View Full Version : Fenerbahçe Transfer Haberleri | Lazar Markovic
SaLviO
03.Mayıs.2012, 17:17
bu adam sağ bek oynamıyormu
tyfnkrvl07
03.Mayıs.2012, 17:20
bu adam sağ bek oynamıyormu
http://www.transfermarkt.com.tr/tr/veysel-sari/profil/spieler_88374.html burada ön libero olarak gözüküyo.
sananes
03.Mayıs.2012, 18:16
Veysel 1988 doğumlu ve önlibero oyuncusu.Zaman zaman stoper de oynayabiliyor diye biliyorum ben. Son zamanlarda göze batan bir oyuncuydu. Umarım etmişizdir transfer.
futureless
03.Mayıs.2012, 18:18
Sağ bek oynadığı maçlar da oldu diye biliyorum . Umarım doğrudur , biz Alper ' i alacakken çoğu kişiden duyduğum birşey vardı , o da ' Veysel daha iyi niye Alper alınıyor ' lafıydı . İnşallah haber de , söylenenler de doğrudur .
Corpus
03.Mayıs.2012, 18:29
Ben Veysel' i joker olarak biliyorum. Rakibin en teklikeli oyuncusunun peşine takılıyor genelde. Bu yüzden sağ bek oynadığı zamanlar da oldu. Yanlış biliyor da olabilirim.
sarianet
03.Mayıs.2012, 18:31
veysel sarııııı veysel laciverrttt :D bakın bu espriyi ilk ben yaptım :D
byariff
03.Mayıs.2012, 18:32
hem sag bek hem onlibero oynuyabiliyor faydali bir oyuncu olur fenerbahceye
Corpus
03.Mayıs.2012, 18:33
veysel sarııııı veysel laciverrttt :D bakın bu espriyi ilk ben yaptım :D
Keşke yapmasaydın:uzgun:
barahir
03.Mayıs.2012, 18:35
Şu ligi bitirelim de zaten transferler gerekli bölgelere yapılacak..
kalemci
03.Mayıs.2012, 18:56
Bu ligde en sevdiğim iki genç yerli ortasaha oyuncusundan biri Veysel. Eğer doğruysa haber büyük iş başarmıştır Fener.
attirson
03.Mayıs.2012, 19:22
İnsallah gelir bu çocuk Alper'den daha iyi.Defansın her yerinde oynuyor ön libero orta saha tam bir joker.Çok beğeniyorum Veysel'i.
Night_Mare17
03.Mayıs.2012, 19:27
Çok amaçsız ve saçma bir transfer. Orhan , Bekir , Sezer alıyorlar hiç bir şey olmuyor boşa bu da öyle olacak.
furkan58
03.Mayıs.2012, 19:29
Çok amaçsız ve saçma bir transfer. Orhan , Bekir , Sezer alıyorlar hiç bir şey olmuyor boşa bu da öyle olacak.
Orhan Gökhan'ın yedeği. Bekir as oyuncu, Sezer sakatlıktan çıkamadı. Bu mu hiç bişey olmamış hali :n:
Night_Mare17
03.Mayıs.2012, 19:33
Orhan Gökhan'ın yedeği. Bekir as oyuncu, Sezer sakatlıktan çıkamadı. Bu mu hiç bişey olmamış hali :n:
Bekir pek iyi olduğu söylenmez çoğu arkadaşım şikayetçi Bekir'den Serdar varken bekir oynamaz. Orhan' da yedek işte bi katkı yapabildiği yok oynadığında da beğenmedim. Sezer'in valla haberlerde bile yüzünü görmedim :D
attirson
03.Mayıs.2012, 19:37
Serdar varken Bekir oynamaz ? Şuan Serdar var ve Bekir babalar gibi oynuyor.Orhan'da gayet iyi bir yedek.Ben yedek olarak düsünürsek begeniyorum.Sezer konusunda birşey diyemiycem daha izleyemedik.
kalemci
03.Mayıs.2012, 19:37
Tuğrul şu Serdar yorumundan anladım ki sen hiç bir Fener maçını izlemiyorsun, daha doğrusu kendi takımın dışında pek izlemiyorsun heralde ligi.
Corpus
03.Mayıs.2012, 19:39
Bekir şu an oynuyor ama kalitesi Fenerbahçe' nin ilk 11 oyuncusu olacak kadar yok. Güzel yedek olur ama.
attirson
03.Mayıs.2012, 19:41
Diyeceksiniz yine 3 temmuz diye ama bunlar 3 temmuzla ilgili şeyler işte.Lugano'nun yedegi Serdar olacaktı onun yedeği Bekir.Ancak Serdar kötü oynayınca ilk 2-3 maçtan sonra , Bekir denendi ve ondan yararlı oldu.Şuanlık Bekir gayet iyi bir tercih.Ama seneye 11 olacagını kesinlikle düsünmüyorum.
furkan58
03.Mayıs.2012, 19:43
Bekir pek iyi olduğu söylenmez çoğu arkadaşım şikayetçi Bekir'den Serdar varken bekir oynamaz. Orhan' da yedek işte bi katkı yapabildiği yok oynadığında da beğenmedim. Sezer'in valla haberlerde bile yüzünü görmedim :D
Bekir şu durumda Serdar'dan daha iyi. Orhan zaten Gökhan'ın yedeği olarak alındı ilk 11 oyuncusu olması için değil. Dediğim gibi Sezer sakat olduğundan forma şansı bulamadı.
Night_Mare17
03.Mayıs.2012, 19:47
Tuğrul şu Serdar yorumundan anladım ki sen hiç bir Fener maçını izlemiyorsun, daha doğrusu kendi takımın dışında pek izlemiyorsun heralde ligi.
Serdar'ı sakat biliyordum değilmiş demek ki. Diğer maçları da izliyorum da çok ayrıntılara takılmıyorum. Neyse o zaman şöyle diyeyim bence Serdar Bekir'den iyi :D
attirson
03.Mayıs.2012, 19:49
Serdar'ı sakat biliyordum değilmiş demek ki. Diğer maçları da izliyorum da çok ayrıntılara takılmıyorum. Neyse o zaman şöyle diyeyim bence Serdar Bekir'den iyi :D
Değil işte.İyi olsa 11 olurdu.Fenerbahçe maçlarını izliyorsan bunu demen imkansız zaten.Serdar bize geldiginden beri sadece ilk 2 maç iyi oynadı onun dısındaki maçlarda yedigimiz gollerde bir sürü hatası vardı.Samsun maçında Gekas'ın hat trick'i onu bitiren olay oldu.
Night_Mare17
03.Mayıs.2012, 19:50
Değil işte.İyi olsa 11 olurdu.Fenerbahçe maçlarını izliyorsan bunu demen imkansız zaten.Serdar bize geldiginden beri sadece ilk 2 maç iyi oynadı onun dısındaki maçlarda yedigimiz gollerde bir sürü hatası vardı.Samsun maçında Gekas'ın hat trick'i onu bitiren olay oldu.
Oyun kurma anlamında Serdar çok çok iyi Bekir'den defansta hataları oldu ama bence çok şans tanımadılar.
ForsakeN
03.Mayıs.2012, 19:51
Serdar fos çıktı hakikaten. Onun kadar yumuşak oynayan stoper görmedim, hem topla hem rakiple.
attirson
03.Mayıs.2012, 19:56
Oyun kurma anlamında Serdar çok çok iyi Bekir'den defansta hataları oldu ama bence çok şans tanımadılar.
O kadar hata yaptıktan sonra isterse Pique gibi oyun kursun fos.
iam1superman
10.Mayıs.2012, 09:01
Fenerbahçe Başkanvekili Nihat Özdemir, Slovak futbolcuları Miroslav Stoch'la ilgili devre arasında yaşanan bir gelişmeyi Vatan Gazetesi'ne anlattı.
Fenerbahçe'nin İngiliz devi Chelsea'den 5.5 milyon Euro'ya transfer ettiği futbolcuyu, o dönem Galatasaray da kadrosuna katmak istiyordu. Türkiye'nin iki devi arasında çıkan bu transfer savaşının galibi Fenerbahçe olurken sarı lacivertlilerin genç yıldızı için, devre arasında transfer teklifi geldiği iddiaları doğrulandı.
Vatan Gazetesi'nin "Stoch için 14 milyon euro verildiği doğru mu?" sorusunu yanıtlayan Nihat Özdemir, "Ne 14 milyon Euro'su.. Bunu nerden öğrendiniz bilmiyorum ama devre arasında Stoch için gelen teklif 18 milyon Euro. Kabul etmediğimiz için ismini açıklamak doğru olmaz ama bir Rus ekibi. Teknik heyetle de oturup konuştuk, 18'e Stoch'u vermedik" ifadelerini kullandığı belirtildi.
Kaynak:Vatan Gazetesi
SaLviO
10.Mayıs.2012, 09:04
18 mi yuh :D :D iyiki vermemişler kesin lokomotif veya spartak moskovadır veya anzhide olabilir
iam1superman
10.Mayıs.2012, 09:18
Emenike belki tavsiye etmiş olabilir :D
DenizlispoR
10.Mayıs.2012, 09:22
Devre arasında Stoch yerine çabuk uyum sağlayacak ve o kadar yetenekli bir isim bulunması zordu,isabetli karar olmuş.
Fiyat konusuna birşey diyemeyiz,gelişince daha yüksek fiyatlara da gidebilir.
hakan769
10.Mayıs.2012, 11:15
Bilica ya da 40 milyon vermislerde satmamislar :D
futureless
10.Mayıs.2012, 11:20
Stoch bu sene piyasasını arttırdı. Yaşı itibariyle de hala gelişime açık bi oyuncu . İyi yapılmış . Dia patlamayı yapamadı ama Stoch'un değeri daha da artacaktır ilerde . Cumartesi elde edilecek bir şampiyonlukla yazın şampiyonlar ligine yönelik transferler yapılırsa Stoch daha iyi bir kadronun içinde etkisinin de ne olacağını gösterir.
El Barto
10.Mayıs.2012, 11:26
Yanlış yapılmış. 18 milyon iyi para. Türkiye şartlarında herhangi bir futbolcuya 18 milyon teklif geliyorsa satılmalı bence.
nannar
10.Mayıs.2012, 11:31
Bence Stoch için şu anda 18 milyon çok iyi para.Eğer bu haber doğruysa karar yanlış olmuş bence :)
barahir
10.Mayıs.2012, 12:17
Satılmamakla doğru bi hamle yapıldığını Şampiyonluk Grubundaki Katkısıyla gördük bence Stoch'un
ForsakeN
10.Mayıs.2012, 12:28
Eğer yaz aylarında daha iyi bir teklif gelirse satılmalı bence. Stoch çok sevdiğim bir oyuncu ama böyle giderse kulübe çok iyi para getirir
sarianet
10.Mayıs.2012, 12:48
satılmaması doğru olmuş yerine oynayacak olan canerin devamlılığı ve skora katkısı stoch kadar değildi sezon sonu olsa tamam ama devre arası satılması yanlış olurdu satılmaması iyi olmuş
nannar
10.Mayıs.2012, 12:50
Satılmamakla doğru bi hamle yapıldığını Şampiyonluk Grubundaki Katkısıyla gördük bence Stoch'un
maddi açıdan bakınca satılması iyi olurmuş ama başarı açısından siz de haklısınız
GeanyGS
10.Mayıs.2012, 13:21
GS'ın son yıllarda ki en büyük hatası Stoch. Bonservisinde anlaşılmış, futbolcuyla konuşulmuş 1-2 gün içinde imzalar atılacak fener giriyor araya 1 günde bitiyor işi 2 kat paraya. Bence Türkiye liginde ki en iyi yabancı oyuncu.
sananes
10.Mayıs.2012, 13:58
18 milyon gerçekten çok iyi bir para ama Stoch'u satarsan aynı katkıyı verebilecek,benzer özelliklere sahip oyuncuyu bulabilecek misin? Böyle oyuncular 10 yılda 1-2 kez geliyor ülkemize. Yani hem genç hem çok yetenekli.Daha önce Ribery gelmişti misal. 15 yıldan uzun süredir futbol izliyorum.Bu ikisi dışında hatırlamıyorum bu tarz bir oyuncu. O yüzden satılmaması doğru olmuş.Dia geçen senenin ikinci devresinde yaptığı katkıyı yapacak olsa, satılabilir ama Dia da çok istikrarsız.
Lim10
10.Mayıs.2012, 14:48
fener giriyor araya 1 günde bitiyor işi 2 kat paraya
Yuh.Yok 5 katını verdik.O dönemde gündemden uzak kaldın sanırım.Gsnin verdiğinden sadece 500.000 (Beşyüz bin) fazla verilerek ikna edildi Stoch.Senin dediğin gibi olsa şuan Selçuk İnan da bizde olurdu.
Ben verilmemesini doğru yorumluyorum.Şuan bu durumda olmamızdaki katkısını sağlayamamış olsaydı bile yinede böyle düşünürdüm.Bence yakın zamanda Ribery'den sonra Türkiye'ye gelmiş en potansiyelli genç oyuncu ve 1-2 sezon sonra bahsedilen paradan çok daha fazlasına verebiliriz.Ama büyük bir camia olmak istiyorsak devamlılığı sağlamalıyız.Onun için ya hiç satılmamalı yada yerine en az Stoch kadar kaliteli yada potansiyelli bir oyuncu bulunduğunda satılmalı diye düşünüyorum.
Bilica ya da 40 milyon vermislerde satmamislar :D
Sanada burda çok güzel bi cevap verirdim de şimdi senin kafanda olmayan Gsli arkadaşlarımı rencide etmek istemem senin yüzünden.Baroni'ye de 60 vermişler haberin olsun, biraz daha gül.
GeanyGS
10.Mayıs.2012, 15:07
Yuh.Yok 5 katını verdik.O dönemde gündemden uzak kaldın sanırım.Gsnin verdiğinden sadece 500.000 (Beşyüz bin) fazla verilerek ikna edildi Stoch.Senin dediğin gibi olsa şuan Selçuk İnan da bizde olurdu.
Selçuğun para için GS'ı tercih ettiğin düşünen biriyle tartışmak ne denli doğru olur bilmiyorum ama GS'ın Stoch için önerdiği para 3.5m eurodu ve ufak tefek pürüzler dışında anlaşma sağlanmıştı. Fener geldi 5.5milyona aldı gitti.
Escochae
10.Mayıs.2012, 15:21
Selçuğun para için GS'ı tercih ettiğin düşünen biriyle tartışmak ne denli doğru olur bilmiyorum ama GS'ın Stoch için önerdiği para 3.5m eurodu ve ufak tefek pürüzler dışında anlaşma sağlanmıştı. Fener geldi 5.5milyona aldı gitti.
Selçuk para için tercih etmedi değil mi .. O yüzden yıllık 3-3.5 Mn Euro arası alıyor özür dilerim .. Neyse Stochun satılmaması hem gelecek adına daha iyi bir teklif gelebilmesi açısından hemde potansiyeli açısından iyi bir karar ..
GeanyGS
10.Mayıs.2012, 15:27
Selçuk para için tercih etmedi değil mi .. O yüzden yıllık 3-3.5 Mn Euro arası alıyor özür dilerim .. Neyse Stochun satılmaması hem gelecek adına daha iyi bir teklif gelebilmesi açısından hemde potansiyeli açısından iyi bir karar ..
Ben bedavaya oynuyor falan mı dedim? Ayrıca Selçuğun aldığı para yıllık 2.5 milyon eurodur (2milyon garanti + maç başına) yıllık belirli kriterler karşılığı artışı vardır. Konu para olsaydı GS 4 veriyosa FB 5 verir alırdı. Hele ki geçen sene GS, fbnin malzemecisine bile talip olamayacak belirsizlikteydi.
Corpus
10.Mayıs.2012, 15:30
Selçuk 3.5 Milyon Euro' yu nereden alıyor ? Biz vermiyoruz da öyle bir para!
byariff
10.Mayıs.2012, 15:35
1 kere konu yanlis yerde buraya açilmasindaki amaci anlamadim ? Fenerbahçe transfer alanina tasir umarim yoneticiler. konuya gelince balon haber fiyatina gelince belki edebilir.
sarianet
10.Mayıs.2012, 15:37
konuya olumsuz yorum yapanların da genelde galatasaraylı olması düşündürücü :)
Corpus
10.Mayıs.2012, 15:39
konuya olumsuz yorum yapanların da genelde galatasaraylı olması düşündürücü :)
İçtiğin çayın tadı kötü gelse, çayı aldığım bakkalın Galatasaraylı olması düşündürücü diyeceksiniz :n:
sananes
10.Mayıs.2012, 15:42
Fenerbahçe'li yöneticinin birinci ağızdan söylediği iddia ediliyor bu sözleri ve 3-5 tane forum genci direk gerçeği suratımıza vuru veriyor.
"Balon haber!" :)
TeNaciOUS MidFieLdeR
10.Mayıs.2012, 15:43
1 kere konu yanlis yerde buraya açilmasindaki amaci anlamadim ? Fenerbahçe transfer alanina tasir umarim yoneticiler. konuya gelince balon haber fiyatina gelince belki edebilir.
Ben de balon zannetmistim ama Nihat Ozdemirin agzindan duyunca dogru oldugu kanaatine vardim. Yonetici yalan beyan vermez herhalde durup dururken. Gerekirse teklifin belgesi vardir mutlaka, onu gosterir ama anlasma geri cevrildigi icin klubun ismini vermek istemedigini aciklamis.
Bu arada sadece merak ettigim icin soruyorum, konusu acilmis oldugu icin. Selcuk Inan'in kontrat bilgilerini gercekten bilen biri yazabilir mi buraya?
Universal
10.Mayıs.2012, 15:46
18 milyon € Alex bile verilir, bence yalan haberdir. Gerçek ise yazıklar olsun. Müthiş para kaçmış.
Corpus
10.Mayıs.2012, 15:46
Yöneticiler yalan beyanat vermezler ama Nihat Özdemir verebilir. Kendisi güvenilirliğini yitirdi benim gözümde. Öte yandan haber doğru olabilir. Rus takımları bu tip formda oyuncular için yüksek meblağlar vermeyi seviyorlar. Eder mi etmez mi orası tartışılır.
Selçuk, 2 Milyon Euro + maç başı 15 bin euro alıyor diye biliyorum.
byariff
10.Mayıs.2012, 15:47
Ben de balon zannetmistim ama Nihat Ozdemirin agzindan duyunca dogru oldugu kanaatine vardim. Yonetici yalan beyan vermez herhalde durup dururken. Gerekirse teklifin belgesi vardir mutlaka, onu gosterir ama anlasma geri cevrildigi icin klubun ismini vermek istemedigini aciklamis.
Bu arada sadece merak ettigim icin soruyorum, konusu acilmis oldugu icin. Selcuk Inan'in kontrat bilgilerini gercekten bilen biri yazabilir mi buraya?
Vatan gazetesi senaryo yazmis olabilir cok guvenilir bir kaynak degil açikcasi ha ligtv ntvspor yazsa ozman konunun dogruluguna hak veririm sahsi fikrim bana inandirici gelmedi.
Profesyonel Futbol Oyuncusu Selçuk İnan ile 2011-2012 futbol sezonundan başlamak üzere 5 futbol sezonu için sözleşme imzalanmıştır. Bu sözleşmeye gore oyuncuya herbir sezon için 2.000.000 Euro sabit transfer ücreti ve maç başına 15.000 Euro ücret ödenecektir.
TeNaciOUS MidFieLdeR
10.Mayıs.2012, 15:52
Vatan gazetesi falan degil ki, ben TV de Nihat Ozdemirin agzindan duydum. Gazetelerin yazdigi gibi 14M degil 18M teklif edildi diyor.
Her sezon artarak gitmiyor muydu Selcukun kontrati, ben mi yanlis hatirliyorum. Belli bir oranda zam yapilacakti her yil, sanki oyle kalmis aklimda.
edit: Neyse ben buldum bu arada,yillik 3.2M arti macbasi 15bin avroymus.
Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş'den, İMKB'ye gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada, 5 yıl boyunca her sezon ödenecek 2 milyon avro sabit transfer ücreti ve maç başına 15 bin avro ücretin yanı sıra bu tutarlara ek olarak oyuncuya 10.06.2011 tarihinde 600 bin avro ve 30.01.2012 tarihinde 600 bin avro olmak üzere toplam 1 milyon 200 bin avro daha ödeneceği, sabah yapılan açıklamada sehven bu tutarın eksik yazıldığı bildirildi.
ommix
10.Mayıs.2012, 15:54
Devre arasında satılmaması tam isabet.Sezon sonu bu civarda bir teklif gelirse satılabilir.Haber doğru mu bilemem ama bu transfer dedikoduları devre arası transfer döneminde de çıkmıştı.Rus takımlarının Stoch'u istediği ama Aykut hocanın kabul etmediği haberleri çokça gazetelerde yer almıştı
Night_Mare17
10.Mayıs.2012, 16:01
Stoch eder. Ama satılmaması iyi olmuş. Çünkü ileride daha da fazla paraya satılabilecek bir oyuncu.
KanaKe
10.Mayıs.2012, 16:54
stochun edecegi en fazla 10 milyon euro dur su anki performansi ile kaldiki türkiye liginden giden oyuncularin ne kadar ucuza gittigini biliyoruz örn. arda 12 milyon euro gibi komik bir rakama transfer olmustu.. bence verilmeliydi fakat kendisi uzun yillar fenerbahcede forma giymek istiyorsa ve sözlesmesi uzatilacaksa verilmemesi dogru olmus.
RaSenGan
10.Mayıs.2012, 17:22
18 milyon Euro Stoch için fazla.Ama Ruslar için sorun olmaz 20 de verirler 25 de :) Konu Ruslar olunca ölçü alınmamalı bu değerler.Adamlar için sıkıntı değil.Avrupa'da İspanya,İngiltere,İtalya vs. gibi ülkelerden böyle bir miktar para hayatta çıkmaz.Çıksa da Stoch'a çıkmaz.
iam1superman
10.Mayıs.2012, 17:37
Balon haber diyen arkadaşa; sabah sporx'te denk geldi. Onlar da Vatan Gazetesi'ni kaynak göstermiş. Ama balon olmadığı da ortada.
24 Şubat 2012 tarihli haber; http://spor.milliyet.com.tr/stoch-a-talip-var-/spor/spordetay/24.02.2012/1507283/default.htm
7 Ocak 2012 tarihli başka bi' haber daha; http://spor.milliyet.com.tr/fener-25-milyon-istedi/spor/spordetay/07.02.2012/1499078/default.htm
Bazı şeylere "balon" demeden önce, hepimizin düşünme yetisini kullanması gerekir.
SaLviO
10.Mayıs.2012, 19:47
selçuk yıllık 2 m £ garanti para artı maç başına 15.000 £(43 ile çarp) artı ilk sezonu özel 1.2 m £ ek ücret alıyor yani bu sezon yaklaşık 4 milyon £ para kazandı
Fernando Gago
10.Mayıs.2012, 20:00
Devre arasında satılmaması iyi olmuş sonuçlarını görüyoruz. Sezon sonu böyle bir teklife satılabilir ama
GeanyGS
10.Mayıs.2012, 20:04
selçuk yıllık 2 m £ garanti para artı maç başına 15.000 £(43 ile çarp) artı ilk sezonu özel 1.2 m £ ek ücret alıyor yani bu sezon yaklaşık 4 milyon £ para kazandı
yahu Selçuk GS'dan para almadan oynuyoru mu savunuyoruz biz? Para için GS'ı seçmiş saçmalığına cevap verdik sadece. GS'n en kötü döneminde verdiği parayı fener veremiycekmiydi? Para için olsaydı atıyorum GS 10 veriyosa fener 15 vermeye yine razıydı Selçuk'u almak için. O 1.2 milyonda bonservizsiz geldiği için GS'ın bi seneye mahsus kıyağı oldu.
Konuya dönersek Stoch Avrupa'ya giderse 10dan fazla veren olmaz ama Rusya, Ukranya, Arap ülkeleri gibi liglerin takımları 20ye kadar çıkar. Bence iyi bir teklif doğruysa satılması da iyi olurdu çünkü Stoch Aykut, Lucescu gibi hocaların topçusu değil. F.Terim'in takımında olsaydı bu sene ki performansını 2ye katlardı diye düşünüyorum.
Cengo
10.Mayıs.2012, 23:57
Milleyet, Vatan gibi basın organlarının haberlerine inanmak doğru değildir. Bir kere tutturduklarını bile görmedim.
sarianet
10.Mayıs.2012, 23:58
fenerbahçeden ahım şahım transfer beklemiyorum ben bu sene
SaLviO
11.Mayıs.2012, 00:01
fenerbahçeden ahım şahım transfer beklemiyorum ben bu sene
aykut kocaman ne zaman ahım şahım transfer yaptıki :D :D ama ben çok iyi bir orta saha oyuncusu alıcağımızı düşünüyorum
sol bek ve stoperde alıcaz
kalemci
11.Mayıs.2012, 01:38
Bende doğru haber olduğuna inanmıyorum, masa başı haberdir büyük ihtimalle.
Şuan Türkiye'de 10 üzeri edecek futbolcu mu var ? Bence Avrupa Liglerini düzenli izleyen biri 10 üzerinde bir bonservis verip Türkiye'den futbolcu almaz. Rusya'da özellikle Fransa'da ne Selçuklar, ne Fernandesler ne Stochlar var.
Escochae
11.Mayıs.2012, 04:24
Yöneticiler yalan beyanat vermezler ama Nihat Özdemir verebilir. Kendisi güvenilirliğini yitirdi benim gözümde. Öte yandan haber doğru olabilir. Rus takımları bu tip formda oyuncular için yüksek meblağlar vermeyi seviyorlar. Eder mi etmez mi orası tartışılır.
Selçuk, 2 Milyon Euro + maç başı 15 bin euro alıyor diye biliyorum.
Selçuk'la yapılan sözleşmenin detayları da açıklandı. Galatasaray Kulübü'nden borsaya gönderilen yazıda, milli futbolcunun sezon başına 2 milyon euro ve maç başı 15 bin euro alacağı bildirildi. Bununla birlikte bonservis bedeli ödenmeyecek yıldız futbolcunun, borsaya bildirilen rakamın çok üzerinde bir ücret alacağı, Galatasaray'a maliyetinin toplam 18 milyon euroyu bulacağı belirtiliyor.
KAYNAK : NTVSPOR
Yeterli midir ? Galatasaray sezon arasında anlaşma yaptığı için Galatasaraya geldi. Hatta Aziz Yıldırım açıklama yaptı bu konuyla alakalı biz şampiyonluk yarışında olduğumuz Trabzonspordan oyuncuyu almayı etik bulmadığımız için sene sonu bırakmıştık. Ama Selçuk inan Galatsaraya söz vermiş diye .. Lütfen ezbere konuşmayın
ReaList
13.Mayıs.2012, 12:52
Umarım şu dava süreci bu ay sonunda biter de transfer döneminde rahat kafayla takıma takviye yapabiliriz. Takviye gereken önemli mevkiler mevcut. Seneye Alex'ten uzun süreçte yararlanacağımızı düşünmüyorum. Artık Alex endeksli futbolumuza son verip son 2 maçtır uyguladığımız 4-3-3 taktiği üzerine bir takım kurmalıyız.
Emre'yi ne olursa olsun takımda tutmalıyız. Yeni oluşumda katkısı büyük olacaktır. Bana göre takviye yapılması gereken mevkiler.
Defans Göbek
Sol Bek
Ortasaha Göbek (Biri Türk 2 oyuncu transfer etmek gerek)
Sağ Kanat
Forvet (Biri Türk 2 oyuncu transfer etmek gerek)
Semih, Bienvenu, Selçuk, Dia, Ziegler başta olmak üzere birkaç oyuncuyla artık yolumuzu ayırmamız gerekiyor. Umarım transfer döneminde sönmüş yıldızlar yerine istikrarlı ve işimize yarayan oyuncular peşinde koşarız yoksa her dönem olduğu gibi yine bu dönemi boşa kürek çekmekle geçirebiliriz.
SaLviO
13.Mayıs.2012, 13:01
transfer tercihlerinde aykut kocamana çok güveniyorum şuana kadar yaptığı transferler hep nokta atışlarıydı bu seneki oyuncular hariç
kaptanımıza artık veda etmemiz gerekiyor.
Emre konusunuda ben gitmesini istiyordum ama kalmalı kesinlikle kalmalı
Bir tane sol bek ve stoper bir tane sağ açık ve türk forvet ve tabiki de orta alan oyuncusu.Sol bek için hasan aliyi alabilirsek hem iyi olur hemde kontejyanda orta alana yer açılmış olur Yabo dayının da kesinlikle bonservisini almalıyız o artık bizden biri oldu
mehmet topuzu artık hoca kanatta kullanmıcak onu daha çok orta alanda görücez
takımdan gitmesini istediğim oyuncularda :
ziegler,bilica,cristian,dia,semih,
sui generis
13.Mayıs.2012, 13:03
Dia ve cristian kalmalı.
SaLviO
13.Mayıs.2012, 13:05
Dia ve cristian kalmalı.
cristian kesinlikle kalmamalı orta alanda sorumluluk alıcak oyuncu lazım bize toptan kaçıyor mücadeleye girmiyor 10 maçın 5 inde iyi oynuyorsa diğer 5inde top ayağına gelmiyor
KanaKe
13.Mayıs.2012, 14:29
Dia ve cristian kalmalı.
dia bence dünkü olaydan sonra kesinlikle gönderilmeli... sampiyonluk macinda sinirlerine hakim olamadi ne gerek vardi düdükten sonra topa vurmasina? tamam hakem yanlis karar vermis olabilir fakat zaten sari kartin var 10 kisi birakti takimi aykut hocada cok kizdi ona.. birde aykut hocaya el kol hareketleri yapmasi beni iyice dia dan soguttu..
sarianet
13.Mayıs.2012, 14:47
dia kalmalı yedekte kalıp kapris yapmayan oyuncu bulmak zor mehmet oynuyor zaten orada dia da ara sıra girer şuvunu yapıp çıkar
ayrıca dünkü topa vurmasını ben hırsına bağlıyorum profesyonellik dışı olabilir ama maça bu kadar hırslanmış takmı için bence bu olumlu bi durum vurdumduymazlıktan iyidir :)
barahir
13.Mayıs.2012, 15:04
Dia kalsın bence dün atılana kadar sahanın en iyisiydi.. Atılmasına ise hiçbir şey demiyorum, kızmadım.. Ama Cris'in yerine daha iyi bi oyuncu alınabilir..
attirson
13.Mayıs.2012, 15:13
Cristian'ın yerine daha iyi bir oyuncu gelmeli ama Cristian'da yedek olarak kalmalı bence.Kendisine şans verildiginde yeteneklerini ortaya çıkarabilecegini gösterdi.Bence bu maç Dia'nın çevirdigi topta golü yapsa şuan herkes seneye de 11 başlasın derdi.
Kaka Leite
13.Mayıs.2012, 15:28
Dia kalsın bence dün atılana kadar sahanın en iyisiydi.. Atılmasına ise hiçbir şey demiyorum, kızmadım.. Ama Cris'in yerine daha iyi bi oyuncu alınabilir..
Nokta zaten o andan sonra keşke 2-3 kişi daha görse dedim içimden Dia sahanın en iyisi idi forma şansını düzenli bulursa kanatlarımız çok sağlam olur.
Orda Aykut hocaya derdini anlatmaya çalıştı boşuna yapmadı el kolu
Kaka Leite
13.Mayıs.2012, 15:31
Lass gelecek diyolardı gelirse harika olur.Ayrıca Retonun kalıp kalmamasından şüpheliyim şimdi gider yerine daha kötüsü alınır bu sefer Retoyu ararız.
Tamam pas atamıyor falan ama sempatik adam :zuhaha
SaLviO
13.Mayıs.2012, 15:32
neyi sempatik onun yüzü ceset gibi ben güldüğünü görmedim :D :D
Kaka Leite
13.Mayıs.2012, 15:36
neyi sempatik onun yüzü ceset gibi ben güldüğünü görmedim :D :D
İlla gülmek mi gerek ciddi adam işte :D
sarianet
13.Mayıs.2012, 15:37
neyi sempatik olm söyle bizde bilelim :D
Kaka Leite
13.Mayıs.2012, 15:41
neyi sempatik olm söyle bizde bilelim :D
Ciddi adam işte tip olarak sempatik geliyor :D
Dün belkide en çok ağlayan adamdı Reto
SaLviO
13.Mayıs.2012, 15:44
sözleşmesi bitiyor ondan olabilir :D :D :D
sarianet
13.Mayıs.2012, 16:04
Ciddi adam işte tip olarak sempatik geliyor :D
Dün belkide en çok ağlayan adamdı Reto
sezon boyunca bizi fıtık eden reto ile bu reto aynı kişi dimi :D
attirson
13.Mayıs.2012, 16:06
Reto benide aglattı ama sezon boyunca sinirden. :D
ReaList
13.Mayıs.2012, 16:25
Reto Ziegler kötü oyuncu ama iyi niyetli, Selçuk Şahin kötü oyuncu ama iyi niyetli iyi tamam hoş güzel de burası Fenerbahçe, Darüşşafaka "Şevkat Yuvası" değil. Bize de en çok kaybettiren bu değil mi ? Sene olmuş 2012 koskoca Fenerbahçe'nin orta sahasında hala Selçuk Şahin oynuyor, ondan medet umuluyor.
Sezon sonunda çok sağlam transferler yapmamız gerek, dünyaca ünlü yıldız oyuncular olmasına gerek yok, mevkisinin özelliklerini takımın düzeyine göre sahaya yansıtabilecek oyuncular olsun yeter.
Kaka Leite
13.Mayıs.2012, 16:32
Reto Ziegler kötü oyuncu ama iyi niyetli, Selçuk Şahin kötü oyuncu ama iyi niyetli iyi tamam hoş güzel de burası Fenerbahçe, Darüşşafaka "Şevkat Yuvası" değil. Bize de en çok kaybettiren bu değil mi ? Sene olmuş 2012 koskoca Fenerbahçe'nin orta sahasında hala Selçuk Şahin oynuyor, ondan medet umuluyor.
Sezon sonunda çok sağlam transferler yapmamız gerek, dünyaca ünlü yıldız oyuncular olmasına gerek yok, mevkisinin özelliklerini takımın düzeyine göre sahaya yansıtabilecek oyuncular olsun yeter.
Yani bende diyorum ki Selçuk kalacak ise Reto'da kalsın.
He diyolarsa sağlam kadro oluşacak ikiside gitsin benim içimde kalan 1 tane bile frikik kullandırmadılar şu Retoya :0:
sui generis
13.Mayıs.2012, 17:04
Hasan Ali'yi almalıyız. yabancı hakkımızı sol bekte kullanmak yerine Yobo'nun yanına Lugano tarzı bir adam alarak kullanmalıyız. orta sahaya L.Diarra yı alsak mükemmel olur. bir tane de Türk ortasaha almalıyız. Alper olabilir o isim. Mehmet Topuz u artık kanat yerine ortasahada kullanmalıyız. bir tane de kaliteli kanat oyuncusu almalıyız. Stoch, Dia , Caner ve o gelecek kişi kanatları götürür. Forvete de Cenk Tosun , Muhammet Demir, Mevlüt isimlerinden birini alsak mükemmel olur. takımdan gitmeli gereken isimler; Selçuk ve Ziegler. diğerleri kalmalı.
SaLviO
13.Mayıs.2012, 17:06
4 3 3 oynarsak topuz orta alanda oynar ama bu seferde alexe veda etmis olucaz
LifeYourself
13.Mayıs.2012, 17:07
Kariyerlerimin yarısında Fener Aliyi alıyor bakalım gerçektede nasip olacak mı size:)
eng1n
13.Mayıs.2012, 17:11
Hasan Ali , Ambarat , Veysel , Lass. Bu isimlerle anlaştığımıza dair haberler öncesinde çıkmıştı Ambarat dışında 3'ü de olsun isterim, Ambarat yerine de Krasic olsun :p
ForCimbom
13.Mayıs.2012, 17:13
hasan ali kaldırım caner'in birkaç gömlek altı seviyesinde kanser sebebi olur. bence uzak durulması gereken bir oyuncu :)
attirson
13.Mayıs.2012, 17:20
Hasan Ali'yi almalıyız. yabancı hakkımızı sol bekte kullanmak yerine Yobo'nun yanına Lugano tarzı bir adam alarak kullanmalıyız. orta sahaya L.Diarra yı alsak mükemmel olur. bir tane de Türk ortasaha almalıyız. Alper olabilir o isim. Mehmet Topuz u artık kanat yerine ortasahada kullanmalıyız. bir tane de kaliteli kanat oyuncusu almalıyız. Stoch, Dia , Caner ve o gelecek kişi kanatları götürür. Forvete de Cenk Tosun , Muhammet Demir, Mevlüt isimlerinden birini alsak mükemmel olur. takımdan gitmeli gereken isimler; Selçuk ve Ziegler. diğerleri kalmalı.
Aynen düşüncelerimi yanstımıssın.
GodfatheR
13.Mayıs.2012, 17:59
Hasan Ali bir İsmail Köybaşı bile değil. Kanser eder valla.
KanaKe
14.Mayıs.2012, 10:25
Nokta zaten o andan sonra keşke 2-3 kişi daha görse dedim içimden Dia sahanın en iyisi idi forma şansını düzenli bulursa kanatlarımız çok sağlam olur.
Orda Aykut hocaya derdini anlatmaya çalıştı boşuna yapmadı el kolu
benim gördügüm aykut hoca ona bagiriyordu oda aykut hocaya el kol hareketleri yaparak karsilik verdi :) hangi derdini anlatmaya calisiyordu acaba benim gördügüm daha cok aykut hocaya tepki gösteriyordu hadi gördügü kirmiziyi görmezden gelelim bu kadar önemli bir macta, adama sormazlarmi bu dia 2 senedir ne verdi bu takima diye 2 senedir kendini gelistiremedi yedekte kalip sorun yapmadigini nerden biliyorsunuz takimin malzemecisimisiniz yardimci antrenörümüsünüz takimin icindeki iliskileri bizler bilemeyiz.
ForsakeN
14.Mayıs.2012, 10:31
benim gördügüm aykut hoca ona bagiriyordu oda aykut hocaya el kol hareketleri yaparak karsilik verdi :) hangi derdini anlatmaya calisiyordu acaba benim gördügüm daha cok aykut hocaya tepki gösteriyordu hadi gördügü kirmiziyi görmezden gelelim bu kadar önemli bir macta, adama sormazlarmi bu dia 2 senedir ne verdi bu takima diye 2 senedir kendini gelistiremedi yedekte kalip sorun yapmadigini nerden biliyorsunuz takimin malzemecisimisiniz yardimci antrenörümüsünüz takimin icindeki iliskileri bizler bilemeyiz.
O pozisyonda aykut hoca yardimci hakeme ve 4.hakeme bagiriyordu. Dia ile tartismadi. Dia hocaya konusuyodu ama. Gerci gecti gitti sampiyonluk.
ommix
14.Mayıs.2012, 10:44
Bugün bir gazetede Fenerbahçe'nin Beşiktaş'a , Fernandes ve İsmail için 20milyon€ teklif ettiği söyleniyor:)
Gncl1905
14.Mayıs.2012, 11:28
Bugün bir gazetede Fenerbahçe'nin Beşiktaş'a , Fernandes ve İsmail için 20milyon€ teklif ettiği söyleniyor:)
Milliyet'te :)
Milliyet daha önce de Arda için Anzhi'nin 24 MN Euro, Tottenham'ın M. Fernandes için 17 MN Euro verdiğini söylemişti :) Sanırım Euro'nun değerinden haberleri yok :)
M. Fernandes iyi transfer olurda bu kadar pahalı olmassa. Beşiktaş zaten ezeli rakibine satmaz öyle bir adamı işin bu boyutuda var...
SaLviO
14.Mayıs.2012, 11:38
Bugün bir gazetede Fenerbahçe'nin Beşiktaş'a , Fernandes ve İsmail için 20milyon�teklif ettiği söyleniyor:)
bize fernandes lazım değil daha devamlılığı olan oyuncu lazım
RasAnt
14.Mayıs.2012, 11:46
Fernandesin Baroniden farkı yok ikiside günündeyse müthiş oynuyor,gününde değilsede öyle dolanıyorlar,zaten haber yalandır
ommix
14.Mayıs.2012, 11:49
Fernandesin Baroniden farkı yok ikiside günündeyse müthiş oynuyor,gününde değilsede öyle dolanıyorlar,zaten haber yalandır
Fernandes'in Baroni'den farkı yok derken!!!!
hakan769
14.Mayıs.2012, 11:53
Fernandes Türkiye'de mevkisinin en iyi adamı.
RasAnt
14.Mayıs.2012, 11:54
Fernandes'in Baroni'den farkı yok derken!!!!
!!!! bu ne ? Böyle yazınca Fernandes daha iyi topçu,kesin gelsinmi diyeceğim,ikisininde stili aynı bi takımın ilk 11ine 2 aynı tarz oyuncu fazla,bize ısıran oyuncu lazım Fernandes değil
Önder HOCA
14.Mayıs.2012, 11:54
konuşmaya bile değmez bir haber ordaki habere göre real madrid de fernandezi izliyor
SaLviO
14.Mayıs.2012, 11:57
Fernandes Türkiye'de mevkisinin en iyi adamı.
biz kötü topçu demedikki :D :D :D
hakan769
14.Mayıs.2012, 11:59
biz kötü topçu demedikki :D :D :D
Baroniden farkı yok dedi de arkadaş, fernandes melo'dan da selçuk'dan da baroni'den de iyi orta saha.
ommix
14.Mayıs.2012, 12:18
!!!! bu ne ? Böyle yazınca Fernandes daha iyi topçu,kesin gelsinmi diyeceğim,ikisininde stili aynı bi takımın ilk 11ine 2 aynı tarz oyuncu fazla,bize ısıran oyuncu lazım Fernandes değil
Ben de illa ki bize gelsin demedim.Burası Fenerbahçe transfer haberleri bölümü bende çıkan bir haberi paylaştım.Ayrıca Fernandes,Baroni'den kat kat iyi bir futbolcu.Bunu hiç tartışmaya gerek yok.
Fernando Gago
14.Mayıs.2012, 12:36
Fernandes-İsmail haberi yalandır, yok artık!
byariff
14.Mayıs.2012, 13:58
hasa ali bizim beyler birakin lutfen pesini :D
sarianet
14.Mayıs.2012, 14:03
melo fernandez e bide kolman eksik onu neden almıyoruz ki :D
ForsakeN
14.Mayıs.2012, 14:18
hasa ali bizim beyler birakin lutfen pesini :D
Kayseri'nin size oyuncu satma ihtimali yok ki :)
Kaka Leite
14.Mayıs.2012, 15:31
Ben kendi bakımımdan isterim Fernandes'i çok sağlam olur.
SaLviO
14.Mayıs.2012, 15:32
-------------------volkan--------------------
Gökhan --- Zapata -- Yobo --- Hasan ali
--------Emre-------Topuz------Lassana-------
Krasic----------------------------------------Stoch
------------------------Sow------------------------
Çok şeymi istiyorum acaba :D :D
Lucas Neill
14.Mayıs.2012, 15:45
Krasic Juve'den kesin ayriliyormus. Vilarreal de küme düstü Zapata da gelebilir. Gelmemeleri icin pek bi neden yok aslinda. Ikisini ben de cok isterim GS'ye. Gelirlerse tozunu attirirlar ligin. Gerci ben Zapata'yi canli izlemedim. Hic canli izleyen var mi nasi topcudur?
hakan769
14.Mayıs.2012, 15:47
-------------------volkan--------------------
Gökhan --- Zapata -- Yobo --- Hasan ali
--------Emre-------Topuz------Lassana-------
Krasic----------------------------------------Stoch
------------------------Sow------------------------
Çok şeymi istiyorum acaba :D :D
Alex'siz bi fener ha vay be. 8 yıl aradan sonra
SaLviO
14.Mayıs.2012, 15:49
Kaptanımızın artık veda etme zamanı geldi bence tek isteğim futbolu saracoğlunda bırakması
ForsakeN
14.Mayıs.2012, 15:52
Bence de önümüzdeki sezon Alex'siz 4-3-3 veya 4-4-2 oynamalıyız.. Oyun sıkıntıya girdiği zamanlar 45-60'tan sonra kullanılmalı artık Alex. Ertesi sezon Alex futbolu bırakınca çok fazla hissetmemeliyiz.
Fearless Coward
14.Mayıs.2012, 15:52
Krasic Juve'den kesin ayriliyormus. Vilarreal de küme düstü Zapata da gelebilir. Gelmemeleri icin pek bi neden yok aslinda. Ikisini ben de cok isterim GS'ye. Gelirlerse tozunu attirirlar ligin. Gerci ben Zapata'yi canli izlemedim. Hic canli izleyen var mi nasi topcudur?
FM'deki kadar iyi Utku...
SaLviO
14.Mayıs.2012, 15:58
ben 2 3 maçını izledim iyi oynamıştı
FM deki profilini koyarmısınız arkadaşlar bende oyun yüklü değil malesef :D
TeNaciOUS MidFieLdeR
14.Mayıs.2012, 16:01
Zapata gecen yaz oynanan Amerika kupasinda rezalet oynamisti. Kolombiya ile ciktigi maclarda skora etki eden cok fazla hata yamisti. O yuzden Zapata ismine pek guvenemiyorum. Ustelik kume dusen bir takimin stoperiydi gectigimiz sezon. Krasic de Juvede dogru duzgun oynamadi bile, su anki formu soru isareti. Dususe gecebilir.
William Rookwood
14.Mayıs.2012, 17:30
Bir stoper, bir ortasaha ve bir sol bek(ziegler gitmezse) alınması gerektiğini düşünüyorum. Birde alternatif Türk forvet alınırsa baya iyi olur
tyfnkrvl07
14.Mayıs.2012, 17:32
Bir stoper, bir ortasaha ve bir sol bek(ziegler gitmezse) alınması gerektiğini düşünüyorum. Birde alternatif Türk forvet alınırsa baya iyi olur
Birde sağ kanat.
Sekopej
14.Mayıs.2012, 17:43
Orhan da bir şekilde değerlendirilmeli kadroda, Gökhan elbette her zaman önde fakat Orhan da son dönemde şans bulduğu maçlarda, gelişime açık olduğunu ve iyi bir modern bek olabileceğini bizlere gösterdi.
Selçuk yerine orta sahada Serdar denense keşke. O da kendini geliştirebilir. Yobo takımda kalacaktır ve avrupa düşünülüyorsa mutlaka yanına da iyi bir stoper getirilmeli.
Orta sahaya hem yerli hem yabancı takviyesi yapılmalı. Emre'nin durumu henüz netleşmedi, başkan çıkarsa Emre'yi göndermez ama Aykut Kocaman istemiyorum derse de ısrarcı olmaz, Aykut Kocaman'ın kararına saygı duyar, eğer hala içeride olursa. Dışarı çıkarsa her türlü ikna eder kalması için Aykut Kocaman'ı.
Geçen sene Gökhan İnler ve Lass takviyeleri olacaktı. Orta sahamız seneler sonra çağ atlayacaktı. Hem yerli hem de yabancı takviyesi mükemmel gerçekleştirilmiş olacaktı. Bu sezon tercihler nasıl olur bilemiyoruz, kendini ispatlamış isimlere mi bakılacak, potansiyeli olan isimlere mi yoksa yeniden çıkış peşinde olan isimlere mi bilmiyorum.
Orta saha ve stopere Fransa'dan takviye olacaktır diye düşünüyorum.
Dia bu sezon istenilen seviyeye gelemedi, takımda tutulmalı elbette 1 sezon daha ama orada, hücum anlamında o kanadı iyi kullanabilecek bir isim de gerekli mutlaka. Mehmet Topuz görev adamı, takımda kendine yer bulacaktır.
Forvet takviyesi şart. Sow elbette önemli bir isim ama arkasındakiler çok güvenilir değil. Farklı meziyetleri olan bir forvet gerekli, benzer tipte değil.
Fenerbahçe'nin her maçını neredeyse izlerim uzun uzun yıllardır ve bu formayı giymesine tahammül edemediğim ender oyunculardan birisidir Ziegler. Kesinlikle geri gönderilmeli, yerine herhangi bir Türk oyuncu bile oynayabilir.
Emre ve Semih'in durumları harici takımdan kimse gönderilsin istemiyorum, özellikle yerlilerden. Yedek kaldığında bunu sorun yapacak oyuncular değiller hiçbiri. Kadroya zenginlik katarlar en azından.
kalemci
14.Mayıs.2012, 17:59
Zapata gecen yaz oynanan Amerika kupasinda rezalet oynamisti. Kolombiya ile ciktigi maclarda skora etki eden cok fazla hata yamisti. O yuzden Zapata ismine pek guvenemiyorum. Ustelik kume dusen bir takimin stoperiydi gectigimiz sezon. Krasic de Juvede dogru duzgun oynamadi bile, su anki formu soru isareti. Dususe gecebilir.
Abi önceki sayfayı okudum, tam Zapata hakkında dediklerini yazacaktım ki senin yazdığını farkettim :) Zapata konsantrasyon sorunları olan ve maça yeterince hırsını yansıtamayan bir stoper, kibar yani biraz. Serdar'dan Bekir'den iyi tabiki ama el bombası olarak gelme ihtimalide hayli yüksek.
SaLviO
14.Mayıs.2012, 19:17
Fenerbahçe'de kupa finalinin hazırlıkları devam ederken, transfer çalışmaları da hız kazandı.
Teknik direktör Aykut Kocaman'ın beğendiği futbolcular arasında yer alan, Eskişehirspor'un başarılı orta saha oyuncusu Veysel Sarı için ön anlaşma yapıldığı öğrenildi.
TEMSİLCİLERİ ÖN ANLAŞMA YAPTI
Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yıldırım ile Veysel'in temsilcilerinin anlaşma sağladığı ve Eskişehirspor'la da temasların yoğunlaştığı öğrenildi.
FENERBAHÇE'NİN KULÜBÜMLE GÖRÜŞTÜĞÜNÜ BİLİYORUM
Konuyla ilgili olarak Radyospor'dan Özgür Sancar'a açıklama yapan Veysel ise "Yurtdışından bana teklifler var. Bayer Leverkusen ve Getafe'nin teklifleri var. İlk hedefim yurtdışı. Türkiye'den de Fenerbahçe'nin bana değil; ama benimle ilgili olarak kulübümle çalışmalarımın olduğunu biliyorum. Kulübümün menfaati doğrultusunda olacak ise ben de gitmek isterim. Başkanımız ve hocamız izin verirse gitmek isterim" dedi.
KENDİME GÜVENİYORUM, TRANSFERİM GERÇEKLEŞİRSE GİTTİĞİM YERDE YEDEK KALMAM
Bayer Leverkusen ve Getafe'nin resmi teklif yaptığını belirten Veysel, "Yeteneklerime güveniyorum. Eğer Fenerbahçe'ye gidersem orada da oynarım. Gittiğim yerde yedek kalmam. İyi bir oyuncuyum. Fenerbahçe'ye gittiğimde de iyi futbol oynayacağıma inanıyorum. Ancak şu anda bir şey düşünmüyorum. Tatile gideceğim. Eğer gelişmeler Eskişehirspor'un istediği doğrultusunda olursa, başkanım isterse ben de transfer olmayı isterim" şeklinde konuştu.
Radyospor
Kaka Leite
14.Mayıs.2012, 19:22
Ziegler: "Ciddi söylüyorum. Juventus’un oyuncusuyum, buraya kiralık olarak geldim, ama kanım neredeyse sarı-lacivert akıyor "
Neredeyse nedir ya :zuhaha
attirson
14.Mayıs.2012, 19:24
Ziegler: "Ciddi söylüyorum. Juventus’un oyuncusuyum, buraya kiralık olarak geldim, ama kanım neredeyse sarı-lacivert akıyor "
Neredeyse nedir ya :zuhaha
Lacivertin tonlarında mavi filan. :n:
Kaka Leite
14.Mayıs.2012, 19:40
@fıratgünayer
Transfer haberleri başlıyor..İlk somut gelişme Fenerbahçe'den..Sarı lacivertliler Veysel Sarı için Eskişehirspor'la temasa geçti..
ForsakeN
14.Mayıs.2012, 19:43
Ziegler resmen "benim bonservisimi alın" diye bağırıyor :D Damarlarımdaki kan lacivert açıklaması, final maçı sonrası ağlaması, son maçlarda sezonun geri kalanına göre daha istekli oluşu... Fenerbahçe'de imkanlar,rahatlık,aldığı para hoşuna gitti heralde :)
Sekopej
14.Mayıs.2012, 20:38
Yeni listeye gerek yok aslında, Aykut Kocaman'ın geçen sene hazırladığı ve şike belgesi diye lanse edilen, yönetime sunduğu listeyi aynen tekrar sunsun, orada işimize yarayacak isimler.
Corpus
14.Mayıs.2012, 20:43
Ziegler madem bu kadar Fener'de oynamak istiyor. Fenerbahçe yönetimi daha iyi bir sol bek bakıp, bulamazlarsa Ziegler' i alabilir. Bu kadar çok isteyen bir adam beklemeyi de göz alır bence :)
Sekopej
14.Mayıs.2012, 20:47
Ziegler burada kalmayı kafasına koymuş, hiç yüz yüze görüşmediği Aziz Yıldırımla bile görüşmek istemişti, yarın çıktığında yüzüne nasıl bakarım, görüşmem lazım diyerek.
Son maçlarda bence de normal sezona göre daha iyi performans sergiledi ama olmaz, yeterli değil, kalmamalı takımda.
ReaList
14.Mayıs.2012, 21:50
İyi bir takım kurmak istiyorsak Ziegler, Selçuk tarzı oyuncularla yola çıkmamalıyız. Ben bu tarz oyuncuları bu takıma yakıştıramıyorum. Bu kadar pas hatası yüksek olan oyuncular takım oyununu da etkiler. Umarım transfer dönemini verimli geçiririz.
Sekopej
14.Mayıs.2012, 22:19
http://p.twimg.com/AhOTSCZCIAE1QLP.jpg:large
Önceki mesajımda bahsettiğim geçen sezonki liste. Aradan ezeli rakiplere gitmiş olanları çıkarırsak, kalanlar bile yeter.:p
Aykut Kocaman'a güveniyorum transferde. Hatta yöneticiler karışmasın, sadece parayı versinler görüşmeleri bile Aykut Kocaman yapsın.
Corpus
14.Mayıs.2012, 22:21
Oscar Wendt beğendiğim bir bek. Fenerbahçe' ye gelsin istemem :D Diğer oyunculardan Fenerbahçe' ye gelebilecek yok gibi duruyor. Kimisi geçen sene transfer oldu, kimisi bir Avrupa takımında formunu her geçen gün arttırıyor.
SaLviO
14.Mayıs.2012, 22:21
topçulara bak be
KaPaLı
14.Mayıs.2012, 22:24
Aytaç abicim bu sene sağ bek oynadı genelde. Stoperde Gonzalo - Musacchio oynattılar. Bu 2 oyuncudan birini almak lazım asıl. Gonzalo biraz hantal ama Lugano'nun boşluğunu müthiş doldurur. Musacchio daha çok genç.
furkan58
14.Mayıs.2012, 22:31
Lass , Emenike , Sol Bek , Sağ Kanat ve birde Lugano'nun boşluğunu doldurucak biri. Sanırım yeterli olur :n:
sarianet
14.Mayıs.2012, 22:34
emenike gelsin çocuğumu keserim :D tabi erkek olursa sünneti kastediyorum :D
Corpus
14.Mayıs.2012, 22:37
Lass , Emenike , Sol Bek , Sağ Kanat ve birde Lugano'nun boşluğunu doldurucak biri. Sanırım yeterli olur :n:
Furkan onları FM' de 48 ay taksit ile alsak para yetmez, ne yaptın sen :n:
furkan58
14.Mayıs.2012, 22:39
Furkan onları FM' de 48 ay taksit ile alsak para yetmez, ne yaptın sen :n:
Messi , Ronaldo dedik sanki yahu :n:
Lass zaten gündemimizde , Emenike'yi verdiğimiz paraya geri alsak :D Sol bek Santos geri dönse fena olmaz bi tek Sağ Kanat ve Lugano'nun yeni versiyonuna para veririz işte :n:
Ralph
14.Mayıs.2012, 22:40
Bu liste geçen seneki liste olmasın?
SaLviO
14.Mayıs.2012, 22:41
geçen seneki liste zaten usta
Ralph
14.Mayıs.2012, 22:42
Tamam ben konuyu kaçırmışım ozaman :icon_biggrin:
ReaList
15.Mayıs.2012, 12:23
Tuncay Şanlı geri dönüyor..30 yaşındaki milli oyuncunun Fenerbahçe ile Haziran ayında 2+1 yıllık sözleşme imzalanması bekleniyor (DHA)
KanaKe
15.Mayıs.2012, 13:09
yedek olrak oturacaksa sorun yok
hakan769
15.Mayıs.2012, 13:15
Nihat Kahvecinin Beşiktaşa dönüşünden farkı olmaz bence.
Kaka Leite
15.Mayıs.2012, 13:52
Tuncay Şanlı geri dönüyor..30 yaşındaki milli oyuncunun Fenerbahçe ile Haziran ayında 2+1 yıllık sözleşme imzalanması bekleniyor (DHA)
Ben gelmesinden yanayım ne boş adamlar var onlardan daha iyi olacaktır.
Ayrı bir sempatim var Tuncaya :)
ForsakeN
15.Mayıs.2012, 13:55
Tuncay gelirse Alex'e olan gol yollarındaki ihtiyacımız bir nebze daha azalır
ommix
15.Mayıs.2012, 16:21
Buca başkanının açıklamasına göre şu anda Salih Uçan'a tek resmi teklifi F.Bahçe vermiş.Eğer forma şansı verilecekse mutlaka alınmalı.Çok yetenekli bir orta saha.Ama oynatılmayacaksa hiç ilgilenmeyelim çocuğun geleceğiyle oynamayalım
Universal
15.Mayıs.2012, 19:26
Tuncay Şanlı gelirse, Stoch'dan kat kat daha fazla yarar sağlayamaz oyun olarak; ama Tümer Metin'in dediği gibi, takıma sahip çıkan bir yerli oyuncu yok. Bu çok önemli. Tuncay bu takımda kaptandı. Mutlaka bu duruşunu sergileyecektir.
erdem344
15.Mayıs.2012, 22:22
tuncayın gelmesi sağ kanat için çok iyi olur 4 3 3 ün sağ forvetinde çok iyi işler yapabilir
Fernando Gago
15.Mayıs.2012, 22:27
Dia ve Bienvenu'nun menajerleri çağrılmış kendilerine kulup bulmaları için, Bilica ve Emre için de kesin gitti diyorlar. En az 5 transfer olacakmış :)
KanaKe
15.Mayıs.2012, 22:28
bienvenu bence gönderilmeyi haketmiyor yedek olarak semihten daha iyidir..
erdem344
15.Mayıs.2012, 22:29
Dia ve Bienvenu'nun menajerleri çağrılmış kendilerine kulup bulmaları için, Bilica ve Emre için de kesin gitti diyorlar. En az 5 transfer olacakmış :)
kaynak nedir
ayıca DHA tuncayın sözleşmesi bitiyor demiş ama daha bitmesine 2 yıl var 2014 de bitiyor :D :D :D
Cengo
15.Mayıs.2012, 23:04
DHA uyduruyor, inanılır gibi değil. Tuncay twitterdan yok öyle birşey tatildeyim ben dedi.
eng1n
15.Mayıs.2012, 23:07
ben Tuncay'ın satışını unutmadım, açıkcası dönmesini istemiyorum.
Escochae
15.Mayıs.2012, 23:15
Mutlak şartla Lass , Capoue, Sissokko gibi oyuncular almalıyız .. Aslında devre arası bu takıma kesinlikle bir ortasaha alınması lazımdı ama forvete transfer yapıldı. Haa kötü mü oldu hayır tabikide ama bana göre SOS veren nokta hep ortasaha idi ..
Fernando Gago
15.Mayıs.2012, 23:24
kaynak nedir
ayıca DHA tuncayın sözleşmesi bitiyor demiş ama daha bitmesine 2 yıl var 2014 de bitiyor :D :D :D
Twitter'de bir fenerbahce muhabirinden okudum öğlen saatlerinde isim sorsam hatırlamıyorum :)
Tuncay işi kolay Fenerbahçe isterse alır Wolfsburg da hiçbir zorluk çıkarmaz sanmıyorum. Bakalım Aykut Hoca ister mi.
Fernando Gago
15.Mayıs.2012, 23:25
ben Tuncay'ın satışını unutmadım, açıkcası dönmesini istemiyorum.
Bence o'na saygı duymak lazım. Evet belki para kazandırmadan gitti ama PARA için gitmedi. idealleri için gitti Fenerbahçe ona çok daha büyük paralar teklif etmesine rağmen kalmadı. İdeali ugruna defalarca küme düştü :) Ama ideali vardı, saygı duymak lazım.
Universal
15.Mayıs.2012, 23:38
Ben Diarra'nın Ali Koç başkan ile İstanbul'a gelip yemek yediğini daha önce duymuştum, hatta güvendiğim kaynak kesinlikle Fenerbahçe'de dedi. Bunu diyen bu insanları tanıyan bir kişi ve futbola içli dışlı.
erdem344
15.Mayıs.2012, 23:42
insallah gelir emreninde kalmasi gerekiyor
RasAnt
15.Mayıs.2012, 23:48
Lass zaten bizim geçen sene başında anlaşıldı,3-4 ay önce açıklamıştım zaten bizim topçumuz rahat olun :)
Universal
15.Mayıs.2012, 23:50
Lass zaten bizim geçen sene başında anlaşıldı,3-4 ay önce açıklamıştım zaten bizim topçumuz rahat olun :)
Zaten bu süreç içerisinde iptal edilen bir isimdi. Eğer bu süreç yaşanmasa şuan belki de Avrupa'da elde ettiğimiz zaferleri konuşuyor olacaktık. Efsane kadronun kurulmasını engellendi.
RasAnt
15.Mayıs.2012, 23:58
Zaten bu süreç içerisinde iptal edilen bir isimdi. Eğer bu süreç yaşanmasa şuan belki de Avrupa'da elde ettiğimiz zaferleri konuşuyor olacaktık. Efsane kadronun kurulmasını engellendi.
Aynen harika olacaktı o kadro,süreç belli olmadığı için beklettiler artık belli olduğu için Lass bu sene Fenerbahçemizde ben şimdiden hayırlı olsun diyorum
erdem344
16.Mayıs.2012, 00:05
emenikeler nianglar luganola santoslar gokhanlar emreler lasslar
hic acma o konuyu bosver
ommix
16.Mayıs.2012, 10:44
Ben Diarra'nın Ali Koç başkan ile İstanbul'a gelip yemek yediğini daha önce duymuştum, hatta güvendiğim kaynak kesinlikle Fenerbahçe'de dedi. Bunu diyen bu insanları tanıyan bir kişi ve futbola içli dışlı.
Lass Diarra bu sene içinde İstanbul'a gelmişti stadımızda bir maç izledi ve yeni açılan basketbol salonumuzuda gezdi.Ama yıllık ücreti çok istediği için Aykut hoca olur vermedi transfere.
ommix
17.Mayıs.2012, 10:31
Soner Aydoğdu için Gençlerbirliği'ne 3milyon€ teklif edeceğimiz söyleniyor.
Bu arada dün İstanbul havalimanında görülen Guidetti'nin menajeri şöyle demiş ; ''Az önce onunla görüştüm. Kendisi şu anda Göteborg'da. Uzun zaman önce transfer iddiaları çıkıyordu. fakat Guidetti ile Fenerbahçe ciddi şekilde ilgileniyordu"
erdem344
17.Mayıs.2012, 18:43
Guidettinin çok ciddi bir sakatlığı varmış
kalemci
17.Mayıs.2012, 19:24
Cavcav Soner'i 3 milyona bıraksın artık yaşlanmış derim. Necip, Alper, Veysel arasında en potansiyel sahibi olan kesinlikle o. Oyun zekası muazzam.
KaPaLı
17.Mayıs.2012, 19:29
Necip, Alper, Veysel'den güç olarakta epeyy geride. 5-6 verilmezki.
ReaList
17.Mayıs.2012, 19:39
Sezer Ozturk varken Soner'i almak ne kadar doğru tartısilir. Sezer bu sezon sakatlıklardan dolayı oynamadi. Sezon öncesi takımla çalışmak yerine nezarette zaman geçiriyordu. Onun için kötü bir sene oldu. Hazır sakatlıktan kurtulmuşken sezon öncesi iyi bir yüklenme ona iyi gelir.
Emrenin gideceği yazılıp çiziliyor kendi kararıysa saygı duymak gerek ama yönetim tasarrufu ise hata olacaktır. Onun dengi yerli oyuncu getirmek çok zor.
erdem344
17.Mayıs.2012, 20:14
sezer ile soner aynı mevkinin oyuncu değilki sezer daha önde oynamıyormu
kalemci
17.Mayıs.2012, 20:15
Necip, Alper, Veysel'den güç olarakta epeyy geride. 5-6 verilmezki.
Tek eksiği zaten bence. Bide biliyorsun Cavcav Orhan'ı bile 3.5 milyona sattı, Soner için bu kadar az isteyeceğini düşünmüyorum, hele birde Emre giderse Fener'in ihtiyacı olacak bu tarz bi transfere.
fbdevil190737
17.Mayıs.2012, 20:18
Emre'nin yerine , Şampiyonlar Ligi düşünülüyorsa kesinlikle kaliteli çift yönlü canavar bir orta saha alınmalı , Türk olarak da Cristian'ın yanına Veysel en mantıklı bana kalırsa yedek olarak.
BleedingMoon
17.Mayıs.2012, 21:20
emre'nin yerine emre'ye en çok benzeyen bilgia'yı alabilsek keşke. aratmaz.
ommix
18.Mayıs.2012, 00:17
Ben Sezer'i hiç beğenmiyorum.Büyük takım topçusu değil.Seneye bir Özer vakası daha çıkabilir ortaya.
TR.CaPTaiN
18.Mayıs.2012, 00:22
Tek eksiği zaten bence. Bide biliyorsun Cavcav Orhan'ı bile 3.5 milyona sattı, Soner için bu kadar az isteyeceğini düşünmüyorum, hele birde Emre giderse Fener'in ihtiyacı olacak bu tarz bi transfere.
Yalnız Orhan artık tamamen büyük takıma hazır, Gençlerbirliği'ni aşan bir oyuncu durumuna gelmişti. Bundan dolayı Orhan bana göre 3.5 m € ederdi. Soner evet gelecek vadediyor ama yanlış bilmiyorsam Soner ilk parlamasını 2 sene önce yapmıştı ve o parlamadan sonra üstüne ne kadar koydu tartışılır. En azından Orhan için artık büyük takım oyuncusu diyebiliyorduk, Soner için net olarak diyemiyoruz. Yine de denemeden bilemeyiz. Belki Soner Fenerbahçe'ye gelecek ve bulduğu şansları çok iyi değerlendirerek, kendini geliştirerek değişmez bir oyuncu olacak. Belki de doğru düzgün şans bile bulamadan sönüp gidecek. Maliyeti fazla değilse sivrilen yerlileri almak lazım.
Edit: Emre gibi hem kaliteli hem tecrübeli hem yerli hem de takımın liderlerinden olan bir oyuncunun yerini hiçbir yerliyle dolduramayız. Eğer Emre giderse kaybının büyüklüğünü sezon içinde anlarız. Yıllarca Aurelio'nun yerini bile dolduramadığımızı hesaba katarsak Emre'nin yerini doldurmanın ne kadar zor olduğunu daha iyi anlarız.
Şu videonun ismini Emreninho olarak değiştirip bize izletseler; ayıla bayıla kaç paraysa verip alalım deriz. Elimizdekinin değerini iyi bilmek lazım.
Emre
sarianet
18.Mayıs.2012, 01:58
bian bilica olarak okudum ve kanım dondu allahım sana geliyorum :)
kalemci
18.Mayıs.2012, 03:29
Biglia'dan bahsediyorsun heralde, Biglia Emre kadar hızlı, presçi ve agresif değil. Fiziklerine kadar birbirlerinden farklılar. Yanlışım varsa düzelt lütfen.
byariff
18.Mayıs.2012, 03:39
Bigliayi Real Madrid istiyor...
kalemci
18.Mayıs.2012, 03:46
Bigliayi Real Madrid istiyor...
Kaka'yı da Galatasaray istiyor :) Aga ocak ayından beri Madrid ile 38 farklı oyuncunun adını yazmışlar şuana kadar, gerçi bizimkiler bu rekoru 1 hafta sonra kıracak gibi de.
ommix
18.Mayıs.2012, 12:25
Gazetelerde transfer haberleri başladı.Amrabat,Hasan Ali ve Boulahrouz ismi geçiyor bugünlük
sarianet
18.Mayıs.2012, 12:50
biri fotomaçı durdursun:D
http://e1205.hizliresim.com/x/l/6345l.jpg
Fernando Gago
18.Mayıs.2012, 13:09
Bu isimlerin ne kadarı doğrudur bilmem yalnız bu sene yönetimden çok çok iyi transferler bekliyorum.
Sekopej
18.Mayıs.2012, 13:35
Bu geçen seneki listeden, bu sene için mümkün olmayanların çıkarılıp oluşturulmuş liste gibi duruyor.:p
sananes
18.Mayıs.2012, 23:59
Emre'yi kaybetmemeliyiz her ne şekilde olursa olsun. Emre'nin ayarında bir adam bulup getirmek çok zor. Biz Emre geldiğinden beri Emre'ye partner ararken şimdi neden Emre'yi gönderip yanına oyuncu alalım ki. Bize Emre ve onun ayarında bir isim yanyana lazım. Cristian'ın devamlılığı olacağını sanmıyorum ben. Ona güvenerek sezonu planlayamayız.
ReaList
19.Mayıs.2012, 00:15
Emre'yi elden kaçırıp yerine adam aramak büyük başarı olur.Yönetim 3 Temmuzdan bu yana hata üzerine hata yaptı. Panik havasıyla takımı dağıtması yaşanan onca olaylara karşı almış oldukları tavır vs. Hala da yapmaya devam ediyorlar. Şahsen bu isimlerin gelecek dönemde de kulübün başında olmasını desteklemiyorum. Aziz Yıldırım kendini aklasın ve bu işi bıraksın. En hayırlısı böylesi olacaktır.
ForsakeN
19.Mayıs.2012, 00:25
Emre'nin yerine Türk oyuncu bulmak zor olur falan diyen arkadaşlar var da. Emre'nin kalitesinde oynayabilecek Türk oyuncu yokki şuan. Giderse takımın ortasahası 2 kademe aşağı iner, Türk olarak kimi getirirsen getir dolduramazsın
erdem344
19.Mayıs.2012, 00:30
öyle diyorsunuz haklısınız ama emre en fazla 2 yıl daha oynar ya sonra ?
ForsakeN
19.Mayıs.2012, 00:32
Elde böyle bir oyuncu varken 2 yıl daha yararlanmak daha mantıklı değil mi?
erdem344
19.Mayıs.2012, 00:40
Mantıklı ama 2 yıl sonra ne yapıcaz ? artık oyunculara bağımlı kalmamalıyız bence lugano diyorduk gitti ne oldu bekir gibi bi oyuncu çıktı şuan takımın en formda ismi
TR.CaPTaiN
19.Mayıs.2012, 00:45
Lugano'yu sadece defansıyla değerlendirmemek lazım. Futbolda duran toplar çok önemli. 0-0'a kilitlenen bir oyunu bir korner vuruşuyla kazanmak mümkün. Lugano geçen sezon 8 gol atmış bir oyuncuydu.
sarianet
19.Mayıs.2012, 11:51
Beyler :(
http://d1205.hizliresim.com/x/m/65hsr.jpg
ReaList
19.Mayıs.2012, 11:53
Evet Higuain'i getiriyoruz. Messi mi Ronaldo mu tercihinde kararsın kalan yönetim her ikisini de getirme kararı aldı : )
Zekirdek
19.Mayıs.2012, 11:53
Higuain Türkiye'ye tatile bile gelmez.
World Hollow o1
19.Mayıs.2012, 12:04
Beyler :(
http://d1205.hizliresim.com/x/m/65hsr.jpg
Sarı Kırmızılı renkli yazı Galatasaray'a mı gönderme oluyor biraz.. :)
Eyvah Şimdi Yandık.!
Ama haklılar yalandan beli doğrultamıcaz harbiden yandık. :D
ReaList
19.Mayıs.2012, 12:08
Sarı Kırmızılı renkli yazı Galatasaray'a mı gönderme oluyor biraz.. :)
Eyvah Şimdi Yandık.!
Ama haklılar yalandan beli doğrultamıcaz harbiden yandık. :D
Haberin aslı Platininin açıklamaları ama neden Sarı Kırmızı ? "Hadi beyler harekete geçin Cimbom Trabzon nerdesin baskıya devam" mesajımı veriyolar ne yapıyolar çözemedik : )
KanaKe
19.Mayıs.2012, 12:29
emre gibi adami bu sezon takimda tutamazsa bu yönetim istifa etsin.. emrenin ücrette de sorun cikaracagini sanmiyorum kal deseler kalir..
ommix
19.Mayıs.2012, 12:49
Hiçkimsenin Emre'nin futboluna diyecek birşeyi yok.Emre ile neden sözleşme yenilenmediği belli.Aykut hoca böyle oyuncularla çalışmak istemiyor ama Emre çok özel bir oyuncu.Bakalım karar ne olacak
Sekopej
19.Mayıs.2012, 13:24
Emre ayrılacak olsa şu ana kadar açıklama yapılırdı muhtemelen görüşmeler vardır, kesin gitti demek henüz doğru olmaz.
Yarın yeni yönetim belli olduktan sonra şekillenecektir olaylar. Emre kalmak istiyor, başkan kalmasını istiyor, Aykut Kocaman'ın asıl isteği durumunu belirleyecek.
Alex'in de geçen sezon olduğu gibi, yine ücretinde indirim yapılarak 2 sezonluk sözleşme yenilenir.
erdem344
19.Mayıs.2012, 13:33
soneri 2.7 m arti bi futbolcu karsiliginda almisiz kaynak ilhan cavcav ve radyospor
sananes
19.Mayıs.2012, 13:43
Özer bu sene takımdan ayrılacak gibi duruyor. Açıklamalarından ben bunu anladım. Aykut Hocam ile oturup konuşup mantıklı bir karar alacağız tabi tek başıma karar vermeyeceğim dedi ama gitmek istediği belli. Umarım eskişehir gibi bursaspor gibi iddiası yüksek bir takıma gider.
ommix
19.Mayıs.2012, 13:43
soneri 2.7 m arti bi futbolcu karsiliginda almisiz kaynak ilhan cavcav ve radyospor
İlhan Cavcav'ın sağı solu belli olmaz.Parayı artırmak için yapabilir böyle bişey
anil luque
19.Mayıs.2012, 13:44
Artı futbolcunun kim olduğuna bağlı olmakla beraber iyi bir anlaşma gibi duruyor. Hayırlısı olsun. İkinci Sezer Öztürk vakası olmaz inşallah.
Kesinlikle forvet transferi şart. 1 Yerli, 1 Yabancı şeklinde. Semih satılmalı, Bienvenu kiraya yollanmalı.
Ama Higuain olmaz. Benzema isterim ben :D:D
öyle diyorsunuz haklısınız ama emre en fazla 2 yıl daha oynar ya sonra ?
Emre gibi Türk oyuncu yok. Yani var ama onlarda büyük takımlarda.
Emre'yi yolladığımız zaman Cristian'ın yanına Emre kadar kaliteli anca bir yabancı alınabilir. Bu da yabancı sınırını zorlar.
Cristian'ın yanına daha defansif bir Türk oyuncu alsak o da sıkıntı. Cristian'ın takıma alışmasını tam 3 sene bekledik.
Sezer var elimizde. Sakatlığı geçerse o bölgede onu denemek lazım. Özer diyeceğim ama dilim varmıyor. Zira her ayağına top geldiğinde saydırdığım tek oyuncu.
Gökay desen Fenerbahçe'de ilk 11 oynaması için en az daha 2-3 senesi var.
Zamanında Aurelio'yu yolladık ne oldu? Aynı hata 2 defa yapılmaz. Aurelio - Emre'li bir orta saha mükemmel olurdu ama göremedik. Şimdi zaten Aurelio bedava gelse istemem.
sarianet
19.Mayıs.2012, 14:40
soner kim di mevkisi ne iyi topcu mu
eng1n
19.Mayıs.2012, 14:45
Higuain iyi de bizim aradığımız daha çok gol atan bir oyuncu Gomez veya rVp fena gitmez :D
Bu sezon kesinlikle bir stoper almalıyız Yobo'nun da seneye takım da olmayacağını düşünürsek seneye kaliteli bir yabancı stoper lazım.
bu arada hangi gazeteydi unuttum ama Ferit Şahenk'in yeni yönetim de olacağı ve Emre'nin takımda kalması için şimdiden Emre'yle konuştuğu yazıyordu.
Corpus
19.Mayıs.2012, 16:00
Tek korkum Fener' e Torres' in gelmesi. Bu seneki performansı üzerine bir de Güiza Sendromu eklenirse, Futbol tarihinin en önemli isimlerinden birinin tarihe gömülüşünü izleriz :D
titates1
19.Mayıs.2012, 16:07
Torres Chelsea'den ayrılmaz , son maçlardaki performansından sonra
Soner bitmiş
byariff
19.Mayıs.2012, 16:17
soner kariyerine yazik etmis , neyse hayirli olsun bakalim umarim basarili olur.
titates1
19.Mayıs.2012, 16:21
Fenerbahçe oyuncu bataklığı mı artık ne diyosunuz bilmiyorum ama ben tam tersini düşünüyorum , sadece Fenerbahçe daha güçlü olduğu için parlayan oyuncuları alırken bir adım önde oluyor , o saatten sonra oyuncu kendini geliştirdikten , gösterdikten sonra her türlü oynar zaten , herkes kendine şans buluyor.
Yani kalitesiz oyuncu , kalkıp galatasaray'a da gitse beşiktaş'a da gitse aynı şey olacak , büyük takımın ağırlığını kaldıramayacak olacak , fenerbahçe'nin böyle gözükmesinin nedeni , alış gücünün daha kuvvetli olması.
Corpus
19.Mayıs.2012, 16:39
Fenerbahçe oyuncu bataklığı mı artık ne diyosunuz bilmiyorum ama ben tam tersini düşünüyorum , sadece Fenerbahçe daha güçlü olduğu için parlayan oyuncuları alırken bir adım önde oluyor , o saatten sonra oyuncu kendini geliştirdikten , gösterdikten sonra her türlü oynar zaten , herkes kendine şans buluyor.
Yani kalitesiz oyuncu , kalkıp galatasaray'a da gitse beşiktaş'a da gitse aynı şey olacak , büyük takımın ağırlığını kaldıramayacak olacak , fenerbahçe'nin böyle gözükmesinin nedeni , alış gücünün daha kuvvetli olması.
Alış gücü ile oyuncunun parlayamaması arasındaki ilişki bence yok denecek kadar az. Oldukça alakasız konular.
titates1
19.Mayıs.2012, 16:43
Alış gücü ile oyuncunun parlayamaması arasındaki ilişki bence yok denecek kadar az. Oldukça alakasız konular.
anlatamamışım sanırım , oyuncu diğer kulübe de gitse , iyi oyuncuysa zaten parlar , forma şansı bulur ama parlayamıyor , kendi kulübündeki performansını büyük takımda gösteremiyor.
kendi takımında böyle performans gösteren oyuncuları da genelde fenerbahçe aldığı için yani alış gücü olarak diğer kulüplerin önünde olduğu için , sanki fenerbahçeye gelen oyuncular , kariyerini bitiriyor gibi bir algı oluşuyor .
Gökhan Gönül
Mehmet Topuz
Bekir İrtegün
Takır takır oynuyorlar şuan. Bunlara yeni sezonda Orhan Şam'ı ve birkaç oyuncuyu daha ekleyebiliriz.
Fenerbahçe futbolcuların kariyerini bitiriyor demek saçma. Bugün Erman Sivasspor'un yıldızı Fenerbahçe'ye gelse ilk 11 forma giyemez. Bu Fenerbahçe'nin suçu mu? Oyuncu kendini o takıma uyduramıyorsa bu takımın suçu olmaz. Hamit Real'de oynayabiliyor mu?
Kimse Ali Turan'ı, Yaser Yıldız'ı, Mehmet Batdal'ı konuşuyor mu? Konuşmaz :) Zafer Biryol'u konuşur, Olcan Adın'ı konuşur.
Corpus
19.Mayıs.2012, 18:02
Kimse Ali Turan'ı, Yaser Yıldız'ı, Mehmet Batdal'ı konuşuyor mu? Konuşmaz :) Zafer Biryol'u konuşur, Olcan Adın'ı konuşur.
Yanlışın var. Ali Turan, Yaser, Batdal uzun zaman konuşuldu. Sen duymamışsındır. Bu oyunculara önümüzdeki sene için Sercan' ı da ekleyebilirsin.
Kaka Leite
19.Mayıs.2012, 18:05
Gökhan Gönül
Mehmet Topuz
Bekir İrtegün
Takır takır oynuyorlar şuan. Bunlara yeni sezonda Orhan Şam'ı ve birkaç oyuncuyu daha ekleyebiliriz.
Fenerbahçe futbolcuların kariyerini bitiriyor demek saçma. Bugün Erman Sivasspor'un yıldızı Fenerbahçe'ye gelse ilk 11 forma giyemez. Bu Fenerbahçe'nin suçu mu? Oyuncu kendini o takıma uyduramıyorsa bu takımın suçu olmaz. Hamit Real'de oynayabiliyor mu?
Kalına aldığım adam gıcırdıyor bence takır takır oynamaktan ziyade :)
erdem344
19.Mayıs.2012, 18:18
soner eger cok calisirsa aykut hoca forma verir cok teknik bi oyuncu
ForsakeN
19.Mayıs.2012, 19:20
Bu takımda Selçuk,Özer,Kemal gibi oyuncular da inanılmaz bir sabırla oynatıldı beyler. Sadece olumsuz örneklere bakmayalım. Adam sahaya çıkıp da döktürdü de mi biz forma vermedik? Gördünüz işte Sezer geldiğinden beri maçlarda oynatıldıgında kayıplarda, geri kalan maçlarda da sakattı zaten.
Fenerbahçe'de yerli ve yabancı oyuncu kalitesi yüksek ve de istikrarlılar. Kolay kolay değişmiyorlar. Volkan,Emre,Gökhan,Yobo,Alex,Sow,Stoch bu oyuncuların kesik yemesi çok zor. Bekir,Mehmet,Dia,Caner,Ziegler gibi oyuncular da oynatıldıklarında gayet iyi performans sergiliyorlar. Şu ortamda yeni transfer olan oyuncunun forma şansı diğer takımlara göre daha zor tabiki. Fakat eğer bu takıma transfer olmayı seçtiyse bunu da göze almış demektir. Şans bulduğunda değerlendirmek zorunda
KanaKe
20.Mayıs.2012, 13:26
veysel sari dan haber yokmu? güya onuda almistik
sarianet
20.Mayıs.2012, 13:45
http://e1205.hizliresim.com/x/n/68jk6.jpg
higuene noldu ganka :D
erdem344
20.Mayıs.2012, 13:59
biri fotomaçı durdursun :D
eng1n
20.Mayıs.2012, 14:34
Allah'ını seven bu lige İspanyol getirmesin.
sananes
20.Mayıs.2012, 14:50
Borja Valero iyi topçu ama diğer gelen ispanyollara benzemez.
Hem Moussa'ya Musa diyen spiker arkadaşlarımız, Borja'ya da Bora derler sahada türk oyuncu sayımızı çok sanarız :)
Gncl1905
20.Mayıs.2012, 21:41
Fenerbahçe Hasan Ali Kaldırım için Kayserispor'la anlaştı.
Kaynak: NtvSpor
Bizimkiler uyusun. Hoş Kayseri artık bize adam satar mı bilemem :D
byariff
20.Mayıs.2012, 21:42
Fenerbahçe Hasan Ali Kaldırım için Kayserispor'la anlaştı.
Kaynak: NtvSpor
Bizimkiler uyusun...
uyumak ile alakasi yok adamlar yeminli galatasaraya futbolcu vermiyorlar
erdem344
20.Mayıs.2012, 21:44
çok iyi haber inşallah doğrudur
acaba direk oynucakmı hasan bence ziegler kalacak
ReaList
20.Mayıs.2012, 21:46
Umarım yalanlanmaz. Gerçi Kayserispor bizim transfer dostumuz oyuncuları alırken ve satarken sorun yaşamıyoruz. Hasan Ali bir Roberto Carlos veya Andre Santos değil ama Reto Ziegler'den kat kat iyidir. Reto Ziegler kalitesinde bir oyuncuya yabancı kontenjanını harcayacağımıza onu kullanırız daha mantıklı.
ReaList
20.Mayıs.2012, 21:47
çok iyi haber inşallah doğrudur
acaba direk oynucakmı hasan bence ziegler kalacak
Az önce Twitter'da Hürriyet muhabiri Ahmet Ercanlar'a yazdığımı aynen sana da yazıyorum : )
"Allah aşkına kalmasın! O kalitedeki bir oyuncuya yabancı kontenjanlarından birini yedirmek yemin ediyorum haramdır."
Sekopej
20.Mayıs.2012, 21:52
Ziegler, ben kendimi bildim bileli yeter artık diye beni isyan ettiren ender oyunculardan. Maldonado, Josico Deniz Barış hatta gol kralı diye gelip gol atamayan Beşçaşnik (yazılışını unuttum:D) pek çok isim oldu ama izlerken beni bu kadar sinirlendiren bir isim olmadı.
O nedenle hiç istemiyorum Ziegler'i. Hasan Ali'yi görmeden yorum yapmak da doğru olmaz, iyi oynuyor, iyi mücadele ediyor ayrı, Fenerbahçe'de istenen oyuncu olmak ayrı. Bir Gökhan Gönül'ün yaptıklarını yapabilecek bir bek olması Fenerbahçe'de oynayan.
erdem344
20.Mayıs.2012, 21:53
Az önce Twitter'da Hürriyet muhabiri Ahmet Ercanlar'a yazdığımı aynen sana da yazıyorum : )
"Allah aşkına kalmasın! O kalitedeki bir oyuncuya yabancı kontenjanlarından birini yedirmek yemin ediyorum haramdır."
:D :D :D aynen öyle
hasan ali inşallah sol kanatta gökhan gönül etkisi yaratır
stoper için yabancı kontejyanı açılmış oldu
Sekopej
20.Mayıs.2012, 21:55
Yeni yönetimin kutlamayı Hasan Ali ile yapmaması gerekiyor, bu günlerde daha büyük bir bomba gelmeli, kutlama açısından.:D
Özgür'ü sol bek olarak düşünüyordum ama olmayacak gibi. Eğer Aykut Kocaman Özgür ile Hasan'ı değişmeli oynatırsa ve iyi olana formayı verirse o zaman sol bek sıkıntısı çekmeyiz.
Özgür sol kanat için Fenerbahçe'nin oyuncusu değil. Sol bek oynadığını kendi bir röportajda söylemişti.
erdem344
20.Mayıs.2012, 21:57
Yeni yönetimin kutlamayı Hasan Ali ile yapmaması gerekiyor, bu günlerde daha büyük bir bomba gelmeli, kutlama açısından.:D
hasan geldi .emre imzalar bidr orta saha alırlarsa deyme bunların keyfine i
sfendiyar başkan alır ya sıkıntı yapmayın
ReaList
20.Mayıs.2012, 21:59
Özgür'ü sol bek olarak düşünüyordum ama olmayacak gibi. Eğer Aykut Kocaman Özgür ile Hasan'ı değişmeli oynatırsa ve iyi olana formayı verirse o zaman sol bek sıkıntısı çekmeyiz.
Özgür sol kanat için Fenerbahçe'nin oyuncusu değil. Sol bek oynadığını kendi bir röportajda söylemişti.
Stoch ve Caner gibi diri adam varken Özgür'ün açıkta oynama şansı çok az. Yaz kampında tamamen bir bek olarak çalıştırılmalı ve takıma o şekilde adapte edilmeli yoksa oynama şansı çok az olacak ve böyle bir yeteneğimiz eriyip gidecek.
Fearless Coward
20.Mayıs.2012, 22:02
Hasan Ali'nin en önemli özelliği istikrarlı olması...Hiç kötü oynadığını görmedim bu adamın hem de hiç maç kaçırmıyor...Bizim Balta 2008'e geri döndü belki alınmaz oraya adam ama Fenerbahçe'nin daha çok ihtiyacı vardı Ziegler'in kiralık olduğu düşünülürse...Kaldıki Kayserispor Galatasaray'a verse verse Amrabat'ı verir o da belki...Hayırlı olsun Fenerbahçe'ye...
ParduS
20.Mayıs.2012, 22:15
Hasan Ali ligde 34 maçın tamamında, sonraki kupa maçlarında da 4 maçta forma giymiş. Gerçekten harika bir istatistik, ancak kaleciler böyle bir istatistiği yakalayabiliyor. Umarım yerini yadırgamaz ve formasının hakkını verir. Takımımıza hayırlı olsun.
erdem344
20.Mayıs.2012, 22:18
süleyman hurma sporxe açıklama yapmış , hasan aliyi kesinlikle satmıcaz demiş :D :D
geçen sene serdar içinde aynı şeyi söylemişti :D :D
ReaList
20.Mayıs.2012, 22:20
süleyman hurma sporxe açıklama yapmış , hasan aliyi kesinlikle satmıcaz demiş.
Meali, Ben piyasayı açtım siz bir gelin verin, en iyi veren kulübe satarız.
GeNç KaRTaL
20.Mayıs.2012, 22:41
NTVspor son dakika haberinin akabininde Hurma'nın Sporx'e haberim yok demeci bir klasik haline geldi yalnız.
Meali, Ben piyasayı açtım siz bir gelin verin, en iyi veren kulübe satarız.
(Galatasaray hariç :D )
TR.CaPTaiN
20.Mayıs.2012, 22:57
Ziegler sezona aslında iyi bir giriş yapmıştı, ilk 4-5 hafta gerek hücumda gerekse defansta iyidi. Ancak sonraki süreçte Süper Final'e kadar yeterli düzeyde değildi. Süper Final'de bana göre toparlandı ve iyi performans sergiledi. Ama kalması için yeterli mi açıkçası kararsızım. Kiralık oyuncu olmasına rağmen formasını bu kadar benimsemesi, istikrarlı olması vs. olumlu yönler ama sağ ayağını hemen hemen hiç kullanamıyor. Tekniği de bir bek için yeterli olsa da Santos gibi kadife bir sol ayağa sahip beki izledikten sonra Ziegler'in tekniği doğal olarak tatmin etmedi.
Ben Türkiye'de özellikle Anadolu takımlarındaki yerli oyuncuların isimlerinin futbollarından önde gittiğini düşünüyorum. Her kulüpte sivrilen birkaç isim oluyor ve kulüpleri de bu oyuncuları biraz da cilalayarak büyük kulüplere gönderiyorlar. Yabancı sınırı olduğu için de büyük kulüpler buna mecbur. Büyük kulüplere gelen oyuncular da daha sonra kendi kaderlerini çiziyorlar. Kendilerini geliştiren de oluyor, silinip giden de oluyor. Hasan Ali ligimizin genç, istikrarlı, mücadeleci sol beklerinden. Ancak hücum istatistikleri pek parlak değil. Bu yönünü geliştirmek zorunda. Alınırsa güzel olur ama performans anlamında aşırı beklentiye girmemek lazım.
Her ne kadar Süleyman Hurma yalanlamış olsa da Fenerbahçe - Kayserispor arasındaki iyi ilişkileri göz önünde bulundurduğumuzda; orta noktada buluşulur ve anlaşma sağlanır diye düşünüyorum.
KanaKe
20.Mayıs.2012, 23:41
Hasan Ali ile Özgür yeter sol bek icin.. Ziegler kesinlikle kalmamali
Cengo
20.Mayıs.2012, 23:51
Hasan Ali ancak yedek olabilir, amma abartıldı. Bunu görmek için illa Fenerbahçe'deki performansını mı izlemeniz gerekiyor?
RaSenGan
21.Mayıs.2012, 00:00
Türkiye'de yeterli diyebileceğim bir sol bek yok şu an bence.Hakan Balta bu sezon iyiydi ama o da takımın en zayıf halkası.Türkiye'nin en büyük sorunu sol bek oyuncu yetişmemesi.Şu an yeterli denilebilecek bir Türk sol bek bulunmuyor ülkemizde.Hasan Ali Kaldırım'az Feneri :p
sananes
21.Mayıs.2012, 00:04
Ziegler'i gördükten sonra tekrar Mahmut Hanefi dönse oynasa hayır demem.
fbdevil190737
21.Mayıs.2012, 00:05
Hasan Ali ancak yedek olabilir, amma abartıldı. Bunu görmek için illa Fenerbahçe'deki performansını mı izlemeniz gerekiyor?
Bu zihniyetten dolayı oyuncu yetiştiremiyoruz , potansiyelini açığa çıkarabilecek bir oyuncu Hasan Ali , Balta'dan da İsmail'den de çok potansiyelli .
eXcitinG
21.Mayıs.2012, 01:07
Bu zihniyetten dolayı oyuncu yetiştiremiyoruz , potansiyelini açığa çıkarabilecek bir oyuncu Hasan Ali , Balta'dan da İsmail'den de çok potansiyelli .
YıLLardır istikrarLı oLarak Kayseri de oynuyor. Kendisine sürekLi şans veriLiyor ve adamın daha goLü yok. Asist sayısı da sadece bir eLin parmakLarını geçmeyecek seviyede. Kayserispor gibi bir takımda asist ve goLün yoksa Fenerbahçe gibi bir takımda bir adamdan ciddi patLama bekLemek gereksiz. Hasan aLi İsmaiL ve BaLta nın yanından geçemez. Tamam İsmaiL ve Hakan BaLta çok üst düzey bekLer oLmayabiLir ama Hasan aLi de onLardan bir gömLek aLttadır.
sananes
21.Mayıs.2012, 01:55
İsmail ve Hakan Balta'nın bir gömlek altı bir oyuncunun Kayserispor gibi bir takımda yıllardır en çok oynayan oyuncu olması imkansız. Yapmayın lütfen. Gol beklemiyorum ama asist yapmalı evet ve oyunu genelde rakip sahada oynayan bir fenerbahçe yaratırsak yapacaktır da, en azından ziegler kadar.
ommix
21.Mayıs.2012, 10:36
Ben de H.Ali'nin çok fazla abartıldığını düşünenlerdenim.Gelse bile Ziegler alınmalı.Ziegler'in önünde Stoch oynadığı için fazla hücumda görünmüyor.Hatırlayın geçen sene Santos solda oynarken önünde Stoch çok az oynadı , çünkü Santos hücumcu bir bek.Santos kalsaydı bu sene Stoch bu patlamayı yapamazdı ve o bölgede Caner'i veya Özer'i daha çok seyrederdik.Ziegler o bölgede Stoch ve özellikle Caner'le iyi bir uyum sağladı ben kalsın diyenlerdenim.He ama daha iyisini getireceklerse eyvallah.
Bu arada Emre Belözoğlu'nun Beyaz TV'ye yaptığı söylenen bir açıklama , "Fenerbahçe beni kovmadığı ve ‘git' demediği sürece Fenerbahçe'deyim"
LaigLeNoiR
21.Mayıs.2012, 10:39
Ziegler'i beğenmeyip de Hasan Ali'yi beğenmek bana birz yanlış geldi. Ziegler çok daha iyi.
Sol bek'in görevi savunma yapmak değil mi yahu? :) Bırakın asisti, golü o iş ilerideki adamların yapacağı şeyler. Sol bekten asist, gol beklersen hoca tarafından defansa gelmiyor diye kesilen çok Dia - Stoch ikilisi izleriz :)
Gökhan Gönül
33 Maç > 1 Gol, 6 Asist
Reto Ziegler
42 Maç > 1 Gol, 6 Asist
Hasan Ali
36 Maç > 3 Asist
Çokta kötü değil. Gökhan Gönül geldiğinde yıldız diye mi alınmıştı? Adam patlama yapmıştı takımda. Umarım Hasan Ali'de öyle yapar ve bizi utandırır.
Bu sene Aykut Kocaman'ın takım kurma, transfer politikası, oyuncu etkileşimi gibi özelliklerini daha iyi kavrayacağız. Bakalım görevde olduğu sürede parlattığı bir yıldız vs. olacak mı.
Corpus
21.Mayıs.2012, 10:50
Gökhan Gönül bu 33 maçta kaç dakika oynadı bilen var mı ?
Zekirdek
21.Mayıs.2012, 10:54
Yalnız Ziegler'in yaptığı asistlerin 3 tanesini sadece 1 maçta yaptığını unutmamak gerekir. Ondan maç maç yayıldığı takdirde hücum etkinliği azalıyor.
europeanconquer
21.Mayıs.2012, 10:54
Hasan Ali bir Ziegler olamaz bence.Ziegler'in satın alma opsiyonu var mı bilmiyorum ama en kötü ihtimal Yobo gibi bir sene daha kiralanabilir.Şampiyonlar Ligi'nde Hasan Ali fazlaca sırıtır.
ReaList
21.Mayıs.2012, 11:17
Ben Ziegler ve Hasan Ali arasında fark göremiyorum. Hatta Ziegler sağ ayağı çok zayıf olan, Panik havasında oynayan ve çizgi pas atarken topu genelde taca atan biri. Selçuk Şahinle beraber en çok pas hatası yapanlardan. Kısaca normal bir sol bek. Peki bu mevkide aynısı veya ondan biraz daha iyisi varken hatta Turk pasaportluyken neden saha içi 6 yabancı hakkımızdan birini fuzuli olarak ona harcayalim ?
ommix
21.Mayıs.2012, 11:20
Orta saha için Reading'de oynayan gurbetçi Jem Karacan ismi geçiyor
byariff
21.Mayıs.2012, 12:15
Gerçekten ilginç insanlariz sol bekten 12312 gol atmasini bekliyoruz.
sananes
21.Mayıs.2012, 12:24
Hasan Ali istikrarlı belli bir seviyede oynayan bir adam yaşıda çok genç yanılmıyorsam. Ziegler'i bu sene tüm maçlarda izledim eğer gerçekten Hasan Ali bu Ziegler'den bile kötüyse ona forma veren Kayserispor hocalarının futbol bilgisini sorgulamak gerek.
Ziegler berbat ötesi bir oyuncu.Hücum yapamadığı gibi sezonun bir bölümünde savunmada da çok aksamıştı.
Ayrıca Santos olsa Stoch bu patlamayı yapamamıştı demiş bazı arkadaşlar. Hayır ne alaka ki? Geçen sene Santos varken de önünde Dia oynuyordu ve ikisi de ofansı sevmesine rağmen harika bir sol kanada sahiptik. Bu işler biri defansçı olsun biri ofansçı mantığıyla işlemiyor bana kalırsa. Yetenekli oyuncu her zaman daha iyidir.
TR.CaPTaiN
21.Mayıs.2012, 12:29
Emre'nin açıklamaları çok önemli. Artık top tamamen Aykut hoca ve yönetimde. Şu dönemde bizim enerjimizi Emre'nin yerini doldurmak için değil; Emre'nin yanına canavar bir ön libero almak için kullanmamız lazım.
Zekirdek
21.Mayıs.2012, 13:00
Emre'nin takımda tutulmaması transferde yapılacak tüm doğruların üzerine bir çizgi çekmektir.
ommix
21.Mayıs.2012, 13:24
Hasan Ali istikrarlı belli bir seviyede oynayan bir adam yaşıda çok genç yanılmıyorsam. Ziegler'i bu sene tüm maçlarda izledim eğer gerçekten Hasan Ali bu Ziegler'den bile kötüyse ona forma veren Kayserispor hocalarının futbol bilgisini sorgulamak gerek.
Ziegler berbat ötesi bir oyuncu.Hücum yapamadığı gibi sezonun bir bölümünde savunmada da çok aksamıştı.
Ayrıca Santos olsa Stoch bu patlamayı yapamamıştı demiş bazı arkadaşlar. Hayır ne alaka ki? Geçen sene Santos varken de önünde Dia oynuyordu ve ikisi de ofansı sevmesine rağmen harika bir sol kanada sahiptik. Bu işler biri defansçı olsun biri ofansçı mantığıyla işlemiyor bana kalırsa. Yetenekli oyuncu her zaman daha iyidir.
Geçen sene yediğimiz gollerin çok çok büyük bir bölümünün Santos'un bulunduğu kanattan yediğimizi belirtmek isterim.Hatta Santos'u bi ara kadro dışı bıraktı Aykut hoca.
Geçen sene yediğimiz gollerin çok çok büyük bir bölümünün Santos'un bulunduğu kanattan yediğimizi belirtmek isterim.Hatta Santos'u bi ara kadro dışı bıraktı Aykut hoca.
Kadro dışı bırakması performansı ile ilgili değil. Basına Aykut Kocaman hakkında konuşmuştu o sebeple. Sonra hocadan özür dileyince geri alındı kadroya.
ommix
21.Mayıs.2012, 15:07
Kadro dışı bırakması performansı ile ilgili değil. Basına Aykut Kocaman hakkında konuşmuştu o sebeple. Sonra hocadan özür dileyince geri alındı kadroya.
Biliyorum ama Santos niye konuştu Aykut hoca hakkında.Çünkü o aralar Santos'u kesip Caner'i oynatıyordu.Santos buna çok bozuldu Aykut hoca hakkında ileri geri konuştu.Yani olayın başında Santos kötü performansından dolayı zaten oynatılmıyordu.Performansla alakalı bi bakımdan
KanaKe
21.Mayıs.2012, 21:40
Rakip takim taraftarlari Hasan Ali ile kendi kulüplerinin adi gecince oyuncu hakkinda gayet olumlu yorumlar yapiyorlardi Fenerbahce ile adi anilmaya baslayinca Hasan Ali o kadarda iyi degil Fener'i kaldiramaz gibi yorumlar yapiyorlar.. pes dogrusu.
erdem344
21.Mayıs.2012, 22:04
andre ayew haberleri var bu adam sol acik degilmi stoctan ne cabuk vazgecildi
futureless
21.Mayıs.2012, 22:07
Ayew'in gelme ihtimalini düşük görüyorum . Umarım utanırım bu lafı söylediğime o ayrı :)
erdem344
21.Mayıs.2012, 22:12
13 m serbest kalir maddesi var marsilya avrupada yok ve bide niang faktoru var
berkay123456
21.Mayıs.2012, 22:17
Orta sahanın her yerinde oynuyor.
sananes
21.Mayıs.2012, 22:18
Ayew orta saha oyuncusu bence kanat değil. Kanatta da oynar da hücumcu bir kanat değil Jordan Ayew hücum konusunda yetenekli olan adam. Orta saha olan Ayew'i alırsak ve fm'ye biraz yakınsa çok iyi iş yapmış oluruz.
Cengo
21.Mayıs.2012, 22:21
Ayew her iki kanatta da oynar. Bence tam bir sol açık da değil.
Universal
21.Mayıs.2012, 22:49
Hasan Ali ile Özgür yeter sol bek icin.. Ziegler kesinlikle kalmamali
Özgür Çek, bek değil sol açık orada yetersiz kalır. Yönetim ya Ziegleri elinde tutacak ya da yeni bir yabancı alacak.
Cengo
21.Mayıs.2012, 22:57
Alaattin Metin @alaattinmetin_
Soner ve Hasan Ali ile ön sözleşme imzalanmıştır.
GodfatheR
22.Mayıs.2012, 02:39
Alaattin Metin'İn twitter hesabı yok abi.
ommix
22.Mayıs.2012, 10:34
Evet bu sabah itibariyle konumuz Lugano :D Gazetelerde ve internette dönmek istediği yazıyor.
sananes
22.Mayıs.2012, 17:33
Lugano geçen sene giderken takımımıza ihtarname çeken bir isim. Bir daha asla sarı lacivert çubukluyu giymemeli. Aykut Kocaman'da bu yüzden onu istemeyecektir.
futureless
22.Mayıs.2012, 17:37
Lugano'nun gelmesine maalesef ben de karşıyım . Maalesef diyorum çünkü çok seviyorum onu . Ama burada da çok eleştirdim , eleştirdiğimde kızanlar olmuştu . Her transfer döneminde canımızı yaktı . 2010 Dünya Kupası sonrası takım aradı aradı bulamayıp geri döndü , çok kızmıştım , neyse . Gelmesin mümkünse .
Avrupa için Lugano gerekli.
Açıkcası Fener'e ihtarname çekmesi vs. umrumda değil. Ben oynadığı oyuna bakarım. Saha içinde takımı için canını dişine takıyor.
Saha dışı beni ilgilendirmez. Tabii ki çok aşırıya kaçmasın ama yeteneği önemli. Herkesten saha dışında bir Alex olmasını beklememeliyiz.
anil luque
22.Mayıs.2012, 17:45
Avrupa için Lugano gerekli.
Açıkcası Fener'e ihtarname çekmesi vs. umrumda değil. Ben oynadığı oyuna bakarım. Saha içinde takımı için canını dişine takıyor.
Saha dışı beni ilgilendirmez. Tabii ki çok aşırıya kaçmasın ama yeteneği önemli. Herkesten saha dışında bir Alex olmasını beklememeliyiz.
Değişik bir düşünce tarzı..
ommix
22.Mayıs.2012, 18:09
Lugano anca bonservisini eline alırsa gelebilir.Aynı Tuncay gibi.
Değişik bir düşünce tarzı..
O zaman sözleşmesi bitmek üzereyken twitterdan imzalanmazsa giderim diyen Alex'i, opsiyon hakkını kullanan kulübü TFF'ye şikayet eden Semih'i, avrupaya gideceğim diye takıma para kazandırmadan giden Tuncay'ı vs. biz hiç desteklemeyelim :)
Sürekli söylüyorum. Biraz profesyonel düşünmek gerekli. Sen yabancı oyuncunun maaşını 1 hafta geciktir bak bakalım ne oluyor.
ForsakeN
22.Mayıs.2012, 18:45
Sürekli söylüyorum. Biraz profesyonel düşünmek gerekli. Sen yabancı oyuncunun maaşını 1 hafta geciktir bak bakalım ne oluyor.
Sen o oyuncuların saygısızlıklarını görmezden gel, hatalarını affet, ayıplarını sineye çek, asıl bak bakalım ondan sonra noluyor
Sen o oyuncuların saygısızlıklarını görmezden gel, hatalarını affet, ayıplarını sineye çek, asıl bak bakalım ondan sonra noluyor
Saygısızlık, hata, ayıp. Bunlar çok farklı şeyler.
Hagi mesela hırslı bir oyuncu. Kaç kere millete tekme attı maçta. UEFA finalinde bile atıldı sinirinden. Bu adam GS'ye UEFA Kupası + Süper Kupa kazandırdı. O zaman GS deseydi ben böyle oyuncu istemem gerekirse UEFA Kupasını almayalım.
Örnek olarak aklıma ilk geleni söyledim. Yanlış anlaşılmasın.
ForsakeN
22.Mayıs.2012, 19:09
Maaşını 1 hafta geciktirdi diye kulübünü şikayet ediyorsa, yaptıgı ayıptır,saygısızlıktır,hatadır...
sananes
22.Mayıs.2012, 19:10
Hırsla,ihtarname çekmenin alakası ne? Ya da Alex'in yaptığıyla Alex geldiğinden beri imza zamanı yaklaştığında "ben burada mutluyum ama düşünmüyorlarsa da giderim. Bana kulüp çok" benzeri şeyler söylüyor. Bunun sebebi kafasının rahat olmasını istemesinden başka bir şey değil. Fiyat yükseltmek falan da değil amacı yeni kontratı imzalayıp kafası rahat çalışmak.
Lugano öyle mi? Lugano'nun yaptığı ihanettir. Biz onu belki de Uruguay'lılardan çok sevdik ama o zor günümüzde ihtarname çekerek ayrıldı takımdan. Bedava dahi olsa gelmemeli.
Hırsla ya da başka bir değişkenle bunu açıklayamaz kimse. Emre Belözoğlu sahadaki tavırları beğenilmeyen bir adamdır ama kesinlikle kalmalı mesela ama Lugano'yu Allah göstermesin.
Ayrıca biraz da abartıyoruz Lugano'yu .PSG gibi kağıt üzerinde bulunduğu ligin çok üzerinde bir kadro kalitesine sahip bir takım ama şampiyon olamadılar. Ve eski gücünden uzak fransa ligi'nde şampiyon olamayan bu takımda Lugano ligin son maçı 8'de dahi yoktu. Kendisi 5. stoper falan.
KanaKe
22.Mayıs.2012, 19:48
Lugano'nun yasi gecti Lugano gelecegine Yobo'nun bonservisi alinsin daha iyi yaninada saglam genc bir yabanci stoper alinir bulunursa, bulunamazsada bekir rahatlikla oynar.
kalemci
22.Mayıs.2012, 19:56
Lugano'nun yasi gecti Lugano gelecegine Yobo'nun bonservisi alinsin daha iyi yaninada saglam genc bir yabanci stoper alinir bulunursa, bulunamazsada bekir rahatlikla oynar.
Yobo Lugano'dan büyük.
KanaKe
22.Mayıs.2012, 20:04
Yobo Lugano'dan büyük.
benim demek istedigim performans olarak ne durumda bilmiyoruz yobo'nun performansi ortada lugano alinana kadar yobo alinsin..
attirson
22.Mayıs.2012, 20:36
Bekir rahatlıkla oynayamaz Avrupa'da.Ligi belki zar zor taşıdı ama mümkün degil seneye 11 olmaz.
ForsakeN
22.Mayıs.2012, 20:39
Bekir'i son haftalarda önyargılarınızdan arınmış olarak izlerseniz göreceksiniz ki gayet başarılı.
Avrupa için Türk stoper hayal olur. Hayali gerçekleştirirsek sonu hüsran olur :)
Yobo + 1 stoper daha avrupa için. Ancak Serdar büyük bir patlama yaparsa orada oynar.
ForsakeN
22.Mayıs.2012, 21:59
Avrupa için Türk stoper hayal olur. Hayali gerçekleştirirsek sonu hüsran olur :)
Yobo + 1 stoper daha avrupa için. Ancak Serdar büyük bir patlama yaparsa orada oynar.
Serdar patlama yapıcak kapasitede değil. Stoper için gerekli olan sertlikte oynayamıyor. Topla biraz iyi olması insanların gözünü boyamış
SaLviO
22.Mayıs.2012, 22:24
gurbetci stoper gelicek ben serdar tasciyi bekliyorum
ReaList
22.Mayıs.2012, 23:37
Bekir ve Serdar gayet başarılı 2 stoper. Biri sert ama top tekniği zayıf diğeri sert olmasa da bir stopere nazaran çok iyi bir tekniğe sahip. Ayrıca Türk olmaları ve Milli düzeyde olmaları avantajımıza Eğer Yobo gönderilirse Savunma hattına yapacagımız tek yabancı transferin stopere yapılmasını isterim.
Sağlam bir 4-3-3 ile bu sezonu açacaksak (ki Alex endeksli sistem dışında şuan için en iyisi bu) eksik olan mevkiler.
Volkan
Gökhan- (Bekir-Serdar)- Transfer-Transfer
Transfer-Cristian-Emre
Transfer-Sow-Stoch
ommix
23.Mayıs.2012, 10:54
Aykut hoca Ziegler ve Yobo kalsın demiş
ommix
23.Mayıs.2012, 10:57
Stoper mevkisine Beylerbeyi'nden 21 yaşındaki Samet Önger'i aldığımız yazıyor Fanatik gazetesinde
SaLviO
23.Mayıs.2012, 19:39
bucadan salih ucani almisiz heralde buca baskani fenere gidicek buyuk ihtimalle demis
sarianet
23.Mayıs.2012, 21:30
biri ziglre oğlum bak git desin :D
attirson
23.Mayıs.2012, 21:34
Hasan Ali'yle de anlaşıldı deniyor.Bence kesin birşey yok daha herkes kafasından birşey atıyor.
SaLviO
23.Mayıs.2012, 21:36
:D :D
juveye gitsin krasici alip gelsin
footballer33
23.Mayıs.2012, 23:36
Bugün bir kanalın altyazısında Juve Sportif Direktörü Marrotta; Ziegler, Krasic ve Melo için F.Bahçe'den gelen teklifi kabul etti yazmışlar. Kaynak olarak haber365.com gösteriliyor. Detayı da burda:
http://www.haber365.com/Haber/Fenerbahce_Melo_ve_Krasici_Istedi/
sarianet
23.Mayıs.2012, 23:43
meloyla o kadar dalga geçtik şimdi fener forması giyerse ne olacak
SaLviO
23.Mayıs.2012, 23:54
melo bize gelmez gelmesinde