Log in

View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic

Pages : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 [40] 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90

alex2009
19.Ağustos.2010, 14:54
Lass'ın değeri 22 milyon € gözüküyor transfermarktta :D Eğer Real 5 e bırakıyorsa alalım :D

KaPaLı
19.Ağustos.2010, 15:14
Kayseri Önder+Babacan+Kazımı istiyormuş. Biz de bir stoper istemişiz. Büyük ihtimalle de Eren güngör bu isim. Bir de İsmail Kartalın istediği bir Türk stoper varmış. Herhalde bu isim de Eren Güngör.

Gelecek olan oyuncu Volkan Dikmen, Eren Güngör. Volkan'la görüştüklerini biliyorum.

ForsakeN
19.Ağustos.2010, 16:03
"Deivid de Souza’ya Teşekkürlerimizle"

Profesyonel Futbol Takımımızın kadrosuna 2006'da dahil olan Brezilyalı oyuncumuz Deivid de Souza ile yollarımız karşılıklı anlaşma sonucu ayrılmıştır.

Formamızla 100'ün üzerinde maça çıkan ve takımımıza önemli katkılar sağlayan Deivid de Souza'ya teşekkür ediyor; Brezilya ekiplerinden Flamengo'da devam edeceği kariyerinin başarılarla sürmesini diliyoruz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

GebzeLi1907
19.Ağustos.2010, 16:05
sonunda.
cok büyük bi kamburu attık sırtımızdaki.

SAİT71
19.Ağustos.2010, 16:07
Hayırlı olsun. Bencede artık yük olmuştu kulübe. İyi oldu bu..

Zekirdek
19.Ağustos.2010, 16:11
"Deivid de Souza’ya Teşekkürlerimizle"

Profesyonel Futbol Takımımızın kadrosuna 2006'da dahil olan Brezilyalı oyuncumuz Deivid de Souza ile yollarımız karşılıklı anlaşma sonucu ayrılmıştır.

Formamızla 100'ün üzerinde maça çıkan ve takımımıza önemli katkılar sağlayan Deivid de Souza'ya teşekkür ediyor; Brezilya ekiplerinden Flamengo'da devam edeceği kariyerinin başarılarla sürmesini diliyoruz.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Çalsın Davullar. Bende hemen gideyim şu Fenerbahçe bayrağımı arayayım. Balkona asayım tekrardan. Transferin habercisi Deivid gitmesi. Yabancı kontenjanında yer açıldı.

GodfatheR
19.Ağustos.2010, 16:15
Her şey için teşekkürler Deivid. Seni hep İnter'e, Sevilla'ya, Chelsea'ye, Cska'ya attığın o jeneriklik gollerle hatırlayacağız.

Baba golü gördün mü babaaaa :n:

Rsa
19.Ağustos.2010, 16:15
Kendisini ŞL'deki katkısıyla ve yengeç dansıyla hatırlayacağım.Yolu açık olsun.

GeorgeWeah
19.Ağustos.2010, 16:23
Yolun açık olsun Deivid. Bu sene ayrılman gerekiyordu. Öyle de oldu. Darısı Güizanın başına. Bilica da gitse hiç fena olmaz.

World Hollow o1
19.Ağustos.2010, 16:31
Misyonunu Zico gittikden sonra tamamlamıştı aslında biraz geç oldu gönderilmesi.
Bolşans, umarım bu gidişe bir geliş olur..:p

Zekirdek
19.Ağustos.2010, 16:33
Anladığım kadarıyla fesh edildi galiba?

GebzeLi1907
19.Ağustos.2010, 16:36
Karşılıklı anlaşma deniyor bonservissiz flamengo ya gitmesine izin vermekte denebilir buna,klupten para cıktığını sanmıyorum ama yinede ufak bi meblağda ödeme yapılmış olabilir.

vego
19.Ağustos.2010, 16:40
Tello gibi galiba o da alıcaklarından vazgeçmiştir bonservissiz vermiştir Fenerbahçe

Edit:Karşılıklı olarak feshedilmiş o da Flamengoyla anlaşmış:)

GodfatheR
19.Ağustos.2010, 16:40
1 milyon euro alacağı varmış sanırım kulüpten ona karşılık bonservisini eline vermişiz.

Sekopej
19.Ağustos.2010, 16:47
Ne kadar güzel bir haber ya, yeni transfer yapılmış kadar sevindim. Safralardan yavaş yavaş kurtuluyoruz, senelerin birikimi tabi, hepsi bir anda gönderilemiyor.

Deivid'i hiç beğenmedim, en iyi olduğumuz dönemde bile oynudığı oyunu beğenmiyordum ama attığı o gollerde havalara da az zıplamadım. Bu forma için emek vermiş birisi sonuçta, yolu açık olsun.

Önder, Babacan, Kazım ve Güiza şimdi sırada. 1 yerli oyuncu 1 yabancı oyuncu ve bir de yerli kaleci alıp, transferi kapatırız düşüncesindeyim artık. 10 hakkı da kullanmayız, Güiza gitse bile 1 yabancı alırız.

RasAnt
19.Ağustos.2010, 16:48
Vay be koccum deivid yolun acık olsun ceyrek fınal oynamamızın baş mimarlarından dı ancak sonradan yasadıgı problemlerden dolayı performansı dustu,duygusal olmamak lazım artık takımımza katkı veremeyecek futbolcular teker teker gıtmelı başarılar deivid.

EndoplazmiK RetikuluM
19.Ağustos.2010, 16:58
Deivid gittiyse transfer bitmemiştir.

BleedingMoon
19.Ağustos.2010, 17:03
deivid badem gözlüydü.

goosfraba
19.Ağustos.2010, 17:06
süper haber, önlibero alacağız :)

EndoplazmiK RetikuluM
19.Ağustos.2010, 17:14
Son 17 yılda transfere harcanan para: 228.235.000 €
Son 13 yılda satılan oyuncular: 63.770.000 €
Net Gider: 164.465.000 €

vego
19.Ağustos.2010, 17:16
Hmm Şimdi Fenerbahçenin yıllık geliri nedir ne değildir birşey düşünmek için onuda bilmek lazım Real madrid'de 10 yıllda 1 milyar euro harcadı o zaman;)ama Real için büyük para değil.

Varonil
19.Ağustos.2010, 17:17
Sakatlığından sonra mental olarak bitmişti iyice.Şampiyonlar Ligi'nde attığı gollerle ve yaptığı yengeç dansıyla hatırlayacağım Deivid'i.Yolu açık olsun.

Ama bir yandan transfer yapmışız kadar sevindim bu habere.Artık bir önlibero geliyor,10 yabancı hakkının hepsini kullanmayacağız gibi geliyor bana da.

vego
19.Ağustos.2010, 17:19
Fenerbahçeye gün doğdu 2 diarra+Gago satılık listesinde birde Van der vaart var ama orda Alex var

Addolorato
19.Ağustos.2010, 17:21
Fenerbahçe Lassana Diarra ile Van der Vaart'ı alıp Cristian ve Bilica'yı yollarsa Avrupa'da ve Türkiye'de çok ciddi başarılar elde edebilir.

Sekopej
19.Ağustos.2010, 17:24
Sanmıyorum büyük bir oyuncu alınacağını, genç bir oyuncu alınacak diye düşünüyorum. Fazla beklentiye girmemek gerek.

eGowiCh
19.Ağustos.2010, 17:42
Deivid'in gitmesi beni yeni transfer haberi kadar heyecanlandırdı. 4 yıl takımda kaldı, ilk geldiği yıl tamamen hüsrandı, sadece Manisaspor'a attığı 3 gol ve Trabzonspor maçında attığı kafa golü ile hatırlıyorum 100. yıl performansını. 2008'de ŞL maçlarında attığı goller güzeldi, onun dışında takıma katkısı yoktu. Attığı gollerle bizi çok ileriye taşıdı. Özellikle Sevilla ve Chelsea maçlarında harikaydı. Zaten o maçlardaki performansı sebebiyle kredisi de yükseldi ve takımda kaldı, ancak ondan sonraki 2 yıl hiç yoktu.

Deivid de Souza gittiğine göre artık bir yabancı daha gidecek demektir. Muhtemelen Güiza gidecek. Yeni transfer için Baroni'nin de gönderilmesi lazım.

Lassana Diarra'yı almamız zor, keşke gelse, Niang'dan bile iyi transfer olur, Guti'den bile ama gelmez, getiremeyiz.

goosfraba
19.Ağustos.2010, 17:44
güiza da giderse ve iyi bir önlibero ve stoper alırsak, tribünde cristian ve bilica oturur.

tff'nin saçmalığı sonucu birçok takımda problem çıkacak gibi gözüküyor.

MeMo
19.Ağustos.2010, 17:47
güiza da giderse ve iyi bir önlibero ve stoper alırsak, tribünde cristian ve bilica oturur.

tff'nin saçmalığı sonucu birçok takımda problem çıkacak gibi gözüküyor.

Abi bence biz o kuralı kullanmayacağız.Guiza'da giderse transfer beklemiyorum ben.Anca Cristian veya Bilica'dan biri giderse bekliyorum.

GeorgeWeah
19.Ağustos.2010, 17:48
Sanmıyorum büyük bir oyuncu alınacağını, genç bir oyuncu alınacak diye düşünüyorum. Fazla beklentiye girmemek gerek.
Ben şuandan itibaren beklentideyim Serkan. Bana Diarragillerden biri gelecek gibi geliyor ama hayırlısı :) Özellikle Mahamadou Diarra.

SAİT71
19.Ağustos.2010, 17:50
Şahsen bizim gidip Diarralardan birini alacağımızı hiç sanmıyorum. :)

Sekopej
19.Ağustos.2010, 17:56
Sonuçta sahada 6 yabancı oynayabilecek, bu nedenle gelecek yabancı orta sahaya, genç birisi olur, eğer gelirse, belki de gelmez kimse. Seneye de, Alex ve Cristian ile yollar ayrılıp, üst düzey bir orta saha görebiliriz, bu sene yabancı sınırından ve takımdan gönderilebilecek tek yabancının sadece Güiza olmasından dolayı (Ne Bilica ne Cristian şu aşamada gönderilmez) gelecek oyuncu da çok üst düzey olmaz.

EndoplazmiK RetikuluM
19.Ağustos.2010, 17:56
Ben şuandan itibaren beklentideyim Serkan. Bana Diarragillerden biri gelecek gibi geliyor ama hayırlısı :) Özellikle Mahamadou Diarra.

Bi zenci daha mı yoksa ? :p

GeorgeWeah
19.Ağustos.2010, 18:22
Bi zenci daha mı yoksa ? :p
Bekliyorum gözlerim kapalı..

DenizlispoR
19.Ağustos.2010, 18:23
Lassana Diarra Fenerbahçe için şu anda en uygun oyuncu , Emre'nin açıklarını kapatabilecek fizikli bir isim .

di canio
19.Ağustos.2010, 18:33
Lassana Diarra Fenerbahçe için şu anda en uygun oyuncu , Emre'nin açıklarını kapatabilecek fizikli bir isim .

Lass Diarra pek fizikli bir isim değil. Mahamadou Diarra ile karıştırdın sanırım. Bizim için Mahamadou daha uygun olur bence.

eGowiCh
19.Ağustos.2010, 18:33
Diarra gelse 100. yıl kadrosundan bile daha iyi bir kadro kurmuş oluruz.

Alex-Kezman
Tuncay-Tümer-Aurelio-Appiah
Ü.Ö.-Edu-Lugano-Önder

Orta sahada bir tek Aurelio tipi bir adam eksik, onu da alırız umarım.

EndoplazmiK RetikuluM
19.Ağustos.2010, 18:34
Lass Diarra pek fizikli bir isim değil. Mahamadou Diarra ile karıştırdın sanırım. Bizim için Mahamadou daha uygun olur bence.

Aynen katılıyorum. Hemide zenci.

RasAnt
19.Ağustos.2010, 18:38
Biz Türklerdeki zenci merakı :D

RaSenGan
19.Ağustos.2010, 18:47
Aynen katılıyorum. Hemide zenci.

İkisi de zenci onların :)

EndoplazmiK RetikuluM
19.Ağustos.2010, 18:57
İkisi de zenci onların :)

Lassana sayılmaz :)

MeMo
19.Ağustos.2010, 18:59
Lassana sayılmaz :)

http://3.bp.blogspot.com/_8k31H4IiSB0/SnSFt07hmxI/AAAAAAAAAOE/Ek7ruPEVo4w/s400/pg-60-Lassana-Diarr_112544t.jpg

Gayet zenci adam :D

SAİT71
19.Ağustos.2010, 18:59
"Kalırsam herkes için kötü olacak!"

Hercules'e transferi gündemde olan Fenerbahçeli Daniel Güiza, "Beni hesaba katmayan Fenerbahçe. Eğer kalırsam bu herkes için kötü olacak" dedi..

http://ajansspor.com/resimv3/guiza_havaalani.jpg

Hercules'e transferi gündemde olan Fenerbahçeli Daniel Güiza, "Beni hesaba katmayan Fenerbahçe. Eğer kalırsam bu herkes için kötü olacak" dedi..

İspanya 1. Ligi'ne yeni çıkan Hercules'e transferi gündemde olan Güiza, Hercules takımının bulunduğu Alicante kentinin gazetesi olan ''İnformacion''da yer alan açıklamasında, Fenerbahçe'nin Hercules'in getirdiği teklifi kabul etmesini umduğunu belirtti. Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi play off ilk maçı oynayacak olmasından dolayı halen yöneticilerle konuşamadığını anlatan Güiza, ''Beni hesaba katmayan onlar (Fenerbahçe) ve bu yüzden kendim idman yapıyorum. Eğer kalırsam bu herkes için kötü olacak. Hercules'in teklifini kabul etmelerini umuyorum'' ifadelerini kullandı.

Bu arada Güiza'nın transferi için Fenerbahçe'ye önerdiği 4 milyon avroluk bonservis bedeliyle ilgili yanıt bekleyen Hercules'in, İspanyol futbolcuyu alamaması halinde Werder Bremen'in Portekizli forveti Hugo Almeida'ya yönelebileceği, ancak 26 yaşındaki futbolcunun da ücretinin pahalı olduğu iddia ediliyor.

Kaynak: Ajansspor.com

EndoplazmiK RetikuluM
19.Ağustos.2010, 19:07
http://3.bp.blogspot.com/_8k31H4IiSB0/SnSFt07hmxI/AAAAAAAAAOE/Ek7ruPEVo4w/s400/pg-60-Lassana-Diarr_112544t.jpg

Gayet zenci adam :D

Tamamda Fransız :D

Revolution
19.Ağustos.2010, 19:10
Tamam Emir, fransızlar zenci olamıyor..

E.Cartman
19.Ağustos.2010, 19:10

sonuçta Zenci :D:D

Sekopej
19.Ağustos.2010, 19:13
Bu kulüp kimsenin oyuncağı değil Güiza, sen Fenerbahçe'yi hesaba katmadın, sezon başı huzursuzluk çıkardın ki istediğin kulübe düşük fiyattan gideyim, beni elden çıkarsınlar diye. Ama öyle değil, ben nasılsa kendimi kovdurturum düşüncesiyle Fenerbahçe'ye ödenecek bonservisten pay alma düşüncen olabilir ama gördük ki Fenerbahçe seni öyle ucuza satmayacak.

Fenerbahçe'nin sözleşmesi futbolcususun, Fenerbahçe yönetimi senin geleceğine karar verecek, artık Aykut Kocaman ile birlikte koskoca kulübün oyuncuların oyuncağı olmasına izin verilmemeli. Güiza kim ki tehdit edebiliyor kötü olacak diye, gerekirse gönderilsin A2'ye, orada oynatılsın, tamam para da önemli, ne fiyata satılırsa satılsın zarardan dönülmüş olacak ama kulübün de artık bir duruşu olmalı. Güiza kendi istiyor diye gitmemeli, Fenerbahçe göndermek istiyor diye gitmeli.

EndoplazmiK RetikuluM
19.Ağustos.2010, 19:28
sonuçta Zenci :D:D

Senin hatırına Zenci olsun bakalım Özgür :n:

IcedEarth
19.Ağustos.2010, 19:45

Saf Fransız olduğunu sanmıyorum.

di canio
19.Ağustos.2010, 19:54
Mahamadou Diarra Mali milli takımında oynuyor zaten. Lass Diarra ise Mali asıllı Fransız.

KaPaLı
19.Ağustos.2010, 20:08
Tam tersi (:

Mahamadou Diarra
http://www.africahit.com/news/images/articles/2010_01/8482/u1_MahamadouDiarraMali.jpg

Lass Diarra

http://www1.pictures.gi.zimbio.com/France+v+Argentina+International+Friendly+Crb_e-LOKjCl.jpg

di canio
19.Ağustos.2010, 20:12
Tam tersi (:

Mahamadou Diarra
http://www.africahit.com/news/images/articles/2010_01/8482/u1_MahamadouDiarraMali.jpg

Lass Diarra

http://www1.pictures.gi.zimbio.com/France+v+Argentina+International+Friendly+Crb_e-LOKjCl.jpg

Benim yazığımda bir terslik yok :) Eksik var sanırım. Lass Diarra Mali asıllı, Fransa milli takımında oynuyor.

vego
19.Ağustos.2010, 20:14
İsmail abi kendi kendini sobeledin:n:

KaPaLı
19.Ağustos.2010, 20:14
Oruç başa vurdu usta kusura bakma (: Ben Lass Mali takımında oynuyor yazdın diye okudum.

Bekq
19.Ağustos.2010, 20:39
Güle güle Deivid De Souza. Bu takıma kattıkların ile Fenerbahçe taraftarının gönlünde taht kurdun. Chelsea'ye, İnter'e attığın goller ile takımımıza tarihindeki en büyük başarıları tattırdın. Uzun sakatlık döneminde çıktığın ilk maçta gol attın ve ağladın, ağlattın.

Bu taraftar seni unutmayacak.

goosfraba
19.Ağustos.2010, 21:58
Sportif direktör Jorge Valdano yaptığı açıklamada yapılan transferlerle beraber oyuncu sayısının çok fazla arttığını söylerken, birkaç isimle yolların ayrılacağını ifade etti. Listenin başında Mesut'un gelişiyle forma şansı iyice azalan Van Der Vaart bulunurken, diğer isimler Mamadou Diarra, Lassana Diarra ve Fernando Gago.

diarralar ve gago için girişim yapsak birinden birini sonuçlandırırız.

barahir
19.Ağustos.2010, 22:03
Mahamadou çok vasat bence gelecekse lass veya gago olsun..

Zekirdek
19.Ağustos.2010, 22:06
Mahamadou çok vasat bence gelecekse lass veya gago olsun..

Çok ciddi bir sakatlık geçirdi yoksa çok sağlam adamdır. Toparlarsa çok büyük kazanç toparlayamazsa rezalet olur.

Raten
20.Ağustos.2010, 00:38
Lassana ve Gago Avrupa'da devam eder heralde. Mamadou'nun da sakatlık riskini göze alamayız.

Varonil
20.Ağustos.2010, 01:16
Yanında oynayan Emre'yi rahatlatacak çok iyi bir önlibero lazım.N'Koulou mu gelir kim gelir bilmiyorum artık ama şu 10 gün içinde transferi bitirelim artık.

Estranged
20.Ağustos.2010, 01:44

Mali asıllı diye biliyorum.

Cengo
20.Ağustos.2010, 02:12

Lass kadar pas yapabilen önlibero yok Türkiye'de.
Lass çok kaliteli bir oyuncu, bize yedirmezler bence, keşke olsa.

Mahamadou gelmese iyi olur, teknik kapasitesi sınırlı ama fizik mücadelesi üstdüzeydi, sakatlıktan sonra ne hale geldiği meçhul, büyük risk olur.Onu alırsan DM oynatıp önüne 2 tane MC koyman lazım.

di canio
20.Ağustos.2010, 03:35
Lass kadar pas yapabilen önlibero yok Türkiye'de.
Lass çok kaliteli bir oyuncu, bize yedirmezler bence, keşke olsa.

Mahamadou gelmese iyi olur, teknik kapasitesi sınırlı ama fizik mücadelesi üstdüzeydi, sakatlıktan sonra ne hale geldiği meçhul, büyük risk olur.Onu alırsan DM oynatıp önüne 2 tane MC koyman lazım.

Hem savunma olarak etkili olan hem de hücuma katkı yapabilen, oyun kurabilen oyuncu bulabilirsek ne ala. Mahamadou Diarra'yı uygun görmemin nedeni fiziksel gücü. Sakatlığı büyük sorun dediğin gibi. Onun yanında Emre'nin oynayacağını düşünürsek savunma anlamında iyi oluruz orta alanda, Emre de rahatlıkla oyun kurar diye düşünüyorum. Aslında hep önlibero denince Patrick Vieira geldiği için aklıma; o tarz, fiziği güçlü oyuncuları düşünüyorum. Lass Diarra da iyi olur tabii ki. Varsın fiziği zayıf olsun, çok da önemli değil :) Bu tarz oyuncular için en iyi kaynak Fransa'dır. Oradan uygun birisini bulup getirebilirlerse de iyi olur. İsmi, kariyeri çok da umrumda değil. Yeter ki faydalı olsun.

goosfraba
20.Ağustos.2010, 04:24
fransa'dan alfred n'diaye ile ilgilendiğimiz haberleri var. 20 yaşında ve nancy'de oynuyor.

stoper ve ortasaha mevkilerinde görev yapabilmesi büyük bir artı.

http://www.fff.fr/common/bib_img/images/470000/2000/090721225932_900ndiaye.jpg

http://www.uefa.com/multimediafiles/photo/competitions/under19/85/82/34/858234_biglandscape.jpg

KaPaLı
20.Ağustos.2010, 04:28
Psikopat gibi bakıyo bu adam. Kesin başarılı olur.

LaigLeNoiR
20.Ağustos.2010, 13:27
Lugano'nun yanına ancak böyle biri yakışır :)

eGowiCh
20.Ağustos.2010, 14:00
Beşiktaş Robinho'yu alıyor, biz de Van der Vaart'a kancayı takalım. Onun yanı sıra Lassana Diarra'yı alalım. Yönetim oyuncuları ikna edebilse bonservisleri R.Madrid ucuza verir.

Zekirdek
20.Ağustos.2010, 15:07
Beşiktaş Robinho'yu alıyor, biz de Van der Vaart'a kancayı takalım. Onun yanı sıra Lassana Diarra'yı alalım. Yönetim oyuncuları ikna edebilse bonservisleri R.Madrid ucuza verir.

Van der Vaart Alex yollandığı takdirde müthiş ötesi bir transfer olur. Alex'in mücadeleci hali. Almanya'daki performansı ortada İspanya'da da Real forması altında sırıtmıyor.

Cengo
20.Ağustos.2010, 15:38
fransa'dan alfred n'diaye ile ilgilendiğimiz haberleri var. 20 yaşında ve nancy'de oynuyor.

stoper ve ortasaha mevkilerinde görev yapabilmesi büyük bir artı.

http://www.fff.fr/common/bib_img/images/470000/2000/090721225932_900ndiaye.jpg

http://www.uefa.com/multimediafiles/photo/competitions/under19/85/82/34/858234_biglandscape.jpg

Stopere N'diaye, orta sahaya da Lass mükemmel ötesi olurdu :)

Bekq
20.Ağustos.2010, 15:58
Fenerbahçe'nin yıllardır aradığı forvet oyuncusu Baros'tur. O adam bize gelse yemin ediyorum uçurur götürür. Solda Stoch, Sağda Dia onu çok iyi besler. Alex zaten alda at pasları verir. Niang falan hikaye.

eGowiCh
20.Ağustos.2010, 16:27
Niang Baros'tan daha iyi. Baros'u bizim takıma koy, Galatasaray'daki performansının yarısını gösteremez. Bizim takıma David Villa'yı koy, o bile hayal kırıklığı olur. Sistem değişmedikçe golcü kim olursa olsun iş değişmez.

Varonil
20.Ağustos.2010, 16:32
Ne Baros'u ya? Bunu söyledikten sonra Niang'ın dün akşam haricinde 1 maçını bile izlemediğinizi varsayıyorum.1 maçla Niang'ı hikaye yaptınız ya,ne diyeyim artık bilmiyorum.

Zekirdek
20.Ağustos.2010, 16:35
Ne Baros'u ya? Bunu söyledikten sonra Niang'ın dün akşam haricinde 1 maçını bile izlemediğinizi varsayıyorum.1 maçla Niang'ı hikaye yaptınız ya,ne diyeyim artık bilmiyorum.

Dünkü özeti izlediğim kadarıyla Niang çok etkili olacaktır.

GodfatheR
20.Ağustos.2010, 17:26
Fenerbahçe'nin yıllardır aradığı forvet oyuncusu Baros'tur. O adam bize gelse yemin ediyorum uçurur götürür. Solda Stoch, Sağda Dia onu çok iyi besler. Alex zaten alda at pasları verir. Niang falan hikaye.

Niang mı hikaye? :rolleyes: Hey allahım.

Bekq
20.Ağustos.2010, 17:36
Niang çokmu iyi bir forvet? Hazard denildi, Gyan denildi sonrada Robinho denildi. Gele gele Niang geldi. Niang Anelka'dan ve Kezman'dan iyi bir forvet değil bence.

Baros'u 5. sınıf forvet yaptınız tebrik ediyorum. Adamın yaptıkları ortada. Daha neyi kabullenemiyorsunuz anlamıyorum. Galatasaray'ın en kötü zamanında bile Baros sırtlayıp götürmüştür. Yapmayın allah aşkına. Güiza geldiğinde neredeyse göbek atıyordunuz. İspanya ligi gol kralı diye.

Aykut Kocaman'a bile verdiğiniz değer ortada. Adam ne yapsa takımı oturtmaya çalışıyor yensede yenilsede arkasındayız diyorsunuz. Aynı şeyi Zico'ya yapmış olsaydınız şuan çok farklı yerlerde olurduk.

Futbol Football Manager'den ibaret değildir. Bırakın artık Fm'deki oyuncu profillerine dayanarak futbolcuları değerlendirmeyi. :)

GodfatheR
20.Ağustos.2010, 17:43
Bence sen bırak Fm'ye göre değerlendirmeyi. :) Baros'a kötü oyuncu diyen oldu mu burda? Forvet tartışmasını bıraktın Aykut Kocaman'a az destek veriyorsunuz diyerek başka yerden sallamaya kalkıyorsun.

Hayatında Niang'ın kaç tane maçını canlı izledin? Belli ki cevap sıfır. Ben Fransa'da Marsilya takımını destekliyorum. Kanal A ne zaman maçlarını verse izlerim tabii F.Bahçe maçına denk gelmiyorsa. Benim 3 senedir düzenli olarak izlediğim Niang F.Bahçe'nin Hooijdonk ile birlikte transfer ettiği en iyi ve istikrarlı forvetidir. Anahtar kelime istikrar. Niang son 8 sezonda 10 golün altına düşmemiş hem de Fransa liginde ve bunu başaran tek oyuncu. Bahsettiğin ne Kezman ne de Güiza buy kalitede değildi. Anelka ise forvet değildi. Adam sağ kanatta oynuyordu. Fransa milli takımında tek forvet oynadı halini gördük.

Uzun lafın kısası hayatında Niang'ı 90 dakika izlememiş birisiyle polemiğe girmek niyetinde değilim zaten.

Sirius Black
20.Ağustos.2010, 17:46
Baros da son 2 yıldır ligimizin en başarılı forvetidir.

Niang'ın Baros'la karşılaştırılabilmesi için Türkiye'deki performansını görmemiz gerek.

Bekq
20.Ağustos.2010, 17:47
Bence sen bırak Fm'ye göre değerlendirmeyi. :) Baros'a kötü oyuncu diyen oldu mu burda? Forvet tartışmasını bıraktın Aykut Kocaman'a az destek veriyorsunuz diyerek başka yerden sallamaya kalkıyorsun.

Hayatında Niang'ın kaç tane maçını canlı izledin? Belli ki cevap sıfır. Ben Fransa'da Marsilya takımını destekliyorum. Kanal A ne zaman maçlarını verse izlerim tabii F.Bahçe maçına denk gelmiyorsa. Benim 3 senedir düzenli olarak izlediğim Niang F.Bahçe'nin Hooijdonk ile birlikte transfer ettiği en iyi ve istikrarlı forvetidir. Anahtar kelime istikrar. Niang son 8 sezonda 10 golün altına düşmemiş hem de Fransa liginde ve bunu başaran tek oyuncu. Bahsettiğin ne Kezman ne de Güiza buy kalitede değildi. Anelka ise forvet değildi. Adam sağ kanatta oynuyordu. Fransa milli takımında tek forvet oynadı halini gördük.

Uzun lafın kısası hayatında Niang'ı 90 dakika izlememiş birisiyle polemiğe girmek niyetinde değilim zaten.

Aykut Kocaman'a az destek veriyorsunuz demedim, çok fazla destek veriyorsunuz dedim. Öncelikle ne yazdığımı bir kavrayın daha sonra konuşuruz. :)

GodfatheR
20.Ağustos.2010, 17:47
Baros da son 2 yıldır ligimizin en başarılı forvetidir.

Niang'ın Baros'la karşılaştırılabilmesi için Türkiye'deki performansını görmemiz gerek.

O zaman bende Lyon'da ki vasatın altında kalan Baros ile MarsilyaLı Niang'ı karşılaştırayım. Arada uçurumlar var.

sananes
20.Ağustos.2010, 17:50
Burda kimse Aykut Kocaman'a verilen desteği bu kadar aşağılayamaz,aşağılamamalı.Zico'ya gelince iyi ki gitti bi sene takımımızın yapamayacağı avrupa başarısını yapmıştır Zica yetersiz brezilyalılarla hemde ama ligde ne yaptı o takım hiç bişey.Ayrıca Zico'da olsa sonraki sene takımın başında hiç bişey olmazdı tesadüftü avrupadaki o başarımız devamı gelmediğine göre.Niang Baros kıyasına gelelim aynı tarz oyuncu değilki ikisi Niang Barosa göre daha kombine daha kuvvetli bi oyuncu,Baros ise tam bir fırsatcı usta ayak.Yanyana olsalar mükemmel olabilirler ama Fenerbahçe'de güçlü forvetten başkası başarılı olamaz.

Bekq
20.Ağustos.2010, 17:51
O zaman bende Lyon'da ki vasatın altında kalan Baros ile MarsilyaLı Niang'ı karşılaştırayım. Arada uçurumlar var.

Yıllarca Semih'e yapılan haksızlık yüzünden belkide Niang'a karşı istem dışı bir antipati duyuyorum. Çünkü Niang ne kadar kötü oynarsa oynasın yeni transfer olduğundan hep ilk 11'de olacak.(bkz: Güiza). Oysa Semih ağzıyla kuş tutsa yaranamıyor. Semih çokmu kötü forvet? Sürekli ilk 11'de oynasa büyük işler yapacağını düşünüyorum.

Bekq
20.Ağustos.2010, 17:54
Burda kimse Aykut Kocaman'a verilen desteği bu kadar aşağılayamaz,aşağılamamalı.Zico'ya gelince iyi ki gitti bi sene takımımızın yapamayacağı avrupa başarısını yapmıştır Zica yetersiz brezilyalılarla hemde ama ligde ne yaptı o takım hiç bişey.Ayrıca Zico'da olsa sonraki sene takımın başında hiç bişey olmazdı tesadüftü avrupadaki o başarımız devamı gelmediğine göre.Niang Baros kıyasına gelelim aynı tarz oyuncu değilki ikisi Niang Barosa göre daha kombine daha kuvvetli bi oyuncu,Baros ise tam bir fırsatcı usta ayak.Yanyana olsalar mükemmel olabilirler ama Fenerbahçe'de güçlü forvetten başkası başarılı olamaz.

Baros'u Galatasaray'da besleyebilecek oyuncular kaç tane var? 1-2. Fenerbahçe'de kaç tane var? 4-5 ?

2008'deki başarıya tesadüfmü diyorsunuz şimdi? Sevilla maçları, İnter maçı, Chelsea maçları. O sene evimizde kaybetmemiştik. Neden Zico'yu suçluyorsunuz. Şimdi diyorsunuzki ön libero yok Aykut hoca ne yapsın. E o zaman yedek takım yoktu Zico ne yapsın. 1 Haftada yeri geliyordu 3 maç oluyordu. Adam ne yapsın.

GodfatheR
20.Ağustos.2010, 17:54
Yıllarca Semih'e yapılan haksızlık yüzünden belkide Niang'a karşı istem dışı bir antipati duyuyorum. Çünkü Niang ne kadar kötü oynarsa oynasın yeni transfer olduğundan hep ilk 11'de olacak.(bkz: Güiza). Oysa Semih ağzıyla kuş tutsa yaranamıyor. Semih çokmu kötü forvet? Sürekli ilk 11'de oynasa büyük işler yapacağını düşünüyorum.

Semih hakkında sana katılıyorum. Semih Türkiye'nin en iyi yerli golcüsüdür. Ancak bütün sezon Semih-G.Ünal ikilisiyle gitmez. Niang şarttı. Semih'de her zaman yaptığı gibi çalışmasına devam edip formayı kapmaya bakmalı, ki bence bu sezon çoğu maçı 4-4-2 sistemiyle yani Semih - Niang ikilisiyle oynayacağız.

Bekq
20.Ağustos.2010, 17:55
Semih hakkında sana katılıyorum. Semih Türkiye'nin en iyi yerli golcüsüdür. Ancak bütün sezon Semih-G.Ünal ikilisiyle gitmez. Niang şarttı. Semih'de her zaman yaptığı gibi çalışmasına devam edip formayı kapmaya bakmalı, ki bence bu sezon çoğu maçı 4-4-2 sistemiyle yani Semih - Niang ikilisiyle oynayacağız.

İnşallah öyle olur renktaş. Ben çünkü Semih'in bu takımda sürekli oynamasını istiyorum. Çok büyük bir golcü. Fakat internette hala; "Güiza'yı yollamayalım, Niang'la beraber çok iş yapar" diyorlar. :D Boş kaleye gol atamayan, karşı karşıya gol atamayan adam çift forvet olunca atacakmı bu golleri? :)

sananes
20.Ağustos.2010, 17:56
Semih yetersiz bi forvettir.Onun önüne alınan forvetlerin(kezman,güiza) başarısız olması yönetim hatası,sisteme uymamaları vs sayılabilir.Ama Semih Fenerbahçe'de direk oynayacak kadar yeterli değil.İyi bi yedek,güzel bi tamamlayıcı parça olabilir ama Semih oynar ya diyerek sezona girilemez bu ancak yeni Hakan Şükür çıktığında bi türk forvet için söylenebilir.Şu an 3 büyüklerde ggözü kapalı oynayabilecek türk santrafor yok

sananes
20.Ağustos.2010, 17:58
Baros'u Galatasaray'da besleyebilecek oyuncular kaç tane var? 1-2. Fenerbahçe'de kaç tane var? 4-5 ?

2008'deki başarıya tesadüfmü diyorsunuz şimdi? Sevilla maçları, İnter maçı, Chelsea maçları. O sene evimizde kaybetmemiştik. Neden Zico'yu suçluyorsunuz. Şimdi diyorsunuzki ön libero yok Aykut hoca ne yapsın. E o zaman yedek takım yoktu Zico ne yapsın. 1 Haftada yeri geliyordu 3 maç oluyordu. Adam ne yapsın.

Baros'u baya baya besledi GS geçen sene ligtv sayesinde tüm maçlarını izledim.GS'de gol atmak bizde atmaktan daha kolay.Ayrıca büyük başkanımız demedi mi devamlılıgı olmayan basarılar tesadüftür.Biz maalesef tesadüfen o kadar basarılı olduk.Konsantrasyonla alakalıydı ama aynı kadro devam ettiremezdi basarılarını ettiremedide

C h A o S
20.Ağustos.2010, 18:03
Önder Turacı ile yollar ayrıldı

Fenerbahçe Kulübü resmi internet sitesinden yaptığı açıklama ile Önder Turacı'nın sözleşmesini karşılıklı olarak fesh ettiklerini açıkladı.

Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklama şöyle:

"Kulübümüze, 2004 yılında Belçika'nın Standart Liege takımından transfer olan Önder Turacı ile sözleşmemiz karşılıklı olarak sona erdirilmiştir.

Kariyerine Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'da devam edecek olan Önder'e, 6 yıldır kulübümüze verdiği hizmetler ve katkılarından dolayı teşekkür ediyor, futbol yaşamının devamında başarılar diliyoruz." denildi.

GodfatheR
20.Ağustos.2010, 18:04
Neden bonservis alamadan yolluyoruz :0:

Bekq
20.Ağustos.2010, 18:06
Baros'u baya baya besledi GS geçen sene ligtv sayesinde tüm maçlarını izledim.GS'de gol atmak bizde atmaktan daha kolay.Ayrıca büyük başkanımız demedi mi devamlılıgı olmayan basarılar tesadüftür.Biz maalesef tesadüfen o kadar basarılı olduk.Konsantrasyonla alakalıydı ama aynı kadro devam ettiremezdi basarılarını ettiremedide

Zico olsaydı böyle olmazdı diyorum bende. Şuan Aykut Kocaman'a verilen imkanlar Zico'ya verilseydi çok büyük işler yapardı. Unutmayın Zico Gökhan Gönül gibi bir adamı Fenerbahçe'ye kazandırdı. Deniz'i orta sahada deneyen kişide ilk oydu. Oldukçada başarılı oynuyordu fakat sakatlandı. Hatta bir ara Marco'yuda kesiyordu. O kısıtlı kadro ile 100. yılda şampiyon yaptı ve ertesi sene Avrupa'da Çeyrek Final oynadık. Zico kalsaydı çok büyük işler yapacaktık buna inanıyordum. Sağolsun Aziz Yıldırım. :) Bu sene şampiyon olamasakta Aykut hocanın koltuğu 3 yıllığına sağlam. En az 3 yıl. Çıkıp açıklama yapacaktır Aziz Yıldırım; Hocamıza güvenmeliyiz, takımı oturtma sürecinde. Aragones'e taraftarlardan baskı gelmese bile onunla devam edilecekti. Yazık yani. Aziz Yıldırım'ın yaptığı işler çok büyük. Fenerbahçe'yi bir dünya markası yaptı ama bırakması lazım artık. "5 Senede 1 şampiyonluk aldık Alex varken" demesini biliyorda kendi o zaman başkan değilmiydi. Yapsaydı işini. Yollasaydı Alex'i yada istifa etseydi. Verdiği sözleri ne çabuk unutuyor?

EDİT

Al işte Önder'de gitmiş. :) Bekir'den, İlhan'dan kat ve kat daha iyi bir oyuncu. Nedir bu yönetimin oyuncularımıza karşı vefasızlığı?

titates1
20.Ağustos.2010, 18:06
Önder' zorluk çıkarmadan bonservis istemeden izin vermeleri iyi olmuş , zamanında kendi cebinden para verip kalmıştı , başarılar diliyorum kendisine

goosfraba
20.Ağustos.2010, 18:09
önder mi çok iyi oyuncu?

sürekli gerileyen bir performansı var son 2 yılda. gönderilmesi gayet doğru. gerçi doğrudur, ilhan ve bekir de bu takımın oyuncuları değil.

GodfatheR
20.Ağustos.2010, 18:10
İlhan Eker dün iyice gözümden düştü. Hızlı değil, çevik değil, adam markajı zayıf, topu oyuna iyi sokuyor dediler dün gördük ki o da yok. Valla Bilica'yı çok aradım.

titates1
20.Ağustos.2010, 18:12
Zico olsaydı böyle olmazdı diyorum bende. Şuan Aykut Kocaman'a verilen imkanlar Zico'ya verilseydi çok büyük işler yapardı. Unutmayın Zico Gökhan Gönül gibi bir adamı Fenerbahçe'ye kazandırdı. Deniz'i orta sahada deneyen kişide ilk oydu. Oldukçada başarılı oynuyordu fakat sakatlandı. Hatta bir ara Marco'yuda kesiyordu. O kısıtlı kadro ile 100. yılda şampiyon yaptı ve ertesi sene Avrupa'da Çeyrek Final oynadık. Zico kalsaydı çok büyük işler yapacaktık buna inanıyordum. Sağolsun Aziz Yıldırım. :) Bu sene şampiyon olamasakta Aykut hocanın koltuğu 3 yıllığına sağlam. En az 3 yıl. Çıkıp açıklama yapacaktır Aziz Yıldırım; Hocamıza güvenmeliyiz, takımı oturtma sürecinde. Aragones'e taraftarlardan baskı gelmese bile onunla devam edilecekti. Yazık yani. Aziz Yıldırım'ın yaptığı işler çok büyük. Fenerbahçe'yi bir dünya markası yaptı ama bırakması lazım artık. "5 Senede 1 şampiyonluk aldık Alex varken" demesini biliyorda kendi o zaman başkan değilmiydi. Yapsaydı işini. Yollasaydı Alex'i yada istifa etseydi. Verdiği sözleri ne çabuk unutuyor?

EDİT

Al işte Önder'de gitmiş. :) Bekir'den, İlhan'dan kat ve kat daha iyi bir oyuncu. Nedir bu yönetimin oyuncularımıza karşı vefasızlığı?

Önder'e ne vefasızlık yapılmış kulübede mi oturtsalardı çürüseydi adam , bonservis bedeli istemeden karşılıklı fesh etmiş kulüp kontratını daha ne yapmalarını bekliyordun ?

sananes
20.Ağustos.2010, 18:13
Aykut Kocaman son 5 yılda 1 şampiyonluk yaşadık dedi bu birincisi.100. yıl kadrosuna gelince mükemmele yakındı o seneki takımımız.Ayrıca Zico'ya imkan tanınmadıgınıda nerden cıkarttınız Daum hariç her hoca yetki konusunda sorun yasamadı bence son zamanlarda.Zico ligde çok yavas bi futbol oynatıyodu geçen seneki Daum'un takımından bile yavaş.Ayrıca Gökhan Gönülü Zico tanımazdı bile Zico transfer etmedi yönetim etti.Önder sakatlanana kadar yani mecbur kalana kadarda oynatmadı Gökhanı.Gökhan oynadıktan sonrada kimse kesemezdi zaten.Harika oynamıştı ilk maçından bile.Deniz Zicodan öncede orta sahada denendi diye hatırlıyorum ben zaman zaman ki bu takımdan gönderilememesi gerekirdi bence Denizi Selçuk'a tercih ederim.Söylediğim gibi bence Zico yavaş ve sıkıcı oynatıyordu kiliti açamıyordu anadolu takımlarıyla oynarken ve bu olursa şampiyon olamazsınız kolay kolay.Ayrıca Brezilyalıların bi takımda çoğalmasına karşıyım,Brezilyalı teknik direktörlere de sıcak bakmıyorum kendi adıma.

sananes
20.Ağustos.2010, 18:14
Ayrıca bu türk stoperler varken Bilica kesilemez takımda bu yüzden yabancı konusunda sorunlar yaşayacağız gibi çok merak ediyorum hangi 6lı oynuycak.Dia kulübeye çekilcek gibi geliyor bana

BleedingMoon
20.Ağustos.2010, 18:15
uche-högh ikilisi gibi bir defans ikilisi daha gelmedi. geleceği de yok. bir serdar taşçı transferi çok mu zor? serdar-lugano feci olurdu.

GodfatheR
20.Ağustos.2010, 18:15
Zico avrupa da iyi hoştu ama ligde uykum geliyordu arkadaş. Oynattığı sistem avrupya çok uygundu ama Süper ligde çuvallıyorduk.

GodfatheR
20.Ağustos.2010, 18:16
uche-högh ikilisi gibi bir defans ikilisi daha gelmedi. geleceği de yok. bir serdar taşçı transferi çok mu zor? serdar-lugano feci olurdu.

Gallas - Lugano'da müthiş olurdu ama yönetim ilgilenmiyormuş :0:

BleedingMoon
20.Ağustos.2010, 18:19
bize türk oyuncu lazım. orta sahaya da defansa da türk oyuncu lazım. orta sahaya ceyhun gülselam, defansa da serdar taşçı lazım. bu kadar.

SAİT71
20.Ağustos.2010, 18:20
Pavluchenko yuda istemiyordu bu yönetim kimi istiyorlar acaba?

goosfraba
20.Ağustos.2010, 18:21
gallas tottenham'a gitti.

ocak ayından itibaren türkiyeden 5-6 oyuncunun bonservisi açığa çıkacak.

serdar kulbilge
selçuk inan
ceyhun gülselam
yiğit gökoğlan
yiğit incedemir
egemen korkmaz

gibi.

bu oyuncularla ocaktan itibaren yakın temasta bulunmamız gerek.

titates1
20.Ağustos.2010, 18:23
ceyhun ve selçukla fenerbahçe maçından sonra sözleşme imzalanacakmış bu oyuncular ikna edilip , kulüplerine cuzi bir miktar önerilere şimdiden alınmalı ancak selçuk ve ceyhun dünki maçta oynadıkları için avrupa'da yararlanamayız

C h A o S
20.Ağustos.2010, 18:26
Trabzon Selçuk ve Ceyhun ikilisinden en az birini kesin tutar takımda.Bana kalırsa ikisinide tutar.Zaten onlarda giderse takımın orta sahası çöker.

GodfatheR
20.Ağustos.2010, 18:30
Bugün Lig tv de Trabzon'un hem Ceyhun hem de Selçukla sözleşme yenileyeceği söyleniyordu.

Sekopej
20.Ağustos.2010, 18:48
Ohh be, Önderle de yollar ayrıldı. İlk geldiği dönemde iyidi, takıma katkısı vardı, sürekli olmasa da hem stoperde hem sağ bekte fazlasıyla şans buluyordu. Takımın ideal 11'inde yer alamadı ama bir türlü, çok basit hatalar yapıyordu zaman zaman ve bu sebeple teknik direktörler güvenip formayı veremdi ona.

Ayrılıp sonra tekrar gelene kadar iyiydi, o dönemden sonra sürekli geriye gitti. O dönemde yeniden Fenerbahçe'ye gelmek için cebinden ödediği bir bedel vardı ama Fenerbahçe'nin de ona kattıkları çok fazladır.

Geçen sene Kazım gibi o da yalan söylemişti, o günlerde gönderilmemesinin sebebi, alternatifsizlik. Sakatım diyerek takımla birlikte gitmeyip, sonra dinlenmesi gerekirken alkollü halde elini yaralamıştı, ayrıca Volkan Babacan ile yaşanan sorunlar da dedikodudan öte olabilir.

Kayseri ile anlaştığını da açıklamışlar, ben hala Volkan da giderse Kayseri'den birini alırız diye düşünüyorum. Ayrıca Kazım da gönderilecek oyuncular listesinde, umarım Kazım da Kayseri'ye verilir de karşılığında genç bir oyuncu alınır.

MeMo
20.Ağustos.2010, 19:08

EDİT

Berkay ne vefasızlığı yahu :) Önder kadar yeteneksiz,vasıfsız bir adam yoktur bana göre.Kaç senedir de bizden para kazanıyor.

Aykut Kocaman olayına geleceksek dediklerin yapılırsa ne güzel olur derim.Aykut Kocaman'a yapılacaklar ona özel bir şey değil aslında her hocaya yapılmalıydı.Ama bazen beceremediler,bazen gittiler isime bakarak adam aldılar,bazen de hocalar hata yaptı bu konuda.Aykut Kocaman gibi bir ismin desteklenmesi konusunda sıkıntın varsa bu çok normal değil.

SAİT71
20.Ağustos.2010, 19:39
Bence asıl mesele yeterince imkanın ve sürenin Daum'a, Zico'ya felan değilde şimdi olduğu gibi Aykut kocaman'a verilmesi. Doğru yoldayız..

RaSenGan
20.Ağustos.2010, 19:46
Fenerbahçe'nin gidenlerden ücret almaması ilginç.Geçen sene bir Fenerbahçeli arkadaş forumda Önder'in Türkiye'deki en iyi stoper olduğunu yazmıştı bakalım Önder gittikten sonra neler diyecek :)

TR.CaPTaiN
20.Ağustos.2010, 19:52
1 gereksiz oyuncudan daha kurtulduk. Önder Fenerbahçe kalitesinde bir oyuncu değildi; geldiği günden bugüne kadar kendini geliştiremedi ve doğal olarak gönderildi. Kendisi için hayırlı olsun.

eGowiCh
20.Ağustos.2010, 20:24
Önder geldiği ilk iki-üç sezonda süperdi, ancak daha sonra kariyeri düşüşe geçti ve takımla yolları ayrıldı. Geçen sene geçirdiği kazadan (sevgilisiyle kavga edip bileğini kesmesi) dolayı da kadrodışı kalmıştı. Hayırlı olsun.

IcedEarth
20.Ağustos.2010, 20:24

Evet Serdar Taşçı transferi çok zor. Genç ve yetenekli bir stoper Serdar, takımı bırakmak istemeyecektir, ki bildiğim kadarıyla takımında kaptan zaten. Kaldı ki bırakacak olsalar bile büyük kulüpler talip olacaktır muhtemelen..

Cengo
20.Ağustos.2010, 20:46
Fenerbahçe'nin gidenlerden ücret almaması ilginç.Geçen sene bir Fenerbahçeli arkadaş forumda Önder'in Türkiye'deki en iyi stoper olduğunu yazmıştı bakalım Önder gittikten sonra neler diyecek :)

Önder hiç bir zaman çok iyi bir stoper olamadı ki Aygün, her kim söylemişse feci abartmış.

sananes
20.Ağustos.2010, 20:49
en iyi stoper değil ama en iyi türk stoper olduğunu düşündüm ben uzun süre belkide ben söylemişimdir hatırlamıyorum:) ama son bi kaç yıldır düşüş yaşıyo hatta çakıldı resmen.Kayseride başarılı olur umarım ben hala iyi bi stoper oldugunu ve eski formda önderin en iyi türk stoper oldugunu düşünüyorum.Parasız yollamak çok ilginc bir değil iki değil.Biz her kolaylıgı sağlıyoruz anadolu takımlarına biz oyuncu isteyincede fiyatı katlayıp söyluyolar

ForsakeN
20.Ağustos.2010, 20:49
Önder-Deniz gitti de, gelen oyuncu İlhan vs. olunca hiçbirşey değişmemiş oluyor .

Ayrıca Kayseri'ye bu kadar bedava oyuncu gönderdik.Umarım bunun altında bi transfer yatıyordur.

MeMo
20.Ağustos.2010, 20:52

İsim ver Aygün :D

goosfraba
20.Ağustos.2010, 20:55
andre dos santos yine milli takıma seçilmiş.

Zekirdek
20.Ağustos.2010, 20:59
Neden bonservis alamadan yolluyoruz :0:

andre dos santos yine milli takıma seçilmiş.

Andre'nin isminde Dos yok olması lazım. Ayrıca iyi milli takımda oynayarak piyasası artar satarken kolaylık olur.

Cengo
20.Ağustos.2010, 20:59

Hemen şu an canlı yayına bağlansın, Ancelotti adam değil.

goosfraba
20.Ağustos.2010, 21:03
Andre'nin isminde Dos yok olması lazım. Ayrıca iyi milli takımda oynayarak piyasası artar satarken kolaylık olur.

http://www.fenerbahce.org/futbola/detay.asp?ContentID=16433&ContentCategoryID=17

goosfraba
20.Ağustos.2010, 21:04
http://fenerbahce.org/pic_lib/2010-08-20_idman1.jpg

http://fenerbahce.org/pic_lib/2010-08-20_idman2.jpg

http://fenerbahce.org/pic_lib/2010-08-20_idman3.jpg

Bekq
20.Ağustos.2010, 21:11
Önder'e ne vefasızlık yapılmış kulübede mi oturtsalardı çürüseydi adam , bonservis bedeli istemeden karşılıklı fesh etmiş kulüp kontratını daha ne yapmalarını bekliyordun ?

Öncelikle üslubunuza dikkat ederseniz sevinirim.

Adamı kulübede oturtmak yerine oynatsalardı bunlar olmazdı. Üstelik önder çoğu zaman sağ bektede oynayabilen biri. Gökhan Gönül'den öncede sağ bek oynuyordu. Zorla oraya Bekir'i oturtmak yerine Önder konulabilirdi. İlhan ve Bekir yerinede Önder'e şans verilebilirdi. Önder'in milli takımda oynaması için dua ettiğimiz zamanları nasıl unutursunuz?

MeMo
20.Ağustos.2010, 21:12

Var Dos :)

goosfraba
20.Ağustos.2010, 21:14
önder son 2 yılda mükemmel bir düşüşte. zaten sağ bek de değil kendisi. young boys maçlarında bunu gördük. stoper olarak iyi bir kesici olabilir ama taş gibi bir stoper tanımına kesinlikle de uymuyor.

önder'in, bu sene gönderilen deniz, ali bilgin gibi oyunculardan farkı yoktu bu sene. gönderilmesi iyi oldu.

Bekq
20.Ağustos.2010, 21:15
Önder hiç bir zaman çok iyi bir stoper olamadı ki Aygün, her kim söylemişse feci abartmış.

Pardon Cengiz abi fakat Önder'in özellikleri Football Manager çok çok yüksekti diye hatırlıyorum. Hatta en iyi Türk stoperlerden biriydi. Fenerbahçe'yide senin yaptığını düşünürsek şimdi neden böyle dediğini anlayamadım. Yoksa Fm'de çok vasattıda benmi yanlış hatırlıyorum?

EDİT

SS'ler;

http://img708.imageshack.us/img708/6810/nder.png

http://img541.imageshack.us/img541/4595/nder2.png

Dipnot: 8.0.2'den alınmıştır.

Hugo
20.Ağustos.2010, 21:21
http://www.fenerbahce.org/futbola/detay.asp?ContentID=16433&ContentCategoryID=17

Adam bana "Andre Santos" deyin diyordu röportajlarda.

titates1
20.Ağustos.2010, 21:29
Öncelikle üslubunuza dikkat ederseniz sevinirim.

Adamı kulübede oturtmak yerine oynatsalardı bunlar olmazdı. Üstelik önder çoğu zaman sağ bektede oynayabilen biri. Gökhan Gönül'den öncede sağ bek oynuyordu. Zorla oraya Bekir'i oturtmak yerine Önder konulabilirdi. İlhan ve Bekir yerinede Önder'e şans verilebilirdi. Önder'in milli takımda oynaması için dua ettiğimiz zamanları nasıl unutursunuz?

Uslubumda ne varmış anlamadım ? önder pek çok kez ilk 11 oynadı daha önceki zamanlarda ben çok beğeniyordum önderi edu yerine onun oynatılması taraftarıydım ki iyi de oynuyordu ancak son senelerde hiçbir gelişme gösteremedi , gerçekten iyi bir oyuncu olursan teknik direktör seni görür ve oynatır , önder ne bir gelişme gösterdi nede son yıllarda oynadığında iyi bir oyun ortaya koydu , eğer koymuş olsaydı oynardı ve milli takıma da seçilirdi.inşallah gittiği takımda çok başarılı olur

eGowiCh
20.Ağustos.2010, 21:30
Bekq, az önce FM'ye bırakıp yorum yapmayın diyordun, şimdi de FM screen'i koyuyorsun, yorumunu ona dayandırıyorsun.

Niang'a kötü futbolcu dedin ya, daha söyleyecek söz yok.

Önder iyi bir stoperdi ama sonradan kendisini çok saldı, o ilk geldiğinde Fenerbahçe'ye gençti ve gelecek vaadediyordu, performansıyla da bunu gösterdi ama 100. yıldan sonra gözle görülür bir şekilde performansı düştü.

Bekq
20.Ağustos.2010, 21:36
Uslubumda ne varmış anlamadım ? önder pek çok kez ilk 11 oynadı daha önceki zamanlarda ben çok beğeniyordum önderi edu yerine onun oynatılması taraftarıydım ki iyi de oynuyordu ancak son senelerde hiçbir gelişme gösteremedi , gerçekten iyi bir oyuncu olursan teknik direktör seni görür ve oynatır , önder ne bir gelişme gösterdi nede son yıllarda oynadığında iyi bir oyun ortaya koydu , eğer koymuş olsaydı oynardı ve milli takıma da seçilirdi.inşallah gittiği takımda çok başarılı olur

Haklısın fakat ben Deivid'in gitmesinede üzüldüm. Sonuçta o adam bize büyük şeyler yaşattı. Uzun sakatlıktan çıktıktan sonra ilk maçında gol attığında ağladı. Santos'tan, Güiza'dan, Baroni'den daha çok Fener'liydi yani.

Aynı şekilde arka sayfada goosfraba'da yazmış. Giden oyuncu Önder, gelen oyuncu İlhan ve geçen seneden Bekir. Bunlar Önder'den daha kötü defanstır bana göre.

titates1
20.Ağustos.2010, 21:44
Haklısın fakat ben Deivid'in gitmesinede üzüldüm. Sonuçta o adam bize büyük şeyler yaşattı. Uzun sakatlıktan çıktıktan sonra ilk maçında gol attığında ağladı. Santos'tan, Güiza'dan, Baroni'den daha çok Fener'liydi yani.

Aynı şekilde arka sayfada goosfraba'da yazmış. Giden oyuncu Önder, gelen oyuncu İlhan ve geçen seneden Bekir. Bunlar Önder'den daha kötü defanstır bana göre.

Ben Bekir'i beğendiğimi sürekli belirtiyorum yine belirteyim öncelikle ,

Deivid tamam çok güzel şeyler yaşatmış olabilri ama sisteme uymuyor ve oynayamayacak aldığı maaş da yüksekti zaten o yaşattığı şeylerden dolayı ancak artık oynayamayacak ve hem kendine hem kulübe zarar verecekti , istediği , sevdiği bir takıma gitti , yani oynatmayarak caydırarak falan da yollanmadı yollanış stillerinde hiçbir kötü yan yok , sağolsun verdiği hizmetlere , ama Fenerbahçe'nin başarısı için artık bu gibi hamleler gerekiyor ve gerekenler yapılıyor , kimden çok Fenerli olduğu beni ilgilendirmez beni Fenerbahçe'nin başarısı ilgilendirir

Bekq
20.Ağustos.2010, 21:50
Ben Bekir'i beğendiğimi sürekli belirtiyorum yine belirteyim öncelikle ,

Deivid tamam çok güzel şeyler yaşatmış olabilri ama sisteme uymuyor ve oynayamayacak aldığı maaş da yüksekti zaten o yaşattığı şeylerden dolayı ancak artık oynayamayacak ve hem kendine hem kulübe zarar verecekti , istediği , sevdiği bir takıma gitti , yani oynatmayarak caydırarak falan da yollanmadı yollanış stillerinde hiçbir kötü yan yok , sağolsun verdiği hizmetlere , ama Fenerbahçe'nin başarısı için artık bu gibi hamleler gerekiyor ve gerekenler yapılıyor , kimden çok Fenerli olduğu beni ilgilendirmez beni Fenerbahçe'nin başarısı ilgilendirir

Haklısın renkdaş fakat bize para için oynayan adam değil yürekten oynayan adam lazım. Sivas 2 sene önce nasıl başarılar yakaladı. Para sayesindemi? Ya Bursa. Çokmu büyük imkanları vardı. Adamlar inanılmaz hırslı oynuyorlardı. Tabii hırs hırs bir yere kadar ama Fenerbahçe'ye birazda hırslı oyuncu lazım. Mesela Santos bana göre çok yetenekli ve bulunmaz bir sol bek. Fakat inanılmaz ruhsuz. Adam koşmuyor bile. Keza Cristian Baroni'de öyle. Lugano, Gökhan, Emre gibi oyuncuların hırsları ise çok fazla. Yürekten oynuyorlar.

titates1
20.Ağustos.2010, 21:51
Haklısın renkdaş fakat bize para için oynayan adam değil yürekten oynayan adam lazım. Sivas 2 sene önce nasıl başarılar yakaladı. Para sayesindemi? Ya Bursa. Çokmu büyük imkanları vardı. Adamlar inanılmaz hırslı oynuyorlardı. Tabii hırs hırs bir yere kadar ama Fenerbahçe'ye birazda hırslı oyuncu lazım. Mesela Santos bana göre çok yetenekli ve bulunmaz bir sol bek. Fakat inanılmaz ruhsuz. Adam koşmuyor bile. Keza Cristian Baroni'de öyle. Lugano, Gökhan, Emre gibi oyuncuların hırsları ise çok fazla. Yürekten oynuyorlar.

Zaten bu yaratılmaya çalışılıyor , dia , stoch , niang buna en güzel örnekler hepsinin geçmişini inceleyin hepsi hırslı son ana kadar mücadele eden oyuncular

tarikko
21.Ağustos.2010, 00:54
Cok iyi oldu Onder'in gonderilmesi.Gereksiz oyuncular teker teker yollandi klupten.Iyi bir gelisme..

RaSenGan
21.Ağustos.2010, 01:06
eGowich :D

Cidden öyle abi :)

Cengo
21.Ağustos.2010, 01:27
Pardon Cengiz abi fakat Önder'in özellikleri Football Manager çok çok yüksekti diye hatırlıyorum. Hatta en iyi Türk stoperlerden biriydi. Fenerbahçe'yide senin yaptığını düşünürsek şimdi neden böyle dediğini anlayamadım. Yoksa Fm'de çok vasattıda benmi yanlış hatırlıyorum?

EDİT

SS'ler;

http://img708.imageshack.us/img708/6810/nder.png

http://img541.imageshack.us/img541/4595/nder2.png

Dipnot: 8.0.2'den alınmıştır.

CA değerine hiç baktın mı? Önder'in özellikleri hiç bir zaman çok yukarıda olmadı geldiği dönem hariç.Önder'i zamanla düşürdük.Zico'nun olduğu sezondan almışsın, zamanla özelliklerini kaybetti ama bu profil bile kötü bir stoper profili, iyi bir profil değil.Geldiğinde kısa bir dönem gayet iyi oynadı, sonrası gerisi hiç gelmedi.Bazı özellikleri yüksek kalmış, demek ki o dönem net farkedememişiz, zamanla çok düşürdük.

Bilica kapanınca en azından sezgilerini kullanıyor, Önder oyundan kopuyor Edu'nun yaşadığı gibi, uyuyor resmen, koşamıyor bitmiş durumda.

deniz.91
21.Ağustos.2010, 01:36
Önder sonuçta büyük takım tecrbesi olan bir isim çok eleştirilsede bize faydası olacağını düşünoyrum.Defasımızn ortasında bu sene Eren Güngör Amisulashvili oynayacak büyük ihtimal belki öndere sağ bekte şans tanınabilir ama orada serdar kesimalda var ilk 11 olmasada kadroya derinlik katacaktır.Bu arada önderi falan gönderdik diye eren beklentisi içinde olan arkadaşları görüyorum böyle bir transfer olmaz:)

BleedingMoon
21.Ağustos.2010, 02:38
önder çok adam kaçırıyordu ilk zamanlarda bile. en iyi profilinde bile konsantrasyonu 11.

Memedov
21.Ağustos.2010, 02:43
Stoper'de Blica ile idare edilebilir ama Defansif orta saha olarak bir transfer yapması şart Fenerbahçe'nin.

di canio
21.Ağustos.2010, 03:23
Martin Demichelis yedek kalmak istemediği için ayrılabilirmiş Bayern'den. Savunma için düşünülebilir aslında. İhtiyaç olursa orta sahada da oynatılabilir.

Bekq
21.Ağustos.2010, 03:36
Bize Türk defans lazım. Yabancı sınırı var. Biz kadroları kurarken bile Bilica yedekte kalır diye düşünüyoruz. Onun yerine bir Türk gelmeli.

GebzeLi1907
21.Ağustos.2010, 03:37
Önder sahada adım atamıyor geçen sene yaşadığı rezillik profesyonel oyuncuyada yakışmayacak bişeydi gönderilmesi cok doğru olmuş
yerine gelen ilhan cok iyi değil belki ama adelesinde acılma öyle sakat sakat cıkıp oynuyor
önder de kızla kavga edip bilegini kesiyor iyi bi alternatif değil belki ama takımından hepten uzak kalıyor
mantalite, profesyonellikte önemli.
ilk geldiği sezonlar iyidi sağ bekte de göz dolduran maçlar oynadı ama 2 senedir önder in sahada adım atmaya dermanı yok gönderilmesi doğru geldi bana rahatın battığı adamlardan biriydi.
keza deivid de öyle tam bi kamburdu sırtımızda önemli maçlarda golleri var ama dünya yansa bi kalbur samanı yanmaz saha içinde öyle bi adamdı kendisi takım savunmasınıda hiç katkısı yoktu ne bi sağ acık ne bi amc nede bi santrafor hepsinden yarım yarım
bu sene yine göbeği yapmış gelmiş bel olmuş kaç cm iyice yağ bağlamış ne yapabilrsin öyle bi oyuncuyla
aldığı parada doldurduğu kontejanda cabası

goosfraba
21.Ağustos.2010, 04:02
aykut hoca paok maçından sonra yabancı stoper istemiş.

muhtemelen yabancı hakkını stoperden yana kullanacağız. güiza giderse önlibero zaten alınır.

Zekirdek
21.Ağustos.2010, 09:39
Adam bana "Andre Santos" deyin diyordu röportajlarda.

Bende bunu belirterek söylemiştim.

Deivid'in oynadığı sezonları ele alalım. İlk sezon forvet oynadı Güiza'dan rezalet durumdaydı. Bilirsiniz boş kaleye dahi atamıyordu. İkinci sezonu Şampiyonlar Ligi başarısı aldığımız sezon olması lazım. Bayabi yararı oldu sezon sonu kendisiyle £3M değerinde 4 yıllık bir kontrat yapıldı ve Deivid istediği uzun vadeli ve yüksek ücretli kontratı buldu. Sonra bir daha ne gören var ne duyan.

Zekirdek
21.Ağustos.2010, 10:10
Fenerbahçe İçin 8 Stoper Adayı...

Fenerbahçe'nin bu sezon Avrupa kupalarında basit goller yemesi, transferde rotanın stopere çevrilmesine neden oldu.

Şampiyonlar Ligi vizesinin alınamadığı iki Young Boys maçının ardından önceki akşam Selanik'te PAOK'a 1-0 kaybedilen UEFA Avrupa Ligi play-off ilk karşılaşmasından sonra Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım stoper alarmı verdi. Karşılaşma devam ederken çevresinde bulunan Fenerbahçelilere dönen Başkan Yıldırım, şu tespitte bulundu:

- Mutlaka bir stoper almamız gerek. Aykut Kocaman ile hemen görüşün ve kimi istiyorsa alalım...

Aziz Yıldırım'ın Lugano ile Bilica'dan birinin olmadığı zaman görev yapan İlhan Eker'in savunmada etkisizliği nedeniyle son derece rahatsız olduğu belirtildi.

Cristian'dan Hoşnut Değil

Deivid'in ayrılmasıyla yabancı sayısı 9'a düşen ve kontenjandan 1 kişilik yer açılan F.Bahçe, hem defansta, hem de orta sahada görev alabilecek bir oyuncu arayışına geçti.

Aykut Kocaman'ın Cristian'ın performansından da hoşnut olmadığı ve bu nedenle alınacak oyuncunun orta alanda da görev yapabilen bir isim olmasını istediği öğrenildi. Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği isimlerin belli olduğu, özellikle Fransa ve Belçika'daki bazı oyuncularla yakından ilgilendiği öğrenildi.

İşte Stoper Adayları

N'Diaye: Nancy'nin 20 yaşındaki Senegal asıllı Fransız oyuncusu.
Mangala: S.Liege'de ve Fransa Ümit Milli Takımı'Nda oynuyor forma giyiyor. 19 yaşında.
Bougherra: 28 yaşındaki Cezayirli futbolcu G.Rangers'ta oynuyor.
Cordoba: 34 yaşındaki Kolombiyalı savunmacı İnter'in oyuncusu.
Choto: 29 yaşındaki Zimbabwe'li Legia Varşova forması giyiyor.
Verthongen: 23 yaşındaki Belçikalı savunma oyuncusu Ajax'ta forma giyiyor..
Pape Diakhate: Menajerler tarafından Fenerbahçe'ye önerildi. St. Etienne takımda görev yapıyor. 26 yaşında.
Dany Nounkeu: 24 yaşındaki oyuncu, Toulouse ve Kamerun Milli Takımı'nda görev yapıyor.

21 Ağustos 2010 Cumartesi - 09:15

Hürriyet

Börk
21.Ağustos.2010, 10:25
Verthongen,Cordoba,Diakhate idael oyuncular.Alınabileceğini düşündüğüm isim ise Diakhate.

KanaKe
21.Ağustos.2010, 10:44
Cordoba'yi alacaklarina Gallas'i alsalar ya..

Zekirdek
21.Ağustos.2010, 10:46
Cordoba'yi alacaklarina Gallas'i alsalar ya..

Gallas Totenham ile 1 yıllığıa anlaştı.

KanaKe
21.Ağustos.2010, 13:04
iste anlassalardi zamaninda..

goosfraba
21.Ağustos.2010, 13:08
marca gazetesi fenerbahçe ve galatasaray mahamadou diarra ile ilgileniyor yazmış.

GodfatheR
21.Ağustos.2010, 13:09
Diarra orta sahadaki bütün problemi çözer.

Zekirdek
21.Ağustos.2010, 13:09
marca gazetesi fenerbahçe ve galatasaray mahamadou diarra ile ilgileniyor yazmış.

Tek rakibimiz Galatasaray'sa transferde rahat alırız. Ama işte yönetimin aklına bu adamı almak gelir.

goosfraba
21.Ağustos.2010, 13:42
marca'nın haberine göre, yöneticiler real madrid ile görüşüyormuş. madrid ikna olmak üzere imiş.

Cengo
21.Ağustos.2010, 13:50
Diarra orta sahadaki bütün problemi çözer.

Lass çözer, Mahamadou nereye istiyorsa gitsin.
Böyle bir görüşme varsa Lass için olmalı.

eGowiCh
21.Ağustos.2010, 13:51
Aygün, Önder için söylediklerimin arkasındayım da, senin iki konudur bana sataşmanın sonu ne olacak, merak ediyorum. Sözlerine dikkat et, ortamı germeye ve tahriğe çalışma istersen.

Diarra konusuna gelecek olursak, Marca gazetesinde böyle bir haberin çıkmış olması sevindirici. Ciddi temaslar var demek ki. Diarra alınırsa gerçekten faydalı bir transfer olur, orta sahada özlemini çektiğimiz ön libero sorunu da çözülmüş olur.

Galatasaray ile rekabet halindeysek bu transferde, Stoch transferinde olduğu gibi yöneticiler özveriyle çalışıp transferi hemen noktalandırabilirler.

Diarra için R.Madrid'in fazla bir bonservis bedeli isteyeceğini de sanmıyorum. Elden çıkarmak amacında oldukları ve maddi sorunları olmadıkları için bütçemizi sarsmayacak bir miktara Diarra'yı satın alabiliriz.

Yönetim Diarra transferini gerçekleştirirse, hiçbir mevkiide sorun kalmamış ve dört dörtlük bir takım kurmuş olacağız.

Cengiz abi, Lass zor bir transfer. Lass, daha kaliteli bir oyuncu, ancak onu transfer etmek zor, bize bırakmazlar. Malili yıldız da sorunlarımızı çözer. Fizik gücü yüksek, savaşçı bir orta saha oyuncusu, Cristian Baroni gibi oyundan düşecek birisi değil. Lass ise hem defans hem ofans yönü güçlü, pas yapabilen, Malili'ye göre fiziği daha zayıf ama tekniği daha iyi bir futbolcu.

IcedEarth
21.Ağustos.2010, 13:53
Tek rakibimiz Galatasaray'sa transferde rahat alırız. Ama işte yönetimin aklına bu adamı almak gelir.

Bu kanıya nasıl varıldı acaba?

Zekirdek
21.Ağustos.2010, 13:58
Bu kanıya nasıl varıldı acaba?

Sence nasıl varmış olabilirim? Yaş 29 adamın. İki klüp arasında seçim yapacaksa ikiside büyük klüp ama bu esnada da para öne çıkıyor. Galatasaray'da şuan ki nakit sıkıntısınıda göze alırsak sonuç ortada.

IcedEarth
21.Ağustos.2010, 14:04
Sence nasıl varmış olabilirim? Yaş 29 adamın. İki klüp arasında seçim yapacaksa ikiside büyük klüp ama bu esnada da para öne çıkıyor. Galatasaray'da şuan ki nakit sıkıntısınıda göze alırsak sonuç ortada.

Belki siz alırsınız ama pek rahat olacağını zannetmiyorum açıkçası. Yine değerinden fazlasını vererek alırsınız yani..

Zekirdek
21.Ağustos.2010, 14:08
Belki siz alırsınız ama pek rahat olacağını zannetmiyorum açıkçası. Yine değerinden fazlasını vererek alırsınız yani..

Dediğinden çok fazla olacağını sanmıyorum. Geçen sene Wesley Sneijder'i £15M ücrete gönderen Real Madrid'in Diarra için 7 - 8 civarı bir ücret belirleyeceğini düşünüyorum.

eGowiCh
21.Ağustos.2010, 14:09
Lassana Diarra ile Tottenham ilgileniyor. Lassana Diarra imkansıza yakın, İngiltere piyasası da var adamın, hayatta bırakmazlar.

goosfraba
21.Ağustos.2010, 14:15
satılık listesinde olan bir oyuncu için dünyaları istemezler.

diarra'nın 5.5 m euro'ya satılabileceği söyleniyor. madrid en fazla 6-7 ister.

Bekq
21.Ağustos.2010, 14:21
Birazcık fazla maaş verip getirebiliriz diye düşünüyorum. Ama ciddi paralar vermekte gerekebilir. Sonuçta ŞL'de değiliz ve avrupa ligindende elenmek üzereyiz.

eng1n
21.Ağustos.2010, 15:26
Hem Galatasaray'ın böyle bir transfere ihtiyacı var mı ? O bölgeye Cana'yı almadılar mı

TR.CaPTaiN
21.Ağustos.2010, 15:47
4 Ağustos'ta çıkan bir haberde Manchester United'ın Lass Diarra için 18 milyon sterlini gözden çıkardığı yazıyor. Birkaç haber daha var; hepsinde bonservis o civarda, 24 m €, 19 milyon sterlin, 17 milyon sterlin gibi. Lass Diarra şuan bizim için imkansız duruyor.

M.Diarra ortasahada defansif yönü çok kuvvetli bir oyuncu, Cristian gibi rakibe eşlik etmek yerine rakibiyle boğuşan bir adam. Tek sıkıntı geçirdiği sakatlıklar. Ancak; bonservis bedeli de muhtemelen 5-6 m € civarında; risk almaya değer.

eGowiCh
21.Ağustos.2010, 15:58
Kaliteli futbolcu her zaman kalitelidir. G.Gönül tek bacakla oynasa, yine sağ bekte takımın en iyisi. Emre tek bacakla oynasın, yine orta sahada takımın en iyisi. M.Diarra da tek bacakla oynasın, yine Cristian'dan, Selçuk'tan çok daha iyi bir performans verir.

Emre-Diarra ikilisi ile birlikte Emre'nin yükü de azalır, ofansa daha çok katkı verir. Emre olmadı mı orta sahanın halini görüyoruz. Diarra'nın gelmesi Emre'ye de katkı sağlar.

kotakot
21.Ağustos.2010, 16:02
Yalan Yalan Yalan galatasarayın öyle bir transfer yapmayacağını biliyoruz ilgilenmeleri bile yalan e ozaman haber yalan

ForsakeN
21.Ağustos.2010, 18:54
Yalan Yalan Yalan galatasarayın öyle bir transfer yapmayacağını biliyoruz ilgilenmeleri bile yalan e ozaman haber yalan

Senin yazdığın yer yalan. Burası FB transfer haberleri :D

King_91
22.Ağustos.2010, 13:40
niang'a tam olarak ne kadar bonservis bedeli ödendi ? bi kaç yerde 15 falan duydum da maaşla falan birlikte mi sadece bonservis mi 15 ?

goosfraba
22.Ağustos.2010, 13:51
niang'a tam olarak ne kadar bonservis bedeli ödendi ? bi kaç yerde 15 falan duydum da maaşla falan birlikte mi sadece bonservis mi 15 ?

7 milyon euro bonservis
3.2 m euro yıllık maaşı.
3+1 yıllık sözleşme.

SAİT71
22.Ağustos.2010, 13:52
Ben 7 diye biliyorum bonservisi..

King_91
22.Ağustos.2010, 14:00
7 milyon euro bonservis
3.2 m euro yıllık maaşı.
3+1 yıllık sözleşme.

ntvspor'da 15 dedi de yuh dicektim 15'se . şu futbol yorumcuları ve spikerlerin futbolcunun bütün alacaklarını toplayıp şu kadara alındı diye söylemesi bitse güzel olacak milletin kafasını karıştırıyorlar ..

goosfraba
22.Ağustos.2010, 14:02
ntvspor'da 15 dedi de yuh dicektim 15'se . şu futbol yorumcuları ve spikerlerin futbolcunun bütün alacaklarını toplayıp şu kadara alındı diye söylemesi bitse güzel olacak milletin kafasını karıştırıyorlar ..

haklısın. 15 milyon deyip bir de detaya inseler daha güzel olacak.

Del Piero_10
22.Ağustos.2010, 14:08
Mamadou Diarra nokta atışı olur.

Since-1907
22.Ağustos.2010, 14:19
Mamadou Diarra çok iyi transfer olur.Satılık listesine konulduğuna göre çok para isteyeceklerini sanmıyorum.Diarra'ya yıllk istediği miktar verilirse bu transfer gerçekleşir.Ama gerçekten ilgileniyormuyuz bu futbolcuyla orası soru işareti gibi..

GeorgeWeah
22.Ağustos.2010, 15:07
Ntvsporda da haber çıkmış galiba. Diarra ile anlaşmak üzereymişiz. Hayırlısı artık. 3 zenci hedefimiz gerçekleşmiş olacak. :)

goosfraba
22.Ağustos.2010, 15:07
ntvspor'a göre diarra'yı almak üzereyiz. gerçi onlar da marca'yı kaynak gösteriyorlar.

MeMo
22.Ağustos.2010, 15:12
Diarra'yı alırsak süper olur Baroni'ye tahammülü kalmadı kimsenin artık.

SAİT71
22.Ağustos.2010, 15:15
Marca kolay kolay yalan yazmaz. Bence alabiliriz.

Sekopej
22.Ağustos.2010, 15:19
Volkan Demirel'in yokluğunda Trabzon'a Volkan Babacan götürülmüyor. Babacan'ın da her an ayrıldığı haberi gelebilir.

Bir de Hürriyet ve Vatan'da transfer listesi yayınlanmış, o listeler uydurmadır, o listelerde yer alan oyuncular gündemimizde yoktur diye bir yalanlama var, Diaraa var mı acaba o listelerde?:p

Bir de dün Rıdvan Dilmen laf arasında, stoperden bozma orta saha olabilir, gerektiğinde stoper de oynayacak, gündemde öyle isimler var gibisinden birşeyler söyledi.

GeorgeWeah
22.Ağustos.2010, 15:23
Volkan Demirel'in yokluğunda Trabzon'a Volkan Babacan götürülmüyor. Babacan'ın da her an ayrıldığı haberi gelebilir.

Bir de Hürriyet ve Vatan'da transfer listesi yayınlanmış, o listeler uydurmadır, o listelerde yer alan oyuncular gündemimizde yoktur diye bir yalanlama var, Diaraa var mı acaba o listelerde?:p

Bir de dün Rıdvan Dilmen laf arasında, stoperden bozma orta saha olabilir, gerektiğinde stoper de oynayacak, gündemde öyle isimler var gibisinden birşeyler söyledi.
İlk tercih Monacolu N'Klou(isim böyleydi herhalde) galiba. Daum ile Aykut Kocaman geçen sene izlemişler. Sonra genç olduğu için performansı gözlemleniyormuş. Yine izlenmiş bir oyuncu gelecek umarım. Diarragillerden birisi de gelirse süper olur. :)

IcedEarth
22.Ağustos.2010, 15:24
Marca kolay kolay yalan yazmaz. Bence alabiliriz.

Marca İspanya üretimi Fotospor gibi birşey aslında. Ha Mamadou gerçekten geliyor olabilir, ama Marca hiçbir zaman güvenilir bir kaynak değil benim gözümde.

A.FaruK
22.Ağustos.2010, 15:25

Abi ordaki stoperden bozmada denmesinden kasıt o ikili bekin arasından 3. bir stoper gibi oynacak bi önlibero ise bence çokda gerekli değil. Zaten Cristian falan o tip oyuncular. Fazla ileri çıkmayan , Ofansta hiç yardımı olmayan bi adam alınacaksa harcıyacakları paraya yazık bence.

eGowiCh
22.Ağustos.2010, 15:31
Diarra o listede yoktu Serkan abi. Marca'yı yalanlarlar direk yalanlayacaklarsa, Robinho'da olduğu gibi yabancı basını da yalanlıyor yönetim.

Marca yalan haber yapmaz, İspanya'nın Fotospor'u demek hata. Marca özellikle R.Madrid'e yakın bir gazete, Güiza ve Aragones transferlerini de ilk kez oradan öğrenmiştik.

Sekopej
22.Ağustos.2010, 15:32
Yok öyle değil, stoper oynamayı da bilen orta saha. Sıkışırsan stopere de koyabilirsin cinsinden. Stoperlere yakın oynayan değil, stopere koyduğunda da sırıtmayacak isim.

Cristian çok yumuşak bir oyuncu, mesela Aurelio da yapı itibariyle yumuşak duruyordu ama rakibe yaklaştığında ya topu kapıyordu ya da rakibi bozabiliyordu. Cristian'ın mücadele gücü zayıf, artar mı? İnsanın içinde olması lazım.

Bekleyelim, 1 tane isim gelecek ama kim olacak?

GeorgeWeah
22.Ağustos.2010, 15:35
Yok öyle değil, stoper oynamayı da bilen orta saha. Sıkışırsan stopere de koyabilirsin cinsinden. Stoperlere yakın oynayan değil, stopere koyduğunda da sırıtmayacak isim.

Cristian çok yumuşak bir oyuncu, mesela Aurelio da yapı itibariyle yumuşak duruyordu ama rakibe yaklaştığında ya topu kapıyordu ya da rakibi bozabiliyordu. Cristian'ın mücadele gücü zayıf, artar mı? İnsanın içinde olması lazım.

Bekleyelim, 1 tane isim gelecek ama kim olacak?
Kesinlikle Cristian çok vurdumduymaz. O kadar orta saha oyuncusu gördüm. Baroni gibi mücadele etmeyen, rakibi bozmayan, etliye sütlüye karışmayan bir oyuncu görmedim. İnşallah Afrikalı ve Fransadan bir adam gelir de takımın mücadele gücü biraz olsun artar. Appiahın iyi zamanlarındaki hali olacak şimdi. Tadından yenmezdi.

eGowiCh
22.Ağustos.2010, 15:36
Poulsen'i alabilseydik geçen sene, Liverpool kaptı bu yıl adamı. Xabi'yi istedik R.Madrid aldı, Diarra'yı da kapmazlar umarım.

TR.CaPTaiN
22.Ağustos.2010, 17:06
Bugün birçok gazete Real Madrid takımından Mahamadou Diarra’yı transfer etmek üzere girişimlerde bulunduğumuzu, benzer şekilde Galatasaray’ın da bu futbolcu için görüşmeler yaptığını öne sürmektedir. Kulübümüzün adı geçen futbolcunun transferi konusunda hiçbir girişimi söz konusu değildir. Bu transfer iddiası tamamen gazetelerin yarattığı bir spekülasyondur, bunun hem Galatasaray Kulübü hem de tüm spor kamuoyu tarafından bilinmesini isteriz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Revolution
22.Ağustos.2010, 17:07
Kim gelecek merak ediyorum gerçekten..

RaSenGan
22.Ağustos.2010, 17:07
Yine gelmiş yalanlama :)

SAİT71
22.Ağustos.2010, 17:15
Klasik son :D Bizim kulüpte basında çıkan haberleri yalanlama şubesi var heralde :D

Suicider
22.Ağustos.2010, 17:41
Demekki gs ilgileniyor diarra ile hani biz işinize karışmıyoruz maksatlı bir duyuru gibi :)

eGowiCh
22.Ağustos.2010, 17:47
Demekki gs ilgileniyor diarra ile hani biz işinize karışmıyoruz maksatlı bir duyuru gibi :)

Aynen söylediğin gibi bir duyuru olmuş.

Yönetim ne zaman heveslensek yalanlama yapıyor. Diarra gibi bir futbolcuyu kadroda görmenin hayalini kurarken yine Baroni'ye kalacağız galiba.

BleedingMoon
22.Ağustos.2010, 18:17
bize lass geliyor o zaman. real madrid'in 10 numarası. boru mu :D

TR.CaPTaiN
22.Ağustos.2010, 20:25
Beşiktaş transfer haberlerinde yaptığım uyarı burası için de geçerlidir. Malum yarışa çevirmeden atalım mesajlarımızı.

Ahmet Göktaş
22.Ağustos.2010, 20:30
Lassana Diarra Fenerbahçe'ye gelmez. Kötü bir sakatlık da geçirmedi kişilik problemi de yok , düşüşte de değil bildiğim kadarıyla. Portsmouth düşmese oraya döner derdim ama ben şuan için eğer ayrılacaksa tabiki Premier Lig'de Blackburn , Everton vs. ayarındaki kulüplere daha yakın görüyorum.Mahamadou olan Diarra'da ayrılmayacağını açıklamıştı sanırım.

ozaniel
22.Ağustos.2010, 22:09
Lassana Diarra hala Dünya'nın en iyi ön liberolarından biri, yaşı genç. Gidecek olsa büyük kulüpler kapar onu.

Varonil
23.Ağustos.2010, 00:03
Lassana Diarra için bir girişimimiz olduğunu düşünmüyorum.Olsa dahi bonservis konusunda Real Madrid ile anlaşırız,ama oyuncu Türkiye'ye gelmek için çok para ister.Lass'ı alacağına ilerde yeni bir Lassana Diarra olabilecek,19-20 yaşlarında Fransa'dan birini alıp getirmek daha iyi olur diye düşünüyorum.

vego
23.Ağustos.2010, 01:09
Lass Fenere değil Türkiye'ye gelmez neden çünkü Tothenam çok ciddi ilgileniyor Tothenam yerine ne gs ne fener ne bjk'ye gelmez.Fenerbahçe İngiliz klübü olsa gelir burda olay klüp değilde 'Nation' ile ilgili;)

Ama inanıyorum fener bastırırsa neden olmasın?

Zor ama çok zor diğer diarra daha gerçekçi bir hedef olabilir

World Hollow o1
23.Ağustos.2010, 01:11
Lass Fenere değil Türkiye'ye gelmez neden çünkü Tothenam çok ciddi ilgileniyor Tothenam yerine ne gs ne fener ne bjk'ye gelmez.Fenerbahçe İngiliz klübü olsa gelir burda olay klüp değilde 'Nation' ile ilgili;)

Ama inanıyorum fener bastırırsa neden olmasın?

Zor ama çok zor diğer diarra daha gerçekçi bir hedef

avatarındakine pek önemli değil her hal.. :)

HooijDonk07
23.Ağustos.2010, 01:17
avatarındakine pek önemli değil her hal.. :)

bizim takımların kaderi böyle gelicek diyoruz avatar koyuyoruz gelmiyor :).

vego
23.Ağustos.2010, 01:17
Bizim robinhoda rakibimiz Schalke:D.Lass'ı premier lig istiyor eğer Lass'ı wolfsburg istese aynı hikaye olacaktı eminim anlatabildim mi?Fenerbahçe alırdı.
:)

KanaKe
23.Ağustos.2010, 15:48
Bizim robinhoda rakibimiz Schalke:D.Lass'ı premier lig istiyor eğer Lass'ı wolfsburg istese aynı hikaye olacaktı eminim anlatabildim mi?Fenerbahçe alırdı.
schalke besiktastan daha iyi bir takim su anda bulundugu konum itibari ile... senin dedigin yine ayni olay
-robinho bjk ye gelir ama diarra fenere gelmez
-niye
-birisini almanyadan istiyorlar birisini ingiltereden

sormazlarmi ozaman adama türkiye ligi almanya liginden daha mi iyi? schalke sampiyonlar liginde oynuyor adam uefa kupasi yerine sampiyonlar liginde oynamayida tercih edebilir.. bence böyle nedenler ile hic yorum yapmayin yada yorum yapacaksaniz da adam gibi bir neden bulun ne biliyim fener parasini karsilayamaz felan deyin.

sananes
23.Ağustos.2010, 18:47
Gago diyor gazeteler yazmaya gelmiştimki yalanlama haberinide okudum Gago için yahu biglia'yı falan alalım bari ama orta saha transferi şart bize

titates1
23.Ağustos.2010, 18:52
Gago diyor gazeteler yazmaya gelmiştimki yalanlama haberinide okudum Gago için yahu biglia'yı falan alalım bari ama orta saha transferi şart bize

bence kwadwo asamoahı alalım

CeNTeR_TR
23.Ağustos.2010, 18:57
Bu saatten sonra hayal kurmayalım arkadaşlar (!)

Fenerbahçeye kimse gelmez ARTIK (!)

Yine gideriz Yaşlı (!) Roberto Carlos'u

Kariyeri bitmiş (!) Hoojdonk'u

İşe Yaramayan (!) Anelka'yı

Son demleri olan (!) Kezman'ı

Karaktersiz olan (!) Ortega'yı

Juventus'un resmi kaptanı ama bir o kadar kötü olan (!) Appiah'ı

Dünyanın istediği fakat bize gelince vezir olan (!) Alex'i

Herkes isterken yıldız biz alınca yağmur damlası olan (!) Stoch'u

Falan getirebilirz artık o yüzden.Lassana falan çok uçuk hedefler.

MeMo
23.Ağustos.2010, 19:01
Robinho gelmez diyeni fırçalayıp burda gelip o gelmez bu gelmez demek hoş değil...

SAİT71
23.Ağustos.2010, 19:03

Neden olduğunu anlayamadım:icon_razz:

Bundesliga kötü bir lig mi veya bizden daha aşağı bir lig mi ki Robinho oraya değilde BJK'ye geliyor. O sebepleyse baya çağ atlamışız. :icon_biggrin:

Robinho'da Premier Ligde değil miydi zaten. Öyle olsa hiç gelmezdi oradan.

Ahmet Göktaş
23.Ağustos.2010, 19:07
Robinho gelmez diyeni fırçalayıp burda gelip o gelmez bu gelmez demek hoş değil...

Kardeşim biz öyle "Diarra gelmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz" yazmadık , gerçi yazdık denemek için bizimkiler siliniyor da neyse orası ayrı konu. İşin detayına gelince ben gerekçeleriyle yazdım. Dikkat ederse karakter problemi yok düşüşte değil dedim. Robinho da az da olsa karakter problemi var ve düşüşte kulüp kariyeri. Herşeyin altında birşey aramayın. Ha dersiniz ki Gago , Gago gelir derim. Bunda alınacak kızılacak birşey yok. Biraz empati yapın 1 aydır hergün sektirmeden rakip takım konularında aynı şeyleri yazıyorsunuz ama buraya yazılınca da biraz empati kurmayı bileceksiniz malesef.

Aşk-ı Şehir
23.Ağustos.2010, 19:48
Lassana Diarra'nın gelmemesi için bir sebep göremiyorum ben açıkçası. :) Belki farkında değilsiniz ama ligimizin kalitesi yükseldi.

Sheriff
23.Ağustos.2010, 19:56
Kardeşim biz öyle "Diarra gelmezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz" yazmadık , gerçi yazdık denemek için bizimkiler siliniyor da neyse orası ayrı konu. İşin detayına gelince ben gerekçeleriyle yazdım. Dikkat ederse karakter problemi yok düşüşte değil dedim. Robinho da az da olsa karakter problemi var ve düşüşte kulüp kariyeri. Herşeyin altında birşey aramayın. Ha dersiniz ki Gago , Gago gelir derim. Bunda alınacak kızılacak birşey yok. Biraz empati yapın 1 aydır hergün sektirmeden rakip takım konularında aynı şeyleri yazıyorsunuz ama buraya yazılınca da biraz empati kurmayı bileceksiniz malesef.

Yanlış anlaşılmalara meğal vermemek için, sebepleri biraz daha ayrıntılı yazmak lazım. Sanki buraya gelen her futbolcunun bir kusuru varmış gibi göstermemek lazım.

Kariyeri yükselişte olupta bu ülkeye gelen oyuncularda var. Yalnız ben Lass yerine öncelikle bir stoper oyuncusu alınması taraftarıyım.

ForsakeN
23.Ağustos.2010, 20:05
Lassana Diarra'nın gelmemesi için bir sebep göremiyorum ben açıkçası. :) Belki farkında değilsiniz ama ligimizin kalitesi yükseldi.

Evet o yüzden en büyük 2 takımımız PAOK'u ,Karpaty'i yenemiyor. Ligimizin yükselen tek değeri oyunculara ödenen maaşlar,harcanan paralar.

CeNTeR_TR
23.Ağustos.2010, 20:07
Evet o yüzden en büyük 2 takımımız PAOK'u ,Karpaty'i yenemiyor. Ligimizin yükselen tek değeri oyunculara ödenen maaşlar,harcanan paralar.

Çok yanlış bir düşünce bence ;

Sevilla Real Madrid Chelsea Milan galibiyetlerinde kaliteler yükseliyormu ?

HooijDonk07
23.Ağustos.2010, 20:07

Bence bunlar biraz rehavet ve sistemden dolayı.
Adam paramı alır yatarım düşüncesinde bunun düşüncesinde olmayan çok az adam var 2 büyük klüpte.

Zekirdek
23.Ağustos.2010, 20:09
Çok yanlış bir düşünce bence ;

Sevilla Real Madrid Chelsea Milan galibiyetlerinde kaliteler yükseliyormu ?

Gelenlerin yanında gidenlerin yüzünden kalitenin arttığı falan yok zaten.

eGowiCh
23.Ağustos.2010, 23:53
Bugünkü maçtan sonra yedek kaleci gereksinimi ortaya çıktı. Serkan Kırıntılı gibi lig tecrübesi olan bir kaleci lazım. Trabzonspor deplasmanında iki gol atmak başarıdır, ancak 3 gol yenmez. Mert ikinci yarı önemli kurtarışlar da yaptı ama yediği gollerde hatalıydı bence.

GebzeLi1907
24.Ağustos.2010, 00:10
ilk golde yapabileceği bişey yoktu bana göre
ikinci golde bilemiyorum tam orda bilica ile santos'a daha çok kızıyorum aralarına aldılar lugano sağ uctan fırlayıp yetişti ikisi yoktu piyasada
3 te de topu vurdurmayacaklardı her 3 golüde başka bi kalecide yiyebilrdi.
Bence bu takımdan cristian ne pahasına olursa olsun yollanmalı yerinede ceyhun gülselam'ı alıp gelsek ne güzel olur
santos da en geç gelecek sezon bilica'yla şutlanmalı.Hiç önemsemiyor maçtan kopuk devamlılık sıfır ne gerek var böyle adama.
tek olumlu yanı zaman zaman yaptığı hucuma katkı
savunmayla beraber iki işi de daha dengeli yapabilecek bi bek alınmalı mümkünse brezilyalı olmasın..

Varonil
24.Ağustos.2010, 00:16
Şu Cristian'ı daha fazla izlemek istemiyorum bu takımda.Versinler tazminatını göndersinler.N'Koulou mu gelir kim gelir bilmiyorum ama bize sağlam bir ön libero lazım.

E.Cartman
24.Ağustos.2010, 01:03
ben burda bi kaç kez daha dedim ama Mehmet Topuz var falan denildi. Yine söylüyorum Fener'in ön liberoya ihtiyacı var, ne Mehmet ne de Emre ön libero değil. Mehmet Topal, Mehmet Aurelio, Cana tarzı adama ihtiyacı var Fener'in ayrıca 3 kulvarda mücadele eden Fener sadece Mehmet, Emre, Selçuk ve Baroni'yle bu işi götüremez

eGowiCh
24.Ağustos.2010, 03:01
Perşembe günü PAOK'a elenirsek, bir transfer bekliyorum. Yönetim tepkileri dindirmek adına Diarra veya başka birini alabilir.

GeorgeWeah
24.Ağustos.2010, 03:08
Perşembe günü PAOK'a elenirsek, bir transfer bekliyorum. Yönetim tepkileri dindirmek adına Diarra veya başka birini alabilir.
PAOK a elenirsek transfere ihtiyaç yok. Zaten büyük bir kaosa gireriz. Ligde de başarılı olmamız zorlaşır.

goosfraba
24.Ağustos.2010, 03:51
bilica ve cristian'ın yerine fransadan önlibero ve stoper alsak çok iyi olur...

bilica yerine lille'den adil rami. inanılmaz yükselişte. tahminimce 11-14 milyon euro arasında bırakırlar.

cristian yerine toulouse'lu etienne capoue. çok iyi bir önlibero. 2-3 seneye kalmaz barcelona, real madrid gibi kulüplerde görebiliriz. bu oyuncuyu da tahminimce, 8-10 arasında bırakırlar.

cristian ve bilica'yı göndermek biraz maliyetli olur.

bu 2 oyuncunun transferini gerçekleştirirsek, ilk etapta bonservis ve ilk yıl alacaklarını da hesaba katarsak 27 milyon euro harcamış oluruz.

bunu yapmak çok mu zor ?!

BleedingMoon
24.Ağustos.2010, 03:54
serdar taşçı + ceyhun gülselam

olursa taş olur takım taş. iyi anlamda.

Crazycat
24.Ağustos.2010, 04:14
Bir tane yedek kaleci kesinlikle alınmalı fakat yenilen gollerde Mert'in hatası olduğunu düşünmüyorum.Defansımız evlere şenlik Trabzonspor'un kaçırdığı pozisyonlarda Fenerbahçe defansı uyuyor resmen, Volkan Demirel de oynasaydı kalede çok bir şey değişeceği sanmıyorum.Trabzonspor'u da tebrik ederim, inşallah Liverpool'u elerler.

eGowiCh
24.Ağustos.2010, 05:05
Mert hatalı, neden mi? Defansı organize edemediği için hatalı. Duran topta adam paylaşımını yaptırması gereken kişiydi Mert.

Mert hatalar yapmış da olsa, umut veren bir kaleci, daha 21 yaşında. Türkiye Kupası'ndaki tüm maçlarda oynatılmalı ki olası sakatlık veya ceza durumlarında hazır olsun. Çocuğa da kızmamak gerekir, ilk lig maçı geçen haftaydı ve buna rağmen ikinci yarı çok net bir pozisyon ile penaltı kurtardı.

Bordo61Mavi
24.Ağustos.2010, 05:09
Fenerbahceye saglam bi on libero lazim, Emre nin yukunu hafifletcek biri.

----------------------------Volkan------------------------
Gokhan------Lugano--------Bilica------------Santos
-----------------------------????????-------------------
-------------------Emre----------------------------------
Dia(Ozer)---------------------------------------Stoch
------------------Semih-------Niang-------------------

Crazycat
24.Ağustos.2010, 05:43
Mert hatalı, neden mi? Defansı organize edemediği için hatalı. Duran topta adam paylaşımını yaptırması gereken kişiydi Mert.

Mert hatalar yapmış da olsa, umut veren bir kaleci, daha 21 yaşında. Türkiye Kupası'ndaki tüm maçlarda oynatılmalı ki olası sakatlık veya ceza durumlarında hazır olsun. Çocuğa da kızmamak gerekir, ilk lig maçı geçen haftaydı ve buna rağmen ikinci yarı çok net bir pozisyon ile penaltı kurtardı.
Orada olması gereken defans oyuncuları nereye bakıyorlar acaba?3 tane Trabzonsporlu oyuncuyu boş bırakmışlar nereye bakıyorlar, ne yapıyorlar belli değil.O pozisyonda Mert'ten daha tecrübeli olan Lugano veya kaptan da toparlayabilirdi defansı.O pozisyonda en hatasız olan kişi de bence Mert'ti.Benim kişisel görüşüm tabii ki bunlar.Volkan olsa da böyle bir gol yenilebilirdi ki geçmişte yenmedi de değil.

nekop
24.Ağustos.2010, 06:31
bilica ve cristian'ın yerine fransadan önlibero ve stoper alsak çok iyi olur...

bilica yerine lille'den adil rami. inanılmaz yükselişte. tahminimce 11-14 milyon euro arasında bırakırlar.

cristian yerine toulouse'lu etienne capoue. çok iyi bir önlibero. 2-3 seneye kalmaz barcelona, real madrid gibi kulüplerde görebiliriz. bu oyuncuyu da tahminimce, 8-10 arasında bırakırlar.

cristian ve bilica'yı göndermek biraz maliyetli olur.

bu 2 oyuncunun transferini gerçekleştirirsek, ilk etapta bonservis ve ilk yıl alacaklarını da hesaba katarsak 27 milyon euro harcamış oluruz.

bunu yapmak çok mu zor ?!

1 ay önce olsa bunları yapmak oldukça kolay olurdu ama transfer döneminin bitmesine bu kadar kısa bir süre kalmışken oldukca zor.. Marsilya bile gitmek isteyen Niang'ı forvet alamasa bırakmayacaktı. Bu saatten sonra senin yazdığın isimlerin yerine o klüplerde adam arayacak onla anlaşabilirse satacaktır. Birde eGowiCh(egemen'di sanırım isim) perşembe günü elenirsek kesin transfer yapılır demiş fakat Fenerbahçe avrupada oynamayacaksa bence mevcut kadrosuyla çok rahat şampiyonluk yarışına girer. Şuan ki Fenerbahçe kadrosu ilk 11 açısından Türkiye'nin en iyisi degil fakat ilk tüm kadroya bakıldığında Türkiye'nin en kaliteli kadrosu..

di canio
24.Ağustos.2010, 08:21
Bizim istediğimiz orta sahaya transfer haberleri yerine anlamsız bir şekilde hala Robinho haberleri çıkıyor. Telegraph.cıo.uk'nın haberine göre bugün Fenerbahçe yöneticileri ile Robinho görüşecekmiş.

Kaynak: telegraph.co.uk (http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/manchester-city/7960241/Robinho-set-for-Fenerbahce-talks.html)

goosfraba
24.Ağustos.2010, 08:22
1 ay önce olsa bunları yapmak oldukça kolay olurdu ama transfer döneminin bitmesine bu kadar kısa bir süre kalmışken oldukca zor.. Marsilya bile gitmek isteyen Niang'ı forvet alamasa bırakmayacaktı. Bu saatten sonra senin yazdığın isimlerin yerine o klüplerde adam arayacak onla anlaşabilirse satacaktır. Birde eGowiCh(egemen'di sanırım isim) perşembe günü elenirsek kesin transfer yapılır demiş fakat Fenerbahçe avrupada oynamayacaksa bence mevcut kadrosuyla çok rahat şampiyonluk yarışına girer. Şuan ki Fenerbahçe kadrosu ilk 11 açısından Türkiye'nin en iyisi degil fakat ilk tüm kadroya bakıldığında Türkiye'nin en kaliteli kadrosu..

bu sene olmaz seneye olur serhat :) benim irdelemek istediğim şey farklı. göz göre göre savunma ve ortasaha sos verirken bunları görememek veya görüp de kılını kıpırdatmamak sığ şekilde yönetiş biçimini gösteriyor.

Varonil
24.Ağustos.2010, 09:35
F.Bahçe'de Demichelis sesleri

Fenerbahçe'de transfer gündemden düşmez iken, sarı-lacivertli takımın Bayern Münih'in oyuncusu Demichelis'in peşinde olduğu iddia edildi.

Fenerbahçe, Mamadou Niang transferinin ardından rotayı ünlü bir yıldıza çevirdi. Bayern Münih'ten ayrılmayı kafasına koyan Demichelis için bizzat başkan Aziz Yıldırım'ın devreye girdiği öğrenildi.

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre; Alman ekibinin Arjantinli oyuncusu, bu sezonun ilk maçında Wolfsburg'a karşı ilk 11'de görev almayınca sorun çıkardı.

Teknik direktörü Van Gaal ile fikir ayrılığına düşen tangocunun ipleri koparması üzerine Fenerbahçe devreye girdi.

Savunmada ve orta sahada forma giyebilen 30 yaşındaki futbolcu için sarı lacivertli yöneticiler Bayern Münih'in kapısını çalacak. Bu transferin birkaç gün içinde sonuçlanması bekleniyor.

Güiza gidiyor

Güiza'nın da menajerliğini yapan Erayabakan, “Güiza 31 Ağustos gününün son saniyesi de olsa gidecek. Kesin bir şekilde ayrılmak istiyor. İspanya'dan iki takım teklif getirdi. Bunlar Hercules ve Getafe değil. Fransa'dan da iki teklif var. Bunlardan bir tanesi Marsilya'dan geldi. Çok ciddi yaklaşıyorlar. Bonservis ücreti 5 ile 7 milyon Euro arasında değişiyor. Pazarlıklar bu rakamlar arasında yapılıyor” derken, Güiza'nın Hercules yetkililerine “Gelin beni alın” dediği öğrenildi.

24 Ağustos 2010 Salı - 08:30
Hürriyet

SAİT71
24.Ağustos.2010, 12:01
Mexes iddiası!
http://cdn.sporx.com/img/3/2010-2/mexes045.jpg

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ederken, sarı-lacivertli kulübün Roma'da forma giyen defans oyuncusu Mexes ile ilgilendiği ileri sürüldü.

Fenerbahçe (http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/), Roma (http://www.sporx.com/roma/) takımında forma giyen Fransız savunma oyuncu ile her konuda anlaştı. As (http://www.sporx.com/as/)başkan Şekip Mosturoğlu (http://www.sporx.com/sekip-mosturoglu/) ile Murat Özaydınlı'nın bir iki gün içinde İtalya (http://www.sporx.com/futbol/dunya/italya/)'ya giderek transfer (http://www.sporx.com/futbol/transfer/)e nokta koyacağı bild (http://www.sporx.com/bild/)irildi.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Fenerbahçe (http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/) Yönetimi, savunmaya yapılacak takviye konusunda rotayı İtalya (http://www.sporx.com/futbol/dunya/italya/)'ya çevirdi. As (http://www.sporx.com/as/)başkan Şekip Mosturoğlu (http://www.sporx.com/sekip-mosturoglu/) ile Murat Özaydınlı'nın bir süredir görüşme halinde oldukları Roma (http://www.sporx.com/roma/)'nın Fransız savunma oyuncusu Philippe Mexes (http://www.sporx.com/mexes/) için hafta içinde kulübü ile mas (http://www.sporx.com/as/)aya oturacakları öğrenildi.

2004 yılından bu yana Roma (http://www.sporx.com/roma/)'da forma giyen 28 yaşındaki tecrübeli oyuncu 13 kez Fransa (http://www.sporx.com/futbol/dunya/fransa/) Milli Takım (http://www.sporx.com/milli-takim/)ı'nın formas (http://www.sporx.com/as/)ını giydi.
Teknik Direktör Aykut Kocaman (http://www.sporx.com/aykut-kocaman/)'ın uzun süredir takibinde olan Mexes (http://www.sporx.com/mexes/)'in bonservisinin 7 milyon (http://www.sporx.com/lyon/) euro olduğu ve sarı-lacivertli kulübün bu rakamı biraz daha aşağıya çekmek için pazarlık yapacağı öğrenildi.

Sezon başından bu yana savunmada ciddi sıkıntılar yaşayan Fenerbahçe (http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/)'de herkes orta alana takviye beklerken, Kocaman'ın yönetime verdiği raporda sorunun geri dörtlünün göbeğinden kaynaklandığını bild (http://www.sporx.com/bild/)irdiği ve Mexes (http://www.sporx.com/mexes/) ile transfer (http://www.sporx.com/futbol/transfer/)i tamamlamayı planladığı kaydedildi.

Birçok Avrupa kulübünün listesinde bulunan Mexes (http://www.sporx.com/mexes/)'in de Fenerbahçe (http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/)'ye yeşil ışık yaktığı, Fransız oyuncu ile her konuda anlaşmaya varıldığı ifade edildi.

MEXES (http://www.sporx.com/mexes/) kimdir?
Yaşı: 28 (30.03.1982)
Kulübü: Roma (http://www.sporx.com/roma/),
Ülkesi: Fransa (http://www.sporx.com/futbol/dunya/fransa/),
Boyu: 1.87

sporx.com

KaPaLı
24.Ağustos.2010, 12:19
Mexes gelsin, Aydın'dan İstanbul'a karşılamaya giderim o derece. Auxerre'de oynarkenden beri hastasıyım bu adamın.

Zekirdek
24.Ağustos.2010, 13:13
Valla Demichelis gelse kurtarır Mexes uçurur. Mexes'e 7 istiyorlarsa hemen verelim valla.

goosfraba
24.Ağustos.2010, 15:33
ali yıldırım, cihan kamer ve şekip mosturoğlu transfer görüşmesi için ingiltere'de.

loran vaylovan...

umarım önlibero için gitmişlerdir. aklıma ilk gelen isim vincent kompany.

izmer96
24.Ağustos.2010, 15:43
kompany olmasina ihtimal vermiyorum mancini onu defansda kullaniyor , dunku liverpool a karsi olan macdada oynadi

Sekopej
24.Ağustos.2010, 15:49
Dün NTVSpor'da altyazı geçiyordu Robinho ile görüşmelere başlayacak diye, onun için gitmemişlerdir umarım. Önce orta sahaya ya da savunmaya oyuncu lazım, oradaki sorunlar giderilmeden artık ön tarafa transfer yapılmasın, önde oynayabilecek oyuncular alındı çünkü, ofansta çok sıkıntı çekmeyiz geriyi sağlama aldığımızda.

MeMo
24.Ağustos.2010, 15:52
Ortasaha ve stoperde bu kadar eksiklerimiz varken yönetim Robinho transferi için gitmişse İngiltere'ye yazıklar olsun.

vego
24.Ağustos.2010, 15:52
Mexes'i 7 milyona alıyorsan daha neyini indiriyorsun anlamadım:D

Mexes çok iyi transfer olur.

Sekopej
24.Ağustos.2010, 16:07
Bu arada kuralları tekrar hatırlatmakta fayda var, transfer döneminin bitmesine kısa bir süre kaldı ama buna mecbur bıraktınız bizleri, artık aşağıda yazdığım kurala uymayan mesajlar silinecek.

Transfer döneminde Turkcell Süper Lig takımları için ayrı ayrı başlıklar açılacaktır. Bu başlıklarda transferler hakkında yorumlar yapılacaktır. Transfer haberi eklemek isteyenler mutlaka kaynak belirtmek zorundadır. Doğruluğuna kendinizin de inanmadığı haberleri, sırf geyik olsun diye lütfen eklemeyin.

Zekirdek
24.Ağustos.2010, 16:11
Robinho gelecekse Dia veya Niang niçin alındı. Alın getirin Micah Richards veya Kompany'i.

izmer96
24.Ağustos.2010, 16:15
Ben bu Mexes haberlerine pek ihtimal vermiyorum , nedenide soylenilen rakamin cok komik olmasi onun kalitesinde bir adam icin , Fenerbahce pek ala getirebilir Mexes'i ama zannimca 15 den assagiya olmaz , ama getirirlersede benim gozumde gelmis gecmis en iyi transferlerden biri olur

Sekopej
24.Ağustos.2010, 16:17
Şu andan itibaren silinecek Turgut, biz tölarans gösterdikçe afedersiniz ama tepemize çıkıyorsunuz. Artık o kuralı uygulayacağız, olay bu.

BleedingMoon
24.Ağustos.2010, 16:29
mexes ve lugano en pislik, en çirkef ama en canla başla oynayan ikili olurlar. gol yemez bu takım.

Ahmet Göktaş
24.Ağustos.2010, 16:33
Ne alakaysa şu Mexes ile Fiorentina kalecisi Frey'i hep karıştırmışımdır :zuhaha

Konuya gelince Mexês mükemmel transfer olur. Böyle oyuncuların yaşı önemli değildir benim için. Gelir 4 sene de taş gibi oynar Mexes. Lugano-Mexes biraz ağır kalır mı bilmiyorum ama gol atmak çok zor olur fenere.

Del Piero_10
24.Ağustos.2010, 16:36
Roma Mexes'i satmaz. Zaten Burdisso'yu da alamadılar. Ellerinde Juan ile Mexes'den başka adam kalmadı.

e_mali
24.Ağustos.2010, 16:38
Mexes ve Demichelis yalanlandı.
Ama ciddi ciddi Robinho sesleri yükseliyor.

BleedingMoon
24.Ağustos.2010, 16:39
sırf beşiktaş alamasın diye ilgileniyor olmayalım? :D maksat fiyat yükselsin.

CeNTeR_TR
24.Ağustos.2010, 16:41
Mexes gelmezzzzzzzzzzzzzz . . . İtalyamı Türkiye mi diye sorarlar adama (!)

Sekopej
24.Ağustos.2010, 16:51
Bugünkü bazı gazetelerde Bayern Münih'te forma giyen Martin Demichelis'in yanı sıra yine bir savunma oyuncusu Romalı Philippe Mexes'in Kulübümüze transfer olacağına dair bazı asılsız haberler yer almaktadır.

Kulübümüzün adı geçen oyunculara dair herhangi bir transfer çalışması bulunmamaktadır. Bu iddialara itibar edilmemesini önemle rica ederiz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Robinho'nun da adı bazı gazetelerde geçiyor, onu yalanlamıyorlar. Galiba Beşiktaş almasın diye fiyat yükseltmeye çalışıyorlar.:n:

e_mali
24.Ağustos.2010, 16:52
Robinho gelirse cok fena karışcak ortalık ;)

KanaKe
24.Ağustos.2010, 17:27
kompany'i getirirlerse iyi transfer olur defansin ortasinda ve ön libero oynayabiliyor bildigim kadari ile... hamburgta sürekli defansin göbeginde oynuyordu.. gelirse cok faydali olur.

furkan601
24.Ağustos.2010, 18:10
http://fenerbahce.org/pic_lib/fenerbahce100.jpg

Bazı internet siteleri ve basın yayın organlarında yöneticilerimiz Sayın Şekip Mosturoğlu, Sayın Ali Yıldırım ve Sayın Cihan Kamer'in Robinho ve Tuncay Şanlı'yı transfer etmek üzere İngiltere'ye gittikleri öne sürülmektedir. Sayın Ali Yıldırım tatilde, Sayın Şekip Mosturoğlu ve Sayın Cihan Kamer ise İstanbul'dadırlar. Dolayısıyla söz konusu haberler doğru değildir.

Fenerbahçe Spor Kulübü

MeMo
24.Ağustos.2010, 18:12
Haydaaa :D

Sekopej
24.Ağustos.2010, 18:12
Neyse yalanlandı, Fransa'dan orta sahaya adam alsınlar, zenci olsun.:D

RasAnt
24.Ağustos.2010, 18:16
Yalan rüzgarına döndü ya :D getirin artık bir orta sahaaaa

Ahmet Göktaş
24.Ağustos.2010, 18:18
Rosalinda'ya döndü bu konu artık valla... Karşılıklı yalanlama yarışında 2 takım.

barahir
24.Ağustos.2010, 18:25
yahu nuriyi alsınlar bırakın zenciyi :)

eGowiCh
24.Ağustos.2010, 18:30

PAOK'a elenilirse homurdanmalar başlayacak taraftarda. Bunu dindirmek için transfer yapılır diyorum. Gündem değiştirme, taraftarın gönlünü alma babında.

Türkiye'nin en kaliteli kadrosu şu an bizde. Hele ki bir de ön libero gelirse harika olacak. Demichelis uygun isim aslında ama yalanlanmış. Robinho için girişim yoktur, alınacaksa da kiralık alınsın.

Aşk-ı Şehir
24.Ağustos.2010, 18:42

Sen Lig'i sadece İstanbul kulüplerine endeksliyorsan orasını bilemem. :)

GeorgeWeah
24.Ağustos.2010, 20:17
Ne biçim kurumsallıktır bu kardeşim. Bir kere de ölmeden doğrulama yapın da gözlerim açık gitmeyeyim. Onu yalanla bunu yalanla. Zaten robinhoyu sırf kapak için almayı düşünüyorsak da Fenerbahçeliliğimden utanıyorum. Bize ön libero lazım ön libero...

RaSenGan
24.Ağustos.2010, 20:43
FB'de sırf bu haberleri yalanlamak için adam mı tutmuşlar maaşlı :D

kotakot
24.Ağustos.2010, 20:51
FB'de sırf bu haberleri yalanlamak için adam mı tutmuşlar maaşlı :D
Ama aziz baya sinirlendi geçen senelerde medya yazıyor hemen r10 ları etoları taraftar bekliyor sonra guiza gelince sinirleniyordu adam yalan medya abartıyor diyordu kimse inanmıyordu sonra bu yola başvurdular anında yalanlama geliyor süper :icon_biggrin:

HooijDonk07
24.Ağustos.2010, 21:09
G.Amerika'dan Maldonado vari bi adam gelirse şaşırmayın.

vego
24.Ağustos.2010, 21:36
Transferi arapsaçına dönen Brezilyalı futbolcu Robson de Souza'nın geleceği ile ilgili Skybet adlı bahis bürosunu açtığı bahis oranlarında yine değişiklik yaşandı.

8

9

24 Ağustos 2010 Salı - 16:04
Sporx.com

http://www.sporx.com/img/3/2010-2/fireshot-pro-capture-049-transfer-specials.jpg Günlerdir konuşulan ama henüz hiçbir kulüp tarafından resmi (http://www.sporx.com/resmi/) olarak açıklanmayan Manchester City (http://www.sporx.com/manchester-city/)'nin yıldız (http://www.sporx.com/yildiz/) ismi Robinho (http://www.sporx.com/robinho/)'nun transfer (http://www.sporx.com/futbol/transfer/)iyle ilgili spekülas (http://www.sporx.com/as/)yonlar devam ediyor. Ada gazeteler (http://www.sporx.com/gazeteler/)inden The Telegraph'ın inter (http://www.sporx.com/inter/)net sitesinde dün akşam saatlerinde yer alan habere göre Fenerbahçe (http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/)li yöneticiler hem oyuncu hem de kulübüyle bugün (Salı) resmi (http://www.sporx.com/resmi/) bir görüşme yapacak.

Bu haberin ardından yurtdışında faaliyet gösteren Skybet adlı bahis bürosunda yer alan "Robinho (http://www.sporx.com/robinho/) hangi kulübe transfer (http://www.sporx.com/futbol/transfer/) olacak?" bahisinde ise oranlar yeniden değişmiş durumda.

Geçtiğimiz hafta bu bahiste Beşiktaş (http://www.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/) 'evens' yani İddaa (http://www.sporx.com/iddaa/) severlerin deyimiyle @1.00 oranı verirken önceki gün Barcelona (http://www.sporx.com/barcelona/) ile siyah-beyazlı kulübün oranları 1.90 olarak değiştirilmişti.

Skybet'e göre Robinho (http://www.sporx.com/robinho/) transfer (http://www.sporx.com/futbol/transfer/)inde şu an favori 1.66'lık oranıyla Fenerbahçe (http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/). İşte son oranlar;

Fenerbahçe (http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/)@1.66
Beşiktaş (http://www.sporx.com/futbol/superlig/besiktas/)@3.50
O.Lyon (http://www.sporx.com/o-lyon/)@5.00
Barcelona (http://www.sporx.com/barcelona/)@5.00
Santos (http://www.sporx.com/santos/)@12.00
AC Milan (http://www.sporx.com/milan/)@20.00
Schalke (http://www.sporx.com/schalke/)@25.00
Shakhtar [email protected]
Benfica (http://www.sporx.com/benfica/)@50.00
Inter (http://www.sporx.com/inter/) Milan (http://www.sporx.com/milan/)@50.00
Chelsea (http://www.sporx.com/chelsea/)@50.00

Lucas Neill
24.Ağustos.2010, 22:45
24 Ağustos 2010 Salı - 20:39
Sporx.com dış haberler
Robinho konuştu! Şoke etti! 26 yaşındaki Brezilyalı golcü Robinho Brezilya basınına yaptığı açıklamada "Beşiktaş ile Fenerbahçe'ye, Türk futboluna çok saygı duyuyorum ama kariyerime Avrupa'da, İspanya ya da İtalya'da devam edeceğim" dedi.

Globo'ya açıklamalarda bulunan yıldız golcü transfer döneminin sona ereceği 31 Ağustos'a kadar Manchester City'den ayrılacağını doğrularken tereddütsüz bir şekilde devam edeceği yerin Türkiye olmayacağını belirtti. Fenerbahçe'nin kendisine resmi bir teklif sunduğunu fakat buna "hayır" diyerek teşekkür ettiğini de ilk kez ve resmen açıklayan Robinho'nun transferi için haberde Beşiktaş'ın da girişimde bulunduğu ifade edildi.

Robinho transferiyle ilgili olarak "Şu an bir takım görüşmeler ilerliyor ama henüz netleşmiş bir şey yok. Tek söyleyebileceğim Avrupa, İtalya ya da İspanya olacak" ifadelerini tekrarladı.

Haberin sonunda ise Milan ve Barcelona kulübünün Robinho'ya bir dönem olan ilgileri hatırlatıldı.

Zekirdek
25.Ağustos.2010, 00:08
İyikide kabul etmemiş. Niang veya Dia gelmeseydi belki ama çok lüks ve maliyetli kaçardı.

TR.CaPTaiN
25.Ağustos.2010, 00:11
Göz göre göre tarafı kandırmanın adresi: fenerbahce.org

''Robinho'nun Türkiye'yi tercih etmemesi nedeniyle bu transferi gerçekleştiremedik.'' , '' Robinho'nun yüksek maliyeti nedeniyle bu transferi gerçekleştiremedik.'' deseniz tutup vay efendim nasıl yapamazsınız bu transferi demeyecek kimse. İlgilenmedik, ilgilenmiyoruz dersen oyuncu çıkar konuşur böyle rezil olursun. Sıradan bloglar bile resmi sitemizden daha sağlam.

Robinho transferi önlibero transferinin üstüne güzel olabilirdi ancak şuan ihtiyacımız yok. Fakat bunlara rağmen ilgilenip alamayınca ilgilenmiyoruz demek de bizim geleneğimiz haline geldi, yazık.

eGowiCh
25.Ağustos.2010, 00:26
Xabi Alonso'nun aylarca peşinde koştuk, süreç devam ederken en ufak yalanlama gelmedi, Xabi Alonso teklifi reddedince "ilgilenmiyoruz" açıklaması geldi.

Bu durumu şuna benzetiyorum. Hani dizilerde falan olur ya, adam işten kovulur, patrona "asıl ben istifa ediyorum" der, aynı mantık. :)

Bizim yönetim de olmayınca "asıl ben ilgilenmiyorum" diyor.

GebzeLi1907
25.Ağustos.2010, 00:50
Xabi Alonso'nun aylarca peşinde koştuk, süreç devam ederken en ufak yalanlama gelmedi, Xabi Alonso teklifi reddedince "ilgilenmiyoruz" açıklaması geldi.

Bu durumu şuna benzetiyorum. Hani dizilerde falan olur ya, adam işten kovulur, patrona "asıl ben istifa ediyorum" der, aynı mantık. :)

Bizim yönetim de olmayınca "asıl ben ilgilenmiyorum" diyor.

:) aynen öyle

isabet olmuş robinho ya ihtiyacımız mı var sanki ne diye bu adamın peşinde koşuyorlar anlaşılacak gibi değil
takımın başlıca eksikleri gün gibi ortada; ortasaha ve stoper hatta alternatif için sağ bek kale ve hatta hatta sol bekte sıkıntı varken en çok alternatifimiz olan bölgenin oyuncusuyla görüşülüyo
rakamlarda sacma sapan
robinho nun maliyetine tüm eksiklikler giderilir madem öyle bi bütçe var..

CeNTeR_TR
25.Ağustos.2010, 01:00
Robinho'nun bizim takımda işi yok (!)

Şu ön libero kavramından vazgeçelim artık :) Dünya'da hiçbir takımda yok bu iş.Takım savunması ve takım hücumu var artık.Emre - Topuz ikilisi oraya yeterli.

Alınacaksa bir transfer sisteme göre bir oyuncu alınmalı.Mesela tek forvet oynayacaksak Alex'in yerine yırtıcı bir ofansif orta saha. . .

eGowiCh
25.Ağustos.2010, 15:55
İspanya basını ısrarla Diarra ile en çok Fenerbahçe'nin ilgilendiğini, oyuncuyla Lyon ve Juventus'un da ilgilendiğini yazıyor.

Bizim yönetim Diarra'yı yalanladı, Robinho'yu da yalanladı ama Robinho dün söylediği gibi Fenerbahçe'nin teklifi reddetti. Diarra yalanlamasının da inandırıcılığı kalmıyor haliyle.

MeMo
25.Ağustos.2010, 17:10
A. Kocaman : Pozisyon olarak savunmaya yönelik bir oyuncu transferi ağırlık kazanıyor şu durumda .

nerazzuri
25.Ağustos.2010, 18:30
Turu geçtiğimiz takdirde Fransa'dan bir ön libero ve bir stoper alınacak.

Varonil
25.Ağustos.2010, 18:32
Güiza kesin gidiyor o zaman.

nerazzuri
25.Ağustos.2010, 18:36
Şu an 8 yabancımız var yanlış hatırlamıyorsam. Güiza kalabilir.

Ön libero için, Monaco'nun genç oyuncusunun ismi geçiyor. Stoper içinse geçtiğimiz sezon St.Etienne'de kiralık oynayan Dinamo Kiev'lı Pape Diakhate.

Varonil
25.Ağustos.2010, 18:39
Şu an 8 yabancımız var yanlış hatırlamıyorsam. Güiza kalabilir.

Ön libero için, Monaco'nun genç oyuncusunun ismi geçiyor. Stoper içinse geçtiğimiz sezon St.Etienne'de kiralık oynayan Dinamo Kiev'lı Pape Diakhate.

Andre Santos-Bilica-Lugano-Cristian-Stoch-Dia-Alex-Niang-Güiza.

N'Koulou tam isabet bir transfer olur.Diakhate'yi hiç izlemedim,FM'den bildiğim kadarıyla o da iyi bir transfer olur. :0:

RasAnt
25.Ağustos.2010, 18:45
Şu paoku geçelimde belli olur herşey

barahir
25.Ağustos.2010, 18:57
Valla ben transfer falan istemiyorum.. Tek isteğim yarın 2-0 kazanmak..

ForsakeN
25.Ağustos.2010, 19:55
Valla ben transfer falan istemiyorum.. Tek isteğim yarın 2-0 kazanmak..

2-0 tehlikeli skor.1 gol herşeyi bozar. Ben maç içinde 3-0 olmadan rahatlayamayacağım :)

KanaKe
25.Ağustos.2010, 20:57
takim cok zorlanacak bence.. insallah sizin dediginiz olur..

Revolution
26.Ağustos.2010, 00:15
G.Amerika'dan Maldonado vari bi adam gelirse şaşırmayın.

Aynen demek istediğine katılıyorum. Takımlarımız şu transfer işini bir türlü beceremiyorlar. 1 hafta kala hala transfer bekliyoruz. Sonra neden başarı gelmiyor deniyor. Neden gelsin ki?

GebzeLi1907
26.Ağustos.2010, 00:20
Fenerbahçe'de güney amerika dönemi kapandı artık çok şükür ki
gelirse fransa dan bi ortasaha yada defans bekliyorum

RasAnt
26.Ağustos.2010, 17:28
Baroninin maldonadodan farkı daha fazla para verilerek getirilmiş olması

Maldonado Josico Baroni hepsi aynı

RiG0BeRT
26.Ağustos.2010, 19:14
Cristian ve Andre Santos gelirken '' Santos Milli takımda oynuyor,Cristian'da çağrılcaklar listesinin başında geliyor '' denildi ama Cristian'ın çağrıldığı yok daha :)

barahir
26.Ağustos.2010, 19:15
Güney Amerika kapandı, Afrika başladı :)

GebzeLi1907
27.Ağustos.2010, 02:00
cristian bilica santos
gönderilsinler derhal yerlerine adam alınamıyorsa para da yoksa bunlar yollandıktan sonra alt yapıdan oyuncular cıksın bir sezon razıyım bunları izlemektense
santos ne kadar teknik olursa olsun bu kadar adam kacıran bek görmedim
geriye hiç dönemiyor dili dışarda gezip duruyor
takım brezilyalılardan tamamen bi kurtulsa
ne kadar vurdumduymaz umursamazlar aldıkları para için mücadele eder insan biraz kendine bakar sahada güçlü kalır.

eGowiCh
27.Ağustos.2010, 02:11
Bu saatten sonra Baroni ve Bilica'yı gönderip, yerlerine Pique ve Mascherano'yu alsalar faydası yok. Kimi alırsan al artık geçti. PAOK'a elendin, Young Boys'a elendin, kimi göndereceksen, kimi alacaksan önceden alacaktın gönderecektin. Türkiye ligi için daha fazla mali külfetin altına girmeye gerek yok, zaten ligde de hüsran olacak, alıştık artık, hep aynı senaryo.

GebzeLi1907
27.Ağustos.2010, 02:23
Bende zaten adam alınsın demiyorum bu sezon için.
herşey geçti farkındayım.
alttan altyapıdan oyuncu cıksın oynasın
cok amatörce gelebilir fikrim ama yetti artık
bu adamlar ligde de aynı tas aynı hamam devam edecekler.
hiç değilse formasının değerini bilen adamlarla mücadele edelim
en kötü 4.oluruz

Cengo
27.Ağustos.2010, 02:52
Bu saatten sonra Baroni ve Bilica'yı gönderip, yerlerine Pique ve Mascherano'yu alsalar faydası yok. Kimi alırsan al artık geçti. PAOK'a elendin, Young Boys'a elendin, kimi göndereceksen, kimi alacaksan önceden alacaktın gönderecektin. Türkiye ligi için daha fazla mali külfetin altına girmeye gerek yok, zaten ligde de hüsran olacak, alıştık artık, hep aynı senaryo.

Bugün göndermezsen seneye göndermen lazım, ne zaman göndereceksin?
Şimdi gönder, genç al riske gir, altyapıdan çıkar oynat. Bunu şimdi yaparsın, başka zaman değil.
Şimdi hata yapsan da sene sonu satar telafi edersin, artık sadece yerel kupalar kaldı.

Sheriff
27.Ağustos.2010, 02:58
Cengize katılıyorum. Kim gönderilcekse gönderilsin, gençler denensin..

M.O.S.H
27.Ağustos.2010, 03:04
biri artık şu ön libero rezaletine son vermeli yeter artık aurelio gittikten sonra gelen adamlara bak şaka gibi ...

eGowiCh
27.Ağustos.2010, 04:03
Baroni ve Selçuk bunların kesin gönderilmesi lazım. Ve Alex.

Zekirdek
27.Ağustos.2010, 04:11

Bence Avrupa defteri kapandığından dolayı Alex ile yolların ayrılmaması gerekir bu sezonluk. Çünkü Alex STSL'yi çok rahat kaldırır. Atar arasıra attırır ara sıra standart üzeri oynar.

A.FaruK
27.Ağustos.2010, 04:15

Yaa Selçuk'ta iyi değil ama hiç değilse insiyatif kullandığı için oluyo bunlar. Hiç değilse şut çekiyor ara pas atmaya çalışıyor. Tamam hiç birini iyi bir şekilde yerine getiremiyor ama hiç değilse deniyor bunları. Bide yeri geldiğinde orta sahada sertlik gösterebiliyor. Yeteneği yok yapamıyor belki ama hiç değilse kapasitesini zorluyor. Ama Baronide hiç biri yok. Keyfi gelince arada şut çeker pas desen sağa sola geri pas ileriye pas attığını görmedim sertlik desen zaten hak getire. Yaa ortasaha adamısın birini bi denede arkadaş.

murat taşlı
27.Ağustos.2010, 09:37
santos ve cristian yollanmalı.Sezon sonuda alex ve Bilica yollanmalı işe şimdiden başlanmalı eksik mevki için araştırma , pazarlık işleri transfer ayına kadar bitmeli koca Fener'in düştüğü hallere bak.

kotakot
27.Ağustos.2010, 10:30
Fe ner bah çe tek forvet oynamaz arkadaş niang ın suçu ne akşam gezdi iler de garibimpozisyona kendi girdi yere indirdiler pas atıcak adam bulamadı hep kanatlara indi adam

SAİT71
27.Ağustos.2010, 12:20
Bu başlık bu saatten sonra umurumda değil. İsterse Puyol u alsın, Xabi alonso gelsin çokta ilgilendirmiyor beni. 1 sezon boyunca ligi izleyeceğiz.

sananes
27.Ağustos.2010, 13:17
Aykut hocanın geleceğini kurtarmak açısından transfer beklemeliyiz şampiyon olamazsak gönderirler hocayı.

Arbitre
27.Ağustos.2010, 13:51
niang da bu takımla gol atamaz.forvetler harcanıyor

KanaKe
27.Ağustos.2010, 15:28
bu taktige en uygun oyuncu ibrahimovic tarzi bir oyuncudur niang gibi calim atmayi seven bos alanlara kacabilen oyunculara göre degil bu taktik.. güizada niangla hemen hemen ayni stilde bir oyuncu tek fark calim atmayi bilmemesi fakat niang gibi oda aralara cok kacan bir oyuncu.. bu sisteme lazim olan pivot santrafordur fakat cakili pivot santrafor degil daha cok ibrahimovic gibi teknik bir pivot santrafor lazim.. niang 10 golü gecerse öpüpte basiniza koyun

eGowiCh
27.Ağustos.2010, 16:30
Kanake, Ibrahimovic gelse o da gol atamaz. Dün Niang'a top mu geldi? Bir önceki maçta top mu geldi? Adam bir pozisyonda (maçın hemen başında) kendi pozisyonunu kendi yarattı ama auta attı. Onun dışında pozisyonu yok. Aynı sıkıntıyı Güiza da çekiyordu, Kezman da Anelka da. Güiza geçen sene "Bu takıma Eto'o gelse gol atamaz" demişti yanlış hatırlamıyorsam.

Niang değil, David Villa, Forlan, Eto'o gelse gol atamaz bu sistemde. Niang sağa gidiyor, sola gidiyor, orta sahaya geliyor top almaya. Böyle kaliteli forveti de harcarız biz.

Niang'ın yanına 2. forvet konulmazsa gol yollarındaki sıkıntı çözülmez.

Niang-Semih
Stoch-Emre-Topuz-Dia

Bu hücum hattıyla iş yapabiliriz. Topuz'u Baroni yerine oynatması lazım Aykut Hoca'nın. Baroni'yi dün sahada göremedik, Topuz olsa topla beraber ceza alanına yaklaşırdı göbekten, Emre ile veya hücumcularla verkaç yapıp pozisyon üretirdi. Topuz'un savunma yönü de çok güçlü, mücadele gücü yüksek, Emre gibi ortada oynamalı ama ön libero olarak değil, ikisi de oyunu çift yönüyle oynayabilecek kalitede göbek oyuncuları. Aykut Hoca bunu yapmalı bir an önce. Göbekten delip pozisyona girmemiz lazım, kanatlardan da Stoch ve Dia ile pozisyona girmeliyiz, bunlardan evvel forvette tek kişi değil iki kişi olmalı.

MeMo
27.Ağustos.2010, 16:37
Guiza ve Kezman pozisyona girememesiyle değil kaçırdıklarıyla bu takımdan gönderilmek istendi.Anelka'nın sorunları belliydi zaten.Bunların arasından en sorunsuzu Semih 2 sene önce gol kralı olmuştu Alex'le birlikte.Alex şu an bitkin durumda toparlaması da zaman alacak belki ama Alex'le birlikte hiç bir forvet iş yapamaz demek doğru değil bence.Nobre bile yarım sezonda o kadar gol atmıştı Alex'le.He dersin Alex pas atmıyor Niang'a 2 maçla bunu anladım orası ayrı konu olur.

SAİT71
27.Ağustos.2010, 16:42
Aslında bizim tam anlamıyla sorunumuz saçma goller yememiz. Dünde en kötü penaltılara giderdi maç 1-0 bitseydi. Trabzon maçındada deplasmanda 2 gol attık ve abuk sabuk goller yedik. Bu takımın sıkıntısı defans hattı. İleri gücü gayet güzel. Paok maçında uzatmalarda 1-0 bitse penaltıya gidecekti zaten ordada ne olursa olurdu çokta önemli değil.

Alex ile bu sezonda devam edilmeli. TSL yi biliyor nede olsa. Avrupa iddiamız kalmadı ve 1 sezonu kaldı onunda. Gelecek seneye şimdiden başlanmalı yalnız.