PDA

View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 [67] 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90

vFor
16.Temmuz.2012, 10:47
Milliyet'in iddiasına göre ; Fenerbahçe yönetiminin 4 yıllık anlaşma sağladığı genç futbolcu sözleşmeyi imzaladıktan sonra Sarı-lacivertlilerin Avusturya kampına katılacak.

büyük ihtimal uydurma

meddah
16.Temmuz.2012, 10:47
ekşi sözlükten alıntıdır.

Kırmızı kart gördüğü maçı atlamış ekşisözlük kişisi. Birazdan edit gelecek o entrye.

teşekkürler bilgi için.

Rica ederim.

SAİT71
16.Temmuz.2012, 10:52
Bu kez F.Bahçe önce davrandı!

Greuther Fürth forması giyen Sercan Sararer'in İstanbul'a geldiği ifade edildi.

Fenerbahçe'nin gündeminde olan genç futbolcu Sercan Sararer, İstanbul'a geldi.
DHA'nın haberine göre; gece kardeşiyle birlikte THY'nin tarifeli seferiyle İstanbul'a gelen milli futbolcu Sercan'i Fenerbahçeli yönetici Ünal Uzun karşıladı. Nürnbergten gelen futbolcu normal dışhat terminali yerine basının haberi olmasın diye özel izinle özel uçakların yolcularının kullandığı genel havacılık terminalinden çıkış yaptı.
Fenerbahçe yönetiminin 4 yıllık anlaşma sağladığı genç futbolcu sözleşmeyi imzaladıktan sonra Sarı-lacivertlilerin Avusturya kampına katılacak.

Sercan Sarıer'in adı Galatasaray ile de anılıyordu.

sporx.com

Süper bir transfer. Gelecek vadeden oldukça teknik bir oyuncuydu. Umarım çizgisini bozmaz. Amrabat'a da benzetiyordum bu oyuncuyu iyi oldu bu transfer.

vFor
16.Temmuz.2012, 10:56
umarım gerçekleşir güzel transfer bizim için

europeanconquer
16.Temmuz.2012, 10:57
Sizleri üzmek istemem ama;

http://www.ntvspor.net/haber/dunyadan-futbol/68283/tekliflere-kapaliyim

http://www.ntvspor.net/video-galeri/tekliflere-kapaliyim

sananes
16.Temmuz.2012, 10:59
Sercan transfer haberi masa başı işi gibi görünüyor. O yüzden çok umutlanmamak lazım. Bizim Sercan'a ihtiyacımız da yok zaten Stoch-Caner-Özgür var sol kanat için. Yapılan her transfer stoch'un biraz daha az oynaması demek :)

vFor
16.Temmuz.2012, 11:01
Olmazsada sorun değil

Ama bizim sol kanatta Stoch iş yapar sadece Caner 5 maç kötü 1 maç iyi,Özgür desen top oynamadı daha.

sananes
16.Temmuz.2012, 11:05
Caner kulübe için yeterlidir. Real Madrid değiliz sonuçta her mevkide 2 tane üst düzey oyuncumuzun olması gerekmiyor.

uAburak89
16.Temmuz.2012, 11:17
Ntvspor kaldı Sercan haberini vermeyen, heryerde çıkmaya başladı. İyi transfer olur Fenerbahçe adına.

MeliksahAydogan
16.Temmuz.2012, 11:23
Haber biraz uydurma geldi bana sanki ?

Ama transfer olursa Fenerbahçe açısından geleceğe yatırım güzel olur.

barahir
16.Temmuz.2012, 11:32
Dün gece İstanula gelmiş, resmi imzadan sonra Avusturya kampına katılacakmış.. DHA'ya göre durum böyle..

Sercan'ın transfere kapalıyım haberi sanırım dün akşamki haberdi. Yine de belli olmaz bu işler kimseye güvenmemek lazım artık..

ommix
16.Temmuz.2012, 11:32
Sercan'ın dün gece gizlice İstanbul'a geldiği konuşuluyor.Halbuki bu sabah NTVSPOR'da izlediğim röportajda bir sene daha Almanya'da oynamak istediğini söyledi.(Röportajın tarihini bilmiyorum)Gelirse gereksiz bir transfer olur gibi mevkisinde oyuncu çok

MeliksahAydogan
16.Temmuz.2012, 11:34
Dün gece İstanula gelmiş, resmi imzadan sonra Avusturya kampına katılacakmış.. DHA'ya göre durum böyle..

Sercan'ın transfere kapalıyım haberi sanırım dün akşamki haberdi. Yine de belli olmaz bu işler kimseye güvenmemek lazım artık..

Aynen hocam , daha dün kendi ağzından söyledi transfere kapalıyım diye , DHA benim için güvenilir bir kaynak değil fiyaskolarını da biliyoruz :)

barahir
16.Temmuz.2012, 11:36
Aynen hocam , daha dün kendi ağzından söyledi transfere kapalıyım diye , DHA benim için güvenilir bir kaynak değil fiyaskolarını da biliyoruz :)

Hele bir öğleden sonra olsun, yalansa ya Sercan yalanlar ya da menajeri, doğruysa da bugün imzayı atarlar kampa gider.. Beklemek lazım

E.Cartman
16.Temmuz.2012, 12:54
Transfere kapalıyım, gelmeyi düşünmüyorum falan hepsi hikaye ne futbolcular gördük milletçe, bu laflar ölçü değil geçelim bunları. Sercan gelirse tartışmasız yılın transferi olur. Ama şahsen gelmesini istemem Türkiye'ye kalsın Bundesliga'da hatta gidebiliyosa EPL'ye falan gitsin takım ayıt etmeden.

Kaka Leite
16.Temmuz.2012, 13:01
Her yer yazmaya başladı.Birçok yerden haberlerin doğru olduğunu duydum.

Bekliyoruz harika olur Sercan harika.

attirson
16.Temmuz.2012, 13:04
Agustos olmadan transferler bitse güzel olur.

Kaka Leite
16.Temmuz.2012, 13:08
Bu arada kendisinin İstanbul'da olduğu doğruymuş :)

MeMo
16.Temmuz.2012, 13:14
Dün babasını dinledim adam daha politikti. Teklifler var değerlendireceğiz ama Sercan, Fürth'de devam etmek istiyor diyordu.

ommix
16.Temmuz.2012, 13:26
Klubü 1 hafta tatil yapması için izin vermiş Sercan'a sanırım.

attirson
16.Temmuz.2012, 13:29
Sanırım derken kaynak ?

mwaru
16.Temmuz.2012, 13:32
Ben sercanı izleyemedim 23 yaşına kadar hep ikinci ligde oynamış bir isim olduğu için gelmesine biraz karşıyım sonuçta gelipte başarısız olursa ohhoo fener yine oyuncu harcadı denilecek.

Kaka Leite
16.Temmuz.2012, 13:34
Ben sercanı izleyemedim 23 yaşına kadar hep ikinci ligde oynamış bir isim olduğu için gelmesine biraz karşıyım sonuçta gelipte başarısız olursa ohhoo fener yine oyuncu harcadı denilecek.

Milli takımdaki uyumu ile her ortama kendini hazırlayacak bir oyuncu Sercan.

Bunu gösterdi Milli maçlarda takımın içinden biri gibi oynadı yeni olduğu hissedilmedi.Başarısız olacağını sanmam.

E.Cartman
16.Temmuz.2012, 13:37

Ceyhun Gülselam Almanya 4. liginden geldi Trabzon'da 11 çıktı :D Alman altyapısında yetişmek çok ayrı bir şey. Her türlü götürür bu ligi Sercan.

sui generis
16.Temmuz.2012, 13:51
Tatile gelmiş , kulüp ikna etmeye çalışıyormuş. Henüz kesinleşen bir durum yokmuş. Ama tatile buraya gelmesinde kulubün etkisi büyükmüş.

bySperman
16.Temmuz.2012, 13:52
Aklı varsa Türkiye'ye gelmez.

sarianet
16.Temmuz.2012, 14:20
seneye de neymar gelecekmiş :p

http://d1207.hizliresim.com/z/j/9s5qb.jpg

bySperman
16.Temmuz.2012, 14:23
Yobo'.nun yerine de Pique :zuhaha

uAburak89
16.Temmuz.2012, 15:34
Sercan babası ile birlikte gelmiş, bence olacak bu transfer. Ailecek Fenerbahçelilermiş zaten.

William Rookwood
16.Temmuz.2012, 15:39
Demin Ntvspor'da Sercan'ın babası çıktı iki büyük kulüpten teklif geldi ama Almanya'da en az bir yıl daha kalacağız dedi.

futureless
16.Temmuz.2012, 15:42
Demin Ntvspor'da Sercan'ın babası çıktı iki büyük kulüpten teklif geldi ama Almanya'da en az bir yıl daha kalacağız dedi.

Evet sabah 8 civarı ben de izledim o haberi.Laf atmıyorum yanlış anlaşılmasın da ne sözler söylendi ama neler yapıldı ortada bu futbolcuların ne yapacağı belli olmuyor transfer konusunda az bişey öğrendiysem o da en güvenilmez ağzın futbolcuların kendi ağızları olduğudur :D

Ha gelir gelmez o ayrı :D Gelmesini isterim yalnız Stoch ' un yedeği olacaksa yazık etmeyelim çocuğa sonra.

KanaKe
16.Temmuz.2012, 15:43

aynisini alman basininada söylediler greuther fürth kulübü ile 1 senelik sözlesmesi kaldi seneye bundesligada patlarsa bayerne felan belese transfer olabilir.

Ha gelir gelmez o ayrı :D Gelmesini isterim yalnız Stoch ' un yedeği olacaksa yazık etmeyelim çocuğa sonra.

gelirse kuyti keser bu cocuk, sadece sol kanat oynamiyor.

KanaKe
16.Temmuz.2012, 16:20
http://g1207.hizliresim.com/z/j/9s2tg.png

bugün degil dün gelmis ve yaninda valizi yokmus..

mwaru
16.Temmuz.2012, 16:24
Kesinlikle iyi bir ortasaha almalıyız tabi önce:
Yarın uefa disiplin kurulu toplanıyormuş nihai karar çıkacaktır artık http://www.cnnturk.com/2012/spor/futbol/07/16/uefa.disiplin.kurulu.yarin.kararini.verecek/669064.0/index.html

SAİT71
16.Temmuz.2012, 16:28
Bu tip stratejilerle fiyatınıda artırmak istiyor olabilir. Gelmek için iyi bir kontrat önersinler diye isteksizmiş gibi görünebiliyor oyuncular. Bu açıklamalar gelmeyeceğini göstermez. Ancak anlaşılan ortada henüz net bir şey yok. Olmasını istiyorum bu transferin. Çok yetenekli bir oyuncu Sercan..

goosfraba
16.Temmuz.2012, 17:09
sponsorluk çekimi için geldi diyenler de var.

titates1
16.Temmuz.2012, 17:12
4-4-2 deneycek aykut kocaman bunun sinyallerini verdi , sercan alınırsa şayet

bazı maçlarda

sow

stoch alex kuyt

bazılarında ,

kuyt - sow

stoch sercan

şeklinde oynanıp , yeterince forma şansı bulabilir , ben kafasında böyle birşey olduğunu düşünüyorum aykut hoca'nın , onun için alınmasını istemesi doğal.

MeMo
16.Temmuz.2012, 17:15
Sercan ekstra olur ama iyi olur.

goosfraba
16.Temmuz.2012, 17:18
Sercanin istanbulda görüsme yaptigi dogru haber.
Simdi Fürth kulünden teyit ettirdim. Onlarda haber bekliyormus. Yani Sercani ikna edersek kulübüyle son görüsme yapilip transfer bitebilir.

bunu yazanı tanıyorum. duisburg kulübünde çalışıyor. muhtemelen doğrudur.

ReaList
16.Temmuz.2012, 17:19
Sabah Ntvspor'da alt haber bandında Sercan'ın haberini okudum, Yarım saat aradan sonra TRT Spor 4 yıllık anlaşma yaptığımızı son dakika haberi olarak geçti. Transfer olabilir de olmayabilir de ancak ben bu transferin önümüzdeki sezon sonunda olacağını düşünüyorum.

RasAnt
16.Temmuz.2012, 17:54
İhtiyacımız olan bir transfer Caneri açık değil bek olarak düşünüyoruz,Özgürde büyük ihtimal kamptan sonra kiraya gönderilecek Stoch'un alternaatifi yok bu isimde Sercan olacak hem Stoch yerim garanti demeyecek hemde Sercan yedek oturmaya gelmeyecek.Geçen sene gördük yarım dönem kesik yedi bu Stoch sonradan çalışınca formayı aldı güzel bir rekabet olur biz kazançlı çıkarız.Stoch avrupadada 2.dönemdeki gibi performans ortaya koyarsa 25 e okuturuz :)

Kuyt-Topuz
Stoch-Sercan 2 lileri çok iyi alternatifler olur kanatlar için.

Erten (Kira)
Bienvenü
Özer
Özgür (Kira)

Kamp dönüşü takımdan ayrılması muhtemel oyuncular.

ReaList
16.Temmuz.2012, 18:03
Hesap sahte değilse > https://twitter.com/SararerOffiziel
Hayırlı olsun.

RasAnt
16.Temmuz.2012, 18:10
Resmi açıklama olmadan inanmamak lazım umarım alırız

BleedingMoon
16.Temmuz.2012, 18:18
230 kişinin takip ettiği profile inanmamak lazım.

vFor
16.Temmuz.2012, 19:04
Adam tekliflere kapalıyım demiş daha ne transferi hemde bunu kendi ağzıyla söylemiş.

barahir
16.Temmuz.2012, 19:10
Buyrun beyler sıcak sıcakk

AÇIKLAMA
Bugün, bazı basın organlarında ve internet sitelerinde, Fürth takımında forma giyen Sercan Sararer'in İstanbul'a geldiği, bir yöneticimiz tarafından karşılandığı; futbolcunun kulübümüze transferinin sonlandığı haberleri yer almıştır.

Bahsi geçen haberler, kesinlikle gerçek dışıdır.

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak, uluslararası transfer kuralları ve kulüp prensiplerimiz gereği; sözleşmesi devam eden bir oyuncunun kulübü ile görüşme yapmadan futbolcu ile anlaşma sağlamak gibi bir durumun içinde olmadığımızı, olmayacağımızı kamuoyunun bilgisine sunarız.

vFor
16.Temmuz.2012, 19:13
Onu geçtim bakalım yarın ne olacak ceza gelirse bi daha takip falanda etmicem

RaSenGan
16.Temmuz.2012, 19:23
Sercanin istanbulda görüsme yaptigi dogru haber.
Simdi Fürth kulünden teyit ettirdim. Onlarda haber bekliyormus. Yani Sercani ikna edersek kulübüyle son görüsme yapilip transfer bitebilir.

bunu yazanı tanıyorum. duisburg kulübünde çalışıyor. muhtemelen doğrudur.

Duyumcuların hiç sağlam değil abi :(

Bordo61Mavi
16.Temmuz.2012, 19:28
Fenerbahcenin aciklamasinda bi yerlere inceden mesajda var sanki :)

KanaKe
16.Temmuz.2012, 19:30
Fenerbahcenin aciklamasinda bi yerlere inceden mesajda var sanki :)

aynen :) ayrica ilgilendigimiz yalanlanmamis..

sarianet
16.Temmuz.2012, 19:40
bence amrabata gönderme var :p

RasAnt
16.Temmuz.2012, 21:14
Aynen ilgilenmiyoruz dememiş prensipleri gereği önce kulübüyle anlaşırız sonra Sercanla denmiş :)

sarianet
16.Temmuz.2012, 21:34
yabancı sayısı her sene düşeceği için takımlarımız sercan gökan töre gibi kumaşı iyi oyunculara ynelecekler ister istemez başarınn başka türlü gelmesi mümkün değil ve malesef iyi yerli oyuncularımızın böylelikle yurt dışında oynama olasılığı da düşmüş olacak

barahir
16.Temmuz.2012, 22:10
Arkadaşlar her bölgeye Türk birisinin ismi çıktığında klasik "Seneye yabancı sayısı düşüyor kesin almalıyız" gibi laflar etmenizi anlamakta zorluk çekiyorum :) Yabancı sayısı 5'e düşüyo sıfıra düşmüyo, yani her bölgeye Türk oyuncuya gerek yok. Yabancı kontenjanı hala var :)

GebzeLi1907
17.Temmuz.2012, 18:59
Transferde hareketsizlik canımı sıkıyo baya.Ortasahaya herkesin bildiği çok iyi sürekliliği olan skora katkı yapacak bi isim şart, Yobo yada yabancı stoper konusunda da hiç gelişme yok.Sanırım Yobo olacak ondan uyum korkusu pek yaşamıyolar da ağırdan alıyor olabilirler o konuda ancak şu ortasaha bi an evvel alınsa çok iyi olacak.Galatasaray psikolojik olarak baya önümüze geçti ne yazıkki

vFor
17.Temmuz.2012, 19:19
Disiplin kurulunun kararını bekliyolar bence son bombalar için

RasAnt
17.Temmuz.2012, 20:06
Aynen disiplin kurulundan sonra yabancıya yönelecekler

uAburak89
17.Temmuz.2012, 20:09
Hamit transferinden bir gün önce, herkes Fenerbahçe derken, Medyaspor Galatasaray diyordu.

Şimdi ise özel haber olarak, Fernandes demişler Fenerbahçe için.

RasAnt
17.Temmuz.2012, 20:11
Fernandes'e ihtimal vermiyorum sitede açıklandı bu sene bizde diye,Samet aybabada takımı onun üstüne kuruyor,bu tahminleri tutmaz

goosfraba
17.Temmuz.2012, 20:17
herkes salih'ten söz ediyor. hiç izlemedim antrenmanları.

madem çok iyi bu çocuk, yapmayalım ortasaha transferi.

sananes
17.Temmuz.2012, 20:36
Fernandes'i alalım başka bir şey istemem. Salih iyi hoş ama Fernandes sınıf atlatır.

ceza gelirse bencede almayalım fakat bu çocukta avrupa lig kupa üçlüsünü kaldıramaz gibi geliyor

sananes
17.Temmuz.2012, 20:40
Ayrıca bu ceza konusu tekrar neden horladıki? Ceza falan gelmez bize.

Fernando Gago
17.Temmuz.2012, 20:48
Disiplin Kurulu'ndan bir şey çıkmaz, Costa Diarra gibi isimler ikna edilemediği için transfer gecikti, stoperde de birçok alternatif deneniyor, Nokta transferler yapılacağından şüphem yok ama Yobo'dan neden vazgeçildi anlamıyorum ya da neden son çare olarak görülüyor ilginç.

LaigLeNoiR
17.Temmuz.2012, 20:52
Ayrıca bu ceza konusu tekrar neden horladıki? Ceza falan gelmez bize.

Hortlayan bir durum yokki. En baştan beri bu şekilde idi zaten. Son kararı Disiplin Kurulu verecek Fenerbahçe ile ilgili. Sonuçta orada devam eden dosyası var F.Bahçe'nin.

Fernando Gago
17.Temmuz.2012, 20:55
Hortlayan bir durum yokki. En baştan beri bu şekilde idi zaten. Son kararı Disiplin Kurulu verecek Fenerbahçe ile ilgili. Sonuçta orada devam eden dosyası var F.Bahçe'nin.

Bir karar almak için önce bir soruşturma açmak ardından savunma istemek gerekli değil mi? Buradan bir ceza çıkmaz en kötü ihtimalle önce soruşturma açılır ardından savunma istenir :)

Sekopej
17.Temmuz.2012, 21:02
Ceza gelirse, geçen sene Beşiktaş avrupada oynadığı için tüm ülkeye ceza gelir, Fenerbahçe'ye özel ceza gelmez. Fenerbahçe'ye de ceza gelebilir ama eğer mahkemeyi UEFA ciddiye alıyorsa, önce Türkiye'ye ceza verir, sonra Fenerbahçe'ye.

O nedenle herhangi bir ceza beklemiyorum, orta saha transferinde muhtemelen görüşülen isimler var ama net bir şey yok, alternatiflere yönelmediler sanırım henüz.

Defans için de Yobo garanti gibi görünüyor olabilir ama artık ben Yobo'yu istemiyorum. Daha doğrusu alınacak yabancı defans eldekilerden çok çok üstün olmalı, benzer seviyede olmalarını istemem ama en son tercih yine Yobo olur, her türlü gelir Fenerbahçe'ye.

ReaList
17.Temmuz.2012, 23:04
Ceza gelirse, geçen sene Beşiktaş avrupada oynadığı için tüm ülkeye ceza gelir, Fenerbahçe'ye özel ceza gelmez. Fenerbahçe'ye de ceza gelebilir ama eğer mahkemeyi UEFA ciddiye alıyorsa, önce Türkiye'ye ceza verir, sonra Fenerbahçe'ye.

Daha önce bunu ben de söylemiştim tekrar yazmayayım diye Serkan sağolsun alıntı imkanı sağladı : ) Bu düşünceleri tekrar yenileyerek ekleyeyim Fenerbahçe ceza alsa da yine eğlensek diye düşünmeden önce gelmesi olası bir cezanın sadece Fenerbahçe'yi kapsamayacağını, Beşiktaş'ın durumu yüzünden direk TFF'nin cezalandırılacağını unutmamak gerek. Eğlenelim diye beklenti içinde olurken üzülmeyin sonra.

NisRoc
17.Temmuz.2012, 23:11
Burada da aynı şey, yine hortlamış ceza verilecek-verilmeyecek tartışması. Sahi bugün Uefa Disiplin Kurulu toplanacaktı ne oldu? 1 hafta sonraya mı ertelendi yoksa 1 ay sonraya mı?

barahir
17.Temmuz.2012, 23:13
Burada da aynı şey, yine hortlamış ceza verilecek-verilmeyecek tartışması. Sahi bugün Uefa Disiplin Kurulu toplanacaktı ne oldu? 1 hafta sonraya mı ertelendi yoksa 1 ay sonraya mı?

Sanırım müfettiş henüz incelemesini bitirmemiş olacak ki, bugünkü toplantıda Fenerbahçe'nin durumu ele alınmamış

Universal
18.Temmuz.2012, 13:52
Salih'in mevkisini bile bilmezken, çok iyi yorumlar okumak gerçekten güzel.

Fenerbahçe, şampiyonlar ligi ön elemedeki skorlara görede transfer yapabilir. İlk turu geçmemiz için şuan ki kadro normal şartlar altında yeterli, o tur geçilmesi halinde ya UEFA ya Şampiyonlar Liginde en az 6 maç garanti ki bu duruma görede transfer gerçekleşir.

futureless
18.Temmuz.2012, 14:30
İlk ön elemede elensek de tamamen kapamıyoruz ki Avrupa defterini.

Ama alınacak oyuncu ne kadar gecikirse uyum süreci de ona göre işleyeceğinden şu ön eleme gelmeden almak lazım.

ForCimbom
18.Temmuz.2012, 14:34

aslında var ya salih tam fernandes'in oyun tipinde bir adam. ama tabi arada çok büyük yaş farkı var.

eGowiCh
18.Temmuz.2012, 15:20
Salih 2 sene sonra milli takımın banko oyuncusu olur, harika bir yetenek. Umarım Aykut Hoca çok şans verir Salih'e, gerçekten gelecek vaat ediyor.

Tuncay ilk geldiği zaman forma şansı bula bula yıldız oldu, geldiği nokta belli, umarım Salih'e de olabildiğince forma şansı verilir.

vFor
18.Temmuz.2012, 15:24
Salih 2 sene sonra milli takımın banko oyuncusu olur, harika bir yetenek. Umarım Aykut Hoca çok şans verir Salih'e, gerçekten gelecek vaat ediyor.

Tuncay ilk geldiği zaman forma şansı bula bula yıldız oldu, geldiği nokta belli, umarım Salih'e de olabildiğince forma şansı verilir.

Tuncay bizde yetenekliydi forma bula bula parladı ama geldiği nokta pekde iç açıcı değil :)

Salih'in okuluyla bizim okul Trükiye finalini berbaer oynadı bu Salih maçı tek başına kazandırdı daha sonra dünya 2.si oldular ,yaş grubundaki diğer oyunculardan çok daha ilerde

eGowiCh
18.Temmuz.2012, 16:05
Salih'in iyi eğitilmesi lazım, umarım üzerine düşerler. Hem takımdaki yetenekli ve tecrübeli isimler ilgilenmeli hem de teknik ekip. Gelişimini iyi yönlendirirlerse büyük yıldız kazanır Türk futbolu, aksi halde sönüp gider.

caglaruzun
18.Temmuz.2012, 19:59

Aykut Hoca hiç gençlere önem vermiyor bana göre. Dia olsun Stoch olsun hep önünü kesiyor oyuncuların benim görüş açım böyle aksini iddaa eden teziniz varsa seve seve dinlerim. Salih eğer as oyunculara yakın tempo gösterirse bol bol forma şansı bulur ancak başka türlü ihtimal vermiyorum Salih'in Fenerbahçe'de şans bulabilecegine.

RasAnt
18.Temmuz.2012, 20:05
Dia Stoch bunlara önem vermiyor diyorsunda bunları kulübe getiren Aykut hoca,oyuncu antremanda çalışmazsa tabi formayı vermeyecek.Bak Stoch çalıştı formayı kaptı Dia ne yaptı şampiyonluk maçında kırmızı kart gördü,Gökayada şans verdi ama Gökay yerinde saydı.Gözlemleyip yorum yaparsak daha güzel olur.

caglaruzun
18.Temmuz.2012, 20:09
Dia Stoch bunlara önem vermiyor diyorsunda bunları kulübe getiren Aykut hoca,oyuncu antremanda çalışmazsa tabi formayı vermeyecek.Bak Stoch çalıştı formayı kaptı Dia ne yaptı şampiyonluk maçında kırmızı kart gördü,Gökayada şans verdi ama Gökay yerinde saydı.Gözlemleyip yorum yaparsak daha güzel olur.

Stoch tam forma girdiği sırada oynatmayan da Aykut Kocaman sonuçta. Sonuçta oyuncuyu gidip Aykut hoca izlemiyor scoutlar gelip Aykut hocaya böyle böyle oyuncular var diyor ondan sonra araştırmaya başlıyor ben şahsen Dia'ya yazık olduğunu düşünüyorum o kadar oturup 1 maçta oynatıp o maçta da kırmızı kart gördü diye futbolcu gönderilmez.

RasAnt
18.Temmuz.2012, 20:15
Hoca kendide izliyor sadece scoutlarla olacak iş değil ki,misal Stoch Twente maçında dikkatini çekmişti Bienvenüde Young Boys maçında sonra not alıp izledi performanslarını,ben Aykut hocanın hakkı olana forma verdiğine inanıyorum Salihide sıkça kullanacağını düşünüyorum,elinde kaliteli,vaad eden genç olursa kullanmaktan çekinmez,Aykut hoca döneminde şu genç oyuncuya yazık edildi dediğin biri varmı ?

caglaruzun
18.Temmuz.2012, 20:51
Hoca kendide izliyor sadece scoutlarla olacak iş değil ki,misal Stoch Twente maçında dikkatini çekmişti Bienvenüde Young Boys maçında sonra not alıp izledi performanslarını,ben Aykut hocanın hakkı olana forma verdiğine inanıyorum Salihide sıkça kullanacağını düşünüyorum,elinde kaliteli,vaad eden genç olursa kullanmaktan çekinmez,Aykut hoca döneminde şu genç oyuncuya yazık edildi dediğin biri varmı ?

Dia var işte örnek olarak. İnşallah Salih şans bulur o çocuğun geleceği cidden parlak benim gönlümde yatan da bu ama ben Aykut hoca'nın pek şans vereceğini düşünmüyorum bunu dile getirmek istedim.

vFor
18.Temmuz.2012, 21:12
Salihin 1 yılı var sonra banko orta saha olabilir umarım yanılmam.

GebzeLi1907
19.Temmuz.2012, 00:42
En az 3 transfer gerekiyor şuana kadar beni tek heycanlandıran oyuncu Salih ne yazık ki.Biraz da Kuyt.İki tane direk oynayacak çok verimli olacak arzulu hırslı kaliteli adam lazım stopere Yobo olabilir ortasahaya kimi alıyorlarsa alsınlar bir an önce.Savaşçı golcü bir ortasaha olması lazım.Sow lada yürümez bu tekne Bİenvenü hedeflerimize uygun bi oyuncu değil forvete de Cardozo ismi geçiyor alınırsa harkulade olur

Kaka Leite
19.Temmuz.2012, 13:38
Saat 19:07'de bir transferin açıklanacağı söyleniyor.Cardozo imiş sanırım, bakalım bekleyip göreceğiz...

Escochae
19.Temmuz.2012, 13:50
Sneijder haberlerini okuyorum .. Anzhi'ye transfer olmadı mı bu adam ?

Kaka Leite
19.Temmuz.2012, 13:52
Sneijder haberlerini okuyorum .. Anzhi'ye transfer olmadı mı bu adam ?
Henüz net değil diye biliyorum.

Escochae
19.Temmuz.2012, 13:54
Çok ütopik ama keşke olsa :)

C h A o S
19.Temmuz.2012, 15:02
Fenerbahçe için sürpriz iddia!
Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'nin Bayern Leverkusen'in Alman forveti Stephan Kiessling'i listesine aldığı iddia edildi.

19 Temmuz 2012 Perşembe - 13:03
DHA

Fenerbahçe transfer çalışmalarını sürdürürken etkili bir forvet oyuncu da almanın hesaplarını yapıyor. Bayern Leverkusen forması giyen Stephan Kiessling'in listenin ilk sırasında olduğu öğrenildi.

Teknik direktör Aykut Kocaman ile Asbaşkan Ali Yıldırım'ın transfere son şeklini vermek için Bad Erlach'taki kampta da kafa kafaya verdikleri ve forvet için Kiessling'te karar kıldıkları öğrenildi.

SAĞ KANATTA KUYT, SOLDA KİESSLİNG, ORTADA SOW

Aykut Kocaman'ın sağ kanatta Kuyt, sol kanatta Kiessling ve ortada Sow üçlüsünü aynı takımda oynatmayı arzu ettiği ve 28 yaşındaki alman futbolcunun transferinin gerçekleşmesini dilediği belirtilirken, Leverkusen kanadında bir problem çıkması halinde Sercan Sararer ile kontaktın kesilmediği ve alternatif olarak transferi üzerinde çalışıldığı öğrenildi.

YOBO'DA İŞLER İYİYE GİDİYOR

Stoper mevkiine bir takviye yapacak olan Fenerbahçe Yobo konusunda olumlu gelişmeler elde etti. Everton Kulübü'nün yumuşamaya başladığı ve bonservis bedelini 2.5 milyon Euro'ya indireceği tahmin edilirken, Yobo da bu gelişmeden memnun. Fenerbahçe teknik heyeti Yobo'dan son derece memnun kalırken, Nijeryalı oyuncunun aile yaşantısı, takım arkadaşlarıyla uyumu ve kalitesinin ortada olması sarı-lacivertlileri risk taşıyacak bir başka transfere, bir başka stopere itmekten alıkoyuyor.

sarianet
19.Temmuz.2012, 15:06
alman olsun 3. ligden gelsin iş görür enke bile milli olmuştu beyenmemeiştik :p

vFor
19.Temmuz.2012, 15:16
vay be enke diyince aklıma geldi adam trenin önüne atmıştı kendini

sananes
19.Temmuz.2012, 17:41
her sene 19.07'yi bekliyoruz önce sonrasında saat 19.07'yi bekliyoruz sonra hüsran:)

Kiesling iyi olur da sol ne alaka? Stoch'u kesmeye yer aramasın Aykut Hoca.

KanaKe
19.Temmuz.2012, 18:07
kiessling forvet oyuncusu sol kanat oynayamaz

attirson
19.Temmuz.2012, 18:10
Ne Kiessling'i ya.Cardozo gelsin. :D

futureless
19.Temmuz.2012, 18:12
Ne Kiessling'i ya.Cardozo gelsin. :D

Ne Cardozo'su ya.Orta saha gelsin :D

Böyle gider bu :D

BleedingMoon
19.Temmuz.2012, 18:24
sow 3 kulvarı taşıyamaz gibi geliyor bana. forvet de lazım.

eGowiCh
19.Temmuz.2012, 18:38
Hepsinden önce yabancı stoper lazım. Daha sonra orta saha ve forvet alınabilir.

Yobo veya hangi stoper olacaksa bir an önce transfer edilmeli, 12 gün sonra Şampiyonlar Ligi ön eleme maçı başlıyor. Yeni gelecek stoper hazırlık kampına katılamadan, hazırlık maçı yapamadan gelirse defansta sorun olabilir.

attirson
19.Temmuz.2012, 18:41
Sow eminim bu sene de sakatlanacaktır.Yarı yolda kalmamak icin kaliteli bir forvete ihtiyacımız var.Tabii ki öncelik stoper ve orta saha.

sarianet
19.Temmuz.2012, 18:52
oğlum bak transfer yap

ReaList
19.Temmuz.2012, 19:33
Bienvenu ile bu iş yürümez Semih'i takımda tutmanın tek mantığı bu takımda yetişmiş olması, yerli statüsünde olması ve yedek kalmayı sorun etmeyen biri olması yoksa onunda Bienvenu'den farkı yok. Böyle bir durumda aynı adamdan 2 tane bulundurmanın mantığı yok. Bienvenu gider Forvet gelir.

Ayrıca Alex dünkü maçta çok kötüydü mutlaka ama mutlaka ofansif yönü daha ağır basan bir ortasaha transfer etmemiz lazım, etmişken paraya kıyıp kaliteli ve 3-4 yıl rahat oynayabilecek bir oyuncu transfer etmek en mantıklısı.

attirson
19.Temmuz.2012, 20:02
5 dakika sonra transfer açıklanacak beyler. :p

Estranged
19.Temmuz.2012, 21:19
5 dakika sonra transfer açıklanacak beyler. :p

19.07 ye yetiştiremedim ama buyrun transfer açıklandı :n:

http://www.youtube.com/watch?v=oHg5SJYRHA0

BleedingMoon
19.Temmuz.2012, 21:26
sazan avi. :D

sui generis
19.Temmuz.2012, 23:56
Arda nin aklında ufacık bir turkiyeye dönme fikri varsa baskan ne yapsın etsin giydirsin cubukluyu. Takıma müthiş güç katar.

Night_Mare17
20.Temmuz.2012, 00:49
Arda nin aklında ufacık bir turkiyeye dönme fikri varsa baskan ne yapsın etsin giydirsin cubukluyu. Takıma müthiş güç katar.

Arda'ya kimse çubukluyu giydiremez tek giyeceği çubuklu da Galatasaray logolu çubukludur. (Türkiye'de)

C h A o S
20.Temmuz.2012, 00:54
Volkan Demirel'in Galatasaray forması giyme olasılığı neyse Arda'nında Fenerbahçe giyme olasılığı odur.Sadece heves etmekle kalır bu düşünce:)

sui generis
20.Temmuz.2012, 00:59
GS Arda olayında her zaman öndedir ama ne olacağı belli olmaz. Arda , Atletico'ya gidince tepki verenler çok olmuştu. o yüzden bana kalırsa Arda gelirse sadece Galatasaray'a gelir düşüncesi yanlış.

Fearless Coward
20.Temmuz.2012, 01:03
Arda'ya kimse çubukluyu giydiremez tek giyeceği çubuklu da Galatasaray logolu çubukludur. (Türkiye'de)

Bırak Allah aşkına görende Hakan Şükür falan sanacak Arda bence Türkiye'ye dönecek olursa gideceği ilk takım Fenerbahçe olur...

europeanconquer
20.Temmuz.2012, 01:07
Sakarya'dan gelen Hakan Şükür has Galatasaraylı yapıyoruz,Galatasaray'dan yetişen Arda'yı da Fener'e gönderiyoruz.Şu adama yapılan kimseye yapılmadı yahu.

C h A o S
20.Temmuz.2012, 01:14
Arda'ya hala belli bir kesim tepkili.Arda'nında hala kırgınlığı vardır taraftara.Ancak ne bilim Arda ASY'de Fenerbahçe taraftarına antrenmanda felan hareket çekip taraftarı gaza geticek birisi:)Kendisi diyor hep bende tribünlerden yetiştim diye.Yediği küfürleri felanda unutmamıştır heralde.
Birde kişisel olarak Fenerbahçe taraftarının Arda'yı istemesini bile garipsiyorum.Sorsanız Galatasaray'da oynamış en sevmediğiniz adam diye eminim çoğunuz ilk 3'e Arda'yı sokar.İşte unutuluyor hemen bazı şeyler iyi oyuncu gelsine dönüyor işler:)

Sheriff
20.Temmuz.2012, 01:22
Arda iyi oyuncu yüreğiyle oynayan oyuncu, biraz artislik kısmıda var orası ayrı ama iyi oyuncu, iyi oyuncuyu herkes kulübünde görmek ister, bazıları GS'li olduğu için istemeyebilir orası ayrı. Benim fikrim, Arda'dan çok Tuncay'ı takımda tekrar görmeyi daha çok isterim.

eGowiCh
20.Temmuz.2012, 02:23
Arda'ya gerek yok, o bölgede Stoch var. Bize stoper lazım.

Lim10
20.Temmuz.2012, 03:07
Dün gece Sandro'nun adı geçti.Tottenham ile görüşmüş yöneticilerimiz.Birde Cardozo'da yönetim 12M'a kadar çıkmış, Benfica 15'de diretiyomuş.Trtspor mubabiri canlı yayında bildirdi.

mwaru
20.Temmuz.2012, 04:05
Ardayı hiçbir şekilde takımımda görmek istemiyorum emre'den sonra katiyyen olmaz iki dengesiz(ahlak bakımından) fazla olur bize biri var zaten.

Facx
20.Temmuz.2012, 04:24
Dün gece Sandro'nun adı geçti.Tottenham ile görüşmüş yöneticilerimiz.Birde Cardozo'da yönetim 12M'a kadar çıkmış, Benfica 15'de diretiyomuş.Trtspor mubabiri canlı yayında bildirdi.

sandro demek kafadan 15-20 m € demek Villas Boas sandro yu çok kullanıcak bu sene hiç sanmıyorum geliceğini cardozo yu napıcak ki fener sow varken ? sow u yedeğe çekerse sow durur mu yedekte ? veya 12 m € verdiğin adamı yedek bırakırmısın

SAİT71
20.Temmuz.2012, 08:55
Arda nereden çıktı ki şimdi? Taş gibi Stoch var elimizde. Hemde adam tekliflere kapalı F.Bahçe'de oynamak isterken. Arda'dan önce stoper orta saha ve forvet almak lazım.

KanaKe
20.Temmuz.2012, 11:33
Arda nereden çıktı ki şimdi? Taş gibi Stoch var elimizde. Hemde adam tekliflere kapalı F.Bahçe'de oynamak isterken. Arda'dan önce stoper orta saha ve forvet almak lazım.

tekliflere kapali ingiltere yada ispanyadan teklif gelmedigi sürece :D ayrica cardozo'nun yerine daha genc bir yabanci bulsalar daha iyi olur adam 29 yasinda 12 milyon € bonservis hic mantikli bir is degil..

vFor
20.Temmuz.2012, 11:36
Bu sene Alexi pek göremicez çift forvet akar

attirson
20.Temmuz.2012, 12:09
Aykut Kocaman hiçte öyle konusmadı.Alex'li sistemde devam edilecek bence.

sarianet
20.Temmuz.2012, 12:57
tekliflere kapali ingiltere yada ispanyadan teklif gelmedigi sürece :D ayrica cardozo'nun yerine daha genc bir yabanci bulsalar daha iyi olur adam 29 yasinda 12 milyon € bonservis hic mantikli bir is degil..

van hooijdonk kaç yaşındaydı ?
hem arda fenere gelmek istedi de siz beyenmiyosunuz lan halay çekeriz arda gelse

attirson
20.Temmuz.2012, 13:00
Niang'da gayet iyiydi.

vFor
20.Temmuz.2012, 13:19
Cardozo kazmanın teki bence bana göre benim fikrim :)

Since-1907
20.Temmuz.2012, 13:36
Benfica'da 150 maçta 101 gol atan birine "kazma" demek ağır kaçar diye düşünüyorum.

KanaKe
20.Temmuz.2012, 13:49
hem arda fenere gelmek istedi de siz beyenmiyosunuz lan halay çekeriz arda gelse

tamam ama 12 milyon euro cok astronomik olur o yastaki bir oyuncu icin.. hooijdonk bedavaya geldi

Estranged
20.Temmuz.2012, 13:54

van Hooijdonk'un bonservisine ne kadar vermiştik?

Galatasaray'dan ayrılırken Türk Takımlarındaki transfer önceliğinin Galatasaray'da olduğunu sözleşme maddesine ekleten birini almak için en az 20 Milyon vermemiz gerektiğinin farkında mısınız ve dolayısıyla yerinde Stoch, Kuyt gibi oyuncuların olduğu bir oyuncuya bu kadar çok para vermenin doğru olduğunu düşünüyor musunuz?

byariff
20.Temmuz.2012, 14:01
Cardozo ney abi ya 15m ona verecegine sag kanat al kuyt"u forvete monte et elmanderin aynisi adam ilerde basar mucadele eder.

attirson
20.Temmuz.2012, 15:02
Nihat Özdemir: "Fenerbahçe 2 Transfer yapacak bunun müjdesini burdan veriyorum."

O zaman forvete gerek yok.Stoper ve orta saha alınsın yeter.

eGowiCh
20.Temmuz.2012, 15:41
2 transfer yapılacaksa, biri stoper biri forvet olmalı. Sow dışında iyi forvet yok. Orta sahanın her bölgesinde alternatif çok, Topal-Topuz, Topal-Cristian, Topal-Sezer, Topal-Salih oynatabilirsin göbekte, sağda Kuyt, Topuz, Özer, solda Caner, Stoch oynatabilirsin ama forvette elin bu kadar bol değil. 3 forvet var, Bienvenu ve Semih ile bu iş olmaz, ikisi de yedek futbolcular. Sow'a mutlaka iyi bir alternatif alınmalı.

Bence orta sahaya adam alınacağına forvete alınsın. Stoper zaten şart.

Lim10
20.Temmuz.2012, 16:10
O değilde sanki Haziran ayındaymışız gibi bir rahatlık var hala.Hani 3 Temmuz'a yetişiyordu transferler?

eGowiCh
20.Temmuz.2012, 16:11
10 gün sonra Şampiyonlar Ligi ön elemesi var ama hala stoper yok! İnanılır gibi değil. Çok geç kalındı. İlk başta hızlı bir giriş yapıldı ama devamı getirilemedi!

Sonra yine Young Boys faciası ile karşı karşıya kalacağız. Hala nasıl olur da stoper meselesi çözülemez, aklım almıyor.

Estranged
20.Temmuz.2012, 17:27
10 gün sonra Şampiyonlar Ligi ön elemesi var ama hala stoper yok! İnanılır gibi değil. Çok geç kalındı. İlk başta hızlı bir giriş yapıldı ama devamı getirilemedi!

Sonra yine Young Boys faciası ile karşı karşıya kalacağız. Hala nasıl olur da stoper meselesi çözülemez, aklım almıyor.

Vaslui'ye karşı Egemen ve Bekir, ya da Serdar yeterli olacaktır, yeni transfer yapılsa da bu maçlarda oynatılmayacaktır. Transfer için geç kalınmış olabilir ama Şampiyonlar Ligi ön elemesi bunun için bir kıstas değil :)

eGowiCh
20.Temmuz.2012, 18:48
Vaslui'ye karşı Egemen ve Bekir, ya da Serdar yeterli olacaktır, yeni transfer yapılsa da bu maçlarda oynatılmayacaktır. Transfer için geç kalınmış olabilir ama Şampiyonlar Ligi ön elemesi bunun için bir kıstas değil :)

Dostum Young Boys maçında niye İlhan Eker, Bekir yeterli olamamıştı?

barahir
20.Temmuz.2012, 18:49
Dostum Young Boys maçında niye İlhan Eker, Bekir yeterli olamamıştı?

İlhan Eker yazdığının farkındasındır.. Farkındaysan cevabını da almışsındır :)

eGowiCh
20.Temmuz.2012, 18:58
İlhan Eker yazdığının farkındasındır.. Farkındaysan cevabını da almışsındır :)

2 yıl önceki İ.Eker ile şimdiki Serdar arasında bence fark yok.

Bekir, Serdar'dan bir gömlek üstün, Egemen de Bekir'den bir gömlek üstün.

En iyi ihtimal olan Bekir-Egemen ikilisi bile olsa riskli bir durum.

IcedEarth
20.Temmuz.2012, 19:02
Bence biraz rahat olun. Yönetim elinden geleni yapacaktır transfer adına, kaldı ki Bekir-Egemen ikilisi Vaslui ayarında bir takım için gayet yeterli bir ikili.

TeNaciOUS MidFieLdeR
20.Temmuz.2012, 19:52
Rakip Vaslui, abartmayin bence. Gecen seneden tek fark Yobo var, onun da eksikligi cok onemli degil bence gecen seneki form durumuna gore. Ama playoff asamasinda kaliteli bir stoperi transfer edip ivedilikle takima monte etmek zorundayiz.

sarianet
20.Temmuz.2012, 19:54
hala mı transfer yok beee bari editörden yapsa başkan :D

Zekirdek
21.Temmuz.2012, 12:45
Ben hala söylüyorum. Bizim forvetimiz yok. Geldiği günde eleştirdim. Sow'a hiçbir zaman güvenmedim güvenmemde. Ligde ki maçlarda oyun anlamında aşırı etkisizdi. Ah şu Cacau'yu bir almaya çalışsak. O bu takıma sınıf atlatır.

Estranged
21.Temmuz.2012, 13:13
2 yıl önceki İ.Eker ile şimdiki Serdar arasında bence fark yok.

Bekir, Serdar'dan bir gömlek üstün, Egemen de Bekir'den bir gömlek üstün.

En iyi ihtimal olan Bekir-Egemen ikilisi bile olsa riskli bir durum.

İlhan Eker bir Anadolu kulübünün as oyuncusuydu ve istikrarı yüzünden değil, takımında değerli olduğu için getirildi, Fenerbahçe'de çıktığı ilk resmi maçlar Young Boys maçlarıydı. Sene sonuna kadar 5-6 maçta görev aldı, onlara da sonradan girdi. Şu anda Kasımpaşa'ya gitti sanırım.

Serdar Kesimal ise Kayserispor'un kilit oyuncularındandı. Milli Takım geçmişi olan, altyapısı olan ve en azından defanstan top çıkarabilen bir isim. Yaşı itibariyle artık çok da deneyimsiz değil, 1 senedir de takımın içinde.

Bekir sezon sonunda gösterdiği inanılmaz form artışıyla (33. Hafta Trabzonspor maçını saymazsak, ki onda da o kadar kötü değildi) çoğumuzun gözüne girdi, Kampta da yeterli bir performans gösteriyorsa Aykut Hoca onu düşünecektir.

Egemen gittiği her takımda ilk maçından son maçına terini akıtmış ve tam bir profesyonel gibi oynamışken bu maç da çok da farklı olmaz diye düşünüyorum.

Aykut Hoca eğer bunların tersini düşünseydi, yöneticiler ve transfer komitesi şu an yurtdışında, pazarlıkların ortasında olurdu.

sananes
21.Temmuz.2012, 13:22
Forvet takviyesi bence de şart ama pahalı bir forvet olmamalı bu. Sow zaten yeteri kadar pahalı bir oyuncu. Bizim almamız gereken forvet belli bir yaşa gelmiş,bonservisi düşük maaşı nispeten daha yüksek ama kısa sürede katkı sağlayabilecek bir isim olmalı. En azından Sow kendine gelene kadar,tecrübesiyle bize katkı sağlar. Mesela 1-2 sezon. Sow dediğimiz adam premier lig'e gitmesi beklenen bir oyuncuydu. İllaki sağlamdır kumaşı.

Stoper mevkisine gelince 4 stoperimiz olsa böyle devam edelim derdim ben ama 3 tane stopere sahip olduğumuz için bir transfer yapılacak. Yapılacaksa da en iyisi yapılsın.Para düşünülmesin. Mesela Rolando olabilir.

Ve benim için en önemli mevki box to box bir orta saha. Şu an geçen seneden zayıf bir orta sahamız var. Umarım Aykut Hoca yaptırır transfer. Nedense güme gidecek bu transfer gibi duruyor.

Zekirdek
21.Temmuz.2012, 13:28
@eGowiCh

İlhan Eker diyorsun fakat çok büyük bir yanılmam yoksa bu forumda İlhan Eker'i Süper Lig'de Fenerbahçe formasıyla izleyen tek kişi benim galiba. O da Manisaspor maçına 90+2'de girmişti. Zaten başka hiçbir maçta ben İlhan Eker oynadı diye bilmiyorum. Yani bence daha üzerine konuşmaya gerek yok.

eGowiCh
21.Temmuz.2012, 15:44
@eGowiCh

İlhan Eker diyorsun fakat çok büyük bir yanılmam yoksa bu forumda İlhan Eker'i Süper Lig'de Fenerbahçe formasıyla izleyen tek kişi benim galiba. O da Manisaspor maçına 90+2'de girmişti. Zaten başka hiçbir maçta ben İlhan Eker oynadı diye bilmiyorum. Yani bence daha üzerine konuşmaya gerek yok.

Young Boys maçında golü atan Bienvenu'yu kaçıran kimdi bir düşün bakalım.

Şampiyonlar Ligi ön eleme maçına İ.Eker ile çıktın, sonuç hüsran oldu.

Şimdi kalkıp Serdar ile çıkarsan yine hüsran olur.

Umarım ben haklı çıkmam da bu stoperlerle ön elemeyi geçeriz.

attirson
21.Temmuz.2012, 15:52
O maçta defans hattı şu şekildeydi.

Santos-Bilica-İlhan-Bekir GG'de sakattı yani.Şuanki ise Hasan-Egemen-Bekir(Serdar) GG aynı mı sence ?
Forvette Gökhan Ünal orta sahada kötü bir Baroni vardı.

ommix
21.Temmuz.2012, 16:05
Milan Rolando'dan vazgeçip Mbiwa ile anlaşmak üzereymiş.

uAburak89
21.Temmuz.2012, 16:08
Rolando geliyor işte, stoper sorunu çözülüyor. Bir tane dinamik, üst kalite orta saha da gelirse Fenerbahçe sezona hazır demektir kağıt üzerinde. Bienvenu ya da Semih gitmeden forvet alınacağını sanmıyorum, Alex varken tek forvetli sistem kullanılıyor nasıl olsa.

attirson
21.Temmuz.2012, 16:10
Transferi agustos olmadan bitirelim yeter.

sui generis
21.Temmuz.2012, 16:14
Rolando haberleri artmaya başladı. Ahmet Ercanlar da çok iddialı geleceği konusunda. bir ortasaha şart Emre'nin işini görecek ama o adam kim olacak :) forvete de Bienvenu gitmeden kimseyi almayız :)

titates1
21.Temmuz.2012, 16:20
forvet gereksiz zaten , sow var sow'un alternatifi kuyt onun alternatifi bienvenu , kuyt'u sadece kanatta düşünerek hata yapıyor bazılarımız.

pele96
21.Temmuz.2012, 16:22
Rolando'nun Türkiye'ye geleceğini düşünmüyorum.Yobo'yu 1sene daha kiralayabilir Fenerbahçe ayrıca Ortasaha da iyi transfere gerek yok.Cristian-Topal oynar önde Alex önce Sow .Bir forvet lazım Fenerbahçeye Burak ayarında.

Sheriff
21.Temmuz.2012, 16:44
Rolando'nun Türkiye'ye geleceğini düşünmüyorum.Yobo'yu 1sene daha kiralayabilir Fenerbahçe ayrıca Ortasaha da iyi transfere gerek yok.Cristian-Topal oynar önde Alex önce Sow .Bir forvet lazım Fenerbahçeye Burak ayarında.
Cristian-Topal bence facia olur, ikiside top taşıyamaz. Topuz-Topal tercihim olur yada Topuz-Cristian.

eGowiCh
21.Temmuz.2012, 17:15
Rolando haberlerine itibar etmiyorum. Geleceğine inanmıyorum. Türkiye'ye gelmeyecek kadar üst düzey bir futbolcu Rolando.

Orta sahaya Borja Valero'yu alsak aslında muhteşem olur. Şöyle bir kadro hayal ediyorum:

---------------Volkan
Gökhan-Yobo-Egemen-Hasan Ali
------------Topal-Valero
----------Kuyt-Alex-Stoch
-----------------Sow

Lim10
21.Temmuz.2012, 17:53
Şöyle bir duyumlar kokteyli yapalım:

Fenerbahçe'nin Rolando'ya yıllık 2.5 milyon Euro önerdiği ve bu transferin heran gerçekleşebileceği iddia edildi. LİG TV

Andre Santos, Anderson'a hiç düşünmeden Fenerbahçe'ye git demiş. Via: @TheChampions18

DUYUM: Porto, Rolando için 10 Milyon Euro civarına düşebilir. Fenerbahçe, Porto'da kazandığının 2.5 katını teklif etti Rolando'ya. Anderson için görüşmeler sürüyor. En geç gelecek hafta içinde bir transfer bitecek. Yılda 2.3 Milyon Euro + maç başı 12.500 Euro + 4 yıllık sözleşme şuan Hasan Çetinkaya'da.

Sneijder Transferi için Kuyt devreye girdi.

BleedingMoon
21.Temmuz.2012, 17:59
rolando neyse de, anderson, sneider? yok artık...

sananes
21.Temmuz.2012, 18:02
Anderson'u alsak inanılmaz olur. Sneijder'e ihtimal vermiyorum da.

KanaKe
21.Temmuz.2012, 18:04
Rolando haberlerine itibar etmiyorum. Geleceğine inanmıyorum. Türkiye'ye gelmeyecek kadar üst düzey bir futbolcu Rolando.

Orta sahaya Borja Valero'yu alsak aslında muhteşem olur. Şöyle bir kadro hayal ediyorum:

---------------Volkan
Gökhan-Yobo-Egemen-Hasan Ali
------------Topal-Valero
----------Kuyt-Alex-Stoch
-----------------Sow

o kadar üst düzey degil kalburüstü bir defans oyuncusu ama türkiyede yildiz statüsüne girer..

NisRoc
21.Temmuz.2012, 18:04
Mbiwa ve Rolando'nun geleceğine inanmıyorum. Anderso neyse de Sneijder olayını buraya taşımak bile yanlış bence :)

KanaKe
21.Temmuz.2012, 18:07
Mbiwa ve Rolando'nun geleceğine inanmıyorum. Anderso neyse de Sneijder olayını buraya taşımak bile yanlış bence :)

rolando gelebilir, milan transferden vazgecti ve kendisi portoda yedek konumunda su anda.. porto bonserviste kolaylik saglarsa gerceklesebilir bu transfer, ayrica espn dün rolando'nun fenerbahce ile anlastigini bildirmis..

NisRoc
21.Temmuz.2012, 18:24
rolando gelebilir, milan transferden vazgecti ve kendisi portoda yedek konumunda su anda.. porto bonserviste kolaylik saglarsa gerceklesebilir bu transfer, ayrica espn dün rolando'nun fenerbahce ile anlastigini bildirmis..

Geçen sene 30 Lig maçının, 23'ü 90 dakika olmak üzere, toplam 27 maç yapmış.
Şampiyonlar Liginde; 5 maçın 5inde 90 dakika oynamış
Uefa da ; M.City'le olan maçların 2sinde de ilk 11 de çıkmış son maçta 77. dakika da oyundan atılmış.

Porto'nun defan oyuncuları; Maicon, Mangala, Rolando, Otamendi. Otamendi 1. stoper dersek, kesinlikle Mangala ve Maicon, Rolando'dan üstün stoper değiller. Ha sen tam tersini söylersen, o zaman yedek durumda olabilir ve satışı gerçekleşebilir. Ayrıca Milan'ın Rolando'dan bırak vazgeçtiğini ilgilendiğini de bilmiyordum :)

KanaKe
21.Temmuz.2012, 18:24
ben gecen seneden bahsetmiyorum zaten gelecek sezon icin porto teknik direktörü rolando yu ilk 11 de düsünmüyor kendisi gelecek sezon icin yedek konumunda.. maicon - otamendi oynayacak gelecek sezon... milanda ilgileniyordu silva'nin yerine ama sonradan vazgectiler.

eGowiCh
21.Temmuz.2012, 18:52
o kadar üst düzey degil kalburüstü bir defans oyuncusu ama türkiyede yildiz statüsüne girer..

Üst düzey olmayan adamı geçen sene Man Utd, Inter, Juventus, Liverpool gündemine almazdı.

Bu sene de Milan ilgileniyor.

Rolando gelirse efsane olur, o kadar diyorum.

Önder HOCA
21.Temmuz.2012, 19:05
Abi portodan oyuncu alınmaz en azından bizim gibi klüpler almamalı yani tknik drektörünü satan bir klüpten rolandoyu alıcaksak ettiğinin fazlasına alıcaz demektir buda bence zarardır üstüne 27 yaşında, elden çıkarmaya kalksan gene zarar ederiz

sarianet
21.Temmuz.2012, 19:08
elden çıkarmayı neden düşünüyosun ki koy defansa yıllarca oynasın simge ismi olsun

Önder HOCA
21.Temmuz.2012, 19:14
Abi bilmiyorum ya Porto diyince 2 kere düşünmek lazım adamlar Porto'da potansiyellerinin zirvesine ulaşıyorlar yada öyle gözüküyor ama transferden sonra o forma ulaşamıyorlar misal Quaresma, Lucho, Almeida, Maniche demek istediğim adamlar çok yüksek fiyata satıyorlar

mwaru
21.Temmuz.2012, 19:29
Niye biz hep 15-10 milyonluk adamlar alıyoruz anlamıyorum misal galatasaray bu sezon en pahalı transferi şu ana kadar burak oda 5 milyon kaç yıldır 10 milyon üzeri transfer yapan tek takım biziz sanırım açıkçası bu durumdan da memnun değilim hafız.Rolando'ya 6 mil üzeri verilirse kötü olur bence.Bu arada ömer temelli ne ilginç adamdır ya twitter'de 2 kelimeden fazla yazdığını görmedim "evet hayır değil olabilir" :D

Estranged
21.Temmuz.2012, 19:37
Niye biz hep 15-10 milyonluk adamlar alıyoruz anlamıyorum misal galatasaray bu sezon en pahalı transferi şu ana kadar burak oda 5 milyon kaç yıldır 10 milyon üzeri transfer yapan tek takım biziz sanırım açıkçası bu durumdan da memnun değilim hafız.Rolando'ya 6 mil üzeri verilirse kötü olur bence.Bu arada ömer temelli ne ilginç adamdır ya twitter'de 2 kelimeden fazla yazdığını görmedim "evet hayır değil olabilir" :D

Konu dışına çıkmak gibi olmasın da, en pahalı transferleri Amrabat.

Rolando 6-7 Milyon Euro'ya kapatılabilecek bir transfer değil, kapatılırsa da mükemmel olur. Hayırlısı :)

sananes
21.Temmuz.2012, 20:22
Ayrıca takımına maddi olarak en yüksek katkıyı yıllardır fenerbahçe taraftarı yapıyor. Yani tabi şu an atıyorum ama benim tahminim son 5-6 yılda taraftar sayesinde kulüplerin kasasına giren paralar hesaplansa muhtemelen galatasaray ve beşiktaş'ın kasasına giren toplam paradan daha fazlası bizim takımın olmuştur.

biz bu kadar özveriliyken gerekirse 10 milyon üstü oyuncular alınmak zorunda. bu çok doğal.

E.Cartman
21.Temmuz.2012, 20:33
Abi portodan oyuncu alınmaz en azından bizim gibi klüpler almamalı yani tknik drektörünü satan bir klüpten rolandoyu alıcaksak ettiğinin fazlasına alıcaz demektir buda bence zarardır üstüne 27 yaşında, elden çıkarmaya kalksan gene zarar ederiz

Zaten 22 yaşında Rolando seviyesinde stoper çıkarsa o adamı kolay kolay kaptırmazlar kimseye. Stoperlerle kaleciler, pozisyon göre göre, hata yapa yapa gelişir. 4 sene sonrada pekala satılabilir rahatça Rolando.

Bonservisine gelirsek bence 10 milyon çok ama uyum sağlarsa hakkını verir o paranın zaten, sıkıntı olmaz. Sneijder ismi geçmiş onunda daha uzunca bir süre İtalya'dan daha doğuya gideceğini zannetmiyorum. Ama gelirse ben bile formasını alırım yani :zuhaha:zuhaha

KanaKe
21.Temmuz.2012, 20:52
Üst düzey olmayan adamı geçen sene Man Utd, Inter, Juventus, Liverpool gündemine almazdı.

Bu sene de Milan ilgileniyor.

Rolando gelirse efsane olur, o kadar diyorum.

rolando bir zamanlar üst düzeydi dogru ama porto taraftarlariyla yaptigim söylesiye göre konusuyorum ben.. gecen sezon her ne kadar ilk 11 oynasada zaman zaman kötü maclar cikardigini ve bu yüzden yeni sezonda ilk 11 de düsünülmedigini yazdilar ayrica zaten milanin parasi olsa rolando'yu degil daha kaliteli genc isimleri almaya calisirdi zaten vazgectilerde..

pele96
21.Temmuz.2012, 21:18
Rolando şuanda her ligde oynayabilecek kapasitede . Yani İngilterede Tootteham , Liverpool gibi takımlarda bile rahat oynar hadi Liverpool'u es geçelim Tootteham gibi takımlar için vazgeçilmez bu yüzden Türkiyeye gelmez diye düşünüyoryum

rolando bir zamanlar üst düzeydi dogru ama porto taraftarlariyla yaptigim söylesiye göre konusuyorum ben.. gecen sezon her ne kadar ilk 11 oynasada zaman zaman kötü maclar cikardigini ve bu yüzden yeni sezonda ilk 11 de düsünülmedigini yazdilar ayrica zaten milanin parasi olsa rolando'yu degil daha kaliteli genc isimleri almaya calisirdi zaten vazgectilerde..
Milan'ın parası yok mu yani ?

KanaKe
21.Temmuz.2012, 21:21
parasi oldugu icin ibrahimovic ile silvayi satti degil mi :) milan ekonomik krizde su anda..

Facx
21.Temmuz.2012, 21:28
Rolando şuanda her ligde oynayabilecek kapasitede . Yani İngilterede Tootteham , Liverpool gibi takımlarda bile rahat oynar hadi Liverpool'u es geçelim Tootteham gibi takımlar için vazgeçilmez bu yüzden Türkiyeye gelmez diye düşünüyoryum

Milan'ın parası yok mu yani ?

:( Vertonghen - Kaboul yedekte Dawson evet gerçekten tottenhamda rahat oynarmış :(

konuyu böldüğüm için özür dilerim de görünce dayanamadım söyledim yani :D

sananes
21.Temmuz.2012, 21:29
ekonomik krizde midir milan bilmem ama bu iki oyuncuyu satmalarının sebebi ederlerinden daha fazla para verilmesi. Milan'ı biliyoruz bu konulara daha çok ticari bir bakış açısı ile yaklaşırlar.

pele96
21.Temmuz.2012, 21:32
parasi oldugu icin ibrahimovic ile silvayi satti degil mi :) milan ekonomik krizde su anda..
Man U'da ekonomik krizde olduğu için mi C.Ronaldo'yu satmıştı ? Çok saçma bir örnek verdin.Milan o oyuncuları sattıktan sonra Kaka'yı gündemine alabiliyorsa Rolando'ya değil parası yetmesi sponsorla bile bitirebilecek bir takım.

:( Vertonghen - Kaboul yedekte Dawson evet gerçekten tottenhamda rahat oynarmış :(

konuyu böldüğüm için özür dilerim de dayanamadım söyledim yani :D
Ben o gibi takımlarda oynayabilecek kapasitede olduğunu söylüyorum ki Rolando ordaki 3 oyuncudan 2 sinden daha yetenekli , başarılı bir oyuncu.

ekonomik krizde midir milan bilmem ama bu iki oyuncuyu satmalarının sebebi ederlerinden daha fazla para verilmesi. Milan'ı biliyoruz bu konulara daha çok ticari bir bakış açısı ile yaklaşırlar.
Katılıyorum.

KanaKe
21.Temmuz.2012, 21:40
milan ekonomik krizde arkadaslar ibrahimovic ile silvanin maaslarindan haberiniz yok galiba sizin, takimin en cok kazanan 2 oyuncuyusuydular.. ederlerinden daha fazla para verilmesi diyorsunda ibrahimovice 20 milyon euro verildi milan zaten 25 e almisti.. sadece silvadan kar yaptilar.

Facx
21.Temmuz.2012, 22:06
Ben o gibi takımlarda oynayabilecek kapasitede olduğunu söylüyorum ki Rolando ordaki 3 oyuncudan 2 sinden daha yetenekli , başarılı bir oyuncu.

:icon_lol: hiç gülüceğim yoktu sen zaten bunu diyosan daha tartışmanın mantığı yok senle :icon_lol:

dipnot:tekrardan konuyu böldüğüm için özür bidahakine pm atsın arkadaş

vFor
21.Temmuz.2012, 22:15
Valla arkadaş onu bunu bilmemde biz bu hazırlık maçındaki gibi oynarsak sezon içinde o zaman kötü

pele96
22.Temmuz.2012, 00:12
Hazırlık maçlarını futbolcular bile ipe takmaz genellikle.Sezon içinde o kadroyla daha iyi işler yapar Fenerbahçe.

Facx
22.Temmuz.2012, 20:12
France Football için verdiği demeçte Mapou Yanga Mbiwa transferi hakkında konuşan Nicollin, "Milan, Thiago Silva için ne kadar kazandı umrumda değil. PSG ne ödediyse biz de aynı fiyatı Mbiwa için istiyoruz. O parayı getiren oyuncumuzu alabilir"

fenerbahçeyle adı anıldığı için koyim dedim

goosfraba
23.Temmuz.2012, 10:43
krasic fenerbahçe'de.

ntvspor

Kaka Leite
23.Temmuz.2012, 10:46
krasic fenerbahçe'de.

ntvspor

Ya harika birşey bu ya hastayım bu adama muhteşem oldu muhteşem !

goosfraba
23.Temmuz.2012, 10:47
aykut hoca ne düşünüyor acaba.

KanaKe
23.Temmuz.2012, 10:53
kuytin sag kanatta yetersiz olacagini farketti demekki

kasım akdemir
23.Temmuz.2012, 11:08
hayırlı olsun...artık bi hamle yapmanız gerekiyordu kanımca :)

uAburak89
23.Temmuz.2012, 11:20
Krasic sağa, Kuyt forvete.

Fenerbahçe, İtalyan devi Juventus'un Sırp oyuncusu Krasic ile her konuda anlaştı.
NTV Spor Fenerbahçe muhabiri Aykut Yıldırım'ın özel haberine göre sarı-lacivertli ekip, Juventus kulübü ile bugün bonservis konusunda anlaşmaya çalışacak.

28 yaşındaki Sırp orta saha oyuncusu, geçtiğimiz sezon İtalyan ekibinde forma şansı bulduğu 7 maçın 4'ünde ilk onbirde forma giydi ve rakip filelere 1 gol kaydetti.
Krasic, ülkesinin milli takımında da forma giyiyor.

Oyuncuyla anlaşıp sonra kulübüyle mi görüşülüyor yoksa ben mi yanlış okuyorum ?

goosfraba
23.Temmuz.2012, 11:21
sow'u kesemez. ya gidici, ya da 2 li forvet düşünüyor.

sui generis
23.Temmuz.2012, 11:21
Krasiç mi ? ohhooo :) müthiş müthiş :) 4-4-2 oynarız heralde. arada Alex li sisteme dönülür de hazırlık maçlarında hep Alex götürdü. bakalım..

uAburak89
23.Temmuz.2012, 11:26
Sow için hem oruç tutması, hem sakatlığı, hem de Dia'nın gidişinden etkilenmesi gibi şeyler yazılıyor. Çift forvet olursa Alex kesilecek demektir, bu bence en uzak ihtimal.

Kaka Leite
23.Temmuz.2012, 11:26

Aykut Yıldırım twitterdan yazdı ön görüşme yapılmış Juve ile sonra Krasicle görüşmüşler.

sui generis
23.Temmuz.2012, 11:27

Juventus oyuncuyla görüşmesine izin vermiş.

uAburak89
23.Temmuz.2012, 11:29
O zaman Aykut'a söyleyin haberine eklesin bir an önce. Önemli bir detay.

attirson
23.Temmuz.2012, 11:29
İşi fm gibi düsünüyosunuz heralde. :) İlla bonservisinin belli olması lazım degil kulüpten izin alsa da yeter.

Bu arada Krasic inanılmaz transfer olur.Eğer aynı sistemde devam ediceksek Bienvenu'ye yol gözükür Krasic gelirse.Çünkü Krasic gelince sağda bir daha Kuyt'ı oynatmaz.Kuyt en fazla forvet yedegi olur.Kadro kalitemiz iyice artıyor.Birde defans transferini bitirsek çok iyi olacak.

goosfraba
23.Temmuz.2012, 11:34
fenerbahçe'nin mantığı bellidir. önce oyuncuyla görüşmek için kulübünden izin ister. alırsa oyuncuyla görüşür anlaşır vs. daha sonra bonservis olayına girer.

yıllardır var bu.

ommix
23.Temmuz.2012, 11:40
Önce oyuncu ile görüşüp anlaşsak ne fark eder.Krasiç gönderilecek oyuncular listesinde zaten.

Kaka Leite
23.Temmuz.2012, 11:43
Önce oyuncu ile görüşüp anlaşsak ne fark eder.Krasiç gönderilecek oyuncular listesinde zaten.

Bence de ne olacak ki ?

Zaten yıllardır bunu yapanlar var.

attirson
23.Temmuz.2012, 11:49
Bir gözüm Kap'ta bekliyorum. :D

ommix
23.Temmuz.2012, 11:52
Bence de ne olacak ki ?

Zaten yıllardır bunu yapanlar var.

Diğer takımın ne yaptığını herkes biliyor zaten.Gönderilecek bir oyuncu ile klubünden önce görüşmek gayet doğal

uAburak89
23.Temmuz.2012, 11:57
Türkçe yazdım ama anlaşılamadı sanıyorum. Haberin başlığı bile Krasic tamam sıra Juventus'ta. Buradan çıkan anlam tektir. Direk tuttuğum takıma sallamak yerine, çok etik duruşunuza aykırı haber yapan adamla uğraşmanız gerekir mantık olarak.

Kaka Leite
23.Temmuz.2012, 11:59
Türkçe yazdım ama anlaşılamadı sanıyorum. Haberin başlığı bile Krasic tamam sıra Juventus'ta. Buradan çıkan anlam tektir. Direk tuttuğum takıma sallamak yerine, çok etik duruşunuza aykırı haber yapan adamla uğraşmanız gerekir mantık olarak.

He ben durumu açıkladıktan sonra senin Aykut'a söyleyin demen çok mu düzgün oldu ?

Tuttuğun takıma salladığım falan yok.Üzerine aldıysan bilemeyeceğim ben genel olarak konuştum başka liglerdende bahsettim oysaki..

futureless
23.Temmuz.2012, 11:59
Çocuğunu kesecek yok mu ? :zuhaha

Bekleyip görelim netleşecek mi.

uAburak89
23.Temmuz.2012, 12:01
He ben durumu açıkladıktan sonra senin Aykut'a söyleyin demen çok mu düzgün oldu ?

Tuttuğun takıma salladığım falan yok.Üzerine aldıysan bilemeyeceğim ben genel olarak konuştum başka liglerdende bahsettim oysaki..

Yazdığımda bir şey yok, twitterdan yazacağına sitesine eklesin dedim. Sıkıntı görmüyorum.

Ben de zaten direk olarak sana salııyorsun demediğime göre sıkıntı yok.

Sıkıntı sizin bakış açınızda, ben kalkıp ooo Fener'e baksen yazmadım. Savunma moduna geçip haklı olmaya çalışmak alışkanlık yapmış.

Krasic çok iyi transfer, iyi yardırır sağ kanatta. Hayırlı olsun.

ommix
23.Temmuz.2012, 12:12
Yazdığımda bir şey yok, twitterdan yazacağına sitesine eklesin dedim. Sıkıntı görmüyorum.

Ben de zaten direk olarak sana salııyorsun demediğime göre sıkıntı yok.

Sıkıntı sizin bakış açınızda, ben kalkıp ooo Fener'e baksen yazmadım. Savunma moduna geçip haklı olmaya çalışmak alışkanlık yapmış.

Krasic çok iyi transfer, iyi yardırır sağ kanatta. Hayırlı olsun.

Savunma moduna geçmek ne demek.Senin şu anda yaptığın ne oluyor o zaman.Sen birşey yazdın biz de cevap veriyoruz.Siz Hamit'i alırken bir şey dedik mi?Önce Hamit ile görüştünüz ve hatta biz de görüştük sonra Real Madrid'den indirim talep ettiniz.Diğer transferlerinize girersek tartışma uzar gider bu kadarı kafi.

uAburak89
23.Temmuz.2012, 12:14
Fark var. Benim yazdığımdan başka anlam çıkarıyorsun. Haliyle yorumların boş şu anda, ntvspor sayfasına girip orada hani etik diye geçen yorumlarına altına yazmalısın bu cümlelerini. İki defa açıklamama rağmen hala anlamıyor, transferimize laf atıyorsun diyen bir insanla konuşarak zaman harcadığım için kendimden utanıyorum şu anda.

goosfraba
23.Temmuz.2012, 12:15
bence gereksiz uzadı şu tartışma.

ommix
23.Temmuz.2012, 12:27
Fark var. Benim yazdığımdan başka anlam çıkarıyorsun. Haliyle yorumların boş şu anda, ntvspor sayfasına girip orada hani etik diye geçen yorumlarına altına yazmalısın bu cümlelerini. İki defa açıklamama rağmen hala anlamıyor, transferimize laf atıyorsun diyen bir insanla konuşarak zaman harcadığım için kendimden utanıyorum şu anda.

Etikten anlamadığını belli ettiğin için teşekkür ederim

vFor
23.Temmuz.2012, 12:33
Krasic pesdeki gibiyse fena :)

Partenopei
23.Temmuz.2012, 12:53
Krasiç'in gelişiyle 4-4-2 oynayacağımız kesinleşti bence .

eng1n
23.Temmuz.2012, 13:06
Krasic geldi diye kaptanı keseni biz de keseriz. Adam hala formunda.

LaigLeNoiR
23.Temmuz.2012, 13:08
Gereksiz transferler sinsilesi. Krasiç muhteşem bir oyuncu, aynı şekilde Kuyt'da. Ama ne yapacaksın bu kadar oyuncuyu ?

Kuyt'dan forvette yüksek verim alamazsın en iyi oynadığı yer sağ açık ve oradan forvete yaptığı kaçak koşular. Eğer forvet için alındıysa Kuyt hata yapılmış bence daha iyi santrafor bulabilirdi Fenerbahçe.

Ayrıca Krasiç varken sağ kanatta tek başına o oynar Kuyt falan orada direnemez.

Bir sözüm de Alex'e. Bu adam F.Bahçe'den ayrılana kadar onsuz kadro kurmayın derim :) Her sene yaşlanması gerekirken Antrenmanlar'da, Hazırlık Maçları'nda daha yüksek performans göstermeye başlıyor.

KanaKe
23.Temmuz.2012, 13:52
Çocuğunu kesecek yok mu ? :zuhaha

Bekleyip görelim netleşecek mi.

krasic artik heyecan vermiyor :) 3 senedir adi cikiyor adamin

byariff
23.Temmuz.2012, 13:58
4-4-2 icin krasic iyi olur.

eGowiCh
23.Temmuz.2012, 14:15
Bence 4-4-2'ye dönmeyiz, Alex yedek kalmaz. Alex hazırlık kampında ve maçlarda yine harika, onsuz bir kadro düşünülemez.

Benim Krasic konusunda birkaç tahminim var:

1. Aykut Hoca, baktı ve Kuyt'ın sağ kanatta verimli olamayacağını anladı. Newcastle maçının ikinci yarısında da Kuyt'ı forvete çekip sağ kanada M.Topuz'u monte ederek bir bakıma bunu gösterdi zaten.
2. Kuyt'ı kesinlikle sağ kanatta göremeyeceğiz bu yıl Krasic gelirse. Bu kesinleşti. O zaman şöyle bir yorum olabilir:
---- Ya Kuyt forvet oynayacak ya da forvet arkasında, daha çok merkezde oynayacak.
3. Kuyt'ı forvet olarak değerlendirirmek bana daha mantıklı geliyor. Kuyt dediğimiz adam Feyenoord'da Hollanda gol kralı olmuş birisi, yani her halükarda forvette oynayabilir.
4. Forvet eksiği olduğu da aşikar, sanıyorum birinci forvet Sow, ikinci forvet Kuyt olacak takımda. Sow bu aralar formsuz olduğu için Kuyt'ı forvet olarak izleyeceğiz bence.

Vaslui maçında şöyle bir onbir bekliyorum:

Orta sahadan itibaren yazıyorum:
Krasiç-Topal-Baroni-Stoch
Alex-Kuyt

Kaka Leite
23.Temmuz.2012, 14:16
Kuyt her yerde oynayabilirim sorun etmem demişti zaten kendi kaşındı :D

ommix
23.Temmuz.2012, 14:19
Bi durun ya daha Krasiç ile ilgili bir doğrulama veya yalanlama yok :)

eGowiCh
23.Temmuz.2012, 14:25
Krasic'in menajeri 3 gün önce bazı açıklamar yapmış. Okuduğum kadarıyla diyor ki:

"Krasiç'e şu an hiçbir teklif yok. Bazı kulüpler kiralama teklifi ile gelebilir, ancak Krasiç kiralanmak istemiyor. Bir yıl boyunca oynamadı ve Sırp milli takımındaki yerini kaybetti ve bu durum onu çok üzdü."

Sanıyorum Krasiç sürekli oynayabileceği bir kulübe gelmek istiyor. Oyuncuyla anlaşıldığına göre kulüple de anlaşılır, zira Juventus onu takımda görmek istemiyor ve satışına da kolaylık sağlayacak gibi görünüyor.

William Rookwood
23.Temmuz.2012, 15:15
Her transfer döneminde Krasic ve Diarra gündeme geliyor artık gerçekçiliği kalmadı medyanın yalan haberleri

furkan58
23.Temmuz.2012, 15:27
Her transfer döneminde Krasic ve Diarra gündeme geliyor artık gerçekçiliği kalmadı medyanın yalan haberleri

Her transfer döneminde anlaşıldı denmiyor ama.

mwaru
23.Temmuz.2012, 16:06
Krasic çok iyi olur,Kuyt'tan da gayet iyi bir forvet olur sonuçta mr.Duracell

BleedingMoon
23.Temmuz.2012, 16:12
kuyt ve sow'dan hangisini keseceksin? aykut hoca alex'i kesmeyecek. kuyt da sağ kanatta verimsiz. forvette ne yapar belirsiz...

sananes
23.Temmuz.2012, 16:42
Hazırlık kampında 2 maç oynadık hangisinde iyiydi alex? farklı maçlar mı izledik acaba anlamıyorum ki? yavaş tempoda oynuyoruz biz takım olarak ve bunu bitirmek için 2 brezilyalımızdan en az 1 tanesini kesmemiz gerekiyor. Yani cristian ya da alex'ten biri kesilmeli. Bence bu Alex olacaktır. Hazırlık kampında da iyi falan değil. Hücuma zor çıktık Newcastle maçında.

sui generis
23.Temmuz.2012, 17:22
Radyospor'un iddiasına göre , Krasiç İstanbul'da Aziz Başkanla görüşüyor.

William Rookwood
23.Temmuz.2012, 17:58
Her transfer döneminde anlaşıldı denmiyor ama.

Her (http://www.ntvspor.net/haber/fenerbahce/19848/krasic-tamam-gibi) sene Krasic kadrolara konuluyor twitterdan anlaştı deniliyor Deco Ronaldinho tarzında haber bence

ommix
23.Temmuz.2012, 18:05
Orduspor başkanının açıklamalarına göre Gosso lig bitiminden 1 ay önce hocasına seneye Orduspor'da oynamak istemiyorum demiş.Ve Türkiye'de sadece Fenerbahçe'de oynarım demiş.

KanaKe
23.Temmuz.2012, 19:19
Gosso gelsin en az Emre kadar iyi bir oyuncu benim gözümde.. ancak ilk 11 de oynamasi zor olabilir

Tuskarr
23.Temmuz.2012, 19:22
Gosso gelirse Alex'siz sistem kesinleşir.

lionelforlan
23.Temmuz.2012, 19:33
http://live.sporx.com/futbol/transfer/turkiye/krasicin-menajerinden-aciklamaSXHBQ288491SXQ

vFor
23.Temmuz.2012, 19:45
Krasiçi açıkçası pek tanımıyorum oyun olarak falan ama yaklaşıkda 2-3 senedir gelicek bu adam bize faydalı olmaz düşüncesindeyim hem ondan önce bir stoper bir orta saha sonrada ekstradan kanat ve forvet transferi yapılabilr.

Önder HOCA
23.Temmuz.2012, 19:56
Yandık şimdi Gosso'yu ayarttı diye haberler çıkar

BleedingMoon
23.Temmuz.2012, 20:04
gosso cristian'dan iyi mi?

LaigLeNoiR
23.Temmuz.2012, 20:07
O değil de madem Krasiç'i alıcaksın neden Kuyt'u aldın ki ?

Forvet transferi istenseydi en baştan beri kimsenin aklına direkt olarak Kuyt gelmezdi.

Önder HOCA
23.Temmuz.2012, 20:08
Bence Kuyt forvette iş yapar abi zeki adam sonuçta kafasıyla oynuyor topu ve bitirici bir adam

LaigLeNoiR
23.Temmuz.2012, 20:09
Bence Kuyt forvette iş yapar abi zeki adam sonuçta kafasıyla oynuyor topu ve bitirici bir adam

İş yapmaz demiyorum ancak alınırken direkt olarak forvet diye alınmadı Kuyt.

Direkt forvet arasaydı F.Bahçe Kuyt'a yönelmezdi, onu söylemek istedim.

mwaru
23.Temmuz.2012, 20:13

Fenerbahçe'nin de aradığı direk forvet değildir belki.Joker futbolcu misali.

sananes
23.Temmuz.2012, 20:16
Alex'ten sonra 4-4-2'ye tam forvetle dönmek zor olabilirdi ki zaten benim gözümde efsane çift forvet hakan şükür-arif ikilisidir. Arif'de bir takımın forvet alırken ilk düşüneceği tarzdan bir oyuncu değil. Yardımcı forvet önemlidir.

goosfraba
23.Temmuz.2012, 20:49
:D

niye aldın, niye satmadın...

yahu adamların aklındakini bilebiliyor muyuz ki? ne düşünüyorlar.. ne planlıyorlar?

sui generis
23.Temmuz.2012, 20:50

Murat abi belki direkt forvet olarak almisizdir bunu bilemeyiz ki. Ama dediğine katılıyorum krasic i alacaksan kuyt i alma

eGowiCh
23.Temmuz.2012, 21:07
Kuyt joker bir oyuncu, her yerde oynasın diye alındı. Sağ kanatta oynasın diye alınmadı. Takımdaki çok yönlü futbolcu sayısı arttırılsın diye transfer edildi.

Aykut Hoca şunu düşündü: Eğer sene içinde Alex formunu yitirir veya herhangi bir sebepten dolayı ondan faydalanamazsam, Kuyt'ı o bölgeye monte ederim, önüne de bir santrafor koyarım, hem güçlü, dinamik bir orta saham olur hem de ofansta iyi işler yaparım.

Geçen sene Alex yoksa Baroni o bölgede oynuyordu ama Baroni o bölgenin oyuncusu değil. Ancak o bölgede Kuyt rahatlıkla oynayabilir.

Kuyt'ın alınmasındaki amaç budur. Sağ kanat diye futbolcu alacak kişi, Kuyt gibi yavaş bir adamı almak yerine Stoch gibi hızlı biri transfer ederdi. O yüzden "Kuyt sağ kanatta oynasın diye alındı" demek doğru olmaz.

Lim10
23.Temmuz.2012, 21:15
1 - Krasic İstanbul'daymış ve görüşmeler devam ediyomuş.
2 - Rolando olmazsa Yobo gelecek büyük ihtimalle.
3 - Fenerbahçe,Yobo için Everton kulübüyle her konuda anlaştı. (LİG TV)

Açıkçası 2 sene önceki gibi benide heyecanlandırmadı Krasiç haberi.Ama kalitesi tartışılmaz.Sağda Krasiç solda Stoch ile mükemmel kanatlara sahip oluruz.Ama madem Krasiç'i alacaktın neden Kuyt'u aldın.Hadi diyelim denildiği gibi 4-4-2 oynayacağız.Valla bana sorulsa Sow'un yanına partner kimi istersin diye, herhalde alabileceğimiz oyuncular arasında isteyeceğim forvet olarak ilk 20'ye giremezdi Kuyt.

Hollanda Ligi Hollanda'da kaldı:)Hollanda ligindeki istatistiklerine aldanmayın.Orada eli ayağı düzgün olup 25 gol atmayan forveti dövüyolar.Yakın dönemdeki hayal kırıklıklarından biriydi Kuyt bu bağlamda.Ki Liverpool'da ileri uçta iş yapamayınca forvet kırması bi sağ açık yapıldı ve kısmende tuttu.Neyse velhasıl Kuyt'dan daha iyi bir forvet alınabilirdi.

Orta saha için beni en çok heyecanlandıran isim Sneijder.Öyle böyle değil hemde:)Ama geleceğini sanmıyorum.Neticesinde hala deli gibi pazarı olan bir oyuncu.Barça-Real hariç bence her takımda oynar.Neden bizi tercih etsin?Orta saha şart.Nuri'yi falan kiralayabilsek en azından bomba olur.

Stopere gelince, Milan'ın alamadığı bir Mbiwa bizim için hayal olur.Şunu anlamıyorum.Rolando'ya 12 veriyorsun, Milan Mbiwa'ya 6 veriyor reddediliyor.Gir işte sende araya 10 ver, 12ye çık 15'e çık.Sonuçta satılmayacak futbolcu yoktur.Ve Montpellier başkanıda farkındadır ki önümüzdeki yıllarda aynı başarıyı tekrarlamaları çok çok zor.Belki verir adam:)Rolando için 15 çok.Ha gelsin istermiyim, kesinlikle.Tr için fazla kaliteli bir stoper.Helalinden bir 10 verilir ama fazlası için daha iyi isimlere yönelebiliriz.Ama görün bakın en son Yabo dayı çıkıp gelicek.

GebzeLi1907
23.Temmuz.2012, 21:16
Kuyt dan pek ala forvet olur hatta bizim lig de baya da iş yapar.Sow pek umut vermiyordu belki oda canlanır kendine gelir bu rekabet ile.
4 4 2 ye döneceğimizi zanettmiyorum zaten hala daha göbekte top taşıyıp oyun kuracak oyuncumuz yok.Alex bu yılda önemli oyunculardan biri olacaktır.
Krasic bence çok iyi olacak ama öncelik ortasahanın ortasına verilmeli kesinlikle Emre nin yeri topal la dolmaaz.Birde stoper olayı var yine gecikiyoruz.Esas endişemse gecikmenin dışında ortasaha haberlerinin giderek azalması umarım ortasahaya gereken takviye yapılmadan sezona girilmez

Önder HOCA
24.Temmuz.2012, 00:11
Krasic'le anlaşılmış sırada Juve varmış

eng1n
24.Temmuz.2012, 00:20
Krasic ekstra ama orta saha ve defans şart. Defans için bir hareketlilik var belli Rolando olmazsa Yobo olacak gibi ama orta saha transferinde hiç hareketlilik olmaması düşündürücü.

Facx
24.Temmuz.2012, 06:23
ertem şener ‏@_ertemsener
Uğur Demirkırdı FB muhabirimiz ve DHA spor müdür yrd. "krasiç Diego cardozo kiessling haberleri asılsız" CNN'de söyledi

goosfraba
24.Temmuz.2012, 08:13
milan badelj için 4.5 milyon euro teklif yapmışız.

bu transferde rakibimiz hamburg. oyuncuyu milan rapaic önermiş.

anil luque
24.Temmuz.2012, 11:01
Badelj'yi alırsa Fener işte o zaman helal olsun derim. Harika transfer olur.

vFor
24.Temmuz.2012, 11:39
orta sahaya iyi olur

titates1
24.Temmuz.2012, 12:02
hamburgla anlaşmıştı zaten badelj sorun çıkmış , yani alsınlar şu adamı adama da kulübe de fazla para verip getirsinler , cuk diye oturur işte , illa isimli oyuncu olmasına gerek yok , böyle transferlerde ben daha çok heyecanlanıyorum.

IcedEarth
24.Temmuz.2012, 12:25
Badelj'i gittiğim her takıma muhakkak alırım, en kötü ihtimalle rotasyonda kullanırım. Tam Fenerbahçe'nin işini görecek oyuncu.

attirson
24.Temmuz.2012, 12:31
Krasic'te yalanlama yok demi ?

zobuduk
24.Temmuz.2012, 13:44
Krasicte Yalanlama Şuanda yok Gibi

eGowiCh
24.Temmuz.2012, 14:33
ertem şener ‏@_ertemsener
Uğur Demirkırdı FB muhabirimiz ve DHA spor müdür yrd. "krasiç Diego cardozo kiessling haberleri asılsız" CNN'de söyledi

Uğur Demirkırdı geçen hafta pazartesi günü "Sercan Sararer F.Bahçe ile 4 yıllık sözleşme imzaladı" haberini yapan adam. Kendi yalan haberine bakmıyor da başkalarının haberlerini yalanlıyor.

attirson
24.Temmuz.2012, 15:08
Bu saate kadar kulupten yalanlama gelirdi bence yalan olsa.

eng1n
24.Temmuz.2012, 15:17
Football-italia'da çıkan habere göre krasic'de sıkıntı varmış istediği kontrat ile bizimki arasında fark varmış falan yazıyormuş. bazı yerlerde de krasic ile anlaşıldı juve ile pazarlık yapılıyor diyor hangisini inansak bilemedim.

C h A o S
24.Temmuz.2012, 16:31
Ligtv haberlerinde Aykut Kocaman,Salih'in performansından çok memnun olduğu için orta saha transferinin yapılmayabileceğini öne sürdü.
Belki orta saha için haberlerin kesilmesinin nedeni budur.Sağ açık ve stoper ile transfer kapatılabilir.Kuyt'ıda forvette düşünüyormuş.

Lim10
24.Temmuz.2012, 17:30
Rolando gelmek istiyor , Kulübü 15 Milyon Euro`dan Aşşağıya düşmüyor.

Real Madrid'li yıldız futbolcu Lassana Diarra'nın menajeri Fenerbahçe ile görüşmek için İstanbul'da. (Sabah)

Fenerbahçe yönetimi, Lassana Diarra ve menejeriyle büyük ölçüde anlaştı. Önümüzdeki saatlerde görüşmelerin başladığını KAP'a bildirecek. (Sabah)

Gomis için Olympique Lyonnais kulubu Futbolcu`yu Fenerbahçe`ye satmaya kararlı.Yöneticiler Gomis`i ikna ederlerse bu transfer için bitti diyebiliriz.

Fenerbahçe, Sneijder için Inter'e 15 Milyon Euro önerdi. Sneijder'e yıllık 3.8 Milyonn Euro teklif etti. via: @onlinespor

Ahmet Ercanlar: "Aziz Yildirim'in dondugu belli oluyor. Transferde akil oyunlari basladi...Siz saga bakarken soldan krose gelebilir..."

Önder HOCA
24.Temmuz.2012, 18:04
Badelj haberi nerden çıktı link varmı

RaSenGan
24.Temmuz.2012, 19:25
İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten

Aziz Yildirim'a cok yakin bir kaynak: "Sow'a talip var.. Bonserviste anlasma saglanirsa Sow gidecek, Gomis gelecek.."

İBRAHİM SETEN ‏@ibrahimseten

Aziz Yildirim'a cok yakin bir kaynak: "Krasic transferi %95 oluyor.."

furkan58
24.Temmuz.2012, 19:30
Sow en kötü alındığı fiyata satılmalı eğer satılcaksa.

IcedEarth
24.Temmuz.2012, 19:33
Seten yine ortalığa sallamaya başlamış. Pek güvenilir bir kaynak değil, ama ciddiye alırsak Gomis bence yeterli değil.

vFor
24.Temmuz.2012, 19:34
Gomis ne ya aman gelmesin :S

attirson
24.Temmuz.2012, 19:34
Gomis Sow'dan iyi degil.

GeNç KaRTaL
24.Temmuz.2012, 20:20
Sow ne kadara alınmıştı? Bir de maaşı ne kadar?

NisRoc
24.Temmuz.2012, 20:22
Ibrahim Seten, Ahmet Ercanlar her duyduğunu paylaşmasa daha sağlıklı olur.

Bu arada Krasic, Sneijder, Gomis, Diego, Cardozo ne alaka ya? Stoper ve Ortasaha transferleri bitti de ben mi kaçırdım?

Badelj'i Rapaiç önermişti fakat Rolando gibi onunda bize geleceğine inanmıyorum nedense..

Crazycat
24.Temmuz.2012, 20:26
Sow ne kadara alınmıştı? Bir de maaşı ne kadar?

"Lille Kulübü oyuncusu Moussa Sow'ın 2015-2016 sezon sonuna kadar sözleşme yapılmak üzere transferi konusunda oyuncu ve kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Anlaşma çerçevesinde Lille Kulübüne 10.000.000 Avro bonservis bedeli, oyuncuya ise 2011-2012 sezonunun kalanı için 1.280.000 Avro, 2012-2013 sezonu için 3.400.000 Avro, 2013-2014 sozunu için 2.600.000 Avro, 2014-2015 ve 2015-2016 sezonlarının herbiri için ise 1.400.000 Avro garanti ücret ödenecektir."

http://kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=183566

E.Cartman
24.Temmuz.2012, 20:29
Bu sezon 3.4, seneye 2.6 ondan sonraki sene 1.4 nasıl bir maaş politikası bu :n::n:

sarianet
24.Temmuz.2012, 20:38
Orucluyken imzalanmis sanirim :D

GeNç KaRTaL
24.Temmuz.2012, 20:39
Evet Özgür,genelde tam tersi olur ama böylesi daha mantıklı aslında.Oyuncunun yatma riskini azaltıyorsun.Muhtemelen maç başı parası artıyordur garanti para düştükçe.

@Crazycat

Sağol dostum.:)

sui generis
24.Temmuz.2012, 20:50
Bence o sow un menajerinin işidir :) adam 1 yıl oynar gideriz demiştir , alabileceğimizi alalım diyerekten böyle bir sözleşme istenmiştir. Bizimkiler de yemistir :)

Trabzonspor
24.Temmuz.2012, 20:54
Sow'un yaşıyla alakalı olabilir mi o düşüşller acaba?Yaşını bilmiyor 30+ oluyorsa düşürmüşlerdir belki.

attirson
24.Temmuz.2012, 20:57
Bence o sow un menajerinin işidir :) adam 1 yıl oynar gideriz demiştir , alabileceğimizi alalım diyerekten böyle bir sözleşme istenmiştir. Bizimkiler de yemistir :)

Mantıklı. :D

Crazycat
24.Temmuz.2012, 21:01
@GeNç KaRTaL

Rica ederim.

Ben şike olayıyla ilgili olabilir diye düşünüyorum, sonuçta o alındığı zaman ne olduğu belli değildi. Ertesi sene ters bir durum olduğunda ve oyuncuyu satmak zorunda kaldıklarında oyuncu gittiğinden dolayı yıllık ücret de bir sorun teşkil etmeyecekti, tabii benimkisi sadece bir tahmin.

C h A o S
24.Temmuz.2012, 23:16
Fenerbahçe'ye yeni Portakal!
Everton ile Yobo transferi için bir türlü anlaşmaya varamayan Fenerbahçe'nin aynı takımdan Hollandalı John Heitinga ile ilgilendiği iddia edildi

21:30 | 24 Temmuz 2012

Transfer çalışmalarını sürdüren Sarı-Lacivertliler, Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarından önce bir stoperi kadrosuna katmak istiyor.
İlk hedef olarak 2 sezondur kiralık olarak kadroda bulunan Joseph Yobo için Everton'la görüşen Fenerbahçe bu transferi bir türlü sonuca bağlayamadı. Bunun üzerine aynı ekipten, Hollanda Milli Takımı'nın da formasını giyen John Heitinga gündeme geldi. İngiliz basının iddiasına göre Hollandalı stoper 4.5 Milyon Pound karşılığında Fenerbahçe'ye transfer olabilir.

Fernando Gago
24.Temmuz.2012, 23:19
Transferde çok geç hamleler yapıyoruz yine, her sene aynı şey umarım Avrupa maçlarında bir sıkıntı olmaz

ReaList
25.Temmuz.2012, 01:49
Fenerbahçe, Diego ile bir çok konuda anlaşmaya varmış durumda (CNNTURK)

Gel gel gel gel gel : )

tyfnkrvl07
25.Temmuz.2012, 02:11
Yav bu Diego alex'in mevkisinde oynamıyor muydu ? Napıcaz bu adamı biz.

Sheriff
25.Temmuz.2012, 02:11
Diego gider bizim takıma. MC'de oynar, çirkef adam bu :)

attirson
25.Temmuz.2012, 02:55
Yav gelse kapımız açıkta hiç sanmıyorum. :D

BleedingMoon
25.Temmuz.2012, 02:58
diego dur allahını seversen zaten ortalık karışık :D

Walter Sakana
25.Temmuz.2012, 03:32
Ayın 20'sinde Diego haberini gördüm de pek mantıklı gelmediği için paylaşmadım. Hem Aykut Kocaman bir defans bir orta saha alacaklarını söylediği için, hemde tavan ücret 2.8 milyon euro prensibinden dolayı mantıksız geldi. Haberde Diego'nun istediği ücretin 6 milyon Euro olduğu ve aşağı çekebileceği yazıyor. İnse inse kaça inecek ki, hadi 4 milyona insin, gene çok fazla.

http://www.trtspor.com.tr/Haber.aspx?id=27653

LaigLeNoiR
25.Temmuz.2012, 03:34
Diego, Alex, Baroni maşallah bir de Kuyt'u forvet arkası oynatma fikri oluşsa hangi biri oynayacak. Daha genç oyuncuları saymadım bile.

furkan58
25.Temmuz.2012, 03:42
Diego çok gereksiz olur o bölgede Alex var zaten.

KanaKe
25.Temmuz.2012, 12:39
Fransız le10sport'un internet sitesinde yer alan haberde; Paris Saint Germain ile ipleri kopma noktasına gelen 22 yaşındaki savunma oyuncusu Mamadou Sakho ve forvet hattında görev yapan Guillaume Hoarau için sarı-lacivertli ekibin devrede olduğu belirtildi.

iyice abarttilar artik ne yazacaklarini sasirdilar :D Hoarau neysede Sakho nedir abi o adami Türkiye'ye getirmek o kadar kolay mi :) bunlarin yaninda birde Gomis'i alacakmisiz :D

enesemin53
25.Temmuz.2012, 12:43
Sakho'mu amin amin.:)

attirson
25.Temmuz.2012, 13:15
Sakho hiç gelir mi ya.Neyse en azından Avrupa'nın bizi bu kadar büyük görmesi hoşuma gidiyor. :D

titates1
25.Temmuz.2012, 14:33
Sakho takımdan ayrılacağını açıkladı forma şansı bulamazsa , zaten forma şansı bulamıyordu , ikinci plana düşmüştü thigo silva'nın gelmesiyle 3.plana düştü takımda.

Direk Fm'den düşünmeyin adamları , silva daha transfer olmadan açıklamıştı sakho , büyük takımlar istemediği sürece olabilir.

futureless
25.Temmuz.2012, 14:45
Kadrosunda 6 tane üst düzey stoper var PSG'nin , o açıdan bakarsak Sakho ayrılmak ister evet de bakalım bizi tercih eder mi , ya da biz gerçekten onu istiyor muyuz ? :zuhaha

attirson
25.Temmuz.2012, 14:46
Hangisini seçsek Rolando mu Sakho mu Mbiwa mı ? :D

ommix
25.Temmuz.2012, 15:01
Hangisini seçsek Rolando mu Sakho mu Mbiwa mı ? :D

Yabo dayı :D

ReaList
25.Temmuz.2012, 15:24
Fenerbahçe Melo ile ilgili Kap'a bildirim yaptı: ''Melo haberleri doğru değil..Oyuncuyla ilgimiz yok

ReaList
25.Temmuz.2012, 15:38
Tuncay Şanlı Wolfsburg ile olan sözleşmesini fesh etti.
https://www.vfl-wolfsburg.de/info/aktuelles/detailseite/artikel/vertragsaufloesung.html

Gelir mi acaba ?

eGowiCh
25.Temmuz.2012, 16:32
Tuncay bonservissiz gitti, bonservissiz geri döner. Şimdiden hayırlı olsun.

attirson
25.Temmuz.2012, 16:35
Bu arada daha önce yazıldı mı bilmiyorum.Hamburg başkanı Badelj'i istiyoruz ancak transfer icin Fenerbahçe'yle yarısıyoruz demis.

anil luque
25.Temmuz.2012, 17:00
Tuncay Fener'e gelecek içimde öyle bir his var.

ommix
25.Temmuz.2012, 17:35
Badelj süper olur.4.5milyon€'dan bahsediliyor iyi bir rakam.

KanaKe
25.Temmuz.2012, 17:39
krasic cardozo felan derken tuncay la kandiracaklar bizi anlasildi :)

sananes
25.Temmuz.2012, 17:47
Badelj'i alalım Badelj'i gerisini boşverelim. İlk olarak şu çocuğu alıp rahata erelim. İnanılmaz olur orta sahamız için.

A.FaruK
25.Temmuz.2012, 17:48
Milan Badelj var dediler geldik.

BleedingMoon
25.Temmuz.2012, 17:49
badelj'in adının geçmesi bile aykut hocanın bu işten anladığını gösteriyor.

Kaka Leite
25.Temmuz.2012, 17:58
Fm'de çok iyi bu adam yoksa...

C h A o S
25.Temmuz.2012, 18:03
Zagreb'te izleyen var mı Badelj'i?Çok istendiğine göre sanırım izlediniz.Nedir özellikleri?Hücum yönümü ağır basıyor?Ben izlemediğimden soruyorum.

Escochae
25.Temmuz.2012, 18:13
Zagreb'te izleyen var mı Badelj'i?Çok istendiğine göre sanırım izlediniz.Nedir özellikleri?Hücum yönümü ağır basıyor?Ben izlemediğimden soruyorum.

Herkes Fm'ye göre konuşuyor sanırım. Gerçekden izleyen varsa fikirlerini bende merak ediyorum.

Linus Van Pelt
25.Temmuz.2012, 18:14
Ben izledim güzel oynuyor ilaç olur ilaç.Hücum yönü daha ağır basıyor.