View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic
GodfatheR
12.Nisan.2011, 14:08
Rıdvan Dilmen , Fenerbahçe Selçuk İnan ve Emenike'yle anlaştı demiş.
Ayrıca Tuncay Şanlı'nın da dönüş hazırlıklarında olduğunu söyleniyor.
Tuncay gelirse Stoch'da yolcuymuş.
TR.CaPTaiN
12.Nisan.2011, 14:19
Sabah Spor Servisi'nde Rıdvan Dilmen bu bilgi kulüpten değil; herkesin kulağına gelen ortada dolaşan duyumlar dedi.
Tuncay için Stoch'u yollamak berbat bir karar olur. Tuncay kendisine küme düşmemeye oynayacağı başka bir kulüp bulsun. Stoch henüz genç, takıma uyum sağladığı zaman önemli bir silah olacaktır. Stoch gönderilip Dzsudzsak gibi bir adam alınacaksa eyvallah. Ama Tuncay için Stoch gönderilmemeli.
Sheriff
12.Nisan.2011, 14:21
Tuncay'ın yaşıda geçiyor artık. Gelmesini isterim beleşe gelecekse tabi :p
CeNTeR_TR
12.Nisan.2011, 14:24
Beleşe giden Tuncay gittiği takıma para kazandırarak gelecekse Fenerbahçeye hele ki birde gelecekde çok para kazanırız dediğimiz Stoch yollanacaksa Tuncay için yok yok gelmesin aman aman.
Kaptanında dediği gibi düşmemeye oynayabileceği başka bir takım bulsun kendine.
Trabzonspor
12.Nisan.2011, 14:33
Rıdvan Dilmen , Fenerbahçe Selçuk İnan ve Emenike'yle anlaştı demiş.
Ayrıca Tuncay Şanlı'nın da dönüş hazırlıklarında olduğunu söyleniyor.
Tuncay gelirse Stoch'da yolcuymuş.
Geçen gün Selçuk Sevilla ile anlaştı demiştin.Şimdi Fenerbahçe diyorsun anlamadım ben.
Ayrıca Selçuk Trabzon'dan başka bir kulüpte oynamam demişti giderse buda karaktersiz bir insan olduğunu gösterir.Sonuçta profesyonellik var ama madem tutamayacağın lafları etmeyeceksin.
GodfatheR
12.Nisan.2011, 14:33
Geçen gün Selçuk Sevilla ile anlaştı demiştin.Şimdi Fenerbahçe diyorsun anlamadım ben.
Ayrıca Selçuk Trabzon'dan başka bir kulüpte oynamam demişti giderse buda karaktersiz bir insan olduğunu gösterir.Sonuçta profesyonellik var ama madem tutamayacağın lafları etmeyeceksin.
Onu ben yazmadım Umut abi yazdı yanlışın var.
yaman76hakanFB
12.Nisan.2011, 14:34
Hem Turgut, hemde Muhammed arkadaşımız yazılması gerekenleri yazmış zaten. Ama burasının Fenerbahçe olduğu unutulmasın. Burada her iş her zaman akıl ve mantık dairesinde olmaz. Hatta çoğunlukla...
Trabzonspor
12.Nisan.2011, 14:36
Onu ben yazmadım Umut abi yazdı yanlışın var.
Ah pardon evet onu Umut yazmış kusura bakma.
CeNTeR_TR
12.Nisan.2011, 14:37
İsimlerdeki benzerlik heralde Mustiyi yanılgıya düşürdü :)
selçuk inan sevilla ile her konuda anlaşmış.
Selçuk trasnferi olur , olmaz diye birşey yok sonuçta.
Açıklamayı nereye yaptı kime yaptı neye göre yaptı bunlarda önemli tabi.Sonuçta sezon ortasında ben sene sonu takımdan ayrılacağım dese asıl karaktersizlik o zaman yapılmış olurdu.Eğer gelirse güzel bir transfer olur Selçuk ama pek sanmıyorum geleceğini.
GodfatheR
12.Nisan.2011, 14:38
Ah pardon evet onu Umut yazmış kusura bakma.
Önemli değil :)
Ben de Selçuk'un bize geleceğine inanmıyorum açıkçası. Ama Emenike sanırım seneye bizde Yobo faktörüyle :D
SAİT71
12.Nisan.2011, 14:40
Burası Kürkçü dükkanı değil. O kadar formdayken, Şampiyonlar Ligi'nde forma giyerken Middlesbrough'a gidip küme düşen Tuncay başı sıkışınca gelmesin. Zaten eski formuda yok. Kaç yıldır Şampiyonlar Ligi'nde oynayamıyor. Kaldı ki Şuan o mevkide Dia, Stoch, U.Boral, Caner Hatta Niang var. Tuncay'a gerek yok. Uğur Boral'da onun eksikliğini yerli bir isim olarak doldurabilecek kapasitede. Alternatifide Caner olabilir. Bizim kadromuz takviyeyle iyileşebilecek bir kadro. Ama kesinlikle bu takviye sol açığa olmayacaktır.
Trabzonspor
12.Nisan.2011, 14:41
İsimlerdeki benzerlik heralde Mustiyi yanılgıya düşürdü :)
Selçuk trasnferi olur , olmaz diye birşey yok sonuçta.
Açıklamayı nereye yaptı kime yaptı neye göre yaptı bunlarda önemli tabi.Sonuçta sezon ortasında ben sene sonu takımdan ayrılacağım dese asıl karaktersizlik o zaman yapılmış olurdu.Eğer gelirse güzel bir transfer olur Selçuk ama pek sanmıyorum geleceğini.
Kanka hayır gitsin zaten sözleşme imzalamdı gidecek kesin ama kendisi çıktı devre arasında söyledi.Türkiye de sadece Trabzonspor'da oynarım gidrersem Avrupa da bir kulübe giderim diye bulursam haberi eklerim.
CeNTeR_TR
12.Nisan.2011, 14:42
Kanka hayır gitsin zaten sözleşme imzalamdı gidecek kesin ama kendisi çıktı devre arasında söyledi.Türkiye de sadece Trabzonspor'da oynarım gidrersem Avrupa da bir kulübe giderim diye bulursam haberi eklerim.
Gelmez zaten kanka hani çok afaki bir miktar para verilmedikten sonra kendisine ama o paranında verileceğini sanmıyorum gelse 11 şansı varmı ? bana göre yok o yüzden oynayacağı klupte oynaması yani Trabzonspor'da oynaması hem kendisi için hemde Trabzonspor için daha iyi bana göre.
Trabzonspor
12.Nisan.2011, 14:51
Bizde kalacağını sanmıyorum Avrupa'dan gelecek bir teklifi muhakkak kabul eder.
nekop
12.Nisan.2011, 15:07
Gelmez zaten kanka hani çok afaki bir miktar para verilmedikten sonra kendisine ama o paranında verileceğini sanmıyorum gelse 11 şansı varmı ? bana göre yok o yüzden oynayacağı klupte oynaması yani Trabzonspor'da oynaması hem kendisi için hemde Trabzonspor için daha iyi bana göre.
Gelirse ilk 11 şansı nasıl yok onu çözemedim. Cristian, Selçuk Şahin gibi oyuncuları mı ilk 11'den kesemeyecek? Emre ile birlikte müthiş ikili olurlar ama bu transferin gerçekleşeceğini sanmıyorum. Selçuk büyük ihtimalle sezon sonunda avrupaya gider.
CeNTeR_TR
12.Nisan.2011, 15:10
Gelirse ilk 11 şansı nasıl yok onu çözemedim. Cristian, Selçuk Şahin gibi oyuncuları mı ilk 11'den kesemeyecek? Emre ile birlikte müthiş ikili olurlar ama bu transferin gerçekleşeceğini sanmıyorum. Selçuk büyük ihtimalle sezon sonunda avrupaya gider.
Pardon Serhat , benim aklım bi anda kendi kurduğum kadroya gitti :)
Topuz - Emre - Stoch - Alex - Dia - Niang 6 lı hücum kombinasyonu'nu kurarken savunamdaki 3 yabancıyı unutmuşum :icon_cool:
Gelirse çok rahat 11 oynar tabi neden oynayamasın :p
Chinatown
12.Nisan.2011, 15:18
Selçuk İnan şampiyon olursak kalır ama olmazsak ne olur bilemem, hiç umudum yok yurt dışına gider diye aslında ama bu Hiddink tam olarak scout Türkiye için. O bir adama kaliteli diyorsa hiç yoktan 10 alıcısı çıkar. Milli takımda Mehmet Topalın önünde oynuyor ve neredeyse Nuri kadar insiyatif veriyor Hiddink ona, Selçuk'un vitrini yüksek şu anda, yurt dışına gidebilme durumu azımsanmayacak ölçüde var.
Bir de Stoch bence 10 maç art arda oynasa world class oyuncu olur, gitmesi çok yanlış olur Fenerbahçe için.
KaPaLı
12.Nisan.2011, 23:43
Stoch gönderilip Dzsudzsak gibi bir adam alınacaksa eyvallah. Ama Tuncay için Stoch gönderilmemeli.
gaptanım bende tam bunu düşündüm bugün. Stoch + 5-6 milyon € veripte Balasz alınırsa çok iyi transfer olur. Yoksa kulupte kalmalı kesinlikle Miro.
Rehavi
12.Nisan.2011, 23:47
Selçuk gelir, gelmez, oynar, oynayamaz denmişte, bence Selçuk Fenerbahçe ye giderse işin rengi çok değişir. Mükemmel bir orta saha kurulmuş olur... İşte o zaman rahat rahat piyasası olan Santos gönderilip, yerine istikrarlı-mücadeleci bir sol bek alınabilir.
TR.CaPTaiN
12.Nisan.2011, 23:49
İsmail, Dzsudzsak sezon başında bize gelmeye niyetliydi. Hatta burda dış basından haberleri falan paylaşmıştık. Sözleşmesinde de 10 m €'ya serbest kalır gibisinden bir madde vardı ama sözleşme yenileyince doğal olarak o para artmıştır veya iptal edilmiştir. Dzsudzsak bu sene de çıkışına devam etti. O treni sanki kaçırdık gibi. Muhtemelen adamın hedefi Avrupa'nın dev kulüpleridir. Skora Alex gibi direkt olarak önemli şekilde etki ediyor. Keşke Krasic + Dzsudzsak'ı almış olabilseydik. Ben Stoch'tan da çok ümitliyim ama Dzsudzsak bizim oyun planımıza daha rahat uyacak bir adamdı.
Revolution
12.Nisan.2011, 23:50
Ne yapıp edilip Emenike'nin Fenerbahçe'ye getirilmemesi lazım :D
KaPaLı
12.Nisan.2011, 23:58
Krasic + Balasz olsaydı inan şu anda farklı olurdu takım. Yediğinden fazlasını atardı. Ama o zaman Niang gibi bir golcu olurmuydu takımda, ben sanmıyorum : )
Ata Demirer'in dediği gibi " Golcu alıyoz kaleci yok, kaleci oluyoz golcu yok, sağ kanat var sol kanat yok, sol kanat var ortasaha yok. Okeye 4. arar gibi hep birşeyler eksik takımda "
ozaniel
13.Nisan.2011, 00:10
Krasic bence en başından beri uçuk bir hedefti, adam Juventus'u taşıyan oyunculardan biri.
A.FaruK
13.Nisan.2011, 00:17
Krasiç bir çoğumuzun içinde ukte kalmış bu belli. Ama kendisi gelmek istemedi diye biliyorum yanlış biliyorda olabilirim her neyse. Tuncay konusunda ise gidişine çok sövsemde çok sevdiğim bir futbolcudur. Gelmesini çok isterim yalandan yere kendini heba edeceğine gelsin burda adam gibi muamele görsün. Ben tekrar isterim onu çubukluyla görmek. Tabi öyle Stoch'u falan heba etmeden. Stoch'tan çok şeyler bekliyoruz.
Bunların haricinde nacizane takımda görmek istediğim bir kaç oyuncu var.İlhan,Bilica,Güiza,Cristian önümüzeki sezon takımdan yollanıp takıma H.Ali Kaldırım, Serdar Kesimal , Orhan Şam ve Selçuk İnan gibi isimler kazandırılmalı. Hem hazır futbolcular hemde kaliteli her türlü iş yapabilecek isimler. Artık İleriye Emenike mi alınır yoksa başka isimler mi bilemem ama diğer saydığım isimler benim için daha öncelikli. Ama bu takımda Tuncayı görmek çok isterim gerçekten.
CeNTeR_TR
13.Nisan.2011, 00:26
Faruk yapma Tuncay'ı nasıl istersin ?
Tamam gitti Samiyen'de bağırdı çağırdı yüreğiyle oynadı ama hiç umrunda olmadan Çubukluyu bıraktı gitti ve bizden daha kötü daha itibarsız bir takıma.
Peki giderken ne getirdi bize ? Hiçbirşey ..
Peki gelirse ne götürecek bizden ? Belki birkaç milyon dolar ..
Yazık olur valla yazık.
A.FaruK
13.Nisan.2011, 00:36
Ya belli bi bedel karşılığı gelecekse tabiki bende karşıyım ama yinede bu takımda görmek isterim abi Tuncay'ı. Hani gidişi yanlış olabilir ama bence gelirse iyi işler yapabilir. Yeri geldiinde takımı ateşleyebilecek takımı bilen yani Fenerbahçeyi bilen bi isim en azından.
Gökhan'a teklif var mı?
Transfer döneminin gözde isimlerinden olan Gökhan Gönül'ün menajeri Ahmet Bulut'tan açıklamalar.
13 Nisan 2011 Çarşamba - 11:55
AA
Fenerbahçe (http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/)'nin milli futbolcusu Gökhan Gönül (http://www.sporx.com/gokhan-gonul/)'ün menajeri Ahmet Bulut (http://www.sporx.com/ahmet-bulut/), oyuncusuna Avrupa'dan kulüplerin ilgi duymasının normal olduğunu, ancak kendisinin basın üzerinden transfer yapmadığını söyledi.
Bulut, yaptığı açıklamada, Gökhan'ın yeni menajerinin kendisi olduğunu ifade ederek, ''Ancak şu an için bir teklif yok. Zaten Gökhan, Fenerbahçe (http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/)'nin şampiyonluğundan başka bir şey düşünmüyor'' dedi.
''Gökhan gibi milli bir futbolcuya Avrupa'dan ilgi olması normal. Ancak ben basın üzerinden transfer yapmam'' diyen Ahmet Bulut (http://www.sporx.com/ahmet-bulut/), şöyle konuştu: ''Kendisinin kulübüyle 2014 yılına kadar olan mukavelesi halen devam ediyor. Tabii ki milli takım oyuncusuna yurt dışından ilgi olması normal. Gökhan'ı isteyen bir takım varsa, öncelikle Fenerbahçe (http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/) Kulübü'ne başvurması gerekir. Bununla birlikte şampiyonluğa giden bir takımda oynayan bir oyuncuyla ilgili yurt dışına transfer haberlerinin çıkması asla benim menajerlik anlayışıma uymaz. Çünkü basın üzerinden transfer yapmam. Bu tür haberlerin çıkması da oyuncumu yıpratıyor.''
M.O.S.H
14.Nisan.2011, 02:01
Tuncay zamanında Fenerbahçe'den düşük bir takım bile olsa avrupa hedefi doğrultusunda yurt dışına gitti bunu takıma ihanet ettiye getirmemek lazım hepimiz Tuncay'ın nasıl bir Fenerbahçeli olduğunu iyi biliyoruz kapımız ona her zaman açık olmalı tabi bu Stoch'un takımdan ayrılmasına neden olmamalı ikisi birden gayet kadroda olabilir.
sananes
16.Nisan.2011, 15:08
Fenerbahçemizin yapması gereken transferler çok açık aslında. 4-3-3 istiyorsa aykut hoca hamit-selçuk-tuncay üçlüsünü mutlaka almalıyız.Bu durumda şöyle bir 11 çıkar sahaya ve çok başarılı olur bana kalırsa;
------------------volkan------------------
gökhan--- lugano--- yobo-- santos
------hamit---selçuk----emre
dia -------------------------------------tuncay
-------------niang----------
4-3-3 için tuncay tarzı bir kanat oyuncusuna ihtiyaç şart çünkü tuncayın ölüsü bu ligde 10-15 gol civarı atar.Bu da skor konusunda Alex'e olan muhtaçlığımızı azaltır.Mehmet Topuz'da kulübede mükemmel bir alternatif olur çok sakatlanan bir Emre ve sakat sakat oynayan Gökhan Gönül'ü düşünecek olursak.
goosfraba
16.Nisan.2011, 15:09
3 oyuncunun bize maliyeti 15 milyon euro'yu bile bulmaz.
sananes
16.Nisan.2011, 15:15
3 oyuncunun 3 yıllık maliyeti bize en fazla 15-20 milyon euro olur bana kalırsa.Tuncay hariç 2 oyuncunun sözleşmeleri bitiyor.Tuncay'ı da kiralamak isteyecektir ilk etapta yönetim.
CeNTeR_TR
16.Nisan.2011, 15:32
Tuncay'ı bu formayla para verilerek görmek istemem bir daha açıkçası..
Ama Hamit - Selçuk ikilisi çok çok şahane olur..
@ sananes
Senin kadro'ya ek olarak Tuncay / Out --- Dudzsak / in
Olursa of of deymeyin keyfimize ..
Alex - Topuz yedek kalıyor , Alex'siz kadro kurmak çok zor Fenerbahçe için.
TR.CaPTaiN
16.Nisan.2011, 16:08
Sezon sonu Emenike'ye talip olacağımız artık çok açık. Yönetim Ersan'ın transfer haberini bu oyuncuyu transfer etme gibi bir düşüncemiz yoktur şeklinde yalanlarken Emenike haberlerini şimdiye kadar görüşme olmamıştır şeklinde yalanlıyor.
Zekirdek
16.Nisan.2011, 16:38
Sezon sonu Emenike'ye talip olacağımız artık çok açık. Yönetim Ersan'ın transfer haberini bu oyuncuyu transfer etme gibi bir düşüncemiz yoktur şeklinde yalanlarken Emenike haberlerini şimdiye kadar görüşme olmamıştır şeklinde yalanlıyor.
Muhammet abi bende seninle aynı kanaatteyim. Ve bence transfer edilmesi de gerekiyor. Çünkü Niang bence ilk yarıdaki Galatasaray maçından beri yokları oynuyor ve fiziken düşünce hiş iş yapamıyor. Emenike'de fiziğini kullanarak oynuyor fakat hem Niang'a oranla 7-8 yaş genç hemde gelecek sene Avrupa Kupları'na katılırsak ağır maç temposunu Emenike daha rahat kaldırır. Ayrıca Niang ligimizdeki sertliği kaldıramıyor.
TR.CaPTaiN
19.Nisan.2011, 13:20
Mevlüt için kapışacaklar
Daha önce birçok önemli transferde karşı karşıya gelen Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın bu seferki ortak hedefi Mevlüt Erdinç.
Fransız basınında yer alan haberlere göre Paris Saint Germain, Şampiyonlar Ligi'ne katılamazsa kadroda değişikliğe gidecek ve başta Mevlüt olmak üzere birçok oyuncusuyla yollarını ayıracak. Bir çok talibi olan genç golcüyü isteyen ekipler arasında öne çıkanlar ise Fenerbahçe ve Beşiktaş. Bu sezon ligde 6 gol atan milli yıldızın adı geçen sezon da iki kulüple anılmış; ancak o 8 milyon euro karşılığında Paris Saint Germain'e transfer olmuştu.
Fransız ekibinin 7 milyon euro karşılığında Mevlüt’ü serbest bırakabileceği ifade edilirken, milli futbolcuyu Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın yanı sıra Fransa'dan Lille ve Rennes de kadrosuna katmak istiyor
Ligtv
ForsakeN
19.Nisan.2011, 22:08
Niang'ın kopyası bir oyuncu. Hava toplarında daha etkili ve bitirici bir forvet lazım bizim takıma. Tabii Niang gittikten sonra. Şuan için forvetten ziyade ortasahaya Cristian'ın yerine iyi birini bulmak gerekiyor ilk olarak
TR.CaPTaiN
21.Nisan.2011, 17:09
Normalde bu tip haberlere hiç itibar etmem ama Ajansspor'un haberleri çoğunlukla doğru çıkıyor.
-------
FENER'İN BOMBASINI AÇIKLIYORUZ !
Fenerbahçe hangi dünya yıldızını transfer ediyor ? Aziz Yıldırım ile Alex De Souza'nın ön planda olduğu transfer çalışmalarını Ajansspor.com açıklıyor..
Bu futbolcu, Fenerbahçe'nin uzun süredir gündeminde..
Son dönemlerde skandallarıyla da akılda kalan bir isim..
Kulübünde mutsuz günler geçiriyor..
Fenerbahçe cephesinde transferle bizzat Başkan Aziz Yıldırım ilgileniyor..
Alex de Souza ise transferde ön plandaki isim.. Bu transferin yapılmasını çok istiyor, hatta aracılık ediyor...
Bu futbolcuyu ve tüm detayları öğrenmek için Ajansspor.com'u bekleyin.. Dev transfer haberini, yarın (cuma) saat 13.00'te açıklıyoruz.
Mutu'mu acaba?Skandal diyince kafam ona gidiyor:D
Adriano'da olabilir.
TR.CaPTaiN
21.Nisan.2011, 17:16
Adriano hem yeni transfer oldu hem de sakatlandı. 5 ay oynayamayacak. Zaten Adriano için büyük bir harekata gerek yok, istendiği takdirde rahatlıkla alınır. Ama bence bu isim Adriano değil. Eğer Robinho Milan'da fazla forma şansı bulamıyorsa Robinho olabilir. Çünkü haberde uzun süredir gündemde deniliyor. Robinho geçen sene Fenerbahçe'nin kendisini istediğini açıklamıştı.
-------
Kardemir Karabükspor'un Nijeryalı golcüsü Emmanuel Emenike, NTV Spor muhabiri Hakan Gündoğar'a Fenerbahçe'ye transferi konusunda çok önemli açıklamalarda bulundu.
Karabükspor'un Spor Toto Süper Lig'e çıktığı bu sezon elde ettiği başarılı sonuçlarda büyük pay sahibi olan Emenike, Fenerbahçe'de oynamanın kendisini mutlu edeceğini söyledi.
Sakatlığı ve Nijerya Milli Takımı'na seçilmesini değerlendiren golcü oyuncu, "Bu tarz sakatlıklar futbolun içinde her zaman vardır. Buna rağmen Nijerya Milli Takımı'na seçilmek benim için büyük bir ödül oldu. Açıkçası orada çok iyi bir performans sergileyemedim ancak insanların beni sevdiklerini ve bana güvendiklerini gördüm. Bu beni çok mutlu etti" dedi.
Karabükspor'daki geleceği konusunda da açıklamalar yapan Emmanuel Emenike, "Bu takım için Bank Asya'dan başlayarak çok şeyler yaptım. Kimi zaman sakatlığım vardı, kimin zaman formsuzluğum vardı ancak her zaman en iyisini yapmaya çalıştım. Bu takımı çok seviyorum ve sahaya yüreğimi koyuyorum. Kalan haftalarda da en iyi performansımı göstereceğim" diye konuştu.
Günlerdir medyada hakkında çıkan transfer iddialarına da açıklık getiren Nijeryalı oyuncu, "Yobo ile çok yakın bir arkadaşlığımız var. Onunla çok özel şeyler konuştuk. Sadece transfer konusunu değil, milli takım ile olan konuları da konuşuyoruz. Yobo'nun bana çok yardımı oldu. Fenerbahçe çok büyük bir camia, oraya gitmekten mutlu olurum. Ancak şu anda ortada kesinleşen bir durum yok. Daha büyük hedefleri olan bir kulübe gitmek beni mutlu eder" ifadelerini kullandı.
titates1
21.Nisan.2011, 17:30
Balotelli ? :)
Oda olabilir ama Alex çalışıyorsa Brezilya'lıdır büyük ihtimal.
titates1
21.Nisan.2011, 17:33
Ronaldinho'nun bir sorunu var mı acaba ? haber çıkmıyor ama
BleedingMoon
21.Nisan.2011, 17:35
keşke ihtiyacımız olan yerlere transfer yapılsa.
Cengo
21.Nisan.2011, 19:39
Carlos Tevez?
titates1
21.Nisan.2011, 20:00
Carlos Tevez?
yok artık =)
Cengo
21.Nisan.2011, 20:47
yok artık =)
Tevez büyük problemler yaşıyor, 2 defa M.City kapıyı gösterdi ama sonra kadroya dahil ettiler tekrar. Saçma sapan eleştiriler yaptı Tevez. Transfer olmak istediğini söyledi vs vs.
Tevez'e çok büyük klüpler talip olur zor hatta dürüst olalım imkansız herhangi bir Türk takımı için.Bir kere maaşı bile inanılmaz yüksek.
nerazzuri
21.Nisan.2011, 20:52
Tevez büyük problemler yaşıyor, 2 defa M.City kapıyı gösterdi ama sonra kadroya dahil ettiler tekrar. Saçma sapan eleştiriler yaptı Tevez. Transfer olmak istediğini söyledi vs vs.
Milan yakından ilgileniyor, Tevez'in de gönlü var diye biliyorum ama neden olmasın.
nerazzuri
21.Nisan.2011, 20:53
Tevez'e çok büyük klüpler talip olur zor hatta dürüst olalım imkansız herhangi bir Türk takımı için.Bir kere maaşı bile inanılmaz yüksek.
Ama Tevez parayı seven bir futbolcu değil, gerçek bir futbol aşığı. Man. City'den ayrılmak istemesinin sebebi de bu. Etrafında ki oyuncuların para için oynamasını sevmiyor.
Sheriff
21.Nisan.2011, 20:58
Ortega faciasından sonra bir Arjantinli daha getireceklerini sanmıyorum.
Ama Tevez parayı seven bir futbolcu değil, gerçek bir futbol aşığı. Man. City'den ayrılmak istemesinin sebebi de bu. Etrafında ki oyuncuların para için oynamasını sevmiyor.
Yinede Türkiye mi olur durağı?Gerçi kariyerinde böyle bişey yapmıştı sanırım.Devler onu isterken West Ham'a gitmişti.
nerazzuri
21.Nisan.2011, 21:02
Yinede Türkiye mi olur durağı?Gerçi kariyerinde böyle bişey yapmıştı sanırım.Devler onu isterken West Ham'a gitmişti.
Devler yine onu isterken o Corintians'a gitmişti mesela. Olabilir tabi bilemeyiz, bakalım Tevez mi bu isim?
titates1
21.Nisan.2011, 22:47
Bende nerazzurinin yazdığını yazıcaktım futbol aşığı olduğunu falan ama sonra yine daha büyük başarılar kazanabileceği paranın herşey olmadığı bir kulübe gidebileceği aklıma geldi ama tabikide ikna edilirse gelse keşke ama hayal sadece ... ayrıca ortega faciası falan demişsin sheriff ama tevezden bahsediyoruz lütfen =)
Sheriff
21.Nisan.2011, 23:48
Benim için hava hoş, hemde çok hoş Tevez gelse keşke, ama ne Tevez gelir nede bizimkiler alır. Ortega'dan sonra Arjantinli gelmez bu takıma : )
yaman76hakanFB
22.Nisan.2011, 00:00
Fenerbahçe hangi dünya yıldızını transfer ediyor ? Aziz Yıldırım ile Alex De Souza'nın ön planda olduğu transfer çalışmalarını Ajansspor.com açıklıyor..
---------------------------------------------
Alex de Souza ise transferde ön plandaki isim.. Bu transferin yapılmasını çok istiyor, hatta aracılık ediyor...
Buyur buradan yak! Güya kurumsallaştık, güya fasa güya fiso...Hey yavrum hey, çıldıracağım, kafayı yiyeceğim. Arkadaş, Alex'in transferle işi ne olur? Ona ne? Gitsin futbolunu oynasın, kendisini hazır tutsun? Dingonun ahırı mı burası? Sonra işler kötü gidince hedef tahtası olunca fanları oturup ağlamasın. Bir futbolcu sadece sahadaki performansıyla hedef tahtası olmaz. Kurulacak takıma burnunu sokarsa, takım kötü olduğunda da hedefe oturur. Benden söylemesi. Bu haberin sadece yarısı bile doğruysa, ayıptır valla, günahtır vala! Koskoca Fenerbahçe'nin düştüğü hallere bak! Güya hem menejer, hem teknik adam olan Aykut Kocaman sanki bostan korkuluğu, hoca işin içinde değil, futbolcu başkanla kafa kafaya vermiş, transfer yapıyor. Biz bu kafayla... Bu burun daha çooook yerlerde sürünür. Sonra artık şu kadar senede şu kadar gol attı, asist yaptı diye teselli buluruz.
titates1
22.Nisan.2011, 00:06
Buyur buradan yak! Güya kurumsallaştık, güya fasa güya fiso...Hey yavrum hey, çıldıracağım, kafayı yiyeceğim. Arkadaş, Alex'in transferle işi ne olur? Ona ne? Gitsin futbolunu oynasın, kendisini hazır tutsun? Dingonun ahırı mı burası? Sonra işler kötü gidince hedef tahtası olunca fanları oturup ağlamasın. Bir futbolcu sadece sahadaki performansıyla hedef tahtası olmaz. Kurulacak takıma burnunu sokarsa, takım kötü olduğunda da hedefe oturur. Benden söylemesi. Bu haberin sadece yarısı bile doğruysa, ayıptır valla, günahtır vala! Koskoca Fenerbahçe'nin düştüğü hallere bak! Güya hem menejer, hem teknik adam olan Aykut Kocaman sanki bostan korkuluğu, hoca işin içinde değil, futbolcu başkanla kafa kafaya vermiş, transfer yapıyor. Biz bu kafayla... Bu burun daha çooook yerlerde sürünür. Sonra artık şu kadar senede şu kadar gol attı, asist yaptı diye teselli buluruz.
Hocam sende en ufak şeyde giydiriyosun , football managerda bile oyuncuya sormak var hangi oyuncunun transfer edilmesini istersin gibi sorular , Aykut Kocaman bu sene yaptığımız transferle gösterdi ki tek yetkili yoksa biz issiar dia , niang , stoch gibi oyuncular almazdık , eminim bu oyuncu hocanın istediği bir oyuncudur ve Alex'in bağlantısı varsa oyuncuyla yardımcı olabilecekse niye yapmasın bu takımın kaptanı diğer branşların maçına bile giden adam milli takımı desteklemeye gelen adam yakında heykeli bile dikilecek söylentileri var kulübü için çalışması çok çok doğru birşey kaldı ki adam çalışıyorda futbolunu da çatır çatır oynarken bu sinir niye ? tamam benim de eleştirdiğim çok zamanlar oldu ama sezarın hakkı sezara ...
yaman76hakanFB
22.Nisan.2011, 00:15
En son ön ayak olduğu transfer Maldonado'ydu.
Haberde anlatıldığı biçimde "o çok istiyor, başkanla ikisi konuyu takip ediyor" filan... Madem öyle, sezon ortası kendisini futbola versin işine baksın diye futbolcularla niye oturup transfer görüşmeleri yapılmıyor? Hatta Alex'e de aynısını dediler, tekliflere açığım deyince geri adım attılar. Şimdi sen futbolcuların bir bölümüyle kendi transferlerini dahi görüşmeyecek ve sezon sonunu bekleyeceksin, bir başkası ise yanına oyuncu seçecek, başka futbolcuların transferiyle dahi ilgilenecek. Bir çelişki yok mu? Yahut bize "kurumsal olduk" demesinler. Biz halen esnaf usulü iş bitiriyoruz desinler. Sormak başka, yukarıda tasvir edildiği şekilde "transfere ön ayak olmak" başka.
Ben burada Alex'e değil, yönetimin bu ikiyüzlü tutumuna tepki gösteriyorum.
Chinatown
22.Nisan.2011, 02:01
ben de bu haberi okudum ve aklıma gelen isim Neymar :)
TR.CaPTaiN
22.Nisan.2011, 12:19
Kesinlikle Vagner Love. Buyrun ispatı:
http://i56.tinypic.com/55gkeg.gif
Bu da orjinal foto‚ dikkat ederseniz gözler‚ burun ve arkadaki bokeh (ışık parıltısı) aynı:
http://i54.tinypic.com/25txjbn.jpg
Ajansspor kendilerine olan güvenimi maalesef sarstı. Vagner Love için Pato reklamı yaptılar desek yeridir. Vagner Love iyidir hoştur da kulaklarımıza inanamayacağımız bir oyuncu değil. Ajansspor bunu yapmamalıydı.
anil luque
22.Nisan.2011, 12:45
Ben de sandım Neymar falan diyecekler.
Trabzonspor
22.Nisan.2011, 13:01
Habriden şimdi düşüp bayılacam baya bomba isimmiş.Şu basının isimleri abartması yok mu ya hayret ediyorum.
kalemci
22.Nisan.2011, 13:10
vagner iyidir hoştur ama fener daha iyilerini alabilecek güçte maddi açıdan.hem vagner çok sorunsuz bi adam değil.bu yüzden biraz risk transferi.daha iyilerini bulabilcekken vagner gibi bi riske gerek olmadığını düşünüyorum.
BleedingMoon
22.Nisan.2011, 14:08
vagner love'a mustafa pektemek muamelesi yapmayın. daha ne olacaktı ki? ne pato'su?
TR.CaPTaiN
22.Nisan.2011, 14:13
Love iyi bir oyuncu ama kulaklarımıza inanamayacağımız, şok olacağımız, sevinçten kendimizi duvardan duvara vuracağımız bir oyuncu değil. Pato isminin geçmesi tamamen lafın gelişi olarak Ajansspor'un haberi veriş şekline eleştiri. Yoksa kimsenin Pato'yu beklediği yok.
BleedingMoon
22.Nisan.2011, 14:15
abartıya abartı tepkiyle reaksiyon göstermeye gerek yok. love türkiye standartlarında gelmesi şaşırtıcı ve heyecan verici bir oyuncudur. kendi adıma...
Sheriff
22.Nisan.2011, 14:20
Bence Love Rusya'da ve Brezilya'da oynamış bir oyuncu olarak Türkiye'ye gelmesi oldukça normal bir oyuncu. Gelsin iyi oyuncudur..
TR.CaPTaiN
22.Nisan.2011, 14:20
-------
FENER'İN BOMBASINI AÇIKLIYORUZ !
Bu futbolcu, Fenerbahçe'nin uzun süredir gündeminde..
Son dönemlerde skandallarıyla da akılda kalan bir isim..
Kulübünde mutsuz günler geçiriyor..
Bu futbolcuyu ve tüm detayları öğrenmek için Ajansspor.com'u bekleyin.. Dev transfer haberini, yarın (cuma) saat 13.00'te açıklıyoruz.
Bu haberin karşılığı benim gözümde Vagner Love değildir. Milliyet, Hürriyet, Habertürk gibi gazetelerin siteleri yapsa normal karşılarım, benim hayal kırıklığım Ajansspor özelindedir.
BleedingMoon
22.Nisan.2011, 14:24
bizim basınımıza göre dünya yıldızı = türkiye'de daha önce oynamamış yabancı futbolcu :D
RasAnt
22.Nisan.2011, 14:34
Varya vagner love gelirse bomba olur ya süper adam uçurur bizi yaw inş gelir pato fıs love un yanında yemişim patoyu Forever Love
yaman76hakanFB
22.Nisan.2011, 14:45
Zamanında Fenerbahçe Thery Henry'i alıyor diye yazıp, 2 saat sonra "şaka yaptık, Türk basını da ne kadar sazan" diye yazan bu Ajansspor değil miydi?
Eeeee, ne var bunda şaşacak? Alex onun transfer edilmesini istemiş, sizde şaşırıyorsunuz. Alex değil mi, canı kimle oynamak isterse onu transfer ettirir. Kime ne? :p
abi love u beğenmemişsiniz ne bekliyodunuz ki ganso neymar falan mı gelcekti love türkiyeye gelicek yaşı geçmemiş en üst düzey santraforlardan biridir bana göre
eng1n
22.Nisan.2011, 18:59
sevinçten kendimizi duvardan duvara vuracağımız bir oyuncu değil. .
Abi messi'de gelse kendimi duvardan duvara vurmam ya :D
sarianet
22.Nisan.2011, 19:02
Rusyada oynadıysa istanbulda problem olmaz :D
rusyayı özleyeceğini pek sanmıyorum:D
yaman76hakanFB
22.Nisan.2011, 19:42
abi love u beğenmemişsiniz ne bekliyodunuz ki ganso neymar falan mı gelcekti love türkiyeye gelicek yaşı geçmemiş en üst düzey santraforlardan biridir bana göre
Alex beğensin ve istesin yeter. Bize söz düşmez. O beğendiyse ve istediyse sorun yok. :p
Since-1907
22.Nisan.2011, 19:59
Vagner Love CSKA dayken çok seviyordum.İyi bir forvet ama Emenike mi Vagner Love mı dersen Emenike derim.Çünkü Emenike yedek kalmayı sorun edecek bir forvet değil.Vagner Love yedek kalırsa sorun çıkarabilir.Emenike daha başarıya aç bir oyuncu bu da önemli bir nokta.Yinede Love gelirse tabi ki sevinirim.
eng1n
22.Nisan.2011, 20:24
Love'ın sorunları sadece yedek kalmakla olsa neyse bu adam Geçen senelerde Rusya'da seks skandallarına falan karıştı boşu boşuna basının yıpratması için oyuncu almaya gerek yok.
SAİT71
22.Nisan.2011, 23:17
Vagner Love gittiği takımlarda bomba olarak ne yapmış ki bize gelmesi bomba olsun. Ajansspor öyle bir girmiş ki sanki C.Ronaldo gelecek.
KaPaLı
22.Nisan.2011, 23:36
Vagner Love gelirse kelepçe bile az gelir, o derece bir adam :n: Kasedi var herifin daha ne olsun :zuhaha
Revolution
23.Nisan.2011, 00:44
Anlaşılan Ajansspor da FM oynuyor.
nerazzuri
23.Nisan.2011, 12:35
Joseph Yobo için Everton ile anlaşmışız. 5 milyon 250 bin€ bonservis ödeyecekmişiz.
Habertürk.com
F.Bahçe Fransa pazarında
Fransa'da bir futbol dergisi, Fenerbahçe'nin Ligue 1'de oynayan iki isimle ilgilendiğini iddia etti.
23 Nisan 2011 Cumartesi - 10:11
Hürriyet
France (http://www.sporx.com/france/) Football, F.Bahçe'nin Mevlüt için PSG'ye 7 milyon Euro önerdiğini, Rennes (http://www.sporx.com/rennes/)'li Mengane ile de ilgilendiğini ileri sürdü.
Aykut Kocaman (http://www.sporx.com/aykut-kocaman/)'la birlikte dış transferde rotayı Fransa (http://www.sporx.com/futbol/dunya/fransa/) olarak belirleyen F.Bahçe'nin hedefinde iki oyuncunun olduğu belirtildi. France (http://www.sporx.com/france/) Football dergisi, F.Bahçe'nin PSG'li Mevlüt Erdinç (http://www.sporx.com/mevlut-erdinc/)'e 7 milyon Euro verebileceğini, görüşmelerin sürdüğünü yazdı. Dergiye göre F.Bahçe'nin ilgilendiği bir diğer oyuncu Rennes (http://www.sporx.com/rennes/)'in 28 yaşındaki savunmacısı Mengane.
'Drogba F.Bahçe'ye'
İngiliz gazetesi The Sun, sezon sonunda Chelsea'den ayrılması kesinleşen 33 yaşındaki Didier Drogba'ya en iyi teklifin Fenerbahçe'den geldiğini öne sürdü
23 Nisan 2011 Cumartesi - 09:35
Sporx.com
Chelsea'nin 33 yaşındaki golcüsü Didier Drogba, Fenerbahçe yolunda... İngiliz The Sun gazetesi, ara transferde Fernando Torres'in alınmasının ardından ikinci plana düştüğü Chelsea'den, bir yıl daha sözleşmesi olmasına karşın ayrılma kararı alan Fildişi Sahilli futbolcuya en iyi teklifi sarı- lacivertlilerin yaptığını yazdı. Gelecek hafta Chelsea yöneticisi Ron Gourlay ile bonservisini almak için masaya oturacak Drogba'nın kulübeye düşmesinin ardından artık İngiliz kulübünde kalmayacağını öne süren The Sun, "Marsilya da Drogba'yı istiyordu. Ancak tecrübeli golcünün istediği rakama yaklaşamayınca transferden vazgeçti. Fenerbahçe bir süredir Drogba'nın peşinde ve şu anda transferde en şanslı olan takım" ifadesini kullandı.
YÜZDE 50 İNDİRİM YAPACAK
Chelsea'den yılda 7 milyon Euro alan futbolcunun Fenerbahçe ile ücret konusunda pazarlık yaptığı ancak başka hiçbir teklif almaması nedeniyle bu rakamın yarısına sarı-lacivertlilere imza atacağı öne sürüldü. Drogba bu sezon ise 41 karşılaşmada 13 gol attı.
Yedi sezonda 144 gol attı
Annesinin Yugoslavya'nın eski liderine olan hayranlığı nedeniyle 'Tito' diye hitap ettiği Didier Drogba, Fransa'da Le Mans ve Guingamp takımlarında oynadıktan sonra 2003-04 sezonunda 3.3 milyon Euro karşılığında Marsilya'ya gitti. 55 karşılaşmada 32 gol kaydeden futbolcu, sezon sonunda 27 milyon Euro'ya Chelsea'ye gitti. Tecrübeli golcü 2004'ten bu yana mavi- beyazlılarda 301 maçta 144 gol attı. Drogba, Chelsea'deki kariyerinde üç lig, üç Federasyon Kupası şampiyonluğu yaşadı. Fildişi Sahili formasını da 73 kez giyen Drogba milli takımda da 47 gole imzasını attı.
http://www.sporx.com/img/2011/04/23/sun.jpg
yaman76hakanFB
23.Nisan.2011, 15:08
Ninag neyimize yetmiyor anlamadım. Ben Niang'cıyım arkadaş. Yürüyen makinayı değiştirmeye lüzum yok.
barahir
23.Nisan.2011, 15:09
Niang iyidir.. İlla alınacaksa bi forvet güiza'nın yerine bi genç yeterlidir..
sui generis
23.Nisan.2011, 15:27
niang gidecek diye bir sürü haberler çıktı. niang gidiyorsa drogba iyidir ama gelmez
yaman76hakanFB
23.Nisan.2011, 15:42
Akıl ve mantık Ninag'ı bırakmak çılgınlık diyor. Ama burası Fenerbahçe. Her zaman, her şeye hazırlıklı olmak lazım.
RasAnt
23.Nisan.2011, 17:42
Joseph Yobo için Everton ile anlaşmışız. 5 milyon 250 bin€ bonservis ödeyecekmişiz.
Habertürk.com
Umarım yanlıştır o yaşa çok para
EndoplazmiK RetikuluM
23.Nisan.2011, 17:46
Şu an için Yobo'dan daha iyi bir stoper bulamayız.
RasAnt
23.Nisan.2011, 17:47
Şu an için Yobo'dan daha iyi bir stoper bulamayız.
Nasıl bulunmaz o paraya stoperden bol ne var
goosfraba
23.Nisan.2011, 17:50
Nasıl bulunmaz o paraya stoperden bol ne var
bulunur bulunmasına da, ya dikiş tutturamazsa?
yeni bir oyuncunun uyum, adapte gibi sorun yaşaması yüzde 50 ihtimal.
yobo bunları aşmışken 5 milyon küsür euro vermek akıllıca.
RasAnt
23.Nisan.2011, 17:56
Fiyatı aşağı çeksinler alsınlar valla 5 çok
eng1n
23.Nisan.2011, 17:57
Oraya buraya saçma oyunculara para saçacağımıza Yobo'ya 5 verelim iyidir hem Lugano ile iyi bir ikili oldular.
titates1
23.Nisan.2011, 18:07
O kalitedeki bir defans oyuncusu için bence normal bir para 3-4 sene daha rahat top oynayabilir kendini fit tutarsa defans oyuncuları için yaşın pek problem olacağını düşünmüyorum hele afrikalı oyuncular için hiç değil.
Defansif orta saha şart bu takıma eminim hocamız bunun farkındadır veloso haberleri gördüm birkaç yerde oyunun iki yönünü oynayabildiği için iyi olabilir ...
Rehavi
23.Nisan.2011, 18:15
Zaten ağır olan Fenerbahçe savunması 3-4 sene sonra bu sıkıntıyı fazlasıyla hissedecektir. Yobo ile çok uyumlular ancak fiyatın biraz daha düşmesi gerekir bencede... Daha olmadı bir sene daha kiralasınlar.
titates1
23.Nisan.2011, 18:26
Kim var mesela 5 milyona ?
RasAnt
23.Nisan.2011, 18:33
Kim var mesela 5 milyona ?
Transfer piyasalarını ben bilmiyorum fm ye görede burda söylenmez yani,hangi takım oyuncusuna ne kadar ister soruşturmak lazım ama Serdar Kesimal'ın daha ucuza yobodan faydalı olacağını düşünüyorum
kalemci
23.Nisan.2011, 18:34
ibrahim öztürk canavar gibi oynar yobo yerine yada serdar aziz alınabilir.
nerazzuri
23.Nisan.2011, 18:36
Transfer piyasalarını ben bilmiyorum fm ye görede burda söylenmez yani,hangi takım oyuncusuna ne kadar ister soruşturmak lazım ama Serdar Kesimal'ın daha ucuza yobodan faydalı olacağını düşünüyorum
Serdar Kesimal'ı Türkiye sınırları içinde 10milyon'dan aşşağı alamazsın.
Bayern Münih zaten büyük ihtimal onu transfer etti bile.
titates1
23.Nisan.2011, 18:37
söylediğiniz isimlerin hiçbiri yobo kadar kaliteli değil , yobo kadar sorunsuz ve yüksek konsantrasyonla oynayacakları meçhul anadoludan istanbula gelicekler yoboyla luganonun uyumu bunların hepsi hesaba katılmalı
goosfraba
23.Nisan.2011, 18:39
profesyonel takımlarda bu işler böyle yürümez ama.
seneye bu takım şampiyonlar liginde mücadele edecek. yobo uzun yıllar ingiltere'de hep as olarak çıktı maçlara. serdar kesimal geçen sene almanya 2. liginden geldi.
yani yeni bir macera aramaya gerek yok. bugün yobo'dan genç ama daha kaliteli stoperler en az 8 milyon euro'dan başlar. ya da ben çok iyimser oldum şu an. geçen sene simon kjaer 16 milyon euro'ya gitmişti wolfsburg'a.
serdar kesimal hakkında da birşey söylemek için daha çok erken. bana kalırsa serdar da alınmalı ama rotasyonda kullanmak için. fenerbahçe'nin rotasyon stoperleri bilica, ilhan eker olmamalı.
yaman76hakanFB
23.Nisan.2011, 19:06
Ayrıca stoper mevkii sadece kaliteye bakmaz. Diğer stoperle ve hatta beklerle uyum çok mühimdir. Nice kaliteli stoper bu uyumu yakalayamadığı için hedef tahtası olmaya adaydır da, çok daha sıradan bazı stoperler yanındakilerle uyum sağladığı için çok daha faydalı olur. Yobo benim son 10 senede gördüğüm kesinlikle en faydalı, en az hata yapan stoperdir. Nokta atışı dediğin böyle olur. Üstelik Lugano gibi her maç kart görüp takımı ayda en az bir defa yalnız bırakmayacak kadar sorumluluk sahibi... Canı sıkıldıkça takımdan ayrılacağım demeçleri de vermiyor. Terry gelse bu kadar katkı sağlamazdı.
RasAnt
23.Nisan.2011, 19:14
Yobo'yu bende çok beğeniyorum geldiği günde acayip sevinmiştim sadece biraz daha ucuza alınabilir demek istedim ancak düşündümde gerçekte o fiyat normal,bu hafta sürekli fm oynadığım için onun etkisinde kaldım ben kusura bakmayın :)
barahir
23.Nisan.2011, 19:18
ibrahim öztürk canavar gibi oynar yobo yerine yada serdar aziz alınabilir.
ikisini de toplasan yobo'nun top tekniğinin yanına yaklaşamazlar..
RaSenGan
23.Nisan.2011, 19:24
Yobo bana göre Fenerbahçe'nin bu sezonki en iyi 2 transferinden biriydi.Sene başında demiştim kaç para olursa olsun almalı Fenerbahçe bu adamı.Çok isterdim bizde olmasını.Umarım bonservisini almaz Fenerbahçe :)
TR.CaPTaiN
23.Nisan.2011, 20:34
Yobo - Lugano birbirlerini çok iyi tamamlayan kaliteli ikili oldular. Lugano defansın agresif yönü, Yobo ise soğukkanlı yönü. Futbol gelirlerinin iyice arttığı şu ortamda birkaç milyon € için Yobo'dan vazgeçme riskine gerek yok. Ligimizde Yobo'nun yerini doldurabilecek bir stoper göremiyorum. Yurtdışından almaya kalktığımızda da muhtemelen hem daha maliyetli olacak hem de tekrar uyum süreci gerekecek. Yani daha fazla para vereceğimiz bir oyuncudan daha az verim alma durumu bile olabilir. Aykut Kocaman Yobo, Semih ve Uğur için görüşmelerin devam ettiğini söylemişti. Yobo Türkiye'de mutlu olduğunu ve ayrılmak istemediğini açıklamalarında defalarca söylemişti. Bence Yobo kalacak.
SAİT71
23.Nisan.2011, 20:57
5 milyon küsüre Yobo'yu almalıyız kesinlikle. Yerine o paraya bu sisteme uyum sağlayacak bir stoperi nasıl bulabilir bizim yönetim. Genç oyuncu desek eğer kaliteliyse zaten 5 milyona anca verirler hemde Yobo'nun tecrübesi kadar olmayacağıda kesin. Adamın İngiltere tecrübesi yeter zaten.
nerazzuri
24.Nisan.2011, 14:59
5 milyon küsüre Yobo'yu almalıyız kesinlikle. Yerine o paraya bu sisteme uyum sağlayacak bir stoperi nasıl bulabilir bizim yönetim. Genç oyuncu desek eğer kaliteliyse zaten 5 milyona anca verirler hemde Yobo'nun tecrübesi kadar olmayacağıda kesin. Adamın İngiltere tecrübesi yeter zaten.
Söz konusu stoper mevkii ise tecrübe en önemli özelliktir zaten. Bugün David Luiz 25milyon€, muhteşem bir tekniği var, harika bir fizik, konsatrasyon, yer tutma vs. bir stoper de aradığınız her şeyin fazlası var bu adamda fakat tecrübesi eksik olduğundan saçma sapan müdaheleler ve penaltılar yapabiliyor.
Yobo bence son 40-50 yılda ayağımıza gelen en iyi fırsat. 5milyon'a böyle bir stoper bulamayız.
titates1
24.Nisan.2011, 15:47
Söz konusu stoper mevkii ise tecrübe en önemli özelliktir zaten. Bugün David Luiz 25milyon€, muhteşem bir tekniği var, harika bir fizik, konsatrasyon, yer tutma vs. bir stoper de aradığınız her şeyin fazlası var bu adamda fakat tecrübesi eksik olduğundan saçma sapan müdaheleler ve penaltılar yapabiliyor.
Yobo bence son 40-50 yılda ayağımıza gelen en iyi fırsat. 5milyon'a böyle bir stoper bulamayız.
konuyla alakasız ama biz diye konuşunca bu adamla milan konularında karşılaşıyoduk ne alaka dedim birden =)Fenerbahçeli olduğunu unutmuşum =)
Gazeteler iddia ediyor...
F.Bahçe yalanlıyor
Yeni sezonda daha güçlü bir kadro için kolları sıvayan Fenerbahçe'nin Sezer Öztürk ile anlaştığı medyadaki çoğu basın organında yer alırken; sarı lacivertli kulüpten hızlı bir yalanlama geldi.
24 Nisan 2011 Pazar - 12:03
Sporx.com
Eskişehirspor forması altında sergilediği başarılı oyunca dikkatleri üzerine çeken Sezer Öztürk'ün, Fenerbahçe'nin önümüzdeki hafta İstanbul BŞB ile oynayacağı maçın ardından İstanbul'a gelerek kendisini sarı lacivertli renklere bağlayan imzayı atacağı gazetelerde iddia edilmişti. Fenerbahçe'nin resmi siteden yalanlaması ise çok fazla gecikmedi.
HÜRRİYET'TE YER ALAN HABER...
"F.BAHÇE'NİN İLK BOMBASI SEZER"
Hürriyet muhabiri Feridun Niğdelioğlu'nun servis ettiği haberde; Eskişehirspor forması altında sergilediği başarılı oyunca dikkatleri üzerine çeken Sezer Öztürk, Fenerbahçe’nin önümüzdeki hafta İstanbul BŞB ile oynayacağı maçın ardından İstanbul’a gelerek kendisini sarı lacivertli renklere bağlayan imzayı atacak. Genç yıldızla 5 yıllık anlaşma yapılacak ve Fenerbahçe sezon bitmeden ilk transferini gerçekleştirmiş olacak.
SABAH'TA YER ALAN HABER...
"SEZER ÖZTÜRK F.BAHÇE'DE"
Sabah muhabiri Deniz Derinsu'nun servis ettiği haberde ise, şampiyonluk mücadelesi verirken bir yandan da önümüzdeki sezonun çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, transferde de hızlı adım atmaya devam ediyor. Selçuk İnan ve Emenike ile anlaştığı önü sürülen, Yobo'nun bonservisi konusunda Everton ile anlaştığı öğrenilen sarı-lacivertliler bir bombayı da Sezer Öztürk ile patlatacaklar. Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın isteği doğrultusunda Sezer Öztürk için harekete geçen Fenerbahçe, Eskişehirspor başkanı Halil Bakırcı'dan bu transfer için söz aldı. Yaklaşık 15 gündür yapılan görüşmelerde 2 yıl daha sözleşmesi bulanan Sezer için anlaşmaya varan Aziz Yıldırım'ın, 3.5 milyon Euro bonservis üzerinden Halil Bakırcı ile el sıkıştığı ve başka bir kulüp ile görüşmeme sözü aldığı ifade ediliyor
http://www.sporx.com/img/2011/04/24/ofw.jpg
FENERBAHÇE'DEN KLASİK YALANLAMA...
Fenerbahçe resmi sitesinden yaptığı açıklamada, gazetelerde çıkan Sezer Öztürk haberlerini kesin bir dille yalanladı.
İşte o açıklama:
"Bugün tüm gazeteler sözleşmişcesine Eskişehirsporlu Sezer Öztürk ile anlaştığımızı ya da transfer çalışmasında son noktaya geldiğimizi iddia etmektedirler.
Her gün takımımız ile adı birlikte anılan futbolcular kervanına bugün de Sezer Öztürk eklenmiştir. Transfer çalışmalarının hangi dönemde yapıldığı ve yapılacağı bellidir. Lig yarışının devam ettiği bu günlerde yapılan transfer haberlerini doğru bulmuyor ve her gün başka başka futbolcularla anlaşıldığı şeklinde yapılan haberleri kınıyoruz. Fenerbahçe Spor Kulübü an itibariyle yöneticisinden futbolcusuna ve taraftarına şampiyonluk için kenetlenmiş ve tüm enerjisini bu yönde harcamaktadır. Taraftarlarımızdan kulübümüz tarafından resmi açıklama yapılmadıkça hiçbir transfer haberini dikkate almamalarını bir kez daha ve önemle rica ederiz.
Fenerbahçe Spor Kulübü"
titates1
24.Nisan.2011, 17:53
gerek yok , yüksek bedelli olur büyük ihtimal hiç gerek yok
GodfatheR
24.Nisan.2011, 18:51
Çok yararlı olur Sezer.
titates1
24.Nisan.2011, 19:12
Çok yararlı olur Sezer.
abdülkadir geri döner , gökay oynatılır kendi oyuncularımız bize yeter , sezer olursa bağrımıza basarız ama ben sezer için yüksek bedeller ödenmemesi gerektiğini düşünüyorum o bedeli diğer oyuncu transferlerinde kullanıp daha fazla fayda sağlanabilir
goosfraba
24.Nisan.2011, 20:44
emenike bitti haberleri var. bekleyelim görelim.
titates1
24.Nisan.2011, 21:02
emenike bitti haberleri var. bekleyelim görelim.
umarım doğrudur
titates1
26.Nisan.2011, 21:04
Yiğit Gökoğlan bitmiş diyorlar 3.5 milyon euroya
Belli bir kalitesi var eyvallahta Allah aşkına el insaf 3.5 milyon euroluk ne yapmış Yiğit.Türk oynucu bulmak zor altyapılarına bu yüzden önem verilmeli.Olcan'ı bugün almaya kalksan 5'ten kapıyı açarlar aynen Burak'ı hatta Batuhan'ı.
titates1
26.Nisan.2011, 21:11
Belli bir kalitesi var eyvallahta Allah aşkına el insaf 3.5 milyon euroluk ne yapmış Yiğit.Türk oynucu bulmak zor altyapılarına bu yüzden önem verilmeli.Olcan'ı bugün almaya kalksan 5'ten kapıyı açarlar aynen Burak'ı hatta Batuhan'ı.
+1 oyuncu onu yazmayı unutmuşum , evet potansiyel var ama gelsin Recep Niyaz oynasın 16 yaşında wilshere oynuyordu o da 16-17 sanırım
DenizlispoR
26.Nisan.2011, 21:43
+1 oyuncu onu yazmayı unutmuşum , evet potansiyel var ama gelsin Recep Niyaz oynasın 16 yaşında wilshere oynuyordu o da 16-17 sanırım
Söylemesi kolay ama Recep'i 2-3 kere canlı izledim , fiziği çok iyi gibi durmamıştı.Teknik olarak A Takım'a hazır , ancak fizik olarak geliştirmeli kendini .
Lucas Neill
26.Nisan.2011, 22:01
Su yabanci kurali olmasa fiyatlar bu kadar yüksek olmaz.
TR.CaPTaiN
26.Nisan.2011, 22:17
Yiğit Gökoğlan bildiğim kadarıyla Manisa'da bile düzenli forma şansı bulabilen bir oyuncu değil. Transfer girişimi belki doğru olabilir ama 3.5 m € verileceğini sanmıyorum.
RasAnt
27.Nisan.2011, 16:54
Önceden bu kadar değildi bu piyasa yıllar geçtikçe ligimizin değeri artıyor sanırım 3.5 çok
sananes
27.Nisan.2011, 21:48
yiğit'lerden "incedemir" olanı alsak daha iyi sanki.
Revolution
27.Nisan.2011, 21:51
Bu oyuncuların fiyatlarının bu kadar artmasının bir sebebi yabancı sınırlaması ve Türk oyuncu kıtlığı, diğeriyse kesinlikle ve kesinlikle medyanın abartısıdır.
KaPaLı
27.Nisan.2011, 23:33
yiğit'lerden "incedemir" olanı alsak daha iyi sanki.
Bugün Yeni Asır gazetesinde çıktı bu haber. 4 milyon € vermiş Fenerbahçe ama Manisa 5 milyon € istiyomuş ısrarlı olarak.
SAİT71
28.Nisan.2011, 00:09
Medya her parlayan adamı yıldız yapıp şişirirse ve oyuncu yetişmezse olacağı budur. Bu daha iyi günler. Hiç değilse takımlar ellerindeki iyi adamlara iyi para istiyorlar. Yani bi nevi şimdi petrole veya benzine olduğundan daha çok para istenip verdiğimiz gibi. Yakında kazma kazma adamlar bu fiyatlara transfer olursa şaşmamak lazım. :D
barahir
28.Nisan.2011, 02:01
Valla ne Gökoğlan'ı ne de incedemir i istiyorum.. Onların yerine altyapıya eğilsinler..
BleedingMoon
28.Nisan.2011, 02:43
türk oyuncuların değerleri ne kadar arttı yahu. o paraya öküz alırız :D
titates1
28.Nisan.2011, 18:02
Geleceğin yıldız adayları arasında gösterilen ve Fransa'nın 19 yaş altındaki bütün milli takımlarında forma giyen Atila Turan Fenerbahçe'nin gündeminde. Oyuncunun bonservis bedelinin ise 2 milyon Euro olduğu belirtiliyor.
F.Bahçe, yeni sezonda 5 gurbetçi iki de yabancı bomba transfer edecek. Aykut Kocaman'ın scout ekibinin bütün Avrupa'yı karış karış tarayarak tespit ettiği isimlerden birinin de Fransa İkinci Ligi takımlarından Grenoble'da forma giyen Atila Turan olduğu ortaya çıktı. 19 yaşındaki gurbetçi futbolcu, Fransa Milli Takımı'nın 19 yaş altındaki bütün kategorilerinde oynadı.
FENER'E YEŞİL IŞIK YAKTI
Fransız Foot Mercato'nun transfer dönemine damgasını vuracak Ligue 2'deki yıldızlar arasında gösterdiği Atilla'nın bonservis bedeli sadece 2 milyon euro.
Fiyatının ucuz olması bu transferi mümkün kılıyor ancak F.Bahçe'nin önünde dev bir engel var. Atilla'ya F.Bahçe ile birlikte Barcelona da talip.
Atilla ise 'Fransa dışına çıkmak riskli olabilir. Önce Ligue 1'de oynayıp, sonra diğer ülkelerden gelen teklifleri değerlendirmeyi planlıyorum. Ama çok cazip bir teklif gelirse de değerlendiririm' dedi.
Sol kanat da oynayabiliyor. 19 yaşındaki Atilla, Ligue 2'de 22 maçta forma giyip 3 gol atarken 1 de asist yaptı.
hiç izlemedim fm'den biliyoruz , olursa görürüz
Rehavi
28.Nisan.2011, 18:19
Kaynak?
Birde karış karış araştırmaya gerek yok, 18-25 yaş arası Türk erkeklerinin yüzde 50 si biliyordur bu oyuncuyu :D
Lucas Neill
28.Nisan.2011, 19:01
hiç izlemedim fm'den biliyoruz , olursa görürüz
Maclarini canli izleyen bir kac kisinin yorumu savunma anlaminda eksiklikleri oldugu kademe hatalari yaptigini söylüyorlar ama daha yasi 19 bir kac seneye eksikliklerini de giderir.
titates1
28.Nisan.2011, 21:07
Maclarini canli izleyen bir kac kisinin yorumu savunma anlaminda eksiklikleri oldugu kademe hatalari yaptigini söylüyorlar ama daha yasi 19 bir kac seneye eksikliklerini de giderir.
habertürkte gördüm ne kadar güvenilir bilmiyorum ama fransa ligini izleyen bir hoca var başımızda ve solbekte sıkıntımız olduğu doğru buraya Türk pasaportlu birinin izlenmesi transferine uğraşılması mantıklı.
Fm'dekiyle aynı sanırım şuanki özellikleri Fm'de de savunma zaafıyla başlayıp ileride üst düzey bir wingback oluyor =)
Zekirdek
28.Nisan.2011, 23:25
Bugün Yeni Asır gazetesinde çıktı bu haber. 4 milyon € vermiş Fenerbahçe ama Manisa 5 milyon € istiyomuş ısrarlı olarak.
Yiğit İncedemir'in sözleşmesi sezon sonu sona eriyor. Bonservis ödenmeyecek.
Ayrıca Yiğit Gökoğlan'ı da sigara içiyor diye duydum fakat ne kadar doğru ne kadar yanlış tam itibari ile bilmiyorum.
A.FaruK
28.Nisan.2011, 23:40
Öyle Tuncayda sigara içiyodu ama ciğeride Maşallah körük gibiydi (: . Sigara kullanan bir sürü futbolcu var ve bence onları çok etkilediğinide düşünmüyorum. Laf aramızda eski Rizesporlu Yasin ve Kürşat'la çok nargile içmişliğim vardır (: . Neyse onlar önemli değilde Yiğitleri çok izlemişliğim yok nasıl futbolcudurlar pek bilmem ama gelseler bile ancak rotasyonda kullanılacak oyuncu olurlar benim görüşüm. Onlara o kadar paralar vermek çok abartılı ve haberlerin doğru olduğunu düşünmüyorum.
GodfatheR
29.Nisan.2011, 00:06
Bende Kürşat niye koşamıyor diyordum :D
A.FaruK
29.Nisan.2011, 00:11
Takımın maçı olurdu eğer Kürşat cezalı yada sakatsa hemen Nargile salonunda açardı laftopu hemen gelir Türk kahvesi bide yanına nargile peeeeehhh (:
SAİT71
29.Nisan.2011, 11:22
İspanyol Kulübü'nün üst düzey iki yetkilisi Fenerbahçe'nin İstanbul Büyükşehir Belediye ile pazar günü oynayacağı maçta Andre Santos ile Gökhan Gönül'ü izleyecek...
http://cdn.sporx.com/img/3/2011/gokhan_gonul5.jpg
Barcelona Kulübü'nün transferdeki üst düzey iki yetkilisi Fenerbahçe'nin hafta sonu İstanbul Büyükşehir Belediye ile oynayacağı maçı izlemek üzere İstanbul'a gelecek. Sarı-lacivertli kulübe bu konuda resmi başvuruda bulunan İspanyol Kulübü'nün Andre Santos ve Gökhan Gönül'ü izleyecekleri öğrenildi.
Pako Martinez ile Alver Valantin isimli iki yöneticinin bu iki oyuncunun menajeri tarafından İstanbul'a davet edildiği bildirildi. Valantin'in, Barcelona Kulübü'nde transferdeki yetkili isimlerin başında geldiği ve alınacak isimleri yönetime rapor ettiği kaydedildi. Maçta hem iki oyuncuyu seyretme hem de menajerleri ile bir ön görüşme yapmayı planlayan İspanyol yetkililerin, olumlu rapor sunmaları halinde Barcelona Kulübü'nün sezon sonunda Fenerbahçe Yönetimi'nin kapısını çalacağı ifade edildi.
Brezilya Milli Takımı'nın son dönemlerde değişmez isimlerinden biri olmayı başaran Andre Santos konusunda Barcelona'nın ciddi olduğu, savunmanın solunda yaşanan sıkıntıyı bu oyuncuyla gidermeyi planladığı belirlendi. İspanyol yetkililerin Gönül'ü ise menajerlerin tavsiyesi ile gündeme aldıkları ve net bir fikir sahibi olmak istedikleri vurgulandı.
Fener'de ilk yolcu Bilica
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, önümüzdeki sezon kadroda düşünmediği yabancı futbolcuları belirledi. Listenin ilk sırasında Bilica bulunurken, Güiza ile Cristian Baroni de topun ağzında.
http://cdn.sporx.com/img/3/2011/semih_bilica_55767.jpg
Süper Lig'in lideri Fenerbahçe'de bir taraftan şampiyonluk yarışına konsantre olunurken diğer yandan da önümüzdeki yılın kadrosu şekillendiriliyor. Sarı-Lacivertli ekipte teknik sorumlu ve sportif direktör unvanıyla iki görevi bulunan Aykut Kocaman, şu an ligdeki konumlarından dolayı mesaisinin büyük bölümünü ligde oynanacak son 4 maça harcıyor. Ancak genç hoca, yapılacak transferlerin listesi ile gönderilecek isimler üzerinde de çalışmalar yürütüyor.
Geçen yıl transferde gecikmelerinin bedelini Avrupa'dan erken elenerek ve ligde geriye düşerek ödediklerini düşünen Aykut Kocaman, aynı hataları tekrarlamak istemiyor. Yardımcıları vasıtasıyla Avrupa'da futbolcu tarayan Kocaman, özellikle Fransa Ligi'ndeki genç Afrikalı oyuncuları izletiyor. Fenerbahçe Teknik Direktörü'nün önümüzdeki sezon takımda kalmayacak isimleri de yavaş yavaş belirlemeye başladığı belirtiliyor. Yabancı kontenjanında yer açmayı hedefleyen Kocaman'ın listesinin ilk sırasında da Bilica'nın olduğu ifade ediliyor. Bilica'nın yanı sıra Bucaspor önünde maçı çeviren golü atmasına rağmen Güiza da topun ağzında. Beklentileri karşılayamayan Baroni de yüksek ihtimalle seneye kadroda olmayacak. Kiralık gelen Yobo ile teklifler aldığı iddia edilen Andre Santos'un durumları ise belirsizliğini koruyor.
Kaynak: Sporx.com
goosfraba
30.Nisan.2011, 04:10
para + bilica karşılığında sezer öztürk söylentileri var.
eng1n
30.Nisan.2011, 13:56
İyi transfer olur hem bilica'dan kurtuluruz da paranın ne kadar olacağı önemli yine yüksek bir rakamsa hiç gerek yok
goosfraba
30.Nisan.2011, 14:49
aynen paranın yüksek olmaması önemli. zaten bonservis bedeli daha konuşulmamış.
bunun haricinde 6 milyon euro + gökhan ünal karşılığında emenike söylentileri var.
ben ikisinin de olabilirliğine %75 veriyorum, şu an için.
eng1n
30.Nisan.2011, 16:22
Emenike bitti galiba çok haber çıktı Emenike'de konuştu galiba oynamak istiyorum fenerde diye.
Barça Gökhan ve Santos için geldi
1 Mayıs 2011 19:23 | NTV Spor ve Ajanslar
Fenerbahçe-İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını ünlü İspanyol ekibi Barcelona'dan bir yetkili takip etti
http://media1.ntvspor.net/C/I/140/gonul_XTVW4.jpg
Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Spor Toto Süper Lig'de İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile yaptıkları mücadelede 5 hafta sonra Stoch'a ilk 11'de şans verdi.
Ligde geçen hafta deplasmanda Bucaspor karşısında 3-1 geriye düştüğü maçı 5-3 kazanmasını bilen kadroda tek değişiklik yapan Aykut Kocaman, orta alanın solunda görev yapan Caner'in yerine Stoch'u sahaya sürdü.
En son 25. haftadaki Konyaspor maçında ilk 11'de yer alan Stoch, ikinci yarıda oyuna dahil olduğu son iki haftada ortaya koyduğu performansla teknik direktör Kocmaman'ın gözüne girerek, 5 haftalık bir sürenin ardından ilk 11'de yer buldu.
NİANG VE DİA KADRODA YOK
Sarı-lacivertli ekipte sakatlıkları bulunan Niang ve Dia, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının kadrosunda yer almadı.
Son iki gündür takımdan ayrı çalışmalar yapmaya başlayan iki futbolcu, 18 kişilik kadroya alınmadı.
Niang ve Dia'nın yanı sıra Bilica, İlhan ve Özer maç kadrosunda bulunmadı.
KUPALARIYLA TRİBÜNLERİ GEZDİLER
Fenerbahçe Bayan Basketbol Takımı, Erkek Voleybol Takımı ve U15 Futbol Takımı oyuncuları, bu sezon kazandıkları kupalarıyla tribünleri gezdiler.
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde 2010-2011 sezonunu şampiyonu olan bayan basketbolcular, Aroma Erkekler Voleybol 1. Ligi'nde sezonu şampiyon bitiren erkek voleybol takımı ve Coca Cola Akademi U15 Ligi Türkiye Şampiyonası'nda birinci olan futbol takımı oyuncuları kupalarıyla saha içinde tur atarken, tribünlerden alkış aldı.
TARAFTARDAN BÜYÜK DESTEK
Fenerbahçe'nin şampiyonluk yarışındaki mücadelesi taraftarına da büyük bir heyecan yaşatırken, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında da tribünler doldu.
Taraftarlar, futbolculara, maç öncesi ısındıkları bölümde, yaptıkları yoğun tezahüratlarla moral verdi.
Bu arada deplasmandaki Bucaspor maçının kahramanlarından Güiza'ya tribünlerden sevgi gösterileri yapılırken, İspanyol forvet tribünleriselamladı.
Taraftarlar Türk Telekom Kale arkası tribününde yaptıkları koreografide sarı ve lacivert renklerdeki kartonlarla tribüne boydan boya ''İnandık Size'' yazdı. Seremoni yapıldığı sırada bu yazının altında da ''Şampiyonluk inanın şimdi çok yakın'' yazılı pankart yer aldı.
BARCELONA'DAN YETKİLİ İZLEDİ
Fenerbahçe-İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçını ünlü İspanyol ekibi Barcelona'dan bir yetkili takip etti.
İspanyol ekibinin futbolcu izleme komitesinin görevlendirdiği yetkilinin, sarı-lacivertli futbolculardan Gökhan Gönül'ü takip ettiği biliniyor.
Karşılaşma, vefat eden Fenerbahçe Kulübü eski başkanlarından Güven Sazak için yapılan saygı duruşunun ardından başladı. Saygı duruşu esnasında bütün tribünlerden alkışlar yükseldi.
goosfraba
01.Mayıs.2011, 23:04
bence sadece santos için geldiler ama bekleyip görelim.
Sheriff
02.Mayıs.2011, 00:19
Bencede sadece Santos için geldiler, Daniel Alves varken Gökhan Gönül'ü almak isteyeceklerini sanmıyorum.
World Hollow o1
02.Mayıs.2011, 15:10
O iş tamam.. ;)
eng1n
03.Mayıs.2011, 19:52
Adebayor'u istiyormuşuz İngiliz gazetelerinde çıkmış
http://twitter.com/#!/tribundergi/status/65392989442281473
Zekirdek
03.Mayıs.2011, 20:23
Adebayor'u istiyormuşuz İngiliz gazetelerinde çıkmış
http://twitter.com/#!/tribundergi/status/65392989442281473
Umarım doğru değildir. Seneye sınır 6+2 olacak sanırım. Bu nedenle Dia, Güiza, Bilica ve Baroni gönderilip bir tane zenci defansif orta saha almalıyız. Yobo'nun bonservisi alınmalı. Takıma Anadolu klüplerinden alternatifler dahil edilmeli. Seneye tahmini olarak 3 kulvarda yarışacağız +45 maç yapacağız ve bunların 10 - 15 tanesi üst düzey olacak. Bu seneki sezon başı yüklemeler ve kadro yapısı gelecek sezonu kaldıramayabilir.
sananes
03.Mayıs.2011, 21:57
Gökhan'ı zaten öneri üzerine izlemişler yani aslında Santos izledikleri ama sonuçta Dani Alves olmadığında sol bek olan Adriano'yu sağ bekte oynatıyorlar.Alves'e alternatif olarak Gökhan'ı isteyebilirler.Santos zaten bence çok üst düzey bir oyuncu rahatlıkla oynar Barcelona'da.Dia'nın sakatlık problemi çözülebilecekse asla yollanmamalı.
ForsakeN
04.Mayıs.2011, 22:36
Trabzon'dan Ceyhun'u alalım sözleşmesi bitiyormuş zaten. Önlibero dışında takımda eksik görmüyorum ben.
di canio
05.Mayıs.2011, 00:18
Trabzon'dan Ceyhun'u alalım sözleşmesi bitiyormuş zaten. Önlibero dışında takımda eksik görmüyorum ben.
Selçuk İnan ve Ceyhun Gülselam ikilisini alabilirsek en kritik eksiğimizi kaliteli 2 yerli oyuncu ile kapatırız bence. Selçuk da sanırım imzalamadı henüz.
titates1
05.Mayıs.2011, 00:33
Selçuk bence İspanya'ya gidicek gitmesse gelebilir ,Ceyhun alınabilir ama Ceyhun tek başına yeterli bir oyuncu olmaz
Sekopej
05.Mayıs.2011, 00:37
Nokta transferler yapılacağını düşünüyrum bu sezon da. Takımdan gönderilecek oyuncu sayısı ve alınacak oyuncu sayısı fazla olmayacaktır. Orta sahaya yerli alternatif şart, yabancı mutlaka alınmalı. Selçuk alınabilecek kısıtlı oyunculardan birisi, gelirse vereceği katkı tartışılamaz.
SAİT71
05.Mayıs.2011, 00:38
Aynen Ceyhun mevcut yeteneği ile tek başına yararlı bir transfer olmaz. Sadece Selçuk gelse bile yeterli olur. Ama sadece Ceyhun'u alırsak F.Bahçe'nin eksikliğini giderecek bir transfer olmaz.
barahir
05.Mayıs.2011, 00:42
Ben Dia'nın gönderilip yerine benzer özellikte daha sağlıklı birisinin bulunabileceğini düşünüyorum...
Alexi Lalas
05.Mayıs.2011, 13:31
2 yıldır aksatılan yıldız transfer bu sene yapılır diye düşünüyorum. Olursa da forvet olması lazım.
Cristian , Bilica , Güiza kesinlikle gönderilmeli. Diğer yabancılar kalmalı. Semih , Uğur Boral gitse fark etmez. Zaten rotasyonda kullanılıyorlardı ve yaşları da geçiyor. Caner in asıl mevkisi zaten sol açık. Gelecek vaat eden oyuncular kullanılsın rotasyonda artık. Gökay , Okan , Abdulkadir , Onur oynasın. Tek sorun rotasyonda kullanılacak forvet. Ama zaten iyi bir forvet alınırsa , Niang rotasyonda kullanılabilir. Dia da yeri geldi mi forvet oynama yeteneğine sahip. Recep Niyaz A takım rotasyonuna sokulabilir.
Selçuk veya Ceyhun alınırsa iyi olur. Selçuk kaliteli Türk olduğu için. Ceyhun ise hem orta saha hem de defans oynayabildiği için yararlı olur.
Defansımızın yedeklerini hala yeterli bulmuyorum ben. Yeterli olsalarda maç oynamıyorlar doğru dürüst. Ya genç gelecek vaat eden oyuncular alınmalı veya Ceyhun gibi sağlam , tecrübeli , bir çok bölgede oynayabilen yedekler bulunmalı. Gençlerbirliğinden Aykut alınsa çok iyi olur mesela. Defansın her bölgesinde oynayabiliyor , orta sahada da yeri geldi mi oynayabilir. Yobo'nun bonservisi alınır büyük ihtimalle , alınması da lazım.
Başka eksik göremiyorum takımda. Avrupa da oynayabilecek sağlam bir forvet ve orta saha lazım. Bir de rotasyona iyi bir oyuncu. Yalnız orta sahaya alınacak oyuncu Appiah gibi bir adam olsa bence daha iyi olur. Emre varken Selçuk fazla gerekli değil gibime geliyor.
Bunların dışında gidecek oyuncular olabilir. Volkan , Gökhan , Andre Santos en yakın isimler takımdan ayrılmaya bence. Giderlerse yerleri kesinlikle çok çok iyi doldurulmalı. Gerçi Volkan giderse Mert kullanırsa daha iyi olur. Kale de bir sıkıntı yok.
Şampiyon olunulsa da olunulmasa da yukarda yazdıklarım yapılmalı. Büyük ihtimalle de yapılacaktır...
di canio
05.Mayıs.2011, 16:05
Hem Ceyhun hem Selçuk alınırsa daha iyi olur anlamında yazmıştım. Tek başına Ceyhun yeterli olmaz tabii ki. Cristian ve Selçuk Şahin mecburiyetini düşününce Emre, Selçuk İnan, Ceyhun yerlileri güzel alternatifler olur. Gökay ve Mehmet Topuz'u da sayabiliriz. Yabancı kontenjanımızı öncelikle savunmanın solu için düşünmeliyiz bence.
BleedingMoon
05.Mayıs.2011, 16:07
bir sertaç eren vardı n'oldu ona?
Cengo
05.Mayıs.2011, 16:09
bir sertaç eren vardı n'oldu ona?
Kendisini geliştiremedi, Hatayspor'a gitmişti sanırım.
Cengo
05.Mayıs.2011, 16:10
Selçuk İnan ve Ceyhun Gülselam ikilisini alabilirsek en kritik eksiğimizi kaliteli 2 yerli oyuncu ile kapatırız bence. Selçuk da sanırım imzalamadı henüz.
Ceyhun'un bize verim sağlayamayacağını, teknik kapasitesinin zayıf kalacağını düşünüyorum ama Selçuk doğru olur.
Bordo61Mavi
05.Mayıs.2011, 16:47
Ceyhundan Fenerbahceye orta saha olmaz cok iyi olursa belki stoper, istenilen seviyeye gelemediki kotu bir Colmana bile tercih edilmedi.
Alexi Lalas
06.Mayıs.2011, 12:49
Hamit ve Veli Kavlak'ın sözleşmeleri de bitiyor. Selçuk dışında bu oyuncuları da unutmayalım.
Mexes'nin de sözleşmesi bitiyor , Yobo'yo 5 m euro bonservis vereceğimize Mexes'yi yüklü bir maaşla alsak daha iyi olur bence. Lugano ile ortalığı darma duman ederler valla :D Petri Pasanen'de çok iyi bir oyuncu , alınabilir. Sol beke de Andre Santos gidecekse Taiwo alınabilir. Ama Andre Santos'u alacak adam önce Taiwo'yu alır gibime geliyor.
Sözleşmesi bitecek çok iyi oyuncular var. Bir iki tane kapsak onlardan çok iyi olur. Yalnız Elmander'i istemiyorum ben. Daha iyi bir forvet oyuncusu almamız lazım. Carew'in hep Fenerbahçe'de oynamasını istemişimdir. Bir sezon da olsa takımda , rotasyonda bile çok iyi işler yapar. Bir de herkesin unuttuğu Bobo var. Beşiktaş bırakırsa Fener kapmalı bu adamı. Ama tabi önceliğim , iyi bir bonservisle çok iyi bir forvet alınması...
İsveçli orta saha Sebastian Larsson'u çok beğeniyorum. Gelirse çok iyi işler yapabilir.
Bir de alınması çok zor ama , Juan Angel Albin gelirse 5 sene kanat oyuncusu transferine ihtiyaç kalmaz. Dia-Stoch-Albin müthiş olur...
yaman76hakanFB
06.Mayıs.2011, 13:13
Yobo son 12 yılda gördüğüm (Lugano dahil) en faydalı stoper. İnanılmaz işler yapıyor. Onun kiralanması sezonun bizim lehimize kırılma noktası oldu. O ve Niang'ın son anda gelişi. Yapılacak en büyük transfer Yobo'nun bonservisini almak olacaktır.
vuque
06.Mayıs.2011, 15:41
http://www.footballuser.com/Formations/2011/05/107685_Fenerbahce_SK.jpg
kadro böyle olmalı ve gençlere önem verilmeli,rotasyonda kullanılmalı.
Santos satılırsa kaliteli bir sol bek.Sakatlık sorunları yüzünden Dia satılıp kaliteli bir kanat alınabilir.Guiza veya Niang'dan birisi takımdan ayrılırsa bonservissiz Bobo kaçırılmamalı veya uygun alınabilirse Emenike...
sarianet
06.Mayıs.2011, 16:46
FANATİK
http://img219.imageshack.us/img219/14/36223012.jpg
BleedingMoon
06.Mayıs.2011, 17:02
yuh mascherano diyor.
titates1
06.Mayıs.2011, 17:13
yuh mascherano diyor.
Andre Santosla takas yapalım =)
sarianet
06.Mayıs.2011, 18:28
benim önerim guiza:D
furkan58
06.Mayıs.2011, 21:37
Yok Artık Krkic :D Olmaz O İş :D
goosfraba
06.Mayıs.2011, 22:04
fanatiğin haberi yalan.
barahir
06.Mayıs.2011, 23:35
Mascherano gelsin başka ne isterim ki..
ForsakeN
06.Mayıs.2011, 23:51
Kulüp yalanladı 2'sini de.
Sheriff
07.Mayıs.2011, 00:52
kadro böyle olmalı ve gençlere önem verilmeli,rotasyonda kullanılmalı.
Santos satılırsa kaliteli bir sol bek.Sakatlık sorunları yüzünden Dia satılıp kaliteli bir kanat alınabilir.Guiza veya Niang'dan birisi takımdan ayrılırsa bonservissiz Bobo kaçırılmamalı veya uygun alınabilirse Emenike...
Daha hala Alex'i koymuyorsunuz ya daha ne diyeyim :)
Öncelikle şunu belirteyimki bizim bir ön liberoya ihttiyacımız yok. Bana göre bize takviye ye de gerek yok. Bana göre bize gereken tek şey Niang ve Güiza yerine, çok kaliteli bir forvet, dünya klasında, savunmayı yarıp geçecek, hızlı ve teknik.
sarianet
07.Mayıs.2011, 00:58
Öncelikle şunu belirteyimki bizim bir ön liberoya ihttiyacımız yok. Bana göre bize takviye ye de gerek yok. Bana göre bize gereken tek şey Niang ve Güiza yerine, çok kaliteli bir forvet, dünya klasında, savunmayı yarıp geçecek, hızlı ve teknik.
inan real madrid de şuan öyle bişi arıyo :D:D:D
di canio
07.Mayıs.2011, 01:02
Doğrudan ön libero istemek yanlış olur zaten. Asıl önceliğimiz oyunun iki yönünü de oynayabilen orta saha oyuncuları. Önümüzdeki sezon da bu sezon ki sistemle oynanacaksa eğer; Türkiye Ligi iyi kötü idare edilir ama Şampiyonlar Ligi'nde Emre Belözoğlu, Selçuk Şahin, Cristian Baroni üçlüsünün oluşturacağı herhangi bir ikili rezalet sonuçlar doğurabilir. Bence önceliğimiz sol bek ve orta sahanın ortası olmalı.
Sheriff
07.Mayıs.2011, 01:04
Doğrudan ön libero istemek yanlış olur zaten. Asıl önceliğimiz oyunun iki yönünü de oynayabilen orta saha oyuncuları. Önümüzdeki sezon da bu sezon ki sistemle oynanacaksa eğer; Türkiye Ligi iyi kötü idare edilir ama Şampiyonlar Ligi'nde Emre Belözoğlu, Selçuk Şahin, Cristian Baroni üçlüsünün oluşturacağı herhangi bir ikili rezalet sonuçlar doğurabilir. Bence önceliğimiz sol bek ve orta sahanın ortası olmalı.
Ben olsam, Emre Belözoğlu - Mehmet Topuz ikilisini oynatırım ortasahada. Alternatif olarakta Selçuk ve Cristian bence oldukça yeterlidir.
Sheriff
07.Mayıs.2011, 01:09
inan real madrid de şuan öyle bişi arıyo :D:D:D
Yahu bir Neymar bir Pato istemiyoruz herhalde, isteyemeyiz, isteriz çok isteriz ama imkansız olduğunu biliyoruz :) ama neden bir Mevlüt olmasın yada neden bir Mohammed Zidan, yada Dentinho ?
di canio
07.Mayıs.2011, 01:14
Selçuk Şahin ve Cristian Baroni'ye kesinlikle güvenilmemeli önümüzdeki sezon. Mehmet Topuz'un bence de Emre ile yanyana oynaması daha verimli olur. Öyle bile olsa transfer gerekli orta sahaya. Selçuk İnan çok yerinde ve nokta bir transfer olur.
Duygusalım biraz, Appiah tarzı bir oyuncu özlemindeyim hala. :)
Sheriff
07.Mayıs.2011, 01:22
Selçuk İnan gelirse yedek kalması iyi olmaz, kendisi için kötü olur. Yedek için Selçuk Şahin ve Baroni oldukça yeterli bence. Ama yok her hafta birini değiştirerek oynatacaksa bilemem ama bu şekilde de istikrarın sağlanacağına inanmıyorum..
vuque
07.Mayıs.2011, 04:23
Asıl ben Alex'in bu sezonki performansına bakıp gelecek sezonlarıda Alex'e emanet edenlere ne diyeyim :icon_eek:
Benim günümüz futbolunda,modern futbolda gördüğüm şey Alex gibi oyunculara yer olmadığıdır.
Size Alex'in bu sezon neden böyle "müthiş" bir performans sergilediğinide açıklayayım isterseniz:
"Daha bu sezon başında Aykut hoca değilmiydi Alex'siz sistem düşünen,gerektiğinde Alex'i kesen?Çünkü Aykut hocada görüyordu takımdaki problemlerin Alex'ten başladığını.Alex yapı olarak kıskanç,çekemeyen bir oyuncu; tek yıldız ben olayım,en iyi ben olayım istiyor.Bu doğal birşey sonuçta en büyük olmak,ön planda olmak her insanın içinde vardır ve Alex'te bunu istiyor.
Ama bu sebeplerle Alex kaç yıldızın başını yedi?
P.V.Hooijdonk'tan başlayarak bu takımda Kezman'ından tutun Anelka'sına,Güiza'sına kaç tane yıldız forvetin başını yemedi mi Alex?
Bu listeye güncel olarak Güiza dahildir.Fenerbahçe'de yıllardır Alex önderliğindeki Brezilyalılar çetesi istediği oyuncuyu oynattı,istemediği oyuncuyu oynatmadı.(Oynatmadı derken yanlış anlaşılma olmasın.Güiza örneğinde olduğu gibi pas atmayarak veya alakasız yerlerde pas atılan oyuncuyu kötü gösterecek paslar atarak oynatılmadı ve inanın Alex gibi bir futbolcu için bunları yapmak çocuk oyuncağı.)
Forvet oyuncusu arkadan(takımın kalanından) pas alamayınca ne yapabilir ki? Yıllardır Fenerbahçe'deki forvetlerin yaptığını yapabilir;takım arkadaşlarından umudunu kesince rakibe tek başına pres yaparak,basarak top kapmaya çalışarak efor sarf eder ve bu sebeple yorulur ve en basit gol vuruşlarını yapamaz ve geçtiğimiz sezonlarda Güiza'nın yaptığı gibi saç baş yolduracak golleri kaçırır...
Ondan öncesinde Kezman ve Anelka'da böyleydi.Özellikle Kezman hakkında o dönem söylenilenleri hatırlayın...
Bu yıldız forvetlerin hepsi bir anda Fenerbahçe'ye gelince kazmalaşmadı ya? Sebebi yukarıda açıkladığım gibidir eforlarını top kapmaya harcadıklarından bitirici vuruşu yapacak enerjileri kalmıyordu.
Bunu en basitinden güncel Güiza üzerinden açıklayalım.Güiza baktığımızda kötü oyuncumudur?
Hızlı,adam geçebilen,duracağı yeri iyi bilen(Semih kadar olmasada),tekniği yüksek,orta açabilen(Kanat oynadığı İspanya maçları ve özellikle İspanya-Türkiye maçında oyuna son dakikalarda kanat oyuncusu olarak girip Türkiye'ye gol attırdığı maç buna güzel bir örnek olabilir) ve çoğu kişi belki katılmasa bile bitirici vuruşları iyi olan bir forvet oyuncusu(dikkat ettiyseniz Güiza'nın attığı gollerin çoğu atılması zor olan goller.Ben özellikle ilk geldiği senelerdeki Rüştüyü aşırtmalarla avlamasını hala unutamam mesela) ve konsantrasyonu maç içerisinde yine bana göre çok iyidir.Bu kadar kaçırmaya,günlerce gol atamamaya rağmen çok kritik maçlarda,çok kritik anlarda attığı gollerle 1-0'da olsa kazanmamızı sağlamıştır.Geçen sene son dakikaya kadar şampiyonluğu kovalayabildiysek Güiza sayesindedir;bu kritik maçlarda attığı gollerin katkısı büyüktür.
Yani Alex önderliğindeki Brezilyalılar çetesi istediğini oynatıyor istemediğini pas atmayarak,yardım etmeyerek,yalnız bırakarak oynatmıyordu.
Aykut hoca bunu fark etti ve Alex'i kesmek istedi ama bunu hemen yapamayacağını gördü.Öncelikle takımdaki Brezilyalıları azalttı ve transferlerini ona göre yaptı.
Sonrasında sene başında Alex'i takımdan kesmeye başladı,takım içindeki rolünü azalttı ve anında Alex'le problemler yaşadı(basında habire haberleri çıkıyordu zaten) ve Alex daha önceleri olduğu gibi Aziz başkana sığındı ama helal olsun burada da Aziz başkana daha önce defalarca yaptığı hatayı yapmadı hocasına güvendi,sahip çıktı ve Alex'e yüz vermedi.Bunun üzerine Alex ne yaptı sözleşmeside bitiyor gidicem havası yaratmaya başladı,menajerler aracılığıyla olsun başka yöntemlerle olsun Brezilyadan kulüplerle görüştüğü bilgisini sızdırdı.Aziz başkan ağırlığını koydu ve çekti Alex'i konuştu eğer düzgün bir şekilde oynayacaksa istediği şartlarda sözleşmesini istediği kadar uzatacağını söyledi ve yaptı.Alex bunun üzerine düzeldi ve şu andaki "müthiş" performansını göstermeye başladı,koşmaya,pres yapmaya başladı.Çok afedersiniz ama şu anda Alex bu sebeple tazı gibi koşuyor.Yoksa önceki senelerde Alex hareket mi ediyordu Allah aşkına? Geçen sene herkes bu sebeplerle Alex artık gitsin demeye başlamadı mı?
Yani sözün özü ben niye böyle bir adama bağımlı kalayım ki? Tamam sağolsun çok güzel işlerde yaptı burada olduğu sürece ama bana göre Alex Fenerbahçe'ye faydadan çok zarar veriyor..."
Böyle uzun bir yazı yazdım kusura bakmayın kafamda bi dünya zaten(yanlış anlaşılma olmasın içkiden falan değil sıkıntılardan,bütün gece boyunca süren bir beyin fırtınasından :D ) normal kafayla oturup yazmakla uğraşmam böyle bir yazıyı ama benim olan olaylardan,gözlediğim,parçaları birleştirerek çıkardığım sonuç bu.Tamamen kişisel görüşlerim ve varsayımlarımdır ve doğruluğunu şu şu parçaları böyle birleştirdim demekten öteye ispat edemem.Size saçma gelebilir eyvallah :D
Bu arada istek olursa Lugano'nun bu sezon neden fazla maç kaçırmadığını,sarı-kırmızı kart görmediğinide açıklayabilirim :D:D:D
Sheriff
07.Mayıs.2011, 05:19
Öncelikle şunu söyleyeyimki tamamını okumadım :)
Okudumğum kısımlarla ilgili olarakta yazmak istediğim, Alex'in Güiza'yı çok fazla gol pozisyonuna soktuğunu gördüm, Güiza'nın sadece yorulmasına değil fizik olarak güçlü durumda olmamasınada bağlıyorum, diri bir Güiza çok verimli olabilir Alex'le birlikte, Anelka zaten iyi bir oyuncu gol atsada atmasada her türlü iş yapıyordu, tutulması zordu yıpratıyordu. Hooijdonk diyince Sparta Prag maçında Alex'in muhteşem asisti geldi direk aklıma. Kezman ne bizden önce ne bizden sonra başarılı değildi, Hollanda ligi harici başarılı olamayan oyuncular arasında. Bende bir örnek vereyim, Deivid Alex'in kankasıydı ama oda gönderildi, kilo alması kendine bakmaması bunda etkiliydi.
Herşeyden önce Alex yıllardır attığı gol sayısına yakın birde asist sayısı yakalamıştır. Bu sezonda hem gol krallığında, hemde asist krallığında lider.
Ben Alex'le problemler yaşandığına inanmıyorum, Alex'in yedek kalması az süre alması basının eline direk malzeme oldu. Evet Aykut Kocaman Alex siz bir sistem düşünüyordu fakat zamanla elinde Alex varsa kullanması gerektiğinin farkına vardı. Eğer elinizde Alex yoksa Alexsiz bir sistem düşünebilirsiniz. Malesefki ben 10 numaracılardanım. Alex bu takıma inanılmaz fayda sağladı, istatistikleri alt üst etti, kimsenin yapamadıklarını yaptı, şampiyonlar liginde bile gol krallığına oynadı. Alex Fenerbahçe tarihinin en iyi yabancı oyuncusudur bana göre. Türkiye'de ki futbol otoritelerinin %90'ı Alex'in şu an Türkiye de ki en iyi oyuncu olduğunu söylüyor. Profesyonel ve düzenli yaşamından falan bahsetmiyorum bile. Her iyi takımı sürükleyen bir yetenekli ateşleyici vardır, Fenerbahçe'de bu Alex, Barça'da Messi, Udinese'de Di Natale gibi. Yıllarca Madrid'i ve Fransa Milli Takımını Zidane taşıdı. 10 numaralar önemlidir, futbol tarihinde efsane olabilen oyuncular genelde 10 numaralardır. Tek başına maç alır, kupa kazandırır bu tip oyuncular. Alex'i küçümsememek gerekir.
Takım için bu kadar şey yapan birine bu kadar komplo teorisi kurman bir Fenerbahçe taraftarı olduğunuda düşünürsek enteresan geldi.
sui generis
07.Mayıs.2011, 09:49
bende o yazının okuyabildiğim kısmı kadar şöyle düşündüm vay be bizim KRALEX neler çeviriyormuş :)
TR.CaPTaiN
07.Mayıs.2011, 11:51
@vuque
Alex'le ilgili geçen sene de aynı şeyler konuşuluyordu. Alex artık yapamaz, Alex yaşlandı vs. Ben adım gibi eminim ki Alex önümüzdeki sene de yine takımına en fazla katkı sağlayan adam olacak.
Alex kıskanç ve çekemeyen bir adam olsa asist kralı olamaz. Bu sezon 4. asist krallığına koşuyor. Alex bu sezon Aykut Kocaman'ın kuyusunu kazmadı, Aykut hoca'nın koltuğunu kurtaran adam oldu.
Kaç yıldızın başını yedi diyerek Hooijdonk'tan başlamışsın ancak Hooijdonk hiç öyle demiyor.
-AYKUT KOCAMAN'IN ALEX'TEN FAYDALANMA KARARINI NASIL BULUYORSUNUZ?
Ben Alex’in hayranıyım ve F.Bahçe’ye geldiğinden beri ortaya koyduklarına gerçekten inanmak güç. Tabii ki ben onunla Aykut gibi her gün çalışmıyorum ama bence o hâlâ Türkiye Ligi’ndeki en iyi oyunculardan biri. Oynadığım kulüplerde en iyisi kesinlikle Alex. İnanılmaz bir kabiliyet, vizyon, gol atma ve yaratma becerisi.
Sarı Lacivertli taraftarların gönlünde taht kuran Hooijdonk, Brezilya basınına Alex'i övdü.
Hooijdonk Alex'i övdü
Sarı-Lacivertliler'in gönlünde taht kuran Hooijdonk, Brezilya basınına Alex'i övdü. Hollandalı oyuncu Alex için, “Gerçekten harika bir oyun görüşü ve pas yeteneği var” diye konuştu.
Fenerbahçe’nin eski yıldızı Pierre van Hooijdonk, Brezilya’nın önde gelen spor sitelerinden Globo Esporte’deki açıklamasında eski takım arkadaşı Alex de Souza’ya övgü dolu sözler sarf etti. Sarı-Lacivertli kulübün efsane isimleri arasına giren Alex için Hooijdonk, “O çok kaliteli bir oyuncu. Onunla birlikte birçok gole imzamızı attık. Fenerbahçe onu aldığı zaman, sezon başına en az 15 gol atacağımı önceden biliyordum. Gerçekten harika bir oyun görüşü ve pas yeteneği var” diye konuştu.
Diğer bir isim olan Kezman, zaten düşüşte olan bir oyuncuydu. PSG'de, Zenit'te de mi Alex yüzünden başarılı olamadı da kimsenin adını bile bilmediği takıma transfer oldu ? Güiza evet çalışkan bir oyuncu ama el insaf. Guiza Alex'in attığı pasların %50'sini değerlendirebilmiş olsaydı müthiş rakamlara ulaşabilirdi. En basitinden Lille maçında değerlendiremediği pozisyon belki de tura mal oldu. Ek olarak; Güiza o bahsettiğin özelliklerin hepsine sahip olsaydı Real Madrid'te oynardı. :}
http://www.youtube.com/watch?v=r2ZECaVOqm0&feature=related
Anelka'ya gelecek olursak; Anelka'nın asıl amacı hiç bir zaman Fenerbahçe olmadı. Anelka'nın amacı Fransa milli takımı ve tekrar Premier Lige dönüştü. Anelka'nın başarısız olduğunu da zaten söyleyemeyiz. Aldığımız paranın üstünde sattığımız nadir oyunculardan biridir.
Ben Brezilya çetesi diye birşeye inanmıyorum. Ha öyle bir çete varsa da bundan sonra hep çeteler kuralım. Çünkü Avrupa tarihimizin en büyük başarısı o çeteli kadroyla geldi. Benim için aslolan oyuncunun kalitesidir.
Alex'i kimse sevmek zorunda değil.Ama bu takımın hocası taraftarı Alex'le mutluysa kimseye laf düşmez.Heryerde görüyorum böyle 2-3 kişi fikirlerini kabul ettiremeyince direk Alex düşmanlığına bağlıyorlar olayı.
vuque alınmasın ama...
Zekirdek
07.Mayıs.2011, 12:56
Yazılanlara göre Alex anlaşılan fazlası ile Brezilya dizisi izlemiş. :) Bana göre futbolda 10 oyuncu kupayı kazanmak için koşar ama 10 numara ile o kupayı kazanır.
vuque
07.Mayıs.2011, 13:05
Yanlış anlaşılma olmasın bir Alex düşmanlığım yok.Bunca yıldır hakkında çıkan haberler,saha içindeki davranışlarından gözlemlediklerim yukarıdaki yazıları yazmama sebep oldu.Haa diyebilirsiniz ki o haberler yanlış o zaman eyvallah derim...
furkan58
07.Mayıs.2011, 13:29
Bu arada istek olursa Lugano'nun bu sezon neden fazla maç kaçırmadığını,sarı-kırmızı kart görmediğinide açıklayabilirim :D:D:D
Yazının hepsini okudum . İyi , güzel yazmışsın uğraşmışsın :) Lugano içinde bir şeyler yazarsan okurum :D
vuque
07.Mayıs.2011, 14:36
Yazının hepsini okudum . İyi , güzel yazmışsın uğraşmışsın :) Lugano içinde bir şeyler yazarsan okurum :D
Hocam o konuyu şöyle kısaca özet geçmek gerekirse;
Lugano'nun ne kadar paragöz olduğunu bilmeyen yoktur herhalde?Takım içerisinde arkadaşları bile yıllardır Lugano'nun bu paragözlüğünü cimri,eli sıkı gibi ifadelerle şaka yolluda olsa defalarca belirtmişlerdir.
Aykut hoca'nın en önemli icraatlarından biriside bu sezon bana göre Lugano'nun daha önceki sezonlarda en kritik zamanlarda takımı eksik bırakmasını,ertesi haftaya/lara cezalı duruma düşmesi sorununu görüp çözmesidir.Nasıl çözdüğüne gelirsek Lugano'nun eski sözleşmesi peşin tiko para üzerineydi ve oynasada,oynamasada,cezalıda olsa sakatta olsa aynı parayı alan Lugano sinirlerine hakim olmak için uğraşmayıp sık sık takımı eksik bırakıyordu.
Aykut hoca bunu güzel bir şekilde tespit edip Lugano'nun sözleşmesini maç başı para alacak şekilde ayarladı ve Lugano ile bu sözleşme üzerinden anlaşıldı.
Lugano'da alacağı paracıklarından olmamak için bu sezon kendisine hakim olarak,maç kaçırmamaya çalışarak oynuyor...
furkan58
07.Mayıs.2011, 14:37
Gayette Mantıklı :)
goosfraba
09.Mayıs.2011, 00:18
emenike büyük ihtimalle fenerbahçe'de.
kaynak takım arkadaşı.
KaPaLı
09.Mayıs.2011, 00:37
emenike büyük ihtimalle fenerbahçe'de.
kaynak takım arkadaşı.
Hatta bu yüzden oynamadığınıda söylemiş Bülent Ataman.
C h A o S
09.Mayıs.2011, 00:41
Niang varken anca yedek bekler Emenike.Kadro derinliği açısından iyi transfer.Semih yolcu büyük ihtimal.Yerli forvetde lazım Fb'ye.
Rehavi
09.Mayıs.2011, 02:35
Ben eğer Semih giderse, çok aranacağını düşünüyorum. Takıma katkısı şu an bile az değil, üstüne birde yerine Emenike alınacaksa ve yabancı kontenjanı düşünülecek olursa o mevkide sıkıntı çekebilirler.
Cengo
09.Mayıs.2011, 03:37
Semih sözleşme yeniler, sadece maaşını biraz arttırmak istiyor o kadar.
Niang-Emenike-Semih üçlüsü olur, 3 kulvarda da yeterli olur.
Bülent Ataman fanatiklik yapıyor, Trabzonsporlu olduğunu söyleyerek cümleye başlıyor. Sonucu çekemiyor belli ki, unutmuş Ankaragücü maçında sakatlanıp oyundan çıktığını. Saygısızlık bu yaptığı.
"Fenerbahçe Diarra'nın peşinde"
10 Mayıs 2011 16:05 | NTV Spor ve Ajanslar
İspanyol basını Lassana Diarra'nın Real Madrid'den ayrılmak istediğini iddia etti. Marca gazetesi Diarra ile ilgilenen kulüpler arasında Fenerbahçe'nin de olduğunu iddia etti.
http://media1.ntvspor.net/C/I/144/lassdiarra_8D6KO.jpg
İspanyol Marca gazetesi, Fransız orta saha oyuncusu Lassana Diarra'nın (26) Real Madrid'den ayrılmak istediğini ileri sürdü.
Habere göre, Diarra ile ilgilenen kulüpler arasında Fenerbahçe de bulunuyor.
Marca'nın haberinde, Manchester United, Arsenal, Liverpool, Juventus ve Fenerbahçe'nin Diarra ile ilgilendiği ileri sürüldü.
Daha önce Le Havre, Chelsea, Arsenal ve Portsmouth'da oynayan Diarra, 2008'de Real Madrid'e transfer oldu.
Haberde, bu sezon takımda çok fazla forma şansı bulamayan Diarra'nın, 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda oynayabilmek için başka bir takıma gitmek istediği iddia edildi.
Bu sezon birçok maçta Khedira ve Xabi Alonso'nun yedeği olan Diarra'nın Nuri Şahin'in de transfer edilmesiyle gelecek sezon takımda yer bulmasının iyice zorlaştığı belirtilen haberde, teknik direktör Jose Mourinho'nun iyi bir yedek olarak gördüğü Diarra'nın kalmasından yana olduğu kaydedildi.
Fransa Milli Takımı'nın son maçlarında kadroya alınmayan Diarra, başka bir takımda sürekli oynaması halinde kadroya çağrılacağını düşünüyor.
SAİT71
10.Mayıs.2011, 17:24
Doğrusya müthiş bir transfer olabilir. Ancak ciddi talipleri var bu konuda şansımız nedir orasıda tartışılır
A.FaruK
10.Mayıs.2011, 17:24
Nuriyi aldı ya şimdi Real kesin bi tane Realli gelir bize (: (:
goosfraba
10.Mayıs.2011, 17:40
ortasahaya alternatif olarak ceyhun gülselam ismi geçiyor. sanırım trabzon da kadro dışı bırakmış ceyhun fener'le anlaştı duyumlarına binaen.
KaPaLı
10.Mayıs.2011, 18:52
Şu haberleri anlamıyorum. Niye Lass gelmek zorundaki. Niye oyun oynayabilen bir adam alınmasın. Sadece defansif oynayacak adama ihtiyaç varsa, zaten bu işi Selçuk Şahin başarıyla yapar.
barahir
10.Mayıs.2011, 19:07
Laas Diarra ile ilgilenilmiyor arkadaşlar boşuna çabalamayın.. Asılsız bi iddaa o
BleedingMoon
10.Mayıs.2011, 19:13
lass iyi top yapan, çok koşan bir eleman. selçuk pas özürlü, vizyonu olmayan, formsuzken hiç çekilmeyen bir adam.
tribundergi: Barcelona Scout Ekibi, Pazar günü Ankaragücü karsisinda Andre Dos Santos'u izleyecek.
SAİT71
11.Mayıs.2011, 01:55
Gökhan Gönül İngiliz Markajında
http://galeri.uludagsozluk.com/12/g%C3%B6khan-g%C3%B6n%C3%BCl_114560.jpg
Türk futbolunun son zamanlarda yetiştirdiği yıldız futbolculardan birisi olan Fenerbahçe'nin ve Milli Takım'ın değişmez sağ beki Gökhan Gönül'e İngiliz devi Chelsea'nin talip olduğunu iddia edildi.
İngiltere'de yayın yapan The People isimli gazetenin haberinde, 26 yaşındaki yıldız futbolcunun Mavilerin takibine takıldığı ve Portekizli futbolcu Bosingwa'nın takımdan ayrılma ihtimaline karşı milli yıldızın alternatifler arasında ilk sırada yer aldığı duyuruldu.
Haberde 26 yaşındaki yıldız futbolcunun son dönemlerde gösterdiği performans ile birçok takımın dikkatini çektiği vurgulandı. Chelsea'nin Gönül'ü transfer edebilmesi için 10 Milyon Euro'yu gözden çıkarması gerektiğini yazan gazete, Mavilerin bu bedeli ödemeye hazır olduğuna da dikkat çekti.
Bilindiği gibi Fenerbahçe'nin İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynadığı maçı İspanyol devi Barcelona'nın oyuncu izleme ekibinden Paco Martines de izlemiş ve milli oyuncuya tam not vermişti.
sananes
11.Mayıs.2011, 19:27
10 milyona bırakılmaz Gökhan gibi bir oyuncu.
Trabzonspor
13.Mayıs.2011, 14:11
Bugün Ntvspor Spor ervisi programında bi haber okudular.Arshavin Fener'e diye.Tamam Arshavin iyi bir oyuncu ama 29-30 yaşında bir adama 16.5 milyon € ve yıllık 3.5 m € çok para değil mi?Sonuçta Guiza'da 29 yaşında alındı 14 milyon e verildi ama verim anlamında sınıfta kaldı.Arshavin o kadar kötü olmaz tahminimce ama bu para çok arkadaş.
Cengo
13.Mayıs.2011, 14:20
Bugün Ntvspor Spor ervisi programında bi haber okudular.Arshavin Fener'e diye.Tamam Arshavin iyi bir oyuncu ama 29-30 yaşında bir adama 16.5 milyon € ve yıllık 3.5 m € çok para değil mi?Sonuçta Guiza'da 29 yaşında alındı 14 milyon e verildi ama verim anlamında sınıfta kaldı.Arshavin o kadar kötü olmaz tahminimce ama bu para çok arkadaş.
Yıllık 3,5 Milyon €fazla değil ama 16.5 Milyon € biraz fazla olabilir.
Yalnız Arshavin üstdüzey bir oyuncu olması nedeni ile ucuza satın almak da mümkün değil. Almaya çalıştığın Hazard'ı da 19 Milyon €'ya sana satmadılar. Sonuçta bu parayı harcayabilecek gücü var Fenerbahçe'nin, riskli bir transfer (bkz. Güiza) yerine tanınan bir oyuncu alması mantıklı karşılanabilir.
SAİT71
13.Mayıs.2011, 14:21
Şahsen Arshavin'i istemem. Daha makul bir oyuncu almalıyız... Yok çok para saçacak bir transfer yapacaksakta biraz daha fazla verip daha kaliteli bir adam alınabilir. Ya tam ver yada makul transfer yap...
Trabzonspor
13.Mayıs.2011, 14:31
Yıllık 3,5 Milyon €fazla değil ama 16.5 Milyon € biraz fazla olabilir.
Yalnız Arshavin üstdüzey bir oyuncu olması nedeni ile ucuza satın almak da mümkün değil. Almaya çalıştığın Hazard'ı da 19 Milyon €'ya sana satmadılar. Sonuçta bu parayı harcayabilecek gücü var Fenerbahçe'nin, riskli bir transfer (bkz. Güiza) yerine tanınan bir oyuncu alması mantıklı karşılanabilir.
Verecek gücü var diye parayı gereksiz harcamanında bir manası yok.Gökten yağmıyor ki bu para.Arshavin'in adına ve şöhretine bir lafım yok ama bu yaşta bir adama 16 milyon verilmez.Gidip daha genç bir adama o parayı yatırmak daha mantıklıdır.
TR.CaPTaiN
13.Mayıs.2011, 14:46
Spor Servisi programında gazetelerde yazanları okuyorlar. Muhtemelen Fanatik, Takvim, Milliyet gibi bir gazetenin uydurma haberini okumuşlardır. Ama gerçek olsa ben şahsen sevinirim. Çünkü Fenerbahçe'nin oturmuş bir kadrosu var. Bu kadroda maliyetli transfer gereken tek mevki defansif ortasaha. Bunun haricinde bir bölge için önemli bir transfer ihtiyacı olmadığıdan Arshavin gibi bir yıldız alma lüksümüz olacak. Şampiyon olursak ŞL'den ve TFF'den gelecek parayı da hesaba katabiliriz.
titates1
13.Mayıs.2011, 16:53
volkan
gökhan - lugano yobo - yerli solbek ( hasan ali )
topuz - emre
stoch(dia) alex arshavin
niang
fena olmaz hani :p
ForsakeN
13.Mayıs.2011, 17:19
Arshavin falan gelmez bu takıma gelmesinde. Daha ucuza, potansiyeli olan genç oyuncu transfer yapalım hücum hattına. Önlibero için ise Fransa,İtalya'dan kaliteli biri lazım kesinlikle.
Sekopej
13.Mayıs.2011, 19:41
Kaptan'ın dediğine katılıyorum, şu anda sırıtan mevki orta saha, oraya transfer yapıldıktan sonra, 3-5 adam almak yerine 1 tane yıldız transferi yapılabilir. Aykut Kocaman'a transfer konusunda güveniyorum.
yaman76hakanFB
13.Mayıs.2011, 20:00
Aykut Kocaman'a bende güveniyorum da...
Bu yönetimin transfer fiyaskolarını bir saysak, Britanica olur.
DaveJones
13.Mayıs.2011, 20:01
Marca'nın haberine göre Lassana Diarrayla ilgileniyomuşuz. Keşke diyorum.
SAİT71
13.Mayıs.2011, 20:06
Aynen aradığımız kan olur Lass orta sahada.
IcedEarth
13.Mayıs.2011, 22:03
Arshavin alınırsa PES 2012'de Fenerbahçe'yi seçerim bazen.. Adam PES 2011'de hile gibi resmen..
Ama Emre B.'yi kadro dışı bırakırım :zuhaha
Lass'la uğraşmasın bizim fernandes'i alsın Fener.Biz almıyormuşuz.
DaveJones
13.Mayıs.2011, 22:08
Kupa maçında arkadaşlarada demiştim. Fernandes tam bizlik adam yahu. Arada kendini kaptırıyor falan ama Emre-Fernandes dehşet ikili olurlar bence.
titates1
13.Mayıs.2011, 22:26
Kupa maçında arkadaşlarada demiştim. Fernandes tam bizlik adam yahu. Arada kendini kaptırıyor falan ama Emre-Fernandes dehşet ikili olurlar bence.
Yok abi gerek yok ernst desen hadi neyse de fernandes olmaz ben hiç beğenmiyorum
TR.CaPTaiN
14.Mayıs.2011, 00:55
Lassana Diarra transferi baya zor. Ancak önemli olan zoru başarmak. :} Emre + Lass + Mehmet'ten oluşan bir ortasaha rakibe sahayı resmen dar eder. Üçü de rakibe baskı konusunda çok iyi isimler.
Bilica -> Serdar Kesimal
Güiza -> Emenike
Cristian -> Lass
İlhan -> Orhan Şam
Yobo + Arshavin + Selçuk İnan veya Sezer'le muhteşem bir kadroya sahip olabiliriz.
Dia'nın sakatlık problemi de kronikse satılması iyi olabilir.
Since-1907
14.Mayıs.2011, 00:58
Muhammed abiyle görüşlerimiz aynıdır zaten.Semih'in de gitmesi gündemde o giderse Mustafa Pektemek transferi güzel olur.Gerisine aynen katılıyorum.Yukarıdakiler gerçekleşirse müthiş bir kadro olur.Dia'nın da sakatlığı incelenmeli.Eğer sorun yoksa takımda kalmalı,faydalı olabilecek isimlerden o da.
yaman76hakanFB
14.Mayıs.2011, 01:18
Arshavin alınırsa PES 2012'de Fenerbahçe'yi seçerim bazen.. Adam PES 2011'de hile gibi resmen..
Ama Emre B.'yi kadro dışı bırakırım :zuhaha
Ben olsam da aynısını yapardım. :D
ForsakeN
14.Mayıs.2011, 01:19
Sezer ve Emenike'ye kesin gözüyle bakıyorum ben. Gönderilecek oyuncularda Muhammed Abi'nin dediği gibi Bilica-Guiza-Cristian üçlüsü olursa takıma bir önlibero transferi yeterli olur. Bir yıldız transferi ile de işin cila kısmını da yapabiliriz aslında :)
Cengo
14.Mayıs.2011, 04:01
Lassana Diarra transferi baya zor. Ancak önemli olan zoru başarmak. :} Emre + Lass + Mehmet'ten oluşan bir ortasaha rakibe sahayı resmen dar eder. Üçü de rakibe baskı konusunda çok iyi isimler.
Bilica -> Serdar Kesimal
Güiza -> Emenike
Cristian -> Lass
İlhan -> Orhan Şam
Yobo + Arshavin + Selçuk İnan veya Sezer'le muhteşem bir kadroya sahip olabiliriz.
Harika yazmışsın, eline sağlık. Çok güzel olurdu.
Volkan Şen
14.Mayıs.2011, 04:15
Volkan
GG Lugano Yobo A. Santos
(Orhan Şam) (Serdar Kesimal) (Hasan Ali)
Lass Emre
(Mehmet)
Dia Alex Arshavin
(Stoch)
Niang
(Emenike)
Böyle Bir kadro olursa Fenerbahçe Dünya çapında bir başarı yakalayabilir gerçekten... Tabi Yabancı Kontejyanı nedeniyle avrupa hariç Tr Liginde böyle bir kadro çıkamaz... Tr ' de Serdar - Hasan Ali - Orhan fln oynar...
A.FaruK
14.Mayıs.2011, 12:24
Bilica -> Serdar Kesimal
Güiza -> Emenike
Cristian -> Lass
İlhan -> Orhan Şam
Abi aynı şekilde bu listeye bir tek Hasan Ali'yi eklemek gerek başkada transfere gerek yok. Sadece hani Lass olmazsa Fransadan Capoue gibi birini alabilirsek kimse yok demez kanımca.
Rehavi
14.Mayıs.2011, 13:23
Şimdi bir yerde okudum, Sezer e 10 milyon euro isteniyormuş, bence Hasan Ali - Serdar Kesimal - Orhan Şam transferlerinden vazgeçin :D Allah muhafaza 25-30 milyon euro verirsiniz... Şaka gibi değerler...
SAİT71
14.Mayıs.2011, 13:46
Şimdi bir yerde okudum, Sezer e 10 milyon euro isteniyormuş, bence Hasan Ali - Serdar Kesimal - Orhan Şam transferlerinden vazgeçin :D Allah muhafaza 25-30 milyon euro verirsiniz... Şaka gibi değerler...
Bu 10 milyon euro sanırım yaygın bir hastalık gibi oldu :D 10 milyon € tanımını birilerinin bizim kulüplere yapması lazım.
ForsakeN
14.Mayıs.2011, 14:15
Bu 10 milyon euro sanırım yaygın bir hastalık gibi oldu :D 10 milyon € tanımını birilerinin bizim kulüplere yapması lazım.
Bu kulüplere inat kimse vermesin o parayı.Sözleşmesi bitince 100bin euro'ya razı olurlar. Yabancı sınırlaması kalkmadıkça bunların önünne geçilmez.
22 milyon lirayı az para sanıyorlar.Sezer ne yapmış?değeri 3-4 milyon liradan fazla olamaz.
Rehavi
14.Mayıs.2011, 14:20
Hükümetin 10 M Euro açılımı yapmasını bekliyorum :) aslında büyük kulüpler 1-2 sene dirense, bu fiyatlar düşecektir.
22 milyon lirayı az para sanıyorlar.Sezer ne yapmış?değeri 3-4 milyon liradan fazla olamaz.
Kesinlikle katılıyorum.
TeNaciOUS MidFieLdeR
14.Mayıs.2011, 14:28
Arshavin yerine su PSV deki Macari alsak Dzsuzsak mi neydi yazilisini pek beceremiyom. Hem genc hem ayni mevki, kaliteli biri. Her ne kadar Arshavin favori oyuncularimdan olsa da yasi nedeniyle pek mantikli gelmiyor. Genc dinamik bi kadro kurmali.
Ortasahada Lass ruya gibi olur, olursa eger. Yine de orda da cok isimli degil de bi alt klasmanda iyi ortasahalar var alinabilecek. Sahsen R.Madrid ten oyuncu almanin pek mantikli oldugunu dusunmuyorum. Italyanlar kesin devreye giriceklerdir. Cok masrafli olur.
furkan58
14.Mayıs.2011, 19:58
Cucak diye okunuyo sanıyorum ( dzsussak mı ne psv deki :D ) gelirse ve orta sahaya lass gelirse - ki gelebilir ama biraz tuzlu olur - . Çok güzel bir kadro olur seneye avrupada başarı gelir . Türkiye içinde yerli alternatifler çok iyi olur
Volkan
GG (Orhan Şam ) Lugano (Serdar Kesimal ) Yobo A. Santos ( caner )
Lass Emre
(Mehmet)
Dia ( stoch ) Alex Cucak
Niang ( emenike )
Yabancı sınırı biraz takılır ama güzel kadro olur :D
eGowiCh
14.Mayıs.2011, 21:50
Takımın sadece 1-2 transfere ihtiyacı olduğu kanısındayım.
Andre Santos'un mutlaka gönderilmesi gerektiğini düşünüyorum. Andre Santos yerine Gökhan Gönül'ün yaptıklarını sol tarafta yapabilecek bir oyuncu alınmalı. Karabükspor biraz daha becerikli olsaydı, sol tarafta Andre Santos'un açıklarını gole çevirip bizi şampiyonluk yarışından edebilirlerdi. Sol kanatta her maç inanılmaz defansif açıklar veriyoruz, bunun önüne ancak yeni bir transferle geçilebilir.
Emre'nin yanına kaliteli bir oyuncu alınmalı. Bunun dışında transfere ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum.
fbdevil190737
15.Mayıs.2011, 19:46
İtalya'da Sampdoria küme düştü , oradan Palombo ve Poli tam bizlik adamlar özellikle Palombo tam bir canavar büyük takımlar devreye girmeden bu oyunculardan birini alırsak ön libero transferini başarıyla kapatmış oluruz bana göre .
bjk4ever
15.Mayıs.2011, 19:50
Lassana Diarra dunya'daki en underrated oyunculardan biri bence. FB'nin tam ihtiyaci duyacagi tipte bir oyuncu, ama zor. Juventus da istiyormus sanirim.
yaman76hakanFB
15.Mayıs.2011, 20:11
Takımın sadece 1-2 transfere ihtiyacı olduğu kanısındayım.
--------------
Emre'nin yanına kaliteli bir oyuncu alınmalı. Bunun dışında transfere ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum.
Sadece yanıne değil, yedeğine de iyi bir oyuncu alınmalı. Ne zaman cezalı olacak, ne zaman sakatlanacak belli değil ki?
titates1
15.Mayıs.2011, 20:48
İtalya'da Sampdoria küme düştü , oradan Palombo ve Poli tam bizlik adamlar özellikle Palombo tam bir canavar büyük takımlar devreye girmeden bu oyunculardan birini alırsak ön libero transferini başarıyla kapatmış oluruz bana göre .
Evet bütün büyük takımlarımız sampdoriaya saldırmalı bence=)
SAİT71
16.Mayıs.2011, 01:44
Aslında orta sahaya hücum anlamında Antep'ten Olcan Adın çok güzel bir alternatif olur. Belki ilk 11 de direk oynamaz ama ikinci yarıda felan girdiğinde yorgun rakibi etkili oyunuyla yıkabilir. Bugünde çok güzel bir gol attı. Keşke hiç gitmeseydi...
A.FaruK
16.Mayıs.2011, 01:46
Aslında orta sahaya hücum anlamında Antep'ten Olcan Adın çok güzel bir alternatif olur. Belki ilk 11 de direk oynamaz ama ikinci yarıda felan girdiğinde yorgun rakibi etkili oyunuyla yıkabilir. Bugünde çok güzel bir gol attı. Keşke hiç gitmeseydi...
Sait bence varya Olcan bu saatten sonra bu kulübün kapısından içeriye bile girmemeli.
SAİT71
16.Mayıs.2011, 01:47
Neden girmemeli ? :)
A.FaruK
16.Mayıs.2011, 01:53
Bir adam Fenerbahçenin ekmeğini yiyip sonradan Fenerbahçenin arkasından atıp tutuyorsa ve Antep maçı sonrası böyle talihsiz açıklamalar yapıyosa bence burda işi yok.
SAİT71
16.Mayıs.2011, 02:03
Hmm o yönden bakmamıştım olaya, sadece oyun anlamında etkili bir silah olabileceğini düşündüm. Nede olsa ülkemizde kaliteli Türk oyuncular büyük takımlarda her türlü alternatif oluşturabiliyor. İşin duygusal yönüne dönersek taraftarların istememeside doğaldır.
A.FaruK
16.Mayıs.2011, 02:07
Yok bende beğeniyorum Olcan'ı iyi bir futbolcu ve çok iyi bir alternatif olabilirdi yalnız Fener maçından sonra yıllarca ekmeğini yediğin kulübe sallıyosun ve İnşAllah Trabzon şampiyon olur yok ekmeğimizle oynadınız gibisinden açıklamaları hoş olmadı.
O yüzden başka alternatifler düşünelim Sait (: (:
ForsakeN
16.Mayıs.2011, 02:12
Olcan gerçekten o açıklamaları yaptı mı? Ben inanmıyorum. Çünkü altyapımızdan yetişen bir oyuncu.En azından saygısından dolayı böyle konuşmamıştır.
Sekopej
16.Mayıs.2011, 02:17
Özgür Çek Ankaraspor'a anlaşmalı mı verilmişti yoksa o dönemde söylentiden ibaret miydi bu, bilen var mı?
O dönemde neden gönderildiğini anlamamıştım, Özgür sol bek için hem Uğur'dan hem Caner'den daha iyi. Yerli sol bel alternatifi olur ki hatta gelişmeye açık bir oyuncu, direk 11 oyuncusu bile olabilir. Tabi alınacağını düşünmüyorum Özgür. Hiç gönderilmemeliydi.
Olcan ise takımdan ayrılmasa bu gelişimi gösteremezdi. Üzerine çok kattı, bu sezon da performansını zirveye çıkardı. Yine de Fenerbahçe'de direk oynayabilecek bir oyuncu değil, sürekli oynamadığında da performansı düşer diye düşünüyorum, Gaziantep'te kalması kendisi için daha iyi olur.
SAİT71
16.Mayıs.2011, 02:17
Yalnız bu sene BJK ve Gs etkili isimler alacaklar ki Forlan gibi kaliteli bir silah Pazartesi açıklanacak resmi ağızdan deniliyor. Bu transfer döneminde takımı etkili isimlerle mutlaka güçlendirmeliyiz. Çünkü bu kadro ile ligde bu kadar zorlandıysak Şampiyonlar Ligi'ni düşünecek olursak ciddi sorunlar yaşarız. Bence bu sene Baroni'ydi Güiza'ydı felan hepsini gönderip yerlerine kale gibi adamlar almalıyız. Artık bu işin şakası yok. Sportif olarak Avrupa'da imajımızı yukarı çekmeliyiz. Yönetimin şu akıl almaz transfer cimriliklerini anlamış değilim. Amaçları nedir?
Para desen;
Güiza, Baroni, Stoch vs vs bu adamların bonservisleri belli. hiç birşey ispat etmemiş Stoch'a bile 5 m € bonservis veriyorsan ve verebiliyorsan bizim istediğimiz tarzda (Mesela Lassana Diarra) adamları alabilirsin. Yani yönetimin sorunu kesinlikle paradan kısma felan değil. Ne olduğunu aslında kimse çözebilmişte değil. Hani her sene Baroni, Josico gibi felaketlerden ders alıpta "Bu sene de biraz aklımızı başımıza alalım, adam akıllı isimleri getirelim" demiyorlar, her sene Brezilyadan ordan burdan bir tane adam buluyorlar (Başına talih kuşu konan şanslı futbolcu) ve bu adam şöyle iyi böyle iyi deyip yağlıyorlar sonra görüyoruz. Açıkçası bu sene güzel transferler bekliyorum. Benim beklememi geçtik bu transferler şart. Ligi bile zor götürüyoruz. Hem yerli olarak hemde yabancı olarak bir kaç takviye olmalı.
A.FaruK
16.Mayıs.2011, 02:18
Ya umarım ben yanılıyorumdur ama bi kaç yerde gördüm aynı haberi .
eGowiCh
16.Mayıs.2011, 02:36
Alex'e müthiş bir alternatif olur Arshavin. Arshavin, bir sol bek ve orta sahanın ortasına bir oyuncu alınması yeterli olur. Alex ayrıldığı zaman Arshavin onun konumunda oynar, yeri böyle doldurulmaya çalışılır.
kalemci
16.Mayıs.2011, 02:38
alex yerine messi gelse bu kadar verimli olmaz bence :)
BleedingMoon
16.Mayıs.2011, 02:58
bize hep iyi on numaralar geldi. öyle ki en kötüsü ortega'ydı. bence alex giderse de yeri dolar. (kalbimizdeki yeri değil tabi...)
kalemci
16.Mayıs.2011, 03:01
cimbom 10 yıldır haginin yokluğunu dolduramadı kimler geldi kimleer geçti :) o yüzden o şekilde düşünmüyorum katkı olarak hiç bir oyuncu bi takıma bu kadar katkı sağlayamaz bence :)
Cengo
16.Mayıs.2011, 11:01
Özgür Çek Ankaraspor'a anlaşmalı mı verilmişti yoksa o dönemde söylentiden ibaret miydi bu, bilen var mı?
O dönemde neden gönderildiğini anlamamıştım, Özgür sol bek için hem Uğur'dan hem Caner'den daha iyi. Yerli sol bel alternatifi olur ki hatta gelişmeye açık bir oyuncu, direk 11 oyuncusu bile olabilir. Tabi alınacağını düşünmüyorum Özgür. Hiç gönderilmemeliydi.
Olcan ise takımdan ayrılmasa bu gelişimi gösteremezdi. Üzerine çok kattı, bu sezon da performansını zirveye çıkardı. Yine de Fenerbahçe'de direk oynayabilecek bir oyuncu değil, sürekli oynamadığında da performansı düşer diye düşünüyorum, Gaziantep'te kalması kendisi için daha iyi olur.
Özel madde yok, Özer takasında kullanıldı.
SAİT71
16.Mayıs.2011, 14:02
Ben Alex'in ne olursa olsun şu performansı ile gönderilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Avrupa'da felan Alex'le olmaz deselerde Alex'in oynayabileceği sağlamlıkla bir orta saha kurarsan Alex ilede oynayabilirsin Avrupa'da. Sanki Avrupa'da hep başarılıydıkta Alex gelince bozdu herşeyi... Alexi göndersekte yine Avrupa'da birşeyler olacağını sanmam.
Since-1907
16.Mayıs.2011, 14:52
Her sene olduğu gibi gelecek senede kadroya önce Alex daha sonra diğer 10 oyuncu yazılmalı.Avrupa'da Alex kötü diyorlarda çeyrek finalde oynadığımız sene CL asist kralı Alex oldu.Sorun Alex'de değil takım olmakta.Şuan ki kadromuza 2-3 takviyeyle CL'de başarılı olacağımızı düşünüyorum.Tabi önce şampiyon olmamız lazım çünkü ön eleme oynayan takımın CL'ye katılma şansı %30 bence.
SAİT71
16.Mayıs.2011, 14:56
http://www.fenerbahce.org/fb2008/banner/vinyet-yalanlama.jpg
Hürriyet-Posta-Takvim-Bugün-Pas Fotomaç: Sarı Lacivertliler'in, Arsenal'de forma giyen Andrei Arshavin ile prensip anlaşmasına vardığı ileri sürüldü.
Takvim: Altay'ın 17 yaşındaki yıldızı Okay için B.Münih ve Dortmund'un yanı sıra Fenerbahçe de devrede.
Fanatik: Eto'o için Fenerbahçe'nin de teklifte bulunabileceği iddia edildi.
Pas Fotomaç: Adebayor, Fenerbahçe'ye giderek daha sıcak bakıyor. Groningen'de forma giyen Granqvist'ten Fenerbahçe'ye yeşil ışık…
Gerçi yalanlasalar bile alabilme ihtimalleri var ama Arshavin'ide yalanlamışlar :D
Since-1907
16.Mayıs.2011, 15:06
Yalanlama değil bunlar doğruluğunu teyit etmiyoruz diyorlar.Geçen sene aldığımız hemen hemen tüm oyuncular içinde yazıldı bu.
Cengo
16.Mayıs.2011, 15:07
Gerçi yalanlasalar bile alabilme ihtimalleri var ama Arshavin'ide yalanlamışlar :D
Bu bölüm o anlama gelmiyor.
"Şu anda böyle bir açıklama yapmıyoruz, böyle bir anlaşmayı duyurmuyoruz. İleride gerçekleşmesi mümkün olabilir ama şu anda herhangi bir ileriye dönük ya da bugüne ait bir açıklama planımız bulunmuyor. Şu anda sözkonusu olabilecek transfer açıklamaları yapacağımız haberleri yalandır."
Sezon sonunda görüştük, anlaştık, hayırlı olsun diyebilirler.
SAİT71
16.Mayıs.2011, 15:23
Hmm yani şuan için doğru olmadığını belirtiyorlar, ileride olabilir... Anladım... Resmi siteyi çok takip etmem bi gireyim dedim Spekülasyonlar diye bir bölüm açmışlar tarihleri var. Bende yalanlama merkezi felan sandım :D
titates1
18.Mayıs.2011, 18:08
ekşi'de yazarın biri kaynak olarak fb tv için transfer haberi mateyallarını toplayan kardeşini göstererek
douglas costa de souza
antoine griezmann
isimlerini yazmış antoine gelirse stoch-dia biri yolcudur , douglas costa gelirse de yaşı ilerleyen Alex'iin yeri doldurulacaktır , tabi eleman ne kadar doğru söylüyo bilinmez
Zekirdek
18.Mayıs.2011, 20:04
Griezzman'ın geleceğine ihtimal vermiyorum. Bir kaç maçını izledim ve olağanüstü yetenekli bir eleman. Gelirse yararlı olur. Ama Avrupa'nın büyük klüplerinin bizden önce bu genç yeteneği transfer edeceği aşikar.
titates1
18.Mayıs.2011, 22:01
Griezzman'ın geleceğine ihtimal vermiyorum. Bir kaç maçını izledim ve olağanüstü yetenekli bir eleman. Gelirse yararlı olur. Ama Avrupa'nın büyük klüplerinin bizden önce bu genç yeteneği transfer edeceği aşikar.
o hiç belli olmaz yeterli para verilirse alınabilir geçen sene hazard'a 25 milyon euro versek alıyorduk 19'a kadar çıkmıştık keşke verilseydi tabi , ayrıca sezer'in 2 milyon + bilica + ilhan karşılığı alındığı söylentileri var transfer bu şekilde biterse ona da olumlu bakarım
Revolution
18.Mayıs.2011, 23:21
Ertem Şener şu an twitter'da Yobo'nun bonservisinin çok büyük ihtimalle alınmayacağını yazdı.
Revolution
18.Mayıs.2011, 23:24
Bunun yanındaysa Baptista'nın alınabileceğini yazmış.
fbdevil190737
18.Mayıs.2011, 23:26
Kolpadır , takım bu kadar iyi giderken Yobo'da formunda iken kulüpten kimse Ertem Şener 'e bu konuda bilgi vermez : D .
Revolution
18.Mayıs.2011, 23:27
ertem_sener (http://twitter.com/ertem_sener)
fenerbahçeli kardeşler etik olarak ptesiye kadar transfer yok demiştim, madem istediniz birazdan 1 iyi 1 kötü haber var...bekleyin
kötü haber ;yobo'nun bonservisi alınmayacak şeklinde ciddi duyumlar var,sanırım yobo gidecek !
iyi haber; baptista gelirse sürpriz olmasın !!! (bunlar sadece aldığımız duyumlar lütfen başka soru yok,ptesiye kadar lütfen.ptesinden sonra
tweet'leri sırayla böyle..
SAİT71
18.Mayıs.2011, 23:30
Bana kalırsa 2 kötü haber...
Keşke Baptista gelmiyor Yobonun bonservisi alındı diye haber olsaymış daha güzel olurmuş...
KaPaLı
18.Mayıs.2011, 23:37
Ertem Şener iyi sıkıyor yine :)
Zekirdek
19.Mayıs.2011, 01:09
Ertem Şener bir yerde çok fena patlıyacak ama hayırlısı.
TR.CaPTaiN
19.Mayıs.2011, 01:23
fenerbahçeli kardeşler etik olarak ptesiye kadar transfer yok demiştim, madem istediniz birazdan 1 iyi 1 kötü haber var...bekleyin
kötü haber ;yobo'nun bonservisi alınmayacak şeklinde ciddi duyumlar var,sanırım yobo gidecek !
iyi haber; baptista gelirse sürpriz olmasın !!! (bunlar sadece aldığımız duyumlar lütfen başka soru yok,ptesiye kadar lütfen.ptesinden sonra
tweet'leri sırayla böyle..
Ertem Şener böyle dediyse Yobo %100 bizde. Baptista da %100 listemizde falan değildir. :}
Trabzonspor
19.Mayıs.2011, 03:54
Alex bastonla oynasın yine Baptista'dan daha yararlı olur.Bi git Ertem ya :D
F.Bahçe'den yerli atağı
Fenerbahçe yerli transferi için salı günü çalışmalara başlıyor. Teknik Direktör Kocaman, istediği oyuncuları yönetime bildirecek.
19 Mayıs 2011 Perşembe - 08:26
Milliyet
Fenerbahçe (http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/) Yönetimi önümüzdeki salı gününden itibaren yerli transferi için düğmeye basıyor. Sarı-lacivertli kulübün sportif direktörlüğünü de üstlenen Teknik Direktör Aykut Kocaman (http://www.sporx.com/aykut-kocaman/), şampiyonluk halinde sezon sonu yönetime vereceği raporunda, transferleri gündemde olan Türk oyuncuların listesini bildirecek. Kocaman'ın vereceği listede Trabzonsporlu Selçuk İnan (http://www.sporx.com/selcuk-inan/) ve Ceyhun (http://www.sporx.com/ceyhun/) Gülselam, Manisaspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/manisaspor/)'dan Yiğit İncedemir (http://www.sporx.com/yigit-incedemir/) ile Eskişehirspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/eskisehirspor/)'da forma giyen Sezer Öztürk (http://www.sporx.com/sezer-ozturk/) bulunuyor.
Sarı-lacivertli teknik adamın, A Milli Takım (http://www.sporx.com/futbol/millitakim/) forması da giyen bu oyuncuların sezon sonunda kadroya dahil edilmeleri için ısrarlı olduğu ve bu konudaki kararlılığını yönetime ileteceği kaydedildi. Selçuk ve Yiğit'in sezon sonunda serbest kalacak olmaları, sezon sonu bitecek sözleşmesinde 1 yıllık opsiyon bulunan Ceyhun (http://www.sporx.com/ceyhun/)'un da 1 milyon euro karşılığında transfer edilme şansı olması toplam maliyet açısından Fenerbahçe (http://www.sporx.com/futbol/superlig/fenerbahce/)'nin iştahını kabartıyor. Kulübüyle 1 yıllık daha sözleşmesi olan Sezer için ise Eskişehirspor (http://www.sporx.com/futbol/superlig/eskisehirspor/)'un yaklaşık 5 milyon euro bonservis isteyeceği hesap ediliyor.
Bu arada devre arasında Alex (http://www.sporx.com/alex-de-souza/)'le 2 yıllık nikah tazeleyen sarı-lacivertli yönetimin, sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan Semih Şentürk (http://www.sporx.com/semih-senturk/) ve Uğur Boral (http://www.sporx.com/ugur-boral/)'la kısa süre içinde masaya oturacağı ifade edildi. Aykut Kocaman (http://www.sporx.com/aykut-kocaman/)'ın bu oyuncularla ilgili olumlu görüş içinde olduğu vurgulandı.
Revolution
19.Mayıs.2011, 12:31
Sezer için istenen miktar çok fazla. Sezer alınırsa çok büyük ihtimal yedek olacak ve 5 Milyon €'luk ne yapmış Sezer ya da 5 Milyon €'luk ne potansiyeli var?
eng1n
19.Mayıs.2011, 13:05
Şu Fernandes'i alsak Beşiktaş almıyormuş Baronin bonservisi 5 M € civarı bir şeydi Fernandes'e mi 8 M € veremeyeceğiz.
sarianet
19.Mayıs.2011, 13:28
Bugünkü transfer sallamasyon liginde İBRAHİMOVİÇ haberiyle Fotomaç ipi gövüsledi:D
http://gazete.netgazete.com/Gazete/fotomac.jpg
A.FaruK
19.Mayıs.2011, 13:42
Peeehh sağdan soldan ne sallamışlar ama :n: :n:
Hazard cimbomda forlan p.tesi geliyor oh oh oh :n:
Trabzonspor
19.Mayıs.2011, 13:51
Vay be şunuda gördükya daha hiçbirşey bizi şaşırtmaz:D
Universal
19.Mayıs.2011, 13:55
Gazete süper, Avrupa kupalarında bir iki sene üst üste çeyrek, yarı final oynasak Messi geliyor yazacaklar. :)
Rehavi
19.Mayıs.2011, 13:57
Gazete süper, Avrupa kupalarında bir iki sene üst üste çeyrek, yarı final oynasak Messi geliyor yazacaklar. :)
Olabilir aslında :) :p
TR.CaPTaiN
19.Mayıs.2011, 14:01
Transfer döneminde Turkcell Süper Lig takımları için ayrı ayrı başlıklar açılacaktır. Bu başlıklarda transferler hakkında yorumlar yapılacaktır. Transfer haberi eklemek isteyenler mutlaka kaynak belirtmek zorundadır. Doğruluğuna kendinizin de inanmadığı haberleri, sırf geyik olsun diye lütfen eklemeyin.
Şu kuralı gözden kaçırmayalım.
sarianet
19.Mayıs.2011, 14:58
fotomaçın pinokyo olsa üçüncü köprüye gerek kalmıcak istanbulda:D
TR.CaPTaiN
19.Mayıs.2011, 15:10
Arshavin ve F.Bahçe iddiaları büyüyor!..
Fenerbahçe'nin Arsenal'in Rus oyuncusu Andrei Arshavin'i transfer edeceği iddia edildi
Spor Toto Süper Lig'de Sivasspor engelini geçerek şampiyonluğa uzanmak isteyen Fenerbahçe için bir transfer iddiası ortaya atıldı.
İngiliz gazetelerinden Daily Mail'ın haberinde; "Fenerbahçe, Arsenal'in Rus yıldızı Andrei Arshavin için transfer girişimlerini sürdürüyor" denildi.
Haberde ayrıca Arshavin'i eski kulübü Zenit ve Chelsea'nin de istediği iddiaları yer aldı.
Fenerbahçe'nin Arshavin'i transfer edeceği iddiaları geçtiğimiz günlerde İngiliz basını tarafından ortaya atılmıştı. Yeni gelişmeye göre; savunmada yaşadığı sıkıntıyı çözmek isteyen menajer Arsene Wenger, Arshavin'den gelecek olan parayı bu bölgeye aktarması bekleniyor.
Rusya Milli takımı formasını da giyen Arshavin Arsenal'e 2009 yılında Zenit'den transfer olmuştu. Arsenal forması altında 77 maça çıkan 29 yaşındaki oyuncu 22 de gol kaydetmeyi başardı.
Sporx
RasAnt
19.Mayıs.2011, 16:21
Geçen sene ibra hayalleri kurmuştum bu senede umutluyum :)
barahir
19.Mayıs.2011, 16:45
İbra gelirse seneye garanti şampiyonuz :)
Rehavi
19.Mayıs.2011, 16:47
İbra gelirse seneye garanti şampiyonuz :)
Pek Beşiktaşlı gördüm sizi :D
barahir
19.Mayıs.2011, 16:51
Pek Beşiktaşlı gördüm sizi :D
Ondan değil :) adam 8 yıldır üst üste şampiyon oluyo her gittiği yerde, ona istinaden :)
titates1
19.Mayıs.2011, 20:03
Fenerbahçe Reo-Coker'ı istiyor!
İngiliz futbolcunun menajeri, aralarında Fenerbahçe'nin de bulunduğu birçok Avrupa kulübünün başarılı orta saha oyuncusunun peşinde olduğunu açıkladı...
Gelecek sezon için kadrosuna mutlaka bir orta saha oyuncusu transfer etmesi beklenen Fenerbahçe'nin Nigel Reo-Coker'ın peşinde olduğu ortaya çıktı.
Aston Villa'nın başarılı orta saha oyuncusu Nigel Reo-Coker'ın menajeri Tony Finnigan, oyuncusunun transferi konusunda açıklamalarda bulundu.
Sezon sonunda kulübüyle sözleşmesi sona erecek olan İngiliz futbolcuyla birçok kulübün ilgilendiğini belirten Finnigan Skysports.com'a yaptığı açıklamalarda, "Avrupa'nın dört bir yanından teklifler alıyoruz. Milan, Dortmund, Napoli, Valencia ve Fenerbahçe'nin Reo-Coker'la ilgilenen kulüpler olduğunu söyleyebilirim." dedi.
2007'den beri Aston Villa forması giyen 27 yaşındaki futbolcu bu forma altında 100'ün üzerinde maça çıktı.
Alınabilir mi bilmem ama böyle oyuncularla ilgilenmemiz lazım bu yönden güzel bir haber
eng1n
19.Mayıs.2011, 20:07
Reo-Coker'ı çok izlemedim ama FM profiline göre aradığımız oyuncu.
nekop
19.Mayıs.2011, 21:04
Coker'in alınabileceğini sanmıyorum. İngiliz futbolcular kolay kolay ülkelerinden çıkmıyor. Giderse yine bir İngiliz klübüne gider.
eng1n
19.Mayıs.2011, 21:32
Coker'in alınabileceğini sanmıyorum. İngiliz futbolcular kolay kolay ülkelerinden çıkmıyor. Giderse yine bir İngiliz klübüne gider.
Bir an unutmuşum onu haklısın Britanyalılar ülkesinden çıkmıyorlar neredeyse.
SAİT71
20.Mayıs.2011, 02:02
Sanırım gazeteler yine devir daim moduna girmişler. Tekrar başa sarmışlar transfer haberlerini :)
maNga 33
20.Mayıs.2011, 12:39
Eurosport'un haberine göre Fenerbahçe;
Selçuk İnan
Demy de Zeeuw
Emmanuel Emenike
Serdar Kesimal
Moussa Sow
Tuncay Şanlı
Samuel Eto'o
Zlatan İbrahimoviç
bu oyuncularla ilgileniyormuş.
DEDIKODU Bobo'nun senelik 2.5M€ ucretle Fenerbahce ile anlastigi söyleniyor.
tribündergi
eng1n
20.Mayıs.2011, 13:36
Eurosport'un haberine göre Fenerbahçe;
Selçuk İnan
Demy de Zeeuw
Emmanuel Emenike
Serdar Kesimal
Moussa Sow
Tuncay Şanlı
Samuel Eto'o
Zlatan İbrahimoviç
bu oyuncularla ilgileniyormuş.
Eurosport kendisi haber yapmıyor başka gazetelerde ki haberleri topluyor Basında çıkan isimlerin listesidir bu.
Liste hakkında üstten ilk 5'e eyvallah, Eto'o ve İbra gelmez zaten , Tuncay'da gelmesin artık.
maNga 33
20.Mayıs.2011, 13:59
DEDIKODU Bobo'nun senelik 2.5M€ ucretle Fenerbahce ile anlastigi söyleniyor.
tribündergi
Fazla sallamışlar bana göre, Bobo'nun Fener'e gideceğini düşünmüyorum
Fearless Coward
20.Mayıs.2011, 14:10
Sow'u alabilir aslında Fenerbahçe,Aykut hoca oraları biliyor zaten onu da mutlaka almayı düşünüyordur...Çokta iyi transfer olur şahsen Galatasaray'a gelmesini isterim :D
TR.CaPTaiN
20.Mayıs.2011, 14:13
Bonservis bedeli olmayan bir Bobo iyi transfer olur.
Sekopej
20.Mayıs.2011, 14:17
Menajeri Figer olduğuna göre, her türlü haber çıkabilir, şaşırmam. Ya Beşiktaş'tan alacağı parayı arttırmaya çalışıyor ya da Fenerbahçe'ye imza attırıp kendine de pay çıkarmaya Figer.
barahir
20.Mayıs.2011, 14:55
Aziz Yıldırım Figerle masaya çok zor oturur bu saatten sonra.. başka oyuncu için
Cengo
20.Mayıs.2011, 15:11
Lugano'nun da menajeri Figer.
GodfatheR
20.Mayıs.2011, 15:14
Mustafa Pektemek'in menajeri Gençcan: "Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan teklif var, görüşmelerimiz sürüyor. 1 hafta sonra her şey netleşecek"
Semih baya baya gidiyor sanırım.