Log in

View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90

Cengo
17.Haziran.2009, 04:18
BreziLya Liginde ki saygınLık tamamen Hakan BiLaL KutLuaLp in saygınLığıdır. En iyi Güney amerika kökenLi oyuncuLar onun zamanında aLındı, Hakan BiLaL den sonra geLen Güney AmerikaLı oyuncuLarı gördük.:)

HBK yapmadı ki bütün görüşmeleri.
Kulüp saygınlığı başka, menajer becerisi başka

HBK'dan sonra alınan kaç Brezilyalı var ki, hem ne alakası var :)
HBK ve S.Saran gittikten sonra kaybedilen hiçbirşey olmadı.Aksine Volkan Ballı, Şekip Mosturoğlu, Ali Koç gibi çok önemli isimler kazanıldı.Hatta o ikisimden daha önemli kaybedilen bir iki isim var, onlar yanında bu ikili hiçbirşey.

Şaka da değil, ciddi ciddi Fenerbahçe'nin yıllardan beri süre gelen Brezilya politikası nedeni ile ciddi saygınlığı vardır.Didi, Parreira, Zico gibi hem spektaküler isimler bulundu, hem de Brezilya futbolunda önemli isimlerin burada bulunuşu, en değerli kupada ŞL'de yer alması, kapı olması bir çok Brezilyalı oyuncu için kapı gibi oldu.Ayrıca kulüp titiz davrandı, yabancı oyuncular bu düzeni görünce rahatlıkla tercih ediyorlar çok özel teklifler yoksa, tabi beklentilerini karşılamanız da lazım.

eXcitinG
17.Haziran.2009, 04:22
Şimdi bir kere bu saygınLık derken ben sadece Hakan BK saygınLığı oLarak demedim, bu saygınLığı Fenerbahçe ye BreziLya da HBK kazandırmıştır onu söyLedim. Bunu Fenerbahçe camiası da inkar edemez. HBK dan sonra geLen Güney amerikaLı için MaLdonado diyebiLiriz..Zaten ben BreziLyaLı demedim, Güney amerikaLı dedim dikkat edersen.

HBK oLmasaydı BreziLya pazarında Fenerbahçe de oLamazdı. Zaten pazara da bir kez girdikten sonra artık kimseye ihtiyacınız kaLmaz, ondan sonra geLenLerde iş götürebiLir.

HBK nın BreziLya pazarı iLe farkLı bağLantıLarı var, o bunLarın avantajLarını kuLLanarak iyi bir prestij oLuşturdu ve bu sayede yürümeye devam ediyor.

Cengo
17.Haziran.2009, 04:24
Ekip dediğin sadece Koch, tabi tek başına ekiptir kendisi :)
Sadece Koch gelsin, Daum önemli diyen arkadaşlarım da var : ))
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Şimdi bir kere bu saygınLık derken ben sadece Hakan BK saygınLığı oLarak demedim, bu saygınLığı Fenerbahçe ye BreziLya da HBK kazandırmıştır onu söyLedim. Bunu Fenerbahçe camiası da inkar edemez. HBK dan sonra geLen Güney amerikaLı için MaLdonado diyebiLiriz..Zaten ben BreziLyaLı demedim, Güney amerikaLı dedim dikkat edersen.

HBK oLmasaydı BreziLya pazarında Fenerbahçe de oLamazdı. Zaten pazara da bir kez girdikten sonra artık kimseye ihtiyacınız kaLmaz, ondan sonra geLenLerde iş götürebiLir.

HBK nın BreziLya pazarı iLe farkLı bağLantıLarı var, o bunLarın avantajLarını kuLLanarak iyi bir prestij oLuşturdu ve bu sayede yürümeye devam ediyor.

Onu HBK yapan Fenerbahçe'dir, bunu daha fazla tartışmak istemiyorum.Fenerbahçe'yi fazlaca hafife aldınız.HBK'in kazandırdığı hiçbirşey yok, HBK görüşmelei tek başına yapmaz, bu işler resmi menajerler aracılığı ile yürür, kıta farkı var.HBK bu işin düzenini sağlar, aynı sportif direktör-teknik direktör gibi.Kişisel bir başarı değil, yöneticilik gerekliliği.

Ali Şen'in pazarı, onun pazarını 100e 1000e katlar :)

Maldonado Alex'in isteği ile alındı, free olduğu için risk olmadığından alındı.
Deivid de Zico'nun özel isteğidir.Başka da talep olmadı.

Lugano ve Edu da o ikilinin yönetimden gönderilmesinden sonra alınmış olması lazım.

Bazı şeyleri neden kabul ettirme çabası var, bunu her ilgilenen Fenerbahçeli bilir.

EreN
17.Haziran.2009, 04:31
Koch gelsin daum gelmesin :D farketmez.

eXcitinG
17.Haziran.2009, 04:32
ALLah aLLah.. Yahu biz Fenerbahçe yi kötüLedik mi ?

Sen ne kadar tanıyorsun yahu HBK yi ? Birşey biLiyoruz ki söyLüyoruz. Adamın kim oLduğunu ve BreziLya iLe ne bağLantısı oLduğunu biLiyormusun sen ?

HBK zamanında aLınan Güney amerika kökenLi oyuncuLara bak ve onun zamanı dışında oLan güney amerikaLı oyuncuLara aç bak..

HBK nın Güney amerika da tanımadığı kuLüp başkanı, oyuncu ve menajer yoktu sen bunu biLiyormusun ? Yahu birşey de de muhaLefet oLma yahu. BiLiyoruz ki söyLüyoruz.

Fenerbahçe nin hiç mi katkısı yok dedik hayır, Fenerbahçe kuLübü bu ismin orada ki pazarını kuLLanarak BreziLya pazarında itibarını daha da arttırmıştır bu kadar basit.

eGowiCh
17.Haziran.2009, 04:33

HBK'dan sonra Edu, Lugano, Deivid ve Maldonado gibi Güney Amerikalı futbolcular alındı ki bence Lugano ve Edu bunlar içinde en değerlileriydi.

eXcitinG
17.Haziran.2009, 04:34
Lugano nun HBK gitmeden bir sezon önce için zaten Lugano iLe anLaştığını da biLiyorsundur o zaman :)

HBK bıraktığında zaten Lugano sezon sonu Fenerbahçe kuLübüne geLicekti, onun anLaşması yapıLmıştı.

Geriye Deivid, MaLdonado ve Edu kaLıyor.

R.CarLos için de zamanında çok bastırdı ama ReaL kuLübü yüzünden onu getirmeyi başaramadı..

Cengo
17.Haziran.2009, 04:35
ALLah aLLah.. Yahu biz Fenerbahçe yi kötüLedik mi ?

Sen ne kadar tanıyorsun yahu HBK yi ? Birşey biLiyoruz ki söyLüyoruz. Adamın kim oLduğunu ve BreziLya iLe ne bağLantısı oLduğunu biLiyormusun sen ?

HBK zamanında aLınan Güney amerika kökenLi oyuncuLara bak ve onun zamanı dışında oLan güney amerikaLı oyuncuLara aç bak..

HBK nın Güney amerika da tanımadığı kuLüp başkanı, oyuncu ve menajer yoktu sen bunu biLiyormusun ? Yahu birşey de de muhaLefet oLma yahu. BiLiyoruz ki söyLüyoruz.

Fenerbahçe nin hiç mi katkısı yok dedik hayır, Fenerbahçe kuLübü bu ismin orada ki pazarını kuLLanarak BreziLya pazarında itibarını daha da arttırmıştır bu kadar basit.

Ne alakası var şimdi?
Bütün başarı kulübündür.Nobre'yi izleten Daum.
Alex'in transferinde Brezilya'ya uçan da Yönetim Kurulu üyeleri.

KBK bir yöneticidir, bir pazarı yok, bir menajerlik şirketine çalışmıyor, scout değil.
Yabancı dili, ikili ilişkilerde başarısı, gençliği, profesyonel sektör yöneticilik deneyimi ile katkı sağladı.Futbol bilgisinden dolayı değil.

HBK hangi oyuncuyu aldı getirdi? :)
Düşünülürse sorunun cevabında herşey gizli.

eXcitinG
17.Haziran.2009, 04:37
Peki bakaLım öyLe oLsun madem.

Cengo
17.Haziran.2009, 04:39
Lugano nun HBK gitmeden bir sezon önce için zaten Lugano iLe anLaştığını da biLiyorsundur o zaman :)

HBK bıraktığında zaten Lugano sezon sonu Fenerbahçe kuLübüne geLicekti, onun anLaşması yapıLmıştı.

Geriye Deivid, MaLdonado ve Edu kaLıyor.

R.CarLos için de zamanında çok bastırdı ama ReaL kuLübü yüzünden onu getirmeyi başaramadı..

Hepsini HBK yaptı, pes doğrusu. :)

Lugano şu an Chelsea'li Alex gelmeyince alternatif olarak alındı.
Sao Paolo Yönetim Kurulu ile bizzat Aziz Yıldırım görüşmüştür, bonservisi 11M$ vermekten kaçtı.Acilen Luciano getirildi, Daum talebi ile.Zico gelince Lugano ile ilgilenildi, Zico'dan bilgi alındı öncesinde, önce satmadılar, Zico araya girdi.

Edu da tamamen Zico tercihidir Deivid gibi.

eXcitinG
17.Haziran.2009, 04:43
Tamam yahu Cengiz sen HBK dan daha iyi biLiyorsun :)

Cengo
17.Haziran.2009, 04:47
Tamam yahu Cengiz sen HBK dan daha iyi biLiyorsun :)

Tamam kızma ::icon_smile: :s_barcelona:
[

erdili
17.Haziran.2009, 05:04
Topuz'dan MC olur ama Daum'un pek tercih edeceğini sanmıyorum, Emre ve yeni DM garanti olacaktır tabi.

Daum'un MC oynayabilecek kalite bir isim aradığını düşünüyorum, bu özellikle yerli olabilecek şekilde aranıyordur muhtemelen.
.

Özer gibi bir MC gelmiş ne diye MC arasın ki Daum artık :)

HooijDonk07
17.Haziran.2009, 05:06

Özer sol hariç ve defansif ortasaha hariç her yerde oynar bana göre ortasahada

Universal
17.Haziran.2009, 05:09
http://www.youtube.com/watch?v=hOPt1H7O0_k

Süper video, okeye dördüncü arıyorlar. :n: Yazıklar olsun, bu para nereye gidiyor. :D

tarikko
17.Haziran.2009, 05:13
Guzel video harbiden :)

Cengo
17.Haziran.2009, 05:27

Özer her maçın ağırlığını kaldırabilecek kadar henüz hazır bir oyuncu değil.
Hayal kuralım, farz-ı misal orada Hamit oynasaydı fena mı olurdu :)

murat taşlı
17.Haziran.2009, 13:52
arkadaşlar fener bu saatden sonra alacağı futbolcular genç yetenk olmalı bunlarda belli caner erkin ,nuri şahin,sercan yıldırım bunlar kendini ispatlamış gençler yabancı olarakda 1 stoper şart 6+2 kuralına uygun olsun 2yabancı genç olabilir

Varonil
17.Haziran.2009, 14:21
Lugano kesin olarak gittiyse bir tane daha kaliteli,üst düzey yabancı stoper almalıyız diye düşünüyorum.Edu'nun durumu da netleşmeli,ne olacak devam edecekmiyiz.Bilica,Bekir,Önder lig için yeterlidir ama Avrupa Ligi için nasıl olur muamma.

fthz
17.Haziran.2009, 15:23
Savunmanın göbeğini tazelemek gerek Lugano kesin gitti Edu belirsiz, yerli futbolcular için sergileyecekleri performans konusunda bende muamma yorumunu yaparım, Bilica'nın ise ne kadar iyi olduğunu sahada göreceğiz ama şüphelerim var. Stoperde kesinlikle kaliteli bir isme ihtiyacımız var.

Sol kanada da kaliteli bir isim bulunmalı, bu bölgeyide yetersiz görüyorum takımda. Forvetteki isimlerimiz kaliteli her zaman ilk on birde oynayabilecek futbolcular ancak takviye şart, Sercan'ı alabilsek yeter ya da Mevlüd'e bile razıyım.

Bazı kaynaklarda Yıldıray Baştürk haberleri çıktı bugün. Alex ve Emre varken Yıldıray takımda sadece fazlalık oluşturur ve beklentilerimizide tam karşılayamayabilir Yıldıray.

HooijDonk07
17.Haziran.2009, 17:04
İtalyan'ın en çok okunan spor gazetelerinden biri olan Tuttosport Juventus'un Danimarkalı orta saha oyuncusu Christian Poulsen'in 7 milyon Euro bonservis bedeliyle Fenerbahçe'ye transfer olduğunu yazdı.

Hafta içi açıklanacak

Transferle Torino'ya giden asbaşkan Şekip Mosturoğlu'nun ilgilendiği ve Poulsen'in yıllık 3 milyon Euro ücret alacağı bildirildi. Poulsen için Hamburg'un da devreye girdiği, ancak Alman kulübünün verdiği yıllık ücretin Fenerbahçe'nin önerisinin çok altında olduğu öğrenildi. Fenerbahçei Poulsen transferini, bu hafta içinde Fenercell'den mesajla sarı-lacivertli taraftarlara resmen açıklayacak. (Addio* Juventus!) Güle güle

uAburak89
17.Haziran.2009, 17:05
Fenerbahçe transferde bombaları tek tek patlatırken, yeni bombalar yolda gibi gözüküyor.

Fenerbahçe, Bursaspor'un genç golcüsü Sercan için resmi girişimlerini başlattı.

Bursaspor'un Sercan için Fenerbahçe'den 9 milyon avro para ile Önder, Deniz ve Vederson'dan birini istediği öğrenildi.

Maraton.Com.Tr dün siz okuyucularımıza Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım ile Bursaspor başkanı İbrahim Yazıcı'nın Kulüpler Birliği toplantısında bir araya geldiklerini ve Sercan için görüştüklerini herkesten önce duyurmuştu.

maraton.com.tr

MaTRaKaN
17.Haziran.2009, 17:06
Ntv Spor Poulsen transferinde pürüz çıktı diyor ve genellikle haberleri kesin doğru oluyor

Redrum
17.Haziran.2009, 17:22
"Bursaspor'un Sercan için Fenerbahçe'den 9 milyon avro para ile Önder, Deniz ve Vederson'dan birini istediği öğrenildi."
İnşallah Fener, Bursa'nın isteğini yerine getirir:)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
17.Haziran.2009, 17:22
Poulsen artık kesin bence arkadaşlar...
LigTv'de Bursaspor'un Sercan için 9 MN €+Önder,Deniz,Vederson'dan birini talep etmiş,Fenerbahçe'nin kabul edeceğini pek sanmıyorum -ki kabul ederlersede hata yapmış olurlar...

GodfatheR
17.Haziran.2009, 17:29
Sercan = 5 M Euro+Vederson

Olabilir ve bu transfer gerçekleşir.

fthz
17.Haziran.2009, 17:30
Poulsen'deki pürüzler giderilir %99 bitmiştir bu transfer..

Topuz'a da çok Sercan'a da çok bu paralar... Ama bir yandanda düşünüyorum bu adamlar para etmeyecekse vah halimize, yabancıya bu kadar paraları sayıp sene sonu transfer edecek kulüp aramaktansa kendini göstermiş, genç ve azimli Türk futbolcularına saymak daha hayırlıdır.

Sercan transferinde istenilen 3 futbolcudan hiçbirini vermem, vermemek gerek.

Varonil
17.Haziran.2009, 17:34
Olursa Vederson verilebilir sadece,o da zor.Bahsi geçen 3 futbolcuda Fenerbahçe'nin emekçilerinden,(Vederson'u biraz bu kategoriye dahil etmek zor olacak ama)

Sercan için verilebilecek en yüksek teklif 6-7 Mn € olmalıdır.He Para+oyuncu olacaksa bu rakam,2-3 Mn €'ya inebilir.

eGowiCh
17.Haziran.2009, 17:41
Sercan için 5 milyon Euro + Burak teklif edilmiş, Bursaspor 7 milyon Euro istiyormuş ama düşünmek için süre istemişler.

Büyük ihtimalle Sercan transferi de noktalanacak.

Yalnız üzüldüğüm nokta şu ki Yasin, İlhan ve Burak gibi yetenekli oyuncuları göndermiş oluyoruz ki bunlar da kulüplerinde başarılıyken transfer edilmişlerdi ve bence fazla şans bulamadılar. Keşke Ali Bilgin, Gürhan, Can gibi hiçbir değeri olmayan oyuncuları gönderseydik, yanlış politika izliyoruz takasta.

GodfatheR
17.Haziran.2009, 17:57
Ali Bilgin,Gürhan,Can gibi oyuncularıda kimse takasta kullanmak istemiyor ki abi :\

BeeTLeJuiCe
17.Haziran.2009, 18:19
Sercan için Fenerbahçe'nin şu anki teklifi 4MN€+Burak Yılmaz+ Bir kesimin üzülebileceği bir oyuncu.

Sercan'ı Bursa satmak istemiyor ama Sercan ve menajeri takımdan ayrılmak istediğini, yönetimin Fenerbahçe'nin teklifini değerlendirmesini istediğini söylemiş. Şu anda da görüşme yapılıyormuş sanırım.

Ayrıca Poulsen transferi ve yabancı sol açık bitmek üzereymiş.

İbrahin Akın ve Yabancı forvet transferi ise Sercan'ın durumuna göre netlik kazanacakmış.

Since-1907
17.Haziran.2009, 18:22
Sercan'ın menajeri babası.Az önce LigTv yi izlerken babası(menajeri) canlı yayına katıldı.Fenerbahçe'den somut bir teklif yok ama beni kulüp binasına çağırdı başkan (Bursaspor başkanı) oraya gideceğim dedi şimdi.Ayrıca tek somut teklifin Manchester United dan geldiğini belirtti.

matrockmamy
17.Haziran.2009, 18:30
Sercan için Fenerbahçe'nin şu anki teklifi 4MN€+Burak Yılmaz+ Bir kesimin üzülebileceği bir oyuncu.

Sercan'ı Bursa satmak istemiyor ama Sercan ve menajeri takımdan ayrılmak istediğini, yönetimin Fenerbahçe'nin teklifini değerlendirmesini istediğini söylemiş. Şu anda da görüşme yapılıyormuş sanırım.

İbrahin Akın ve Yabancı forvet transferi ise Sercan'ın durumuna göre netlik kazanacakmış.
belirtmende sakınca yoksa, kaynak?

Varonil
17.Haziran.2009, 18:31

İLhan Parlak ?

fthz
17.Haziran.2009, 18:32
M.United ciddi bir teklifle geliyorsa Sercan'ı kesin almalıyız :D

KanaKe
17.Haziran.2009, 18:34
sercan ile ibrahim akin da gelirse yerli transferi kapanir.

E.Cartman
17.Haziran.2009, 18:40
NTVSpor'un haberine göre PouLsen için Juventus'La anLaşıLmış ama PouLsen geLmek istemiyomuş Aziz YıLdırım da yarın bu transfer için İtaLya'ya gitcekmiş...

Varonil
17.Haziran.2009, 18:47
F.Bahçe Adidas ile 5 yıl daha
Fenerbahçe Kulübü, Adidas ile arasındaki sponsorluk anlaşmasını yenileyerek 5 yıl uzattı.
Sarı-lacivertli kulüple, Adidas arasında 2014 yılına kadar devam edecek sponsorluk anlaşması, yarın Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın 1907 tribün salonunda düzenlenecek basın toplantısında duyurulacak.

Toplantıda sembolik olarak imza töreni de yapılacak.

Toplantıya katılacak Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Kiğılı ve Adidas Türkiye Genel Müdürü Haluk Özmutlu, anlaşmayla ilgili açıklamalar yaparak, soruları yanıtlayacak.

17.06.2009
Kaynak : AA

(Bu da birnevi transfer haberi sayılabilir :P )

erdili
17.Haziran.2009, 19:08
Fenere sol açık alacaklarsa bu sadece çizgiyi kullanıp orta açan özellikleriyle deil ceza sahasına katedip golcülüğüyle de öne çıkan bir isim olması lazım. Bu mevki için de kafa vuruşununun olmamasına tahammül edemem, Galatasaray'daki Kewell'da aradığım bütün özellikler var. Umarım onun gibi bir adam alırlar, profesyonelliğiyle de örnek bir oyuncu.

Bu arada birkaç taktik dizilşi hazırladım, hangi dizilişi Fener'e uygun göreceğinizi merak ediyorum.

http://img188.imageshack.us/img188/1534/442l.th.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fimg188.imageshack. us%2Fi%2F442l.jpg%2F)http://img188.imageshack.us/img188/2321/433z.th.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fimg188.imageshack. us%2Fi%2F433z.jpg%2F)http://img188.imageshack.us/img188/4373/4312.th.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fimg188.imageshack. us%2Fi%2F4312.jpg%2F)http://img188.imageshack.us/img188/8095/442gjs.th.jpg (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fimg188.imageshack. us%2Fi%2F442gjs.jpg%2F)

GodfatheR
17.Haziran.2009, 19:11
Bu arada LigTv, Fenerbahçe taraftar sitesinde şaşkınbakkal ve kayus adlı iki üyenin yaptığı haberleri kullanıyorlar :n:

KaPaLı
17.Haziran.2009, 19:11
4-1-3-1-1 bizim normal oynadığımız taktik zaten Daum'da o taktkle devam edecektir. Ama tabi Daum bu yenilirken 5 forvet bile oynadığımız zamanlar oluyo (:

erdili
17.Haziran.2009, 19:28
Semih, Alex ile anlaştığı kadar Guiza'yla da tehlikeli bi ikili oluyor ilerde..
Ama Sercan transferi bence yanlış bir transfer olur, bizde zaten Güiza gibi ofsayt çizgisinin arkasına atılan toplara koşu yapan bir adam var ikinciye gerek yok. Anadolu takımları kapandığı zaman Daum bir önliberoyu ya da Serkan'ı çıkartıp Semih'i alırdı. Zaten kapanan takımları da kanat akınlarıyla açabilmekten başka çare olmadığına göre bize kesinlikle bir pivot santrofor lazım. Semih'ten başka kafacı yok takımda biraz da Alex..

EreN
17.Haziran.2009, 19:53
Bu arada LigTv, Fenerbahçe taraftar sitesinde şaşkınbakkal ve kayus adlı iki üyenin yaptığı haberleri kullanıyorlar :n:

Kayus ne dese çıkıyor, şaşkın zaten efsane...

Birde Kadri abi var. Bombacı kadri :D Geliyor söylüyor 2 saat sonra açıklanıyor. ;)

Universal
17.Haziran.2009, 20:14

Bende bildiklerimi yazsam, hepsinin havasını indiririm, ilk Poulsen transferini bu site benden duydu. :u: (hatta Türkiye içinde geçerli olabilir. Benden iki gün sonra medya yazdı.)

Enterokinaz
17.Haziran.2009, 20:18
Bende bildiklerimi yazsam, hepsinin havasını indiririm, ilk Poulsen transferini bu site benden duydu. :u: (hatta Türkiye içinde geçerli olabilir. Benden iki gün sonra medya yazdı.)
Maşallah..

Addolorato
17.Haziran.2009, 20:18
Yahu salladın tuttu abartma sende Batu abi :n:

BeeTLeJuiCe
17.Haziran.2009, 20:20
Deniz, Eren Güngör'ün Fenerbahçe ile temasta olduğu dedikodusu var sen Kayseri sitelerini takip ettiğin için duymuşsundur belki. Varmı böyle birşey?

KaPaLı
17.Haziran.2009, 20:27
Mustafa böyle şeyler söyleyip heyecanlandırmayın insanı :D transferi takip edemiyorum televizyondan zaten en ufak söylenti olsa nete gelmek zorunda kalıyorm :D

Eren'ide alırsak süper olur hem genç hemde çok yetenekli oyuncu.

Since-1907
17.Haziran.2009, 20:33
:n::n:
Kayus ne dese çıkıyor, şaşkın zaten efsane...

Birde Kadri abi var. Bombacı kadri :D Geliyor söylüyor 2 saat sonra açıklanıyor. ;)

Bombacı kadri :n::n:

Kadri '' Bombanın gelişine hazırlıklı olmanızı tavsiye ederim '' :n::n:

BeeTLeJuiCe
17.Haziran.2009, 20:35
İlk 11
Lugano (Stoper)
Carlos
ön libero (1. poulsen, diger secenekler belli değil)
Sol Açık
Alex
Güiza

+2
Bilica
Deivid(Sercan olmaz ise yabancı forvet)

Seneye yabancılarımız bu şekilde olacak sanırım. Uzun süre sonra ilk defa bu kadar hareketli başladık transferlere. Hergün haberleri okuyup bi daha gaza geliyorum. Seneye Daum nasıl bir sistem ile oynayacak onuda merak ediyorum. Özer, Topuz bunları nasıl kullanacak falan.

Birde benim duyduğum birşey var, Aykut Kocaman faktörü ile Özer seneye banko oyuncularımızdan biri olacak.

Since-1907
17.Haziran.2009, 20:39
Özer'in zaten ilk 11 de oynaması için Aykut Kocaman faktörlerine ihtiyacı yok , rahatlıkla ilk 11 oynar..

Universal
17.Haziran.2009, 20:50
Yahu salladın tuttu abartma sende Batu abi :n:

Keşke daha samimi olsakda nasıl öğrendiğimi söyleyebilsem. :)

HooijDonk07
17.Haziran.2009, 20:57

Sonuçda Bende FenerLiyim bana söyLersin :p
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Drenthe geLcek de ben dedim :p

uAburak89
17.Haziran.2009, 21:07
Günlerdir adı Fenerbahçe ile anılan ve "ha geldi ha gelecek" diye haber beklenen Poulsen, ülkesinin basınına Fenerbahçeliler için soğuk duş etkisi yaratacak açıklamalarda bulundu.

Danimarkalı Christian Poulsen, İtalya'da mutlu olduğunu ve kesinlikle Juventus'tan ayrılmak istemediğini belirtti.

Poulsen, Sporten.dk'ya yaptığı açıklamada "Bütün bu söylentileri artık duymak istemiyorum. Bu söylentiler yüzünden çok yoruldum. Juventus'ta kalacağım" dedi.

Poulsen Juventus'tan ayrılmak istememesine rağmen kulüplerin Danimarkalı orta saha oyuncusu için görüştüğü ve arada ufak pürüzlerin kaldığı belirtildi.

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, Poulsen için Juventus'a 6 milyon avro teklif ederken, Juventus'un 8 milyon avroda direttiği iddia edildi.

Sarı-lacivertlilerin, Poulsen'e menajeri Jørn Bonnesen aracılığı ile yıllık 2.5 milyon avro teklif etmesine rağmen oyuncunun İtalya'da kalmakta ısrarcı olduğu belirtildi.

Gazete ayrıca günlerdir Poulsen transferi ile ilgili olarak Türk ve İtalyan basınında çıkan haberler yüzünden ortalığın sirke döndüğünü de belirtti.

MARATON.COM.TR ÖZEL
HABER : İLKER EZİBAY

HooijDonk07
17.Haziran.2009, 21:10
Günlerdir adı Fenerbahçe ile anılan ve "ha geldi ha gelecek" diye haber beklenen Poulsen, ülkesinin basınına Fenerbahçeliler için soğuk duş etkisi yaratacak açıklamalarda bulundu.

Danimarkalı Christian Poulsen, İtalya'da mutlu olduğunu ve kesinlikle Juventus'tan ayrılmak istemediğini belirtti.

Poulsen, Sporten.dk'ya yaptığı açıklamada "Bütün bu söylentileri artık duymak istemiyorum. Bu söylentiler yüzünden çok yoruldum. Juventus'ta kalacağım" dedi.

Poulsen Juventus'tan ayrılmak istememesine rağmen kulüplerin Danimarkalı orta saha oyuncusu için görüştüğü ve arada ufak pürüzlerin kaldığı belirtildi.

Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım, Poulsen için Juventus'a 6 milyon avro teklif ederken, Juventus'un 8 milyon avroda direttiği iddia edildi.

Sarı-lacivertlilerin, Poulsen'e menajeri Jørn Bonnesen aracılığı ile yıllık 2.5 milyon avro teklif etmesine rağmen oyuncunun İtalya'da kalmakta ısrarcı olduğu belirtildi.

Gazete ayrıca günlerdir Poulsen transferi ile ilgili olarak Türk ve İtalyan basınında çıkan haberler yüzünden ortalığın sirke döndüğünü de belirtti.

MARATON.COM.TR ÖZEL

1 hafta önceki haber tuttosport'un haberlerine bak :)

uAburak89
17.Haziran.2009, 21:19
http://www.sporten.dk/fodbold/poulsen-traet-af-rygter kaynak burası galiba.

eXcitinG
17.Haziran.2009, 21:37
Sercan ın Babası OLay Tv e bağLandı saat 14,30 gibi. Sercan için Beşiktaş ve Fenerbahçe den menajerLer aracıLığı iLe tekLif aLdıkLarını kendiLerine bizzat kuLüpLer tarafından tekLif geLmediğini söyLedi.

En ciddi tekLifin İngiLtereden yurt dışından geLdiğini ve Manchester United ın kendiLerine ve KuLübe resmen tekLifte buLunduğunu söyLedi.

İşin içinde İngiLizLer varken Sercan çok zor oLur.

TR.CaPTaiN
17.Haziran.2009, 21:51
Sercan iyi oyuncudur, gençtir, gelecek vaadediyor falan ama 9 m € + oyuncu nedir ? 9 m euroyu biraz daha arttırarak Avrupa'dan çok kaliteli ilk 11 oyuncusu bulunabilir. Sanmıyorum ki böyle bir bonservis karşılığı Sercan'ı alan çıksın.

eGowiCh
17.Haziran.2009, 22:00
İspanya gol kralını 14 milyon Euro'ya alıyorsun, Sercan 9 milyon Euro, gerçekten abartı.

Her başkan futbolcusuna teklif geldiğinde M.Topuz örneğini verecekse işimiz var demektir. M.Topuz'a o kadar veriyorsanız, biz de şu kadar isteriz mantığı kadar saçma bir mantık var mıdır? Hiç duymadım Avrupa'da, R.Madrid Ronaldo'nun kapısını çaldığında Man Utd Kaka'ya verdiğinizin fazlasını mı isteriz demiş? Bir tek bizim başkanlarda var herhalde.

Redrum
17.Haziran.2009, 22:20
Fener bedavaya alsa nolcak ki Coşkun abi? 2 Yıl sonra Kocaelispor'a kiralanır.

EreN
17.Haziran.2009, 22:21

Batucum ben biliyorum galatasaraylılar bilmese de olur:D

TR.CaPTaiN
17.Haziran.2009, 22:27
Podolsk gibii Alman Milli takımı oyuncusunun 10 m €'ya transfer olduğu bir ortamda Sercan gibi bir oyuncuya 9 m € + oyuncu teklifini fazla bulmak futbolu bilmemek demekse ben bu futboldan en ufak bir şey anlamıyorum. İnşallah Sercan Manchester United'a gider de hem bir futbolcumuz daha Avrupa'ya açılmış olur hem de ne kadar bonservis ödendiğini öğrenmiş oluruz.

Redrum
17.Haziran.2009, 22:40
Sercanı 9 milyon Euro ya alıpta 2 sene sonra 15 milyon euroya sattıgında böyle yazmassınız ama? Demek ki Podolskinin değeri o kadar. Bilemezsin. Siz ne kadar karşılastırma yaparsanız o kadar hataya düşersiniz. Futbol bu kardeşim kime neyin ne kadar verileceğini,yada şukadardan fazla verilmez diyemezsiniz. Ha görüşünüz ben karışamam ama böyle kesin konusmalarınız insanın canını sıkıyor.

Sonra aa oyuncumuz neden avrupaya gitti. Sonra neden türkiye'ye tekrar gelmiyor. EE sizlerde böyle zihniyet olursa,kusura bakmayın yıllık 10 milyon euroada versen getiremezsin o adamı...

Adama MNU 3 sene önce 3 milyon euro veriyordu. Fenerbahçe şimdi çıkıpta 4 milyon euro veriyor. Ha karşılıgımıdır,bilemem. Bir gerçek var ki ne siz belirlersiniz o rakamı ne de ben..
Türkiye Süper Liginden, bir Türk oyuncunun; herhangi başka bir lige gitmiş ve en yüksek bonservis bedeli ödenmiş oyuncu kimdir ve kaç para verilmiştir biliyormusun?

Universal
17.Haziran.2009, 22:41
Batucum ben biliyorum galatasaraylılar bilmese de olur:D

Tatlım benim. :D Sen herşeyi bilebülürsün. =)

TR.CaPTaiN
17.Haziran.2009, 22:42
Ee diyelim 2 sene sonra 15 m €'ya sattık ben birşey demedim. Sercan hiçbir şey yapamadan Anadolu takımlarının yolunu tutarsa kim ne diyecek ? Ayrıca karşılaştırma futbolun doğasında vardır. Liverpool gibi bir takımda oynayan, hatta Hollanda milli takımında oynayan Babel için 8 m £ söylentilerinin dolaştığı, Podolski gibi bir oyuncunun 10 m € gibi bir bonservisle transfer olduğu, Ronaldinho için 10-15 m € karşılığında City'e gidecek söylentilerinin olduğu, hatta The Sun gazetesinin Robben 10 m € karşılığında gidecek söylentilerinin olduğu bir ortamda Sercan için 9 m € + oyuncuyu fazla bulanlara laf atılması da benim canımı sıktı. Olay budur. Real Madrid'in transfer politikası herkesi etkilemiş gözüküyor.

Şu da bir gerçektir ki bu ülkede yabancı sınırlaması olmasa o zaman oyuncuların gerçek değerlerini çok daha net görebiliriz.

eGowiCh
17.Haziran.2009, 22:44
Van der Vaart geçen yıl Real Madrid'e 13 milyon Euro'ya gitti ki bahsettiğimiz oyuncu Hollanda Milli Takımının kaptanı ve yaşı da şu an 26, geçen yıl 25 idi. Yaş diyorsun da C.Ronaldo gibi şu an dünyanın en iyi futbolcusu 18 yaşında Sporting'den 12 milyon Pound'a transfer oldu. Sercan'da bir C.Ronaldo potansiyeli var dersen eğer o zaman ben 9 milyon Euro helal olsun derim.

BeeTLeJuiCe
17.Haziran.2009, 22:53

Bursaspor kulübü ısrarla Önder'i istiyormuş bu transfer için. Hem Önder gitmeyi istemiyormuş hemde FB Önder'i bırakmak istemiyor. Önder yerine para önermişiz.

Sercan transferinden aslında Fenerbahçe vazgeçmişti ama Babası ve kendisi'nin isteğiyle tekrar harekete geçildi. Cuma veya en geç Pazartesi netlik kazanacak bu durum. Ona göre Yabancı Forvet adayları bekletiliyor.

Volkan Demirel konusunda somut adımlar atılmış, onunda kalıp kalmayacağı netlik kazanacak. Sercan ve Volkan konusundan dolayı yabancı transferini bir süre daha bekleyeceğiz. Ona göre yabancı stratejimiz değişebilir.

Redrum
17.Haziran.2009, 22:53
Sen bir de o adamı satamazsın büyük paralara. Kaka Fenerbahçe'de oynasa, adı da Taha olsa, bırakın 67 Milyon Euro'yu, 25 Milyon Euro'ya satsan sevinçten ağlarsın.
Gözün kapalı seçtiğin Brezilyalı, yıldız oluyorken; kimse yabancı hakkını gidip bir Türk'ten yana kullanmaz. Hele yüksek bonservis ücreti vererek?

murat taşlı
17.Haziran.2009, 22:55
arkadaşlar bence yanlış düşünüyorsunuz genç ve yetenekli bir oyuncu için bunlar çok para değil bence sercan türkiye de ilk önce transfer edilmesi gereken adam fiyatı ne olursa olsun sonra gittiği takımdan daha bidaha alınmaz artık

Universal
17.Haziran.2009, 22:58
"Guiza ve Volkan Kesin Olarak Kalacak"

http://www.antu.com/images2007/upload/upload/2008_09haber/yonetim/sekipmosturoglu0504%20[ACKaeW73].jpg

Asbaşkanımız Şekip Mosturoğlu, gündeme damgasını vuracak açıklamalarda bulundu. Radyospor`da "Özgür Sancar`la Haber Özel Programı"na katılan Mosturoğlu, "Mehmet Topuz yaşananlardan dolayı motivasyon kaybına uğramaz ve bize faydalı olur"dedi. Transfer çalışmalarıyla ilgili de açıklamada bulunan Mosturoğlu, Volkan ve Guiza kesin olarak takımda kalacak. Aurellio bonservis yükünden kurtulur ise kendisiyle ilgileniriz" şeklinde konuştu.

"TOPUZ MOTİVASYON SIKINTISI YAŞAMAZ"

Mehmet Topuz, Fenerbahçe`ye tam anlamıyla faydalı olacak. Yaşadıklarından kurtulmak için tatile gidecek. Daha sonra takımla birlikte olacak. Ben Mehmet Topuz`un Fenerbahçe`nin yükünü kaldırabilecek fizik ve mental yeterlilikte olacağını düşünüyorum.

BARIŞ ORTAMI İÇİR ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

Fenerbahçe, "Türk futbolunun katmadeğerinin, marka değerinin arttırılması yönünde çalışmalar yapacak" demiştik. Hiçbir karşılık vermeden dostluk ortamının geliştirilmesi için elimizden geleni yapacağız. Ama bunun karşılık da bulması gerekiyor.

AURELİO`YLA SERBEST KALIR İSE İLGİLENİRİZ

Aurellio için bize herhangi bir mesaj gelmiş değil. Yalnız futbolcunun menajeri Bayram Tutumlu`yla var olan hukuki süreçle ilgili temaslarımız oluyor. Ama sonuç itibariyle Marco bizim takımımızın futbolcusuydu. Real Betis kendisini serbest bırakır ise düşünebiliriz. Şu an Marco`yla ilgili bir davamız var. Bu davanın sonuçlanmasını bekliyoruz. Bizim Marco`yla ilgili Real Betis`e ya da menajerine herhangi bir başvurumuz olmadı. Aynı şekilde bize gelen herhangi bir mesaj ya da teklif de olmadı.

VOLKAN, TAKIMDA KALACAK

Aragones`in sözleşmesinin feshi konusunda çalışmalarımız devam ediyor. Çalışmalar noktalanınca bu konuda ve tabii ki Daum`la ilgili gerekli açıklamayı yapacağız. Volkan, takımda kalacak. Bir kaç küçük teknik ayrıntı dışında bir sorun yok. Volkan iyi bir Fenerbahçe`li büyük ihtimalle takımda kalacak.

KOCAMAN GÖREVE RESMEN BAŞLADI

Aykut Kocaman, görevine resmen başladı. Sportif direktör olarak görev yapacak ve takımla ilgili transfer çalışmalarında kendisi gerekli açıklamaları yapacak. Basın mensubu arkadaşlarım bundan sonra sayın Kocaman`dan bilgi alabilirler.

GUİZA KESİN OLARAK TAKIMDA KALACAK

Guiza için olağanüstü bir teklif alsak da kabul etmeyeceğiz. Kendisi kesin olarak takımda kalacak. Sayın Aziz Yıldırım, her yıl Şampiyonlar Ligi`nde oynayacak ve iddialı olacak bir kadro oluşturma vaadinde bulundu. Bunu düşündüğümüzde Fenerbahçe`nin Guiza gibi önemli bir silahını bırakması söz konusu olamaz.

Kaynak: Antu

TR.CaPTaiN
17.Haziran.2009, 23:00
...
İspanyol hocanın sözleşmesinde "Bir yıl dolmadan görevden alınırsa, iki kat tazminat ödenir" şeklinde bir madde olduğu, Fenerbahçe Yönetimi'nin de bu nedenle bir yılın dolacağı 1 Temmuz tarihini beklediği ileri sürüldü.
...

Ligtv

murat taşlı
17.Haziran.2009, 23:38
transfer bir risk dir başarılı olabilecek genç oyunculara yatırım yapılır sercan bence fener de tuncay dan daha iyi olabilecek bir oyuncu o yüzden kesinlikle kaçırmasını istemiyorum büyük takımlar için bu paralar çok değil daha doğrusu çok olmaması lazım tabi bu para her futbolcuya verilmez ama sercan a verilir bence.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
az önce trtspor sadece işin bonservisin çözülmesine kaldığını söyledi

Clayman
17.Haziran.2009, 23:51
İlk 11
Lugano (Stoper)
Carlos
ön libero (1. poulsen, diger secenekler belli değil)
Sol Açık
Alex
Güiza

+2
Bilica
Deivid(Sercan olmaz ise yabancı forvet)

Seneye yabancılarımız bu şekilde olacak sanırım. Uzun süre sonra ilk defa bu kadar hareketli başladık transferlere. Hergün haberleri okuyup bi daha gaza geliyorum. Seneye Daum nasıl bir sistem ile oynayacak onuda merak ediyorum. Özer, Topuz bunları nasıl kullanacak falan.

Birde benim duyduğum birşey var, Aykut Kocaman faktörü ile Özer seneye banko oyuncularımızdan biri olacak.
Lugano gitmedi mi ? Ben gitti diye biliyorum...

DaveJones
18.Haziran.2009, 00:02
Lugano gitmedi mi ? Ben gitti diye biliyorum...

Lugano ayarında bir yabancı stoperi kastetmiş sanırım.

HooijDonk07
18.Haziran.2009, 01:13
Lugano ayarında bir yabancı stoperi kastetmiş sanırım.

Daha Lugano'da garanti bişi yok son kez görüşülcekmiş ona göre defans arancakmış.Daum Geromel'i getirir

Cengo
18.Haziran.2009, 02:13
Türkiye Süper Liginden, bir Türk oyuncunun; herhangi başka bir lige gitmiş ve en yüksek bonservis bedeli ödenmiş oyuncu kimdir ve kaç para verilmiştir biliyormusun?

Hiç alakası yok.
İyi oyuncu her yerde pahalıdır.
Sözleşmesinin son senesinde satarsan ucuz gider tabi ki.
Sözleşme varken istediğin fiyata satarsın.

2 sene sonra kiralık gitme öngörüsü de, hoş şeyler değil bunlar, daha centilmen olalım.

eXcitinG
18.Haziran.2009, 02:18
Yahu Fenerbahçe Sercanı aLsa ne oLacak. AkıL var fikir var. Oynayacakmı zaten. Guiza varken, Semih varken heLe Fenerbahçe geLecek yıL tek forvet oynayacağını düşünürsen, sağda bir Dünya aLternatif varken soLa da bir yıLdız transferi geLicekken oraLarda oynama ihtimaLide azaLırken Ben Sercan ın yerinde oLsam Fenerbahçe ye gideceğime Bursada kaLırım daha iyi.

Biraz gerçekciLik. Manu istiyorsa, çok ta isterse kimseye yar etmez aLır gider, kimsede mani oLamaz. Sadece Manu aLmak istesin.

Cengo
18.Haziran.2009, 02:33
Yahu Fenerbahçe Sercanı aLsa ne oLacak. AkıL var fikir var. Oynayacakmı zaten. Guiza varken, Semih varken heLe Fenerbahçe geLecek yıL tek forvet oynayacağını düşünürsen, sağda bir Dünya aLternatif varken soLa da bir yıLdız transferi geLicekken oraLarda oynama ihtimaLide azaLırken Ben Sercan ın yerinde oLsam Fenerbahçe ye gideceğime Bursada kaLırım daha iyi.

Biraz gerçekciLik. Manu istiyorsa, çok ta isterse kimseye yar etmez aLır gider, kimsede mani oLamaz. Sadece Manu aLmak istesin.

Nasıl ne olacak?
Nasıl oynamayacak?

İlhan yeterli olmadığı oynamadı ama sezon boyu öyle anlar geldi ki 3. forveti aradı takım.Aksine takımı çıkartabilecek bir oyuncu gerek, Sercan topu taşıyabilecek bir oyuncu.

Galatasaray geçen sezon başı boşuna mı yabancı forvet aradı, boşuna mı Kone'nin peşinden koştu.

Sercan 4-3-3 için, hele öne geçildi mi biçilmiş kaftan olur.Sık sık oynar, rotasyon için ciddi ciddi zorlayabilecek bir forvet gerekiyor, İlhan adapte olamadı, iyi başlayamadığı gibi dirençli de çıkmadı.

Daum özellikle bir forvet da talep etmiş.
Yabancıya harcamaktansa parayı verip Sercan'ın alınmasını çok isterim.

Manu istese çoktan alırdı, menajerlerin piyasayı kızıştırdığını düşünüyorum.Manu'da gittiği gibi rotasyona girmesi gerekli, yoksa Championship'e kiralık göndeilir.İngiltere'de tutunmak zordur, fizik olarak lige uysa da şans bulamazsa Manu için kazanç olması zor olur.uyum, yeni ülke, beklentiler.

Berbatov, Rooney, yeni bir olası gelecek forvet ve bu sene çıkış yapan genç Macheda.

Bence direk oynayabilecek bir takıma gitmesinde fayda var.

Ayrıca ülkenin en büyüklerinden Fenerbahçe'ye gitmesi kadar doğal bir birşey de olamaz.Burayı seçmesi de gayet muhtemel, kendisini hazır hissettiğinde world class takımlara gitmesi için Türkiye'de hiç bir kulüp önüne engel koyamaz, çok da iyi parar getirir, hem deo stresi kaldıramayacaksa eğer burada rahat olduğu gelişme fırsatı bulup daha olgun değerlendirebilir kendisini.

Bursa altyapısı çok güzel bir altyapı, temel tekniği konusunda gayet başarılı bir eğitim aldığı aşikar.Artık oynarak mental özelliklerini geliştirmek zorunda, futbolun taktik oyun bilgisini oturtmak zorunda.Teknik olarak alabileceklerinin sınırına dayandı.

HooijDonk07
18.Haziran.2009, 02:45
Bende Hayrettin Abi'nin dediğine katıLıyorum ManU istese alıp gider. Ama Sercan'ı alsak tekrar Bursa'ya kiralasak daha iyi oLur

Universal
18.Haziran.2009, 02:52

Burada haklısın, birde forvetten sağ açık olarak dönüştürdüğümüz oyuncular var. Fenerbahçe forvet sıkıntısı çekmez. İyi bir ortasaha olursa bu forvetler iş yapar.

Birde, Alman disiplini ile Kazım tanışırsa çok düzelir ve en az Sercan kadar iyi top sürüyor. Bunuda gösterirse Kazım hem milli takım için hemde Fenerbahçe için çok iyi bir transfer olur. Bu yıl ilk kez Kazım'dan umutluyum.

eXcitinG
18.Haziran.2009, 04:30
Cengiz kendi dedikLerine asLında kendinde inanmıyorsun bunun böyLe oLmayacağınıda biLiyorsun ama asLında bunLar sadece senin kendi temenniLerin.

Bu gün Fenerbahçe bir tane de kaLiteLi soL kanat aLınca oynat bakaLım nerede oynatıyorsun Sercanı ? Hadi oynat.

Bir kez de saLLama yahu..

İLeri uçta Guiza var Semih var.. SoL kanat geLicek, Uğur var, Sağda Deivid var, Topuz var gerekirse Özer var..Kazım Kazım diye süper yetenek dediğin süper genç yetenek Kazım var.

ALex i de kaLeye koyarsın artık.

Savunmada oynataLım geL Sercanı. Yahu hayaLperest oLmayaLım. Sercan geLsin Fenerbahçe ye bütün sezon en fazLa 10 maç oynar onLarında %70 i Türkiye kupası oLur.

Sizin rotasyon diye tabir ettiğiniz şey kır yıLda bir takım forvetsiz kaLır ya da Türkiye kupasında yedek takımLa çıkınca çıkıp birşeyLer yapsın diye tabir ediLen oyuncudur. Rotasyon nedir yahu :D

eGowiCh
18.Haziran.2009, 04:40
Daum ile Aragones veya Zico'yu karıştırmamak lazım. Cengiz abiye katılıyorum bu konuda. Daum zamanını hatırlarsanız eğer Hooijdonk, Nobre, Alex, Tuncay, Serhat gibi ofans oyuncuları oynuyordu ileri uçta. Bunları hep beraber Daum nasıl oynattıysa Sercan geldiğinde de Semih, Güiza, Alex, Özer, Sercan ve diğerlerini bir şekilde oynatır.

erdili
18.Haziran.2009, 04:41
Nasıl ne olacak?

Sercan 4-3-3 için, hele öne geçildi mi biçilmiş kaftan olur.Sık sık oynar, rotasyon için ciddi ciddi zorlayabilecek bir forvet gerekiyor, İlhan adapte olamadı, iyi başlayamadığı gibi dirençli de çıkmadı.

Ben önceliği hedef santrofora veririm, Fenerbahçe kontra atak takımı olmadığı için ya da Süper ligde kapanan takımlara karşı oynayacağından dolayı 2. santrofor pivot özellikli olmalı. Semih'e bir partner lazım yüksek toplarda, sanırım gelecek vaad eden ve yedek kulübesinde oturmaya ses çıkartmayacak bir pivot santrafor alacaklar.

eXcitinG
18.Haziran.2009, 04:47
Daum ile Aragones veya Zico'yu karıştırmamak lazım. Cengiz abiye katılıyorum bu konuda. Daum zamanını hatırlarsanız eğer Hooijdonk, Nobre, Alex, Tuncay, Serhat gibi ofans oyuncuları oynuyordu ileri uçta. Bunları hep beraber Daum nasıl oynattıysa Sercan geldiğinde de Semih, Güiza, Alex, Özer, Sercan ve diğerlerini bir şekilde oynatır.

Pierre ve Nobre en uçta soLda Tuncay sağda Serhat oynuyor..

Yine aynı tabLoyu hayaL edeLim. SoLda yeni transfer, ortada Guiza Semih, Sağda Deivid, Topuz vs. Özer, Uğur, Kazım vs diye giden Liste arasında Sercan biraz zor yer aLır..

Zaten Daum ısrarLa da istemiyordur iLhan yerine, Guiza ya birşey oLunca ya da bu saydığımız oyuncuLara birşey oLduğunda sokup oynatıp performans aLacağı bir isim istiyordur. Sercan en fazLa bu oLur. Direk onbir oyuncusu, sezonun yarısında forma giyen bir isim hayatta oLamaz.

eGowiCh
18.Haziran.2009, 05:06
İyi de Serhat da Tuncay da kanat oyuncusu değillerdi, Daum onları oraya adapte etti. Sercan'ı kanata adapte etmeyeceği ne malum? Bir Tuncay bir Serhat yaratmayacağı ne malum?

Universal
18.Haziran.2009, 05:26
Hayrettin abi, sen Bursa'lı olduğundan sanırsam Sercan'ın ayrılmasını takımdan istemiyorsun. Fenerbahçe'ye gelirse iyi bir yedek olur ama; oynamayan oyuncuyu ben ne yapayım. Fenerbahçe'nin bu sisteminde Sercan'dan fayda gelmez. Sercan'ın kanat oyuncu olmasını beklememiz bize vakit ve puan kaybı olarak geri dönecektir.

Serhat ve Tuncay kanat oyuncusu olurken Fenerbahçe en kötü dönemindeydi o yüzden adapte oldular. Eğer iyi sezonlarımızda bu iki ismi ilk kez kanat oynatsaydık Fenerbahçe'de bir yıldan fazla kalamazlardı. Şansları yardım etti.

EreN
18.Haziran.2009, 05:55
Hayro abi bursalı değiş beşiktaşlıdır:D Gittim gördüm:)

Cengo
18.Haziran.2009, 06:01
Sizin rotasyon diye tabir ettiğiniz şey kır yıLda bir takım forvetsiz kaLır ya da Türkiye kupasında yedek takımLa çıkınca çıkıp birşeyLer yapsın diye tabir ediLen oyuncudur. Rotasyon nedir yahu :D

Tartışmanın bittiği yer.
Milyonlarda kitap bulabilirim.

Rotasyon futbolun temelidir.

Cengo
18.Haziran.2009, 06:14
Pierre ve Nobre en uçta soLda Tuncay sağda Serhat oynuyor..

Yine aynı tabLoyu hayaL edeLim. SoLda yeni transfer, ortada Guiza Semih, Sağda Deivid, Topuz vs. Özer, Uğur, Kazım vs diye giden Liste arasında Sercan biraz zor yer aLır..

Zaten Daum ısrarLa da istemiyordur iLhan yerine, Guiza ya birşey oLunca ya da bu saydığımız oyuncuLara birşey oLduğunda sokup oynatıp performans aLacağı bir isim istiyordur. Sercan en fazLa bu oLur. Direk onbir oyuncusu, sezonun yarısında forma giyen bir isim hayatta oLamaz.

Dünyada hiçbir takım bütün oyuncularını ilk 11 için almaz.

İlk 11 için transfer yapılmaz.
Güç dengeleri her anlamda her noktada yakın olmak zorunda.
Büyük teknik direktörler rotasyonun sonuna kadar ayarlar, herkese hakettiği performansa göre forma verir.

Her aldığın oyuncuyu ilk 11e yazacaksan asla başarılı olamaz.

4 santraforu da maç sayısında eşit olarak oynatabilirim, hatta onlardan maç performans alabilirim.

Aksini iddia eden var ise lütfen büyük liglerin istatistiklerini çıkarsın, futbolun temeli budur.İlk 11 dışında kadro zayıfsa asla başarılı olamazsın.

Yedek olmak harcanmak demek değildir, bir kadrodaki her oyuncu yedektir.
Sercan gelir ise bu kadroda önemli bir isim olacaktır, bu azim onda var ise bu sorun olamaz.

Beşiktaş'ın şampiyonluğu kadro kalitesinden değil, alternatifli kadrodan dolayıdır.
Fenerbahçe ve Galatasaray hala Beşiktaş'ın bir kademe üzerinde ve kalite olarak ciddi sayılabilecek bir fark var.Ancak bu rotasyon olmadan hiçbir anlam ifade etmez.

Bir Beşiktaş taraftarının kabul etmemek istemesini normal karşılayabilirim.Rakibin başarılı olmamasını istemek normaldir.Futbolun gerçeğinde Sercan'ın potansiyelinin nerede olduğu biliniyor.Sercan oyun stilinde önemli yer tutabilir.

Sivas'ın başarısında maç başı taktik belirlemek önemli yer tuttu.
Bir çok oyuncu maç başı sisteme göre forma şansı buldu.
Bu Daum'un çok sevdiği bir durumdur, Daum 3-5-2, 4-3-1-2, 4-4-2, 4-1-5 gibi bir çok taktiği denedi, 3-5-2, 4-4-2 ve 4-5-1 ile şampiyonluğu var.

Oyuncuların yerlerini değiştirir, bir anda sistem değiştirebilir.
Oyuncuların fizik ve teknik kapasitelerini ölçüp buna uygun taktik belirleyebilir, bunu başka sistemlerde kullanabilir.

Ayrıca Galatasaray neden bir santrafor aldıktan sonra Kone'yi ısrarla transfer etmek istedi? Bunun ısrarla araştırmanızı rica ediyorum.

Top taşıyan forvet modeli bu kadrolar için inanılmaz bir artıdır.

Sercan'ı küçümsemek kadar kendi kendini baltalayan bir düşünce alamaz, United'ın istediği bir oyuncu hakkında İngiltere'de başarıla olacağına inanıp burada vasta olabileceği kadar gerçek dışı bir yorum daha duymamıştım.Fenerbahçe'de başarılı olmamasını umuyorum deseniz şuna daha doğru olacak.

eXcitinG
18.Haziran.2009, 13:18
Dünyada hiçbir takım bütün oyuncularını ilk 11 için almaz.

İlk 11 için transfer yapılmaz.
Güç dengeleri her anlamda her noktada yakın olmak zorunda.
Büyük teknik direktörler rotasyonun sonuna kadar ayarlar, herkese hakettiği performansa göre forma verir.

Her aldığın oyuncuyu ilk 11e yazacaksan asla başarılı olamaz.

4 santraforu da maç sayısında eşit olarak oynatabilirim, hatta onlardan maç performans alabilirim.

Aksini iddia eden var ise lütfen büyük liglerin istatistiklerini çıkarsın, futbolun temeli budur.İlk 11 dışında kadro zayıfsa asla başarılı olamazsın.

Yedek olmak harcanmak demek değildir, bir kadrodaki her oyuncu yedektir.
Sercan gelir ise bu kadroda önemli bir isim olacaktır, bu azim onda var ise bu sorun olamaz.

Beşiktaş'ın şampiyonluğu kadro kalitesinden değil, alternatifli kadrodan dolayıdır.
Fenerbahçe ve Galatasaray hala Beşiktaş'ın bir kademe üzerinde ve kalite olarak ciddi sayılabilecek bir fark var.Ancak bu rotasyon olmadan hiçbir anlam ifade etmez.

Bir Beşiktaş taraftarının kabul etmemek istemesini normal karşılayabilirim.Rakibin başarılı olmamasını istemek normaldir.Futbolun gerçeğinde Sercan'ın potansiyelinin nerede olduğu biliniyor.Sercan oyun stilinde önemli yer tutabilir.

Sivas'ın başarısında maç başı taktik belirlemek önemli yer tuttu.
Bir çok oyuncu maç başı sisteme göre forma şansı buldu.
Bu Daum'un çok sevdiği bir durumdur, Daum 3-5-2, 4-3-1-2, 4-4-2, 4-1-5 gibi bir çok taktiği denedi, 3-5-2, 4-4-2 ve 4-5-1 ile şampiyonluğu var.

Oyuncuların yerlerini değiştirir, bir anda sistem değiştirebilir.
Oyuncuların fizik ve teknik kapasitelerini ölçüp buna uygun taktik belirleyebilir, bunu başka sistemlerde kullanabilir.

Ayrıca Galatasaray neden bir santrafor aldıktan sonra Kone'yi ısrarla transfer etmek istedi? Bunun ısrarla araştırmanızı rica ediyorum.

Top taşıyan forvet modeli bu kadrolar için inanılmaz bir artıdır.

Sercan'ı küçümsemek kadar kendi kendini baltalayan bir düşünce alamaz, United'ın istediği bir oyuncu hakkında İngiltere'de başarıla olacağına inanıp burada vasta olabileceği kadar gerçek dışı bir yorum daha duymamıştım.Fenerbahçe'de başarılı olmamasını umuyorum deseniz şuna daha doğru olacak.

Birincisi Rotasyonun tanımını senden daha iyi biLiyorum bu konuda akLında en ufak bir düşünce kaLmasın bu bir.Dikkat ettiysen Rotasyonun size göre oLan tanımını yaptım. Bu zamana kadar Fenerbahçe kuLübü hangi zamanda Rotasyon uyguLamış, Rotasyonu doğrusuna göre yapmış. Sizin Rotasyon zihniyetiniz bu kadar işte neden kabuLLenmek zor geLiyor anLamıyorum.

Bir diğer konu da Sercan ın Fenerbahçe ye gitmesini ne hazmedemezLik yapıcam Mehmet Topuz oLayında tepki vermemiş Sercan gitse bana ne yahu. Bu gün şartLarında Sercan Beşiktaş a geLsin yine aynı şeyLeri yazarım. Beşiktaş ta da oynayamaz. Fenerbahçe de de oynamayacak. İnşaLLah aLırsınız ve görürüz beraberce.

Manu ya gidip direk onbir oynayacağını ve başarıLı oLacağını söyLediğimi hatırLamıyorum. Manu ya giderse beLki yıLLarca forma yüzü göremeyecek ama bu zaman içerisinde aLacağı eğitim ve görecekLeri iLe yıLLar sonra çok üst düzey bir oyuncu oLma şansına erişecek. Manu dediğin takım FLetcher gibi saLLama bir adamdan üst düzey bir orta saha yaratmış bir takım. Sercan bu gün 5 yıL boyunca Beşiktaş GaLatasaray ve Fenerbahçe de sürekLi 11 oynasın Manu da geçireceği 5 yıL boyunca ki kapasitesine hayatta ve hayatta erişemez. Biraz mantık yürüteLim.

Ben Bursaspor u tutmam, Sercan ın gitmesini ve gitmemesini istemek veya istememek gibi bir aLakam da yok. Ben sadece fikirLerimi söyLüyorum.

Gerçek budur. Ama sizin herşeyi ben biLirim zihniyetLeriniz ve karşı tarafın düşünceLerine hiç bir zaman saygı duymama havaLarınız yüzünden size birşeyLer anLatıLmıyor tabi :)

TR.CaPTaiN
18.Haziran.2009, 16:07
Dün Poulsen'in açıklamaları ile sarsılan Fenerbahçe taraftarına bir kötü haber de Almanya'dan geldi.

Bayern Münih'te forma giyen 26 yaşındaki gurbetçi oyuncu Hamit Altıntop, Alman Bild gazetesine yaptığı açıklamada Fenerbahçe'nin transfer teklifini reddettiğini açıkladı.

Hamit yaptığı açıklamada "Bu tür teklifler her yıl yapılıyor. Ama ben Bayern'de oynamaya devam edeceğim. Gelen teklifleri kabul etmiyorum" dedi.

Gazete ayrıca Hamit'in yeni teknik direktör Van Gaal ile çalışmak istediğini, bu yüzden de Fenerbahçe'nin yüksek ücretli transfer teklifini bir çırpıda reddettiğini de belirtti.

Böylece Fenerbahçe'ye 2 gün arka arkaya önce Danimarkalı Poulsen'den, ardından da Hamit Altıntop'tan kötü haberler gelmiş oldu.

- TEKLİFİ İLK MARATON.COM.TR DUYURMUŞTU -

Maraton.Com.Tr 16 Haziran 2009 Salı günü siz okuyucularına Fenerbahçe'nin Hamit Altıntop'a servet gibir bir teklif yaptığını herkesten önce duyurmuştu.

Maraton

Hiç utanmadan ilk maraton duyurmuştu demişler. :n:

eGowiCh
18.Haziran.2009, 19:12
Dış transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de Lugano'nun alternatifi belli oldu.

İç transferde Mehmet Topuz, Özer Hurmacı, Bilica ve Bekir gibi isimleri kadrosuna katan Fenerbahçe, henüz yurtdışından bir transfer gerçekleştiremedi fakat çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Poulsen ve Hamit'ten eli boş dönülmesinin hemen ardından İngiliz basınında çıkan bir iddiaya göre Fenerbahçe, İngilizlerin tecrübeli defans oyuncusu Sol Campbell'in peşinde.

Times'ın haberine göre Fenerbahçe, şu anda İngiltere'nin Portsmouth takımında forma giyen 34 yaşında ve 1.88 boyundaki tecrübeli defans oyuncusu Sol Campbell ile ilgileniyor.

Ayrıca Campbell'ın Portsmouth takımında kalmak istemediği ve gelen teklifleri değerlendireceği de belirtildi.

Campbell, 1992'de Tottenham'da başlayan profesyonel futbol kariyerine 2001 yılında Arsenal'e geçerek devam etmiş ve Arsenal'in o dönemlerde en önemli futbolcularından biri olmayı başarmıştı.

2006 yılında Portsmouth'a geçen Campbell 73 kez de İngiltere milli takımının formasını giymeyi başardı.

MARATON.COM.TR ÖZEL

http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/80313_2_090618135730.jpg

titates1
18.Haziran.2009, 19:26
times da maraton da şaşırmış

barahir
18.Haziran.2009, 19:27
Gerek yok buna, çok ağır

Gangstaa
18.Haziran.2009, 19:29
Poulsen transferi yattı.Çok üzüldüm.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca;
10 Gün için 3.5 milyon euro istedi

http://www.yazete.com/pics/news/180620091142171283896_2.jpgAragones sözleşmesindeki bir maddeye dayanarak iki misli tazminat istiyor.

Sarı-Lacivertliler’in uzlaşarak ayrılmak istediği Dede, ayak diretiyor.İspanyol hocanın sözleşmedeki bir maddeyi öne sürüp 7 milyon Euro istediği bildirildi...

Milliyet'in haberine göre, Fenerbahçe'nin yollarını ayırmak için pazarlıklarını sürdürdüğü İspanyol teknik adam Luis Aragones, uzlaşmaya yanaşmıyor. Fenerbahçeli yöneticilerin Daum'u resmen açıklamak için bir an önce anlaşmak istedikleri İspanyol teknik adam, Sarı-Lacivertliler'e sorun çıkarmaya devam ediyor.

Fenerbahçe ile görüşmeleri sürdüren Aragones'in avukatı Vicente Montes'in sözleşmedeki "Mukavele 1 yıldan önce feshedilirse 2 yıllık ücret alır" maddesini öne sürerek 7 milyon Euro istediği iddia edildi.

1 TEMMUZ BEKLENECEK

Bu istek karşısında şaşkınlık yaşayan yöneticiler, 1 Temmuz'a kadar bekleme kararı aldı. 1 Temmuz'da sözleşmesinin ilk yılı tamamlayanacak olan İspanyol hocanın mukavelesi bu tarihten sonra feshedilirse Sarı-Lacivertli kulüp, 2.yılın çalışma ücreti olan 3.5 milyon Euro’yu verip Dede’den kutrulacak.

TR.CaPTaiN
18.Haziran.2009, 19:36
http://img41.imageshack.us/img41/7720/lugano1530469043.jpg (http://img41.imageshack.us/i/lugano1530469043.jpg/)

Transferin hızlı kulübü Fenerbahçe, Lugano dosyasını kapatmıyor. Sözleşmesi bitmesine rağmen henüz herhangi bir kulüple anlaşma imzalamayan Uruguaylı futbolcunun, sarı-lacivertli yönetimle bir kez daha masaya oturması bekleniyor.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın hafta başında yaptığı, "Lugano ile tüm bağlarımızı kopardık" açıklamasına rağmen, Uruguaylı futbolcuyla bir kez daha masaya oturulması bekleniyor.

Menajeri Juan Figer'le haber gönderen tecrübeli futbolcunun ülkesinde yaptığı tatilin ardından İstanbul'a gelip, Fenerbahçeli yöneticilerle pazarlık yapacağı bildirildi.

Lugano'nun, sezon içinde kendisine teklifte bulunan İtalyan kulüplerinin tekliflerini beğenmediği ve Fenerbahçe ile anlaşma yolu aradığı öne sürüldü.

Juventus'un Danimarkalı orta saha oyuncusu Cristian Poulsen'den olumsuz yanıt alan sarı-lacivertli yönetimin, İspanyol bir futbolcuyla görüştüğü bildirildi.
Öte yandan Fenerbahçe Kulübü, malzeme tedarikçisiyle olan sponsorluk sözleşmesini 5 yıl daha uzattı.

Ntvspor

scar face
18.Haziran.2009, 19:37
Poulsen gelmeyecekse onun yerine alınacak isim Rolfes olmamalı bence...

barahir
18.Haziran.2009, 19:38
O zaman Daum ile 1 temmuzdan geçerli olmak üzere bi sözleşme imzalasınlar ne şiş yansın ne kebap

eGowiCh
18.Haziran.2009, 19:40
Lugano kalacak gibi görünüyor. Talibi yok, zaten olsa şimdiye çoktan imzalardı. İmzalar bir 3 yıllık sözleşme daha, bizim şartlarımızı kabul eder, olacağı bu. Şimdiden hayırlı olsun. Yönetim akıllıca davrandı rest çekerek, asla taviz verilmiyor bu konuda, helal olsun gerçekten.

KaF KeF
18.Haziran.2009, 19:43
zaten istediği parayı verecek bir İtalyan Kulubü yok..

scar face
18.Haziran.2009, 19:47
Lugano kalır insallah rest cekmek doğru bi hamleydi..

HooijDonk07
18.Haziran.2009, 19:53
PouLsen için tekrar bi girişim yapılcakmış öle duydum son kez olmadı artık RofLes'e yönelcekler galiba ama RofLes'den bence de gelmemeli.

erdili
18.Haziran.2009, 20:55
Poulsen gelmeyecekse onun yerine alınacak isim Rolfes olmamalı bence...

Rolfes ismi nerde geçti,
Poulsen gelmeyecekse ki başından beri karşıyım,
yerine gelecek adam kesinlikle Simon Rolfes olmalı.

Campbell da bildim bileli Fenere gelir zaten, 3 sene önce de sürekli adı Fenerle anılıyordu,
hatta bi ara kaybolmuştu :)

scar face
18.Haziran.2009, 21:30
Rolfes ismi nerde geçti,
Poulsen gelmeyecekse ki başından beri karşıyım,
yerine gelecek adam kesinlikle Simon Rolfes olmalı.

Campbell da bildim bileli Fenere gelir zaten, 3 sene önce de sürekli adı Fenerle anılıyordu,
hatta bi ara kaybolmuştu :)Vatan gazetesinde yazıyor...

HooijDonk07
18.Haziran.2009, 21:37
Vatan gazetesinde yazıyor...

Aynen öLe fotomaçda da gördüm :)

goosfraba
19.Haziran.2009, 03:01
Belçika basınına göre Oguchi Onyewu'yu alıyormuşuz. Standart Liege'de oynuyor. Ayrıca Amerikan vatandaşı, şuan milli takımda. Konfederasyon kupası bittikten sonra İstanbul'a geleceğini yazmışlar.

http://i.a.cnn.net/si/2006/writers/jonah_freedman/06/12/us.openingloss/t1_onyewu.jpg

Sağdaki babayiğit.

Bu da haber.

Normaal gezien had Oguchi Onyewu vorig weekend een driejarig contract bij Birmingham moeten ondertekenen. De Standard-speler bleef echter de boot afhouden, waardoor ook het enthousiasme bij de Engelsen nu serieus getemperd is. Allicht is de stevige interesse van Fenerbahçe om de robuuste verdediger in te lijven daar niet vreemd aan.

Drie verdedigers
Birmingham-coach Alex McLeish wilde drie centrale verdedigers aantrekken. Dann (Coventry) heeft intussen getekend, de Equadoriaan Espinoza staat op het punt om dat te doen. Nu ook de namen van Baldé (Celtic) en Johnson (Cardiff) de ronde doen, staat de weifelende Onyewu niet langer op de eerste rij.

Istanboel wacht
Dan is de piste-Fenerbahçe heel wat concreter. Na het avontuur op de Confederations Cup wordt de Amerikaan immers al in Istanboel verwacht om onderhandelingen aan te knopen. Dat 'Fener' aantreedt in de Europa League en Birmingham niet zou voor Onyewu een belangrijke reden zijn om voor de Turken te kiezen.

Mirakel
Intussen hopen ze bij Standard op een klein mirakel. "Zijn contract loopt op 30 juni af, maar waarom zou hij niet nog een half jaar bij ons blijven en Champions League-voetbal spelen?", liet sportief directeur Dominique D'Onofrio in dat verband optekenen. (svm)

barahir
19.Haziran.2009, 03:06
Onyewu ile Sivasspor prensipte anlaşmıştı. Ligtv de okumuştum..

Crocodile1963
19.Haziran.2009, 03:08
Yaklaşık 2 hafta önce TV8'deki bir programda Bülent Uygun, Onyewu'nun Bursaspor ile sözleşme imzaladığını söylemişti. Onyewu'nun sözleşmesi 30 Haziran'da bitiyor bu da Türkiye'ye gelmesinde bir avantaj teşkil eder. . .

barahir
19.Haziran.2009, 03:09
Yaklaşık 2 hafta önce TV8'deki bir programda Bülent Uygun, Onyewu'nun Bursaspor ile sözleşme imzaladığını söylemişti. Onyewu'nun sözleşmesi 30 Haziran'da bitiyor bu da Türkiye'ye gelmesinde bir avantaj teşkil eder. . .

Bülent uygun bursasporu nerden biliyo? Sivas olmasın o :)

Crocodile1963
19.Haziran.2009, 03:11
Bülent uygun bursasporu nerden biliyo? Sivas olmasın o :)

Bülent Uygun'un sık sık Bursa'ya gelmesi(ailesi sebebiyle) biliyordur ki kendisi de aynı zamanda menajer. Ancak ben E.Sağlamın takıma stoper takviyesi yapacağını zannetmiyorum . . .

barahir
19.Haziran.2009, 03:13
hmm bunu bilmiyodum, Ama dediğim gibi ligtv degörmüştüm haberi hatta bulup sivas kısmına eklerim birazdan..

eGowiCh
19.Haziran.2009, 05:37
Onyewu gelirse muhteşem olur, Lugano'yu aratmaz, hele ki Lugano ile birlikte oynarlarsa tadından yenmez. İki tane savaşçı, fizik gücü yüksek stoperle kolay gol yemeyiz. Duran toplarda da çok etkili oluruz. Umarım bu transfer gerçekleşir. Gerçekten başkanın yıldız olmayan savaşçı tabirine birebir uyan bir oyuncu.

Enterokinaz
19.Haziran.2009, 05:50
PouLsen için tekrar bi girişim yapılcakmış öle duydum son kez olmadı artık RofLes'e yönelcekler galiba ama RofLes'den bence de gelmemeli.

Neden olmamalı ?

Fizik gücü yüksek, tecrübeli ve iyi pas yapabilen bir ön libero. Yaşı da müsait. Fenerbahçe için nokta atışı olabilecek bir isimdir Rolfes.

İsme bakıp aldanmayın, yıldız değil diye önyargı oluşmasın böyle her haberi geçen futbolcu için.

HooijDonk07
19.Haziran.2009, 05:52
Neden olmamalı ?

Fizik gücü yüksek, tecrübeli ve iyi pas yapabilen bir ön libero. Yaşı da müsait. Fenerbahçe için nokta atışı olabilecek bir isimdir Rolfes.

İsme bakıp aldanmayın, yıldız değil diye önyargı oluşmasın böyle her haberi geçen futbolcu için.

Paulsen'in yerine AureLio'ya verilsin o bonservis bizim orta sahamızı en iyi tanıyan oyuncu ne yapması gerektiğini biliyor ve uyum sorunu yasamaz.

World Hollow o1
19.Haziran.2009, 12:54
Neden olmamalı ?

Tebrikler çok iyi yere değinmişsin.

bencede isme bakarak aldanılmaması gerekiyor..

eğer bu dediğiniz özelliklerin hepsi kusursuz olarak işliyorsa hiç sorun değil alınsın çokda iyi takıma monte olurr..

anil luque
19.Haziran.2009, 15:41
Onyewu neyişayidi öyle ya :D Mehmet Yıldız şimdi görsün ikili mücadeleyi :D Bence Lugano'nun yerini şu an için kapatır mı bilinmez ama ilerleyen yıllarda çok kaliteli bir defans olacagı kesin ..

HooijDonk07
19.Haziran.2009, 18:09
Tebrikler çok iyi yere değinmişsin.

bencede isme bakarak aldanılmaması gerekiyor..

eğer bu dediğiniz özelliklerin hepsi kusursuz olarak işliyorsa hiç sorun değil alınsın çokda iyi takıma monte olurr..

Adına bakarak konuşmuyorum ki Paulsen veya AureLio ile karşılaştırılmamak lasım bence

titates1
19.Haziran.2009, 19:14
simon rolfes aureliodan daha iyi poulsenle de eşit hatta hücuma katkı yönünden daha iyi bir oyuncu..

matrockmamy
19.Haziran.2009, 19:35
Rolfes gelirse muhteşem olur. umarım poulsen yerine o gelir.

tarikko
19.Haziran.2009, 19:40
Poulsen gelemezse mutlaka Rolfes gelmeli..

bugra 1905
19.Haziran.2009, 20:08
Onyewu neyişayidi öyle ya :D Mehmet Yıldız şimdi görsün ikili mücadeleyi :D Bence Lugano'nun yerini şu an için kapatır mı bilinmez ama ilerleyen yıllarda çok kaliteli bir defans olacagı kesin ..
Mehmet Onyewuyu Alır Sırtına Devam Eder Futboluna:D:D

eGowiCh
19.Haziran.2009, 20:24
Volkan Demirel'in menajeri Erdinç Şehit ile az sonra bir görüşme yapılacak ve Volkan konusu da netlik kazanacak. Umarım olumlu haberler gelir akşam.

Ziya38
20.Haziran.2009, 04:12
Şimdiye kadar Özer Hurmacı, Mehmet Topuz, Bilica ve Bekir ile sözleşme imzalayan Fenerbahçe, iki TÜRK yıldızı daha renklerine bağladı..

BUGÜNE KADAR GALATASARAY'IN BAROS, KEWELL, MEIRA, SKIBBE, LEO FRANCO ve RIJKAARD HABERLERİNİ GÜÇLÜ İSTİHBARATI İLE TÜRKİYE'DE İLK KEZ DUYURAN TURKSPOR, ŞİMDİ DE FENERBAHÇE'NİN BU TRANSFERİNİ İLK KEZ DUYURUYOR!..

HAMİT VE HALİL ALTINTOP FENERBAHÇE'DE!..

Günlerdir spor medyasının sürekli Galatasaray'a transfer ettiği Halil ve Hamit kardeşler Fenerbahçe ile anlaştı..

Geçtiğimiz günlerde Hamit'in Galatasaray'ı reddettiğini, Halil konusunda Lincoln ile takas yapılacağı yazılıp çizilirken, Fenerbahçe saman altından su yürüttü ve bu transfere noktayı koydu..

Üç yıl üst üste şampiyonluk sözü veren Başkan Aziz Yıldırım, iki kardeşi ikna etmek için Ali Koç ve kardeşi Ali Yıldırım'ı devreye soktu..

BASIN MİLANO'DA SANARKEN KOÇ ALMANYA'DAYDI!..
Spor medyası Ali Koç'un Poulsen için Milano'da bu oyuncuyla ilgilendiğini yazarken, Koç Almanya'da Hamit ve Halil ile pazarlık yapıyordu.

İlk kez Hamit ile görüşen Ali Koç, yapılan görüşmelerde Hamit'in bir cümlesiyle büyük şok yaşadı..

Hamit, Koç'a "Beni alıyorsanız, kardeşimi de almanız gerekir. Çünkü artık birlikte oynamak istiyoruz ve ailemiz de bunu istiyor" dedi. Hamit ile anlaşan Ali Koç, bu kez Halil ile masaya oturdu.. Hamit'in Fenerbahçe'ye gideceğini duyan Halil, transfer için hiç bir pürüz çıkartmadı ve o da abisi gibi yapılan teklifi kabul etti..

BAYERN VE SCHALKE'DE SORUN YOK!..
İki kardeş ile anlaşan Fenerbahçe, ardından bu oyuncuların kulüpleri Bayern ve Schalke ile de görüştü ve anlaşmaya vardı. Halil için Pazartesi görevine başlayacak Schalke'nin yeni hocası Felix Magath son sözü söyleyecek.

İki yıldızın maliyeti hakkında kesin bir bilgi elimize ulaşmadı ancak Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın bu transfer için her türlü fedakarlığı yaptığı ve büyük bir harcamada bulunduğu biliniyor..

AÇIKLAMA GALATASARAY'A BAĞLI!..
Rijkaard'ın transferi ile büyük sükse yapan Galatasaray'ın, önümüzdeki hafta içinde açıklaması muhtemel 2 yada 3 transferini gölgede bırakmak isteyen Yıldırım'ın, Halil ve Hamit Altıntop'un transferini sır gibi saklamasının nedeni de Sarı-Kırmızılılara misilleme yapmak istemesi..

TURKSPOR.NET ÖZEL HABER

KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ!..

Sekopej
20.Haziran.2009, 04:16
Güleceğim yoktu gece gece, iyi oldu bu haber.:D Halil Türkiye'ye gelebilir de Hamit'in bu dönemde geleceğini sanmıyorum. Güzel uydurmuşlar haberi.:D

LaigLeNoiR
20.Haziran.2009, 04:19
Bence Turkspor'un nasıl tüm gelecekleri bildiği ortada.Tüm oyuncuları yazarsanız elbet bulursunuz :)

tarikko
20.Haziran.2009, 04:19
Bu ne ya :D valla iyi uydurma yapmışlar gece gece :D

erdili
20.Haziran.2009, 04:32
Kaynak gösterilmeden kullanılamaz, yazmışlar bi de utanmadan :)

Since-1907
20.Haziran.2009, 05:03
Hamit ve Halil'i aldıktan sonra Burhan Altıntop'u da alalım tam olsun :)

matrockmamy
20.Haziran.2009, 05:04
"BASIN MİLANO'DA SANARKEN KOÇ ALMANYA'DAYDI!.."
adamlar işi ilerletmiş :D

Enterokinaz
20.Haziran.2009, 05:06
yılın bombası yazıyor, soru işareti sarı-kırmızı renkte, haber fenere ait. bu nasıl bir çelişkidir arkadaş ?

fthz
20.Haziran.2009, 05:30
Hamit'i Fenerbahçemiz bile Türkiye'ye getiremez Bayern'den :D

Enterokinaz
20.Haziran.2009, 05:46
Hamit'i Fenerbahçemiz bile Türkiye'ye getiremez Bayern'den :D

fenerbahçemiz bile derken ?

fthz
20.Haziran.2009, 05:53
Şu anki koşullarda tabi daha çok maddi yönden sonra kendimi Hamit'in yerine koyarak düşünüyorum yarınımda başarıya daha yakın olarak Fenerbahçe'yi görüyorum, kağıt üzerinde :D sahada ise çok farklı oluyor :( artık futbolcuların sözlerine pek inanısım gelmiyor, heleki Avrupa'da yetişmiş bir futbolcu önceliği maddiyata verecektir diye düşünerek bir yarış içine girilse Aziz Yıldırım bırakmaz Hamit'i. Diyorum ya kendimi Hamit olarak düşünüyorum Bayern Münih gibi bir takımdayken Türkiye'ye gelmem, heh işin özeti bu Bayern'den ayrılıp Türkiye'ye gelmez Hamit :)

Enterokinaz
20.Haziran.2009, 06:50
Şu anki koşullarda tabi daha çok maddi yönden sonra kendimi Hamit'in yerine koyarak düşünüyorum yarınımda başarıya daha yakın olarak Fenerbahçe'yi görüyorum, kağıt üzerinde :D sahada ise çok farklı oluyor :( artık futbolcuların sözlerine pek inanısım gelmiyor, heleki Avrupa'da yetişmiş bir futbolcu önceliği maddiyata verecektir diye düşünerek bir yarış içine girilse Aziz Yıldırım bırakmaz Hamit'i. Diyorum ya kendimi Hamit olarak düşünüyorum Bayern Münih gibi bir takımdayken Türkiye'ye gelmem, heh işin özeti bu Bayern'den ayrılıp Türkiye'ye gelmez Hamit :)

işin maddiyat kısmında, hiçbir takım fenerbahçe kadar saçmalayamaz, o konuda haklısın. futbolcuları çok güzel cezbediyor da, gerisi malum.

başarı olayında katılmıyorum sana. başarıya yakınlık kime, neye göre ?

titates1
20.Haziran.2009, 07:43
Arkadaş Fenerbahçe bu sene dışında senelerdir sürekli yükseliş içinde ve bu sene de aldığımız adamların kalitesi belli , bu ülkeye kimleri getiremez dediler getirdik , saçmalama konusuna gelince hesap kitap işini Aziz Yıldırımdan daha iyi yapabileceğini sanmıyorum adam aldığı oyuncunun parasını zaten çıkartıyor evet başarı olarak en yakın Fenerbahçe son yıllarda çeyrek final oynayan Fenerbahçe , kaynak , imkan , rahatlık bakımından en yakını kulübümüz ...tabi bunu Fenerbahçeli olmayan anlayamaz onun için öyle dalga geçer gibi yazmassan sevinirim

Enterokinaz
20.Haziran.2009, 07:55
para var diye getirilen adamlar ortada. türkiye futbol piyasasında özer ve mehmet gibi iki isme verilen paralar ortada. övündüğünüz çeyrek final'den sonraki fenerbahçe'nin durumu ortada. hesap kitap işi sağa sola para savurmakla olmaz. sırf yıldız diye bir futbolcuya milyonları akıtmayı herkes başarabilir. kaynak olduktan sonra bunlar kolay.

tüm bunları başarı diye adlandırmak komik. bu yıl fenerbahçe'nin yaptıkları ortada. uzatmaya gerek yok.

HooijDonk07
20.Haziran.2009, 08:14
para var diye getirilen adamlar ortada. türkiye futbol piyasasında özer ve mehmet gibi iki isme verilen paralar ortada. övündüğünüz çeyrek final'den sonraki fenerbahçe'nin durumu ortada. hesap kitap işi sağa sola para savurmakla olmaz. sırf yıldız diye bir futbolcuya milyonları akıtmayı herkes başarabilir. kaynak olduktan sonra bunlar kolay.

tüm bunları başarı diye adlandırmak komik. bu yıl fenerbahçe'nin yaptıkları ortada. uzatmaya gerek yok.

Sonuçda Türk futbolcu takımların durumları ortada başka ne yapmaları gerekir.1 2 milyon € mi satsın sonuçda milli takımda oynamış oyuncular ona göre düşünüyorlar.Gs veya Bjk bunLarı aLsa bi sonuç olmıcakdı bunlarıda düşün biraz.(Kırmızı yer ağırlıklı konuşdum )

EreN
20.Haziran.2009, 08:17

Gs ve BJK'ninde vakti zamanında bol sıfırlı rakamlar teklif ettiğini bizzat biliyorum topuz'a. Hatta bizden çok verende oldu rakam olarak.

KaPaLı
20.Haziran.2009, 12:23
Bir an önce şu transferi bitirsekte rahatlasak. Hala daha Lugano - Volkan konusunu çözemedik DMC dediğimiz yere adam alamadık. Sercan iyi transfer oldu ama Kale - Defans ve Defansif Ortasaha oyuncuları almadıktan sonra bir işe yaramaz şimdilik.

fthz
20.Haziran.2009, 13:30
işin maddiyat kısmında, hiçbir takım fenerbahçe kadar saçmalayamaz, o konuda haklısın. futbolcuları çok güzel cezbediyor da, gerisi malum.

başarı olayında katılmıyorum sana. başarıya yakınlık kime, neye göre ?

Bu sene Türk futbolcular için büyük rakamlar verdik ve bende tam olarak benimseyemesemde bundan rahatsız değilim. Kulüplerimiz yıllardır yabancılara saçtı parayı, o paraları hiçbir zaman Türk futbolculara layık görmedi, bununda tek nedeni o futbolcuları küçümsememizdir. Bu transferin Türk futboluna katkısı olacaktır, alınan isimler kendilerinden söz ettirmiş ve daha çok başarı beklenen isimlerdir. Başarı için gayret etmeleri bile benim için yeterli. Türk futboluna diğer bir katkısıda transferdeki karşı takımlar güzel kazançlar elde etti.

Başarıya yakınlık manevi olduğu gibi maddi imkanlara göredirde. Futbolda kaliteleri isimleri biraraya toplamak mühim değil, bir takım oluşturabilmektir. Kulüpler transfer yaparken hiçbir zaman başarı getirmeyecek transferler olsun diye transfer yapmaz ama her senede aşı tutmayabilir. Zico takımda kalsaydı belki bizim için bu sene çok farklı geçecekti ama yönetim Aragones'i getirmekle hatamı yaptı saçmalık mı yaptı dersen, yapmadı. İspanya milli takımını şampiyon yapmak zor olmadığı gibi kolayda değil. Ben Rijkaard'ın transferine çok sevindim ancak o da Barca gibi bir takımda devam ettiremedi kariyerini. GS'yi neden tercih etti tam bilemiyorum ama daha iyi yerlerden teklif almaması veya daha iyi olanaklar sunulmamsından dolayıdır diye düşünüyorum.

Başarı için sadece para gerekmediği gibi sadece ruh da yetmiyor. Geçen sene için diyorum imkanlara bakarsak Fenerbahçe'nin çok daha başarılı olması gerekliydi ama ruhsuz bir takım oluştu. Önümüzdeki sene başarıya en yakın olarak FB ve GS'yi görüyorum ancak transfer konusuna gelince parayı veren düdüğü çalar, birçok kez örneğini gördük artıık herkesin derdi para olmuş FB'liyim diyen başka yerede gider. GSliyim, BJKliyim, söz verdim diyende veya sözleşmesi bitende başka yere gider. Çok şağlam karakterli biri olacakki parayı ret edebilsin. İşin özeti Hamit'te de o sağlımlığı göremiyorum.

anil luque
20.Haziran.2009, 13:41
Halil Altıntop Türkiye'ye gelmeyeceğim diyor neden hala transfer haberini yazıyorlar yahu kağıtlara yazık yemin ediyorum :D Bu arada Poulsen işi de yatmış galiba arkadaşlar ..

Crocodile1963
20.Haziran.2009, 15:18
Ertuğrul Sağlam satmıyoruz-satmayacağız diyor hala transfer haberlerini yazıyorlar :)

Universal
20.Haziran.2009, 15:23

Para var ama; bunun karşılığıda var. Yeni sezon formaları ve kombine satışları ile transfere yatırdığımız paranın büyük bir bölümü zaten çıkıyor. :) Biz transferler Fenerium ve stad gelirleri sayesinde yapıyourz. Zaten 260 milyon €'luk kulübüz, biz harcamassak kim harcayacak?

World Hollow o1
20.Haziran.2009, 15:32
para var diye getirilen adamlar ortada.

Herşeye bu taraftan bakarsan yandık.

Fenerbahçeye Guiza Alex Carlos'un getirdikleri gelir çok fazla.

belki bu Fenerbahçenin başarısı için pek önemli rol oynamasada gelecek alınacak yıldızların bu oyuncuların üzerinden alınmış olacağı kesin.

murat taşlı
20.Haziran.2009, 15:55
çok para diyen arkadaşlara soralım bakalım kendileri olsa bir arda yı kaça verirler veya bobo yu

Sekopej
20.Haziran.2009, 15:59
Arkadaşlar delinin biri kuyuya bir taş atmış, 40 akıllı burada onu çıkarmaya çalışıyorsunuz.:) Yapılan haber inandırıcı mı sizce? Tabi ki hayır. Hamit gelir mi, gelmez mi, şu kadar para falan da gereksiz oluyor o zaman.

Turkspor herhalde bgün için uyduracak haber bulamadı, bunu uydurdu. Ha gerçekleşirse o zaman çıkar özürümüzü dileriz:D Turkspor'dan ama şu aşamada gereksiz tartışmalara girmeyelim diyorum.

Saygılar...

KaPaLı
20.Haziran.2009, 16:09
4,5 milyon euro'ya anlaşıldı diye 2-3 gün önce bir arkadaşımda söylemişti ama şu anda ben Hamit'in geleceğini hiç ama hiç sanmıyorum. Ne kadar parada verseniz adam Bayern Münih'te oynuyo Avrupa'nın gözü üzerinde niye gelsinki.

BeeTLeJuiCe
20.Haziran.2009, 16:15
Hamit'in Türkiye'ye gelmemesi için bir neden yok. Burdan kazanacağı para orda kazandığının 2 katı. Fakat kız kardeşi için Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmıyor.

HooijDonk07
20.Haziran.2009, 16:51
Sabah gazete okurken haber gördüm ne kadar doğru bilmiyorum.Transfer Listesine koyulan Roben Fener'e yazıyordu.Snijder'de Gs'ye :)

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
20.Haziran.2009, 16:55
Sabah gazete okurken haber gördüm ne kadar doğru bilmiyorum.Transfer Listesine koyulan Roben Fener'e yazıyordu.Snijder'de Gs'ye :)
ikiside Bayern'e :)

Aşk-ı Şehir
20.Haziran.2009, 17:00
Çok ilginç bir basınımız var yahu...Eto'o yu hala Fenerbahçe'ye getirmeye çalışacak kadar ilginç...

TR.CaPTaiN
20.Haziran.2009, 18:09
Fenerbahçe'nin bir süredir transfer etmek için uğraştığı Danimarkalı orta saha oyuncusu Christian Poulsen'e "Ya Fenerbahçe'ye git ya da yedek kalırsın" baskısı başladı.

Cuma akşamı evlenen Poulsen, cumartesi sabahı kötü bir süprizle uyandı. Juventus'un Futbol Direktörü Alessio Secco'nun Poulsen'e, "Ya Fenerbahçe'ye git ya da yedek kulübesinde kalırsın" şeklinde baskı yaptığı ortaya çıktı. La Repubblica muhabiri Emanuele Gamba, Danimarka'nın Ekstra Bladet gazetesine yaptığı açıklamada "Alessio Secco ile görüştüm, Poulsen'e "Ya Fenerbahçe'ye git ya da ilk 11'de yer alamazsın ve maçları tribünden izlemek zorunda kalırsın" dediğini anlattı.

Fenerbahçe, Poulsen için 55 milyon Dkr. (6.5 milyon Euro) fiyat önermiş. Juventus için çok iyi bir fiyat. Bu nedenle Poulsen'in Juventus'tan ayrılması isteniyor. Bana anlatılana göre Hamburg teklifini geri çekmiş. Juventus yönetimi bu konuda kararlı. Geçtiğimiz yıl aynı şeyi Thiago yaşamıştı. Totenham'ın verdiği teklifi kabul etmeyerek gitmeyen Thiago, sadece mecbur kalınca oynatıldı ve sürekli yedek kaldı. Ciro Ferrara'nın kulüpte bir yetkisi yok. Secco daha yetkili ve Secco Poulsen'den kurtulmak istiyor. Çünkü, Fenerbahçe'den gelecek parayla kendisinin favorisi oyuncu Udineses Gaetano d'Agostino'yu almak istiyor" dedi.

Ekstra Bladet gazetesi Poulsen ile ilgili haberinde, "Gelişmeler nedeniyle çiçeği burnunda çift, Christian ve Julie Poulsen, balaylarını tatsız geçirecek ve cep telefonlarını sürekli açık tutmak zorunda kalacaklar" ifadesi kullanıldı.

DHA

titates1
20.Haziran.2009, 18:10

evet bu sene ingiltere ligi gol kralı anelkayı falan bu takım getirmedi zaten , kaynak olduktan sonra diyosun da zaten iş o kaynağı yaratmakta dostum Fenerbahçe komple spor kulübü olarak başarılı bir kulüp , ben zaten kendim söyledim bu sene hariç sürekli yükselişte olan bir kulüp diye ... neyse anlamak için okuyan anlar zaten .

Knightmare
20.Haziran.2009, 18:12
ama Thiago gitmicem deyip kulüp başkanını tuvalete kilitlemişti, öyle hatırlyorum o kadar inatçıydı yani :D
ya Poulsen'de deneme yaparsa? :)

titates1
20.Haziran.2009, 18:14
Poulsen dışarda da sahadaki gibi agresifse kendiyle beraber kitler kulüp başkanını işkence yapar =)

Cengo
20.Haziran.2009, 18:32
ama Thiago gitmicem deyip kulüp başkanını tuvalete kilitlemişti, öyle hatırlyorum o kadar inatçıydı yani :D
ya Poulsen'de deneme yaparsa? :)

Kesinlikle satmak istiyorlar, oynatılmayacağını söylediler.
Poulsen transferi hataydı onlar için, o taktiğe öyle bir oyuncu uymaz.

KanaKe
20.Haziran.2009, 19:28
Bence Poulsen transfer edilmeyecek.. yem olarak kullaniliyor.. baska bir isimle görüsüyor olabilirler.

aykut_gencfb
20.Haziran.2009, 19:43
poulsenle anlaşıldı yedekte tutuluyor

tarikko
20.Haziran.2009, 21:42
Fenerbahçe’nin günlerdir peşinden koştuğu Juventus’un Danimarkalı oyuncusu Poulsen, sarı lacivertli takıma gelmemekte diretiyor!..

Lig TV muhabiri Tunç Elibol’un telefonla ulaştığı Danimarkalı futbolcunun avukatı Joern Bonnesen, bu transferle ilgili birbirinden çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bonnesen, Tunç Elibol'a yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe'nin Poulsen ile ilgilendiğini duydum ama Poulsen Juventus'ta kalmak istiyor" dedi.

İşte Tunç Elibol ile Bonnesen arasında yaşanan konuşma:

TUNÇ ELİBOL: Türkiye’de Poulsen’in Fenerbahçe’ye geleceği yazılıp çiziliyor.

JOERN BONNESEN: Poulsen İtalya’da, Juvenus’ta oynuyor.

TUNÇ ELİBOL: Türkiye’ye gelecek mi, gelmeyecek mi? Çünkü siz onun avukatısınız…

JOERN BONNESEN: Evet Poulsen’in avukatıyım.

TUNÇ ELİBOL: Türkiye’ye, Fenerbahçe’ye geleceği doğru mu?

JOERN BONNESEN: Hayır, doğru değil.

TUNÇ ELİBOL: Doğru değil mi?

JOERN BONNESEN: Değil…

TUNÇ ELİBOL: Ayrıca dün evlendi galiba?

JOERN BONNESEN: Bugün evlendi, yarım saat önce.

TUNÇ ELİBOL: Fenerbahçe ile ilgili bir şey duydunuz mu?

JOERN BONNESEN: Fenerbahçe’nin ilgilendiğini duydum, evet duydum.

TUNÇ ELİBOL: Ne olacak peki?

JOERN BONNESEN: Juventus’un oyuncusu ve Juventus’ta kalmak istiyor.

TUNÇ ELİBOL: Juventus’ta mı kalacak?

JOERN BONNESEN: Evet, Juventus’ta kalmak istiyor.

TUNÇ ELİBOL: Problemin eşi ile ilgili olduğunu duyduk, doğru mu?

JOERN BONNESEN: Hayır. Sadece Juventus’ta oynamak istiyor.

Maraton

Memedov
20.Haziran.2009, 21:46
Poulsen gelirse çok iyi olur. Hamit ile Halil'in geleceğini pek sanmıyorum. onlardan ziyade hücuma dönük bir sol kanat şart.

Redrum
20.Haziran.2009, 21:58
Hamit ile Halil'in gelmeme sebebi neyse aynısı Poulsen'de de. Adam banko oynuyor yahu :)

goosfraba
20.Haziran.2009, 22:01
Hamit ile her anlamda mutabakat sağlanmış, ama bazı engel/engeller varmış.

TR.CaPTaiN
20.Haziran.2009, 22:32
Sarı-lacivertlilerin genç yıldız için yaptığı son teklife, Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'nın sıcak bakmaya başladığı ve transferin iki gün içinde netleşeceği belirtiliyor.

İSTANBUL - Yerli oyuncu transferini Bursaspor'dan Sercan Yıldırım ve Sivasspor'dan İbrahim Dağasan'ı alarak noktalamak isteyen Fenerbahçe, Sercan’ın transferinde son aşamaya geldi.

Sarı-lacivertliler, ocak ayında yeşil beyazlı kulübe yapmış olduğu 4 milyon Euro’luk teklifi, 5 milyon Euro + bir oyuncu şeklinde arttırarak, önemli bir adım attı.

Genç yıldızın geleceği ile ilgili kararını Türkiye'de kalmak ve daha uzun vadede yurtdışına gitmek olarak vermesinin ardından, Bursaspor Yönetimi de bu yönde hareket etme kararı aldı.

Sercan Yıldırım'a yurt içinden yapılan en iyi teklifin Fenerbahçe'den gelmesi nedeniyle, iki kulübün yöneticileri transfer görüşmelerini hızlandırdı.

Görüsmelerin pazartesi gününe kadar netleseceğini belirtirken, Menajer Efgan Erciyas NTV Spor'a telefonla yaptığı açıklamada, "Bu noktaya geldikten sonra transferin %90 ihtimalle olumlu sonuçlanacağını düşünüyorum. Ama olumlu veya olumsuz pazartesi gününe kadar bu iş bitmiş olacak" diye konuştu.

Ntvspor

eGowiCh
20.Haziran.2009, 22:33
Son dedikodular:

- Lugano ile kesin olarak yollar ayrıldı. Fenerbahçe'den 4 milyon Euro'dan 4 yıllık sözleşme talep etti ve bu teklif geri çevrildi.
- Sercan bu hafta Fenerbahçe ile sözleşme imzalayacak.
- Sol kanat için Jose Antonio Reyes ile görüşülüyor.
- Sercan ile beraber İbrahim Dağaşan da transfer edilerek yerli transfer sonlandırılacak.
- Volkan ile 4 yıllık sözleşme yenilendi.
- Poulsen olmazsa rota Emana.

Crocodile1963
20.Haziran.2009, 22:42
Efgan Erciyes ile Sercan Yıldırım arasında herhangi bir bağ bulunmamaktadır.

matrockmamy
20.Haziran.2009, 22:43
Son dedikodular:

- Lugano ile kesin olarak yollar ayrıldı. Fenerbahçe'den 4 milyon Euro'dan 4 yıllık sözleşme talep etti ve bu teklif geri çevrildi.
- Sercan bu hafta Fenerbahçe ile sözleşme imzalayacak.
- Sol kanat için Jose Antonio Reyes ile görüşülüyor.
- Sercan ile beraber İbrahim Dağaşan da transfer edilerek yerli transfer sonlandırılacak.
- Volkan ile 4 yıllık sözleşme yenilendi.
- Poulsen olmazsa rota Emana.
emana gelirse harika olur. 2 yönlü olarak alabileceğimiz en iyi adam emana...

World Hollow o1
20.Haziran.2009, 22:46

Efgan'ın ben menejeri olduğunu dusunuyorum?

Crocodile1963
20.Haziran.2009, 22:47
Efgan'ın ben menejeri olduğunu dusunuyorum?
TFF'nin Resmi sitesine bakabilirsin. . .

Cengo
20.Haziran.2009, 22:51

Aynı menajerlik şirketinden bir yöneticidir.
Bir oyuncunun bir tane menajeri bulunur, Efgan Erciyes FIFA menajeri de olabilir.

Şirkete gelir girebilmesi için şirket sahibinin FIFA menajeri olması lazım.
Bütün menajerlik gelirleri kişilere kesilir, bu kişi de şirketine gelir gösterebilir.

Bir kişi gösterilmesi zorunlu olduğu için Efgan Erciyes'in resmi olarak gösterilmemiş olması olasılığı gayet doğaldır.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Hamit ile Halil'in gelmeme sebebi neyse aynısı Poulsen'de de. Adam banko oynuyor yahu :)

Poulsen'e 'Git' baskısı

Fenerbahçe Poulsen transferini bitirmeye çalışırken, Juventus Kulübü Danimarkalı yıldızı tehdit etti ve Fenerbahçe'nin teklifini kabul etmemesi halinde kadro dışı kalacağını söyledi.

Juventus Futbol Direktörü Alessio Secco, Danimarka'nın Ekstra Bladet gazetesine yaptığı açıklamada, "Biz Fenerbahçe ile anlaştık. Bunu kabul edip etmemek Poulsen'in en doğal hakkı. Ancak, Fenerbahçe'ye gitmezse asla kadroya giremez ve maçları tribünden izlemek zorunda kalır" dedi.

Gazete haberinde Fenerbahçe'nin, Poulsen için 6.5 milyon Euro önerdiği ve bunun Juventus için çok iyi bir rakam olduğu belirtilirken, "Bu nedenle Poulsen'in Juventus'tan ayrılması isteniyor. Juventus yönetimi bu konuda kararlı. Eğer kabul etmezse Thiago ile aynı kaderi paylaşır. Geçtiğimiz yıl aynı şeyi Thiago yaşamıştı. Totenham'ın verdiği teklifi kabul etmeyerek gitmeyen Thiago, sadece mecbur kalınca oynatıldı ve sürekli yedek kaldı " yorumuna yer verdi.

Danimarka basınında bu haber yer alırken İtalya Basını ise Fenerbahçe asbaşkanı Ali Koç'un Poulsen'i bir türlü ikna edemediğini yazdı. Çizme basınının saygın gazetelerinden "TUTTOSPORT" "Poulsen kapıyı Fenerbahçe'nin yüzüne kapattı" ifadeleri ile verdiği haberle, Danimarkalı futbolcunun teklifi reddettiğini okuyucularına duyurdu.

Sarı-Lacivertli Yönetimin Poulsen'de umduğunu bulamazsa alternatif isimlere yöneleceği ve Real Betis'ten Emana ile Bayer Münich'den Sosa'nın isimlerinin önplana çıktığı belirtildi.

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=57907

Crocodile1963
20.Haziran.2009, 22:54
Efgan isimli menajerden ayrıldıktan sonra Topuz'un ünlü manejeri Korkmaz'dan Sercan'a teklif gelmiş olup bu teklif Levent Kızıl'ın ısrarı sonucu geri çekilmiştir. Ayrıca Sercan'ın görüşmeleri babası tarafından yürütülüyor. Bunları kendi kafamdan yazmıyorum. BursasporTV'deki haberlerde bu sözler geçmektedir. Ben sadece bilgilendirmek amacıyla yazdım. . .

Cengo
20.Haziran.2009, 23:01
Efgan isimli menajerden ayrıldıktan sonra Topuz'un ünlü manejeri Korkmaz'dan Sercan'a teklif gelmiş olup bu teklif Levent Kızıl'ın ısrarı sonucu geri çekilmiştir. Ayrıca Sercan'ın görüşmeleri babası tarafından yürütülüyor. Bunları kendi kafamdan yazmıyorum. BursasporTV'deki haberlerde bu sözler geçmektedir. Ben sadece bilgilendirmek amacıyla yazdım. . .

Bu hiçbir şeyi değiştirmeyecek, Fenerbahçe ile anlaşma noktasında oldukları bir gerçek.Fenerbahçe'ye transfer olduktan sonra o olmuş bu olmuş çok önemli değil.

Crocodile1963
20.Haziran.2009, 23:10
Transferi hakkında zaten bir şey söylemedim ben. Sadece yapılan haberin yanlış/hatalı olduğunu belirttim. . .

TR.CaPTaiN
20.Haziran.2009, 23:26
Fenerbahçe ile sözleşmesini yenilemeyen ve önce İtalyan ardından İspanyol kulüplerin gündemine gelen Lugano'nun bu süre içinde tam 4 kez sarı-Lacivertli yönetim ile masaya oturduğu ortaya çıktı. Uruguaylı futbolcu, uzun süreli sözleşmede diretirken, her yıl için de 3.5 milyon euro istediği öğrenildi.

Lugano en az 4 yıllık sözleşme yapıp kendisini garantiye almak isterken Sarı-Lacivertli yönetim 2 yıldan fazla sözleşme yapmak istemiyor. Ayrıca, Lugano'nun istediği rakam çok bulunurken, her yıl için 2 milyon 750 bin euro önerildi.

Urguaylı futbolcunun sözleşmesinin bitmesini de fırsat bilerek geri adım atmadığı ve bir başka koz olarak da Roberto Carlos, Alex ve Deivid gibi isimlerin aldığı rakamları da emsal gösterdiği sızan haberler arasında yer alıyor...

DHA

HooijDonk07
21.Haziran.2009, 00:08
Fenerbahçe soL için Maxi Rodriguez , Capel ve Reyes'le ilgeliniyormuş.Rodriguez'i Aziz Yıldırım çok istiyormuş Bonservis bedeli 6 milyon €'miş Reyes'inde öleymiş. CapeL'in ise 14 milyon €'miş öle duydum baLon haber olabilir

LaigLeNoiR
21.Haziran.2009, 00:12
Maxi Rodrigez sağ kanat değil mi ?

KanaKe
21.Haziran.2009, 00:13
evet sag kanat :) haber kolpa anlasilan..

matrockmamy
21.Haziran.2009, 00:55
olsun alınsın devidi kov, sağa maxi sola reyes ooh :D adam niye gelsin şl ye de gittiler diye biliyorum..

HooijDonk07
21.Haziran.2009, 01:04

Maxi Rodriguez bu sezon soL kanattada oynadı.BeLki ondandır :)

Cengo
21.Haziran.2009, 01:32

Sağda solda her yerde oynar kendisi.

Kendisi için söylenecek tek kelime var.

Fantastik..

HooijDonk07
21.Haziran.2009, 02:01

Fantastik..

Aynen Cengiz Abi sana katılıyorum :)

Alicanfmfan
21.Haziran.2009, 02:02
Maxi Rodriguez in bonservis bedeli 6 Milyon € mu ? :s

matrockmamy
21.Haziran.2009, 02:26
ya maxi bonservisi kolay da gelmek istememe olasılığı yüksek..

eGowiCh
21.Haziran.2009, 02:57
Maxi gelmez Türkiye'ye, çok klas bir futbolcu ama asla gelmez. Keşke gelse.

Bizim ihtiyacımız olan bir sol bek aslında. R.Carlos'un gideceği yönündeki haberler yoğunlaştı. Kaliteli yabancı bir sol bek alıp R.Carlos ile yolları ayırsak, bir de Onyewu'yu alsak stopere, yerli birkaç futbolcu daha alıp transferi kapatabiliriz.

tarikko
21.Haziran.2009, 03:03
Maxi gelmez Türkiye'ye, çok klas bir futbolcu ama asla gelmez. Keşke gelse.

Bizim ihtiyacımız olan bir sol bek aslında. R.Carlos'un gideceği yönündeki haberler yoğunlaştı. Kaliteli yabancı bir sol bek alıp R.Carlos ile yolları ayırsak, bir de Onyewu'yu alsak stopere, yerli birkaç futbolcu daha alıp transferi kapatabiliriz.
Bence sol açık daha çok lazım takıma bir de sol bek ile uğraşmamamız gerekir bence..Yönetim'in Carlos ile yolları ayıracağını sanmıyorum...Onyewu'da gelirse çok güzel olur gerçekten..

eGowiCh
21.Haziran.2009, 04:27
Bence sol açık daha çok lazım takıma bir de sol bek ile uğraşmamamız gerekir bence..Yönetim'in Carlos ile yolları ayıracağını sanmıyorum...Onyewu'da gelirse çok güzel olur gerçekten..

Özer olduğu için sol açık konusunda endişem yok. Daum onu oraya monte edip çok iyi verim alabilir. Tabii bir sol açık gelsin, Reyes gibi mesela ama tutup da vasatı aşamayacak bir sol açık da getirilmesin sırf yabancı diye.

barahir
21.Haziran.2009, 04:40
Reyes aslen sol açık değil bana göre, daha çok bi forvet oyuncusu, hazırlamaktan ziyade bitirebilen bi oyuncu

Universal
21.Haziran.2009, 04:46
Kayus gider ayak bir bomba söyledi, Tevez'in geleceğini belirtiyor. Aziz Yıldrım'ın bitmeyen rüyası olarakta belirtti. Gider ayak güzel bir transfer söyledi. Umarım gelir. Fenerbahçe bunun için 30 milyon € ödeyecek.

Fantastik..

Zaten bu adam gelsin, Türkiye'de sağda da, solda da oynar. :D

tarikko
21.Haziran.2009, 05:04
http://forum2007.antu.com/KonuOkuZiyaretci.aspx?gID=48&fID=114&kID=4614&sayfa=1
Harbiden de gider ayak bomba söyledi..

erdili
21.Haziran.2009, 05:24
Peki bu Campbell nerede oynar :icon_lol:
Sanırım bu haliyle Campbell'i transfer haberlerine yazmazlar artık..

http://img188.imageshack.us/img188/6862/campbell.jpg

JunkChorn
21.Haziran.2009, 08:14
Poulsen için pek ümitliyim.
Sercan da çok iyi olacaktır, Daum kendisini bir kanata monte ederse şaşırmamalı! Yaşı da genç, Tuncay gibi olur belki de (forvetten devşirme).

Tevez'e ihtimal vermiyorum çünkü:
- Şampiyonlar Ligi'nde oynamıyoruz.
- Geçtiğimiz sene son derece başarısız olduk.
- İç transferde çok para harcadık.

KaPaLı
21.Haziran.2009, 13:04
Hala daha Volkan'la anlaşamamız, DMC ve stoper adam alamamız iyice sıkmaya başladı. İnş. geç kalmayız yine.

Since-1907
21.Haziran.2009, 13:23
Volkanla anlaşıldı sanırım , büyük ihtimalle hafta içi imza atılır..

Knightmare
21.Haziran.2009, 13:59
Tevez Man.U'dan kesin ayrılıo :) wallahi nereye gider belli değil. tam hatırlamıyorum şu an ama dün bakmıştım habere ManU bonservisi için 20küsür milyon € ödemeyi kabul etmiş, oyuncuya da 5 yıllık kontrat önermişler ama reddetmiş :p derdi ne bu Tevez'in anlamadım ben

World Hollow o1
21.Haziran.2009, 14:08
antu'dakı habere göre çocuk resti çekmiş ve Tevez demiş.. :)

tarikko
21.Haziran.2009, 14:58
Fenerbahçe'nin ünlü futbolcusu Roberto Carlos, Fluminense'ye transfer olmak istiyor. Son günlerde hakkında çıkan transfer dedikodularını doğrulayan Carlos, Brezilya kulübüyle görüşmeler yapmaya devam edeceğini söyledi.

Roberto Carlos'un Fenerebahçe macerasında sona yaklaşılıyor. İki sezon önce Real Madrid'le sözleşme yenilemeyerek Kanarya'ya gelen Carlos, evliliğini gerekçe göstererek kariyerini Brezilya'da tamamlayacak gibi görünüyor.

Basında çıkan Fluminense dedikodularını ilk kez kendi ağzıyla doğrulayan ünlü yıldız, EFE ajansına yaptığı açıklamada, "Önümüzdeki haftalarda Fluminense yöneticileriyle görüşeceğim. Her şey ailemin nerede yaşayacağına bağlı. Başka teklifler de alıyorum; ama Brezilya'ya açılan kapı olacağı için, Fluminense'de oynamayı çok isterim" şeklinde konuştu.

Bu açıklamadan, geçtiğimiz günlerde evlenen Roberto Carlos'un, müstakbel eşinin de baskısıyla Brezilya'ya yerleşmek istediği anlaşılıyor. Profesyonel futbol kariyeri boyunca yalnızca iki yıl Brezilya'da forma giyen Roberto Carlos, 1993-1995 yılları arasında Fluminense'nin rakibi olan Palmeiras'ta oynamıştı.

Bu arada Fenerbahçe'yle 2010 yılına dek sözleşmesi bulunan Roberto Carlos'un, Kanarya'dan nasıl ayrılacağı da şimdiden merak konusu oldu. Carlos'un, Fluminense'yi, Fenerbahçe'ye bonservis ödemeye ikna etmeye çalışacağı; bunu beceremediği takdirde de kiralık olarak bu takımda forma giyme formülünü devreye sokacağı ifade ediliyor.

Goal

titates1
21.Haziran.2009, 15:01
Carlos görevini yaptı , evlenmiş gitsin karısının yanında dursun , onun yerine defansif yönü kuvvetli bir solbek alalım.

World Hollow o1
21.Haziran.2009, 15:06
Carlos aslında bizim için her zaman bir hit'di.

Forma şatışında olsun reklamda olsun 1 sene daha rica minnet kalsa iyi olur.. :)

Bordo61Mavi
21.Haziran.2009, 18:51
Manchester Tevez icin 25.5milyon sterline anlasmisti :) Fakat Tevez daha Manchesterda oynamak istemiyor. Ispanyaya gitmek istiyor heralde :)

Onun icin Turkiyeye gelmez :)

Ayrica Sol Campbelli bizim icinde yazmistilar ama Basle e gitcekmis diye haberler vardi

TR.CaPTaiN
21.Haziran.2009, 20:01
İşte Daum'un listesi!
Christoph Daum ile resmi sözleşme imzalamak için Aragones ile ilgili problemi çözmeyi bekleyen Fenerbahçe'de bir yandan da transfer çalışmaları sürüyor.

Başkan Aziz Yıldırım'ın "transferi 15 Haziran'a kadar bitireceğiz" sözüne rağmen yabancı oyuncu transferinde henüz sonuç alamayan sarı-Lacivertli kulüpbe teknik direktör Daum'un yönetime gurbetçi oyunculardan oluşan bir liste verdiği öğrenildi.

10 kişilik bu listeden Yıldıray Baştürkler, Serhat Akınlar, Halil ve Hamit Altıntop Kardeşler ayarında isimler yaratmak isteyen Daum'un yıldız adayı genç isimler listesi şöyle:

Taner Yalçın - FC Köln

Emre Öztürk - Sandhausen

Alper Akçam - Kaiserslautern

Ömer Toprak - Freiburg

Cenk Güvenç - Offenbach

Tufan Tosunoğlu - Offenbach

Deniz Yılmaz - Bayern Münih

Sefa Yılmaz - Wolfsburg

Deniz Ayrancı - İsveç ligi

Ergün Berisha - Grashoppers

Bu isimler arasından Ergün Berisha'yı Udinese'nin 1.5 milyon euro karşılığında transfer ettiği belirtilirken, Daum'un tavsiye ettiği bu isimlerin yönetim tarafından da araştırılacağı ve aralarından iyi bulunan gençlerin kadroya katılacağı ifade edildi.

DHA

BeeTLeJuiCe
21.Haziran.2009, 20:04
Ömer Toprak, Taner Yalçın, Deniz Yılmaz

Bu oyuncular gelirse süper olur. Defansa, ortasahaya, forvete süper adamlar almış oluruz. :) 3'üde ilerde Milli Takımımız için çok iyi oyuncular olacak.

HooijDonk07
21.Haziran.2009, 20:08
Mehmet Ekici vardı bide :)

enforcer
21.Haziran.2009, 20:18
ömer toprak kaza geçirmedi mi?

KaPaLı
21.Haziran.2009, 20:21
Ömer Toprak futbolu bırakacak seviyede şu anda. Go kart kazası yapmış ve vucudunun neredeyse tamamı yanmış.

goosfraba
21.Haziran.2009, 21:04
Özer yarın 11'de imzalıyor.

Fenercell

enforcer
21.Haziran.2009, 21:07
ali koç yine bizi izlemeye devam edin derse yarın akşama yeni isim yada isimler duyulur...

tarikko
21.Haziran.2009, 21:09
Fenerbahçe'nin Ankaraspor'dan yeni transferi Özer Hurmacı, yarın saat 11.00'de basın önünde sözleşme imzalayacak.

Özer, kendisini Fenerbahçeli yapacak olan imzayı attıktan sonra Fenerbahçe formasıyla basına poz verecek ve soruları yanıtlayacak.

Fenerbahçe Spor Kulübü, bu haberi ilk kez Fenercell kullanıcılarına duyurdu.

Maraton

KaPaLı
21.Haziran.2009, 22:12
Hadi bakalım yarında transfer geliyo desenize :p

Crocodile1963
22.Haziran.2009, 03:24
İyi ki Sercan - Volkan - Serdar varmış. Yoksa yaygın medya hangi Türk oyuncuları hangi takıma gönderecekti ? Gazeteleri kimler okuyacaktı !

Universal
22.Haziran.2009, 03:30
Özer ile yarın imzalıyouruz. Bu yıl iyi transferler yaptık. :) Tebrikler yönetim.

Gelenler:

Mehmet Topuz
Bilica
Özer Hurmacı
Bekir

BeeTLeJuiCe
22.Haziran.2009, 03:32
İyi ki Sercan - Volkan - Serdar varmış. Yoksa yaygın medya hangi Türk oyuncuları hangi takıma gönderecekti ? Gazeteleri kimler okuyacaktı !

Mehmet Topuz transfer oldu 4-5 sene yazabilecekleri yeni bir oyuncu lazım şimdi onlara. :)

erdili
22.Haziran.2009, 03:34

Doğru diyosun, Bursaspor'dan bu oyuncular giderse suyu çekilmiş değirmene dönecek takım.

nerazzuri
22.Haziran.2009, 03:41
Ne zaman açıklanacak bu TD yahu
Aragones'in sözleşmesinde ilk yıl kovulursa alacağı tazminatın 2 katını alır gibi bir madde varmış sanırım, tam olarak böyle olmayabilir.

O yüzden 1 Temmuz bekleniyormuş, 3.5 m € ya bitirecekler sanırsam işi.

HooijDonk07
22.Haziran.2009, 04:48
Aragones'in sözleşmesinde ilk yıl kovulursa alacağı tazminatın 2 katını alır gibi bir madde varmış sanırım, tam olarak böyle olmayabilir.

O yüzden 1 Temmuz bekleniyormuş, 3.5 m € ya bitirecekler sanırsam işi.

Evet ilk yılı doldurmadan kovulursa 2 katını alıcak ondan 29 Haziranı bekliyorlar. 27 Haziranda da Daum gelip Volkan'la konuşcakmış.

scar face
22.Haziran.2009, 05:06
Vatan,Volkanla 4 yıllık imzalandı diye söyledi...
İlk yıl 1.8 mn€ ve sonrasında100 bin artarak imzalandı yazdı ama...

erdili
22.Haziran.2009, 05:36
Robben'i Fener'e önerdiler!

http://haber.gazetevatan.com/newpics/news/200620090054457926472.jpgRüya gerçek olabilir!

F.BAHÇE’YE, faks yoluyla bir dünya yıldızı önerildi: Arjen Robben. Hollandalı’nın menajerlik şirketi, 24 yaşındaki oyuncuyu sarı-lacivertlilere önerirken, F.Bahçe’ye bu transferde 2 detay umut veriyor. İlki R.Madrid Sportif Direktörü Jorge Valdano’nun oyuncusuna “Seni seneye takımda istemiyoruz. Çünkü çok sakatlık geçiriyorsun ve kulüp sana şampiyonluk yolunda çok güvenmiyor” demesi. 2.’si ise Robben’in kendisine teklif yapan Tottenham’a Premier Lig’e geri dönmek istemediğini söylemesi. Tüm bu denklemler bir araya gelince, Robben için ’Neden olmasın?’ sorusu akıllara geliyor..

Vatan
TABİİ F.Bahçe, harıl harıl adam aradığı sol açık mevkiine Robben’i almak istiyorsa, en az 15 milyon Euro’luk bir bonservis ödemeli..

Estranged
22.Haziran.2009, 06:52
güizaya verildiyse kendini kanıtlamış bi robben e de verilmeli bence.

(güiza kendini kanıtlamadı demedim,dikkat.)

Bordo61Mavi
22.Haziran.2009, 06:56
Robben Madridi gecen sene tasiyan adamlardan biri, hem ne Ronaldo nun nede Kaka nin sol acik oynicani saniyorum. Robbeni yollamazlar

Aşk-ı Şehir
22.Haziran.2009, 07:02
Robben Madridi gecen sene tasiyan adamlardan biri, hem ne Ronaldo nun nede Kaka nin sol acik oynicani saniyorum. Robbeni yollamazlar

Yollayacaklar :) Dışarıdan almak onlar için daha cazip geliyo olsa gerek. Oraya büyük ihtimalle Ribery'i alacaklar.

Fenerbahçe için biçilmiş kaftan. Harika transfer olur...

Bordo61Mavi
22.Haziran.2009, 07:08
Yollayacaklar :) Dışarıdan almak onlar için daha cazip geliyo olsa gerek. Oraya büyük ihtimalle Ribery'i alacaklar.

Fenerbahçe için biçilmiş kaftan. Harika transfer olur...

Harika olur elbeteki, istesin gelmeyi Fenerbahcede rahatlikla istedigi rakamlari karsilar ama ingiliz kulupleri birakmaz. Realinde birakcani sanmiom halen cunki Ribery Manchester veya Chelsea ye gider

Enterokinaz
22.Haziran.2009, 09:06
Robben ve Türkiye'mi ?

imkansızdan da öte.

KanaKe
22.Haziran.2009, 12:24
Vatan yine yüksekten ucuyor. :)

KaPaLı
22.Haziran.2009, 12:44
Parasıyla değilmi kardeşim basar parasını alırız :p :n:

Şaka biyana gelmesini çok isterim Mehmet Topuz - Alex - Robben süper olur ama defansın önüne hala adam almadığımız için gelse bile böyle gideceksek yararı olmaz :)

DenizlispoR
22.Haziran.2009, 12:54
Robben haberlerini kaynağı Kaptandır benden söylemesi :zuhaha.

E.Cartman
22.Haziran.2009, 14:45
Robben Fenere öneriLmiş birinci yaLan Robbenin bonservisi 15M€ bu da ikinci yaLan Bence Robben daha pahaLı bi oyuncu en azından 20M€ oLması Lazım.

goosfraba
22.Haziran.2009, 15:17
Özer 4 yıllık imzaladı, hayırlı olsun. Birazdan formasını giyip sahaya inecek.

DenizlispoR
22.Haziran.2009, 15:23
Formayı giydi Özer :D.

KaPaLı
22.Haziran.2009, 15:26
Futbolun tek patronu Aykut Kocaman olduğunu gördük birkez daha. Aziz Yıldırım normalde futbolcuya imza attırırdı ama Aykut Hoca var artık.

enforcer
22.Haziran.2009, 15:27
şu zihniyet transferi bile yeter bize...

TR.CaPTaiN
22.Haziran.2009, 16:04
Robben haberlerini kaynağı Kaptandır benden söylemesi :zuhaha.

Umut o kaynak Umut. :p

Robben gibi dünya çapında oyuncuları getirmek için para maalesef yetmiyor. Hele ki Şampiyonlar Ligi'nde de olmadığımız düşünülürse bu transferin imkansızın da ötesinde olduğu açıktır. Türkiye'nin güzelliklerini bilen bir Türk oyuncu olan Hamit'i, hatta zamanında 4 büyüklerin peşinde koştuğu Yıldıray'ı, Nihat'ı getiremezken Robben gibi oyuncuları getirmek mümkün değildir.

Özer 4 yıllık imzayı attı. Geçen sene geçirdiği sakatlığın nüksetmemesi için ufak bir operasyon geçirecekmiş ve antremanlara 3 hafta geç başlayacakmış. Küçüklüğünde Emre'nin Inter forması gezdiğinden bahsederek Alex gibi Emre gibi oyuncularla oynamanın onu heyecanlandırdığını söyledi. Özer çok umutlu olduğum bir oyuncu, umarım en kısa sürede formayı kaparak bir daha bırakmaz ve Türk futbolu müthiş bir yıldız kazanır. Tekrar hayırlı olsun.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Düzenle: Emre'nin Inter formasıyla

TR.CaPTaiN
22.Haziran.2009, 16:38
http://img200.imageshack.us/img200/6029/1zer.jpg (http://img200.imageshack.us/i/1zer.jpg/)

http://img200.imageshack.us/img200/9633/2zer.jpg (http://img200.imageshack.us/i/2zer.jpg/)

http://img200.imageshack.us/img200/7549/3zer.jpg (http://img200.imageshack.us/i/3zer.jpg/)

http://img200.imageshack.us/img200/5223/4zer.jpg (http://img200.imageshack.us/i/4zer.jpg/)

KaPaLı
22.Haziran.2009, 16:40
Heyytt nasılda yakışmış evladıma forma :n:

tarikko
22.Haziran.2009, 16:40
Hayırlı olsun Özer.Gerçekten çok umutluyum Özer'den..Hayırlısı..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İyi de yakışmış forma he..yakışıklı çocuk :)

enforcer
22.Haziran.2009, 16:44
maşallah yaa yakıştı çubuklu forma... sanki yıllardan beri büyük takımlarda oynuyormuş gibi gayet soğukkanlı ve profesyonelce konuştu, umarım ona güvenenleri yanıltmaz sadece Fenerbahçemiz değil Türk futbolu da kazanır...

Addolorato
22.Haziran.2009, 16:51
Fenerbahçe'ye hayırlı olsun gerçekten çok iyi bir transfer yaptılar.

deniz.91
22.Haziran.2009, 16:59
Hayırlı olsun çok iyi bir transfer gerçekten

EreN
22.Haziran.2009, 17:03
Hayırlı olsun özer!

El Comandante
22.Haziran.2009, 17:07
Özer gercekten kaliteli bir oyuncu. Fenerbahce'ye yararli olacaktir.

eGowiCh
22.Haziran.2009, 17:19
Galatasaray'a 2 yıl önce 1.5 milyon Euro karşılığında transfer olacakken ödeme yapılmadığından transfer iptal olmuştu. Biz şimdi 4 milyon Euro + 2 oyuncu vererek aldı, 2 yılda değerini inanılmaz arttırmış Özer. Asist kralı olması da bu yıl en büyük faktör olsa gerek. Umarım bu hızlı yükselişi artar da bonservisi de 14 milyon Euro'lara kadar çıkar. Tek isteğim bu adama forma verilsin, ısrar edilsin, banko oynatılsın. Bizim geçen yıl kadromuzda bulunan yerliler de çok kaliteliydi ancak hiçbiri şans bulamadı. Umarım Daum döneminde Özer olsun M.Topuz olsun yeni gelecek Türk futbolcular olsun şans bulurlar zira bu futbolcular gerçekten potansiyelleri olan futbolcular. Alex en fazla 1 yıl oynayacak yaşından ötürü artık ve bence oynamasa da olur, onun yerine Özer oynasa eminim futbolunu çok geliştirerek uzun yıllar o bölgedeki ilacımız olur.

Sekopej
22.Haziran.2009, 17:31
Aziz Yıldırım'ın kurumsallaşma sürecinde yapacağı en son şey futbolun kontrolünü bırakmak diye düşünürdüm hep.:p Şimdi yavaş yavaş bunu gerçekleştiriyor. 3 senenin sonunda devam eder mi bilinmez ama eğer Aykut bu yükü kaldırabilirse 3 senenin sonunda futbolun tek patronu olacak.

Özer transferinde hiçbir yöneticinin gözükmemesi iyi ama eğer yabancı bir yıldız alınırsa bakalım o zaman da tek Aykut mu olacak?

Mehmet Topuz'dan daha faydalı olacağını düşündüğüm bir isim, Topuz üzerinde ısrarcı olunacaktır, aynı ısrarı Özer konusunda da göstermesini istiyorum Daum'un.

scar face
22.Haziran.2009, 17:51
Özer çok iyi bir futbolcu hayırlı olsun...Umarım bulacağı sansları değerlendirir...
İstanbul gece hayatına fazla bulasmaz da kaybolup gitmez insallah...

eGowiCh
22.Haziran.2009, 17:52
Hem Daum'un hem diğer yabancı futbolcuların imza törenlerinde SADECE Aykut Kocaman olursa eğer, ona verilen yetkinin ne denli büyük olduğu gösterilmiş olur.

Transferde tabii ki yöneticilerin payı büyük ama Aykut Kocaman da görüşmelerde yer alıyormuş ve umuyorum ki imza törenlerinde yukarıda yazdığım şey olur.

TR.CaPTaiN
22.Haziran.2009, 17:58
İngiltere basınında yeralan iddialara göre Amerikalı stoper Oguchi Onyewu, Fenerbahçe'yle 3 yıllık sözleşme imzalamak üzere anlaştı.

Standard Liège'de forma giyen stoper Oguchi Onyewu'nun Fenerbahçe'yle anlaştığı öne sürüldü. Haziran ayı bitiminde Liège'le sözleşme süresi dolacak olan Amerikalı oyuncunun, sarı lacivertlilerle 3 yıllığına anlaştığı ifade edildi.

Sky Sports'ta yeralan haberde, geçtiğimiz haftalarda İngiltere'nin Birmingham takımıyla ciddi transfer görüşmeleri yapan futbolcunun, bu takımın transferi ertelemesinin ardından Fenerbahçe'nin teklifini daha çok ciddiye aldığı ve sonuçta da kararını Kanarya'dan yana verdiği ifade edildi.

Amerika Birleşik Devleti Millî Takımı'nda forma giyen Onyewu, Konfederasyon Kupası nedeniyle şu sıralarda Güney Afrika'da bulunuyor.

Lugano gibi golcü

Amerika'da yetiştikten sonra 2002 yılında geldiği Fransa'nın Metz takımında iki sezon forma giyen Onyewu, daha sonra Standard Liège'e transfer olmuştu. Liège formasıyla toplam 179 maça çıkan Onyewu, önceki sezon kiralık olarak oynadığı Newcastle United'laysa 11 kez şans buldu. Lugano gibi "golcü stoper" özelliği bulunan Onyewu, Liège formasıyla 16, bugüne dek 43 resmî maçta oynadığı ABD Millî Takımı formasıylaysa 5 gole imza attı.

Tam adı Oguchialu Chijioke Goma Lambu Onyewu olan 27 yaşındaki stoperin bir başka önemli özelliğiyse, çok uzun boylu olması. Onyewu'nun boyu, 1.96 santimetre!

Goal

eGowiCh
22.Haziran.2009, 18:00
Bu habere çok sevindim. Umarım yalan değildir de gerçektir. Süper bir transfer olur.

http://www.soccerbyives.net/soccer_by_ives/images/2008/08/26/oguchi_onyewu_isi_photos.jpg

http://i.a.cnn.net/si/2006/scorecard/12/14/truth.rumors.soccer/p1_onyewu_1214.jpg

http://i.a.cnn.net/si/2007/soccer/01/26/onyewu.marseille/p1_onyewu_0126.jpg

Varonil
22.Haziran.2009, 18:02
Umarım doğrdur bu haber ya.Çok heyecanlandım şimdi bende. :)

KaPaLı
22.Haziran.2009, 18:03
Kendini bulunmaz hint kumaşı sanan oyuncular çok yanıldıklarını görecekler. Aynısı Serdar'da olmuştu 1milyon 200bin € paraya imza atmadı gitti Kocaelispor'a 700bin €'ya şimdi anadolu futbolcusu olacak her yıl ordan oraya. Lugano'da 3,5 milyon euro'yu kolay kolay alamaz takımlardan.

tarikko
22.Haziran.2009, 18:09
Haydi inşallah doğrudur bu haber müthiş bir transfer olur Onyewu :)

Aşk-ı Şehir
22.Haziran.2009, 18:12
İnanılmaz bir fiziği var Onyewu'nun. Müthiş transfer olur. Dün Amerika-Mısır maçı sonrası formasını çıkardı. Korkup televizyonu kapattım. :p :)

TR.CaPTaiN
22.Haziran.2009, 18:15
Lugano Fenerbahçe'de diğer oyunculara kıyasla parayı en çok hakeden oyunculardan birisi. Fakat asıl sorun takımda genel olarak maaşların yüksek olması. Pek sevmiyorum bu para muhabbetini, sonuçta yönetim bu gelir-gider dengesini en ince ayrıntısına kadar biliyor. Ancak Kaka gibi dünyanın en iyi oyuncuları sıralamasında ilk 5'te olan birisi Real Madrid gibi bir takımdan yılda 9 m € alıyor. Real Madrid'in gelirleri ile Fenerbahçe'nin gelirleri arasında büyük bir fark vardır diye düşünüyorum. Sonuçta La Liga dünyanın en iyi 3 liginden biri ve milyonlarca yabancı izleyicisi var. Her türlü reklam anlaşmalarından müthiş gelir elde ediyorlar. Ve öylesine büyük para havuzunda yüzen bir takım dünyanın en iyi oyuncusuna 9 m € verirken Lugano'nun (basında çıkan ) 4 m € istemesi pek normal değil. Sadece Lugano içinde değil. Deivid'in yıllık 3 m €'luk anlaşmayı imzaladığı söyleniyor, Selçuk için 2 m € gibi rakamlar dolaşıyor. Bu rakamları Avrupa'yla kıyaslarsak bizim takımlarımız oyunculara çok fazla para veriyor gibi geliyor bana.

Varonil
22.Haziran.2009, 18:15
Kendini bulunmaz hint kumaşı sanan oyuncular çok yanıldıklarını görecekler. Aynısı Serdar'da olmuştu 1milyon 200bin € paraya imza atmadı gitti Kocaelispor'a 700bin €'ya şimdi anadolu futbolcusu olacak her yıl ordan oraya. Lugano'da 3,5 milyon euro'yu kolay kolay alamaz takımlardan.

İstediği para 4 yıl için 16 Milyon Euro.Bu gerçekten çok fazla.Sonuçta bu kulübün bir ücret politikası var ve para için Fenerbahçe'den gidenlerin hali ortada.İnat etmemesi lazım Lugano'nun artık.Fenerbahçe 2 yıllık sözleşme ve her yıl için 2 Milyon 750 bin Euro teklif etmiş sanırsam.

eGowiCh
22.Haziran.2009, 18:26
Lugano çok para istiyor hakkaten, aldığı para 1.2 milyon Dolar, şimdi 4 milyon Euro istiyor. Bu kadar zam niye? Tuncay ve Aurelio'ya dahi istedikleri parayı vermeyen yönetim, Lugano'ya da vermez ve yerine de futbolcu alır.

M.Topuz ve Deivid'e verilen paradan dolayı Volkan da zam istiyor söylentileri çıkıyor. Bence Volkan bu takımda en çok parayı hakedenlerden birisi. M.Topuz'a kaç veriliyorsa Volkan'a da o kadar verilmeli zira Volkan Fenerbahçeliliğiyle bilinen, gönüllerde taht kurmuş birisi. Umuyorum ona da hatrı sayılır bir para verilir.

Emre'ye verilen para da sorun olmuştu ilk geldiğinde. 3.5 milyon Euro alıyor sanırım ama sonuna kadar hakettiğini gösterdi bu sezon. Deivid'e bahsi geçen miktarlar veriliyorsa yazık, çünkü o parayı kesinlikle haketmiyor.

goosfraba
22.Haziran.2009, 18:29
Onyewu için bonservis ödenmeyecek olması güzel.

Varonil
22.Haziran.2009, 18:33
Fenerbahçe yönetimi 3 yıllık sözleşme,ilk yıl için 1.9 Milyon Euro sonraki her yıl için 100 bin Euro artış teklif etmiş Volkan'a.Volkan da Deivid'in aldığı yıllık 3 Milyon Euro'Luk ücreti istemiş.Adam haklı.Milli Takım kalecisi,Fenerbahçe'nin değişmez emektarlarından ve herşeyden önce Fenerbahçeli.Bence Deivid'e 3 Milyon Euro verileceğine Volkan'a verilsin daha iyi ;)

HooijDonk07
22.Haziran.2009, 18:52
Fenerbahçe yönetimi 3 yıllık sözleşme,ilk yıl için 1.9 Milyon Euro sonraki her yıl için 100 bin Euro artış teklif etmiş Volkan'a.Volkan da Deivid'in aldığı yıllık 3 Milyon Euro'Luk ücreti istemiş.Adam haklı.Milli Takım kalecisi,Fenerbahçe'nin değişmez emektarlarından ve herşeyden önce Fenerbahçeli.Bence Deivid'e 3 Milyon Euro verileceğine Volkan'a verilsin daha iyi ;)

Deivid 2.4 milyon € alıyor yönetim 1.750 milyon € yapmış sonra 1.9 Milyon € 'ya çıkarmış simdi 100 bin € artış yapmış senin dediğin gibi . Simdi de Daum'u bekleyip Daum'La görüşüp karar vericekmiş.

tarikko
22.Haziran.2009, 19:16
Fenerbahçe’nin kadrosuna katmak için uğraştığı Juventus’un Danimarkalı ön liberosu Poulsen’in transferi çıkmaza girdi!..

Sarı lacivertli yönetimin Juventus ile anlaşmasına rağmen Fenerbahçe’ye gelmemekte direnen Poulsen’in Juventus’tan ayrılmaya niyeti yok!..

Lig TV’de yayınlanan Futbol Gündemi programına katılan Lig TV İtalya Temsilcisi Dündar Keşaplı, Poulsen’in transferiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı!.. Danimarkalı futbolcunun avukatı Joern Bonnesen ile konuşan Keşaplı, “Bonnesen net olarak Poulsen’in Juventus’tan ayrılmayacağını söyledi. Danimarkalı futbolcunun Juvenstus’tan ayrılmaya niyeti yok” dedi.

Dündar Keşaplı, Danimarkalı ön liberonun sol ayağından yaşadığı sakatlıktan dolayı geçen sezon verimli olamadığını ve bu sezon da forma girmesinin zor olduğunu vurgularken, “Bana göre Poulsen sayfası kapanmıştır. Sakatlığı süren bu futbolcunun Fenerbahçe’ye faydalı olamayacağını düşünüyorum. Dolayısıyla verilecek paranın boşa gitme riski var” diye konuştu.

Poulsen’i isteyen Hamburg’un da Juventus ile bonservis ücretinde anlaşamadığı ve bu transferin de yattığı öğrenildi.

Maraton

erdili
22.Haziran.2009, 19:19
Benim sevindiğim olay Aziz başkanın Figerle arasının açılması, bir TV programında Figer'e çok güvendiğini söylemişti.
yaw menejere güvenilir mi hiç, hele ki Figer gibi bi kurda.

Ben Edu'yu Lugano'dan daha çok beğenirim, daha hızlı ve hava toplarında daha başarılı ama Lugano'da hamleli bi oyuncu. Forvete kaleye yüzünü döndürmeden alır topu, açıkçası bizim tandemden memnundum ben, zaten 2008'de şampiyonlar liginde çeyrek final oynamamızda defans hattının başarısı yadsınamaz. Lugano'nun yerine Bilica ne kadar başarılı olur tartışılır ama Lugano'nun Fenerdeki ilk sene performansından çok daha başarılı olacağına eminim.
Bekleyip görecez Daum kimi tercih edecek, kim kalacak da başarılı olacak..
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:

Dündar Keşaplı, Danimarkalı ön liberonun sol ayağından yaşadığı sakatlıktan dolayı geçen sezon verimli olamadığını ve bu sezon da forma girmesinin zor olduğunu vurgularken, “Bana göre Poulsen sayfası kapanmıştır. Sakatlığı süren bu futbolcunun Fenerbahçe’ye faydalı olamayacağını düşünüyorum. Dolayısıyla verilecek paranın boşa gitme riski var” diye konuştu.

Maraton

Garip bi açıklama olmuş, Poulsen sayfası sakatlık yüzünden kapanıyosa yönetimden daha mı iyi biliyor sakatlık durumunu kaldı ki adam gelmek istemiyor, kapanacaksa adamın rızası olmadığı için kapanacak.

erdili
22.Haziran.2009, 19:51
http://i.a.cnn.net/si/2007/soccer/01/26/onyewu.marseille/p1_onyewu_0126.jpg

Rakibini perişan etmiş Onyewu :icon_razz:

http://www.youtube.com/watch?v=e3SXveQOxf8 (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2F watch%3Fv%3De3SXveQOxf8)

LaigLeNoiR
22.Haziran.2009, 19:59
Özer'e harbiden yakışmış forma :D

Alicanfmfan
22.Haziran.2009, 20:04
Servet kalır umarım o zaman , Onyewu ve Servet mücadelesini izlemek güzel olur :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Onyewu'nun videosunu izledim buraya koymus arkadas , yalnız bu futbol degildir tutup çekiyor , dirsek ile vuruyor itliyor , düşürüyor , Borgetti'ye yaptıgı her hareket foul ve kartı gerektirir nasıl bişeymiş bu , Amerikan Futbolu ffelan mı zannediyor

Bordo61Mavi
22.Haziran.2009, 20:07
Ozer'e gercektende yakismis forma, insallah oynadigi futbolda Fenerbahceye yakisir

DenizlispoR
22.Haziran.2009, 21:03
Ozer'e gercektende yakismis forma, insallah oynadigi futbolda Fenerbahceye yakisir
Yakışacağına inanıyoruz :).

EreN
22.Haziran.2009, 21:16
Geriye kaldı Defans, SOL AÇIK! ve belki bir forvet...

KaF KeF
22.Haziran.2009, 21:18
ön libero yok daha..

Sekopej
22.Haziran.2009, 21:19
NTVSpor'daydı sanırım, Carlos'un başka takımlarla görüştüğü yazıyordu altta. Ayrılacaksa yabancı sol bek alınmalı, sol açık kadro içerisinden çözülmeli. Tabi yabancı sayısı ne durumda belli değil ama Carlos'un yerine sol bek mutlaka alınmalı, Carlos ayrılsa da, ayrılmasa da.

KaPaLı
22.Haziran.2009, 21:20
Defans - Onyewu
Forvet - Sercan Yıldırım - Alt yapıdan Mehmet çıkarılabilir.
Sol Açık olarak Maxi - Capel düşünülen isimler.
DMC - Poulsen - Rolfes + 1 gurbetçi oyuncu.

eGowiCh
22.Haziran.2009, 21:31
Bana kalsa sol açığa gerek yok, yabancı bir sol bek alınmalı ve tabii ki ön libero. Gelecek yıl şu onbire ideal olabilir:

Volkan
G.Gönül - Bilica - Onyewu - (Yabancı Sol)
M.Topuz - (Yabancı Ön Libero) - Emre - Özer
Güiza - Semih

Yerli transfer için Sercan alınıp nokta konulacak sanırım, Ufuk Ceylan da alınsa çok iyi olur, daha sonra yabancı transferi için imzalar atılır.

tarikko
22.Haziran.2009, 21:36
Bana kalsa sol açığa gerek yok, yabancı bir sol bek alınmalı ve tabii ki ön libero. Gelecek yıl şu onbire ideal olabilir:

Volkan
G.Gönül - Bilica - Onyewu - (Yabancı Sol)
M.Topuz - (Yabancı Ön Libero) - Emre - Özer
Güiza - Semih

Yerli transfer için Sercan alınıp nokta konulacak sanırım, Ufuk Ceylan da alınsa çok iyi olur, daha sonra yabancı transferi için imzalar atılır.
Daum Alex'i yedek bırakmaz bence :)

MaTRaKaN
22.Haziran.2009, 21:37
Onyewu'nun gelme ihtimali ne kadar fazla?

Universal
22.Haziran.2009, 21:49
Fenerbahçe forması oyuncuları açıyor yahu... Özer'e yakışıklılık katmış. :)

Fenerbahçe'de şu ön libero transferi bir türlü açıklanamadı. Umarım kısa sürede biter. Canım sıkılmaya başladı.

Roberto Carlos, İstanbul gibi bir şehri başka hiçbiryerde bulamaz. Carlos, futbolu bu forma altında bırakacaktır. ;)

Crocodile1963
22.Haziran.2009, 23:12
Fenercell'iniz açık olsun !

BeeTLeJuiCe
22.Haziran.2009, 23:18
Fenercell'iniz açık olsun !

Burak Yılmaz Bursa'ya hayırlı olsun :D
Sanırım bu sefer Sercan Yıldırım'ı aldık.

enforcer
22.Haziran.2009, 23:31
Burak Yılmaz Bursa'ya hayırlı olsun :D
Sanırım bu sefer Sercan Yıldırım'ı aldık.
ne oldu yahu birşey mi var??:icon_biggrin:

KaPaLı
22.Haziran.2009, 23:32
Ciddimisinz ne oliiii aldıkmı Sercanı :D

BeeTLeJuiCe
22.Haziran.2009, 23:33
Kesin birşey yok, Ama bu akşam Fenerbahçe cephesi olarak açıklanması bekleniyor. Belkide gerçekleşmez belli değil.

Ayrıca önlibero için yeni adaylar ortaya çıktı. Biri Aurelio'nun dönme ihtimali, diğeri ise İtalyada oynayan bir oyuncu.

PesimiSTyLa
22.Haziran.2009, 23:35
Sercanı alırsa FB, ne Topuz ne Özer; asıl bombayı patlatmış olur.

Sekopej
22.Haziran.2009, 23:39
İmza atıldı, şimdi yeni transferin gelmesi gerekiyor, işler böyle yürüyor.:D Aurelio için zaten getirsin bonservisini bedavaya gelsin denmişti.

TR.CaPTaiN
22.Haziran.2009, 23:45
Yönetim transfere çok hızlı bir giriş yaptı. Türkiye'de alınabilecek kaliteli 10 oyuncu varsa yarısını aldı fakat Aurelio konusunda çok büyük endişelerim var. Şöyle ki; Aurelio alınarak defansif ortasaha açığını kapattığımız fikrine varılırsa yine sahada beklenen Fenerbahçe olmaz. Aurelio'ya gidiş şekli vs her türlü karşıyım fakat olur da gelirse dahi kesinlikle yedek kulübesine güç olarak düşünülmeli. Aksi takdirde açığımız kapandı şeklinde düşünürsek büyük bir yanlışa imza atmış oluruz.

Manisaspor başkanı Ufuk için Fenerbahçe'nin teklifi olduğunu ve belirledikleri ücretin altına vermeyi düşünmediklerini söylemiş. Yanılmıyorsam Ajansspor'da yazıyordu.

tarikko
22.Haziran.2009, 23:47
Ufuku'da alırız büyük ihtimalle anlaşırlar bence...

BeeTLeJuiCe
@Kaptan

Aurelio gelse bile yabancı ön libero alınacak...

Sekopej
Tabi Aurelio'nun gelmesini istemiyorum, senin de dediğin gibi gelirse de alternatif isim olmalı. Kaliteli bir yabancı mutlaka alınmalı orta sahaya.

KaPaLı
Evet onu ben eklemiştim ama mesajlar birleşince anlamsız bişey çıkmıştı :) Ufuk şu anda İstanbul'da. Tatildemidir bilemem ama Galatasaray ve Fenerbahçe'nin onu istediğini biliyorum. Zaten Başkanda açıkladı. Umarım Fenerbahçe'ye gelirde Volkan'ın arkasında ciddi bir rakibi olur.

Crocodile1963
22.Haziran.2009, 23:48
İmza atıldı, şimdi yeni transferin gelmesi gerekiyor, işler böyle yürüyor.:D Aurelio için zaten getirsin bonservisini bedavaya gelsin denmişti.

Detayları alsak transfer hakkında ?

Addolorato
22.Haziran.2009, 23:49
Sercan'ın yerinde olsam Fenerbahçe yerine ona talip olan ingiliz klüplerinden birine giderdim.

Sekopej
22.Haziran.2009, 23:49

İmzadan kastım Özer içindi, bir transfer böyle tamamlanınca Fenerbahçe'de yenisini açıklıyorlar. Varsa bir transfer yakın zamanda açıklanır anlamında yazdım, Sercan ile alakalı değil.:)

KaF KeF
22.Haziran.2009, 23:51
Sercan'ın yerinde olsam Fenerbahçe yerine ona talip olan ingiliz klüplerinden birine giderdim.
ama Sercan değilsin..:icon_neutral:

BeeTLeJuiCe
22.Haziran.2009, 23:52

Sercan için 4 yada 5 Milyon € + Burak diye söyleniyor. Aslı astarı varmıdır bilmiyorum ama. :)

Crocodile1963
22.Haziran.2009, 23:54
Bugünü atlatırsak Fener için Sercan konusu kapanır gibime geliyor ancak %90 iş bitmiş. Yazıcı artık kombineleri kendi alır.

Taraftarı olmayan kulüplere duyurulur.

"Taraftarı olmayan bir kulübede bizi satsınlar çok iyi para ederiz... "

KaPaLı
22.Haziran.2009, 23:59
Çok iyi para kazancak Sercandan Bursaspor. Burak Yılmaz'ı alacak ayrıca. Onun Anadolu takımlarında nasıl oynadığını gördük.

Sekopej
23.Haziran.2009, 00:01
Sağ tarafta eğer tek forvet oynarsak Burak'ı Serhat'ı kullandığı gibi kullanabilir düşüncesindeydim ama Sercan gelirse, Sercan'ı hem sağda hem de solda kullanabilir Daum. Üstelik elde sadece 2 forvet olduğunu düşünürsek, Sercan transferi çok önemli olacaktır takım için.

eGowiCh
23.Haziran.2009, 00:03
Aurelio İspanya medyasına göre 1.5 milyon Euro karşılığında Fenerbahçe ile anlaştı.

http://elbetis.com/articles/22216-mehmet-se-marchara-si-alguien-paga-15-millones-de-euros

goosfraba
23.Haziran.2009, 01:02
Sky Sports'a göre Oguchi Onyewu ile 3 yıllığına anlaşılmış.

murat taşlı
23.Haziran.2009, 01:18
şu sercan işi ne oldu bilen varmı arkadaşlar

scar face
23.Haziran.2009, 01:18
Onyewu,Aureilo ve Sercan gelirse değmeyin keyfimize....:)

murat taşlı
23.Haziran.2009, 01:21
Onyewu,Aureilo ve Sercan gelirse değmeyin keyfimize....:)
birde üstüne robben ,robinho,tevez üçlüsünden birini alırlarsa :0:

Universal
23.Haziran.2009, 01:25
Bu yıl Şampiyonlar Liginde mücadele etsek, çeyrek final oynadığımız yılki kadrodan daha iyi kadro kurmuş olacağız. :) Kadera bak ya... Umarım Avrupa Liginde ciddi bir başarı elde ederiz.

scar face
23.Haziran.2009, 01:30
birde üstüne robben ,robinho,tevez üçlüsünden birini alırlarsa :0:
ne demek istediğini anlamadım....

Crocodile1963
23.Haziran.2009, 01:49
Yazıcı'nın transfer konusundaki tek güvencem Yusuf transferidir. 34 yaşındaki bir adamı süper bir fiyata sattı. Zannetmiyorum Sercan'ı 5M € satsın. . .

JunkChorn
23.Haziran.2009, 01:49
Sercan gelirse Daum onu kanatlara yaslayarak oynatır. Tıpkı Tuncay gibi, ondan da bir açık oyuncusu yapar.

Edu ve Lugano'nun durumu kesinleşmeden, hatta Daum gelmeden yabancı stoper işi bence yalan olur.

eGowiCh
23.Haziran.2009, 02:02
Yabancı basında Onyewu ile 3 yıllık sözleşme imzalandığı haberleri çıktı. Sanıyorum ki bir iki gün içinde Fenercell'den duyrulur bu transfer. ABD'nin Konfederasyon Kupası'ndan elenmesi de bekleniyor olabilir açıklama için.

Poulsen işi çıkmaza girdiyse başka ön libero arayışına başlamalıyız. Diarra'yı alsak o bölgeye muhteşem olur.

scar face
23.Haziran.2009, 02:10
Hangi Diarra?
ALou mu Mamadou mu?
ikisi de harika olur bence...ama Alou'nun gelmesinin imkanı yoktur...
bu arada geleceğe yönelik Fransa liginden bi dmc almayı neden düşünmüyoruz...Fofana,M Bami,Mavuba...

Sekopej
23.Haziran.2009, 02:14
Daum geldiğinde ilk senede başarı hiç de hayal değil bence. Sol açık alınmaya da bilir, orta sahaya ve Lugano giderse defansa mutlaka takviye yapılacaktır.

Zaten 20 tane adam almaya gerek yok ki, orta sahaya alınacak bir kaliteli yabancı ile ligi götürebilecek kadro kurulmuş olur. Defansa, ya da sağ sol kanada alınacak yabancılar da avrupa için yapılmış olur düşüncesindeyim.