View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic
KanaKe
19.Haziran.2015, 23:22
yillik ücreti 4 milyon euro diyorlar mac basi fln haric.. ben sanmam baskanin o parayi verecegini kendinizi fazla kaptirmayin :)
Cengo
19.Haziran.2015, 23:25
yillik ücreti 4 milyon euro diyorlar mac basi fln haric.. ben sanmam baskanin o parayi verecegini kendinizi fazla kaptirmayin :)
Kjaer'in yıllık ne kadar kazanacağından haberdar mısınız? (Sizin cümlenizde var rakam)
Burak Akmanoğlu
19.Haziran.2015, 23:38
4 Milyon €'dan 4 yılda 12 Milyon € yapar bu büyük sıkıntılar çıkartır bence.
Barak
20.Haziran.2015, 00:53
Lig TV Gece yarısı haberlerinde açıkladı. Nani ile anlaşma sağlanmış, Manu'ya kiralık + opsiyon teklifi sunulmuş Manu beklemeye almış. Bonservisi 8 Milyon Euro imiş. Bence pazarlığa gerek yok
Kjaer'in 7 Milyon olduğu bir yerde Nani için 8'i gözüm kapalı veririm.
Günün en güzel haberi ise Volkan sanırım artık 2.kaleci olacak Ospina ile de anlaşılmış 4 milyon Euro
diktac
20.Haziran.2015, 01:13
Ospina gelirse çok iyi olur.Volkan'dan kurtulmuş oluruz.
Nani gelirse sağ kanat uçar :)
Önder HOCA
20.Haziran.2015, 02:38
http://i.hizliresim.com/PqWVrd.png
Cengo
20.Haziran.2015, 03:19
Bugün Nani Kap'a bildirilecek de demiş. Hadi hayırlısı. telefunken kimdir biliyoruz gerçi. Kolay kolay hata olmaz.
Topuz, Serdar, Krasic, Kadlec, Emenike gitmeli. Bu oyuncuların kadroda işi yok. Yapmışken bu işi tam yapalım.
Barak
20.Haziran.2015, 03:20
Vaybe çok çılgınmış, FB'de de bi Fuat avni varmış :)
himone
20.Haziran.2015, 17:06
Adam ne dediyse tuttu gerçekten, kesin yönetimden biridir. Ntvspor'da da Tevez haberi çıktı, iyice uçtuk bakalım sonumuz hayırlı olur İnşallah. Bu kadar parayı nerden bulduk merak ediyorum, galiba Ali Koç, Ferit Şahenk ve Acun haberleri doğru. Her şeyden önce şu Emenike'yi gönderebilsek güzel olurdu. Aynı zamanda Mitroğlu ve Luiz Adriano haberleri çıkıyor, umarım ikisi de gelmez gereksiz para vermiş oluruz. Zaten elimizde Sow var bir de Fernandao alınırsa belki 2-3 fazla gol atacaklar diye bu 2 santrafora o kadar para dökmeye değmez. Takıma sınıf atlatacak santrafor olmadığı sürece alınmasına karşıyım. İlla Tevez gibi biri olacak diye bir şey yok ama bence Adriano ve Mitroğlu abartılıyor.
Eğer bu transferler yapılırsa seneye herkes Passoligin yalan olduğunu aslında heyecanın kaybedildiğini anlayacaktır. Diğer korkum da GFB grubunun seneye Avrupa'dan elenmemize sebep olmaları, en ufak olaylarında ertelenen cezamız devreye girecek bir türlü kurtulamadık şu pisliklerden.
Cengo
20.Haziran.2015, 17:36
Çok iyi olmuş bu :cool:
http://nanigeldimi.com/
Barak
20.Haziran.2015, 22:36
Var mı Telefunken'den bir şeyler birde bu adamı nereden takip edebiliyoruz?
diktac
20.Haziran.2015, 23:51
Fenerbahçe, Shakhtar Donetsk'in Brezilyalı golcüsü Luiz Adriano ile anlaştı. (A Spor)
Barak
20.Haziran.2015, 23:57
A Spor diyorsa inanma :) Şuan TR'de en güvenilir kaynak NTV ve Lig TV
bjk_melo_151
21.Haziran.2015, 01:23
A Spor diyorsa inanma :) Şuan TR'de en güvenilir kaynak NTV ve Lig TV
En sağlam kaynaklar; duyumlardan ve haber ajanslarından çok İMKB ve klüplerin resmi siteleridir.
Barak
21.Haziran.2015, 01:44
En sağlam kaynaklar; duyumlardan ve haber ajanslarından çok İMKB ve klüplerin resmi siteleridir.
O olayın bitmiş hali oluyor.
Önder HOCA
21.Haziran.2015, 01:54
Var mı Telefunken'den bir şeyler birde bu adamı nereden takip edebiliyoruz?
12 Numara | Fenerbahçe Resmi Taraftar Sitesi (http://forum.12numara.org/showthread.php?t=118519&page=4023)
bjk_melo_151
21.Haziran.2015, 04:00
O olayın bitmiş hali oluyor.
Klüpleri duyumcular ve haber ajansları mı yönetiyor, yoksa yöneticiler mi? Nasıl oluyor da klüp dışındakiler kaynak kabul ediliyor?
Barak
21.Haziran.2015, 10:41
Klüpleri duyumcular ve haber ajansları mı yönetiyor, yoksa yöneticiler mi? Nasıl oluyor da klüp dışındakiler kaynak kabul ediliyor?
Yav he he dalgana bak
sentugo
21.Haziran.2015, 10:46
Nani keşke gelse. Ligimizin kalitesi çok artar.
bjk_melo_151
21.Haziran.2015, 14:44
Yav he he dalgana bak
"Sana ne kardeşim?" desen bile hak verirdim. Ama bu cevapla hakikaten seviyeni belli ettin. Dalgasına bakan da, dalga geçen de sensin. Tiraj için uyduran gazetecileri savunmak için birbirimize mi gireceğiz yani? Adamlar resmen taraftarları sömürüyorlar. Bizim yaptığımıza bakın. Neyse, Fenerbahçe için fikrim değişmedi. İyi bir kaleci, iyi bir stoper ikilisi, iyi bir orta saha (Emre Belözoğlu gibi ama onun genci), iyi bir üçlü forvet gelmeliydi. Kjær yapı olarak Bruno Alves'e benzer; fakat yanına çabuk bir adam alınırsa orası rahatlar. Ciddi ciddi sağ bek düşünülmesi gerekiyor. Gökhan artık yavaştan yaşını aldı.
Nani keşke gelse. Ligimizin kalitesi çok artar.
Hagi, Ortega, Anelka, Kleberson, Ricardinho, Alex vs. nicesi geldi geçti. Sadece transferle ligin kalitesi artmaz ki. Türkiye, emekli sandığı hâline geldi. Boyuna ikramiye dağıtıyoruz, işi bitmiş oyunculara...
himone
21.Haziran.2015, 15:56
Yabancı sınırlaması kalktıktan sonra bütün takımlar istedikleri gibi transfer yapabilecekler(ekonomik güçleri içerisinde). Bunun da ligin kalitesine çok büyük etkisi olacak. Nani gibi futbolcular her zaman takımların ve ligin kalitesini artırır. Bir yıl içerisinde basketbolumuzdaki gelişmeyi gördük, aynısı olmasa da bu durum futbola da yansıyacaktır. FB Ülker F4'a yükseldi, Efes kapısından döndü tüm bunlara rağmen çok iyi bir takım kuran Karşıyaka şampiyon oldu. Bu tarz transferler ligdeki rekabeti artırır, eğer içeride düzgün bir rekabete alışırsak Avrupa'da da takımlarımız başarılı olur. Şu ana kadar ülkemize gelmiş bir çok yıldız oyuncu oldu, bunların bazıları fiyasko oldu bazıları da inanılmaz katkı verdi. İşi bitmiş oyuncu mantığı ile düşünülseydi bu ülkeye Hagi, Sneijder, Drogba, Roberto Carlos, Hooijdonk gibi futbolcuların hiçbirisi gelmezdi. Genç gelen oyuncuları da gördük, hangisi bu ülkede iş yaptı neredeyse hiçbiri o yüzden artık yaşa takılmamak lazım. Man City gibi bir takım bile Lampard yaşındaki bir oyuncuyu alabiliyorsa bizim için hiçbir sorun yoktur. Ben de eskiden genç futbolcu istiyordum ama fikrimi tamamen değiştirdim, bizim ülkemize genç futbolcu gitmiyor. En kötü 26-27 yaşında olması ve direk ilk 11'e girmesi lazım, oyuncu yetiştirmek bizim haddimize değil. Ayrıca emekli sandığı dediğiniz takımlar son yıllarda şampiyonlar liginde 1 çeyrek final ve Avrupa liginde yarı final gördü, Genç takım Beşiktaş acemiliğinden erkenden elendi bunları da düşünmek lazım. Futbolda sabit bir doğru yok, herkes farklı yapılanmalarla başarılı olabilir önemli olan doğru yönetim.
Ayrıca bizim için adı geçen oyuncular hiç te yaşlı değil hepsi 30 yaş altı oyuncular kariyerlerinin belki de en olgun ve verimli dönemlerindeler. FB Nani, Maicon, Mirallas, Gurain gibi futbolcuları alsa ligimizin ve takımın kalitesi çok üst düzeye çıkar buna kim nasıl karşı çıkabilir.
bjk_melo_151
21.Haziran.2015, 16:52
Yabancı sınırlaması kalktıktan sonra bütün takımlar istedikleri gibi transfer yapabilecekler(ekonomik güçleri içerisinde). Bunun da ligin kalitesine çok büyük etkisi olacak. Nani gibi futbolcular her zaman takımların ve ligin kalitesini artırır. Bir yıl içerisinde basketbolumuzdaki gelişmeyi gördük, aynısı olmasa da bu durum futbola da yansıyacaktır. FB Ülker F4'a yükseldi, Efes kapısından döndü tüm bunlara rağmen çok iyi bir takım kuran Karşıyaka şampiyon oldu. Bu tarz transferler ligdeki rekabeti artırır, eğer içeride düzgün bir rekabete alışırsak Avrupa'da da takımlarımız başarılı olur. Şu ana kadar ülkemize gelmiş bir çok yıldız oyuncu oldu, bunların bazıları fiyasko oldu bazıları da inanılmaz katkı verdi. İşi bitmiş oyuncu mantığı ile düşünülseydi bu ülkeye Hagi, Sneijder, Drogba, Roberto Carlos, Hooijdonk gibi futbolcuların hiçbirisi gelmezdi. Genç gelen oyuncuları da gördük, hangisi bu ülkede iş yaptı neredeyse hiçbiri o yüzden artık yaşa takılmamak lazım. Man City gibi bir takım bile Lampard yaşındaki bir oyuncuyu alabiliyorsa bizim için hiçbir sorun yoktur. Ben de eskiden genç futbolcu istiyordum ama fikrimi tamamen değiştirdim, bizim ülkemize genç futbolcu gitmiyor. En kötü 26-27 yaşında olması ve direk ilk 11'e girmesi lazım, oyuncu yetiştirmek bizim haddimize değil. Ayrıca emekli sandığı dediğiniz takımlar son yıllarda şampiyonlar liginde 1 çeyrek final ve Avrupa liginde yarı final gördü, Genç takım Beşiktaş acemiliğinden erkenden elendi bunları da düşünmek lazım. Futbolda sabit bir doğru yok, herkes farklı yapılanmalarla başarılı olabilir önemli olan doğru yönetim.
Ayrıca bizim için adı geçen oyuncular hiç te yaşlı değil hepsi 30 yaş altı oyuncular kariyerlerinin belki de en olgun ve verimli dönemlerindeler. FB Nani, Maicon, Mirallas, Gurain gibi futbolcuları alsa ligimizin ve takımın kalitesi çok üst düzeye çıkar buna kim nasıl karşı çıkabilir.
Genç futbolcu yetiştiremiyoruz. Ama bunun için de bir çabamız yok. Klüpler sürekli ağır şekilde borçlandırılıyorlar. Bu hiç hayra alâmet değil. Ligimiz iyice Arap Ligi'ne döndü. Bir TV kanalı bütün lig maçlarını tekeline aldı. Sponsor zaten Allahlık, doğru dürüst elini taşın altına sokan sponsor yok. Gûyâ 40 kadar zengin kapitalist var. İrili ufaklı katılım dışında bir ekonomik yapılanma yok. Futbolcudan vergi alınmıyor; fakat bu kadar maaş alıyorlar, semeresi nerede? Bonservislere ve maaşlara ödenen paraların hiçbiri tesislere ödenmiyor. Altyapılara yatırım yapılmadıkça ligimiz dibe vuracak. Ben son 5 yılda doğru dürüst maç izlemedim. Beşiktaşlıyım, evet. Fakat 2008-2009 sezonundaki şampiyonluğa dahi sevinemedim. Çünkü idareyi, oynanan oyunları beğenmemiştim. Lige erken havlu atan 2 büyüğün önünde zevksiz derecede oynadığımız futbolla kazandık, iki kupayı da. Bu sene de aynısı oldu. Çocukluğumda izlediğim Beşiktaş'la şimdiki arasında kalite olarak fark var, evet. Şimdikiler daha yetenekli. Ama zevksiz geçiyor maçlar. Eğlenmiyoruz. Sadece birbirimize küfrediyoruz. Hakaret prim yapıyor. Gırgırına sataşmanın yerini öldürmeler, küfürleşmeler aldı. Taraftarlar, sahadan alamadıkları enerjiyi; birbirlerine, rakip taraftarlara ve sahadaki futbolculara saldırarak alıyorlar. Hiç hoş değil, bu.
himone
21.Haziran.2015, 17:21
@bjk_melo_151
Aslında söylenecek çok şey var ama konu gereksiz mesajlarla dolmasın. Eleştirmenin sebebine hak veriyorum ama bence sorun yaşlı futbolcularda değil, sorun Türk futbolu ve yöneticilerinde.
Cengo
21.Haziran.2015, 19:50
bjk_melo_151
4 kişinin duyumları güvenilirdir.
- Ahmet Ercanlar: Hürriyet Fenerbahçe muhabiri. Hem Aziz Yıldırım, hem de Ali Koç ile ilişkileri muazzam. Yaz dediklerini yazar, yazma dediklerini yazmaz. Yalan haber yaratmaz. Fenerbahçe'nin çıkarlarını düşünen nadir gazetecilerden.
- Mehmet Alakuş: Lakapları exagg, telefunken. 12numara kurucusu, Fenerbahçe SK sosyal medya editörü, web sitesi admini, yazılımcısı. Gizli gizli veriyor işte bilgiyi, alttan alttan. Telefunken'in Mehmet olduğu kesin bilgi değil ama bana gelen öyle.
- Ege Yakış: Lakabı zehirhafiye, egeyakis. Avukat diye biliyorum. Kulübe sık sık gidip gelir, yöneticileri tanır. Gizli gizli bilgi verir, hemen siler. Yakaladınız yakaladınız :D
- Alaattin Metin: Aziz Yıldırım'ın yakın arkadaşı, gazeteci. Aziz Yıldırım isterse oturup kahve içerlerken ona söyler, o da yazar. Yanlış yazması imkansız.
Diğerlerinin güvenirliliği sıkıntılı.
Galatasaray'da da Şeref Aydın vardı da eski yöneticiler gittiği için pek bilgi alamıyormuş. ftw1905 de zaten web sitesi editörü. Oradan alıyor bilgiyi. Şimdi şirket ismi vermeyelim, ortaya çıkmasın kim olduğu.
Kryptonite
21.Haziran.2015, 21:20
Muzzi Özcan 10dk önce Naniye tweet attı.Are you ready? See you in istanbul.
Oldu bu iş gibi :)
Önder HOCA
21.Haziran.2015, 22:34
@asporcomtr 40 dk.40 dakika önce
Van Gaal açıkladı: Evans, Tom Cleverley, Powell, Henriquez, Blackett, Nani, Chicharito, Adnan Januzaj, van Persie, de Gea takımda olmayacak
Rvp için girişimler sürüyor, nani perşembeye istanbulda, adnan januzaj için kiralık teklifi yapılmış, ospina'nın hafta içi kesinleşmesi bekleniyor, maicon için 6 milyon euro teklif etmişiz pazarlık halindelermiş, guarin için klüple anlaşmışız oyuncuyu ikna etmeye çalışıyorlar maşallah hepsi ile aynı anda görüşüyoruz.gündemdekiler böyle
birde luiz adriano milanla anlaştı haberleri var inşallah doğrudur
himone
22.Haziran.2015, 01:15
Luiz Adriano'nun alınmasından ben de çok korkuyorum, bizim Sow'dan bi farkı yok bana kalırsa. Eğer takıma sınıf atlatacak bir santrafor alınmayacaksa para harcamaya gerek yok. Adı geçen oyuncular alınsın o takımın forvetinde ben oynarım. Sow yıllar sonra adam akıllı kanatlar ve orta saha ile gerçek kalitesini gösterebilir. Bir de Fernandao var, vücudunu harika kullanıp alan açan bir forvetin arkasından Diego, Nani gibi adamlar şov yapar. İnşallah şu transfer haberleri yalan çıkmaz da hevesimiz kursağımızda kalmaz, yıllar sonra futbol takımının maçları için heyecanlanıyorum Temmuz ayında hayallerimiz bitmesin.
SAİT71
22.Haziran.2015, 10:42
Alex gittiğinden beri artık takımdan ayrılan oyunculara üzülmüyorum. Mertmiş, Bekirmiş, Selçukmuş hiç umurumda da değil açıkçası. Mert'in acele ettiğini düşünüyorum, biraz daha beklese belki sözleşme yenilenebilirdi. Onun dışında yıllardır mecburen oynayan işe yaramaz Türk çöpleri def ettik. Hatta daha da def etmemiz gereken adamlar var. Bu adamlar Ptt 1. lig'in üst düzey oyuncuları olur ancak bana göre. Bunlara mecburen verilen gereksiz maaşlardan da kurtulduk. Belliki Aziz Yıldırım şampiyonluğun kaybedilmesiyle oluşacak baskıyı her sene 1-2 yıldız transferiyle geçiştirme politikasını bu sene dahada arttırmış. Çünkü artık istifası istenmeye başlanmıştı. O da hem takımın yaşlanması, hem beklenen yabancı sınırının kalkmasıyla yakın çevresinin etkisiyle bu transferlere başlamış. Ancak Yukarıdaki bjk melonun görüşlerine katılıyorum. Bizim ülkemizde futbol böyle gelişmez bence. Alt yapı olmadığı sürece futbolda başarılı olmak çok zor. Hele hele hiç bir şekilde oyuncu satamıyorsun, hep oyunculara yüksek maaş veriyorsun karşılığını alamıyorsun, her sene böyle. İnşallah hayırlısı olur. Yukarıdaki isimlerle anlaşılırsa Avrupa'da da iddiamız baya artar gibi.
sentugo
22.Haziran.2015, 11:45
Arkadaşlar işim gereği sponsorluk haberlerini sizlerle paylaşıyorum.
* Söylenti - Fenerbahçe (https://twitter.com/search?q=%23Fenerbah%C3%A7e), uzakdoğulu bir dev ile stadyum isim sponsorluğu için görüşüyor. (5 yıllık €120M.)
* Ekrem Konur'a göre yeni sezonda Fenerbahçe'nin göğüs sponsoru Turkish Airlines olacak.
* Başkan'ın görüşülen firmaların paylaşılmasını istemiyor. Hemen kabul etmek yerine biraz beklemeye karar vermiş. (Sanırım bu transferlerden sonra fiyatı arttıracak. Veya sponsor firmalar şampiyonlar ligini ön koşul olarak koyuyorlar)
Ama aynı Fenerbahçe sponsor bulamadığından 1 yıl önce Avrupa şampiyonu olan erkek voleybol takımında küçülme kararı aldı.
bjk_melo_151
22.Haziran.2015, 12:38
Alex gittiğinden beri artık takımdan ayrılan oyunculara üzülmüyorum. Mertmiş, Bekirmiş, Selçukmuş hiç umurumda da değil açıkçası. Mert'in acele ettiğini düşünüyorum, biraz daha beklese belki sözleşme yenilenebilirdi. Onun dışında yıllardır mecburen oynayan işe yaramaz Türk çöpleri def ettik. Hatta daha da def etmemiz gereken adamlar var. Bu adamlar Ptt 1. lig'in üst düzey oyuncuları olur ancak bana göre. Bunlara mecburen verilen gereksiz maaşlardan da kurtulduk. Belliki Aziz Yıldırım şampiyonluğun kaybedilmesiyle oluşacak baskıyı her sene 1-2 yıldız transferiyle geçiştirme politikasını bu sene dahada arttırmış. Çünkü artık istifası istenmeye başlanmıştı. O da hem takımın yaşlanması, hem beklenen yabancı sınırının kalkmasıyla yakın çevresinin etkisiyle bu transferlere başlamış. Ancak Yukarıdaki bjk melonun görüşlerine katılıyorum. Bizim ülkemizde futbol böyle gelişmez bence. Alt yapı olmadığı sürece futbolda başarılı olmak çok zor. Hele hele hiç bir şekilde oyuncu satamıyorsun, hep oyunculara yüksek maaş veriyorsun karşılığını alamıyorsun, her sene böyle. İnşallah hayırlısı olur. Yukarıdaki isimlerle anlaşılırsa Avrupa'da da iddiamız baya artar gibi.
Mert geç bile kaldı. 26-27 yaş kaleci için bile geç bir yaş. Çoktan Volkan'ın pabucunu dama atması gerekirdi. Bunu yapmak da çok zor. Volkan Demirel'in de Avrupa'ya açılmaması ayrı bir olay. Rüştü'den sonra çok iyi gelmişti. Hâlâ ligin en iyi kalecilerinden biri. (Hiç sevmem, ayrı.) Ertuğrul Taşkıran da bence patlama yapamadı. Lig için yeterli bir kaleci. En fazla yedek kaleci olur. Selçuk Şahin, İstanbulspor'dan geldi geleli hiçbir şeyini görmedim. Bu kadar düz bir oyuncu 10 seneden fazla durdu. Bizim İbrahim Üzülmez olsun, Recep Çetin olsun, yaptıkları sadece savunmaydı. Selçuk ne yaptı, Allah aşkına? Keza Egemen. Bence ne yaptıysa, Trabzonspor'da ve Beşiktaş'tayken yaptı. Fenerbahçe onu boş yere transfer etti. Ödenen maaşa iyi bir genç alınabilirdi. Kadlec ve Alves fena iki olmadılar defansta keza Bekir de fena oynamadı. Egemen lükstü. Fenerbahçe'nin en başta Aziz Yıldırım'dan kurtulması gerekiyor. Manipülasyonla klüp idare edilemiyor, ne yazık ki... Şuan taraftarı olduğum Beşiktaş klübü dâhil, birçok klübün idari kadrolarının yenilenmesi lâzım. Tutkuyla ve şevkle çalışan hem realist hem de zihni açık insanların idare etmesi gereken büyük camialar sahtekâr tüccar zihniyetiyle idare ediliyorlar. En başta taraftarlara yazık oluyor. (Kimisi siyasete payanda oluyor; o vesileyle birtakım usûlsüz işlere kalkışıyor, kimisi de taraftarı kandırarak klübü batırıyor.) Taraftar şakşakçı değildir. En muhalif katmandır. Muhalefet, yapıyı geliştirir. Şakşakçılık ise dibe vurdurur. Bunu da unutmamak lâzım. Her şeye rağmen değil, hakkaniyetle kazanmalı. Her şey adalet için olmalı. Falanca klüp, filanca başkan için değil... Son sözüm adalet diyenler yönetmeli...
himone
22.Haziran.2015, 17:03
@sentugo
Finansal Fair play sebebiyle eskisi gibi futbol a.ş. den diğer branşlara kaynak aktarılamıyor maalesef. FB'nin bilançosunda Kulüpten olan alacağına karşılık SPK uyarısıyla Fenerium bile mecburen Futbol A.Ş.'ye devredildi. Üstelik şirket takımları gibi devletten teşvik alınamıyor, Aziz Yıldırım da daha önce açıklama yaparak eğer devlet tarafından destek verilmezse amatör branşlara olan desteğin çekileceğini söylemişti, ilk kurban da Erkek Voleybol oldu. Sırada Bayan Basketbol takımı olabilir. Bundan sonra taraftar çekmeyen ve kendi kendine yetmeyen branşlara kaynak ayrılmayacak/ayrılamayacaktır. Geçen sene Avrupa'ya gidemedik, forma reklamı, sponsor hiçbiri yoktu , taraftar maçlara bile gitmedi, kombine satılmadı doğal olarak borçlar arttı. Bir diğer konu da yanılmıyorsam 2011 yılında ihraç edilen tahvillerin vadesi geldi, yaklaşık 200 milyon TL. Yapılmak istenen transferler ile harcanması beklenen para da yaklaşık 50 milyon Euro. Tüm bunları göz önüne alınca tüm kaynakların sadece Futbol için ayrılması normal duruyor. Bu sene stad ismi, forma reklamı, Avrupa gelirler şart oğlu şart zaten öbür türlü bir stopere 7.6 milyon Euro verip Egemen'i serbest bırakamazdık.
Diğer taraftan gariptir tüm bunları yazdıktan sonra fark ettim, bu konuların yeri de transfer haberleri değil de sohbet alanı :).
Burak Akmanoğlu
23.Haziran.2015, 13:33
Şener Özbayraklı Fenerbahçe’de
Kulübümüz, geçen yıl Bursaspor’da forma giyen oyuncu Şener Özbayraklı ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.
1990 doğumlu defans oyuncusu, yeni sezonda sarı lacivertli forma ile mücadele edecek.
Şener Özbayraklı’ya Fenerbahçe’ye hoş geldin diyor, “Çubuklu†ile birlikte nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz.
FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş.
Şener Özbayraklı Kimdir?
23 Ocak 1990 Artvin doğumlu olan Şener Özbayraklı futbola 13 yaşında Borçka Belediyespor'un alt yapısında başladı. Daha sonra Yeni Pelitlispor, Arsinspor ve Ankaraspor alt yapılarında oynayan başarılı sağ bek, 2009 yılında Keçiörengücü'ne transfer oldu. Keçiörengücü'nde 32 maça çıkan ve performansıyla dikkat çeken Şener Özbayraklı 2010-11 sezonu öncesinde Ankara'nın bir diğer ekibi Bugsaşspor ile sözleşme imzaladı. İki buçuk sezon formasını giydiği Bugsaşspor'da 71 maçta oynayan ve üç gol kaydeden Şener, istikrarlı futboluyla Spor Toto Süper Lig ekiplerinin transfer listesine girdi. 2012-2013 sezonu devre arasında Bursaspor'a transfer olan Şener Özbayraklı, ilk süper lig maçına 19 Ocak 2013 günü Kayserispor maçında çıktı. Kısa sürede takımın vazgeçilmez oyuncuları arasında yer alan başarılı sağ bek, 2012-2013 sezonunun ikinci yarısında Bursaspor ile 16 lig ve 3 Türkiye Kupası maçında forma giyerken, Süper Lig'deki ilk golünü 15 Mart 2013'te oynanan Trabzonspor maçında attı. Bursaspor ile 2013-2014 sezonunda 42 maça çıkan Şener Özbayraklı, savunmadaki başarılı oyununun yanı sıra asistleriyle de göz doldurdu. Bursaspor ile UEFA Avrupa Ligi'nde de forma giyen Şener, 2013-2014 sezonunda 39 maçın 39'una ilk 11'de başlayarak istikrar abidesi olduğunu bir kez daha gösterdi. Ligde geride bıraktığımız sezon 31 maçta 4 asist yapan ve takımının Türkiye Kupasında finale çıkmasında önemli bir rol oynayan 25 yaşındaki sağ bek milli takımlarda da başarılı bir grafik çizdi. 2008 yılında 18 yaş altı milli takımına çağrılan Şener Özbayraklı A2 milli takım forması da giyerken, bu yıl ilk kez a milli takıma davet edildi. Türkiye'nin deplasmanda Hollanda ile 1-1 berabere kaldığı 2016 Avrupa şampiyonası eleme maçının kadrosunda yer alan Şener 31 Mart'ta Lüksemburg ile oynanan özel maçta ilk kez A Milli Takım formasını giydi.
Savunmadaki kritik müdahaleleri, istikrarlı futbolu ve hücuma verdiği destekle dikkat çeken Şener Özbayraklı artık Fenerbahçe'nin başarısı için ter dökecek.
bjk_melo_151
23.Haziran.2015, 13:41
İyi transfer, hayırlı olsun.
Önder HOCA
23.Haziran.2015, 13:44
telefunken 2 saat önce şener sağlık kontrolünde demişti adam 4/4 gidiyor
europeanconquer
23.Haziran.2015, 13:45
Bir kaç saate veya en geç yarına Fernandao'da açıklanır sanıyorum.Fenerbahçe bu transfer dönemi sağlam adımlarla gidiyor.Terraneo'nun etkisiyse bunlar,gerçekten iyi adammış.
diktac
23.Haziran.2015, 15:54
Hayırlı olsun.İyi transfer.
Bugün-yarın Fernandao da açıklanır
World Hollow o1
23.Haziran.2015, 16:29
Çok iyi oldu bu Şener transferi daha çok Türk istiyorum ben aslında.
Hayırlı olsun.
himone
23.Haziran.2015, 18:03
10 yıl sonra bir tane sağ bek bulduk, normalde Gökhan'ı yedeklemek için derdim ama Gökhan bu tembelliğe devam ederse Şener çok kısa sürede alır o formayı. Uzun süre sağ bek sıkıntısı yaşamayız umarım.
Escochae
23.Haziran.2015, 18:33
Yahu bu Gökhan'ın tembellik mevzusuda şehir efsanesinden başka birşey değil. Alex bir videoda öyle dedi diye uzattıkça uzatıldı bu mevzu. Maçlarda en fazla bindirmeyi yapan en fazla koşan ne de benim gördüğüm bir kilo fazlalılığı olan adam tembelse bırakın bu takım böyle tembellerle dolu olsun razıyım ben.
diktac
23.Haziran.2015, 19:21
Anlam veremediğim şekilde her mesaj kötüye yorumlanıyor.
Nani için;
Transfer tamamlandı. Bonservis ödenecek. Tatil dönüşü vb. görüşmeler ışığında geliş tarihi net değil. Detaylar daha sonra
Yazmış telefunken
himone
23.Haziran.2015, 21:49
Bu kadar agresif olmaya gerek yok, bu sene maçları izledin mi bilmiyorum ama Gökhan'ın kanadı savunma açısından yerle bir oldu. Hem Kuyt'ın bitik durumda olması hem de Gökhan'dan kaynaklı. Gökhan eskisi gibi geri dönemiyor, gereksiz enerji harcıyor ve maç sonlarında düşüyor. Eğer bir futbolcu bu kadar çabuk oyundan düşüyorsa bu tamamen antrenmanla alakalıdır. Rezalet orta yeteneğinden bahsetmedim bile, kalitesine göre rezalet orta yapıyor. Yıllardır bu kadar kötü orta yapıyorsa kendisini geliştirmek için hiç çaba sarf etmediği ortaya çıkar. Gökhan artık eskisi gibi o ağzımızı açık bırakan sağ bek değil, hala iyidir ama gerilediği de aşikar. Eğer çalışmazsa Şener o formayı kapar, bence çok kaliteli bir bek.
bjk_melo_151
23.Haziran.2015, 22:01
Bu kadar agresif olmaya gerek yok, bu sene maçları izledin mi bilmiyorum ama Gökhan'ın kanadı savunma açısından yerle bir oldu. Hem Kuyt'ın bitik durumda olması hem de Gökhan'dan kaynaklı. Gökhan eskisi gibi geri dönemiyor, gereksiz enerji harcıyor ve maç sonlarında düşüyor. Eğer bir futbolcu bu kadar çabuk oyundan düşüyorsa bu tamamen antrenmanla alakalıdır. Rezalet orta yeteneğinden bahsetmedim bile, kalitesine göre rezalet orta yapıyor. Yıllardır bu kadar kötü orta yapıyorsa kendisini geliştirmek için hiç çaba sarf etmediği ortaya çıkar. Gökhan artık eskisi gibi o ağzımızı açık bırakan sağ bek değil, hala iyidir ama gerilediği de aşikar. Eğer çalışmazsa Şener o formayı kapar, bence çok kaliteli bir bek.
Yaşı da 30'a geldi. Şanssızdı, çok kötü bir sakatlık yaşadı. Sakatlıktan kurtulup forma girmek çok zordur. İlhan Mansız dönemedi misal. Gökhan yine oynuyor. Gökhan enerjisi ve savunma-hücum dengesini tutturduğu için iyiydi. Orta konusunda katılmıyorum. Konsantrasyon (ve yetenek) problemi olan her oyuncu gibi iyi orta yapamıyordu. Daha çok acele ediyordu. Rakip ceza sahasına yayılmadan çoğu kez kesiyordu, topları... Ali Tandoğan dışında sağ bek'ten asist kralı olan da görmedim, şuana kadar. Orta konusunda hep kötüdür bizim bekler. Şener'de de benzer problem var. Yetenekli; fakat acele ediyor, görmeden orta kesiyor. O da Gökhan'ın ilk zamanlarındaki gibi enerjik, agresif ve dengeli bir bek. Umarım başarılı olur. Yaşı da gayet yerinde. Geliştirebilirse kendini ne âlâ.
himone
23.Haziran.2015, 22:16
Biz burada bir futbolcuyu eleştirdiğimizde insanlar genellikle sanki yerine dünyanın en iyisini istiyormuşuz gibi tepki veriyor ama öyle değil. Gökhan her FB taraftarı gibi bizim en çok sevdiğimiz futbolcu ama eksiklerini görmemek mümkün değil. İster acele etme olsun, ister kötü tercih olsun, ister gelişememek olsun ama bu ortalarının kötü olduğu gerçeğini değiştirmez. Ayrıca Gökhan Gönül gibi bu kadar çok bindirme yapabilen bir bek eğer iyi orta yapabiliyor olsa asist kralı da rahat bir şekilde olur çünkü müsait pozisyonlara girebiliyor. Ama asıl sorun kondisyon ve defansif hamleleri, son yıllarda taktiğin de büyük etkisiyle Gökhan'ın savunmasında büyük zaaflar çıktı ortaya. Ama geçen sene bu zirve yaptı, düzgün çalışmadığı çok açık bir şekilde ortadaydı çünkü normalde rahat adam eksiltebilen Gökhan düzgün top bile süremedi ve ileri her gidişinde dönüşü çok zor oldu.
Yıllardır yedeği olmadığı için çok fazla maç yapıyordu ve bu Gökhan'a yük bindirdiği için sezon sonlarında düşüyordu. Bu sene çok maç yapmadan bu hale geldi ve biz tempolu futbol bile oynamadık. Benim demek istediğim geçen seneki futbolunun ilk 11 için yeterli olduğunu düşünüyorsa çok yanılıyor, fizik olarak onun genç haline sahip bir Şener formayı her türlü kapar. Ben teknik direktör olsam rotasyon planımda maçların %60'ı Gökhan, %40'ı Şener şeklinde olurdu ve adım gibi eminim ikisinden de bu şekilde maksimum verimi alabiliriz.
bjk_melo_151
23.Haziran.2015, 23:49
Gökhan'ın pabucu dama atılabilir.
SAİT71
24.Haziran.2015, 02:01
Gökhani artik kesecek ona binen yuku azaltacak kalitede v3 rekabet etmesine yol acacak seviyede bi adam var bu gokhanin performansina olumlu katki yapacaktir.
Namzet
24.Haziran.2015, 14:45
Fernandao İstanbul'a geldi ve sağlık kontrollerinin ardından imza atması bekleniyor..
https://pbs.twimg.com/media/CIQ2cKmWEAASCxu.jpg
Barak
24.Haziran.2015, 15:00
Aziz Yıldırım Gerçekleri !!
Mert Günok (http://tr.eurosport.com/futbol/mert-gunok_prs208435/person.shtml), Egemen Korkmaz (http://tr.eurosport.com/futbol/egemen-korkmaz_prs206329/person.shtml), Bekir İrtegün (http://tr.eurosport.com/futbol/bekir-Irtegun_prs177624/person.shtml), Selçuk Şahin (http://tr.eurosport.com/futbol/selcuk-sahin_prs206261/person.shtml), Dirk Kuyt (http://tr.eurosport.com/futbol/dirk-kuyt_prs205695/person.shtml) ve Pierre Webo (http://tr.eurosport.com/futbol/pierre-webo_prs206624/person.shtml) ile yollarını ayırarak kadrosunda büyük bir operasyon yapan Fenerbahçe (http://tr.eurosport.com/futbol/teams/fenerbahce/teamcenter.shtml)'nin Aziz Yıldırım dönemindeki büyük transfer operasyonlarını Eurosport Türkiye editörlerinden Uğur Aktan derledi. İsmail Kartal (http://tr.eurosport.com/futbol/ismail-kartal_prs191411/person.shtml)'la büyük hayal kırıklıkları yaratan 2014-2015 sezonunun ardından kalkan yabancı sınırının da etkisiyle büyük bir transfer atağına kalkan Fenerbahçe'nin ilk adımı İtalyan sportif direktör Giuliano Terraneo oldu.
Daha önce 2009-2010 sezonunda Aykut Kocaman (http://tr.eurosport.com/futbol/aykut-kocaman_prs205534/person.shtml)'la denenen ancak Kocaman'ın "Fenerbahçe'de sportif direktörlük adında bir kurum oluşturuldu. Bu çağdaş futbolun gerekliliklerinden biridir. Benimle başladı. Sahaya inmek gibi bir düşüncem asla yok. Bu hem bana ayıp hem Daum'a hem de Fenerbahçe'nin yapmak istediklerine ayıp. Şampiyonluklar değerli ama değerler daha önemli. Değerlerimizden vazgeçmemeliyiz. Benim sayın Daum'un yerine gelmek gibi bir düşüncem asla yok. Bu hem kendimi hem Fenerbahçe'yi inkar etmek olur. Böyle bir düşüncem asla olmadı ve asla olmayacak" sözlerine (http://www.ligtv.com.tr/haber/daumun-yerinde-gozum-yok) karşın sezon sonunda Alman teknik adam Daum'un yerine göreve gelmesiyle rafa kalkan sportif direktörlük makamı bu kez yeni teknik direktörü belirledi ve ve Fenerbahçe Portekizli çalıştırıcı Vitor Pereira (http://tr.eurosport.com/futbol/vitor-pereira_prs281873/person.shtml) ile anlaştı.
Pereira hamlesinden önce Şener Özbayraklı ve Fernandao (http://tr.eurosport.com/futbol/fernandao_prs356476/person.shtml), Pereira sonrasındaysa Simon Kjaer ile anlaşan sarı laciverlti takımın adı Carlos Tevez (http://tr.eurosport.com/futbol/carlos-tevez_prs26232/person.shtml), Fredy Guarin, Luis Nani (http://tr.eurosport.com/futbol/nani_prs207045/person.shtml), Luiz Adriano, David Ospina (http://tr.eurosport.com/futbol/david-ospina_prs162249/person.shtml), Mikel (http://tr.eurosport.com/futbol/john-obi-mikel_prs79058/person.shtml) Obi gibi önemli isimlerle anılırken, kadrosunda büyük bir değişime hazırlanan Fenerbahçe'nin Aziz Yıldırım dönemindeki büyük kadro revizyonlarını hep birlikte hatırlayalım...
"Mustafa Denizli (http://tr.eurosport.com/futbol/teams/denizlispor/teamcenter.shtml) şampiyon yap bizi"
Galatasaray (http://tr.eurosport.com/futbol/teams/galatasaray/teamcenter.shtml)'ın dört yıl üs üste yaşadığı şampiyonluklar UEFA Kupası ile birleşince sezona çok güçlü bir kadroyla girme kararı alan Fenerbahçe'nin yeni teknik direktör yeni heyecanla açtığı sezonun parolası "Mustafa Denizli şampiyon yap bizi" şeklindeydi. Sezona Milan Rapaic, Haim Revivo, Kennet Andersson, Zoran Mirkovic, Nikola Lazetic, Balic, Yusuf Şimşek (http://tr.eurosport.com/futbol/yusuf-simsek_prs28456/person.shtml) gibi yıldızlara arka arkaya attırdığı imzalarla başlayan Fenerbahçe, genç gurbetçiler Ali Güneş (http://tr.eurosport.com/futbol/senol-gunes_prs22937/person.shtml) ve Serhat Akın'ı da bu dönemde transfer etmişti.
Viorel Moldovan (http://tr.eurosport.com/futbol/dinu-moldovan_prs248213/person.shtml), Elvir Bolic, Tayfun Korkut, bu transfer döneminde adı Fenerbahçe ile de anılan Obi Oulare'nin babası Souleymane Oulare, şimdilerde Fenerbahçe'de scoutluk görevi yapan Saffet Akbaş, Samsunspor (http://tr.eurosport.com/futbol/teams/samsunspor/teamcenter.shtml) maçında kırılan ayağının yarattığı kelebek etkisiyle (http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2013-2014/kelebek-etkisi-metin-diyadin-joachim-low_sto4325964/story.shtml) belki de dünya futbol tarihini değiştiren Metin Diyadin, geçtiğimiz aylarda hayatını kaybederek Türk futbolseverleri yasa boğan Moshoeu ve ekürüsi Preko bu transfer döneminde Fenerbahçe'ye veda eden isimlerdi.
Denizli döneminde yapılan büyük transfer operasyonu şampiyonluğu getirirken, başkan Aziz Yıldırım yaşadığı ilk şampiyonluk sonrası Samsun'da gözyaşlarına hakim olamamıştı.
http://i.eurosport.com/2015/06/20/1619106.jpg
Üçüncü yıldıza yanıt: Ariel Ortega
Mustafa Denizli ile kazanılan şampiyonluğun ardından 2001-2002 sezonuna da tecrübeli teknik adamla giren Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ndeki başarısız sezonun ardından bir Diyarbakır deplasmanı dönüşü Denizli ile yolları ayırmış ve takımı Werner Lorant'a teslim etmişti. Galatasaray'daki ikinci yılını yaşayan Mircea Lucescu'nun sezon sonunda sarı kırmızılı takıma üçüncü yıldızı kazandırmasıyla birlikte Fenerbahçe çözümü yine transfer operasyonunda aramış, o yaz yapılan Dünya Kupası'nda Arkantin Milli Takımı'nın 10 numaralı formasıın giyen Ariel Ortega Kadıköy'ün yeni yıldızı olmuştu.
Ortega'nın yanı sıra Jardel tipi golcü arayışıyla alınan ancak sezona kalbi dayanmayan Washington, o sezonun Fenerbahçe için 6-0'lık galibiyetin ardından tek güzel şeyi olan Tuncay Şanlı (http://tr.eurosport.com/futbol/tuncay-sanli_prs206387/person.shtml), geleceğin Rüştü'sü olarak lanse edilen Volkan Demirel (http://tr.eurosport.com/futbol/volkan-demirel_prs32061/person.shtml) ve Miroslav Stevic'se Ortega'nın gölgesinde geçen transfer sezonunda Fenerbahçeli olan diğer isimlerdi.
http://i.eurosport.com/2015/06/20/1619136.jpg
Ümit Milli Takım Fenerbahçe'de toplandı
Ortega, Revivo, Rapaic, Ceyhun, Yusuflu kadro Türk futbol tarihinin en büyük hayal kırıklıklarından birini oluştururken, sezon altıncı sırada tamamlanınca Aziz Yıldırım kadroda çok büyük bir revizyona gitti ve Raşit Çetiner yönetiminde büyük ümitler vaad eden Ümit Milli Takım'ın neredeyse tamamı Fenerbahçe çatısı altında toplandı.
Fabio (http://tr.eurosport.com/futbol/fabio_prs207522/person.shtml) Luciano, Stjepan Tomas ve Pierre van Hooijdonk gibi üç tecrübeli isme ek olarak yapılan Selçuk Şahin, Servet Çetin (http://tr.eurosport.com/futbol/servet-cetin_prs25739/person.shtml), Mahmut Hanefi, Marco Aurellio transferleriyle beyaz bir sayfa açan Fenerbahçe'de tam 16 futbolcuyla (Rüştü, Ogün, Mirkovic, Oğuz, Fahri Tatan, Beschastnykh, Abdullah, Cem Karaca, Samuel (http://tr.eurosport.com/futbol/walter-samuel_prs205775/person.shtml) Johnson, Ali Akdeniz, Miroslav Stevic, Ceyhun Eriş, Yusuf Şimşek, Hakan Bayraktar (http://tr.eurosport.com/futbol/hakan-bayraktar_prs205545/person.shtml), Erhan Albayrak, Mustafa Doğan) yollar ayrılmıştı.
Yapılan transferler ve kurulan kadro uzun yıllar Fenerbahçe'nin çatısını oluştururken, Alman teknik adam Christoph Daum'la iki şampiyonluk kazanıldı.
http://i.eurosport.com/2015/06/20/1619144.jpg
Yüzüncü yılın takımı bir gecede kuruldu
Ümit Milli Takımın büyük yıldızlarını kadroya katmasının ardından tarihindeki ilk üç sezon üst üste şampiyonluğa çok yaklaşan Fenerbahçe Denizli'de yaşanan büyük travma sonrası 100. yılına Aziz Yıldırım'ın istifasıyla girdi. Başkanın Arthur Zico ile birlikte geri dönmesiyle birlikte yeni bir döneme başlayan Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi ön elemesinde Dinamo Kiev (http://tr.eurosport.com/futbol/teams/dinamo-kiev/teamcenter.shtml)'e elenince Edu Dracena, Deivid de Souza ve Mateja Kezman Fenerbahçeli oldu.
Ezeli rakip Beşiktaş (http://tr.eurosport.com/futbol/teams/besiktas/teamcenter.shtml)'tan alınan Tümer Metin şampiyonluğa önemli bir katkı yaparken, Fenerbahçe tarihinin en önemli savunma oyuncularından biri olan Diego Lugano (http://tr.eurosport.com/futbol/diego-lugano_prs75311/person.shtml) da sarı lacivertli takıma bu dönemde katılmıştı.
http://i.eurosport.com/2014/07/03/1271782.jpg
Niang, Dia, Yobo (http://tr.eurosport.com/futbol/joseph-yobo_prs17623/person.shtml)...
Fenerbahçe'nin önce futbolcusu, sonra sportif direktörü ve en nihayetinde teknik direktörü olan Aykut Kocaman da Fenerbahçe kadrosunda önemli değişiklikler yapan bir isim olarak dikkat çekti. 2010-2011 sezonuna Mamadou Niang (http://tr.eurosport.com/futbol/mamadou-niang_prs1640/person.shtml), Issiar Dia (http://tr.eurosport.com/futbol/issiar-dia_prs31823/person.shtml), Miroslav Stoch (http://tr.eurosport.com/futbol/miroslav-stoch_prs164886/person.shtml), Caner Erkin (http://tr.eurosport.com/futbol/caner-erkin_prs86338/person.shtml), Yobo, İlhan Eker (http://tr.eurosport.com/futbol/Ilhan-eker_prs207667/person.shtml) transferleriyle başlayan Kocaman, yaşanan şampiyonluğun ardından 3 Temmuz'a takıldı...
3 Temmuz'un getirisi: Henri Bienvenü (http://tr.eurosport.com/futbol/henri-bienvenu_prs225403/person.shtml)
Trabzonspor (http://tr.eurosport.com/futbol/teams/trabzonspor/teamcenter.shtml)'la yaşanan nefes kesen yarışın ardından şampiyonluk ipini göğüslemeyi başaran Fenerbahçe, yeni sezona ligin dikkatçeken isimleri Emmanuel Emenike (http://tr.eurosport.com/futbol/emmanuel-emenike_prs238304/person.shtml), Sezer Öztürk (http://tr.eurosport.com/futbol/sezer-ozturk_prs60961/person.shtml), Orhan Sam, Serdar Kesimal (http://tr.eurosport.com/futbol/serdar-kesimal_prs214764/person.shtml)'i renklerine katarak başladı ancak 3 Temmuz'da tüm transfer planları altüst oldu. Diego Lugano, Andre Santos (http://tr.eurosport.com/futbol/andre-santos_prs105438/person.shtml), Mamadou Niang ve Emmanuel Emenike gibi isimlerin Fenerbahçe'den ayrılmasına neden olan süreç, Reto Ziegler (http://tr.eurosport.com/futbol/reto-ziegler_prs31791/person.shtml) ve Henri Bienvenü'yü sarı lacivertli takıma getirdi.
http://i.eurosport.com/2015/06/15/1614843.jpg
Emre gidiyor, Emre dönüyor...
3 Temmuz'un da etkisiyle kaçan şampiyonluğun ardından kadroda revizyona giden Fenerbahçe, yeni sezona Raul Meireles (http://tr.eurosport.com/futbol/raul-meireles_prs31929/person.shtml), Milos Krasic (http://tr.eurosport.com/futbol/milos-krasic_prs32357/person.shtml), Dirk Kuyt, Egemen Korkmaz ve Salih Uçan (http://tr.eurosport.com/futbol/salih-ucan_prs261294/person.shtml) gibi yeni yüzlerle başladı. Aykut Kocaman yeni sözleşme yapmayı tercih etmeyince bedelsiz olarak Atletico Madrid (http://tr.eurosport.com/futbol/teams/atletico-madrid/teamcenter.shtml)'e katılan Emre Belözoğlu (http://tr.eurosport.com/futbol/emre-belozoglu_prs205610/person.shtml) devre arasında bonservis ödenerek Ziegler ve Webo ile birlikte flaş transfer olarak takıma katıldı. Galatasaray'ın Sneijder (http://tr.eurosport.com/futbol/wesley-sneijder_prs26130/person.shtml) ve Drogba (http://tr.eurosport.com/futbol/didier-drogba_prs2141/person.shtml)'ya imza attırdığı transfer döneminde gelen bu isimler Fenerbahçe resmi sitesi tarafından "Nasıl attığını bildiğimiz kalpleri tercih ettik" diyerek tanıtıldı.
Galatasaray açıkladı, Fenerbahçe aldı: Alper Potuk (http://tr.eurosport.com/futbol/alper-potuk_prs180577/person.shtml)
Bu sezona kadar olan zaman diliminde en büyük transfer operasyonunu 2013-2014 sezonunda yaşayan Fenerbahçe, kaçan şampiyonluğun ardından taraftarlarını sevindiren bir transfere imza attı. Alper Potuk Galatasaray'ın görüşmelere başlandığını açıklamasının ardından sürpriz bir kararla Fenerbahçe'ye imza atarken, 3 Temmuz Süreci nedeniyle takımdan ayrılan Emmanuel Emenike de yeniden Fenerbahçe'ye döndü. Michal Kadlec (http://tr.eurosport.com/futbol/michal-kadlec_prs59045/person.shtml), Bruno Alves (http://tr.eurosport.com/futbol/bruno-alves_prs58785/person.shtml), Samuel Holmen (http://tr.eurosport.com/futbol/samuel-holmen_prs117933/person.shtml) gibi isimlere ek olarak sezona yeni teknik adamla başlayan Fenerbahçe, Ersun Yanal (http://tr.eurosport.com/futbol/ersun-yanal_prs205918/person.shtml) yönetiminde son yılların en rahat şampiyonluklarından birini kazanarak henüz nisan ayında şampiyonluk turu attı.
KanaKe
24.Haziran.2015, 22:55
Roberto Carlos, Pierre van Hooijdonk ve Nicolas Anelka unutulmus...
Barak
25.Haziran.2015, 10:09
Günün en güzel haberi Adriano, Al Ahli'ye transfer olmuş NTVSPOR
Barak
25.Haziran.2015, 10:13
Fenerbahçe Sportif Direktörü Guiliano Terraneo Emre'nin yeni sezon hazırlıklarında yer alıp almayacağının henüz belli olmadığını söyledi. NTVSPOR
Çok güzel hareketler bunlar :) Darısı Volkan'ın başına inş.
sentugo
25.Haziran.2015, 13:05
Fernandao açıklandı. O da Şener gibi 4 yıllık anlaşma...
http://cdn.fenerbahce.org/pic_lib/fernahos_45549_4674775.jpg
Kulübümüz, geçtiğimiz yıl Bursaspor'da kiralık olarak forma giyen Atletico Paranaense'li oyuncu José Fernando Viana de Santana ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.
1987 doğumlu Brezilyalı forvet oyuncusu, yeni sezonda sarı lacivertli formanın başarısı için ter dökecek.
José Fernando Viana de Santana'ya Fenerbahçe Ailesi'ne hoş geldin diyor, "Çubuklu" ile birlikte nice başarılar, zaferler ve şampiyonluklar dolu yıllar diliyoruz.
FENERBAHÇE FUTBOL A.Ş.
Fernandão Kimdir?
27 Mart 1987 Rio de Janeiro doğumlu olan Jose Fernando Viana de Santana futbola ülkesi Brezilya'nın America Football Club takımının altyapısında başladı. Kısaca Fernandao olarak bilinen başarılı forvet 2008 yılında Tombense'ye trasfer oldu. 2008-2012 yılları arasında sırasıyla Flamengo, Volta Redonda, Macae, Paysandu, Democrata, Guarani ve Palmeiras'ta kiralık olarak oynayan Fernandao 2012 yılında Atletico Paranaense ile sözleşme imzaladı. Atletıco Paranaense'de 11 maçta 3 gol atan 28 yaşındaki yıldız 2013 yılında performansıyla bir çok kulübün dikkatini çekeceği Bahia'ya kiralandı. Bahia'da 38 maçta 18 kez fileleri havalandıran sambacı ligde attığı 13 golle Brezilya Serie A'nın en golcü isimleri arasında yer aldı. 2013-2014 sezonunun devre arasında Bursaspor'a kiralık olarak gelen Fernandao hava hakimiyeti, güçlü fiziği ve bitirici özelliğiyle kısa sürede Spor Toto Süper Lig'in en başarılı forvetlerinden biri oldu. ilk lig maçına 25 ocak 2014'te Eskişehirspor karşısında çıkan Brezilyalı forvet 2 gol atarak Türkiye'deki kariyerine müthiş bir başlangıç yaptı. Yarım sezonda Süper Lig'de 16 maçta forma giyen Fernandao 10 gol - 1 asistle oynadı. Sambacı Bursaspor'un yarı finalde veda ettiği Ziraat Türkiye kupası'nda ise 7 maçta 2 gol kaydederken 3 de asist yaptı.
2014-2015 sezonunda başarılı grafiğini sürdüren Fernandao Süper Lig'de 32 maçta 22 kez ağları havalandırarak gol kralı oldu. Ligde 7 de asist yapan Brezilyalı futbolcu 12. ve 19. haftalar arası aynı sezonda üst üste 8 hafta gol atan tek yabancı futbolcu olarak tarihe geçti.
Türkiye Kupasında ise 4 gol-1 asistle mücadele eden sambacı takımının finale çıkmasında önemli bir rol oynadı.
Evli ve iki çocuk babası olan Fernandao artık Fenerbahçe'nin başarısı için ter dökecek.
diktac
25.Haziran.2015, 13:24
Fernandao hayırlı olsun.Lig adına iyi bir transfer ama Avrupa için kaliteli bir forvet daha alınmalı
MassiveStroke
25.Haziran.2015, 13:33
Fernandao-Sow forvet ikilisi kanatlara da Nani-Alper ikilisi Topal'ın yanına da Rakitic tarzı biri gelirse takım kanatlanabilir
Namzet
25.Haziran.2015, 18:36
Fernandao çok iyi oldu hayırlı olsun
himone
26.Haziran.2015, 00:21
Ben Fernandao'nun FB'de başarılı olacağına inanıyorum. Eğer orta saha ve kanatlara iyi oyuncular alınırsa forvet transferi olmasa da üzülmem. Benim düşüncem yıllardır hayalini kurduğumuz takımı oynatacak pivot santrafora kavuştuk. Umarım takıma faydalı olur.
World Hollow o1
26.Haziran.2015, 01:32
Ozan için baya bir şeyler var diyorlar. :)
FM Transferlerim gerçekleşiyor gibi bir şey oluyor bu sezon. :)
MassiveStroke
26.Haziran.2015, 01:38
Ozan transferi bana kalırsa yılın transferi olur eğer gerçekleşir ise ..
Önder HOCA
26.Haziran.2015, 01:43
stoperden sağ beke kadar oynuyor çok yararlı farklı farklı mevkilerde forma bulma sıkıntısı çekmez
enesemin53
27.Haziran.2015, 14:46
Sonunda Emre ile sözleşme yenilenmeyeceğini söyledi Terraneo. Pek umudum yok ama darısı Volkan'a inşallah.
antiochia
27.Haziran.2015, 14:57
Emre'nin gidişile orta sahaya 2 takviye yapılamlı..(Ozan Tufan ve Guarin harika olur)
sananes
27.Haziran.2015, 15:09
Ozan gelmesin yetersiz bir oyuncu. Gaza geliniyor Ozan hususunda. Guarin alınırsa efsane olur. 4-2-3-1 için ideal bir oyuncu Topal-Guarin-Meireles arkada değişerek oynarlar onlara alternatif olarak 1 oyuncu mutlaka şart elbette. bu oyuncu Ozan olacağına imkan varsa Salih'i geri getirsinler ya da bonservisi elinde olan bir yabancı alsınlar.
Kaleci olarak da başkan Volkan-Ertuğrul yeterli diyormuş sanırım. Umarım yalan haberdir ve Ospina'yı alırız.
Son olarak açıklayın artık Nani'yi!
dAleksic
27.Haziran.2015, 17:17
Takım kimyası oturursa çok can yakacaksınız bu sezon
himone
27.Haziran.2015, 18:19
Sonunda kurtulduk Emre'den. FB için hizmet vermiş bir oyuncu hizmetleri için de teşekkürler ama zararı faydasından fazla oldu. Darısı Volkan'ın başına, orta saha için zaten acil ihtiyacımız vardı Emre'nin gidişi bir şeyi değiştirmedi. Ozan konusunda ben kararsızım, Topal'ın yanı için yetersiz bir oyuncu olur, Topal'ı da kesemez alınırsa ilk 11 olarak düşünülmez büyük ihtimalle. Yedek olacağı için de gelişimi durur ve bize hiçbir faydası olmaz, umarım Avrupa'ya gider de kendisini geliştirir. Topal-Meireles-Holmen-Alper ve alınırsa Gurain bence çok rahat götürüler orayı. 2 tane pozisyon için(4-2-3-1 oynayacağımızı farz ediyorum) bir sürü futbolcu almaya gerek yok ve takıma katkı verebileceğine inandığım Uygar var, elin genç oyuncularını alana kadar kendi genç oyuncularımıza şans verelim. Uygar kupa maçlarında kendisine verilen şansı iyi değerlendirdi, işte bu şanslar yine de verilmeyeceği için para harcamanın anlamı yok.
sananes
27.Haziran.2015, 18:34
Himone'ye Uygar konusunda katılıyorum. Güya takıma kazandırdık diyordu İsmail Hoca ama ben bile hemen unutmuşum kendisini. Kulübede oturabilecek kadar iyi bir oyuncu şu haliyle. Holmen'i pek beğenmiyorum, Alper bence sol önde en verimli oynuyor ama ihtiyaç halinde geride kullanılabilir. Yine de imkan varsa Guarin alınırsa büyük iş yapmış oluruz. Guarin'i çok beğeniyorum ben. Şut manyağı yapar topal-guarin-diego üçlüsü rakip kaleyi.
Barak
27.Haziran.2015, 19:27
Takımda çok güzel şeyler oluyor. Sportif Direktör duruma ciddi el atmış helal olsun... Nani gelmese de çok sıkıntı değil. Son dönemde burada gelip oynayan bir Portekizli hatırlamıyorum. Simao, Queresma, Meireles, Alves, Bruma, bu oyuncuların hiç biri burada vasat'ın üstüne çıkamadı. O yüzden ben Portekizlilere aşırı ön yargılıyım. Son olarak darısı Mağara Adamı Volkan'ın başına ondan da kurtuluruz umarım.
diktac
27.Haziran.2015, 19:59
Alternatif açısından iyi oldu Fernandao transferi
dAleksic
27.Haziran.2015, 20:01
LUIS NANI, FENERBAHÇE'DE !!
http://i.imgur.com/kjo6SwE.png
Haydi hayırlı olsun beyler :)
Önder HOCA
28.Haziran.2015, 03:52
http://i.hizliresim.com/OqjGR0.gif (http://hizliresim.com/OqjGR0)
Escochae
28.Haziran.2015, 18:22
Emre'den kişilik olarak zerre hoşlanmasam da(buna takılanları anlamıyorum sonuçta evine mi alacaklar emreyi? Ayrıca bu ülkede emre kadar melo gerçeği var) gidişi ortasahamızı kısırlaştıracaktır. Ortasahaya en az bir transfer gerekiyorken şimdi minumum 2 tane daha almamız gerek. Holmen'in yetersizliği(sanırım kiralanacak tekrardan), Alper'i ise aslında sol ön oyuncusu olarak düşünürsek şuan en gerekli transfer bölgesi ortasaha bence.
diktac
28.Haziran.2015, 22:13
Üstteki caps fena yalnız :D
Orta sahaya 2 oyuncu daha almamız lazım
Barak
01.Temmuz.2015, 01:34
Bizim bu Caner,Gökhan,Topal'a falan niye hiç teklif gelmiyor arkadaş, adamlar Demba Ba'yı dünya paraya okuttular. Ligin en iyi 3 yerli oyuncusuna niye kimse talip olmuyor. İlginç yoksa Çin i-Çin iyi değiller mi? :)
Bulstrap87
01.Temmuz.2015, 12:23
o 3 kişi arasında dembaba klasında biri yok ondan teklif gelmemiştir ayrıca atınc gibi potansiyelli biri de yok :)topal ve gönül yaslı zaten bi caner iş yapar :)
Barak
01.Temmuz.2015, 15:32
Zamanında Gökhan'da gençti o zaman niye gelmedi :) Altını çiziyorum Topal, Demba Ba'dan genç ve daha kalite bir isim :D Hani takımımda Demba Ba mı olsun Topal mı? Kesinlikle Topal, adam istikrar abidesi
BaGa TaRKaN
01.Temmuz.2015, 16:07
Önce Şu Gerçeği Bir Aydınlatalım;
Demba Ba, Gökhan ve Mehmet Topal Aynı Dönemin ve Aynı Jenerasyonun 3 Oyuncusu Ama Çin, Arap Ülkeleri ve Türkiye Gibi 2.Sınıf Ülkelerde Transferler Daha Çok Popüliter Oyuncular Üzerinde Olduğu İçin Bu 3 İsimden En Şöhretlisi Demba Ba'dır Tartışmasız.
Çünkü Almanya ve İngiltere'nin En Üst Liglerinde Oynamış ve Adını Duyurmuş Bir İsim.
Bizimkileri Kimse Takmıyor Hoş Zaten Takmaması da Normal Biz Kendimizi Dev Aynasında Görüyoruz Ama Gerçek Şu ki Bizim Oynadığımız Futbol 1.Sınıf Ülkelerin Oynadığı Futboldan En Az 20-30 Yıl Gerisinde Bir Anlayışla Oynuyoruz. Ben de Olsam Böyle Kıytırık Bir Ligden Oyuncu Alırken Şahsen 10 Kere Düşünürüm.
Namzet
01.Temmuz.2015, 16:58
http://i.hizliresim.com/OqjGR0.gif (http://hizliresim.com/OqjGR0)
bu nedir ya:D İyi güldüm
Barak
02.Temmuz.2015, 01:39
BaGa TaRKaN
Dediklerine katılıyorum fakat Topal'da GS-FB ve Valencia'da oynadı :) Aslında olay sanırım pazarlamada bitiyor. Baktığın zaman FB'de yıllar yılı BJK'ye oranla çok daha kaliteli isimler mevcuttu ama (http://forum.turksportal.net/vb/members/baga-tarkan.html)biz kimseyi satamıyoruz :) Avrupa'da Caner ayarında bir bek alınmak istense 8-10 milyon avro'dan aşağı çok zor bence Topal'da öyle Gökhan'da Sow'da ama biz niye satamıyoruz hep alıyoruz. He bi alırlarsa bu yıl sonunda Salih'i iyi iteliycez 15 milyon euro :) ama o iş yaş bence
Barak
02.Temmuz.2015, 01:41
Bu Nani gelmezse 3 yıl sonra Antalya taraftarı olurum :n:
mustangshelby
02.Temmuz.2015, 19:41
Pazardan aldım Ospina eve geldim Fabiano yaptı Fenerbahçe birde Abdülhey Ba mı ne almışlar Memati Pektemeklede görüşüyorlarmış :D
KanaKe
02.Temmuz.2015, 19:48
ikiside bos transfer.. fabiano yu volkana yedek olarak aldilar büyük ihtimal volkan yine 1. kaleci olur.
dAleksic
02.Temmuz.2015, 19:58
Aziz FM oynuyo beyler hshshsh :D
Namzet
02.Temmuz.2015, 20:12
A.Ba Rotasyon açısından bence çok iyi olacak ancak Fabiano bende hayal kırıklığı yarattı Ospinayı beklerken hiç olmadı bu Volkan yine kaleyi vermeyecek gibi duruyor
Perreira ve Terreneo'ya güvenmekten başka çaremiz yok
Escochae
02.Temmuz.2015, 20:22
Fabiano transferine bir ben sevindim sanırım. Yerine alınacak olan Ospina'nın Volkandan kalite olarak çok büyük farkı yoktu. Bu yüzdeb ona verilecek para gereksiz olurdu. Şimdi Fabiano'nun gelmiş olması Volkan'ı da kamçılar ve performansını doğru orantıda artırmasına neden olur.
MassiveStroke
02.Temmuz.2015, 20:32
Mantıksız boş transferler Allahtan kiralıklar Pereira'nın Porto'ya kıyağı herhalde.
byariff
02.Temmuz.2015, 21:10
Ba icin dany 2 diyorlar bakalim nolcak.
https://pbs.twimg.com/media/CI7ahZCWoAAnpqu.jpg
Namzet
02.Temmuz.2015, 22:04
Yarın için(3 temmuz) Nani diyorlar bekleyeceğiz
Barak
02.Temmuz.2015, 22:12
Kendi Ülkesinden vasat oyuncuları getirmesi bana Hagi'nin GS'de son dönemin de getirdiği vasat Rumenleri hatırlattı. Bugün ismi geçen Sou Poula'da oynayan eski Porto'lu ile anlaşmak üzereymişiz. Pereira 2 sezon oyuncu ile çalışmış, fakat oyuncu iyi olsa Porto onu Avrupa'ya satardı. Oyuncu Brezilya'ya kiralık gönderilmiş...
Bu transferlerin çoğu patalayacak bence.. içimde maalesef öyle bir his var. İnşallah yanılırım
MassiveStroke
02.Temmuz.2015, 22:24
Kendi Ülkesinden vasat oyuncuları getirmesi bana Hagi'nin GS'de son dönemin de getirdiği vasat Rumenleri hatırlattı. Bugün ismi geçen Sou Poula'da oynayan eski Porto'lu ile anlaşmak üzereymişiz. Pereira 2 sezon oyuncu ile çalışmış, fakat oyuncu iyi olsa Porto onu Avrupa'ya satardı. Oyuncu Brezilya'ya kiralık gönderilmiş...
Bu transferlerin çoğu patalayacak bence.. içimde maalesef öyle bir his var. İnşallah yanılırım
Fabiano kesinlikle vasat bir kaleci değil lakin bizim Volkan'dan da iyi bir kaleci değil benim mantığım dışında kalan Porto as kalecisini niye kiralar ?
diktac
02.Temmuz.2015, 22:28
Fabiano yerine daha iyi bir isim alınmalıydı.Büyük ihtimal yine Volkan olacak seneye kalede.
Ba rotsayon açısından düşünürsek fena bir transfer değil
Önder HOCA
02.Temmuz.2015, 23:11
nani birazdan kapa bildirilecekmiş. telefunkenden
diktac
02.Temmuz.2015, 23:24
Resmi site Nani'yi açıkladı :D
Namzet
02.Temmuz.2015, 23:25
Şaka bir yana geldi sonunda "LUİS NANİ" :)
BaGa TaRKaN
02.Temmuz.2015, 23:37
Telefunken Sanırım Aziz Yıldırım'ın Sanal Alemde Kullandığı Adı :D
Nani Bana Göre Fenerbahçe'de Bir Kuyt Etkisi Yaratamaz Hatta Performans Olarak Kuyt'ın Yanına Bile Yaklaşamaz.
sentugo
02.Temmuz.2015, 23:41
Valla helal olsun. Nani'yi bu yaşta izleyeceğiz. Tebrik ederim. Fenerbahçe çok alternatifli ve kaliteli bir kadro kurdu. Gelecek sezon şampiyon olmaları şart.
Cengo
02.Temmuz.2015, 23:52
Telefunken Sanırım Aziz Yıldırım'ın Sanal Alemde Kullandığı Adı :D
Nani Bana Göre Fenerbahçe'de Bir Kuyt Etkisi Yaratamaz Hatta Performans Olarak Kuyt'ın Yanına Bile Yaklaşamaz.
Şaka değil mi bu? Kuyt ile Nani'nin seviyesi arasında uçurum var. Tartışılacak konu bile değil bu. Açık ara gelmiş geçmiş en yüksek seviyedeki kanat oyuncusu olacak Türkiye'de. Top class oyuncu geldi.
Yalnız bu çok güzel olmuş :D
https://vine.co/v/e5JLBZgOVAO
Sadixx
03.Temmuz.2015, 00:11
madem protekizlilerden kuruyoruz diğer kanada da bernardo silvayı mı alsak :P
Cengo
03.Temmuz.2015, 00:13
madem protekizlilerden kuruyoruz diğer kanada da bernardo silvayı mı alsak :P
Bernard'ı tercih ederim.
Barak
03.Temmuz.2015, 00:19
:n: Ulaannnn ne sevindim beeee :D yarın ilk iş 3 yıldır almadığım kombineme kavuşucam inş :)
http://i.imgur.com/jWfwOsm.png (http://imgur.com/jWfwOsm)
Barak
03.Temmuz.2015, 00:24
İlk 11 hemen hemen şekillendi gibi 3-5 güne RVP'de açıklanırsa Efsane olur. Yanlız 2 formamı alırım RVP mi Nani mi? Bilemedim :D :n:
http://www.footballuser.com/formations/2015/07/1285801_Fenerbahce_SK.jpg
Partenopei
03.Temmuz.2015, 00:31
Yahu burda o boş transfer bu boş transfer diyen arkadaşları da anlamıyorum. Kadroda herkesin ilk 11 seviyesinde olması beklenebilir mi Allah aşkına rotasyon oyuncularına da ihtiyacı var Fenerbahçe'nin.
Barak
03.Temmuz.2015, 00:35
Ya yemişim rotasyonunu 12 senedir Rotasyon diye Selçuk'a göz yumduk. Bi 12 yılım daha yok :)
Önder HOCA
03.Temmuz.2015, 00:43
İlhan Ekşioğlu @eksiogluilhan 8 dk.8 dakika önce
Sadece Naniye kilitlenmeyin (ve hakaret etmeyin) biz FENERBAHÇELİYİZ
Cengo
03.Temmuz.2015, 00:49
İyi ki elimizde Alves var. Ba saçmalığının açıklaması yok çünkü. En azından rotasyonda kalacağı kesin Ba'nın. O anlamda kötü değil. Beklentim garanti stoper alınacağı, Alves'i yedeğe çekmekti. Fabiano Volkan'ın yedeği olur. Volkan daha iyi kaleci ondan. Ospina olmalıydı. Volkan lig seviyesinin üzerinde bir kaleci hâlâ tüm defolarına karşın. Volkan seviyesinde bir kaleci bile en kötü ihtimalle 6-7M€ eder şu piyasada. Ospina müthiş fırsat olacaktı.Neyse artık parayı hücuma yatıracağımızı seziyorum. İyi ki ikisi de kiralıklar. 2016 yazı çoğu oyuncunun sözleşmesi bitiyor. 2 sene de sağlam revizyon yapılacak. Emenike tek istina. Onu da göndermeli ilk fırsatta. Seneye de artık savunmaya yatırım yapılır, eksiklikler tamamlanır. Bu sene başarılı olalım, şampiyon bitirelim, seneye gerisi çorap söküğü gibi gelecektir.
Cengo
İlhan Ekşioğlu @eksiogluilhan 8 dk.8 dakika önce
Sadece Naniye kilitlenmeyin (ve hakaret etmeyin) biz FENERBAHÇELİYİZ
Geçen de demişti böyle bir şey. :)
Sadixx
Bernard'ı tercih ederim.
portekizlilerden alıyoruz diye dedim.
Önder HOCA
03.Temmuz.2015, 00:54
Geçen de demişti böyle bir şey. :)
gaz veriyor bakalım hayırlısı
şekip musturoğlu yarın sözleşmeleri hazırlayaağım çok işim var yazmış
bu arada telefunken yarın bir isim daha netleşir nani ile aynı takımdan demiş (postunu arıyorum daha bulamadım)
mustangshelby
03.Temmuz.2015, 00:56
Valla en son Beşiktaş Portekizlilere güvenip yola çıkmıştı bakalım hayırlısı :)
Cengo
03.Temmuz.2015, 01:04
gaz veriyor bakalım hayırlısı
şekip musturoğlu yarın sözleşmeleri hazırlayaağım çok işim var yazmış
bu arada telefunken yarın bir isim daha netleşir nani ile aynı takımdan demiş (postunu arıyorum daha bulamadım)
Hoaydaaaaaaaaaa
http://i.imgur.com/64ettBR.png
Önder HOCA
03.Temmuz.2015, 01:19
aradım taradım o mesajı bulamadım ya silmişler yada shop. büyük ihtimal shop gibi duruyor
12 Numara | Fenerbahçe Resmi Taraftar Sitesi (http://forum.12numara.org/showthread.php?t=118519&page=6827)
dakika olarak 22.48
Barak
03.Temmuz.2015, 01:25
12 numara aşırı yüklenmeden. Avatarlar gidik. Yanlız şu kafama takılıyor. 2 kiralık gelen oyuncular yedeğe geldilerse elinde Egemen ve Mert varken yada eski FB'li şuan Milli Takım kalecisi Volkan Babacan varken neden yabancı kotanı zorluyosun.
Bizim kaleden yana sıkıntımız hiç olmadıki nereden çıktı bu yabancı kaleci sevdası iyi kötü götürürdük orayı
World Hollow o1
03.Temmuz.2015, 01:28
Volkan'dan yana bu sezon sen sorun yaşamadığını zannediyorsan sanırım farklı Fenerbahçe izledik aynı şekilde Mert içinde söylerim.
Cengo
03.Temmuz.2015, 01:30
aradım taradım o mesajı bulamadım ya silmişler yada shop. büyük ihtimal shop gibi duruyor
12 Numara | Fenerbahçe Resmi Taraftar Sitesi (http://forum.12numara.org/showthread.php?t=118519&page=6827)
dakika olarak 22.48
telefunken'in yazılarını yöneticiler kaldırıyor. PS midir bilmiyorum ama yöneticiler kaldırmış da olabilir. Bilemeyeceğim.
Barak
03.Temmuz.2015, 01:34
Yok yok katılıyorum Volkan son dönemde epey kötüydü. Kastettiğim alınan kaleci yabancı olacaksa illa, Volkan'dan iyi olmalıydı. Eğer yedeğe alınacaksa yerli daha iyi olurdu. Şuan bence Volkan kafa olarak iyice bitmiştir.
World Hollow o1
03.Temmuz.2015, 01:53
Biraz bu GG muhabbetine döndü ne kadar arkasındaki boşsa Volkan'da o kadar rahat oluyordu Porto'dan gelen adamıda küçümsücek hali yoktur inşaAllah :)
excaliburuA
03.Temmuz.2015, 03:30
-Ba alternatif için fena transfer değil fakat Alves'i kenara çekecek bir stoper alınması çok daha iyi olurdu. Onu da yapamadın potansiyelli genç birini getir bu sezon süre alsın gelecek sezona pişsin, sonuçta Alves oldukça yaşlandı. Ba bu açıdan baktığımızda Rayo'da o seviyelere ulaşabilecek izlenimi hiç veremedi.
-Ospina, Cech, Casillas, Mandanda derken Fabiano yavan kaçtı üstelik Mert'i bonservissiz yollamışken kalecinin kiralanması mantıksız. Özellikle son dönemki formsuz Volkan'dan daha iyi verim sağlayacağı kesin fakat aralarında yetenek olarak fark olduğunu düşünmüyorum.
-Nani büyük transfer. Her türlü iş yapar.
dAleksic
03.Temmuz.2015, 09:41
Nani hayırlı olsun beyler bir GSli olarak gurur duydum :)
antiochia
03.Temmuz.2015, 10:54
Orta saha lazım..Ben de son iki transferi beğenmedim..Fabiano Volkan'dan çok da iyi değil..Ba'da iyi değil...Bunları alacakken neden Mert,Bekir ve Egemen'i yolladılar. Umarım bu sene fiyasko ile sonuçlanmaz..İçimde kötü bir his var..
LaigLeNoiR
03.Temmuz.2015, 11:20
Nani transferi muhteşem gerçekten inanılmaz katkı sağlayacaktır yalnız Nani sayesinde Fernandao'da patlayacak.
Fabiano ve Ba transferleri çok gereksiz, zaten bu 2 transfer de yabancı kontenjanı yüzünden yapıldı.
Sınırsız yabancı derken bile bir sınır varmış 14, ve Fenerbahçe Nani ile birlikte 15 yabancıya ulaşmış. Artık şu yabancıları göndersinler bir zahmet. Öte yandan Josef ismi de ön planda o da gelirse 16 olacak yabancı sayısı :D
Bir de bana göre bu kadar yabancı forvet var takımda (Sow, Emenike, Fernandao) yeni bir tane daha alınacak alınsın iyi hoş da Emenike ya da Sow gönderilsin de bir zahmet 1 tane Türk forvet alsınlar :)
World Hollow o1
03.Temmuz.2015, 13:04
Nani transferi muhteşem gerçekten inanılmaz katkı sağlayacaktır yalnız Nani sayesinde Fernandao'da patlayacak.
Fabiano ve Ba transferleri çok gereksiz, zaten bu 2 transfer de yabancı kontenjanı yüzünden yapıldı.
Sınırsız yabancı derken bile bir sınır varmış 14, ve Fenerbahçe Nani ile birlikte 15 yabancıya ulaşmış. Artık şu yabancıları göndersinler bir zahmet. Öte yandan Josef ismi de ön planda o da gelirse 16 olacak yabancı sayısı :D
Bir de bana göre bu kadar yabancı forvet var takımda (Sow, Emenike, Fernandao) yeni bir tane daha alınacak alınsın iyi hoş da Emenike ya da Sow gönderilsin de bir zahmet 1 tane Türk forvet alsınlar :)
Abi Emenike gönderilir diye tahmin ediyorum kiralık ve direk satılır.
Aslında Kadlec'de yollabilir Krasic gidebilir. Gitcek adam çok aslında.
Barak
03.Temmuz.2015, 15:13
Sizce Nani mi? Ronaldo mu? :D
BaGa TaRKaN
03.Temmuz.2015, 15:54
Sizce Nani mi? Ronaldo mu? :D
Yapma Böyle Şakalar Hacı :zuhaha
Portekiz'de Şuan; Nani'den Önce Ronaldo ve Q7 Var Şu Aşamada 3.Derecede Bir Oyuncu :)
Portekizliler'in Tüm Zamanlarında Bir Sıralama Yaparsak;
1- Figo
2- Ronaldo
3- Pauleta
4- Eusêbio
5- Rui Costa
6- Simao Sabrosa
7- Nenê
8- Nuno Gomes
9- Joao Pinto
10- Quaresma
11- Nani
12- H.Almeida
Diye Sıralanarak Devam Eder.
*** Sıralama Ofansif Oyuncular Arasında Yapılmıştır.
playeray
03.Temmuz.2015, 16:27
Almeida o listeye giriyorsa düşünün Portekiz hücum hattının vahimliğini :D
sananes
03.Temmuz.2015, 17:09
Fabiano geçen sene 30dan fazla maç oynamış Porto'da. O halde boş kaleci değildir. Ben o transferi beğendim. Diğeri tam FM transferi olmuş. Para harcamamak adına rotasyona kiralık transfer. Ben izlenilen politikaları seviyorum. Van Persie'yi ise istemiyorum:icon_redface:
Sadixx
03.Temmuz.2015, 17:25
Portekiz'de Şuan; Nani'den Önce Ronaldo ve Q7 Var Şu Aşamada 3.Derecede Bir Oyuncu :)
1- Figo
2- Ronaldo
3- Pauleta
4- Eusêbio
5- Rui Costa
6- Simao Sabrosa
7- Nenê
8- Nuno Gomes
9- Joao Pinto
10- Quaresma
11- Nani
12- H.Almeida
Abi beni affet ama sıralaman o kadar kötü olmuş ki , gözlerimi sabunlu suyla yıkamak zorunda kaldım.
Barak
03.Temmuz.2015, 18:40
1- Figo
2- Ronaldo
3- Pauleta
4- Eusêbio
5- Rui Costa
6- Simao Sabrosa
7- Nenê
8- Nuno Gomes
9- Joao Pinto
10- Quaresma
11- Nani
12- H.Almeida
Şaka yapıyosun herhalde :D 1.si Malmeida'yı halı saha maçı olsa halı saha maçına çağırmazdım. , 3.sü Ronaldo tüm zamanların en iyisidir, lider olmalı ki Portekiz Federasyon'uda Roanldo'ya 100 yılın en iyi portekizlisi ödülünü verdi. 4.sü Quaresma'yı kıskançlıktan dolayı Nani'nin önünde yazdığını düşünüyorum.Kıyaslamam bile :D 2.si Almeida'yı oruç iken o listeye dahil ettiğini düşünüyorum :)
diktac
03.Temmuz.2015, 19:12
Souza yarın İstanbul'a geliyormuş
Önder HOCA
03.Temmuz.2015, 20:45
Şaka yapıyosun herhalde :D 1.si Malmeida'yı halı saha maçı olsa halı saha maçına çağırmazdım. , 3.sü Ronaldo tüm zamanların en iyisidir, lider olmalı ki Portekiz Federasyon'uda Roanldo'ya 100 yılın en iyi portekizlisi ödülünü verdi. 4.sü Quaresma'yı kıskançlıktan dolayı Nani'nin önünde yazdığını düşünüyorum.Kıyaslamam bile :D 2.si Almeida'yı oruç iken o listeye dahil ettiğini düşünüyorum :)
1.si eusebio dur
2. si figodur
3. ronaldo rui costa ile kapışır
Barak
03.Temmuz.2015, 21:19
Ronaldo , Messi ve Ronaldinho ekstra oyuncular yapmayın lütfen :) Portekiz'de Ronaldo- Arjantin'de Messi -Maradona - Brezilya'da futbol'da bambaşka bir çığır açtığı için Ronaldinho, Türkiye'de Nani :n:
dAleksic
03.Temmuz.2015, 21:23
Nani, Türkiye'ye gelmiş, popülerlik ve kalite bakımından en iyi kanat oyuncusudur, aksini savunan kıskanıyordur net..
Barak
03.Temmuz.2015, 22:34
FM Forumu olduğumuza göre olaya birazda kendi penceremizden bakalım :) FM'ye göre Fener kimleri aldı :) FM16'da FB'lileri nasıl bir takım bekliyor :)
Oyuncuların 2015-2016 Profilleri
http://i.imgur.com/kcRiyeG.jpg (http://imgur.com/kcRiyeG)
http://i.imgur.com/cBFt3Xe.jpg (http://imgur.com/cBFt3Xe)
http://i.imgur.com/qo0TLnG.jpg (http://imgur.com/qo0TLnG)
Ve gelirse RVP'nin Efsane Profili :)
http://i.imgur.com/n9rk6p7.jpg (http://imgur.com/n9rk6p7)
Cengo
04.Temmuz.2015, 03:25
Alaattin Metin imzalı haber. RVP salı ya da çarşamba imza atacak.
Ve bitti! Van Persie Fenerbahçe‘de! (http://www.aksam.com.tr/sporfutbol/ve-bitti-van-persie-fenerbahcede/haber-419505)
attirson
04.Temmuz.2015, 03:53
25 günlük bir süre kaldı ilk maçımıza umarım transferlerin hepsi biter o döneme kadar.
EndoplazmiK RetikuluM
04.Temmuz.2015, 04:46
van Persie'yi istemeyen bir ben miyim beyler ? :n:
sarianet
04.Temmuz.2015, 04:52
Muhabbete bak ya ronaldoyu rui costa ile kıyaslayanlar var iyi güldüm :D
van persie iyi olur adam en azından kalenin nerde olduğunu biliyor emenikeden sonra bayaa iyi olur :)
Namzet
04.Temmuz.2015, 16:03
Josef de geliyor haydi hayırlı olsun..
İzlediğim kadarıyla iyi ayağınıda kullanan,A.Santos'u hatırlatan tekniği ve ceza sahasında sürpriz golcümüz olacak bir oyuncu;bonservisine 8 fazla gözüküyor orta yol bulup daha aşağılara çektiysek bu fiyatı çok iyi olur
erdem344
04.Temmuz.2015, 16:36
Josef acaba nasıl oyuncu tek soru işareti
bence bir orta alan oyuncusu daha alırız
erdem344
04.Temmuz.2015, 16:53
bir tek o kaldı diye tweet attı bizim yönetici
Van persie geliyor
diktac
04.Temmuz.2015, 16:55
Josef açıklandı
byariff
04.Temmuz.2015, 18:01
cok pahali bir transfer souza nedeni ise 6-7 ay once oynadigi klup bedavaya aldi bu adami iste ise 8m euroya satiyor
Barak
04.Temmuz.2015, 18:24
Hiç izlemedim ama bende bu transfere ön yargılıyım. Porto oyuncuyu keşfediyor bakıyor sonra bir cacık olmayacak, Brezilya'ya kiralıyor. Bir ihtimal Burak Yılmaz gibi sonrada evrilmiş olsun :)
Namzet
04.Temmuz.2015, 19:14
Eğer haberler doğruysa RVP ve Nani'den sonra bu adamları gölgede bırakacak bir orta saha oyuncusu için ciddi adımlar atılmış
Cengo
04.Temmuz.2015, 19:27
cok pahali bir transfer souza nedeni ise 6-7 ay once oynadigi klup bedavaya aldi bu adami iste ise 8m euroya satiyor
Bedavaya almadı. Rhodolfo ile takas edildi. Şu an Brezilya'da en değerli önlibero çünkü.
himone
04.Temmuz.2015, 19:48
Geçen sene bu takımda adam akıllı bir değişim olmazsa bir daha maçları falan izlemem diyordum, beklediğimden de fazlası oldu. Nani, RVP gibi oyunculara imza attırırsak takım için mükemmel bir değişim olur. Takımdan gönderilen çöp futbolcular da cabası. Hala eksiklerimiz olduğu düşüncesindeyim ama transfer sezonu da bitmedi, bir de bu kadar köklü bir değişimi tek seferde bekleyecek kadar aç gözlü de değilim. Keşke Volkan'ın yerine Ospina, Alves'in yerine de Maicon gibi bir oyuncu alınsaydı. RVP transferine hala inanamıyorum, alınırsa gerçekten harika bir iş olur ama onu gölgede bırakabilecek bir orta saha oyuncusu yalan gibi geliyor. Souza transferi de çok gereksiz duruyor, takımda Topal varken ortalama bir defansif orta sahaya 8 milyon vermek gereksiz gibi geldi. Oyuncuyu izlemediğimiz için kesin konuşmamak lazım ama bizi yanıltabileceğini pek zannetmiyorum. Ne olursa olsun, iki yönlü orta saha alınmalı, o da alınırsa takım çok iyi bir yapıya ulaşır. Ayrıca tüm transferlerin de kampın başına yetiştirilmesi çok önemli, profesyoneller iş başında.
Önder HOCA
04.Temmuz.2015, 20:07
Muhabbete bak ya ronaldoyu rui costa ile kıyaslayanlar var iyi güldüm :D
van persie iyi olur adam en azından kalenin nerde olduğunu biliyor emenikeden sonra bayaa iyi olur :)
ne var yahu bişey söyleyeceksen kaçak güreşme birader naber bu arada :) bana göre ronaldo eusebio ve figo nun her zaman altındadır
Namzet
04.Temmuz.2015, 21:17
Robben ismi ortaya atılmış yok artık :D
himone
05.Temmuz.2015, 00:01
FB transfer haberleri kısmında niye Portekizlileri kıyaslıyoruz anlamış değilim, bence Ronaldo en büyüğü. Ayrıca Robben de abartı oldu asparagas haberin de bir adabı var. En son 100. yılımızda Fotomoç Henry haberi yapmıştı çok gülmüştüm.
sananes
05.Temmuz.2015, 00:19
Fabiano Volkan'ı kesecek kadar yeterli bana kalırsa.
Ayrıca Souzo alındığına göre 4-2-3-1'e döneceğimiz izlenimini alıyorum ben. 4-4-2 için Souza Topal çok düz kalırlar.
Barak
05.Temmuz.2015, 00:30
FB transfer haberleri kısmında niye Portekizlileri kıyaslıyoruz anlamış değilim, bence Ronaldo en büyüğü. Ayrıca Robben de abartı oldu asparagas haberin de bir adabı var. En son 100. yılımızda Fotomoç Henry haberi yapmıştı çok gülmüştüm.
Fenerbahçe resmi site'de Nani'yi açıklayınca bende makarsına Nani mi? Ronaldo mu? diye yazdım :D Sonra peşi sıra ilginç sıralamalar geldi :n:
Dipnot : Ronaldo'nun bencesi diye birşey yok. Ronaldo Portekiz'in gelmiş geçmiş en iyi oyuncusudur. Dünya'nın da en iyi 2-3 oyuncusundan biridir. Tartışmaya açık bir konu değil aslında :D
himone
05.Temmuz.2015, 00:39
Fenerbahçe resmi site'de Nani'yi açıklayınca bende makarsına Nani mi? Ronaldo mu? diye yazdım :D Sonra peşi sıra ilginç sıralamalar geldi :n:
Dipnot : Ronaldo'nun bencesi diye birşey yok. Ronaldo Portekiz'in gelmiş geçmiş en iyi oyuncusudur. Dünya'nın da en iyi 2-3 oyuncusundan biridir. Tartışmaya açık bir konu değil aslında :D
Ortam çok karıştırmışsın sen :). Zaten Ronaldo ve Messi futbolu farklı bir noktaya taşıdılar, herhangi bir futbolcuyla kıyaslanmaları bile doğru değil. Yetenek olarak Maradona ve Pele ile olabilir ama kariyer olarak yanlarına kimse yaklaşamaz.
sarianet
05.Temmuz.2015, 15:07
souzanın fm profili paylaşabilir mi hiç tanımıyorum
yalnız yönetim iyi para harcıyor tüpçünün beşiktaşına dönmeyelim sonra feda falan sıkıntı yaşamamak için başarı şart
attirson
05.Temmuz.2015, 15:09
Nani ve Van Persie mevkilerinde Türkiye'ye gelmiş en kaliteli futbolcular olacaklar ve aynı anda oynayacaklar müthiş bir duygu.İnsallah orta sahaya gözümüz kapalı yazabilecegimiz bir yıldız gelir ama bu Josef transferinden sonra zor.Bu arada bir tane yedek kanat lazım umarım alınır.Ünlü biri olmasına gerek yok potansiyelli bir genc filan olabilir.
Barak
05.Temmuz.2015, 16:29
souzanın fm profili paylaşabilir mi hiç tanımıyorum
yalnız yönetim iyi para harcıyor tüpçünün beşiktaşına dönmeyelim sonra feda falan sıkıntı yaşamamak için başarı şart
yukarıda paylaştım
Cengo
05.Temmuz.2015, 23:13
Nani geldiiiiiiii.
https://pbs.twimg.com/media/CJLSnNiW8AAUrDj.jpg:large
diktac
05.Temmuz.2015, 23:31
Geldi sonunda :)
Cengo
05.Temmuz.2015, 23:57
Yarın 10'da sağlık taraması, gün içinde imza töreni.
https://pbs.twimg.com/media/CJLc9aoUAAAMS_Y.jpg
attirson
06.Temmuz.2015, 00:29
Nani'ye stadda imza töreni olsa güzel olurdu.
Cengo
06.Temmuz.2015, 00:57
:D
https://pbs.twimg.com/media/CJLeG_-WwAIVJfi.jpg
World Hollow o1
06.Temmuz.2015, 01:01
Aynısını bende düşündü gayette güzel olur ama hafta sonu yapmaları gerekiyor bu işi.
sarianet
06.Temmuz.2015, 02:00
adamın fazla kaldırmamak lazım bi tarafını bence gerek yok
RVP olursa belki
Barak
06.Temmuz.2015, 03:08
RVP'nin gelmesini istiyorum ama gelmemesi daha hayırlı olur gibi ona verilecek parayla Nani ayarında bir kanat oyuncusu alınsa daha mantıklı sanki, şimdi çoğu kişi Stoch'a bel bağlamış durumda ama Stoch zamanında Daum'un dediği gibi C sınıfı bir oyuncu çok iyi antrenmanla en fazla B kalite olur demişti. Hazard Lille'de oynarken de Hazard için B sınıfı demişti iyi bir antrenmanla A sınıfı olur demişti çok net hatırlıyorum nitekim dedikleri de oldu. Yani Stoch'tan çok ümitlenmeyelim.
Neden kanat almalıyız ligin gol kralı bizde, Sow direk FV oynarsa o da rahat kral olur. ŞL'de Emenike çok iş görür.
Şimdi RVP gelse çift forvet oynasan RVP-SOW olur muhtemelen,Diego ve 2 forvet yedeğe çıkar. Tek forvet oynasan RVP'nin arkasında Diego oynar. 3 forvet yedeğe çıkar bu da zamanla huzursuzluk çıkartabilir. RVP gelir Emenike yada Sow satılırsa ancak öyle bir takım sorunlar engellenir.
Zamanında hatırlayın, Yusuf, Ceyhun, Ortega,Rapaic, Revivo,Washington aynı zamanda gelmişlerdi o takım ligi 6.bitirdi. Sebebi de takımdaki huzursuzluklar. Ortega zaten malumunuz Dünya kupası sonrası Arjantin Milli Takımının 10 numarası Maradona'nın veliahtı olarak imza atmıştı olay olmuştu. Şimdi RVP ve Nani'de olduğu gibi özetle bu takımın yine hızlı bir kanat ve oyun kuracak bir orta sahaya ihtiyacı var. En azda RVP'ye ihtiyacı var tüm bunlar göz önünde bulunduğunda tabi
World Hollow o1
06.Temmuz.2015, 03:31
adamın fazla kaldırmamak lazım bi tarafını bence gerek yok
RVP olursa belki
Reis Nani'den bahsediyorsun farkındamısın? Daha ne kadar yıldız oyuncu getirebilirsin artık Fenerbahçe'ye :)
Bizim insanlarda bazen kendilerine amma 1.sınıf lig sanıyorlar anlamıyorum ya :D
Corpus
06.Temmuz.2015, 04:18
243
Bu çok başarılı olmuş
Önder HOCA
06.Temmuz.2015, 06:59
http://i.imgur.com/1aHuhjX.jpg
ibra hayırlı olsun
Sadixx
06.Temmuz.2015, 12:25
modaretörler şu konu başlığına bir nani yazmanızı rica edeceğim :)
ForsakeN
06.Temmuz.2015, 13:20
http://www.footballuser.com/formations/2015/07/1288244_Fenerbahce_SK.jpg
Cengo
06.Temmuz.2015, 15:30
KP Boateng
Neler oluyor neler..
Escochae
06.Temmuz.2015, 15:39
Sadece Josef'in yetmeyeceğini duymuş olmalılar ki o bölgeye transfer yapıyorlar. İyikide yapıyorlar. Bana kalırsa forvet transferinden bile daha önemli ortasaha transferi
Sadixx
06.Temmuz.2015, 15:43
:D
https://pbs.twimg.com/media/CJLeG_-WwAIVJfi.jpg
http://mdcdn.sporx.com/img/2015/07/06/transfer_donemi_capsleri_c1238_800.jpg
:))))
Escochae
06.Temmuz.2015, 15:55
Bu arada Boateng'in oyunculuğundan ziyade kişiliği nasıl ? Yani takım içinde sorun yaratan biri olabilir mi ?
Cengo
06.Temmuz.2015, 15:57
Bu arada Boateng'in oyunculuğundan ziyade kişiliği nasıl ? Yani takım içinde sorun yaratan biri olabilir mi ?
Çok sıkıntılı. Çok büyük risk zaten. Yetenek olarak da çok büyük oyuncu tabi.
İlhan Ekşioğlu yalanladı. Oraya o tip bir oyuncu gerekiyor. Galatasaray'a Melo'nun ikamesi olamaz KBP. Emre'den boşalan yere konulabilecek bir oyuncuydu.
Escochae
06.Temmuz.2015, 16:15
Çok sıkıntılı. Çok büyük risk zaten. Yetenek olarak da çok büyük oyuncu tabi.
İlhan Ekşioğlu yalanladı. Oraya o tip bir oyuncu gerekiyor. Galatasaray'a Melo'nun ikamesi olamaz KBP. Emre'den boşalan yere konulabilecek bir oyuncuydu.
Emre'yi göndermişken bir sorunlu daha almanın anlamı yok. Zaten transfer olursa da en fazla beyaz futbol sevinir herhalde
Sheriff
06.Temmuz.2015, 17:24
Nani gerçekten büyük transfer, mevkisindeki dünyanın en iyi 3-5 oyuncusu arasında bence. Skor anlamında da bize büyük katkı sağlayacaktır..
antiochia
06.Temmuz.2015, 18:34
Ben Sağ kanada ve orta sahaya da takviye gerektiğini düşünüyorum.Umarım Van Persie olmaz..Bari yedek yerli alalım.PAso yabancı olduk ya
diktac
06.Temmuz.2015, 19:02
Van Persie Geldi mi? (http://www.rvpgeldimi.com/)
Güzel olmuş :D
Barak
06.Temmuz.2015, 20:00
Emenike transfer görüşmeleri için kamptan ayrılmış :) Hadi gözümüz aydın
Banega
06.Temmuz.2015, 20:13
Bu ne yav gerçek mi? QWE;EWQEQW,eqw
http://i.hizliresim.com/5dWzrL.jpg (http://hizliresim.com/5dWzrL)
Seviyorum bizim ülkenin taraftarlarını ya:)))
Nani için de Fenerbahçe'li arkadaşları tebrik ediyorum, dünyada adam eksilten kanat oyuncusu dendi mi hemen akla gelen oyunculardandır.Muazzam bir transfer.
Rvp'yi zaten anlatmaya gerek yok herhalde... Hayırlı olsun
TeNaciOUS MidFieLdeR
06.Temmuz.2015, 21:50
gel artik RVP!
https://www.youtube.com/watch?v=btWXBpcQ138
attirson
07.Temmuz.2015, 00:02
Bu ne yav gerçek mi? QWE;EWQEQW,eqw
http://i.hizliresim.com/5dWzrL.jpg (http://hizliresim.com/5dWzrL)
Seviyorum bizim ülkenin taraftarlarını ya:)))
Nani için de Fenerbahçe'li arkadaşları tebrik ediyorum, dünyada adam eksilten kanat oyuncusu dendi mi hemen akla gelen oyunculardandır.Muazzam bir transfer.
Rvp'yi zaten anlatmaya gerek yok herhalde... Hayırlı olsun
Koskoca bir gruptan kimse mi buna dikkat etmez arkadas. :D Anadolu GFB yine rezillige devam ediyor.
Barak
07.Temmuz.2015, 00:41
http://i.imgur.com/RbvNMEA.jpg (http://imgur.com/RbvNMEA)
Önder HOCA
07.Temmuz.2015, 02:04
Sıradaki transfer kavuşamayanlara gelsin
http://i60.tinypic.com/14b6b2u.jpg
World Hollow o1
07.Temmuz.2015, 11:40
Fernandao yedek kalacak durum olursa bence RVP alınmasın abi, neden Fernandao'yu aldınız madem.
Barak
07.Temmuz.2015, 12:28
Çünkü Fernandao ve Şener'i yönetim aldı. Aziz 7'sinde neyse 70'inde de o şimdi bakalım bu adamın sistemine Fernandao uyacak mı?
Tamam transferler iyi hoşta çok aşırı çelişkili durumlar mevcut, o da yanlış planlama ve ben bilirimcilikten kaynaklı
MeMo
07.Temmuz.2015, 18:05
Bitenler bitmeyenler bir yana, bu transfer dönemindeki Fenerbahçe, FM'deki Fenerbahçe'yi ne güzel yansıtıyor değil mi?
William Rookwood
07.Temmuz.2015, 18:34
Bence şu devrede Robin Van Persie gereksiz olur. Sow gibi ligin en iyi forvetlerinden birine sahipsin, geçen seneki gol kralı kadronda ve Emenike gibi hızlı güçlü bir forvetin var. Çift santrafor oynanmayacaksa para israfından başka birşey olmaz. Bence şuan ki kadroya göre bir kanat oyuncusu daha alınabilir o paralarla.
dAleksic
07.Temmuz.2015, 18:55
Nani okey ama RVP gerçekten gereksiz olur. Tabi Emenike veya Sow gitmeyecekse.. Ki Fernandao yedek olsun diye mi alındı ?? Bu da bi soru işareti. Bi kanat daha almalı FB, RVP'den ziyade
himone
07.Temmuz.2015, 18:57
Ben de RVP'den önce diğer pozisyonların önemli olduğunu düşünüyorum ama forvet hattımız öyle zannedildiği gibi sorunsuz değil. Birincisi Emenike gibi bir çöp var zaten her türlü gidecek ve takımda 2 tane santrafor kalacak. Diğer konu Sow'un 1 yıllık sözleşmesi kaldı, takımda kalıp kalmayacağı belli değil o yüzden 1 forvet daha alınması gayet normal. Diğer konu ise artık herkesi ürkütecek bir santrafor ihtiyacımız. Drogba'nın gelip bu ülkede yaptığı etkiyi herkes biliyor, Van Persie gibi adamı alma imkanın olup ta vazgeçersen üstüne gülerler. Orta sahaya da iyi bir oyuncu alınması gündemde ki şuan en önemli konu o, alındıktan sonra çok iyi bir takım oluruz. Eğer takımdan Sow, Stoch, Krasic gibi adamlar gönderilirse 2. kanat oyuncusu alınabilir. Ayrıca Kadlec, Alves de satılabilirse iyi bir stoper çok iyi olur. Orta saha ve Forvet alındıktan sonra takımın ihtiyacı kalmıyor şu durumda. Bundan sonra yapılacak iş yıllardır bu takıma neredeyse hiçbir katkısı olmamış veya beklentilerin çok uzağında kalmış adamları göndermektir. Onlar da yapılabilirse ki yapılan transferlerden daha zor bir iş mükemmel bir transfer dönemi geçirmiş oluruz. Zaten o dediğimiz çöplerin hepsi kontratının son senesinde, seneye de 6-7 oyuncunun alındığı(genellikle genç ve düşük maliyetli rotasyon oyuncuları olur büyük ihtimalle) bir transfer dönemi geçiririz. Böylesine sıkıntılı bir kadroda 1 yılda harika bir yenilenme beklemek hayalcilik olur, 2 yılda eksiksiz bir takım olacağımıza inanıyorum(kale hariç).
Şimdi RVP gelmiş gibi yorumlar yaptık ama imzayı atmadan kesin konuşmamak lazım, ne olursa olsun Dünya yıldızı, 1 tane dev çıksa anında alır elimizden.
TeNaciOUS MidFieLdeR
07.Temmuz.2015, 19:23
himone
aynen katiliyorum. vitor cift forvet oynatiyor diye biliniyor, o yuzden rvp transferi gereksiz degildir diye dusunuyorum ben de. kluple baglarini koparmis bir emenikenin kadroda sayilmasi da hata olur. kanat icin de stoch isminden pek emin degilim, krasici sayamiyoruz bile. tek elle tutulur kanat oyuncumuz nani mevcut durumda. herseyden onemlisi nereye ihtiyac varsa biran evvel transferleri bitirip avrupa eleme maclarina hazirlikli bir sekilde cikmaktir. onceki yillarda yapilan hatadan nihayet donulmus oldu bu arada, yildiz transferi nedense avrupada elendikten sonra yapilirdi. yildiz statusundeki naninin bu kadar hizli bir sekilde transfer edilmesi sasirtici oldu, rvp de alinirsa onumuzdeki gunlerde ilk defa avrupa elemesine nerdeyse hazir bir sekilde cikmis olacaz.
himone
07.Temmuz.2015, 19:34
Stoch konusunda katılıyorum, zaten benim asıl düşüncem ne olursa olsun solda Alper'in oynamasıdır. Herkes Stoch geldi diye çok mutlu ama benim ciddi şüphelerim var. Aynı zamanda bana kalsa Stoch, Sow, Krasic, Emenike(son ikisine zaten kimse itiraz etmez) dördünü de satar bir kanat bir de forvet alırım. Kanatları Alper, Diego, Caner ve altyapıdaki Muhammet rahat bir şekilde yedekler. Hatta Alves, Meireles, Kadlec, Serdar Kesimal, Topuz, Holmen'i falan da satıp 2 orta saha 2 tane de stoper alırsın. Ama bu dediklerimizi oyunlarda bile yapamıyoruz, gerçekçi olmak lazım.
sananes
07.Temmuz.2015, 20:03
Stoch'un tekrar tutması çok zor. Zaten aman aman bir adam değil bakalım onun hakkında Vitor neler yapabilir diye bekleyeceğiz.
Fernandao için ise kimse yedek olsun as olsun diye düşünülmez kadroda bana kalırsa. Teknik heyet değişti, herşey futbolcuların elinde. Fernandao yedek kalıp sonradan formayı da kapabilir. Oynuyorken kulübeye de düşübilir. Bu kendi elinde.
Son olarak dizilim konusunda konuşmak istiyorum. mevcut kadromuz 4-4-2 için değil 4-2-3-1 için ideal görünüyor.
orta ikilide topal-josef-meireles arasından 2si oynarken, önlerinde Nani-Diego-Alper(Stoch) gibi bir dizilim olabilir. Mevcut form durumuna göre de forvet seçimi yapılır. Bana kalırsa en modern dizilim de dünya üzerinde 4-2-3-1'dir zaten. Umarım Vitor 4-4-2 diye tutturmaz.
Cengo
07.Temmuz.2015, 21:33
Nani okey ama RVP gerçekten gereksiz olur. Tabi Emenike veya Sow gitmeyecekse.. Ki Fernandao yedek olsun diye mi alındı ?? Bu da bi soru işareti. Bi kanat daha almalı FB, RVP'den ziyade
RVP, kadroda ne kadar oyuncu olursa olsun gereksiz olamaz. Bunu söyleyenler ile tartışamam bile.
Senin kadronda Burak ile Umut vardı. Niye aldın o zaman Drogba'yı? Bazen kabullenmek gerekir.
Dünyanın en iyi 10 santraforundan biri gelecek ve gereksiz olacak? Komik.
Emenike zaten Al Ain ile görüşüyormuş. Fernandao yedek olması için alındı. Sow ve Fernandao rotasyonu döndürecekler. RPV'nin olduğu yerde zaten bunu kabullenirler. Respect.
Önder HOCA
07.Temmuz.2015, 21:46
RVP, kadroda ne kadar oyuncu olursa olsun gereksiz olamaz. Bunu söyleyenler ile tartışamam bile.
Senin kadronda Burak ile Umut vardı. Niye aldın o zaman Drogba'yı? Bazen kabullenmek gerekir.
Emenike zaten Al Ain ile görüşüyormuş. Fernandao yedek olması için alındı. Sow ve Fernandao rotasyonu döndürecekler. RPV'nin olduğu yerde zaten bunu kabullenirler. Respect.
en iyi 10 demeyelimde 4. diyelim hadi formu düştü 6. diyelim
3 ay öncesinin sıralaması
Ten of the Best Strikers in the World (http://worldsoccer.about.com/od/internationals/tp/worldcupstrikers.htm)
bu arada souza açıklandı 4 senelik anlaşmışız umarım faydalı olur
Cengo
07.Temmuz.2015, 21:52
Emenike, Al-Ain ile anlaştı. Kaynak: Oluwashina Okeleji (BBC Africa/World Soccer Mag/Al Jazeera Sports)
Gncl1905
07.Temmuz.2015, 22:12
Fenerbahçe çok doğru işler yapıyor. Emenike'den de kurtuldunuz mu RVP, Fernandao, Sow forvet hattı bu ligin çok üstünde bir forvet hattı. Hemen arkalarında Diego, Nani gibi adamlar olacak. Stoch'u oldum olası pek beğenmedim ama yine fena olmayan bir kanat. Hücum hattı çok iyi. Defans hattının da çok sıkıntılı olduğunu düşünmüyorum. Birkaç kapalı kutu transfer var ama takım hazır gibi hemde temmuzun başında. Gıpta etmemek elde değil.
Bizimkiler de Sabri Maxi P. 'den iyi desin, ya sabır :)
dAleksic
07.Temmuz.2015, 22:20
Ya bak gereksiz kompleks yapan yine sensin. Ben kötü bişey demedim fakat sen yine olayları polemikleştiriyorsun. Fernandao geçen sezonun gol kralı ve yedek alındı he öyle mi ??
RVP tabi ki gereksiz olamaz bunu herkes biliyor fakat eğer bir oyuncu gelip takım içi dengeleri bozarsa, onun için söylenecek bi kelime varsa o da GEREKSİZdir. Ki olabilitesi yüksek bi olay bu. Eminim benim gibi düşünen FBli arkadaşlarım da vardır.
Olay kabullenip, kabullenememe meselesi de değil. Gerçekten Terraneo'nun yaptığı transferleri hayranlıkla izlediğimi söyleyebilirim. Futbol dışı etkenler, futbolumuzun başından ne kadar uzak olursa o kadar başarılı veya ona yakın bi yerde olur Türk futbolu.
Barak
07.Temmuz.2015, 23:20
Emenike gittiğine göre RVP veya o ayarda biri geleceği kesin. RVP'ye teklif yapılmadan önce Liorente ile anlaşılmış, fakat RVP'den sinyali alınca Liorente'yi askıya almışlar. Bu saatten sonra en kötü Liorente olur. RVP gelirse olay olur :)
http://i.imgur.com/Uond5qN.jpg
(http://imgur.com/Uond5qN)
Cengo
08.Temmuz.2015, 00:32
Ya bak gereksiz kompleks yapan yine sensin. Ben kötü bişey demedim fakat sen yine olayları polemikleştiriyorsun. Fernandao geçen sezonun gol kralı ve yedek alındı he öyle mi ??
RVP tabi ki gereksiz olamaz bunu herkes biliyor fakat eğer bir oyuncu gelip takım içi dengeleri bozarsa, onun için söylenecek bi kelime varsa o da GEREKSİZdir. Ki olabilitesi yüksek bi olay bu. Eminim benim gibi düşünen FBli arkadaşlarım da vardır.
Olay kabullenip, kabullenememe meselesi de değil. Gerçekten Terraneo'nun yaptığı transferleri hayranlıkla izlediğimi söyleyebilirim. Futbol dışı etkenler, futbolumuzun başından ne kadar uzak olursa o kadar başarılı veya ona yakın bi yerde olur Türk futbolu.
Fanatizm kokan yorumu yapan ben değilim. Ne olduğu ortadadır. İnkâr, öfke, pazarlık, depresyon sürecini atlatıp sakin bir kafa ile gereksizce yazmadan okumayı tercih edebilirsiniz. Tavsiye ederim. Çoğu Galatasaraylı bizim forumda öyle yapıyor zira. Doğrusu da bu. Doğruya doğru. Böyle bir transferi kıskanmamak elde değildir.
1.5 yılda Drogba'ya 10M Euro bağlayan bir takımın taraftarının Drogba'yı eleştirmeden takım içi dengeler demesi zaten kabul edilemez. Takım içi dengeler polemiği, Galatasaray yönetiminin FFP yüzünden para harcamamak için uydurduğu bahane. Gerçek futbolda takım içi denge diye bir şey yok. Hiç kimse aynı parayı almak zorunda değil. Oyuncu her zaman zam ister ama vermek zorunda değiller. İş ahlâkına sahip olmayan da satılabilir, huzursuzluk çıkarması bahane değil. Sözleşmeye imza atıyorsanız koşullarını yerine getirmekle mükellefsiniz. Hiç kimse vazgeçilmez değildir. Biri gider, başka gelir. Bu kadar basit. Giderse yerine aynı kalibrede birini alamayı beceremeyiz, beceriksiziz demenin başka bir yolu 'takım içi dengeler'. Bahane, bahane, bahane.
Bütçe yok da ayrı bir saçmalıktır. Zira başkan ve yönetimim kurulunun en büyük görevi; gelirleri ve para akışı sağlamak, büyütmek, bilanço dengesini oluşturmaktır.
Tuncay ile PVH para yüzünden fiziki kavga ettiler. Hiçbiriniz duydunuz mu? Selçuk'un kardeşinden bilgi geldi bize. Selçuk Şahin zarar görmesin diye şimdi söylüyorum ancak. Ne oldu? Devam ettiler yine. İkisi de aynı parayı almadı. Hep fark oldu. Olacak da.
İş bilmeyen ve futboldan uzak yöneticiler, komisyoncu aracı ve menajerler, planlama yapamayan teknik direktör, gözlemin anlamını bilmeyen gözlemci ekibi, korkak başkan. Eh anca vasat bir ismi alabiliyorsun o zaman, o kadar olabiliyor. Türk Futbolu'nun gerçeği bu. Sonra bahanemiz: "Takım İçi Dengeler".
Her arz kendi talebini getirir, unutmayın. Sen yatırım yapıp ortaya kaliteli bir ürün sunmazsan yatırımcı da gelmez, satın alacak son kullanıcı da. Önemli olan pazarı ölçebilecek pazarlama ekibi ve doğru ürünü yaratacak AR-GE gerekiyor.
sarianet
08.Temmuz.2015, 01:50
Emenike gittiğine göre RVP veya o ayarda biri geleceği kesin. RVP'ye teklif yapılmadan önce Liorente ile anlaşılmış, fakat RVP'den sinyali alınca Liorente'yi askıya almışlar. Bu saatten sonra en kötü Liorente olur. RVP gelirse olay olur :)
[/URL]
Loirante güzel transfer ama guizadan sonra bu ispanyollardan hep kuşku duyarım
portakal olsun bizim olsun RVP candır :)
aytekin79
08.Temmuz.2015, 03:00
dAleksic yerinde olsam zorlamazdım , fanatizm akıyor adamın her yerinden. Böyle kişilerle sağlıklı tartışamazsın sürekli savunma mekanizmasını çalıştırırlar çünkü. . Liderleri Aziz Yıldırımın yaptırdığı gibi her söylediklerine biat edeceksin çünkü, kabulleneceksin.
Güzel transfer olur de geç. Kolay yorumu yap. O da durup durup Drogba yarasını kaşısın.
Cengo
08.Temmuz.2015, 04:31
dAleksic yerinde olsam zorlamazdım , fanatizm akıyor adamın her yerinden. Böyle kişilerle sağlıklı tartışamazsın sürekli savunma mekanizmasını çalıştırırlar çünkü. . Liderleri Aziz Yıldırımın yaptırdığı gibi her söylediklerine biat edeceksin çünkü, kabulleneceksin.
Güzel transfer olur de geç. Kolay yorumu yap. O da durup durup Drogba yarasını kaşısın.
Drogba yarasının ne olduğunu da açıklarsanız memnuniyet duyarız. Bazı konularda objektif kalamamanızı doğal karşılıyorum. Yazdım zaten cümle içinde. Aziz Yıldırım ile de zerre kadar alakası yok konunun. Egzajere ederek, en son cevap vererek haklı olunmuyor ne yazık ki.
aytekin79
08.Temmuz.2015, 04:40
Drogba yarasının ne olduğunu da açıklarsanız memnuniyet duyarız. Bazı konularda objektif kalamamanızı doğal karşılıyorum. Yazdım zaten cümle içinde. Aziz Yıldırım ile de zerre kadar alakası yok konunun. Egzajere ederek, en son cevap vererek haklı olunmuyor ne yazık ki.
Çok iyisin ya :) şu forumda objektifliğin en yakışmadığı insandan objektiflik dersi almak. Yahu sen boşver onu bunu, sen RVP ne birşey demeye kalkanlara Drogba diye başlayan cümle kur.
Tapatalk'tan gönderilmiştir.
Cengo
08.Temmuz.2015, 08:52
Çok iyisin ya :) şu forumda objektifliğin en yakışmadığı insandan objektiflik dersi almak. Yahu sen boşver onu bunu, sen RVP ne birşey demeye kalkanlara Drogba diye başlayan cümle kur.
Tapatalk'tan gönderilmiştir.
Sorduğum sorunun cevabı bu değil. Haklı değilsiniz, üstelemenizin size bir faydası olmayacak.
William Rookwood
08.Temmuz.2015, 13:38
Bence bir transferin gerekli gereksiz olması ihtiyaca göre değişir. Kalede Muslera varken sen De Gea'yı getirmeye çalışırsan gereksiz bir transfer olur. De Gea gelirse piyasamız artar diye düşünemeyiz. Ben Fenerbahçe'nin forvete değilde bir kanat oyuncusuna daha ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Emenike, Sow ve Fernandao'yu eklersek. Ama bunlardan biri kesin olarak gönderilirse RVP alınabilir. RVP gibi, dünyanın sayılı forvetlerinden birini almakta çok büyük bir başarıdır.
Diğer transferlerde oldukça yüksek maaliyetli. Fenerbahçe bu sezon transferlerinin meyvelerini mutlaka alması gerek. Maaliyetleri topladığımız zaman belki tarihindeki en büyük transfer bütçesini bu yıl harcıyor Fenerbahçe.
wolfson
08.Temmuz.2015, 15:35
Cengo Galatasaray taraftarı 1 yıl boyunca Sneijderin takım düzenini bozduğunu tartıştı kendi arasında - Normalde 4-4-2 oynuyorduk, Sneijder kanada kayıyordu ve çok kötü performans gösteriyordu. Şimdi adamın RvP gereksiz yorumuna kuyruk acısı demek tam bi acizlik. Fernandao, Emenike, Sow varken RvP'yerine kanat oyuncusu alalım demek bana mantıklı geliyor. FMde bile bunu yapıyoruz. Kimse RvPyi küçümsemiyor ama tonla para verdiğin Emenikeyi yılda 1-2 maça çıkartacaksan tamam gerçi alışıksınız Krasicten filan. | Bu tartışma emenike gitmeden önce yapıldığı için ben de gitmeden önceki duruma göre cevap verdim |
Kuyruk acısına gelince 4 sene üst üste Şampiyonlar Ligi gruplarına kalan bi takımın taraftarına bunu deme hakkın yok!
BleedingMoon
08.Temmuz.2015, 17:27
llorente'yle anlaşılmışlarsa rvp'yi askıya alsalarmış keşke. fm'de rvp 2 yılda erirken llorente ölene kadar hayvan gibi oynuyor :D tabii ki gerçek hayatta van persie llorente kalasıyla kıyas kabul etmez ama fm kariyerini de düşünmek gerek :D
World Hollow o1
08.Temmuz.2015, 19:11
RVP ile anlaşma sağlandığı son dakika olarak bildiriyorlar. Büyük ölçüde bitti heralde. :) Transfer konusunda FB ülkeye çağ atlattı.
LG-D682TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Escochae
08.Temmuz.2015, 19:53
Adama neden böyle linç yaptınız ki durup dururken ? Adam dediğindede haklı. Robin Van Persie'ye gereksiz demek futboldan anlamamaktır. Forvetin Suarez Messi Neymar olmadığı sürecede gereksiz diyemezsiniz RVP transferine. Çünkü en az onlar kadar top class bir golcüdür. Bu söyledikleriniz neye benziyor biliyor musunuz? Burak varken Drogba gereksiz demeye. Linç etmeden önce biraz düşünün lütfen.
Escochae
08.Temmuz.2015, 20:29
Aslına bakarsanız Cengoo'nun teknik yorumlarını severek okuyorum. RVP yorumunda da aynı fikirdeyiz. Ama sizinle biraz geçmişten ötürü sıkıntı olmuş. Burda da patlaması yaşanmış ve herkes hurra yüklenmiş adama :D
Cengo
08.Temmuz.2015, 20:39
http://i.imgur.com/KihXdNb.jpg
erdem344
08.Temmuz.2015, 21:05
Volkan - Gökhan - Kjaer - Alves - Caner - Topal - Josef - XXXX - Nani - Sow - RVP
Bilmem anlatabiliyor muyum
dAleksic
08.Temmuz.2015, 21:18
Bi de Guarin gelirse varya off :D
diktac
08.Temmuz.2015, 21:23
Şu RVP açıklansa artık :D
Sadixx
08.Temmuz.2015, 22:37
Bi de Guarin gelirse varya off :D
guarin değilde sanırım obi mikel geliyormuş onada hayır demeyiz :)
Cengo
08.Temmuz.2015, 22:41
guarin değilde sanırım obi mikel geliyormuş onada hayır demeyiz :)
İkisi de değilmiş. İkisi de defansif orta sahalar, yanlış iş olur. Bize 8 no lazım.
aytekin79
08.Temmuz.2015, 22:42
Bu sene Fenerbahçe şampiyonluğun en büyük adayı , bu kadrolar ile eze eze şampiyon olmasını bekleyebiliriz.
Escochae
08.Temmuz.2015, 22:59
Jordy Clasie listedeymiş. Gerçekte nasıl bilmiyorum ama FM'de efso
aytekin79
08.Temmuz.2015, 23:05
Bu arada RVP Manchester'da senelik 16 milyon euro kazanıyormuş. Eğer Fenerbahçe bu rakam ile 4 senelik anlaşma yapacaksa eyvah eyvah :)
Banega
08.Temmuz.2015, 23:17
Bu arada RVP Manchester'da senelik 16 milyon euro kazanıyormuş. Eğer Fenerbahçe bu rakam ile 4 senelik anlaşma yapacaksa eyvah eyvah :)
Yok yav imkansız, maximum 6-7 olur diye tahmin ediyorum.Ben hiç o rakamları Türkiye'de duymadım.Sneijder, Nani falan yıllık 3.5M Euro alıyor galiba.Bir de Drogba 5-6 küsür alıyordu yanılmıyorsam.O kadar yıllık ücret vereceklerse de İbrahimovic'i almak daha mantıklı. :)
Önder HOCA
09.Temmuz.2015, 01:27
dayı tut kolundan getir dembeleyi ama zor
https://www.youtube.com/watch?v=87TnHo8AWQI
erdem344
09.Temmuz.2015, 02:01
Ne 16 sı yahu en fazla 5 verirler
Yeri burası değil ama avatarımı hangi yönetici değiştirdiyse selam olsun ona
Yaşaşın tam bağımsız TSİ
BaGa TaRKaN
09.Temmuz.2015, 02:22
Ne 16 sı yahu en fazla 5 verirler
Yeri burası değil ama avatarımı hangi yönetici değiştirdiyse selam olsun ona
Yaşaşın tam bağımsız TSİ
Bir Yanlışlık Olmasın??? Kendi Avatarını Sadece Kendin Değiştirebilirsin
Cengo
09.Temmuz.2015, 02:26
Clasie de Fenerbahçe'nin orta sahadaki eksiğini kapatmaz. 6 numara kendisi. Sneijder'in önlibero versiyonu gibi düşünün. Ramires söylentisi doğru olursa bölgenin eksiğini giderebilir, DM rotasyonuna da artı olur. Alternatif bir çok oyuncu türetilebilir. 8 numara, yani bahsettiğim Emre'nin pozisyonu.
Aşağıdaki denklem ifade eder sanıyorum. Ortalama yerleşimlerini tahmin etmeye çalıştım (pozisyon ya da rol değil).
Hatta RVP pasör bir oyuncudur. Daha da geri gelip pas organizasyona katılarak, duvar olup arkaya çapraz koşu yapan oyunculara servis de yapabilir.
https://pbs.twimg.com/media/CJa3ssbW8AA9U1B.jpg:large
erdem344
09.Temmuz.2015, 08:46
Dürüst olmak gerekirse Ramiresi alamayız boşuna beklemeyelim
Sadixx
09.Temmuz.2015, 13:11
guarin daha iyi olur ha ramires ha meireles ikiside aynı kalibrede.
Cengo
09.Temmuz.2015, 13:19
Nani'nin menajeri Federico Pastorello, Van Persie transferini doğruladı. Bugün açıklanır herhalde.
sentugo
09.Temmuz.2015, 13:29
Fenerbahçe bu transferlerle benim gözümde ŞL'ye katılmayı garantiledi. Merak ettiğim şey bu Nani ve RVP gibi yıldızların ne kadar maaş, maç başı, gol primi gibi aldıkları. Bunlar açıklanmıyor artık. RVP 4 yıllık sözleşme imzalayacakmış mesela.
Escochae
09.Temmuz.2015, 13:32
Fenerbahçe bu transferlerle benim gözümde ŞL'ye katılmayı garantiledi. Merak ettiğim şey bu Nani ve RVP gibi yıldızların ne kadar maaş, maç başı, gol primi gibi aldıkları. Bunlar açıklanmıyor artık. RVP 4 yıllık sözleşme imzalayacakmış mesela.
Ben sizin kadar geleceğe iyi olarak bakamıyorum. Eğer bir iki yönlü ortasaha oyuncusu alınmazsa ön elemede çok zorlanırız.
sentugo
09.Temmuz.2015, 13:35
8 milyona alınan brezilyalı biraz bu yönde bir oyuncu gibi. Kimse Emre gibi performans bekleyemez tabi ama olası bir orta saha transferi Diego'yu sallantıya uğratır diye düşünüyorum.
En azından ilk maçı alır diyebilir miyiz? :D
Cengo
09.Temmuz.2015, 13:37
Şu anda sağlık kontrollerinden geçiyormuş. Kaynak: Di Marzio
https://twitter.com/DiMarzio/status/619090734705152000
Escochae
09.Temmuz.2015, 13:45
8 milyona alınan brezilyalı biraz bu yönde bir oyuncu gibi. Kimse Emre gibi performans bekleyemez tabi ama olası bir orta saha transferi Diego'yu sallantıya uğratır diye düşünüyorum.
En azından ilk maçı alır diyebilir miyiz? :D
İlk ön elemedeki rakiplerde küçüösenecek rakipler değil. Ayrıca Diego'yu özellikle Avrupa maçlarında ileri 3lü değilde ortasahadaki 3lü olarak kullanacaksa sıkıntı büyük olur bence. Souza'nınsa kapalı kutu olması beni düşündürüyor açıkcası. O yüzden boxtobox tarzı bir oyuncuya ihtiyaç var
Önder HOCA
09.Temmuz.2015, 15:09
stoch'un eğer sow kalırsa kesebileceğini düşünmüyorum Cengo
Cengo
09.Temmuz.2015, 17:42
Profesyonel futbolcu Robin van Persie'nin transferi için kendisi ve Kulübü ile görüşmelere başlanmıştır.
Kamuyu Aydınlatma Platformu (http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=451173)
diktac
09.Temmuz.2015, 17:47
RVP'yi bildirdik. :)
europeanconquer
09.Temmuz.2015, 18:29
Yorum yapacak söz yok,enfes transfer,Nani'den bile iyi bir transfer.
Escochae
09.Temmuz.2015, 18:31
Bu lige gelmiş en komple santrafordur.(Drogba ve Anelkada dahil) Man UTD böyle bir oyuncu almak müthiş.
Önder HOCA
09.Temmuz.2015, 18:41
Yeni sezon formanın arkasına Nani mi Yoksa Van Persie mi yazdıracaksın?
Bakın bu lükstür :0:
TeNaciOUS MidFieLdeR
09.Temmuz.2015, 19:27
Muhtemel 11'imiz ;)
Fernandao yerine Sow da olabilir.
http://this11.com/play/abJnoO3ahr.png
World Hollow o1
09.Temmuz.2015, 19:50
Topal'ı kestiniz mi direk :)
LG-D682TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
himone
09.Temmuz.2015, 20:11
Van Persie transferi sonrası şoktan çıkamıyoruz. Bir de iyi bir orta saha alınırsa mükemmel olacak. Eğer Diego oynayacaksa Ramires gibi bir oyuncu alınmalı, aslında bizde Meireles var ama lütfedip oynasa paşam. Ayrıca şu sol tarafa ısrarla Stoch'u yazanları anlamıyorum, 5 hafta sonra bu Stoch'ta da sağa çekip vurmaktan başka numara yok, savunmaya da yardım etmiyor, tempolu da değil yorumlarına başlarsınız. Takımımda Alper varken ve Mirallas gibi bir kanat oyuncusu olmadığı sürece ne Sow'u ne de Stoch'u sol kanatta oynatırım. Zaten takım teknik oyuncu doldu, bir de tempolu dengesiz adam lazım oraya. Ayrıca Caner-Stoch kanadına karşı ben bile iş yaparım, bu kadar savunma özürlü iki oyuncu beraber oynamaz.
Escochae
09.Temmuz.2015, 20:47
Ortasaha transferi için Dembele'yi istiyorum açıkcası. Çalım atan, dikine giden ve güçlü bir oyuncu. Terrenao hazır ingiliteredeyken onuda alıp gelse keşke.
Nocna Mora
09.Temmuz.2015, 21:06
http://www.footballuser.com/formations/2015/07/1290743_Fenerbahce_SK.jpg
İşin başına profesyoneller geçince böyle oluyor işte. Galatasaray ise eski topçularını sportif direktör yapmaya devam etsin. Oyuncu bilgisi 0, futbol bilgisi 0, finansal yönetim 0. Bu sene Fenerbahçe iyi başlarsa ligi domine eder ve rekor puanla şampiyon olur. İyi başlangıc önemli. Kötü başlarsa, kötü gidebilir.
Barak
09.Temmuz.2015, 21:59
FB'ye bence artık daha fazla doymuş oyuncu alınmamalı biraz daha aç 22-23 yaşında agresif bir orta saha alınsa daha iyi olur düşüncesindeyim. Oyuncu tutarsa 10 yıl kafamız rahat olur.
footballer33
09.Temmuz.2015, 22:02
İşin başına profesyoneller geçince böyle oluyor işte. Galatasaray ise eski topçularını sportif direktör yapmaya devam etsin. Oyuncu bilgisi 0, futbol bilgisi 0, finansal yönetim 0. Bu sene Fenerbahçe iyi başlarsa ligi domine eder ve rekor puanla şampiyon olur. İyi başlangıc önemli. Kötü başlarsa, kötü gidebilir.
Ben de olsam bu kadroyu kurduktan sonra kaleyi boş bırakırdım. Kaleciye maç başı para vermekten kurtulurdum en azından. :)
Barak
09.Temmuz.2015, 22:05
Eğer bu kadroyu lig için kuruyorlarsa çok yazık. Zaten ligde ya GS ya biz Şampiyon oluyoruz. Şampiyonluk için bu kadar paraya gerek yok . Bizim hedef ilk olarak ŞL grupları olmalı, gruplara kalırsak zaten öffff ortalığın tozunu dumanına katarız :D
Barak
09.Temmuz.2015, 22:08
Ben de olsam bu kadroyu kurduktan sonra kaleyi boş bırakırdım. Kaleciye maç başı para vermekten kurtulurdum en azından. :)
GS'lilere yanlış anlamasın sakın ama :D Bugün tesadüfen bir GS forumuna girdim :) Onlarda FB 11 dizilişi yapmışlar onlarda takımı 10 kişi bırakmışlar :n: ve haklı olarak acayip isyandalar. Zlatan'ı istiyolar hoca da galibe Niasse yada Gomez falan diyormuş
Barak
09.Temmuz.2015, 22:46
FM'de olsak bu kadroyu ilk yıl kurmanın imkanı yok :) Terrenao editör'e girip takıma biraz reputation basmış sanırm :n: Oyun yapımcılarına da bir mesaj ulaştırmak lazım. Bu takımın arkasında Ali Koç, Nihat Özdemir, Ferit Şahenk, Murat Ülker v.b zenginler var. Fakir değilik ilk yıl FM'de bol bol para ve istediğimiz oyuncuyu almak istiyoruz :n:
http://i.imgur.com/aDjBQuk.jpg (http://imgur.com/aDjBQuk)
dAleksic
09.Temmuz.2015, 23:12
Helal olsun abi diyecek başka bi kelime yok. Bıyık Reis'e saygılar, selamlar :D
himone
09.Temmuz.2015, 23:56
Şaka maka takımın en kötü futbolcuları Gökhan Gönül ve Volkan mı bana mı öyle geliyor :D. Resmen çağ atlattılar takımı ama benim aklım hala Ospina'da, bu gidişle orta saha da hallolacak gibi duruyor stoper de transfer olmasa bile formda bir Alves 1 sene daha götürebilir bizi ama o kaleciyi alacaktık işte o zaman mükemmelliğe ulaşırdık. Bu kadar iyi bir yapılanmayı ve kaliteli oyuncu transferlerini çok kısa bir sürede gerçekleştirenlere helal olsun. 40 yıl düşünsem bir Türk takımının böyle bir süreç geçireceği aklımın ucundan geçmezdi. Umarım şu şampiyonlar liginde yarı final garanti, UEFA kupasını kesin alırızcılar da dünyaya ayak basar da iyi bir sezon geçiririz. Zaten şans verilse bu takımın başarısız olmasına imkan yok. Orta sahaya da Feyenord'daki çocuk dışında adı geçen hiçbir oyuncuya sevinmem, Ramires belki. Hele Dembele'yi hiç istemiyorum, zamanında ben de çok severdim Dembele'yi ama son 2 senede özellikle tam bir çöp oldu. Onun ve Paulinho'nun oynadığı maçlarda Tottenham hep kötü futbol oynadı, çünkü topu alıp kendi etrafında dönüp oyunu yavaşlatmaktan başka bir şey yapmıyor. Şöyle genç, çevik ve top sürebilen orta saha lazım.
attirson
10.Temmuz.2015, 00:01
Birde orta sahaya Clasie gelse daha ne istenir.Söylentiler var insallah dogrudur.
KanaKe
10.Temmuz.2015, 00:08
sol bek ile orta sahaya takviye lazim ozaman cuk oturur takim
diktac
10.Temmuz.2015, 00:21
Orta sahaya da Ramires geldi mi tamamdır
Barak
10.Temmuz.2015, 00:52
Çok sıkıldım ne zamandır transfer yapmıyoruz. :mad:
Cengo
10.Temmuz.2015, 01:10
İsmail -> Pereira
Webo -> Fernandao
Selçuk Şahin -> Souza
Egemen -> Kjaer
Bekir -> Ba
Mert Günok -> Fabiano
Kuyt -> Nani
Emenike -> RvP
Şimdi de Emre -> Ramires?
Terreano efsane olmaya doğru ilerliyor. Bu kadarını hayal etmiyorduk biz.
Barak
10.Temmuz.2015, 01:30
İsmail -> Pereira
Webo -> Fernandao
Selçuk Şahin -> Souza
Egemen -> Kjaer
Bekir -> Ba
Mert Günok -> Fabiano
Kuyt -> Nani
Emenike -> RvP
Şimdi de Emre -> Ramires?
Terreano efsane olmaya doğru ilerliyor. Bu kadarını hayal etmiyorduk biz.
Çok mantıklı duruyor. Kendi payıma Ramires'in gelmesini aşırı isterim ama aç ve kalite bir topçu bize daha faydalı olur.
Burak Akmanoğlu
10.Temmuz.2015, 01:32
Bende alacakları ücreti çok merak ediyorum açıkcası..
Namzet
10.Temmuz.2015, 02:01
Efsane bir transfer oldu RVP..
İmza paraları,yıllık ücretler vs vs umarım bu transfer planlamasının sağlam bir finans kaynağı vardır:)
Önder HOCA
10.Temmuz.2015, 05:07
robben haberleri vardı 1907medyada bakalım menejeri teklif etmiş bize 2 yıllık 18 milyon dolar önermişiz
antiochia
10.Temmuz.2015, 11:23
Umarım bu kadar transfer iyi uyum sağlar..Fiyasko ile sonuçlanmasın..Benim ayrıca 4-4-2 sistemi konusunda çekincelerim var
europeanconquer
10.Temmuz.2015, 11:24
Barak
Ben güldüm güleceğime,şimdilerde bir sinir harbi yaşıyorum,şimdi Fenerbahçe yıldız transferi yaptı ya bizim de onların ki gibi transfer beklediğimizi düşünüp,bütçe yok,biz onlar gibi transfer yapamayız,biz şampiyon takımız onlar transfer yapmak zorunda bilmem ne ayağına yatıyorlar ona çok sinirleniyorum.
Bana kalsa o takımda Sabri'den tut Selçuk İnan'a kadar bir çok kişinin gönderilmesi lazım.Geçen yıl Beşiktaşlıların illallah ettiği Dany'yi ilah yapıp takıma geri soktular zaten.Güleceksen ona gül bence,Sabri ve Sercan'ın geçen sene ki performanslarına göre takımda kalmaları gülünecek bir durum değil sadece Sabri'nin ücreti uçuk.Bir de çıkmış artist artist konuşuyor beni gerçekte görseler titrerler,imza isterler diye,ya sen kimsin ki ya,bu gözler Ibrahimovic görmüş seni görünce mi titreyeceğiz.
Ramires transferine yorum yapmam gerekirse Fenerbahçe'ye uygun oyuncu olduğuna inanmıyorum,daha böyle orta saha gibi orta saha alabilir Fenerbahçe,Ramires tam pozisyonu olan bir oyuncu gibi gelmiyor bana.
William Rookwood
10.Temmuz.2015, 14:10
Bu işler kağıt üzerinde olsaydı Real Madrid bu sezon hem ŞL'yi hemde ligi alması lazımdı. Gareth Bale'e 100 milyon euro verdiler de ne oldu. Önemli olan takım olabilmek. Takım olduktan sonra iyi bir kadron varsa tüm kupaları domine edersin zaten.
Cengo
10.Temmuz.2015, 14:39
Kalite farkı diye bir şey var. Bu iş sırf uyum ile olsaydı Real Madrid de bütün transferleri Akhisar üzerinden yapardı o zaman.
BaGa TaRKaN
10.Temmuz.2015, 14:41
Yalnız Uyum ile Takım Olabilmek Arasında Dağlar Kadar Fark Var İkisi Aynı Şey Değil.
Cengo
10.Temmuz.2015, 14:43
Yalnız Uyum ile Takım Olabilmek Arasında Dağlar Kadar Fark Var İkisi Aynı Şey Değil.
Uyum sağlamak, her beraber hareket edebilmek, bir bütün halinde olabilmek, takım olmak. Farklı olduğunu düşünmüyorum. İfade etmenin alternatif yolları.
BaGa TaRKaN
10.Temmuz.2015, 14:49
Eğer Uyum ile Takım Olabilmek Aynı Olsaydı Amatörde Bir Mahalle Takımı Herkesi Dize Getirirdi. Senin Dediğin Tabir Ömer Üründül Misali Kollektif Futbol ile Alakalı.
Cengo
10.Temmuz.2015, 15:12
Eğer Uyum ile Takım Olabilmek Aynı Olsaydı Amatörde Bir Mahalle Takımı Herkesi Dize Getirirdi. Senin Dediğin Tabir Ömer Üründül Misali Kollektif Futbol ile Alakalı.
Senin dediğin kalite farkı işte. Ne kadar takım olursan ol belli bir seviyenin üstünü göremezsin. Safi yetenek futbolda en önemli şeydir.
Banega
10.Temmuz.2015, 16:24
Galatasaraylıyım ama fena güldüm, süper olmuş. :zuhaha
http://i.hizliresim.com/j50aE9.jpg (http://hizliresim.com/j50aE9)
Barak
10.Temmuz.2015, 20:20
Yanlız Josef'e imza tören'in de baktım da Topal'la birlikte orta saha da ahtapot gibi top geçirmezler ikiside kavak gibi maşallah :)
William Rookwood
10.Temmuz.2015, 22:32
Kalite farkı diye bir şey var. Bu iş sırf uyum ile olsaydı Real Madrid de bütün transferleri Akhisar üzerinden yapardı o zaman.
Sadece ne kalite nede uyum yeterli olmaz elbette. Mehmet abi'de söylemiş sadece uyumla olsa mahalle takımları büyükleri dize getirirdi diye. :) Takımında kaliteli kilit oyuncuların olması bir avantajdır. Fakat bu oyuncuları uyum içerisinde oynatmak ve hep birlikte takım olabilmekte çok önemli. Benim orada demek istediğim Dünya'nın en iyi takımı diye kadro kursak kağıt üzerinde, o takım sahada bizim hayal ettiğimiz gibi oynamayabilir. Herşeyden önce takım olmak önemli, takım olurkende takımında yıldız oyuncuların olması da önemli. Yanlış anlaşılmasın. :)
Barak
10.Temmuz.2015, 22:46
Aziz Yıldırım müjdeyi verdi: "İki yıldız daha!"Topuk Yaylası yolculuğundaki sohbette başkan Yıldırım, önemli açıklamalarda bulundu. Yıldırım, Arda Turan'ın Barcelona'ya transferine çok sevindiğini belirterek, "Arda keşke daha büyük bonservis bedellerine transfer olsaydı. 60 ya da 80 milyon Euro olsaydı. Türkiye için önemli bir transfer" ifadelerini kullandı.
Aziz Yıldırım, taraftara yeni transferlerin de müjdesini vererek, şampiyonlar ligi (http://www.hurriyet.com.tr/index/sampiyonlar-ligi)'nde gruplara kalınması halinde 2 üst düzey transferin yapılacağını belirtti.
Başkan Yıldırım, son transferlerden sonra taraftarın kulübe olan ilgisini anlattı ve loca fiyatlarına zam yaptıklarını söyledi. Yıldırım, "Localara zam yaptık. %10 ile %20 arası. Yaptığımız zamma rağmen, loca satışlarımız tamamlandı. Sırada bekleyip, yaptığımız zamdan daha fazla para teklif edenler var ama kabul edemiyoruz. Çünkü satışları gerçekleştirdik" diye konuştu..
Geçen sezon bu tarihte 11 bin kombine satıldığının altını çizen başkan yıldırım, bugün itibariyle 19 bin kombineye ulaştıklarını ve hedeflerinin 35 bin olduğunu söyledi.(Lig TV)
Barak
10.Temmuz.2015, 22:47
Ekşioğlu, "Robin van Persie transferinde kulübü ve kendisi açısından hiçbir problem yoktur. İstanbul'a geliş tarihini sizlere bildireceğiz" diyerek Sarı-Lacivertli camiaya müjdeyi verdi.
Banega
11.Temmuz.2015, 00:55
RvP için devreye Beşiktaş'ın da girdiğini yazıyorlar, doğruluk payı var mıdır?
Barak
11.Temmuz.2015, 00:57
%100 hayal ürünü, haberin içeriği sözde bir garson'dan gelen duyum :n:
KanaKe
11.Temmuz.2015, 13:23
kimse alinmasin ama besiktas hangi parayla rvp yi alacakmis?
Cengo
11.Temmuz.2015, 14:26
4 yıl x maaş 4.5M Euro, bonservis 5.5 Euro deniliyor.
Geliyor:
https://pbs.twimg.com/media/CJoRvNJWIAAs5qV.jpg:large
sentugo
11.Temmuz.2015, 15:28
4 yıl x maaş 4.5M Euro, bonservis 5.5 Euro deniliyor.
Bonservisi hadi inanırım da maaşı bu seviyelere inerse çok büyük iş. İmza parası falan vardır dengelenir diye düşünüyorum.
Bir de 3+1 olacak diyorlardı. Direk 4 yıl demek 36 yaşında 4.5 milyon demek. Yani Drogba'nın GS'den istediği para.
himone
11.Temmuz.2015, 18:56
Bonservise ek olarak sağlam bir imza parası var diye biliyorum galiba 6 milyon Euro civarı bir para. Zaten söylenenler de maliyetin 25-28 milyon civarı bir rakama geleceği(3 yıl için), sözleşmeyi ben de 3+1 diye biliyorum ama 4 yıl olursa da şaşırmam. Emenike'ye verdiğimiz 13 milyon bonservis + 4 yıl için 10 milyonu düşününce bu adam bildiğin bedava.
Barak
11.Temmuz.2015, 23:53
İngiltere ve İtalya'da uzun yıllar oynamış bir oyuncu 35-36'yı rahat görüyor. Van Persie buraya yatmak için gelmiyorsa çok rahat oynar o yaşa kadar.
himone
12.Temmuz.2015, 00:22
İngiltere ve İtalya'da uzun yıllar oynamış bir oyuncu 35-36'yı rahat görüyor. Van Persie buraya yatmak için gelmiyorsa çok rahat oynar o yaşa kadar.
Portekizli, Brezilyalı olsa şüphem olurdu ama adam Hollandalı olunca ve kariyerine şahit olunca hiç ihtimal vermiyorum yatmak için geleceğine. Hem bize gelmiş Hooijdonk ve Kuyt hem Galatasaray'a gelmiş Sneijder ve tüm dünyadaki Hollandalı futbolculara dikkat edin her zaman karakterli ve profesyonel oyuncular. Eğer Alman veya Hollandalı alıyorsanız iş ahlakından şüphe etmenize gerek yoktur bence, olursa da artık bahtsız bedevisiniz demektir. Ayrıca Hırvatlar ve İskandinav oyuncular da bu konuda çok iyiler. Van Persie ile ilgili şüpheniz varsa bu sakatlık olabilir ama yatmaya gelmez, ayrıca adamın kariyerinde daha 3-4 yılı var.
Nocna Mora
12.Temmuz.2015, 00:25
Haha gözümden kaçmış :n: Fabiano oynar bence.
europeanconquer
12.Temmuz.2015, 11:35
Robin van Persie bu akşam İstanbul'a geliyor.
Resmi açıklama geldi Fenerbahçe'den.
Önder HOCA
12.Temmuz.2015, 16:18
http://i.imgur.com/rYtI9Ta.png
http://i.imgur.com/yXON7zy.jpg
Cengo
12.Temmuz.2015, 16:18
19:30 / Sabiha Gökçen Havalimanı
https://pbs.twimg.com/media/CJt1ap_WgAAtioC.png:large
https://pbs.twimg.com/media/CJt2R8TWUAAqP26.jpg:large
https://pbs.twimg.com/media/CJt2YCkWIAAOAI9.jpg:large
Önder HOCA
12.Temmuz.2015, 16:30
https://twitter.com/Persie_Official/status/620219434817441792/photo/1
Önder HOCA
12.Temmuz.2015, 17:21
http://i.imgur.com/UYiaAZm.png
Önder HOCA
12.Temmuz.2015, 17:59
i dont wanna see ne drug
i need to see van persie around the clock
https://www.youtube.com/watch?v=b_-nurGSc0A
Sadixx
12.Temmuz.2015, 20:22
adamı yiyecekler diye korkuyorum :D
europeanconquer
12.Temmuz.2015, 20:27
https://pbs.twimg.com/media/CJuwPvzVAAAPmKm.jpg
Yine timsaha gelmişsiniz beyler.
Cengo
12.Temmuz.2015, 20:28
Ne diyor bunlar??? Şaka mı?
BUNDAN SONRASI ROBBEN...
(Twiti sildiler, kaldırıyorum)
Sadixx
12.Temmuz.2015, 20:32
Ne diyor bunlar??? Şaka mı?
BUNDAN SONRASI ROBBEN...
https://twitter.com/12numaraorg/status/620282350065328128
twit görünmüyor abi
Cengo
12.Temmuz.2015, 20:33
twit görünmüyor abi
Bir kaç defa böyle çeşitli branşlarda transferi erken söyleyip twitleri silmişlerdi. İnsan yoksa diyor.
Biri kaydetmiş:
https://pbs.twimg.com/media/CJuwhz-WgAADp0w.jpg
europeanconquer
12.Temmuz.2015, 20:36
Çıkarın çıkarın çıtayı biraz daha yukarı çıkarın da bizim taraftar da Niasse'ı alırlarsa yönetimi ibret-i alem için Florya'nın ortasında darağacına çeksin :zuhaha
Önder HOCA
12.Temmuz.2015, 20:37
şl ye kalınırsa robben ihtimali var
clasie feyenoord hazırlık maçında oynamadı bakalım sotoya mı gidecek
Sadixx
12.Temmuz.2015, 20:40
başkan bir ara casillasıda alıcakmışta vazgeçmiş portoya gitmiş öyle bir söylenti var . Robben süper olur bir de yıldız ortasaha kesin almamız lazım diye düşünüyorum.
Barak
12.Temmuz.2015, 21:09
Vay bee abi rüya gibi :)
aytekin79
12.Temmuz.2015, 21:09
Çıkarın çıkarın çıtayı biraz daha yukarı çıkarın da bizim taraftar da Niasse'ı alırlarsa yönetimi ibret-i alem için Florya'nın ortasında darağacına çeksin :zuhaha
:) Aynen öyle olur
Sadixx
12.Temmuz.2015, 21:13
ah ah şu sneijderle muslerada bizde olsaydı varya tadından yenmezdi :D
Barak
12.Temmuz.2015, 21:24
Muslera şuan bizde olsa bu takım grupları kesin görür derdim. Sneijder'ı ben gram beğenmiyorum.
Barak
12.Temmuz.2015, 21:35
Video'nun sonundaki dönüş Hollanda'lılara has sanırım :) Berkamp'ı hatırlattı
https://www.youtube.com/watch?v=agFgbpSw91k
Cengo
12.Temmuz.2015, 21:42
https://pbs.twimg.com/media/CJu89BVWsAAdMJL.jpg:large
Barak
12.Temmuz.2015, 21:57
http://i.imgur.com/KT7lCAI.png (http://imgur.com/KT7lCAI)
Barak
12.Temmuz.2015, 22:00
http://i.imgur.com/OCO3hFt.jpg (http://imgur.com/OCO3hFt)
himone
12.Temmuz.2015, 22:02
Vay be gerçekten geldi Van Persie, şu Clasie'yi alsaydık çok iyi olacaktı ama bize kalmadan Southampton alacak gibi duruyor. Tam ihtiyacımız olan orta saha, normalde zor transfer ama son zamanlardaki gelişmelerden sonra alınması daha rahat olurdu. Robben haberleri için de artık abartmayalım diyorum, takıma 2-3 tane de hamal lazım. Geleceğine zaten ihtimal vermiyorum ama Türkiye şartlarında Robben-RVP-Nani üçlüsü çok lüks, Real Madrid forması giydirsen kimsenin gıkı çıkmaz. Kaleci konusu ise tüm yıl boyunca ah şu Ospina olsaydı keşke diyeceğimizi düşünüyorum, umarım Volkan bizi yanıltır ama hiç ihtimal vermiyorum. Alves ve Meireles'in yerine kaliteli 2 tane adam alsa(tercihen 24-25 yaşlarında) işte o zaman taş gibi takım oluruz.
Ama asıl önemlisi tüm FB taraftarlarına 2 tane kaliteli topçu aldık diye hemen şampiyonlar liginde yarı final, Avrupa liginde şampiyonluk gelmeyeceği anlatılmalı, hatta yıllar boyunca bile gelmeyebilir. Chelsea o kadar yatırıma rağmen daha 2 yıl önce şampiyon olabildi, Man. City'nin hayvan gibi kadrosu var daha çeyrek final göremediler(biraz bahtsızlıkları da var tabi). Şimdiden bir sürü adam var uçmuşlar, basın da aynı şekilde haberler yapmaya başlayacak ve 2 ay sonra zıvanadan çıkacak. 7 yıl şampiyonlar ligine gidemedik 1 sene daha bekleriz.