gidildiği taktirde her oyuncu gelebilir.
İşte en önemli nokta bu :)
titates1
19.Nisan.2010, 20:21
Diarra bence alınabilir öyle çok zor transfer gibi gözükmüyor.
Mariga'yı İnter aldı nasıl fiyatı uygun ve gelebilir ?
ozaniel
19.Nisan.2010, 20:34
İyi de diğer talipleri de Şampiyonlar ligine gidecek, Diarra çok kaliteli bir oyuncu. Biz geçen sene Van der Vaart'a senelik 5 M€ garanti para önermiştik ama Türkiye'ye gelmek istemediği için gelmemişti.
KanaKe
20.Nisan.2010, 00:23
İyi de diğer talipleri de Şampiyonlar ligine gidecek, Diarra çok kaliteli bir oyuncu. Biz geçen sene Van der Vaart'a senelik 5 M€ garanti para önermiştik ama Türkiye'ye gelmek istemediği için gelmemişti.
Diarra o kadar abartilacak bir oyuncu degil fizik gücünün disinda pek bir artisi yok tekniksel yönden bizim Selcuk Diarra'dan daha iyidir.
Cengo
20.Nisan.2010, 00:32
Vaart Diarra'dan çok daha önemli ve teknik bir oyuncu ama inanılmaz istikrarsız. Diarra fizik gücü ile oynayan, daha düz bir oyuncu.
Beşiktaş'ın sık yaptığı oyuncu transferleri, Del Bosque meselesi ciddi bir borsa kaybı yaşattı, bu işin gerçeği.Mustafa Denizli kadro istikrarı yakaladıktan sonra biraz toparladı ama Fenerbahçe ve Galatasaray'ın isim transferlerinin gerisinde kaldı Beşiktaş.Dolayısı ile oyuncu takımı tanımak istemiş olabilir, Real Madrid'den ayrılmak yürek ister, akıllı bir futbolcu ayrılmak istemez zaten. Vaart hala borsası olan bir oyuncu, hedefleri varsa Premier League'e de gitmek isteyebilir. Ayrıca pek 5M€ yıllık önerildiğini de sanmıyorum, öyle bir şey olsa herkes parayı tercih eder zaten ama bu Bjk'ın iç dengelerini de bozabilir.Vaart verimsiz olursa o paranın hesabını sormaya başlar basın, bunun altından kalkma riskini alabilecek bir yönetim görmüyorum ben, günü kurtarmak zorundalar.
Alex'in olduğu bir kadroda DM daha pasör olmalı, Diarra çok düzdür de Selçuk'ten da kötü değildir yapmayın :)
goosfraba
21.Nisan.2010, 18:28
Sercan Yıldırım Fenerbahçe´de
F.Bahçe 2012 yılına kadar Bursaspor ile sözleşmesi bulunan Sercan Yıldırım´ın transferinde mutlu sona ulaştı. Yeşil-beyazlı kulüp ile bonservis ücreti olarak 9 milyon euroya el sıkışan sarı-lacivertliler‚ sezon sonundan itibaren geçerli olmak üzere golcü oyuncuyla da 5 yıllık sözleşme imzalayacak. Sercan´a Mehmet Topuz´un aldığı yıllık ücret verilecek
Sezon sonunda 3 yabancı yıldızı kadrosuna katmak için yurt dışında çalışmalarını sürdüren sarı-lacivertliler‚ yerli futbolcu transferinde Bursasporlu Sercan Yıldırım´ın işini bitirdi. Avrupa´da birçok ünlü oyuncu ile temasları basına yansıyan F.Bahçe‚ geçen sezon kadrosuna katmak için girişimlerde bulunduğu ancak transferini gerçekleştiremediği Bursasporlu Sercan konusunda tüm pürüzleri gidererek transfer sezonu açılmadan ilk önemli transferini gerçekleştirdi. Türkiye´den Beşiktaş ve Galatasaray´ın yanı sıra Avrupa´da bir çok kulüple adı anılan 1990 doğumlu olan golcü oyuncunun transferi için sarı-lacivertlilerin Bursaspor ile bonservis konusunda anlaşmaya vardığı belirtildi. F.Bahçe´nin 31 Mayıs 2012 yılına kadar yeşil-beyazlı kulüp ile sözleşmesi bulunan golcü oyuncunun transferi için bonservis ücreti olarak 9 milyon euro ödeyeceği kaydedildi. Bir haftadır başkan Aziz Yıldırım´a yakın çevrelerinin Sercan Yıldırım ile birlikte olduğu ve kulübünden sonra golcü oyuncu ile de anlaşmaya varıldığı ifade edildi. F.Bahçe´nin 20 yaşındaki golcü ile sezon sonundan itibaren geçerli olmak üzere 5 yıllık sözleşme imzalayacağı ve bu transfer karşılığında Sercan´a‚ Mehmet Topuz´un aldığı yıllık 4.5 milyon TL verileceği öğrenildi. F.Bahçe ile Bursaspor kulüplerinin Sercan Yıldırım´ın transferini lig bitiminden sonra kamuoyuna duyuracağı iddia edildi.
yenişafak-Ahmet Bıyıklı
BeeTLeJuiCe
21.Nisan.2010, 18:32
Forvetten önce kenar adamına ihtiyacımız var. Bursaspor'dan Volkan Şen ve/veya Ozan İpek daha yerinde transferler olur bizler için. Tabi bu sene Avrupa Kupalarına katılacak bir Bursaspor bu 3 oyuncusunu satarmı bilinmez. Şahsen resmi açıklama olmadan hiç bi transfer inanmıyorum.
TR.CaPTaiN
21.Nisan.2010, 18:53
Şu oyun yapısında Sercan'ın Fenerbahçe'de ilk 11'de oynayabileceğini sanmıyorum. Yedek kulübesi için de yönetim 9 m €yu gözden çıkarmaz. Sercan'ın 9 m € edecek bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Transfer döneminde muhtemelen ilgileniriz ama parada anlaşılamaz. Yerli forvet olarak Mevlüt bizim için çok önemli bir transfer olurdu ama maalesef o şans kaçtı.
Mahmut Özgener 6+2 uygulamasında değişikliğe gidilebileceğini açıklamıştı. Bu yaz transfer döneminde bu uygulama değiştiğinde yerliler olmazsa olmaz statüsünden çıkabilir.
ForsakeN
21.Nisan.2010, 18:58
Sercan geniş alanda iş yapabilen bir oyuncu.Fenerbahçede Guiza ile yakın oyun stilleri var. TAkıma uzun boylu dar alanda da iş yapabilecek forvet alınmalı. Kezman-Guiza dan sonra heralde aynı hataya düşmez yönetim.
anilton
21.Nisan.2010, 19:03
Sercan'ın peşinden bu kadar koşacağına,F.Bahçe Mustafa Pektemek'i alsa çok daha iyi olur bence.Hemde çok daha ucuz bir bedele biter transfer...
Mustafa,Sercan'dan daha komple bir forvet.Sercan'ın Mustafa'dan iyi olan tek yönü süratı.Fiziği,tekniği,son vuruşları,hava hakimiyeti,soğukkanlılığı ve devamlılığıyla Mustafa büyük takımlarda iş yapar...
BeeTLeJuiCe
21.Nisan.2010, 19:06
M.Pektemek ile G.Saray anlaşmıştı sanırım. En azından öyle bir söylenti vardı bi ara.
nerazzuri
21.Nisan.2010, 19:56
Sercan'ı forvet olarak kullanacağını zannetmiyorum ben Daum'un. Eğer ki transfer olursa tabii, o varsayım ile konuşuyorum.
İnside Forward olarak kullanır sol açıkta. Süratinden yararlanır. Tuncay gibi bitiriciliği pek iyi olmayan bir oyuncu Sercan çünkü.
KaPaLı
21.Nisan.2010, 23:58
Volkan - Ozan 2lisi gelsin daha iyi.
di canio
22.Nisan.2010, 00:01
Volkan - Ozan 2lisi gelsin daha iyi.
Ben Volkan'ı değil de özellikle Ozan'ın gelmesini çok istiyorum.
KanaKe
22.Nisan.2010, 00:05
9 milyon euroya avrupadan en kral forveti getirirsin... mehmet topuz olayinda hata yaptilar sercanda da ayni hatayi yapmasinlar..
Lim10
22.Nisan.2010, 03:52
Umarım Sercan haberi doğru değildir.Bu sistemimizde Güiza'dan bile daha kötü bi performans sergiler.Önceki msjlarda Amauri haberi yazıyor.O bize ilaç olur işte.
A.FaruK
22.Nisan.2010, 09:53
Bence bu sene önemli olan bi noktada gökhan gönüle bi alternatif oyuncu alınması.Onun yokluğunda oranın oyuncusu diyebileceğimiz bi adam yok bence.Bide artık bu Güiza gitsin yaa iyi adam olabilir gol kralıda olmuş olabilir ama fenerin topçusu olmadığını düşünüyorum.
Fearless Coward
22.Nisan.2010, 15:15
Bence Sercan çok gereksiz olur Sercan Bursa'da bile gol atmıyor,attırıyor...Sercan'ı alacağına daha kaliteli bir forvet al..Atıyorum Mevlüt,Gignac çok faydalı olur Fener'in sisteminde..Arkadaşın dediği gibi Fenerbahçe'ye 1 sağ bek lazım A.Dereli gibi.. :)
tarikko
22.Nisan.2010, 15:18
Sercan'i istemem ben sahsen.O kadar degerde bir futbolcu oldugunu dusunmuyorum..Birde bizim 2 tane kanat oyuncusuna ihtiyacimiz var..Forvete'de Guiza gonderilip Avrupa'dan iyi bir isim alinabilir..
GodfatheR
22.Nisan.2010, 15:51
Cristian gönderilip yerine daha iyi bir ön libero alınmalı kesinlikle. Hala Selçuk oynuyor ve kabul edelim ki Cristian'dan çok daha iyi performans sergiliyor. Forvete de Gignac ne güzel olurdu be :p :D
Lim10
23.Nisan.2010, 09:39
Cristian ve Bilica umarım sezon sonu gönderilir.Genelde aynı isimler söyleniyor taraftarlar arasında, transfer olunması istenilen futbolculardan ama ben daha çok ülke olarak bakıyorum İtalyadan, Almanyadan yada Fransa'dan alınmalı.Fizik ve karakter itirabiyle bence bu bölgede istikrarlı bi şekilde oynayabilecek ve sağlam oyuncular mevcut.Bilhassa Fransa Liginde Essienvari Afrikalı sağlam ön liberolar var.Stoperde Lugano ile anlaşabilecek daha dengeli biri olmalı, benim aklıma milli takımdan arkadaşı Godin geliyor.Yada stoper İtalyan olsun, çamurdan olsun:)
Universal
23.Nisan.2010, 12:18
Krasiç haberleri gün geçtikçe artmaya başladı. Aylardır eğer bu haber yazılıyor ve manşetlerden duyuruluyorsa gerçeklik payı olabilir. Umarım bu transfer gerçekleşir. :)
di canio
23.Nisan.2010, 14:43
Krasiç haberleri gün geçtikçe artmaya başladı. Aylardır eğer bu haber yazılıyor ve manşetlerden duyuruluyorsa gerçeklik payı olabilir. Umarım bu transfer gerçekleşir. :)
Transferin gerçekleşmesi için önce resmi sitenin yalanlaması gerek :) Resmi site yalanladıktan sonra geleceğini anlarız.
goosfraba
23.Nisan.2010, 14:48
adrian mutu haberleri de var ama basında değil.
Universal
23.Nisan.2010, 14:57
Mutu Fenerbahçe'de söylentileri var umarım gerçekleşmez.
KanaKe
23.Nisan.2010, 15:31
Aykut Kocaman'da Mutu'nun 2 macini izlemisti galiba sezon ortasinda.. Romanya milli macini izlemeye gitti diye haberler vardi.. Gelirse cok yararli olur, cok yönlü bir hücum oyuncusu..
Futbol iyi, karakter kötü.
goosfraba
23.Nisan.2010, 17:59
antu'da, antu'nun kurucusu ve admininden aynen alıntı yapıyorum.
Neyse kişisel yorumlara yorum yapmayacağım.
Yönetimle aram kötüdür‚ hatta hala özür beklerim yapılan haksızlığa onu da geçtim.
Ama bu transfer bence Aziz Yıldırım yönetimi süresince yaptığı en iyi yabancı transferlerden biridir (Van Hoijdonk‚ Anelka‚ Alex‚ Lugano).
Mutu uyumlu bir futbolcudur. Zamanında kokain olayı oldu‚ o geçti‚ artık yok. Tecrübeli oyuncu‚ bir hatayı kaç kere yapar? Bir musibet bin nasihattan iyidir derler. Hasan Şaş dopingten o kadar ay yedi‚ şimdi bilir kişi. Bu konulara takılmayın‚ sonuçta Milan Baros´un da kokain partilerinde fotolarını gördünüz.
Fenerbahçe´nin neye ihtiyacı var tek forvette? Topu saklayabilen‚ topu taşıyabilen‚ son vuruşu yapabilen bir adama. Bunların toplamıdır Mutu.
Dediğim gibi‚ zaman herşeyi gösterecek. Aldığım bilgi bugün 12 sularında işin resmiyetinin tamamlandığı ve haber için beklendiği. Geri dönüşü yoktur‚ olmasın da zaten.
Mutu bizi mutlu eder.
C h A o S
23.Nisan.2010, 18:04
Mutu bilmem kaç ay men cezası almamış mıydı?
GodfatheR
23.Nisan.2010, 18:07
Bu adam 9 ay ceza aldı, 2 ayı geçti 7 ay daha var nasıl yararlı olacak bize.
nerazzuri
23.Nisan.2010, 19:55
Mayıs,Haziran,Temmuz,Ağustos,Eylül,Ekim,Kasım. Aralık başında cezası bitiyor. Yarım sezonu gözden çıkarmamız gerekiyor bir kere.
Ne olur bilemem. Semih ve Gökhan Ünal bizi Aralığa kadar idare edebilirmi onuda bilmiyorum ki Semih'in takımda kalıp kalmayacağı belli değil.
Universal
23.Nisan.2010, 20:12
Mutu, 8. yabancımız olur; ama mutlaka bu cezaya Fenerbahçe yönetimi itiraz edecektir. Ben cezanın bir kaç ay daha azalacağını düşünüyorum. Elimizde patlayabilecek bir bomba aldık. Ben bu transfere karşıyım.
Ben Fenerbahçe'de çok fazla yabancı ile yolların ayrılacağını hatta Ali Bilgin ve Semih'in takımdan gideceğini düşünüyorum. Krasiç'inde takıma dahil olacağını düşünüyorum.
Aykut Kocaman iyi ki geldi. İlk kez transferleri sezonun ilk antremanını yapmadan bitireceğiz. İlk kez tam olarak hazır bir şekilde sezonu açacağız.
Son söz olarak; Uğur'u kaybedeceğimiz bir transfer oldu.
İnşallah doğru değildir Mutu haberleri...
di canio
23.Nisan.2010, 21:49
İnşallah doğru değildir Mutu haberleri...
İnşallah değildir. Ama olursa da inşallah geçmişteki hatalarından ders almış bir şekilde gelir ve burada da tekrarlamaz.
TR.CaPTaiN
24.Nisan.2010, 00:04
Mutu'nun cezasının İtalya sınırlarında olduğu söyleniyor. Mutu'nun futboluna asla lafım yok. Kaliteli bir oyuncudur fakat bilindiği gibi özel hayatında birçok çalkantı yaşadı. Dış basında bu transfer için 5 m € gözden çıkardığımız yazılıyor. Mutu kumardır ama oynanmaya değer bir kumar gibi gözüküyor.
Sheriff
24.Nisan.2010, 00:13
Mutu'nun Güiza'dan daha yararlı olacağı kesin ama patlamaya hazır bir bombadır tabi. Umarım doğru değildir. Daha düzgün isimler bekliyoruz yönetimden..
di canio
24.Nisan.2010, 00:18
Keşke daha düzgün oyuncularla ilgilense yönetim. Ancak bu transfere yönelik iyimser umutlarım da yok değil. Pierre gelirken de sorunlu bir oyuncu transfer ediliyor diye karşı çıkanlar olmuştu. Ancak Fenerbahçe günlerinde herhangi bir sorun görmedik ve Pierre Fenerbahçe'nin efsaneleri arasına girdi çoğu gönülde. Eğer Mutu transferi gerçekleşirse umarım Mutu da Pierre etkisi yaratır.
Since-1907
24.Nisan.2010, 10:57
Mutu'nun futbolculuğuna lafım yok gelip futbolunu oynarsa çok katkı yapar takıma.Tabi bu transfer kumardır çok büyük katkıda sağlayabilir , başına belada olabilir.Ama denemeye değer bence.
Ayrıca Mutu'nun son kullandığı madde doping maddesi değilmiş.Zayıflamaya yarayan iştah azaltıcı bir ilaç olduğu söyleniyor.Ancak bu ilaç kalbe zarar verebileceği için Avrupa'da yasaklanmış.Bu yüzden Mutu ceza almış İtalya Federasyonu tarafından.
Mutu'nun cezası İtalya Federasyonu tarafından verilmiş yani İtalya'da bir takımda olduğu sürece ceza geçerli olacak fakat başka bir takıma ( İtalya Ligi dışında ) transfer olursa cezası geçersiz olacak.Benim bildiğim ama yanlışta olabilir.
KanaKe
24.Nisan.2010, 12:12
Mutu'nun futbolculuğuna lafım yok gelip futbolunu oynarsa çok katkı yapar takıma.Tabi bu transfer kumardır çok büyük katkıda sağlayabilir , başına belada olabilir.Ama denemeye değer bence.
Ayrıca Mutu'nun son kullandığı madde doping maddesi değilmiş.Zayıflamaya yarayan iştah azaltıcı bir ilaç olduğu söyleniyor.Ancak bu ilaç kalbe zarar verebileceği için Avrupa'da yasaklanmış.Bu yüzden Mutu ceza almış İtalya Federasyonu tarafından.
Mutu'nun cezası İtalya Federasyonu tarafından verilmiş yani İtalya'da bir takımda olduğu sürece ceza geçerli olacak fakat başka bir takıma ( İtalya Ligi dışında ) transfer olursa cezası geçersiz olacak.Benim bildiğim ama yanlışta olabilir.
dogru.. ceza italya federasyonu tarafindan verildi..
goosfraba
24.Nisan.2010, 12:25
aynen yukarıda mert'in yazdığı gibi bir durum var. bence bu transfer gerçekleşti. çünkü antu'da bunları kesin bir dille yazan kişi admin ve 37 yaşında. neden yalan söyleyip taraftarı karşısına alsın?
doğruluk payı olduğuna inanıyorum en azından.
eng1n
24.Nisan.2010, 12:44
Mutu alınırsa bir yandan çok iyi furbolcu diğer yandan Jo gibi olabilir.Büyük kumar oynar yönetim alırsa mutuyu.Bugün fanatikdede çıkmış haber
nerazzuri
24.Nisan.2010, 14:08
Jo gibi felan olmaz, kıyasladığımız futbolculara dikkat edelim lütfen :)
Adrian Mutu diyoruz, bir zamanlar Parma'da,Chelsea'da,Juve,Fio'da döktürmüş bir forvet, burada Mutu'yu izleyenlerin yarısı mutlaka parmağını ıssırmıştır. :)))
Muhteşem bir transfer.
Hatta ben inanıyorum ki bu 17m€'luk cezasıda ödenecek ve vicdan meselesi haline getirilecek. Çok çok üst düzey performans alabiliriz Mutu'dan,bakarsınız efsane bile olur.
tarikko
24.Nisan.2010, 21:43
Cok iyi olur.Mutu herzaman istedigim bir isimdi ve Turkiye'de dokturur bence..Umarim aliriz..
SAİT71
24.Nisan.2010, 22:10
Bence Mutuyu almamalıyız umarım yalan bir haberdir..
barahir
24.Nisan.2010, 22:29
Cezası falan hikaye.. alabiliyolarsa alsınlar..
E.Cartman
24.Nisan.2010, 23:05
Mutu gelirse bir GS'li olarak çok sevinirim ama umarım Fenere zarar gelmez bu transferden...
anil luque
24.Nisan.2010, 23:11
Beşiktaş'ın Quaresma trasnferiyle paralel aslında.. Yani ikisi de gerçekleşirse ve dikiş tutturursa efsane olurlar ama gerçekleşir ve kendi bildiklerini okurlarsa fiyasko olurlar ..
A.FaruK
24.Nisan.2010, 23:30
Cezası 3 ay sonra bitiyor
Fenerbahçe ile yapılan görüşmelerden olumlu sonuç alındığı ve Sarı-Lacivertliler’in Fiorentina’ya bonservis parası olarak 5 milyon 800 bin, Mutu’ya ise senelik 3.5 milyon Euro ödemeyi kabul ettiği öğrenildi. Cezası açıklanmadan önce 6 ay sahalardan uzak kalan Rumen yıldız, 3 ay sonra sahalara dönüyor. Fiorentinalı taraftarlar ise onun kulüpten ayrılmasına sıcak bakmıyor, kalması yönünde yönetime yoğun baskı yapıyor.
Fanatikte böyle yazıyo.
Benim kendi düşüncem eğer tak forvet oynayacaksa fener ki yıllardır aynı sistemle oynuyo çok verimli bi transfer olacağına inanıyorum bence çok kaliteli bi topçu dribling özelliği olan ve iyi şut atan bi forvet alınabiliyosa bence alınsın.Ama kokain olayları ve mafya olayları çok oldu zamanında orası tam bi muamma.
di canio
24.Nisan.2010, 23:35
Ülkemizdeki karaborsa gibi olan oyuncu piyasasını bir kez daha görüyoruz. Eğer doğru ise; Mutu için 6 milyon Euro bonservis deniyor. İsmail Köybaşı daha pahalı :)
A.FaruK
24.Nisan.2010, 23:48
Ülkemizdeki karaborsa gibi olan oyuncu piyasasını bir kez daha görüyoruz. Eğer doğru ise; Mutu için 6 milyon Euro bonservis deniyor. İsmail Köybaşı daha pahalı :)
Gerçektende düşündürücü bi durum :)
HooijDonk07
24.Nisan.2010, 23:50
İspanya Brezilya Arjantin gibi bir ülke değiliz zor topçu yetiştiriyoruz.Bununda bedeli var.
di canio
25.Nisan.2010, 00:17
İspanya Brezilya Arjantin gibi bir ülke değiliz zor topçu yetiştiriyoruz.Bununda bedeli var.
Ne kadar zor yetiştirirsen yetiştir; birisi İsmail Köybaşı, diğeri Mutu.
Düzenleme: Mehmet Topuz'dan bahsetmek bile istemiyorum :)
KanaKe
25.Nisan.2010, 01:06
aslinda anadolu kulüplerinden futbolcu almayacaksin alt yapidan cikaracaksin.. ama nerde :D bu zamana kadar alt yapidan a takima cikan bütün futbolcular takimdan gönderildi volkan babacan haric :)
goosfraba
25.Nisan.2010, 17:23
Alt komşum Necati´nin bir akrabası.Bilenler bilir Necati izmir/narlıdere´lidir.Dün akşam denk geldik‚necati seneye Fenerbahçe´de dedi.Nasıl dedim‚Necati annesiyle görüşmüş telefonda ve Fenerbahçe ile anlaştığını söylemiş.İyimi kötümü bilemem ama hayırlı olsun.
Bilginiz olsun‚Necati çok koyu bir Fenerbahçe taraftarı ...
eğer doğruysa semih gidiyor.
barahir
25.Nisan.2010, 17:26
Arkadaş herkes de Koyu Fb taraftarı çıkıyo sonunda iyi mi:)
vuque
25.Nisan.2010, 17:26
Arkadaş herkes de Koyu Fb taraftarı çıkıyo sonunda iyi mi:)
Birgün Herkes Fenerbahçe'li Olacak Diye Boşuna Demiyoruz :p
goosfraba
25.Nisan.2010, 17:44
Roemen Pro Sport gazetesi veya sitesinden:
Fenerbahce‚ Fiorentina ile Mutunun bonservisi icin anlasti.
Fenerbahce Mutu icin 5‚8 milyon euro teklif etti ve Fiorentina bu teklifi kabul etti‚ Mutuya ise seneligine 3‚5 milyon euro teklif etti.
Fakat Mutu Turkiye liginde oynamak istemiyor.
mutu haberlerine devam
yaman76hakanFB
25.Nisan.2010, 17:46
Kim gider, kim kalır bilemem... Ama aylar önce yazdım, şimdi de yazıyorum: Gökhan Gönül, Lugano ve Emre Belezoğlu dışında herkesin ama herkesin alternatifi araştırılmalı; illa değişsin demiyorum ama daha iyileri bulunursa mutlaka transfer edilmeli... Elbette kadro baştan sona değişmez, onu demek istemiyorum ama alternatifler bu üç isim dışında herkes için araştırılmalı... Kaleci Volkan'ı rekabete davet edecek bir yedek mesela... Kimse şu güllük gülistanlık havaya aldanmasın... Bu sezon şampiyonluk gelse bile bu kadroda devrim çapında yenilikler şart...
GodfatheR
25.Nisan.2010, 17:52
Kim gider, kim kalır bilemem... Ama aylar önce yazdım, şimdi de yazıyorum: Gökhan Gönül, Lugano ve Emre Belezoğlu dışında herkesin ama herkesin alternatifi araştırılmalı; illa değişsin demiyorum ama daha iyileri bulunursa mutlaka transfer edilmeli... Elbette kadro baştan sona değişmez, onu demek istemiyorum ama alternatifler bu üç isim dışında herkes için araştırılmalı... Kaleci Volkan'ı rekabete davet edecek bir yedek mesela... Kimse şu güllük gülistanlık havaya aldanmasın... Bu sezon şampiyonluk gelse bile bu kadroda devrim çapında yenilikler şart...
İmzamı atarım abim.
Tamam sezona müthiş başladık, tamam sezon sonuna doğru yine müthiş bi seri yakaldık ve bu sayede lideriz. Ancaaak aradaki o rezalet dönemin faturasını kadrodaki oyunculardan bazılar ödemeli. Hatta şampiyon olsak dahi teknik kadronun değişmesinden yanayım.
KanaKe
25.Nisan.2010, 20:16
mutu haberlerine devam
bu haberi okuyunca bütün ümitlerimi yitirdim :D carlos'a 4,5 veriyorlardi mutu'ya 5 versinler getirsinler su adami yeterki.
FoRZa SKiNCLuB_I9o3
26.Nisan.2010, 17:38
Necati'de mi Fenerbahçe'li ? :D
TR.CaPTaiN
26.Nisan.2010, 19:32
Son günlerde adı Fenerbahçe ile anılan Adrian Mutu'nun menajeri, sarı-laciverli kulüpten teklif almadıklarını açıkladı.
Son günlerde sık sık Ajax ve Fenerbahçe'nin peşinde olduğu iddia edilen Fiorentina'nın Rumen yıldızı Adrian Mutu'nun menajeri Giovanni Becali, sarı-lacivertli kulüpten teklif almadıklarını söyledi.
imscouting.com'a konuşan Becali, "Fenerbahçe'nin Mutu için hiçbir girişimde bulunmadığını söyleyebilirim. Türk medyası her gün Fenerbahçe'nin farklı bir futbolcuyla anlaştığını yazıyor" dedi.
Yasadışı madde kullandığı gerekçesiyle ekim ayından beri cezalı olan Mutu'nun değerinin düşeceğini de söyleyen Becali, "Fiorentina, Mutu için ne kadar ister bilmiyorum ama ocak ayından beri oynamadığı göz önüne alınırsa, düşük bir ücrete takımdan ayrılabileceğini söyeyebilirim" diye konuştu.
2004 yılında kokain kullandığı gerekçesiyle Chelsea'den kovulan Adrian Mutu, daha sonra Fiorentina'ya transfer olmadan önce Juventus forması giymişti
İnternetspor
nerazzuri
26.Nisan.2010, 19:32
Galatasaray'da oynarken taraftarlarla yapılan soru-cevap şeklindeki diyaloglarda, -Fenerbahçe'li değilim,oraya gitmeyi hiç düşünmedim zaten 2010'a kadar sözleşmem var bunun aksi olsaydı burada olmazdım- demişti.
Fakat şimdiki durumu nedir bilemiyorum.
KanaKe
26.Nisan.2010, 21:05
Necati'ye gerek yok..
Sekopej
27.Nisan.2010, 11:26
Güiza muhtemelen gidecek, Dünya Kupası'nda gol atarsa iyi fiyata atamazsa da normal bir fiyata takımdan gönderilir, büyük bir ihtimalle Semih de gönderilecek takımdan. 1 yabancı fotvet alınacak, Gökhan kadroda, 3. forvet olarak da Necati düşünülebilir.
Tabi Daum'un seneye ne düşündüğü de önemli, Hooijdonk takımın en iyisi, herşeyiyken, oynatmamaya başlamıştı son sezonunda, Anelka'nın da gelmesiyle hiç oynayamaz olmuştu zaten. Aynı şeyi Alex için de yapar mı bilemeyiz, Emre'nin yanında oyunu 2 yönlü oynayabilecek bir oyuncu alınırsa belki çift forvete döner ve Alex'e fazla şans vermez. Ya da yine Alex üzerine kurulu bir takım oluşturur. Daum'u bu nedenle çözmek zor.
SAİT71
27.Nisan.2010, 12:57
Ne olacağını bilmiyorum ama Ben olsam Bilica-Güiza-Vederson'u kesin yollardım.. İlk önce bir adam gibi forvete ve sol açığa oyuncu alırdım... Sonra stoper mevkiine Türk alternatif alırdım Bekir'in yedeği olacak... İlk olarak bu şekilde bir yol izlerdim.. Mutu gibi bir oyuncuyuda almazdım kesinlikle.. Necati bence gereksiz.. Onun yerine genç oyuncumuz Furkan var. O çocuk oynatılırsa süper bir oyuncu olabilir gibi geliyor.. Unutmadan sol bekede adam gibi birisini alırdım alternatif olarak
goosfraba
27.Nisan.2010, 12:59
Vederson Galatasaray ile anlaşmış zaten.
TR.CaPTaiN
27.Nisan.2010, 13:20
"Türkiye'ye ilk geldiğim günden itibaren formasını giymek istediğim tek kulüp Fenerbahçe idi. Fenerbahçe'de olmaktan çok mutluyum ve bu benim için gerçekleştirilmiş bir hayal. Bu formanın hakkını vermek için elimden gelenin en iyisini hep yapıyorum ve yapacağım. İlk 11'de de olsam, yedek de olsam bu gerçek benim için fark etmiyor. Ben bu takımın bir parçasıyım. İster sahada ister yedek kulübesinde olsam hep çok mutluyum. Çünkü bu takımın bir parçası olmak isteyen o kadar çok oyuncu var ve ben bu şansı yakalayan ender isimlerden biriyim."
Umut bu sözleri söyleyen bir oyuncu kovulmadığı sürece bu kulüpten ayrılmaz. Kaldı ki bu sezon büyük ihtimalle Şampiyonlar Ligi'ne de gidiyoruz. Vederson'un da şans bulacağı maçlar olacaktır. Her habere inanmamak lazım.
Yerli statüsünde oynayan, yedekliği sorun etmeyen, tecrübeli, görev verdiğinizde sol önde de oynayabilen yedek bir sol bek gelmiyor benim aklıma. Vederson alternatif olarak takımda kalmalı, muhtemelen sözleşme yenilenir.
KanaKe
27.Nisan.2010, 14:50
Vedo'nun sözlesmesi sezon sonunda bitiyor.. aslinda kadroda dursada zarari dokunmaz hem türk statüsünde hemde yedek kaldiginda problem cikarmiyor.
Varonil
27.Nisan.2010, 16:07
Hem sol bekte hem de sol açıkta oynayabilen ve defansif yönü kuvvetli olan Vederson seneye Şampiyonlar Ligi'nde de oynayacağımız düşünülürse yeteri kadar şans bulur diye düşünüyorum.Muhammed abi'ye katılıyorum alternatif olarak kalmalı bence de.
Addolorato
27.Nisan.2010, 17:55
Vederson Galatasaray ile anlaşmış zaten.
Gerçek olmadığını söyle..
tarikko
27.Nisan.2010, 17:57
Gerçek olmadığını söyle..
Gercek degil zaten..
bence mantıklı bir sol bek yedeği lazım kabul edelimki caner sol bek değil
tarikko
27.Nisan.2010, 18:03
Bu sezon gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Kasımpaşa’nın orta saha oyuncusu Yekta Kurtuluş’a Fenerbahçe’nin talip olduğu ortaya çıktı!..
Geçtiğimiz hafta sonu oynanan Kasımpaşa – Fenerbahçe maçında sarı lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım’ın Yekta’yı istediği ancak Kasımpaşa Kulübü Başkanı Hilmi Öksüz’ün bu talebe “Sezon sonu konuşalım” diyerek yanıt verdiği öğrenildi. İki kulübün, başarılı orta saha oyuncusunun transferi konusunda büyük ihtimalle anlaşacağı gelen haberler arasında.
Kulübüyle 31 Mayıs 2011’e kadar anlaşması bulunan Yekta’nın adı geçtiğimiz günlerde Galatasaray’la da anılmıştı.
MARATON.COM.TR ÖZEL
HABER: BURAK ÖZKAYA
eng1n
27.Nisan.2010, 18:40
Yekta'yı almamalıyız o kadar iyi oyuncu değil ilk başta 1-2 maç oynar ondan sonra yedek klübesinden çıkamaz bana göre.
BeeTLeJuiCe
27.Nisan.2010, 18:46
Diyarbakır'dan da Barış ile anlaştığımı söyleniyordu. Bu tip haberlerin çıkması acaba yönetim akıllandı da orta sahaya transfer mi yapacaklar diye sevindiriyor.
Necati son derece gereksiz olur, Furkan'a şans verelim daha iyi.
Ayrıca Necati Fenerlidir. Bişiler yazılmış, bende yazayım dedim :)
Fearless Coward
27.Nisan.2010, 19:27
Yahu Yekta anca Kasımpaşa - Manisa gibi takımlarda iş yapar bence daha mantıklı transferler yapmalılar..Orhan Şam kesinlikle alınmalı bir ara gündemlerindeydi..
yaman76hakanFB
28.Nisan.2010, 11:08
Toni: Fenerbahçe forması giyebilirim
Roma'da kiralık olarak forma giyen Bayern Münih'in yıldız futbolcusu Luca Toni, Türkiye'den teklif aldığını doğruladı.
İtalya'nın Milano kentinde spor giyim markası Lotto'nun yeni kramponunun tanıtımına katılan Toni, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Lotto'nun yeni ürettiği "Bağcıksız Krampon" tanıtımında Türk futbolunu çok iyi tanımadığını ifade eden İtalyan golcü, şunları söyledi:
"Türkiye futbolunu, çok uzun açıklamalar yapabilecek kadar tanımıyorum. Ama Türkiye'de oynayan birkaç arkadaşımdan duyduğum kadarıyla biliyorum ki, Türk futbolunun iyi olduğunu söyleyebilirim. Türkiye'den teklif aldığım doğrudur. Hangi kulüp olduğunu açıklayacak kadar net bir görüşme geçmedi aramızda. Zaten Bayern Münih ile 1 yıl daha kontratım var. Ama Louis van Gaal orada olduğu sürece geri dönmem. Dolayısıyla gelecekte ne olur bilemiyorum. O yüzden Türkiye'den aldığım teklif ile ilgili bir şey söylemek istemiyorum. Ülkemde oynamaya devam edebilirim"
Bayern Münih'te forma giyen Türk futbolcu Hamit'le iyi arkadaş olduklarını ifade eden Luca Toni, "Hamit'e oldukça yakın hissediyorum kendimi. Çünkü başta aynen benim gibiydi. Hoca ile sorun yaşadı, ben de öyleydim. Dolayısıyla bir yakınlık hissediyorum kendisine. O kalmayı tercih etti ama ben bu kadar sabırlı değildim" diye konuştu.
Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın yeni teknik direktörü Guus Hiddink'i de bireysel olarak çok iyi tanımadığını belirten Toni, gördüğü kadarıyla çok iyi bir teknik adam olduğunu ifade etti.
Bir soru üzerine Beşiktaş'ta forma giyen İtalyan futbolcu Matteo Ferrari'yi de yakından tanımadığını vurgulayan yıldız oyuncu, esprili bir şekilde "Ferrari marka arabayla ilgili oyuncu Ferrari'den daha çok şey biliyorum" dedi.
Bu arada bir taraftarın elinde sarı lacivert renkli forma gören Luca Toni, "Fenerbahçe forması mı o?" diye sorarak, taraftarın Fenerbahçe formasını imzaladı. Fenerbahçe formasını görür görmez yakınlık gösteren Toni, belki de önümüzdeki sezonlarda bu formayı sırtına geçirebileceğini söyledi.
Kaynak: http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/14553632.asp
goosfraba
28.Nisan.2010, 11:14
transferde uzun vadeli düşünülmeli fakat toni hooijdonk etkisi yaratabilir.
KanaKe
28.Nisan.2010, 11:15
Hürriyet yine sallamis adam hangi takimdan teklif aldigini bile söylememis üstüne üstün birde ülkemde futbola devam edebilirim demis.. Türkiye'ye yada Fener'e giderim diye birsey dememis... Toni gibi bir adam alinacaksa ona göre sistem kurulmali tamamen kanatlara yönelik bir sistem olmali cünkü Toni'nin hava toplari disinda bir özelligi yok cok hantal bir futbolcu son vuruslarida eskisi kadar iyi degil.
TR.CaPTaiN
28.Nisan.2010, 13:42
http://www.sporxtv.com/futbol/italya/luca-toninin-fenerbahce-itirafiSXTVQ15749SXQ
Gerçekten formayı görünce birşeyler söyleyip formayla poz veriyor ama inşallah Toni'ye biz talip olmamışızdır.
SAİT71
28.Nisan.2010, 13:52
Bu tip transferleri bırakmalıyız bence :) Güzel bir oyuncu ama artık uzun vadede işe yarayacağını sanmıyorum..
Bazı sitelerde Madjid Bougherra'ya teklif yaptığımız yazılmış.
KanaKe
28.Nisan.2010, 22:58
o kim ismini ilk defa duyuyorum
KaPaLı
28.Nisan.2010, 23:02
Rangers'ta oynuyo sanırım. Defans olması lazım.
Hızlı müdahelesi yerinde bir defans. Ben isterim Bilica yerine. Ama alacaksak Godin olsun daha iyi. Hem Lugano'nun ne yapmak istediğinide çok iyi bilen birisi.
barahir
29.Nisan.2010, 00:11
Godin'in sözleşmesi bu sezon sonu bitiyo zaten.. Alınırsa bizim defansı zor geçerler gibime geliyor.. Umarım böyle bi akıllılık yaparlar.. Hem godin daha genç..
goosfraba
30.Nisan.2010, 14:35
mauro boselli ile ilgileniyormuşuz. estudiantes başkanı doğrulamış. bizden başka bir de roma ve man utd ilgileniyormuş.
http://www.diariohoy.net/accion-verNota-id-81955-titulo-Boselli_empez_a_hablar_ingls...
A.FaruK
30.Nisan.2010, 16:48
mauro boselli ile ilgileniyormuşuz. estudiantes başkanı doğrulamış. bizden başka bir de roma ve man utd ilgileniyormuş.
http://www.diariohoy.net/accion-verNota-id-81955-titulo-Boselli_empez_a_hablar_ingls...
Çok açıklayıcı bi kaynak olmuş gerçekten :)
GeNç KaRTaL
30.Nisan.2010, 18:09
FM'de baktım vasat bir oyuncu izlenimi verdi özellikleri.Gerçekte nasıl meçhul tabii.
goosfraba
30.Nisan.2010, 18:54
FM'de baktım vasat bir oyuncu izlenimi verdi özellikleri.Gerçekte nasıl meçhul tabii.
bu sezon 36 maçta 23 gol 9 asist yapmış
KanaKe
30.Nisan.2010, 19:21
istatistikler fena degil.. oyuncuyu tanimiyorum fakat arjantinli futbolcular türkiye ligine nedense ayak uyduramiyor
goosfraba
30.Nisan.2010, 20:43
Başkan Aziz Yıldırım, bu sezon Hollanda'da kasırga gibi esen ve 32 maçta 33 gol atan Uruguaylı'yı şampiyonluk hediyesi olarak transfer etmek için düğmeye bastı.
Fenerbahçe, attığı gollerle Avrupa'yı kasıp kavuran Ajax'lı Luis Suarez'in peşine düştü. Futbol dünyasında büyük yankı uyandıracak transfer girişimiyle ilgili ilk hamle bizzat başkan Aziz Yıldırım'dan geldi. Yıldırım'ın geçtiğimiz günlerde teknik direktör Daum ile yaptığı görüşmede, "Şampiyonluk hediyesi olarak Suarez'e ne dersin" diye sorduğu, bu sözleri duyunca sevinçle gözleri parlayan Alman hocanın "O tam bir gol makinesi. Keşke transfer edebilsek" karşılığını verdiği öğrenildi.
Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde adından söz ettirmeyi hedefleyen Fenerbahçe'de, Daum'un da Suarez'i istemesi üzerine, başkan Yıldırım kurmaylarına operasyon emrini verdi. Yöneticilerin, 20 milyon euro bonservis bedeli biçilen 23 yaşındaki süper yıldızın transferi için temaslara başladığı bildirildi. Bu sezon ligde 32 maçta 33 gol atan, toplamda ise 51 maçta 46 kez ağları havalandıran Uruguaylı futbolcu, milli takımda birlikte oynadığı Lugano'nun da çok yakın arkadaşı.
mynet
nerazzuri
30.Nisan.2010, 21:48
:n: Yeşilçam gibi ahaha çok güldüm Umut :n:
Aziz Yıldırım duştan çıkmış bornozlu elinde viski;
- "Şampiyonluk hediyesi olarak Suarez'e ne dersin"
Daum ise koltukta el işi yapıyor o sırada ve birden gözleri parlıyor;
-"O tam bir gol makinesi. Keşke transfer edebilsek"