PDA

View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 [53] 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90

vFor
30.Ağustos.2011, 00:50
Fenerbahce, Stoch için Zenith & Rubin Kazan'in teklifleri degerlendirmeye aldi.(LigTv) (via @umitoztoprak)

SAİT71
30.Ağustos.2011, 00:54
Anlaşılan bu sene sadece Alex kalacak diğerleri yolcu...

World Hollow o1
30.Ağustos.2011, 00:57
Gidenlere karşılık hiç transfer düşünmememiz acaba ya ligden düşürülürsekden kaynaklanan bir sorun mu?

vFor
30.Ağustos.2011, 01:01
Ali koç zaten dedi ligde oynasakda,düşsekde aramızdan ayrılanlar olucak teklfileri değerlendiricez dedi.

Xsnoopkarl
30.Ağustos.2011, 01:03
Real Madrid'in sol beke aldığı portekizli oyuncudan eksik mi allah aşkına Santos.Kendini oyuna verdiğinde neler yapabildiğini hepimiz biliyoruz,bu kadar ucuza gitmemeli.Yani ben takımı düşündüğümde en fazla bonservisi Santos getirir diyorken 8 milyon da nedir?Bunun adı sadece elimizin kolumuzun bağlı olmasıdır.Başka şartlarda bu adamı 15 civarına rahat satardık.Yapmayın lütfen şu transfer piyasasında 8 nedir ya.

Nedvedmania
30.Ağustos.2011, 01:04
Bu anı bütün medya değerlendirmeye çalışacaktır. Birsürü yalan haber çıkacaktır. En iyisi resmş siteden gelen açıklamaları beklemek.

nannar
30.Ağustos.2011, 01:05
Fenerbahçe ciddi ciddi çoğu yabancıyı satacak sanırım. Alex gerekirse 1 sezon parasız oynarım demiş sanırım.eğer paralı oynarsa onun parası da fazla. En azından indirime falan gider galiba.Alex ve Christian dışındakileri satacaklar bence.

sarianet
30.Ağustos.2011, 01:06
NTVSPOR: Niang ve Diaya da teklif var FB istediği fiyat verilirse bu iki futbolcuda satılabilir

nannar
30.Ağustos.2011, 01:08
Real Madrid'in sol beke aldığı portekizli oyuncudan eksik mi allah aşkına Santos.Kendini oyuna verdiğinde neler yapabildiğini hepimiz biliyoruz,bu kadar ucuza gitmemeli.Yani ben takımı düşündüğümde en fazla bonservisi Santos getirir diyorken 8 milyon da nedir?Bunun adı sadece elimizin kolumuzun bağlı olmasıdır.Başka şartlarda bu adamı 15 civarına rahat satardık.Yapmayın lütfen şu transfer piyasasında 8 nedir ya.

Yani tamam Santos'u kötülemeyelim ama R.Madrid'in aldığı elemanla da kıyaslamayalım bence. Santos savunma olarak her zaman zayıftı ve Arsenal'de de zayıf olacak. Coentrao ise sol kanatı hem hücum hem savunma anlamında tek başına idare edebilecek kadar yetenekli. Eldeki değerleri kötülememek lazım fakat aşırı uç örneklere de karşıyım. :)

Xsnoopkarl
30.Ağustos.2011, 01:09
Alex Bilica ve Cristian kalacak muhtemelen.Bilicayla Cristian'a da teklif gelmez o yüzden kalırlar:) Kiralık falan bulabilirsek bari bi kaç tane avrupadan ingiltereden falan bu sezon süper ligde kalacaksak böyle bir çözüm üretilebilir.Misal Makoun'u kiralamış Olimpiakos, biz de bu tarz transferler yapabiliriz.

nannar
30.Ağustos.2011, 01:09
NTVSPOR: Niang ve Diaya da teklif var FB istediği fiyat verilirse bu iki futbolcuda satılabilir

Dediğim gibi Baroni ve Alex dışındakiler satılacak sanırım. Batan geminni malları bunlar diye pazarda bağırırlarya.O aklıma geldi şu an. Yazık... 1 haftada sürecin bu hale gelmesi çok yazık. Şimdi transferde de güç Fenerbahçe'de değil. Teklifi eden takımlar biliyor durumu.

Xsnoopkarl
30.Ağustos.2011, 01:10
Yani tamam Santos'u kötülemeyelim ama R.Madrid'in aldığı elemanla da kıyaslamayalım bence. Santos savunma olarak her zaman zayıftı ve Arsenal'de de zayıf olacak. Coentrao ise sol kanatı hem hücum hem savunma anlamında tek başına idare edebilecek kadar yetenekli. Eldeki değerleri kötülememek lazım fakat aşırı uç örneklere de karşıyım. :)

İzleyelim görelim Coentrao'yu.Hele hücum olarak çok sınırlı biri olduğunu düşünüyorum ben onun,Marcelo'yu kesebilirse öpsün başına koysun.

nannar
30.Ağustos.2011, 01:11
Marcelo dediğin adam şu anda bence Dünya'da 1 numara o bölgede. Onu kesemediği için fakrlı mevkilerde deniyor Coentrao'yu Mourinho.

Xsnoopkarl
30.Ağustos.2011, 01:14
Tamam'da Marcelo denilen adamın Dünya kupasında oynayamama sebebi olarak Andre Santos var dünyada:) Yani konsantre olduğunda yaptığı defans bahsettiğimiz isimlerin üstünde Santos'un,fizik avantajıyla özellikle.Hücum konusunda da zaten Santos'u sol bek olarak sadece Marcelo ile kıyaslarım dünyada.Ve Marcelo'nun 30-40 edeceği dünyada Santos'un 8 etmesi saçma geliyor.

nannar
30.Ağustos.2011, 01:17
Tamam'da Marcelo denilen adamın Dünya kupasında oynayamama sebebi olarak Andre Santos var dünyada:) Yani konsantre olduğunda yaptığı defans bahsettiğimiz isimlerin üstünde Santos'un,fizik avantajıyla özellikle.Hücum konusunda da zaten Santos'u sol bek olarak sadece Marcelo ile kıyaslarım dünyada.Ve Marcelo'nun 30-40 edeceği dünyada Santos'un 8 etmesi saçma geliyor.

Brezilyalı oyuncuların genel sorunu kırmızı alan zaten :) Bu sorunu aşanlar R.Madrid'de ya da diğer devlerde (Kaka,Marcelo,Lucio,Robinho vs) aşamayanlar ise diğer Avrupa takımlarında....

Xsnoopkarl
30.Ağustos.2011, 01:19
Evet ama fenerbahçe'nin son 20 maçını falan izlediyseniz gayet konsantre ve en kritik 3-4 oyuncu arasındaydı Santos.Demem o ki Santos'u bu paraya satmak çok üzücü,şartlar işte demekki maddi olarak durum bizim gördüğümüzden de vahim.

Estranged
30.Ağustos.2011, 01:22
Marcelo dediğin adam şu anda bence Dünya'da 1 numara o bölgede. Onu kesemediği için fakrlı mevkilerde deniyor Coentrao'yu Mourinho.

Konu dışına çıkmak gibi olmasın da, Ashley Cole, Evra gibi oyuncularla da Coentrao'yu da şimdilik karşılaştırmamak lazım abi :)

Eğer kulüpten bir yabancı gidecekse, bu Andre olmalıydı. Buraya kadar sorun yok.

Ama 7 Milyon Euro nedir?

Bu adam sol bekte Avrupa standartlarının üstünde bir oyuncudur. Avrupa standartlarındaki bir sol bekin EPL'de ilk 10'a, La Liga'da, Serie A'da ilk 8'e oynadığını düşünürsek Andre Santos bu seviyenin bana kalırsa üstündedir, ve 7 Milyon Euro'ya satılması yok pahasına bırakılması demektir. Kulübün kiralamayı etkin bir şekilde kullanması lazım bu durumda, işlerin tekrar yoluna girme ihtimali var fakat bir süre sonra her şey için çok geç olabilir, en iyi oyuncularımızı elden çıkarmış olabiliriz. Bu kulüp gerekirse küllerinden doğar ama kötü ticaret bu kulübü daha da geriye çeker. Andre Santos 7 Milyon Euro'ya satılacağına 500.000 Euro'ya 1 seneliğine, en azından neyin ne olduğu belli olana kadar kiralasaydı, Avrupa'da kendini kanıtlama fırsatını bulsaydı kötü mü olurdu? Arsenal'e değil de farz-ı mahal Getafe'ye giderdi, maddi olarak bu kadar mı çaresiziz? Paraya bu kadar acil mi ihtiyaç duyuyoruz?

Bu transferi 7 milyonun kazanıldığı bir transfer olarak değil, milyonların kaybedildiği bir transfer olarak görüyorum, aynı Emenike'nin satışında olduğu gibi.

zemlinskis
30.Ağustos.2011, 01:33
Sonuç olarak Santos dünya çapında bir bektir. Lakin burdaki tartışmaları manasız buluyorum. Sanki yöneticiler keyiflerinden mi bu kadar ucuza satıyorlar ? Ortada bir kriz var ve bu krizin üstesinden gelme amaçlı zorunlu bir şekilde oyuncularını elden çıkarıyorlar . Yakında gitmem açıklaması yapanları bile elden çıkarılırken görebiliriz .

sarianet
30.Ağustos.2011, 01:37
kozlar rakibin elinde olunca elin kolunbağlanıyor ve istediğin fiyatı veremiyorsun malesef yönetimin elinde olan bir şey oyk bence :)

Xsnoopkarl
30.Ağustos.2011, 01:40
Gidenler arasında beni en çok üzen oyuncu oldu Santos.Çünkü pozitif futbol için bu tarz beklere sahip olmak zorundasın.Santos ve Gökhan gibi yani.Stoper bulunur,bulunmasa bile idare edilir.Daha çok pres yaparsın,mücadele edersin işin savunma yanını bi nebze halledersin ama bekler modern futbolun kilit isimlerindendir benim görüşüme göre.O yüzden Gökhan gitmediği sürece Alex dahil kimsenin gitmesi Santos'un ki kadar üzemez beni.

Suicider
30.Ağustos.2011, 01:40
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/14712232.stm

bbc 6.2m euro diyor.

ayrıca:

Andre Santos'un yurtdışına transferi için görüşmeler başlandığı KAP'a bildirildi

Night_Mare17
30.Ağustos.2011, 01:42
%35 de bu paradan Corinthias kazanacak . Bunu da unutmamak lazım

Xsnoopkarl
30.Ağustos.2011, 01:43
BBC 6.2m pound diyor aslında.

sarianet
30.Ağustos.2011, 01:44

tavşanın suyunun suyu net para mı 7 m yoksa kalan ½65 mi

Xsnoopkarl
30.Ağustos.2011, 01:45

kesin mi bu %35 olayı? kaynak nedir acaba?

A.FaruK
30.Ağustos.2011, 01:45

Santos dediğin adamda Marcelo'yu kesen adam değil midir ? Ben mi yanlış biliyorum ?

Varonil
30.Ağustos.2011, 01:46
Real Madrid'in sol bekini Brezilya Milli Takımında kesen Andre Santos ta tu kaka oldu şimdi. :)

Stoch ve Dia.Bu 2'li mutlaka takımda kalmalı.Yönetim başka oyuncu satmasın,bu taraftar kulübe sahip çıkmak için elinden ne geliyorsa yapar.

Xsnoopkarl
30.Ağustos.2011, 01:48
Real Madrid'in sol bekini Brezilya Milli Takımında kesen Andre Santos ta tu kaka oldu şimdi. :)

Stoch ve Dia.Bu 2'li mutlaka takımda kalmalı.Yönetim başka oyuncu satmasın,bu taraftar kulübe sahip çıkmak için elinden ne geliyorsa yapar.

Sadece birini tutsalar razıyım ben hatta Niang gideceğini Stoch gitsin bana kalırsa.Uzun vadede yerini doldururuz da Niang'da giderse Semihten başka forvetimiz kalmayacak.

Varonil
30.Ağustos.2011, 01:51
Sadece birini tutsalar razıyım ben hatta Niang gideceğini Stoch gitsin bana kalırsa.Uzun vadede yerini doldururuz da Niang'da giderse Semihten başka forvetimiz kalmayacak.

İlla birisi satılacaksa Stoch'a o kadar üzülmem ama Dia muhakkak kalmalı takımda.Sol kanatta 1 sezon Özer ve Uğur Boral ile idare ederiz ligde.Tabi ki Niang'ın da kalması gerekiyor ama şu saatten sonra her habere hazırlıklı olmalıyız.

Xsnoopkarl
30.Ağustos.2011, 01:55
bu takım volkan-gökhan-bilica-serdar-uğur boral-cristian-emre-mehmet-dia-alex-niang bu şekilde sahaya çıksın yine şampiyon olur yine şampiyon olur.Yeter ki belirsizlik ortadan kalksın ve konsantre çıksınlar sahaya.Ama ne belirsizliği ortadan kaldırırlar TFF'dekiler ne de bu sezon süper ligde tamamlatırlar.

SAİT71
30.Ağustos.2011, 01:55
Transferde son gün yarın öyle değil mi? 1. Eylüle kadar teklif geldi geldi yoksa başka satamazlar.

Varonil
30.Ağustos.2011, 01:57
Transferde son gün yarın öyle değil mi? 1. Eylüle kadar teklif geldi geldi yoksa başka satamazlar.

5 Eylülde bitiyor transfer dönemi.

Suicider
30.Ağustos.2011, 01:57
Son gün 5 eylül transferde

SAİT71
30.Ağustos.2011, 01:58
Hmm o halde bunlar tümünü satar emin olun...

attirson
30.Ağustos.2011, 01:58
Off daha satmasalar bari ya bilica serdar olmaz defans yoboyu bari 1 sene daha kiralasalar .

Xsnoopkarl
30.Ağustos.2011, 02:00
Son gün 5 eylül transferde

Türkiye'de mi 5 eylül avrupa genelinde mi? Avrupa'da daha erken bitiyo diye aklımda kalmış ama...

Varonil
30.Ağustos.2011, 02:05
Bu oyuncular yüksek maliyetleri yüzünden satılıyorsa mantıken baktığımızda şu anda bundan sonra satılacak bir oyuncu olursa bu Niang olur gibi geliyor.Stoch ve Dia'nın öyle yüksek maaşları yok çünkü.Aykut Hoca da bu isimlerin gitmesini istemez.

Xsnoopkarl
30.Ağustos.2011, 02:07
Niang'ı satacaklarsa Güiza'yı bari satmasalardı.Sahaya kimle çıkacağız onu anlayamıyorum,Semih Şentürk 34 maçta da oynar ya ne olacak diyorlarsa tamam izleyip görelim ama bu saçma fikire inanmıyorlarsa,Niang'ın satışı daha sonraki ihtimallerden olmalı.

Varonil
30.Ağustos.2011, 02:12
Niang'ı satacaklarsa Güiza'yı bari satmasalardı.Sahaya kimle çıkacağız onu anlayamıyorum,Semih Şentürk 34 maçta da oynar ya ne olacak diyorlarsa tamam izleyip görelim ama bu saçma fikire inanmıyorlarsa,Niang'ın satışı daha sonraki ihtimallerden olmalı.

Katılıyorum,ama Santos'un bu satışından sonra her habere hazırlıklı olmalıyız.Ben başka oyuncunun satılmasını da istemiyorum açıkcası.Yobo'yu 1 sene daha kiralayalım yeter başka transfer istemem.

sui generis
30.Ağustos.2011, 02:15
nasıl bir olaydır kardeşim şimdi yatacağım ve kalktığımda bütün takım gitmiş olabilir.. fenerbahçe bunu asla unutmayacak !!

attirson
30.Ağustos.2011, 02:17
Bence bu moral bozuklugu bu oyuncu kayıplarıyla ligi ilk 4te kapatırsak iyidir.Şu Belçikalı Avukat kendinden çok emin konuşmalar yapıyor inşallah konustuklarını yasal ortamda da gerçekleştirebilir de hakettiğimiz tazminatı kazanabiliriz .

Varonil
30.Ağustos.2011, 02:26
chemedya Ahmet Ercanlar

Ali Koç 2 gün önce Fenerbahçe taraftarına acı ve göz yaşı vaadetti.Karşılığında da destek istedi.Bu desteği Fenerbahçe taraftarı vermeli..

byariff
30.Ağustos.2011, 03:22
Fenerbahçe (http://www.mackolik.com/Takim/2/Fenerbahce) kulübü, Brezilyalı orta saha oyuncusu Andre Dos Santos'u İngiltere Premier Lig kulüplerinden Arsenal (http://www.mackolik.com/Takim/20/Arsenal)'e sattığını açıkladı.

Fenerbahçe (http://www.mackolik.com/Takim/2/Fenerbahce) Brezilyalı kanat oyuncusu Andre Santos (http://www.mackolik.com/Futbolcu/31308/Andre-Santos)’u da 7 milyon avro bonservis bedeliyle Arsenal ekibine gönderdi.

Kaynak AA

GeNç KaRTaL
30.Ağustos.2011, 03:57
Coeantrao'nun 25 milyona transfer olduğu Avrupa piyasasında 7 milyon bence çok az.Aklıma Fenerbahçe yönetiminin sezon içerisinde yüksek ihtimalle ligden düşürüleceklerini bildikleri için oyuncularını bu kadar ucuza satmış olabileceği fikri geliyor.TFF geçen sezonu tescillemişti.ŞL kararına kadar bir sıkıntı yok gibi gözüküyordu.Eğer gerçekten geçen sezonun lig gelirlerini de alamadılarsa (öyle bir haberde çıkmadı gerçi bildiğim kadarıyla) bu da ucuza satılmak zorunda olmalarının sebebi olabilir.

Lim10
30.Ağustos.2011, 03:58
Kendi oyuncularını hak ettiği değere satamayıp, bununla Santos'un fiyatını/satış değerini belirmeye çalışanlara sözüm.Biraz empati yapmayı deneyin ve çıkarın üzerinizden şu formayı yorum yaparken.Hele ki şu günlerde, Fenerbahçe taraftarının tabir-i caizse canı burnundayken.Kendiniz ceza gruplarına alışkın olabilirsiniz ama başkalarınıda yakmayın.

Bugün 10 yaşında çocuğa sorsanız Santos'un bu fiyata satışının tam bir transfer fiyaskosu olduğunu söyleyebilecekken, saçma sapan sebeplere dayanıp bu fiyatın gayet geçerli bir bedel olduğunu iddia edenler beni hayrete düşürüyor.Juventus 2006'da Serie B'ye düşürüldüğünde İbrahimoviç'i Inter'e ne kadara verdiğini biliyor musunuz acaba?25M$.Fenerbaçe'nin şuan küme düşmüşlüğü yok.Tamam tam bir kaos ortamı var.Tamam biri İbra, diğeri Santos.Bunları göz ardı etmiyorum.Amiyane tabirle biraz harbi olmayı deneyin derim bu tip konularda.

Arda-Santos kıyaslamasına gelirsek; Arda kesinlikle değerinin altına satıldı.Hele şu transfer piyasasında bana göre en az 17-18 gibi bir rakama satılmalıydı.Önümüzde güzel bir kıyaslama yapabileceğimiz bir örnek işte buyrun; Coentrao.Ama Coentrao'nun 30M€ ettiği bir piyasada, Santos'un fiyatına 7M€ gayet normal diyen bir zihniyete ne anlatılabilir ki?Vakit kaybı olur sadece.

Santos'un normalde fiyatı 15M ederdi.Klübün şuanki durumu göz önünde bulundurulduğunda en kötü 10-11M'a verilmeliydi.Hele ki Corinthians'a %35 falan ödeyeceğimiz haberi doğruysa geçmişler olsun.

Benim için en çok satılmasını istemediğim futbolcu ilk başta gitti.Onun için bu saatten sonrası çokta koymaz.Ama şuan en çok kalmasını istediğim oyuncu Dia.Çünkü onun potansiyeli çok yüksek.Şu haliyle bile ligi süpürecek yetenekte.Stoch'un gönderilmesine ise çok soğuk bakmıyorum.Geçen sezon çokda etkili değildi genel olarak.Tabi fiyat konusunda Santos-2 vakası yaşarsak (ki şaşırmam) o zaman üzülürüm.

Niang'ın gitmesi ofans gücümüzü müthiş kırar.Özellikle Süper ligde devam edersek Semih'le olmaz bu iş.Hoş takımı öyle bir dağıttılar ki mental olarak sağolsunlar, Torres'i de getirsen olmaz bu iş bu saatten sonra.

GG veya başka bir yerli oyuncumuzu gönderileceğini düşünmüyorum ki inşallah böyle olur.Göbekte Serdar-Orhan denenebilir.Bilica'ya tercih ederim en azından Orhan'ı.Bank Asya'ya düşürülürsek Yobo ekstra olur ki geleceğinide sanmam.Ama Süper ligde devam edersek yeniden kiralanması mantıklı olur bu bağlamda.Solda Caner'i görmektense Cristian'ı tercih ederim, o denli yani.Uğur solda idare eder bu sezon.

İnşallah 1 oyuncumuzu daha kaybetmeyiz.Ama görünen o ki daha giden(ler) olacak.

nannar
30.Ağustos.2011, 09:26
7 Milyon bence Santos için çok iyi bir rakam bence.. Yukarıda da dediğim gibi bu kaos ortamında Santos gibi bir oyuncu için 7 milyonun gözden çıkarılmış olması garip..

Kaos ortamında olduğu için bu paraya gidiyor olabilir ama 7 milyon iyi bir rakam falan değil Andre Santos için. :)

Ben kesinlikle Coentrao'dan daha iyidir diyen falan olursa katılmam ama onun 30 ettiği yerde Andre Santos da 15 falan ederdi. Zaten normal şartlarda satılıyor olsa Fenerbahçe elindekileri öyle ucuza veren bir kulüp değil.Galatasaray yönetimi olsa 7 milyona sattık diye sevinirdi kesin ama Fenerbahçe'de öyle olmuyor :) Allahtan Emenike'yi erken satmış Fenerbahçe,yoksa bu hafta satılsa o da 5 milyon € falan ancak ederdi. Bakalım Dia ve Stoch için neler olacak. Bu olayı türk oyunculara da sıçratırlarsa Gökhan Gönül ve Volkan Demirel'e de mutlaka talip çıkar ve aynı yabancılardaki gibi ucuza kapatmaya çalışırlar. Avrupa kulüpleri leşkargası gibi çöktü resmen Fenerbahçe'nin tepesine. TFF'de durdu öyle izliyor uzaktan....

nannar
30.Ağustos.2011, 09:30
Tam bu dediklerimden sonra webaslan'a girdim ve manşette "Baros için Zenit'ten dev rakam" yazıyordu. Rakam 7,5 milyon € :D Yani bu Türkiye'ye has sanırım bu olay. Eldekilerin en iyisi 10 milyon €. Sonra ordan aşağıya doğru in. İlk 11'in vasat oyuncular 2-3 milyon € ediyor işte. Demekki ibizim takım değerleri 40-50 milyon € falan :)

Del Piero_10
30.Ağustos.2011, 09:30
Fenerbahçe, Andre Santos'u alırken kaç para verdi ki 7 milyon az bulundu?

SaLviO
30.Ağustos.2011, 10:35
Bu kadro iş yapar. Volkan, Gökhan Gönül, Serdar, Bilica(Yobo), Caner, Mehmet Topuz, Emre, Selçuk(Cristian), Dia (Stoch), Alex, Niang (Semih)

2 önemli fbahçelinin ellerini ceplerine attıklarını duydum.. henüz doğrulatamadığım için paylaşmıyorum..

FB6: Niang'ı isteyen Araplar ile fbahçe rakamda anlaşmış ama Niang kararsız.. "Buradaki düzeni bozmak için çok iyi para isterim" demiş..

FB5: Stoch'a kiralık teklifi varmış.. Dia'yı Lille istemiş.. Ama ikisinin de gitmesi çok zor gözüküyor..

FB3: Kocaman bile şaşırmış.. Santos idmandan sonra gelip "Arsenal beni istiyor" demiş.. daha önce hiç emaresi bile yokmuş gideceğinin..

FENERBAHÇE1: yöneticilerin eli ceplerine girmeye başladı galiba.. Lugano'nun yerine adam alınmasına karar verilmiş..

FB2: Yobo, eğer o olmazsa Marsilya'dan Diawara gündemde.. solbeke ivedi adam düşünülmüyor.. caner ve uğur'u yeterli görüyor aykut hoca..

vFor
30.Ağustos.2011, 10:43
http://www.footballuser.com/Formations/2011/08/207414_Fenerbahce_SK.jpg

elimizde kalıcak adamlar bunlar yedeklerde yeterli gençlerimizde var alternatiflerde var tamam gerçekçi olalım öyle fark atamayız galibiyet serileri yapamayabiliriz ama bu kadro bile üst sıralara oynar.Uğur boral eski haline biraz olsun dönmüşse çok çokda işimize yarar ayrıca baronide biraz olsun kendine gelse belki beklentinin üstünde orta sahamız olur alexle semih iyi anlaşan bi ikili zaten senelerdir. defans da eksiklilklerimiz var biraz.

Aşk-ı Şehir
30.Ağustos.2011, 10:54
Bilica gitsin diye dua eden Fenerbahçe taraftarı şimdi Bilica'ya muhtaç kalmış görünüyor. Hayat çok garip gerçekten...

DisCo
30.Ağustos.2011, 11:08
Gelen bu para malesef kar değildir. Fenerbahçe bu oyuncuları ne kadar yüksek satarsa takım için o kadar iyi ama şuan elde edilen gelirler bu süreçte kaybedilen paranın yanında devede kulak kalıyor. İyi bir çözüm yolu bulunması lazım. Hem para açısından rahatlanmıyor hem de oturmuş takım dağılıyor.

SAİT71
30.Ağustos.2011, 11:38
Bilica yine gitsin zaten. Hatta mümkünse amatörede gitsek Bilica oynamasın bu takımda. Orhan ile Serdar göbeği idare ederki transfer söylentileri var. Bence Bilica'yıda elden çıkaralım.

Benim anlamadığım bu lig için neden bu kadar hevesliyiz? Nasıl olsa bu senede gitti.

KanaKe
30.Ağustos.2011, 12:04
cok komik rakamlara takimin 2 önemli oyuncusunuda biraktilar.. yaziklar olsun böyle yönetime.

RasAnt
30.Ağustos.2011, 12:48
Ortada Şampiyonlar liginden men edilen bir takım var

Küme düşme tehlikesi olan bir takım var

Borsada değerleri düşmüş bir takım var

Bu karmaşada 7 m a santosu satmak başarı haa % 35 başka ekibe gidecekse bu Aziz Yıldırımın beceriksizliği ne biçim transfer anlaşması yapmış derler adama

20-25 m eurolar kayıp olmuşta ekonomik sıkıntı varmış falan hikaye bunlar,yönetimdeki adamlar için bu paralar çerez parası diye tabir edilir

Olası bi küme düşürülmede adamlar bedavaya gideceğine böyle paralara gitsinler ki dünya kadar maaş ödeniyordu bunlara

Sil baştan bir takım oluşturulmalı bunuda yapıyorlar satsınlar hepsini hiç üzülmedim

Aziz Yıldırımın pislikleri biz taraftarlar futbolcular camia olarak ödüyoruz ikide bir çıkıp çıkıp hala duygu sömürüsü yapıyor.Kendi dahil birkaç ismi karışan yönetici İstifa etseydi kulüp kurtulacaktı Aziz kendini düşünerek bunu reddetti takımıda kendiyle birlikte yakıyor senin gibi Fenerli olmaz olsun yaktın kulübü.Yaptığın tesislerin hiçbir hükmü yok şimdi

BleedingMoon
30.Ağustos.2011, 13:06
zararına satışlar başlamıştır.

kapatıyoruz.

http://img1.blogcu.com/images/c/a/r/caracallas/zarar.jpg

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
30.Ağustos.2011, 13:08
Andre Santos'a 7 Milyon € çok komik :) Sırf Brezilya Milli Takımı Sol beki etiketi bile 10 Milyon €'dan başlar bence.

Xsnoopkarl
30.Ağustos.2011, 15:41
Aziz Yıldırımın pislikleri biz taraftarlar futbolcular camia olarak ödüyoruz ikide bir çıkıp çıkıp hala duygu sömürüsü yapıyor.Kendi dahil birkaç ismi karışan yönetici İstifa etseydi kulüp kurtulacaktı Aziz kendini düşünerek bunu reddetti takımıda kendiyle birlikte yakıyor senin gibi Fenerli olmaz olsun yaktın kulübü.Yaptığın tesislerin hiçbir hükmü yok şimdi

Sizin anlayışınıza göre hukuk böyle mi işliyor gerçekten:) Yani istifa etmek davayı ortadan kaldırıyor mu? Kendi yönetimine,başkanına daha iddianame bile yokken sırtını dönen taraftarı anlamıyorum.

Tatanga17
30.Ağustos.2011, 16:02
Caner ve bilicadan çok çeker Fenerbahçe

sui generis
30.Ağustos.2011, 16:20
caner den hiç korkmuyorum. uğur da gerekirse bek oynar. ama santos un gittiği para kabul edilemez.

Tatanga17
30.Ağustos.2011, 16:24
caner sabrinin sol bek versiyonu. Gerçek mevkisi sol açık olmasına rağmen ihtiyac dolayısıyla sol bek oynamış bir adama ne kadar güvenilebilir. Galatasarayda sol bek oynadığı dönemleri biliyoruz

Xsnoopkarl
30.Ağustos.2011, 16:32
Bilicayla Canerle idare ederiz.Mükemmel olmaz ama idare ederiz önemli olan daha fazla kayıp vermememiz.Niang giderse forvetsiz kalırız misal.Lugano'nun yerine oynayacak 2-3 farklı isim yazabiliriz buraya ama Niang giderse sadece Semih kalıyor elimizde.

Sekopej
30.Ağustos.2011, 16:43
Caner ve bilicadan çok çeker Fenerbahçe

Biz zaten çekeceğimizi çekmişiz, çekiyoruz. Bu saatten sonra Ali ya da Veli oynamış, hiç farketmez.

vego
30.Ağustos.2011, 17:46
fırat günayer

Son dakika...!!!! İspanya’da La Liga’nın yeni takımlarından Granada Semih Şentürk'e resmen talip oldu

SAİT71
30.Ağustos.2011, 18:17
Yeni sezona paf takımla çıkarız Semih'i felanda gönderirsek...

vego
30.Ağustos.2011, 19:53
http://i.tr.eurosport.com/2011/08/30/754098-8913056-458-238.jpg

titates1
30.Ağustos.2011, 19:59
bu süreçte inşallah genç oyuncularımız şans bulur ve iyi değerlendirirler , o zaman çok farklı çıkabiliriz olaydan

ParduS
30.Ağustos.2011, 19:59
Ya arkadaşlar resmi sitede Santos ile ilgili haber yok. Varda ben mi kaçırdım acaba transfer resmen açıklandı mı ?

GeorgeWeah
30.Ağustos.2011, 20:10
Büyük ihtimal Semih Şentürk'ün yedeği Berk Elitez olacak. Ama Semih de giderse Berk ilk 11 çıkar. Gerisini paf takımdan tamamlarız. Bu saatten sonra kim giderse gitsin üzmez beni. Çünkü kayıplar sonrası ve küme düşüp tekrar süper lige döndüğümüzde yeniden yapılanma şart. O yüzden şu an için beni ilgilendiren tek şey Bank Asya Ligine düşürülmek.

vego
30.Ağustos.2011, 20:15
RT @ibrahimseten: Hadi o zaman bayram sekeri: fbahce, trabzon'un alamadigi juventuslu solbek ziegler icin harekete gecti.. CL'nin rovansi mi yoksa:)

RT @firatgunayer: Fenerbahçe bir kez daha Everton'la masaya oturuyor..Yobo kiralık olarak geri dönebilir..

sui generis
30.Ağustos.2011, 20:35
RT @ibrahimseten: Hadi o zaman bayram sekeri: fbahce, trabzon'un alamadigi juventuslu solbek ziegler icin harekete gecti.. CL'nin rovansi mi yoksa:)

RT @firatgunayer: Fenerbahçe bir kez daha Everton'la masaya oturuyor..Yobo kiralık olarak geri dönebilir..

ziegler i duymadım da yobo yu bende her an açıklanabilir diye duydum. bir de özür çek ismi telaffuz ediliyor. tabii hepsi söylenti bekleyip, göreceğiz.

SAİT71
30.Ağustos.2011, 21:43
Ya madem transfer yapacaksın madem para çıkacak niye elindekileri yok pahasına satıyorsun. Luganoyu anladık satılmasını ama Santos niye gitti madem. Ziegler ne ayak. Ziegler'i alacaksak niye Santos gitti. Transfer Yobo olursa olsun ama başka transfere karşıyım. Madem o kadar ucuza sattık adamları buna değsin ve ek olarak hiç bir adam almayalım yoksa akıl karı olmaz bu yapılan işin.

TR.CaPTaiN
30.Ağustos.2011, 21:44
Yobo için bazı Fenerbahçe muhabirleri "ŞL falan umrumda değil, Fenerbahçe'ye gelmek istiyorum" dedi şeklinde twitter'dan bilgiler vermişti. Ama açıkçası bu son ŞL'nin elimizden alınmasının ardından diğer oyuncuların da gittiği, tam bir kaosun olduğu lig ve kulübe gelebileceğine pek ihtimal vermemiştim. Eğer Yobo bu şartlarda gelirse futbolu bizde efsaneleşerek bırakabilir.

Xsnoopkarl
30.Ağustos.2011, 21:48
Ziegler'e kesinlikle karşıyım hatta şu aşamada Yobo'ya da.Kiralıyacaksak kiralayalım ama oyuncu almayalım bu belirsizlik sürerken.Zaten Ziegler denen adam Santos'un açığını kapatamaz,buna rağmen maliyeti Santos'tan düşükte olmayacaktır.

Tatanga17
30.Ağustos.2011, 21:51
Belirsizlik insanın içini yiyor

attirson
30.Ağustos.2011, 22:03
Eğer Ziegler alınırsa bu yönetimde beyin olmadığına inanıcam madem onu alıcaksın neden santosu satıyorsun sanki onun maliyeti santos'tan çok mu az olsa olsa 1-2 Milyon oynar .

Xsnoopkarl
30.Ağustos.2011, 22:07
Kiralamak dışında başka türlü transfer yapmaz yönetim.Ya basın yalan haber yapıyordur ya da isteme şeklimiz kiralıktır.Bu belirsizlikte kimse transfer yapalım diye uğraşmaz.

Varonil
30.Ağustos.2011, 22:17
Yobo'nun açıklanmasını bekliyorum ben bu günlerde.1 sene daha kiralık gelecektir muhtemelen.

KanaKe
30.Ağustos.2011, 22:21
su asamada yabanci transferini unutun haberlere kulak asmayin bosuna...

sui generis
30.Ağustos.2011, 22:40
Santos teklif gelince yönetime değerlendirirseniz sevnirim demis. Ziegler e bende karşıyım ama yobo kiralık gelecektir. Özgür cek te iyi olur bonservisi elindeyse.

byariff
30.Ağustos.2011, 22:46
ozgur cek fenerbahcelidir gelse iyi olur aslinda izledigim kadari ilede iyi topcuydu sol bek"i idare ederler caner ile birlikte birde ugur boral var tabi.

byariff
30.Ağustos.2011, 23:44
Fenerbahçe Trabzonspor'un teklifini reddeden Juventuslu Ziegler için İtalyan kulübüyle temasa geçti (LİGTV)

RasAnt
30.Ağustos.2011, 23:49
Sizin anlayışınıza göre hukuk böyle mi işliyor gerçekten:) Yani istifa etmek davayı ortadan kaldırıyor mu? Kendi yönetimine,başkanına daha iddianame bile yokken sırtını dönen taraftarı anlamıyorum.

Benim anlayışıma göre değil, gerçek olan bu Aziz Yıldırıma denmiş istifa edin diye etmiyor işte yanmamak için fenerbahceyi koz olarak kullanıyor

İddiname falan gerek yok bunlara Aziz yıldırımın ne olduğu ortada devlet içinde devlet adam bu zamana kadar bu karanlık dünyası sayesinde bu kadar başarılı başkanlık yaptı ancak artık yaptıklarını yıkıyor Fenerbahceye zarar veren kişiye ben başkan yönetim demem.

Xsnoopkarl
31.Ağustos.2011, 00:16
Benim anlayışıma göre değil, gerçek olan bu Aziz Yıldırıma denmiş istifa edin diye etmiyor işte yanmamak için fenerbahceyi koz olarak kullanıyor

İddiname falan gerek yok bunlara Aziz yıldırımın ne olduğu ortada devlet içinde devlet adam bu zamana kadar bu karanlık dünyası sayesinde bu kadar başarılı başkanlık yaptı ancak artık yaptıklarını yıkıyor Fenerbahceye zarar veren kişiye ben başkan yönetim demem.

istifa etmesiyle davanın sürecinin değişmesinin arasında bir bağlantı mı var diyosun? yani istifa etse dava daha olumlu olurdu bizim için diye mi düşünüyosun?Bunun oluru yok çünkü.

Ayrıca ikinci paragrafına yorum bile yapmam,sadece umarım bir gün bir davada suçlanırsın ve kendini savunmak zorunda kalırsın diyorum o kadar.

vFor
31.Ağustos.2011, 00:33
Valla Trabzonun teklifini kabul etmeyen adam bizimkini gözden bile geçirmez diye tahmin ediyorum :)

eXcitinG
31.Ağustos.2011, 00:45
Yahu bu adam Juventus a bu sezon transfer oLmadı mı ? Neden hemen satsınLar.

GeorgeWeah
31.Ağustos.2011, 01:04
Ben de Ziegler'in bu sezon transfer olduğunu biliyorum. Juve yeni aldığı adamı neden satsın? Kiralaması bile zor.

attirson
31.Ağustos.2011, 01:15
Yeni teknik direktör gelip beğenmeyince gönderme kararı almışlar .

BleedingMoon
31.Ağustos.2011, 01:40
emenike de yeni gelmişti :/...

GeorgeWeah
31.Ağustos.2011, 01:49
Şu anda antudan güvendiğim bir üyenin duyumuna göre Yobo ve Ziegler'i kiralıyormuşuz.

Varonil
31.Ağustos.2011, 02:17
Ahmet Ercanlar

Marsilya'da oynayan tecrübeli bir oyuncu kiralık olarak gelebilir.

GeorgeWeah
31.Ağustos.2011, 02:21
Ahmet Ercanlar

Marsilya'da oynayan tecrübeli bir oyuncu kiralık olarak gelebilir.
Marsilya'dan gelebilir dediği Diawara. Ama ben pek inanmıyorum.

SAİT71
31.Ağustos.2011, 02:22
Yahu biz niye transfer yapacağız? Niye bize gelecekler onuda çözemedim...

GeorgeWeah
31.Ağustos.2011, 02:33
Yahu biz niye transfer yapacağız? Niye bize gelecekler onuda çözemedim...
Valla ben de çözemiyorum. Ama bir belirsizlik var herhalde. Devre arasında küme düşme olursa gitmek isteyen gidecek zaten. Fakat düşürülmeyip sezon da devam ederse de kadroyu güçlendiriyorlar diye tahmin ediyorum. Satılan oyuncudan hem bonservis kazanılıyor hem de maaşı ödenmiyor. Yeni gelecek oyuncuların maaşlarının da yarısı karşılanıyor olabilir. Yani küçülmeye gidiyoruz.

vego
31.Ağustos.2011, 17:25
Mateja Kezman, Fenerbahçe'den hiçbir maddi karşılık beklemeden dönmeye hazır olduğunu söyledi. (Fanatik)

SAİT71
31.Ağustos.2011, 18:01
Fanatikse inanmayın :)

uAburak89
31.Ağustos.2011, 18:06
KAP'a bildirim geldi;

Oyuncumuz Andre Clarindo Dos Santos'un 7.000.000,- Euro bedelle transferi konusunda Arsenal Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır.

GeNç KaRTaL
31.Ağustos.2011, 18:08
Lugano için bildirim gelmişmiydi?

Xsnoopkarl
31.Ağustos.2011, 18:11
Kezman haberi yalan da olmayabilir aslında.Hong Kong liginde mi ne oynuyor şu an yani avrupa piyasası kapandı,bu şekilde tekrar dönmek isteyebilir.Maddi sıkıntısı yok ve kezman'ı tanıdığım kadarıyla kariyeri paradan daha önemli gelecektir en azından 1 sezon.Yinede böyle bir şey varsa dahi kabul edilmemeli.

uAburak89
31.Ağustos.2011, 18:13
Lugano için bildirim gelmişmiydi?

Oyuncumuz Diego Alfredo Lugano Morena'nın 2.923.075,85 Euro bedelle transferi konusunda Paris Saint-Germain Kulübü ile anlaşmaya varılmıştır.

Suicider
31.Ağustos.2011, 18:22
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/316973_249885885051530_118325551540898_784878_8181 627_n.jpg

Varonil
31.Ağustos.2011, 19:18
Kezman Bate Borisov'a gitti.QTM'nin her zamanki haberlerindendi zaten,pek samimi bulmamıştım okduğumda da.

Yobo gelse yeter benim için şu an.Bu kadro çok rahat şampiyonluğa oynar ligde.

SAİT71
31.Ağustos.2011, 19:58
Ve Kezman' transfer oldu!

Fenerbahçe ile adı transfer gündeminde anılan eski sarı lacivertli futbolcu Mateja Kezman, Belarus takımı Bate Borisov'a gitti.

http://cdn.sporx.com/img/3/2011/kezman-234.jpg

Şampiyonlar Ligi (http://www.sporx.com/futbol/sligi/) H Grubu'nda Barcelona (http://www.sporx.com/barcelona/), (http://www.sporx.com//) Milan (http://www.sporx.com/milan/) ve Viktoria Plzen ile eşleşen Belarus (http://www.sporx.com/belarus/) şampiyonu Bate Barisov, kadrosunu eski Fenerbahçeli Mateja Kezman (http://www.sporx.com/mateja-kezman/) ile güçlendirdi.

Belarus (http://www.sporx.com/belarus/) temsilcisinin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Sırbistan (http://www.sporx.com/sirbistan/)'ın en popüler futbolcularından biri olarak tanıtılan Kezman ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalandığı duyuruldu. Kezman'ın Şampiyonlar Ligi (http://www.sporx.com/futbol/sligi/) kadrosuna dahil edildiği belirtilirken, sözleşmede uzatma opsiyonunun olduğu da açıklandı.

Bate'nin resmi sitesine röportaj veren Sırp golcü ise, daha önce Bate'yi Şampiyonlar Ligi (http://www.sporx.com/futbol/sligi/) ve UEFA (http://www.sporx.com/uefa/) Avrupa Ligi'nden tanıdığını belirtti. Bir çok takımdan teklif aldığını söyleyen Kezman, seçim (http://www.sporx.com/secim/) yapmak için kısa bir zamanı olduğunu ama tekrar Avrupa kupalarında boy göstermek için Şampiyonlar Ligi (http://www.sporx.com/futbol/sligi/)'nde oynayan Bate Barisov'u tercih ettiğini söyledi.

Ülkesinde Zemun takımının alt yapısında yetişen Kezman, sırasıy Radnicki Pirot, Sartid Smederova, Partizan (http://www.sporx.com/partizan/) formaları giydikten sonra 2000 yılında asıl yıldızının parlayacağı PSV (http://www.sporx.com/psv/) Eindoven'a transfer olmuştu. PSV (http://www.sporx.com/psv/) formasıyla 122 maça 105 gol sığdırmış ve 2004 yazında İngiliz devi Chelsea (http://www.sporx.com/chelsea/)'ye transfer olmuştu.

Chelsea (http://www.sporx.com/chelsea/) ve sonrasında Atletico (http://www.sporx.com/atletico/) Madrid'de beklentileri karşılayamayan Kezman, 2006 yazında Fenerbahçe (http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/)'ye transfer olmuştu. Sarı Lacivertli formayla 67 maçta 30 gol atan Sırp yıldız, 2008'de PSG'ye kiralanmış, 2009 bonservisi ile bu ekibe katılmış ancak kısa süre sonra Rus ekibi Zenit'e kiralanmıştı. PSG tarafından serbest bırakıldıktan sonra Hong Kong takımı South China'ya transfer olan Kezman, yaklaşık 7 ay sonra Avrupa kıtasına geri dönmüş oldu.

sporx.com

SAİT71
01.Eylül.2011, 14:50
Andre Santos’tan duygusal veda
İngiltere Premier Ligi ekiplerinden Arsenal’a transfer olan Brezilyalı oyuncumuz Andre Santos, bu transferin tüm kesimlerin menfaatlerine uygun olduğunu söyledi ve duygusal anların ağır bastığı vedasında Taraftarlarımızdan, Başkanımız, Yöneticilerimiz ve takım arkadaşlarına; teknik heyetten, basın mensupları ve kulüp çalışanlarına kadar herkese tek tek teşekkür etti.

Teşekkür etmeden gidemezdim

Andre Santos, Takımımızın bugün gerçekleştirdiği sabah antrenmanı sonrasında Can Bartu Tesisleri’nde bir basın toplantısı düzenledi. Herkesin bayramını kutlayarak söze başlayan Andre Santos, "Fenerbahçe gibi büyük bir camiadan Arsenal gibi büyük bir camiaya gidiyorum, Burada geçirdiğim süredeki tüm anıların mutluluğunu yaşamakla birlikte, aynı zamanda bu güzel anılardan sonra ayrılmanın üzüntüsünü de yaşıyorum" dedi. Andre Santos, "Buradaki dönemimin sonuna geldiğimde taraftarlara şunu söylemek için buradayım: Burada kaldığım sürede; içeride, dışarıda, evimde, alışverişte, maçlarda, restoranlarda, ülke dışında Fenerbahçe taraftarı hep yanımdaydı. Onların desteği, bana ve takımın tamamına en büyük destekti. Fenerbahçe taraftarına, ilk geldiğim andan şu ana kadar verdikleri destek için çok çok teşekkür ediyorum. Onlara bu mesajı iletmedin buradan gidemezdim" diye konuştu.

Transferim her kesim için uygundu

Transferi hakkında da konuşan Andre Santos, "Fenerbahçe’nin ve futbolun içinde bulunduğu zor durum malum. Herkes sıkıntılı bir dönemden geçiyor. Benim gidişimin sebebi ise Fenerbahçe’yi sıkıntılı durumda bırakmak değil, bana gelen teklifti. Arsenal, benim kendisine yararlı olabileceğimi düşündü. Benim için güzel bir teklifti ve kulübümün menfaatlerine de uygundu. Tüm bunları toplayınca herkesin menfaatlerine uygun, herkesin mutlu olabileceği bu transfer gerçekleşti. Gönül isterdi ki Şampiyonlar Ligi’nde Fenerbahçe forması giyseydim. Ama hayatta her şeye hazırlıklı olmak lazım.Böyle bir teklif geldi ve Arsenal’a transferim gerçekleşti" dedi.

Özelsiniz ve unutulmazsınız

Bir soru üzerine Fenerbahçe’de geçirdiği süre içerisinde elbette mutsuz anların da bulunduğunu söyleyen Andre Santos, "Fakat ben mutsuz anları hatırlamaktan hoşlanmayan birisiyim. Ayrıca mutsuz anlardan çok daha fazla mutlu anlarım oldu, kendimi evimde gibi hissettim burada. Transferimden sonra burada benimle olan insanlar, burada bizlerle olan sizler, Fenerbahçe taraftarları, herkes benim burada kendimi evimde gibi hissetmeme neden oldunuz. O nedenle buradaki herkes ve Fenerbahçe forması giydiğim her an benim için özeldir. Takımımız, bu takıma emeği geçen herkes benim için özelsiniz ve unutulmazsınız" dedi.

Gaziantep’e attığım gol unutulmazdı

Fenerbahçe forması altında attığı en güzel golün, ilk sezonunda Kadıköy’de Sivasspor filelerine gönderdiği gol olduğunu belirten Andre Santos, "En unutulmaz ve en duygusal olanı ise, bu sezon şampiyonluk yolunda Gaziantep’e son dakikada attığım goldü. O golden sonra taraftarın 10 kez adımı yüksek sesle haykırması, o anlar, Fenerbahçe formasıyla geçirdiğim en duygusal anlardı. Stattaki bu anlar en unutulmaz anlardı" dedi.

Başkanımıza sabır ve şans diliyorum

Tek tek isim vererek herkese teşekkür ve veda eden Andre Santos, söze Başkanımız Aziz Yıldırım’dan başladı. Andre Santos, "Başkanımıza sarılıp vedalaşma imkanı bulamıyorum. Tüm yaptıkları ve benim buraya gelmeme onay veren, kapılara açan kişi olması nedeniyle kendisine teşekkür ediyorum. Kendisine şans ve sabır diliyorum. Umuyorum anlaşmazlıklar ortadan kalkacak ve inanıyorum ki başkanımız kaldığı yerden görevine devam edecektir. Aynı zamanda Başkanımızın kardeşi Ali Yıldırım’a, Ali Koç’a, diğer tüm yöneticilerimize, burada bize yemek hazırlayan herkese, Samandıra çalışanlarına, kulüpte emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum" diye konuştu.

Alex ışığıyla aydınlatmaya devam edecek

Alex’in, Fenerbahçe’de kaldığı sürece büyük destek verdiğini ve kendisine teşekkür ettiğini belirten Andre Santos, "Alex’in bu kulüp için sahip olduğu değer, kelimelerle ifade edilmez Buradaki, bu camiadaki herkes için referans, ışık olmuş bir kişidir Alex. Tüm camiaların ve tüm insanların sevgisini kazandı. Alex, tırnaklarıyla kazıyarak buraya geldi, gördüğü tüm sevgi ve saygıyı da sonun kadar hak etmiş bir insan. Benim için yaptığı her şeye attığım gollerdeki pasları nedeniyle ona teşekkür ediyorum. O burada kaldığı sürece, ışığıyla tüm insanları aydınlatacaktır. Alex’ten başlamışken, beraber forma giydiğim tüm takım arkadaşlarıma sadece yabancılara değil Volkan, Selçuk, Emre. Topuz, tüm oyunculara tüm arkadaşlara, verdikleri emekler ve burada geçen zamanlar için teşekkür ediyorum" dedi.

Aykut Hoca ve Cristian’a masajlar

Teknik Direktörümüz Aykut Kocaman için de özel sözler sarf eden Andre Santos, "Özel bir parantez de hocamız Aykut Kocaman için açmak istiyorum. Brezilya’ya kadar gelip beni transfer eden kişilerin başında kendisi vardı. Bana verdiği emekler için teşekkür ediyorum. Umarım Fenerbahçe camiasında gelecekte de başı çeken insanlardan biri olacaktır Aykut Hoca. Cristian’a da özel bir şeyler söylemek istiyorum. Buraya onunla beraber geldik. Şimdi yollarımız ayrılıyor. Onun olmadığı bir takımda oynamak benim için çok zor olacak.. Ona da takımla birlikte başarılar diliyorum" diyerek sözlerini noktaladı.

Toplantının ardından Andre Santos, Takımımızın medya sorumluları ve Fenerbahçe muhabirleriyle sahada hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haber ile ilgili diğer fotoğraflar

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2011-09-01_andre1.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2011-09-01_andre2.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2011-09-01_andre3.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2011-09-01_andre4.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2011-09-01_andre5.jpg

http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2011-09-01_andre6.jpg

KAYNAK (http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=25676&utm_campaign=fbsk&utm_source=fbsk&utm_medium=fbsk)

nekop
01.Eylül.2011, 15:16
Ziegler konusunda biz klüple anlaştık oyuncuyla anlaşamadık. Ziegler gelmeyi kabul ederse Fenerbahçe alabilir ama bonservisiyle almak -Santos'u sattıktan sonra- çok saçma olacaktır. Kiralık alırlarsa faydalı olabilir.

vego
01.Eylül.2011, 15:31
Sunderland’den olumsuz yanıt

Sarı-lacivertli yönetim, eski göz ağrısı Sunderlandli Asamoah Gyan’ı transfer etmek için yeni bir girişimde bulundu.

01 Eylül 2011 Perşembe - 09:28
Milliyet
Güiza’yı satan, Niang’ın da takımdan ayrılma isteği ile karşı karşıya kalan Fenerbahçe (http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/) Yönetimi, Ganalı golcüye teklif götürdü. Bu futbolcuyu en azında kiralamak isteyen sarı-lacivertliler ilk aşamada olumsuz yanıt aldı. Sunderland (http://www.sporx.com/sunderland/) Echo’nun haberine göre Premier Ligi ekibinin oyuncusunu bırakmak istemediği ifade edildi. Sunderland’e 13 milyon pound civarında bir ücretle gelen Gyan (http://www.sporx.com/gyan/) için Fenerbahçe’nin teklifinin bu rakamın altında olduğu ve düşük bulunduğu bildirildi.

Tatanga17
01.Eylül.2011, 20:21
andre 7 milyon euroya alınmıştı sanırım doğru mu biliyorum

Varonil
01.Eylül.2011, 20:23
andre 7 milyon euroya alınmıştı sanırım doğru mu biliyorum

5.5 mn €'ya alındı.

Cengo
01.Eylül.2011, 21:43
Ziegler ve Yobo kiralık gelebilirmiş, menajeri Yobo ile ilgili ufak detaylar kaldı diyor.

World Hollow o1
01.Eylül.2011, 22:02
Santos'un gitmesi iyi olmadı ya adam harbi kaliteydi :)
Yolu açık olsun demekden başka bir şans bırakmadılar bize... ;)

vego
01.Eylül.2011, 23:11
Niang'da Katar'a gidebilirmiş.7 milyon euro ve yıllık 4.5 milyon euro karşılığında.Ayrıca;

Tribun Dergi

José Anigo: "Niang Marsilya'ya dönmek istedi ama 3 yıllık sözleşme istedi ve biz yaşından dolayı bu transferi yapmadık."

Varonil
01.Eylül.2011, 23:32
Menajerinin bu transfer için bir takla atmadığı kaldı galiba.5 gün kala Aykut Kocaman'ın böyle bir transfere izin vereceğini düşünmüyorum.Kaldı ki Niang da burada devam etmek istiyor.

goosfraba
01.Eylül.2011, 23:44
galiba ziegler ile anlaşıldı.

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
02.Eylül.2011, 01:03
Mervan Çelik'in adı bu kez Fenerbahçe ile anılıyor. Kaynak: Tribündergi

Varonil
02.Eylül.2011, 01:07
Tuttosport Ziegler ile anlaştığımızı duyurmuş.

byariff
02.Eylül.2011, 01:08
Ibrahim Seten ; SON DAKİKA: Trabzonspor'un alamadığı Juventus'un İsviçreli solbeki Ziegler, resmen F.Bahçe'de.. Birinci ağızdan teyit ettim.

Stan13
02.Eylül.2011, 01:12
Ziegler neden gitti Juventus'a, şimdi neden ayrılıyor ?

Night_Mare17
02.Eylül.2011, 01:23
Niang gitmek istiyormuş . Al Saad ile de anlaşmış diyorlar .

Varonil
02.Eylül.2011, 01:26
Niang gitmek istiyormuş . Al Saad ile de anlaşmış diyorlar .

Kaynak nedir?

vego
02.Eylül.2011, 01:26
İbrahim seten.Tuturdu Al Saad'ada F.bahçe'yede doğrulattım diye.

Night_Mare17
02.Eylül.2011, 01:29
Kaynak nedir?

Tribündergi (gitmek istediği) , İbrahim Seten (gitmek istediği + Al Sadd transferi)

Night_Mare17
02.Eylül.2011, 01:33
İbrahim Seten bir bomba daha patlattı . Ziegler Fenerbahçe'de diye . Kulübe teyit ettirmiş bakalım güvenilir mi bu kişi anlayacağız . :)

Edit : Ertem Şener'de Niang'ı yolladı . Yarın açıklanıyor diyor .

byariff
02.Eylül.2011, 01:39
Gyan"i kiralamak istiyormus fenerbahce..

Varonil
02.Eylül.2011, 02:12
Ziegler konusunda da Niang konusunda da konuşmak için henüz erken.İbrahim Seten'in yazdıklarını okudum,pek samimi gelmedi bana açıkcası.

"Konuştuğum üst düzey fbli yönetici:Bir anda Niang gidiyor diye 10 gazeteci mesaj attı.Ne olduğunu anlamadım"

Böyle bir tweeti var.Kulüpte bir futbolcu satılıyor ve bundan üst düzey bir yöneticinin haberi olmuyor.Pek inanamadım açıkcası.

Varonil
02.Eylül.2011, 02:17
Ziegler konusunda da Del Piero_10 bizi bilgilendirirse memnun oluruz.Juventus'ta şu an durumu ile ilgili.

sui generis
02.Eylül.2011, 02:38
niang ın yollanıp gyan ın alınmasına karşıyım. niang gidecekse daha iyisi gelsin ya da kimse gelmesin. bir sene sonra da guiza,kezman gibi uğraşmayalım onunla...

SAİT71
02.Eylül.2011, 02:49
Niang giderse zaten iyi birini almanın imkanıda yok bu saatten sonra. Ya satmayacaksın yada satınca Berk ile felan idare edeceksin. Bu saatten sonra Niang'dan iyi birisini bizim şartlarımıza göre alabileceğimizi sanmıyorum...

TR.CaPTaiN
02.Eylül.2011, 02:56
Geçen sene Niang'tan önce Gyan'la ilgilenilmişti ve yaklaşık 16 m € istenmişti diye hatırlıyorum. Ama çok şükür Niang'ı aldık ve geçtiğimiz sezon kendisinden epey faydalandık. Ancak şuan kendisine gelen teklifin maaş olarak cezbedici olduğu konuşuluyor. Giderse eğer Niang yerine Gyan faydalı olabilir. Bence Niang Gyan'dan daha kaliteli bir oyuncu ama Gyan da gezici özelliklere sahip olduğu için arkadaki isimleri rahatlatabilir. Onun açacağı boşlukları Alex'le değerlendirebiliriz. Fakat Sunderland Gyan'a iyi bir bonservis ödemişti ve yüklü bir bonservis belirlemişlerdir diye düşünüyorum. Dolayısıyla bana göre Gyan transferi şu aşamada zor.

SAİT71
02.Eylül.2011, 03:02
http://www.sunderlandecho.com/sport/sunderland-afc/chris-young-column/sunderland_reject_bid_for_asamoah_gyan_from_turkis h_side_fenerbahce_1_3727584

Burada Gyan'a bizim tarafımızdan yapılan teklifin reddedildiği yazıyo galiba. E.Düzen paylaşmış...

Del Piero_10
02.Eylül.2011, 03:04
Ziegler konusunda da Del Piero_10 bizi bilgilendirirse memnun oluruz.Juventus'ta şu an durumu ile ilgili.

Del Neri gitmeden kendisi ile anlaşılmıştı. Yeni teknik direktör Conte, sezon öncesi performansından memnun kalmamış. Hazırlık maçlarında fazla şansı bulamadı. Bu yüzden gönderilmesine karar verilmiş görünüyor.

di canio
02.Eylül.2011, 11:20
Şirketimiz Reto Ziegler adlı oyuncunun kiralanması konusunda, kulübü Juventus ile görüşmelere başlanmıştır.

http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=168769

goosfraba
02.Eylül.2011, 12:49
her ne kadar santos'un yerini dolduramayacak olsa da ziegler hayırlı olsun. belki bizi yanıltır.

bu arada kiralık sanırım.

Rsa
02.Eylül.2011, 12:52
Hayırlı olsun.Umarım iyi performans gösterir.

SaLviO
02.Eylül.2011, 13:16
2 Yabancı yolda .Biri stoper diğer forvet.

byariff
02.Eylül.2011, 13:29
Twitterdeki bir kac vatandas dedi ziegler hakkindaki goruslerini sahsen ben hic izlemedim

Ziegler uzaktan etkili vuruslari olan bir oyuncu. Ayrica yillarin Serie A tecrubesi olmasina ragmen Santos'tan daha genc.

Santos dribbling, adam eksiltme ve bitirici vurus olarak daha iyi teknige sahip ama Ziegler tempo ve kademe ozellikleriyle daha iyi sol bek.

sui generis
02.Eylül.2011, 13:32
şuan da niang yollanmayacaksa yeni yabancı forvet gereksiz. muntari boşta, düşünülmeli...

nekop
02.Eylül.2011, 13:37
şuan da niang yollanmayacaksa yeni yabancı forvet gereksiz. muntari boşta, düşünülmeli...

İnter'deki Muntari mi boşta olan? Eğer oysa neden serbest bıraktı İnter bilen var mı?

GeorgeWeah
02.Eylül.2011, 14:27
Küçülmeye gitmiştik. Ziegler iyi oyuncu. Gelse de olur gelmese de olur ama iş yapabilir. Bu arada Appi de dönmek istediğini açıklamış. Bence geri alalım Appi'yi. Yabancı sınırlaması yok zaten.

Bulstrap87
02.Eylül.2011, 14:34
ziegleri juvenin satması sacma geldi bana daha yeni almadılar mı bunlar adamı niye satıyorlar??
ama fenerbahce icin ii oyuncu bnce santos un yerini rahat doldurur defansif özelligi daha ii

vFor
02.Eylül.2011, 15:56
valla santosdan ne iyi nede kötü yerini doldurabilir bence santosun.

Xsnoopkarl
02.Eylül.2011, 16:00
büyük takımların bekleri ofansif olarak üst düzey olmalı Santos gibi Marcelo gibi bence.Yani Ziegler günü kurtarmalık bir transfer ve bu açıdan mantıklı ama Santos'un yarısı etmez.

TR.CaPTaiN
02.Eylül.2011, 16:41
hyurekli haluk yurekli Ntvspor

Niang için teklif edilen 7 milyon EURO'yu FB kulübü kabul etmedi. Şu an itibariyla durum bu...

http://twitter.com/#!/hyurekli/status/109605774359146497

vego
02.Eylül.2011, 16:50
Ligtv kabul edildi diyor.

attirson
02.Eylül.2011, 16:54
Gyan ve Yobo gelicekse Niang gidebilir ama gyan gelmeden giderse napıcaz bilmiyorum .

TR.CaPTaiN
02.Eylül.2011, 16:56
Loran

- Niang için 8.5 m €'luk teklif geldi. %90 ihtimalle Niang gidiyor.

- Asamoah Gyan'la, Mervan Çelik'le ilgileniliyor.

- Ziegler önümüzdeki sezon kesinlikle Fenerbahçe forması giyecek. Kiralık da olabilir ama bonservisinin alınması da ihtimaller dahilinde.

SAİT71
02.Eylül.2011, 17:09
Muntari'nin eşinin Tr'ye gelmek istemediği söyleniyor. Bence o transfer zor. Gyan ise olabilir ama oda yağlı para istiyorlar o nedenle Niang'ı satmamızın anlamı kalmaz.

TR.CaPTaiN
02.Eylül.2011, 17:20
Juventus'un İsviçreli oyuncusu Ziegler, İtalyan basınına Fenerbahçe'yle anlaştığını açıkladı. Ligtv son dakika

Pek izlediğim bir oyuncu değil ama umarım iyidir. Hayırlı olsun.

TR.CaPTaiN
02.Eylül.2011, 17:27
Fenerbahçe'nin görüşmelere başladığını bildirdiği Juventus oyuncusu Ziegler transferini bitirdiğini açıkladı.

Ziegler, İtalya basınına yaptığı açıklamada Trabzonspor'un transfer teklifini reddettiğini ve Fenerbahçe ile 2,5 milyon Euro'ya anlaştığını ifade etti.

Sporx

sui generis
02.Eylül.2011, 17:33
İnter'deki Muntari mi boşta olan? Eğer oysa neden serbest bıraktı İnter bilen var mı?

boşta değil mi ? ben geçen gün twitter da okudum o yüzden yazdım. doğru olmayabilir o zaman.

KanaKe
02.Eylül.2011, 17:45
Fenerbahçe'nin görüşmelere başladığını bildirdiği Juventus oyuncusu Ziegler transferini bitirdiğini açıkladı.

Ziegler, İtalya basınına yaptığı açıklamada Trabzonspor'un transfer teklifini reddettiğini ve Fenerbahçe ile 2,5 milyon Euro'ya anlaştığını ifade etti.

Sporx

benim bildigim santos yillik 1,5 milyon euro civari para aliyordu ziegler gibi santostan kötü bir oyuncuya yillik 2,5 fazla degilmi sizce

Cengo
02.Eylül.2011, 17:51
benim bildigim santos yillik 1,5 milyon euro civari para aliyordu ziegler gibi santostan kötü bir oyuncuya yillik 2,5 fazla degilmi sizce

Bonservisi olabilir, çoğu yerde İtalya basınına bonservisi ile anlaştığını söylediğini yazıyordu.

KanaKe
02.Eylül.2011, 17:52
umarim öyledir sayet öyleyse ziegler tsl icin gayet yeterli bir sol bek 2,5 milyon euro ise serie a da yillarca oynamis bir oyuncu icin uygun bir fiyat...

TR.CaPTaiN
02.Eylül.2011, 17:56
Muhtemelen o bonservis bedeli. Çünkü oyuncunun giderken alacağı maaşı açıklaması biraz abes kaçardı.

futureless
02.Eylül.2011, 17:57
Ziegler bonservisiyle alındı evet.

SAİT71
02.Eylül.2011, 18:07
2.5 milyon euro bonservis yıllık 1.5 ila 1.8 felanda maaşı olsa 4 - 4.2 milyon € maliyetle Sol beki kapattık. Bu durumda Santos'un satılması bi nebze olsun mantıklı olabilir. Ziegler o maliyetle ve şu durumda, şu saatten sonra alınabilecek en makul adamdı. Yönetimin yıllık 2.5 milyon €'ya alacağını sanmıyorum ama yinede resmi açıklamayı beklemek lazım...

RasAnt
02.Eylül.2011, 18:16
Zieglere neden herkez kötü diyor adam daha 24 yaşında Santostan daha iyi bir performans sergileyeceğini düşünüyorum.Santos bana göre sadece son devre iyi oynadı ondan önce yoktu zaten,güzel transfer

SAİT71
02.Eylül.2011, 18:18
Ziegler'in videosunu izlediğim attığı gollerin hepsi uzaktan ve füze gibi sert şutlar. Sanırım sol ayağını roket gibi kullanıyor... Frikiktende baya gol yollamış...

vego
02.Eylül.2011, 18:30
Bonservisi 1 milyon euro diyende var.

Del Piero_10
02.Eylül.2011, 18:37
Bonservisi 1 milyon euro diyende var.

Kiralık olarak 1 milyon deniliyor genelde. Opsiyon 2.5 milyon.

Zekirdek
02.Eylül.2011, 19:05
Yobo ve Ziegler'i satış opsiyonlu kiralıyalım şu an için yeterli. Gyan zaten alabileceğimizi düşünmüyorum. Muntari gelirse çok iyi olur. Appiah'ta alternatif için çok iyi olur.

futureless
02.Eylül.2011, 20:15
Bazı yerlerde kiralık olarak geldi yazıyor da kendisi bonservisi ile birlikte olduğunu söylemedi mi ben mi yanlış gördüm ?

A.FaruK
02.Eylül.2011, 20:17
Biz şimdi ziegler'i satın mı aldık ?

Heroon
02.Eylül.2011, 20:18
aslında ankaragücü elindeki oyuncuları ucuza yollarken biz niye özgür çek i sol bek düşünmüyoruz

futureless
02.Eylül.2011, 20:24
aslında ankaragücü elindeki oyuncuları ucuza yollarken biz niye özgür çek i sol bek düşünmüyoruz

Katılıyorum usta.

Biz şimdi ziegler'i satın mı aldık ?

Yanlış bilgilendirmiş olmayayım bazı yerlerde kiralık olduğu yazıyor da.

İsviçreli futbolcu Fenerbahçe ile kiralık değil bonservis bedeli alınarak anlaştığını belirtti.

Kaynak : sporx

Burada da kendisinin bonservisi ile geldiğini söylediği yazıyor.

byariff
02.Eylül.2011, 20:28
ibrahim seten soledi kiralik olarak aldi diye fenerbahce 750 bin euro veya 1m euro odencekmis

SAİT71
02.Eylül.2011, 20:31
Sanırım satış opsiyonlu kiralık aldık.

goosfraba
02.Eylül.2011, 22:27
http://desmond.yfrog.com/Himg739/scaled.php?tn=0&server=739&filename=46y5.jpg&xsize=640&ysize=640

http://www.hurriyet.com.tr/_np/7993/14297993.jpg

SaLviO
02.Eylül.2011, 23:28
hayırlı olsun iyi oyuncu aldık süper lig için üst düzey oyuncu.Birde stoper ve forvet alırsak iyi olur

Varonil
02.Eylül.2011, 23:32
Aykut Hoca'nın sevdiği tarzda bir oyuncu Ziegler.Bireysellikten uzak,takım oyununa katkısı üst düzey.Andre'nin yaptığı ekstra işleri yapamayabilir fakat daha çalışkan bir futbolcu olduğu kesin.Hayırl ı olsun.

Artık Yobo transferinin de açıklanmasını bekliyorum.Bir de forvet alırsak tamam.

Zekirdek
02.Eylül.2011, 23:35
Yalnız harbi harbi sol bek aldık. Yobo'da bitirilirse tadından yenmez. Hatta mümkünse Mamaev'i de CSKA'dan kiralıyalım.

RasAnt
03.Eylül.2011, 01:40
Transfer 10 numara ama Orta Saha ya yıllardır çilemiz :(

sarianet
03.Eylül.2011, 01:43
yav isim çok teglikeli çok şaka yaparlar bize :D

BleedingMoon
03.Eylül.2011, 02:01
isim tehlikeliyse bile bizim lehimize bir tehlike yaratıyor :)

goosfraba
03.Eylül.2011, 02:14
Reto Ziegler : "Kariyerimde istikrara ve bir kesinlige ihtiyacim vardi. Bunu Juventus da biliyordu"

Reto Ziegler : "Fenerbahçe gibi büyük bir camiaya gidecek olmaktan dolayi çok mutluyum. Istedigim netlige ulasmis oldum.

Xsnoopkarl
03.Eylül.2011, 02:24
Reto Ziegler : "Kariyerimde istikrara ve bir kesinlige ihtiyacim vardi. Bunu Juventus da biliyordu"

Reto Ziegler : "Fenerbahçe gibi büyük bir camiaya gidecek olmaktan dolayi çok mutluyum. Istedigim netlige ulasmis oldum.

kesinlik mi hah tam yerine geldin :D

SAİT71
03.Eylül.2011, 03:40
Hangi ortama geleceğini bilmiyor çocuk. Sen gel buralarda sana neler öğretirler... Lolipop verirler, kelepçe verirler... Artı çok güzel tekme atarlar... İstikrar yakalayacağım derken başka şeyler yakalarsın...

Deus Dominus
03.Eylül.2011, 09:45
Kesinlikten kastı sanırım kendi durumuyla ilgili. Hani Juve takımda düşünmüyor, göndermek istiyordu. Ne olacağı belli değildi, kalacak mı gidecek mi, budur bahsettiği kesinlik, netlik herhalde :) Tanıdığım bildiğim bir oyuncu değil bilemiyorum nasıldır yetenekleri, oyun tarzı. Andre Santos daha çok wing back gibiydi, ofansif özellikleri çok iyidi, defansif anlamda zaafları vardı. Caner'den daha kötü olamaz diyor ve hayırlı olsun diyorum Fenerbahçe taraftarlarına :)

uAburak89
03.Eylül.2011, 13:23
Juventus kulübü oyuncusu Reto Ziegler in 2011-2012 sezonunda kiralık olarak transferi konusunda oyuncu ve kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Anlaşma karşılığında Juventus Kulübüne 600.000.avro kiralama bedeli, Reto Ziegler e ise 2011-2012 sezonu için 2.000.000.avro garanti ücret ödenecektir.

goosfraba
03.Eylül.2011, 13:45
yıllık ücreti çok ama transferde son günlerin etkisi bu işte.

SAİT71
03.Eylül.2011, 13:48
1.6-1.7 felan olsaymış iyiymiş..

Varonil
03.Eylül.2011, 14:13
Satın alma opsiyonu da alınmıştır herhalde.

KanaKe
03.Eylül.2011, 15:17
okuduklarima göre niang dün idmana cikmamis 8 milyon euro teklif etmisler kulüp parayi nakit isteyince transfer yatmis..

SAİT71
03.Eylül.2011, 15:43
Leblebi mi satıyoruz, oyuncu satıyoruz peşin isteyeceğiz. Al Saad mıdır nedir çok garip bir takım doğrusu....

goosfraba
03.Eylül.2011, 17:33
Hepimizin tanidigi bir isim.. Yobo'yla yilllik 2 milyon euro..1 yil kiralik+satis opsiyonuyla buyuk olcude anlasildi.. %95 bitti bu transfer

aykut yıldırım / ntvspor fenerbahçe muhabiri

Zekirdek
03.Eylül.2011, 17:44
Sturridge için de girişimler olabilirmiş. Kiralık olacakmış. 12 Numaraya düşmüş bir duyum. Gelirse mükemmel olur. Olağanüstü katkı sağlıyacağını inanıyorum.

Yanlız bu arada bu gidişle İtalya alt lig takımlarına döneceğiz neredeyse. Kiralık oyuncu sayısı başını almış gidiyor. Bu arada Yobo'da ilaç gibi gelecek. Bilica - Yobo oynuyacağını düşünüyorum.

attirson
03.Eylül.2011, 18:05
Sturridge için de girişimler olabilirmiş. Kiralık olacakmış. 12 Numaraya düşmüş bir duyum. Gelirse mükemmel olur. Olağanüstü katkı sağlıyacağını inanıyorum.

Yanlız bu arada bu gidişle İtalya alt lig takımlarına döneceğiz neredeyse. Kiralık oyuncu sayısı başını almış gidiyor. Bu arada Yobo'da ilaç gibi gelecek. Bilica - Yobo oynuyacağını düşünüyorum.

Yobo'nun yanında Serdar Kesimal oynar Bilica'yı 11de başlatmaz inşallah Serdar gayet iyi bir stoper .

Zekirdek
03.Eylül.2011, 18:10
Serdar - Yobo ikilisi yumuşak bir ikili olacağını düşünüyorum. Ondan Bilica - Yobo dedim.

byariff
03.Eylül.2011, 21:10
FB Birlesik Arap Emirlikleri'nden Fas'li golcu Yusuf El Arabi'yi istiyor. Kaynak: Lig TV

Varonil
03.Eylül.2011, 22:06
Söz konusu oyuncu hakkında ciddi duyumlar var.Bu sene Caen'dan Al Hilal takımına transfer olmuş.7 mn € teklif etmişiz Araplar 9 istemiş.

Sirius Black
03.Eylül.2011, 22:07
Valla FM'de iyi oyuncu ama reel hayatta hiç mi hiç izlemedim. Yorum yok. :)

TR.CaPTaiN
03.Eylül.2011, 22:20
Lugano'nun da ayrılışından sonra Yobo şart oğlu şart oldu. Serdar - Yobo ikilisi uyum sürecini atlattıktan sonra iyi bir ikili olabilir.

collector909
03.Eylül.2011, 22:39
Fenerbahçe için yararlı olacağı inancındayım. Kaliteli bir oyuncu. Başarılı olması dileğiyle.

RasAnt
03.Eylül.2011, 22:42
Bu seneyi formalite oynayacağız dedi zaten Ali Koç hiçbirşey beklemiyorm bian önce sezon bitsin önümüzdeki sene konuşalım şu transferi :)

attirson
03.Eylül.2011, 22:58
Serdar çok iyi bir oyuncu çok umutluyum ondan yerli lugano olur bence Yobo'yla harika bir ikili olurlar Yobo gelsede rahatlasak artık Niang'da gidiyosa gitsin ama yerine Gyan gibi bir oyuncu alsınlar .

Varonil
03.Eylül.2011, 23:14
Aykut Hoca bu takımın başındayken yapılan transferlere karşı en ufak bir tereddütüm bile yok.Gyan gelirse sevinirim açıkcası.

eng1n
04.Eylül.2011, 00:04
Onca yaşadığımız sıkıntıya rağmen Ziegler iyi transfer, Andre Santos maç seçen oyuncuydu umarım Ziegler istikrarlı olur. Ha bana deseniz Ziegler mi Santos mu tabii ki Santos derim ekstra yaptığı katkı çok iyiydi ama olsun şartlar böyle gerektirdi.

sui generis
04.Eylül.2011, 00:06
Ajaxli El Hamdaoui dedikoduları dönüyor...

besiktas1903
04.Eylül.2011, 00:12
Ajaxli El Hamdaoui dedikoduları dönüyor...

Daha yeni okumustum Ajax'in (Ajax genç takiminda oynamasina ragmen) CL listesinde El hamdaoui'de var

Cengo
04.Eylül.2011, 00:44
Daha yeni okumustum Ajax'in (Ajax genç takiminda oynamasina ragmen) CL listesinde El hamdaoui'de var

Ajax'ın stratejisi 433 üzerine altyapıdan yetiştirip oynatıp bedeline satmak.
İstedikleri bedeli verdiğinde hemen satarlar.

El Hamdaoui olur (fizik olarak da o yetersiz, TR'de zorlanır) ama Gyan, hele El Arabi vs aman aman, Niang hepsinden daha kaliteli. Gereksiz işler peşinde koşmasınlar, çıldırtmasınlar taraftarı yeter.

besiktas1903
04.Eylül.2011, 00:47
Ajax'ın stratejisi 433 üzerine altyapıdan yetiştirip oynatıp bedeline satmak.
İstedikleri bedeli verdiğinde hemen satarlar.

El hamdaoui olur (fizik olarak da o yetersiz, TR'de zorlanır) ama Gyan, hele El Arabi vs aman aman, Niang hepsinden daha kaliteli. Gereksiz işler peşinde koşmasınlar, çıldırtmasınlar taraftarı yeter.

Evet satmak istiyorlar zaten satamadilar. El Hamdaoui sorunlu oyuncu, istedigi gibi gitmesi sorun çikartiyor.

Lim10
04.Eylül.2011, 12:36
Lugano ve Santos gibi iki yıldızını yitirdikten sonra transfere hız veren Fenerbahçe, İstanbul’a gelen Asamoah Gyan’ın menajeriyle anlaştı, iş Sunderland’e kaldı. Yobo’nun 1 yıl daha kiralanması için de Everton’la el sıkışıldı.

Süper Lig’de yarın bitecek transfer sezonu öncesi Fenerbahçe cephesinde trafik hız kazandı. Diego Lugano ve Andre Santos gibi iki önemli oyuncusuna ‘Güle güle’ dedikten sonra bayram sürecinde Jevuntus’tan Reta Ziegler’i kiralayan Sarı-Lacivertliler, dün de boş durmadı.

YOBO TAMAM
Ekipte ilk müjde İngiltere’den geldi. Joseph Yobo’yu yeniden kadrosuna katmak isteyen Fenerbahçeli kurmaylar, Nijeryalı stoperin kulübüyle masaya oturdu. Everton’a “Satın alma opsiyonuyla 1 yıl daha kiralık” teklifi sunan Sarı-Lacivertliler olumlu yanıt aldı. Fenerbahçe’ye dönüş için uzun süredir bekleyen Yobo’nun, önümüzdeki hafta içinde İstanbul’da olacağı öğrenildi.

GYAN'DA TEK SORUN SUNDERLAND
Yobo transferiyle savunmayı güvenceye alan yönetim, Asamoah Gyan için de dev bir adımattı. Ganalı santrforun menajeri Fabien Piveteau İstanbul’a gelirken Fenerbahçe yönetimiyle masaya oturdu. Yapılan görüşmenin son derece olumlu geçtiği ve Piveteau’nun, “Sunderland ile anlaştığınız an Gyan imzayı atar” dediği ifade edildi.

Yönetim, Gyan’ın kulübü Sunderland ile pazarlıklarını da sürdürüyor. Everton ile masaya oturup Yobo’nun transferini sonlandıran yöneticilerin, Sunderland’a ilk olarak kiralama seçeneğini sunduğu, ancak bu teklife İngilizlerin çok sıcak bakmaması nedeniyle bonservis üzerinde pazarlıkların da yapıldığı belirtildi. Gyan konusunda bugün Sunderland ile son görüşmenin yapılması ve 2 yıldır gündemde olan transferin noktalanması bekleniyor.

HT Spor

Since-1907
04.Eylül.2011, 13:25
Luca Toni ismi de çıkmış ama Aykut hocanın istediği bir forvet tipi değil.O yüzden gerçek olacağını sanmıyorum.Şuan ismi geçenler arasında en istediğim oyuncu El-Arabi.Alınırsa büyük fark yaratır.

Bu arada Ali Koç'un bu seneyi formalite olarak oynayacağız dediği doğru mu ?

Hugo
04.Eylül.2011, 13:31
İtalyan menajerler gazlıyor medyayı Amauri ve Luca Toni için. Muhtemelen kalacaklar takımlarında.
Yusuf El-Arabi müthiş bir oyuncu. Hem kanatta hem ilerde oynayabilir ve oldukça hızlı. Onu kolay kolay bırakmazlar.

KanaKe
04.Eylül.2011, 14:09
Bu arada Ali Koç'un bu seneyi formalite olarak oynayacağız dediği doğru mu ?

son olaylara bakilirsa federasyon ve kulüpler küme düsürme olayina soguk bakiyor üstelik sezon ortasinda küme düsüreceklerini hic sanmiyorum ali kocun öyle bir aciklamasini görmedim fakat sitelerde yazip ciziyorlar iste :)

goosfraba
04.Eylül.2011, 21:32
gyan'ın menajeri istanbul'a gelmiş. TRTSPOR

byariff
04.Eylül.2011, 21:56
gyan"in menajeri zaten istanbuldaydi.. Trtspor sirf haber olsun diye yapmis

goosfraba
04.Eylül.2011, 22:10
gyan ile menajeri aracılığıyla anlaşılmış. iş kulüplere kaldı deniliyor. kaynak aynı.

goosfraba
04.Eylül.2011, 22:37
son dakika yobo yeniden fenerbahçe'de, kiralık olarak anlaşma sağlandı.

ntvspor fenerbahçe muhabiri aykut yıldırım.

TR.CaPTaiN
04.Eylül.2011, 22:42
El Arabi için Fenerbahçe 6 milyon € teklif etti, kulübü 8 milyon € istiyor. Ligtv

ElArabi

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=97803

attirson
04.Eylül.2011, 22:45
son dakika yobo yeniden fenerbahçe'de, kiralık olarak anlaşma sağlandı.

ntvspor fenerbahçe muhabiri aykut yıldırım.

Yobo'nun hobisi heralde hep transfer döneminin son gününde gelmek :D

goosfraba
04.Eylül.2011, 22:52
aykutTyildirim (http://forum.turksportal.net/vb//redirector.php?url=http%3A%2F%2Ftwitter.com%2F%23% 2521%2FaykutTyildirim) Aykut Yıldırım
Son dakika: Hicbir yerde adi gecmeyen bir santrafor ile anlasti Fenerbahce.. Hadi hayirli olsun.. Ismini soylicem ama biraz bekleyelim!!!

TR.CaPTaiN
04.Eylül.2011, 23:03
Young Boys'tan Henri Bienvenu ile prensipte anlaşma sağlandı. Ntvspor Son dakika

goosfraba
04.Eylül.2011, 23:05
bienvenu'yu almışız. o halde niang gitmiyor.

niang / semih / bienvenu / berk

byariff
04.Eylül.2011, 23:06
Son dakika..Fenerbahçe Young Boys'un kamerunlu forveti Henri Bienvenue ile prensipte anlaştı (NTVSPOR)

sahsen tanimiyorum nasil bir oyuncu bileniniz varmi

Edit; Ertem Sener ; son dakika fb y.boys' un forveti bienvenu 'yu 3 yıllığına renklerine bagladi

Ibrahim Seten ; "Artık F.Bahçe formasını giymek istemiyorum" diyen Niang, F.Bahçe ile bağlarını kopardı.. Al Sadd'a 7.5 milyon e'ya gitti..

vego
04.Eylül.2011, 23:07
RT @ibrahimseten: SON DAKİKA1: "Artık F.Bahçe formasını giymek istemiyorum" diyen Niang, F.Bahçe ile bağlarını kopardı.. Al Sadd'a 7.5 milyon e'ya gitti..

attirson
04.Eylül.2011, 23:10
Off adı sanı belli olmayan bir adamı almışlar inşallah iyi biridir ucuza kapatmak için almamıslardır umarım .

SAİT71
04.Eylül.2011, 23:10
niang'i ile yollar ayrıldı! (E.Sener)

uAburak89
04.Eylül.2011, 23:11
bienvenu'yu almışız. o halde niang gitmiyor.

niang / semih / bienvenu / berk

Senin dediğin gibiyse Fenerbahçe gücüne güç katmış olur Umut.

eGowiCh
04.Eylül.2011, 23:12
Biz niye bu transferleri yapıyoruz, anlamadım. Ligden çekilmek istemiyor muyuz? Bank Asya'da oynamak istemiyor muyuz? Elimizdeki yabancıları satacağımıza halen neden adam alıyoruz?

Hugo
04.Eylül.2011, 23:12
Bienvenu gerçekten iyi forvet. Bence başarılı olacaktır.

World Hollow o1
04.Eylül.2011, 23:14
ertemsener (http://twitter.com/#%21/_ertemsener) ertem şener

al sadd niang'in yeni takımı

C h A o S
04.Eylül.2011, 23:15
Fenerbahçe kadrosunu dağıtırken yeni transferler yapması bana ilginç geldi.

attirson
04.Eylül.2011, 23:16
Niang'dan en az 7 milyon gelmistir neden Al-Arabi yada Gyan gelmedi :s

TR.CaPTaiN
04.Eylül.2011, 23:18
Emenike yerine Bienvenue, Niang yerine de Gyan alınırsa güzel olur. Ancak direkt olarak Niang yerine Bienvenue düşünülüyorsa hücum hattında zayıflamış olabiliriz. Oyuncuyu pek tanımıyorum ama sonuçta Niang bizim için çok önemli bir oyuncuydu.

GodfatheR
04.Eylül.2011, 23:18
Geçen sene Young Boys maçlarında baya sıkmıştı canımızı. Ama bi Niang değil.

Sekopej
04.Eylül.2011, 23:19
Fenerbahçe kadroyu dağıtmıyor, şartlar düşünüldüğünde kulübün menfaatine olacak transferler gerçekleşiyor. Amaç dağıtmak olsa, bir çok oyuncu satılırdı.

sananes
04.Eylül.2011, 23:19

nesi ilginç mesela? Oyuncu satıp daha ucuz oyuncular alıyoruz ya da kiralıyoruz.

SAİT71
04.Eylül.2011, 23:20
Gol

Geçen sene bizi eledikten sonra Totenham'a attığı gol var. Fizik olarak Niang gibi hızlı ve 23 yaşında. Gayet mantıklı bir transfer. Niang yaşlandı ve o paraya satılması güzel. Aldığı yıllık ücrette olmayacak Niang'ın hemde üzerine 7.5 - 8 M € para gelecek. Bu adamda ekonomik oldu. Forvetsizde kalmamış olduk.

anil luque
04.Eylül.2011, 23:20
Geçen sene Kadıköy'deki golü atan elemandı yanlış hatırlamıyorsam. Hayırlısı olsun. Fenerbahçe'nin şu an için attığı adımlar enteresan. Hem ligden çekilme düşüncesi hem de yapılan transferler.

SAİT71
04.Eylül.2011, 23:23
_ertemsener
fb çok iyi transfer yaptı bienvenu geçen sezon başında a.madrid ve juventus tarafından istenmis olmamıştı.y.boys'u taşıyan adam

sui generis
04.Eylül.2011, 23:23
niang gidiyorsa bir forvet daha almalıyız.

GodfatheR
04.Eylül.2011, 23:24
49 maçta 21 gol atmış. Fena değil.

C h A o S
04.Eylül.2011, 23:25
nesi ilginç mesela? Oyuncu satıp daha ucuz oyuncular alıyoruz ya da kiralıyoruz.

Bank Asya açısından söyledim.Sonuçta Bank Asya'ya giderseniz bir anlamı kalmıyacak transferlerin.

Varonil
04.Eylül.2011, 23:25

Maliyetli oyuncuları gönderip yerlerine daha düşük maliyetle oynayabilecek oyuncular alıyoruz.Bunun nesi ilginç?

Yobo'ya sevinirken Bienvenu haberi geldi,hayırlı olsun.Geçen seneki Young Boys maçlarından oldukça beğendiğim bir forvetti.Yine de tam performansı hakkında net bir fikir sahibi değilim.Bu transferin de Niang'a bağlı olduğunu düşünmüyorum.Niang giderse bir forvet daha gelecektir.Gyan veya El Arabi alınır diye düşünüyorum.

sananes
04.Eylül.2011, 23:26
Gol vuruşu iyiyse gerisi önemli değil, bir şekilde Alex topu kaleci ile başbaşa kalacağı şekilde ona gönderir.Hem de her maç 3-5 kez yapar bunu.Zaten hızlı ve güçlü olduğu belli,önemli olan Gyan gibi sürekli abanıyo mu yoksa plase yapmayı da becerebiliyo mu? Mantıklı bir transfer bizim açımızdan,Niang'da gitmek istiyorsa gönderilsin bir an önce

BleedingMoon
04.Eylül.2011, 23:27
iyi transfer. emenike'nin aynısı olduğunu söyleyebilirim. niang'ın yerine de gyan'ı kapatırsak şahane olur.

sananes
04.Eylül.2011, 23:28
Bank Asya açısından söyledim.Sonuçta Bank Asya'ya giderseniz bir anlamı kalmıyacak transferlerin.

Bank Asya'ya gitme ihtimalimiz düşünüyoluyor bana kalırsa.Bu yüzden öncelikle kiralıyoruz ya da ucuz oyuncular alıyoruz.Sonuçta yeni aldığımız forvetin maliyeti ne olabilir ki? Aynı zamanda düşersek Niang sorun çıkartırdı ama bu çocuk 1 sezon ses çıkarmadan oynayacaktır orada da.

SAİT71
04.Eylül.2011, 23:30
fb-ygbys

Bize golü atan oyuncuymuş. İzlediğim kadarıyla iki ayağınıda kullanabiliyor galiba ama bana daha çok sol ayağı iyi gibi geldi

FoRZa SKiNCLuB_I9o3
04.Eylül.2011, 23:52
Bence Niang > Bienvenu ama tabi yaş faktörü de etkili...

Varonil
05.Eylül.2011, 00:00
Normal şartlarda tabiki öyle ama bir de şu faktör var;

Burada olmak isteyen Bienvenu > Gitmek isteyen Niang

Yine de tekrarlıyorum.Niang giderse bir forvet daha gelecektir.

SAİT71
05.Eylül.2011, 00:05
Bizde kalmak istemeyen yaşlı ve maliyetli ama kaliteli Niang'ın gitmesi beni çok üzmedi şu durumda. Bu alınan adam iyi bir oyuncuya benziyor. Vuruşları iyi, ayağını iyi kullanabiliyor. Bizle oynadıkları maçta Kadıköydeki golü o atmış 2-2 lik rövanştada asist yapmıştı. Takımının en önemli ismiydi. Üstelik 23 yaşında ve geleceği olan maliyeti daha ucuz olan birisi. Niang'ın aldığı yıllık ücret bile satılması için bir sebep olabilir.

goosfraba
05.Eylül.2011, 00:33
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=168827

Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Şirketimiz Henri Bienvenu adlı oyuncunun transferi konusunda Kulübü Youngboys ile görüşmelere başlamıştır.

LaigLeNoiR
05.Eylül.2011, 00:39
Hayırlısı olsun uzun zamandır F.Bahçe bu kadar duyulmamış bir forvet almamıştı.

Her zaman en gözde olan gol krallarını getiren yıllardır böyle devam eden bir klüp rotayı bu kez farklı yöne çevirmiş.

Bence daha başarılı bir transfer olacak F.Bahçe adına.

SAİT71
05.Eylül.2011, 00:42
Hayırlısı olsun uzun zamandır F.Bahçe bu kadar duyulmamış bir forvet almamıştı.

Her zaman en gözde olan gol krallarını getiren yıllardır böyle devam eden bir klüp rotayı bu kez farklı yöne çevirmiş.

Bence daha başarılı bir transfer olacak F.Bahçe adına.

Bu transferde Aykut Kocaman'ın izlediği bildiği adamları aldırmasının etkisidir. Yoksa Aykut Kocaman gelmeseydi aynı has aynı hamam devam edilirdi diye düşünüyorum.

Yeni forvet KAP'A bildirildi.
http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=168827

futureless
05.Eylül.2011, 00:54
Silinen mesajımın silinme sebebini görünce bi an dedim bana mı fake diyo :D

Silinmesin diye yorum yapalım.Young Boys maçlarımızda tanıdım Bienvenu'yu.Takıma genel olarak hasta olmuştum inanılmaz bi oyun oynamışlardı bize karşı.Sonrasında da takip ediyordum fırsat buldukça takımı ve Doubai , Bienvenu , Sutter gibi adamlarını.

Genel olarak iyi bir forvet ama yukarda da söylendiği gibi tanınmamış olduğu için kesin bişey de söyleyemiyoruz.Ama biz ne isimler gördük formayı kaldıramayan.O yüzden umutluyum bu adamdan.Kendini ispatlamak isteyecektir.

Night_Mare17
05.Eylül.2011, 01:29
Yobo transferi nerede yazıyor ? Herkes Yobo geldi diyor bari borsaya bildirildi mi ?

SAİT71
05.Eylül.2011, 01:43
Bildirilmedi. Everton ile görüşmeler sürüyor. Anlaşma ihtimali %90 mış. GFB kulüpten aldığı bilgide böyle söylüyor.

Ayrıca Bienvenu ile ilgili videolara aşağıdaki linkten bakabilirsiniz.

http://www.videoportal.sf.tv/video?id=552fd35d-aadf-40cb-a198-cf7506db1421;DCSext.zugang=videoportal_aehnlichevi deos

Verdiğim linkte Young Boys'un bir maçı var. Ve gol atmış. Daha çok videoya ulaşabilmenizde mümkün.

byariff
05.Eylül.2011, 02:03
ibrahim seten ; FB'DE SON DAKİKA: Yobo'nun kiralama bedeli konusunda Everton ile F.Bahçe hala anlaşma sağlayamadı. Transferin gerçekleşmeme ihtimali yükseldi

futureless
05.Eylül.2011, 02:28
Takımdaki yabancı oyuncuları birer birer giden Fenerbahçe'de son giden isim Senegalli golcü Mamadou Niang oldu. Sarı-lacivertli kulüp, Mamadou Niang'ı Katar ekibi Al Sadd'a sattı. Katar takımı, Senegalli golcü için sarı-laciverli kulübe 7.5 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek.

Sarı-lacivertlilere geçen sezon transfer olan Mamadou Niang ise Fenerbahçe formasıyla 29 müsabakada oynamış ve 15 gol atmıştı.

Sporx

goosfraba
05.Eylül.2011, 02:37
Selçuk Yula: Yobo ile kiralık olarak kesin anlaşıldı

futureless
05.Eylül.2011, 02:41
Bienvenu ile ilgili 4 milyon euro bonservis 1 milyon euro da maaşı deniyor twitterda.Yobo da Fenerbahçe muhabirlerine göre kesin geldi.

Lim10
05.Eylül.2011, 02:48
Niang'ı herşey bir yana sadece yaşını göz önüne aldığımızda bile bu rakama vermiş olmamız iyi bir satış bence.Her ne kadar önemli oyuncularımızdan biri olsada.Aslında şuan gidenler-gelenler tablosuna baktığımızda çok fazla değişen birşey olmadığını görüyoruz.Tabi bunu Yobo transferinin biteceğini varsayarak söylüyorum.Kesimal'i 2 Milli maça izledim ve ikisinde de güven vermedi bana.Lugano'nun yerini doldurabilir mi şimdilik soru işareti.Ben Bienvenu için olumlu düşünüyorum.Henüz 23 yaşında.Hızlı ve bitirici vuruşları çok iyi.Fizik olarakda zayıf değil.Çok şükür "Batan geminin malları bunlar" kısmını atlattık gibi.Bu süreci GG'yi kaybetmeden atlatmış olmamıza ayrı bir seviniyorum.Mali açıdan oldukça büyük kaybımız oldu.Niang'ın yerine eğer ekonomik açıdan mümkün olursa El Arabi'yi isterim tabiki ama zor.Kaldı ki benim Bienvenu'dan ne kadar umutlu olduğumu tahmin edemezsiniz.Next Eto'o çıkmasını bekliyorum bu elemanın.İnşallah bizi ters köşe yapmaz.Bugün son gün sanırım transferde.Yobo mutlaka bitirilmeli.El Arabi'de gelirse bomba olur.Transfer hareketini yadırgamanızı anlamıyorum.Birşeyleri görmeseler böyle yatırım yapmazlar.Bu konuda müsterih olun.

Bu saatten sonra küme düşme falan olmaz hiç dert etmeyin.Federasyon ve ittifağı olduğu yayıncı kuruluşun işine gelmez çünkü bu.Play-Off sistemi ne için çıkartıldı?Adam hiç en fazla üyelik sattığı takımı 2. lige düşürtür mü?Her neyse.Maddi zararını CAS'tan çıkacak sonuç doğrultusunda temin ederiz inşallah.Olan şampiyonlar ligimize ve 2 aydır alt-üst olan biz taraftarların kimyalarına oldu.

SAİT71
05.Eylül.2011, 03:05
ibrahimseten ibrahim seten
EN SON DAKİKA: Al Ain'den (Al Sadd değil, bu sefer doğru yazıyorum:) FBahçeli 1 oyuncuya daha teklif var. Yarını bekleyin karambole kalmasın...

Yobo gelmeyecek demiyorum. Şu an itibarıyla "geldi" denemez. kaynak fb yönetimi ve yobo'nun menajeri. yazdıklarım çk açık, okuyun aydınlanın

2. Everton kiralama bedeli olarak 1 milyon euro istiyor.. FB 300 bin euro öneriyor.. Bu arada yobo ile 2.2 milyon euro'ya anlaşma sağlandı

3. FB yönetimi hem everton'ı hem zaman sorununu çözeceğine inanıyor.. Eğer everton ikna edilemezse tek aday monacolu sebastien puygrenier..

4. AKocaman'ın 1 yıldır izlediği bienvenu'nün bonservisi 4 milyon e.. genç oyuncuya ise yılda 1 milyon e ödenecek, yani niang'ın 3'te 1'i..

5. puygrenier monaco'da oynadı ama zenit'in oyuncusu aslında..

sananes
05.Eylül.2011, 03:34
Gyan'ı istemiyorum ben şahsen.Bu yeni transferimiz kapalı kutu ama daha önce de söylediğim gibi plase yapmayı biliyorsa aynı zamanda güçlü ve hızlı olduğunu da bildiğimize göre Alex'in önünde iş yapacaktır.

Gyan'ı istemiyorum çünkü plase denen vuruşu adam ya bilmiyor ya da tercih etmiyor:) Abanmak yasak yeğenim :D

Cengo
05.Eylül.2011, 12:07
Şirketimiz Joseph Yobo adlı oyuncunun kiralanması konusunda, kulübü Everton ile görüşmelere başlanmıştır

http://www.kap.gov.tr/yay/Bildirim/Bildirim.aspx?id=168853

Heroon
05.Eylül.2011, 12:17
ohh yobo kap a bildirilmiş iyice rahatladım da acaba bienvenu dışında başka forvet kesin olarak alınacakmı?

Since-1907
05.Eylül.2011, 12:27
Bir forvet daha alınıp alınmayacağı belli değil ama ben artık son günde Niang'ın bırakılacağını sanmıyorum.

RasAnt
05.Eylül.2011, 13:48
Bi Emenike gitti yenisi geldi güzel transfer Bienvenu

byariff
05.Eylül.2011, 14:34
bence forvete gerek yok semih ile bienveiu"mu neyse iste 2"si goturur ayrica dia"da forvette oynuyabilior ve alt yapidan ismail diye biri var galiba onuda yetistirirlerse fenerbahce kadrosunu bozmadan yoluna devam eder

Addolorato
05.Eylül.2011, 14:58
Yobo yine son gün geldi. Son günlerin adamı Yobo.

attirson
05.Eylül.2011, 15:08
3. forvete gerek yok Berk 3. forvet olur .

eng1n
05.Eylül.2011, 15:08
Bize golü atan oyuncuymuş. İzlediğim kadarıyla iki ayağınıda kullanabiliyor galiba ama bana daha çok sol ayağı iyi gibi geldi

İlginç videolarda falan sol ayağını kullandığını görüyoruz ama FM'de Right Only yazıyor.

SAİT71
05.Eylül.2011, 15:45
Allah Allah, attığı uzaktan goller felan var sol ayağıyla vurmuş. Bence yanlış, sadece Sağ ayağını kullanan biri için çok iyi kullanabiliyor sol ayağını. Ya tam araştırılmadan yapılmış yada ben yanlış tesbit ettim.

Varonil
05.Eylül.2011, 16:45
İsviçre araştırmacılarının ihmali olmuştur o zaman.Ben de izledim çünkü birkaç golünü sol ayağıyla.

Bu arada federasyondan bu gece yarısına kadar transfer izni almışız.

byariff
05.Eylül.2011, 17:02
Çağdaş Atan: "Fenerbahçe'nin Bienvenu'yu alması açıkcası beni şaşırttı. Bienvenu, bir Niang değil.

Çağdaş Atan : Bienvenu Türkiye'de 8-10 gol atar. Antu : Çağdaş Atan'ı da bir cemaat evinde görmüşler.O yüzden böyle konuşuyor. :D

SAİT71
05.Eylül.2011, 17:03
Zaten kimse Niang demiyor, Niang'da bir zamanlar Niang değildi ama potansiyeline erişti ve kalitesini gösterdi. Aykut hocanın izlediği adamdan şüphe etmem.. Çağdaş boş konuşmuş.

Bordo61Mavi
05.Eylül.2011, 17:08
O yasta bi Niang olmasi zaten beklenemez. Cagdas Turkiyeye fiziken gelemedigi icin sozleriyle ulasmaya calisiyor.

RasAnt
05.Eylül.2011, 17:09
Niang olsa young boysta olmazdı zaten

RasAnt
05.Eylül.2011, 17:12
7.5 m euroya Al-Saad la anlaşmış Niang hayırlısı olsun

SAİT71
05.Eylül.2011, 17:16
Bence Niang satılmalıydı. Bu paraya Niang'ı bir daha satamayız. En fazla 2 milyona felan bırakırdık Niang'ı. Aldığı parada cabası. Zaten ligde mücadele edecek takım. Benim korkum Niang'ın satılıp yerine transfer yapılmamasıydı. Çok şükür o durgunluğu atlattık ve hiç değilse rezil olmayacak bir kadro kurduk. 7.5 iyi para. Tabi peşinse...

Varonil
05.Eylül.2011, 17:16
23 yaşında kariyerin başında bir futbolcuyla 33 yaşına gelmiş potansiyeline tamamiyle ulaşmış bir futbolcuyu karşılaştırmayı anca Çağdaş Atan gibi futbol zekası kıt birinden beklerdim.Boş konuşmuş Çağdaş.

Niang'ın hem yaşı hem de aldığı maaşı nedeniyle satılması doğru bir hamle oldu.Gönül isterdi ki takımda kalsaydı,ama olmadı.7.5 mn € Niang yaşında bir futbolcu için çok iyi bir rakamdır şu anda.1 sene daha kalsaydı 3-4 mn € düşecekti belki bu rakam.

SAİT71
05.Eylül.2011, 17:21
Çağdaş Atan : Bienvenu Türkiye'de 8-10 gol atar.

Yahu Niang da zaten 29 maçta 15 gol atmıştı çok büyük bir kayıp değil. Üzerini Alex abisi tamamlar :D

ParduS
05.Eylül.2011, 18:31
Niang transferi resmi mi ?

SAİT71
05.Eylül.2011, 18:35
KAP'a bildirim olmadığı için şuanda değil ama bir çok muhabir aynı haberi teyit ediyorlar...

Suicider
05.Eylül.2011, 19:07
Niang gitti.

Rsa
05.Eylül.2011, 19:07
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Oyuncumuz Mamadou Hamidou Niang'ın transferi konusunda Katar Al Sadd kulübü ile görüşmelere başlanmıştır.

Night_Mare17
05.Eylül.2011, 19:13
Fenerbahçe şampiyon kadroyu çok bozdu .

En önemli silahları gitti , şampiyon kadrodan 5 oyuncu eksildi .

GeorgeWeah
05.Eylül.2011, 19:15
2 gündür yoktum neler neler olmuş. Bu transferlerin yapılmış veya yapılacak olması bizim bu sene ligi düşündüğümüzü gösteriyor. Niang'ın da gidecek olması ben de buruk bir sevinç yaratmış olsa da Bienvenu tam Aykut hocanın sistemine göre bir oyuncu. Çok can yakacağını düşünüyorum 1-2 sene içinde.

sananes
05.Eylül.2011, 19:22
Niang gitsin ben sorun etmem de Emenike hep yakacak canımı.Çok büyük bir oyuncu olacak bence Emenike ve maalesef onun gelişimini Fenerbahçe formasıyla izleme zevkini kaçırdık.

eGowiCh
05.Eylül.2011, 19:29
Şike soruşturması yüzünden takımın en önemli isimleri, Lugano, Andre Santos ve şimdi de Niang gitti. Emenike gibi geleceğin yıldız adayı da satılmak zorunda kalındı.

Kırk yılın başı kaliteli iki forvet alınmıştı (Niang ve Emenike), onlar da gitti. Çok yazık oldu takımımıza.

Varonil
05.Eylül.2011, 20:10
Fenerbahçe şampiyon kadroyu çok bozdu .

En önemli silahları gitti , şampiyon kadrodan 5 oyuncu eksildi .

Fenerbahçe sanki çok istedi de sanki en önemli oyuncularını göndermeyi,şampiyon kadroyu bozmayı.

Bu soruşturmadan en büyük zararı yiyen biziz.Şampiyon takımımız dağıldı,giden oyuncuların bulunduğu bir kadro ligi ve Avrupa'yı dağıtırdı.

Giden oyuncular arasında bir tek Emenike'ye üzüldüm.Kalsaydı çok büyük işler yapacaktı Fenerbahçe formasıyla.Şimdi Rusya'da onun ne kadar büyük bir futbolcu olacağını ahlar vahlar ile seyredeceğiz.

Yine de giden oyuncuların yerine şu anda en makul transferler yapılıyor.Elbette hemen yerlerini doldurabilecek isimler değiller.Bir uyum sürecinin geçmesi gerekiyor.

Aykut Hoca bu takımın başındayken yeni gelen oyuncuların hepsine güvenim tam.Transferlere en ufak bir şüpheyle bile yaklaşamıyorum.

Daum'un elindeki kadro çok daha kötüydü Bursaspor'un şampiyon olduğu sene.Hala mevcut kadromuz ligde şampiyonluğa çok rahat oynayabilecek düzeydedir.

KanaKe
05.Eylül.2011, 20:31
yapilan transfer cok vasat yeni sezonda cok büyük forvet sIkintisi cekecegiz

sananes
05.Eylül.2011, 20:31
Daum'un şampiyonluğa oynattığı takım daha kötüydü ama o sene lig daha kalitesizdi.Hem lig az puanla bitti o sene hem de kalite olarak o zamanki rakiplerimizin kadrosu şimdikiler ile kıyaslanamazlar bile.

goosfraba
05.Eylül.2011, 20:33
bu takımda dia ve stoch'u tutmak büyük başarıydı, yönetim de bunu başardı. bundan ziyade gidenler önce kulübün menfaatini, sonra kendi menfaatlerini düşünerek gittiler.

young boys bienvenu'nun transferini duyurmuş.

bienvenu yarın istanbul'a geliyor.

TR.CaPTaiN
05.Eylül.2011, 20:42
Henri tabi ki bir Niang değil. Niang olmak demek 32 yaşında bonservis olarak 7.5 m € etmek, 4 yıllık 16 m € maaş teklifi almak demek. Açıkçası Niang'a kızamıyorum, çünkü kendisine teklif edilen para çok iyi. Bazı yerlerde yıllık 4 m €, bazı yerlerde ise 4.5 m € şeklinde bilgiler var. Üstelik 4 yıllık sözleşme. Yani adamlar Niang'a sen 36 yaşında oynarken dahi sana 4.5 m € vereceğiz diyorlar. Bu basit bir şey değil.

Umarım Henri potansiyeli yüksek bir oyuncudur ve gelişime açıktır. Buna rağmen bizim bir forvete daha ihtiyacımız olduğu çok açık. Henri'yi Emenike yerine sayarsak Niang yerine de bir forvet daha almamız lazım.

SAİT71
05.Eylül.2011, 20:50
Yalnız Yobo'nun kiralık alınması gündemde ama Everton bonservisi ile vermeye çalışıyormuş. Elimizi çabuk tutmalıyız. Az bir zaman kaldı.

goosfraba
05.Eylül.2011, 20:54
dananın kuyruğu bugün kopacak.

futureless
05.Eylül.2011, 21:14
Sunderland Bendtner ' i aldığı için Gyan'da son dakikada birşeyler olabilir.Ama nereye bakalım

SAİT71
05.Eylül.2011, 21:22
ibrahimseten ibrahim seten
Yobo Paris'ten Istanbul ucagina bindi, YBoys Bienvenu'yu acikladi, Niang baglasan durmaz, bu saatten sonra artik sicak haber olmaz. Umarim:)

Varonil
05.Eylül.2011, 21:23
Gyan haberleri artıyor.Doğrudur umarım.Gelirse sevinirim açıkcası.

SAİT71
05.Eylül.2011, 21:24
gokhanguckaya Gökhan Güçkaya
aykutTyildirim tarafından
YOBO sabıha gokcen havaalanına BİENVENU ıse ataturk havaalanına ınecekler

vFor
05.Eylül.2011, 21:32
bienvenuyu canlıda izledim geçen seneki maçta genç kaliteli çok güçlü bi golcü çooook işimize yarar.

SAİT71
05.Eylül.2011, 21:34
bienvenuyu canlıda izledim geçen seneki maçta genç kaliteli çok güçlü bi golcü çooook işimize yarar.

Ama bi Niang değil :p :n:

vFor
05.Eylül.2011, 21:39
niang tamam kalitelide 33 yaşına gelmiş adam zirvedeydi artık bundan sonra ne artı ne eksiydi ben inanıyorum 23 yaşında 1-2 senedir çok geliştirdi kendini ama niangdan daha güçlü onuda söylemeliyim.

eng1n
05.Eylül.2011, 21:51
gokhanguckaya Gökhan Güçkaya
aykutTyildirim tarafından
YOBO sabıha gokcen havaalanına BİENVENU ıse ataturk havaalanına ınecekler

Yobo tecrübeli tabii, Kadıköye yakın yere iniyor diğeri ne bilsin :D

Night_Mare17
05.Eylül.2011, 23:31
Milan Baros Fenerbahçe'li olabilirmiş .

Cengo
05.Eylül.2011, 23:35
İyi de bonservisi Galatasaray'da, nasıl olacak o iş?

attirson
05.Eylül.2011, 23:37
Karisi söylemiş sanırım Milan Baros'un ya Fenerbahçe'ye gidicek ya da bir Rus takımına Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye gelmesini isteyebileceğim tek futbolcu .

sui generis
05.Eylül.2011, 23:41
yok artık cidden mi ? baroş u beğenirim gelse sevinirim :)

Night_Mare17
05.Eylül.2011, 23:46
Karisi söylemiş sanırım Milan Baros'un ya Fenerbahçe'ye gidicek ya da bir Rus takımına Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye gelmesini isteyebileceğim tek futbolcu .

Ben karısının yerinde olsam Rusya'ya göndermem :P