PDA

View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 [70] 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90

murat taşlı
13.Ağustos.2012, 16:46
Olabilir . Topla ilişkisi baya kuvvetli

Transfer olmadan orta saha düzelmez.Hoca da farkında ama kafası çok karışık o kadar çok hucum oyuncusu varki kimi kesip kimi oynatıcak farkında değil

denemzse farkında olmaz :)

byariff
13.Ağustos.2012, 18:09
madem transfer yapmicaksin eldeki malzemeyi maksimum seviyeye cikartcan ozman sezer,ozer, salih uçan gibi isimleri takima kazandirmak lazim.

ommix
13.Ağustos.2012, 18:43
Nuri büyük olasılık ayrılıyormuş.Tam istediğimiz tarz oyuncu

attirson
13.Ağustos.2012, 18:48
madem transfer yapmicaksin eldeki malzemeyi maksimum seviyeye cikartcan ozman sezer,ozer, salih uçan gibi isimleri takima kazandirmak lazim.

Özer'den bir halt çıkmaz artık ama Sezer'i oynatmasını çok istiyorum neden denemeden göndermek istiyor anlamıyorum.Özer'e o kadar şans verip bu adamı denemeden göndermek ayıptır.

barahir
13.Ağustos.2012, 18:48
Dün akşam Salih oynasaydı, en azından Salih oynadı dicektik..

murat taşlı
13.Ağustos.2012, 18:55
Nuri büyük olasılık ayrılıyormuş.Tam istediğimiz tarz oyuncu

:) biri Nuri mi dedi :):):)

uAburak89
13.Ağustos.2012, 18:57
Fenerbahçe transfere çok akıllıca başladı ama yanlış bitiriyor. Krasic lüks oldu, onun yerine bir orta saha gelmiş olsaydı;

Stoch - transfer - Topal / Baroni - Mehmet Topuz önlerinde de Kuyt - Sow ile çok etkili bir takım olabilirdi. Şimdi aynı şey sağda Krasic ile yapılabilir ama aynı anda iki ofansif kanat ve çift forvet sıkıntılar yaratabiliyor.

Bir diğer alternatif de Sağda Kuyt ileri ikili Alex - Sow şekilnde olabilirdi.

murat taşlı
13.Ağustos.2012, 18:58
Özer'den bir halt çıkmaz artık ama Sezer'i oynatmasını çok istiyorum neden denemeden göndermek istiyor anlamıyorum.Özer'e o kadar şans verip bu adamı denemeden göndermek ayıptır.

Özer genelde kanat veya Alex in mevkisinde denendi orada beklentiler farklı daha ortda oynasa Emre nin yerinde farklı olabilir bence en azından denemesi gerekir.

murat taşlı
13.Ağustos.2012, 19:01
aslında düşündükce orada oynayacak adam çok var ama güvenip oynatacak adam yok boş adamları gönderip kalanları en üst seviyede kullanıp kazanmak lazım gereksiz adamlar diğerlerinin önünü tıkıyor

erdem344
13.Ağustos.2012, 19:03
Özerin orta alanda oynucak kadar tekniği var evet ama beyni yok

sui generis
13.Ağustos.2012, 19:06
Fenerbahçe transfere çok akıllıca başladı ama yanlış bitiriyor. Krasic lüks oldu, onun yerine bir orta saha gelmiş olsaydı;

Stoch - transfer - Topal / Baroni - Mehmet Topuz önlerinde de Kuyt - Sow ile çok etkili bir takım olabilirdi. Şimdi aynı şey sağda Krasic ile yapılabilir ama aynı anda iki ofansif kanat ve çift forvet sıkıntılar yaratabiliyor.

Bir diğer alternatif de Sağda Kuyt ileri ikili Alex - Sow şekilnde olabilirdi.

Krasiç aslında lüks değil. Sow'un sakatlanma riskine karşılık Kuyt forvet oynar. ama gel görelim ki Kuyt ilk forvet oldu başımıza.

erdem344
13.Ağustos.2012, 19:08
Kuyt sowdan daha iyi forvette.Sow top tutamıyodu ayağında kuyt öyle değil top tutuyor alan yaratıyor adam eksiltiyor sowdansa ben kuytı tercih ederim

uAburak89
13.Ağustos.2012, 19:10
Krasiç aslında lüks değil. Sow'un sakatlanma riskine karşılık Kuyt forvet oynar. ama gel görelim ki Kuyt ilk forvet oldu başımıza.

Sow gibi bir adam nasıl yedek oluyor anlamıyorum, maliyetini falan bir kenara bırakıyorum adamın kalitesi bu ligin üstünde bence. Çok etkili bir oyuncu, Kuyt da sene başında sağ kulvar için alındı ilk etapta düşünülen buydu.

Hücum bölgesinde Stoch, Alex, Krasic, Kuyt ve Sow gibi 5 üst düzey oyuncu var bunların en az 4'ünün sahada olabilmesi lazım, Aykut Kocaman'ın işi zor.

Fenerbahçe'nin çok geniş ve şişkin bir kadrosu var aslında. Orta saha en çok öne çıkan bölge ama hepsi bir şekilde yetersiz. 2-3 oyuncu elden çıksa yeni kaliteli bir isime finans da sağlanmış olur.

byariff
13.Ağustos.2012, 19:10
ridvan dilmeninde dedigi gibi artik aykut hocanin radikal kararlar almasi lazim cift forvet vesaire surmesi lazim degisik oyuncular denemesi lazim.

murat taşlı
13.Ağustos.2012, 19:17
Özerin orta alanda oynucak kadar tekniği var evet ama beyni yok

:) fazla sert oldu sanki

berkay123456
13.Ağustos.2012, 19:32
Özer eski Özer olsa..

Özeeeer

Hayrandım bu adama Ankara'dayken, ama artık çok farklı.

uAburak89
14.Ağustos.2012, 00:51
Tuncay Şanlı 1 aydır Fenerbahçe'den haber bekliyormuş.

ForsakeN
14.Ağustos.2012, 00:56
Tuncay Şanlı 1 aydır Fenerbahçe'den haber bekliyormuş.

İleride bu kadar adam varken bir de Tuncay ile uğraşmayalım. Zamanında Avrupa'yı çok istiyordu, bulsun kendine bir takım

Sheriff
14.Ağustos.2012, 01:13
Videoda sanki Özer'i değil Ronaldinho'yu Zidane'yi izliyor gibiyim ama malesef o Özer'den eser yok şu anda, öz güvenini kaybetmiş, kondisyonunu gücünü kaybetmiş, ayaklarını sahaya basacak hali yok gibi şu an. Keşke toparlayabilsede ilaç olsa bize.

eng1n
14.Ağustos.2012, 01:21
Tuncay ile Lube Ayar'ın twitter da ki konuşmaları resmen ayarlanmış. Ben takımı bırakıp para bile kazandırmadan gitmesini unutmasamda sahada ki o ruhsuz takımı görünce Tuncay gibi bir oyuncu lazım olabilir.

William Rookwood
14.Ağustos.2012, 01:24
Özer Türkiye kupasında falan oynuyor anca çoğunlukla yedekte ne bekliyrdunuz ki adam maç oynamaya oynamaya köreldi böyle oyuncuların üzerine gidilmeli madem kazanılmk isteniyor.. Tabii Özer'in de katkısı var o da kabullenmeyip daha çok çalışıp formayı kapmalı

eGowiCh
14.Ağustos.2012, 01:28
Tuncay'ı alalım, adam gerekirse orta sahada bile oynar (Emre'nin yerinde) :) Canını dişine takar yine oynar, o kadar gelmek istiyor. Ne kadar F.Bahçeli olduğunu hepimiz biliyoruz, yazık etmeyin şu adama. Bu adamın 100. yıldaki şampiyonlukta büyük payı var, bana göre aslan payı Tuncay'ındır 100. yıl şampiyonluğunda.

Aykut Kocaman'ı anlamak güç. Ben anlayamıyorum. Emre'yi neden gönderdin? Bu birinci soru. Madem gönderdin, neden yerini doldurmadın? Bu ikinci soru. Tuncay'ı neden bekletiyorsun, almıyorsun? Bu üç. Tuncay gibi F.Bahçe'ye bağlı bir adam sayısı birkaç tane. Kocaman günler geçtikçe kredisini tüketiyor.

İlk sezon geldi, şampiyon oldu, başarıdır, eyvallah.
İkinci sezon takımın yaşadığı sorunlar belli. Yine de başarılıdır, eyvallah.
Üçüncü sezon hiçbir sorun yok, sorunlardan güçlenerek çıkmış bir F.Bahçe var. Ama yine durumumuz kötü, hoca kendini geliştirmiyor, hatalardan ders çıkarmıyor. Geçen sene imkanlar kısıtlıydı, ligde ikinci olmak bile beklenti değildi ama bu sene kendi de dün dedi "7 milli oyuncu aldık". O zaman kadronun hakkını vereceksin.

MeMo
14.Ağustos.2012, 01:32
Tuncay'ın başımızın üstünde yeri var da. Nerede oynayacak neresi boş ? Kendi mevkilerinin yedekleriyle çekişir bence Tuncay.

sui generis
14.Ağustos.2012, 01:33
Tuncay ile Lube Ayar'ın twitter da ki konuşmaları resmen ayarlanmış. Ben takımı bırakıp para bile kazandırmadan gitmesini unutmasamda sahada ki o ruhsuz takımı görünce Tuncay gibi bir oyuncu lazım olabilir.

o kadar belli ki ayarlanmış olduğu :) Görürsünüz bak , Tuncay da gelecek ama biz ortasaha diye ağlamaya devam edeceğiz :) yanlış anlamayın, Tuncayın gelmesini çok isterim :)

sananes
14.Ağustos.2012, 01:35
Tuncay'ın oynamaması problem değil. kendiside 11 oyuncusu olacağını düşünmüyordur bence. Önemli olan fenerbahçe formasından başka forma giymemesi bu ülkede benim için.

Ayrıca almayacaksak neden 1 ay beklettik bu adamı biz. Daha öncede aykut kocaman'ın tuncay'a biraz bekle sonra sözleşme yapalım dediğine ilişkin haberler çıkmıştı zaten.

uAburak89
14.Ağustos.2012, 01:36
Para kazandırmadan gittiği için Aziz Yıldırım istemiyormuş diyorlar, doğrudur yanlıştır bilemem.

Sheriff
14.Ağustos.2012, 01:39
Özer Türkiye kupasında falan oynuyor anca çoğunlukla yedekte ne bekliyrdunuz ki adam maç oynamaya oynamaya köreldi böyle oyuncuların üzerine gidilmeli madem kazanılmk isteniyor.. Tabii Özer'in de katkısı var o da kabullenmeyip daha çok çalışıp formayı kapmalı
Özer o maçlarda potansiyelini gösterip parlasaydı, emin ol herkes sahip çıkardı, ayrıca Özer'i geçen sene çok oynattı Aykut Kocaman hatta taraftar isyan etti artık dayanamıyoruz yeter diye.

ForCimbom
14.Ağustos.2012, 01:42
yobo oturmadan orta 2lideki çift yönlü adam eksikliği giderilmeden fenerin işi zor olur. ayrıca caneri gönderip bütün izleri yok etmek de farz bana kalırsa. fenerbahçeye müthiş zarar veriyor olsa da ben bir galatasaraylı olarak böylesi bir adamı sevmiyor, aksine inanılmaz derecede nefret besliyorum. çok antipatik geliyor bana.

ayrıca hasan ali kaldırım nasıl bir adam tam çözemedim ama solbeki ona emanet etmek de yanlış bir hamle.

ForsakeN
14.Ağustos.2012, 03:00
yobo oturmadan orta 2lideki çift yönlü adam eksikliği giderilmeden fenerin işi zor olur. ayrıca caneri gönderip bütün izleri yok etmek de farz bana kalırsa. fenerbahçeye müthiş zarar veriyor olsa da ben bir galatasaraylı olarak böylesi bir adamı sevmiyor, aksine inanılmaz derecede nefret besliyorum. çok antipatik geliyor bana.

ayrıca hasan ali kaldırım nasıl bir adam tam çözemedim ama solbeki ona emanet etmek de yanlış bir hamle.

İlk analizlerin doğru fakat Caner ve Hasan Ali hakkında konuştuklarına pek katılmıyorum. Caner 2 sezondur forma verildiğinde verebileceği katkıyı veriyor. Bazen yanlış hamleler yapsa da bence müthiş zarar verdiği falan yok. Hasan Ali ise hali hazırda Milli takım solbeki olduğu için başka Türk solbek almaya, maceralara girmeye gerek yok ( Milli takımda olduğunu vurgulamamın sebebi, bazı Galatasaraylı arkadaşların sırf Hasan Ali Milli takıma H.Balta'nın yerine seçildi diye direk kötü oyuncu yakıştırmaları yapmaları)

BleedingMoon
14.Ağustos.2012, 03:10
alexsiz kadro kurmayın beyler. beyhude.

A.FaruK
14.Ağustos.2012, 03:12
Özer'e çok isyan ettik bende ettim ,etmediğim değil yanlız ama şöylede bi durum var. Kaç maç üst üste oynadı bi onuda düşünmek gerek. Öyle baroniye de tahamül edemiyordu ama düzenli oynadı kral ettik adamı. Özerede o derece şans versinde o zaman günah keçisi ilan ederiz.

Şu gidişatta bi ortasahaylada iş bitmez yani. bu futbolla bi ortasaha ne kadar seviye arttırır. Fernandes gibi bi adam olursa eyvAllah.

TeNaciOUS MidFieLdeR
14.Ağustos.2012, 03:41
ben ozeri begeniyorum, millet ondan bir alex olmasini bekliyor ama degil. cift yonlu ortasaha icin iyi bir secim sadece. cok caliskan, teknigi de iyidir. pas alisverisi gayet iyi. yeterince faydalanamadik. dolasan bir oyuncu, kenara hapsetmemeli, ortasahada cok daha verimli olur ozer. umarim kadroda kalir, kadro bu halde kalacaksa ortasahada cok ihtiyac duyabiliriz ona. sonucta milli takim seviyesine kadar cikmis bir oyuncu gecen seneye kadar. rakip GSde olsa dunku macta Enginden cok daha faydali olurdu emin olun.

adamakilli, uluslararasi capta, kaliteli, guclu, oyun zekasi kuvvetli, cift yonlu oynayabilen, teknik, lider vasifli, cigerli bir ortasaha istiyoruz Aykut Kocaman. duy sesimizi :n:

ShevAnil
14.Ağustos.2012, 03:49
ben ozeri begeniyorum, millet ondan bir alex olmasini bekliyor ama degil. cift yonlu ortasaha icin iyi bir secim sadece. cok caliskan, teknigi de iyidir. pas alisverisi gayet iyi. yeterince faydalanamadik. dolasan bir oyuncu, kenara hapsetmemeli, ortasahada cok daha verimli olur ozer. umarim kadroda kalir, kadro bu halde kalacaksa ortasahada cok ihtiyac duyabiliriz ona. sonucta milli takim seviyesine kadar cikmis bir oyuncu gecen seneye kadar. rakip GSde olsa dunku macta Enginden cok daha faydali olurdu emin olun.

adamakilli, uluslararasi capta, kaliteli, guclu, oyun zekasi kuvvetli, cift yonlu oynayabilen, teknik, lider vasifli, cigerli bir ortasaha istiyoruz Aykut Kocaman. duy sesimizi :n:

Gol de atsın mı abi :n:

Corpus
14.Ağustos.2012, 03:54
Fenerbahçe' nin istediği adam da Melo' dan farklı bir adam değil aslında. Lider vasıfa çok da gerek yok aslında. Melo veya Fernandes tam karşılıktır aslında. Daha bir tanıma gerek yok.

dur daha da genelleştirelim Box to Box' ın tam karşıtı bir adam.

erdem344
14.Ağustos.2012, 04:12
Sol açık için tuncay iyi olur aslında

dengesiz bi canerdense daha mücadeleci tuncayı tercih ederim

ForsakeN
14.Ağustos.2012, 04:17
Ben hala Özer'e destek olunmasını isteyenlerdenim. Kimlere o şansı vermiyoruzki Özer'de o potansiyel var belli, madem transfer yok kendi içimizdekilerin kıymetini bilelim

Fenerbahçe' nin istediği adam da Melo' dan farklı bir adam değil aslında. Lider vasıfa çok da gerek yok aslında. Melo veya Fernandes tam karşılıktır aslında. Daha bir tanıma gerek yok.

dur daha da genelleştirelim Box to Box' ın tam karşıtı bir adam.

Sol açık için tuncay iyi olur aslında

dengesiz bi canerdense daha mücadeleci tuncayı tercih ederim

beyler çok "aslında" kullanmışsınız dikkatimi çekti yazayım dedim :D

Corpus
14.Ağustos.2012, 04:18
Aslında iyi bulmuşsun. :D Ama haklı değil miyim işin aslında ? :D

erdem344
14.Ağustos.2012, 04:36
http://c1208.hizliresim.com/10/g/bv9tf.png (http://bit.ly/c25MCx)

byariff
14.Ağustos.2012, 04:49
Şampiyonluğu hedefleyen Bandırmaspor bugün transferde ikinci bombasını Recep Berk Elitez’i alarak patlattı.1992 İstanbul doğumlu, 1.81 boyundaki forvet oyuncusu Berk Fenerbahçe alt yapısında yetişti. Oynadığı futbol ile A takıma kadar yükselmeyi başaran oyuncu geçen seneyi kiralık olarak Kayseri Erciyes takımında geçirmişti. Oynadığı 14 maçta 1 gol atan Recep Berk Elitez satış opsiyonu ile Fenerbahçe’den kiralandı.

http://www.bandirmahaber.net/wp-content/uploads/104_1504-300x224.jpg

http://www.bandirmahaber.net/2012/08/13/fenerbahceli-forvet-berk-bandirmasporda/

BleedingMoon
14.Ağustos.2012, 04:55
yetenekliydi bu çocuk... semih'e tercih ederdim.

Sekopej
14.Ağustos.2012, 09:42
Tuncay iyidir Tuncay, defansa koy yine oynar, yedek oturmayı da sorun etmez.

ommix
14.Ağustos.2012, 11:12
:) biri Nuri mi dedi :):):)

Çok hoşuna gitti galiba

murat taşlı
14.Ağustos.2012, 13:01
Çok hoşuna gitti galiba

gitti tabi gitmezmi hele şu ortamda :)

murat taşlı
14.Ağustos.2012, 13:02
özer göbekte iyi oynayacağını düşünüyorum

sarianet
14.Ağustos.2012, 13:08
http://c1208.hizliresim.com/10/g/bv9tf.png (http://bit.ly/c25MCx)

taraftarı şair yapıcak aykut hoca bu gidişle :D

ForCimbom
14.Ağustos.2012, 14:27
İlk analizlerin doğru fakat Caner ve Hasan Ali hakkında konuştuklarına pek katılmıyorum. Caner 2 sezondur forma verildiğinde verebileceği katkıyı veriyor. Bazen yanlış hamleler yapsa da bence müthiş zarar verdiği falan yok. Hasan Ali ise hali hazırda Milli takım solbeki olduğu için başka Türk solbek almaya, maceralara girmeye gerek yok ( Milli takımda olduğunu vurgulamamın sebebi, bazı Galatasaraylı arkadaşların sırf Hasan Ali Milli takıma H.Balta'nın yerine seçildi diye direk kötü oyuncu yakıştırmaları yapmaları)

senin fikrin tabi de caner bana göre futbolcu falan değil ne teknik olarak ne de insani olgunluk olarak canerin büyük takımlara verebileceği hiçbirşey yok. yerine daha iyi bir adam koyduğun zaman anlarsın ne kadar yetersiz olduğunu.

eng1n
14.Ağustos.2012, 16:16
Sevdiğin oyuncuyu hep kayır
Hele o Cristian'ı tamamen ayır
Twitterda Ömer Temelli hep evet-hayır
Çok üzdün hocam sen bizi.

Şurası çok güzel olmuş :D

sarianet
14.Ağustos.2012, 18:03
http://d1208.hizliresim.com/10/g/bvw4w.jpg

GebzeLi1907
14.Ağustos.2012, 18:17
Ömer Temelli nin Fenerli olduğundan şüphelerim var Fenerbahçe yi kendine sponsor yapmış olabilir.

futureless
14.Ağustos.2012, 18:21
Geçen bir taraftar Galatasaray maçı öncesinde Emre'yi inat uğruna yolladınız orta saha iyi değil gibisinden bir şeyler söyledi, cevabı 'çok şey biliyorsun sen' oldu. Maç sonu biliyormuş demek ki yazdım sinirden :D Sevmedim ben o adamı.

barahir
14.Ağustos.2012, 18:22
Ondan değil de, Taraftarı fazla sallamıyor.. hep taraftarın nabzına göre cevaplar veriyo, "olur, haklısınız, ne güzel olur, çok iyi dedin, hayır, bakalım, inşallah" gibi..

uAburak89
14.Ağustos.2012, 18:29
Aulas: "Fenerbahçe ile görüşüyoruz"

Fenerbahçe 'nin uzun süredir gündeminde bulunan Bafetimbi Gomis ile ilgili Lyon kanadından bir açıklama geldi.

RMC isimli radyoya konuşan Lyon Başkanı Jean-Michel Aulas, "Biz Rubin Kazan'ın teklifini kabul ettik. Ama Gomis, Rus kulübüyle anlaşmaya varamadı. Daha sonra Fenerbahçe'den gelen teklifi değerlendirmeye karar verdik. Görüşmelerimiz iyi bir şekilde sürüyor. Artık bundan sonra karar Gomis'in" diyerek transfere açıklık getirdi.

Haberde sözleşmesi 2014'te bitecek olan oyuncu için Fenerbahçe'nin 11 milyon Euro bonservis bedeli ödemeye hazır olduğu da belirtildi.

http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=29873

sananes
14.Ağustos.2012, 18:30
Yalan haberdir. Biz forvet transfer etmeyiz hele ki Kuyt 2 maçta 3 gol attıktan sonra.

eGowiCh
14.Ağustos.2012, 18:31
Lyon başkanı F.Bahçe ile Gomis için görüşüyoruz dedi.

Bizimkiler aklını kaçırdı sanırım. Gomis'i değil F.Torres'i alsan ne fayda edecek? Kaleye attığın şut derbide 3'tü. Şut bile çekemiyorsun orta sahanın zayıflığından.

barahir
14.Ağustos.2012, 18:32
Gomis'de alınırsa çok pis söverim ama, Sow da gönderilirse bunlar gidene kadar çıkarırım formamı..

Bordo61Mavi
14.Ağustos.2012, 18:34
Daha forveti ne yapacak Fenerbahce ?

sarianet
14.Ağustos.2012, 18:35
Ali Şen'den Yıldırım'a: Git Arda'yı al!

gelirken de nuriyi bide bi kilo marul al iftara salata var

GebzeLi1907
14.Ağustos.2012, 18:39
Gomis e gidilip de para verilirse birilerinin Fenerbahçe nin manüpüle edildiğini düşünürüm.Düşmanı gelse böylesine hata yapmaz.

Ali Şen de işine baksın

ommix
14.Ağustos.2012, 18:39
Ömer Temelli transfer yapmıyor ki ne cevap vermesini bekliyorsunuz.Adam yönetimde bulunan birisi.O karşısındakinin yazdıkları çok saçma.Hala yakarız yıkarız kafası devam ediyo.Doğru düzgün tepki vermeyi ne zaman öğrenicez acaba

KanaKe
14.Ağustos.2012, 19:01
büyük ihtimal sow gidecektir yoksa gomis fazla lüks olur.

Rsa
14.Ağustos.2012, 19:18
Sow'un yollanıp Gomis'in alınması fiyasko olur. Sow yollanmayıp Gomis gelirse gereksiz olur. Gomis transferi olursa her türlü zarar yani.

KanaKe
14.Ağustos.2012, 19:24
Sow'un yollanıp Gomis'in alınması fiyasko olur. Sow yollanmayıp Gomis gelirse gereksiz olur. Gomis transferi olursa her türlü zarar yani.

sow yollanir kesin.. aykut hocanin egolarini yüzünden takimin emreden sonra en iyi 2. oyuncusuda gidecek

murat taşlı
14.Ağustos.2012, 19:47
Aykut hoca kimseyle sorunum olmaz olamaz diyor ama sorunu olmadığı adam kalmadı kendi alıyor kendi gönderiyor Fm de olsa bu kadar olur

murat taşlı
14.Ağustos.2012, 19:48
sorunu olmadığı tek adam sanırım cristian :)

KanaKe
14.Ağustos.2012, 20:25
sorunu olmadığı tek adam sanırım cristian :)

bide selcuk :)

eGowiCh
14.Ağustos.2012, 20:33
Sow yollanıp Gomis gelirse herhalde Aykut Hoca baya bir küfür yer.

MeMo
14.Ağustos.2012, 20:33
Kuyt'ı günler öncesinden bilen Lig Radyo'nun Nuri %99 Fenerbahçe'de haberi verdiğini söylüyorlar.

Suicider
14.Ağustos.2012, 20:34
Hiç gerek yok gelmesin :D

kalemci
14.Ağustos.2012, 20:38
Lig Radyo'ya göre Nuri yüzde 99 Fenerde-imiş.

BleedingMoon
14.Ağustos.2012, 20:41
nuri liverpool'da diyorlar.

erdem344
14.Ağustos.2012, 20:45
lig radyo kaytıda ilk söyleyen kurumdu.

Nuri tam aradığımız oyuncu

sarianet
14.Ağustos.2012, 20:45
nuri real madridde değil mi yav :D

erdem344
14.Ağustos.2012, 20:48
Bonservisinin alınacağını zannetmiyorum ben kiralık gelebilir 1 sezon

byariff
14.Ağustos.2012, 20:51
fenerbahcenin aradigi adam bence nuri degil sneijder gibi bir adam fenerbahcenin aradigi.

sarianet
14.Ağustos.2012, 20:55
Wizard of oz ∞ ‏@BayanMuslera

Nuri Şahin Fenerbahçe'ye giderse ben eşşeğim diye bağırcam + tweet atıcam

Mehmet Kaya ‏@santimaxim

Nuri Sahin Fenerbahce'ye gelirse, evde yalnizken ciplak sekilde sadece 6string giyip ayna önünde striptiz yapacagim. Yapmazsam serefsizim!

SELÇUK inan + nuri ŞAHİN = SELÇUK ŞAHİN! Herkes akıllı olcak! O kadaar! (:

özellikle sonuncuya bayıldım :D

SacrificeGGTC
14.Ağustos.2012, 20:58
Teklifimiz var mı bilmiyorum; ama bizim dışımızda EPL'den teklif veren takım olursa, transfer edemeyiz diye düşünüyorum.

Umut ve saygılarımla...

GebzeLi1907
14.Ağustos.2012, 20:59
Nuri Şahin gelirde sakatlık vs yaşamazsa harika bir Süper Lig sezonu olur.Galatasaray - Fenerbahçe çekişmesi açısından hayali dahi güzel :) gerçekten keşke gelse de şöyle keyif alsak

C h A o S
14.Ağustos.2012, 21:06
Ali Yıldırım ve Abdullah Kiğılı transfer olmayacağını açıklamıştı.Aykut Kocaman'ında söylemleri bu yöndeydi.Ancak baktılar kamuoyundan ve taraftarlardan baya tepki geldi fikirlerini değiştirmiş olabilirler.Nuri'de akla gelebilecek ilk isim.Real onu kiralayacak ancak kime.Real kabul eder cazip bir kiralama teklifini.Ancak Nuri,İngiltere'deki teklifleri kabul eder.Liverpool ve Arsenal aradan çekilirse yada Real ile anlaşamazlarsa Fenerbahçe Nuri'yi getirir Türkiye'ye.

Fenerbahçe'de orta saha kalitesinin tek bir transferle artıcağını düşünmüyorum.Seneye köklü bir değişiklik yapmaları lazım.Cristian'ın yerine iyi bir yabancı,yanına Nuri yada Alper gibi yerli birini monte etmeleri lazım.

eng1n
14.Ağustos.2012, 21:13
Nuriyi beğenmesem de ilaç olur ilaç gelir savunmadan topu alır düzgün bir şekide dağıtır.

RaSenGan
14.Ağustos.2012, 21:28
Nuri'yi İngiltere'den Arsenal,Liverpool istiyor diye biliyorum.İstemeseler bile Hamit gibi belli bir vakitten sonra gelir anca Türkiye'ye.

Fearless Coward
14.Ağustos.2012, 21:47
Fenerbahçe hep böyle orta saha ararken forvet alıyor :D bakalım bu sefer ne olcak :D

Rsa
14.Ağustos.2012, 21:50
Nuri haberi doğru çıkar umarım.

furkan58
14.Ağustos.2012, 21:54
Nuri haberi doğru çıkarsa aradığımız kan olur.

Crazycat
14.Ağustos.2012, 22:03
Nuri Liverpool'da diye şöyle bir haber var ama ne kadar doğru bilemiyorum.

http://spor.mynet.com/haber/nuri-sahin-liverpoolda/53316

eGowiCh
14.Ağustos.2012, 22:55
Nuri Şahin aradığımız kan. Gelirse, bence YILIN TRANSFERİ olur. Neden yılın transferi? Çünkü 11 kişilik takımın her mevkiisi bizde gayet kaliteli ancak tek mevkiideki eksiklik nelere mal oluyor, görüyorsunuz. Bu yüzden böyle bir ifade kullandım.

İnşallah Nuri gelir.

Cengo
14.Ağustos.2012, 23:03
Real Madrid satmak istemiyor zaten Nuri'yi. İngiliz takımları satış opsiyonlu kiralamak isterler, dolayısı ile İngiltere yolu kapanır.

Biz istersek, Nuri'ye de problem olmazse gelir 1 yıl kiralık oynar, günü kurtarırız.

Kısacası Nuri satılmaz.

eGowiCh
14.Ağustos.2012, 23:10
Nuri'yi ikna edersek olur. Basın parayı alın adamı. Orada yedek kalacağına burada takımın yıldızı olsun.

Cengo
14.Ağustos.2012, 23:14
Nuri'yi ikna edersek olur. Basın parayı alın adamı. Orada yedek kalacağına burada takımın yıldızı olsun.

Real Madrid satmaz, sadece kiralar oynasın diye.

KanaKe
15.Ağustos.2012, 00:12
nuriyi getirirlerse bomba olurda ben bu gomis olayina taktim bienvenu güya gönderilecek tamam ama gomis 3. forvet olarak türkiyeye gelmek istemez kesinlikle, o yüzden ben sowun gönderilecegini bienvenu'nun kalacagini düsünüyorum... sayet sow kalir gomis gelirse oda bomba olur gerci.. semih bitmis bienvenu'de fb yi kaldiracak oyuncu degil iyi transfer olur öyle olursa..

sui generis
15.Ağustos.2012, 00:15
aklınız alıyor mu hiç , 2 sene uğraş bu adamı almak için 10 milyon ver sonra sat :) benim aklım almıyor.

KanaKe
15.Ağustos.2012, 00:16
aklınız alıyor mu hiç , 2 sene uğraş bu adamı almak için 10 milyon ver sonra sat :) benim aklım almıyor.

benimde aklim almiyor ayni emre gibi adamin gönderilip yerine hala oyuncu alinmamasi gibi.. o yüzden olur mu olur ben bu teknik ekipten ve yönetimden böyle bir hamle beklerim..

sui generis
15.Ağustos.2012, 00:17
inşallah böyle bir şey olmayacak :)

KanaKe
15.Ağustos.2012, 00:19
hadi bakalim insallah :) gomis gelir sow da kalirsa avrupanin en iyi forvet hatlarindan birine sahip oluruz kuyt-sow-gomis üclüsüyle

sarianet
15.Ağustos.2012, 00:41
nurinin geleceğini hiç sanmıyorum adam real madridde kendini göstermek isteyecektir en iyimser ifadeyle kiralık gelir diye düşünüyorum alın kakayı napıcan nuriyi

eGowiCh
15.Ağustos.2012, 00:45
nurinin geleceğini hiç sanmıyorum adam real madridde kendini göstermek isteyecektir en iyimser ifadeyle kiralık gelir diye düşünüyorum alın kakayı napıcan nuriyi

Mourinho'nun yardımcısı NURİ için "Sol bekte kendine yer arayabilir" dedi. Orta saha için kesinlikle düşünülmüyor, bunu Mourinho da söylemişti. En zayıf kalan o içlerinde. Sol bekte de ne kadar verimli olur, tartışmalı.

Nuri eğer kariyerini düşünüyorsa kesinlikle R.Madrid'den ayrılmalı. Liverpool'da forma şansı bulabilir mi, nispeten daha zor bir lig olan İngiltere'de de ilk sezonunda fazla şans bulamaz herhalde.

Bence onun için en mantıklı tercih el üstünde tutulacağı, iyi para kazanabileceği, yıldız muamelesi görebileceği Türkiye'ye gelmek. 1 sezonluğuna da olsa. Neticede bahsettiğimiz takımda Krasic, Kuyt, Alex gibi yıldızlarla oynayacak, ona gel sıradan bir takımda oyna demiyoruz. Böyle bir takımda maestro görevi verilecek, büyük bir iş.

Umarım ikna ederler Nuri'yi, hepimiz rahatlarız.

Sheriff
15.Ağustos.2012, 00:45
Kaka paraya gelecek bir oyuncu değil. Real'de illaki forma alır kalırsa, ama Nuri kiralık gelip yıldızlaşırsa kariyerini kurtarır.

perpetua
15.Ağustos.2012, 01:06
Real Madrid satmaz, sadece kiralar oynasın diye.

Nuri'nin Real Madrid kariyeri buyuk ihtimalle bitti.

GeNç KaRTaL
15.Ağustos.2012, 01:22
Bu abinin Beşiktaş transferleri hakkında söyledikleri gerçekleşiyor genelde.Bazen Fenerbahçe ile ilgili de bir şeyler söylüyor.Krasic'in borsaya açıklandığı günden 1 gün önce borsaya açıklanacak demişti.

ayrıca nuri şahin fenerbahçeye gitmek üzere arsenal bu akşam net cevabını vermezse.gomis işi yatmış onlar ben anlaştı demiştim oyuncunun bir hastalığı varmış ve ilaç tedavisi alıyor fransada tedavisini sürdürmek istiyor ..türkiyeye o açıdan gelmeye sıcak bakmamış çekimsermiş..

eng1n
15.Ağustos.2012, 01:26
Nuri büyük ihtimal Liverpool da. Bonservisi verilmez falan diyorsunuz da Mourinho açıklama yapmıştı geçen 'gitmek isterse yardımcı, kalmak isterse memnun oluruz' diye bonservisiyle verebilirler.

Crazycat
15.Ağustos.2012, 04:21
Bienvenu Eskişehirspor'a kiralanmış diye bir haber var ama ne kadar doğru bilemiyorum.

GebzeLi1907
15.Ağustos.2012, 05:35
Bienvenu Eskişehirspor'a kiralanmış diye bir haber var ama ne kadar doğru bilemiyorum.

bienvenü semih ten iyi vermezler umarım.3.forvet olarak beklentiyi karşılar

Sekopej
15.Ağustos.2012, 13:27
Basının gazına gelip bu nasıl mantık, o gider mi bu gelir mi, bu nasıl iş gibisinden tonla eleştiri geldi, gel gör ki Gomis hikayeden ibaret;

Ayrıca yine dün itibariyle tekrar gündeme taşınan ve bugün birçok gazetede yer alan Gomis ismi ile ilgili de herhangi bir transfer çalışmamız bulunmamaktadır.

Fenerbahçe Spor Kulübü

SacrificeGGTC
15.Ağustos.2012, 13:31
Yıllardır aynı, paso bi yerinden isim uydurma ve bununla beraber gazete satmaya çalışma. Hayır sonra milyonlarca insanın kafası karışıyor. Bu nasıl bir mantıktır çözemedim. Eski bir futbolcumuzun sözü aklıma geliyor. "Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo

Sitem ve saygılarımla...

sui generis
15.Ağustos.2012, 13:53
Nuri yalanlanmadı :)

SacrificeGGTC
15.Ağustos.2012, 14:03
Nuri yalanlanmadı :)

Benim sitemim Gomis ve diğer Fransız orta sahaları içindi.

Bilgi ve saygılarımla...

ReaList
15.Ağustos.2012, 14:06
Nuri son ana kadar Real'de kalmak için mücadele edecektir. Eğer yine Mourinho'dan olumsuz bir tavır sezerse başta İngiltere olmak üzere Avrupa'nın kalbürüstü bir çok takımına kiralık olarak gidebilir. Fenerbahçe'ye gelmesi düşük bir ihtimal.

Facx
15.Ağustos.2012, 14:16
Benim sitemim Gomis ve diğer Fransız orta sahaları içindi.

Bilgi ve saygılarımla...

nuri haberi sadece twitter da çıktı her hangi bir gazete de çıksa muattap alırlardı ama ben bi gazete de veya spor sitesinde göremedim

SacrificeGGTC
15.Ağustos.2012, 14:32
nuri haberi sadece twitter da çıktı her hangi bir gazete de çıksa muattap alırlardı ama ben bi gazete de veya spor sitesinde göremedim

Şöyle açıklamama izin ver; üzerine tıklayarak habere ulaşabilirsin.
Fanatik (http://www.fanatik.com.tr/Fenerde-rota-Nuri-Sahin_3_Detail_34_273239.htm)
Star Gazetesi (http://www.stargazete.com/transfer/fenerbahceden-nuri-sahine-kanca/haber-664097)
Milliyet (http://spor.milliyet.com.tr/nuri-sahin-sesleri/spor/spordetay/15.08.2012/1581178/default.htm)
MedyaSpor (http://www.medyaspor.com/m/news-detail/permalink/nuri-sahin-savasi-3084906)
AcunnMedya (http://www.acunn.com/haber/fenerbahce-nuri-sahine-kilitlendi/33229?ref=anasayfa_sondakika)
GazeteSport (http://www.gazeteport.com.tr/haber/107588/fenerbahcede-yeni-rota-nuri-sahin)
EuroSport (http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2012-2013/fenerbahce-nuri-sahin_sto3387789/story.shtml)
Gazete5 (http://www.gazete5.com/haber/fenerbahce-nuri-sahini-transfer-ediyor-230626.htm)

İnternet sitelerinin bir yana, günlük gazete kuruluşları gazetelerinde de bu habere yer verdiler. Ayrıca Fanatik, Star, Milliyet, EuroSport ve Gazete5'in yaptığı haberleri birçoğumuz biliyoruz. Her yazdığı bir olay, bir enstane. Doğruluğu her zaman tartışılabilir. O yüzden kulüpten bir açıklama gelmedikçe transfere fazla bel bağlamamak gerekir diye düşünüyorum. Yanlışım varsa düzeltin lütfen.
Ayrıca keşke gelse, çubuklu formada şuan en çok onun gibi oyunculara ihtiyacımız var.

Açıklama, bilgi ve saygılarımla...

C h A o S
15.Ağustos.2012, 15:05
Ntvspor haber bülteninde izledim.Nuri,Liverpool'a gidiyormuş.Anlaşmışlar kiralık olarak.

uAburak89
15.Ağustos.2012, 15:10
Transferde her an herşey olabilir, imzalar atılmadan herşey mümkün. Nuri Fenerbahçe'nin tam olarak aradığı isim mi ben emin değilim ama eldeki orta saha oyuncularından sıfır katkı alan bir takımda fark yaratacağı kesin.

Revolution
15.Ağustos.2012, 16:44
Nuri Fenerbahçe'ye çok şey katacaktır ama ben Nuri'nin belli bir yaşa kadar Türkiye'ye geleceğini sanmıyorum. Gelirse muazzam bir transferdir tabii ki orası ayrı. Fenerbahçe'nin Cristian yerine çift yönlü bir ortasaha alması şart gözüküyor. Ama Aykut Kocaman pek o yönde düşünmüyor gibi.

titates1
15.Ağustos.2012, 17:35
Nuri Fenerbahçe'ye çok şey katacaktır ama ben Nuri'nin belli bir yaşa kadar Türkiye'ye geleceğini sanmıyorum. Gelirse muazzam bir transferdir tabii ki orası ayrı. Fenerbahçe'nin Cristian yerine çift yönlü bir ortasaha alması şart gözüküyor. Ama Aykut Kocaman pek o yönde düşünmüyor gibi.

Düşünüyor boşuna ilgilenilmedi bu kadar adamla özellikle de tino costa'yla.

Aykut Hoca sadece eldeki oyunculardan daha iyisi gelmeyecekse kalsın diyor , eldeki oyunculardan daha iyisini bulmak da cidden zor , çünkü çift yönlü orta sahaların hepsi takımlarının bel kemiği , şu an selçuk'u herhangi bir takıma satar mı gs ? o hesap , kimse satmaya yanaşmıyor , tino costa 5 dendi 7 oldu 7'ye çıktı fenerbahçe , 9 istediler bu sefer.

Kimse yönetimin veya t.d'nin orta sahaya transfer yapmak istemediğini düşünmesin , sadece eldekilerden iyi oyuncu alınacaksa transfer olur.

Escochae
15.Ağustos.2012, 17:39
Düşünüyor boşuna ilgilenilmedi bu kadar adamla özellikle de tino costa'yla.

Aykut Hoca sadece eldeki oyunculardan daha iyisi gelmeyecekse kalsın diyor , eldeki oyunculardan daha iyisini bulmak da cidden zor , çünkü çift yönlü orta sahaların hepsi takımlarının bel kemiği , şu an selçuk'u herhangi bir takıma satar mı gs ? o hesap , kimse satmaya yanaşmıyor , tino costa 5 dendi 7 oldu 7'ye çıktı fenerbahçe , 9 istediler bu sefer.

Kimse yönetimin veya t.d'nin orta sahaya transfer yapmak istemediğini düşünmesin , sadece eldekilerden iyi oyuncu alınacaksa transfer olur.

Kesinlikle haklılar ve bende öyle düşünüyorum. Ayrıca gs maçından sonra ortasaha transferi olucak mı sorusunuda es geçti .. Olabilir demekki ama dediğin gibi iyisi olursa olucak sanırım ..

Fearless Coward
15.Ağustos.2012, 17:44
Nuri ilaç olur diye düşünüyorum ama bence forvet alınacak :zuhaha

Düşünce,gülümseme ve saygılarımla...

vFor
15.Ağustos.2012, 18:14
İstersen Rooneyi al yanınada İbrahimovic al sana World Class hücum hattı gerisinede koy Baroniyle Topalı ve ya Selçuğu adamlar 3 güne kaçar gider.

uAburak89
15.Ağustos.2012, 19:09
Bienvenu kiralandı diyorlar, Eskişehir'e.

Önder HOCA
15.Ağustos.2012, 19:12
inşallah doğrudur kendini geliştirir gelir umarım

sananes
15.Ağustos.2012, 19:32
Ondan önce Semih'i verseydik keşke.

eng1n
15.Ağustos.2012, 19:36
Bienvenu için en ciddi teklifi Kopenhag vermiş ama yine de istenen seviye de değil diyorlarmış diye haber okumuştum 2-3 gün önce. Herhalde satamadık kiralayacağız.

Rsa
15.Ağustos.2012, 19:42
Bienvenu yerine Semih gitseydi daha iyi olurdu.

eGowiCh
15.Ağustos.2012, 23:12
Bienvenu Eskişehir'de düzenli olarak forma şansı bulursa, hücum yapan bir Ersun Yanal'ın elinde kendini geliştirebilir. Oradaki performansı ile zaten F.Bahçe kariyerini belirler. Kendisi için büyük fırsat. İyi bir sene geçirip F.Bahçe'ye dönüp as forvet dahi olabilir, zira genç bir forvet. İnşallah fırsatı iyi değerlendirir.

uAburak89
16.Ağustos.2012, 12:45
Bazı yazılı medyada yer alan haberler üzerine;
SPK Seri VIII No54 Sayılı Özel Durumların Kamuya Açıklanmasına İlişkin Esaslar Tebliği, Haber ve Söylentilerin Doğrulanması başlıklı Madde 18 gereğince;
Manuel Fernades ve Nuri Şahin ile ilgili herhangi bir transfer çalışmamız olmadığını yatırımcılarımızın bilgisine sunarız.

A.FaruK
16.Ağustos.2012, 15:05
Henri'yi kiralamışız galiba bi iki gündür duyuyorum. İnşAllah satılmaz Henri. Valla Allah biliyo içimi şu kötü gün dostları hiç satılmasın , bizden emekli olsunlar gram gam yemen. Onları satmak ihanetle eşdeğer gözümde.

sarianet
16.Ağustos.2012, 19:21
Henri'yi kiralamışız galiba bi iki gündür duyuyorum. İnşAllah satılmaz Henri. Valla Allah biliyo içimi şu kötü gün dostları hiç satılmasın , bizden emekli olsunlar gram gam yemen. Onları satmak ihanetle eşdeğer gözümde.

henriyi kiralamışız diyince heyecanlandım thery henry geldi ilk aklıma :D

fbdevil190737
18.Ağustos.2012, 12:37
Chelsea'de sözleşmesi bu sene sona erecek Essien ile ilgilendiğimiz haberleri var . 12 Milyon bonservis istiyormuş Chelsea , eğer doğruluğu varsa hemen alınmalı insan heyecanlanıyor Essien diyince .

murat taşlı
18.Ağustos.2012, 13:17
süper olur alınırsa :)

sarianet
18.Ağustos.2012, 13:21
gelsin gelsin allah ne verdiyse vursun vursun :D

C h A o S
18.Ağustos.2012, 13:25
Essien gerçekten ses getirecek transfer olur.Ancak Fenerbahçe'nin aradığı türde bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.Defansif olarak orta sahanın bütün yükünü kaldırır.Hücum olarak yine orta sahada kalite artmaz diye düşünüyorum.
Cristian-Essien
yada
Essien-Topal orta sahalarıda hücuma top taşıyıp pozisyon yaratmaz.

sarianet
18.Ağustos.2012, 13:52
fanatik andersonu yazmış manudan

erdem344
18.Ağustos.2012, 13:55
Fanatik bi beni yazmadı

murat taşlı
18.Ağustos.2012, 14:06
fernandes sürekli gündemde fernandes-essien iyi gider aslında :)

TeNaciOUS MidFieLdeR
18.Ağustos.2012, 14:51
essien - anderson ikilisi ortasahada fark yaratir :D

SacrificeGGTC
18.Ağustos.2012, 15:20
Essien mi?

Umut ve saygılarımla...

murat taşlı
18.Ağustos.2012, 15:47
anderson da geçmeyen diz sakatlığı varmış 10 milyon euro bedeli o paraya fernandes i alırız

murat taşlı
18.Ağustos.2012, 15:49
--------------------------volkan---------------------------
-g.g---------yobo-----------egemen----------h.ali---
-------------essien------------fernades----------------
-krasiç-----------------------------------------caner----
-------------kuyt------------sow------------------------

murat taşlı
18.Ağustos.2012, 15:50
:) iyi durdu görüntü olarak

GeNç KaRTaL
18.Ağustos.2012, 15:54
fernandes sürekli gündemde fernandes-essien iyi gider aslında :)

Fernandes nerede sürekli gündemde? Beşiktaş yönetimi ve teknik heyeti kaç defa satmayı düşünmüyoruz dedi.Lig başlamış.En önemli oyuncumuzu rakibimize satmamızı beklemiyorsun herhalde? Hem de 10 milyona falan.:)

sui generis
18.Ağustos.2012, 15:56
Fernandes nerede sürekli gündemde? Beşiktaş yönetimi ve teknik heyeti kaç defa satmayı düşünmüyoruz dedi.Lig başlamış.En önemli oyuncumuzu rakibimize satmamızı beklemiyorsun herhalde? Hem de 10 milyona falan.:)

Şemsi bugün başkan açıkladı. keşke 12 milyon dolar veren olsa da alsa gitse dedi.

C h A o S
18.Ağustos.2012, 15:59
Şemsi bugün başkan açıkladı. keşke 12 milyon dolar veren olsa da alsa gitse dedi.

Hürriyet'te Fikret Orman'ın ağzından bazı açıklamalar var.

"Beşiktaş’ın çıkarına olacaksa hiçbir oyuncuyu satmaktan çekinmem. ‘Fernandes için 12 milyon dolar teklif var’ diye yazılıyor. Keşke doğru olsa... Hemen satarım. Bir dakika düşünmem. 1 Milyar dolara sadece bir şampiyonluk geldi. Her şey para ile olmuyor. 10 yılda transfere 1 milyar dolar harcamışız. Kime ödenmiş bu paralar? Carew, Ferrari, Ailton gibi isimlere. Büyük oyuncu diye aldığımız kimden memnun kaldık? 10 yılda gelen sadece bir şampiyonluk. Herşey para ile olmuyor. Sadece Quaresma transferi için 25 milyon Euro ödüyoruz. Bu para ile stadın inşaatına başlardık."

TeNaciOUS MidFieLdeR
18.Ağustos.2012, 15:59

boyle bir aciklama varsa Fernandes FB de diyebiliriz.
buna ilave Semsi dogru dusunuyor ama ezeli rakibine en degerli adamini satan bir Trabzonspor var bu ulkede.

murat taşlı
18.Ağustos.2012, 16:09
:) her yerde çıktı haber

murat taşlı
18.Ağustos.2012, 16:11

Eşi ve kızları ile birlikte Amerika Birleşik Devletleri’nde tatil yapan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yeni sezon öncesi çarpıcı mesajlar verdi.

ABD’de gerçekleştireceği bir haftalık Miami gezisi öncesi ailesiyle belirlediği ilk durak olan New York’ta sorularımızı yanıtlayan Başkan Orman, Samet Aybaba, Quaresma’nın geleceği, İnönü Stadı ve kulübün borçları ile ilgili dikkat çekici ifadeler kullandı. Hürriyet’e özel açıklamalarda bulunan Başkan Orman, camia olarak çok önemli virajlardan geçtiklerini söyledi ve ekledi: “Şimdi zaman, kenetlenme zamanı...”

"QUARESMA TAKIMDAN AYRI BİR TAKIM YARATTI"

İşte Başkan Fikret Orman’ın siyah beyazlı taraftarlara verdiği mesajlardan satırbaşları;

"Baros-Quaresma takasından yanayım. Ama yönetici arkadaşlarım bana karşı.... Galatasaray, Baros ve biraz nakit ödeme karşılığında Quaresma’yı bizden istedi. Ancak yöneticileri-mizin, ‘Bu oyuncu ya orada başarılı olursa, bunu nasıl açıklarız’ endişesi var. Bu oyuncu nerede başarılı olmuş ki? Gittiği hiçbir takımda bekleneni verememiş. Bu saatten sonra Galatasaray’da mı başarılı olacak? Samet Aybaba ile birlikte kararımız en başından beri net. Quaresma takıma dönmeyecek. Yüksek ücreti, disiplinsizliği ve iki takım yaratması bu karardaki başlıca etkenler..."

"DOĞRU TEKLİF GELİRSE FERNANDES'İ GÖNDEREBİLİRİZ"

"Beşiktaş’ın çıkarına olacaksa hiçbir oyuncuyu satmaktan çekinmem. ‘Fernandes için 12 milyon dolar teklif var’ diye yazılıyor. Keşke doğru olsa... Hemen satarım. Bir dakika düşünmem. 1 Milyar dolara sadece bir şampiyonluk geldi. Her şey para ile olmuyor. 10 yılda transfere 1 milyar dolar harcamışız. Kime ödenmiş bu paralar? Carew, Ferrari, Ailton gibi isimlere. Büyük oyuncu diye aldığımız kimden memnun kaldık? 10 yılda gelen sadece bir şampiyonluk. Herşey para ile olmuyor. Sadece Quaresma transferi için 25 milyon Euro ödüyoruz. Bu para ile stadın inşaatına başlardık."

"STAT PLANINI BEN ÇİZDİM"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, taraftarlara bir de stat müjdesi verdi. Başkan Orman, “Yeni stadımız Berlin Olimpiyat Stadı gibi olacak. Planını kendim hazırladım. Çizimleri yakında yayınlayacağız. Artık, önünde hiçbir engel yok. Bu stadı kendi imkanlarımızla yapacağız. Yap-işlet-devret modeli bize uymaz. Para kazanacağız diye bekleyemeyiz. Kredi alıp yapmak bizim daha çok işimize geliyor. Stat gelirlerinden dolayı Galatasaray ve Fenerbahçe’den yılda 40 milyon dolar gerisindeyiz. Düne kadar 6 bin 63 kombine sattık. 8 milyon lira cebimize girdi. Rakiplerimizin çok gerisindeyiz” ifadelerini kullandı.

"BİR FORVET ALACAĞIZ"

“Kadromuza bir santrafor daha katmak istiyoruz. Bir de kriterle-rimize uygun bir sağ açık arıyoruz. Bütçemize uygun olmasını istiyoruz. Şartlar bütçemize uygun olduğu taktirde olacak. Ödeyebileceğimiz ücretleri veriyoruz. Herkes zamanında parasını alacak. Oyuncular takım içinde parasını adaletli olarak alacak.”
http://www.sporoku.com/

murat taşlı
18.Ağustos.2012, 16:13
Son olarak menajer Jorge Mendes'in Fernandes'i Fenerbahçe'ye gitmesi konusunda ikna ettiği iddia edildi.

Beşiktaş, Fernandes için bir Avrupa takımından çok ciddi teklif aldı. Ancak daha düne kadar Türkiye'den ayrılma hayali kuran Portekizli yıldız teklifi reddetti!

Bugün Gazetesi'nin Ufuk Tuncaelli'nin haberien göre; Fernandes'in cevabının perde arkasında, oyuncusunu daha iyi para kazanacağı vaadiyle ikna eden ve Fenerbahçe ile temasta olan Mendes çıktı.

Beşiktaş'ta Manuel Fernandes cephesinde önemli gelişmeler yaşanıyor. Portekizli futbolcunun geçtiğimiz günlerde kulübe gelen önemli bir transfer teklifini kabul etmediği öğrenildi. Kulübe çok yakın kaynaklardan alınan bilgiye göre Fernandes, bir Avrupa ekibinden yapılan ve 10 milyon euronun üstünde bir bonservis ücretinin söz konusu olduğu teklifi elinin tersiyle itmiş.
Fernandes bundan bir süre önce "Yaşım genç ve en iyi zamanımdayım. Türkiye'de kariyer yapamam. İngiltere'ye gitmek istiyorum" derken, bu tavrına önce anlam verilemedi. Vergi kozuyla aklını çeldi Ancak işin püf noktası sonra ortaya çıktı. Fernandes'in aklınımenajeri Mendes çelmişti!..

MENDES, FERNANDES'İ F.BAHÇE İÇİN İKNA ETTİ
Ünlü menajer bir süre önce Beşiktaş'ın kapısını çalmış ve oyuncusunun Fenerbahçe'nin takibinde olduğunu bildirmişti. Ancak Beşiktaş yönetimi taraftar tepkisi ihtimali yüzünden Türkiye'den bir takıma oyuncusunu satmak istememişti. Bu arada Mendes'in Fernandes'i de, hem vergi avantajı hem de Türk kulüplerinin verdiği yüksek ücret nedeniyle Süper Lig'de kalmaya ikna ettiği ifade edildi. Quaresma ders oldu Meselenin geldiği nokta Beşiktaş'ı artık zorluyor.
Siyah-Beyazlı yönetim, futbolcusunu Fenerbahçe de olsa satmak ve sezon içinde bu ismin yaşayabileceği herhangi bir performans düşüklüğü nedeniyle Quaresma'da olduğu gibi zarar etmek istemiyor.

GALATASARAY, FERNANDES'DEN VAGZEÇTİ
Q7 de satılmak istenmiş ancak kadro dışı bırakıldığı için düşen değeri nedeniyle arzulanan teklifler gelmemişti. Fenerbahçe'nin pusuda beklediği, teknik direktör Aykut Kocaman'ın Fernandes'i çok beğendiği ifade edilirken, Emre'nin boşluğunun da ancak böyle doldrularak taraftar tepkisinin azaltılabileceği belirtiliyor. Galatasaray ise Melo'yu tekrar kadrosuna katınca gizliden gizliye sürdürdüğü Fernandes takibinden vazgeçti.
Jorge Mendes, Real Madrid'in dünyaca ünlü Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo'nun da temsilciliğini yapıyor. Araları çok iyi olan ikili geçen sezon ailece çıktıkları tatil sırasında birlikte kaza geçermişlerdi.
Geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla toplam 43 resmi maça çıkan Manuel Fernandes bu karşılaşmalarda 7 kez rakip ağları sarstı. Fernandes'in resmi maçlardaki asist sayısı ise 16.
http://spor.internethaber.com/spor/super-lig/fbahce-icin-fernandes-ikna-edildi-134659.html

GeNç KaRTaL
18.Ağustos.2012, 16:43
:) her yerde çıktı haber

Kusura bakma o zaman.:) İnternete girdiğimde direk buraya girdiğim için görmemişim.Tabii bu bu haberin doğru olmama ihtimali de var ama doğruysa diyecek bir şey yok.:)

eGowiCh
18.Ağustos.2012, 16:49
Verin 12 milyon Dolar'ı alın Fernandes'i herkes rahatlasın. Gerçi bu saatten sonra kimi alsak çok geç kaldık. Spartak Moskova maçına kadar orta saha alınmalıydı, 31 Ağustos günü Xavi'yi alsalar fayda etmez.

KanaKe
18.Ağustos.2012, 16:58

kaca satar 50 milyonma mi.. fernandesi cok abarttiniz sizde.. kalburüstü bir oyuncu iste tr liginde star statüsünde avrupada siradan bir oyuncu..

he bu arada essiende asiri derecede cok sakatlanan bir oyuncu 3-4 sene önceki essien olsa bomba olurdu ama adam artik bitmis bir faydasi dokunmaz.

murat taşlı
18.Ağustos.2012, 17:02
Kusura bakma o zaman.:) İnternete girdiğimde direk buraya girdiğim için görmemişim.Tabii bu bu haberin doğru olmama ihtimali de var ama doğruysa diyecek bir şey yok.:)

:) yok önemli değil kusurluk bi durum yok

GeNç KaRTaL
18.Ağustos.2012, 17:06
kaca satar 50 milyonma mi.. fernandesi cok abarttiniz sizde.. kalburüstü bir oyuncu iste tr liginde star statüsünde avrupada siradan bir oyuncu..

he bu arada essiende asiri derecede cok sakatlanan bir oyuncu 3-4 sene önceki essien olsa bomba olurdu ama adam artik bitmis bir faydasi dokunmaz.

Ben olsam şu aşamada 15-20 milyon avrodan aşağıya satmam eğer satacaksam.Ayrıca geçen sezon biz elenene kadar Avrupa Ligi'nde en çok asist yapan oyuncuydu.Avrupa'da çok da sıradan bir oyuncu sayılmaz.

KanaKe
18.Ağustos.2012, 17:15
o kadar mümkün degil kimse vermez.. avrupa kulüpleri tas catlasa 6-7 verir bence 10 iyidir fernandes icin.. avrupa sampiyonasinda oynamis olsaydi is degisirdi ozaman dedigin rakamlara gidebilirdi..

GeNç KaRTaL
18.Ağustos.2012, 17:36
o kadar mümkün degil kimse vermez.. avrupa kulüpleri tas catlasa 6-7 verir bence 10 iyidir fernandes icin.. avrupa sampiyonasinda oynamis olsaydi is degisirdi ozaman dedigin rakamlara gidebilirdi..

Zaten satılmamasını istediğim için söylüyorum.:) Lig başlamış,bizim Fernandes'in yerini doldurmamız mümkün değil şu aşamadan sonra.(yöneticilerimiz 3 aylık transfer döneminde bile doldurabilir mi orası da meçhul)Hele bir de rakibimize satılması hiç kabul edilebilir değil.

KanaKe
18.Ağustos.2012, 17:55
ama baskaniniz bütün oyuncularin teklife acik oldugunu söyledi :) taraftarin satilmasini istememsi dogal, önemli olan yönetimin ne yapacagi ne karar verecegi..

GeNç KaRTaL
18.Ağustos.2012, 18:11
ama baskaniniz bütün oyuncularin teklife acik oldugunu söyledi :) taraftarin satilmasini istememsi dogal, önemli olan yönetimin ne yapacagi ne karar verecegi..

Samet Aybaba'nın ilk geldiği zamanlarda en önemli oyuncum Fernandes diye açıklaması var ve Fernandes'in takımda kalmasını istediği biliniyor.

Ayrıca 15 gün önce şöyle bir açıklama da yapıldı.

http://www.bjk.com.tr/tr/haber/52860/kulubumuzden_aciklama.html

Manuel Fernandes’in 2012-2013 sezonunda 4 sırt numarasıyla Beşiktaş forması altında futbolunu sergileyeceğini bir kez daha hatırlatırız.

Medyamızın ne kadar dürüst olduğunu da göz önünde bulundurursak,çok da itibar edilecek bir haber değil.Ama belli de olmaz tabii.Bu yönetim kesinlikle satmaz diyemiyorum.

erdem344
19.Ağustos.2012, 13:51
wesley sneijder twitterdan tüm müslümanların bayramını kutlamış.Durup dururken nerden çıktı acaba geçen günde kuytı tebrik etmişti nerden çıktı acaba

bence biz bu adamla anlaştık.Şampiyonlar ligi bekleniyor

GebzeLi1907
19.Ağustos.2012, 14:04
wesley sneijder twitterdan tüm müslümanların bayramını kutlamış.Durup dururken nerden çıktı acaba geçen günde kuytı tebrik etmişti nerden çıktı acaba

bence biz bu adamla anlaştık.Şampiyonlar ligi bekleniyor

çok bekleriz o zaman.bu oyun anlayışı ve hoca ile şampiyonlar ligine gitmemiz mucize

sui generis
21.Ağustos.2012, 12:36
Fernandes ayrılmak istediğini söylemiş. kaçırmayalım artık :)

murat taşlı
21.Ağustos.2012, 13:42
şu Essien işi ne oldu öyle bir haber çıkmıştı odamı yalan oldu :)

RaSenGan
21.Ağustos.2012, 13:54

Ne alakası var şimdi :D Müslümanlar da Paskalya bayramını noelini falan kutlamıyor mu adamların :)

titates1
22.Ağustos.2012, 02:27
4 isimle görüşülüyormuş

2'si ispanyadan , 1'i hollandadan biri de türkiye'denmiş

türkiye'de olan herhalde fernandesdir ama bir tanesiyle %99 anlaşılmış , twitterda güvendiğim biri yazdı da isim vermiyor.

ForsakeN
22.Ağustos.2012, 03:01
4 isimle görüşülüyormuş

2'si ispanyadan , 1'i hollandadan biri de türkiye'denmiş

türkiye'de olan herhalde fernandesdir ama bir tanesiyle %99 anlaşılmış , twitterda güvendiğim biri yazdı da isim vermiyor.

transfer bitmemiş miydi

BleedingMoon
22.Ağustos.2012, 03:31
hollanda'dan dediği hollanda ligi mi :) bence turu geçersek sneider alınacak abiciğim...

Rsa
22.Ağustos.2012, 03:47
Umarım Fernandes gelir, çok beğeniyorum. Tam aradığımız tarzda bir oyuncu.

eGowiCh
22.Ağustos.2012, 14:18
Fernandes ayrılmak istediğini söylemiş. Alın şu adamı artık, BJK yönetimi ikna olur. Mali krizdeler zaten, takasla falan halletmek lazım transferi.

Tino Costa'yı alamadık, adam bu hafta R.Madrid-Valencia maçında golün asistini yaptı. Bu adamı alsak şu an her şey bambaşka olurdu. Emre'den bile daha klas bir futbolcu, tam aradığımız adam ama bizim beceriksizler alamadılar.

erdem344
22.Ağustos.2012, 14:29
Fernandesi aslında 7 ila 10 arası bişe versek alırız

veya sezer + 5 m de olabilir

ForsakeN
22.Ağustos.2012, 14:30
Fernandesi aslında 7 ila 10 arası bişe versek alırız

veya sezer + 5 m de olabilir

Fikret Orman 12M Euro'ya bırakırız demişti. Biz 15M verelim alalım hemen :)

sui generis
22.Ağustos.2012, 14:32
Fikret Orman 12M Euro'ya bırakırız demişti. Biz 15M verelim alalım hemen :)

12M Dolar dedi :)

ForsakeN
22.Ağustos.2012, 14:34
12M Dolar dedi :)

Dogrudur. Daha iyi o zaman :)

erdem344
22.Ağustos.2012, 14:39
Real madridden lassana diarrayı almyoruz :D beşiktaştan fernandesi alıyoruz ne 12si :D

özer + sezer + bekir kafidir :D :D :D

uAburak89
22.Ağustos.2012, 14:41
Beşiktaş satılık listesindeki Q7 için takas girişiminde bulunan Galatasaray ile dalga geçmeye çalışırken - ki Baros başka takımda olmuş olsaydı yurt dışında olsaydı çoktan takas teklifini kabul etmişlerdi - satmayız dedikleri Fernandes'i hele hele rakibi, bir Türk takımı olan Fenerbahçe'ye satmaz bence. Ancak Fernandes'in illa Fenerbahçe'ye gideceğim diye inat etmesi gerek, bunun için de Fenerbahçe'nin oyuncuyla görüşmesi lazım, sizin kulüp prensibiniz önce kulübüyle anlaşmak olduğuna göre, zor bu transfer.

erdem344
22.Ağustos.2012, 14:42
sizin kulüp prensibiniz önce kulübüyle anlaşmak olduğuna göre,

Normal olanı bu zaten

uAburak89
22.Ağustos.2012, 14:47
Normal olanı bu zaten

Anormal yazmadım, düşündüklerimi detay vererek dile getirdim sadece.

KanaKe
22.Ağustos.2012, 14:53
fenerbahce orta saha oyuncusuna 10 milyon felan verseydi zaten ya costa ya diarra bizdeydi su anda.. fernandese 7-8 in üzerinde vermezler bence 1 yada 2 oyuncu + 5-6 milyon kafidir.

Qumre
22.Ağustos.2012, 14:57
Aykut Kocaman bence dinlenmeli artık.Yerine R.CARLOS Gelsin:)

Wesley Sneijder
22.Ağustos.2012, 15:32
Theo Janssen ismi konuşuluyor Fenerbahçe için. Doğruluğu nedir acaba?

titates1
22.Ağustos.2012, 19:22
Theo Janssen ismi konuşuluyor Fenerbahçe için. Doğruluğu nedir acaba?

eğer benim aldığım duyum doğruysa , aynı adam %99 anlaşıldı denilen oyuncunun yaşı olduğunu ama çok iyi olduğunu , taraftarı ilk aşamada isminin tatmin etmeyeceğini ama iyi oyuncu olduğunu söylüyordu , 1 oyuncunun da hollandadan olduğu söyleniyordu , onun için doğruluğu olabilir diyorum.

vego
22.Ağustos.2012, 20:09
Tuhaf adamdır

l6DXYCZCjFc

sarianet
22.Ağustos.2012, 20:42
hala fernandez hayali kuran renktaşlar var uyanın olm:D

Night_Mare17
22.Ağustos.2012, 21:02
fenerbahce orta saha oyuncusuna 10 milyon felan verseydi zaten ya costa ya diarra bizdeydi su anda.. fernandese 7-8 in üzerinde vermezler bence 1 yada 2 oyuncu + 5-6 milyon kafidir.

Fernandes Costa'dan iki belki üç gömlek üstün.

KanaKe
23.Ağustos.2012, 00:36
o yüzden mi valencia zamaninda sudan ucuza besiktasa satti?

avrupa sampiyonasina secilmis olsaydi portekiz milli takiminda oynasaydi tamam üstün oyuncu derdim ama abartmaya gerek yok cok abartildi fernandes.. basinin bunda büyük rolü var aylardir gidecek kalacak yok tottenhamden yok manchesterdan bilmem kimden teklif var dendi insanlarda gözünde büyüttü.. oysaki bir selcuk inan bir emre kat kat daha üstün oyuncular fernandes ten

E.Cartman
23.Ağustos.2012, 01:09
o yüzden mi valencia zamaninda sudan ucuza besiktasa satti?

avrupa sampiyonasina secilmis olsaydi portekiz milli takiminda oynasaydi tamam üstün oyuncu derdim ama abartmaya gerek yok cok abartildi fernandes.. basinin bunda büyük rolü var aylardir gidecek kalacak yok tottenhamden yok manchesterdan bilmem kimden teklif var dendi insanlarda gözünde büyüttü.. oysaki bir selcuk inan bir emre kat kat daha üstün oyuncular fernandes ten

Fernandes Selçuk ve Emre'den iyi diyen olsa karşı çıkmam şahsen. Selçuk kadar iyi pas atamaz ama adam çalımlama, topu ayağında tutma işini daha iyi yapar mesela ki bu bir çok MC'de bulunmayan ve MC'lere büyük avantaj sağlayan bir özellik. Fernandes'in performansı biraz yanında oynayan oyuncuya bağlı. Mesela Melo-Fernandes olursa Melo-Selçuk etkisini yaratabilir bence.

Revolution
23.Ağustos.2012, 01:21
Bana kalırsa Fenerbahçe'nin transfere ihtiyacı yok. Elinde her tipte adam var. Emre tipinde adam diyor Fenerbahçeli adamlar ama o tarz adam sık bulunan tip oyuncular değil. Topal-Topuz ortasahası Baroni-Emre ortasahası kadar iş yapar bana kalırsa.

Dediğim gibi Fenerbahçe'nin transfere ihtiyacı yok, oyuncusunu kullanmaya ihtiyacı var.

goosfraba
23.Ağustos.2012, 09:06
bence 4-4-2ye dönersek bu kadro iş yapar.

kanatlar stoch, krasic. forvet kuty ve sow. ortasaha topal ve topuz. zaman zaman salih ve cristian zaten şans bulur. transfer yapmazlarsa şu an en iyisi budur.

IcedEarth
23.Ağustos.2012, 09:57
bence 4-4-2ye dönersek bu kadro iş yapar.

kanatlar stoch, krasic. forvet kuty ve sow. ortasaha topal ve topuz. zaman zaman salih ve cristian zaten şans bulur. transfer yapmazlarsa şu an en iyisi budur.

Topal 4-4-2 orta sahası için pek uygun değil. Topal modern futboldaki 4-3-3'ün defansa yakın olan orta sahası için uygun bir isim. Orta sahada sorumluluk alacak bir oyuncu olacak, Topal kestiği topları hemen ona aktaracak. Yapabileceği en verimli iş budur.

sarianet
23.Ağustos.2012, 12:03
Fenerbahçenin sorunu ritim demiştim dün mehmet demirkol da aynı şeyi söyledi biraz daha ritim biraz daha futbolcuların maça asılması lazım çok yavaş nerdeyse pas atmadan yada karar vermeden önce yarım saat dşünüyolar ritim üzerine takımın çalışması şart

sui generis
24.Ağustos.2012, 12:21
Fernandes'e karsı Özer , Sezer ve ozguru önermişiz reddetmişler. Ne yapmalarını bekliyorduk , kabul etmelerini mi ? Adamların en iyi oyuncusu. Biz ise 18'e giremeyenleri koymusuz , kurtulmak için resmen. Bu adama en az 5-6 M vermelisin ki , yanında verdigin adamları da kabul etsinler. Sadece oyuncu takasiyla fernandes i almamız imkansız.

ForsakeN
24.Ağustos.2012, 12:23
En azindan gobek icin oyuncu aradiklarini ogrenmis olduk

sui generis
24.Ağustos.2012, 12:25
oyuncu gelecektir ama kalitesi katıldığımız avrupa kupasına göre de değişecektir.

Facx
24.Ağustos.2012, 15:26
madem yolllanıcaktı özgürle sezer niye alındı hala anlamadım

sui generis
24.Ağustos.2012, 15:33

Aynı sizin yiğit gibi Ceyhun gibi.. Bekleneni verememislerdir belki. Teknik ekibin bir düşündüğü vardır.

sarianet
24.Ağustos.2012, 15:58

kimse yollamak için adam almaz her takımda vardır böyle satışta ilk tercih edilecek oyuncular

ben özgürden umutluyum ya umarım çocuk eriyip kaybolmaz

eGowiCh
24.Ağustos.2012, 16:08
Özer'in gönderilmesine bir şey diyemem ama Sezer ve Özgür Çek gönderilirse yazık olur.

Sezer Öztürk yıldız diye alındı, nitekim Eskişehirspor'da harika oynuyordu, rahatlıkla takımda oynayabilecek düzeyde bir oyuncu. Selçuk bile 10 yıldır bu takımda oynuyorsa, ondan daha teknik ve yetenekli Sezer de oynar. Sezer sakatlıklarla boğuştu, hiç forma şansı bulamadı, gönderilirse teknik ekip büyük hata yapmış olur.

Özgür Çek de Ankaragücü'nde harikaydı, çok geliştirdi kendisini. F.Bahçe altyapısından biliyorsunuz. Üstelik 21 yaşında. Bu adam sol bekte her halükarda oynar. Kendisiyle aynı uçakta seyahat etmiştik sezon bittikten sonra. Sormuştum, o da "sol bekte rahat oynarım" demişti. Kadroda mutlaka tutulması gerekir diye düşünüyorum. Hiç forma şansı vermeden adamı göndermek çok büyük hata.

Bunun örneğini yaşadık: Burak Yılmaz. Aragones döneminde takımdaydı ve adam hiç şans bulamadı. O zaman da hatırlayanlar olur belki, buradan aynı yorumları yapıyordum: "Bu adamın asıl mevkii forvet, sağ kanatta oynatıyoruz ama hata ediyoruz. Üstelik çok fazla şans da bulamadı, kesinlikle takımda kalmadı, Manisaspor'da oynadığı futbolla iyi bir forvet olduğunu gösterdi" şeklinde sözler söylemiştim. Ancak bizim yönetim büyük bir hata yaparak Burak'ı yolladı. Önce Eskişehir, sonra Trabzon akabinde G.Saray. Şu an en iyi yerli forvet.

Yarın öbürgün aynısı Sezer ve Özgür Çek'te de başımıza gelir.

Ha bir de unutuyordum, benzerini Olcan Adın'da da yaşadık. Adamı harcadık, yolladık, şimdi Trabzonspor'un en etkili isimlerinden ve oldukça geliştirdi kendini.

F.Bahçe yönetimi ve teknik heyeti umarım bir benzer hatayı tekrarlamaz, geçmişten ders alır.

KanaKe
24.Ağustos.2012, 17:53
bence ücüde gitse yazik olmaz.. sezerde özer gibi müzmin sakat özgür de fenerbahce de oynamak icin yetersiz belki ileride anadolu takimlarinda kendisini gelistirirse geri döner oynar.

Facx
24.Ağustos.2012, 18:55
bence ücüde gitse yazik olmaz.. sezerde özer gibi müzmin sakat özgür de fenerbahce de oynamak icin yetersiz belki ileride anadolu takimlarinda kendisini gelistirirse geri döner oynar.

sezeri özeri geçelimde özgür fenerbahçede oynamak için yetersiz demişsin neye göre kaç kere izledin bu adam hasan ali den kat kat iyi bence hayır hem bumerang mı bu adam her yolladığınızda geri dönsün daha önce takasla verdiniz geri döndü ben bile şaşırdım yine oynatmıyosunuz yazık madem bize verin baltanın arkasında geliştirir ilerde as lb miz olur :D

titates1
24.Ağustos.2012, 20:31
şu an hala uğraşılan isimler , fernandes , costa , lassana diarra ve janssen'miş , 1 transfer gelecek herhalde.

kalemci
24.Ağustos.2012, 20:40
sezeri özeri geçelimde özgür fenerbahçede oynamak için yetersiz demişsin neye göre kaç kere izledin bu adam hasan ali den kat kat iyi bence hayır hem bumerang mı bu adam her yolladığınızda geri dönsün daha önce takasla verdiniz geri döndü ben bile şaşırdım yine oynatmıyosunuz yazık madem bize verin baltanın arkasında geliştirir ilerde as lb miz olur :D

Ben yeterince izledim Özgür'ü şuan için yetersiz. Gelir gelmez oynamaya başlasaydı bi umut.

murat taşlı
24.Ağustos.2012, 20:41
s.moskova yı elersek gelir transfer

GebzeLi1907
24.Ağustos.2012, 20:42
şu an hala uğraşılan isimler , fernandes , costa , lassana diarra ve janssen'miş , 1 transfer gelecek herhalde.

fernandes i bize vereceklerine inanmıyorum
costa sözleşme imzaladı lige iyi başladı gelmez, vermezler
diarra yıllık ücreti cok yüksek sanmıyorum olacağını olsa çoktan olurdu adam boşta sayılır bi nevi.
olursa janssen olur bu verdiğin isimlerin gerçek olduğunu düşünürek diyorum bunu.

onuda ben tanımıyorum tanıyan var mı nasıl bir ortasahadır nasıl bir adamdır ?

murat taşlı
24.Ağustos.2012, 20:42
elenirsek devre arasına kadar işler iyi gitmezse devre arsında alırlar bi orta saha alıştık artık :)

sarianet
25.Ağustos.2012, 00:27
Fernandes gelmez diyordum da fernandes mutsuz olduğunu açıkladığına göre demek ki bir yerlerde mutluluk formulü buldu, fernandes ihtimali kafamda az da olsa belirdi.
hatta alexle takas edilsin belki olur kim bilir :D

KanaKe
25.Ağustos.2012, 00:53
Alex besiktasa giderse sampiyonluga oynar o takim demedi deme :D

sananes
25.Ağustos.2012, 12:03
Yönetim alexin kesilmesine ses çıkartmiyorsa orta saha transferine de onay vermiş olabilir

Escochae
25.Ağustos.2012, 13:43
Muhtemelen ortasahaya transfer yapılacak. Ama çok iyi bir oyuncu yapılmayacaksa ben yapılmasına karşıyım. Özellikle Sezer'den ziyade Özer'i oraya kaydırırsak yeni Emre'yi aramızdan çıkarabiliriz. Hem sürekli koşan hemde teknik bir oyuncu .. Aslında biz merhemi başka yerde arıyoruz içimizde değil.

sui generis
25.Ağustos.2012, 13:49
Özer an itibariyle Kasımpaşa'da. (kiralık)

Escochae
25.Ağustos.2012, 13:52
Özer an itibariyle Kasımpaşa'da. (kiralık)

Yanlış yapıldığına inanıyorum. Bu Fener'de cristian'dan hertürlü daha iyi oynardı. En azından yürekden oynardı. Ki öyle kötü bir top tekniğine sahip bir futbolcu değildi. Emre'nin yerinde değerlendirilmeliydi ..

GebzeLi1907
25.Ağustos.2012, 13:56
bonservisiyle gitmiş.büyük çıkış bekliyorum ben özer den.

sui generis
25.Ağustos.2012, 13:57
yanlış düşünüyorsunuz. evet belki bir şans daha verilse iyi olabilirdi ama bu sadece 'belki'.. bu adama geçen sezon verilen şans kimseye verilmedi ama o değerlendiremedi. şimdi gitsin oynasın Kasımpaşada , toparlanır ve Ankaraspordaki Özer olursa zaten takıma döner. gerekirse formayı da kapar. ama şu haliyle kiralanmasına kızmamalıyız. verilen şansları olumlu kullanmadı. hem kendisi için de iyi oldu. bol bol forma şansı bulur. ve biz de Özerden bir şey olup olmayacağını bu sene onu izleyerek anlamış oluruz.

edit: bonservisiyle gittiyse ileride üzülebiliriz.

Escochae
25.Ağustos.2012, 14:02
yanlış düşünüyorsunuz. evet belki bir şans daha verilse iyi olabilirdi ama bu sadece 'belki'.. bu adama geçen sezon verilen şans kimseye verilmedi ama o değerlendiremedi. şimdi gitsin oynasın Kasımpaşada , toparlanır ve Ankaraspordaki Özer olursa zaten takıma döner. gerekirse formayı da kapar. ama şu haliyle kiralanmasına kızmamalıyız. verilen şansları olumlu kullanmadı. hem kendisi için de iyi oldu. bol bol forma şansı bulur. ve biz de Özerden bir şey olup olmayacağını bu sene onu izleyerek anlamış oluruz.

edit: bonservisiyle gittiyse ileride üzülebiliriz.

Doğru söylüyorsun ama onu hep kanatta yada Alex'in olduğu mevkide oynatmayı düşündük. Kanatta oynayamadı çünkü yeteri kadar fiziği ve hızı yoktu .. Alexin mevkisindede hep istenilen seviyede olmadığını düşündük çünkü Alex'in yaptıklarını yapmasını bekledik ondan. Aslında hep olması gereken yerde oynayacaktı şuan takımda olsaydı ama olmadı. Ben kendisinden hep umutluydum halen daha umutluyum. Umarım hakkında hayırlısı olur ..

ommix
25.Ağustos.2012, 14:03
Fenerbahçe, Özer Hurmacı'nın bonservisiyle transferi konusunda Kasımpaşa ile anlaşmaya vardı.

KAYNAK : SPORX

Suicider
25.Ağustos.2012, 14:27
Aykut Yıldırım ‏@aykutTyildirim
Biraz once Ozer ile konustum.. Fenerbahce ile sozlesmemi feshedicem once imzayi henuz atmadim Kasimpasa'ya dedi..

sarianet
25.Ağustos.2012, 15:43
bizden gider yıldızlaşır sonra rakipler kapar ya o kötü oluyor
örn servet burak olcan

murat taşlı
25.Ağustos.2012, 16:21
özer i orta sahada emre nin yerinde denemek gerekirdi en iyi o doldururdu gibi geliyor bana özer den önce gitmesi gerekenler varken özer in gitmesine üzüldüm Aykut hoca kazanmaktan çok yollamayı tercih ediyor pek uğraşmayı sevmiyor galiba kolay olanı seçiyor

KanaKe
25.Ağustos.2012, 16:28
pisman olmayiz özer büyük futbolcu olamaz hicbri zaman... gitmesi iyi oldu..

ommix
25.Ağustos.2012, 16:31
Aykut hoca Özer'i kazanmaya çalışmadı mı?Yahu Özer 50 küsür maç oynamış Fenerbahçe'de ama kendini bir türlü gösteremedi.

berkay123456
25.Ağustos.2012, 16:38
eski özer geri dönüyor desenize..

ForsakeN
25.Ağustos.2012, 16:47
bizden gider yıldızlaşır sonra rakipler kapar ya o kötü oluyor
örn servet burak olcan

Üçü disinda da basarili olan ornek yok zaten :)

murat taşlı
25.Ağustos.2012, 17:04
Aykut hoca Özer'i kazanmaya çalışmadı mı?Yahu Özer 50 küsür maç oynamış Fenerbahçe'de ama kendini bir türlü gösteremedi.

bence özer orta sahaya çekilseydi aurelio etkisi olabilirdi denemeden bilemezsin olmasa bile cristian dan iyi olacağı kesin

TeNaciOUS MidFieLdeR
25.Ağustos.2012, 17:13
bence özer orta sahaya çekilseydi aurelio etkisi olabilirdi denemeden bilemezsin olmasa bile cristian dan iyi olacağı kesin

ozeri gonderilene kadar kimse istemiyordu simdi kiymete bindi, cok ilginc. sadece muhalefet yapmis olmak icin yapiliyor diye dusunmeye basladim. yarin caner gonderilse ona da yazik oldu dersiniz buyuk ihtimal. potansiyel vardi falan dersiniz :)

fakat ben de ozeri begeniyorum, pas alisverisini iyi yapan ve sahada basmadik yer birakmayan tipte bir oyuncu. orta alanda kesinlikle faydali olurdu.

NisRoc
25.Ağustos.2012, 17:20
Bence Özer'in 1 yıllığına kiralanması gerekirdi yine, yeniden son şans olarak..

murat taşlı
25.Ağustos.2012, 17:20
ozeri gonderilene kadar kimse istemiyordu simdi kiymete bindi, cok ilginc. sadece muhalefet yapmis olmak icin yapiliyor diye dusunmeye basladim. yarin caner gonderilse ona da yazik oldu dersiniz buyuk ihtimal. potansiyel vardi falan dersiniz :)

fakat ben de ozeri begeniyorum, pas alisverisini iyi yapan ve sahada basmadik yer birakmayan tipte bir oyuncu. orta alanda kesinlikle faydali olurdu.

gitmeden önceki yorumlarımı okumamışsın demek ki istersen önce bak.

KanaKe
25.Ağustos.2012, 18:22
Bence Özer'in 1 yıllığına kiralanması gerekirdi yine, yeniden son şans olarak..

ne sansi adam 3 senedir takimda adam gibi oynadigi 1 macini göremedik... ya sakat yada top cambazligi yapmaktan futbol oynayamiyor sahada..

eGowiCh
25.Ağustos.2012, 19:10
Özer gelmiş 26 yaşına, üstelik 3 sezondur takımda, bu saatten sonra hiçbir gelişme kaydedemez.

F.Bahçe, 4.2 milyon €+2 futbolcuya transfer ettiği Özer Hurmacı'yı Kasımpaşa'ya 500 bin €'ya sattı..

titates1
26.Ağustos.2012, 18:43
Gozden mi kacti bilmiyorum aziz baskan konusmasinda bu ay icinde , turkiyede kimsenin getiremeycegi iki buyuk transfer aciklayacagim dedi.icimden diarra ve sneijder geciyor ama fazla umutlanmak istemiyorum.

Edit : iki proje dedigi soyleniyor ben konusmayi izleyemedim , aptal gazetede iki transfer yaziyor.
Bilen varsa.soylesin

BleedingMoon
26.Ağustos.2012, 18:47
500 bin euro iyi fiyat. hiç yoktan iyidir. özer "hiç yok"tu çünkü.

RaSenGan
26.Ağustos.2012, 18:48
Proje demişti Aziz Yıldırım maç konusuna öyle yazdı Fenerli arkadaşlar.

goosfraba
26.Ağustos.2012, 18:48
proje dedi

3.00

http://www.youtube.com/watch?v=rA1zlN_NGH4

titates1
26.Ağustos.2012, 18:55
Haim revivo bosuna dememis ' turk gazetelerinde dogru olan tek sey tarihtir ' diye.

SAİT71
27.Ağustos.2012, 15:31
İki proje demişti. Proje olarak Messi ve C.Ronaldo transferi varsa gazetenin yazdığı doğrudur ancak böyle birşeyin mümkün olmayacağınıda bildiğimiz için kulübe gelir getirecek değişik bir proje olduğunu düşünmekteyim. Çünkü hemen ardından F.Bahçe'yi büyüteceğiz gibi birşey söyledi. Yani bu proje kesin kulübe kaynak sağlayacak birşeydir.

eGowiCh
27.Ağustos.2012, 16:15
Alex ile yollar ayrılırsa taraftar tepkisini önlemek için sansasyonel bir transfer yaparlar gibime geliyor, sadece bir tahmin. (Kaka, Wesley Sneijder gibi) Yoksa taraftarı durduramazlar, gündemi değiştiremezler.

erdem344
27.Ağustos.2012, 16:18
Alex ile yollar ayrılırsa taraftar tepkisini önlemek için sansasyonel bir transfer yaparlar gibime geliyor, sadece bir tahmin. (Kaka, Wesley Sneijder gibi) Yoksa taraftarı durduramazlar, gündemi değiştiremezler.

alex gönderilmek istenirse böyle gönderilmez gönderilmemelide

eGowiCh
27.Ağustos.2012, 16:28
Futbolcumuz Özer Hurmacı ile sözleşmemiz karşılıklı olarak sona erdirilmiştir.

KAP'a yapılan bildirim.

Suicider
27.Ağustos.2012, 16:35
Para almadan mı verilmiş oldu şimdi Özer?

TeNaciOUS MidFieLdeR
27.Ağustos.2012, 16:35

kizma ama surda bir iki kisi disinda ahim sahim tepki gosteren bile yok olaya[bu forumdaki fenerliler icin soyluyorum]. neden pire yuzunden yorgan yakiyorsunuz, anlamis degilim. hersey neden sonuc iliskisi. durduk yere alexin basi derde girmedi. herkes kendinden sorumlu, ne gerekiyorsa yapilacak, fazla buyutuyorsunuz. ayrica alexin heykeli de keske fenerden ayrildiktan sonra yapilsaydi. zamanlamasi cok sacma, FBdeki kariyerini bitirmeden bunun yapilmasi tuhaf.

ommix
27.Ağustos.2012, 16:41
Para almadan mı verilmiş oldu şimdi Özer?

Özer'in bonservisi elinde şu anda.İstediği takıma gisebilir ki Kasımpaşa'ya gidecek galiba

Kaka Leite
27.Ağustos.2012, 20:55
Essien ikna edildiği konuşuluyor İngiliz basınında Spartak'ı elersek alıyormuşuz.

Corpus
27.Ağustos.2012, 21:06
Essien ikna edildiği konuşuluyor İngiliz basınında Spartak'ı elersek alıyormuşuz.

Sporx dışında göremedim ben.

KanaKe
27.Ağustos.2012, 21:24
essien kötü transfer olur Appiah etkisi yaratmaz.. son yillarda cok ciddi sakatliklar gecirdi chelsea de az forma giyiyor.

attirson
27.Ağustos.2012, 21:35
essien kötü transfer olur Appiah etkisi yaratmaz.. son yillarda cok ciddi sakatliklar gecirdi chelsea de az forma giyiyor.

Chelsea'de 11 olsa bize gelmez zaten. :)

sarianet
27.Ağustos.2012, 21:36
bu saatten sonra iyi bi oyuncu almak çok zor takımlar planlarını yapmış alacağını almış hesabını kitabını tamamlamış kendi içimizde halletmemiz lazım bu meseleyi...

Corpus
27.Ağustos.2012, 21:42
Essien hangi takıma giderse gitsin, o takım iyi transfer yapmış demektir bana göre. Elinde 10 tane ortasaha olsa bile. Ama sporx dışında bir yerde ne bahsedildi ne konuşuldu diye biliyorum. İngiliz medyasında da göremedim. Tabi atladığım bir yer olabilir.

TeNaciOUS MidFieLdeR
27.Ağustos.2012, 21:46

ben de senin gibi dusunup tranfermarkt sitesine baktim. essien 2012 basinda sakatliktan donunce baslarda sonradan oyuna girmis fakat sonra yeniden 90 dakika sure almaya baslamis. cok da formsuz oldugunu soyleyemeyiz o rakamlara bakarsak.

darkkobal123
28.Ağustos.2012, 01:33
Özer'e çok şans verildi ancak başarılı olamadı. Kendini gösteremedi bir türlü. Küçük takımın büyük oyuncusu olur, iş yapar bence Kasımpaşa'da.

sui generis
28.Ağustos.2012, 12:21
Colman haberleri dolaşıyor. ama sanmıyorum bu iki takımın birbirinden transfer yapacağını.

ommix
28.Ağustos.2012, 12:26
Colman'ı almayız zaten bize ilaç olmaz.İBB'de Holmen daha iyi bence

SAİT71
28.Ağustos.2012, 13:04
Alex'in gönderilmesi felan konuşuluyor artık yuh diyorum ya. Adamlarda oyuncular birbirini yumrukluyor özür ile iş çözülüyor bizde Alex cinayet işlemiş gibi bir havaya sokuluyor. Aykut yarın bir gün Alex'i oynatır Alex 2 gol atar iş yine çözülür. Alex değil miydi Süper Kupa'da G.Saray'a gol atan?

Valla Alex'i öyle sıradan bir oyuncu gibi gönderip, bugüne kadar yaptıklarından dolayı kendisine teşekkür ederiz deyip yollayamazlar. Ne Sneijder Ne Kaka'yı almaları şahsım adınada beni hiç tesellide memnunda etmez.

murat taşlı
28.Ağustos.2012, 13:09
Colman'ı almayız zaten bize ilaç olmaz.İBB'de Holmen daha iyi bence

Cristian dan sonra Colman :)

sarianet
28.Ağustos.2012, 13:19
bence colmanı da galatasaray alır boşuna endişelenmeyin :D

futureless
28.Ağustos.2012, 13:20
bence colmanı da galatasaray alır boşuna endişelenmeyin :D

:zuhaha

Holmen'i almak lazım aslında.

KanaKe
28.Ağustos.2012, 13:27
colman iyi oyuncuda nasil alacakmisiz? trabzon satmaz türkiyeden bir kulübe onu.. serbest kalma maddesi varsa ayri mesele..

erdem344
28.Ağustos.2012, 14:14
oyuncu gelmek isterse herşey biter colmanın ben gelmesini istemem emreye yaptıkları hala aklımda o takımdan bize direk hiçbir oyuncu gelmesin gitsin 1 sezon başka yerde oynasın sonra gelsin

GebzeLi1907
28.Ağustos.2012, 14:19
oldu olacak zokora yı da alalım.
colman'ın bu takımda asla yeri yok.trabzondan hiç bir oyuncunun yok daha doğrusu.

murat taşlı
28.Ağustos.2012, 14:19
oyuncu gelmek isterse herşey biter colmanın ben gelmesini istemem emreye yaptıkları hala aklımda o takımdan bize direk hiçbir oyuncu gelmesin gitsin 1 sezon başka yerde oynasın sonra gelsin

bize şimdi lazım :)

titates1
28.Ağustos.2012, 14:21
:zuhaha

Holmen'i almak lazım aslında.

bence iyi olur valla.

eGowiCh
28.Ağustos.2012, 14:59
Colman boşa çıkarsa (bonservisini alırsa kulübünden) Fenerbahçe'ye imza atar.

kvnc
28.Ağustos.2012, 15:04
Colman'a kadar düştüyse bu takım Maldonado gelsin.

Bordo61Mavi
28.Ağustos.2012, 15:12
Gorende sanacakki orta sahalari yildizlarla dolu Fenerbahcenin :D

attirson
28.Ağustos.2012, 15:13
Bu kadar olay yasanmıs Ts ile mümkün degil ne biz onlardan adam alırız ne onlar satar.

kvnc
28.Ağustos.2012, 15:18
Ortasahası yıldızlarla dolu olmayabilir ama Trabzonspor'dan Colman'a boşa vakit ayıracak kadarda gereksiz bir transfer yapmazlar.

Bordo61Mavi
28.Ağustos.2012, 15:24
Ayni yonetimin bir cok bos transferi varken, bos transfer yapmaz dememen lazim bence.

Zaten Colman medya spekulasyonuki bana gore transfer olma olasiligi 1% bile degil ama egerki bu 2 takimin arasi kotu olmasaydi Colman kesinlike Fenerbahce orta sahasina cok sey katardi.

Fearless Coward
28.Ağustos.2012, 16:20
Holmen çok iyi gider Fener'e ama İ.B.B transferi kapamış ne oyuncu almayı ne de satmayı düşünmüyorlar sanırım...Holmen zaten İ.B.B'nin en önemli ismi konumunda satılacağını düşünmüyorum iddialılar bu sezon...

sui generis
28.Ağustos.2012, 18:00
@12numaraorg: Aykut Kocaman: "Transfer istediğimi her zaman söyledim; ama transfer kolay olmuyor. 5 Eylül'e kadar transfer dönemi devam ediyor."
Aykut hoca transfer istemiyor diyenlere gelsin ..

eGowiCh
28.Ağustos.2012, 18:11
Bu saatten sonra transfer mi olur? Yarın Şampiyonlar Ligi'ne veda edersek kimi getirirlerse getirsinler umurumda değil. Spartak maçlarından önce alacaklardı, o zaman takım elenirse derdik ki "eyvallah, yapacak bir şey yok", ama herhalde hoca fatura kendisine kesilmesini istemediğinden "Spartak'a elendik ama transfer bitmemişti, eksiklerimiz vardı" diyecek.

Mayısta lig bitiyor, aradan 3 ay geçmiş hala sen transferi sonlandıramıyorsan oturup düşünmen lazım. Koskoca 3 aylık süreç var önünde, transfer kolay iş değil deniyor, sanırsın Luka Modric için R.Madrid ile çekişiyorlar.

KanaKe
28.Ağustos.2012, 18:12
daha 2-3 hafta önce kendisi kadro yeterli transfere gerek yok dedi simdide transfer istedim olmadi diyor ozaman kadrom yeterli transfere gerek yokta demiyeceksin transfer calismalarimiz devam ediyor diyeceksin milleti kanser yapmayacaksin

sananes
28.Ağustos.2012, 18:25
insanlar nasıl da kör olabiliyor...Aykut Kocaman'ın orta saha istediği belli yönetimin almadığı orta saha transferini beklettiği belli ama maksat saldırmak olsun. O zaman şöyle demiyceksinmiş. Keşke alex gibi twitter'dan Aykut Hoca'da kendi üstü olan yönetime sallasaydı da millet mutlu olsaydı.

uAburak89
28.Ağustos.2012, 18:41
Fenerbahçe transferde hareketlendi. Sarı - lacivertliler'in gündeminde Portekizli yıldız Raul Meireles var.
Fenerbahçe, kadrosuna son şeklini vermek için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı - lacivertliler'e son olarak Chelsea forması giyen Raul Meireles menajerler aracılığıyla teklif edildi.
Portekizli oyuncuyla ilgili son kararı Aykut Kocaman, Spartak Moskova maçının ardından verecek.
Meireles, 2004 - 2010 yılları arasında Porto formasıyla dikkatleri üzerine çekmişti. 2010 yılında Ada kariyerine Liverpool'la başlayan Portekizli oyuncu, 2011'de Chelsea'ye transfer olmuştu. Meireles, 61 kez portekiz milli takımının formasını giydi.

Demiş ntvspor.

Bu transfer gerçekleşmezse insanlar haberde yazana bakıp Aykut Kocaman istemedi ama orta saha lazımdı diyerek yüklenecek belki de, çok kritik bir maç öncesi bu şekilde haber yapmak çok yanlış. Basın hakikaten tehlikeli.

erdem344
28.Ağustos.2012, 18:43
Turu geçersek eğer çok iyi bi oyuncu alıcaz ama bakalım yarın ne olucak

GebzeLi1907
28.Ağustos.2012, 19:13
Turu geçince oyuncu alma mantığı Fenerbahçe gibi bir takıma yakışmıyor.
Al sezon başında kur kadronu geç turu
Madem o getireceğin oyuncu şampiyonlar ligindeki takımlarla mücadele de sana güç katacak elbet turunda geçilmesinde etkisi olur.Üstelik kan ağlayan bir bölgeden bahsediyoruz.

Aykut Kocaman oyuncu istediyse bunu basın toplantılarında her demecinde inkar etmemesi gerekiyor.
Ayrıca ben yönetimin Aykut hoca oyuncu istediğinde almayacağına inanmıyorum gidip Krasic alınıyorsa mecburi ihtiyac olmadığı halde, ortasaha hayli hayli alınırdı.

Corpus
28.Ağustos.2012, 19:39
Fenerbahçe'de yeni aday Raul Meireles...

NTVSPOR

Yok artık.

darkkobal123
28.Ağustos.2012, 19:42
Abramovic menajerleri aracılığı ile Chelsea'yi Fenerbahçe'ye devrediyoruz, haber verin demiş galiba. :D

kalemci
28.Ağustos.2012, 19:58
Eğer gelirse efsanevi olur. Meireles Avrupada ki en iyi görev adamlarından. L'pool hala eksikliğini gideremedi.

murat taşlı
28.Ağustos.2012, 19:58
Madem o getireceğin oyuncu şampiyonlar ligindeki takımlarla mücadele de sana güç katacak elbet turunda geçilmesinde etkisi olur.Üstelik kan ağlayan bir bölgeden bahsediyoruz.

Aykut Kocaman oyuncu istediyse bunu basın toplantılarında her demecinde inkar etmemesi gerekiyor.
Ayrıca ben yönetimin Aykut hoca oyuncu istediğinde almayacağına inanmıyorum gidip Krasic alınıyorsa mecburi ihtiyac olmadığı halde, ortasaha hayli hayli alınırdı.

noktasından virgülüne. :)

eGowiCh
28.Ağustos.2012, 20:16
http://www.footballcourier.com/news/story/1430203/fenerbahce-plan-bid-for-chelsea-midfielder-essien.html

Chelseali Essien ile ilgilendiğimiz söyleniyor.

sananes
28.Ağustos.2012, 20:17
Yönetim bu sene sadece gidenlerin yerini doldurdu.Kuyt ve egemen hariç.onlarda bonservissiz oyuncular zaten.Sağ kanatta almayacaklardı,Dia satılmasaydı.

ziegler---hasan
emre--topal
dia--krasic
yobo--yobo

her konuda aykut kocaman'a yükleniyorsunuz ama aykut kocaman sadece son basın toplantılarında transfer istemediğine dair sözler söyledi. Net bir şekilde istemiyorum dediğini de hatırlamıyorum. Tek çözüm yolu transfer midir gibi şeyler söyledi.

Muhtemelen yönetimle konuşuluyordur ve maddi sıkıntılar vardır takımda. yoksa bu kadar az para harcanması,taa 3 temmuz öncesinden beri hoca tarafından istenilen orta saha transferinin askıya alınıp,şampiyonlar ligi sonrasının beklenilmesi buna işaret.

Bu sıkıntılardan dolayı yönetime destek çıkmak için de aykut hoca transfer konusunda soru işareti barındıran açıklamalar yapmış olabilir. Hatta en olası düşünce bu gibi duruyor.

Cengo
28.Ağustos.2012, 20:22
Abramovic menajerleri aracılığı ile Chelsea'yi Fenerbahçe'ye devrediyoruz, haber verin demiş galiba. :D

Yok yok, Meireles ve Essien'i alana Lampard hediye kampanyası varmış :)

sarianet
28.Ağustos.2012, 20:23
Turu geçersek eğer çok iyi bi oyuncu alıcaz ama bakalım yarın ne olucak

demekki turu geçememe ihtimalini de düşünüyolar

türk takımları işte bu yüzden avrupada bir iş yapamıyor arkadaş gözün kara olacak geçicem bu turu diyeceksin geçemesen de en kötü avrupa ligi var orda iş yaparsın nedir bu turu geçersen bıd bıd bıd her sene aynı mevzudan bıktım vallahi kredi kartına 12 taksit yapsınlar ben alıcam birini lan

NisRoc
28.Ağustos.2012, 20:59
Belkide transferin yapılamaması gelecek oyuncunun Şampiyonlar Ligi'ni istemesinden olabilir.

Ralph
28.Ağustos.2012, 21:27
Meireles Fenerbahçe için nokta transfer olur ve cuk oturur.

TeNaciOUS MidFieLdeR
28.Ağustos.2012, 21:40

sen real madrid misin ki o kadar tuzun kuru olsun. tabii ki ordan gelecek paraya gore transferi dusunecek, belki krasicten once CM alirdin krasici SL ye kalinca alirdin ama her sey istedigin zamanda istedigin gibi gelismiyor maalesef. oyle gerekti ve oyle yapildi. SLye dogrudan katilan GS bile meloyu guc bela kiralayarak aldi. bu tip seyler dusundugun kadar kolay degil.

bugun herkese laf yetistirme gunum galiba, cenem dustu iyice :n:

futureless
28.Ağustos.2012, 21:43
Bana bu transfer haberleri inandırıcı gelmedi. Oyuncular gelmez demiyorum, gelebilir.Ama sanki hoca transfer hakkında konuşunca haber yaptılar gibime geliyor. Orta saha ihtiyacımızı Sağır Sultan duydu o ayrı mesele.

uAburak89
28.Ağustos.2012, 21:46
Meireless ile protokol yapıldığı haberleri var, bir de resim koymuşlar kanıt diye ama bir şey anlaşılmıyor.

GebzeLi1907
28.Ağustos.2012, 22:05
sen real madrid misin ki o kadar tuzun kuru olsun. tabii ki ordan gelecek paraya gore transferi dusunecek, belki krasicten once CM alirdin krasici SL ye kalinca alirdin ama her sey istedigin zamanda istedigin gibi gelismiyor maalesef. oyle gerekti ve oyle yapildi. SLye dogrudan katilan GS bile meloyu guc bela kiralayarak aldi. bu tip seyler dusundugun kadar kolay degil.

bugun herkese laf yetistirme gunum galiba, cenem dustu iyice :n:

Valla ne olursa olsun öncelik ortasaha olmalıydı.Takımın hem ligde hem avrupada başarıya ulaşması için ortasahaya çok kaliteli en az bir adam şart.
Bunun için çok uzun süre vardı Emre nin gittiği günden beri.Üstelik bizim ortasaha geçen sene de aksıyordu Emre nin yanına adam arıyorduk ki Emre gönderildi bölge iyice boşaldı takımın kalitesine yakışmaz hale geldi.
Emre nin gitmesiyle varını yoğunu ortasahaya yönlendirmesi gerekiyordu teknik ekibin ve yönetimin.
Krasic in alınmasına kimse karşı çıkmaz ama onu alacak gücün varsa önceliğin de ortadayken ortasaha alacaksın çünkü sağ açık olarak premier ligde 6 yıl aksamadan oynamış bir adamı getirdin makul bir ücrete.Hemde Liverpool'un sağ açığı
Ayrıcaa Kiğili, Ali Yıldırım teknik ekip transfer istemedikçe transfer kapandı açıklamaları yaptı.
O dönem teknik yönetim ortasaha için bastırıyor yada ihtiyacımız var dese bu tarz açıklama olmazdı.
Ha eğer Aykut Kocaman yok sayılarak bu açıklamalar yapıldıysa, ki hiç sanmıyorum -Aziz Yıldırım'ın ne kadar üstüne titrediğini görüyoruz- o zaman Aykut hoca nın gereken açıklamaları yapması gerekirdi yönetimin vizyonu takımın başarısızlığına sebeb olabilir vs diye.
Klup maddi anlamda bence zor bir durumda değil yöneticilerimiz sürekli demeç veriyor istediğimiz oyuncuyu alırız diye.
Geçen sene taraftar büyük destek sağladı üstelik oyuncu satışından da gelir elde ettiğimiz gibi maaş bütçesi de azaldı 3 temmuz süreciyle.

Ayrıca Krasic gelmeden önce ve geldikten sonra dahi Sow gidecek Gomis gelecek haberleri dönüp dolaşıp durdu.
Forvet hattına isimler gündemdeydi hep.
Galatasaray ve Vasliu maçlarındaki kötü oyundan sonra basında yeniden ufak ufak ortasaha girişimleri duyulmaya başlandı büyük tepkinin ardından, var mı o girişimler yok mu onu da bilmiyoruz.

Bu yıl başarı istiyorsak %100 ortasaha transferi şart.Salih eğer müthiş bir ivme kazanıp formayı kapıp bir maestroya dönüşmezse.
Bunun şampiyonlar ligine girişe bağlanması bence komik bizim gibi büyük bir takıma yakışmıyor.

GebzeLi1907
28.Ağustos.2012, 22:06
Meireless ile protokol yapıldığı haberleri var, bir de resim koymuşlar kanıt diye ama bir şey anlaşılmıyor.

Kaynak ? yani o kanıt denen resmi paylaşabilirmisin

Meireless tam aradığımız tarzda bir isim keşke keşke gerçek olsa

uAburak89
28.Ağustos.2012, 22:09
Kaynak ? yani o kanıt denen resmi paylaşabilirmisin

Meireless tam aradığımız tarzda bir isim keşke keşke gerçek olsa

https://p.twimg.com/A1ZwTHtCAAAXFxZ.jpg:large

Kaynak Figen Civan, yarın vatan gazetesinde çıkacakmış bu haber.

nekop
28.Ağustos.2012, 22:14

Bu benle yapılan protokol anlaşması. :D Kanıt diye koymuşlar bide, hiçbir şey anlaşılmıyor. :D

GebzeLi1907
28.Ağustos.2012, 22:19

hakikaten birşey anlaşılmıyo..
sallama gibime geliyo kanıtı olan koyar adam gibi, arkasına da reklamını yerleştirir.

uAburak89
28.Ağustos.2012, 22:27
Belgenin ön protokol değil, menajerinin Fenerbahçe'ye önerme teklifi olduğu söyleniyor. Aynı teklif Zenit'e de yapılmış.

Mamadou
28.Ağustos.2012, 22:30
Meireles Fenerbahçe'ye gelirse sezonun en iyi transferi olur. Ben geleceğini düşünmüyorum ama gelirse Fenerbahçe açısından çok çok iyi.

Bu arada sitede kullanıcı adını değiştirebiliyor muyuz ? :D

GebzeLi1907
28.Ağustos.2012, 22:31
İnşallah bastırır bizimkiler klübü satmaya meğilliyse

darkkobal123
28.Ağustos.2012, 22:45
Fenerbahçe, Meireles - Essien gibi isimlerden bir tanesini zamanında alsa gruplara çok rahat kalırdı aslında. Şampiyonlar Ligin'de gruplara kalır mıyız, kalmaz mıyız, kaldıktan sonra mı alalım, almayalım falan papatya falı gibi oldu. :D Emre gittikten sonra o bölgenin aksayacağı da belliydi.

Meireles'de düzenli olarak forma girmeye başladı Chelsea'de. Sanmıyorum ben geleceğini.

erdem344
28.Ağustos.2012, 22:59
Meireles gelirse eğer çıplak kosarım çok açık ve net

O resme baktımda oyuncu hem zenite önerilmiş hem bize

tam bizim aradığımız tipte oyuncu

ReaList
28.Ağustos.2012, 23:58
İsim önemli değil Selçuk Şahin' artık talim olmaktan kurtulalım yeter.

C h A o S
29.Ağustos.2012, 00:04
Meireles tuzlu olur.Chelsea 12m pounda aldı.20 milyon eurodan aşşa bırakmazlar.İyide performansı vardı Chelsea'de.Gelirse sansasyonel olur.

GebzeLi1907
29.Ağustos.2012, 00:25

Selcuk şuan en formda oyuncumuz Kuyt la birlikte
Ama haklısın ne kadar iyi giderse gitsin güven vermiyor, yarın akşamki maçta 11 başlayacak mesela ne kadar formda olursa olsun saçma sapan bir hata yapıp gol yedirmiyeceğinin garantisi yok.
veya press altında silinip kaybolmayacağının.

Selcuk'u bende pek sevmesem de her hocanın adamı olması ilginç
Ortasaha gelse dahi Selcuk bi şekilde giriyo bu takıma :)

sarianet
29.Ağustos.2012, 00:52
+ selçuk yarın kaptan çıkıcak dimi :D

barahir
29.Ağustos.2012, 02:06

Yapma ibrahim nasil izliyosun sen takimi.. Selcuk olmasa bi cok macta halimiz ortadaydi.. Selcuk kurtulunacak bi oyuncu degil artik..

byariff
29.Ağustos.2012, 02:40
selçuk futbolu ayhan gibi 30"undan sonra ogrendi :D :D

fotosuki
29.Ağustos.2012, 04:54
The Sun'a göre Fenerbahçe Essien'i istiyor.

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/4509034/Michael-Essien-lined-up-by-Fenerbahce-as-Chelsea-edge-him-out.html

vego
29.Ağustos.2012, 05:56
Raul Meireles'ten daha olası.Çok sakatlık geçirdi.Çelsi'nin elden çıkarması normal.

eGowiCh
29.Ağustos.2012, 15:31
Essien harika bir transfer olur, inşallah gerçekleşir. Raul Meireles de aynı şekilde. Doğru isimler. Ben Tino Costa'yı çok isterdim ama onu alamadılar.

Çok sakatlık geçirdi, formsuz vb. tabirler kullanılıyor ama zaten bu tarz adamları formunun zirvesinde Chelsea'den koparamazsın. Krasic dünya çapında bir futbolcudur ama en formda olduğu zaman, zirveye çıktığı zaman gidip CSKA Moskova'dan alabildin mi? Alamadın, Juventus aldı, yanılmıyorsam 15 milyon Euro'nun üzerinde. Aynı şekilde Kuyt'ı 8 sene evvel alabilir miydin, alamazdın.

Her halükarda Essien ve Meireles orta sahaya sınıf atlatır, oldukça faydalı olurlar, umarım doğru haberlerdir ancak tekrar söylüyorum oldukça geç kalındı.

darkkobal123
29.Ağustos.2012, 15:39
Bu adamları önceden alacaktın ki Şampiyonlar Ligine katılman kolay olsun. Geç kalındı açıkçası. Essien, Fenerbahçe'nin O.Sahasına hayat verir. Güçlü ve teknik bir oyuncu.

Crazycat
30.Ağustos.2012, 03:06
Aykut Hoca belli ki Bienvenü'yü kadroda düşünmüyor. Zaman kaybetmeden Bienvenü ile Cristian'ı yollanıp ofansif yönü kuvvetli bir orta saha alınmalı.

KanaKe
30.Ağustos.2012, 11:45
Bu adamları önceden alacaktın ki Şampiyonlar Ligine katılman kolay olsun. Geç kalındı açıkçası. Essien, Fenerbahçe'nin O.Sahasına hayat verir. Güçlü ve teknik bir oyuncu.

essiende meireles te gelmez.. sl ne katilsaydik bir ihtimal gelebilirlerdi.. transfer beklemesin kimse bu saatten sonra selcuk var elimizde neyimize yetmiyor adam yerli iniesta dün uzun paslariyla ataklarimizi o yönlendirdi.